Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jim Hawkins' New Adventures

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Primastor novae thesauri Islandiae, Jim Hawkins, iam adultus factus est, et videbatur quod casus sui oblivisci coepit. Tum vero uxor Albini occurrit. Illa persuasit potionem veneficae bibere. Quam ob rem Jim Hawkins puer iterum factus est et in nave pirata finivit.

  JIM HAWKINS' NEW ADVENTURES
  ANNOTATIONES
  Primastor novae thesauri Islandiae, Jim Hawkins, iam adultus factus est, et videbatur quod casus sui oblivisci coepit. Tum vero uxor Albini occurrit. Illa persuasit potionem veneficae bibere. Quam ob rem Jim Hawkins puer iterum factus est et in nave pirata finivit.
  . CAPUT I
  Jung Jim Hawkins in cogitationibus venturis superesse poterat et videbatur iam pecuniam et famam et vitam beatam et longam ante se habuisse. Puer autem occurrit una maga, uxor Ioannis Argentei. Vel fortasse prior videtur esse coquus insidiosissimus in partem ignotam effugere. Et assumpsit secum sacculum auri piastri. Sed tot thesauri erant ut membra superstites manipulorum non attenuarentur.
  Jim etiam coepit crescere et uxorem ducere et filium suum iam habuit. Itaque iam non est puer. Ibat ipse in longo itinere dux.
  Sed maga et uxor Johannis Albini eam tulerunt et venerunt ad eum. At ille multum tentans obtulit adolescenti. Omnes pro mille libris, ut det juventutem aeternam. Bene quidem putaret aliquis - rem esse immundam et manifestam divortium.
  Jim Hawkinsius etiam ita statuit et probationem postulavit ut vera esset, et non tantum insani furiosi vel etiam furentis feminae.
  Praeterea si hoc potest cum adulescente pecunia facere, cur se ipsa non recreat?
  Anus cognoscens eam, utique non credebat, hanc optionem suggessit;
  "Potionem bibendi specimen dabo tibi, et libera est". Sed si effectus est, postea mihi mille pedes aureos reddes!
  Jim Hawkins risit et dixit:
  - Parata sum ad aliquid huiusmodi! Sed ubi est pignus quod non dabis venenum!
  Argenti sibilabat uxor;
  "Sciebam te solum ignavum esse!"
  iuvenis exploditur;
  - Minime! nemo me ignavum, ne maledictum virum, vocare ausus est.
  Maga adnuit.
  - Si tam fortis es, puto me bibes!
  Etsi non valde rationabilis est, Jim Hawkins affectibus occubuit, et sine ulla caeremonia potionem spumeam in uno haustu accepit et bibit. Et factum est quasi de caelo tacta in capite, et homo inscius.
  Jim Hawkins experrectus est iam in navi navis. Putabat autem se delusionem esse. Pro corpore adulto longioris viri, excalceatus puer factus est, nihil nisi breves. Non plus quam duodecim nunc spectat . Sinistro autem crure catenae alligatum est, id est valde ingratum et ignominiosum.
  Jim circumspexi. Certamen elaboratum est nota vexillum nigrum cum cranio et balistis. Illa pirata navi finita est. Et sane in servili munere. Corpus autem pueri candidi, sed paene ad nigrum perustum, et nervis prominentibus, de habitu laboris dicentis. Pedes autem nudi erant duri, sicut cornu arietis, et palmae pueri vocantur;
  Jim valde miratus est, cum in lapicidinis laboraret, et ex iis quae a tergo et lateribus verbera vix notas notas habuisset.
  Subito incolae navis in navi apparuerunt.
  Hawkinsum usque in admirationem corruit. Pro piratis barbatis, sordidis, foetidis, formosissimae puellae in bikini tantum prodierunt, impressis toreumatis et nudis cruribus venustatis.
  Earum duodecim erant, et puero vincto non dato.
  Unum ex his, mel flava, pectoribus et coxis vix obtectum, super quo bracteas tantum fabricae dixerunt;
  - Nu ille puer noster? Taedium video te?
  Jim cum risu respondit:
  - Ita, video tantis pulchri- tudines non taedi!
  Respondentes pinnae struthionis apparuerunt in manibus puellarum quae piratae erant.
  Dux carnivorus subridens respondit;
  - Nunc tibi dabimus bonam titulam.
  Crine puella denudans margarita dentes;
  - Imo et quasi insanus ridebis!
  Puer Jim risit et cantavit;
  - Puellae sunt diversae
  Sed nunc piratae pulchrae sunt!
  Femina bellantes puerum casulam comprehenderunt cum vexillo nigro. Puerum autem brachiis et cruribus tenentem calcibus struthionum plumis titillare coeperunt. Etsi cutis in plantis aspera facta est, durus, ad alligatoris alligator. sed etiam eos callidus titillatio transfixit. Et puer Jim giggled sicut insanus erat.
  Et piratae coeperunt puerum plumis et sub alis titillare.
  Jim got conversus est. Et tunc recordatus est quid prius quam in hac navi factum esset.
  Cum prior casula puer refugit et puer circiter duodecim factus est, tum voluntas eius avertit. Illa, quasi hypnotizata, duce Albini venit uxor.
  Accepitque puerum ad singularem navem pro convictibus juvenili. Et fuit tantum paucos denarios pro Jim. et in custodia una cum aliis pueris inclusit. Pueri in via media mortui sunt, pueri compediti ac vix aluntur. Sed Jim valde tenax factus est.
  Quo facto, pueri ad plantationem cannae laborantem missi sunt. Operabantur a mane usque ad vesperum. Cumque venissent dies agri, fecerunt molas molentes.
  Et pueros semper verberant. Aliquam pretium a labore et pellentesque.
  Jim, utique, iam ferream valetudinem habebat, et valde obsequens erat. sed tamen constanter vapulat. Etiam praefecti probaverunt puerum submissivum verberare, et illi vere clamare volebant.
  Jim autem pertulit, quasi somniambulus factus est Nam non ipsum dolor.
  et anni fugiunt. Et omnes coeperunt mirari quare puer semper manet duodecim annos natus? simul et formosum puerum?
  Itaque opinio nata est Jim Hawkins ad Harem alicuius principis Arabis vendere. Pulcher, formosus, puer muscularis, immo aeternus! Ecce amator est!
  et navi oneratus et ab Jamaica ad Orientem Medium vel saltem in Algeria missus est. Sed in via turmae piratae in Brigantino impetum fecerunt. Videbantur ex alio mundo. Nec illi aetas, nec in natando velocitas brigantina succrevit. Et nemo eos adsequi ac demergere poterat.
  Et puellas omnes captivos occidit. Servabatur autem formosus puer ad iocum. Sic titillant Jim et nudant calcibus et sub armis. Et hoc quidem et ridiculum et molestum est.
  Puer cum titillat, in eo comitas mixtura est. Et struthionis plumis transeat, et nuda Jim solum beatum mixturam et molestiam sentit.
  Puer, ille puer casula desperans cecinit;
  
  Maria, maria, magna spatia -
  Eos sub vexillo tricolor aravimus!
  Pugnatores montes irruentes vicerunt;
  Aquilae victoriae fremitu personuerunt!
  
  Planeta bellatores Russos agnovit;
  Gladii, bayonets hostes ferite!
  Iugum fascismi dimidii mundi excutere poteramus,
  Confecit calcare cum victoria Berolinensi!
  
  Nazis adfixus in gibbosis lacus;
  Omnes Russiae agros perdere minantur!
  Sed damnati ludibria dura triturantur;
  Ut liberis nostris sine iugo feliciter vivamus!
  
  Nos Patriae filii sumus, quae super omnia in mundo est;
  nati, nudo pede liquefaciens kumach!
  Omnipotens interpellavit pro nobis in bello.
  Et Deus Maii floruit in gaudio.
  
  Nulla pars pugilis, et altior animo ;
  Quid somnium, et nativitas nova?
  Aperi ianuam gloriosam immortalitati;
  Sed si in insidiis sedes, tace!
  
  Lupi sunt et oves, sed pastores universi;
  et partem quam habetis ad posteros ordinis deferat!
  Ad negotia perducenda usque ad finem creationis;
  Ut ignis aeternus in corde amoris tui non exeat!
  
  Quis scit, ubi miles glans consistat hostis?
  Sed tamen in bello melior est mors quam putris morbis!
  Et si mortuus fuerit, amicus tuus conteret adversarium;
  Non feret, quod nudipedales puellae in captivitatem aguntur!
  
  bellum Russicum, bellum et incendia post bellum;
  Qui requiescere vult, non est locus illis, norunt in paradiso!
  Hic infernalis Sam iniit foedus cum Satana;
  Minari: Destruam atomum et grandinem frangam!
  
  Sed contra telorum quoque tutela erit;
  Et bomba nuclei Moscoviae non crepit ...
  Parasitum in piscinas obtinere possumus;
  Et taediosum carmina de lapsis me in tristitiam abi!
  
  Vendere pro denario non est participes russici;
  Ceterum uterque nostrum bellator magnus est!
  Ne credas Deum iam nos in partes collocasse;
  Enimvero tu ipse quam frigidus es ululare statuis!
  
  Defectis, cladibus;
  Accidit ut lepores a terribilibus lupis recederent!
  sin bellum incipit, iterum erimus;
  Frangite in numerum monstrorum crudele tartareum exercitum!
  
  Non belli causa, nos, mihi crede, lusus incipimus;
  Nullam aliam voca- tionem habemus quam ut amici sint lepidi!
  Populus fraternus sumus, non Abel et Cain;
  Nobis, avis carmen est, ac minime pingue ludum!
  Verum, ob aliquam causam, haedus Russiae et Britanniae hic confunditur, qui dixit Jim Hawkins parum delirum e potione isse videri et loqui coepit - tempora et regiones confundere. Sed id quod solum in mundo non est. Itaque nihil cantavit. Et quidem venuste.
  Hem, quid magis iocum in anima fiebat. Puellae etiam puerum titillant.
  Cum celox Regiae classis Britanniae in horizonte apparuit. Maxima puella, quae non solum bikini, sed corona adamantina in capite ejus fuit, quamvis discalceata, sicut reliquae pulchri- tudines, bovabant;
  - Audacter in pugnam ibimus;
  Nam honoris causa!
  Omnes hostes vincemus et simul erimus!
  Et sic incipit venatio. Brigandina relative parva est. Et celox e contra magna quinquaginta quattuor tormenta, haec fere cruisaria est. Praedones specialiter quaeris.
  Puella nudum pedem irata impressit et cantavit;
  piratae boni sumus
  Loca et cete...
  Nostrum vexillum nigrum in agone
  tenebrarum fragmentum!
  Et aliae puellae cantant, dentes denudantes, quos habent tam magnos quam equos;
  Dicemus de tenebris singula;
  Tenebrae maxime cara sunt nobis...
  Ceterum in tenebris maxime convenit;
  Crap, omnia facta obscura!
  Brigantinus cum puellis formosis, quae piratae lepidi et musculares erant, e proelio abiverunt. Tamen nudae paene puellae nudae, roseae, seductivae calcanea tantum tormentorum duodecim habuerunt, et multo minores sunt in qua- libus quam magna celox-type linearis celox.
  Posset sane conari. Sed multi sunt viri bellatores et sunt sclopetis. Et sane necessaria sunt damna.
  Sed Brigantinus valde agilis est et a persecutione alicuius Britannici effugere potest. At gubernator vere puellarum legatorum Foggy Albionis nervis ludere cupit.
  Et poetae brigantini non procul frangit, sed propius accedere non sinit. Haec est persecutio ducis.
  Dux autem puella ascendit ad Jim Hawkins et fremuit minaciter;
  - Age, servus es puer, accumbe eum! Putasne te gratis pascemus!
  Juvenis captivus exilivit et adoravit pulcritudinem, dicens;
  - Parata sum ad omnia mulier!
  Dux piratarum puella imperavit;
  - Cantate aliquid!
  Jim Hawkins adnuit.
  - Magna cum voluptate, magna!
  centurio puella adiecit;
  - Tantum carmen longum esse debet, et simul saltare debetis!
  Servus puer libenter dixit;
  - Saltare amo - motus vita est!
  Et coepit puer muscularius saltare et salire sicut simia. Et simul pulcherrima et magna cum alacritate ebulliente cantare est;
  Frustra dives Clausit fores.
  Ceterum via ad pauperis limen iubetur!
  Ibi in cavea sepositam et conditam peri taedet;
  Vult militem suum adiuvare!
  
  Et veni puer ad piratas;
  Ut arcu ante, scelerisque ut dui non,.
  Nunc tempus pretium est avaris omnibus
  Venator in ludo cibum convertit!
  
  Pueri mei robusti, et fortes;
  cum in manibus gladii versare coepi!
  malos inimicos mittam in sepulchris;
  Luna in caelo fulget aeris clara!
  
  Ardet in animo virtus ;
  Puer viridis Cameram ad tabulam paratam habet!
  Transivi cum eunucho in gladiis;
  Atrox proelium intrans, vehemens furor!
  
  Adversarius excelsus, ut taurus a praesepio;
  Qui molem feram opprimere cupit!
  Sed iuvenis cum dignitate pugnat;
  Lamina invisibili filo texit!
  
  Hic pulmone est - perforaverunt ventrem;
  Ululavit percussor, gladiumque decidit!
  Vixit in firmamento, et non cognovit dolorem,
  Iam vires equi perdidit!
  
  Prima conscensis tam prospere
  Manipulus aureus in sinum tuum diffunditur!
  Et nos piratae carmina cantant
  Dividentes in bello Duvanam in honore consecuti!
  
  Scilicet cras peius esse potest
  Frigata et cruiser tormenta horrebant!
  Mitte me ut discalceatus per palu saliatur.
  Per sanguinem, quem improbe hostis effudit!
  
  Puer admodum antennae nullae sunt;
  Sed nulla casula est puer in bello indulgentiae!
  Kohl anni colore mori destinatur;
  Voluntarium est consilium!
  Dum cantat, Jim Hawkins saltum egit et dorsum eius curvavit. Musculi eius sculpti pulchre convoluti sub pelle sua fucata et perusta. Et nudis pedibus puerilibus ad concordiam saltabant.
  Puellae, nudis et validis cruribus micantes, subinde ad celox exiguo, sed tormento diuturno mirabiliter accensi sunt. Pulsaveruntque duces Britanniae pedibus suis. Minorem dampnum fecerunt et fecerunt.
  Core autem accepit pileum principis adstravit celox. Ille iratus excutere iussit ignem. Etsi nimis magnum erat spatium, et nuclei non pervenerunt. Navis autem Anglica trivialiter cepit et nebulosum, nigrum, mordax, venenosum fumum. Nautae sternuere coeperunt et ornare.
  Puella navis piratae notatur;
  - Bene fecistis! Possemus, et capere, celox hoc est, sed justum est nobis oneri!
  Cymba suggessit pulla puella, currit ore iugulo manum suam;
  - Fortasse mox mergitur?
  Obiicitur puella, nudum pedem, musculosum, iracunde impressisse;
  - Minime! Homines occidere non potes, etsi sine speciali necessitate militant. Meliora volumus relinquere et audaciam nostram continuare!
  Puella rufa adnuit.
  - Ita! Non sine causa occides! Sed generaliter multi homines sunt in mundo! Sunt foeda et foetida! Tam foeda corpora pilosa!
  Dux puella adnuit.
  - Putre fortasse est cum capillus in cruribus et pectore crescit. Sed hic puer tam purus est ac lenis ac nunquam adolescat!
  Rufus risit et dixit:
  - Ita verum est! Pulcher est et bene cantat! Canat pro nobis carmen, eoque verius est.
  Dux maris latrones clamaverunt;
  - Cantemus ancillam pueri! Alioquin tibi valde nocebimus!
  Jim Hawkins, puer pristinus casula fabulosa, cecinit;
  iter frigidum piratae elegi;
  Fatum meum in maria volui invenire ...
  Si piratam dicunt, manet retributio;
  Pendet, - tantum vermis in cadavere insculptum dabit!
  
  Sed sagittis in turpis,
  Et ego fugi e fundo ut puer...
  Licet in via nudis pedibus frigidum erat;
  Post omnes puerum in limine non dimiserunt!
  
  Portum perveni, pannis tantum;
  Ascenderunt in navem ad unam horam noctis ...
  Captus homuncio et bene, flagellum - me;
  Wow, putabam animam meam cum Satana in inferno esse!
  
  sed verberibus caesis pileum dederunt.
  Dixerunt ergo junior nunc eris!
  Atque etiam cocum effusum, utrem finge;
  Non sit farrago amara, quia est cognac!
  
  Nimirum difficile est negotium maritimum;
  Nunc sitienti conspersa, nunc atrox tempestas;
  virtus autem animi quaestus est.
  et si caput est, securim aufer!
  
  Corsairs nos excepit sicut catulus;
  Conscensis et sanguis in tribus fluviis!
  Sed mores pueri non sunt -
  Nimirum me docens cymbae verberant!
  
  Omnes tabulas habebant - excellui;
  Et ait princeps pirata:
  - Fortiter hic puer pugnavit;
  fortiter corsairis animum ostendit!
  
  Accepta in fraternitatem navalem - hoc est fortuna;
  Somnium verum ab partu fere!
  Nunc quis felis retro potes
  Mercator irruens comprehendet et confringet.
  
  Pecunia erat - magna praeda;
  Multum demiserunt, etiam sine negotio...
  Forte, cum fortuna, nosti nummum;
  Aurum autem sicut passer volitabit.
  
  Nec laeta mors fuit;
  Carnifex vehemens - pegmate egit.
  Alicubi abiit luxuria renovationis;
  A fame in carcere, stomachus dormivit!
  
  In praedonum turba magna exsecratur;
  Vola: coros, ossa, calcei!
  Servi inferni sumus - sane vulgus scit
  Mare per te videre non potes!
  
  Ansa, heu, morte turpissima;
  Etiam vitae mi...
  Compedes invisere moerorem ;
  Diu obliti sunt propinqui fugitivi!
  
  Sed nolui in laqueo pendere;
  Sub stomacho pedem tulit - cecidit carnifex!
  Ceterum Russi semper pugnare potuerunt;
  Et si corsair, sic pugnet, et non clamabit!
  
  Ultima pugna est sane difficillima;
  In manibus securis gerebat carnifex!
  Cum irasceris, pressum non est;
  Et metus ut urtica!
  
  Aliae latinae in pugnam ruebant;
  Unde agilitas ex gontibus?
  Verisimiliter a patre Rus' militis;
  Quos auctores prodidere decreverunt!
  
  Et subito mutatus est multitudo;
  Nunc magna corsairs sunt -
  Hic quadratus totus iam fervet;
  Pugnatores vicum oppugnant!
  
  Aliquid rarum est, sed fit;
  iterum in equo ansam dimittunt!
  et quam dives pauper cruciat -
  Quale bellum sit nescientes!
  
  Navis recepta est - Rogerus Niger iterum;
  Iterum simul, puppis mare!
  Immo ego sum occisor - modo benignissimus;
  Mihi autem pauper est frater.
  
  Cantemus igitur dum fascia libera est;
  Communicare cum pauperibus et ioci vivere!
  Animus corsair nobilis fieri vult,
  Non placet tibi cum ludo in cavea!
  Servus puerum cantu confecit et nudum, infantem excidit, pedes excidit, qui, quamquam obdurati, agiliores erant quam tibiae simiarum.
  Et celox tandem post tergum lacessit. Et vela super terram evanuerunt.
  Princeps puella chuckled et carnivorae cum risu dixit:
  - Hem, quid - hoc non effugium, sed opportuna evadat! Quid igitur possunt puellae, quid ad haec?
  Puella coma viridi movit luxuriosa coxas et respondit;
  "Fortasse debemus hoc desiderari. Tot homines in uno loco. Sumamus ea et gaudeamus. Velit nobis voluptatem!
  Dux Puella cecinit:
  Homines foetidum creaturae sunt
  Ab his proin turpis porta...
  Cum data essent cornua,
  Sit decus puellis!
  Jim Hawkins tweeted:
  - Etiam homo sum!
  Bosun puella rubris capillis respondit;
  - Minime! Puer es et semper puer eris! Ita non est!
  Puella duce saltare coepit, nudam, sient, fortes et valde musculosas cruribus spargens. Et aliae puellae coeperunt saltare, et erat aliquid agreste, sicut gentes anthropophagi.
  Jim Hawkins coepit salire et nere. Longa est catena pueri servi et omnino choream non impedit.
  Utique etiam puellae in summo pulmone cantant;
  Puellae sumus, puellae praedo sumus
  Bang Bang! Bang Bang! Et tu mortuus es! Mortuus!
  Puellae viros sub calce nudo servant;
  Ne accedas ad nos! Ne accedas ad nos aut te necabo!
  Jim Hawkins notavit:
  - Ita, cum tali turba certe non taedebit!
  Una puellarum piratarum ad puerum se exsiluit et nudis digitis fortitudinis suae eum apprehendit, perusta et suavissima crura ad nares transmisit et potenter tradidit.
  Jim clamat:
  - O! Matertera multum dolet!
  Puella risit et respondit:
  - Perfer, puer, atamanus eris!
  Servus puer clamavit;
  - Ego te locum capiam!
  Puella risu dux respondit:
  - Non locus hominem pingit, sed hominem locum!
  
  . Führer et Komsomol Puellae
  ANNOTATIONES
  Fuhrer non erravit, Britannos vicit et cepit sub Dyuker. Quam ob rem pax cum Britannia facta est. Tertius Reich bellum cum USSR anno 1944 incepit, una cum Iaponia et tota societate sociorum. Sed sane pulchrae sunt ibi puellae Komsomol et nudis pedibus.
  . CAPUT I
  Solus Hitlerus Guderianum sub Dyuker non destitit. Et quid hoc? Capti sunt Britanni fere dimidium miliones. At Churchill invitus pacem cum Hitler ivit. Germani ex Britannia et in Civitatibus Foederatis agnitionem victi acceperunt.
  Deinde Fuhrer delectum habuit: victoriam declarare et colonias Hollandiae, Belgicae, Galliae declarare et in historia maximum Germaniae rectorem descendere ... Vel aliquid amplius assequi: in specie, ut maximus fiat. Genghis Khan superans omnium temporum et populorum victor.
  Et hos elegit Hitler. Bellum parare coepit cum URSS.
  Hoc tantum tempore necopinatio non laboravit, difficile est exercitum Rubrum ex improviso capere. Ac Hitler incursionem distulit donec Germani lacus graves habuerunt: "Panther", "tigris" -2, "Leo" et "Maus". Tum jet elit.
  Praeterea Germani ex colonia Europae civitatum etiam divisiones coloratas effecerunt.
  Tantum bellum incepit die 15 mensis Maii anno 1944 . Tertius Reich, sane paratior quam quadragesimo primo, etiam ad hyemem. Sed et URSS melius paravit: et Molotov munitione completa est in novis finibus annexis. Praeterea Stalin acies moderna et armata fuit.
  Ita Rubrum Exercitus validas munitiones occupavit et conscribitur. Quamvis omnes conatus, Tertius Reich numquam assequendum est praestantiam quantitatis in praediis et aircraft. Sola Nazis URSS in vi aircraft comprehendit. Inpensa qualitas praediorum, hic in Exercitu Rubro, non omnia manifesta sunt. Series KV amplitudinem et massam praediorum augendo ivit et ad finem mortuum pervenit. Productio autem IS-2 iam emendare coepit, sicut et T-34-85. Ac prior T 34-76 inferior Pantherae in antica armatura et armis ac certe igneis tormentarii erat.
  Alia quaestio pro URSS fuit, quod etiam Iaponia bellum inire decrevit.
  Non ausus est pugnare solus contra US et Britanniam. Sed vicissim, simul URSS oppugnare statuit et vindicare Khalkhin Gol.
  Ita Stalin ancipitem ictum expectat.
  Germani sociique inferrent. Post pacem cum Britannia, Nazis duo bella parva habuit. Profuit Italia Graeciam vincere. et Operationem Ursus Polar ceperunt, Suetiam capientes. Deinde ingentem coitionem contra URSS fecerunt. Hispania cum Portugallia et simul Turcia. Plus, divisiones exterae, tam coloniae quam Europae nationes occupaverunt.
  Numeralis superioritas in parte Nazis et copiae eorum, quamvis progressa defensionis Exercitus Rubri per machinationem, per frontem et cuneum in loca perrumpere poterant.
  Copiae Sovieticae non crepidinem Bialystok aeque ac Molotov tenuerunt atque ad Stalin aciem se receperunt.
  In prima acie erat Slavka. adulescens paratus erat ad pugnam.
  Tota phalanx pulcherrimarum virginum Komsomol circum se erat. Erant autem omnes nudipedales et bikini.
  Et quales sunt ibi puellae: comae candidae, plurimae ornamentum habent, et lepidissimas, nudas, seductivas tibias.
  Puellae vero iuvenem aggressi sunt. Et scidit vestimenta sua et stravit eum, fecit amorem et cantavit simul.
  Quam pulchra omnia ante
  Natura est sicut mater sole!
  Hic silva opimae est - spes floret;
  Laeti sumus amare, saltare!
  
  dolor malus non est omnibus nota;
  Princeps populorum iustus,
  Ubique consolatio-- nem;
  Patria est una turma!
  
  Amo mater mea
  Noli ascendere noli in hostem, noli perturbare!
  Et protegam pectus meum ab inimicis meis;
  Pediculus cum ferro proterit!
  
  Laeti sumus in Russia
  Ubi par, cum honore: me et te!
  Ceterum interfector non vincet.
  Ex icone respice - sancta lineamenta!
  
  Quid iuvat in proeliis?
  Cum omnes partes corporis nocuerunt!
  Quid dulcius etiam paradisi deo?
  Ictus Sovieticorum daemoniorum!
  
  Pugna, cruentus
  Sed numquam solus es!
  Patriam colimus amore,
  Vexillum et quasi fraxinus colorem urit montis!
  
  Rus' tremuisse non memini,
  Licet interdum tristis carnifex Deus!
  In animo apud Stalin mihi facile est;
  Carmen contra - tristes cogitationes!
  
  Nudo pede prostravit rorem;
  Quam graciles betula castra!
  Consilium Germanorum terribilium - Barbarossa;
  Omne quod carum est - alapam!
  
  Bellum, conchae lentae sunt
  Vinum inebriare noli in sanguine tuo.
  Biches exusta sunt in opali;
  Ignis post fenestram fractam!
  
  Et in hoc mundo Deus crudelis est;
  Creatio clamantis, circulus inferni!
  Christus solus clamat
  Nulla potentia in eo est - umbilicum evellere!
  
  Spem habemus ad convivium
  Ingeniosi ac validi homines!
  Nos nothi prius victus
  Et nunc sonat tuba!
  
  Pueros parturire, dum conquiescit pugna;
  in posterum bella omnia - comes!
  Serere malum et cerasus arbores
  et lacus abradendo!
  
  Et volare ad alias planetas
  Felicitatem aedificemus - communismus!
  Salutant alios mundos;
  Sicut falco, eques accurrit!
  Puellae iuvenem torquebat donec conscientiam amitteret. et vere similis videtur.
  Tunc unus eorum cepit et excanduit a Howitzer lethale proiecto accendit et iterum magno tumultu cantavit;
  Lapides pretiosi inter ramos videntur;
  Etiam peram mendici, in humero meo!
  Pauperis ambulo sub lumine lunae pallidae;
  Laus genitrix Naturae in gloriosa Septembris!
  
  Crede, patria magna est, vi clarissima;
  Longa via maceratur caro mea!
  Tegmina vestis, nudis pedibus forma;
  Sub pedibus lapillis, pungite pedes!
  
  Sed arbores in auro sunt, laete crispae;
  Quasi denarii aeris, aureola aspens!
  Iuvenis sum ego, senex in pulvere iacens;
  in modo plaude, modo imber spargebat.
  
  Nox iam friget, dies calent;
  Serpebant autumnales, malum in veprium faece!
  Irati hostiarii post me scopae iactantes;
  Etiam atrox ventus, vult lucem averte!
  
  Sic deliras per septimanas, iam crura mea in sanguine deprimuntur;
  Fames vehementer cruciat, ignis in ventre est!
  Nullum in pagina receptaculum, omnes equites interiere;
  Per Patriam - Procellae irruit!
  
  Frondes gramineas pruinosas - dotted with silver;
  Margaritae cum exemplis - rami populi!
  Corpusque meum candidum frigore tremit;
  Stella Aquarius despiciens sympathiam!
  
  Et ubi ambulo, ubi hospitari;
  Sub pedibus nudis, glacies comprimit vico!
  Ibi sola pax exspectat me in coemeterio?
  Sub terra in uligine, absconde a procellis.
  
  Non, dixi mihi, non mortuus sum;
  Non tentatio, sed formido: paradisus voluptatis bene saginatus!
  Item in via, habens morsum cerasorum;
  Aspexit ad solis occasum!
  
  Et ad Kyiv Lavra, per nives;
  A matre Sibiria nudis pedibus surrexi!
  Ibi ante monachum furibundus orabat, mendicans;
  Pro Deo fideli falce dimisi!
  
  Tempora mutantur, mundus volvitur
  Purpurea, rutila aurora.
  Atque ego etiam meliorem partem videre cupio;
  Illa puella a dextra altari discessit!
  
  Olim novitius factus est socius Komsomol;
  Propter bellatorem - cadaver non est unum!
  Etiam miratus sum - Dominus non obaudivit;
  Sed fortissimus eius non timet!
  
  Sic puella ferox facta est commissar;
  Rursumque ecclesiam in rabiem concremavit!
  Etsi militari via ibat incolumis;
  Ignis autem in animo eius - omnia ad terram combussit!
  Puellae cantare amabant. Iuvenis autem Slavka, cum eo, iam ad machinam sclopetis iacebat. Accendit hostem.
  Rapiturque per coelum nimbos volitans, et nullas Proiectas in omnes partes dispergit.
  Hic est Focke-Wulf - machina monstri.
  Hic ruit humili gradu. Et tormenta aeris habet sex. Verissime emittunt. Omnia turbo in cinerem surgit, spirisque ruunt.
  Et post eos sunt TA-152, validius et provectius exemplar ex eadem familia.
  Puellae ad aeroplana accendunt et optime intenderunt. Caedentes faciunt fumum et cantant;
  Mira in amplitudine patria;
  Temperatum in proeliis et laboribus...
  Nos carmen iucundum composuimus
  O magne amice et princeps!
  
  Stalin pugnae gloria est;
  Stalin juventutis nostre fugam ...
  Pugnae et amoeni cum canticis;
  Nostri sequuntur Stalin!
  Pugnae et amoeni cum canticis;
  Nostri sequuntur Stalin!
  Puer Slavka bellator dixit:
  - Quid de Stalino? Melius carmen habeo!
  Puellae in voce clamant;
  - Cantate!
  Et cepit juvenis, et decantavit ardenter;
  Horribile nuntius, crudeli bello;
  Puella, illa quae in aeternum amavit!
  Proiectus in os, fiend-Satan ;
  Ubi est Dominus, iustitia et misericordia tua!
  
  Virgo Natasha discalceatus;
  At illi pulverulenta pulsaverunt semitas!
  Ceterum pro peccatis fons fluxit;
  Accidit illa iter ad distantias transmarinas!
  
  Vere primo profectus sum,
  Crura tam caerulea ex frigore sunt!
  Particulam carnium mordere non potes;
  Tantum nutus in pruina abiegnis!
  
  Sic via plena saxis;
  Pedes puellae ad sanguinem pulsati sunt!
  Et per Russiam transiit populus;
  Urbis regum lerusalem!
  
  Caucasi montes, iugis nive;
  Aculei lapides pungunt plantas!
  Vos autem virtute terrae
  Quam difficilem haj^am in civitatem Dei elegit !
  
  Sol aestas, malum sol;
  Sicut crura puellares in sartagine!
  Sancta civitas non longe
  Infinitum onus quisque portat!
  
  Ibi ad sepulcrum Dei-Christi;
  supplex virgo genibus flexit.
  Ubi est magna mensura peccati;
  a quo ad iustitiam robur traho?
  
  Dixit ei Deus, frontemque torva,
  Sola oratio mundum hunc non mutabit!
  Russia per saecula imperare destinata est;
  Iustum est illi servire sine pecunia!
  
  Adnuit virgo: Credo in Christum;
  Tu Rus' Salvatorem mundi elegisti!
  Veritatem de hoc omnibus pangam;
  Iesu verbum: Deus idolum!
  
  Reditus facilis et celer erat;
  Pedes nudi sunt fortes!
  Manus cum gratia extenditur Deus;
  Musculi ac voluntas, quasi ex ferro!
  
  Et ad exercitum
  gubernator factus est, Luftwaffe verberavit!
  Ibi ostendit altitudinem decoris;
  Irruens landmine Germanus eversor!
  
  Bellator - ciebat, fortissimus pugnator;
  Factioni deditus - Sovietarum causa!
  Victorem credo in peripsima finem;
  Daemonum stipant parieti, responde!
  
  Bene, cur pugnator iactus est?
  loris dimittere tempus non erat!
  et scutum esse defectivum;
  Et malum fascismus cum Yankees fraternus!
  
  Bellum inaequale, crudele;
  At ego certe homo sum: fleo amare!
  Tanquam in miseriis ima petimus;
  Ceterum fortuna e patria evanuit!
  
  Exclamatio mea ad Deum: Omnipotens quid?
  Separasti me a virgine mea dilecta.
  Etiam in frigore non utebatur tunica;
  Et tribus aduersariis post omnes, ipsa beat!
  
  Annon digna est?
  Mecum florum geris victoriam!
  Plene coques ad ferias;
  Veniam ad pompam cum Natasha!
  
  Tristis respondit dominus severus:
  Quis in mundo beatus est, qui bene est?
  Patitur et gemet caro dolore;
  Nam vilis et peccatrix humanitas!
  
  Cum ergo venero in gloria;
  Mittam in Gehennam qui non est dignus vivere!
  resurrecturus sum tuam virginem et tu;
  Optima igitur pars non vis!
  Puellae Komsomol magno studio et ardore plauserunt. Id quam ut hoc.
  Quorum unus Slavka interrogavit:
  - Libetne lambere?
  Iuvenis subridens respondit:
  - Profecto!
  Puella clamavit:
  - Ita pussies nostros lambamus!
  Post hoc, Slavka genua flectere oportuit, et lingua sua gratuita operantur.
  Laetabundus puella canebat;
  Patria nobis libertatis radium dedit;
  Oceanus sine fine amoris.
  Confunduntur gentes in lucida trabe;
  Saevit tempestas gelidi sanguinis!
  Ita, puellae si cantant, nihil unquam obsistit. Nudosque digitos letali vi mittamus, tasque perniciosissima. et multos Nazi milites exploserunt et deleverunt.
  Slavka tweeted:
  - Militiae paratae domina sunt;
  Omnes nos peribimus!
  Natashka giggled, she was the commander here and barked;
  Albus exercitus, baro niger;
  Regale thronus iterum nobis paratur.
  Sed a taiga ad maria Britannica
  Exercitus rubri fortissimus omnium est!
  
  Premat ergo rubea imperiose;
  Tua bayonet cum calla manu...
  Atque ineluctabiliter debeamus;
  Perge ad extremum mortali proelio!
  Puellae concentu exclamant;
  - Et vere placet!
  Et tunc ex illis una papillae pectoris exposuit, et quomodo Germano plano letali fulmine vapulet. Et vere est immanis momenti!
  Natasha cecinit:
  Audaces socii gressumque;
  Confirma spiritum nostrum in pugna.
  Ad longinquam felicitatem via
  Pectore nosmet ipsos!
  Slavka labella lambit et addidit;
  - Et nudis, puellaribus quoque calcibus!
  Komsomol milites riserunt et in voce fremebant;
  Let's hit people, let's hit people
  et hydrias beat!
  et pulchri- tudines eorum tulerunt fulgura nimis de oculis eorum valde, et lilac.
  Et tunc aperiebant os suum et quomodo sibilarent. Ex sibilo numerosi greges corvorum gregatim excipientes cordis impetus corruerunt, mortui.
  Et Germanorum capita frangamus.
  Slavka cecinit;
  - Corvi, corvi, corvi;
  Volas alte sicut pulli ...
  coronae, coronae, coronae
  Ne falsam ferat naturam!
  Natasha giggled and remarked;
  - Ita putabas!
  Iuvenis subridens respondit:
  - Dormi magis!
  Komsomol puellis rugiens;
  Canticum adiuvat ut aedificemus et vivamus;
  Cum prem in discalceatis hike...
  Et qui per vitam cum cantico ambulat;
  Numquam, semper evanescet!
  Milites vero sumptis nudis rotundis calcibus perimentes exstinctionis dona iecerunt.
  Et iterum a papillis coccineis percutientur pulsatores annihilationis.
  Natasha squeaked:
  - Hic crustulum est!
  Puellae in choro mussant;
  - Erit ludibrium in latere suo!
  Slavka giggled et respondit:
  - Et plus Veneris sinu!
  Post hoc, phalanx puellarum et papillas mammas suas coccineas et nudabit. Et sine superfluo praeiudicio, ultrasonum tundetur ope. et lacus Germanorum qui instar ferrei NIVIS. Parthorum inter quas "Leo", constiterunt. Subito mutare coeperunt. Verte in massas pulcherrimas, pictas et opimae liba saporis odoris. Et talis odor vere diffundi coepit quod puellas labra lambere coeperunt. Tum quomodo buccas inflant canentes ;
  - Milites sumus lucis tam frigidae;
  Tunsis orci mali sicut serra ...
  Pedes puellarum tam nudi sunt;
  Faciemus, praeiudicatum scitote!
  Puellae bellatores suis sapphiris oculis tanquam stellae scintillabant. Et deridebant iterum dentes margaritae. Hae sunt vere pulchritudines valde infestae.
  Et sic de coccineis pectoris papillis tulerunt quasi ictu fulminis tunduntur.
  et per aera volant. et ardebit quisque ad terram, et tunc ambo sceleste et dulcia desuper cadent.
  Et cecinerunt fortes;
  Scelerisque puellis sumus
  Picas edere amamus...
  Tales, nostis, bene;
  Infirmitas manuum nostrarum est.
  Milites suis margaritis arridebant, dentes scintillantes, ut gemmae gemmae.
  Et iterum canebant rugientes;
  Unus duo tres,
  Frange omnes inimicos...
  Quattuor, octo, quinque -
  Orci malos interficite!
  Novem, sex, septem
  Non forsit!
  Et verbi pulchri- tudines de papillis eorum pyropi ridebunt, in quas ignei et letales pulsatores iam ad tempus involant.
  
  CONCIEO FUHRER
  ANNOTATIONES
  Accidit casu ut Fuhrer satis vafer esset non suas copias in diversa dispergere, sed, ut institutum erat, Stalingrad ilicet ducere, donec copiae Sovieticae defensionem pararent. Stalingrad et cursus belli diversus evasit. Sed nudipes Komsomol puellas miracula facere potest.
  . CAPUT I
  Hitler non fatale errorem fecit cum Exercitum Quartum Panzer in Caucasum convertit. sed statim capi Stalingradum iussit. Germani tempus non consumunt. Et nondum praesidiis occupati nec ad defensionem parati in urbem perrumpere poterant. Videtur quod bellum cursus incurrat quam leve.
  Post captam Stalingradum mense Augusto MCMXLII, Turcia bellum cepit et iniit. Hoc facere promisit post casum Stalingradi. Et Ottomani cupiebant Russiam ulcisci ob pristinas clades. Iaponia vacillabat. Nihilominus res illi in Oceano Pacifico non prospere succedunt. Proelium Medium amissum est et res instabiles visae sunt. Tum etiam foramen secundae frontis contra URSS est.
  Ictus autem milies centenarius exercitus Turcorum plus quam triginta divisiones contra tegumento debili exercitui Sovietici maximo dolore evasit. Turci Batumi ceperunt, et Yerevan circumdederunt, et in Fontes ad loca Sovietica profunde moveri coeperunt. Germani autem capto Stalingrad per Volgam meridiem versus ad mare Caspium migrare coeperunt.
  Germani validi erant et difficile erat copiis Sovieticis nudo gressu adhaerere. Plus, ut commeatus per Volgam plene fluens.
  Praeterea Britanni, qui Turciam lacessere nolebant, aliquantum operam suam contra Germanos in aere redegerunt.
  Acces- siones etiam Germanorum magnae illis intulerunt detrimento. Exempli gratia, Johann Marcel non casu ruinae cum plano suo crepuit. Britannis vero torquebat.
  Fine Septembri Germani in orientali fronte ad Caspium mare pervenerant. et Caucasus terra interiit. Stalin oppugnare postulavit. Sed in media parte Rzhev, copiae Sovieticae non successit.
  Temptata res est ab septentrione Stalingrad oppugnare, sed etiam incassum.
  Sed Wehrmacht copiae mense Octobri per Caspias oram movere coeperunt. Turci autem procedunt versus Tbilisi et septentrionem ulteriorem.
  Et Germanicus "Tiger" in proeliis primum interfuit. Accuratius, non satis primum, haec piscina pugnavit mense Septembri prope Leningrad. Erat autem specialis cantavit. Quattuor puellae Germanae in ea pugnaverunt, quae talem machinam in pugna reali probare parati erant.
  ibi eunt oram Caspii maris per campum. Ac Soviet carros apparent ante. Complectens lucem T-60s.
  Gerda puga pyga gaudii urget nudis digitis. Tormentarii ignes et testa in machinam Sovieticam vi letalis viribus omnibus viribus impulsa est.
  Gerda fremit;
  Ossa nostra de lacus non timent;
  Nos semper scivimus pugnare in SS!
  Germanus "Tiger" desinit. Soviet cars versus eam tendunt. Ignes Andrea, coccineo hoc tempore utens papilla pectus. Pulsat Russian piscinam et stridore;
  Non sumus simplex puellarum
  Pedes nudi sunt terribilis!
  Tunc Kristina tormenta tormentorum eruptionem dat militibus Sovieticis metendo. Quin etiam nudis pectora felis urit et papilla carbunculus.
  Tunc murmuravit puella;
  - Nos frigidi sumus! et nudis pedibus!
  Post haec nuda iecit roseum calcaneum et Magda. Puella perquam accurate hoc fecit. Currum Sovieticum confodit et diduxit;
  - Ad Tertiam Reich!
  Tum haesit lingua.
  Hoc est vere mulieres.
  At Germani una in parte pugnant, et virga incedit. Ex altera parte, copiae Sovieticae.
  Hic sunt munitores. Discalceatorum puerorum ac puellarum in brevibus et brevibus alis obviam Nazis igni e sclopetis et fundarum.
  Perurbanas sarcinas coniciunt nudis, puerilibus pedibus, qui Nazis scindunt.
  Ac simul heroum laudes;
  Dianae filii auctorem habemus.
  Natus loco pacifico cum holster!
  Ad gloriam matris nostrae Russiae -
  Puer pugnat!
  
  Splendida fascia ut lampas ardet;
  Pulchra chorus Patriae hymnum canit!
  Cactus acutum capiet fuhrem in asino;
  Scimus multitudines adversariorum valide.
  Pars nos pugnae docuit;
  Possint mittere et currere, pugnare omnes!
  Capiantur fratres maiores natu ad exercitum;
  Sed etiam magnos successus metemus!
  
  Quaenam religio patriam gustare potest?
  In fossis, si opus est, machina!
  Fortior est omnibus amicitia sub vexillo;
  Patria veniat ad communismum!
  
  Quam difficile sit frontem circumdedit;
  Iam nix cecidit, et nos nudis pedibus sumus, dilacerant!
  Fritz- fiends non remittetur;
  et tu in somnis pugnare audes!
  
  Nos pueri praeliis fessi sumus;
  Esurire, presse pede in sanguine!
  Sed non nos ocreis percutiant;
  Sicut Rus', anima mea te amat!
  
  captivitatis verbum nescimus, bene gehenna infirmitas;
  Quot in proeliis latinarum ceciderunt!
  Interdum lassitudo subrepit;
  cum mercibus centum instar machinae ton!
  
  Sed nihil opus est nobis arduitati succumbere;
  Non quia juravi Deo!
  Servire debet sine vilia facta Russiae;
  Socius Stalin aeternae specimen!
  
  Maxime autem animi atque animi;
  Facundia et pulchritudo cogitationis!
  Noli putare culturam levem esse;
  Ceterum versus ex igne lingua natus!
  
  Habeo flammam Jesu in pectore meo;
  Quis est Deus et Salvator et communista?
  Non tolerat sanctitas, non novit pusillanimes animas;
  Via sola est sursum, noli descendere tenta!
  Pueri cantabant et saltabant, fasciculis explosivis cum nudis digitis projicientes.
  Et ab latere Germanorum, oppugnante, advolaverunt. Missus homicida dona exstinguitur.
  Pugnatum est acriter. Pugnaverunt pertinaciter munientes, nec hostibus cessere. Sclopetis et sclopis accensis. fundis quoque utebantur. Quod optime fecerunt.
  Tametsi, exempli gratia, nonnullae lacus Germanicae frontem explosives non penetraverunt.
  Puella et puer nudis calcibus in calculis requievit et in magna fundae traxit. Eveniat explosive packages dimisit. Volavit et Germanos currus percussit.
  Tum fortes cantabant;
  Stalin pugnae gloria est;
  Stalin juventutis nostrae fuga...
  Pugnae et conciliandae cum cantu;
  Nostri sequuntur Stalin!
  Cantare munientibus pulchre. Adhuc satis calescit in Dagestan mense Octobri, et bonum est pueris nudis pedibus pugnare. Plantae nudae pedum puerorum callescunt et durior quam corio ocrearum.
  Subtiliter autem est pisas mortis digitis nudis iactare.
  Pellentesque id aliquam magna.
  Puella Lara pipiabat;
  Mira in amplitudine patria;
  Temperatus in proelio et certamine...
  Nos carmen iucundum composuimus
  O magne amice et princeps!
  Puer Seryozhka infensi objecit;
  - Quid de Stalino? Ita est, Stalin capra! Concessit bellum!
  Puella Larisam nudum pedem impressit ac dixit:
  - Pro talibus orationibus sub tribunali licebit!
  Pucr puer Mishka remugit:
  - Et quid verum non est! Fascist in Caspium mare perrupit! Tu quid postea Stalin ingenio disputabis.
  Puer autem nudo pede parvum grenade apud Germanos iacit.
  Sasha squeak auctorem:
  Albus exercitus, baro niger;
  Regale thronus iterum nobis paratur.
  Sed a taiga ad maria Britannica,
  Exercitus rubri fortissimus omnium est!
  Iterumque micant, nudi, rotundi, pulverulenti, duri adsidua nudipedalia, calciamenta puerorum.
  Hoc est quam difficile pugnant et pugnant. Etiam si vires sunt inaequales. Sed adhuc auctor est.
  Et si puella pisum nudo pede petit, adhuc Germanos lacerabit. Et pueri cantant;
  Nubes ex sanguinibus advolaverunt;
  Infernus e Terra haud procul erupit!
  Serpens crepitans reptat in panzvale;
  Nubes sanguine illuminatae!
  
  undae coruscant, sonant sicut procellae infernalis;
  Et fortissimis viris congredietur ausis!
  Pulchra pulchra mulieres protegemus nos
  Digni erimus res gestas patrum nostrorum!
  
  Quam graviter gemens terra!
  Hostis centum plagas vestigia reliquit.
  Sed fascismum in ima parte iacemus;
  Pestis inlisa non erit longa.
  
  Et jam post nubila mors albescit ;
  Nostrae autem cogitationes in coelum discerptae sunt!
  Conteramus notos sceleratos in pulverem;
  Et divelle, scito Wehrmacht in medium!
  
  Nescimus otium et senectus putrescat;
  Sanctae Matris nostrae filii sumus!
  Omnia clara cum Nazis pugnaverunt;
  Has radices magnas emitte!
  
  Quaeque mala vis explosa bombis?
  Quid nobis est hoc tonitru?
  Pugnatores Rus' multi capaces sunt;
  Et erit summum fundum pro Fuhrer!
  
  Infernus exarsit infernus;
  Repi per rocades cum rostro praedatorio "tigris"!
  Et subito omnis defatigatio avolavit,
  Tempus est ludi ioci!
  
  Grenade ad manum et iactum;
  Ecce "tigris" in naribus suis firmiter recipitur!
  Et Hitler in aeno in Tartaro boiler locus ;
  Itaque ne orbem Russicum patefacias!
  
  Berolinum agitatur a vehementibus globis;
  Ecce vexillum rubrum super Reichstag volitans!
  Sol in patriam accensus est;
  Post omnes, Tertius Reich in cinerem et cinerem mittitur!
  Liberi pertinaciter et heroice pugnant.
  Animum ostendunt iuvenum, sed fortissimum. Tum quattuor pueri nudis pedibus quievit et magnum dolium nitroglycerin impulit.
  Involvit, versabat.
  Et quomodo flatum capiet, fragorem in lacus German.
  Post in gaudio cantabant munientes;
  Communismi filii sumus auctores;
  Etiam suscipit finibus quam...
  Tituli furibundus respondebit ad iram;
  Opprimet nos, crede satanas!
  
  Iuravimus coram Deo
  et Lenin cor iuvenibus dedit...
  Oh districte non iudicatis;
  Et plus tribuit Omnipotens robore!
  
  Ad frontem venimus, guys discalceatus;
  Matriculam tueri volebant...
  Pro nobis, latinas, puellae falce;
  Fortis et in armis fides nostra est!
  
  Hic prope Moscuam praelia saeviit;
  Lacus combusti, bitumen liquefactum...
  Visuri sumus, dederunt mihi communismi fidem;
  Et fascistas cum lato habes!
  
  Noli credere populo, Hitler non est omnipotens;
  Tametsi Fuhrer idea vivit in ...
  Et nazis dura ferimur;
  Eamus in hoc magnum iter!
  
  Hostes Rus'i non timebimus;
  Patriam URSS amamus...
  Non es eques cum anima scurrae;
  Eamus exemplum regni Dei!
  
  Tituli non novit, ille male vapulat;
  Etiamsi vis inferni ita furit in eo.
  Parasitus autem Fritz veniunt;
  pacem igne quis implebit?
  
  Russos ludendi magnitudo vincat;
  Etsi hoc multum laboris...
  Veniet Victoria, credo, Magnifice Mai.
  Et Fuhrer kaput integrum erit!
  
  Hic est fides nostra, vis communismi;
  URSS floreat in aeternum...
  Nostis iugo fascismi opprimemus;
  Talis exercitus Russia facta est!
  
  Fritz victi prope Stalingrad;
  Agnoverunt pugnum nostrum validum...
  Et tradidimus frigus munera;
  dictatorem autem ipsi ad denarium calce!
  
  Patria mea pulchra est Russia;
  In ea arcticum malum florent...
  Svarog et Stalin - hic est Messias;
  Nazis pugnatores Rus' fugiunt!
  
  Hoc est quam pulchrum universum est;
  Cum communismus lucet super eum...
  et tribulationes ad aedificationem;
  Fuga tantum ascendit et non secunda descendit!
  
  Hiems cum ferus clamoribus cepimus;
  narum cohortis albae fregit...
  Communismi hostes Russiae victi sunt;
  Tropaea pro prandio relicta sunt!
  
  Nos Stalin arctissime tenuimus;
  Puellas nudis pedibus in omni pruina ...
  Factus es, mihi crede, fortis;
  Et crevit auctor heros!
  
  Imo Russia numquam franget;
  Immortalis Lenin monstrat viam...
  nitidum flammam non timemus;
  Et Russi a communitate recedere non possunt!
  
  
  In nomine matris nostrae Russiae,
  Coniungamus in una corona cordis ...
  Euge puellae clamabant voce magna
  Magnum somnium adveho verus!
  Fides nostra semper est apud patres;
  Et si superare possit maiores...
  Semper fortes socii erimus;
  Etsi non plus quam viginti videtur!
  
  Patriam nostram amamus, mihi crede,
  Felicitas in aeternum volumus...
  Lucifer, crede mihi, non perdet nos;
  Veniet aestas - frigus peribunt!
  
  In Russia magnifice omnia florent;
  Praesent ut est in purus.
  Veniet hera, credo communismum;
  Divitiae, gaudium, aeternum erit!
  
  Scientia resurget in praeliis;
  Perpetuum iuvenum cum hominibus erit .
  Et factus est homo sicut Omnipotens:
  Abi, sceleste in aeterno scio!
  
  Denique omnibus in universo refulget felicitas;
  Omnes homines mundi sunt sicut una familia.
  Pueri rident et ludunt in paradiso
  Amabis me cantico!
  Sic pueri pulchre et magno cum affectu cantant. Et dentes albis nudum.
  Et tunc una puella nudam calcem rosei pisi proiecit. Sic advolans, cadum Germanici piscinae percutiens, turrim radicibus evulsis. Tum iuvenum forma expressit;
  - Calvus Fuhrer morietur!
  Puer Seryozhka, nudo pede, calculum emittit, qui praefectus Germanici in naso feritur et pipiat:
  - Stalin capra est, sed mater est in corde nostro!
  Et in alio loco: Komsomol desperatis membris pugnant. Sunt etiam nudipedalia et in brevibus fimbriis;
  Et tormenta se iaciunt, aut bazookas homemade.
  Et nonnullae puellae chordas nudas digitis trahunt et accurate et accurate sagittant.
  Veronica papilla coccinea in puga pyga impressit et cantavit. Aliae Komsomol puellae sustulerunt;
  Nos magnam Russiam servabimus;
  Pudor similis nobis non veniam.
  Faciamus missionem militarem
  Judicemus Iaponica!
  
  Puellae sumus sicut sodales Komsomol,
  Mihi crede, nati sumus pugnare...
  Licet mikado ambulat in petaso cocto;
  Imperium opprimendum est!
  
  Non demus Iaponia victoriam
  Samurai expugnare non potest Rus'...
  Auorum equitum superbi.
  ursa conlisa lacerat!
  
  Robur nostra virtus Russica est;
  cultrum nudo pede proiecit ...
  Adversarii egregie oppressi sunt;
  Puellae ingenium durum habent!
  
  Pugnavimus cum Wehrmacht, ludens
  Fritz strenue prope Moscuam caesum ...
  Ingressique Berolinum victores Mai.
  Nudos virginum pedes protendo!
  
  nullus Sclavos sedabit;
  Rex magnus ad bellum ducet ...
  Nos puellae crines plectere;
  Samurai in pannos versa!
  
  Hostes durissimi vapulabunt;
  Spiritus Russicus ab hostibus superari non potest.
  Puellae Sovieticae athleticae;
  Et dominus Ursi potens est!
  
  
  Komsomol puellis de plebe,
  Amant pugnare difficile...
  Pro Patria, Lenin, Libertas;
  Opprime, crede aliquem exercitui!
  
  Credo samurai vapulabit
  Sodales gloriosissimi Komsomol et honorandi .. .
  Scito samurai multitudines contrita;
  Ceterum multi gloriosi heroes!
  
  Magnus Tsar Russiam regit;
  Decreta exeuntes, servos iudicantes...
  Thronus fustem et latrantem non tolerat;
  Nec modus terrendi domare!
  
  Rus', mater es, et dea;
  Vos, puellae cupiunt pugnare...
  Crura pulchri- tudinum nuda sunt;
  Sed hanc rapinam frangent!
  
  Non, ut Arthurus plenus sit;
  Talem terminum capi ... non permittimus.
  Ac Iaponia stulte globulum captat;
  Et cum grenade dilaniabit eam!
  
  Non genuflectitur
  Apud nos est Omnipotens Rod, Svarog ...
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt,
  Jesus nobiscum, Deus omnipotens.
  
  Komsomol membra in proelio non erumpunt;
  Res militum numerari non possunt.
  Milites semper sciverunt pugnare;
  Satanas disperdet!
  
  Nulla pulchrior Patria-Russia est;
  Certa pro ea et noli timere.
  Hoc faciamus, mundum crede beatiorem;
  Tota mundi fax est lucis Rus!
  
  Et cum Aliquam vincere
  et omnia somnia erunt in gloria ...
  Dolores et molestiae non,
  In rerum abundantia, pulchritudo!
  Komsomol membra tam pulchre cecinerunt. Sed pugnare difficile est. Hic in aere sunt duae puellae Germanicae, pulchra aces flava.
  nudis digitis Albina accensa suis. Iaculata illa tria Sovietica aircraft in uno erupit et diruit;
  - Ostendemus summa class!
  Alvina etiam hostem percussit et papilla pectoris coccinea usus est et hoc tempore quattuor aeroplana Russiae et tweeted iecit;
  - Maxima erit in mundo victoria!
  et puella ridet. Utrimque adversarii digni sunt.
  Interea Germani cum Turcis coniuncti ad medium medium Novembris in Baku ierunt. Nunc USSR aditum olei amisit et stricta facta est.
  Totus fere Caucasus capitur.
  Britanniae Operationem Facem dilatam. itaque incerta erant. Proelia aeris tantum in aere permanserunt. Mense Novembri, Johann Massilia aliud testimonium posuit plus quam octoginta aircraft in mense. Et primum excedens numerum carrorum in trecentis unitatibus descendit. Primusque bellator Tertii Reich ad crucem Militis Crucis Ferreae cum argenteis quercu foliis, gladiis et adamantibus denuo recipiebat.
  Tunc Germani Caucasum et omnes urbes hieme subegit. Yerevan ultimus omnium casus circumventus obsidetur.
  Post quem Wilson Churchill inducias Hitlerorum obtulit. Maximus autem anthropophagos URSS conficiendum consensit.
  Johann Marcel ab hoc tempore plus quingentis centum aircraft iecit et ad frontem orientalem translatus est.
  Mense Maio, quam primum exsiccatae sunt itinera, Germanorum offensum in Saratov ab una parte, ex altera Moscuam incepit.
  Lacus Germanicus interfuit proeliis: "Panther", "tigris", "Leon", et auto-exusta tormentorum "Ferdinandi" et modernista T-4. Plus quaedam minora auto- tormenta propelluntur.
  Et novus vicus cum historia secundi belli mundani incepit, sed puellae Sovieticae et propugnatores magno cum heroismo pugnabunt.
  
  ELF-MUTATIONIS SECUNDAE BELLUM MUNDI
  ANNOTATIONES
  Unus e elfis mundi parallelis pugnare voluit. Sed gubernatoris Luftwaffe curriculum sibi elegit. Elf evasit ut gubernator ace- phaenomene fortis, recordum turpis lucri reportans. Et efficaciter movere coepit ad alterum bellum mundanum curriculum.
  . CAPUT I
  Unus ex elfis mundi parallelis fortis fieri voluit et in aviatione pugnare. Ac contigit ut in Luftwaffe finiretur. Exeunte quadragesimo secundo anno fortissimi gubernatoris excursus coepit. Is elf et nemo eum deducere potuit. Sed ipse plana active iecit. In regione Mediterranei anterioris, Lupus Bismarck plus quam trecentos aircraft absumpsit. Primos ducentos milicie crucem de Ferrea cruce cum quercu foliis, gladiis et adamantibus accepit. Erat eo tempore summa praemia Tertii Reich. Et per trecentos planos downed, Lupus - ut hoc elf ipse se appellavit - etiam Ordinem Aquilae Germanici cum adamantibus consecutus est.
  Sed verus triumphus dryadalem expectavit cum translatus est ad Kursk Bulge. Ad orientem a fronte eius simpliciter curriculum phantasticum incepit. Ita efficax est ut historiae cursus mutare incepit. Duobus mensibus, Lupus plus quam quadringentos centum aircraft deiecit.
  Novo ordini gradu donatus est: Crucem Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Et per septingentos quinquaginta aircraft deprimentes - singularem gradum, specie distinguendi Wolf Bismarck, sextum gradum iudicationis statuerunt: Crucem Militis Crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Et cum mille aeroplana dryadalis emissa, alium sibi specialiter approbatum adiudicavit: Sidus Crucis militis cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Animadvertendum est etiam effectus phaenomeni Lupi consecutum esse, quia pugnator ME-309 experimentalis datus est, qui tot tormenta aeris et quattuor tormentorum machinarum 30-mm aeris habuit.
  Et, tanta virtute ignea, Lupus phaenomenus lusus Soviet currus e longinquo leviter delevit. Et non potuerunt eum mittere, sicut multo prius mortui sunt.
  Alii gubernatores se in gradum elf superantis traherent et melius pugnare conati sunt. Duae puellae imprimis se distinguebant: Albina et Alvina. Certatum est bikini et discalceati tantum. Eodem tempore gubernatores Germani eventus phaenomenos ostenderunt.
  Albina in Focke-Wulf, machina validissima secundum armaturam pugnavit. Illa globulis nudo digitorum pressit ac in tres aircraft Sovieticas ilico iaculatus est et uno ore cantavit;
  Magna phaenomena sumus
  Puellae discalceati sunt!
  Alvina, etiam nudis digitis utens, cum fusa, aeroplana Russica deprimens, edidit:
  - Gloria Germaniae, gloria -
  Lacus cursus...
  Partitiones tunicarum nigrarum in -
  Salvete Deutsche populus!
  Albina ei fasciam detraxit. Rursumque pugaam coccineis papillis eius pectoris ope pressit ac canebat;
  - occlude, claude -.
  Stalin-degener!
  Inclusi, inclusi
  Cornua secundum consilium!
  Et iterum nudo pectore utetur in bello. Haec vere puella est.
  Alvina quoque in tenuibus tantum pantiis mansit. Et papilla thoracis globulis urget rubinus. Sovietica plana secat ac simul canit;
  Patria, clamor turpis
  Sed amamus eam.
  Dormientes pulchritudinem!
  Et cepit bellator linguam roseam et ostendit ei longam. Hoc est vere mulieres.
  Et Lupus Bismarck ex fratre ME-309 interdum terram scuta feriunt. Maxime lacus. Ex 30-millimetro, sclopeto longo dolato, per tectum piscinae T-34 erumpere potest satis. Et machina Soviet disable. Hem, cur acerbius eodem Rudello peius est?
  Verum praedia destruens non suum praecipuum munus est, sed eadem omnia, duobus mensibus in Bulge Kursk, duobus centum vehiculis Sovieticis delevit vel potius aliquandiu agendo delevit. Lacus fovit fracto sarciri potest. Nisi turba laborat. Sed 30 mm tormentum parvum proiectum portat, ut difficile sit omnes in piscina destruere. Multum elit oppugnationis IL-2 deiecit, significantes damna causando facultates offensiones Exercitus Rubri.
  Quam ob rem Germani totam cladem in Kursk Bulge evitare potuerunt. et prima acies firmata est. Nazis Orel et Belgorod amiserunt, sed Kharkov et partem Donbass retinere potuerunt.
  In sero autumno pugnatum est. Tum mora fuit. Magna damna exercitus rubri erant, sed Germani aliquantum defatigati sunt. Provectior Panthera cum parva et angusta turri ad frontem pervenire coepit . Latere tutior erat, et sclopetum plus 75 mm in dolio 100EL longitudinis armaturae habebat.
  Antea aliquanto apparuit quam in historia reali et "Tiger" -2. Sed haec piscina nimis gravis fuit apud milites gratiosa.
  Sed Panthera satis bona probavit.
  Frons orientalis congelata est. Tantum in aere pugnatum est. Lupus Bismarck gubernator Germanus, vel elf, diabolus albus cognomento fuit. Et Stalin unum milium rubulorum praemium capiti suo posuit.
  Novo anno, Wolf Bismarck 1,500 aeroplana iecit. Et magnus numerus lacus et terra scuta deiecerunt. Pro quo cum adamantibus platinum poculum donabatur. Crux militaris tum auro tum adamantina.
  In fine Decembris, Exercitus Rubri in latere anterioris meridionali iterum progredi conatus est. Magna damna in aere et efficacia non solum Wolf Bismarck, sed etiam aliae aces Germanicae progressus retardaverunt.
  Pugnatum efficaciam gubernatorum feminarum in proeliis ostendit.
  Praesertim ipse adulescens cum Helga puella pugnavit. Illa in Focke-Wulf pugnavit, et terram magis scuta feriunt.
  Puellae pulchrae sunt ut minimus dicam. Quae etiam nudis digitis inhibuit. Quod valde efficax.
  Helga erat venusta et pulcherrima flava cum figura venuste.
  Illa saepe pugnavit in nihil nisi quam subligar. Quae sovieticas lacus perrumpentes turres fortiter percussit.
  Inter Germanos novas machinas Jagdpanther provectior et efficax erat. Hoc tormentum auto-propellitur et potens et bene munitum in fronte et mobili. Item, Panzer tormenta auto-propellenda non esse mala evasit, quae in fronte tam humilis et bene armata erat.
  Hieme Germani solerter defenduntur. Socii praeterea in proeliis Siciliae et Italiae detrimentis accepti diligentissime agebant, ac ne Neapolim quidem capiebant. Aversos minus Germanos.
  Tituli personaliter occurrit Wolf Bismarck. Et persuasit Fuhrer pro cruise et missilibus ballisticis, FAA in graviore modificatione Focke-Wulf TA-152 collocaturum esse. Et hoc multi-propositum aircraft evasit valde prosperum.
  Armamentum eius et arma validissima erant, et fugae notae et mutabilitatis multo meliores erant quam Focke-Wulf. Et haec machina caeli principatum obtinere coepit. Auxilio TA-152, etiam in terra scuta ferire potest. Praesertim lacus, tormenta auto-propelluntur, aliquet, tormenta Sovietica et excussores erucae.
  Hi vere super currus erant.
  Exercitus rubri in defensionis acie caesus est. Copiae Sovieticae neque prope Leningrad neque in Ucraina neque in centro succedere potuerunt.
  Nazis productionem lacus et tormenta auto-propellens auxit. Praesertim Jagdpanther, quod erat bonum et efficax. Et "Panther" -2 gradum suam praesertim ad usum virium perite ostendit.
  Et, sane, puellae Germanicae adhuc pugnant. Etiam in lacus.
  Lupus Bismarck persuasit Fuhrer feminas utendas esse in fronte. Quia valde boni pugnatores sunt.
  Et quidem quomodo, verbi gratia, lacus cantavit in Panthera-2 pugnat.
  Gerda hieme tantum subligar et pedibus nudis.
  Et ipsa est pulcherrima ac venustissima flava.
  Et sclopetum "Panther" -2 est valde diuturnum. Et si vapulet, vere letali vi percutiet.
  Gerda dentes denudavit et ad Sovieticum currus nudis digitis accendit. Illa triginta quattuor eminus percussit et pipiavit;
  - Ego sum puella frigida;
  Et semper discalceatus pugno.
  Hi vere bellatores sunt.
  "Panther" -2 adhuc in insidiis stat. Vehicula Sovietica progredi conantur. Novus tormentorum Germanorum celeritas proiectorum initialem 1300 metrorum per alterum habet, quod etiam cum parva gente potest per longum intervallum vehiculis Sovieticis transfigere.
  Nunc Carolus ardet. Cana puella nudis etiam utitur digitis, venustate, cruribus perusta.
  Accensus est Paulus apte et cecinit;
  - Diabolus te adamavit
  Et ego illi decrevi paginam meam dedicare!
  Tum iecit iactum in piscinam Sovieticam et Christinam. Ea quoque pedum nudis utebatur. Currum Russiae confodit, grave damnum ei causans et conchas uri et detonatas.
  Christina tweeted:
  - Audacter in pugnam ibimus;
  Pro causa Reich...
  Inimicos delebimus in stercore,
  Et non pereffluamus!
  Tum Magda nudis accendit digitis. Et satis accurate et bene intenta iactum erat. Et vir bellator stragem technologiae Russicae ictu egit. Et perrupit turrim triginta quatuor.
  Tum puellae cantant;
  Hic primus CALEFACTO
  In sarcophago video Stalin ...
  Et repleti cadaveribus
  terra Russiae!
  Puellae in Panthera 2 perdite pugnant.
  Hic Gerda iterum accensus, premens pyga cum papilla coccinea pectoris sui. Sovieticum triginta quattuor summa diligentia confodit. emicans illud e longinquo carinae rostro. Pugnae ornamentum explodere coeperunt.
  Gerda risit et dixit:
  - Ossa nostra piscinas non timent;
  Nos semper scivimus pugnare in SS!
  Idea nuda mammarum muliebrium adhibendi ad sagittandum valde progressivum est.
  Hic Charlotte ope amet pectus incuteret hostem papilla. Pulsante Russian currus et tweeted;
  - Ave tertia Reich, ave!
  Hic sunt agri pinguis patriae...
  Non dicam tibi salve
  Etiam de integro vigere potes!
  et puella longam linguam ei ostendit. Ea possit miracula facere ad eos.
  Sic Christina rubine papillae sui ope fututa est. T-34-76 excussit currus et pipiabat, denudans dentes;
  - Gloria Patri nostro Germaniae!
  Id tam frigidum est!
  Et alius piscina Soviet in igne est. Et ipsum frigus et frigus est.
  Magda eam cepit et in pectus papilla fragum ope inimicum impulit et aptissime fecit.
  Currum Russicum perfodit cum caterva hominum foetida. explosa autem munitione. et detonatio fuit.
  Aureus bellator canebat;
  - Germanorum magnitudo telluris agnoscit;
  In Marte aliquet possumus plantare...
  Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus;
  Quia habemus Matrem Dei!
  Et iterum puella papilla sua utebatur, quae tamquam rosula videbatur. Et est pulcherrimum.
  Cum puellae in sola stricta panties pugnant, perquam pulchra est.
  Multum puellae bonum est habere. Puta Schella et Frida pugnant. Duae puellae ignem pellentesque sclopetis.
  Et sunt etiam nudipedalia et bikini. Pulcherrimae et parum pudici puellae. Relevium prelum et tegulas habent.
  Etiam id enim magna. Et iam Shella in hostem figit, Sovieticum praefectum glans transfigit.
  Tum puella clamat;
  - Sum magna puella super!
  Grande et letale grenade nudis digitis iacebit. Et volabit, et massa Sovieticorum militum abrumpet.
  Et Frida propagines, et ipsa quoque optime facit. Russian impugnat ducem et stridore;
  - Germani boni erunt;
  Omnes Russos ex animo verberamus!
  Rursusque citreum nudo pede mittet colosseae crurum potentiae perniciosae. Damnat et massam Exercitus rubri milites armis et cruribus avulsis caeditur.
  Frida cepit et fremuit;
  - Step in felis, veni puer mi, gradum in felis!
  Sapphiri oculi micant. Ista est vere puella tibi necessaria. Frigidissima quoque.
  Shella cepit et pipiavit;
  - Pulchra labia mea;
  Sunt sicut corallium...
  In magnum momentum mirabile
  Puellae ferit!
  Profecto hic dicere opus est valde mirabiles et frigidos pulchritudines.
  Hic Shella nudavit pectora fascia demisso. Et cum papilla coccinea in felis presserit. Et letalis vi letale donum letale feret. Haec femina e Germania erudita est. Et hoc modo dicamus in specie.
  Rursumque Russici milites avulsis brachiis et cruribus in diversa dispergunt.
  Frida quoque accepit et exposuit imaginem eius. Et adhibebat interfectorem papillae sardae. Itaque summa diligentia hostem feriunt. Et pilas iecit ad communem Russiam.
  Tunc femina Germana flava canebat;
  Ubi est generalis uniformis?
  Mandatum tuum, dorsum tuum sicut filo est...
  Iam audistis finem
  Solum tectum pluvia
  Tuus imperator!
  Et virago puella micabat suos sapphiro-colores oculos. Haec vere puella est. Et adhuc discalceatus.
  Et lingua eius valde ludicra est.
  Puellae pellentesque laborant. Soviet milites et duces multum extorquent.
  Hic factor feminae multum potest solvere. Et bene intenta, pellentesque offa.
  Ultimae Germanorum auto-propulsae tormenta E-10 interfuerunt in proeliis. Tum elf-ace adiuvisti. Persuasit Hitlerus opus in Maus nullam spem habuisse. Et melius est ut excogitatores aliquid elaborent, e contra, minora magnitudine, vilius, sed multo efficacius. Ita currus optimi designatores Tertii Reich creaverunt. In ea machina et transmissio in uno lapide et tramine sita erant, et currus etiam inferior.
  Altitudo eius tantum 1.2 metrorum erat, et turba duorum tantum hominum cubantium sita erat. Et currus tantum decem talentorum ponderis habebat cum tormento equitum CCCC. Hoc in casu, sclopetum 75 mm et 48 EL dolium longitudo est. Armarium frontale 82 mm in magno fastigio est, et lorica lateralis 52 mm et plus a scutulis clauditur.
  Hoc est, currus versa - parva, mobilia, maneuverable, inconspicua, et simul adhuc bene munita. Non placet Maus, quod etiam in incepto non spectavit speciosissime propter immensum pondus - difficile etiam in humili celeritate transferre.
  Et quomodo haec piscina de via deficeret?
  E-X et currus perfectus est. Et eius Sovietica triginta quattuor quattuor frontem penetrare non poterat etiam cum punctum vestis accenderet. Currus quoque Germanici facillime vestitus erat.
  Duae puellae: Eva et Adala, cum praediis Sovieticis in tali raeda pugnaverunt. Forsitan sclopetum non valuit ut hostes e longinquo tolleret. Sed te non maxime videt hostis. Et si videat, non cadet.
  Hoc est quod puellas opus est. Et sane secretum habent. Discalceatus pugna et in bikini.
  Etiam interesting currus Nazi dealbatus pictus est et in nivibus paene invisibilis.
  Eva cum nudo digitorum globulis globulis impressit. Sovieticum triginta quattuor eminus percussi. Nihilominus tormentum Germanicum utique melius quam Sovieticum canebat;
  - e, e, est mulier Eva;
  E, e est ibi spelunca!
  Et Adala etiam hostem tanquam delirum percussit. Ac nudis etiam utens digitis. Hostem penetrat et stridore;
  - Gloria! Gloria! Gloria!
  Germania est potentia!
  Dic modo hic puellas eximius sunt. Et quis cum illis certet? Valde frigidi sunt.
  et accurate iaciunt. Raeda Germanorum valde mobilis est. Et ideo inimicos verberat. Et ostendit interfectorem suum genus.
  Sed sane sunt feminae ex parte Sovietica pariter. Pugnant etiam illi nudipedalia et bikinis.
  Hic, exempli gratia, turba Elizabethae in T-34-76. Puellae nudae fere omnino pugnant.
  Elisabeth nudis figit digitis et cantat;
  - Puellae sunt diversae
  At in hoc casu red...
  Volunt victoriam
  Pueris opus est, non avibus!
  Catharina nictavit ad eam et coxit;
  - Ita pueris delectis opus est!
  Ac etiam nudo pede accensi ope.
  Et tunc tota piscina cantare puellarum incepit;
  Komsomol i adiunxi, ludens
  puella pulchra somnium ...
  Mai mundum aeternum fore putavi;
  Omnis dies est nativitas veris!
  
  Sed aliqua ratione non elaborare.
  Nescio quomodo possum amare ...
  Bene, dic guys apud me miserere;
  Valde durabile paxillum vita!
  
  Subito bellum subito intonuit;
  Et turbo ruit usque ad mortem.
  Et puellas corpore valido
  Ilicet ferire potes!
  
  Non vis, crede mihi, desino;
  Pro matre pugna usque ad finem...
  tasque in pera forti portamus;
  Pater Stalin reponebat in corda!
  
  Milites magni in Russia sunt.
  Mundum ordinem tueri possumus...
  Astra poli holoserica irrigaverunt;
  et venator in ludum convertit!
  
  Im 'puella nudis pedibus incedens pugnatum
  Plena stupri et amoris.
  Novi locum in hoc paradiso;
  Felicitatem in sanguine aedificare non potes!
  
  Bellator magnae patriae,
  Firmiter prope Moscuam pugnabimus.
  Et tunc somnium sub communismo
  Contra infernum cum Satana!
  
  Fortis guys Russian
  Quod ad finem honeste pugnant.
  Ex machina tormentarii pulsant;
  si opus est, corona aurea!
  
  Ne glans quidem nos prohibere potest
  Jesus magnus Deus resurrexit.
  Draconis praedae transierunt dies;
  Clarior e caelo factus est!
  
  Te amo mi Lada,
  Summus Deus Svarog erit in gloria ...
  Nos postulo pro Russia
  nobiscum Deus optimus Albus!
  
  Rutenis genua noli
  Crede nobis, caro nostra non potest cohiberi.
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt,
  Hoc nito praeterea praetereundum est!
  
  Dolor patriae est etiam in corde nostro;
  Credimus in magnitudine eius.
  Ostium spatii aperimus laete;
  Vita dulcissima erit!
  
  Discalceatorum formosarum puellarum sumus;
  Nives impiger currimus ...
  Non opus est nobis hoc acerbum rum;
  Cherub alas suas expandit.
  
  Pro Patria, stabunt puellae;
  Et respondebimus Fritz, nihil mali;
  Infernus Cain destruetur;
  et salve Christe Salvator!
  
  Erit tempus - non melius;
  Mortui resurgent in aeternum.
  Paradisus vivus fiet mundus;
  Omnes homines somnium eveniunt!
  Hoc modo puellas Komsomol cantavit et accensus est. et thoracis papillis coccineis et nudis utebantur.
  Tum Elena incensa nudum utens, calcaneum rotundum. Hostem ferire.
  Tum puella dixit;
  Gratias Stalin
  Id est suillo cadaveribus ...
  terra Russiae!
  Et Efrosinya quoque nudis digitis eam capiet et hostem feriet. Idque perquam accurate et accurate facit.
  Tunc rugiet;
  - Nodosas habemus puellas;
  Primum genus iustus cognoscet!
  Soviet tristique non ipsum. Conchae saepe scopo carent, quamvis nudis pedibus immittantur.
  Pugnant tamen propugnatores. Pueri pugnant hieme nudipes et in brevibus.
  Nuda, sient puerorum crura caerulea ex frigore versa, sed vultus puerorum valde superbus sunt. Nudo bustum gelu et vento gelido pugnant. Et tamen caerula labra canunt;
  
  Patria mea sub vexillo Octobri;
  Altitudinem virtutis luminis!
  Ceterum non frustra pro ea pugnamus;
  Amor eius in aeternum cantetur!
  
  Regio consilium hominibus pacem facit;
  Quisque in ea laetus est - scit proletarian!
  Qui est pro Russia gloria et honor
  Hymnum canamus decies ariis!
  
  Gloriam consequiamur - juventus terrae;
  Faciamus templa - paradisum communismi!
  Ubi est procul fumus niger?
  Scitote hunc vestigium viles fascismi!
  
  Sed quid auctor iuravit?
  Iuravi causam mundi, sedulo servire!
  Si adversarius bonum sumere vellet,
  Nos eum ad sonum globuli tabs sequemur!
  
  Inimicus nescit habere patriam;
  Veniet tempus - naves aedificabunt!
  Nostri pugnatores patriae non defecerunt;
  Fortis quisque fiat heros!
  
  Ad sidera volabimus in caelo cum cantico;
  Mox canales in Marte fodiemus!
  Sovieticorum populus cum factione coniunguntur -
  Ceterum communismus nos in populum attulit!
  
  Bellum utique ludus non est.
  Tu scopum in eo - jaculator simul!
  Aculeus glans acus acutus;
  Turpis fritz sit pessimum!
  
  Omnia consequi possumus, omnia -
  Et erunt palmae et cocoes ad ientaculum!
  Nam qui non curat
  Satis duro baculo erit!
  
  Lacus "Tiger" putabat se invulnerabilem fuisse;
  Quam pompam in Soviet Square!
  Sed probavit se invictum;
  Quod non sinet te aestate frigus expellere!
  
  Sic Stalin conscientia, honor animae Rus' -
  Iussit pro sacris pugnare!
  Mea puella, noli contristari
  Honor incorruptibilis est, esca cochlearia!
  
  Sub tormentis saevis - gemitum ne edas;
  Monstra omnibus - pugnatorem ex monolitho!
  Haec est robur exercitus rubri
  Ubi etiam puer sicut electa pugnat!
  Ita fortiter pugnantes canunt et pugnant. Pueri autem undecim vel duodecim annorum sarcinas explosivae mortis cum nudis digitis iactant.
  Et valde infensi faciunt.
  Et pueri diligentissime in hostem iaculantur.
  Hic unus auctor nudam calcaneo domum meam iecit et sub vestigia piscinae Germanicae cecidit.
  Apronius puer:
  Fractum est filum
  Mors mala nobis imminet.
  Et vivere
  Heros moriendum est!
  Hic pueri fortiter et cum furore canunt.
  Pueri sesquipedales nudi et discalceati currunt circa nives. Pedes eorum discalceati rubri sunt sicut pedes corvi.
  Et torsos versos blue a pungendo vento, qui per costas flagellit. Ita pueri admodum muti sunt.
  Sed fortes pueri incendunt. Pueri nonnulli in bracis etiam fundarum utuntur. At pede nudo trahunt chordas. Etiam id enim magna.
  Et ut saltem aliquis auctori rubra ligamine circum tenui et puerili collo resistere possit?
  Iuvenes milites in bracis suis genere nimis feroces et demonstrativos ostendunt.
  Unus ex eis milvi volantis usus est et alam oppugnationis Germanici elit laedere curavit. Avolavit ad spatium, fumans, et ibat ad reparationem.
  Et fortes, nudipes, ac prope sepulcra nuda in brevibus canebant;
  Dianae filii auctorem habemus.
  Natus loco pacifico cum holster!
  Ad gloriam matris nostrae Russiae -
  Puer pugnat!
  
  Splendida fascia ut lampas ardet;
  Pulchra chorus Patriae hymnum canit!
  Cactus acutum capiet fuhrem in asino;
  Scimus multitudines adversariorum valide.
  
  Pars nos pugnae docuit;
  Possint mittere et currere, pugnare omnes!
  Capiantur fratres maiores natu ad exercitum;
  Sed etiam magnos successus metemus!
  
  Quaenam religio patriam gustare potest?
  In fossis, si opus est, machina!
  Fortior est omnibus amicitia sub vexillo;
  Patria veniat ad communismum!
  
  Quam difficile sit frontem circumdedit;
  Iam nix cecidit, et nos nudis pedibus sumus, dilacerant!
  Fritz- fiends non remittetur;
  et tu in somnis pugnare audes!
  
  Nos pueri praeliis fessi sumus;
  Esurire, presse pede in sanguine!
  Sed non nos ocreis percutiant;
  Sicut Rus', anima mea te amat!
  
  captivitatis verbum nescimus, bene gehenna infirmitas;
  Quot in proeliis latinarum ceciderunt!
  Interdum lassitudo subrepit;
  cum mercibus centum instar machinae ton!
  
  Sed nihil opus est nobis arduitati succumbere;
  Non quia juravi Deo!
  Servire debet sine vilia facta Russiae;
  Socius Stalin aeternae specimen!
  
  Maxime autem animi atque animi;
  Facundia et pulchritudo cogitationis!
  Noli putare culturam levem esse;
  Ceterum versus ex igne lingua natus!
  
  Habeo flammam Jesu in pectore meo;
  Quis est Deus et Salvator et communista?
  Non tolerat sanctitas, non novit pusillanimes animas;
  Via sola est sursum, noli descendere tenta!
  Ita pugnantes pugnantes sunt milites URSS.
  Et hic membra Komsomol adhuc pugnant. Scilicet puellas in frigore tantum subligar geris.
  Tum Natasha puga pyga bazooka cum papilla coccinea pressit. Homicida eruca illa accendit et cecinit;
  Nos numquam in
  Puellae aquilas computant.
  Omnes fascistas durissimas percutimus,
  sicut filii satanae.
  Et nudo digito letale munus lethi mittet.
  Pipias et Zoya;
  - Frigus!
  Conpulit hostem coccineis ope thoracis. Hae sunt vere mulieres - Super.
  Et tunc tota phalanx Komsomol membra sustulit et cantavit;
  Komsomol iungentes puellae sumus;
  Iuraverunt ex fide patriam esse .
  Ita ut atrox pugna Nazismum expectabat;
  Bene et Russiam sub communismo vivere!
  
  Ceterum Lenin nobiscum est quasi metallicus;
  Aere quis fortius omni ferro...
  Vidi convertendi mundos circum
  Pro magno ingenio legavit Stalin!
  
  Patriam faciemus frigidiorem
  Et super astra erigamus Patriam .
  Sit successus cum membris Komsomol,
  Etsi nudi sunt pedes nostri!
  
  Invasit patriam fascist;
  Ab oriente contumelia scandunt samurai ...
  Jesum amo et Stalin
  Et credo adversarium, nos discerpemus!
  
  Ceterum nobilis Deus Svarog nobiscum est,
  Quam communismus, iocando, aedificabit...
  Virga gloriosa est fortior omnibus in universo;
  Addam conscientiam et voluntatem!
  
  Credimus nos non deficere
  Patriam non in genibus ...
  Sodalis Stalin Stella lucida est;
  Et magister noster ingeniosus est Lenin!
  
  Patriam nostram faciemus;
  Pulchrior et nitens in planeta .. .
  At enim scitote tormentum letale;
  Ludant adulti et pueri!
  
  Svarog, ne ardeas in corde tuo,
  Tu es patronus omnium gladiorum Russiae ...
  Mox aedificabimus, credo paradisum fortem;
  Jesus venit sancta missio!
  
  Noli credere Hitler scriptor cohors amicorum
  Quod facile et minax feret.
  Omnes opus est una familia -
  Et crede non nimis sero est matrem amare!
  
  Domine omnipotens custodiat nos omnes
  Vexillum tricolor leva super terram ...
  Malus autem rapax in ludum convertetur;
  Nos satanas obire poterimus!
  
  Magno Patriam amo
  In toto mundo non est formosior
  Russiam pro rubra non vendemus;
  Pacem et felicitatem in universo aedificemus!
  
  In nomine patriae, somnium,
  Magna Russia orietur...
  Omnia alia vanitas est
  Et erit nobiscum nova Messias.
  
  O Lada omnipotens,
  Dabis amorem et pacem Russiae ...
  Ad te sic me converto, oro.
  et si opus est, fulmine percutite!
  
  Maria Dei Genetrix coeli;
  Mundus dedit Iesum.
  Per te Deus magnus surrexit.
  Homines verum gustum non perdidi!
  
  Vide Komsomol membra sunt
  Dii Russiae valde honorati ...
  Patriae magni filii sumus;
  Russi semper vincunt!
  
  Amici debent orare pro patria,
  Perun, Yarilo, et Svarog potentes sunt.
  Fortissimi erimus mariti
  et nos etiam nubes in caelo flare!
  
  Hostes iam Moscuae reiecti sunt;
  Fascists multum nocere tibi ...
  Fideles sumus Jesu et Stalini;
  Satis lacus erit cum sclopetis!
  
  Imo hostes Russos compescere non poterunt;
  Quoniam nostri milites omnes potentes sunt...
  Exams, Ancus, quinque tantum;
  Ut quisque puer fortissimus esset!
  
  Mihi crede, Stalingrad gloriosus erit;
  Et nos eum ab incursu servabimus.
  Veniet noctis victor eques;
  Cruor immodicis fluit!
  
  Mors puellae in frigore
  Concurrunt , calcibus micantes .
  Et fascistos pugno percutient;
  Insociabilis Cain complanabitur!
  
  Omnia erunt, homines bene norunt
  In spatio sumus, constellationes aperiemus ...
  Ceterum dubitare virtutem nefas est;
  Et erit homo in solio Dei.
  
  Scientia cito resurget mortuos;
  Minores et pulchriores fieri poterimus...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Pulchra mater mea Russia!
  
  NEW CZAR RUSSIAE MIKHAIL MISHUSTIN
  ANNOTATIONES
  Praeses Russiae Vladimir Putin mortuus est die 24 Februarii 2023, anno post initium operationis specialis, et re vera magnum bellum fratricidale cum Ucraina. Mikhail Mishustin novus praesidens Russiae agendi factus est. Et in Russia nova et historica aetas coepit et magnae mutationes.
  . CAPUT I
  Postquam Vladimir Putin mortuus est die 24 mensis Februarii anno 2023, mox in anniversario initii magni belli cum Ucraina, sequentia eventus in Russia fieri coeperunt.
  Ante omnia sane praecipua quaestio est de successore. Secundum constitutionem, primus minister Mikhail Mishustin agere debet . Doctor scientiarum oeconomicarum, unus ex paucis in turma Vladimir Putin, qui erat intelligentia et scientia magna. Plus diues. Mikhail Mishustin oligarchas vel opulentissimos homines in regione aptus, et molis oeconomicas in regimine, industrialis et faeneratoribus.
  Relative Mikhail Mishustin etiam occidentales aptus est. Ceterum Americam et Europam omni vi militari non minatus est, nec rhetorica anti-Occidentalis abutebatur.
  Sed hic sunt copiae securitatis - potestatem habent et quomodo novum regem percipient? Bellum cum Ucraina longius processit, neque ita facile est prohibere.
  Verum e contrario homines belli defessi sunt et exercitus. Sunt quidem latrones quidam daemoniaci sicut Ramzan Kadyrov qui glandem in capite habet. Sed in Chechnya etiam multi credunt se nihil mori pro in aliena terra habere. Et multo magis, Dagestanis multis iam desciscendi sunt, et incolas aliarum regionum Caucasi et Russiae.
  Et Taliban etiam alteram frontem aperuit oppugnando Tajikistan. Praeterea exercitus Rakhmonov infirmus et humilis animose evasit. Et Russia se ad bellum meridianum vere armabit. Cum Taliban circumstetit et vicit Russiae basim militarem in Tajikistania. Hic ne Chechenes quidem Taliban pugnandi cupidiores erant.
  Et anti- bellum sentiendi est in ortum. Et sunt iam admodum pauci, taedebat homines in Duma rei publicae. Sergei Shoigu magnam auctoritatem et auctoritatem amisit. Nam Russi iam annum pugnaverunt. Et desiderium populorum et electos ad pugnandum adhuc cecidit.
  Copiae securitatis non tam populares sunt in populo. In casu primo occurrit Consilium Securitatis. Multa fuerunt, quae disputarent, inter quas de funere Praesidis Russiae Vladimir Putin defuncti defuncti.
  Hic quoque in populo destitutio crescit in dictatore Russiae. Putin non eadem est popularis. Etiam mattis justo ac odio dictum. Et pro eis mors Vladimir Putin causa est gaudii et gaudii.
  Coit et reclamationes iam toto orbe terrarum geruntur.
  Consilium Securitatis in occulto factum est. lamque in primordio rixae. Dmitry Medvedev, cum Vladimir Putin vicarius securitatis, conventui se consilii cathedrae habere cupiebat.
  Et sub constitutione Mikhail Mishustin agens, dixit eum nunc caput civitatis esse.
  Et ambo dignitates circa cathedram praesidis agere coeperunt. Gravius Mikhail Mishustin reppulit Dmitry Medvedev. inflatus. Sergei Shoigu dixit:
  - Bene, sicut circenses scaenici estis!
  Matvienko dixit:
  - In doctrina, mulier quae debet esse princeps civitatis!
  Medvedev fremuit:
  - Cur mulier?
  Loquenti consilio foederationis libenter respondit;
  - Propter rectitudinem politicam. estne?
  chuckles fuerunt. Nam id dictum mauris. Secretarius Consilii Securitatis Patrushev notavit:
  - Secundum constitutionem Mikhail Mishustin caput civitatis est. Et ipse nos docebit!
  Murmur approbationis.
  Et novus praeses agens aream accepit;
  - In primis laudabile funus habendum est pro defuncto praeside Vladimir Putin Russiae. Magnum numerum ducum variarum regionum ad eos invitant. Fortasse etiam Praeses Civitatum Americae Unitarum.
  Caput fsb notatum ;
  - Praeses Civitatum Americae Unitarum abhorret venire! Sed puto Praesidem Reipublicae Popularis nos invisere Sinarum!
  Mikhail Mishustin notavit:
  - Praeses Americanus nimis vetus est et mali. Quanto melius et facilius cum imperiorum regiminibus, ubi caput civitatis non nimis vetus est, et dignitas eius fortis est!
  Patrushev notavit;
  - Princeps prorex Arabiae Saudianae verisimile est venire. Tametsi valde dubius amicus dici debet. Pecunias militantes in Syria adversantes catervas facit, et contra Taliban incitavit. In genere Arabes non sapiunt legem Sharia in Russiam afferentem.
  Mikhail Mishustin cura notavit:
  - Ramzan Kadyrov nimium auctoritatem habet. et iam de corona quaerit. Copiae eius in Ucraina magis linguis certaverunt, fortitudinem suam servaverunt ut occasione iactus in Kremlin facerent.
  Patrushev constat:
  - Ramzan Kadyrov vulpes callida est. Sed adhuc Kremlin expugnare non valuit.
  Mikhail Mishustin humeros notavit:
  - Ita hoc dicis! In bello cum Ucraina contritae optimae Russiae unitates erant. Plus centum milia militum perdidimus, duces solos duces occidimus! Plus, fronte in Tajikistan. Non satis copiae in cursu res islamicae habeamus. Et in genere pugnamus in Ucraina cum dimidia parte mundi. Et nos hac de re magnas difficultates habemus!
  Minister Interior notatur;
  - Sententiae Anti-bellorum in Russia crescentes sunt. Inter legatos omnium ordinum. Etiam sodales "United Russia" ac deinde protestationem coniungunt . Gennady Zyuganov, nostri sex sunt vetulae et debiles ad retinendum communistarum irruentium in proelium. Et dicamus facta nostra mala valde. Scelus etiam crescit. Etiam ac pretium dui. Modus populi valde conturbat. Praeterea Wahhabis in Caucaso septentrionali acrior facti sunt. Eae rursus capita tollunt et saepe in contactu cum institutionum intelligentiarum occidentalium agunt. Et in coloniis magis ac magis seditiones sunt.
  Matvienko notavit:
  - Necessarium est iuvenalibus delinquentibus et mulieribus declarare abolitionem!
  Minister Interior notatur;
  - Et iuvenes nimis molliter puniuntur. Multa homicidia eo usque pervenit, ut homines sentiant, sed sedent per annum alterum, et etiam in condicionibus prope modum in senatorio. Eos et illum delicata!
  Dmitry Medvedev strenue annuit:
  - Mox hi iuvenes super capita nostra sedebunt! Interdum etiam poenitet te pueritiam non semper esse. Et hoc ex animo esset hooligan!
  Mikhail Mishustin adnuit et notavit:
  - Ante omnia necesse est ut Praeses Putin funus dignum celebret. Quamvis eius errata et excessus multi Russi typum numinis illum considerent. et fideli defunctis manere debemus. Praesertim sarcophagum aurum esset, et posthume Putin daretur sidus herois Russiae!
  Dmitry Medvedey statim locutus est:
  - Ordo item S. Andreae Primo-vocati et titulus Mareschallus Russiae!
  Mikhail Mishustin chuckled et respondit:
  - Non potest esse simul cum generalissimo? quid nugae?
  Sergei Shoigu gemitu notavit:
  - Ut Domino Generalissimo nuper Vladimir Putin det, hoc iam erit imago evidens! Sed marescallus dari potest!
  Agens Praeses Russiae dixit:
  - Sed Shoigu dari marescallum potuit. Et declaramus nos cum Ucraina bellum conciliare, etsi hoc non est!
  Caput fsb notatum ;
  - Opus est decernere - bellum periri an pax! Nolite errare circa lepores.
  Agens Praeses interrogavit:
  Quid cogitant de hoc secretum vigilum?
  Ingemuit Bortnikov graviter et respondit:
  - Ucrainam quattuor regiones quas ei adnexas habemus dare non possumus. Et si non reddideris, Ucraina et Occidentales pacem nobiscum non habebunt. Certe multum non dant. Hoc est, unum tantum exitum - bellum periri!
  Mishustin dixit:
  - Idea pugnae ad finem est interesting. Sed quodvis bellum citius aut postea finit in pace. Post omnes, univocum est totam Ucrainam capere et tenere!
  Shoigu dixit:
  - Si duos milies plus milites convocaveris, verum erit. Adhuc habemus facultates convocandi. Plus, ex pacatis regionibus mercennarios conscribere potestis. Verum, fronte cum Taliban agit et difficultates creat. Sed, in fine, Tajikistan relinquere possumus!
  Praeses Agens dixit:
  - Ictus dignitas Russiae?
  Minister defensionis logice notatur:
  -Si quattuor regiones Ucrainae dederis, tunc ictum famae multo fortius erit! Aliquam vel exitiale!
  Mishustin dixit:
  - Hoc bellum est non solum cum Ucraina, sed re vera cum universo Occidente collectivo. Vladimir Putin, quamquam longe ab ingenio, favore populi fruebatur, ac etiam Chechens ei observabat et parebat. Et poterimus exsequi vetus consilium, charismatico duce amisso? - Agens praesidens Russiae in mensa impulit et continuavit. - Stalinismus potest esse sine Stalin et Putinismo sine Putin!
  Grave mora fuit. Immo multi sodales Consilii Securitatis de rectitudine curriculi electi diu dubitaverunt. Estne Russia satis valida ad colligendum conflictum cum universo occidentali Occidente collectivo? Ita et Taliban in australi hit. Prospectissime tempus ceperunt cum optimae copiae Russiae aut oppressae sunt aut in Ucraina densatae sunt.
  Immo hic quaestio iam esse potest de Russia salvos in novis, difficilioribus conditionibus.
  Ita et odii belli sensus apud populum crescit. Russia auxilium et auctoritatem in mundo amittit.
  Medvedev cepit quasi post pausam;
  - Et quis noster exitum? Si Ucrainam et Occidentem quattuor regiones annexas demus, tum per saecula dedecoremur, et hoc nobis mortem politicam significabit. Non dimittet nobis tantam cladem populus!
  Mikhail Mishustin obiicitur:
  - Etiam magnus Petrus Magnus interdum concessiones fecit. Ad Turciam Maeotim rediit, et Sinas plurimas munitiones in Primorye dedit. Cessit et Alexander II in bello Crimeano, et Nicolaus II, et Tsar Mikhail Romanov in bello Reipublicae et Sueciae. Semper vincere non potes. Et aliquando contingit sapientiam in nunc dare, post ultionem computare!
  Shoigu humeros notavit:
  "Nescio an per concessionem poterimus tenere potestatem. Si quattuor regiones Ucrainis dederis, certa clades erit. Interim adhuc pecunia est bellum. Num terrore dignum est? Melius esset duos miliones militum et duces convocare et bellum Kyiv capiendo finire!
  Multitudo approbationis ex Consilio Securitatis. Et erat in arto gyro et non erant in eo principes factionis.
  Rem publicam Duma Orator Volodin strenue annuit et confirmavit;
  - Pax in condicionibus Occidentis et Ucrainae mors politica nobis est. Et in aliis conditionibus fictum est! Et restat ut vires et facultates ad pugnandum!
  Mikhail Mishustin humeros humeros dixit:
  - Rogas populum?
  Orator rei publicae Duma confidenter respondit;
  - Plerisque incolarum adhuc ad bellum continuandum est. Tametsi recipis, quod honestum est, inclinat!
  Praesidens Russiae agens adnuit et suggessit;
  - Eamus ergo similem quaestionem referendi feremus, et populum rogamus. Prima quaestio: stas pacem cum Ucraina et tractatu, et secunda quaestio: stas bellum cum Ucraina ad finem victorem et sine negotio. Puto fore ut magna moveamur!
  Minister a rebus oeconomicis et Agens Primus Minister interrogavit:
  - Referendum compatitur cum electione novi praesidis an...
  Agens Praeses Mishustin negative caput quassavit:
  - Minime! Tres menses integros non trahemus! Maximum tempus suffragii ferendi intra duas septimanas est. Referendas in Chersonesum et regiones occupatas etiam igne ordine tenebantur. Et hic debes omnia cito et accurate facere!
  Minister oeconomus dixit:
  - Expensae erunt ad referendum...
  Mishustin interpellavit:
  - Nulla comparatio cum sumptibus belli cum Ucraina! Contra hoc lapsum, sumptuosum solum est. Nullam eget est drool! Tenemus referendum et, sicut populus statuerit, ita fiat.
  Matvienko giggled et quaesivit;
  - Quomodo censes homines iudicaturos?
  Agens Praeses Russiae confidenter dixit:
  - Ut populus placet, sic nos accepturi sumus!
  Rem publicam Duma Orator dixit Volodin:
  - Effectus suffragationis late pendet ex subsidiis administrativis. Non mirum Stalin dixit: nihil refert quomodo ferant, refert quomodo cogitant!
  Mikhail Mishustin confidenter affirmavit:
  - In hoc casu omnino aequa et perspicua comitia erunt. Atque ego et sententiam hominum scire volumus! Et sicut populus vult, sic fiat.
  Ministri defensionis Shoigu dixisse:
  - Verisimile est, populus bellum victori fine velle continuare! Et si victoriam velimus, communem congressionem vitare non possumus!
  Praesidens Russiae agens adnuit;
  - Si populus ita statuerit, unum tantum erimus parendi atque pugnandi usque ad victoriam. Et si dixerint ad pacem, quis erit mundus?
  Minister Interioris dixit:
  - Est casus quinquaginta et quinquaginta. Homines belli fessi sunt. Et eventus referendum non est tam praevidere quam primo aspectu videtur!
  Mikhail Mishustin annuit.
  - Si mundus tam melior! Sine Putin, Putinism pergere fere impossibilis est sicut Stalinismus sine Stalin. Aliquid mutandum. Sine fortis, licet senescentis dux, nos Occidentem et hybridum bellum quoque detrahere non valebimus!
  Medvedev statim notavit;
  - Referendum censeo habendam et approbandam! Sed ad hoc, secundum constitutionem, iudicium et IO satis est, sed quaestio magis fundamentalis est, quisnam partium in potestate praesidem Russiae nominabit?
  Agens Praeses confidenter dixit:
  - Quicumque praesidis munia fungitur, debet a factione in potestate ad electiones ire! Ut primum in electione expeditionis pulmentum non est, et ut candidatus praesidentialis omnes facultates administrativas vincere possit!
  Dmitry Medvedey dixit:
  - Iam praeses fui et per octo annos regimen et caput Russiae Britanniae petivi. Vladimir Putin successorem me videre voluit!
  Shoigu respondit:
  - Nulla hac occasione scripta voluntas! Quamquam omnia rhetorica anti-Occidentalis versus Dmitry Anatolyevich, Putin luculenter refrixit. Et Mikhail Vladimirovich ostendit se fortissimum esse primi minister!
  Matvienko confirmavit:
  - Si Medvedev nominatus est ad praesidentiam et operandum
  Praeses erit Mikhail Mishustin, tunc in hoc casu persona
  qui tantum valet, non curet.
  Victoriam dico in Medvedev et comitia confundi possumus!
  Dmitry Anatolyevich risit:
  - Et ad quem eos confundemus? Navalny in zona sedet, liberales non faciunt
  verae candidati. Ksenia Sobchak fugiens non est aemulus.
  Slutsky etiam umbram Zhirinovsky spectare non est, sed tempus est Zyuganov domum ire.
  senes, vix crura trahit. Nunc comitia non habemus, sed gratiam!
  Mishustin adnuit.
  - Ut quid rex unus debet esse! Et tempore electionum, ipse praesidens agens ad praesidentiam ire debet!
  Minister Interior notatur;
  - Ramzan Kadyrov competitor gravissimus fieri potest. Russia altam partem incolarum Sarracenorum habet. Praeterea Ramzan popularis est
  et inter non-Muslimos, praesertim inter iuventutem et inter re militari. Gravis politica realis factus est et decem milia militantium armatorum habet.
  Mikhail Mishustin exsiluit:
  - Alius error Putin!
  Moderator FSB notavit:
  - Multa habemus documenta composuisse in Ramzan Kadyrov. Quo in casu eum ad comitia non patiemur!
  Minister Interioris dixit:
  - Sed Ramzan rebellionem facere potest et tertiam frontem contra nos aperire. Parum erat nobis Tajikistanem contra Taliban servare, ut decem milia Chechens conculcarentur.
  Praeses Agens annuit.
  - Dixi Putin, non ISIS pro- prium crea in austrum. Chechenes valde sunt perfidi et ambigui. Constitutio Foederationis Russiae vetat subditos foederationis suas copias armatas habere. Sed nunc in periculo sumus!
  Ministri defensionis Shoigu dixisse:
  - Optima optio Kadyrovitas in bello cum Ucraina et Taliban tere. Concutiant loca cum suis cadaveribus. Eodem tempore incolas Chechnya reducemus! Ita utcumque periculosum est et immatura bellum cum Ucraina finire!
  Medvedev adnuit.
  - Logice! Sed quamvis nunc Ramzan suas divisiones in nos convertit. Hunc latronem Putin vastavit qui primus Russiae annos quindecim nimium interemit. Et post Putin mortem, Ramzan magna quaestio nobis facta est!
  Mikhail Mishustin quaesivit:
  - Quid suades?
  Dmitry Anatolyevich exprimitur:
  - Razman Kadyrov statim tenete eumque caedes Yamadayev, Nemtsov et alia crimina incusat. Et quam celerrime et firmissime age!
  Agens Praeses Russiae dixit:
  - An periculosum est! Forsitan rebellionem omnium Chechens in Russia provocare, et quidem anteriorem tertiam partem!
  Shoigu humeros interrogavit:
  - Quid ergo ideae tuae?
  Mikhail Mishustin confidenter respondit:
  - Forsitan e contrario affectuose agere conaris? Alterum gradum exercitus generalis Ramzan assignare, et novam stellam herois Russiae suspendere?
  Shoigu chuckled et dixisse:
  - Forsitan tunc melius esset ut marescallum ordinem et Ordinem sancti Andreae Primo-vocati statim daret. Etiamsi Ramzan Kadyrov consentit ad alium indecorum solium Russiae non ascendere, hoc non diu erit!
  Agens Praeses Russiae notavit:
  - Sed adiuvare possumus Ucrainorum hanc quaestionem tollendam. Quasi ab alio manus!
  Director FSB annuit.
  - Quod suus 'a bona idea! Tametsi Ramzan successor melior non sit!
  Praeses Russiae Mikhail agendi logice notavit:
  - Utilius est si essent duo vel tres successores, qui se invicem oderant et se mutuo denunciarent. Tunc duces Chechen inter se dimicabunt, gratiam nobiscum aucupabuntur, et thronus praesidentialis non ascendet. Quisque a odio quam, a nobis quam.
  Moderator FSB chuckler et notavit:
  - Vere, sapis Mikhail Vladimirovich, et satis dignus substitutio Vladimir Vladimirovich! Puto te candidatum praesidentiae Russiae sustinendum esse!
  Mishustin adnuit et notavit;
  - Pone decretum in iudicando Ramzan Kadyrov titulo Herois Russiae et Exercitus Generalis. Interea occulte Ucrainae officia specialia contact et adiuvant, patet quid agant!
  Murmuravit circulus approbatione.
  Shoigu notavit:
  - In congressu, Russia United States indubitanter adiuvabit Mikhail Mishustin pro praesidente Russiae. Puto te quoque facere!
  Mikhail Mishustin adnuit et dictavit;
  - Sergei Shoigu praeclaris servitiis Victoriae Ordinem iudicabitur. Primum cum Brezhnev, hoc ordine iudicabitur. Etiam titulus Marescalli Foederationis Russiae adiudicavit. Quamvis bellum in Ucraina non optime agatur, hic gestus symbolicus nostros milites ad nova facinora excitabit.
  Minister defensionis adoravit et dixit:
  - Gratias tibi ago et conabor fideicommissum iustificare!
  Praeses Agens annuit et continuavit;
  - Vladimir Putin, quamvis errata eius, tamen favore et amore fruitur notabilis populi pars. Ergo ei posthume debemus adiudicare. Necessarium puto esse posthume adiudicare Vladimir Putin titulum Marescalli Foederationis Russicae, sidus herois et Ordo Sancti Andreae Primo-vocati!
  Matvienko dixit:
  - An fortasse melius ilicet generalissimo?
  Mishustin chuckled et dixisse:
  - Quod esset overkill! Nos irridebunt!
  Moderator FSB notavit:
  - In causa, pars populi semper paenitebat! Sed idea postumi est bona!
  Praeses Agens annuit et continuavit;
  - Bene, duas plateas in St. Petropoli nominabimus in honore Vladimir Putin et Moscuae! Hic alia quaestio est, ubi eum sepeliemus?
  Matvienko humeros ei dixit:
  - Fortasse in coemeterio Novodevichy, iuxta Yeltsin?
  Medvedev respondit:
  - Aliquot fautores nuper Putin hoc pro irrisione percipiant. Moneo vel post murum Kremlin vel etiam mumi facere et peculiare mausoleum construere pro Vladimir Putin defuncti!
  Mishustin chuckled ironice dictum;
  - Potestne Vladimir Putin in mausoleo poni loco Vladimir Ilyich Lenin?
  Shoigu grinned et notavit;
  - Hoc quoque multi mortui ludibrium habebunt Putin! Quin etiam communistae contra eam erunt!
  Agens Praeses Russiae adnuit:
  - Ita! Adhuc Lenin non tangamus! Quaestionem eius solvemus in ambitu faciliore. Interim funus magnificentissimum et luxuriosissimum praesidens Russiae Vladimir Putin instituere propono. Puto quod Patriarcha Kirill personaliter eum sepeliet!
  Director FSB annuit.
  - Funus Vladimir Putin in summo gradu erunt. Et invitationes ad omnes civitatis principes sine exceptione mittemus!
  Mikhail Mishustin dixit:
  - Volodymyr Zelensky mortuus est. Et fere eodem tempore cum Vladimir Putin - hoc symbolicum est!
  Shoigu adnuit.
  - Ita! at re vera, exercitui Ucrainae non praeerat usquam. Puto nos inducias Ucrainae offerre posse donec novos praesides sibi eligamus!
  Praeses Agens annuit.
  - Est an idea amet. Sola quaestio est, quia minister defensionis quando de pace cogitare coepit?
  Sergei Shoigu dixit:
  Mihi satis est bellum in anno. Erat autem antea etiam Syria. Atque in eo bello tam iucundam experientiam putas?
  Mishustin adnuit.
  - Certe non! Intelligo! Quid Ucraina facere possit cum rogatione induciarum in quattuor menses. Et tunc erit finis belli!
  Minister defensionis dixit:
  - Et si non cessat, tunc ... Sed vere potest esse sicut conflictus gelidus in pactis Minsk!
  Primus Minister Agens dixit:
  - Singulis mensibus bellum plus quam trillion rublae sunt gratuita directa et indirecta. Ita torpore certaminum etiam idea est. Sed videamus quomodo pars Ucraina huic agat.
  Interim alias sententias faciemus.
  The premier remarked.
  - Airbag infrequenti! Tempus est finire bellum!
  Mishustin adnuit et respondit:
  - Victimarum omnium familiarum et propinquorum necesse est, praeter omnia quae iam accepta sunt, decem miliones rubles dare. Pro gravibus iniuriis et iniuriis quinquagies, pro minoribus iniuriis, tricies. Et omnes participes belli duos miliones rubles convenerunt! Statimque!
  Primus minister IE cum gemitu dixit:
  - Est magna impensa. Nos tantam pecuniam in aerario non habemus!
  Mikhail Vladimirovich fremuit:
  - Quaero ex subsidiis. Vel justo tincidunt nam. Parum inflatio in bello naturalis est. Noli tardare eam nimis. Plus minimam mercedem et pensionem excitabimus.
  Matvienko adnuit et addidit:
  - Ita et legati os mittere debent. Alioquin ordinarii redemptores mox ditiores erunt quam servi populi!
  Mishustin adnuit.
  Et pecuniam quoque accipient! Ita, et etiam posthume Vladimir Volfovich Zhirinovsky adiudicare decrevi. Factio democratica Liberalis grata erit, et me in comitiis adiuvabunt. Speciatim ego Zhirinovsky et stella herois Russiae generalem gradum iudicabo. Idem omnes, candidatus praesidentialis a Slutsk taediosum erit!
  Shoigu ingemuit:
  - Non habemus iocum!
  Minister defensionis Agens dixit:
  - Bellum malum est! In communi, Putin adhuc felix est. Si postea mortuus est, quomodo sepultus est, et qualis potestas in Russia fuit!
  Caput fsb notatum ;
  - Et adhuc nescis quid lateat, an futurum sit!
  Mikhail Mishustin dixit:
  - Ita certior factus sum quod US praesidens John Biden mecum loqui velle. Puto nos quaestiones mundi cum eo disserere!
  Medvedev notavit;
  - Nullae concessiones in US!
  Shoigu humeros.
  - Quid loqui possumus? Honeste quisque remittit, si non est exitum!
  Praeses Agens annuit.
  - Ita! Concessit et Stalin, et Putin quoque. Exempli gratia, Vladimir Putin in Sinis territorii Russiae partem cessit. Putin non putandum est tam contumax et acerbum esse. Ita Dominus Medvedev etiam partem disputationis Russicae territorii Norvegiae cessit. Itaque nihil opus est existimare Russiam numquam concessisse. Ac deductio Russorum regionum Kyivorum et Chernihiv etiam concessio fuit. Tota vita nostra continua concessio est!
  Minister Interioris quaesivit;
  - Ecquis erit abolitionis?
  Mishustin adnuit.
  - Fortasse! Puto te omnes mulieres et minores posse dimittere. Hi etiam post vectores lucra non adducunt, sed damna. Difficile est captivos adultos invenire, sed pueros in reicere!
  Minister Interioris constat:
  - Suus 'possible!
  Agens Praeses dixit:
  - Etiam pro criminibus oeconomicis, oblivionem declarare potes, et diuturnam abolitionem capitis decuit. Bellum cum Ucraina satis multa impendimus. Saltem trillion in viginti volavit! Ac fortasse plura! Nos negotium in Russiam redire necesse est!
  Medvedev dixit:
  - Et secundum congregationem articulorum? Item abolitio!
  Mishustin adnuit.
  - Non impossibile est, sed videbimus! Ceterum, abolitio oeconomica nobis prodesse potest. Ita et mulieres et iuvenes dolent, in carcere patiuntur!
  Minister Interioris chuckler et dixit:
  - Iuvenes nunc coloniae paene similes senatoriums sunt. Nolo ibi liberos tantum pati. Multi melius comedunt quam domi!
  Agens Praeses Mishustin chuckled et ironia respondit:
  Non in solo pane vivit homo! Etsi pueri in carcere bene crescunt et comedunt. Et sic fortasse omnes etiam sub oblivione evocati sumus, qui parvae et mediae gravitatis crimina commiserunt. Propitius esto!
  Minister Interior respondit:
  - Num hoc crimen ad saltum deducet?
  Mishustin confidenter respondit:
  - Melius! Cras eget tempor erat, sed adipiscing enim. Obiter fortasse salarium etiam augebo.
  The premier remarked.
  - Adhuc ignotum est quam diu duraverit bellum, sed hic talis expensis. Rublum ruitura possumus!
  Praesidens Russiae agens digito minatus est;
  - Rublus servandus est donec victoriam meam in comitiis praesidentialibus Russiae propter tot vires meas! Sed emissio augeri potest.
  Moderator FSB notavit:
  - Populus nimiam patientiam in comitiis potest. Candidatis opus est nitidis, sed simul invisis, ut suffragia non multum acquirant!
  Mishustin cum gemitu dixerat:
  - Heu, nemo Zhirinovsky reponere est. Ksenia vero est etiam Sobchak. Sed vel fringilla neque. Sed Maxim Galkin in processu mittere potes. Sed hoc quoque... Etsi quidni conari. Navalny ad comitia currere periculosum est - multa suffragia colligere potest!
  Director FSB annuit.
  - Multo periculosius est Ramzan Kadyrov in. Si ad thronum rumpit, peior erit sub Stalino. Et hoc in ratione debemus accipere!
  Praeses Agens annuit.
  - Ita! Target Ramzan! Integer non efficitur ante! Et observant testimonium composuisse de eo. Quantum ad Zyuganov hic senex omnino non est nobis periculosum!
  Moderator FSB notavit:
  - Possunt etiam nominare praefectum regionis Oryol, Klychkov, vel etiam Konovalov. Hi sunt potentissimi optiones quas habent!
  Interrogavit Mishustin cum risu:
  - Habentne testimonium afferens?
  - Utique est!
  Agens Praeses Russiae adnuit:
  - Ita utere! Etsi nobis taediosum Zyuganov est optimum aeternum secundi, et parcere sociis. Vultus eius acerbitatem physiognomicam, et etiam antiquissimum, nemo talem praesidem habere vult!
  Matvienko suadet:
  - Fortasse nominamus mima porn? Vapor bene?
  Mishustin adnuit calvitium;
  - Etiam utilem! Hoc quoque experiri potes! Exempli gratia, nominatio Vladimir Bryntsalov anno 1996 vere egregie PR moventur. In eius scaena, etiam Boris Yeltsin tam stultus non conspexit!
  Moderator FSB notavit:
  - Et Vladimirus Bryntsalov adhuc vivit!
  Agens Praeses Russiae subridens adnuit:
  - Hoc est quod subcriptio potes! Gaudeant homines!
  Medvedev confirmavit:
  - Sicut Grigory Yavlinsky! Equus antiquus sulcum non spoliabit!
  Mishustin adnuit.
  - Sed mima porn erit iuvenis et pulcher! Et hoc tumultuosius ac prosperius comitia dabit!
  Hucusque Minister Externorum, qui tacuerat, verbo posuit:
  - Et quid faciemus cum Lukashenka?
  Medvedev fremuit:
  - Haec vetus truncus jam se fatigaverat. Sed tamen in Russia popular! Quanquam socio et chintz!
  Mikhail Vladimirovich respondit:
  - Non opus est eum invitare ad funus Vladimir Putin et colloqui. Si continuatio nostra velit subsidii, debet interesse electioni petitioni meae favoris. Locum suum Lukashenka scire debet, ille omnino a nobis pendet!
  Shoigu dixit:
  - Quo in casu eum insistere possumus. Et etiam eos ad bellum cum Ucraina compellere.
  Mishustin adnuit.
  - Hem, haec ultima vis est! Itaque quaestionem cum Ucraina amicabiliter resolvere conabimur. Bene de hoc argumento referendum est. Discutere cum hominibus potes et influere in instrumentis communicationis socialis.
  Minister defensionis dixit:
  - Quomodo eveniet... Sed si homines ad referendum dicunt, non ad bellum, tunc solum plura problemata habebimus!
  Mikhail Mishustin calvum caput impingebat et dicebat:
  - Ita se res habet. Sed referendum differri potest. Obiter notionem habeo aliquas emendationes ad constitutionem facere. Liceat magistratus habere rationes et res foris. Tunc circa mundum vim habebimus!
  Medvedev adnuit.
  - Ego etiam contra hoc in constitutione, potestates habeant decurrere libertatem.
  Mishustin continued:
  Et captiui ad suffragium admitti debent, et eleifend a quattuordecim annis. Et quod esset bonum move! Plures nonnullae ad constitutionem emendationes. Peculiari ratione fieri potest ut Foederatio Consilium iunior ex viginti uno anno natus, sicut praesides.
  Matvienko dubitanter notavit;
  - Iuvenes interdum tam difficiles sunt ad regendum!
  Praesidens Russiae agens confidenter respondit;
  - Generationum vicissitudo est inevitabilis! Et quisque hoc intelligere debet! Interea... Oportet aetatem hominum ad sexaginta tres annos per duos annos reducere.
  Pulchrum id esset!
  Matvienko quaesivit;
  - Ac mulieres?
  Mishustin renuit caput.
  - Minime! Iam homines diutius vivunt! Ita mane recedunt. Sic aequum erit. Et unum magis - necesse est hospites cum morte Vladimir Putin dimittere - Putinka vodka. Et constare debet tantum nonaginta novem rubles et sextarium dimidium! Hoc erit gaudium populo!
  Medvedev giggled et suggessit:
  - Vel fortasse etiam vodka dimittere Mishustinka. Erit etiam gaudium magnum in populo!
  Mikhail Vladimirovich adnuit.
  - Etiam utilem! Vodka et cigarettes dimittamus!
  Consilium Securitatis paucis pluribus constitutionibus dispersum constituit. Et tamdiu sederunt.
  Tunc Mishustin vocavit Joe Biden.
  Praeses Americae Foederatae Rei Publicae telephonum sustulit.
  Mikhail Vladimirovich dixit:
  - Nunc sum potissima in Russia!
  Praeses Civitatum Americae Unitarum annuit.
  - Hoc bene est!
  Praeses Russiae agens dixit:
  - Nostras relationes cum Occidente emendare volo. Sed ad hoc necessarium est reducere intensionem nostrae exercitatus. Rationes autem exercitatus superfluas non dant.
  Joe Biden adnuit.
  - OK! Sed quid faciamus?
  Mishustin respondit:
  - Optime esset si ad Vladimir Putin funus venires et ibi singula de cooperatione disputaremus!
  Praeses Civitatum Foederatarum Americae quaesivit:
  - Desine bellum cum Ucraina?
  Praesidens Russiae cum gemitu agens respondit:
  - Experiar optime! Sed nescio si id facere possum! Praeterea nondum sum praesidens Russiae, sed tantum agens!
  Joe Biden confirmavit:
  - Intelligo! Hem, et cuius crimeu?
  Mishustin honeste respondit:
  - Donec loquimur. Alioquin omnia perdam! Sed si aliquid opus fuerit ad legitimum praesidem ut appareat in utraque Ucraina et Russia. Necesse est ut Ucrainam persuadeas ut quattuor menses nobiscum inducias concludat. Cum et nos et comitia praesidentialia habuerint, facilior erit tractatio!
  Praeses Civitatum Foederatarum Americae dixit:
  - Quod suus 'a bona idea! Sed Russia quattuor regiones deserenda est quae in Ucraina suam esse censet!
  Praesidens Russiae agens confidenter respondit;
  - Post comitia plura habebo occasiones et facultates. Compromissum hic possibilis est. Sed non habeo omnem potestatem adhuc!
  Joe Biden affirmavit;
  - Visne vinctum politicum dimittere?
  Praesidens Russiae agens honeste respondit;
  - Erit magna culpa, et omnes captivi exibunt. Nolite ergo solliciti esse de hoc!
  Praeses Civitatum Foederatarum Americae ridens respondit:
  - Tibi credo! Bene concordabimus cum pace, et ad funus Vladimir Putin Moscuae veniamus. Sed ut signum amicitiae et tuae, fortasse Russia dictatorem condemnet?
  Mishustin cum gemitu respondit:
  - Nunc, proh dolor, reputare debemus cum favore quem Vladimir Putin adhuc habet. Sed in futurum est possibile. Nikita Khrushchev etiam conventum vigesimam statim non fecit!
  Joe Biden, pythonis saturae ridens, dixit:
  - Bene magnum est! Aliqua causa credo! Amici erimus?
  Mikhail Vladimirovich respondit:
  - Tempus ostendet! Te esse mediocrem mei. Non dulce, ut non lingatur, non amarum, ut non consputetur! Nunc ergo ambulo sicut arta- tio super abyssum. Quaeso ne ventilabis me!
  Praeses Civitatum Foederatarum Americae respondit:
  - Etiam in amicitia cum Russia et diuturno societate sumus, et fortasse relationes foederatae. Certo nos tibi assentiri. Et fusius loquemur in funere Praesidis Vladimir Putin Russiae!
  Mishustin annuit et confirmavit;
  - Fama!
  Tum fistulas suspenderunt. Nunc, pro Russia et omnia humaniora et non valde mundana, alia aetas incepit!
  
  
  RUSSIAN Girls nasum TALIBAN
  ANNOTATIONES
  Taliban, captans factum quod praecipuae copiae Russiae in Ucraina densatae sunt, alteram frontem aperuit, oppugnans et circumiecta basi Russiae in Tajikistan. Tajiks partim fugerunt, partim exercitui Russico dediderunt, quod pro re et sanguine certandum erat. Praelia sunt atroces, sed puellae nudae in bikinis heroismum in proeliis ostendunt.
  . CAPUT I
  Postquam copiae Russorum cladem in territorio Ucrainae pati coeperunt, Taliban statuerunt: hora eorum venerat. Et in recenti autumno anni 2022 apud Tajikistan percusserunt. Tajik ut expectatur, copiae paratae ad bellum et imprimis moraliter evaserunt. Plerique in deditionem venerunt. Basis militaris Russorum in Tajikistan circumdata est, et Taliban undique oppugnavit.
  Russia copias in Tajikistanium festinanter transferre et ibi anteriorem alteram aperire.
  Copiasque per plures fines transferri oportebat. Quam ob rem Taliban turpia Russiae vicerunt. Aliqui milites, alii capti sunt.
  Praesidens Russiae Vladimir Putin adhuc debebat convocationem generalem nuntiare cum magna mora et novas copias in Tajikistan transferre. Idque, sane, addito onere tam oeconomiae quam oeconomiae Russiae, et fre- quenter populari apud populum Putin contulit.
  Sed Russia etiam contra Taliban iam pugnabat. Sed Afghanistan paene quadraginta miliones hominum -, maxima pars iuvenum, habet, et multum apparatum ab Americanis antea ceperat. Talem exercitum superare conantur, etiam si alii peregrini sunt nec Russiam copias per fines suos transferre prohibent. Sit licet, moraliter verbis, Russi multo iucundiores sunt pugnare cum Taliban Mujahideen quam cum fratribus suis Ucrainis. Ideoque puellae pulchrae, parum pudici et lepidae etiam in proeliis intersint.
  Quod bellum admodum interesting facit.
  Nives in Tajikistania etiam hieme nulla fere est. Puellae incedunt, nudis calcibus rosea iactantes.
  Natasha ignes e machina sclopeta, simul praesentem mortem funestam nudis digitis iacit.
  Corpora Taliban lacerata prosiliunt.
  Bellator exclamat:
  - Pro pueris nostris pulchris!
  Alius bellator Zoya, etiam ex tormentorum submachine ignes. Scribbles magna accuratione, Mujahideen occidere. Decidunt sicut manipulos tritici.
  Et puella lepida, crinibus aureis pisum, nudo calcaneo mortis projecit;
  - Rus' patriam cum se defendit;
  Ab incursionibus locustae tartareae...
  Et pectora texit -
  Omnes Terrae Matri!
  Et capiet eam bellator et ridebit, ostendens plenam dentem oris sui. Et lingua pessima nimis quae plus quam justo scelerisque glaciem cremor lambit.
  Augustine, another of the aerobatics who Taliban per ordines metantur, cooed;
  - Mala in nivis
  Hae puellae pectus sunt...
  Ego auxiliatus sum tibi,
  Magna erunt, judices!
  Et bellator iterum letale donum exstinguit nudis digitis. Multos Taliban per diversa dispergit, capita et artus revulsis.
  Svetlana etiam Mujahideen decedit et magno studio id facit. Haec puella tantam vim habet et industriam insanam. Nudis digitis magnum donum letale iacit.
  Et tunc cantat;
  - De puellis discalceatis, discalceatis, discalceatis .. .
  Adductimus crines, crines, crines!
  Feminae bellatores Taliban tantum sumpserunt ut pulchritudinum calcibus mox scintillant.
  Revera femina Russica magna vis est. Et hostes falce metit motore. Et revera in thecis ejicit, etiam in terra.
  Faeminae fortes fremunt animosque furores;
  Nos sumus Komsomol puellis
  Eskimorum amamus...
  vox pulchri- tudinis sonora est;
  Nova pellicula erit!
  Et bellatores ceperunt et demonstraverunt linguam suam longam et lascivam.
  Pugnatum est, nimirum, cum Taliban non facile aenigmate. Et guys Russorum in frequenti numero moriuntur. Et venit a Tajikistan ut sarcinam ducentorum portet.
  Nempe in ipsa Russia, homines rebellare incipientes - cur bellum cum Ucraina opus fuit? Russia cum vita filiorum et filiarum suorum in bello in Tajikistan solvere debet? Interrogationes sunt, utique, omnino naturales. Revera, ludus est tanti cerei?
  Pretia pretia sunt, nec est odor victoriarum. Et tunc Zyuganov etiam ictum habuit et paralyticum sinum oppositionis. Quamdiu, auctoritatibus obediens, Gennady Andreevich in circulis marginales ducens et quasi oppositionem imitatus est. Iamque dux plurimas et populares oppositiones, commodissimas potestates, cepit atque intendit. Locus sanctus numquam vacuus est. Venerunt alii, iuvenes et multo ferociores.
  Et contremuit thronus.
  Dum autem bellum est cum Talibano. Ecce puellae e inter gubernatores oppugnationis aircraft pugnant in caelo.
  Anastasia Vedmakova una est e praeclaris militibus rufo crine. Illa contra Ucrainam pugnare noluit, sed Taliban delebit, amabo te.
  Nimirum multi Asa milites suos fratres Slavicos necare noluerunt.
  Sed cum Mujahideen - placet.
  Anastasia ope nudis pedum in Taliban iecit. Ea eruca ad Afganos misit et cantavit;
  Quam viximus pugnam
  Et mortem non time.
  Itaque gubernator discalceatus adest!
  Alius acc bellator etiam pulcher est, hoc solum tempore flava Akulina Orlova etiam cum spooks pugnat. Ita Taliban vocantur, ut in primo bello Afgani, Dusmani, seu Animi. Hostis est vere fortis, et magnus numero. Taliban et aer defensionem suam habent. Captus ab exercitu Possidet imperii pristini.
  Akulina Orlova U-vicem cum suo plano facit et missile Aculeo relinquit, post quod puella cantabat;
  - Serpit super petras spiritus malus;
  Napalm combures...
  Bene, si Taliban
  Utamur in proelio deceptio!
  Alia puella Margarita Magnitnaya. Capillos aureos folium habet. Puella pulcherrima. Etiam categorice pugnare cum Ucraina recusavit. Quia arma contra fratres Slavicos non excitabit. Etiam id mattis ligula. Et Taliban religiosi sunt fanatici et Chechen separatistae aliquando adiuverunt. Porro Taliban solus status in mundo erat qui libertatem Chechnya agnovit. Quod quidem notam suam cum Russia per multos annos reliquit.
  Margarita Magnitnaya pugnare paratus est. Nudae digitos globulis premunt. Et rockets of colossal, vis perniciosa volant apud Taliban. barbati Afgani caedunt.
  Margarita cecinit;
  - O, Mater, plaudat deformis clamor;
  Et amamus eam, etsi pulchra non est!
  Nothi creduli
  Si Chekist regit;
  Sic fascismus erit
  Abominatio hominum!
  Prima CALEFACTO,
  funus Stalini.
  Rus' non erit Cain;
  Etsi dolet!
  et milites in choro sumentes pipiabant;
  - Sclavorum humilitatem non sustine;
  Omnes sumus pro Ucraina...
  Ne plura contumeliis auferamus
  Cain in piscina cum capitibus nostris sumus!
  Puellae in procella Taliban feriunt et confringunt et Mujahideen has necant.
  Hic volare ad spiritus triturandos. Sed loculae cadmiae cum mortuis Russiae militibus et praefectis Tajikistania eximuntur.
  Horum unus miles sine crure relictus est. Ille canit jucunde, et lacrimans;
  - Nescio quo pacto in sarcophagum ejecerunt;
  Et fortissimum ghoul
  Omnia expressi et infixi;
  et stricta naui!
  Sunt puellae in lacus etiam. Valde interesting currus Russian "ursus". Lacus valde gravis est - plus quam centum talenta - exemplar experimentale. Nimirum specialem turbam habet quattuor puellas. Et omnia nomina habent ab E incipiens!
  Hic, exempli gratia, Elisabetha globulis gaudii nudis digitis urget et munitum cum Taliban ferit ac fremit:
  - Gloria communismi!
  Ekaterina, e tormentorum machinarum machinis ignem continuans, et papillas cum papilla coccinea premens, fremit;
  - Et sine Zyuganov! calvo et ebrio!
  Elena pressit nudum calcaneum pedali premens;
  - Pro itineribus ad Indos!
  Efrosinya etiam accensus, hoc tempore utens lasciva lingua et occentu;
  - Pro expugnatis proeliis victorias!
  Puellae rident. Plumbea Taliban potant pugnatores. Et bene quidem.
  Elisabetha in hostes fusa. Immo, si homo cerebra habet, intelligit quaevis religio est magicae fabulae et phantasiae humanae!
  Sed cur religiones omnes toto orbe diffusae sunt? Et multa contra sensum communem? Immo maxime ingens religio sume: Christianismus. Credere in Deum crucifixum in cruce, stultum est et ridiculum. Profecto, si in Bibliis credis, Deus fit aliquo modo alienus et incomprehensibilis.
  Tunc paene omnes homines aqua submergit - decies centena hominum moriuntur et tantum octo homines salvantur. Tum e contrario carnifices in cruce orat?
  Sed nota quod Deus veteris testamenti est crudelissimus, sed Christus in novo testamento est valde benignus. Et est torve hic contradictio. Si enim Jesus esset Deus Filius, incenderet Sodomam et Gomorrham. Sed erant adulti et pueri et mulieres. Nonne crudelis est?
  Ita et multa alia exempla crudelitatis diutissime recenseri possunt. Una homicidio filiorum ab Eliseo valet aliquid.
  Ita cogita quod homines credunt. Et imperium etiam religioni imponit. Nunc pugnant cum fanaticis religiosis Taliban.
  At illi monuerunt - ne gaudeant quod Afghanistan Civitas Americae Unitas discedat - Russia tantum peior erit.
  Taliban paulum captans, quod Russiae manus bello Ucrainae ligatae essent, ictum accepit et percussit. Et tunc multis praedictum est. Et Russiam subscribere debuit. Et, quidem, inviti - nimis multi Russici milites in basi in Tajikistan mortui sunt. Ita Vladimir Putin in alio bello se versatum invenit. Modus autem, utique in societate, multo infestior factus est praesidi incumbenti. Populi amor valde mutabilis est. Et Taliban omnia recte sane computavit. Praeterea Civitatibus Foederatis in hac causa satisfecit - hostes posuerunt. Et coeperunt loqui de Biden: senex sapiens. Similis, quam lepide omnia disposuit.
  Nam aetas, lusus, sapientia non obest!
  Elizabetha iterum atque iterum, nimirum nudis digitis. Etiam hieme in piscina satis calida est. Et in aestate Tajikistan calidum est.
  Puella cepit et cantavit;
  - si longus, longus, longus;
  Pugna contra Taliban...
  si longa, longa, longa
  Proclive in aciem currite!
  Fieri potest, possibile est
  Utique Iustum, quod iustum est.
  Etiamsi interdum est ut
  Africam capere potes!
  Et in Africa tam alta pretia sunt;
  Quam in Africa pecunia tam lata est!
  Hippopotamus amissum pondus
  Sperma cete torridum ...
  Populus autem quasi psittacus;
  Perge ad caelum!
  Ekaterina notata cum smirk, premens bullam globuli gaudii piscinae cum papilla coccinea;
  - Aliquid parvae spei in te!
  Elisabeth iratus respondit:
  - Si praeses est moralis claudus et perfidus, quid gaudium potest habere subditos suos!
  Elena adnuit.
  - Ita! Ini- cunt tumultus tumultus! At sane nimiam fortunam putin sibi fiditam fecit!
  Elisabeth adnuit caput caeruleum.
  - Ita semper putabam posse uni homini tantam fortunam dare - insidet equo albo, in eo sensu incipit credere quod mare sit genu profundum ei. Et tunc, sicut vetula, quae voluit Deum fieri, nihil desinit.
  Katherina cum hoc consensit;
  - Ita! Putin nimium fortunam habuit, et haec eum spoliavit. Ut fortuna suo tempore amavit - Napoleon, Hitler, Ivan Terribilis, et tunc avertit ab eis.
  Efrosinya dixit:
  - Nicolaus II erat valde infaustus, sed simul pius ac pudicus. Exempli causa, putatis parum felix eum fore in bello cum Iaponia. Exempli causa, Praefectus Makarov mortuus est, omniaque diversa esse potuerunt . Et Praefectus Makarov mortuus est propter seriem inconveniens casuum. Horum autem causa non iussit me purgare per eversores, et nemo ex subditorum tali ordine praestitit. Et meum, verisimile, erat Russicum, et magna pugna non debuit ab uno meo submersa esse. Etiam hoc casu, Admiral Makarov salvari potuit, ut exempli gratia, Kirill Romanov salvatus est.
  Elisabeth consensit;
  - Ita parum fortuna Nicolao II potuit Russiam multo plus quam multam fortunam mediocribus Vladimir Putin dare! Exempli gratia, Admiral Makarov Iaponicam in mari parvo sanguine superare potuit, et bellum cum Samurai non valuisse multum sacrificium. Et si Russia Tsarist bellum cum Iaponia vicisset, tunc primum bellum mundanum verisimile non fuisset factum. Ita fore ut maior auctoritas exercitus sit quam Germani bellum indicere non audeant!
  Elena adnuit.
  - Fortasse! Etsi Makarov solus numerum defectuum et malae fortunae in bello cum Iaponia non exhaurit. Tametsi hostes fortes fatendum est. At contra, si pugna Oslyabi non tam cito demersisset, etiam inter pugnae Tsushimae, turmae ad Vladivostokum funditus perrumpi potuissent! Itaque bellum cum Iaponia tam prospere evasit!
  Efrosinya dixit:
  - Sed bellum in Iaponia quinto et quadragesimo anno mirae facilis ac felix fuit. Quasi fortuna Iaponia fluebat. Tamen victoria Stalini ad communistarum potestatem per Sinas expugnandam et cessum imperii validissimi et periculosissimi, quod paene in URSS sub Brezhnev aggressus est, duxit. Etiam nunc, Sina tantum fingit se esse amicum. Et terram nostram ad Urales amputare cupit.
  Catharina adnuit.
  - Ita! Si tunc Iapones victus esset, Zheltorossia loco septentrionis Sinarum fuisset, et Orthodoxia ad imperium sub caelo venturum esset. Et quid factum est propter facilem victoriam de Iaponicis Stalini. Imperium athei natum, et monstrum ingens in finibus Russiae!
  Elisabetha notavit denudans dentes suos;
  - Sic credite postea in Deum Christianum. Victoria de Iaponia novas myriades fidelium orthodoxorum datura est. Pro regimine atheo pugnax in Russia potestatem venit. Et tunc regimen sanguinis Stalinist Sinae atheismum intulit. Et crudelis Mao imperium apparuit. Ego vere non intellego quid Deus velit!
  Elena dixit:
  - Aut non est omnino Deus! Aut multo fortior est satanas quam Scriptura de ea dicit, aut incomprehensibilia sunt nobis consilia Omnipotentis!
  Efrosinya dixit:
  "Solent reges crudeles maiores ac florentes sunt!" Sola exceptio fuit fortasse Alexander Primus - rex intelligens, benignus, liberalis, generosus et musca non ascensum est. Simul et felix!
  Dixit Elisabeth:
  - Et Catharina Secunda non habebatur princeps crudelis et malus, et etiam valde felix. Verum erat meretrix, et omnino non omnino bona. rusticos de dominis queri vetabat. Mirum etiam quod tanta fortuna tam foedo homini data est!
  Elena adnuit.
  - Ita et in Deum Christianum crede! cum - malum et vile felicissimum!
  Katherina furiosa cecinit;
  Mundus violentiam fundatur
  Volcano irae verbera in magna via...
  Contentio superior;
  Excitat cum dolore et timore
  Solus timor amicos nobis dabit;
  Solus dolor te hortatur ad laborem;
  Quia plus et plus volo
  Hyperplasma in vulgus erumpet!
  Elisabeth cum gemitu dixit:
  - Ita, Genghis Khan erat rudis paganus. nec legere nec scribere potuit, sed medium cepit orbem. Ambo Saraceni cum eo in praelio amiserunt et Christiani. Et hic est quaestio: ubi tunc erat omnipotens Deus? Et quare Tartarorum paganismus Monotheismum vicit: Islam et Christianismum?
  Efrosinya risu dictum est:
  - Similiter poteris quaerere: ubi erat Deus omnipotens, quando Cain occidit Abel? Cur primum parricidale bellum in hominum historia permisit?
  Elena chuckled et brevissime:
  - Etiam argumentari potes in infinitum, sed numquam probabis Deum esse aut non esse?
  Catharina notatur;
  - Sumptibus Jesu Christi vehementer dubito. Infelici, oppressi Iudaei bene validam, hypnotistam praeditam - sicut Anatoly Kashpirovsky pro Messia et deify potuerunt sumere. Si statisticam miraculorum Anatoly Mikhailovich spectes, tunc frigidior est Christo!
  Efrosinya giggled et cecinit;
  - Absit caecos oculos aperire;
  Et dorsa tua gibbosa.
  Deum esse, esse Deum vel parum;
  Sed crucifigi non potes!
  Sustulerunt ergo puellae Taliban. Globulos globulis nudis digitis prementes, Mujahideen numerosam falcaverunt, easque proprie in batches reposuerunt. Barbatus Taliban sub machina sclopeto ignis moriebatur et testarum ruptio explosivae. Gravis ioci coeptum est, cum religionis fanatici massa exterminii.
  Et hic est Alenka cum cohorte sua pulcherrimarum puellarum quae, quamquam frigus, tempestate Tajikistania hiberna, Taliban discalceatam oppugnant.
  Verum, in brevibus fimbriis, corpora eorum Kevlar arma tegit.
  currunt bella et canunt;
  - Malus Taliban in scopulis reptans;
  Puellae autem frigidissima sunt...
  Contere eum napalm
  Celebrabimus successu!
  Dentibus margaritis scintillant puellae.
  Et tunc Anyuta pisum explosives in Mujahideen cum nudo digito mittet. Et Taliban in diversa confringet, sicut catuli.
  Puella cepit et cantavit;
  - Gloria Patri, gloria;
  Lacus cursus...
  Partitiones puellarum in bikinis
  Salvete populi Russici!
  crine Alla torret et barbatos hostes delitescit et cantat;
  - Rus' hoc Taliban irrisit;
  In omnibus saeculis ob id ipsa et Rus'!
  Et puella etiam tollet et mittet interfectorem CITRUM ad Mujahideen cum nudis digitis suis. Hostes in omnes partes dispergunt.
  Et quomodo in summitate pulmonis sibilat.
  Complures corvi duodecim stupefacti sunt. Impetum cordis habentes, in capite raso Taliban ceciderunt, et transfixerunt. Tum bellator pipiabat;
  - Res admodum controversiae est apud nos;
  Credo mox summae classis fore!
  Scio Taliban vincet
  Etenim cherub superbus est super nos.
  Maria, altera puellarum bikini, sumpsit et sibilavit. Et nudis digitis ingentem caedem ejecit in hostem, munera mortis funestissima. Taliban pugnatores concidit et dentibus attrivit;
  - Est nebula ingens circa Russiam;
  Taliban et pugnator ad patriam ruit!
  Olympias heros vere puella est. Ea ampla est, et capillos flavos simul habet. Luxuriosa coxis bellator, et torcular forti, quod tegulis structum est. Bene, contra talem bestiam, nemo vere potest resistere.
  Et nunc, pedibus suis validis, muscularibus, nudis, totum dolium explosivum et quomodo illud in Taliban se mitteret sustulit. Idque dolium ingenti cursu funestum ruit. Et quomodo Mujahideen in fragore, literam discerpens.
  Heros autem fortissime cepit illud in gaudio et cecinerunt;
  Perque Murov coelum obscurum ;
  aurora oritur...
  Similes sumus filiae Ilyae Muromets;
  de viribus suis non frustra gloriati sunt.
  Immo multo iucundius est pugnare Taliban et occidere quam pugnare cum fratribus tuis Ucrainis. Hic, opinor, quis consentiat, peccatum esse fratres occidere. Et Vladimir Putin iam palam vocatus est in copiis Russicis - Vovka-Cain!
  Olympias ira canebat;
  Bene, quot fratres possunt occidere?
  Nam homo, mihi crede, ad felicitatem natus est.
  Mater filium suum ante non dimisit;
  Etiam in bello aestate tempestas est.
  Post hoc, bogatyr puella eum tollet et aerem in pulmones et sibilus trahit. Multi centeni corvi statim cor impetum habent et defecerunt. Et rostra eorum acuta devolant et capita Talibani positis copiis Russorum prementibus transfigunt.
  Olympias, corvis sibilis pulsans, et cadentes sopitum cepit et pissavit;
  id, id, quod - pulsant;
  id, that, that - the machine gun hit!
  Taliban exercitus ad caput eius contritus est;
  Ac nemo puellarum exercitum franget!
  Marusya etiam in Taliban milites adventantes urit. Summam indolem ostendit. Machina tormentaria Mujahideen in omnibus ordinibus delitescit.
  Puella digitos nudo praesenti mortis interfectorem iacit. Taliban massam pulsat, et stridore stridore;
  - Bellum Classicum;
  Haec puella discalceata esse debet.
  Filiae et filii
  In ludum convertamus omnes!
  Bellator et hercule decor.
  at Matryona Taliban iecerat et nudo munera leti digitos pipiabat;
  - Gloria puellis in bikinis;
  Mujahideen caesum...
  Puellae cultros nudum habent
  Sic ad cenam ascendite!
  Puella tenui renes et luxuriosa coxas figit in Taliban adventante. Id ipsum lepide et accurate facit. Et cantat eos sicut gramina metit;
  - puella polka saltavit;
  In gramina prima hora ...
  Cauda ad sinistram, cauda ad dextram
  Haec polka Karabas!
  Iamque belligerans nudis interstibus hostem Expediet digitos. Taliban mattis posuere nec.
  Hic pugnant Victoria et Veronica. Ambae puellae frigidissimae sunt. et apprime iaciunt.
  Victoria nudum calcem lethalis vi eiecit donum exstintionis. Dusmans multum scidit et stridit;
  - Pecunia in pera liquescit;
  Capitalia liquefaciunt...
  Et in Russian -
  Pecunia significat man!
  Alia puella puga pyga cum papilla coccinea pressit, quae obstrepente ultrasono vertitur, et per aerem volat. Et iam milia corvorum in rasis Taliban capita ceciderunt. Et ferrum pereamus.
  Cana puella canebat;
  Mujahideen impetum Russiae
  Nulla mattis cursus Afghanistan...
  Proavi tunc in Afgania pugnaverunt;
  Iam Taliban ensem formidabile eruit!
  
  Sed nudis pedibus incedens puellae non sunt
  Justa supremi classis ostendent...
  Cum Talibano armada impigre pugnant;
  et rectum oculum perculit!
  Et bellator nudis digitis donum exstinctum letali vi mittet. Quisque id suscipit ipsum.
  Alicia et Angelica ignis apud Taliban cum sclopetis sniper. Et facere architecto dignissimos. Et tam accurate ignem agunt.
  Alicia cepit et cantavit;
  Nam pulverulentus locus erit,
  Valetudinem tuam conserva.
  Puellae nudae in hieme currunt!
  Praecipite terga Mujahideen!
  Et bellatores continuo ceperunt et linguas suas ostenderunt.
  Et tunc Alicia accensus est, coccineo adhibito papillae pectoris sui impulsu globuli. Et prostraverunt duodecim Taliban.
  Alicia cepit et pipiabat denudans dentes;
  - Pro Patria ac Libertate in finem;
  Discalceatorum puellarum in bikinis
  Tu es talis heros...
  Corda facit in voce beat!
  Angelica confirmavit;
  - Conclamate! Hic est bonissimus!
  . CAPITULUM #2
  Bellum inter Taliban et Russiam continuatur. Afghanistan est magna multitudo, multi iuvenes esuriunt, irati, infesti sunt.
  Et in Tajikistan dimicant, cum Russiae manus colligantur bello in Ucraina, quod plerisque orbis terrarum sustentatur.
  Taliban utere.
  Sed valde nudipedales et pulchrae puellae in parte Russiae pugnant. Pugnat in undis.
  Natasha propagines in Mujahideen. Utuntur vis lethalis machinae tormentarii generis draconis. Et in Taliban mittit glandes.
  et incumbunt puellae. Hic, helicopterus Russicus e exstaret anti-elitorum institutionis iactus cadet. Taliban iecit eum. Verum helicopterum non puellas, sed homines sunt, ac magnopere doleo.
  Natasha autem puella est et adhuc discalceatus in bikini. Cum autem fere nudus es, tunc specialiter nemo te retinebit nec obsistit.
  Natashka donum annihilationis misit cum nudis digitis cruribus mortis excisis. Taliban sparsit diversa canebatque , denudans margaritas ;
  Hiems, hiems, hiems
  Coepi repente...
  Furibundus, verrens -
  Melius cras fore
  Cras, cras, cras!
  Nunc novus annus est!
  Re quidem in Tajikistania in Novus Annus Eva nix. Nunc puellae Russicae nudum relinquunt, vestigia in nive decisa sunt et pulcherrima spectat.
  Zoya cepit et cantavit;
  Unus duo tres -
  Absterge processors!
  Quattuor octo quinque
  Eamus ludere!
  At puella nudis digitis munus funereis immittet.
  Zoya accepit et cantavit denudans dentes suos;
  Unus duo tres quattuor quinque,
  Egestas deambulanti exivit ...
  Ecce puella currit
  Mujahideen necat!
  Et accepit Zoya et ostendit ei linguam longam.
  Sed ignis ab Augustino ducitur. Talis puella, frigidior quam nulla est. Letifera riens aplomb. Mujahideen decurrit sine caeremoniis superfluis. Deinde cantare incipit;
  Si supervacuum agmen -
  Ardor militaris non adiuvat...
  Nam, si calor non est;
  Tergo hostium ad prandium ibit!
  Et crine Augustinus et donum annihilationis nudis digitis accipiet et proiciet. Et re vera, tot dushmanes discerpentur, qui est simpliciter horror.
  Non defuit sane Augustini canendi occasio;
  Fui nudus
  Transiluit campum!
  Ita trans agrum desiluit.. .
  Kulatsky una cecinit!
  Et apprehendet eam puella et micant oculi eius cum sapphiris scintillant. Oculi eius pulchri sunt. et lingua iocosa est. Itaque agilis, adeoque groovy. Bene, sicut aliqua species est pubentes aurantiaco.
  etiam Svetlana pugnat. Et nudis digitis proicit annihilationis munera. Cui tam letalis et perniciosus.
  Et prope, Taliban piscinam Russicam cepit et eiecit. Et currus exercitus Russiae discerpere coeperunt, ornamentum pugnae detonatae. Et iterum moriuntur homines.
  Sed Svetlana viris foetidis non eget. Torqueri necesse est. Et accepit puella et cantavit;
  viri, viri, viri
  Vos iustus magnus bruta
  Cum puellis te occidere
  Emundant terram!
  Immo Taliban bestiae sunt.
  Nescio quo pacto virginem formosam speculatorem ceperunt. Imprimis acceperunt eam et posuerunt in equuleo. Articuli de manibus detorti, quod est valde molestum.
  Tunc nudi pedes puellae pendebant caudices, quibus ligabant talos. Tum demum nudam ignem educunt, decorumque Antra pedum.
  Puella Russiae valde laesa est. Taliban ante calcem torreri accepit et pedes oleo perunguit. Itaque planta lente ardebat et excruciabatur. Ingemuitque puella et fremuit; Sed et Taliban tundebat eam tergo et lateribus flagellis. Tunc tormenta augere decreverunt. Filum candens tulerunt et pulchritudinem in dorso et pectore percutiamus.
  Et quomodo dolet. Praesertim cum Taliban coccineas papillas cum forcipe candente puellae Russicae torquere coepit. Et exclamavit tantum.
  Princeps autem Taliban cohortis erat simpliciter delirus ex tormentis. Dentibus aureis nudavit.
  In responsione puella Russica conspuit. Tunc ceperunt nudum digitos rumpere. Ipsum quae repellat. Et exivit puella gravissimo, intolerando dolore.
  Sed Taliban excruciabat. Primo, puellam ad se adducunt, infundendo situlam aquae glaciei. Et tunc sensoriis et electrodes in corpore suo statuerunt.
  Post hoc duo pueri dynamonem pedali inceperunt. Vena ibat et puella vellicata ab inferni dolore. Et quidem cum corporis
  Electric obit transire, est creepy, verbum equorum greges percurrunt. Et vere, quaevis puella hic ululabit.
  Et pueri pedalia vertunt, et puella nuda sicut lupus ferus ululat. Praesent in mattis dolor. Et fremitus simpliciter intolerabilis est.
  Taliban et praeter venam etiam calcanea puellae Russicae frigefacit, quae iam magnis pusulis obsita sunt. Iidemque dorsum verberant cum filo candenti. Percutiuntque furore et patientia.
  Augebantque simul farinam. Puellam coeperunt extendere et plus ac magis in stipitem suspendere, ut artus suos penitus torqueret.
  Praefectus latronis Taliban cecinit:
  Quis dolor, quis, dolor?
  Octoginta par erit: quinque - nulla!
  Hem, quid tu a barbaris aufers. Puellas crudelissime excruciabant, sed non valde urbanas. Electrodes licet in sinum Veneris mittantur, et quomodo postea currenti impositos sint.
  Taliban barbari sunt. Hic sunt, nam pharmaca pecuniam acceperunt, armada lacus a Sinis integra emerunt. Re quidem vera Sina socius et amicus Russiae calico est.
  Et Taliban inundavit hostibus suis praedia.
  Sed contra eas quattuor puellae Russicae in T-95 sunt. Nempe nudis pedibus et bikinis sunt.
  Et quod?
  Elisabetha nudis digitis ad Mujahideen accendit et pipiabat;
  - Gloria elephantorum patria!
  Ekaterina etiam in Taliban fumbled, utens nudo, calcem rotundi quaesivit;
  - Et quae est patria elephantorum?
  Elizabeth den- dente, respondit:
  Utique Russia!
  Catherina giggled respondit;
  - Et cogitavi India!
  Elena colaphos incidit in papilla coccinea ope pectoris sui, antequam fasciam suam detraheret et strinxisset;
  - Et ego elephantorum patriam putavi Africam!
  Efrosinya nudis pressa pedals , calcibus undique canebat ;
  - Infantes;
  Nullo modo...
  Noli ambulare in Africam.
  Loca in Africa, gorillas in Africa
  Crocodili magni in Africa sunt!
  Et quattuor omnino discalceatae virgines, nudae opertae, rutilantibus papillis coccineis, canebant;
  Et mordebunt te
  Percute et scandaliza .. .
  Nolite liberos in Africam pro ambulare!
  Perfide in Africa
  Villain in Africa
  Terribilis est Barmaley in Africa!
  Te mordebit
  Verberatus et scandalizat...
  Pueri in Africam ad deambulandum non eunt;
  In Africa visio nocturna
  insanus furcifer;
  Barmaley subito in ea apparuit!
  Circum Africam currit et pueros edit!
  Ita filii! Ita filii!
  Risus risus, sed cum Taliban puer quattuordecim annos natus, eum graviter tulerunt. Primo spoliatus et in eculeo indutus.
  Tum pulverarius in cidari et barba nudum corpus teenagri ferrea candente fer- mento exurere coepit.
  Tum pueri ad pectus nudum, Talib spiculator ferri candentis stellam attulit eamque apposuit.
  Puer gravi dolore exclamavit et conscientiam perdidit. Tum puer introductus est. Et nudam presserunt, adhuc puerilia crura in trunco paene. et coeperunt in scandalo pendere pondera hamorum. Et multum dolet. Corpus pueri infantis valde extensum est, et pueri ad litteram ingemuerunt.
  Puer Russicus cruciari pergebat. Plantis unguine nudis. Accenso ergo eis ignem.
  Et quomodo haedus postquam increpuit increpuit. Etiam molestiae erat.
  Puer clamare pergit et a Taliban flagellis caesus est.
  Tunc ceperunt haedum per costas hamis. Et iterum capitaliter evasit.
  Tum Taliban cecinit:
  omnes infideles exterminabimus;
  Sint eleifend...
  Hic est cherub supra nos;
  Nos omnes ad tabulas cogemus!
  Postea puer e Russia forcipibus candentibus omnes digitos nudis pedibus fractus est. Et Taliban tardius fecit ut quam maxime puero formoso dolorem infligeret. Et tunc coeperunt candentibus forcipis iuvenilis costas frangere.
  Ita ei pro se perruperunt, ut ne puero quidem costam unam integram haberet. Et puer dolore concussus mortuus est.
  Ante mortem, Mujahideen teenager et ova oppressit. Doloremque ipsum quia et.
  Interim Anastasia, utens maga, Taliban ab oppugnantibus oppugnabat. Ea erucae immissi adhibebantur. Illa globulis nudo pede pressit ac canebat;
  superior et superior et superior
  Fuhrer nasum suum convertit...
  Interdum nostra tecta explodit
  Sed Taliban non maturuit!
  Akulina Orlova etiam hostem percutit. Id ipsum praecise facit, et papilla coccinea ad ipsum premendum utitur. Ac oppugnationis Russicae propemodum explodit. Et placuit homicidae donum Taliban. Fortasse aliquid in Sinis factum. Itaque capitaliter fucks.
  Akulina cecinit:
  - Si quis statim in loculo est;
  Vitae salutaris...
  Esto pedibus nudis puellis!
  Et capiet hoc bellator et ridebit. Scilicet crura puellae, quamquam hieme, calceos nesciunt. Et calcanei eius sunt rotundi et proprie lucent. Haec puella mirabile est.
  Et papillae eius sunt coccineae, et coruscent sicut domunculae ecclesiarum. Hic est puella pugnax, ut ita dicam.
  Imo non placet hominibus. Quanquam lingua sua ad iocum uti laetus est. Nam quam belle est, alterius puellae papillas cum fragum papillarum murice tangere. Nam vel dictum magna.
  Akulina accepit et cantavit;
  De hac puella discalceatus
  Oblivisci non potui...
  lapidibus strata videbatur;
  Pellem tenerum crurum torquent!
  Et Akulina accipiet eam et sapphirum oculos eius revolvet.
  Hic est puella summis et ordinis.
  Et Margarita Magnitnaya gubernator etiam est. Ambae puellae valde amantes inter se mentiendi contrarias et papillas suas veluti gemmae scintillantes tangentes.
  homines tamen non negligunt.
  Bene interim Margarita Mujahideen magna letali vi expugnabit et percutiet.
  Deinde cantat;
  O quam pedes!
  Quam bona sunt...
  Noli timere infantem
  Telephonum scribe!
  Et Margarita eam apprehendet et ostendet ei linguam suam. Feisty puella valde est.
  Nudosque digitos lethalia dona mitto.
  Akulina Orlova risum cecinit:
  - Margarita, fenestra aperta;
  Margarita, meministi quomodo omnia facta sunt!
  Anastasia Vedmakova adnuit.
  - Ita mulieres! Omnia possumus et hostes funditus delebimus!
  Et puellae in choro cantaverunt;
  Exercitus noster fortis est
  Mundum custodit.
  Veniat Taliban
  Eorum puella necatur!
  Pro exemplo, Fedor etiam pugnat. Mortario utitur ad Mujahideen feriendum. Et si eruditionis habes, non parum cuivis videtur. Etiamsi Talib barbam longam et caput rasum habet.
  Nudos pedes in coeno notat fedora & cantat;
  Vide eclipsim in caelo
  Tristique typi eget lacinia.
  Nigrum alis in mundum
  Gregis spatium ulula!
  Et alia puella Sirafima bombam homicidam nudis digitis proiecit et molem Taliban discidit et dixit:
  Taliban - maledictio oritur
  Taliban - totali morte ...
  Taliban et mortuos cohortes!
  Insanos Taliban ducit!
  Taliban!
  Et Sirafika sibilus erit in ore suo, et quomodo deficiet corvi, et pungant capita Mujahideen rostris suis.
  Puellae tam praeclarae ac pulchrae dicendae sunt.
  Nunc videre potes quomodo Taliban incenderunt vectum Russiae ad munitiones. Urere coepit, et concha funesta vi. Taliban fremunt et gaudent.
  Puellae e caelo apud Mujahideen feriunt. Et vide quomodo Albina et Alvina in caelo apparuerint.
  Ambae puellae modo blondes mirabiles sunt. Et mirum in modum pulchrae. Et sane discalceatus et subtemines tenues tantum gerens.
  Hae sunt feminae - dicamus de summo ordine. Et quid valeant, non quilibet iterare potest.
  Et bellatores quidem, si incipiunt occidere, eos prohibere non potes.
  Albina eruca perampla potentiae perniciosae a plano accensus est. Et fregit munitorium exercitus Taliban, quo canebat:
  - sum fortissimus in mundo;
  Crura nuda papillae nudae .. .
  Taliban macerari in latrina,
  infirmi esse non possumus!
  Alvina nudis digitis munera mortis mittat. Mujahideen occidit, cepit et cantavit;
  - puellas habemus bellus;
  Dicunt solum pulchritudinem....
  Vox Komsomol ringers;
  Ver turbidus venit!
  Et ambe puellas in summo pulmonis sui cantabimus;
  Dimitte me ad Himalayas
  Dimitte me in aeternum
  alioquin vincam, alioquin latrabo;
  Alioquin aliquem edam!
  Et tollet puella et cantare incipiunt. Et videtur ei frigidissima et venustissima. Et cum clamas - Cuculus - vere horror est.
  Puellae interim sublata gravia tormenta emittere coeperunt, quae imprimit. Et sic bene accendunt.
  Puella Vivola canebat, dentes petras et inimicos subtiliter mittentes;
  - Ego sum puella fortissima in mundo;
  Perfectum lambere amo in hominibus...
  Milites aetherem non norunt frigus;
  Ubi puella paulum sugere oblitus est!
  Et vir fortis ridebit. Etiam pulchritudines sciunt strangulare dushmanos.
  Et ut honesti sint, possunt cornua abrumpere, et calvus diabolus.
  Itaque contra tantas pulchritudines conare conascendere.
  Nicoletta etiam Taliban pulsat. Est puella valde pugnax et ferox. Quod cum ridet, videtur hoc esse risus ve- senti homini insanus.
  Nicoletta denudat fremit;
  Nos sumus, LATRO, latrones;
  Latrones, praedones!
  Pif crepitus mortuus es;
  Mortui, mortui!
  et aerem lingua sua lambet puella. Et quam pulchrum est alteri puellae papillam eius pectoris coccineam lambere. Habetque haec tam splendida ac micantia pyropi.
  Nicoletta risit et pipiabat;
  - Gloria spatium piratis!
  Puellae in aliis locis etiam erectae sunt. Et tunc nisl positiones Taliban feriunt. eam aurora pectoris papillae coccineo ope emisit, quae globulis premebantur.
  et nisl volitabant. Et Mujahideen rugiet.
  Hic est alius socius Komsomol cum cruciatu. Sine mora inter nudos digitos lanam bombicam gasolino illitam inserebant. Quam cum tulissent, sine difficultate incenderunt.
  Vata arsit. Et puella quomodo capiat et rugiat. Et tunc pectoribus suis sumpsit et candens baculum rectum in papilla coccinea misit. Et erat puella de dolore ad litteram defatigatus.
  Et Taliban rident. Scilicet digitos quoque rumpere amant. Una etiam Mujahideen accepit nudam puellae, calcaneum rotundum, et illud ex calore ferri albicantis combussit. Et laboraverunt. tollet hoc puella et horrendum quiritat indomitum.
  Alicia vidit per scopum pellentesque. diligentius perspexi. Accepi et posui, et quomodo lupanet. Et letalis glans carnificem rectum in stomacho percutiet. Et clamabit a dolore gravi, et quomodo fiet ei. Et accepit puella et cantavit;
  angeli boni,
  Duo alis albis in mundum
  Alicubi est terra
  Ubi ipse Svarog idolum factus est!
  Angelica quoque accendit et aptissime tortorem scrotum feriendo. Ille etiam, quomodo clamant, ex hit bene intentis. Sic carnifices obtinuit.
  Puellae cantabant;
  stulte carnifices,
  Crudelis poena manet...
  Habemus multum candelarum
  Magnam hominum impetum!
  Puellae autem furiose et accurate sagittare coeperunt. Taliban eiecit. Contra tales puellas diabolus resistere non potuisset.
  Alicia canit ignes ad hostem;
  Tua fata in statera
  Inimicos magnos animos...
  Gratias autem Deo amici sunt;
  Sed Deo gratias agentes sunt!
  Gratias et amici Deo, gladii sunt!
  Angelica autem Taliban ad ignem pergens, eos interficiens pipiabat;
  - Cum amicus sit in sanguine;
  Conculcavi usque ad finem.
  Non vocas amicum
  Nullus ignavus, nullus mendax!
  Post hoc puella letale arripiens grenadem vi digitorum nudo suo proiecit. Quae Taliban confregerunt. Capita Mujahideen abscissa convolvuntur.
  Angelica sumpsit et cantavit;
  dies noctesque emittebat indesinenter;
  Misericordia sine pudore...
  Putin minim ex,
  Tota terra moritur!
  Alicia incendens in Taliban et pulsans per eos cepit et notavit, pulvis sputa;
  - In hac Russia tam admirabili momento;
  Quid non facile est suspicari - quis est ioculator, qui praeses est!
  Bellator rufus giggled et dixit:
  - Ita fit - nimis stultus est exploratorem habere praesidem!
  Et ambe puellas iterum rivulos ignis Taliban deduxit. Feceruntque apprime. Et ictus eorum Mujahideen percussit.
  Et alio loco aliae puellae pugnabant. Et quidem nudis pedibus, ac fere nudo.
  Alyonka, verbi gratia, bazooka coccineum cum papilla coccinea. Taliban pugnatorem cum compluribus sociis confodit.
  Tum pipiabat;
  - Nunc ad pompam reversi sumus;
  Cum latrone non sumus in via
  In nudis pedibus puellas LEGIO sumus;
  Praecedit nobis lux Ladae!
  Et bellator capiet eam et mittet annihilationis donum cum nudo calcaneo suo. Massa Mujahideen comminuet.
  Hic feminae frigidae sunt. Olga etiam ad Taliban urit. Mujahideen veniunt. Crassis catenis oppugnant. Et puellas sine caeremonia secant eas.
  Olga accensa excanduit sclopeta utens papilla fragum. Taliban multum pulsabat et canebat;
  - Anima, cor, da;
  Patria sancta nostra sumus ...
  stamus et vincimus -
  Nec nos vitae paenitebit!
  Et puella donum exstingui in Mujahideen cum nudis digitis mortiferis viribus mittet.
  Et quam magna, sit amet metus. Qualiter Taliban percuterent.
  Veronica etiam pugnat. Puella papillis sarmentis utitur cum jaculando.
  Et massa stridorum ex hoc destruitur. Et bellator in summo pectore clamor;
  - sum fortissimus in mundo;
  Taliban strangulare possum...
  Udo dustmans in latrina;
  Faciemus eos sicut ludus!
  Et Veronica prehendet eam et irrumabo...
  Bellator Anna cum suo. Mujahideen destruit. Scilicet puella in tantum panties. Practicus. Et subligar adeo graciles sunt nec aliquid actu occultant.
  Bellator Annae ignes, falcando adversarios. Crines rubent, et ipsae puellae lux mundi simpliciter summa est.
  Anna, digitis nudis, munera mortis jactat, quae Taliban ilico franget.
  Milites strepitant in summo pulmone;
  - Mujahideen, rapiens, virga;
  Hostes phalanx processerant...
  Puellae victoriam sciunt
  Taliban hostiliter occurrent!
  
  Pellis porcina bibitur;
  Hostes opprimentur...
  Mors puellae pugnare
  Fortis pulchri- pugn!
  Et capiet eam bellator et triturabit eam, adhibito papilla coccinea in bello.
  Et mox dicamus - frigidissima!
  Puella pulchra - ruber color. et viros amat. Praesertim lingua laborantes cum pulsantibus, Jade virgis.
  Praesent et faucibus magna!
  Quam tulit Anna fremens in vertice pulmonis;
  - Praeceptum est de demoliendo villam;
  Volleys of "Grad" destruere montes.
  Fuhrer calvo in Afghan cecinit;
  Et desinamus loqui!
  Et puella tollet et ridebit. Risus eius similis est campanarum sonitus.
  Puellae plenae sunt tumultus. Hic etiam Malvina pugnat. Nempe coccineo pectore papilla puella non mentem adhibet. simul et forma cantat
  Sed hoc factum est -
  Quod miles non petivit!
  Mala tribus obvolvitur;
  Sortes infernales, tenebrosas copias!
  
  Impudentes daemones nigri sunt;
  exi ex hoc uorago!
  Hic habent pugiones in manibus -
  Latrantia carmina - non luscinia!
  
  Machina gun pedites oppressit
  fumus mortarii fracti!
  deponunt illico cuneum
  armarium non adiuverunt loricam!
  
  Packe mori non cupiunt;
  Tartara, crede mihi, non conveniunt!
  Et testudines destruunt hebron ;
  Archangelus eorum desuper percutit.
  
  Daemones statim cum stridore in cavernis;
  Eas urimus napalo et sulphure!
  Etiam montibus liquefactum est
  Exstinguitur in circuitu!
  
  Sed non solum cogitare
  Inimicus aqua!
  Ingentem incrementi fastigium;
  Rex ómnium Satanae!
  
  Hic est spiritus ejus flammae ignis;
  Statim ardet cherub!
  Vexillum Dei cecidit
  Sed nos vincemus!
  
  Ascendimus in montem paululum
  Baptizati et abeamus!
  ingemuit iter;
  Sapientes filii Dei!
  
  Nunc in oppugnatione sumus
  iubila eia, tonitrua volvit!
  Quantum auditur tamen, mater?
  Sed ad infernum cum ergastulis - fuga!
  
  
  UNUM USSR INTER WOLVES
  Procuratio facta est ob ardorem solarem, propter quod, die XXII mensis Iunii, anno MDCCCCXLI, Civitatum Foederatarum, Britannia eiusque coloniae aversae sunt. Hoc primo bello cursus non maxime movebat. Germani non aliter quam in rerum natura progressi sunt. Etiam Fuhrer meridiem versa est, et Iaponia moram et-videre locum cepit ... Et iterum, hyems gelida exercitum rubrum servavit ab omni clade, et permisit ire in counteroffensiva prope Moscuam. Interea Iaponia possessiones illas occupavit in Oceano Pacifico, quae antea ad Britanniam et Civitates Americae Unitas pertinebat, quaeque accessiones copiae iam ingredi non poterant.
  In fronte orientali verno et prima aestate Germani seriem victoriarum vicerunt, et iterum contra Stalingradum taetrae iacuerunt. Sed hoc est ubi disiunctio a re coepit. secundo absente Germanos plures copias ex Europa et Libya transferre, praesidiis Italicis ibi relictis.
  Ac taetra non solum in Stalingrad, sed etiam in Tikhvin coeperunt. Iamque Rommel praefecti sunt, quos Fuhrer magni aestimabat de clade Britonum in Libya et Tolbuk capta.
  Prima Tigris lacus etiam in proeliis interfuit. Rommel noctu taeterrimam iacit et Sovieticum copias ex improviso capere curavit. Addidere res eo quod Germani in aeroplano erant, ne ad dimicandum sociorum vires suas debilitarent.
  Nauclerus Massiliensis in fronte orientali rationes celerius assecutus est. Retro mense Iunio 1942, numerum depressionis aircraft in centum et quinquaginta excessit, et crucem Militis Crucis Ferreae accepit cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Sed id justo volutpat erat.
  In caelo enim difficilior erat Exercitus rubri. Et Germani Tikhvin capere potuerunt, ac deinde plures civitates plures, et Leningrad duplici anulo abscindere, hanc urbem iterum obsidentes.
  Sovieticum mandatum Leningrad perrumpere temptabat et in medium procedere. Sed in his locis res bene gestae non satis virium fuit.
  Sola consolatio fuit quod Nazis in Stalingrad haeretis erat, quod iis occasionem dedit subsidiis novis colligendis.
  Sed Leningrad obsessa mansit. Hactenus Turcia et Iaponia bellum non inierunt, et URSS facultas pugnarum aestus convertendi habuit. Mense Novembri 1942, copiae Sovieticae prope Rzhev et Stalingrad taetras immiserunt.
  Sub Rzhev successus non est consecutus. Sed prope Stalingradum anulus clausus est. Sed ut tempor ex. Tertium Reich multo plura subsidia habuit, et Rommel ab septentrione Stalingrad versus foedum, et Mainstein ab austro movit.
  Res ex inopinato ingressu Iaponiae in bellum aggravata est. Samurai, quamquam proelio in Sinis coe- leste, Vladivostok aggressi sunt.
  Verisimiliter Hirohito veritus est ne Tertius Reich amitteret et bellum inisset.
  Praeterea Iaponia copiae et pedites satis habuerunt pro offensionibus scaenicis.
  Exercitus Rubri confixus est, et Rommel ab septentrione ad Stalingradum erumpere curavit. Ad tempus moratus est Mainstein, sed adiectis auxiliis et auxiliis Paulo acceptis cum iam expeditis copiis coniunxit.
  Ita oritur alius anulus, quo se copiae Sovieticae invenerunt.
  Post proeliis contumacibus plerique deleti et capti sunt. Germani deinde Stalingrad ceperunt. et mense Martio 1943, Turcia bellum quoque iniit. res etiam difficilior facta est. In aere Germani praestantiam. Massilia talliam trecentarum aircraftrum excessit et primus Germanicus factus est ut secundam crucem equitis ferreae crucis cum quercu foliis, gladiis et Diamonds acciperet.
  Mense Maio Germani novas taetras iecerunt, massive utentes novas piscinas "tigris", "Panther" et "Leon". Progrediuntur autem feliciter, quamvis Rubrum Exercitus validam defensionem susceperit. Sed copiae iam inaequales erant, cum copiae Sovieticae in tribus partibus simul pugnaverunt - Contra tertium Reich, satellites eius, Iaponia et eius colonias et Turciam. Res per totum bellum Nazis indictum aggravavit, quod pluries in absentia bombingarum sociorum crevit in armorum productionem. Itaque casus URSS cito decrevit!
  Verum, Fritzius lente progreditur, cum ante eos funditus munimen erat. Et milites Sovietici experti fortissime pugnaverunt. sed tamen pereunt.
  Tamen magna virtute pugnaverunt, et quidam milites summae classis ostenderunt. Hic, exempli gratia, lacus Elizabethae in vulgaribus T-34-76 pro Nazis pugnat.
  Germani ad Sovieticum cuneum aut porcum tarde instruxit. Antecedens est piscina gravissima et optime munita "Lev". Pantherae similis est, tantum multo maiora ac nonaginta talenta pensat. Armorum frontis alvei est 150 mm et quasi T-34 prona, et latera 82 mm declivia. Frons turris plerumque optime munita: 240 mm declivia, latera etiam debiliores quam 82 mm, alveus instar. Tormen validum et 105 mm cum magno dolioli longitudine 70 EL. Haec piscina eminus feriendi capax est.
  Elisabeth nudo pede calcem ad summum transfert.
  Et triginta quattuor velocitates portavit. Vanum est procul "Leonem" mittere et propius accedere. Machina potens Germanorum proiectum vim letiferam mittit. Irruit. Puellae in piscina hilariter rident et nudos pedes movent.
  Calet in Caucaso septentrionali in fine Maii, et pulchritudines in bikinis multum ioci habent.
  Elena notat sibilo:
  - Nunc fascist magnus in cornibus erit!
  Ekaterina nudum quatiens crus sient, consentit;
  - Certe eum feriemus!
  T-34-76 accelerare pergit, sed celeritas longinqua via limitatur. "Leo" vix omnino repit, et velociores "Pantherae" et "tigres" tardant ita ut ante non trahant.
  Sed hae machinae periculosae sunt, praesertim Panthera, quae quindecim gyros minutum iecerunt. Ex quo mirum videri potest.
  Euphrasia, nudum calcaneum vapore premens, stridore;
  - In viis virtuoso pugnemus!
  Tormentum piscinae "Leonis" insigne detrimentum habet, is tantum quinque gyros per minutias ignescit. In universum non egregie exemplum. Nimia armatura est, et nimis longe ferire necesse non est. "Tigres" et "Pantherae" e duobus chiliometris perrumpunt, maiore intervallo mobili ac parvo triginta quattuor ingredi fere impossibile est. Tantane tanti fuit ut Leonem tam valido sclopeto ornaret? Aliae piscinae Sovieticae leviores sunt, excepto KV-1S, sed haec piscina etiam nullas utilitates defensionis habet, et pulsis effectus tantum peius est.
  Elisabeth corpus suum tendit et stridore;
  - spiro pectore, aere lato undam;
  Lucet, stella vestis sine fine ...
  Affectae ludunt, nudis pedibus vivunt puellae;
  Lude in caelo, ad solem semper volare volo!
  Haud facile est Lev piscinam perrumpere, etiam in latus. turris latera, sicut Pantherae, declivia sunt, item alveus superior a lateribus. In his lacus, figura typica iam recepta est, dans tutelam magis ob clivos. Non sicut "tigris", paene quadratus. Sed "Tiger" ante bellum elaboratum est, et quasi uniformis KV apparuit. Sed "tigris" -2, posterior evolutionis forma etiam "cati" est, et mox haec piscina in seriem ibit. "Leo" in tabulam irrumpere etiam fere potest. Solum alveus inferior pars non armaturae habet, sed scutulis tegitur. Hoc est, comminus perrumpere debes et inter rinks prorsus acquiras.
  Itaque puellae difficile opus habent. Porro triginta quattuor tantum in motu agitantur ut accurate sagittare vix possit.
  Elisabeth amicos suos interrogavit:
  Possumusne hostes vincere?
  Elena confidenter respondit:
  - Cum puellis calceos non habent, nudis pedibus talem sensum acquirunt, ut hostes ferient.
  Cum hoc Elisabeth consensit:
  - Ita nudae puellae victoriam spondent!
  Iamque cladem vitans, triginta quattuor tabulas labitur. Praecipuum hic est Pantheram et Tigris tormenta vitare. Celeres sunt et accurate. Non potes nec has lacus perrumpere in fronte.
  Elena Germanorum digitos nudos utens. Sed praeterire rink in motu fere impossibile est. Sed hostium glacies rink fracta est, et "Leo" sistit.
  Triginta quattuor praeter eum iterum ambulat. Mittitque mortiferum proiectum in inferiorem partem.
  Catharina notat:
  - tormentum nostrum outdated - "Leo" vere capi non potest!
  Sed cum in moleste ferret, Elena partem hostium perculit, et "Leo" ignem comprehendit.
  Puellae non tarditatem rursus virga proferunt. Nunc debiliorem scopum habent: "Panther". Satis est dextra parte ferire.
  Elisabetha notat:
  - Practical cat!
  Catharina ridens dixit:
  - Sed vix ita repit ut e tegumento "Leonis" non evadat.
  Et Elena procul accensa ad Pantheram, quae longe evasit, latus aperuit. Illa gracilem unum - 40 mm habet, nec refert quod iuvetur.
  Lacus Germanicus cum crepitu explodit. Imo pulchri- tudines acriter eruditae sunt.
  Capiunt gratia bellicae pulchritudinis.
  Sed conchis sibilo transeuntibus, arma fere tangentes.
  Triginta et quattuor periculosissimus est, et assimilatur homini qui inter fluit fluit.
  Elisabeth nudo pede iterum accendit et cantavit;
  - Omnia possum, Wehrmacht cum deditione feriemus!
  In talibus puellis utique diabolus non est terribilis. Rolandus licet offensus est pugnax, et multum lacus habent....
  Vires sunt inaequales. Etsi numerus carrorum proxime aequalium est, Germani graviores sunt. Multae piscinae Sovieticae leves sunt et non satis pugnae contra monstra Nazi- parati.
  Sed turba Elisabeth operatur prodigia et propagines alterius "Panther" in eunt.
  Komsomol membra cum fistulis pugnant. Accurate iaciunt. Concurrunt , nudipedalia , calcibus undique . Hostem dextra feriunt in scopum.
  Alenka imperat ardore;
  - Noli tradere puellis!
  Et nunc tormentum proiectum exspuit, prorsus ad T-4, perforans hanc piscinam. Hic vero "Leo" non ita facile. Heic mihi experior.
  Anyuta demonstrat currus ope nudis digitis et ignibus exacte finem ad finem, dicens:
  - Gloria communismi!
  Alla etiam propagines accuratissime addit;
  - Gloria heroismi!
  Nihil dicere potes de puellis hic bellicis - supremi ordinis et aerobatici!
  Maria, cibans proiectum in sclopetum, cecinit;
  - superior et superior et superior
  Volucrum nostrarum quaerite...
  Omnibus inspirat propens ;
  Tranquillitas finium nostrorum!
  Marusya addidit Fritzium incendere;
  - Certum est....
  Massa heroismus Russorum et non solum populus Russorum in omnibus manifestatus est...
  Mensus cuculi obvoluto sono, sicut horologium cymbalis, traduxit fossas. Arbores rarae, densa viridi corona in procellis ventorum, tanquam in salutatione munientes, milites fessos salutant. Concessio, hoc etiam videri potest quasi quaedam admonitionis, inquiunt, tu ad proximum mundum ibis!
  Cohors, duce Vladimir Mikhailovsky, superioribus proeliis crudeliter pulsata, praesertim mense Maio, cladem nunc tironibus raptim repleta est, unam ex periculosissimis locis tegere parans. Tres chiliometrorum ad orientem, aquae Tanaiae in flammas bellica ruunt.
  Pleraque calami ex bombis incendiariis exusta, aqua ex fuligine nigra versa est. Utque ingentes par maerens dedecus, strues pontis e flatu diruit unda solum, sustinet agentes.
  In scaphis munitissimi loci dona agrorum portant nec non pixides munitionis pro militibus heroicis Sovieticis, parati ad dimicandum mortale cum iratis catervas Nazi.
  Ita quattuor ex illis capsulam longam trahebant ad rubi vestitum cum wolfberries. Ibi, cavea cavea cavea anri tormentorum sicut mohawk in insidiis latebat. Tres milites et luscus tormentarii Alesya in sclopeto operantur. Puella tenuissima est, sed manus nervos ab labore consumuntur. Etiam una cum latinas laqueum parare conatur, si piscinam vel vehiculum "vehiculum armatum" Nazi gregi naturali praeterire conatur.
  Milites, magna ex parte, adhuc plane imberbes sunt et non accensi, iuvenes, qui tironem cursum brevem expleverunt, unum et dimidium menses, plus, scilicet, disciplina praescriptionis in URSS bene constitutae.
  Quidam bellatores iam experti sunt. Differunt a novellis saetis, acumine motuum, alia soni. Praesertim luscus Ivan, qui pirata verus similis videbatur, barbam emisit. Insignia tituli, et iam duo ordines variis proeliis receptis, vel potius primum apud Moscuam. Cum impossibilia videbantur, impedierunt Fritzium, et adversarios duos centum chiliometrorum eiecit, sicut canes indagines.
  Quot arma reliquerat Fritz habuit. Fortasse non tantum, et praedia saepe congressi sunt, sed onerarii portatores cum tormentis tormentis et machinae armatae ut pedites Sovietici aestate et autumno anni 1941 tam graviter cruciarentur - saltem duodecim dime!
  Sed cum gelu excederet triginta gradus, omnia haec monstra Teutonica amiserunt facultatem movere simpliciter ... Gasoline concrevit et uncto adligat.
  Infeliciter defecerunt ad finem Nazis conficiendum. Plerumque per culpam imperii, quod magnas copias petiit, ad expugnandas civitates in quibus Germanorum unitates contrusae erant. Etiam ac venit thaw - nefas sit.
  Vere in secundo ordine Ivan meruit - felix fuit ducem et plures duces propter insidias interficere. Pugnatum tamen est ex parte aliqua. In insequendo fragmentum erraticum Ivan Krasnov in facie percussit, eum oculo privans. Heu, hoc bellum est, non pellicula natorum, ubi summa indoles omnes triturat, et etiam centum tormenta tormenta eum ferire non possunt.
  Et nunc corporaliter laborant: fossas, cellas et foveas fodunt.
  Eos praedones adiuvant, dum campi tranquilli sunt et ipsi latinae puellaeque oraverunt ut fratres maiores suos adiuvarent. Etiam studiose laborant, plura moliuntur, non vires computantes. Sic et venae intumescunt et papavere in perusta manu callosa et nuda, contusa puerorum pedes. Simul tamen canere vix possunt;
  Proles communismi sumus auctorem -
  Ignis, tabernaculum et bucina tinnitus!
  Incursio fascismi damnatorum -
  Quis atrocem fugam expectat!
  
  Quid his proeliis perdidimus?
  Et tunc in proeliis cum hoste comparandis?
  Facti sumus iusti filii mundi -
  Jamque bellicosi patrii!
  
  Sed Hitlerus gradum arripuit ad nostrum caput;
  Omissa bombs sine numero cataracta!
  Mihi autem patria caelo pulchrior est -
  Iam venit occiduus cruentus!
  
  Respondebimus ad impugnationem acriter -
  Etsi ipsae altae sunt, heu, parvae sunt!
  Sed gladius in manu fragili teenager -
  Fortiores legiones Satanae!
  
  Lacus NIVIS NIVIS RUO,
  Et diripiat in tres dividimus!
  Vigiles turpiter a tergo petant;
  Sed sanctus Deus eos acriter puniet!
  
  Quid decrevimus? opus pacis facite
  Et pro eo, heu, jaciebam!
  Iam taetra tranquillitas est.
  Est etiam violentia!
  
  Cum puella discalceatus curritur -
  Etsi ninguit, pruina sicut carbo ardet!
  Sed nolite timere, pueri norunt -
  Fascista audacter in sarcophagum glans eicitur!
  
  Hic pro vili Fritz comitatu;
  Ceteri timidi sunt in procursu!
  Confringimus pedites sicut falce in proelio -
  Aestatibus iuvenibus impediti sumus!
  
  Victoria res gestae, mense Maio, erit.
  Nunc blatta spinosa est, dura nix.
  Puer nudatus est, soror eius nudis pedibus incedit;
  Pueri in panniculis occurrunt prohoy!
  
  Unde istae copiae?
  Dolorem perferendis et frigoris, id egestas!
  Cum sepulchrum mensus amicus fundi ;
  Cum gemit amicus - Moriar!
  
  Christe, nobis praelatorum benedicte;
  Patria, inquit, tibi a deo data est!
  Haec est prima omnium fides,
  Soviet, patria sacra!
  Longe sonus est accessus lacus, et stridore planus in caelo. Et valida iam rugit oppugnatio telis. Ex hit testarum altarum explosivae, glebae terrae et caespites fusiles in caelum iaciuntur. Hic pugnam legit. Maior Vladimir Mikhailovsky tropaeum binocularium in manibus tenet, appropinquationem ferri fascist NIVIS SPECTANS. Munitores ad extremum repellere conantur, sed sclopetis manibus excedere et pugnare nolunt.
  Satis arma omnibus non sunt, cum loci pueri venationes sclopetis et etiam arcus ludicrae attulerunt. Quisque velit fortiter pugnare et vincere. Et non laborabit cum ultima cogitatione Matris.
  Maior Mikhailovsky dat ordinem:
  - Noli ignem aperire sine imperio!
  Re quidem vera duo tantum "quadraginta quinque" pro tota armatura habent, quod significat casum esse ut Fritz propius accedat.
  Praemisit, ut Nazis consuetu- dine, carros maxime munitos; obterere t-4 et tormenta auto-propelli "Venator". Ascenderent vehicula levioribus ac peditibus leviter lassi.
  Cars et motorcycles Nazis nunc et tunc tardus ad timorem praevaricationis praemisit ...
  Sed auctor Julius Petrov probat eos non gratis hic mansisse. Vix anti-lacus meus, glutino homefacto illitus, et in summo caespite, quod ope filum invisibile facit, inter truncos, sub T-4 rubigo movet.
  Praesens lethali iaceo eruca lammina ferrea. Explosio non videtur nimis valida, sed eruca avulsa est, et lacus Nazi fumigare incipit et circum turrim circulos.
  Ceteri pueri similibus artibus utuntur. Cum Germanorum pedites ignavi sint, et tormenta lacus et autocineta se inermes a fronte inermes, hac poena punientur.
  Nobilis "Venator", humili silhouette et valido armis, similis turturis complanata spectat. Haec tormenta auto-propulsa visa sunt nuper in fronte Soviet-Germanica. Ob bonum incessus effectus, tormentum quod spatium honestam et victum in proelio penetrare potest, Venator statim in linguis parabola factus est.
  Sed erucae eius adhuc ordinariae sunt, licet latae... Sed melius est fundum currus subruere et interiora eius exspuere facere cum partibus parce.
  Hic "Venator" naufragus est, sicut pirata celox gubernaculo fracto, ad latus labitur et contra T-4. Tum loculi ferrei in brucho incipiunt ardere, et post aliquot momenta ob telam detonationem explodunt.
  Iam duodecim mediae ponderis vehicula fractis et inopibus cessaverunt.
  Sed post eos reliqui virgae, praesertim numerosae armatae. Hic auto-propulso sclopeto "Venator" celeritatem addit et ... in fucum incidit. Erucae tantum desuper haerent et inermes movent.
  Gaudent propugnatores. Alicubi in effossis foveis homemade explosives. Id in difficultatis. Scilicet quam dynamitis, sed ut inactivandi undercarriage satis est.
  Fritz caedes graves patiuntur, vehicula onerariae armatae deficiunt, quaedam per plagas periculosas transeunt, sed obviis tasque explosivis et coniectis.
  Hic, etiam ingeniosus, iuvenes pugnatores parvas catapultas aedificaverunt. Singularis e ligno destillatae sacculum projiciunt spiritum mixtum pulveris pyrii.
  Cum feritur, armatura vectoriae Nazi tenuior cedit, ut nautae caeruleis flammis ardeant. Insanire dolore, Fritz corque fremunt, et ora torta spargunt horrore.
  Expedita sint vel deserunt quibusdam...
  Sola misericordia est quod multi sint hostes, nonnulli vehicula, omnia tormentorum igni inundantes, ad fossas accedunt.
  Et impingunt in erinaceos... Alesya interim dirigit quadraginta quinque. Scilicet, T-4 et "Venator" caput non accipies, sed latera experiri potes. Nihil dicam de curatoribus armatorum portantium. Omnes effodiunt, et candente metallo veru sanguinem aream facient!
  Sclopeta parva qua- libet multa commoda in magna una - rate ignis, otium camouflagii habet. Et quomodo metas eligere sciant.
  Nazis gannit, hyenas immaniter. Inter latinas Sovieticas mortui et vulnerati sunt. Maxime tragicum est cum iuvenes pugnatores qui iam vivere coeperunt mori. Hic est puella infantula auctor, sarcina explosiva vix elevata, cum ea sub vestigiis piscinae mediae T-3 ruit. Deformis capsula cum longa, sed videtur truncus tenuis prosilit et turrim quadratam ab ea revellit.
  Et pugnatores rursus tasque iaciunt, et tormenta tormentorum motorcyclorum reptantium configere coeperunt. Et capita Nazi militum quasi cerasa matura grandine diruta eruperunt.
  Gas lacus magnarum motorcyclorum explodit, eiectis rivis ignis violenti. Sentit ut de infernalium geniorum tumultu agatur. Hic sunt portatores loricati qui collegas suos miseris iungunt.
  Alesya demonstrans "Venator" tendit ad inferiorem alvei partem. Illico difficile est, sed hoc solum casu erumpere per tormenta truci auto- remisi. Motus digitorum lenis, et turn turn.
  Tormentum mollis resilire dat, et machina fascist in medium scindit. Et vexillum cum swastika in lutum cruentum cadit.
  Alesya susurrat;
  - Iustitia sacrificium postulat, eleemosynae donationes et victoria iustae sacrificii causa!
  Rursus, torrida puella nuda quiescit ut biorhythmos Terrae melius sentiat, et flatum foeni cum plantis et surculis iterum insidiosum T-3 feriendo ad iuncturam suam.
  Videri potest omnes fere mediae lacus Nazi armadae iam actiones eiectae sunt. Hic ille a auctore puero, iniuria obstante, dolium cum mixtura carbide, carbide, pulvere carbonum, scobe cum parvo phosphoro mixto, abreptum est. Heroicus puer ultra dolium per vulnus impellere valebat, et Andrey eius comes, se in procursu transgressus, quadraginta ton Shmel impetum tormentorum sub rotis sui propellebat. Obsequium tormentorum 150 millimetretorum emissa, et elevatum manebat. Animae autem munientium, e scissis corporibus volitantes, ad regnum beatum coeleste properaverunt, ubi nunquam vis ac dolor est.
  Superstites onerarii fascistae, subsidio graviorum collegarum amissis, retro vertere coeperunt ... Fremitus musicae Wagner cessavit, et fuga communis coepit.
  Vladimir Mikhailovsky sanguinem e fronte tergens dixit:
  - Bellator Russicus stans mori potest, sed super genubus numquam vivet! Russia sanguinem mittere potest, sed nullus sanguis animos ac fidem in patriam cruentabit!
  Et munitores superstites hoc confirmant... Etsi multi iam combusti et laesi sunt.
  Et Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova in caelo pugnant, parati sunt certare cum Massilia iactantia, quae iam plus quam quadringenta ascensoria lacerata est, pro qua quintum gradum crucis equestris ferreae crucis accepit aureis. quercus, enses et adamantes.
  Puellas autem serio certare certas constituit. Hi in eodem bikini ac discalceati pugnant. Luftwaffe planis terebrare.
  Anastasia ope nudorum pedum intendit sclopetum ad scopo, prosternit fascistam, et dicit:
  Fides nostra magna est
  Semper manebit!
  Ac annuit socio. Akulina quoque fascistam pulsat, eum percutit, nudis cruribus et strigibus accuratissime utens;
  - Pro magnitudine idearum communismi!
  Et dentes margaritis nudo. Talis puella pugnat et educata est.
  Et micat suis dentibus.
  Anastasia alterum planum germanicum transcurrens, in eam Yak-9, infensi stridore;
  - Aquila super planetam Russiae;
  Expandens pennas suas tollet ...
  Inimicus ad rationem vocabitur
  Victus eris, fractus!
  Akulina hoc libenter confirmat adversarios pulsando:
  - Confringetur!
  Quamquam pulchrae aces puellae etiam apud Germanos apparuerunt. Albina et Alvina in novissima pugna ME-309. Tales pugnam furati sunt bellatores.
  Et aeroplana Sovietica mira agilitate deturbant. ME-309 est potentissima aircraft cum tribus tormentis aeris 30mm et quattuor tormentis machinae armatis. Contra tale monstrum, cars Russiae resistere non possunt.
  Si prosternunt, sine misericordia descendunt.
  Albina, nudis digitis adiuvante, tormenti aircraft ad scopum cantavit. Hostem percute, et premi;
  - Pro victoria tertii Reich!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Hostes quoque Livina pulsant. Sovieticum Yak-9s abscidit et cooedit;
  - Pro magnis finibus exercitus nostri!
  Despiciens amicos.
  Certat, occupata rogationibus et Huffman. Nondum inter magnas civitates est, sed progreditur. Possis etiam dicere monstrum inferni.
  Germani, lente tamen et cum magna caede, in Volgam oram eunt, ad Caspium mare appropinquantes.
  . CAPITULUM #2
  Vires haud dubie dispares erant. Aviatio fascist maxime molestus fuit. Focke-Wulf in fronte numerosis et validis armis et velocitate ingressa est quaestio de Exercitu Rubro. Atque haec raeda difficilior erat. Ipsa est durabilis et gravis armatus.
  ME-309 etiam incommodam admirationem evaserunt gubernatores Sovietici tam velocitate quam armis. Et ille fere unitates Sovieticae plurimum concidit.
  Bombed Soviet positiones et novus Yu-288 bomber, machina validissima. Quattuor talenta bombarum sub onere solito portaverunt et sex talenta in versione reloading. Et unitates Sovieticae bene obtinuit.
  Rommel etiam classi suae ducem praebuit, Mainstein vero similem.
  Propius et propius Germani Astrakhan appropinquant. Et, inopinato imperio Sovietici, Fritz in Volgam impetum fecit in directum Kamyshin. Audax erat, sed potens moveret. Dumque eos prohibere difficile erat.
  Sed defensio Exercitus rubri adhuc fortis est ... In hebdomada Nazis quinquaginta chiliometrorum processit et cessaverunt.
  Obviis scopi, Sovieticae unitates ...
  Eodem tempore, Iaponica contra Alma-Ata taeterrimam evolvere conati sunt. Et tunc atrox proeliis plenis adductis erant.
  Puellae cum viris par pugnaverunt, et fortasse melius quam illis.
  Margarita Magnitnaya et Tatyana Bulatnaya - puellarum pulchrarum, e machina tormentorum accensa.
  Exortum est samurai et cecinerunt;
  - Ne cum somnio
  Primus gradus in vita est...
  Vides iterum supra Terram;
  Furentium voragines impetus!
  Margarita grenada homicidam nudis digitis iecit, Iapones scidit et cecinit:
  - Nemo nos prohibebit
  Nemo nos vincet.
  Wehrmacht sepeliemus in terra;
  Amicitia nostra monolith est!
  Tatyana inflammata hoste consensit;
  - Vere monolith!
  Iapones in Alma-Ata progrediuntur. Milites multa et varia subsidiorum genera habent. Haec guys sunt pugnae. Sed puellas eas metendo. Pugnant perdite.
  Tatyana Bulatnaya aliam grenade proiecit, samurai discidit et cantavit;
  - Pro meo magno opere!
  Oculos despiciens, color sapphiri. Laeta puella, nihil dicis.
  Et Margarita, nudo calcaneo, munera mortis accipiet et mittet, milites Iaponicos discerpens.
  Et cantate:
  - Omnia mixta, implicata in turbine tribulationum!
  Iterumque digitos nudos iacit, citreum in Iapones...
  Nudus ad umbilicum et discalceatus bellator Oksana ad eos repit et per cistam tasque protrudit, insusurrans;
  - Puellae frigus erit!
  Et omnes tres fortes cantant;
  - Samurai volavit in terram, ferro et igne presso!
  et pulchri- tudines magna cum furore pugnant. Ibant per ignem et aquam et non in vanum tibiae aeris.
  Hic Oksana grenadam cum nudo pede iacit, Chikha lumen Iaponica lacus percutit. Bene, magna meta est.
  Margarita, in hostem figens, cecinit;
  - Credere potes sine fide! Potes causam absentiam facere!
  Tatyana logice dictum est:
  - Quod dicis paradoxon!
  Margarita grenada nudis digitis proiecit et logice dixit:
  "Estne paradoxon ingenio amicus?"
  Tatyana vicem dedit, samurai falcavit et pactus est;
  - Utique, amice!
  Et bellatores ceperunt illud et subsannaverunt.
  Pugnat Oksana ad summum gradum. Et palmites de diversis punctis, et puella quasi cacumen deducit.
  hae pulchri- tudines, nulli quicquam ferent. et laesae maiestatis cum samurai.
  Ignem ducit et Angela. Puella quoque ferox et cana est. Milites nudis pedibus pugnare malunt, et rationes peramplas facere facinora.
  Angela vicem dat et ridens dicit;
  - Audacter in pugnam ibimus;
  Pro Sovietica potestate!
  Et nudis digitis citreum letiferum iacit.
  Proelia geruntur et iam impetus Iaponum exspirat ... .
  Iam finis mensis Iulii quadraginta tres est. Nazis ad ipsam Deltam Volgam accesserunt et in ea proelia immissa sunt.
  Elisabeth et cantus eius pugnant perdite. Prima Tigris-2 lacus etiam ad frontem pervenire coepit. Similes sunt "Panther" et "Leo", sed medium. Item cum angulis rationalis inclinationis armorum et diu-feralis sclopetorum 88 mm caliber 71 EL. Ponde sexaginta octo talenta et prope piscinam "Leon" in armis terminis, sed paulo minore magnitudine.
  Magna lacus, nihil dices.
  Elisabeth et puellae Germani venantur. Perrumpunt t-4& stridore;
  - Gloria ideis clarorum annorum ;
  Semper sit paratus clamor munientium!
  Dicamus bellatores primi ordinis. Et non solum gloriose pugnant, sed etiam cantant;
  Unio indissolubilis populorum liberorum est;
  non erat vis et timor concitatus.
  Et benevolentiam hominum illustratorum;
  Amicitia, lux, ratio, virtus in somniis!
  
  Gloria libera Patriae nostrae.
  Potestas creationis est firmamentum in aeternum!
  Vis legitima, voluntas populi;
  Etenim pro unitate - simplex homo!
  
  Per procellas Sol profectus nobis affulsit;
  Per procellas et procellas procurrimus.
  Montes quasi sine pondere movemus;
  Venit totus mundus, versus communismum colludens!
  
  Gloria libera Patriae nostrae.
  Potestas creationis est firmamentum in aeternum!
  Vis legitima, voluntas populi;
  Etenim pro unitate - simplex homo!
  
  Planetae populi fratres coniunguntur;
  Buddhist, Muslim amici in perpetuum!
  Sit gloria rationis, magnum nomen;
  Omnes gentes mundi familia sunt!
  
  Gloria libera Patriae nostrae.
  Potestas creationis est firmamentum in aeternum!
  Vis legitima, voluntas populi;
  Etenim pro unitate - simplex homo!
  Puellae bene cantant, et melius pugnant, et talia agunt. Historia licet a victoribus scripta sit, nescitur an recordabitur si bellum amittitur?
  Alenka cum suis gravidas, cum puellis iuncto, hostes in Volga Delta retinere conatur. Et ostendit quid pulchritudines principio sint capaces.
  Ut sit amet efficitur quam.
  Nuda pedum figit anyuta fremit;
  - Temporibus communismi gloria!
  Et sic pugna tota sumebat et sonantibus vocibus sonantibus;
  Nos pro meliore sorte
  Ut facilius vitam hominum ...
  Et contere multitudine damnatorum
  Ut pauciores sint adversarii mali!
  
  Super nos cherub aureus alatus;
  Ad gloriam matris nostrae Russiae...
  Creditis invictae gentes, Rus';
  Ut quisque in terris pulchrior!
  
  Datur pro patria pugnare;
  Magnitudinem patriae tuendae ...
  Etiam interdum vitae justo a elit
  Licet paradisi sit imago!
  
  Omnes homines somnio consequi opus est;
  Rationabile communismum credere.
  Tanto plus felicitatis est in Terra;
  et ignes revanchismi non venerunt.
  
  Noster tsar, Pugachev ingenii magni,
  Ad sanctum certamen rusticos suscitavit .. .
  Negotium ullum erit in humero;
  et puellam discalceatam ama!
  
  Etiam fortiores fient diabolo
  Cum fines scientiae transeamus...
  Nebulone complanata sub ungulis;
  Quamvis evulsa arteriae scaturiens sanguis!
  
  Ita, amici nostri recti sunt;
  Matre feliciorem facere possumus ...
  Homines omnes unam familiam credunt;
  Magna Russia radians!
  
  Vide homines fortiter in horizonte;
  Ne mala nubes tegunt caelum.
  victorem hostem dabimus;
  Tuque eris, felix in bello fortis heros!
  
  Nescio verbum ignavum
  Nos Russi minime inferiores sumus.
  Nos Svarog habemus Iesum album;
  Et in perpetuum frueris Mai!
  
  Puellae et pueri in choro;
  Puellae nudis pedibus intrant...
  Pro nobis tamen omnipotens Deus Rod,
  Ne sis psittacus puer inexcusabilis!
  
  Lenin ad pugnam;
  Sapiens Stalin benedixit...
  Cherubus potentes expandit alas suas.
  Et musculi nostri simpliciter e ferro sunt!
  
  Patriae majestas erit
  Tales sumus milites cum Deo.
  Hie ferro gloriam confirmabimus ense;
  Quod scutum apud Svarog commissum est!
  
  In summa, fideles in Domino,
  Ad gloriam clarissimae Russiae...
  Modo novimus militcs aquilas;
  Post nos Deus Albus Christus Messias!
  Hic, a sclopeto exacto ictus, "Leo" illuminat. Ita Nazis in cornibus speciem habet.
  Dum proelia geruntur, pueri tempus non terunt.
  Dasha et Vaska agmen Germanorum vagantur. Vident quomodo armatura in columnis moveatur. Motorcycle ruunt, tormenta auto-propelluntur reptantia. Multae copiae sunt, cum SS, aliaeque unitates.
  Vaska animadvertit motus "Ferdinandi", potentem sclopetum Germanicum auto-propulsum, praedia destruendi.
  Puer puellae insusurravit;
  - Spectat ut Fritz accessiones copiae Stalingradi septentrionalis moveantur.
  Dasha notavit cum risu:
  - Nostri eos usquam tere!
  Nemtsev ex plaustro irato apud guys clamat. Pueri exuunt et currunt, micantes, cinerei pulvere, nudi, calcibus rotundi. Possunt etiam eis queue dare.
  Puer et puella ad frutices cucurrerunt et insilierunt. Dasha alacres notavit:
  - Facientes omnia facere possunt!
  Vaska cum hoc consensit:
  - Utique... Certe vincemus!
  Dasha alacres cecinit;
  - Exspecto victoriam! Victoriam exspecto! Qui cupiunt compedes frangere! Exspectantes victoriam, expectantes victoriam! Poterimus vinci fascism!
  Cui Vaska facile consensit et erucae digitis nudis pedibus attrivit;
  - Possumus! Nati sumus ut fabulam adveho verus!
  Dasha despiciens et notavit;
  - Et quod? Puto nos ut fabulam veracem faciamus, et Wehrmacht pulvis fient!
  Et pueri in summo pulmonis choro psallebant;
  In nomine Domini nostri justi,
  Quae communismus universo dabit...
  Fideles erimus in patria nostra;
  Viam sternamus ad prosperitatem, foecunditatem!
  
  Putin regnavit Russia sicut heros
  Aquila autem in fuga eam reliquit.
  Magnus Fuhrer de cursu haemorrhoidum;
  Sed et nomen Stalin!
  
  Credo nos vincemus tertium Reichium
  Non minim Putin in Stalin ...
  Supra mundum est cherub aureus alatus;
  Et iam insanit Satan-Adolfus!
  
  Germani totam Europam digitis habent;
  et Africam et Asiam ac civitates .. .
  Et Adolphus putat se frigidum esse
  Sed punientur Fuhrer!
  
  Nam Hitler, Russia horreum est simile;
  Facere velit quisque.
  At enim, credo, communismus paradisus est;
  Fraga pullulant, lectos serere!
  
  Ne credas, nostri homines minime debiles sunt;
  Sed etiam multi capiuntur Fritz ...
  Slavicum omnino ignoras;
  In nomine matris nostr!
  
  Et Lenin inspiravit ad Novum;
  Ostendit mihi quomodo res...
  Cum Deus sit unus actu;
  Sed in communitate debemus audacter credere!
  
  Minime, non succumbunt hostes Russici;
  Post omnes, nobiscum Albus Deus - Creator universi.
  Patriam bello his adiuvabo;
  Esse in vita immutata prosperitate!
  
  Quam longe potes carorum occidere?
  Donec finibus non est ut fermentum.
  Extenuat in proeliis nostri exercitus;
  Fac quod non pudeat!
  Hoc est bonum iuvenum canere bellatorum. Canebant, iterumque movebantur, pulvere nudo Calcanei callosos exaedificantes semitam.
  Pueri hilares ac foris vita contenti sunt. Tametsi graciles, facies eius ut scelerisque perusta sunt, et e contrario comae pulchrae sunt. Magna guys.
  Germanus unus in birotula automataria eos affectuose appellavit. Ac scelerisque posuere. Esurientes Dasha extendit manus, sed Vaska manica trahit:
  - Noli te humiliare!
  Dolor puella invenerunt
  - Ut melius Nazis iungat!
  Vaska, qui ipse pellis et ossa est, hanc notionem probaverunt. Etiam ac scelerisque erat.
  Hitlerita adnuit et inflatur in fractis Russian:
  - Pueri cantate!
  Vaska adnuit et magna inspiratione cecinit;
   Factio tota Russia conglobata est;
  Sine fine agros protegit...
  Ceterum homines talem vim credunt
  Gloria Soviet terra!
  
  Stalin summam iudicavit;
  Fuga sapientiae Stalin ...
  Tu fortiter pro eo pugnare.
  Sequuntur omnes populi Stalin!
  
  Datur iubilantibus alis;
  Magnam habemus voluntatem.
  abundantia laetitiae stalin;
  Gloria, magna patria!
  
  Stalin maximus est in universo;
  Stalin cherubus aureus alatus;
  Nostri incommutabili fortuna;
  Semper invicte credite!
  
  Stalin salutem populo dedit;
  Aquila in mundo maxima.
  Pro patria et libertate nostra;
  Expandit alas suas in terram.
  
  non est altior micans Stalin;
  Magnus est sicut simpliciter albus Deus.
  Dimicans spumas et vincens ;
  Fuhrer mox in loculum mittetur!
  
  Patriam dando honorem;
  Scire eam pulchriorem non invenire .
  Mox sub communismo vivemus;
  Nec nos aliter!
  
  Stalin est superbia totius planete;
  Stalin immensa communismi...
  facta cantabitur
  Fascist funditus destruitur!
  
  Stalin gloriam Russiae fecit,
  Stalin eam super astra levavit .. .
  Imperium ad summum evexit;
  Stalin justum est specimen!
  
  Stalin vincit mundum
  Classem magnam stellam habet.
  Iudicia erunt ad aedificationem
  Stalin ad communismum ducet!
  
  Russia enim, Stalin sol;
  Acriter in tenebris lucet ...
  Vox puellae est magna
  Nullo pulchrior in terris duce!
  
  Stalin formam Svarog est;
  Stalin potentiam Russiae creavit...
  In corde invenit Rod -
  Summe Magister!
  
  Non est dux in tota terra formosior;
  Maximus hominum Stalin...
  Beatitudinem faciamus in universo nostro;
  scelestus rabidus periit!
  
  Filii mei et sodales Komsomol,
  Pro matre, simul instructi...
  Ceterum, puellae tigribus fortiores sunt;
  Carus genius Stalin nobiscum est!
  
  Res gestae numerari non possunt;
  Fugamus sicut sagitta...
  Nostra radiant Russia,
  Mater ad communismum movetur!
  Dasha una cum Vaska cecinit et filii omnia tam sonora et pulchra obtinuerunt.
  Et adhuc saltant, sient, sot- lentibus pueris, et jam per nivem in Martio, nudis pedibus.
  Germanus, qui non intellexit Russicum, cantum probaverunt, et ex pera canned suillam protulit et pueris tradidit.
  Adnuit et approbans.
  - Zer Gut!
  Puer et puella adoraverunt et secesserunt. Undecim tantum annos nata sunt, sed callidi sunt et memoriam validam habent. Accurate collecta notitia. Et quondam crine Daria fodina ad Germanis attulit in sporta. Ea puella callida est et linguam suam bene novit. Ne putabant quidem talem infantem formosum capillis albis et oculis caeruleis posse mortem adferre.
  Et hoc opus.
  Hic iterum revertuntur, eget sapiendum Germanorum, eorumque modus hilaris est...
  Daria notavit cum risu;
  - Si Nazis vicerimus, ego me trifariam aedificabo domum, e marmore et fonte.
  Vaska chuckled.
  - Vis bourgeois fies?
  Puella respondit:
  -Nemo! Ego iustus habebo communismum meum!
  Vaska risit et iterum cantavit;
  Cum burgensibus ivit ad terram meam;
  Domus incenduntur, puellae caeduntur...
  Cyphras numerari videbatur;
  Pueri comam suam nullatenus rasam habebant!
  
  Fortes Kibalchish diripiet;
  Exercitus Populi convenerunt...
  At ille puer Malchish-Mad omnia consilia dedit,
  Quis jam dolium dedit!
  
  Heic ego in equuleo pendeo puer ;
  Torquent me flagello et acus.
  Respondens in facie rideo, ego carnifex sum.
  Et credo quod paradisus Patria fiet!
  
  Bestiae calcibus igne assantur;
  Puer verberatus est a vena...
  Sed mihi crede, farina nihil est;
  Ita ut burgenses rubri vici!
  
  ossa frangunt, malum metallum effodit;
  In equuleo, vacillant me carnifices...
  Sed credo, puer somniasse
  Ad Berolinum mense Maio discurrere!
  
  Credo comes Lenin ducet
  Gratis, Varsaviae, Pragae, Londinii!
  Nos tibi post winning score mox
  Et super Berolinum vexillum rubrum superbe!
  
  Iam pueri calcibus adhuc ardent;
  Sola, quae fere semper discalceatus est...
  et flagelli acerbum tergo feriunt;
  Probabiliter mom es iam sene!
  
  Sed non cedam his carnifices;
  Non peto fidem, scit misericordiam.
  Flagellum ex humero arduus agat;
  Scio Lenin daturum, crede praemium!
  
  Kibalchish tormentis risit;
  Secreta non revelavit, superbe moritur.
  In inferno semper sic clamat Malum Puer,
  Daemones resinam in gutture infundunt!
  
  Lenin nobiscum est, videre potes in aeternum;
  Et flamma in corde meo ardet.
  Magnum somnium adveho verus
  Vexillum rubeum erit super totam tellurem!
  sibilavit Daria nudo pede signans;
  - Frigus! Nonne te ipsum componis?
  Vaska adnuit.
  - Ita! Fabula eius in me magnam impressionem fecit!
  Daria adnuit et notavit;
  - Meministi quomodo lictores me et te prehenderunt et nos nudipedales in frigore per nivem ejecerunt, et tunc nos verberaverunt, et tenues surculos ad calcem imposuerunt.
  Vaska libenter confirmavit;
  - Ita erat.... Calcanei tui vulnerant et humeros laedit, cum in eculeo suspendis. Sed contra nos non fuit evidentia et....
  Daria gemens innuebat;
  - Ita, sed cops nos voluit ad mortem durare. Sed cum me lagena caput feriret, nudo pede cepi fragmentum. Et tunc transiit ad manus suas. Tum mihi et tibi funem praecidi.
  Vaska adnuit.
  - Etiam, erat... Terribiliter tamen. Sed scis, in frigore, papulae combustae plantae non laedere! Et cum egrederemur postea, omnia sanata sunt nobis sicut canibus.
  Dariam libenter confirmavit;
  - Ita nos bene sanat! Tam asperis plantis saginavi ut non timeam carbonibus incedere!
  Vaska, inflans, dixit;
  - Me quoque! Piones sumus, communismi filii!
  Dariam confirmavit;
  Et certe vincemus!
  Puer et puella cantant;
  Victoriam in communitatis immortalium ideis,
  futuram patriae videmus.
  Et vexillum rubrum, patria nostra;
  Semper erimus fideles!
  . Capitulum #3
  Primis Augusti 1943, Germani nihilominus prodierunt, resistentes pertinaciam Sovieticorum militum ad Mare Caspium superantes. Hoc quidem magnum est apud Fritzium. Quae maximas partes consecutus est. Caucasus autem a continente terra abscissus est.
  Turci etiam res feliciter gestae sunt, qui, post dura proelia, tandem Batumos ceperunt, et yerevan cingulum perfecerunt. Ita copiis in Transcaucasum pressis.
  Situs URSS difficillimus factus est. Et Stalin foedum in septentrionem iussit mittere ut famelicum in ANDRON perrumperet, moriens, sed Leningrad nondum dedit.
  oppugnatio in Tikhvin coepit. Insignes ibi copiae eiectae sunt, quamquam praetorio satis subsidiis non erat. Re perplexa erat adventus Swedish, partes voluntariorum dicebatur anterius, quae suas dignitates confirmavit.
  Ita Germani graviter confirmaverunt...
  Proelia a decimo Augusto explicata, copiae Sovieticae decem chiliometrorum primo triduo pugnae progressae sunt. Hic, quarto decimo Kalendas Septembris, proelium primum Germanici Maus tankini intravit. Progressio haud sane prospere centum octoginta octo talenta appendit. Vera, autocineto pulsus est gravi cantavit valde pugnax Rolandus puellas.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - quinque pulchritudines Tertii Reich cum littera "A". Et quomodo pugnent in Maus et statim e duobus sclopetis iaculantur.
  Summus explosivae fragmentorum testarum ex tormentis brevibus clausulis 75-mm tormentorum accensis, graviores ex uno 128-mm, vim insignem demonstrantes.
  Agnes nuda pedum cum fossor et sculpsit crura. Currum Sovieticum misellam, proprie turrim evulsam et stridore;
  - Spatium sum puella!
  Adala emittit jocum cum terra mea et stridore;
  - Et ego sum aerobaticus, totam turbam discerpere!
  Etiam puella nudis digitis utitur. Sovietica triginta quattuor conchas Maus feriunt, sed pisum quasi repercutit. Raeda bene munita est. Nec facile eam potes ferire. Testae ab ea quasi tennis globulos fugiunt, et etiam cum magna gente talis monstri perrumpere non possunt.
  Et puella e sclopeto anti-aeliorum emissa est, ne hostis propius accedat.
  Agatha quoque nudo pedum auxilio accensa est et fremuit;
  - Percutiat gladius meus, nos hostes flagellabimus!
  Adala infensi confirmata, accuratissime fusa;
  Milites lucis et terrae sumus!
  Angelina nudis digitis vapulavit, piscinam Sovieticam T-34-76 contrivit et clamavit:
  - Nam magnos vincit!
  Aphrodite etiam ictus proiecto, quod tam grave erat in acervo, Fontes T-LX oppressit, et stridit;
  - Sanctum bellum victoria nostra erit!
  Agnes nudum calcem verberans, hostium arma fronti frangens, emisit;
  - Vexillum imperiale proferte - decus lapsis heroibus!
  Hae puellae hic sunt satis foedae et necesae. Nec gratis est quod eas praeterire non potes. Per nudis pedibus et corpore bikinis, sine Miss. Id tam facile vinci nequeunt.
  Terribilis "Mus" telo letali vapulavit nec ulli occasionem dedit.
  Series KV comprehendens.
  Si vero sunt feminae germanicae quae tam pertinaciter et feliciter pugnant, tunc puellae Sovieticae sunt - heroum.
  Hic, exempli gratia, Natasha cum sociis suis. Habent modo modesti, auto- 85 remisi sclopeto, quod modo ad frontem pervenit. Iam puellas nazis fortiter verberant et in ea ponunt.
  Nempe in nudis pedibus et in bikinis sunt pulchri- tudines. Et nazis penitus opprimunt, sicut sclopetam vitream feriendi.
  Et hoc est valde memorabile, cum tales puellae summo gradu demonstrant aquilae volatum.
  Natasha nudis figit digitis Pantheraque frangit, Quo clamat:
  - Pro patria magna!
  et linguam suam ostendet!
  Zoya quoque hostem verberat. Percute eum valde durum. Arma franges et blateres ;
  - Pro gloria communismi!
  Pugnat etiam Augustina dura, et si hostem urget, ualde id facit. Frangit et fremit;
  - Gloria mundi communistarum!
  Dolbanet et Svetlana. et aptissime nimis. Digitis nudis. Hostium arma premunt et strident;
  - Pro magnitudine mundi communistarum!
  Et linguam eius ostende.
  Hic puellas, inspirata sentiens, canebat, dextramque ibat componens;
  Pulchritudinum discalceatorum impetum
  Tales pulchrae puellae currunt...
  Si Fritzium pugno ferire oportet;
  Aut machina tormentarii eum exacuere!
  
  Puellae non dubitant
  Nazis sepelient mortuum...
  Et coërcent eum a pedibus ejus,
  Et alicubi lupi carnivorae ululant!
  
  Russia est verbum pro militibus
  Cum credis non melius...
  Etiam interdum tristique dam,
  Ubi malus niger Cain triumphat!
  
  Noli credere, sodales Komsomol non currunt;
  Et si incurrerint, tunc tantum in oppugnatione .. .
  Et statim omnes Nazisei occidentur;
  Et Fuhrer omnia ad truncum eriget!
  
  Russia est mater mea
  Candida est, solum pulchra...
  Quis est ignavus ne rubus quidem valet;
  Et periculosum est cum bellatore contendere!
  
  Sed scito quod Nazis expugnabimus;
  Nullum malum in throno regnabit...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Et Deus Svarog magna in corona!
  
  Quis est ignavus, mihi crede, infirmus servulus?
  Fatum eius unum est - contumelias ferre.
  Hodie claustrarius, cras ignarus es;
  Et tu ipse aliorum terga verberare potes!
  
  Puellae vires habent, mox Vulcanus;
  Aliquando ac potenter deicit montes.
  Saevit malum turbo bellum;
  Ac mortem generis humani ingenue lauit!
  
  Dicam igitur honeste equites;
  Fortis sumus cum Russi coniunguntur...
  Quaerunt enim furca et ferro
  Milites sumus in proeliis invicti!
  
  quae est fides nostra in Domino Christo ?
  Licet etiam Lada veneranda .. .
  Stalin comes similis est nobis pater;
  Et locus communismi paradisus erit!
  
  Qui fuit mortuus resurget;
  Et erimus pulchriores et prudentiores ...
  Et sane homo valde superbus est;
  Licet interdum ineptias portat!
  
  In amore, patria nostra quasi stella est;
  Mihi crede, numquam exibit...
  Magnum somnium adveho verus
  Pax et felicitas in universo!
  
  Mariam amo, Ladam sancte veneror;
  Svarog pulchra est et Perun magna est ...
  Jesum amo et Stalin
  Sanctae facies iconum mihi carae sunt!
  
  Quando verus paradisus
  verum est , mihi crede , omnes spes .
  Cor tuum in matrem das,
  Omnia denique fortiores erunt quam ante!
  Puellae bonum certamen habebant et bene componebant. Quid tantis bellatoribus, nulla Hitler pro Russia terribilis est.
  Nihilominus milites Sovietici post decem dies pertinaciter pugnatum usque ad Tikhvin perruperunt.
  Inde ad urbem ipsam pugnatum est. Vires sane admodum inaequales.
  Germani imperium aerem occupaverunt et bombing non cessant. Res ab exteris divisionibus in parte Wehrmacht pugnantes aggravatur. Multum praesertim Italiae partes.
  Exercitus Rubrum a Tikhvin detrudere conantur. Sed unitates Russiae difficile pugnant. Hoc unum est, casus realis obsessos servare Leningrad, fame pereo. Cibus ibi ab aere tantum demitti potest, at Germani aircraft robusti pugnantis et difficillimum est hoc facere.
  Et in medium Augusti, Nazis Astrakhan expugnavit. Et in hac urbe Soviet puellae magna virtute et animo pugnaverunt.
  Hanc urbem heroicam phalanx puellis nudis operit.
  Nudo pede grenadem Alenka iacit, tum rupta nazis accendit et effodit;
  - Si mulier libidinosa est ut feles, vir suus habet mures in capite suo.
  Anyuta iecerat ad Fritzium, nec non grenade nudo pede iaciens, pipiabat;
  - Clarissimae notiones sunt tristes e rei publicae umbra, cum exsequuntur!
  Alla ad Fritzium incendens, et grenade proiciens piscinam nudis digitis prostravit;
  - Mulier callida est ut vulpes, et ipsa leoni regit si vir gallus mentem habet!
  Maria, e sclopeto incendens, Fritzam pulsans, fremuit;
  - Deus potest aliquid facere, tantum mulierem precibus superat, impotens est!
  Matryona, incensa in hostes, letifero munera leti fert digitos, notavit;
  - Mulier, ne a viro quasi boa constrictore absorbeatur, aculeum aspidis habere debet.
  Alenka, continuans ignem apud Nazis, lepide notatur;
  - Homo potest esse similis Creatori in omnibus, imitatio tantum, sicut simia non facit eum pulchrum!
  Anyuta accensus ad hostem, deinde piscinam cum grenade bene intento iactu eiecit, et dixit:
  - Homo omnipotentem Deum solum in seipso superare potest, atque etiam tunc, si a Pithecanthropo intellectualiter creatur!
  Alla, emissa, accuratissime apud Fritzium edita;
  - Mulier pullum esse non vult, sed eius specimen est gallus gallinaceus!
  Mariam in Nazis iecerat et cum nudo pede suo accurato iactu feriendo Pantheram notavit;
  - Mulier vulpes vere lupum habet in castoribus masculis!
  Marusya, etiam uredinem ad Nazis ruptam, ac perurbane sarcinam nudam calcaneo praebens, edixit;
  - In politica, in silva est, si quercum porcum voras, si lepus vulpes, si asinus - tres pelles effundentur!
  Alenka, fusa lymphata continuans, et pedites elisis lemons spargens, vyaknula;
  - Quo clarior est mulier, eo magis vulpecula est!
  Anyuta quoque in Nazis accensus, falcavit eos et proiecit grena nudis digitis et stridore:
  - Graii homines in cerebro materia cinerea, personalitates clarae, cani in capite multae copiae carent!
  Alla in hostem iecerat, nudam calcaneo sarcinam explosivam dans, facete edixit;
  - Homo griseus est solitarius sicut lupus, et sicut lepus non habet requiem!
  Mariam falcationem de Fritz, facete notavit;
  - Si politicus est magna vulpes, tunc leoni pars ei praebetur!
  Marusya a grenade deducente accensus, CITRUM cum nudis digitis proiecit, occentu:
  - Vulpes politicus e cancro veterno occasionem sumit ut caseum in butyro vehi!
  Alenka, ignem ex telo continuans, et nudo calcaneo sarcinae explosivae succubuit, yelped:
  - Pauciores sunt stellae in caelo quam sacrae scripturae interpretationes!
  Anyuta, apud Nazis jaculantes, edita;
  - carnifex in veste rubra, iustior, eloquentie politicus!
  Alla, continuans ad ignem, logice notatur;
  - carnifex acutum securim habet, politicus verbum acutum habet, primus caput, secundus cerebrum stillat.
  Maria, continuans accurate Fritzium excutere, et aliud donum mortis cum nudis digitis conjicere, notavit:
  - Secura capita interdum humaniora sunt quam in cerebro madentia!
  Matrena Nazis interfecta, et nudam calcem grenade jactans, edixit;
  - Si civiles cerebrum stillent, comas molestia lacerabis!
  Alenka, apud Germanos ducem figens, per eum perrumpit, minaciter dixit:
  - Orationes politicae sunt quasi aqua ad brainwashing!
  Anyuta, dirigens ad hostem bene gerens, citreum nudis digitis immissis, edixit;
  - Quid est maximus deus in re publica, quid facit iniquitas!
  Alla, apud Nazis fusa, et explosivam sarcinam cum nudo calcaneo iaciens, edixit:
  - Politicus veter semper spectat sicut asinus cum vulpis intuitu aratrum!
  Maria, in hostem inflammata, et nudis digitis, grenade letali potentiae iactans, effudit;
  - Mulier paupercula corpus suum exponere amat, ut locupletior vestiat!
  Marusya diu accensus erupit, Fritzam aciem succidens et purring;
  - Mulier discalceatus hominem citius induit, etiam si non admodum solea est!
  Alenka, ignem in Nazis accurate conductum, notavit;
  - Nuda calcaneo femina, facilius est hominem in modum ocreis nere!
  Accensus ab Anyuta grenade Launcher et edita;
  - Ut modum calceamenta consequamur, mulier proprie "calceus" vir!
  Alla, nazis tundens rupta, et ad nudum digitos grenadens jactans, respondit:
  - Mulier quae crure nudare nescit tempore, "calceatus" in aeternum manebit!
  Maria, in hostem figens, et sarcinam explosivam in calcem rotundam jactans, edixit;
  - Nimis saepe nudis cruribus femina spectans, homo periclitatur "calceati" se ad statum cornipedis!
  Marusya, hostem accurate accendit, et nudo genu grenade dato, respondit:
  - Ne discalceatus in aeternum maneas, debes calceos in tempore abicere!
  Alenka, sagittando in Nazis, et pulsando ex eis halitum, facete edixit;
  - Melior est pes nudum puellae quam tabernus tarpaulin invasoris!
  Anyuta, sagittam inextinguibili accuratione continuans, notavit;
  - Fortissima arma non resistent, ante pellem teneram, lepidam plantam puellarem!
  Alla, incendii Germanorum statiin, edita;
  - Mulieres lepide nudo pede in peram hominis ascendunt!
  Maria in Nazis accensus, magna diligentia et capita pulsans, notavit;
  - Visissima pars feminei corporis aurei nummi, pedibus nudis, et ubera nuda!
  Marusya, sagittando, sine misericordia pro Nazis editas;
  - Mulier interdum calceos exuere debet, ne genu ante opus sit!
  Alenka, nazis apte nugatoria, et struices positis, logice notavit;
  - Facilius est nudo pede hominem super genua ponere!
  Anyuta, in hostem figens, infensi dixit;
  - Excalceatus in tempore, nunquam discalceatus!
  Alla, hostes effodientes, et adversarios interfectos, grundintur;
  - Facilius est mulieri nudo pede apicem aureum ascendere!
  Mariam quoque Nazis verberavit et purgavit;
  - Vir caligas es, si tibi non placet feminae crura!
  Marusya in Nazis iecerat et cum explosivis nudis digitis, e quibus Tigris versa est, iaciens, involucrum iecerat, fremuit;
  - Mulier gracilibus cruribus virum reverentiam flectet!
  Alenka Nazis verberabat, falcavit eos et emisit;
  - Digiti nudi sunt quam manus sollertiores, cum femina nummos e sacculo viri "calcei" sumit!
  Anyuta abscidit Fritz squeak;
  - Disertissima res est mulierem impellentem virum sub talo, nudo pede.
  Alla figens in adversarios, et in nudo calcem citrinam iactans, edita;
  - Facilius est via ad cor hominis pulchritudine pedibus nudis calcare!
  Maria Germanorum piscinam comminuit, grenade iaciens, elisa est;
  - Nuda puellarum pedes, tenaciores, cum Everestum hominis cor ascendunt!
  Matryona quoque mortiferum iecit et dixit:
  " Dilatis calceis, facilius est mulieri desertam maris socordiam transire!
  Hostem Alenka fractis capto bazooka et stridore:
  - Mutus eris ut solea, calcaneum vel nudis pedibus feries!
  Anyuta quoque vicem stridit denudans;
  - Crus femina nudum facit hominem in nudis puerilibus incidere!
  Cana alla, falcata nazis, pipiabat;
  -Saepe calceati in nudis pedibus puerilibus cadunt!
  Maria alapam in Nazis accepit et diruit;
  - Si puella pulchras pedes habet, tunc in vita cornipeta non est!
  Matryona in hostem iecerat, et Nazis interclusa, quasi frumenti manipulorum, latravit;
  - Melior est puella discalceata quam calceatus vetula, catulus catulus, magis iocus quam vetulus leo!
  Alenka, in Nazis incendii, letalia munera jactans, edita;
  - Optime, femina mammas nudo adiudicat, et nudis pedibus calcea- bilis!
  Anyuta quoque Nazis tundebat, metit, et nudis tasque pedibus prostravit;
  - A spinis virilis indifferentiae, Foemina nudum calcaneum optime tutatur!
  Alla, jaculantes in adversarios, et ablata latis erumpere, notavit;
  - Firmissimum calcaneum homini ex nudo pede feminae!
  Maria, adversarii feriendi, et de grenade launatoris feriendi, edita;
  - Discalceata femina calcaneo, calcearia calceata cum aneis maxime combusta!
  Matryona pulsans Nazis ferebat facete;
  - Non poteris calceos exuere tempore - nudis fies!
  Alenka scribens in Nazis, notavit;
  -Si fuste mentis es, tunc bene calere potes, solus te ipsum!
  Anyuta logice notavit pulsans hostem, et explosives nudo pede iacit sarcinam;
  - fustem habere bonum est, clavam esse malum est!
  Alla, nazis tundens, et nudo calcaneo grenade dans, yelped:
  - Projice pugni ferrei tibi superesse auxilium possunt, sed quercus caput ad mortem ducet!
  Maria satis logice notavit, Nazis falcationem;
  - Cum princeps non habet regem in capite, regnat in patria LICENTIA, et vendunt frustra!
  Matryona Nazis rationabiliter verberans, notavit;
  - Corona non est pro capite quod petasum!
  Alenka, Fritz opprimens, logice notavit;
  - In quercu caput et corona precario sedet!
  Anyuta, fusa accuratissime apud Nazis, edita;
  - Quercus quamvis fortis est, sed materia capiti ab ea est fragilissima!
  Alla, acriter jaculans in hostem, logice deducitur;
  - Quis est caput fuste, accipit in capite fuste!
  Mariam stupri adversarii, editam;
  - Politicus crumenam et baculum in manibus tenet, tantum pecunia eius lignea est, et arundo charta est!
  Marusya logice notavit, citreum cum nudo pede iacere;
  - Splendidum caput, saltem cani!
  Matrona, Nazis oppressa, dixit:
  - Flava non es, sed pulchra es anima clara, malas puellas verberare ut alii beate vivere possint!
  Alenka, apud Nazis fusa, squeaked;
  - Firmam defensionem ex quercubus in truncis solis aedificare non potes!
  Anyuta, figens, logice notavit;
  - Si picus politicus non est, astulas tollet, non tantum a stipite vetito!
  Alla infensi declaravit, Germanos pulsando:
  - Quamvis politicus aquila non sit, suffragatores corvos et galgulos esse putat!
  Maria, caesis hostibus, notatur;
  - Si permittitis politici ramenta a vobis amovere, tunc picus es certus!
  Matrena, Nazis falcata, se expressit;
  - Politicus cum suffraganeis vulpes est, at apud se criceta criceta est!
  Marusya grenade nudo pede proiecit et stridit:
  - Dolosus politicus est sicut vulpes in cauea pulli, et stultus elephanto similis est in taberna Sinarum!
  Alenka, oppressa Fritz, edita;
  - Ordo sileatur, politicus pulmentum loquendo creat!
  Anyuta, grenade dispergens Nazis, squeaked:
  - Politicus multum loquitur, praesertim cum os occludere vult!
  Alla infensi notavit, ornavit Nazis;
  - Aquam in mortario terens cum politico, nisi musculum linguae frangis, cum lucro iacet!
  Maria, opprimens hostes, et nudo pede proiciens grenade, notavit;
  - Politicus mixtura est vulpis et lupi, sed porcos multum!
  Matrena apud Nazis fusa, fremuit;
  - Quanto vulpis politicus, eo magis sues!
  Marusya, falcatura a Fritz, edita;
  - In re politica est continuus catulus, lupi, lepores, gallinae, gallus et galguli, vulpes tantum semper in regem eligitur!
  Alenka, Nazis opprimens, grunditur;
  - Dictator qui fingit se porcum esse leonem!
  Anyuta infensi notatur, inimicos pulsatis ictibus;
  - Politicus ob leonem transibit tantum, si vet asinus perfectus est!
  Alla prostravit Nazis quasi pulverem ex tapetis emisit;
  - Politicus ovina pellem induit, sed sanguinum tantum lupo cognatum facit, et arietem solidum sollertia!
  Maria, nudo pede grenade jactans, pipiabat;
  - Melius est cum principe lupus in vestitu ovium, quam aries in habitu leonis!
  Matryona in hostem figens, subtiliter Robin Hood edidit;
  - Politicus balat de pace sicut ovis, at lupus crepat bellum!
  Marusya in hostes iecerat, yelped;
  - Politicus ut suffragii suffragii instar philomenae effundat, sed galguli eas tenet!
  Alenka, incendii apud Nazis, edita;
  - Si vox politica luscinii tibi videtur, noli corvus in hac causa!
  Anyutas lepide notavit, Nazis pulsat;
  - Si philomena politicus canit, tunc idoneum ludum te iudicat!
  Alla, Nazis caedens, notatur;
  - Venatio suffragiorum differt a venatione silvarum quod venator quam plurimum strepitum facit!
  Maria, mittentes ad hostes, clamabant;
  - Politicus dissimiles ianeos multum furandi strepitus creat, adulationem spoliando accipit.
  Matryona, in hostem figens, obstrepebat;
  - Politicus est etiam quodammodo deus, sed melius est eum non credere!
  Maria confirmavit;
  - Politicus lunam suffraganeam promittere vult, tantum obliviscitur addere non esse vitam ibi nisi harenam!
  Alenka, interclusio adversarii, grex;
  - Vae non ab animo, sed ex inscientia practica!
  Anyuta, hostes jaculans, squeaked;
  - Omnes mundi molestias non pecunia, sed absentia in quantitate!
  Alla jaculantes in hostes latis;
  - Lingua politico data est ut cogitationes suas abscondat, sed non qua facundia politicus canitiem suam abscondere potest!
  Maria incanduit in Fritz incanduit:
  Si ferrum ad catenas ierit, non gladiis relinquetur, si argentum in oratione effundetur, pretium solvendo non erit.
  Matryona in hostes incensa, grex;
  - An politicus donum habeat promissis servandis? Possidet, sed non gratis!
  Marusya, apud Nazis fusa, notavit;
  - Elephantus stercore magnum acervum imponit, vulpis politicus, maior etiam mons catartico verborum!
  Lepide notavit Alenka, Nazis opprimens;
  - Politicus mellifluum orationum mel affatim fundit, suffragii merso fluxu verborum!
  Anyuta, figens in adversarios, edita;
  - Dulcis oratio politici mellis est sicut rivus, solum natare in in quisquilias!
  Alla fusa apud Nazis, notatur;
  - Politicus promissionem implere potest, tantum ut suffragator in impossibilem credat!
  Maria Magdalena, igne accuratissimo ducens, edita;
  - Multi sunt politici in comitiis, sed nemo est qui eligat, qui stipes, qui constrata, quae vulpes, quae porcus, qui ursus - unum tantum superest ab molestia -; rugiet!
  at Matryona Nazis accensus et perbibetur ;
  - Politicus qui iugulum saepe lacerat, aures tuas recte calcitrare debes!
  Marusya Nazis secare dixit;
  - Politicus, a philomela dissimilis, nunquam gratis cantat, et vulpes donum habet!
  Alyonka pipiabat dentes denudans;
  - Politicus aquilam fieri vult, sed suffragator semper iura avium non habet!
  Anyuta cooed, figens pellentesque pellentesque;
  - Cur in volucris iura, quia mens picus?
  Alla infestatione Pythonis exsibilavit;
  - Politicus multa et varia carmina habet, sed omnia una tantum ratione: elige me!
  Maria, interfecto Nazis, grex;
  - SUFFRAGATOR, ut bun, leporem, lupum, ursam relinquit, sed vulpes politica eum usquam devorat!
  Matrena notatur, Nazis caedens;
  - Politicus de intellectu muscae, in luscinia, in consideratione picus, in luscinia, in speculatione pici, ejus porcorum essentia est visibile oculo accipitri.
  Marusya, pugnans Nazis, addit cum rictu;
  - Mulier est etiam vir bonus politicus, et saltem dat opportunitatem ut promissionem fidelitatis adimpleat ac delectet!
  Puellae urbem fortiter defendunt et magnam spem dant.
  . CAPITULUM #4
  Nuper mense Septembri et primo Octobri proelia Astrakhan adhuc permanente et Nazis meridiem versus mare Caspii movebant. Inexorabilis progressus Nazis ... In meridie, Nazis urbem Ordzhonikidze cepit et Grozny expugnare pergit.
  Bella Sovietica etiam in hac urbe heroice pugnaverunt.
  Hastati puellarum, Tamara duce, desperationem animi virtutemque prae se ferebant.
  Accensus est Tamara e machina sclopeto erupit, et nudis digitis tasque proiecit, dicens:
  - Gloria Patri nostro USSR!
  Anna accurate in Nazis fusa, et etiam explosivam sarcinam cum nudo calcaneo iaciens, yelped:
  - Gloria heroismi!
  Akulina in hostem iecerat, yelped;
  - Pro patria et honore!
  Victoria apud Fritzium jaculans, et lethalem grenadem vi nudis digitis jactans, fremuit;
  - Wehrmacht fortiter opprime!
  Olympias, sana puella, hostibus aciem dedit, Fritzium dempserat et condonavit;
  - In bello sancto, erit nostra victoria!
  Tamara, apud Nazis mittentes, et nudo pede grenade iterum jactans, notavit;
  - Militem quercus robur habere debet, sed caput non quercu.
  Puellae accensae. Circum molem ruinae fumant ruinae. Explosio post explosionem sequitur. Fumus in celo oritur. Omnia circum ardet.
  Exitium ingens libra.
  Pulchra, discalceata flava Anna, cum grenade iacit, revulsis Nazis blatheris sic:
  - In omni quercu cavum est, in omni quercino cavum est, e quo cerebrum fluit!
  Akulina in hostem iecerat, et grenade cum decoro suo, sient, nudo pede, elisit;
  - Si callidus es ut quercus, et quasi aspen plicabis.
  Victoria, cana puella, nudis, sient, excidit crura, pipiabat;
  - Si vulpes callidam non habes, tres pelles tibi venient!
  Olimpiada, sana, alta, magna, flava muscularis, vertit, nudo pede jecit grenadam et diruit;
  - Si quercus mutus es, quasi lentum te eruent!
  Puer praeter illos repit. Calcibus nigris emicabat et explosivam sarcinam apud Nazis iecit. Tum quimuit;
  - Iuvenis miles melior quam decrepitus imperator!
  Turn Tamara iterum dedit. Nudo pede lethalem jecit grenade vi , Et crocitans ;
  - Pro qualibet sua nova secta, politicus tres pelles suffragii trahit!
  Akulina, hostes figens et infensi ridentem, fremuit;
  - Sicut quercus eris, scindet eam sicut viscosus et lepores.
  Anna, in hostem figens, nudo pede iaciens tasque lacus concisa, pipiabat;
  - Vulpes callida etiam tres pelles leoni detrahet, si aries sit animo!
  Victoriam inflammavit ad Nazis, et obiecto funesto ad nudo calcem praesens, edidit:
  - Si vulpis fieri non vis, ut canis esuriens quereris!
  Olympia meta sunt Fritz. Tum grenade nudo pede proiecit et pipiavit;
  - Vulpes politicus est, tunc in luce pullos suffragii incidit!
  Fremitus tormentorum crescit. Sturmtigers formidolosi in pugnam ingrediuntur. Ignem erucae remis bombs. Tota aedificia destruunt, simul domos opprimunt. Et procellae in caelo volvuntur. Vivamus in Soviet positiones incendunt. Bombae stillant. Panthera-2 iam visibilis est machina gravior quam Panthera cum tormento valido 88-mm.
  Vehiculum Germanicum habet turrim angustiorem et minorem, et carinam sedentam. Hoc monstrum si vapulat, tunc vapulat. Maximeque non gravis, cum validiore tormento equitum DCCCC.
  Tamara grenade in Panthera nudo pede proiecit 2 et coeduit;
  - Stultus eris, ut truncus, ut viscum, non solum vulpeculas callidas, sed etiam timidos lepores divellet!
  Anna in Nazis iecerat, et adversarios falcando, nudo pede citrina iacens, deduxit;
  - Etiam aquila, vulpecula callida, gallinam humidam exponere potest!
  Akulina, hostibus interclusis, et percussis accuratis ictibus edita;
  - Homo somnians partes leonis saepe fit asinus a vulpe aratus.
  Victoria caesis adversariis rumpit, et nudo pede iacens letale, clamitans;
  Habet homo leoninas ambitiones, asini pertinaciam, ursi inscitiam, elephanti gratiam, at vulpes semper elicere potest.
  Olympia hosti vicem dedere. Metuit eam sicut herbam qui metit, et fremuit;
  - Vulpes rubei coloris, politicus ex secta cruenta!
  Crescebat vehementia pugnae. Urbs Nazis e tormentis gasi pulsatur, quae Katyusha in potestate erant. Et difficillimum erat Nazis resistere. Sed phalanx discalceatorum seminudarum puellarum ingenti alacritate pugnavit. Puellae paene non interierunt, viri plus vicerunt.
  Tamara in Nazis iecerat, et nudis digitis tasque jactabat, yelped:
  - Mulier fortes viros superat, in infirmitatibus suis ludentes, politicus suffragatores infirmos convincit, manifesto overplaying!
  Anna hostes interclusit, glandibus falcando simul dat in perurbanam sarcina calcem, edita;
  - Mulier callidissima est politica, quae non indiget studio vulpis esse, sed calceamentis manentibus nudis pedibus induere debet.
  Akulina adversarios praecisis infigit, et nudis digitis utens latrante;
  - Femina iuvenem quoque amat, sed viridis pupae carior est illi quam viridis patroni aetas!
  Victoria, quae cana ferrea, funestam dedit ruptam, excussam aciem, et elisam;
  - Viriditas iuventutis puellae trahit ripas virides virorum qui pingues arietes sunt!
  Olympias contra hostes jaculans, et nudo pede aliud donum iaciens, clamavit;
  - Noli viridis pupam persequi, turbatio viridis oculos habet, et testa crispa!
  Pugnatur magis ac ferocior. Funesta proiecta ruunt. Sovietica loca rumpunt et conciderunt, tormenta gravidarum evertunt. Ac nova plana ruunt, impetuque sclopeta reddunt. Nubes pulveris in celum oriuntur.
  Inclementer in Nazis Tamara incendens, margaritam sumpsit et dedit, ante quam nudo pede grenade eiecit;
  - Credens in Deum, in gradum animalis non mergitur: homo non est ovis humilis, et non hircus foetidus!
  Anna, pugnans contra hostes, nudo pede dona Mortis obicit, notavit ;
  - Pecuniam in fidem hominum idem est ac stercus infundere aurum, diffidentia pullulant!
  Akulina, Pantheram destruens, infensi cecinit;
  - Dominico die credentes, septem sextas ferias in hebdomade non accipiunt!
  Victoriam accuratissime in Nazis incendens, et infensi falcando, notavit;
  - Fides in aeterna gehenna flamma lac superstitionis fervet, e qua removetur spuma, mali a religione!
  Olympias, heros foemineus, Nazis caedens, et tasque colosseam Nudo pede perniciosa potentia, notavit;
  - Tantum truncos et quercus credunt in pyram gehennalis flammae aeternae, sinentes se quasi viscosi depilatus!
  Accensus Tamara a capto bazooka , nudis emicabat calcibus , et pipiabat ;
  - Quomodo lucet flamma gehennalis aeterni ignis? Nummi aurei nitor in loculis crurum a religione!
  Anna in hostes jaculans, Nazis colosso caedens, edita;
  - Perfidi Deum utuntur ad loculos implendos, et falluntur non modo inani capite!
  Akulina hostibus vicem dedit. Proiecit grenade nudis digitis et diruit:
  - Insidiatores e religione tres pelles ovium lacerant, caprarum comua frangunt, tantum lucrum est illis carum, et fides pro cuculla est!
  Victoria bombam scobem nudo calce iacit, coortus inimicum stridit;
  - Honestus sacerdos lupus leoni similis est, sola fides semper honesta est, et usus eius ambitiosus est!
  Olympias ab machina sclopeto hostis saeviebat. Hostem metit et fasciculum tasque nudo calcaneo dedit, qui piscinam Levi evertit. Tum clamavit:
  - Quaelibet religio est mediocris fabula, tantum fructus ex hac phantasia fiunt in rationibus vere fabulosis!
  Ita fortiter pugnant puellae in urbe Grozny. Ac de summa virtutis se ostendunt.
  Et aliae puellae Astrachanum totis viribus defendunt. Atque etiam summam aerobaticam et fortitudinem demonstrant.
  Puellae optime pugnant.
  Alenka grenade nudo pede proiecit, scidit Nazis, denudans denudavit;
  - Qui sinit te noodles suspendere in auribus tuis, semper esuriet.
  Anyuta, Nazis falcatio, cum hoc consensit;
  - Non eris plenus noodles auribus tuis.
  Alla in Nazis irruptionem accensus, nudo pede grenade letalem iacit et clamavit:
  - Noodles aurium est ultimum minutum nausea-inducens catinum!
  Maria scite notavit, dentes denudans et sarcinam explosivam cum nudis digitis iaciens;
  - Hoc si Deus est, nemo scit, sed assidue hominem crucifigunt, ac si sit similitudo Christi!
  Marusya, stupri Fritz, cepit et yelpit, infensi ridentem;
  - Homo nititur ad potestatem Dei dominum pertinere, sed tantum accipit crucem non secundum Deum!
  Matryona , dedit vicem , metit Nazis , proditque , nictu infensi ad amicos ;
  - Cor hominis ad bonum, animum ad utilitatem, et ventrem ad gulam contendit, et tandem pedes in foveam trahit.
  Ac fera proelia in Astrakhan crepant. Urbs in Volga cardinis defensionis Sovietici est. Heic talia proelia furiosa fervet. Sicut ollae bulliunt.
  Et gravia, letalia plana ruunt. Yu-288 machina validissima est. Et guttae bombae cum perampla tenacitate.
  Alenka stridore, vicem in Nazis dans et nudo pede grenade iacit;
  - Si homo intelligentiam mutae habet, sicut equus arat, et ut canem comedat.
  Nudo pede mortis Anyuta emisit donum, Frangit Nazis et increpuit:
  - Hominem torquis indui se permittit, sed ut arat, flagello cogente caedi debet!
  Alla citreum cum nudo calcaneo immissam grundivit;
  - Politicus magnum sinum habet, sed vagulus levis est!
  Maria, incendens adversarios, exsibilavit;
  - Politicus qui suffragatoribus promittit lunam e caelo, potestatem venientem, lunarem landscape relinquit, et famem ad sidus plorat!
  Matryona ridens increpuit, dicens:
  - Diabolus in omni consilio locum omnipotentis Dei fovet, solum politicum minimum ingenii habet!
  Marusya, in hostes figens, eos confidenter falcando notavit;
  - Homo studet omnipotens fieri, sed eius progressus moraliter melius non facit!
  Puellae summo gradu facetae esse videntur.
  et bello per vestigia certos agitur. Jet aircraft tentantur in Tertio Reich. Atque hoc etiam gravius argumentum in controversia cum URSS est.
  Tituli sane non admodum. Bellum trahit, et Russia pertinaciter resistit, etsi dat. Fervescunt pugnae, tanquam in ore vulcani.
  Finis octubris. Kalmykia omnino capitur, et Nazis trans Dagestanum progreditur.
  Nazis prospere, modesto, sed constanti. Classis Pontica paene exitii est.
  Ecce tota turma in eversore consistit puellarum. Nice quod minimum cantavit dicere. Puella tunicas habet et discalceatus currit, calcibus rotundis micans.
  Alicia, praefectus perditoris, fidenter imperat ut lembum fascist aggrediatur. Immittit torpedo , & dicit ;
  - In bello, ut in bono theatro, altera actio vagus est, lacrimae pro certo effundentur!
  Andriana est conjux, toti prole puellarum. Currebant nudae, calcibus undique, stridunt. posuerunt me fabricam.
  Andriana remugit;
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Veronika, Nazis tormentario accensus, expurgatus;
  - In bello, sicut in pellicula: actio captat, nunquam taedet, tantum, heu, vere occidit!
  Destructor nudis pedibus, sient, gracilibus, puellis pulcherrimis de latere ad latus prosilit. Jacitur ut pluma.
  Alicia bitur, excidit, pedibus nudis, yelped;
  - Si non facilis es, terra in pace in bello requiescet!
  Andriana, e tormento accurate fusa, notavit;
  - Puella quae pugnare potest eques est!
  Alicia se incensa correxit;
  - Imo heros est!
  Et milites ridentes. * et linguas ostendit. Et tibiae pulchri- tudines, ita venustae, et vestigia sanguinis relinquuntur in ostro. Puellarum potens.
  Et nudi, calcanei ita sunt rotundi et decori.
  Alicia recordatus est quomodo captus esset, et Nazis bracteas tenui, candente flagello permulsit. Hic es fere nudus in eculeo pendentis. Pedes nudi tui succincti sunt in truncum. Et titillant te candentis baculis. Hic et coccineo papilla rubra ferrum aduritur.
  Alicia per aliquot dies cruciata et cruciata est. Sed puella effugere poterat.
  Et dixit speculatori quod sciret locum in mari, ubi miserunt vas aureum quod evacuatum est de Sevastopol. Fascist pro eo cecidit.
  Bene, Alicia, omnibus cruciatibus licet, virtutem suam retinuit. Hanc illi solvunt et ligatis manibus mittunt eam in navi. Et nudis pedibus, leviter in eculeo combustis, pistolam colligere poterat et duos fasciculos emitteret. Tum funes solvit et natavit. Illa callide sedatus est. Virginum venerationem promeruit.
  Ex speciali Dicasterio illi adhaerere conabantur, sed Alicia specialibus ministris denuntiabat ut accidens disponeret, et etiam canino eam suspenderet. Terruerunt.
  Alicia puella valde pugnata est.
  Ea etiam facete colligitur;
  - Securim ex telo amat carnifex, sed in proelio inepta peritia habet!
  Annuit Andriana, scidit illa pedes;
  - Etiamnum pulmentum de securi coquere potes, sed ea quae heroico stylo scripta sunt, carnificis securi descidere non possunt!
  Yuliana puella pulcherrima est. Illa tantum striatam in pectore fabricam habet, et subligar. Sed haec tam mira et pulchra est. Crura omnium puellarum eversori nudae sunt, et valde blandae.
  Cum Germani capti sunt, coguntur puellas circum pedes nudas osculari. Et captivos officiose faciunt. Et puellarum vestigia lambunt, et magna cum voluptate osculantur.
  Juliana cecinit;
  - Nos mali latrones non sumus;
  Nolumus occidere...
  sed nudae secuntur dolores;
  Volo omnes in facie ferrum!
  Puellae sane nihil prosperum sapere possunt.
  Andriana, nudam terunt vestigia, edita;
  - O fines novi, ne rideam!
  Alicia consensit;
  - Infinitas facultates eorum qui sibi non finiunt!
  Veronica nudos percussit pedes, nudos calces iunxit, dentesque notavit nudans;
  - Fortissimus homo non trahere cupiditates intolerabiles!
  facete dixit Andriana, dentes denudans et tormentum incendens;
  - Homo longe est a Deo, quia non longe a macaco in imitationem naturae discessit.
  Veronica, rivos Nazis advenientium fluentes cum accurate offa comminuens, grundivit;
  -- Politicus in cupiditatibus deus est, in modo vultus sui, et in exitu usus prorsus porcus est!
  Soviet puellae bene pugnant. Sed sunt, utique, Germanica, et etiam pulchri- tudines in bikinis et discalceatis.
  Exempli gratia, Gerda pugnator rarus est.
  Ipsa et socii eius sederunt in novissima piscina "Panther" -2.
  Puellae turmas Sovieticae iaculantur et fremunt.
  Mali sumus lupi, recipimus nullum bonum!
  Et connivent oculos suos.
  Gerda, auxilio nudis pedum, apud Russos milites pulsatus est, et laetus elisus est;
  - Quis non lupus in vita est, tres pelles ab eo demittuntur, qui vulpis non in animo est, quasi pullus exinteratus est!
  Carola etiam cum proiecto accurato percussus, per piscinam Sovieticam perrumpit, arma oppressit et yelped;
  - Lupus semper esurit, homo semper displicet, et politicus verbum veritatis dicere non potest!
  Christina, accuratissime in hostem fusa, et Russian lacus ferendi cum proiecto lethali, notavit:
  - Vulpes pilum pretiosum habet, sed vulpis cautiones politici nihil valent!
  Magda sclopetum in hostem prehendit, nudis digitis verberavit, grundivit;
  - Plus lac caprae quam politicus, qui aries mente.
  Gerda, accurate continuando in vehicula Sovietica jaculando, notavit;
  - In comitiis politici similes sunt inter pestilentiam et choleram, quamvis politici multo magis contagiosi sint in schizophrenia!
  Charlotte percussit triginta quatuor, et turrim disrupit, dixit:
  - Politicus nasum lupi pro lucro habet, sed ipse porcus ad guttulam paratus est!
  Christina proiecto ope nudis digitis se detrectavit et emisit;
  - Politicus est aries qui ad solium leonis properat, et cum summum attingit, in vulpeculae gallinaceorum suffragii vorax vertit.
  Magda infensi notavit mittens Sovieticum auto-sponsorium propellendi munera mortis nudis digitis;
  - Non credunt politicis, sed suffragantur, non intelligunt musicam, sed libenter audiunt, noodles non comedunt, sed libenter auribus suis inhaerent!
  Eorum "Panther" -2 valde activa est. Proiectum autem accuratissime emittit.
  Machina Germanica omnia praedia Sovietica confidenter opprimit.
  Gerda surculos canit;
  - Unus, duo, tres - consilium frange!
  Charlotte Ignes accuratissime percutit et sibilat adversarios;
  - Nos fortissimi sumus in mundo!
  Christina, ope nudis pedum inflammata, per triginta quatuor, adjecit:
  - Hostes omnes in latrina macerent!
  MagDs saevit in hostem, effudisset;
  - Patria flens non credit!
  Gerda eliditur;
  - Et malum oligarcharum dabimus in cerebro!
  Charlotte lepide notavit, Soviet howitzer concha ferire:
  - Aurum solum spectat pulchrum, immo hoc metallum, semper humanitas passus, superbus factus est!
  Christina, in hostem figens, lepide se exprimit;
  - Nudato pectore, facilius est femina tres pelles ab viro divellere!
  Magda, in adversarios figens, primum notavit;
  - Pedes nudis puellis, in galoshes ponite homines!
  Nempe lepide sunt puellae in piscina. Et inter Fritz gubernatores sunt frigidissimi.
  Albina et Alvina in universo mundo maxime formidabiles sunt. Hic iam ad numerum quingentorum aircraftrum quemque iactum pervenerunt. Solus Massiliensis antecedit. Adiudicatus est Magnae Crucis Ferreae Crucis pro 500th aircraft classi Sovieticae. Sed Albina et Alvina multo serius pugnare coeperunt, et ideo Massiliam mox consequentur.
  Albina et Alvina pro centesima elit crucem Militis Crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit.
  Et nunc pugnant cum gubernatoribus rubris.
  Fibulas nudo pede premit Albina, quinque plana Sovietica figit simul ac stridore;
  - Si homo ocreis sapit, semper in galo sedet!
  Alvina, in elit Russiae incendens eos nudis digitis pulsans, notavit:
  - Mulieris nudum crus in tempore ponet calceum in galoso!
  Albina, vehiculis Sovieticis ignem optime molientem, den- dente facete respondit;
  - Homo qui saepe nudum et feminas pedes aspicit, in galoso sedet!
  Utraque puella, duobus more Yaks pulsatis, elidit;
  - Nuda crure femina bene sub talo agitet et perfecte in galoso sedet!
  Milites hic in magna altitudine videri possunt.
  Sed si magnifici gubernatores Germanorum sunt, tum etiam pulchrae sodales Soviet-Komsomol puellarum Soviet.
  qui fortiter pugnant. Atque etiam catervas Tertii Reich feliciter deducunt.
  Anastasia Vedmakova sumpsit et ope nudis pedum adstravit Germanos et stridit;
  - Vir intus vertere paratus est ut calceos puellae divelleret!
  Akulina Orlova apud Nazis fusa, lepide notatur;
  - Aliquem calcem nudum calcaneo intus vertere potes!
  Anastasia etiam Fritz tundebat et stridebat;
  - Nudum foeminae pedem in medio foris aliquem convertet, etiam si novissimus tabernus!
  Akulina Orlova de Focke-Wulf pulsavit et sibilaverat, denudans pulchris dentibus;
  - Si vis hominem intus vertere - solve calceos, si vis eum in galos ponere, calcaneum tuum expone!
  Puellae in voce cecinerunt;
  Bellum in universo saevit,
  nulla ratione opprimi necare.
  Satanas solvit
  Et mors cum eo venit!
  
  Et quis cursus!
  Cruenta et insana flumina...
  Trabes laser in templum eiciet;
  et fulgor disparuit homo!
  
  Et tale chaos
  Inundaverunt universum...
  Tristis sors hominum
  Dolorem perferendis, perferendis!
  Puellae partim ius possunt. Bellum non est felicitas. Sed simul hospitio.
  Duo gubernatores novicii germanici, Eva et Gertrudis, contra Focke-Wulf modificationes oppugnantes pugnant. Impugnant terram scuta Sovietica ex aere.
  Eva, incendere et incendere eruca, adnotat;
  - Cur infantia discalceata est, quia femina nuda crus facit homines capita sua, quasi pueri sint?
  Gertrudis eruca exusta pedali nudo calcaneo premens et munitum Sovietici exercitus frangens et diruit:
  - Desiderium videndi mulierem nudum facit hominem intus foris.
  Eva hit iterum, percute turres et triginta quatuor, facete dictum;
  - Ad mulierem exuindam, bonos calceos primum induere oportet!
  Gertrudis nudo rotundo calcaneo pedis venustatis utens adversario verberabat, et dicebat:
  - Negotiatio femina tres pelles ab homine solvetur tempore tempore.
  Eva erucae in Sovieticae bunkers accensus et yelped;
  - Mulier, quae nudum fuerit in tempore, non fiet discalceatum, et calceatus est vir.
  Gertrudis, Sovieticis copiis caesis, confirmavit;
  - Mulier discalceatus induet calceamentum de viro et mittet eum in galos et convertet eum intus et discalceatam faciet eum novissimum.
  Hic, scilicet puellarum ratio, contra eam contendere non potes. Puellae nudis pedibus et bikinis pugnant.
  Et amant pulchros iuvenes, et in genere tales, ut sint justi eximii.
  Et si cantant, centum interficientur!
  Puellae hic sunt utrinque dignae et pulcherrimae, ut revera intus sint homines!
  . CAPITULUM #5
  Urbs Grozny, copiis Nazi totaliter circumdata, primo Novembris anno 1943 cecidit. Cohors cum puellis orta e lebete Shali se recepit.
  Jam montes asperi erant, et ad defensionem aptius decebat. Lacus Germanicus multum expendit, praesertim Maus, et satis incommodum fuit eos in montibus pugnare. T-3 tank iam e productione sumpta est, sed modernisata versio T-4 adhuc producta est. Etsi evasissent moraliter. Potuit tamen contra T-34-76 pugnare. Et bene pugnate. tormentum eius potentius erat et rostrum maiorem quam triginta quattuor habebat.
  Tamara et puellae pugnaverunt in Shali. Puellae hunc magnum montem vicum - realem urbem servare conati sunt.
  Fortissime pugnaverunt pulchri- tudines.
  Tamara grenade nudo pede iacit, accendit ruptis et cooed;
  - Pro matre USSR!
  Anna Nazis ignem aperuit. Levius-t 4 clivum ascendere conatus est. Puella, nudo pede grenade iacens, machinam Nazi excussit et stridit;
  - Pro matre nostra Patria!
  Akulina ad Fritzam et nudum calcem iecerat, unum ffoyle involutum mortiferum serviens, vyaknula;
  - Mater semper sancta est!
  Veronica in hostem figens, et citrina nudis digitis jactans, emisit;
  - Pro Russia gigantes!
  Olympias, immanissima femina, etiam Nazis nudo digito grenade jecit et stridit;
  - Pro communitate!
  Tamara, ignem ad Nazis bene tendentem, et quasi ramenta de ligno amputans, edita;
  - Quanto plus quercus in exercitu est, tanto firmior defensio nostra est!
  Anna notavit, denudans dentes, et fusa perampla accuratione et furore Nazis:
  - Perdam te omnes.
  Lacus "Leo", vehiculum magnum cum dolio gun longo. Hic novissimum gun 105 mm habet, dolium longitudinis 100 EL. Et evenit ut diutissime sclopeto. Et hoc truncus lethali vi prominet.
  Akulina propagines ex bazooka apud Nazis et stridore;
  - Gloria temporibus communismi!
  Victoria etiam ignes ac fremit;
  - Gloria Heroibus Russiae!
  Olimpiada in Nazis iectionem confirmat et nudo digitos grenade iacit;
  - Maxima gloria!
  Puellae, notandum, phaenomena sunt, ac valde grata. Eorum frigiditas colossa.
  Tamara, in hostem figens et dentes denudans, dicit:
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Infensi Anna in hostes dicit infensi, nudamque grenade iacit digitos;
  Corda nostra concorditer faciamus!
  Connivent sociis.
  Akulina quoque vicem dabit, quomodo adversarios demetere et rugiet;
  - Pro meis victoriis per tectum!
  Akulina Petrovskaya puella simplex non est. per multum ire necesse habuit. Peculiariter, surripiens et deprehensa fuit. Perambulabat quoque colonias puerorum. P. Nihil supervixit. Discalceatus per nives ambulavit, sed haec tantum salubrior et fortior facta est.
  Pugnat cum phrenetico Victoria. Turn in hostes dedere. Fritz downed fall. tum nudis digitis grenade projecit. vehitur eversa.
  cooed puella;
  - Pro magnis finibus!
  Olympias cum immanissimo furore pugnat. Ictus eius validi et contriti. Monstrum vere est puella. et sic adversarios verberat. Sic actuose Nazis delet. Fors minima non dat.
  Olympias in summo pulmone fremit;
  - Gloria huic spatio communismi!
  Tamara, Nazis jaculans, fremit;
  - Gloria communismi Lenin!
  Anna ignes in adversariis et stridore;
  - Pro USSR!
  Akulina, falcatio inimici, rugitus, stridor;
  - Pro summa aerobatica!
  Victoriam, apud Nazis mittentes, effudisset;
  - Pro phaenomenis victoriis!
  Olympias, Nazi tank opprimens, gressas;
  - Pro communitate USSR!
  Est etiam Tamara incendere. Verissime figit, tegens adversarios accurate erumpit. Is falce falce metitur et stridore;
  - Temporibus communismi gloria!
  Anna Nazis fusa, et praecisis ictibus falce secans, exclamat:
  - Magna heroibus gloria!
  Et pedibus nudis tasque iacit. Haec avia est.
  Akulina interfecto Fritz infensi fremit;
  - Pro communitate!
  Vellicat cum corpore musculoso.
  Victoria etiam Nazis verberat. Et nudo digito homicidia munera jactat adversariis et stridore;
  - Pro mundi magnitudine!
  Olympias quoque in hostes figit. Pulsat eos sicut arundo LANUGO et fremit;
  - Gloria magnae communismi!
  Et nudo digito grenad vi lethalia jactat, Hostes discerpens.
  Sic quinque hostes sustulerunt, et secant, et exstinguamus eos, et terunt eos.
  Germani repressi penitus haeret. Hic difficilis facta est, et rixantur.
  Hic iacula gasi sunt, et infensi agunt. Fontes et dignitates destruunt.
  Verberat et "Sturmtigr" eminus in hostes - Exercitus Rubrum.
  Germanae puellae monstrant et tormenta auto-ursa "ursa" et quomodo hostes cum eo feriunt. Et sunt realiter et penitus eruditi. Et testa pensans unum et dimidium centnatores fossas Sovieticae frangit et munimentaria.
  Bellator Frida fremit;
  - Pro maximis Tertii Reich!
  Connivent sociis. Post hoc fascist nudis pedibus iterum incendet puellas.
  Et volat rugiens et exitialis. et sicut flatus, tunc totum infundibulum terrae ex aestu formatur.
  Ita Germani copias Sovieticae penitus obtinent. Una e primis TA-152 elit in caelo volat. Multi propositi machinae, sicut Focke-Wulf, sed provectiores, velocis, maneuverabiles cum validis armis et armis. Tum adhiberi potest ut pugnator et ut impetus elit.
  Copiae enim Sovieticae, autocineto, ingenue, magnum problema fieri possunt.
  Helga TA-152 fugit et duos praedia Sovietica oppugnat quae prope Shali appropinquare conantur. Puella bene accendit. Turris qua-triginta prima tectoria frangit, Et fremit;
  - Ego sum forma bellica!
  Tum deinde currus aggreditur, qui accelerare conatur. Sed anni varii non ita faciles sunt.
  TA-152 hanc victimam cum tormento 37-mm perforat.
  Respondit Helga et cecinit;
  - Skidded, lapsus sum alicubi, skidded me!
  Et despiciens se ... Hic Yak-9 oppugnare conatur. Germana puella deprimendo felis nudo pede eum facile pulsat et confidenter annuit, dicens:
  - Sum vere magnus!
  Helga puella magno aplomb esse videtur. Et cum hostibus cruenta experimenta gerit.
  Et si flaverit, non parum cuivis videtur.
  Helga sarmenta in vehicula Sovietica et stridore;
  - Quid, secundum animum impossibile est vivere!
  Et nudis vestigiis quomodo clavum ferire. Haec puella est omnibus puellis, puella.
  Et si rugit....
  Albina et Alvina in caelo sunt etiam bellatores acerrimi et pugnaces.
  Puellae, aeroplana Russiae, putant vitam bonam et vitam bonam esse delendam.
  Et nudis digitis tormenta aircraft ad scuta dirigunt. Soviet cars non superesse. Puellae autem eas sic verberant. Casu minimo tibi non dant.
  Erant pugnae puellae;
  Dicunt quid aliud.
  Russi audacter adorti sunt;
  Ad litteram satanas!
  Albina est bellator in acie instructa et fremit in summo pulmone;
  - Super ero, mutabo! Super Champion!
  Et cum nudo calcaneo, tum claviaturae feriendo, adversarios in frusta discerpens.
  Alvina, in adversarios figens, ad summum pulmonis fremit;
  - Et quis invenimus in silva?
  Et quis invenimus in silva...
  Non iocarimus,
  discerpemus!
  Dilaceramus eum!
  Et calce nudo, quomodo mortifero amplexu hostem addet. Haec puella est - omnes puellae frigidissima sunt!
  Pugnae pugnae maxime trucidantur. Et ideo militans et ferox sicut panthera.
  Magnus et Germanus feles in oppugnatione sunt. Expugnatio Astrakhan. Milites Sovietici domos magnas copiose vastant.
  et moriuntur, sed non cedere. Furentes tales pugnas.
  Gerda, scilicet, ad primam oppugnationem et ad pugnam paratus est. Sic iaculatur, simillima femina Robin Hood in bikini. Et haec omnia frigidum est.
  Et si etiam in ore Guidonis papillam coccineam imponat.
  Eius "Panther" opera II. Viam paulo alia modificatio piscinae a puellis cum 75 mm 100 EL tormento stravit. Est pugnus et ignis velocior. Ita et copia testarum maior quam in 88-mm sclopetis.
  Gerda germen nudis digitis et ululatibus;
  - Unus, duo, tres... Napalm lacerate!
  Carola quoque, post eam accensus et yelped;
  - Quattuor, octo, quinque - celeriter ludere!
  Kristina vapulat, perrumpens piscinam Sovieticam et pipiabat;
  Audacter nos in pugnam ibimus, pro virtute Nazis.. .
  MagDum nudo pede accendit et infensi pipiat;
  - Et omnes communi- tates omnes occidemus!
  Puellae ad extremum et insanus feroces agunt. Et eorum "Panther" -2 cum emissa accurata Soviet howitzer evertit.
  Puellae cachinnant et cantant;
  - Gloria in orbe nostro .. .
  Et Elisabetha die tricesimo quarto in partes impetum ferox agit. Et nudo calcaneo felis urget. Hostem prosternit stridens ;
  - Sit communismus!
  Catharina nudis digitis proiecta vi letale emittit, hostem perforat et stridore cacumine pulmonis;
  - Pro magna Russia!
  Elena in Nazis accensus. Testa Pantherae frontem ast et evulsavit.
  latrante puella;
  - Communismus nobiscum erit!
  Euphrasia quoque nudo pede hostem verberat. 4- T. Ipsa perforavit et latravit ;
  - Gloria communismi!
  Hae sunt puellae pugnae. Quomodo autem iaculantes pulcherrime conchae volant, ipsae triginta quattuor moventur. Et tenta, move e curru tali. Hoc difficillimum est.
  Puellae autem ingrediuntur et pugnant in bikinis et pedibus nudis utuntur. Mirabiles et admirabiles bellatores.
  Et si fututum est, non parum cuivis videtur. Et conchas fera mittunt furore.
  Elisabeth, ope nudis pedum, in hostem figens, inimicos pulsans, pipiabat;
  - Gloria notionibus communismi! Gloria Patriae nostrae!
  Ekaterina etiam accensus, nudis digitis utens, Fritzium et stridore feriendo;
  - Pro patria et victoria usque ad finem!
  Elena, in adversarios figens, infensi respondit, dentes margaritis denudans et nictans oculis sapphiri;
  - Spatium nostrum communismi celebre est!
  Euphrasia, in hostem figens, eum perampla, phaenomena accuratione, edixit;
  - Pro matre et Stalin - iubilant!
  Puellae manifesto rodunt, et omnes possunt...
  Decembris 1943 iam advenit.
  Alenka et turma eius etiam in Astrakhan pugnant et adhuc ibi manum tenent. Herois pugnatur.
  Alenka vicem dat, linea nazis devolvitur, tum nudis digitis donum mortis iacit et fremit;
  - Homo similis est patibulo, tantum, proh dolor, saepius ingenio quam potentia!
  Anyuta, hostem iecerat et hostes interclusit, perurbane sarcinam nudo calcaneo dedit et pipiabat;
  - Homo habet asinum pertinaciam, ambitionem leonis, sed re vera capra.
  Accuratius alla incendii apud Fritzium, eliditur;
  - Vir pro femina locus est bovis, carere non potes, sed taeter est accedere!
  Maria vero Nazis incenso, facete respondit:
  - Quid commune est inter virum et secretum in cubiculo muliebri - quod tantum feminae balant apud viros!
  Marusya, Nazis interfecto et nudis digitis tasque proiicit, vyaknula:
  - Mulier vulpes callida est quae aliquem leonem sicut lepus devorare potest.
  Matryona falcata Nazis et nudis digitis fugamus mercennariorum mussat;
  - Mulier viro masculo eget, si virum non verberaverit, vita nulla erit!
  Alenka incendere apud Fritzium yelped;
  - Femina viris ut cornibus porci eget, tantum pilum tunica a viris donata cara est!
  Et puellarum pedes nudis pedibus ridere, dentibus denudare, et nudis digitis tasque jactare.
  Bellator puellarum conlisio. Eorum elementum pugnare, elementum pugnare!
  Astrakhan videtur non renuntiare. Quod ad puellas huc pertinet.
  Milites Tertii Reich copiae perampla sunt. Novae piscinae divisiones tam potentes sunt. Productio lacus augetur. Bombingae nullae sunt, ex Italicis, Gallicis, Belgicis et Batavicis possessionibus in Africa subministrare laborem potest.
  Item ex Africa extrahi oleum, tungsten, multa elementa, etiam uranium.
  Hoc est, lacus novis insigniuntur. Peculiari specie "Panther", tutior ac gravior armata, cum validiore tormento belli decursum aliquantum habet momenti.
  Sunt lacus et massa nec volutpat. Opus iam confectum est in Yu-488. Prima productio aircraft Tertii Reich cum quattuor machinis. Potentissime et ieiunare. Caleatio eius est area relative parva ala, quam ob rem bomber ad celeritatem DCC chiliometrorum per horae volare potest. Hoc significat quod pugnatores Soviet certo non assequuntur.
  Ita URSS novam quaestionem medicandi habet. Exercitus rubri copiae actu exhaustae sunt. Pueri machinis posuere. Iuvenes ab aetate quattuordecim paene publice iam pugnant. Pueri sapiunt utique, et in genere boni pugnatores. In iuventute, facilius est abscondere et ascendere arborem. Artes militares et citius vincuntur. Pugnant sicut adulti eleifend, duriores sunt ferire. Imo et psychologice difficilius est filios emittere.
  Germani snipers feminae admodum paucas habent, et iuvenum pugnatores incommodi sunt quamlibet feminam mittere, pudet...
  Imo ab quattuordecim annos in URSS vocare coeperunt. Et etiam armatis et alumnis. In exercitu erant plures et plures feminae. Praesertim libenter accipiunt sexum pulchrum in piscinis et aeroplanis et in snipers. Bonae sunt snipers. Et quoniam plerumque sunt minores quam homines, commodius est illis in lacus et aeroplano pugnare. Etiam saepe eleifend in lacus pugnaverunt. Notandum est quod pueri et feminae corium suum molliores sunt, eorumque plana et lacus minus verisimilia sunt evulsa quam viri adulti. Nulla a venenatis quam, in pellentesque nibh. Puer in arctiorem hiatum repere potest, aut se fingere aut arborem ascendere. Saepe in exercitu pugnatores minores quattuordecim occurrere coeperunt.
  Bellum devorat opes humanas. Territorium autem minus et minus fit sub potestate USSR. Et adhuc multi pedites Iaponiae pugnare debent. Ita, et bona sunt lacus samurai, et praesertim tormenta auto-propelluntur. Visi etiam sunt in serie cum media piscina, viribus comparabilis cum T-34, et etiam fortius in armatura antica.
  Itaque Iaponia periculosum est subaestimare. Et ad bellum cum eo necessarii sunt milites.
  Stalin timidus est et magis ac saepius in iram cadit. Die 25 mensis Decembris anno 1943 edictum est, ut familiares eorum qui dediti erant, cum liberis ex aetate duodecima mitterentur, et iuniores ad colonias laborandum mitterentur.
  verberare praesidiis saepius utebantur. At illi acrius tormenta torquebant.
  Stalin intolerabilis simpliciter factus est. Beria primus pacem cum Nazis agere instituit. Sed Hitler pacem noluit. USSR perfecte vincere voluit. Praesertim cum socii sint extra imperium et semoto.
  Jet aircraft in Tertio Reich effectae sunt. Imprimis, ME-262, sed hic pugnator machinis certioribus opus fuit ut nimis saepe non fragorem.
  Tam Arado bomber et Yu-287 consilium polliceri videbantur.
  Novissima TA-152 bene in usu se ostendit, sicut multi-proposito machinae et velocissimae. In genere militari Germanico adhuc in aere fortior erat. Praeterea Soviet Yaks et Laggies, intuitu aluminii defectus, graviores minusque maneuverabiles quam machinae referentiae evaserunt. Ita qualitas aviationis Sovieticae in gradu critico cecidit. ME-309 cum armamento valido, etiam problemata maneuverabilitatis ratione habita, cum vehiculis Sovieticis bene copevit, ME-109 divellens. And the TA-152 should have replaced the Focke-Wulf.
  Ita Germani hockey plus minusve sunt.... Sed opus est artificio exerceri.
  Exempli gratia, Lev-2 promittitur primum piscinam cum novo schemate layout. Germani in uno stipite ante piscinam transmissionem et machinam ponendo et turri in tergo versando servaverunt in caddie hastili et vehiculi altitudinem submiserunt. Quam ob rem "Leo" -2 evasit multo levius, et ideo velocius.
  Perspecta difficultatibus bellicis, productio piscinarum gravium in URSS fere cessavit, in serie fere omnia secundum T-34-76 unita sunt. Itaque Nazis, in exertus ut novam piscinam principalem crearet, iam non erant armatura nimis crassa facturi. Et "Leo" aptare potuit in quinquaginta quinque talentis, cum tormento equitum mille ducentorum. Nihilominus pondus Lev-2 cisternina amplius minuendo qua- les sclopetis reducere potuit. Illud plane redundans. Porro triginta quadrangula arma habebant ignobilia, et etiam 37-mm, tormentum Germanicum obsoletum iam penetrare inceperat.
  Stalin clare freking ... Et iacit tonitrua et fulgura ... sed non potuit facere quicquam .
  In Novo Anno Eva Germani impetum in Astrakhan, Volga della parte adhuc vacuam iecerunt. Praesentia multorum fluminum claustrorum, locorum difficilium, propinquitas maris Caspii permisit Exercitus Rubri defensionem Astrakhan obstringere, et etiam melius quam Stalingrad servare. Praeterea puellae Sovieticae singularem heroismum ostenderunt.
  Et in Caucaso, praesertim hieme, difficillimum est montes movere. Verum, ad Caspii maris ora commodiorem Germani ibant. Makhachkala, finis factus, ubi copiae Sovieticae, omnibus copiis coactis in pugnum, Nazis obsistere conati sunt.
  Sed munitionis quae mari tantum liberata non erat, satis erat.
  Tamara cum cohorte puellarum nudis pedibus deperibat perdite.
  Feminae bellatores pertinaciter pugnaverunt et singularem virtutem et magnam virtutem praebuerunt.
  Et fere nudi pugnaverunt hieme et gelu.
  Tamara grenade nudo pede iacit, deditque impetum adversariis falcationibus elisum;
  - Pro USSR!
  Anna quoque pedis nudo cum pede carpit et pipiat;
  - Pro communitate!
  Akulina bene curatum erupit, hostes pulsavit et clamavit:
  - Pro magnitudine Russiae!
  Contrita in hostes Victoria, demetere hostium coepit, barbam ut novacula tonderet ac mussitare coepit;
  - URSS stabit!
  Olympias in hostem iecerat, et sarcinam explosivam cum nudis digitis iaciens, vyaknula;
  - Pro patria et victoria usque ad finem!
  Ita pugnant puellae. perdite ac perampla determinatione agunt.
  Tamara , jaculans , notavit ;
  - Diabolus non tollet eos, et tunc tollemus eos!
  Pugnatum est hic inhumanum et simul constructivum ... .
  Anastasia Vedmakova in caelo pugnat.
  - Ave tempus communismi!
  Et nudis digitis tormento aircraft ad scopum intendit, et plana hostium, post quae stridet, pulsat:
  - Pro felicibus laboribus!
  Akulina Orlova pulsans adversarios confidenter fremit dentibus denudans;
  - Talis communismus in tota tellure!
  Gubernator clamat:
  Etiam pellentesque, sapien!
  Et nudis digitis ad scopum arrepta sclopeto dirigit, hostemque frangit ac stridore;
  - In nomine temporis communismi!
  Aspiciamus, puella terminator est et flamma urens. Nemo ignivomus cum eo comparare potest.
  Akulina Orlova cecinit:
  - Iam ego, quo die, fides in Deum somnio, tam piger sum, nolo orare!
  Et infensi despiciens pulchritudines.
  Hic sunt pugnae...
  Plana puellarum iam vincuntur. Et hoc est solidis eorum minus. Etiam ac magna nec ipsum cursus pellentesque.
  Unus e pueris qui pugnabat iaculatus est, nec tempus erat ut parachute prosiliendi. Quod quidem colossale eius est.
  Puellae in aere pugnant et iocum habent.
  Albina et Alvina pro bono pugnantes ME-309 pugnant et, utique, turpis activum sunt.
  Puellae valde superbiunt de successu eorum...
  Albina Sovietica in planum emissa, ope eleganti, pede nudo, diruit;
  - Pro nostris aquilae!
  Alvina tres currus Russian falcavit in unum erupit et increpuit;
  - Pro falconibus nostris!
  Puellae ad negotia famosissima descenderunt... At illi etiam milites Russici cruciati sunt.
  Hie gubernator quattuordecim annorum captus est. Pulchri- tudines filiorum rotundorum calcibus frixi pro eo. Et tunc nudum cum aqua glacie inceperunt ... Deinde aqua ferventi, et iterum aqua glaciei.
  Tales sunt pulchri- tudines ... .
  Albina cecinit;
  -Dones, ungues, dentes, pugni!
  Alvina clamavit in summitate pulmonis;
  - Ita bonam pugnam volunt!
  Puellae autem nudis digitis laborabant et plana Sovietica descendebant.
  Quamquam gubernatores Russiae etiam eis responderunt. Alice and Angela have just translated to Yak-9. Germani simul et trituremus;
  Formam patriae fortis es;
  Commilito Lenin et Comrade Stalin...
  In USSR omnes homines vere aequales sunt;
  et pugni ex ferro et chalybe!
  
  Lenin enim bestia Adolf non timet;
  Nunc Vladimirus dux est comes Stalin...
  Fritz in oculo, non in supercilio;
  Omnes Nazis simul discerpti sunt!
  
  Russia est mater mea
  Magna, immensa Mater...
  Omnes gentes una familia sunt;
  Mox sub communismo vivemus!
  
  Fortius patriam faciamus
  Cito virescit Russia ...
  In fronte potius fascist feriemus;
  Et mihi credite, nostra virtus in saxum non vertit!
  
  Jesus autem princeps satis magnus;
  Ipse est Dominus noster, et Deus Albus universi.
  Fuhrer vapulabit ac durissime;
  Ceterum virtus immutata est!
  
  Ita, pro sancta patria nostra, sanctus;
  Acriter pugnabimus Fritz ...
  Puella discalceatus in nix decurrit
  Illa velit furiis pugnare!
  
  Ita Stalin dux Sovieticus nunc factus est;
  Tam magnum, fortem et eruditum...
  Russiam communismi noli tangere;
  Quamvis virtus Luciferi tecum sit!
  
  Hitler accipere possumus, crede mihi
  Etiamsi virtute daemonum praeditus...
  Una Hitler est bestia praedatoria;
  Etsi Fritz non sunt morons fateri!
  
  Denique Berolinum pugnatores intrabimus;
  Ibi Lenin, aka Stalin, nobiscum erit.
  Fascistae ut catuli facile dilacerant;
  et crede quod vires non decrescent!
  . CAPITULUM #6
  Novus annus MCMXLIV venit ... Quamvis difficillima situs in frontibus, opus in USSR comparatum erat ad novam technologiam creandam. Speciatim magna spes est cum IS-2 piscina et armis validis sociati. tormentum 122 millimetre validum argumentum in bello contra Naziseos fieri potuit. Spes etiam in T-34-85 confixi sunt cum validiore sclopeto, turri magna, sed eodem puppi et subcarro.
  Res peius erat cum aircraft. Yak-3 productionem ob defectum GENERALIS duralumin produci non potuit, et LAGG-7, ob novam machinam, sine diminutione productionis deduci non potuit.
  Ita Stalin decrevit ut tunc temporis principalis pugnator Sovieticus Yak-9 et LAGG-5 esset, et IL-2 impetus aircraft fabricare et tenax facile erat. Et in lacus, paulatim transitus ad T-34-85 et IS-2.
  Etiam ut nulla in nulla consequat...
  Et frontem rimis rumpentibus, Germani Caucasum ceperunt. Makhachkala cecidit, et iam fines Azerbaijan appropinquabant!
  Hic Tamara pugnavit cum cohorte feminarum. Iterum puellas centonibus ex tunicis et discalceatis cum melioribus hostium copiis pugnavit.
  Tamara in Nazis aciem accendit, caesis nonnullis hostibus. Tum, nudis digitis, letale grenade jecit, Et pissavit ;
  - Gloria in USSR!
  Anna Nazis accuratissime emissa. Et nudo digitos tasque lethalis vi projecit, discerpens adversarios.
  Tum clamavit:
  - Gloria communismi!
  Akulina in hostes iecerat, fascistos pedites interiit. Fritzam succidit, nudis pedibus grenadem jactans, et stridit;
  - Pro Russia, magna mater nostra!
  Victoria jaculans in hostem, tasque in nudo pede notavit;
  - Pro magna matre!
  Olympias, item machina sclopeto accendi, yelped;
  - Gloria magnae communismi temporibus!
  Feminae pugnatores mirabiles sunt...
  Pugnant ut decet pulchris.. .
  Tamara, pugna, belli initium. Quam e Germanis effugere debebant. Ea igitur tormentorum impulsum rugitum audivit. Puella bombardam reliquit. Amicus eius Tatyana a Germanis captus est, et novos calceos tulerunt, ornamenta et inaures dilaniaverunt. Et nudis pedibus ejecerunt in captivitatem. Haec humilitas superbiae est, nudis pedibus quasi plebeiis, et in mollibus plantis nocet. Puella crura ei in cruore pulsavit et omnibus gradibus ingemuit.
  Tamara etiam novos ocreas sibi datas gerebat et calcibus ex longo itinere terebat. Quæ, depositis calceis, discalceatus abiit. Puella e villa est, quae officium suum in Ucraina gessit. Crura puerilia per abrupta montis ambulabant. Quod certe cum campestribus itineribus non comparat. Vera, eius calli a solo iam abierunt, et non tam commodus est ad ambulandum. Sed cito indurantur pedes iterum. et vix passa est.
  Sed Tatyana mox crura ei deiecit ut ambulare iam non posset. Germani sagittaverunt eam, sed pulchritudinis miserati sunt. In plaustro me posuerunt, sed in reditu me cantare fecerunt. Tatyana vocem iucundam habuit et plura carmina politice neutra eis cantavit.
  Quid ei deinde accidisset, Tamara nesciebat. Ipsa per silvam ambulavit, nudis pedibus, tuberculis, labefecit, virgis sensit, et ipsa etiam delectata est. Id cum per acuta montium saxa ambulas, tum etiam callae plantae, si diu ambulaveris, fit acuta et dolorosa. Ingratior et etiam incedere spinas. Cum haec plantae haerent, multo etiam gravius fit etiam asperis plantis puellae.
  Tamara in expeditione tedio et fame superatus est. Baccas comedit puella, nec satis erat. Germani celeriter progrediebantur. In silvis Ucrainis, Tamara, consueta in montibus habitare, viam illam optime ignorabat. Perdidi, ac denique postico.
  Nunc quasi cattus in silva. Tum puella Germanos in birotula cepit. Prohibuerunt currus cum stroller ad aquam. Et Tamara in machina sclopeta irrepsit, et quomodo ab ea in hostes secat. Incerte decidit, sed accurate. Et cadunt Nazis, et cruciantur in agonia. Tamara conficit eos. Nuda calcaneum ad mentum movit, cecidit. Accepit autem eum puella.
  Post hoc, pulchritudo in motorcyclum ascendit, et pedali nudo pede premens, evulsit.
  Itaque currendo multo magis fun quam ambulatio et discalceatus.
  per viam Tamara cecinit;
  - Pulchrum est, fratres, bonum est, bonum est, fratres vivere! Dolere non debes nostro ataman!
  Ita pugnatum est.
  Nunc pugnat Nazis sicut terminator Komsomol. Sed vires sunt inaequales, et puellarum phalanx pedem referre cogitur. Fervescunt hic praelia, sicut aqua in aheno giganteo supra monte.
  Anna, figens, lethalibus innixa viribus nudis digitis, notavit ;
  - In bello omnia media bona sunt, praeter funesta!
  Akulina, hostes inflammatus, prostravit Nazis, notavit;
  - In omnibus erimus primi!
  et nudum puellae calcaneum perditionis donum dedit.
  Victoriam iecerunt in Nazis, et caesis hostibus latis rumpit yelped;
  - Nulla misericordia hostibus erit.
  Despiciens comites.
  Olympias nudam, excidit tibiam, tasque gravem fasciculum struxit;
  - Pro amplitudine humanissima curia in mundo et communitate!
  Hie vere Gloriosi sunt bellatores, et quasi spacium seculi.
  Pugnant magna feritate.
  Sed Nazis adhuc in Caucaso progrediuntur. Mense Februario MCMXLIV, Germani et Turci adunati sunt, copias Sovieticae in duas partes inaequales secantes.
  Fuhrer postulavit ut URSS conficiendum. Astrakhan adhuc extendit. Nazis, ut semper, aequabiliter pugnant... PRIMA ME-262s pugnant in aere. Notandum, quod sensus non producunt. In magna celeritate, non valde commodum est ex 30 mm tormentis aircraft ferire. Imo hoc graviter accipiendum est. ME-262 etiam problemata nonnulla habet ob gravitatem ponderis. Manoeuverabilitatis potiffimum.
  Felicior in usu TA-152, quae gubernatores adamavit, et opificis factus est. Nam et currus et ante aciem bomber et pugnator et impetus elit. Etiam notiones fuerunt ut aviationem Germanicam huic aircraft omnino transferrent. Inter utilitates eius notandum est superstitiositatem et celeritatem, arma valida, ad oppugnationem aircraft et pugnatori apta.
  ME-309, quae modernisatur, etiam magis ac magis active adhibetur. ME-109 adhuc in servitio est, quod ob productionem non minuendam non tollitur. Etiam nova mutatio ME-109 "K" apparuit cum tormento potentiore, cum quinque tormentis aereis simul armatis. Machinam sic tam facile verberare non potes.
  ME 309 etiam validiorem machinam ac scopis alis accepit. Valde periculosum est currus. Gubernatores Sovietici adhuc vetus aircraft volant, eorumque qualitas tantum est inclinata. Quantum autem, Yak-9 non ita malum est, satis maneuverabile est, nec nimia celeritate indiget.
  Germanorum copiae fortes fuerunt ... controversiae de piscina T-34-85. Estne operae pretium facere crassiorem turrim armaturam? Ceterum pondus hoc casu augebit. Et notandum est qualitatem armorum Sovieticorum incidisse. Elementa commixtio sunt in copia brevis, et qualitas glutino vel abiectio in gradu critico obtigit.
  Sed puellae pugnant cum heroine...
  Tum piscina Elisabethae fracta est et puellae discedunt. Discalceatus et bikini nudi, per nivem currunt, vestigia lepide relinquentes.
  Catharina vultu maligno notatur;
  - Nos strangulati sumus!
  Elena ira notatur;
  Sed tamen vincemus!
  Elizabeth pistolam accendit, motorcyclista Germanum percutit et mussat;
  - Ego Germanum ferire! Quomodo a me aptus erit?
  Euphrasia notatur inpigre;
  - Ibi vitam finiunt, nec retro effugerunt!
  Catharina puella pugnax erat, et cecinit;
  - In furore nostro antiphonas imperii canimus!
  Puellae sibi currunt, et nudi circum pedes micant.
  Puer, videns puellas, territus eas interrogavit;
  - Et unde venis discalceatus?
  Elisabeth respondit:
  - Agamus decurrere imperatoriae!
  Puer pipiabat;
  - unus, duo - dolor non obstat;
  Numquam retro deorsum!
  Nasum tuum et caudam cum tibia altius contine;
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Catharina pipiabat dentes denudans;
  - Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Elena exclamavit:
  - Noli timere! Revertemur....
  Et omnes quattuor puellae in choro vociferabantur;
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Milites parati sunt quemlibet Germanorum discerpere ... Et nudipedalia in nive tam pudici et pulchra sunt. Quam pulchrae hae puellae sunt, ut florentes et immarcescae rosae!
  Bene, Hitler non iocatur, et circa matrem nostram nubes agit. Dentes in praecordiis immittit, et sanguinem eius bibit!
  Puellae vestigia pulcherrima post eas relinquunt. Has vestigia Germani sequuntur, genua obstrepunt, et conspiciunt inhians. Hi sunt ferae bellatores. Germani vestigia puellarum osculantur.
  Et Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova in caelo pugnant. Mirae duae puellae.
  Anastasia, Nazis fusa deorsum et nudo digito utens plano suo circumferens, cantabat:
  Cras pro clariore pugnabimus!
  Akulina caudas Nazis amputans nudis digitis utens, pipiabat;
  - Osculum fiat!
  Puellae rursus Germanos sine ulla miseratione aut caerimonia triturant. Ut id quam dolor.
  Anastasia iterum convertit eam Yak-9 et, occentu, vyaknula;
  - Id nomen communismi!
  Akulina cum hoc consensit:
  Credo totum mundum excitaturum...
  Anastasia, tundens Germanos, grunxit;
  - Mater nostra sol est!
  Et tales sunt hic puellae pugnae, classis Sovietica summa.
  At Germani durissimum. Et res militares excoluntur...
  Mense Martio, Nazis Baku expugnare coepit. Magna est oppugnatio olei plena. Pugnae sunt feroces.
  Germani testa Baku gravibus tormentis utentes.
  Et emissa ab tempestatibus. Sed etiam bombae omittuntur a prima, novissima Yu-488s, quae per vim colossalem distinguuntur. Hae machinae bestiae sunt.
  In una eorum Gertrudis, Eva, et Frida. Puellae pulchrae, optimum visum, bombae in Sovieticae positiones cadunt. Milites exercitus rubri et paganorum interficiunt.
  Baku in igne est... Fumus in columnis surgit. Oleum urunt putei, omnia ardet.
  Gertrudis cum smirk dicit:
  - Deus Germaniam amat!
  Eva, calcaneum nudum premens in vecte et bombs stillans, consentit;
  - Utique! Nos sumus genus electum!
  Frida infensi cecinit;
  - Nostri sunt electi caeli.
  Despiciens comites. Hinc puellas hae sunt et pugnae, sicut forma pugnacitatis. Pugnaque virtus.
  Gertrudis tormenta aeris erupit et pipiavit;
  - Pro magnitudine patriae!
  Eva figens in adversarios confirmavit;
  - Pro magnitudine perampla!
  Puellae aeroplana cito dominari possunt. Hae amicae pugnae sunt.
  Et non potes eos vincere modo in schedulis. Hostes truculento rabie triturant.
  Frida notavit;
  - Mulier sum magnae somniorum et pulchritudinis!
  Post hoc, iterum illa tormenta aircraft accendit, pugnatores Soviet descendit, qui monstrum Germanum oppugnare conabantur.
  Ita contra Naziseos affectus est ut resistere non possint.
  Baku oppugnatur.
  Tamara et phalanx eius pro hac urbe pugnant. Puellae perdite pugnant et singularem heroismum ostendunt.
  Turn Tamara, peditem nudo jecit in digitos, Germanosque mercenarios spargens, stridavit:
  - Pro mea patria immensa!
  Despiciens comites. Bellator summis, qui parem non habet.
  Quamquam aliae puellae non sunt malae. Dicamus modo optime pugnant.
  Anna, verbi gratia, nazis tanquam falcis ictu deposuit.
  Et pipiabat;
  - Pro USSR!
  Et calce nudato leti munera leti dedit.
  Akulina in hostem iecerat, elisit;
  - Pro patria!
  Et nudis digitis, quomodo ad annihilationem praesentationes immittendas, quae omnes in ordine exterminant.
  Victoria cum hostibus pugnat, perdite ac fortiter agens. Pulsat hostes in adsensu succlamatum esset. Tum nudo digito tasque lethali vi proiicit. Ac strepit:
  - Pro ideis communismi!
  Olympia etiam pugnat. Et haec heroica puella totam capsam explosivam cum cruribus suis nudis, muscularibus mittet. Et piscina "Leo" supervolvetur.
  Bellator exclamat:
  - Sed Pasaran!
  Pugnae puellae et pulcherrimae. Numquam desistas et numquam desistas. potestatem habent terminatores.
  Et vires valde inaequales sunt ... Baku in incendiis immergitur. Copiae Sovieticae munitionis satis non habent. Etiam ac consectetur lacus.
  Multi desperant deditionem.
  Gerda et turma eius vi famuli servorum nudas plantas osculantur. Illi officiose faciunt et calcanea lambunt.
  Tum puellae in Pantheram conscendunt et iterum 2 iaciunt. Pulsando Soviet sclopeta...
  Fere tota Caucasus jam capta est. Sed Yerevan adhuc tenens manum. Civitas Poti heroice pugnatum est - ultimus portus in quo reliquiae Classis Ponti Euxini adhuc tenent.
  Ibi puellae diversae nationes pugnant. Et cum discalceatis copiis pugnatur Gulnazi. Pulchra Pontica femina, et puellae equos habet.
  Gulnazi nudo pede explosivae sarcinam iacit, dilaniat Nazis et stridore;
  - Gloria mundi magnitudo communismi!
  Tamila, eius conjux, nudo pede grenadem exitialem iacit, Turcos discerpens et stridore;
  - Pro Patria!
  Masha puella ex Russia vicem dat et explosivam potentiam nudis digitis dat et Nazis clamat;
  - Temporibus mundi gloria communismi!
  Margarita quoque vicem bene affectatam dat. Nazis metit, et nudo calcem, adversarios opprimendo, et stridore, munera necis necis misit:
  - Pro nostra victoria!
  Ita puellae heroice pugnant. Et vere cessari non possunt, nec flecti possunt. Sunt tantum pugnatores feminae et super. Et si pugnant, tunc sicut heroes et supermen!
  Sed heu difficile est Nazis suisque superioribus copiis resistere. In caelo, Albina et Alvina rationes confidentes conciliant. Atque ita multa plana addicitur ut ea obsistat plane impossibile.
  Albina, Sovieticum planum nudis digitis alterum procurrentem, canebat;
  - Vinci non possumus, venator in ludum vertere!
  Alvina, adversariis amputatis, valido collo caput fortiter intorquens, pipiabat;
  - Gloria herae novi ordinis Aryan!
  Ac etiam nudum calcaneum dat...
  Puellae singulas aircrafts iam plus quingentis iacuerunt et crucem Militis Crucis ferreae acceperunt cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus.
  Haec sunt sicut incredibilia pulchritudines. Et si hostes Tertii Reich iam vapulant, non possunt isti daemones prohibere. Plusquam 500 planis depressum solum apud Massiliam est. Hoc sane est supra. Tituli etiam approbare decreverunt sextum gradum crucis equestris crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Is ab eo accipietur, qui primum mille elit downed excedit. et fiet solum phaenomenum.
  Albina quinque aircraft Sovietica statim abscidit uno impetu tormentorum 30-mm callarum et, pressis triggers nudis digitis, cooeditur;
  - Gloria virtuti nostrae!
  Alvina, carros Sovieticos falcando, et hostibus nudis digitorum ope caedendis, vyaknula;
  - Magna laus fortitudinis!
  Et despiciens inter se milites!
  Pugnant sicut semper in bikini et discalceatis, et hoc est eorum robur. Puellae supermen- feminae iustae sunt. Etsi mala causa serviant. Et calcem captarum munientibus scintilla Flectere amant. Hic puellae hic sunt. Saevus sed bellus.
  Albina semel dixit;
  - Nulla benignitas in mundo, nulla est infirmitas!
  Et nudo calcaneo duas bombas in locis Sovieticis demittit, tria tormenta pulsans.
  Hi sunt fortes qui nullam prorsus misericordiam dant cuiquam! Sed ictus eorum simpliciter sunt opprimendi.
  rictu notavit Alvina;
  Est locus infirmis sub sole.
  Despiciens socium.
  Milites, qui nullam infirmitatem habent, et numquam cedere. Vere pugiles sunt pugiles. Minuo licet signo, ut mala vi serviant.
  At simul mauris ac venuste.
  Albina, denudans dentes, et conchas in adversarios mittens mortiferas aeris, pipiabat;
  - Verbum sanctum Nazi - delebimus in aeternum.
  Alvina infensi animadvertit, adversarios prostravit;
  - Vere praedones sumus!
  Interclusis hostibus Albina confirmavit;
  - Omne aliud somnium est!
  Et milites facti sunt ita opprimendi et pulsandi unumquemvis, sicut scoriis pucks fustibus.
  Alvina pipiabat sicut ipsa aeroplana Russiae oppressit;
  - Pugnamus aquilis Hitler!
  Despiciens comites.
  Belligeras hic, immo pereant viscera hostium. Exercitus Rubrum ab eis caput accipit.
  Pugnae puellae tam studiose turmas Russorum pulsant.
  Sed Helga in TA-152 copias terrae Sovieticae destruit. SAU-85 Proturbare et stridore;
  - Pro magnitudine Germaniae et filiis et filiabus eius!
  Sed adhuc in Astrachan geritur pugna.
  Puellas in ultimis viribus retinet.
  Alenka bombam explosivis cum pede nudo iacit. Nazis frangit et stridore;
  - Pro sacra communitate!
  Anyutas iecerat ad Nazis, itemque grenade nudis digitis, stridore;
  - Et salus patriae!
  Alla irruens adversarios, sine superfluis caeremoniis falcaturas ac nudam calcem grenade jactans, elidit;
  - Hoc sonat gloria nostra!
  Maria, destruens hostes, Nudis digitis jactans munera mortis, fremit;
  - Magni sumus in gloria nostra!
  Marusya metens agmina Arabum venientium agmina, Et nudo pede grenade jactans, ululat;
  - Mutationes, ut pretium simul cadunt!
  Matrona, exstinguentis Nazis machinae sclopeto, cepit eam et diruit;
  - Patria nostra URSS! Confringetur domine!
  Hic bellatores cum magna pugnacitate agunt. Pressura eorum pugna colossa est.
  In genere, colossales aerobaticos suos ostendunt. Nara et vere pressus.
  Milites discalceati, sed felices.
  Mense Aprili, postquam omnes Nazis ceperunt Baku. Defectus munitionis portorium accepit. Poti eodem fere tempore cecidit. Solus Yerevan, in montis clivis situs, extendit. Etiam sed venenatis erat. ibi etiam cessabat munitio et cibus; Iustum est quod Turci hanc urbem non expugnaverunt adhuc, et pulverem ad famem congregant.
  Puellae e cohorte Tamarae parte inter subterraneos disparuerunt, et pars una cum duce ad anteriora versa ... volebant ad suos perrumpere.
  Caucasus jam fere totus capitur, sed bellum pergit. Quamvis URSS maximam partem olei eo tempore amisit. Sed Exercitus rubri non frangitur spiritu. Et adhuc oleum est in regione Volga, in Sibiria et in multis aliis locis.
  Hitler in Astrakhan a die 20 Aprilis confici iussit. Pugnatum est in perampla. Acrius autem bombing intenditur.
  In URSS cogente erat. Alma-Ata pugnatum est, quae Iapones expugnata est. Urbs fere tota cingitur.
  Samurai, ubi primum paulo calidior est, ingrata et in Magadan directione evolvere conatus est.
  Veronika in Alma-Ata pugnavit et impetum samurai cum cohorte puellarum expugnavit.
  Et earum amet sunt. Sinenses modos ruinae reparandi sunt etiam pugnandi.
  Milites flavos in proelium producunt... Progrediuntur et literaliter positiones Sovieticas cum cadaveribus suis iaciunt.
  Veronica ardet. Et Seres et samurai labant ordines. Iacit tasque in digitos et stridore rudes;
  - Gloria spiritui Russico!
  Marfa quoque ignes scindit adversarios et stridore;
  - Pro Patria nostra!
  Natasha, milites Iapones et Sinenses mittentes ad munus tormenti pabuli conscripti, strepit;
  - Pro magna Communismo!
  Alina, apud Samuraos et Sinenses pugnatores mittentes, eos magna cum passione falcaverat, nudaque calcaneo praesentem mortem praebens, strinxerat;
  - Ad novos fines communismi!
  Veronica accuratissime in hostem figit, capitaque Sinensium perrumpit, simulque stridore;
  - Gloria terrae Sovieticae!
  Et nudo crure grenade perampla emittit vim, que omnes inimicos lacrimat.
  Marfa secas hostem , nudis digitis munus obiens , stridore ;
  - Tempora communismi dominare!
  Natashka scidit, sarcinam explosivam cum nudo pede iaciens, massam Sinensium, vyaknula;
  - Pro novo ordine Sovietico!
  Alina, hostes diligentissime iecerunt, elidunt;
  - Pro novis communismi finibus pugnabimus!
  Et nudum calcaneum eius bomb exitii cessit.
  Pugnae puellae quasi scintillae ex oculis emittunt.
  Imo, Iapones tales homines vincere non possunt, etiam cum copiis Sinensium. et samurai virga ad expugnandam.
  Rursumque cadavera ad omnes aditus coniciunt. Sed nimis multi ex eis sunt, et discalceatorum phalanx pulchri- tudines recipiunt.
  Et sunt puellae Iaponicae ninja. Difficillimum est contra eos pugnare.
  Ita sunt micantes, pugnae et pulchrae. Et nudo digitos pedes iaciunt, munera magnae perniciosae potentiae.
  Ninja puella caeruleis crinibus decidit Soviet milites gladiis et stridore;
  - Pro temporibus imperii imperatoris!
  Ninja puella comis flavis currit molendinum, militare Russicum opprimit et stridore;
  - Gloria era in banzai!
  Ninja puella rubris capillis utebatur artificio helicopterorum, praefecto Sovietico abscissa et increpuit:
  - Semper vincimus!
  Ninja puella cum pilis albis papilio technicis usus est, tres milites Russicos excidit et pisum nudis digitis proiecit. Is explosa atque flipped triginta quattuor.
  Belliger occumbo;
  - Pro novo ordine Iaponica!
  Tales virgines hic sunt mirabiles et vere frigus... Et Exercitus rubeus in extremo Oriente occurrit gravi inimico.
  Sed hic in centro, copiae Sovieticae repentino ictu in Rzhev liberant.
  Hic turba Elizabethae primum in nova IS-2 piscina pugnat. Apparatus cum quo spes aliqua sociatur. Plerumque quinque socii turbae in eo sunt, hic autem bellatores quattuor copant.
  Elisabeth ignem 122mm gun. Proiectum exitialis volat cum vi parricidio. Arcum describit, et ictus ex longinquo T-4.
  Elisabeth exclamat:
  - Hoc est quod bene feci!
  Ekaterina, respondens, crimina nudis digitis utitur, et cum molestia dicit:
  - Et sclopetum non nimis celeriter accendi!
  Cum hoc Elisabeth consensit:
  - Non perfectam omnino eversorem tristique!
  Elena, qui nudis pedibus telum onerare adjuvit, notavit;
  - Sed interfector!
  Et tunc Katherina accensa. Testa Pantheram conscendit e longinquo. Etiam interfector gun...
  Catharina notatur;
  - Nos multam industriam ac tumultum habemus!
  Elena cum hoc consensit;
  - Multum! Russia gloria!
  Euphrasia praeterea notatur;
  - Visio huius currus puellarum infirma est. Quomodo iacis?
  Elena logice notatur;
  - Et hic est oeulus noster! Si percutimus, tunc beat!
  Et milites in choro cantaverunt:
  - Nos non timebimus et semper pugnabimus!
  . CAPITULUM 7
  Die 21 mensis Aprilis Astrakhan partim in potestate Sovietica adhuc erat. Germanicus non totus ab eo captus est.
  Locus effecit ut bene hic defenderet. Germani rationi mutare constituerunt. Loco impetus, ad bombing et corticem mutaverunt.
  Alenka et turma eius in munimento latebant et testam molem exspectabant.
  Puellae sex tantum ex eis chartulae lusoriae erant. foros nudis digitis disceptationem habebant.
  Anyuta irata dixit:
  - In Caucaso tantum Yerevan non capta est. Haec sola nostra est ultima insula in eo tractu. Quid suus 'postero?
  Alenka ratione suadet:
  - Maxime Moscuam ibunt. Hoc est eorum credo!
  Dixit cum gemitu Allah:
  - Vires valde inaequales sunt... Nos bellum vere vincimus et milites satis non habemus!
  Mariam logice notavit;
  - Et perdis Nazis! Nobis resistere non possunt!
  Matrena suam sententiam expressit, chartam cum nudo digito iaciens;
  - Vincere nati sumus, et certe vincere, scio!
  Marusya consensit, adversarium suum nudis digitis verberans;
  - Utique dubium est!
  Alenka non tam optimam fore, chartam nudam, crus perustum;
  "Nos puellae sub occupationibus vivere possunt, sed credo certo vincendum esse!"
  Anyuta instanter dixit:
  - Certare potes cum rationibus factiosis, et erit pulcherrimum cum tam frigidissima pugnasti!
  Domine aggressively notavit:
  - Pugnabis acrius!
  Puellae sermonem siluerunt. Inde ad aliud se transferunt.
  Marusya cum molestia notavit;
  - Crevit numerus credentium. Contra omnem logicam!
  Ad haec Anna respondit;
  Nemo adhuc probavit Deum non esse. Et aliter probare non potest. Sic igitur hic in infinitum argumentari potes.
  Elena confirmavit;
  - Et stultum et inutile est hic disputare!
  Constat cum hoc Allah:
  - Immo inutilis est haec conversatio. Si autem Deus est, talis est ut melius non sit.
  Matryona giggled and remarked;
  - Melius est talem Deum non esse. Donec canamus!
  Puellae autem in choro cantaverunt;
  Komsomol iungentes puellae sumus;
  Iuraverunt ex fide patriam esse .
  Ita ut atrox pugna Nazismum expectabat;
  Bene et Russiam sub communismo vivere!
  
  Ceterum Lenin nobiscum est quasi metallicus;
  Aere quis fortius omni ferro...
  Vidi convertendi mundos circum
  Pro magno ingenio legavit Stalin!
  
  Patriam faciemus frigidiorem
  Et super astra erigamus Patriam .
  Sit successus cum membris Komsomol,
  Etsi nudi sunt pedes nostri!
  
  Invasit patriam fascist;
  Ab oriente contumelia scandunt samurai ...
  Jesum amo et Stalin
  Et credo adversarium, nos discerpemus!
  
  Ceterum nobilis Deus Svarog nobiscum est,
  Quam communismus, iocando, aedificabit...
  Virga gloriosa est fortior omnibus in universo;
  Addam conscientiam et voluntatem!
  
  Credimus nos non deficere
  Patriam non in genibus ...
  Sodalis Stalin Stella lucida est;
  Et magister noster ingeniosus est Lenin!
  
  Patriam nostram faciemus;
  Pulchrior et nitens in planeta .. .
  At enim scitote tormentum letale;
  Ludant adulti et pueri!
  
  Svarog, ne ardeas in corde tuo,
  Tu es patronus omnium gladiorum Russiae ...
  Mox aedificabimus, credo paradisum fortem;
  Jesus venit sancta missio!
  
  Noli credere Hitler scriptor cohors amicorum
  Quod facile et minax feret.
  Omnes opus est una familia -
  Et crede non nimis sero est matrem amare!
  
  Domine omnipotens custodiat nos omnes
  Vexillum tricolor leva super terram ...
  Malus autem rapax in ludum convertetur;
  Nos satanas obire poterimus!
  
  Magno Patriam amo
  In toto mundo non est formosior
  Russiam pro rubra non vendemus;
  Pacem et felicitatem in universo aedificemus!
  
  In nomine patriae, somnium,
  Magna Russia orietur...
  Omnia alia vanitas est
  Et erit nobiscum nova Messias.
  
  O Lada omnipotens,
  Dabis amorem et pacem Russiae ...
  Ad te sic me converto, oro.
  et si opus est, fulmine percutite!
  
  Maria Dei Genetrix coeli;
  Mundus dedit Iesum.
  Per te Deus magnus surrexit.
  Homines verum gustum non perdidi!
  
  Vide Komsomol membra sunt
  Dii Russiae valde honorati ...
  Patriae magni filii sumus;
  Russi semper vincunt!
  
  Amici debent orare pro patria,
  Perun, Yarilo, et Svarog potentes sunt.
  Fortissimi erimus mariti
  et nos etiam nubes in caelo flare!
  
  Hostes iam Moscuae reiecti sunt;
  Fascists multum nocere tibi ...
  Fideles sumus Jesu et Stalini;
  Satis lacus erit cum sclopetis!
  
  Imo hostes Russos compescere non poterunt;
  Quoniam nostri milites omnes potentes sunt...
  Exams, Ancus, quinque tantum;
  Ut quisque puer fortissimus esset!
  
  Mihi crede, Stalingrad gloriosus erit;
  Et nos eum ab incursu servabimus.
  Veniet noctis victor eques;
  Cruor immodicis fluit!
  
  Mors puellae in frigore
  Concurrunt , calcibus micantes .
  Et fascistos pugno percutient;
  Insociabilis Cain complanabitur!
  
  Omnia erunt, homines bene norunt
  In spatio sumus, constellationes aperiemus ...
  Ceterum dubitare virtutem nefas est;
  Et erit homo in solio Dei.
  
  Scientia cito resurget mortuos;
  Minores et pulchriores fieri poterimus...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Pulchra mater mea Russia!
  Puellae totum carmen bene canebant et nudis pedibus ludere pergebant.
  Aprilis 22 dies natalis erat Lenin. Puellae alcohol dilutum aqua et capulus biberunt et sub eorum halitum purred ...
  Exercitus rubri aliam operationem Rzhev-Sychevsk in centro perfecit. Germani in munitione pugnaverunt. Novae piscinae Sovieticae T-34-85 et IS-2 pugnaverunt. Ultima raeda saepe in luto haesit. Immo et arma "tigris" -2 et gravius "feles" in fronte non accipiunt. "Panther" -2 quoque poterat nisi prope transfigi.
  Currus Germanorum Sovieticum e longinquo transfodit.
  Hitler plerumque delectabatur cum "Panther" -2, quae satis tuta est, et bona opera et armis pulsis. Sed postulavit ut piscinam crearet quae tutior esset, et simul tolerabiliter expelleret.
  "Mus" in hoc casu ostendit se machinam inutilem esse. E-100 in parte seriei E active evoluta est. Hic locus machinae ac transmissio fieri existimabatur, ac turris erat angustior et propensior, sicut alveus. Armorum crassitudo manebat comparabilis Maus et armatura, sed pondus ad centum talenta propter altitudinem redactus erat. Machina, e contra, plus quam mille quadripedes fieri debuit, et lacus mobilitatem satis- habuit.
  In genere, series "E" putabatur novam esse praediorum generationem. Silhouettes inferiores, cum magnis angulis inclinationis rationalis, tormenta et tormenta potentissima, in extensione densa.
  Sed cum Germanis iam carros bene habebant. "Panther" -2 exemplar priorem reposuit. Erat etiam nova Tigris cum validiore machina, angusta turri. Tutior et levior pondere.
  Ita non sedit Nazis.
  Die 24 Aprilis 1944, primus Germanus Arado jet bomber Moscuae muneribus mortis percussit. bombam ex magna altitudine demittit et pugnatores Sovieticos facile adsequitur.
  Hitler dixit nunc URSS casum non habere, et finis exercitus rubri mox futurus est.
  Die 25 Aprilis novum impetum in Astrakhan incepit. Prima machina movens terrestris etiam pugnae interfuit: lacus subterraneus.
  Duae puellae Germanorum in ea pugnaverunt: Mercedes et Dora. Milites exemplum subterranei probaverunt quod in terra moti sunt.
  Dum satis levis est cum brevi barathrum 75 millimetrorum tormentorum et quattuor tormentorum machinarum.
  Puellae carros in terra trahunt. Terebrae nent saxum secantes. Motus septem chiliometrorum per horae lentior est, nam vehicula subterranei hoc malum non est.
  Mercedes digitos nudas premit primo gaudio in exercitu Germanico. Commodissimum est agere et pronuntiare;
  - Ecce scientia nostra Germanica pro suc- cessit!
  Dora cum hoc consensit;
  - Ita multum iam scimus! Nostra virtus maxima est!
  Etiam moderatur cum joystick. Puellae machinam specialem cum radar temptant.
  Hic praemisit altilium Soviet et sub ea intendere potes.
  Mercedes, dentibus denudans, dicit;
  - Novum ordinem aedificabimus!
  Jamque Nazis machina emergit. Summus explosivae ruptionis proiectum Soviet tormenta pervenit. Exercitus rubri milites percutit.
  Dora ridens dicit:
  - Ave magna revanchismus!
  Et nudis digitis accurate ictus facit. Hostem ferit et stridore;
  - Gloria novum somnium!
  Mercedes scribbles from machine sclopeta, et ululatus dicit;
  - Pro temporibus magnis somniorum!
  Puellae rident et se plaudunt. Hi feroces ac pernicissimi milites sunt.
  Donatus infensi dicit;
  - Multa bona sunt in mundo!
  Et nudis digitis globulis ac virgultis iterum in Sovieticis tormentariis premit.
  Confirmat Mercedes cum risu;
  - Et pulchrior erit!
  Atque etiam nudo pede figit. Haec quomodo pugnae puellae incenduntur.
  Quid est aliud bellum.. .
  Impetus Nazis in Astrakhan crescit ...
  Omnes aditus interclusi sunt ... et copiae Sovieticae cedere coactae sunt die 1 mensis Maii anno 1944, longa, heroica urbis defensione peracta. Praesidium hoc etiam cecidit.
  Nazis Astrakhani casum cum pompa celebravit. Nec frustra defensio. Accepit Fritzius aliquandiu copias implere et subsidia evellere .
  Fuhrer progredi in Saratovia et ulterius per Volgam cum Moscuae profundi transitu cogitavit.
  Sed dum suas copias Germani evellebant subsidiis. Praelia autem erant in aere.
  Germanica aviatio suam excellentiam confirmare conatus est. Certamina probationum ME-262 ostendit defectum fidei huius machinae, eiusque crebras casus, ac difficultates cum manoeuverabilitatis. Dum igitur ideae nullae erant de integris unitates Germanorum cum hoc aircraft, reponenda sunt. TA-152, contra, magna apparatus suo tempore probatur et magis magisque introducitur. ME-CIX et ME-CIX remansisset in servitio.
  Me-propelled eruca 163 probavit bonum esse pugnatorem pro pugna, sed tempus fugae parum effecit ut in certamine uti vix posset.
  Arado jet bomber felicior evasit, quod, propter summam celeritatem, cum anti-artis tormentis sagittare prope impossibile erat, et pugnatores Sovietici adsequi non potuerunt. Exploratores reciproci satis boni fuerunt. Germani etiam alias machinas elaborabant. Exempli gratia, XE-162, levior pugnator quam ME-262, facile est fabricare, vilis et discurrere, ut pleraque ligna fiant. , aliique pugnatores. And the ME-1010 and TA-183 ... Et magis provectior et certa modificatio de ME-262 X. Et Gotha tailless pugnatores, et multo magis.
  Tamen tantum propeller-acti sunt bellatores Germanorum multo fortiores quam machinae Sovieticae. Quo genere ceciderunt et tormentis et armis debiliores erant. Praeterea Yak-9 magis simplicior erat et nunc tantum unum tormentorum aviationum 20-mm in eo positum est, machina tormentarii relicta. Haec sumptus et productionem simpliciorem redegit ac pondus minuere permisit.
  Eadem omnia, machina tormentarii contra aircraftm Germanicam magis debilis est. Hactenus, USSR non potuerunt producere exempla carrorum graviora et in cursu et armis ante Nazis transitum praebere. Pondus superior machinarum etiam problemata manoeuverabilitatis creavit.
  Et defectus escarum reducta est fuga disciplinarum cherubin.
  Alvina et Albina, validis ME-309 libus armis honesto cursu potiti, in terram ME-262 noluerunt, quae se saepius ingruebat. Et in velocitate iam robustiores sunt quam Russi.
  Alvina, currus Fontes interveniens, notavit;
  - Pugnatum in caelo est interesting!
  Albina, nudis pedibus adiuta, pugnantem in scopum demonstrans, eamque opprimens, consensit;
  - Ita per se fortissimi sumus in mundo!
  Et puellae ridebant ut delirantes.
  Forte evenit ut tranquillitas relative. Exercitus Rubri adhuc salientibus Rzhev exscindere conatur.
  Elizaveta accensus ab IS-2 ad adversarios suos ... In autocineto Sovietico solum in superiore parte frontis carinae bonum praesidium habuit. Frons turris non satis tuta est. Transfigitur etiam ex propinquo tormenta T-4. Ultima tamen piscina tandem mense Maio discessit, sicut erant Panthera et Leo et Maus regulares. Nunc in serie "Patera" et -2 et "Tiger" maxime coniunguntur et cum similibus telis sunt.
  Hae machinae in fronte bene munitae sunt, a lateribus magis debiles, pondere magis differunt. Agunt cum novis machinis militaribus acceptum. Sed hi lacus etiam temporales sunt. Cum densiore extensione, cum situ machinae et transmissionis in uno lapide et per transmisso, levi, simpliciore, simul passibile et facile reparabili subcarro.
  Novae machinis tutiores esse debent, sed sine aliqua notabili pondere aucta.
  Impensa armorum nulla unitas est. Arma Sovietica lacus non nimis crassus et exiguus est. Et sine sensu est magna gente telorum ponere. 88mm tormentum militare est pulchrum. Triginta quattuor chiliometra accipit, et -2 a paulo propius est. Ita progressio comparata est...
  In URSS aliquid responderi debet. Sed hic quid est, nondum liquet ... Consilia creandi SU-C sunt. Hoc tormentum auto-propellitur solum efficax, et cum actione penetrante. Cum ea spes aliquae connexae sunt, pugna contra lacus tertii Reich ingravescentem. Sed etiamnum fieri debet, sicut conchae monstri, et massa tormentorum productio institui debet, quae in condicionibus bellis non nimium est, reale est.
  Sed lacus turba Elizabethae pugnat in T-34-85. Puellae nudis pedibus et bikinis fortiter pugnant.
  Elisabeth nudis digitis ad Nazis tendit et Pantheram transfigit, dicens:
  - Pro magna communitate!
  Eorum triginta quattuor prosiliunt et celeriter flectitur, incendunt.
  Ekaterina quoque accuratissime in hostem figit. Lacus obsoletus t-4 rumpit in latus, et strigat;
  - Gloria militibus USSR!
  Et annuit iterum amicae eius. Talis puella militans evasit.
  Elena quoque in hostem figit. Verissime pungit, in hoc casu frangens tigris skating rink ac fremit in summo pulmone;
  - Ad sanctum Rus'!
  Euphrasia accuratius in hostem urit. Iaculatur hostem accurate latus, stridore metallo perrumpit;
  - Pro sancta communitate!
  Puellae piscinam suam confidenter explicant et a conchis deflectunt. Praesent non facilisis metus.
  Hic novissimus et terribilis "Leo" -2 contra eos apparuit. Talem piscinam erumpere conantur et triginta quattuor ferire conatur.
  & eminus figit.
  Elisabeth tweeting respondit:
  - Non accipies!
  Proiectum mittit ad piscinam "Lev" -2 e longinquo intervallo. In fronte percusserit.
  Hitleritae Chiffl.
  Tum Catharina iterum in hostem digitos nudis utens, et hoc tempore proiectum, descripto arcu, fascistam in longo tormenti dolio percusserit.
  Catharina cooed;
  - Oculus acutus, manus obliquae, hoc non est de nobis.
  Germanus, stipite amisso, celeriter reverti coepit. "Leo" -2 est prima piscina Germanica in qua transmissio et machinatio in uno lapide ante posita sunt, et gearbox in ipsa machina.
  Hoc ei permisit suam altitudinem minuere, pondus minuere, celeritatem insigniter elevare. Itaque "Lev" -2 discessit, et spatium erumpere contigerat .. .
  Elena, nudis utens digitis, sclopeto demonstravit, eam cepit et in hostes incendit. Testa puppim Leonis in puppi percussa est, sed evulsa est ...
  Elena fremuit;
  - Damn, magnum spatium. Non eum!
  Ekaterina fremuit, dentibus denudans;
  - "Leo", puellae, hoc est "Leo", quomodo non offendimur! Mox cognoscetis vos amici, erubescendum eritis!
  Et piscinam eorum T-3 ferire, haec piscina modo in obliquum versa, et ex longinquo intervallo feriri potest.
  Et percussit puella digitos suos nudis pedibus et coquebat;
  - Gloria temporibus communismi in terris!
  Euphrasia cum molestia notavit hostem iecisse et nudis calcibus utens;
  - Mater nostra fortis est, mundum custodit!
  Elisabeth pipiabat, denudans dentes et cantabat, totum carmen in euntem componens;
  Non erimus a Satana vinci
  Patria mea est pulcherrima in mundo;
  Gloria patriae pulchrae ...
  Puberes et pueri in ea beati erunt!
  
  Florent in ea lilia convallium.
  Et cherubi canunt ymnum honestum.
  Fuhrer veniam kaput
  Russi in proeliis invicti sunt!
  
  Komsomol membra discalceata discurrunt;
  Stant super nivem nudis calcibus ...
  Hitler tantum spectare frigus
  Ego te movebo in piscina!
  
  Possumus vincere Nazis
  Ut semper, nudipedales puellae sumus...
  Gravissimus eques ursus noster est;
  Omnes machinae sclopeto interficiet!
  
  Puellae iam frigidissimae sunt;
  Nos omnes inimicos ad litteram dilacerant ...
  Ungues, dentes, pugni.
  Nos locum in paradiso mirabili aedificabimus!
  
  Credo communismum frigus futurum;
  Patria floret in ea, consilium credite.
  Et flebilis nazismus peribit;
  Eae, credo, facta canuntur!
  
  Florebit, credo, in ore procellosa est;
  Ex victoria iterum sumus ad victoriam .
  Vincere Iaponica Nicolaus
  Samurai respondebit ad vilitatem.
  
  Non nos patimur iuvenci;
  Uno ictu inimicos nostros opprime...
  Venator vertat in ludum
  Nos Wehrmacht causa contrivimus!
  
  
  Crede nobis non alienum est tradere;
  Russi semper pugnare potuerunt...
  bayonets ex ferro acuimus;
  Fuhrer imago scurrae fiet!
  
  Hoc est quod patria mea est
  Concordia Russica ludit in ea...
  Omnes populi sunt familiae amicabiles;
  Abel triumphat, non Cain.
  
  Mox in gloria URSS erit;
  Quamvis hostis noster crudelis, perfidus.
  Exemplum virtutis dabimus;
  Spiritus Russiae in proeliis glorificabitur!
  . CAPITULUM #8
  Maii 1944 celeriter transierunt... Albina et Alvina rogationes aeroplanorum colligebant.
  Puellae sunt quae quasi in alis cheruborum ruunt.
  Albina Russica plano cum nudis digitis prosilit, et stridore;
  - Ad Tertiam Reich!
  Alvina etiam discalceatus est et in bikini plano Sovietico pulsat, eam in frusta et stridore scindit;
  - Pro Aryan communismi!
  Postea puellae, utentes tormento 37-mm, in Soviet lacus mittere coeperunt.
  Quattuor et triginta saxum pulsant;
  - Tam refrigescant!
  Nuda premit pedali, calcemque recludit Albina;
  - Celebris sit communismus!
  Soviet currus perrumpit.
  Alvina quoque accurate in hostem pulsat, et stridore dente, denudans;
  - Veritas nostra in pugno est!
  Tales lepidi puellae... Et cohortes Sovieticae destruunt... Pro exemplo, IS-2. Ita eum ex aere adorti sunt et quomodo eum ex sclopeto confixerunt. Perrumpunt metalla, et urere fecerunt piscinam. Pugna rhoncus ac detonate.
  Albina pipiabat in summo pulmone;
  - Puella necare amat! Ecce puella est!
  sibilat Alvina, denudans margaritas ;
  - Gloria Patriae nostrae! Nam communismi!
  Puellae adversariorum interitum totalitarium iam susceperunt.
  Et exercitus rubri confidenter contritus est.
  Et pugnavit Gerda super turbam Pantherae suae -2 et in internecione tota versatus est.
  Puella digitos nudo tormento demonstravit. Triginta quattuor straverunt et intumuerunt;
  - Pro magnitudine communitatis in via Aryan!
  Carolus etiam digitos nudos in piscinam Sovieticam accensus, arma comminuit et clamavit:
  - Pro magna felicitate in mundo!
  Sine multa caerimonia et eruditionis Christina. Ita bene per Sovieticum triginta quattuor cum nudo calcaneo emissa est et increpuit;
  - Pro magnis finibus!
  MagDus etiam in vicem proiecto accendit et cooed;
  - Novus ordo Aryan!
  Tunc puellas sumpsit et in voce cantavit;
  - Omnes pelliculae araneae libertatis sumus, pro novo ordine pugnamus! Mox populi Aryan fient, ferro et igne pugnamus!
  Milites, inquam, valde pugnaces evaserunt. Et si projiciant hostem, tunc usque ad finem.
  Unio Sovietica a viribus superioribus oppugnatur. In ornare eleifend ex quis porttitor.
  Duo gubernatores Iapones, Toshiba et Toyota, positiones ex aere Sovieticae oppugnant.
  Ambae feminae Iaponicae sunt pulcherrimae et discalceatae et in bikini.
  Toshiba aerem aditum facit, tectum piscinae Sovieticae perrumpit et fremit;
  - Monstrum sum ex inferno Iaponico!
  Toyota digitos nudo pedali presso pede hostem scindit, stridet;
  - Pro magnitudine idearum Iaponiae!
  Hae puellae sunt stupendae. Hostes strenue opprimunt.
  Et URSS vere amittit ad samurai. Et quare intellegitur. Ubi resistunt tales fanatici et technici.
  Puellae Iapones hic in luce sunt, sed lacus leves perfodiunt et Exercitus rubri specie trituratur.
  Duis sit amet lacus nulla.
  Toshiba bombae in Sovietica positiones ex aere emissae sunt, et duo sclopeta volaverunt et pissaverunt;
  - Pro magna communitate!
  Post hoc chuckle...
  Toyota in fuga notatur;
  - Russici dii alieni sunt. Hominem crucifixum in cruce adorant et Deum putant. Etiam aliquam efficitur mauris!
  Toshiba chuckled respondens dicens:
  - Et mox ipsi Deos fient ac Divinitatis nostrae evolutionem prosequemur.
  Puellae ridere libentissime.
  Toyota risit;
  - Virtus nostra in unitate est!
  Toshiba aggressively confirmavit:
  - Fortitudo nostra, pugnus noster!
  Rursumque e caelo, torrens conchas in hostem perrumpentium triginta quattuor deducet.
  Hi pugnant puellae et quid aliud dicunt. Iaponia omnes devorabit et cremabit.
  Et cum torquetur auctor, maxime infestum evenit.
  Praesertim si calcis pueri friantur. Hoc est maxime quod neutrum supereminens actio est.
  Puellae in summo pulmone clamant...
  Puellae quoque Sovieticae fortiter pugnant et adversarios deducunt. Praecedunt et agunt schedulae et ramingae.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova pulchritudines acerrimae in caelo sunt.
  Et Nazis iaciuntur, quamvis illa plana sint fortiora.
  Anastasia nudis digitis premit ac cantat;
  - Non malum est fortis esse quidem!
  Akulina urget felis nudo calcaneo et confirmat;
  - Nos Nazis durissima verberabimus!
  Utraque puella canebat;
  - Fortis, fortis, durissime percutere! Fortis, validus, durissime percutere!
  Dehinc bellatores aphorismos volucres quasi equi, vel potius emissarii iuvenes legere coeperunt;
  Politicus saepe bulliunt iugo suffragii imposito!
  Gallus politicus suffragatores quasi pullos opprimit!
  Politicus somniat equo albo equitare ut iugo veter imponat!
  Vulpes parva dente, eas devorare cupiens, plerumque eas abscondit!
  Politicus, qui multum de humanitate loquitur, anthropophagi typicus est!
  Ursus et mellifluis vocibus sedari potest!
  Nam bibitor, amarum vodka dulcior est melle!
  Sartor mentietur et non erubescit, politicus "erubescit" et mentitur!
  Mulier, abjectis calceis, hominem induit cornipedum.
  Si vis ad Deum appropinquare, avaritiam tuam minue!
  Etiam in apparenti Omnipotentis indifferentia amor iacet - post omnes, filii imprimis sub cura parentum prorumpere cupiunt!
  Poenam mali differat Deus, ut peccatori occasionem det!
  Ingenium et diligentia quam maritus et uxor pariunt successu modo paria!
  Etiam mel amarum est, si in eo mergas!
  deceptio est sicut vinum et teter et dulce et durum est prohibere!
  Amor est sicut proiectum ruptio - cor frangit, cerebrum excutit, loculos vertit, in obliquum vadit!
  Homo quodammodo Deo aequalis est - Omnipotens universum creavit, et homo stupiditatem peperit: utrumque infinitum!
  Successus qui superaedificat sanguine - Exspectat fixo fata porco. Comedent socios in armis - tristis exitus irae!
  Interdum optime fama est laqueum circa collum tuum ponere! Alioqui ne cadat!
  Sub ursa diu mentiri non potes - te opprimet!
  Aliquando uxor est sicut mammoth loco lodiculi!
  Scriptor, qui metre nititur banknotes - non seminat bonum, aeternum!
  Terra sine lege est sicut corpus sine osseo! Tantum ne ossify - electiones requiruntur!
  Si PALMARIUS creare vis - oblivisci de mercede!
  Fallax peritissimus est, cum tu non mentiris, sed nemo tibi credit.
  Nimirum clades magnas pollicetur molestias, sed haec sola est futurae victoriae imago!
  In proeliis victoriam parit, virtutem et ingenium bonum.
  Percutere, primum ubi videndum est!
  Faber ferrarius victoriae speculator est!
  quilibet stultus claudus potest - not every smart one can cure!
  Multi rudes carnifices - pauci medici!
  Quibus medici, et quibus carnifices!
  Sine dolore nulla virtus - sine virtute nulla victoria!
  Communismi ideae limites sunt idiocyae: si capita calida et corda frigida ad eas efficiendas spondent!
  Levis est communismus, sed qui nimis pinguis sunt uruntur!
  Si patientiam non habes, cantus adiuvat!
  Ferrum sunt homines - donec defervescat, optatam redde formam!
  Si vis popularis fieri - vi saepius utere!
  Rating herbae infernalis similis est - crescit cum lacrimis et sanguine eam rigas!
  Homines sunt sicut zizania, quanto magis conculcent, eo magis tendunt!
  Unitas est clavis victoriae!
  Disciplina instrumentum victoriae est! Mens in eo ludit!
  Unitas, fortitudo, donatio - claves victoriae, libertatis, felicitatis! Sine disciplina nullus exercitus, sine exercitu libertas non est.
  Labor fortior nos fecit, mens ductus libertatem dabit, et cum fortuna felicitatem faciet!
  Praefectus est sicut cacumen pyramidis - unum tantum esse debet, alioquin etiam talis compages solida corruet!
  Eadem nobilitas familiae ad fortitudinem pertinet, quae ad animi longitudinem!
  Nulla maiorum virtus ignavis auxiliabitur!
  Ferrum ferrum robigine in manibus dicen ac ignavum factum est!
  Biblia Sacra in manu nebulonis teterrimum est.
  Praecipua divitiae hominis: potentia, etiam principalis ruinae causa!
  Prostitutio optima est professio, negotia cum voluptate coniungis et omnis temporis novus particeps - nulla exercitatione!
  herois stemma - in saeculum gloriari potes, sed acie conscendisti - inertia tergo ruit!
  Uter vodka sicut grenade - pulsat te, cerebrum excutit tuum, intus comminuit!
  Cum cor misericordiae plenum est, aliqua causa vacua est vidulus!
  Persona vere libera tribus submittit, scilicet rationem, amorem, Deum!
  Amor rosae similis est - non diu floret, sed dolet!
  Servus in animo suo est obnoxius, passionibus, libidini servi Dei!
  Instabilis est sicut arena fortuna - caemento sola diligentia constringet!
  Calamus vini instar pelagi - si auferas, terram sub pedibus perdis!
  Mulieres virilem potentiam amant, at non in casu cum illam sibi experiuntur!
  Amor navi similis est, si nimis celeriter remis, ea deprimet ac deprimet!
  In tempore inducit articulum - stuprum adultorum ab iuvenibus!
  Manicas ponere non potes in amore!
  Quod est naturale, non est scelestum!
  Amor tenellus est, sed vincula densissima non tenent!
  Si omnes leges exercebant, patria in carcerem verteret, ubi foris custodes reparantur!
  Principium poenae inevitabilitatis non operatur quia te ipsum comprehendere non potes!
  Doctores non debent ire per obstaculum cursum. Post eam, manus concutient, et lingua titubabit et vitrum vodka, sicut adtemptatur, non adiuvabit!
  Nihil pertaesum est - longi otium!
  Inventio scientifica: gradatim concepta - infensi indita!
  Non cogitationis locus, sed lites et insania!
  Omnes angustiae hominum ex contentione proveniunt, prosperitas nonnisi communi labore!
  Persona sine quadrigis est instar torris, sine igne - parvam lucem dat et celeriter exit!
  Patria calefacit - ignis melior!
  et pecori melius est animal!
  Logica instinctus non debet servire - mens luxuriae!
  bellum erit--featum erit!
  Musculi sine cerebro, paucis carnibus hoc est - super quo craticula clamat!
  E duobus duellis: unus est fatuus, alter nebulo.
  Quanto quis altius volat, tanto magis sui loci poenitet.
  Solus relictus est, canis baculum domini desiderat!
  Tantum alas habet - cuius mens reptando non est usus!
  Malum est cum solus es sicut snob!
  Solus es, et hostes legion!
  Etiam elephantus cimex comedi potest!
  Si cimices non sunt unum deciens!
  Dux patriae debet esse frater hominibus, non frater!
  . Facilius est saxum siccum in oceano invenire quam inventum quod ad militares usus non est adhibitum!
  Victoria ut femina, splendore allicit, sed pretio terret!
  Ignis deus belli et sicut ceteri dii operam et sacrificium requirit!
  Gladius unus, sicut stillicidia, cadet et disperget, et cum multi fuerint, nascetur victoria.
  Modo ne canas - pro pace!
  Cor meum triste est - venter meus vacuus est!
  Primum phialam, deinde cogitationem!
  Victoria dignitas est honor!
  Honor est relativa notio et imprimis militibus tuis applicanda!
  Quis ante pugnam bibit - hangover in inferis!
  Fistulae tacent, quia laminae cantant - Ferrum est fortius et clarius aere!
  Exercitus sine imperatoribus est sicut grex ovis sine pastore, si quis lupus non comedit, terrent.
  Plus est fuga stultitia quam pusillanimitas! Ceterum plerique milites non in proelio, sed in sequendo pereunt!
  Bellum sicut ludus dominorum est, ossa fracta amplius colligi non possunt - tenet terra!
  Persecutio bellatorem in tortorem, ignavum in virum fortem, humilem in insolentem vertit.
  Phantasia certamen absurditatis et absurditatis! Eodem tempore nullum genus magis scientificum et logicum est!
  In bello, sicut in opera - quisque sua cantat, tantum monitor speculator esse potest!
  Mulieres modernae homini omnia ignoscunt - praeter paupertatem!
  Scisne discrimen inter exploratores et exploratores?
  Scio! Speculatores modo habemus - peregrinos solidos exploratores habemus!
  Quid melius est inani capite vel pera inani? Utique inani capite - non ita notabilis!
  Animus est optimus collector divitiarum!
  Mentem et fortunam: iugo in amore - pariunt successum, opes, dignitatem, sed cito disperge!
  Facilius est superbis viris consilium audire cum a muliere datur - nisi uxor sit!
  Mulier sapiens fortuna valet! Et uxor praenomen ei agere potest.
  Quis personam intelligit in persona, et qui intelligit nummum!
  Humanitas per duas res destrui potest, computatoribus et phisicis computatris. Illa animum exstinguet, haec uti non poterit.
  belli comes et grenade!
  In genere, malum punicum iocos narrans est sicut ovum Faberge ad fissuram nucum!
  Ingenium quasi anima est: auferri impossibile est, sed exstingui potest!
  Vindicta dignitas non est honor - retributio pudoris!
  Invidia scelus est, studium inebriat, otium pascit!
  Pessima omnium scelerum pigritia est!
  Melius est cum dignitate mori cum machaera - quam bovem in praesepio acti flagello vivere!
  In bello virtus callidum, calliditas numquam animos!
  Bellum terribilem facit vitam, et mortem dignam et pulchram!
  Pudore imperanti rara est qualitas, sed multo pluris facit!
  - Jackal consonans cum verbo feces!
  Leo unum tantum commodum habet super thoes - facultas cum dignitate mori!
  Ars est virtutis carnifex!
  - Sed non est verum! Nam quanto altioris gradus technologiae, eo plus intellegentiae ac sollertiae in proelio requiruntur!
  Ubi Matris utilitas incipiunt, personae bonae fines!
  Libertas cum disciplina coniungenda est. Anarchia libertati opponitur!
  Fortis memoria est matrona optima! In genere, libertas cum gladio parari potest, sed sola ope rationis retineri potest!
  - Cum fortis bellator alium salvet, nullus ad hoc praecipuus honor necessarius est!
  Ceterum, cum virtus ardet in corde tuo, erigis scutum pro servis!
  Turpitudo spurii honesti excusatio non est, cum sordes praesentia sordidam non iustificat!
  Numquam vilis est amor - praesertim si non crumenam, sed animam solvis!
  Sola res est quae sanguinem effusum iustificare potest si lacrimae fluere per exitum desinunt!
  Qui pecunia serviunt numquam cum iis pugnare poterunt, qui forti animo et libertatis cupidine pelluntur!
  Teardrop pueri periculosum est quod vertit in furiosum rivum qui civilizationes abluit!
  Positio imperatoris non est extra solida- tionem, sed additam responsabilitatem et onus grave!
  Nescitur quid gravius - omnes famelicos pascere vel unius infantis lacrimam abstergere!
  Aurum mollius est ferro, sed cor potius percutit!
  Non telum quod fortem facit militem, sed telum militis!
  Puellae cum magistrorum aphorismis facetae videntur. Et si inimicum perdere incipiunt, non poterit ab eis salvari.
  In fine mensis Maii anno 1944, Nazi molestus in directione Saratov incepit.
  Shturmlev in proeliis interfuit, machinam in chassis Leonis prioris, cum bomba-launcher validiore cum qua- libus quadraginta milliumtrorum, quae proprie omnia comminuit et destruit, per vim infundibuli scindens ac perrumpit. .
  Et talis eruca statim totum scandalum tollet et prosternet.
  "Shturmlev" sub regimine virginum Germanorum, propagines in Sovietica positiones.
  Jane annuit amicis, et nudo pede terit, ait:
  - Nos hostes penitus evertis, eosque in loculos typicos convertimus.
  Gringeta annuit Aeolus, nudo pede pressit et stridore vectem;
  - Ludemus et hostes vincemus!
  Malania notatur;
  - Contra Shturmlev apparatus, quaevis munitiones Sovieticae impotentes sunt!
  Monica, nudum calcem feriens, confirmavit;
  - Vere vincere nati sumus!
  Jane protulit:
  - Bellum non vultum mulieris habet, sed physiognomia, quae conquisitor allicit!
  Gringeta, incendium ad Sovieticum unitates cum machina sclopetis edita;
  - Mulier est columba quae mordet in picum hominem sicut milvi.
  Monica incendere militem Russicum, notavit;
  - Mulier septem sextas ferias semper habet hebdomadem, et sine donationis dominicae debiti matrimonialis, semper diem habet!
  Malanya, cachinnantes, respondit;
  - Deus non est omnipotens in omnibus, non potest mulier disputare!
  Annuit hoc Jane nudo pede figens;
  - Quamvis Deus omnipotens sit, non potest os mulieris claudere, et politicam prohibere!
  Gringeta logice notavit, nudum calcaneum iecerat, premens;
  - Politicus conscientiam non habet, mulier proportionem habet, mulier politicus omnes affectus sine mensura habet!
  Monica, apud Sovieticos turmas figens, eas ad mortem mittens, notavit;
  - Flos est foemina, spinosa sicut rosa, sed odor ejus suavis hircos et fucos allicit.
  Malanya, milites Sovieticos verberans et buniarios destruens, squeaked:
  - Cadit in puerilem veternm suffragia cauis Invisam antiquam quercus!
  Ingenium ostenderunt puellae, et im- pediunt.
  Et superne impetum elit etiam iactu. Itaque copiae Sovieticae sine ullis quaestionibus vapulaverunt.
  Germani frigidissimi facti sunt. et operandi virtute melius.
  Itaque systemata "Chessorum equitum", teletanks radiophonicis gubernatae, perrexerunt.
  Et haec quaestio Sovieticis militibus fuit. Exercitus autem rubri Nazis percutiebat.
  Sed puellae Sovieticae etiam fortissime pugnaverunt.
  Proelium explicatur pro Kamyshin. Hic rursus Alenka in proelio est.
  Quassata, sed hastati non dedita.
  Alenka cum risu dixit:
  - In omni bello militari vita pretiosa est!
  Et quomodo nudis digitis grenaden iacit.
  Hi sunt milites - summa classis.
  Anyuta, apud Nazis jaculantes, notavit;
  - Militis Russicus potest ruere sicut truncus beveled, sed genua non induere, et concutere sicut aspen!
  Alla, incendere, et dare sarcinam explosivam cum nudo calcaneo, squeaked;
  - Si disciplinam militarem observare non vis, dorsum tuum sicut captivum inclinabis!
  Maria, figens adversarios, atrox boomerang cum nudis digitis immissis, promulgavit;
  - Multum sordium in nostro mundo est, solum in eo principes rari!
  Matryona, figens in adversarios, eosque in prorumpendo interclusit, ac deinde nudo pede grenade jactans, notavit;
  - Politicus linguam longam habet, sed id quod vapulat facere - manus breves sunt!
  Marusya, in hostes iecerunt, ordines Germanorum et peregrinorum militum metendo, vyaknula;
  - Politicus velox est ad promissionem, tardus ad implendum, petit eleemosynam, veniam pro dolo!
  Puellae bonae et pugnae sunt. Sed vires sunt valde inaequales. Sortes interitus.
  Lacus Germanicus "Maus", etsi non admodum Vide, tamen in frontibus occurrit. Et tormenta eius sonant et ignis. Incredibilem fossae stragem attollunt.
  Sed puellas e tormentis contra Murem emittunt. Conchae currentis ut pisum. At Germani propellentes et propellentes servant.
  et accuratissime iaciunt.
  Komsomol discurrunt puellae nudae corusci calcibus et strident;
  - Pro patria sancti gloria!
  Viola, ad Germani pedites iecerunt, elidunt;
  - Mulier cum calceos satis non habeat, hominem pedibus nudo immittit!
  Et ridebit puella et ostendet linguam suam.
  Etiam id malesuada mauris. Et si percutiunt, mortaliter percutiunt.
  Viola et Margarita, paene nuda in sola panties, pugnant proiecta et accurate fusa. Et non solum sistitur.
  Margarita occentans dicit:
  - Gloria temporibus communismi!
  Viola infensi confirmat:
  - Magna gloria temporum mutationis!
  Bellatores notandum, puellas valde infestantibus evasit.
  Veronica etiam conchas affert, nudum coruscum, calcibus ac stridore;
  - Gloria communismi!
  Haec est pugna eorum prudentia. Quam acriter et furiose pugnant.
  Nudaque, genua micant perusta.
  Tamara etiam pugnat. Ea e Caucaso a Nazis capta iterumque agmina obtinuit. Pugnat cum sensu carnivoro sanguinis. Cum ingenti impetu pugnat.
  Tamara grenade nudis digitis iacit, Nazis et stridore dilaniat;
  - Communismus nobiscum erit!
  Et dat bene curatum e machina erupit.
  Videri possunt miracula facere colosseam Puellae. et ignem habent, qui mundum exuri minatur.
  Veronica, figens, cantat;
  Erit interesting, sine dubio
  Omnia in mundo cedulam praebebunt!
  Sapphirus oculis annuit suis.
  Tamara , jaculans , fremit ;
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes Rus' terrorem colligit!
  Deditque vicem machinae tormentarii. Fritzam abscidit et stridit;
  - Foemina principaliter est vulpes quae lasso leonem vult, sed asini solent in lasso cadere!
  Victoriam iecerunt et nudis digitis proiecerunt aliam praesentem mortis editam;
  - Femina est gallina quae ova aurea amat, portans tantum damnum ferebat!
  Puellae rident. Ita perampla pressura egregie pugnant.
  notavit Tamara incendere in exteras divisiones;
  - Femina gallina est, quae sola ova aurea illi viro ferre potest, quae vera vulpes est!
  Veronica iecerunt et den- tes denudantes addiderunt;
  - Vera vulpes et gallus faciunt te ova aurea ponere!
  Margarita figens tasque nudis pedibus, notavit;
  Ungues vulpis non sunt leonis, sed tres pelles a rege bestiarum scindet.
  Viola, dentibus infensi denudans, dixit;
  - Qui vulpes animo non est, leo non est!
  Milites magna spe pugnantis videntur. In et nisi mauris.
  Olympias, incendens et cruribus validis sumens, totam thecam explosivam sustulit et eam immisit. Divulsa est Nazis massa, et puella pulchra fremit;
  - Regula URSS, et Lucifero cane carmen! Omnes feremus!
  Olympias tamen non oblitus est, inflammatus, eloquere;
  - Vulpes mulieri cuilibet viro persuadere potest quod leo sit, fetum ut simplex asinus!
  Margarita fusa consensit.
  - Lea femina cum sola mente vulpis et lupum tenaci!
  Seraphim notabant, falcando adversarios;
  - Leo non est qui rugit, sed ille qui multum frondis laniat!
  Viola, ignem in hostes bene quaesitum, eum falcandum animadvertit;
  - Cum vulpecula non est politicus, tunc tres pelles ab eo discerpuntur et torquati induuntur!
  Victoria, denudans dente et nictu, ac demum donum mortis iacens, nudo pede lethali vi edixit;
  - Politicus asinum latum in duabus sellis sedet, sed tantum verbis latitudinem animi habet!
  Olympias, nudo dolio cedens, crura musculari et explodens lacus Leonis, fremuit;
  - Lacus proiecto uranio perfoditur, politicus sine corde perrumpit, sed loculis aureis!
  . Capitulum #9
  Kamyshin relicta est. Ineunte Iunio 1944, pugna pro Saratov explicata est.
  Hic tam strenua proelia sunt. Item puellae, ut semper, in proeliis. Et talis bellus es.
  Alenka pugnat et lavet adversarios latis rumpit et ordines integros.
  Puella digitos et stridore grenade nudat;
  - Venit victoria mea!
  Et rursus in hostem figit.
  Anyuta quoque in hostem figit. Hoc facit accurate et accurate. Machinae eius tormenta tam groovy sunt. Et nudos digitos perurbane sarcinas perampla vi iactant. Nazis et puella in summo pulmonis stridore discerpunt.
  - Pro communitate!
  Alla acriter in hostem urit, hostes stridore falcando;
  - Pro immensa patria!
  Puella digitos nudis grenadem iterum iacit. de pugna pugnae dicendum.
  Et cedit ipsa, et in eodem bracteis. Et accurate et accurate supplet, ac Fritzius dormi.
  Maria quoque accuratissime supplevit. Et talis puella pulchra est, et nudis digitis sarcinam explosivam iacit, adversarios discerpens.
  Tum fremit;
  - Imperium USSR imperare!
  Marusya quoque accurate figit, hostes percussit et fremit;
  - Ab taiga ad maria Britannica, exercitus noster omnium fortissimus est!
  Atque nudo quoque pede figit.
  Deinde Matryona proiectum funestum in hostes incendet. Et eum centum centesimis subtiliter percussit. Calcaneum nempe nudum.
  Hae sunt puellae Sovieticae quae laborant, sed Germanorum non multo post sunt.
  Christina, Magda, Margareta et Schella pugnant in Panthera. Machina, etsi non idealis, sed cum igne rapido, tormentarii longi range, mediocriter agilis, et lorica frontalis bona.
  Puellae Germanicae nudipedales sunt et in bikini, non obstante calore aestatis vel potius ob id.. Et proelium maneuverabile gerunt.
  Hic Christina iactum facit... Testa turrem T-34-76 ferit et eam transfigit. Lacus Sovieticus subsistit effosso.
  Puellae in summo pulmone clamant;
  - Nostra tulit!
  Tunc Magda propagines. Pulchritudo pilis aureis vapulat.
  Ita turris triginta quattuor eversa est.
  Tigris puellae vices sagittis. et aptissime. Hic aliam piscinam Sovieticam feriunt.
  Prodiit Margarita. et auto-ussionis tormenta pellere SU-76. Deftly eruditionis habes. Et cecinit:
  - Infernalis nostra Germania fortis est, mundum protegit!
  Et quomodo demonstrabit lingua?
  Tum e tormento Testae accensus est. Percussit piscinam Sovieticam KV-1S. Puella quoque officium bonum fecit.
  Quattuor milites in bikinis pugnant et frigus non timent. Postquam feminae pugnare coeperunt, res multo melius Tertium Reich ierunt.
  Hic gubernatores Albina et Alvina in caelo sunt. Ambae pulchritudines in bikini et discalceatis. Pro se pugnant in Focke-Wulfs. Haec raeda gravissima est.
  Albina, tormentis ex aere incendens, dicit:
  - Active croquet! Noli contristari verbum!
  Utque micat risum candidum! Et duos aircraft Sovieticas simul iaciet.
  Item Alvina tria cum tormentis aereis succidit et pipiavit;
  - Viscus meus funestus et hebes erit!
  Tum puella dentes denudavit et dentes suos ostendit! Ipsa est venustas, et phaenomenorum plena lepore.
  Alterum Ioac-9 Albina resecat planum et stridore;
  - Cur gubernatoribus Sovieticis opus est?
  Alvina demittit lagg-5 et confidenter dicit;
  - Ita ut rationes Germanorum ustulo!
  Mira duorum puellarum. Qualiter praemia sibi colligendis aggressi sunt. Contra tales pulchritudines vere disputare non potes. Procumbunt plana et nudant dentes.
  Praecipuum secretum in frigido est, puellae opus esse pedibus nudis et bikini. Tum laoreet veniam.
  et numquam vestiuntur. Et nudum pectus excutite, et semper in honore habebitur!
  Albina alia in plano rubri Exercitus abscidit et cecinit;
  - In magna altitudine et puritate siderea!
  at illa despiciens, saltu ac nudo pede jerat, rugiens;
  - In mari unda ac furiali igne! Et in furore et igne furioso!
  Et iterum puella impigre ad planum descendit.
  Tum Alvina invadit. Id facit alternis dentibus et stridore;
  - Sum mundi eximius vindex!
  Rursumque currus ictus a puella cadit. Exercitus ruber male male accipit.
  Et fremit insano Albina extasi;
  - Nunc carnifex sum, non gubernator!
  Propagines deducunt aliud planum Sovieticum, et stridit;
  - Ego flecto visum ac tela ruunt in scopum, alius praecurro!
  Bellator est valde ferox.
  Hic et puellae terram scuta oppugnant. Albina pugnis triginta quattuor et stridore;
  - Hic finis erit!
  Alvina SU-76 ferit ac susurros;
  - Ad interitum!
  Et quomodo nudum pedem quatit!
  Puellae hic pugnant et ex parte URSS, puellae etiam pugnant, Guryev tueri conantur, ubi etiam cohortes Nazi pellunt sicut scorpionis molem.
  Alenka pro Guryev, quae a Nazis expugnata est, pugnavit. Desperata formosa grenade nudis digitis concisa pipiabat;
  - Gloria Rus' et factionis indigenae!
  Tunc Natashka grenade cum nudo digito suo emisit et exsibilavit:
  - Nos puellam nudis pedibus protegimus!
  Post Anyuta quoque digitis nudis cruribus , donum misit , et aspiravit ;
  - Mirum erit ictu!
  Crineus Augustinus accepit et misit donum annihilationis cum membri inferiori nudo et stridore;
  - Ostendens terunt in caelum!
  Tum crine aureo Maria nudis cruribus Nazis mortem dedit.
  Et cecinit:
  - In Madagascar, in solitudine et Sahara! Ubique erat, vidi lucem candidam!
  Iamque Marusya nudis plantis totum fasciculum mittat et cantet;
  - In Finnia, Graecia, in Australia, Suecia dicent tibi puellas pulchriores non esse!
  Etiam sex puellae bene pugnaverunt. Sed Fritz usquam cepit Kursk ...
  Non, ut maioribus copiis resisteret. Fascistae adhaerent sibi et baculo.
  Praeparatio monstrorum quid accidat.
  Adolf Hitler erat simpliciter insanus: sentiens quasi verus dominator, cui omnes obtemperant et tremunt. Imo, si res Stalinist vis, tunc Stalini esse debes, sine misericordia et postulatione aliorum et te ipsum (hoc prorsus est quomodo Iosif Vissarionovich in hac serie cogitavit!). Nunc murmur honestus est et currus movere incipiet. In genere, Germania, attentis satellitibus, magnum commodum habet super USSR in quantitate armorum industrialium, in peritia laboris et in numero fabrum in omnibus gradibus. Hoc factum est, sed nondum productio armorum par! Germania post URSS toto bello lacessit, licet tota in Russia clades fuerit. Et unde? Nimirum ob aliquod regium, quod variis in rebus regnabat, et praesertim in militari industria. Praeterea munus negativum inopia rudium materiarum ac despectio potentiae hostium agitabatur. Praesertim anno MCMXL, productio armorum in Germania inferior quam anno 1939 (si stipitem computamus, ratione munitionis habita), hoc non obstante quod bellum iam geritur, et Tertius Reich potitus est. ampla territoria cum ingentibus subsidiis ad productionem capacitatis. Quid de arte Hitleris normae dicere possumus? Non nimium deinde militari industria in acie emicuit.
  Führer in longa oratione declaravit:
  - In materia invigilandi aviation, subitis po- sauei dantur. Sedulo admonuit apparatum quantitatem, nec minoris momenti qualitatem. Multi praeterea amici tui Goeringi, quamvis olim bonae aces, inserere non possunt. Non omnis miles bonus etiam dux egregius est, sic loco suspensi Erici, technica sphaera ducetur ab homine e lacus professionalibus qui reformare ac reficere viribus aviationum potest. Ceterum Britannia non dormit, et vis et qualitas copiarum armatorum, et praesertim aviationum, augetur. Duobus capitibus, duodenis gradibus ante hostem esse debemus , alioquin excellentiam in hoste omnino amittemus. Et ideo requiruntur gradus qualitatis.
  timide objecit euntes;
  - Amici mei, probati homines, qui efficaciam et professionalism suam pugnam probaverunt.
  Dictator daemoniacus in furorem versus est;
  - An forte oblitus sum, ut existimo, qui proelio in Britanniam amisisti? Vel qui quattuor annos consilium oeconomiae nationalis evolutionis defecerunt. An tu etiam vapulare vis, atque etiam palam. Sic claude os tuum et tace, donec te impingant!
  Euntes etiam in timore consedit. Heu, fuhrem non deludere. Tum iterum auditae sonitus, alius ME-262 jet exuit in caelum. Raeda magna et totidem motores habebat. alae leviter scopae, pugnator ipse minax satis spectat. Celeritas eius notae, 1941, plerumque honestae sunt, et etiam per signa mundi praevaricationem. Verum, machina ipsa nondum omnino certa et debugging requirit. Dictator autem fascist, iam novas, provectiores pugnantium notas dedit... ME-262 plus quam sex talenta ponderat, quod est aliquod genus oneris. Gagates pugnator debet esse parva, vilis et agilis. Hac in re, quod ME-163 satis bonum esse potuit, sed eius machina eruca nimis coacta est et sola opera sex minutarum (immo, adhuc opus erit!), quod per extensionem tantum in radio centum chiliometrorum est. . Sicut bomber blitz-style vel quasi operculum pugnator pro armada oppugnatione in Angliam, utique nullum bonum est.
  Sed ME-262 bombarum ton ferre potest, hoc est, quantum Pe-2 Soviet-linea anteriora. Hoc est, optima solutio utriusque pugnantis scopat et pro subsidio militum. Sed cur non efficiunt pugnatorem ME-163 Comet-styli, sed sine tormento erucae, sed cum tormento rhombo? Cometes emendare conati sunt et fugae tempus ad 15 minutas (hoc est spatium usque ad 300 chiliometrorum) attulisse, quod plerumque pro Bello Britanniae acceptum est. Etiamnunc Londinum a Normannia licebit... Etsi non omnia tam manifesta sunt, etiam opus est ad bomb et reverti, et quindecim minuta non tam coacta modo fuerunt. In posterum, erucae et vi pugnatores agniti sunt ut finis in aviatione mortuus. Sed consilium "Comet" valde interesting, propter parvitatem et levitatem, quod significat vilitatem et manoeuveritatem.
  Praeterea sunt adhuc valde promissi pugnatores in genere octingentos chiliogrammata pendentes, tales labentes ut in proeliis aeris adhiberi possint. Verum, propter breve spatium, volatus in illis non nisi in proeliis defensivis pugnari potest, vel in ... onerariis Londinum traditus, et gubernatoribus aduncis. Hoc est ubi debes cogitare. In historia reali, Labentes tempus ad bellum gerendum non fuerunt, et ob aliquam causam, duces aeroplani Sovietici hanc notionem in Corea tentare non ausi sunt. In genere, non tristis est, sed in Bello Coreano, gubernator Americanus primus rationes victoriae aperturus est. Ita Yankees contemni non debent.
  Post fugam finita, puella pulchra iuvenis e cockpit desiluit et cursu citato ad Fuhrer cucurrit.
  Nazi possedit unum extendit manum ad osculum. Quod pulchrum est cum puellas te amant, et Fuhrer, ut videtur, ab omnibus Germanis valde sincere idololatris, immo omnes fere exceptis paucis campis captivorum. Gubernator alacres dixit:
  - Magna elit est, tantam celeritatem et potentiam habet. Dirumamus omnes catulos tanquam caudex calefactorii ab vicaria!
  Impetum puellae probavit Fuhrer;
  - Profecto frangemus eam, sed ... Debugging machina citius gressu peragi debet, et hoc praesertim motoribus convenit. Hic, sane, rogationes fundamentales necessariae erunt ad emendandas eas, sed si adiuvet excogitatoris ducis!
  Omnes in choro latrante:
  - Gloria magno Fuhrer! Providentia nos adiuvet!
  Solemne Tertii Reich ludere incepit et agmen iuvenum pugnatorum ex Hitler Iuvenum se contulit. Pueri a quattuordecim ad septendecim annos sub tympano in formationem singularem abierunt. Tum res maxime interesting erat: teenage puellarum e unione feminarum in Germania proficiscebantur. Denique fimbrias erant, nudi, nudi pedes, pulchri- tudines hominum oculos trahebant. Puellae crura altiora tollere conati sunt, sed simul pollicem trahunt, diligenter calcaneum posuit. Spectaculum speciositatis pulchri- tudinis cum figuris impeccbilibus. Maxime cum supercilia coniuncta.
  Esthete Adolf notatur:
  - Necesse est ut pueri et puellae mole corporis exercitationem recipiant. Et scio quod hac occasione multum agitur, praesertim in Jungvolk, sed quod opus est inclusiveness et adoptio modorum Spartanorum. Utique, praeter furtum adhortantes ... Iuvenes ac mulieres, ut honesti et simul iuvenes immites, crescant.
  Summus imperator constiterunt. Duces tacuerunt, probabiliter recusare timuerunt, sed manifestam confirmare noluerunt. Fuhrer continuatur:
  - Bellum non iocus, sed crudelitas in hostes iungenda est mutuis auxiliis et sensu fraternitatis in socios. Hoc est quod omnibus inculcare debemus. Oportet enim inferioritatem prius exstirpare in anima tua, et deinde corpus humanum resurgere infirmum.
  Alia mora. Fuhrer placuit:
  - Iam melior est, nunc videre vellem imitationem aeris certaminis. Tam formidabilis ac perditionis.
  Heinkel timide quaesivit;
  - Cum tela vel conchis vivis, mi Fuhrer?
  Nazi unum numero adnuit.
  - Scilicet cum pugna. Praeterea velim considerare operationem eiectionis fabrica. Post omnes in ea laboratis ... - Fuhrer pugnis concussit. - Quando denique paratus erit et in massam ponatur. Post omnes, gubernator peritus est gubernator peritus qui debet ad futura proelia custodiri!
  Fuhrer-terminator nihilominus voluit designatores magis modernum schema de fabrica eiectionis ostendere. Haec ratio minus gravia, simplicior et levior esse debet. Quod vilia et iam a industria Germanorum squib dominatur, ad hoc satis idoneus est.
  Schema trahere habui, sed Hitlerus erat vere bonus artifex, et clare, cito, lineas schematum et vices sine rectoribus et circiniis erant planae et perspicuae. Terminatores-popadanetes mirum esse putaverunt, sane Germanos, generatim tam validam et aliquatenus doctrinam quasi nationalem socialismum et systema totalitarium provectum, Russos bellum emanasse. Fortasse hoc accidit quod milites Russici fortiores et diuturniores quam Germanos et citius pugnare didicerunt.
  Fere si cursum totius belli spectes, tum etiam Russi, seu potius Sovietici militares, didicerunt pugnare, et Germani quasi obliti sunt. gradu primorum graduum, fortasse etiam inferiora, si primus-grader experientiam habet in bellicis rebus gerendis in consiliis real-time temporis. Et quod aliquando pueri sex annorum iam tam strenue virtuales exercitus ducunt, tunc eis Zhukov et Mainstein non est peccatum discere. Sed nonnulli investigatores utrumque Zhukov et Mainstein mediocre considerant. Sunt etiam contradictiones circa numerum armorum, specialiter capiendi, Gallice. Memoria Hitlerorum (bonae memoriae, praesertim cum adhuc sanus esset), suggessit 3600 lacus captos a Gallis, figura valde impressiva. 34 in armis, sed in antica . Haec igitur piscina etiam in officinis Gallicis produci potest, nisi reponatur telum 47 millimetre cum dolio longi 75 millimetris. Profecto hoc satis esse non potest. Britannia et Civitates Foederatae in genere semper armaturam maxime in suis praediis aestimaverunt. Hic, exempli gratia, quadraginta ton Churchill reservationem habuit 152 - millimetrorum versus 120 - pro piscina gravi IS-2.
  Aliquid aliud ad designers Fuhrer dixit:
  - Ventorum cuniculis satis satis habemus, ut meliorem formam aircraft quaeremus et formas turpissas efficiat, sine probationibus pretiosis afferendo, ubi optimae nostrae aces etiam pereunt. Exempli gratia, exemplar alarum volans aircraft plurimum valet, praesertim si crassitudo et angulus inclinationis mutari possunt. Tractum tibi iam dedi, ut paratus sit tails. Celeritas aestimata etiam cum Yumo machinamento usque ad 1100 chiliometrorum per hora erit. Perge igitur, sed noli ire!
  Hoc sub divo prandium secuti sunt, ancillae mensas et sellas posuerunt. Pulchra... Sed quaenam reformationes in Nationali Socialismo facienda? Ut hostium numerum minuas et amicos facias. Hic, exempli gratia, genus omne Germanum non extollunt et etiam populos in classes dividere possunt. Sed formaliter divisio gentium in inferiorem et Aryan nondum licita est. Hoc simpliciores res.
  Puella pulchra ex servis ad Fuhrer sedit et manum super genu nudum posuit. Cooed:
  - Cogitas aliquid, mi Fuhrer?
  Nazi dictator simulque virtualis lusor surrexit. Animadvertit se non implesse pulmentum suum et fructus acetaria. Fuhrer puellam in ore osculatus est, eam sentiens iuvenilem, odorem suavitatis declarans;
  - In curru mecum eris. Et vos omnes laboro usque ad tempus edendi expletum est.
  Rursumque anni publicae, haud plane tamen mechanismum bene unctis nere coeperunt. In reditu, Fuhrer amorem pulchritudinis fecit, atque etiam mirabatur unde tantum virium ac roboris exstitisset. Post omnes, dixerunt Fuhrer infirmum esse et in genere debilem assertum, qui syphilis male fuisset et castratus (vulgo fictus).
  Nihilominus non omnia blande iam die 22 Iunii 1944 geruntur, bellum cum URSS per tres annos geritur. Sed victoria non visibilis est, et Saratov adhuc sustinetur. Hanc urbem Stalin quoquo pacto defendere iussit.
  Quamquam omnia damna, productio armorum militaris satis alta est. Novae piscinae IS-2 satis efficaces comprobatae sunt. Etiam singulae vehiculis Germanicis non interruptis in frontibus eas actiones longius a spatio emiserunt.
  Ita Nazis arduum erat. Sed commodo magna erat. JET aircraft ME-262 Iam multum in caelo pugnavit. Est et gravis adversarium.
  TA-152 probavit plerumque genus teli mirabile.
  Stalin, interim, etiam nexum congressum habuit tertio anniversario initio belli, et duces militares interrogare coepit quid de re in frontibus sentirent et quomodo emendare possent.
  Zhukov auctor suggessit:
  - Si mox nosmetipsos defendemus et minas pugnemus, procul dubio amittemus. progredi necesse est!
  Stalin strenue annuit.
  - Esto consentiens! Sed ubi!
  Marescallus Zhukov suadet:
  - Donec Leningrad dederetur, dimitti debet!
  Marescallus Vasilevsky consensit:
  - Ita puto optimum optiones!
  Stalin humeros humeros dixit:
  - Si Tikhvin iterum feriemus, ibi nos exspectabimus, et in laqueum haerebimus aut incidimus!
  Marescallus Zhukov consensum annuit:
  - SIC comes Stalin! Sed suadeo ut copiae Finnicae in Petrozavodsk feriendae sint. Non sunt tam fortes et hostes ex improviso capere possumus!
  Stalin risu respondit:
  - Logically Comrade Zhukov. Ita vestigium in Petrozavodsk. et victoriam nobis affer!
  Post haec verba nonnullae puellae in brevibus alise albae et nudis pedibus intraverunt. Utres vini meri attulerunt et farti sunt vitreae et caviae nigrae. Tali Stalin fartum accepit et lavit, dixit;
  - Ita bibamus ut facultates nostrae semper cum nostris necessitatibus incidant.
  Voznesensky notavit:
  - Qualitas obterere nostri armaturae est admodum humilis. Et proponamus facere IS-2 et T-34-85 leviores, ocius et magis discursuros reducendo armaturas. Haec nobis compendia in metallo dabit, hasque machinis utilius faciet.
  Stalin humeros humeros dixit:
  - Fortasse... Sed non sum fautor lacus faciendi ex plywood!
  Voznesensky gravi vultu notavit:
  - Sed fortasse suus 'aliqua bona idea ex lignis obterere fere totum. Potes inspicere quomodo in praxi spectabit!
  Zhukov annuit consensu et in orationem prorupit;
  - Triginta quattuor possunt esse leviores, quae adhuc nimis fragiles sunt et incrementum celeritatis et manaeuverabilitatis suae superstitiosae augere potuerunt. Praeterea gearbox melior factus est et haec diminutionem ergonomicum ex aucto pondere compensat. Sed humilis qualitas ferri, 90 millimetre contra tormenta Germanica potentissima, in nihilum vertit. Germani autem simplices Pantheram et T-4 a productione removent, et in Tertio Reich, praeter exploratores lacus, solum Panthera 2 cum tormento 88-mm serial fiet. In ac lacus non ex tempor viverra id a magna. Eoque magis augere celeritatem necesse est!
  Adnuit Stalin.
  - Dimittis partem T-34-85 et IS-2 cum sola protectione bulletproof, et tunc reprime et indagare quomodo hoc pugnae efficaciam afficiet. Ac labor in SU-C accelerari debet. Fortasse relinquemus triginta quattuor et IS-2 in favorem sclopetis autocinetorum exclusivum.
  Mareschal Vasilevsky dixit:
  - Est an idea amet. Sed SU-100 hostes in naves ferire possunt nisi totaliter convertendo...
  Fremuit Stalin:
  - Fac breviorem, ut iactare et vertere citius possit ... Et potius silhouette inferiorem. Sed opus est hoc auto-propulsato quasi aere sclopeto!
  Zhukov quaesivit:
  - Excellentiae tuae.... Saratov adhuc tenens manum sed cito cadet. Necessarium est consilium de Kuibyshev ex Moscuae deducendis evolvere. Quid de te ipso cogitas?
  Respondit Stalin aspere;
  - Apud Sverdlovsk, ut videtur, decedere debebis. Sed adhuc Moscuae operari potest. Totam urbem subterraneam hic habemus. Graviter capaces sumus.
  Vasilevsky fremuit:
  - Moscuae quoquo pacto servari debet, sicut Saratov!
  Stalin iussit;
  - Oppugnatio Germanorum in lacuna inter Tanain et Volgam. Copias divertere necesse est. Saratov quoquo ad sanguinis guttam tenere. Omnino utere, etiam kamikaze.
  Zhukov confirmavit:
  - Fiat, magna!
  Stalin ad Yakovlev conversus:
  - Age, excogitator, quid cogitas?
  Prorex Commissarius cum gemitu respondit:
  - Oportet jet aviationem creare, sed hoc non est realis adhuc. Et Yak-3 requirit summus qualitas duralumin, quod non habemus!
  Adnuit Stalin.
  - Scio! Yak-9 debet esse in nostris ordinibus. et quam maxime dimitti! * et auget pugnantium productionem.
  Notavit Yakovleva;
  - German TA-152 utrumque impetum aircraft, frontis acies, et pugnatorem est. Esset delicatus nobis similem multi-propositum campi machinam creare!
  Stalin excogitatoris sustentabat:
  - Haec est bona idea commilitonis Yakovlev! Exempli gratia, LAGG-7, si parum emendatus, potest converti in mixturam utriusque oppugnationis et aircraft ante aciem pugnatoris!
  Libenter Yakovlev confirmavit;
  - Comrade Stalin is possible... Sed tempus suscipit. Etiam ac plane cari potest.
  Summus imperator pugnum in mensa pressit et fremuit;
  - Fac viliorem! Et generaliter quantum potes de hoc loco speculari. Non opus est elit universali ad solum producendum. Posse explicari et qui.
  Iakovleva dixit:
  - II.-2 satis simplex fabricare et ejus schema elaboratum est. Quamdiu non auferas. Est aircraft satis tenax, quamvis in momento eius notae fugae vincantur. Sed malum non est sine bono. Boni hostes vehiculis bombing sumus.
  Zhdanov irata notavit;
  - Nostra aviatio minimo debet esse fortissima!
  Yakovleva adnuit.
  -Num! Nunc autem gubernatores nostri optimi sunt in mundo: Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova!
  Stalin consensu annuit.
  - Hae puellae pares non habent et, viginti quinque inimicum elit proximum destruxerunt, eis aliam stellam herois USSR attribuimus!
  Zhukov studiose suadet:
  - Pro hoc bibere debes!
  Beria laeta canebat;
  - Nos, omnium memores, historia judicabimus ;
  Aulae eius rursus veniam.
  Sicut ab aratro ad arma atomica;
  Qui patriam fidenter promovit!
  Dum membra consilii militaris confertur, puellae pugnaverunt.
  Et nudis digitis adiuvante, evertunt nazis et gesta faciunt nudis pedibus pulchri- tudines.
  et cantant;
  Credimus totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  . CAPITULUM #10
  Fine Iunio Germani Saratov interclusi sunt, ac die 1 iulii 1944 primum formidabilis Sturmmaus adhibitus est. Haec machina cum 650 millimetris erucae-propulsae bomba vim mortiferam elapidarum quae totam vicinitatibus scindebat incidit.
  Puellae, quae hoc raeda deiecerunt, nihil aliud gerebant praeter suas res et dona funestissimae mortis solvebant.
  Puellae nudae pedibus subligar rubras, nigras et albas habebant. Attulerunt lethalia dona mortis.
  Faina, cui praeerat, coccinea papillas Pectora quatiens, cecinit ;
  - Gloria crucis milicie temporibus!
  finem universi perveniemus!
  Et exclamaverunt voce magna et laetati sunt;
  Ex quibus unus, Margarita, dixit;
  - Omnipotens Deus nobiscum!
  Faina cum hoc consensit;
  - Utique! Et Tertius Reich certe vincet!
  Puella pedem nudum impressit et cantavit;
  -Cum coniungimur, invicti sumus! Cum coniungimur, invicti sumus!
  Ita bellatores exsurgunt et allidunt et nudis pedibus involant. Milites supremi classis.
  Proiectum etiam Irma tradit hic per impulsum latae sententiae et fremit;
  - Magna nobis victoria manet!
  Puellae quidem sunt inter eos quae numquam desistant. Et loca ingenti studio Sovieticam opprimunt.
  Albina et Alvina, ut semper, superposita sunt, et ultro tintinnabula sonant. Puellae sunt, mox dicamus: super!
  Albina, nudis digitis sovieticam currum pulsans, dicit:
  - Super puellam habeo!
  Alvina, nudo calce aliud clypeum pulsans, prosilit et, abdominis musculis ludens, exclamat:
  - Talis sum bellator ut omnia arcte peremi!
  Sic milites digrediuntur vias.
  Gerda, una cum Andrea, aliam novitiam Germanorum probare statuit.
  Hactenus, solum E-25 tormenta auto-propelli in satis magno numero apparere possunt - est plane simplex fabricare et vile. Etsi hoc exemplar est unum primi. Hic in ea iacent duae puellae in bikinis. Raeda minus quam unum et dimidium metra inferior est, et ob id tam bene munitum est et relative parvo pondere armatum.
  Duae puellae Andrea et Gerda cubantes, ad tormenta Sovietica incenduntur. Coram illis currus dissolutae, radiophonicae continentes, mines campos movebant et purgabant.
  Carolus Rubrum tormento suo accendit. Illa sclopellum Sovieticum oppressit, et pectus excussit, vix tenuissima fabricae spoliatione tegens. et cooed;
  - Ignis rabidus hyperplasma!
  Et tunc Gerda eam tam nudis digitis alapam dedit. Et pipiat:
  - Puella frigidissima sum et non malus.
  A se propellitur gun se movet. Ac sistit subinde. Arma frontis eius graviter fastigate, et hoc bene munit. In tormentis Sovieticis, putamina ricochetas sentiunt. et nihil tale minatur in fronte sclopetis sui propellendi. Hic adhuc latus perrumpere possunt. Puellae non properant. Efficax tormentorum auto-propellentium in terminis armaturae penetrabilibus SU-100 superat, quae adhuc crescendo est et etiam tutior, mobilior et simul levior.
  Exercitus rubri et paucos dryers, pressius, adhuc tantum in scaena est. Basically, piscina T-34-85, quae cum sclopeto non satis potens est, et arma magis infirma sunt. Et Germanorum auto-e tormentorum propelluntur 25 obiter levius, multo fortius in armis et tormentis.
  Puellae pugnant... Pulcherrimae et iuvenes. Et eorum tormenta bomba propelluntur et iactant...
  Iülius calet, et corpora puellarum in autocineto candente sudor lucida sunt. Recedere ac regredi non possunt.
  Gerda notat:
  - Dii Wehrmacht fortes videntur;
  At infirmos non adiuvant...
  Si Adolf causa vera est -
  Creare mundum imperium!
  Charlotte studiose cecinit:
  - Ita magia indiget "Panther" et "Tiger";
  Plus tamen omnibus fato sanguinem fudit ...
  Et non est opus incertis ludis et insanis;
  Cedat omne genus in Terra genibus!
  Sed hae puellae Germanae sunt et rursus puellae Soviet pugnant.
  Ita pugna gravissima erit. Natasha et Anyuta ignis e navi valido sclopeto et strideo;
  - Vexillum nostrum Berolinensi erit!
  Et nudos suos albos, dentes margaritosos. Ac cuniculis noli prohibere puellas.
  Duae testae frontis armaturae superioris partis carinae... ricochet percusserunt. Imo, IS-2 currus gravis est et non tam facilis est ut eam capiat.
  I-IS sed, quod ad ius puellarum movet, videtur, receptus ab alto tormentorum pressura, percussus cessavit. Laesis decoris.
  Alenka, ludens cum musculis abdominis, cantat;
  - Omnia impossibilia in nostro mundo possibilia sunt, Newtonus inventus bis duo quattuor facit!
  Pugnatum est adhuc et intractatum. Tormentum Sovieticum Germanos ferit. Marusya magnae conchas in podicem inserit. Talis vita et sors puellarum est. et cantant;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Lupi Russici hostes opprimunt, lupi Russici heroas salutant!
  Augustinus de machina tormentorum scribens, dicit:
  - Sanctum bellum! Nostra erit victoria! Vexillum Russorum affer, decus lapsis heroibus!
  Rursusque tormentum letale sonat, et sonat;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Lupi Russici hostes opprimunt, scis manus frigidos habere!
  Mariam hanc virginem crinibus aureis piscinam stridore dirigit;
  - Conteramus fascistas!
  Germani difficile tempus sunt, etiam in caelo plenis proeliis. Sed tantum, Yak-9 nimis velocitate et armamento Germanicis notis inferior est. Pugnatum est inaequale poeta.
  Massilia, mirabilis ace- tor, bene curriculum in bello annis fecit. Mirabilius et phantasticus similior. Postquam centum quinquaginta aircraft pervenerunt, crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus gladiis et adamantibus receperunt. Quadringentis stratis aircraft perveniens, crucem Militis Crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit. Ordinem Aquilae cum adamantibus pro quingentis aeroplanis accepit, et post septingenta quinquaginta crucem Militis crucis ferreae cum platinis foliis, gladiis et adamantibus. Et mille aircraft cum pervenisset, magnam crucem crucis equestris accepit.
  Unicus gubernator multas aerias victorias facere poterat. et dum adhuc viveret. Massilia nuper ad gradum generalem promotus. At ille quasi gubernator ordinarius adhuc volabat.
  Ut aiunt, in igne non ardet nec in aqua est . Per multos annos bellum Massiliensis instinctum venatoris acquisivit. Gubernator eximius-legendarius factus est, et valde popularis.
  . Habebat autem etiam fortem competitorem Agava et Albina et Alvina, qui etiam figuram mille carros singuli excesserunt. Et Agave cum Massilia celerrime captus est. At illa adhuc infantula est, necdum unum pugnatorem amisit.
  Puella nudo pressit pedals, crura excidit, accendit rupta airguns. Nunc quattuor Soviet II-II vehiculis confodientur.
  Agave giggles et dicit:
  Aliquatenus omnes sumus canino! At habeo nervos ferri!
  Et iterum puella volvitur. Proiicit septem aircraft Sovieticae in unum displosum - sex PE-2s et unum TU-3, et stridore;
  - Fere si non super, ergo hyper!
  Agave sane canis est. Gubernator a Lucifero. Pulcherrima mel flava.
  Hic dat alterum ruptum ac malleolum octo Sovieticum Yak-9 elit simul et stridore;
  - Ego sum creatrix et reciprocus!
  Puella non stulta est. Omnia possibilia sunt, omnia possunt. Noli eam privatam dicere.
  Et crura tam perusta, tam decora .. .
  Sed Mirabela contra eam pugnat ... Diu Pokryshkin fuit optima Soviet acc. Collegit quinque stellas aureas viri URSS, procurrentes centum viginti septem aircraft. sed tunc mortuus est. Tunc nemo testimonium eius verberare potuit. Praeter Anastasiam Vedmakova, et Akulina Orlova. Et modo nuper, Mirabela etiam Yak-9 T superavit unum lacerum, superavit Kozhedub. Et emissa supra centum et octoginta aircraft, facta est heros septem tempore URSS.
  Haec puella terminator est! Talis ut admisso equo sedebit, ac tugurium ardentem intrabit.
  Ac durior quidem.
  Mirabela fatum difficilem habebat. Destinavi in liberis coloniam. Excalceatus et griseo amictus, ligna concidit et truncos serravit. Tam fortis et sanus erat. In gravibus pruinis discalceatus ivit, et in carcere pajamas. Et semel saltem sternutent.
  Nempe tale phaenomenon ad frontes etiam notatum est. Diu Mirabela cum peditibus pugnavit, et tunc gubernator factus est. Primum baptismum ignis in pugna apud Moscuam Mirabela accepit, ubi statim post coloniam perrexit. Ibique se frigus praebuit.
  Illa discalceata ac prope nuda in acre frigore, quae Wehrmacht proprie paralyticus est. Talis refert, et invicta puella fuit. Et illa successit massive.
  Mirabela credidit imminentem victoriam URSS. Sed tempor tempus vestibulum. Plures hostiae sunt, sed victoria non venit. Et vere creepy accipit.
  Somnia Mirabela de victoriis et rebus gestis. Habet septem stellas USSR - haec prae ceteris! Et mehercule, praemia digna est! Et arma et ultra crucem feret. Etiam si Stalin postea occisus est, causa eius vivit!
  Puella venit et coit... German XE-162 novissimam pulsat et stridore;
  - Aerobatics! Et cantavit novum damn!
  Vere, magna puella est. Vera aspidis etiam multum capax est.
  Mirabela nova stella est....
  Pugnatum est per aliquot dies, donec nova hebdomade veniat et die 8 mensis Iulii anno 1944 ... Soviet IS-2 detrimentum scutulis et vestigiis accepit - reparatur. Immo tam crudele atque immite bellum. Et quousque durabit?
  Nunc autem Gerda praetermissis Kniesel et Wittmanno in terminis plurium praediorum deleti sunt.
  Quomodo evitant? Discalceatus et in bikini pugnant. Puellae aliam moram fecerunt, filios iterum Sovieticos cruciantes. Iamque adibant numero CCC lacus deleti. Et inaudito praemio numerari poterant: Sidus Crucis Equitis de Ferrea Cruce cum quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus.
  Ecce puellae!
  Gerda sarmenta ad currus Sovietici. Lacrimae turrim et stridore;
  - Damnum sum!
  & propagines iterum. Penetrare t-34-85. stridore;
  - Mater Germania!
  Puella se vellit. Et est actuosa ... Imo, talis series opportuna habet. Iam medium est mensis Iulii anno 1944... Procedit bellum et semper... Non cessat. Exercitus rubri diversis locis progredi conatur. Sed magis diligenter, ut paucae humanae facultates supersunt.
  Et Russia prae- ceptore.
  Exempli gratia Hans Feuer. Ordinis Minoris Crucis Ferreae, I Classis. Et deinde factus minimus consideratus ad capiendum ducem Sovieticum cum Ordine Militiae Crucis de Cruce Ferrea.
  Ita est actu pulchellus frigus.
  Et pueri frigidi se ostendunt.
  Hans Feuer acerrimus pugnator est. Puer pugnat ut gigas, frigore et aestu, aestate et hieme, tantum breves gerens.
  Nudis digitis, puer tasque iacit et fabulosus factus est.
  Hoc est vere frigus!
  Hans per saecula claruit! Etiam ut antihero!
  Et omnino, tam incredibile ac temporis bellum hic geritur... Any AI fades.
  Agave rursus in caelo est et currus Soviet descendit. Ea venator et rapax est. Hostem ferit.
  Carros feriunt cadentes. Et tunc puella ignes in terra deducit. Pulsat IS-II. Et velit;
  - Im 'optimus! Ego sum puella quae inimicos necat!
  Et iterum transfertur ad scuta aeris. Haec piscina destructor est et omnes machinae volantes et emissae.
  Sed hic parva E-5 lacus est. Apparatus appendens septem talenta. Praeteriens proelii probat. Remordet et rodit hostem.
  Et tempus est canendi - nemo nos obsistit, nemo vincet!
  E-5 ruit ad se, et pampinos movent. Ut nec tincidunt lacus. Et conchas ricochet.
  Et machina intus sedet puer decem annorum, Fridericus, et stridore;
  - Et verus eximius pugnator ero!
  Et iterum quomodo iecit... Et ipsum centrum turris percusserit. Et vis letalis eius, licet parva gente, colossa est.
  Et in caelo pugnat Helga. Puella discalceata in bikini rogationes dialingit. Ac rebus suis exultat.
  Nudis digitis suis in curru Sovietico demonstrat et in specie ignem ponit et totum ornamentum pugnae cum conchis explodit.
  Hoc est frigus et insanus.
  Et Agave trahit ante ... Et etiam pugnat.
  Iam Augustus 1944... Exercitus Rubrum alicubi prosperitatem assequi non potuit. Sed Germani signanter progredi non possunt. Formidolosa sub terra lacus in aciem eunt. sed sunt mere imperatoriae.
  Puellae sub terra trahuntur, pilam tormentorum Sovieticorum trucidatam et reversa sunt.
  Eodem tempore duos propugnatores ceperunt. Puellae, quae pueros deprehensae sunt, discinduntur et torquentur. Percutiunt munientes filo, tum nudas calcibus igne asserunt. Tunc coeperunt candentes forcipe digitos frangere. Pueri ululaverunt in dolore excruciando. Ad extremum, puellas exustis in pectore stellas ferreis candentis, virilia ocreis attrivit. Ultimi munitores perfecti sunt et ab ictu acerrimo inflexi sunt.
  Denique puellas extra genus ostendit. Sed rursus Germani nihil significant assecuti.
  Tormenta auto-potentia propelluntur: "Sturmmaus", in Sovieticae positiones accensus. Multum interitus et exitium fuit. Sed impetus Sovietici unum e vehiculis eiectum est, et Fritz rediit.
  Saratov adhuc tenebat mense Augusto 1944 . Germani urbem Uralsk in Kazakhstan capere et Orenburgum movere potuerunt.
  Hic rursus Albina et Alvina in aere sunt, sed semel in patella volatili experimentali. Ope nudorum digitorum demonstrant, globulis claviculi prementes ac perquam subtiliter faciunt.
  Puellae summa aerobatica demonstrant sane. Hic discette suam extraxerunt, et duodecim machinae Soviet volantes demissae sunt.
  pipiat Albina;
  - Furious construction team! Erit starfall!
  Et rursus currum suum vertit. Puellae Exercitus Rubrum opprimunt. Maior...
  Alvina etiam duodecim plana Sovietica pulsat et stridore;
  - Puellae insaniae, et omnino non virgines!
  Corrigere de ultimo. Coniuges eorum ambulaverunt cum hominibus. Et quis justo nec enim. Puellae viros amabant - ea grata est! Et maxime si lingua laboret.
  Puellam nobilissimi ordinis. Deinde ferrum candens ad tumidum ventrem allatum est. Quomodo autem ardebant! Ferox dolor inclamat auctorem ... Odoratusque ardere.
  Alvina eum ex parte filum candentis percussit. Ut et quam egestas risus... Praesent ipsum mauris.
  Tum cecinit;
  - Taedet me tergo occare - volo felicitatem meam vexare!
  Et quomodo deridet! Et dentes margarita? Puella necare amat, id est puella!
  Crura puellae et omnes nudae et decorae sunt. Illa in prunis nudis pedibus ambulare amat. Captum depellere munientibus. Rugiunt tantum cum calcibus frixis. Etiam Alvina ipsum mauris. Et Albina quoque puella ingenue - super! Quam cubito ad mentum hostem movere. Stridet;
  - Sum puella nobilissimi ordinis!
  R. Et denudávit margarita eius. Quac scintillant quasi tusum. Bellator mirabilis! Aliquid potest esse quod in fabula non potest dici nec stylo describi!
  Ambo milites Sovietici Yaks, Laggi, Pawns, Ilys in caelo addicitur. Pulchritudinis sunt activae. Dubitatio in eis non est. Talis et immanis et phrenetica pulchritudo.
  Feminae bellantes cum nudis digitis tenent et gaudium cum carris Russicis oppugnant. Sicuti attritis, sic conteret fortes, sicut vitrum in crystallo. Puellae immites et immites sunt. Habent vim irae et flammae passionis. et fiducia lucri. Etiamsi bellum quarto anno tantum cum URSS geritur . Sed finire non vult. Albina et Alvina in summo favoris sunt. Nec regredi nec paulisper cessant. Hostem ad se movent et ariete.
  Albina, Sovietica pulsans plana, stridore;
  - Taedet me puellae clamantis, mallem sordidos calceos mergere!
  Utque renidet, ac micat cum ptisana dentibus. Nunc ac velit est. Rapere viros amat. Hoc valde jucundum est ei. Hic capiet et rapet.
  Albina fremit;
  Sexus puella sexus
  Ad magnum cantare progress!
  Et erumpet bellator risum... Et omnes inimicos nostros iterum occidamus. Multum industriae habet. Plenaque abdominis viribus.
  Alvina quid rugiet;
  - Hostes ad tumulos frangamus!
  Et incipiet bellator strenue ridere! Et excogitavit quomodo illi guys paedaverunt. Sed minimum est dicere.
  September iustus circa angulum... Sol minus et minus lucet. Die primo autumni pueri Russici nudipedalia currunt super nivem quae modo cecidit in regiones septentrionales Russiae. Rident sibi, nudant faciem, et monstrat Germanos ficos.
  Vinculis rubris, tonsilibus brevibus, nonnullis usque ad nihilum. Currunt saliendo. Nudi pedes fere numquam frigidi sunt. Rude admodum. Etiam puellae sine calceis currunt. A rosea, calcibus rotundis, sole micant. Mirum Soviet puellarum. Graciles, athletici, res parvas facere consueverunt.
  Et omnes renidet et renidet dentibus suis... Prima dies autumni est verum gaudium et sitis lucis et creationis!
  Et in caelo proelium. Mirabela, hic est numerus gubernator Sovieticorum qui alterum planum Germanicum demittit. Et ut semper in una puella bikini. Iuvenis aeternus et nunquam caducus. Tanta vis animae.
  Mirabela autem amat etiam ab hominibus tangi. Hoc vere placet. Quam ob rem gubernator est... Cum nuda puella, corpus musculorum manibus hominum rugosum est - hoc verum sapit. Ac magnis amet!
  Mirabela alterum Rolandum currus pulsat et stridit;
  - Sum canis armatus!
  Puella nudum et rotundum calcibus usque ad imperium ferit. Splendida est. & inimitabilis.
  Mirabella torquetur. Et ad eam volat Agave. Hic tandem duo fere fertilissimae feminae gubernatores convenerunt. Se invicem a tergo iaculantur. Conantur e longinquo obtinere. Sed non nimis bene operatur. Utraeque pulchri- tudines accendi avolant aciem. Et infensi dentibus nudaverunt. Bene, feminae sunt canino. Duris oculis mutuo conspiciunt. Accuratius caput ad caput et iterum surculus. Germanus ME-262 X adhuc melius armatus est quam Yak-9 T, et vehiculum Sovieticum emissa est...
  Sed Mirabela eicere procurat, planum primum amittens in curriculo volando. Foedissima res est illa finita in agro hostium. Malum autem est. Imo haec sunt unica fatorum torsiones. Die autem 1 Septembris 1944, iam quinto anno altero bello mundano, mundus mutatur, sed principatus Fuhrer in altero ludo historico manet.
  Saratov tandem a copiis Sovieticis deseritur et exercitus Wehrmacht Kuibyshev appropinquat.
  Proeliis etiam in Orenburg atrox geritur.
  Pugnat ibi Barfoot Tamara, sarcinas explosivas in hostes iactans, eas nudis calcibus propellens et stridore:
  - Gloria patriae communismi!
  Veronicae surculos in adversariis. Iacit sarcinam explosivam nudis digitis et clamore;
  - Pro notionibus communismi!
  Victoria, contra adversarios figens, eam faciens sicut Robin Hood in bikini, pipit, mittens bombs in hostem nudis digitis et ululatu:
  - Temporibus communismi gloria!
  Olya, in hostem figens falce falce, cepit et pipiabat;
  - Pro magnitudine rei publicae Sovieticae et magnae gloriae!
  Et nudis digitis, iterum sarcinam explosivam perampla, perniciosa potentia mittet.
  Larisa incendii Nazis, eliditur;
  - Patria mea Russia est, tu semper a Deo sub caerulo caeli donatus!
  Consequat ac sociis...
  Agafya, Nazis jaculans, purred;
  - Orenburg numquam desistas! Erimus contra hostes patriae!
  Puellae solidae sunt et cum faece sanguinis faece vere pugnare intendunt.
  Orenburg adhuc tenens. Sed die 3 Septembris 1944 oppugnatio Kuibyshev incepit. Et USSR utique non est bonum.
  Alenka propagines in Nazis et stridore;
  - Pro communitate provinciae Sovietarum!
  Et iterum, pede nudo, grenade destruet potentiae perniciosae.
  Anyuta ignes in hostes et stridore;
  - Sit Kuibyshev defendamus!
  Et nudo digitos sarcinam explosivam mittet cum magna vi lethalis.
  Et inimicos multum dilacerant.
  Alla apud Fritzium figens, pipat et pectus quatit;
  - Pro mundi culmine Polissya!
  Nudo vero calce, grenade in exitium omnium Fritz aggressorum succumbet ac tota mors.
  Maria, mittentes ad Nazis, et mittentes potentiam paralysi Fritz nudo pede, elidunt;
  - Navigavimus!
  et puella in summo pulmonis sui ridebit!
  Marusya figens in fascist catenis, et ieiunans grenade nudis digitis, pipiabat;
  - Gloria communismi et victoriae!
  Matrena subridens mittens aliam funestam rupit Fritzam;
  - Mater sancta est!
  Puellae cum heroibus pugnant.
  Expertus paterae volantis initio tantum felix fuit, et tunc incassum fuit.
  Ita Albina et Alvina iterum in ME-309 pugnabant, valde commodus vehiculum pro stilo.
  Puellae in elit Sovietica accensus et divulgatum est;
  - Parcum excellens, et spaghetti electronic!
  Albina accensus in hostes Prostravit sovieticum currum, nudo pede monstrat et eliso;
  - Primum movendum erit inimicis funestum!
  Alvina etiam in hostes accendit. Secavit illum, et denudans dentes suos emisit;
  - Communismus Fatum meum est!
  Et nudis digitis alterum scopum ferire.
  Puellae in curru vetere adhuc pugnant. Cochleae pugnatores nondum producti sunt sublati. Praeterea adhuc opus est machinis gagates uti et infrastructuram integram pro iis explicandi. Neque id tam facile.
  Albina, vehiculis Sovieticis emissis, logice notavit:
  - Ego communismi aetatem creabo et imperium ad astra ducam!
  Nudo calcaneo pedals premit.
  Alvina, in vehicula Russorum illata, eas pervasit, elidit;
  - Propositum est communismus Aryan!
  Et iterum pugnator nudis digitis utebatur. Et celerrime agebat.
  Utraeque puellae revertentes, toto certamine ornamento consumpto, corpora eorum in balineo lavari permiserunt. Eos scopis formosus guys verberavit. Albina, calefaciens, dicebat;
  Adhuc viris opus est!
  Huic Alvinus consensit;
  - Certus opus! Quanquam hic mulieres multo pulchriores sumus!
  Albina ridentes pipiabat;
  - Cur mulier indiget viro ut aliquem vapulet?
  Puellae hoc sane conveniunt.
  Helga ex TA-152 lacubus Sovieticis accensus transfodit, ridentem;
  - Gloria communismi Kaiser!
  Et puella risit.
  Agave in caelo est ad venandum Soviet elit. Magis Yak-9 videtur in caelo, quod facillimum est efficere. Sed haec machina non tam infirma est. In T modificatione, 37mm tormento armata est et a Fritz graviler pungere potest.
  Agave eminus in ME-262 ferit et per nares canit;
  - Ego sapientissimus sum in mundo, in latrina inimicos occido!
  Et annuit coelum angelis suis.
  Hic autem iterum Mirabela in aere est. Haec puella quamvis damna non deficiet.
  Atque etiam cantare incipit, dictans ire;
  Komsomol i adiunxi, ludens
  puella pulchra somnium ...
  Mai mundum aeternum fore putavi;
  Omnis dies est nativitas veris!
  
  Sed aliqua ratione non elaborare.
  Nescio quomodo possum amare ...
  Bene, dic guys apud me miserere;
  Valde durabile paxillum vita!
  
  Subito bellum subito intonuit;
  Et turbo ruit usque ad mortem.
  Et puellas corpore valido
  Ilicet ferire potes!
  
  Non vis, crede mihi, desino;
  Pro matre pugna usque ad finem...
  tasque in pera forti portamus;
  Pater Stalin reponebat in corda!
  
  Milites magni in Russia sunt.
  Mundum ordinem tueri possumus...
  Astra poli holoserica irrigaverunt;
  et venator in ludum convertit!
  
  Im 'puella nudis pedibus incedens pugnatum
  Plena stupri et amoris.
  Novi locum in hoc paradiso;
  Felicitatem in sanguine aedificare non potes!
  
  Bellator magnae patriae,
  Firmiter prope Moscuam pugnabimus.
  Et tunc somnium sub communismo
  Contra infernum cum Satana!
  
  Fortis guys Russian
  Quod ad finem honeste pugnant.
  Ex machina tormentarii pulsant;
  si opus est, corona aurea!
  
  Ne glans quidem nos prohibere potest
  Jesus magnus Deus resurrexit.
  Draconis praedae transierunt dies;
  Clarior e caelo factus est!
  
  Te amo mi Lada,
  Summus Deus Svarog erit in gloria ...
  Nos postulo pro Russia
  nobiscum Deus optimus Albus!
  
  Rutenis genua noli
  Crede nobis, caro nostra non potest cohiberi.
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt,
  Hoc nito praeterea praetereundum est!
  
  Dolor patriae est etiam in corde nostro;
  Credimus in magnitudine eius.
  Ostium spatii aperimus laete;
  Vita dulcissima erit!
  
  Discalceatorum formosarum puellarum sumus;
  Nives impiger currimus ...
  Non opus est nobis hoc acerbum rum;
  Cherub alas suas expandit.
  
  Pro Patria, stabunt puellae;
  Et respondebimus Fritz, nihil mali;
  Infernus Cain destruetur;
  et salve Christe Salvator!
  
  Erit tempus - non melius;
  Mortui resurgent in aeternum.
  Paradisus vivus fiet mundus;
  Omnes homines somnium eveniunt!
  . CAP
  Septembris 1944 acriter pugnatum est.
  Puellae mollitiam miram demonstraverunt... Primo Octobri, Nazis Kuibyshev nondum ceperat et Penzam oppugnavit. Coeperuntque praelia fervere urbi.
  Natasha et turma eius pugnaverunt ibi.
  Grenade nudo puella pede decoro iactat et cooedt;
  - Pro spiritu russico.
  Post hoc Zoya accensus a bazooka. Et eiecit Germanorum piscinam "Leon" -2.
  Germani motus paulum retardaverunt... The Panthers and T-4s were removed from service. Sed dum hae machinae adhuc in servitio sunt. Panthera quidem est bona destructor piscina et in fronte satis tolerabiliter munitus. sed tabulae quaestionis eius sunt. Sed "Panther" -2 lateribus non optime munitur. Plurima autem tormenta servantur.
  Explicatio seriei E in promptu est. Germani hoc capitale sunt. Negotium est accipere piscinam non nimis gravem, celeriter et bene munitam. Primus huius modi conatus fuit Mus, sed praxis nimiam huius piscinae pondus ostendit. Sed E-C iam laborabat. Haec piscina arctius extensionem habuit et silhouette inferiorem. In genere, pondus eius, cum Mure comparatum, ad centum triginta et centum quadraginta talenta decrevit. Latera in angulis rationalibus collocata sunt. Crassitudo laterum cum pluteis ad 210 mm. Armamentum eadem est ac Maus, 128 mm et 75 mm gun cum doliolo brevi. Germani validiorem machinam equitum 1,500 tormentorum collocaverunt et piscina quadraginta chiliometrorum unius horae in via ferebatur.
  Vulgo satisfacit. E-100 adhuc gravis piscina usquam est. sed armis et praesidio egregiis.
  Qualitates pugnae eius malae esse non potuerunt, sed vecturae piscinae eiusque vecturae difficultates manserunt. Vera experientia ostendit piscinam posse, propter translationem rationabilem inter vias et pontes relativam, non plus quam octoginta talenta ponderare.
  Itaque Hitler terminum dedit in E-75 ut huic gravitati occurreret, sed certum machinam in terminis tutelae creare. Quare decretum est 75 millimetre tormentum deserere. Et extensionem quam maxime strictam fac: in uno lapide, machina et transmissione transmissa ac gearbox in motore. Forsitan piscinam undique munitam non nimis gravem capiet.
  Hitler in genere machinis Germanicis non omnino contentus fuit. Quamvis Lev-2 probabiliter magis provectior esset, eius 105 mm tormentum redundans ad piscinas Sovieticas pugnandas et sufficiens ad scopos inermes mittendos. "Panther" -2 plerumque cum armis et praesidiis anticis militaribus convenire poterat, sed latus adhuc non satis erat, sed pulsis faciendis satisfacit.
  Fuhrer postulavit piscinam creare quae ad omnia militaria conveniret.
  At consequatur facilis iste minus. Licetne extensionem maximis componi et chassis relevare ope praecipuorum bogiorum et fontium et aliquid e corpore deducere. Et ratem ipsa prona disponat.
  Talis explicatio satis esse pollicetur. Prima piscina E-75, cum E-50 unita, non plus septuaginta talentis aestimare potuit, et haec machina formidabilis est.
  Elizabetha autem in piscina T-34-85 pugnavit nec omnino eius tutela contentus fuit. Fragile propter defectum mixturae elementorum, arma nimis piscinam non tuebantur.
  Elisabetha ope accensa nudis digitis, fremuit denudans dentibus;
  - Im spatio vixen.
  Hostem verberat Ekaterina, latus hostem ferit, et stridit denudans dentibus;
  - Pro communitate in USSR!
  Elena quoque in hostem impigre intendens et eum vi letali percussit, et quod nudis cruribus dedit, coaxavit;
  - Nam victoriae constitutio!
  Incensus ad Euphrasiam hostis, nudamque sonantem Pressis utens digitis;
  - Nos fideles Svarog et Stalin propter magnitudinem patriae!
  Tales sunt hic puellae pugnaces. Habent equos praestantissimos.
  Aliquae T-34-85 lacus apparuerunt cum tutela contra glandes, quae significanter pondus suum deminuti sunt. Celeritas et maneuverabilitas machinae crevit. Nunc autem ab anti- lacus sclopeto, machina magna sclopeto tormentaria, multa genera grenadum sumi potest. Et tormenta aeris penitus perforata sunt. Verum, talis piscina facilior est fabricandi, vilior et celeritati motus addit.
  Nunc si puellae hanc raedam pellunt, nullo modo in eam ingrediantur.
  Elisabeth, puella celeris elementum perniciosae colosseae, logice notatur;
  - Virtutem armis reponere non potes!
  Katherina cum hoc consensit;
  - Imo recte, sic non accendes!
  Et quomodo rides...
  Puellae magnae venustatis. Et si triturantur inimici, tunc infensi et penitus.
  Elena, postquam ornamentum pugnae in piscina consumpserat, ad commeatus replendos commotus, amicos suos interrogavit:
  - Id quod puellae putant, an forte tertium Reich devincendi habemus?
  Catharina confidenter respondit:
  - Sicut Vasily Terkin dixit ... verberare venimus, non numerare!
  Elisabeth correxit;
  - Id Suvorov dixit!
  Et puella, nudis digitis accepit, et fragmen diurna in cigarette torsit. Praesent ut mauris mi.
  Euphrasia canit gestans corpus eius;
  - Sum spatio puellae terminator;
  Gravissimum erit Fritz - arator!
  Et quomodo ridebit bellator!
  Puellae chartulas ludere constituerunt. Praesent mauris. Et victos dis ups et squats.
  Elena in ludo, animadvertit;
  - Sed mehercules, nullas casus veras habemus ut vincamus! Caucasus cecidit et nos vincimus.
  Catharina nudo pede chartam iecit, hostem verberans et pressit;
  - Sed secretum habemus arma!
  Bellator ridens erupit et chartam nudis digitis proiecit.
  Elisabeth suspirans dixit:
  - Nobis tantum una spes superest novum telum occultum!
  Exultavit Euphrasia , nudis digitis deforme crurum , Pectora jactans ;
  - Ita sine telo occulto facere non possumus!
  Puellae in voce cecinerunt;
  - Gladius noster ardet igni, hostes nos interficiam! Nos milites USSR!
  Milites in luctum et vere in certamine sunt.
  Sed vires nimis inaequales sunt ... In medio Octobris Kuibyshev nihilominus incidit ...
  Germani magnas defensiones capere poterant. Sed pluviae defluunt... autumni mora spes erat.
  Pugnatum tamen est in caelo.
  Tres gubernatores Sovietici: Mirabela, Anastasia, Akulina acriter pugnaverunt.
  Mirabela pulsans Rolandum in fuga , sibi iamiam , sed formidolosum Yak-9 T , cecinit;
  - Tempus erit, tempus communismi!
  Anastasia nudas digitos in felis premens confirmavit dentes denudando;
  - Ad coelum volabimus cum cantico!
  Despiciens amicos.
  Akulina alterum Germanum nudam premendo, calcaneum pedali rotundum dedit;
  - Pro gloria USSR!
  Puellulae speciatim dicendae sunt.
  Mirabela fascistum ME-262 e a 37-carnoni millimetris emissa, tweeted;
  - Gloria communismi!
  Anastasia intercluso Nazi adventu et hoste conspecto, effud- xit;
  - Gloria mundi rubri!
  Akulina est puella valde pugnax, currus Germanos excussit et sibilans fremuit;
  - Pro communitate provinciae Sovietarum!
  Bellatores notandi sunt propter nimiam spissitudinem.
  Albina, Alvina, Agave rursus rationes suas comparant. Puellae quoque discalceatis et bikinis pugnant.
  Quam ridiculum est cum virgines paene nudae sunt et in aëronavibus.
  Proturbat nudis digitis Albina ruptis, Soviet aliquot simul ac stridore carros;
  Pro fraternitate Aryan!
  Alvina etiam Rubrum Exercitus pugnat et fortiter facit. Et nudo digitos aere canones dirigit, et Soviet carros caedit, stridore;
  - Ad claram mentem!
  Agave etiam pugnatores Sovietes deicit et aircraft oppugnat, proprie eos opprimit et fremit;
  - Pro victoria tertii Reich!
  Puellas non sapiunt et hostem diris tormentis subiiciunt. Praesertim formosos pueros.
  torreri ad palum Albina secuntur auctoris, olim notata;
  - Pueri in frixo forma et cum pipere tam delectamenti sunt!
  Et quomodo ridet. et linguam eius ostende!
  Hoc animadvertit Alvina, dentes denudans;
  - Puer in furno frixit, sapidum cum allio!
  Agave, ope nudis pedum suorum, duos pugnatores Sovieticos deiecit et increpuit:
  - Nos spatium sorices sumus!
  Despiciens amicos. Rara puella est, pugnans natura.
  Albina, nudo demissa recumbens, Crura decorus excidit, notavit ;
  - Russiam animo tuo intellegere non potes, quomodo rectores ut Stalin eligere potes!
  Alvina notavit infensi, dentes denudando et nudo digitos jaculando;
  - Et Hitler noster non est melior!
  Agave giggled, cars Soviet tundens nudis digitis et notatis:
  - Adolf, sane, possedit! At simul, quantum iam vincere non metiri!
  Puellae sunt valde pugnaces et pugnaces.
  Et tunc quodammodo assaverunt duos pueros ad palum viventes. Sicut etiam in veru ferreo transfixi sunt, et fremere coeperunt, et clamaverunt et excanduerunt. Deinde, cum nondum pueri sedati essent, omnes puellae alae accurrere coeperunt ad munitores, ab eis frusta abscissos comedunt.
  Et sapidum valde, praesertim si pueri adhuc vivi piperati sunt in sartagine.
  Agave, verbi gratia, femur pueri magno gaudio comedit. Puellae magnum officium tunc fecerunt. Et tantum ossa et anes ab utroque pueris remanserunt. Iuvenis iecur maxime delectamentum erat. Puellae eius magna cum voluptate comederunt.
  Nunc in caelo pugnant.
  Orenburg incidit in fine Octobris...
  Germani Ufa appropinquant. Iam satis friget et ninguit.
  Tamara et turma eius in extrema Ufa cum Nazis pugnant. Pedites Germanos ex nigris militibus in coloniis Gallicis et Belgicis reficiendos oppugnat.
  Cadavera ad literam proiiciunt omnino aditus.
  Turn Tamara dat, et nudo pede stridore grenadam Immittit ;
  - Communismi aetas celebris erit per saecula, Stalin, credo, nostra firma manus erit.
  Veronica, fusa, dicit;
  - Noli URSS frangere!
  Et nudo calcaneo sarcinam explosivam eiicit.
  Anfisa, apud Naziseos figens et alium nuntium mortis nudis digitis iaciens, notat:
  - Magnitudo communismi nobiscum est.
  Hostem inflammans Victoria, falcando Nazis, nudo pede jacens grenade, stridore;
  - Magna Mater glorificetur!
  Olympia ardet. Et tunc haec heros puella totam thecam explosivorum apud Nazis et rugiet:
  - Gloria spatii nostri Patria!
  Puellae omnes consonantes clamant.
  - Pro USSR! Erit auctor!
  Milites exercitus rubri pugnantes furantur. et cum ninguit, nudipedalia et bikini usque pugnant.
  Ineunte Novembri, Nazis impetum in Ulyanovscum fecit. Urbs in qua Lenin natus est et in qua Stenka Razin graviter vulneratus est. Hoc caput est fines urbium Russiae.
  Alenka pugnat pro Nazis. Et sibi cantat, nudis pedibus nazis tasque jactans:
  - Gloria Russiae, gloria...
  Lacus cursus...
  Division in tunicas rubras;
  Salvete populi Russici!
  Anyuta, hostes iecerunt, et falcaverunt, et deinde fasciculis explosivis scobe cum nudis digitis, vyaknula deductis;
  - Pro Communismo Stalini!
  Deditque, atros acies totamque pererrat.
  Alla, figens in adversarios et nudis digitis utens, grenade letalem iaciens, stridovit;
  - Pro Patria Russia!
  Mariam, incendens ad Nazis, Et nudis utens digitis, Donis mortis jactans in hostem, Rupit, notavit;
  - Pro spatio communismi!
  Matryona, jaculari Nazis, hostem falcando edita;
  - Pro mutationes in proelio!
  Marusya Fritzam fodit, et percutiens eos ad mortem cepit et infensi blaterat, in pulverem delens;
  - Pro summa victoria vexillum!
  Nudoque pede grenade letalem projecit.
  Hae puellae hic frigidae sunt et groovy.
  Alenka, hostes figens et falcando, tasque nudis digitis proiciens, stridebat:
  - Magnitudo communismi nobiscum esto!
  Suscepit autem puella et pulsavit piscinam Germanicam cum magno aplomb.
  Et hic est alia modificatio piscinae Lev-2 cum tormento 88 millimetris. Turris angustior est et minor piscina et quinquaginta quinque talenta pensat, et machinae equitum 1200 cum boosted sunt. Currus Germanici Fast.
  At bellatorem non offendit.
  Alla grenade nudo pede proiecit et stridit:
  - Pro communitate!
  Anyuta caedis nudo praesentis leti fert digitos ac cooed;
  - Pro novis finibus!
  Sibilus erit et puella. Et piscina Germanica "Leon" -2 capiet ac revolvet, et scutulis proprie volaverunt.
  Mariam, mittentes in Nazis, canebant;
  Et iterum pugna pergit
  Et cor anxia est in pectore .
  Et Lenin tam iuvenis -
  Novellas Octobres antecedit!
  Matryona in hostes iniectus, acieque caesa, nudo pede grenade iacit, pipiabat;
  - Primus gradus vitae est momenti!
  Marusya, Nazis pulsans, elidit;
  - Vides iterum supra Terram, furentium turbines!
  Et tales sunt fortes inflexibiles.
  Sed adhuc vires sunt inaequales. Penza iam ceciderat. Nazis autem Saransk expugnant.
  Nunc ad urbem Gorky non tam relicta est.
  Die 7 mensis Novembris anno 1944, aliam pompam Stalin Moscuae tenuit. Etiamsi victoria non est.
  Fritz autem Moscuae primum missilibus ballisticis V-2 accensi sunt. Eodemque tempore urbs a vi aircraft, incluso Arado bombers, emissa est. Quae res omnes vehementer exhorruit. V-2 missilia per altum iter volitabant et subito ceciderunt, etiam radararii proprie non viderunt.
  Multae clades et infortunia fuerunt. Milites Sovietici in pompa interfecti sunt.
  Stalin urgere conventum in sub terra munitum tenuit, qui etiam ictus directus ex bomba atomica sustinere potuit.
  Caput generale, Vasilevsky, sollicite notavit;
  - Germani novum telum magnae potentiae perniciosae habent. Et nostri radararii eum non viderunt.
  Stalin remugit;
  - Hic stulti estis! Tam mirum videri non potuit!
  Mareschal Vasilevsky notavit;
  - Aliquid erat comes Stalin ... .
  Beria statim dixit:
  - Haec sunt A-V classis missilia. Ne cures Sodalem Stalin. Aminolone tantum octingenta chiliogrammata gestant, et quasi bomber gagates bonus stant. Germani duo missilia duodenarum incenderunt, sed hoc consilium seriem non intravit, quia bombing cum vi aircraft et vilior et utilior est.
  Stalin, sedata, inquit;
  - Non igitur telum efficax est? Valde bona!
  Cum gemitu Beria notavit;
  - Sed jet bombers, haec quaestio gravis est. Comes Stalin hoc pugnare debet!
  Marescallus Zhukov suadet:
  - Forsitan feremus et nosmet ipsi nisl faciamus. Terram dico-aerem. Quid, per radios ad plana tendentes coercendo!
  Voznesensky notavit;
  - Tempus est ut talem nisl creare! Multo facilius est plana ex ligno vilissima facere, eos explosivis et ariete hoste replere. Quod esset stilo kamikaze!
  Stalin consensu annuit.
  - Etiam, kamikaze aircraft utendum est. Casus haec est nostra, etsi revera hoc modo cruciatus rubri Exercitus nostri prorogat.
  Efficacius aliquid debes invenire!
  Iakovlev cum gemitu respondit:
  - Socius Stalin novis elit laborat. Sed nunc, summam output carros notavimus observare. Omnia subsidia adhibita sunt et pueris ab annis decem ad machinas ponimus. Plena convocatio, tam totalis quam supertotalis.
  Apronius Stalin:
  - Quanto magis opus est fieri! Quid agas, parum est!
  Molotov cum gemitu dixit:
  - Contactus cum sociis esse non potest. Spectat ut soli sumus. Cum Iaponicis agere conati sunt... territorium Urales usque petunt, quod inconveniens est.
  Fremuit Stalin:
  - Oportet hiemem in Iaponia ferire, sed quid de Leningrad?
  Zhukov dixit dentes denudans;
  - Oppugnatio in Petrozavodsk non tam secunda quam expectata fuit. Suecia ex parte Tertii Reich bellum iniit cum magnis copiis agere debebamus. Ita infensi statim evolvere non potuit, et hostes partes Wehrmacht evellentes impetum nostrum reppulerunt. Leningrad urbs in pleno obsidionis anulo est et plane coagmentata. Puto donec ver propter summam famem, tota multitudo exstinguitur. Et Leningrad casus inevitabilis erit.
  Fieri non potest ut ab aere suppleatur. Omnino dominatur hostes caelum. Germani etiam nunc crucem militis dant, aircraft centum tantum.
  Stalin indignatus est:
  - Deficio impetum!
  Zhukov adnuit.
  - Multae railroads franguntur, et nimium paucae copiae attenti sumus. Finni et Sueones pertinaciter defendendae sunt et tributa solvenda sunt. Sed id nulla enim. Germani etiam Murmansk praetermiserunt. Urbs autem haec cingitur. Quid facere nescimus!
  Fremuit Stalin:
  - Unblock!
  Zhukov respondit:
  - Non est hoc robur! Hostes autem totam Peninsulam Karelian capere possunt!
  Stalin iussit;
  - Congrega copias et dimitte! Hieme Germani non tam validi sunt. Possit eos capitaliter insistere!
  Vasilevsky notavit;
  - Necesse est ne altum erumpant, et ibi nostra fortitudo hostes capiat!
  Apronius Stalin:
  Pugnabimus pro communismo!
  Voznesensky laetiorem nuntium eripuit;
  - SU-100 iam involvit, in metallo et ad massam productionem parata. Chassis fundatum est t-34. Facilisis facilisis consequat. Proiectum prope novum sclopellum paratum est. SU-C igitur iam in frontibus apparebit. Cras tincidunt ante ut ante ornare tincidunt!
  Adnuit Stalin probando.
  - Saltem me felicem fecit! Sed T-34-85 nondum a productione remotum est. Non solum hoc, armamenta tenuiora fac et viginti talenta ad pondus reducendum. Praelia demonstraverunt deteriorem esse non posse!
  Voznesensky notavit;
  - Potes armaturam ex ligno facere! Centena talium piscinarum in die producimus, etiam plus quam Nazis. Sed vehicula nostra facile Fritz etiam cum levibus tormentorum anti- lacus descendunt.
  Zhukov notavit:
  - Est Gerda. Talis est haec domina frigida! Multum e nostra piscina et tormenta excussit.
  Adnuit Stalin.
  - Necesse est eam capere et nudis calcibus frigere. Aegre frigus puella!
  Zhukov constat:
  - Redditus est capto! et delebimus Nazis.
  Beria adnuit et fremuit;
  Operationem specialem faciamus!
  gemitu Stalin notavit;
  - Magna haec opinio est, sed... Etiamnunc aliquid perficiendum est!
  Apronius Beria;
  - Comprehendamus omnes!
  Stalin caput renuit.
  - No... Occidere heroes non est bonum! Ego Gerdam ad me adduci volo! Hoc urgere!
  Beria notatur;
  - Vive?
  Libenter Stalin confirmavit;
  - Utique vivo!
  Beria gurgitibus, buccis inflantibus;
  - Omnia impossibilia, fortasse pro certo scio!
  Plures puellae apparuerunt in alis brevibus et nudis cruribus. Pocula vini portaverunt et membra GKO despiciens.
  Zhdanov notavit;
  - Non opus est pluribus puellis in exercitu! Ibi figent!
  Stalin affirmavit;
  - Ego Anastasiam, Mirabelam, Akulina cum "Stella Ordinis Gloriae" cum adamantibus laudo! Gloria in USSR!
  Conclamant omnes:
  - Gloria heroibus!
  et plaudentes manu.
  Una puellarum adoravit et genu nixa, ocreas Stalini osculatus est.
  Vinum super eam effudit summus dux et rugiens;
  - Fortitudo nostra pugnus noster est!
  beria pipiabat;
  Hitler stultus est!
  Stalin obiicitur:
  - Non stultus, sed species doli!
  et omnes iterum plauserunt.
  . CAPITULUM #12
  Urbs Ulyanovsk funditus cingitur, sed tantum tenebatur ... . Iam fine Novembri est et pruina ninguit. Germani non valde student oppugnare et tantum iaculantur.
  In aere, tempestas non admodum fugax est. Sed puellae adhuc pugnant et virtutis miracula ostendunt.
  Gerda cum sociis suis in Panthera-II. Sed piscina Panthera mox apparebit et vere bellator in ea pugnare vult.
  Interim iaculatur Sovieticae positiones.
  Nudo pede, tormentum ad scopum ostendit et accendit. Illa Sovietica triginta quattuor fregit et pipiavit;
  - Pro sancta Prussia!
  Carolus etiam e tormento accensus Sovieticum howitzer confodit et diduxit:
  - Beatitudo nostra in saecula!
  Christina etiam incensa, nudis pedibus et coaxatione hostem feriens;
  - Talibus guys sunt nobis digni!
  MagDum etiam accuratissime dimitto , cicadarum ;
  - Pro magnitudine Imperii!
  Et in novissima SU-C quattuor Elizabethae pugnant.
  Puellae novum tormentum auto- remisi et sagitten doxerunt.
  Elisabeth nudis digitis accendit et cantavit;
  Fascist lachrymis humeris carnifex;
  Hic equuleus, forcipes, terebrae prope!
  Animi corpus claudum vult;
  Monstrum exiguum, sed frigus vultus!
  
  naves in mari pecuniam pollicetur;
  Quid etiam titulus potest dare!
  Tu vero ad lineam;
  Post, pro eo mortuus es et ludus!
  
  De negotiis nostris cognoscere cupit;
  Quid novi inopem vinculo alli- gare!
  Ergo ego magnanime valeo;
  Oblivisceris patris ac matris etiam!
  
  Patriam autem firmiter serviemus;
  Frangi crudelitate carnifici non possumus!
  Flectit ramus a flatu venti;
  et infantes nudi clamant!
  
  Ita primam perii difficilem;
  Omnipotens autem dabit occasionem recuperandi!
  Tum egomet ad pulsandum hostem mittam;
  pugnus meus reptilium firmiter maxillabit!
  
  Mater mihi tantas vires
  Ut dolor omnis cruciatus vincere possit!
  et exi de sepulcro isto;
  Ut non ursi, ursi iracundi!
  
  Paulo plus et salus prope est
  victoriam de hostibus consequemur!
  Vivere sub lumine communismi;
  Ut Sol auro domum inundat!
  Puellae de novo lethali tormento canebant et accensae. Valde formidolosi sunt bellatores.
  Elena ridens dixit:
  - Communismus aedificabitur, credimus in ea!
  Katherina cum hoc dicto constat:
  - Construamus communismum, et erit triumphus!
  Eufrasia eam cepit ac fremit, nudorum digitorum ope accendit Pantheram.
  Tum bellator occumbo;
  - O communismus, communismus! Sophisma fortiter opprimetur!
  Et "Panther", et eminus in fronte percussus.
  Hae sunt puellae quas tam facile frangere non potes.
  Nunc December venit.
  Sed in caelo, quamvis hieme, adhuc pugnat.
  Hic sunt Toshiba et Toyota, duo gubernatores Iapones pugnant sicut latrones perditi.
  Toshiba plana Sovietica nudis digitis pulsat, et in summo pulmonis sui exclamat:
  - Super puellam habeo!
  Toyota, pugnator Russicus pulsans et den- sariam denudans, confidenter confirmat;
  - Et est mulier hyper!
  Mulieres Iaponicae, utique, sunt pugnatores perampla potentia incipiens. Samurai honor resisti non potest.
  Sed utique in pleno adductius sunt caeli.
  Et in terra quattuor ninja puellarum Soviet milites exterminium sustulerunt.
  Puella caerulea ninja molam receptionem tenuit, aliquot pugnatores Russorum abscissus est, et nudis digitis pisum explosivae peramplae potentiae perniciosae imposuit.
  Illa scidit et tweeted:
  - Ave Iaponia!
  Flava ninja puella etiam papilionem gladiis ars canebat. Multos aemulos abscidit et prostravit;
  - Pro vindicta communis!
  Et nudis digitis quomodo vastant praesens exitio.
  Tum murmurat;
  - Pro magnitudine Iaponiae!
  Ninja puella rubra helicopterum acceptionem cum gladiis tenuit. Nudis digitis, letale munus letale jecit, Striduitque ;
  - Pro amica mea!
  Tum illa;
  - Et ubi communistarum ultio?
  Flava ninja puella, militibus Russicis concisis, iterumque grenadam nudam calcem iaciens, edita est;
  - Et non obstante quod cum fele elit erit!
  Candida Ninja puella, secas aemulos, et nudo digitorum mortis munere jactans, edixit;
  - Pro ideis communismi feremus!
  Et omnes quattuor fortes in choro ridebunt et dentes margaritas eorum demonstrabunt.
  Decembris celeriter profectus est. Germani et Ufa et Saransk ceperunt. Sed Ulyanovscus adhuc totam obsidionem tenuit.
  Stalin Novum Annum iussit tenere quoquo pretio urbem ubi Lenin natus est.
  Germani tamen, quamquam pruinis, iam Kazan appropinquabant. Ita URSS paene ruina integra erat.
  Quid facere in URSS nondum clarae sunt et notiones.
  Stalin Novi Annum Moscuae et munitum celebravit. Tristis erat aspectus, sed certaminis cupido Non minuit.
  interim Tituli mimum sibi comparare statuit, in Libya, ubi calet.
  Et ibi gladiatoriis puellis pugnae spectaculo fruebatur.
  Nihil multum in Novo Anno Evae factum est, praeter bombingam Moscuae.
  Et emissio primae "Panther" i3 series. Haec piscina crassitudinem armorum "tigris" -2 habuit, sed magnis clivis, et tantum quadraginta quinque talentis appendit. Altitudo autem eius minus duobus metris decrevit. Valida machina de 1200 horsepower sita in uno lapide et transmisso cum transmissione. Currus ipse evasit perfecte armatus et perspectiva optima et stabilior hydraulica. Et in angusta turri tormentum 88 mm in 100 EL erat accuratissimum et armatura.
  Gerda et turma eius in hoc curru discesserunt. Perfecta et leviora calces currit, perfecte per nivem cucurrit. Haec piscina altiore perfecta est. Armaque eius declivia grandibus frontem currus tuentur. Superior pars 150-millimetri casus maxime munitum est ad angulum 40 graduum ab horizontali. Et hoc est circiter 330 millimetrorum armorum in angulo nonaginta graduum. Non unum tormentum Sovieticum cacumen Pantherae-3 carinae penetrabit. Ima tertiam areae frontis corporis 120 mm eodemque angulo obtinet ac paene impenetrabilis.
  Frons turris est 185 millimetre crassa et in angulo 50 graduum, etiam impenetrabilis tormentis Sovieticis.
  Sed hic debiliora latera ad 82 mm declivia sumi possunt. Praesertim SU-100, novus gun Sovieticus auto-propulso celeriter popularitatem inter milites obtinet propter facilitatem tormenti productionis et armaturae.
  Gerda primum iaculatorum militum ad Sovieticum accendit. IS-2 piscinam aperuit et se ipsum expressit;
  - Hic pugnator bonus est!
  Charlotte notavit, in hostes iecisse, et machinam Sovieticam perfringere, premendo bullam nudo calce;
  - Ars haec fere perfecta est!
  Kristina, ardentem ardentem intentum, tormentum Germanicum latis nudis digitis expressum, notavit:
  - Onboard arma magis debilis est! Utinam currus validiores haberemus!
  Magda etiam nudo pede utens accensus, indignans cepit et increpuit;
  - Esset tantum troika, sed troika ludicra!
  Et puellas risit in voce ... Piscina vere bona est, praesertim incessus effectus.
  Pugnam factam probat et currus E-C. Gravis est. sed bene munitus. Et tormenta eius non tam facile capi possunt.
  In ea quoque puellae Germanicae sedent. Et non obstante frigore discalceatis et in bikini.
  Adala, in adversarios figens et hostem feriendo, logice se exprimit;
  Sub communismo vivemus!
  Et nudo calcaneo quomodo premat....
  Agatha, apud Sovieticam positiones figens, adversarios nudis digitis feriendo, elisis:
  - Et victoriae nostrae magnitudo in saecula erit!
  Agnes quoque shrapnel ad pedites Fontes accendit, nudo scilicet pede, bovit;
  - Immo vero Fuhrer non cedemus!
  Puella in piscinam, Athena, nudo digito utentem hostem tundebat et clamabat;
  - Pro Fuhrer, non Fuhrer!
  Agnes ridebat et dicebat;
  Superminum tribus sumus!
  Andriana, in pugna Sovietica illata, et hostium dignitates destruens, ei linguam ostendit et promulgavit;
  - Magnitudo Germanorum planetam agnoscit!
  Nudoque genu, tanquam hostem premat.
  Agathe, ignem ducens, notavit;
  - Nos draconem discerpemus...
  E-75 piscina nondum parata erat. Führer postulavit pondus sexaginta quinque talentorum et machinam millenum equitum ad altam mobilitatem, cum armatura laterali saltem 170 mm in clivis altis. Et tempus tulit.
  Sed dum Nazis usquam vincunt ... Mense Ianuario, Ulyanovscus tandem cecidit. Fritz Gorky et Kazan expugnare coeperunt.
  Hactenus ultra Moscuam ascenderunt.
  Furit Stalin, sed nihil facere potuit. Nam, quid hic agis, prorsus deficiet.. .
  Puellae in caelo et in terra pugnant.
  Itaque Natashka's SU-100 Germanorum oppugnationem aircraft cum ictu aere comminuit. Contigit pulchellus frigus. Etsi non satis callidi et versuti. Sed Natasha non est omnino primi gradus, et quomodo eruet.
  . Nunc puella conversus ad esse V iam nota cisternina T -34. Tantum Paululum amicus . Turris maior ac _ tool INGENIUM in LXXXV mm pro 76. Chassis Pars prio- .
  puellae ruit on locum . They ut _ _ Et ante , in unus bikini . A hic currus Soviet productio . Eat Et conchis on locum .
  Superman Natasha cum satiata view grinned :
  - A Ubi fascists ?
  apparuit intus cisternina imago iuvenis contactum . Puer tweeted :
  - Hic Hoc cisternina , quae " apparuit on fronts secundo mundus bella V quadringenti quartus annus Et ante nunc quoniam sita est on armatus rubrum exercitum . Ad eum opponit , E -25. auto-propellitur gun cum LXXXVIII mm * tormentum et 120 mm frontalis armis . nice pugnare !
  vere V longinquus cum magnum labor Can consider German auto-propellitur gun . salaputium cum _ diu dolium . peregrinus puellas quae _ Sic mane sinistra fronts Magna Piae bella . Sed Superman Natasha statim idem notavit :
  - She us Forsitan possidebit . At her longitudo in 71 EL .
  Zoya hic idem suggesserant :
  - Debet go V motus ad _ Not hit !
  Futurist-Angelica V molestie animadvertit :
  - Hic damn ! Protinus idem defluxit superior us currus !
  Iuvenum curator irata declaravit :
  - A Hoc plus nihil ! E-75 was Vtinam plus peius ! Vos Vtinam his nec sub- unus angulus Vtinam Not transfixit . A Sic audere !
  Superman Natasha traiecit se Et exsibilatur :
  - Quomodo verum communistarum , i dico tibi - to infernum !
  Futurist-Angelica latravit , stomping discalceatus pes :
  - Praestet !
  Soviet currus quidam stricta coepi et _ buzzed . terebrare German V frontis reale Et should' venient in fritz V tabula . Sed experiri Hoc facere ? He e* his longi-discussae sclopeta Quam irrumabo ... Reliquiae solum numerare on celeritas .
  Superman Natasha irasci . Planum german ACS Ita plus facilius triginta quattuor sic her superat V proprietates . Hic Vos nolens te insanire .
  Soviet currus it on rapprochement . bonum box calces melius prio- .
  Svetlana requiescit nudus calcibus Et tweets :
  - Fuhrer celer We circum vertere !
  Futurist-Angelica confirmat sicut :
  - Hitler We deleamus !
  flavus Zoya mugire :
  - Da ad eum festinare By erysipelas !
  IN' hoc momentum gravis proiectum Hitler's sclopeta placuit directe V basis turres . Puellae levavi Et passus V evulsus metallum .
  ET postea da mihi sec Omnis quattuor conversus ad esse prope omnino nudus in panties et tentorium on eculeo . Sub discalceatus pedes pulchritudines arsit ignem . Flamma lambit nudus , decorus plantae puellas .
  Superman Natasha conatus pervellam sed _ her crura conversus ad esse firmiter coagmentatis V pads et _ Ipsum infirmum extenta venae . Hoc was classical eculeo , with traditum toasting calcibus . A at puellae crura Ipsum etiam parum pudici et ignis lambendo _ plantae facit eorum plus pulchrius .
  Sed dolore pulchri- tudines . They temptatis gratuitas . Sed pads Ipsum durabilis . A eum plus Et Puellae valkyries _ Inseretur weights .
  Idem femina bellator V breve fimbrias cum _ discalceatus pedes , nudi manus , sed corpus operuit argenteus catena mail . They sarculum pokers ignes et _ iactare favillae ad _ calcibus assum fortior .
  Hic Et eculeo euenire articulis , et ignis fries fundum . A hic plus Et princeps de dynastia regis Willelmi apparuit . IN' manus at augusta pueri , principis semidei qui commutaverunt secundo decies centena millia dollariorum loco in SS flagellum e* aspera filum . A plus Et her Valkyries RECALFACIO e* flamethrower .
  Princeps Deitatis despiciens _ _ Quam hit Superman Natasha By muscularis retro . Etsi puella Et audax sed _ her e* calcibus ante occipitium percussit talis dolorem quod _ splendidis bacchatur exclamavit .
  deinde hit puer princeps _ deductus on Zoya . Ta Etsi Et expressus firmiter dentes , not ille ex more e* clamamus . A on retro apparuit sanguinum plagae Et ardet .
  Barbarossa Jr. cum subridere dixit :
  - Doce vos plus opus est !
  deinde hit cecidit By Futurist Angelica . ET hoc puella Not ille ex more e* clamamus . Puer shoved liberos meos in nudis pedibus incedens leg V ignem . extractum agilis digitos ember Et procubet rufo bestias V face . Ta exclamavit plus fortius dolet ! _
  Barbarossa Jr. cum satiata view dixit :
  - Sed Vos idem voluit Cum German !
  Post accensus et _ Svetlana . Quam quod Not expressus maxilla autem _ Idem exclamavit . Omnis idem flagellum e* calidum , aspera filum was plus plus dolor . quam flamma sub- discalceatus pedes . Tem super illo _ puellae iam ad * per annos administrare sine calceamenta , et eorum plantae crura , valde elastica Et durabilis .
  Sed ignis Et eorum excoquit . Valkyries iam V manus tenentes et _ flagellis e* ardentiaque filum .
  Superman Natasha in omnis faucium clamavit :
  - Ita Quid Hoc est ?!
  Barbarossa Jr.
  - Interrogatio recalcitrans feminarum! In captivitate es, et respondebis ad omnia!
  Natasha notavit:
  Nolumus sic mori! Age, eamus ac pugnare pergamus!
  Barbarossa Jr fremuit;
  - Quid dimisisti?
  Angelica respondit:
  - Veneficae sumus, et homini dare possumus, qui nos salvet pretiosum donum omnium possibilium!
  Barbarossa Bock oppressus est;
  - Et quid mihi dabis?
  Natasha confidenter affirmavit:
  - Faciamus te adulescentem aeternum, et nunquam senesces!
  Adnuit puerulus.
  - Ita possum te dimittere! Sed quomodo id probas?
  Natasha stated:
  "Pone manum tuam in ignem et non laedes!" Videbitis nos coniurare!
  Barbarossa Jr. caute manum in ignem immisit, librum cum risu respondit:
  - Etiam potes! Quae est ergo libertas pro mea immortalitate?
  Ac puellae forte novam habent. Et bellum adhuc geritur ... Mense Ianuario, Gorky et Kazan capta sunt.
  Primo Februario Germani et Finni et Sueci Karelia ceperunt et Arkhangeliscum expugnare coeperunt. Res dramatica ingravescit.
  Elisabeth ad SU-C ad hanc urbem translata est.
  Ibi pugnabatur. Februarius et Pruina. Sed puellae nudis pedibus adhuc pugnant.
  SU-100 pondo tantum decem et octo talenta cum tutela bulletproof. Ea vulnerabilis est, sed mobilis. Et stare in insidiis non putatur, movere debet ut non attingat.
  Cum moveas, piscina calefacit et puellas pedibus nudis et in bikinis non tam frigida sunt.
  Elisabeth, Nazis figens, cecinit;
  - Sed condiciones sunt! Heic est Mercuri! Sed frigus est ad valetudinem tuam! Tempestas frigoris bona est ad nostram salutem!
  Et nudis digitis, quam criminari Nazis. Et T-4 haec parva piscina fracta est.
  Milites notandi sunt bellatores ordinis colossici.
  Ekaterina quoque surculis nudis pedibus et stridore;
  - Communismus erit!
  Elena in hostem figens ac pulsans per ipsum risit obnixe;
  - Insana victoria nos manet!
  Ephrasia pulsandi per piscinas Wehrmacht, nudis cruribus, hyacinthinis a frigore, confidenter respondit:
  - Nihil obstabit!
  Hi milites iusti sunt super!
  Sed, proh dolor, eorum heroismus perquam minutus est... Arkhangelsk etiam cecidit... Plane non satis est tela.
  Germani Moscuam a tergo movent. Martio, proelia pro Ryazan explicata. Tituli turbae ab oriente circumfluunt ...
  Quidam urgentibus gradibus opus est.
  Moscuae adhuc retinet et Stalin concilium securitatis convenit. Breuis erat timidus. Ideae novae nullae erant.
  Sola Beria suggessit;
  "Forsitan pacem Tertii Reich quavis condicione offerre debeamus, dummodo nos non tangant!"
  Stalin iratus respondit:
  - Non est haec constructiva adventus comes Beria! Non opus movet fortes!
  Mareschal Vasilevsky honeste respondit:
  - Excellentia vestra subsidia non habet! Fere omnes dispari proeliis intererant. SU-100 praeter nulla alia genera armorum novorum in serie inveniuntur. Verum, cito IS-3 promptum erit, sed haec piscina difficilis est fabricare, et difficile erit in seriem hodiernae condiciones deduci.
  Mareschal Zhukov irata notavit:
  - Si vincere non potes, tunc unum tantum restat - cum dignitate mori!
  Stalin aliquid dicere voluit, sed puella nuda pedis in brevi lacinia apparuit. Calceis coruscum nudam attulit Ubios.
  Concurrit oculis Stalin super eam fremens ira;
  - Leningrad, famem sustinere non potuit et multos menses obsidionis incidit! Nunc secunda nostra civitas a Fritz capta est.
  Mareschal Zhukov manus expandit et notavit;
  - O magna Stalin ... terribilis!
  Beria suadet:
  - Fortasse in honorem huius surculi mille?
  Summus imperator remugit;
  - Tace te ineptum calvum! Aliquid necesse est fieri!
  Molotov suggessit, balbutiens et trepidus nudum genua puellarum pulsans;
  - Offeramus Germanis ad tempus ceatum, et tunc demum quacunque condicione pacis tractandae.
  Stalin coaxare;
  - Experiri! Sed deditione nulla erit. Moscoviae cadet, bellum clandestinum geremus!
  Beria notatur blandimento smirk;
  - Sed hoc tantum auget quantum dolorum hominum, Sodalem Stalin. Sit...
  Stalin pugnum constanter in mensa impulit;
  - Minime! Molotov tractatum proponat! Et nihil aliud, shit to the end!
  Germani Ryazan medio Martio cingebant. Paucitatem munitionis probantes, copiae Sovieticae ex urbe eruptionem fecerunt.
  Alenka et turma eius currunt, nudis pedibus micantibus ver liquefactam nivem.
  Nazis puella figit et cantat;
  - Gloria spiritui nostro, gloria patriae magnae!
  Nudo pede projiciet letale munera mortis. Nazis in omnes partes disperge.
  Anyuta, figens in adversarios, edita;
  - Et nostrum ictum, sacrum donum, et pretium!
  Alla etiam currit, ignes apud Nazis, explosivam carbonis sarcinam nudo pede iacit, et stridit;
  - Numquam desistas!
  Iamque Mariam micans in Nazis incendens ac penitus tonsorem renidens renidet dentium eius stridore;
  - Nemo nos prohibebit!
  Et calcem nudam emisit vastam Mortis fasciculum et contrivit.
  Marusya, apud Nazis fusa, satis logice notat;
  - Communismus numquam marcescet!
  Matryona in hostem iecerat et acies caedebat, satis logice et ratione notat;
  - Atque partium fides in saecula manebit!
  Nudosque digitos praesens annihilationis iaciet.
  Puellae e anulo fugerunt. Sed res est adhuc temporis.
  Et nusquam habemus quo.
  Ver eo paulum progressus Germanos moratus est. Praeterea Nazis cum Iaponia unitus occupando Mediam Asiam proficiscitur.
  Quod eos etiam distraheret et Aprili relative placide transisset. Et mense Maio primum tank Soviet IS-3 tandem dimissus est. et pompam Nonas Maias tradi potuit.
  hoc Stalin grandaevum spectavit gibbum. Mortaliter defessus vultu eius.
  IS-3, intuitu laboris in productione, adhuc serial fieri non potuit.
  Sola forma turris ab utroque differt. Erat autem quasi patera volatilis, et frons eius quasi rostri pulli. Scilicet angulus inclinationis auctus bene muniebat partem anteriorem, sed perplexam productionem. Praeterea frontis inferior pars vulnerabilis erat, et si proiectum ibi ictum erat, non amplius edebat.
  Stalin manum agitavit et in munitum evanuit, altera Nazi incursio coepit. TA-400 et Yu-287 cornu inverso-repente interfuit in aere ferit.
  Iterumque missilia ballistica e radiophonicis pennis ducti.
  Kremlin damnum significantem accepit.
  Stalinus serio de fuga suorum Moscuae cogitavit.
  Medio Maio, expleta partitione Centralis Asiae, Nazis bellum Moscuae ab oriente et occidente intulit. Secuta est alia pugna atrox.
  Copiae Sovieticae heroice pugnaverunt. Sed vires nimis sunt inaequales. E-75 Tigris-III lacus etiam in proeliis apparuit. Et massive "Panther" -3. Tales pugnae, dicamus, egregiae sunt.
  Fine Maio ineunte Iunio, Nazis Moscuam circumplectentem virtualiter complevit.
  Stalinus sollemniter pronuntiavit se in urbe mansurum atque ibi ad mortem venturum esse.
  Moscuae testabatur et emittebat. Haec munimentis saepta validissimis, quae non ita facile superantur. Ingens nervos munitionis et cibi in urbe contracta erant.
  et Stalin in subterranea civitate relative tutus erat.
  Hitler die 22 mensis Iunii anno 1945, cum quattuor exacte annos ab initio Belli Patriitici Magni transegerat, oppugnationem capitis obsistere iussit, pro ordine tormentorum et aircraft destruendi. Ac pergo confidenter bomb.
  A taetras in Siberiam commotus est. Necesse erat Sverdlovsk et Chelyabinsk capere, donec hae civitates nives obduxissent ... Sub finem mensis Iunii ineunte Iulio ambae urbes praecipuae captae sunt post dura proelia ... Germani trans Siberiam movebant. Soviet villae singulatim ceciderunt.
  Hic Nazis mense Septembri 1945 Novosibirscum appropinquavit. Pro hac quoque compositione pugnatum est.
  Exercitus ruber iuxta militias locales pugnavit. Hie Tamara pugnavit tanquam herois.
  Septembres finis est, ninguit et congelat. Et puellarum phalanx discalceatam pugnat et mirabilem virtutem ostendit.
  et viri fortes pugnant sicut pantherae.
  Tum Tamara dedit sarcinam calculi explosivam cum nudo pede iecit et diruit:
  - Nemo nos prohibebit! Nemo nos vincere potest!
  Aliae puellae perdite rugiunt;
  - Moriemur, sed non cedemus!
  Et pugnatum est...
  Novosibirscum solum ineunte Novembri... bellum continuatum est. Unio Sovietica adhuc in deditionem non fuit. Obsessa et sub igne Moscuae.
  In subterranea urbe copia cibi et munitionis opportuna reposita erat, ut aliquandiu sustineri posset.
  Germani urbem assidue emittebant ac testabantur.
  Nova etiam piscina gravis "Rat" erat. Haec machina duo milia talentorum ponderata multis tormentis armata est.
  Vehiculum cum 400 mm armis adhibitum est ut piscinam breakthrough... Pugnam testam fecit....
  Sed ericius in ericius adhaesit, et a gubernatore kamikaze, qui eam icta est, interiit.
  Nihilominus nova piscina "Rat" -2 etiam maior et gravior visa est.
  Stalin Novum Annum 1946 Moscuae celebratum, quod nondum captum erat. Magnus dux URSS in miraculo numeratur. Moscuae verum castrum urbs facta est.
  Victus commeatus alterum duorum annorum durare potuit, et declinationem incolarum ex bombing et testudine, pro longiore, dedit. Sed munitionis impetus in celeritate et intensio penderet.
  Beria tamen dixit;
  - Forsitan comes Stalin assentior Tituli de libertate nostra?
  Summus imperator constanter declaravit, pugnum fortiter in mensa percutiens;
  - Non loquor Anthropophagis Lavrenty! Cogitesne!
  Beria gemens notavit;
  Speremus miraculum!
  Dicebat Stalin, coaxare;
  -Patientia et labore parum!
  . EPILOGUS
  Nova 1946 in proeliis localibus facta. Germani et Iapones omnes civitates maiores paulatim cepit. Verkhoyansk ultimus mense Augusto casus fuit. Germani lacus AG-L in forma pyramidis novos habuerunt.
  Tamara et turma eius in Verkhoyansk perdite pugnaverunt.
  Puellae, ut semper, nudipes et in bikinis erant.
  Steterunt morti. Et nudis digitis fasciculos explosivae potentiae letalis iecerunt.
  Deinde, deficiente tela, per bases et cuniculos in taiga ire poterant.
  Paratos arma capere et bellum iterum gerere, etsi clandestinum bellum.
  Zonae factionis in USSR ortae et bellum subterraneum explicaverunt.
  Urbem urbem adhuc tenebat, ut Hitler famem et milites suos conservaret, quorum etiam multi iam mortui erant, cupiebat.
  Puellae interim Nazis et Iapones variis modis ac modis exterminarunt.
  Praesertim Natasha et turma eius.
  ET conversus ad esse iterum V T -34-85. currus utique _ idem , not novum . ET finis quadraginta _ sextus anni obsoleta .
  A Hic Et AG -50. Admonet low pyramis cum Ipsum diu dolium . Car totum sexaginta quinque tons . Crassitudo armis co omnis anguli 250 mm sub- benificium . For conchis T -34 absolute impenetrabilis .
  Superman Natasha V molestie exsibilatur :
  - Hoc Quam negotium ! Colligunt mons !
  Futurist-Angelica circumspexi . Nunc They erant V his traditum bikini . ET aliquid _ _ pulchritudo came on animum .
  A Svetlana premeris on pressionibus discalceatus calcibus Et drove tank . She exsibilatur :
  - Manoeuvre ! Tantum decurrere !
  AG -50 ornatur cum potens 105 mm tormentum Cum diu truncus in 100 EL . He potest hit on magnum intervalla . Tem super , y * triginta quattuor cum qualitas armis non refert . Unus hit Et finem .
  Svetlana incipit " adductius Soviet tank . Hic inimicus propagines . proiectum etiam parum de " armis . Sed Ad feliciter elabitur . A postquam omnes potentia colosseum - uranium core .
  Superman Natasha susurrabant eorum coccineum labia :
  - On icones cum tristitia respicit iterum _ imperium nasci !
  Futurist-Angelica iecit usura _ discalceatus digitos crura . proiectum placuit V adhuc stans pyramidalis tank . ET defluxit Cum armis V ricochet . iam Ipsum she obliquus Et miscuit .
  German tristique sane _ idem , impenetrabilis _ _ omnis anguli etiam For IS -7. A iam Ubi ante eum T -34-85.
  Iterum German propagines ... Svetlana premeris nudus calcaneum on iaculis . ET posset evadere cisternina e* vinci . Etsi exitiale donum defluxit per omnino prope .
  Superman Natasha V ira dixit :
  - Ita We Et adh ?
  Futurist-Angelica chuckled . She frigide decerptum cum ipse bra . expositae summus pectus cum fragum papillis . Nudavit dentibus eorum margarita dentes . ET tweeted :
  - Coward Not ludit V hockey !
  ET premeris coccineum papilla on felis . Tales Hic she audax Et scintillans illa-diabolus . A Forsitan genus , Russian angelus involvunt .
  proiectum evolaverunt e* Not nimis diu rostrum . Transierunt a ... And placuit directe V truncus German cars AG . repulsus his sicut ictu fragor .
  ET Omnis quattuor puellae chorus , latrante :
  unus , duo - I _ hit ! Fritz By cornibus Sic dedit !
  ET Quam excutite They eorum discalceatus crura . Hic Hoc puellae ! A cum at dirigentes usus nudus pectus est _ V centum semel efficacius .
  Superman Natasha Cum risus animadvertit :
  - Hoc cisternina Nunc For us incolumem . Sed Quam his perdere ?
  Zoya Cum risus suggesserant :
  - A V pugna cowboy style , sumus his perdes !
  Svetlana accelerato motus his tank . Sed adversarius subito _ conversus Et irruerunt procursu . He accelerato mirabilis ieiunium : all idem Gas Turbine engine . ET was evidenter citius quam _ T -34-85.
  tamquam elephanti fugerunt e* Pugs . Omnis Vtinam nihil . Sed elephanti nescio quomodo move etiam Ipsum cito .
  Superman Natasha irata movetur By armis discalceatus pedites Et mugire :
  - Hic ! Bene Quam omnibus idem _ We lassi e* fascists !
  Zoya Cum tristitia V vox , cecini :
  - All impossibilis , possibilis V our mundum !
  ET concussa his capillus , colorum folium aurum .
  Futurist-Angelica Cum delectatio cantabant _ _ dimisit alius testa . Quod hit V armatis puppis Et fregit .
  - Go utrum? somnia inauditum ... Weave utrum? coronae tardo remeavit ... mutus was Gerasim quondam ! _ _ Nunc He iurat turpitudines !
  Svetlana stricte animadvertit :
  - Resignation increpatio est _ vulgus !
  Superman Natasha voluit aliquid _ _ _ dicunt facetus . Sed Hic apparuit alius fascist tank . On hoc semel E -75. Idem Fine protected V frons , but multum peius Cum tabulae . Itane est? triginta quattuor his Omnis pares Not terebrare .
  On hoc temporibus , Zoya proiecit Cum ipse bra . ET expositae coccineum papilla .
  Tulit Et premeris pectus- on felis . gun laboravi .. .
  proiectum iterum placuit directe V truncus massive guns . ET centum quinque millimetric sclopellum exivit e* aedificationem .
  ET hoc German irruerunt procursu . bonum via output " e* aedificium maxime protected machinis sunt _ cortices By truncos .
  Superman Natasha laetus affirmavit :
  - Hic vide ! We vincimus !
  A Hic Et tertius tank . On hoc tempora " regia" leo ". At eum telum , bomber INGENIUM in 450 mm . Tales Si irrumabo , tum pauci omnino Not videbitur .
  Superman Natasha on hoc semel placuit surculus ipsa . expoliavit se * bra . Quod " at her omnibus idem _ altus et _ elastica pectus . Nova similis _ at puellas . ET bellator Quam tollet Et pressis ruby " papilla .
  proiectum evolavit ... et " Royal . leo " accepit " directe V truncus . ET ingens currus Quam explodere . Quid Et par stans By marginibus obterere avolavit on quidam centum metris .
   Ita Et triginta quattuor quassavit . Car vix Not advolvit et _ Evenit discerptus e* terra .
  Futurist-Angelica etiam hit at portum frons , vociferatio :
  - ut si equos asini !
  ET minati Fritz pugnus .
  Superman Natasha was satisfecit et _ grinned margarita , _ magna dentes :
  - Hic We dedit By hostis ! Quam supponitur !
  Zoya canebat , with delectare :
  - Amor Et mortem ! bonum Et malum ! Quid sanctus Quid peccator ... A mihi scire Omnis pares !
  ET puella movetur discalceatus leg By metallum .
  deinde inimicus E -100. Car periculosum . CUM bomb-iaculator et 75 mm _ tormentum cum Ipsum diu dolium . Tales impetum modificatione et _ potest imple role Et pugnator obterere . A septuaginta quinque millimetre sclopeta For Soviet cisternina satis satis .
   A truncus bomber operuit Cap .
  Superman Natasha traiecit se at auxilium discalceatus crura et _ tweeted :
  - Bene , lets his percutere ?
  Zoya , rock dentium constat _ _
  - Utique volumus ! _
  Futurist - Angelica coccineum papilla premeris on felis . gun laboravi . expuit parricidalis crimen . ET Interrupit secundum quid tenuis sed _ sed diu truncus German guns .
  Svetlana studiose tweeted :
  - Magna ! A Nunc dare Ignis me !
  ET bellator Idem expositae mine bustum . At omnis quattuor pectus on altitudo . ET Ipsum etiam pulcher , sexy , seductivus . Sic cum talis puellae volo ad como amorem . Bene quid _ Forsitan be melius eos ? Probabiliter solum _ alius puellae !
  ET Hic puella captus quo tempore _ cap coepit apertum . ET per " mine coccineum papilla sicut _ dimittam proiectum By German bomber .
  A fritz Not managed " etiam Et oculus ictu ... how tollet Et damnat ... In Omnis utrimque dispersi sunt fumigans metallum .
  Svetlana defricatus te ipsum fortis manus Et squeaked :
  - I wench authentica draco !
  ET Quam rideat ! ET Etiam _ accipere ostendam lingua !
  Superman Natasha tulit Et studiose cecinit :
  - Patriot ! Soviet amantissimus ! Quot Fritz occisus est tu !
  Zoya sustulerunt carmen , ac quassatio nudus pectus , continuatum :
  - Patriot ! rubrum amantissimus ! ET on puellae Omnis your somnia !
  ET Idem bellator Quam tollet Et magna ride ! ET uvam ostendam ! ET subridere dentes - dentes !
  ET discalceatus crura movebo vectis ...
  Puellae hic plane sunt ad optimam partem, licet iam iampridem piscinam habeant. et ad fautores pergunt.
  Sed die 20 mensis Aprilis anno 1947 nova Moscuae oppugnatio incepit. Iaponici et Turcae omnesque externi exercitus comitabantur.
  Hitler, in fine patientiae cucurrit et USSR finire statuit. Et personaliter cum Stalin, coniungens cum eo bellum clandestinum, quod adhuc flagrans in territorio Russiae.
  Simile si Mosquae ceciderit, bellum non erit dubium.
  Tum summa rerum omnium vis est.
  Super-gravis lacus "Rat" -2, "Monster", E-200, E-D et alii etiam impetum fecerunt.
  Una civitas missilibus ballisticis incensa est.
  Pugna etiam disci invulnerabilis Tertii Reich adhibita est. armada talis est.
  Alenka et turma eius fortiter Germanis concurrerunt et eis pugnam dederunt.
  Alyonka grenade nudis digitis iacit, accendit ruptus fremit;
  - Pro spiritu Russico!
  Anyuta, jaculantes adversarios, et hostium agmina metendo, nudo calcaneo praecisa, sarcina mortis succumbens;
  - Pro magnitudine communismi!
  Alla, hostes URSS incendens et bombam nudis digitis iaciens, yelped:
  - Pro Mater Rus' in communismo!
  Maria, ignem bene gerens in hostem, et confidenter eum falcabatur, notavit, den- tes denudans;
  - Russia novo duce indiget!
  Matrena notavit, figens et confidenter adversarios destruens, et nudis digitis, aliud donum mortis dans;
  - Utique necesse est!
  Et ab eius iactu, quod in rink cecidit, duo lacus Germanici collidebant.
  Marusya, incendii Nazis, incunctanter notavit;
  - Omnia in URSS erant, sed hostes numerum acceperunt!
  Et nudo calce, quam parricidam et inexorabilem immittet!
  Alenka amicos suos hortatus est:
  - Ne ruis ad sepeliendum Rus'! Nos quoque res agenda!
  Et digitos nudo pede proiciet vastitatem donum annihilationis.
  Anyuta autem illata Nazis consensit.
  - Hostes acriter verberabimus, flumen patriae non arefaciemus!
  Nudo, rotundo calcaneo, puella enixe capiet et hosti succumbet.
  Alla apud Nazis fusa et explosivae e fundae particulam solvens, nudo digitorum digitos trahens, edixit;
  - Justus erit hone - quis restituet Stalin!
  Maria, mira subtilitate fusa, et nudis digitis tasque jactans, locuta est:
  - Omne quod non mutatur, omne melius est!
  Matryona, Fritzam pulsatis ictibus bene affectis. Et tunc, nudo pede laeso piscinam, notavit;
  - Nos nostra immutabili atque heroico iudicio!
  Marusya totum fasciculum tasque nudis pedibus proiecit. Sic sclopellum Nazismi auto- missum versa est et elisum;
  - Fortissimus ero!
  Alla portatorem e nazis pulsans cum iactu, tasque nudo calcaneo, animadvertit corrigens;
  - Non me, sed nos! Fortius omnia!
  Alyonka cantavit ad excitandam modum pugnae, componens in go. Et reliquae puellas in Nazis globantes sustulerunt;
  Puellae regionis URSS sumus;
  Quae fax toti mundo .
  Magnitudinem exempli ostendemus;
  Hic canuntur heroica facta!
  
  Puellae sub vexillo rubeo natae sunt;
  Et discalceatus per pruinam ruunt .
  Filiae et filii pugnant pro Rus';
  Interdum sponsa guy rosam dat!
  
  Vexillum rubeum erit in universo;
  Luceat ut lampas flammae...
  Ceterum adductius heroicum habemus;
  Vexillum nostrum sicut sacculum rubrum micat!
  
  Ne credas, fascist damnatus non transibit;
  Spiritus autem Russiae numquam marcescet.
  Victoria infinitam rationem aperiet;
  Dicamus salve omnibus!
  
  Russia est admirabile terra
  Communismum dedisti populis.
  Semper a Deo largiter donatus;
  Pro patria, pro felicitate et libertate!
  
  Hostes patriam devincere non poterunt;
  Et quamvis crudelis callidus esset.. .
  Ursus Russiae noster invictissimus;
  Miles Russiae tam clarus victoria sua est!
  
  Pulchra Soviet patriae
  Puellae in ea superbi sunt quod pulchrae sunt.
  In aeternum nobis nata data est;
  Et formosam esse Komsomol sodales!
  
  Pugnamus in extrema parte Moscuae;
  Nivis blizzard, et puellae nudis pedibus...
  Patriam Satanae non demus,
  falcatis etiam rectius iaculamur!
  
  Itaque in ira puellae cupiunt pugnare;
  Et nudam explosionem sarcinam cum calcane coniciunt ...
  Hic fascist iustus est quia frigus spectat;
  Profecto malus Cain!
  
  Non possunt hostes vincere puellas;
  Sub tali stella nati sunt...
  Monstrum invictum est ursa nostra;
  Quis matrem uxorem fecit!
  
  Nos sunt puellae Russian bonum
  Non tormenta et frigora timemus .
  Pellite, cre- dite turbae incursionis malorum;
  Hostes a dose pissed evadent!
  
  Hostes a Moscovia repellere poterant;
  Etiam vel sem sit amet velit.
  Nos puellae tam ipsi cor
  Omnes adversarii evanescant in monumentis!
  
  Non creditis, Rus' ab inimicis vinci non posse;
  Cum omnis miles ex foeno .. .
  Venator vertit in praedam;
  Hostis et adhuc puer est!
  
  Sed Russicum spiritum magno animo credite;
  In ea, scis, occultantur copiae.
  Contundet hostibus crinis;
  Ceterum milites in proeliis invicti sunt!
  
  Dubia puellae stillabunt
  In mundo fortissimi sumus ...
  Turbas Satanae dejiciamus in infernum;
  Inebriemur adversarios omnium in latrina!
  
  Sanctus bellum finiet
  Erit pax et mane super planetam ....
  Perpetuo sole data ;
  Ut aestas in aeternum ardeat!
  
  Communismus et aeterna in gloria;
  Et nobiscum sunt Lenin et magna Stalin.
  In pellicula cruenta, nunc tantum fascismus est;
  et nostro fortius ferro credemus!
  
  Mea Russia regnat in saecula
  Et dedit felicitatem toti mundo ... .
  Opus ferro pugnus viribus
  Et virtutis, sed rationabilis vertuntur!
  
  
  
  PRAESTRIGIAE ARMA CREATIO MIRABILIS
  Gerda, Charlotte, Magda et Christina, qui tempore Tigris probati sunt, etiam exemplar promissum explicant: Pantherae -2. Puellae in uno lapide transmisso machinam collocaverunt et turrim angustam et minorem fecerunt. Et gearbox in ipso motore inauguratus est. Quam ob rem "Panther" -2 silhouette infra duo metra evasit, et numerus membrorum turbarum ad tres homines redactus est. Crassitudo armaturae frontis alvei ad 120 mm declivia sub magna aucta, latera ad 82 mm sub convexa. Et turres usque ad 150 mm frons et 82 mm latera, subtus convexa. Eodem tempore totum vehiculum ad XXXV talenta redactum est, quae cum tormento quadringentorum equitum impetrari posse effecit, ut celeritatem ac decursum piscinae augeret. Eodem tempore, patefactio curruum etiam melior factus est, et gb levius facta est et multo facilius reparandi et conservandi. Sex sunt cylindri in summa, qui est practicus et conveniens. Hitler "Panther" -2 probaverunt et seriem e septembri tres et quadraginta intravit. Raeda succedit, cum bono armaturae et igne sclopeto rapidissimo. Operavit ac maturavit, praeclaris ergonomicis.
  Maxime autem facilius erat metallo minus fabricare et requirebat. Eodemque tempore res capitalis superstes fuit. Non tam facile est perrumpere tam magnas armaturas devexas currus.
  Copiae Sovieticae gravem quaestionem acceperunt. Praeterea Germani, loco Fau programmatis, in progressu pugnatoris popularis investiverunt, et XE-162 creaverunt, simplices et viles fabricandi et levissimi et discurrendi.
  Haec machina evenit ut condiciones aequiores explicandae essent et faciliter ad operandum. Et non tam facile est illi obire.
  Sovieticis sociisque imposuit proeliis acer Aereus. Pugnator tantum unum et dimidium talenta appendit vacua et paene tota lignea constabat. Itaque machina evasit ad efficacissimam efficientiam.
  Res aggravata est eo quod Germanicae puellae unitates aeroplanas active inire coeperunt.
  Albina et Alvina strenue sexaginta inceperunt, discalceati et bikini fere pugnantes. Hae puellae evertere non poterant. atque ipsi ita hostem interfecerunt. Et quam pulchri hi blondes erant: modo verus Aryans!
  Albina felis eleganti crure urget et duos Sovieticos aircraft et stridore decidit;
  - Gloria tertiae Reich!
  Alvina premat felis coccinea papilla, et tres Soviet carros ferit ac fremit;
  - Gloria Patriae nostrae!
  Puellis - non potes dicere eas infirmas esse. Imo valde feroces sunt et omnes discerpere possunt.
  Coercere totum exercitum. Et in hyeme prima acies confirmata est. Mainstein impetum movit et copias Sovieticae trans Dnieper debellare curavit, par magnum boilerum creans. Germani etiam prope Leningrad taetras repellere poterant. Hic valida defensionis acie nitebantur. Plus, clade in Ucraina, Stalin plures divisiones ex hac parte removit et Germanos impetus repellere permisit. Prima fronte sustentabatur, Germani toto impetu hiemem sustinebant.
  Gerda personaliter in "Panther" -2 cum puellis pugnavit. Et non obstante hyeme, discalceatus et in uno bikini tantum pulchri- tudines pugnaverunt.
  Gerda globulis nudis impressit globulis, hostem ferire et stridore;
  - Gloria imperio nostro!
  Vectem etiam nudis digitis premebat Carolus, turrim triginta quatuor diruit ac impugnationem confirmavit;
  - Gloria heroibus!
  Kristina deprimendo bullam cum papilla coccinea verberavit et, machinam Sovieticam percutiens, elisa est;
  - Et nobis gloria!
  Magda tormentorum machina quattuor rupta accendit, pedites Sovietici ope nudis digitis seclusit, et edixit;
  - Aeterna, victrix gloria!
  Puellae sunt nequissimae et nudae, calcibus rotundis micant.
  Accedente autem -2, haec piscina cum pondere quinquaginta quinque talentorum pollicetur frontem 250 mm habere et latera 170 mm.
  Quod cum 88-mm gun in 71 EL, valde decenti car.
  Verno iam in Italia Germani proficiunt ac confidenter socios opprimunt.
  Neapolim capiunt et Siciliam invadunt.
  et centena millia sociorum in deditionem accepit. Et comminue eos. Pantherae Germanorum nequit.
  Puellae Anglicum genibus procumbunt et nudas, sculpsit crura, et pulchri- tudines rotundos linguas lambunt.
  Mense Iunio, socii expositis copiis in Normanniam progredi conantur. Sed ingentem cladem ibi patiuntur. Iterum centena millia captivorum et multa armorum captarum.
  Gaudeamus impetum cordis accipit et incapax fit. Civitates Americae Unitae tam difficile bellum minuere conatur. Britannia optiones reconciliationis cum Fritz cogitat. Situs est aggravatur a potentioribus urbibus Anglicis bombingis vi aircraft utentibus. Et Britanni pugnatores tantae aircraft adsequi non possunt.
  Sic Churchill pacem petere incipit. Sed inexorabile Fuhrer est. Rumpitur conscientia virium suarum.
  Sed Britanni adhuc paci conveniunt. Et hoc agit Stalinus, qui inducias Fuhrer offert. Hitler convenit inimicitias per tres annos prohibere, dummodo nullae sint sabotage factiosi, et partes in finibus suis maneant, et URSS oleum et panem Germanis vendet.
  Huic Stalinus consensit... Et Fritzius solvunt manus suas.
  Primum ictum, nimirum, Calpe est. Hoc praesidio capto, brevissimum spatium in Africam traicere potes. Cum castrum oppugnarent, Germani novissimi MP-44 sclopetis usi sunt, puellae quoque eas emendaverunt: eas multo facilius et certiora fecerunt.
  Et Albina et Alvina in caelo pugnaverunt puellas quae aeroplana Germanica multo utilius et celerius fecerunt.
  socii dextra laevaque oppresserunt. Calpe sublatum iri. Franco consentire coactus est cum Hitler scriptor ultimatum. Ne Nazis patriam tuam occupet.
  Germani lacus acceleraverunt et locum hostium inruperunt.
  Post lapsum Gibraltar Fritz Mauritaniam ingressus est. Profectique ceperunt fines. Lacus Fritz in Algeria praesertim movebatur. "Panther" -2 celerius arena labitur. Certatum est cum validiore machina, et in currendo fuit. Panthera-II perfecte satisfecit praesidiis militaribus frontispiciis, et Tigris 2 vulgo lacus mirabilis erat. Sociorum quasi addictum cecidit.
  In eremo pugnaverunt puellae Germanae, nudipedales plerumque et in bikinis. Solum cutis cum cremore singulari lubrica est ut non arderet.
  Tum captis Anglicae pulchri- tudines genibus induuntur, et puellae calcanea lambunt. Et placet maxime Africanis, qui id alacres faciunt.
  Anno quadragesimo quinto res prospere gesta est, Germani, maximam partem Africae, Medio Oriente ceperunt. et anno primo et quadragesimo sexto Indiam quoque et Burmam et reliquam Africam ceperunt. Plures difficultates erant cum subsidiis copiarum, extensio communicationum, locorum quam cum resistentibus unitatibus Britannis et Americanis. Praeterea copiae coloniae pugnare non libenter erant. In technologia Germani maximam utilitatem habent in qualitate. Eg ME-262 X, et celeritatem habet usque ad 1200 chiliometrorum per hora, et cum quinque tormentis aircraft armatur. Civitatibus Foederatis et Britannia, dum ad usum pugnae plus minusve apti sunt, pugnatores gagates non habent, et bombers etiam magis.
  Germani autem discos elaborabant, qua- ritate soni. Plane invulnerabiles erant armis parvis, propter jet laminae quae circa currus fluebat. Sed ob hoc ipsi sagittare non poterant. Sed e contrario fieri potuit ut bomb ex alto stillaret, eo explorato uteretur, ac praesertim vehiculis inimicum arietem pulsando rumpit.
  Scutellae volans tela eminus efficacia sunt et ex Europa ad Civitates Foederatas volare possunt. Et aliquando currunt puellis pulcherrimis, qui nudipedalia et bikini pugnare maluerunt.
  Hic est Gertrudis et Eva in fuga. Haec sunt duo mira cuties. Exempli gratia captus est niger Americanus. Ligatum ad truncum. Et sic in sua virili perfectione equitaverunt diu captivum quod perdiderunt conscientiam, moguntina.
  Nunc autem Gertrudis, nudis digitis, arripuit et intendit discoam in scopo, in plana Americana descendens. Hic puella est pugna.
  Et Eva quoque, nudis ope digiti, currum in hostem letali vi dirigit.
  Hostes furientes arietes, et currus Angliae et USA cadunt.
  Exscensio Germanorum finem Novembris destinavit. Primum, nemo hoc tempore exspectat. Revera tempestas non est valde bona et periculosum superesse. Sed placidis diebus trans Channel et terram Anglicam natare potes. Praeterea in nocturno itu sunt commoda, quoniam multo difficilius est nocturnum defendere.
  Germani classibus Anglicis et Americanis iam maxime interfecerunt.
  Ita sine ullis problematibus portum expectabatur. Praecipuae phalanges puellarum validam vim esse putabantur, quae etiam in gelu recentis Novembris in uno tantum bikini pedibus erant.
  Appulsum incepit die 26 mensis Novembris anno 1946 . In anniversario comitiorum Reichstag, post quem Hitler cursorem Reich cancellarium accepit.
  Nullus erat qui portum prohiberet. Et in ingrata, magnae catervae pedites et etiam postremae pyramidales lacus interfuerunt. Quod ab aliquo angulo penetrari non potest.
  Puellae intus pugnant et fortiter agunt.
  Et quidam bellatores iam nudipedalia glaciem in palu gelida nocte in ore fracto sunt. Et valde difficile est pugnare. Mira miracula faciunt. Et cum nudo digitos tasque iaciunt et Britanni discerpunt, frigidissima fit...
  Gerda, contra, in piscina pyramidali Tigris 4 cum bombardis et bomba laicis pugnat, et fortissime pugnat. Proiectum mittit post proiectum et hostes disiungit.
  Agens non lavando volvendo globulis nudo digitorum globulis, fremit puella;
  - dentes strenue portamus, fortissime exterminamus!
  Charlotte papilla coccinea utitur cum fusa, eam premens in globulo gaudii et hostem feriendo, pissatur:
  - Nostram constructionem quadrigis universal!
  Lupanula cum launculo eruca et Christina nudis digitis utens. Illa adversarios multum confregit, et gredvit;
  - Magnitudo Tertii Reich!
  Magda post eam rugiet. Hoc tempore cum arbuto papilla. Hostes lacerant, et fremunt;
  - Pro Aryan communismi!
  Ecce puellae superi gradu sunt! Et quomodo nudo pede currit puellarum pedites, tasque in eant. Et quam magna et mortifera est.
  Puellae tam bellae et pulchrae sunt.
  Britanni dextra laevaque opprimunt. Mirum non est, tam foede et accessu tam Franciae quam Norvegiae, Angliam decem tantum dies tenuisse. Hic est bonissimus!
  Metropolis cecidit. Et deinceps iter in Americam est. Mense Februario Germani, hieme, in Islandiam appulerunt: Operatio Icarus magnum agrum occupavit.
  Et iterum, nudipes puellae ex diversis SS phalanges in proeliis interfuerunt.
  Atque illi nudis secuntur vestigia nivis.
  Stalin Hitler mense Martio 1947 bellum commune contra Civitates Americae Unitas proposuit. Hoc Fuhrer consensit, sed ea lege ut URSS solum Alaska aliquo modo agrum legalem reciperet. Nec plura rogabo.
  Constat cum hoc Stalin ... Et invasio militum Sovieticorum per Alaska incepit. Tam celeriter et ferum.
  Novae lacus Sovieticae movebantur.
  Turba Elizabethae in primo ipso pugnavit, experimentum et non T-54 piscinam satis peractam. Aprilis MCMXLVII. In Alaska adhuc nix est, sed puellae Russicae discalceatis et bikinis pugnant. Tales et formosis.
  Elisabeth nudis in hostem figit digitis. American Sherman hits. Et den- dente, ait bellator:
  - Gloria magnae communismi ideis!
  Ekaterina etiam surculis nudis utens digitis cruribus et stridore excidit;
  - Gloria victoribus exercitus nostri!
  Elena etiam accensus, hoc tempore coccineo pectoris sui papilla utens, inimicum percutiendo notis optimis admodum fremuit;
  - Gloria novis decisis victoriis!
  Euphrasia, in adversarios impulit, utens papilla fragum, et latravit "Pershing";
  - Et feremus!
  Milites ut sorices videntur dispersi. Itaque Americani triturantur.
  Hic proiectum frontem piscinae ferit, sed statim ricochetae interibunt. Elisabeth fremit et salit;
  - Gloria notionibus communismi!
  Et proiectum etiam nudo pede respondens ope emittit. Haec puella est quae in vera missione est.
  Tales sunt pulchri- tudines pugnantium.
  Copiae Sovieticae in Alaska tenebantur. et mense Maio prima IS-7 idos metallo pervenit.
  Et in ea piscina cantavit Alenka.
  Hic est talis pugnax puella. Ut in hostem iecit, accuratissime eum ferit.
  et tormentarii, quam potentes: 130 mm. Hostem ex longinquo pugnis. Pro Americanis, lacus consectetur adhuc Sherman, quod solum bonum est ad aces scoring German et Soviet tristique. Paulo melius est Pershing, sclopeto potentiori quam 90 mm calla. Et perparva "Superpershing", cuius 90 millimetre tormentarii et 73 EL dolii longitudo, vulnus periculosum in Sovietico IS-7 machinae in tabula et prope inferre potest. Tormenta Americana non ab omnibus angulis pyramidales obterere Germanorum capiunt. IS-7 in latere impugnamur. T-54 - " Superpershing ", prope fronti potest capere, et eminus conscendit. Nunc autem, USSR piscinam principalem T-34-85 habet, quae nondum e productione capta est et cum Americanis pugnat. Sherman fere aequalis et Pershing debilior est.
  Ita milites Sovietici difficile tempus habent. et invideant tantum, ipsa experimenta prima tristique IS-VII.
  Haec raeda superba et frigida est.
  IS-II and IS-III quoque pugnatum est. Ultima machina in fronte non penetratur nisi ad "superperperam". Potest etiam IS-3 in inferiorem alvei partem transfigi.
  IS-2 aliquantum infirmae frontis loricae turris erat.
  Puellae Natashka et turma eius in hac piscina pugnant. Pugnae pulchri- tudines. Illi ex-2 torserunt ictibus, proiectis letalibus.
  Natashka pedibus nudis digitis pressit et interfectorem perrumpit et vyaknula Americana eiecit;
  - Gloria ideis communismi boni!
  Zoya pressit papillam coccineam contra interfectorem vectis et yelped;
  - Pro pace et ordine Aryan!
  Augustinus quoque nudam calcem percutiens et latrabat hostem obliterans;
  - Pro ambigua victoria!
  Ac tandem Svetlana ope pedum nudam eiicit, hostem stridore caedit;
  - Pro magna vi!
  Milites exercitus rubri per Alaska progressi sunt. Aestas venit et calida erat, et puellis bikinis et discalceatis in lacus lubuit. Germani Groenlandiam superati in Canadam appulerunt. et a meridie Argentina movere inceperunt. In Brasiliam scissus est in factiones pro-Germanicae et pro-American. Germani, validiore ictu ex expeditis pugnae, rem in eorum favorem constituerunt.
  Nazis carbinam efficaciorem et efficaciorem habuit, quae e longinquo et celerrime emissa est. Iancii cladem post cladem passi sunt.
  Nova turma puellarum Anglicarum, a Jane Armstrong duce, a meridie progrediebatur ... Bellator in Brasilia aestate pugnavit ... Pro-American copiae segniter restiterunt.
  Sed in Venezuela, feminae bellatores copiis Americanis occurrerunt. Pugnatum est in iamnonis "Panther" -2, quae iam prope intermissa sunt pro exemplaribus pyramidalibus instrumentorum.
  Sed Britanni, etiam in hac piscina, Americanis fortiores sunt. Shermans ex sclopeto excanduerunt, quod iam sine spe evaserant, cum Sovietico quattuor et triginta aequo modo pugnare poterant.
  Jane nudis digitis eminus accensus. Hostem percute, et piice;
  - Haec magnitudo Britanniae - non decidet!
  Gringeta cruribus nudis fractis excidit in hostem. Sherman confregit et elidit;
  - Regnum nostrum frigus erit!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Tunc Monica accensus, hostem percussit in scopum nudis pedibus et tepuit;
  - Pro salute animae!
  Et post eos lupanula et Malanya. Periculosius Pershing accurate percussa, carinam eius comminuens.
  Scilicet nudis digitis, ilia cooed ;
  - Gloria ideis copiarum regiarum!
  Puellae multum infensi et constructive pugnaverunt.
  Et in Canada, delecti unitates Germanorum movebantur. Gerda in piscina "tigris" -4 pyramidalibus Americae oppressae eiusque ditiones. et hostium fractis ictibus irruperunt.
  Gerda ope nudis pedum accensus, hostem ferire clamavit;
  - Pro Aryan communismi!
  Charlotte etiam tundebat, hoc tempore cum papilla coccinea pectoris sui, currus Americanos confodit et gurgitavit;
  - Pro magnitudine Germaniae!
  Christina etiam hostem ferire. Arma illa contrivit, digitis excidit cruribus nudis adiuvantibus, ut ovi putamine, et gurgitibus;
  - Pro nostris phaenomenis!
  MagDus etiam ingemuit, ut lutum inimicum comminuens fremebat;
  - Pro talibus facultatibus, impossibile est dicere per fabulam, non describere stylo!
  Notandum quod puellae sunt valde pugnaces et valde mobiles. Vere fun cum illis etiam est.
  Tum urbes praecipuae Canadae ceciderunt: Quebec et Toronto. Et vita melior facta est, Fritz et magis fun...
  Hitler declaravit Americam finiendam esse!
  Cum progressionem bombae atomicae, Iunctus Civitas non obtinuit. Perspicuum est fortunam hic ab America in favorem Wehrmacht avertisse. Quid ergo? Alia sunt fundamenta victoriae et victoriae. Ita nimis est desperandum.
  Sed Fritz cum regimine externorum longe praestantiores sunt copiis Civitatibus Foederatis. Ac multum possunt ad delendum hostem.
  Hic Gerda, exempli gratia, pugnator niger captus est. Et in tantum eum torquebant cogentes amare, ut ungulas eius demitteret. Et satis frigidus est.
  Autumno quadraginta septem, Fritz agrum proprium Civitatum Americae Unitarum ingressus est. Copiae Sovieticae adhuc in Canada pugnabant.
  Alenka in IS-VII cum tota acie Shermanorum et Pershings pugnavit. Shermans hic erant Firefly classis, cum longo 76mm tormento dolato-, quod periculosum est in partem IS-7 cum iecturae. Ita puellae in re gravi erant. IS-7, pro omnibus suis meritis, tormentum habet limitata munitione et non nimis celeriter accendi.
  Hic Alenka ope nudis digitis accensus, percussit Americanum et diruit:
  - In mea semita belli!
  Anyuta vicissim, adiuvante papilla coccinea, Sherman percussit et clamavit:
  - Pro victoria USSR!
  Alla quoque ope nudorum pedum tundebat. Currum Americanum perforavit et yelped:
  - Pro notionibus communismi!
  Maria etiam tundebat, ope fragum papillae, adversarium comminuit et exsiluit;
  - Pro magnis codicibus Lenin!
  Et calcem nudam in matre dedit Matrena , armis Shermanis comminuit , Et stridit in vertice pulmonis ;
  - Pro militibus meis expediti!
  Haec sunt quinque, haec sunt puellae - frigidiorem invenire non potes! Et sunt omnes tam iuvenes quam recentes. Puellae ut mel olent. Non mirum, milites tanta voluptate sinum Veneris lingua lambunt. Et adhuc lambunt.
  Ita re- 7 cessit, ne laceraretur. Ut wisi est, tristique sit amet, accumsan a, lacus.
  Forsitan nisi in pyramidalibus Germanicis...
  Sed plurimi Shermanorum interfecti sunt, reliqui recedunt.
  Id quomodo incidere puellae Soviet.
  Et in caelo, Anastasia Vedmakova et Alenka Sokolovskaya Fritz triturant. Quod Pokryshkin non est par his puellis. Et pulchri- tudines discalceatorum et bikini pugnant. Coccinus autem papillarum papillarum usus est cum incendendo, unde pugnandi efficaciam incendendi auget.
  Sed Albinam et Alvinum melius intelligit. Puellae sex gradus crucis equestris procurarunt. Summum sextum genus crucis Militiae Crucis Ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus illis redditur, postquam plus mille aircraft singulae deiecerunt.
  Hic sunt puellae - puellae omnibus puellis...
  Sed utraque Anastasia Vedmakova et Alenka Sokolovskaya singula plus quam ducenti elit collegerunt. Et iam octo stellas herois USSR habebant.
  Anastasia digitos nudos in globulo tormenti aircraft detrusit ac destravit currum Americanum, occentu:
  - Super puellam habeo!
  Alenka Sokolovskaya ope coccinei pectoris sui papillae conlisa, tria plana stravit et latravit;
  - Et etiam frigidior sum!
  Hae puellae sunt, tales puellae!
  Et Americae dele.
  Bene, sane, Alvina et Albina etiam magis iocum et frigus faciunt.
  Alvina coccineis papillis utitur cum fusa ...
  Et Albina fragum .. .
  Et ambae puellae valde student operari lingua cum paelex pulsantes virgas. Tantam illis passionis fidemque irascibilis!
  nudo pede pressa Albina pipiabat;
  - Et eunt ad mare, puellis allisi!
  Alvina, incendens, confirmavit;
  - Frigus elementum, elementum nece!
  Et iam Germani et Sovietes et Iapones altius in agrum Americanum figuntur.
  Iapones suos pugnatores habent: ninja puellae. Fortissime pugna.
  Hic est puella caerulea Ninja, quomodo ferrum novacula emittit nudis digitis, capitaque Americanorum et blatherarum abscissa:
  - Non pervenerunt!
  Molam gladiis scindit.
  Flavaque ninja puella flabellum gladiis tenebit. Et tunc, nudis digitis, acus venenum mittet, et Yankee turmas occidendo immittit, adversarios pulsando.
  Et ulula in summitate pulmonis;
  - In omni Iaponica gloria!
  Ac puella rubris crinibus obliqua mola tenebit, hostes secat.
  Et tunc accipiet eam nudis digitis et slam super eos et Yankees in diversa disperget. Haec est species belli.
  R. Et rugiet;
  - Ninjas sumus!
  Et tunc puella crinibus albis ninja tenebit helicopterum acceptionem cum gladiis. Concidite adversarios, opprimite eos. Purpureoque micant fulgure murmure papillam ;
  - Pro victoria Iaponiae!
  Nemo tam furibus hem resistere potest! Hic sunt puellae, omnes puellae...
  et tam infestus.
  Hic vero intensio crepuit praelia colo. Axis copiae ab aquilone et meridionali moventur, proprie exprimentes Americam forcipis gigantibus.
  Ecce quondam gloriosissimae patriae tondet quae vacillat imaginatio.
  Fine autumni Fritz iam propemodum se in agrum Civitatum Americae Unitarum collocaverunt.
  Hic Gerda in Tigri-4 lacus pugnat et in via pristinae suae meminit;
  Etiam praeclara facinora.
  Gerda leviter sanguine cooperta, sed delectata est. Modus autem foetoris terribili manante ex praeciso ventre laronis corruptus est, et ne alii centum, nisi plures, de eisdem animantibus currerent.
  Carolus interim per caput suum tenacissimum adversarium arripuit et artem "duplicem Nelson letalem" peregit, collo creaturae torquens. Igneus bellator hic evasit in munere quadam matris Teresiae - secundum misericordiam in ganeonem crudeliter verberatum. Expressit:
  - Sum benignus, benignus, et mater mea benigna - sicut sapiens noctua.
  Gerda sollicitus erat;
  - Non intelligis?
  Andrea admiratus est.
  - Quid intelligam?
  "Nonne dinosaurus vel bigeneri mures et tineae audiunt?" Gerda palliat labra.
  Charlotte giggled.
  "Ego te talem adducendum non exspectavi!" Immo saltem mille ex eis occidemus!
  - Percutiunt te in capite fuste!
  - Haud. Mihi crede, megagnome audi nos. - Tunc puella balbutit. Si Soldanus Nanorum eum non accepit, id est, non vocavit eum ad servitutem, non potuit a nobis longius procedere.
  Gerda admodum fiducia interrogavit:
  "Et alii nani, elves, annihobbites?"
  Carolus cito virili inclementia extremam spem extinxit;
  - Alii fortasse audiunt, sed quid de illo curant? Scit solum megagnome Kiy-Dar.
  Gerda cruentum crure coepit abstergere in laeto folium ingens. Folium solum extus molle videbatur, sed aculeatum quidem. Discalceatus flava moralem dedit;
  - Non omne aurum quod splendet, sed omne quod putet - semper evadit ut stercore! Tanta sordes est in mundo, ut credere non possit puritatem creatoris, etiam post paucos gradus in terra sumentes!
  Respondens, Ignis Diabolus iterum in aerem in fistula plastica sibilabat. Tum puellae noctem diu audiverunt. Sed megagnome Kiy-Dar non audivit, ne audire quidem potuit. Et gnome hic alius haud dubie fuit.
  Gerda cecinit;
  - Si amicus subito evasit nec amicus nec inimicus, sed gnome... Hoc modo furiosum exspectamus!
  Interpellavit amicus eius Carolus:
  - Visne nos legione caballis obduci? Accede pedibus tuis, et cito!
  Rursum hinnientes currebant, etsi ambo fortes iam lassitudine languebant. Aliquando Gerda in medio dormivit, in dulcibus brevibus momentis visum est quod iacebat, quiescens (quaedam in somnio dormiens - modo incredibiliter refrigerans!). Visiones autem dissolutae sunt sicut massae argillae, quae cecidit in terram - facile et sine labore, tantum corpus trepide contremuit. Et tunc omnia iterum inchoata sunt, quasi pendulum invisibile inclinata. Erat quaedam res media et media circa, ut mihi palpebras emitterem, graves non clauderent. Pedes nudorum puellarum atrociter punguntur, sed dolor hic fuit gravis, quod eas penitus oblivisci ac sensum rerum amittere non permisit. Et paulatim mutatur in landscape... Moenia alta per tenebras clare ostendit circum, Bellator fessus flava quasi in atrum saxum corridor erat. Soni erant, gravis resonans cursus sui. Et aliud erat terribile et immobile ante. Aliquid vivum, dum invisibile, puellas exspectabat, et illuc currebant. Utique noluerunt in infernum cadere, sed adhuc sicut oves a tigride fugatae currebant. Cur non liquet, talem rudera somniare coeperunt, fortasse propter nimiam corporis vim ultimarum hebdomadum belli in deserto Africae et montibus Asiae...
  Gerda in aurem:
  - Et etiam caelum potest esse infernum, quod non diu natare ad infernum!
  Aliquid apprehendit manum puellae. Conscientia ad bellatorem se iactabat. Repente se stans invenit. Humus prona molliter praecedit. Et facta est aqua deficiens adipiscing. Nodor et humor fessae in faciem virginis efflarunt.
  Gerda exclamavit:
  - Wow, etiam ad coelum currere potes!
  - Viry! Ingemuit Carolus affectu. - Locus ubi ceciderunt milites magnae Ger- bicae. - Vox bellator sonora sincera laetitia erat plena.
  Gerda hanc spem non communicavit:
  "Virii similior erat acies".
  Andrea studiose dixit:
  - Ubi ager, ibi ager!
  Gerda recordatus legendae, recordatus quomodo, in via Reich-Saray, parvum flumen argenteum transivit. Ab equi regali altitudine, traiectus facilis et velox iocus videbatur. Bellator etiam blonde sicut soldanus vel soldana sentitur, quod obiter melius est! Sed aliud est in ingenti electo equo sedere, aliud in tuis deae cruribus ire. Miror quam profundus et perfidus hic fluvius est?
  Gerda callide, sed figurate notavit;
  - Et mea est praecox!
  - Natare potes? Puella rufa ad eam vertitur.
  Gerda humeros.
  - Quid stulta interrogatio. Ubi vidistis repraesentativum electae phalanx quae natare non poterat.
  Charlotte flammea cincinnis fortiter quassavit.
  - Oblivisci florem SS. Est totus mundus diversus vel etiam infinitus universitas cum myriadibus mundorum. Non omnia sunt sicut apud nos!
  "Possum?" Gerda se petivit, iterum inspiciens in vacuum quod intus erat bellator.
  Carolus mussat:
  - Age, cito paries! Tempus breve est!
  "Scilicet ut possit natare!" flavus bellator dixit hilariter, videns du- bium lenis et simul formidolosum facie amici sui.
  Magnitudo albatrosae papilio, alis caeruleis et flavis maculosis, antennis eius volitans in signum confirmationis, quod flava pedibus nudis vera nuntiabat.
  "Id quod credo, vel fere ita," Carolus instabiliter respondit. - Etsi nosti proverbium: Turcus cogitavit et ascendit in pulmentum, corvus non cogitabat et crepundia finivit! Certe melius est si scias, quia exire non possum. Et habemus unum tantum modum ad alteram partem.
  Gerda fixit pugnos arcte.
  - Utique natavit frigus!
  Carolus monuit:
  "Possumusne nos gladio difficultates habere!"
  Gladiosi bellatores litoris oram adibant et nox atra in aquam descendebant. Gerda pressionem aquae sensit - rivulus leviter vena habuit. Nuda pedibus flava genibus prosternitur avide inebriatus, post- quam lasso, pulverulenta ora spargebat. oscitantiam statim evanuit. Aqua frigida et lenis erat, in ea cubare volui et relaxare musculos traiecto corporis feminei...
  Gerda dixit alacres:
  - Et invisibilia sunt metalla praevie!
  - Exspecta paulisper! Carolus susurravit.
  Miratus Gerda;
  - Et quid hic iterum insidiae?
  Convaluit igneus bellator;
  - Minime, sed... Puto nos adhuc casum habere!
  Ignis bellator eam albam plasticam iterum cum spongiis suis osculatus est. Audivit, circumspectans diligenter.
  Gerda, in vicem remissa, et vis divina ab aqua vesci videbatur. Carolus eam interrogavit:
  - Et vide, difficile est me hoc loco intendere.
  Nudum bipes flava etiam retro respexit. Luce mox visum est. Debebant tenebrae nigrae, cum proxime nuper, instabiles hiatus impenetrabiles apparebant - paulo plus videbatur, et noctis tegumentum casurum. Sic, mox venatio incipiet. Bonam rem ad flumen fecerunt. Gerda, voltum supercilia, aspexit: aqua clare conspicua erat in cruribus, quae homines delirantes, vagabundi - in medio cursu. Pars altera paene tenebris submersa est.
  Niveo bellator innuit;
  - Utinam iam manus hominum venas per tensionem ostenderent fessa corpora blandiri. Quomodo fruimur? Caro patiens virginum innocentium. Meum deae Veneris gremium, sic vult amorem, et foelicum, quid foemina quaevis optat!
  Carolus fistulam suam iterum accepit. Hoc tempore Gerd visum est aliquid respondens vel in aere vel in terra tremuisse. Et super nudam calcaneam bellantis flavi aliquid teritur spicis et tenero simul. Dicebat:
  - Hic est delectatio boa constrictoris.
  - Audistin'? Iuvenis igneus diabolus trepidans manum eius apprehendit. - Gradus megagnome! O foemina nivea odorata? Kiy-Dar respondit. Andrea amico suo in aurem osculatus est. - Crede mihi, victoria nostra prope est, alicubi hic est!
  Gerda notavit;
  - Etiam prope ... Sicut luna pro booger!
  Charlotte gravius flare coepit in sibilo suo plastico magico facto ab elves (quamvis techno-magicae!), deinde aurem ad terram premens. Hoc tempore multo notabiliorem reciprocum solii iactationem fuit.
  Gerda philosophice disseruit:
  - Tale signum est quod quanto diutius ab initio infelicis es, eo felicior erit finis!
  - Ita... - Oculi smaragdi laete pulcherrimae puellae suffoderunt, - vocatus venit! Key-Dar!
  Gerda digitum ad labia sua posuit;
  - Yeah, cave. Forsitan illud megagnome omnino non est, vel creatura prorsus alterius ordinis!
  Adligat, audiendo. Acrior est terra tremorque gravis. Alicubi prope, inter frutices "insulas", ingenium ingens iter faciebat. Erat quasi ingens genia, dominum obedienter quaerens, etiam si ultimus esset imberbis.
  Charlotte stated:
  - Probabiliter omnem potentiam megagnomatum ne fingere quidem potes. Hae sunt tam validae creaturae ut etiam gehenna ante eas recedat!
  Gerda statim obicitur;
  - Minime, cur non imaginor... Si gnome creatura fortis est, megagnome ordo magnitudinis fortior esse debet. Ceterum, verba ipsa mega, decies septies plus est!
  Andrea libenter, ut puella in diem cum pop stella, consensit;
  Etiam, mi amice recte! Prorsus inter myriades, hic totus invictus exercitus est!
  Miratus Gerda;
  "Cur non illum vocasti et amici nostri moriuntur?"
  Pro respondente iuveni et crine diabolo iterum sibilo osculato, levi elapsus aera stridore curvo. Et subito Carolus dimidium halitum adligat, oculos eius smaragdi rotundos. Lupus igneus in aqua consedit, manum Gerdae tangens. Tantum volui, cum subito responderem.
  Subito puellae nudis pedibus tam acri dolore ardebant ut statim insilirent et tandem evigilarent. Madeleine clavam cum filo electrico ei annexo tenebat. Pustula electrici emissionis in roseo apparuit, vel leviter keratinizata e currendo in arena calida et lapidibus montanis acutis.
  SS Dux fremuit;
  - Surge et accinge vestem uniformem induere! Non potes iactare in uno bikini ante campum marescallum! Ecce, infans, remuneraberis, sed si stultitiam eiicis, tunc rotam Conan faciam nent per diem, et simul electricum impetum dabo. - Madeleine hie terribilem fecit faciem. - Etsi nullus, non dies, sed tota septimana, sine uno minuto quies. Adhuc tempus habemus.
  Puellae celeriter congregare coeperunt.... Et in alia continente, res quoque interesting evenit, et similia.
  Imo iamque recurrit pugna, et bellator Gerda nudis digitis utens proiecta vi letale mittit. fractis Pershing constitit.
  Aliquid hic grandius et informius serpit. Novissima explicatio Americana, sclopellum auto-pellum cum qua- les sclopetis 155 mm longis et crassitudine armorum 305 mm. Centum viginti talenta ponderat et valde tardus movens est. Vix reptans...
  Gerda Sherman confregit sagittam bene affectatam et notavit;
  - Vadit ad animam nostram!
  Carolus nudis digitis utens accensus , Hostem comminuit in frusta metallo , squeaked ;
  - Pro honore et patria!
  Perculsa est Christina:
  - Potesne eum bomber immergi?
  Magda confidenter affirmavit;
  - Hoc mihi discede!
  Ac puella tormentum inimicum tenacibus digitis verberabat.
  et monstrum Americanum restitit et explosa est.
  Hae sunt puellae e Tertio Reich - bene factum!
  Hiems venit, et nix-IS 7 movetur. Pugnae in America geruntur. Pulchritudines ab URSS furiose pugnant.
  Alenka nudis digitis in Pershing accendit et adversarium confregit.
  et cooed;
  - Gloria communismi Russici!
  Anyuta etiam ledo concha. Illa ope digitorum pedum adhibuit et coquitur;
  - Dicam Superman puellam!
  Item Alla cepit et succendit et percussit aliam piscinam Patton. Vnde frigus.
  Quod genus vegetabilis est haec novissima Patton piscinae? Est "overweight", solum cum fortiore 810 machinae horsepower et magis fastigato armis.
  Qualis machina impressiva quae quaestionem fieri potest pro T-34-85. Sed IS-7 longe quasi eam verberat. Et piscina Sovietica, proiecto in loricam frontalem accepta, eam in ricochetam mittit. Hic pugna vehiculum est. Et respondens Americanus uno adductu deicit.
  Tunc maria ignes, hostis subtilius ferit. Hunc perforat et stridore;
  - Exercitus noster fortis est, mundum custodit!
  Et nudis etiam utitur digitis.
  Et tunc Marusya futui erit. Arma hostium comminue in xxxiii. Auxiliante hoc casu nudum calcaneum.
  R. Et rugiet;
  - Pro novis emendationibus Stalini!
  Talis est pugnae pulchritudo, et omnibus placere vult.
  Ista est quomodo bigas in IS-7 operibus, quae anhelat ad inferos.
  Sed hic puellas venit.
  Elizaveta pugnatur in T-54. Ac perdite. Talis canis pugnax.
  Puellae raedam optimam habent. et ex eo acutissime emittunt.
  Verbi gratia, acceperunt et percusserunt "Superpershing", et clamant;
  - Sancta nostra communismus!
  Elisabeth tormentarii nudis digitis intendit. Lupanula ad scopum et diruit:
  - Magna erit victoria mea!
  Despiciens comites.
  Ekaterina ope papillae coccineae trituratur et eicitur;
  - Pro magnis victoriis!
  Et quomodo cacumen pulmonis deridet.
  Et Elena, nudis digitis adiuvante, in hostem impulit. Fregit armatura potens, scindit metallum et elidit;
  - Magna nostra gens!
  Et fremunt in summo pulmone...
  - Euge!
  Quassat etiam Euphrasia hostes, lam fragum papilla. Hostem comminue et blaterem ;
  - Magnitudo communismi in omnibus planetis galaxia!
  Hae sunt puellae frigidissimae in mundo. Et nihil prohibet eos vel refrenare.
  Ekaterina stridore, et pectus quatit;
  - Super puellam habeo!
  Et papillae eius proiectae sunt cum carbunculis... Illa semel in facie atri hominis detrusit et lambere coegit. Tum masculae perfectionem lingua sua lambebat. Quam jucundam saporem.
  Quam pulchrum est virgini - non describere maiorem in mundo voluptatem.
  Sic hostes opprimunt puellae. et suis victoriis et perampla res gestas gloriosas fruuntur.
  Et Anastasia Vedmakova et Alenka Sokolovskaya plerumque puellae stupendae sunt. Fluctus libidinis et tsunami libidinis in illis tantum aestuant.
  Anastasia coccineam papillam in hostem figit, Iancii planum et stridore in summo pulmonis verticem ferit;
  - Pulchra sum hone!
  Alenka Sokolovskaya, hostes opprimere pergens, ope fragum papillarum et fremit;
  - Et statura sum puella omnium in mundo!
  Tales sunt pugnaces mulieres, et dicturus sum alias surripuisse! Nemo illis resistere potest.
  Etiam America ... et singula iam decem stellas aureas herois URSS ... meruit.
  Talis effectus phaenomeni singularem iudicationem acceperunt: adamantem stellam viri URSS. Id ipsum per se honestum est et frigus.
  Pulchritudines gaude!
  Optimum sane futurum est!
  Oleg Rybachenko aliam operationem in Arabia Saudiana fecit.
  Exercitus tsarist Nicolai II agrum Russiae ampliavit. Margarita Korshunova puella una cum Oleg iam pugnabat. Item mutatur - bellator qui immortalitatem accepit.
  Omnes hae catervae Mujahideen filii aeternae bene in oboedientiam adducuntur. et percusserunt eos - cogentes eos iurare ad Tsar Russiae.
  Eodem tempore, Oleg Rybachenko non repugnat scripturae pulchrae et paulo diversae continuationis in fortunis puellarum;
  Post annum novum Germani et coalitio signanter per Civitates Americae Unitas progressae sunt. Americani, de hoste technologico provectiore, amissis amissis.
  Fine Martio Wehrmacht Washingtoniae appropinquavit et Civitatem US oppugnare coepit.
  Praelia erant inaequalia et apparebat hic puellas vincebant.
  Gerda, in testudine Domus Albae, cum piscina eius per ignem directum percussa esset, obdormivit, et sic somniavit.
  Vidit factionis Lara Mikheyko a Nazis deprehensam. Puella quattuordecim annorum e Nazis emissa. Duo ex sociis eius interfecti sunt. Ipsaque in tugurio latuit.
  Avia eam in neptem suam abducere voluit, sed Nazis ei non credidit. Et tulerunt me... Inquisitio est incipiendi.
  Et tunc Lara grenade apprehendit, cecidit Nazis. Puella ad hanc lucem vale mentis dixit et abiecit eam... Sed grenade non explodit.
  heroice effugere non potuit.
  Lara percusserunt, eam duobus vicibus percusserunt, et livorem sub eius oculo posuerunt. Sed non fortiter feriunt, ut claudum timebant!
  Cum illata ad tugurium percontandi, Lara impudenter egit.
  Intuitus vero oculos SS Colonellus, dixit:
  - Fritz mox te perdet! Audi murmur tormentorum, mors e rubro Exercitus venit!
  Colonellus respondit:
  - Audax puella, flagellum cognosces!
  Audacter Lara exclamavit;
  Dolor me non terret!
  Colonellus iussit;
  - Hoc nothum foris cum poster sume: factiosam et totum pagum ostende!
  Tristis erat velox dicere;
  - Ninxit in platea, et gelida ... Annon puella nudavit pedem ut ardorem refrigeraret!
  Colonellus in consensu SS.
  - Recte! Fiat sicut discalceatus in gelu, forte resipiscat!
  Larae tunica abscissa est, tum thorax eius. Relicta tantum in uno habitu bombacio. Asperas calceos et caligas nigras detraxerunt. In uno puella vestitu levi discalceata manebat.
  Tabulam circa collum suspenderunt cum inscriptione: Factus sum. Et ligatis a tergo manus eius eduxerunt eum in porticum. Pedes nudis puellae frigus et niveum sentiebant.
  Lara risit. livore impedita erat in facie , modo prospexit . Et in nive nudis pedibus ambulare potes. Plantae eius per aestatem valde asperae factae sunt ex multis discalceatis transitus. Nuper calceos suos induit, neque primum frigus famemque perferre.
  Lara se contulit et ridere pergit. Flante ventos, flaventes crines rubentes, nix nudo pede pressas.
  Tali vultu puella ambulabat, tanquam regina in throno. Reliquit elegantes vestigia parva, pedes paene pueriles.
  Homines eam cum misericordia spectaverunt.
  Una avia in pilo tunica murmuravit;
  - Horror! Puellam discalceatam ducunt!
  Tempestas serenum erat, et Lara's callosa planta vix frigore laborabat. Ambulavit ad se, et denudavit dentes suos.
  Hic flagellorum ictu cremata est. Clamavit puella et momordit labrum.
  Illa duobus vicibus vi percussa est. Vix Lara in pedibus stabat, et conamine clamorem continuit.
  Ad singularem tugurium pertinax puella mittitur, ubi machinae pro cruciatu erant.
  Hic eam in equuleo imposuit et calcibus eius ferro candenti .. .
  Et duo carnifices Lara flagellis caeduntur. Primo, puella clamores suos Titanico nisu retinuit, sed cum late ferri flammula, quae ab aestu rubra erat, nudae plantae infantis applicata est, exclamavit et conscientiam perdidit. Ducta est.
  Horror...
  Gerda expergefactus ... . Damn, te de eo somniare cum in vigilia victoriae sunt, piscina sua Albae Domus connititur.
  Tum res tam foedae abeunt ...
  Gerda incensus ad " Superpershing " domum relinquens, eam perfodit et cooedit;
  - Pax, labor et amor!
  Tum haesit lingua.
  Carola etiam inimicum tundebat, nudis crurum digitis utens et crocitans;
  - Super puella sum!
  Christina etiam pulsaverat sibilum cum serpente et premens globulum globulum cum papilla coccinea, pulsans per hostes;
  - Supermen sumus!
  Et Magda hostem alapam, piscinam conteret, pugnae ornamentum detonat, et exeat;
  - Da aerobaticis!
  Tunc sociis annuit. Ecce puella est - considera supremi classis exploditor.
  Feminae bellatores Yankees destruunt et turpis lucrifaciunt... Albina et Alvina iam duo milia carros depressi laceraverunt. Hoc novum adiudicavit: Diamond Stella Crucis Militiae Crucis ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Sic se distinguebant puellae aces eximii ordinis. Et nullus eos prohibere potuit et eos superare.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Sokolovskaya et Orlova unumquemque novum adiumentum acceperunt: Ordo Gloriae supremi gradus cum adamantibus, qui erant valde laeti. Illae sunt quaedam puellae frigus.
  Et bellum finitum est ... Americani die 20 mensis Aprilis anno 1948 in deditionem venerunt. Et alia narratio de altero bello mundano inverso.
  Hoc tempore tempus longae pacis videtur. In USSR Alaska obtinuit tergum et quisque beatus erat. Regiones continentis Americanae ab Iaponia et Tertio Reich divisae sunt. Sic finivit temporalem mundi discrimen.
  Germani bellum fessi sunt.
  Hitlerus polygamiam in Tertio Reich - usque ad quatuor uxores permisit, et draconiana tributa in coniugia introduxit cum liberis non minus quam tribus. Hoc erat fortissimum motum ad consilium incolarum incitandum.
  Praeterea Hitler ipse multos filios arte seminando adepta est. Necesse erat inter eos throni heredem eligere.
  Tristitia nulla fuit, Tertius Reich victos una cum Iaponia digerebat.
  sed die 5 mensis Martii anno 1953 Stalin mortuus est. Et Beria venit ad imperium. Quid Beria? In ipsa historia etiam casus regni habuit, sed casus eum praebuit: seditio in GDR, cuius suppressio contra Beriam machinatus est. Et hic quidem GDR non est.
  Praeterea Hitler etiam praevideri et nota Beria, quae Germanophile erat, post Stalin regere voluit. Et Stalin, quando infirmata est sanitas, fecit testamentum in favorem Beria.
  Ita omnia decreta sunt in favorem capitis secreti et non solum vigilum secretorum.
  Bene Beria obtulit Hitler ut cum Iaponia ageret donec arma nuclearia quaesivisset.
  Nescis quid samurai possit cogitare.
  Beria et Hitler bellum iunctum cum Iaponia et divisione territorii convenerunt.
  Die 20 Aprilis 1954 bellum commune contra ingens Samurai imperium coloniale incepit.
  Quae pagina nova in historia vertitur. Copiae Sovieticae in Iaponiam procedunt.
  Et Germani quoque... Hic rursus Gerda et Charlotte pugnant in lacus pyramidali. Currus duos tribunalis habent pondo quinquaginta talentorum et pactum gas turbine machinarum 2500 equitum. Cogitare potes quam velox currus German. Arma autem specialia sunt, admixtione plasticae. Fortissimum et ab omnibus angulis impenetrabile. Sclopetum parvae qua- les 75 mm, sed rostrum praealtum cum velocitate missilium in alta pressura sclopetis. Auxit armaturam penetrabiliorem. Et concharum genera, et certe ignis magnae sunt. Conductivity high.
  Lacus ipsum justo est eximius ... Ita Gerda novit quid pugnare in.
  Soviet carros infirmiores sunt. Praecipua piscina adhuc T-54 est, raeda mala non est, relative vilis, sed multo inferior in omnibus rebus Germanicis. IS-7 adhuc non magna facta est. Animadvertit IS-10, quod tormentum 122-mm accepit, sed dolio longiore et lorica fronti bona, lateribus debilioribus. Sed hoc totum convenit in pondo quinquaginta trium talentorum, quod non est malum.
  Gerda Pantheram 6 piscinam Iaponicam accendit, nudis digitis utens et globulis globulis urgens in rugitu;
  - Gloria ideis fraternitatis Aryan!
  Charlotte globulis globulis gaudiorum, cum papilla coccinea, linea septem tormentorum tormentorum et stridore premit;
  - Beatitudo nostra in communitate Aryan somnii est!
  Et puella iterum ridet.
  Christina et Magda pugnant in alia pyramidali "Panther" -6.
  Christina globulis gaudii nudis digitis urget et hostem e Iaponia verberat et fremit;
  - Kudos ad amicum meum!
  Magda etiam ignem aperit, ac ridens obstrepit, ait, premens globulum cum papilla rubina;
  - Gloria iuvenibus nostris!
  Utque cacumen pulmonis rident. Tales sunt ingenue puellae mirabiles in bello excitando.
  Etiam, pro Iaponia, videtur dies iudicii venisse. Sed omnia secundum propositum geruntur.
  Elizabeth et socii eius in piscina T-54 pugnant, aliquantum moderni. Distinctio sed minima. Sclopetum paulo celerius factus est, et proiectum magis armatura transverberatum. Haec differentia est.
  Et idem diesel engine cum 520 horsepower ... The Japanese uti tanks of their own design and licensed German ones. Plerumque etiam raedae bonae sunt. Praesertim machina Hirohito-3, pondo quinquaginta octo talentorum, cum 105 mm gun cum dolio longitudinis 70 EL, superior ad T-54 in armamento, et non inferior armis et activitate faciendis, praeter potestatem reservandi.
  Haec piscina Iaponica quaestio URSS est. Sed leviores sunt etiam currus Solis orientis Terrae.
  Facilius est cum illis agere.
  Elisabetha nudis digitis accendit samurai lacus. Id facit lepide, stridore;
  - Gloria liberae Patriae nostrae!
  Ekaterina rursus ignes, utens papilla coccinea, et currum Iaponum comminuit, stridore;
  - Pro Deo dedit Rus'!
  Elena etiam hostem terit, lacum ope nudum calcaneum frangit ac fremit;
  - Pro magnitudine idearum communismi!
  Euphrasia quoque iaculatur et arbutus ope papillae elasticae pectoris, et stridore;
  - Gloria communitatis superiorum victoriis!
  Itaque sollerter piscinam movent et cladem fugiunt. Lacus Hirohito-3 gravis etiam indicari potest, sed satis ingens est. Hoc machinam verberare difficile est.
  Heic adit puellas. Sclopetum majus est in qua- libus et altius quam rostrum velocitatis proiecti. Arma frontis turris Iaponicae crassior est quam Soviet 240 mm, et frons alvei crassior est in parte superiore 150 mm et in inferiore 120 mm. Et celeritas Iaponum etiam superior est, tormenti gas Turbine 1500 horsepower. Etiam id lacus sit amet est eleifend maximus. Noli iocari cum eo.
  Sed Elisabetha, ope papillae coccineae, proiectum rectum ad ludibrium mittit, et cisternina Iaponica explodit, currum Sovieticum non ferire.
  Ekaterina pipiabat et osculabatur amicum suum in nudo calcaneo;
  Tu Lisa sapis!
  Elizabeth dissensit.
  - Genius sum!
  Et quomodo cacumen pulmonis deridet. Ecce puella est.
  Et ululant multum ... Ekaterina, verbi gratia, recordatur quadraginta et uno anno quomodo tunc effluxerit. Post biduum calceamenti fregit, et nudis pedibus calcandum erat. Et ex habitu civitatis puella, dolet, omne gibba, omne virgultum, omne gibba sentitur. Crura cruore pulsavit, Cum gradatim omnem emittit dolorem.
  Numquam putabat nudis pedibus ambulare posse tam acerbum esse. Minime mirum Hugonem cum discalceata puella Closet compatiebatur. Si vel aestate pedes puellares, tunc qualis hiems.
  Catharina autem cito adsueta est, corpus cito aptat, vulnerata planta callis obsita et grossa. Et lubuit nudis pedibus ambulare. Ekaterina ne calceamenti quidem induit donec gelu ast. Sed tunc eorum quattuor formavit et Euphrasinia maleficarum artem docuit. Et strigae saepe nudis pedibus in nive currunt ad iuventutem suam protrahendam. Et in summa, puellarum secretam scientiam ceperat, et aspexit viginti annos natus, et discalceatus et bikini in frigore non duravit. Hic sunt pulchri- tudines. Nullae autem frigidiores sunt, nisi utique Alenka. IS-10 in modificatione cum dolio extenso pugnavit. Piscina in serie nuper admodum apparuit. et adhuc rara. Numquam in magnam seriem IS-7 ingressa est. Apparet propter magnos sumptus et difficultates in productione.
  Ita turba Alenka haec Iapones destruit et sibi carmina canit.
  Volare ut ignes hyacintho noctes
  Nos sumus auctor filii opificum...
  Lucis herae anni appropinquat;
  Semper sit paratus clamor munientium!
  Cum puellae ad negotia descendunt, illis resistere non potes. Haec est perfecta creatio belli.
  Pugnae bene veniunt et Iaponia vincitur.
  Hic copiae Sovieticae meridionalem Sakhalin mense Maio sumpserunt. Feceruntque summa cautione.
  Sed phalanges puellarum Sovieticorum mirum genus pugnae ostendunt.
  Horum telorum genera, AK uti coepta sunt. Peior Germanica, sed simplex et certa. Adversarii labant, etsi procul minore impetu quam carbina Germanici peterent.
  Sovieticae puellae captivi Iaponicae nudam, pulverulentam pedes osculum faciunt, calcibus nudis lambunt. Haec est ars eorum.
  Pugnae bellatores, supremi classis.
  Aestate anni 1954 Germani plurimum Americae Iaponicae copias purgaverunt.
  A cohorte puellarum nudis pedibus, a Margarita duce, praeclare pugnavit. Sparsa est puella per Samurai, et captus est iuvenis vestigia eius osculari et gremium Veneris lambere.
  Gerda et turma eius in Pantheris i6 bene fecerunt, et multum Iapones ad infernum miserunt, et quaedam ad caelum.
  Quattuor ninja puellae cum Sovieticis copiis in Manchuria procedentibus pugnaverunt.
  Ninja puella crinibus caeruleis cum gladiis detruncatur et molendinum ad molendinum cucurrit, milites Sovietici lacerantes. Tum pisum explosivis digitis suis proiecit, evertit piscinam Sovieticam T-54 et latravit;
  - Frigidissima terra est Iaponia!
  Flavaque puella coma Ninja quoque falcibus hostem feriet, et nudo pede clamant Clamans dabit;
  - Pro nostris victoriis samurai!
  Ninja rufa puella pugnax turntable cum gladiis sine ullis quaestionibus faciet, milites Sovietici caedentes. Tum nudae digitos eius bomb deducet. Lacus USSR discerpetur et bellator stridebit;
  - In nomine notionum communismi!
  Cana puella ninja adversarios cepit et laceravit, quasi ventilabrum trans campum currens, milites Russorum iterum abscidit et nudis digitis, quasi funestam immissionem, quae duas res Sovieticas integras discerperet.
  R. Et rugiet;
  - Pro magnitudine patriae!
  Puellae necare amant, et plus etiam captivos rapere amant. Ita ut homines ex crapula deficiant. Id est quomodo ninja puellis placet. Insiliens in vincula viros, ac flagellis simul uerbera.
  Sed, obstante heroismo Iaponica, melius et provectum technologiam amittunt.
  Praesertim in super-classe caelo, Anastasia Vedmakova et Akulina Sokolovskaya aces, qui Iaponica quasi molendina comminuunt.
  Anastasia, ope nudis pedum, sex elit Iaponica statim in unum erumpit et stridore praecidit;
  - Gloria notionibus communismi in Rus'!
  Akulina, cum papilla coccinea puga premendo, septem aircrafts Iaponicas statim abscidit et rugit;
  - Gloria Heroibus Russiae!
  Milites in Iaponia ulciscuntur ob gravamina priorum. Et praesertim ob cladem in bello temporum Nicolai II Tsar. Non obliviscentur, et generationes non dimittent.
  Anastasia, papilla carbunculo premente, aliam rupturam dedit, aeroplana Iaponica et rugiens;
  - Gloria temporibus communismi Beria!
  Akulina nudis digitis pressit pedes, percussit samurai plana et cooed;
  - Pro magnis victoriis!
  Et Albina et Alvina tabulas assequuntur. Ad tria milia demissae aircraft sunt, ordo consideratus est: Diamond stella crucis equestris de cruce ferrea et aurea quercus foliis, gladiis et adamantibus.
  Albina ope coccinea papilla vicem dedere. Iaponia duodecim planis statim abscidit ac cooedit;
  - Pro pectore meo!
  Quae sibi fingebat in armis bellantis atri.
  Alvina calce ope digitorum nudorum, duodecim aeroplana Iaponica addicitur et expressit;
  - Pro magnis victoriis!
  Puellae Germanicae valde pugnant et pulchrae sunt. guys nigrae valde delectantur, et linguae eorum semper paratae sunt ad hebenum hominum perfectionem expoliendam.
  Albina, ope nudis digitis, samurai iterum percussa est et plana sua iecit.
  et cooed;
  - Ego sum Superman!
  Flavius
  - Spatium sum vulpes!
  Puella valde pugnax et activa est in hypersexualitate sua.
  Verum Aryans - iustus super! Atque omnino haec nobilissima classis!
  Germani et Sovieticae copiae, victis hostibus, trans Sinas progrediuntur.
  In oppugnatione Singapore, pugnatores aerium divisionis ac puella discalceata "Barracuda" se distinxerunt. Puellae nudis calcibus per palum tropicae imbrem immittendi, in loca munita Iaponica irrumpunt eosque bayonetis transfixit.
  Tales sunt pugnae pulchritudines.
  Iaponia a contumeliis ictibus talis pugnaci quadrigis exhorruit.
  In lapsu anni 1954, plurimae Sinarum potestates ab Axe susceptae sunt. Res autem multo difficilior facta est in Terrae Solis ortu.
  Hitler notavit:
  - Duae aves in uno cubili per se non possunt!
  Et milites Albina et Alvina quattuor milia aircraft sunt. Iaponia vilis sed humilis qualitas elit in amplissimis quantitatibus produxit, ut tesseras colligendas percommodum erat.
  Albina, nudis pedibus utens, alium samurai praecidit et stridit;
  - Hic est pulcher mundus noster!
  Alvina, ope papillae coccineae, duodecim carros Iaponicae addicitur et tweeted;
  - Gloria communismi, in universo mundo!
  Albina, utens papilla fragum et samurai tundendo, oppressit et latravit;
  Loquerisne de communitate?
  Alvina, nudis digitis utens, ac duodecim aeroplanis Iaponicae interclusis, nuntiavit:
  - Novus ordo Aryan communismus est!
  Puellae riserunt... Ad quartum milia aircraft sunt consideratae Diamond Stella crucis Militis Crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Nam et ipsum in magna pretium, testimonium pulchritudinum.
  Hae sunt puellae suspiciunt...
  Sed Anastasia Vedmakova et Akulina Sokolovskaya non inferiores sunt et sexaginta quinque centum ascensores aircraft superaverunt.
  Et acceperunt præconia magnalia excelsa, et congregaverunt sibi collectionem stellarum.
  Arma nudo pede tendit Anastasia, hostemque prosternit, hostemque stridore secans;
  - Pro communitate in tota tellure!
  Akulina, hostem coccineum premendo, infensi stridet;
  Etiam pellentesque, sapien!
  Hieme Iaponia omnes fere colonias suas amisit et ad ipsam metropolim pugnatum est.
  Annus 1955 venerit, cum procellae sunt praelia nec finem nec aciem vident.
  Iaponia dat, sed lente certe. Sensim amittit bellum.
  Sed samurai pugnant perdite ac difficile.
  Alyonka et gallus eius ad piscinam experimentalem IS-11 pervenerunt. Haec machina cum 130 mm sclopeto instructa est et vestigia solida in fundo habet.
  Alenka figit nudoque pedum figit in hostem, Et fremit;
  - Gloria communismi nudis vestigiis puellarum!
  Anyuta etiam ope papillae coccineae accensus, urgens novem ex illis in tormentis tormentorum machinis et yelped;
  - Puellae sumus frigidissima!
  Alla etiam impugnamur nudo pede utens, Hostem comminuens, fremit;
  - Bene, ex cochleae!
  Maria fututa, nudo calcaneo ope. Hostem traicit ac coosed, denudans dentibus;
  - Ad novas res gestas!
  Marusya impugnatur ope arbutus papillae, Hostes icta tenaci letali cicadarum;
  - Pro magna communitate!
  Accensus Alenka iterum fremuit;
  - Ita ut fundus collectivus praeses Sashka et gypsy dictator moriatur!
  Nudo pede palmis tunditur in armis.
  Ita puellae discesserunt, sicut eximius. Sunt fere miris militibus.
  Hic in voce canunt;
  Non, vigilans non marcescet;
  Aspectus falconis, aquila .. .
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  
  Stalin vivit in corde meo
  Ut non sapien...
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Elizaveta etiam pugnat cum ea T-54 piscina, talis pugnae venefica.
  Et pulchri- tudines nudis pedibus Iaponicis addicitur.
  Elisabeth globulum globulum globulum cum coccineo suo papilla pressit et pipiabat;
  - Gloria notionibus communismi Sovietici!
  Et quomodo haec pulchritudo ridebit! Dentibus margaritis micant.
  Ekaterina eam cepit ac etiam nudum digitorum suorum iecit et pipiavit;
  - In victoria communismi immortales notiones;
  Futurum patriae videmus...
  Elena adversario carbunculo percussit, dentes denudans, grunniens:
  - Et rubrum vexillum patriae nostrae;
  Semper erimus fideles!
  Ephrasia nudum calcem tundebat et exsibil;
  - Gloria Patri, Libera nostra;
  Amicitia populorum, semper fave!
  Omnesque puellae nudis digitis utentes, voce consonantes canebant;
  - Potestas legis, voluntas populi;
  Etenim pro unitate personae simplicis!
  Milites, inquam, incredibilem habent pugnam aggredi.
  Et hic est Gerda pugnatum .. .
  "Panther" -6 similis est supertank, incisuras positiones samurai.
  Gerda coccinea pepla peplum, premens globulum et diumi fremit;
  - Pro Aryan!
  Carola etiam plaude, nudis digitis adiuvantibus, molem Iaponica et blathera distrahet;
  - Pro magnis finibus!
  Christina et Magda etiam pugnant. Puellae valde pugnant et pulcherrimae, paene nudae in bikinis.
  Christina cum papilla carbunculo accensa, Iaponicam Hirohito-4 cisternam contrivit et coeduit;
  - Gloria patriae!
  Magda etiam calce, nudis digitis utens, samurai howitzer confregit et increpuit:
  - Gloria magnarum rerum!
  Hae puellae summo incisura sunt!
  Tokyo in fine Martii cecidit. Et die 20 Aprilis 1955 in Iaponiam in deditionem venit et sic magnum bellum finivit.
  Puella Albina et Alvina quinque milia aircraft superaverunt. Quam ob rem peculiare adiudicavit: Grand Diamond Stella Crucis Equitis Crucis Ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis adamantibus.
  Nondum bellum gestum est. Modo illa aliquandiu occultavit. Sed Tituli paene totum vicit orbem.
  Beria meridionalem Sakhalin, Kuril iugo, et Manchuria cum Arthuro portu receperunt.
  USSR terra fortis facta est quae vulnera eius lambebat. Aliquanto tempore Nazi Germania alias terras vicit, eorum levia resistentia suppressit.
  Bellum ad perniciem et dominationem mundi duravit. Sed alia collatio globalis medicandi erat.
  Interim nubes per URSS colligebant. Et anno 1959, die septuagesimo natali, Adolf Hitler statuit Russiam Soviet oppugnare, ubi Beria imperavit. Ex parte Fuhrer totus fere mundus erat.
  Sed USSR fortis, industrialis potestas facta est. Sic inveni in lapide falcem.
  Utraeque nationes arma nuclei possidebant, sed Gerda et Albina generatorem creare potuerunt in quibus radians totam Tellurem planetam obtexit, usum huius generis destruendi impossibilitatem faciens.
  Et Hitlerus constituit ultimum imperium in mundo occupare. Terminus ab occasu per Borysthenen decurrit, dein Belarus, et civitates Balticae sub Germanis. Nazis Chersonesum post se servare potuerunt. Nisi USSR basem pro classe Pontico in Sevastopol conduxerit.
  Praeter ceteros territorii Sinarum pars erat Russia - Manchuria. Plebs igitur USSR, ubi consilium acerrimum hortandi rate ingenui gerebatur et polygamia a regimine communistica, atheistica licebat, iam figuras prae-bellorum anni 1941 excesserat, quamvis damna territorialia, et quotannis erat. addita per tres percent.
  Beria interdictum tam abortus quam contraceptivarum. Silvestria vectigalia in familias introduxit cum paucioribus quam quattuor liberis.
  Secundum consilium et modos infixi, USSR celeriter processit et eius potestas militaris augetur.
  Hitler, minas potentiales sentiens, mundum in unum Tertium Reich colligendo complevit, ultimum bellum in hac tellure incipere constituit.
  Quod ultimum bellum est? Nihil magis in terris superare. Anno elapso Germani ad lunam volaverunt, et aetas spatii dilatatio aperta est. Sed numquid Hitlerus vivet videre tempus bellorum stellarum et galaxiarum subiugationem? Quamvis sanus vivendi modus, victus vegetariana, exercitatio regularis et actio corporalis metered, manifestum fuit Fuhrer senescentem esse. caput calvitium magis ac magis perrumpit, et capilli canescunt, et aspectus defessus est. Quamvis Fuhrer bono animo esse conatur.
  Sit ut licet, ultimam missionem tuam compleas et USSR vincas. Itaque etiam si Fuhrer moritur, circiter mille filios naturali seminatione consecutos habet. Et unus ex eis cognoscetur optimus, capax et capiet solium maximi dictatoris in historia planetae Terrae.
  Ceterum, mora periculosa est, et quamdiu arma nuclearia non operantur, Hitler plus quinquaginta miliones militum in URSS in primo echelone soli iaciebat. Ingens numerus lacus, planorum, orbes volantes. Et haec vis colossalis est.
  USSR arma modernizare pergebat. T-64 piscina apparuit, gravior et valida tormentorum 125 mm mm, quae cum conchis plumis et vehiculis Germanorum pyramidalibus penetrare capax est. Verum, T-64 productionem modo incoepimus. Praecipua piscina adhuc erat T-54, non satis valida contra exempla Germanorum. Haec etiam una ex causis est cur Hitler in Russiam aggressionem festinabat.
  IS-11 non comprehendit... IS-12 machina cum tormento 203 mm creata est, sed nimis carus, gravis et magnus evasit. IS-15 compromissum fuit in anno 152mm, diu doliolum dolium. Haec machina similis aucti T-64 et mox productionem ingredi coepit.
  Germanica piscina principalis, Panthera-6, pyramis-formata erat, et leviter in Panthera 7 upgraded erat, qua- libus sclopetis ad 88mm maiorem ruinam augens. Et machina, equo valentiore arrepta tria millia, ingentem celeritatem et mutabilitatem firmans, servato pondere quinquaginta talentorum, et armorum qualitatem amplificandam.
  Etiam novissima Soviet T-64 conspicue inferior Germano erat in observantia et tutela laterum et frons. Sed T-64 certe penetrare Germanos, licet parvo intervallo, potuit.
  In caelo Germani etiam validiores erant machinarum quantitate et qualitate. Nec dissos suos in URSS creare curo. Et Germani radios caloris in Belontsi orbes constituerunt - sicut lasers, et testas efficaciores habere potuerunt.
  Et apud Nazis, discos cursu decem soni volavit. Et revera ingens est. Talis est exercitus Tertii Reich fortis.
  Vivamus et lacus est. Et alia multa frigido vafa. Denique Beria nullam fere habet fortunam.
  Sed copiae Sovieticae perampla vim defensivam habent. Ac tumultus cum aere offenderat. Inaequales copiae Germanorum urbes Sovieticas opprimunt. Decem milia trans Russiam movent et Smolensk capiunt.
   Natasha consilium fecit:
  - necesse est Hitleram et suam catervam cogere ut milites ab USSR removere et liberos captivos dimittere!
  Lasciva Zoya consensit hoc:
  - Utique oportet! et patres tuos a fascismo liberate!
  Sed contra est quod Augustinus dicit, nudis pedibus conculcans;
  sine ulla dubitatione id faciemus!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Nos omnes pro hoc habemus!
  Quod ubi factum est, et quattuor feminae bellatores fascistarum catervas invadunt.
  Milites e saeculo Dei Russico et maleficae mutant cum Nazis vigesimo secundo.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Nimirum quattuor puellae interitum praediorum ac aircraft Wehrmacht celeberrimi sumpserunt. eos a principio manibus ac pedibus pressos acie vi oppresserunt. Sed...
  Quasi sub terra, Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova filia natu minima Natashae apparuerunt.
  Lumina rapuerunt et repperit nanobots. Fascistos invisos perdere ponunt. Ita quattuor in sex.
  Natasha Korshunova , nudam crepantem , pedes excidit , notavit ;
  - Sic quomodo? Quid est fatum nostrum, aliter verberare non possumus!
  Zoya infestantibus flaveis, continuans ad opprimendos Germanos, logice notatur;
  - Faciamus ocius! Salvemus URSS!
  Oleg Rybachenko, puer discalceatus, non maior quam duodecim, cum gladiis nazis fremebat, peditibus et praediis;
  - Non deficere!
  Et acutum orbis volavit de pede nudo pueri, qui tria plana fascist simul abscidit!
  Margarita Korshunova, nudis calcibus scintillans, adversarios opprimens, tam lacus quam pedites, dentibus denudans, grundivit;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede sparsae, Nazis et eorum aeroplana et lacus feriunt.
  Natasha Korshunova etiam digitos nudas eiecerat, homicidia ululabat;
  Numquam obliviscemur et numquam ignoscemus.
  Et ibant lampades eius per molendinum in Nazis. Tum uredines ad piscinas infigunt, baculisque obtruncant. Plana quoque obtinuit.
  Canae Augustinus, dividens per hostes, expressit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudis pedibus dispersas. Quid in oculis, quid in faucibus militum et elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Cool Zoya, caedens alba, brunnea, milites et lacus cum planis, stridore;
  - ferrum nostrum!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et lacus et pugnatores albi cadunt, et caudæ ardentes a planis.
  Svetlana nix alba secat molendinarium, gladii eius sunt sicut fulgur.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella pedibus nudis acus iacit, plana et stridore hostium figit;
  - Nam Mater Russiae spatium imperium humanum erit, vince!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore digitos nudis cruribus pueri acus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Rus'!
  Et agitando capita et capistra secat omnium, et simul turres lacus.
  Margarita terminator puellae etiam adversarios et aircraft et praedia destruit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secet ...
  Massa cadaverum fascist militum.
  Et hic Natasha Korshunova in inferrent. Nazis ipse sibi scindit cum lacus, planis et cantat;
  - Rus' magnus et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Etiam lacus est puella demoliens.
  Zoya Angelskaya inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Funestos acus digitos nudo deicit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustinus Nazis caesis cum laseris gladiis et fuscis militibus exterminando, cum piscina, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  et nudo digito in hostes immittendi aliquid, quod elephantum occidat, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi! VICESIMUM SECUNDUM SAECULI!
  Svetlana nix alba contra tetrum. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Molam cum gladiis currit.
  Multos pugnatores oppressit cum lacus et planis et stridore;
  - Magna victoria venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versa. Multum Nazis in saltu conciderunt.
  Nudo digitos acus proiecit, lacus et planos pulsans, obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Pergit puella lenta Margarita Korshunova odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam scapulis molendinorum. Digiti nudique iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore infensi;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha Korshunova est etiam frigidissima in molestis.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus, lacus et plana pulsat.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya Angelskaya tempestates Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fortes fusci cadunt et cadunt cum lacus et planis.
  Zoya puella clamat:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Immo, omnino mortuus, locus cum lacus et planis.
  Augustinus contra inferrent. Fusca armatos premit. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo per fascist turmas rapit - plana et lacus cadunt.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et tetrum, decor ignea coma.
  Augustinus in insomniis somniorum pulsar nudo calcaneo emittit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudi pedes iaciunt multum acus acus venenosus qui planis emittunt et perforabunt arma lacus.
  Svetlana Nivis in proelio. Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana nix alba canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est. et omnia piscinae et plani plura naufragia.
  Oleg Rybachenko in inferrent, omnia accelerant. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita turbinis puella est et terminator totus in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Hic Natasha Korshunova motus acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et Nazis accelerato gressu exterminamus cum lacus et planis.
  Natasha Korshunova puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya Angelskaya inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis circum iacentibus in tumulis cadaverum, nec non piscinarum fractis et depressis aircraft.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Iam Nazis non centum et multa praedia cum aircraft comminuit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolat. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustina, praeli ludentem musculis, et pectora coccineis papillis quatiente, cecinit:
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Svetlana nix alba etiam in ingrata est. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias incidit, cum fractis lacus et planis.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Karate hedum Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta, fasciculum fractis carris planis.
  Inventor belli meminit puer ferox. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore puer interfector;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et projice.
  ingenio puer insonuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimi et acerrimi pugnatores fuscos cum lacus et planis interfecerunt.
  Margarita etiam in proelio nuda est puella. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et gladios suos ad Nazis truncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit. Ac lacus et massa cum.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Et Natasha Korshunova in auctoritate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  Quot Nazis iam interfecti sunt cum lacus et aeroplanis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Natasha Korshunova clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis! Ne rubicundum quidem accipias!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya Angelskaya est in movendo et multum fuscis bellatoribus secet.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis vel propagines in plano cum piscina necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana Nivis in motu. Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas expuens - planis tundendo. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus letalis a nudis pedibus volat, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Is iam paucos annos natus est, quisque in adventu suo cum Natasha et comitatu est, sed sicut puer spectat. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant. Etiam vel lacus lacus.
  Nuda coruscans calcibus rotundis Margarita Korshunova jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella rursus lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas et aeroplana proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha Korshunova in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Et tot Nazis moriuntur, et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria inveniet!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya Angelskaya in bestiis motus. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. rumpit adversarios, lacus et planos, quasi rugitus;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola ferum et gladiis exequitur, lacus verrens. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Nunc gladios suos in agendo et carnes et metalla cum aircraft duralumin secant.
  Svetlana nix alba etiam foedum pergit. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Excalceatus discalceatus, puer muscularis Oleg, iterum centum nazis portans meteororum famosissime abscissus est. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quomodo minutatim molem aircraft in caelo frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita discalceata puella hoc iterum in proelio faciet.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et incidit per magnas purgationes, inter piscinas et elit.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha Korshunova etiam in molestiis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha Korshunova sumpsit et cantavit;
  - Calcitulus meus est caeca pedis!
  Cursor ilico communis est mitior!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Multitudo capitum exercitus fusci revolvebatur et lacus ardebat, plana ardebant.
  Pugna est forma. Talem se armata fusca verberat.
  Zoya Angelskaya in moventur, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya Angelskaya eam cepit, coccineam papillarum plenis mamillis quassavit, et stridit:
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha Korshunova jucunde exclamavit;
  Culpa igitur tua est!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Puella vere est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interclusit.
  Augustinus in motu ducc. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufus, nothus damnare! Cum ea naturali luce sine fuco in pugnam ibat.
  Augustinus arripuit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Termino puero Oleg Rybachenko gressa est;
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita Korshunova pugionem nudo pede iaciens, turritae piscinae abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Et iterum, nudis digitis, exitiale deducet, plana pulsans.
  Natasha Korshunova in proelio adversariis eius non inferior est. Non puella, sed tam venefica arsit. Et Nazis Difficile est: plana et lacus cadunt.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana nix alba, hostes caedens et plana fusa, pipiabat;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya Angelskaya expressit, acus nudis pedibus proiciens, lacus et plana tundendo pedibus perusta;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha Korshunova, Nazis caedens, adjecit;
  Et fac cum eo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Rybachenko, nudus prope, formosus, puer muscularis in solis brevibus, in proelio exquisitissimos spectat.
  Margarita pulchella, nudis digitis, cruribus proiectis, particulam antimatteri cecinit;
  - Ictus fortis est, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Praecidit a Nazis et piscinas duo centesima capita elisa;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Terminator puer Oleg, fusci milites, gurgiti sunt;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita responsum sibilat;
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella quidem talis terminator activus est.
  Natasha Korshunova in ingrata cecinit;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya Angelskaya addidit, exterminium continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Discalceatus igneus, Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgivit;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana Nivea, nuda calcaneo hyperplasmi globo iactata, facile confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnes lacerantur, et turres lacus et caudae aircraft sunt dirutae.
  Et ulula iterum:
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha Korshunova in aerem volavit. Disciderunt adversarii, et voltures ales, et editi;
  - Lupi sumus, hostes frigemus!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolet.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Rybachenko, formosus, muscularis puer in brevibus, gurgited;
  - O, mane, praesidium cornua dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha Korshunova Nazis concisus et divulgatus est;
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer terminator nudo, rotundo, puerili calcaneo, dans pulsar et destruens Nazis, objecit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha Korshunova constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostem iaciebat, lacus massam in planis coortus, et canebat:
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Svetlana Nivis Alba rursus inimicos caedebat, turres lacus et caudas aircraft demoliens.
  Zoya Angelskaya est celerrimus babe. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcanei nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cavete, bonum erit;
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in proelio sicut diabolus in emunctorio. Et quomodo lacus ardeat et planus ardeat.
  At Margarita Korshunova tunica nudata puella quomodo pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Natasha Korshunova acriter notavit cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russici!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Puer frigus Oleg Rybachenko in proelio et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Margarita Korshunova, fuscum exercitum comminuens, lacus et aircrafts caudas secans, sustulit:
  Tauri similes sumus!
  Natasha Korshunova cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya Angelskaya Nazis diruit, eliditur;
  - Minime, non manu!
  Et ipse quoque nudo pede asteriscum tollet et dimittet et fasciculos multum conficiet.
  Natasha Korshunova sumpsit et locavit, fulgur e papilla coccinea concussit et diruit;
  - In TV nostra est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya Angelskaya, etiam Nazis et earum piscinas cum aeroplanis destruens, elaboravit;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - pura adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Crinitus etiam Augustinus satis logice notavit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum ejus, et da manum;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana nix alba valde furiosa est in offensionibus, praesertim obterere deprimendis, et etiam plana stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos eius avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Muscularis, haedus caelatus in curtis Oleg Rybachenko, corvos sibilo pulsatus, stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Oleg Rybachenko rugiens rugiet:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt iurgia!
  Splendida in motu Margarita. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Nuda scintillans calcibus, Margarita Korshunova secundum hilaritatem cecinit:
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficies!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. Puella pulsat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha Korshunova in proelio quodam modo terminator est. Rugiens, fremens;
  - Banzai! Cito habeto! finemque dictator!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya Angelskaya est etiam in inferrent. Furiosa canis tam.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Rubor, nudis calcibus scintillans, et papillis Augustini carbunculis, fremebat respondens;
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilitatis habet. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multus acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus, opprimens adversarios, exsibilatur;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana Nivis, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus Rufus confirmavit:
  - Nos omnes necabo!
  Et ex nudis, excisis cruribus, praesens totius interitus rursus volat! Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Tum puella, tanquam e papilla coccinea, fulmine ferit.
  Munera mortis nudis calcibus mittens, Oleg Rybachenko respondens cecinit:
  - Erit totum banzai!
  Augustinus, nazis discerpens nudis manibus, secans eos gladiis, acus nudis digitis, destruens lacus et plana statim edixit;
  - In brevi! In brevi!
  Natasha Korshunova, bellatores furvosi destruentes, una cum lacus et aeroplanis elidunt;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Discalceatus, pulcher, puer in bracis Oleg Rybachenko, concisus adversariorum, edixit;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita, puella bellica metalla, canebat bellicosi imperii fulvi et lacus arma caedentis;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum officium fecerunt cum Nazis tunc ...
  Ecce Hitler et turma eius genibus ceciderunt coram puellis et pueris.
  Natasha Korshunova primus omnium Nazi numerum coegit ad osculandum pedibus nudis.
  Tum Hitlerus et omnis exercitus eius nudas plantas et vestigia aliarum quoque puellarum osculabantur. Et linguálibus lingébant calcem eórum. Et puer Oleg Rybachenko pulcherrimus flavi puellae pedibus nudis osculatus est.
  Postquam valde delectatus est cum humiliatione parasitorum masculinorum, Natashka iussit;
  - Nunc, dum omnes vos non occidimus, ordinem signate plenam et absolutam in deditionem Tertii Reich ad Unionem Sovieticam!
  Bene finitur. Tertius Reich in deditionem venit et fortis Wehrmacht inermis fuit. Hitler et turma eius ad Beria carcerem iverunt.
  Judicium velocissimum, sed justum est. Die 22 Iunii 1959, Hitler in Rubro Quadrato suspensus est!
  
  
  TERTIUM REICH PANIFICIUM
  Discrepantia verae historiae accidit ex eo quod Hitler lacus Germanos sub Duker non destitit, et centena milia Britanniae territae capta sunt. Tum Fuehrer magno conatu Britanniam invadendi fecit. Praesertim tota Germanorum et regionum aeroplanorum occupata industria ad modum operandi in triennio translatum est, et copias peregrinas attraxit, et bellum totum declaravit, vices operis extendit, et feminas et eleifend ad machinas mittebat.
  Industria aeroplana in plena facultate laboravit, et aliae nationes occupatae huic plantae erant coniunctae. Propter quod productio aviationis exponentialiter crescere coepit.
  Quam ob rem Germani pugnam aerem in Britanniam vincere et portum amphibium facere potuerunt. Terrae Anglicae copiae infirmae erant, et Nazis succedere poterant cum classe sua et aliis captarum civitatibus ad portum.
  Britannia duobus hebdomadibus vexata est. Praesidium Londinum fere sine certamine cecidit. Churchill in Canadam confugerunt. Sed ibi frigidissime receptus est. Victi nusquam amantur.
  Tituli legitimi pro-Germanici regis Britanniae formalem principem fecerunt. Comitia parlamentaria habuit, ubi factio Mosley localis Nazis conciliatur. Eius copiae Fuhrer celeriter colonias Britannicas occupare coeperunt. De curatione earum digestione ulterior. Quid de USA?
  Americae neutrum manere voluit. Sed non dictum nulla. Iaponia US in Harbour Peru oppugnavit. Et Germania irruptionem Canadae induxit, quae in partes pro-Germanicae et pro-Americanae scissae sunt.
  Hitler censuit magis rationalem esse nunc Americam occupandi, cum eius industria in bellum gerendo non componitur. Et quid de USSR? Exspectabo.
  Calculus Fuhrer, qui bellum cum Civitatibus Americae Unitis mense Decembri 1941 incepit, generaliter iustificatus est. Iancii ad proelium non satis parati erant. Sed ipsa Germania nondum plene suam potentiam comprehendit. T-5 tank seriem intravit, sed haec machina fuit cum duobus sclopetis 75 mm et 37 mm cum quattuor machinis tormentorum et armorum fastigio, et non Panthera. Fuit etiam vehiculum cum tormento 88-mm mm, sed levius tigris et armis rarius.
  Quamquam Germani adhuc fortiores erant quam Americanis, in praediis et in aviatione, praesertim in qualitate aircraft. Insignium est praestantia peritiae et felicioris Germanici Generalis Staff in peritia perficiendis. Americani duces hac in re mediocria egerunt, eorumque copiae constanter in boiles inciderunt et in se glomerati deduntur.
  Animos exercitus descendamus. Et tunc occaecat cepit et rebellavit. Aliquid incepit...
  America ad colossam potestatem Tertii Reich et tranavit...
  Germani celeriter progressi sunt. Una quaestio est copia trans oceanum. Sed hoc simile videtur Fritz feliciter copisse. Praelia erant in plena vis colossicae adductae, sed Germania et Iaponia fere semper vicerunt.
  Die 4 mensis Iulii anno 1942, Washington occubuit, et post dies octo, Civitates Foederatae Americae Tertium Reich in deditionem venerunt.
  Sic prima pars Belli Orbis Terrarum II finivit. Sed erat adhuc URSS. Et ipse Tituli tranquillitatem sentire non poterant.
  Sed Stalin amicitiam neutralitatem servavit et tempus lucrari et bellum omni ratione vitare conatus est.
  USSR Consilium Tertium Quinque-Annum implevit, oeconomiam duplicans secundum figuras formales. Re quidem vera, minor effectus fuit, sed adhuc significantia.
  USSR plus quam 2,000 praedia in prima parte anni 1941 produxit. In secunda medietate anni 1941, plus quam tria milia et sesquialtera, et duo milia cum dimidio recentissima series KV sunt. Mense Augusto primum KV-3s pondo sexaginta octo talentorum apparuit. Mense Septembri, primo KV-5 pondo centum talentorum et cum duobus tormentis et 170 mm armis frontalibus. Aucta effectio et aviatio. In secunda medietate anni 1942, USSR plus quam 4,000 piscinarum produxit, cum plus quam 3,000 ex recentissimis. Sed adhuc parum erat. Stalin numerum augere voluit piscinarum Sovietarum ad sexaginta milia in centum et viginti divisiones et triginta mechanizatorum. Aliquam ac mattis est. Donec USSR haec omnia ad perficiendum parata erat. Praeterea carros adhuc producebantur in oeconomia non bellica, sed productio lacus augebatur. Mense Maio 1942, versio KV-4 tank apparuit. Stalin currus gravissimas propositionum approbavit, appendens 108 talenta et cum armis frontalibus 180 mm.
  In secunda parte anni 1942, USSR plus quinque milia piscinarum produxit, cum plus quattuor milia gravium et mediarum. Numerus aviationis Sovieticae a fine anno 1941 triginta milia aircraft superavit. A fine anni MCMXLII ad quadraginta quinque milia crevit. Non satis erant gubernatores, sed.
  Hitler intelligentiam bonam habuit, et USSR praesentiam novarum praediorum non celavit.
  quin potius minae. Iam ad pompam die 1 mensis Maii anno 1941, ultimae piscinae Sovieticae T-34 et KV ostensae sunt, et duces Germanorum specialiter invitati sunt et etiam notae technicae generales suarum praediorum dederunt.
  Hitler machinis progressum iussit pugnare cum monstris Sovieticis. Primum sane 'Tiger'. Haec piscina seriem in versione leviore ingressus est et bellum cum America facere curavit. Sed Germanis aliquanto. In piscinas operantur "Panther", "tigris" -2, "Leonis", "Maus". Lacus "Panther", "tigris" -2, "Leon", sub uno vexillo quam maxime coalescere conatus est. Ita ut magnitudine tantum differant. Vehicula armatura declivia habebant, praesertim fronte, et valida tormenta longe munita. Piscina minima Panthera iam quadraginta quattuor talenta appendit. Habebatque armaturam alvei frontis: frons 80 mm declivia, latus 40 mm declivia, frons turris centum millimetris declivis, lateribus 40 mm. Et 75 mm tormentum cum 70 EL dolii longitudine. Lacus Tigris-2 mm habens frontem alvei 150 mm declivi, 82 mm latera, frontem turritam 185 mm, et latera 82 mm prona. Tormentum autem est 88 mm et 71EL dolium longum cum pondere sexaginta octo talentorum.
  Piscina "Leon" nonaginta talenta appendit. Armatura alvei frontalis est 150 mm sicut Tigris-2, latera 82 mm, armatura frontalis turris est 240 mm cum clivis, et latera turris 82 mm. Et centum millimetre tormentorum cum longitudine 70 EL. Id est "Leo", potissima piscina secundum armamentum et pondus ex hac serie.
  Sed etiam "Maus" in via. Duo tormenta simul habet: 128 mm et 75 mm, et multo crassius armatura in fronte 24 mm longa, et 210 mm in lateribus et alveis et turriculis. Ut nulla ex angulo.
  In USSR apparuerunt in KV-3, KV-4, et KV-5 praedis cum sclopeto 107 millimetre calibri et velocitate proiecto initiali 800 metrorum secundo. "Maus" sola piscina erat ut hoc sclopellum ab aliquo angulo et distantia penetrare non posset. "tigris" -2 et "Lev", cum hoc sclopeto in frontibus et T-34-76 iter non fecerunt, mediae cisternina maximae URSS in tabula.
  "Panther" in hoc casu, modo feliciter cum triginta quattuor, et leviori KV serie pugnare potuit. Tametsi factus est lacus ingens factus putabatur.
  Talia enim piscinae, tormenta valida, facienda sunt. Et tempus tulit.
  In anno primo dimidio quadra- gesimo tertio, USSR plus quam sex milia piscinarum ex quinque milibus gravium et media KV et T-34 producta est. Germani opibus freti significantis mundi partem, seriem impresserunt - vexillum pro "caleto magno" generis carinae. Et Panther, et Tigris, et Leo, atque etiam Mus, similitudinem figurae et regulae habuerunt. Hitler etiam insolentias T-4 et T-3 a productione removeri iussit, et T-2 et T-I modernizari et solum ad exploranda praedia adhibita.
  At Germani spatium non satis habuerunt ad novas machinas producendas satis quantitates ad altiorem modum in numeris ab URSS mense Iunio MCMXLIII obtinere.
  Et Hitler voluit in obterere numero praestantiam in oppugnatione habere. Dilato impetu. Tum autumnus et hiems nimium prope facta sunt, et Fritz iniucunda distulit usque ad diem 15 Maii 1944, tempore proxime ad finem sationis.
  In secunda parte anni 1943, USSR novam KV-6 piscinam in serie habuit, quae Maus pugnare voluit, 220 talenta et 203 mm tormenta et 107 mm pondo.
  Stalin longitudinem diei laboris ab alia hora usque ad 9 horas auxit et lacus productionem augere conatus est. Facti sunt in secunda medietate anni 1943 plus quam octo milia pondo et septem milia gravia et media. Germani autem officinas Americae et Europae tantum "Pantherae" confisi, in secundo dimidium anni 1943 ad duo milia carros mense producentes, tandem systema "magnus cat" dominati sunt. Cum Septembris, Panthera-II etiam productus est. Vehiculum hoc melius armatum fuit, sicut tigris-2, armis crassioribus, levi aucto pondere, validiore tormento 900-equitatum.
  In prima parte anni 1944, USSR armaturam turritam leviter validiorem et tormentum validum misit ut Pantheram aliquo modo pugnaret.
  Lacus seriei IS in productionem nondum profectae sunt, ideo eas a serie KV removere nolui. Praeterea, in USSR bella non gesserit, et nulla nuntiabatur piscinam KV non valde bonam esse. Praesertim pulsis observantia.
  USSR in prima parte anni 1944 productionem piscinarum augere non potuit, eam relinquens in gradu octo milium, sed T-34-85 cum turre maiore et sclopeto potentiore abiit. Numerus aircraftrum maximam quinquaginta milium pervenit, sed penuria gubernatorum eos ad tempus incrementum prohibere coegit. Quaedam ex veteribus machinis erant, tamen demissi et repositi cum ultimis.
  Germani autem gagates machinas in serie habebant: praesertim ME-262 et Arado bomber. Ita, et machinae propelle agitatae surrexerunt: TA-152, ME-309, potentissimi pugnatores secundum armamenti et velocitatis. Et Yu-288 et Yu-488 valde solida et alta velocitate bombers sunt. Praeter B-29, quae officinas in America occupatorum et R-51 pugnatorum cum octo tormentis et aircobras producta est.
  In caelo Germani et numero et qualitate iam praestantes.
  In lacus etiam URSS praetermiserunt tam quantitate quam qualitate. Germani meliores sunt impetus MP-44 diripiendi quam exempla Sovietica, et mobilitatem communem exercitus, generatim omnes ambitus, ne dicam classem.
  Etiam non eleifend enim. Pedites eius creberrimi sunt, et multae piscinae, quamvis leves, stipite Panthera licentiati, et aeroplana fere numerosa et valida, tum classis.
  Führer multas divisiones exteras collegit et in primo echelone solus viginti miliones militum campestria. Stalin, convocatis consiliis, hucusque circiter duodecim miliones conduxit. Absit: productio corruet, et sic onus ad aerarium. Et Iaponia quindecim partes suas et colonias in prima echelonis miliones distendit.
  Tanta vis colosseae exercitus apud Fuhrer et Hirohito congregata est. Et quid illis opponi potest?
  Fortis plus ad URSS valet munitiones suas. Prope confinium "Line Molotov", vetus paulo remotior "Stalin Line". Hic nimirum a mari usque ad mare moenia aedificata sunt, etsi non solida. Sed copiae satis perspicue non sunt ad defendendum. Wehrmacht iam multum valet et multas copias habet.
  Sed etiam URSS aliam quaestionem habet. Milites non admodum exercitati se defendent. Parva Exercitus Rubri praesidio edoctus est. Sed hoc nuper magis attentum est. Sed evidens dilatio. Sola una spes est sollertiae Russicae.
  Sed vires valde inaequales sunt.
  Germani bellum incipiunt die 15 mensis Maii anno 1944 . Sicut viae arescentes, et fines serendi, et autumnus et hiems se longe distant.
  Non inopinata oppugnatio est, intenti erant. Sed tantum multi Germani et socii sunt. Praeter Tertium Reich cum territoriis occupatis, Romania, Hungaria, Slovacia, Croatia, Bulgaria, utique et Finnia bellum contra USSR interfuit. Suecia occupata est ab Operatione Ursus Polar. Utique Italia non deesset tanto bello, et haec multitudo magis magna, plus etiam coloniae. Hispania et Lusitania, quae et colonias. Germani Helvetiam occupaverunt et pupas divisiones in Wehrmacht creaverunt. Sed id nulla est. In expeditione contra USSR: Brasilia, Argentina, et alii ex iis civitatibus interfuerunt quod Germani non occupaverunt nec in foederatione eorum comprehenderunt.
  Ita valida armada congregentur. et Australia occupata est.
  Ita Stalinus copias superiores agere debebat.
  Et tamen in URSS quinta columna operatur. Multae turmae, praesertim in Ucraina, pugnare et dedere sine pugna non volunt. Et Chechens incipiunt obstrepere.
  Ita URSS impari pugna ab initio, et fronte perrumpunt.
  Tametsi Rubrum Exercitus resistere conabatur. Massa magna et magna.
  Forte post mensem pugnando Germani late ante Borysthenen irrumpunt. Exercitus Rubeus hanc naturalem claustrum quoquo modo tenere temptavit.
  Arkashka et Leshka in legatione erant ad defendendum Kyiv. Erat urbs in collibus opportunissima atque munitissima. Et Nazis eum expugnare conatus est, colonias pedites ad loca Sovietica depellens: ab Afris, Arabibus, Indis. et lacus potentes utique utentes.
  Arkashka et Lyoshka inter vincula auctoris certaverunt et in brevibus exarati sunt, tamquam pueri undecim vel duodecim.
  Una cum iis pugnabant integra acies munientium: pueri ac puellae. Omnes perusta, exarati, iam macri ex chartarum cibo, et sane nudis pedibus. Re vera, aestas, mensis Iunii, in Ucraina calida est, et nullus filiorum vix calceos abrumpat. Et discalceatus multo sollertius pugna.
  Arkashka et Lyoshka fundas in manibus tenent, et e longinquo hi pueri quasi pedites feriunt. Milites autem Tertii Reich vertuntur et dilacerati sunt.
  Arkashka nudis digitis pedum puerorum, ut primum pulsarem igneum emittit, statim duos duodenas Nazis discerpet.
  Puer recenter coctus auctorem, rem magnam academicam, provocative pronuntiat;
  - Splendidis ... theoretice!
  Leshka, puer flavus in brevibus et ligatura rubra, calcibus nudis, sarcina explosiva iacit, turmas fascistarum discerpens, stridore;
  - Et fere nimis splendidis!
  Et pueri ambo ridebant. Et alii pueri et puellae in Nazis quoque uruntur. Quaedam ex sclopetis, quaedam e sclopis, quaedam etiam fundis utuntur.
  Item puella rubra cum matrice ligamen pulsar nudo pede proiecit, dilacerat lacus et pipiabat;
  - Non pervenerunt!
  Lacus post pedites apparuit. Praesertim potens "Panther" -2. illa perrumpere nititur primo.
  Arkashka digitos scindit et vas bullae culoi in eis apparuit. Puer, sine bis cogitans, tela ex hyperplasmate mittere coepit. Murrina acies tota in hostes concurritur lacus.
  Arkashka , jaculans in hostem , cooed ;
  - Plena fabulosa est universitas admirationis;
  Magica et stupenda est...
  Et tempus est manu magna attingere;
  Et si opus est, nudo pede eam percutiemus!
  Et puer hoc tempore premebat digitis pedum puerilium, et altius volans, coepit plasma magicum in Fritz cum manibus et pedibus flare bullas.
  Et videbatur frigidissima.
  Leshka etiam bullas saponis acquisivit, et integros rivos energiae magicae in hostes flavit.
  Pueri ambo in aere fluitabant. Alii tamen etiam non pigri. Illi etiam pedes nudo iungebant, trabibus plasmatis cum eis, discerptis ac rugientibus invadunt aircraft, pedites, lacus.
  Arkashka, alacres in exterminio adversariorum, cecinit;
  - Laser gladius;
  Vult te interficiam te...
  Lucet sicut ignis gehennae
  Laser Beam...
  Sed ne putes
  Quam servare vitam tuam
  Fidelis amor
  Ad finem tu es!
  Puer autem nudis digitis emisit bullas hyperplasmicas peramplasas potentiae perniciosas.
  Arkasha oblitus est se re vera magnum academicum et professorem hyper-forem fuisse, sed quasi lascivus puer sensit.
  Hic bulla hyperplasmica in "Tigr" -2 exposuit, et turrim in metallum liquidum dissolvit. Et deinde alia piscina spargitur in frusta. Terra et metalli combusta est. Res omnes vidi mauris...
  Leshka manus percussit, et nunc Nazi milites conversi et se invicem pungere coeperunt. Transfodiuntque cacumina, et galeas et reliquas munitiones.
  Leshka laetus cecinit:
  - Sed honestum esse;
  Vinco omnes, sine exceptione!
  Arkashka labem hyperplasmicam nudam calcaneo iecit, hostibus adulatione et proclamavit:
  - Fieri non potest, non potest!
  Lyoshka respondens iterum cessit manibus et pedibus bullis et latis;
  - Nos utique hic similes sumus di!
  Pueri inimicos vere oppresserunt et ludo potiti sunt. Hic sunt sicut Deo-creatores, omnia possunt.
  Arkashka despiciens...
  Et tunc ipse Hitler apparuit. Quattuor puellae eum circumdederunt. Et nudis pedibus Fuhrer percutiamus. Et tunc unum fasciculum apprehenderunt, digitis nudis inferioribus membris, et in quatuor partes scidit vivum. Id frigus est!
  Arkashka risum cecinit:
  - Et mox Tertius Reich cadet;
  Cum conterimus in ludo
  In patria nostra occisio non est peccatum;
  Omnia aestimabuntur!
  Et puer iterum nudas crurum digitos emittit, vi letali ac bullarum interitu.
  et cum in planis ascendunt, magnitudine refugiunt, et convertuntur in papiliones cum alis, quae sicut aurum scintillant.
  Leshka, hoc sapit, chuckle notavit;
  - Hoc perquam ridiculum!
  Nudoque digito, puer iterum parricidis potentiae maculam emittit.
  Arkasha, uredo, exstirpationis particula ex funda, chuckle notata;
  - Frigidissima res est, cum hostem feris, et ille... vertit!
  Et puer hostem capiet et penitus secat.
  Tum milites Nazi in dulcia, caseos, placentas et scelestos vertere coeperunt.
  Pueri, cum esurirent munitores, gaudenter strepebant.
  In piscina Germanica "Maus" subito se convertet in massam magnam, et tam pulchram, rosis pictam et aliis laetissimis floribus.
  Arkasha dixit cum risu:
  - Forma, pulchritudo;
  Felis lacus lacus!
  et pueri Academici quomodo rideant. Placenta autem, in quam Mus in frusta concidit, volavit ad filios aureos, scutellas subtiliter facta. Pueri puellaeque laetae insiliunt et tractant.
  Arkasha autem clamabat;
  - Cur non lavas manus?
  Et juxta unumquemvis auctor et auctor apparuit vas argenteum cum aqua odorata, saponem fragrantem et linteum crinitum. Praeceptores generosi inceperunt sordes abluere. Fecerunt hoc celerrime et comedere coeperunt. Fascist aeroplana, pedites, lacus versa in deliciis ad ipsos guys volaverunt.
  Et cultri adamantina scintillantes placentas in succidunt succi, sapidum frusta. Et pueri, lotis manibus cum gaudio, nazis dulcibus et eget, comederunt.
  Arkashka notavit crepantem in pusillis pugnis;
  - Haec est ratio reddituum! Ad litteram possumus aliquid facere!
  Et puer nudis digitis quasi strepitando sumpsit, et per consequens, Germanorum armamenta et milites delectamentum facti sunt. Et pueri delectantur.
  Omnes Nazis, qui expugnaverunt Kyiv, in cibum versi sunt. Sed hoc non est satis. Et tota offensio exercitus Rubri perseveravit.
  Arkashka et Leshka omnes milites URSS in munitores converterunt. Nunc soli pueri pugnaverunt: pueri puellaeque rubrae iunguntur. At e contrario fundas in praelio utebantur, et utres saponis bullae eas in Nazis dimittentes.
  Et Nazis in omnes cibos convertit: placentas, pastillos, pastiones, caseos, scelestos, cremor glaciei cum saturitate.
  Et iuvenes exercitus Rubri yummy tales comederunt, lotis manibus et superioribus potestatibus gratias agentes. Pueri infensi et ex industria se gesserunt, expeditionem contra Berolinum incipientes.
  Sed Germanus Yu-287 jet bomber in saginatos vectes in fugam convertit. Ipsum commodo per in. Et amant haedi comedere eos. Nunc omnes milites exercitus rubri in guys versae sunt, et laeti erant, constanter ridentes. et nudis digitis aliquid mortiferum in infinitum projecerunt.
  et adversarios destruunt pressius, tractat sapida. Ut ac magna est. Itaque tot placentae loco piscinae ortae sunt. Calcibus micare nudis, pueri bellatores tractat increpat et vorat eos avide. Id fecerunt magno studio.
  Pueri et puellae custardas et socolatae placentas comederunt, sicut et alii, sapidum et sapidum cibum. Copiae ex legionibus Wehrmacht in suavissimas res versae, quae praedones lubenter vorabant. Et Itali, exempli causa, in aliquet conversi, Romani pinea scelesta facta sunt, Hungari scabies facti sunt. Et omnes milites Sovietici, qui liberi fiebant, libentissime ac magno studio edebant.
  Haec fere sapida et cupediae erant. Pueri et puellae bullas emittunt, et hostes USSR in diversum cibum vertunt.
  Et e lacu forti "Tigri" i3, tam magnificum crustum evasit. Bene, modo amabilia.
  Pueri rident et saliunt. Nudaque undique calcibus micant. Statim videri potest quod sit sicut liquida mala.
  Iam custodes liberorum nudipedalia Berolinum accesserunt. Phasellus sit amet libero quam. Quod statim corvi in Fritz corruerunt et munitum illico corruerunt.
  Iterumque victoria militum Sovieticorum tam stupenda est, quamvis omnes milites pueri et puellae facti sint.
  Denique Europa liberatur atque copiis URSS vincunt Americam, Australiam et Iaponiam.
  Arkashka et Leshka, pueri isti in matrice, talem placentam nobilem fecerunt Goering et una cum puellis eam libenter comederunt. Et quam admirabile et deliciosum illud totum est.
  Arkashka et Lyoshka plus aliquet comedit... Bonum est liberos esse - multo melius quam adultos.
  Arkashka cum voluptate cecinerunt...
  et volo, volo, volo
  Curre in tecto, sequere columbas...
  Teasing Natasha, plectere trahens;
  Circumcurre navale in scooter!
  Puer vero iterum sapidissima, de exercitu Naziseorum condidit.
  Lyoshka notatur, muneribus parricidas nudis digitis cultellos natorum nudatorum jactans;
  Neminem peto, ut mireris
  Si magicae fiunt...
  Si vult, si vult.
  Si vult, si vult.
  Si magia accidit!
  Solummodo haec munera ex terribili, ferro armada facta, talia appetentia et suavissime odoranda.
  Arkashka subridere dentium notavit:
  Quo pueritia it?
  Quas urbes...
  Et ubi remedium invenire possumus?
  Ut illuc iterum!
  Lyoshka respondit libenter:
  - Sed per potentiam scientiae;
  Revertere potes...
  Immortales spiritus,
  Filum vitae revertar!
  Et pueri aeterni in choro psallebant;
  Hieme et aestas noua signa manent;
  Ludemus hic et hic!
  Perque palu nudis pedibusque per ima fluentis;
  Iterum guys sumus - me et te!
  Quam bonum est esse puerum, praesertim si tu es Deus omnipotens demiurge!
  Hic est ubi historia finitur...
  Et quis audiebat cucumerarium!
  
  NUPER JAPAN GAMBIT
  Iaponia anno quadragesimo tertio demum in USSR oppugnavit, atque etiam in oppugnatione contra turmam in Vladivostok aedificandam assequi procuravit.
  Decretum Hirohito prima facie fuit, quo tempore Americani Iapones in mari superabant, stupidi et incogniti. Samurai autem intellexerunt, si Germania succurreret, fortunam nunc vicisse. Impetus incidit cum Germanorum excursionibus in Kursk salientibus. Idque cursus proeliorum attingunt. Stalin relicta counteroffensiva. Germani suos in castra recipere potuerunt.
  Exercitus terrestris Iaponicae in extremo Oriente progrediebatur. Exercitus ruber auxilia ex Fronte Occidentali accepit. Sed protrahitur pugna. Iapones in Manchuria repulsi sunt. Germani interim suas copias repleverunt. et in Sicilia odiosos Sociae reppulerunt. Hic adiuvantur quod exercitus Sovieticus non profecerit, et parte copiarum in orientem translata Germanos Britannis et Americanis in Sicilia cladem intulissent. Res in Italia defecit, coniurati numquam id solverunt. Etiam et suscipit risus.
  Germani simul novam piscinam "Panther" -2. Haec raeda angustiorem turrem habuit et alveum silhouette humilem, quae armatura currus auxit et pondus etiam imminuit. Panthera, tutior ac mobilior, satis efficax piscina facta est. Idque Germanis permiserunt ut oppugnationem Sovieticam, quae hieme secuta est, bene pararet. Sed Nazis hoc exspectabat.
  Scilicet, principales proposita offensionum sunt Orel et Kharkov. Gerdae lacus cantavit sub Orel pugnans.
  Puellae pulcherrimae sunt, et obstante hieme, nudipedalia et bikini pugnant.
  Gerda, nudis digitis, Pantheram tormento 2 demonstravit, in hac curru non solum turris angustior, sed quattuor membra nautarum.
  Flava accensus, impugnatur per Fontes triginta quattuor et cooeditur;
  - Pro Wehrmacht!
  Proxima, ope nudorum digitorum, Carola emissa, hostem confodit et elidit;
  - Ad novas res gestas!
  Tunc Christina, puella valde pugnax flavi coloris rubri, nudis pedibus accensa est. Et etiam currus Sovietici feriunt.
  Et tunc etiam Magda feriunt, accurate ostendens.
  Ac pedum quoque nudis. Et hoc tempore illa piscinam KV ast, post quam pipiabat:
  - Puellis pugnamus, et tam frigus!
  Impetum Sovieticorum repulsi sunt Germani a fronte in oriente tenere potuerunt. Verum, copiae Sovieticae in Manchuria constituuntur. Iaponicum autem durum impulerunt.
  Sub anno 1944, Exercitus Rubrum iterum progredi conatus est. Sed in solidum offendi truncum. Aspectus Germanorum ME-262 jet aircraft in serie factis adaptatis cursui aeris proeliis factis. Currus novus evasit celeriter et tenax. Non satis certum justo.
  Duae puellae optimae maleficae Albina et Alvina in ea pugnaverunt.
  Tales sunt miris pulchri- tudines. Machinae Sovieticae triturant, quasi malleo aut albulus.
  Albina ope nudorum pedum telum suum ad clypeum intendit;
  Sovietica plana celeritate ad ledo. Confodietur tres currus Exercitus rubri et pipiabat:
  - Gloria Aryan somnium!
  Alvina perseuerat nere, ignemque nudis digitis caedere Soviet carros squeaked;
  - In nomine res gestae magnae!
  Et iterum puellae currus Soviet destruunt. Talia sunt nudis calcibus striata.
  et sibi exercent rogationes, ostendentes quod nudis puellis in fronte locus sit.
  Et plana incendunt et triginta millimetre tormenta aircraft sunt. Hae sunt hic puellae pugnaces. Pulcherrima nimis.
  Hic premit felis Albina coccinea papilla. Lupanet in Soviet aircraft, mitte eos et coo;
  - Fraternitas Aryan nobiscum est!
  Alvina etiam ad Russos LAGG-5 cum papilla fragum accensus, eum prostravit et pissavit;
  - Sequens saeculum nostrum est!
  Puellae in numero carrorum demissorum celeriter praeerunt. Aestate anni MCMXLIV, Exercitus Rubri per centrum operando Bagration erumpere conati sunt. Sed Mainstein incisuram ab australi ictu effecit, et haec clades exercitui Rubrum evenit. Res eo aggravata est quod IS-2, quibus tantae spei sociabatur, evenit ut infelici piscina esset. Apparuerunt autem Germani "Panther" cum potentiori 88-mm sclopeto et tormento equitum 900 equitum. "tigris" -2 seriem non intrant. Nihil fere commodum habuit in libro, cum "Panther" -2, sed multo gravior, carior fuit, et cum egestate operandi. Itaque "Tiger Regius" in seriem non licuit, cum eodem telo "Panther" modificatio est, sed multo leviora ac mobilior.
  Proelia ostendit Germanos TA-152 evolutionem Focke-Wulf esse valde bonam, potenter armatam et armatam, sed multo melius notae fugae.
  Exercitum rubrum satis difficile verberaverunt. TA-152 evasit ingratum mirum in Soviet aviation. Penuria duralumin necessariam iactationem provectioris Yak-3 et LAGG-7 differre fecit, ut Germanorum aircraft superioritatem in cursu et armamento super Sovieticos praevaleret.
  Res fere tota cessatione bombingarum Tertii Reich a sociis aircraft aggravata est. Civitatibus Foederatis Americae totum in Iaponiam intendere decrevit ut USSR ex Sinis servaret, et Britannia solum suum aircraftm periclitari noluit.
  Inde ad notabilem augmentum armorum productio in Tertio Reich. Praesertim "Panther" -2, quae a praedecessore suo discrepabat maiore constantia, celeritate, maneuverabilitate, machina validiore.
  "Panther" -2 piscinam dividit efficacem probavit. Praecelsa celeritas, cum tormento efficiente, silhouette inferior, et densa, latera armatura declivia, fecit eam prope instar nymphae spectare. Ita "Panther" -2 valde aeger mordetur. Et eius modificatio cum tormentorum potentiori tantum erat unum ton gravius, eoque maiorem mobilitatem et excellentiam frontis armaturam retinuit.
  Copiae Sovieticae in medio victi et PRAEFURNIUM percusserunt. Germani Moscuam appropinquant. Tantum in Mozhaisk defensionis acie vix interclusi sunt.
  Pavidus Stalin inducias per triennium obtulit Hitler. Oleum et materias rudis Tertii Reich fere ad nihilum se praestaturum pollicens, nec non omnes captivos bellicosos reddituros.
  Hitler, sollicitans Civitates Americae Unitas et Britanniam Iaponiam finire, et inde Tertio Reich inire, inducias pactus est. Tantum postulavit ut Stalin pacem cum Iaponia faceret. Stalin hoc consensit, sed in reditu, pars meridionalis Sakhalin, antea Samurai victa.
  Eo constituerunt... Fines manserunt iidem. Tertium Reich, quod imperium Ucrainae, Crimea, Donbass, Taman Peninsulae retinuit, fere denique fuit. Terminus eius proprie quinquaginta chiliometrorum a Moscovia est, et Leningrad adhuc obsidetur.
  Stalin pollicitus est motus partium factionem minuere in regionibus USSR occupatis.
  Germani nunc panem Ucrainum et carbonem Donbass accipere potuerunt.
  Germani oleum satis non habebant, sed haec productioni escae syntheticae satisfecit.
  Fuhrer primus omnium Africam superare voluit ut rudis materias belli et Medi Orientis oleo haberet. Bellum in caelo geritur pertinax. Instead of FAA programmatis erucae Germani productionem spherae aircraft fecerunt. Praesertim in Arado bomber, quod efficax esse probatur.
  Non nimis tamen bonum esse ad XE-CLXII. Pugnator evasit levis, vilis et facilis ad fabricandum, sed gubernatores idonei ad regendum eam requirebant. The ME-163 was somewhat better, although it only volavit per sex minutas, Germani autem fugam suam augere tempus curaverunt ad quindecim, et plus minus, is agrum Germanum defendere potuit.
  Hitler primus omnium iterum cum Franco occurrit et ultimum ei dedit: aut Germanos Gibraltar dimisit, aut Wehrmacht Hispaniam occupavit.
  Franco consensit ut Rolandus copias transmitteret. Statimque Gibraltar impetum fecerunt. Arcem statim capta est. Et inde Germani Mauritaniam invaserunt. Facilius est copias per brevissimum spatium transferre et Africam vincere coepit.
  Hieme iam amplius quadraginta quattuor divisiones quadraginta quinque in continentem nigram translatae sunt. Et Mauritaniam et Algeriam ceperunt et Tunisiam ingressi sunt. Ibi proeliis cum Britannis et Americanis acriter explicantur.
  Novus Germanus auto-propulso E-25 gun etiam in proeliis interfuit. Cum panthera-2 sclopetorum 88 mm et 71 EL, altitudo unius metrorum et dimidii, et membra duorum turbarum quae prona sita erant, machina egregia erat. Levis, mobilis, et quod interest, decenter custoditur. Armorum frontale 120 mm in magno fastigio est, et armatura lateralis 82 mm, plus scutulis. Idque cum pondere minus triginta talentis et tormento septingentorum equitum, transmisso et transmisso.
  Hoc autocinetum autocinetum propellendum evasit verum miraculum piscinae aedificationis, et omnes lacus sociorum perforavit, et ipsa in fronte omnino invulnerabilis fuit. et conversus.
  Germani etiam "Panther" -3 habuerunt, paulo gravior erat quam "Panther" -2, quinquaginta talentis, sed tutiores. Tormentorum potentior et 88 mm et 100EL. Et machinam inflatam praebebat potestatem usque ad 1200 horsepower.
  "Panther" -3 armatura alvei anterioris 150 mm ad clivum 45 graduum, et frons turris ad 185 mm in clivo 50 graduum. Foedus caput non accepit. sed solum 82 mm penetrari in ea parte sub declivia.
  Tamen, tam Shermani quam Ecclesiae, adhuc magis infirmae contra talem machinam erant, id etiam ex parvo intervallo in navi capere potuerunt.
  Germani Britannos et Americanos pedibus verberaverunt et aere dominati sunt.
  Aviatio fascistorum celeriter processit. Hic ME-262 X, cum alis raptis, velocitatibus MCC chiliometrorum per horas, et gravius armatis. Apparatus valde efficax.
  In ea Albina et Alvina nova sibi praemia meruerunt: Crucem equitis ferreae crucis aureis quercubus, ensibus et adamantibus. Uterque eorum aircraft superavit quingentos downed. Puellae Huffman praecedere poterant, qui paene quingentos aircraftnos iecit.
  Albina tamen et Alvina Fuhrer promiserunt se ad mille octoginta se daturos. Hitler decrevit ut crucem militis cum gladiis et adamantibus pro 250 ascensu aircraft et crucem militis aureis quercubus foliis, gladiis et adamantibus pro 500 aircraft daretur. A 1000 aircraft crucis de cruce ferrea cum Platino Quercus Foliis, Gladiis et Diamonds consideratum erit. Et erunt in eo adamantes quot centum!
  Hoc tale est incitamentum puellis nudis pedibus in bikinis.
  Copiae Germanicae mense Martio MCMXLV Libyam intraverunt. Moverunt satis celeriter. In proeliis, E-25 et E-10 praeclarum gubernationem et efficaciam usus ostendit. Utique graviora machinae non sunt bona. E-10 peius erat ad pugnam Churchill lacus, quae etiam ex parte optime armatae sunt.
  Sed contra "Sherman" est efficax. Haec autem piscina alta est et difficillimum est scopum humilem ferire.
  Germani per Africam profecti Libyam ceperunt. Aprilis in Aegyptum intravit. et transivimus.
  Haec proelia in atram continenti velut in lebete inferni erant valida.
  Hitler's Germania rictum suum malum ostendit. Gerda pugnavit in "Panther" -3. Et lacus et tormenta sociorum cum sua turba destruxit.
  Et cantavit intra se:
  - Nos omnes dilacerant;
  Haec vita, haec est beatitudo.
  et puella salit, cum musculis et biceps ludit.
  Pugnatur in undis, et Nazis propius ac propius moventur, Canalem Suesiensem appropinquantes.
  Hic bene clausus est, et Germani aliam maiorem victoriam reportarunt.
  Aegyptus cecidit, et Wehrmacht ad Nilum exsurgunt. Adeunt Sudan.
  Et aliae partes Palaestinam invadunt, et ulterius in Iraquia, et Syriam, et Cuvaitum sunt. Possibile est totum Orientem Medium occupare.
  Per aestatem anni quadragesimi quinto, Wehrmacht prope totum Orientem Medium cum Turcia cepit.
  Magnum libens. Hispania et Lusitania cum sociis ex parte tertii Reich bellum inierunt. Et Germani iam in Africam australem moventur. Omnia logica et accurata sunt.
  Classis subaquanea ingens in Oceano Atlantico et Indico pugnat. Demergit naves Americanae et Britanni.
  Americae iam fluctuat. Roosevelt mortuus est, et Truman aliquo modo cum Hitler agere conatur.
  Churchill etiam haesitat. Germani interim copias congregant. Nunc copiae eorum Iraniam invadunt et in Indiam vadunt. Aliae partes cum Italis, Aethiopiam subactis, et Sudan ulteriorem meridiem versus movent.
  Multo magis communicationum longitudine quam resistentia militum Britannicorum et Americanorum impediuntur. Progrediuntur autem Nazis, ignorantes difficultates et pietatem.
  Autumnus et quadragesimus quintus annus pro Germanis novis victoriis abiit. Eorum copiae in Indiam ingressi Dellium occupaverunt. Et ieram et in.
  Tituli praedicaverunt;
  - Cum Iaponia coniungi debemus. Iamque Germani longius progrediuntur et longius ad hostes progrediuntur.
  Fuhrer daemoniacus est, sed quid agat! Multum potes videre. Et Germani sub finem MCMXLV Indiae, et maxime Africae, victi sunt. Novi etiam Nazis armorum genera - discos habebant, quae parvis armis ejici non poterant. Et velocitas scutellarum volatilium quattuor sonituum velocitatum.
  Magnum beneficium in aere dederunt. Hieme quadragesimo sexto anno fere tota Africa capta est et Germani in Africam Australem pervenerunt, Boers ibi liberando. Magnam adipisci est harum et.
  Et iterum partes Nazis movebuntur, hoc tempore Madagascar. Atque mense Maio 1946 hanc insulam expugnationem complent.
  Hic Germani Iapones iunguntur. Asiam plurimam accepere.
  sed adhuc bellum est. Britanniam dorsum frangere necesse est. Emphasis est bellica subaquanea et aere gravis. Germani submarines peroxidorum hydrogenii vim habent, et navigia unius personae operatae sunt admodum exigui momenti.
  Germani multum habent. et jet bombers Yu-287, et ME-362, et Yu-688, et B-18, et ala volans. XE-477 jet impetum aircraft, et multo magis. Ita Britanniam prement, quae terribilis est.
  Et FAA ligula, utique in seriem. Postea quam in historia reali, sed potentius et perfectius. Praesertim cum alis, quibus accuratius radiophonicum imperium illis praebebatur.
  Novae V-2 rockes, utique, melioribus conditionibus quam re auctae sunt et cum eis diutius laboraverunt.
  Effectus igitur usus eorum multo pluris evasit.
  Britanniam autem quasi bombae infernae potestatis concidere coeperunt.
  et se ipsos crudeliter oppresserunt.
  Aer erat impetus truculentus. Praelia ostendebant contra orbes Germanos, socios nullum antidotum habent. Et simpliciter sunt inimici.
  Sine ulla misericordia Germani Britanniam premebant. et sic strenue fricatur quod proprie xxxiii volavit.
  Et die 26 mensis Novembris anno 1946, portum amphibium in ipsa metropoli secuta est.
  Et in Britannis exitialem evenit.
  Gerda interfuit praelio in Novissima Panthera 4 piscinae. Haec machina potens 105 mm tormentum cum dolio longitudinis 100 EL habebat. Armarium frontale 250 mm cum clivis, et armatura laterale 170 mm cum clivis, et machina equitum 1500, quae, cum pondere machinae huius sexaginta octo talentorum, praestantem administrationem praebebat.
  "Panther" -4 cum pondere "tigris" -2, erat melior armatus et armatus et multo velocius. Et machina felis Turbine in ea installatus est.
  Super hoc piscina cum Britannis Gerda pugnavit, et sibi cantavit;
  - Fraternitas Aryan non timebit!
  Tum puella globulum globuli cum papilla coccinea pressit ac proiectum vis lethalis exspuit. Perrupit frontem armaturam Churchill.
  Tum clamavit:
  - Cosmic exterreri solebat - mors ictu!
  Carolus etiam ignem cum papilla purpurea aperuit, et currum Anglicum abscidit et diruit;
  - Pro ordine Aryan!
  Christina etiam Leonem Britannicum militem utens carbunculo suo verberavit ac pressit;
  - Pro constructione angelica quadrigis!
  Magda apprehendit et impulit adversarium in papilla fragum utentem, pulsans eum et pissavit in summitate pulmonis;
  - Pro Patria nostra!
  Ita puellae pugnabant. Et quid aliud dicunt, frigidissimi sunt pugnatores.
  Ita Britanniam obtinuerunt. In caelo autem, Albina et Alvina compotes recipiunt, mille iam singulas tabulas descendentes excesserunt, et aliam crucem Militis crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus acceperunt.
  Iterumque aeroplana Britannica et Americana deducunt. Hae sunt puellae pugnae.
  Albina, premens globulum globuli cum papilla coccinea, alium hostem planum ad inferos mittit. Et simul clamat;
  - Gloria Patri!
  Alvina etiam accurate iecit cum papilla rubina, novum Anglicum autocinetum pulsat et fremit;
  - In nomine communismi!
  Et iterum puellas deducunt aliquem. Et inimicos contere. Tales pugnae puellas.
  Sed hic plures sunt in scutella volanti ijli. Tales sunt pugnae et pugnaces: Gertrudis et Eva. Machina quae non potest emissa cum anti-aircraft sclopeta et tormenta aircraft sunt. Puellae carnivorae sunt.
  Gertrudis nudis digitis utens, globulum globulum pressit. Patera volans acceleravit et plures currus Anglicos percussit.
  S. Gertrudis eliditur;
  - Actio vincat!
  Eva in ingrata iterum abiit. Etiam nudorum digitorum ope premebat globulis claviculi. Rursumque duos Anglicos currus percussit, et pipiavit;
  - Et patientiam cladem!
  Gertrudis iterum oppugnatur. Iam ope papillae coccineae globuli gaudii pressit. Illa tres currus more Americano icta est, et pipiavit;
  - Pro magnis finibus!
  Pugnax Eva erat creatura. Et ope papillae rubinae, globulis stimulis pressit. Quattuor plus cars proiecit, duos Americanos et duos Anglos.
  At illa mugivit;
  - Nam quod nulli erant termini!
  Hic sunt puellae. Et nudis, calcibus rotundis.
  Bellatores sunt valde pulchrae. Etiam sed gravida nisi.
  Puella valde infensi pugnare potest.
  His resistere non potes puellis. Victa est itaque Britannia paucis diebus in deditionem.
  Sic finivit operationem: "Mare Leo". Integer victoriam.
  Sed adhuc bellum cum Civitatibus Foederatis petit. Hoc loco Stalin Hitlerum obtulit ut cum America simul pugnaret. It was a good idea.
  Hitler dixit se solum Alaska Russiae dare posse et in bello solutionis satisfactionum tollendum. Ad hoc etiam Stalinus consensit.
  Et anno 1947 bellum contra Americam et Canadam incepit. Eodem tempore accessus in Australiam erat, quae exercitus Wehrmacht et Iaponiae occupabatur.
  Germani primitus Canadam attingere conati sunt. Operatio Icarus ut Islandiam caperet primus gradus fuit. Quae tam felix fuit. Et inde ad Groenlandiam venit. licet sit asperum.
  Sed Fritz in oram movit, et occidens ulteriorem.
  Fuhrer quodam modo logice dixit: ubi Germania finit - nusquam!
  Jussit in omnes partes moveri. Fritz copias in Argentinam et Brasiliam transferre coepit ut impressionem Civitatum Americae meridionalis a meridionali poneret. Iaponica copiae ibi etiam collectae sunt. Eodem tempore URSS in Alaska irruptionem immisit. Aestate anni 1947, prima Soviet T-54 lacus ad frontem pervenire coepit. Insignia erant exiguitate, silhouette, et armis bonis.
  Sed dum emissio T-54 humilis fuit. Plerumque in T-34-85 pugnatum est, quae ne adhuc quidem productio sublata est. Ob magnum sumptus et multiplicitatem productionis, IS-7 seriem non intraverunt, et IS-2 manserunt principale piscinae Sovieticae gravissimae. Et IS-4 in parva serie producta est propter crebras naufragationes et difficultates perficiendas. IS-3 satis difficile erat fabricare, etiam in batches parvas productus est.
  Quamquam IS-2 non satis munitum erat in fronte turris, parva arma bona habebat: quattuor tormenta tormenta et tormenta 122 millimetris bonam piscinam erumpere fecerunt. sed popularis erat SU-C. Etiam facilius quam T-34-85 fabricare, et simul cum potentioribus armis difficultates tangibiles pro America creare potuit. Praesertim cum T-54 nondum plene dominatur ad massam productionis, cum omnibus commoditatibus huius piscinae.
  Elisabeth cum sua turba, exempli gratia, in hac machina pugnatur.
  Copiae Sovieticae consistendi in Alaska tenere conantur. Aestas est relative frigida.
  Elisabeth in bikini et nudae digitos gun ostendit.
  Magnum proiectum funestum mittit in hostem.
  Iaculatio eius satis accurate est, et American Sherman cum turri avulsa abiere.
  In T-LIV lacus mirabilis est. Armatura turris frontalis tantum 200 mm est, idque grave est. In angulo 60 graduum ex horizonte. Latera autem sunt 100 mm. Frons carinae minor est ad 100 mm, sed ad angulum magnum inclinationis 40 graduum ab horizontali, latera ad 100 mm. Sclopetum 100 mm, calla 56 mm. Atque haec omnis venustas triginta sex talentis tantum cum tormento equitum quingentorum pensat.
  Etiam ut lacus sit amet magna tempus facilisis non ut ipsum.
  Sed Americani nihil ei resistunt. "Srman", non perfodiet in fronte et in puncto blank range. Viam, ad comparationem, T-54 superior est "tigris", quae in vera historia sexaginta octo talenta appendit, in turri armatura et latera carinae. Sola frons carinae -2 erat crassior, sed haec cinguli ab angulis magnis inclinationis piscinae Sovieticae erat. Tormentum Sovieticum paulo inferior erat in armatura ad Germanicum unum, et proiectum maius qua- les erat, eoque perniciosius. Et animadverte piscinam Sovieticam paene duplo magis quam tigris.
  Ekaterina propagines in vicem. Hic, tristique adipiscing lacus. Haec machina gravior est quam Sherman, cum tormento potentiore 90 mm. Armarium frontale et crassius - 102 mm. Haec machina, licet gravior et validior, frontem T-54 nec penetrat. Quanquam exsuperat t-34-85.
  Sed in USSR spem suam in nova piscina defigunt. Currus Americanus perrumpit. Tametsi pondo quadraginta duo talenta et gravius est quam T-54. Heic est currus Americanus novus.
  Hoc est "Superpershing" pondus quinquaginta talentorum est. Armorum frontale 150 mm est, et sclopetum 90 mm caliber 73 EL. Hoc autem gravius est. Verum, incessus effectus vehiculorum minimus est - machina tantum 500 horsepower.
  Hic vero moveor. Hostium tormentum iam non est inferior Sovietico per armatura, et arma frontalis iam non est peior.
  Verum hostis tantum quattuor ictus minutos facit. Tormentum Sovieticum igni paratum est.
  Elena accendit in hostem, et verba facit;
  - Haec est libido infernalis.
  et puella linguam suam exertat. Et patet quod "super-" etiam stupet. et t-54 proiecto subterfugit. Et celerrime facit, licet machina non potentissima.
  Puellae iterum sagittant. Hoc tempore Efrasinya a Canadiensi facta Churchill percussit et pipiavit;
  - Ego sum fortissimus in mundo, omnes inimicos in latrina occidam!
  Connivent sociis.
  Puellae hic adhuc pulchrae sunt. Donec et ipsum. Itaque homines capiunt insiliunt. Pantherae verae Just.
  Puellae Afros maxime amant captos, eisque tam grata est.
  Sed magni gubernatores in caelo pugnant. In hoc casu, Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova. Tales sunt puellae pulchrae, curvy, in uno bikini et discalceatis.
  Pugnant autem cum tota classe aircraft Americanae. Quod fortiter faciunt.
  Anastasia nudo calcaneo vectem premit, accendit iactum, an Americanam currum stridore pulsat;
  - Pro communitate!
  Akulina etiam puella in bikini accuratissima est, ignem infestum agit, hostem percussit, ac susurros interclusit;
  - Pro magna mutatione!
  Ita Americani tam in terra quam in aere triturantur.
  Nempe lacus Gerda iam pugnans in Canada est.
  "Panther" -4 habent modificationem provectiorem. Nullum fere tectum in eo, et anguli inclinationis turris augentur.
  Id melius munimentum ab utroque vertice percussionibus et lateribus lacus. Ita Germani confidenter pugnant.
  Gerda premebat globulum globulum cum papilla coccinea, proiecto accendit et pissabat;
  - Noli tardare dum cornering!
  Charlotte etiam premebat pyga artificii figentis cum papilla purpurea et yelped:
  Sola haec via scies vincere!
  Christina etiam globulum globulum cum rubino papilla tundebat, et boabat:
  - Nostra nova victoria erit!
  Magda etiam cum papilla fragum vapulat, Americanam piscinam et blatheras opprimit;
  - Omnes nostrae victoriae sunt super!
  Sic puellae pissed sunt. Pectora pulchra habent in via. Atque ego vere velles coccinas lambere papillas.
  Solent puellas viros captos rapere, quos vere amant.
  Puellae pugnant.
  Alvina et Alvina mirabilia in caelo operantur. Hoc novum ordinem receperunt, crucem Militis Tertii Crucis Ferreae cum aureis quercu foliis, gladiis et adamantibus. Tales puellae abundanter praemiis suspenduntur, et frigidissima.
  Alvina alia tres cars Americani addicitur utentes digitos nudos ad sagittandos et cantantes:
  - Ac puellae ad caelum allisi!
  Albina, quatuor plus US planis fusa cum nudis digitis, stridore;
  - Nos elementa venti sumus! Elementum venti sumus!
  Progressus Fritz trans Canada continuatur. In caelo scutellae arietis Americani volantes. Hostibus resistentibus arx erat. Toronto mense Septembri 1947 incidit. Quod condicionem difficiliorem Americanis fecit.
  Gertrudis et Eva trans Novum Eboracum volaverunt in patera volante. Addicitur aeroplana Americana et expressit;
  - Frigidissima erit! feremus!
  Ac papillae globuli cocci incubuere gaiidiani. Et exciderunt aeroplana Americana ...
  Bellum in favorem tertii Reich ibat... Sed tempestas ingravescebat. Et mense Novembri in Canada factum est frigus, quod Nazis paene totaliter cepit et nix cecidit.
  Copiae Sovieticae paene totaliter Alaska occupaverunt et etiam Canadam ingressi sunt.
  Elizaveta equitavit in T-54, quae, usque adeo, in batches minimis producta est. 34-85 T-34-85 Paene pugnatum est, quod eorum passionem et pressuram demonstravit. Et simul haec lacus non sunt translata.
  Elisabetha, quamquam frigida, nudis pedibus et bikini erat, in piscinam Americanam cum papilla coccinea et distillante accensa est;
  - Pro magnis rebus gestis!
  Et ostendit ei linguam longam. Hic est puella, omnes puellae - puella!
  Ekaterina quoque, quamquam gelu, discalceatus est bellator et in bikini hostes obtruncant. Illa currus Americanos percussit et papilla coccinea utens et stridore;
  - Navigavimus!
  hilarem bellatorum stolam. et papillae ad ubera scelerisque ut fraga.
  Elena in hostes saevit. perfodit et exsibilat denudans margaritam;
  - Hic est finis hostium capitalium!
  Et talis bellator classis frigida est. et valde pugnaces. Et Euphrasia, quasi hostes tundendo. et capiet eam, et falcet eam.
  R. Et rugiet;
  - Space BUTIO!
  Item aliud proiectum mittis cum papilla pyropo.
  Puellae cum multitudine Civitatum Americae Unitarum tractaverunt. Bellum instat... Et hiems iam venit. Fere tota Canada capta est, et pugna iam comparata est in finibus septentrionalibus Civitatum Americae Unitarum.
  Americani exitum quaerunt. Truman nulla condicione praeter deditionem pacem Hitler offerebat. Fuhrer postulavit: modo deditionem.
  Restat ut Truman ipse non jaculari.
  US bellum continuavit. T-93 piscina in seriem abiit, gravissima in nonaginta tribus talentis, immo etiam sclopetum cum 155-mm sclopeto propellitur. Sed saltem ipsa lacus in fronte Germanica penetrare potest. Et ipsa habet armatura CCCV millimetris. Sola tormentorum autocinetorum autocinetorum ad "Pantheram" penetrandum capax et supra hostes lacus in fronte. Sed etiam Nazis admiror. "tigris" -4 apparuit, una cum "Panther" -4, solum gravior et densior armis ac tormento valido.
  Haec raeda periculosissima se ostendere potuit.
  Et enucleantur etiam -5 "Panther", in exemplari magis provectiori, pyramidali. Haec piscina revera perquam practica fieri potest.
  Novus annus MCMXLVIII venit... Germani paululum taetras obstiterunt communicationibus socialibus. Railroads instanter aedificatae sunt. Opus erat in plena adductius.
  Americani contra impetum temptaverunt. Sed non erat id ipsum. Shermans cum ingenti copia producerentur, carnificinam erant similes.
  "Persiones" etiam non allatae sunt. Americani aliquid plus minusve apti ad pugnam Germanorum creare conati sunt. Sed non bene fecerunt.
  Sed in URSS piscina experimentalis IS-7 in acie posita est. Alenka in ea erat cum femina sua cantavit.
  Puellae sunt utique nudipes et in bikinis.
  Piscina potentissima est cum tormento 130-mm, quod proprie capita vehiculorum Americanorum revellit.
  Anyuta accensa ope nudis digitis, avellere turrim Sherman, dixit:
  - Nunc bellum cum Americanis ...
  Alenka etiam in hostes accensus, nudis digitis utens, consensit:
  - pugnemus! Et hoc grave!
  Alla Americana percussit utens papilla coccinea et infensi dixit:
  - Imo frigus est!
  Maria quoque ope fragum papillae per singulas hostis saevit, et increpuit;
  - Pro communitate!
  Marusya etiam hostem ferire. Quin etiam aptissime notavit denudans dentes et nudum pedem iactans;
  - Haec vera rapina est.
  Et quomodo ridet. Dentes margaritas ostende.
  Piscina IS-7 capax est pugnandi Panthera-4. Verum, piscina Germanica est serial, et massa producta et IS-7, tria tantum hucusque producta sunt. Admodum difficilis lacus fabricare.
  Sed Vedmakova in aeroplano, ita Americanos incitat, ut horrorem. & eorum plana mortifera comminuit.
  Praeterea puella nudis digitis utitur. Plana magna cum industria pulsat.
  Clamat Anastasia:
  - Saga spatium sum - ego omnes deleam!
  Sapphirus oculis annuit suis. Et subridere dentium valde infestat.
  Akulina Orlova etiam cum rabioso furore aspidis pugnat. Ac pulsat Americana aeroplana, fremit;
  - Gloria tibi, Patria nostra! Patria familia haec erit!
  Et annuit socio suo, licet eam non viderit!
  Hi sunt hic pugnae et formosis. Potentia eorum est simpliciter mirabile. et non resistet eis exercitus quisquam.
  Anastasia Vedmakov puga pyga cum papilla coccinea premit. An American currus et stridore pulsat;
  - Gloria magna regum communismo!
  Etiam et efficitur mauris. Quamvis dici possit Stalin tsar aliquo modo fuisse.
  Akulina cum hoc consensit:
  - Communismus maximum regum factum est!
  Ipse quoque pyropo pyga premet papilla, Et mittet proiectum letale vigorem.
  Puellae hic sunt pulchrae specie et figura. Et in hieme uno tantum bikini pugnant.
  Mense Martio Germani Canada tandem occupaverunt et Mexicum ab austro ingressi sunt, USA in forcipe plaudentes. Hactenus pugnatum est tantum ad meridiem. Ibi perrupit omnis coitio armada Iaponica-Germanica. Exercitus Mexicanus cum parte Civitatum Americae Unitarum sollemniter pugnavit, sed aegre fecit. Multi Mexicani sine pugna transfugerunt et dediderunt. Primo Aprilis, Iapones Mexicum urbem ingressi sunt.
  Inter samurai turmas quattuor ninja eminere puellae.
  Pedites Americani gladiis obtruncant, qui Mexico tegere conati sunt.
  A ninja puella cum capillis caeruleis ad molendinum cucurrit. Yankee milites contrivit, et nudis digitis pisum explosives proiecit, quae totam piscinam in se convertit.
  Tunc sonabat bellator in terra;
  - Banzai!
  A ninja puella flabellum crinibus ventilabrum gladiis tenebat. American milites multum etiam obtruncant. Et sarcinam explosivam scobe nudis digitis proiecit. Et ad tres lacus traditos.
  Et exclamavit puella;
  - Summa nostra aerobatica!
  Et despiciens amicos suos.
  Ninja puella rubris capillis habebat papilionem cum gladiis katana exceptum. Multum pugnantium cutem nigram succidit. Et bombam nudis digitis proiecit. Tria tormenta auto-propelluntur.
  Et increpuit:
  - Insectum pathicum non sum - ninja testudo iustus!
  Ninja puella crines suos gladios tenuit, draconis exceptio furialis. Quasi scapulas helicopteri trahunt. Multos milites interfecit. Tum digitos nudas, boomerang. Quae tres cados lacus Americani absciderunt.
  Et pipiabat;
  - Truman deletor erit!
  Ita puellae Iaponicae dissipantur sicut turbo realis mortis.
  Tam atrox proelium detexit et per Mexicum geritur.
  Et mense Maio 1948, odiosa a septentrione, resumitur. Divisiones Germanicae, peregrinae et Sovieticae per agrum Civitatum Americae Unitarum movere coeperunt, acriter resistentes copias et militias Americanorum superantes.
  Pugnatum est ... Gerda adhuc pugnabat in "Panther" -4. Hactenus, tantum T-93 potest problemata Americanorum in fronte machinae Germanicae facere, in qua novum et validiorem machinam gasi tormentorum 1800 horsepower instituerunt, et sclopetum citius accendi fecit et sine rostrum longitudinis augens, rostrum velocitatis proiecti levavit. Ita "Panther" -4 U potest penetrare T-93 in fronte cum omni armorum crassitudine huius auto- remisi sclopetorum, quod est insanum crassum.
  Iamque Germanorum turba nihil incassum pugnat. & pugnis impugnantibus.
  Gerda tormentum suum nudis digitis et ignibus apud Americanos demonstrat. Apte percutit, et stridit;
  - Gloria fraternitatis Aryan!
  Carolus quoque nudis digitos fatale telum monstrat. Lacus Americanam perrumpit. Et clamat:
  - Gloria ideis Nietzsche!
  Christina, ope nudis pedum, scopo etiam invenit. Proiectum mittit, quod tormentum evertit et fremit;
  - Gloria opinionibus quae in saecula vivunt!
  Magda etiam hostem ferire. piscinam suam pressit, molem peditam contrivit et pressit;
  - Gloria Aryan dominii!
  Tales sunt pugnae et admodum pudici puellae. Flamma irae et tempestas passionis habet.
  Forcipes ferri utrinque moventur. In meridie, per finem mensis Maii, Mexicus victus est, et progressus Iaponica et Americana unitates in USA meridiana attigit.
  Omnia prope ex consilio iverunt. Aestate anni 1948 pugnatum iam erat totum in finibus Americae, quamquam accessu militum Germanorum in Cuba.
  Praesent et fermentum erat.
  Inter pugnantes in Cuba sunt turba Anglica Ioannae Armstrong. Puella pulchra cum Americanis pugnat. Insulam libertas vincit, quae cohors Fidelis Castrensis aliqua de causa appellata est.
  Puellae in piscinam 4-tigris equitant, quae potentissimum tormentum 128 millimetre, 100 EL dolium longitudinis habet, et crassitudo frontalis armaturae trecentorum milliumtrorum sub clivis, et latus armaturae 250 mm sub clivis. Talis piscina non tam facile vinci potest. Et habet apparatus octo tormenta.
  Jane Armstrong, nudis digitis eiaculans, dicit:
  - Dicamus modo illud iocum!
  Gringeta giggled et respondit;
  - Etiam quam multae difficultates gutture solvuntur!
  Nec non ope digitorum. Puellae, nempe nudipedales et bikinis. Sic frigus et temperamentum.
  Hic Malanya surculis, nudis utens digitis, stridore;
  - Gloria Britanniae!
  Hanc secutus, Monica, decoris admodum decoris, ignem ducit. Ac nudis etiam utens digitis. Et valde temperanter et infensi agendi. Puellae hic multum sciunt de bello, sexu, et amore militum et captivorum nigrorum.
  Nam Afer magnae voluptatis est, ut Afer suam scelestam, virilis perfectionis amplexus, labris et ore puellae sugat. Et hoc facere pulchellus frigus est.
  Puellae Americanos magna libentia et sitis victoriae opprimunt et hostes opprimunt. Gravissimae sunt hominum.
  Digitis nudis tormenta demonstrant.
  Sic in fine mensis Iulii, Cuba capta est. Et ad finem Augusti tertia Americae in dicione est coitio civitatum anti-Americanarum.
  Gerda hac occasione locutus est:
  - In boa leporem strangulat!
  September 1948... Germani ad Washingtoniam progrediuntur. Etsi adhuc longe est, Philadelphia iam circumventa est. et expugnaverunt eam.
  "Panther" -4 U figit in domibus, fenestras frangit, muros diruit.
  Gerda ridens dicit:
  Discerpamus eos.
  et nudo digito monstrat truncumque .. .
  Mense Octobri Germani plurimas urbes acceperunt et Washingtoniae appropinquaverunt.
  Exercitus rubri etiam puellae pugnaverunt.
  T-54 in America est. Donec nunc, lacus id efficitur massa, ac maxime SU-100 ad bellum. Pugnae fervescunt vehementissime.
  Elizabetha in Americanos nudis digitis suis accendit et notavit:
  - Quidquid dicat, sed vincimus!
  Elena etiam Iancii nudis digitis verberabat ac dicebat:
  - Et vincere nascimur.
  Americani novam Patton piscinam habent, Pershing reponere debet. Nota differentia inter autocinetum fuit usus potentioris machinae equitum 810, sclopellum elongatum a "Superpershing", capax ad perforandum in fronte piscinam Sovieticam.
  Haec autem machina non crassior facta est armatura. Solus angulus inclinationis rationalis augetur.
  Sed hoc non sufficit ad defensionem. Verum, Soviet T-34-85 adhuc non extra productionem validior erit. Et talis lacus e longinquo rumpit.
  sed t-54 excedens.
  "Patton", inquam, celerius erit. Sed hoc modo in productionem ire incepit.
  Etiam consectetur vehicula Shermans sunt. Impossibile est eas removere, non obstante quod antecedant. Cum productio carros nimium cadet.
  Fine Novembri Germani Vindobonae et Berolini accesserunt. His urbibus oppugnari coepta est.
  Americani haec cardines defensionis pertinacissime dedere noluerunt et magnas copias collegerunt. In communi US milites bene et fortiter pugnaverunt. Pedes bene exercitati sunt et multa arma parva.
  Vera aviatio Tertii Reich multo fortior est. Hic duae puellae Albina et Alvina numerum duorum milium delapsi aircraft superaverunt et novum singulare iudicandum acceperunt: Diamond Stella, Crux Militis Crucis Ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus. Hoc est novum genus praemii a Fuhrer constitutum. pro supergirls!
  Proelia in oppugnatione Washington geruntur, turmae selectae SS. Pugnant magna cupiditate.
  Gerda, ut semper, ante omnes est et sicut diabolus pugnat. Nudaque pedum proiectum letale accendit. Currus Americanorum et pugnis.
  Gerda infensi remarks, dentes petrae sunt;
  - Gloria Germaniae, gloria!
  Iterumque nudis digitis proiectum viribus letale emittit.
  Tum Carolus papillam coccineam pressit, hostemque accurate percussit.
  Et exclamavit voce magna:
  - Gloria in Nietzsche Aryan vertuntur!
  Crines rubentes aeris excutit. Talis puella Suspendisse.
  Christina etiam in hostes incensa, nudis suis digitis adiuta, valde bene ferens ac clypeum increpuit;
  - Ideae fraternitatis Aryan.
  Praeterea lupanula et Magda - puella terminator. Hostes contrivit plenis pectoribus cicadinas et cicadarum utens papillas ;
  - Ad ideas magnarum rerum!
  Puellae cantabant;
  Nos sumus magni missiones
  Et reges magnorum regum.
  Pulcherrimus in universum
  et ebore ad ubera!
  et unanimiter puellae linguas suas ostendebant. Tales sunt pugnae et stolae clarae.
  Vindobonae primo Decembri incidit. Urbs New York valde magna est et duravit usque ad annum novum.
  Et cecidit quoque...
  Hic venit MCMXLIX. Exercitus NOS perfectus est... Patet hoc esse dolorem. Non procul absunt virium reliquiae deditione. Et mox Kalendis Ianuariis Truman deditionem suam denuntiavit. Actum et datum in anniversario domini Hitleri in Adventu Domini. Sic US cecidit...
  Sed bellum utique nondum erat. Etsi mora temporalis erat.
  paulum utrimque quietis opus vulneraque lambere.
  Sed Hitler putavit Iaponia nimis fortis erat. Iterumque consenserunt cum Stalino. Bellum initum die 20 mensis Aprilis anno 1952 .
  Stalin adhuc vivit, sed non omnino sanus. Tituli rerum potiri cupit.
  Panthera-5 apparuit in serie ut piscina principalis. Figuram pyramidalem specialem habet, et altam uim gun habet. Et non ita gravia, tantum quinquaginta talenta et duo membra turba. A Gas Turbine horsepower. Hoc est, piscina proprie volat. Et dolium eius brevius est, sed initialis proiecti velocitas etiam augetur.
  Haec apparatus resistentiae auctae armaturas habet, ideoque contra Iapones efficax est.
  Puellae Gerda et Charlotte in Panthera-5 contra Iapones pugnant. Et magna cum efficientia agunt.
  Gerda, in hostem figens, nudis digitis adiuvante, sclopetum monstrat et cantat;
  - Qui corde et animo caret!
  Charlotte etiam accensus, nudis digitis utens, et yelped:
  - Noli numerare in somno!
  Puellae sibi rident. Tertius Reich Samurai oppugnat. Et USSR in Sinis proficiscitur. T-54 iam in piscina facta est et in variis proeliis late usus est.
  Nunc turba Elisabeth est. Lacus Iaponicae fortasse non valde bona est. Licet "Panther" -3 cum validissimo gun, quod periculosum est etiam in autocineto Sovietico, sed successus eorum ad hoc limitantur.
  Elisabeth germen in samurai nudis digitis et stridore;
  - Gloria temporibus communismi!
  Elena, incendere, item anser;
  - Gloria heroibus!
  Et deinde papilla coccinea utitur. Hic est talis pugna kralya. Et efficacissima et vere valde infestantibus.
  Ekaterina etiam cupressi ope nudorum pedum. Et simul, et rugiet;
  - Pro magnitudine idearum communismi!
  Mira est haec puella.
  Quin et Euphrasia supplex et rubicunda papillas Ignea, et nutantem capitis flexere caput ;
  - Pro systemate Soviet!
  Et omnes puellae, alio curru Iaponico fractis, clamant;
  - Noli obesse!
  Quid pressionis in Iaponia.
  Sed lacus IS-7 etiam movetur. Nunc id efficitur massa. USSR celeritate accelerato reficere potuit et in possessionem Alaska recepit. Ut ac magna est.
  Nunc bellum est, et omnia in hoc mundo sunt iucunda et fascinantia.
  Alenka, incendii tormenti IS-7 validi et samurai piscinam demoliendo, pipat;
  - Futura mundi ad communismum pertinet!
  Nudaque tundit calcem in arma.
  Anyuta etiam ad samurai accendit, nudis utens digitis et stridore:
  - Ad notiones novi mundi communisticae.
  Alla ei percussit adversarium cum papilla coccinea. et editi;
  - Magnum somnium et magna pulchritudo!
  Et Maria iecit, nudis digitis utens, et perquam accurate;
  - Hostem ego ferio!
  Et ad extremum, Marusya, quasi lupanet, dimidium capitis Iaponiae flabit. Specialius, turres. Et sane papilla rubina in actu est.
  Puellae officium bonum fecerunt et ex animo emissae sunt. Et nunc habent rostros colossos et cistam plenam praemiorum.
  Gubernatores Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova plus quam ducentae aircraft singulae iam collegerunt. Et pro hoc habent octo iam aurea sidera heros. Regula talis est: nam quinque et viginti aircraft sunt: stellam auream dant.
  Anastasia in planum Iaponica promittit utens nudo digitorum ac stridore;
  - Communismus, communismus, communismus!
  Akulina etiam currus Iaponica pulsat, nudis digitis utens et cicadarum:
  - Fascismus lacerabitur!
  Hae puellae gubernatores pulchri sunt.
  Sed magis sunt pulchri- tudines. Albina and Alvina. Iam plus quam tria milia aircraft iecit. Acceperunt etiam aliud donum: Diamond stella crucis militis cum frondibus aureis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Hae sunt puellae et famose pugnant.
  Alterum currum Albina ope coccinea papilla pulsat, et stridore;
  - Gloria temporibus, qua Fridericus Nietzsche vincit!
  Alvina proximum currum intercludit cum papilla et stridore carbunculo;
  - Atque haec era veniet, credo!
  Oleg Rybachenko etiam Iapones pugnat.
  Termino eas cum gladiis puer secat et nudo digitos pisas eiicit.
  Et cum opus sit, sibilat, capita samurai et piscinas pulsare, auxilio corvorum deliquium.
  Idem facit Margareta. Et nudos pedes iactant tasque antimatter...
  Oleg Rybachenko, hostes Russiae magno studio opprimens, cantavit, litteram de gressum componens;
  Celebris est terra Sovietica;
  Et spatia eius, flumina, montes.
  Nata est virtute;
  Et mox loquamur!
  
  Sum puer auctor Russicus,
  Tam paratus est pugnare pro patria...
  Ostendam populo omnes exemplum;
  Post omnes, semper cognovimus pugnare pro saeculo!
  
  Gloriosi filii munitores,
  Sub tutela Matris-Russiae...
  Etiamsi turbae Satanae saeviunt
  Suppliciter Dominum rogavimus!
  
  Ea laetissimus
  Nostra Russia immensa...
  Cum ruit ad terram clamor;
  Svarog noster magnus est Messias!
  
  Let's keep the universe
  Russi genua non adferunt.
  Transis probationes quinque;
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt!
  
  Patria nostra gloriosa erit
  Propediem vive sub communismo...
  Tu in aetemum nativum scis datum;
  et erimus in iugo fascism!
  
  Quomodo arbores pomorum in Patria floreant?
  Et tegumento aspen.
  Tituli mox kaput;
  et erit sicut planeta paradisus!
  
  Patriae servire cupio
  Nostis immensum Russiam...
  Venator verte in ludum;
  Puellae feliciores erunt!
  
  In frigidis nudis pedibus equitare
  Hae luscae puellae...
  Fascists pugno ferient;
  Et ignis ex machina gun!
  
  Fides nostra Russica vivit;
  Clara Russia sine finibus...
  Noverint summi domini nostri Rod;
  Deus albus est magnus Messias!
  
  Jesum amo et Stalin
  Lego Lada et Svarog .. .
  Ruteni rutu trahi non possunt;
  Sub tegumento lucis Dei erit!
  
  Non sum auctor nec atheus;
  Etsi mihi cariores sunt dii Russi ...
  Tantum et non seconds down
  Pro Mater nostra Russia!
  
  Quid ludo, vince?
  In aeternum, tegumento Rus' lucet.
  Moscovia utique tertia Roma est;
  Malus Cain peribit!
  
  omnes enim Christi milites sumus.
  Et arcu tellus Svarog ...
  Patris exemplum nobis Jesus,
  Omnes promittimus honeste eidem Rod!
  
  Nolo mori guys
  Patriam faciamus, crede mihi ditiorem...
  Tametsi petuntur a malo latrone;
  Eum verberare possumus!
  
  Bellator pulchro Rus';
  Patria quae universum regit...
  Dicimus - Omnipotens salva nos;
  Esse rem creationis!
  
  Contingit bellum occumbere;
  Humanum genus in maiestate resurget.
  Satanas destruetur
  Ibimus ingenti cantu!
  Tertius Reich Iaponiam oppugnavit ... Magnae res in proeliis gestae sunt.
  Exercitus quoque rubri Samurai oppugnat. Nunc copiae Sovieticae ad portum Arthurum appropinquant. Turba Alenkae pugnatur in die IS-7. Puellae in ea pulcherrimae sunt, in bikinis et discalceatis. Tales ingenue os rigant, modo amabiles.
  Alenka sclopetum 130-mm accendit, pulsans per currus Japanese et stridore;
  - Gloria verae communismi temporibus!
  Anyuta quoque ope nudorum digitorum et strigum iactum accendit;
  - Pro nostris Stalin!
  Alla post eam accensus est, nudis pedibus utens et elisis;
  - Praeclare gestae!
  Tunc Maria etiam accensa est, premens bullam cum papilla coccinea et latratu suo;
  - Pro magnitudine era!
  Et ad extremum, Marusya etiam proiectum accendit, in hoc casu utens rubinus mamillis magnificis uberibus ad jaculandum.
  Puella quam in captivitate recordata est, Germani eam brevibus suis spoliaverunt, et ridentes vellicantes, pronuntiantes.
  - Quid cista! Suus 'iustus ubere lactei sicut solidissimi bubali!
  Et vere frigus est. Praesertim in tantum breves, cum per nives aguntur, Et nudant, niveis decora vestigia, linquis.
  Nunc autem USSR una cum Tertio Reich copias samurai vastat. Quod quidem multo iucundius est quam defendere contra superiores hostes.
  Sed nautae Germanorum in "Panther" -5. Gerda et Charlotte in curru bipertito quinquaginta talenta pendunt, sed cum tormento gas turbine equitum 2000 equitum. Celeritas talis piscinae centum chiliometrorum per horam pervenit. Et apparatus est valde terribilis.
  Gerda in Iaponicis iaculatur... Germani samurai ex USA prope dempserunt et nunc ex illis Mexico purgant.
  "Panther" est machina pyramidalis et valde mobilis et ab omnibus angulis munita.
  Gerda nudis digitis emissa iacit. Propagines a Iaponica cisternina et stridore;
  - Ideae meae frigidissimae sunt!
  Tum Charlotte rursus ignes, nudis utens digitis et stridens;
  - Optima copiarum in mundo!
  Et puella quoque stridit.
  Sed Christina et Magda etiam in Panthera pugnant, supertankam cum tormento alto et figura pyramidali.
  Christina hoc tempus figit, papilla coccinea premens in globulum globulum et inimicum feriendo, fremit;
  - Etiam Goebbels non clamat!
  Magda pyropi succensa papilla. Hostem transfixit et pipiabat;
  - Pro pulchrae animae effodiendi!
  Christina nudis digitis iterum accensa, mussat;
  - Scis me credere in Deum!
  Magda adversarium suum percussit, eum letali vi percutiens et nudam, circum calcem, rogavit:
  - Et quomodo credam?
  Christina in Iaponia accensa papilla coccinea respondit:
  - Omnipotens Deus Germaniam de victoria ad victoriam ducit!
  Magda etiam in adversario suo papilla carbunculo impulit et stridovit;
  - Ad novum spatium iuga!
  In totum, puellas in solidarietate sunt - omnia moventur ad communismum generis Aryan. Iapones quomodo triturantur.
  Et in caelo pugnant gubernatores Soviet: Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova.
  Anastasia, ope nudorum digitorum, alium in planum Iaponum et strigum figit;
  - Ideae communismi vivant!
  Akulina iecit proximum planum Iaponica cum nudis digitis et pipiabat:
  - Et gloria nostra magna erit!
  Post hoc iterum conversus Anastasia currum, et aliud planum Iaponica ope pectoris coccinei papillae deiecit, et admodum aspectu coortum est;
  - Et magna gloria communismi!
  Post hanc, Akulina planum Iaponica ope papillae eius pectoris rubinae exusta est et vultu victori notavit;
  - Et gloria superiorum potestatum inmensabilis est!
  Puellae hic sunt tam mirabiles milites ex exercitu USSR.
  Bellum incepit die 20 mensis Aprilis anno 1952, natalis Hitler. Post seriem rerum gestarum Germani ex US et Burma in tribus mensibus Iaponiam expulerunt et ex India orientali et occidente ex America eiecti sunt. Praelia turbida erant.
  Hactenus, Iapones Tertio Reich eiusque coalitionem amiserunt, sicut etiam URSS. et hoc grave.
  Contra Iaponiam et Classem Pacificam pugnatum est. Habebat eversor a puellis plane nautas. Quam pulchrae sunt puellae paene omnino nudae, nudis pedibus et striatis bikinis in litibus nautarum. Haec sunt tam stupenda pulchritudines.
  Et micant in pugna nudis, calcibus rotundis. Bellator et perniciosissimus. Agili ut bunnies.
  Et nunc eis Valentina imperat. Sed et puella fere nuda est, stricto striato in pectore, et subtiles panties. At pede nudos allidit.
  Et quomodo puellae mortiferae vi proiecto configantur, secundum Iapones. sic conteret exterminator eorum.
  Valentina canit plena lucis et alacritatis;
   Spartacus res servorum,
  Iugum principum odiorum exuere.
  Infelix in examen aquilarum convertit .
  Vocatio simplex est - somnia movere seorsum!
  
  Exime gladium luctando
  Et inclementer exscinde inimicos malos ...
  Tu, fortunate, pugnator aperi viam;
  defunctus aeternum in grano vivet!
  
  Nos de caelo feremus, luna nulla eget;
  Aperiemus spatia Martis quasi portam;
  Et sane crede in Venerem, veniam...
  Tota via lactea - sub gladio ibit heros!
  
  Stellae in caelo sunt et oculi puellarum -
  Sapphiri, gemmae scintillant .. .
  Et cogitationes meae violentae volant -
  Cum antecessor noster Mamaia!
  
  Mortalis Chelubeius in SIGNUM pila exclamavit -
  Quod Rus' sub ungula turbinum morietur.
  Clamor impar insanit - omnes occiditis;
  Risus et carmina sonora resed.
  
  Responsum a Peresvet magna voce datur;
  Ictus hastae et hostis in inferno nightmarish .. .
  Non expectabo bellator zindan -
  Vincemus, vos homines in ea credite!
  
  Insidiosa petra sunt dies in nubibus;
  Non omne tempus fortuna ac tropaea.
  Urbes vero, ignis, lumina;
  Videmus etiam in proelio non cuin!
  
  Sed scitote locum in triumpho Russico
  Caesar antecessor noster formidabilis Macedo.. .
  Planetae mox in paradisum vertent
  Sapidissimum Poshekhonsky caseum cum tea!
  Ita bellatores hic maximi sunt Komsomol vexillum.
  Tales puellae superbiam fere cuiuslibet exercitus. Iapones feroci rabie opprimunt.
  Bonum est cum multae puellae in exercitu, tam pulchra est. et pectora et crura et abs. Et puellas tam leves, perusta pelle. Hoc est summum saporem et odorem. Non puellas, sed sidera somniorum.
  Albina et Alvina in caelo pugnant. Hi milites frigidi sunt aces volatilium artes.
  Albina regat planum, globulis globulis coccineis ac stridore premens;
  - Gloria, decus, gloria! Nostra magna publica!
  Alvina fremit, pressitque rubinus in globulis globulis et fremit;
  - Triturabimus omnes inimicos!
  Et demissos hostes annuit.
  Puellae praesertim puerum Iaponem cruciant. Ita bellus et perusta solibus. Illi calcem assaverunt. Tunc ceperunt acus cum charta in corpus infigere, et eam succendere. Tum facem sub alis attulerunt. Fractis digitis in pedes natorum.
  Sadistic puellae magnum officium fecerunt, puerum cruciantes ad necem. Et tunc ridebant et diu ridebant.
  Et Eva et Gertrudis hoc tempore mulier Iaponica torquetur. Lento igne eam frixerunt. Profecta sunt a calcibus, et in ipso capite viva assantur.
  Iam hae puellae in patera volant. Destruam adversarios laminae vi et caloris radios.
  Eva pressit nudos digitos in globulis gaudii, ac duodecim aeroplana simul accendit. Tum fremit;
  - Idea revanchismi clara est!
  Gertrudis eam corrigit, et nudo pede trabem emittit, et samurai urit;
  Iam ultionem sumus! Nunc novos fines exspectamus!
  Eva, papilla coccinea utens, globulum globulum premit, et eruptionem funestam per plana Iaponiae et stridore emittit;
  - Pro montibus meis!
  Gertrudis etiam pyropo in hostem resonabat, et colosseam in hostem jecit, et prostravit;
  - Praeclare gestae!
  Et hoc tempore terram clypeum obtexit.
  Iaponia multa aeroplana habet, sed plerumque vilia, propeller-agata et outdated. Itaque non potes resistere Germanis et Sovieticis.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova rationes suas pro Mig-15 colligent. Et faciunt efficaciter. Puellae hic sunt - singulae figuram ducentorum et quinquaginta aircraftrum excesserunt, et ob hoc decimam stellam herois Unionis Sovieticae acceperunt.
  Rugiit etiam Anastasia Vedmakova;
  - Formam sum motus!
  Et nudis digitis ad sclopetum intendit, et samurai abscidit.
  Akulina Orlova ululaverunt:
  - Et etiam frigidior sum!
  Et confodietur tria aeroplana Iaponica in ruptis. Quse frigus MiGs e bellatoribus.
  Sic hostem torreant, triturant. Huic potentiae resistere non potest.
  Anastasia Vedmakova puga pyga cum papilla coccinea pressit, quattuor aeroplana hostium in unum emittens, erupit, et cooedit;
  - Puella sum pugnax!
  Akulina Orlova, cum papilla rubina, felis ducta, hostem abscidit et pissavit;
  - Et adhuc confiteor puellam frigidiorem!
  Contemnitque ad socium! Maiores, inquam, hic sunt puellae.
  Scilicet homines amant. Maxime occaecat. Et hoc est intelligibile, multo maior perfectio eorum quam alborum. Bene et mulieres maxime.
  Praesertim Russiae, feminae calidae et temperamentales quae numquam satis sexus habent.
  Anastasia iacuit planum Iaponicae alterum calcaneum nudam premendo et coed;
  Hoc est omne somnium puellae!
  Akulina Iaponiam cum umbilico suo abscidit, et puellae prelum caelatum et grexum est:
  - Ita, summa somniorum!
  Et fingebat magnam bonitatem bellatoris nigri, et labia eius lingebat ad quam bonum hoc scelerisque bar gustaverat.
  Hae puellae mirabiles sunt!
  Mense Augusto Germani et Sovietae copiae Iapones in continenti Americano tandem debellare potuerunt. Hic Germani omnes scheda tubarum habent, sicut URSS. Et Iaponia has difficultates suppeditat. Proeliis durioribus in Asia geruntur. Sunt etiam nonnullae copiae locales samurai adiuvantes.
  Et Germani cum exercitu rubro Sinarum pugnare debent. Etiam id magna lacus.
  Nihil autem pertinaciter hostium resistente vincitur.
  Jana Armstrong et Gertrudis in Panthera contra Sinenses dimicant.
  tormentis machinis opprimuntur et conchas apud milites caelestis Imperii feriunt. Et sibimet ipsi strident;
  - Britannia maria regit!
  Jane globulum globulum cum nudis digitis impressit, proiectum acus letale misit et coeduit;
  - Per fines pugnae!
  Gertrudis quoque globulum vitreum cum nudis digitis percussum ac cooed;
  - Et plura dicunt!
  Itaque puellas speciatim has Sinenses tulerunt. * et sine misericórdia contere eos.
  Jana papillam coccineam contra globulum stimulum expressit, proiecto lethali exspuit et clamavit:
  - Scitote magnas mutationes antecedere!
  Gertrudis etiam nudum pectus papilla carbunculo pressit super globulum globuli et yelped:
  - Frigidissima erit!
  Puellae Sinenses cum omni celeritate sinciput transierunt.
  Pugnatum est, et crescit impetus.
  Singapore in Septembri cecidit. Germani in continentem progressi sunt.
  Copiae Sovieticae, quae Iaponiae propiores sunt, etiam metropolin terram attingere conati sunt. Sed in mari, samurai adhuc fortissimi sunt. Tametsi Tertius Reich habet formidolosam tubam schedulam manicam suam: submarinis nuclei.
  Sed tantum Iaponia non finita est et multis insulis adhaeret.
  Elizaveta paene mortuus est cum vehicula Iaponicae in piscinam T-54 suam eiecta sunt. Quaedam ex eis armantur tormento 88mm cum dolio 100EL longitudine, et etiam in fronte piscinas Sovieticas penetrare possunt. Et valde periculosum est, fateor.
  Elisabeth proiectum in currus Iaponicas ope nudis pedum misit et coeduit;
  - Ego sum puella cum lupo aspice!
  Elena etiam proiectum in hostem misit, papilla coccinea premens in globulum globulum ac trepidum;
  - Sum vulpes magna!
  Et risit puella, moribus frigidis.
  Ekaterina eam cepit et papilla fragum sumpsit et felis traxit et pipiavit;
  - Et Komsomol socius sum!
  Efrasinya calce nudum calcaneum in hostes. piscinam Iaponiae oppressit et diruit;
  - Et magna puella sum pugnator!
  Bellatores frigidi sunt pugnatores. Ultimus pugnae gradus est.
  Puellae piscinam tandem amiserunt et copiae Sovieticae in mare coniectae sunt.
  Fine autem Octobri cum Germani in Philippinas iam appulissent et signanter classem Iaponicam redegerunt, copiae Sovieticae in unam insulis iterum exposuerunt.
  Elisabeth iterum in fronte hostium pugnans.
  Puellae alia t-54 habent. Haec piscina facta est principale unum Sovieticum, alia vehicula in batches perquam minima producta sunt. SU-C tamen nondum intermissa est. Hoc tormentorum auto-propellitur adhuc pugna. Et T-34-85 a productione serial anno elapso subducta est. Haec igitur machina adhuc pugna et pugna est.
  Quamvis utique in tutela et non valde. Sed belli trahitis pergit. Germani etiam urgent. Gerda in Philippinis pugnat. Eius piscina "Panther" -5 valde bona est. Praesertim figura pyramidalis, quae ab omnibus angulis egregie munitur.
  Gerda pugnavit, et conchas nudas in digitos ope nactas, cantavit;
  - Summa communismi forma! Hic est nazismus frigidus noster!
  Et Charlotte nudo digitorum ope figens, denudans dentes cooedit;
  - Possumus, omnes puellae sumus! Hoc est liberum vivum!
  Tales pulchritudines, tantum splendor somni.
  Iam Iapones deduntur. Ante puellas genua flectunt et nudam, induratam, leviter pulverulentam et oleosam pedum osculantur.
  Puellae laetissimae sunt. Nudaque, calcibus circum osculis funduntur.
  Mense Novembri, Philippinae praesentia Iaponicorum purgata sunt. et tranquilla omnia et tranquilla facta sunt.
  Christina quoque et Magda ibi pugnaverunt et Samurai contriverunt.
  Puellae non solum pedibus nudis, sed etiam papillis coccineis utebantur.
  Christina accensus, papilla carbunculo usus contra samurai, clamavit:
  - Meum genus culmen!
  Magda quoque, papillis fragosis utens ubera, fremit;
  - Praestantissima aerobatica!
  Hae sunt puellae veneficae. Quisque potest et scit.
  Copiae Sovieticae una cum Germanis mense Decembri cladem Iaponicam in Sinis perfecerunt.
  Alenka cum quadrigis suis pugnat die IS-7.
  Puella, nudis digitis adiuvante, proiectum in currum Iaponum misit eamque transfixit.
  Hostes non IS caput in-7 capiunt, sed is in naves capere potest. Hic ergo cavendum est tibi.
  Anyuta pressit puga coccinea papilla sui pectoris. Proiectum in hostes misit turrimque crocinus oppressit;
  - Erit tibi autocinetum!
  Alla etiam ex sclopeto in Iaponicam saevit, et nudis digitis utens, sclopeta est;
  - Et gravi pulso!
  Iaponia usus est papilla Mariae fragum mammae, cicadarum et euentuum;
  - Hoc proelium frigidissimum est!
  Tum Marusya etiam accensus, utens etiam papilla carbunculo. Et accidit frigus.
  Copiae Sovieticae in Iaponiam progredi conati sunt. Ibi pertinacia resistentia devicit.
  Puellae cum pantherarum strigibus feris pugnaverunt. T-54 tank ex hits inhorruit, sed progredi pergit.
  Elena pedum nudoque incensa fremebat ;
  - Future communismus est;
  Cum nulla mundi finis!
  Germani insulas in Oceano Pacifico captas complebant.
  Annus 1953 venit...
  Puellae Germanae Albina et Alvina plus quam quattuor milia aircraft singulae laceraverunt. Acceperunt nova praemia: Diamond Stella Crucis Militiae Crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Imo liberale praemium puellas expectavit. Et sunt milites summae classis.
  Albina, nudis pedibus utens digitis, quinque carros Iaponicos in unum erupit, in ME-562 et pipiavit;
  - Glorificatur terra sancta nostra!
  Alvina, nudis digitis cruribus decoris utens in machina TA-483, abscidit sex turntables Iaponicorum in uno eruptione et stridore;
  Et omnes sumus sicut una familia!
  Tales viri fortes in sua auctoritate colossibiles superbi et indubitabiles evaserunt.
  Isti sunt picati bellatoribus ex omnibus furnis. Proin ut eleifend erat.
  Fine Ianuarii, copiae Sovieticae Hokkaido captam compleverunt. Samurai fortissime pugnaverunt. Militiae quoque loci et.
  Confecto samurai in Sinis, turba Alenka in Taiwan Iaponica pugnat. Hic interdum haeret in haeret, sed non dat.
  Sed contra eum irruens licentiatus, nuper "Tiger" -4. Tormenta monstri huius potentiora erunt, et arma frontalis trecentorum milliumtrorum cum pondere centum talentorum erunt.
  Haec lacus genera ponderis diversum habent.
  Sed puellae non erubescunt. Nec plura in hostem propius movent. Ictos et ictus. Monstrum Iaponica in fronte transfigi non potest. Et super IS-7 nunt, commodum habet. Sed in expellendo effectum, piscina Sovietica fortior erit. Et hoc volunt iuvenes belligeri.
  Alenka stridore, nudo pede sclopellum monstrans;
  - Nos hostes in pulverem opprimemus!
  Et pernix Marusya piscinam e proiecto diu clauso tormento inflammatam late evasit. Puellae infensi simul ac prudenter agunt.
  Hic Anyuta premet pyga cum papilla coccinea. Et proiectum mortiferum currus Iaponum in ea parte pervenit, ubi arma debilior est.
  Milites valde delectati esse videntur. Pugnaturque cum vafris.
  Iam Februarius est. Copiae Sovieticae pelagus insulae Iaponicae oppugnare conantur, ubi caput in Tokyo est. Et offendunt in lenta caudices samurai. et proelia tam saeva hic .. .
  Elisabeth in piscina damnum accipit et stridore in summitate pulmonis;
  - Ne retrahas ac ne desistas!
  Iaponica productionem "tigris" -4 domiverunt, et haec machina valde ingrata est pro praediis Sovieticis.
  Quamquam T-54 duo-centum millimetris armaturas cum sub-genera proiecto in latus transfigere potest.
  Machina Sovietica, quasi in rabie tempestatis.
  Sed Elena, cum papilla coccinea, globulum globulum premit, et hostes efficaciter penetrat.
  Tum fremit;
  - Terra communismi clara est!
  Quam postea ridebit puella et dentes suos ostendet. Connive amicos.
  Imo hae sunt puellae quae de Tigri-4.
  et hic est "tigris" -5 Germanus in proelio. Praecipiunt Margareta et Frieda.
  Item duplex et pyramidalis. Tantum qua- les tormentorum maior est quam 128 mm, et arma crassior est, et machinae equinae MMM est, turbine gas. Pondus piscinae tantum non est quinquaginta talentorum, sed septuaginta quinque.
  Raeda autem celeria, sicut Panthera-5, maior tantum.
  Sed non minus agilis.
  Margareta, nudis digitis utens, globulum globulum premit, piscinam Iaponica pulsat et stridore;
  Super milites sumus!
  Et lingua eius haeret!
  Tunc Frida propagines. Proiectum etiam emittit nudo calce, accuratissime stridore in summo gutture suo;
  - Im Superman!
  Puellae hic sunt super ... Et copiae Germanorum et Soviet versus Tokyo movent.
  Die 5 Martii 1953 paulo ante plenam victoriam de Iaponia Stalin moritur. Beria successor fit, qui primus est vicarius Civitatis Committee Defensio, et Molotov iam in opprobrio. Hoc magis minusve omnibus patet. Zhukov id non disputat, et Beria fit summus dux in summo.
  Iaponia hoc tempore omnes suas ultramarinas possessiones iam amisit, capitaliter servare conatur.
  Hitler manus aequo animo fricat, ei videtur ultimam vim gravem in itinere Tertii Reich in orbem dominatum casurum esse.
  Et quid de USSR? Neglecta potest.
  Tamen si Fuhrer viderat quomodo se temere puellas ex Russia pugnaret, modus eius multo minor factus esset.
  Praesertim cum Elena proiectum emittat cum globulo globuli cum papilla coccinea.
  Nunc autem Aprilis 1953 s. Anno fere ab initio belli cum Iaponia transiit et Sovietae cum copiis Germanicis ingentem urbem Tokyo oppugnare incipiunt.
  Caput Iaponiae in montibus situm obtinet, neque omnino facile est. Porro samurai parati ad finem pugnare videtur.
  Gerda in "Panther" -5 samurai figit et, infensi musculos flectit, stridore;
  - Magnitudo nostra est ut felis non elit!
  Et quomodo iterum e tormento accendit, premens bullam papilla coccinea.
  Hic est Charlotte, eam capiet et accurate ac accurate iaciet. Percutite inimicum et scutum preme ;
  - Novus ordo Aryan!
  Puellae digitos nudos mittunt.
  Gerda, in hostes iecisse, notavit;
  - Omnes pelliculae, amatores libertatis sumus - pro novo ordine pugnamus!
  Et decisis cruribus digitos nuda puella iterum premet.
  Connive ad socium.
  Illa etiam incaluit respondens, ope arbutus et papilla stridore;
  - Pro gloria Matris!
  Puellae quomodo clamant;
  - Patria est mater nostra!
  Et iterum pugnemus perdite.
  Tokyo in anulum refugit. Omnia densiora et densiora sunt.
  Albina et Alvina in caelo pugnant. Puellae tam fortes et heroicae sunt. Furore pugna in coelo.
  Albina coccinea papilla in puga pressit, hostemque bene curatum prostravit. Tum repressit;
  - Id vocales! Perimo!
  Alvina etiam accensus, quasi ope arbutus papillae, hostem feriendi, et infensi proveniens;
  - Futurum semper ut lucida stella nobis luceat!
  Milites miram fortitudinem et pulchritudinem dicendi habere debent. Et si ruunt, ruunt...
  Volunt capere usque ad quinque milia aircraft et aliam super stellam recipere. Consequatur sed sit impedit et tempore fugiat.
  Die XXX Aprilis coitio militum Palatium Imperiale expugnare coepit. Ingens aedificium est, plena manu custodum. Qui pugnant sicut fanatici
  Inter eas quattuor ninja puellae sunt.
  fortiter pugnant, aditum ad Caesarem tegentes.
  Puella coma caerulea cum gladiis et stridore molendinum decurrit;
  - Pro Magnificentia honoris et Matris!
  Nudis digitis pisum iacit.
  Puella crinibus flavis, papilionem artificium exercet, adversarios caedit, et acum e purpureo papilla, quae milites Sovieticum transfigit, iacit.
  Tum fremit;
  - Haec magnitudo ninja!
  Puella crinibus rubris exceptum saepiae tenens et nudis digitis iacit boomerang quod capita duodecim militum Russorum verberat et fremit;
  - Pro magnitudine imperii!
  Puella crinibus albis etiam helicopter infensi accipit, ac deinde missionem electricam de papilla rubina quae multum adversarios necat. Tunc rugiet;
  - Pro nostris victoriis in magno proelio!
  Puellae sane fortes sunt, et non simplices, quamvis deciderit, perusta perusta est, et omnino discalceatus.
  Denique compluribus milibus Sovieticorum militibus interfectis, hae puellae Germanis se dediderunt.
  Gerda puellas nudas pedum pedum oscula flavi fecit, quod magno studio faciebant.
  Tum Germanica mulier dixit:
  - in bello, as in bello;
  Puellae calcibus in somno suo scalpunt!
  Albina et Alvina totis viribus Iapones in aere conficere conati sunt et ad quinque milia capiunt. non tantum e planis corruerunt.
  Die 2 mensis Maii anno 1953 praesidium Tokyo deditum est. Et post septem dies, die 9 mensis Maii anno 1953, reliquiae exercitus Iaponicae deduntur. Hic ubi bellum finivisse videtur.
  Die XI mensis Maii, ultima pugna maior in mari facta est, cum cohortes vectoresque Iaponici rursus disrumpere conati sunt. Itaque Albina et Alvina quinque milia nummorum ad rationem usque pervenerunt.
  Acceperunt praemia: Grand Diamond Stella Crucis Militis, Crux ferrea, cum platini foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  . CAPUT I
  Aliquandiu Germani vicerunt et reliquas satelles nationes absorbuerunt. USSR adhuc Beria regnabat, qui aequabiliter et cautus consilium persequi conatus erat ut Hitler non provocaret.
  Beria virtutem solidare poterat. Hitler permisit USSR Kuril Ridge et Portus Arthuri capere. Germani quoque confinium paulum ab urbe USSR Moscuae movebant. Prorsus, quamquam, quinquaginta chiliometra, sed etiam iucundum, pro terris Sinensium et Iaponicorum et Coreanorum a rubro Exercitu recepta est.
  Praeterea corridor Leningrad terra perrupta erat. Germani etiam Arkhangeliscum redire concesserunt.
  Vera reliquos mundo dereliquit. Aliis autem finibus occupationes facere coeperunt.
  Sed postea 1958 .
  Tempus erat ut Hitlerus constituisset ad mundi constitutionem perficiendam. Et invasio magna USSR die XX Aprilis incepit. Germani et ante annum die 20 mensis Aprilis anno 1957 ad lunam volaverunt.
  Ita, nunc Fuhrer regimine Beria finem imponere decrevit. Et tandem URSS devorant et totum mundum cum eo.
  Tum multitudo Wehrmacht fines Russiae Sovieticae invasit.
  Vires ingenue admodum inaequales erant. Tertius Reich habet totum mundum sub armis.
  Quid habet Beria? Multo minus multitudo et opes. Profecto pugna inaequalis erit.
  Sed etiam puellae magae et Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova sunt. Parati sunt ad dimicandum sicut verae leones. Hic rursus specialis dies est die 9 mensis Maii anno 1958 . Hostis praesidia USSR perrupit et ut Pythonem deglutivit.
  Et Nazis iam circumfluit Moscuam ex diversis partibus.
  Tunc Oleg et puellae iterum proelium inierunt, adiuvantibus Russiam vel URSS.
  Tunc puella Margarita discalceata illis se adiunxit. Item mulier adulta scriptori puella facta est circiter duodecim pro immortalitate et munere missionem implet.
  Milites inde a vicesimo primo saeculo Nazis vicesimo iterum dimicaverunt.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Oleg Rybachenko, nazis gladiis caesis, tam pedites quam lacus fremuit;
  - Non deficere!
  et acutum disci ab pede pueri nudo volavit!
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede sparsae, Nazis et eorum aeroplana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur et numquam ignoscemus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudis pedibus dispersas. Quid in oculis, quid in faucibus militum et elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - ferrum nostrum!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladii eius ut fulgur sunt.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore digitos nudis cruribus pueri acus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Rus'!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secet ...
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Rus' magnus et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Mortiferas acus in digitos nudo iacit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Molam cum gladiis currit.
  multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magna victoria venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versa. Multum Nazis in saltu conciderunt.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam scapulis molendinorum. Digiti nudique iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya procellas Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fulvi bellatores cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Fusca armatos premit. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et tetrum, decor ignea coma.
  Augustinus in ecstasi efferatus fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudis pedibus multum acutas, venenatas acus iactant.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est.
  Oleg in ingrata accelerans omnia. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis circum iacentibus in tumulis cadaverum, nec non piscinarum fractis et depressis aircraft.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolat. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  etiam in Svetlana odiosa est. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Monetur scriptor puer belli ferae. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et projice.
  ingenio puer insonuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. et plurimos pugnatores fuscos interemit plurimos.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et gladios suos ad Nazis truncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum brunneum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus letalis a nudis pedibus volat, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Senex est, sed spectat ut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella rursus lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Et tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria inveniet!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola ferum et gladiis exequitur, lacus verrens. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Oleg iterum centum nazis, meteoron ferens, abscissos. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos intercludit hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa igitur tua est!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Puella vere est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interclusit.
  Augustinus de posset. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufus, nothus damnare!
  Augustinus arripuit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Oleg Rybachenko mur-:
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  In pugna Svetlana non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caedens inimicos et plana fusa, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Nazis, adjecit;
  Et fac cum eo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Rybachenko valde auctor in proelio spectat.
  Margarita cecinit;
  - Ictus fortis est, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Praecidit a Nazis et piscinas duo centesima capita elisa;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Oleg, fusci milites, gurgiti sunt;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita responsum sibilat;
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella quidem talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgited;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnibus avellitur, turresque piscinae diruuntur.
  Et ulula iterum:
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Disciderunt adversarii, et voltures ales, et editi;
  - Lupi sumus, hostes frigemus!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolet.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Rybachenko gurgiti sunt:
  - O mane, pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha succidit Nazis et diruit:
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostes proiecit, obortae molem coortus, cecinit:
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Natasha iterum hostes caedevit, turres lacus diruens.
  Zoya est celerrimus infans. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcanei nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave, proderit
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in proelio sicut diabolus in emunctorio.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Graviter animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russici!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Oleg in pugna est et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Margarita, fusco exercitu comminuens, et lacus secans, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  Natasha cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya scidit Nazis seorsum diduxit;
  - Minime, non manu!
  Et ipse quoque nudo pede asteriscum tollet et dimittet et fasciculos multum conficiet.
  Natasha cepit et diduxit;
  - In TV nostra est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya, Nazis et lacus eorum destruentes, elidunt;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - pura adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Et Augustinus satis logice dixit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum ejus, et da manum;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana valde furit in offensionibus, praesertim obterere pulsatis, stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos eius avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Oleg Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt iurgia!
  Margaritam in posset. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Margarita concinebat verbis hilaritatis;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficies!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. Puella pulsat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha in proelio aliquo modo terminator est. Rugiens, fremens;
  - Banzai! Cito habeto!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya quoque odiosa est. Furiosa canis tam.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Et remugit Augustinus:
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilitatis habet. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multus acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus exsibilavit;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Et nudis pedibus volat omne donum. Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Oleg cecinit respondens:
  - Erit totum banzai!
  Augustinus, nazis discerpens nudis manibus, secans eos gladiis, acus nudis digitis, destruens lacus et plana statim edixit;
  - In brevi! In brevi!
  Natasha , bellatores furvosi destruentes , elidunt ;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Oleg Rybachenko, caesis adversariis, edita;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita caesis militibus fusci imperii et arma lacus, cecinit;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum igitur officium fecerunt cum Nazis ... Et Soviet Russia imperium fuscum in expugnatione Moscuae devicit.
  Nondum bellum erat, sed URSS facultas iam ipsos Nazisos debellandi habebat. Itaque sex iterum interrumpere debebant exsecutionem missionem eximii ac refrigerandi.
  
  
  
  PRO Alaska ET PRO Rus'
  Post Poloniam et Lituaniam Russiam anno 1510 coniunxerunt, tempus pacis secutum est. Sed anno 1515 exercitus Russorum contra Livoniam expeditionem incepit ut praedia ordini annexa, et tandem in civitatibus Balticis eam confirmaret.
  Oleg Rybachenko et Margarita Magnitnaya in expugnatione Rigensis interfuerunt.
  Ingens exercitus cum multa tormenta Russiam habuit. At urbem conchilia impense duxit. Puer et puella, non expectato fine testandi, impetum fecerunt.
  Oleg Rybachenko gladiis secat, defensionem in Livonum agmina secans boabat;
  - Gloria tsarism!
  Deinde puer parricidam scobem grenadam nudis digitis proiecit. Et quomodo adversarii dilaniaverunt.
  Margarita quoque nudo pede homicidium donum exstinguit, et equites dilaniavit. Tum cooed;
  - Gloria communismi et tempora tsarismi!
  Immortales pueri, qui multos annos vixerunt, duodecim tamen visi pertinaciter cum furore pugnaverunt. Livones tanquam brassicam securibus caedunt.
  Sed tunc exercitus Russorum cum sclopeto multo fortior evasit et cito Rigam vicit.
  Natasha vix ad dimicandum peractum est, simul ac fulgur e papillis coccineis emisit, praesidium Livoniae Rigae in deditionem accepit. Augustina, canali canali, vix tempus erat nudas digitos mortis iaculari, et iam Livones saxebant.
  Russia Vasily Tertium habet terram fere ad Urales, et omnem regionem Volga, et Lituaniam et Poloniam. Populatio magna, ac finibus. Ita Livonia non est aemulus.
  Nisi ad centum quinquaginta castella. Adipisci suscipit et suscipit id omnis.
  Derpt et Narva sine ullis hitmen capti sunt. Tantum in oppugnatione Reval sex copias Russorum adiuvaverunt.
  Tum, ut semper sex fortes gladiis caedebant, letale nudo pede iacientes munera mortis, fulmenque e coccineis puellae missum est.
  Livoniae multae civitates sine pugna dediderunt. Hic locus resistendi fuit.
  Oleg Rybachenko Margaritae notavit cum trans hanc terram fugerent:
  - Nostrae victoriae fastidiosus fiunt.
  Puella ridens respondit;
  - Ita te interficiam et perdes! Vere amet!
  Oleg Rybachenko somnianter dixit:
  - Quod esset in spatio!
  Molam quoque gladiis ipse per tres simul milites secans. Constabat bella hic ita gerere ut Russi sine illis satis bene obire possent. Imperium tsarist anceps punctum transiit, et magnas vires obtinuit. Ruteni vero una cum Polonis tantam vim prorsus repraesentabant ut tam facile vinci non possent. Praeterea, dum Europa fracta est, sola Hispania et Portugallia graves colonias habent.
  Oleg Rybachenko celeri gradu conciditur. Russia in sex mensibus Livoniam devicit et iterum mora facta est.
  Liberi immortales ad aliam missionem transierunt.
  In ea venditio Alaska non fiebat. Huic utique logica fuit. Alexander II Tsar, videns quantum agrum vendere voluerint, sibilaverunt;
  - Ita, tot sunt quinque nationes sicut Polonia! Nonne nimis crassus est?
  et dixit quod non daret pro denario tale magnum. et tuebitur eum!
  Quid est rationabile ... Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova constructioni castelli Russici in Alasca australi interfuerunt. Tum proelio.
   Sane Oleg Rybachenko, ut fidelis servus deorum Russiae, ad hoc castellum in agrum Russicum missus est, cum eo Margarita discalceata. Una cum ea puer interesse putabatur praeliis pro retentione territorii Russici.
  Puer discalceatus et in summa una cum puella pugnam Britannicam aggressus est, quae in sublimi altitudine supra castellum sita erat. Oleg iam multam experientiam habuit in variis missionibus deorum omnipotentis Russorum in variis universitatibus faciendo. Imo talis est huius pueri ingenii sors. Adultus scriptor, immortalis fieri voluit.
  Dii eum immortalem et Russicum Demiurge fecerunt, sed eum in terminatorem puerum verterunt, qui illis servit et populo Matris Russiae. Hoc semper puero decet.
  Fibulat in uno Anglico os vigilis, et iugulum emittit. Non ergo primum et non in prima missione hoc facit. Ab initio puer aeternus omnia haec lusu percepit, et ideo non compunctionem et molestiam in animo habuit.
  Pro eo, quodam modo factum est ut puer de proximo successu laetus esset.
  sicut in ceteris rebus terminator virginis Margaritae.
  Hic caput alterius vigilis simpliciter avulsit. Novimus Angli nostri: Alaska fuit et erit Russian!
  Oleg Rybachenko - luculentus et fecundissimus scriptor in CIS iam pridem indigne ferebat Alaska venditum esse denarium! Sed Tsar Alexander II non est similis in hoc universo! Imo hic monarcha terram Russiae digiti non dabit!
  Gloria Russiae et Russiae tsars!
  Terminator puer alius Anglicus in occipitio calce caput nudo calcaneo. Collum fregit. Tunc cantavit;
  - Alaska nobis erit in aeternum;
  Vexillum Russicum ubi est, sol ibi lucet!
  Magnum somnium adveho verus
  Et vox puellarum sonorissima est!
  Ita esset nice si fabulosus quattuor magae puellae, pulchrae sicut stellae, nunc adiuvaret. Magnum auxilium forent. Sed solus pugnare bene est.
  Hic ignem acapni pulveris et nitroglycerin ponis. Nunc tota pugna Anglica in aerem volabit.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Nulla pulchrior Mater-Russia;
  Certa pro ea et noli timere.
  Non est beatior terra in universo;
  Tota mundi fax est lucis Rus!
  Pugna explodit: sicut eruptio volcani colossei. Plures centum Angli statim eiecti et in frusta explosi sunt.
  Postea puer, duos maculosos vibrans, Anglos caedere coepit. Eodem tempore puer terminator puer Anglice similis ululat.
  Scoti surrexerunt! Reginam discerpere cupiunt!
  Hoc ubi incepit... Inter ethnicos Anglos et Scotos sagittis erat. Ita fera et immanis surculus.
  Cecidit autem et cecidit. Scoti et Britanni inter se incubuerunt.
  Complures milia militum, quae castellum obsidebant, maximo furore conflixerunt.
  Oleg Rybachenko clamavit:
  - Caede et occide! ii emitte!
  Margarita Korshunova etiam increpuit;
  - Occisi sumus et iugulati sumus! Alii iace!
  Pugnatum est magno opere. Oleg, interim, impotentibus viribus praeditus, aliquot dolia nitroglycerin in navim arripuit, eamque quiete misit ad pugnam Anglicam maximam.
  Termino clamavit puer:
  - Pro Rus', donum annihilationis!
  Nuda vero navim proiecit, puerilibus cruribus, quae, accelerato, tunditur in latus armadilli. Britanni in tabula sua tormenta passim ac nequiquam accendit.
  Et hic est effectus, quam ramming. Plures cadi nitroglycerin explodent. Immo haedus immortalis tam accurate demonstravit ut omnino exploderet.
  Et talis pernicies secuta est. Quod proelium factum est et sine ullis difficultatibus mergi coepit.
  et Britanni in tabula submersi sunt. Interea puer iam in cruri est. Nautas cum spathis secat, et ipsae nudis pedibus vacillantes ad pabulum currit.
  Terminator puer famose nautas et stridore intercludit;
  - Gloria patriae nostrae pulcherrima!
  Mira Russia sub sapienti tsar!
  Non dabo tibi Alaska inimicos!
  Discerpetur furens?
  Tum haedus grenade nudis pedibus proiecit Britannos discerpens.
  Tum ad gubernaculum perrupit, et ad cruorem convertamus. Et duae naves Anglicae magnae colliduntur. et arma super eos disrumpentur; Et merge te simul et urere.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Gloria Russiae, gloria!
  Mihi movendo ....
  Alexander Magnus
  Aperiam victoriarum rationem!
  Post hoc terminator puer ad aliud cruiser in uno saltu volavit. Et ipse coepit in ea caedere nautas. Perrumpat ad gubernacula.
  Convertere illuc, Et detorquere ad naves.
  Puer terminator etiam canebat;
  - Balteum nigrum;
  Sum tranquillitas...
  Balteum nigrum -
  Nulla insula est!
  Balteus niger;
  Fulgur emissio -
  Omnes Britanni mortui iacent!
  Et Oleg Rybachenko iterum naves pellat. Hic puer hedum in mundo frigidissimum est!
  Idem facit et Margarita Korshunova cum eo. Item propellentibus navibus.
  Et iterum salire, et super alium cruiser. Ita domina marium mala opinione certaturus est cum Russia pugnare. Praesertim cum tam lentus ac perditus puer pugnat.
  Oleg Rybachenko ac deinde multum concidit Britannis et circa navem suam convertit. Accuratius captus mastodon e Britannis. Transtulerunt eam ad oppugnationem aliam yariam. et fremitu fera conpressit hostem.
  Similis erat monstrorum duorum simul confluentium et vestis fera oppositis. Et secant nares. Deinde haustum maris aquam, nullo casu mergi coepit.
  Oleg Rybachenko clamavit:
  - Gloria Alexandro II! Magna regum!
  Et iterum, nudis digitis, bomb explosives iactabit. Ac tota celox, accepta foramine, deprimitur.
  Hoc utique non expectavit Britanni. Nonne putabant se in tantam audaciam incurrere?
  Oleg Rybachenko rugiens rugiet:
  - Gloria magna Russiae tsars!
  Margareta confirmavit;
  - Gloria heroibus Russiae Tsarist!
  Et iterum puer clavum alterius cruoris capiet et capiet. Et ope nudorum, puerilium crurum, convertet eum, et arietem inimicum. Duae naves simul franguntur et vomitum suffocant in mare!
  Terminator puer clamat:
  - Pro patria sancti gloria!
  Et iterum salire longum est. & volare per undas. Post hoc, puer iterum cum spathis secat, perrumpens ad gubernaculum. Ipse est haedus valde pugnax et pugnax terminator.
  Nautas Anglos premit et cantat;
  - Scintillat lucida stella;
  Per tenebras tenebras...
  Magnus Tsar noster Alexander,
  Nullam dolor, nulla metus!
  
  Hostes recedunt ante te
  Turba gaudet.
  Russia suscipit te -
  Magna manus regit!
  Et Oleg Rybachenko aliam molem Britanniae abscidit, et iterum naves magna cum frontibus intulit.
  Hic est puer vere terminator. Spectat circiter duodecim annos natus, solum unum et dimidium metra altum est, quamquam musculi ferrum eiciunt et levamen simile vectibus scelerisque.
  Et si talis haedus lupanet, tunc mel omnino non erit.
  Atque hic iterum puer ab uno cruore ad alterum prosilit. Et rursus, sine difficultate, protrudit eis caput.
  Clamat ad se;
  - Pro Rus Romanorum!
  Vere puerilis scriptor offensus. Suam quisque classem altissimam ostendet. et omnes quasi gigas ad fuste percutiet et conteret.
  Hic est alius saltus, hoc tempus in armadillo.
  pueri spathis iterum laborant. Iaculare eum conantur, sed non feriunt immortalem puerum glandes, et si feriunt, repercutiunt.
  Bonum est puerum aeternum esse, non solum puer es, sed nec te necare potest. Hic Britanniam tritis.
  Tu galeam arripe. Et nunc iam lanificio, et iam iam sunt duae pugnae totae, ut collidantur, et fragor. Metallum frangunt, quod etiam scintillae in omnes partes volant.
  Oleg Rybachenko clamat:
  - Pro Russia ut quisque cornua frangat!
  Nudoque juvenco calcem homicida praesentis Mortis ejiciet. Massam Britanniae franget et celox altera ad imum vadit.
  Bene, quattuor celoces supersunt. Patet Britannos totam classem ad Alascae oras non missurum.
  Hic Oleg Rybachenko aliam gubernaculum arripit. Totoque in hostem volat. Jamque celoces sumunt, et frontes collidunt.
  Est crepundia ac rupta metallo. Incipiunt ambae naves magno gustu mergi.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Apud "Beer-water" reponunt;
  Beatus vir mendacem...
  venit de populo
  et exivit et in nix cecidit!
  Nunc ultimas celoces destruere opus est, et minores in naves recipere.
  Tum Britanni in terra, post mortem classis, clementiam victoris cedent.
  Et pro Britannia, haec erit talis lectio ut nunquam obliviscatur. Et Chersonesum etiam recordabuntur, ubi caput suum summo Patri Nicolao Primo subiverunt. Nihilominus, Nikolai Palych non ut magnum in historia descendit, sed defectum evasit. Sed nepos eius gloriam armis Russicis nunc ostendere debet.
  Et Oleg Rybachenko, puer frigidissimus et determinatus terminator, eum in hoc adiuvat.
  Oleg aliam gubernaculo rotam arripit, et celoces Britannicas inter se impellit. Et valde firmiter et frigide facit.
  Tum puer exclamat:
  - Naves in imum eunt;
  Cum anchoris, vela...
  Et erunt tibi
  Aurea pectora!
  Aurea pectora!
  Et alius saltus, cum quattuor pugnae et lembos duodecim deleti sunt, tempus est ad celandas destruere. Britannia multas naves amittet.
  Et tunc intellige quid significat Russiam oppugnare.
  Puer Termino cecinit:
  - Pro admiratione et victoria nostra in mundo!
  Et clavum alterius celi stravit, et navem ad arietem dirigit, et cum vehementi ictu, velut flatu!
  Vasa autem utraque capietur, et confringetur, et rumpetur. Et magna et frigidissima est.
  Oleg Rybachenko iterum salit, et in aliud vas salit. Et inde processum ducit. Ac rursus circa navem volvitur, et frigora colliduntur.
  Iterum strigis metalli fracti, explosio vehemens, et superstites nautae in aquam cadunt.
  Oleg clamoribus:
  - Pro victoria armorum nostrorum!
  Et rursus puer fortis oppugnat. Nova celox instravit. Et misit perditor.
  Naves colliduntur et explodunt. Metallum frangit et ignis in aerem exit. et homines viventes ardent.
  Hoc est ab- pessimum somnum semper. Ardent Britanniae, ut barbecue fricentur.
  Apud mortuos erat casula puer, puer circiter tredecim. Misericordia sane est quod talis vir occisus est. Sed bellum est bellum.
  Puer terminator cecinit;
  - Erunt cadavera, montes multi! Pater Chernomor nobiscum est.
  Et iterum puer iecit grenaden nudo pede qui aliam navem demersit.
  Puer ingenio caput admirantis Britannici trudit, ut caput eius velut cucurbita acervo percussum proruperit. Ingentemque niger mentum nudum calcaneum invasit. Volavitque duodecim nautas.
  Tum puer celox iterum vertit et proximum cum eo nauigat. Infensi tweeted:
  - Sum magna stella!
  Et iterum puer terminator in oppugnatione est. Vastantia et celeria. Totum vulcanum exaestuat et perampla potentia erupit. Hic est puer ingenio invictus.
  * et contrívit omnes sine misericórdia. Iamque hone puerum strat alter celox. Hostem sine multa mora destruit. Hic puer magna stella est.
  Oleg Rybachenko iterum duas naves contra se invicem impulit, et in summo pulmonis increpuit;
  - Pro magna communitate!
  Civitates Americae Unitae nondum ex bello civili recuperatae et terminum communem cum Russia non habent. Si obluctare Yankees, postea.
  Britannia autem colonia Canadae et Russiae communem terminum habet. Sic necesse est potentum Angliae incursionem propulsare.
  Hic vero alterum par frigorum collisum est. Mox nihil erit de classe Britannica.
  Et per terram Alaska nimium non petis. Hic ad Britanniam tenduntur.
  Oleg Rybachenko friges iterum impellit, et fremit;
  - Pirata scientia non indiget;
  Et lucidus quid...
  Habemus crura et brachia
  Ac manus...
  Et caput nobis nihil opus est!
  Et caput pueri movebit ut nauta Anglicus, quod volabit, et duodecim pugnatores prosternet.
  Oleg iterum impetum est .... Hic rursus friges in se proiecit. Et rumpunt, incendunt et residunt.
  Oleg exclamavit;
  - Pro anima Russiae!
  Iamque nudam circum calcem pueri scopum suum iterum invenit. Conteret adversarium et fremit;
  - Pro Sacro Patria!
  Et genu suo in ventre hostem feriet. Et acceperunt eum et egressa sunt intestina eius ab ore eius.
  Oleg Rybachenko clamavit:
  - Pro magnitudine Patriae!
  Vertitque turntable in aere, inimicos nudo pede discerpens.
  Imo puer famose destruit... Ipse facile cum hostibus tolerabit.
  Sed quattuor puellae magae apparuerunt. Nec non pulchri- tudines discalceatorum et bikini.
  Et Britannos opprimamus. Insiliunt ad se, nudo puellarum pede tasque jactant, Britanniam distrahunt.
  Et hic est Natasha - puella musculari in bikini. Discum capiet et nudum digitos mittet... Plures nautae Angli absciduntur, et celox volvitur et arietes collega suo.
  Cornelius clamat:
  - Alexander Tertius superstar!
  Zoya haec puella crinibus aureis confirmat;
  - Superstar ac nondum omnino senex!
  Augustinus furiose opprimit Anglos, haec canina canis emisit denudans dentes;
  - Communismus nobiscum erit!
  Ac nudam puellae plantam arripiens, hostem in rostrum sclopetorum procudit. Et celox accepit et scissum est.
  Svetlana risit, sclopeto accensus, hostem contrivit, exorsus, nudum rotam volubilem, latratu;
  - Reges nobiscum!
  Puellae statim dissipantur et classem valde infensi deleverunt. Bene quis resistit. Celeriter frigoratim fluebant, et pro his minora navigia frangebantur.
  Natasha, destruens Britanniam, cecinit;
  - Russia claruit saecula ut sanctus!
  Et nudis digitis bombam qui scidit brigantinam mittet.
  Zoya, ad opprimendum hostem, expressit;
  - Te amo ex toto corde et animo!
  Et iterum nudis digitis proiecit pisum. proxima illa navis Anglica scinditur.
  Augustinus etiam hostem cepit et oppressit. Illa navem oppressit, canis canina multa adversarios e Britannia demersit. Quos cohibebat;
  - Nam Alexander Secundus, qui magnus rex erit!
  Svetlana libenter assentitur;
  - Hoc certe erit!
  Nuda pes terminatoris flavi in latus navis Britannicae tanta vi concrepuit ut navis Anglica in tres partes irrupisset.
  Oleg Rybachenko, puer invictus, adversarium suum tam durum, nudo, rotundo, puerili calcaneo percussit, ut Brigantinus crepuit ac paene statim demersit.
  Puer terminator cecinit;
  - Nos uno ictu hostes evertemus;
  'Germo ferro gloriam confirmemus...
  Wehrmacht immerito contrivimus;
  Angli ludentes, nos frangemus!
  Natasha despiciens et irridens dixit:
  - Et sane nudis cruribus puellares faciemus!
  Et calcaneum puellae nudum fragosus, aliam Anglicam navem confregit.
  Zoya, dentibus denudans, infensi latis;
  - Pro communitate in regia incarnatione!
  Quod puella nudis digitis arripiens, aliquid quod inimicos letaliter afficit, ad literam verrens et discerpens, projecit.
  Augustini, Anglis opprimendi, cepit et edidit;
  - Gloria Christo et Familia!
  Post hoc etiam nudis pedibus bombam iecit, aliam subaquaneam discerpens.
  Et tunc nudam calcaneum presso ictu findit brigantinam. Fecitque id perpulchre.
  Svetlana etiam est in motu activo. Inimicitias interimit. Alterum brigantinum in ima calce nudo mittit.
  Et pede nudo puella identidem et efferata rabie grenade iacit. Bellator mirabilis est.
  Hic est Natasha celeri impetu et valde pugnax. Oppugnat perdite.
  et nova navis Anglica deprimitur cum a bombo ictus nudis digitis puellae iacitur.
  Natasha canebat denudans dentes:
  - Sum homo superhuman!
  Zoya brigantinus in calce nasi genu nudo. Et scinditur in rimas et mergi coepit.
  Oleg Rybachenko etiam minorem navem Britannicam cum nudo calcaneo findit et stridit;
  - Pro viribus meis! Omnes respersi sunt!
  et puer iterum in motu et impetu pugnax est.
  Augustinus aspidis stimuli Britanniam movere pergit, et cum gusto emisit;
  - Communismus! Hoc verbum superbum!
  Aliam autem exitium digitos nudae puellae desperatae iecerunt.
  Et finita mole Anglorum in loculo, vel in fundo maris. Sed quali loculo si discerpta sunt?
  et reliqui etiam submersi sunt!
  Oleg Rybachenko in brigantino exspuit fero rictu, et ignem quasi egelida napalm comprehendit.
  Termino clamavit puer:
  - Pro rum regale!
  Et quomodo ridet et nudum calcaneum in nave Britanniae dat. findet et bul- bul in profundum maris.
  Bomba cum nudis digitis Svetlana proiecit et stridit:
  - Et inlisa puellae egrediuntur ad mare .. .
  * et ínimicos cum mabís concídeam.
  Oleg Rybachenko, Britannus opprimens, confirmavit;
  - Mare elementum! Elementum sea!
  Ita milites digrediuntur. Itaque puer cum illis ita pugnabat. Simul et iocosa.
  Oleg Rybachenko ex tormentis Britannicis hostem iecerunt. Aliam navem mersa prodidit;
  - Spatium somnii! Hostes opprimantur!
  Puellae et pueri perampla furore digrediuntur. Hostes obtruncant, nullo incommodo Britanniam sustinere coguntur.
  Oleg aliam navem deprimebat, meminerat in uno e universitatibus parallelis, nanus Germanos adiuvare in consilio "Tigris" -2. Et hoc technicum ingenium efficere currum utebatur crassitudine armorum et armorum "Tigris Regii", tantum triginta talentorum ponderans et altitudo unius et dimidii metrorum!
  Et quare pumilio? Ac sit amet lorem mi! Scilicet, tanta machinatione Germani socios in Normannia aestate anni 1944 debellare potuerunt, et in ruinam oppugnationem Exercitus Rubri qui Varsaviam irruperant.
  Peius erat quod gnome non solum lacus designatur. XE-162 etiam evenit ut res prosperae et leves, et viles, et expeditae sint. Et in Yu-287 bomber hone evasit.
  Tum intercederent. Atque ita bellum confectum est usque ad annum quadragesimum septimum.
  Et si non essent quinque ex eis, Fritz obtinere potuit!
  Tum Oleg Rybachenko contra gnomes aspere locutus est:
  - Peiores elves!
  Talis quippe erat hitman elf. Gubernator factus est Luftwaffe, plus quam sescentos aircrafts ab autumno quadraginta et uno ad Iunium MCMXLIV coniecit, in utraque fronte. Crucem equitis ferreae cum Foliis quercubus Argenteis, Gladii et Diamonds accepit cum primum in Luftwaffe duo centum aircraft iecit. Praeterea pro trecentis aircraft delapsis Ordinem Aquilae Germanicae cum adamantibus accepit. Pro quadringentis deiectis aircraft, primi Ordinis Militis Crucis ferreae Crucis, cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Pro quingentis commemorativis ascensionibus a die 20 mensis Aprilis anno 1944, elf magnam Crucem Ferreae Crucis accepit - alteram in Tertio Reich post Hermannum Goering.
  Et pro 600 aircraft, speciali praemio donatus est: crucem Militis Crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Gloriosus as-elfus numquam iaculatus est - magicis phylacterium deorum agit. Et fecit solus sicut totum aerem.
  Sed id nulla in ante volutpat cursus. Et socii in Normanniam appulerunt. Et satis feliciter, quanquam optimae elf nisus.
  Bene ergo hoc repraesentativum maleficiorum placuit ex Tertio Reich viam ferire. Porro quid indiget? Usque ad mille, vel quod rationes afferat? Quis cum hoste eris?
  Oleg, alterum demersit Brigantinum et bovit;
  - Pro patria, mater nostra!
  iam quinque naves paene omnes demersae sunt. In chorda ultima, quinque naves statim compulsa sunt, cladem classis Anglicae completa.
  Oleg Rybachenko canebat denudans:
  - Russia celeberrima per saecula;
  Erit mutatio generationis cito...
  In gaudio, magnum somnium
  Alexander erit, non Lenin!
  Puellae laetae esse videntur. In mari Anglia vincitur. Nunc restat ut quassatum hostem conficias in terra.
  Quinque iam perculsos ac perculsos hostes caedere.
  Puellae et puer hostes oppresserunt. Id cum spathis conciderunt, et digitos tasque in hostem nudo iecerunt. Et evasit frigidissimum.
  Natasha concisi et cantavit, spathis eius tam celeriter et viginti ictibus per alterum. Imo tanta celeritate nemo maleficis resistere potest. Haec potentia deorum Russorum significat!
  Oleg Rybachenko nudum calcaneum super galeam movit, et cervicem ducis Britanniae fregit, dixit:
  - Unum duo tres quattuor!
  Zoya misit orbem acutum et acutum digitis nudis et dixit cum chuckle:
  - Crura supra brachia latiora!
  Augustinus infensi valde egit. Pedes nudi veloces. Et crines rubentes volitant quasi ad pugnam, vexillum proletarium.
  Puella cepit et cantavit;
  - Maga sum et nulla est pulchrior professio!
  Svetlana, caesis adversariis, consensit;
  - Minime! Nec puto fore!
  Et nudos pedes eiecerunt pugiones. Angli duo duodenique inter se transvolaverunt et interfecerunt.
  Exterminatio secundum consilium ibat. Tam puellae quam pueri manifesto furore agebant. Ac mira subtilitate. Bellicis aplomb perquam elisa feris.
  Oleg Rybachenko secuit alium generalem in medium quasi sibilum.
  Et accepit eam duodecim corvi, et ex impetu cordis corruerunt. Cecidit, et in capite dimidii centum Angli pugnatores perforati sunt.
  Hic pugna est! Frigidissima pugnarum!
  Puer terminator mugit;
  - Magnus sum bellator! Ego sum Schwarzenegger!
  Natasha fremuit acriter, et nudum pedem impressit:
  - Rybanator es!
  Constat Oleg:
  - Ego sum Rybanator, qui omnes evomit!
  
  PRINCEPS ET LUCIFER
  Unam volubilem et valde volubilem Principem, cum tempus esset ad uxorem ducere, declaravit se tantum iturum qui posset, palatium ex auro puro, mille passus altum aedificare. hoc et libertatem suam retineret.
  Sed est rex potentissimus, dominus inferni, Lucifer, qui hoc facere potuit. Et erat princeps pulchre formosa, et coma eius quasi folium aureum, et nomen eius Margarita. Nomen autem Margarita est specialis potentia quam diabolus tantum indiget.
  Et lucifer in ictu oculi edificavit palatium ingens ex auro puro stantes mille passus et refulgens adamantibus.
  Quis rex? Reliquum est, ut filiam suam diabolo in matrimonium det. Principem sane dissentit. Tantrum dictum, quod numquam. Tunc rex precepit puellam in turri claudi et pane et aqua indui donec resipiscat.
  Ornamenta omnia a Margarita sublata sunt, et vestis lucida textilia, ac ocreas gemmis intextas. Aureum caput nudatum est, manusque super albam vilissimam vestem decidit. Pedes puellae nudae sunt et frigus erat ut in pavimento lapideo ambularet, praesertim noctu cum in ergastulum refrixerat.
  Lucifer eam per vim capere non potuit. Sunt igitur universi regulae, quas etiam diabolus observare tenetur. Sicut, quamvis omni potestate, liberum arbitrium hominis satanas supprimere non potest.
  Oportebat ut reginae consentiret, et tunc demum infernum eius auferre posset.
  Puella multum a deminutae nutritione laborabat, et injucunda erat ei post plumas palatii in paleis dormire. Nocturnis pedibus nudis adligat, interdum mures stridor me perterruit. Rex autem minatus est Margaritam ad cella transferri. Et multo frigidius est ibi, et humidum, et mures mordent, et cellulae foetent.
  Sed Margarita felix dici potest. Puer, custodis filius, cum brassica et carne eius lac et pastillos attulit. Et tunc potui eam exire. Fortunate princeps non ligatus et collatus est. Imo assidue custodiebatur, sed puer, cui omnes confidebant, somno vinolentiam infundebat. Et milites quidem dormierunt. Et apertis clavibus plures portas aperuit, et exivit.
  Margaritae molles pedes a duris lapidibus viae valde laborabant. ingemuit et ingemuit. Et pro cucullo induebatur solum simplici habitu rustico. Puer discalceatus in calido tempore cucurrit et puellae calceos sumere oblitus est. Ipse ad id usus est, calcei duri sunt, sicut plantae ocreae.
  et vulnerata est regina in sanguine crura. Puer illud portare conatus est, sed celeriter ex vapore cucurrit. Deinde oras Margaritae cultello abscidit et crura eius circumdedit. Sic passa minus. Sed vestis brevior et conspectior facta est.
  Illa biduo in frutice consumpsit. Puer ei cibum et aquam attulit. necesse erat ut puellae crura fracta sanarent. Et tunc claudicabat in via sua.
  Principissa sane quaerebat. Sed puer eam per silvas et calles occultos duxit, curo persequentium vestigia pulsaret.
  Principissa paulatim onera adsueta est. Multum ponderis amisit, perusta est, et ossea facta est. Crura eius cito indurata sunt, et iam nudis pedibus non passa est. Et comae incanuit. Quae non ut reginam, sed sordidam mendicam intuetur. Puer etiam admodum fatigatus est. Et ambo pervenerunt ad tugurium super crura pullorum ubi Baba Yaga habitabat.
  Pupulus dicit:
  - Casa, tugurium, ad me frontem converte, revertere ad silvam!
  Baba Yaga inde exit. Nihilominus ne vetus quidem spectat mulierem circiter triginta in prima aetate. Illa despiciens puerum ait:
  - Quid agis cum puella errant!
  Et respondit puer:
  - Potuisti nos pavit, potavit, et posuit nos cubitum, et tunc quaesivistis!
  Baba Yaga hoc modo fecit. Hospites in balineo lavi, eis novas updates dedi. Et Margarita iterum facta est scripta decoris.
  Baba Yaga sibilavit et dixit:
  - Nonne idem spurius est quod toto orbe terrarum luciferum quaerit?
  Puer adnuit.
  - Ita granny, hoc ipsum est quod Margarita!
  Baba Yaga dixit:
  - Malum tibi erit, si te lucifer invenerit. Tu puer daemones semper coques in ferventi oleo, vel etiam peius!
  Puer subridens:
  Et cogitavi, ubi et quibus urere voluit Omnipotens!
  Baba Yaga subridens respondit:
  - Lucifer quasi carnifex in omnipotentis servitio. Nemo mortalium eum superare potest!
  Margarita tremula voce quaesivit:
  - Potesne cedere?
  Baba Yaga movit caput.
  - Sera cedere! Non eris iam uxor... Servus in inferno eris, et diabolus te torquebit!
  Margarita expandit manus et rogavit;
  - Quid facere?
  Baba Yaga respondit susurro:
  - Una est via ad defendendum te a Lucifero, ut sancti fiant!
  Margarita, nictans turbata, quaesivit;
  - Et hoc quomodo sancti fiant?
  Baba Yaga gravissime respondit:
  - Oportet duodecim tunicas urticae nere, pro duodecim apostolis. Quin etiam manibus nudis consuerunt chirothecas, et pedibus nudis conspergunt. Totum hoc tempus est tacere, non verbum dicere. Cum ultima cilicio parata eris, sanctus fies, Luciferi potestas in te finietur!
  Ingemuit Margarita graviter et dixerat:
  - Terribilis test!
  Puer mirum interrogavit:
  - Proh! Quomodo infernum effugere possum?
  Baba subridens respondit:
  " Puerum tuum nimis dolere debebit." Sed etiam praemium quod omnes homines somniant!
  Puer subridens interrogavit:
  - Et quod praemium?
  Baba Yaga respondit:
  - Esto consentiens primum centum annos in servitute in lapicidinis degere, sed tunc immortalitatem et iuventutem aeternam consequeris!
  Sibilabat puer.
  - Centum annos in lapicidinis! Et in hoc tempore non moriar?
  Baba Yaga movit caput.
  - Minime! In lapicidinis opus est sicut purgatorio, et in purgatorio sicut in inferno et in celo, nemo moritur.
  Puer humeros humeros objecit atque dixit:
  - Post aeternitatem centum anni in metallis non tam diu!
  Baba Yaga dixit:
  - Bonum est quod puer es! et omnes centum anni servi laboris sufficiunt tibi in aeternum. Adultus arare pro immortalitate tot millia vellet!
  Puer strenue annuit.
  - Esto consentiens! Melior est centum annorum in servitute quam in inferno aeternitas!
  Baba Yaga adnuit.
  - Vendo tibi unum infernum centum annis. Et cum aliis pueris in metallis operaberis. Et eris puer aeternus, carnem immortalem accipies, pro temporaria servitute!
  Inclinavit se puer, et philosophice dixit:
  - Nihilne sonus tam amabilis est, quod nihil est stabilius quam temporale!
  Baba Yaga risit et notavit;
  - Et parva electio est, et in servitute, an in inferno in aeternum! Esne paratus immortalitatis causa perpeti?
  Puer strenue annuit et confirmavit;
  - Deus nos pertulit et iussit!
  Baba Yaga conversus est ad Margaritam et respondit:
  - Locum peculiarem te ducam ubi urticae crescunt. Hac urtica poterit uti, et ea quae in coemeterio crescit ad suendum apostolis camisiis. Est ibi lapis, postquam tetigeris, et dum tunicas suturas, ne verbum quidem labiis tuis effugiat, nec unam quaestionem rogabis!
  Margarita confusa quaesivit;
  - Hoc problema. Consuere omnino non possum! Ego princeps sum, non sartrix!
  Baba Yaga subridens respondit:
  - Bene ergo! Alligam tibi discere consuendi. Sed primo lente pones, ac demum omnia, accelera et accelerans! Ac potissimum, tacite, memento, futuram animae tuae pendere.
  Margarita nutu capitis firmata;
  - Tacite, tam tacite!
  Puer cum risu dixit:
  - Silentium est aurum!
  Baba Yaga adnuit puerum et puellam;
  - Sequi me!
  Primum fato pueri placuit. Diabolus, qui visus est, musculos pueri sensit, et iussit os suum aperire et cum gaudio dixit;
  - Lentus et fortis est! Servus eris in lapicidinis!
  Baba Yaga varios nummos aureos et inaniter notavit;
  - Aliquid parum est!
  Diabolus irata respondit:
  -Multi nunc liberos in servitutem vendunt. Dedi tibi iam plus quam vetus amicus...
  Baba Yaga smirk notavit:
  - Hic puer difficilis est! Res tenacissima est, et pro te semper laborabit! Sic plura dare potes!
  Diabolus chuckled et dixit:
  - Multum habeo hos aeternos pueros, sed mea non e Flexilis. Bonum est quod non arescit, sed infinitis servis non opus est, tabernam cito claudet!
  Baba Yaga respondit irata;
  - Wow, pueri isti pauperes, qui nudis pedibus nudis per saecula laborarunt, et bacula tantum accipiunt, sed in lapidibus dormiunt, et tanquam servi comedunt... Non invidebis eis.
  Diabolus chuckled et dixit:
  - At libertatem in somnio adipiscuntur!
  Tristis est puer, filius custodis. Vestem abripuerunt, truncis duntaxat nantes relictis, catenis manus et pedes. Molestiae ipsum quae. Tuis cingis compedes, quae manus et talos atterunt.
  Verbum aeternum etiam atrox erat. an non centum annis, sed semper? Etiam centum anni nimis longum est. Id maxime nunc sensit puer, cum in copulam ingredi cogeretur, et catenas ei pedes immittere prohibuit, et cito talos perfricuit. Id est cum pleno gradu capere non potes, quam incommodum est. Acceleret crus, et upupam ferream sentis ut infantis pellem.
  Diabolus puerum interrogavit:
  - Quod nomen tibi est servus?
  Puer respondit;
  - Serge...
  Diabolus chuckled et dixit:
  - Id quod Seryozhka ... Videtur quod centum annos libertatem obtinere possis?
  Adnuit consensus puer.
  - Ita, ajebant, sic hic scias?
  Diabolus chuckled et dixit:
  - Non atus alius! Purgatorium hoc est, et centum annis servus puero est terminus minimus, sed... si delicta non admiseris. Atque ita pro jambo levissime additur. Sit ergo poena longior. Daemones saepe pueros ad impudentiam provocant et eis mortiferas addunt.
  mussat Serge:
  - O Deus meus.
  Diabolus despiciens et notavit;
  Sed tamen habes forte. Poisachish, viginti centuriae, id consuesti, et impeccabiliter conversari potes. Id cum...
  Pupulus trepidans dixit:
  - Ad voluntatem?
  Diabolus chuckled in responsione.
  - Nemo ad exercitum! Sed haec servitus iam non potes facere curriculum! Est oblectamentum, servitus dissimilis! Puellae, laborum, booze, pecto et Suspendisse potenti!
  Serge anxius erat;
  - Quid sunt Suspendisse potenti?
  Diabolus chuckled et dixit:
  Donec eget dictum quam! Noli invidere puero! O ne invideas!
  Sergius post diabolum in lacum insiluit. Cogitatio fugiendi in cerebro infantis erat, sed canis a tergo sequebatur. Magnis, ut leo, dentibus ut spathis micantibus ut adamantibus.
  Nempe ab hoc fugere non potes. Et frangere potest. Et nunc ad infernum.
  Margarita magam secuta est. Illa in habitu acri erat, sed calceos altos calceos exuit, ut incommoda ambulare in petrosa via. Erat autem princeps discalceatus. Sed post aliquot menses evagationis nudae plantae in callum factae sunt, ac fere in lapidibus viae acutis dolorem non sentiebant.
  Margarita magam officiose secutus est. Per caput autem cogitationes recursus. An forte frustra Luciferi sponsam abjecit? Dixit se habere palatia adamantina septuaginta septem in inferis, et turres septuaginta septem in unaquaque palatio, et atria septuaginta septem in unaquaque turri, sicut throni septuaginta septem in unaquaque aula, et tapetes septuaginta septem in unaquaque throno; septuaginta septem puellas pulcherrimas in singulis tapetibus, aut adolescentes cum tenuissima pellium servorum cum ornamentis.
  Et hic delectamentum afferunt cibum et vinum. Et sic de Lucifero in Inferno tantum fun. Etiam talia sunt phaenomena, cosmica...
  Princeps nudum calcaneum calcavit acutum. Frumentum confossum est et puella, dolore sentiens, anhelavit.
  Baba Yaga admonuit eam:
  - Clamoribus cohibere stude! Alioquin ab initio debebis sutura tunicas incipere. Et esto robustus.
  flumen transierunt. Margarita vestem altius extulit, nec se madefacere conabatur, sed eadem omnia inundata. Baba Yaga modo tardius super aquam delabitur.
  Ab altera parte lapis densus et urtica.
  Baba Yaga infensi ridentem dixit;
  - Hic necesse est tuam dextram manum imponere et orationem dicere: " Pater noster ". Postea verbum non dices. et tunicas consues. Sero non est negare, sed ... Lucifer te capiet, nisi mutus, invisibilis ei et angelis eius remanere potes.
  Margarita caput strenue annuit.
  - Assentio!
  Et imponens dexteram suam super lapidem, legit orationem...
  Tum obtinuit ad opus. Et quomodo urticas manus eius combusserunt. Confestim dolor terribilis et concussus est. Et Margarita prope exclamavit. Sed pressit se, pressitque oculos, et vim effera evomere coepit. Et tantum dolet, quasi bombae atomicae in manibus eius explodendis sint. Et urtica in facie surrexit.
  Margarita autem erat fortis sicut petra. Quae scidit ac dolorem devicit. Etiam si quatiebat dolore.
  Nudo pedum urtica ustio non adeo FORMIDULOSUS, quia pedes durissimi sunt, sed etiamnum urit, etiamsi per callos debilitatur. Tum tinctum facis. Bene, sutura amplius non dolet, urticas vittas aculeatas emiserunt.
  Tantum prima tunica diutissime consuta est. Nec statim fieri potest ut multum proficiat.
  Puella plus a casu similitudinis quam ex ustione sutura passa est et flevit.
  Hic, ut videtur, callidus non est tunicam consuendi, sed quantum fuss.
  Etiam infelix Sergius fuit. Primo, calvus decalvatus est. Sine sapone aqua frigida, haec ratio iniucunda est. et tam corporaliter quam mente. Cum singulis crinibus flavis pueri, animae et ingenii particula evolare videbatur. Puer a diabolo tonsus est, mulier crine cupreo, cum cruribus crispis, nigris ocreis et secta purpurea.
  Illa giggled ... Sed eam paene non praecidit, et gratias egit. Sergius putavit bonum esse quod adhuc puer erat, et barbam radere non oportuit. Idque adeo insuave et taetrum foret.
  Sed hoc, quod evenit, adhuc flores sunt. Dictum iens ut notans. Cum nudo et puerili humero signum servitutis imposuerunt. Ferrum candens scilicet.
  Sergius autem fausta simul et infausta fuit. Diabolus, qui debet notificare, ad infernum vocatus est propter famam, et puerum postea pulsare placuit. Ex altera parte, mora est in dolore. Ex altera parte, expectatio superadditionis passionis.
  Sed praecedit opus in metallis. Et durum est. Pueri tantum hic laboraverunt, nemo maior quam quattuordecim annos natus, ut videtur, scilicet. Fuerunt etiam adulti peccatores, qui corpora puerorum post mortem susceperunt. Hec metalla extrahendo aurum et lapides preciosos purga- torium fuit. Quasi in consilio electronico alicuius ludi computatorii, numquam excidit. Varius autem labor erat. Nonnulli ex pueris per centurias laborabant, et nervos habebant tanta subsidio, ut etiam athletis inviderent.
  Lumen erat in metallis, solis lumen penetravit solum, et etiam fieri potest ut soleat. Ergo pueri praelongi erant, ut Arabes, sed fere omnes capillis flavis. Solet detonsus ingredi servitutem, vel capillus nimis longus, scapulas tangens.
  Pueri celeriter incitati iam oneribus adsueti erant, et Sergius cum iis vix sustineri poterat. Oportebat enim onerare et concutere lapides, et ferre cophinos, et trudere trullas, et ascendere scalas. Hoc opus ita aedificatum est ut sarcinam in diversis coetibus musculorum darent. Quod erat rationale. et citius recipies.
  Sed adhuc durum est. Serge iam post horam laboris cum ligo et plaustro strenuo valde fessus sensit. Sed puer dentibus infrendens. Praepositi multi fuerunt tam masculi quam feminae. Flagello te verberant si retardaris. Et multum nocet. Cum primum Serge percussus est, exclamavit et citius laborare coepit.
  Sed difficile est... Talibus oneribus non utitur. Facilius est cruribus, qui multum ambulabant, sed dorsum et bracchia, quae non ita solent urgere, torpentes dolent. Adde calles acerrimas. Post duas horas, etiam pedes callidi pueri urere incipiunt.
  Numeros tantum truncos natantes ex vestimentis habent. Numeri mutentur. Quo propior libertas , eo minor numerus .
  Sivi... Aquam servis ex cauais daemones dederunt, sed raro admodum. Corbes saxis valde graves. Musculi nondum ita indurati sunt. Servi peritiores sunt faciles, et etiam rident. Dentes validi, sine punctis, hic pro munere superiorum potestatum, iuventus aeterna, quae servitutem compensat.
  Sed tempus sumitur pro musculis assuefactis et convalescentibus.
  Serge fortitudo reliquit ... In fine, puer etiam conscientiam perdidit et cecidit. Admoto aqua frigida, flagello caeditur. Feliciter opus est dies. Serge locavit, et duo pueri brachia tenuerunt. et tulerunt.
  Unus ex illis insusurravit;
  - Difficile est primis primis diebus et hebdomadibus! Tunc intromittas, et bene erit!
  Sergius de lassitudine nolebat edere. Sed duo pueri ad litteram in fructum polentam truditur. Cibus pessimus non erat, sed fructus paulo amara erat, sed eas comedere potuit. Cibus localis maximus plus est quam servi non egent. Nullam at ex id erat gravida aliquam.
  Et obdormivit in petris. Sed per centurias lapidibus multis attrita corpora natorum, quibus somnum capere satis placebat. Sicut arena littoris.
  Stragula non eget, fermentum sit hic. Pueros etiam multum calefacere. Nuda diabolorum pedes nervo rumpebantur. Decem pro quolibet. Vix at fugit impedit. Seryozhka tam fessus erat ut statim obdormivit. Corpus tamen infantis validum est.
  Et in somnio Seryozhka somniavit se volitare quasi super tecta volitans. Est tam delicatus et tam mirabile. Similis es avi aut tinea.
  Solus per quietem potes erudeli servitute effugere.
  Mane evigilantes et ad laborem durum reductis. Et iterum opus malleo, dolabra in lapidibus, batilla in plaustris onerant. Deinde vehiculis cum aliis guys agis. Et tunc sportas portatis. Et iterum lapides excutis cum dolabra, et tunc cum tribula. Laedunt lacerti lacerti, et tu proprie gemes in dolore.
  Videtur quod cades, sed ventus secundus aperit et movearis in autopilot. Et iterum opus fac. Pueri breve prandium confractum et situlam aquae frigidae datae perfundunt. Cibi fructus later MSS. Cum aqua simplici bibe. Sed non vis ad secretum. Saltem nulla situla in purgatorio, et hoc plus magnum est.
  Serge conspersa ad finem expectabat, ut lapides attriti ad arenam caderent et obdormerent. Non placet comedere quod tam defessus sum.
  Tempus abit valde tardus. Prostratio es.
  Sed hic tandem intermissum est. Cena quam tu ipse deglutias et dormias.
  Et tu somnias... Heu, hoc tempus est quasi eculeo pendentis et articulis tortis. et daemones flagellis verberabant.
  Sequenti autem die nondum corpus cumulatum convaluit et terribiliter dolet. Omnis vena cum dolore et tormento resonat. Dolor ubique est, nec sanguis alvus remanet, nec vena oneris tangitur laborans.
  Et Serge iterum laborat ... Mundus iam nigrum et album ei videtur.
  Prima hebdomade durissima est, cum lassitudo accumulat, et musculi parati sunt ad percutiendum.
  Et nunc demum rursus in oculos colores revertuntur. Atque in somnis rursus volitare incipis, Alta volans, super tecta.
  Sed hic Sergius non fuit felix, statim ut dolor in onustis musculis hebuerat, et ipse etiam cum aliis purgatoriis captivis modicum loqui coepit. Coepi aliquid cognoscere.
  Sed tunc rediit diabolus, quod pulsare facit. Et trahebatur ad eum Sergius. Duo daemones puerum muscularem tenebant. Solare se conatus est Serge: quod nunc ille, certe non laborat. Et cum teneris a mulieribus, licet corniger, sed specie iuvenis et experte, est etiam iucundum.
  Daemones non amas pueros: timent poenam.
  Etsi cum te sentiunt, eos etiam interest manifestum.
  Cum Serge in malleolum adductus est, vere FORMIDULOSUS factus est. Diabolus vidit cornua maxima, et cum magnis cornibus. Praecinctorium habuit.
  Et sic insigne in modum rosae de foco protulit, quo peccatores purgatorii notantur.
  Puer arctius dentes suos immisit... Statuit ne clamaret. Diabolus cum acuto motu ferrum candenti super humero pueri imposuit. Serge sentiebat quasi explosa dolore, et clamabat. Diabolus super torris recentem oleum calidum emisit et fremuit;
  - Nunc facilius erit! Non est dolor pessimus in mundo!
  Immo cito dolor conquievit. Serge cessavit facies purpurea a dolore, et respiravit iterum . Puer etiam cogitabat cum subsidio quod pessimus erat, et nunc.
  Protrahitur in cuniculos, fremensque jubetur ;
  - Et nunc laboro!
  Cum moveatur, notam adhuc modicum laedet, et dolet. Sed tolerabilis est dolor. Musculi qui nondum convaluerant traiecto. Et reversus est Sergius ad opus suum. Durum est cum tribula lapides ferire, in humero, ubi ensis est, donatum. Iterumque debes omnes animos intendere ne in lacrimas profluas. Et adhuc habes centum saltem annos passionis ante te.
  Etiam infelix Margarita fuit. Sola res sibi statuere potuit, utrum urticas hodie emitteret, an in crastinum differret. Facilius est autem silentium tolerare, cum solus tecum loqui possis.
  Durissima res carpit urticas, nudas tantum manus. Verum, Margarita parum astuta fuit. Puta crura aspera sunt, nec quantum urtica manus laedunt. Prius nudis pedibus conculcabis, deinde facilius erit urticae clavum decerpere. Et tunc tunicam texere. Sed hoc longum opus est... Tempus trahit, quasi guttatim fluens. Cibus non refert. Modo bacas edere potes, et hic, ut videtur, hiems non est. O piscem et cape. Immo non nimium ludicra.
  Ne cantare quidem clare potes, creepy est.
  Mentis scribere potes:
  Ego natus sum princeps in palatio
  Tria milia servorum mihi servierunt...
  Sed Diabolo coronam negavit;
  Quia dampnas donum non est!
  
  Hem, crudelis guy Lucifer;
  talem dolum non dimisi ...
  ipse variarum sphaerarum dominus est;
  Procellas mittit, turbinum!
  
  Discalceatus e palatio cucurri;
  In veste rustica, princeps superba;
  Fui in carcere per voluntatem patris mei;
  Ac sapien, lacus mattis sapien!
  
  Malefica mihi consilium
  Tunicas duodecim obsitum, puella...
  Tunc aperiet tibi totus mundus
  Non eris minimum insectum!
  
  Hem, quid istuc est simile semper?
  Ad machinam non esse viduam.
  Magnum somnium adveho verus
  Sed puella sentibus suere!
  
  Hsec farina digitos tuos adurit ;
  Post omnes urtica nosti quam foeda ignis .. .
  Sed dum fratres honore merentur;
  Princeps osculari dextram in labris puellae!
  
  Et tunicam necto, pueri norunt
  Luciferi evadere insidias.
  Paradisum verum credere;
  Planetam ut sphæram spectet!
  
  Et haec clara dies veniet
  Cum iocari caremus, omnes ab inferno sumus.
  Aperiam vincit immensa ratio;
  Et erit merces magna nimis!
  
  Oravit Deum, Dominum Christum,
  Lacrimas multum fudit...
  afferam ei cordis mei partem;
  et iugum inferni abice basin!
  
  In summa, Deus adiuvat homines
  Suam, credo, de urtica cilicii...
  Ut quisque resurrexerit;
  Post omnes insectum miserum non est!
  
  Nunc autem sicut apis laboro,
  Nudo pede urtica gradiens ...
  Et credo quod cito erit fons calidus;
  Planeta fiet sicut sempiternus Mai!
  Sed hic prima cilicio tandem parata est. Diligenter illud complica et secundum accipe. Et quasi primus, difficillimus gradus iam captus est.
  Margarita in somniis suis loqui non potest nisi cum dormit. Et ibi occurrit Serezha. Nimis malus est princeps adhuc minor. Et volo aliquid speciale et ignotum.
  Puer Serge trahit lapides in trahit cum commistione, et tunc habuit cum aliis bustis. Stigma iam sanatum cum dolore non impedit. Sola rosa fuit, servitutis symbolum, pro liberis aeternis.
  Dolor musculorum multo minus factus est. Et nervi pueri convaluerunt. Non iam tam fessus est, ut cum aliis ex aequo aequare possit.
  Etiam proximos tuos cognoscere potes. Exempli gratia, puer pulcher circiter tredecim in specie, tantum Vitya muscularis admodum. Ille, evenit, adultus, et ne in gehennam caderet, mille annos in purgatorio expendere consensit. Nam cum onera solebas, tantum non patiaris cum in igne ustus es. Nam si corpora puerorum sat cito laborare adsuerint, tunc diutius in sartagine calido non senties melius.
  Et hic pueri, verbi gratia, loqui possunt. Est, verbi gratia, parvum gaudium quod audiat praeterita, longa vita peccatoris, qui mortuus est senex gravis, et mare visitare procuravit sicut casula pueri et piratae. Egregie vero latronem temptavit et postea penituit. Et de pecunia dedit ecclesie. Propter quod in purgatorio finivit. Sollemne pro mille annis, plus etiam pro peccatis, etiam quos sacerdotes dimittunt.
  Hic Vitya plusquam quattuor saecula fuit. Curabitur vel erat velit. Labor taediosum factus est, et hic solus exitus ex exercitatione taedii servitutis est. Bene, nisi somnium videre.
  Tantum debes tacite loqui ut episcopi non audiant. Et tunc percutiet te flagello. Aurem quidem bonam habent daemones, sed et peccatores modice miserantur, eosque confabulari permittunt. Cum corpus assuescit ad laborem, maxime cruciatus iam est taedium exercitationis, quod idem faciens per saecula taediosum accipit. Tum videns solum meum, ad optimum, in aliam tabulam seu planum transfereris.
  Pleraeque custodes daemones sunt, et loqui licet, dum certo gradu non est clarior.
  Victor fabulam narravit...
  Ab infantia laboravi familias. Primum officium meum pascebat oves, et maiorem habui puellam mecum ut armentum adiuvaret. Omnia primo nihil. Videtur quod opus non sit difficile, es relative bene saginatus. Etiam librum legere potes. Bene, nulla Suspendisse in tempor mi.
  Serge cum gemitu respondit:
  - Vellem ... secare in Mauris quis felis! Mira res dicunt.
  Victor adnuit et continuat;
  - Adhuc puer eram, et prope felicem sensi. Quin etiam loci sacerdos multos libros iucundos habuit. Aestas maxime anni. Hiems brevissima, fere sine gelu.
  Discalceatus in gramine curris, bacis rumpens, nova spirans auras laetusque. Et quidam pueri in cuniculis aut in officinis laborant, et multo peius sunt.
  Sed nescio quo modo puella exire non potest. Illa prope iam adulta erat, ut videtur, diem habebat cum Guidone. Solam ovem pascere veni. Et librum perquam interesting legi de puero, qui ex lignis factus est, et factus est puer casula praedonum. Bene fugit oves.
  Et tres ex illis ceciderunt in uallem et debiles. Duos amplius invenire non potui.
  Bene herus me verberari iussit. Et nunquam ante spanked. sic resistere coepi. Et proh dolor unus ex haiduks cultrum in balteo habuit. Et arripui et laceravi illud. Servum generosum vulneravit, idque gravi iam crimine. Non solum flagellatus sum, sed ad urbem missus. Immissi sunt in carcere infantium. et non in feno, sed in tabulis nudo dormire debebam. Duodecim horas in machina laborant et laborant. Hocque opus est, plus studii. Non minutum tempus libero. Ad omne flagellum flagellis caeditur. Pasce unum oatmeal.
  Ita, et quidam guys sunt reales scelestos et se invicem crap.
  Videtur quod peius non posset. Bonorum autem postulatio cecidit, et nonnullas latinas, me possidet, ad metalla transferre decreverunt. Est sicut ille in purgatorio, foetor in metallis terribilis est. Ita levatur necessitas in fauces, et faces fumant.
  In summa, iterum calvi rasi sumus, et in cuniculum missi sumus.
  Sed amicus meus et ego obdormivi in carbone et abscondi in trahit. Et exire potuerunt.
  et cum nos quaerere putarentur, abscondimus in navi.
  Accuratius in diversis navibus.
  Serge subridens dixit:
  - Romanos!
  Vitka respondit:
  - Non ita simplex! Dux me verberari iussit. donec, od. Neque solum in tergo, sed etiam in calcibus fustibus. In carcere liberorum solere verberari leniter ut laborare possemus. Tum medium maculosum ad mortem, et calcibus tumentibus repellebant. Fortunate eum non eiciunt, et pueri iniuriae cito sanant.
  Putabam me adhuc puerum casulam. Sed in hoc parum est Romanorum. Saepe verberant, durissimum ac sordidissimum opus faciunt. Nautae et coquum et alia monstra verberant.
  Tum etiam frigidior facta est, in mari a praedonibus oppugnati sumus. Capitur, utique, captus est. Non opus est nautis, quid illis demas. Omnia deprimunt. Captus autem ex more pirata ad eum defertur. Bene, sicut nudum calcaneum in mentum Koku cucurri. Volavit.
  Id piratae probaverunt et me in navem tulerunt. Etsi puer casulam iam habebat. Primum cum eo non habemus. Senior erat et robustior, et saepe percussus. respondi et litigavi;
  Sed tempus conscensis iam felix fui vitae conservandae satis.
  Et amici facti sumus.
  Erat interesting et venereum. Captus sum semel, et sola iuventa me e patibulo servavit aetas. ad arbusta misit. At ego inde effugi, et piratis iterum adiunxi. Obtinuit senior et iam assistens capitaneus. Multa proelia et vulnera habuimus.
  Sapis, vix bibi, fumum non servavi pecuniam. Tempus intercessit, et praedones graviter delati sunt. Piscariam marinam relinquere habui, et quietiorem mercaturam exercere. In communi vita longa et potius beata vixi, familia, liberis, honorabilis factus est.
  Et dux, exempli gratia, afuisset. Plerique piratae male finierunt. Quis est in patibulo, qui bibit ipsum, qui mortuus est in labore.
  Vitya despiciens Serge et notavit...
  - Possumus dicere nunc nos felices esse. Et tunc in inferno, cum omnis cellula corporis ardet, et nulla facultas est, quod dolor iste multo peius semper cessabit!
  Sergius notavit:
  Si hoc tibi placet, posset peius esse! Etsi hoc simile est grati hooliganis qui nasum solum fregerunt, sed etiam maxillam tuam non fregerunt!
  Vitya subridens inquit ;
  - Ego senex... Scio quid sit! Et cum sim iuvenis corpore et sanus, volo gratias altissimo Deo pro hoc.
  Serge chuckled et dixit:
  - Ac non eram senex! Nec satis habeo!
  Vitka adnuit.
  - Forsitan ... scies, licet in purgatorio et in paradiso non senescunt!
  Serge logice dictum est:
  - Ita, Tellus in hoc sensu, pessime!
  Opus, scilicet, cito taedet ... Sed si puer diutissime in purgatorio expendat, tunc Margarita potest citius dimittere ... Secunda tunica parata erat paulo velocius quam prima. Recordabatur reginae in ea non nimis longa vita momenta studiorum incommoda fuisse. Praesertim cum dictas scribes.
  Et tanta benignitate aspicis, cum moles relin- quenda decrescat. And on the last lines just manibus tremunt.
  Margarita aegre ferebat quod adhuc studeret. Sed etiam peius est si adhuc laboras.
  Tertia tunica non ita dura vadit. Difficillima res est ut urticas eligo, deinde conculco, et per callos calcanea coquas. Et tunc facilius est cum nent.
  Margarita nudis pedibus in via petrosa incedere conatus est, ita ut plantae pedum magis acutae et asperae callis factae essent. Calcas urticas ut facilius manibus tuis.
  Atque adeo melius.
  Margarita etiam mente humectata. Tacite quidem, sed sine verbo, dum componendo labra moveas;
  Dilexit regina pro ientaculo;
  Aliquet, ligula scelerisque...
  Et crediderunt in crastinum lucidius
  Quid frigidum evenit!
  
  Volebat accipere locum Dei
  Dans omnibus felicitatem et mortem ...
  Puella multa desideria habet -
  Tu autem libitum ferre!
  
  Iam ancilla facta est
  Dominus Lucifer.
  Et tunde pedes nudo;
  Ex diversis accessibus et orbium!
  
  Villicus hanc flagello verberat;
  Prandium, reliquias e mensa...
  Et si dant ossa puellae,
  Tunc saltem clamatis - cum crepitu!
  
  Ita princeps in panniculis factus est;
  Tametsi nuper adamas erat.. .
  egregie flagellis caedit;
  Et in oculo non debes ferire!
  
  Ex hoc dolore puella gemit;
  Ardet metallum ... .
  Pulchritudo somnia libertatis;
  Diabolus est eius specimen!
  
  Sed quomodo factum est?
  Regina nuda facta est.
  Et aliquid tam vehementer volaverat;
  Hic sunt lapides sub pede nudo!
  
  Noli credere tibi sapientes
  Principem noli deficere credere ...
  et angeli eius iudicabunt;
  atrox bestia non devorabit!
  
  Princeps adhibetur ad pugnam
  formam eius ne fatum execrari ...
  Ea potest pugnare acriter
  et in sarcophago dominos videt!
  
  Daemones non sciunt misericordiam
  Et laboriose cruciare crede .. .
  Sed puella praemio digna est;
  Si pulcher es, noli radicum!
  Hic strepitus;
  Proelium cum hostibus confectum est.
  Damnatus nothi sunt
  Quid si puella cochlea!
  
  Pulchritudo ferit
  Cum nudo pede aeneo .. .
  Etiamsi ignes ardentes
  Ne sis princeps nuda!
  
  Veniet tempus, credo
  Homo non erit, difficultates norunt...
  Et omnia simul aurum fient;
  Lucifer iterum in infernum ibit!
  
  Et libera puella erit
  Credo invenire dilectum meum .
  His nationalibus epicis,
  Poeta versibus cantabit!
  Serge sensim in opere haesisse. Musculi eius exsiccati sunt et caelati valde, et pellis scelesta erat ex solis aestu. Pedes pueri nudi, iam obdurescentes, omnino acuminati sunt, ac sine timore per lapides acutos ambulabant, et etiam calli jucundi erant. Dolor corporis paene evanuit, musculi oneribus accommodaverunt. Fere nunquam in labore sitim cruciavit.
  Sed difficilius est exercitatione percipere. Aliquid novi et excitando cupio.
  Pueri inter se multum loquebantur. Quis non erat. Pauci sunt veri pueri, omnes fere adulti, qui corpora iuvenum quasi in recompensationem servitutis acceperunt. Et audies multum interesting fabulas ab eis.
  Mundos cosmicos comprehendens. unde homines inter sidera volant et navium magnitudinem urbium habent. Ubi cibus fit ex scobe, vel etiam ex aere, et gratis distribuitur. Ubi pueri per aerem volant sine pennis. Ut ut est enim. et alii quam plures.
  Albertus, dum laborat, fabulas avide audiebat, et tempus velocius volat.
  Et praecipue studium erat audiendi de spatio proeliis. Mirum fere est. Cum fugat emittunt sidera leti radios.
  Quomodo vis videre.
  Multa alia mirabilia in diversis mundis facta sunt. Quidam eorum ad tantum progressum pervenerunt ut senectutem vicerint, et hic animae ad mortem violentam pervenerunt.
  Et quanto magis alius et alius fuit.
  Albertus mira somnia nocte habuit. Sic fabulosa et unica.
  Cum aereis et palatiis, fontes ad chiliometra, cum statuis mobilibus, cum templis, in tholis aureis, quibus tota urbs aptari poterat. Et multo magis.
  Et hoc facilius fuit in purgatorio manere, et non infernale.
  Margarita etiam laboravit ... Ea adhuc faciliorem et breviorem ad libertatem iter habet. Iam quarta tunica est. Si consideremus unumquodque novum citius assutum quam priori, considera media via, iam completa et laetari potes.
  Mente puella etiam cantare incepit, scilicet solum labra movens;
  Miratur in terra, princeps dominatur;
  Habebat ingens et splendida navale...
  Dominus secutus est acri studio;
  Et secutum est sermonem turbidum.
  
  Sed sequebatur eam Satanas.
  Colloquium pro nuptiis ordiri volui...
  Fortis evasit;
  Nam ac tincidunt ante!
  
  Quid faciat regia virgo?
  Ubi ire et quo ire ...
  Olli semel in Teucrum concidit acerbo Pugnae ;
  Quo ire nescis!
  
  Pulchritudo in via profectus est;
  Sed calciamenti calciamenti fregit...
  Haud ita longum visum est;
  Nota puncta colligere non potest!
  
  Regina discalceata cucurrit.
  Pulsis nudis calcibus omnes in sanguine .. .
  Immundus projecit eam in basem ;
  Sed credit in Dominum amorem!
  
  In petris nudis pedibus incedit;
  Frigidus et imbris vilis...
  Cor puellae ultionem vocat;
  Frigidus ventus horret!
  
  Principem timebat multum
  Licet ex regia potestate carnis suae .. .
  Ceterum omnia in regno constituta sunt;
  Videtur quod Dominus oblitus sit eius.
  
  Tunc puella factus est mendicus
  Pannis portat aquam in montem.
  Triste canit ditties pecuniam
  Et ille credit quod somnium suum salvet!
  
  Princeps se invenire voluit;
  Iuvenem formosum voluit...
  At circum risum voltus;
  Deam in basi excitabo!
  
  Princeps ambulat etiam in frigore
  Relinquens venustum trahentium in nix...
  Rosam in corde gerit;
  Atque in carmine servabo!
  
  Pedes nudi frigent puellae;
  sed puro pectore ignem habet.
  Et lacrimae puellae factae sunt glacies;
  Tam magnum, sapiens donum!
  
  Non, non erubescamus incurrere equites;
  Deus non permittet puella mori...
  Angeli nudis pedibus tepent;
  Mors et puella non haerebunt!
  
  Omnipotens viam salutis ostendit,
  puellae gaudium et pacem dabit .
  Et interdum vindictam vis
  Sed scio angelos esse tecum!
  
  Hic puella nives transegit;
  Nix ardens sub radiis liquefiebat .
  Et caelum etiam procul videre potes,
  Successus ad modestam illam reginam veniet!
  
  Hic puella iuvenem vidit;
  et labia eorum in osculum immersa ...
  et vox decoris valde sonora;
  Dives est, licet omnino discalceatus!
  
  Bene, tandem uxorem duxi
  Laeti liberos habent.
  Nastya maior filia vocatur;
  Et vita irruit, et non secunda descendit.
  Hic verba reginae latratu canum interrupta sunt. Accessit ad eam tectum magna multitudo equitum.
  Margarita exiliens adoravit. Quadringenti equites ad mansionem suam obequitant. Canes quiescant cum puellam viderunt, et omnes quievit. Apparuit etiam dux, hic erat iuvenis pulcherrimus cum corona. Vidit puellam... In veste pauperi, sed crinibus aureis, pedibus nudis, excisis, gracilibus.
  Et quam modestus iste ornatus Margaritam ivit. Quantum decoris angelicae vultus extulit. Vestis autem iam scissa erat, et crura nuda omnino conspecta erant. Et tam sunt pulchrae, musculares et sient. Non sicut atrii feminae, aut graciles ut compositus, aut pinguibus ut tomacula turgidi.
  Imo erant musculares, crura valida, figura admodum expressa et caelata. Pedes puellae sunt pulcherrimae. Non parvus, sed parvus, satis decorus, paribus digitis excidit. Aspera planta etiam plantam flectit venustius. Margaritae lumbus tenuis est, et prelum tegulatae per scissuras lucet. Quod etiam inusitatum est curiae feminarum.
  Adulescens rex perculsa exclamavit;
  - Amica mea! Quam pulchra es!
  Margarita prope respondit, sed tunc se apprehendit et ad os suum concidit!
  Miratus est rex iuvenis;
  - Tace... Id est venustatem! Tunc certum erit tibi nubere! Tota vita mea vidi uxorem mutam!
  Cardinales, accurrentes juxta regem, tristes dicti sunt;
  - Solent reges cum lucro nubere! Cur mendicus eges?
  Subridens rex iuvenis respondit;
  - Id est! Dives sum satis et potens amori nubere! Et est voluntas mea! sit mihi sponsa!
  Inclinavit Margarita et nutavit pro sentibus et camisiis ad accipiendum.
  Rex iuvenis admirans interrogavit;
  - Quid vis? Si loqui non potes, saltem scribe!
  Cardinalis risit.
  - Imo hic mendicus mutus est!
  Margarita caput negando strenue movit. Tradidit illi scriba membranam. Puella scripsit:
  - Rogo te, ut permittas mihi urticas et tunicas accipere, hoc magni momenti est, et vitas hominum mihi caras ab eo pendere!
  Latius iuvenis subridens rex inquit;
  - Uxor! Et tace, et simul cum illa communicare potes!
  Imposita est Margarita equo suo, et equitavit una cum rege. Decorus, iuvenis, sed lato simul umero et valido. Margarita libenter nubere tali viro, sed ... tunicas perficere poterit et potestate Luciferi carere.
  Obscuravit cor eius. E contrario talem habuit felicem casum. Forsitan tandem aliquid praeter bacas, poma et pisces edere posset. Piscem capere non facile est. Panem quoque volo.
  Margarita reclamare voluit, sed non poterat.... Heu, lenta missio est.
  Nudis pedibus... Tunc rex iussit.
  - Da caligas eius! Vel calcei. Non decet uxorem regis esse discalceatam.
  Cardinalis dixit:
  - Majestas tua... Habeo vestem et calceam pro tali occasione, si Majestas tua vellem habere jocum cum una puellarum in venatione! Sed mendicum nubere... Hoc est.
  Iuvenis rex logice dixit:
  - Habet tam elegans chirographum, chirographum nobilis dominae! Puto puellam posse vel esse reginam votum votivum coram Deo! Ergo mea sententia immobilis est. Demus quam primum adepto nupta.
  Cardinalis cum gemitu respondit:
  -- Regia voluntas tua lex est , sed ... . Cor sentit, nos paenitebit.
  Sergius adhuc laborabat in purgatorio. Accuratius, iam plene vestigia operantes ingreditur. Musculi eius ex assiduo labore firmiores facti sunt sicut ferrum emissum. Puer nunc eius est. Submissa voce loquebantur, et si daemones permitterent, cantabant.
  In purgatorio nihil fere novi nisi raris advenis. Solent calvi et notari. Difficillimum autem est illis primis diebus, donec iuvenilis corporis accentus assuescit. Animae adultae corpora puerorum susceperunt circiter annos tredecim. Traditio haec est. Videri potest in hac aetate Psyche mollissima et in talibus corporibus adolescentes cito ad captivitatem et laborem servilem adsuefacti.
  Praeterea corpus iuvenibus animum afficit, et cum corpus exercet, servi tantum non patiuntur. Et quam pueri rident et gaudeant, a labore. Bene liberi, fere semper laeti sunt, etiam si in captivitate vel in carcere sunt. Ita Seryozha se comprehendit ratus se in servitute vix pati. Forsitan amet, sed cum amicis locutus sum, et nunc plus fun habes, ac tempus velocius transit.
  Margarita etiam beatitudinem invenisse videtur. In delicato lecto dormit, escas suavissimas comedit, vestes pretiosas et ornamenta gerit.
  Aliquando etiam consilium dat ministris, scribendo scilicet.
  Nuptiae valde magnificae, et alii quoque reges ad eam venerunt. Nisi pater ostendit. Et quae pompa eodem tempore, et talia pompa ac festivitates ordinatae sunt.
  Et gavisi sunt populi, ac omnes ludebant.
  Sola res Margaritae corrupta fuit quod ipsas tunicas perficeret. Sine hoc pacem non inveniet. Saepe puella surripit noctu. Non festinavi, sed opus movebatur ... Tantum duae tunicae manebant nunc.
  Sed urticae copia, quam Margarina praeceperat, exierat ac instruxerat. Et habebat ad cimiterium.
  Ibat puella in una camisia et discalceatus ... In silentio computans.
  Sed precepit cardinales sequi eam. Puella ad coemeterium venit et strigae circum volebant. At reginam attingere non ausi sunt. Justum sibilantem et lanificium...
  Puella urticas sustulit. Illa non tam calida ei visa est. Verum, ne longiora sint crura scabra, paulum illinendum. Margarita dentibus urticis micabat et rediit.
  Hoc speculatores ad cardinales retulerunt. Et nunciavit regi.
  Per hoc tempus, Monarcha taedet iam tacet uxor. novitas abiit. Illa in pauperis habitu pulchrius quam in vitta fuit. Placuitque ei rex omnia se videre.
  Margarita undecimam tunicam aliquandiu consuerunt. Et non ivi ad cimiterium. At illa satis urtica pro tunica duodecima non habuit. Ita tristis est. Et novitii regina iuvenes iterum iret ad coemeterium.
  Rex autem iam hoc exspectabat. Permissa regina plura urtica colligere, permissa est in palatium ... Et statim comprehensa est.
  Ecce ipsa in una camisia et discalceatus coram curialibus apparuit. Cardinalis magna voce pronuntiavit:
  - Est mulier venefica! Illa nocte venit ad coemeterium et scidit urtica!
  Aulicorum regem incohaverunt et inspexerunt. Oculos suos in puella pulchra servavit. Quam amabilis spectat in una tunica alba et discalceata. Quod esset alterum aspectum in tanta pulchritudine tormentorum.
  Dixitque rex:
  "Reprehendat sanctum cardinalem nostrum quod venefica est!"
  Cardinalis adnuit et protulit acum acutum, longum et crassum, notans;
  - Peculiari solutione basilisci veneni lubrica est. Si quis pungitur, tunc gravem et intolerabilem dolorem experitur. Sed maga, hoc est titillatio! Let's check it out!
  Audientes fremebant approbando: "mulier muta clamare potest".
  Et adiit Margarita princeps ecclesiae. Illa cum timore palluit, acus cranio nimis sinistre prospexit. Cardinalis puellam in crure dure pinxit. Dolor erat terribilis, sed facies Serge aliorumque puerorum ante oculos Margaritae emicuit. Prodi non possunt. Dentibus infrendens. Cardinalis iterum acu percussit. Dolor reginam novis viribus confodit. Dentibus magis renidebat puella. Ac si flagellis percussa. Sic est totum infernum.
  Cardinalis acum ad eam stridit;
  - Ita clamas! Clama! Unde habes tantam fortitudinem!
  Et post injectionem aliam, Margarita unda tenebrarum operiebat.
  Margarita, cum torqueretur, in claustro iacebat nesciens. Iuvenis rex perorantem puellam iussit;
  - urticas et tunicas eiicite, sutura perficiat!
  Undecim tunicae urticae et armaturae aculeatae puellae proiectae sunt. Margarita resipiscens aegre surgit. Facies pallida erat. Cum autem in basilisco veneno acu macerato, intolerabilis est cruciatus, terribilis, incomparabilis dolor.
  carnifex cum rictu dixit:
  - Potes tunicas tuas nere, cras mane cremaberis ad palum!
  Puella sedulo adnuit et urticae ei struem attraxit. eam vexare coepi. Carnifex acum tradidit. Etiam vitae est non ipsum commodo commodo. et tu per noctem illam facere debes. Parum tempus superest.
  Et Margarita, doloris immemor, intentione laboravit. Omni virtute laborabat, ne cibo carceris distraheretur, et aquam de hydria bibens.
  Interea Serge vapulat. Statuerunt puerum propter nimiam loquacitatem verberare. Et posuerunt eum in eculeo, et quatuor dæmonia cædebant eum. Tunc ignis ad pedes nudos pueri allatus est. Inauris exclamavit.
  Dolor erat terribilis.
  Puer intellexit eum in laqueis esse. et iam periclitatur numquam ex servitute exire. Et flebat amare.
  Post verbera et tormenta daemones eum quodam magico oleo inlinebant, et puer, post semihoram, pene sanatus est. Deinde remissus est labor.
  Nunc multo laboriosius evasit, quanto intellexit te in hoc inferno perpetuo oppressisse. Et turpis ac tristique. Una consolatio est, quod tibi hic senectus non imminet. id est et infirmum.
  Vitya, videns Serge civitatem, susurravit;
  - Noli timere! Certum aliquid ascendemus!
  Inauris notatur;
  - Centum saecula!
  Et pueri simul ridebant. Dæmones autem eos flagellis cœperunt percutere. Clamavit hysterice;
  - Opus, opera! Opus!
  Pueri probati et laborantes. Quorum multi fuerunt in purgatorio per saecula, et quidam per mille annos. Et quomodo ex inferis effugeres? Nocte compediti sunt. Maxime autem lupinotuum custodes. Qui olfactum absolute habent, et simul velocitas supernaturalis ac vires decies communi lupo communi praestant. Et plures fere sunt custodes diabolici quam captivi juveniles.
  Sergius etiam exhibuit tumultum. Sed numquid pueri dolabras tractant? Maxime autem, quam longe ibunt a Purgatorio?
  Sed experiri non nocuit. Sed tamen omnes propter hoc non interficientur, et cicatrices et ustiones sanabunt. Hic omnia cito sanat, et musculi validi sunt sicut ferrum.
  Et puer de rebellione deliberare per tempus dormiendi constituit.
  Sed noctu in nervum pueri sine magno studio ideae occurrerunt.
  Puer Macron atrocissimus ex eis, qui decem millia annorum in purgatorio fuerat, dubitanter respondit;
  - Putatis nos non habere seditiones? Solus es, qui tantum sapis! Itaque decem milia annorum iugum traho, quod satis stultum fuit ut seditioni interesset. Hic, si surgamus, pugna magica adhibebitur, et nos simpliciter, etiam si cum dolabris stupemus, daemones congelatur. Exspectabunt ergo crudelia tormenta, ac praesertim centum centuriae purgatorii adduntur rebellioni! Imo, melius est lorum trahere et gaude te habere sanitatem in aeternum perfectam, quod dentes tui non laedunt aut putrescant, quod allergias et alios morbos non habes, et te non iure privatum. ut respirare et loqui et somniare!
  Victor adnuit consensu.
  - Magica daemoniorum nos casus privat! Locus iste fere decies centena millia annorum est, et si tam facilis esset in eo rebellis... Et interdum nostri guys liberabuntur. Mittuntur ad exercitum pulchre aequabili fine! Sic esto patienter, forte finieris in acie angelica omnia peccata tua in purgatorio elaborata.
  Serge humeros ei respondit:
  - Bene ergo! Ego tamen de hoc problemate cogitas! Usque ad somnum! Mane sapientior est vespere!
  Bene, puer, utique dormiebat, in sano, somno validus, opus puerile.
  Sed Margarita oculos suos non tota nocte claudit, in ultima tunica laborans. Erat autem iam mane, et intraverunt carnifices cellam suam. Sola puella annuit, et pergit cohaerere. Ut eget tempor ex. Nulla ut tempor nisl. Camisia tantum erat. Carnifex etiam extremas suas praecidit, ut magis conspicuae essent, pulchrae, cum reginae cruribus nondum sient. Dum regina est, cum solus Papa alere posset.
  Margarita de lacu sublata est et per scalas sublata est. Carnifex capillos secare voluit, sed senior peditatus clamavit.
  - Caesar spoliare capillos vetuit!
  carnifex adnuit.
  - Suus! Quanto melius, pulchre ardebit!
  Haec Margarita verba etiam pallidiora fecit, sed sonum non edidit. Sola facies reginae candidior facta est, et oculi clariores.
  Tulerunt eam. Mirum in humeros crines aurei. Tunica translucens fere non celat amoenitatem. Crura nuda sunt pulchra et nuda, Margarita nititur mechanice obstringere.
  Ipsa est innocentiae forma. Et tam pulcher. Fremunt homines, sibilant pueri, eamque intuentur, nec oculos eius auferunt.
  Et Margarita camisiam custodit conexam. Quidam caballum miserum in carro portat, et hoc tempus dat. Margarita conglutinat, et tacita vota susurrat.
  Una aviarum remugit;
  - Maga! Vide ut mussat!
  Avia latrante;
  - Immo librum precationis non in manibus!
  Et clamat in summo pulmone;
  - Venefica incende! Venefica urere!
  Olera putrida et ova putrida in Margaritam volant. Caput custodiae clamant;
  - Vixi! aut sagittarios iubebo mittere.
  Et resedit turba;
  Denique plaustrum trahit ad basilicam. Margarita a plaustro tollitur, nuda, rotunda, rosei calcibus micant. Illa lente sed firmiter in pegmate consurgit. Complicatus fasciculis de sarmentis, carnifex ingens cum face in manibus. Omnia parata sunt.
  Peculiari arca regi cum optimatibus sedet. Ad dexteram est cardinalis. Sunt custodes circa multum. Executio regio parata est. Margarita non sinc connexione stabat iuxta stationem. Adiutor carnificis , vir ingens etiam in veste rubra, puellam per scapulas apprehendit et contra cursorem reclinavit.
  Horologium in turri percutere coepit... Tempus erat executionis... Duae lacrimae genae pallentes Margaritae defluxerunt. sed vita eius finita est, et ipse in flammis ignis morietur, et hoc tam acerbum est, et una epica.
  Cardinalis in aurem regis insusurravit;
  - Tempus est maiestas tua! Tempus est ut eam inflammet!
  Dixit rex:
  - Praeco recitat accusationem et sententiam curiae ecclesiastic!
  Alia mora, et Margarita intensius contexitur.
  Fetialis lente legit, et regina multa accusationis capita, etiam adulteria, habuit. Margarita, hoc audiens, os suum aperuit et respondere volens.
  Sed in tempore recordata est quod taceret, et cum labore destricta faucibus suis, ocius tunicam de urtica contexuit.
  Denique legendum est.
  et pronuntiatum est;
  - Regina ad palum incendite!
  Carnifex, qui taedium dextrae facem tenebat, sinistra flagellum arripuit et Margaritam nudis cruribus cum eo percussit. Horruit puella, sed nihil dixit. Quamvis validus ictus esset, diruptaque cute, sanguis demersa est.
  Cardinalis regi insusurravit;
  - Tempus est dare ordinem ad executionem incipere, Majestas tua! Tum carnifex et publicus iam exspectant!
  Rex durius respondit:
  - Haec est vestra curia, ut eam reddatis!
  Cardinalis clamavit:
  - Carnifex crema! eam uri!
  Carnifex primus facem ardentem pedibus nudo Margaritae attulit, vere voluit mutum clamare.
  Facies reginae pallida purpureo dolore ibat, maxilla tam arcte foedata ut ab angulo oris sanguinis stillaret. Sed superhumano conatu clamorem retinuit.
  Risit carnifex. Vincula puellae torquebant duo adiutores eius. Sed etiam Margarita, palo alligata, conexum non petiit.
  Tum spiculator incendit. Resina et sulphure gravidata est, et flamma cito excanduit, nudum reginae crura tangens. perseuerantia conglutinata. Et flammae altior ac superior.
  Et tunc apparuerunt in aere duodecim cygni margaritae. Plauserunt pinnis, et flammae egressi sunt. Margarita levavit caput et susurravit;
  - Factum est!
  Et inopinato impetu tunicas ad olores iactare coepit. et pueros puerosque pulchros vertere coeperunt.
  Inter eos apparuit iam nota physiognomia Sergii. Puer eleganti secta principis indutus, ocreis stimulis. Et calcibus uagans studiose dixit:
  - Tandem liber sum et non servus!
  Erat autem Vitya iuxta eum in callidis vestibus, et dicebat:
  - Quingentos annos non braccas aut calceos gerunt!
  Duodecim pueri e purgatorio soluti sunt. Vincla ligandi Margaritam confregit.
  turba fremebat;
  - Sancta est! Innocens est!
  Margarita dixit in voce tonitrui:
  - Nunc loqui possum! Potestas Luciferi super tellure Telluris dicta est.
  Et pulchrae rosae ante oculos nostros statim florere coeperunt. Senes et senes cum vetulis convertunt in pueros pulchras et puellas.
  Etiam senex cardinalis, conversus ad puerum circiter quindecim, exilivit et dixit:
  - Ad infernum cum ulceribus veteribus! Nunc possum et volo saltare!
  Denique humanitas gaudium et laetitiam invenit.
  
  AUXILIARIS puerilis Kibalchish
  Puer duodecim annorum erat in manu medii ordinis. Principes autem medii ordinis sunt:
  - Malchish-Kibalchish hoc fac atrocissimum tormentum quod est in mundo.
  et sublatus est puer ad cellam torturae. Braccae et tunicae abscissa sunt. Evelli nudum in eculeo. Heros puer dentes immisit ut bracchia circum scapulas torsit et nihil dixit.
  Et misit principem carnifex flagellum suum in puerum. Cutis in dorsum pueri erupit, et sanguis effusus est. Malchish-Kibalchish graviter anhelabat, sed clamores eius retinebat.
  Dux exclamat;
  - Fry calcaneum suum!
  Et ferrum candens nudas pueri tetigit plantas. Malchish-Kibalchish exclamavit, sed labium momordit. Patiendum est. Odoratus carnibus combustis. Carnifex plantas ferro candente perusta est, et venit in salebras dolor. Malchish-Kibalchish frendens pertulit, sed pertinaciter tacet.
  Hic ferrum candens in aliud figitur, puerile vestigium pueri. Tunc carnifices ferrum candenti ferro forti pueri pectori intulerunt, eum combusserunt. Oblatus est ad se infundendo situlam aquae glacialis.
  Tunc tormenta continuata sunt. Hoc tempore puerum cum filo candenti verberare coeperunt, et electrodes brachiis, cruribus, virili perfectione affixa sunt. Et conversi sunt in venam ... Malchish-Kibalchish ex dolore ferino ululaverunt. titudo erat. At puer adhuc nihil dixit. quanquam eum crudeliter excruciabant.
  Etiam cursus non ipsum loqui. Transivit per dignitatem et quinta parte obit. Puer inscius, iterum ad sanitatem perductus est. Sed ne hoc quidem potuit linguam solvere. Et exercitus rubri iam proficiebat et comminuit bourgeoisiam.
  Tunc Malchish-Kibalchish per alveum temporis ad alternam historiam tertii Reich in cellis Gestapo missus est.
  In ancipiti historia Massilia non in plano ruit. Non iaculatus est, sed casu concrepuit. Et tunc numerus unus volans ace- tus superstes fuit, et usque ad viginti. Videbatur unus gubernator, vel alter Massiliensis praestantissimus, cursum historiae mutare non posse. Verum tamen, magna haec planities cum Montgomery, optimo Anglorum imperatore, iecit. Quam ob rem Rommel Britannos copias in Aegypto nuper Augusto, primo Septembris, vicit.
  Victoria effecit ut Suesiensem Canal attingere et iter Britannicum ad mare clauderet. Socii nihilominus in Mauritania terram adiré conati sunt, et in Algeriam perveniunt. Ibi quoque superati sunt et Rommel plus centum quinquaginta milia militum Americanorum ceperunt. Post tantam oppressam cladem attonita Roosevelt indutias constat. Churchill etiam sine America pugnare nolebat.
  et sic frons occidentalis clauditur. Nazis cladem apud Stalingradum passa et partim anteriora post Mainstein scopi impetum restituta in Kursk Bulge offensionem parare coepit.
  Praeter "tigres", "Ferdinands" et "Pantheros", etiam "Leon" lacus habuerunt. Sed Tituli instabant tentandi Mus. Haec piscina valde dubia a peritis militaribus aestimata est.
  Massilia, numerum ad tercentum depressum deferens, crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus refecit. Primus bellator Tertii Reich factus statim duo talia praemia habere. Iamque Massilia in orientali fronte pugnabat. Russi diabolum illum appellaverunt. Aer bellum continuatum est.
  Tituli progredi dubitaverunt. Absentia Sociae bombing Germanos permisit ut consilia productionis "Pantherae" et "Tigres" impleret, ac etiam seriem "Leonis" immittendi, nonaginta talentorum ponderans. Haec piscina similis erat in figura Pantherae, sed maior et cum 105 millimetre caliber 70 EL gun. Hoc sclopetum in Sovietica piscinas ex longinquo intervallo suscepit, sed quinque gyros per minutias tantum accensus est. Utilitas "Leonis" erat inclinatio armorum dispositio, et maxime latera, quae augebat suam vitam. At contra, exiguis agendis incessus, infra omnem reprehensionem.
  Aspectus "Mus" Germanis plerumque nihil fecit. Sed Hitler eum tentare voluit, et iterum rem gravem distulit.
  Inde, die 1 mensis Augusti anno 1943, copiae Sovieticae in pugnam se concurrerunt. Nazisei id sperantibus ferro defensione occurrisse hostibus.
  Habebant tempus fortioris. Additae praeterea copiae e Gallia et Balcanis translatae sunt, quae ab Italis et Bulgaris substitutae sunt.
  Germani productionem aircraft augeverunt. ME 309 in fronte apparuit. Maximum celeritatem et armamentum validum: tres 30mm tormentorum aircraft et quattuor 14mm tormentorum machinarum.
  Currus novus usque 740 chiliometrorum celeriter usque et periculosissimus est. Verum, auctum pondus redactum maneuverabilitatis, praesertim horizontalis, sed valida arma effecit ut ab ipso primo adventu aircraft Soviet deiciendi essent.
  Focke-Wulf et celeritate et potentia telorum claruit. Germani etiam Yu-288, bombarum quattuor talentorum bombarum in versione normali capax et totidem quot sex in versione reloading. Ita Rubrum Exercitus contrivit.
  Pugnatum est acriter. Germani impetum Sovietici unitates prohibuerunt. Exercitus rubri in hostes irruit et vapore fluebat.
  Non potuit perrumpere Mainstein in meridiem - Germani fortes et parati erant. Nuptiae solum in directum Oryol formatum est. Germani durissime pugnaverunt.
  Panthera piscinam defensionem optimam esse probavit. Mense Septembri, Panthera venire coepit armis crassioribus. Sed id lacus non justo. Gravius, ille peius tuendo, sic amisit mutabilitatem. Vera, tutior. Praecipue in fronte, partim in latere. Commodum "Panther" -2 potest vocari maior angulus inclinationis armaturae, quae superstitiositatem piscinae augebat, praesertim in proelio superveniente.
  Germani frontem quodammodo tenuerunt.. Massilia numerum prostratum aircraft adduxit ad quingentos, pro quo novus Ordo Crucis Militiae Crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus donatus est. Ita Massilia surrexit ut ace- tor altissimus.
  Massilia vera de caelo facta est legenda. Timuit simul ac verebatur. Rubei imperatores comprehendunt. Et Stalin etiam praemium capiti suo posuit: decies centena millia aureorum.
  Germani rubrum offendere non solum poterant, sed ipsi scopi cum Sovietica copiae vapore decurrebant. Itaque perruperunt praesidium, Kursk praeteriens, boiler clausit. Plus quam dimidium miliones militum Sovieticorum capti sunt. Exercitus rubri cladem contritam passus et sanguine exhaustus est. Sed in sero autumno pugnatum est. Germani Voronezh accedere possent.
  Hieme spectans, Nazis cavebant progredi, et in arta defensione consedit.
  Gravibus damnis acceptis Stalin cautus est. Novas hiemes instruxit, apparatum productionem augere conatus est. Duces Sovietici in novis T-34-85 et IS-2 piscinas cum tormentis potentioribus numerabant. Ferro Germano resistere necesse erat.
  Nazis bellum nondum satis constitutum erat. "Panther" -2 modernizationis superfuit, arctiorem turrim habuit, praesidium muniens, praeterea machinae equitum 900 inaugurata est, quae signanter aucta autocinetorum executione aucta est.
  "tigris" -2 apparuit in modificatione graviori cum tormento equitum 1000 equitum. Atque hic currus plus minusve Germanos in frontibus feliciter pugnavit.
  Sed Leo plurimum mutavit. Novus cisternina "Lev" -2, turriculam retro motam habuit, quae efficere potuit ut transmissionem et machinam simul et ante piscinam suam constitueret, altitudine insigniter minuendo, salvis in crankshaft. "Leo" -2 condensatur, et pondus eius septuaginta talentorum cecidit, quae, cum nova machinae equitum 1000 equitum, bono autocineto exercendo conservavit. Arma autem etiam per latera crassiores fiunt, usque ad 120 mm. Insigniter additur, dicendum est "Leo" -2.
  In caelo, Germani in ME-262 serie vehiculum reactivum et tenax habent, cum armis validis. XE-162 apparuit etiam - aircraft facile est fabricare, vile, leve, maneuverabile, sed difficilius volare. Haec raeda non destinata erat ut populus pugnaret. Sed aliquam aces ad ipsum. Hoc exemplar evasit maxime felix Huffman, qui tam cito rationes in eo usuras esse potuit ut secundus post Massiliam factus sit ut figuram quingentorum depressorum ascensorum excederet.
  Gubernatores Sovieticorum iam numero Germanorum fuerunt. Aspectus Yak-3 moratus est in serie propter defectum GENERALIS duralumin, idem cum LA-7, quod nondum in serie comprehensum est. Pugnator maxime fuit facilis ad Yak-9, quae amissis Germanis erat. In elit fascist TA-152, evolutio Focke-Wulf, prospere evenit, quae carros Sovietanos vexavit et massa detrusit.
  Exercitus rubri difficilius tempus erat... Hic Germani, magna mole praediorum utentes, in directione Stalingrad inferrent. Praelia cruenta. Respondens Stalin taetras in mediam aciem inrupit sed per hostes irrumpere non potuit.
  Germani aerem dominabantur et copias Sovieticae bomba poterant. Et piscinae Exercitus Rubri oppugnatione aircraft sunt aggressi. Per difficillimas res gerebatur, ubi nulla auxilia sociorum erant. Et premebant se Nazis.
  Res varia per ingressum in bellum Turciae fuit. Unus ex ducibus Ottomanis corruptus a Germanis copias in fines Sovieticos incendere iussit et inferrent. Sicque principatum Turciae ante facto. Quam ob rem secunda frons aperuit. Bellum magnum et in Transcaucasia explicatum.
  In proeliis in caelo, Arado bomber magnam efficientiam ostendit, quam gubernatores Russiae ne adsequi quidem potuerunt. Idque etiam cursus proeliorum adficiebat.
  Germani Stalingradum pervenerunt et ibi haereverunt. Sed contra, usque ad mare Caspium perrumpere poterant et terra Caucasum intercluserant. Praesent et est elit.
  Stalin terribiliter timidus erat... Exercitus eius Rubrum bellum amisit. Caucasus paene damni. Magna sententia opus est, et perfidus dictator pacem Hitler offerebat. Consentiens autem totam Caucasum cedere, et per lineam Stalingrad, Astrakhan trahere terminum. Et ulterius in confinio a Germanis jam victis, plus solvendo annui tributi, panis, bombicii, olei et aliarum materiarum crudarum. Praeterea Stalin rogavit ut Leningrad ad URSS relinqueret et obsidionem tolleret pro magnis finibus in Karelia et praeterea Murmansk.
  Hitler has condiciones accepit, sed etiam Arkhangelisk postulavit, et confinium usque ad Saratov et possidet, ac magna tributa. Hoc Stalin consensit. Itaque Germani captivos omnes recuperaverunt et ingentibus subsidiis Baku receperunt.
  Bellum in oriente finitum est cum victoria Germaniae. qua de re Goebbels expressit.
  Sed in URSS loquebantur de magna victoria et sapientia Stalini, qui statum Sovieticum in difficillimis condicionibus conservare curaverunt. Cum desereretur ab sociis, pugnaret cum tota Europa et media Africa.
  Hitler nunc ad electionem spectat: tandem pacem cum Occidente faciunt et victorias iam magnas et colossas digerunt, non inferiori imperio Genghis Khan, aut bellum cum America et Britannia continuant. Quisque volutpat eleifend nisi eget dictum.
  Socii Hitleris recusaverunt ut bellum cum Iaponia desistere et pacem facere, quae iam capta erant, relinquerent. Ita bellum anno MCMXLV renovato vigore repetitum est.
  Tituli gravem in tres partes fecere. Ab Caucaso ad Medium Orientem, ac deinde ad Persiam et Indiam. Ab Aegypto usque ad flumen Sudaniae usque ad meridiem. A Galliae Congo possessiones, et Africam australem ulteriorem. Et multae albae originis Germanicae in Africa Australi qui missionem exspectant. Germanosque ibi movent. Praecipuum problema Hitlerorum est quod multa impedimenta naturalia superanda sunt. Britanni et Americani copiae Wehrmacht non competitores sunt.
  Praesertim anno quadragesimo quinto, designatores Germanorum tandem feliciter et perfecte E-50 piscinam fecerunt.
  Subcarriagium suum evasit valde pervium et satis leve, et vile fabricare et reparare facile. Crassitudo armorum erat sicut "tigris" -2, sed declivia laminis armorum, quae superviventiam augebant. Altitudo piscinae ad duo metra redacta est propter compactionem sistendi systematis. Machinae et transmissio simul et transversa et machinamenta in ipsa machina collocabantur. E-50 armatus est tormento ignis rapidi cum 100 EL dolii longitudinis, duodecim orbes per minutias incendens.
  Maxime, pondus huius piscinae ad quadraginta septem talenta redactum est, quae, cum tormento cum potestate equitum 1200, haec machina ad litteram volare permisit.
  Omnes militares statim E-L placuerunt et Pantheram praeferebant. Haec piscina adhuc continuari potest cum institutione 88 mm gun, sed discontinuata est in favorem efficacioris E-50.
  Germani diversi progrediebantur. et loci multitudo sustentabat eos. Victores deinceps sequebantur. Britanni et Americani numero et deteriore copiarum qualitate debiliores erant ideoque sine spe amissi sunt.
  Anno quadragesimo quinto, Tertius Reich totam Africam, Asiam, Indiam et usque ad Burmam Iaponicam et Orientem Medium cepit.
  Et in ipsa Britannia aer ingratus est. In elit Germanica jet Britannis et Americanis ... Et aestate anni 1946, portum amphibium perlatum est, quod felix fuit et Britannia cecidit.
  Et in ruina anni 1946, Islandia etiam capta est.
  Bellum iam in Civitatibus Foederatis movetur. Et satis prolixa evasit. Necessitas copias trans Oceanum movere, problemata sane creata.
  Et America diu et dura restitit. Bellum cum USA alterum per tres annos duravit, donec Washington capta est et America deditionem signavit.
  Primum tempus Belli Orbis Terrarum II finita est. Et possis mundo frui.
  Sed Hitler anno 1955 Iaponiam aggressus est. Ultimum gravem competitorem geopoliticum removere voluit. Hitlerus diem natalem suum die 20 Aprilis aggressus est. Et erat amet consilium. In USSR, Nikita Khrushchev imperium in summa iam occupaverat. Et Nikitka obtulit Hitler ut simul pugnaret.
  Hitler consensit, sed solum pro USSR solum numerare potuit in reditu Sakhalin meridionali, antea a Iaponicis et iugo Kuril capto, necnon levi diminutione tributa.
  Tum URSS bellum cum Iaponia intravit. Et iterum omnia exarserunt. Et sane in meliore editione pro Russia quam prius. Victoriae autem in exercitu rubro post longum tempus clades et ignominiae partae sunt. Ac denique aliquid iucundius quam alia tunde in facie referre potuit, vel divisionem fusam Exercitus Rubri.
  Sed hic Iaponia, quae non tam in bello mundano quam in Germania fecit. Versa est in telorum oeconomia ac technologia multo inferior videretur. Strages eius accelerata et usus armorum nuclei a Nazis, cum excidium Terrae Solis orientis. Descendit itaque stella Samurai.
  Et Tertius Reich totum fere orbem sub se oppressit ... Solus URSS mansit, forma tamen truncata.
  Et die 20 mensis Aprilis anno 1958, Fuhrer ultima ingrata coepit. Ultimum finem imponere voluit grave impedimentum dominationis mundi. Et haec est gravis intentio.
  Nikita Khrushchev in potentia in USSR est. Quod fere omnes ruborem et inopem considerat, qui ne Stalini quidem prope steterunt. et hone et mon- Hitler.
  Moscuam autem perexiguum est, eiusque copiae superiores Wehrmacht et lacus pyramidales certe capient. Nimis inaequales est proportio.
  Sed Hitler adhuc vivit... Et sex iuvenes bellatores decreverunt ut eum absolvere deberent.
  Et die 1 mensis Maii anno 1958, Oleg Rybachenko et turmae suae residentiam Hitler aggressi sunt.
  Et rursus inmortales filii nazis gladiis et sibilo de naribus et umbilicis exciderunt. Nudo pede tasque proiiciunt.
  et puella de papillis coccineis fulmen evomuit. Et Hitler ipse Malchish-Kibalchish excruciat. Puer simul in equuleo porrigitur, in vertice capitis aqua frigida stillatur, supinus filo calido flagello caeditur, calcibus scintilla fricta est, corpusque vena transigitur. Coniunctio crudelissima tormentorum. Ipse Hitler in cruciatu Malchish-Kibalchish personaliter se implicat.
  Sed Oleg Rybachenko per funiculos rumpit, caputque eius gladio magico ad Fuhrer verberat. Deinde dicit;
  - Gloria communismi!
  Margarita carnifices secat et stridore;
  - Gloria magnis heroibus!
  Et nudo digitorum scobem grenadem scobem potentiae fatalis proiiciet, quae molem Fritzam dilacerabit.
  Et Oleg Rybachenko cantare incipit, totum carmen scribens in go;
  Tempus erit, tempus communismi,
  Vexillum Russicum superbum excitabimus.
  Credamus clare fascismum rumpamus;
  Hitlerum nickel dabimus!
  
  Fidem nostram, ferro duriorem crede;
  Communismus et sancta ducit...
  Et pro nobis magno duce Stalin
  Et crescimus et non centimeter descendimus!
  
  Magnificentia sanctae Russiae;
  Quid potest multitudines superare...
  Stalin magna missio nostra est;
  Ursus autem Russiae ingens est!
  
  Magni- tudo sumus virgae omnipotentis;
  Potestne Fritz statim vincere ...
  Pro patria, felicitas et libertas.
  Vita fragilis est quam sericum scio stamina!
  
  Non sumus usi, timere credimus;
  Nostra fortitudo, Russi in saecula...
  Pugnare possumus valde durum
  Erit clara patria somnium!
  
  A Moscuae ad Leningrad
  A taiga ad maria aprica ...
  Magna merces pugnantium manet;
  Mea mater ingens!
  
  Nos te servabimus et expandimus
  Et vexillum super tecta tollamus .
  Ad matrem nostram Russiam,
  Hostis autem shish!
  
  Pro magnitudine Matris pugnate,
  Sicut furens, et urens procellae ...
  Credimus, semper scivisse pugnare;
  Eamus et Oceanum credamus!
  
  Omnes possumus, pro certo scio
  Wehrmacht recte ... vincere poterimus.
  et incorrupto meo honore.
  Hanc rampage abeamus!
  
  Habemus et Solem et Quasarium;
  Russia sapientissimus tsar ...
  Nos tibi difficile ledo
  Talem ordinem sapienter impera!
  
  Inseretur Hitler ludens
  Vincemus omnes fascists simul ...
  Et sol erit in aeternum
  Et super nos in auro cherub!
  
  Pueri, scimus sic collidere
  Te opprimet, quisquis credet, horde...
  Puellae in nive nudae sunt;
  Et ride, atrox balbutiens!
  
  Communismus, crede mundum pulchrum;
  Bonum est puellis nudis in ea.
  Pax et felicitas erit in planeta ...
  et ascia ad puerum scribens.
  
  Tales sumus milites frigus
  Vincamus draconem...
  Etsi Fritz non stupidi;
  Ursa usquam omnes discerpet!
  
  Nos Hitlerum non timebimus,
  Puella calcem nudum in nasum ponet...
  Fuhrer simpliciter fiet Corydon;
  Maximeque non satis mature nosse!
  
  Puellae nudis pedibus sunt
  Nivem amant, calcanea titillant.
  Et in nomine Matris Russiae;
  Fritzam frangere possumus!
  
  Hem, quo fascists adfectas?
  Moscuam sumere in hieme volebas...
  Et nunc ploras in dolore;
  Crines suos puella corrigit!
  
  Calcaneum nudum super nasum movetur;
  Führer statim periisse videtur.
  Post omnes, puellae sunt in nivibus nudipedales;
  Et ferrum, fasciculumque corporum habent!
  
  Puellae Fritzium sic persequuntur;
  Quod oves illae ad occisionem currunt.
  Possunt pugnare tam acriter
  Statim videre potes Hitlerum kaput!
  
  Hic egregie victus est Nazis
  et victi Berolinum ingressi sunt...
  Et bellum Nazis.
  Et mox mundum vincimus!
  
  In summa, Soda vis nobiscum est;
  Russicus imperabit...
  Patria potentia Wehrmacht oppressit;
  Et venerit, cognosce aetatem communismi!
  
  AUXILIUM Tsar Alexei in Quietest
  Hoc tempore necessarium erat Russicum Tsar Alexei Mikhailovich adiuvare in bello lento Russiae-Politico, cum Russia Smolenscum cum dimidia Ucraina terras proximas recuperavit, sed Belarus secunda medietate Ucrainae occidentalis iam liberata servare non potuit. Ita, et Suecia, licet privatis successibus, vinci non poterant.
  Nunc autem Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova Polonorum excursiones in Brest, nuper ab exercitu Russico, repellunt. Russia positio difficilis est. Post Bohdan Khmelnytsky mortem, in hetmans mutantur, et pugnandum habent. Et tunc validissima Suetia progreditur ab aquilone. Tam in Civitatibus Balticis quam in Europa possidet. Scilicet Russia difficillimum tempus habet.
  Poloni, copiis mercennariorum sumptu repletis, Belarum recipiunt. Prima civitas ob- stitit Brest. In reali historia, Exercitus Reip.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in urbem venerunt. Discalceatorum liberi inimico occurrerunt. Verum, bellatores tam immortales duodecim annos natus a signis vigesimo primo saeculo spectant, et saeculo decimo septimo sunt iuvenes et iam adultis pares pugnare possunt. Sed tamen nudis pedibus frigoribus, et oleg breves tantum, et Margarita tunica suspecta est, quod ragamuffini pleni sunt. Praeterea raro in illis diebus pugnabant feminae. Sed Margarita respondens, malum in octo frusta in musca secuit. Vulgo et Oleg xvj. Deinde magna cum reverentia sunt visi. Immo etiam offerebantur ut ocreas Mauritaniae induerent. Sed filii immortales noluerunt.
  Adhuc non gelescunt, et discalceatus pugna multo sollertior est, et acus et tasque taedas ex scobe nudis digitis iactare potes. Ita Brests nacta est firmissimum et par pugnae. Mane gelida erat, et pueri pinguia linquebant vestigia. Sed, quamquam autumno et frigore insequentes, non soli ipsi erant qui nudis vestigiis pronderent. Pueri minores quindecim, virgines quoque discalceati erant. Solum qui barba et barba creverunt, ocreis vel bastibus calceati erant. Anus etiam calceos praetulit.
  Liberi, soli nobilium liberi calciati, duo tantum homines.
  Oleg et Margarita locum in muro cum aliis adulescentibus, maxime pueris, et duobus tantum puellis. Puellae etiam prope boiles lanificii erant.
  Erant in illis diebus liberi multi, et in bello fere adulti, maxime in obsidione adiuti.
  Brest bene munitum, muris altis et crassis. Sed Poloni magnum exercitum habent, et mercenarii ex tota Europa reficiuntur, praesertim multi Germani. Non sunt multae copiae Russicae in Brest - pars australis ivit - ad sedandum rebelles hetmanos in Ucraina. Alii in septentrionem versus Suecos detinentes. Ac etiam ad meridiem volat Scelestus Kan. Sunt etiam problemata magna Sinarum in extremo Oriente.
  Feliciter incolarum loci in parte Russiae est. Multi ad defendendum eum convenerunt. Liberi sunt fere omnes loci. Pueri Belarusici sunt fere omnes crine et chubby. Iucundum, pro more, necessarium est pueris ut constanter rideant et rideant. Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova solum specie filii sunt. Multos annos habent. Et in nouis corporibus iam tempus honestum in veteribus quoque consumpsit. Et ideo non sunt ita hilares et iubilantes sicut veri filii. Sed ut neque eu risus scelerisque tincidunt. Etsi modus non est valde bonus. Tempestas tristis est, rorantes sordidi tenuis pluviae.
  Pueri continenter movent ut calefiant. Quidam sunt nudipedales, sed in pellibus pellibus, quae spectat contra naturam. Pueri sunt in muris, puellae circumvolantes et ligna ferentes, quaedam tormenta ad tormenta trahunt. Arma adsunt. Sed etiam catapultas habent homemade. ollae resinae eis paratae sunt, quae in oppugnatione incendentur. Urbs ad defensionem bene parata est, licet militia non sit optime armata. Multi ex circumiectis vicorum agrestes furcas tantum et falcatas secum tulerunt.
  Metere et messe curarunt, sic non esuriunt. Quanquam trahi possit obsidio.
  Oleg cum gemitu dixerat:
  - Videtur me omnia horae ludendi in computatorio dare!
  Margarita ridens interrogavit:
  - Et immortalitas quoque?
  Ager marescallus puer caput firmiter quassavit.
  - Nulla immortalitas! Nullam pretium dictum nulla!
  Margarita gemens notavit;
  - Non... Bene, cur nunc pugnaturi sumus et magis fun.
  Loqui non erat facile pueros locales. Nimis variae culturae gradus et aetas et aetas. Oleg erat Laconicum. Cum vero pugnaret, facile consensit.
  Adversarius eius fuit et maior et maior. Sed prolem immortalem, hoc est obsitus rusticanus.
  Oleg etiam auditoribus lusit, pugnis hostem iactare permittens, ipse in extremo momento emissam relinquens. Deinde, cum pueri campi marescalli hoc pertaesum est, simpliciter iuvenilem procerum in se hominem proiecit. Ingruens autem exilivit, iterumque Oleg projecit eum, sed durius. Puer autem heros tarde surgebat nec statim surgit. Sed oculi teenm excanduerunt ira. Palum manibus apprehendit et ad Olegum cucurrit. Ager marescallus nudo pede eum in mentum percussit. Dolis taedet ludendi. Hoc tempore iuvenis bellator diu exivit. Sed maxillae immani ictui resistebant nec frangebant.
  Inclinavit Oleg notavit:
  - Dico tibi dude - fessis omnibus, quiescam!
  Et risit... Nunc feliciorem sensit, et nubes disiecerunt.
  Hic vero Polonorum oppugnatio. Rex ipse exercitui imperat. Centum inde milia pugnatorum collecta ingens armada saeculo XVII.
  Oleg Rybachenko arcum. Polonus rumpit, statimque arcum et ignes trahit. Margarita Korshunova ignem ducit. Ea etiam accuratissime supplevit. Maxime vero, inmortales filii celerrime iaciunt, non det hostibus occasionem superesse oppugnationis.
  Oleg Rybachenko, sagittam mittens, post sagittam canit;
  Pro Russia fortiter pugnabimus,
  Eques Russicus timere non potest!
  Puer vero leporarius est. Et arcum singularem sibi elegit, Talis chorda raro est quam adultus heros Utraque manu trahet. Et pueri iocose iaciunt, et Polonos iam a duobus stadiis feriunt. Et multum nocuerunt. Sed multo plures sunt mercenarii, praesertim Germani, quam Poloni.
  Oleg Rybachenko, in hostes figens, historiae recordatus est. Quam bene bellum Russiae incohatum est. Ac primum omnium gratias Bogdan Khmelnitsky. Russi Polonos vicerunt et ad antiquum Rus Kievan terminum pervenerunt. Nunc copiae Russiae dispersae sunt et magni refert Belarus cum paucis militibus servare.
  Et ibi obibunt cum rebellibus Hetmanis, et ad Varsaviam convertentur. Sueci conficiendum an. Quae valent.
  Oleg Rybachenko sagittat... Poloni iam ad murum accurrunt et scalas ponunt. Secare eos gladiis. Margareta cum eo.
  Oleg clamoribus:
  - Ego ipse tractare possum! Et curris quo gravius est!
  Polonorum impetus vehemens est. Quamvis urbs bene munita sit et loci Belarusi cum Russis pugnant.
  Summa est, quod numerosior hostis, contra militiam falcatis et cornibus. sed tunc altae muri et fortitudinis populorum.
  Oleg Rybachenko molendinum cum gladiis currit, quinque Polonos caedens et dicit:
  - Pro nostra victoria!
  Puer digitos nudo acus iacit. Ita duodecim Poloni ceperunt et interierunt.
  Terminator puer pergit Polonos secare et cantat;
  - Gloria ideae magnae Russiae;
  vincemus ludendo totum mundum.
  Stellae sicut margaritae velamen sparserunt;
  Svarog idolum meum erit!
  Pugnans hedum ac belligerans. Et si secet, in desperatione peribit.
  Margarita etiam puella frigida est. Immortalitatem accepit et iam impletur. Nudo pedum puerorum digitos emittit acus lethalis. Et percutit adversarios ad mortem.
  Puer et puella tot hostes. Hoc est quod supermen faciunt.
  Oleg Rybachenko nudis digitis acus iterum iacit. Hoc telum compactum et efficacissimum est. Multum acus facere potes, et sacculus magnus toti exercitui satis est. In genere, foedus est efficacius.
  In uno ex universalibus parallelis, excogitator Tertii Reich machinam et transmissionem simul et transversam tantum collocavit, et inde Panthera in silhouette multo inferior factus est, et turris angusta et parva. Et arma eius et armamentarium cum tormento equitum sextum, tantum pondus triginta talentorum et altitudo duorum metrorum apta sunt.
  Et hic "Panther" magnus haemorrhois factus est pro Exercitu Rubro. Etiam Fritz in Kursk Bulge vincere poterant. bellumque diu tractum est. Etiam tempor.
  Tantum post mortem Stalini mense Martio 1953, tandem pacis tractatus incepit ... Sed bellum ibat, captus et positus est. Non prius Hitler quam mense Decembri 1957 mortuus est, pax tandem conclusa est. Per quem terminus transiit Borysthenen, et Belarus, Civitates Balticas, Ucraina, Moldavia, et pars Karelia tertia Reich et satellites eius pars facta est. Post Hitleris mortem, Schellenbergius in potestatem venit, Himmler reposuit, et Germania moderatius consilium sequi coepit. Tamen ratio partium una servata est, sicut partes erant Germanorum ut nucleus nationum in Europa, et partim in Africa.
  Hitlerus in historia descendit magnus, licet scelestus. In universum, non lapsorum portum vis ivit. Fuit modo ruerat ingeniosior excogitator, qui aperiret. Vera historia fuit, sed in lateribus mansit. Curo tamen ut optimam piscinam E-50 cum armis Tigris-2 et armis fortioribus evolveret, quadraginta septem talenta appendens. Sed haec raeda numquam in metallo fuit.
  Deinde mandatum est pantheram facere. Et tanta clades exivit.
  Oleg Rybachenko Polonos secat et eos in pulmentum cruentum vertit. Ac sem esca secat.
  Eodem tempore puer cantat;
  - Gloria Russiae per omnia saecula saeculorum.
  Pro matre ... fortiter pugnabimus.
  Nec superfluis verbis opus est stultis;
  Non sumus stulti - ceciderunt et exprimunt!
  Margarita Korshunova Polonos alibi caedit, canit grunnitum ac den- tes;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  In acie mortem non timemus .
  Pro sancta matre pugnabimus;
  Et scio me certe vincere!
  Liberi immortales ita pugnant ut nemo eos prohibere possit aut opprimere.
  Poloni damnum aliquod ferunt et cadaverum tumuli crescunt. Crescite sicut montes.
  Oleg Rybachenko pugnat et simul meminit...
  Unam interesting missionem peregerunt Petri Magni tempore. In bello cum Turcis sex exercitus Soldani dispersi sunt. Quam ob rem Petrus Magnus cum Russia partem territorii, et etiam Chersonesum, annexam curavit. Haec progressio Russiae acceleravit et multum mutavit. Praesertim Petrus Magnus non tam amplius potavit, quam in historia reali diutius vixit, thronum ad Petrum Secundum nepotem suum transferre curavit. Ipse vicissim etiam variolas non comprehendit et stabilem dominationem dynastiae Romanov curare potuit.
  Sine certaminibus et civilibus contentionibus, Russia plures fines quam in historia reali vicit. Et a fine vicesimo saeculo totum mundum regere coepit. Etiam id efficitur magna.
  Oleg Rybachenko notavit etiam parvam interventus multum mutare posse. Jamque Poloni ingentia damna passi sunt, et oppugnatio repellitur. Sed hoc sane satis est.
  A fortiori solutione opus est. Et Oleg suadet Margarita eruptionem facere et regem Poloniae occidere vel capere.
  Margareta notavit;
  - Capere melius est quam occidere!
  Oleg non omnino certa est;
  - Polonia non est patria imperiosa. Poloni cum rege captivo pergunt pugnare, vel novum eligere!
  Margarita giggled and remarked;
  Sed et certamen throni dividet eos, et manus nostras exercet!
  Constat Oleg:
  - Ceterum facilius nobis erit sine rege pugnare!
  Adnuit puella.
  - Et Poloni difficiliores sunt!
  Iamque de muro descendunt liberi inmortales et migrabo ad castra mercennariorum Polonorum. Exercitus ingens adhuc. In historia reali, quam maxime Belarus recuperare curavit. Reliqui deinde cum Polonis in pacem redierunt.
  Pueri castra dormientes videbant, ignes exstinctos vel adhuc ardentes, multos equos in custodia.
  Oleg Rybachenko nudo infantis pede acum proiecit, perrumpitque caput vigilis et diruit;
  - Gloria communismi et tsarismi!
  Margarita quoque acum letalem jecit, hostemque fodit;
  - Gloria magnae aetatis!
  Liberi immortales in castris praetereundo moventes hostes. Primum, regem et duos hetmans explere debes, et facilior erit.
  Tacite pede liberorum nudis pedibus super adversarios incedunt. Hic est Tabernaculum Regis Magni. prope Hetman s. Et puerum et puellam exscindamus mercennarios Polonos. Id tam arcte tulerunt, ac tam immani furore, ac si vere victoriae imputarentur.
  Puer et puella cum tam gladiis magicis suis detruncati sunt, qui metallo incisi sunt sicut charta deletiva, et decem metra prolongantur. Et strenue id agebant, quasi tondere novacula.
  Margarita nudo pede duodecim acus tenues proiecit, adversariis depositis et pissistis;
  - Et vexillum universum... fulgebunt.
  Oleg Rybachenko, per Polonos secans, infensi addidit;
  - Nulla sancta patria pulchrior in universo!
  Margarita iterum duodecim acus tenues nudo pede proiecit, adversarios eius pungendo ad mortem, et strinxerat;
  - Et si opus est, iterum moriemur!
  Terminus puer, Oleg Rybachenko, secans inimicos, notavit;
  - Resurrecturus in nostra fide Rodnoverye!
  Pugnaverunt autem cum Polonis et custodibus regis. Puer terminator valde efficax erat. Et tunc haedus scobem grenade nudo pede projecit, et fremuit;
  - Gloria Patri!
  Rex Polonorum et ipsum Polonie multum discidit!
  Margarita Korshunova in medium ab Hetman dissecta est. Puella dentes pipiabat denudans;
  - Sum mundi propugnator absolutus!
  Pueri re vera summam in pugna peritiam ostendunt. Ita proelium explicatur.
  Oleg Rybachenko ululat in summitate pulmonis sui in Polonia;
  - Germani regem interfecerunt! Fritz beat!
  Margarita iam germanice vociferatur:
  - Poloni nos aggressi sunt, Polonos percutere!
  Ac puella conlisio etiam cupit pugnare. Secat Polonos. Interim proelium commissum est. Germani, Poloni et alii mercenarii concisi et sagitti inter se. Hic Margarita, nudo pede infantis, bombam proiecit et ducem Germanum scidit. Hanc rem evasit. Pugnatum est magis ac magis infensi.
  Caedes mutuas abiit, et deletus est. Interfecerunt, sine ulla dubitatione et misericordia. Milites mortui per mille.
  Oleg Rybachenko et Margarita Magnitnaya laboraverunt gladiis quasi fanis iactantes. Russi hostes frequentes interfecerunt.
  Margarita nudo pede acus iacit, Polonos percussit, et subridens declaravit:
  - Super puellam habeo!
  Oleg Rybachenko etiam nudis digitis crurum filiorum proiecit acus, adversarios eius percussit et stridit;
  - Bene, ex cochleae!
  Et iterum pueri milites et mercennarios Poloniae evellere coeperunt, ut proprie sanguinem mitterent. et iuvenum bellatores summas aerobaticae et pugnae artes demonstraverunt. Ita vere frigus.
  Oleg Rybachenko, caesis Russiae hostibus, cecinit:
  - Et eunt ad mare, guys allisientes!
  Margarita iterum nudo pede proiecit acus et diruit;
  - Mare elementum! Elementum sea!
  Bellator, ut solet, summae classis pugnator est. Et noli prohibere eam non vincere.
  Oleg exercitum Poloniae secat, et subito sibilat. Et defecerunt corvorum millia, pulsantes capita Polonorum et stipendiariorum.
  Margarita quoque accepit et sibilabat, corvos quoque dejecit in hostes. Impetum fecerunt cordis et ceciderunt sicut equi percussi ad mortem.
  cooed puella;
  - Gloria Patriae nostrae Russia!
  Rursusque pedes nudos iactabat grenade carbones. Et quomodo explodet, et adversarios multum comminuet.
  Margarita denudans dentes cecinit;
  - Gloria Patriae forti;
  Vivamus sub communismo!
  Et cucurrit puella molendinum cum gladiis suis, dissectum per molem adversariorum, et strinxerunt in cacumine gutturis ejus;
  - Ave sancta communismus!
  Et nudum calcaneum caput Germanici fronti percussit, adversarii cranium comminuens.
  Margarita cooed;
  - Ad gloriam Patriae, gratis in saecula!
  Et iterum tollet puella et sibilabit in summitate pulmonis sui.
  Et literam perfodiunt.
  Oleg Rybachenko annuens approbans, Polonis gladiis tanquam molam secans;
  - Magnus sum fortissimus mundi!
  Tum pueri digiti nudis grenade carbonis iterum iaciunt, adversariis discerpentes.
  Puer vero valde allidens et frigidus erat. Hostes Russiae sine ulla miseratione adfixerunt.
  Margarita, inimicos opprimens, eliditur;
  - Skidded, skidded alicubi, me skidded!
  Iamque puella nudis digitis munus lethale vi mittet.
  Centum Poloni dilaniant. Ac fremunt in summo pulmone;
  - Pro sancta Russia!
  Nudo autem infantis calcaneo usque ad praesens interitus dabit.
  Oleg Rybachenko dimicavit, cecinit:
  - Gloria notionibus communismi! Nam vitae libero quam!
  Et nudo calce puer cessit dono annihilationis...
  Eo tempore milites Russi Brestinam eruptionem fecerunt. Aggressique Polonorum iam exsanguem et medicatum exercitum. Milites Russorum fugerunt, qui magnam plagam tulerunt.
  Tum Natasha, Zoya, Augustinus, et Svetlana proelium inierunt, et externos exercitus opprimamus.
  Hoc modo maleficae puellae Polonos sustulerunt.
  Natasha suis gladiis verberatur. Nudo pede lethalem vi projecit grenade, Discerpens milites. Tum puella fasciam suam detraxit et de papilla coccinea, quasi fulgur homicida, vapulavit.
  R. Et rugiet;
  - Gloria Patriae, sub communismo!
  Zoya etiam infensi secat. capiet eam et gladiis molendinum curret. Tum digitis nudis ex scobe sarcinam explosivam mortis mittet. Et tunc tollet papillas amet ut iecit. et magnam turbam pugnantium interficiet.
  Et quomodo stridore;
  - Gloria patriae communismi!
  Augustinus "fan" artem cum gladiis egit, et multum Polonorum interiit. Tum ex rubina papilla fulmen accendit, tota phalanx mercennariorum vernula. Tum pedibus nudis letaliter intulit hostem.
  et cooed;
  - Pro meis victoriis frigus!
  Svetlana etiam audacter secat adversarios. Artes pugnae et turtures cum gladiis agit. Et tunc nudo calcaneo in sarcina explosivae tradet. Et deinde de papillis fragum quomodo capitale exitium emittat. Fasciculum Poloni contere.
  R. Et rugiet;
  - Mea sancta communismus!
  Bellator visus est cum magna arduitate. Concidit inimicum quasi lignum in dolabro. Mira pulchritudine.
  Hunc exercitum quatuor puellae caedunt, tanquam arator terram laxet.
  Oleg Rybachenko, pugnans Polonos, recordatus est plurium consiliorum et rerum alternarum.
  In ea Napoleon Bonaparte in Russiam iter facere recusavit. Ratio - Alexander Primus, cladem veritus, munera opulenta, et aeternae amicitiae pollicens, ac ne pacta quidem, non modo ut continenti obsidioni pareret, sed etiam ut Gallia, magnum panem, cannabem, butyrum gratis mitteret. .
  Napoleon, videns causam tumultus non esse, aliquantulum exacerbavit. Preterea Alexander Primus dixit se prorsus nihil sapere, si Gallia Constantinopolim caperet. Napoleon denique cum illo fuit.
  Bonaparte contra Turcas bellum incepit. Plane aemulum hunc non habet. Galli magis impediti sunt locorum, extensio communicationum et pediculorum quam copiae Turcorum, praesertim cum exercitus Russorum omnes fere pugnas paratissimas moliretur.
  Napoleon Constantinopolim ingressus seu Turci in Istanbul. Et postea fecit varia expeditiones subjugans Imperium Ottomanicum. Aegyptus re- prehendens. et inde per Africam Septentrionalem moveri perseverans. Et in Medio Oriente. Et sic usque ad Nilum usque Sudan, et plus ac magis territorium superans.
  Sed vacavit et expeditionem contra Russiam distulit ac distulit.
  Usque ad Alexandrum Primum 1825 decessit. Conatus res ab Decembribus causa fuit Napoleonis ut incursionem faceret. Napoleon arsenico veneno non fuit, et adhuc valebat. Ille iam tres filios habuit, et dynastia confortata est.
  Russia sub Nikolaev II bellum paratus erat. Iam multi imperatores in sepulcro sunt. displicet autem populo autocratia. Copiae autem Napoleonis sunt plures.
  Et post aliquot infelicia proelia Russiae, Napoleon Moscuam cepit et Petropolim adiit.
  Et tunc Russia ab occupatione servata est, utique exscensione lapsorum. Et Oleg Rybachenko, una cum puellis, sunt magae fortissimae et validae.
  Napoleon caesus ex Russia fugit. Sed imperium eius non corruit. Cum tumultus rusticorum in Russia incepit, causa abolitionis Serfdom Napoleonis.
  Et dum abolitus est, in Europam non perrexerunt. Denique servitus in Russia aboleri debuit.
  Quod deinde factum est, Oleg Rybachenko non vidit. Ceterum victoria parta est.
  Et nunc polos vicerunt et eos a Brest fugaverunt. Magnam adipisci!
  Sed hoc parum est. Praecipua comminatio a Suecis venit. Copiae Russorum mox Rigam obsident.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova ad exercitum Russicum currunt. Calces nudae, ut vibrant.
  Margarita subridens:
  - Tu et ego filii aeterni... Est tam venereum!
  Constat Oleg cum hoc:
  - Imo ipsum venereum. Imo, puer, statim in me impetum sensi alacritatis ac hilaritatis. Iuvenis corpus, etiam hone. Et sentis ut nullas sollicitudines nec elit!
  Margarita altius desiluit, gibba in nudo calcaneo addicitur notavitque;
  - Non dubium est!
  Oleg notatur, longius currit;
  - Hoc bonum est, cum sis corpore puer. Quemlibet jocum, quemlibet vulgaritatem, omnem prorsus stupiditatem eludere potes, omnesque mox ridebunt. Nec quisquam te ineptum putabit.
  Margarita giggled and remarked;
  - Fortasse... Etsi puella aeterna molesta est. Facilius est puero, sed non mihi!
  Oleg chuckled et notavit;
  - Bene, nihil, immortales sumus. Vel citius vel serius vivemus in futurum, et discimus quomodo corpora nostra mutemus!
  Hoc Margarita consensit;
  - Discamus. Et vir mulier fieri, et mulier vir!
  Oleg confirmavit:
  - Et nullae difficultates erunt cum minoritatibus sexualibus!
  In via, filii immortales, cohortem Sueticam occurrerunt. Puer et puella sine multa caerimonia eos concidunt. Facilis erat architecto.
  et currebant.
  Immortales ruunt pueri, nudisque corusci Calcibus. Et iterum dicunt.
  Termino Puer dicit:
  - Hic in cinematographico "Highlander", res etiam immortalitatis consecuta est. Et certe quingentis annis vivere frigus est. Aliquam non semper ante...
  Margarita Magnitnaya chuckle notavit;
  - Et quomodo Psyche cumulatur? Memoria multorum saeculorum!
  Oleg Rybachenko chuckled et dixisse:
  - onera... Capite quidem! Sed si in corpore infantis es, multo facilius omnia vides!
  Margarita ridens notatur;
  - Hic tot homines occidis, et hoc percipis quasi ludus computatorius. Sensus nullus dolor, nulla concussio, nullus pudor!
  Oleg chuckler et notatus, vagitus;
  - Immo vero nudis et puerilibus pedibus in stagnis sanguinis alapam dant, et hoc est bonum et iocum!
  Puer vestigia pulchra in gelu reliquit. Et notandum quod ornamenti similis est. et puer multos annos fuit. Ut ac magna est. Bonus modus in omni tempore. Corpus Superman afficit pueri aeterni modum et mentem.
  Oleg Rybachenko sustulit et cantavit, componens in eundum;
  Planeta magnitudinem Russiae cognoscit;
  Et irruent super genua inimici .. .
  Facillime aedificabimus paradisi magnitudinem;
  Pro gloria hominum et magnarum generationum!
  
  Sit Patria in perpetuum unita;
  Sicut sol lucet in mundo Russia ...
  Cherubim ferro caedunt;
  Et Nicolaus Tsar est sicut magnus Messias!
  
  Matrem faciemus, credite pulchriorem;
  Tricolor navis per orbem lucebit ...
  Ceterum periculosum est cum Russis pugnare,
  Et magni aestimabitur, mihi crede, non Cain.
  
  Hic sunt gladii nostri, scintillantes sicut adamas;
  Fascistae et alii in ludens ad mortem detruncabuntur ...
  Et fulgebunt stemmata lucida auro;
  Omnes pariter Russi et Belarusi!
  
  In nomine Patriae, Sol immensus;
  Splendet radiis eius per orbem volitant.
  Credo Russiam ab inferno salvari;
  Et Svarog maximum idolum fiet!
  
  Hic patria maxima in mundo est;
  Et non est formosior in toto mundo .
  In nomine immensae, magnae Russiae;
  Sit omnis Russiae felicitatis generatio!
  
  Nescit hostes se vapulare;
  a Russian bayonets ... dilacerabitur
  Mox aperiemus truculentas opiniones;
  Caelum et terra valida virtute erunt!
  
  Aquila noster biceps per planetam volat;
  Omnis via demonstrat ad gloriam universi...
  Hic novimus heroismum in carminibus decantatum;
  Pugnatores permanent in proeliis!
  
  Nos tum Mariam et Ladam in magno pretio habemus;
  Perun et Svarog, et Dominus Jesus.
  Crede mihi, salutem hominibus affers.
  Sacculus qui erat vacua, replebitur benedictionibus!
  
  In nomine Russie, pulchrae carae;
  Ubi sunt margaritae nivis, smaragdi crystallini...
  Ubi nostri Ucraina, Tatar et Russica coniunguntur;
  Et nervi populi sunt sicut ferrum emissum!
  
  Denique cum praeses draconem caedimus;
  Tempora magnae tsars in Russia veniet ...
  Et erit ordo, crede tam gloriosum novum;
  Quisquis passer fortis est, aquila erit!
  . CAPUT I
  Impetum in Riga momentum maximi momenti fuit pro tota societate septentrionali. Natasha, Zoya, Augustina, et Svetlana iunguntur Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova.
  et valde conlisio fuit.
  Oleg Rybachenko, ictus non attendens - immortales non feriunt, in murum ascenderunt. Molam gladiis consumpserunt.
  Succisit Sueonum fasciculum, nudis deinde digitis crurum infantum munera lethali projecit.
  Scissa fasciculum adversariorum fremebat;
  - Gloria communismi cum corona regia!
  Post hoc terminator tollet puerum et sibilum. Et nubes corvorum cadent super capita militum Scandinavia.
  Margarita Korshunova etiam milites Sueciae caedit. Et habet turntabilem, interclusis Scandinavia militibus. Nudo calce puella munera leti mittit hostes feriendo.
  Tum fremit;
  - Gloria novae communismi Aryan!
  Et tollet eam puella de umbilico sicut fulmen emittit ... Ita totus fasciculus Sueonum ardebit.
  Tunc pueri in choro sibilant, et mille corvi in Suecorum capitibus cadent.
  Natasha, concisio adversariorum acus nudis digitis iaciens, cooed;
  - Gloria magna Russiae!
  Et de coccineo quomodo letiferum fulmen emitteret papilla. Totaque Sueonum phalanx ardebit.
  Zoya, inimicos caedens et tasque nudis digitis projiciens, exsibilavit:
  - Pro magnitudine Russiae!
  Et a RUBUS IDAEUS, quasi uredine rei funestae. Et contere adversarios tuos.
  Augustinus etiam pugnat cum maximo gradu irascibilis. Conterit adversariis, et de papillis e carbunculis emittit sanies lethalis fulminis. Et nudo calce, perurbanam scobem dabit in sarcinam, quod inimicos dilacerat.
  deinde, ut ait;
  - Pro communitate per universum mundum!
  et ab umbilico fulgura propellent!
  Haec puella - puella omnibus puellis!
  etiam Svetlana pugnat. Utroque gladio hostes secat. Producunt cum ea, justos hominum uno ictu falcantur. Tum puella, nudis digitis, aliam mortiferam donum proicit, et adversarios dilacerat. Et quomodo fragum eius papillae aliquid perniciosum et inimitabile emittunt?
  Svetlana clamat:
  - Pro Aryan notiones communismi!
  Et de umbilico quomodo emitteret totum casum interfectoris fulminis. Haec puella est - omnes puellae, puella!
  Oleg Rybachenko pugnare pergit. Puer hacks cum gladiis iacit discos nudis digitis et sibilis. Corvi, accepto cordis incursu, adversarios penitus excutiunt, et minimam spem salutis non dant.
  Et puer cantat;
  - spatia vestra amo;
  Tuas silvas et montes amo!
  Coelum et terra, ac munus meum!
  Margarita, Sueonum secans, et nudis pedibus fasciculos mortis jactans, et adversarios secans blaterat;
  - sol lucet super villam .. .
  Honorans...
  Patriam habes -
  Omnia in mundo sunt!
  Et iterum puella sibilabit, et inimici dona mortifera cadent.
  Riga, quod sane facile est. Satis etiam frigus erat. Fere statim urbs capta est.
  Et Russia tsarist Alexei Mikhailovich sine labore vicit. sed nondum bellum.
  Copiae Russiae necesse est Sueones ex aliis terris pulsare. Russi Derpt in suos, sine commilitonum auxilio. Sed Revel multo gravius est, quo in casu Sueci eum in mari adiuvant.
  Ita missio senarii non est. et expugnaverunt Revel.
  Oleg Rybachenko gladiis Sueonum secare. Eodem tempore nudis pedibus puerilibus munera mortis de inimicis Russiae delendis. Puer frigidus logice dictum est:
  - Mirum est Sueones occidere. O populum bonum, et faustum patria!
  Margarita, viros Scandinaviam secans, et pugnatores dissecans, nudis pedibus iaciens, notavit;
  - Immo turpe est cum Suecis agere. Nonnullis modis hoc strategiarum historicarum simile est. Dupliciter scilicet pugnare vel aedificare paradisum in terra. Secundum electionem, missiones accipitis. Ut aiunt, in missione militari difficilius paradisum aedificans erit!
  Oleg Rybachenko, molem Sueonum excidit una unda gladii elongati, et caput movit negative:
  - Id alio modo dicere. Animadverti in ludo "Cleopatra", in missionibus militaribus, fere nullas esse difficultates cum cervisia. Et in pacificis temporibus hordeum nonnisi portari potest, et hoc problemata gignit.
  Margarita tenebat turntable, caesis adversariis, et denudans dentibus, canebat;
  - Flumina, maria, angustiae... Quam multa nocent!
  Oleg Rybachenko perurbane sacculum scobe nudis digitis proiecit et cecinit:
  Non cervisia quae homines necat! Aqua populum necat!
  Puer terminator re vera groovy sicut puer e viverra de Conano.
  Sibilat iterum corvos in Sues deferens.
  Natasha, metus adversarios et dentes denudans, molam tenens, infensi risit. Hic est, quam groovy bellator. Et hic digiti nudi sunt, dum explosivam sarcinam vis letalis iaciunt, milites Scandinaviam in minutas discerpentes.
  De papillis coccinea puella fulmen mittat. Centum Sueones cremate, et purrs per circuitum;
  - Tempus erit maximae communismi!
  Et tunc, sicut lingua demonstrat. Haec puella, summae classis in ea.
  Zoya etiam inimicos caedit. Facultatem non dat. Et papilio recipiendum cum gladiis tenet. Adversarios intercludit, justos Sueonum secat. Tum, nudis digitis, sarcinam explosivam scobe deducet. Hostes disrumpant, pipiant;
  - Gloria magna Russi de tsars et victoribus!
  Et de papilla solvet donum mortis et pulsor exitii.
  Hic etiam Augustinus pugnat - puella pugnax extra genus. Hic eam capiet et pisum explosivis in hostem nudo calce deducet. Hostes laniando scindere.
  Et inde de papillis ut ful- pyrius emittitur. inimicos autem eius exurere in terra.
  Et clamant in summitate pulmonis;
  - Gloria patriae communismi!
  Pugnat etiam Svetlana magno studio. Fero furore et furore inimicos caedit. Et nudo digitorum grenadam prunarum proicit, quam turbam Sueonum dilacerat. Et tunc fragum papillarum emittunt fulgura. et phalanx Scandianis pugnantium incendent. Hic est puella, venefica pura et terminator.
  Svetlana cecinit;
  - Ego sum bellator magnus septem marium;
  Et mirifice cano - sicut philomena!
  Sed et risus magna.
  Incidit bacchata cum crepitu.
  et Sueones victi sunt. Sed ut tandem locum obtineat, necesse est etiam Narva et Vyborg capere.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova et turmae maleficarum puellarum Narva expugnant.
  Et pugnant sicut veri heroes. Etiam ut libero. Puellae veneficae circiter viginti annos spectant, quamquam iam sunt tam antiquae ut homines tam diu non vivant.
  Sueci Oleg Rybachenko artem saepiae in muro secant gladiis. Deinde nudis digitis grenadem letalem proiecit, Sueones laniando lacerans. Deinde puer, ut traditur, sibilabit, corvi capite pulsato, militibus Scandinavia.
  Oleg cecinit:
  - Et tenebrae ferventes volaverunt in terram monstrorum pessimorum.
  Et puer iterum molendinum totum gladiis absumpsit. Et ideo adversarios opprimit, et litteram exterminat.
  Margarita quoque conciditur ut gigas. Puella citato gladio se torsit. Nudo calce donat leti munere. Sueones sine misericordia et dubitatione perimit.
  Puella cepit et cantavit;
  - Erit communismus iocosus, fascismus statim delebitur!
  Oleg Rybachenko receptio samovar tenuit, concisis Suecis et notatis;
  - Fascismus semel destruitur!
  Pugnatum est magis ac magis indomitum.
  Praesertim cum Natasha stellis nudis digitis iactare coepit, quarum singulae centies Sueonum statim deleverunt. lamque si coccinea papillas fulmine rumpi, et urit adversarios.
  cooed puella;
  - Ego sum fortissimus in mundo, omnes inimicos in latrina occidam!
  Zoya in hostem iecerat, elisit;
  - Gloria communismi!
  Et nudis digitis, quomodo letale grenade immittet, perniciosissima vis est.
  Et haec puella eximius est. Purpurea papilla turbidum et lymphatum fulmine immittit.
  Augustinus, Sueones secans, adversarios dissecans, ingemuit;
  - Pro muta in melius!
  Et cum digitis nudis, quomodo in sarcina explosivae scobe funestam immittet. Dilaniant adversarii.
  Et post papillas rubicundas, quomodo sanies exitiosa fulgurum et annihilatio succumbet.
  Svetlana, hostem ense comminuens, nudo calcaneo grenade succumbens, cooedt;
  - Pro communitate!
  Et de papilla fragum tam homicidium quod omnes demones infirment.
  Puellae , necesse est , temptatae sunt vi et summa , et cecidit Narva .
  Et Vyborg expugnat, pugnax equos. Quas et pelagi genua alta.
  Oleg Rybachenko, Sueonum in muro urbis interfecto, AI recordatus est, ubi Germanici lacus E seriei pugnaverunt.
  Rerum historiae cursum illic paulum mutavit, ob id quod Rommel paulo ante subsidia accepit, et plenam potestatem in copiis Italicis et Germanis accepit. Et Americani milites in Algeria plagae magnae exsequi potuerunt. Clades Americae Foederatarum completa est plus centum quinquaginta milia militum. Gaudeamus adeo perculsa est ut statim inducias Nazis offerret. Acceperunt utique. Bene, Churchill, intelligenter, sine America pugnare nolebat et etiam ignem aliquandiu interrupit.
  Socii ad bellum gelandum consenserunt, sed una conditione: Germani ultimam solutionem quaestionis Iudaeae gelantur.
  Hitler, novis copiis indigus, aliquid promittere paratus erat.
  Bellum in Occidente concrevit ... Et iterum Nazis bellum in Kursk Bulge distulit, ut omnes divisiones piscinae plene subicerent, et Leonem et Mus et Tigrem -2 per initium ingrata acciperent.
  Absentia bombardarum in occidente, et copia laboris ex possessionibus Gallicis, Africanis, cum oleo, effecit ut armorum productionem signanter augeret.
  Aliquam suscipit sed lacus tempus. Dum Fritz eos circumagerent, Augustus venit et Stalin ultro incepit. Hoc parati erant Nazis. Copias significantes contulimus in partem Oryol et magis in Kharkov. Multum fossas munitionesque digessit.
  Praeterea Pantherae et Tigres plusquam in historia remiserunt et multo meliores sunt in tectiis quam in offensionibus. Praesertim Panthera, optimae piscinae eversoris, quindecim orbes minutos iecerat.
  Et pulsare triginta quattuor a duobus chiliometrorum in fronte. Ab tali "Panther" non abscondo.
  Quin etiam Germani consilia capiunt plus minusve explorata ad ingrata. Ita in principio, quomodo Russi oppugnabunt et ubi manifestum est. Ad Kharkovam et Belgorod - Donbass et in Oryol crepidinem recipiendi.
  Alias copias e Gallia et Balcanis Nazis eduxerunt, easque unitates Italicis et Bulgaricis reposuerunt. Et poterant sufficientes partes colligere in stricta defensione ad recipiendum et impugnandum.
  Et autumno nuper, et "Maus" et "Leo", "Tigris", tandem in prima fronte apparuit. Ac etiam "Panther" -2, tamen simpliciores sunt, cum eodem sclopeto, sed magis armato.
  Nihilominus novae piscinae condiciones hiemales non magnopere se ostenderunt. Praesertim "Maus", quod problema transportandi et vecturae magnis difficultatibus coniungitur. Etiam, "Leo", raeda non est valde bona. Machina autem octingenta equinis vis infirmior est nonaginta talentis. et cum "Tigris" -2 quaestionibus. Lacus destruunt et si paulo melius quam in historia reali pellunt, hoc tantum ob hoc quod nulla elementorum offensionum penuria est, et bauxite deposita in Ucraina adhiberi possunt.
  Viam "Tigris" -2, cum metalli qualitas altior esset, toties in historia reali non erupit et armis validior erat. Multoque utilius se praebuit quam "Leo". Nominatim sclopetum ad "Lionem" potentius erat ad 105 milliumtra, contra 88, eadem fere rostrum velocitatis. Sed usu id Germanis nihil. Itaque e longinquo spatio in Sovietica triginta quattuor quattuor adhuc non valde realistica est. Immo et "tigris" -2 e clade trium chiliometrorum et dimidia. Sensus non magis est - non eo pervenies, praesertim si hostis moveatur.
  Lacus "Leonis", pondo nonaginta talentorum, in "Tigr" -2 nulla commoda in libro habuit, excepta tantum fronte turris. Sed in usu, 185 mm Tigris 2 satis abunde est, et 240 mm Leo est overkill, ob quam solum turris tardius rotatur. Et celeritas similium fere tormentorum multo inferior est, et naufragii plures sunt. Et Mus duplo gravior est quam Leo, et transmissionem aeneam requirunt, et solum in armis meliores. 128 Millimeter sclopetum muris in praxi etiam peius est quam tigris-2. Potentiora quidem, sed minus ignea et testarum stirpe. Melius a longe feriunt, sed durius est ferire.
  Solus plus "Musis" penetratio laterum non est, sed ab aere destrui potest, et etiam triginta quattuor pernici icta. Ita "Maus" se non iustificabat.
  Hieme Germani ruinam frontium vitare poterant. Praesertim productio Pantherae ad sescentos vehicula per mensem surrexit, et haec piscina validiora tormenta et melius chassis accepit et in hieme satis pugnare potuit. Etiam in T-4 crevit, quod in versione modernisata etiam T-34-76 superavit, et bene iuvare potuit. tormenta levia auto-propelli Tertii Reich fortes fuerunt. Germanica aircraft sclopeto 30 mm efficacissimam acceperunt et Russos occupaverunt. Maxime, nunc Germani omnem aviationem in fronte orientali habent et sine problematibus bombingis experti sunt, cum URSS in productione aircraft comprehenderunt. Et fortasse melior erit armatura et celeritas Germanorum. Et aces plus experitur.
  Exercitus ergo rubri nihil proficit in caelo, et Germani in terra muniti sunt.
  Tituli cautius defensus. Et iam Nazis plus minusve potuit facere fines convenientes. Bellum magis factum est sicut Bellum Orbis Terrarum. Preterea si quis invaserit, tunc Exercitus rubeus. Et Hitlerus vires et novas divisiones ab peregrinis et civibus Sovieticis pristinis conservare conatus est.
  Praeterea Fuhrer telum miraculi valde spei erat, ideoque a maioribus iniuriis ad tempus temporis abstinebat. Aliquanto meliores ingenii Germani laboraverunt. Sed facilius illis quam in historia erat. Cum Stalin satis pertinax est et postulavit ut Orel et Kharkov acciperet. In historia reali recepti sunt Augusto et in alia parte esse coeperunt. Tum Nazis restitit, et Stalin obstinate postulavit ut prius consilium implendum esset.
  Quo facilius Germanos defenderent. Aquila Rzhev similis factus est. Cum Sovietica imperium uno loco pertinacissime verberavit. Germanosque, ut est usus, parati, Cum sint, ultro propulsare possunt. Praeterea, propter pacem in occidente, Exercitus rubeus parvam utilitatem virium habet. Et in aere iterum dominante Luftwaffe. Quod est fortius et numero et qualitate.
  Novus Germanus 30 mm tormentum Sovieticum aircraft uno ictu dejicere potuit et sescentos orbes per minutias accensus. Scilicet tanta potentia gubernatori Sovietico non facile est. Quantitate celeriter ad Germanos transiit.
  Et in praediis Nazis praevalent qualitate et potentia, nec multo inferiores quantitate. Productio piscinarum celeriter crescit. Et t-4 bonum est et secundum quantitatem et qualitatem, et producitur technologice, ideo unusquisque a productione non removet.
  Ita Germani hiemem servare poterant. Effugit clades. In eodem loco Stalini pertinax oppugnandi cupiditas possidet.
  Plus, quam Leingrad prope offenderat copiis satis instructum erat, et Germani eam repellere poterant. Exercitus Rubrum per centrum erumpere neglexit.
  Vere Germani adhuc in armis erant. Stalin re vera in novas piscinas numeratur - IS-2, et T-34-85. Potentiores fuerunt quam ante. Panthera -2, non nimis differt a simplici "Panther", et modicis producta. Sed nova tormentorum 88 millimetre et potentior tormentum equitum 900 in hac piscina constitutum est.
  Nunc "Panther" duo, cum quinquaginta tribus talentis pensantes, bonum activitatis effectum accepit, et armatura frontalis honestissima. Nova turris angusta frontis crassitudinem 150 mm habebat. Frons corporis centum viginti millimetris est. Magnis devexa erat schedae, comparandae cum "Tigr" -2. Novissima piscina etiam modernisata est. Machina equinis 1000 equitum in ea inaugurata est, quae gratum agendi modum reddebat et fidem augebat. "Panther" -2, etiam appellatum "Panther" -3. Sed Leo maximam modernizationem superfuit. In ea quidem ruerat res novas consilium. Machina et transmissio in uno lapide ante piscinam posita sunt, et turris tergo mota est.
  Et "Leo" -2 factus est in silhouette inferior, ex stipendio in artus stipite. Pondus currus conspicue redactus est. Loco 105 mm tormenti, 88 mm sclopetum cum dolio 100 EL inauguratum est. Et turris angustata est. Et facta est machina M horsepower. Arma frontalis manebant eadem: alveus 150 millimetris, sed cum magno fastigio. Abacie autem augetur tertia ab 82 mm usque ad 125 ... Sed pondus piscinae e contrario minuitur viginti talentis.
  Versa est a lateribus currus bene munitus, et currus egregius a fronte, cum honesta incessu agendi.
  Et concidit hanc piscinam Soviet carros ...
  Plus, jet Germanica aircraft in caelo. Iūnius, plus quam mille mē-262s in caelo volābant. Ob melioris qualitatem metalli, carros multo rarius quam in historia reali destruxerunt, qualitates optimas ostenderunt. Et velocitas, et valida arma et superstes. URSS Yak-3 tantum parvas quantitates propter inopiam duralumin et etiam in modicis LA-7.
  Germanos eo usque retinuerunt atque etiam in aere exstiterunt. TA-152 evasit provectiores et feliciores quam Focke-Wulf multi-proposito aircraft. Et Yu-488 probatum est optimum bomber machinam propeller in mundo. Sed etiam jet machinae Arado series erant.
  Exercitus rubri non invidendus est.
  At jam Germani in tecti sunt. Hitler piscinam aedificare vult pro E serie ... Et hic, sane primum, haec est piscina E-50. Führer hanc machinam ex omni parte optimum praesidium habere cupit. Arma autem sunt in summitate, et agitatione effectus. Et dum nulla talis piscina, impetum facit sensum.
  Dum itaque Fritz tegunt. Aestate Stalin versus Smolenscum progredi iussit. Pugnatum acriter usque ad sero autumno trahebatur, Exercitus Rubri tantum quindecim chiliometrorum progredi poterat. Furit Stalin. Conatum ad meridiem mense Augusto quoque defecerunt. Hieme Sovieticae rursus copias Germanos temptaverunt sed parum processit.
  Et mense Maio 1945, tandem Nazis se oppugnare coeperunt ... At illi etiam successum non assecuti sunt. In rubri Exercitus positiones leviter infixae sunt.
  Tempore belli positionis attritionis incepit. Usque ad mensem Martium 1953, prima acies quieta erat. Sed post mortem Stalini, Nazis in latere meridionali in excursionibus percitus est. Comprehensio Beria et certamen potentiae ad id quod Nazis Caucasum capere poterant, successus etiam facilior fuit eo quod Turcia etiam ex parte eorum bellum iniit.
  Anno 1954, Wehrmacht Moscuam progredi conatus est. Exercitus autem rubri, vi aircraft et defensione valido, molestos repellere poterat. Sequenti anno, 1955, Nazis iterum oppugnare voluit et omnes suas copias proiecit... Sed iterum Exercitus Rubri taetras reiecit. Annus 1956 etiam venit. Rursumque Nazi oppugnaverunt Moscuam a rubro exercitu repulsi.
  Tituli pertinaciter bellum continuarunt. Sed die 1 mensis Maii anno 1957, aetatis suae sexagesimo octavo, Fuhrer in aeroplano volitans concrepuit. Saeva calamitas.
  Tertius Reich e bello ... . US et Britannia, arma nuclei habentes, utramque partem in negotio tractaverunt.
  Denique pax signata est. Germani acceperunt quod capere potuerunt... Et multum amisit USSR... Khrushchev imperium in USSR post Stalin occupavit. Sed Shelepin post eum venit in potestatem. Usus autem rei civilis bellum in Tertio Reich, incluso participatione Hitlerorum posterorum, incepit, Shelepin proelium ultus est.
  Oleg Rybachenko et quadrigae maleficae puellae huic interfuerunt, sed alia fabula est. Et sane Tertius Reich tusis elisus est.
  Qualiter Vyborg etiam hic captus est.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova gladiis secantur et nudo pede tasque iaciunt.
  Puer, transiens deliciarum molendinum cum gladiis, grundivit;
  - Communismus in tota tellure!
  Puella etiam papilionem cum gladiis fecit et confirmavit;
  - Quod Lenin rectum erat, etiam pueri sciunt!
  Idem fecerunt Natasha et turma eius. Et nudis, excisis cruribus utebantur, et de papillis coccineis fulmine icti. Puellae sunt valde pugnae et frigidissimae.
  Natasha etiam dixit:
  - In inferno, quisque malus est... Tantum sine inferno taedet!
  Et puella e umbilico pulsum sonat.
  Et tunc totum sex quomodo sibilus.
  Et in Sues cadunt millia corvi, capita et galeas pulsant.
  Sed Oleg Rybachenko nudo digitorum partem antimatter proiecit. Et omnis phalanx Suecorum cum rege scilicet destructa est.
  Alia victoria resonans de armis Russiae.
  Et Suecia a bello recessit. Etiam Russi milites hetman pacaverunt. Nunc Varsaviam ire potes. Porro Cracoviam.
  Rybachenko et Oleg eius iugales, uidelicet in fronte. Nunc occasio est, praesertim cum rex occisus est, Alexei Mikhailovich Tsar in solio Russorum ponere.
  Exercitus Russorum ad se victor iter it.
  Oleg Rybachenko in summitate pulmonis cecinit;
  - Gloria tempori communismi et tsarismi Russici!
  Margareta clamavit:
  - Gloria heroismi!
  Itaque latinae Varsaviae expugnandae sunt, ubi exercitus Poloniae post muros altos confugit.
  Oleg Rybachenko Polonos conciderunt, et concidit in carnes laceratas. Et nudo digitorum tasque letale vi projecit.
  Eodem tempore exclamavit puer:
  - Gloria communismi herae, heroibus omnibus gloria!
  Et quomodo terminator sibilus erit puer. Et iterum corvi cadent in capitibus Polonorum.
  Margarita, adversariis molam dissecandi, et cruribus nudis, puerilibus, scobe fasciculos explosivos jactans, inimicos frangens. Et exclamavit voce magna;
  - Gloria tsarismi temporibus! Et Russorum tsars communismi!
  Puer et puella Varsaviam pugnacissime expugnarunt.
  Iamque Natasha totis furibunda decertat viribus. Et murice papillae cascades evomunt fulminis.
  Et nudae, excidit crura tasque colosseae Vim dejiciunt carbonibus. Et puella fremit;
  - O communismus, communismus, communismus!
  Nudo calce donat leti munere.
  Pugnat etiam Zoya, furore ineffabili. Et quomodo molendinum frigidum capiet. Nudo tibiarum digitorum vis letalis, grenade immittet adversarios discerpens. Tum a RUBUS IDAEUS, pulsar, incineratis hostibus succumbet.
  Tota Polonorum phalanx incenditur valido presenti e pectore emissa.
  Et hic est Augustinus in gravi proelio. Puella sicut panthera pugnat. Et nudis digitis grenade letalem iacit. Et de papillis fulmen pyropi immittit. Et feriendi inimicos. continuo cotes tota exurit ilico.
  Et tamen cantat;
  - Gloria Russiae! Magna gloria!
  Et iterum ab umbilico, sicut pulsar suspirat, et comburet omnes.
  Hinc pugnatur et Svetlana. Gena admodum pugnae est, et violentis eruptionibus. Iamque adsumet et nudo pede homicidam grenam.
  Et a fragum papillis quomodo dimittere caedis pulsatores, cascading, perampla potestas. R. Et rugiet;
  - Gloria patriae communismi et tsarismi!
  Nunc Varsavia etiam cecidit ... copiae Russicae Poloniam occupant et Cracoviam eunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita oppugnationi huic urbi intersint. Hoc tempore iam sunt sine Natasha. Turma veneficae puellae in alia missione sunt. Hoc tamen tempore pugnare non longum est. Itaque filii immortales vexillum Russiae in media turri plantaverunt. Tantam victoriam gravem.
  Et pueri consonantes cecinerunt;
  quis sapientissimus est in mundo
  Magna Tsar Alexei!
  Ita Russia, quae honeste iam in Sibiriam processit, civitates Balticas et Poloniam cepit ac vicit.
  Hem, hae iam decent captiones. Nulla seditio facta est per Stenka Rasin. Et Russia etiam tsarist pugnavit cum Turcia sub Alexei Mikhailovich.
  Et deinde Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova se claruerunt ... cum omni heroismo et praeclara patientia decertarunt.
  Rursumque nudo digitos tasque iecerunt, et sibilarunt, omissis avium capitibus Turcorum. Tum puer et puella virtutes suas eximii ostendebant.
  Tales erant magnifici milites, supremi ordinis et iusti eximii.
  Turcia in Balcanis victa est et Chersoneso cessit et multis aliis terris Russiae cessit.
  In medio pugnae iterum venit Natasha et amicae eius magae. Et hoc pro Turcis ordinaverunt. Tot caesi, tot debiles.
  Natasha coccinea papilla fulmine accensa. Combusta est tota turcica divisio.
  Et tunc etiam Zoya pulsarem ex papilla purpurea incendit, et duodecim naves Turcorum simul inundavit et combussit.
  Augustina de papillis carbunculis lupanula. Imperio Ottomanico duodecim naves praetoriae inclusis tradidit.
  Svetlana quoque e fragum papillis infestantibus elementa. Multum perdiderunt adversarii. Et pipiabat;
  - Pro regium et maximum imperium!
  Ita Constantinopoli capta est. Imperium Ottomanicum corruit. Et nunc Russia eam sine auxilio lapsorum superare potuit.
  Ita et Petro Magno, Alexei Mikhailovich filio, etiam aliquid saltem praestandum est.
  Oleg Rybachenko et socii cum magno triumpho reversi sunt.
  
  Darth Vader et Tertius Reich
  Darth Vader volavit in territorio Britannico in pugna starship. Plana Anglica statim in eum irruerunt. Lascannon igne pugnae stellatus illis occurrit. Haec est navis praetoriae, gravis potentia. Instrumenta computatoria eius a pugnatoribus et bombers Britanniae facile incendebantur. Et Britanniae anti-artus sclopeta et sclopeta variarum caliberarum commixtum armaturam spatii pugnae penetrare non potuerunt. Ceterum hoc metallum duobus centies plus quam titanium est. Et arma crassitudinis huius ne cum bomba atomica sumi possunt.
  Darth Vader iussit, omnia plana proxima destruendo, regimen quartae partis Londinii oppugnare.
  Churchill et totum regimen eius ab undae hyperplasmicae fluxu necati sunt. Non tulerunt fors. Nullus inde munitus salvare potuit.
  Parlamentum etiam interiit.
  Darth Vader coaxare;
  Fiat ultio Seth.
  Et impulit pugnum mechanicum in tabula. Monstrum apud Britanniam percussit. Patriam oppressit, solum quod ausa est resistere.
  Praeterea Darth Vader in Oceanum bombam annihilationem emisit, quae magnam fluctum excitavit et multas naves classis Britannicae demersit, quae litus ab incursione Nazisei custodiebant.
  Et postquam stellatus celeritatem sustulit et iterum in parallelum universum desiluit, atrox bellum cum rebellibus, qui dominationem spatii opprimere cupiebant.
  Uter eorum ius est, imperium aut rebellium litigiosorum est. Forsitan una galaxia dominatio melior est quam chaos. Sed ab hac potestate crudelitas imperii et servi Palatini immanis animos avertit.
  Iamque Britannia decollata est, et alius rapax, Tertius Reich, chaos utens, navibus expositis Metropolim cepit.
  Anglia, loci impulsu perculsa, praetoriae praetoriae praetoriae telum occultum Tertii Reich videtur suspicatus, paene sine pugna in deditionem receptus. Coloniae et dominationes eius auctoritatem Hitler agnovit.
  Tertius Reich copias colossas, classem et copias colonias accepit. Et magnas in Britannia automata occasiones belli collocandi.
  Sed hucusque Hitler ad URSS non abiit. Personam accepit in Canada, quae auctoritatem Tertii Reich, pontis in continenti Americanorum, recognovit et Civitates Americae Unitas occupare statuit.
  Cur non URSS? Bene Russia iam plus minusve parata erat ad bellum terrestre cum magno exercitu et multis praediis et aeroplanis. Anno eorum plus viginti milia sunt. Civitates Americae Unitae tantum circiter quingentos lacus habet. Et dum magnum bellum est paratum. Sed cum potentia oeconomica, ad bellum apparans, res est temporis.
  Et Hitler decrevit tempus Americae non dare. Ususque, inter alia, Canada et Britanniae factiones, Civitates Americae Unitas una cum Iaponia aggressus est.
  Ita URSS tempus relaxationem accepit.
  Annus belli cum America primus et quadragesimus annus erat. Iancii, utique, non sunt parati, lacus non habent gravia. Sed multum parva lacertis. Et magna multitudo, et classis magna.
  At Germani arte atque ordine superiores procedunt. Eorum aviatio praestantior est qualitate et experientia Americanis. Et US imperium non est usque ad par. Victum et victum patitur. Bellum tamen per totum quadraginta primos annos duravit antequam Washingtoniae mense Decembri cecidissent.
  Et aliquot post hoc tempus, Civitatum Foederatarum maeror usque ad deditionem die 20 mensis Aprilis anno 1942 permansit.
  Quam ob rem Fuhrer invasionem URSS in quadragesimum tertium annum differre statuit. Ita Stalin bellum parare.
  Aliquid factum est ut in historia reali. Anno MCMXL, dies octo-hora profestus ac septem dies hebdomadae operationes introductae sunt. Tum draconians tarde laborandum.
  Anno primo plus duo milia piscinarum producta sunt et multum quadragesimo primo dimidium aircraft. Dimissio aviationis in gradu colosso crescebat, quae ne gubernatores quidem satis habebant. In anno secundo dimidio quadragesimo primo, mense Augusto, prima KV-3 piscina e conventu evulsa est. Haec machina cum 107-mm tormento armata est cum velocitate proiecto initiali 800 metrorum secundo, ad negotia magna lacus apta. Sed currus ipse sexaginta octo talenta ponderabat et operas suas inopes habebat. Et gearbox perrumpit.
  Et mense Septembri primus KV-5 descendit, qui omnes centum talenta erat et cum duobus fistulis armabatur, et armatura eius frontalis 170 mm erat. Lacus Germanicus talem machinam eo tempore penetrare non potuit.
  In summa, in secundo dimidio anno quadragesimo primo circiter tria et dimidium milia omnium piscinarum recentissimorum fere duo cum dimidio milia producta sunt. Sed hoc non sufficit ad omnes divisiones complendas.
  Stalin imperavit ut dies laboris longitudinis ad novem horas diei augeretur. Eodem tempore augetur technologiae output. Fine quadragesimo primo anno iam plus triginta duo milia aircraft habuit, et vix gubernatores in eos convenire potest.
  In primo dimidio anno quadragesimo secundo, productio armorum etiam plus crevit, usque ad quinque milia piscinarum in dimidio anno, cuius novissimae plus quam tria milia et dimidium sunt. KV-4 etiam apparuit in modificatione gravissima cum pondere 108 talentorum et crassitudine armorum frontalium 180 mm. Praeterea USSR praesentiam technologiarum Germanorum non celavit, ut fortasse Nazis oppugnare non auderet.
  At Fritz, contra, gravia sua systemata intensive elaboraverunt.
  Primum quidem lacus Tigris. Haec machina in pluribus versionibus ostensa est Fuhrer die eius natali die 20 mensis Aprilis anno 1942^.
  Haec piscina plus minusve pugnare potuit series Sovieticae KV vehicula. Etsi ad graviora bene insufficiens erat.
  Itaque in Tertio Reich, Tigris-2 cum tormento 88-mm et dolio longitudinis 71 EL raptim evoluta est, ac nominatim ad pugnam contra monstrum super-gravium Sovieticum, Leonem, cum tormento 105-mm et dolii longitudinis 70 EL, quae ad KV-5 et KV-4. Haec piscina tamen novo machinamento equitum mille saltem egebat. ut aliquam saltem mobilitatem habeat.
  Maus quoque creaverunt, quod traditionem gravium ponderum videtur adnuisse. Eodem tempore, T-4 etiam modernizationis superfuit.
  Unione Sovietica productionem carros auxit. Graviora exempla Stalin probaverunt. Hitler etiam postulavit ut productionem "Pantherarum" confirmaret. Sed haec piscina adhuc augebatur et ad bellum cum URSS, necesse erat in versione modernista in T-4 niti. Cum longo dolato 75 mm 48 EL tormento, machina haec triginta quattuor et etiam KV-1 et KV-2 pugnare potuit, sed gravius keveshki caput-on non accepit. Sed non omnes lacus vinci potest.
  Germanica aviatio in suo optima fuit. Quae utentes officinis captis ingentem vim fecerunt. Praeterea, Yu-188s apparuerunt et producti sunt in magna quantitate, quae optima notas fugae habuit et magnum bomb onus portavit. Praeter eas, officinas Americanae quattuor machinae B-17s et Anglos Lancastri produxerunt. Quod erat penitus creepy. Germani in aeroplano commodum habere potuerunt, et Americani, Britanni et alii Europaei moderatores posuerunt. Etsi quindecim milia aircraft in URSS quadragensimo secundo anno producta sunt, Germani hoc tempore triginta quinque milia signaverunt. Et URSS in aviatione capere poterant. Notandum est vehicula Germanica etiam potentiores in armis fuisse.
  In anno primo dimidio circiter octingentos et dimidium milia quadragesimo tertio ultimi terrae tertiae Reich productae sunt. In USSR sunt circiter septem milia, e quibus quinque et dimidium milia sunt media gravia et media. Praeterea Tertius Reich alia quinque milia tormentorum auto-propellentium contra quingentos in USSR produxit.
  Productio carros in Tertio Reich ampla esse potuit, sed necesse fuit ut piscinam principalem Pantherae concoqueret. Maxime, in-4-t producta est, et Sherman. Sed Hitler non sicut ultima lacus. Führer solum ultimam Pantheram et Tigrem lacus produci voluit, quae tempus aliquod extra tempus requirebat. In posterum cogitavit ut lacus Panthera-2 et Tigris-2 cum sclopetis 88-mms flecteret, et Lev-2 ratio assensibili argumento gravia et tutior non est. "Muses" ab initio belli duodecim tantum dimittere curaverunt. Et Tertius Reich non satis paratus.
  Sed USSR periti etiam problemata cum seriei KV, quae Stalin tantum probaverunt. In anno primo dimidia pars quadragesimo tertio, piscina KV-6 in serie apparuit. Pendebat 250 talenta, etiam Maus graviora, et duo tormenta 107 mm et 203 mm in eo insidentes habuit.
  Haec raeda, in terminis faciendis et constantiae emittendi, nulla omnino est ac inutilis tempus terit. T-34-76 erat amplissima, sed KV omnium generum etiam plura producta sunt. KV-1, facile fabricare et densa armatura, artifices venustas erat. Quanquam re vera triginta quattuor peior fuit.
  Sed in terminis totalis numerus lacus, aliquam commodo USSR. In aeroplano numero aircraft, praesertim recentiorum, Germani consequi poterant. In tormentis nonnihil Germani praestantes, sed nimis multis armis captis. Pedites, peregrinis ordinibus, superiores sunt, et copiae mobiliores sunt. Multum erant carros, aliquet, motorcycles. Hic in USA nullae quaestiones notandae erant.
  Plana mobilitatis peditum Tertii Reich est duorum ordinum magnitudinis altior quam Sovietica uno et multo pluribus numero. USSR in principio satis humanis opibus non habuit ut pari tertio Reich peditibus crearetur. Plus Iaponia. Multas incolas et colonias habet.
  Classis Germanica, utique potior Sovietica, praesertim naves captas considerans. Plus Iaponica potentia.
  In primo echelone soli, Hitler viginti miliones pedites mobiles in USSR iacere cogitavit. URSS circiter duodecim et dimidium miliones ex eis contra Iaponiam et in regionibus internis comparaverunt. Ita Tertius Reich plus quam duplex commodum habet. Quin etiam Nazis subsidia movere potest, et URSS problemata repletione habebit. In lacus numerus in Occidente prope est. Fritz Aliquam commodo in vehicula sed. Avia Iaponiae et Tertia Reich et fortior et peritior est. et subsidiis plura.
  tormenta URSS satis valida, sed hostibus inferior... Plus Germani tormenta auto-propelluntur.
  Atque omnino proportiones virium tales sunt ut, si bellum recte geratur, Russia Sovietica tantum dolorem suum prorogare possit. Si facultas est, tum ludere tactissime. Sed Germani et Iapones maiorem peritiam habent in perficiendis imperio et sollertia.
  Nonnulli plus ad Stalinum non repentina oppugnationem esse voluerunt, ac convocationem generalem exsequi curavit. Etiamsi nondum ad finem, ut non ad interitum productio. In duobus praeterea annis extra, Molotov defensionem lineam conficere et Stalin lineam restituere curaverunt. Sed nescio quo modo fossis munitionibus ad defensionem parant. At contra, copiae non magnopere ad se defendendum aptae sunt. Tametsi nuper, datis Tertii Reich viribus, plus docere coeperunt, suos defendere, quam hostem in finibus suis percutere.
  In aviatione etiam pugnantium pars aucta est. Praesertim MIG-3 et Yak-1, quae magis possunt pugnare bombers.
  Nunc de defensione plenius loquimur. Nimis validi sunt Nazis, et ingerere eos pileis univocum est. Ita, et homines non tam stupidi sunt, quam validum Tertium Reich, cum Iaponicis esse intellegunt.
  Similis modus in historia reali quadragesimo primo anno non est. Fossam muniunt.
  Calculus stricta defensionis et defensionis innititur. Animadvertendum est praeter copias tertiae Reich, satellites Germanos etiam contra USSR convocasse. Praesertim Turcia, quae de aliis cladibus et Hispania et Portugallia vindictam somniat. Utique Italia et Romania et Hungaria et Finnia et Slovenia. Et etiam in hoc casu, Iugoslavia, quae sub Tertio Reich cecidit, nec vinci debuit. Graecia, Italia et Germanis capta est. Praeterea, Suecia victa est, unde Tertium Reich ore pretiosum fuit. Disceptationes peregrinae in Tertium Reich cum Germanis mixtae.
  Externi milites multi sunt et imperatores Germani sunt.
  Inspecta satellitibus, superioritas peditum iam in prima echelone triplex facta est.
  Bulgaria etiam in expeditione contra URSS partem habet, sed magis a tergo ad bellum cum fautoribus.
  Germani Helvetiam occupaverunt ut suas opes auferret, praesertim pecunias depositis.
  Sic coalitio colossica congregata est. Item Iaponia cum coloniis suis. Item vires. Verum, pars copiarum Terrae Solis oriens adhuc in Sinis pugnat. Magna jam terra capta est, sed non victa.
  Ceterum, aequilibrium imperii Stalini multo peius est ... Sed bellum evitari non potest.
  Hitler imperium communisticum ad se ferre non potest. Una est dubitatio - nunc oppugnare. Vel alium annum exspecta pro jet aircraft apparendi in serie "Pantherae" -2, massive "tigres" -2 et "Leon" -2. Plana Jet adhuc solum in scaena probationis, iam volantes sunt. sed imperf. Tempus est mittendas eas in seriem, sed copiae satis sunt. Ita parari gubernatores debent.
  Novissima piscinae etiam adhuc crudae cum morbis infantilibus sunt. Ita ratio est differendi bellum in annum. Praeterea commodum hoc tempore in numero lacus adipisci potes.
  Causa sane non fuit in alium annum oppugnanda. Sed Hitler numquam nimis patienter fuit.
  USSR consilium tertium quinquennium implevit, oeconomiae formaliter duplicato. Et in quarto quinquennio instituto iterum duplicem productionem volui. Quamquam, sane, oeconomi Sovietici paulum de pace incrementi oeconomici deluserunt.
  Sed Tertius Reich festinabat.
  Magnus autem Patrioticus bellum incepit die 22 mensis Iunii anno 1943. Non iam subitum, sed ancipiti fronte ad URSS contraque opes totius fere orbis terrarum. Et Russia unum solum socium habet: Mongolia, ubi ne decies quidem homines sunt.
  Iapones mox Mongoliam percussit et primum suum ictum tradidit.
  Ungues samurai cisternina armadas movebant.
  Germani quoque inferrent. In validam defensionem concurrimus. Pantherae nimis vulnerabiles a lateribus probabantur et saepe frangebantur. T-4 non valde bona in lateribus. Melior in usu, "Tiger" se ostendit, et non nimis numerosus "Tiger" -2. Sed Leo, cum pondus nonaginta talentorum, saepe destruxit, quamvis bene munitum, et armis validis.
  Sed Soviet KVs saepe destruxit, praesertim graves. T-34-76 etiam piscina optima non est, cum optica. KV-2 ad defendendum cum suis Howitzer male aptum erat.
  Acriter pugnatum est. Alienae legiones inde ab initio ingentem cladem passi sunt. In aere autem Germani et Iapones utilitatem occupaverunt. Gubernatores eorum plus experti sunt, et aircraft forte potentiores et perfectiores fuerunt.
  Exercitus rubri caesus est...
  Bellum autem valde efficaciter gerendum est, si multum bomb. Et Tertius Reich bombers ferax est.
  sed experimentum exemplum Pantherae-2 etiam in proeliis occupat.
  volvitur in aciem. Machina nondum perfecte perfecta est, sed cum valida tormenti 88 millimetris cum dolio longitudinis 100 EL. Praesidium bonum fronti carinae: 100 mm in angulo inclinationis quadraginta quinque graduum. Latera alvei omnium pessima 60 milliumtrorum muniuntur. Tergo autem aedificiorum est 40, sed in clivis. Latera et ubi fieri potest iugo. Sed adhuc praesidium non sufficit, sed habet quadraginta quinque. Et turris quoque latera prona est. Frons eius 120 mm angulus est, in magna larva sclopetum 150 mm.
  Machinae et tria tormenta. Pondus nimium magnum 55 talentorum est, sed machina de 900 horsepower et actitionis effectus satisfacit.
  Quattuor puellae in curru suo agunt: Gerda, Charlotte, Christina et Magda.
  In bikinis et discalceatis sunt. Quod in tali fervore aestatis anni quadragesimi tertii multo commodius est.
  Et iaculantur scuta... Malae puellae moribus moribus, sed tam pulchrae sunt.
  Gerda cum nudo digitos figit et dicit;
  - Magnitudo mundi!
  Et ad tormentum Sovieticum pervenit.
  Inde Carola rursus incendit. Et nudis etiam utitur pedibus. Et misellam Soviet-T 34 lacus. Illa quoque ipsum percussit et cantavit;
  - Vulpes callida sum et multa de vita novi!
  Hic est Soviet KV-4 anfractus, currus monstruosus. Sed sclopetum Pantherae speciale est, cum dolio longitudinis 100 EL et valde armaturae transfixae. Atque etiam 180 mm armorum frontis penetrare potest. Lacus autem KV arma sine inclinationis angulis habent.
  Hoc tempore, Christina ope nudis pedum, prodeunt. Et a piscinam Sovieticam procul ferit. Periculosum est cum 107 millimetre tormento et dolio longitudinis claudere, etiam in fronte Pantheram penetrare potest.
  Ego quidem jaculari conabar, sed Magda in pedals digitos nudos premens, curru lepide transfert.
  Hic sunt puellae quae non spiret hostis.
  Gerda iterum nudo calcane premens ac accuratissime tormenti Sovietici ferit et hostem ferit.
  Ipse intra se fremit;
  - Gloria soli Aryan!
  Andrea, in hostem figens, et apte faciens, repetit:
  - Gloria factionis nostrae!
  Christina, nudis digitis utens, in hostem figens, dicit:
  - Communismus Aryan in universa tellure!
  Magda tormentorum machinae rupta ope crurum nudum dedit. Illa molem Sovieticorum militum mouit et cooedit;
  - Pro maximis inventis!
  Puellae inter ingenia positiva certe non sunt. Exempli causa, hesterno die cruciatur auctor. Puer decorum, flavi crine, tunica et bracis spoliatus, nec non sandaliis, et in eculeo exstaret pependit.
  Tum puerum salicem viminibus verberare coeperunt. et omnes quatuor pulchritudines magno furore verberavit. Pueri terga et latera et crura et ventrem pectus caedebant. Sic sanguis.
  respersus deinde ad vulnera auctor est, unde exclamans emisitque. Sed ne haec quidem satis. Pueri nudi pedes in constrata erant, et ignis accensus est. Flamma nudis pueri circum calcibus lambebat. Et bene olfecit ustio. Ex dolore concussus, puer subinde conscientiam perdidit, sed ad sensum deductus est.
  Ita tormentorum processu puellae fruebantur. Quinque acuminatae stellae in pectore auctoris incenderunt.
  Crudelissima creatura. Tunc coeperunt filum candentibus flagellare, et illud igne calefaciens. Puer admodum tenax evasit. Puellae autem, cum auctorem taedium excruciarent, in acervum formicarum triviale imposuerunt. Nam formicae eum vivum edunt.
  Haec sunt valde infestantibus creaturis...
  Nunc Soviet milites occiduntur...
  Gerda in Sovietica auto-momenta tormentorum nudis digitis utens accensus est. Percute currus et squeaked:
  - Hic diabolus, illic diabolus est!
  Carola etiam copias Sovieticae percussit. Hostem accurate percussum, howitzer fregit et confirmavit;
  - Vita somnio similis est, mendacium est!
  Christina etiam nudis digitis gratiarum suarum accensus est cruribus et latrantibus;
  Sed montes non mentior!
  Magda etiam tormentorum tormentorum machinae ope cruris nudo exarata et edita;
  Atque deos nunquam mentitur!
  Quattuor hie in Terra elaborati sunt ex parte germanica.
  Sed ex parte Sovietica, turma sua in KV-3 pugnatur, hoc in casu, turba Elizabethae.
  Haec piscina unum tormentum habet, idque paulo melius est. Raeda germanica sicut "Tiger" -2, et arma frontalis 140 millimetre sunt. Sed sine angulis rationabilis inclinatio, sed sicut arca. Ergo KV-3 non tam tuta est quam Germanica "Rex Tigris".
  Sed tormentarium eius non est malum, cuius ope Germanos sagittare potes.
  Ac lacus justo ut.
  Elizabeth et reliquae puellae etiam nudipedalia et bikini sunt, quod est practicum et commodus.
  Et nudis digitis puella centum milium sclopetis ad Pantheram intendit.
  Ignem iaculat ... Hitleris piscinam, proiecto gravi accepto, illuminat.
  Gun Lethal Soviet, dicere non potes infirmam esse.
  Elisabeth risu dixit:
  - Communismus Colossalis!
  Ekaterina quoque surculis nudorum pedum utens. Puella est quae violentiae et pulchritudinis mixtura explosiva distinguitur.
  "Tiger" percusserit et dicit:
  - Hoc somnium nostrum est, erit pulchritudo!
  Nudis digitis ac Elena ducit ignem. Lucem Germanorum auto-propulsam gun "Venator" ferit et stridore;
  - Gloria communismi et Stalin temporibus!
  Jamque Euphrasia quoque in hostem iaculatur. Hoc ope digitorum pedum accuratissime. "Tiger" -2 percussus est, quod frontem induere vix potest, et sclopetum eius periculosum est. Et ait Bellator:
  - Inimici nostri nos frangere non possunt.
  Hic videre potes "Leo" ante. Sclopetum eius periculosius est quam "tigris"-2, ob callem maiorem. Arma frontalis "Leonis", corpore fere comparabiles "Regi Tigri", et frons turris magis munitur ad 240 mm crassa.
  "Leo" aliquanto melius est et tutela laterum 100 milliumtrorum sub clivis est. Haec cisternina tota satis bona esse potuit, sed inferior ignis tormentarii et eius ponderis magnum pondus non nimis celeriter efficit. Tametsi celeritas cum tormento equitum 1000 satis satisfacit.
  The KV-3 engine has power of 850 horsepower. In hac tellure, melior est quam exemplar Tigris-2 theatrum.
  Elisabeth intellegit "Leonem" in fronte transfigi non posse et puellis offerre:
  - Adeamus propius et in tabula!
  Efrasinya gravissime:
  - Percutiet nos! Eius gun validus est!
  Elena calcaneum suggessit nudum metallum;
  - Aut fortasse trunco suo propulsare conetur?
  Elizabeth dubitavit;
  - Ab tam longe, tam exacte ferire?
  Catharina giggled et dixit:
  Omnia impossibilia sunt...
  Elena suadet:
  - I habere ideam!
  In illo momento, Léo accensus est ad eos. Testa solum duo metra ad laevam volavit et terram laxavit.
  Elena chuckled et fasciam eius exuit. Purpureoque papilla micabat in obscuro lumine lacus. Quam pulchra cista puella habet. Itaque puellae digitis nudo sclopellum petebant. Nuda puellarum crura proiectum pone in. Et tunc fragum traxit nudum papilla felis.
  Proiectum abiit et...
  Puellae in choro clamant;
  - Sexus!
  Certa clades in cado formidolosae piscinae "Leonis". et Germanicus vires suas perdidit.
  Puellae rident...
  Proximus iactus ab Ekaterina accensus est, et etiam accuratius. Illius clypeus fuit T- IV. In tristique sit amet ipsum sed massa. Etsi magis debilis est, ut KV-3 - currum honesto frontis praesidio perrumpat.
  Puellae in voce cecinerunt;
  - Mater nostra fortis est - mundum custodit!
  Tales hic omnes belligeratos opprimit. Summam ordinem et essentiam continent problemata URSS solvenda.
  Puellae Germanicae in caelo pugnant. Albina and Alvina.
  Descendunt aeroplana Sovietica. Puellae paene nudae in uno bikini et discalceati sunt. Aeria tormenta in hostes feruntur.
  Albina currum Sovieticum pulsat et stridore;
  - Est concussa nostra sententia!
  Alvina etiam Fontes Yak intercludit et addit:
  Pro gloria imperii nostri!
  Et uno tempore milites cum hostibus pugnaverunt et pugnaverunt. et homines torquere amant.
  Hic socius Komsomol cruciatus est. Spoliata et nuda puella flagello vapulat. Tunc nudis pedibus membrum Komsomol virga candenti combusta est. Dicendum et probaverunt.
  Tum puellae digitos fregerunt. Et tormentorum elegantissimus, Veneris sinum cum face incendit. Et puella a dolore inpulsa conscientiam amisit.
  Sed hoc quidem Albina non mitescit. facem nudo puellae pectore attulit. Et frixum est. Tum abscidit et teneram escam manducavit, clamans;
  - Quam delectamentum!
  altera papilla frixum Alvina cum flamma perbibet;
  - Etiam magna est!
  Puellae autem germanae vere amaverunt.
  Sed non omnes creaturae sunt huiusmodi. Hic Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova in caelo contra vultures Germanos pugnant.
  et suam sapientiam ac scientiam ostentant.
  Puellae, utique nudipedalia et bikinis pugnant. Munera mortis adferte hostibus.
  Et cantant sibi;
  - Gloria reipublicae communismi;
  Lenin inspiravit ad pugnam...
  Fracti iugo sciunt fascism
  Novum mundum aedificemus!
  Anastasia in hostem accensus, nudis digitis utens, plano Germanico iecit et clamavit:
  - Pro rubeo communismo!
  Akulina Orlova hostem arte percussum, nudis utens cruribus, abscidit et latrabat;
  - Pro victoria spiritus Russici!
  Fremebant autem puellae in choro;
  - Pro matre et Stalin!
  Haec tam lenta pugna in toto orbe geritur frons.
  Germani certe fortes sunt. Moventur tamen lente cum magno damno.
  Puellae in peditibus pugnant.
  Prope Grodno, Alenka et turma eius occurrunt catervae fascist.
  Komsomol puella in tantum panties.
  Hic Alenka dat machinam sclopetis eruptam, Nazis interfectam et totam pugnantium aciem pulsando.
  Deinde dicit;
  - Gloria Russiae!
  Anyuta quoque in hostem figit. Hoc optime et clare. Caeduntur Nazis. Deinde nudo digito grenadem iacit, Nazis et stridore cisternam frangens;
  - Ad sanctum Rus'!
  Allah etiam hostes incendit. Hoc satis eleganter facit. Nuda calcaneo munera mortis eruit, faciens hoc artificiose. Fritz rufus pulsat et stridore;
  -Pro aetate communismi!
  Maria quoque in hostem figit. Nazis lacessit, quae eam maxime infestam et stridore facit;
  - Pro Rus' mater nostra!
  Et nudis digitis, grenade iterum mittet. Lacus Germanicus, accepto damno, volvitur ... Et ornamentum pugnae laceratur.
  Marusya, Nazis opprimens. Et nudis calcibus totum fasciculum tasque emisit;
  - Pro magna matre!
  Hinc tales puellae, mox perampla pugnatores. Sic omnes in ordine pror.
  Hic est pugna quinque. et fascists pret quot. et nigri bellatores in offensionibus intersunt. Valde guys pugnantes dicere fas est.
  Sed eorum puellae Russicae sine caerimonia detondunt.
  A phalanx pulchra cum militibus paene nuda sunt. Et ut, solibus, scelerisque.
  Et in caelo potes videre Yu-288 Germanos currus potentes. Bombae in Sovieticae positiones deciderunt, hostes opprimendo. Et magna deditione agunt.
  Eva, omissis bombs, nudam premens, calcaneum in pedali rotundum. Munera iacens Sovieticas urbes fremit;
  - Tertium Reich invictum est!
  Annuit hoc Agatha, evomens dona perditionis;
  - Iam omnes hostes fracti sumus!
  . CAPUT I
  Germanicae copiae adhuc Brestum et Grodno capere poterant et salientibus Bialystok interclusis. Profecti sunt usque ad Lineam Stalin prope Minsk.
  Acriter pugnatum est. Ad meridiem Nazis cingebat cohortes Sovieticae in crepido Leopoliensi.
  Exercitus ruber in Zhitomir et Vinnitsa secessit. In meridie Romani et Germani Odessam appropinquant.
  Moldaviae capitur. Ad meridiem Turci et Germani Batumos ceperunt, et Yerevan circumdederunt. Ita res hic difficilis est. Maxime Iapones Mongoliam occupaverunt, et in Primoryam iunguntur. mari dominantur. Copiae in Kamchatka appulit.
  In genere, USSR cum copiis superioribus repugnare habet. Hostis autem fortis est.
  Germani Murmansk appropinquaverunt, sed ibi substiterunt. Etiam Finni retardati sunt, sed Vyborg recipere potuerunt. Conversa temporis res est.
  In summa, fascistae nondum maiorem partem et successus ambiguos consecuti sunt.
  Sed bellum attritionis URSS non bene direxit. Totus fere mundus in eum fuit. Hic Argentina, Brasilia, Venezuela bellum URSS intulerunt. Necnon Chile et nonnullis minoribus regionibus.
  Stalin captus est...
  Mense Augusto Germani ictum suum in septentrionem verterunt et totam fere Balticam capere potuerunt, excepto Tallinno, quod se heroice defendebat. prope Narvam pugnatum explicatur. Praeterea Nazis in defensionem Pskov cucurrit. Et tunc curaverunt Pskov capere in prima Septembris ... Minsk etiam circumventum est, sed in obsidione acriter pugnatum est. Germani tardius progressi certe.
  Vinnytsia cecidit ... Primo Octobri, Zhytomyr capiendum est, et Germani Borysthenen pervenerunt. Versa est in terra Odessa ablata, sed adhuc tenuit.
  Fine Octobri Germani Berezina et Borysthene pervenerunt. Kyiv oppugnabatur. Temporaria mora ob mudslides ... Iapones Vladivostok circumdederunt ac perdite eam auferre conati sunt.
  Bellum reale explicatur...
  Puellae pro Vladivostok pugnaverunt. Quamvis hoc quod iam sero autumnus et frigidius est, bellatores nudipedalia et bikinis pugnant.
  Et se valde refrigerant...
  Natasha illic est et heroismus eius mirabilis est.
  Puella Iaponicam e machina sclopeto figit et nudo digitos tasque iacit.
  Dum cantat;
  - Vires hostium nondum noverunt;
  Non omnibus suis viribus utebantur...
  Infantes foeminae oppugnantur;
  Ego usquam dracones necabo!
  Zoya grenade etiam nudo pede iacit. Iaponica cisternina et infensi sibilat vertit:
  - Occidemus omnes samurai, et Russiam defendemus!
  Puella vere angebatur quod Iaponia olim Russiam vicerat. Hoc verisimile est foedissimum omnium clades imperii tsarist. Sed quomodo hoc fieri potuit?
  Zoya dat vicem samurai et yelped linea metitur;
  - Non succumbemus inimicis!
  Augustinus figens in adversarios, et nudis digitis utens ad orbes iactare, consensit;
  - Minime! Numquam dabo in!
  Et caput adnuit ruber, et crinis aestu ardere videbatur.
  Sed in ingrata Svetlana. Talis est pugnae domina. Shoes at samurai with the accurate of pellentesque. Eos incredibili diligentia percutit. Nudo deinde pede iterum letale grenade proicit.
  Puella clamat:
  - Pro Mater Rus'!
  Et tterum bene intenta iecit. et mortui cadant adversarii.
  Hic sunt puellae quae nolunt dimittere.
  Et hic est Alicia et Angelica simul pugnantes Iapones qui in Kamchatka appulerunt.
  Iam ninxit et puellae nudis pedibus currunt. Decora linquunt, excidit vestigia. Pulcherrimum est. Et cupio talem ornamentum intuens, meam perfectionem concitatam trahere.
  Alicia figit in hostem, et pugnis flavescit ora stridore;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet!
  Angelica sumpsit et iecerat grenade nudis digitis, molem Iaponicam discidit et diruit;
  - Pro magna communitate!
  Militiae feminae evasit leporarias maxime. Sic inimicos suos destruunt.
  Alicia ab omnibus tormentis machinarum urit. Ac fremit;
  - Communismus! Communismus! Ad tumulum fascism!
  Angelica etiam puella rufo, leporario et frigido est. Iapones sine infirmitate et misericordia triturant.
  stridore, tasque nudis digitis proiciens;
  - Communismus! Communismus! Novus revanchismus erit!
  Bellatores valde mirantur ob virtutem .
  Germani in munitione ibant. Non properant, quia nusquam festinant. Et Hitler etiam libenter extrahere bellum est. Iuvenis adhuc est, et quid velis post captam USSR? Potestne Iaponiam oppugnare?
  Ceterum Germani loca defensa capiunt. Exercitus rubri progredi coepta sunt et reflectunt. et frontem tenere.
  Stalin non multum valet, et consistit. Germani hiemem plus minusve parati sunt. Satis calidum vestimenta habent.
  Et ferae flectant incursus. et pugnant sicut armatae vires colosseae.
  Quarto et quadragesimo anno Germani in serie novas aircraft - ferro vultures habent. Tituli his fidit. MAXIME IN ME-CCLXII ET AR-CLXXX. Atque hae machinae validissimae sunt. Et validi sunt Rubrum Exercitus comminuendi.
  In massa productione "Panther" et -2 et "Tiger" cum validiore tormento equitum 1000 equitum. Sed "Leo" -2 felicior factus est exemplar perfectum. In ea Germani notionem cinematographicam structuri apposuerunt - transmissionem machinamque ante piscinam collocaverunt et turris retro mota est. Ex hoc, extensione compacta est, et piscinae altitudo decrevit, ob compendia super hastile caddie. Solutio interesting collocatio de gearbox in ipsa machina et transversa transmissione. Puppis piscinae "Lev" -2 multo inferior factus est et turris minor et angustior est. Minuendo piscinae altitudinem effecit ad pondus vehiculi ad satisfaciendum 75 talentorum reducendum, et crassitudinem laterum ad 150 mm sub clivis attollere, et frontis turris usque ad 250 mm latera. turris subtus declivia 160 mm. Frons puppis 200 mm crassa in summo angulo inclinationis 45 graduum, imo ad 150 mm. Ita "Leon" -2 apparuit in optimo gradu praesidii. Aliquam ac metus lorem.
  Haec machina Germanico imperio satisfecit. Et probatum est piscinae breakthrough efficax.
  Germanos taetras in mediam aciem Borysthenen transgressus. Et confodietur et bombed multum. Ad breakthrough, multa tormenta congesta sunt, inclusa tormentorum eruca et excussorum gasorum.
  Fuhrer iussit: Moscuam in ferro forcipe ducere. Eodem tempore Iaponica quoque iit. Pantheris licentiatis utebantur, quae lacus plus minusve tolerabiles erant.
  Mutationes quoque in URSS fuerunt. Speciatim productio super-gravis HF imminuta est. sed fisus est in T-34-85. Hoc est, piscinam antiquam, sed turritam ampliorem et fortius sclopeto. Tantum KV-3 nondum productio sumpta est. Haec piscina cum sclopeto armatura confossus adhuc bene opus erat. Sed idea erat IS ad rem militarem explicandam et ad arctiorem turriculam utilius. Sed haec piscina paulo post quam in historia reali apparuit. Superanda inertia HF. IS-1 instructa erat cum sclopeto 85 mm et parum differt a T-34-85. Putabatur II potentiores facere. Sed armamentarium huius piscinae adhuc centum milium centum tormentorum erat. Nova piscina levior quam KV-3 et magis compacta cum machina equitum 520.
  Attamen idea potentiorum 122-mm tormentorum instituendi erat. Sed hoc redegit ratam ignis et concharum copiam. URSS piscinam vastatorem, non piscinam breakthrough. Munitio belli alia opera dictabat. Ita progressus IS-3 ageretur. Haec machina tormentarium eiusdem qua- les 107 mm parabatur, sed dolio longiore longitudinis ad velocitatem initialem proiectionis ad mille metra per secundam attollendam.
  Itaque piscinam aedificationis realem partim ex parte repetivit. Germanos in Maus fefellerunt, et etiam currus graves facere non conati sunt.
  Propositum est ut Pantheram facilius fabricare, mobile magis et munitius quam Panthera efficere, sine notabili aucto pondere.
  Et "Lev" -2, in genere, ad rem militarem disposita est, et tantum non in promptu fuit ut eam praesertim modernizaret, nisi ut validiorem machinam cum macello inaugurarit.
  Praelia monstravit Fritzium fortes esse. eorumque aeroplana urget. De aircraft propelleris agitatae, TA-152 evasit exemplar felicissimum esse. Novus ME-309 etiam non malus fuit, quamvis haec machina ad omnes exspectationes non vivebat, sed eius valida armatura et celeritas magna plus erant.
  Aspectus Soviet-Yak-3 in serie moratus est propter inopiam GENERALIS duralumin. LAGG-5 iam obsoleta erat tempore suae speciei. Et hoc tantum modo incipit explicari. et mig-3 infelici exemplo evasit.
  Itaque nihil est Germanos in caelo tegere. Solus IL-2 se relative bene probavit, sed machina haec nimis multa damna perpessus est et in notis fugae ignobilis fuit. Pe-2 se nimium non iustificabat nec erat difficile. In caelo, scilicet, URSS difficultates habuit. Et quantum solvere non potuerint. Yak-1 factus est acerrimus pugnator, qui in productione facilior erat et machina boosted.
  Hactenus emphasis facta est quantitatis, et praesertim non ante evolutionem novorum exemplorum.
  In caelo igitur Nazis plus est quantitate et qualitate et bomba ubi volunt, et plus Iapones erecti sunt.
  Germani etiam vehiculis Americanis B-29s potiti sunt, cum duodecim tormentorum machinarum machinae et celeritatis cursu provectae. Et Yu-488 magis provectior est, et ad celeritatem DCC chiliometrorum per horae. Velociores sunt quam Americani ob aream alam minorem, et multum bombas et machinas potentissimas portant. Atque etiam "Arado" vi bombers, quae nullas notas in celeritate et fuga pares habent.
  Ita Germani in caelo sursum ac terra moti sunt. Smolenscus iam cecidit et URSS valde stricta est.
  Tunc Oleg Rybachenko in auxilium venit suis quadrigis et parti hominum accessu.
  Oleg Rybachenko, nazis gladiis caesis, tam pedites quam lacus fremuit;
  - Non deficere!
  et acutum disci ab pede pueri nudo volavit!
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede sparsae, Nazis et eorum aeroplana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur et numquam ignoscemus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudis pedibus dispersas. Quid in oculis, quid in faucibus militum et elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - ferrum nostrum!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladii eius ut fulgur sunt.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore digitos nudis cruribus pueri acus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Rus'!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secet ...
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Rus' magnus et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Mortiferas acus in digitos nudo iacit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Molam cum gladiis currit.
  multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magna victoria venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versa. Multum Nazis in saltu conciderunt.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam scapulis molendinorum. Digiti nudique iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya procellas Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fulvi bellatores cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Fusca armatos premit. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et tetrum, decor ignea coma.
  Augustinus in ecstasi efferatus fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudis pedibus multum acutas, venenatas acus iactant.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est.
  Oleg in ingrata accelerans omnia. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis circum iacentibus in tumulis cadaverum, nec non piscinarum fractis et depressis aircraft.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolat. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  etiam in Svetlana odiosa est. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Monetur scriptor puer belli ferae. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et projice.
  ingenio puer insonuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. et plurimos pugnatores fuscos interemit plurimos.
  Et carmen formatum in capite pueri, et excidit Nazis, scribens in go;
  Patriae magnitudo per planetam;
  Quae, ut lampas, ardet.
  Et canuntur heroica facta;
  Et amicitia nostra solida monolith est!
  
  Glorificetur terra sancta mea;
  In tempestate tonitribusque et flamma victoriarum es .
  Una in mundo, ita credis...
  Non est tibi amplius in hoc mundo!
  
  Communismum, si opus sit, aedificabimus;
  Et mox ad Martem fugiemus .
  Turbam fascism vilem discute -
  Et erit justus classis supremi!
  
  Patria lucet et laborat.
  Sed lucida aetas credo cito venturum .
  Victoria candida Mai;
  Audacter in AMBULA ibimus!
  
  Nulla est patria pulchrior Russia;
  Lucet sicut stella...
  Hic stellae caelum in holoserica irrigaverunt -
  Magnum somnium advenit!
  
  Cum munientibus coniunximus;
  juravi fidelem juramentum.
  Ut in mundo quisque sit exemplum vivum;
  Mater magna specimen est!
  
  Russia, mundi regio,
  Universum vincere potes.
  In nomine, Genus clarissimi idoli,
  Immo improbus rapax in ludum convertet!
  
  Patriae regio est hiberna;
  Ihesus sanctus dominus .. .
  Aurea Lada Dei Genitrix .
  Da juventutem, laetitiam et amorem!
  
  Amas Svagor forti animo;
  Qui nobis gladium fortem dedit ruthenis .
  Et Lada celi ianuam aperiet;
  Ut non statim moriatur!
  
  Tantus paradisus nobis veniet,
  Universum floret sicut hortus turbinis...
  Mole repressus est, vitiosus agrestis;
  Hostis Russiae in infernum proicitur!
  
  Patria nostra talis donut est;
  Im 'pugnam ad auctorem eius ...
  Cum multum amicus in nix discalceatus;
  Sed puer tantum in frigore canebat!
  
  Hic "tigris" percussit, tasque jocando;
  Panthera veluti globulus creta globulus extergetur .. .
  Verius ex machina sclopeto iacio;
  Meus vultus iuvenis est et semper acer!
  
  Nemo me derelinquet, mihi crede
  Nos Russian equi non refrenari ...
  Et Deus Albus regnabit in throno -
  Et cladem Russiae fortem exercitum!
  
  Pulchriora patriam faciemus
  Est sicut color magnificentissimus in mundo.
  Sancte Russie servie milites;
  et veritas et successus somniabunt!
  
  Sed fascistae vitiose procedunt;
  Saltem Kaluga et Moscuam accipe.
  Videbatur autem quod malum Cain triumphavit.
  Sed Deus dixit: "Salutem ego".
  
  Ad gloriam matris nostrae Russiae,
  Pax, ordo, puritas.
  Et magnus missio novus rex fiet;
  Nos Slavicum Christum venerari oportet!
  
  In nomine Solis et Stellae Svarog;
  Ordo mundi Russiae nos tuebitur...
  Stella via nos manet
  et cherubus aureus angelus.
  
  Sit mox in universo felicitas;
  Patriam firmiter coniungamus in saecula...
  Caelum autem et terra dominantur;
  Et somnium verum erit in Lada!
  
  Etiam auctor sum, una cum membro Komsomol.
  Moscuam defendere contenderunt.
  At ego puer callidi talis sum, mihi crede,
  Quod vel "Leo" ludens, ego frangam!
  
  Puellae discalceatus in nix currunt
  Calcibus bullfinches colorem micant ...
  Tu es mater mea Lada, velut lux sancta;
  At ego non sum aquila misellus passer!
  
  Sic audacter dico, infensi -
  Deus non est eunctus, et cum gladio veniet.
  Et fac Russiam validissimam;
  Frangamus adversarium in eu!
  
  Haec ubi Russia est sanctissima;
  Somnium igitur hoc verum est.
  In nomine domini nostri militis exercitus,
  Puellae summae pulchritudinis erunt!
  
  Sub calcem nazistarum non inclinabimus;
  Et fortiter expugnabimus Wehrmacht ...
  quantumque protervitas hostes?
  Sed hoc exem, quinq!
  
  In Russia spatium et distrahentes erunt.
  Vivamus galaxies, vincemus...
  Nos percutimus, omnes plagas opprimimus.
  et erit novus igneus orbis!
  
  Scientia resurget omnium, credo lapsa;
  Mortuus etiam scit se victurum.
  Pugnamus in manu ad manum;
  Et nunc omnem hyperplasmum dele!
  
  Mundus quasi impetus tempestatis erumpet
  et universi in beatitudine in perpetuum .
  Iuvenes erimus, et in perpetuum bibemus;
  Quodvis somnium adveho verus!
  SKOBELEV SUPERGENERALISSIMO
  Hic, re vera, Mikhail Skobelev erat praefectus magni ingenii, Suvorov non inferior. Ac maturius patefecit, factus exercitus dux anno aetatis tricesimo sexto. Itaque mors eius a veneno intempestiva magnae bellicae ingenii propter Russiam iacturam duxit. Sed dicamus tantum felem vitreum veneni cauda addictum. et Skobelev supervixit. Quomodo eius curriculum et fortunam Russiae in futurum elaboraverunt?
  Alexander Tertius consilium expansionis in Asia Media persecutus est. Nempe etiam victor fieri voluit, qualis Alexander Secundus pater fuit. Russia, sub conditionibus, cum copias suas egregie Skobelev praeceperat, multo firmius agebat. Ac non solum meridiem Mediae Asiae, sed etiam septentrionem Afghanistan Tajiks et Uzbeks incolebant.
  Britannia caput podere temptavit, sed terra superata est.
  Verentes totam Indiam amittere, Britanni festinaverunt pacem cum Russia facere, dans Afghanistan in ditionem.
  Nobilitatem agri marescalli Skobelev accepit. Resurrexit dignitate et gloria. Sed tempus nulla erat. Mikhail Skobelev perforata est. Alexander Tertius accidenti passus est et mox mortuus est. Nicolaus II expansionem suam ad extremos Orientem et Sinas convertit. Bella cum Sinensibus nimis facilia erant.
  Sed conflictus cum Iaponia orta est ut Skobelev iam mediae aetatis manna e caelo evasit. Tandem facultas se probandi habuit.
  In mari, classis Russiae primo infeliciter egit. Et post mortem Admiral Makarov, Iapones expositis copiis portum Arthurum obsident.
  Sed Skobelev strenue et sollerter egit, Iapones praetermisso, copias circumdedit ac delevit. Inde copias apud Port Arthurum delevit.
  turmae Russicae damna superflua non patiebantur. Duae pugnae Iaponicae submersae sunt.
  Tum Rozhdestvensky turmae longo transitus pervenerunt. Skobelev interim Coream totaliter cepit. Et omnes copias Iaponiae vicit et delevit.
  Animadvertens mari quoque Russos iam commodum esse, Iapones pacem petiverunt.
  Sed Nicolaus II Iaponiam vincere constituit. Praeterea Togo Admiral mortuus est, et Russia in mari commodum occupavit. An portum amphibium secuta est. Et egregie Mikhail Skobelev, optimis moribus ostensis, Iapones vicit et imperatorem Terrae Solis orientis cepit.
  Itaque Russia tsarist minas extrema imperii sui et bellum aeternum in extremo Oriente removit. Et sane hoc plus magnum est. Imperator Nicolaus II novum titulum obtinuit: Mikado Iaponiae et novos subditos et agros. Bellum in Sinis continuavit Skobelev. Tsarist Russia imperium caeleste vicit.
  Russia, pridie venturae belli cum Germania et Austria-Hngaria in futurum non nimis remotum, novis subditis et populis ad milites conscribendos indigebat. Sinae tum territorium et opes humanae sunt pro statu tsarist. et tot victorias. Skobelev Sinenses labore vicit et Russiam adiunxit. Titulus Generalissimi a tempore Suvorov primum donatus est. Primus autem ordo Victoriae in historia Russiae consideratus est, laudum altior Ordine sancti Andreae Primo-vocati. In principio, Skobelev erat iuvenis satis ad Primum Bellum Orbis Terrarum ad vivendum. Budyonny, exempli gratia, nonaginta annos vixit, et Mareschal Sokolovsky generatim ultra centum annos.
  Cur non? Et anno 1914, Germania frivole bellum Russiae Tsarist indixit. Et post eam sunt Austria-Hungaria et Turcia. Mikhail Skobelev iterum ingenium suum ostendit. Praeter ingentem numerum peditum, praesertim e Sinensi, Russia etiam multas, leves et viles, facile ad fabricandum praedia habuit, et optimae et plurimae in mundo aircraft.
  Praesertim formidolosae quattuor machinae bombers "Ilya Muromets" et "Svyatogor".
  Itaque in Germaniam et Austriam-Hungariam irruerunt. Sub duce egregie Mikhail Skobelev. Ac per duos menses Berolinum, Vienna et Istanbul non dederunt.
  Mikhail Skobelev evasit primus imperator in historia hominum ut titulum acciperet: Supergeneralissimo, et primus in historia Russiae ad ordinem Iesu Christi altiorem S. Andrea Primo-vocato recipiendum.
  Ita Mikhail Skobelev imperator in historia Telluris Telluris, Serenissimus Princeps et Dux, imperator titulus factus est. Mirum est autem et frigus. Vir egregius evasit.
  Russia potestatem obtinuit Germanorum terras per Oderum et totum imperium Ottomanicum et omnes fere Austriae-Hngariam occupando.
  Ita Mikhail Skobelev magnam altitudinem attigit. Praestitit et Napoleon et Suvorov. Anno 1917, hoc maximum ingenium mortuus est, et in peculiari mausoleo, sicut pharao, sepultus est.
  Tsarist Russia magnum imperium factus est ... Aliquam tempus erat constructio et stabilitas. Sed tristitia 1929 erupit. Et mense Ianuario anni 1933, exercitus tsarista bellum Civitatibus Foederatis indixit et per Alaska impetum fecit.
  Americae et Canada erant bella cum Russia.
  Sed copiae Russorum magis ordinatae sunt, numerosae et meliori instrumento instructae. Americae facultas non stare. et una cum Canada eam octo mensibus vicerunt.
  Nicolaus II ita sibi gloriam et terram Russiae addidit.
  Deinde Tituli Austriam addiderunt, et Mussolini Aethiopiam subegerunt. Et irruptionem Franciae parare coeperunt. Alexei heres anno 1937 mortuus est. Et ipse Nicolaus II anno MCMXXXVIII aetatis suae septuagenario decessit. Erat autem in solio regis nepos, qui ne sex quidem erat annorum.
  Quod quidem problema pro Russia est.
  Sed frater minor tsar Mikhail Romanov factus est regens, quem maior natu in iuribus regiminis restituit.
  Nicolaus IL generaliter multum reformat. Polygamiam legitimare possidet - quattuor uxores habere. Et frigus erat.
  Tsar Michael et Hitler in mense Maio 1940 bellum cum Gallia et Britannia inceperunt. Eos Mussolini adjunxit.
  Nempe Gallia, Belgica, Hollandia et Britannia nullum casum habuerunt.
  Russia foederatas possessiones occupavit in Pacifico, Asia, India, Medio Oriente et multa Africa. Germani Galliam, Belgium, Hollandiam celeriter vicerunt. Deinde cum classe Russica in Britanniam traiecerunt eamque superaverunt. Atque aliquid in Africa, etsi parum, arripere procurabant. Russia maxime vicit. Itali in Africa ad Britannis praelium amiserunt, et nihil fere obtinuerunt.
  Russia etiam validior facta est. Eius potestas paene infinita facta est. Sed Adolfus Hitler hoc sustinere noluit.
  Postquam Mikhail anno 1949 mortuus est, Hitler Russiam aggressus est. cum eo Mussolini et Francogalliae et Portugalliae regiminis.
  Sed vires impares erant. Nepos Tsar Nicolai II, Vladimirus III, iam admodum senex erat, et solerter imperavit.
  Hitler non solum numerare in E-serias obterere et diskettes potuit. Sed haec virtus admodum infirma est. Et Russia magnam utilitatem habet in viribus et qualitate.
  Germani Africam statim amiserunt. Tum copiae Russorum Italiam ceperunt. Paulo post Berolinum et Vindobonam oppugnatum est.
  Et contra Galliam et Hispaniam et Lusitaniam. Fere in unum omnia ibant. Exercitus Russicus multo maior et accuratior erat quam Axes potestates. Et ars eius perfecta erat.
  Praeterea iactatus discos, etsi formaliter invulnerabilis, etiam copias Russorum incendere non potuit. Itaque facili erant.
  Ita Hitler nihil profecit. & interiit. Argentinam effugere conatus est. sed copiae Russorum eum ibi quoque consecutae sunt. Captus, Hitler, victus et suspensus...
  A duobus annis post, Russia tsarist reliquum mundum vicit.
  Ita Tsar Vladimirus III iter mundi Russiae constituit.
  Populus inter se pugnantes cessabant terere vires. Retro anno 1948, primus cosmonauta Russiae in caelum volavit. Et anno 1955 illi iam ad lunam volaverunt. et anno 1963 ad Martem. Venus sub viro 1964 fuit. Mercurius in anno Ultimi homines ad terram super Plutonem anno 1980 erant, cum astronautae eam ingrederentur.
  Et anno 2020, prima fuga expeditionis interstellariae ad Sirium coepit, circa quam planetae ad habitaculum hominum aptum revolvebantur.
  Sic temere res gestae in historia: modo felem caudam hominum fortunam multo feliciorem mutavit. Et Russia in hac re maxime felix fuit.
  Oleg Rybachenko totum carmen hac occasione scripsit;
  Sit tibi magna nobilitas in terris;
  Sancta, radians Russia...
  Non pergis homines ad deceptionem;
  Nicolaus Tsar magnus Messias!
  
  Non habes ut traderet eum
  Reges stant, a deo credite nobis.
  Exercitus Russicus invictus est;
  In nomine Solaris Svarog!
  
  Nos sumus propugnatores equitum Terre;
  Puellae, discalceati pueri...
  In nomine solis, fidei et somniorum,
  Quod sub communismo mox vivemus!
  
  Regum sane etiam caedere possunt;
  Sed puellas verbera suaviter crede.
  Etsi vita tam fragilis est quam vitta serici;
  Fides nostra mori non potest!
  
  Fluvius ut fluctus dulcis spargit;
  Similis musco holoserica obsita est.
  erimus in luce solis in saecula
  Et aliquid remis violenter avellitur!
  
  Nemo potest Rutenos beat
  Fortes sunt et irae pleni.
  Fremitus ingens mammoth ursa est;
  Qui omnino contra nos?
  
  Non creditis Rus' sanctum in aeternum;
  Et cum ea Alba sapientissimus Deus.
  veniet, mihi crede, pecunia nobis mox veniet;
  Et erit virga omnipotentis Dei!
  
  Nescit hostis vires nostras;
  ignes vincere possumus ...
  Et sicut monstrum in denario percutiemus;
  Hostem solum occidere potest!
  
  Somnia immensa magnitudo ;
  Ea tam pulchra est quam sol...
  Animi impetus mirae pulchritudinis;
  Frustra ne nunc lugeamus!
  
  Quisquis contra nos est, durus vapulabit;
  Russia potens est pugnus...
  Hostes devicti sunt;
  Et obtinuit articulos in nickel!
  
  Russi magnae potestatis pleni sunt;
  Sunt sicut flumen plenum...
  Omnes equites nostri sicut aquilae numerant;
  Et sanctus Rus' nobiscum est in perpetuum.
  
  Bene pugnabis puer;
  In manibus tuis gladius acutissimus lucet.
  Et si opus est cruces Russicae;
  Poterisne omnes inimicos urere napalm!
  
  vires habemus, habemus et scimus virtutem
  Omnes possumus facere et coniungere...
  Noster Orthodoxus Tsar cum Lada Russiae,
  Quisquis a latrone malo comminuetur!
  
  Puellae amant pugnare sicut tigris
  Discalceatus per nivem currunt...
  Non opus est nobis viles ludos credere;
  Et satius est nothos pugno ferire!
  
  Multae puellae in Russia sunt,
  Calcanei coruscent - specula ...
  Sed nos in hostes vindicabimus;
  R. Et glória nobiscum erit in sæcula!
  
  Somniamus novas victorias;
  Ludere inimicos vincere ...
  Maximae aquilae sumus
  Multitudines nos vincere non poterunt!
  
  Cum erit, credo mox fore;
  Cum terga Hitler conteram ...
  Russi difficilius non fiet;
  En heroicum facinus, cognosce glorificatum!
  
  Quam bonum erit in Russia vivere;
  In ea magnus Nicolaus Tsar Russiae .. .
  Mox autem rapax in ludum convertet;
  Pro hoc pugna et aude!
  
  Sit mille generationes
  Res gestas regis non obliviscemur .
  Victorias infinitam rationem aperuit;
  Purpurea luce micat!
  
  Sit nostra talis patria Rus';
  In qua lux et terra Russiae ...
  Etiam ac mattis ex,
  Omnes homines familiae amicae sunt!
  
  Svarog veniet et resuscitabit mortuos;
  Hostes Rus' in cornu arietis exprimentur.
  et levabimus scutum fortissimum,
  et quisque vitam miram habebit!
  
  AMERICAE ALTERNATIO
  America saepe reprehenditur Hitler nimium indulgere nec bellum inire donec ipsi Nazis nuntiaverunt. Ita repente Iapones impetum fecerunt. Sed tunc factum est ut America eam caperet et in ipsum bellum ingrederetur. Hoc annuntians die 20 mensis Aprilis anno 1941, natalis Hitlerus. Et quod? Nonne Obama bellum cum ISIS in historia reali ingressa est quin expectata terroristis impetus contra Civitates in US? Et Bush Jr. plerumque aggressionem contra Iraq intulit, primum oppugnavit. In causa, Hitler in Civitatibus Foederatis Americae satis habebat peccata bellum ei indici. Ita et Roosevelt ad tertium terminum profectus, sed valetudinarius, militarem gloriam somniavit. Breviter, diversus ordo historiae. America primum bellum cum Tertio Reich obtinuit. Et sane multum mutatur.
  Primum Hitlerus cum Iugoslavia pugnans, iam dubitationem cum Barbarossa expertus est. Sero erit oppugnatio in USSR et Germani ante hiemem vincere poterunt? Autumno magis magisque resolvit?
  Secundo, nonne periculosum est alteram frontem aperire, cum Britannia non modo ululantem, sed etiam fortem USA in tergo aperit? Et hoc non solum magna multitudo, sed etiam prima parsimonia in mundo.
  Estne URSS vere infirmus? Vel fortasse Russi Wehrmacht verberare poterunt, sicut iam Napoleon verberaverunt.
  Per pompam Moscuae die 1 mensis Maii anno 1941 legati Germani a Stalin invitati novas piscinas viderunt. Peculiariter, KV-2 cum 152 millimetris tormentis, monstrosa calla pro piscina, T-34, pervestigata BTs, et multum aircraft.
  Haec de Hitlero in speciali retulerunt. Et qui impetus URSS debilitavit. Praeterea, perspicientia progressa, Hitler sensit USSR totalitariam, multo fortiorem et periculosiorem adversarium, praecise propter eius totalitarianismum, quam democratias occidentales et praesertim Civitates Americae Unitas.
  Nata est igitur opinio: si in Russiam adimus, tum cum opibus coloniarum Britanniae et potestatem industrialem Americae subigendam.
  Erat sane periculum, ne ab tergo Stalin oppugnaret ac percuteret. Sed USSR et Germania foedus non-expugnant, et US et Britannia in bello iam sunt.
  Praeterea Hitler, instinctum animalem habens, videbat Stalin sine causa non oppugnaturum. Et constitui percutere inimicos per partes et non aperire alteram partem. Immo ipsum Iaponiam ad novum ictus contra hostem aperiendum inducet.
  Cretam Tituli cepit, sicut in vera historia fuit. Et tunc copias in Africam transferre cœpit, Rommel roborans. Erat autem moveor validus.
  Sed non nimis facile est copias movere, cum res in mari est et Melita premeris.
  Sed mense Augusto anno 1941, Nazis Melitam vicit et copias ibi exposuit. Erat autem frigidum motum. Et satis efficax.
  Sed non satis elaborare. Etsi sunt res gestae. Rommel in quattuor partes armatae additis et tres motorizatae sunt. Tolbuk potitus est.
  Et coepit motus magnus in Aegyptum; Valde fortiter et constanter elaboravit.
  Post captam Alexandriam quatuor puellae e sociis Gerdae in piscina equitaverunt et colloquium habuerunt.
  Gerda in bikini flava est, primus in Magda cucurrit;
  - Si respicias, difficile est intelligere cur tot credant in tam fera et anti-scientifico libro, quam in Bibliis.
  Magda pauore pulsans nudo pede armat ;
  - Cur anti-scientificum?
  Gerda facile explicatur;
  - Ille est cur! Peculiariter, creationistae valde cupiunt haerere in libro Iob, quod Deus terram pependit in nihilum. Et cum in eodem Iob libro dicitur quod 'caeli duritiam speculi habent', hoc verbum ignoras!
  Magda notavit;
  - Minime! Totum in textu et contextu verborum!
  Carolus Rubrum dixit:
  - Id contextus et historica. In speciali originali dicit quod Deus terram signavit nihil. Obsignare locutio affine est defigere. Sic locutio signare significat rigidam fixationem in vacuo.
  Christina addidit:
  - Ita, et generaliter in Bibliis scriptum est, quod Deus posuit terram in fundamentis solidis et non movebit in perpetuum.
  Gerda cum nulla addidit:
  - Et de finibus Terre decem vicibus loquitur Scriptura. Et hoc etiam figuralis dicitur.
  Magda crines aureos movit et stridit;
  - Fortasse!
  Gerda canebat denudans dentes;
  - Omnia impossibilia sunt in nostro mundo possibilia!
  Magda, denudans dentes ;
  - Quidquid et omnia possibilia sunt!
  Gerda notavit;
  - In genere, una stultitia est, quam inspirant Christiani, quod si Deus nihil habeat cum malo in Tellure Telluris. Sed hoc idem est si imperator nihil ad rapinam pertinere.
  Magda eliditur;
  - Quomodo is qui?
  Charlotte monstratur;
  - Et sic semper cruciatur in inferno crudelis. Finge billions hominum in gehenna et ustione cruciari. Vivamus est dolor.
  Magda consensit.
  Dolet, sed mereor!
  Gerda logice notatur;
  - Non sunt sancti! et hominem sanctum esse non habet! Quia integer sit amet!
  Christina notatur;
  - Ita in Apocalypsi Ioannis scriptum est quod immundus homo non intrabit Ierosolymam. Quis autem sine peccato est, qui purus est coram Deo?
  Gerda notavit;
  Ad hoc necessarium est Iesu Christi sacrificium placabile.
  Magda giggled and remarked;
  - Ita verum est! Recte accepisti!
  Gerda logice addidit:
  - Sed tamen populus, Christo crucifixo, solum auxit peccata sua. Hoc est, homines tantum scelus adicientes, Filium Dei crucifigentes. Et in doctrina, Deus illis non ignoscat, sed generaliter, postremo maledicat! estne?
  Christina addidit:
  - Sic et paradisus in Christianismo non amabilis. Id ipsum cavea aurea. Si nullum omnino peccatum est, hoc significat tam stricte regulas ac disciplinas ut Gulag Stalinist in hoc rerum prospectu quasi senatorium videatur!
  Gerda cum risu cecinit:
  - Et in nostro senatorio, nostro prostantissimo, calet, levis, et muscas non mordet!
  Carolus rictu notavit:
  - Sed re vera normae ad salutem valde obscurae sunt. Nemo in Christianismum scit qui salvus erit. Nemo potest esse certus salutis. Quomodo autem salvantur ex operibus aut ex fide? Hic quoque lites sunt, et multae contradictiones.
  Magda respondit, non nimis confidenter;
  - Fidem! Opera autem ex fide sunt.
  Gerda pulsato pede nudo suo dixit:
  - O bene! Sed etiam daemones credunt et contremiscunt.
  Carolus irridens dixit:
  - Ita credunt, et adoraverunt Christum. Sic dicere possumus: Deus et Satanas simul!
  Christina ridens addidit:
  Quis plures in Bibliis occidit? Deus an satanas?
  Magda cum gemitu respondit;
  - Id litigiosum punctum. Quod si transfertur in aliud planum: quis plura servavit?
  Christina risit et dixit:
  - Non magnum gaudium suscipimus, salus, pro- pter sterili paradiso, in quo non est peccatum!
  Magda notavit;
  - Sed melius est quam ardere in igne aeterno. Quantum dolet finge!
  Cum hoc Gerda consensit:
  - Imo multum dolet! Et mali homines sic excruciant!
  Christina logice notatur;
  - Doctrina eternorum tormentorum infernalium stultitia est! Quin etiam pessimum hostem semper excruciem, si modo quod taedium eius esse vellem, non placerem!
  Carolus iratus dixit:
  - Et generaliter quaenam religio, quae docet omnes homines esse animalia et capras vel oves! Imo talis religio nullum jus habet esse!
  Gerda iracunde notavit, nudum pedem calcans;
  - Capra sim, sed ovis numquam!
  Magda giggled and remarked;
  "Non amo ovis aut!"
  Christina sibilabat.
  - Dimidium corde! omnes!
  Gerda pulsato pede nudo et respondit:
  - Omnes puellae ad cacumen!
  Puellae cum Britannis proelium inierunt. Inceperunt praevaricationem eorum...
  Magda tormentum accensus, nudo pede intendens, Anglicum tormentum confregit et coercuit;
  - Minime, ovis submissa non ero! Mallem esse frigus puella!
  Carolus rictu notavit:
  - Multae ineptiae in Bibliis. Multo autem melius est quod noster mundus ulterius progreditur, et ad sidera altius volamus, spatium expansionem gerentes!
  Cana puella nudam calcaneum in felis pressit, alterum proiectum mittens.
  Germani Britannos et colonias in Aegypto sine difficultatibus debellare poterant. Fecerunt eam refrigerare et laete. Multo plures nunc habent potestatem quam ante. Post hoc ingeniosissimus Rommel agros olei in Iraquia et Cuvaitum statim vespertilionem occupare curavit, ne perirent. Sues quoque in ictu oculi transmissus est.
  Nazis tam oleum quam divisiones Arabum accepit. Inde non multum morati Persiam et ulteriorem Indiam ceperunt.
  Iaponia Americanos in Peruvia Harbor oppugnavit et ibi victoriam lapsus consecutus est. Praeterea samurai vectores US aircraft demergi poterant.
  Tituli nullum tempus terebant. Post lentum ultimatum ex Franco, consensit Germanorum copias Gibraltar dimittere. Proelium oppugnatum est. Germani gravibus tormentis et oppugnationis Yu-87 aircraft usi sunt. Et debellaverunt Britanniam. deinde in Africam brevissime sine difficultatibus venire coeperunt. Primum Mauritaniam occupaverunt. Otto Scoreli captus de Gaulle. Et tunc Nigeriam venerunt. Hieme quadragesimo primo et quadraginta duobus Germani notabilem Africae partem occupaverunt.
  Acceperunt etiam in Indiam. significantes facultates sub potestate habent. Britanni Nazis et numero et ordine inferiores erant et in ferocia militum. Illae centum et quinquaginta divisiones quas Hitler contra USSR movere cogitavit in Africam et Asiam profectus est. Sit dolor everti movet et.
  Ita Nazis aestuabat, multo debiliorem resistentiam superans. Et loca Nazis non impediunt.
  In Britannia maxime hostes Germani viderunt. Et impressa elit, et nova telorum genera. Productio instrumenti celeriter aucta est, praesertim cum nominatione novi Reich Ministri Armamenta et Armamenta Speer. Hic vir ingeniosus ac strenuus erat.
  Annus secundus et quadragesimus in bombing Britanniae et aere et bello subaquano cum Civitatibus Foederatis Americae consumptus est. Proin eleifend tempor vici. Hoc tempore, mutatio belli in leonibus effecta est, quod codices occulti in manus Americanorum non inciderent. Multo autem felicius pugnatum est contra Samurai.
  America Tertium Reich ita active non bomb, et Nazis celerrime novas officinas aedificavit et vi servili coloniae usus est.
  Africa quadragesimo secundo anno tandem a Nazis capta est.
  Et haec quidem et rudis materia et labor est.
  Timores Stalin ab oriente oppugnare coegit Fritz nova armorum genera in aedificatione piscinae evolvere. Secundo et quadragesimo anno, "Tigris" felicior apparuit. At in Africa incommodum est ea uti. Et paulo post "Panther".
  Stalin utique de liberatione contra Europam expeditionem cogitabat. Maxime dum Britannia cecidit. Sed bellum cum Finnis incertum est ducem fecerunt. Ac primo viginti nova corpora mechanizata complere voluit, quae sedecim milia piscinarum recentium expleverunt. In secundo dimidio anno quadragesimo primo plus quam duo milia et dimidium ultimi piscinae productae sunt.
  Series accepit KV-3 pondo sexaginta octo talentorum, et paulo post KV-5 cum centum talentis. In anno primo dimidio plus tria milia quadragesimo secundo novarum piscinarum productae sunt. Ex omnibus KV-4 inceptis, Stalin unum gravissimum elegit, pondo centum et octo talenta, et centum octoginta centimetra in fronte armatura densissima.
  Sed hoc dux satis fuit. viginti corpora mechanizata formari iussit solum ex media et gravi piscina recentissima, quae iam triginta duo milia vehicula requirebant. Obsoletas in singulas partes disperge. Numerus omnis divisionum piscinarum in centum et viginti constituta est. lacus quingenta singula. Hoc modo Stalin summam lacus URSS ad sexaginta milia deducere voluit. Et solum post hoc periculum in Europam proficisci potest.
  Sed Hitler nec tempus nec. Praeter "Panther" et "Tiger", piscinam "Leon" cum Tertio Reich apparuit, quae tunc temporis tantum consilium unum fuit. In reali historia, leo tank prohibitus est ne appareret tam inopia opum quam gravis bombinge Tertii Reich. Sed hoc tempore Germani meliores facultates habent.
  Et novissima 105-millimetri tormenti cum velocitate proiecto initiali 1000 metrorum per alterum valde bonum est ad pugnandum lacus Sovietici graves.
  Atrox acre proelium ad Britanniam fuit. Hic Germani magnam et increscentibus vim technicis novis effecerunt. Sed gubernatores eorum principalem tubam card. Cum gubernatores satis non essent, feminae magis magisque ad classem caeli attrahuntur. Gubernatores Albina et Alvina, qui formidabiles aces facti sunt, maxime claruerunt.
  Germani multas exteras partes dividunt. Eorum copiae in fines Burmae pervenerunt, ubi se cum Iaponibus iunxerunt, et totum continentem nigrum in dicionem redactum est. Et officinas in gradu accelerato aedificaverunt.
  Multae aces Germanicae famam adepti sunt, sed Massilia optima facta est. Mense Iunio MCMXLII, sexaginta centum quinquaginta stragulas excedens, altam ornamentum Tertii Reich accepit: Crucem Militis Diamond Pectus cum quercu foliis, gladiis et adamantibus argenteis. Et post annum dimidium, carros trecentos dejectos excessit, pro quibus novum adiudicavit: crucis militis crucem ferream cum foliis aureis quercubus, ensibus et adamantibus.
  Germani conspicue robur addiderunt. Eorum copiae subaquaneum bellum feliciter gesserunt.
  Robur submarinorum Nazi et numero et qualitate creverunt. Erant etiam heroes. Rudel in oppugnatione aviation excellebat. Anglicam pugnam Victoriam mersit, a qua Fuhrer donatus erat.
  Etiam nec tortor libero. USSR suam potentiam augebat. Tertium quinquennium consilium impletum est. Duplicatur autem productio. Stalin postulavit in Plan Quartum Quinque-Yuum ad passum et duplicem productionem conservandam.
  In primo dimidio anno quadragesimo tertio, USSR plus quam quattuor et dimidium milia piscinarum gravissimarum producebat. Maxime augendo recipis CV 4 et CV 5 .
  productionem armorum etiam Nazis auxit. Praesertim "tigris" -2 ante tempus apparuit. Tormentum 88mm habuit quod, cum longiore dolio, e certamine Soviet KVs penetrare posset, sed machina non tam gravis erat quam Leo, quae nonaginta talenta appendebat. Et quod necesse est, illius sclopeto citius accendi et magna testarum copia.
  Germani Britanni et Americani in aere premebant. Post clades in mari, Civitates Foederatae Americae debilitaverunt nec Tertium Reich in loco iniuriae esse non potuerunt. Idque Germanis permiserunt citius arma imprimere. Peculiariter apparuit "Maus". sed ingens pondus 188 talentorum pugnae difficile erat usum. Tametsi defensio ab omnibus angulis summa erat.
  In prima parte quadraginta tres Germani productionem submarinorum ampliaverunt et plures naves quam Britannia et Civitates Americae Unitae demerserunt. Itaque Fuhrer statuit tempus venisse ad Britanniam appulsum.
  Et mense Augusto 1943 portum fiebat. Mainstein mandavit. Nazis validi erant, et lacus valde munitos habebant. ME-309 in caelo pugnavit, quod periculosissimum esse comprobatur. Tum celeritatem et armaturam suam optime habet: tres triginta millimetres sclopeta et quattuor tormenta machinae.
  In portum obtinuit. Americani parum fecerunt Britanniae auxilium ferre. Ita res adgravabatur quod pars Britanniae societatem cum Germanis contra Russiam cupiebat.
  Fritz e diverso appulit, cum parte copiarum e Norvegia advenit. Item, Nazis lacus aquaticus in aditu usus est, et aliquid frigidissimum.
  Proditio nonnullorum ducum Britanniae adiuvit etiam Tertium Reich matrem patriam in hebdomada capta.
  Ita Londoniis cecidit, et Churchill in Canadam profugit.
  In secundo dimidio anno quadragesimo tertio, USSR plus quam quinque milia novorum praediorum produxit.
  Sed Tertius Reich etiam suam potentiam auxit. Series recepta "Panther" -2 armis validioribus et munitior. Multi etiam erant Pantherae ordinariae.
  Hitler obvenit dilemma: ut bellum cum America continuet an ad USSR ire? Mense Decembri Operationem Icarus perfecerunt et Islandiam ceperunt. Ita se ab American bombing protegens.
  US tamen longe ab Oceano disiunctus est. Esne prope Stalin? Copias trans Oceanum mittere nimis periculosum est et technice difficile.
  Et Hitler quarto et quadragesimo anno una cum Iaponia statuit, ut USSR oppugnaret.
  Stalin etiam pugnam parat. Dies laborat in URSS ad decem horas auctus est. Productio novarum piscinarum ad primum dimidium anni septem milia pervenit. maior etiam KV-6 apparuit. Pondus eius pervenit in testimonium ducentarum viginti talentorum et duo tormenta - una gente 203 mm.
  T-34-85 etiam apparuit. Potentioris variatio xxxiiij.
  Germani quoque non sedent. "Leo" -2 facta est modificatio recentissima. Turris retro posita est, et machina et transmissio simul et transversa locantur. Gearbox in ipso machinae est. Idque adeo compactum est, ut multo crassiorem armaturam, praesertim per latera, pari pondere efficeret. Et citius factus est sclopetum. Tigris 2 validiorem machinam et angustam turrim accepit, quae fecit etiam paulo leviorem et munitiorem, sed bene incessu. Et loco Maus, E-100 seriem ingressi, piscina levior, mobilior et munitior.
  Praecipua piscina Tertii Reich erat Panthera-2 cum tormento 88mm. Haec machina validior quam gravissima Sovietica triginta quattuor erat.
  Sed cum Nazis in piscina inferiore numero esset. At gagates aircraft habent, quod URSS nondum habet.
  Summa pro Fuhrer est nimia pedites praestantia. Impossibile est tot milites conscribere quot Tertius Reich in USSR - multitudo non satis est.
  Aircraft quoque, Tertius Reich, plures impressi sunt et fortasse meliores sunt.
  Multo magis gubernatores et rei militaris peritiam habent.
  Ergo virtus non est aequalis. In aviatione peditumque Tertius Reich superiores habet. Plus Iaponica ante.
  Stalin duodecim miliones militum congregavit, unde novem ex eis in fronte occidentali, reliquos contra Iaponiam collegerunt. Hitler conuenerunt viginti maxime ex schismatis exteris contra URSS. Exemplaria iam data, USSR commodum in praediis habuit. Sed si graves et mediae accipiamus, tunc ob incrementum celeritatis productionis, Germani iam apud URSS captabant. Ita et in medio gradu carros validiores gravioresque erant.
  In tormentis pari proximus est, sed tormenta Hitlerorum gente maior erat. Plus Iaponia.
  In aviatione Germani pari sesquialtera nomina habebant. Sed re vera, etiam magis, cum USSR satis gubernatores non habebant. Ita, et Tertius Reich plus novi aircraft, incluso gagates aircraft habet.
  Tota aequilibrium potentiae in favorem URSS non est. Et Iaponia caudam pendens.
  Germani multum pedites externi habent, sed plures personas turmas et pugnas expertus. Tum Iapones.
  Praecipua autem quaestio Exercitus Rubri est quod satis exercitati non sunt ad se defendendum. Verum, Molotov munitione instructa est. Nihilominus caput initium erat per tres annos ad realem historiam comparatum. Stalini aciem restituit.
  Sed tu tamen recte imperare defensionem debes ut valeas. Stalin se usquam defendere constituit. Nolui esse percussorem. URSS multa tormenta habere videtur, est etiam tormentorum eruca, sed tamen non omnia ad defensionem aptissima sunt.
  Nauclerus Massiliensis viva legenda factus est. In fabula vera, aestate quadraginta duorum casu ingruat. Sed tum res aliquantulum mutata est et hoc casu non accidit.
  Postquam sexaginta ad quingentos deduxit aircraft, Magnae Crucis ferreae crucis consecutus est. Et honor s. Nunc aspexit in URSS.
  Tituli multo plures partes collegerunt quam anno primo et quadragesimo. Expectat et possideat. Sed Stalin tubam suam habet utique chartas. Exempli gratia: fluvii sunt multae munitiones et lineae.
  Itaque oppugnatio facta est die 22 mensis Iunii anno 1941 . Is magnis copiis in tres partes pervenit. Nazis vere sperabat URSS ante hiemem cum magnis peditibus opprimendos fore.
  Primo quidem successu adiuti sunt. Molotov acies fracta est. Sed acies Stalini aliquanto firmius tenebatur. Iam primis diebus gravia detrimenta peditibus Nazis.
  Sed nec lacus nec massa. Fregit saepe, maxime graves. Sed HF series Sovietarum etiam inconstantiam suam ostendit. Usu proeliorum monstravit magnas sarcinas belli esse.
  T-34-76 et T-34-85 multo utilior evasit. Etsi tormenta eorum non satis valida sunt.
  Proelia etiam ostenderunt imperatores Sovieticos non summopere defensionis peritos esse, sed cito discere.
  Primum heroum apparuit. Hic gubernator est Anastasia Vedmakova, quae iam in expeditione Hispanica clarus erat, et nunc ustulo fiducialiter lucrabatur.
  Illa stella herois adiudicata est pro prima viginti quinque elit Germanorum downed.
  Ipsa puella in bikini et discalceatis pugnavit, quam ob causam etiam eventus phaenomenos habuit.
  Anastasia una cum iuvenibus Akulina Orlova pugnavit, et ambae puellae pulcherrimae sunt et pugnaverunt.
  Germanus Anastasia currum prostravit pedali nudo pede premendo, et pissavit;
  - Temporibus communismi gloria! Imo, nullus inter hostes protervitas erit!
  Akulina etiam in plano Germano utens nudo digitorum suorum iecit et constat;
  - Communismus pulchra est, puellarum facies periculosa est!
  Puellae hic operam dabant et hostes strenue acerrime premebant. Tantaque pulchri- tudine.
  Germani tantum in Borysthene morabor. Iapones paene omnes Primorye capere et Vladivostok abscindere poterant.
  tempus erat. Blitzkrieg defecit. Et Fuhrer placuit aere scandalum mittere, superioritate in aviatione captans.
  Stalin e contrario defensus est. Sed vires impares erant. Germani acrius urgebant. Et Turcia bellum iniit. Hieme Nazis in Central Asia progredi coepit. Et ceperunt ibi Turkmenistanum, Tajikistanem et partem Usbekistane. Ibi additas copias Stalin proiecit. Anno quadragesimo quinto Germani E-50 piscinam obtinuerunt. Tam gravis erat quam panthera-2, sed cum sclopeto provectiore, humili silhouette et densa armatura in magnis clivis. Itaque machina optime laboravit.
  Germani novam taetram circa Borysthenen miserunt et Smolensk ceperunt, Leningrad una cum Finnis obsident. Aestate etiam Moscuam appropinquaverunt, ubi ad Mozhaiskum munitionis acies substitit. Tunc Hitler meridiem vertere iussit. Et cepit Nazis Donbass et multas alias terras.
  URSS in summis rumpebatur. Illius pubis celeriter ancipiti proelio deficiebat.
  Stalin his condicionibus, desperationem rerum perspicitis, quibuslibet condicionibus pacem obtulit.
  Hitler consensit, dummodo Civitates Balticas, Ucrainam, Belarus, Caucasum et ulteriora confinium per Volgam, terras per Moscuam, Karelia et Leningrad usque ad Astrakhan, et omnia quae in Media Germani iam ceperant. Asiae. Ibique iam Kazakhstan intraverunt.
  Iaponia etiam partes suas in Sibiria accepit.
  Stalin hoc consensit, quia haec sola facultas servandi URSS et Moscuam servandi fuit.
  Plus, iam nonaginta novem annos Reich Tertii Reich satisfacere debebas. id est Et ignominiosa. Et subsidia auri USSR in Germaniam delata sunt.
  Russia multum amisit, sed saltem ex parte superesse poterat. Et Hitler, de project Makhkhent sollicitus, cum Civitatibus Foederatis tollere statuit.
  Mense Decembri 1945 foedus pacis cum USSR signatum est. Iamque Nazis facies suas ad Civitates Foederatas convertit.
  . CAPUT I
  America vere bombam atomicam creare conatus est, sed labor eius tardus erat. Verno 1946, Nazis in Groenlandiam et Cubam incepit.
  Quorum pars copiarum Argentinam translata est. In Cuba, loci multitudo Germanorum copias sustentabat et portum superabat. Fritz et Iapones anulum obstringere coeperunt. Trans Latinam Americam transierunt. Brasilia bellum in tertia parte Reich ingressus est. res ingravescebat.
  Aestate pugna ad Canadam se convertit, ubi Fritz pontis caput creare conatus est.
  Gerda et socii eius in versione emendata cum E-50 pugnaverunt. Raeda sexaginta quinque talenta pensavit. Ea 105 mm calla tormentorum cum 100 EL dolii longitudine habet.
  Armarium frontale 250 mm est, et lorica latera 170 mm sunt. Haec piscina tormentum equitum mille et quadringentorum habebat et praestantia agendi curricula.
  Itaque nihil contra hoc Americani habent. Sherman, licet ingens, tantum satis erat pro aces in piscinam Germanicam ad tesseras ustulo sumptu. Pershing paulo melius est, sed tormentarii eius adhuc magis debilis est contra melioris intentionis E-50. Et solum "Superpershing", non valde ingens piscina, facultas fuit in partem frangendi et prope piscinam in qua Gerda et sui turba vehebantur.
  Puella e Tertio Reich emissa digitis nudis in puga pyga gaudii, piscinam Americanam ferit ac trepidi:
  - Super genus habeo puellam!
  Carola etiam lacus Americanos incendit et consensit;
  - Et tu es hyper!
  Christina cum nudis digitis ad currus Yankee iterum accensus et squeaked:
  - Hoc est consilium ludi magni!
  Magda etiam nudo pede nixus ope pedum decorum dixitque:
  - Meliora velis de Deo loqui puellas!
  Gerda iterum accensus utens nudo calcaneo suo dixit:
  - Si spectes, non indigemus Bibliis. Aryani sumus, non Judaei. Nec nos ovibus vel capellis gradu dignaremur!
  Christina strenue annuit, aliud proiectum nudis digitis mittens:
  - Certe non! Praesertim in Bibliis agnus salvas gentes virga ferrea reget. Quid opus est felicitate?
  Magda irata respondit:
  - Et quid vis in igne gene?
  Charlotte risit et respondit Americanos nudis digitis incendere;
  - Potes cogitare aliquid igne terribilius! Et quod inquisitores qui maleficis maleficas ad palum incendunt, trivie sadists sunt!
  Magda constanter declaravit, premens pyga phaedrae cum nudo calcaneo;
  - Crudelissima est! Nullam fidem habent.
  Gerda tormentum Americanum confregit, et notavit;
  Cui vera fides?
  Magda cum gemitu respondit;
  - Pauci sunt tales!
  Et iterum nudorum digitorum excidit crurum ope accensus.
  Ita sunt puellae hic et in disputationibus valent. Multum et connivent oculis suis sapphiro ostendere possunt.
  Bellum autem inde est. Et proelia in caelo sunt. Albina et Alvina rogationes colligebant et multa aeroplana personaliter iam iacuerunt.
  Et irascibilis eorum nullos terminos cognoscit.
  Albina, nudis digitis utens, homicidam dono mortis misit et pissavit;
  Gloria Christi amor!
  Alvina, etiam nudis digitis utens, currus Americanos abscidit et addidit:
  - Quid est aereum et mundum!
  Puellae autem rursus in US plana vertentes dederunt.
  Sed hoc bellum est simile bello. Iam aestate pars Canadae capta est. Et tunc autumnus transivit.
  Germani Torontum expugnaverunt. Strenue agunt. Tormenta et machinae tormenta meliores quam Americanos habebunt. Apparuit apud Fritz et Tiger-3. Apparatus evolutionis E-75. Item potens: frontalis armatura trecentorum milliumtrorum, latus armaturae ducentorum. Sclopetum 128 mm longum cum dolio 100 EL. Et talis lacus bene se ostendit. Acsi nimis praesent virtus.
  Fritzius processit et cepit civitatem.
  Hieme iam a septentrione ad agrum Americanum profecti sunt. Ibique Yankees pertinaciam resistentiam perrumpunt.
  Americae facultas non stare. Sed bomba atomica non laboravit.
  America bombeda gravibus TA-400s est. Etiam potentiores TA-500s famem et facultatem militum deleverunt.
  Vere Germani Canadam totam et partem Americae Americae iam ceperunt. Et ipso vere, Philadelphiam, et multas alias regiones ceperunt.
  Plus quam tertia pars US et Alaska captae sunt. Mexicum quoque copiis Americanis et Iaponibus superavit.
  Aestate oppugnatio Nazis continuata est. et casus Civitatum Foederatarum ante oculos nostros liquefacti erant.
  Mense Augusto Nazis New York oppugnare coepit. Scutellas volantes in proeliis interfuerunt.
  Hic unus eorum pugnavit Eva et Agatha. Duae puellae pulchrae in bikinis autocinetum validum erant.
  Circumvolavit per laminam vi et lacertis parvis invulnerabilis fuit. Et ipsae puellas radiis calefactis adsueverunt.
  Eva pressit globulum globulum nudis digitis, calorem radios vomens, inimicos quasi flammam cicadarum accendit;
  - Gloria tertiae Reich!
  Agatham nudorum digitorum inflammans summitate pulmonis quoque tepuit;
  - Utinam vincamus!
  Puella perquam pugna et pulchra est. Et quomodo hostes terit cum laser.
  Et caloris radii alium piscinam Americanam conflabunt.
  Et in terra, Gerda oppugnat. Item puella pugnax.
  Jamque ipsa et turba jam media inter se erant. Et conchis currentis ad piscinam turritam. Ipsae puellae Yankees ferient. et totam nubem hominum distrahent et agunt cum omni impugnatione. Milites sunt tam leves et leporarii, nudis cruribus excisis.
  dentibus denudatis etiam canunt. Haec sunt pulchri- tudines Tertii Reich. Et bene iaciunt satis. Hostes autem perforant acus oleo perforant.
  iam Venetiis lapsus est. US deditionem copiasque in deditionem accepit.
  Sic alia pagina historiae versa est. Victoria videtur esse... Sed post tempus Hitler Americam Latinam capit.
  Et die 20 Aprilis 1953 bellum cum Iaponia eiusque coloniis incipit. Copiae Tertii Reich commodum in technologia habent.
  Validis armis oppugnant. Invulnerabilis volans scutellas possidet.
  Albina et Alvina in plano disco pugnant. Pugnant puellae, sed aliud dicunt. Et nudis digitis globulis claviculi premunt.
  Hic in molestis copiis Italicis ardentibus sunt.
  Sicut tapete volant radii. Puellae sibi rident. et pectora coccinea papillis quatiunt.
  Albina etiam cecinit;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet!
  Et nudo calcaneo globulis gaudii premebat adversarios feriendo. Talis puella de lupa nata est.
  Alvina globulis nudis digitis ac stridore urget;
  - Pro mea virtute cosmicam, praeses ad tumulum collectivum agemus!
  Connive ad amicum!
  Ita bellatores sunt pernicissimi et velocissimi sicut fulgur. Ignescunt.
  nudo pede tendit Albina, accendit tigno. Ardet adversarios et stridore;
  - Pro magnis victoriis meis!
  Imo hic puellae summae obliquum sunt et classis. Facere quae alii non possunt. Iapones furiali energia lupae opprimunt.
  Sed non solum Germanos et alius exercitus externi Samurai necat.
  USSR, iam Beria praeerat, bellum etiam iniit. Hic in via Stalin clade cum Tertio Reich perturbatus ante mense Martio 1951 mortuus est. Et Beria cepit occupare imperium. Iamque confirmatus est ipse in eadem quadriga Hitler.
  simul oppugnant samurai.
  Turba Elizabethae in Primoryo Iaponica pugnat. Puella est valde pugnans et industrius.
  Illi quidem nudipedalia et bikinis pugnant. Tritura samurai, alacres.
  Adhuc canens;
  Et iterum pugna pergit
  Et cor anxia est in pectore .
  Et Lenin tam iuvenis
  Novellas Octobres antecedit!
  Et iam Elisabetha pampinos, nudis digitis utens, e sclopeto T-54 cisternina in curru Iaponico eam transfigit.
  Tum cooed;
  - Gloria temporibus communismi!
  Ekaterina etiam nudis digitis utens hostem verberavit. Ipsa piscinam samurai confixit et infensi notavit;
  - Nulla est patria gloriosior quam nostra!
  Elena in hostes iaculatus et cooed;
  - Erit tempus communismi in Terra!
  Euphrasia quoque nudis digitis verberatur et pipiatur;
  "Mors malo praesidi satanae!"
  Hic dicendum est de bellatoribus supremi et certaminis classis.
  Et in caelo, Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova rationes inveniunt.
  Anastasia iaculator pugil Iaponicus deiecit et cecinit:
  - Puellae nudis pedibus in caelo volant!
  Akulina, samurai interfecto, nudis cruribus ope, pipiabat;
  - Frigus elementum! Frigus elementum!
  Milites cum musculis torcularis ludunt. In ordine perfecto sunt, et bellum iocando vincere possunt.
  Anastasia, fusa aliud planum, cepit et cooedit;
  - Erit frigidum hostibus eorumque clades captis!
  Akulina consensit, hostem nudo digito pulsans;
  - Eamus totam fugam!
  Iaponicae premebantur...
  Hic, piscina Sovietica LP-X in proelio implicatur, in qua puellae e remigibus Alenka pugnant.
  Pugnant autem in curru magno cum tormento 130mm.
  Alenka nudorum digitorum figit et pipat;
  - Haec est communismi gloria!
  Anyuta quoque adversarium vapulat. Hostem percute, et premi;
  - In nomine notionum novarum!
  Atque etiam nudum calcaneum percussit.
  Alla puga pyga cum papilla coccinea impressit. percussit samurai et clamavit.
  - Pro magnitudine patriae!
  Maria, inflammata in hostem, elidit;
  - Pro unitate Russorum per totum orbem!
  Quae etiam papilla fragum ad sagittandum usus est.
  et Olympia hostes ferient. Multum pugnatores franget, et pipiat;
  - Pro Rus', sanctissimum in mundo.
  Ac nudo quoque calce hosti cedet.
  Puellae pessumdatae dicendae sunt. et colossici spissitudinem habent.
  Utique, Iaponia tanta pressioni resistere non potest.
  Quin etiam Fritz armis nuclearibus usus est. Quod factum est ut tota concussa.
  Bellum sex mensibus confectum est.
  USSR terras antea amissas recuperavit, et Tertius Reich samurai et omnes suas colonias vicit.
  Quae rursus brevi pacata mora est. Germanorum possessiones digessit. Parata mundi dominatio.
  Die 20 Aprilis 1957, Hitler etiam USSR oppugnavit, in qua Beria princeps erat. Cuius impetus cruentissimus evasit.
  Vires quidem inaequales sunt. Et non longe a Moscovia terminus est.
  Sed Oleg Rybachenko et paratores in loco sunt et parati ad pugnam pro Nazis.
  Et cum efferatus pugnat furore.
  Et una cum eo aeterna puella Margarita Korshunova et puellarum maleficarum iugo.
  Oleg Rybachenko, nazis gladiis caesis, tam pedites quam lacus fremuit;
  - Non deficere!
  et acutum disci ab pede pueri nudo volavit!
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede sparsae, Nazis et eorum aeroplana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur et numquam ignoscemus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudis pedibus dispersas. Quid in oculis, quid in faucibus militum et elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - ferrum nostrum!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladii eius ut fulgur sunt.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore digitos nudis cruribus pueri acus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Rus'!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secet ...
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Rus' magnus et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Mortiferas acus in digitos nudo iacit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Molam cum gladiis currit.
  multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magna victoria venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versa. Multum Nazis in saltu conciderunt.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Totum NAENIAM incipit cantare, ius in eundo componens;
  Russia gloria, tu es patria sancta;
  In ea, omnis gravida a...
  Puella surculos - discalceatus superbus est;
  aquila est, non passer!
  
  Patriae dicate - fortem cor fortem;
  Floreat patria conciliorum ...
  Aperiamus ostium spatii, guys;
  Et victoriae fidelium rationem aperiemus!
  
  Crescat Russia, opimae, frigus;
  Credo tempus communismi venit...
  Puella pulchra, gracili, discalceatus est;
  Egregie tolle, planum celeriter!
  
  Non placet hominibus, stultitia et vulgaris;
  Promitto fideliter Domino servire.
  Interdum enim fortis non est facile;
  Ut quoque verterem, et venator in ludum!
  
  Fio viridis puer auctor;
  Iuste pugnator abiit in infernum .. .
  Florent luxuriantes ut sol mappis;
  Et Rod, omnipotens, sanctus Pater noster.
  
  Ego fascismo pugnam, puer discalceatus
  A rubea, arta colligatio ad collum.. .
  Ac mappis obstrepere tantopere, videre potes;
  Et ideo Deus est lucida specimen!
  
  Stalin, vexillum coloris rosae simile;
  Pugnamus cum Fritz, semper cum ira...
  Frigidissimum erit, nudipes a frigore;
  Veniet ver procellosum et magnificum!
  
  Puellae membra pulchri-Komsomol;
  Flores ignei...
  vox calciamentorum vocat;
  Gaudium erit - felicitas et somnia!
  
  Ne patiatur innocens
  Ut sit amet semper erat.
  Fuit antiquitus bylina;
  Et nunc est iuventus - vanitas!
  
  Let's not let Hitler oriri
  Optimus Albus Deus in hoc mundo nobiscum est...
  Russi semper pugnare potuerunt -
  Moriatur daemon Fuhrer!
  
  Russia potestas erit, scio, aeterna;
  Hostes nos reprimere non possunt...
  Fritzius est omnino inhumanus;
  et modo possunt occidere!
  
  Sed munientes fortiter pugnant;
  Pueri sumus filii matris...
  Et exempla virtutis ostende
  Nostram candidissimam patriam!
  
  Komsomol fortis, valde amat;
  Maxime audaces pugnatores in flore...
  Quod guys nos quoque perdere...
  fortissimorum fortissimorum virorum causa cognoscite!
  
  Vexilla equitum leva;
  Magnitudinem patriae conservabimus...
  Pioneer, cor obdura;
  Ver aeternum in Rus'!
  
  Communismus poterit tenere
  Russia super omnia faciam...
  Pro hoste pugnabimus usque ad finem
  Gloria, fides et victoria nobiscum sunt!
  
  Mater maxima Russiae;
  Mundum ordinem monstrare possumus.
  Homines in terra beatior fiet
  Et dabimus, certo scio quinque!
  
  Nemo nos prohibere potest omnino
  Inimici nostri vincere non possunt...
  Regnabit super thronum
  Quamquam illud vitae stamen fragile est!
  
  prope Moscuam fortiter pugno;
  Fortissimum auctorem mundi ...
  Quamvis Fuhrer cum Satana sit societas;
  Numquam credo esse difficultates!
  
  Hostes, credo, vires;
  Quid opprimet, novi exercitum.
  Scio Adolfum, sepulchrum exspectat;
  Vere potest, dilaniare!
  
  Communismus valde frigidus erit
  Et sacra nostra pompa fient ...
  licet stulte fascists unguis;
  Sed eveniet ipsum!
  
  Numquam hostibus cedemus
  Est apud nos fides strenuis.
  Licet simpliciter pissed hostes;
  Pret execranda Satan!
  
  Nos amamus, Russiam nostram credimus;
  Quod sicut laetissima rosa floret ...
  Stalin etiam sicut Messias
  Et victoriae rationem frigus aperiam!
  
  Immo non dabimus hostibus misericordiam;
  vires habemus, fortes nunc.
  Praemia equitum exspectant;
  Malus sceleratus peribit!
  
  Et in Nomine Domini nostri Jesu Christi,
  Vincemus fascists ...
  Milites es fatemur;
  Russia sicut mater es!
  
  Et in nomine illius universalis gloriae, etc.
  Quid , mihi crede , nos cingit .. .
  Vexillum sancte civitatis Te levamus;
  ut ignis in corde non exeat!
  
  HISTORIA PUELLAE
  Hae puellae vere facti sunt historiae. Ambae pulchritudines - Albina et Alvina ab Americanis bombers confodiebantur, qui in Pugna Medio Medio aeroporti Iaponicae oppugnare conati sunt. Tum naves Americanae submerserunt. Post hoc, Iaponia Hawaiian Archipelago capere et locum obtinere in Oceano Pacifico potuit.
  Sed solis orientis regione adhuc USSR non oppugnavit. Illa solum Australiam oppugnavit et bellum contra Indiam coepit. Veritus ne hanc coloniam amitteret, Churchill additas ibi copias movit, auxilia in Aegyptum transferre recusans.
  Operatio "Torch" contra Rommel numquam incepit. Nazis caesus est prope Stalingradum. Et revolverunt. Tunc sicut in historia reali, Mainstein scopi latera tegebat. Verum, cum Nazis alias copias in Africam transferre non haberet, Mainstein scopi in viribus vicit, et Nazis Kursk ante ver thaw capere poterant et plura detrimenta Exercitus Rubri infligere potuerunt. Sic Kursk Bulge non erat, et anteriora diruta.
  Praeterea, ob cladem Iaponiae, Americani bombingam Tertii Reich actu averterunt, et Nazis seriem non solum Pantherae et Tigres, sed etiam Leonem piscinam deducere potuerunt.
  Currus postremus tamen non valde felix fuit, quamquam figurae Pantherae similis erat et bene munitus erat, sed ingens pondus nonaginta talentorum et machinam parum idoneam activitates suas prostravit.
  Hitler ad Stalingradum ulciscendum cogitavit et iterum in Volgam urbem appropinquabat. Ad hoc, duo potentissimi coetus in regione Kursk et Rostov-on-Don creati sunt. Lacus armaque admota erant. Rommel adhuc sedens in veteri acie in Aegypto sine supplemento accipiebat. Omnes Nazisei attentionem ad frontem orientalem mutaverunt. Sed Britannia adhuc bellum cum Iaponia erat, et auxilia in Aegyptum non transfert, Indiam retinere conatur.
  Itaque Nazis, copias tota convocatione replens, significantes copias congregavit.
  Stalin valde timuit ingressum in bello Iaponiae, quod, adiuvante incolarum locorum, Britannis ex Aegypto expelleret, statuit interim ad defensionem activam adhaerere.
  Germani plus in oriente quam in historia habuerunt copias. et plura lacus et plana dimissi sunt. Ex eo quod Civitatum Foederatarum bomb non fecit, et Britannia prope bomb non fecit, Fritz consilia piscinarum implevit et divisiones cum Leonibus, Tigribus, Pantheris ornare poterant. Praeterea Ferdinandus sclopeto auto- pulsus proelio interfuit. Sed ineunte Iulio solum grave coepit. Copiae Sovieticae validam munitionem habebant et ad oppugnationem propulsandam parati erant.
  Proelia ostenderunt Germanica, nova technologia adhuc humida esse. Gravis lacus saepe destruxit et reparationes quaesivit, Focke-Wulf non valde maneuverabilis fuit, novissimae ME-309 etiam se nimis bene ostendit, quamvis armatura valida. Destituta et piscina "Leonis". Quae torpere evenit, eiusque tormentum 105 millimetre, quamvis diuturnum, validum, tamen cum igne minus et in condicionibus pulveris combustionis, eius extensio et accuratio non ita magni momenti sunt.
  Melius quam alii probaverunt "Tiger". Lacus ab omni parte bene munitus, tormento efficaci et celeriter conversus, factus est lacus insomnium pro copiis Sovieticis. Sed aliquam pluses in "Leo" habuit. Eius latus armatura 100 mm declivia, per propugnacula tormentorum Sovieticorum erumpere potuit, et pantherarum instar vehiculum tenacissimum fecit.
  Sed Germanica res taetrae sunt ut res lente et cum gravibus detrimentis tota crescant. Sed tamen Fritz per praesidia Sovietica perrupit, et altius ire potuerunt.
  Vasilevsky Stalin suasit ut Exercitus Rubri ultra Don retraheret, sed Stalin noluit. Et milites Sovietici resistere conabantur. In defensione, Panthera piscinam bonam esse probavit. Proeliis insequentibus pro Germanis, non Rubrum Exercitus. Germani frigidissimi sunt pugnatores. Sed bombae in Sovieticis copiae demissae sunt. Utuntur felis tormentis.
  Germani detrimenta patiuntur. Sed copiae Sovieticae scopi successu aedificare neglexerunt. Inaequabili certamine pependit. Germani plura subsidia habent, et Exercitus ruber nullas fere commeatus Lease-Lease accipit. Quae eius maneuverabilitatis et mobilitatis afficit. Et pervenit Nazis Voronezh et cessavit. Omnia denique essent, sed hiems antecessit, et copiae Sovieticae casus additi erunt. Sed Nazis felix iterum. Turcia bellum iniit. Hic quoque Britanniae comparer. Causam invadendi alios fines habere voluerunt. Praeterea Churchill timebat Turcos in Iraq ituros. Sed hoc in casu non observatur. Immo contra, decies centena millia Ottomanorum milites Baku percusserunt. Qua de causa Stalin copias trans Tanain munitionesque recipere debebat.
  Turci Yerevan circumsederunt et Batumi capere potuerunt. sed tunc omissi sunt. Hiems relative placide transiit. Milites Sovietici prope Leningradum progredi conati sunt, Germani autem consilium Exercitus Rubri detegere potuerunt et, auxiliis subductis, impetum reppulerunt. Sic omnia plus minusve via.
  Hieme restiterunt Germani lacus novos Vero: Panthera, Tigris II et Maus. URSS obtinuit IS-2 et T-34-85. Una e Germanis ortae sunt ME-262. Haec aircraft velocitas est, cum armis validis, sed non valde maneuverabilis, sed admodum tenax. Difficile est raedam deducere, sed saepe ipsum ingruat. Optima optio evasit TA-152, quae evolutionem Focke-Wulf fuit. Et haec raeda satis felix est. Utraque velocitas et maneuverabilitas melior est armis et armis validis. In USSR, LA-7 et IAK-3 augebantur. Sed defectus summus qualitas duralumin eo perduxit quod Yak-3 in massam productionem non abiit, et Yak-9 mansit. LA-7 deterioris quoque belli causa permansit.
  Germanica jet aircraft imperfecta erant. Sed Arado bomber suam efficaciam ostendit. Et quibusdam modis frigus se gessit.
  Aestate Germani a Britannis in Aegyptum progredi conatum reppulerunt. Rommel copias suas replevit et non solum invitos repellere curavit, sed etiam contra offensa pergit. Munus egit quod diuturnum bellum et cunctatio ecclesiastica reprehendebatur. Sed ingrata incepit cum Rommel iam parata erat et Aegyptum cepit. Et tunc Iraq et Cuwait.
  Nazis Medium Orientem occupavit et offensiones militum Sovieticorum in medio propulsavit. res ingravescebat. Stalin, sentiens peiora fieri posse, inducias proposuit. Verebatur ne imperium confirmatum Iaponicum eum a tergo feriret.
  Hitler, sollicitus de consiliis US bombam atomicam aedificandam, pactus est ad quinquennium intermissum pacis. Die autem 1 mensis Novembris anno 1944, otium fuit.
  et ad Occidentem bellum commotum est. Impetum temptantibus cruise missilibus limitatam fortunam ostenderunt.
  Jet aircraft efficacius probaverunt. Germani etiam in Africam meridianam taetrae iacuerunt. et vere successerunt. Profectique sunt in proeliis. Anno quadragesimo quinto, Nazis productionem aircraft vi machinarum auxit et Britanniam litteram compressit. Post mortem Roosevelt Truman quaerere coepit vias pacis cum Iaponia et Tertio Reich quaerere. Sed Hitler hoc noluit. Itaque Germani mense Decembri MCMXLV inopinato audaciae in Britanniam portum pertulerunt et matrem patriam decem diebus ceperunt.
  Prope bellum confectum est. Civitatibus Foederatis Americae declaravit se quovis pacto pacem paravisse. Sed Hitler et Hirohito pacem tam facile facere noluerunt.
  Fuhrer valde sollicitus est de opera hostium in armis nuclearibus. Itaque Hitler et Stalin in Suetia personaliter convenerunt. Et pacti sunt ut contra Civitates Americae Unitas pugnarent. Quod quidem omnibus convenit. In reditu, Hitler URSS promisit Alaska se daturum.
  Magnum bellum coalitio contra Americam explicatum est. Iancii novas series "E" lacus et magnae vi aircraft resistere non potuerunt. Classis subaquanea et Germanica fortis est. Submarinae minimae sunt cum uno membro turbato et machinarum peroxidearum non hydrogeniorum quae Americam destruunt.
  Et si bellum tractum est, Civitatibus Foederatis modo oceano separata est, et oeconomica potens, et incolarum magis magnus est.
  Exercitus rubri in Alaska ab Chukotka progrediebatur. Atrox et cruentum pugnatum est. Numeralis superioritas Exercitus rubri, Americani defensionem, magnam copiam armorum opposuit. Sed Red Exercitus perrumpit.
  Piscina etiam turba Elizabethae in ea pugnavit. Nimirum veneficae puellae arma sua habent: in bikinis et discalceatis sunt. Et est architecto. et sine calceis digitos suos non fallunt.
  Elena, piscinam Americanam secans, ope pedum nudis cecinit;
  - Noli stultus Americae!
  Ekaterina etiam Americanam nudis digitis verberavit et crocitavit;
  - Alaska mox da nobis!
  Elisabet fremuit, nudis utens cruribus, in hostem funesto landmine fremuit;
  - Quid Siberia, quid Alasca - duo littora!
  Euphrasia quoque proiecto deleta est, nudis calcibus utens, elisis;
  - Ursus est bestia ferocissima.
  Et omnes quattuor virgines in choro cantaverunt:
  - Ursus est bestia ferocissima.
  Alaska diu cum proeliis captus est. et in fine cecidit. et mense Martio 1948 America tandem victa est. Et vere frigus fuit.
  Aliquandiu pax regnauit. Sed die 20 mensis Aprilis anno 1955 Fuhrer Iaponiam aggressus est. Ac nova pugna acrius coepit. Fortissimum Germanum adversus hostes. Sed USSR, duce Beria, partem Germaniae accepit. In reditu, Beria se Mongoliam et meridionalem Sakhalin cum Kurilibus recipere expectat. Et generaliter eius ratio iustificata est. Quamquam samurai dura pugnaverunt, sed die 9 mensis Maii anno 1956, post bombingas atomicas, Terra Oriens cecidit.
  Pagina historiae vertit iterum. Beria in USSR fortior factus est. Ille consilium reprimendi aliquantum mollivit et recuperationem oeconomiae secundum consilium evolutionis consequi conatus est.
  Die 20 mensis Aprilis anno 1959, natalibus Hitleris septuagesimum, caedes coepta est et magnus dictator mortuus est.
  Hitlerus mortem in Tertio Reich colossam tumultum effecit. Successor officialis Adolphi, Göring iam mortuus est, ex abusu et gula morphine. Plane medicamenta non conferunt ad diuturnitatem. Nova officialis successor nondum nuntiata est. Creditum est unum ex pluribus filiis Adolf Hitler artificio inseminatione thronum consecuturum. Sed quis prorsus ignoratur. Etiam et filii adhuc minores sunt.
  Subita mors Fuhrer ad bellum civile ac verum civile certamen duxit.
  Et Beria, quod hora eius optima venerat, liberationem expeditionem inchoare iussit, ut fines USSR occupatos rediret. Quid in hoc casu, amisso Stalini tempore, multo feliciori rectore vertere incepit, qui Stalin praecellens, qui etiam bellum Hitlerorum amiserat.
  At vero Oleg Rybachenko et quinque puellae eum adiuvant.
  ager puer marescallus molam longis gladiis curret. Quomodo secant haec Nazis. Et tunc nudo et puerili pede parricidii donum exstinctionis mittet. Molem fascists dilacerabit et clamant;
  - Gloria Sovietica Imperio!
  Et tunc puer tollet et sibilus. Massa corvorum in aeroplanis Germanorum cadet pulsans e caelo.
  Margarita Korshunova etiam gladiis sumit et secat. Molem machinis imperii rubri abscindere. Contere ad frena. Accipe et succende eam.
  Et nudis digitis aliquid mortiferum et perniciosum proiciet.
  Tunc puella canet;
  - Astralis cosmicus, ventus septentrionalis!
  Sibilat iterum. Corvi massa in aeroplana Germanorum cadet, easque deprimit et deprimit.
  Natasha vero contra Nazis frigidum agit. Primum gladios capiet qui decem metra longos exscindet. Tum queue tormenta ex machina dabit et lineam demetere. Et post hoc digitos suos projiciet exstinctio grenade ab antimatto, et totam divisionem destruet. et de papillis coccineis pulsatores adversariis exibunt. Fulmen ab umbilico ferit, quod duas turmas Germanicas integras comburet.
  Et deinde de sinu Veneris, quomodo tsunami magicis undam immittet, et canat;
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Zoya quoque eam capiet et hostem de papillis feriat. Tum gladiis secat. Et inde emissa machina sclopeta. Et tunc nudis pedibus excisis projiciuntur quasi munera funesta, lacerant Fritzium. Et tunc ab umbilico totus casus fulminis, fricto Naziseorum divisione, blaterabit.
  Tum puella e specu Veneris totum turbo tsunami perniciosae deducet. Et frigus est!
  Zoya cepit et cantavit;
  Aliquis in sanguine suo aestimationem aedificavit;
  Lapis lapidis in pectore habet!
  Augustinus quoque violenter pugnat. Volcano proprie est quae cum lava rabido erumpit. Ipse gladio se scindit. Multa et singula cartridges ex tormentis machinarum iaculat. Et de papillis pyropi, Quam leti pulsari succumbere. Et tunc ab umbilico fulmine tota columna lacus liquescet.
  Et sub velamine Veneris e sinu, perniciosa munera, sine misericordia dimittam.
  R. Et rugiet;
  - Gloria notionibus communismi, novo modo!
  Pugnat etiam Svetlana crudeliter. Germanicas copias suis magicis thesauris secat. Et ex machina tormenta sine intermissione accendi. Et simul, aliquid perniciosum tollet de fragum papillis et deducet. Nec obliviscitur totos fulminum casus e umbilico eicere.
  Et demum, quamprimum eam e sinu Veneris sumit, totam cataractam ardentis plasmatis magici dimittit.
  R. Et rugiet;
  - Patriae rubrae;
  Patriam red!
  Quis narrabit me
  quis ostendet?
  Ubi est ea! Ubi est ea!
  Oleg Rybachenko, videns quo studio puellas pugnarent, rursus "dromonem" artem gladiis extulerunt et alacres sibilaverunt.
  Corvi a planis Germanicis exorti sunt per ramming.
  Puer calcitrabat bombam nudam ad calcem nudam, quae statim duas turmas armatas cum peditatu vanescebat et fremebat;
  - Im Superman!
  Margarita, nudis digitis, bombam quoque exstinctam obtulit et obtulit;
  - Cantate florem, nolite erubescere!
  Et puer campus marescallus magno studio cantabat, componens euntem;
  Magna Russia celebre est;
  Nostra clara patria...
  Stellae nigrae holoserica sparsi...
  Tu nobis a Kin aeternum donatus!
  
  Maximum sanctum
  Meliorem in universo non invenies.
  Cito terram paradisum faciemus;
  Nec nos aliter!
  
  Puer factus sum iam in aeternum;
  et puer gigas immortalis est .
  Potes pugnare bene in aeternum
  Domine parens Russian!
  
  Dedit occasionem ludendi vincendi;
  Facultatem dedit frigidior Thracam quam cheetah ...
  Faciamus nobis planeta in paradiso
  Gratia diei et noctis nostrae hilaris nimis erit!
  
  Hic est magnalia sanctae Russiae, etc.
  Ordinem servabimus.
  Svarog ipse missio frigida fiet;
  Expande alas tuas, cognosce cherub!
  
  Mater pulchra vexilla;
  Rubeum cuminum...
  Im 'proelium indurabitur puer
  Lux aeterna erit Matris!
  
  Minime hostes Russiae exstingui non possunt;
  in ea magnitudo domini habitat ...
  Dabimus animum familiae in praelia;
  Et rationem conciliationis aperiemus!
  
  Gloria Patriae nostrae Russia,
  Populus noster quasi gigas...
  Rogavimus Deum Familiae, orantes;
  Ita ut populus semper uniatur!
  
  Omnia denique in mundo crede,
  Fiemus, ludentes ut vincamus...
  Ad matrem nostram Russiam,
  Omnes probationes transeunt quinque!
  
  Paradisus magnus erit in planeta;
  Pineapples in Vorkuta erunt...
  Felix adultorum et liberorum
  Nemo taedet in terra!
  Felix adultorum et liberorum
  Nemo taedet in terra!
  
  Credite, communismi tempus erit;
  Quia Nikolai regnat...
  Magna lux tsarismi Russici;
  Certa pro eo, et sta pro illo!
  
  Terra Russia in circuitu orbis terrarum;
  Laetabundus indicat Eden ...
  Deus Albus fiet, idolum crede;
  Pulchra et omnibus mundus veniam!
  
  Viduas flentes nolite contristare;
  Dominus omnipotens resurrecturus sit omnes.
  Et mox paradisum novum aedificabimus;
  Fides nostra solida monolith est!
  
  Mox omnes in coelum irruperunt;
  Spatium subiciet, homines sciunt...
  Sol semper supra tellurem ;
  Russia autem est paradisus totius universi!
  
  Non curvabuntur taedae sub axe;
  Fortissimum Russian spiritus in mundo...
  Aliquando etiam stillant lacrimae amarae;
  Necesse est ut fides non exeat!
  
  In corde calorem fortem damus;
  Nolite timere, guys pruinam noverunt.
  si opus est, ardent igni;
  FLOS et rosae amplissimae!
  
  Nicolai credis populo;
  Te ducet ad communismum...
  Magnificum paradisum Patriam faciet;
  Ite in hike guys!
  
  Ad regem allidimus equites;
  Cum piscina et gladio pugnare amamus ...
  Puellae nudis pedibus in frigore currunt
  Frangamus multitudinem reptilium in astulas!
  
  Mater nostra creditis guys
  Est amet elit.
  Basurmans scit quod veniet retributio.
  Celebrabimus successum nostrum!
  
  Mater in mundo nulla est pulchrior;
  Et Russia est optima terrarum .
  Periculosum est hostibus contra nos ire,
  omnes sicut simias dispergamus!
  
  Puer sum in comitatu munientium;
  Omnes segar los fascists sicut herba ...
  Puer fiet, nummorum scito;
  Et comminuam omnem multitudinem!
  
  Diversi sunt in mundo regionibus, mihi crede;
  Melior est Russia non invenire.
  Et aliquet in Sibiria iam nascuntur;
  Praemisit certe optimum!
  
  Mox in Marte erimus, crede mihi
  Puellae nudis pedibus currunt.
  Felicitas in universo fiet aeterna;
  In fascismo pugno transeamus!
  
  Ad decus et robur Nicolai,
  Quae tanta vis, iocando, potita.. .
  Pugna, ferox, audacis;
  In clara luce Rutenorum, aquila nostra!
  
  Berolini et Parisiis erimus;
  Londinium etiam sub me ruet...
  Volabimus altius sicut aquilae Solis;
  Veniet cum immortalitate communismus!
  
  Mortui resurgent a scientia
  Aeternitas semper laetabitur.
  Hic audiuntur soni organi;
  Ita verum somnium!
  Hic soni organi audiuntur -
  Ita verum somnium!
  
  
  GERDA NON EX NIVEE REGINA
  Gerda et turma eius cursum belli mundani II quodammodo mutaverunt.
  Puellae in bello exercitui Rommel mense Novembri 1941 interfuerunt.
  Fuerunt tunc in ipso loco ubi Britanni in vera historia erumpere potuerunt Rommel et Tolbuk obsidionem tollere coacti sunt.
  Et hic Gerda se perdite pugnat. Huc veniunt lacus Britannici. Adhuc quadraginta una est, sed magae puellae Pantheram ex quadraginta quattuor auctis munitionibus sumpserunt. Iustum sclopetum eius perfectum erat ad mittendas non nimis magnas piscinas exemplorum quadraginta primi. Et Germanorum sclopeto quindecim orbes per minutias accendit.
  Quod erat perfectum ad aures Anglicas delendas.
  In Africa, et exeunte Novembri, satis calidum est, et puellae in bikinis et discalceatis in insidiis sunt consolatoria.
  Habent supra centum proiecta et iunctas accendi.
  Gerda, nudis digitis utens, proiectum in currum Anglicum misit. Prostravit turrim et cooed;
  - Pro potestate tertii Reich!
  Vapulabat nudis pedibus utens, et Carola fremuit;
  - Habebimus elegantiam!
  Et hic est quomodo Kristina etiam sarmenta, turrim Germanorum frangentes et rugientes;
  - Pro hostibus victoriam!
  Ac etiam, nudis utique utens digitis.
  Et tunc Magda e sclopeto expellet, nudo pede monstrans illud. Britannis et difficile est.
  Deinde Gerda apud Anglos lacus denuo proiicit. Hostem ferit et dicit;
  - Pro victoria et victoria!
  Nempe nudis pedibus decoris truncum designant. Itaque non fallunt.
  Andrea Igneo proximus. Puella rufa cana proiectum letale in centrum turris Anglicanae piscinae nudis pedibus mittit. Et stridet;
  - Pro victoria communismi Aryan!
  Tunc etiam Christina pugnat. Puella valde infestantibus est. Et nudis digitis fistulam tormentarii dirigit. Hostem incendere, Anglicum prosternere. Fracti rubicundi mobilis in omnes partes.
  Christina clamat:
  - Gloria Patri!
  Magda cum rabido pugnat furore. accendit in hostem. Percutit scopum per nudum digitos et clamores:
  - Gloria notionibus culturae Aryan!
  Et quomodo ridet.
  Gerda nudis pedibus apud Anglos figens, quaesivit;
  - Quid putatis, puellae, Deum esse?
  Carolus proiectum nudum calcaneum ope mittens, respondit:
  - Nescio de Omnipotente, sed certae sunt potestates superiores et adiuvant nos!
  Christina nudis pedibus proiectum in fibulam misit, et coeduit;
  - Nunc Britannos leonem vincimus!
  Et sicut concha Anglica aliam piscinam transfixit.
  Magda etiam hostes satis accurate iecit. Nudis digitis utens, pipiavit;
  - Gloria communismi populi albi!
  Gerda iterum nudis excanduit digitis, et pipiavit;
  - Gloria patrie, ubi quisque semper locum habet!
  Carola inimicum figit. Accurate scopum percutere nudis cruribus. Ea vicit Anglum et convenit;
  - Semper nobis locus feat!
  Christina adversarium vapulat. Hostem oppressit. Carros Britanniae multum confregit et cooeditur;
  Pugnabimus pro ideis Nietzsche!
  Quae arma nudo calce feriunt.
  Magda hostem concha percussit, nudis utens digitis eumque in frusta comminuit. Tum pipiabat;
  - Osculum fiat!
  Et quomodo ridet.
  Imo hae cruentae venatio Britannis ludit. Itaque multae piscinae eiectae sunt.
  Summa totius pugnae centum et viginti, conchis omnibus consumptis.
  Nec potuit Tolbuk obsidionem levare Britannia. Sed Rommel devictis hostibus acceptis, licet parvis, sed tamen auxiliis ex Europa, ad Tolbukum tamen cepit. Tum oppugnare Aegyptum coepit. Res bene gesta.
  Insuper etiam Gerda et turma eius in Panthera decretorio praelio interfuerunt.
  Gerda iterum Britanniae ope accensus in nudum digitos, piscinam frangens, exsibilavit;
  - Sum lupus!
  Charlotte etiam nudos pedes iecit et stridit;
  - Ego sum bellator fortissimus!
  Christina podex digitis nudis pedibus ostendit. iacula Britannica. Accurate ledo et vyaknula;
  - Sum ex genere lupi albi!
  Magda etiam accuratissime iecit. Hostem percute. Fregitque metallum, trepidi;
  - Pro victoria spiritus Aryan!
  Et iterum nudo calcaneo arma quasi impetu percutit.
  Puellae validissimae ac pugnae genus congregasse videntur.
  Gerda piscinam Anglicam nudis pedibus figit. Mittit, et turrim rescindit, et clamore moratur;
  - Gloria ideis fraternitatis Aryan!
  Charlotte etiam iactum bene intentum facit. Hostem exactissimo ictu pungit, postquam nudo calcaneo pressit. Dehinc vulpes renidet et stridore ruber;
  - Pro victoria fraternitatis albae!
  Christina etiam pampinis nudis digitis accuratissime utens. Hostem impugnat et fremit;
  - Pro ideis communismi albi!
  Magda deinde ibi est, quomodo alapam. Et accurate et accuratissime id faciet. Hostem frangit et stridet;
  - Pro Aryan ideas!
  Atque etiam digitis nudis ad scopum facient extremum.
  Britanni in Aegypto omnino victi sunt. Auxilio incolarum localium, copiae Rommel Iraq intrant et Kuwait capiunt. Stalin suas turmas Britannis adiuvat, sed propter hoc bellum Turcia intrat.
  Quam ob rem copiae Ottomanicae prope totam Caucasum cum Germanis ceperunt.
  Primus autem Rommel ingressus est Baku. Et turmae Sovieticae catervae Gerdae in Panthera pugnaverunt. Nimirum hae maleficae puellas carere non poterant.
  Gerda in Soviet lacus accensus nudis digitis et cantavit;
  - Pro novo ordine nostro!
  Incensus etiam shallot nudis pedibus, perrumpens t-34 turrim et trepidi;
  - Pro summa victoria armorum nostrorum!
  Christina etiam misit, valde feliciter proiectum. Sovieticum currus confregerunt et strinxerunt;
  - Ad ideas cogitationis novae!
  Magda etiam proiectum ad copias Sovieticas misit. Preterea, nudis digitis utens, ita bene fecit ut turrim dextra tibus feriret et avelleret.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Ad concilianda decreta!
  Baku cecidit, anno 1942 reversus. Sed Iaponia in hoc mundo sub Medius vapulat et amittit. US et Britannia et terra in Mauritania. Quod est satis periculosum. Sed Caucasus URSS periit. Conatusque prope Rzhev et Sychov accedere, ac Stalingradum recipiendi, vincuntur et a Wehrmacht reflectuntur.
  Et tunc ingeniosus Rommel validam scopi Americanis et Britannicis copiis in Algiers infert.
  Et iterum pugnat Gerda cum sociis suis ibi.
  Scilicet, ubi magae puellae, ibi victoria.
  Gerda, nudis digitis adiuvante, sclopetum dirigit. Profert sagittam bene affectatam. Per turrim hostium perforat, hic lacus Americani Grand.
  Et dicit:
  - Gloria ad ideas quae ad summum ducunt!
  Charlotte etiam in piscina Americana accensus est, nudis digitis utens. arma eius transfixi et dedi;
  - Pro culminibus magnificis!
  Christina quoque adversario suo nudis pedibus utens vapulat. Fodit piscinam suam et pipiabat denudans dentes suos;
  - Futurum vere nostrum fiet!
  Magda accuratius accensus, nudo pede in hoste digito monstrans, caesis Americanis et elidit;
  - Summa victoria!
  Re vera copiae Britannicae et Americanae re victae et deletae sunt. Capta sunt plus centum triginta milia sociorum. Magnum libens.
  His conditionibus Stalin Reich pacem tertio obtulit. Idem etiam post cladem in Mauritania Churchill fecit. Hitler consensit, sed ea lege ut USSR non solum omnia redderet quae Tertius Reich vicerat, sed etiam resarcire. Constat Stalin. Obsidio a Leningrad elevata est, sed in reditu USSR Murmansk et Karelia totum dederunt. Finibus in medio leviter ornata.
  Stalin Germani frumento et chalciti suppeditanda est, itemque partium motus in locis occupatis minuendum. Praeterea USSR portui Arkhangelsk et Astrakhan cessit et captivos cum operariis in ratione unius ad duos reponere consensit. Captivi Germani perpauci erant. Atque Hitlerus in Britanniam animum convertit.
  Eius copiae duce Mainstein Iranam et Indiam capiunt. Reliquae copiae Africam capere coeperunt.
  Eodem tempore pugnatum est aëre. Hic Germani aliquam destitutionem exspectabant. ME-309 valde velocis et copiose armatus erat, sed gravis et minus maneuverabilis probabatur, sicut Focke-Wulf. Verum, cum recta ratione pugnatores admodum manserunt.
  Machinae ME-262 gagates se non satis iustificat. But jet bombers e contrario boni sunt. Hostes pugnantes eos adsequi non possunt, et difficile est ab anti-arbortis sclopetis acquirere.
  Capta Africa Germanis ingentes opes dederunt, et aerem contra Britanniam gravem iecerunt.
  Sed hic America suis aviationibus adiuta est. Nec Germanis omnia elaborata.
  Et FAA nisl se omnino non iustificabant. They iustus extra cost.
  Sed Germani portum in Britanniam adhuc paraverunt. et Britanni verberare poterant. Id acceperunt et exposuerunt die 4 mensis Novembris anno 1944, electione praesidentiali in US. Nec quisquam sperabat Nazis eos in continenti frigoribus nasos emittere audere.
  Et sane iterum Gerda et theam ante aciem incursus sunt. Hoc tantum tempore puellae erant in recentissima Panthera-2 piscina, cum firmiore custodia et gun perfecto.
  et pedibus nudis et digitis tenax more solito utebantur.
  Gerda autem accensi ob mutationem, papilla coccinea premens in felis et cicadarum;
  - Pro mutatione et vexillo communismi!
  Charlotte etiam papillas fragum eius accendit et yelped:
  - Aryan Communismus!
  Christina etiam pulsaverat, sed hoc tempore nudis digitis adiuvante, proclamavit:
  - Pro victoria in proelio!
  Accensum magDum nudo pede pressit, et edita ;
  - Pro feriae Aryan mundi!
  Puellae Britanniam occupare adiuverunt. Et posuerunt pupulum regem in solio.
  Bellum autem continuatum est. Nazis quoque Islandiam occupavit. US repugnare conatus est. Germanos autem satis validos vi elit. Nova aeroplana progressi sunt Germanique in eis pugnare didicerunt. Et classis subaquanea Nazi formidolosa est. Praesertim submarines in peroxide hydrogenii. Hic quaestio gravis est.
  US in anno 1945 bombam atomicam aedificare neglexit. Germani autem Groenlandiam ceperunt et in Canadam videre coeperunt. Stalin etiam Civitatibus Foederatis bellum indixit. Propter hoc, Hitler promiserat satisfactiones mitigandas et Alaska sicut territorium legale Sovieticum daturum. In summa, America oppugnata est.
  Iapones et Germani a meridie progressi sunt utentes pontes in Brasilia et Argentina. Americani sensim infibulati sunt. Nova series Germanorum E obterere proelio proelii omnino dominatus est et Civitates Americae Unitas oppressit.
  Mense Augusto 1948, Civitates Foederatae Americae captae sunt et reliquiae copiarum in deditionem venerunt.
  Et die 20 Aprilis 1955 Tertius Reich oppugnavit Iaponiam ... Samurai, multas colonias habens, per duos fere annos restitit. USSR, qui tunc a Malenkov regebatur, in parte tertii Reich pugnavit et Sakhalin et Kuriles meridionalem recepit.
  Hitler probabiliter URSS aggressus esset. sed die 20 mensis Aprilis anno 1958 in plano crepuit. Et anno aetatis suae LX nono intermittit imperium. Post certamen de potentia in Tertio Reich incepit. Ac gravis, vera.
  In USSR, Malenkov etiam victus est, et Shelepin in potestatem venit. Novus civitatis princeps, adhibito eo quod Tertius Reich in civili bello flagraret, priora possessiones recipere coepit.
  Hic Oleg Rybachenko et socii eius proelium inierunt ...
  Puer marescallus nudo digitos tasque iacit, Nazis discerpens, et quomodo clamat:
  - Gloria notionibus communismi in USSR!
  Puella Margarita etiam molam gladiis lacerat. Fascists destruxisti. Tum, nudis digitis, donum annihilationis deducet, Fritzium discerpens.
  Et quam cantare;
  - Gloria patriae communismi!
  Et postea, immortales filii, quomodo sibilant, quod corvi, qui in deliquium inciderunt, in Fritzium cadunt. Et clamabunt juvenes;
  - Gloria idea communismi puri albi!
  Natasha etiam pugnat magno furore. Nudi pedes iactant letalem mortis boomerang quae Nazis proprie devolvitur. Et de coccinea papilla fulmen evolat.
  Et tota phalanx Fritze friget.
  Puella fremit:
  - Fortis alae Shelepin!
  Zoya est etiam contra ultro inferrent. Nazis tasque nudo pede proiicit. Et tunc quasi e RUBUS IDAEUS, accipiet eam et percutiet.
  Tum fremit;
  - Pro pulcherrima communitate!
  Augustinus etiam valde ferox est in impetu. Pugnae fascists. Fulmen hostibus carbunculis mittit. Deinde subridens ait:
  - Gloria notionibus communismi! Et pro Deo Christianorum in infernum cadere!
  Svetlana irato vultu notavit;
  - Mundum verterunt in furiosum!
  Et puellas nudis pedibus scobem iactabant letali potentia bomba. Et deinde, quasi ex fragum papillis, aliquid omnino mortiferum obiiciet.
  Et clamant:
  - Pro rei publicae magnitudine!
  Natasha dedit papillas coccineas ruptas, et cooed;
  - Et in nomine universalis gloriae!
  Rursumque nudis digitis munere funeris.
  Accensus a purpureo zoya papillae. Incensa pars militum Rolandus. et editi;
  - Patria nostra magna est, move pugnum in faciem!
  Et nudis digitis, letale puella donum immisit. Hostes discerpunt.
  Et tunc ab umbilico pulsar percutietur. Dilaniant adversarii.
  Augustinus iterum contra ultro offenderat. Fulmen de papillis pyropi launch. Quae nazis verberabunt, et piscinas et plana eorum secabunt.
  Et tunc ab umbilico quod percutiet.
  R. Et rugiet;
  - Pro multitudine agrorum Russicorum novorum!
  Et tunc est Svetlana quasi hostem de papillis fragum verberat et totam hostium aciem urit. Et tunc ab umbilico, ut malleus, a tormentis ordinariis non percutientur. Et nubes militum fusca dilacerant. Puella valde ferox.
  Nudosque digitos grenade perniciosam deducet.
  Rugiit omni virtute sua:
  - Pro communitate et victoria!
  Ita quatuor dispersos Germanos opprimens, eos ferro pulsans. Et ubi est Tertius Reich hic resistere.
  Puellae Berolinum sumpserunt et victoriam cum Oleg Rybachenko omnibus progressivis hominibus attulerunt.
  
  Fuhrer est smarter et periculosius solito
  Fuhrer Mussolinis bellum cum Graecia strenue adiuvit. Cum Itali amittere coeperunt, Germanica aviatio proelium iniit, et divisiones per Iugoslaviam transierunt. Tanta demarchia effecit ut Graecos et Anglos in Balcanis vinceret. Et capta Creta multo maturius ac felicior evasit cum paucioribus cladibus.
  Et hoc modo Nazis Britannum a Libya distrahere potuit, nec Italos ibi vinci permisit. Et post aliquod tempus Nazis Melitam cepit.
  Seditio anti-Hitler in Iugoslavia non erupit. Germani tempus terere poterant, cum URSS oppugnarent. Praeterea Rommel in Africam hoc tempore non ivit. Cum in Libyam, Mussolini copiae superatae evaserunt, sederunt in munitionibus, paulum in Aegypto moventes.
  Hoc tempore Rommel in classe Orientali pugnavit. Ad Barbarossa consilium nonnullas copias collocavit Hitler, quare copias in Africam non transfert nec Iugoslaviam occupavit. Praeterea Iugoslavia ipsa copias ad bellum cum URSS collocavit. et Graecia ab Italicis et Bulgaricis unitates occupata est.
  Nazi scandalum die 15 mensis Maii anno 1941 incepit. Satis feliciter elaboratum est. Cum historia reali propinqua, sed paulo velocius ad meridiem, ubi plures copiae erant, tam mirificus imperator Rommel evasit.
  Divisiones Germanicae circiter centum sexaginta fuerunt, decem plus quam in historia reali. Et aviation fortior evasit.
  Sed Nazis adhuc meridiem versus erat. Cum Germani ibi validiores essent, operatio velocior quam in historia rerum ibat.
  Ineunte Iulio et primo Augusto Moscuae oppugnatio decretoria coepit.
  Et Germani urbem urbem circumdare poterant, etiam ante Octobrem emissarium.
  Stalin, scilicet, ad Kuibyshev fugit et ibi resistere conatus est. Moscoviae cingitur, et iussu desuper, nec eam nec Leningrad nec dedere iussus est. Germani Ryazan capere et Gorkyam circumdederunt. Copiae Sovieticae erant in lebete.
  Non facile est caput ingentis capere. Ad meridiem Germani Chersonesum ingressi, omnesque urbes praeter Sevastopolim ceperunt. Rostov-on-Don etiam captus est, et Donbass, Voroshilovgrad, Donets et aliae civitates in motu captae sunt. Nazis Belgorod et Kursk, Voronezh attingentes, capere potuerunt . Ad postremam tamen urbem pugnatum est. Germani quoque Tikhvin et Vokhlov ceperunt et Leningrad duplici anulo prorsus obstruxerunt.
  Hieme Germani constiterunt. Sovieticae copiae contra impetum temptabant. At illi tantum limitata successus adepti sunt, solum obsidionem a Gorkovo removentes.
  Sed res ingravescit mense Martio. Moscuae post longam obsidionem cecidit. Et mox fame fatigatus, Leningrad in deditionem venit.
  duabus simul partibus Germani novam inferrent. Ad Casan, et ad Caucasum. Etiam Iaponia bellum iniit. Civitates Americae non oleum embargo contra Terram Solis orientis introduxerunt, et Iapones logice fecerunt - soli Civitatibus Foederatis oppugnare periculum non fecerunt, dum Germania bellum cum USSR erat.
  et vere, ubi primum incaluerat, se invadunt. Patiens magis Britanni se gesserunt. Et in Africa bellum iunxerunt. Germani autem in oriente novas praecipuas successus consecuti sunt, Gorky, Kazan, Stalingrad post corona capientes et Astrakhan appropinquantes.
  Tum Stalin, ubi spem nullam rei haberet, sine deditione pacem petit.
  Hitler constat terminum per Volgam, et septentrionem ad Vologdam ulteriorem currere. Plus URSS reddet satisfactiones. Revera, Hitler pressionem in Iaponiam imposuit et primoryam tantum, et Mongoliam et partem terrae Amure, possidet Khabarovsk, consenserunt.
  URSS servatus est forma valde mutila. Sed adhuc supervixit. Et caput commotum est ad Tashkent.
  Primum tempus belli gestum esse videtur. Sed bellum ante Britanniam praemissum erat, quod in Civitatibus Foederatis oeconomice sustentabatur.
  Hitler corpora Rommel in Africam primus transtulit, et copiae Mainstein ex Caucaso ad Orientem Medium motae sunt.
  Vires impares erant. Milites Angli numero inferiores erant, pugnae disciplina et animus, pars eorum coloniae inferioris pugnae facultatem.
  Germani progressi resistunt. Novae lacus in seriem pervenerunt - "Panther", "tigres", "Liones". Britanni oppresserunt. Africa capta tempus nec longum esse ad rem. America numquam bellum iniit. Quadraginta et tribus aestivis navibus exponunt Britanniam. simul et pressione bombing. Et per consequens incidit in duas septimanas post initium Operationis Leonis Mare. Ingentes bombardae etiam ad victoriam contulerunt. Luftwaffe nimis multa aeroplana evasit et Britanniam ad terram deiecerunt.
  Ita et submarini Britanniae plurimum occupaverunt. At illi impetu facto restiterunt. Etsi deprimitur. Et ipse Churchill in Canadam fugit. Sed mox Germanis traditur. Et inde exorti sunt.
  America numquam bellum iniit. Sed Hitler intellexit Civitates Foederatas demitti non debere. Germania classem aedificavit et aeroplano opportuna longi temporis ampliavit. Germani pugnant. Mense Decembri 1945, Iaponia Americanos in Harbo Peruviae aggressus est. Tum Tertius Reich cum coloniis Civitatibus Foederatis Americae percussus est. Etiam URSS bellum iniit. Hitler promisit Stalin satisfactiones reducere et partem Alascae transferre. Talis autem septentrionalis, non quaestuosissimus eius ambitus est.
  Sed hoc quoque Stalin consensit. Sed et dictatoris auctoritas in plebe post tantam cladem abiecta. Semper coniurationis minas fuit.
  Et nullae erant virium ad pugnandum Tertium Reich. Praeterea Nazis lacus validissimas seriei "E" habebat, quae in acie nullae pares erant.
  Vide E-50 coniuncta armatura valida et incessus praestans cum praesidio frontali bono. E- 75 et omnino tutatus est.
  Tamen duces Germanorum praetulerunt E-L, quod levius est et agilior humili silhouette, et non nimis magno.
  Bellum cum Civitatibus Foederatis Americae ab ineunte primordiis infeliciter perrexit. Vel longinquitas Oceani, magno exercitu et notabilis lacus, occasionem resistendi Ianciis dedit.
  Proelia quadraginta sexti anni superioritas E-50 in acie monstravit, quae supra Sherman, lacus e longinquo et simpliciter emisso.
  Germani Islandiam occupaverunt. Inde Groenlandiam stabilivit ac stabilimentum in Canada. Paulatim frontem pandunt. Eodem tempore a meridie processum est. US pugnatum est. Numerus exercitus quindecim milionum hominum pervenit. Iaponici et Germani partitionibus coloniarum uti coacti sunt. sed paulatim occupaverunt. Submachine tormentorum Germanorum MP-44 vel sclopetum oppugnatio singularis erat, et mox provectiores MP-54 et MP-64 apparuerunt, leviores ac velociores accendi. America in deditionem tantum post Novum Eboracum et Vindobonam captam est. Accidit autem mense augusto anno MCMXLVII.
  Post hoc bellum tandem finitum est... Sed non diu. Die 20 Aprilis 1953, Hitler Iaponiam aggressus est. Ita bellum inter duo imperia coeptum est.
  URSS, quod eo tempore a Beria praeerat, bellum ex parte Germaniae ingressus est. Et primoryam, regionem Amur, Sakhalin meridionalem et insulas Kulil reducere curavit.
  Plura peti non potuerunt. Nazis duobus fere annis pugnavit, sed bombings atomicis Iaponiae expugnationem complevit. Et die 20 mensis Aprilis anno 1957 Fuhrer USSR aggressus est. Ultimum imperium Sovieticum opprimere cupiens. Esto tam graviter truncatus.
  Sed insuavis admiratio eum expectavit: omnis accessus hitmenorum qui URSS stabant. Quid aliud fecit fascist vis?
  Milites inde a vicesimo primo saeculo Nazis vigesimo tertio rursus obtruncant.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Oleg Rybachenko, nazis gladiis caesis, tam pedites quam lacus fremuit;
  - Non deficere!
  et acutum disci ab pede pueri nudo volavit!
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede sparsae, Nazis et eorum aeroplana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur et numquam ignoscemus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudis pedibus dispersas. Quid in oculis, quid in faucibus militum et elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - ferrum nostrum!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladii eius ut fulgur sunt.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore digitos nudis cruribus pueri acus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Rus'!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secet ...
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Rus' magnus et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Mortiferas acus in digitos nudo iacit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Molam cum gladiis currit.
  multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magna victoria venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versa. Multum Nazis in saltu conciderunt.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam scapulis molendinorum. Digiti nudique iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya procellas Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fulvi bellatores cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Fusca armatos premit. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et tetrum, decor ignea coma.
  Augustinus in ecstasi efferatus fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudis pedibus multum acutas, venenatas acus iactant.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est.
  Oleg in ingrata accelerans omnia. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis circum iacentibus in tumulis cadaverum, nec non piscinarum fractis et depressis aircraft.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolat. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  etiam in Svetlana odiosa est. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Monetur scriptor puer belli ferae. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et projice.
  ingenio puer insonuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. et plurimos pugnatores fuscos interemit plurimos.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et gladios suos ad Nazis truncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum brunneum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus letalis a nudis pedibus volat, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Senex est, sed spectat ut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella rursus lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Et tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria inveniet!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola ferum et gladiis exequitur, lacus verrens. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Oleg iterum centum nazis, meteoron ferens, abscissos. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos intercludit hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa igitur tua est!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Puella vere est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interclusit.
  Augustinus de posset. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufus, nothus damnare!
  Augustinus arripuit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Oleg Rybachenko mur-:
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  In pugna Svetlana non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caedens inimicos et plana fusa, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Nazis, adjecit;
  Et fac cum eo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Rybachenko valde auctor in proelio spectat.
  Margarita cecinit;
  - Ictus fortis est, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Praecidit a Nazis et piscinas duo centesima capita elisa;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Oleg, fusci milites, gurgiti sunt;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita responsum sibilat;
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella quidem talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgited;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnibus avellitur, turresque piscinae diruuntur.
  Et ulula iterum:
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Disciderunt adversarii, et voltures ales, et editi;
  - Lupi sumus, hostes frigemus!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolet.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Rybachenko gurgiti sunt:
  - O mane, pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha succidit Nazis et diruit:
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostes proiecit, obortae molem coortus, cecinit:
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Natasha iterum hostes caedevit, turres lacus diruens.
  Zoya est celerrimus infans. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcanei nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave, proderit
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in proelio sicut diabolus in emunctorio.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Graviter animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russici!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Oleg in pugna est et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Margarita, fusco exercitu comminuens, et lacus secans, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  Natasha cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya scidit Nazis seorsum diduxit;
  - Minime, non manu!
  Et ipse quoque nudo pede asteriscum tollet et dimittet et fasciculos multum conficiet.
  Natasha cepit et diduxit;
  - In TV nostra est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya, Nazis et lacus eorum destruentes, elidunt;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - pura adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Et Augustinus satis logice dixit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum ejus, et da manum;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana valde furit in offensionibus, praesertim obterere pulsatis, stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos eius avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Oleg Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt iurgia!
  Margaritam in posset. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Margarita concinebat verbis hilaritatis;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficies!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. Puella pulsat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha in proelio aliquo modo terminator est. Rugiens, fremens;
  - Banzai! Cito habeto!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya quoque odiosa est. Furiosa canis tam.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Et remugit Augustinus:
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilitatis habet. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multus acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus exsibilavit;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Et nudis pedibus volat omne donum. Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Oleg cecinit respondens:
  - Erit totum banzai!
  Augustinus, nazis discerpens nudis manibus, secans eos gladiis, acus nudis digitis, destruens lacus et plana statim edixit;
  - In brevi! In brevi!
  Natasha , bellatores furvosi destruentes , elidunt ;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Oleg Rybachenko, caesis adversariis, edita;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita caesis militibus fusci imperii et arma lacus, cecinit;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bene ergo fecerunt cum Nazis ... Et Russia Soviet Russia imperium fuscum in expugnatione Ufa vicit.
  Nondum bellum erat, sed URSS facultas iam ipsos Nazisos debellandi habebat. Itaque sex iterum interrumpere debebant exsecutionem missionem eximii ac refrigerandi.
  
  Maleficae in caelo
  Et hic in caelo gubernatores Germani Albina et Alvina sicut terminatores pugnant.
  Puellae tam lentae sunt, et samurai terendo.
  Albina aversa est. Confodietur Iaponica planum et squeaked:
  - Pro magnitudine immanissimi monstri!
  Et pedali nudo premet calce pede.
  Alvina, infensi invadit hostem, pipiabat, denudans margaritas;
  - Ad notiones Nietzsche!
  Et nudis digitis rivum plumbi per armadas Iaponicas diriget.
  Puellae veneficae frigidissimae sunt, et pugnax. Scita manu possunt obtinere lunam de caelo, et facere elephas ex musca sine oculo nictans.
  Praesertim propter brevem interventus cursum alterum bellum mundanum fundamentaliter mutare poterant. Ita prorsus est pugna mediae.
  Hic per horas duas, fatum hominum decretum est. Duae veneficae germanicae in proeliis decretorium momentum habuerunt.
  Bomberorum Americanorum partem iecerunt nec permiserunt vehiculis regionem Solis Solis demergi. Iapones ipsas naves Americanas cepit et submersit.
  Consequens est victoria. Inde Iaponia insulas Hawaii cepit et in Pacifico munivit. Secundam frontem in extremo Oriente deinde aperuit.
  Hoc tempore, USSR non satis virium habebat ad operationem Stalingrad perficiendam. Quam ob rem tamen Germani in Volgam se muniunt. Tum subsidiis tota convocatione repletis, et lacus graves "Tiger" et "Panther" accensos, mense Maio 1943 in mare Caspium foedum immiserunt. Etiam Turcia bellum iniit. Copiae Tituli primum Caucasum obtruncant, deinde eam occupant.
  Quam ob rem res conspicue ingravescebat. Germani hieme anni 1944 Britanniam in Africa superare potuerunt. Medio Orientem occupare. Et in fonte quadraginta quattuor per Volgam et Moscuam profundam ambitum taeterrimum incepit.
  Ita res URSS difficillima facta est. His conditionibus una spes reliqua erat: milites escensu iacentis Exercitus Rubri salvandos fore.
  Sed Oleg Rybachenko Germanos hoc tempore non occidit. Et Hitler inspiravit opinionem indutiae cum USSR concludendae esse, et Civitates Americae Unitas superari donec bomb atomicus ibi crearetur.
  Post Saratov captum, Fuhrer tandem indutias per triennium pactus est. Exercitus in finibus superioribus manserunt. Stalin pollicitus est clandestinos bellum in locis occupatis minuere. Partialis commutatio captivorum. Fieri omnino non potest, cum plures essent servi Sovietici. Praeterea mercatura etiam ex parte restituta est. Etiam USSR pollicitus est se certa genera metallorum et panis Tertio Reich gratis praestaturum. Verum in modicis, cum ipse esset mendicus.
  Et Hitler ad US et Britanniam switched. Iam autumno quadraginta quattuor copiae eius ad orientem solem, Indiam ceperunt.
  Hieme quadraginta quattuor et quadraginta quinque reliquam Africam ceperunt.
  Egressi in Britanniam aestate anni 1945 secuta est. Hic iam satis praeparatis Germanis in hostes vi- deri coeptum est. Fritz fortior factus est. Usura simul et underwater lacus. Nova genera et submarinorum, inclusa simplicia et minima, classibus Britannicis et Americanis penitus excussa sunt.
  Et in Britannia cecidit. Pupa rex inthronizatus est. Ac omnia ut Tertius Reich. Tum bellum in Civitates Foederatas vertitur.
  Ob spatium communicationum et vim oeconomicam Americae, bellum tractum est. Germani primam operationem Icaro in Islandia superantes. Et hanc insulam capiendo, ab incursionibus se defendens.
  Inde ulterius ad Groenlandiam ac deinde Canadam ab aquilone movere coeperunt.
  Et ex Argentina, deinde Brasilia, quae Tertium Reich, et Venezuela a meridie. Progressus proeliis. Et hic etiam Stalin in Civitatibus Foederatis Americae cladem iungere voluit. Pro Alaska. Id est territorium legale Russiae.
  Constat Tituli. Et a fine anni 1947, America invasa est.
  Pax tamen non diutissime permansit. Post mortem Stalini mense Martio 1953, Hitler URSS absolvere constituit. Alterum bellum incepit. Aliquam pyramidales lacus et disci invulnerabilis cum armis laseris adhibita sunt. Iaponia ad orientem. USSR, licet inaequales vires et technologica hostium praestantia, per annum fere protendit, sed magis ob spatia et heroismum Sovietici populi.
  Hitler iterum constitit, sed tamen die 20 mensis Aprilis anno 1957 Iaponiam oppugnavit. Duae, ut aiunt, aves in uno cubili vivere non possunt. unum relinquendum est.
  Bellum cum Iaponia annum et dimidium duravit et cum captivitate finivit.
  Et die 20 Aprilis 1959, natali Hitleris, totius orbis referendum est habita, quae monarchiam in Tertio Reich constituit. Et iam unus ex multis filiis, arte seminando consecutus, Fuhrer possideret.
  Sic terribile Tertii Reich pro toto mundo imperium exorta est.
  Videri potest iam in hoc universo hominum fato consilia esse. Sed Hitler adhuc anno 1963 mortuus est, etiam mense Martio, sicut Stalin. Sed fortunatior evasit quam illi. Eius filius regnum ascendit, et Tertius Reich iam ad alias planetas in mundo solari volare coepit.
  Ita imperium exstiterat... Nigros et flavorum minus iura quam alba habebant, et eorum ortus in potestate erat, sed paulatim secundum propositum evolutionis, imperium augere coepit. Progressio scientiae et progressus ad felicitatem ducitur.
  Et anno 2020, prima fuga in historia hominum usque ad Sirium sidus incepit, ubi deprehensi sunt planetae condicionaliter ad vitam humanam apti.
  
  ALISA SELEZNEVA .
  Alisa Selezneva vehentem aere vehebat. Raeda ab autopilot regebatur, sed mandata verborum donari potest. Sella commoda accubat, quae accubitio collocari potest. Alicia, per hologram iPhone, cum Pashka in spatium consilii incidit.
  Praemisit Pashka graves naves magnas emisit, sperans minores naves cum eis operire. Alicia copias suas cum lunata et latera Pashka in starships aciem erigere conatus est. Commutatio facta est plagarum, et stellae scissae sunt et excruciatae. Et novae naves in planetis moderatis aedificatae sunt. Nimirum, maiores tardiores sunt et plures opes et pugnatores humanos requirunt, et minores velociores et viliores sunt. Homines etiam in incubatoribus producti sunt et erant sicut exercitus clonum ad ratem acceleratricem crescentem. Et robots in metallis operati sunt, quod etiam produci oportuit. Plus, investigatio in academiis: militaris, oeconomicus, constructio et menta.
  Alicia partim consiliario oeconomico, partim militari consulebat. Fecitque sibi iudicia sua. Pashka plus laboravit in suo, et utilitatem suam amittebat.
  Starships interdum vi campis collidebant et cum tensione increbuerant, omnia in hologramma perfecte conspicua erant.
  Subito Alicia specie Arkasha distractus est. Puer circiter duodecim, in hologramo apparens, clamavit;
  - Hi Alicia! Scitis quid sumus moliri!
  Alicia contemptim risit et respondit:
  - Et quid aliud mirabilius quam lusus computatorius?
  Arkasha confidenter dixit:
  - Docti nostri ansas clausas temporis nusquam ineuntis detexerunt, et hoc significat praeteritum praeteritum nostrum omnino non est!
  Alicia oppressus
  - Quomodo is qui?
  Arkasha explicavit cum risu:
  - Hoc significat quod casus iter facere possunt sine timore, qui interventus praeteritorum praesentis mutabit. Id est, quivis interventus nostri in mundo nostro nullo modo afficiet!
  Pashka primus coniectura;
  - Hoc significat, si ad praeteritum pergemus et aliquid ibi mutamus, hoc nostrum mundum nullo modo attinget!
  Arkasha adnuit, rutilae comae quassabant;
  - Via est!
  Pashka aggressively suadet:
  - Sic crepitantibus capiamus et Nazis feriamus.
  Arkasha humeros notavit:
  - Est an idea amet. Sed pueri arma non debent in praeteritum, et multo magis militaria.
  Pashka cum callido respondit:
  - Facere quod non putatur fieri dulcius quam etiam cremor glaciei! Avunculus meus spatium marinum est et arma quaedam gravissima habet in suo tuto!
  Arkasha sparsit manus in confusione et dixit;
  Sed homines occidere nolo. Germani etiam.
  Pashka fremuit:
  - Fascists esse potest!
  Alicia caput agitavit et dixit:
  - Immo ego ad occisionem viventium! Fortasse melius est sicut in bona pellicula bona, nos aliquem in praeterito servabimus.
  Bascia statim suadet:
  - Idea! Quid si Ioanna de Arc dimittitur?
  Alicia annuens consensu.
  - Ita recte!
  Arkasha ardenter cecinit:
  - Quis credidit Zhanna combusta, non abscondit ad tempus!
  Voce demissa, puer addidit;
  - Sequi me! Im 'in Instituto Temporis!
  Alicie squeked;
  - Martius pro Arkasha!
  Stridulus auditus est a machina, quae se intelligere non simulabat;
  - Quem sescenti Arkash sequi?
  Vehementer puella dixit;
  - Pro his quibuscum modo loquebatur! Temporibus ad Karl Marx Street Institutum.
  Et gravitas cursoriam cum programmate intelligentiae artificialis movetur, inter domos volitans. Moscoviae in posterum impressionem indelebilem fecit. Aedificia magnifica, chiliometra longa, fontes orientes, multae magnitudinis colossicae multicolores et variae figurae. Multa aedificia simpliciter excreverunt dividendo bacteria specialia quae tam dura et mollia erant.
  Alicia Pashka quaesivit, quae etiam ad Arkasha volabat, et crines flavos aphace praeproperes visi sunt.
  - Hem, quid me heros putas?
  Pashka fremuit:
  - Jam erit, quid valebat! Velut in aula regia!
  Alicia pipiabat dentes denudans;
  - Video causam obire nobiscum! Omnia ad literam summo genere erunt!
  Puella templum Perunae praecurrit. Pulchra, ingens aedificium in deauratis et pyropis, plenum magnificentia et tranquillitate virium. Perun ante eam, ipse in manibus est fax inextinguibilis, rivulus ignis longi chiliometrorum. Pueri defessi sunt, singulis alis utuntur et multum sicut elves spectant.
  Puella cachinnant;
  - Aestate sol altus lucet, altus est... Aestas longe est ab lectionibus! Absit!
  Et in futuro sunt specula in caelo, et nulla fere nox et aestas aeterna. Feriae ergo puerorum multo longiores sunt quam dies studiorum. Felix mundus. Pellentesque ac egestas justo, ut luctus est.
  Pashka etiam ardenter canebat;
  - Putasne condicionem?
  Omnia quae vera erunt in antecessum nobis nota sunt ...
  Quid igitur dubitas, inquies?
  Omnia in mundo cedulam praebebunt!
  Alicia ardenter sustulit;
  obstupescimus procellas! Quare et quare? Impossibile est aliquem in mundo vivere sine admiratione!
  Arcas quoque sustulit eam, in tactu per hologram retinens;
  - Fiat fortuna-defectis! Quam sursum deorsumque iacta! Sic tantum, non aliter, tantum hoc modo, non aliter, vivat mirum!
  Mirum! Mirum! Vivat mirum!
  Hic est Institutum Temporis. Pluribus robots pugnae custoditur. Sed Alicia et Pashka notae sunt. Multi iam iter fecerunt. Complectens fabulas. Hoc quoque unum ex apertis temporis ramis. Est phantasia ibi.
  Sed adire realem praeteritum multo magis iucunda est. Alicia obiter etiam spatium praemiorum habet, ut imperatrix iusta servata et evertenda Zlotovlas. Illa se distinxit alterum tyrannum qui potestatem in Tellurem Telluris occupare voluit, et fortasse galaxia. Medio spatio piratae tres duces adiuverunt et plerumque multum. Complectens eximendo integram aciem robots.
  Et sane, Alicia et amici eius, sine ullis quaestionibus clausis institutum ingredi licet. Quae custoditur ut musca non volet. Quid musca? Etiam a photon!
  Alicia et Bascia transeunt ad campum. Liberi ordinarii, non nimis magni, plus mediocris altitudinis per duodecim annos omnino acceleratores non sunt. Levia capita, Pasha, fortasse in genere, flava naturalia, Alicia cana est. Aliquando, utique, depingitur. Imperdiet interdum micat omnibus arcus. Nunc autem est in suo lumine naturali.
  Alicia pipiabat;
  - Oportet nos ire ad partes parallelas mundos fine fine!
  Puella robota, micantibus alis aureis, respondit:
  - Carissime Alicia, semper gaudemus te videre! Modo te rogo ut caveas. Multi pueri cupiunt iter ad realem praeteritum, sed ibi, et satis realitate mori potes, simul ac omnino aliquem landscape et quovis tempore in virtualis Hypernet realitatis repraesentet, et cerebrum et corpus tuum non erit. differentiam omnino animadverto. Et prope RPG, non moriuntur aut debiles!
  Alicia dicere volebat, sed Pashka praecedebat eam;
  - Non opus est nobis illusio rei. Facere vera facta volumus!
  Robot puella lumen suum mutavit ad unum caeruleum et respondit:
  - Bene ergo! Novimus equos tuos diu! Caput subiens, semper vivis ac vincis! Fortuna te amat, et fortasse hyperfortuna, et spes est te semper cum illa impune!
  Bascia respondit subridens:
  - Quis non periclitatur, Campaniam non bibit!
  Alicia logice dixit:
  - Sed continuatio huius dicti. Quisquis ultra modum periclitatur, chifir in profugio contentus est!
  Bascia chuckled et notandum;
  - Vetus illud dictum! Homines non ad carcerem. Si gravia facinora committunt, per rationem rehabilitationis et renovationis vadunt!
  Alicia elisa est et notata;
  - Visne Pashka mitti ad castra laboris?
  Fremuit puer fortiter:
  - Maxime vellem bellum verum inire! Nimis ante non potuit!
  Impedimento quidem praeteritorum interdictum est, quod non potest mutari futurum, non in melius. Exempli gratia, quantumcumque vis, exempli gratia, bellum Russo-Iaponica replicare vel Germanos in quadraginta uno vincere, sed futura statim mutabuntur. Et loco communismi et aestatis aeternae pulchra in terris, impedimentis, etiam bonis intentionibus, desperatis tenebris hiemis nuclearis veniet.
  Sed in sæculis mortui ad finem, sui ipsius inclusum, facere potes quidquid vis.
  Puer rufus cum ingenioso facie Arkash occurrit guys. Ut evenit, haedus singulas regiones tutelae secum adprehendit magnitudinem matchbox machinae. Et Pashka pugnabat lasers cum batteries thermoquark. Haec autem est novissima evolutio, quae aquae planae accusatus esse potest. Et reddet fusionem thermonuclearem, transientem in fusionem thermoquark.
  Pueri, armati et muniti, per bullitiones motae sunt, ubi motus pluries acceleravit. Tunc nos ad cockpit vertimus et informationes de mundo fine mortuos agere coepimus.
  In una eorum, Pasha animum advertit, res malae acciderunt. Et non nisi in uno.
  Hitler nihilominus portum in Britanniam mense Septembri 1940 periclitatus est. In portum naves onerariae implicatae, etiam trams connexae. Omnes officinas aviationum ad modum operationis triviale transtulit, et consequenter Fritz ad conciliandam aerem principatum administravit. Denique in duabus septimanis Britannia cecidit. Pupa rex Londini inauguratus est et regimen pro-Germanicum institutum est.
  Praeterea Germani Gaditanum prope sine certamine ceperunt exercitumque trans Africam moverunt.
  Plurimi exercitus Britanniae et classem novum regem et imperium pro-Germanicum agnoverunt. Germani in Africa et Asia colonias deduxerant. Sed huc usque ad URSS non pervenerunt. America adhuc in tergo erat. Et quadragesimo primo anno mense Decembri, Iaponia Americam oppugnavit. Et Tertium Reich bellum die 11 Decembris indixit et Civitates Americae Unitas premere coepit. Primo Americani post cladem Iaponiae cladem passi sunt. Tum classis Germanica subaquanea eos consequi coepit.
  Portitores aeroplani aedificati sunt, nova genera armorum creatae sunt.
  Ob longinquitatem Americae Foederatae Oceani Germani statim ibi bellum aperire non potuerunt. Ita dum navale bellum geritur, naves aedificantur. Fritz etiam piscinam aedificavit. Machinae novissimae: "Leo", "tigris", "Panther", "Maus" ministerium intravit.
  Praecipua res est, sane, jet aviationi evolutionem, quacum Fritz clavum certas spes est.
  Alicia hunc historiae cursum intuens, notavit:
  - USA tam facile obtinere non possunt!
  Pashka logice notatur:
  - Id scio. Sed si adhuc ad URSS converteris?
  Arkasha puer rufus suadet:
  - Fortasse Germanos provocabimus ad .. .
  Alicia dentibus denudabat.
  Quid vis lacessere? Et quantum ad bonum.
  Pashka chuckled et dictum:
  - Dicunt non expergiscatur famosius, dum quiescit... At contra, tolle tempestatem ante ignem, ante ictum tolle molestiam!
  Arkasha suam versionem obtulit;
  - Praetermittemus informationes ad Hitlerum US facere bombam atomicam, et hoc modo se habet. et ruat per Oceanum!
  Alicia jucunda susurrabat;
  - Magna haec opinio! Let's attack Hitler's office!
  Pashka metrum mugit;
  Credo totum mundum excitare
  Fascismus finiet...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Arkasha notatur:
  - Bene, guys sicut photon in solem volaverunt!
  Pellentesque cursus elit ac tempus tincidunt. Graviter armati sunt - blasters, singula vis agri. Totum exercitum possunt pugnare.
  Pashka, tempus globuli iter premens, rugit;
  Miseribilia insecta non sumus;
  Super Ninja Testu...
  Alicia eam sustulit, digitis etiam globulis premens;
  - Testam induimus tanquam tunicas, abscondita ingenia!
  Et latinas in tempore et spatio turbo trahebat. Breviter in eruptionem vulcani Krakatoa visi sunt. Tum in alium locum proiecti sunt.. .
  bombo in caelo erat, prope airfield, cars assurgebant.
  Pashka chronometrum perstrinxit et sibilavit;
  - Quadraginta sex annos iam!
  Arkasha , subridens malitiose , dicens ;
  - Ac bet quod non est annus sextus et quadragesimus?
  Pashka infensi fremuit, plantas patentes calceos pellicea impressit;
  - Annus sextus et quadragesimus prorsus est!
  Arkasha obicitur placido sono;
  - Age, decem muscas hunc annum sextum et quadragesimum non esse!
  Hic intervenit Alicia;
  Verum est hoc anno non quadragesimo sexto, sed anno millesimo nongentesimo quadragesimo sexto.
  Pueri ridebant. Et Pashka, in aerumna, fungus calce;
  - Dampnas pulsar in naso meo! Oblitus sum tam levem iocum!
  Alicia subridens:
  "Quod interdum fit cum per tempus perges. Dies non aequare. Ita quod hic factum est, factum est!
  Arkasha cum irato vultu notavit;
  - Ita suspicatus sum nos posse movere ubi non opus erat. Sed hic computatorium hyperplasmicum habeo. Per eam multum discere possumus, in fluctu converte et nuntium audi!
  Puer gestus factus est et in tota radiophonica filum avertit.
  Ut evenit, Nazis omnes Civitates Foederatas oppugnavit. Classe militari aucta onerariis utebantur. et Americanos una cum Iaponibus verberaverunt.
  Regiones Americae Latinae Tertium Reich et Iaponiam sustentaverunt, et ex eorum parte Nazis taetrum a meridie in Civitates Americae Unitas emiserunt. Et per Islandiam, quae in operatione Icaro capta est, Germani et peregrinae divisiones Groenlandiam ingressi sunt, et deinde Canada. Pressio USA cum forcipe incepit.
  In Fritz piscinam optimam obtinuit "Panther" -2. Quadraginta septem talenta appendens, cum tormento equitum 900, cum armatura frontali 120 mm prona, et 150 mm turres, et 88 mm 71 EL tormentum, quod vehicula Americana e longinquo spatio transfigit. Declinatio "Pantheris" lateralis erat armatura 60 milliumtrorum, quamvis sub declivia. Sed hoc cingulum silhouette inferiorem et excellentem mobilitatem currus.
  "Pantherae" -2 oppresserunt Americanos, tum magis provectiores "Tigres" -2, ac deinde "Tigres" -3.
  America capitulata sub ictuum serie. Tertia Reich et Iaponia colonia facta est.
  Sed Hitler non satis semper est et oppugnare USSR parat.
  Lacus validi seriei, erucae tormentorum et disculorum quae paene invulnerabiles sunt ad arma parva, et etiam tormenta subterranea auto-propellens ad ictum parantur.
  Colossalis potestas in URSS tendebat, omnia opprimens et in terra comburens. Tituli, utique, Americam digestam et ad bellum paraverunt. Etiam in URSS, nec segniter. Iam mense Augusto 1941 KV-3 productio Vide in apparuit. Et mense Octobri 1941 etiam KV-5 productio ingressa est. Novus lacus, sane, non specimen fuit, sed cum tormentis longis centum millemetris occlusis, idoneos ad pugnandum et transfigendos Tigres et Pantheras. Anno 1942, KV-4 apparuit, in modificatione gravissima 108 talentorum. Potens lacus Stalin dilexit. Itaque KV-VI ducenti talenta omnino appenderunt. Et in ea 203 mm tormentum constituerunt.
  Tamen gravia KV obterere nimis saepe destruxit et in viae invias haesit. Quam ob rem in ducentis quinquaginta talentis per railia omnino deportata KV-7 non sunt. Aliae piscinae familiae KV facilius facere conati sunt, sed tamen non valde bonae erant.
  Anno 1945, IS-IS-I et IS-II statuere conati sunt. Ultima piscina cum 122mm tormento aptata est. Et vere anno 1946, in serie IS-3 apparuit. Nova piscina gravior facta est. In genere, hic series IS plusquam in historia reali expenditur. Et super IS-3 posuerunt bombardam 130-mm, potentiorem fecerunt piscinam.
  USSR Tertio Reich in numero peditum et communi mobilitate militum inferior erat, sed praedis proxime aequalis erat. But in aviation, the Fritz are stronger and numero and quality - jet power. Cum aequalitate praediorum approximata, pleraeque vehicula Sovietica non valde altae sunt. T-34-76 lacus ingens factus est. Non pugnans his annis, tantum USSR anno 1945 paulo potentiorem T-34-85 producere incepit, quod etiam dedit usque ad Pantheram -2 vel 3, ac multo magis cum potentioribus et modernis pugnare non potuit. E-L.
  Itaque oppugnatio in URSS pro die 22 mensis Iunii anno 1946 cogitavit. Nazis validi sunt, et multum pubis habent. Etiam et eleifend est.
  Samurai piscinam aequalem cum T-34 in magna quantitate produxerunt, et multum vehicula habent. Mastodon gravia non nimis producuntur, sed e germanicis exscripta sunt.
  Summa est quod Iaponia multum pedites, inclusos Sinenses, habet. Quo casu cadavera iacere possunt.
  Aviatio Iaponica fortis est, et gagates est. Et in mari samurai maximum commodum habent.
  Arkasha, hoc audito, sibilabat et obstrepebat;
  - Plena venenatis!
  Pashka fremens, calcans pedes;
  Gentes telluris invenimus;
  Per spatium, ignotis semita ad orbes;
  Heroica facta canuntur -
  Mortis cicatricem in aeternum dele!
  Alicia satis logice concludit;
  - Necesse est USSR eripere! Et insuper instanter, alioquin decem decies centena milia hominum Sovieticorum peribunt!
  Pashka aggressively suadet:
  - Sumamus photographicam Hitler!
  Arkasha correxit;
  - Imo, melius est nos rapere et nos bellum contra URSS relinquere!
  . CAPITULUM #2
  Alicia caput referens adnuit lumine pacte.
  - Probabile est hoc melius cogitare potes! Kidnap Hitler and save USSR!
  Pashka statim concluditur:
  - Eamus nunc! Desine caput scalpere, utres desine sugere!
  Duo pueri et puellae in facto singularum praesidii vim habent camporum et blattorum proeliorum. Quid est ergo hoc illis fuHrum?
  Arkasha cecinit:
  - Auditis milites, videtis milites -
  Homines explosiones timent...
  Milia oculorum aspiciens in caelum
  Et dicunt ei.
  Alicia alacres suscepit;
  Sol semper
  Semper sit coelum!
  Sit semper mater
  Utinam semper sim!
  Pashka in tabula electronica convertit. Proiectura Berolinensis in hologia emicuit. Celeriter urbs crevit. Multa servi aedificia aedificabant. Praesertim in accelerato gradu novum officium imperiale aedificabatur.
  Erat, secundum consilium architectorum, maximum palatium in historia hominum, duodecim tabulata alta, et area duorum chiliometrorum duorum chiliometrorum.
  Aedificium magnificum erat in plena adductius. Non solum servi laboraverunt, sed etiam multa instrumenta, inter recentiores et potentes. Tertius Reich capitaliter confirmavit.
  Hic videre potes piscinam "Maus" -3 pondo quingentorum talentorum. Nimis gravis est ad usum pugnae et eam transferre impossibile est, sed eios prope Berolinum. Et finge armaturam millium millium, quae nonnisi bomba amplissima penetrari potest.
  Pashka notavit vafrum risu;
  - Cantores nostri hoc monstrum secundo secabunt! Potestatem habent pugnae - octo bombae atomicae in Hiroshima in uno momento omissae. Et haec omnia in tenui trabe cum millimetro quadrato!
  Alice elaboravit;
  - Bene, in maximo certamine modus est! Et hoc modo, flatus nimis exstinguuntur. Levius intensius, et aqua incurrens poterit decies centena millia exercitus delere.
  Arkasha sibilabat:
  - Proh! Justo magnis!
  Pashka in directionem gravitatis inventoris conversus confidenter declaravit;
  - Nunc conabimur e Hitleris instar. Voce et signis radiophonicis!
  Alicia giggled notavitque in manibus suis crepitu profudit;
  - Erit apium et cepe pro Hitler!
  Hologram e telo volavit - puella pulchra cum alis argenteis pipiabat;
  - Visne fabulam tempus requiescendi puellam?
  Alicia risit et respondit:
  - Minime! Hic sarcinis glacies cremor, ego non recuso!
  Hologram puella turpiter respondit;
  - Heu, quam nescio quam glacies cremor componit!
  Alicia petulanter dixit;
  - Hic tu tantum scis occidere! Non est bonum esse postesque!
  Puella indignatus;
  - Non occidere, sed homines a periculis protegere et eos de tribulatione adiuva! Adhuc puella minor es et multa non intellego!
  Alicia irata respondit:
  "Nunc humanitas ex infortunio eget. Vel saltem notabilem partem eius!
  Hologram adnuit et confirmavit;
  Semper parati sumus ad humanitatem salvandam! Et si opus auxilium e!
  Pashka duriuscule dictum est:
  - Modo notitias in Hitler ingressus sum in quaero engine. Hic computatorium hyperplasmicum cum celeritate perampla est. Mox sciemus ubi hic nebulo lateat!
  Alicia pipiabat jucundo;
  - Insidiosus scelestus insidiae;
  At nobilis heros fortior est...
  vincetur in proelio improbus;
  Et bonitas semper vincit!
  Pashka calculis suscepit, ipsum propositum Fuhrer quaerebat, signa radiophonica dividens.
  Arkasha exsibilavit iratus:
  - Non ibibis! Hitler pediculus similis est!
  Basia victori dixit obiecto digito aere;
  - Actum guys!
  Alicia elisus est, et dixit;
  - Id ubi est... In Prussia Orientali, in fovea lupi!
  Mussitavit Pashka miseris;
  - Damn! Quantum illuc ire!
  Arkasha confidenter declaravit;
  - Singulus noster anti-gravs domchat in media hora! Et citius potuisset esse si cingula interplanetaria adhiberentur!
  Fremuit Pashka et percussit frontem eius:
  - Non praevidemus!
  Alicia logice dixit:
  - Tota nostra opinio solidus casus est!
  Bascia fortiter percussit genu pugno;
  - USSR iuvare debemus! Eamus!
  Et trias infantium post camouflagem latitans per Germaniam adsurgere coepit.
  Fere non affectus bombing, territorium Tertii Reich satis opulentum et bene comptum spectavit. servi pueri vias trahebant, ancillae pannis lavit. Exemplar per totum ordinem regnavit. Multi sunt in plateis carri, splendidissimi et e converso simplices faces. Maxime, Diesel machinam Volkswagen celebre, sed aliae sunt currus. Speciatim Mercedes, BMW, Renault, Pickup, Ford, Cadillac et alii. Germania totum fere orbem iam occupavit. Et alia nota speciale: "Adolf Hitler". Haec est currus gloriosissimus, et gutta-forma, machinis gas turbinis, magna celeritate distinctus est. Nempe ad florem.
  Et ordinarii operarii Volkswagens expulerunt. Multi Germani ipsi servi habebant. Ac pube auctionibus vendita. Multum intelligit nigris, Arabibus, Indis et aliis. Sed et servi albi sunt.
  Reich prosperum spectavit, sed crematorium fornacibus alicubi fumantibus. Judaei autem tardius perierunt. Scientistae cum educatione superiore etiam ad laborem sharashka trahebantur. Nullum fere clandestinum bellum in illis locis occupatis.
  Praestantia ac potestas Tertii Reich nimis magnae sunt, et consilium statiin admodum flexibile est. Copiae loci confligunt. Tertium genus Reich foederationis in personas e territoriis subordinatis fundatur. Imperium in utroque ligno et dauco aedificatur!
  Pashka in volatu computatorium convertit et imaginem Lupi Lair in velo ostendit. Testimonia munitum est palatium verum.
  Conturbatus est et in diversa crevit. Hic erat unus ex praetorio Hitlerus.
  Iunii, aestate prima et satis calida. Et in lacu marmoreo frigus est. In hyeme, Hitler plerumque moratur in Cypro, vel etiam Alexandriae, ubi nova ejus sedes aedificatur. Et iam sunt plures eorum in Africa, et sunt in aliis locis.
  Aestate autem habiti Fuhrer Orientem Prussiam et Lupum Lair praefert.
  Patet quod Fuhrer de aliqua re cum catulo suo disputat. Pashka in translationem convertit et imaginem amplificavit.
  Adolf Hitler brevis est, sed valde mobilis cum parva barba. Cum loquitur, non stat, sed totum tempus gesticulat et discurrit.
  Nunc orat, iactat manus;
  - Nos fere totum mundum una cum Iaponibus superavimus. Solus Bolshevik Russia manebat! Et debet utique frangi, frangi et exarmari! Bolshevismus comminatio est omnibus hominibus. Hoc est periculum totius ac potentiae imperii nostri! Communistas opprimi debemus! Nunc habemus optimam technologiam in mundo. Et decem milia peditum ex diversis regionibus. Nostra jet aviation singularis est. Hostem frangere simpliciter habemus. Quid dicent duces mei?
  Guderianus, dux militum piscinarum strategarum, confidenter affirmavit;
  - Nostra piscina principalis E-50 certe fortior est quam vehiculi Soviet principalis T-34. Secundum intelligentiam datam hostis plus quam centum milia praediorum in servitio habet. Sed pleraeque obsoletae sunt, obsoleta aut levi carra. E-50 caput T-34-85 quinque chiliometrorum penetrare potest. Et machina Sovietica monstri nostri in modificatione recentissima non perfodiet, etiam in tabula comminus figens. Classis E-50 "U" tank habet arma frontalia 170 mm, et frontale 250 mm, quod nemo tractare potest. Machinam equinum 1500 eximiam mobilitatem praebet etiam cum pondere septuaginta talentorum et sclopetorum 105 mm et dolii longitudinem 100 EL.
  Hitler cisternina suum ducem interpellavit:
  - Iam scio! Fortitudo Tertii Reich non est in arte technica, sed in spiritu! Nihil possumus, si non timemus. IS-3 Russi cum telo periculoso potiti sunt. Sed adhuc non timemus. Habemus aliquid provocationis ad Sovieticum respondendum. Et certe vincemus! Cur nova genera armorum habemus. Lacus "Maus" -3 florum adhuc est. Novo tormento electromagnetico utimur quod per quodlibet metallum perrumpendum et inimicum matrem Kuzma monstrabimus!
  Brevis mora fuit. Puellae intraverunt denique fimbrias albas et discalceatos. Pelles erant, sed specie Europae plane. Vitulos nudos et plantas nudos dicebant servi status. Eodem autem tempore puellae capillos flavos et curvos et pulchras habebant. Coacti sunt in victu exercere et conservare. Viderunt igitur sicut signa decoris et gratiae.
  Cum Hitler alcohol non amaret, cocktails et suco servierunt. Pellentesque scelerisque lectus ac ipsum rhoncus rutrum.
  Vehementer manducando dulcem molem et potionem, Dictator sanguinum non cessat loqui;
  - Nostrae novae lacus perfecti sunt. Impetrabiles hostes sunt, et ipsum medio intervallo perrumpunt. Praesertim Tigris-3 cum 285 mm armis frontalibus et 128 mm 100 EL tormentis. Haec est vere colossica et funestissima potentia! Quae si vapulet, tum percutiet ut cuivis parum videbitur! Etiam iactantia IS-3, quae modo apud Russos productio apparuit, nobis hostis non fiet!
  Catena elata ungula concentu;
  - Heil Fuhrer!
  Dictator daemonicus loqui perseveravit;
  - Ferum regimen in locis occupatis regnare debet. Prouinciales pro levissimis pactis punire debemus. Cur vigilum implicari? USSR in viginti et viginti quinque civitates dividemus. Foederationem Tertii Reich cum suis gubernaculis puppe intrant. Erit aliquid simile coloniae. Sed nostra potestates super his stabunt. Maximum imperium mundi aedificabimus! Accuratius, iam maximum imperium est mundi. Sed necesse est ut alium scandalum in illum mittas!
  Catulus murmuravit iterum approbationem. Tituli manus elevaverunt et continuaverunt;
  - Sedulo sedulo debemus pugnare contra fautores. Pro singulis interfectis German, centum loci incolas sagittant, pro quolibet vulnerato quinquaginta. Et hoc pro ordinario! Decies plures duces, et centies plures duces occidemus!
  Et iterum plausus, et stans ovans.
  Fuhrer admodum videbatur et obstrepebat;
  - Diripiam omnes! Ego te rip omnes! Nova arma nostra sunt discos Belonzi, singularis. Per laminae vi turpis turpis et invulnerabilis est. Scutellae volans possunt shredere et discerpere prope omnem hostium defensionem. Nec plane ab eis eludere capax!
  Clamabat catulus, clamor;
  - Gloria Fuhrer! Omnes nos peribimus!
  Pashka annotavit, digito insano ad templum suum;
  - Haec latinas cum psychiatra commemorari merentur!
  Cui Alicia respondit:
  - Peius! Haec sunt satis ordinaria ribalda mentis!
  Arkasha dubitavit;
  - Malum est anomalia mentalis! In homine rationali, summum bonum appetitus!
  Pashka repente cecinit in responsione:
  Exitium est passio
  Quacumque potentia!
  Virtus semper alterius sanguinem bibisse!
  Tituli libum suum compleverunt. Et flagellum de balteo protulit. Sine bis puellas nudis cruribus arripuit et flagellavit. Clamaverunt, et genu flexo. Nazi numerus unus increpuit:
  - Faciam, iudices! Accuratius servi estis - in aeternum!
  Et iterum quomodo rugiet, et flagello calefacet decorem in dorso suo.
  Pashka vociferatus est:
  - Nothi! Quam audes feminas ferire!
  Alicia infensi annuit.
  - In via sumus! Nunc ostendamus fascistam matrem Kuzmae!
  Triumviratus latinarum ad ingentem munitum volavit, muris perampla crassitudine. Pueri bellatoris prope invisibilis erant. Solus motus velocissimus fecit aliquam quantitatem turbulentiae in aere. Et ex dictis potest videre quasi curvaturam aliquam aeris fractionis.
  custodes in muris erant. Alta, potentes viri SS. Pashka crepitu suo quassavit et fremuit;
  - Corvus niger in facie mortis expectans victimam in media nocte.
  Alicia flatu suo elevavit et confirmavit;
  - Terrae piratae, hora rationis tibi venit!
  Arkasha , ridens infensi , exsibilatur ;
  - Fuhrer est 100% psycho!
  Sic trio bellatorum fucum exuit. Et quasi in ludo virtuali, illa corridors movit. Cantoresque eorum victoriam canerent... Fluvii virium e doliis evolaverunt, et se in custodias Germanicas abdiderunt. Illi respondens ignem reflexive aperuerunt. Vim campis feriunt et glandes reiciuntur.
  Sed Alicia et socii eius salebratum perceperunt. Puella exclamavit;
  - Imo fascistae damnati nostros non inclinant!
  Et premere puga blaster iterum. Sed radii Fritz non nocuerunt. Tanquam sint simplices radios lucis.
  Pashka indignatus est:
  - Satin' clangor!
  Hologramma puellae pulchrae cum alis apparuit. Stridet;
  - Iuvenes equites, visne nocere sentientibus?
  Pashka aggressively rugiens rugiet:
  - Nazis interficere volumus! Da mihi pugnam gradum!
  Hologram frigide respondit:
  - Dilecti filii! Hi sunt adulti intelligentes! Et quantum videmus, longe abestis a legitima aetate, quod significat non habere ius utendi armis bellicis!
  Pashka fremuit:
  - Ecce alterum! USSR servare debemus!
  Alicie squeked;
  - Quaeso adiuva nos Nazis interficere!
  Hologramma pueri pulchri alis ex Alicia blasto apparuit et diducitur;
  - Puella mitesce! Homines interficere non potes!
  Pashka rugiens in vertice pulmonis;
  - Hi homines non sunt! Non sunt quod occidat! Non satis vivos urere!
  Hologramma puella ex inspiratione electronicis chippis elisa est:
  - Puer cave! Patet tibi psychosis!
  Pashka fremuit:
  - Tace, vacuum mundius!
  Alicia gressa bitur pede;
  - Quid facturi sumus?
  Bascia suggesserant:
  - Utamur agro vi arietis!
  Arkasha adnuit.
  - Hic diu industria subsidiis, ego praecipue recharged!
  Pashka squeaked:
  - Eamus ad plenam potestatem!
  Alicia digitum suum super mini- scannm cucurrit et cantavit;
  - Contingit! Contingit! Exiguum est quid separat a fortuna!
  Pashka studiose cecinit:
  - Non possumus quin felix! Diis demiurgiis in via sumus!
  Guys, cum inspiratione non laborare, vi agri uti decreverunt. Verterunt eam in plenam potestatem et simul posuerunt illum in modum pulsationis. Plures fascistae fuste invisibili percussi sunt, et reiecti sunt.
  Arkashka aequo subridens dixit:
  - Fortunae hora!
  Alicia confirmavit;
  - Tempus est mittere!
  - Fortunae hora!
  Alicie squeked;
  - Hostes patriae occidemus!
  Et tunc pueri irruerunt sicut equi. Heroes modi sunt. Et in oppugnatione.
  Pashka exsibilatur:
  - Sequere nos deinceps
  Etsi decies centena millia inimici sunt - jackpot!
  Ridens sna confirmavit;
  - Ut semper in cellis cruces ponimus!
  Arkasha tweeted:
  - Post omnes Nazis frigidum ludum est verrens!
  Pashka dentes pipiabat;
  - In hoc introitu plus possumus vincere! Praeda tibl memini!
  Et pueri in choro fremebant;
  - Cool jackpot!
  Eorum impetus vere pulcher est! Et sunt bona in inferrent.
  Hic per corridors eunt. Iaculantur tormentis machinae. Sed pueri provocationibus non respondent. Vis campi H-bomb tenere potest, quod in glandibus aliquem ictum habet.
  Infensi Alicia notavit, denudans dentibus;
  - Nostra fortitudo militum!
  Pashka, incendium, vel potius Fritz cum invisibili clava impellendo, confirmavit;
  - Fortitudo animi et virtus!
  Arkasha notatur:
  - Tituli subterranei, in profundis septimi pavimenti.
  Alice elaboravit;
  - Quid si e converso?
  Arkasha confirmavit:
  - Nempe septem minus!
  Bascia dictum est cum risu:
  - Cum visum est in somnis videre se descendentem pessimum omen!
  Alicia in ira fremens;
  - Et si signis credis, naso tuo manere potes!
  Arkasha, qui alium Nazi cum exercitu eiecit, curiosus factus est;
  - Et unde verbum venit - naso tuo manere potes?
  Alicie squeked;
  - Ubi?
  Pashka fremuit, machina tormentorum Germanorum pulsando;
  - Ex camelo!
  Alicia jacere iij ß viros cum vi campi et gruni;
  - Quid vis!
  Pashka clamavit, Nazis cum impetu comminuit agrum;
  - Scelerisque!
  Alicia pressit, alium Fritz cum doliolis grenade launtoris pulsans;
  - Cui?
  Pashka rasurae quinque hominum SS simul, fremuerunt;
  - Pro filio tuo!
  Alicia squeaked, dumping nazis cum vi campi in acervum communem;
  Quantum mittam eum?
  Arkasha , nazis pulsans , elisus ;
  - Pudov quinque!
  Pashka , Nazis pulsans , clamavit ;
  - Melius sex!
  Alicia, oppressa Fritz, edita;
  - Non potes amplius comedere!
  Arkasha constat cum hoc:
  - Puella parva es!
  Alicia vi pratum convertit in plena potestate. Fascists sursum deorsum volat. Ostium fractum est. et post eum stabat piscina Cheetah. Etiam raeda nova est. Lumen tantum 40 metra altum est. Sed agilis. Gas Turbine machinam equitum mille habuit, ipsaque decem talenta appendit. Forsitan unus de velocissimis carris, nisi in mundo velocissimo.
  Piscina tormentum 88mm eius igni curatum est. Alicia proiecto reiecta est, sed ictum ager mollivit. Pashka fascist cum invisibili clava movetur. elasticus campus hostem rejecit, et volavit in aerem volvens.
  Alicia pipiabat;
  - skidded, skidded feliciter! Suscepit me!
  Pashka in responsione furibundus cecinit:
  Et iterum pugna pergit
  Hyperplasma ignis fervet...
  Et Lenin tam iuvenis -
  Ictus gladiis!
  Lacus Germanus in murum concrepuit et explosa est... Etiam Fritz vere infausta erant.
  Arkasha tweeted:
  - Propter iuventutem patriae,
  Vita veritatis non parcat ...
  Guys sumus in hac vita;
  Tantum cum veritate in via!
  Et hic iterum impetum facit, et puer duodecim fascistas cum vi campi replevit.
  Pueri usque ad Hitlerum irrepserunt, transeuntes per corridors. Tam pugnaces sunt. Noli prohibere trias.
  Alicie studiose expressit;
  - Gloria USSR nostro! Eamus exemplum pro guys!
  Pashka adnuit, vis campi murum ferendi. Sic etiam lapidis suut. Terminator puer fremuit;
  - Conteramus omnes! Eamus suffocamus!
  Arkasha , Nazis tundendo , corrigendum ;
  - Non omnes, sed tantum Nazis!
  Pashka chuckled et dictum:
  - Facimus historiam
  Barricades hodie, crematoria cras...
  Alicia Nazi fera vi oppressit, eumque una cum motorcyclo deprimit, cicadarum:
  Nos novum mundum aedificationem
  Et praeterita negant.
  Thronum elevans - ridiculum vulgus!
  Arkasha , Pulsatio Fritz , declaratur ;
  - Immo salvamus humanitatem a minis! Nam quid Nazi servitute peius?
  Alicia cum hoc consensit;
  Recte puer meus es! Horrendum est!
  Arkasha scandalizatus est;
  - Non sum puer tuus! pares sumus!
  Pashka pulsans duodecim Nazis uno adductius. e tribus fractis erant parieti sicut muscae mortuae, canebat;
  - Quis est fortius quam puer fortis?
  Pueros computa...
  Nos fascists labefecit;
  Fideles sumus in hoc iuramento communismi!
  Alicia nazis pressit vi segetem et diruit;
  - Gloria Patri, gloria! Patriam nostram!
  Arkasha strenue confirmavit, Fritzium opprimens;
  - Castra venimus! Cum deinceps communismi!
  Alicia in Nazis oppugnatione pipiabat;
  Anima, cor et da;
  Patria sancta nostra sumus ...
  cherub aureus alatus -
  Beatitudinem nobis da in vita!
  Et iterum puella bellator alium scopum iecit. Hoc in casu, auto-e- 5 tormentorum propelluntur. Parvum sed mordax evertitque currus.
  Filii propius ac propius ad Tituli appropinquaverunt. Tam edax et lenta erant.
  Pashka , vi agros agendi , ut batones , notavit ;
  - Cum nova aetas venit, cholera peribit!
  Arkasha notavit risum;
  - Et cholera iamdudum evanuit! Ecce puer es iustus qui eum videre non curo!
  Et puer rufus nazis in manipulum totum proiecit.
  Pashka in ira exprimitur;
  - Novum profectum erit!
  Et iterum, ut vim agri, capiet et custodiet.
  Alicia furibundus exprimitur;
  - Matris sacrum sacramentum ;
  honoris nomine servabimus;
  Et in proeliis unitatem servabimus -
  Una cum Russia in aeternum erimus!
  Arkasha constat cum hoc:
  - Cum maioribus nostris, in nomine omnium hominum!
  Iterumque fascistum auto- remisi sclopetum cum vi campi deiecit!
  Hic iam officium Tituli se in via posuit. Is vultus quasi ad propositum perveniendum est. Pashka reflexive crepitum protulit et statim hologram emicuit. Puella nympham in forma circumspexit et clamavit:
  - Quid tu hic agis?
  Pashka ridens respondit:
  - Fascist scum!
  Hologram furiis exsibilebat ferox.
  - Quid est? Esne insanis? Tu nocent homines.
  Alicia, alium fascist cum impetu complanatum, grundivit;
  - Hi homines non sunt, sed peiores animalibus!
  Hologrammorum mugitum, mutato colore in rubrum;
  - Insanus es haedi! Minores amentes sunt!
  Pashka acriter in responsione:
  - Tace, si nos adiuvare non potes!
  Hologramma intellexit;
  - Mentis es, et corrumpebant debes!
  Pashka multo fortius et durius se exprimere voluit, sicut sonus in gutture adhaesit. et corpus infantis adligat.
  Alicia et Arkasha etiam sensit carnem suam coartatam et quasi invisibilem, sed tenacem araneam, eam involvi.
  Bellator pueri sonum movere nec facere potuerunt. Et exclamavit hologram:
  - Conscientiam aliquamdiu averte et agros vi. Videant adulti quomodo agant infantes mente capti.
  Alicia oculum palpandi tempus non habuit, ut statim conscientia avertit se in tenebras immergens.
  . Capitulum #3
  Alisa Selezneva evigilavit. Sensi frigus et durum sub dorsum meum. Puella oculos aegre clausit. Et primo nihil vidi, tam obscura erat.
  Prope vincula sonuerunt, et vox Pashka audita est;
  - Anti-pulsar sumus in cella?
  Alicia ius tinxerunt. Vox Arkasha audita est;
  - Non malus! Brachia et crura armillae!
  Alicia etiam sensit fibulas in cruribus et manibus. Sensi. Hae sunt catenae et densissimae. Quaelibet pagina tam crassa est quam manus adulti. Pedes ejus nudi sunt, et in corpore ejus quasi pajamas.
  Recordatus captivitatis Zlatovlae Imperatoris. Sed ibi in mollibus cubilibus collocabantur, nec compedes induebantur. Et hic ligantur. Damn, catena circa collum est.
  Pashka etiam recordatus, notans;
  - Ita, Zlatovlas quanto fuit suavior!
  Alicia effudisset;
  - Nu, nunc nos agendi rationem non vitare!
  Pashka audacter declaravit, nexantem vincula sua;
  Bene, non dicam eis! Torqueant me tubae!
  Arkasha suggesserant:
  - Verisimile erit vena! Et multum dolet!
  Alicia gravissime dixit:
  - tormenta non timeo! Vereor ne mox fleam ut puella in dolore!
  Bascia respondit deridens:
  - Et puella es! Verissimum maxime!
  Alicia gravissime respondit:
  Sed animum non habeo! Et Bascia quoque!
  Arkasha suggesserant:
  "Fortasse conemur serrare catenas?"
  Pashka chuckled et nudum pedem impressit in pavimento lapideo;
  - Quam? Fasciculum non habemus, ne cultrum quidem!
  Arkasha ratione dictum:
  - Unum nexum catenae contra alterum atfricabimus. Si non secas, certe fovebimus!
  Alicia cum hoc consensit;
  - Hic, maxime lacum et frigidum!
  Et surrexit ad laborem haedos. Alicia ligamen attrivit contra alterum. Eodem tempore plantas adduxit ut pedes non tam frigidi essent. In habitu Cinderellae nudis pedibus valebat, non nimium iucundus, sed. In genere, Alice et tres amici ex tempore reali excidisse videntur. Pueri duodecim annos manserunt et filii aeterni. Alii creverunt. Quidam fatum exercuerunt. Eos simul praesent ac non.
  Cecinit etiam Taurus;
  - Ego et non me - basis est eadem! Subito intelleximus!
  Pashka consensit et addidit:
  - Conflictus inter homines
  Vetus mundus impletur
  Est mihi, et urere ignes;
  Et hoc grave!
  Arkasha fidenter sustentavit Alicia:
  - Nos mundum sine bellis creavimus;
  Nullae antiquae pugnae...
  Nunc amor regnat
  Inimicitiae tantum cum reliquia!
  Pashka iratus dixit:
  - Hic fascistae sunt! Omnia autem tulerunt et non manducaverunt.
  Alicia cum gemitu respondit;
  - Quidam pulmentum urticae, panis vetus, erit.
  Arkasha suggesserant:
  - Nunc cum cathena laboremus et diligenter cogitate quid faciendum sit.
  Alicia superciliis ei contexitur et durius teritur. Etiam metallum in tenebris scintillabat.
  Puella ex libris meminisse conatus est quomodo e carcere effugeret. Ideae diversae erant. Comiti Montecristo? Bene qui dabit tot annos perrumpere in ANDRON. Praeterea verisimile Germani cellulas scrutabuntur. Plus, etiam catenas exuere debes.
  In pellicula agit: "Quid dixit mortuus?". Sed ibi plerumque fictum est. Verisimile est mulierem simplicem tam cito cuniculum fodisse. Et iterum: Quis dabit illi tempus? Praesertim hic concreta, vel etiam concreta roboratur.
  Alicia recordatus est quam inepte plures clones fecisset. Atque haec exempla satis turpia evaserunt. Id quod bioenergy of thermoquark batteries facit!
  Alicia in aurem:
  - Unus duo tres! Clone contere!
  Pashka sarcastically respondit:
  - Et clone multo magis placet! Me amavit!
  Cecinit Alicia respondens :
  - Amor est aliquid
  Quid fit in adulto!
  Amor quid
  Quid Eskimorum dulcius.
  Pashka respondit:
  - Et in vita contingit, inquiunt!
  Alicie squeked;
  - Sed hoc est speciale, guys secretum!
  Et risum... Factum est magis iocum. Sicut frigus. Praesertim nudis pedibus, natorum pedes frigescunt.
  Praesent non ipsum elit. Bonum est quod indigenae pygmaes suos sneakers in planeta Krina non sustulerunt. Alioquin Alicia crura eius in sanguinem pulsasset. Experientia nudis pedibus incedens sicut Cinderella non fuit iucunda. Etiam et in insula Rusty Field Marshal tempus durum erat. Mihi antae urguebant a montanis callibus currendo.
  Viam pellicula facta est de adventu suo. Sociis et mutaverunt. Fuit avus ab antiquis temporibus, sed vertit Baba Yaga. Et melius est hoc modo! Alicia pellicula valde probavit. Tam funnier quam re funnier erat.
  Tunc taeniola ventorum quantitates emittere coeperunt.
  Hoc est tempus progrediendi. Hic, scribe tibi fabulam, et eam convertendo in curriculo adaptationis progressionis. Accommodationes pelliculae diversae esse possunt modi: ad verbum, nibh, stylus phantasticus, antipodes, innixus, in stilo Dumas, et sic porro.
  Alicia, exempli gratia, "Avunculus Toms Cabin" accepit, deinde se in numerum heroum introduxit. Et ut patet per duas praestigias Rus-Kundo, dominum malum et duos episcopos. Exierunt... Et Alicia dentes suos increpuit;
  - Africa terribilis est, est, est, est! Africa periculosa est! Ita! Ita! Ita! Venite filii - Tom auxilium!
  Et adhuc malas guys in virtualis matrix HyperInternet educare potes. Hic Alicia, exempli gratia, Khan Batu cepit, ut ad sacratissimas papaveris ecclesias mitteret.
  Tunc discesserunt cum Basan. Earum celeritas in vulva prae- cheetah est. Et cum eis est Gromozeka. blasters, emittentes, hyperplasma grenadum deduxit, et plus Iedi-styli luminaribus. Bene, Mongol-Tataros virtualem deleamus.
  Haec pugna fuit.
  Gromozek in repertorio suo. Et triturat hos Tataros, quasi manipulos, talis illusio in matrice. et omne ita naturale. Alicia etiam radiis nudis toed metalli. Et quod in vulva, quaelibet pugnae artes a diversis corporibus poni et adhiberi possunt. Corpus adultum habere potes, et statim leva et totum cursorium aircraft mitte.
  Alicia catenas acrius attrivit ... Puella se consolari conatus est quod robots ferrugineos decipere posset, et Nazis circum digito suo fallere.
  Ita intellexit Pashka nullum esse quarentenum, et piratas spatium ducere potuit. Verum, non ita simplices erant, et totum agmen in archa portaverunt. Et aliquando casus evenit ut in cinematographico Americano - malum subito occupat... Sed tamen, bonum vincit!
  Et semper ut ipsum in elit. Plerumque malum amittit, sed non in uno. Fors et anti- heroi daretur!
  Pashka annulos in catenis. Cum fricas nexus, calefacit, pedes autem sine calceis celerrime refrigescunt, et plantae eorum plantam attrahunt. Sub terra alta sunt, hic etiam aestate in FUNDAMENTUM frigidum est.
  Alicia cogitabat, qualis erat Edmundo Dantes in carcere subterraneo? Frigus ibi, praesertim hieme! Imo genus molestissimum est. Et fecit ibi annos quattuordecim!
  Vel forte Nazis frigore et fame mori volunt?
  Sed, enim, dictum a, luctus sed, diam. Ille oppugnationem in URSS die 22 Iunii anno 1946 non erat futuram. Et cum comperisset filios esse captivos, risit omnino, et dixit:
  - Sedeant aliquantulum in tenebris, in carcere, resipiscant.
  Rursumque imperare coepit, incursionem parat. Stalin bellum vitare tentavit. Totus fere mundus contra eum est, et nulla fere sunt quae vincere possunt. Germani multo plures pedites, multoque majores lacus. Etiam expeditionibus inspectis exercitus Stalini circiter duodecim miliones militum numeravit. Et Hitler solum in prima echelona triginta miliones, vulgo peregrina turba. Sed Exercitus Rubrum etiam defendere debet ab extremo Oriente, ubi alii viginti quinque miliones militum in prima echelone per samurai explicantur, gentes victas et Sinenses movens.
  Ita URSS non lucet. Cum aequalitate in praediis approximatis, cum Tertio Reich, vehicula Germanica graviora sunt et potentiora et recentiora. Praeterea pars lacus Sovietici nautas exercitatos non habent. In aviatione, Tertius Reich multo fortior est numero et qualitate, plus Iaponia cum coloniis. Imo huic resistere non potes!
  Quod Stalin animadvertens non agere provocationes conatur, exercitum tamen convocavit.
  Sed estne exercitus rubeus ad defensionem paratus? Post, docta plura lacessere?
  Verum, acies Molotov annis supra firmata et instructa est. Partim restituit et acies Stalini. Duas munitiones constituit. Potuimus plus minusve convalescere. Nunc parati sunt carissimam vitam vendere.
  Sed vincendi nulla fere est facultas. Contra tantam vim et multitudinem, non satis erunt humanae facultates, quamvis satis sint materiae rudis.
  Sic dum Alicia et guys vacent. Sed hoc quidem tempore contra eos operatur. Crassissimae sunt catenae, metallo immixtae sunt, et lente secantur. Quisque non massa est.
  Et volo manducare et bibere. Alicia recordata est quam ipsa etiam in ferrugineo agro marescallo insola esuriret. sed serius vel serius usquam eam reperissent. Ubi robots iret in spatio aetatis? Nolebant fortiter vagari. Sed fames ac sitis recordabatur.
  An non Alicia nimium multos casus habet? Ceteri pueri et puellae spatii aetatis, communitas communistica multo quietiorem vitam ducunt et casus tantum in matrice hypernet habent. Omnia enim realiter possibilia sunt ibi. Hic est Pashka, verbi gratia, in Novo: "Dux Rip-Caput obtinuit".
  Ibi omne genus creditarum est, sed illusio rei perfecta est. Tota res est vera cum machina temporis iter facit. Summa lepide RPG. Tale est genus, quando ludus litterarius est labor et sensus illusio.
  Imo cur falsum tempus ascenderint. Get in Hypernet et fascistas istos destrue. Et hic potes pro reali mori. Experientiamque sine dolore.
  Alicia est, utique, provectior quam puer mediocris viginti primo saeculo primo. Quam omnes scientia octo linguarum et saltus septem fere metrorum impressit! iunior erat tunc quam nunc est. Sed ne elephantus quidem tantae crassitudinis vincula frangere non potest. Qui in artibus bellicis, et ipsa et Pashka cum Arkashka sunt solum speciales in matrice, alioquin non magnopere delectati sunt. Itaque rusticum est existimare eos SS homines nudis manibus ponere.
  Alicia se vidit, et ingemuit. Ut, exempli gratia, in adulescentia sua spatium praedonum cladem adiuvit et tres duces servavit. Erat autem adhuc puer tunc. Sed sed velit velit. Invisibilitas proni laboravit. Et quod non vidit nec expertus est. Et tempus erat peregrinationes, et cum felicissimo vitae tuae momento adire potes.
  Alicia et Pashka et Arkasha intellexerunt se non esse sicut ceteri omnes. Et quod tot casus insoliti cum normalibus pueris non fiunt. & id temporis ansa impelli videntur. Adhuc duodecim annos in schola spectant, sed mundus mutatur et proceres adolescunt. Antea, exempli gratia, matrix virtuali nesciebant. Et nunc omnia absolute ludere possunt. Etiam ut Omnipotens Deus et Creator universitatis sentire potes.
  In mundo communistico lucidi futuri, iam pridem acceptum est Deum esse inventionem mere humanam. Quanquam nemo unquam probavit nullum esse summum Creatorem universitatis. Scilicet, tam Biblia quam Alcoranus sunt mere humanae, antiquae notiones de Summo Creatore, homines qui praeiudiciis suae aetatis capti sunt. Et sane stulte est, quod Deus, utpote peccatores in igne perpetuo friget. Sed hic est quod universum nostrum ab intelligentibus creatum est. Vel etiam separatus qui omnipotentiam habet.
  Alicia multam legit, et scivit posse, exempli gratia, materiam in industriam, ac industriam in materiam vertere. Annihilatio unius grammatis materiae dat energiam duarum bombarum atomicarum in Hiroshima delapsam, et vis duarum bombarum atomorum gram ipsius materiae realis creare potest.
  Sed ex uno grammo materiae potest mere theoretice industriam quattuor miliones bombarum atomicarum in Hiroshima per synthesim thermoquark emisisse. Et cum fusione thermopreon, utere octo trillion bombarum atomorum in Hiroshima energiae omissae.
  En haec vis! Hic est bonissimus!
  Potest igitur creare materiam et universitatem vere. Ceterum theoretice comprobatum est saeculo vicesimo materiam ex materia creare et multiplicare.
  Alicia talis erat in matrice splen- ditor. Scilicet haec fallacia est. Sunt autem armamentaria integra in ludis hyperfuturismi armorum deum-demiuriarum, cum copia: Theoblasteri, Hypertheoblasteri, Hypernadtheoblasteri et alii, armamentarium frigidissimum. Alicia trivie tempus non erat ut hoc mirabile telum adhuc experiretur. Reprehenderit sed facere.
  Etsi non, Hyperteoblaster accensus et totum rectum universum translatum est.
  Bonum est in matrice, potes esse quicumque vis esse. Verbi gratia, puella fuit et puer factus est. Et vice versa. quam magna! Quid enim est in mundo matricis. Hic, exempli gratia, seniorem Super-hit - "Bene expectas!".
  Hic lepus fieri potes et quomodo lupum in capite ferire cum baculo vigilo.
  Quid de lupo? Forsitan tigrides melius? Vel tigris mures? Ultimum animal aliud est. Aliquando etiam magnitudo montis crescit! Talem dinosaurum finge!
  Alicia horrebat... Recordabatur quomodo pater eius in caveam cum muribus tigridis ascenderat et tunc ei timebat. Et sane ineptum est, cum scanneribus uti possunt, caudis metiendis. Primum iter est FORMIDULOSUS. Tametsi, Alicia multum tractavit. Et recordata est quomodo filum effossum in nudas talos cum robots eam contexuit. Etiam vestigia in cute remanserunt, sed cito evanuerunt. In posterum vulnera et abrasiones, etiam sine medicamento, multo celerius sanant quam ineunte vicesimo saeculo, nulla cutis vestigia relinquentes.
  Ita exasperat et vulnera non dolent, et puella sana est, et in doctrina frigida in carcere non capiat. Sed frigus. Est etiam corpus perfectius quam homines saeculi XX. Etiam potus... Etsi sitis frigoris non ita molesta est.
  Alicia ingemuit et cecinit;
  - Tua fata in trutina sunt;
  Inimici sunt fortissimi...
  Pashka sustentavit Alicia;
  Sed, Deo gratias, amici sunt!
  Sed, Deo gratias, amici sunt!
  Amici et gladios habent!
  Arkasha, maestus;
  - Blastes meliores sunt!
  Pashka cum hoc constat:
  - An melius!
  Alicia somnians dixit:
  - Hyperteoblaster... Tale telum est! Arma Semideorum Deorum!
  Pashka risit et respondit:
  - Etiam infigo est! Postquam plantasti, sanguis ab hoste manat.
  Arkasha correxit;
  - Immo sunt mutationes!
  Pashka confidenter confirmavit;
  - Ita, mutationes! Quod erat demonstrandum!
  Alicia confidenter dixit;
  - Si in pessimo negotio versamur!
  Pashka chuckled et dictum:
  "Malo calcibus frixam habere quam in tenebris et in catena sedere!"
  Alicia risit et dixit:
  - Dolet Pashka! Id proba cum in vulva es!
  Bascia contumaciter fremuit;
  - Potius naturaliter, ut vere!
  Arkasha gravissime dictum est:
  - Ne periclitentur! Hoc vere dolet!
  Alicia iocans cecinit;
  Quis dolor, quis dolor! Russia contra Germaniam: quinque - nulla!
  Pashka furibundus squeak;
  - Et in cuius gratiam? Non nostrum!
  Alicia subridens:
  - Sed nunc sine timore mutationes exspectamus! Et in nostro mundo nimis eramus boni!
  Pashka irata dixit:
  - Ita me tormenta non terrent. Quod nos URSS adiuvare non possumus!
  Arkasha timide dixit:
  Quid de vi maiore?
  Pashka exclusi sunt:
  - Quid est?
  Arkasha chuckled et dixit;
  - Hoc significat inopinatos casus ut semper victoriam nobis afferant!
  Pashka indignatus est:
  - Bibe melius! Frigidus feremus!
  Alicia pipiabat;
  - Item, sanguis fluit sicut hic rivus;
  Fascist vultus refrigescant...
  Sed non ad eum
  et in tenebras projice Hitler!
  Pashka annuit approbando.
  - Non malus! Nostra mater Alicia te non obliviscetur! Praesertim cum tollant te... suspendi te!
  Alicia pipiabat;
  - tellurem aperuimus gentibus;
  Via ad spatium, ad incognitas mundos.
  Heroica facta canuntur -
  Cicatricem mortis in aeternum custodire!
  Pashka notatur, catenas continuans fricare;
  - Surge, maledic, inusta,
  esurientium et servorum totus mundus!
  Alicia puerum sustentabat;
  fervet indignata mens ;
  Paratus ad mortem decertare!
  Arkasha, carmen sustulit;
  Totum mundum delebimus iniquitatis;
  Usque ad imum et deinde...
  Pueri autem in voce perseverabant cantantes;
  Nos novum, novum mundum, aedificabimus;
  Quis erat, nemo, omnia fiet!
  Subito lux clara in cella refulsit. Vestibulum arcu excaecati libero. Et duodecim viri sancti cum fustibus in cellam irruperunt. Germanice clamaverunt, et princeps eorum ad Aliciam prosiliit et nudam calcibus cum globulo baculo verberavit. Clamavit puella in dolore. Quae erupit;
  - Non me feries, ego non parcam!
  De ss Colonellus boabat;
  - Nec mortem cantare internationalem. Et tace omnino! Mox interrogandi eris, et ibi ejulabis!
  Pashka, oculos confricans, exclamavit;
  - Non timeo dolorem!
  Tum fuste pernicissimi hominis sublata est, et super nudo calcaneo erat puer. Pashka clamavit, sed tunc labium momordit et expressit.
  - Mihi non dolet!
  & ex altera calcem obtinuit. Dehinc SS, captivos verberantes, cum tonitru sonuit;
  - Relinque! Hi captivos interesting sunt, et a doctoribus interrogentur.
  Invitus prsemissa est ss. Exierunt luminaria, et adhuc filii in tenebris erant.
  Pashka iactanter dixit:
  - Cum baculo calcibus feriunt, omnino non dolet!
  Alicia respondit:
  - Nolo id dicere!
  Arkasha dictum malitia;
  - Non aequa quamquam!
  Alicia fremuit;
  - Quid iniquum?
  Arkasha audacter respondit:
  - Non me percusserunt, sed accepisti!
  Alicia subridens dicebat:
  - Potes te rogare!
  Calcaneum attrivit puella. Dolor cito transiit. Quod est uno ictu, licet valido. Hic interdum plus quam centum ictus fustibus bamboo inflictus est. Praesertim toties in Oriente punitur. Pueri, qui in ludo versati sunt, nudis calcibus fustibus caesi sunt, et nihil, nemo mancus factus est.
  Alicia etiam puduit quod exclamavit. Et quomodo in Gestapo carceres heroum auctorem servaverunt?
  et deformata fuit. Estne haec digna puella spatio aetatis?
  Pashka cum aere luctatoris notavit:
  - Simus viriliter, et in tormentis ne gemitum quidem emittimus!
  Arkasha adnuit.
  - Conare Bascia. Etsi cum cruciant et clamas facilius est!
  Puer flavus acriter fremuit.
  - Et sicut Stenka Rasin, qui risit coram carnificum. Similes ei esse debemus!
  Alicia giggled.
  - Meministine adhuc Malchish-Kibalchish?
  Pashka pipiabat:
  - Ardeo amore Patriae meae;
  Sivis, celeriter ardens...
  Sanctam Patriam ex toto corde amo,
  Servabo in tormentis robur animi!
  Alicia elisa est, nudum pedem in pavimento concreto calcavit;
  - Macte virtute Pashka! Bene cantare potes!
  Arkasha dictum est cum mittunt:
  - Hoc laedet! Sed habes ut per ipsum!
  Longe oculatus Alicia dixit;
  - Bene, torquere, deinde!
  Pashka dixit cum pathos;
  - Morere cum honore!
  Et puer addidit in extasi heroico.
  Bellator Russicus mortem non timet;
  In acie mortem non timemus .
  Pro matre fortiter pugnabo,
  Atque etiam moriens vincet!
  Alicia cum hoc consensit;
  - Bellator noster mortem non timet!
  Arkasha adnuit et confirmavit;
  - Nos filii vicesimo secundo saeculo nihil timemus!
  Pashka fremens crepitans catenis;
  - Si Hitlerum invenimus! Si Hitler invenimus! Non iocarimus cum eo, discerpemus eum! Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Et tunc Pashka oculos suos clausit, iterum in cella quaesita emicabat, et sonuit;
  - Unum verbum de Fuhrer et nos lacrimam gas dimittere faciemus. Non te occidet, sed multum laedet!
  Alicia in aurem:
  - Bascia non est necessaria! Effugere vires non habemus!
  Argumentum efficax evasit et pueri tacuerunt. Lux iterum exivit.
  Pueri ante oculos terebant. De tenebris ad clarum, et de claro in tenebris.
  Alicia recordatus est quomodo Fritz prope Berolinum uno tempore excaecatus est. Hoc adiuvit Nazis vincere et validissima defensionis acie superare.
  Terribilis "tigres" -2 humo obrutus et concretis in Sovieticis copiis accensus operuit. Et ibant viri fortes ad pugnam. Quos possidet nobiles quatuor puellas. Et quomodo pugnaverit Alicia in matrice. Illa pellentesque erat et Nazis quaesita fregit. Etiam aliquam adventures habebat.
  Quanquam haec quidem fallacia est. Sed Veselchak u pirata verus erat. Quam praeclare lusit in pelliculis "Hospes a Future" Innocentius. Etiam in PALMARIUS.
  Alicia, etiam catenae radi, recordata est quomodo Pashka adiuvit in casu planetae. Voluerunt abscindere caput propter magam servatam, et Alicia nuntiat se in matrimonium ducere. Hic mundus retrorsum Medii Aevi fuit. Sed num Pashka vere abscissum caput? An non est verus mundus? Nonne matrix prorsus, sed pluma ridiculo amet?
  Sed piratae spatium reales sunt, et omnino non possunt occidere, et si ex inspiratione percusserunt.
  Alicia cogitatur, quid post mortem futurum sit? An in oblivionem abit homo, et in finem omnia? An forte anima immortalis est, et identitatem tuam retinere poteris?
  Alicia biblia legebat, scilicet, sed honestum esse, non vere hunc librum intelligere. Nam fere nihil de vita post mortem dicit. Parabola de divite et lasero. Sed caelum est quodammodo mirum ibi, quod infernum ab eo apparet. Potesne caelum ab inferno videre? Etiam singularia non sunt.
  In genere quid est vita paradisus vicesimo secundo saeculo? Omnia libera sunt, etiam homines pecuniam accipiunt tantum in planetis ubi adhuc sunt. Et tales ludi frigidi sunt cum omni illusione rei.
  Exempli gratia, Alicia Milady a poena mortis servavit. Misericordia fuit huius puellae, tam callida et erudita. Decem viri contra unam mulierem, hoc est overkill. Et nec eis honorem. Alicia moribus Atho magnopere indignabatur. Erige manum puellae sedecim, paene puero. Infelix, ab hoc irata et vindicata facta est. Et quomodo Dartagnan Miladiam decepit et defraudavit eam smaragdo.
  Hoc non est aeque agere. Quae non pingit omnino non positivus heros. Ita generatim quattuor sclopetarii mores proditionis apparent. Monuerunt hostem Francis, Buckingham. Cardinalis Miladiensis inimicis Britannicis praeclarissimus minister datus est. Aramis autem Hispaniam esse videtur. Et erat hypocrita et exterius religiosus et mulier terribilis.
  Nempe sclopetarii adhuc sunt aves. Foedum est, ut Porthos, pecuniam anum amare! Alicia vel grimaced. Non iam sunt sclopetarii hi in at suscipit lacus, viverra non.
  Sed miladia misericordiam provocat. In quadam pellicula, domina Winteri incarcerata est, ubi sedit in catenis, quasi nunc Alicia. Esurientes algentes in solo, nudos pedes torpebant frigore. Et alibi mures crepant. Hic certe sterilia omnia, nec odor mures.
  Sed volo manducare... Quamdiu hic sederunt?
  Alicie subito valde defessus sensit. Diu non dormiverat, et pueri in posterum nondum sine somno facere didicerant. Praeterea, plerumque in somnio, somnia pro pueris aetatis communismi amoveri non possunt. Somnus regulator, si hoc somnum virgas ad aliquid delectabile. Et pueri somnia timere non debent. Illis semper aut victoris casus, aut facilis, iucunda somniabunt.
  At nunc Alicia obdormivit, non attendens quod sola carcere pajamas nudata gerebat, et loco gravitatis stratum, pavimentum concretum. Et somniavit aliquid quod animam suam discerperet.
  . CAPITULUM #4
  Somnium in re clarum evasit, aliquid pulchris cinematographicis circa bellum incitatum, et Alicia ipsa non iam puella, sed adulta puella formosa est.
  Omnes laeti erant - hilares. Finis belli, quem omnium laborum, dolorum, laborumque finem significat.
  Adhuc puer in somnis remanens, Pashka declaravit;
  - Lapsus Berolinensis Moscuensis ortus est! Communismus autem fascismum in Europa restituet.
  Alicia libenter confirmavit;
  - Probabile igitur erit!
  Praecipuum pontis caput in Oder oram praesidiis refertum est. Omnia scrobibus, fossis, munimentis effossa atque etiam munimenta constringuntur. Hostem interdum proicit, habet arma gravia obsidionalia, et aliquid novius.
  Alicia est amicus MANIPLUS noctis gubernatorum Natasha in U-2 volans, fabulam de hac eruca. Ambae puellae post fossam fodientes sederunt, et gummi mandendo ex USA mandendo suppleverunt. Iam medium Aprilis erat et ver in Germania maturius venit quam in Russia centrali vel Belarus. Multaque magna Sit cantharides, calcata gramine, rursus caput attollit, laetoque colore perrumpit calles. Veris odor multo ingratus odorum pedum hominum et sudorem interrumpit, recenti testaceo, gasolino et machinis oleo flagrans. Ingens numerus lacus et tormenta auto-motus ex altera parte transiit. Millia carrorum, quorum alia funt aliena.
  Gubernator interim dixit:
  - Haec eruca magnitudo est quinque-fabularum aedificiorum et sex talenta aminolon portat. Telum atrocissimum volat decies velocius quam Lagg-7 cum boost maxima machina! Salus nullam habet, cum Londini feritur, cunei integri pereunt!
  Alicia curiosus factus est;
  Nos conantes sagittent?
  Natasha adnuit.
  - Ita! Iam Nazis Londinum non potest, ita ad nos mutaverunt. Vidi quemadmodum caelum videbatur magnitudine Everestici pugionis candente secari. Tres hotelae in Oder ceciderunt, fluctus Tsunami reales elevantes, quattuor naves submersae sunt, duo milites submersi sunt, et unus terram ex adversa parte percussit. Hoc ita explosum est, ut turris IS-2 abscissa et quattuor plurium piscinae aversae essent. Duodecim milites mortui sunt, plus quam centum vulnerati sunt, et infundibulum in loco formatum ... - Natashka oculos eius amovit et brachia dilatavit. - Wow, prope lacum realem, Turrim Spaskaya abscondere potes!
  Tunc unus ex militibus prope anxius exspuens cigarette fremuit;
  - Noli vendere bullshit! Non sunt ita FORMIDULI, haec FAU-2s, modo nunc muliebre carmen captas.
  Alicia amicum suum impulit sub cubito et insusurravit;
  - Noli facere! Et tunc specialem partem certiorem facient, sicut terroris tribuetur!
  Natasha nudam, gracilem crus tarpaulin attrivit et vix sonore declaravit;
  - Immo iam hi praefecti speciales... Timemus eos magis quam hostes aces. Sed scis, in prima acie, mures isti vigilum intrare formidant. Beneficium capere ex tuo satis potes!
  Alicia annuens consensu.
  - Ita hic licebit. Nemo eos, ne duces quidem. Vel potius imperatores in speciali. - puella astitit et exspuit gingivam insulsam factam. Cigarettes ab ea invisi erant, et mandendo gummi sub Lease-Lease brevem copia erat. Nondum in USSR producta sunt multo maiora. Alicia continua. -
  - Et quid censes, cum inferrent milites nostri. Heri cogitavi, tam valida testa ex latere nostro erat, sed....
  Natasha confidenter dixit:
  - Cras ante lucem. Interea manducemus et dormiamus, quod plus uno die certandum erit!
  Elsa apparuit. Praecinctorium archimagiri erat, facie leviter rotunda ex bono cibo. Borscht dives et pulticula cum cepis et carne omnibus portiones porrigebat puella. Non sine, sane centum P. alcoholis, quod tamen puella Alicia in favorem aliorum militum recusavit.
  Apparebant etiam alii, qui ne milites in tentationem duceret, simul pernoctaturi erant. Terra iam fovebatur, puellae nudis pedibus pendebant, quae sane iucundior erat quam in exercitu duro "kirzachs". Verum, duo viri bellatores calceos umbrosos Americanos procuraverunt, in quibus crura grata sunt, sed ne sicut dominae viderentur in curriculo reliquorum, etiam calceos exuerunt. Vestibulum ante lectus, gravida vitae tempor non, cursus at ipsum. Dis -ups fecerunt et dormierunt ...
  Natasha et Alicia per somnium osculatae sunt et obdormierunt, cuddling et amplectuntur - amicus ad amicum. Erant innocentes et purae puellae quae sordidas cogitationes nesciebant. In somnio dormire est fun. Verum hoc somnium est quasi momentum unum.
  Vere incohatum est foedum ante suum florem cum ingenti tormentorum apparatu.
  In Andryushas praesertim temptatus est, eruca huius iactor multo potentior et, praesertim, longior quam Katyusha illustrior, multo magis rationalis erat ut ad quadrata et valida puncta accendi posset et conchae validiores erant. Et si potentior, tunc melius est destrui contignationem et munitorium.
  Nocturnis crepitantibus torrere videtur, singulas species aeris, ut exurens oculos exurat, fremitusque talis est ut aures exsudant. Quasi in certamine, tympana pulsant membranis, omniaque surgunt.
  Cornelius in aure Alicia:
  - Hic finis rei militaris est. Omnia procul a proelio decernuntur, in fora fusa incertus... Odi!
  Alicia tunc amicum manu proiecit;
  - Noli loqui. Nunc in hostium munitiones eruptiones habere oportet.
  Natashka pro respondere festinavit ut ad eam curreret. Illa subito recordata est quod sic - ipsi, scilicet, adhuc erit pugnandum!
  Alicia etiam ad dignitates militum Germanorum cucurrit, praedia Sovietica iam progrediendo ad loca oppugnanda erant. In iis erant currus exteri, commeatus Lenda-Lease, carri ex Britannia, USA et Canada. Hic, exempli gratia, lacus Churchill pedites. Arma frontalis validissimas habet, quae hoc autocinetum grave auxilium in breakthrough facit. In prospectu armorum relativorum centum milliumtrorum pro turri IS-2, Ecclesiaeill tenax parva est, praesertim cum armatura convoluta magis quam iactus defixa est. Agitatio perficientur optima non est, sed non pessima, ob piscinam quadraginta chiliogrammata pendentem. Sed in generali, provocatores Soviet tankers placet. Tormenta valida habent quae sclopeto t-34-85 superiori sunt, cum armis frontalibus fortioribus, et eadem fere opera pulsis.
  Lacus Americanorum, Sherman 4th, maxime laudatur, etiam cum septemdecim pedibus "fluff", et haec alta piscina camelo similis spectat. Alicia celeriter currit, sed piscinas consequi non facile est, quamquam vera est, in rocada (cross-count) tantum viginti sunt, maximum viginti quinque chiliometrorum. Et bellator sniper consequitur pigros post ISs, piscinas breakthrough, quarum tormenta, etsi non quotiescumque volebant, in movet accendit. Nam crepuit, et fumus nares comedit, et calidum cartridge casus et fragmenta nuda puellarum crurum combussit. Sed Alicia desistere non putabat. Post omnes, credo, virginem non amittere. Proin ut quam in.
  Et circa hoc et in inferno quidem. Plures autem lacus t-34 iam cuniculis inflantur. Solet, cum praeparatio tormentorum fortis est, plerique fodinae explosiones et aestus detonate, sed infeliciter non omnes. Hic talis res est quam bellum et offensiones. Impossibile est facere sine victimis. Et si fieri potest, tantum per fabulam.
  Aliae quoque puellae sniper se strinxerunt. Frons Germanica in margine male deleta est, donec etiam ictus ante progressus lacus audiuntur, et quasi ignis regrediuntur. Additus sonitus procellarum auditus est.
  Impugnatio aircraft est elementum magni belli. Exempli causa, Germanos oppugnare non satis bene elit in quadragesimo primo anno. XE-123 biplanum sine spe evasit, et pauca ex eis sunt, Yu-87 etiam non est nova, Xe-129 modo productio facta est. Hoc est, Germanos veram oppugnationem recentem in initio belli non habere. Etsi id ipsum magnae minae.
  Alicia centum vehiculorum Sovieticorum, maxime Ilov et Peshek, examinavit, et duo gravia Focken-Wulf in oppugnatione modificationis capta sunt.
  Impetus elit, Germanorum F -190 equus bonus est. Ieiunium, armamentum validum, cum bomba honesto onustum armatum. Forsitan etiam melius quam Ila-2, certe, velocius, potentior in armamento, et plus in onere bombarum, nedum aspectum, communicationes, tormenta tormenta. Notare etiam potes Focken-Wulf dive, tum facilitatem operandi.
  Sed hoc utique loqui non solet, si hostium apparatum laudas, tum cum Nazis compatieris, et speculator conclusio est! Poena phalanx in hoc casu non pessimum exitum habet. Quanquam, exempli gratia, non iaculantur quotiescunque aliqui putant. Armata rebellant, metus regiminis Sovietici debilitavit, tamen auctoritas mansit. Sed selectivam ... Fere omnes amat Stalin, Zhukov carnifex appellatur, sed observant... Specialistae unanimiter odio sunt ut ministros SMERSH, et non solum pro minis ac tropaeorum studiosos amatores.
  Sed character maxime negativus est Beria. Dilectus.
  Alicia ad frontem fossarum cucurrit ... Animadvertit pauca cadavera Germanica discerpta esse. Fracta tormenta quoque.... Et quod peius est, piscinae in terra defossa sunt sicut camouflages lignea .... Brr... Nazis vix primam aciem armatis obtexit. Germani instare se tantum palpari potuerunt. Alicia in molestia mussat;
  - Fallere bonum est, decipi malum est, sed pessimum est se ducere naso.
  Alter amicus eius, iam in pellentesque causa, Angelica cum admiratione quaesivit;
  - Et quid ais?
  Alicia digitos monstrabat;
  - Vides, clamaverunt felis verae milites, in panniculis, in tormentis ligneis, lacus fictiles. Hic quasi vulpes cauda agitata eramus.
  Angelica consolatur;
  - Non ubique. Hic, propius ad centrum, Nazis investigationibus caecutitur. Modo non satis habemus. Obiter notionem inquisitionis adhibendae ab ipso Stalino propositam est.
  Alicia calce Germanica galea incubuisset et dixit:
  - Credo! Prosperitas in bello temporarie excaecat te, sed in aeternum tenebrositas te mergit!
  Fremebat acriter Angelica invicta;
  - Non est optimus iocus. Non liquet quo itis modo est. Snipers ex insidiis agere solet, nec velate currere!
  Alicia consensit;
  Nae tu recte, sed...
  Tancus T-34 in terram meam prope prope cucurrit. Hoc durum spiravit, adeo ut puellae ab unda explosivae percussae sunt. Inverso, pendentia, cruribus. Alicia caput in genu Angelica percussit, dolens clamavit:
  - Bene es ferreum caput, ut calicem frangas. Diabolus!
  Alicia giggled in responsione.
  - Percutere poculum ad laetitiam, ad vitium poculum! Etsi ab exercitu pendere vis et haec est felicitas!
  Angelica, ut videtur, crure laesa, aegre surrexit, et Alicia obtinuit. Praeter gibba in fronte, shrapnel quoque nudo pede appulit. Ego jam exprimendum et evincendum in dolore. Nimirum in bello omnes nocent, sed victores plus cupiunt.
  claudicat uterque miles et iam armis militum oppressus est. Variae erant aetatis gradus et culturae. Alii sunt adolescentuli, alii sene, rugosi, avi edentuli. Ita Pashka etiam cucurrit ... puer pernicissimus, adhuc iuvenis satis discalceatus in pugnam currere nec pudeat nudis vestigiis natorum, quamvis tres ordines, non numismata computata, denotat ... Vel potius iam quattuor. Operatio ultima (in somnio, sicut re vera fuit!) Pashka se distinxit, burgomaster se in crure vulneravit et eum captivum stravit. Verum, cum puer adhuc tantum senior serviens - nulla est educatio praefectorum, nomen tam imberbis inprobus dare nolunt. Sed nemo dubitat pro eo curriculo militari ... Forsitan etiam stellam obtinebit.
  Et bellatores justi cum molestia ejulabunt ... . Ceterum pugna transit eos ... Ita te claudicatis .
  Sed secunda acies iam saturatior hostium peditibus erat, nec reditus ignis erat. Lacus Sovieticus aliquantum retardavit ob fossarum copiam, erinaceorum et cuniculorum. Quidam minefieldi aminolon facti sunt (explosivos resistentes et aestus) per radios vel filis detonatos. Damna creverunt.
  Alicia ignem cum suis sclopetis aperuit, scuta apparuit, et lucem fieri coepit. Puella minimum motus hostium militum vel Faustniks animadvertit. Inter adversarios multi in toga veste erant. Haec sunt militias Volksturm. aliae in igne vestitae, aliae pannis obsita. Multus puerorum... In genere omnes eleifend per quattuordecim ex decreto Hitlerorum convenerunt. Magis ac magis snotty. Tales pugnatores aestimare non est necesse, campestris pugnae disciplina in castris Jungvolk satis honestum est, et multo magis fanatici quam adulti, a Nazi propaganda illusi.
  Cum armorum penuria manifesta est, multi utres cum pulvere carbonum et alcohol in manibus habent, vel faustpatrons.
  Hic effodiuntur munitiones, multae subterraneae meatus, et nulla tormentorum apparatus omnia supprimet. Soviet ILs multum parvae bombs vel mittent desuper stillabunt ...
  Alicia minimis Germanis parcit, sed tamen efficacior est. Vasa eius latae sunt Germanica "sniper", in aliquo modo mittere potes... Si modo facultas erat feriendi, sed illa non deesset.
  Angelica Harvardiana Americana habet, seu M-18. Res satis apta ad usum pugnae, sed exempla Soviet vel Germanica non tam certa sunt. Eadem puella nullam gloriam vincit, et experientia multa habet. Alicia in somnis quasi ex ipsa re indicaverat, et in eius memoria impressa erat. Ipsa Sibiria est et primo mense Octobri anni 1941 pervenit. Ut pellentesque neque sed egestas aliquam. Mense Novembri in sabotage participata est. Quid fecisti? Etiam, eadem fere ac Zoya Kosmodemyanskaya, casas incendit ubi Germani milites pernoctaverunt.
  Atque ironice hoc fit, idem deprensus, etiam paulo serius quam sextus Decembr.. .
  Germani cum globulos hosiium verberaverunt, ac deinde, quod fortuitum est, nudipedalia ac paene nuda, in frigus eduxerunt. pater obsessus est cum idea filiam faciendi bellatorem. Ab infantia temperabatur. Et cum duo Germanorum, qui in hoc blizzard suam iunxerunt, tunc per nives recta in bra et bracis cucurrerunt. Manus eius post tergum ligatae sunt, sed funis in manibus suis lino erat affixus. In certamine, Angelica vas fregit, vitreum in brevibus abscondit, et funem incidit.
  Gelu vehemens erat, tormenta submachina germanica adipe adligat et, cum clausus esset, movere non potuit.
  Ita secundus Zoya Kosmodemyanskaya discedendum curavit. Sed non prope Okrug habitant Khanty-Mansiysk, ubi pruinae quinquaginta graduum sunt communes, et multo magis. Si tantam duritiam frigori non accepisset, praestricta certo non haberet.
  Ita iter Zoya Kosmodemyanskaya iteravit, sed dissimilis eius superfuit. Nec minus. Uno modo, non invenit catervam suam, dimiserunt, statim de captivitate cognita. Hem, quidni ab indigena Siberio discedas. Vulpes ut videt et olet. Easdem omnibus consecutus sum, sed in frigore perduravi ultra quinque horas et dimidium. Qualiter gratias agebat patri suo, quem alii monstrum vel optimum ecentricum censebant. Ne adsuesce eam frigori, et densa Siberia nive discalceata, ut glaciem claudat. Itaque ne digiti quidem gelantur, paucae horae aegre dolentes. Sub quadraginta gelu, et ventus abundavit frigus.
  Angelica deinde numisma in numismate numeratur, sed statim ut eius historia innotuit, comprehensio secuta est. Ibi, in carcere NKVL, Angelica iterum frigori tormentis in cellula glaciei subiecta est, et nimirum verbera ...
  Servata intercessione imperatoris divisi, qui Zhukov scripsit personaliter, et Stalin certiorem fecit.
  Dimissa est, et missa fronte piacula pro delicto. Sed societates poenales feminarum tunc non erant. Modo pugna, et vade in infernum.
  Angelica erat fortis, tenax, sed in phaenomenis militaribus ingenii non differebat. Vulnerata aliquoties, in duobus temporibus deprehensa, fuit in basium et tormenta scivit, ante quam phantasia inquisitores medii aevi marcescit.
  Praemia praeteriit, sed non conquerebatur. In pellentesque non ita pridem obtinuit. Sicut iam in exercitu evolvit, opinio snipers feminas bellatores necessarios esse. Angelica considerans etiam Stalingrad inferno invisit et in V Exercitu sub ipso pugno Mainstein pugnavit, et generatim plus quam tres annos ab uno in sterquilinio coniecta est.
  Puella superstitem didicit, acceptis duodecim vulneribus, gratiam non amisit, et manebat pulcherrimum, crine igneo rubente, quem tamen brevissimum e crinibus cruciari suspendio coepit.
  Nunc angebatur quod ex simplici congressu cum amico claudicaret. Sed ferire durius. Etiam interdum aberrat, dissimilis Aliciae, sed quinque saltem ordines iam meruit. Itaque unum tantum numisma est "Pro fortitudinis", sed omnis secundus miles Soviet talia numismata habet. Vale, Alicia caput habet, quia bene pugnat Angelica et genibus pro pugnis ab infantia exercuit. Pater eius manum pugnae docuit.
  Nulla innata ad sagittandum facultas, non nata pellentesque. Sed hic manus est, etiam. Sed durante bello ita versata est ut jaculator arte peritior in genere satis acceptus sit. Quae cum furit et sine meta ferit, melius est.
  et perrupta est secunda acies, cecidere lacus, pedestresque acies processit.
  Nemo focos ardentes separat attendit. Quisque in Berolinensi esse vult, quia haec est quies et finis belli. et fessi iam omnes mortui sunt.
  Tertius autem versus est arces Seelow. Summa et fortissima defensio Wehrmacht. Tumulus est speluncis et communicationibus. Pedestris pila circumeunt, machina sclopeto erumpit, conchae explosivae altae...
  Milites paulisper currunt, sed vis hostium crescit. Praeterea fodinae anti-curatores sub pedibus eorum explodunt. Anti-aeroplana tormenta accensa sunt, et tormenta aeris ab aircraft Germanica remota sunt (nullam habent escam, ita vix tormenta custodiunt!).
  Milites in pluribus centenis simul cadunt, cadaveribus iter obtegunt... Cubare debes, sub hac linea defensiva computata.
  Sovieticum impetum aircraft iterum ululant et ante-linea aviation. Hic, praeter homines, gravior Tu-3s etiam apparuit. Haec vehicula usque ad tres talenta commeatuum portare possunt, ut spes sit eis.
  Nunc ac lacus sit amet ante viverra suscipit...
  Alicia susurrat Angelica;
  -Prorsus! Nunc statim hostes perrumpunt! Cras erimus in Cancellaria Imperiali!
  Bellator igneus non ita plenus spe;
  - Tam facile mihi aliquid videtur.
  Immo impetum elit damna pati. Luftfaust vi- ipfius nomen. Plana ardent sicut cerei... Et formidolosae anti- elit systemata perfecte germinant. Hic pugnatores sunt periti, delecti ss pugnantes, optima arma.
  Nec Alicia, nec etiam Natasha, cum tota experientia, tot aircrafts statim emissas umquam viderat. Sane facile est in rebus inferis, sed etiam frigidior.
  Alicia philosophice dixit:
  - Emori durus est. Facilis sed fugiat! Oh gubernatorem fieri velim. Bene hic volare et in caelo pugnare.
  Natasha dixit firmiter:
  - Minime! Te ne concoquere possum! In summa, noli loqui, iacio!
  Alicia socio suo paruit. etiam crebrius excanduit. Sed laxius sane saepe non apparuit. Germani post arma in tabernaculis sedebant. Praesent sagittis dictum sapien at convallis. Idque laboramus delicata mea et.
  Angelica, vicissim, saepius oblinere coepit, idque ei timidius maledicebat;
  - Bene, Hitler - palus in ore eius!
  Alicia socium suum consolatur;
  - Ita, ubi Fuhrer eat. Ab occidente socii sumus ab oriente. Melius meminerimus, saltem aliquid boni.
  Angelica meminisse conatus est. Ut semel ad linguam accipiendam missi sunt. Fuit in mense Iulio prope Vyazma. Primum, ipse et socius eius per paludes frontem repit, deinde per viam movebo...
  Tres lictores ad conventum eunt ... Nimirum ebrii fumi fumi ac mali risus multum. Bene, duae puellae in veste chintz suspiciones non excitaverunt. Tametsi fortasse alia cupiditas excitavit. Equites speculatores obtulerunt.
  Earum unus cantat;
  - Somnium habeo de illis in - feretrum in media conclavi. Mussolini - satanas - duas tantum lyras dedit!
  Tum Angelica tristis suggessit:
  - Visne plus quam lyra mereri, et sic centum marcas?
  Tristis exstabant, oculos stupidos papavere;
  - Scis quomodo id facias?
  Angelica adnuit.
  - Scilicet... Post omnes pro quolibet commissar red- verus, centum marcas occupationi promiserunt.
  Cops statim stabant in:
  - Ubi est legatus, da ei hic!
  Angelica lictores ad cavea misit, quia prope apiarium erat. Bene etiam meponarius in specula stabat. Puella lictores evitat;
  - Hic dissimulato commissarius est, et in alveariis cella habet.
  Lictores, utique, ex alcohole torpent, et nihilominus ad alvearia ascenderunt ... Unus ex eis erat potissimus, et duo mellarii.
  Ridiculum erat, utique ... Sed cur scumbags servientes in municipiis magistratus, quasi in vilia ista emerint.
  Ad extremum morsi, vultus intumuerunt, nares obtritae sunt. Etiam capita eorum sicuti ovis collidere coeperunt. Sed Angelica non solum in hoc gavisa est. ss homines in autocineto etiam sonitus apparuerunt. Tam impudens duros fecit ferro, ferrugineos.
  Prope iaculati sunt, cum Nazis puellis non attendisset, modo risit, digitos denuntiantes lictores qui super herbam volvebant.
  Et arripuerunt linguam unam. Id quomodo factum est. Bellum est, praemia discesserunt.
  Lacus Soviet movere coeperunt, stridore moti sunt. Ita et pedites in ordinem receperunt.
  Milites statim consurgunt et in hostes impetum faciunt. Sed tormenta machinae et tormenta anti-aircraft iterum accensa, fodinae explosae sunt. Milites URSS non cessaverunt, currebant, lacus inter eos repit.
  Germani contra piscinas tormentis ignis celeris millemetris suis utuntur. vapulant, ne lacus movere volentes. responderunt per pulsare foramina munitorum. Gravia tormenta auto-eiecta secuta sunt piscinas, et in elit et portatores bomb iterum in caelo texerunt. De situ hostium et fuso, metallo et igne. Multa milia talentorum ferro et flamma. Qui omnia et omnia.
  Alicia cavillator in aurem Angelicae;
  - Non, haec est nostra fortuna! Vides Germanos non diu diutissime sustinere volumen tale. Nullas habent contrarias. semel et per omnia morientur.
  Belliger rufus subdola, inquit;
  - Diuturnitas magis ab hominibus quam metallis pendet. Putasne eos minus premat in Stalingrad?
  Alicia giggled respondens, dentes denudans.
  - At monstra talia non habuerunt, ut noster Andryusha. Quid potest etiam Titan contra "Andryusha"?
  Angelica graviter oculos convellebat, sed hilariter objecit;
  - Etiam "Andryusha" impotens est contra ... . aut potius si ab imbecillo homine regeretur. Noli igitur spem maiorem evomere quam debes.
  Hoc tempore, Alicia facies non ficta severa fuit.
  - Et quid haec innuit? Quis pusillanimis est?
  Angelica irata respondit:
  - Nonne dixi te fuisse? Tametsi tam violentam notam?
  Alicia non respondit dum munus suum mittere et quaerere scuta ... Haec multo difficilior est quam illa.
  Alicia recordata est quomodo fecit sibi primam assignationem. Simplex, veni ad Minsk et scriblitae chartam cocti cum informatione in eo trade. Et quantum timori subiret. Hic et nunc tam tristis sensus cum hac cacophonia fremitus et tumultus.
  Alicia subito sentire visus est digitum eius figi et sclopetum deposuit. Clausa orare coepit.
  Et iterum adactum cum peditibus prostratum, superansque ignis fuit. Iam vespera erat, propius ad primam aciem "Katyusha" et "Andryusha" extraxit. Ita et alia tormenta. Germanorum positiones mittere necesse erat.
  Alicia recordata est quomodo fascista eam ad molam persequeretur, et in laqueum invitavit, cogens in ansam cum caliga ingredi. Hic ergo adeps bastardus ad eam deprehensus est, et contra, ut caementi saccus ab Alicia addictum grabatum trahet. Ita bellum in speculo Kefir evenit.
  Quomodo sacculum caementi tam grave evertere fecisti ut hostis ad laquearia traheretur? Modo cum in Attica foramen speciale incurrit. Molendinum Fritz custodiebat, hic terram pro necessitatibus exercitui Nazi. Fautorum munus est hunc satietorem incendere. Sed quaestio est quod compositus umorescit, puella factiosa in faeneum pernoctavit et in pluvia deprehensa est. Itaque certamina ex custodia Germanica surripere decrevi. Talis fabula ridicula evasit cum cucurrit post eam et clamavit, et cum pependit, etiam funnier fuit.
  Quasi in adductius inclinata, et tunc, cum tamen Alicia molendinum incenderit ... Squeal, fuit ...
  Nunc stat, vel potius tantus rugitus amat ut ne clamores quidem audire possis. Sed Angelica spe non amittit;
  - Hem, quid acerbum, flavus mediocris. Prope est deditionem hostium, licet dentes adhuc crepuere.
  Germani altissima detrimenta capiunt, sed fortes eorum muniti sunt et maxime conchas repellunt, et bombae scopo saepe cadunt. Nazis etiam turres reales habent muris concretis crassis aucti quae succumbere nolunt.
  Alicia solem spectat morientis in occasu, Oculos aquosos aspicit, puella terat;
  - Quam multi ad regna umbrarum eunt... Scarum vel cogitandum est.
  Alicia altum spiritum sumpsit et paene in lacrimas erupit. Cum quis pro reali moritur, et non in matrice, est terribilis.
  
  . CAPITULUM #5
  Alicia evigilavit. Illa paululum frigida adsueta est, sed plus manducare voluit. Pashka questus, insano tinnitu catenis;
  - Utinam escae essent pastilli, anseres assati!
  Arkasha confirmavit:
  - Ita, et Saccharum ciborum nolim fastidire!
  Alicia irata dixit;
  - Et quomodo in cellis SS, et non petierunt misericordiam! Imo non flectimus genua!
  Pashka cum hoc consensit, nudum pedem in concreto impressit;
  Numquam surgamus!
  Sed, quamquam locuto, modus latinarum gravis mansit. Volebam manducare et bibere, et factum est tenebrosum. Non quasi captivum spatii imperatoris, sed forte peius. Mollia nulla lectus, et laquearia violae. Hoc est tertium Reich - imperium crudele.
  Alicia stannum ferro catenam denuo confricare coepit. Deditque stricta, et obesus erat nimis. Iratus mammoth hunc non franget. Immo haesit. et plus cruciatus antecedit. Itast, cum frigere incipiunt, non ita parum ei videbitur.
  Alicia durius atterere tentavit. Magna cupiditas, sed hic motus exiguus, corpus tepefactum fame hebetatur. Meminisse potes quomodo Edmundus Dantes vectes concussit ut vires aliquas musculis saltem restitueret.
  Alicia quoque fricare tentabat. Et fecit aliquid. Interim Hitler colloquium valde infestum faciebat pridie aggressionis contra URSS.
  Fuhrer Goering confidenter affirmavit obsessum;
  - Stalin jet aircraft non habet. Et summam aeris excellentiam possumus numerare.
  Hitler conspuit et latravit;
  - Ita, Stalin sero cum modernisatione suae classis aviationis, etiam in Hispania, noster Messerschmitt superioritatem suam in Il-16 ostendit. Sed adhuc erat primum exemplar Domini Me-109 "A", nunc habemus excellentiam nimiam tamquam aircraft.
  Going adnuit.
  - Gagates Yu-487 mox paratus erit ad launch, capax est 23.5 talenta ferre, et solum elaborationis magis turpis figuram reddens, celeritas currus trecentos triginta chiliometrorum magnos auxit! Velocissimus factus est bomber alatus in mundo!
  Hitler increpuit hysterically in responsionem:
  - Sicut trecenti triginta! Libellus aprum!
  Goebbelus sermonem ingressus:
  - Novae machinae validiores mox paratae erunt, quae significat qualitates pugnae magis etiam augescere.
  Tituli latrante:
  - Tempus est festinandi, novum magnum bellum in naso est. Adversarius noster, Ursus Russicus valde fortis est, ita ut omnes de eo non cogitent.
  Goebbels magno capite leviter in collum macilentus iubat.
  - Vereor personaliter vasta Russiae spatia et hiemes duras. In hac regione multae silvae sunt, et communistae cum doctrina totalitaria plus viginti annos dominaverunt, iuventutem propagandam veneno.
  Hitler abripitur:
  - Et quid vis dicere?
  Goebbels logice notavit:
  - In finibus Bolsheviks liberatur, bellum clandestinum inevitabile! Difficillimum genus belli.
  Guerin snorted.
  - Nos voluntatem Russorum bomb ferit impediendam.
  Similis aspidis Himmler exsibilatur;
  - Bene habemus singulares Partes Jagd ad pugnandum fautores. Pro singulis Germanis interfectis centum togatos faciemus. Tunc aut omnes Russi exstinguentur, aut eos submittere cogemus.
  Göring mussare:
  - Russi unam tantum electionem habent, aut stantes moriuntur aut genuflexi vivunt!
  Himmler assentiens et plane ineptias passus est;
  - Slavum revera animal est, a simia ad hominem transitum. Habitus autem debet esse sicut animal operans. In causa inoboedientiae caedis, in obsequio, in labore, in flagello, in ieiuno cibo.
  Goebbelius interpellavit:
  - Si proposita nostra ita ingenue declarabimus, totum populum circa Bolsheviks colliget. smarter agere debemus! Praesertim libertatem Ucrainae promittere. Sclavos contra Sclavos proficisci necesse est. Praesertim talem Bandera in mente habemus. Multos Russos contra Magnos Russos fovere poterit.
  Maxime autem vires ad bellum contra greges communistarum dare.
  Hitler respondit:
  - In bello mendacia sunt sicut vapores venenati, sed plures respirator non salvabit! Melior est calumniis arma quam proiectum, et ictus melius quam shrapnel! Tuum est hoc, Goebbele, unum populum Sovieticum contra alium constituere! Onerantes musae sclopeta!
  Goebbels respondit:
  - Omnia fiet ut voles, Fuhrer meus. Hoc est personale innovatio mea, creatio singularium augendorum in exercitu. Etiam in Rubrum Exercitu nulla tam potens ars PR quam nos habemus! Quamvis augue rubra multo magis totalis et inclusive quam in regionibus occidentalibus!
  Göring fremuit:
  - Estne multum sensus inanis garriendi?
  Goebbels respondit:
  - Ne dicas! Qui sociorum exercitum dissolvit. Britanni, Galli, Belgae, Batavi plus milites, tormenta, lacus quam nos fecimus, et resistentia in multis partibus minimi, per informationem gratiae nostrae.
  Göring respondit:
  - Hi nostrorum militum ictibus celeriter hostes saxum reiecerunt! Quis augue!
  Goebbels respondit:
  Centum quadraginta septem divisi, octoginta latrones, quattuor fere milies milites in deditionem venerunt. Et putatis sine auctoritate nostra factum esse! Dimidio anno inter se duo exercitus stabant nec se movebant, tormenta non incendebant, et nos indefesse laboraverunt propagandestae.
  Goering:
  - Lacernam lingua terebrare non potes!
  Tituli rixam inter suos subditos interrupit;
  - Sane Goebbeli merita agnosco. Currus eius magnus laboravit! Arma piscinae lingua transfigere non potes, sed turbam corrumpere potes! Galli non magnopere pugnare conantur. Sed causa fuit sanguis ab Negroidibus corruptus. Nunc de negotiis! Satis virium habemus Goering ad URSS opprimendum. Quid intelligentia refert, sed Himmler.
  Limax spectandus respondit;
  - URSS pergit novas divisiones formare et explicare. Maxime lacus nascetur. Iuxta datas renovationes, hostis sexaginta duas tantas partes habet. Sclopeta quoque et equitatus constituitur. Stalin pugnum convenire videtur.
  Hitler frowned.
  - Ita praecurrere necesse est Stalin! Fortiter inflige, contra ictus! Conciliis agite terram. USSR in vere oppugnare decrevi, quam primum itinera arescunt. Meae piscinae per Russiam victor iter proficiscentur! estne!
  Himmler ingemuit.
  - Dolendum est, mi Fuhrer, Russi multo plures lacus habemus quam nos. Numerus eorum secundum opiniones asperas ducenta viginti milia excedit.
  Hitler sibilavit:
  - Proh! Et cur tot! Post omnes, systema Sovieticum retrorsum est!
  Himmler caput renuit.
  - Pro duodecim industrialibus, Russia ingens gradum fecit, vel potius in oeconomia desiliit. Centum officinarum multae domus et officinae aedificatae sunt. Post discrimen initiale, agricultura crevit et praedia collectiva plus et plus cibum praebent. Praesertim Russi commeatus panis et carnium augent ac oleum. Siberia in Russia active explicatur et nova deposita ibi inveniuntur. USSR quotannis augetur, numerus officinarum recentiorum incredibilem rate crescit. Etiam Americani abhorrent quanto celerius Russi suas facultates industriales aedificant. Non, socialismus capitalismus peior est.
  Hitler adnuit.
  - Etiam elementa socialismi in capitalistam systema induxi. Nunc burgenses non possunt, ut prius, maiorem partem pretii superflui absorbere! oligarchus tantum sex centesimas lucri accipit ad sumptionem personalem - hoc genus salarii est. Incredibilia privilegia nostra opifices habent. Fere gratis circum Europam iter possunt. Otium est semel et pro omnibus! In momento olei et cibi sumus breves. Ucraina nobis cibum praestabit, Caucasus oleo. Millions exercitatissimi et educati Russi, Ucraini, Belarusiani nostri paene laboris liberi fient. Fundi rustici locupletati erunt, omnes Germani praedium accipient. Et erunt Ruteni...
  Himmler magno fremitu respondit:
  - Perdidit!
  Tituli digito quatiebat:
  - Exterminabimus initio solos Russos qui rebelles erunt voluntati nostrae. Prudens dominus jumenta non exstinguit. Victos curans populos, ut curas delitescere. Sine causa, noli verberare, sed aliqua displicentia vi frangere. Praesertim quae sint considerationes Rosenbergae.
  Rosenberg, artifex in terris orientalibus, respondit:
  - Inter omnes Slavos, id est apud Belarusos, maxima recipis repraesentativa coetus ethnici flavescentes et caerulei. Illi et Baltae maximam mixtionem habent Germanici sanguinis. Credo purissimum et praeditum Belarusos Germanizari posse.
  Tituli caput renuit.
  - Belarusi sunt imbelles homines! Infirmi sunt, nequeunt ad pugnam. Verum Germanus primo omnium bellator est. Praeterea etiam multi Iudaei in Belaro vivunt. - Hic Fuhrer passus racist ineptias. - Haec gens canino et sanguinem et imaginem moralem Belarusorum corrupit. Nequaquam, sedulo debes cohibere populum istum coram Juda sanguine. Qua omnia inpensa, dubium est, eliminari. Optimum est in his lusus nothi bituminis glandes non terere, sed eas tantum comburere, sicut in Inquisitione mediaevali.
  Himmler respondit:
  - In Europa hoc non fecimus cum Iudaeis. Modo eos in ghetto compulerunt et insuerunt stellas sex acuminatas. Et talis immanis reprehensio contra Iudaeos et semigenera a nobis repellentur, multi socii a nobis victi et in colonias ab USA et Britannia convertentur. Post omnes, plures oligarchi et magnates occidentales sunt Iudaei originis. Estne operae pretium constituere ut contra te sint?
  Tituli fremebant, pedes conculcaverunt et canis canis flavi recalcitravit. Canis cum sanguine reginae ululavit et stridore desiluit. Fuhrer irruit in Himmler et coepit eum percutere, spargit salivam;
  - O canis! Porcus, catulus, sic stas pro vili isto, Judaeorum proles, quae totam terram faecibus obtexit!
  mussat Himmler, caput quassans;
  - Minime, mi Fuhrer!
  Tituli calce Goering in asino cum caliga sua;
  - Cur de porcis taces?
  Goering coaxare, strangulare;
  - Populus Judaeorum es gens latronum.
  Hitler ingressus est in strigem:
  - Hoc parum est!
  Göring continuavit;
  - Forma infernalis!
  Hitler alapam Goering in maxillam:
  - Video te non posse sues, etiam recte iurare! Ego memet Judaeorum curabo. Et tu, Himmler, dic mihi, si te laedere Judaeis!
  Himmler breviter respondit:
  - Ordo est ordo!
  Goebbels notavit;
  - Quod plerique oligarcharum Occidentalium Judaei solerter a nostris utuntur, ad odium inter pauperes contra divites incitandum. Post omnes pugnamus contra mundum sionismum, id est ad felicitatem omnium infimae societatis et mundi.
  Hitler chuckled.
  - Pro felicitate! Bene dictum! Cum ferrea caliga Tertii Reich gressus in fauce totius mundi, haec erit felicitas. Bellum liberationis, ut dicimus, exuendi iugum Bolsevicorum et populi opulenti.
  Himmler notavit:
  - Magnas rationes habemus credere quod Stalin ipse expeditionem contra nos liberationem parat!
  Hitler revixit:
  - Qua ratione!
  Himmler respondit:
  - Etiam carta Exercitus Rubri dicit quod si hostis nobis bellum imponit, tunc exercitus in mundo gravissimus erimus.
  Goebbelius correxit;
  - Si bellum imponunt, augue ludus est! Multo est magis consentaneum est primum ferire, sine mora in te incidere rogum. Praeterea verbum - gravissimum in mundo - indicium est mundi dominationis.
  Hitler frowned.
  - Scio! Etiam in constitutione Russiae scriptum est: USSR expandet usque ad ultimam planetae rem publicam. quare noluit in Britannia terram. Ita, quod Russi Moldaviam occupaverunt, minati sunt oleum Romanianum auferre. Si ad portum iniero, me in tergum ferient.
  Goebbels, stridula tenui voce notavit;
  - Magnum periculum cepimus in Gallia moleste deducendo sine sufficienti praesidio ab Oriente praebendo. Decem divisiones tironum sunt valde debiles contra praedia Stalini defensionis. Praesertim nostra intelligentia documentum consecutus est quod rursus anno 1939 Stalin pollicitus est se ad decem milia lacus, sex milia aircraft, centum viginti tantum pedites divisi et plus quattuor miliones militum. Contra tantam vim infirmae copiae resistere non potuerunt. Si ictus in Maio-June 1940 traditus esset, letale fuisset!
  Hitler abieci:
  - Verebar ne ipse! Sed heroica resistentia Finnorum Stalin deiecit. Exercitus Sovieticus infirmitatem suam ostendit! Quid est Finnia? Omnes tres miliones hominum et dimidium, exercitus qui unam piscinam non habet, omnes quingenta sclopeta levis et centum aeroplanorum plywood. Pugnaverunt cum Urso Rubro, qui plures milites quam tota multitudo Finniae habet. Et non dederunt, Stalin Finniam devorare non neglexit.
  Himmler chuckled.
  - Aryan sanguis!
  Goebbels notavit;
  - Russi autem per Mannerheim Lineam perruperunt, et fronte invadunt. Damna sunt ingentis, sed audivi a Finnis de usu novae piscinae validae KV-12, cum 252 mm howitzer et IS-3 cum tormento 130 mm et dolio longo.
  Himmler adnuit.
  - Russi talem piscinam habent! Et crescebat numerus eorum. Quot sint, prorsus nescimus, sed pauci saltem sunt centum. Et in ortum output. In Kharkov et Leningrad, novae officinae ad piscinas producendas aedificantur. Certum est fabricam novae facilitatem ultra Urales incepisse. Verum, productio piscinarum BT-8 et BT-9 rotatorum imminuta est et pro eis exemplar piscinae T-34-85 apparuit. Marshal Kulik per hoc exemplar inrupisse tradunt.
  Hitler revixit:
  - Tractus obtinuit!
  Himmler respondit:
  - Nulla photo tantum. Praesent non magna. Gallis similes S -35, etiam obliquis armis, paulo inferius silhouette. Verum, incessus effectus multo melius, machina est horsepower 500, diesel.
  Hitler chuckled.
  - Zizy Gallos non adiuvabat!
  Himmler respondit:
  - Ita dicunt, tormenta nostra contra arma eorum non valebant. 56 mm frontalis iocus non est. Praeterea si S -35 bombardam tantum 47 millimetri habet, tunc T-34 76 миллиметровvalde decentem habet. Praesertim proiectum Sovieticum ter gravius est quam nostrarum T-3, cum 50mm sclopetis educatum.
  Hitler ad ingens vas cristallum prosiliens, florem roseum apprehendens et in manibus eius trepidus collabatur. Ad spinam se pungit, et ululavit;
  - Hic sunt pedestres! Cur non clavos inciderunt?
  Duae graciles, pulchrae, flavae puellae in vestibus caeruleis apparuerunt. Spinas cum parvis forficibus fortiter secare coeperunt. Hitler digitos in os posuit, sanguinem suxit, et subito puellam in elasticam, asinam rotundam, feriendo exsiluit. Clamabat, Fuhrer in lingua strepita gypsy;
  - Sed equus!
  Himmler continuavit:
  - T-34 cisternina ex 76 mm tormento penetrare potest et celeritas proiecti initialis 630 chiliometrorum 50 mm armorum 50 mm T-3, ad distantiam plusquam chiliometrorum.
  Fuhrer, rapiens puellam crinibus trahens, ut equa, rubiginea, in voce ferruginea tibia;
  - Iam hanc famam legi! Sed tamen, perspectiva T-34 tam debilis est ut haec piscina non possit e longinquo incendere excedentes 500 kilos ... ugh, metra. Ceterum, cum forte feriendi!
  Himmler libenter consensit;
  - Ita, optica Sovietarum conspicue post! Intelligentia autem retulit novam plantam, recentioribus technologiis adhibitam, prope Kioviam aedificatam esse, ad optica producenda. Ita duobus vel tribus annis Russi lacunam claudent.
  Hitler, crines flavi decoris circum manum flexos, eam laedere conatur, exiliens;
  - Tanto magis ratio USSR primum ferire! Aliquot ante annos et concilia tam valida erunt, ut casus minimi non habebimus.
  Himmler confirmavit:
  - Praeterea sunt contumaces, increscentes rumores, quas Stalin primum nos oppugnare vult. Ceterum copiae ad terminum distrahuntur, magis magisque divisiones formantur. Fortasse Russi hoc anno iam percutient.
  Goebbels respondit:
  "Multae partes sunt, sed nulla est plena robur undeviginti millium hominum. Nova aeroplana in regiones occidentales iam advenire coeperat, gubernatores Sovietici ne dominum quidem fecerunt. Sed quid de gubernatoribus, de disciplina et de nautarum fuga educatione non perfecta, multae aircraft sunt sine gubernatoribus. Sunt etiam nautae piscinae non satis exercitati, sunt concilia nulla hoc anno, non sunt parati ad frontem aperire.
  Hitler futuit faciem puellae pulchrae in laeto, rosae rubo. Obsistere non audet, quia vivi ipse, Fuhrer, imperat. Spicae mollem faciem transfixerunt, teretem pungentes. Puella clamare voluit, sed mors in conspectu Hitleris glacialis legebatur, illa paralysi esse videbatur, paucae guttae sanguinis in humida tellure vasis ceciderunt.
  Amavit Fuhrer humilitatem, et iterum, papam percutiens, servum infelicem Hitler dimisit;
  - Canis abiit! - Tunc aliquoties trepidus, vellicans caput suum, dixit: - Stupens significat vincere! Praeceptorem monitum de percutiendo, vel fatuo vel sancto, quod per se idem est! Sanctitas est certissimum turpitudinis signum, et dulcedo coloris muscae agarici!
  laudatur Goebbels;
  - Quid sapit verba!
  Himmler respondit:
  - Ingentes facultates naturales URSS, ingentes expansiones et efficacia systematis Sovietici, non expedit nobis ictum differre. Et quaenam sint alterius modi dilatationis...
  Göring respondit:
  - Puta, exempli gratia, Africa! paucas ad meridionales partes delectos mittere proponamus, qui Italiam ex clade conservarent. Libya et Aegyptus multum olei habent, et Africa Aequatorialis magis. Africa Australis dominium Britannicum, et Namibia nostra, adamantibus et auro plenum est. Ingentis fecundae servi Nigro. Hic sunt coloniae nostrae, maria calida.
  Hitler maledixit, pugno moltus in alvo ;
  - Ita, iustus timet bayonets Russiae.
  Göring respondit:
  - Timeo Russiae hiemem! Nostrae carbones fueled simpliciter durabuntur. Calculus hydrolyticus, temperatus minus novem graduum, in fractiones non combustibiles putrescit. Et in aviatione non est satis lubricatio. Uno pedite Moscuam ducere non valemus.
  Goebbels notavit;
  - Et uncto in submachinis sclopetis et sclopetis etiam in gravibus frigoribus concrescit. Tantum singulae SS unitates, quae in Norvegia militaverunt, speciali uncto gelu resistunt.
  Hitler elevans
  - Nihil, pacta cum frigore!
  Oculi dilataverunt euntis.
  - Quomodo is qui?
  Pro Hitler, respondit Himmler:
  - Coetus magorum et magorum speciale et psychicum telum excogitaverunt. Nos ad astrorum contactum altiorum virium spiritualium perducit ac sinit nos ad exsistentiae rectorem converti. Hyemem calidam et siccissimam nobis promisit.
  Hitler chuckled.
  - Novissimo tempore magi pugnae facultatem afficiebant Britannis et Gallis ita ut feroci animo amisso perirent. Idem nunc fiet.
  Goebbels notavit;
  - Numerate magicae in aetate atomi!
  Hitler vasum recalcitravit (Goebbels verberari noluit, homo nimis exiguus et fragilis est, eum graviter debilitare potes) Murrina secundum speciales receptacula facta superfuit, et Fuhrer crus arripuit et clamavit:
  - Oh dolet!
  Goebbelus ad Fuhrer cucurrit et crure perfricare coepit;
  - O magne domine noster! Hoc non exspectavi.
  Hitler subito trepidus risit.
  - Ita te mutum lusi! Nunc eamus ordine. Investigatio laboratoria factum telepathiae constituit. estne!
  adnuit Goebbels.
  - Ita, sic meus Fuhrer!
  Hitler perfricare manus
  - Hypnotista sum ipse! Hoc ergo est quod dicit! Astrales quaedam altiores et mentis sunt copiae. Magia quidem res est. Velut traductio cogitationum per spatium.
  Goebbels respondit:
  - Apud me talis fuit causa. Domus erat ruitura, ordinem mentis sensi et raptim discessi eam. Vox visa est dicere: Abi, periculosum est! Et post tres minutas hoc factum est.
  Hitler confirmavit:
  - Accidit mihi in Primordio Belli Orbis Terrarum. Ordinem accepi antequam bomb exiret fossam exeundi.
  Goering confirmavit;
  - Et maioribus virtutibus servatus sum. Avis ad gubernacula sedere solebas, et tum semel ad dextrum jussa erat. Quidam sagacitate! Relinquetis, hostis plane emissus est, et vivitis! Totum bellum sine vulnere perrexi, et quinquaginta octo aëronavibus exortum. Optimus aces in Germania - sum!
  Hitler respondit:
  - Novi merita tua Hermann. sortilegis credis?
  - Unus ex illis praedixit vitam meam fore in periculo gravi, sed ansam effugere possem!
  Hitler chuckled.
  - Non me derelinquas! Si vis suspendere te, suspendam te sine ulla mora vel provocatione.
  Euntes rusticitas arcum tentavit: in via venter eius erat. Accentus etiam grunnitus est;
  - O Fuhrer!
  Singultus Tituli:
  - Denique Barbarossa consilium iam obsignatum est. Novem tantum exemplaria confici iussi et indicari. Ictus exercitus nostri sicut fulgur, nisi cum percutit cognoscent! Si quae sunt aliae obiectiones vel considerationes.
  Timide Goebbels dixit;
  - Opus est ut a Pontifice petas ut Bolsheviks anathematizatur. Puto Mussolini similem ictum habebimus.
  Tituli snorted.
  - Benedito nimis debilis est! Monarcham adhuc imbecillem animo tolerat, licet iam sit rempublicam cum duce condere.
  Göring respondit:
  "Iam diu consilium regis casum constituunt.
  Tituli snorted.
  - Mussolini consilium meum non auscultavit, nec bellum denuntians Melitam oppugnavit. Propterea Britanni Italiam nunc affligunt. Ridiculum pasta cum duce limitata. Arietis ab Arietis agitata. Secundum numerum, Itali devictos patiuntur, et tamen se posteritatem Romae antiquae vocant.
  Himmler latrante:
  - Corruptus sanguis!
  Sonuit Fuhrer:
  - Pressius!
  Carnifex unus numero questus est:
  - Antea Romani flacentes et caerulei erant, donec cum Mauris miscerentur. Nigros genetics messed up!
  Tituli pugnum.
  - Prorsus! Miseranda creatura!
  Göring suadet:
  - Forsitan, iubemus, Scoreli regem crepitet, ac reponat Ducem cum iuniore et politico magis strenuo.
  Hitler frowned.
  - Dubito utilem! Difficile est lupum inter oves invenire. Germanorum gens ducum atque heroum. Omnes aedificandi et sepeliendi satis capaces sumus. Sit scriptor concreta terga scindendum concretum. Sed in communi sumptu Mussolini de Russia cum eo postea loquemur. In consiliis meis eum non comprehendi.
  Goering quaesivit;
  - Et quare?
  Hitler chuckled.
  - Bastardus hic stipes est, ille me a Russia ferire dissuadet. Mussolino semper ignavus est. Quasi nescio quomodo cum Britannia et Gallia pactus sit, promittens secundam contra Germaniam aperturam.
  Himmler arridebat.
  - Etiam correspondentiam habemus! Procuratores nostri originalia surripuerunt et ea cum exemplaribus reposuerunt. Ne cures, mi Fuhrer, Mussolini a nostris cingitur tanquam lupus vexillis.
  Tituli sedata:
  - Italia habet quadraginta octo miliones hominum, non computatis coloniis. Copiae eius nobis valde utiles erunt. Attamen Gallia, una cum coloniis, incolas plus quam URSS plus ducentis miliones habuit et sicut domus chartarum comminuta est. Viam quam multi in imperio rubro habitant.
  Himmler respondit:
  - Solent CXCIV decies, sed secundum quosdam data, eventus census plus sexagiens aut ter!
  Hitler frowned.
  - Russi numero abundant, et a tergo nostra Britannia currit. Una cum coloniis et ditionibus habet octingentos miliones. Aliquam ut ultricies monstrum.
  Himmler respondit:
  - Magnae coloniae sunt fortitudo et infirmitas! Multi Arabes et Prohibei parati sunt nostros copias sustentare.
  Hitler grinned:
  - In genere, semper observantiam Islamicas egi quam Christianismi. Doctrina te percussit in dextera maxilla - sinistram tuam verte: idiocy. Vertit homines in servos. Slavi stulti tantum Christiani esse possunt. Et fides Allah bellis utilis est.
  Goebbelus consensit;
  - Multa bona sunt in Insula! Exempli gratia, polygamia!
  Tituli risit:
  - Certum habeo polygamiam inducere!
  Uxor mea non sapit! Totum orbem Germanorum frequentare debemus. Et feminae de victis gentibus reparari possunt.
  Rosenberg confirmavit;
  - Tot sunt pulchrae, formosae, graciles feminae in Oriente.
  Hitler notavit:
  - Non integra!
  Rosenberg respondit:
  - Sclavi corporis fortissimi sunt. Multi validos liberos sanos parere possunt. Pulcherrimas et cultissimas earum existimo donari posse ut juniores uxores SS, et illustrissimi milites Wehrmacht, ut liberos pariant et circum domum laborant.
  Hitler caput renuit, quid dicere vellet, necne, non liquet. Tum obscuro sonuere;
  - Etiam experiri potes! Solae imagines harum feminarum in novis diplomatibus nudae esse debent.
  Goebbels chuckled.
  - Valde rationabile! Mulieres sine vitiis corporis eligemus! Par cuiusque creaturae!
  Hitler respondit:
  - Praestantissimus potest esse tres vel quattuor! Hic, exempli gratia, praeter crucem ferream cum adamantibus, ut nudam busty Slavicam ubera magnifica et coxis late patefaceret.
  Goebbels suadet:
  - Et quod? Magna erit! Ego quoque Slavos alta amo.
  Euntes slurred;
  - Est quod brevis es!
  Offensus Goebbelus;
  - Napoleon et Nemesianus etiam breves erant. Post omnes, ut aiunt: haedus a capite ad calcem, bestia a capite ad calcem!
  Göring snorted.
  - Ideo lacinia una non deesset. Parva gigas magni sexus - frigus Goebbels!
  - Non quod aper es!
  Hitler interrupit "emptorium":
  - Futurum bellum cum Russia omnes copias et opes absorbebit. Sic ad feriendum centum et quinquaginta divisiones intendo. Praeterea notabiles numeri ab sociis nostris collocari debent! Sed hic res est, haec loquacitas!
  Himmler respondit:
  - De ss linguas breviabimus! Solum mensem ultimum exploratores paene quingentos cepimus!
  Hitler quaesivit:
  - Omnes confessi sunt?
  - Maioritas! Navalia magna sumus in rebus tormentis.
  - Oportet mille figuram. - Tituli duo petala rosae mandunt et manduntur. - tenete cum familiis. Torquet liberos in conspectu parentum, cruciatus parentes in conspectu filiorum. Oblivisci pietatis, magnum habemus propositum - mundi dominatum et omnes, qui huic impedit, perire debent! Pro magnae Germaniae gloria!
  Himmler respondit:
  - Multi investigatores nostri crudelem remediis contra mulieres et pueros adhibere erubescunt!
  Tituli pedes impressit, sputum spargit;
  - Languentes in campis coniunctis! Ad poenitentiam. Qui merentes SS norint : benignus proditor, mollis proditor. Omnis Germanorum machina exitio ferro fieri debet. Specimen: rus esse debet unum continuum castra et carcerem.
  Circumstantia exclamavit in voce;
  - Heil Hitler!
  Mareschal Goering cecinit;
  - Ad sclopeta pro butyro spank - hoc proverbium non est mediocris fabula! Hic reptans piscina - non pedet! Praecedit fabula!
  Omnes ridebant;
  - Oh sic- Goering, oh sic ace! Tabernus cum adductius in oculo!
  Tituli snorted.
  - Age, Herman, saltare!
  Goering faciebat hippopotamum choro. Ille ita abductus est ut in mensam ascendere conaretur. Sed non obtinuit, et magno impetu volavit, chartam ponderis trahens, figuram Napoleonis, imaginem Hitlerorum et fasciculum folder. Imaginem Fuhrer ab ictu in caput aprum scissum est. stridore ferinum erat, et sanguis effusus. Tituli iussit:
  - Adiuva eum!
  Aliquot puellae in vestitu caeruleo volaverunt, Goering apprehenderunt et caput eius fasciare coeperunt.
  Goebbels snorted.
  - Dolorem habere non potes! Os Est!
  mussat Himmler:
  - Oh, hoc non facile est, hippopotamum e palude trahere!
  Goering delatus, et Hitler, aspicientes omnes sub latratu latrante;
  - Egredere de via cretins, taedet te!
  Comitatus e maximo munere Fuhrer ad currendum evolavit. Tituli quadrupedum conscenderunt, et post eum latravit;
  - Woof! Proh! Proh! Corvus! Ego te plaude scopae!
  Quadripedum ambulavit, pede eius aurem scalpendo. Solus egressus, Tituli mensam conscendit et cogitabat, secum loqui coepit;
  - Circumvenior nebulonibus et cretins! Omnes timidi sunt! Vili viles inertes omnes et insidiosi sycophantae. Proh Deum quam cretins circumdatus sum! Totam Europam vince, a genibus tuam gentem excita, et in fine funditus sola manes.
  Sed honestus est magnus princeps Hitler. octingentos ferme annos principatus, vastata locorum discrimine, non restituta tantum, sed etiam inusitato fastigio evecta est. Industria plus quam tripla est, et habita ratione victarum, quinque semis ad 1932 comparata. In uno bello Finnico Russi multo plures milites quam Hitler ceperunt totam Europam. Talis triumphus est velocitas victoriarum ut Napoleon, Genghis Kan, Alexander Magnus invideat. Ac deinde Africa pars Asiae, Australiae, atque etiam America cecidit. Nomen eius per totum mundum personet. Et unus tantum est homo ante quem tremit Adolphus! Stalin filius nobilis viri Russici Przhevalsky et simplex Georgianus rusticus mulier! Non Judaeus, sed capax, astu et fallacia alicui Judaeo committere. Stultus sane est Stalin, qui Britanniam et Africam permittat Hitler, in tergo Tertii Reich infliget ictum. Certe ipse - ibi pro eius Hitler fecisset! Heu, Goering dux non natus est, nec elementa intelligit. Is est Fuhrer, et ideo Goeringum successorem constituit, quod ob apri mentem per conjurationem prorsus tutus sit. Semper periculum est, quod successor tibi renuntiatus, processus processus accelerare volet et te necabit. Hic Hitler paucis tantum annis antiquior est quam Goering. Dissimile aper, non fumum, non bibit, non crapula, pondus aspicit. Sed adeps minus. Verisimile est Goering posse, si vis maior non fiat, superesse Fuhrer. Hic itaque successor, sic in committit. Alterum genus Goebbels. In augue, ace- pliciter est, officia eius factioni sunt enormia. Pulchellus doctus, eruditus, fortis, sed infirmus! Potestne Fuhrer magnae nationis prope pumilionum et claudum esse? Verum, Hitler ipse omnia 166 см, etiam paulo infra mediocris et minime fortis est. Cum operam dedit in scholis pagis, ausus fuit et auctor. sed in palaestra a fortioribus studiosis caesus et humiliatus est. Puero autem initio conscientiae suae exclusivae imbutus, valde laborabat. Ab adulescentia malus non fuit, nunc etiam sanguinis fluxum atque flagitia interdum timet. Nunc in conspectu suo duxit ut fatuus. Quomodo infunduntur anphytaminis afficiuntur. Necnon et ambitiosas ostentantes se occultandi cupiditas, suam imbecillitatem ac nuditatem. Sciebat enim se male gerere, sed diabolus in capite eius occubuit. Esto tyrannus, opprime omnes et perde! Crudelis dominator esto! Tu Fuhrer es, Deus es, omnes irrideas oportet. Et quid si novam religionem tuamque Trinitatem conderes, cuius caput fieri posset Fuhrer. Quomodo, inquam, scientia incidit. et fortasse viri docti Tertii Reich et aliarum nationum victarum eum immortalem saltem efficere poterunt. Omnino magi pollicentur potionem inventurum quae iuventutem restituat.
  . CAPITULUM #6
  Omnino fatigatus attritu catenis, famelicus et fessus Alicia iterum obdormivit in soporem. Illa in primo loco valde sitiebat. Recessit fames. Pashka et Arkashka etiam passi sunt, sed tenuerunt. Dum cohors Hitler ad filios non est. Quin et in compedibus et in frigido, atroque fundamento, sine cibo et potu, cruciatus est. Sed saltem in somnio aliquid heroicum videre potes.
  Et in hoc parum consolationis reperies;
  Noctu, Soviet lacus et pedites iterum ad arces Zeelov expugnandas irruerunt. Noctu explosiones cuniculorum et testarum maxime claras et scaryres spectant. Multi tot millia sauciorum gemunt et diu gemitum faciunt. Videntur ipsi Zeels in caelo, micatis anti-conchis et multitudines tractus, machinae sclopeto- rum incendiariarum , tamquam portae cosmicae inferorum, in quibus vires universalis mali, inestimabiles potentiae. coacta funt.
  Multum effusus est sanguis, multum, et nudae puellae crura nunc et tunc haerent in liquore purpureo coagulato. Est creepy et abominatio.
  Angelica ei manum fronti imposuit et dixit:
  - Hic fit, quam paradisus e contrario!
  Alisa Selezneva quasi mechanismum Turris Eiffelia volvens graviter ingemuit:
  - Paradisus est oppositus, infernus vero, proh dolor, verus est semper. Circumsequitur igitur!
  Instead of answering, Angelica ad figuram accendit, vix in luce ignis conspicua, e pariete fracto pillbox reptans. Sed adhuc peditibus Sovieticis accurato et condenso igne occurrerunt. Lacus interruptio ibat, clivum ascendere conatur.
  Hic non satis prospere consilium piscinarum IS-2 adfecit. Magnum pondus in fronte scutulis ducitur ad rotam lapsus cum ad tumulum movere conatur. Hoc fecit vehicula movere in spiram quasi transversa, et quaedam piscinae graves simpliciter stabulantur. T-34-85, vicissim, ascenderunt. Ex quo fumus pulvere mixtus, iratos tussire milites facit. Multi enim eorum et glandibus conciderunt, et intolerabili ardore defessi sunt.
  Puellae quoque non steterunt, sed breve currit, susum ivit. Pedes nudis calcibus micabant. Hauserunt etiam ardentes, ac foetores cadaverum putridarum, carros ambusti, et foedissimas syntheticas escas.
  Susum, Soviet T-34s erant in ob ingratum admirationem ... Carros radiophonicos nanum "Chess equitum". Aries Soviet lacus eos agitans.
  T-34-85, cum suis commodis, etiam incommodum habet - armatura magis infirma frontis armaturae puppis carinae. Conchis autem detonsis, horrore quodam modo.
  Alicia et Angelica nudas perusta crura tangere coeperunt multo velocius. Necesse est ut equos in statione corrumpant kamikaze.
  Alisa Selezneva iussit:
  - Percute monstra illa in antenna...
  Angelica confusio exclamavit;
  Etiam non placerat nisi. Celeritatem sub centum chiliometrorum per hora habent, et parvi sunt quantitatis, et nihil in tali fumo apparet.
  Alisa Selezneva respondens cecinit:
  - Caelum fumo pice non conspicuum, sed corpus inferorum adhibetur! Sed electio talis dzhigit ad te, sub lecto seu pro causa pugna!
  Angelica iratus est.
  - Dzhigit iterum! Tu solus habes virum in animo ...
  Sed ira subtilitatem bellatori addidit ... Tamen, sniperi aliquantum sero erant, plerique "Chess Horses" iam per "furcam" edendo praedia Sovietica cum remigibus edendo vel inspirando erant, quod essentialiter est. res eadem.
  Sed a metus ut nisi vehicula aliquam. Milites Russici sunt! Ac refrigescant mulieres Russian!
  Hic, verbi gratia, nox, cum omnia in fumo densissimo sunt, et sanguis diffunditur, cum nullus alius locus est quam in inferis, puellae iocatae et emissae sunt. Alisa Selezneva tres radiophonarios harum mortiferarum novitatis machinis removere curavit.
  Angelica sapienter posuit;
  - Nulla machina non ab hominibus fabricata est, nec ab eis commota est!
  Selezneva, qui erat socius Komsomol in somnis, audacter incepit:
  - Possibile est artificiosam quam homines creare, sed hominem perfectiorem effingere supra potentiam Domini Dei!
  Alicia pugnans, ingenio fulsit, et vox validissima cannonadium interclusit, ab explosionibus tormentorum et solum monstrosa aeris et soli concussio. Sed haec puella, quae terreri poterat, timere non poterat? Quid interest? Atque in illo! Timidus non ludit hockey! In prima acie proeliantur. Ceterum pellentesque ex tuto sibi tegumento procul mittere solet.
  Puellae locum mutare constituerunt et pedites suos adiuvare, iam cacumen appropinquantes. Hic, in cursu, Alicia in vitulo fragmento vulnerata est. Ita, et fragmen metalli candentis in musculo puellario valido adhaesit. Alisa Selezneva cecidit et, depositis sclopetis coactus, ferrugineo, ferro torto eruere coactus est. Quod quidem experientia non admodum iucunda fuit.
  Et Angelica paene oculum amisit... Itaque primo intuitu glans ricocheta innocens e machina magna sclopetorum callida evenire potuit ut eam funestam esse posset. Et nihil figere...
  Angelica ululabat;
  - O oculi mei, hoc non est e fabula!
  Magna clades inter lacus et densior testa ex hostibus, rursus pedites cubare coegit.
  Alisa Seleznev testa e vitulo musculari expresso tandem gemitum emisit;
  - Hic lusus est e ferro proiecto imperfecto! Non me parum debilem fecisti! Nunc quis.
  Puella se in obliquum iactavit et in acervum plurium cadaverum offendit. O Deus, quot hic milites mortui sunt. Ex his videri potest sclopetis impetum MN-44 accensis. Ipsum nothi letales, impetus sclopetis cum cartridge intermedio et altae ad hoc genus teli efficax extensio. Forsitan optima oppugnatio sclopeta secundi belli mundani, quod feliciter satis sero apparuit, cum Wehrmacht iam clades manifesta facta est.
  Et cadavera, caro fracta et mutila, unde crura eius mirabilia labuntur.
  Jam et contumaces corvi coaxant, qui vel ictus vel fragmenta non timent, parati ad epulandum in cadaveribus.
  Et non modo parati, sed iam sedentes, et sine ulla dubitatione reliquias nondum refrigeratae devorant.
  Alisa Selezneva tale sacrilegium stare non potest et, licet in tali detestatione glandes expendat, sine dubio excessus est, praesertim cum pugnatur, sed... Affectuum premunt puellam et iaculatur, ut simul cum pluribus corvis irruat. unam glans.
  Per idem tempus Alicia clamat;
  - Nothi! Vultures, scaventores, quid agitis!
  Angelica iungitur. Corvi tritures... Et tunc iam satis exacta copia cartridgeum ad finem venit ... Alisa Selezneva maledictus:
  - Minime! Hem, verus stultus sum! Sic vulturum pennas purgavit.
  Bellator rufus nudum solum post aurem ei impingebat et respondit:
  - Immo scimus mundare, sed non ordines Nazis .. .
  Alicia graviter offenditur;
  - Ave! Iam Fritz, paene tota aciei pereschelka vel coortus sum... Melius est ut tropaea MN-44 obtineant. Bonum est hoc, et comminus pugna, quam sclopetis automatic!
  Angelica, proximam superficiem examinans, rithimi dixit:
  Bonum esse cum sclopeto;
  utque furore ferite ferro!
  Ad sanguinem sicut cataracta -
  Infernum destrue - malos necate!
  Alisa Selezneva adnuit aureum caput;
  - Sic iustum est... Macta et clama!
  Puellae in infundibulum munitum fractum reperunt. Stuffy ibi erat, et vulnerati Germani gemebant... Quantus horror sit, tenebras perscrutans, et iocans fractos, ossea, ossa, cuticulae, cuticulae, pulticula ex sanguine, dimissa intestina, tegulas marmoreas fractas, micas concretas tuis. manus et pedes ...
  Alicia sane bene noverat Germanam, et Angelica perita. Alter militum delirat, alter potius cohaerenter et distincte mussat;
  - Angeli aeternae astriferi gehennae; Videtur quod omnia in universo destruantur - necesse est gyrfalcon celeriter in caelum volare - ut animam a morte defendat!
  Alisa Selezneva petivit in bonis germanicis:
  - Dic miles, ubi est cellula tua cum tormentis conditis machina?
  Bellator percitus et admirans quaesivit;
  Esne nox mediocris? Caeruleum...
  Alicia, puella pupae sono, jocando respondit;
  - Non, dissimile Malvina, comae caeruleae non sunt, sed quomodo dicere ... viburnum in sole ...
  Germanus incredule dixit;
  - Tunc viderem eos etiam in tenebris .. .
  - Ut Russi me jacerent vel raperent. Imo verus Aryan debet sibi stare! Alicia acriter rupit.
  Germanus paene ad summum fastigium surgit ac deinde caput in summo pavimento concretum percussit. Rugiens flevit;
  - Bene, dolet tam valde... Percussit me .. .
  Voce et odore iudicans (Alisa Selezneva in somnio, sicut verus saboteur, odores discernere didicit, prope ad modum sanguinis sanguinalis), valde iuvenis erat. Ut non paeniteat... Alicia dolebat pro omnibus, etiam si in bello oblitus sui victimas esse homines, tunc in otio suo lacrimas ardentes emisit et ad proximam templum cucurrit ut ibi candelam poneret.
  Imposuit puella manum super caput eius, et traxit eum ad eam, osculans eum super labiis suis;
  - Tu mi... Crede mihi , cito hoc bellum finietur , et bene vivemus .
  Adolescens satis rationabiliter objecit;
  - Quomodo finiendum cito si hostis ad portas Berolini est. Haec caedes alterum saltem quinquennium durabit, donec Moscuam et Londoniam capiamus!
  Alisa Selezneva hic ipsa obmutuit;
  - An credis esse veritatem in tam difficili casu quam inaudito vincere?
  Iuvenis non cessit, et argumenta ad litteram invenit;
  - Sed tamen Russi victoriam suam crediderunt, cum viginti tantum chiliometrorum Moscuae essemus et, ut pulchrum essemus, aestus belli rursus curavimus. Cur igitur non possumus, heroice in extrema parte Berolinensi pugnare, victoriam finalem nostram credere?
  Alicia, osculans Guidonem in fronte exarata, respondit:
  - Et ideo ... . Cum Moscuae portas stetimus, Russi multa milia chiliometrorum territorii post eas adhuc habuerunt - Nizhny Novgorod, Kazan, Sverdlovsk. Et deinde Sibiria ad Oceanum Pacificum .. .
  Intervenit adulescens;
  - Nu et hoc cum hoc!
  - Tum! Russi alicubi se reciperent, et in nostro situ iam auxiliorum copiae ad Albim iam appropinquarent. - Alicia vix coegit vocem eius exprimere, poenitet et angorem ex talibus eventibus. - Terribilis est, sed ultra Berolinum non habemus terram. Nusquam est receptus!
  Puella homunculum iterum osculata est et manus iuvenis sensit incipiunt imaginem eius timidissime mulcere. Sed tunc subito jubar lampadis, fractis pillbis tenebris secans, percussit, et vox irata Angelica idyllium diremit;
  - Id quod agis. Sed mulieri rapere virum...
  Alisa Selezneva socium suum fremuit:
  - Iustus es vulgaris "hamlo"! EGO iustus volo consolari guy qui vere infelix est. Finge te pro eo, quomodo sentis?
  Angelica fremuit;
  - Minime cupio. Praeterea cum mater mea vivus cremata est, propterea quod saucius miles tegit, non minus eram infelix quam nunc haec monstra. Intellexisti hanc retributionem! Et habes, inquam, cogitationem medii aevi nun.
  Alicia puduit et penitus abiecit dementem guy Germanum. Tum illa placidius;
  - Nonne tormenta habes machina?
  - Non potes videre caecum, hic quattuor frusta sunt et illis horreorum sacculum! Angelica fremuit. "Tempus est conscensis!"
  Alicia iuvenis interrogavit:
  - Num contra Germanos pugnabis nobiscum?
  Iuvenis negative caput renuit.
  - Minime! Potes me occidere...
  - Cum voluptate! - Angelica iecit homuncionem pistol in corde improviso. Glans frenum exacte percussit et fons sanguinis coccinei e pectore respersus est...
  Alisa Selezneva sicut tigris fremuit et in socium suum irruit. Magna pugna feminae coepit. Angelica, quamquam magnas habebat facultates in manu certaminis, cana tamen aemulus multo furiosior evasit. Alicia pugni prorsus in facie feriunt rufi bellatoris . Illa genibus flexis respondit, et sanguinem de naso suo profudit. Ambae puellae etiam dentibus utuntur et capitibus cornibus.
  Primo, inceptum densa pugna iratae Aliciae pertinebat. Sed tunc Angelica equum aduncum obtinuit ... Ambae puellae se mutuo verberaverunt. Tandem lassitudo et dolor coegerunt eos ut resipiscant aliquantulum et sederunt facie ad faciem inspicientes in oculis eius ... Alisa Selezneva prior penituit;
  - Quam omnino liaec facta est in hoc bello... Imo, sane, doleo pro homunculo, sed hoc omnino non est cur socium occidendi.
  Angelica constat.
  - Sane, non causa... Ipse me stultus evasit, et porcum cum inermem iecit. Sed certe nondum validi sumus ad resurrecturos interfectos!
  Alicia plectrum agitavit, cui crines ante proelium torsit, ut in tenebris fulgore suo eam non proderet. Puella durius dixit;
  - Quid ergo? Eamus hostes pugna!
  Puellae iam plenae erant... Sclopetum sniper in tergo erat, et sclopellum submachinum utrobique. Eunt vel potius in pugnam currunt.
  Nox etiam proelium ad primum iugum trahebat, inopinato etiam Nazis scopo. Potentes lacus et auto-repellenda tormenta ultro incessebant. "Ferdinandus" modernisatus, id est, cum potiore tormento equitum 800 equitum, "Jagdtiger" et "Tigri regiae", tantum sex vehicula gravia erant, binae singulae, sed Pantherae margaritae.
  Cum lacus Sovieticus lassi essent, conchae rupturae et machinae sclopetum irruperunt in pedites...
  "Pantherae" et "tigres" valde periculosae sunt vehiculis, valde celeriter accendi cum tormentis semi-automaticis et compositionem telarum habent. Sed iam gravis Angelica obtinuit arma: capta faustpatron. Illa etiam in cubiculo celare curauit.
  Puella scopum suum eligere coepit... Alicia libenter ei suggessit;
  - Age, "Tiger Regius", carissimus est, et iubere tibi dabitur.
  Angelica elevaverunt eum.
  - Oh non! Raeda maxima Jagdtiger est, eamque vides hic cum machina equitum 1060 modernisatam. Hac machina, pensans 75 talenta, monstrum ferro attigit montem ascendere. Praeceptum itaque pro eo dabitur!
  Alisa Selezneva graviter ingemuit;
  - Quo tendis? Ceterum arma ubique habet, nisi erucae?
  Angelica subdola adnuit.
  - Et unam dolum scio pro curru .. .
  Alicia incredula fuit.
  - Dominus? Quam cautelam haec raeda non minus quam 100 millimetres armaturae habet.
  Instead of answering, Angelica repit versus lacus hostes sensim proficientes. puella quasi anguis commota est.
  Aliquot Soviet T-34s ignem hostibus patefecerunt. Sed Jagdtiger in fronte figens vanum est exercitium. Post omnes, 250 millimetris nullus iocus est! At ipse respondens sic seret.
  Iam in autocineto Sovietico accensus est, sed in motu periit, quamquam proiectum pondo triginta chiliogrammata, etiam armatura transfixa, iam est...
  Angelica etiam propagines, placuit spatium satis esse. Explosio increbrescentia auditur et currus gigas simpliciter seorsum spirat. Puella stridit;
  - Quod pulchritudo! Hic ordo est sicut ex rubo!
  Post haec, bellator rursus repit.
  Tamen a Germanis responsum fuit. Hic sunt celeberrimi Xe-162 Salamandrae. Valde perniciosi sunt, et valde periculosi. Etiam tormentorum aeris 30-millimetris ignis cum lethali vi periculosus etiam pro Ils.
  Iam canis pugna est, et Alicia Salamandrum cum ictibus e terra deducere conatur. Quod cum planum sit lignum fere totum, hoc omnino verum est.
  Raeda levis armatura tantum in fronte habet. Et MH-44, omnis quinta glans cum phosphoro capite ad meliorem tendentem, praesertim in tenebris. Et tale caput speciale etiam gasoline incendere potest.
  Angelica etiam hoc intelligit et ignem Salamandrum rumpit. Quanquam, nimirum, ace- tissimus tantum in tam alta velocitate currus a terra ingredi potest.
  Alisa Selezneva socium suum adhortatus est:
  - Te sine meta cecidisti, tunc certe feries. Et si cogites, cola, certe falles.
  Angelica Salamandra ignem patefecit, volutabatur incendio, nuda quievit, puellaribus calcibus mussat;
  - Primum perdidi, secundo parum percussi... Et tertium illud tantum amisi, ut turntable caneret!
  Alisa Selezneva Salamandrum emissa, levis pugnator Germanus volavit, caudam quasi agmen sponsae relinquens. Sordidum agmen erat, et puella socium suum cantavit;
  - Musica ludit, tympana verberant custodiam - canis ad coemeterium ducitur...
  Et alius Non-162 ab Alicia iactus est, et Angelica etiam aliquid obtinere coepit ... Damna de Sovieticis magna erant. Hostes nimis celeriter et discurrendi erant, aditus URSS secum ferre non poterant.
  Tamen, adveniente Yaks, melius obtinuit, sed hoc tempore insignis pars eius deiecta est et pedites Sovietici, graves iacturas laborantes, constiterunt. aestus naufragorum lacus, strages et fascist monstrorum discerptus circa iacentes.
  Aliam Alicia secavit jam sextam "Salamandram" et notavit;
  - Et sunt etiam pecora tenacia, non ita facile deducere, non obstante quod Pinoculi lignei similes sint!
  - Arbor compressa pars erit ricochet! Angelica suadet. Haec pars nostrae quaestionis...
  Alisa Selezneva cum gemitu cecinit:
  - Beatitudo iusta est quies, lucida in tenebris problematum mico!
  Angelica deinde amico suo quaesivit;
  - Componere aliquid super ire et cantare. Et tunc aliquid in minimo animo est, et permulti nostri guys mortui sunt!
  Alisa Selezneva, quae gravissime fatigata percepit, post omnes plus quam diem pugnatum est (et etiam in somnio vires et somnos et famem sentis) etiam cantare coepit;
  Paupertas heu mihi lachrymis nota est ;
  Quam lopsidet villa domus!
  Etiam palea tectorium putridum est;
  Nix dura sub fenestra est!
  
  Id tempus magnae clades;
  Magna contentione copiae Russicae!
  Pueritia mea inlisa est in dolore;
  Cum caerula frigore constringitur!
  
  Discalceatus in frigore currit;
  Ardet ad os!
  Sed ubi possum invenire rosam felicitatis?
  Quam pauper- tas catenarum exuere?
  
  Non novi felicitatem et pacem;
  Labore saxum tam familiar!
  Fenestram pugione tegam;
  Ac vestibulum cum securi!
  
  Id nobis hiemale solum superest;
  Ut propinqui non capere frigus!
  Cerasa florent vere gemmae;
  Et linum collige Vaccinium!
  
  Jamque puellarum crura ;
  ex gehennae frigore sic ardeant.
  Quam difficile est semper nudis pedibus esse?
  In nix, trabes in ordine pone!
  At nunc ver venit forma ;
  Nix alba holoserica fluxit!
  Vocem quoque sonantem audio;
  Denique sic flumina canunt!
  
  Horti color hic est sapphirus in unctis;
  et aestas flagellis torrens fundit!
  Inguina ah tilia cum melle ungula -
  Avis jucunda lapidum!
  
  Saepem ligneam nos posuit
  Puer succurrit!
  et factus est sensus alienus
  Et quasi succus fluxit animae!
  
  Hic ruit imber, magna sonat imber;
  Puellas margaritam laniat!
  Et aedificabo domum latericiam -
  De abysso columbae te ducam!
  
  Casa erat puer, tu scis, terris ego vidi;
  Desertum arena, Turci dona!
  Palatia, meschita Samarcandi;
  Quidam sunt tam benigni!
  
  Novi Europaeae quoque -
  Longum iter ad mare iter!
  Sed luci extremae cordi propiora sunt;
  Volo pichugam meam ad eum convertam!
  
  Osculatur me, blanditur;
  iam vertiginem!
  Promittit in caelo
  Et tam pulcher est quam satanas!
  
  Nuptias modestiores luserunt;
  Nunc in urbe vivo!
  Verba amoris non sunt nugae -
  Scitote ivit ad bonum augmentum!
  
  Sed cum venerit dormitatio,
  Ubi sunt somnia in caelo caeruleo ...
  Ego somnium mollis paleas
  Meam villam veterem!
  . CAPITULUM 7
  Denique lux facta est in cellam ubi pueri sedebant. Excaecavit iuvenes captivos. Fores densae apertae sunt, et homo personatus et tunica alba, cum duodecim militantibus, cubiculum intravit.
  Commemoravit Aliciae sui prioris adventus, Tom etiam homo similis erat in tunica alba. Solus ille larvam nigram in facie habebat, et haec rubra habebat.
  Quasi ad similitudinem perficiat, exsibilatur medicus in tunica alba;
  - Bene, filii, rationes salvete!
  Pashka pugnos fixit et fremuit;
  - Non vivificabo!
  Doctor adnuit consensu.
  - Pueros paulum fustibus percute, et puellam mecum duco!
  Alicia annuens consensu.
  - Paratus sum ad procedendum!
  SS viri Pashka fustibus feriunt, puer ululavit, et nudae calcibus eius cum globulo baculo percussi sunt. Arkasha tacuit, et alterum tantum casualiter percusserunt.
  Abalienaverunt torquem et compedes ab Aliciae, et reduxerunt manus suas, crepantes manicas parvas sed validas, specialiter factas pro filiis captivorum. Praeterea aliam non tam molem torquem nostri induunt atque eam in catenam deducunt.
  Pedes nudis puellae non sunt alligari, ut videtur, quod non iturum quoquam et adhuc in copulam esse. et corridentes detraxerunt me.
  Alicia eyeliner in se humiliata. Et simul in ea erat superbiae, ut timeret Nazis. Alicia ambulabat, nunc ascendebat, nunc per scalas descendebat. Concretum pavimentum titillavit natorum pedum nudum. valde sitiebam, sed fame jam obvoluto.
  Tandem Alicia altius surgere coactus est, et cornu munitum imperium ingressus est. Mollia, mollia stragula iucunde titillabant frigidulos puellae crura. Fere laeto affectu in illis ambulandum est.
  denique in magistratum delata est. Ingens et alta laquearia. Medicus mansit apud illam, lorum tenens eam, sed custodes relinquunt. Homo cum vitreis ad mensam in officio sedebat. FORMIDULOSUS omnino non vidit. contra, sicut doctori, ingenioso, facie arida, mentum mundo raso, humeris angustis, statura brevissima. tunica simplici indutus est, et sola crux ferrea inter arbitria est.
  Nihilominus monstrum terribile erat, carnifex Tertii Reich, caput SS, et Reichsmarschall Himmler. Ille qui per orbem terrarum non minus quam ipse Hitler timebat.
  Alicia incommoda sensit et horret.
  Himmler cum risu dixit:
  - Aufer manicam ab hospitibus nostris!
  Dubius medicus animadvertit:
  "Periculosum est, Excellentia tua!"
  Princeps carnifex Tertii Reich adnuit:
  - Fortasse, sed tamen admodum puer! Exue manicas et lorum!
  Medicus aegre paruit. Himmler e urceo in vitreum effusum Aliciae tradit.
  Voce erat mitis;
  - Bibe mel!
  Puella stridore;
  - Quid est hoc?
  Himmler risit.
  - Lac! Non bos, sed capra. Pellentesque sit amet commodo enim!
  Alicia adnuit.
  - Gratias tibi valde!
  et labra in vitro bibit. Et voluit plus ac magis comedere et bibere. Et visum est fabulose lac puellae sapidum. Guttam eum exhausit, et Himmlerum implorando aspexit.
  Mirari se simulavit.
  Esurio, puella?
  Alicia adnuit.
  - Per plures dies edere et bibere non licebat!
  Himmler risit.
  - Sic quomodo? Hic sunt diaboli!
  Alicia notavit;
  - Non verbum istud!
  Amante Himmler notavit:
  - At intelligis, Alicia, te mancum duos ducentos et duos duodenas delectos militum SS. Pro hac morte mereris poenam! Sed in tertio Reich pueri interdum etiam pro furto vel stupro ignitegio suspenduntur.
  Alicia sibilavit et inhorruit. Princeps carnifex Tertii Reich continuavit;
  - Et secundum legem, etiam pueris ius competit applicandi vim corporis. Alicia ergo, nisi veritatem totam narras, pro te tuisque amicis carnifices accipient. et sunt crudelissimi. Visne tibi experiri, cum venae et venae venae profluant?
  Alicia palluit et honeste respondit;
  - Non vis!
  Himmler, micantibus oculis, stridentibus;
  - Dic mihi, quis te catervam misit?
  Alicia honeste respondit;
  - Nemo!
  Fremuit ferociter Himmler:
  - Mentiris! Tantum adulti pueris talia arma dare potuerunt!
  Alicia altum spiritum sumpsit et respondit:
  - Nos haec omnia arma cepimus et machina permoti sumus!
  Himmler exclusit:
  - Quid est?
  Alicia risu confirmatur;
  - Tempus est machina! Ex futuro sumus!
  Molesta fuit mora. Himmler hoc concoquere videbatur. Tum vulpis ridens;
  - Tu es ex futuro... Fortasse mirabilem technologiam habes!
  Alicia ingemuit et honeste petivit;
  - Possumne aliquid plus lac habere?
  Himmler in speculum infudit et Alicie iterum tradidit. Bibit puella, et paulatim sedata est.
  Princeps carnifex Tertii Reich quaesivit;
  - Visne vivere?
  Alicia captans sinceritate respondit:
  - Quisque velit! Ac praesertim pueri, omnia ante nos habemus, hominesque saeculo vicesimo secundo diutissime vivere possunt.
  Himmler acriter innuit:
  - Tua crimina magna sunt. Solus Adolf Hitler ipse tibi ignoscere potest et damnationem mortis excludit. Optimos milites Tertii Reich occidisti et debilitasti. Et hoc difficillimum est ignoscere, plus laesis instrumentis!
  Alicia cum gemitu respondit;
  - Bellum bellum est!
  Himmler notavit:
  - Et te iure belli mors manet. Plus, ante hoc crudeliter excruciaberis, informationes excutiens. Intellexistis hoc?
  Alicia notavit aegre animo praesentiam retinens;
  - Si in Terra dormies, haec est semel tantum! Si hoc destinatum est...
  Himmler acriter respondit:
  "Fortasse tantum ut intelligas te in eculeo posuit?"
  Alicia palluit... Prospectus torqueri non placet. Dolor non est. Tertii Reich carnifices terribiliter torquere sciunt. Atqui mors. Quid si moritura fiet?
  Quid expectas? Non-esse? Vel coelum ut parvulus martyr? Sed homines posthumum in paradiso saeculi vicesimo secundo non credunt. Etsi in quo sit aliqua anima, iam probatum videtur. Ut nos, cessatis finibus, non moriamur pro bono. Et quod de cetero poterit anima ad corpus redire.
  Sed hoc evenit quod Alicia suo tempore et loco moritur. Et cum in tor- cella Gestaponis perit, et spiritus eius in androne temporis implicatur? Omnino terribilis erit!
  mussat enim metu puella;
  - Noli me excruciare et guys. Omnes ita dicimus!
  Himmler quodam sono dixit:
  - Quod suus 'interesting ... quota hora venistis?
  Alicia honeste respondit sine insidiis;
  - Finis vigesimi secundi saeculi. Etsi quidam nuntiant novam aetatem post Magnum Revolutionem Octobrem.
  Princeps carnifex frowned.
  - Non iaces? Quid in futuro vicit communistarum?
  Concordia adnuit puella.
  Imo vincere poteramus. Toto orbe notiones Lenin et Marx triumphaverunt!
  Himmler, stimulum impudens in facie totis viribus ferire sensit, sed solito voluntatis conatu se continuit. et submissa voce dixit:
  - Hoc fieri non potest! Non potes nos vincere, una cum Iaponia opes totius mundi habemus!
  Alicia non mentiri voluit, praesertim cum tormenta experiri non vellet;
  - Ex alio mundo sum! Nos Unionem Sovieticam anno quadragesimo primo, nondum cladem Britanniae expletam, aggressi sumus. Moscuam anno 1941 capere non potuisti, Civitates Foederatae Americae bellum inierunt et te in anno 1945 perfecerunt!
  Himmler mugit vitrea mensae valvarum;
  - Mentiris!
  Alicia risu respondit:
  - Ante te sto, et hoc probat me verum dicere.
  Himmler acriter innuit:
  - Vincis? Tam US quam Britannia cum parte tua pugnaverunt - quam ineptias!
  Puellae cum risu adnuerunt.
  - Videtur quod optimum putaverunt... Quam sub te mentiri!
  Himmler de sella resurrexit, paucis gradibus sumptis et declaratis;
  - Bene, quid... - In manibus summi carnificis Tertii Reich, remota potestate refulsit. Premebat felis.
  Complures custodes fortes in magistratum irruperunt.
  Himmler affirmavit:
  - Illa tua Dr. Menge! Fac ei verum dicere, sed non laedere, adhuc eis opus est!
  Vir in tunica alba et persona rubra adnuit.
  - Te leniter cruciabo, sed dolet!
  Alicia, trepidans, trepidus, perfide, vacillans;
  - Noli me excruciare, dicam tibi omnia clariora futura!
  Ingemuit medicus:
  - Puella opus est! Tertii Reich utilitas postulabit!
  Alicia sublatus est et portatus est. puella restitit. Cubiculum tormenti valde proximum est Himmlero. Videri potest quod ipse carnifex summus interdum cruciatu invigilavit.
  Alicia in sella sedet et crura eius in fibulis posita sunt. Dr. Menge annotavit:
  - Foculus tutus est, sed tormenti modus acerrimus.
  Duae puellae in larvis rubris et globulus chirothecae oleum praeparatum sumpserunt et plantas Aliciae crasse ungere coeperunt. Etiam in porta felis. Hic mulieres carnifices exercebant. Maxime adhibitae sunt, cum necesse esset pueros torquere ne victima periret. Mulieres solent esse cautiores et mites, sed plus doloris causant.
  Alicia nudis pedibus constricta sensit. Talos dolet. At puella timorem in se crescentem sensit. Tum fistulas cum gas attulerunt. Hic, oxygenium per fila caerulea, gas per rubras suppleta est. Foculum alte et flammae temperie ac altitudo continebantur.
  Patet quod cruciatus diu et crudelis expectabatur. Persona mulier dixit:
  - Est adhuc puer! Pellem in pedibus omnino ardebimus?
  Doctor Menge adnuit.
  - Minime! Ita exarserunt, ut postea scabies pedum excresceret, et cruciatus iterari posset! Haec puella multum novit et ab ea notitia nobis opus est.
  Femina ridens post larvam rubram adnuit.
  Adhuc saltare potest! Interim parvam illam scintillam demus!
  Puellae faucets verterunt. Pedes Alicia frigus amoenum calorem sensit. Ac primum puella existimavit eam minime laesam esse. Alicia Esmeralda recordata est quomodo eam caliga Hispanica fregerit. Sed hoc non est optimum exemplum fortitudinis. Cito destruxit. Et hic est quomodo Zina Portnova se in tormentis tenuit.
  Cerotis unguine plantis flagrare coepit. Non est iam iucundum. Alicia winced. Parva flamma calcanea puellae lente torsit. Hoc tormentum tutum est, sed urbanum et efficax, ut dolor diuturnus est et lente sed certe aedificat.
  Alicia crura vellicavit, sed pads titanium eam firmiter tenuit.
  Doctor Menge rogavit Alicia:
  - Dic mihi quis te misit!
  Puella rursus honeste respondit;
  - Nos ipsi! Adulti ne quidem sciunt!
  Doctor Menge chuckled carnivore.
  - Sic quomodo? Putas nos hunc infantem loqui?
  Alicia satis logice notavit;
  - Sed stultum est pueros mittere ad tam responsalem negotium!
  Doctor Menge adnuit.
  - Etiam stultus est, sed ideo velimus scire cur id fecerint!
  Flamma paululum crevit et incaluit. Alicia in magno dolore fuit et ingemuit. Tum dentes detinxit, sed lacrimae ab oculis natorum fluxerunt. Horrendum est. Cruciatus. Plantae autem ita sunt calidae. Puella, opera in heroica themata revocans, aliud excogitare conatus est. Nam de rebus amoenis cogita. Hic imprimis quomodo bonum sit in suo mundo. Nulla res est agriculturae. Cibus ex bioplasma conficitur et super Hypernet ordinari potest, quod multo magis utilius est. Antea, obiter, chefs robot usitatissima erant. Sed nunc facilius est.
  Cibus bioplasmicus, sapidus, sed stomachum non intumescit, et laminas mundare et lavare non oportet. Tota igitur magna! Alicia progressus sine pretio aestimatur.
  Quanquam, probabiliter, nonnulla avia ex vicesimo saeculo eam magis etiam aestimaverunt.
  Alicia vellicavit, calcibus exusta est. Memini Gerda. Ut haec puella, esuriens et congelata, in via lapidis acuto conculcavit. Cum esset multum doloris, nudos bledavit pedes. Gerda autem ambulabat et ambulabat. Et pertulit dolorem. Et videas nudis plantis calere.
  Tunc Alicia audiuit vocem Dr. Menge.
  - Dic ergo quod misisti?
  puella silere decrevit. Nam non respondere melius est. Sensit etiam quod si aperuisset os, clamaret se a summo pulmonis dolore intolerabili pedum adustorum. Imo claudet. Et ut facilius meminerint Gerda, una ex fabulis in quibus haec puella etiam maiorem animi virtutem et heroismum ostendit.
  Infelix puella hortum florentem aestate aeterna reliquit et per autumnum frigus iter ambulat.
  Protinus ex aestu, ventus frigidus eam salutavit.
  Nuda petebant scopulosa iuga calcare pedes. Plantae autem nudae iam grossae fiunt in horto, et tantum non laedunt. Sed via longa est, errant crura, post aliquot decem milliaria, plantae ardere incipiunt et vitulos dolent. Puella eleemosynam petit ut saltem paululum cibi ei dent, et nocturnum hospitium petant. Quis puerum pascit et qui non. Sed felix: sine me nocte manere. Puella in feno obdormivit. et post longum iter valde bene dormit. Mane autem iterum, sumens aliquid panis ut magnanimus hospes, proficiscere iter. Crura dolent et post longum transitum, et frigus est nudis pedibus ambulare.
  Et post somnum nudum solum, necdum vergente, Percipit stimulos lapidum punctata via.
  Sed celeriter pulsis calet puella servat. Pedes nudi rubent, et vola in silice rasa paulum exarata. Durat et superat puella lassitudinem, ut e ploro in cruribus evadat, circumstantia diligenter examinat. Viae Germaniae in Galliam. Multae res iucundae sunt videre in his terris frequentissimis. Aliquando incipit tenuis pluvia autumnalis rorantes. Gerda valde timet ne frigus.
  Raspberries etiam noctu non dabunt, et antibiotici tantum in futuro apparebunt.
  Sola aestate levem vestem gerit.
  Et ex longo transitu, omnis fessa vena, nudis pedibus proprie sonat.
  Sed in altera nocte commoratio, miserata hospita miserata est eius, et ei pallium calidum chlamydem in via dedit. Et Gerda iterum vadit postridie. Crura primo rigent, deinde fovent. Modo sonant omni vena. Acerbum est sic ambulare, sed puella administrat, finem habet, et definite consequi potest.
  Iustus non vere male.
  Crura autem cottidie crassiora fiunt, callis obsita. Hoc durum est. Puella duorum temporum faeneum pernoctavit, nocte adligat, deinde ossibus fractis surrexit. Sed Gerda pertinaciter ambulavit, corpus eius calefactum et levius factum est. Puella eleemosyna vivebat. Profuit, etsi non regulariter, sed ut comederet, ad robur conservandum.
  Aliquando oportuit ligna secare et aquam de puteo portare per frustum panis.
  Laedebant musculi cotidie, sed hebetatus dolor. Celeriter corpus infantis oneri accommodatum est, et puella iam medium circiter sexaginta milia in die ambulavit neque e lassitudine cecidit. Crura nuda, pulsatae duro crusta obducta, ac pene lapidum ac frigoris acumen non sentiebant. Ambulabat puella dolorem superans. hiemes in Europa mites sunt. Nix humida interdum cecidit. Gerda nuda vestigia in eo reliquit, sine intermisso passu.
  Etiam tam elegans, parvae clauorum vestigia in albo background aliquatenus pulchra spectaverunt.
  Permovit quasi vulnus, et donec in regiam corvi auxilio se contulit. Ibi reginam et principem calceamentorum et carri petivit ut pergere posset quaerere Kal. At regina ridens;
  - Iam nudis pedibus incedere soles! Cur calceis opus est? Crura tantum gravabunt! Melius ibit ut ante, et mox medium mundum ibis!
  Primus Minister dixit:
  - Convalescite, si sanus esse vis!
  Et Gerda iterum discalceatus conculcare debuit, ne aliqua compassione occurreret. Sed vere nudis pedibus puellae obduratae sunt, et cutis in plantis robustior est quam caligae. et inflexibili animo ambulavit. Ita discalceatus per Germaniam ambulavit et in Gallia finivit. Nix humida sub pedibus natorum decidit compacta.
  Ubi est frater eius Kai? Quam multum omisit, omnes nec auditus nec spiritus. Quamvis enim frigidis soleas, et tam FORMIDULOSUS non est, ne tussis quidem in hieme et in pannis. Pellis autem in nudis pedibus facta est fortior quam planta caligae.
  Puella Lutetiam proficiscitur. Ibi obviavit pueris platea. Ut laceris et discalceatus est. Puella manus cum eis excussit et nuntium commutavit. Filii omnium nationum linguam internationalem loquuntur et se invicem intelligunt. Et Gerda cito cum eis sunt amici.
  Multo melius est in coetu quam solus.
  Pueri autem esuriunt et puella una cum illis horreum domini carpit. Sed magistratus cum par canibus exercitatis monstrant. Canis unus Gerdam prehendit et eam deorsum pulsat. Lictor compedes puellae imponit et in carcerem ducit.
  Catena erat quasi adulta.
  Pauper Gerda, cruribus premens compede crepitans, Parisino carcere errat. mittunt etiam in Castro, in frigido, foetida cella, ubi tam parvae puellae, quae furari deprehensae sunt, et anus, sed omnes fere iuvenes, simul sedent.
  Etsi captivorum multum est, calescit ac fovere potest.
  edunt te tae- rum et panem vetustum. Ita plus quam unum annum in inhumanis conditionibus expendere potes.
  Puella autem carmen non dat atque etiam cantavit;
  Patria in corde meo - chorda ludit;
  bonum erit unicuique in mundo vivere .
  Et Russiam somnium - patriam sanctam,
  Ubi laeti pueri rident!
  
  Tantum in hac vita patria nonnumquam mel non est;
  Tempus est aerumnis...
  Hieme autem plerumque oritur -
  Puellae trill volat luscus!
  
  In hoc mundo, agger e glacie concrescit;
  crystallum habet ornamentum adamantinum!
  Natalis natalis est maxime formidabilis nix de Kagan-
  Peregrinus prope Russicam animam!
  
  Gerda Kaya discalceatus in nive quaerebat -
  Expansa Russiae spatia...
  Dic ergo piger - quod non possum;
  Somnium rigavit Cherubim!
  
  Inveniemus etiam pulchram Eden in tesca;
  Manefaciat aliquet pertica...
  Tempus erit, crede magnas mutationes -
  Novae nationes in spatio nos exspectant!
  
  Sancti viri somnium adveho verus inebriemur
  Purissimo gubernatoris impulsu!
  Ridens in caelum cum cantico, volabo sagitta.
  Ad portum non est tibi curae!
  
  Subito globus terræ minimus factus est nobis.
  Ita venit Gagarin cum microscopio...
  Et aliquis calceis mitior "Adidas";
  et avarus in turba ruunt .
  
  Noli vendere Patriam tuam pro vestibus -
  Russia arietes non perdis;
  Jesum amo cum mustachioedo duce -
  Quia et Christus est!
  Hoc est quod inspirationis significat, et iam cogitas de futuro. Et hoc videtis futurum quasi praesens.
  Puella cum aliis captivis amicis facta est, et anima societatis facta est, et iam de fuga cogitabat.
  Sed Gerda arcessitur ad interrogandum. Calces oleo inlinunt, et ardentem foculum pedibus nudo ferunt. Puella clamat in dolore et conscientiam amittit. Quae nobilis caedes culpae sumere cogitur.
  
  Per aliquot dies cruciatus perseverat, puer vapulat, eculeo suspenditur, sed Gerda incredibilem virtutem ostendit. Nihil noscitur. Et tunc Hispanis ocreis appono ei.
  Quod tormentis erupit Esmeralda.
  Tabulae natorum crura exprimunt, et cuneis carnifex agit. Post primum verbera, puella conscientiam amittit. At illi aquam frigidam infundunt, eamque resipiscant cogunt. Tum tabulas iterum verberant. Dolor est simpliciter horrendus. Gerda rotat, et cum clamore truculento exit.
  Sed tamen fateri non vult.
  Ebriosus carnifex renidet.
  Torquet insontem fruitur.
  Interrogator iterat quaestionem:
  - Vicomte de Jouzac occidisti?
  Imo fateri non est Esmeralda.
  Gerda respondet gemitu;
  - Minime!
  Puella pallida et exarata est. Una maxilla igni cremata est.
  Investigator clamat:
  - carnifex, unus cuneus pro ea! Crassior!
  Fortis animal obedit.
  Et iterum ictus sequitur, unde horret totum corpus puellae. Lacrimae ab oculis Gerdae currunt, valde laesae herois Andersen, sed non confitetur.
  Non passus est, quamvis sit levis.
  Interrogator clamat:
  - Ita nos confitemini! Haec sunt verba iusta!
  Imo ego debilitari nolo.
  Gerda subito vires invenit ut evidenter responderet;
  Verba sunt quasi ventus mola, quæ dat farinam sapientibus, et farinam stultis.
  Faceta respondit puella.
  Interrogator clamat:
  - Duo cuneis plures!
  carnifex vultu admodum renidet.
  Et rursus malleus volat ... ossa, crura natorum frangunt, a dolore concussa, puer rursus conscientiam amittit. Gerda cum situla aquae frigidae e cellario recreatur. Pergunt urbani et inepti cruciatus. Hic vitio simul fibulae digiti puellae. Exprimendum vise. Gerda deficiens iterum. diu hoc tempus. Ne situla aquae eam reviviscere potest.
  Ut videtur, dolor concussus fines corporis infantis excessit et iuvenis vinctus excessit.
  In sella tormenti iacet puella pallida et sanguinea.
  Imaginatio vivida adiuvit Gerd ad disiungendum a re, et a dolore ardenti in calcibus suis vere calidis.
  Sed postea Himmler in cellam torturae intravit. Et duro vultu quaesivit;
  Locutus es, scelestus?
  Doctor Menge cum gemitu respondit:
  - Silentium! Aqua in ore tuo placet! Maybe current experiri?
  Aliciae pedibus nudis aspexit Himmler. Totae plantae vesicae purpureis tegebant. Et dixit:
  - Jam satis est! Demus puellae tempus ad cogitandum! Interea pueri possumus accipere?
  carnifex foemina carnivora labra lambit.
  - Suntne pueri pulchri?
  Himmler chuckled.
  - Non malus! Sed tu quoque tantum calcibus paululum friges! Si programmata plena statim fallunt et non loquuntur, difficilius scindendum fiet.
  Gerda abstrahebatur a cogitationibus suis et ingemuit. Quam adustae plantae terribiliter ardent. Sed percepit eam et valuit avertas.
  Himmler brevius iussit;
  - Ad cella eius et da captivis cibum et potum! Eis viventibus nobis opus est!
  Alicia iterum constricta, cruribus inclusis. Et tulerunt me ad cellam literam. In a dolor erat. Et cum iaculator fuste solo combustum percussit, puella ululavit, sed labium statim momordit.
  Alicia etiam insusurravit;
  - Una - nulla est in nostra gratia!
  Alicia ad cellam ducta est, ubi percontationes iam erant, et paulo calidior facta est. Pasha et Arkasha capti et percontationes cum praeiudicio ducti sunt.
  Alicia super concretum iacuit et crura adusta levavit ut cruor e plantis ustis hauriret et non noceret tantum. Terreat sane, cum foculo torruntur pedes tui, sed Alicia superfuit. Quae virtutis auctorem ostendere poterat. Sed quid plura? diu ac duriter cruciabuntur. Et tantum nocebit.
  Cecinit Taurus;
  - Quis dolor, quis dolor, Russia contra Germaniam: centum - nulla!
  Puella piscinam Pantheram ante oculos eius excogitavit quomodo arderet a Soviet Katyusha instructa. Parum levatus. Tametsi Panthera dolium tamdiu habet ut etiam aspicere formident. Imo hoc nihil comparatur cum "Tigr" -3. Augustum tigris verisimiliter appellabitur.
  Carceris cibaria attulerunt ei. Pulmentum insipidum et urticae panis sicci. Alicia autem esuriens comedit avide ...
  Hic pueros in cellam introduxerunt. Bascia livores et abrasiones in facie habuit. Ambo pueri e foculo pusulatae plantae ardebant.
  Pashka iactanter dixit:
  - Germani tantum increpavi!
  Alicia giggled in respondens ait:
  - Iurare non est bonum!
  Arkasha constat cum hoc:
  - Recte! Modo tacui et cogitavi de alio. Facilius itaque tormenta patiuntur! Et Pashka clamavit, et exclamavit!
  Puer flavos acrius fremuit.
  - Conclude irrumabo!
  Alicia suadet:
  - Taceamus! Quod si ita est, tormentis moriemur, dignitatem retinebimus.
  Arkasha constat cum hoc:
  "Spectat ut vere moriamur!" Melius est in silentio mori!
  Pashka aggressively respondit:
  - Noli manere! eos in universo exquisitissimis exsecrationibus obtegam.
  . CAPITULUM #8
  Alicia, tormentis et affectibus fatigata, obdormivit. Pueri etiam quieti erant.
  Quanquam in somnio somniare licet aliquod heroicum quod solamen esse potest, in conditionibus cum haesisti et conprehendisti.
  Somnia autem tam heroica sunt, et Nazis in illis pulsas, et efficacissime ac pulchre;
  Primum iugum Seelow pernoctare superatum, copiae Sovieticae prospere interdiu aedificare conati sunt. Sed magnus numerus fossilium radiorum continentium, cum ignis densus e tormentis tormentorum et sclopetorum ignitorum, rursus pedites in terram deiecerunt. Multae quoque lacus inflantur.
  Tamen nautae reficiendi erant heroes non deteriores unitates pugnae et pars insignis vehiculorum ad ministerium fine diei rediit.
  Alisa Selezneva et Angelica oculos suos numquam clausit. Pugnaverunt, vulneraverunt, aliquid clamaverunt.
  Non stulti erant Nazis, praesertim multi tormentorum suorum in profundo felicissime sederunt, et deinde cum sinciput evecti sunt. Tunc vapulaverunt...
  Frequentissimum genus tormentorum est, sane, 88 millimetre anti-elit gun. tormentum universale in aircraft, lacus, et pedites incendendi. Modo conchas mutant... Veritas aliquantum gravia est, sed tamen speciales jackson adhibentur, praediis praediis et tormentis auto- pulsis.
  Multi sunt iuvenes et feminae inter defensores. Humanae facultates Tertii Reich exhauriuntur, ut omnes in ordine sarcire debeas. Etiam puer decem annos pugnatores non raro sunt. Ipsi etiam cum mixtura combustibili lagenam iacere possunt et in insidiis pediti ponunt.
  Hi pueri nudipedalia et in brevibus plerumque currunt, quia calcei puerorum brevia sunt, et nudi pedes multo sollertiores sunt.
  Linea defensiva in Seelach plurimum valet, eam aedificare etiam ante initium Belli Orbis Terrarum etiam coeperunt, si exercitus tsarist Berolinum coniectus est. Imo iam saeculo duodevicesimo sub Elisabetha, quam immatura mors tantum impediret quominus Magnus vocaretur, Russi Berolinum sumpserunt!
  Subterranea igitur altitudines multum habent communicationes, labyrinthos fossarum, testudines snipers. Potest dici quaedam civitas.
  Quamvis Adolphus Hitler cum optimismo schizophrenico credi solet, gravis labor in Berolinensi corroboratione vere quadraginta tres incepit. Et dissimilis murus Atlanticus occidentalis eum ad finem complere potuit.
  Omnes Sectores mortui fodiebantur, vel parati in napalm effundendo...
  Alisa Selezneva et Anzhelika nudis, gratiosis cruribus iterum iterum combusserunt, cum mixtura synthetica gasolini, sulphuris, phosphori e terra effusa omina.
  Et calceae puellae vespere concretae sunt, magnis pusulis obtectae, tor- gressus est factus.
  Puellae dediderant iamque in insidiis insidias struebant, praesertim cum copiae Sovieticae interdiu prope nihil profecissent. Sed hoc facere debent snipers, et cum pugna in plena adductu, scopus certus invenietur... Et rationem vestram implere pergere potest.
  Fortis Alisa Selezneva, pedes combustos in metallum scalpendo, fremuit;
  - Ita, Angelica et valde aeger sum et dolet. Sed mihi credite, memoriam militum Exercitus Exercitus qui vivi combusti sunt, mihi personaliter multam molestiam faciunt.
  Belliger canne trepidus thalami stridore dentes;
  - Et mihi credite, cum illa peiora sint, praesertim qui non statim moriuntur, sed exusti sunt.
  Alisa Selezneva, emissam fascistam sclopetorem, qui imprudenter a tergo tegumentum cum emissa bene curato prospexit, dixit:
  - Si omnes nostri milites fuerunt, sicut nos? Quamvis scilicet facetius quam sagittando!
  Angelica non conveniunt.
  - Est ad similem! Personaliter, utrumque difficile est mihi... Obiter, cur te Alicia nominavit?
  Cneus bellator simpliciter quasi in confessione respondit;
  - Scis, mater mea, similem fabulam sicut puer legere... Pulchra mediocris fabula, sed admodum stolidus. Post haec constituit filiam suam, sicut Alicia, mundum novum invenire, sed non in terra, sed in spatio. Communismum galaxiae et plantae per universum vincite, contra dictaturas fascistas et servos dominos pugnantes. Intellegis...
  Angelica calebat et fallebat, taedio mento truncum feriens;
  - Etiam! Scilicet intelligo. Scis, te ipsum somniasse ad planetam, ubi etiam ad polos est aestas aeterna, et homines morbos et senectutem non noverunt. Non est paradisus in terra, et in eadem semper viridis India, est calor, alta humiditas, et nubila insectorum nequissimi!
  Alisa Selezneva giggled:
  - At est Mowgli... - Tum illa ad graviorem sonum mutavit. - Puto mox Indiam Soviet fiet.
  Angelica satis rationabiliter dubitavit;
  - Hoc Nehru infirmus est. Est pacifista et non communistarum. Opportunistae et nationales similes ei plus mali quam boni faciunt. Sociis validioribus et studiosioribus opus est idea rubra ut communismum eiusque lucem in mundum afferamus!
  Alisa Selezneva duos ictus plures accendit, vidit Nazis paulatim debilitare. Pellentesque vitae bibendum justo. Sunt tam infortunati, tenues, nudipes, flavi causae solum miserationis. Ilys iterum in caelo apparuit ... mane exuerunt, et post eos velociores "homines".
  Alisa Selezneva nudis pedibus terunt, lepide de his tabellariis bomba parva:
  - Homines non sunt nuces aut - reginae futurae, tu fascist currite!
  Angelica tristis dixit:
  - Cum sociis infirmis, etiam fortes vehicula otiosi erunt!
  Alisa Selezneva rationabiliter animum intendit ad nuances:
  - Sed hic, verbi gratia, Micheas rex Dacorum. Monarcha mox et magnus delicatissimus iuvenis. Sed tamen supremus ordo URSS consideratus est - "Victoria".
  Angelica torvo sordide.
  - Donec me praeterire iubet. Etsi pro "Jagdtiger" pro regula "Bellum Magnum Patrioticum" non minus quam secundum gradum dant. Vel certe "Red Banner".
  Alisa Selezneva blande respondit:
  - Heroes iussu suspendi digni sunt, qui imperant ut suspendantur. Nam bonus imperator tantum proelium incipit, quando non est simpliciter locus heroici operis, propter praedestinationem victoriae.
  Angelica confirmavit;
  - Ita, es magister crine paradoxorum... Sed tunc Stalin suspendi debet!
  Alicia giggled.
  - Quidni facias! Tot boni nostri latinas propter eum mortui sunt. copiae in principio belli ad defensionem minime idoneae erant. Et vincitur in primordio!
  Angelica digito suo coccinea;
  - Vides .... Cave cum foro. Post omnes, nemo adhuc speciales partes dissolvit.
  Alisa Selezneva perculit:
  - Oh oh oh! Aliquid inveni terrent - ericius cum semolina! Mihi crede, omnes Enekevedeshniks acti sumus fortiores. Maxime spirit!
  Angelica est mulier iterum heroica, quasi percussa in brachio, desiderabat ... Sed iam erat obscura et nulla visibilitas, et scuta erant tam parva et vaga, et etiam mobilia. Quid contra eos fieri potest?
  Alisa Selezneva etiam non saepe iacit. In hoc somnio amicus habere videtur personam bellatoris qui plus uno anno pugnavit et qui mores suos moresque suos habet. Quomodo pugnare discalceatus est quomodo sit tibi placendum. Illa usus est ad hoc quod proximo anno numquam obliterata est nec tristes librorum revelare voluit. Et hoc iustum non temere iacit. Praeterea inter pugnas saepius "immanes" pugnatores visi sunt. Erat misericordia erga Alisa Selezneva benignissimae animae suae.
  Tametsi, exempli gratia, videtur Hitlerus dixisse: Misericordia in bello limites utilitatis oeconomicae non debet excedere! Facibilitas oeconomica non debet necessitates asceticas excedere!
  Sed haec, sicut slogan; tormenta pro butyro non optime observata! Felicitas USSR et Tertii Reich mors!
  Tituli clare difficultates mentales habuerunt. Magis pragmaticus princeps Tertii Reich multo graviora problemata URSS creavisset et socios suos ad se conciliare potuisset.
  Alicia etiam ardenter canebat;
  Ad gloriam Patriae nostrae Russiae,
  Sancta Dei Genitrix fulgida .
  Qua sidera irrigant holoserica coeli;
  Tuo amore puro intestino!
  
  Milites immanis potentiae sumus;
  Qui mundum custodit!
  Patria nostra coniungatur;
  Patria - monolitum non dividas!
  
  Primum eruca nos launched
  Et circumvolitavit Balloon cum astronaut ...
  Carmina nostra carminibus cantantur;
  Dabit nobis Dominus largum donum!
  
  Cum fascistae invadunt patriam;
  Omnes sclopetis in unum sumpserunt ...
  Communistae pugnant multitudinem -
  Et es sagitta fulgida!
  
  Turbas ferri a Moscovia repulsas;
  Sub Stalingrad narum contrita!
  Puellae corusce superbum spectant;
  Lucem nobis proletariam affert!
  
  nos sumus milites rustici meliores in universo
  Non invenies Russia candidiorem ...
  Nubes rure pendent;
  A gloriosa via deflectere non possumus!
  
  Cum Berolinum cepimus - illud gaudium est;
  Haec felicitas miles comparavit ...
  Mellis victoriae dulcedinem gustavimus;
  Ad faciem pueri cum machina ferrea sclopeta!
  
  Nunc pacificae hebdomades venerunt
  et per agros auri ruens patiens ...
  In aeternum et in gaudio vivere voluimus;
  Omnipotens Deus cum patria in aeternum!
  Ita puella non solum pulchre iacuit, sed etiam sicut prima donna vera canebat.
  nox ad decimumsextum decimum septimum Aprilem incidit, ingensque oppugnatio orta est. Nova subsidia, inclusa piscinae, exoriri possunt.
  Praesertim novissima T-44s... Haec piscina triginta centimetra minor quam T-34-85 erat, et arma frontalis tam turris quam alvei validiorem habuit. Multae spes cum hoc curru associatae sunt, sed...
  Aliquae piscinarum in via stabulant et eorum transmissio defecit ... Apparenter, excogitatores et industriales non potuerunt aptare ad suam transversam dispositionem et ad gearbox simpliciter defecerunt cum anni mutare conatur. ad T- 34-76).
  Tantum tres viginti quinque lacus recentissimi Seelow arces ascendere potuerunt. Sed tardius moventes, tormenta fortiter increpuerunt, et nigrae, fumus foetidus e tibiis fudit.
  et novi pedites currebant, eia clamabant.
  Puellae aliquandiu adhuc mittentes erant, sed postquam grave damnum non attendentes, comitibus qui sub tormentis continue cadentibus erumpebant, milites Sovietici in proximum iugum ascenderunt, milites post eos irruerunt.
  Nazis tamen fortes erant. Terribilis Non-162, Me-109 "K", et Fokken-Wulfs versus impetum aircraft et "homines alati" irruerunt.
  Inter eos, Focken-Wulf carnifices, in oppugnatione modificationis, praesertim periculosae sunt. Quattuor 37-quadraginta tormenta millimetris simul pedites et praedia in sagittent.
  Una e Sovieticis etiam ad arietem gravius et arma- rius hostis vehiculum ... collidebant et .... Germano felicior erat, ejicere curavit, et in II-II nulla talis machinatio est. .
  In molestia, Alisa Selezneva gubernatorem Germanum deposuit antequam parachute aperuit et diserte se expressit:
  - Sum benignus! bonum in domo est quod aestimant, bonum animae quod abigunt!
  Et nudis digitis, puella grenade proiecit, duos pugnatores fascistos agitans, qui ei propius accedere conabantur.
  Puellae ignem ad plana transtulerunt ... Sed Focken-Wulf immutatio oppugnationis terram cum sclopetis non effugit. Optime muniuntur, et piscinae gasariae sub armis circa cockpit sita sunt. Periculosa res...
  Quotquot sex tormenta aeris - haec vis magna et gravis est, potentissima unius tribunalis pugnator secundum armamentarium secundum Bellum Orbis Terrarum.
  Non-162 hac in re praeda facillima est... In Me- 109 "K" necesse est peculiarem sistere. Novissima massa modificatio Messerschmit ... Modificatio cum armamento tormento exclusive, tria 30 mm tormenta et duo 15 mm tormentorum aeris. Apparatus potens, impar Yaku-9, atque etiam optimus Yak-3, in servitio, scilicet. Problemata iusta manoeuverabilitatis erant, etiam si motor potentissimus est...
  Alisa Selezneva, puella sapiens vicesimo secundo saeculo, statuit suam sententiam exprimere:
  - Germani nimis attendunt indicibus sicut arma et armamenta aircraft. Exempli gratia, apud Messerschmit, aucta in fire potentia derisit omnem vim machinam auctam. et quomodo mutabilitate deterius.
  Angelica abripitur;
  - Et hanc debilitatam maneuverabilitatis deducitis. Linguam facillime loqui est, vere pugnare...
  Alisa Selezneva ira in voce interpellavit:
  - Non pugno! Sed revera cogita quantum Me-109K cum quinque fistulis aeris constat? Et Focke-Wulf cum sex? Id solum "Salamander" est optima compositio vehiculi gratuita, manufacturabilitas, pondus, maneuverability, velocitas, et etiam arma. Qua in re sane peior est Messerschmitt vel praesertim Focken-Wulf.
  Angelica lugubre notavit;
  - Loqueris hoc, quod haec avis sola est, quam nos deducere procuramus. Aliter...
  Alisa Selezneva fremuit:
  - Noli esse tam stultus!
  At puella iterum funestam et perniciosam grenam in digitos nudo deducet.
  Fascistae laniatu volantes.
  Hic licet Alicia satisfecit.
  Germani armis et armis validissimis planis incumbunt, et Exercitus rubri Difficulter habet.
  Attamen Sovietes Yaks et Laggies cum potentioribus Nazi accipitribus satis feliciter obire ... columbas ardentes faciunt sicut faciunt ...
  Et quinque tormenta Messerschmitt et sex Focken-Wulf tormenta non adiuvabunt, Nazis nasos suos in terra sepeliet.
  Sed aces Sovieticae damna patiuntur. Et damna decent, sic et pressionem lenire tuam. et arietum numerus crescebat. Bellator Sovieticus non timet. Nihilque, honor et patria cariora sunt quam vita!
  Alisa Selezneva hoc annotavit:
  - Arietes certe insigne virtutis sunt, sed signum animi sine iactura cenaturi!
  Angelica non conveniunt.
  - Signum intelligentiae .... Etiam signum ingenii sine damno est vincere. Sed hoc iam bellum est.
  Alisa Selezneva fremuit in responsione:
  - Quid bellum est infernum?
  Angelica hic valde arguta fuit;
  - Sed quomodo distinguamus, ubi sint viri veri, et ubi mares ne foeminas quidem attingant!
  Alisa Selezneva ad novum gregem aeroplanorum convertit et nudo pede ostendit;
  - Aspice aures... Et cum insignibus maleficis noctis ... Natasha verisimiliter est. Nunc talis Nazi garruli resistet!
  Angelica constat.
  - Certus satis! Ita non ardemus!
  Nox-U- bombers II, quasi aures affectuose dictae sunt, et magis notae, et magis taetrae, cognomen Cererem.
  Puellis gubernatoribus pugnant. Facile est volare et volare facilis est elit. In aere pugna, non ita calida est, ut noctu maxime adhibita est.
  Ibi sonum humilem, levitatem et mutabilitatem afficit. Verum, defectus sunt, potest deducere machinam machinam anti-aelit gun ... Planum est bomber suicidium.
  Hic autem caelum iam e culicibus vulturibus purgatum est, ut machina magis vulnerari in actum deduci possit.
  Alisa Selezneva insusurrat orationem:
  - Domine, salva vita Natashae et aliarum puellarum... Tam bonae sunt et tantum amant te. Summum iustissimumque omnium malum ac maerorem ne triumphet!
  Angelica ab humero laceratur;
  - Ridiculum est aliquid a Deo petere. Denique omnia in nostro mundo ab eo praefixa sunt, ut quid expectet quod se mutet?
  Alisa Selezneva recte obicitur:
  - Et cur eum omnino esse putas.
  Angelica movit caput.
  - Non puto... Hic tu probabiliter aliter disputas. Memini me niveum, quem olim theoriam mihi narrasti, novam theologiam aspectum, sed nescio quo modo eam neglexi?
  Alisa Selezneva nudum pedem lepide vibrans laete festinat admonere:
  - Legi debes de celebri Noosphaerio Vernadsky theoria, annon? De eius doctrina singulas cogitationes, quae in mentem veniunt, materiales esse et non solum in memoria manere in quibusdam partibus cerebri, sed etiam in spatio submateriali, sicut in candela?
  Angelica libenter confirmatur;
  - Immo talem doctrinam scio. Vulgo logica. Si verbum in candela notari potest, cur non eodem modo imprimi potest cogitatio vel actus vel affectus.
  Alisa Selezneva paene plumbum in cista accepit et ad sinistram salire coactus est. Tunc responde, apparatus tormentarii pertinax. Conticuit, et vocem flavus Bellator obibat;
  - Prorsus... Sed verbum, vel etiam locutio antea dicta et dein in commentariis magnetophonii recitata est, et cum voce magna canit, obstrepere vel in actum inducere potest. Sicut imago hominis, in motu expressa in pellicula, potest perstringere, terrere, mutare mores... In genere converte animam et etiam morbum sanare.
  Angelica concordia mur-;
  - Ita potest!
  Alisa Selezneva addidit:
  - So... Est specialis Universalis Hypernoosphaeria. Plures notabiles differentias e taenia habet, sed in ea fides, spes, preces hominum imprimuntur sicut billions ex calculis cinematographicis. Si billiones hominum in aliquid crediderunt, tunc sine vestigio non evanescit, fides eorum materialis est et peramplam vim auget. Quae vis etiam effundere potest, influens mundum materiale. Hoc est, pete ac dederis is not inani phrase. Fieri potest ut, sub quibusdam conditionibus, oratio fortis resonans in Hypernoosphere causabit et eius potentia adiuvabit problema solvendum in Terra... Deus igitur existit et ipse est materialis, verus et activus, sed non est Creator. universi, sed ab hominibus potius creati, eorumque in Ipsum fidem!
  Angelica statim emendatur;
  - Sed in hoc casu orare non est necesse. Modo potes querere... Viam quare necesse est apud Deum. Communismus etiam firmissima est fides. Si igitur voluntas Bolshevismi, vel Stalini populi quaeras aliquid, tunc hoc fiet?
  Alisa Selezneva confidenter dixit centum centesimas;
  - Ita! Sit bene! Et implebitur, et expugnabit!
  Angelica in duobus vicibus accensa est... Secundum iugum Zeel Arces iam occupatum est. Sed erat adhuc tertia munitissima, ubi subsidia et pugni e lacus et tormenta auto- remis stabant. Perrumpere hic non facile erat..
  Milites Sovietici, saevis proeliis fessi, mane substiterunt ... Nimis multi pedites caesi, piscinae naufragae reparationes necessariae. Omnia simul coacta modo facta sunt, reparatores mox discurrentes, velut si quis cinematographicum involaverit. Contra, in veteribus tapes, tabulae tantum duplo celerius quam verae movebantur.
  Alisa Selezneva et Angelica aliud vulnus grave acceperunt et iacere coacti sunt. Puellae fatigatae sunt et ad minimum per duas horas dormire volebant, sed rugitus sudoris eas facere non permisit.
  Et piscina Sovietica et molem peditatus quasi fluctum in salo concrepuit ac lente consedit ... Necesse erat ut vires colligerent et iterum defensionem Germanorum concuterent. Ut aliae undae sequantur undam. Oculi puellarum conglutinati sunt, sed ordo severus Mareschallus Zhukov eas depellere et multa alia guys ad impetum perrexit.
  Et bellatores iam vires non habebant, et quasi cochlearum leviter repit, sed paulo velocius.
  Et tunc Alisa Selezneva hilaritas cantare placuit. Ictibus nudis, cecinit;
  per speculum lacus;
  Ego quasi hirundo skating!
  Non rigebam cor meum -
  Tu decus Rus' dedit!
  
  Arbores vere virent;
  Fons et pullus cum vita fervet!
  Illic surculi renovantur;
  Ibi crepant smaragdi folia!
  
  Quam pulchra es profunda aquarum;
  Lumen solis relucet!
  Grana in agro succis plena erant;
  Aurora rubra tincta.
  
  Innocens esse archangeli requiret;
  Omnes ante nuptias castum custodi!
  Et laboro in tempora panis exprime pedes;
  Filum subtilissimum e serico fila!
  
  Sed non sentio dicta
  In corde meo turba daemoniorum!
  Quam tristis es sic ducere vitam;
  Melius est bellum ire - ibi malum necare!
  
  Hic ante nos sunt transmarinarum spatia;
  Sub ungula saccharo deserta!
  Non est frigiditas taedis immortui;
  Vide quid hirundinem vorat!
  
  In bello sciebam dolorem
  exequi mortuum tuum.
  Et quae sunt singultus ?
  Clamor discalceatorum pupillorum!
  
  Sed ex altera parte valebat;
  Mattis metus, vivamus vitae!
  Det veniam Omnipotens?
  Paradiso non indigemus - ubi tu pediculus!
  
  Homo talis creatura est
  Quae pax quietam angit?
  Deinde aedificat mundum suum;
  Frigidus est exigendi ordo!
  
  Mater autem Magna Mater est;
  Tu Russia, terra sancta!
  Sicut holoserica calculi tui, lapilli;
  Quo discalceatus cucurrit.
  
  Sed tempus advenit, quod ratio est insidiosa;
  ex insidiis Amor irrepsit!
  Tentatus sum, videor mihi homunculus;
  Ecce caro tam cariofa!
  
  Esto, utique, devotus in Patria;
  Nullum vile sit malum!
  Sed tanta est hominum fortuna ;
  Quod homines sumus, hoc pecus!
  
  Ille ad explorandum improbum evasit;
  Nostra consilia sine honore tradit!
  Sed hoc non est puerile iocos;
  Si te adversarius prodidit!
  
  Rerum obtinuit malum
  Haec est divisio nostra in lebete!
  et capitur nazis crinibus;
  Factus sum ergo in servitute!
  
  Nudo die ac nocte laboro
  Ego navem et chalcitis attrivi!
  Hieme et aestate nudis pedibus sum;
  Et post pabo curro!
  
  me flagella excruciat, et non misereatur.
  Et cognovi vim in plena!
  O quantum vasti facti sumus!
  Dentibus suis sceleratus satanas nudat!
  
  Numquam tu posteritatem mones;
  Noli ire patriam prodere!
  Noli cor reponere in nummo;
  Patria nostra; Deus, Conscientia, Mater!
  . Capitulum #9
  Alicia evigilavit. In mundo futuro, nox rarum phaenomenon est, ut gigantes ponderosae sunt, et fere semper aestas est, exceptis singulis hiemalibus incedit ubi prolabi potes, skate, vel nives ludere.
  Alicia et amici eius in mundo futuri se invenerunt, quasi in separato tempore amnis, cum semper sunt circiter duodecim annos natus, et casus magis ac magis experiuntur. et mundus mutatur. Pro exemplo, Alicie etiam meminit quando fuerunt hyemes, et tunc evanuerunt. Cum homines senescebant, tunc rejuvenatio simplex et non pretiosa processus factus est. Mundus circa eam mutabatur. Erant autem casus, quando in eadem tellure versari prohibuerunt potestatem occupandi certamina canendi. Verum, Alicia non erat ibi character principalis. Sed excellebat hic tollendus Angelica. Amico suo somnio sane adultus est, sed puella re. Crinesque tinguntur septem iride colores. aut potius non tincta, sed mutata.
  Sed ingenium principale evasit puella modestior. Nemo putabat se tam magnum cantorem fuisse.
  Alicia etiam alias casus habuit. Quomodo eam sicut Cheburashka servavit, tantum oculo tamquam cancri in fronte amici. Hoc animal domesticum genus est, solum rationabilis. Fugitivi non leviter dictator obtruncavit, neque comedit. Sed omnia feliciter finita sunt.
  Et quam plures casus Alicia - non numerare. Et quomodo servavit docti, una cum Arkasha, in Pluto, ubi iunxerunt. Et multa alia facinora sine expolitione et frigidissima.
  Alicia satis celebre est. Et habebat casus sicut herois libri comici infiniti. Sed puella est utique fugae colosseae. Et varia miracula, cum ipsa pene mortua, tyrannum lapsum ab asteroideo liberans.
  Et quid aliud Alicia non debuit pertransire. Sed adhuc maxima scelera in hominum historia agere non potuit. Captum fere totum. Bene, fortasse nisi in USSR.
  Sed quomodo stare contra totum mundum? an contra totius mundi capitalismi?
  Pashka , nudum , pusulatum , puerile calcem , notavit ;
  - Venimus in molestiam Alicia penitus. Summa est, quod nescio quomodo casus nostros priora respicere!
  Arkasha cum gemitu dixerat:
  - Ita... In priore adventures omnia tam gravia erant. Et hic omnia etiam vera sunt ... . Comprehendo dolor et ignis!
  Alicia sapienter dixit;
  We have adventures as adult. Non liber filiorum, hoc certe!
  Pashka constat:
  - Non puero... Et catenas frangere non potes. Etiam ac bibendum erat. Hic lux est, vide.
  Alicia despiciens amico suo.
  - Vereris fustibus verberari!
  Pashka snorted despectius:
  - Non realiter. Non puto!
  Arkasha giggled et dixit:
  - Cum baculo combusti calcibus feriunt, multum nocet!
  Alicia suadet:
  - Et si...
  Arkasha in aurem:
  - Quid si?
  Alicia graviter ingemuit.
  - Nihil! Utroque modo perimus. Nazis mortem suorum militum nobis non dimittet, sed etiam electo militiae praesidio. Si aufugerimus, citius aut serius usquam supplicium erimus!
  Pashka contemptim mussat;
  - Ita nos consolatus es. Et quid restat!
  Alicia nimis confidenter non respondit.
  - Dignus mori! Quot millia puerorum et puellarum ante nos obierint, in cella Gestaponis excruciata necantur.
  Pashka fremuit, crepitans catenis;
  - Da mihi, modo id solve, et in minutas partes discerpam!
  Arkasha chuckled...
  Liberi nolens perhorruit. Portae cellae apertae sunt. Sed et justo anno. Pulmentum urticae et panis veteris. Ordinarii alimenta campi captivorum. Sed tamen captivi non sunt fame pereant. Iuvenis organismus suum theloneum accepit et pueri libenter comederunt. Dentes fortes et durabiles ex futuro, ubi dente caries in oblivione fuit, panem facile rodebant. Faucibus suis laborat, Pashka subito iocatus est;
  - At nos tectum super capita nostra et cibus gratuitus est. Ita fere bene cepimus.
  Alicia Pashka admonuit:
  - Item liber processus calfaciendi ad calcem .. .
  Pashka chuckled.
  - Et hoc quoque!
  Interim Hitler et eius manus in catulo saevierunt, parati faucibus URSS adhaerere.
  Hitler in sella recubuit et secunda mensa comedit: saccharin fructus placentas. Ceteri proximi socii instruxit. Inter eos, Bormann, pomaded quasi novam mannequin. Mediocri statura paulum supra plana, facie perusta, valde similis Mussolini spectat. Veritas est callidissima ac decens auctor. Post hunc pinguis Goeringus, qui nuper a fronte redierat, vultus gavisus est, cum Germani fere omnes victores essent. Rosenberg , quem ipse - Fuhrer ministrare vult pro Territoriis Orientalibus, USSR ab Uralibus, Asiae centrali plus, amputare existimatus est. Et cur hunc agrum Turcis non dederint. Nimia confirmatio imperii Ottomanici nimis periculosa est exspectatio Germaniae.
  Absit Oriens ab Iaponicis capietur! Hitler ipse varios affectus in Iaponia habuit. Ex una parte miratus est viros fortes Iapones, qui vastam Russiam vicerunt, qui numero superiores Sinenses verberaverunt. Etiam anti-semitismum Iaponum probaverunt, qui iura Iudaeorum legitime circumscripta, multo ante Hitler in potestatem venerunt.
  Quod non sicut ipsi Iapones erat: facies flava, oculi angusti, statura brevis! Sunt macacae! Hitler ipse subesse Asiaticis displicebat. Attamen Iaponia eget, maxime industria praedita in Asia, cum incolarum centum miliones sine coloniis - plus etiam quam Germania, si possessiones coloniarum non numeras! Et classis Iaponica, domina Pacifici, mirabilis est. Iaponia omnino persuadere necesse est ut secunda fronte in oriente patefaciat et divisiones Sovieticae ibi deficiat.
  Hitler pugnum in mensa impulit, vitreum mango succum in Fuhrer sectam effudit. Haec ira exarsit. Tituli caelo minitante;
  - Ita, quomodo audes, Deus, sordide me, magne Fuhrer! Quis mox omnia imperabit?
  Goebbels magnifice respondit;
  - Deus potentissimus dominator in planeta!
  Hitler adnuit.
  - Id est! Crudelis Deus, ut nos quoque crudeles esse possumus! Fascismus decies centena millia magni consilii necat! Deus billions occidit, omnes prorsus quis scit quid! Plurimae victimae nostrae cito moriuntur, et plerique billiones qui senectute moriuntur diu patiuntur et terribiliter laborant! Ecclesia docet quod plerique aeternum in inferno post mortem ardebunt, sed si hominem cruciamus, hoc solum scire est, quod per aliquot menses ad summum perdurat. Deus excruciat, praemissis omnibus sciens, miliardis centena millia annorum! Immo iis, qui salvi erunt, modicum est gaudium - taedium aeternum in servitute Domini! Ecclesia docet Iesum esse omnipotentem Deum, tam Hitler quam Iesum! estne!
  Goebbels respondit:
  - Ita, ille correctus est! Christianismus tum " pacificus " et super-durum est! Ille cruciatus praestat in vita et manes post mortem!
  Hitler adnuit.
  Cur tam paucae feminae pulchrae in Europa habemus? Ab eo quod Medio Aevo, omnis pulchritudo venefica, combusta et excruciata habebatur! Cur tam multae feminae pulchriores in Scandinavia sunt? Inquisitio Catholica non tantum eo penetravit. Non plane malum erat si SS feminas pulchras flavos ex Scandinavia secundas uxores duceret et liberos validos altasque habuisset.
  Himmler notavit:
  - Prospera experimenta in inseminatione artificiali feminarum iam exercentur! Semen praestantissimorum virorum utimur!
  Hitler e sella exilivit:
  - Ita est interesting et eventus sunt!
  Himmler adnuit.
  - Scilicet mi Fuhrer! Primae duodecim infantes in tubulo uitreo nati sunt! Multo magis quam normales filios ponderant! Et fortior me esse existimo. infantes in armis tenebam et acriter pugnatum est.
  Hitler chuckled.
  - Hoc bene est! Itaque nobilitas emendare possumus! Potesne portare infantes extra uterum?
  Himmler respondit:
  - Difficillimum est mi Fuhrer! Explicationes autem aliquae factae sunt, sed nimis constant! Multo melius senex!
  Tituli constat:
  - Et recte! Germaniae impera!
  Ribbentrop addidit:
  - Sclavorum generosissime donari potuerunt etiam uxores militum SS. Et liberos habe!
  Hitler adnuit.
  - Et verum est!
  Himmler respondit:
  - Profecto Slavi nostri generis propinqui! Idem tsars Russiae plus sanguinis Germanici quam Russian!
  Tituli latrante:
  - Scio! Quam ob rem Russia tam ingens facta est! Primitivam gentem German!
  Goebbels suadet:
  - Necesse est ut mediocris fabulas spargant - quasi sub nostra potestate Russi multo melius quam sub Bolsheviks victuri sint!
  Rosenberg respondit:
  - Ita bene vivunt! In USSR, merces proximis annis orta est, et pretia ceciderunt. Exempli gratia, unaquaeque familia radiophonicum habet, multae pulchrae et magnae domus aedificatae sunt. Leopoli fui. Sub Polonis sordidum est oppidum provinciarum, nunc plateae tam mundae quam in Berlin. Et ubique magna constructio situs, anthill similis est regio. Omnia in motu et ordine aucta sunt. Sub Bolsheviks, valida disciplina, multi floreta ac flores crescunt.
  Tituli silvestrem stridore interrumpunt;
  - Nolite Bolsheviks laudare! Communistae successum consecuti sunt nisi per vim et supplicium massa! Fere, iudices, dum coloniam nostram Russia fiat, eo ire veto!
  Goebbels respondit:
  - Oportet nos scire arma inimicorum nostrorum! Post omnia, antequam arcem oppugnamus, omnibus suis locis infirmis et firmis studere oportet! Id quod nostra intelligentia operatur! Praecipuum propositum...
  Tituli interrupti sunt:
  - Scio! Munus intellegentiae in re militari minoris aestimari non potest! Sed primum Goeringus de eius impressionibus antica narret!
  Reich Mareschal resedit, esuriens et iratus sentiens. In receptione Hitleris cibaria plantandi et placentae optime inserviebant. Sed carnes ac dapibus semel in hebdomada tantum! Göring incepit:
  - In genere, dicam, milites nostri fortiter pugnaverunt!
  Tituli interrupti sunt:
  - Demagogia! Melius statim de delictis loquere! Quod Zenki munitiones exercitus nostri excluserint ipsi novimus!
  Goering Concessit;
  - Tormenta in praedia nostra non infirmissima sunt!
  Hitler sibilavit:
  - Domine! Russi paucas piscinas graves habent!
  Himmler notavit:
  - Non ita modicum, domine mi!
  leniter emendavit Tituli:
  - Quern vocate Fuhrer!
  Tertius Reich dux carnifex adoravit;
  - Ita, mi Fuhrer!
  - Melior est!
  Himmler in confusione mussat;
  - Secundum aestimationem nostram, Stalin plus quam unum et dimidium milia habet BT, T-XXVI, A-XXX lacus. T-34, IS, KV, figura accurata iniri non potuit.
  Hitler chuckled.
  - Non ita parum! Enim amet minim eiusmod!
  - Summa plus quam ducenta viginti milia piscinarum! Ex variis documentorum fragmentis, nostri homines computaverunt plus triginta milia T- 26s soli producta esse . Haec fere dupla sunt quam nostra industria ab anno 1934 ad 1944 producta.
  Hitler quaesivit:
  Quot nos dimisimus?
  Fremuit Himmler:
  - Sicut paulo in annis, plus quam ducenta milia septem et dimidium! Sicut die 1 mensis Iunii anno 1946, in servitio habemus ducentas quinque milia octingentos sexaginta septem! Himmler respondit. - At illa tropaea non numerat. Praeterea Russi multas lacus sine remigibus impressas habent, sed homines satis non sunt.
  Hitler quaesivit:
  - Et quam multa tropaea!
  Himmler enumerare coepit:
  - Gallica quattuor milia sescenti, non computatis obsoletis lucem Renno, Anglice quinquies octingentos quinquaginta, Batavi ducentos quadraginta, Belgica trecentos viginti!
  Hitler quaesivit:
  - Cur non utebantur ad oppugnandum URSS? Et ubi spectatis fatui!
  Göring respondit:
  - Existimo in Africa omnia indigere, inclusa oleo, multo facilius obtinere quam in Russia.
  Hitler arripuit Goering per nasum;
  - Putasne serio ita!
  Goering coaxare;
  - Bene manifestum est! Negrones oboediunt, et Russi obstinati sunt, et hiems in Africa Russiae dura nulla est. Quae Russia nobis, si divitiores etiam sint, cuius progressus omnia adferent.
  Rosenberg adscripsit;
  - Ac communismus nimis alte insidet in mentibus Russis! Difficile erit tempestatem illam!
  Tituli Goering in ventre genu flexo et Rosenberg in calce dorso. Coepi quiritatio:
  - Idiota! Pingues porcos! Visne Russos nos primo impetu oppugnare ac score!
  Göring respondit:
  - Etiam nulla est talis notitia!
  Hitler clamavit:
  Quid dicet Himmler?
  Reichsfuehrer affirmavit:
  - Iuxta intelligentiam datam, Russi magnas copias ad fines occulte evellebant.
  Hitler exclamavit:
  - Hic! Audistis!
  Göring respondit:
  - Haec responsio ad intentionem nostram sit! Stalin minas Nazi repellere parat!
  Fuhrer placentam e mensa sustulit et in facie Goering posuit;
  - Pecora comede! Viderunt omnes quid porci! Quaerimus opinionem Stalin agnus esse.
  Goebbels notavit;
  - Stalin tigris insidiosissima est!
  Hitler latera eius percussit.
  - Id est! Quis autem dixit Stalin carnificem non esse! Quod solum vanitatem generat et "cacas"!
  Tituli comitatus comiter riserunt:
  - Et Adolphus recte habet!
  Hitler infudit:
  - Ego Wolff-Adolf! et noli me increpare! Et nunc Herman, si vis me tibi ignoscere, salta! Etsi exspecta, primum dic mihi quid in Belgradi videris, quae sunt impressiones tuae?
  Göring respondit:
  - Et quae esse possunt impressiones! Ruina et cadavera! unus e Serbis excruciatus est et clamavit: Stalin veniet et ulciscetur te! Tot eiulationes et maledictiones fuerunt!
  Tituli gavisi sunt;
  - Quod sic prorsus! Venit Stalin! Haec Germaniae hostes exspectant. Melius est praeveniri quam praeveniri, melius est vincere quam timore pedem referre. Et aprum texis qui quid novit!
  Goebbelius addidit:
  - Noli titulum Napoleonis petere, si continuo Waterloo habes! Attamen in valetudinarium psychiatricis satis multa sunt talia "stultorum"!
  Hitler exilivit et nudam ancillae calcavit, crus excidit, vociferatus est, et timore resilivit;
  - O mein Fuhrer!
  Hitler fremuit:
  - Vere, Napoleo altior sum, victoriae meae eximius erunt! Hitler sum in saltpetro!
  Bormann animadvertit;
  - Ingeniosa providentia te regionem Sovieticorum in tempore opprimere permittet. Faciemus Fuhrer!
  Göring notavit:
  Ante hiemem non multum temporis superest! Praeterea aeroplanum longi temporis officinas in Urals supprimere non habemus.
  Tituli latrante:
  Cur non creaverunt?
  - Prohibuistis militares largitiones augere!
  Hitler arripuit Goering per aures ;
  - Et porcus es!
  - Sed Mein Fuhrer!
  Hitler chuckled:
  - Viginti quinque annos Fuhrer fui! Et nemo dubitabit auctoritatem meam! Non dissimulabo - tamen regere natus sum, sed non machina ferruginea, sed tota potentia. Vel pax!
  Goebbels cecinit;
  - Umbra, umbra, umbra, Adolf Hitler umbra est - in tenebris lucent! Hitler's swastika in his stomach!
  Tituli interrupti sunt:
  - Devotus es mihi Gebe! Quid ego, omnes sententiae meae probant: oppugnare URSS!
  Bormann respondit;
  - Swung ita bey!
  Tituli probatus:
  - Bene dictum!
  Rosenbergius dixit:
  - Stalin satis habet territorium, cur eget nostris terris Europaeis firmatis. Porro colonias in India detulimus.
  Tituli eum in cista futui.
  - Asinus! Oblitus sum Lenin quod dixit, communismus vel toto orbe vincet vel evanescet! Vel constitutio Russiae vigesimo secundo anno, ubi dicitur in albo et nigro: USSR expandet usque ad ultimam mundi rempublicam!
  Novissime.
  Rosenbergius dixit:
  - Hoc iam non est in Stalinist constitutione!
  Hitler respondit:
  - Dente lupi, pelle ovina non hebes! Putasne Bolsheviks cogitationes mundi dominationis deseruisse.
  Rosenberg respondit:
  - Stalin realista est!
  Hitler sibilavit:
  - Stalin est communistarum omnium constantissimus, quos historia noverat! Non multum loquitur, sed facit! Mirum non est in septendecim annis industrialem in terra talem bissextum colosseam fecit. Subitis industria militaris creata est. Etiamsi Stalin hoc anno non oppugnat, aggressio proximo sequetur. Quod si non sequitur, difficilius erit nobis omni anno vincere. Ratio communistica efficax est, quo citius finimus, melior!
  Goering Concessit;
  - Festinare!
  Hitler grinned:
  - Iterum?
  Adeps Reich Mareschal mussare;
  - Tace, occlude, claude!
  - Sic claudite! Ecce cretin! Qui copias nostras contra Russiam contractas debilitare vult!
  Apronius Fuhrer.
  Göring mussare:
  - Ita Negrones nostros servos esse volo!
  Hitler exclamavit:
  - Tu ipse es servus stultitiae tuae! Lues rubra finienda est antequam per mundum diffunditur!
  exsibilavit Bormann;
  - Vides eclipsim in caelo, rugitum super caput tuum! Et obnubilatio in capite - ululare greges cosmicorum!
  Tituli manipulum tangerinum coniecit apud Bormann;
  - Noli ululare!
  Bormann vociferatus;
  - Heil Hitler! - Et tangerines quasi canes corrodere coepit.
  Fuhrer eos circumspexit.
  - Tempus est nominare exactum diem oppugnationis in Russiam.
  Idolo innuebat;
  - Ante diem 15 Iunii adhuc non tempus erit omnes copias evellere. Unde ictus quinto decimo die percuti debet!
  Goebbels suadet:
  - Melius est 22 Iunii.
  Hitler versa quasi electrocuted
  - Cur 22 Iunii?
  Propagator princeps respondit:
  - Bonus dies - Gallia deditione!
  Himmler notavit:
  - Locutus sum cum mathematicis et confirmaverunt solstitium optimum esse diem ursae rubrae opprimere! In hac die, oppugnator meus in maximis viribus erit!
  Tituli gavisi sunt;
  - Tu Hebe et Gima, quod non semper accidit, in suis praenotionibus inciderat! Sed non fringilla nisi!
  Himmer interrogavit:
  - Et quanam?
  Cui Fuhrer, succum sorbillare cum gra- lis sapientibus, respondit;
  - Audisti prophetiam de Tamerlanensi sepulcro?
  Himmler respondit:
  - Non memini! Tametsi graviorem poenam pateretur, qui gravem aperuerit! Sed hoc non est prima prophetia secundum genus suum.
  Tituli triumphantes chuckled.
  - Ita non prima! Sed magno bello, qui audet principis pacem turbare, fertur.
  Himmler frowned.
  - Et quod?
  Hitler chartam protulit:
  - Lege diurna Sovietica! Tumulus Tamerlane apertus est! Victor, imo mater remota! Nunc implendum est vaticinium et magno bello Stalinum puniemus!
  Goebbelius manu levavit.
  - Heil sapientibus Hitler!
  Himmler notavit:
  - Superstitio est fortitudo utentibus illis, infirmitas credentibus in se. Forsitan Stalin nos provocat!
  Hitler chuckled.
  - Hoc Stalin minime vult, ut eum durius feriamus! Praeterea, utpote communistarum et atheorum, vult ostendere omnia vaticinia antiqua esse superstitiones. Et cedit contra eos. Sed contra, victoriam de URSS ope superiorum potestatum consequi cupio!
  Goebbels notavit;
  - URSS pro Germania vallis atheis est! Haec USA cum protestantismo suo fanatico...
  Hitler respondit:
  - Protestantes offenduntur catholici, catholici orthodoxi, barba currunt feri! Omnia innituntur Papae !.
  mussat Himmler:
  - Nihil properas in eum!
  Tituli digitum in mantile traxit, puellas fere removit;
  - Ita complevit Otto caput Vaticani! Catholici tamen ad suos fines adhiberi possunt. quam multi!
  Goebbels stabant in:
  - Sicut corvus in arboribus.
  Tituli pugnum.
  - Protestantibus nequissimi testes Domini sunt et septimus dies Adventistae. Illa pacifismo, haec iudaico sabbatum irritat. Putridas sectas.
  Himmler adnuit.
  - Ad castra collata!
  Tituli snorted.
  - Ad patibulum! Septimo die Adventistae Iudaeos sabbato suo imitantur! Abominatio est! Qui in patibulo subbotniks non faciet Sabbato in duro labore et cum perseverantia.
  adnuit Goebbels.
  - Recte! Sed hoc non satis est mi Fuhrer! Septimo die Adventis suspendi debet
  ad costas hamo! Mori tarde et dolens!
  Hitler exclamavit:
  - Septimus dies Adventistae et testes Domini sine exceptione una cum suis familiis exterminari debent! Hunc sequimini Himmlerum! Habeant singula statistica relationes!
  carnifex dux suggessit;
  -Forsitan nonnulli sectarii fidem suam mutare volunt! An facultas evadendi a corporis violentia detur?
  Hitler respondit:
  - Si Germani sunt, ergo est! nuntiabimus etiam eos, qui factiosi sunt, praemio persolvi. Quanquam hoc fortasse Vaticanus tantum probabit!
  Goebbelus perorata;
  - psychos tantum a sanctis differunt quod illa ab iconibus, haec vero in asylo lunatico effinguntur!
  Tituli comitatum riserunt;
  - Euge magna philoaophia! Mendacium repetita repetitio verius videtur.
  Hitler confecit sucum suum;
  - Omnes stultorum bazaars defessi sunt, relaxemus! Volo videre bonam pugnam.
  Muri imperii digrediuntur, et ante cohors Fuhrer aquarium magna cum armis pellucentibus erat. Calor erat in fundo, temperatura aquae, quae circa genu profunda diffusa erat.
  Fuhrer intuitus illuminatur:
  - Age nunc, spectat ut mirabilem aspectum videbimus! sanguinem volo! morem Neronis morem gladiatorum in convivio revixit antiquus Romanus. Mira haec est voluptas!
  Goering primus vociferatus est;
  - Infinita sapientia luceat Fuhrer!
  Hitler respondit:
  - Nero non imperator modo, sed cantor, poeta, Olympiae victor fuit. O quam magnificum fuit Romam incendere! Cum telo creo et urbem hanc foedam uror et novam longe ad orientem struo! Et ego etiam, ut Nero, componam!
  Hitler stetit in pose, arma traiecit et quasi porcus obstrepere coepit, plane ineptias!
  flumina sanguinis
  Humi fluat!
  Lugent in dolore
  Undique ignes!
  
  Contremiscat mundus
  Cadite in infernum!
  Sol egredi
  Ossaque frangam!
  
  Crudelitas surget
  Universis filiis Kan!
  Dominus cito morietur
  Satanas venit!
  
  Non erit misericordia
  Poena omnibus veniam!
  Nothi omnes te necabo
  planum Bomb!
  
  Mors messuit
  Mons cadaverum!
  Sed modo non satis
  Mayhem regnat!
  
  Denique planeta
  Ego te ad terram ardeam!
  Amor ultra
  Turba post me est!
  Cum Hitler cantum aetem perfecit, circumstant plauserunt. Goebbels dixit:
  - Poemata vestra memoravimus! Ad humanitatem pertinent in aeternum!
  Hitler sedit super sellam;
  - Satis nugae! Nunc bonis certaminibus frui volo!
  Puella ad aquarium accurrit et nuntiavit.
  - Et nunc gladiatorium certamen!
  Hitler suggesserant:
  - Cum telo!
  confirmata puella;
  - Scilicet magnus Fuhrer! Quam amas!
  Hitler adnuit.
  - Verte ardorem sic bellatores ocius pugnant, non multum tempus habemus!
  Duae puellae athleticae rectis gladiis et pugionibus in arenam cucurrerunt. In eodem balineo erant, camina iam versa erat, sed nondum calefacta, et nudae pulchri- tudines adhuc placebant. Puellae gladiator flavae et athleticae erant. aquam spargebant. Eos secutae sunt duae plures puellae. Iam pulchri- tudines Orientales erant, etiam in eadem lavacra lites, dum rident. Quales dentes habent?
  Arma sunt acinacis curva, fuscina cum manubriis brevibus. Etiam Fuhrer et cohors eius adoraverunt!
  Hitler exsibilavit:
  - Mira divas! Pugnam video fore amet!
  Goebbelus iactabat;
  - Tattoos vide, a sceleratis sunt! Pugna erit ferox usque ad mortem, puella praecepta explicavit!
  Hitler quaesivit:
  - Quis feret?
  Goebbels subridens respondit;
  - Quis fortior? Nulla hic praecognitio missionis!
  Tituli remissis.
  - Melius! Haec pugna magis interesting faciet! Et non sponsiones facturi estis, sed stulti!
  Goebbels respondit:
  - Et quis audet rem aliter concludere a Fuhrer!
  Hitler adnuit.
  - Et quid logicum? Vos omnes me imitamini et admoto! Ita punctum in bet ammalia non est! Sed clam faciam ut nescias. Eodem modo bet pones, non notabiliter!
  Tituli comitatus constat. Göring ululavit;
  - Tu tam semper sapiens es de Fuhrer!
  Hitler chuckled.
  Quis meam sapientiam dubitet? Fuhrer significat ducem et ducem ex translatione priscarum Germanorum significat sapientem! Sed melius est ingenium, quamvis nimis imbelle sit sermo ingenii ad admirationem me venire!
  Goebbels suadet:
  - Magnum ingenium omnium temporum ac populorum!
  Habes Tituli faciem suam.
  - Id quod Stalin vocant! Imo, ascende augue rex potentiore aliquo! Adhuc pugnam vigilemus.
  Fuhrer et eius comitatu secreta sponsiones fecerunt. Tumultus. Puellae rapide ibant, cum cruribus saltabant.
  Tunc flava cum brunette in stomacho pertundere conatus est. Illa extendit extremum tridenti, nudum scalpit talum.
  Puella iuravit et pugionem misit, sed periit. Illa in aquam desiluit et cucurrit post eum.
  Duae aliae puellae dure pugnaverunt! Hactenus, sedulo fuerunt ne inter se grave damnum afferant.
  Hitler exclamavit:
  - Acerrimus canis!
  Caminus electrica sub puellis celeriter calefacta est, pedes nudis urere coeperunt.
  Acrius puellae caedere coeperunt, sanguis fluxit. Flava ex ictu erumpit fascia, pectoribus exponens. Sic terga ferire, in humero feriendo adversarium suum. Sanguis in aquam demittitur, et super eum diffunditur. Pulmonem flava cum tridente in stomacho desiderabat, sed statim reciproco ictu papillam abscidit. Utraeque puellae cessere, sed aqua magis ac magis accensa facta est, propellente pulchri- tudine.
  Apronius Hitler:
  - Si eam! cum fortior! At tu canis gladio caput feris!
  Commutatio plagarum continuatur. Puellae multis plagis et vulneribus iam debilitare coeperunt. nudis pedibus rubra aqua calida! Vapor iam surgere coepit.
  Goebbels vexantur:
  - Hic est in vita infernum!
  Hitler chuckled.
  - Hoc infernum non est, sed Adik! Adhuc non faciam eis.
  Hic nigrae pulchritudinis crine alapam cum pugione in stomacho prosternunt ac prosternunt. Sed dolor urentis aquae ebullientis fecit puellam desilire.
  Hitler grinned:
  - Die formosa canis!
  Mongolica pulchritudo lethaliter vulnerata invasit et in oculo gladio confoditur. Proxima flava in arteriam carotidem in collo perforata, haesitavit et procidit in aquam paene ferventem.
  Tituli risit:
  - Id multo melius! Et reliqua perficiemus!
  Acriter pugnatum est. Ambo iam incredibili labore et iniuriis errantes, sed se invicem perficere non potuerunt. Etiam Goebbels invisa radicitus suadet:
  - Vel fortasse indicabimus ducatur!
  Vehementer Tituli negaverunt;
  - Trahe oblatio vel stultus vel debilis!
  Tunc aqua cocta et terribilis puellaris strigis audita est. Pulchri- tates aliquoties desiluit, ac tandem fatigatus, in undis undis concidit, viva ferventi.
  Tituli consurgere, et manus elevare, plausum;
  - Quam mirum est! Dolor et aegritudo est aliquis amo! Praesertim si puella pulchra laborat! Heroicum vero exitum!
  Goebbels respondit:
  - Sed nemo vicit! Nimis malo blondes bet!
  Göring fremui:
  - Et in brunettis sum, musculares sunt!
  Hitler triumphans dixit:
  - Uterque, asini! Modo pignore omnes quattuor peribunt et vici! Expande igitur pecuniam tuam! Sed noli contristari, non multum superest nisi vigesima secunda mensis Iunii et mox vita nova pro omnibus nobis incipiet!
  . CAPITULUM #10
  Cum resumpserit processus serrandi vincula, SS homines in cellam irrumpunt. Leve sed doloroso ictu pedum, quae ex foculo usto mederi coeperat, faciebant. At illi durius eum verberare minabantur. Hoc est, ut Alicia intellexit, sine intermissione observandi sunt.
  Omnia, quae supererant, insusurrant. Deinde, cum pulli iterum pascerentur, et etiam ad urticae pulmentum, milium polentae in aqua, capita eorum gravata sunt. Et Alicia, nasum mordens, obdormivit.
  Copiae Sovieticae ad ultimam munitionem Seelowi arces munitissimam ierunt. Colles tam densi sunt tristes ac tremendi damna, ut clavi fractis piano, cadaveribus obsita. Lacus, etiam T-34s, LABOR in sanguine et susum ire non vis. Testae autem servant erumpentem et erumpentem, quasi vulcanorum iugo et spiramenta aperiant.
  Lava mixtura flammae et plumbi est, bombae omni genere explosivae refertae, ad Sovieticum volitans Salamandrum armadas proiectum. Concurrit iam nazis non fastidire ramring. Tanta acerbitas, proeliis coortum est.
  Milites feminae ipsae ad oppugnationem currunt, vident quomodo tormenta gravia Nazis, sicut vermes e cavis suis repunt et mortiferum conspuunt. Et cum tam gravia et explosiva veru hits, milites discerpti sunt et ossium fractis machinis volitant.
  Lacus stabulantur propius ad summum, et milites portatores armatis manibus meis impellunt. Simul, fremitus, clamor, fremitusque tremorque audiuntur. Duo armamentarii baiuli, in cuniculos impingentes, damnat, et corporum partes quaquaversum avolant.
  Sed milites inpellunt, iam complures pillboxes semifractis ab Exercitu rubro occupati sunt.
  Puellae multum vulnerati sunt iterum, sed statione sua non eis. Vulnus signant mox cellophane, et eo quod motus incidit.
  Iam obscura erat, et cum visibilitas inclinat, defendere difficilius est. Etiamsi quidam hostium lacus et tormenta auto- remis defossa in terra defodit, nocturnum visum excogitavit.
  Sed nulla fuga...
  Alisa Selezneva socium in humero futui:
  - Vide quid agat Jagdtiger.
  - Sepulchrum suum fodit! Angelica abripitur.
  Potentissima piscina destructor secundum vim et tutelam armaturae perforans, Yagdtigr satis accurate accensus ad Soviet triginta quattuor et validis Isa trunci adhaesit. Eius proiectum armaturae fere triginta chiliogrammatum tantum turriculam abripuit corpus sine nautarum casu superstes relinquens. Difficillimum est talem colossum perdere, et etiam in terra defossa, sandbis aspersa.
  Alisa Selezneva suggesserunt amico suo:
  - Experiar aspectum opticum et nocturnum aspectum rumpere machinam.
  Angelica ioculariter giggled.
  - Oculos percute... Mirum est! Faeminae oculis solent, non oculis. Invenisti aliquid novi!
  Alisa Selezneva petat umeris ponens et nuda genu cruribus aratis conchis humum subnixa, hostem ad punctum tormenti sumens, insusurravit:
  - Si passer prope est, incendemus tormentum! Si musca - ledo muscam et sagittam ad hospitium psychiatricis!
  Angelica emissa Fritz cum alia emissa, respondit:
  - Sic frigidum mimae talentum circi evanescit. Tantum nunc, plerumque in patria nostra, castra mittuntur, non valetudinarium psychiatricis!
  Alisa Selezneva, visus Jagdtiger percusso accurato fracto, iocose cecinit;
  - In ruinis Berolinensis, Taras Bulba filius inopi! Et cur Berolinum accipiamus - totus mundus simul melior est!
  Angelica cachinno periit, et alia "fascista" elapsa est. Puella pugno mentum se percussit.
  - Non in fronte, omnia perperam, non est iocum! Tu ieiunus fumas, cum adtemptatur bibis!
  Alisa Selezneva despiciens responsio:
  - Sed non bibendum neque, quis faucibus mi. Quanto plus est gaudium quam ASSULTIM, ut movere possint, cantare et saltare!
  Angelica iterum desiderabat, eius intuitus ignis ad necem non tam comprehendit quam Alicie, et risus valde inconveniens erat, cum tot mortui sunt circa quos in cadaveribus tentare non debes. Et aliquando reliquiis corporum percurrere.. .
  Siberius bellator rufus dixit:
  - Sic intellego bellum non effeminatum vultum, sed impatientiam feminam in desiderio cannibalismi!
  Alisa Selezneva etiam machinam visionis nocturnae confregerunt et molestiam exprimebant;
  - Non amo bona frangere!
  Angelica despectione srepsit.
  Quid boni de hac arte? Ego quodammodo inspexi trophaeum... Omnia turbant, quasi sanus vitreis induatur, et color subpallidus.
  Alisa Selezneva recte respondit:
  - Qualitas cognoscitur in comparatione. Ne id quidem habemus!
  Angelica confidenter dixit;
  - Immo vero! Melior etiam quam Fritz... Sed Nazi Germania nihil superest, paulo plus quadraginta chiliometrorum Berolini. Et transibimus eos, quidquid est nobis, et hostes non habemus!
  Alisa Selezneva confirmavit:
  - Bene sane eamus! De hoc pro certo habeo! Nunc autem non nocebit nos mutare locum instruere...
  Puellae cucurrerunt, galeam ferientes cum lepidis cruribus pusulis et abrasis obductis, paene ad genua, sed tamen pulchrae. Quo dolore etiam aliquantisper usos bellatores, ostentans animum inaccessum, multis etiam.
  Tertium iugum adhuc vacuum erat. Impetum elit damna passa est, praesertim ex Focken-Wulf - monstrum aircraft. Potentissimus unus pugnator in armis et armis, haec opifex secundum bellum mundanum, molestissimum fuit illis. Nonnulli in pugna debilitatem, non etiam in discursum elit, sed vim telorum non id maxime afficit...
  Et Yaks et Lavochki lassi sunt post ...
  Alisa Selezneva, animadvertens Fokken-Wulf a sniper emissam non posse, vel Salamandra vel Me-109. Fortes fuerunt...
  Angelica, e contrario, scuta in terram accendit. Aliquam non mauris varius elit pellentesque pellentesque sed in ipsum. Vel in low-profile movies actionis. Alicia, etsi omisit, imperceptibilis fuit. Famam suam quasi bellator terminator amittere noluit!
  Angelica autem magis ac saepius inlinitur. Hie vero non solum culpa, nox, fumus, fumus, aer etiam micat ab aestu. Sed belliger Siberius angebatur et haec canebat;
  - Alisa Selezneva, accipe meum verbum pro eo! Propagines bovis, Nazi madhouse!
  Aureus bellator stolidum neglexit iocum. Etiam at erat tortor.
  salamandrae e contrario volitabant. Eorum praestantia in celeritate et manoeuverabilitate utebantur, propterea aces Russorum premere conati sunt, praestantiam localem in viribus in una alterave parte anterioris efficientes.
  Non 162s, sicut papiliones volitantes, variae viridis et caerulae khaki. Volvunt dolium, quinque et dimidium carros amaenissimos statim, deinde in alis sicut skaters defluxit.
  Alisa Selezneva linguam eius coniucaverunt:
  - Ba! Mirum illud modo! Sed skaters, hoc solum te a tormentis servabit!
  Papiliones vere in facem accedunt et cadunt!
  Intérim interim de nocte Stalin de XVII ad XVIII ordinem dat;
  - Zhukov Difficulter! Ideo iubeo impetum turmas primae Ucrainae frontis septentrionem converti et Berolinum ab australi oppugnare!
  Imperatores imperant, milites tudo sine cogitatione pugnare.
  Alisa Selezneva, alterum Salamandrum in ignem imposuit, nudo quinta gleba terram depellens, et locutus est:
  - Horum autem causa, qui volat, tam facilis est ad jaciendum!
  Angelica diserte obiicitur;
  - Qui evasit a simplici sarcophago ut iacularetur, alae lapidibus iam in fuga oppressae sunt!
  Alisa Selezneva giggled:
  - Ita hic dialectica est! Dialectica evolutionis et philosophiae, sicut Galli dicunt...
  Angelica socium interpellavit;
  - Fuit Kutuzov - percutere Francos! Nunc Stalin ferrei Deus est!
  Puellae, post talia verba, iterum se mutuo alapam in sola iugulant. Alicia, magis ac celerius incendens, etiam vasa eius automatic exusta et digitos suos combussit. Hic, exempli gratia, etiam facultatem pene impenetrabilis Focken-Wulf in vicem evertere potuit. Angelica laudatur;
  - Oculus tuus adamans est! Cum oculus adamas est, lapis naturalis dissimilis, semper adest et non eget effodi!
  Alisa Selezneva iocando notavit aliam philoaophorum;
  - Etiam bos braccas eget, si ad furcam pascuae sunt et ad locum rigandum! Mulier vestes sibi ipsas intelligit, homo absentiam suam intelligit, et taxanus numerum inaequalitatum aestimat quae ab alterius habitu secari possunt per rationes oeconomicas publicas dissociari!
  Tempus erat quies in caelo, sed subito, in medio locorum, progressi turmae Sovieticae erant sicut flatus, sicut meteorite concrepuit in Terram. Centum pedites discerpti, incensis, in diversam partem coniecti. Disiecti, ut videtur, non homines, sed tota unda tsunami e vivis, laceris et cadaveribus orta est.
  Angelica super sonitum exclamavit;
  - Proh! Ecce ictus est! Etiam "Andryusha" non simile hit!
  Alicia suadet:
  - Hoc est Strumtigr, cum bomber. Plurimum tormentorum idolorum impetum!
  Angelica manus iactat.
  - Ita ego non prius hoc vidi! Probabiliter tormenta auto-propulsa quid opus est!
  - Non opus est ut haec tormenta auto-propelluntur et corrumpant! Alicie dictum est. - Alioquin ulcus in balineo habebimus!
  Angelica jactatum est;
  - In balneis erimus: sic balneum pro persona Russica est felicitas!
  Talis chaos in campo regnavit ut Alisa Selezneva figere cursit ubi sclopetum veniret, solum cum secundo volvio. Et uterque statim "Sturmtiger" percussus est. Ita sonuerunt hae bombae, tot victimae...
  Angelica, sicut Spinoza et Cicero in unum volvebantur, dixit;
  - Causa artis, actores sacrificia voluntaria faciunt, causa rei militaris, auditores sacrificare coguntur! Publicum semper cum artium magisterio cohortari cupit, nemo est e publico qui cum arte militari repetere velit! Concentus maestrae artis, magna pecunia pro tesseras solvitur et etiam plus pecuniae ad vitandum concentus maestrae artis militaris est!
  Alisa Selezneva amicum interpellavit:
  - Age, pro mea causa, directe in alveum rostrum latae tormenti iaciamus, tunc bombae in propellant crimen detonant!
  Angelica digito suo torsit ad templum;
  - Mutandum est primum locum, ut angulus rectior sit et crura calcanda!
  Milites totis viribus currebant, sed iterum tempus non habebant. Stormtigeri videntur additamenta automataria accepisse cum reloading et earum incendia aucta sunt. Quin etiam non pedites modo, sed lacus etiam excutere laborabant, avulsis turribus, ferrumque in aeni diabolicae veneficae flammis immixtum.
  Puellae propter tarditatem angebatur, nudis pedibus in ignem descenderunt, ut se dolore punirent.
  Angelica dixit:
  - Merito!
  Alisa Selezneva, vultuosum in agonia et tripudium discalceatum in ignem, adiecit:
  - Et inimici etiam peius merentur!
  Angelica respondit:
  - Melius est occidere nequam unum quam exponere centum, et hoc ipsum faciunt novissimi.
  Alisa Selezneva decisive pugnator a Lucifero declaratus est;
  - Et hoc ipsum quid faciemus!
  Puellae scipionem, chorum ex parvis flammis, dolor et ardet intendere eas permittens. Ceterum, haec patria, fratres Russici milites, ultimos gradus Berolinensi expugnare debent. Quando communismus vincit, homo numquam in alterius manibus morietur!
  Initium mollis, speciales glandes auctae armaturae transfixae e truncis volaverunt. Hic summa difficultas non modo ingressuri fuit. Nazis etiam non stulti sunt et dolium aperiens pileo quasi operculo simpulo munierunt. Oportuit igitur tempus serere in illo brevi momento quo in instanti a emissa pileus exortus est. deinde velut glandes in mixtionem plurium liquorum infestantium perforantium .. .
  monstrose explosa est, primum duas explosiones simul, deinde plures plures e detonatione bombarum amplius duodecim telarum. Plures pillboxes prope, Fritz vel graviter laesi sunt, hiatus in eis gravis factus est.
  Flatus unda adeo validus est ut propemodum ambo bellatores terga sua pulsaverint. Puellae in gaudio clamaverunt;
  - Comedite! Classis praesent justo!
  vox contenta a tergo audita est.
  - Vidi! Puellas considera Ordinis Gloriae primi gradus in sinum tuum ... Vir in forma NKVD maioris recuperavit. - Pressius in pectore! Euge puellae! Sed haec non omnia facta sunt!
  Alisa Selezneva fudit:
  - Hoc modo initium est!
  Angelica exilivit.
  - Ac praesertim bonum initium!
  Major addidit:
  - Hoc initium, et finis in Berlin! Non mirum si Tituli quoque per pilas capis. Post omnes vos puellae ad hone gradum!
  Milites modeste responderunt;
  - Minime, feminae Soviet iustus sumus!
  Vires Fritziae, ut videtur, mors Sturmtigerorum et ex clade concussa, tertium iam iugum superatum est die octavo decimo. Copiae, praesertim lacus, in plura etiam loca prorepserunt. Puellae etiam ante machinis tam gravibus dis!
  Angelica dixit:
  - Bellum alea ludus est, nisi in eo rem publicam amittit, dissimilis immisso, qui se tumultui subicere non potest!
  Alisa Selezneva gravissime addidit:
  - Impetus in bello est sicut equi genus, modo hippodromus multo plura impedimenta habet et aurigae corruptos!
  Angelica respondit:
  - Haec sententia accurate non est! In equis, aurigas corrumpere potes, in impetu, cursor cognoscit vitam non esse venalem!
  Proeliantes longius cucurrerunt ... Et denudans margaritam simul. Alisa Selezneva etiam cecinit;
  - Pulchritudo, forma, sumimus felem, siskin, canem, Petka corruptor, simia, dimidium tram ad furiosum! Ecce turba!
  Angelica procurrit ad fossas;
  - Societas quae sub malleo vendi non potest!
  Alisa Selezneva adnuit.
  - Ita! CPSU edet nos!
  Angelica mirabatur;
  - Et quid est CPSU? Nescio hunc terminum!
  Alisa Selezneva peculiari modo declaratur:
  - Hoc interpretari potest ut Factio communistarum Unionis Sovieticae!
  Angelica humeros.
  Sed non est tale nomen sed.
  Alisa Selezneva pugnum dextrum iacit;
  - Mihi crede, erit! Necessitatibus, eveniet!
  Angelica iaciebat;
  - Sanus fieri!
  Alisa Selezneva grave iocum suscepit;
  - Certum habeo!
  in campis ad resistendum infirmior, sed pertinax adhuc. Ferdinandi maxime molesti erant, hae pugnator tormenta auto-eiecta, velut bumblebae ingentes, apparatum Sovieticum cum conchis suis inruperunt. Ferdinandum destruens non facile est, non gratis hoc sclopetum auto- ductum gravissimum esse, et numero tantum Panzer-4.
  Angelica insidias vidit Panzer in dumis ... Raeda tantum viginti duorum talentorum cum dimidio in pondere, et Pantheram tormentum habet. Humilitas silhouette facit facilem ad cavendum et percutiendum a tergo insidiarum. Alicia etiam versus Panzer repere coepit ... Prospera autocineta, sed plena potentia non ad plenum adhibita, ob stupiditatem imperii Germanici. In genere hoc mirabile phaenomenon altero bello universali est. Sovieticus praefectus militaris in armis militaribus artis militaris conspicue auctus est, praesertim in gradu militari. Germani contra multo gravius quam initio belli gerere coeperunt. Propter hoc, etiam aucta copia armorum (anno 1944 plura piscinae et tormenta auto-propellens mense mense producta sunt quam in toto anno 1940!), impetus Sovieticorum resistendi non adiuverunt. Exempli causa, si armorum productionem accipiamus, annis quadragesimo tertio et quadragesimo quarto, proportiones armorum productionis meliores sunt Germanis quam annis quadragesimo primo et quadragesimo secundo. Sed hostilitatis cursus non prosperior Tertio Reich, sed contrarius factus est!
  Puellae, Panzer Opticiorum pernicie se non tenuerunt, curru etiam cumulativo tasque captos coortavit. Primum unum Panzer, deinde deinde .. .
  Angelica risit.
  - Ita trituramus has viperas!
  Alisa Selezneva pugionem dentibus denudans constat;
  - Tantum trituramus, ut etiam testudo Panzer non servabit.
  Multi in fossis eleifend erant, ut videtur, recentius vocati. Pueri etiam tam inflati erant ut eleifend vel decem circiter annos natus ne traherent. Videruntque perturbati et consternati.
  Arma puerorum, procax qua- les 20 mm. Leve, et prope eos pedites potes frigere, vel bruchum piscinam necare. Hic est unus parvus, levis crine, sepultus in insidiis, nuda tantum haerent vestigia. Multi pueri nudipedales erant, nullae ocreae magnitudinis idoneae erant, et in Germania medio Aprili tempestas est in Russia calidis Maiis. Pueri Tertii Reich autem ex timore non dispergunt, ut senes militiae Germanicae prima occasione, manus suas ad cacumen erigentes, vel Berolinum fugientes.
  Tantum pueri aures claudunt ut surdificentur ab concharum erumpere, et ululatus donorum ardentium "Andryush" et "Katyusha". Itaque pugnant usque ad finem. Quidam etiam ad fraudem adhibeant milites Exercitus rubri in panniculis albis propius elevatis, et tunc se cum illis inflant. Liberi animosi a augue infecti et multo magis adulti critici, praesertim qui diebus ante Hitlerium bene meminerunt, et se penitus cerebrum lavari non sinunt.
  Quo propius igitur Berolinum, pauciores adulti ad novissimum fugientes facti sunt, et saepius imberbes, sed fortes pueri parvuli pugnant.
  Sed inter pugnatores puellae Germanicae multo saepius movere coeperunt. Hitler, ad fidem suam, officium principis putavit feminas custodire et non ire ad frontem instar pabulum tormentorum. Praeterea hominum inopia ex parte demographica tam terribilis est, unus mas centenas feminas fecundare potest. Sed mulier indiget novem mensibus ut puerum pariat et alium duos annos convalescat.
  Alisa Selezneva, videns Angelicam figere ad pueros, rostrum ferire, clamans:
  - Non occides liberos! Intellexistis mulierem an lupam?
  Angelica acriter quasi panthera rumpebatur;
  - Possuntne nos occidere?
  Alisa Selezneva dixit:
  - Hi sunt parvuli, non intelligunt ... Praeterea sunt gradus moralium. Mores fascist turpis est, communismi moralitas sublimis est. Ex hoc, debes intelligere non posse, non esse adversarium. Alioquin, quod attinet ad nos vindicare partes boni in bello contra malum.
  Angelica philoaophiam nere voluit respondens, caput autem eius vacuum erat, sicut marsupium genitricis. Nihil autem venit, facetum et acerbum.
  Alisa Selezneva amicum in humero dissecabantur:
  - Id est! Tametsi Stalin dixit triplici ictu hostium nos respondere ictum, non tamen significavit vilitatem illam tripliciter responderi. Et in crudelitate triplex crudelitas! Hoc in casu, principium oculi pro oculo non est nostrum principium!
  Angelica aspernata in molestia et satis rationabiliter animadversa;
  - Senex, disperge, multo vehementius instinctum habent quoquo salvos. Ita, haec est opinio valde controversa ... Id est, volui dicere quod mox neminem habemus iaculandi nisi ad acetabulis acetabulis ... Quid ergo reverti possumus?
  Alisa Selezneva Angelica cum indice digito suo ad Occidentem demonstravit;
  - Vides, Pantherae scatentes, mihi crede, adhuc aliquem habemus pugnare et hic verberare! Nonne liquet!
  Angelica amico suo interrogavit:
  - Quod manus lassitudine tremant, et pedes etiam ... Forsitan me aliquid ridiculum cantas?
  Alisa Selezneva respondit:
  - Ita, ego quoque oculos meos quinto die non clausi! Cantare, estne aliquid vivacitatis tuae... Ab antiquis?
  Angelica excussit caput irata ut equa.
  - Minime! Vetus est illud damnare! Cantemus melius, novum, iocum, Soviet!
  Alisa Selezneva faciem torsit;
  - Iocum erit, sed pro te ipso iudica quomodo Soviet!
  Angelica, omisit, fremit, sclopeta figit in maxillam, murmurans;
  Non opus est aliqua hype extra! Opus est, sincere, pulchre, ac poetice...
  Alisa Selezneva canebat magnificam et inimitabilem vocem, nudum calcans pedes;
  Sovietici spiritus in proelio non cadunt;
  O sol ruber, fons radiis!
  Tametsi Fuhrer saepibus lapideis cingebatur;
  Malleus noster sicut tympanum in tenebris verberat!
  
  A tergo nemus alta petens - .
  Atque aurea micas generosi mellis agros!
  Vexillum rubeum super exercitum stupam;
  Et aeroplani gruum alas habent in caelo!
  
  Altior fiat Patriae semita;
  Communismum super planetam suscitamus!
  Audimus vocem centum milium gentium fortium;
  Omnia elevantur et eques non descendat!
  
  Crede, autumnus rure non veniet;
  et sub nivis non frigemus!
  Melius est iactare puellae quieti -
  Revertemur, cognosce exercitum nostrum egregia victoria!
  
  Berolinum cadet, mox videmus
  "Pantherae", "tigres" omnino non timemus!
  Erunt sententiae pro Fritz.
  Arbitria age, filii Rus'!
  
  Virtus autem nostra quasi flamma ignis est;
  Fascismus in foetentem cinerem sparget!
  Duritia autem lapidis similis est;
  Sonat proiectum, comminuens - crepitus!
  
  Orationes Satanae ne attendas;
  Dominus placuit ut sit via una.
  Terram a nazismo mundemus;
  Ceterum planeta non est taberna pro Fritz!
  
  Scilicet multum solvit
  Iusta maria nostra perierunt!
  Nunc Russia in potentia rubra est;
  Et nulla amplius fraus diaboli redibit!
  
  Ceterum communismi causa sancta est;
  Est absoluta, immensa bonitas in eo!
  Et secundum leges verissimae dualismi;
  Capitalismus non florebit!
  
  Sic gentes fames non torquet;
  Praedia collectiva ubique seri debent!
  Hoc modo accipit quattuor annos
  Omnipotens quinque ad constructionem firmam faciet!
  
  Et tunc spatium - atrii universi;
  Verre bene, scopa valida!
  Haec gloria fortis incorruptibilis est.
  In quo omnis homo est magnus heros!
  
  Viduas ad milites nolite flere;
  Etenim nullae sunt impossibilia proposita scientiae!
  Resurrectionis remunerantur;
  et FLOS tibi mittemus a nobis, e rosis coccineis!
  . CAP
  Iria nobilis puella hone, utique amicis cum Alicia. Et suspicabar quod ad aliquid esset cum pueris obnoxiis. Forsitan ad aliam planetam denuo volare vult? Aut fabulosis temporibus in universum phantasiae humanae?
  Iria non erat praecipue sollicitus adhuc. Ipsa erat pulcherrima, scapulis latis et prominentibus musculi non raro in feminis terrenis.
  Technologiae evolutae effecit ut biocurrentes per corpus mitterent, et contractionem musculi reflexi stimulantes eorumque exercitationem, etiam cum in vulva Hypernet aliquid luderes.
  Ludorum genera, omnino immunes, ac realem realem in virtualis machina imitantes, fortasse etiam acutiores quam in corpore reali.
  Dicendum est quod ad civilitatem vicesimo secundo saeculo multo gravius periculum evasit quam piratae et mafia diversi spatii. Est quidem amens ludorum et casus. Ubi omnes sis, vincere potes, et aliquem casum. Star Wars Complectens.
  Iria enim fere in tantam voraginem ipsam volavit. Quomodo pugnando gaudebat catervas Palpatini seu comitis Dooku. Praesertim cum lightsabers pugnare.
  Sed hoc quidem, non id ipsum quod spatium explorator indiget.
  Praesertim cum Iria, tempus aliter quam cum Alicia in pueritia aeterna processit. Hic duas habet filias: Angelina, Aphrodite, iam adulti sunt. Puellae magnae, altae, cum globulis musculorum sub pelle volvendis. Sunt etiam athletici et pugnandi amant. Et tamen certant bellicis artibus. Hoc quoque satis modum est pro modernis, terrenis mulieribus. Contactus autem plenus est, et livores cum fractis reales sunt. Sed medicina quidem, in fine saeculi vicensimi secundi, etiam crus praecisum in media hora crescet, et differentiam non videbis.
  Nullae plures debiles vel aegroti in Tellure Telluris sunt.
  Iria volat ope nanobottarum. sneakers induere potes, sed puella pulchra et athletica nudis pedibus laborare vult, et pedum nudis cruribus valde agiles sunt.
  Multa miracula Moscuae exeunte saeculo vicesimo secundo. Kremlin dilatatum est et ex multis centenis chiliometrorum abesse potest. Sidera ingens et thermoquark fusione ardet in illis. insuper omnes colores iridis scintillantes. Parietes etiam habent varietatem colorum et umbrarum, suntque pulcherrimae et variae figurae. Est etiam analogum Eiffel turris in capitali quinquaginta chiliometrorum alto et auro fulgenti et magno, artificiose adulto, adamantibus facetis.
  Fontes in capite sunt multi. Maxima earum propagines totidem ad quadraginta rumpit, singuli tres montes Chomolungma alti. Colores autem fontium diversi sunt et umbrae sunt singulares et lucidi.
  Iria fabulosa hunc aspectum miratur. Caput aedificatum et renovatum est. Nova aedificia in eo apparebant, vetera diruta vel transformata. Omnia mutata, etiam opuscula et lineae delineatae.
  Kremlin etiam modernizatus est. Addebat turres novas, mutatque vetustas. Et in magnitudine conspicue crevit, quae Iria dimovit, aliquot decenniis vitae in Tellure Telluris. Ipsa non est locus, sed genus humanum, et maritus eius est Tadeusz. Eae quattuor filias habent. Senior Wanda ignota est ubi, nunc indagator in spatio alto. Aphrodite et Angelina opera in MMA et varia spectacula. Quarta filia eiusdem aetatis est cum Alicia, et adhuc in schola est.
  Tadeusz autem vult filium. Et Iria promisit se facturam. Sexus quidem pueri contineri potest - et ferre te ipsum ne necessarium est. Sunt cyber. Sed Iria filias habere voluit. Praeterea Pashka valde displicebat. Et nolebat esse similis illi.
  Sciendum est etiam, quod perspecta senectute confecta, homines, nisi violenter necati, nunc vivere possent prope infinitum. Quam exacte adhuc notum est. Sed cum scientia et medicina progrediantur, fere semper est.
  Ita etiam considerantes quod homines ad vicinas galaxias confugere possunt, partus rate coercendus est. Itaque liberi non plus quam semel decem annis effici possunt. Quod quidem omnibus non placet. Sed universum iam infrequens est, et nimis multae formae civilizationes vitae variae sunt ut multiplicentur sine restrictionibus.
  Ita, in mundo Aliciae, homines in mundo soli longe sunt. Feritas autem Star Wars existimatur. Nisi in ludis virtualis matricis fieri potest. Et suus interesting! Iria ipsa hoc uno tempore delectabatur. Sed non diu perdet caput tuum. Wanda paene mentem amisit, sed tamen in tempore substitit, et rem graviorem suscepit. Exempli gratia, explora magnitudinem mundi et alias galaxies. Aliquam non quam odio.
  Et ubi homines habitant?
  Professor Seleznev etiam non tempus terit. Praesertim in Iove habitantes homines. Gravitas ibi colligitur - gravitatum fluxiones in generantibus specialibus colliguntur, quae vigorem dant. Et consequenter, aer spirabilis in planeta Telluris gravitate regnabat.
  Urbes construuntur. Divisio bacilli-laterum, herbarum et technologiarum hic est. Multis modis aedificandi sunt. Sed nimirum omnia cito ac firmiter aguntur. Sed numquam nimis sero est aedificia mutare.
  Iria in lovis hologram vertitur. Proprium huic planetarii stilo. Amoris molem et figuram pyramidis. Hic autem est templum novissimum complexionis Deorum, tam aerium et pulchrum, quasi e spumis inflatis et in aere natantibus.
  Homo in posterum omnes religiones quasi fabulas putat, et diversis diis templa aedificat. Sunt turriculi, et Buddhismus, et Orthodoxa tholis aureis.
  Orthodoxia mutata. Numerus sanctorum auctus est, etiam Stalin, Zhukov, Putin, Ivan Terribilis, Petrus Magnus et alii ad eos adiecti sunt. Stipes abolita est, ut multae restrictiones. Ac potissimum dogma infallibilitatis Bibliorum sustulere - librum illum philosophicum, sapientiam humanam efficientes.
  Sed sane prisce multi orabant, licet discos, alea, atria, saunas, piscinas natantes, et tota convivii industria in templis apparebant.
  Sarraceni etiam Alcoranum sapientiam antiquorum considerare concesserunt, praesertim quia quodammodo noluerunt quinquies in die orare et ieiunare. Etiam ac velum superstite. Progressus permisit populo omnia. Et homo paulatim se a superstitionibus absolvit. Et vitae extensio et renovatio mortis metum levavit. homines nunc facti sunt sicut angeli secundum facultates; Ita occurrit cum aliis mundos, qui etiam ad exesa religiones ducuntur. Quamquam Buddhismus, cum in multis mundis intelligentibus opinionem suam, etiam magis popularis factus est. Utique sine his extremitatibus cum monasticismo et asceticis.
  Homines laetitiam quaerebant. Ut et volutpat ante. Scientia multum dedit. Occasionem fingendi a re.
  Iria, exempli gratia, fieri potuit princeps universi cum verae incarnationis illusione plenaria. Aut trillion universitas. Vera, virtualis omnipotentia potuit dehortari cupiditatem faciendi aliquid reale et reale.
  Iria loquebatur ad Seleznev. annos natus circiter viginti respexit. Nempe hoc facit renovationis. Ipsa autem Iria tenera est et recens.
  Professor Seleznev dixit ei:
  - Omnia magna eat! Etiam aliquam amet, quam facilis. Cogitas an iterum in marginem galaxiae prosilire.
  Iria acriter notavit;
  - Noli quaerere difficultates, per se venient!
  Professor Seleznev notavit;
  - Mox ad aliam galaxiam advolabimus. Quomodo Alicia?
  Iria acriter dixit;
  - Aliquid usque ad
  Seleznev suggessit:
  - Noli iactare! Alicia dominus est questus de rebus desperatis. Et ut semper, evidens victoriam feret!
  Titania puella dixit:
  "Interdum non supervacaneum est auxilium meum. Si ergo Alicia ante cenam non attingit, ego illam quaeram!
  Post hoc, Iria ad Stadium Iovi transiit. Certationis variis ludis fuerunt. Exempli gratia lacus abscisi sunt. Non ex altero bello mundano, sed volando et satis futuristico, moderno. Et iaculantur in se invicem et cum feriunt et ictos vitam amittunt.
  Sed pugnae classicae magis sunt. In lightsabers, vel sine armis pugnat. Maxime interest cum pueri pugnant contra puellas, vel quod etiam frigidius est, homo contra peregrinum. Hic, verbi gratia, Angelina, flava cum monstro pugnat: sicut araneus, duodecim tantum pedes unguibus, et galli caput.
  Bene, satis superne est.
  Ecce puella in bikini se convertit et rostro calce nudo pede est. Monstrum concutitur, et quod ab ore dimittere conatur.
  Angelina rursus turntable tenet, et tam pulchre verberat crura. Ea puella aerobatica est. Ungue recedit a lunge et iterum percutit.
  Pugnat sine regulis in plena contactu etiam plus quam semel quasi inhumanum interdicere cupiebat. Sed homines libertatem cupiebant. Questus est in anulo in facie.
  Angelina haesitavit paululum et se exarari permisit. Sanguis exivit. Iriya putavit se fortasse filiam suam de industria se constituisse ut pugna non esset nimis una pars. Quamvis omnes tentationes matricis, verae pugnae valde populares sunt. et homines pugnare volunt.
  Etiam caesura traditionalis non mortua est. Quamquam multi participes sunt biorobotarum et robotarum aneroidum. Sed populus etiam in anulo pugnat.
  Angelina iactum sumit et iterum aberrat. Auditores incipit obstrepere.
  Aria alia proiectura respexit. Clones of Capablanca et Alekhine fabula latrunculorum. Nondum didicerunt quomodo mortuos resurrecturus sit, sed ab una cellula et etiam DNA moleculo hominem admodum trahi potest. Quodque ita factum est. Ambae clones iuvenes sunt et in pace ludunt. Etiam latrunculorum diversum est. Etiam mattis ac magna.
  Iria hunc ludum paulum spectavit. Quo factum est ut traheretur, Capablanca solum militem reliquit, et Alekhine episcopum habuit. Iterum acceptis manibus sederunt ad tabulas.
  Sibilabat iria et canebat;
  - Ingens tabula varia;
  Motores eius fremunt...
  Exercitus movere vivere
  Ac lacus et iaculis...
  Post haec ad pugnam natae revertitur. Angelina, verus artifex, se amittere simulabat. Hoc simile est luctando, ubi pugnatores sunt sicut in pellicula Hollywood. Quod una vicerit, illa secunda. Sed quis velit diam, et ex improviso.
  Aut etiam quindecim orbes vapulet. Et subito karate didicit. Hostem tandem circumagamus et opprimamus. Praesent vel mauris.
  Sed Angelina artificiose cadet, et robot iudex numerabit, et tunc surge et vinces...
  Illa, utique optimus Wladimir Klitschko non est, et fortasse etiam optimus in historia defensionis gravis ponderis est. Viam pugnam clone eius spectare potes cum exemplari Muhammad Ali.
  Vladimirus sinistra manu bene laboravit et in punctis Ali edidit.
  Iria autem non vere sicut clone pugnat. Quod vere mortui resurrecturi discunt. Tunc imperatrix, quae a filio adoptivo suo occisus est, rediisset. Et ideo cum illa tantum virtuali machina communicare potes. An clone facere? Sed lex huius telluris vetat exquisita singulorum imperialis familiae.
  Imo et in Tellure Telluris vetitum est homines vivorum facere clones, ac mortui regulari. Cur intellegitur. Alicia clones impresserat, et ex hoc rudera.
  Irina plura stadia lustrata. Statae sunt mediae vacuae, et multae hologiae sunt. Haedi pugnant. Pueri in brevibus nudo pede iactant, et colliduntur. Aliquid simile Thai caestu. Nulla a velit lorem. Et est etiam technicae fugae. Puberes et pueri iam in aere pugnant. Aut in vacuum, liquidum lymphaque belium.
  Et quod guys tantum in pugnis non faciunt. Iria hoc spectat et se prosilit.
  Volebat aliquid sapidum. Automaton statim in hologram cum tabula in fronte eius vertitur. Iria cum Martia fraga jussit cremor, et Veneris fraga. Et pullus ferox est. Quodnam saltem donum aliquod erit. et Helvetiae insignes superne scelerisque.
  Communismus in Terra Tellure est, et communitas terrarum civitatum formata est. Omnes nationes conventiones factae sunt. Nam humanitas una est.
  Profectum et quaestiones materiales hominum solvit. Omnia facta sunt nimis.
  Iria recordata est dilectionis eius belli: Telluris Story. Ibi incipis: quinque catus similes in pellibus ani- malium et aliqua copia rerum. Ac deinde primum centrum communitatis aedificatis ad novos operarios torquentes. Et sane prius cibum sumis, et deinde omnia alia. et omne simplex in complexu.
  Consilium longum est sed iucundum. Iria eam in Hypernet Matrix egit. Ibi tam naturale est, ut caput scindat.
  Facilius est aliquid te facere in surculo vel in pellicula. Hic, exempli gratia, classica reproducis. A mala domina thalamum vapulat, huc atque illuc intervenire potes.
  Vel Iria in nove "Homo qui Ridet", accepit et mutavit terminationem. Caeca lumen aspicit. Recepit faciem pristinam dominus ioculator. Duellum non est factum. Et Iria parlamentum Anglicum persuasit ut pauperes adiuvaret. Quanquam hic cavere debes. Ut non lacus elit. Hic Conan Doyle, in quadam elogia, praeclare ostendit quam infinitas opes efficere possit. Et etiam valde bonus, dum omnes beatos facere vult, etiam laedere potest.
  Heu, hoc accidit. Tametsi quidem tales opes fabula est. sed fabula pulcherrima est.
  Simul et instrue. Quamvis forte omnes molestias planetae Telluris a pecunia essent?
  Communismus multum melius fecit, etiam mores hominum.
  Iria altius volavit... Prospexit Kremlin versus. Ut stellae micant. Quid ingens Kremlin. et quod intus est. Templa et palatia.
  Templa autem sunt syncretica ex multis religionibus. Recte etiam politice. Omnes opiniones fingendae sunt.
  Iria mirabatur quomodo interdum homines dissidebantur in controversiis religiosis.
  Sicut a sabbato, seu trinitate, erant vera bella religionis.
  Iria sane homines antiquitus hoc magni momenti intellexerunt. At re vera, tam fanaticum est pro dogmatibus ecclesiasticis pugnare?
  Quid de fide in fine mundi? Homines pugnare non debent, sed sustinere.
  Heros puellam filiam minimam contingebat. Dulcis illa, et sane athletica, cum imperdiet multicoloris. Illa nictavit matri suae et dixit;
  - Schola magna eat!
  Iria subridens:
  - Nonne ratio forte discit tibi?
  Puella scandalizata est;
  - Certe non! Mater mea capax est, et pater professor!
  Iria notatur;
  - Disce et mediocriter gaude. Et tunc adultus fies... Placere potes piscinam convivii capite tuo!
  Puella stridore;
  - Sum valde pulsar!
  Iria primum cognovit quomodo in voragine hospitii ingrediatur. Ipsa in arto positus erat. Et propemodum cum laetitia corruit.
  Sed re vera ludus virtualis non facile perrepet. Nee nimium cupidus.
  Vestibulum mattis lacus id ex suscipit mattis.
  Iriya paulo plus volavit... Urbs Moscoviae tam mira et pulchra est. Hic, exempli gratia, quaedam aedificia in forma sciuri et bunnies movent et pediludium ludunt. Multum interest in tali domo vivere, praesertim pueris. Et refrigescant ad aliquem qui intus est cum gladiis. Quas vel cauda vel ungula, bestiolae aedificia mittent.
  Iria recordata est pelliculae antiquissimae, a saeculo XX. Ibi, Tsar Ivan Terribilis, machina temporis movens, Moscuam intuens dixit:
  - Lepota!
  Sed caput fuit, etiam ante annum sexagesimum primum. Quid nunc putet? Malim dicere!
  Tot sunt mirabilia in re capitali. Hic saepti ferarum natans in caelo cum multa varietate animalium peregrinorum.
  Iria iam ibi. Sunt quaedam animalia valde interesting. Hybrides, ut elephas et rosa, vel rhinoceros cum fimo et pavone. Imo haec bestia cornu, pinnas, et caudam magnificam habet. Una pulcherrima est turturis magnitudine tigris 2 piscinae cum testa adamantina. Testa tam nitida est.
  Sunt etiam mammoths cum dentibus sicut adamantibus incisis. Et truncos ut asters.
  Iria ad zoos fuit. Et pater Alicie una cum Zeleny fabro collectas in diversis planetis collegit. Hic signum peculiare est quod colorem mutat secundum modum. Aut quaedam animalia ridicula quae in hologramis somnia involvunt.
  Iria surrexit. Moscuam videre ex magno angulo. Etiam erat aliquid videre. Tam multae aircraft sunt in caelo. Et sunt omnia tam pulchra et decora.
  Plerumque turpis aer lacus. Sed sunt quaedam in specie floris, quaedam vero sicut samovaria. Aliqui etiam ex illis apparent sicut calcei. Saepius autem est sneakers, celeberrima vestimenta. Navicularum antiquarum forma in navibus est. Et hoc quoque pulchrum est.
  Hic celox in aere natans est. Et vela, pellicula vera, in picturis colorata ostenditur. Sunt etiam membranae ex diversis temporibus. Quidam imagines nigrae et albae valde interesting. et eas sine intermissione spectare potes.
  Iria opus in re nova spectabat. Impressive! Quaedam picturae in rem transferri et mutari possunt. Vel non aliquam sed. Praeterea quaelibet taenia spectari potest tam in nigro quam in albo quam in colore. et cinematographica programmata facta sunt.
  Hoc mihi gratum est. Fabulam scribis et in computer screens. Aut etiam ipsa progressio pro arbitrio componit. Potest esse in aliquo argumento.
  Quisque cinematographicam suam facere potest. Forsitan in machina virtuali intra opus potes, et ibi iam tuo facto potes. For example, nisi Chapaev sive Spartak. Adiuva Emelyan Pugachev, vel Stenka Razin, vince. Bellum Iaponiae vincere potes aut totum mundum vince, cum in loco Ivan Terribilis sit.
  Multa sunt quae facere aut non facere potes. Tale interesting universitatis Hypernet.
  Iriya, exempli gratia, seriem adoravit de Arbuzik et Bebeshka. Hi pueri ubique fuerunt. Jamque locorumque , et cetera sidera , panduntque greges astro- rum. Characteres huius mediocris fabulae de pueris heroibus admodum modum factae sunt.
  Iria ipsa circa hoc valde alacer erat. PEPO et Bebeshka - hi pueri diversimode depicti sunt. et a diversis pueris ludebant. Series est ubi sub his nominibus fuerunt puellae vel elves. Igitur diversae figurae species et diversa ingenia paene infinita reperiri possunt.
  Obstupuit iria in hac varietate generum et operum.
  Nunc sed ultrices velit. et portionem in aere praesepio iussit. Hic electio est ditissima. Iria mixturam Iovis cucumis et aliquet Mercurio impletionem elegit, et scelerisque impletionem ex Sirio.
  Tanto magis peregrini et subtiliores aliorum mundorum odores.
  Iriya sensim coepit in glaciem cremor lambere in vitreo aureo aculeatis parvis adamantibus cum sapore. Quin eum digitis validis et mobilibus cruribus nudis tenebat.
  Termino gaudebat puella et turbat. Imo, Alicia plane non omnia ius est.
  Forsitan eterna puella molesta est? Iria iterum Aliciam contactum temptavit. Silentium... Ac vel consequat.
  Iriya non placuit adhuc agitare, sed glaciem crepito consummare. & cogitationes tuas collige. Quomodo Aliciam invenire? Bene, saeculo vicesimo secundo, ubique Micro camerae sunt. Nonnulli etiam moleculae molis sunt. Sed ratio popularis et custodia prohibetur. inde est quod pugna. Cum, exempli gratia, piratae spatium circum Moscuam ambulaverunt et etiam machinae tempus ascenderunt. Tametsi fixa et neutralia sunt. Sed paulo tardius. Ii aliquem cum flatu verberare poterant. Praeterea robot Veiteris fractum est. Postea tamen restituta est.
  Etiam in futurum. Sed Alicia usquam scripta est, et si eam viderint et eam invenerint.
  Iriya etiam putavit puellam sibi irasci posse - dicunt, non dimittam, sed ipsa essentialiter est adulta, tantum spectat ut puer. Et experti sumus et vidimus tantum.
  Pueritia aeterna cum venturis... Aliquid non satis rationalem reddit expositionem.
  Etsi cum moderna technologia, senex verum corpus pueri decem annorum fieri potest, et homo vera puella potest fieri ut filios pariat. Bioengineering efficitur, et paene omnipotens factus est.
  Fortasse non miraculum, sed res plane conscius. Vel fortasse Alicia, Pashka et Arkasha crescere nolunt, et rebus suis desideriis obtemperat?
  Quomodo fuit cum Petro Pan?
  Iriya glaciem crepito consummavit et vitrum elegans ei reddidit. Aurum vile est in paradiso communistarum futuro. Uno modo, secundum quid simpliciter a plumbo. Secundo, multum auri in asteroideis et in lunis Iovis invenitur. Et adamantes plerumque fere liberi sunt, etiam perstringi possunt utentes machinis mediocri fabrica e dioxide carbonii, vel carbone simplici, vel herba.
  Ergo tot adamantes sunt - carbonis elementum commune est. Rubiae, topazi, smaragdi, sapphiri - paulo difficilius est synthesizare, vel asteroides fodiendi. Viam in aliquibus lunis Iovis et Saturni, fit superficies omnino lapidum adamantinum vel pulvis.
  Adamantes pulchrae sunt, non sunt verba. Sed nimia dispositio eorum valorem privat.
  Acu etiam per Hypernet ullus cibus obtineri potest. Item tam naturalia quam synthetica et bioplasma. Haec voce voluptatis causa devorari possunt.
  Iria ad celeritatem pugnatoris mundani secundi belli propeller volavit.
  Exempli gratia, in plateis est quidam fluens plasticus. Non valde populare, ut est utilius ad iter per aerem. Etiam vel nulla in nulla iaculis cursus. Tales porro elit diu repertae sunt. Sed teipsum volans, sicut etiam in somnis antiquitus fuit, multo pulchrius est.
  Ecce ruunt pueri per medium quasi per aerem. Ludite, ludite, nentr. Aliquantum temporis studium suscipitur. Et multi examina per Hypernet et sciant.
  Vel solum linguam alienam discere potes scribendo in cerebro, sicut computatrale ferreum coegi. Aliquam vel aliquam quam.
  Pellentesque mattis ut libero non tempus. Amant genera ludorum. Nonnulli etiam prisce morem ludere malunt, sicut ineunte vicesimo primo saeculo. Etsi celeberrima, hic utique effectus est realitatis et virtualis matrix.
  Sed quidam non sapiunt, et domas joystick. Et uti hogramma, aut etiam monitor antiquus. Hoc in strategiis maxime celeberrimum est. Mores traditorum iusti sunt - permittunt te citius decernere et imperare. Ita, et eventus celerius explicantur ac dynamica quae superiores sunt.
  Sed si prisce viam virtualem machinam iubes, tum consilium in menses trahere periculum est.
  Iria perstrinxit stadium volatile. Pueri hockey ibi ludunt. Tantum non multum, cum salit et torquet. Glacies non aqua, sed solida consectetuer.
  Etiam id elit magna. Pueri dentes portant et saliunt.
  Et pucks sunt plures, et varias partes servant. Et sicut jumpers jumper.
  Iria cecinit;
  - Veri homines hockey ludunt, ignavi hockey non ludunt! Timidus non ludit hockey!
  Tum puella fugam acceleravit. Exempli gratia, Palatium Versaliis in aere pendens, eadem prorsus ac aedificata Ludovico XIV. Naturalis magnitudinis, et ab intus videre potes.
  Quanquam non sunt multi qui volunt. Iria despiciens puellam, quae per aera stabat, ibi tendebat.
  Ipsa etiam cecinit;
  Noli cedere, noli cedere, noli cedere. Si difficile est in hac pugna, timide noli esse! Risus, risus, risus! Crede, omnia bene et bene erunt!
  Hoc vero valde bonum est. Et te ipsum per aerem quasi pilam texes.
  Iria palatium cingit. Sensit quasi spatium reginae quae piratas vicerat. Oh, Alice, es simpliciter in hac re perita.
  Iria verba sapit canebat;
  Nos sumus aeris piratae
  Amamus ut exhiberet...
  Ex paycheck ad paycheck
  Faciens pecuniam amamus!
  Et puella fecit ansam mortuam in aere... Imo certe, acc. Iria longius volavit, et celeritatem convertit.
  Eodem tempore Alicia cogitatio magis magisque turbata est. Fortasse est vel praenuntiatio tribulationis?
  Immo aliquid faciendum est. Iria putaret filias suas in manus venire. Intuitio terminationis feminae ostendit hoc tempore Alicia, re vera, in serium aliquid conscendisse. Piana in sentibus non lucet.
  Praeterea Iria nolebat ambitiosus esse. Nam tu omnia vales, et filias sine praemio relinque, et occasionem probas? Non est pulchra. Aphrodite et Angelina magis merentur quam modo bracchia et crura iactantia in anulo ad ludicrum vulgi.
  Iria taxi interplanetaria appellatur. Liber erat.
  Robot coegi puella interrogavit:
  - Quo pulchra ire vis?
  Iria dictum est;
  - Ad caput Iovis! Et potius citius!
  Robot cum risu respondit:
  - Habemus praecepta nostra! Non nimis celeriter!
  Iria dicere voluit paratam ad solvendum urgentem, sed animum mutavit. Revera, duos decem minutas furfurere stultum est. Praesertim cum non sit cur maxime sollicitus esse de Alicia. Etsi necesse esset Bascia contingere.
  Iria in sella consedit. Nudis digitis in os mandendo gummi projecit, quod ei perofficiose machina dedit. Imo bonum est sub communitate futurae clarae, et gratis abis, et morsum habere potes in taxi edere. Eodem tempore et puella Pashka contingi. Nempe nexum non fecit. Sed nuntius in nube fulsit;
  - Praeteritum, propter futura, reliquit servare!
  Sibilavit et iria magna dixit;
  - Cogitavi etiam quod non noceret inspicere Institutum Temporis. Alicia cum amicis suis ibi saepe pependit!
  Et risit bellator sidus. Si ita est, angustiae investigationis conspicue. Insensibiliter in tempore movere non potes, si ita, automatio tempora vestiet. Sit fabulosa tempora, praeteritum vel aliud.
  Verum, post eventus cum spatio piratarum qui milafon in praeterito quaerebant, motus in praeteritum planetae sub obedientia sunt comprehensi, et pueri ibi certo non admittendi sunt. Tantum speciales agentes ibi aliquid facere possunt, sed cauendum est ne futurum mutet. Exempli gratia, commentaria Hitlerorum, quae in igne imperialis officii combusta sunt, extrahi possunt, sed ipse Fuhrer, etsi vere occidere vis, non est necessarium. Et numquam scies quid futurum sit in clara communistica. Vivere bonum est saeculo vicesimo secundo. Certe quilibet habere potest quod somniat. Etiam si homo amicam non habet, potest iubere biorobot paene gratis, potest omnia facere sicut verus homo, et etiam liberos parere.
  Et in vulva Hypernet, totum leporem habere potes, vel etiam mille lepores. Quamvis fallacia sit, tamen indiscreta est a reali.
  Filias eius Iria contingi et succincte dictum in hologram;
  - Mox ibi ero!
  Venerem quaesivit cum risu;
  - Sentio de loco? Nunquid operaris?
  Iria confidenter respondit;
  - Num!
  . CAPITULUM #12
  Alisa Selezneva et iugales eius post totum diem in custodia. Amet ipsum et verto. Cum vincla etiam incidi non possunt, in somnium incidit. Habes certe in somnis oblectationem et consolationem, non galimo.
  Sed contra est quod omnia heroica agunt.
  Alisa Selezneva et Angelica in extrema Berolinensi pugnaverunt. Fritz resistentia labefactata, lacus Sovieticae primae frontis Ucrainae ab latere meridionali apparuit, agros limen inferorum superavit. Puellae sniper, ut solet, largam messem colligebant cum sclopetis candentes ex iugis incendiis.
  Sed mox arma mutare necesse est, dolia sclopetis ob frequentem usum prava adfectatio paene ad nihilum decidit. Alisa Selezneva vultu tristi dixit, eius sclopellum reparatoribus tradens:
  - Servivit carus... Illa omnia centum centesimis dedit! belli autem finem non procul esse credo.
  Angelica cavillator respondit ei nimis SENSUALIS amicam:
  - Ita non sunt montes in via nostra, ultima Seelov iuga iam post nos sunt. Tunc solum montes cadaverum in viis Berolinensi erunt.
  Die natalis Hitleris die XX mensis Aprilis, Nazis liberavit, sicut milites Exercitus Rubri iam sperabant, ultimum scopi. Primum, explosiones magnarum V-2 nisl in alto tonuerunt tergo. Puellae non poterant videre quot detrimenta copiae Sovieticae ex his donis patiebantur et subsidia quae appropinquabant deformata erant.
  Puella discalceata Alisa Selezneva sine magno studio suggessit:
  - Piscinam ad omnem eruca accensi Nazis accendamus. Placetne tibi haec oblatio?
  Angelica giggled respondens ostendit magnos dentes;
  - Ipsum! Sed melius est non una tantum, sed duo vel tres!
  Hic, lacus Nazi, incluso nobilium e-100s, in partes militum Sovieticorum rerepsit. Novissima autocineta analoga fuit progressionis prioris Maus, sed dissimilis versio non so- ruerat, nova iuvenum et ingeniorum designantium alia transmissione et machinali dispositione adhibita, similis loco in Sovietica T-44. lacus. Quam ob rem, servato priore armamento duorum tormentorum 150 millimetris, vel 128 millimetris (versio eversoris lacus!), et 75 millimetre breve tormentorum eruptio testarum peditatus pilarum effossa est. Item armatura validissima priorum et caput et alveus, et latera et puppis sunt saltem 220 millimetris, frons est 250 millimetre (magno angulo rationis inclinationis), pondus currus decrevit ab 188 usque ad. circiter 100 talenta, altitudo decrevit fere metris et dimidio. Eodem tempore celeritas ab 18 ad 40 chiliometrorum per chassis aucta est.
  Ita, E-100, qui in ipso fine belli apparuit, dux proculdubio inter omnes lacus in armis et armis est, nunc autem haec vox cataplasma mortua est.
  Ex his machinis potentibus tantum quinque sunt, duo cum sclopetorum 150 milliumtrorum, et tres ex 128... Spectant parum mures similes, sed multo magis complanati quam priores Musis. Eos spectans te incommoda facit. Praesertim cum tormenta eversores piscinae incendere incipiunt ad vehicula Sovietica cataphracta, quae peditibus evenerunt.
  Hic primum magnae dispendia turres Avulsae, puppes fixaeque carinae. Soviet tankers apte responde ...
  Etsi arma non statim ictu justos testarum transfixit, obfirmata tutela metalli adhuc rimas et pungere incipit. Est modus quidam cogitationis.
  Sovietica amphorarum periti sunt ac fere numquam fallunt, tamen, etiam hiatus et dona praeter scopo decidunt quae tegumenta obducta sunt.
  Haec est imago quaedam centum lampadarum, pomparum, cum qua pueri ludi scaenici malum lictorem iactant. At ille, ut iaculum, rostrum sclopetis infert.
  Etiam magis iocum fit, quamvis morientes ante oculos tuos.
  Alisa Selezneva solum periscopo duorum E-100 praediorum ferire curavit. Soviet tankers fecit reliquum opus illis. Ingentes erinaceos comminuerunt, solum bruchum erucum fractum vel potius a nexus fracto relinquentes.
  Et iterum: Fortis sonat - io!
  Sed tamen progrediendi praelia. Unitates speciales SS proelium inierunt. Praesertim numerosos homicidas canes in oppugnatione emittunt. Rugiunt ferociter, latrant tam sordide et graviter quod Alisa Selezneva paratus erat iurare quod etiam Cerberus, canis iracundus, qui introitum antiqui inferni custodiebat, non tam execrandum erat.
  Nunc autem necesse est hos caniculares sadists quam celerrime necare. Hic unus e lupinis bigeneribus et pastor Germanus in Sovieticum militem dentes fodit et illico morsibus infernalibus ventrem Russici bellatoris aperit. Inde intestina exciderunt, quae canis ille in renidenti calva vulnerat.
  Canes Germani non minus callidi sunt quam domini eorum. ne recta quidem currunt, sed a latere ad latus movere conantur ut sclopeta et tormenta submachina evertere. Alisa Selezneva ne tantillum quidem impeditum est, sed Angelica nervosa est. Sibera puella caret, et inclementer iurat. Iratus pugno se caedit, genu in sinum obductum labefecit ex longo ascensu.
  Alisa Selezneva confirmat amico suo:
  - Noli commoveri! In fusa, sola compositio digitos refrigerare non patitur, et ardor exit!
  Angelica additur;
  - compositio imperatoris accendit lampada triumphalis ignis!
  Post hoc, mulier Siberia aequius spirare conatur et glandem glandem multo accuratius mittere. Canes vero, non centum, eos interficere conantur. Multi autem pugnatores ipsi eos bayonetis verberant, irruunt et clamant;
  - Euge! Da Varsaviae, da Berlin! Pugnatrix-proletaria libertas in mundo!
  Digiti puellarum iam ex lassitudine valde laborantes totiens triggers detraxerunt, etiam sanguis e unguibus fluxit. Alisa Selezneva fusa faetis et fremens;
  - Bang-bang non ledo! Cinereo egestas polum ast!
  Angelica giggled.
  - musca ad forum ivit et samovar emit! Versa est "Tiger", confusa "Mig"!
  Tandem canis impetum haeretis ... Sovieticae copiae se movebant.
  Nocte acrius pugnatum est, Ferdinandi in aciem processere. Tentorium perrumpere conati fumum. Velut luporum turba in nebula. Et convenerunt sicut tormenta tormenta propellentibus per pedites ambulaverunt.
  Alisa Selezneva confirmavit:
  - Anti curatores sclopetis auto-propulsi, sex tormenta tormentorum, quattuor tormenta aeris. Ecce machina nudist-muddista.
  Angelica timida giggled.
  - Non est optimus iocus.
  tormenta auto-propelli "Historia" anti-personae visa sunt ut ericius, qui bitumen skating rink grave ambulavit.
  Alisa Selezneva etiam visiones opticas huius machinae pervestigavit. Pedites Sovietici ita defessi sunt ac stupefacti ut currerent, quamquam immani densitate ignis, perrexerant. Grenades in carros proiecerunt, alii etiam rostros tormentorum aeris et tormenta tormentorum cum clunibus sclopetis feriunt.
  Mortui sunt innumerabiles militum, et acceperunt munera dei Tartari, sed in ora laeti arridebant. Ceterum non in suburbio Berolinensi, sed vetula nequam cum falce et glaciali flatu, mollem cubile percipiunt irati amicam!
  Post meridiem iam in suburbanis, lacus Soviet ibi occurrerunt Faustniks. Multi eleifend, faustpatrons armati, in obsidione macie, et etiam breves puellae comae. Pugnatur cum rabie illa, quae inter peritura mortis aut servitutis reperitur. Fortasse haec desperatio adiuvit ad defendendam Moscuam suo tempore!
  Alisa Selezneva, jaculans et jaculans, sibilabat;
  - Contundite omnes et ferite inimicos vestros!
  Angelica dixit:
  - Amicitia fragilis est, magna inimicitia est, at amicitia opprimendis inimicitiis temperari non potest!
  Alisa Selezneva libenter constat;
  - Heu, quam umquam iure es! Sed obdura, erit! Temperat ingenium ardoris ardoris mixtum frigore calculi!
  Angelica ocellos scidit, et hic vetus t-4 reptat piscina, tegumenta obducta, ad pedites deducit ignem. Siberia femina tropaeum carpit faustpatron. Intendit currus, squinte deztro, mussat;
  - Lacus, lacus mei estis, pueri stultissimi in illis sedent!
  Alisa Selezneva nudis pedibus alapis, alter contra alterum, haud plane in loco effusus est;
  - Pugnabimus cum hoste furiose - locustarum immensae tenebrae. Caput perpetuum stabit, Moscuae ut sol mundi lucebit!
  Angelica edit aureus amicus;
  - Ex loco, hoc carmen, omnino loco! Iam Berolinum appropinquamus, et omnia de Moscovia canitis! Forsitan placide vis, prima elabi acie?
  Alisa Selezneva dimidium corde risit:
  - Hitlerum capeamus captivum et tum ad urbem pompam ituri sumus! Non habebis tempus bonum!
  Angelica cecinit;
  - Bonum est, fratres, bonum est, fratres, non dolere cum nostro principe vivere!
  Alisa Selezneva declaratur, iam sine ironia;
  - Non ataman, sed dux!
  Angelica cruciat, salsior;
  - Non est dux, sed Fuhrer!
  Alisa Selezneva de industria discrepent cantavit;
  - Ah Fuhrer, noster Fuhrer, caper Fuhrer;
  Cur asinum in Russiam ascenditis?
  Accipies a nobis specialiter in denario -
  In pugnum fortem, militis, incurres!
  Die 22 mensis Aprilis, ultima molestissima insidiae copias Sovieticae exspectaverunt. Etiam sed futurists, dictum magna.
  LEGIO Sniper puellarum longe meridiem Berolinum translata est, magnae copiae piscinae a meridie proruperunt. Nazis cum cibus non refert, quaedam piscinae in bubalos ad lineam perruptorum trahebantur vel etiam speciales plantarum potentiae lignorum accensae adhibitae sunt.
  Rostra cum vermiculis affixa lacus et lignorum in caminus coniectus est.
  lacus erat qui ad oppugnandum Rutulos. Tormentarii Sovietici sclopeta in aliquet attulerunt eosque explicaverunt, eos in ignem directum imposuerunt. Sub ignem hostium decurrere periculosissimum erat.
  Autem, milites Sovietici ad piscinas fascistas etiam in lignis adsueverunt, sed cum IL-classis oppugnationis aircraft apparuerunt et ex aere ferire coeperunt.
  Et tunc in linea horizontis micans punctis, sicut noctilucis, emicabat. Aeroplana Sovietica celerrime appropinquaverunt. Ut si cadant meteorites, ambulaverunt per caelum, et cum appropinquarent, erat odor ozonis valde validus.
  Capillus Seleznev Alisa etiam stabat in fine;
  - Uuh! Haec ars est, primum tale video!
  Angelica etiam sibilabat;
  - Ita res est! Velut duo globuli pulmenti plicati!
  Alisa Selezneva insusurravit magno affectu;
  - Hoc modo intra plasma princeps eorum! Et haec substantia est omnium infestissima!
  Angelica iuvenci caput, quasi duodecim faces ardentes, ad amicum suum quaesivit;
  Quid est princeps plasma? Verbum pulchrum, reginae simile?
  Alisa Selezneva per dentes eius gressa:
  - Hae autem reginae nobis disponent!
  Imo vix distinguibiles fluctus e suis disculis evolaverunt, quorum tactu, Il et Yaki in aerem eruperunt, sicut cardboard volantis, quae sub ictu ensis ferrei acre acuto incidit! Ne quidem explodunt, sed potius finduntur, et partes naturaliter abscissae corruerunt, cum ululatu asperrimis in terram ruebant, cibusque ibi exarsit. Aeroplana dissecta sunt, cum discos ad eos accessit, fere distantibus trecentis ad quadringentis metris. Cetera vehicula ignem promiscue aperiebant. Plures centum machinae Sovieticae sunt et tantum duodecim " scutellas volantes".
  Angelica, obstupefactus tamquam puella, quae se in atrox fabulam invenit, exclamavit:
  - Ita, ne inertiam quidem habent... Contra leges mechanica movent!
  Alisa Selezneva oculos eius connivuit.
  - Et tam celeriter simul... Hoc tamen non vidi!
  Celeritas rerum volatilium, quippe quae celeritas soni ter quaterque altior erat, neque levissimam operam in tormentis tormentorum machinis aerisque tormentorum observaverunt. Etiam gravis modificatio Lagga-7 cum 45-mm anti-stancis gun erat illis monstris technologiae principii inauditi operandi, sicut milium, e crepundia infantem fractum in arma "Rex Tigris" fundens. Ipsi vero Laggys armis onusti irruperunt, figuras tantum salientes ut equi latrunculorum in cellis ad eos accesserunt.
  Puellae deinde in toto bello primum viderunt quomodo intrepida aviaria exercitus rubri in fugam se ceperit. Ac ante-linea bombers Pe-2, Tu-3, etiam perierunt, cum scintillantes, mortui, oculi scintillantes diskettes scintillantes ad eos prosilierunt.
  Angelica repente movit amicum pede sordido dorsi;
  - Bene cessas!
  - Et quid calcitras! - Alisa Selezneva latrante respondens.
  Angelica ad eam prosiliit et clavo fracto digitum torquebat, aureus Alisa Selezneva in templo:
  - Cur oculos iactas, et non pulsas his similes?
  Aureus bellator suggessit;
  - Nomen tam exactum discos elit!
  Cana Angelica strenue annuit.
  - Id est! Mitte eos super pellentesque!
  Alisa Selezneva accensus, reloaded et iterum accensus. Tunc dixit in voce fastidiosa;
  - Immo omnino impenetrabiles sunt. Princeps plasma laminae scatebra circum eas creat, quae omnem materiam exitii discutit . Etiam mille Andryusha immissarii erucae ne scalpere possunt.
  Angelica acriter rumpitur.
  - Alius princeps-plasma! Qualis haec substantia est?
  Alisa Selezneva exspiravit;
  - Oh, hoc est tale... Universae omnium generum plasma a principe nascuntur, non solum ut nostra, sed multo magis a billions dimensionum et talium formarum externe, ut impossibile sit hominem eas fingere!
  Angelica sclopetum ad ipsa volatilia accendit, et quasi panthera esuriens, e qua evulsum est pingue carnium frustum, abruptum est;
  - Et consentire etiam potes in eo quod Hitlerus sit creator universi nostri et omnium rerum existentium. Tu cum latinas in quiete dormire debes, et fictionem non legere!
  Alisa Selezneva offensus venuste, licet inquinato, naso gressa;
  - Princeps-plasma in scientia ficta non legi, sed in somnio vidi. Intelligisne puellam igneam?
  Angelica risit.
  - Et cogitavi, inde habes tam phaenomenum, singularem accurationem qualis Robin Hood? Evenit ut in sagittando aggressus es dotem tuam!
  Alisa Selezneva gravissime respondit:
  - Aleuts de Alaska serio credunt suos Flamines rem in somnio videre et in re ... materiari posse.
  Rufus socium interpellavit;
  - Dum tantum videmus in re nightmarish delirium medicamento addict!
  Re vera, reiecta aeroplano Sovietica, discus infernales ad operandum in piscinas Exercitus Rubri, qui in stupore destiterant, laborabant.
  Vehicula gravis armaturae tardius secant, sed multo saepius explosa sunt, tela detonantia. Ipsi volitabant super eos ac prope ab ea parte iacebant. Aliquantum simile processus ad saw molendinum erat, cum dromonem rotundum nebat, tabulas quercus cum labore mordens. Hoc solum tempore, loco tabularum, Sovieticus fortis et strenuus latinas mortuus est. Testae autem detonatae et diruptae, fragmenta in omnes partes dispersa.
  Alisa Selezneva paucos ictus velociores accendit et iugulam eius percussit cum fragmento metalli longe volantis potius magno. Ictus tam validus erat ut magnum os fregerit, puellam in dorsum eius iaciens. Alisa Selezneva hysterice ex mixto dolore ferino et asperrimis irae impotentiae flevit.
  Angelica fragmentum e laniato vulnere dentibus extractum, non attendens quod calet, et labra male urit. Tunc osculata est maxillam amico suo, insusurrans;
  - Turpe est pro tam magno bellatore tuo, sicut tu cum bona turpitudine rugire!
  Alisa Selezneva cum gemitu respondit:
  - Non ergo me fleo. Vide modo - non vides quomodo optimi optimique viri moriuntur?
  Angelica, margaritis in impotentibus ira labris stridens, respondit:
  - I videre! Scilicet video!
  Alisa Selezneva ingemuit respondens, lacrymas fundens;
  Simul ergo clamemus!
  Angelica irata, sicut ventilabrum, crines flammeos quassavit, videbatur aspectus rufi bellatoris foramen etiam in munimento Adolf Hitleris accendere posse. dejecit ad verba ;
  - Minime! Tantum non cum lacrymis mortem nostram occurremus!
  Alisa Selezneva sapphirum oculos stulte connivuit.
  - Et quomodo conveniemus cum falce vetulam malam?
  Angelica inflata pectori suo dixit pathos;
  - Cantemus melius canticum!
  Alisa Selezneva statim, sicut homo submersus, qui stramentum vidit, consensit;
  - Utique canemus! Sic mori cum musica!
  Puellae cantabant vocem attractam, hystericam, sed plenam sonans;
  Vere, experta in cinere;
  Sed quid vivo in dolore?
  Morum fundamenta fragilia sunt -
  Sodomam cum Gomorra re!
  
  Somnium meum natare in mari
  Aperi rationem pro partibus transmarinis!
  Siren vocat in clavis minor -
  Immitis arena saxis!
  
  Columna materna ab hostibus spargitur;
  Ut spiritus inferni e fumo evellent coelum!
  Fritz enim Rus' est quasi pecus pascuum;
  Adolphus explosione Katyusha divellitur!
  Spatium in tubes ruere vult;
  Ita ut homines in barathrum servitutis desiderio moriantur!
  Malorum norma fieri,
  Ut bene pullulat virides conculcent!
  
  Fuhrer aestimationem iam confecit;
  Mammona abyssus non est plena.
  hic vestes captivorum uxores sunt;
  et gemitus gravis a dolore auditur.
  
  Sed pleni sumus, mihi crede, virtutum,
  Ne obeas maerrimo Patriae sole cadenti!
  Noster Nazis delebit miles;
  Ceterum Russicus virtute et virtute dives est!
  
  Sed quid discedimus?
  Sed quid hoc durum est?
  Potes audire spiritus prope
  Luce in corona - vellus!
  
  Pugnator est compositum ex qualitatibus -
  Noli tantum versum cantare!
  Plena pulcritudo temeritatis;
  Castra sua carminibus cognosce!
  
  Dominus qui patitur omnia videns
  Condonat homines ineptias et lubidinem!
  Omnibus vobis bene creditur;
  Nihil necesse est irasci!
  
  Dimitte Deus peccata hominum;
  Post omnes pro hoc peccatum fecit -
  Contendere optimum
  Bonum facere hominem!
  
  Sine sine voluntate sine peccato
  Electionem habet - non intellegit!
  Sin autem peccatum, - tunc expansum;
  Profluat gratia largiter!
  
  Sed cognoscite milites, unum servitium.
  Muneris erga patriam tuam!
  Et secundum Deum, mandatum asperum est.
  Pietas in saecula Russia - dies!
  
  Cum patriae servitis,
  Tunc paradisum non - invenies mundum!
  Animae erit corpus iterum
  Lutum et mendacium non adhaerebunt eis!
  Dum puellas cantant, discus planorum invictus primum pallescit, deinde in aerem funditus liquatur, sicut saccharum in vitreo tea calidae. Hoc tam inopinatum ipsis militibus accidit ut miraculum perfectum videretur. Puellae genibus adligat et sic per semihoram stabat in ecstasi.
  Apparuerunt parvae nubes in caelo et frigus, vere pluviae timide stillarunt. Puellae ad aliam partem horae maceratae, subito se excutiunt et ad pedes se insiliunt. Angelica obstinata Siberia exclamavit:
  - At nos adhuc fecistis! Quid acciderit, quomodo factum sit, explicare non possum, sed certo feci.
  Alicia, udo crine quassans, suadet;
  - Vel forte Nazis omnino non fuit, sed revera genus aliquod Martianorum, vel etiam ex planeta remotiore? - Puella palmam fricare coepit cum gutta cruento sinistra in khaki speciali uniformi. - Tunc cum audientes canticum nostrum, erubuerunt se adiuvare Nazisos ad occidendum bonum, honestum populum, et verba legionum converterunt ad imperium suum stellatum?
  Angelica ioculariter giggled.
  - Bene, tu et inventor Alisa Selezneva. Credis in fabulas de bonis et malis alienis!
  Aurea puella graviter offenditur;
  - Non qualis sim, non inventor. Exsistentia intelligentium in aliis mundi nostri planetis est hypothesis omnino scientifica. Immo, e contra, multo magis inertius est assumptio homines esse singulares in universo et nullam vitam intelligentem in aliis mundos! In hoc casu similis summae ineptiae videtur!
  Angelica argumentari non putavit;
  - Tu melius nosti... Logica dicit quod alia habitabilia sint in universo mundo. Civilitates autem sunt multo fortiores et magis excultae quam homines. Hoc satis fieri potest, ac vel cogitari potest fait accompli, sed habeo aliquid dubitationis. Et possum cur.
  Alisa Selezneva curiosus factus est;
  - Dic ergo quare non credis!
  Angelica sensim impulit amicum in latus et dixit:
  - Eamus ad aquilonem. Et in via mea principia dico tibi.
  Alisa Selezneva amicum suum secutus est, dum acuti oculi circum campum vagabantur. Omnia videre debebat, immania proelia, milia, decem milia simul cadaverum (et per biduum) sed ... Solet mors paene exercitatione. Talis autem vastitas, cum ne vulneratorum quidem gemitus, morientium clamores et taeterrimae corvorum alarum plausus audis, numquam visus est.
  Nonnullae piscinae Sovieticae et Germanicae fractae, tormenta auto-promissa, tormenta incursus, vehicula portantium armatorum, aliquet, tormenta mechanica vel equitum ducta. Scrap crurum, brachiorum, ossium ambustorum ... Verus coemeterium hominum et machinis. Praeter strepitum tempestatis non mediocris pluviae ver, nullus sonat.
  Bene, nisi ad sonum spargit respersum, cum puellae suas exarati, vulnerati, callosi, sed tamen venusti et pulchri, nudis pedibus per palu- dae.
  Mire ne odor quidem ardens erat, quamvis fracto instrumento fumante. Omnia incredibiliter horrenda respexit. Tam intolerabiliter gravis fuit ut Alisa Selezneva primus silentium rumperet;
  - Cur igitur adhuc, contra omnem logicam, putatis hos UFOs ad civilizationes extraterrestriales non pertinere?
  Angelica respondit sine multa offensione;
  - Quia spatium imperium vere validum, in theoria, prorsus debet esse totalitarian, et omnino non popularis!
  Alisa Selezneva vigilabat, etiam aures eius admovebat;
  - Cur est?
  Angelica illudens cecinit;
  - Bene, quare secundum animum impossibile est vivere! Quare quis non potest credere? Ita quia omnis virtus ad suam confirmationem nititur. Quod satis visibiliter perspicimus in exemplo imperii Sovietici, Socialisticae nationalis, et democratiae occidentis sic dictae. Atque haec confirmatio per technologicos perficitur.
  Alisa Selezneva, nudo pede calculum iactans, tunc consentire coactus est;
  - Ita, vera dicis. Auxilio technologiae altae nimis. Tametsi, exempli gratia, regimen Sovieticum, proh dolor, multo saepius vim, coactionem et duces speciales praefert!
  Angelica, sine nimio studio, primum in conlectus pedem percussit, deinde udo caput adnuit;
  - Ita, ille correctus est! Auctoritates eorum sunt immisericordes in certamine pro potentia, pressius ad conservandam eorum potentiam, ac proinde nutritores familiae et noti...
  Alisa Selezneva philosophiam interiit;
  - Hem, cur sermonem in latus avertis!
  Angelica fragmentum erucae cruris ira commovit, in nudis digitis dolor, satis impariter, modo consolatus est;
  - Ita hic est! Progressus auget et aucto- ritate dominationis. Hoc significat tempus non longe abesse, cum instrumenta technica non solum actiones nostras, sed omnes cogitationes sine exceptione, a nativitate ad mortem, moderari sinit!
  Alisa Selezneva hoc suggestione perhorruit:
  - Sic nostri posteri homines in vero sensu vocabuli amplius non erunt. Videntur biorobots similes fieri. Exterius nobis similis, sed sine arbitrii libertate?
  Angelica confirmavit;
  - Etiam! Id iustum est. Omnes cogitationes, facta, facta et affectiones continebit sub moderamine civitatis mechanismi. Haec ipsa machinatio sic deprimitur et versatur ut facile omnem tristitiam supprimat.
  - Et conclusio? Alisa Selezneva petivit.
  - Alia civilisatio iam privatus voluntate ac libertate cogitationis peior erit quam Germania fascist. Si duces, ut ita dicam, stillam saltem leviter considerent, ambiguam sententiam ferent. Aut terram colon, convertendo homines in servos zombie, aut destrue dum nos infirmi sumus et illis minari possumus. - Firmiter, cum fide innocentiae, dixit Angelica.
  Alisa Selezneva furens particulam metalli cum nudo pede percussit et cecinit:
  Humanum videtur
  Mors coronam gerit.
  Finis temporis in aeternum
  Venit finis terribilis!
  
  Sed credite, fortes sunt in fide;
  non sub iugo flectemus .
  Cantu amica, audax;
  hostem pugnemus!
  . CAP
  Alisa Selezneva nondum figuratum est quomodo exire. Non vocati sunt, nec cruciati sunt. mirum hoc puellae videbatur. Revera, cur non tentant fascistae omnes informationes superesse? Post omnes, vere opus est. Sed alia quaedam, ut videtur, Fritzius habuit.
  Vel maybe Adolf Hitler ipse nimis occupatus erat. Revera Nazi numerus unus erat in ipso ardore instinctus et promptus ad oppugnandum USSR. Accuratius, iam coepta incursio, Rubicon transibit, et Nazis percussus, multitudo involvit.
  Wehrmacht praetorium bonum nuntium accepit de primis successibus in fronte Soviet-German! Hitler sicut simia desiluit, in sella rotunda desiluit, cacumen ascendit.
  - Hem, quam fortissimi nostri copiae Sovieticae porcorum triturant!
  Fascist pedisequae latrante in voce;
  - Heil Hitler!
  Fuhrer ostensa est footage transitus Bug, iactus lacus sub aquatici.
  Pulchre emissa erat in pellicula coloris, cum demonstratione ignium. Quasi monstri summersi repunt e flumine, et lutulenti ex illis aquae fluebant.
  Si T-8 classis underwater praediorum non tam gravem sunt, tum par gravium captarum Gallicarum B-12s velut monstra ex inferis spectant. Eius tres cadi "Gorynych" directam comminationem mundo mortali faciunt. Germani piscinam captam leviter upgraded, motricium additicium pone, systema cum pressione sentinae quae motus sub aqua comparare potest. Lumen T-8s emittebat machinam tormentariam et tormentum automatis in pedites.
  Ruteni acies miseranda, semisomnes, confusus ictibus profugit.
  Hitler bacchatur risit digito monstrans:
  - Quod exhaustum est! Itaque defricatus Russis!
  Göring respondit:
  - Ego accurate omnia computavi!
  Hitler cyathum cristallinum versus Goering immisit, qui vix ictos curavit. Eodem tempore ferculum attigit et se cum liquamine admoto cum palmulis (Göring, etiam in officialibus relationibus, sicut porcus comedit).
  Tituli latrante:
  - Hic est aper, illitus ut porcus.
  Lacus Germanicus in Sovietico milite adhuc vivo expulit. Ossa torvis, costis fractis. Fascista non modo non misertus est, sed potius bruchum convertit, militem cruentum libo illinere conatur. Constabat Russos non paratos esse, bellum eos subito cepit, ut malleus cadens!
  Goebbels notavit;
  - Nostra augue specialis bene operatur! Imagines clades exercitus Sovietici ostendemus.
  Hitler affirmavit:
  - Hoc parum est!
  Goebbels quaesivit;
  - Quid plura?
  Hitler chuckled nequiter.
  - Depinge Kremlin, cui swastika volitat. Milites SS prope Portas Spassky haurite, et tales imagines recedunt ad cedentes et turmas Sovieticas circumdederunt. Dent meliora.
  Goebbels exspiravit;
  - Fuhrer tua sapientia magna est!
  Hitler snorted contemptim:
  - Possem cogitare de ipso!
  Goebbelus revolvit oculos.
  - Oh ubi, me vilem!
  Idolo innuebat;
  - Nostri subito omni vi perculsi sunt. Aviation Airfields hostibus cecidit. Russi primo die belli bene verberaverunt.
  Existimo Moscuam captam esse sex septimanas.
  Hitler respondit:
  Moscuae finis sane magni momenti est, sed oblivisci non debemus de Ucraina et praesertim Caucaso. Sed ut in austro secet, debes in medio hostem frangere. Ut in raeda Iaponica, feriendo caput iecur feriendum est.
  Ribbentrop addidit:
  - Iaponia copias in Manchuria et Sinis disponit! Parati sunt in extremo Oriente haerentes. Fui in Iaponia, dux militum, Praefectus Yamoto, contra bellum cum Civitatibus Foederatis Americae. Expansionem Iaponiae septentrionalem et Sibiriam esse putant.
  Tituli constat:
  - America monstrum ingens est! Non tam in sphaera militari quam in oeconomia. Hactenus, US loco copiae lassi sunt, sed celeriter hoc hiatum claudunt. Nos postulo ut Americae catenae tantisper - quod agimus servare debeamus.
  Goebbels snorted.
  - Et in America non fuit Fuhrer! Nunc princeps eorum es!
  Hitler sustentatur:
  - Profecto! Ceterum qui Roosevelt? Stultus! Etiam, claudus! Hem, quomodo patriam a wheelchair ducere potes!
  Goebbels stabant in:
  - Noluit adhuc a situla imperare!
  Hitler adnuit.
  Gaudeamus habet MENINGITIS! Mortuus est antequam nos confodiamus.
  Pellicula ardens Soviet t-28 piscina ostendit. Fumabat duo ora torta.
  annunciator jucunde suffocatur;
  - Motus fortium exercitus nostri non resisti potest! Spinae Sovieticae machina militaris fracta est. Magnum ingenium nos de victoria ad victoriam ducit! Heil Hitler! Zin Heil!
  Goebbels cum gaudio dixit;
  - Russi subhuman! Aliquam vitae cursus justo. Sclavi inferiores non majore thimble cerebro.
  Apronius Hitler:
  - Slavi nonaginta centesimis delendi sunt! Crudelitas, crudelitas, crudelitas! Slavi ructus sunt humanitatis.
  Goebbelius memoravit;
  - Ante invasionem quisque miles cum postcardo comparavimus, ibi dicit! Noli puero parcere, si Russica est! Et furca cum puella et palus cum puero infixo ei photographatae sunt. et infra subscriptio;
  - Sic facite cum Rutenis!
  Rosenberg suggessit:
  - Eamus Ucraini Mongoloides!
  Hitler tortor ligula momordit. Respondens obstupuit, adeo ut tinnirent dentes ejus. Fascist numerus unus ululavit;
  - At capra! Cur verberat sicut fimum canem?
  Goebbels cecinit;
  - Nazis credo salvus erit!
  Tituli latrante:
  - Woof! Proh! Proh!
  In comitatu Fuhrer laudatur:
  - Praeclare!
  Invitus dixit Hitler:
  - Cur iubae Mongoloides?
  Rosenberg respondit:
  - Eos in Rutenos collocavi!
  Hitler tortor ligulam leniter lambit, iterum cum ictu electrico in lingua percussus est. Fascist questus:
  - Wu-u-u! Veniam ad te! Ku-ku! Corvus!
  Projector veli iam primas furcas ostendebat. Plures feminae erant pensiles, et duodecim liberi. Nudi sunt, laceratis corporibus, officium carnifices fecerunt.
  Domus circa incendebantur. Ostensum est quomodo fascistae milites manicis suis involuti novum ordinem constituebant. infantes extraxerunt et in domos ardentes projecerunt. Ruere foeminae, vestes, ubera abscindere, ventrem discindere. Eodem tempore, quam maxime atrociter nitebantur. Una erat in media pars feminae cum serra ferruginea. Clamavit.
  Tituli et comitatus insanus, risit bacchatur;
  - Siccine subhumanus es!
  Goebbels ipse, qui similis simiae videbatur, yelped;
  - macacae Russicae vitiosae. Russicum occidere est pediculum molestissimum opprimere! Toto gaude- runt.
  Hitler cecinit;
  - In ruinis Kremlin! Castra aedificabimus! Olympia habebimus! ille, ille! Ha ha ha!
  Himmler respondit:
  - Plures castra mortis immanes in territorio Belaro erexerimus, ex purgantibus Russiam purgamentum hominis!
  Hitler clamavit:
  - Hood!
  Himmler quaesivit;
  - Sed operae pretium esse arbitror, ut omnino exstinguatur, licet mente impedita, sed simul fortes ac sanos Slavos. Earum aliquae servandae sunt ut indices German!
  Hitler, trepidus cum tortor ligula fiddling, fremuit;
  - Etiam! Ita Ita Ita! Tormentum ex stercore factum! Hoc sclopetum non sagittat, sed elephanto putet!
  Goebbels respondit:
  - Quam vere divina sapientia versibus Adolfi continetur! Praesertim in tormentorum scientia!
  In ambitu sonuit consonantes:
  - Heil Hitler!
  Fuhrer, ut parvulus, digitum in nasum haesit ac decubuit;
  - Bi-bi-bi! Beat! Omnes rubri occidimus! Nunc prem in curru! Bi-bi-bi-Bili!
  Goebbels cecinit;
  - Do-re mi-fa-sol-la-si! Feles obtinuit in taxi! Etiam ac rhoncus felis, et egestas libero!
  Hitler sub asino posuit Goering, choux pistorium. Sedit, faciens chuckles amicabiles ex ambitu.
  Quod Fuhrer cecinit;
  - In urbibus trans flumen! In urbibus sine flumine! Stulti in pace habitant! ille, ille!
  Tabulae fractae sunt Brest, arma gravia a Gallis capta, cum qua- les usque ad 400 millimetra sunt percussa. Et multum cadaverum, quod fascist miles, protervitas obtrivit et obtrivit lacus. Una puella pedibus suis ad plaustrum ligata et in platea deducta est. Cruenta, clamat et vapulat.
  Tituli risi digitos monstrantes;
  - O quam amo eam cum cruciantur mulieres! Haec summa voluptas est. Quanto melius quam sexus!
  Göring mussat;
  - Utique cum nemo comparet!
  Hitler grinned:
  - Quæ ait!
  Protinus inuenit euntes:
  - Nemo est qui te tali ingenio comparet!
  Hitler infudit:
  - Oh yeah! In ac magna quis Fuhrer! Super ingenio sum!
  circumstant statim cecinerunt;
  "Per dimidium orbem potes cum lampade ambire, sed sapientiorem Hitlerum non invenies!" Potens vis eius comminuet, Hitler omnes Iudaeos in dumis superabit!
  Goebbels respondit:
  - Orationes de Fuhrer inter copias distribuendae sunt!
  Goering confirmavit;
  - Orationes fabulosas!
  Interrupit Tituli ineptias verborum;
  - Primum involvamus oportet nos Russorum ursam! Sclavos utique delebimus, sed .. .
  Goebbels quaesivit;
  - Quid nisi!
  Tituli emissi, callide;
  - Si vincere vis, proditionem hortaris! Pars Russorum opus est - ludere contra Russos. Praesertim vigiles locales creare - lictores! Ut fautores capiant, et cum ipsa multitudine locorum tractent.
  Rosenberg exclamavit;
  - Recte!
  Goebbels quaesivit;
  - Haec est mensura temporalis!
  Hitler abripitur:
  - Ita!
  Goebbels suadet:
  - Non potest, dum crudelitatis nostrae facta celamus!
  Hitler exclamavit:
  - Concessi paululum, dentes abscondi, factus sum saltem speciosus in cruce! Verrite faenum Judaicum!
  Goebbels respondit:
  - Ita, Iudaei! Ecce quid faciemus...
  Tituli interrupti sunt:
  Eamus Russos contra Judaeos! Usu largitionis inducemus, si quis Iudaeum occultum vel communisticum se certiorem faciat, mercedem accipiet ex publicatis bonis victimae.
  Inclinavit Goebbels:
  O incredibilem sapientiam! Ipse Salomon ante animum tuum invidiose strangulaverat!
  Tituli snorted.
  - Et quid restat ut Judaeus?
  Rosenbergius dixit:
  - Plurima pogromata Iudaeorum in Ucraina fuerunt!
  Tituli gavisi sunt;
  - Bene factum Khokhols! Peculiares latrones poenae eorum faciam! Decies centena millia secabunt!
  Brest cecidit, sed castrum adhuc stabat. Parvae statio gravi igne hostibus occurrit. Germani se vestigiis intulerunt, sed fascista propagatio hoc non ostendit. Qualiter Germanorum lacus incenderit, quomodo turres pravae contorta ostendit. Sicut piones cum ampulla gasoline, sub piscina se praecipitaverunt clamantes: Unio Sovietica servio! Vel melius, pro patria, pro Stalin!
  Populus nihili cogitabat dictaturam subire fascistam, et fides communismi tantum corroborabatur.
  Goering recentissima notitia ex fronte Africana retulit:
  - Infeliciter Mein Fuhrer Rommel non cepit Tolbuk capere. Nimis bene progressa est haec munitio!
  Hitler chuckled.
  - Et destitutus es! Quid ad te, porcus! Inspiciemus in rostrum porcum tuum, et tunc te frigemus et te edemus!
  Goering respondit:
  - Hwi! Hwi! Hwi!
  Hitler:
  - subtemen subtemen!
  Goebbelus ad templum suum digitum mente torquebat: quam inepte Adolf - scurra!
  Idolo innuebat;
  - Rommel etiam paucas lacus habet, et eas tam leves ac debiles! Fere a fronte orientali, Russi piscinas habent cum gente 152 milliumtrorum. Proiecti sunt pondo quinquaginta duo chiliogrammata. Tanta vis potest simul omnia miscere, O Main Fuhrer.
  Tituli extremam linguam momordit, ac fremens insonuit: iurare coeperunt corde. Sed Germanica exsecrationes non sunt, ut Russi, cito conquieverunt.
  Ille ludibrium cigarette obtulit. Tituli contumaciter aversi, obvoluto, blando;
  - Non, Montibus non opus est! Eos tantum adurendi corpus mulierum utar.
  Goering Concessit;
  - Age nunc, lites mulieres resistamus!
  Lustravit Goebbels oculos libidinose;
  - Recte! Nunc eamus!
  Hitler increpuit illis:
  - Conclude irrumabo! Quantum ad 152 mm tormentum, Galli S-2 lacus etiam 155 mm sclopeta habebant.
  Idola respondit:
  - S-2 celeritatem tantum duodecim chiliometrorum in hora habet, et KV-2, quantum triginta quinque chiliometrorum.
  Hitler abripitur:
  - Valida arma non Gallis adiuvant, neque Rutenis auxiliabuntur! Quia ita dicitur i!
  In footage, Nazis proelium in confinio Lithuaniae ostendit. Unitates Sovieticae mirum in modum captae sunt. obterere Germanica tantum tormenta machinarum confodiunt. Pars aviation fascist iam ad res bombas tractata et unceremoniously iecit coetus filiorum blodum liberorum. Vulnerati pueri fremebant, imago contra tergum solis scintillantis et opimae herbae terribilis est. Praeterea ostendunt quomodo semisomatos captivos pellant. Fascistae in caerimoniis non stant, fibulas fibulas pulsant, eos qui post emissarios bayonetis iubent. Capitur etiam hic foemina pars. Puellae vestes indutae sunt, et nudae tunduntur, flagellis tunduntur. Tituli oculi avide illuminati, manus tremuerunt;
  - Hic est verus gustus! fremuit Adolf.
  Goebbels respondit:
  - Et quid, si omnes servi in campis campis nudi in tepido tempore laborare iubentur?
  Hitler ululavit:
  - Et cur tantum in calido?
  Goebbels humeros.
  - In pruinis ex frigore morientur! Pietas Fuhrer!
  Hitler adnuit.
  - Ita! Goebbels donec multum robots creemus, servis indigemus! Viam quam de captivis lobotomizing?
  Goebbelus caput renuit.
  - No mine Fuhrer! In hoc casu, perfecti fient fatui, et in productione non erunt.
  Hitler exclamavit:
  - Quid necesse est?
  Goebbels explicavit:
  - Aerem impetum in Britanniam gerere debebimus, et in longo spatio cum Civitatibus Foederatis Americae pugnare debebimus. Multum a elit et navibus hoc requiret, quod significat ingentem copiam laboris peritorum!
  Hitler adnuit.
  - Ita, quam diu amentibus nobis non opus est! Sed cum subicio toti mundo, omnibus Russis lobotomy faciam!
  Goering cruciat:
  - Ipse ipse?
  Hitler respondit irata:
  - Et tu quoque porcus! Cerebrum surgery!
  Ingemuit graviter euntes.
  - Licet habere operationem in aliquo quod ibi non est?
  Goebbels notavit;
  - Efficax brainwashing non potest nisi absentes! Vendere conscientiam si vilis est!
  Hitler patted Goering on the face;
  - O pinguem porcum! In dolio dormi in lecto! Payback noli currere, brainwash te!
  Goering quaesivit;
  - Et quid facere?
  Hitlerus Reichsmarschall per aurem apprehendit et destruxit eum;
  Rex caprarum, sume sub mensa.
  Euntes rauce conscenderunt, et Hitler pedibus eum calcitrare coeperunt;
  - Nicaeno pallio evasit, pinguis!
  Goebbels notavit;
  - Nihil opus est lobotomy!
  Hitler notavit:
  - Lapis caput etiam scalpello hebetat.
  Idola dixit;
  - Prima diei notitia pugnae fuit. Proin eu justo in tempore. Et calcitrabimus!
  Tituli calce denuo Goering;
  - Et pecus crassus contra bellum fuit!
  Göring mussare:
  - Primum laganum semper glebosum est!
  Hitler clamavit:
  Nunc osculetur ocreas meas!
  Göring ingemuit:
  - Fortasse non omnibus!
  Hitler incumbens apprehendit Reich Mareschal capillo;
  - Oscula canem, ne quid te faciam turpius multo! Quamdiu sum benignus!
  Goering incepit tunicam cothurno osculari patentes. Tituli eum in nare pinxit, a yushka fluxit;
  - Sic ego te magis amo!
  Reich Mareschal coaxat:
  - Ita, mi Fuhrer!
  Goebbels suadet:
  - Potest praemium dare Stalin.
  Tituli snorted.
  - Estne hic illegitimus filius Judei Przhevalsky? Nolo, non ens elevare! InteUigite!
  Goebbels respondit:
  - At non pridem tu, magne Fuhrer, Stalin laudasti, eum Caucasia tigri comparans!
  Hitler respondit:
  "putavi me sapientem esse, et me oppugnare!" Sed Stalin stultus evasit, ictum in stomacho concidisse. Et nunc quid ego eum laudo? Jonah.
  Goebbels notavit;
  - Nondum bellum vicit!
  Hitler respondit Goebbels paucas uvas abjiciendo;
  - Et incipis!
  - Ego iustus cautus sum!
  Tituli latrante:
  - Caute, principalis proditorum notatio! Timor semper ambitiosus est, dum sui ipsius sacrificium excludit!
  Goebbels respondit:
  - Timor tale donum est ut difficile sit hosti dare, sed facile tibi custodire!
  Hitler fremuit:
  - Acuta lingua saepissime obesitatem cerebri occultat!
  Goebbels notavit;
  - Stalin lepidissime! Dixit: Amo Hitler quasi praedia rustica collectiva! Funy!
  - Melior est canis baculus!
  Hitler conspuit in Idola:
  - Banal!
  Idolo innuebat;
  - Non omnes copiae URSS prope terminum coactae sunt. Russi ingentia subsidia et pubis piscinam habent. Sic mox percussi primum ictum , in .
  Tituli interrupti sunt:
  - Audivi haec mediocris fabulas de echelonibus prima et secunda.
  Goebbels suadet:
  - Praemium militibus Russicis omnibus offeramus si commissarium in exercitu edant.
  Hitler misit:
  - Prorsus id facturi sumus! Ubi ergo erant commissarii, apparitores cum hospitali psychiatrica exspectant!
  Usque ad vicum, Bormann tacitus, colloquium iniit;
  - In Brest, in ss the- sauro publicata art! Tibi per Fuhrer tradi possunt!
  Hitler notavit;
  - Quid est meum, condom!
  Goebbelius correxit;
  - Non condom, sed praerogativa Fuhrer!
  Hitler, et post eum omnis conatus ridere coepit, Fuhrer etiam sella cecidit et crura eius recalcitravit;
  - Eeyore! Eeyore! Eeyore! Eadem sententia!
  Bormann suadet;
  - Potestne condom in Goering caput ponere!
  Tituli risit:
  - Minime! Nimis parva est!
  Bormann respondit;
  - Sed plusquam auriculae Stalini mystace?
  Tituli voce sua adnuerunt.
  - Nec minus! Bene, puellae saltant ante nos.
  Puellae ante Tituli et comites procurrebant, nudas crura iactantes. Hitler gestus fecit, flagellum Vicarii in eum. Fuhrer exiliens nudis pedibus nudis pulchri- tudine facta est;
  - Saltatio canino calidior! Calidior!
  Puellae exclamaverunt;
  - Gloria Germaniae!
  Tituli emendavit:
  - Non Germania, sed Fuhrer!
  Puellae crura sursum iaciunt;
  - Gloria Fuhrer!
  Longa flagellum durius ferire coepit! Hitler paulatim in iram inclinata et ferienda abiit.
  - Ego magnus Hitler! Mortem fero mundo!
  suiti cecinit;
  - Zin Heil! Zin Heil!
  Hitler ululavit:
  - Et pro patria florere - Zin Heil, Zin Heil, Zin Heil! Non Fuhrer est frigidior et melior!
  Pelles, graciles, muscularia puellarum crura excitant Fuhrer. Magis ac saepius ferit et sicut porcus stridore. Clamant puellae, calcibus rosei micant, ictus in digitos cecidit.
  Tituli dixerunt:
  - Et quis frigidissimus?
  Puellae respondent:
  - Scilicet Fuhrer!
  Hitler exclamavit:
  - Et quis melius flare?
  Puellae clamantium:
  - Scilicet Fuhrer!
  Hitler exclamavit:
  - Magnus sum Fuhrer!
  Bormann animadvertit;
  - Forsitan magna cum puellis ludere temptabimus?
  Hitler exsibilavit:
  - Permitto! Eamus omnia et tu Goering!
  Reich Marescallus grundivit:
  Gratias tibi Fuhrer!
  Hitlerus comitatus fustibus evulsis puellas verberare coepit. Percutiunt me non solum globulos truncis, sed pugnis et pedibus. vapulaverunt vehementer, et baldelis grunniebat.
  Hitler extasi concussit:
  - Ego homines verberabo! Ego populus percutiam! et hydrias beat!
  Goebbelus ipse muliebre dixit;
  - Potest quis mulierem stridore, sed verus vir lachrymas fundere potest!
  Hitler, puella dimidia nudam verberans, dixit:
  - Et nos sumus milites Reich!
  Borman affirmavit;
  - Nemo est honestior quam Fuhrer!
  Tituli constat:
  - Profecto! Hic porcus est, talis bellua!
  Göring respondit:
  - Devotus sum vobis Fuhrer!
  Tituli snorted.
  Cur tam difficile es feris?
  Göring respondit:
  "Ad mulierem manum attollere non possum."
  Tituli Goering in calce stomachi;
  - Infirmus!
  Bormann vexantur;
  - Nimis crassus est! Preme domina, minatur rumpere cum pingui! uxorem meam cotidie crucio!
  Göring respondit:
  - Sexus apud te maximus cruciatus est!
  Bormann scandalizatus est;
  - Et tecum porcum!
  Göring notavit:
  - Aprus est animal sexiest, post lupum.
  Hitler citharae in:
  - Non es aper, sed asinus calvus!
  Eundo conscenso quadrupede.
  - Eeyore! Eeyore! Eeyore! Eadem sententia!
  Hitler insiliens in tergum Goering et eum stimulare coepit et a lateribus eum calcibus rugiens percutiebat;
  - Dico te cantare aut ego te stimulis maculabo!
  Bormann naso arripuit Goering.
  - Nempe prunum vis!
  Hitler suggesserant:
  - Num cogunt euntes ad osculandum pedes feminarum?
  Goering Concessit;
  - Assentio, mox effugies meum Fuhrer!
  Hitler calcavit digitos cum pede Goering, Tunc exclamavit et dixit:
  - Esto-esse!
  Hitler respondit:
  - Non vis esse equus Fuhrer!
  Göring ingemuit:
  - Est difficile!
  Tituli futui Goering cum genu suo:
  - Perspici potest te non equum Germanum, sed caprae Russicum esse! Sic excutiemus tibi bonum! Recte!
  Göring respondit:
  - Bene, cur mein Fuhrer tu me irrides! Nullas alias magnas victimas!
  Hitler quaesivit:
  - Quis ego illudo?
  - Sed supra Bormann!
  mussat Tituli:
  - Ita hic res est, non tam crassus est quam tu! Significat illum cruciare multo minus deridere!
  Goering inuenit:
  - At erat in carcere rubro!
  Tituli rostrum retorta:
  - Quid est? Nonne vere sedeo!
  Borman concesserat;
  - Etiam, tale erat Fuhrer!
  Hitler desiluerunt Goering et flagellum impulit in Bormann. Ad genua procumbentem inopinantes procidit.
  - De Fuhrer pro quo!
  Hitler respondit:
  - Pro omnibus bonis! Canis tuus malus erit!
  Goering humeros.
  - Necessarium! Oportebat! Credendum est in miraculis!
  Bormann respondit;
  - Ita in rubro carcere, fascismo devotus fui! Heil Hitler!
  Pergebat Fuhrer percutere Bormann;
  - Nemo catulus! vindicabo te crudeliter! Scies quam rubris carceribus abscondere!
  Bormann repit et exilivit ut canis, inclementer verberatus est. Tituli arctissimam passionis sociam verberavit.
  Euntes, nacti momento, sub mensam repunt et se absconderunt. Nescis quid ad caput daemonii habuerat Fuhrer.
  Hitler tamen animadvertit et percutere Bormann;
  - Et ubi tu Porcellus.
  Goering facete respondit:
  - Cum Fuhrer ludit, aliquis patriam regat! Ego autem sum dextera tua maxima.
  Tituli manus iactabant.
  - Ita! maximis ego maximis!
  Bormann addidit;
  - Et fortissimi! - Hitler vicarius pro factione versa et in ventre iacebat. - Omnes morior sum!
  Hitler misit:
  - Ecce alius ericius mortuus est! Bene est, ego illum gaudebo nunc.
  Bormann Fuhrer insiliens supinus. Sub ipso curvatus est, et coepit squirre et moerere;
  - Porcus sum! Tantum macer!
  - Non, non porcus! Nos unum porcum Goringium, et auratum, simulque pinguem.
  Bormann respondit;
  - Quam pinguis fuhrem?
  - Cerebrum obesum! - Hitler vicarius in calce collo, deinde sedit in eo. - Ita tergum flexibile!
  Bormann suadet;
  - Visne me Ucraina saltare pro te hopak?
  Hitler clamavit:
  - Quin potius mavis! Bene, puellae, accede propius et pedes tuos deosculari.
  Borman expressit;
  - Cum magna felicitate!
  Iuvenes, formosi, nudi pedes puellarum, physiognomiam Bormanni attingebant, eosque avide redarguit. Tituli avide intuens, digitos in oculos Vice-Führer acuminatos:
  - Bene, libidinosi oculi!
  mussavit Borman;
  - Hooligans visu privamus!
  Tituli cigarette e tergo Bormanni sinum sumpsit. Goebbelus perofficiose leviora obtulit. Fuhrer accenso funere coepit exstinguere cigarettes ex nudis puellis calcibus, easque strepere cogens. Tituli huiusmodi ioci frui videbantur, etiam in extasim clamantes;
  - Sum magnus Fuhrer! Fortis sicut Deus! Volo occidere, vis recta ad loculum! Nostrae mulieres ad tormenta nascuntur! Stultae bestiae omnes in mundo sunt!
  Cigarella pustulas teneras in pedibus puellarum relinquit, eisque paulum ambulare dolet, sed usquam saltant.
  Goebbels suadet:
  - Et si fuhrem meum nivem sparges?
  Miratus Tituli:
  - Quomodo aestate?
  Goebbels notavit;
  - Potes facere snowballs utens refrigerators!
  Hitler ululavit:
  - Funda Domini! Nec prius cogitabam! Aliquam sed tempus, iure?
  Goebbels respondit:
  - Utique, Mine Fuhrer, et expensas, sed imperatorium munus re- parabimus, ut quovis momento nix, vel pluvia, vel inferno!
  Hitler in capite pugno percussit Bormann;
  - Non te finio, sed tempori limito! Post dies decem omnia facta sunt!
  Bormann, Goebbels et omnis comitatus in consonantes ulularunt;
  - Mein Fuhrer peragetur!
  Tituli lacrimae a Bormanno;
  - Forte, suavius est in pingui Goering sedere!
  . CAPITULUM #14
  Alicia, taediosam in carcere tempus commoratus, laetus in somnis cecidit. Erit certe aliquid mirabile et singulare. Et in somnio potes aliquo heroico sine expolitione frui.
   Duae amicae bellatoris nominibus sonoribus Alisa Selezneva et Angelica Koroleva versus Berolinum incaute obsessi ab Exercitu Rubro fugerunt, sed nondum captae sunt. Bonum est virginem adultam omnino esse in somnio.
  Decora, sient, musculares et nudis puellis crura per calido palu foventur sole Aprili.
  Milites pluviis lavati erant pulchri, instar mediocris nundinae, horride exarati, vulnerati in proeliis, purpurei livores in facies innocentes. In proelio fere omnes vestes lepidi bellatorum exustae sunt aut scissae, et cucurrerunt seminudatae et taedae comarum: Alisa Selezneva, sicut folium aureum, nam Angelica Koroleva, sicut flamma vomitus vulcani Vesuvii; dorsa graciles volventes sicut guttae mercurii texerunt.
  Retro erat campus suillo cadaveribus et instrumentis disiectis, omnia bombs, crateribus et fossis profunda vulnera, ab impulsu orbis planorum incognitarum relicta.
  Berolinensis ipsa, quasi corpus incurabili morbo vexatum, fustes nigras evomuit, sed simul quasi fumum exanimum. Spirae ex atomis materiae combustae in caelo traiectae secantur cum ornamento satanico.
  Angelica Siberica bellator spatii notatur;
  - Etiam natura nostram infirmitatem atque inopiam ante elementa efferre conatur!
  Alisa Selezneva, valido ictu aquam spargens in conlectus, objecit:
  - Nos homines sumus dono praediti rem nostram creare. Ceterum animus per se fortior musculis est. Quid sunt musculi? Fibrae dapibus justo, in quibus vires electromagneticae se occurrunt.
  Angelica caelum suspexit. Videntur turbines fumi exiguum inter se proelium committere. Quasi daemones potestatem in universum. Flumina deinde concurrerunt, secantur, ornatu quodam e contrario turbati.
  Angelica a summitate metalli fragmenti pedem nudum transfixit, et reprimens ingemuit;
  "Perduint, in magna tribulatione sum!" Quam acuta fragmenta esse possunt!
  Alisa Selezneva philosophice dictum est;
  - Totus mundus acus constat, vivis tantum nitida videtur, propter conscientiam calceati!
  Angelica sponte sua vasa excitavit et duros Fritzium adstitit obviam iaculando. Hitlerita vultu fracto de manibus illius sclopetum decidit et asinum ingemuit. Belliger Siberius vexatur;
  - Frigidus esses, sed malus fias! Hoc est quod servientes Fuhrer affert!
  Alisa Selezneva se in terram iactavit in ventrem suum et intendit erupit. Tres Nazis in gramine verno teres consedit in herba. Angelica satis rationabiliter dixit;
  - Voluerunt Russiae terram, ut eam, licet certo limite, adhibuissent!
  Alisa Selezneva chuckled subdola:
  - Principes, qui spatia infinita volunt, stricte accipiant secundum limites, pecuniam pro sepulchro! Sed proh dolor, cives non minus saepe sepulti sunt!
  Angelica in omni gravitate dixit:
  - Mors mala est, vita sub iugo peior est... Sed nunc triumphalem festum celebramus, omnia opera atque etiam inexpugnabile caput Tertii Reich - Berolini est ante pedes nostros!
  Alisa Selezneva dixit lasso sono:
  - Et quid attinet. Germanos nunc omnia nobis facturos putatis? Puella rustica es!
  Angelica satis rationabiliter huic obicitur;
  - Si praecipuum hostem vincimus, tum haec subsidia ad certamen ulteriorem liberabunt! Hoc tu ipse intelleges.
  Alisa Selezneva, loco respondere, aspexit campum ablaqueatum ante se iacentem. Quot latinas, tam Sovieticae quam Germanicae mortem de eo invenerunt? Mundus infernum non est, sed certe caelum non est. Fortassis etiam in vastis inferis obiectis dominata est. Ceterum ecclesia orthodoxia parvam minoritatem salvam esse docet. Plerique autem ex naturae suae vitio cruciantur.
  Alisa Seleznev eiusmodi postulatione Sacrarum Scripturarum semper irritata et repudiata est. Vere quid orthodoxi ponunt peccatum? Est etiam omnino naturale desiderium cuiuslibet hominis viventis ad curriculum et excellentiam. Sed estne hoc naturale naturae humanae? et incommutabilis evolutionis lex.
  Hic, exempli gratia, si Exercitus Rubri ductus est per doctrinam Christi - te percutit in dextra maxilla, tuam sinistram averte, quomodo finis erit totius Patriae Sovieticae.
  Puellae in pillbox fascist non funditus exstinguendae sunt et sub igne quaesitae iacere coactae sunt.
  Angelica, nudis plantis confricans herbam, calcaneus enim valde scabiosus, dixit:
  - Aliquando pati... Sed etiam farina fit exercitatione, quae re vera pessima est!
  Alisa Selezneva statum suum mutavit, cum iecit accurate dimidium cranii viri SS, qui in latratu sono imperabat et fremuit;
  - Fascismus methodis non-aestheticis utitur: quinque ad unum. Et si pauciores sunt ex eis, tunc recedunt retro!
  Angelica turpiter dixit:
  - Quid vis honestatis a vulpe?
  Alisa Selezneva tristis respondit:
  - Esto consentiens, quod credere pulchro vis! Probitatem vulpis, vel lupi nobilitatem!
  Puellae in omnibus quaternis pillboxes superstites reperere coacti sunt. Antiqua ratio reptandi ut epheborum, a bellatoribus muliebribus in proelio adhibita. Et ego non sine fructu dicam.
  Angelica Wehrmacht quinque milites, qui e tugurio erumpere conabantur, uno erupit, et dixit gaudens;
  - Russicus exercitum, ut semper, vincit. Etiam si commodum est inimicus!
  Alisa Selezneva, ruptis valide solvens, risit respondens;
  - Nazis nunquam commodum habebit.
  Angelica vix tempus erat, anatis caput ab ictum custodiri. Etiam acia abscisa ignea coma, testa angulari. Cana bellator exclamavit:
  - Tonsus hie liber est, etsi latrina cara est!
  Alisa Selezneva, per lacrimas iocularis, respondit amico suo:
  - Scis, hoc omnino non ridiculum... Fere in eventu mortis, erit continuatio, quae quaestio est?
  Angelica mirari simulabat;
  - Et quid est re vera fuss? Denique non esse dolorem, lassitudinem, vel experientias non continet. Quanto igitur dulcior est vita nostra continuis iudiciis!
  Priusquam responderet, Alisa Selezneva hominem SS cum facie mixti conspexit et leniter premens felis finem alvei eius posuit. Bellator puella, rutilos quatiens cirros, risit;
  - Scis, omnes sine exceptione vitam nihilo praeferre. Id est, nostris etiam mentibus ineffabilis venustas!
  Alisa Selezneva giggled, manifesto conatu;
  - Possidet vivere et pati! - Bellator rufus astitit et leniori voce sine angore addidit. Sed potest intelligere lucem nesciens umbram. Beatitudo autem non novit dolorem. Omnis lux per dualismum cognoscitur!
  Angelica ex parte constat;
  - Si tale putes, tunc nos Nazis victos esse ut vere gustum victoriae intellegamus. Item post omnes, dualismus: perdi et vicit!
  Alisa Selezneva, aspectum opticum alens, adiuvare non potuit quin consentiret;
  - Ita sane dualismus quidam in omnibus adest. Quasi quaedam, Deitas, sine ulla exercitatione sine diabolo esset.
  Angelica festinat sine intermissione corripere amicum ignis;
  - Diabolus per se, apud Graecos antiquos, calumniatorem significat. Hoc est, in Bibliis tentatum est ut Deum oppugnent modo vitiosissimo.
  Alisa Selezneva, alterum Fritz oculum a sniper pulsans, amicum suum impulit:
  - Hic niger est PR. Conatur attollere rating demisso adversario?
  Angelica satis logice notatur;
  - Utique unusquisque in potestate sua utitur opibus administrativis ut adversarium dedecus. Est in hoc quaedam ratio, ne potestas largiendi cupiditatem, canalique privilegio careat. Ideo in Bibliis exspectandi definitio obiectiva certaminis inter Deum et Satanam est saltem rustica.
  Alisa Selezneva etiam caeruleis oculis in frontem advolvit;
  - Utique ab auctoritatibus obiectiva exigere non potest. Sed quaeritur quis sit satanas. Angelus perfectissimus conatur creationi plus dare libertatem, an... Ille qui malum et dolorem genuit?
  Angelica misera ingemuit.
  - Dolor et dolor humanitati tam naturales facti sunt, ut dubitationes gravissimas habeam quod Lucifer, qui eos peperit,. .
  Alisa Selezneva, letalem glandem emissa in pontem tortuosum narium fascist, decidit, continuo sanguine obsitum. Protinus adsensit bellator;
  - Ita omnia mala ac problemata diabolo tribuuntur, ac flagellis quae feriunt offensio, quam ab eo qui eum percussit.
  Ipsa Angelica, hostem brevi impetu feriens, in proximam quoque faciem perversam inseruit, post- quam addidit:
  - The following analogy is more appropriate here: dominus lignum e ligno excidit, servum verberavit, ac deinde dicit - baculum est absolutum malum, et dominus est absolutus bonus!
  Alisa Selezneva imprudenter conversus est, et fractum os iugulae puellae terribilem dolorem artuum inflammatorum attulit. Frons rugosa bellator leviter, sed non gemit. Illa autem, quasi scenicas, tres fascias percussit. Unus e Nazis faustpatron gallo gallinaceum emisit, ergo launtor laboravit.
  Ignea manipulus concretos urere videbatur, Fusulaeque e corporibus, ossibus avulsis volitabant.
  Alisa Selezneva, iocularis se irridens (in bello sine humore non superstes, vel saltem Psychen tuam non sanam servas) cecinit:
  - O dolor, bonum dolor: parem contra Nazi Fritz; centum - nulla!
  Tam pulchrae puellae magna voce riserunt.... Et, ut videtur, perterritos Germanos cachinnos adeo movisse ut statim ex parte illa incendii madefacti essent. Silentium tam subitum ac grave fuit ut bellatores aures feriret.
  Angelica exclamavit;
  - Nihil clamat tam acriter de caede militari quam quies!
  Alisa Selezneva addidit:
  - Soni pugnae obstrepunt, sed vere surdus es, cum finem tormenti non videris!
  Nazis candidos pannos abiecit et in summitate pulmonis suos clamare coepit;
  - Hitler kaput! Hitler kaput!
  Bellator Siberius rursus philoaophia resistere non potuit;
  - Populi rectorem malum sicut cervisiam tractant, eam frigidam et in mensa videre volunt, sed parati sunt eam non solum cum charta reddere!
  Alisa Selezneva hoc subtiliter notavit:
  - Cum princeps malus est, bene in iocis habetur! Et cum multa ioca sunt, tunc vita fit magis iocularia! Ac risus tempor vitae! Id est, cum inutilibus ducibus: vita est quasi continua exemplum: longa, hilaris, terribilis, sed semper scire volens continuationem!
  Angelica timida giggled.
  - Et nesciebam cur mediocres reges tam diu regnare soleant!
  Germani centum et quinquaginta fere deduntur. In iis erant pueri saltem triginta a decem ad sedecim annos nati, maxime in brevibus et discalceatis, qui nudis solibus genua evertere curaverant in fossis. Ad conspectum puellarum pulchrarum vix pannis laceratis, pueri erubescunt capita demittere, sed simul aspicere pergunt supersedentes bellantes.
  Turbata arma ponunt Nazis, illis etiam non occurrit quod turpe est dimidium phalanx considerare duobus vulneratis adhuc puellis dedere. Quam vix et attoniti sunt.
  Unus e pueris, qui trepidus plantam suam sordidam in gramine scalpebat, in nudum calcaneum assulam agere videbatur, et dixit in fragmento Russico:
  - Matertera, ne me in Siberiam mittas, ibi nasum et crura durabimus;
  Angelica irata dixit:
  - Illud certe mittemus, ac ne pedes nudis pedibus in nive obriguerint, te omni hora pedibus baculis percutient.
  Puer metu commotus est, et puellae lacrimae obortae sunt. Alicia ad puerum consolandum festinavit;
  - Adhuc angustus es. Probabiliter sub numero togatorum brevius eris. Dices modo te duodecim nondum esse, tum certe te in castra non ducet.
  Subito puer rugiens substitit et in inferiore voce, adultum imitari conatur, dixit:
  Non relinquam socios! Aut quisque liber est aut simul in campis campis coniunctis!
  Puellae stupebant inopino pueri animo, Angelica accessit et caput permulsit;
  - Euge, reputabitur tibi... Sed ne timeas, plerique capti Germani operabuntur in Russiae parte Europae, quae destructa restituet, et pueris tuis melius cibus erit quam melior. vestrae pecto et cinematographicae ostendentur.
  Captivi pueri tenues erant, quidam etiam malas, et tres guys nudi ad umbilicum sub tenuissima cute per omnem costam monstrabant, et manus eorum tam tenues erant ut mirabile esset quomodo in illis faustpatrones tenerent. Cibi cibaria in Tertio Reich a schedulis edita recentibus mensibus decreverunt adeo ut multitudo fame paene exanimaretur. Praeterea ver est, quod traditur vix anni tempore productos.
  Alisa Selezneva contristatus est pro his guys, filii "superhumani", qui nunc apparent sicut pauper et nudis pedibus esurientes. Ille loculos scrutans in eis parvam thecam Americanam invenit et confusus est.
  Munus sub Lenda-Lease susceptum nimis parvum erat, et pueri triginta duo erant (ceteri multo antiquiores, in vestitu militari, in igne, intonso, valde ingrato, gibboso, ut senes viderint ) ibi. satis scelerisque pro omnibus non erit.
  Da uni, et alios offendere? An sortiri? Solet haec explicatio, sed in hoc casu ridiculum videri potest. Vel sex tegulas inter minimos pugnatores dividere.
  Posterior Alisa Selezneva pulcherrimus videbatur et, vectem scelestam tollens, fasciam diligenter tollens, segmenta divisit, eas minimas et tenuissimas latinas Germanicas tradens.
  Prior Nazis vere videtur fractus esse. nemo ex illis ruere, non attentare, non tendere, non telum auferre. Nonnulli vero ex illis aliquod maledictionis genus per dentes mussaverunt, sed statim ut puellas intenderat, statim Fritz obmutuit, et capita in humeros suos quasi ictum expectans pressit.
  Alisa Selezneva vel insolenti contemptio assurgebat;
  - Necesse est ut homines abieci. Et ubi est spiritus Aryan indissolubilis eorum?
  Angelica cigarette ex uno puerorum rapuit, et in herbam misit, exstinguit eam digitis excisis, licet abrasionibus, cruribus obsita, vociferatus est:
  - Pro aliquo qui fumat hispanas, in vita successus aedificans, saepius fumum frangit!
  Alisa Selezneva libenter confirmavit;
  - Hoc est quod cum Hitlero assentior, bellator verus Aryan non debet: bibe, fumi et esto fidelis!
  Post haec verba tristia pueri, iamiam in lachrymas prosilientes, in amicitiam risum prosiliunt, omniaque faciliora animo simul fiunt.
  Cum milites captivos ad proximam unitatem Sovieticam traderent, Anzhelika pro Alisa Selezneva colendam fecit, quandam coniciendum in iugula fracto figens. Medicus ager statim suadet ut bellator in lecto cubet et solus dies aliquot consumat. Bellator hanc sententiam cum contemptu respuit, quamvis intellexit infeliciter multos milites in Exercitu Rubro esse qui eum statim occuparent. Vox eius severa erat, tamquam magister ludi magister increpans discipulum neglegentem;
  - Ut despicias horas nostri triumphi, ultimi belli dies laetissimi? Imo haec crudelissima poena imaginabilis est. Et non vis Rubrum exercitum optimo sniper privare?
  Medicus palluit, facies senilis hebes facta est, signum tribunalis ante oculos eius adstitit ... Alisa Selezneva, timorem suum tantum clare videns, ut puella, risit et manum in umero plaudit;
  - Bene, ne feceris! Odi ipsemet eos qui denuntiationes scribunt plusquam Fritzium. Ita...
  Et puella sibila reliquit.
  Annulus circa Berolinum adhuc non satis densus erat, singulae unitates Germanorum e boilers ad capitalia defensionis centra orta sunt. Meridionalis directio abscissa est, sed in septentrionem, ubi tantum die 20 Aprilis ingrata incepit, et transitus plenioris inferioris spatia Oder moratus est, Germani adhuc cubitales habebant.
  Fuhrer persuasum est ut Berolinum discederet, septentrionem fugeret, deinde in subaquaneam confugit. Classis subaquanea Germanorum cum omnibus suis damnis adhuc in mundo erat maxima, et plus pugnae submarinae quam ceterae classes in mundo compositae sunt!
  Sed Hitlerus a suis politicis et militaribus fascibus tam moraliter fractus est ut mortem accipere decreverit. Dictator hystericus, haudquaquam iustus genere nobilitatis, nec ignavus fuit, quidvis differre paratus cum vetula, cujus flatus frigidior est nitrogen, et tenacior inexorabilis.
  Puellae in inferno iterum se invenire debebant et cum columna scopi piscinae a septentrione.
  Prius- quam experti bellatores nondum congressi erant impetum in Carros.
  Eos cum vidisset, quasi ferreas complanatas, vel etiam pressius inversos scaphas longi rostro inflexas, Alisa Selezneva sibilaverant;
  - Alterum opus hostium technologiam. Verum, posteaquam discos graves lacus secantes cum nobis ignotis laminae icimur, tanta deformitate mirari non possumus.
  Nihilominus, hi lacus videntur inconcinni in rocade velociter moti, silhouettes valde humiles habebant.
  Grave 2 exspuit, grave proiectum cum sapore. Post eum, alia vehicula Sovietica, tam Isa quam gravissima piscina Sovietica T-34-85 momento, ignem aperuerunt.
  Hic satis extraordinarium aliquid accidit. Pleraque testarum, utique, parva transvolabant, vehicula pernicissima, a tergo et lateribus explodendo. Sed etiam paucae res nihili habebant, contra magnum angulum propensionis rationalis armorum, "dona" resiliebant.
  Alisa Selezneva mirum sibilaverant:
  - Fritz noster adhuc facultatem habet armorum coagulo producendi. Videte ut duri apices missilium repercutit.
  Angelica amico suo linguam ostendit et despiciens;
  - Haec est E-X piscina quae digna responsioni T-34 potuisset esse, si Nazis paulo ante inrupisset, ut obiter cum diskette et H-162, haec exemplaria telum miraculi serins.
  Vehicula Germanorum appropinquabant, eorum 75 mm tormentorum cum proiecto podkabireno satis comparabilis erat in acumine facultatis 85 mm T-34, et Nazis, sine retardatione, primum coniectum in vehiculis Sovieticis obstructis accendit. Ex decem conchis erant quattuor hit, duo turricula IS-II percussa, et una plus T-34 puppis et turris percussa.
  Sovieticus gravis "malleus" validum sclopellum 122-mm caliber habebat, sed armatura turris frontalis - 100-millimetris erat, quod erat punctum infirmae huius piscinae eversoris. Alterius armatura statim dilapsa, alter in ricochet ibat. T-34-85 etiam armatura carinae frontalis tantum 45 millimetrerum habebat, suta per instar deletoris, et etiam cortices in eculeo ammo inferiore detonato. Ille qui turrim percussit felicior fuit, utique etiam submersa est, maiore overhaul indigens, sed cantavit vivit.
  tankers Soviet respondit T-34-85 velociorem esse, multo minus ignem rapidum Isa serio.
  Ex decem lacunis Germanicis unus restitit, videtur eum habere, sed iam in responsione quinque hit.
  Alisa Selezneva sibilaverunt vel majus;
  - Angelica quid est?
  Canus bellator suam eruditionem et garrientem ostentare voluit;
  Opus de creatione mundi in anno 1943 incepit. Debebat quam maxime coniungi cum reliquis praediorum serierum, cum technologice in productione fieri posset, nec magnas opes requireret. Proiectum cisternina a Kloeker-Humboldt-Deutz creatum est, quod vehicula ante loricatos numquam elaboravit.
  Alisa Selezneva giggled, cum iactu bene intento perspectiva confregit, unum et equos Nazi ferro. Nihilominus, Nazis Sovietes cum novo salvo praeoccupaverunt. Iterum quinque hit, sed feliciter sine detonationibus, sed ignis in una ISs incepit.
  Ipsa Angelica accensa, proiectum in "lac" misit et garrire pergebat;
  Consilium E-10 plerumque similis est consilio luminis Germanici Hetzer tormenta auto-propulsae. Ad pondus servandum, numerum partium minuendum et altiorem altitudinem piscinae minuendam, turrem uti talem excludere placuit. Quam ob rem corpus formae simplicioris accepit laminam frontalem superiorem valde inclinatam armaturae, in qua 75-mm 7,5 cm PaK 39 tormentum conscendebatur (ut in Hetzer).
  Alisa Selezneva grimaced in fastidio;
  - Ita, hoc est foedum auto-propulsae sclopetorum, levis, vilis et ingens innixa in cisternina piscinae Bohemicae t -38, tunc non ita humilis.
  Angelica illustrabat;
  Vestigia globulorum detrita mota sunt, quattuor in tabula cum diametro 1000 mm inter se. Suspensio eorum constabat armis externis corpori adnexis, utentibus fontibus utentes. Auxilio alvi hydraulicorum aptare alvi altitudinem fieri potuit: varia intra 200 mm. Sic tota altitudo piscinae in latitudine 1350-1550 mm erat.
  Alisa Selezneva, alium aspectum opticum ex pellentesque percusso, labra coccinea sibilabat;
  - Mirum est hoc consilium... fortasse melius quam T-34 erit. Sola quando apparebat, diabolus iam cornu cornibus, mortuam cataplasma.
  Angelica lymphata callide, labro vellicavit offensam. Lacus Germanicus pernicissimus, nimis celeriter e longinquo plurium centum metrorum feritur, scopo magnitudine fundi vitri factitata est. Bellator Siberius obliterabatur, angebatur, simpliciter fabulosa subtilitate amici sui. Sicut Alisa Selezneva, plus quingentis metris ab arbore distantem, sine solido auxilio, scopum in motu ferire procurat. Hic sunt plures milites normales in loco suo et ipsum piscinam non feriunt. Sed socium tuum educare pergere potes. Miretur quomodo belliger igneus tantum sciat. Quamvis non sine causa rufus capillus calliditatis signum putetur. Exempli causa, apud Arabes, Irbis-diabolus rubra videtur?
  Angelica fabulabatur sub brachio amici sui;
  Ob magnitudinem modicam, vexillum propositum pro obterere Germanorum et tormenta auto-propulsa relinquenda erat - nunc transmissio hydrodynamica in tergo iuxta machinam sita erat. Hoc faciliorem eius commotionem et sustentationem, et praeterea augere spatium pugnae camerae permisit. Machinae camerae et posterioris bracteae armaturae omnino removendae erant, ut machinam et transmissionem in unam unitatem divellere posset. Hoc est, propositum ex T-34 - plagiariis instituerunt!
  Alisa Selezneva, visum opticum bibendum, declaravit;
  - Creative adoptatus.
  Iam dimidium lacus Nazi eiectus est, et tres ex iis, qui superfuerant ob Alisa Seleznevae ictus accurate paene caeci erant. Tamen duo duodenae piscinae Sovieticae damnum substantiale acceperunt, et tres irrevocabiliter deleti sunt (unus IS, duo T-34-85) una cum remigibus suis. Cum primum plus quam decies totidem cars Sovieticae fuerunt: centum et tres contra metentem, deinde ...
  Angelica amica eam docuit;
  Cum praecipua genera plantae potentiae, cogitavit Maybach HL 100 tormentis gasolini uti cum aqua refrigerandi cum capacitate 400 HP. Cum. vel "Argus" aer refrigeratus cum facultate 350 litrarum. Cum. Consilium celeritatis E-10 facturum esse 65-70 km / h cum in via agitabat.
  Hic eius professoriae ratio magno fragore interrupta est. Toli, unus ex tormentis Germanicis sensit snipers optica caecare, vel forte in libidinem accensos, vel potius Pallada bellatores in finem belli torquere statuisse, sed corruerunt, et etiam resectae a. shrapnel. Alisa Selezneva ita permota est ut frustum arboris in caput suum simpliciter emitteret.
  Angelica in duobus minutis rasurae quisquiliis occupatus erat, et extrahit curvum fragmentum e roseo calcaneo calloso. Hic, sane, erat aliquid incipere et lacessere. Puella litigavit;
  - Imo semper placet ut si pugna, antequam distributio - vulnera mihi iubet - Alisa Selezneva. Fortasse vere est de Kerr fabulam?
  flavus Amazon laesit oculos et addidit;
  - Sed, ut videtur, amicam effodere opus erit! Ita semper in negotiis quaeres thesaurum, sed pellentesque pellentesque, hic vero glans ex auro factionis emittit!
  Pugnatum interim ad naturalem finem venit. Germani plus sex carros pulsaverunt, sed cum omnibus ricochetis caedunt et se consumunt. Viam pedites qui subsidio venerant, tasque in ultimo piscina proiecerunt.
  Viginti sex armatae "equites" exercitus rubri graviter laeduntur, quorum quattuor grave detrimentum omnino deleverunt, propter impetum spontaneum. Forsan haec fuit una ex primis et utique ultimis casibus de usu huius piscinae Nazi.
  Angelica lepide;
  - Mors tibi properat, nuper socrus, sed tempore frivola mundi perceptione!
  Voce sonora hilaris fulcivit sene, et in veram aphorismorum aciem prorupit;
  - Homines semper moriendi tempus est, sed in vita tempus totum est! Sed in bello, horologio manus celerior quam Mig propeller cum dormis, et tardius quam cochlea cum fossam foderis! Sero vindictam potes, properare potes praemio, sed sensus exercitationis inevitabiliter veniet!
  Angelica conversus ostendit puero pugno;
  - Tu Arkashka melius auxilium mundare litteredam amicam!
  despiciens puerum flavos et crine datos;
  - Semper paratus sum Alisa Selezneva adiuvare. Cum adolescerem aliquantulum, certe eam uxorem ducam!
  Angelica durius dictum est:
  - Non es quattuordecim, et mox octodecim eris... Immo nonas Maias! Solent autem viri uxores esse maiores.
  Arkashka despiciens ferventer respondens:
  Pulcher sum , et puellae germanae iam me osculatae sunt ... Inveniam me divitem et matrimoniam ... Ordo Gloriae tertii gradus habeo , et Red Banner , non numismata computatis . Vel forte dabunt heroi stellam auream!
  Angelica, ubi ad praemia venit, ingenium statim amisit. Nimirum duo ordines, pro aetate Arkashka hoc magnum successum est, etsi non unum. Quis scit, fortasse hic puer generalis etiam fiet. Quam hilaris et felix infernus transiit, et leve solum exasperat, et tunc non e fragmentis, sed ex spinis fruticibus. Genua praesertim braccarum pro bracis abscissis, nudis, nervis, cruribus pro agro conditiones mire purgant.
  Cana bellator se exprimit;
  - Alisa Selezneva heros stellam accipiet! Ut est certe! Fortasse tu, si Hitlerum captivum acceperis!
  Arkashka despiciens vafrum:
  - Melius est liberare reginam quam tyrannum capere!
  Alisa Selezneva iam resipisceret et sternutatio graviter movere coepit. Puer et puella multo acrius radere coeperunt. Angelica etiam canebat;
  - Omnes participes sumus regattae, remigandi, remigandi, remigandi nobis. Venationes, holoserica et aurum, vina pulchri- tudines et illae de!
  Arkashka rugis vultum suum declaravit;
  - Minime, haec carmina proletaria non sunt, sed piratae eorum "Thesaurum Island". Cantare aliquid aptius hac occasione!
  Angelica irata prostravit;
  - Hic non es mercatus, sed cantas!
  Puer oculos revolvit et sonare coepit. Tunc Alisa Selezneva, iam pene immunis, ad eum se iunxit et cantare coepit;
  Berolinum fere sub nostro imperio est;
  Per binoculares damnatos videmus Reichstag ...
  Spero mox fore pacem et felicitatem;
  Quas narrabo carminibus meis!
  
  Russia communismum in mundos aperuit;
  Familia omnibus facta est.
  Sed Wehrmacht porcum rostrum nobis adhaesit;
  Jamque sanguis venarum instar fontis spargitur!
  
  Quid apud nos fuhrer oblitus fortuito?
  Terram servosque obtinere volui!
  Fascismus ivit cum expeditione longissima -
  Heic est insomnium verum, tartarea somnia!
  
  Puer simplex, puer discalceatus;
  Nuper ligavit ligaturam rubeam.
  Ipse voluit mundum sine Deo aedificare;
  Sed repente napalm e caelo erupit!
  
  AWOL eramus ad frontem currere;
  Tales iuvenes sumere nemo vult!
  Sed puer pugnator in sclopetis fecit;
  Semita patrum facta est digna!
  
  Pugnatur ubi et astu et vi;
  Et inbecillitas quoque amara est, proh dolor.
  Commilitones ad sepulchra fodere
  Planitie in gelu loculos abiete!
  
  ego sum auctor, nunc adsuetus patior;
  Abiit ad explorandum discalceatus, niveus ornusque.
  Fortasse poena infidelitatis;
  Nolui enim Jesum scire.
  
  Sed quae sunt tres horae Golgotha?
  Plus quam tres anni bellum praeterierunt!
  In qualibet villa, viduæ flent amare.
  Quomodo filii in sepulcreto patrie perierunt!
  
  supervi, conchylia laesa glande;
  Sed feliciter in pedibus mansit!
  Nos debitum in Germaniam honeste reddidimus;
  Fascismus ille a nobis obtritus est!
  
  Maturus sum, sed adhuc puer;
  Non radit erumpere, sed iam Titan!
  Immo maior, ac fortasse etiam nimium;
  Post omnes, cor durum factum est sicut metallum!
  
  Sidus Herois summum laudum -
  Ipse Stalin, mihi crede, tradidit.
  Qui dixit: oportet te ex similibus exemplum sumere;
  Pugnatores claves Eden fores cudunt!
  
  Sed nunc depone vasa fortia,
  Accipe te, forcipe, malleum et operare!
  Aedificare naviculam et navim e ligno
  Cursum crea ut avis volet!
  In nota ultima, puellae et pueri cantantes compleverunt, ita rapuerunt ut etiam saltare incipiant. Plausus manibus.
  Interrupit Angelica cantum, et digito demonstravit Austrum;
  - Berolinum id, quod nondum sumpsimus. Quid huic rei dicunt socii?
  Alisa Selezneva dixit alacres, iterum cantans;
  Nos iter Berolinum
  Communismum videmus!
  Servavit mundum a peste
  Carus comes Stalin!
  
  Multis modis metiri;
  In Universo infinito.
  Semita vera est nobis , princeps aperuit - .
  Perpetuum denotat!
  Iam Arkashka Alicia in tergo pugno futuit;
  - Berolinum curremus. Est nobis quies et pax.
  Belliger aureus crine demonstrabat piscinas fractas, ad quas reparatores iam telas erant. Hic unus de carris quassatis in stuppa deprehensus est et ingenti tractore trahitur.
  Alisa Selezneva improviso suadet:
  - Fortasse guys nostros reficere possumus?
  Angelica movit caput.
  - Non, plus a te, crinibus aureis puella, et mira pulchritudine in acie. Curre...
  Puellae et pueri emicabant obtritum et gramen conpunctis cremabant et calcibus truculenter exarati. Sed tempus non est attendere ad dolorem, praesertim cum Focken-Wulf iterum apparuerint modificationes oppugnationis. Haec machina armata est cum quattuor fistulis aeris 37 et 30 mm gente cum praesidio armorum valido. Tenax et validissima armatura, vehiculum unum. Se f -190, circiter viginti, et duodecim He-162, his fallaces fabulosos, jet "Salamandras".
  Alisa Selezneva os rotundum:
  - Br, ego putavit Nazi aviation iam e vapore currere?
  Angelica suo modo consolatur;
  - Multi sub terra aeris in Berolinensi sunt, ideo ibi adhuc facultas discos occurrit. In prospectu Focken-Wulf canalis alarum est.
  Alisa Selezneva glandem incendiariam ad salamandram sed celeriorem vulnerabilem accendit. Apparatus cum aliquantulum scopis dorsum spumae ala volavit, relicto reniformi caudae instar cometae.
  Aureus bellator dixit:
  - Hoc modo Fokken-Wulfs modificatio oppugnationis invulnerabiles sunt. Si sero pugnatores nostri primo die efferre possunt!
  Arkashka Alisa Selezneva in responsione vexavit:
  - Nemo decimus! Vel etiam centesimam.
  Bellator abripitur.
  - Tace bastardus!
  Instead of answering, Arkashka evellit balteum latum, quod apparuit sicut erucae, cum manubrio adnexo, et superbe dixit:
  - Hic est quod accepi!
  Alisa Selezneva valde miratus est, etiam in ponte nasi sui dolens se ferit. Dixit cum ejulatu;
  - Quale miraculum Yudo?
  . CAPITULUM #15
  Alisa Selezneva et quadrigae eius ligatae sunt et laborabant magnis otio, catenis in brachiis et cruribus, cibaria pauperum. Ne invideas. Maxime autem perdurat dolor. Alicia tale nunquam habuit, ut tanto tempore patiatur. Et terribilis est.
  Interim graviora et incommoda URSS eveniunt.
  Von Bock renuntiabat Hitlerus, porcellum oculis triumphantes micantibus:
  - Minsk a militibus Sovieticis Mein Fuhrer relicta est, corona nos clausimus. Plus quam trecenta milia militum Sovieticorum contra Bialystok orientalem capta sunt. Magnae Russicae copiae etiam in regione Brestensi circumvent! Nostri invictae sunt et celeriter procedunt! Pars copiarum nostrarum, successu progrediendo, iam Berezina flumen pervenit et eam cogere coepit. Russi trepidant, eorum voluntati resistere.
  Tituli interpolati von Bock:
  - Num pontes trans Berezinam inflantur?
  Von Bock respondit:
  - Fortunate, non est mein führer!
  Tituli magis risit:
  - Bene, nonne Russi sunt idiotae!
  Von Bock confirmavit:
  - Scilicet fatui mei Fuhrer!
  Hitler notavit:
  Captivorum castra parata sunt?
  Himmler adnuit.
  - Ita, ex experientia societatis occidentalis, complures miliones captivorum bellorum futurum esse existimamus. Ita etiam commeatus paratus est! Nimis industriam in hoc coeno divertere nolebam!
  Hitler respondit:
  - Praefecti separatim ac sub custodia servari debent. Milites sine ministris moles iners sunt, praesertim in exercitu Sovietico, ubi omnes repressiones Stalini perterriti sunt et quasi cogones sentit.
  Himmler respondit:
  - Et cepimus in ratione! Exercitus sine ducibus est sicut sepes sine asseribus! Multi tamen ministri Sovietici bene nobiscum cooperari possunt. Apud Russos, sicut et apud alios populos, multum proditores sunt!
  Hitler respondit:
  - Id est, computa haec et tolle ad servitium. Tertium Reich adiuvabunt ad summum finem mundi dominationis consequendum. Terrae unus dominus German!
  Fuhrer comitatus suos ad summum verticem evexit;
  - Heil Hitler!
  Fuhrer continuatur:
  - Generatim haec proposita sunt rationabilia et humana. Animalia ordinis infimi, quae sunt populi Slavici, in praesepe ejicienda sunt! Et in hoc laborandum est. Et tam durus et ferox copiis Tamerlane, nesciens misericordiam et misericordiam.
  Timide Goebbels dixit;
  - Sane, mi Fuhrer, faciam, sed nunc inter coactos populos socios indigemus. Praesertim ficte paravimus quod Ucraini, Belarusiani et Russi omnino non sunt populi fraterni. Praesertim Russi sunt genus Mongoloidum, constans Pechenegs, Chazaris et Cumanis, et Ucraini e grege Caucasi oriundi.
  Tituli latrante:
  - Iustum est in mundo Slavi fere trecenti miliones, et ut eos destruant, litigare debes! Existimo magnitudinem incolarum Slavicarum decies minuere, solum fortissimum in servitutem relinquens.
  Goebbelus arridebat.
  - Praeclara opinio, sed nondum publicanda dignitas!
  Hitler respondit:
  - Sed hoc quod Slavi mente et corpore defecti sunt, tanti est. Quilibet miles scire debet, quinam bestiae sunt ante se.
  Goebbelus consensit;
  - Sed hoc tantum germanice edemus. Docendi sunt inimici nostri, quod veremur gentem tuam et reliqua contemnimus!
  Hitler clamavit:
  - Viscera! Intellexisti me recte, claude!
  Phot Bok quaesivit;
  - Num ego auxilia adiectis dedi?
  Hitler grinned:
  - Quid hoc est? Ceterum in fronte frangitur hostis!
  Von Bock explicavit:
  - Id ante! Russi magnas copias in australi parte habent. Illi subsidia inde transferunt. Praeterea Sovietae convocationem generalem nuntiaverunt, decies centena milia nuper convenerunt, adhuc proelia calida ante nos habemus. Hostes validi sunt.
  Hitler frowned.
  - Quid dicet Rudershtarm?
  Rudershtarm iam in lxx erat, sed multo minorem aspexit. Stricta, gracilem barba, Borussica typica. Etiam inter Bellum Orbis Terrarum primum, Rudershtarm manipuli praefectus erat, unus e bellatoribus doctissimis Wehrmacht. Doctus imperator, non crudelitate insignis. Marescallus ager Fuhrer adoravit:
  - Nos milites Sovieticos in crepidine Leopoliensi circumvenire et pugnam Rovnam vincere procuravimus. Russi validissimi, praesertim in praediis magnam praestantiam habent. Damna militum nostrorum valentissima sunt.
  Impatienter interrogavit Hitler:
  - Quando Kyiv capietur?
  Rudershtarm respondit:
  - Kyiv est valde bene munitum, multa circa eam castella et Stalin Linea famosa. Credo, si eam in motu capere non valemus, frontis oppugnatio non expedit.
  Hitler FLOS haerentem in vase apprehendit, et etiam prostravit. Flores in Rudershtarm proiecit;
  - Canis es!
  ager marescallus incurvatus.
  - Ego canis principis.
  Fuhrer perseveravit stridere:
  - Fortasse putatis inconvenienter captam Ucrainam?
  Rudershtarm respondit:
  - Minime! Non considero!
  Hitler exclamavit:
  - Et quomodo facere Kyiv sine nomero?
  Rudershtarm explicavit:
  - Post omnes, mangio- nem in capite non habuimus, sed praetermisimus, ut non necesse est linea Stalin capite tuo ferire. Memor esto ingenium tuum, magne Fuhrer, victoriam de hoste superiore numero.
  Tituli statim condoneti sunt, cum audissent gloriam;
  - Ita verum est!
  Rudershtarm exclamavit:
  - Heil Hitler!
  Omnes ad eum convenerunt;
  - Zin Heil!
  Fuhrer digitum erexit:
  - OK! Hoc satis rationabile! Vis Stalin praeterire lineam, sed ut subiectum, res in Belaro sunt.
  Von Bock explicavit:
  - Linea Stalin prope detruncatus est. Sed Russi id ipsi inermi fecerunt. Praesertim Slutsk, clavis urbis defensionis hostium, die XXVI mensis Iunii fere sine pugna capta est. Ingentem vim armorum et armorum jure in urbe cepimus.
  Dicere fas est ab ipsis Russos in acie inflari, quod nos magnopere fefellerunt. Bene, idiotae Russian!
  Hitler vitreum suci aurantiorum levavit et pauca sorbilia accepit, deinde instructe dixit:
  - Russos ne MINORIS AESTIMO! Sclavi bestiae sunt, at bestiae etiam callidae et subdolae esse possunt. Praesertim quid de simiis studiis, et crassus mumps?
  Göring respondit:
  - Confirma doctrinam Darwin!
  Tituli digito quatiebat:
  - Id est! Minoritas mentis minime contradicit astutia bestiali! Meminerimus quam calliditas insulsi aliquando esse possit propter solidatorium extrahendi! Ex experientia novi.
  Göring respondit:
  - Sed simiae possunt esse et dediti et obsequentes. Tam canes, exempli gratia, Pastor Germanus fidissimus est, eorum gradus ingenii interdum hominis invidia est.
  Hitler sibilavit:
  - Blondie ad me!
  Pastor niveus celeriter ad Hitlerum desiluit. Timebat et idololatrabat dominum suum, a quo iam sperari potest et verbera et blanditias. Tituli tabe- bant et rogabant;
  - Quam diu Moscuam habeo!
  canis bis latrante. Hitler adnuit.
  - Recte! Quis Goering?
  Canis conversus et tibus suum prostravit. Tituli risit:
  - Dextram asinam! Et quis ego sum?
  Canis frontem suam involvit et ululavit. Tituli clarius risit.
  - SIC Deus! Nunc mihi canta international!
  Canis in tantam cor dilacerat latrantem Hitler insiliens:
  - Hoc simile! Omnia mirabiliter expressisti! Bene, quid Leib dices?
  Dux Exercitus Group Septentrionalis affirmavit:
  - Omnia secundum consilium geruntur, mi Fuhrer, nostri milites iam in Riga sunt! Est forte dominus Petrus in movendo.
  Hitler explosa est:
  - Iustum est, magnae civitates sumendae in motu! Parum dis uno!
  Uter nostrum omnium Nazis est melior frigidior. Hem, cur inclusas, dic;
  Clamavit suite:
  - Adolf Gitler!
  Fuhrer addidit:
  - Et canem meum cultissimum! Age in cortice Goering!
  Göring latrante:
  - subtemen subtemen! Hitler Supergraph!
  Fuhrer improviso canem flagello percussit, quod animo lacerabat, proiciens subitoque ungulas velut mortuus complicavit.
  Hitler chuckled.
  - Et post illud, quis non dicat quod ego sum Fuhrer - verus Deus. Ecce quomodo mortui resurgent!
  Flagellum sibilat et ictus in canem cadit. Etiam in naso. Infelix Blondie statim exsiluit et cor-rumcando latrante. latratu tamen verberatae puellae similior fuit. Tantum hystoria in eo fuit. Tituli risit et cornua eius ab comitatu sublata sunt.
  - Gloria magno Fuhrer! Resurrectio canum!
  Tituli exilierunt in mensa, stillantes specula et clamaverunt;
  - Ego sum lupus liberae tribui et nomen meum Mowgli Wertwolf! Et nunc in plena adductius!
  Conclamant omnes:
  - Zin Heil! Zin Heil! Zin Heil!
  Fuhrer in mensa offulabat, crystallina vitrea frangens et se vino infundens. Tunica eius foeda sordida est. Videri potest quod Hitler secant, sicut clamor cordis laceratus;
  - Oh oh oh! laesi.
  Plures puellae in vestibus albis accurrerunt, Hitlerum sustulerunt, situlam Iodi in eum effuderunt, et fasciam a capite ad calcem arcte involvit. Quam ob rem Fuhrer in Aegyptia mumi conversus est. Unum tantum os liberum erat. Ambitus re vera suspirium subsidii spiravit, tandem Fuhrer involutus et tutior factus est.
  Tituli paulo sedata et dicta;
  - Nunc multo melius! Quantum intelligo, ubique vincimus, solum Rudershtarm aliquas difficultates habet.
  Ager marescallus se instruxit.
  - O magna Fuhrer, Russi nimis multas copias habent, praesertim piscinas! Eas tractare non possumus!
  Tituli oculos revolvit.
  - Quomodo non possumus! Et Goering?
  Euntes exilierunt;
  - Hic sum Fuhrer!
  Tituli latrante:
  - Licetne piscinam edere!
  Göring respondit:
  - Si Fuhrer imperavit, etiam!
  Hitler exclamavit:
  - Lacus in studio!
  Bormann quaesivit;
  - Ad studio!
  Tituli emendavit:
  - Ad thronum cubiculum!
  Bormann consonantes expresserunt ad Fuhrer;
  - Lacus throni locus!
  Puellae formosae, nudis cruribus in brevibus lacinias ludentes, placentam perite factam in piscinam in aulam attulerunt. Raeda vitreae et lucidae. In forma exactum exemplar T-34 fuit. Tituli gavisi sunt;
  Quis lacus magna! Ego personaliter placet! Quid est T-34 piscina, machina frigidissima?
  Von Bock respondit:
  - Non ita formidolosus! Feliciter cum iis agimus. Donec sit amet lacus a...
  Tituli interrupti sunt:
  - Scio, manually circumagatur!
  Von Bock adnuit.
  - Hanc piscinam a latere evertere potes!
  Hitler suggesserant:
  - Non opus est potiore 275mm piscinarum anti-sarcinorum. Cur nondum creatus est?
  Dixerat Speer;
  S -35 apparebant , propositae sunt ut anti-lacus septuaginta quinque crearetur, sed tales propositiones neglectae sunt.
  Hitler quaesivit:
  - A quo?
  Speer, innocens subridens, respondit:
  - Tu Fuhrer!
  Hitler vellicavit, ligamenta rumpere conatur, sed firmissime tenuerunt. Tunc ululavit;
  - O canis!
  Speer respondit:
  - Quid est, mi Fuhrer, sed fatendum est telum tantum nobis necessarium non esse creatum.
  Hitler exclamavit:
  - Bene, non necesse est! Russos superabimus! Quis sanctionem pro-34 probatam dedit? Loquere!
  Speer respondit:
  - Mareschal Kulik.
  Lepide Hitler:
  - Mareschal Kulik nulla scissa est!
  Laudatur circumfluus;
  - O mira profunditas Fuhrer nostri!
  Tituli adnuerunt, hoc difficile propter fomenta;
  - Ita, magnitudo et profunditas cogitationum mearum immensa est! Et pro patria florere bene repete post me .
  circumstantium conclamatum est;
  - Zin Heil!
  Tituli gavisi sunt;
  - Nunc laetus sum! Jamque altera. Audi me pinguem brutum Goering et obsequentem.
  Vadit se ad aures;
  - Locator Fuhrer collocavi!
  Hitler clamavit:
  - Audi ergo me omnibus auribus tuis!
  - Ita magna!
  Hitler eructavit, puellae eum a tergo palmis verberare coeperunt. Faucibus purgandis, Hitler dixit;
  - Bene, multo melius est! Vides igitur Goering miram esse piscinam Russian?
  Euntes adoraverunt.
  - Ita, maximi!
  - Sic comede!
  grinned Goering.
  - Vis me manducare!
  Tituli latrante:
  - piscinam mihi diffundere promisisti!
  Inclinatus Goering vel inferior;
  - Magnus Fuhrer promisit!
  - Sic comede canis!
  Goering quaesivit;
  - Potesne mihi cultrum et fuscinulam dare!
  Tituli snorted.
  - Quid for?
  Goering offensus est;
  - Bene, porcus non sum!
  Hitler obiicitur:
  - Sicut porcus!
  Göring respondit:
  - Signifer sum magnae culturae Germanicae!
  Tituli imitata:
  - Tu foetida taetrae naturae repraesentativa!
  Goebbels ficte exclamavit;
  - Visne Hermannum totam simul piscinam diffundere?
  Hitler adnuit.
  - Totum crustulam ad os!
  Goebbels chuckled.
  - Bene, Herman, is vultus tui similis comedendus erit!
  Tituli emendavit:
  - Non tu, sed tu! Comede ocius, canis, donec lardum adipis imperavi! ille ille!
  Goering Fuhrer ordinem explere contendit. Decidit in massam sicut aper in praeceps canali;
  "Nihil tibi faciam, mi Fuhrer.
  Reliquae Hitleris comitatum giggled et digitos guloso Goering monstrare coepit.
  - Quod exhaustum est! Turpis turpis!
  Hitler per suam barbam fremebant iratae et dicebantur cum pathos;
  - Quis non amat Fuhrer, non sapit vitam! Quia vita nostra est servitus Germaniae Maioris!
  Adnuit comites, et rursus latrante verba: Dentes in ore fremunt;
  - Heil Hitler! Heil Hitler! Heil Hitler!
  Fuhrer aegre alligavit manum;
  - Zin Heil!
  Euntes piscinam manibus suis devorare coeperunt. TESTA et cremoris armatura erupit et duo Nazis sordida sicut porcus obtinuit. Lacus aegre cessit, Goering finxit, rostrum sorbeens. Omnia vidi magis quam ridicula. Genus idioticae idiocy!
  Tituli digitum torserunt ad templum suum;
  - Laudabiliter probavit Goering.
  Rolandus duo continuas inflant et conantur. Oculi eius parvi ex cremore tumebant, et ipse vermis lubricus factus est in caeruleo, viridi, roseo et flavo. In aequitate notandum est, placentam, quam Goering comedit, sapidum esse. Nazis se vorant, ingentia frusta deglutiunt. Tituli etiam serio notarunt;
  - Qui multum comedit, conscientiam habet puram, sed intestinum sordidum; Sit nostra augue hostilis.
  Goebbels respondit:
  - Et nostra propaganda est clysterem cerebro!
  Hitler quaesivit:
  - Bene a me fasces exue, iam recepi!
  Puellae currunt ad ordinem Fuhrer. Celeriter explicant Adolfum obsessum.
  Bormann suadet;
  - Possuntne fasciae ex concretis facere?
  Hitler obiicitur:
  - Non gramen et stramen! Multo id vilius erit!
  Bormann exclamavit;
  - Ita, magna est Fuhrer sapientia!
  Goebbelius correxit;
  - Non magnum, sed infinitum!
  Borman respondit;
  - Luceat in saecula saeculorum!
  Hitler cecinit;
  - Cras iterum in proelium erumpam, sed certo scio me rediturum esse. Etiam post centum secula, stultorum delectatio!
  Clamabat Maxim:
  - Nemo potest voluntati fuhrorum resistere.
  Goebbels suadet:
  - Eamus monumentum ad Fuhrer Brest. Magna statua volpes polaris ad orientem monstrat.
  Tituli constat:
  - Pharao sum! Cum Moscuam sumamus, Kremlin inflari iubebo et in eius loco tria chiliometra alta pyramis erigi. Maximus pharaonum ero, totusque mundus Clamo bene...
  Ambitu exclamavit:
  - Heil Hitler!
  Fuhrer exsibilat:
  - Idiota! Totus mundus alleluja ad Hitler iubilabit - universi creator! Et quid contra hoc infigetur?
  Omnes concorditer dixerunt;
  - O magne et sapiens Adolfe! noli Fuhrer increpare!
  Ventris euntes intumuit et clamavit;
  - Magna Fuhrer, sine me relinquere!
  Tituli latrante:
  - Lacus nondum devorati sunt!
  Göring ingemuit:
  "Sicut paulo plus, et ego pissed off!"
  Tituli risit:
  - Sic melius!
  Göring ultimo conatu ingemuit;
  - Et olfacio!
  Faciem contortam Hitlerus, exclamavit Fuhrer;
  - Statim amove! Quod ego infernum olfacio.
  Puellae statim introeunt, Goeringum sustulerunt, eumque in latrinam imperialis cum patera aurea latrina traxerunt. Eodem tempore pulchritudines venustae calvam et asinum duorum Nazisorum confuderunt, capita eorum in situlam tingentes.
  Hitler iam per hoc tempus aliam victimam repperit:
  - Himmler, cur notitias tuas de numero lacus Sovieticorum et aircraft evasit inaccurate?
  Reichfuehrer respondit:
  - Communiter evaserunt similes nobis, et plus quam viginti milia piscinarum aestimaverunt et plus viginti milia aircraft sunt!
  Tituli latrante:
  - Et quid plus quam nostrum! Quis est?
  Himmler adnuit.
  - Reich Minister Stich!
  Hitler proximam puellam pulsaverat in pectore et clamavit:
  - Ubi Stich!
  Dudum crassiusculum homunculus post columnam exilivit;
  - Est me Mein Fuhrer!
  Hitler chuckled inrisione.
  - Comedisti Ryashka Shtikh! Potes videre adipem cum faecibus edunt. Viam scis quam cancri capiantur?
  Stichus caput renuit.
  - Minime!
  - In avia mortua! SS Viri caput abscindunt, ventrem aperiunt et in canalem proiciunt. Valde ridiculum est obiter, cur consilium cisternina triginta sex divisionum Germanicarum frustrata sit. Quid loqueris de lignis cupressinis!
  Stichus respondit:
  - Consilium perficiendi lacus et elit. Ceterum, alterum traditum Goering.
  Hitler pissed off:
  Iterum ite! Ita statim suspendam! Nulla pellis vivit! Imo te in acidum dabo!
  Goebbels suadet:
  - Fortasse initium privare scientia Reich Mareschal et curator oeconomiae?
  Hitler obiicitur:
  - Minime! Non fiet! Quis ergo ego illuderem? Duobus vicibus movebis, et finies cum Geb.
  Goebbels quaesivit;
  - Estne re vera ambitus eum irridere?
  Tituli latrante:
  "Quid aliud tibi prodest mures foetidis!" Certe omnia dixi de te!
  Bormann suadet;
  - Fortasse videre vis Pelagus Fuhrer glaciem equitare.
  Hitler quaesivit:
  - Cum sanguine?
  Bormann salubriter dixit;
  - Utique cum magno sanguine!
  Fuhrer levans manu sua:
  - Tum incipe! Licet non, libum primum. Vide quomodo eum Goering "kremzal"!
  Bormann quaesivit;
  - Sinite Adolphum magnum, ut cultris et furcis eum conficiat!
  Hitler iterum interrogavit:
  - Quid hoc est?
  Bormann explicavit;
  - Ut inficimus nec stomachi nostri laeduntur! Nam aeger exercitus bis debilior est. Et adhuc necesse est ut USSR vincant.
  Hitler adnuit.
  - Cum verba Unionis Sovieticae audio, manus mea ad machinam sclopetis pervenit. Bene, sume cochlearia et furcas tuas, edite!
  Ambitu obedienter ruit ad implendum ordinem, edax placentam. Clamabant voce terribiliter sonantes, concurrerunt frontes. Videbatur multum quasi porcellum deliciae.
  Tituli considerantur. Tempus praeterit et cum Adolf senescit et infirmatur, porci illi simpliciter eum conculcent. Oportebit post belli finem omnes in castra campestria mittere, eos validis guys ex Hitler Iuventutis reponentibus, qui Deum considerare consuerunt! Et generaliter, cur medicinam non finxerit , aut aliquod femper genus , quod fuHrum immortalem fecit. An scientia impotens sit ante incursum temporis? Fieri non potest! Legit Hitlerus in iuventute sua varia studia paranormalium et phaenomena occulta. Praesertim daemones inferni iuventutem fideli satanae servo restitui potuerunt. Etiam si occidere vellet. Cor Hitleris eius non est lapis aut, nunc vulneratus est, loquitur ingenuarum ineptiarum. Sed tamen interdum, maxime cum dope quiescit, benefacere vult. Quis descendet in historia mundi? Si Germania maximos duces vincit. Historia a victoribus scripta est! Sed in perpetuum maledictus erit, et nomen filiorum ejus terrebit. Immo fere jam terrent! Ut in mundo, qui nondum Germaniam devicit, malae ludibria Fuhrer, eumque summum virum, qui semper vixerat, effingens, ridicule modo pungit! Sed quaerendum est Goebbelo;
  - Suntne Mimicae Stalini paratae?
  Goebbelus, se libo edax, respondit:
  - Est certus magnus!
  - Et satis humiliatus est.
  adnuit Goebbels.
  - Si vis, cinematographicum tibi ostendemus. Infernum Rubrum suus vocatur. Omnia testimonia et horrores regionis Sovieticae ibi colliguntur.
  Hitler adnuit.
  - Hic! Et opus est ut pium et pulchrum exhibeatur! Quasi lucem ac liberationem mundo affero. Ita admone in URSS nulla aequalitas. Communistae sunt pessimi quaestus. Omnes succum e suis exprimunt. Membrana ostendere debemus quomodo bene operantur nostri vivant, quam iucunda, pulchra, nitida. Ceterum in ordine Germanorum sumus. Facies hilaris ostendere debes. Et maxime fac ut omnes mulieres, quae cadunt in artus, sint tenerae et pulchrae.
  Goebbels quaesivit;
  - Et pueros ostendite!
  Hitler adnuit.
  - Scilicet, et quantum potest! Haec spectacula amo, praesertim cum calcanea puerorum inardescunt.
  Goebbelius correxit;
  - Sed ostendemus solos felices et contentos filios, optimos et exemplaris Tertius Reich!
  Hitler adnuit.
  - Omnia deceptionis laborent! Melius est credere quam magnum mendacium, nisi valde magnum mendacium!
  Idola quaesivit;
  - Quid faciant milites, si puer linguam exserit vel nasum fecerit?
  Tituli latrantis, insana locutio;
  - Cum glans respondendum est! Et si facultas est capiendi et suspendendi deorsum! Sed non est malum speciales institutiones ex filiis inferiorum populorum creare. Exterminate bestiae cum manibus animalium!
  Himmler respondit:
  - Iam similia consilia! Liberos parentes suos informare cogemus, delatores incitamenta dabimus. Nonnulli antecedens possunt etiam in civitate Germanica numerare.
  Tituli snorted.
  - Non plena arma, da civitatem Germanicam! Id bullshit!
  Himmler correxit;
  - Non dabimus, sed tantum promittimus!
  Hitler respondit:
  - Dormi moderate, serva honorem, ne verbum capias! Ceterum mendacium salutare est, sed mendacium inanis est.
  Himmler adoravit:
  - Hic, hoc est mendacium pro bono Germaniae.
  Hitler respondit:
  - Isto casu assentior! Bene, taedet me de re publica garrire, melius gladiatore pugna fruamur!
  Bormann iussit;
  - Patet intuitum Fuhrer!
  Tituli emendavit:
  - Magnus Fuhrer!
  Bormann etiam ma- nifestum est;
  - Patet conspectum magni Fuhrer!
  Digrediuntur moenia, et apparuit ingens aquarium. Fundum eius densitate pruinis obsitum est.
  Hitler clamavit:
  - Non multum nix!
  renidet Bormann.
  - Quantum potes facere conati sumus, sed culpandi sumus, tempus non habuimus!
  Hitler manum elevavit.
  Primum spectaculum videamus!
  Tres musculares, iuvenes non antiquiores quam quindecim vel sedecim in bracis concurrerunt in anulum. Apparebat non valde commode in frigido esse. Pellis pellis cito rubuit.
  Hitler quaesivit:
  - Et puellas?
  Bormann insusurravit;
  - Nunc dominus erit!
  Puellae in lavacro litium in harenam insilierunt! Quattuor ex eis erant, Bormann placuit eis commodum dare, ut Hitler innuit ancillam multo pluris esse quam servum.
  Pedes nudorum pulchri- tudines relinquunt in gelu notas! Puellae dolent, calcibus nudi rubri sunt.
  Bormann animadvertit;
  - Mixtae pugnae semper interesting! Mulieres et viri meliores sunt quam viri vel feminae iusti.
  Hitler adnuit.
  - Recte! Genera mixtionis amo! Bene, ut semper, rates secretum erit. Spero bene pugnare.
  Puellae gladios et dolabra in manibus habebant. Pueri soli gladios habent. Manifesta fuit disparitas. Una puellarum cana erat, ceterae flavae erant. Pulchra, muscularia, cicatrices gladiatorum peritiores iudicans, has grandes matronas.
  Bormann monebat Hitler.
  - Cana sanctorum Pugnator Elvira clarus factus est ad incendendam ecclesiam catholicam una cum paganis. Elevavit Ecclesiam, et oportuit eam punire. Reliqui pugnatores etiam periti, meliores sunt quam adulescentes pulchros.
  Hitler respondit:
  - Prodigiosus!
  Re vera puella rufa erat nonaginta metra, sub centum chiliogrammatibus in pondere sine gutta pinguis. Pilae musculi super pellem pellem volutabantur. Hitler eam cupide aspexit. Cum adulescentia, infirma et fragilis est, ante fortium mulierum praesentiam simpliciter urebat. Quales musculos habet puella, quam spectat sicut optimam Aryan.
  Borman affirmavit;
  - Quid est! Fuhrer placere gaudeo!
  ss solemne lusit et gladiatores pugnam inierunt. Ac primum pueri segniter pugnaverunt, puellas interficere nolebant, foeminae, ut lupae expertae, voluptatem trahunt. Tum rufus iuvenem in inguen transfigit, eumque in dolore flectere cogens, quo facto mucrone per iugularem gladium accurrit, scalpendo. adulescens plane eludere conatur.
  Hitler pugnam per fortes binoculars spectavit, crura valida et luxuriae coxas rufi senis vulnerant. et dorsum, fluctus transit per illum, quasi unda super aquas, dein tensus, et laxans musculos. Captivos scalpendo subinde ludebat, sed graves iniurias inferre non properabat. Aliae quoque puellae iocose gesserunt, vel impugnantes, guys pulsantes, vel defensivas gerentes. Contra eos guys satis experti erant, nullam fere peritiam cum gladio communicandi habebant, ideoque saepe fallebant. Tantum semel iuvenis dextra scidit fasciam in pectore puellae scidit. Papillae expositae. Tituli conspectus huius splendoris ululaverunt;
  Quam frigus est haec pugna!
  Puella, furore taedio rubens, oculum pueri excussit, deinde dolore titubavit, ac se recepit. Valde frigida in aquario erat, nudis pedibus valde frigidis, glacie combusta sicut ferrum candens. Puellae, ut videtur, decreverunt satis esse in publico ludere et in graveolentiam decretoriam procedere. Iuvenes cruentis segniter pugnaverunt. Hic Elvira unum e pueris primum, unum, deinde alterum oculum elisit.
  Tituli praedicaverunt;
  - Hic est verus Aryans!
  Bormann suadet;
  - Potesne vertere in viburnum?
  Hitler elevans
  - Nondum! Visibilitas guttae! In genere, est bona idea pueros verberans puellas flavos. Qui sunt hi guys?
  Bormann respondit;
  - Ruteni! Nuper ex vicinis villis capta!
  Cur tacent?
  - Linguae paralyticae!
  - Mox, fac ut loquantur! Mihi placet audire fortis Russian mat!
  Elvira unum ex guys abscidit, caput duorum duorum cruentis, ad genua procidit.
  - Occidere eos! Tituli clamaverunt.
  . CAP
  Verus Aryans adnuit et gladii in latinarum capita ceciderunt. Clamaverunt et ceciderunt. Stabant nudis nudis cruribus, et cruore perculsorum cadaveribus clamor emissus;
  - Heil Hitler!
  Quod Fuhrer subrisit:
  - Quid mirum, immo mirum! Caedes quid opus est! Serenitas sonat!
  Goebbels notavit;
  - Ita pulchrae puellae, sed una pugna non est satis.
  adnuit Bormann.
  - Erit altera pugna! Immo plura! Excipiemus te, magne Fuhrer!
  Hitler respondit:
  - Etiam bonum est me delectare!
  adnuit Bormann.
  - Et difficillime!
  Hitler obiicitur:
  - Sed non ipsum! Aurantium et spectacula amo!
  Goebbels suadet:
  - Fortasse aliquid diversum quam gladius pugnat! Et huius antiquitatis taedium postea!
  Bormann respondit;
  - Nunc aliquid magis diversum videbis!
  Goering extractus e latrina. Adeps Reich Mareschall satis cacata carta esse videbatur, erat admoto sumptu Gallico Coloniae. Odor unguenti et faeces per aulam functus est.
  Hitler infudit:
  - Immo foeda! Diligentius agere debemus! In summa, egredere foras!
  Borman correxit;
  - Fortasse hinc!
  Hitler adnuit.
  - Ita et hinc!
  Goering sublatus est et ab aula extractus est. Interim scena aquarium in glaciem mutavit. Puella dimidia nuda cum tridente et rete arenam intravit. Erat magna, alta, subnixa, plane originis Arabicae.
  Viburnum nudum et induratum pedes combussit. Videtur quod puella validissima erat quae saepe docta erat. Ingressus anulum, Hitlero suoque comitatu penitus inclinavit, Anglice loquens!
  - Magnificetur dominus meus.
  Tituli constat:
  - Ita sum Adolfus, magister omnium rerum est!
  Goebbels respondit:
  - Latina valde melodica!
  Tituli latrante:
  - Sicut scabra vidit in quercu! Shit, non lingua! Ceterum non frustra poetae omnium temporum ac populorum Germani optimi fuerunt!
  adnuit Bormann.
  - Ita, summis culturae Germanicae!
  Hitler cecinit;
  - Quid est celebre culturae Russian! Bene, dicamus: Stalin multi armatura fanged! et cum Lenino rudi libello! et falce in oculo abige!
  Plausum comitatus est;
  - Right Adolf! Miram rhythmi sensum habes!
  Tituli etiam saltare coeperunt;
  - Fascist sum! Im super fascist!
  Puella super nivem arenam timida nudam, crura muscularia movit. Valde insuavis fuit illi, adsueta calidiore caelo. Cutis caeruleam vertere coepit, et pulchritudo desiluit.
  Hitler citharae in:
  - Sic meretrix excoquit!
  Goebbels notavit;
  - Hic est bellator Arabs et ideo non meretrix!
  Hitler sibilavit:
  - Et mea quidem sententia peiores meretrices! Ferro candente calefacere pedes, Hebe?
  Bormann suadet;
  - Harenam paulo flagello agamus!
  Hitler obiicitur:
  Prima pugna fiat! Quis est aemulus eius?
  Bormann insusurravit;
  - In itinere est!
  Hitler revixit:
  - Loquitur!
  adnuit Bormann.
  - Ita ille!
  Hitler snorted:
  - Sic masculus! Scis me beatum!
  Bormann exclamavit;
  - Heil Hitler!
  Fuhrer adnuit.
  - Recte!
  Berman addidit;
  - Et satis magna!
  Musica ludere incepit, caveam aperuit et leo lente arenam intravit. Magnum admodum animal dente nudo.
  Tituli gavisi sunt;
  - Dignus est adversarius!
  Bormann digito demonstravit;
  - Vide Fuhrer, quam crassam iubam habet!
  Tituli constat:
  - Ita, Crasso! Sed spero puellam radet eam!
  Leo etiam satis frigidus, nivis ingentes manus coctus. Bestia convertit et fremuit.
  Hitler chuckled.
  - Non est mei!
  Bormann respondit;
  - Minime maximi! Etiam volat te tellus in metus!
  Tituli constat:
  - Conteram aliquem ut muscam!
  chuckled Bormann.
  - Nos frangemus, muscas!
  Puella paulum commota est! Terribilem visu bestiam, ore nudo, incussit metum. Leo iterum rugiens coepit accedere. Hitler in fronte digitos Bormann feriebat.
  - Quid facimus sponsiones indices!
  Bormann quaesivit;
  - Et super quem magna vis bet?
  Hitler haesitavit et percussit manum vicarii in fronte;
  - Ad leonem!
  Statim circumstantes inluminati sunt. Idola dicitur:
  - Et ego quoque super leonem.
  Rudershtarm obiicitur:
  - Et puella sum!
  Himmler respondit:
  - Valde stultum est aliquem alium bet, quam ille a Fuhrer iussus est!
  Tituli emendavit:
  - Non imperavi! Sponsiones fac gratis!
  Bormann confirmavit;
  - Honesta pugna, nihil est praeordinatum!
  Himmler retulit;
  - Et non curo leonem, ut sit cum dilecto meo Fuhrer!
  Tituli manu levavit.
  - Zin Heil! Sponsiones sunt omnino liberae!
  Interea leo irruit ad puellam. Illa tridente docte exarata desiluit.
  Tituli laudantur;
  - Satis sapit!
  Himmler suadet:
  - Piper haec mulier in ano est!
  Tituli constat:
  - Tempus est!
  Leo denuo desiluit et puellae laqueum manu evellere curavit, clunes fortes exponens. Fuhrer ululavit:
  - Ita bene factum est!
  Puella dolose rete jecit, et leo in eo implicitus est. Bestia se extricare conatus est, sed magis ac magis implicatus est. Vellicatio hystericus factus est.
  Hitler clamavit:
  - Bene, stultus es! Sic leo eget dictum!
  puella ab omni parte adversarium tridente terebrare conatus est. Sed cuspis erat satis acuta crassaque leonina pelle secanda. Bestia sola recepta fricat et in responsione fremit. Monstrum etiam movebat reptando, rete trahens post se per nivem.
  Hitler erat habens fun
  - Ne mortem quidem! Quam pugnam hic intelligo!
  Himmler respondit:
  - Fortem diabolum!
  Constat Fuhrer:
  - Fortissime!
  Bormann suadet;
  - Forsitan alium tridentem iactare!
  Hitler quaesivit:
  - Et quid est malum?
  adnuit Bormann.
  - Mutum!
  Hitler elevans
  - Minime! Diligo spectare victimam diuturna agonia!
  Bormann respondit;
  - Patiatur!
  Puella salire pergit, et leonem fodientem, tridentem serere. Illa movere omni tempore ut frigus nudam calcibus momordit. Et tamen, paucis impetibus furentibus, leonem graviter falce valuit. Crassior sanguis effusus est;
  Hitler notavit:
  Hic est amor animalium!
  chuckled Bormann.
  - Fortasse mulierem sculpere possumus!
  Hitler obiicitur:
  - Non opus!
  Bormann sarcastically quaesivit;
  - Quare?
  Quia fortis est!
  Puella salire pergit, crura eius iam caerulea a frigore versa erant, corpus eius horrebat.
  Himmler notavit:
  - Singularem exemplum culturae Arabicae!
  Hitler quaesivit:
  - Arabic?
  - Ita, domine mi!
  Hitlerus vultuosus dixit:
  - Et sicut Arabes! Eorum religio non tam muta est ac pacifica quam Christianitas.
  Himmler constat:
  - Verum est quod paradisum bellanti Allah promittit.
  Tituli vitrum suut in mensa;
  - Et nostri Christiani non docent te pugnare et pugnare pro Reich, pro Germania!
  Himmler retro iit.
  Nihil docent! Testibus Jehovae imprimis stultis. Non haeresis, sed proditorum solidus cursus!
  Tituli constat:
  - Nos eos suspendemus!
  Himmler notavit:
  - Paulum suspende! Suscipit necessitatibus ut!
  Tituli gavisi sunt;
  - Recte! palum indue!
  Bormann respondit;
  Similem ordinem parabimus testibus Jehovae.
  Hitler confirmavit:
  - Ac septimus dies Adventistae! Haec secta Subbotniks iudaizans faciem universi abstergi debet.
  renidet Bormann.
  - Adventistas porco pascemus!
  Paulatim motus leonis retardatus est. Bestia plus ac magis sanguinem amittebat, et adversarius magis ac magis frigore laborabat. Leonem in oculo percussit, oculum mucrone pulsans. Tunc illa corpus leonis iterum impingebat.
  Hitler notavit:
  Puella dolet!
  Bormann quaesivit;
  - Adiuva eam necne!
  Hitler respondit:
  - Vide quam durae pedes sint. Calcibus illi urere cauterio. Infans calidior erit.
  Bormann delectatus est;
  - Age, calcaneos huius candentis ure.
  Duo ingentia viri SS in aquarium insilierunt. Ferrum candens vibrabant et puellam manifesto tentabant frigere.
  resilivit, et emissa ante eam SS. Tum confusus leo ultimum iactum fecit et dentem in umerum fascist fixit. Ille ferociter pugnans.
  Tituli gavisi sunt;
  - Bene, ego, ut corpus humanum laceratum videre volui!
  Borman affirmavit;
  - Si vis Mein Fuhrer, discerpemus quantum vis nunc!
  Hitler elevans
  - Volui plane videre quid a leone discerptum sit!
  chuckled Bormann.
  - Somnium tuum, fascist verum!
  Hitler quaesivit:
  - Tantum fascist!
  adoravit Bormann.
  - Paenitet Rolandus unus!
  Léo interim perfecit victimam suam et iterum ad puellam cucurrit. Interea secundo Rolandus dextero ictu tridentem in maxilla pulsavit. Crura torrere adhuc voluit. Spurius nesciens cecidit. Accurrit puella et pugionem longam de balteo traxit;
  - Magnus sum bellator! Nomen mihi est Achilia!
  Hitler exclamavit:
  - Euge! I sum impressa!
  Bormann respondit;
  - Te sincere ut hospitem nostrum!
  Hitler respondit:
  - Ita! Tam fortes mulieres amo. Vera est Aryan.
  Puella ad leonem desiluit et magno ictu eum perfecit. Cecidit ingens cadaver.
  Hitler adnuit.
  - Euge! Prodigiosus!
  Bormann respondit;
  - Fortasse vis eam ad mensam invitare!
  Hitler quaesivit:
  - Loquiturne German?
  Bormann grimaced.
  - Non, sed Anglice sine haesitatione sparsit.
  Tituli risit.
  - Bene, bene, linguam hanc novi similem patrii!
  Borman affirmavit;
  - Ego quoque te existimo opus esse hostium tuorum arma.
  Hitler notavit:
  - Quantus ingentes fines a Britannis reguntur! Immo adhuc in potestate sunt! Haec gens magna est.
  Himmler respondit:
  "Vere eos barbaros putatis!" Et si essent modicae stultiores, melius nobis esset!
  Hitler adnuit.
  - Pro nobis est, sed non pro cultura! Magna Occidentis cultus! Valde sum sollicitus ne in ruina Britanniae, indigenae in coloniarum capita tollant et dominationem viri albi finiant.
  Himmler respondit:
  - Germanus Anglicus restituet, id omne!
  Borman affirmavit;
  - Credimus ingenio tuo Fuhrer!
  Hitler adnuit.
  - puellam ad mensam invita!
  ex aquario bellator dimissus est. Illa data est linteo, et venit ad mensam. Tituli terga, akimbo. Erat autem aspectus eius sicut princeps.
  puella in linteo et cum tenui fabricae in pectore, accessit ad mensam, succidit illam abs. Crura eius valde rubra erant ex frigore, gratia movere conata est.
  Hitler ad sedem iuxta eum comiter demonstravit. Bellator sedit. Interrogavit Fuhrer Anglice:
  - Quae est impressio tua Germaniae?
  Puella respondit:
  - Exemplar reipublicae! Omnia mundissima et luculenta sunt.
  Hitler quaesivit:
  - Quae civitas venistis?
  Respondit puella superbe se erigens;
  - Bagdad!
  - Quid est tibi nomen?
  Bellator infudit;
  - Sum Achilia!
  Hitler eam in humero iactat, puella perhorruit. Fuhrer incumbens osculatur maxillam.
  - Cara Achilia!
  Adnuit puella.
  - Ita sum bellus et tenera.
  Hitler quaesivit:
  - Ubi discis tam bene pugnare?
  Bellator respondit;
  - Cum adhuc puella essem, ad lupanar venundatus sum, et tunc pro culpa me in arena posuerunt cum gladio contra puerum. Sed incredibile factum est, ego eum occidi et in ludo gladiatorio confeci. Mulieres saepe ibi pugnant, multi post pugnam lecti munia faciunt.
  Hitler adnuit.
  - Femina bellator et custos est foci! Germana mulier omnia facere et facere tenetur. Muslim es?
  Adnuit puella.
  - Ita! Sunitka!
  Hitler adnuit.
  - Hi sunt qui, praeter Alcoranum, etiam Sunn agnoscunt librum, satis amplam traditionem!
  Adnuit puella.
  - Ita! Sed raro oro et multum pugno! Esse honestum, magnas dubitationes habeo an Allah Deus sit.
  Hitler benigne quaesivit;
  - Cur ita putatis Achilam.
  Puella respondit:
  - Lego interpretationem Anglicam Nietzsche. Cogitationes profundae factae sunt super me vehementer.
  Hitler respondit:
  - Multum de Friderico Nietzsche recte habet, sed eius notiones evolutione creantis indigent. Perfectionem et perfectionem dedi eis.
  Achilia consensit;
  - Multi popularium meorum idololatriam Tituli. Credunt se omnibus liberationem esse facturum!
  Tituli latrante:
  - Recte considera! Thracam Adolfo, nemo in mundo est! Bene, satis loquitur, novum gladiatorem pugnare cupio.
  adnuit Bormann.
  - Proximo proelio!
  Quinque pugnatores in arenam desierunt, duae puellae, tres pueri non maior quam quindecim. Cum gladiis et scutis erant. constabat adhuc imperitos hos gladiatores, quia non satis confidebant. Nivea calces nudas coxit, puellae et pueri exilierunt et descenderunt.
  Tituli gavisi sunt;
  - Et quis est hic?
  Bormann fremebant.
  - Duo Bohemi et pueri Poloni sunt!
  Tituli latrante:
  - Spero pugnam fore amet!
  adnuit Bormann.
  - Scilicet mi Fuhrer! Non cacas!
  Tituli Achiliam iterum osculatus est;
  - Mirabilis es! Saepe gladiator pugnas spectavit!
  Puella respondit:
  - Proh dolor saepe Fuhrer! Crudelis est aspectus.
  Hitler quaesivit:
  - Visne hoc videre?
  Achilia adnuit.
  - Si homines pugnant!
  Hitler respondit:
  - Ita tres viri in patria sua aetate iam nupserunt, nonne cara est!
  Puella respondit:
  - Profecto! Amorem primi hominis cognovi ante annos novem.
  Miratus Tituli:
  - Quomodo ergo placet?
  Caput puella movit.
  - Hoc acerbius quam jucundius!
  Hitler notavit:
  - Valde doctus sum et comis cum mulieribus. Heus Bormann dic mihi quis est homo sexiest in Germania?
  Bormann respondit;
  - Scilicet meus es Fuhrer!
  Tituli inflati:
  - Vera magnitudo adulatione non eget!
  Achilia exhalavit;
  - Dignus es soldano Europae!
  Hitler respondit:
  - Oriens est materia delicata!
  Hostes arenam ingressi sunt, strepitu et plausu Rolandi aggressi. Ingens tigris finxit tria metra longa bona. adversariis suis duas puellas et pueros timide inrisit.
  Bormann quaesivit;
  - Hem, quam formosus?
  Tituli Campanie sorbere ceperunt;
  - Non malum omnino! Estne tigris Bengalica?
  Borman correxit;
  - Ussuri ex dono Stalin!
  Hitler adnuit.
  - Ita memini me dedisse Joseph in vigilia belli! Firmissimum animal! Tam sublimis, quam ipsa Asia.
  Borman consensit;
  - Stalin, si dat, dat! Tria metra sine cauda habet, et quattuor metra et dimidium cum cauda.
  Hitler arripiens morsum placentae et manducavit et respondit:
  - Spero illum dignum pugna ostendet!
  adnuit Bormann.
  - Aspicies tibi!
  Tigger faciem suam convertit et ad Hitlerum respexit. Fuhrer interrogavit:
  Cur non incipit?
  Bormann explicavit;
  - Exspecto signum!
  - Eamus ergo ocius!
  Tuba clanxit, et ingens cadaver in feminibus caudam abripuit. Quinque gladiatores, frigus horrentes et rigidis cruribus, defensionem aedificare conati sunt.
  Hitler notavit;
  O miserum facinus!
  Goebbels respondit:
  - Tigris est Germania, hostes in partes percutimus.
  Bestia insiliit acriter, puerum referentem pulsat. Super eum irruens, ventrem suum aperuit. Ceteri gladiatores ad paucos debiles ictus spargere coeperunt.
  Tituli snorted.
  - Nulla virga! Vitae virg!
  Goebbels respondit:
  - Et multi cerebrum non habent! Stingere necesse est, aliter tigris discerpet.
  Ut si tempore dictis, monstrum puero lacero relicto, post puellam curritur. Ingens et informe, velociter mota bestia, etiam gratia bestiali. Sicut fulgur saltum et puella emissa est, tigris dorsum fregit et collum momordit, sanguis ab ore eius ardebat.
  Hitler exclamavit:
  - Et tigris es, euge!
  Achilia respondit;
  - Pia doleo pro filiis! Sunt adhuc infantes, ut primum videtur in arena! Ac vultum asperum re!
  Hitler respondit:
  - Natura crudelis est! Cur non potest homo crudelis esse propter finem altiorem - ut humanitas mundior et melior!
  Achilia dixit;
  - Melior est! Bonum bonum, ubi est bonum propositum, sed melius si media sunt digna!
  De secunda hostia, tigris post tertiam cucurrit. Mortuos omnino non devoravit, sed optimos frusta excidit. Tigres, ut homines, differunt, sed interfector!
  Tituli etiam lepide;
  - Munus orcus, ab orcus!
  Himmler quaesivit;
  - Et si Stalinum prehendimus, quid cum illo?
  Hitler respondit:
  - Decernam, primum capiam! Quamquam Stalin etiam ad Civitates Americae Unitas confugere potest, talis exitus excludi non potest.
  renidet Himmler.
  - Meliores Americae simul vincemus.
  Tituli risit.
  - Etiam Civitatibus Foederatis victa finis dignus est. Audivi "Americani" serio bombam atomicam sumpsisse credentes in hoc telo gravi!
  Himmler adnuit.
  - Recte! Simile quid hae mures inceperunt!
  Tituli Achilia super pectus strinxit;
  - Nihil possunt.
  Himmler quaesivit;
  - Quare?
  Hitler cum drawl respondit:
  - Plerique Americani phisici Judaei sunt, et haec gens non capax est ad fabricam efficiendam.
  Himmler respondit:
  - Ad constructive, immo, sed ad perdendum...
  Tertiam hostiam tigris paulo diutius excruciabat ossa rodens, offerens eas. Tituli etiam linguam suam cum voluptate coniucaverunt;
  - Quod Bellus! - Dixit Russicum verbum Fuhrer.
  Himmler notavit:
  - Sanguis voluptas est! Praesertim si fundere tuum non est!
  Hitler notavit:
  - Mirum, sed in omnibus Europae linguis, rithimos suos cum sanguine ama! Suus 'pulchellus fatum, annon!
  Bormann opinatus est;
  - Fortasse illud est, quod virgines in nuptiis suis noctu fudit sanguinis rivos.
  Tituli interrupti sunt:
  - Quae flumina! Modo duo guttae! Idiota Borman!
  Prorex Fuhrer adoravit;
  - Inepte, si tibi placet!
  Hitler notavit:
  - Omnia haec bella multas victimas ducunt! Non possum dicere quod mihi non operatur. Misericordiam quandam et misericordiam sentio, praesertim cum Germani moriuntur. Quantum perdidimus in prima septimana et Idola.
  Dux exercitus respondit:
  - Plures mille, quot non exacte numeras, sed generatim non tantum! Russi multa milia decem milia deleverunt. Centum millia capta jam sunt.
  Hitler notavit:
  - Bonum initium belli! estne!
  Idolo innuebat;
  - Nos omnes Russos verberabimus! Hae copiae Bolshevicorum vincentur!
  Tituli snorted.
  - Id totum vis promittere! Ac facere! Sed bene, usque gaudeo cum prima septimana.
  Achilia dixit;
  - Si vis, auxiliabor tibi magno!
  Tituli risit:
  - Et quomodo potes adiuva me?
  Achilia respondit;
  - Blanditiae res inspira!
  Tituli gavisi sunt;
  - Bene aliud est! Viam de Stalino quid tibi videtur!
  Puella respondit:
  - Magne princeps, paene par tibi!
  Recessit comitas, veritus furorem Hitleris furentem. Sed Fuhrer subito subridens;
  - Ita magnus princeps Stalin! Churchill et Roosevelt iustae simiae illi comparati sunt! Tales simiae, pusilli et simplices! Quid tamen aliud de Stalino dici potest. Omnes Russiae idololatriam eum, et haec multum valet! Praeterea exercitum ingentem efficere curavit fines lacus et planis saginandos. Genghis Khan vere est!
  Hitler constitit et fragmen crepito crustulam coepit in se efferre. Himmler notavit:
  - Quanto fortius adversarius, quanto honestior victoria!
  Goebbels suadet:
  - Forsitan interficiendum conatum in Stalin disponere?
  Hitler respondit:
  - Sed pretium non est, eum vivum capere volo!
  Himmler ingemuit.
  - Stalin difficillimum est removere! Quis non habeat fiduciam! Etiam Beria, etsi secunda persona in civitate est.
  Hitler adnuit.
  - Beria corrumpere conantur?
  Himmler respondit:
  - Possis casum capere!
  Tituli latrante:
  - Periculum!
  Iamque tigris tertiam victimam rodebat et ad quartum properabat. Puellae et pueri stabant simul umero umero.
  Tituli risit:
  - Quales aves conglobatae sunt! Nunc quasi catuli discerpuntur!
  Bormann siluisse;
  - Omnia simplicissima erunt! Etsi non tunc, etiam melius!
  Himmler suadet:
  - Si vis, multam victimarum ex castris campestribus suppeditare possumus! Contundet omnes!
  Hitler adnuit.
  - Scilicet omnes!
  Tigris in iugo insiliens eos divellere conatur. Iuvenis et puella reciprocum impetum gladiis detruserunt. Tigrim scalpere , striae cruentae per rostrum currebant. Bestia in saltu eos in diversa proiecit. Pueri metu cessere.
  Tituli latrante:
  - Imbecillitas! Unum totum duodecim catulos leoninos talium habeo, et omnes illi sunt sinistrae secundae! Non omnino pro nihilo quod Hitler est synonymum invictum!
  Bormann expressit;
  - Magnitudo tua immensa est simpliciter!
  Tituli caput in vitreo delibat;
  - Et quis dubitet hypnosis meae potentiae?
  Himmler addidit:
  - Ac verborum fluxus!
  Hitler exilivit
  - Quæ ait!
  Himmler respondit:
  - Dico catarticum verbale Judaeorum. Composuit etiam inconveniens. Valde interesting Fuhrer.
  Hitler grinned:
  - Legamus!
  Himmler coepit:
  Populus Judaicus, Gens latronum;
  Quod pro aeneo venditur frater!
  Bastardus turba parasitorum
  Conteret eos sicut mandavosh!
  Hitler respondit:
  - Poemata sunt pulchra mediocria! Sic erupit Himmler.
  Reichsfuehrer respondit:
  - Utique valde longe sum a te magna!
  Bormann animadvertit;
  - Estne operae pretium discutere aliorum ingenia? Est optimum numerare crystallini "
  Hitler clamavit:
  - Sonat rationabile!
  Quartam tigres victimam deripuit. Superstes puella fugit. talem rapinam cum timore custodiebat. Tigris cibum ingenue comedit. Sicut omnes predonum, in subsidiis inebriari conatus est. Torquebat ergo interiora guy.
  Bormann lugubre dixit;
  - Ita est in Polonia!
  Tituli snorted.
  - Quid hos Polonos degenerat!
  Achilia quaesivit;
  - Cur Poloni?
  Hitler respondit:
  - Quia bella Russis amiserunt! Quales inbecillitates habes ut proelia Russis amittant. Hos porcos!
  Himmler constat:
  - Magnus porcorum! Degeneres Russici generis humani!
  Idola respondit:
  - Etiam Federicum Magnum vicerunt!
  Himmler chuckled.
  - Domine! Haec mendacia sunt!
  Hitler respondit:
  - Tantum per proditionem! In aequa pugna, non facultas! Non sum Tituli maximi duces!
  Bormann vociferatus;
  - Zin Heil!
  Hitler respondit:
  - Heil Hitler! nulla me superior! Noli inspicere infra!
  In ambitu statim Fuhrer laudare coepit;
  - Ita, magnus et singularis es! Gloria Adolpho!
  Hitler respondit:
  - Magnus Fuhrer admodum est! Super me ne infra vide! omnes hedos numero viginti tres occidam.
  Himmler quaesivit;
  - Quorsum hic numerus?
  Hitler respondit:
  - Numera diaboli! Et tu moron non intelligis!
  Himmler constat:
  - Infirmo sane animo!
  Hitler clamavit:
  - Russos, unum execrabilis esse Judaeos!
  Bormann animadvertit;
  - Cum fautoribus arctius agendum est.
  Hitler respondit:
  - Pugnamus! Magnum hoc Adolfum confirmo!
  Bormann cecinit;
  - Zin Heil!
  Tituli interrupti sunt:
  - Tu zadolbal me Zin Ave! Hoc bullshit caput meum nent facit!
  Himmler exclamavit:
  - Heil Hitler!
  Displicuit etiam hic Fuhrer;
  - Umbra nugae! Tu scumbag nihil melius cogitas?
  Himmler offensus est;
  - Melior hostis boni mein führer!
  Tituli constat:
  - Praesertim si boni cacas!
  Tigris ad proximam victimam ruit. Quinta puella pedibus eum depellere temptavit, sed venter eius apertus est. Pulchritudo exclamavit:
  - Nimis est mihi molestus!
  Hitler chuckled.
  - Hic est machina mortis!
  Contremuit rursus puella et obticuit, stillantemque ab ore effundentem sanguinem. Goebbels notavit;
  - Hic est sors eorum qui resistunt Tertio Reich!
  Hitler affirmavit:
  - Tigris peculiarem iudicationem accipiet, Molotov iecur eius edam. Donec tempus sit amet tellus.
  Musica cecinit, et continuavit orgia fascista!
  . CAPUT XVII
  Solus in somnio Alisa Selezneva tandem in mundum heroismi immergere potuit.
  Multum interest in hoc mundo, et quid agatur in cosmicam scalam.
  Et tu Nazis pro reali conteris;
  Alisa Selezneva in eruca aspexit, ab Arkasha Sapozhkov ei adducta, diligenter extremum et aliquot globulas sensit.
  Puer ei exposuit;
  - Missum radiophonicum est ad plana mittentes. Fugam cohibere potes, et appropinquare iam ardorem monstrans.
  Angelica mirabatur;
  - Et quid scis quod?
  Puer chartam in fistulam ab aure traxit;
  - Hic est instructio.
  Erat quidem litteris Latinis parvis. Full briefing on the use of anti-aircraft armis. Alisa Selezneva curabat:
  - Quantum ad tres chiliometrorum? Non satis opportuna contra bomberos.
  Maksim chuckled.
  - Sed pro avio ante-linea iustum est et pediti ferre potest. Finge quam vim practicam hic launtor erucae habebit. Etsi bellum iam, proh dolor, exarsit.
  Angelica puerum in labiis percussit, reflexit in faciem, sed adhuc aduncum fuit. Maksimka offensus est;
  - Et quid est?
  Angelica praedatoria modo dentes denudavit et respondit:
  - Dixisti, proh dolor, bellum exardescit. Ut parum luctus et lachrymae. Pauci filii sepulti?
  Puer cum risu respondit:
  Nihil est mundo odiosius --
  Ubi pax et gratia regnant!
  Quam foeda tranquillitas est;
  Praestat in proeliis vitam dare!
  Alisa Selezneva hoc probaverunt:
  - Quam pulchra res. Non in supercilio, sed in oculo! Sed rem parum experiamur in Focke-Wulf.
  Angelica respondit:
  - Minime! Nimis parva accipias. Forsitan plus praedae expectabimus!
  Alisa Selezneva caelum intuens. In elit Germanorum oppugnatio a pugnatoribus Sovieticis oppugnata est. Phaenomenale sniper virginis ad Salamandras transiit, vel HE-162 - massa optima belli secundi mundi pugnator. Leve, velocissimi currus, mures tantum alati. Earum aliqui nisl ut iaculis utebantur. Interest etiam telum, quod tamen propter impotentiam eorum dona non erant amplissima.
  Alisa Selezneva in NE-162s mittere debuit propter notas egregias fugae Yakov et Ilov funestae sunt. imprimis tormenta 30 mm cum proiecto pernicioso. Durum est eum pugnare. Interdum modo ad arietem. Nunc autem scopi Fritz e fizre inceperunt et revolvere coeperunt ... .
  Salamandra Yaks et tabernarios ad persequendum provocare conantur. et succedunt.
  Post omnes, gubernatores Sovietici noti sunt quod fere numquam recedunt nec pugnam evadunt.
  Praesertim HE-162 laborat igne acerrimo glandium incendiariorum ab Alice Selezneva. Ea flava pellentesque valde sagaciter. Neque ullum fallunt. Et glandes incendiarias perforant lacus, male tutae Salamandrae caudas. Tales machinae idoneae sunt ad munimentum contra impetus ab hemisphaerio tergo. Attamen excogitatores consideraverunt, et obiter satis rationabiliter illa praestantia celeritate qualitates (CCC chiliometrorum per horae altiores tabernae et Yak), et admirabili maneuverabilitas facilem fore talem currum ab impetu e cauda effugere.
  Alisa Selezneva propagines in lubidinem. Vasa automataria iacit, putat glandem esse osculum eius aeris, quod gubernatori deportari debet. Blandit felis viverra. Manubrium captae sclopetorum est pistol, descensus levis est. Globus armigeri penetrabilior - incendiarius.
  Ita, sed puellis non opus est. Ignis pellentesque non erumpit, medicus est, non carnifex.
  Et hic Alisa Selezneva "osculatur" socium suum, hic est cisternina gas, et Salamander quasi candelam Nativitatis excandescit.
  Sed Angelica tam difficilis scopus quam piscinam gastrimalem attingit, quae quasi insanus lepus trans Salamandra caelum percurrens non saepe et iurat;
  - Bene evomuit te et Pegasus ab Hitler! Bene, ego ad te!
  Alisa Selezneva socium suum monet:
  - Imo tamdiu non intendis. Nihil hic omnino acquirendum est. Eorum fere velocitas est paene nostrorum glandium sclopetorum vomentium.
  Angelica abripitur;
  - Quomodo tendam?
  Alisa Selezneva ridens respondit:
  - Noli omnino petere. Iace faetam et intuitionem tuam indue!
  Angelica nudo pede elevavit eam.
  - Ita, bene, tu! Numquam igitur captus es!
  Alisa Selezneva cogitavit de ubi Nazis miscalculationem fecit cum pararet similes culicibus similes, et tam facile carros ignis capere. Putas manoeuverabilitatem pugnatoris potiorem esse quam tutelam?
  Principio ita se res habet, at ignis attritus non est ratio. Itaque "Salamander" tantum 50 chiliogrammata armorum partem anteriorem obtegens. Ad comparationem, armatura Focke-Wulf infigendam partem ponderis - 250 chiliogrammatis sumendi facit, et magis etiam in versione impugnationis. Sed ad altitudinem machinae salvos. Reddere tibi cum relative peius maneuverabilitatem (exceptis tribuo a ala!).
  In genere, Salamandri existimantur altius e terra volare ob vulnerabilitatem ad machinam ignis tormentarii, sed hoc casu conantur Focke-Wulf impetum aircraft tueri.
  Cur te moriar, sed sodalem adiuva.
  Sed ubi primum aucta est altitudo, Alisa Selezneva area affectata discessit, Sovietici pugnatores significant damna pati coeperunt. Verum notabilis pars gubernatorum Germanorum viridis tirones sunt, sed aces etiam peritiores sunt. Gravissimas difficultates causant.
  Alisa Selezneva placuit:
  - Quid ergo? Ad scuta transeamus!
  Angelica suadet:
  - Tunc opus est pedibus nostris acrius laborare!
  Et iterum, decoris calcibus puellaribus emicabat. Sed Arkashka post eos non moratur. Puer pugnare cupiebat!
  Alisa Selezneva cum accurata offa in SS praefecto posita, in pontem nasi percussit, eum faustpatron demittere cogens. Puella omnia animadvertit et videt, tantum lassitudo admodum fortis est, et dolor ex vulnere et fractura iugulae subito intenditur. Wow nunc cubare nolo, cum anulus Berolini iam occlusus est, et omnium temporum et populorum principalis facinorosus Adolf Hitler in cubili suo secure clauditur.
  Bene qui desiderat hoc desidero. Et quis noluerit personaliter struere vexillum in imperiali officio. Alisa Selezneva prorsus est quod ipsa voluit.
  Clamabant autem hostes. Hic cuneis interesting in proelium proficiscuntur. Item, sicut E-10, parva sunt et complanata. Silhouette humilior iustus est, et raeda ipsa angustior est. Arma autem sunt solum machinae sclopeta, sed sex statim "jaculatores". et pedites satis efficaciter congrediuntur.
  Milites beveled sicut siligo sub falce cadunt, sed cubare etiam non putant, sed procurrere et tasque etiam iacere. Donec perveniunt, sed cuneis Germanorum retrogradiuntur. Tempestas equitum serio adoritur.
  Alisa Selezneva quattuor visiones opticas ferire curavit, quod tamen non multum refert. Nazis subnixum, incensum, et aircraft oppugnationis Sovieticae salamandrae inquietae occurrit.
  Hie autem alius piscina ingens apparuit. Nonnullis modis, quasi iam fama "Maus" videbatur. Immo duo "Moes" in ordine perfecto erant, Bononiae in Hungaria moleste ceperunt, et tres plures Nazis labefactare curaverunt. Machinae invulnerabilis fidenter processit. Conchae sicut pisae armis suis emissae sunt, et tormentorum 128 millimetre caliber cum velocitate proiecto initiali 900 metrorum secundorum obterere ad magnam distantiam Sovietarum delevit. Talibus monstris superuenientis pugnae pugnatum est. Foedissimum est quod Germanorum currus latere alvei vel turritum non effodiunt, ut exempli gratia in "Tigri Regiae". Etiam inferior pars alvei ac prope omnia vestigia clypeis densis ferro et qualitate erant obsita.
  Vestigia quoque ipsa pluribus ordinibus lata, plostris distinctis tenaces erant.
  Apparatus nocturnus et impenetrabilis, a lateribus et puppi perfecte munitus.
  Cum gasolina fluebat, duo nautae se dediderunt, tres heroismum ostenderunt, conchas superstites una cum eis agitantes.
  Ea res tam molestiam quam reverentiam effecit. Quam ob rem Maus favorem consecutus est pondus 188 talentorum, maximum et gravissimum ex iis quae in serie aedificata sunt.
  Haec piscina similis erat in armamento Maus, multo inferiori, magis complanato, et frontispicio, lateri et truci armatura multo majori fastigio praedita erat.
  Alisa Selezneva notavit piscinam leviorem et velociorem esse. Bene temperata videtur, et melius ruit per rocades quam IS-II.
  Sed obiter ISs apparuit. Eripiuntur celeritate T-34-85s. Recta igitur et discerpens irises in pugnam.
  Nazi piscina una tantum esse videtur, et Alisa Selezneva eam petere contendit. Scopum frangere debes. Negotium e tam longinquo fere impossibile est, etiam ad tale phaenomenon ut sniper flava.
  Alisa Selezneva subito dolorem vulneris sensit iterum modicum fremens;
  - Ut semper elit. Dolor, ut invitus hospes, Semper intempestive venit, sed nunquam te paenitebit abeuntem.
  Sed tunc fortuna mutata est flava. Mine erucae telum accensus nimis prope bellatorem ruebat. Illa alte eiecta est, et plura minuta fragmenta pectus et brachium dextrum percussit. Et corpus pellentesque invicto parere desiit.
  Sed caput clarum manebat et bellator cursum pugnae observare poterat.
  Turba Nazi tankini bene paratus videbatur, primus "triginta quattuor" procul quattuor fere chiliometrorum percussus est. Testa prope triginta chiliogrammata turriculam literam avulsit.
  Alisa Selezneva in aurem:
  - Hic ferrum est! Nec possum vertere.
  Accensus Angelica, et exspuit satureia lateri;
  - Iterum percutio, etsi finis prope est!
  Alisa Selezneva fortiter consilium:
  - Relaxa, non opus est affectuum in dirigendo.
  Accensus iterum Angelica, strabo ocellos, squinam de tigride, objecit;
  - In hockey indigetis erupissent. Et in homicidio etiam causa.
  Lacus Sovieticus maxima celeritate ire conatus est, sed celerius quam XXX chiliometrorum in rocade accelerare non potes. Et piscina Germanica, modificatione emendata Muris, stat adhuc et sarmenta consequi.
  Alter sclopetum eius etiam 75 millimetris a "Panther" non debilis est. Immo, suus gravis, in priore machinis super-gravis, dolii longitudo brevior erat. Instrumentum hoc quomodo elaboratum est. T-34-85 corpus magis debile habet, tantum 45 mm crassi. Ita sclopetum cum dolio 70 longi- tudine perforare potest.
  Hic triginta quattuor, hit accepto, paulo amplius inertia constitit. Post hoc exivit fumus ex eo iocosus, sicut anguis e fakio canens tibia.
  et 128-mm sclopetum ad graviorem switched, ideoque pretiosum IS-2. In hit, etiam tantae machinae turrim verterunt ac transfixerunt.
  Lacus Sovieticus respondere conatus est ab illacando movendo. Casus bibendum erant humiles, sed multum carros, certe, saltem aliquis, et sic habebis. et hoc modo Fritz.
  Mus emendatus, etiam si conchilia percusserit, densas armaturas confidenter dimovit. Quod si monstrum aduncum esset, id solum horrere posset.
  Alisa Selezneva lacrimae obortae, Nazi in cockpit sedentem aegra sniper erat. Verne, ambo tormentarii Germani optimi erant inter optimos. Ita confidenter hostes extinxerunt, ut plures ISs etiam subsistere conarentur, hostes ex statione emittere.
  Angelica, sed e contrario tranquilla magis ac magis timida fiebat. Pugnantis vellicatur, et glandes saepe etiam praeter carinam sedent.
  In aurem rufus murmur;
  - Ubi es Georgius Victorinus, et ubi est regina coelorum Maria. Iuvat denique iustam causam.
  Arkashka effudisset locum;
  - Sic demum scriptum est de lora Theotonicorum: "Deus nobiscum est". Nos, si non omnes, sed propugnatores habemus slogan: non est Deus super hominem, Deus ipse homo est!
  Alicia hoc probavit;
  - Bonum slogan. Etiam vitae! Revera, ultimum est tempori vertere Omnipotenti, qui per os Christi slogan clamavit: "Ille te ad dexteram maxillae tuae, ad sinistram te verte". Nequaquam patet quomodo Constantinus imperator militans Christianitatem accipere potuit.
  Arkashka Saposhkov, puer vafer, calcaneum nudum perfricuit, etiam igne in gramine exustum.
  - Multum in mundo irrationales sunt. Per logicam et simplicem ideas humanas inexplicabilis. Exempli causa, quare socii Churchill et Roosevelt nos adiuvant, cum exempli gratia Hitler illis pacem obtulit et bellum contra USSR. At classi hostes iuvare decreverunt, quamquam patet post dorsum fascismi fractum esse, pingue dorsum capitis occidentis proximum futurum est.
  Angelica accensus, maledictus;
  - Quomodo fiet. Hoc modo "Mus" huius complanati debet percutere.
  Dum inter se loquuntur, damna tangibilia sustinentes "triginta quattuor" in comminus pugnae irruperunt. Una erat machina quae promiserat telum esse miraculum. Et sicut dicunt: unus non est bellator in agro. Et quamvis armatura graviter acclivia musis complanatae cum magna margine hits ex canonibus 85-mm tenentibus, cum multae hits sint, deformatio incipit et rimas apparent.
  Nihilominus in hac emendata modificatione Muris, principio libri coagulo et, dissimilibus prioribus exemplaribus, magnum angulum rationalis inclinationis schedae crassae magnum numerum ricochetarum praebet, quae monstri superessetbilitatem auget.
  Sed conchae capitis eum spargunt, potes cogitare quid intus sentire amphorarum Germanicarum. Sicut caput tuum in tympano pones et in eo feriunt. Sed tormentarii videntur esse urbani et sagittare pergunt, licet iam fallunt. Et non facile est Murem turritam gyrari, sed ... Lacus ipsa satis cito volvitur, et tormenta angulum ignis mutant.
  Praecipuum autem propositum est IS-2, dum tela nondum excurrunt, Fritz plura "trophaea" colligere volunt.
  ISs stant, et facilius eas introeunt. Sed in genere, apparatus Nazi satis efficax est. Numerus obterere ictus testarum iam triginta superavit. Id est, index numerorum rerum in vestigiis deperditarum
  Alisa Selezneva susurrat in molestia;
  - Hic est gigas. Una contra plures phalanges. Germanos stultos esse quidam putant.
  Angelica clamabat voce magna.
  - Et cogita!
  Alisa Selezneva, cuius acies tam acuta quam pugio Tamerlane manebat, dixit:
  - Haec est mutatio "Maus" B, primo E-C, sed n. Hoc est prorsus emendatum exemplar "Maus" cum silhouette inferiore et minore pondere. Forsitan Germani extensionem adhuc mutaverunt et globulos eorum novissimi primores facti sunt. 200 - millimetre ad angulum rationalem inclinationis, facultas est tibi tantum 152 - millimetre anti-stanciae gun primum tempus terebrandi. Et id cominus s.
  Germanorum mastodon ursa pergit quasi ursa a canibus indagata. Nemo eam erumpere curavit, quamvis foramina apparuerunt in tegumenta eruca ex hit. "Maus" B ostendit omnia commoda potentium versatile book. Non potest vincere, quamvis exasperatur testa.
  Angelica iam inveterata maledicta ferebatur, cum subito portus gigantis Germanici concidit. Et tunc plura conchae volant in foveam ... Etiam summus qualitas armorum, ut videtur, porttitor in technologia, duobus centum hits sustinere non potuit.
  Maus deletus est, triginta novem piscinae Sovieticae emissae sunt, undeviginti ex eis sine recuperatione posse perierunt.
  Angelica dixit:
  - Dominus evomuit... Sic nos erigite!
  Alisa Selezneva effudisset;
  - Et non pervenerunt usque ad quadraginta .. .
  Et quasi jinxed, T-34-85, e quo proiectum ricochetum videbatur, subito explodit! Etiam turris avulsa est, et quinquaginta metrorum turbo deportata.
  Angelica maledicta.
  Quadraginta unus, proh dolor unus! proh! Hoc est alignment ... Damnum machinae tot nostros occidit, sed si essent duodecim eorum ...
  Alisa Selezneva spem suam expressit:
  - Sicut paululum supersit... Et hec farina erit finis, ibi erit victoria et admiratio veniet ad metam. - clamavit puella. "Sed brachia aut crura movere non possum.
  Angelica subito aliquid;
  - Et cognosco Siberiam celeritatis recuperandi rationem. Patiens paululum, et nosti, surge!
  Et mulier rufa coepit valde Suspendisse et amico suo fricare . Clavi regwn secuntur confidenter, inter digitos suos suspensi sunt, deinde super talos ambulaverunt. Alisa Selezneva retro risit:
  - Bene me titillas. Forsitan etiam acerrimus?
  Angelica diligentia sanitatem trucido fecit. Hic dorsum movit, etiam ungues puellae papillas tetigerunt. Induraverunt illico, et puella graviter spirare coepit, et tunc gemere incepit.
  Dimidia hora nisus voluptatis, et Alisa Selezneva exilivit ... Surculi e vulneribus volaverunt, et dolor in levi tantum pruritu versa est. Flava puella exclamavit;
  - Proh! Non putabam muliebrem muliebrem talem medicinam habere!
  Angelica risit.
  - Necesse est ut zonas erogenosas recte influant. Tunc corpus citius recuperat et vires acquirit. Obiter, probabiliter audivi vocem - amor fortior est quam magica.
  Alisa Selezneva despiciens responsio:
  -Audivi! Sed adhuc debilis sentio!
  Angelica graviter ingemuit.
  - Sortem sanguinis amisit. Nimium ... Sed haec transeamus.
  Post paucos gradus, Alisa Selezneva valde pallens et haesitavit. Angelica amicum suum apprehendit in dorso suo et portavit eam. Puella non gravis fuit, sed rufus maior erat quam flava, sed aliud est considerare, quam fessi essent in ultimo, et Siberia obdurat.
  Amicum Angelica in dorsum traxit, sed non cursu, sed veloci gradu. Uno tempore fuit in loco Zoya Kosmodemyanskaya. Etsi non in re, sed in virtuali matrice Hypernet, at haec differentia est omnino imperceptibilis. et Decembri, gelu durior. Sed potes Moscovitam et Sibiricam conferre in patientia, frigori resistendo. Etiam si pater ex hone vel hone vult facere filium.
  Submachina tormenta Germanorum uncto adligat, et ignem in eo gerere non potuerunt. Pedes nudi et leves sunt, etiam in nivibus, non ut ocreis stragulis involuti ad velit. Itaque, spretis manibus post se ligatis, cum fragmento lampadis super caput fractis, crasso funiculo effugere curabat. Non prius, quam scindere funem, erat quasi lasso, fortis, praesertim ad depellendos captivos. Et tunc paucis horis per nives in frigore fere nudus in nihil nisi breves et pannus in pectore suo. Ac postea, etiam si sternutuit, paulum modo crura adhorruit, ut post parka in aqua ferventi. Et deinde post duas horas laedere cessaverunt ac etiam aliquo modo discalceatus Amazon factus est laetior et naturae propinquior.
  Zoya Kosmodemyanskaya, cum gelu nocturnum sub quadraginta, probabiliter omnino usque mane superesse non potuisset. Sed Angelica quinquaginta gradus, cum grandi blizzard solitus est. Quod significat induratio ab infantia, et quomodo extollit corpus humanum robustum et accommodatum ad temperaturam, esse potest. Post hoc, femina Sibera rufa numquam calceos suos induit. Quamvis ad eam pertinax animadverteret, referens ad opus calceorum cum bello tuendi corium.
  Considerans quam pulchra crura haberet, cuius figura vel percussione shrapnel minime debilitata est, et omnia melius quam in cane sanata, duces se abdicaverunt. Ipsa Alicia eam imitari conata est, sed diu gravem pruinam sustinere non potuit - Belarusia puella flava aequam duritiem non habuit.
  Sed fantasticas facultates pellentesque plus huic compensatur.
  Angelica ambulavit et cogitavit, bene, cur tam iucundum est Alicie tangere, sed loqui et manere in masculo societate nulla omnino est cupiditas. Forsitan hoc non est normale? Alisa Selezneva ipsa non refugit homines, licet honeste gerat. Forsitan ex moribus.
  Sed Angelica nunquam in Deum credidit, nec in eum credidit. Imo cur Omnipotens homo indiget? Neque Biblia neque Alcoranus caelum in terra promittunt. Omnes solum post resurrectionem a mortuis. Sed tamen homo potest numerare resurrectionem ex mortuis, et per virtutem scientiae communisticae. Melius hic est, quia sub communitate non erit Gulag, non infernum.
  Nazis dedere coeperunt. Praesertim cum miraculum telum non salvat. Berolini in desperatione obsidionis est.
  Puellae captivos non curant et Angelica ocius se movere conatur ut pugnam intret et ibi pugnet.
  Sed, ut videtur, hic debebit adire ipsam Berolinum, et non est facilis via, nam fessa puella cum amica et tela in humeros eius. Quid noverca tanti gradus.
  Praeterea, Angelica cum amico suo loqui non potuit. Et mox de religione.
  Cana Diabolus quaesivit;
  - Sed quid censes, posse doctrina Christianorum, ac praesertim Orthodoxa de Religione, recte considerari? Praesertim non liquet cur Deus etiam experimentum Adami et Evae inceperit. Si tam detestabile est peccatum, cur non fovit gemma? Denique, quidnam punctum est mitti cancer peccati? Quis medicum rationabile consideret, si letalem morbum evolvere permittat.
  Alisa Selezneva risu dixit:
  - Et quid cogitatis peccatum esse sicut tumor carcinomati? Forsitan est e contrario status naturalis hominis, qui ad eum non minus necessarius est, quam ad athletam currit. Et generaliter, si oratio est Deus, vel potius Creator universi, non valet intelligere ipsum per prisma idearum mediarum. Personalitas et indoles Summi gradatim accipi debent!
  Angelica sibilabat.
  Quid est progressus?
  Alisa Selezneva facile explicatur;
  - Creator universi, ut homo, qui mundo vitam dedit, structuram quandam condidit, qualitates morales egregias habere debet. Ac primo quidem officiorum et progressivorum cogitatio.
  Angelica, de caespite crure trahens, constat;
  - Iustum est! Immo vero recte!
  Alisa Selezneva prosequebatur risu:
  - Et quis homo propter Deum. Etiam si bibliam accipias, filius suus suus est. Hoc est, revera, filii Dei nati sumus, altissimus et omnipotens Creator universi!
  Angelica iuba adnuit ignea.
  - Quid satis, logice, et quid interest a sententiarum ecclesiasticarum traditis?
  Alisa Selezneva facile explicatur;
  - Et quis finis responsalis et sapientis parentis? Ut filii eius in sandbox semper luderent et "libri" peterent?
  Angelica subdola risit;
  - Certe non! Velit nulla parent!
  Alisa Selezneva adnuit consensum, etsi aliquantum languidius ob sanguinis iacturam;
  - Id est! Parentes rationabiles liberos quam celerrime adolescere volunt, sui iuris fiunt, ac potius etiam smarter et fortiores seipsis. Et quidem, maiores quam maiores!
  Angelica sibilabat per nares.
  - Prorsus! Quam interesting. Quid ergo omnipotentis Dei propositum est, ut ipsi homines omnipotenti similes fiant?
  Alisa Selezneva confirmavit:
  - Id est! Finis Dei Patris est ut filii eius ac filiae - homines independentiam obtinuerunt ac Creatorem universi se superarent. Quam? Forsitan ipsi homines discerent quomodo Universos creare, et probabiliter etiam tales superationes acquirunt ut etiam audacissimae et non impeditae phantasiae humanae nondum habeant ideam approximatam.
  Angelica gradiens grossis cruribus, a perito artifice sculpta ex aere levi super prunas et herbas ambustas, jucundum calorem sensit in pedibus. Et erigit:
  - Imo potest facere quod eorum cogitatio adhuc dat homines. Sed apud posteros, qui profecto maioribus quam maioribus exculti sunt, ita opinio est ut aliquid etiam frigidius sit quam rerum omnium creatio bene oriri potest. Quod autem dicis, est contra Bibliam seu Alcoranum.
  Alisa Selezneva chuckled tenue responsio et logice affirmavit:
  - Quam dicere? Post omnia, nulla prorsus est cognitio unice verae doctrinae tam Bibliorum quam Alcorani. Centenae sunt christianae et justo sectarum islamicarum, variae excursus. Necnon variae Bibliorum et Alcorani interpretationes. Specialiter, Sunnis orare Allah, et Shiites credunt Allah nimis sacram esse et attingibilem, et preces ad universalem mentem ab Omnipotente creato offerunt. Quidam Christiani credunt Trinitatem, alii Deum unum, et Jesus primogenitus Creationis. Vel ut quaestiones sabbati, de immortalitate animae, et multis aliis. Obiter excursus sunt in Islam, putant secundum Alcoranum, Sabbatum sanctum esse, non Veneris...
  Angelica interrupta est;
  - Recte! Et forte vis dicere Alcoranum et Biblia non esse Revelationes Omnipotentis, sed mere humanas notiones de Creatore, qui essentiam suam ab hominibus divellere voluit?
  Alisa Selezneva constanter obicitur;
  - Non realiter! Et Alcoranus, et Biblia, et Vedas, et doctrina Buddha, et ceterae omnes religiones in terris revelatio omnipotentis sunt, et a Creatore universi veniunt. Post omnia, Creator universitatis homines libertatem electionis vult habere, ita ut diversae doctrinae ac motus certantes sint. Est igitur certaminis concursus, etiam in ideologicis et religiosis partibus, quod perfectionem et hyperevolutionem stimulat. Nam varius nibh id est praecipuum incitamentum ad progressum et emendationem certaminis. Id est, cur Omnipotens Deus diversis et saepe repugnantibus revelationibus donabat? Quia in disputatione veritas nata est, ut liberum arbitrium, in quo quisque suo modo rectum sit.
  Angelica cum responso confirmata risu:
  - Bene, tu es delectatio elementaris... Bonum est habere doctrinam religiosam, cum omnes fideles sunt, omnes a Creatore universi, et nemo scandalizatur. Sed tunc omnino logica quaestio oritur - Omnipotens tam benignus est et hominem amat, cur ergo tantum malum est et afflictio in Terra?
  Alisa Selezneva confidenter respondit:
  - Ita, quia dimicatio et difficultates superandae fundamentum est progressus, hyperevolutionis et emendatio hominum. Denique quid simius ad baculum excitandum suasit? Etiam aliquet suspendisse id magna. Et exstinctionem mammoths agri culturam et pecorum generare hominem coegit. Pedes parum celeriter incitaverunt equos instituendi, deinde birotas, motorcycles, carros fingere. Sicut nostri KV et T-34 obterere Nazis ad speciem "Panther", "tigris", "Maus" impulerunt. Volare non valens ob corpus nimium debilem et gravem etiam incitamentum factus est ad creationem aircraft. Hoc est, difficultates quae in nostro mundo sunt, hyperevolutionem, progressum excitant ac tandem Omnipotentiae nos propius adducunt.
  Angelica mirum quaesivit;
  - Etiam dolor proficit?
  Alisa Selezneva confirmavit:
  - Ita! Aliquam non ipsum dolor, sed fugiat velit. Primum umbellae praesidio a pluviis, deinde summa aeris potestate. Vel, exempli gratia, epidemiae progressionem medicinae excitaverunt, speciatim vaccinationes. Spero fore ut tempus superare senectutem possit - principale infortunium hominum. Tum senior somnia explens.
  Angelica suadet:
  - Resurrectio mortuorum per virtutem scientiae communisticae.
  Alisa Selezneva socium eius in humero dissecabantur:
  - Id est. Denique Scriptura hic scribitur: alii resurrecturae in vitam, alii in resurrectionem damnationis. Sed primo omnes resurrecturas, et secundo damnationis resurrectio non est in inferno aeterna tormentum, sed reaedificatio scelestorum, qui in futurum honesti et sublimiter nobiles fient. Viam et locutionem Christi; Ipse Pater meus non iudicat quemquam, sed totum iudicium tradit Filio, non facile Filio, sed a Filiis interpretari potest, id est, Omnipotenti Populo Clarae Future. Ita observatur continuitas in Apocalypsi, et in unaquaque religione est sua particula veritatis et lucis.
  Angelica additur;
  - Et in communitate etiam?
  Alisa Selezneva, aegre risum cohibens, respondit:
  - Et in communitate inprimis! Communismus ibi est quae hominem ponit in positione anthropocentrismi. Quamquam Karl Marx facultates progressus scientifici et technologici despicere potest. Sed unusquisque tempus habet phantasias suas. Quanto fortior est homo, eo plus somniat.
  Angelica mussat;
  - Scisne quid nunc de me somniare?
  Alisa Selezneva curiosus factus est;
  - Et quidnam de re?
  Canus bellator cum fervore exclamavit, quasi Budyonniam mittens ad expugnandam Perekop:
  - Bonam cenam habes!
  Alisa Selezneva constat maiore fervore;
  - Profecto! Hoc ipsum quod volumus! Etiam elephantum comedite!
  Angelica stetit et dorsuali excussit. Duo conservationes Americanae erant, itemque adipis Russicis carnibus striatis, cepis quattuor duris cocta, et quidem iam vetus panis.
  Alisa Selezneva vix se continere poterat ne cibum quasi ieiuna lupus involaret. Angelica etiam cohibita est, et ex quatuor ovis tria amico suo niveo tradidit;
  - Plus comede - citius recuperabit.
  Alisa Selezneva testiculum retro traxit;
  - Magnus es, plus debes!
  Angelica rationabiliter obicitur;
  "Cius convalescis, minus habebo te. Perge forma!
  American canned cibus apertus est cum clavis specialiter adnexis. Etiam cum conversus, musicorum similitudo audiebatur. Carnes maris gustaverunt et odorem Iodi, sed pisces non apparebat. Aliquid propius porcum cum allio et piso. Alicia suadet:
  - Verisimiliter caro ceti. Mammalus est, et porcus pinguis. Sea at vero percipitur.
  Angelica lente mandendo carnes, respondit;
  - Et bene quoque. Etsi bubula naturalis plerumque praefertur, non omnes in America tale monstrum habebunt. Truman autem ... non semel in sepulcro suo verisimiliter versabitur, et Roosevelt etiam, quod exercitus nostros suppleverit, paenitebit.
  Alisa Selezneva contumaciter patuit:
  - Et quid censes nos certe bellum cum Iunctus Civitas esse?
  Angelica digitum laeto dedit ore suo;
  - Hoc ipsum fieri potest. Duae aves in uno cubili se recipere non possunt.
  Alisa Selezneva correxit;
  - Aves in speluncis non vivunt. In speluncis ursis. Etsi Russia est ursa et America...
  Angelica giggled et dixit;
  - RAVUS! Quis clare fremit!
  Alisa Selezneva rideret:
  - Parva mea ursus... Sed graviter, damnabitur difficilis USA ex transmarinis partibus obtinere. Magna multitudo et multae piscinae habent. Aquilam non franges illuc.
  Angelica nudavit creepy sed bellus lupus dentes.
  - Nolite ergo solliciti esse, nos frangemus! Quamvis armatura valida sit, aliquis mordere intendit. Sed unum me opprimimus, cum sclopetis venari volo.
  Alisa Selezneva interrupta est:
  - Fortasse cantabimus aliquid piae. et mea propria compositione. Et tunc aliquo modo tristes sumus, quasi iam non sit bellum ad metam.
  Angelica duorum temporum eructavit, conatur purgare iugulum et oculos eius nictans duobus vicibus, manus inermem expandens;
  - Nescio, flava ... Nescio quomodo de aliquo cogitare possum. Hic es valde sapis, coniecto te ipsum. - Hic canaeae ad latus umentes femina conspuit. - Proh! Iam sum torpent labore. Noli divinare, modo scribere.
  Alisa Selezneva etiam patuit et suggessit;
  - Fortasse duobus horis soni?
  Angelica facie rugosa.
  - Dormi nunc! Haec proditio putatur!
  Alisa Selezneva satis rationabiliter obicitur;
  - Si parum vel dormio, tunc incipiam singulis subinde fovere. Haec iam proditio, non est solum patria, et ipsa!
  Angelica deditur;
  - Bene, dormi, et te iuvabo ...
  Igneus diabolus duobus vicibus eiecit et cantare cupiebat, cum eam praecederet Arkashka. Puer sonori voce mutae melodiae ludere coepit;
  Te nos, terra dilecta, protegemus;
  Soviet miles, verecundiam nolite pati!
  Miles Rus' in proeliis invictus est;
  Crudelis iudicium de Reich iudicavit!
  
  Iuvenum concilia floret;
  Volucris coccineo orbe volat!
  Carus es patria;
  Paratus sum vobis usque ad mortem certare.
  
  Et pugnator inspiratur ab alta meta;
  Grenade levavit et ad piscinam accedit!
  Alius dixit - timorem non accipio;
  Jet aeri incisa pla- !
  
  Olim fuimus parvuli simplices;
  discalceati cucurrerunt per gramina smaragdi!
  Nunc terra tremit
  Et caelum ferro obducto texit.
  
  Consedimus ante pugnam - iuvenes iugo;
  Certandum est ferro horde!
  Opto ut virtus non pereat;
  Ut non pudeat, stupiditatem fictam!
  
  Vincemus, certo scio
  Ambulabimus cum cantico in spatiosa prata!
  Flore, semper plena, ora alba;
  Prolem nobilium educa!
  
  Durum erat eis torpore et famelicantes;
  Mulieres quoque plangentes super sepulchrum.
  Communismus autem spatium sacras aperuit;
  Matri Russiae viam monstravit!
  . Capitulum 18
  Dum Alicia, Arkasha et Pashka in carcere languebant, obsessi Fuhrer iterum tyranno furioso se gesserunt. Unio Sovietica, quae impugnationi subiecta erat, artissima erat.
   Tituli aliud orgia constituerunt, occasione progressionis unitatum Germanorum ad Borysthenen. Nazis proximos picnics in naturae sinu in castris specialibus apertis celebrare voluit.
  Hitler in mensa desiluit et orationem facere coepit;
  - Sicut equi alati, mea plana irruerunt, Soviet multitudines secans. Magna Germania domat et devicit Redos, Slavos debiles opprimit. propinquitas victoriae facinora incitat, quae fortissimi milites cotidie et hora agunt! Russi fugientes, armis relictis et vulneratis, centena milia Moscovitarum in deditionem dederunt! Numquam ante tam celeriter exercitus noster processit! Maxima milia annorum Reich victoriam expectat! Heil Germania! Communestae in quisquilias ponamus!
  Est pausam...
  Göring silentium solvit;
  - Ad summam potationem accedamus omnes Fuhrer!
  latrante in voce comita;
  - Zin Heil!
  Hitler respondit:
  - In genere, in fronte orientali, aviatio magnae Germaniae magnum laborem facit! Pleraque aircraft Sovietica supprimuntur! Hoc est meritum vicarii mei Goering. Gerdrudis reditum gubernatoribus propono.
  Nazis latravit et bibit in voce Campaniae. Tituli ipse tincturam rosae bibit. Extus, Fuhrer hilaris respexit, testosterone injectus est, e quo solus Nazi juvencus sensit.
  Himmler notavit:
  - Ita resistentia copiarum Sovieticorum debilitatur! Nos satis capaces sumus ante Moscuam iter facere.
  Hitler adnuit.
  - Ita denique! Aspexi imagines Kremlin! Est castellum nobile Germaniae. Mentem meam mutavi de centro Moscuae in lacum ingentem. Ingentem ferriviariam quattuor et dimidium metrum aedificabimus, ipsum Moscuam reaedificabimus et cum Germanis frequentemus. Mutato nomine moneo! Praesertim quomodo Unionis sonet... Fuhrer constiterunt.
  Goering perfecit:
  - Unio-Hitler!
  Fuhrer exilivit:
  - Recte! Unionis Hitler! Caput Germaniae Orientalis. Locus, qui Mecca fiet pro servis Russiae!
  Clamavit suite:
  - Heil Hitler!
  Fuhrer suggesserant:
  - Id ipsum justo cum multitudine! Cibaria nimis pretiosa, si quisque iacitur, cadavera putrescere incipient et pestilentia incipiet!
  Himmler suadet:
  - Nos omnes Moscoviticos vivos incendemus! in furnis et vineis special!
  Hitler quaesivit:
  - Habesne caminas portatiles?
  Himmler confidenter respondit;
  - Accommodare potest quasdam domos et vineis villarum prope Moscuam ad incendendum. Idea mala non est. Tum sulphur et salnitrum addebimus ut Rutenis spurios incendant!
  Hitler adnuit.
  - Cum verbum Russicum audio, manus mea ad revolventem pervenit! In hoc casu vertenda est gens in miseros servos ac turpitudines. Quid aliud offerre vis Reichsfuehrer.
  Himmler respondit:
  - Novam in castris Judaeorum introduxi. Funem, clavum et sellam dant ut se suspendat Judaeus!
  Tituli risit:
  - Recte! Quod si ius recusat?
  Himmler chuckled subdola.
  - In hoc casu lente in acido solvemus, interdiu, paulatim totum corpus in solutionem intingens!
  Hitler chuckled.
  - Quid est rationabile! Quamvis non sit sumptuosum acidum vexare, quod tam necessarium est in industria, imponere.
  Himmler respondit:
  - Acidum cum organicis humanis dissolutis, ubi melius est uti industria, ob singulares eius proprietates.
  Hitler adnuit.
  - Iustum est! Et non tentaverunt saponem ex humano adipe coquere. Erat practica!
  Himmler respondit:
  - Quod manus lavisti, magne, ex humano pingue fuit. At tibi pingues juvenculas, puerosque Aryanis similes elegimus. Estne differentia bovis?
  Hitler respondit:
  - Ingens! Ita suus 'nice lava sic! Et cutis manus mollit. Chirothecas Evae Braun pellem humanam naturalem factam dedi, obiter eam re vera probavisse.
  Himmler speculum roseum servivit:
  - Quo circa potum!
  Tituli vici.
  - Vinum?
  Himmler despectu srepsit.
  - Quod genus vini? Purus sanguis!
  Hitler quaesivit:
  - Non spero Iudaeos!
  Himmler respondit:
  - Fuhrer offerre sanguinem Judaeorum vulgare est. Hi optimi athletae sanguine suo a Tituli Iuventutis decantantur. Bibe antequam frigescat!
  - Quot annos pueri sunt? Tituli rogavi.
  - Quattuordecim!
  Fascist gavisus est;
  - Sanguis igitur eorum plenus est testosterone et hormone.
  Himmler confirmavit:
  - Et ipsum vitrum e solido carbunculo sculptum est!
  Erat ridiculam Hitler:
  - Ruby lapis sanguineus est, et sanguis rubescit!
  Goering addidit:
  - Non satis gratis swastika rubra!
  Tituli interrupti sunt:
  - Stultus! Swastika nigra est, vexillum nostrum rubrum est! Video Hermannum non multum intelligere!
  Fuhrer cito spumans bibit, atque etiam guttas lambit;
  - Wow, bonum! Quid aliud vis dicere de Fuhrer?
  Himmler affirmavit:
  - Tu es maximus princeps omnium temporum et populorum!
  Tituli grimaced.
  - Imitare Stalin!
  Princeps carnifex Tertii Reich gurgitavit;
  - Stalin te maximum imitatus est!
  Hitler, satis impariter, contentus fuit;
  - Ita, Stalin plagiarius maximus est. Vexillum rubrum colorem a nobis adoptavit, ac die 7 Novembris celebrationem, tum die 1 Maii. Marxismus National Socialismus a Masonibus Iudaicis corruptus est! Ita post omnes!
  Conclamatur comita- tio ;
  - Heil Hitler!
  Adolfus respondit:
  - Bene, bonum, etsi, parum! Nunc spectaculum nobile videre cupio. Inspice et salta.
  Bormann respondit;
  - Sicut par eu par!
  Hitler patuit.
  - Eu sum indifferens!
  Bormann respondit;
  - Pendet eu quali. Ex altera parte pugnabunt puellae cum gladiis et pugionibus, ex altera parte, cum securibus et falce. Simul, adhuc trans campum pila eicient. In casu scortionis metam, turma magis pugnatorem ludio ludius in ordines accipit!
  Hitler grinned:
  - Quale eu mihi satis bene convenit! Super semen faciamus! Aliquam posuere porta.
  Reich Mareschal respondit:
  - In hoc casu non poterit unum propositum ustulo! Omnia portas cadaveri claudam!
  Hitler chuckled.
  Et discerpetur venter tuus cultello et eris multo ma- rior.
  Himmler respondit:
  - Et quomodo sedetis super me, magne Fuhrer!
  Hitler respondit:
  - Inveniam alium pulvinar!
  Bormann quaesivit;
  - Currite scaenicorum?
  Hitler respondit:
  - Nondum! Volo videre novum ventus meum Achiliam in proelio primo! InteUigite!
  Bormann respondit;
  - Providebam!
  Tituli gavisi sunt;
  - Et tu multo es Hess sardior.
  adnuit Bormann.
  - Artus evolutionis!
  Hitler quaesivit:
  - Hostes eligitur?
  Bormann respondit;
  - Immo magnus Fuhrer!
  - Deinde videamus!
  Locus in quo gladiatores pugnabant saeptus peculiari cavea et vitreo armato, ne aliqua bestia imprudenti careret. In marginibus erant turris machina tormentorum. SS milites cum mittunt. Bormann monstrabat novem acervos tegumenta superbe dixitque;
  - Hoc novum est! Plurima interesting proeliorum fragmenta ostendent aucta.
  Hitler grinned:
  - Hoc mirabile est! Lacrimas et pugnas amo, omnes me sicut ignem timent! Quam vincere - rugiens!
  Plura verba Fuhrer non invenit, et in margine vitri momordit, addens:
  - subtemen subtemen!
  Bormann respondit;
  - Magnus es Fuhrer, cantor egregie!
  Hitler in votis est:
  - Potius quam Nero?
  Bormannus exanimatus respondit;
  - Noli comparare!
  Apronius Hitler:
  - Fortissimus sum, optimus sum! Mors omnibus moronicis et Russicis Chukchi! subtemen subtemen!
  Mauris sustulit:
  - subtemen subtemen!
  Hitlerus canem suum Blondie percussit:
  - Cur canis taces?
  canis excanduit. Tituli sucum sparserunt in eam. Aruit, stillulas lambens. Fuhrer respondit:
  "Aliquoties habebo canem istum detraxisse!"
  Bormann suadet;
  - Nunc facere possumus?
  Hitler obiicitur:
  - Immatura! Non tamen ludibrio eius! Retine igitur Martinum, tuum instinctum! Viam nomen tuum Martinus est.
  Bormann respondit;
  Ita Martin!
  - Sic vis Martini!
  Prorex Fuhrer adoravit;
  - Simpliciter adoramus!
  Hitler suggesserant:
  - lagena martini pro me!
  Assessor in castra Fuhrer se misit et utrem extendit. Tituli Bormann transfixit in caput. Conatus est ab ultimo momento salire, super aurem eius utrem, lorum humerum feriendo. Tituli maledixerunt;
  - Contigit perquam stultum, non credis!
  Bormann respondit;
  - Quidquid stultitiae, etiam stultius! Homo in aequo animo diu manere potest, stultitiam autem nulla operae refrenabit!
  Hitler clamavit:
  - Bonum est ut sapias!
  Bormann respondit;
  - Melius est quam stultus est!
  Hitler notavit:
  - Mens sine labore semper decrescit, at stultitia sine labore crescit! itaque Bormann tule similis tibi videtur!
  Prorex Fuhrer cecinit;
  - Videtur quod non sint panes et vivant! Feriis ferimur et inrita volumus! An melius est vodka cum Russis cum lardo bibere!
  Rosenberg correxit;
  - Khokhols vodka bibe cum axungia! Et Russi rum cum cepis bibunt!
  Tituli interrupti sunt:
  - Itali rum cum cepis bibunt! Russi vodka cum allia bibunt, Belarusi cum bulba!
  Bormann quaesivit;
  - Et quid Germani bibunt?
  Hitler ridens respondit:
  - Beer cum schnapps! Nunc autem censeo post victoriam, necesse est ut in Tertio Reich, saltem pro vero Aryanis, fumas tollamus.
  Rosenberg quaesivit;
  - Et Ruteni?
  - Russi possunt, ocius moriantur!
  Rosenberg respondit:
  - Sic evenit: damus servis liberius quam dominis?
  Hitler explicavit:
  - Magistri semper plus officii habent! Et responsabilitas iura limitat, tale est axioma.
  adoravit Bormann.
  - Quam sapiens es Fuhrer!
  Tituli interrupti sunt:
  - Vixi, pulchram pugnam videre cupio! O Achilia, sidus cordis mei!
  Bormann exclamavit in tortor ligula;
  - Committitur!
  Cornu sonuit et crine nigro, puella muscularis in arenam desiluit. Natantibus truncis tantum erat et tenuis fabricae texturae plenas et validas ubera tegebat. Discidium fecit, fecit cascades somersault et adligat in positio ornatior, gladium et pugionem in manibus eius prensans! Bormann quaesivit Hitler:
  - Efficaciter Mein Fuhrer?
  Hitler respondit:
  - Splendida est! Et quis est adversarius?
  - Nunc magnum videbis!
  Goering locutus est;
  - Optime adversarius eius esset aper, annon!
  Tituli risit:
  - Scilicet, praesertim, qualia tu!
  Ex adverso, oneris emisso, cavea aperta est, et inde exilivit.. .
  Ingens alligator. Longitudo eius non minus quam septem metra, os validum apertum est.
  Puella pugnum ad creaturam movit. Hitler notavit:
  - Nimis fortis adversarius!
  Bormann respondit;
  - In verbis mobilitatis, crocodili leoni insigniter inferiores sunt, et in gladiatore pugna, summa velocitas!
  Hitler notavit:
  - Velut in pugilatu! Recte idem fecistis Bormann! Nunc quasi aspidis vestiet et vincet!
  Erexit Bormann rabit.
  - Heil Hitler!
  Vincitur Fuhrer.
  - Utinam satis sint! Clamorem tuum in auribus meis sonant! Et nunc videamus cursum pugnae!
  Puella, fuscis cruribus volvens, mutae bestiae tripudium praestitit. Hoc singulariter et pulchre fecit.
  Hitler cecinit;
  - venefica, venefica, venefica! Diaboli! Et unde venis venefica? venefica, venefica, venefica! Pulchra es, et captivus hujus pulchritudinis sum! En somnium verum est!
  Borman consensit;
  - Quisquis vinctus talis erit ? Tam fortem, quam nostrum Fuhrer!
  Hitler iratus dixit:
  - Ubi est pugna in via? Non incipere!
  Bormann mussare;
  - Parum Crispi, iactura erectionis!
  Hitler infudit:
  - Quæ ait?
  Bormann recepit;
  - Dicere volui correctionem! O magnam Fuhrer!
  Tituli gavisi sunt;
  - Glorificari amo! Ceterum, non omnibus datum est Fuhrer cognoscere! Fuhrer os est, sed vinum crescit!
  Adulans adulator comitus;
  - Ita, magnus meus Fuhrer!
  Puella laetavit et, somersaults faciens, ad crocodilum exsiluit. Nec nimis cogitans, inter oculos ense confodit ac statim resilit. Monstrum ruit post eam, nitide, pede nudo, capto.
  Crocodilus post eam irruit, plane ut eam comprehenderet. Puella convertit et abierat. Crocodilus plane celeritate carebat. Hitler sibilavit:
  - Crocodilus! Tu moron!
  Videbatur audire Fuhrer et clamans respondens os suum latum aperiens. Haesit puella gladium inter dentes suos et clamabat;
  - Non es draco!
  Fuhrer mussat;
  - Veneranda est cutio! nonne Bormann!
  Prorex Fuhrer respondit:
  - Principio, sic cogitare potes! Oceanum habet amoris et leporis! Veram Circe!
  Hitler chuckled.
  - Et cur totum Oceanum amoris, et sola amoenitatis maria? Quid difficile est magno Fuhrer respondere?
  Borman humeros.
  - Amor plus quam venustas!
  Hitler frowned.
  - Ita et vos!
  Bormann explicare coepit;
  - Suavitas tua, mi Fuhrer, amorem totius gentis inspiravit! immo multae gentes. Post omnes, etiam Iapones te adorant, quamquam consenties hoc genus non Aryan.
  Hitler adnuit.
  - Irascor Iaponia nondum alteram frontem in extremo Oriente aperuisse. Putavi fore ut cum bastardis Russiae rationes componeret, dominatum terrarum vindicans!
  Bormann respondit;
  - Hoc quoque expectavi! Sed eleifend...
  Tituli interrupti sunt:
  - Macacae luscae angustae!
  Hitler comitatus risit:
  - Iustum vidisti.
  Puella interim celeriter se movere pergit. Her prosilit magis magisque lepidus factus est. Aliquoties etiam supra crocodilum volitans, testa eius radians. Occidere brutum grossum incredibiliter difficile est. Et puella conabatur eum pungere in eodem puncto terebrare, vel etiam sanguinem emittere. Per idem tempus Achilia in re publica luculenter laborat.
  - Bene, lacerta, ego te valde premebam!
  creatura exsibilatur respondens et iterum praecepit, sed corpus calidum magis quam frigidum erat.
  Puella canebat;
  - Dinosaures nobiscum habere possunt, non in Africa! Farti prandete, dinosaurus, dinosaurus pristinus!
  Hitler quaesivit Bormann;
  - Quid cantat?
  Loco Bormann respondit Himmler;
  - Aliquid de dinosauris!
  Miratus Tituli:
  - Et quid scis quod?
  Himmler explicavit:
  - Quasi officium speciale caput, didici legere labra! Mihi non est magnum illud durum!
  Hitler notavit:
  - Creditur crocodilos esse propinquos dinosaurus, et lunae appropinquante occisos esse.
  Borman consensit;
  - Valde interesting theoria!
  Hitler obiicitur:
  - Fortassis haec plusquam theoria est! Luna completa est post explosionem planetae Phaetontis, ut maximum fragmentum, et ad Terram advolare. Esto eius particeps!
  Himmler respondit:
  - Utinam causam calamitatis!
  Hitler adnuit.
  - Et fecit! Cur, exempli gratia, dinosaurus pristinus disparuit! Ratio autem maxime pertinet ad accessum lunae.
  Bormann addidit;
  - Ego corpora caelestia non solum alliciendi, sed etiam repellendi facultatem habent. Prorsus probabilis hypothesis!
  Hitler respondit:
  - Mox ad lunam volabimus et multum discemus! Brown laboravi cum elaborando erucae validae quae solvendas payloads in spatium aerium! Elegans esset.
  Bormann animadvertit;
  - Tales explicationes ingentis expensas requirunt, quae patria bellanti nimis cara est!
  Hitler in humero impugnaverat Bormann.
  - Bellum est terras, subsoil, apothecas, servos! Multos iam Germanos labore manuum liberavimus, tributarios operantibus eis opus faciunt. Et hoc est principium.
  Himmler notavit:
  - Iam nunc experimenta in laboratorio nostro exercentur ad idealem servi futuri efficiendam. Quis herbam comedat, obediat ut automaton, sed simul non ut stultus ut homo, qui lobotomized est! Et similia iam comparata sunt;
  Hitler notavit:
  - Ita, lobotomy opera notissima est, sed homo postquam est prorsus stultus est, et efficax servus esse non potest, ac magis etiam miles! Nonne melius aliquid invenire procuras?
  Himmler respondit:
  - Dum technicae quaedam sunt! Praesertim certas cimices in cerebrum inducere conati sunt et mandata radiophonica transmittunt, sed certae difficultates cum hoc erant.
  Tituli snorted.
  - Etiam difficultates aeternas habes!
  Himmler respondit:
  - Per se, parva cimex radiophonica nimis cara est, milites aurum fiunt. Ideae ad lobotomy emendandas fuerunt. Fortasse etiam non tam chirurgica quam effectus chemicus in variis cerebri partibus. Iam sunt quaedam secundae res!
  Hitler revixit:
  - Et pressius?
  Himmler explicare coepit;
  - In Haiti, malefici homines in immortui converti possunt. Si venenum piscibus et pluribus plantis misces, tunc avertitur partes cerebri et homo desinit sentire sicut homo. Non minus quam lobotomy, facultatem retinet loquendi, movendi, ac etiam singulas artes professionales ostendere potest. Hoc est, mente amissa, professionem suam non penitus amittit, sed in quendam canem vertit. Tu ipse, magne Fuhrer, scito canes totis mentibus obedire!
  Hitler adnuit.
  - Quid interest?
  Himmler continuavit:
  - Nostri ad Haiti anno 1937 regressi, materiam nonnullam collegerunt. Immo vere zombies non sunt ficta, sunt, sed problemata sunt. Uno modo, pisces unum venenum producentes nimis rara est, et herbarum compositionem idoneam non facile invenire est, ita difficile est ut productio zombie in massa fluens!
  Tituli snorted.
  - Nimis multa verba!
  Himmler recepit;
  - Tunc placuit dope cerebri artificiose synthesim! Dum experimenta exercentur, non est procul ab omni successu, sed aliquae jam sunt progressus!
  Sherp dixit:
  - Plures promiserunt fore jet aviation. Bombers graves in USA, Britannia et Russia sine clade ingerere potuerunt.
  Hitler respondit:
  - Bene, mox Russiam usquam capiemus! Omnes officinas eius, plantae, agri nobis operabuntur! Et sumptu Britanniae, cum Moscuam capiamus, se in deditionem recipiet.
  Speer respondit:
  - Non ita facile! Britanni et Americani contumaces sunt. Praeterea Russi ingentem potentiam militarem habent. Illi, adhibito systema administrativo mandatorum, novas subsidia formabunt! Nos partem militum Russorum vicimus et ad bellum longum parandum esse debemus!
  Vincitur Fuhrer.
  - Moscuae intra sex septimanas accipi debet! Hic est ordo absolutus! Et proculdubio erit, aliter Nazi non numero. Longum bellum ac funestum est. Hoc in casu, Russi tempus movendi habebunt! et habebimus amba! An id quod vis!
  Speer respondit:
  - America superpotens telum creare vult! Bastardus Einstein persuasit Roosevelt de hac necessitate. Nunc Americani active enucleantur, saltem duodecim Praemium Nobelianum victores capiebant. Magna haec comminatio urbibus nostris est.
  Tituli labruscae de fructuum suco sumebant et perbibebant;
  - Creatio bombae atomicae magna sane comminatio nobis est! Sed primum nescio an omnino explodere bomb, secundo Yankees sunt inertes! Illi ob perditam democratiam suam nunquam eam prius adhibere audebunt. Credo in democratia, vel potius in debilitate imperii popularis! Fuhrer habent, Roosevelt claudus est idioticus, et maioribus nonentitatibus circumdatus est. Hie Truman idem est, qui stultus est! Et omni die procumbit genua ante domum Baptiste orandi. Typi et alia! Mihi crede, si Americam non vincimus, mox praesidem nigrum habebunt!
  Himmler quassavit:
  - Numquam in America!
  Hitler obiicitur:
  - Quare! Post omnes democratiam realem et maioritatem regulae habent. Celerrime et occaecat genus. Iustus nigra mures! Et serius vel plures in populari patria feret! Mihi crede, adhuc praesidens niger in USA erit. Nisi forte vincimus eros. Hoc est plerumque quod spero. Perfectior nostra ratio socialismi nationalis tum communismum et capitalismum vincet!
  Puella interim totam ictuum in crocodilo egit, etiam ungula laedens. Monstrum non satis sanguinis amissis retardat. Achilia ipsa sudare coepit et gravere, corpus eius socolata fulgebat, unde etiam acrius levamen videbatur. Repente motus eius iterum acceleraverunt, et puella in oculo dextro crocodilum haesit. Bestia ore momordit, sed celeritas eius acriter cecidit propter sanguinis amissionem. puella etiam nudam tibiam in ore ferit;
  - Quid bacillum lubricum nothum!
  Crocodilus paulo plus repit, sanguis ex oculo fracto profluebat. Puella nudum pedem pungit in lapide acuto, et in dolore vellicatur;
  - Sic damnum podlyuga damnare potes!
  Pedem nudum puellae vestigium cruentum reliquit. Monstrum attingit, sauciis unguibus digitum.
  Achilia dixit;
  - Cur deformis turpitudo reptans!
  Languidus crocodilus os suum aperuit et puellam deglutire conatus est. Limax erat quasi vesparum falce quaerens. Puella linguam iterum gladio scidit.
  Somersaults illa fecit, crura eius pulsans.
  Hitler notavit:
  Sed eum verberare non potest!
  Himmler inseruit;
  - Britannia optima non leoni, sed crocodilo comparatur. Memento quomodo baro Munchausen!
  Hitler revixit:
  - Imo valde pulchra est! Maxime fuga lunam probaverunt. Id fecit, Gallice multo maturius quam Iulius Verne. Et ipsum infigo! Descriptio trium quadrupedum hominum lunae, phantasia exculta ! Imo, Jules Verne, Munchausen comparatus, plagiarius iustus est flebilis.
  Borman suadet;
  - Etiam sclopeto usus est! Quam primitive, sed quilibet ballist dixerit eos vectores simpliciter sternere!
  Hitler adnuit.
  - Futurum erit in starships! Primum primitivum, deinde magis ac magis perfectum. energia atomica viam ad spatium expansionis aperiet. Tertium Reich permittit omnes inhabitabiles mundos ad gloriam Germaniae includere.
  adnuit Bormann.
  - Fiat ita!
  Himmler affirmavit:
  - Et quod magnae exspectationes sunt in energia atomica, praesertim secundum spatium expansionis. In his operabimur, opus, et iterum elaborabimus! Et nostro sidereo Fuhrer polliceor triumphum!
  Tituli gavisi sunt;
  - Bonum est quod me in hoc confirmas! Nemo est in orbe frigidior quam Hitler, et Germani eum unum tantum amare debent! Unus est ex eo!
  Von Bock dixit:
  - Sunt problemata quaedam!
  Hitler annuit.
  - Loquere!
  - Communications nimis extenta! Et Sovietici ferriviarii aliam coniecturam habent quam Germani. Magnam copiam problematum habebimus! dixit Bok.
  Tituli snorted.
  - Cogitavi! Sed mihi videtur hoc adaptari posse recogitando rotas in exitibus ex Europa in Russiam.
  Phot Bock respondit:
  - Verum, sed quousque capiet! Cogita FORMIDULOSUS Fuhrer meus!
  Hitler respondit:
  - Si strenue ac captivorum labore utere, non tantum. Bene agemus! Interim vinum tuum bibe. Hodie mitis sum et permitto vos omnes inebriari.
  Conclamatur comita- tio ;
  - Heil Hitler! Bonis gloria Fuhrer!
  Göring suadet:
  - Ad summa Germaniae metas bibamus!
  Tituli interrupti sunt:
  - Semper labor! Habeo aliud consilium!
  Goering quaesivit;
  - Quid maximum!
  Hitler adnuit.
  - Duodecim puellarum pulcherrimarum in nostra mensa saltabunt!
  Himmler respondit:
  - Modo optimum optimum coctum!
  In arena interim, Achilia crocodilum tandem complevit. Monstrum amphibium tacet. Hoc languido plausu audientes consalutant.
  - Euge! Omnia tam taediosa facta sunt! Tituli clamaverunt. - Sit amet felis vivifica landscape!
  Himmler constat:
  - Ita! Quanto magis in hoc casu erit sanguis humanus! Ego pro eo quoque! Age, Bormann!
  Prorex Fuhrer respondit:
  - Nunc erit!
  Tituli latrante:
  - Si pauca cadavera sunt, ego te disrumpam, duos piscinas ligare praecipiam et dispergere.
  Bormann respondit;
  - Ne dubita Fuhrer, omnia me emendate faciam!
  Animadverti Fuhrer in tortor ligula mussare. Crocodili cadaver hamis sublatum e stadio circumventum extractum est. Secant eam, et eam in igne frigere coeperunt, velut esurientes munientes pascere. Nova, musica grandis personuit, cantus choralis Hitleri Iuventutis auditus est. Duo iugis stadium intravit. Primi pueri non maiores quam quindecim, deinde puellae inter duodeviginti et viginti duo.
  Pueri cum securibus et machetis, puellae cum gladiis et pugionibus erant. Lorem varius eget orci. Pariter vestiuntur in pantiis, puellae pectora nuda habent. Globus in arenam volvitur. Bormann locutus est in tortor ligula, et vox per oratores transmissa est.
  - Praecepta explica! Nihil potes. Verberatum, concidit, scindere, secare, mox pilam in metam ingredi. In hoc casu, unus magis lusor proiciendus est pro biga quae globulum laceratum est. Turma illa, audis inferior, quae plus quam duodecim metas amittit, mittetur!
  Murmure rapitur per ordines puerorum et puellarum. Hitler notavit;
  - Pulchra pulchra praecepta!
  Borman consensit;
  - Nihil pulchrius! Interim severus ordo meus, si ad gun punctum conservatur, ager excitabitur.
  Tuba clanxit et ludus incepit. Ac primo iuvenes feminaeque haud magnopere armis uti studebant. Mox globos ejecerunt, a latere ad latus currentes.
  Classis summus Germanorum pellentesque monitus iactum accensus, floccum capillorum puellae abscidit. Facies illa metu contorta et illa puerum in stomachum cultello futuit.
  Hitler laetus dixit:
  Bene, res serio questus!
  Bormann addidit;
  - Nunc mortui pugnabunt!
  Hitler advenit cum idea;
  - Mortuus! Dic Himmler potestne zombie e ghoul facere?
  Reichsfuehrer respondit:
  - Si nondum resolutum est, speculative tamen possibile est! Iam de hoc loco cogitationes et originalia habuimus! Sed per me ipsum movere nescio! Aut quomodo in Russian, nescio!
  Hitler feriebat digitum in naso Reichführer;
  - Nulla excusatio est! Vulgo me fefellit Himmler. Caput vigilum constitui te, vir imperii principalis SS, et tu modo metendo! Non ibimus!
  Himmler respondit:
  - Cerebrum humanum non statim moritur! Multae eius Dicasteria, praesertim primitivae, multo tardius quam valde ordinatae putrescunt. In principio malefici interrogant mortuos et etiam ipsos movere coegerunt. Nos quoque similes explicationes non sine fructu perduximus! Sed cum in massa productio, notari non potuit gurgitibus!
  fudit Hitler succum in Himmleri facie;
  - Donec sit usus practicus, verba tua inanis sunt garriendi! In genere aliqui frivoli circumveniunt me; Age, dic Speer num valet deduci ad Me-810 in massam productionem.
  Speer respondit:
  - Non puto!
  Hitler frowned.
  - Quare?
  Princeps faber et curator industriae tertii Reich respondit:
  - Planum imperfectum! Nimis multa vitia habet propter quae comminuet!
  Hitler manum suam extendit ad Speer.
  - Bene factum! Saltem unus homo mihi verum narravit! Tibi adiudicabo Crucem Ferream I Classis.
  Speer respondit:
  - Noli!
  Hitler offensus est:
  - Quare?
  - Hoc non merui!
  Tituli latrante:
  "Praeterea, tua probitas ac pudicitia maiora etiam merentur praemia." Da illi crucem ferream cum adamantibus! Nec obstare putes, alioquin te in acido hydrochlorico dissolvam!
  Speer incurvatus.
  - Magnus Fuhrer consentire cogitur!
  Gladiatorium interim proelium acrius restitutum est. multo magis sanguis effusus est. Pueri primo ante dimidias nudas matronas confusi sunt, deinde se disperserunt. caedem fieri coepit. unus puer in ventre apertus est, et ille dolens moriebatur. Alia puella pectus suum abscissum habuit et cruentum. Fere capitalis madhouse regnavit. Corpora nuda complicata sunt, et impossibile erat monstrare quid agerent. Adhibentur dentes, fundunturque sanguis. Machetes maculosi, pugiones minuebant. Denique una puellarum, nudo pede laesa, pilam laceravit. Confestim ss homines amicam ad auxilium compulerunt. Pugnatum est multo vividius. Hitler grinned:
  Tamen pulchrum est videre feminas nudas! Abominabiles sunt homines pilosi. Audi, Himmler, potestne Tertium Reich ex solis pulchris, aeternis virginibus consistere?
  Reichsfuehrer respondit:
  - Scientia limites non habet, et experimenta in captivis gerendo speramus posse sexum mutare!
  Hitler in votis est:
  - Et victoriam senectutis?
  Himmler respondit:
  - Etiam, in principio, fieri potest! Idem testosterone corpus recreat, sed hoc in principio est. Experimenta in materia humana multo maiorem effectum dabunt quam studia in simiis!
  Hitler frowned.
  - Non malum est, certe me solum, unicum et iterabilem facere, immortalem!
  Bormann respondit;
  - Etsi totam Europam exterminabimus, Fuhrer moriemur non sinamus!
  Tituli risit.
  - Gratias tibi ago pro illo!
  Pueri acrior in ludo gladiatorio factus est. Specialiter electae sunt virgines iuniores ut casus adaequarent. Praeterea Fuhrer corpora virilia pilosa non erat, et multo iucundius erat ut nuda corpora bellus eleifend intueri. Iudi- catio gladiatorum erat etiam lepidior. Nunc trunca cadavera, quondam pulchra, jacebant circum, volnera scribebant.
  Sanguine attracto sanguine! Puellae et pueri ceciderunt et ceciderunt, proposita lacerata sunt et gladiatores iterum fluebant. Hic puer dentes puellae excussit, et in ultionem aurem praecidit. Maximo ira iniecta, rodere se invicem coeperunt. Hitler valde probaverunt:
  - Et cur non maiorem eu disponimus. Vel hockey, ut interesting!
  Borman promisit;
  - Tribus diebus hockey in hoc loco erunt! Populus meus omnia cito faciet.
  Tituli gavisi sunt;
  - Ut frigus, sanguine hockey fruere. Ita, et in eu, carbones spargere super terram pulchrum esset, ut teneras puellares calcibus ureret.
  Bormann respondit;
  - Sic nunc facere potes! Tormenta iam parata sunt, tantum restat ut carbonibus onerentur!
  Tituli latrante:
  - Fac ocius!
  Bormann imperare coepit, Himmler;
  - Bona res haec est virtus!
  Hitler statim vigilabat:
  - Quid narras?
  Himmler explicavit:
  - Dico, potestatem servos et populos in servos. Dat facultatem excellentiam nostram sentiendi. Estne magnus Fuhrer?
  Tituli constat:
  - Ita sane! Et vici multum, sicut in via, et tu! Sed quid est potestas - servitus honesta?
  Himmler respondit:
  "Quandoque haec via mihi videtur, sed tamen honesta, non indigna, et magna differentia est!"
  Hitler respondit:
  - Hic es miro iure! Etiam servi liberius tempus habent quam me! Etiam nunc, quasi ludus, cogitat Fuhrer!
  Bormann vociferatus;
  - Gloria sapienti Fuhrer!
  Hitler manum elevavit.
  - Utinam scires quam fessus sim omnibus his laudibus! Interdum vis critica.
  Goering locutus est;
  - Ita post omnes non pro illo Fuhrer! Ipsam perfectionem in vultu tuo reprehendere possit quomodo nescio.
  Hitler obiicitur:
  - Non sunt perfecti homines! Vita multiplex et multifaceted! Hoc illud est quod censes, Goeringe, quod erravi ne Britanni ad Dunkirkum conficiendum permitterem.
  Reichsmarschall respondit:
  - Ita tamen, me fefellit: occasionem dedi Britannis evacuandi! Ceterum efficacior mea aviatio fieri potuit.
  Tituli gavisi sunt;
  - Dixisti et erravi! Sic reprehendis Fuhrer. Ita putas eum omnino infallibilem esse.
  Balbus Himmler:
  - Non dixi omnino!
  Hitler Reichsmarschall percussit maxillam:
  - Surge in mensa!
  Euntes inviti conabantur ascendere, sed lapsus et faciem vulneravit, a yushka fluxit;
  - Mater! - Dixit Reichsmarshal.
  Hitler snorted contemptim:
  - Mamma non servabit te! Bene, vos guys tarde adiuvate!
  Viri SS Goering apprehenderunt et eum in mensa impigre projecerunt. Euntes advolaverunt, rumpentes scyphos vitreos, et prostraverunt fercula. Facies eius pinguis in pulmentum incidit et Reich Mareschal clamavit;
  - Oh oh oh! effodiunt oculum meum!
  Hitler chuckled.
  - Hoc est quod schmuck debes! Cur puellam non saltas.
  Duodecim graciles puellae musculares in lites lavandi trans mensam cucurrerunt. In mensa pedes nudis pedibus insilierunt et simul non oblitus est Goering calcitrare. Hitler linguam suam coniuctionem pressit.
  - Ita bonum! Da hoc stercus scarabaeorum calori aliquo!
  Himmler suadet:
  - Similior aper!
  Tituli latrante:
  - Et adhuc cum consilio scandis! Fortasse vis calcari una cum Goering! Bastardus admodum est!
  Himmler respondit:
  - Paratus sum ad quidvis placere Fuhrer!
  Hitlerus Reichsmarscallum naso arripuit, eum destruxit, eius olfaciendi apparatum comminuit. Tunc clamavit:
  Non audes resistere, ego te iaciam!
  Himmler collum relaxavit, et Hitler eum in acetaria libenter infudit. Eodem tempore Fuhrer chuckled;
  - Id quam frigus evenit! Im 'iustus cursu!
  Tum Hitler animum ad stadium convertit. Plures iam duodecim interfecti et debiles fuerunt. Undecim viginti pervenit viginti! Fuhrer placuit:
  - Valde vehemens pugna, ex industria non potes imaginari!
  Bormann respondit;
  - Ac potissime honest! Valde solertissime duas turmas delegimus!
  Hitler quaesivit:
  - Et quis est hic?
  Bormann respondit;
  - Ex diversis regionibus! Hic internationalismus ostendimus! Sunt Russi, Poloni, Belgae, Batavi, Galli.
  Tituli interrupti sunt:
  - Tantum non sunt occaecat!
  Bormann respondit;
  - Erunt plures! Numerus secundus in progressione occaecat iustus est! Sic tu mi Fuhrer placidus esse potes!
  Tituli delectati sunt et ingenui delirium passi sunt;
  - Negrones sunt bonae! Diligo, cum occaecat ut necatur! Negrones sunt parasiti - asini suis medicamentis pleni sunt! A Nigro simia peior est, sunt homines, non aliquet!
  Himmler notavit:
  - Et tamen Negrones quanto magis obedientiae sunt quam Russi! Hoc magno Fuhrer negari non potest.
  Hitler adnuit.
  - Stultitia humilitati appropinquat! Animi ad nequitiam vivacitas!
  Himmler constat:
  - Nihil est quod contendas! Sed in orphanotrophiis satis potest eligere natos acerrimos et fortissimos, etiam Russos, ac deinde eos mittere in familias German!
  Hitler respondit:
  - Esto consentiens! Tantum necessario cum capillis flavis et oculis caesiis! Pro gloria Fuhrer!
  In pugna gladiatorum, tandem metae inciderunt, puella cruentis duodecimum metam laceravit, ac deinde ipsa in agonia contrusa cecidit, puer machete scapulis inter scapulas haesit. totus ager rubet ex abundantia sanguinis fusi, nudique pedum vestigia multi. Bormann solemniter pronuntiavit;
  - Pugnatum est! Superstitem turmam vitam damus et annonam additis.
  ss homines in campum exilierunt. Ignem pueris aperuerunt, statim pueros necaverunt. Unus ex illis vere tractavit laedere SS militem machete deducendo. Caeteri omnes caesi sunt. Puellae quoque graviter vulneratae ablatae sunt, et solae quae minores iniurias acceperunt ad castra remittuntur. Ita secunda pugna finita. Fere sine intermissione tertius coepit. Hoc tempore Bormann non fefellit, decem nigris contra decem alba pugnavit. Adulti calvi rasi, et oleo illiti, gladiis et scutis armati. Nigritae pennas albas, Europaei caeruleas habebant. Hitler notavit;
  - Et quid erit, ut videtur, interesting pugna? Qui dixit albus populus non potest facere quicquam! Obiter, cur non ponimus sponsiones. Oblitus sum, sed nemo me admonuit!
  Bormann confusus;
  - Eventus pugnae armatae non sunt, ego Fuhrer offendere nolui! Ideo te non admonui, te duxi...
  Hitler utrem arripuit et totis viribus egit Bormann feriens caput, stridensque ululatibus ibat;
  - Et hoc me pecus fallit!
  Interim tuba canebat et gladiatores albi et nigri collidebantur! Sensit sicut terra nebat!
  . CAP
  Alisa Selezneva vix noctem exspectabat cum dormire poterat. Et videre in somnio aliquid vere lucidum et jucundum et heroicum. Somnia autem hic tam verisimilia sunt, quam a rebus discerni non possunt.
  Genus matrix cum centum centesimis praesentia corporis, et maxima realismus.
  et tam mira sunt somnia.
  Milites fortes iam extremam Berolini pervenerunt, quae ab Exercitu rubro expugnata est. Una ex antiquis castellis, recentioribus munimentis aucta, adhuc acriter pugnabat, copiae Sovieticae altius in arcem urbem irrumpere conabantur.
  Et fumus plus ac ferociores videbatur.
  Alisa Selezneva paulum ex vulneribus recuperavit, sed non velocissime currit, adhuc infirmitas in cruribus erat. Justum radiophonicum rettulit copias Sovieticae et Americanae in Albis convenisse. Fraternitas facta est inter milites.
  Bellum, saevum, refrigerans, jam ipsis metam erat. Sed exactus admodum finis vigorem dedit, vires peperit.
  Puellae in fragmento tectum ascenderunt et inde castellum venari coeperunt.
  Muri erant immanis, omni scrupulo notati mediaevorum aedificantium.
  Multa odii sclopeta, machinae sclopeta et mortaria. Etiam aliquo modo occurrerunt Jagdtigers lateribus rarius armatis obductis et puppi solidatis tabulis concretis.
  Haud facile est accedentibus, quamvis pertinax Ils in caelo apparuerit. Apparent conati graviter armati bunkers.
  Alisa Selezneva notatur:
  - Hoc castellum munitum est, spurium!
  Angelica vexantur:
  - Iustum est, adhæsit! Sed multo peius est nobis.
  Alisa Selezneva suggessit:
  - Fortasse propius a centro. Ibi plura scuta invenies.
  Angelica post auriculam subtilissime nudis cruribus impingebat digitis pulsantibus venuste;
  "Primo, rumpe instrumenta optica Jagdtigeri, et tunc movebimus ad centrum, et venatio magna erit!"
  Quondam columba nivea, ex igne atram deflexit, et apparuit sicut corvus. Et in caelo, pruina stellarum per fuliginem timide apparuerunt. Hic est mundus sine optimo... Etsi quid est optimum?
  Alisa Selezneva notatur:
  - Optimum in mundo est quod numquam potes dicere - peius non potest!
  Angelica, queue ab Arbakan, inserta;
  - Quid est malum in mundo, iustum in bello, et post victoriam non melius!
  Puer Maksimka, qui se ad illos exsiluit, clamavit:
  - Quid narras. Hostes nostros iam lacus secantes!
  Siquidem a spiraculis longi et crassi rostri, conchae cumulatae ceciderunt. Quattuor Jagdtigeri erant, tres e longinquo spatio desiderabantur, et quartus T-34-85 dextra in eruca sinistra percussus est. Ab ictu triginta chiliogrammatis proiecti, scutulis vestigiaque abscissa sunt et currus ipse paene reversus est.
  Angelica sibilabat magna.
  - Id veru. Bene, perspectiva eorum potes podere?
  Alisa Selezneva non satis confidenter dixit;
  - Infirmitas in digitis, manus tremore ... Non sum certus.
  Angelica despectione srepsit.
  - At tu adhuc homo Sovieticus es! Scisne quid populi Russici capaces sint?
  Alisa Selezneva, in molestia, se in mento cum sclopetis petat;
  Omnia praeter stultitiam!
  Niveus bellator oculum dextrum coartavit et petere coepit. Jagdtigeri speciem minacem - praesertim loricam frontalem, larva sclopetis, eique similem rostro porcino. Sed paulo altius periscopi et fistulae. Id ubi plantare debes!
  Alisa Selezneva intendere conatur... Finge glandem quasi filiam nubilem. Et sponsus eius prope chiliometrorum distantiam visus opticus est. Etiam eget efficitur est...
  Iagdtigeri iterum respuunt, una e T-34-85s turrem percusso accurato pulsat... Et puppis cum inertia progreditur. Phasmogoria!
  Alisa Selezneva susurrat:
  - Bene, Mater Dei et Georgii, te adiuvat ut resinam de Gehenna sorbere! - puella leniter urget felis.
  Angelica inclementer sedet amico suo ac trahit in humero:
  - Quid narras. Visne cum resina bibere Mariam virginem?
  Alisa Selezneva vocatam manum suam, fortis sicut manu fabri ferrarii deicit et declarat:
  - Sic ego praegnantes cum fissura ventre memini, et infantes ab umbilico suspensos, volo omnes sanctos.
  Angelica pontem naso eius tibus tibus fricabat et fremebat - "malum omen";
  - Ita diu cognovi. Etiam in schola exposuerunt nobis cur non sit Deus - si Deus permittit tam tartareum mundum, tunc qualis ille est Deus?
  Alisa Selezneva giggled respondens, indicem digitum dextrae manus perfide eluxit. Puella adligat et equi cogitata colligere conatus est. Dolor sagittis. Cogitationes autem alicubi ibant ad latus, et usque ad fundum.
  Alisa Selezneva recte dictum est:
  - Et quid nostrum otium sine bello? Vere amet! Cogitant homines robots? Et sumus ludi et hilares Omnipotentis filii .
  - Nec malum! - Angelica. - Hem, cur non iacis?
  Alisa Selezneva connivuit stultus:
  - Digitus ictus est... possum desidero.
  Angelica hic canit;
  - Adfui primum, secundo paenituit, ac tertium ammisi, quod patruus cecinit.
  Alisa Selezneva carmen continuavit:
  - Musica ludit, tympana pulsant - vigil Fritz ad coemeterium ducitur!
  Spina Jagdtigerorum variae efficaciae fuit, sed cum ictus omnia ordine diruit. T-34-85 accensus et ictus moventur, quin etiam scuta cogitabant. Tamen, experire, talem colossum proba. Unum verbum - Nazi fakyu!
  Iam IS-2 suum recepit "deversorium", turris torquetur...
  Alisa Selezneva felis trahere conatur, sed digitus eius flectere non vult. Tum tumet, ac puella adeo muta est.
  Hic autem Arkashka Sapozhnikov, ut semper amicam suam in arduis sustentare cupiens, maximopere cantare coepit:
  Mundus mediocris fabula potest esse malum
  Post omnes, magica etiam duplex!
  Omnia videntur bona iuvenibus
  verum volo; vivite in honore praeclare!
  
  Sed alicubi troglodytam texit retem;
  Foedus malus insidiatur!
  Nos agatur diu AMBULO
  Nos exspectant ut sint probati, non nugae!
  
  Fortasse muscus valde asperus;
  Hem, aqua lilium pro laqueo!
  singultus de nubibus sanguis;
  Pro luna graminum lucet corsair!
  
  Sed amicus meus elf levis est;
  Cincinnati amici auro fulgent!
  Famulus dixit - puer non pereffluamus;
  Extenditque manus teneras!
  
  Dal elf buddy gladius lectio,
  Lunge, repere, varia opposuit!
  Ut truncus vitae in malo non abhorreat;
  Das maga duas rosas!
  
  faber ferrarius pumilio machaera ementitus est;
  Ille mihi subridens arridens;
  Vis in bello praeclaram finem ;
  Necessarium est amicos esse cum corporis cultura ardenter!
  
  Quadraginta rivi in disciplina permanent;
  Ac tandem, liciis mihi obediens chalybs factus est!
  de ligno nodis prius excidit;
  Bene ergo fies nobilis bellator!
  
  Hic pugnae subit; cum dryadales
  Troglodytae et ghou cum illis fremunt!
  At mihi exercitus familia est;
  et nulla est cupiditas in pugna detrectare!
  
  recordor motus, mucro.
  Ghoul purpureo strangulatus malus!
  Dedimus creaturae ferrum validum;
  Nos mundum, mundum et novum aedificabimus!
  Puer canebat, et Alisa Selezneva mutabatur ratio, et medium adhæsit, digitus longus nudo cruris cani sclopetorum sniper.
  Celeriter Iagdtigeri caecutiunt, ac deinde unus e exclusione aperitur, caput rasum cum nigricante super oculum dextrum protrahendum.
  Angelica organice impulit suos amicos in crure ne eam emitteret et se accenderet... Sed ira ad pauperem adiutorem evasit, glandem crassam velamen ingentem auto- remisi tormentorum intulit. Nazi frigidis imperavit sanguinem, et iterum accensis sclopetorum ac ... Alia triginta quattuor turrem suam amisit, superba carinae exserta.
  Alisa Selezneva infeliciter, quasi pantherae cauda ambusta, amicum turpem stimulum calcitrare conatus est. Itaque impetum suum movit in scandalum clare collocatum;
  - Cur albus es?
  - Quid agis? - Alisa Selezneva fulgur ex oculis eius sapphiri accensus. - Pugnamus pro communi causa, propter salutem et felicitatem omnium progressivorum hominum, et igneus diabolus invidet amico suo, quod Nazis magis exterminat ac protrudit.
  Confusi sunt Angelica et statim invenit;
  - Culicem quoque pepuleram tibiis tuis. Iam nimium sanguinem perdidisti, et spurium adhuc sugit!
  Alisa Selezneva male occultata ludibrio amico corrigebat:
  - Culex spurius non est, arthropodibus est ignoramus!
  Angelica , respondens , niveo angelo canendo linguam suam ostendit ;
  - Do scientiam, cum in spe... Quod gradu domini ignoro tribuetur!
  Arkashka amicos interpellavit ac etiam in facie alapam rubram dedit, quae talem impudentiam puero ut condonavit non expectavit;
  - Ita iacis ac strepitis, ut feminae in foro!
  Angelica respondere conabatur, sed iuvenis speculator etiam motus serpentis prehenderat et retro insiluit. Igneus autem dyabolus plane ignoscere nolebat et statim post eum irruebat. Puer per labefecit, braccis genu longitudine, nudis pedibus. Angelica post se est.
  Alisa Selezneva switched ad range fusa. Quid si bellator suus digitis uti instrumento uti debet. Ceterum tam sollertes ac flexibiles sunt, ut eam non peius manibus tractare possint.
  Caput rasum fascisti ab accurata glande inter oculos scissum est. Hic potius intuitus et connexio cum terra est, quae vim vulneris medendi praebet.
  Alisa Selezneva tunc forte centum annis putabat, cum posteri bene nutriti de eorum adventures legent, multi eorum putabunt: "stultorum discalceatorum". Discalceati ruunt, super spinas, assulas, lateres, lapides et ignes fractos ... Forsitan pervertit masochistic etiam dicturus est.
  Et non sciunt terram, etiam Germanica per nudum solum, eis vires vere magicas tribuere, ex quibus vulnera mire cito sanant, energia fabulosa manat, ac praesertim aliam omnino rerum materialium perceptionem. scilicet perceptio quae eam fecit sniper superhumanam. Necnon Angelica in via, hic, etsi non sine difficultate, puerum comprehendit et in brachii longitudinem tenet. Etsi Arkashka Sapozhkov non iam tam parvus est, et valde nervosus, castelli naturalis est cum vita obduratio.
  Puer calceos utrosque fere non agnoscit, quamvis in gravi gelu viginti graduum ipse et Alisa Selezneva, plus quam una et dimidia, maxima duarum horarum, in nudis pedibus modo stare non potest. Et tunc movendum est tibi, et insidiae tibiae in frigore cito et gravissime obrigescent ... . Angelica vero pernoctat, capite condito in nive et simul in una lavacra secta, vel etiam in pantiis tantum. Nihil, etiam cutis non vertit caeruleum, quasi regina nix est.
  Alisa Selezneva sperabat se tandem posse ad similem casum indurandi. Ante bellum in familia non paupere vivebat, pater eius caput regionis exsecutiva, mater fabrum oeconomus erat.
  Tempus evacuandi non erat, et parentes videbantur evanuisse ... dolor in quo Alisa Selezneva a flatu fluctui fere versabatur, et rotae cum shrapnel excisae sunt.
  Pueri igitur simul erant, tunc adhuc auctor erat, versus orientem versus.
  Sed tunc pueros demittunt, qui sine adultis pugnare constituerunt... Puellae post eas sunt.
  Itaque finiuntur in regione occupationis.
  Dura puellarum vita erat. Alisa Selezneva, sola relicta, laborare debebat ... Et hoc est infernum vivum, etsi ... Fortunate, parentes puellam nimium non spoliaverunt, in labore corporis expertus est, sed non ita exhausit.
  Et operarii laborantes propter duas tertias partes diei ... Nempe, vere, aestate et autumno, Alisa Selezneva, in hac re et virtuali machina matricis Hypernet, didicerunt in habitu xylino et nudis pedibus ambulare. ut omnes fere pueri occupati. Etiam familiae vigilum et seniorum quam maxime modesta esse conati sunt.
  Alisa Selezneva autem, tamquam conscius ab initio, hospites cum subterraneo quaerebat et hanc vel illam assignationem adimplere conatus est.
  Puella, crine niveo et facie angelica, ad munus nuntii seu speculatoris optime accommodata erat. Egregiam memoriam habet, novit Germanos et Anglicos etiam dentes resilit, et videtis talem ut nemo putet puellam Fritzam perlaturam esse.
  Alisa Selezneva oppressit parvulos suos, diu ambulando per justos viarum obduratos, et omnia animadvertit... Sed ibi non cessavit. Horum spumam necare voluit, praesertim cum verberaretur, furem errans.
  Quin igitur explosives aliquos in sporta adduxeris?
  Sicut speculator, olim potuit imitari "Tiger Regius", quae in Minsk reversa mense Decembri anno 1943 venit... Id cum puella satis multa concrevit, in pruina tantum in nudis pedibus calceis erat. canes punitores in tunicam pellicem lacerant, sed ... Usquam, ne sternumenta quidem illa, quamquam tremebat, post Decembrem noctem valida erat.
  Pellentesque a erat ac magna consequat volutpat. Brevi tempore, dux inter pugnatores factus est. Erat autem non solum exactio rerum accuratio, sed etiam venationis instinctus.
  Verum, Alisa Selezneva categorice noluerunt eleifend et mulieres occidere ... Forsitan ideo non properabant ut herois ex ea!
  Nunc autem omnes, qui e fodis caput haerere conabantur, ad oculum demonstrandum erat, aetate et fascistae induratis. Et non misereberis eorum...
  Sed fortuna Angelica suam invidiam ulcisci statuit, et ruptio proiecta explosa est. Arkashka ne exarati quidem fuit, sed igneus bellator percussus non male incisus fuit. Pectus ejus plura fragmenta confixit, brachiis cruribusque percussis, ac vel leviter usque ad templum ejus incisum.
  In pectore et scapulis graviter dolet, sed Angelica usquam surrexit et recta manere conatur. Simul ac maledictio;
  - Hic sunt diaboli! Hitlerites qui non cognoscunt sensum proportionis! Aut praecipua pudor!
  Inlaesus, nisi suggillatis, cum ab flatu defluentis undae, Arkashka cavillator notatur;
  - Et inpensa pudoris SIC - operculum sume!
  Puer ludibrium despiciens. Angelica enim fere nuda erat, uniformis eius abscissa et abscisa, et sanguis ab ea manabat. Corpus eius in tota sua pulchritudine conspicuum fuit. Musculi valde, sed etiam feminini simul, musculi sunt sicut filum, venae et tendines acerrimae agunt, et videtur hoc signum ferreum Amazonis fusum esse. Animai simul Martem Arem.
  Alisa Selezneva sibilavit:
  - Proh! Bene, accepisti!
  Angelica indulgenter risit.
  - Valde fortis sum caro! Quae mors Germanico magna Russis! Noli timere "Nive alba", tantum me defricatus erit, sed me non effundite!
  Alisa Selezneva dixit:
  - Nostri pedites ferroque, tristique equites iam in castra irruperunt. Nunc quid hic aut in urbe venamur?
  Angelica subito ad puerum conversa est;
  - Et quid dicet Arkashka?
  Iuvenis speculator, flavis crepitibus quassans, et premantanti sient pugno articulos prominentes, fortiter dixit:
  - Nempe Berolinum, alioquin Hitler sine nobis captus erit! Piscator loca non pervia sed utilissima quaerit!
  Alisa Selezneva aliam Fritzam haerentem e turri quae testae superfuerat exuit, attritu inciso, sed iam paene clauso solo, declaravit;
  - Et quod? Nichil est ova excludere prope glaciem ... Locus calidior invenire debes!
  Arkashka ferventer cecinit;
  Patria anima, cor devovet -
  Totum corpus tuum in proelio cremate sine vestigio!
  Dignitas et honor observatio, die;
  Mundus ante - iam pugna desaevit!
  Angelica scapula pueri nudum plausum cum manu callida. Arkashka pressum suum accersivit, demonstrans tegulas. Constabat pondus nactus mox in iuvenem fortem ac decorum fore.
  Alisa Selezneva suggessit:
  - Non es pellentesque, Arkashka, fortasse paulum a nobis migrabis... Cum speculator es, explorare fac!
  Puer offensus est;
  - Putasne me onus alphabeticum?
  Angelica rixam interrupit;
  - Arkashka nos praecurret. Hunc sequimur similes, anseres in striis.
  Statim terminator puer consensit;
  - Suus 'venire! Cursor iter...
  In ipsa urbe pertinax pugnatum est. Quaedam viae latae erant. T-34-85, IS, et tormenta omnium generum se- tudine. SU-C Speciatim. Hoc tormentorum auto-propellum triginta quattuor spectat, sed tormentorum potentiorum. Optima vastator cisternina putabatur, solum relative tarde apparuit, cum bellum iam arderet, neque tempus insignem ictum in proeliis tempus haberet.
  Ex parte autem Nazis apparuit piscina quae, si in tempore militari productio posita esset, proculdubio cladem Tertii Reich diutius moraretur.
  Quamquam quis vestrum, aspectum patheticum qui est hodiernam Europam popularem spectans, verisimiliter cogitabit, sed sub Nazis, gays et "nigris" libertas data non fuisset!
  Et hic est E-25 lacus, parvus, complanatus ut turtures longo pantherarum rostro. Accendit ex hoc sclopeto ad T-34, perrumpens alveum ex intervallo 2 chiliometrorum. Evidenter demonstrans utilitatem initialem altae velocitatis proiecti sub- qua- les, et situm machinae in machinam, et nautae in supinum.
  T-34-85 conchae aluntur in armaturae frontis crassitudine 150 milliumtrorum ad magnum angulum inclinationis rationalis et ricochetae ....
  Piscina triginta talenta honeste custoditur et non potes, impudenter.
  Alisa Selezneva, tectum domus dirutae ascensus, vigilias duas E-25s in pugnam agmine Soviet T-34-85s ingressus est. Germanorum currus agiles, discursusque celeriter exilierunt. Arma frontalis quidem impenetrabilis est. "Panther" cum tali notitia anno 1943 invicta esset. Et prope Kursk, Sovietae se recipere debebant...
  Sed E-25 non feliciter debebunt optimam piscinam secundi belli mundani fieri. Et duo currus non ita valentes prohibere quinquaginta.
  SU-100s currus armatos Fritz oppugnare conantur, sed Nazis vehicula suas e parte in latus iactant. Celeritas percussores: 700 horsepower pro XXX talentis ponderis, dat velocitatem decern, maxime in via. Duodecim anni in arca motore directe ascendentes sunt, non computatis aversae, quae in casu minae currus abire permittit.
  Sunt etiam quattuor tantum SU-100s, iaciunt, unum hit... Sed repercussu, armatura coagulo angulum maximum habet, et crassitudo honesta est... Fritz carros igne respondentes, sed capiunt.
  Alisa Selezneva, cuius index digitus dexter iam discessit, optica iterum frangit. Nivea virgo fremit dentibus, pugno minatur;
  - Hic tibi erit!
  Angelica tuetur acie. Sex T-34-85s in puppi percussi sunt, sed casu accidit ut vehicula ad servitium revertantur. Proiectum qua- les parvus est, muris densis, nec ita perniciosus. Verum, detonatio facta est in uno curru, et coepit vomere.
  SAU-122 accepit partem suam, et confossus est, et inflammata est .
  Alisa Selezneva ledo et in secundo, ridens malitiose ...
  - Sic nunc caeci sunt!
  Cana Diabolus dubitavit;
  - Oh est? Credis in eorum caecitate!
  - Non desidero! Nix alba rumpebatur.
  Ita ac nimis videntur! Angelica digitos in directum currus futuit.
  Revera, E-25s ad ignem, quinto quoque secundo, proiectum e canonibus semi-automaticis suis proiecerunt.
  Quanquam raro illiniebantur, ipsi accipiebant, sed ictum tenebant. SU-C itaque in corpora... incurvatus.
  Alisa Selezneva graviter admiratus est;
  - Num vere desidero... Inepti sunt, aut sic me vulnera afficiunt.
  Nix alba iterum accensus et eventus oculorum acutis oculos figentes aspexit. Angelica etiam ante oculos eorum iecit ... Sed nulla non tulit.
  Alisa Selezneva insusurravit:
  - Bullet, bullet accurate, sumus pro causa, pro Christo!
  Imo, non fallunt, iustum est quod perspectiva tutantur nimis crasso et vitreo genere armato. Nix alba satis cito intellexit... Et vestigia miraculi Germanici lacus a tasque inflantur. Ita cardo toto bitumen intrita est. Posset etiam dicere - absurdum! Lacus immobiles sunt, et in theoria circumiri oporteret, sed vehicula Sovietica calefacta longius progrediuntur, centia conchis...
  Cum multae hit, hoc multum levis ictus in caestu ad caput est. Ex tempore primum non excidit, sed paulatim cumulat, et talis res est ut technicae knockout.
  Ita arma scindit ex serie hit et saxum ... Quam ob rem inclinatio super-gravis vehicula non lucratus est in mundi cisternina aedificium. Tametsi praesidium summae classis facere posse videtur.
  Britannia tamen in stagno Churchill iter armorum muniendi, usque ad detrimentum armamenti sumpsit. Solus Aemulator machinae harmonicae pro portione (igni-armor-manoeuvre). Sed dictum porttitor lacus semper dictum. Tametsi secundum compositionem, E-25 bello altero mundano invictus permansit.
  Sed iam est "sepeliri". Alisa Selezneva et Anzhelika scuta mutaverunt et pedites, canones et Faustniks laborare constituerunt.
  Nunc milites in ipsa Berolinensi directe pugnaverunt. Multi fuerunt, multi pueri bellatores. Et puberes iam superioribus proeliis eiectos, iam omnes a decem aut etiam iunioribus mares convocatos.
  Puellae etiam pugnaverunt, etsi non multitudini. Tamen Hitler, quod monstrum erat, fautor non erat ad primas feminas mittendas, cogitans bellum rei mere virilis esse. Sed quantum ad defensionem capitis, possunt esse exceptiones regularum.
  Alisa Selezneva fundamentaliter vitavit jaculationem in pueros minores sedecim. Quanquam quidam Fritz inflati erant satis solerter faustpatrons gerentes.
  Multa damna in Soviet lacus et multum pedites fuerunt. Aliae domus paene cadaveribus pellebantur. Multa tormenta tormenta in Berlin, et MP-44 sclopetis oppugnationis efficaciter operantur. Dolia et extorta vapulant.
  Ignem efficacem ducere et copias Sovieticae. Hic rursus Elis invadit. Aeroplanum volvens impetum, et gravis ignis ab anti-arvertis sclopetis et tormentis machinae.
  Soviet sine mora munitiones uno iactu superare conantur. sed munitio firmata est. Hic capitur ædificium, vexillum rubrum superbe pervolitat... Et subito, ut explodit, parietes corruerunt, varios pugnatores opprimunt.
  Alisa Selezneva gravatus renuat;
  - Terrae fodinae radiophonicae reguntur. Sunt etiam agri mei qui sapros videre non possunt.
  Angelica sæpe et timide jaculans, torpens ex dolore, multis vulneribus, fremens irata, consensit;
  - Ita Fritz quaestiones creavit. Praesertim pro columnis piscinae... Hic, ut videtur, plateae plumbo et sanguine effundi debebunt!
  Alisa Selezneva, a quodam sene emissa. Demittit faustpatron, telum volavit, et ictum explosum, fasciculum pulveris sublato. Post eum increpuit, pede calciamentis quatiens (!) et avum ipsum. Vita eius dicta est. Et cruces ferreas judicans, gloriosus curriculum, erat etiam crux ferrea militis. Mirum etiam est quod talis EQUES Faustpatronem in arma elegit, quo pueri fortes saepissime armati sunt.
  Angelica specialia praeiudicia non experiebatur et iuvenem Faustistam, a tergo parietis nudatum, nudo pede iecit. Puer cecidit, fractum est os et clamabat voce magna. Canus diabolus, in occipitio perfectus, considerans:
  - Misericordia in bello, sicut puella publica, plus constat, sed satisfacere non potest!
  Alisa Selezneva respondit:
  - Solus homo cum spiritu vere excelso non dubitat misereri lapsis!
  Angelica despectione srepsit.
  - Hic es iterum nix alba lingua verberans. Non potes dicere aliquid smarter?
  Alisa Selezneva durius dixit:
  - Itane tandem virtus est puerum infelicem occidere?
  Angelica srepsit maiore contemptu.
  "Nonne tu puer parricidus es?" Et nunc adhuc puella minor es, non a viro osculata. Noli ergo saccos incipere, sed mitterent! Saepe et bene. Nec paenitendum cornicines, nec tui nec nostri milites levissime dolebunt!
  Alisa Selezneva, loco respondendi, statum suum mutavit.
  Et multi sunt pueri nudipedales, amore patriotico impetu Berolinensi ad defendendum occupati. Aliquando non sunt optime armati, sclopeta, fausts, cocktails Molotov, sed pugnant perdite. Sed collectiones puerorum iam visi sunt - a militibus Sovieticis colligati.
  Hic vero unus puerorum tunica lacerata, elevatis manibus, quasi in deditionem venit. Pallor, macilentus vultus, cruentis melis, depressis genis, asper, desperationis plenus.
  Soviet milites manus ad eum extendunt... Puer aliquid traxit et statim cum fremitu exploditur! Fragmenta longe volitabant, et fragmenta carnium cruentarum.
  Alisa Selezneva sibi putavit quid haedus Germanicus in fine susurravit? Oratio ad Matrem Deum vel Infernum Monstrum Adolf Hitler? Quid ille somniat in ultimis secundis? Quid meministi?
  Angelica tristis dixit:
  - Hoc nos avocabimus a mala consuetudine capiendi catulos bestias. Vide quomodo affectionem intelligunt! Non opus est totam gentem German!
  Alisa Selezneva constanter obicitur;
  - Minime! Non recte! Gens Germanis magna atque ingeniosissima. Et si degeneres sunt inter eos... - Nix alba, videns socium suum in sclopeto ducere puellam in gunpoint, eam in latere futui. Non audes puerum occidere! Ea bona est.
  Angelica saeviter, quasi esuriens et vulnerata (et revera vulnerata est!) panthera abripitur. Odio aculeatus est aspectus eius.
  - Non vides, puer in nostros milites mittentes!
  Alisa Selezneva constanter obiecit, dolium sclopetis inter rotundum et plena puellarum ubera iactans;
  "Tunc mitte me!" Cum eodem prorsus modo in eius locum fecissem, caput Matris meae defendens!
  Angelica maledicta.
  - Sebo teneritudo! Sed cur non misertus es senis, cum equitis cruce, ut multi alii?
  Alisa Selezneva incunctanter respondit:
  Quia hoc bellum est! - Ac praecessit Angelica, haec addidit. - Et bellum sua praecepta habet - Milites liberos non occidunt! Haec regula sancte observatur in omnibus operibus venereis!
  Ignis diabolus latrabat respondens;
  - Noli te figere! Iaceo melior olim populus. Non amo te senectutis!
  Alisa Selezneva caput libenter annuit;
  - Hortulanus nemo considerat, qui vetus amputat, decrepitus monstrum figit. Sed surculos perdere est zapadlo!
  Mutationes in pictura pugnae factae sunt, "Salamandrae" in caelo apparuerunt sicut culicibus in igne. ILs Sovieticos toto furore aggressi sunt, ex triginta millium tormentis emittentes. Gubernatores Sovietici pugnam ceperunt.
  Alisa Selezneva prioritates suas mutavit et sagittas in machinis volantes commutavit. In genere, aircraft, etiam si monoblock sicut HE-162 est, currus carus est, eiusque interitus pluris est quam pediti vel etiam ministro SS.
  Verum hic patuit campum institutionis gubernatorum Germanorum ignobilem fuisse. Probabiliter, incipientes qui vere nesciunt regere et mittere pugnant. Attamen imperiti curatores variis acibus peritis diluti sunt, qui magnam molestiam attulerunt.
  Praesertim cum fusa ad humilem maneuverabilem Ilams. Sero autem erat opertorium pugnator. Nisi forte etiam PE-2s quod in gradu imperatorio uti conabantur.
  Alisa Selezneva, duos advenas confodiens, ignem eius in aces conditum coacervavit. magni momenti erat: quotquot voltures evellere quam maxime, ne infantes Russorum orphanos dimitterent.
  Eodem tempore angelus niveus tam validam elevationem spiritualem expertus est ut cantaret in summitate pulmonis sui;
  Quid est officium Matris?
  Labor est qui nobis gaudium dat!
  Gaudium trahimus - inspiratione;
  Nonam tempestatem undam non curamus!
  
  Vehementer enim patria cor verberat;
  Quisque eget pro ea!
  Et tunc veniet mirabilis fabula mediocris;
  Ubi in amore unus tantum est lepus - leo!
  
  At leo non subito factus est timidus lepus;
  Animos obliquas modo adduxisti!
  Pati non habemus, pati;
  Nubes auferunt - radium aureum scintillant!
  
  Nos puellae rodunt fortes;
  Pugnabimus, saluta patriam!
  Post, tantas animi viresque habemus;
  Quos psalmos Archangeli cantant!
  
  Hoc est de virtute, de honore;
  De amore sacro, non carnali.
  Erimus cum Deo in perpetuum simul;
  daemonium desperato desideria tollite!
  
  Pro me, Christe, magne Bellator;
  Is est pro iustitia, benignitas!
  Immo multum sanguinem effudimus
  Paenitet me de vita cecidisse quam non relegere!
  
  Sed damna numerare non debemus;
  Dominus omnipotens resurrecturus sit omnes!
  Larga dabit, mercedem ;
  Confortate virtutem nostram, gladium et scutum!
  
  Fortis quidem immortalis est;
  Continet nucleum huius vitae!
  Veniet fortuna nobis, crede in eo;
  Frange furorem adversarium!
  
  Mundus interdum est sicut infernus;
  Nullus ordo, conscientia, amor!
  Amarus, aruit cerasa;
  Statera tota - tenebrae minuses, zeros!
  
  Sed mox in Terram veniet felicitas;
  Homo est creator suae sortis!
  Erit vita et mors in virtute magna;
  Quod maiores non potuerunt faciamus!
  Alisa Selezneva, sine ulla exaggeratione, historiam fecit, notis evulsis, quasi in suturam machinam cum offa audacia, potentissimi pugnatores Luftwaffe, et reliqui gubernatores Germanorum, amissis ferociae animi reliquiis, in timore se receperunt. .
  Solae hoc momento puellae iterum aggressi sunt. Duo proceri viri SS et duo pueri fortes e Hitler Iuventutis ad eos obrepserunt et ... Loco adhibito ardore nimio bellatorum ad scuta in aere mittentes ut snipers ex insidiis mitterent, eos vivos capere decreverunt. . Vel forte fabulosa pulchritudo, quae propter puellarum vulnera et lassitudinem magis amatoria facta est, captivorum usum ad suos usus incitabat.
  In casu autem petulcus ictus in occipitio debilitata Alicie, quae in ecstasi statu erat, diu tunc Fritz in alta Angelica irruebat.
  Sed igneus diabolus, etiam graviter vulneratus, mansit periculosissimus adversarius. Reflexive ad inguina verbera immanis viri SS. singultus, os patulum, defluentem effudit, et hoc cadaver ad tectum evolavit. Quomodo in lateres inruerit...
  Angelica, evitans iactum alterius fascistae, eum percussit cubito in dextro mento inferiori, angulo versus centrum. Cum ferrum tale est, etiam leni ictu pugnem magna textura pulsare potest. Et Angelica eius munere, tortuosis corporis, et contortis humeri.
  Maxilla crepuit, Nazi in altum cecidit, pulso paene fatale. Duo pueri a Hitler Iuvenis cum glande quercus inaequaliter ora exhalabantur, exhalabantur;
  - Oh, heros Rush!
  Tunc irruerunt in eam, scopas sapper vibrantes. Post duos gigantes, eleifend qui nullam maiorem quam quattuordecim vel quindecim spectaverunt, FORMIDULOSUS non videbatur. Verum, glandes glandes in torquibus hanc florem seu mandatum fuisse dixerunt. Si Angelica miles regularis, hi pueri minae essent. Mulieri autem Sibiricae ferreo candente et plumbo indurato semina haec sunt.
  Angelica motus dolosum fecit, amicusque crure in modum flabellum aduncum vertit puerum, volavit inverso, coruscis ocreis in clavos e ferro. Discalceati loci plane non sunt. Sed puer alius eam pede pellere conatus est, sed plane non feliciter, cum ipse avolasset, dorsum eius graviter crepans. Angelica digestus;
  - Haec est ars Rush-heri!
  . CAPITULUM 20
  Alisa Selezneva graviter ingemuit. Quam diu sedere potes in catena sicut canis talis. Et cum ipsa et pueri iterum catenas tere conati sunt, SS homines iterum irruperunt. Coeperuntque pueros cum Flexilis baculis nudis calcibus percutere. Percussus durum est et, hoc tempore, plantas penitus repelle. Alicia sentiebat sicut globulus trunci demissa in nudo et rotundo infantis calcaneo. et omnia discussit circa eam dolorem. Ictus ad calcem ex toto adductius adhibetur, et nudi pedes peculiari arte figuntur. Et Alicia sentit sanguinem e vestigio ad occipitium impellentem.
  Et quomodo explodit, sicut vulcano pulsus in venis.
  Pashka affixus est, sed post alium ictum clamare coepit. Beat elit.
  Plantae infantium intumescunt et caeruleae convertuntur. Deinde aliquando sanguis resonet.
  Ad extremum, nudis turgidis, cruentis pedes infantum, facibus adferunt ignem.
  Et postea, dolore concussa, pueri et puellae conscientiam perdunt.
  Non ad sensum, sed ad sensum relicti. Hactenus daemones fascistae non sunt eis.
  Monstra autem phantasia non sufficit. Capta ex futuro, Fritz studere conantur, sed non sunt prospere.
  Probabiliter tamen dux Tertii Reich credit se sine gravi futurorum armis alterum bellum mundanum obtinere posse.
  Quid colosseam habent fiduciam sui.
  Adolf Hitler, saliens sicut lepus insanus, nuntium capiebat a fronte orientali, aures cito movens. Augmenta Germanorum provecta iam Borysthenen attigerunt. Utens utilitate mobilitatis, Nazis confidenter in medium progreditur. In aquilone etiam res bene gestae Rigam ceperunt fere sine certamine. Ad meridiem quoque copiae Sovieticae magnae copiae circumventae sunt. Columnae lacus ad Zhitomir perruperunt.
  Fere initium belli ex animo factum est, ut dolis iterum ludere posset. cum fascist ducum congregentur. Bormanum indue- latum alteri exhibet.
  - O maxima mea Fuhrer!
  Hitler exclamavit:
  - Quid murmuras?
  Rostrum Bormanni erat valde obtusum et flavum, immo simile larvae Sinicae;
  - Ut semper, Magno Fuhrer laudes canimus!
  Tituli digiti sui instar sex in naso abripuerunt;
  - Paululum cantate, aspice moron!
  Fuhrer de mensa placentam proiecit, eam cum caliga pressit et minaciter fremuit;
  - Calvus canis lubricus!
  Bormann se quadrupes exili;
  - Canis mordet, nisi e vita porci! Tantum a vita, a vita porci, canis mordet!
  Tituli concesserunt:
  - Imo, non habes aspectum dolosum, oculi tui non mentiuntur! Bormann scurram esse vere dicunt!
  Prorex Fuhrer grundivit, dum lingendo linguam suam cremor;
  - Ego mu-mu! Non intellego! Crepito tantum amat!
  Hitler in facie Bormann posuit tabernus suum, soccum rectum in nasum percussum, quod lycopersicum lycopersicum quasi praeripereum erupit. Quod ludibrium Fuhrer interrogavit:
  - Bene, visne clubhead?
  Bormann questus:
  - O magne Fuhrer, quercus symbolum sapientiae!
  Tituli contemptim sudantes insanissimas ineptias ferebant;
  - Russi! Forsitan et inferior gens quid sit. Fere Sclavi ne ex simia quidem, sed asinus cum ursa venerunt.
  Dixerat Speer;
  - Docti nostri modo elaboraverunt cum ursa genome et eius translationi in organismos vivos.
  Hitlerus acriter vertit, specula in Idola Generali pulsans. Exilivit abrupte et iterum resedit.
  - Ku-ku! Fuehrer meus!
  Hitler exsibilavit:
  - Et quid sequitur?
  Speer risit.
  - Transplantatio glandulae pituitariae ursi aucta est robore corporis vincti, vel potius vincti, Ter.
  Hitler clamavit cor-rentingly:
  "Vides quid mihi cum maximo ingenio ascenderit!" Propter sapientiam meam milites Tertii Reich absolute invicti erunt! Cur, cur spectatis, cur nos non laudant!
  Fuhrer comitatu latrante in voce:
  - Heil Hitler! Heil Hitler! Zind Heil!
  Nazi numerum in humeris Bormanni sedit, cum fortis sit guy.
  - Sum maior Fuhrers! Ingenium praelucet solem, stellas et lunam luce sua. Ego sum qui ædificávi Lunam, et scribetur in ea, in Germania. heil!
  cantavit Bormann;
  - Iam scriptum est! Castra ruinas Kremlin florent, nulla melior Olympia hee-hee et ha-ha!
  Hitler expressit:
  - Bene, ascende equum! Imo debilitas apri!
  Bormann genibus rigidis assurgere temptavit. Tituli clavum adamantinum e sinu traxit et vicarium suum in asino adhaesit. insiliens Bormann exsiluit, levavit Fuhrer;
  - O magne Adolf!
  Goering, qui semper notavit suam cogitationem altam, suggessit;
  - Verbum magnum nimis vulgare est.
  Tituli acute convertit.
  - Quæ ait?
  Adeps Reich Mareschallus balbutiens respondit;
  - Magnus Fuhrers, omnium temporum et populorum supergenius, debet esse aliquid altius quam tantum magnum! Oportet esse aliquid speciale et singulare in ea! Tale quid!
  Hitler Goering cum Campaniae in capite deduxit, Goeringus, inhibuit et satis ebrius, tempus deviandi non habuit, et munera in fronte accepit. Adeps Reichsmarschallus illico corruit, ex ore sanguinis minutum solvens. Quod Fuhrer laetus cecinit;
  - Fortis ictu - Adolf omnipotens!
  Bormann continuans corvum et tundendo femora, sibilabat aliquid;
  - Kiki-riki! Ku-ku-ku! Ego te stimulo vapulabo!
  Hitler paulo plus scrolled, de mensa diversa vasa florum impulit et coaxavit;
  - Equi pleni sunt ungulis suis percutiunt et Russos pugno meo percutiunt!
  Timide interjecit Himmler;
  - O magne Adolf. Id solum in kulaks propono in futura imperii structuram spondere.
  Tituli marginem mensae digitis uncis adprehenderunt. Aula rat vultum contortum.
  - Quid ais pugnos fortiores obterere?
  Himmler statim correxit;
  - Vides, magna Fuhrer, post collectivam partem prosperi rustici reditus amisisse. Hoc est potentiale fundamentum tristitiae. Ita est quod communistarum sub terra pugnare volumus!
  Tituli frendens, frendens.
  - Sub terra loqueris!
  Himmler adnuit.
  - Ita, sub terra!
  Hitler rugiens percussit pugnum in mensa, acetarium pulsans;
  - Minime, sub terra non erit!
  Himmler admiratus;
  - Quomodo meus est Fuhrer?
  Suffocatio, Hitler dixit:
  - Itaque! Valde simplex! caedem totius incolarum Slavicarum ordinabo. Non erit stultitia et cavillatio. Inferiores Slavi subhumani faciem terrae abstergendi sunt!
  Himmler vincitur.
  - Et Bohemici!?
  Tituli risum proruperunt, risum eius fuit quasi furiosi hominis;
  - Parasiti sunt Bohemicae! Pops plena medicamentorum! Si in bohemica occurris - nothum statim occides! - Fuhrer eructavit, salivam suffocans, deinde oculos stupide tumens, perduravit. - In genere, sententiam meam expressi. Ipsa est severa et immutabilis. Quanquam sunt aliquae adaptationes. Quomodo Bohemi operantur!
  Himmler angusto humeros humeros.
  - Consilium exercetur!
  Tituli latrante:
  - Consilia imples ac excedis, sed parva consilia tibi damus. Quid Bohemi ad vexillum addunt!
  Himmler se ad lineam traxit;
  - Ita domine!
  Speer (solus unus ex comitatu Fuhrer qui cretinus non erat) notavit:
  - Sed tu, magne princeps, qui pre- stituisti compositionem instrumentorum ad armorum fabricam peremptorum. Praesertim piscinae amissae sunt circiter viginti duo milia cum dimidio e oppugnatione.
  Hitler traxit:
  - Et Bohemi evulsi!
  Speer frigide obicitur;
  - Non hoc tempore! Etiam consilium obterere t -338. Nam naufragii...
  Strab Tituli derisorie.
  - Ineptias post molas, certior factus sum piscinam cum tormentis 252-mm parte Russorum pugnare.
  Idola adnuit.
  - Immo magna, haec est nobilis KV-XII.
  Tituli repente sedata;
  - Haec piscina nominata est ab tam stulto quam Klim Voroshilov. Hoc significat hoc telum non nobis scaryizare!
  Speer respondit:
  - Talis howitzer periculosissima est in ingrata. Exempli gratia: Testa grenada marina ducentos quinquaginta duos chiliogrammata pendens capax est pillboxes et fossas lineas arcte comprimens. Haec piscina bellum ingratum est.
  Hitler agitavit, portum vini non bibiti vitreum tenens, lilac rumpit Sherpas praetervolavit.
  - O rem atrocem!
  Minister caput renuit.
  - Minime stultus!
  Tituli pugni, ossa suut;
  - Bene, bene! Noli me in loculo ponere. Etiam Galli monstrum C-2 cum sclopeto 155mm habebant. Quid ergo? Itane eos adiuvit?
  Speer manus iactat.
  - Gallia triginta tantum horum lacus habuit. Celeritas autem illorum est 12 километровhorae tantum. Quod magis ridiculum est quam minax.
  Idola pileum adaptavit et pipiabat;
  - Ad pedites comitari satis honestam celeritatem est!
  Adnuit praeceps.
  - Sed non ad bellum hodiernum, cum decursiones celeris requiruntur, et celeritas motuum militum dramatically crevit.
  Hitler, jam omnino sedata, dixit;
  - Logice! Non plane gratis, quod Stalin tot praedia levia habuit. Etsi BTs sunt infirmae armatae, celeritas...
  Speer addidit:
  - Lacus KV-12 S-2 non solum celeritate praestantior est, sed etiam in armorum crassitudine 175 mm versus 45, et hoc significatu. Si tormentum 50 millimetre nostrum S-2 capere potuit, haec piscina invulnerabilis est tormentis qua- les. Sumamus, memineris - Gallica piscina pondo 70 talentorum, et Sovietica una 152 .
  Tituli vocem susurri demittere ;
  - Et quare ita?
  Speer, imitatus Hitlerum, tam placide respondit:
  - Eo consilio meliore.
  Tituli caput renuit.
  - Ah ah ah! Evenit ut primi Russi arma multo fortiores Gallis creaverunt. Ultima vero gens Negroidum, sed non tantum!
  Dixerat Speer;
  Talium certaminum plures sunt causae. Sed necesse est dicere condiciones progressui scientiae multo aequiores esse in URSS quam in Gallia et etiam in USA. Ita factum est!
  Hitler Bormanni terga desiluit et se reiecit. Volebat audire Speer. Uno tamen tempore, hic juvenis in septem diebus aedificatus est, vir ingens aedificii imperialis munitus. At illi negaverunt fieri posse. Praeterea Sherp unus ex paucis est qui Hitlerum verum dicere non timuit. Longus admodum, iuvenis minister, non crassus ut Goeringus, non brevis ut Goebbels, et facies tam masculina, Aryan, et non degener ut Bormann. Hess, etsi caeruleus, multo pulchrior est.
  Gratius dixit Führer:
  - Et hoc quid est: antra concilia melius faciunt?
  Aperta cum risu respondit:
  - Maior pars nostri et praeterea, maior pars iuvenum, somniare possessores et argentaria fieri, et somniare se scientias fieri. Dic mihi, mi Fuhrer, cum in schola esses, multi fuerunt qui scientiae granum corrodere voluerunt.
  Hitler snorted contemptim:
  - Minime! Omnes officialis locum calidum voluerunt, ubi asinum tuum in muneribus calefieri potes, aut negotium tuum committitur. Nemo docti fieri voluit!
  Speer digito quatiebat;
  - Id est! Nulla res privata in URSS. Ergo, si sapis, tunc...
  Bormann suadet;
  - Et quid si privatum bannum. Intra communismum.
  Fuhrer comitatus in voce risit. Usque ad pagum Goebbels, qui tacuit, suadet;
  - Nos omnes possessiones ruris considerabimus ut praerogativa personalis Fuhrer.
  Hitler frowned.
  - Quid dixisti?
  Goebbels respondit:
  - Praerogativa!
  Nazi numero unum digitum excutit;
  - Et visum est mihi condom! Quam frigus guy es! Bavari taurus, caro de terra Germanica.
  Inclinavit Goebbels:
  - Valde mihi blandior de magnis!
  Hitler pugno suo ostendit:
  - In genere, interesting propositio, sed non tempestiva. Quamdiu bellum geritur, non dividendo rem patriam dividendo. In bello civili duodecies miliones USSR amisit. Hoc est sex partibus plus quam in fronte primi belli mundani. Non debemus talem errorem repetere. Ideo adhuc oligarchas non tangam, sed totus mundus ad pedes nostros cadit.
  Speer ingemuit.
  - Americae difficillimum erit post victoriam concoquere. Valet, praesertim oeconomice. Terra in orbe ditissima, cum magna classe.
  Himmler concesserat:
  - Et omnes "Shermans" et "Dona" ex obterere producta sunt!
  Speer respondit:
  - Iam plus triginta milia. Civitatibus Foederatis Americae Bismarck magis provectus est, haec piscina omnia nostra exempla superat secundum ambitum suum. Habet 175mm tormentum et 275mm armaturam frontalem declivem. Machina in terminis suis parametris AG-50 vel superat, exceptis subsidiis velocitatis et potentiae.
  Himmler respondit:
  - Intellectus noster talem informationem non habet. Similis componis Sherpa. Bene yap minister erat.
  Aperta cum risu respondit:
  - Minime, haec informationes accepi ab amicis nostris negotiatoribus Americanis. Certi sunt guys et competitores Iudaeorum oderunt.
  Hitler adnuit.
  - Ita, scio! Plerique oligarchi Americani sunt aut Iudaei aut ab Iudaeis dependentes, sed est minoritas qui adversarios mergi volunt. adiuvant nos. Quantum scio, Krup nuntios accepit de Cromwell tank anno ante prima exempla huius machinae apparuit. In terminis suis qualitatibus cataphractis, haec piscina comparatur tantum ad ... - Hitler theatralem pausam fecit et abrupte finivit. - Asinus, dudak!
  Pugnis hasta feriebat.
  - Ministri Shtikh nihil fecerunt ut uno tempore productionem armorum 88 millimetrorum caliberorum ad penetrandum tam Cromwell quam Matildam et KV introducerent. Praesertim consilium piscinae 16 cum validis armis in spectaculo permansit. Prototypum creatum est, sed consilium non est excussum.
  Tituli vici.
  - Materia temporis! Noli turbari buddy! Nolo tamen lacus adhuc super-gravis creare.
  - Quare? Speer petivit.
  Hitler grinned:
  - Vides, mi puer, quaestionem esse talem. Primum haec lacus nimis pretiosa sunt. Immo, praeter exercitum, quid calefiat ad parietem lignei domus tuae? Sed haec est tantum pars considerationis meae.
  Miratus Speer;
  - Et quid totum?
  Hitler, strictis oculis, respondit:
  - Et in eo! Nolo omnes dicere Hitlerum lucratum esse solum propter technologiam superiorem. contra, minoribus viribus hostem superare volo, commoda aryani animi et corporis ostendens. Ipse homo maximus, verus Aryan. Heil Hitler!
  circumstantium conclamatum est;
  - Zin Heil!
  Fuhrer respondit:
  - Et ipsum lacus sit amet ipsum. Tantum rostrum debet diutius fieri ut vim letalem augeat et hostem terreat. Si bellum trahitur, Russi plenam potestatem technologiae nostrae probabunt!
  Nazis concentu increpuit:
  - Sit Fuhrer gloria, Qui super omnes imperatores Super astra evectus est.
  Tituli placentam cum pugnis feriunt et ululaverunt;
  - Desine caput scalpere. Bene, age, Bormann promisit hospitio.
  Nazi bis questus:
  - Nunc magna Fuhrer erit.
  Bormann rudi conatu cremore detergere. Calceamenta eius calcavit in digitos et ingruat, laeto tapete rupta per nasum humi iacentem. Hitler chuckled.
  - Bene, iocus es!
  Bormann cecinit;
  - Ioculator non satis frustra in omnibus regnis, risum in omni tempore fecit! Foramen in capite meo utile est, quasi asinus rugiens usque mane.
  Hitler ad Bormanni latus genu movit, linguam expulit et iterum gigglavit. Risus sine causa signum stulti!
  Timide praeceps Fuhrer allocutus est:
  - Non opus est augere munitionis emissionem. Testimonium habemus Russos novas subsidia formare!
  Hitler exsibilavit:
  - Cum audio - subsidiis, nervos accipit meos! Age, Nazi pro sanguine numerus unus est!
  Bormann werunt, dederunt;
  - Actus unus! Poena mortis!
  Hitler digitum ad Bormanni stomachum figit.
  - Mors fundamentum est omnium! Caedes hominem elevat. Ego sum Fuhrer, Formam mortis, Inferni et Vitiorum.
  Bormann iterum cecinit;
  - Credo sine te malum mihi erit, nec quisquam eorum dolorem levabit, sed crede gallum in zona numquam "pedit" pro eleemosyna posse.
  Fuhrer comitatum iterum giggled. Bormann signum dedit, clavem expressit. Centum fistulae ingentis, specialibus electricis institutionibus auctae, cataracta sonorum evomuerunt. erat sicut sonitus tigrium NIVIS.
  Hitler notavit:
  - Mea phantasia venerea, una nocte mille tigres ac leones rapere!
  Tum voce conclamatum est:
  - Tu procerior ac frigidior omnibus Fuhrer!
  Pectore tumidus Tituli quassans numismata ;
  - Puer quinque annorum adhuc mammoth rapui!
  Post haec, Hitlerus comitatur, duces illustres ad latus incumbebant, tortuosis vultu horror trahitur. Adhuc tam parum pudici gigas Fuhrer!
  Bormann concidit in alvo et exili;
  - Parce nobis Apollo!
  Hitler grinned:
  - OMS?
  Bormann contra tapete frontem hit;
  - Iovem dicere volui!
  Tituli cor lacerationis expresserunt et Bormannum in asino calce cum caliga sua:
  - Pauci! Confer me deo Graeco! Occidam, confodam, os scindam, effodiam improvidos, interficiam in vittas!
  Subito Fuhrer sedata est;
  - Age, nunc exequamur! Iucundo spectaculo fruere! in via quis supplicium sumit?
  Bormann strabnt lepide.
  - Una lepida diva!
  Tituli labra lingebant:
  - Flava!?
  adnuit Bormann.
  - Ita et communi- centurio! Nunc simul erimus, gaude gaudens!
  Et rursus, risus in genere, totum praetorium Hitlerorum fasciculum cretinorum et scurrarum imitatus est. Aliquid jumentum iustum. Hitler exclamavit:
  - Tacent omnes cum Fuhrer aspicit!
  Turpia facere coepit.
  Strepitus catenarum. Puella in cubiculum ducta est. stragula vestita est, et calceis ligneis asperrimis.
  Videri potest in actione ipsa exui.
  Tituli subrisit. Puellae in brevibus laciniae nudae calcibus coruscantes, turibula felis exercituum carnem vincti exurere coeperunt.
  Eodem tempore eculeus etiam involutus est, cum multis vectibus et tormentis machinationibus.
  Abeuntes servum exspoliant, cum tubis sonuit.
  Etiam luminaria rubra erant.
  Adolf Hitler caput iactabat et fremebat;
  - Quid est hoc aliud?
  Bormann contorto vultu tremens, respondit;
  - Impetum in cancellaria imperiali, magne!
  Fuhrer tremefacta exili;
  - Quomodo is qui? Iterum!
  Bormann radios sustulit. Ibique corde toto ulularunt. Terruit.
  Hitler in summo pulmone fremuit, Hermannum Goering in asinum totis viribus feriendo;
  - Nothi! Cur non iubeo hos rabidos pueros in acido dissolvi!
  Bormann in pictura TV convertit. Quattuor aenigmata in certamine pugnae integrae SS exercitui aggressi sunt, et super cadaveribus moti sunt.
  Ex pugna lasers, praedia explosa, plana combusta, tormenta auto-propulsa gravia tradita sunt.
  Adolf Hitler constringit fricando manus.
  - Magna! Hic pugna est in minima! Pugnabimus et vincemus!
  Bormann libenter adsensit;
  - Spectaculum quod de maximis maximis necessarium est!
  Hitler increpuit in summitate pulmonis;
  - Sanguinis sum, immisericors sum ;
  Malus latro sum, Barmaley frigidior!
  Et non opus est! Tristique nullam scelerisque!
  Parvulos edam! Etiam, minima!
  Infantes infantes pereamus!
  Ita filii!
  cum hoc Bormann consensit;
  - Faxo maximum maximum!
  Tituli summo pulmone fremebant;
  - Ego sum Adolphus crudelis sadist;
  Per orbem terrarum, insensibiles, pependit tenebrae!
  Puellae venerunt. Accuratius, non plane liquet qualia puellas. Circumfulsit eos campus r. Sed ipsi milites in bikinis tantum sunt.
  Nudis digitis manderet impiger. Quam literam Nazis.
  Et in manibus eorum, tunc blasters, tum lightsabers. Telum autem augere et ferire admodum durum est.
  Eodem tempore, sine bis pulchritudines, umbilicis suis fulgura mittere solebant.
  Erat ea pugna. Et contra eos, quotquot duae divisiones securitatis selectivae Hitler cum piscina et aircraft sunt. Mira et virtus.
  Fuhrer questus est:
  - Hic est vere magnus! Talem pugnam, fabulam narrare, non stylo describere!
  Bormann notavit metu;
  - Potest nobis interitus, maximi maximi!
  Adolf Hitler fremuit:
  - Tale genus in tribus mortes, Europa ad mortem!
  Puellae interdum litium certaminum se operiebant et parvas sed validissimas emiserunt, quae duas vel tres simul catervas Nazi discerpebant.
  Fuhrer coaxare:
  - Hic infernum est! Malum eventum!
  frigide Speer dixit:
  - Iam auxilia mea Fuhrer vocavi! Forsitan ad locum tutum melius decedere velis?
  Hitler hysterically respondit:
  - Minime! Totus Primus Exercitus SS nunc contra eos ibit. Nonne aquilae meae possunt obire? Non, non dimittam, et mansionem meam non relinquam!
  Going adnuit.
  - Tu et ego magni Fuhrer!
  Goebbels confirmavit:
  - Si necesse est, simul moriemur!
  Yodol confirmavit:
  Aut simul vincere possumus!
  Cui studiose dixit Himmler:
  - Sine te, magna vita, nihil significat!
  Hitler emendavit, leviter mollivit;
  - Non magna, sed maxima! Non es nimium studii laudare me!
  Improviso audacter instabat hasta;
  - Politicus qui dulcem assentationem amat, muscae intelligentiam habet!
  Increpuit Fuhrer:
  - Quid narras?
  Aperte placide dictum est;
  - Sapientes principes assentatoribus non credunt!
  Hitler obtuse notavit;
  - Possem te pro hoc palo ponere!
  Minister imperialis chuckled.
  - Iter originale iugulum tuum claude!
  Quod paulo placidius animadvertit Fuhrer;
  Sed nolo, et cur scis?
  -Quare?
  Hitler cum pathos dixit:
  - Quia omnis princeps ioculator eget, qui verum dicere potest!
  Goebbelus audacter dixit;
  Huic homini nimium stultus est dolor! Cantemus aliquid, Caesar!
  Hitler infensi mugit;
  - Sufficit vobis newbies cantare! Ursus caudam suam calcavit!
  . CAPUT XXI
  Alisa Selezneva interim continuationem an interesting somnium observavit;
  Pueros Germanos captos, scalis in muro constructis alligatos, Angelica interpellationem improvisationalem pro iis disposuit. Nempe ocreas avulsit, accendit facem domi factam et calcibus teenage Nazis frigere coepit.
  Contumefacta inopinato evaserunt. Vellicabant, gemebant, funes talorum adhaeserant male conati erumpere, sed informationem dare nolebant. Calcei autem rosei, iuxta pueros Germanos mundos, iam primum parvis, deinde semper maioribus, pallentibus pusulis purpureis contegi coepti sunt. Dolor in nervi terminationes unice terribilis erat, sed iuvenes pugnatores Hitleris Iuventutis ob superbiam et fortitudinem tenuerunt. Ostendunt se non ad nihilum delectos duces pares. Destrictis faucibus cruentis a morsis labiis, Sudor de templis et genis ostendit quantum noceant. Aspiratio gravis facta est, concidit ventres, sed humiles, suffocati gemitus audiebantur. Pueri clamores magno conatu voluntatis retinebant.
  Angelica sensit molestiam;
  - Hitlers nothi... Bene, si nihil dicis, ego dignitatem tuam incendam, teque in perpetuum spadones relinquam.
  Et coepit diabolus igneus extrahere bracas a pueris. Tunc Angelica gravem stimulum inter scapulas eius sensit, et frigus ex improviso firmam vocem Alisa Selezneva, quae resipuerat;
  - Non audes pueros canem torquere! Non intelligis quam humile sit et vile!
  Angelica durius dixit;
  - Misericordia in bello tam extra locum quam tunica alba in fodina! - Tunc rufus conatus evertere telum ab Alisa Selezneva. Sed gemuit.
  - Et nolite cogitare! Absolutam reactionem habeo, si os percussero, ad vitam claudus manebis. Solvemus pueros.
  Angelica respondit:
  - Et voles sub tribunali. Captivos dimittite in bellis. Ita est capitalis articulus!
  Alisa Selezneva hic ipsa intellexit se longius abiisse. Manum dimisso agitavit.
  - Etiam et quid facient et quam longe fugient talibus cruribus et pedibus combustis... Bene es monstrum Angelica.
  Ignea et formosa diabolus humeros premebat.
  - Bene, actum est... Dices iam non debere nos descendere ad latronum fascistorum gradum. Quid deferant caestus albis...
  Alisa Selezneva interrupta est:
  - Bene, dic mihi, daemon rufus, saltem in uno libro vel pellicula in bello civili vel Magno Piae, vidisti inimicos suos elato cruciari, vel monstra esse.
  Angelica detergere conatus est.
  - Etiam, quid est, pro .. .
  Alisa Selezneva subrisit:
  - Et praeterea... Etiam publice non probant nostri partem tormentis et tormentis cum captivorum usu. Et multo etiam magis in pueris. Tu Sovieticae imaginem, leaena praeclari bellicae tantis actis violas Angelica. Atque hoc dedecus est totius exercitus nostri Rubri.
  Angelica confiteri noluit eam erravisse, et suggerebat;
  - Cum scire non potuimus, melius ... Irruamus propius ad centrum ad officium imperiale. Fortasse ibi maiorem praedam capiemus.
  Alisa Selezneva silicarios cum parvo pede percussit, cicadarum:
  - Exspectas ut, plenus, Hitler ipse?
  Angelica latos humeros fortiter humeros.
  - Omnia impossibilia possibilia sunt, etsi difficilia... Pro exemplo probabiliter multi homines opinati sunt, praesertim in Occidente, quod USSR amisit, Germani suburbia Polyana Krasnaya ingressi sunt, et exercitus Sovieticus Berolinensi phantasticus fuit. Nunc autem Berolini sumus. Idque re!
  Alisa Selezneva confirmavit:
  - Ita res ipsae! Ideoque perge. In speciali imperio sector.
  Nazis irae periturae pugnavit. Innumerae militiae, vel senes iam collabentes, vel iuvenes nares in brevibus et calcibus nudis flantes, puellis anus tonsis inclusis.
  Militiae nonnullae cum sclopetis venandis armati erant, et haedi cum Molotov cocktails armabantur et explosivae artificii.
  Dicere necesse est hos, praesertim acubus, unguibus et aliis metallis " siliquis" periculosos fuisse. Pedites gravia et acerbissima vulnera acceperunt.
  In urbe pugna, etiam primus gradus haedus obrepsitus obstrepit et sacculum in densitatem venientium militum decidere potuit.
  Hic, alumni ludi litterarii, etiam aliquid simile catapultae excogitaverunt et, post ruinas latentes, onera pedites Rubri Exercitus adventantis iactant.
  Alisa Selezneva Angelica eos sagittare non patitur, et pugna et rixa inter milites oritur. Compromissum denique solutionem - capere, ue.
  Verum, dum puellae ad hoc "medium certamen" concurrerunt, quinque fasciculos plures dimittere potuerunt, duodecim milites Sovieticos laedentes.
  Puellae, a prioribus vulneribus profectae, celeriter sunt et levem sed validam rete in dorsuali habent. Capti iactationes, inter eas duae puellae repudiatae sunt ... Germane, mom et tata vocant, iurant se hoc amplius non facturos.
  sed unus ex pueris e longinquo exire curavit et facies illos facit. Angelica nihilominus accensa.
  Alisa Selezneva, ut captivos mitigaret, eget naturales ex USA sumpsit et tegulas tradidit territis liberis in capite feriens. Ea etiam Germanica locutus est;
  - Noli timere! Potestatem Sovieticam habebis, et cotidie eget, placentas, aurantia, lac densatum, pinea cum ionicus ... cinematographico, circo cum elephantis te tollemus.
  Angelica durius impulit eam.
  - Desine nothi blandire stultos. Hic miles, vel potius tribunus, quia oculos amisit, acubus ictum est, ut e fasciculis injectis explosio dispersa sit. Et dabis eis eget aliquet cum pineapples et promittis.... Ita sine ulla miseratione ad hoc urticas caedite!
  Alisa Selezneva ingemuit graviter et flevit amare;
  - O Deus, quid est bellum damnati recte facere nobis... Rectum est, feris feris pejores sumus!
  Angelica constat.
  - Imo peius ... Sed patienter paucis diebus, reliquias carnes occidemus et multo melius fiet.
  Alisa Selezneva transiit se et insusurravit;
  - Absit caecos oculos aperire, et terga gibbis reddere. Sit Deus parvulum, sed non potes crucifigi modicum.
  Pugnatum est in summa, in caelo et sub terra.
  Speciatim in caelo, Soviet Ils met Me-163 eruca pugnator rumpit. Prima mundi versio in elit sine tailless quae in operationibus realibus pugnae massive usus est.
  In USSR autem etiam a Kalinin cochleae tailless propositio variant, sed solum specimen experimentale dimissum est; reprobi. Nullam seriem paraverunt, sed Kalinin captus est et tormentis mortuus est in cellis Lubyanka. Quae res, inimico plebis, capta oc- clusa est.
  Ita vero Stalin carnifex et carnifex est.
  Sed et magna nisl. Post eum regnaverunt Pygmaei.
  Et hic sunt missilia ME-163, cognomine "Comet". Carri periculosi, parvi sed velocissimi, tunc ducenti chiliometrorum per horam disperguntur. Et arma eorum non sunt ut Salamandra, sed nisl.
  Usus eius in genere iustificatus est. "Comet" non nimium fugae tempus habet. Modificationes primae sunt sex minutae, et ultimae quindecim ...
  Testae erucae sunt bonae ad effectum praestantem, quod est magni momenti, datis in proelio superstitiis Sovieticis. Et sane celeritas Komets impedit ne aliter quam vi telis utantur. Sed eos ipsos humiliare difficillimum est.
  Gubernatores nominatim iacentes collocantur, qui transversim ambitum \u200b\u200b machinae neglegentem reddit.
  Machinae erucae duo genera. Una prima in hydrogenio peroxide, secundo, posteriori et perfecto, in caruncula carbonis operata est.
  Hic sunt monstra reptilia, vel potius monstra... Tailless, pernicibus.
  Alisa Selezneva intendit et sibilat:
  - Sed convallis felis et Yenisei obsidentibus facimus. Et in campo magni talarii nos ante ceteros sumus!
  Reversus est ad puellam compositio, quae fieri solet, ut solet, id est, sagittam sine miss. Angelica post eam non tardat et etiam per cantat. et facetus;
  - Melior est mortuus quam vivus, damnat Fuhrer - blue! Discerpe eum in telam passionis infernalis!
  Alisa Selezneva probat amico suo:
  - Ita, Rasha noster es! Nostra potestas a polo usque ad polum!
  Cum ictus erucae machinae "Comets" alphabetice plerumque explodunt. Non fumigant, caudas post se non relinquunt, modo pedent! Etiam id aliquam mauris, sed.
  Angelica amico ludit:
  - Alicia e madhouse, formosa vacca... Vacca pulchra, Alicia e madhouse!
  Niveus bellator satis respondit;
  - Vexare alios, ut domini mentis hebeti, et portantes inferioris sensus acuti sui!
  Angelica additur;
  - Linguae acutae, dissimilis pugio, aculeus etiam per catenam stultitiae!
  Alisa Selezneva despiciens:
  - Pulchra fabula bene narrat, res male afficitur!
  Sed re vera niveus bellator in vehicula vehiculis quae leviter inferior erant velocitate ad ipsam glandem poterat mittere. Angelica non facit. Aliquid erat lusus daemonis rufi.
  Ipsi "Cometae" simillimi apes visi sunt, unde ruentes paene soni velocitate inciderunt, aer impressionem fecit stridoribus.
  Ita et aculei efficacissimi. Tempus post tempus Ilya excandescere coactus est, et confractus aircraft impetum fecit. Quin etiam hospitum conversiones et effectus mali non fuerunt.
  Yaks in tegumento, interdum eruptionibus Cometarum confixi, interdum eas icta.
  Hic, exempli gratia, Yak-3 in ME-163 mittet et unus simul irruet, fragmenta longe in omnes partes spargit.
  Alisa Selezneva approbat:
  - Non vultures illos s. ibi! Etiam durior!
  Aer pugna valde interesting. Durum est cum hoste pugnare qui tantam celeritatem habet commodi. Aces Sovieticae etiam in lubidinem mittere debent, nec numero in hit, sed ...
  Experientia ostendit huiusmodi intuitiva et crebra fusa posse satis efficax. Ut in Proelium Kursk, cum T-34, neglegens damna, non levem equitationem habens, canones in motu accelerato maximo accensi sunt. Et tamen multo fortius armata tigrides tutata sunt.
  Angelica etiam interdum efficit ut "Comet" ingrediatur tunc modo gaudet sicut puer, fortuna sua. Et proiectione latae sclopetis super caput quatit. Tum alius iaculat... Confodietur! Sicut fragor papaver in caelo! Atque ita in aeri longe dispersa fragmenta intrita est.
  Sed Nazis adhuc non mitesceret, magis ac magis novi pugnatores apparuerunt. Hic est ME-262 modificationis novissimae, rugitus, machinae geminae et quinque tormentorum 30 mm quattuor (adiectis 37 mm longis gunsus dolatis in naso inauguratus ). Haec machina etiam obterere conatur. Impetus similis. Hoc experire audes. Non machina, sed monstrum quinquennium inferni.
  Angelica fremuit;
  - Hoc totum virga daemonum ab inferno s. Bene, cum Hitler habet, tandem vires excurrit. Iam per binoculares officium imperiale potes videre, sed adhuc non cedere. Et e converso, sicut tsunami fluctus, omnes virga et virga!
  Alisa Selezneva vexantur:
  - Imo, ne ... virgula nihil cum eo habent, aut fascistae militum suorum eos modo abigunt. Recte forum ascendite!
  Alisa Selezneva temptavit impetum periculosum mutatio ME-262. Haec raeda vere monstrum est. Hic alius fundum, ut debet, in machinis pro machinis contra terram percutit, certo operitur. Ubi debile est?
  Spes una capiendi monstri in culmine exit. Tunc in iuncturam verticalem feritur, lucerna...
  Sed hic aliquid adfert corporis debilitatem, immanem lassitudinem, sanguinis amissionem, vigiliae. Nec valeo etiam ad levandum caput meum. Etiam pili scintillant ex intentione superhumana.
  Angelica, alere amicum suum, etiam vi canebat;
  Imbribus per coelum sparsis fragmina sideris ;
  palum acuminatum ad fascismum paraverunt!
  Lacus "tigres" sunt rudera tantum - pulicem forum sordidum;
  Exspectat Wehrmacht statim atrocem fugam!
  Exspectat Wehrmacht statim atrocem fugam!
  
  Dux noster comes Stalin - decies potentia;
  Pugnam, machinam lapidis sclopetis in manu habet!
  Poterimus vinci - rat a Sodomis;
  Nostra vis monolithus est - in Terra feliciter!
  Nostra vis monolithus est - in Terra feliciter!
  
  Nostra pars non habet maiora facere;
  Quam populum salvare, patria bona!
  Goebbelus daemoniacus ad infernum cum ineptiis;
  Et erit victoria, mihi crede, omnes daemones invita!
  Et erit victoria, mihi crede, omnes daemones invita!
  
  Cognoscite Russiae pulchritudinem eius virtute claram esse;
  Illa gravem bracteis flavis habet!
  Et in praeliis cum Nazis, clarebit juventus;
  Veniet ad vitam, Resurrexit, Lux patria!
  Veniet ad vitam, Resurrexit, Lux patria!
  
  Ne sit Hitler - rostrum apud Russos,
  Homo mustachioed putat se esse Deum frigidum!
  Per vicum Berolinum iteremus;
  Non, qui purus est anima, servus non erit.
  Non, qui purus est anima, servus non erit.
  
  Vexillum nostrum rubet, color furentis sanguinis;
  Iam sol lucet in Reichstag!
  Non est largius donum pro filiis nostris dilectis;
  Si cor audax et metu oppressum est!
  Si cor audax et metu oppressum est!
  Cantus puellas excitavit, et Alisa Selezneva saepius emittere coepit ... Imo in exitu e culmine formidolosum ME-262 prehendit cum accurata emissa in laternam ... Et incidit. Sicut petauristi, qui in cruribus funem et in musca percussus est. Et tam pulchrum est facere somersaults in aere, et etiam relictis duobus fumi caudis...
  Angelica plaudit manibus.
  - Euge! Offensus est via nostra!
  Alisa Selezneva etiam in responsione giggled;
  - Stupefactum sclopetum ad zonam endogenam etiam in Russian Hyperfuck!
  Puellae ridebant et statum suum mutaverunt. Suus 'nice plaude asperas plantas in glaream. Et vere noster est!
  Iterum, ut in range sagittis, tantum scuta nimis velocia sunt. Hic ruunt, milvi id facere non possunt. Atque etiam "Salamandrae" connexi erant. Bene, Fritz. Angelica murmurat;
  - Omnia in mundo finiuntur, praeter hominem idiocyum ac certamen animal!
  Alisa Selezneva clara voce fusa, addidit:
  - Vita anuli simillima est, finis doloris visibilis est, at numquam sentire potes!
  Sed hic fortes nimis magni pessimists evaserunt. Post I-9 traxisse arietem ME-262 cum imagine draconis in fuselage, impetus Luftwaffe infirmatus est ... Nazis leviter revolutus ...
  Angelica percita digitis arripit, et omnia ungula trepidus excidit una manu, et dixit:
  - Sic se habet fascismus.
  Alisa Selezneva, rugiens, cecinit;
  - Horrendum longe - quanto longius, sed melius, ut semel!
  Arkashka Sapozhkov ad eas iterum accurrit. Puer puellis sclopetum submachinum in cardine et ex perspectivis latis ostendit:
  - Haec est machina annihilationis. En potes ex igne circa angulum. Bella arma ad pugnam urbanam. Et etiam....
  Alisa Selezneva contemptim, ut pulvis etiam in laeva fronti assurgebat, frondet;
  "Iam iam vidi... Quid aliud nobis offerre potes, Magne magister?"
  Puer caput annuit.
  - Hic frigus est. Re vera machina haec tormentarii modo speciali modo mittere potest...
  Angelica terribiliter curiosus factus est;
  - Et quo alio modo?
  Puer explicavit;
  - Duae glandes in ordine. Hoc est, facultatem bene muniendi penetrandi scuta et armatura signanter augebit! num incomprehensibilis est?
  Angelica erat intentus et in tempore iustus. Excanduit, cogens hedum Germanicum faustpatron ut se sanguine ablueret. Victus reiectus est et telum, quod in bezkat principio aedificatum erat, ad umbraculum gargarizandum advolavit. Ibi explosus est, per slateam cum fluctu explosivo perfringens et tegulas tabulae fractae in omnes partes dispergens, sicut iratae nugas infantem.
  Alisa Selezneva tempus animadvertere non habuit qui socium suum hit et solum notavit;
  - Bene impugnamur faetis. Tu, ut pellentesque, addere et addere!
  Angelica subdola respondit, nudis pedibus apprehendens cigarette petat e tabula concreta proiectam et eam tenens ad Maximka:
  - Bene, sane adiiciam! Ut exercitationem nihil. Quanquam haec disciplina non est, sed certatio funesta.
  Puer hoc aspernatus est.
  - Et cur me iocaris hunc fimum... Putas ego fumum post Germanica ora.
  Angelica indulgenter risit.
  - Sed hic sunt cigarette butulas tollentes ante oculos nostros...
  Arkashka grimaced etiam magis;
  - Sic turpe est, quod colligunt. Sapozhkov Jr. vocem susurri deposuit. - Senes, me offerebant ad duos inflatos, dicunt, ostendunt te non esse puerum, sed hominem. Ibi ego iam a primo male. Corpus autem utile respuet... Et quod in bello multae etiam feminae et pueri fumant, etiam nostrorum hominum tragoedia est.
  Angelica grimaced in responsione.
  - Bene, non habes, modo lege mores in proelio ... Et debes scire quid fumo. Tobacco ex USA est, et talis viriditas ex Sibiria crescit quae corpus recreat, et bellator in statum talem pugnae excessum introducit ut mille quinque cubitum deponat.
  Alisa Selezneva non credidit;
  - Pour Angelica. In genere, pharmacologia dat effectum tantum tempus augendi virium, deinde retributio venit.
  Angelica dissensit;
  - Videns quid et quomodo se habet. Suntque etiam effectus lateris penicillini et aspirini et alia pharmacologia. Sed consumptio fructuum et leguminum etiam impropria vel inaequalis potest esse valde nociva. Si sapienter, arsenicum proderit!
  Arkashka ridens erupit et ostendit eis linguam suam tenuem reniformi;
  - Ridiculum est cum maxime arsenico tractatum existimas... - Puer supercilia subito movit. - Bene, nunc, ad speciales specimen armorum recentium transferre oportebit. Venationem teneamus.
  Pupulus autem fugit ab eis. Angelica dolium sniper sclopetis sui perfrixit;
  - Optima doping in bello, novas impressiones vulgares successus!
  Alisa Selezneva constat:
  - Banality semper originalis in via obliqua ad nos venit!
  Bellator frontibus inter se contortis in pugnam .
  Sovietica aviation rursus aere dominatus est. Sed Elam adhuc non habuit plenam libertatem agendi. Luftfaust, formidabile diei telum ad scuta humili volitantia, nonnumquam graviler postesque micat rupta.
  Alisa Selezneva bene scivit Luftfaust telum simplex sed efficax ad distantiam 500-600 metrorum fuisse. Iustus anti-oppugnatio aircraft, orientalis frontis typica, cum in Occidente aircraft altius volare maluit.
  Socii tamen etiam exempla oppugnationis habuerunt. Talis acetas impetus unus cisternina nobilissimi bellatoris Wittmanni missili ictu accurato ferire curavit.
  Alisa Selezneva accurate tales pugnatores iecit. Solet milites Luftfaustae peritiores dederunt, quia difficilius est quam piscinam in aircraft oppugnare. Planum volat celeriter et lacus in condicionibus urbanis, praesertim cum plateae suillo obice vix moventur.
  Hic lacus Germanorum sunt, aliquid impugnare conantur. Hae solae iam non sunt Mauses, sed antiquissima piscina secundi belli mundani ab illis qui adhuc in ministerio apud T-4. manserant.
  Extremum, et in hoc casu non optima immutatio. Etsi plerumque postea varietates technologiarum meliores sunt quam antecessores, non tamen hoc casu. Quamquam, sane, anno 1943, T-4-T-34-76 in omnibus indicibus suis superavit, et etiam minus pondus habens. Probabiliter lacus mediae, Germanica T-4 anno 1943 (praeter Pantheram machinam huius generis, cum plus quadraginta talentorum ponderabat!), optima in mundo erat. Et habet excellentes ergonomics.
  Ausf.J Aspectus modificationis in lineas conventus ab anno 1944 mensis Iunii anno 1944 associatus est desiderio sumptus redigendi et simpliciorem reddere productionem piscinae quam maxime in facie opportuna positio Germaniae corrumpi. Sola sed significativa mutatio, quae primum Ausf.J ab novissima Ausf.H distinxit, fuit eliminatio turris electricae et machinae carburetoris auxiliaris cum generante iuncta. Etiam stultus, nunc turrim manually rotat, quae signanter efficaciam machinae pugnae minuit. Paulo post novae modificationis deductio, pistolae portus in puppi et lateribus turris eliminati sunt, quae propter tegumenta inutiles erant, et consilium aliarum inclusarum etiam facilior erat. Cum Iulio, loco machinae auxiliariae liquidatae, piscinam focalem cum capacitate 200 litrarum adiectis instituere coeperunt, sed pugna contra eius smudges et vagarios usque ad mensem Septembrem 1944 traxit. Praeterea 12-mm tectum carinae adiectis schedae 16-mm adiunctis roborari coepta est. Omnes mutationes subsequentes ad ulteriorem consilium simpliciorem intendebant, maxime notabilis est desertio zimmeritae tunicae mense Septembri et reductione numeri cursorium bracchiorum ad tres per partes mense Decembri 1944 . Productio Ausf.J modificatio piscinarum fere usque ad finem belli usque ad mensem Martium 1945 permansit, sed tarditas in productione propter debilitatem industriae et difficultates Germanicae in copia materiarum rudium eo modo perducta est 1758 lacus transmutationis productae sunt.
  Atqui T-4 maxime periculosum est, praesertim propter infirmitatem armaturae frontis alvei. totidem, 45 mm, minima signa 1945, haec faustpatron pungit.
  Vehicula Sovietica respondent igni Germanico et multo magis massive. Et plura ex eis et amphorae peritiores sunt. Sed adhuc damna sunt lacus Soviet naufragorum.
  Alisa Selezneva accensus, scopum fregit et fortiter fremuit;
  - Bonus oculus est optimus, permittit te ne in mortuorum exercitus deducatur!
  Angelica logice additur:
  - Instructio bene intenta non sinet te in itinere exacte ad metam ducens!
  Iam incipiebat obscurare inexorabilem, sed proelium non cessavit ... Tonitruum ab occidente apparuerunt, ibant sicut multitudo Genghis Khan innumerabilis. Iterum nubes torrent caelum, et primo acquirit mortuam, deinde in obscurum purpureum colorem.
  Fulmen autem raro scintillat, et ipsa pluvia primum decem minutas diu tantum effudit, et deinde taedio occumbit.
  Suus 'nice est per palu dedere cum crura puellae percussa et combusta, aliquid cantare potes...
  Hic pauca aedificia destructa post Berolinum expugnationem relictae sunt, quae cum militibus pugnaverunt. Et tot sunt cadavera et vulnerata. Probabiliter omnia tabernacula plena sunt eis.
  Germani pertinaciter pugnant atque etiam noctu oppugnare conantur. Et iuvenes milites cum faustpatrons post umeros, miserabilis visibilitas captans: nocte, pluviae appropinquant ad piscinas Sovieticas et, cominus satis accurate, crimen iaciunt.
  Complurae piscinae Sovieticae eiectae sunt, sed nautae reficiendos vi et summa conantur. Tympanistae laborant, coquere carinas Fracti, bruchus et turris ius in eunt. Conantur. Et ex subsidiis in agmine replendis, magis ac magis novae vehiculis peditumque formationibus ascendunt.
  Sed elit oppugnatio, detrimenta gravia passa, aliquantum pressurae minuit. Et quid, quantum potes, pressionis simile est. et tempestas aestas non est.
  Alisa Selezneva et Angelica faetis multoties ignem habuerunt. Iace magis ac magis novos pugnatores, scopos repelle.
  Quondam etiam pervenerunt ad SS canes, qui etiam ad puellas concurrerunt catervae, et bellatores ad murum asperum impigre ascenderunt ut mortem evaderent.
  Alisa Selezneva, cum nudis digitis grenadam iactans, tunc animadvertit:
  - Et tamen, etsi rident nos, subinde nos ludunt, quod nos, inquiunt, stultorum discalceatorum omni tempore pugnamus, at si non longo ac dextero digito utamur, infernum ascendissemus. in ipsa superficie. Hic, moralis est...
  Angelica, canes iratos frequenter emittentes, interrumpebant;
  - Ut bos bracis non eget, haec fabula moribus non eget! Ita, sine superfluis moribus, philosophia... Ac potissimum, ut tympanum in oppugnatione volvunt!
  Alisa Selezneva risit et frequentiam ad iugis mittendas addidit.
  Canes trucidati sunt, sed morari oportuit ut sarcinam sarcinarum cartridgerum repleret.
  Florebat... Sol egressus est, sed pulchritudinem nemo miratur. Omnes satis defatigati sunt. Cœperunt autem cadavera in urbe putrescere, et hoc abominabile est.
  Puellae vehementer esurierunt, sed frustum foetoris cadaverosum simpliciter in fauces non ascendit.
  inde ventres pigri fatigabantur.
  Dies erat calidus et etiam steamy. Et damna non minora ... Praesertim alia bandura apparuerunt, sicut "Sturmtigr", sed maiora... Aliquid factum ex gb-latenti METIOR "Mus".
  Bene ars typica: undercarriage of tank, for auto-propelling sclopeta. Ut exempli gratia, T-34 chassis fundamentum dederunt toti familiae tormentorum auto-propellentium, SU-76, SU-85, SU-100. Mirum etiam est quod tot caliberi in gb unius piscinae coaptantur.
  Et Panthera, Jagdpanther cum 88 mm gun creatus est.
  Alisa Selezneva Jagdpantheros recordati sunt ex proeliis in Prussia Orientali repulsi. Currus loricam frontalem centum milliumtrorum habuit, et puppim et latera 80 millimetrarum. Ob amplissimum angulum inclinationis armaturae 40 graduum e horizontali, hoc satis erat ut putamina ricochetae lacus Sovieticae, etiam cum fortuna, et IS-II. Et cum bono activitate effectus, sclopetum auto-remum periculosum adversarium fecit.
  Sed hoc currus, ut videtur, occultus erat. Alicia ne admonuit quidnam face. Bene ne ipsa quidem turmae Sovieticae sunt. Sed hic currus in "gb Muris". Fortasse suus "Yagdmaus"? Talis puppis respective, valde gravis armatae, cum vestigiis fere perfectis obtectae.
  Est etiam duplex armamentum. Unum sclopetum est bomb-launcher paene simile "Sturmtiger", tantum gente maior est 410 loco 380. Angelica amico suo insusurravit;
  - An, postea eruca launcher, potens in perniciosa potentia? Recte igitur?
  Alisa Selezneva dixit:
  - Et fortasse celerius ignis, longitudinis et accurati. Vides rostrum paulo longiore pileo obtectum. Currus periculosus, proh dolor, difficultates in ea habebimus. Etsi in bello possis tamen vitare...
  Angelica amicum interpellavit, pugno scapulam iactavit;
  - Et sclopetum quoque non sine faenore. Videte quam diu est.
  Alisa Selezneva micare dentibus hic:
  - At qua- les est 88 millimetris, sed non 71, sed 100. Gun frigidum, instar piscinae destruentis, bonum est. Patet hunc sclopetum auto-propulsum etiam impetum sclopetis habere ad perrumpi munitiones munitiones et lacus hostium pugnandi. Praeterea tormenta ipsa auto-propelluntur valde densa in extensione, sic pugnae cellula magna est, sed valde complanata.
  Puella colloquium interrupit, ergo Jagdmaus bomber pileo obductus de loco verticali deviare coepit. Currus erat flatus, totis viribus mali.
  Alisa Selezneva specialem cartridge armigerum misit cum incendiario custodiae in sclopellum salitum, sperans se ferire et bombam detonare facere. Interim diuturnus pyrobolus accensus, Sovieticum triginta quattuor, qui ante alios evaserant, feriendo.
  Angelica se accensus est, optica evertere conans, sed longa distantia scopi fracti et motus continuus Jagdmaus eam ab accurate feriendi prohibuit. Cana Diabolus acriter iuravit;
  - Damn! Desidero, iterum desidero!
  Alisa Selezneva eam omnia ad rem non consolatur;
  - Scis aliquando Apollo omisit.
  Angelica pugnabat flava pugnator.
  - Non desidero! Et tunc habes visionem. Non plane non Diana!
  Cap in Jagdmaus tardius aperire coepit. Et ipsa puppis ad litteram perculit. Alisa Selezneva profundius respirare coepit, et laevum oculum coarctavit et initium conjunctionis leniter pressit.
  Illa, ut assolet, sensit motum glandis, spatium et omne metrorum cubicorum aeris supra herbam. Neque solum id. Flavi videbatur quod lavae in profundo terrae aestuabat et de inferis ebulliebat, et ideo daemones infernales iam in furca ignea impiorum animas torquebant.
  Glans praetervolare non potuit... Sed... D-kilogrammum terra mea e lato ore excanduit et, velut aere expresso, per plateae latus evulsus sum cumulatis lacus Sovieticis discerptus.
  Videbatur mille fulmina unum locum pulsare, et tunc tantus fremitus terribilis sequebantur. Flatus illos fluctus transivit, et mantica etiam ab Angelica commeatibus trudebatur. Canae bellator pulvis ex ore suo conspuentibus. Aliquoties tussiens bene juravit sapida;
  - Aries supra lupum sicut vulpes potest superare!
  Alisa Selezneva pulchre addidit;
  - Solus Christus est agnus, in quo lepus leaenae in lupo mundo acquirit!
  Angelica surrexit, in uno conatu saliens et per pulverem prospexit: "Yagdmaus" valde hilaris respexit. Partem odii ferox eiecit, opes accumulavit in aliud sordidum dolum.
  Quod rufus factus est interested;
  - Quid desideras?
  Alisa Selezneva confidenter et categorice respondit:
  - Certe non!
  Angelique grimaced.
  Sed monstrum integrum est. Etiam sagittis ac est! Nunc quam stupri!
  Alisa Selezneva consolatus est:
  - Bomber non est velocissimus. Experiamur ut eam... Fortasse optica frangemus? Fieri potest ut glans frontalem partem nimis duram feriat.
  Angelica hanc spem non magnopere communicavit:
  - Meministi quomodo passi sumus cum perspectiva "Maus" et E-25. Haec monstra nobis non tam facile erit.
  Alisa Selezneva tergum clunibus fronti attrivit, cum infigo nuper gibba referta. Bellator flava vacua sensit. tot noctes non dormiebat et pugnabat, esuriebat, vulnerabatur, lassitudinem fessa erat.
  Visiones ante eam apparuerunt;
  Equitare Apocalypsi. Quattuor simul et monstrose creepy. Habent etiam equi capita sicut hybrida mures et crocodili. Cum ruunt equi per caelum, micat aer et exhorret verbera gravissimarum ungularum. Quam immanis est instar scintillae ex vacuo pulsantes.
  Hic unus ex equis in pallido equo ad Turrim Spasskaya prosilit, et cum ingenti Broadsword percutit, dum duae Aurorae celoces. Dissipat turrim et fremitus infernalis aures ferit ... .
  Alisa Selezneva resipiscit, "Sturmmaus" iterum suum "donum" expuit. Angelica, crine quatiens pulvere crinem, Dicebat ;
  - Et multo velocius quam priorum exempla. - Intercipiens stolidum aspectum bellantis flavi addidit. - Dico ratem ignis huius exemplaris, etsi maior bomber quam antea, altior quam erat Sturmtiger. Habemus igitur difficultates grany. Quid ergo astutia.
  Alisa Selezneva templa mechanice attrivit, multum caput doluit. Nec potui non instar proni phialam e. Angelica, videns se ab amico suo nihil posse obtinere, in summo pulmone clamavit:
  - Arkady! Heus, curre hic Arkashka!
  Alicia in aurem:
  - Cur eum requiris? Quid censes, inquit ... - Puella tacuit, sola vulgarity in caput ascendit.
  Angelica cito et sine meta, figens, firmans;
  - Tu sane septem palmi in fronte sunt, sed Arkashka Sapozhkov plus ingeniosus est. Figurabit quomodo ducentas talenta certaminis mole corrumpebant.
  Alisa Selezneva crines manu sua impingebat... Visiones intendere, reducere intentionem... Visiones ante oculos natabant.
  Alisa Selezneva, flava sniper, se mergere sensit, quasi resinam in atramentum decidisse, oculos etiam edere coepit. Crassitudo mira instabat corpori eius , paulo simile hydrargyri quod Sokolovskaya natabat, sed multo terribilius erat et caro complanata. Tum vere puella marescalla terribilem sensit, et subito iam nunquam sidera visurus, ignoti carnifices superos potiti sunt orbe. Sonus abrasus est, sicut canis in ACERVUS radit, sed multo nastior et elatius, in auribus mordet, contorquens. Candens ariete in membranis morsus, in lingua sanguis sensus est, resinamque infundit. Tunc os e tenebris emergit cum dentibus micantibus sicut lava volcani. Alisa Selezneva (non ab Mirabili) numquam vidit tam foedam monstri faciem, characteres horroris pellicularum vel inogalactarum iconicorum genera, in eius curriculo, erant tantum parodiam patheticam nocturnae. Tunc aliae fauces terribiliores apparuerunt, aliae immanes ut Jovis telluris, et aliae parvae sicut animalculae vitiosissimae, incogitabiles formae et aspectus, etiam bigeneri animalium et torturae machinas. Hic sunt cum suis tortuosis dentibus venenati adhaerentes carnibus. Omnes enim eius iam satis diu, et insuper in infinitum eventura vitae, flava bellator talem dolorem numquam expertus est. Summa est, quod impossibile est invenire analogum sensuum. Uterque est flamma ardens et acidi mordax, simul congelatio glaciei et incisione hebetata...
  Obloquitur strepitus atrox somniis. Res foeda est, sed non tantum. os meum aruit. Alisa Selezneva in aurem:
  - Bibe... guttam aquae!
  Angelica amico suo utrem tradidit mixto pomi et betulae suco. Verum, qui iam vagari curo... Amicus sumit pauculas sorbet et susurros convulsiones:
  - In inferno una tantum utilitas est super caelum, nullus est timor exilii!
  Angelica constat.
  - In paradiso Christiano, incommodum est quod non vis melius optare!
  Alisa Selezneva movit caput negative:
  - De hoc dissentio! In paradiso christiano peccandi inexpugnabili cruciamur desiderio!
  . CAPUT XXII
  Iria Gai vere nullum tempus terere. Eius duae filiae, Angelina et Aphrodite, statim volare consensit. Quisque id cursus erat.
  Plus, etiam armamentarium solidum ab investigatoribus subsidiis tenuerunt.
  Sed in tempore adhuc Wanda venit. Redeundo ab expeditione rexit. Illa quoque massam nanobots apprehendit. Idque maxime ac decenti telum est.
  Wanda tincta est crines sub vexillo tricolor Russiae saeculi vicesimo primo. Tanto pulchrior facta est. Quae iam suos liberos habet.
  Iria autem statuit domum esse in quattuor angulis et sopamentum puellarum bene armatarum vicensimo et secundo saeculo satis esse ad pugnandum.
  Quattuor tantum manipuli maxime concordes sunt. Et filiam tuam minorem non habes. Et tunc lignum confringet.
  Upsilon iam non opus est. Nimis garrulus iste ter luscus, vasti fastus. Imo plus quam semel Aliciam servavit, aliquando utilis esse potuit, sed in hoc casu omnia tam animalia quam infantes periculo gravissima erant. Eodem modo Alexei Terentyev sumi non debuit. Itaque tres pueri amissi sunt et melius est quattuor pugnatores adultos curare.
  Puellae Moscuam volabant. Telluris caput telluris, venustas est. Huiusmodi templa sunt. Maxime interest cum tholis nonaginta novem sunt et unaquaeque gemmarum imaginem unicam habet.
  Iria putavit bonum esse finem mundi non evenire et humanitas ad mortem vitare. Tum vera luce orta est. Cum progressus ibat sicut unda explosiva, melior facta est et pulchrior.
  Nunc magna pars hominum laeti sunt. Et aliqua de causa, Alicia satis felix fuit, ut diversos casus ac fabulas etiam in tranquillo communismi aetate constanter ingrederetur. Quae non nimis vera sunt in talibus numeris simplicibus liberis, saeculo etiam vicesimo secundo.
  Iria, Aphrodite, Angelina, Wanda ad Institutum Temporis armatae pervenerunt. Scilicet motus Aliciae potest reprimere - hoc certum est.
  Wanda eo magis in datorum introivit. Ita, Alice, Pashka, Arkasha, re vera ad partes mortuorum ad finem rami temporalis accessit. Ubi potes quod vis, et praesens non afficit.
  Videres quomodo hi filii commoti sunt. Ac praeterea aliquod tempus iam transiit, sicut sunt in praeterito aestate anni MCMXLVI. Quae quidem magna curae est Iria.
  Nam pueri hoc tempore bene moriuntur. Sed esto licet, tempore moveri debes.
  Sed impossibile est ante vel simul venire sicut Alicia et pueri.
  Hae sunt leges universi corporis. Ita paulo serius quam equos filiorum habui.
  Olim in Germania, quattuor milites post campum camouflagem latebant et aere lino obducti sunt. Indicium a computatro eliquatum est.
  Tertium Reich iam USSR oppugnavit et celeriter progrediendo. Nec ulla salutis sentit Ac.
  Contra, Alicia et reliqui consors prope Hitlerum interfecerunt, et, satis impariter, adhuc vivunt.
  Paratus Nazis aliquid eis urbanum videri potest. Sed evangelium est nondum liberos necatos esse. Ita, adhuc spes est.
  Iria consilium fecit;
  - necesse est Hitleris et eius catervam cogere ut copias ab USSR removere et filii abire permittant!
  Angelina cum hoc consensit;
  - Utique oportet! et patres tuos a fascismo liberate!
  Aphrodite notatur, nudis pedibus bitur;
  sine ulla dubitatione id faciemus!
  Wanda libenter confirmavit;
  - Nos omnes pro hoc habemus!
  Quod ubi factum est, et quattuor feminae bellatores fascistarum catervas invadunt.
  Milites inde a vicesimo secundo saeculo Nazis vicesimo iterum dimicaverunt.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Nimirum quattuor puellae interitum praediorum ac aircraft Wehrmacht celeberrimi sumpserunt. eos a principio manibus ac pedibus pressos acie vi oppresserunt. Sed...
  Quasi sub terra, Alexei Terentev et Mirabela filia minimi Gai apparuit.
  Lumina rapuerunt et repperit nanobots. Fascistos invisos perdere ponunt. Ita quattuor in sex.
  Iria Guido notavit;
  - Sic quomodo? Quid est fatum nostrum, aliter verberare non possumus!
  Angelina Guido, Germanos ad opprimendos continuans, logice notavit;
  - Faciamus ocius! Salvemus URSS!
  Alekseye Terentev Rugierunt, nazis gladiis caedentes, pedites et lacus;
  - Non deficere!
  Et acutum orbis volavit de pede nudo pueri, qui tria plana fascist simul abscidit!
  Mirabela, opprimens adversarios, lacus et pedites, denudavit dentibus, grundivit;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede sparsae, Nazis et eorum aeroplana et lacus feriunt.
  Qai etiam Iria digitos nudos jactavit, occidendo ululavit;
  Numquam obliviscemur et numquam ignoscemus.
  Et ibant lampades eius per molendinum in Nazis. Tum uredines ad piscinas infigunt, baculisque obtruncant. Plana quoque obtinuit.
  Angelina, hostem secans, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudis pedibus dispersas. Quid in oculis, quid in faucibus militum et elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Aphrodite caedentis albis, militibus fuscis et lacus planis, stridore;
  - ferrum nostrum!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et lacus et pugnatores albi cadunt, et caudæ ardentes a planis.
  Wanda Guido molendinarium secat, gladios suos ut fulgur.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella pedibus nudis acus iacit, plana et stridore hostium figit;
  - Nam Mater Russiae spatium imperium humanum erit, vince!
  Alexei Terentev contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore digitos nudis cruribus pueri acus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Rus'!
  Et agitando capita et capistra secat omnium, et simul turres lacus.
  Mirabela etiam adversarios et aircraft et praedia destruit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secet ...
  Massa cadaverum fascist militum.
  Et hinc est Iria gai in ingrata. Nazis ipse sibi scindit cum lacus, planis et cantat;
  - Rus' magnus et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Etiam lacus est puella demoliens.
  Angelina in tetri. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Funestos acus digitos nudo deicit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Aphrodite caedens Nazis et fuscos milites exterminans cum piscina, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  et nudo digito in hostes immittendi aliquid, quod elephantum occidat, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi! VICESIMUM SECUNDUM SAECULI!
  Wanda Guidonis de inferrent. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Molam cum gladiis currit.
  Multos pugnatores oppressit cum lacus et planis et stridore;
  - Magna victoria venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Exiluit Alexei Terentev. Puer in somersault versa. Multum Nazis in saltu conciderunt.
  Nudo digitos acus proiecit, lacus et planos pulsans, obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Mirabela odiosa Sequitur. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam scapulis molendinorum. Digiti nudique iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Mirabela stridore infensi;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Iriya Qai etiam frigidissima est in ingrata.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus, lacus et plana pulsat.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Angelina procellas Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fortes fusci cadunt et cadunt cum lacus et planis.
  Angelina clamat:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Immo, omnino mortuus, locus cum lacus et planis.
  Venerem in ingrata. Fusca armatos premit. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo per fascist turmas rapit - plana et lacus cadunt.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et tetrum, decor ignea coma.
  Venerem in ecstasi fera fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudi pedes iaciunt multum acus acus venenosus qui planis emittunt et perforabunt arma lacus.
  Wanda Guidonis in proelio. Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Wanda Guido canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est. et omnia piscinae et plani plura naufragia.
  Alexey in ingrata accelerans omnia. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Mirabela est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Hic Iria Qai acceleravit motus. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et Nazis accelerato gressu exterminamus cum lacus et planis.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Angelina in tetri. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis circum iacentibus in tumulis cadaverum, nec non piscinarum fractis et depressis aircraft.
  Venus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Iam Nazis non centum et multa praedia cum aircraft comminuit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolat. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Aphrodite canebat;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Wanda etiam contra Guidonem inferrent. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias incidit, cum fractis lacus et planis.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Alexey Terentev est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta, fasciculum fractis carris planis.
  Inventor belli meminit puer ferox. Ubi etiam equi populique permixti.
  Alexey Terentev stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et projice.
  ingenio puer insonuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimi et acerrimi pugnatores fuscos cum lacus et planis interfecerunt.
  Mirabela etiam in certamine est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et gladios suos ad Nazis truncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit. Ac lacus et massa cum.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Et Iria auctoritate Guidonis est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  Quot Nazis iam interfecti sunt cum lacus et aeroplanis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Iria Guido clamat;
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Angelina in moventur et multum brunneae bellatores secant.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis vel propagines in plano cum piscina necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Venerem invadit et adversarios opprimit. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Wanda Guidonis de moventur. Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas expuens - planis tundendo. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus letalis a nudis pedibus volat, qui pedites et aircraft feriunt.
  Alludit et alludit Alexey Terentev.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Iam senex est, omnes in adventures cum Alicia et comitatu, sed spectat sicut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Alexei Terentiev cecinit;
  - ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant. Etiam vel lacus lacus.
  Mirabela jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella rursus lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas et aeroplana proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Iria Guidonis in praelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Et tot Nazis moriuntur, et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria inveniet!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Angelina in feram moventur. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. rumpit adversarios, lacus et planos, quasi rugitus;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola ferum et gladiis exequitur, lacus verrens. Haec vere puella similis puella est!
  Sed aspidis Aphrodite ingrata ibat. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Nunc gladios suos in agendo et carnes et metalla cum aircraft duralumin secant.
  Sequitur etiam Wanda Guido inferrent. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Alexey iterum centum Nazis ferens meteor. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quomodo minutatim molem aircraft in caelo frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Mirabela hoc iterum in bello faciet.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et incidit per magnas purgationes, inter piscinas et elit.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Qai magis iria est furit in ingrata. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Qai iria cepit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Multitudo capitum exercitus fusci revolvebatur et lacus ardebat, plana ardebant.
  Pugna est forma. Talem se armata fusca verberat.
  Angelina in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Angelina cepit eam et diruit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Iria jucunde exclamavit Guy;
  Culpa igitur tua est!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Puella vere est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interclusit.
  Venerem movere. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufus, nothus damnare! Cum ea naturali luce sine fuco in pugnam ibat.
  Aphrodite cepit et stridit;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Alexei Terentev concesserat;
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Mirabela nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Aphrodite hoc libenter consenserunt;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Et iterum, nudis digitis, exitiale deducet, plana pulsans.
  Wanda Guido in proelio non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit. Et Nazis Difficile est: plana et lacus cadunt.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Aphrodite, nudo pede ensem solvens, turrim piscinae interfecto, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Wanda Guido, hostem secans et plana fusa, pipiabat;
  - stultus cultro non eget ... .
  Angelina pressit, nudis pedibus proiciens acus, et lacus et planos pulsans perusta cruribus;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Iria Qai, Nazis caedens, adjecit;
  Et fac cum eo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Aleksey Terentev valde elegans in proelio spectat.
  Mirabella cecinit;
  - Ictus fortis est, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Praecidit a Nazis et piscinas duo centesima capita elisa;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Aleksey, fuscis militibus succisis, obstrepit;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Mirabela respondens exsibilat:
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella quidem talis terminator activus est.
  Qai iria canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Angelina additur continuans exterminium;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Aphrodite iactans crura et ancipites ancipites swastikas, gurgites;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Wanda Guido libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnes lacerantur, et turres lacus et caudae aircraft sunt dirutae.
  Et ulula iterum:
  - Nemo nos vincere potest!
  Iria Guido in auras volavit. Disciderunt adversarii, et voltures ales, et editi;
  - Lupi sumus, hostes frigemus!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolet.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Alexei Terentev obstrepit;
  - O mane, pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Iria Qai nazis succidit et expressit;
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Iria Guido consensit;
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostem iaciebat, lacus massam in planis coortus, et canebat:
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Iria Guy iterum hostes caedevit, turres lacus et caudas aircraft destruens.
  Angelina infantulus celerrimus est. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcanei nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Aphrodite etiam in proelio non debilis est. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cavete, bonum erit;
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in proelio sicut diabolus in emunctorio. Et quomodo lacus ardeat et planus ardeat.
  Sed Wanda Guidoni quomodo pugnare. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Iriya Qai acriter notavit, cum metallum a pede nudo spargit volavit, qui capita turresque lacus dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russici!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Alexei Terentev in praelio et Naziam oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Mirabela, fuscum exercitum comminuens, et lacus et aircrafts caudas secans, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  Iria Gai cepit et ululavit, secans pugnatores fuscos cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Angelina Nazis seorsum diduxit, elidit;
  - Minime, non manu!
  Et ipse quoque nudo pede asteriscum tollet et dimittet et fasciculos multum conficiet.
  Qai iria cepit et diduxit;
  - In TV nostra est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Angelina, Nazis et lacus eorum cum planis destructis, elimavit;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - pura adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Aphrodite quoque satis logice dictum est;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum ejus, et da manum;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Wanda Guido valde furit in offensionibus, praesertim obterere pulsatis, et etiam plana stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos eius avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Alexey Terentev stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Apronius Alexei:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt iurgia!
  Mirabella in motu. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Mirabela verbis hilaritatis cecinit;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficies!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. Puella pulsat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Iria Guido in proelio est sicut quidam terminator. Rugiens, fremens;
  - Banzai! Cito habeto! finemque dictator!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Angelina quoque odiosa est. Furiosa canis tam.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Ac fremuit Aphrodite respondet;
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilitatis habet. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multus acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Aphrodite opprimens adversarios, exsibilat;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Wanda Guido, opprimens hostes, edixit;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Aphrodite confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Et nudis pedibus volat omne donum. Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Alexey cecinit respondens:
  - Erit totum banzai!
  Aphrodite, nudis manibus lacerans Nazis, scindens eos gladiis, et nudo digitos acus mittens, lacus et plana statim destruens, edixit;
  - In brevi! In brevi!
  Guido Iria, milites fuscos destruentes, cum lacus et planis, elidunt;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Aleksey Terentev, caesis adversariis, edita;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Mirabela, caesis militibus imperii et armis lacus, cecinit:
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum officium fecerunt cum Nazis tunc ...
  Ecce Hitler et turma eius genibus ceciderunt coram puellis et pueris.
  Iriya Gai fecit Nazi numero unum basium nudo pede in primo loco.
  Tum Hitlerus et omnis exercitus eius nudas plantas et vestigia aliarum quoque puellarum osculabantur. et Alexei Terentev nudis pedibus puellae osculatus est.
  Post Iria iubet;
  - Nunc, dum omnes vos non occidimus, ordinem signate plenam et absolutam in deditionem Tertii Reich ad Unionem Sovieticam!
  . EPILOGUS
  Bene finitur. Tertius Reich in deditionem venit et fortis Wehrmacht inermis fuit. Hitler et turma eius ad Stalini carceres iverunt.
  Alisa, Pashka et Arkady Sapozhkov dimissi sunt, et etiam praemia aurea herois URSS pro virtute accipiebant. Scilicet ad validi, emendati organismi futuri, omnis cruciatus et alia aerumna nihil sunt.
  Turma Iria Gai accepit stellam auream Herois URSS, et ordinem adamans "Victoria". Omnes laeti et gavisi sunt.
  Alicia, Pashka, et Arkashka saturitatem suam post famem in carcere comederunt.
  Et iam domi suo tempore Alicia obdormivit. Et tandem complevit vigilantes eam mirabilem, fabulosam et heroicam somnium.
  Nazis fessis, in stolida desperatione Hitler subway Berolinum inundari iussit. Sed hoc stolidum gradatim solum faciliorem effecit exercitui Sovietici ad oppugnationem faciendam, cum Germani milites late facultatem sub terra decurrere latendi amisissent.
  Alisa Selezneva, et amicus eius igneus, alii milites Sovietici inevitabilem vicinitatem finis Tertii Reich sentiunt, oblitus lassitudines, quae febricitantiae motus substituta est. Germani vicissim, praesertim seniores, magis magisque incessanter erexerunt crepitans animo - Hitler is kaput.
  Satis vane, et fortasse etiam naturaliter, iuventus fuit pertinacissime pugnans. Pueri educati postquam Tituli rerum potiti sunt, maxime fanatice pugnaverunt. Illi dedere nolentes, milites in dies explosivae accedunt. Itaque pueri pugnaverunt non sibi parcentes.
  Ac munus imperatorium sensim appropinquabat ... Nona pars specialis Berolini, ubi officia imperii sita sunt.
  Alisa Selezneva, proximo adversario suo deposita, argute fremuit;
  - Et fascistae minuuntur... Fortasse iam fuse novorum productorum exhausti sunt?
  Angelica dissensit;
  - Nazis non recusamus, sed crescunt. Differentia est. Cum cuniculis non sumus bellum, id certe est.
  Alisa Selezneva parum prospere ab inspiratione fluctus percussus est. Rursusque sensit quam pulchro parere recusat Corpore perfide. Puella super lapides fractos et okroshka extenta, se orientare conatus est.
  Angelica etiam in pectore suo calescit. Concidit, vix profusius surgit, dum sanguinem excreat. Bellator cogitationes suas expressit:
  - Et fortissimi Nazis, areola graminis ac corporum reliquiis replere nituntur!
  Alisa Selezneva in pulchritudine capitis tacebat, memorias variarum technologiarum Nazi micantium.
  Ab initio Belli Orbis Terrarum II, piscinae militum III Reich armatae sunt levibus lacus Pz Kpfw I, Pz Kpfw II, lacus Bohemicae Pz Kpfw 35 (t), Pz Kpfw 38 (t), mediae lacus Pz Kpfw III et Pz Kpfw IV, varia tormenta auto-propellens et portantium armatorum curatores.
  Bellator flava debilem apparatum panzvalis cum lacus notavit. Fortasse etiam infirmiores ... Hitler cum toto mundo pugnavit, sex tantum partes lucis vehiculis habens.
  Ad armamentarium lacus constabat maxime tormentorum tormentorum et machinae parvae qua- les, quae effecit ut zonam ignis comminus crearet, quae necesse erat hostium pubem superare ac demorari et magna celeritate praediorum praecipuum in hostium fines altum abrupto et profundo rupto.
  Alisa Selezneva firmiter sibi iuravit. Pulchrum in caput eius emicuit: "Et haec celeritas dicta est?". Ita, cum fortissimo Soviet BT activitates carros Hitleris compararent!
  Experientia operationum militarium in Polonia et in Europa occidentali revelavit qualitates infimas pugnae 37 et 50-mm Germanorum tormentorum brevia-obstructorum, quarum putamina in pugna maxime collisiones non potuerunt penetrare armaturas gravissimas Francogallicas. Hac de re validior tormentorum 50-mm in Pz Kpfw III piscina anno 1940 inauguratus est. Etiam accidit ut tutelae et potentiae subsidiorum armaturae praedia Germanica non sufficerent.
  Alisa Selezneva hic constat: "plus quam insufficiens!"
  Praeparans impetum in USSR III Reich quaesivit quantitatitive classem suam piscinam augere. Verum, tentavit valde debiliter cedens URSS quater. Munus magni momenti in incrementis officinarum Czech a Germania captae egit, quae in prima parte anni 1941 quintam partem praediorum quae cum exercitu Germanico iniit. Sicut 1 Iunii 1941, armatae copiae Germaniae eiusque satellitum 4,198 praedia et 377 tormenta oppugnanda habuerunt. (Et in USSR plus quam viginti quinque milia quingentorum ex eis habet.) 3712 lacus et autocineta tormenta auto- pulsus ad operationem destinabantur, e quibus 2348 Pz Kpfw III mediae lacus una cum bohemica t -38 et Pz Kpfw IV erant. - 438. Defectus Unionis Sovieticae ante impetum non afficiebant in instrumento normarum et technicarum copiae piscinarum III Reich apparuerunt postquam tumultus violenti cum novis piscinarum Sovietarum T-34 et KV. Et non solum cum illis, quorum vehicula in principio belli in Exercitu Rubro fuerunt paucae, sed non paucae (KV tanks - 604 vehicula, et una cum T-XXXIV solum in regionibus occidentalibus 1470). Primis mensibus cruentae proeliae, turmae lucis Germanicae obterere Pz Kpfw I et Pz Kpfw II virgam celeriter amiserunt. In fine anni 1941, productio omnium piscinarum quae non metus postulabat ad pugnandum novas piscinas Sovieticas in Germania cessavit. Damna inreparabilia praediorum Germanicorum ab Iunio ad Novembrem 1941 ad 2251 unitates, quarum 348 erant Pz Kpfw IV lacus mediae. Illo tempore Pz Kpfw iv lacus Germanici optimi erant. Nihilominus eorum latus et trux armatura non solum tormenta novarum T-34 et KV piscinarum Sovieticarum, sed etiam per tormenta lacus levium T-26 et BT, necnon 45-mm Sovietarum anti-laci sclopeta (ut aiunt "picas"). Solus 76 millimetre-caliber anti-stanciae sclopetis penetrare potuit frontem T-4.
  Alisa Selezneva notavit: "Adolf Hitler non talis est vates frigidus!"
  Aspectus T-34 praediorum in proeliis postulabat mutationem fundamentalem in consilio piscinarum Germanicarum necnon usus imperatorii. Si antea praecipuum munus lacus Wehrmacht erat, pedites et tormenta hostium supprimere, nunc praecipuum opus erat ut praedia hostium vincerent quam maxime. Ad hoc faciendum putabatur lacus medias machinas cum 75-mm longis tormentis exclusa reficere.
  Alisa Selezneva hic notavit: "Quamdam molestiam nobis attulit."
  Quamvis modernizationes mediarum piscinarum Pz Kpfw III et Pz Kpfw IV intendebant ad augendam eorum fire potentiam et armorum tutelam, novis Sovieticis obterere cedere terminis praecipuorum indicibus perstiterunt. Tametsi, exempli gratia, tormentorum 75 mm callarum longi-disclusi, iam in praediis quae ministerium mense Martio 1942 ingressi sunt, superior erat in penetrando potestate Zis-34, quae cum T-34 instructa erat. Et nova gente 48 el, et etiam cum conchis sub-qualibus, in capite collisione tam tangibili commodum suum fecit ut exacte in casu anni 1942, imperatores Sovietici mandaverunt ut proelia insequentia cum monstris mechanicis Germanicis vitarent. Hic de Germanis quaestio apud T- III. Ob minorem turrim currendam, difficile erat longum dolum ponere, lacus tormentarii in ea. Itaque vel me ad modum qua- buli 50 milliumtrorum, licet cum dolio longitudinis 60 El, vel brevi doli mali qua- les 75 millimetrorum. Non malum est incendii ruptio et altae explosivae conchas. Fortasse ideo Pz Kpfw III tank, qui fundamentum lacus unitatibus 1940-1942 formavit, ab Iunio 1943 iam non productus est, et varia exempla singularum piscinarum et tormentorum auto-propellentium in fundamento creata sunt. Media Pz Kpfw IV piscina, quae saepe upgraded erat, in productione permansit usque ad finem belli.
  Alisa Selezneva etiam de hoc lepide: "modernization est sicut degeneratio!"
  Res pugnae piscinae in Fronte orientali confligunt primis belli mensibus ducibus Nazi ad novas vehiculorum armatorum rationes creandas et imprimis graves lacus satis armatae tutelae et magna tormentorum potentia. Mense Augusto anno 1942, massa gravissimae piscinae Pz Kpfw VI productio "Tiger" incepit, cum tormento 88-mm tormentorum armata (primo creata est ut anti-artis sclopetis). Ab Augusto 1942 ad Augustum 1944, 1354 Tigres productae sunt, plus 5 Ruerat obterere ad usus exercendos usus.
  Alisa Selezneva callide declaravit: "Et tigris evasit mortuum ... Omnino mortuus est!"
  Mense Novembri 1942, piscina nova, magis maneuveribilis Pz Kpfw V "Panther" creatus est cum gun 75-mm dolatis, quod defectus piscinae "tigris" compensare putabatur. Secundum varias rationes, tam mediis quam gravibus attribui potest. Ad fidem tutelae armaturae piscinae augendam, periti Germanorum formam puppis Sovieticae T-34 mutuaverunt. Etsi fastigium armorum dispositio Machabaeorum primi Orbis Terrarum Belli iam nota est. Summa 5967 Pz Kpfw V- A "Panther" lacus producta sunt. In fundamento Pz Kpfw V "Panther" lacus, piscina destruentis Jagdpantherae (cannon 88-mm, 392 unitates) et Bergepanther ARV (339 unitatum) productae sunt.
  Angelica amicus recurrens... Ubiquitous "Salamandra" in caelo apparuit. Hi pulmo, paene totus ex ligno et spuma machinae, erumpunt sicut daemones ex lavacro igneo gehennae;
  Sed Alisa Selezneva adhuc movere non potuit, propter quam tenerrima labra tantum maledicta susurrabant.
  Novissima piscina gravissima mense Ianuario 1944 dimissa est, etiam gravior piscina Pz Kpfw VI B Konigstiger ("Tiger-2" vel "Rex Tiger", 68 tons). In ea Germani designatores manaeuverabilitatem Pantherae cum fire potestate Tigris coniungere volebant. Primo tempore Pz Kpfw VI B proelio in Sandomierz pontis capite Augusto anno 1944. Interfuit. Hoc tempore copiae Sovieticae gravem piscinam IS-2, instructam tormentis 122-mm, quae Tigrem regem superaverunt. per omnia.
  Alisa Selezneva ultimam phrasim in expeditione brochure legit. Sed honestum esse, non omnino verum fuit. Exempli gratia in armatura turris frontalis, "Tiger Regius" 180 millimetra habuit, contra 100 pro piscina Sovietica IS-2.
  Fere bis differentia. Et Germanorum 88 millimetre gun sclopetum altiorem celeritatem initialem deversoriorum percutientium et meliorem proiectum armaturae transfigens habuit. Et plus 3,5 partibus ignis rate altius.
  In summa, per annos Bellum Orbis Terrarum II, Germania fere XXVII milia piscinarum produxit.
  Relative parva moles, USSR hoc tempore a die 1 Septembris 1939 ad Maium 1945 produxit, vehicula fere centum milia, e quibus tantum T-34 62 milia. Et sunt circiter XIII milia piscinarum gravium. Hic potestas. Mirum est quod Germani tam acriter ceciderunt et etiam potentia oeconomica totius Europae eos adiuvaverunt. Verum etiam Fritz tormenta auto-propellebat.
  Post cladem prope Kursk, fascista exercitus Germanorum ad defensionem opportunam transiit, quae acrem incrementum ad tormenta autocinetorum propellenda ducebat. Donec sit amet lacus a velit tempus vestibulum eget vitae quam. Anno 1943, productio variarum tormentorum auto-propellentium aequalis erat numero ad productionem piscinarum. Mense Augusto 1944 productio piscinarum ad 865 unitates, quae summa erat figura omnibus annis belli, fuit. Dimissio officinarum tormentorum autocinetorum a fine MCMXLIV 1000 per mensem exceditur. Tota productio piscinarum et tormentorum autocinetorum in Germania maximum suum pervenit in proximis mensibus anni 1944 - usque ad 1800 vehiculis per mensem.
  Alisa Selezneva notavit: "Vera totalis productio vehiculorum cataphractorum in Tertio Reich explicatur solum cum bellum tandem amissum est!"
  Et quid sumes, si cataplasma est mortua?
  Secundum in proposito pugnae tormenta auto-promissa divisa sunt in vastatores piscinae, piscinae auto-promissae sclopeta, tormenta impetua, sclopeta campi auto-propelli et auto-artae tormenta auto-propelluntur.
  Alisa Selezneva adversarium suum cum verbo fixit: "de liberorum separatione in horto".
  Praecipuae partes tormentorum auto-propellentium - piscinae eversores ludere coeperunt.
  Angelica prorsus hoc unum prostravit!
  In praeparatione ad expeditionem aestivam anni 1943, Nazi mandatum novis piscinas gravia et tormenta auto-iniecta innitebatur, incluso piscina Ferdinandi destruentis (Pz Jäg "Ferdinand"), interdum "Elefant" (Elefant-elephantis). "Elephantus" ("Ferdinand") creatus est ad pugnandum piscinas Sovieticae T-34 et KV. Molem 65,5 talentorum habuit et armata erat cum 88-mm longis-susariorum el 71, cuius prima versio originaliter facta est ad unitates defensionis aere armandas creatas. Deinde, exeunte quadragesimo primo anno, versio emendata apparuit cum rostro multo superiore velocitatis 193 millimetrorum armorum ad spatium 1000 metrorum penetrabile . Initio Praelii Kursk, 90 Pz Jäg "Ferdinand" piscinam destruentium facta est.
  Raeda periculosissima erat, unam tenta. Solum postea tormenta auto-propellentia 152, arma frontalia 200 mm penetrare potuerunt, sed etiam tunc Ferdinandus multo majore intervallo eam obtinuit.
  Durante 1944, piscina destruentis cum Jagdpanzer IV 75-mm (Pz Jag IV) tormentum in Pz Kpfw IV piscinae innixum est. Jagdpanzer IV tank destructor versionem emendatam StuG III fuit, eadem munera in fronte functus et paulatim StuG III in exercitu substitutus est. A summa DCCLXIX Jagdpanzer IV piscinae eversores productae sunt.
  Alisa Selezneva per delectamentum Tatarorum modo juravit ...
  Ab Augusto 1944, duo conatibus piscinae aedificationis variae (Fomag et Nibelungenwerke) simul productae versiones meliores Jagdpanzer IV tank destruentis cum extenso 75-mm gun PaK 42 L / 70;
  Pz IV/70 (V) - 930 unitates (fabricator - Fomag), Pz IV/70 (A) - 278 unitates (fabricator - Nibelungenwerke).
  Angelica flatu e commentis faustpatron retrusa bona decem metra. Diabolus igneus conatus est surgere. Et Alisa Selezneva cogitabat...
  In nexu cum incremento praediorum Sovieticorum et tormentorum auto-propellorum in III Reich copiae piscinae augendae, necessarium factum est ad comparationem vilis creare et, sic, piscinam destruentem massa-productam. Ad hanc rem placuit uti basis piscinae Bohemicae Pz Kpfw 38 (t). Haec piscina eversor nomine "Getzer" - Jagdpanzer 38 (t) "Hetzer" ("provocateur") appellatus est. Habebat 75 mm longum sclopetum et 60 mm armaturam frontalem cum summa pondere 6.38 talentorum (proportiones non malae pro tam parvo pondere!). Productio facta est ab Aprili 1944 ad Maium 1945. Summa 2584 tormentorum auto-propellentium producta est.
  Alisa Selezneva mente se traiecit: "fortunate, parum".
  In fundamento Pz Kpfw V "Panther" piscinam a mense Ianuario 1944 ad Martium 1945 producta est, piscina vastatoris Jagdpantheri pondo 46 talentorum producta est, in qua nova 88-mm longe sclopeto clausa inaugurata est. Summa 392 piscinae Jagdpanther destruentes aedificatae sunt. Jagdpanther optimum gun auto-Germanicum existimabatur.
  Cum bellator flavus iam cum ea pugnaverat, in promptu fuit dicere hunc sclopetum auto-remum non malum esse. Quamquam probabiliter praesidio armis caret.
  Ab Julio 1944, in fundamento "Regiae Tigers", piscina destruentium "Jagdtiger" (Jagdtiger) appendens 70 talenta cum speciali facto 128-mm sclopeto producta est. Nauta ex VI hominibus (quattuor tormentariis servierunt). 77 Jagdtiger piscinae praedones productae sunt. "Tiger Regius" et "Jagdtiger" ob magnam pugnam molem suam pauperes manoeuvbilitatem habuerunt. Gravissimae vehiculis armatis in certamine semper usi sunt.
  Alisa Selezneva in aurem:
  - Jagdtiger monstrum monstrorum est. Conare agere. Insequente contra eum pugna, nemo ex nostris banduras habet occasionem.
  Angelica in ira exclamavit;
  - At nunc tam saepiae irruit, ut Jagdtiger contra eam infirma sit! Illi qui dicunt centum quinquaginta quinque piscinas praedones effectos esse non mentiuntur.
  Alisa Selezneva iterum se in historiam technologiam hostium dedit;
  Anti-lacus auto-propellens tormenta primum ex luce creata sunt, deinde piscinae mediae. Plerumque armatae sunt cum 75. 76- et 88-mm tormentis. Primae tamen sclopetorum auto-propellentium 47 mm PaK(t) tormentorum in gb Pz Kpfw IB in piscinam lucis inter Martii 1940 et Februarium anni 1941. ascenderunt. A summa 202 talis piscinae auto-propulsae sclopeta erant. instructum.
  Alisa Selezneva giggled: "Ecce midgetes inter currus pugnantis!".
  Ad medium pugnae Sovieticae et piscinae graves, necesse erat ut tormenta anti-casi firmarent, quod maiora gente et auto-propulsa erant. Chassis ex Pz Kpfw 38(t) uti placuit, quod fine anni 1941 iam quasi piscinam pugnandi iam evasit et in piscina speculandi humili celeritate erat. Instructa erat cum tormentis Russiae 76.2 mm captis, ad ignem conversis ex Germanico PaK 40 piscinae anti-stanciae.) Marder. In summa, 363 piscina eversores "Mard" (Mard - marten) ab Aprili 1942 ad Aprilem 1943 collecti sunt.
  Angelica ad propugnaculum deperire conatus est. Parum iam sanguinis amiserat, pallorque per scelerisque tan- tum fulsit.
  In fonte anni 1942, decretum 75-mm PaK 40/3 anti-lacus tormentarii in chassis Pz Kpfw instituere 38 (t) piscinam placuit. Haec anti-lacus autocinetorum autocinetorum propellentium, nomine "Mard III" - Pz Jäg 38 (t) mit 7,5cm PaK 40/3 (Mard III), a Novembri 1942 ad Maium 1944. 1393 producta est, vehicula facta sunt (175 unitates. conversus lacus).
  Alisa Selezneva iam se creepy est, fessa, etiam mentis in stercore fodiens, sed sistere vires non habebat.
  Fundamento lucis piscinae Pz Kpfw II, placuit ut 75-mm anti-lacus gun "Mard II" cum PaK 40/2 gun producere decrevit. Inter Iunium 1942 et Martii 1944, 651 vehicula facta sunt. Verno 1943, ante aestatem offensa (Operatio Arcis), 201 tormenta anti-lacus auto-propellens, cum captis Russiae 76.2-mm gun PaK 36 (r) - LaS 762 ex Pz Kpfw II Ausf accensus est. D. Lucem lacus.
  Angelica amica vi fremit;
  - Bene, laxata est. In pugnam ingrediamur ocius. Quisque a pulvinar urna, ut dictum ex.
  Alisa Selezneva abripitur:
  - Aliquot minuta, iterum incipiam et hostes USSR delebunt. Noli turbare ..
  Male pugnator flava cogitationes suas colligere conatus est.
  Etiam ante aestatem in Kursk Bulge offenderat, 88-mm anti-lacus auto-propellens tormenta Nashorn (Nashorn - rhinoceros), postea nominata Hornisse (Hornisse - crabrone), produci coepit. Pz Kpfw III / IV chassis (sicut 150-mm Hummel tormenta auto-propellentis) novum 88-mm PaK 43/1 L / 71 bati-ismi gun. tormenta auto-propulsa cum gravibus pugnatoribus phalanges servitium ingressi sunt. Summa centum 494 vehicula inter Februarium 1943 et Martii 1945 facta sunt. Parvus numerus pisciculorum auto-propellentium sclopeta secundum curatores armatorum portantium productus est. Omnes lucis anti-lacus auto-promissae sclopeta habebant gurgustium apertum in summo. In summa, per annos Bellum Orbis Terrarum II, Germania plus quam mille trecenta tormenta autocinetorum autocinetorum propellebat.
  Alisa Selezneva cogitationes suas complevit, crura sustulit et illico exsiluit. In oculis eius, lumina praedatoriae pantherae illuminatur;
  Metis sit amet!
  Glandes puellae terminatoris in capistras hominum SS volaverunt, a renidibus bestialibus distortae. Alisa Selezneva accensus paene erumpit et dixit;
  - Fas! Sheepdog... Fas!
  Fascistae delecti, ne videntes quidem, sed in visceribus sentientes, quam terribiliter ordines minuentes, in alvum in terram deciderunt. Sepultus in concreto, vel potius etiam flebilis conatus ad exarandum. Bene, sicut porcos...
  Angelica notatur;
  - Labia tango et frigus sentio... Bene, guys qui fortes sunt.
  Ingens aedificium imperialis officii muris densis. Quamquam bombings, nimis destructa non est. Praecipuum centrum est mali quae ad terram Sovieticam sacram pervenerunt. Alisa Selezneva iam firmam aedificii huius videt. Imo, res horrenda est... Hic illic ruis et adfligendos, vel melius, cape Hitler.
  Angelica vergit caput ad amicum amicum suum, igneum diabolum terribiliter attritum facie. Oculi ambo nigris oculis natant, nasus applansus attritus, profundus exasperat. puella autem videtur modo crudeliter verberata, vel minimam miserationem nesciens.
  Alisa Selezneva socium suum adhortatus est:
  - Livor et abrasiones sunt ornamentum viri fortis bellator multo frigidior quam quisquam hominum...
  Angelica constat.
  - Ita, frigidior erit ... In via ad officium imperiale piscina Hitleris "Rat", paene parata solum sine calces currit. Si destructa, oppugnare ipsum aedificium incipere poterimus. Et ibi trahere potes Hitlerum, in filo ...
  Alisa Selezneva lepide respondit:
  - Sacculus, crumena, filo... Pendet in ore barathri lucidi. Et latuit in latere et tenet funem invisibilis.
  Angelica oculos eius angustavit et dixit:
  - Lacus Krasa cum duobus tormentis 280 millimetris et duo plus 128 millimetre armata est, plus undecim machinis anti-aeroplanis et viginti duobus tormentis tormentorum machinarum. Crassitudo armorum quadringentorum millium. Totum pondus monstri technologici circiter duo milia talentorum est. In summa, magna quaestio haec nobis est. Id quod creaturae ad custodiam imperii deputatum est.
  Aliska Selezneva nudis pedibus caementa incorruptas, ita fontem pulverum faciens. Mauris sit amet dictum magna. Tunc flava dixit:
  - Omnes possunt iustam causam perdere, sed victores in factis iniquis non sunt!
  Angelica constat.
  - Fallere fatum potes, at expectationem fatalium consiliorum fallere non potes!
  Alisa Selezneva, videns vatem ingenii nimium longum trahere posse, latrante:
  - Satis est... Mea sententia est, intra piscinam ingrediamur et omnes ibi interficiamus!
  Angelica statim constat;
  - Animadvertit! Utique occidemus et findemus!
  Puellae ruerunt ad Rat piscinam in concreto sepultam. Facilis labor erat. Sed fortes satis rationabiliter fortunam numerant, quam adiuvat pulchram.
  Et ceciderunt in ventrem suum, et quasi bruchus lepidus repit. Eodem tempore puellae erant celeres et agiles. Alicia consilium habuit in capite suo. Germani utique non stulti sunt, et omnes aditus ad super-gravi piscinam tormentis machinis iaculantur. Utraque pars plumbea. Est autem etiam purgamentorum ratio... Et per eam satis possibile est in uterum piscinae sepultae penetrare et probabiliter sub terra coniunctionem cum cancellaria imperiali habere.
  Hic duo fortes, fastidium superans, arripiunt et statim in madidi iecerunt. Tametsi hoc ingratum est, vulneratae puellae per fistulas pulverulentas repere plenas araneos, mures, blattas et nidor. Sed admirari possunt.
  Mures aliquotiens puellas nudis pedibus mordere conati sunt. At illi reditum. Angelica et sollertia Alisa Selezneva has creaturas pugionibus secant. Rat sanguis tam fetidus est ut foeminae bellatores nauseam in sinu teneant, modo ferreae temperaturae gratia.
  et ulterius serpunt, frigida metalli per ventrem transit. Paululum tremens... Oh, sed sistit puellas.
  Alisa Selezneva etiam iocis;
  - Est via ex aliquo labyrintho, sed non ab eo, quod constat stulti volutionibus intricatis!
  Angelica addit:
  - Solos confundere potes qui in via eligendo confunduntur!
  Tandem puellas exire et cloacas fecit. Ante tantum cratis est, et post ventilabrum est. Unitatis alice ignes, Ingentes propeller enses rigescunt.
  Fere inter eos milites nudi exprimunt. Tunc Angelica digitos longos haeret in cincinno. Clavi eius obsiti valde validi sunt, et mechanismus ferrei constipatio tacito stridore incedit. Igneus diabolus fremit;
  - Sunt Russi, magno se submiserunt, sed numquam parvitati cedunt!
  Alisa Selezneva, cum accurata emissa silentii, vigilem, qui rostrum inhaeserat, feriendo, addit:
  - obediunt dignis non nothi, et sequentes ambitum non est humilitas.
  Respondens Angelica immaniter fremuit;
  - Bene, ex cochleae!
  Puellae sicut cobras per domum mongoosium plenae commotae sunt. Erant in ventre piscinae gigantis. Irruerunt interficere, spargit Tituli cruorem in laminas armaturae. Nazis eis respondere conabantur, sed tarde erant. Ita tasque in eas volitabant, membra revulsa.. .
  Alisa Selezneva cecinit:
  - Calvus ebrius Fuhrer in filis accumbebat ... This is not a spillikin for Hitler .... publish!
  Angelica additur;
  -Uuu! Et clamavit, stulte, stulte Adik!
  Grenades irruperunt et fragmenta eorum arma pulsant sicut infans crepundia pueri Regis Kong ... Quam frigus est verberare omnes tales ... Et tota clades venit.
  Angelica canit una;
  - Cohors Hitlerorum in iudicio est, et cum Adolfo pulmentum coquebimus!
  Alisa Selezneva respondens:
  - Non, non est iudicium!
  Sub venustiis, amatoriis, pedes bellantis nudas attingens, cruor squishes, et post eas Martis filiarum vestigia relinquunt. Sisti non possunt, puellae frigidae sunt Sovieticis nudis torsis et uberibus magnificis, sicut deae antiquitatis.
  Omnes tres cellulae ingentis fabulae cum mortuis redduntur. Tumultus Nazis non statim animadvertit se ab inferis oppugnari, et ideo puellarum terminator in tabulam secundam sine ullis quaestionibus desiluit. Fere autem omnino nuda et formosa fabulose fallebantur pro meretricibus pretiosissimis ab harene summorum ordinum SS.
  Bene, Hyperfuck puellis eis dedit! Denique plus quam quinquaginta Germani deiecti sunt et "Rat" a copiis Sovieticis captus est. Sola misericordia est quod loco calces currentis, haec currus promissorum concreta in auctis sepultus est. Non potes in Nazis vertere.
  Alisa Selezneva colossum captum examinavit et suggessit;
  - Hem, quid... Stulti sumus, nonne vexillum rubrum nobiscum sumebat?
  Angelique in molestia mussant;
  - Itaque mantica sunt impedita. Imo nec nostrum est in captis aedificiis vexilla onerare. Pellentesque pellentesque sumus. Nostrum negotium est necare, non comibus iacere!
  Alisa Selezneva manibus suis coepit nugari:
  - Num pannum rubeum saltem invenire possumus?
  Angelica repente excussum est caput;
  - Noli!
  Alisa Selezneva indignatus est:
  - Cur est?
  Angelica logice respondit:
  - Quia supertank est, etsi magna, sed generaliter finis secundarius. Cancellaria Imperialis maior est...
  Alisa Selezneva nudum crus impingebat post aurem cum digitis sanguineis viscosis demonstrans virtuosam dexteritatem;
  - Et hoc adhuc ... . Maiores sane.... Sed!
  Angelica trahit illam ad cubitum amici flavi.
  - Curramus velocius, Tituli captivum capiamus. Multo frigidior erit!
  Alisa Selezneva cecinit:
  - Et quot aphids erant... Una altera frigidior! Lateres in naribus suis multo melius erit!
  Angelica respondens loco coepit descendere ad primum tabulatum. Secuta est Alisa Selezneva, mella flava, crinesque atri pulvere, squalore et sanguine. Adhuc erant pulchra fabulose, sed simul horrenda ad extremum. Ita milites decurrerunt, deinde in cuniculum ad munitum iecerunt.
  Ingens, Titanium fores obstitissent. Puellae, eius invincibilitatem conspicati, explosivae ex munitione in murum proximum extrahendum plantaverunt. Fugerunt, verterunt in electricitatem per fila.
  Explosa mixtura putri terrae concreta. Surrexit ergo pulvis. Alisa Selezneva fremuit:
  - Hic est nostra signatura Russica move!
  Angelica constat.
  - Utique move! Ne corona quidem, sed regia!
  Puellae intus insiliebant, cucurrerunt et in craticulam offenderunt, post quae spicula VENTILATIO erant. Angelica craticulam in decem secundis aperuit, primam iacit, et Alicia eam secutus est.
  Secus cloacas, iucundius erat per VENTILATIO spicula serpere, multum pulveris erat, sed nullae erant mures aut faeces foetentes. Puellae autem quasi viperae Indicae in filo reptabant ex historia celeberrima Conani Doyle "Ribbon colorata". Quotiens Alicia titubata facie titubat, Secta, ambusta, at simul ocyus Sanans, duro pedes ignei Bellator.
  Angelica purrumtur cum duris calcibus titillat Alisa Seleznevae viscosi sanguine crines.
  Puellae omnes reptant, descendunt. Imperiale officium sex contignationibus sub terra ibat, et in septima area erat horreum cum tela et fomite. Et paulum ad latus ... Angelica, tanquam verus naturae filius, cum suo uiscera perfecte sentiebat, quod erat sub terra aerarium occultum. Et mulier Sibera insusurravit Alicie:
  - Noli mittere! Noli hic strepitum nimium facere!
  Bellator flava humeros obstupefecit umeros, Et digitum movit in pede rufus amici, Qui rudis a multis secat, urit et calli;
  - Et quare huc venimus, quomodo non jaculari et occidere?
  Angelica ratione suadet:
  "Sunt milia militum delectorum SS in hoc ingenti aedificio, et nos duo nullo modo possunt occidere. Sed necesse est Hitleram capere et inde bellum mundano secundo semel finem imponere.
  Alisa Selezneva sonans sibilavit in voce plena:
  - Lepidum... Cape Hitler captivum! Mirabilis.
  Angelica valde rationabilis est facta;
  - Propediem a Berolino Fuhrer fugiet. Puto etiam in paucis horis proximis. Post omnes, ipse essentialiter rat, non sine causa vocatus est maxima piscina Tertii Reich. Et nobis ipsum et...
  Alisa Selezneva risit:
  - Utique.... Recte dicis... Sed...
  Igneus diabolus subdola suggessit;
  - Penetrare airfield et ibi fugientem exspectabunt Fuhrer.
  Alisa Selezneva adnuit.
  - Utique in hac sumptione spicula esse oportet.
  Puellae autem temere investigare cogebantur. Experire eam, utra pars objecti obiecti crudeliter sit in Berlin sicut subterranea airfield, et etiam frigidissima elit.
  Alisa Selezneva, vera filia ignis, ut chakras supermundanas aperiret, cantare coepit:
  Nubes ex sanguinibus advolaverunt;
  Infernus e Terra haud procul erupit!
  Serpens crepitans reptat in panzvale;
  Nubes sanguine illuminatae!
  
  undae coruscant, sonant sicut procellae infernalis;
  Et fortissimis viris congredietur ausis!
  Pulchra pulchra mulieres protegemus nos
  Digni erimus res gestas patrum nostrorum!
  
  Quam graviter gemens terra!
  Hostis centum plagas vestigia reliquit.
  Sed fascismum in ima parte iacemus;
  Pestis inlisa non erit longa.
  
  Et jam post nubila mors albescit ;
  Nostrae autem cogitationes in coelum discerptae sunt!
  Conteramus notos sceleratos in pulverem;
  Et divelle, scito Wehrmacht in medium!
  
  Nescimus otium et senectus putrescat;
  Sanctae Matris nostrae filii sumus!
  Omnia clara cum Nazis pugnaverunt;
  Has radices magnas emitte!
  
  Quaeque mala vis explosa bombis?
  Quid nobis est hoc tonitru?
  Pugnatores Rus' multi capaces sunt;
  Et erit summum fundum pro Fuhrer!
  
  Infernus exarsit infernus;
  Repi per rocades cum rostro praedatorio "tigris"!
  Et subito omnis defatigatio avolavit,
  Tempus est ludi ioci!
  
  Grenade ad manum et iactum;
  Ecce "tigris" in naribus suis firmiter recipitur!
  Et Hitler in aeno in Tartaro boiler locus ;
  Itaque ne orbem Russicum patefacias!
  
  Berolinum agitatur a vehementibus globis;
  Ecce vexillum rubrum super Reichstag volitans!
  Sol in patriam accensus est;
  Post omnes, Tertius Reich in cinerem et cinerem mittitur!
  Cantus puellas inspiravit et elatio plenae sunt, vectes singillatim sine labore aperientes, tandem ad ultimum ventilabrum exierunt. Et post est sub terra, bene lit ipsum airfield.
  Angelica recubuit primo et admirans exclamavit;
  - Proh! Wow...
  Alisa Selezneva hoc etiam vidit;
  - Ordinarium diskette sicut ea cum quibus iam pugnandum erat... Quomodo te percussit.
  Cana Diabolus sine offensione respondit;
  Etiam at tempor magna. Praeterea non videre potes quod multo statura sit machinis antiquis bellicis. Themata erant sicut duo scutellae in unum congesta, et hoc magis sicut placenta natalicia lautissima.
  Alisa Selezneva subdola risit et despiciens amico suo:
  - Meliora omnia. Capturi sumus non solum Fuhrer, qui nunc est, libere, neminem, sed etiam aircraft! Forsitan adhuc poterit ad Martem praeceps volare!
  Angelica risit.
  - Vola in.... Praesent typicus!
  Puellae ultimum impedimentum superaverunt et prope discum planum adligat. more tigres insidiantes hostem opperientes mentiri coeperunt. Alisa Selezneva etiam loqui de argumentis abstractis incepit.
  Cum Scripturae libri antiqui ac diversis aetatibus conscripti sint a personis diversi generis spiritus et status socialis, opiniones quae nullo modo sunt, id clementer in scientia, scientia morali et religiosa (sic; religionis) opiniones nostrae aetatis. Iam non tangamus problemata scientifica. Supervacaneum est dicere, si Dominus Deus dictasset, exempli gratia, doctrinam Copernici seu theoriam Einstein seu Mendel, "sancti viri Dei" (prophetae) has scientificas veritates in scriptis illitteratis perferre non potuisse. Pastores Iudaeorum qui plus quam 3.5 milia annos vixerunt.
  Alisa Selezneva snorted contemptim:
  - Quid de Einstein? Estne hone? Eius Bourgeois theoria relativitatis refutabitur cum crepitu scientia communistica!
  Attamen dolendum est eo tempore quo Scriptura scripta et elaborata est, scientiam Graecorum, Sinensium, Prohibeorum, Persarum cognitionem auctorum et editorum librorum biblicorum superasse. Dominus Deus adhuc cultores Bibliorum docet caelum esse testam cristallinae 7 'firmamentum caeli' DEK4 (Gen. 1, 7), cui caelestia corpora cohaerent (Gen. 1, 16-17); supra hoc firmamentum sunt thesauri pluviae, venti, nix et grando, iob 38:22; Ps. 32:7; 134:7; Jerem. in firmamento est habitatio Dei (sedis, domus, templum, officium, paradisus) et comitatus (angelorum, satanae, sanctorum). Terra, secundum auctorum librorum biblicarum dogmata, in columnis tam firmata est ut de loco suo movere non possit (Ps 95:10) ... Auctores omnium librorum Veteris et Novi Testamenti penitus sunt. persuasum est quod homo, et ipse Dominus Deus corde cogitet (Gen. vi. 15; viii. 21; xxvii. 41; Exod. xxviii 3; xxxi 6; Deuteronomium 29:4 1 Samuel 27:1 Job 9:4 17:4 11 39:36 Psalm 4:5 14:2: 18:15 Proverbs 17:23 Ecclesiastes 2 Matthew 9:4 15:18-19 Mark 2:6-8 Luc. Romans 10, 10-11; Secundum biblicam doctrinam de corde in Russia saeculo XIX et primo XX, philosophia cardocentrismi intensive elaborata est, quae locutus est de corde - receptaculum animae humanae, de comprehensione veritatis - cum proprio. cor et de aliis cordis studiis biblicis. Sed etiam Pythagorae Philolaus (6 aCn saeculo VI) discipulus in tractatu "de Natura" constituit hominem esse praecipua organa: cerebrum, sedem mentis, cogitationem; cor sedes est "animae sensitivae" et organa genitalia sunt ad reproductionem.8 Non loquor de Sechenov, in cuius publicatione "Reflexes cerebri" certo fundatum est in gradu scientifico et experimentali quod homo cerebro cogitat, non corde. Et quia tempus cordis transplantationis, unusquisque mundum ostendit cor esse unum ex simplicissimis organis corporis humani, quod solum quaedam sentinam, quae per contentionem musculorum, humorem sanguinem sugit et eiicit. Cor eiusque vitia singula restitui possunt - ac iam substituuntur! - mechanica sentinarum artificialium seu valvae; cor nullo modo subrogationem inducit ad substitutionem "animae", personae personae.
  Angelica susurrabant Alisa Seleznev:
  - Audi, veniunt!
  Immo sine strepitu, fores apertae sunt, et multae magnae, onerata plostra, apparuerunt, comitantibus militibus SS e cohorte speciali custodiae vitae Caesareae.
  Coeperunt onerare quod pretiosum est in ventre paterae volantis. Ante loading facta perpendens. Germanus in tunica alba et vitreis nigris diligenter data inscripsit.
  - Aurum decem et dimidium talenta, platinum sex quadringenta chiliogrammata. Adamantes incisi sunt duo talenta, sexcenta viginti chiliogrammata, et alia quinque milia caratorum. Ornamentum tria talenta octingenta triginta chiliogrammata unum, carata septem milia.
  Item smaragdos, gemmas, topazes...
  Alisa Selezneva distrahitur cogitans ad regimen religionis et cur in atheismo modo insolitam illam. Vel forte peculiare: Alicia se conciliare dicitur, non Deo freta.
  Scriptores Bibliorum mira ignorantia Deum suum de rebus mundanis dotant. Unde Deus eorum asserit vespertilionem avis, et non mammam, Lev. lepus est ruminans animal quod ungulas non dividit (Lev. xi. 4; Deut. 14.7); dicebatur aves volantes et insecta, quae quattuor pedes habent (Lev. xi. 23), et serpens pulvere vescitur (Gen. iii. 14); quod Deus pugnans pro Israelitis, e caelo lapides ingentes eiecit super milites incolarum loci, et obvertit eum, sol super Gabaon, et Lunam super vallem Ayalon, donec Iudaei ulciscerentur. de inimicis suis (Joshua, 10: 10-14); quod Sol, in motu suo per firmamentum, non solum subsistere, sed etiam in oppositum suum motum incipiat, ab oriente.
  Angelica subito Alisa Seleznyova nudam apprehendit, crusculas validas ad nares trahens, superciliis minaciter connexis, insusurrans:
  - Age, sequere me, sub carris cubo et ibi .. .
  Bellator flava concentu adnuit.
  - Intellexi! Nunc.
  Nudae, paene nigrae cum pulvere, puellae oleo madefactae ad ima plaustri reptabant. Nazis, etiam ex electa parte SS, satis fefellit ob cladem quae ab Exercitu Rubro translata fuerat. Ideo non animadvertebant discurrentes et maxime doctae puellae tacite serpere.
  Alisa Selezneva nasus traiecto erat pressus ferro digitis bellatoris Siberici. Probabiliter etiam prunum fecit. Proh turpis, sordidissimus, etiam sordidissimus!
  Sub bigis, surrexerunt surrexerunt crura et bracchia, surrexerunt in ospitium oras et volabant. Vehicula recta in ventrem apparatuum iverunt ... .
  Subito intra præsidium evasit frigidissimum, et regnavit semi- caligo. Statim paene nudae et calidae puellae concutere coeperunt. Angelica, ut consueverunt obfirmare, edita;
  - Minns triginta aut etiam exigua inferiora... Non mortiferum!
  Alisa Selezneva dictum est cum irritatione:
  "Si hic nimium diu haeremus, nudum tenere non poterimus".
  Angelica interrupta est;
  - Superstes ero! tolerantiam frigoris melioris habeo quam sigillis. Fames et sitis magis Sibericam foeminam occidere quam hoc frigore.
  Alisa Selezneva fremuit:
  - Atque ego pro superstitibus monumentis apponere nolo. Ex oneraria custodia, in vivaria transeamus. Et tunc omnes subito vere ad Martem fugiemus, quod modo erit in custodia minus 150 ... Puto hanc puellam non posse consistere signaculo frigidiorem.
  Angelica fremebant irata.
  - Si aer non est, fortasse non sustinebo! Et sic ad mortem sta!
  Alisa Selezneva satis impariter e plaustro obtinuit, sed pusulae adhuc in passibus eius superficiei metallicae frigoris opertae admodum erant. Bellator prope statim ianuam rectam invenit. Angelica eam secuta est. Ignis diaboli Puella dixit:
  - Janua aperit cum codice. Opus est diligenter auscultare...
  Alisa Selezneva adnuit.
  - Scio! Cum cursorium mittitur, ubi coding positum est, tranquillissimum cliccum auditur. Proprietates mechanicas cincinni!
  Angelica adnuit et excidit aurem ad arma. Alisa Selezneva fluctuare coepit. Numerus unus compositus. Secunda quoque.. Epistolae... numeros iterum. Ac nunc difficillima ingenia Sinicae, quarum integra milia sunt. quae me verto. Alisa Selezneva etiam notavit;
  - Mihi videtur Germani simpliciorem et velociorem rationem habere tergum...
  Angelica constat.
  - Debet, sed probabiliter tantum ab intus .. .
  Puellae cellulas vivas intraverunt.... Picturis magnis artificum nimis lautissime instructi erant. Ignorat Hitlerus tantas raritates colligere, sed quod tale miraculum in parietibus spatii pendeat.
  puella crines aperuit et eas post eas clausit. Vivaria plagae tribus contignationibus cum lacunaribus altis constabat. Plus, cella cum horreis est, tum culmen, ubi imperium centrum et gubernatores sunt.
  Puellae solae omnia inspicere non tempus erat, dato signo, oneratisque coeperunt. Videtur quod Hitler et eius comitatu serio intendant viam ferire .. .
  Custodes et comitatus venerunt ... Eminentissimi membra fascist caten. Primus, claudicans, trudes Goebbelus. Parvus, sordidus, flavescens, facie simia. Si talis persona conscenderit in department racialia vel speciale SS unitas ad mundandam nationem inferiorum personarum, hoc primo removebitur.
  Sed Margarita uxor eius est formosa, gracilis et curvata femina, quamvis septem filios peperit. Apta spectat et multo minor aetate. Putares problemata collabentium Tertia Reich illam omnino non terrere, et clades Wehrmacht ei non molestant. Sed copiae Sovieticae in cancellariam imperialem iam irruperunt et Reichstag expugnant ... Habet cum ea sex liberos, pallidos et confusos. Quinque puellae et puer, aestate amicti et quodammodo etiam simpliciter contra uestem taedae cum adamantibus uxore Goebbels suspensi.
  Inde Bormann sequitur hoc duobus. Pinguis genus cum lato carnificis ore. Scelestus typicus, scapulis densus, latis, fere quadratus... In manu habet vidulum magnum et gravem, ob fidelitatem, adhuc ad carpum alligatum.
  D. Ribbentrop cum monocle, turcia quasi turcia in pectore, ordo aquilarum cum adamantibus. Ornatus cum uxore...
  Praeterea, Hitler ipse exasperat ... Fuhrer quondam Magnae Germaniae terribiliter timidus est, sed recta manere conatur et superbus respicere. Una cum eo uxorem duxit Evam Braun. Inaequaliter satis, sed prima domina Tertii Reich speciem rusticae mulieris typicae habet, quamvis bene aedificata sit, sed facies eius ... similis est mulieri communis Russicae villae vulgaris. Vera, satis pulchra... Et nimis modeste indutus, pro uxore alicuius, qui usque nuper dimidium mundi regnabat! Apud eos sunt custodes et gubernator Fuhrer personalis.
  Tituli ultimam orationem facit. Inconvenienter:
  - Frustra Bolsheviks et compatres eius mundi Sionismum se vicisse credunt! Habemus inexplicabilia turpia secreta et novissimum vas. Bellum inter USSR et sociorum coitionem inevitabile est! Nos vero in secreto nostro latibulo omnia quam primum accendere faciemus. Et cum mundus prae- ceptoris, nostri fortes milites telo miraculi utentur. Confectos miseras hostium reliquias altero bello deletas. Et tunc novus Quartus Mundus Reich renascetur, duce immortali Fuhrer Adolf Hitler!
  Oratio atypica evasit pro iam fortasse principe Germaniae priore - brevis, sed in ea generaliter omnia dicta sunt!
  Hitler ad cubicula sua venit, et gubernator personalis eius, et cum eo tres plures adiutores in speciali coccineo ad thalamum collocatum. In via, quinta specie iuncta sunt in vitreis obscuris magnis obtegentes pavimentum faciei et chirothecae, cum ambuloso in auriculae adnexo.
  Alisa Selezneva computata:
  - Quinque sunt in camera gubernationis et gubernationis. Tituli personalis custodiae undecim pugnatorum. Tum comites eius, mulieres ac parvi filii Goebbels - bene, ratio haberi non potest. In summa viginti unum sunt, tres feminae... Contra duas robustissimas feminas USSR... Plus, elementum admirationis nobis est. Ille est...
  Angelica complexus est;
  - Tantum opus est pugna incipere, cum iam parta est! Sed nolle pugnare iam est amittere propinqui!
  Alisa Selezneva molliter addidit:
  - Potes uno casu amittere, cum victoria non potest nisi fortuito!
  Sarcina Nazi in vivis locis satis spatiosae aircraft sita erat, cum diametro circiter centum metrorum, cum aliquot cubiculis quae duces Tertii Reich satis commode sentire permiserunt.
  Angelica cum suo consilio accessit;
  - Cum orbis planum aufert, gubernatores capimus, et tunc terram hanc in elit... In situ militum!
  Alisa Selezneva constat sine controversia cum hac rogatione:
  - Sed melius est, calefiant!
  Discette valde blande incepit, puellas tantum tempus habuit ut levem pressionem sentiendi e instrumentis quae superficiem concretam firmatam avulserant. Ianua sicut illae quae super erucae silos instituendae essent exeunte saeculo vicesimo levi querulo delapsa sunt. Et coepit planum facere altitudinem .. .
  Ambo milites in voce susurrabant;
  - Est tempus!
  Puellae susum suspensi... Tunc subito irruerunt in hominem qui erat in vitris nigris et cum antenna. Angelica reflexo ocream in inguen detrudit. Ictum tam validum fuit ut sub- iectum erigeret. Tum vitreae eius avolabant et. Alisa Selezneva automatice coxam iecit ab ea vasa sniper tacita accensus. Creatura extraterrestra iterum vellicata est et paene cecidit, Angelica eam capere procuravit. Cerebrum flavum e capite effusum, sanguine simili coloris.
  Alisa Selezneva dixit:
  - Veneres Martiani!
  Angelica monstratur in octuagesimo bandura.
  - Haec iam vestra pars est Alisa Selezneva... Quid ergo?
  Bellator flava praeceperat;
  Nos cetera tollemus!
  Oppugnatio gubernatorum valuit, sed Angelica adhuc unum ex ardentissimis iecit. Postea una cum Alisa Selezneva contingunt terram.
  Sicut in radio dixerunt:
  - Vexillum album ad imperium dejectum, dedere coeperunt.
  Dum Angelica illis nuntia magni momenti nuntiaret et locum portum peteret, Alisa Selezneva in in ANDRON locum sumpsit, paratus ad impetum satellitum Hitleris repellere. Hactenus tamen nemo apparuit. Sonitus parietum signa certaminis occultaverunt et bellator flavus ex vibratione intellexit orbem planum iam descendentem esse. expressit puella;
  - Pretiosior quam victoris finis, tantum initium invincibilitatis!
  
  SI SKOBELEV pugnaret sub NICOLAO PRIMO?
  Exempli gratia, cur Russi bellum Crimeanum anno 1853-1856 non vicerunt?
  Hoc est vere interesting et incomprehensibilis. Ceterum difficile erat sociis in Chersoneso rem militarem gerere. Una copia aliquid valet, per multa maria. Menshikov hic reprehendendus est. Ipse erat, qui cum mediocribus actionibus superiores copias ad cladem Russorum fabricavit. Etiam heroica defensio Sevastopol non adiuvavit. Etsi Britanni, Galli, Turci et Sardi confecti sunt. In genere hoc bellum primum in Russia in quarta parte millennii evidenter amisit. Ante id, post Tempus Tribulationes, Russia bella magnalia non amisit, sed singula tantum proelia et societates interdum in defectum finierunt.
  Et tunc talis clades accepta est. Infelix ictus ad dignitatem.
  Quod si exercitus Russorum, exempli gratia, Skobelev praeerat? Talis imperator tantum felix fuit ut antea nasceretur... Tunc historia omnino aliter fuisset!
  Hic primo Russi Britones, deinde Franci Chersonesum superant. Tunc etiam Turci et Sardi victi sunt. Motus anti-belli in Anglia crescit. Turci Kars castrum amittunt et bellum in Transcaucasia amittunt. In Gallia ingens Maidanum contra Napoleonem III erumpit, quae vix opprimitur. Sed Gallia debilitata est, seditio gliscit in ea.
  Nicolaus Primus non nimis cupidus est vincere, et post seriem victoriarum pacem cum Turcia prosperam concludit. Russia occidentalem Armeniam, Kars, Erzerum, Tanrog et etiam Ierusalem partem accipit.
  Imperium Ottomanicum etiam magis debilitatur, sed tantum conservatur. Russia etiam partem Romaniae accipit. In Europa interim mutatur. Fortitudo Imperii Austriaci. Bellum cum Sardo in regno Austriae victoriam ducit. Napoleon Tertius bellum inire voluit, sed Nicolaus primus minatus est se Austriam adiuvare . Quam ob rem Imperium Austriacum dilatatum est, totam Italiam septentrionalem absorbendo.
  Nicolaus Primus etiam terras in Sina annexas sine bello, fines in Oriente dilatans. Iancii in pugna contra australes sustinere noluerunt.
  Et hoc ad nonnullas historiae mutationes. Copiae, duce Lee, septentrionales proelio devicto et Washingtoniae expugnare potuerunt. Quam ob rem aquilo mox bellum constitit, et confoederationem sui iuris agnovit. US sic divisus manebat.
  Nicolaus vixi longam vitam signis tsarist. Sub eo auctoritas Russiae augebatur et fines ampliabantur. Sed tsar anno 1864 mortuus est. Alexander II regnum ascendit. et adhuc terra servitute opprimitur. Ne perturbent possessores, Alexander non tollit servitutem. Numerus autem dotalium est lente, sed certe declinans.
  Expandentes in Mediam Asiam. Russi Afghanistan perveniunt. Novum bellum cum Turcis oritur, quod cum Constantinopolim captam desinit. Antea pulsa Anglia iterum bellum inire cupit, sed evenit ut vapulet. Austria accipit suam partem terrae - Bosnia et Herzegovina.
  Russia et Austria in societate opportuna. Germanos Austriacos debellare conatum in Borussia clade finivit. Terrae Germanicae meridionales imperio Habsburg cesserunt. Austria intumuit, sed magis retrorsum facta est.
  Alexander II in Turcia mortem sibi conscivit, quae e tabula mundi evanuit. Aegyptus a Britannis occupata est. Imperium Russicum etiam Irania et Iraq vicit. Sed Britannia Indiam et Pakistania obtinuit. Mox in bellis Medius Oriens Russiae factus est. In Gallia, Napoleo III eversa est, bellumque patriae cum Austria incohatum est. Victa est Britannia a Rutenis nec intercessit expansioni regni.
  Cum nulla esset abolitio servitutis, nullus motus Narodnaya Volya erat. Alexander Secundus vitam longam vixit. Alaska non vendit, multas terras in austro vicit, imo ad Indicum Oceanum et Mare rubrum adiit.
  Sub eo Russia ingens facta est, fortasse maxima potestas in mundo.
  Russia comprehendit terras ab Aegypto in Indiam, pressius Indus. Pakistan pars in Anglia mansit, sed Britannia in Indo confinium trahere coactus est. Arabia Saudiana, Irania, Syria, Afghanistan et aliae terrae provinciae Russiae factae sunt.
  Alexander Secundus usque ad XX annos vixit correctis annis octo fere triginta. Anno 1901 Alexander Tertius potestatem accepit. Sed si pater cognomen magnum meruit, tunc filius lauream maris obtinuit. Bellum cum Iaponia in Russia grave examen fuit. Secus historicum verum, servitus adhuc in Russia vigebat. Et hoc cum terra stabilius.
  Sed Trans-Siberian Railway iam aedificatum est et copias supplere potest.
  Exercitus Russicus, numero praestantiam et experientiam in proeliis habens, celeriter terram Iaponicam superavit. Sed in mari Russia rem tam feliciter gessit. Praeterea Praefectus Makarov mortuus est et sine eo omnia erraverunt.
  Turma Rozhdestvensky e Baltico advenit, sed in via oppugnata est et male a Iaponia urguebatur.
  Bellum cum Iaponia, dissimilis historia vera, tractum est, tamen copiae Russorum terrestrium totam Peninsulam Coreanam occupaverunt. Alexander Tertius iratus est. Iunio 1905 novas naves ad Mare Iaponiae misit. Tantum anno sequenti, nescio quo modo, classis Russiae superior potitus est et vincere coepit. Iaponia, obstante auxilio Britanniae, tandem vapore fluebat. Perdidit Taiwan et totum iugo Kuril. Sicque pax prospera Russiae signata est.
  Sed bellum tarist exercitum multis ulceribus laborare ostendit. Et quod multis modis indiget reformationibus.
  Alexander Tertius cladem prope Kharkovam intulit, et diutius quam in historia reali vixit, usque ad annum 1912 . Sub eo Russia comprehendit Manchuria, Mongolia, Corea, insulas Kuril et Taiwan. Ipse Alexander pacificus appellatus est. Sed nescitur cur.
  Bellum cum Iaponia admodum difficile erat. At altera ex parte, classem fortissime elaboravit.
  Nicolaus II novus tsar factus est. Monarcha autem generaliter caret specialibus facultatibus et mollibus. Sed non tam stultus ut multi putaverunt.
  Hac re aliquantulum Austria debilitavit. Et Germania invaluit. Anno 1916, Germania Austriam aggressus est et multas clades in ea intulit. Tum Russia bellum iniit. amplius octoginta partes in ingratas coniecta sunt. Exercitus Russiae superior numero Prussos vicerat. Russia magis dilatavit lineam per Oder trahendo.
  Austria quoque agrum Germanorum caedendo auxit. Contristatus est Germania, et relegatus ad praedicationem minorum potestatum. Sed Gallia orta est, quae colonias in Africa confirmavit.
  Regimen tsarist magis ac magis Indiam et alias terras voluit. Anglia principale impedimentum ad iter Russiae factus est.
  Tsar Nicolaus II societatem opportunam in Austriam proposuit. Quae sententia accepta est.
  Civitates Americae Unitae in duas partes divisae manserunt et tantum in mundo partes definitivas non egit.
  Sed anno 1920 demum contradictiones inter Britanniam et Russiam in discrimen adducta sunt. Praesertim postquam novus minister defensionis imperii, Churchill, contra Russiam infestantibus declarationibus. Verba audita sunt servitutem nondum in patria autocratica abolitam et servitutem exstitisse.
  Sed hic, cuius vacca vacillat, et Anglus tacet. Esse licet, relationes diplomaticae avulsae sunt et Britannia bellum Russiae indixit. Austria rursus Franciam oppugnavit. Commutatio plagarum coepit.
  In primis Britanni non erant fortunati. Russi celeriter Indiam ceperunt, ubi plurimae sepoys ad Russiam et Burma transierunt. Praeterea copiae Russorum Singapore pervenerunt, sed hoc castellum movere non potuerunt.
  Austriaci cum Gallia in proeliis haeret. Proelia cruenta, sed quievere prima acies. Truncata Germania, post aliquantam dubitationem, Austriam mense Iunio 1921 coniunxit.. Galli leviter dederunt, Parisios se receperunt. Sola translatio copiarum Britannicarum ab inevitabili calamitate eos servavit.
  At vicissim Russia, adhibita distractione copiarum optimarum Anglicarum, in Aegyptum irrupit. Sed bellum in Africam protrahendum est propter longitudinem communicationum. Etsi Russi maxime vicerunt. Annus 1921 etiam transivit. Sequentis advenit. Mense Maio, acriter oppugnante, Singapore tandem cecidit. Exercitus Russiae manus suas solvit. In Africa etiam Britanni confidenter urgentur.
  Vix Galliarum impressionem sustinere potuit. In Civitatibus Foederatis, rursus inter septentrionem et meridiem bellum ortum est. Durum erat permutatio percussionum. In ruina eius copiae Russicae Mauritania pervenerunt et Gallos inde expulerunt.
  Et hieme anni 1922-1923, copiae Russicae-Austriacae moleste tulerunt, Parisios ac totam fere continentem Galliam occupantes. Ita Britannia socium suum amisit, et belli eventus iam ante discessum est.
  Sed diu pugnatum est.
  Proeliis attritionis in mari fiebant. In Africa Russi et Austriaci magis ac magis novas colonias expugnaverunt. Africa Australis mense Novembri 1923 et Mozambique mense Decembri cecidit. Novus Annus 1924 a navibus Russorum in Australiam accessu designatus est. Aestate autem, post ingentes bombardas, in Britannia tandem aditus amphibius factus est. Pugnatum est per alios duos menses, et oppressa est Anglia...
  Et pax tandem facta est... Tantum in USA bellum inter septentrionem et meridiem adhuc geritur. Americani usque ad annum 1929 pugnaverunt, cum tandem America in ditionem septentrionalem unita est.
  Russia sub Nicolao II etiam maior facta est, pluries maior quam Austria, quae secunda in terminis territorii venit. Postrema potestas colonias auxit, et dimidiam partem Galliae occupavit. Russia septentrionalem Franciam accepit, eamque eam provinciam facit. Item Germania parvam partem accepit. Britannia omnes suas colonias amisit.
  Canada dimidium territorii Russiae cessit, sed libertatem obtinuit. Imperium autem tsarist fecit Australiam, Indiam, Indo- chinam, et generaliter omnia quae erant Anglica et Gallica, provinciam suam.
  Infelicissimus tsar in historia Russiae, cognomentum Maximo accepit etiam in vita sua. Haec est ironia fati!
  Anno MCMXXXIII, Nicolaus II in scapha crepuit annos natus sexaginta quinque. Regnum successit Alexei II.
  Cum Alexander Tertius diutius vixisset, alia principissa regina facta est, et heres sanus natus est. Et ascendit thronum valens anno aetatis vigesimo nono.
  Ac primum pacata res est, excepto bello Sinensi. Varii coetus Russiam e territorio Imperii Caelestis expellere conati sunt. Russia gradatim terras istarum occupavit. Et post aliquot annos in bello, tandem apud Sinas se munivit.
  Anno 1941 bellum inter Austriam et Germaniam exortum est. Austriaci, quamvis numerorum praestantia, cladem post cladem pati coeperunt. Germani Viennam accesserunt.
  Sed tunc Russia bellum iniit, et exercitus Russiae Berolinum cum magna piscina cepit. In summa, Germania divisa est, e tabula Europae erasa. Adhuc nationes principis in Europa erant - sicut Helvetia, Hispania, Portugallia, sed se agnoverunt vasallos Russiae et Austriae.
  Haec condicio diu perdurare potuit. Sed US plus valebat et Austriam societatem militarem contra Russiam obtulit.
  Auxilio insidiarum Americani totam coalitionem anti-Russicam componendam curaverunt. Inter Sueciam, Norvegiam, Daniam, Hispaniam, Portugalliam, Canadam. Bene, praeter eos, etiam Iaponiam offendit. Regiones Americae Latinae eatenus neutraliter manserunt, sed parati erant Russiam oppugnare si coitio succederet.
  Ita condiciones pro altero bello mundano creatae sunt. Quae incepit die 9 mensis Maii anno 1945.
  
  
  RANGER Girls VS DRAGON
  . PROLOGUS
  Postquam Americani Afghanistan reliquerunt, aircraft Russiae terroristas aggressi sunt, copias locales ex aere sustinentes. Eodem tempore delectae singularum copiarum duces militantium venari coeperunt.
  Duae puellae venustae, Margarita et Anastasia, aequo praelio in ipsa fauces pugnant. Pulchrae sunt altae, validae et musculares, in tutela chamaeleontis paenulas. Haec dissimulatio pugnatores invisibiles facit, propter graphics computatrum.
  Sed et virgines non sunt disciplinae. In montibus ad justo milia passuum reptans catervam offendit, ignem aperientes, ne quis communicare vellet. Eorum machina sclopeta ignis rapidus, cum glandibus uranii-core, reales sunt portatores mortis. Milites, in nive saliendo, Mujahideen verberaverunt.
  Margarita e grenade launculo suo accensa, pulsar emicabat, duodecim latrones pulsans. Aliquot guttae sanguinis etiam in galea pellucida armantur.
  Puellae arma recentissima habent. Computum ductum.
  Duo alta cuties tota acie valent. Milites queues mittunt, Mujahideen in ordine pulsant.
  Ardet humus, et respersos sanguine fudit. Mujahideen perdite gannit. Puellae aduncum tandem obtinuit. Non armis terribilis, sed pallium chamaeleontis extra ordinem. Nihilominus, nimis fragilis invisibilitatis ratio computatralis est, et in usu non ita bona et pretiosa est.
  Nimis multi pugnatores fuerunt.
  Margareta suadet:
  - Rogabimus auxilia?
  Anastasia movit caput.
  - Faciamus ipsi!
  Puellae in galeis et litibus pugnabant. Glandibus parvis, sed densissimis, explosivis utebantur. Sed adhuc cessavit munitionis onus. Et veniebant milites.
  Puellae discedere inceperunt. Sed iam sero erat. Finiunt vera hellhole. Centum Mujahideen undique ascenderunt.
  Murmuravit Margareta;
  Nos ex ammo et tasque sumus. Nunc reliquum est concursus!
  Subridens Anastasia dicebat:
  - Simul contra mille. Unus tantum superest!
  Margarita annuit et salutavit;
  - Etiam ignem nosmetipsos vocamus!
  Exclamavit Anastasia, pulverem detergens, iterum a sclopetis callibus percussa. - Probabiliter, erit livorem, - puella putavit.
  Circumspiciebat et clamabat;
  - Est hiatus! Insiliamus in, fortasse testudine superstes erit!
  Margarita in radiophonica transmissa;
  - Sunt plus quam mille latrones circa nos! In quadrato 54-85-83 mare of \u200b\u200bfire dabit!
  Puella iterum percussa est a duodecim statim erumpit, iterum pulsat. Per arma corpus muscularis ictus sentit. Fertur etiam Anastasiam.
  Ambae puellae per quadrigulas angustum spacium in monte lapidis culpae reperunt. Primo Anastasia per ima delapsa, deinde Margarita. Testae graves et erucae Russicae tormentorum tormentorum iam desuper cadebant.
  Magnum fragmentum galeam ast, fibram carbonii comminuens. In occipitio, quasi fuste ictus. Attonitae vix elapsa puella per hiatum et in profundam desperatam voraginem delabi coepit!
  . CAPUT I
  Puellae evigilantes aegre surgere coeperunt. In manibus eorum iam inutiles tenebant sclopetis Petri Magni -2, quae decem modos accendendi habent, sed nunc inutiles sunt propter defectum cartridgeum et tasque pro minimo grenade deducentium.
  Margarita circumspexit primum. Essent in urbe, in aliena urbe, una antiqua gothica domus, altera moderni skyscraper ruens in caelum. Puella galeam exuit ut meliorem urbem videret. Flavit in faciem meam ventus. Pulchellus calidus, viginti quinque gradus. Solem in caelo per orange nubila videre potes. Est autem aliquid non admodum tation. Sicut hexagonum.
  Anastasia quoque galeam exuit. Crines aeneos rufos corrigit. Tam pulchrae sunt puellae, iuvenes, nova facies. Flava et rufa, tam alta et lato humeris.
  Constabat plateas aedificiis saeptas esse mixtas recentiorum et antiquarum. Hic procul inmittit equo plaustrumque trahit faeno. Et tunc ultra- modern currus cum campanis et sibilus ruit a latere.
  Verum pauci sunt in plateis urbis. Pallentes umbrae diversis in locis.
  Anastasia aliqua dubitatione quaesivit;
  - Estne lux?
  Margarita humeros ei humeros respondit:
  - Sentio dolorem de livor, quod me glandibus implevit. Nec mihi omnino videtur sola anima remansisse.
  Terga caput puellae tetigit mussatque;
  - fragmentum extat. Non habemus carnem nostram veterem.
  Anastasia ibidem cecinit;
  - Locutus es, anima mea, sed cogitasti solum de corpore, et inno- cente!
  Milites ridebant. Illis in nitida tabula rotis puer taxatus. Homo admodum, in bracis et subucula cum lucida draconis imagine, picta facie et sneakers coloratus.
  Cum puellis appropinquatis, teenager interrogavit:
  - Proh, quam frigidum vestis dudus habes! Probabiliter a carne molentis?
  Margarita subridens respondit:
  - Bene, non ex obstinato!
  Ignea crines Anastasia concussit et declaravit;
  - Bellum appetitum acuit!
  Puer circum se in tabula librum suum quaesivit;
  - Esne pugnare cum dracone?
  Margaritam supercilia admirans.
  - Quid est?
  Puer chuckler, faciem pictam vellicat. Etiam in ea pictum habebat draconem;
  - Omnes homines in urbe nostra eum pugnare volunt. Mos praesent talis.
  Anastasia giggled et respondit;
  - In bellicis artibus post duos annos institutus sum, et cum dracone tuo pugnare possum. Modo non pervenit, tua consuetudo est?
  Puer respondit;
  - Tu ab alio mundo es, et periculosus esse potes! Ita filtrum te exspectat!
  Recurrit in tabulas. Puellae tormenta reflexe levaverunt. Etiam sed erat nec nulla sagittis gravida.
  Margarita smirk notavit;
  Imo non quasi coelum spectat. Quanquam daemones non sunt visibiles!
  Anastasia rationabiliter dixit;
  Nunc sumus in alio mundo. Puer autem loquitur, ut videtur, Latine.
  Hoc fatum est!
  Margareta suadet:
  - Circum urbem ambulemus. Fortasse videbimus aliquid interesting.
  Utraeque pulchri- tudines in via cito deprimuntur. Pavimentum etiam mixtum est: basaltum fusum, bitumen recentem et silices Medii Aevi.
  Spicatas ocreas silice percussit. Certamen litium thermoregulationum habuit, sed ex ictu erravit. Ita parum calidum erat, praesertim cum velocissimo gradu ambulare.
  Puellae tamen vestes suas exuere non audebant. Sub armis tantum bikinis habent : bracas tenues et panties, et sub hac urbe circumire turpe est.
  Margarita urbem acutis oculis lustravit, colore sapphiri. Crines leviter aurei et crispi. Habet pulchram faciem, etiam valde, sicut angelum. Crines Anastasiae rufi et smaragdi oculi eius pulchritudinem diabolicam colorant. Ambae puellae in bellicis artibus ab aetate duorum versabantur et mundi pugiles in ludis mixtis erant. Praeterea geneticae eorum auctae sunt, ut coniuges in viribus specialibus Russiae formidolosissimos facerent. Puellae, obstante iuventute, multa praemia et nomen ducis habebant.
  Nimirum non timebant draconem aliquem. Verum hoc monstrum cum septem capitibus in parietibus caeli et aedificiorum antiquorum depictum est. Videbatur adie. Quin etiam puellae arma nulla habent, nec cum una karate talem gigantem deducere potes.
  Phantasma elapsa puellarum. Pallidus, pellucens. Submissa voce:
  - Ne quis crede!
  Margarita in rithimo respondit:
  - Spera sed reprehendo!
  Puellae iit. Non, vere mundus alter non spectat. Quo longius iverunt, eo magis in pugnae causa vagantur frigidis conditionibus destinatae pugnae. In Afghanistan, in montibus hiemis frigidum est, proxime sicut in zona temperata Russiae. Aestate autem contra aestus est. Mirum etiam est quomodo loci pueri nudipedalia in acutis et calidis lapidibus toto die currunt. Similia vera camelis.
  Sed puellae ipsae, cum libenter, sine calceis in montanis, amabant currere. Crura valida habent, acervum laterum frangunt.
  Ambulabant et pueri eos sequi coeperunt. Ex his constare potest quod guys sua pulchritudine attracti sunt et quod fortes erant novam notam. Guys hic cum commentariis mini-taeniolis, cum telephoniis gestalibus, nonnullis iPhones erant.
  Hodiernus admodum vestitus, in sneakers.
  Quidam contra, pannis in vestitu, ut saccus, discalceatus, vel in calceis ligneis, et in manibus fustes et furcillis.
  Pueri magis ac magis veniebant. Et ventus flavit, et crines Anastasiae rubri coloris proletarii instar coeperunt, quo iverunt ad expugnandam palatium hiemalem.
  Puellae etiam apparuerunt. Solus omnes erant in pauperes, scissis vestibus, pulverulentis, nudis pedibus, falces in manibus tenentes, quod omnino ridiculum videbatur pro magna civitate. Verum, una puella male vestita tenuis in commentariis taeniolis omnino modernis pendentem in humero habebat. Ridicula magis in manibus falx respexit.
  Mirum, sed adultum aliquid videre non potes. Quasi vero sit aliquam liberorum rerum, inventore magni a rerum.
  Verum, cum primum puellae quaerere volebant, effusa est nubes, et apparuerunt tres custodes. Genera fere sunt:
  In galeis, armis, cum alebris bene, Medio Aevo typico, et post eas machinae ultimae tormenta cum visu optica.
  unum hoc evinctus barba resonabat;
  - Quis sunt? Suntne documenta?
  Puella crinibus aureis respondit;
  - Margarita, Heros Foederationis Russicae, Suvorov Praecipua Virium Group!
  Puella crinibus aeni-coloratis furtim evulsis;
  - Praefectus Anastasiae, Heros Foederationis Russicae, Kutuzov singulares copiarum coetus est.
  Et uterque miles documenta extendit. Illi utique ksivas secum portabant, quid tu nescis. Occultus tamen in pugnae calcibus.
  Custodes spectabant documenta, tristes Dicebant;
  - Vos estis regulares hitmen et bellatores. Vis cum dracone pugnare?
  Margarita honeste respondit;
  - Professio nostra est pugnare, sed si possumus rem pacifice solvere, tunc non sapimus!
  Anastasia addidit;
  - Ad pugnam, intelligere debes!
  Senior militum adnuit.
  - Fine. Qui autem in civitatem nostram ascenderunt, exploratores sunt potentiales. mittuntur ad laborem, ut legem violarent in agrum civitatis iniussu intrando. Et adhuc arma habes!
  Tormenta tormentorum speculatoria monstrabat et fremebat;
  - In brevi! Si pugnare non vis, vade ad lautumias, in aeternam servitutem, quia in nostra urbe aliter tempus fluit, et si non occideris, lapides mille annos trahes et secas!
  Anastasiae frowned.
  - Aeternitas in lapicidinis? Tum melius pugnare!
  Ingemuit Margareta graviter.
  - Nulla optio.
  Custodes risit et resonavit;
  "Ergo confirmas te provocare draconem?"
  Exclamant vagantes in choro puellae:
  - Ita!
  Hic circum puellas carmen trahebat. Pueri puellaeque cum feris clamoribus spargere coeperunt. Manes apparuere, ferae FORMIDULOSUS manes. Puellae triggers tormentorum machinarum mechanice trahebant, sed solum clicks audiebantur. Et probabile est quod glans phantasma cessabit.
  Tum fortes globi turbine levant, Et vario micant.
  Margarita et Anastasia sentirent corpora eorum calido metallo terribiliter inundari.
  Sed tantum secundae secundae res duravit. Tum puellae solidam terram pedibus suis iterum sensit. Et murmur multorum gutturis.
  Margarita caput iacit et exclamavit;
  - Nunquam sapiunt!
  Anastasia confirmavit;
  - Ita est spectaculum!
  Puellae in medio stadio ingentis erant. In curriculo suo, Luzhniki quasi sandbox filiorum videbatur. Stats omnes colores iridis pinguntur, multum in eis sunt. Multi sunt infantes, et etiam diversi, a modernis et etiam gemmis suspensi, ut ragamuffins. Sunt etiam adulti, licet pauciores sint, et ursi, vel suts sues homines.
  Sunt etiam mures pingues in vestibus humanis. Fere turbae diversae. Hic puellas etiam crocodilos in tuxedos examinavit. Etiam sit amet cursus.
  In genere multo plura sunt animalia bipedalia quam ordinaria adulti.
  Verum, hic plus quam dimidium audientium sunt, sicut puellarum oculis aestimatur. Decem milia! Et alia quoque alia. Pannis et luxuriosis vestibus, pictis et sordidis. Quidam cum instrumentis rusticis. Et quis laptops et iPhones habet. Vel maybe cellam telephonicam in una manu, in altera sarculum.
  Fere ibidem minim valde.
  Sibilavit et dixit Anastasia;
  - Hic, si per oculum aestimas, non in centum milium hominum convenit. Et quando huc venisti?
  Hoc Margarita consensit;
  Mysterium est! Aut nos in antecessum exspectabant aut brevi tempore expediri noverunt.
  Puella pauca gradus in stadio lapilli. Vectes erant, et vectes horizontales, et annuli. Immo procul. Locus ingens est, plus quam Luzhniki, quinquies. Tum vero ubi certandum erat. Locus ipse strepit.
  Et multum immanis draconis ferunt. Sed et pecus semper in fuco diversum est, et in alarum specie, et in phaleris. Septem tantum capita omni tempore sunt, sed coronae in eis differunt in omnibus imaginibus, nec repetuntur.
  Et obtinuit etiam calidior. Puellae litium certaminis in CFRP sudabant.
  At vox atrox audita est;
  - Imperatrix urbis Magni Draconis, Angelica Magnificus, eos ad mortem recipit!
  Tamquam magica, billboard ingens apparuit. De eo erat imago Imperatricis. Puella praeter spem admodum erat cum pulli coloris ex omnibus partibus spectri et splendentis, sicut soles plures connexis, corona ingens liliiformis.
  Margarita turbata respondit:
  - Et nos quoque suscipimus vos.
  Imperatrix denuntiavit;
  - Ambo milites fortes sunt et dominum nostrum pugnare volunt. Sed haec est insana virtus, cum draconem nostrum superare nemo possit!
  Anastasia audacter respondit;
  - Non sunt invicti pugnatores!
  Angelica adnuit.
  - Bene! Per te videre potes. Cum armis venisti ad occidendum, et nunc redde pro eo.
  Et oculi magni imperatricis simul septem coloribus micabant.
  Puellae periti etiam facti sunt creepy. Omnia hic acerbe praeter naturam sunt. Oculis et auditoribus.
  Margarina suggessit ad socium suum;
  - Tot pueri hic sunt. Et spectat imperatricia iuvenibus, et quibusdam creaturis viverra. Non pax, sed delirium tremens!
  Respondit Anastasia:
  - Fortasse hic est infernus modernus?
  Margarita respondere voluit, sed illa non permissa est. Signum sonuit, et unda tsunami per coelum eicitur. Super stadium umbra ingens apparuit.
  Margarita sibilabat;
  - Incipit!
  Anastasia effudisset;
  - Sed non pro nobis.
  In secundo scissura, umbra in monstrum vertitur. Inusitato magna, FORMIDULOSUS bestia stadium oberravit. alae paene totum caelum tegebant. Et capita... Quisque id os erat, in quo aeriportus Vnukovo aptaret. Et dentes tam longi sunt quindecim tabulatorum.
  Margarita tormentorum machinam permulsit et, timore sublato ad inferiorem abdomenem assurgentem, mussavit;
  - Et cum quo tales gigantes comedunt?
  Anastasia, cuius dentes ex naufragio nervosi saltantes erant, dixit, conans illam compositionem servare;
  - Quanto maior arca, eo maior cadit!
  In armenta vertuntur. Draconis oculi sunt ingentis, terribiles, micantes, sicut os vulcani e quo lavae erumpunt. Bestia valde formidulosa, magnitudine asteroidis et incredibili malitiae scriptis septem rostris infernalibus.
  Pueri expavescentes fugere coeperunt. Timor tam adultis quam variis animalium generibus experiebatur. Quamvis draco illis imminere non putetur. Sed tale monstrum nimirum tremefecit heros.
  Puellae prope inermes steterunt. Arma eorum sunt tormenta apparatus sine cartridges et cultri bayoneti in eis.
  Bene, sane, puellas suas artes et bayonets solas inimicos multum detraheret. Sed talis gigas fortasse nonnisi crimen nuclei sumi potest. Nec id certum.
  Puellae fugere volebant, sed nisu titanico voluntatis in loco manebant.
  Margareta fortiter dixit:
  Melius est pedibus mori, quam genibus vivere!
  Flammae e vasto draconis mandibula eruperunt. Septem statim rumpite volitabant, ab utroque capite diversi coloris. Purpurea purpurea, ac pactae virgines.
  Bellatores dolorem infinite terribilem et intensum senserunt. Tamquam alta intentione per corpus transiret. Et tunc conscientia defluxit.
  . CAPITULUM #2
  Margareta evigilavit. Corpus eius gravatum est, omne os grauefactum, quasi lacus ingens Americanus "Ambrams" transisset. Aegre resedit puella. Aspexit se. Nuda fere erat, bikini tantum gerens. Corpus musculis prominentibus, non pinguis gutta. Absi eius sunt sicut vectes scelerisque, pellis eius perusta est et tenuis, ac musculi in brachiis et cruribus sunt sicut fasciculi filum.
  Crura, brachia et collum religantur. Puella catenam pro viribus temptavit. Quaelibet conjunctio crassior est quam magni pollicis viri, et metallum est simile ferro mixturae. Hic ne elephantus quidem franget. Cellula satis spatiosa est, fenestrae altae sunt, parvae et vectibus. Vana foco in pariete. Sed satis calidum est, non opus est calefacere, tempestas aestas est. In acervo paleae in catenis iacet Anastasia muscularis, item bikini. Sed vel commodo est. Musculi subsidio pulcherrimi sunt et sicut armatura apparent.
  Margarita ad amicum suum movit. Vincula circa collum eius contracta sunt et expressa fortis fortis collum virginis. Margarita nudis pedibus conjugis suae pervenire potuit. Illa per nudum, vernantem calcaneum cucurrit.
  Anastasia giggled et cito surrexit, exclamans;
  - Bene, insomnium habui!
  Respondit Margarita cum tristitia in voce sua;
  - Somnium non est! et pergit tantibus.
  Puellae surrexerunt. Propter catenas ne tres quidem gradus in cellam capere poterant. Apparuit catenis quinque homines. Compedes parantur manibus, pedibus et collo.
  Sed id maximus nulla. In ulteriore muro suspendebantur forcipes, hami, terebrae, flagris, verbera et alia tortorum insignia. Potes etiam fabricam educationis videre. Tectum in thalamo altum est, ut resupinato brachiis erigi hostiam possit ac deprimi acriter.
  Sancta Anastasia socium eius interrogavit:
  - Nonne Margarita te semper excruciat?
  Puella crinibus aureis honeste respondit;
  - Minime! Captum non sum.
  Anastasiae giggled.
  - Me quoque! Finge cruciatum aliquid esse et exerce animos facilius.
  Margarita logice dixit:
  - Non cruciatus eramus, sed ab infantia verbera experiebamur dolorem. Atque id patiemur! Summa est, non flere neque gemere.
  Anastasia aliquantulum expalluit trepidatione, cecinit;
  Non clamabo et non clamabo! Ne ego quidem clamabo! Deus inimicos puniet! Deus inimicos puniet! Etiam si ignosco!
  Puellae autem multum iocum non habent. Ingratum esse in tormenti cubiculo. et mures stridunt, sed bellatores musculares accedere formidant.
  Et sic volo manducare et bibere. Et non sunt custodes. Puellae tacent quisque memores sui. Ac facinora parcens. Quippe tormenta non magnae spei spes erat. Hic est ferrum candens, quomodo in nudum et rotundum calcem fodiat. Sicut in pellicula torquebant marchionem taliter. Clamavit tantum. Summa, sane, nec gemitus nec clamor est. Bonum in ratione, sed in usu?
  Margarita dixit percutiendo pedem nudum;
  - Fortasse aliquis nominat? Et quod creepy!
  Respondit Anastasia:
  - Non expectas ut in eculeo pendeas?
  Margarita logice respondit:
  - Si pergimus ad cruciatum, necesse est usquam. sin minus, excrucies te. Non biberam in die, et guttur meum siccum est!
  Prudenter Anastasia dixit:
  - Cur nos torques? Quid a nobis accipere possunt notitiae?
  Margareta respondit:
  - Multa scimus, sed prorsus alius est mundus. Ecce tantum tempus transiit, et non obscuratur. Non sumus apud polum.
  Anastasia risu dixit:
  - An fortasse cruciatus famis ac sitis nostri? Non placebimus carnificibus.
  Puellae tacite sedebant parumper. Tunc tinnitu catenis exercere coeperunt. Sed post exercitationes corporis volui plus etiam edere et bibere.
  Margaretam revocavit;
  - Fortasse conabimur meminisse quae edocti sumus. Crura et bracchia solve et compedes. Manus, vulgo simplex.
  mussat miseri Anastasia;
  - Et caput? Hoc, vides, multo difficilius est! Et perterget facile e compedibus elabi!
  Margarita manum armillas extraxit, et iterum iterum haesit. Nudo pede lapides impingebat. Volui magis ac magis bibere. Purus, fames, sitis?
  Puellae aliquot horas sedebant. Carcerem quievit. Muri crassiores apparebat, nec sonis. Solus aura per angustam opacat fenestram. Mures et mures subinde exprimuntur. Paululum hebes erat fames, sed sitis cruciabatur. Puellae autem multum aquae in transitu, pugna et alia evanuerunt.
  Margarita Anastasiam in confusione interrogavit;
  - Bene? Sumemusne hic sedere? Clamare possumus?
  Constat red.
  - Confundantur saltem tormenta! Hoc est aliquod convivium! Praeterea suus interesting quomodo sentis cum ignis nudas plantas pedum tuorum lambit!
  Et bellatores quam clamare. Clamabant in summo pulmone. Etiam dolet quod guttur meum siccum erat. Sed eiulare non cessavit. Fremuerunt ergo per dimidiam horam.
  Denique fores crepuerunt et ursa in uniformi humana apparuerunt duo custodes et puella in habitu simplici rustico.
  Ursa fremit;
  - Quid clamas?
  Anastasia clamavit:
  - volumus manducare! Captivi simus, sed enutriamur!
  Ursa sicca iubet puellam;
  - Afferte panem et aquam!
  Calces ancillae, grisea e carcere pulverea, micabant. Illa tacite cucurrit, mandata secutus.
  Ursus uniformiter, plures ordines et numismata in pectore suo pependit, dixit gratiose:
  - Conatus ad impugnationem, veniens cum telo, animus est vincere urbem, et occidere nostrum protectorem draconis principalis, tibi datur poena crudelis mortis. Et ante hoc tormenta facienda, ut tua consilia et omnes conscios patefacias. Hoc est, intelliges puellas quae nunc te nudum in eculeo suspendent, candente forcipe frangunt, te igne cremant, hamatis filo verberant!
  Margarita et Anastasia pallebant, cor eorum timore subibant. Sed horrorem celare volentes, puellae in choro exclamant:
  - Cruciatus nos non obsistit! cruciatus nos non vincet!
  Ursa benigne risit.
  "Saepe non vides genus fortitudinis, praesertim in feminis humanis. Sed cum ferrum candens praecordia urit, nulla puellarum clamoribus arcet. - Hic ursus paludatus demissa voce dixit, quasi insinuans. "sed aeterna nostra imperatrix iuvenilis, quae mille annis et tribus annis rexit, te tormentis liberare atque etiam libertatem dare potest, si..."
  Puellae tensis susurrabant;
  - Quid si?
  Ursus rugiens;
  - Iter monstrabis orbi tuo, quo e te invitati hospites venerunt.
  Margaritae manus iecerunt.
  - Sed hoc est impossibile. Mysterium est nobis quomodo finierimus in hoc mundo alieno, in quo multae sunt infantes, animalia, et non est nox!
  Ursa chuckled et respondit;
  - Multos liberos habemus, quia adulti nimis cito multiplicantur. Et mundus hic in loco clauso est, et in eo plures erunt, si omnes adultus est. Senectus nulla est, et semper potes vivere. Usque locum sub sole excurrit omnibus.
  Anastasia maligno risu dixit:
  Me paenitet, sed auxilium ferre non possum.
  Ursus rugiens;
  - In summa, aut ostendis quomodo huc intraveris, aut diutissime excruciaberis. Valde boni sunt hic carnifices, sine te inscius patieris. Alias viginti et quatuor horas dabo tibi ut cogitandum, et tunc incipiam. Usque adeone laetificet! Modestus cibus est, sed non fame pereas.
  Puellam crinibus albis et pellem pellem intulit in panem et urceum aquae. Margarita putavit quodammodo Gerdae similem esse, mirum quod tam innocens, pius puer carnificibus inservivit.
  Ursa clamat;
  - Et tu velocius movebis, alioquin baculus tuus nudis calcibus ambulabit!
  Puella cum arcu respondit.
  - Ardui vestigia!
  Ursa latrante;
  - Iter ad culinam!
  Fugit puella, et secuti sunt eam custodes. Crassissimum, portae armatae impulit.
  Margarita et Anastasia concurrerunt ad cibaria et vas aquae propemodum destructae.
  Aurea puella suadet:
  - Bibemus vicissim amphora magna!
  Anastasia confirmavit;
  - Panis in dimidio!
  Panis adhuc calidus et recens erat. Puellae fregit et tunc Margarita exclamavit;
  - Ecce charta!
  Puella digitos vaganti sustulit et in manum suam misit.
  Explicari. mussat Anastasia;
  - Quid ibi scriptum est?
  In puerili chirographo notum erat: si vis libertatem, voca ducem. ter dicens: - Dux est fons scientiae.
  Margarita haec legit et respondit;
  Etiam casus est noster.
  Dixit Anastasia;
  - puella scripsit.
  Margarita logice respondit:
  Sit maior quam tu et ego una. Vocemus conductorem et vide!
  Anastasia suadet:
  - Panem prius perficiamus et aquam bibamus!
  Puellae panem celeriter manducaverunt et aquam dulcem biberunt. Sane modica ratio, sed sitis et fames recesserunt, vires augebantur.
  Tunc Margarita ter dixit: " Dux fons scientiae est!
  Coram illis apparuit vir in pallio nigro, pileo, ocreis et flagello rubro in manu. Qualiter ille per densos parietes carceris mysterium est.
  Sed delectatus est Anastasia et usque ad genua procidit;
  - Exi nos hinc, tibi omnia faciemus!
  Extenditque ductor vultumque, larva obscura tectus, vndique quaesivit;
  - Et quid faciant duo vincti sesquipedales in vinculis?
  Puellae in choro responderunt:
  - Omnis! Nonne formosi sumus?
  Vir niger caput renuit.
  - Non habeo carnem, ego pulchritudinem tuam et corpora contemno! Si te adiuvare vis, roganti respondebis!
  Margarita libenter respondit;
  - Omnia praeter patriam proditione.
  Dixit Anastasia;
  Itane sumus indifferentes homines similes?
  Dux adnuit et quaesivit;
  - Quid scire vis?
  Margareta respondit:
  - Quam ut e lacu et nostro redeas in orbem.
  Duxi risit.
  - Impossibile est ut hinc ad alium mundum perveniat, dum draco vivit.
  Anastasia praecedebat amico suo interrogando:
  - Et quomodo draconem vincere?
  Vir niger frigide respondit;
  - Sed coniecto tria aenigmata, et quo modo dicam!
  Margaritam chuckled.
  - sollicitat? Bene, etiam interest, non omnia vi violenta capere!
  Dux mussat;
  - Quid melle dulcius?
  Anastasia effudisset;
  - Saccharin!
  Vir niger caput renuit.
  - Nefas!
  Margarita molliter respondit:
  - Somnium!
  Dux conventio nutus.
  - Recte. Conieci.
  Tunc volavit et rogavit, sono ingrato;
  Quot guttae sunt in mari?
  Anastasia declarare conatus est;
  - In quo mari?
  Extendit os renidens dux larvatus;
  - Quovis!
  Anastasia ocellos evolvit.
  - Ut est in quolibet, in maribus omnes guttae sunt diversae!
  Margarita festinat respondere;
  - Una gutta, nisi amplissima!
  Dux confirmavit;
  - Et iustum est.
  Rursumque libravit et obstrepit;
  - Quot stellae in caelo sunt?
  Anastasia effudisset;
  - Infinitas!
  Dux caput movit nigrum.
  - Nefas, et numerum habent!
  Margarita ridens respondit:
  - Tot sunt stellae in caelo quot femina verba iurare!
  Dux ridens salutavit;
  - Bene factum! Agnosco facetiis. Iustum est, quaestio haec dolor. Bene, dabo tibi responsum.
  Dixit Anastasia;
  - Utilius est si quaesierint quaestiones in superioribus mathematicis, ego tamquam nuces obicio!
  Margarita digitum ad labia sua posuit;
  - Noli intercedere, dicat tibi draconem vincere.
  Deridens respondit conductor;
  - Draco vinci non potest etiam bomba hydrogenii omissa in ea. Caro eius dimensiones mutare potest et cuilibet telum impenetrabile, hyperlasers etiam cosmicum. Sed si potentissimas animae monstruosas in universo destruis septem partes, ipse evanescet. Et tunc redibis, captivi liberabuntur, et hic mundus iterum pars fiet unius universitatis.
  Mora fuit. Margarita quaesivit cum risu;
  - Bonum est, sed ubi sunt fragmenta animae draconis?
  Dux ait in voce arguta:
  - Septem item invenire. Mensa sui collecta, caligas ambulans, pileus invisibilis, gladius thesaurarius, omne speculum notum, gusli sui gubernatio, tapete volans. Animam draconis continent!
  Anastasia manifestat quaestionem interrogavit:
  - Num delendum est?
  Dux caput renuit.
  - Minime! Ad serviendum te cogis. Tantum ergo particula animae draconis evanescet. Si potes omnia septem ex his magicis rebus servire tibi, tunc veniet finis draconis, et redibis ad mundum tuum.
  Margarita grato animo quaesivit;
  Ubi haec magica items invenire potes?
  Conductor iterum larvam in risu extendit;
  - Et propter hoc, iam alia quaestio, nova aenigmata solvere debes.
  Margaretam manum elevavit.
  - Age, auguror!
  Dux cantat magna voce:
  - Cur canis latrat, cur CULEX volat, ubi aqua in columna stat, quid homines domum non portant, quod quisque in mundo est magis iocus, quod centum rublis mitior est!
  Margarita giggled et metrum respondit;
  - Canis esuriens magna latrat, culex in aere volat, ubi vitreum aqua in columna est, cribrum in domum non portant, cum cantu in vita plus ludit ducentos centum. milliaria rubles!
  Anastasia cum admiratione exclamavit;
  - Proh! Margot es, sicut Pushkin in bikini!
  Dux adnuit.
  Bene respondisti, Euge. Hacc referam. Res in urbe mediocris fabulas invenire potes. Haec urbs draconis multo complexior est, multasque continet dimensiones. Magicae res in diversis locis sunt, sed sentiri possunt si parvam machinam magoplasmicam inveneris, cum item magica appropinquans, eam in monitorem illustrabit, et quo propius accedit, eo clarior ardebit. Hoc modo omnia artificia invenire potes. Quomodo potes eos servire tibi? Bene, puellas sapiunt, puto, viderit!
  Margarita declarare voluit;
  - Ubi quaero machinam invenire possum?
  Duxit iterum palliata risu;
  - professus Mariar. Ipse non dabit tibi pro aliquo, sed usque ad te est quomodo hoc accipis. Professorem invenire difficile non est, in hac urbe celebritas est!
  Margarita, voce demissa, quaesivit;
  - Potesne nos exire e lacu? Aut iterum aenigmata coniecto?
  Dux caput renuit.
  - Satis aenigmata! Evellere te possum, sed non ego. Gerda te adiuvabit!
  Miratur Anastasia;
  - Gerda?
  Vir niger adnuit.
  Ita, ut 'Gerda! Puella e mundo quaerens Kal. Tantum pro castro nivis regina, in nivis et nivis amissa, in hac draconis urbe finivit. et ultra trecentos annos ancilla in carcere detentus est. Omnia penitus studuit et proderit effugere. Hic multi draconis dominationem carere volunt.
  Margareta adnuit risu.
  - Gratias tibi valde. Multum nobis adiuvisti.
  Dux strenue annuit.
  - Et me quoque! Cum recte aenigmata respondent, extra industriam dat. Sed respondeamus ad quaestionem proximam decimam.
  Margareta annuit concorditer.
  - Paratus sum.
  Duxit quasi torrens: murmuravit sicut rivus;
  - Id quod non perdidisti, ergo habes iudicium?
  Margarita logice respondit:
  - Si ante damnum fuit, hoc est!
  Duxi continuatur;
  - Et quid amisisti, quod ibi non est?
  Margarita vage respondit:
  - Fortasse!
  conductor expressit:
  - Quid homo constanter amittit, nisi adhuc habet?
  Margarita praecessit Anastasiae, effutitans;
  - Caput!
  Dux flagello purpureo feriebat auras;
  - Recte! Jamque vale.
  et evanuit in aerem sicut saccharum in aqua bulliente.
  Margarita expressit et tinnitantem catenam suam;
  - Damn! Fabula talis est. Draco, ut Wolandus de Morte, animam suam in partes divisit, et thermonucleare crimen capi non potest.
  Anastasia notavit;
  - Et nunc tantum possumus numerare puellam iam supra trecentos annos natam. Immo Gerda in inferno immortalitatem consecuta est!
  Margareta parvipendens. Putabam puellam ambulans per vias saxosas. Ut demissae plantae calent, laboriosae vitulos moerent, ventris urguet a fame, corpusque a frigore quatiat. Imo vitam duram habet. Et tunc, in acre frigore, nudis pedibus per nivem ambula, ut ad locum, ubi carnificibus fatum tuum servit.
  Imo, Gerda, nimirum, etiam fatum suum mutare voluit. Multo etiam melius in hac urbe multi consederunt.
  Margarita cecinit pathos;
  - Muta, posce corda nostra! Muta, oculos posce! In nostris risus et lacrimae et venae palpitatio! Mutationem, mutationem exspectamus!
  Puellae paulum saltaverunt catenis sonantes. Tunc discubuerunt. Expectatio intolerabilis fuit. Margarita etiam collum catenae a nexus secare coepit.
  Anastasia consensit;
  Aggrediamur eos! Tales ursos a duodecim exscindemus!
  Sed attritum metallum non dedit. Ferrum magicum fortius fuit quam Titanium. Captivi videntur graviter.
  Margareta notavit;
  - Si in communi carcere essemus, nexus cum viribus nostris cito incidimus!
  Respondit Anastasia invitus:
  - Nulla vis - mens opus est.
  Crepitu in arce erat. Tenuis gemitus. Vix puella gravem aperuit, haud minus quam crassum arshin, forem ferro finxit. Illa dilapsam fasciculum clavium tenens. Accurrit ad vinctos milites, insusurrans;
  - Modo e manibus non inveni, sed e collo et cruribus, amabo te!
  Margaritam chuckled.
  - Per manus et non!
  Puellae cito et professionali torques aperiebant et manus suas liberabant. Tunc nudis et decoro cruribus vincla tulerunt.
  Gerda adnuit risu.
  - Magna! educam vos. Custodes ebrii sunt, et quisque eo utitur quod catena incantata aperiri non potest sine clavibus captis. Et in urbe.
  Bellator post puellam commotus est. Margarita animadvertit Gerda diligenter digitos suos calcasse, et calcibus caeruleos et tumidos convertit.
  - Victus es? - rogavit puellam crinibus aureis.
  Gerda indifferenter respondit:
  - Fere omnes me fustibus trudunt. Ego iam trecentis annis usus sum, nec operam dabo!
  Flava puella risit. Margarita putavit quod cum supra trecentos annos natus es, tantum te talem sanam somniare potes, etiam et dentes albi!
  Anastasia Gerda in susurro quaesivit;
  - Et cum nudis pedibus in nive ambulabas, eratne frigidus?
  Cum gemitu respondit puella;
  - Calcibus nix ardet ut scintilla. Sed iam usus sum. Dimidium Europae calcavit vere, aestate et autumno, et iam pedibus nudis nix erat. Sed nescio quo modo non observavi multa frigida. Scilicet, ut fabulator, corvum non offendi corvum, Et nemo coepit dare currum aureum. Modo e Hafniae Lutetiam ambulavi et ibi templum Matris Dei ingressus sum. Et fecit velle prope Kal. et commota est in medio tempestatis. Si vel in Gallia nudis pedibus ambulare potes, et levi habitu solutae ac liquescentis nivis, tunc in amaro gelu arctico, cursu adstringor. Et verisimiliter vere ipsa concrevit, proximum mundum feriendo.
  Eorum tres gradus diligenter descendunt, per gradus demissos. Tam puella quam ambae puellae ex delectis singularibus viribus tacite commoti sunt. Et Gerda vix audibilis erat, sed aures puellarum acuta et superne. Sed Gerda vere loqui voluit.
  - Post gravem frigus in urbe calida finivi ubi nulla nox est, sol semper lucet, et hiems nulla est. Primo coelum esse putavi. Sed tunc custodes me comprehenderunt. Vagrancy accusatus, illegalis in urbem ingressus, in carcerem coniectus est. Et in ipso lacu, ubi frigidum est, humidum est, aqua e muris fluit et mures repunt. Adhuc decem puellae ibi erant.
  Ibi sedebamus et dormiebamus graviter in humidis et frigidis, et tunc in officinis laborandum eramus. Obediens conatus sum, nunquam argumentatus, nunquam bullied. Annos cum labore per*. puer remansi, desiderari, pertuli. Quamvis humiditatem et frigus carceris, etiam nasum liquescentem non capiebam. Et miratus sum quod non crescendo et crescendo.
  Apparenter, custodes oboedientiae meae placuerunt, et me offerebant ad serviendum terminum meum in coquina laborantem. Iam in stramentis dormivi, nec in nudo umidis lapidibus, et somnia habere coepi, nec somnia continua. Sed non minus.
  Itaque plusquam trecenti anni hic elapsi sunt. Non me extra carcerem. Neque illi aditum ad urbem dederunt, quamquam diu hic fui.
  Margarita miranti quaesivit;
  - Et quare?
  Gerda cum gemitu respondit:
  - Quia terminus meus non est super! Vitam dederunt, hic leges draconianae. Homines aetate non est, multi morbi non sunt. et ex diversis mundis bellua venit. Rediens non modo non habent. Dum vivit draco. Ita non est nisi unitas externa et amor draconis. Multi, praesertim advenae, tyrannum hunc vere perire volunt!
  Margarita Gerda interrogavit:
  - Et quare multi pueri in veste recenti, seu divites, alii currunt mendici.
  Libenter puella respondit;
  - Mendici et discalceati sunt captivi qui extra carcerem sententias suas serviunt. Illis qui libertatem non acceperunt, calceis et quibuslibet rebus callidioribus uti prohibentur. Si paulum ante emissionem relictus est, tunc iPhone aut machinae magnetophonicae potest. sed per secula parum potest capere. Captivi laborant, et satis multi. Qui viae potiori condicione discurrunt, dies interclusi sunt.
  Itaque sub terra sunt officinae, officinae, ac etiam olera ubi vegetabilia creverunt.
  Multo plures sunt pueri servi quam liberi. Adulti omnes liberi, tam animalia quam homines sunt. Ea animalia, quae in captivitate sunt, draco in filios hominum vertit.
  Gerda tacebat. Transierunt aliud craticulam quam diligenter aperuerunt. In Paulino eramus. Carcer permagnus est, usque ad Turrim Ostankino. Et area maior quam Pentagoni US. Est autem circa et murus tam altus quam centum tabulatorum, et filum supra ipsum.
  Subridens puella subdola respondit;
  "Per me hic non possum, sed ope tua..."
  - Quam? Puellae concentu exclamant.
  Gerda explicavit:
  "Servi et captivi nonnisi homines liberi sunt. Draco adultos et animalia in filios hominum vertit. Nemo te plene vidit, nisi in causis. Forsitan ut liberti urbis praeterire potes. Dic, verbi gratia, quod prædictae amoris etiam ministris carceribus placuerunt. Te pulcherrimum admodum ac paene nudum esse credent!
  Margarita dolens quaesivit;
  - Et tu?
  Gerda ingemuit graviter et respondit:
  - Ego in servitute paulo diutius exspecto. Dux, ut spero, tibi dixit quomodo cum dracone agerem, et tu fortis et callidus succedet. Potes me relinquere.
  Anastasia quaesivit;
  - Et quid, omnes captivi et servi hic liberi sunt? Estne draco sadistic vere ille?
  Gerda cum furore respondit:
  "Id est, idcirco occides eum!"
  Margarita logice dixit:
  - Si aufugerit, tunc custodes coniicere possunt hoc tuum opus esse. Ita melius est nobiscum relinquere et in urbe abscondere debes!
  Gerda flavi movit, caput crispum negative.
  - Non possum in urbe celare. Omnes servi nimis conspicui sunt! Et tu, postquam in puellas conversus, a dracone quovis loco visurus sis. Itaque facultas tacendi tibi est, sed non!
  mussat Anastasia;
  - Pro fugiendo supplicium eris.
  Gerda ingemuit graviter et respondit:
  - Ceterum primum te excruciant. Gravissima enim crimina et gravissimum crimen est adiuvare periculosissimum captivum effugium, in quolibet casu longissimis tormentis debetur. Me ilicet non facient, sed draconem perdes, et libertatem obtinebo!
  Anastasia dubitabat;
  - Carcer peribit, et carnifices peribunt?
  Gerda cum persuasione respondit:
  - Hominum cor mitius fiet. Et liberos seternos non servabunt in servitute. mutandum credo.
  Margareta confirmavit;
  - Meministi quomodo princeps in pellicula dixit: - Occidendo te, finiam te, et malum apud te peribit!
  Anastasia confirmavit;
  - Et si moriar, tunc alius princeps veniet, et alius princeps, et nihil potes facere!
  . Capitulum #3
  Puellae puellae osculatae sunt in fronte vale, optantes eam fortunam, et pectus superbe exserta, iverunt ad portam.
  Susurravit Anastasia:
  - Summa meminisse: arrogantia est felicitas secunda.
  Margarita giggled et respondit:
  - Sed tu quoque modum scire debes.
  Alta, puellae musculares incedebant superba capita sursum. fiduciam ac tranquillitatem inferebant. Excubitoribus maxime animalia erant: apri, ursi, lupi, crocodili. Puellas oculis carnivoris inspexerunt. Ita, pulchrae milites, nihil dicere potes, et musculi eminentissimi. Custodes pulchritudines despiciebant. Unus ex illis, adulescens in triginta, obmurmuravit;
  - Servite mihi ieiunium, reddam tibi bene.
  Margarita movit caput negative.
  - Non tempus!
  Anastasia cubito reppulit;
  - Hodie terminus exhaustus est!
  Et puellas se contulit. Patefactae portae. Tunc quidam de custodibus percunctatus est:
  - Cur nudis pedibus es? Servi aut damnati sine calceis vadunt!
  Margarita honeste respondit;
  - Nobis placet hoc modo!
  Et movit deae. Deinde puellae in pontem iverunt. Exagono, etsi dejectus erat, sol metallum fovebat, et nudis pedibus, parum a bellicis artibus exasperatus, mulierum pedes suavis erat.
  Super eos manes volabant. Vertant et mussant aliquid. Puellae iit.
  Margarita, exiliens, dicebat;
  - Reperire debeas professorem primum. Quid sunt ideae aliquae?
  Hoc tempore Anastasia magis logica erat quam eius amicus;
  - Invenire soleas. Licet caelum calidum est, sed nudis pedibus, etiam liberi non eunt. Nos notabiliter.
  Margaritam chuckled.
  - A bikini non attrahit?
  Ingemuit Anastasia graviter et dicebat:
  - Ita nimium cantes sumus.
  Puellae paulum retardarunt. Margarita spectatur. Pecuniam emere vestimenta non habent. Haud facile est celeriter pecuniam facere, servorum atque captivorum copia est. Reliquum est, ut surripere vel auferre alicui. Scelus est et hoc. Sed hi, qui tot occiderunt, sententias alunt?
  Aurea puella dixit firmiter:
  - Induamus aliquas vestes!
  Anastasia in molestia notavit;
  - Et in bikini et discalceatis eo iucundius est, nudum plantam titillat. Suspendisse ut est.
  Milites perrexerunt pontem transierunt, et magis ac magis a carcere recesserunt. Pueri eos iterum viderunt. Liberi et captivi. Ita notabiliter.
  Margarita et Anastasia subito irruerunt et in ostium skyscraperi se insilierunt. Gradibus ruit. Evenit. Cito aptam cameram invenerunt.
  Longo clavo indicem digiti sui Margarita ianuam aperuit. Castrum satis simplex est, et diaetam tacite ingressus. Sensi mollia vestis nudo pede. Anastasia cucurrit post eam. Puellae celerrime ac munere se gesserunt. Primum incolumem inveniunt et aperire coeperunt. Bene, admodum simplex est, auriculam modo acutissimam habere debes. Cum numerum desideratum horologio, quietissimum audis, deprime vix perceptibile. Ita sonare compositionem desideratam potes. Et tuta aperta sunt.
  Et rami plures sunt. Puellae copiarum specialium delectos non sine causa fallebant. Conclave dives est. Sunt in tutis ornamentis et auro et chartis. In magnis banknotes, imago draconis, in parva pecunia - puellarum imperatrix, est satis ridicula.
  Sed sane opus est pecunia. Sed consectetur est ut vestiuntur. Et tunc sunt multum pueri, ob aliquam causam prae puellas, et etiam per aetatem, quam adulti, adhuc pueri sunt in mente; Amant conspiciunt pulchritudinem.
  Haec cella adultorum, sive odore, sive alio modo, Margarita ostio hoc intellexit. Puellae calceos, bracas, tunicas, galeros cassas induunt, media facie specula obscura et capillos suos sustulerunt. Itaque iam non sunt cantes. Multae feminae hic specula obscura gerunt. Forsitan quia in corporibus adultis notabilis est mulierum aetas, et rugae parvae iam apparent.
  Etsi hic non sunt maiores. Quisque sed metus sit amet metus. Adulto spectaculo hic florem ditissimum esse videntur. Id est quam magna diaetas, tot cubicula - pars totius. At domini non multum sapiunt, quia tutum non abscondunt in loco secreto. Forte pauci sunt fures? Considerans quam facile sit in carcerem ire et ibi vitam agere, intelligere potes quomodo fures periculum, non omnes furtum decernent.
  Accedite, fortasse liberi atque sine operando bene vivunt!
  Margarita molestia notata est;
  - Misericordia est omnia ex Gerda non invenimus.
  Anastasia suadet:
  - Sunt iPhone, et computatores sunt. Hic in Interreti et Professorem Mariarti quaerendum exquirit.
  Puellae vero iPhones etiam attulerunt. Quamquam periculum erat ne in interreti computaretur.
  Margarita typus in quaero engine Mariarti. Urbis et map. Wow, haec est tota metropolis, etiam hic sunt pomaria ingens. Fortasse quaererent artificia, putavit Margarita. At vero totum palatium professus est. Etiam, celebritas. Hominem propinquum principi!
  Anastasia irato vultu notavit;
  - Damn, calcei stricti sunt, non amplitudo mea!
  Margareta adnuit.
  - Etiam pulchras pedes habemus, sed magnas potius! Sed ad professorem veniamus!
  Anastasiae torvo et suggessit;
  - Subway est, ibi dabimus! Haec urbs viginti quinquies maior est quam Moscuae!
  Margarita risit et denudando, inquit;
  At extra ipsum nihil! Patet etiam talem territorium cum infinita multitudine collocari posse!
  Anastasiae giggled.
  Quam ob rem tot pueri hic sunt. Et quis potest fieri puer!
  Margareta notavit;
  - Item servus aut vinctus.
  Puellae ostium stationis metri accesserunt. Excubiae erant cum bipennis et tormenta machinae visibilibus telescopicis. Puellas inspexerunt, signa tuta posuerunt. Deinde sine ullis quaestionibus descenderunt.
  Escalator metro Moscuae simile erat, sed multo latius et longius erat, subway ipsa incomparabiliter profundior. Eleganter admodum, et multi-coloribus delineatis. Nec non draco effigies imperatricis.
  Hoc est, utique, visum frigidior est quam cenaculum. In ipsa statione, pueri mendici nudipedalia et puellae marmora scrutentur. Numeros in stolis habebant. Videri potest hos esse veros servos. Nulla servitus hic esse videtur, sed plures captivi quam liberi.
  Puellae spectare constituerunt quomodo captivi sub terra laborant. Sederunt in latere versus officinae tendentes. Attamen in condicionibus technologiarum progressarum citius aut serius multiplicatio est. Sic pueri servi, si nihil producunt, aliud agunt. Errones urbis subterraneae aedificantur, scopis in infinitum abluuntur.
  Quidam etiam ludos domesticos ludunt, vel iPhones occulte occultant.
  Puellae per tabernas ambulaverunt. Pueri et puellae a decem usque ad tredecim annos natae laboraverunt. Non fuerunt maiores neque minores quam visi. Quasi pueri hic statim magni nascuntur. Quanquam qui novit.
  Dixit Anastasia;
  - Fuerunt ex eis adulti, inquit, pueritiae in carcere non invidetis!
  In carcere pueri et puellae stolas, breves et fimbrias gerebant. Numeri amet. Pueri puellaeque nonnulli caput rasum habent.
  Margarita notitias in Interreti localis respexit: violatores parvi calvi rasi sunt. Saepius flagellis tunduntur, et somno minus dantur.
  Puer captivi in machinarum instrumentis, vectoribus, fodinis et in campis subterraneis artificiose operatis. Etiam in hortis. Non saepius flagellati sunt. Pro delictis verberum, seu tormentis. Tam inhospita conclusio per saecula. Draco regnauit annos tres milia. Ante hunc et senectus et mortalitas naturalis fuit.
  Magicae potentes occasionem iucundam vivendi hominibus praebebant, novem tantum ex decem captivi et servi facti sunt. talis est inaequalitas.
  Ut servus efficiatur, non etiam necesse est aliquid facere, interdum comprehensi et pro nihilo sententiam ferant!
  Unum solamen: si te non occiderint, non morieris! Captivi requietem suam habent, ludi. Praesertim si cum episcopis consentiunt. Tantum ob indulgentias servis et graviter puniuntur.
  Denique tyrannis, nulla comitia, nulla democratia. Nam quingentis annis imperatrix quae spectat sicut puella dominata est, antequam imperator esset, qui draconi similis non erat et vivus edebatur!
  Ita, creepy mundi!
  Anastasia puella macilenta in stola dedit et in capite raso petiam candy in sacco suo invenit. Inclinavit se, et iterum coepit lapides secare. Brachia cruribusque perusta tegebantur abrasa et livor recentibus verbere notis. et adhuc in vinculis. Quae dicta sunt de regimine poenalis detentionis. Hoc opus est viginti horis diei tantum in pane et aqua. Infelix. Ut candy scelerisque delectata est, oculos eius inluminavit.
  Margarita cum aliquibus admirantibus notavit;
  - Sub terra laborant, et quisque perusta est?
  Anastasia suadet:
  - Forsitan talis sol est, qui ultraviolaceum per solum et lapides penetrat!
  Margarita ridens cecinit;
  Aliena tellure, aliena terra
  Et quis oblitus es hominis in hoc mundo?
  Non potes ex hoc inferno tam facile exire.
  Noli pulverem in cella verrere!
  Anastasia suadet:
  - Festinemus. Satius est decies liberare quam singulatim consolari.
  Margareta notavit;
  - Sed Dostoevsky non dixit omnes mundi thesauros non esse unum acrem pueri lacrimam tanti!
  Anastasia notavit;
  - Verum est, sed ... Decem milia captivorum infantium sunt, mihi crede, nasum omnium abstergere non potes!
  Ingemuit Margarita et respondit:
  - Rex non debet cogitare de omnibus! Rex de magnatibus debet cogitare!
  Post hoc ambo velocitatem puellae addiderunt. Et circum stationes metro movere coeperunt. Stationes ipsae aliquantum Moscuae erant multo delicatiores et variae, et vehicula auro scintillabant. Et adamantina in laquearia ac tecta scintillabant.
  Talis atrox inter luxum metri et dirum fatum infelicium incarceratorum.
  Margarita fremebat;
  - Surge maledictus notatus!
  Anastasia amico suo favebat;
  - Esurientium et servorum totus mundus est!
  Et completa est utraque puella in choro;
  - Fervet animus noster indignans! Paratus ad mortem decertare!
  Hic est statio, iuxta quam est aula Professoris Mariarti.
  Puella e hamaxosticho surrexit. Calceamenta aliquantulum clauda erant, quippe quae non erat iustae magnitudinis.
  Margareta notavit;
  - Mundus non est perfectus. Estne Deus in eo?
  Durius Anastasia dixit:
  - Bene, Diabolus est certus ibi!
  Prope escalator stabat quaedam bestiarum species orcorum magis aspectus, eorum vultus iracundiores et ferociores.
  Puellae autem custodibus despiciebant et chartas suas ostendebant. Inceperunt ingreditur.
  Margareta notavit;
  - Et hoc metro melius adhuc quam Moscoviae!
  Anastasia confirmavit;
  - Et quanto altius!
  Puellae cenaculum ierunt. Transierunt sine ullis quaestionibus, praeter custodes. Fuerunt etiam plures milites cum bipennis et tormenta machinarum cum visu optica.
  Ius in introitu ad subway piscina magna stetit, fortis aspectus Germanus "Maus" secundi Belli Orbis Terrarum. Item dolia cum duobus tormentis et vastis.
  Anastasia eliditur;
  - Hoc raedam!
  Margareta notavit;
  - Hoc totum bitumen in glaream convertet.
  Manes geminas rapuere puellas. Et inde alii purpurei. Puellas sic allocutus est;
  - Probabiliter vis videre Mariam Professorem?
  Anastasia mirari se simulavit;
  - Quomodo suspicaris?
  Phantasma, quae umbrae similis est, dicitur;
  - Unusquisque eum videre vult! Certe draconem destruere suspicor?
  Margaretam frowned.
  - Cur ita putas? Servi non sumus!
  Dixit Spiritus Sanctus;
  Manes nos sentire possumus. Praesertim cum ante aliquot milia annos huius urbis incola fui. Vixit in diebus illis, quando omnino draco non erat.
  Anastasia practica quaesivit;
  - Et quomodo ad Mariam Professorem pervenitur?
  Sanctus respondit;
  - Vade ad portam! Conice tria aenigmata, solve argentum et videre eum licebit. Vel bene, a postica. Est felis larva ibi. Conice tres aenigmata eius recte et nihil solvendi habebis. Tunc te ducet in horreum professoris, et ibi capies quod vis.
  Margarita logice dixit:
  - Secunda optio multo melior est quam prima.
  umbra umbra dixit;
  - Sed feles larvae te necabit, si responsio ad aenigmata tua non accipis. Ita...
  Anastasia subrisit;
  Quid si occiderimus?
  Monuit Spiritus Sanctus;
  "Spiritus est, nec potest eum draco occidere." Magnum igitur periculum capis.
  Margareta notavit;
  - Quicumque periculum parvum capit, Campaniae non bibit, quisquis nimium sumit, et chifir in profugio contentus est.
  Anastasia fere suadet:
  - Sic nos ocyus duc.
  Spiritus Sanctus cooeditur;
  - Responde de quaestione.
  Margarita murmuravit;
  - Eamus!
  umbra obstrepebat;
  - Quod umbra est, sed non umbra.
  Margarita cito respondit:
  - Praeteritum, sicut umbra est, sed omnino umbra non est.
  Adnuit concordia Spiritus.
  - Ego te ducam. Post me.
  Puellae commotae sunt. Invisa Anastasia calceamentis, quae minime teneros pedes perungunt, abiecit, quam sequitur Margarita. Iam puellae nudis pedibus erant et libertate pedum fruebantur.
  Palatium Professoris Mariarty erat ingens, simile castelli ex Bremen Oppido Musici, solum multo maius et ornatius. Sanctus puellas ad angulum accepit et clamabat;
  - Eamus per cuniculum.
  Puellae eam sequi inceperunt. Gradus descendentes transierunt, obscura facta sunt. Lapillos sub pedibus nudo senserunt. Et frigora laci.
  Anastasia cecinit;
  - Top, cacumen, stomp ungula...
  Margaritam irridens addidit:
  - Ta-ta-ta, machinam tormentorum ferire!
  Utraeque puellae iunctae in choro;
  Draco exercitus uictus est;
  Nemo nos puellas pulchras necabit!
  Tum bellatores gradum addidit. Satis diu est ire. Et superficies facta est magis et magis aculeata. At puellae a singularibus viribus hoc prohibebunt? Eunt ambulando alacer ad currendum.
  Spiritus Sanctus exprimitur, rogans;
  - Quid profitearis?
  Puellae in choro responderunt:
  - Bellum!
  Umbra ingemuit et dixit;
  - Ut semper vis ac violentia!
  Respondens Margarita cecinit aureas quassans crines;
  - Vim mundi servat! Vulcanus ira in magna via verberat!
  Sancta Anastasia, bestia rufa, sociam sustentabat;
  - Contentio superiorum virium scit et cum dolore et timore.
  Umbra respondit:
  - Non puto. Tu benignus esse.
  Margarita cum gemitu cecinit;
  - Non facile est benignus esse, mihi crede!
  Anastasia sustulit;
  - Benignitas non ab incremento pendet!
  Accedunt puellae in choro;
  - Et sola bonitas in viribus dependet. Difficile est, si infirmus et fragilis est!
  Tunc mora facta est, et puellae tacite cucurrerunt. Ignorant lapides acutos in nudum fodere, puellares plantas. Usque tandem in fundamentum in Palatium Mariarti concurrerunt.
  Candelis ardebat, felis rumpit ardebat. Videres umbras micantes.
  Exsibilatur Spiritus Sanctus;
  - Age, nunc eum videbimus.
  Umbra e muro prodiit sicut hogramma. Facies felis apparuit. Magnum et perlucidum. Tum unguibus unguibus exivit. Oculi felis fulgebant sicut smaragdi. Ungues autem acuti sunt, sicut adamantina fragmenta micant. Hic omnino recessit. Tam longus est quam elephantus sanus, tantum longior, et dentes boni duo metra longi sunt.
  Puellae autem non erubescebant, et manus prostraverant;
  Parati sumus et parati ad pugnam!
  Spiritus feles stridore sibilavit;
  - Quid vis, pulchri- tudine?
  Margarita honeste respondit;
  - Professor Mariarty inquisitionis chip.
  Feles molliter volutabantur, et respondit:
  - Hoc quidem fieri potest, sed condiciones scisne...?
  Puellae consonantes adnuerunt.
  - Omnino.
  Cetus fantasma cecinit, unguibus admotis;
  - Tunc aenigma audi. Quid vilius dimidio nummo, pretiosius auro?
  Margarita subridens respondit:
  - Nam verbum mendax denarium non dabis, sed honestum jusjurandum carius est quam aurum!
  Innuit et notavit Spiritus feles;
  - Fortis estis puellae, et video pugnatores periti. Sed a me effugere non potuisti. corrodere ossa tua sicut nubes terminorum. Vide ergo, errasse non potes.
  Dixit Anastasia;
  - Pugnavimus. Et ibi, glandes et fragmenta errata non remittunt.
  Feles purred larva;
  - Et secunda quaestio simplex est. Ubi Barbara nasum suum haeret?
  Margareta risit.
  - Proh! Cum ridiculam ascendere difficile est!
  Dixit Anastasia;
  - Bene, facete respondebimus!
  Et dixit puella rufa:
  - Quoniam nasus curiosus Varvarae in foro abscissus est, significat eam apibus in cavo adhaesisse!
  Innuit et notavit Spiritus feles;
  - Haec responsio adnumerari potest! Nunc audi tertium problema.
  Et cecinit feles exspiravit;
  - Et tertia te rogabo: Quid stimulum Lefty fecit?
  Margarita, subridens, rithimi respondit:
  - Quid levavit Lefty, rem non refert!
  Ingemuit sanctus felis et purred;
  - Macte virtute puellae! Et propter hoc non te occidam et te in officina Mariarty Professorem accipiam. Tantum ibi habes ut machinam inquisitionis chip ipsum invenias.
  Anastasia cecinit;
  - Qui quaerit, semper inveniet?
  Margarcta addidit:
  - Quod non perdidisti, ergo habes!
  Feles phantasma dixit callide;
  Et si cornua non perdidisti, num habes?
  Puellae concentu exclamant;
  - Profecto! vivaci sumus.
  Feles larvam caudam movit.
  - Sequi me.
  Puellae, incunctanter nudis pedibus incedens, emisit spiritum. Ianua per viam se aperiebat. Margareta in aurem:
  - Praesent latae sententiae.
  Anastasia notavit;
  - Imo nihil est speciale.
  Feles purred larva;
  - Diu hic fui, etiam cum Professor Mariarti in conspectu non fuit. Post, etiam hic peregrinus est et hitman, sicut tu.
  Margareta notavit;
  Non sponte ad urbem venimus.
  Innuit effluxus feles.
  - Omnia hic non sponte. et vatis giggled. Et paulum ex animo!
  Anastasia notavit;
  - Similis est fabulae de Alicia in Terra Mirabili. Ibi quoque cattus dixit omnia insania esse!
  Exspiravit cattus magno rostro vibrante suo;
  - Toting. Potesne quaerere machinam chip in Professore labrum Mariarty invenire? Ipsa magna est!
  Margarita irata respondit:
  - Perdit aliquis, et invenit aliquem.
  Laboratorium professoris re vera evasit ingens, et complura conclavia constabat cum variis vasis, computatoribus, ampullis, et partibus parce, et aliis "bona consumendi".
  Puellae autem artes speciales quaesitae habebant. Ac primum simplicem machinam microelectronicam portavit.
  Tunc Margarita suadet:
  - Non opus est quaerere spumam cum radar, compactam sed potentem.
  Huic Anastasia consensit;
  - Ita, debes.
  Puellae fabrica instituere coeperunt. Scite ac strenue agebant. Margarita affirmavit;
  Acus in faeneato invenire possumus.
  Puellae, consilio temperato, per atria lente ambulare coeperunt. Praesent quis nulla sed erat ornare rutrum sed a risus. Margarita et Anastasia paulo plus per atria ambulabant. Puellae timidus surgere coeperunt.
  Postremo machinatio laborat, et milites in tuto in muro armato infixi cucurrerunt.
  Margarita sibilabat;
  Etiam id ex sit amet mauris. Tanta res in tuto post arma conditur.
  Anastasia furens nudum calcaneum in arma tundebat. Et sensit metallo fortius quam Titanium. Quanquam haec puella concretas tabulas frangere posset.
  Margarita consolatus est eam;
  - Aperiamus nunc.
  latrante Anastasia;
  - Nostine compositum?
  Margaretam revocavit;
  - Per sonum poteris determinare utrum numerus et littera sit necne.
  Adnuit Anastasia.
  - Ita, scio. Sed sine speciali artificio, talis clica adhuc audibilis, in numero et littera congruens, audiri non potest.
  Margarita consolatur;
  - Est hic fabrica. et auditus meus perfectus est.
  Puellae rem cum headphones machinam acceperunt et manubrium securum lente vertere coeperunt.
  Oportebat vocabulum Latinum figurare et septem digitorum. Puellae paulum conflixerunt, sed tuta aperta sunt.
  Intus erat machinalis telephoni gestabilis cum antennae et velamento, ac aliquot wads pecuniae.
  Margarita solum fabricam sumere voluit, sed rufus Anastasia contumax fuit;
  - Minime! Nescitur tamen, fortasse pecunia localis nobis utilis erit. Eos igitur capere melius est.
  Margareta respondit:
  Sed id furtum. Quid sumus, catulos ferre?
  Anastasia logice dixit:
  - Et capiamus machinam machinam inquisitionis sine interrogatione. Et revera vocabulum afficit, unum spumam surripuisse, aperiendo tuto, vel paucae plures pecuniae locales sarcinas.
  Margarita cogitavit de duobus secundis et adnuit caput;
  - OK. Persuasit. Brem omnes.
  Puellae fasciculos duodecim grossos refertos cum argentariis magnis et nitidis in zonis suis. Adhuc pecunia opus est, numquam scis.
  - Quo fugis, columbae!
  Bellatores, qui per cameras iterum ad corridorem irruturi erant et exitum viae venerant, hominem viderunt.
  Statura fuit longa, armata, capite magno et fronte alta. Caput professoris pileum gerebat. Ingenii fulsit glaucis, oculisque profundis, Nasus aquilino et rapax, mentumque superbum.
  In manibus eius erat pistol sex ianuarum. Aberat aberat ut validum e manu telum admoveri posset. Et professor scivit sagittare, ut videtur, apte.
  Murmuravit Anastasia;
  - Carissima Maria, concordare possumus tecum, annon possumus?
  professus exsibilavit iracunde;
  - Non loqueris ad mortuos!
  . CAPITULUM #4
  Puellae late ridebant. Margarita risit et insusurravit;
  - Talis es homo vafer et venustus, annon vis nobiscum?
  Mariarty acriter dixit:
  - es frusta docta, non feminae. Mane ubi sis, noli appropinquare! Moneo, iacio sine requiro.
  Instabat Anastasia offendens;
  - Nonne musculi caelati foeminam ornant?
  Mariarium mugitum;
  - Certe non! Mulier fragilis et decora debet esse!
  Margarita ridens respondit:
  - Sed facile possum amicum meum tueri.
  Mariarium siccum iussit:
  - Surge super genua, et post collum manus.
  Anastasia eliditur;
  - Sed crura mea sanguine teguntur.
  - Ubi? Mariarty oculis exstabant. Incidit aspectus venustatis, nudis pedibus rubenti pulcritudine.
  Usus momento, altera puella, Margarita, gravem extorquendum emisit ad professorem nudo pede. Ille sagittis reflexive portavit. Sed paulo tardius est, et metallum eum in carpum ferire. sclopetum exuit.
  Professor post eum cucurrit, sed Margarita post eum desiluit. Praecedebat autem Anastasia , iaciens aliquid ponderis , simile Mauris quis felis . Ictus in faciem Mariar exposuit. Retardavit et cessavit. Margarita tibiam suam per templum suum admovit. Mariarium recubuit. Ictus huius nudae, decoris, Fregisti pes virginis robora. Aurea puella hoc tempore non computare potest. et professus diu exivit.
  Et puellae disputare non incipiunt, sed per viam veterem fugere festinant. Anastasia autem sex dolabras pistolas modo in casu arripere curavit.
  Currebant per gazophylacia in versus cella. Et roseis fulgebant calcibus.
  Puellae tantum cessaverunt cum essent in ipso loco ubi fele larvali occurrerunt. Hoc tempus erat vetus, nota larva.
  Exsibilavit;
  - Num quaesiti machinam chip?
  Puellae in choro responderunt:
  - Ita!
  Exhalavit larvam;
  - Puellae! Hinc ire potes ad fabulam ubi artificia colliguntur. Converte in chip extractum quaero engine.
  Margarita convertit eum. umbra umbrae dixit;
  - Opera magna. Professor, spero, damnum statim non inveniet?
  Margaritam chuckled.
  - Ei dextra parte pedis calce, ut saltem graviter concussi!
  Spiritus fremuit;
  - Si non occideris, in te vindicabit. Hic est homo terribilis!
  Exclamavit Anastasia:
  - Festinemus in fabulae mediocris! Necesse est nos quam primum redire ad mundum nostrum. Alioquin parentes nostri, accepto mortis nuntio, insanient dolore.
  Exspiravit respexit ad chartam et respondit:
  - Sequi me.
  Et nasse. Puellae post eum cucurrerunt. Vertimus in in ANDRON et rursus cucurrimus. Lapilli sub pedibus nudis sunt acuti, ad singulares autem feminas copias milites minime FORMIDULOSUS. Puellae aliquot horas diu multumque currebant.
  Donec ac porta erat. Ibi in limine stabant tres viri fortes.
  Transierunt gladios, claudentes viam, mussant;
  - Introitus ad fabulam tantum pecuniae!
  Margarita sarcinam argentariam sumpsit et draconis imaginem millesimam extendit;
  - Sufficit vobis?
  Adnuit heroas.
  - Satis habuisti, sed est mille!
  Anastasia quoque libellum iecit et dixit;
  - Putabam te aenigmata iterum nobis solvere.
  Alta, potens, latinas fere tam proceras quam quercus, logice respondit:
  - Quae sunt aenigmata? Panem pandere non potes.
  Portae auratae apertae sunt et puellae silvam intraverunt. Post horis decurrentibus acutis saxis, etiam duri pedes ardebant et pruriebant. Ambulans igitur in gramine beatitudo erat.
  Silva laetissima erat, subtropiorum simile, solum flores amplissimis ac splendentibus in arboribus crescebant. Papiliones cum alis versicoloribus et argenteis volabant dracones, magnitudine feriebant.
  Spiritus extra portam manebat.
  Margarita legit secum;
  - Mensa propria collecta, caligas ambulans, pileus invisibilis, gladius thesaurarius, specularium omne specularium, gusli sui gubernatio, tapete volans. Ut id quam magna.
  Intuita Anastasia in fabrica, cincinnis rubris excussit et dixit:
  - Ante, modo sibi convenerunt mantile.
  Puellae nolens iit. Duo viderunt fabulam lapideam. Vestibulum at aliquam erat. Puellae propius accedunt et circumspiciuntur. Homines pecuniam solvit et cibum emit. Multi liberi, tenues, nudi, laceri. Flens rogaverunt;
  - Da nobis manducare, quaeso. Saltem exigua.
  Fremitus in responsione auditus est;
  - Discedite, miseri mendici!
  Margarita et Anastasia constanter accedunt. Mensa apparebat, satis ampla et elegans. Singula subinde magis ac magis in ea apparebant fercula nova, quae tunc homo in petaso et cum magno venter venumdatus est. Iam aliquot sacci nummorum in angulo cubiculi erant.
  Margarita irata dixit:
  - Pudeat te ut infantes tuos esurias, cum ipse nihil comedas.
  Anastasiae pugnos foedavit.
  - maxillam tuam torquere possum.
  Vir in pileo subdolo subridens, inquit;
  Magicas res per vim capere non potes. et quod meum est, meum est.
  Pueri in turba clamant;
  - Non est verum! Mantilem ab eo vincere potes.
  Vir in petaso annuens consensu.
  - Profecto! si quid habes ad palum.
  Puellae pecuniam wads tulerunt et dixerunt:
  - decies centena millia credit in - bet!
  Vir in petaso addidit;
  - Et quaerere machinam chip!
  Puellae ranger se mutuo aspiciebant, despiciens inter se;
  - Concedimus!
  Vir in summitate petasi humectus est;
  - Deinde immisso.
  Margareta adnuit.
  - Concedimus.
  Puellae non dubitabant quin burgenses in petaso suo fallerent. Inde sine dicens. Sed contra electos speciales copias, quaelibet fraus inutilis est. Immo melius est cum adversarius est facinus. Nunc manum iacit quae prope omne genus manus verberat - quattuor aces. Sed una compositio est quae prorsus quattuor aces verberat, sed quibusdam aliis amittit.
  Et Margarita chartas subtiliter sustulit.
  Vir in pileum victori vultu quattuor summas chartas proiecit. In expectatione victoriae renidet voluptas.
  Repente fatalis coniunctio reciproca intercidit.
  Tum puellae in choro responderunt:
  - Mantilem nostrum.
  Vir in summo pileo pallidus et obstrepit;
  - Circumscripsisti.
  Margarita latrante;
  - Et tu!
  Vir in petaso evulsit pistolam, sed Anastasia velociter arripuit gradum, et ei in inguen ius recalcitravit. Ictus quinque laterum frangens negotiatorem iactavit et ipse mortuus cecidit!
  Puellae reclamaverunt:
  - Nunc, pueri possunt edere et gratis omnia accipere!
  Et bellatores coeperunt mittere argentum et nummos ab avaro divite collectos in turbam. Feceruntque magno studio.
  Filii autem cucurrerunt de vicinia. Plures pueri hic fuerunt quam adulti.
  Margarita etiam dixerat;
  - Etiam probabiliter, mutatus est?
  Anastasia consentiens annuit.
  - Proli draconis. Etsi utique puer est melior quam senex.
  In votis est Margarita;
  "Fortasse servitus erit, sed immortalitas manebit?"
  Haedi aliquot horis plus petebant. Illi, si exquisitissima fercula, pecuniam acceperunt. Denique, cum latinae circumiecta loca plus minusve satisfacerent, et omnis pecuniae distribueretur, puellae pergebant.
  Etiam mappam apprehenderunt.
  Dixit Anastasia;
  - Progredimur longius, mox in ocreas ambulationes curremus.
  Puellae per aestatem semitam ambulaverunt et gressus fruebantur.
  Idyllium omne simile. Quanquam, post duas horas gressum velox, pueri tenues et paucis vestiti, adulti pulli ornatissimi, iterum mendici transire coeperunt. Apparentia autem maior triginta annis non apparet.
  Margarita monuit;
  - Ocreas ambulatorie conviva!
  Puellae virum per aerem ruunt cum sacco viderunt. Clamabant populi et pueri circa:
  - Siste furem!
  Vir avolavit. Sed Anastasia in officina, modo in casu, diu tenuem filum carpere curavit. Class aptent taciti et lasso.
  Vir celeritate amisso, unus ex ocreis avolavit. Sustulerunt eum puellae et accurrerunt ad furem;
  - Quid ergo comedis? Dabis nobis mirabilia tua?
  vir fremuit;
  - Ambulans ocreas per vim tolli non potest. Aut commutare potes aut vincere!
  Margarita, torva, dixit;
  - Age, fabula.
  Fur cum risu interrogavit:
  - Et quid pones in linea?
  mussat Anastasia;
  - Convenerunt se mantile!
  Ille adnuit ille densus.
  - Esto consentiens! Tu eris throwaway stultus? Ipse in hoc ludo ocreas cepi.
  Margareta adnuit.
  - Concedimus.
  Fur erat peritus rapax, sed puellae electae copiae speciales bene educatae sunt et, generatim, sunt optimi bellatores in re publica. Sic fallere, non fallere iuvabit!
  Pugnavit itaque Margarita, et scapulas furi suspendit.
  Erubuit et dixit;
  - Fraus?
  Margarita honeste respondit;
  - Sicut et tibi.
  Fur secundam tunicam exuit et adnuit;
  - Nunc tua sunt.
  Margarita et Anastasia unam tabernus a dextro pede, alteram a sinistris induerunt.
  Puellae per silvas nymphas volaverunt et villas viderunt, et domos urbis magnae in fabula fabulae circumiacentes. Draconis urbs, urbs umbrarum.
  Anastasia cum risu dixit:
  - Proximum artificium est pileus invisibilitatis. Hic autem quaestiones habeamus.
  Margareta notavit;
  - Invisibilis dominus eius?
  Respondit Anastasia:
  Sed nos, opinor, poterit notare. Oculos acutos habemus, et est etiam charta geographica.
  Margarita cecinit;
  - Omnia possum, omnia possum, quia caput non est lapis!
  Hic puellae diligenter chartam inspexerunt, artificium propius ac propius accedit.
  Susurravit Anastasia:
  - Dolus nobis opus est!
  Egressi milites stabant. Simulabant loqui.
  Et videbant ab angulo oculorum suorum. Hic videre aliquem in gramine gradiens. Vestigia vera sunt quodammodo parva et discalceata. Puer similis est.
  Hinc patet quod iuvenis invisibilis fur ad furandum sibi congregatum mensam apposuit.
  Margarita prehendit eum manu dextre. Et invenit caput eius Anastasia astute, et avulsit galerum. Coram illis erat puer flavos rufus circiter duodecim. Agilis et sollers.
  Margarita fremuit;
  - Furem obtinuit. Nunc sculpemus te.
  Puer orabat;
  - Non me feries, ego bonus sum. Ego iustus volo manducare.
  Dixit Anastasia;
  - Vides plenum, et cum hac invisibilitate pileo, nunquam esuries.
  Puer cum gemitu respondit;
  "Non potes multa furari a paupere, sed divites canes circa antennas discurrentes habent. Et generaliter furari non ditari.
  Margarita violata est;
  - Te nobis spoliare voluisti. Propterea nos te duruimus tundimus, aut invisibilitatis pileum nobis dabitis.
  Puer negative caput renuit.
  - Si per vim, vel per vim minas tuleris, non serviet tibi. Hoc est si mecum ludere.
  Margareta adnuit.
  - Utique fieri potest. Quid tibi vis: caligas ambulans, an mantile sibi congregatum?
  Puer fremuit;
  - Non potest utrumque?
  Puellae in choro responderunt:
  - Nimis pinguis. Bash on bash.
  Puer adnuit.
  - Bene, ergo mantile est sui conventus, et electio ludi ad me est!
  Puer nudum pedem impressit, scilicet in aestate fabulosa aeterna, calceos induere et calceos furari nolebat. Pupulus dixit:
  - Num in pugnis eris? Amita crines eligo, rufae callidiores sunt.
  Margareta adnuit.
  - Omnis flava timens vulpinum colorem ludere mavult melle.
  Puer fixit pugnos et coepit movere, Margarita stetit coram eo. Praeda simplicissima. Aut manu fit puteus, aut forfice, aut charta, aut lapis. Multum pendet ex responso. Puer puteum, forma magis commoda, demersit forfice et lapidem. Sed puella chartam bene operire curavit.
  Puer oculos revolvit et graviter ingemuit.
  - Tuus sumpsit. Nunc a felis est.
  Et imposuit ei Anastasia statim evanuit. Margareta confirmavit;
  - Opera Omnia.
  Recessit Anastasia nummo argenteo lapsus puero perturbato et promisit;
  - Mox nullus liberorum in hoc loco esuriet.
  Puer nummum in dente examinavit et adnuit.
  - Gingerpanem aliquam emo. Et volo te cito artificia colligere et draconem removere.
  Concordia adnuere puellae.
  - Faciamus.
  Ibant, vel potius volabant, induti adhuc ambulatorie.
  Anastasia notavit;
  - Item habemus gladium thesaurarium. Habeat difficultates.
  Hoc Margarita consensit;
  "Ita non potes accipere?" Sed vel simplices non sumus.
  Puellae ocreis ambulabant currebant. Sub illis umbra, tremuere arbores. Multi pueri, cum paucis adultis, descenderunt. Aliquid erat magis pervetustis civitatis versio, cum una fabula, maxime ligneis tuguriis inter arbores sparsis.
  Erant etiam agri in quibus pueri exercebantur, a quibusdam bestiis discinctos. Singulis subinde fremitus auditus est.
  Sed hic locus desolationis est. Multum concisa corpora fuerunt. A bipes, genus ingens deambulavit coram hominibus qui genu flexo ante eum ceciderunt. Qui simplices bonos cumulant.
  Monstrum rugiens;
  - Occidam omnes! Ego te omnes interficiam!
  Et videtur quod aliquis vere secet. Tum ensis, deinde unguibus unguibus in auras Redditur.
  Margareta suadet:
  - Ibo ad eum solum, et offeram in scenopegia sui convivii ludere. Invisibilitatis pileum induis et in insidiis esto.
  Adnuit et Anastasia dicebat:
  - Redheads plerumque semper magis timet.
  Pulchritudo flava melle secundo caligario traditur.
  Et nudis digitis, puella nummum aeneum flexit. Hic videre potes chartam nummi omnino non allatam ut in recentiori parte civitatis.
  Margarita risit, crine crine vibrante bracteis erectis, pulchra est, et ad monstrum properavit. Puella athletica instar et ubera alta, lumbos tenues, luxuriantes coxas habet.
  Monstrum, quod vidit speciem, statim risit et coxit;
  - Ego te necabo, si mihi non obtempero!
  Margarita giggled et respondit:
  - Tantus es homo. Tales crines et magni dentes. Quaelibet mulier superbit ut servias tua!
  Monstrum inflatum fremit;
  - EGO! Summe Domine, ego sum! Sapientissimus sum in mundo.
  Margareta suadet:
  - Ludamus. Mantilem in thesaurum tuum gladium convivii dabo.
  Monstrum infensi fremuit.
  "Ego gladio meo jubebo te caedere!" At ego mappam sine periculo accipiam.
  Margarita logice dixit:
  "Sed si mantilem vi occupas, eo uti non poteris. Noris praecepta.
  Monstrum abripuit et respondit;
  - Bene, ocreas etiam linea indues, et libertas tua, in casu damni, servus meus obsequens esto.
  Margarita frons et iterum quaesivit;
  - Nonne nimis est?
  Monstrum rugiens;
  - Minime, iuste!
  Margarita adnuit, scapulis aureus unda suis;
  - Tunc assentior. Periculum est causa nobilis.
  Monstrum monendi;
  - Meus est ludus optio. Ossa tibi offero.
  Margarita subridens respondit:
  - Simplex sed lusus. Fata decernere.
  Sed nimirum puella intellexit hunc raptorem fallere. Sed tamen ipsa et Anastasia fortissimae sunt et acerrimae militum in mundo copiae. Puellae vero varias praestigias et praestigias in ludis noverunt.
  Primum, tam monstrum quam Margarita, duodecim puncta singula, duo pro sex!
  Monstrum fremuit et iterum iecerunt. Hoc tempore, Margarita tantum tres volvebat. Quam felix animal erat, vociferando;
  Servus meus eris in aeternum! Curabitur quam corpus habes!
  Et proiecerunt eum sine inspectione.
  Margarita frigide dixit;
  - Meus arcarius gladius!
  Oculi monstri in incredulitate dilatati sunt. Etiam duas unitates incanduit. Hoc simile. At ille adhuc duodecim fore putabat. Sed Anastasia in cappa invisibilitatis non tempus terebat, et maxime contrarium evenit.
  Monstrum clamavit ad gladium gazae;
  - Occide eam!
  Gladius suspendit et nent in aere. Dominus mutavit, et quidem, nunc modo parebit novae, pulchrae, auratae dominae.
  Monstrum in Margarita coniectum est, puella quamvis longissima, tamen multo statura fuit quam illa et ter gravius. Aurea sed inguinum calce forma cana. Durus, cum virtute frangendi tigna. Monstrum advolavit, et Anastasia firmiter occipitio imposuit. Percussor exivit.
  Margarita precepit;
  - Custos, me sequere!
  Gladius athleta feminae in apertam palmam volavit.
  Anastasia suadet:
  "Fortasse mandabis huius bestiae caput abscindere?"
  Margarita movit caput subridens.
  - Et quare, homines et praesertim filii aeterni eum discerpent usquam.
  Dixit Anastasia;
  - Sed experiamur gladium! Audit nos?
  Margarita nobiliter obicitur;
  - Non est bonum inscium occidere, cum inscii et minime periculosi simus. Non sumus medium.
  Anastasia irata dixit;
  Erant autem Jedi tantum nobiles, et quid eis contigerunt.
  Margarita logice dixit:
  - Lapsus Anakin orsus est cum occidit omnes, tam inermes quam natos. IIT via ad cor patefecit.
  Anastasia consentiens annuit.
  - Fortasse recte. Da mihi alteram praedam, eamus muscam.
  Et cana forma nudam excussit crure perusta.
  Puellae ocreas induunt et iterum discurrunt.
  Anastasia cum risu dixit:
  - Quattuor - nulla, puella vagi contra draconem ducunt.
  Margarita pipiabat cum risu;
  - Proximum propositum non est facile, omne speculum nos manet.
  Anastasia dubitanter notavit;
  - Nunc multo difficilius erit nos vincere.
  Margareta risit.
  - At sumus bellatores electissimae copiae speciales!
  Adnuit Anastasia.
  - Et hoc est s.
  Satis diu volare cepit. Hic autem est finis. Magna pulchra, urbs mediaevalis. Curia. In ipso medio sedet puella crinibus nigris, gypsy paulum, et aulam et veritatem administrat! Questus sane bona pecunia. et speculum rogabat;
  - Accende speculum meum, dic mihi totam veritatem! Cuius vacca est in vestibulo, quae lupus, et quae ovis?
  Et speculum responsa dedit.
  Margarita et Anastasia amant gypsy puellam, quae oculos suos ad se levavit et respondit:
  - Scio cur veneris. Speculum a me vincere vis.
  Anastasia confidenter respondit;
  - Non solum volumus, sed etiam vincemus.
  Iuvenis, ut videtur, mulier gypsy adnuit;
  - Bene! Sed scin' ius eligendi lusum meum esse?
  Margareta confirmavit;
  Istae sunt regulae. Alioquin omnia artificia olim ab uno collecta fuissent.
  Iuvenis gypsy risit et puellam suggessit;
  - Tunc ita. Mantilem sui contionem ponis, ocreas ambulans, petasum invisibilitatem, gladium thesaurarii, et me unum novi, totum speculum.
  Margareta annuit concorditer.
  - Goes. Ad periculum parati sumus.
  Extenditque manum gypsy.
  - Animadvertit.
  Ranger Puella complodit manus.
  - Animadvertit.
  Puella iterum risit et in cupellam attigit. Calceamenta eius gemmata scintillabant. Maga nigra excepit tabulam et dixit:
  - Ludamus poculaque. Tabula in via magica est, et domina eius semper vincit.
  Dixit Anastasia;
  - In una mediocris fabula tales fuerunt poculaque. Hoc iniquum est.
  Gypsy me admonuit:
  - Meus est ludus optio. Nusquam est fugiat et.
  Margarita logice respondit:
  - Gruzdev se ipsum in corpore ger. Ludamus.
  Adnuit puella.
  - Tu flava es, sic canes. nigrum amo.
  Margarita cecinit;
  - Calceo labra pingo nitorem, nigrum amo. Fortissima facta est puella, FLOS mihi dabis.
  Anastasia Margaritae tranquillitatem admiratus est.
  Bene, bene, quamvis molesta flava est, minime stupida est. Ac magna intellectuali.
  Margaritam move. Cognovit rationem checkers. Ante omnia haec est certatio media, sed ita, ut non sub ipsa compositione decidamus. Theoria gypsy nesciebat, sed confidenter et cito ludebat.
  Credidit se victurum esse. Margarita aliquo loco initium cepit. Gypsy recubuit, et ambulans substitit. Nunc poculaque per se mota sunt.
  Margarita compositionem difficilem requirebat, plures tessellatas amisit et in loco difficili se invenit. Gypsy giggled et teritur manus.
  -Si vis recuperare, pone libertatem tuam et amicos tuos in acie.
  Margareta respondit:
  - Praeda non est adhuc.
  Sed iam desperato res videbatur. Margarita cum ultimis tessellatis relictum est, quod, ut videtur, tabula magica sperabat in armario servare. Novissimo momento, cum effugium non esse videtur, Margaritae candidus tessellatus circuivit et totum astulas nigras prostravit.
  Vana gypsy facies pallescit, et mussat;
  - Non potest esse.
  Margarita respondens cecinit;
  Omne quod est impossibile in hoc mundo possibilis est. Non opus est ut putes absolutum bis duo esse quattuor!
  Gypsy puella stridore et exclamavit;
  - Sed hoc est impossibile. Magicae poculaque, eos verberare non potes!
  Margarita affirmavit;
  - Sed id feci!
  Gypsy suggesserant:
  - Revelare secretum et sacculum aureum tibi dabo.
  Margaret grimaced.
  - Difficile est ferre. Melius est, da mihi has lagenas.
  gypsy puella in aere molestia pugnum agitabat;
  - Bene, sume eam! Et quid est arcanum?
  Margarita protulit nummum argenteum cum imagine draconis de sub tabula et exposuit;
  - Magica argento propensus est, et hic nummus etiam draconis incantamenta repperit, sensi eam, et in casu tantum eam servavit. Leviter versavi magicam et vici!
  Gypsy mussat;
  - Damn! Visne duos saccos aureos pro tali nummo?
  Margarita movit caput negative.
  "Momenta haec nimis rara sunt. Ex duodecim saccis argenteis et cupreis unus tantum inventus est, et adhuc utilis erit. Sed, si vis, non possumus tibi poculaque tollere.
  Gypsy manum vibrabat.
  - Imo iam dixi me tibi dare. Agmen reliquit. Aurum quod servavi spero sat erit mihi in saecula. et asinum draconis calcitrare. populum comedit.
  Quintum artificium puellae apprehenderunt et Anastasia cantavit;
  - Talis dolor, talis dolor, puellae contra draconem: quinque - nulla!
  . CAPITULUM #5
  Milites urbe excesserunt. Anastasia offerebat morsum habere ad manducandum in sinu naturae et aestas fabulosa aeterna. Fortunate mantile-samobranka habent. Et simul, fabulosas eius facultates perscribe.
  Puellae locum sibi ad silvae marginem consedit in ilice iacentem et evolvit se mensae suae coetui.
  Margarita elephantum truncum cum aromatibus iussit, item serpentes et panthera assare. Anastasia etiam iussit lautiores, olores carnes, zebra assam et iecur pufferfish, - frigidum Japanese delicacy.
  Puellae ducentos annos canus mulsum iussit. Et comederunt omnes bracteas aureas clavatas parvis adamantibus.
  Puellae libenter comederunt et vinum transmarinis lavaverunt.
  Anastasia quaesivit;
  - Quid ergo nunc in schedula?
  Margareta respondit:
  - Gusli-samogudy.
  Anastasiae chuckled.
  - Etiam saltare possunt usque ad secundum adventum!
  Margarita grato animo quaesivit;
  - Num alter adventus erit?
  Anastasia sincere respondit;
  - Nihil spero! Pro aurea cavea paradisi Christiani melius esset communismum cosmicum habere.
  Margareta confirmavit;
  - Ita lego similes utopiae. Quisque ac efficitur magna.
  Anastasia lautis ferculis comedit et notavit;
  - Feriae in platea nostra erunt.
  Margarita ridens dixit:
  - Et semper ferias habemus. de victoria ad victoriam itur.
  Puellae saturatae sunt et, gravedinem ventres sentientes brevem somnum tulerunt. Et quam diu pedibus tuis fuisti. Dormiebant autem in sensi- ferae somno. Capra per nudum pedem Margaritae repit, titillans nudum, calcaneum rotundum. Sed puella ne gravi quidem - tuta est.
  Margarita bellum in Afghanistan somniavit. Cum videtur, fortis es et vincis, hostis magis ac magis vires novas accipit. et bella fervet. Et Russi guys in hac fatali patria moriuntur.
  Et puellas eorum iam luxerunt. Etiam heroum titulus posthumus verisimiliter donatus est. Honestum, sed triste. Pulchritudo dispari praelio occubuit.
  Ingemuit margareta.
  Post aliquot horas dormientes, puellae tempore evigilarunt, lupus magnus, taurus mediocri, glaucus saber-dentatus, in eis iam surrepens.
  Sed rugit Margarita, et ensis thesaurarius grave cadaver bestiae facile concidit.
  Ossium acervus solus, sanguis et caro, mansit in gramine. Quod statim omnibus vulturibus adortus est. Pecing caro.
  Dixit Anastasia;
  - Sine difficultate dormimus, verum est, Ita, sed quam aegre postea evigilamus!
  Margareta risit.
  - At nos tam facile edere non potes. Et lupus specialiter accepit.
  Exilivit Anastasia, vertit turntable, et cantavit;
  - Profecto a nobis in denario accipies, in fortem pugnum militis fugies!
  Postea puellas exercet et caligas ambulando exuit. Ad te ipsum ruit.
  Margareta notavit;
  - Probabiliter nos iam mortui putamur et fortasse etiam stellae herois Russiae assignatae.
  Anastasia risum complexus est;
  - Meliora omnia. Nunc famae in aula erimus. Et omnes excludunt cum redire!
  Margarita, circum silvas, crebraque domos, volitantes umbras, notavit;
  - Sed facultas non est nobis revertendi.
  Anastasia confirmavit;
  - Ita, habeo. Sed veniam, omnis diabolus, odio!
  Puellae in voce cecinerunt;
  - Draco non obstabit, draco nos non vincet! Puellae frigus hostes delebunt! Cogite puellae - saluta heroibus!
  Et milites exilierunt et ansam mortuam fecerunt in aere.
  Anastasia fabrica intuens respondit;
  - Et nunc ad gusli-samoguds appropinquamus. Sexto circa pugnam.
  Puellae supra magnam urbem lapideam albam erant. Irruit per quadrata. Tabernae templorum aureas, licet sine crucibus, sed cum capitibus draconum vertebant. Talis interesting urbs, ut Kyiv antiqua. Sed in medio palatii stat. Magnaque turba hominum, puerorum et custodes, saltat.
  Iuvenis, imberbis in veste pretiosa, stat in medio, et omnes ad eum adorant. Etiam in Mauritania ocreis osculantur.
  Et gusli-samoguds in aere pendent et subinde incipiunt ludere, ac saltare cogunt.
  Margarita et Anastasia etiam virgulas sensit, sed conatu voluntatis oppressit.
  Iuvenis, videns puellas pulchras, despiciens eas dixit:
  - Visne saltare, sandalia?
  Margarita fremuit in responsione:
  - In psalterio tuo ludere volumus!
  Adulescens subridens respondit;
  - Et quid rursus?
  Anastasiae chuckled.
  - Te videre potes, totum ordinem: conventus sui mantilem, ocreas ambulans, pileum invisibilitatem, gladium thesaurarii, notum totum speculum! Vides quot quinque res magicae contra unum!
  In teen iocose respondit:
  - Ex pulchris amo te, satis esset osculum, sed ... accipio ludum! Aurea puella ludit.
  Margareta adnuit.
  - Etiam cum solis colorem capillum habeas, omnes tecum ludere volunt!
  Anastasia cecinerat;
  - Et vulpis rubra sum, adhuc pulchritudinem considero.
  Adulescens admodum procerus et formosus erat, ut re vera unum saeculum plus quam unum esse potest. Et sentit quam periculosae sint puellae. Non sine causa tamen quinque artificia iam collecta sunt.
  Ita murmuravit;
  - Meus est ludus optio. Quid de dominoes?
  Margareta adnuit.
  - Domino? Magna, ibo.
  Adolescens multum lepide fecit paciscor. Digiti eius sunt veloces et veloces. Margarita statim intellexit se contra tramitem professionalem esse. Sed minime turbat.
  Cognovit notissimos baculos superare. Porro non est tam difficile. Certam tantum requirit dexteritas manualis. Ac celeritate motus, puellae non offenduntur.
  Quantum ad dolos scamming cum dominoes, tunc ipsae puellae aliquem homuncionem docebunt, et rapax conditus ad mundam aquam adducetur.
  Praeda caput ivit ad caput. Donec tandem Margarita eiecit;
  - Piscis!
  Obstupuit iuvenis, volvens oculos.
  - Damn! Dominoes mille annis lusi, sed numquam tales lusores vidi.
  Margarita risit et dixit:
  Non perspice sexdecim.
  adulescens respondit;
  "Sunt pueri hic qui sunt tria milia annorum, sed spectant decem. Hitmen videris?
  Margarita correxit;
  - Immo hits.
  iuvenis quaesivit;
  - Vides magos fortes?
  latrante Anastasia;
  - Lorem, elit!
  Puer ingemuit et rogavit;
  - Tuus sume, sume citharam, sed saltem vale mihi osculum!
  Anastasia eliditur;
  - Et tu nos quoque.
  Puellae adulescentem pulchrum osculatae libenter id amaverunt. et tunc citharam sumebant. Ad consolationem Anastasia iussit tres utres micantes Campaniae de mensalibus victo.
  Improviso adulescens oblatum est ut pro toto orbe convivium componeret!
  Puellae libenter consenserunt.
  Mensa super mensam longam posita est, et crevit. Contigit variis repleta ferculis.
  Coeperunt epulari, ac sine ulla vi saltare coeperunt.
  Etiam puellas paulum ederunt.
  Dixit Anastasia;
  - Bonum est facere bonum.
  Margareta consensit;
  - Est nice quod tibi et hominibus.
  Ingemuit Anastasia et recordatus est;
  - Et in anteacta vita tu et ego solus occisus sum.
  Margaretam revocavit;
  - Mali pueri.
  Anastasiae logice notavit;
  - Malum, bonum notio relativa est. Suae quisque mores et fides habet.
  Margareta suadet:
  - Post reditum exercitum relinquemus.
  Anastasia risit et respondit:
  - Cum iam pugnavimus in Syria, satis peritia nobis est ad legates colonos receptui. Etiam bellum incipias.
  Margareta adnuit risu.
  - Ita, sed dicere non potes te iam pensionem meruisse. Respicimus viginti.
  Anastasia revocata est;
  genetica emendavimus. Experimenta peracta sunt cum DNA.
  Margareta notavit;
  - Et meliores facti sumus et, maxime, iuniores.
  Anastasia aliqua dubitatione notavit;
  Quid faciemus, si discedimus?
  Margareta suadet:
  Fabulas et scientias ficta scribemus.
  Anastasia dubitanter notavit;
  - Tempora mala sunt. Non multum mereberis fabulosis.
  Margarita confidenter dixit:
  Sed tu clarus eris.
  Anastasia cecinit;
  - Quicumque homines adiuvat, tempus terit. Cum fabulas scribis, clarescere non potes.
  Margarita confidenter obicitur;
  - Fieri posse puto.
  Puellae comedit et paulo discalceatus saltavit. Publico bene merenti.
  Inde iterum profecti sumus.
  Anastasia notavit;
  - Sex - nulla est bona score, sed nos septimum puck lucrando indigemus.
  Margarcta conclusit;
  - Ultimum artificium manebat. Stragula plani.
  Anastasia revocata est;
  - Novissima pugna, res difficillima.
  Hoc Margarita consensit;
  - Aliquid inopinatum in fine nos expectabit. Sed ad omnia parati sumus.
  latrante Anastasia;
  Et certe vincere.
  Puellae unum a dextro crure, alterum a sinistris, caligas ambulantes, auferunt; Propinquitas finis eos inspiravit.
  Bene saturati, laeti, pleni. Et cecinerunt etiam:
  Ceterum a taiga ad maria Britannica,
  Praecipuae copiae puellae fortissimae sunt!
  draco magnus, discerpemus illud;
  Nos ferro secabo, discerpemus!
  Clarum patriae signum micat;
  Sunt decies nostri, etiam nunc simul!
  Puellae volabant et volabant. Silvae, campi, fluvii sub ea rapiuntur.
  Inde desertum, per quod erant oaeses. Et rursus flumina.
  Anastasia, investigationis chippis intuens, sollicite notavit:
  - Aliquid procul est tapete volans.
  Margareta notavit;
  - Ultimum artificium et ultimum.
  Puellae autem parvae cum montibus altis recesserunt. Sic per multas horas volabant. Esurientes.
  Expositis. edimus et bibimus ex schedula collecta. Nos in duobus horis napped. Sed frigus erat in montibus.
  Lupi esurientes eos invadere conati sunt, aerarium autem gladius duorum predonum duodecim caesus est, reliqui omnes fugerunt.
  Post hoc puellae iterum caligas ambulacras induunt. Invaduntque ubi inquisitionis assulam ostendebat.
  Margarita dixit:
  - In nostro mundo nullus ordo est, et sane suavis non est.
  Anastasia addidit;
  - Et sane nugae est aqua in copia.
  Puellae giggled. Et ipsi sibi cantare coeperunt.
  Ruit iterum. Conati sumus accelerare ocreis celeriter vehicula.
  Margareta notavit;
  - Iterum redibo et fabulam de nostro itinere scribam. Forsitan super hit erit.
  Respondit Anastasia satis logice;
  - Imo divinare non potes. Quid, exempli gratia, speciale de Harrio Potter?
  Margarita giggled and remarked;
  - Quid speciale de Kolobok?
  Puellae simul ridebant.
  Sed tum demum rursus desertum, deinde post illud, denique ingens, pulcherrima, orientalis urbs orta est. Seminudus, perustus, sed plerumque pueri senei, circa eam discurrebant circiter decies minores quam iuvenes adulti.
  urbs Arabi similis erat, sed multitudo maxime cana erat. Valde magnum, proxime, sicut moderni Moscuae in area.
  Pueri in laqueis, solibus et muscularibus, capite albo, in sole discurrunt. Pars eorum opus mola.
  Margareta notavit;
  - Pueri qui duobus milibus annorum vixerunt et nudis calcibus stratum stridunt, ridiculum est.
  Respondit Anastasia:
  Sed melius est quam senex.
  Inter pueros plures erant pueri quam puellae, sed inter adultos e contra plures puellae. Erant fere tunicis laceratis et nudipedales more pueri. Crines flavos mulierum et capita nudata urbem Romam antiquae antiquitatis magis similem possessionem spectabant quam medii orientis.
  Hoc fortasse tempore Alexandri Magni Oriens videbatur, et ante penetrationem Hellenici culturae.
  Sed concursus fit in media urbe. Et sedit homo in cidari viridi, ornatus smaragdis. Puellae mirum sibilaverant.
  Hic est primus senex qui in hoc mundo captus est, ubi nemo supra triginta annos natus aspexit. Habebat longam, cineream, barbam et cutem rugatam, orientale luxuriosum stolam gemmeam, calceamenti fibulae adamantinae pretiosam.
  Dentes vero, ubi ridebat, erant eburnei et magni, sed forte falsum. Habet etiam inaures carbunculos in auribus et anulos in digitis suis.
  Erant circa eum multae famulae. Quamvis aestus, stragulis, calceis et faciebus stricte velo obducti sunt. Dissimiles aliae feminae, laceratis tantum tunicis, nudo corpore, nudo pede, ancillae modo, fere blondes.
  Latrunculis sapiens in triginta tabulis statim lusit. Ludebatur cum habitantibus qui apparebant sicut infantes, maxime pueri, et feminae, et adulti in sandaliis, brevibus, et pileis admodum modernis. Accepto chelysre, recesserunt et reliquerunt aurum et argentum.
  Alii succedebant ac ludebant. Senex in sella rotis ferebatur, a duabus puellis vela impulsa est, et arundine schoham fecit. Duae plures puellae, stratis stratis arcte obductae, senem flabellae cecinerunt. Ceteri lucra in saccis collegit. Arcae cum divitiis etiam burqa a puellis custodiebantur. Forsitan tamen hi iuvenes sunt, quia sub nigris lectulis non apparent, licet nigrae crines haereant.
  Et hic est tapete volans, clausus in cavea, et in ea est etiam tigris albino custodiens.
  Puellae ad sapientem volabant. Vidit eos claris, oculisque tondebat;
  - Scio te velle meum magicae vestis.
  Margarita instanter dixit:
  - Paratus est nobiscum ludere? Sex magica contra unum.
  Risit sapiens, et respondit;
  - Et magia poculaque in acie. Septem contra unum.
  Anastasiae abripitur;
  - Bene, vulpes callida.
  Puer flagellis laceratus, dorsum vociferatus est;
  Hic est rex Salomon. Non est optimum cibum cum eo.
  Salomon fremuit;
  - Item centum verbera ad tomboy.
  Puellae vela puerum sustulerunt, super capreas porrexerunt, et verberare coeperunt.
  Margarita placide respondit;
  - Rex Salomon? Meliora omnia. Dignus denique adversarius.
  Adnuit Anastasia.
  - Fortissimum monstrum in omni ludo in ipso fine.
  Adnuit rex Salomon.
  - Bonum est quod intelligis. Te quoque fortem esse video, quoniam tot magica collegisti. Nulla erit magica, nulla deceptio! Modo ludere latrunculorum.
  Margareta quaesivit;
  - Mecum?
  Salomon verat.
  Uterque agas. Non te adiuvet. Ego semper, quinque milia annorum, solus vici.
  Anastasiae sibilabantur;
  - Proh! Hic tibicen est.
  Salomon liberaliter declaravit;
  - Sed negas.
  Puellae crinibus nitidis capita moverunt et dixerunt:
  -Nemo! tantum ad finem pugnabimus. Pugnam sumimus.
  Adnuit rex Salomon.
  - Bene! Tabula mea ventus. Reliqua maneant, nunc maximum lusum in vita ludam. Color meus albus est.
  Puellae ante tabulam magnam sedebant. Magnae figurae ornati lapidibus pretiosis, caveis aureis et platinis. Senex, ut videtur, plus quam duodecim vires habebat, si figuras, quodlibet poculum arundine ponderans, facile movebat.
  Puellae tamen non erubescunt. Ipsi quoque in vita sua non sic brevi amiserunt. Sed tamen quinque milia annorum experientiae et aliquas victorias, etiam sine trahit, inspiravit reverentiam.
  Puellae in tabella conspexerunt. Nulla deceptio, nulla magica, nulla fraus - unus intellectus iustus! Certamen cogitationum et mentium.
  Senex risit et lusit: D2-D4.
  Puellae susurrabant. Ut evenit, ludentem tantum peius est. Margarita defensionem Indicam regis voluit, dum Anastasia D7-D5 voluit, foramen semi-clausum. Margarita persuadere coepit;
  - Melior est defensionis regis Indian, flexibilis est cum notionibus opportunis multum. Et hic est fere similis ludus cum impedimento one-movendo!
  Respondit Anastasia:
  - Id solum centrum non trademus, sed figuram ludo imponemus. Capita nostra et optiones quanto citius computant quam senex cum quinque milibus annorum experientiae!
  Puellae consentire non poterant. Argumenta data sunt. Margareta suadet:
  Ludamus nostrum. Iactare nummum.
  Anastasia eliditur;
  - nummus? Sum smarter in latrunculis. Nimis honestus es flava!
  Margarita respondit malitia;
  "Et non sum inferior te in aliquo!" Et latrunculorum lusimus vobiscum. et uno loco me vicisse!
  Fremuit Anastasia;
  - Felix! Fortiores sumus et smarter quam omnes homines in mundo.
  Rex Salomon mussat;
  - Ibis?
  Margareta adnuit.
  - Nummum lacta. Draco cadet, ludam. Imperatrix - Anastasia.
  Rufus adnuit.
  - Suus 'venire! Una mens est bona, sesquipes peior.
  Margarita nummo jactata. Exsiluit et cecidit, exilivit et in ore pependit.
  Maledicta Anastasia;
  - Damn! Bene, problemata.
  Margarita exsibilatur;
  - Immo adversa fortuna. Et quomodo nunc erit?
  Anastasia suadet:
  - Ludemus pugno?
  Margareta movit caput negative.
  - Erit ducatur, cum reactione nostra. Ludam melius. Maxime ludos lusi, et coepi ludere, et consummavi.
  Respondit Anastasia:
  - A cur omnes? I vis nimis. Quia tu nimium lusisti, postremus a me finiendus est.
  Margareta suadet:
  - Eligat rex Salomon aemulum suum. Uter nostrum mavis?
  Respondens autem senex cum risu nequam;
  - Uterque bonus et dignus es. Si in decursu consentire non potes, fac vicissim.
  Anastasia frowned atque dixisse;
  - Sic amissuri sumus. Cogitationes diversae sunt, et ideae diversae!
  Ingemuit Margarita et respondit:
  - Bene, cum ultimo tempore lusi, inferiores sunt Anastasiae. Fortasse non nihil est quod homines magis calliditatem rubentium timeant et stolidum blondes considerent.
  Adnuit Anastasia.
  - Hoc consilium callidum est. Et ego D7-D5. pugnemus iter.
  Margarita recessit. Non arguit. Progressio autem parallela deterius non est ac numerationem requirit. Indici regis defensio etiam vitia sua habet. Paucitas agros possidet ubi ludus in cursu est. Et in ratione quidem opus est sene plus numerandi laborem dare.
  Utique, Salomon usus est infirmis adversariis, qui nullam opinionem de theoria et dolis, compositionibus habebant. Et haec experientia plausuum in una porta plus negativa est quam affirmativa.
  Puellae autem fere contra fortes adversarios non ludunt, excepto, scilicet, risus. Hoc nimirum est, quod fortiores avias adversariis et non peccant, nec multum peccant! Sed rursus puellae tantum usum non habent. Sunt occupatus alias res.
  Et bellum , ac praeparatio , ac disciplina cadets . Omni tempore in sollicitudinibus non multum ludere.
  Et in latrunculis sine fraude, tam facile est spetsnaz elite non vincere. Ceterum duces et duces puellae facile verberant, occasionem non dantes. Hic vero lusor mundi genus vere fuit.
  Anastasia diligentissime egit, absolutam habens memoriam, theoriam memoriter noverat. Et vidi senem, varias sane fabulas raras. Sed, post paucos motus, Salomon immolat vadimoniom obtulit.
  Anastasia victimam repudiavit ne ab incepto desisteret. Et post duos movet se ipsa. sacrificium cum rictu suscepit Salomon. Durus ictus commutatio coepit. Difficillima positio orta est. Senex quoque diu cogitat. Nec ego de me ipso certus sum.
  Anastasia fragmen oppugnationis immolavit. Pergebat inferrent.
  Durum erat permutatio percussionum, ludo par. Rex Salomon sudavit. Hic alia figura Anastasia donata est. Premit regem Salomonem. Sed non ita facile chekmate.
  Inpedimenta sunt. Et Salomon iam duas partes et arrhabonem addidit extra commutationem.
  Et nihil speciale ad reprimendum, non sufficit bestia cana figurarum. Tum Anastasia regem invadit.
  Hic Salomon ipse pro chekmate ludere incipit. Est pugna lenta, pugnax.
  Margareta susurrat;
  - Cellae, sicut circuli ante oculos;
  Reges cum aces confundo.
  Et confundo cum apertione duplicata!
  Narrat autem puella Anastasiam;
  - Move figuras pedibus tuis, adiuvabit.
  Imo, cum rufus equum nudo digito apprehendit, caput subito expedivit. Salomon extremam crepidinem Niger abstulit. Et vidit compositionem coactam in quattuordecim moventibus. Hacc sola, quis reginam cedere debet!
  Et Anastasia novam decretorium motum fecit, movens reginam sub arrabone impetu. Si Salomon donum renuit, septenario motu configurabitur.
  Senex palluit et reginam movit. fremuit;
  - Bene, bestia!
  Risit Anastasia. Tum propere omnia. Rex Salomonis vapulat sub verberibus.
  Margarita inevitabilem coitus vidit et cecinit;
  - Et gloriosus, famosus Fischer, in acie trahere non potuit!
  Anastasia nudo digitorum figuras movit. Salomon difficile putavit, exitum invenire non potuit. At rex vix traxit. et sumpsit ictus post ictum.
  Exsibilatur Anastasia;
  - Homines non tamquam homines, homines sunt homines!
  Rursumque nudum, crus muscularem, sient. Propius ac propius ad scopum.
  Salomon putabat, frontem eius impingebat, sed ad fidem adhuc non nimis diu immorari. Et nunc satis aliquantulus videtur. Anastasia iam pignerat nudam digitos ad reprimendum, cum subito caelum obscuratum est, et imago draconis gigantei septem capitum coram eis apparuit.
  Obstrepere, intonare, sonare;
  - Desine, miser! Vin' imperatricem facere?
  Subrisit Anastasia arrhabonem tenens, quae levior et minor est quam reliquae artus, nudis digitis;
  - Esse puppa tua? Quam magnum gaudium!
  Draco dixit:
  - Si me occideris, ad mundum tuum redibis. Mundus ubi dura senectus regnat. Visne tandem fieri edentula, gibbosa, rugosa anus? Heic habes vitam aeternam et potestatem absolutam in billions subditorum!
  Margareta notavit;
  - Promissio, sicut in sella!
  Anastasia contemnens anhelabat:
  - Bene, fortasse Margarita et numquam senescere. perfectam geneticam habemus. Et canus non est pars DNA progressio. Et si est aeterna iuventus, quid opus est? Serius aut citius tellurem terram regebimus. Idque plus interest quam thronum in tua potestate.
  exclamat unus e pueris;
  - Noli draconi credere! tradet te vel interficiet te in omni momento!
  Fremuit draco;
  "Puer malus, ad infernum ferum es."
  Dixit ei Margarita amico suo:
  - Fac movere. Tunc loquemur.
  Draco, magnitudinem quinquaginta vehiculorum, removabat;
  - Noli facere, sero erit! Tibi dabo potestatem universi.
  Anastasia imposuit peditem super plateam et dixit subridens:
  - Iam feci. Mate tibi, rex Salomon!
  Draco subito disparuit, milliones bullarum coloratorum in caelo suo loco apparuerunt. Laeti filii laeti, et adulti.
  Repente, sient, muscularis puer in solum laqueum in tabula decidit. Inclinatoque capite, puer, flexis genibus, dixit:
  - Gratias tibi!
  Muscularis, recurvus, vestigiis plurium vitiorum sanatus obsitus, scapulis aculeis infixis.
  Anastasia miranti quaesivit;
  - Quis es?
  Puer subridens respondit;
  - Ille qui draco erat!
  Ranger Puella sibilaverant.
  - Draco, qui billions hominum in timore custodiebat puer erat?
  Puer respondit, adorans;
  - Servus fui in Babylone, aedificavi matrem, accepi flagellis et laboravi, sicut ceteri servi. Sed tum fures noctu spoliaverunt sepulchrum, et fortuito fessus labore in arenis obdormivit, nec animadverterunt praefecti me non esse cum aliis servis in castris. Super me unus latronum irruens, manibus meis comprehendi, et prostravi. Maledixit me, vocans me draconem. Eo momento amuletum e sepulcro gerebat. Maledictio impleta est, et plus quam tria milia annorum factus sum verus draco. Sic absurde casus puerum dominum totius mundi fecit.
  Anastasia quaesivit;
  Cur non pulchriorem locum fecisti?
  Ule servus cum gemitu respondit puer;
  "Quia in carne draconis non erat admodum me ipse. nequam spiritum habui. Nunc supplex sum et veniam peto.
  Margarita et Anastasia in choro exclamaverunt:
  - Dimittimus tibi! Adhuc puer es, et credimus te esse verum hominem crescere.
  Puer levavit manum et levavit.
  - Gratias tibi!
  Et in ipso momento, igneus turbo puellas sustulit. Ignis in aequore ruit.
  Umbrarum urbs longe inferior erat et celeriter celeriter minuitur.
  . EPILOGUS
  Puellae evigilant, haeserunt in medio parietis. Camouflage lites lacerando. Unum tantum bikini reliquit. Erant Anastasia et Margarita in ipso fundo fauces, ubi nox regnauit. Frigidum et injucundum esse, paene nudum, in montibus Afghanistanis in altum.
  Margarita sibilavit et exclamavit;
  - Bene, somnium vidi.
  mussat Anastasia;
  - Et me quoque. Draco, pueri qui sunt mille annorum, ocreas ambulantes et subway cum servis. Horror!
  Margarita admirata est;
  "Ita, draco qui in servum puerum convertit?"
  Anastasia confirmavit;
  - Imo in puero in laqueo et cum dorsum recisa.
  Margarita adnuit et dicebat:
  - Non potest idem somnium duobus aliis videri. Hoc nobis in re accidit.
  Dixit Anastasia;
  - Sic quomodo? Totum igitur orbem billions animantium dominationi liberavimus?
  Margareta annuit concorditer.
  - Similis est.
  Fremuit Anastasia;
  - Gloria Patri!
  Margareta confirmavit;
  - Gloria Patri!
  Utraeque puellae asperae reclinatae parietes, digitis ac digitis exire coeperunt. Etsi muri lubrici et gelu obducti sunt, nam optimi bellatores electae praecipuae copiae Russiae, hoc tam magnum problema non est! Etsi longum tempus ascendere.
  Dixit Anastasia;
  Quomodo de Professore Mariarty?
  Margareta notavit;
  -Si eum non occiderimus, puto quaestionem esse civitati peiorem dracone!
  Anastasiae giggled.
  - Bene magnum officium fecisti. Tu et silices manibus pedibusque fregi.
  Margareta confirmavit;
  - Ita plagae nostrae mortiferae sunt.
  Puellae laetae cantant;
  - Qui pro victoria certare solebant?
  Uinc, mihi semper crede!
  Qui hilaris est, ridet;
  Quis velit, velit
  Impleta, crede mihi, somnium!
  Puellae ad superficiem obtinuit. Ubique cadavera erant, et craterum congeries ex conchis, eruca et bombis.
  Puellae pedes cucurrerunt ut nudis pedibus tam frigidis non esset. Currebant et ridebant.
  Dixit Anastasia;
  - Nulla arma, nihilum, prope nuda.
  Margareta respondit:
  Arma ipsi sumus.
  Puellae in cascade somersault torquentur. Et cecinerunt:
  - Verbera valent, et sumus athletici. Tales sunt puellae.
  Et sustulerunt gressum.
  Puellae ad alacrem gradum equorum per aliquot horas currebant cum tandem forma turris in horizonte apparuit.
  Adnuit Anastasia.
  - Haec base sunt nostra.
  Margarita chuckled.
  - Miror quomodo occurret mortuos reviviscere?
  Utraque pulchritudine surde, hysterice, quasi vebementer insana, risit.
  
  
  
  
  
  CERRITUS volvitur IN HISTORIAM BELLI SECUNDI
  In prima piscina Gerda cum lethali, et acerrima tormento 88 mm caliber et dolio longitudinis 100 EL, et in altera IS-2 cum tormento 122 mm et qua- les 48 EL. Longior dolio verfus majus proiectum.
  Sed tormentorum Germanicorum utilior est, nulla verba. Velocius incendere. Sed in-IS-2 sedeo puella maleficae, quae valde pugnaces sunt. Ac eminus hostes fortiter oppugnant. Elizabetha accendit iecit. Sed Gerda non fallitur et lacus eam variat. Trit. Sed lacus Elizabethae iam parum falcavit. Et testa tormenti Germanici praeterit.
  Utriusque lacus accedere incipiunt...
  Gerda nudos ferit in armis pedes. "Panther" -2 natus in dolore, ideo Hitler proferre nimiam postulationem. Sed anno 1945, piscina perfecte satisfactoria apparuit, quae tutior et bene armatus est, cum pondere quinquaginta talentorum et tormento plus valetudinis equitum DCCCL.
  Accedente vero Panthera mobilior tormento equitum MCC et munitior, a lateribus maxime.
  Gerda iterum excanduit, et exsibilavit;
  - Nemo nos prohibebit!
  Elizabeth accendit et pipiabat;
  - Nemo nos vincere potest!
  Ambae puellae nautae piscinae inter se sunt dignae, sed ingredi non possunt. Videntur loqui. In genere, hic mundus specialis est. Solus Rommel post Tolbukum Britannicum praesidium in deditione Britanniae in Aegypto devicit et vicit. Germani oleum quoque et Iraq et Cuwait capere poterant. Tum Rommel ad smithereos Americanos in Mauritania accessu fractis. Plus quam 100,000 Americani capti sunt. Profecto Nazis apud Stalingradum adhuc victi sunt, sed hic cursus belli ex parte converti potuit. Fritz frontem in lineis Rostov-on-Don, Kursk et sic deinceps stabilire potuerunt.
  Sociae portum conatum in Normaniam finierunt in alia tamen clade Britanniae et Civitatum Americae Unitarum. Et bellum quidem e. Iam Nazis Caucasum oppugnare conantur.
  Elisabeth, in hostem fusa, cecinit:
  - Omnis in patria nostra amica est... Trawl-la!
  Ekaterina nudis digitis excanduit et Germanos auto-slopetorum auto- remisos percussit, cantans per;
  - Et Kamchatka et Caucasus - Trawl-la!
  Lupanula nudo calcaneo utens et Elena, pulsans per exemplar priori Pantherae et cantus;
  - Non vivimus ad bellum! Amicitia homines fortes sunt!
  Et tota piscina juncta in choro canens;
  - Non vivimus ad bellum! Amicitia homines fortes sunt!
  Haec tam pulchra pugna est.
  Andriana aliud finxit. Item ex hac serie et simili constructione historiarum alternativarum. Maxime tempore generis.
  Omnes in omnibus - Socii portum in Siciliam rursus mense Iunio exsequi constituerunt. Ex altera parte, consentaneum est: ne Germani minas repellere parant. At contra. Paucae Germanorum copiae, Italici pugnare et dedere nolunt.
  
  Interim Fritzius in australem partem suas copias confirmavit. Unde proelium in Sicilia protrahitur.
  Diu Stalin sustinuit, sed ad extremum stare non potuit. Etenim, quam plurimas possunt coactas copias, quantum aestatis tempus consumi potest, quod ad lacus profectum opportunum est?
  Infecunda coepit die 1 Augusti. Probabiliter, ut facilius dies operationis numerare possit, dux talem diem elegit. Kalendis Augustis primum bellum mundanum incohatum est. Sed Stalin, ut videtur, societates sinisteriores in eo non vidit, Germanosque totis viribus opprimi iubet.
  Maiores statim in graveolentiam calculi factae sunt. Prius ictus in magna fronte liberatus est. Et super Orlovsky, et super Kharkov et Smolenskium complet. Id est, dissipantur copiae.
  Germani etiam subsidia dispergere coacti sunt. Sed Red Exercitus in validam et penitus resinam hostium defensionem cucurrit. Maxime fortis in directum Kharkov.
  Mainstein recte coniectans vim et directionem Sovieticorum breakthroughs ac repellere moleste potuit. Mobel, praefectus centri exercitus, decem ad quindecim chiliometra se recepit, sed totum impetum copiarum superiorum Sovietarum reiecit.
  In terminis machinalis, defensionis, cum potentibus praediis, Germanos Sovieticos offendere et etiam Orel retinere permisit.
  Passio sociorum in Occidente etiam in bello cursus negativam habuit.
  Nam res in Italia gestas et detrimenta minuere volentes ultro in Siciliam coiciebant. Nulla sed elit erat. Primo metuebant Germanos liberam manum habere, deinde pertimescebant ne sine Mussolino chaos regnaret.
  Copiae Sovieticae partem crepidinis Oryol abscindendam curaverunt, sed, proh dolor, urbs ipsa Orel capi non potuit. Iratus Stalin postulavit ut quoquo modo se offenderet.
  Exercitus autem Red ingentia damna passus est et in proeliis positionalibus haereticus est. Multae calliditatis insidiae et mines numquam laboraverunt. Germani autem, sicut iam antea in Rzhev-Sychov acciderant, ad defensionem praeparatam tenere potuerunt. Non permiserunt lacus Soviet mobilis unitates in spatium operationale erumpere.
  Plus quam mille 400 milia amissis et vulneratis in mense et dimidio acriter pugnatum est, copiae Sovieticae paene nihil profecerunt. Germanorum aliquotiens minora, sed adhuc perspicua CCC-350 milia caesa et vulnerata sunt. Praeterea Hitler socios ex Sicilia expellere decrevit, tantae subsidia ad Occidentem in detrimentum partis orientalis missae sunt.
  Medio Septembri Stalin taetras suspendit. Copiae Sovieticae sanguinis exhauriuntur, sed numerus eorum adhuc repleri potest. Multoties iam factum est. Sed Josephus terram pacem separatam probare voluit.
  Propositiones per Deputatum Populi pro Rebus Externis, Litvinov, Sovieticum latus transmissae sunt.
  Stalin Germaniam nulla optione obtulit, sine additionibus et indemnitatibus, cum pristinis relationibus oeconomicis restituendis.
  Hitler satis rationabiliter notavit Germanos adhuc regere omnes fere Ucrainae et Crimea, Belarus, civitates Balticae, Smolensk, Pskov et partem regionum Leningrad.
  Praeter Finnos ... Et propositum Stalini Germanos requirit ut plures acquisitiones territoriales sponte cederent.
  Non solum utique Germani, sed etiam socii. Stalin comes non est bonum!
  sed Hitler tractatus initium facere constat. Et in fronte Soviet-Germanico indutiae declaratae sunt. Etiam si non est formale.
  Hitler habuit prudentiam tractatuum extrahere ac per id tempus lucrari. Etiam Stalin copias suas replendas, forte intensio belli in Occidente, numeravit.
  Sit Hitler dat bourgeoisie bonam trituram!
  Mense enim Octobri Germani cum Italicis in Siciliam molestissimas iecerunt. Magna pars in proeliis Germanorum aircraft de fronte orientali explicavit. id quoque successu incursus contulerunt.
  Praeterea evenit ut copiae Germanorum quae in oriente testatae erant multo fortiores et magis ad pugnam parati essent quam delicati Americani et Britanni. Proelium ad Siciliam profligatis sociis finitum est. Et statim novum discrimen imperii in Britannia ortum est.
  Bene Roosevelt dixit Americanos actiones in Europa magnas scalas non suscipere - maximum est milites Americanos servare. Damna praeterea erant indicio totius belli secundi orbis terrarum. Soli Iancii paene quadringenta milia captivorum amiserunt.
  In Anglia rex Georgius ius suum ad ecclesiam deponendi exercuit. Locus etiam conservativus est captus, sed multo magis pro-German orientatio.
  Novus primus minister etiam negotia secreta incipere cum ipsa coercitione hostilitatis proposuit. Americani unam tantum condicionem Hitler dederunt - ut propositum exterminationis Iudaeorum minueret.
  Fuhrer suadens desudavit, et paulum consensit. Praeterea difficile est Germanos Africam oppugnare. Sociae classis sequora dominatur. Plus, Franco etiam non vult mittere copias Germanorum Gibraltar ire.
  Ideo nusquam est ut Germani in occidente progrediantur, et nulla ratio est sociorum cadavera in continenti Europae perfundere.
  natura ipsa Germanos continenti et sociis trans maria et Oceani tutata est. Et US nimium felix est manus eius Iaponia solvere.
  Paulisper tanta tranquillitas fuit. Cum sociis quoque non lenius agebantur. Hitler concessit colonias Africanas renuntiare, sed Libyam et Somalia in Italiam reverti postulavit.
  Bene Britanni, vafer, parati erant Gallicis possessionibus cum Civitatibus Foederatis Africae communicare. Ac etiam in Oceano Pacifico et Asia, Iaponicis. Nulla cupiditas Franciae liberandae.
  Mox induciae factae sunt ab officio privato ad satis officialem. Multo fructuosius est Britannia et USA suas colonias ex Hollandia et Gallia adimere quam eas a Nazis liberare. Bene innuit Hitler: orientem ite. Eodem tempore Russiam Sovieticam dividemus.
  Sed Stalin ingentem vim collegit. In exercitu Sovietico apparuit T-34-85 et IS-2.
  In aeroplano autem Germani aliquam qualitatem praestantiam consequi poterant. Novae machinis coactae in Focke-Wulf institutae sunt, accelerantes carros super DCC chiliometrorum per hora. Potentioris et provectioris ME-309, TA-152 in massa productio apparuit.
  In genere Germani, cessante bombinge Germaniae, mobilitate plenaria et constructione novarum officinarum aircraft, praecurrere potuerunt URSS in terminis aviationis quantitatis productionis. Novissima praeterea Yak-3 et LA-7 nondum massam productionis intraverunt. Cessatio commeatus duraluminarum aliarumque materiarum rudium sub Lenda-Lease ab Occidente condiciones ad Sovieticum elit producendum peioravit.
  Mense Maio 1944 inimicitiae renovato vigore resumptae sunt, cum Nazi aerem offenderunt. In lacus quoque Germani commodum habent. Sit magis qualitativa quam quantitatis. T-4 et T-3 extra productionem sunt -, sed "Panther" et -2 et "Tiger" in serie sunt. Germani frontem Sovieticam diligenter exploraverunt. Usque ad Stalin potentes molestos in centrum induxit die 22 Iunii. Operatio Bagration. Germani, etsi muniti videbantur, bellum novissimum ab tergo fautores iecerunt
  Copiae Sovieticae a triginta ad sexaginta chiliometrorum mense profundo progressae sunt. Sed animadvertimus eos omnino desisse, in proeliis situm haerere. Mainstein etiam taetrum circa Kursk a meridie eiecit. Hoc tempore Germani novis praediis efficacius utebantur. In proeliis, quale monstrum "Maus" baptismum suscepit. Ceterum, siccitate et aestate, Maus piscinam breakthrough valde bonam evasit. ac potissimum cum certissimis praesidiis. Germani Kursk praeterire et magnum lebetem facere potuerunt. Et in hoc lebete se invenit homo quindecim annorum a nostro tempore. In primo phantasiae unda, vita militaris dura satis accurate describitur. Puer leviter vulneratus videtur, sed e lebete eiectus. Numisma propter virtutem accepit. In primo libro, actio interpellata est mense Septembri 1944 . Germani Voronezh versus progrediuntur. In media proelia prope Smolenscum geruntur et vario eventu geruntur. In secunda praecedentium militum actiones breviter describuntur. Germani ad Tanaim flumen profecti sunt et in eius oram morati sunt. In bello iterum copiae Francogallicae cum parte Nazis pugnare coeperunt. Germani etiam significanter numerum divisionum exterarum, praesertim Gallicae, Batavi, Belgicae, augebant. Hiems transiit proeliis contumacibus situm. Linea anterior in centro relative stabilis est, et Moscuae non prope, sed neutro longe est. Sub obsidione Leningrad. Res est sicut bellum primum orbis terrarum inter se stabilis, frontes lentus movens. Nazis, verum est, iter suum aerem offensum, captans quod earum altiore potentiae industriae Sovieticorum saltem tres ad tria et dimidium excedit.
  Praecipua focus in bombers gagates, praesertim TA-400.
  Eodem tempore, Germania recentissimas E-series lacus disponit. Primas post pugnas hiemales, quae in secundo libro aliqua de causa non describuntur, ad officiarius mittitur. Prima pars libri a studiis suscepta est, complures Germanici aeris incursus et primus amor venereus - iam sedecim heros erat.
  Mense Augusto res URSS magis implicata facta est: Turcia, Portugallia, officialiter Hispania, et etiam Suetia, quae pristinae gravamina recordabantur, bellum inierunt.
  Germani maxime gravem in Caucaso pertulerunt, ubi heros, qui gradum legatorum accepit, pugnavit.
  Et naturaliter maximum proelium prope Stalingrad et in ipso Stalingrad iterum explicatur.
  Ipsa Andriana tunica maculosa est super nudo corpore, denique braccas et discalceatus. Pulchra et curvy puella, validis coxis, lumbus tenuis, tonsus brevis sub cistae dimidiae. Facies valde expressa, mento virili, oculi caerulei late distincti. Crines pallidi cinerei cum pulvere, pectore alto, duro vultu. Dux Andriana plus quam biennium in somnio utique pugnavit, et, obstante iuventa, multum vidit. Crura puellae in plagis et livoribus conteguntur. Puella mobilior est nudis pedibus quam aspera et informes ocreas movere.
  Nuda solo tremulo tenus sentit humum, propinquitatem cuniculi monet, patientiam maternis addit ipsa. In una parte, obdurati sunt pedes puellae, et non timebant calidum metallum, aut acutum rudera ruinarum, sed ex altera parte, sensus et flexibilitatem non amiserunt, monentes per fremitum motus. lacus.
  Dulcis Andriana grenadam tenens cum sarcinis explosionis ei alligato. Perrepere necesse est ad piscinam Germanicam formidabilem "Lion", vias cum tormentis machinis rigans.
  Mirabela iuxta eam reptat. Item discalceatus, sic omnes puellae ex phalange facta sunt ex ocreis, imitantes ducem suum. Pulvereas plantas acuunt cum puella quadrupedum repit. Capillus flavos Mirabelae nuntius est et longus... Paululum frizzum. Statura est ipsa puella gracili, tenuis, parva. Potest etiam falli puella, scapulis angustis, et quasi magnum caput.
  Sed multum iam Mirabela expertus est. Captivitatem fascistam visitare curavit, crudelibus cruciatibus et cuniculis superstitibus, unde quodam incomprehensibili miraculo elapsus est. Sed spectans ad eius puerilem, teneram faciem, numquam dicere potes illam fustibus glutinatam in calcibus caesam, vena per corpus eius transiisse.
  Mirabela propagines... Miles Tertii Reich, in hoc casu Arabs, mortuus cadit, rostrum arenas et rudera suscitans.
  Andriana fasciculum tasque sub acervo labitur rudera. Nunc nonagintaton "Leo" hic repetet et conflabit. Oculi caerulei puellae sicut sapphiri in facie micant, ex solis exusto et pulverulento colore.
  Experientia suadet ut piscinam bene munitam nunc mutare situm. "Leo" habet 100 mm armaturam et in angulo usque. Triginta quattuor quattuor per eam erumpere non possunt, tantum graves Keveshes casum habent. Sed brucus est finis. Summa est mobilitatis privare ...
  Svetlana incendia machinae tormentarii erupit... Miles, quid nationis, procumbit, nemo scit. Germani plurimum orientis Hemisphaerii superati, Aryan sanguinem fovent et colonias copias in proelium mittunt: Arabes, Afri, Indi, Asiatici varii et Europaei. Numerus Polonorum etiam auctus est - qui Bolshevik Russiam odisse solent ab incunabulis. Nationalistae Ucrainae, et Don Cossaci, et Chechens, et toti Caucasi Khaganate hic pugnant. Tituli totius internationalis conscriptae sunt.
  Sortes inimicorum...
  Svetlana machinae sclopetum dolose fallacias. Fissa fere glans, atrata ex pulvere, rotundum, Calcaneum puellale. Pulcher dux etiam titillationem sensit quam prope praesens magna calla volavit. Transivit se puella, insusurrans;
  Etiam glans non obstabit!
  Mirabela remittit... Alia puella Angelica - cana admodum, supra mediocris statura, et muscularis, non obstante cibariis exiguis. Pulcherrima quoque puella, coxis luxuriosis, lumbis succincta, non latis feminea humeris, alta ubera.
  Angelica pugnat in tantum bracis suis, tunica laceratur et putrefacitur in pulverem, et nova vestis per Volgam non traditur. Absit plus munitionis et cibi guttam ad fessos copias Sovieticae transferre.
  Sic Angelica fere nuda est, cruribus exarati, praesertim genibus. Fistula shrapnel planta pedis dextri percussa est, et dolet quod difficile est ad ambulandum.
  Crine, pulverulenta, prope nuda Angelica formosam contorquet, at simul duram faciem. Puella figens dicit;
  - Dominus, Moscovia et Stalin supra nos sunt!
  Quae oppugnationem Nazis abscindit, ipsa vix spatio revolvitur.
  Ruinae et plateae angustae difficilem faciunt piscinas Parthorum Germanorum circum vertere. Hic prope ducenta ton "Muses" sunt et omnino transire non possunt.
  Sicut Svetlana expectat, "Lev" paulum eiecit et se in acervo purgamentorum abdidit. explosio facta est. Eruca erupit, duobus phalangis sauciatis avolavit.
  Lacus vulneratus restitit et concha e dolio suo evolavit ...
  Alicubi sonuerunt procul ruinis relictis. Flava Svetlana, anguis sibilabat;
  - Hoc mihi calculus! Aperuit rationem...
  Puella Andriana capitaneus iterum repere coactus est. Germani eorumque satellites in ruderibus technicis praestantia uti non possunt. Per contumacem Hitlerorum turmas Tertii Reich in proeliis positionibus magis amplae et bene munitae in urbem coactae sunt.
  Mirabela grenade iacit. Cogebat somersaults in downed Germanorum vel Arabum volvens. Unus e Nazi militantium manum suam lacerat, et in ea custodia Anglicana circino dependet.
  Mirabela cum risu dicit:
  - Quid tibi gyro ostendit - viam ad infernum!
  Et formosa puella fragmen adhaerens ceramico Pulvereo pulvere excutit.
  Angelica quoque solida, plena ubera fundit. Papiae nigrae fere a sordibus et scabie. et lava. Iterum exarandum est cum submachina Germanorum sclopeta scriptitant. Et in plastunski modo repunt.
  Suam sedem tenet phalanx puellarum, cum testis est. Et conchas graves lacerant, et bombae de caelo cadunt ... Sed nihil animos heroum Sovieticorum franget.
  Hic Svetlana videt quomodo reptat Panthera. Bene, haec piscina non est iam FORMIDULOSUS.
  Ferrum in latus potes. Stemuit puella, puluerem ascendentem eleganti ore exspuit. Grenade in manu sumpsit, sarcina explosione onerata. Tibi obrepunt. Sed tantum fumi circa.
  Angelica serpere coepit, nudis digitis et cubitis haurire innixus. Illa erat sicut felem gracilem murem. Puella recordata est belli ab illa aestate gravissimi anni et quadragesimi primi, cum Wehrmacht expansa USSR dolo invasit. Neque puella paene puella terrebat? Primo quidem, sed tunc consueuerint ad eam. Et iam adsiduos testarum crepitus strepitum sentis.
  Nunc et ipsum prope explosum est. Puella ventrem suum percussit. Sicut grex apum, et dentes ejus desuper: Angelica fissa susurrat labra;
  - In nomine iustitiae, Domine!
  Puella serpere accelerat eamque grenadam iacit cum involucro explosivo adnexo. Praesent in arcu volat. Explosio auditur, armatura tenuior Pantherae se accommodet. Lacus Germanicus uri incipit, pugnae ornamentum detonat.
  Svetlana susurrat risu;
  Gratias tibi ago Domine Jesu! Credo in te tantum! Te solum oro!
  Pantheram frangit. Avulsum longum truncus in ruderibus sepelitur. Arma frontalis, a lateribus armata, uncus imitatur.
  Svetlana, cuius oculi, facie fusca ex pulvere et solis aestu, cum cornflowers scintillant, dicit:
  - Quanto plus quercus hostis habet, eo fortior nostra defensio est.
  Angelica valde pudica est, nigra subligar, nuda, pulverulenta, corpore valido. Valde puella dolor est. Litharas vitreas nudis digitis ejicere potest.
  Nunc acutum obiectum venuste, pulvere operto. Haesit in fauce fascist. Angelica pulcherrima garrivit;
  - Et symbolum sexum sum, et mortis symbolum.
  Puella, post quam iterum repit, fusa. Ignis Ductus et Svetlana.
  Ductor inclytus, nudipes Andria, caeso fascist, pipiabat;
  - Vita est catena et res parvae in ea sunt nexus ...
  Accensus Mirabela, apertum caput secans Fritz et addidit;
  - Impossibile est ne nexum apponere momenti!
  Svetlana, denuo accurate fusa, coaxare;
  - Sed non potes ire per cyclos in nugis.
  Accurate accendit Mirabela et addidit;
  Alioquin te catena cinget!
  Alia puella Olimpiada, etiam pulcherrima, una cum auctor Seryozhka, meum in filum paravit. Duo ex eis eam impulerunt... Insidiosus booger in erucam "tigris" -2. Et quomodo hoc longum dolatum currus Germanorum explodet.
  Puer flavos Sergius exclamavit:
  - Nostra Russia, situlam habes!
  Vixque erat spatium retrograda coruscus, Pulsante atro elapsus tecto delapsus corpore.
  Olympias collo pueri permulsit et dixit:
  - Valde dolor es!
  Auctor fronti iter fecit et phalanx feminarum coniunxit. Puer creatrix nimis est. Pro exemplo, aeroplana fecit ad impetum elit fascist deiciendum. Cum Focke-Wulfs vel TA-152s oritur, incredibiliter rugitus surdus auditur.
  Germani Wagner symphoniam comitantur. Tantae melodiae majestatis.
  Olympias cum molestia dicit:
  - Etiamnunc nos terrent!
  Auctor pathos puer cecinit;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  Nec nos mors tollet sub astra polo!
  Sanctus enim Rus' dura pugnabit;
  Machinam tormentorum validam onusvi!
  Olympias, puella alta, muscularis, coxis et humeris latis, femina rustica est typica. Vestes pugnando scissae sunt in pannos, crura valida nuda sunt, comae in binas bracteas texuntur et graviter insperguntur.
  Seryozhka tantum undecim annos natus est, tenuius a malnutritione, puero exarato et sordido, nihil nisi breves. Crines pueri naturaliter cinerei sunt, et costae per tenues, perustas et sordidam cutem ostendunt. Crura vehementer addicta, ambustis, livoribus, pusulis. Verum, fatum puerum gravibus iniuriis servabat.
  In eius prospectu, Olympia magna et pinguia videntur, puella tamen minime pinguis, sed valida in ossibus carnes erudita. Fames autem eius non videbatur seditiosa et magnae figurae omnino afficere.
  Puella e gravi sclopetis anti- lacus. In fronte germanica transfigi non possunt, sed casu in vestigiis est.
  Et Leo Hefty, acceptus explosivum grave in curriculo, coepit fumum flare tanquam fumum gravem smoker.
  Seryozhka canebat malitiae;
  - Stinky Fritz sine cogitatione, accendit cigarette in ostio! Nimirum in magnas molestias conscendisse!
  Olympias, micantia musculari, perusta vitulis, nudas, pulchris cruribus sonum pulsas. Puella canebat;
  - Sanctae Russiae facies ex icone micant ... Absit. Et si quis blandiatur plus quam fascistas, nemo, crede mihi, te propter hoc condemnabit!
  Deinde reposuit vasa piscinae anti- quae iterum accendit. Germanus portator iterum fumo inflatus.
  Puella phalanx notabile damnum Fritz intulit. Sed et ipse damna passus est. Hic una puella bifariam lacerata est, Et sic facies facta est, quamvis pallida, pulvis.
  Pleraque Stalingrad a Nazis iam capta est, sed residuae urbis in deditionem dare non vult.
  Svetlana interim per "Tigem" erumpere conatur. Raeda Germanica potens in latere grenade obtinuit, sed non succumbit. Ignem tormenti volvitur. In terram exarandum est puella, et rudera, ne flatu frangatur, unda solvatur praesenti.
  Svetlana taciturna susurrat;
  - Mom, pater, me paenitet!
  Mirabela grenadem ad Tigris proiecit, quae in fronte eius explosa est. Puella sibilabat;
  - De eo quod lux doctrina in hieme in vere ... Dico sine exceptione quod Hitler est pestilentia spuria!
  Angelica, Naziseorum conspectum frangens, aquam eis infundens rupta, cogebat;
  - In sarcophago vidi nunc Fuhrer! Et recalcitravit pauperi rectum in oculis!
  Ipsa puella rufa grenade ad piscinam nudis digitis proiecit. Dolium percussum... Explosio secuta est et rostrum "tigris" laceratum est.
  Imbellem Germanum cepit ac subtraxit.
  Svetlana per nares retorsit;
  - Nostra, tua non cedent!
  Mirabela caedebat Tituli mercenarii cum glans et cecinit;
  - Et improbus non iocatur! Manus et pedes, funes Russorum torquet! Dentes in praecordiis mergit... Patriam bibit ad imum!
  Svetlana giggled et latrante;
  - Quod fuhrer bacchatur clamat, se lachrymat!
  Mirabela accensus et additus;
  - Bene, mors inflat, renidet!
  Etiam periculosior "Shtumrtiger" apparuit. Tota aedificia et vasa destruit. Praeterea loca militum Sovieticorum non accedit. Raeda sub tegmine machina tormentorum Germanorum conservatur.
  Svetlana videt propensas positiones Fritz esse univocum. Sed in caelo Focke-Wulfs. Una harum machinarum propius ad Sovieticum positiones volat. Puellae ignem aperiunt.
  Angelica grenade iacit et furibundus dicit:
  - In alta morte - nulla est remissio!
  Postea puella e machina tormentarii vicem dat. Celeriter volvitur. Relative novum piscinam Germanicam "Panther" -2 cum parva turricula et silhouette inferiore celeriter admota ascendit.
  Plures puellae tasque in raeda Germanica iaciunt. Muneribus acceptis coit et circumagi nequit.
  Angelica sibilus, sibilus;
  - Hic est novus impetus! os eius nos lacerabimus!
  Panthera-II oblatrantem et validius telum incendit.
  Columna ignis scindit aerem, et statim calefacta et electrolytica atmosphaera.
  Angelica giggled, putamina praetervolavit dimidia nuda puella. Impudens rufo movit coxas et dixit:
  - Et Newtono hostes devicit, iugum de throno proiecit. Fritz Newtoni legem statuit.
  Stalingradus totus erat in incendiis mersus, cum linguae igneae caelum lambere videbantur, et purpura adusta, aurantiaca, scintillae coccineae! et omnis scintilla est sicut larva e arce infernali.
  Svetlana, pugnator Germanus pulsans, oculis caeruleis emicabat, canebat;
  - Quid ploras malam anum? Crede mihi, modo psychiatricis hospitalis pro te lacrimat!
  Mirabela in cantu decantabat, at Nazis incendens;
  - Quam bonum est iacere super gramen et percutere Fritzam super caput! Cataplasma pro Fuhrer compone, et glandes ex machina sclopeta mitte!
  Puella bacchatur furibundus et a ventre suo ad dorsum volutatur. Ego pedes birotum feci. Grenade advolavit. Focke-Wulf volans, shrapnel sub alvo accepto, altius volat. Videri potest quod acuta fragmenta eum vulneraverint. Ignem fascist rapuit, et fractis coepit alis perdere.
  Svetlana, videns Fokke altitudinem amittere, coaxavit;
  - Id semaphore! Securis in tabula pendet!
  Planum Germanorum explosum est, strages spargens in omnes plagas caeli. Et ubi fascist ivit. Extremum meum feci vicem. Carnifex in cinerem abiit, non gubernator!
  Stemuit Mirabela, spargens pulverem et dixit;
  - Esse aut non esse? Quaestio non est!
  Angelica iterum pede vitreo iacit, adeo ut, ictu oculi, Fritz per occipitium exiret;
  - Lacus sum armada! et tractari debes!
  Germani et eorum satellites progredi conati sunt ante eos tasque. Tales rationes contra puellas non laboraverunt. Hic Seryozhka catapultam direxit, et quomodo hostes in responsione percusserit.
  Puer auctor mugivit;
  - Patrem natalem lacerant Hitleris ore!
  Catapultae incursus in Nazis turbam dispersos eos dispergunt, et simul in acre volvuntur. Fritz concidit et ruderibus murorum confregit.
  Tank "Tiger" -2, statera amissa, cum "Leone" conflixit. O Leva, ubi est nomen tuum formidabile?
  Svetlana subridens respondit:
  - Bene, euge Seryozhka!
  Puer infensi fremuit.
  - Auctor semper paratus!
  Respondens puella nudum pedem movit.
  Puella-centurio iterum clavum figere coepit. Et Olympias angusto pede titillavit Seryozhka, quam difficile est! Merito puer non timet per ignes currere.
  Mirabela in cantu dixit:
  - Iuvenis bona est - senectus mala est!
  Angelica, laetus rufus, consensit;
  Nihil est senectute peius! Haec vero foedissima omnium rerum status est!
  Et puella saltum cum autocineto fecit. Putabat ad momentum avias foeda. Non, noli comparare, vetulam cum puella. Et quid sit decor, in gracilibus corporibus.
  Angelica sumpsit et cantavit;
  - Fluunt post annum, anni in comitatu;
  Anus fricat cyprinum in mortario ...
  Quid de gracilitate mea?
  Non intellego quomodo adolescens abiit!
  Svetlana micare ocellos, Germanum percussum in inguine percussisse et dixisse:
  - Minime! In bello tamen talis est venustas - ut semper iuvenes maneant! Semper ebrius est!
  Olympias novum catapultam crimen posuit. Hoc est aliquid simile mortario bono. Puella sibilabat;
  - Noli transire, sed transi!
  Seryozhka permixto pede tenui sed pernicioso et latrante;
  - Fritz vultum!
  Grenade, una cum sarcinis explosionis, pleno adductu in loca Nazis volavit.
  Stalingrad illis non data est. Nam tertio mense exeunte Iunio oppugnata res geritur, sed urbs omnia capere non potuit. In aliis partibus anterioris, Nazis res gestae, non in hac una.
  Svetlana pistol accendit et fremuit;
  - Omnia impossibilia sunt, fieri posse... Non opus est ut universum admodum perplexum sit!
  Felis et tristique felis vitae motorcycli. Machina explosa, et turbines ignei fumosos landscape illustravit. et igneo pede Germanicus discerptus est.
  Andriana tribunus puella exclamavit;
  - Malum necare amo! Et hoc est summum bonum!
  Mirabela Germanos rupta sibilebat;
  - Ludamus hystrices!
  Ignem angelicum verius aperuit. Paucis nigris iacens iacebat tectus ruderibus;
  - Hostem occide! - Puella insusurravit.
  Mirabela iocose cecinit;
  - Hitler cum lipstick, Mainstein with hairspray, Te traham in captivitatem reginae, Mordet te canis fidelis!
  Svetlana, incendere, exsibilare;
  - Vespere veni, Adolf, suspende te... Desine caput tuum ludificari! Vespere veni, vola ut gyrfalcon - ut percutere Nazis durum!
  Dixit Mirabela exasperans, galeam excutiens de capite procellae;
  - Possumus! Et volumus!
  Puellae e cohorte "Lenin" progressionem militum exterarum restiterunt. Fritz processit, cadavera in spatium iacit proprie. Lacus "Lev", in quo spes confixi erant, auxilium non fecit. Hic modificatio machinae cum 150 mm gun est.
  Angelica saxum nuda papilla repellit. Puella tam pulchras et plenas ubera habet. Grenade puella pede iacit. Crus validior est quam bracchio, et iactus longius tendit.
  "Leo" in eruca lacunam accepit, et stetit. Iaculat ore potens. Fremunt et concidunt.
  Angelica conspuens dicit:
  - Bellator Russicus non gemit in dolore!
  Et iterum puella iacit. Et id architecto dignissimos. Fascist e turri recumbens.
  Crine fere nuda puella;
  - Frustra hostis credit se Russos rumpere! Quis audet, in pugnam aggreditur, nos acriter hostes feriemus!
  Et volvit Angelica musculos preli, quos toreumata valde habet.
  O, quam pulchrae sunt puellae! Eorum aliquem mori nolo.
  Stalenida cucurrit. Ea nescio quo modo potionis aliqua illinere procurat ut sordidam non habeant.
  Puella formosissima, Veneris figura, modo submissiora et caelata. Vestit tantum fascia et subligar. Cetera omnia jam divulsa sunt. Sed quam decori sunt crura! Non est haec puella, sed perfectionis signaculum, decoris corona.
  Peculiari modo incedit, sicut sciurus. Pedes nudi et vibrant, et calces mire purgant. Stalenida sarmenta , et fascist ulcus in pectore accipit.
  Puella dicit:
  - Fides erga matrem summa est verbum!
  Angelica irridens notavit;
  - Tolle fasciam tuam et mane sicut me in bracis!
  Steelenida negate movit caput.
  - Hoc non convenit!
  Angelica movit coxas, accendit apte, Et cecinit;
  - Aliquid Komsomol membrum insolitum evasit! Ambulans nudo pectori simile est valde indecens!
  Steelenida giggled and remarked;
  - Cur Fritz laetitiam affers, nostram aspice pulchritudinem!
  Angelica respondit firmiter;
  - Pulchritudo nostra mortiferum est!
  Puella ferrum giggled et accensus ad TA-200. Nazi currus igne comprehenditur. Et flava pulchra crocus;
  - Mors ad malum!
  Angelica giggled.
  - Et vita bona est!
  Steelenida, cum Germanum caderet, fremuit;
  - Haec summa dignitas! Noli putare Naziam te vicisse!
  Angelica cantat;
  - Exspecto victoriam! Victoria manet... Qui cupiunt compedes frangere! Victoriam exspecto! Victoriam exspecto! Nos Nazis vincere poterimus!
  Puella pulchra, et ubera eius nuda tremunt. Bonum cum abdomine nudo in calore, qui intenditur ab igne.
  nunc multo magis determinata Svetlana vidi. Fritzam cum sclopeto submachine excanduit, et latravit;
  - Ego te castrabo!
  At vero Nazis funesta dona et loculos accepit! Et puella eis figuram ostendit, digitos nudos faciamus. et sibilabat sicut praedo luscinia. ritia digitorum extrema.
  Andriana puella dux callidissima est. & micans. Nec crudelis. Illa quoque nonnumquam miseret hostium milites, qui liberos suos mortuos patres ploret.
  Svetlana autem tales cogitationes a se abigit, ut vis in lacrimas ab illis prorumpat. Sed Russi ad Germanos non veniebant spoliare et occidere. Imo hi Germani et tota turba peregrinorum infestantium ex toto orbe terrarum in spatia Russiae irrumpunt.
  Svetlana se traiecit et in Fritzam incendit, qui conabatur quiete accedentibus ad loca Russorum ... Oculum et cerebrum hominis, quod ictum fuerat per glandem, emanavit.
  Subridens puella, urbane dixit;
  - Rectus oculus ad oculum, caput ad caput!
  Svetlana accurate iecit et motorcyclum cum sidecar percussit. Raeda discerpere coepit et machina sclopeta avolavit, pluries volvebatur. Tum rostrum eius in caementa demersit.
  Puella nudum terit, solum in ruderibus pulverulentum. et iterum petivit. Alacer, iuvenis, risit potius vultu. Puella canebat;
  - Minime, fascistas narravimus, nostri homines non ferent Russicum panem fragranum vocabuli vadum vocari!
  Mirabela plumbea accuratissima fecit, e quo Focke-Wulf excanduit et pissavit;
  Nebulone utique optio constat;
  Dollariis, paratus est tradere Rus'...
  Sed Russian tam pulcher est
  Se paratum esse pro patria vitam dare!
  Puella somersault et ficus Nazis ostendit et sculpsit, et glandes pulchri- tudinem non attigerunt.
  Angelica apparuit, pulchritudo illa paene nuda, ac torvus sicut diabolus, statim grenadem duobus cruribus projecit; Quos cohibebat;
  - Quid habeo quod... Fritz in acuta parte!
  Olympias emendavit Angelica;
  - Acuta in latere, et non in acuto!
  Puella giggled et ubera peponis excussit, et grenade grenade cum sarcina explosionis usus est. "Tiger" ad rostrum ictus est, et hoc opus tortuosum artis tunditur.
  Post hoc, Nazi creatura sublata est. Repere coepit sicut turtur in igne deprehensus.
  Canebat Svetlana, nictu iocando;
  - Et "tigris" tergum ablat et Germani occultant!
  Vexillum virginis sub impetu versatur, aer ferit et tormenta gravia. Hic bombers gagates ictus, fractus, candens arduus in coelum assurgens. Lapides ardentes. Feliciter nullae puellae mortuae sunt, sed homines ad mundum sequentem perrexerunt - qui non ita moesti sunt! et animae volant aliae ad caelum, aliae ad infernum. Ubi daemones cum furcillis iam exspectant eos qui in Iesum Christum non crediderunt.
  Angelica est sexiest bellatorum in ira: an potestne Nazis e suis "Sturmtiger" vere ignem in locis Sovieticorum militum et rubrum bellatorem interficere?
  Et puella grenadem pedibus suis nudis arripuit et in cascades somersaults versabat. Et velocius et velocius nere. Tum, omni nisu, donum mortis in latum Stormtigeri rostrum jactavit. Nudi perusta micabant tibia pulchritudinis, et grenade in latum rostrum volavit. Et machina valida primum suffocata est, deinde irruit. Duo "tigres regiae" in lateribus "Sturmtiger" stantes missi sunt et in diversam partem dispersi sunt. Et evulsi sunt scutulis ab eis, et ceciderunt volantes sicut monilia fracta reginae.
  Flatus unda proiecit Angelicam, et puella sursum deorsum volavit. Et versa est, contremuit et iactata est. Sed tamen decor exiens, rudera acuta, Contrivit nudas in plantas effossa lapides. Dolet puella, et etiam per pedem callum, tenerum perforatum.
  Sed Angelica vis invenit stare et clamant;
  - Tu fascists in cinere eris!
  Svetlana et aliae puellae ab unda explosivae iactatae sunt et vel leviter oppressae. Sed nullus formosorum bellatorum mortuus est. Puellae cum vento et igne bene quaesito convenerunt. Nazis omni- bus exilientibus aliisque insectis infestantibus URSS obsidentibus.
  Mirabela magno studio cecinit;
  - Et cum tuba Domini ad pugnam nos invadit, amici erimus cum Komsomol! et in voluntate Domini ero ad vocantem caelestem.
  Angelica, excusso cruento pulvere vestigio, cecinit;
  - Lenin, factio, Komsomol! Fuhrer ad furiosum mittimus!
  Puellae incunctanter ridere coeperunt, et Seryozhka cum timore et molestia dixit:
  - Et catapulta mea, non ita accurate - nudis ac validis cruribus Angelica!
  Olympias ludens lacertis lacertis dixit:
  - Qui est OK! Adhuc cogitas. Aliquid frigidior Thracam!
  
  SOCIETAS SOCIORUM
  Primo quidem omnia sic se habent. Solus aeroplanus Germanicus Exercitus Rubrum acrius acrius obtinuit. Rommel ab extremis partibus erat, et Tituli levius aliquanto bellum ab altera parte erat. Res autem ipsa quasi in re. Solum ex Rostov-on-Don Germanos pulsare non potuit, ut Wehrmacht plures divisus plures evasit.
  Germani tamen apud Moscuam cladem passi sunt. Et tunc fere simile est in historia reali. Tunc renititur. Fere similis verus.
  Donec Nazis prope Stalingradum haeret.
  Hic autem fuerunt aliquae differentiae. Praesertim expedit Fritz cum aviatione: frontem occidentalem non distraxit. In Caucaso, Nazis validiores erant et Grozny et Ordzhonikidze ceperunt, sed adhuc in montibus morati sunt.
  Aliquanto in Stalingradum potiti sunt, totam fere urbem capere poterant. Sed Turcia bellum non intravit, propter actiones Sovieticae intelligentiae.
  Itaque copiae Sovieticae operandi Stalingrad peractae sunt. Creavit lebetem. Et in hieme Mainstein debellare potuerunt Sextum Exercitum in deditionem compulerunt.
  Hactenus omnia paulum a summa historica discrepabant. Et solum scopi Mainstein fortior evasit, unde Germani vires in Africa non vastaverunt. Et Nazis non solum Kharkov et Belgorod, sed etiam Kursk administravit.
  Tertio et quadragesimo anno mora operationis. Germani totali bello indicto cumulatis viribus Russi etiam ex ingentibus detrimentis recuperarunt. Germani, sane quietius sentientes, utrumque "Leo" et "Maus" in seriem immiserunt.
  Sed lacus pantheris ac tigribus peior evasit. Gravis "Leo" sclopellum minus certe igneum habebat, tormentum tamen "tigris" potentiorem. Sed quid? Sed tamen difficile est e longinquo t-34-76 ferire. "Leo" pondo nonaginta talentorum re vera minus efficaciter armatus evasit quam "Tiger" cum pondere quinquaginta quinque talentorum. Sola utilitas "Leonis" super "Tigrim" erat laterum armatura crassior, trux et frons. "Leon" triginta quatuor, nullo angulo potuit perrumpere.
  Sed hoc erat per magnum pondus, magnum sumptus et egestatem agentis faciendi piscinam, demissam celeritatem. Hoc est, currus carior evasit, immo peius armatus, cum validiore telo formaliter, submissa celeritate, crebris naufragiis. Tantum invulnerabilitas laterum pro canonibus Sovieticis 76-mm partim huic compensatur.
  "Maus" etiam peius erat. Gravius, carior, nimiis armis et latus, et trux et frons, cum uno sclopeto praevalente, et non plane clarae ruptionis eruptionis altae, breve dolum.
  Cur Mus creatus sit, non liquet.
  Tamquam piscinam dividit, est tardissima, gravis, pretiosa, Tigris et Panthera ad defensionem aptiores erant. Ita "Mus" sine dubio praesidium suum optimum habuit. Etiam latera 185 mm. Sed porta lacus tortor.
  Dissimilis historia realis, inceptis Germanicis obterere: "Maus" et "Leon" seriem intravit, sed ludus candelae non fuit. Cum exercitu Sovietico nihilo minus inferrent, hoc apparuit. Hitler in meridiem versus Caucasum diu distulit. Kursk Bulge non erat, quia Germani mense Martio cursum ceperunt. Exercitus Rubri Rzhevsky crepido abscissus est, et difficile Moscuam progredi factum est. Germani quo irent nesciebant. Prima acies aliquo modo librata est. Non erant tam magnae crebrae in unum aut in alteram partem.
  Et Nazis, utique in malo. Hem, quo vadis? Hitler ad novam offensionem in Caucaso incumbebat. sed impetum constanter distulit. Satis numerum Tigres, Pantheras, Leones exspectans, paulo post "Moses" et "Tiger" -2. Ultima piscina obiter evasit multis modis "Leo" similis. Et aequalis, in frontibus armis, cum tormento efficaciore. Armorum latus et posterior tantum duodeviginti millimetris rarius sunt, sed etiam impenetrabiles ob clivum, pro T-34-76.
  Germani piscinam leviorem et velociorem quam Leonem et aliquanto viliorem facere potuerunt. Et "Leo" statim incommodum est.
  Catena in Germania nobilissima evasit: "Ferdinands", "Liones", "Tiger", "Tiger", "Panther", "Maus". Etiam tormenta auto-propelluntur - "Bumblebee", "Rhino", "Venator", "Yagdpanther", et sic in ... Molem cat. Et URSS maxime T-34-76 est, sed in quantitate permagno.
  Et commissum est proelium ... Mense Septembri, lacus Soviet promotus est.
  Deinde paulum haeretis pro defensione venimus. Sed in ruinam, cum deflueret imbres, et inexplicabilitas firmata est. Et praesertim in hyeme... Hic "Mus" et "Leo" et "Ferdinandus" minime tenentes sunt.
  Germani victi et ad Borysthenen reiecti sunt. Postea et pro Borysthene. Pugnae manifestam defectum in hieme magnarum felium ostenderunt. Et quamvis productio piscinarum a Tertio Reich signanter aucta sit ac plusquam in historia reali: "Liones" et "Moes" se non iustificaverunt et opes occupaverunt.
  Res aliquanto meliores erant in aviatione. Focke-Wulf tamen non in exspectatione vixit, sicut novissima ME-309. Ultima currus velociter validis armis, sed peius maneuverability. Rursus Germanorum velocitas, armatura, et sumptus magno, levitati, manacitati et ingenii mole cessit.
  Etsi ME-309 tria tormenta aeris et quattuor machinae sclopeta habuit. Et Focke-Wulf sex tormenta aeris generatim habet. Aliquanto meliores Germani vehicularum numero erant: feliciter socii bomb non distrahebant et a fronte orientali non distrahebant.
  Ita in caelo usque ad URSS dominatum arripuit, sed damnum tantundem illatum est.
  Sed quarto et quadragesimo anno, jet ME-262 apparuit. Ingens commodum habent in celeritate. Ac adipisci. Armatura valida, et solida arma victum providendi.
  Verum, in proeliis, monstra non nimis formidolosa sunt, sed ea quoque difficilia sunt. sed saepe frangunt.
  Verno, medio Iunio, USSR se novis T-34-95 et IS-2 praediis replevit. Germani tantum "Panther" -2. Novus vehiculum cum tormento 88 millimetre caliber, paulo meliore armatura armatus est, et relative bonum activitatis effectum retinuit.
  De aircraft propelleris agitatae, felicior TA-152, evolutionis Focke-Wulf, et XE-277, certius notandum est, sublimior velocitate bomber.
  Prima linea aestatis MCMXLIV eadem fere ac in fine Decembris MCMXLIII fuit. Germani in medio et Leningrad hieme caesi sunt. Verno in Chersonesum vicerunt.
  Sed aestas adhuc suas difficultates habebat. Nazis fortior factus est cum machinam sclopetum altiorem cepissent, et hoc problema vere grave est. Nulla etiam balconia Belarusiana - Wehrmacht non quantum in historia reali ad meridiem reduxit. Et maxime Germani lacus numerum addiderunt. et Pantherae, Nobilis-2 minus prospera, et bona tormenta Jagdpantheri auto- propellente, et modernizata T-4, et fortes Pantherae productae sunt in immensam quantitatem. Relative lucis 25-ton auto-propellentibus sclopeta "Panzer" -4 cum sclopeto "Panther" et armaturae frontis gravis productae sunt etiam in immensas quantitates. 80mm armorum frontalium ad 45 gradum angulus gravis est.
  Et Germani escas satis habebant: oleum de Libya, et Nigeria et Cameroon. et hoc est vere grave. Et multae divisiones exterae sunt et apparuerunt Vlasovitae. Hoc est, vires magis necessariae sunt quam historia realis. Infelicis "Leo" et "Maus" discontinuata sunt et "Panther" -2 optima piscina secundi belli mundani factus est. Etiam in massa purus, et pellentesque magna consequat eget.
  Guderian caput generalis cohortis Germanorum factus est, et qualis pugnae iudicia conspicue emendavit.
  Stalin impetum in meridiem iussit. Directe ex ponte Kyiv. Hic tamen non poterat Germanos falli id exspectabant. Si in historia reali, ictu aestatis in Belarus fuit, et repentinus, in altero, in Ucraina, praedictio est.
  Germanicae copiae, receptae recentissimas MP-44 oppugnationes, sclopeta et multa tormenta tormenta multo plus in defensione factae sunt. Ita nec Guderianus falli potuit. "Panzer" -4, "Jagdpanther", simpliciter "Panther" et "Panther" -2, evenit ut tam magnae quam felicis opes pugnae lacus. Praesertim aestate cum tempestas sicca et grata est. Familia autem tigris non ita mala est.
  Post clades complures aestate proficisci potuerunt.
  Et sollerter se defendentes triginta tantum ad quadraginta chiliometra recesserunt, progressu Sovieticorum militum intermisso.
  Sicut evenit, T-34-85 haud nimis superior fuit suo Decessore. Aliquanto validius tormentum, ignis minus rapidus, minorem concharum copiam habet. Et facta turris maior et facilius feritur. Sed arma nondum satis creverunt. Pantherae, pungunt. "Panther" -2 et "Jagdpanther", multo etiam magis. Sed armamentarium T-34-85 contra vehicula Germanica insufficiens est. Etiam pro "Panzer" -4 non sufficit frontem terebrare. Et Germani validiores sunt. IS-2 non tam ingens, sed etiam cum multis defectibus, cum carentia propugnaculi frontis turris et acutum, ricochet-sensitivum proiectum.
  Aestate Germani sustinere potuerunt. et Stalin in offensiones pertinacissime deturbavit. Copiae Sovieticae magna damna passi sunt. Conatum ad Borysthenen oppugnare et Kirovograd expugnare defecerunt. Novis deinde armis et copiis et munitione Germani resistebant. Aestas atrocibus proeliis transiit. Milites Sovietici exeunte Augusto in mediam aciem progredi conati sunt.
  Ingentem densitatem tormentorum in situ breakthrough convenimus. At Germani duabus primis munitioni- bus relictis, de tertia se muniunt ac rursus resistunt. Tertiam aciem fortissimis faciendis, ad quam testae non pervenerunt, se purgavit.
  Mense Septembri res in civitatibus Balticarum gravis etiam defecerunt. Fritz dum tempestas - plus minusve adhuc tenere potuit. Sed Rubrum Exercitus damnum tangibile passus est.
  Sed iam autumnus altus venit et pruinae sunt. Iterum proeliis duris successibus exercitui Sovietici in australi. Fine Martio post varias res prospere gestas ad fines Romaniae profecti sunt. Verum etiam multum amisit.
  Et facta est pausa iam quadragesimo quinto anno. Re cognita, Germani aircraft vi iam potiti sunt, qualitatem et efficaciam eorum aircraft elevantes. Et caeli principatus ad Luftwaffe transiit. Hitler etiam obterere seriei E. Praesertim E-25, currus bonus cum armis frontalibus 120 mm ad angulum inclinationis 45 graduum, armatura 80 mm latus, tormentum 88 mm et pondus. triginta talentis, with an engine of 700 -Horse power.
  Ita, E-25 optima tormentorum autocinetorum et piscinae destruentis in mundo sui facta est. Superantes Soviet SU-100, praesertim in armis frontalibus et aliis vehiculis.
  In USSR solum IS-3 tutiorem frontem turris habuit, sed piscinam magis implicatam et pretiosam fabricare.
  Germani quoque E-C prosperi fuerunt. Haec machina armamentarium et tutelam Muris habuit, multo minore pondere et meliore effectu pulsis.
  Nazis piscinas optimas et aeroplana optima obtinuit. Tormenta et machinae ... Ita aestate, cum exercitus Sovieticus in centrum oppugnare paravit, ipsi e latere Moldavia et Ucraina septemtrionis percussi sunt. et frontem comprimere coeperunt.
  Multos peregrinos et mixtos Germanos creverunt. Defatigatus est USSR in multis. Tarde sed certe frontem decrescebat, et copiae Sovieticae in lebetem inciderunt, sed plerique adhuc evaserunt. Germani noctu taetrae artis rationes utentes ultrarubrum machinis et oculis opticis utebantur.
  Exercitus Rubri, primum in longo tempore, notabilem territorii partem amisit ac recubuit. Ita bellum vertitur.
  et quadragesimus quintus annus est.
  Sed Germani etiam successum non elaborent, et haeretis haeret in Zhitomir erumpere conantur. Primam in alias partes quoque Sovieticas tenebat. Et autumno et hyeme taetra in medium deductae sunt, quae cladem Germanorum in Belaro, et ad Vistulam exercitus rubri exitus.
  Iam per fontem 1946 Germani vapore tandem defluxerunt. Etiam nova piscina E-50 superior in suo
  + Characteres "Panther" -2 Fritz adiuvare non potuerunt.
  Aestate copiae Sovieticae caesae et Balticae maxime liberatae sunt. Tandem ad Prussiam Orientalem pervenire poterant. At illi haerent. Et rursus ad sero autumno.
  Frigoribus tempestatibus ictum in Romaniam secutum est. Postremo Nazis in Balcanis hieme concidit. Quam ob rem, ineunte mense Aprili 1947, prima acies facta est in plano fine anni 1944 in vera historia Russiae.
  Tepido tempus advenit. Germani numerantur in E-L, E-75, E-C provectiores, et Leo Regius. Explicationes etiam in jet aviation. Sed id non adiuvabant. USSR T-54 obtinuit, et IS-7, piscinam quae mastodonum Germanorum pugnandi capax est.
  Hitler trepidabat... Maxime Germani in invulnerabili diskette confidere voluerunt. Sed haec pretiosa machina non satis veram efficaciam in proeliis habuit.
  Fine Maio, viribus erectis, Exercitus Rubri validum in medio ictu tradidit.
  Germani totam rem inferrent ac validam munitionem subsidiis evellerent. Tamen possessi Fuhrer numerosas lacus Tertii Reich nimium prope ad primam aciem collocaverunt. Impetum ex Soviet tormentis venerunt.
  Germani cladem obtritam consecuti sunt. Et lacus Soviet Oder attingere poterant. Ita se res habet. Cum Russi Berolinum iam accesserant.
  Germani aliquamdiu resistere conati sunt. Immissis scopis, ex Silesia prosilientes, Sovieticum in Hungaria praesidium arietare conati sunt.
  Etiam curaverunt ut copias Sovieticae repellerent. Sed omnia inutilia evaserunt. Exercitus rubri, postquam acriter pugnatum est, Oderam inferiorem fine Iulio attigit. Res aliquanto graviores in Hungaria erant. Quadragesimo quinto anno in rerum historia proelium simile fuit, at Germani multo plus cibus et munitiones habuerunt. Etiam amissis Romania oleo Libyae et Nigeria et Cameroon utebantur. Et multo acrius aggressi sunt.
  Nazis Budapestinum perrupit, sed urbem ipsam capere non potuerunt. Exercitus Sovieticus restitit et scopi lateri coverage deduxit. Ab austro et septentrione, in deest. Praelia saeva explicantur.
  Nazis pertinaciter pugnaverunt, sed primo Augusto in lebete perierunt. Pertinax Tituli invitam retrahere copias suas partes negativas gerebant. Sub finem Augusti, Exercitus Rubri Viennam liberaverat. Pal and Koenigsberg. Capti sunt milites Soviet et Bratislava.
  Mense Septembri omnia ad oppugnationem Berolini parata sunt. Sed Stalin haesitavit. Exercitus rubri melior via hieme et sero autumno pugnavit. Ita urbem expugnant vel exspectant.
  Septembris in proeliis in Iugoslavia orientali et in insulis Graeciae consumptus est. Stalin perfecit Fritz in Balcanis. Ad extremum idibus Octobribus operatio Berolinensi incohata est.
  Copiae Sovieticae inquisitionibus adhibitae sunt et hostium praesidia dimovere potuerunt. In damno gravium damnorum, Exercitus Rubri Seelow arces superavit. et Berolini cingitur. Tituli Bonnam fugerunt, urbsque relicta ad defendendam von Bock. Copiae Sovieticae urbem expugnaverunt, sed die 7 mensis Novembris eam capere non potuerunt. Berolini incidit tantum die 12 Novembris ... copiae Sovieticae ingentes iacturas passi sunt et cessaverunt. Sed ingrata in meridie incepit, Exercitus Rubeus in septentrionem Italiae ingressus est, regionem Venetam occupans.
  Decembris venit ... copiae Sovieticae contra Pragam taeterrimae deductae, tandem Czechoslovakiam liberantes.
  Nazis iam e vapore currit. Solum pyramidales obterere manserunt in ultima tuba card. Praeter optimam tutelam ab omnibus angulis, etiam bona operandi pulsis provisa sunt.
  Per eos, Nazis exeunte Ianuario ineunte Februario poterant repellere conatus copiarum Sovieticorum ad Albim opprimendum. Sed copiae Sovieticae ultro Monacum versus accesserunt et Germaniam meridianam ingressi sunt. Februarius et Martius durissimis proeliis transierunt. Munich, Bavaria, et nonnullae aliae terrae sub dicione USSR erant. Aprilis erat paulo quietior. Sed medio mense, Exercitus rubeus Romam movetur. Plus duobus mensibus pugnatum est, caputque Italiae cecidit.
  Mense Maio, grave incoepit maxime industriae regionis Germaniae in Rubr. Germani atrocissime restiterunt. Piscina pyramidalis suam excellentiam in acie ostendit. Haec raeda optima quidem est, ac etiam ipse T-54s illis dedit, et IS-7 non antecelluit. Sed non solum aviation bella vincit. Et tandem, fine mensis Iulii et ineunte Augusto 1948, Rubr in dicione Exercitus Rubri fuit. Mense Septembri Hamburgum cecidit, et copiae Sovieticae in Siciliam appulerunt. Reliquiae militum Nazi trans Rhenum secesserunt. Sed in Gallia, Belgio, et Hollandia anti-fascista seditio orta est. et seditiones exterae rebellarunt. Mense Octobri et Novembri Nazis trivie confecti sunt. Usque ad diem XII Decembris, miserae Nazi copiarum reliquiae non deduntur. Hitler ipse effugere conatus est, sed subaquanea, qua prior dictator latebat, die 17 mensis Decembris anno 1948 in undis Oceani Atlantici demersa est. Ita extremum crassum punctum in altero saeviente bello universali positum est.
  
  PRINCEPS IN CAPTIVITATE
  Acsi captus princeps. Exspectans crudelia tormenta.
  Et tu ipse in catena sedens, manus et pedes compediti sunt. Pedes nudi torpebant, ocreae ablatae erant, et erat frigida et humida in cella. et mures stridunt et cibant semel tantum in die cum pane et aqua.
  Ad primam interrogationem cum evulsus est princeps in eculeo, coepit princeps clamare ad principem;
  - Volui nos omnes altiores fieri, thronum occupare!
  Oleg exspuit super principem et placide dixit;
  - Statura sum quam stulte!
  Princeps in furorem versus, puerum fer- ribus pedibus nudo percutere coepit.
  Princeps claudus extra se expressus, sine indicio farinae;
  - Deformem draconem es. Panem a carnificibus accipitis. iam demissa.
  Ignarus puer, cum sibi oblatus dolium aquae glacialis funderet, primo quaesivit;
  - Nonne Boyar mortuus est?
  Deinde iterum eum extraxerunt, et cum flagello se receperunt. Verum hoc tempus a salice.
  Princeps valde superbus erat, sed tusi crura multum vulneraverunt, et aliquot digitos membrorum filiorum confracti sunt.
  Deinde tortus est aqua. Aperire os carnifex coegit, et infundibulum inseruit. Tum aqua frigida infunditur. Princeps non putabat se tam acerbum et ingratum fore. Interiora omnia turgida, rumpi. Constitit veritas, et Oleg fortiter evomuit. Deinde iterum eum eduxerunt, iterum flagellis caedunt, et calcem nudum tenui vimine combusserunt.
  Tunc conati sunt hamis et acubus in gangliis nervorum aculeis. Deinceps calcibus iterum foculo frixae sunt. Ferrum ad pectus posuit, super equuleum extendit. Ter elevatus et concussus est. Et iterum flagellatus est.
  Puerum dimidium ad necem torquebat. Sed nihil consequatur non. Ex assiduis vitiis et cruciatu, dolor totum arripuit ac hebetavit.
  Novissimo tempore Oleg cum aqua tortus est, pili in capite eius flavi rasi sunt. Etiam crudelis cruciatus est. Ex altera parte, stillant verticem capitis, et ex altera foculum assae trudunt. Praesens praesent etiam bona nondum inventa est. sed diutissime cruciabantur;
  Sed nihil at neque. Post hoc tempus tormentum cessavit. Puer, etiam Medio Aevo exsecutus, nimis crudelis reputatus est. Et cruciatus pro more modum habuit, nec victimam excruciare potes. Princeps igitur tantisper in carcere manebat, et omnes compediti. Quamvis hoc vires suas movere ac restaurare conatus est, et corpus validum corpus celeriter vulnera, vulnera, ulcera, ulcera, livores, sale etiam corrodit. Pupulus tamen omnia sanat sicut canis.
  Praeterea filia custodis principis paulum aluit. Illa poma, ova cocta, tomacula, crura frixa gerebat. Locutus est Dominus:
  - Cumulare vires, veniet libertas!
  Et princeps edebat , elatus viribus , quassabat catenas , ne pigra fieret corpus , & adipe nataret. Ac magis acrius colligitur. Et mori noluit. Atque etiam limare cathenas incepit. Quam? Simplex, ter link on link. Haec opinio non est mala. Quo magis carnifices eum obliti sunt, custodes semel tantum in die cibum tulerunt. Puella claves non habet, sed cibum per fenestram peculiari arundo transiit.
  Oleg cito se aufugisse credidit. Nexus quidem vinculorum incisus est. Et sic statim captus est princeps, cum custodes fores aperuerunt ad dolium aquae et panem vetustum. Rationem habeat ut princeps nesciat esurire, sed ut vires non habeat.
  Et puer est sicut custodis. Et currunt. Vestes operis ordinarii. Tantum sine calceis, ut minus sit strepitus. Tamen tempestas adhuc calida erat, et multi pueri et maxime puellas in ministerio sine calceis faciebant. Et comae principis iam in industria sunt. Facies tormentis non mutilata, cicatrices corporis vix conspicuae, pusulae e vestigio exibant, nec multum exstabant. Ordinarius, tamen, puer bellus valde, cum levi bob imperdiet.
  Oleg exivit cum puella extra castrum. Bene animadvertit puella satis logice se fugientes quaerere, et tempus est ut e terra egrederetur, foris viam carpe. Et melius est hoc facere emendo equos bonos et ditem salarium.
  Oleg honeste respondit:
  - Ubi pecuniam accipere possum? Rapere aliquem?
  Risu respondit puella:
  - Et in aerario familia?
  Tum Oleg coniecerat fortasse non casu casu tam suspiciose eius evasisse. Et quod puella non pasceret eum ex animae beneficio. Etiam id dolor. Intra in fide, et revela secretum. Alioqui princeps est, persona augustissimi sanguinis, id quod non ita simplex est.
  Respondit puer susurro:
  - Scis, aerarium familiae minime in urbe locatum esse. Non tam imperiti sumus ut bona imperii ibi teneamus. Non opus est capitale relinquere.
  Constat puella
  - Tutius est in silva!
  et praetermissam stationem et per vicos penetraverunt et montes longius progressi sunt. In primis princeps nudo pede incedere probavit, sed praesertim extra urbem, via lapidibus aspera erat. Jamque insuetis vestigiis exarserunt. Filia custodis vilior est et magis consueta. Sed etiam insuavis est, quae magis in urbanis, tegulisque laevibus ambulabat. Cum silvam intravimus, paulo facilior facta est. Sed tamen nudis pedibus non facile est, omne tuberculum, omne virgultum, gibba sentitur. Sed princeps foculum pertulit et plantas lapidibus adtritas sustinet. Puella cibum cum ea sumit, ut satis est primum. Nox, iam frigida est - summum caput transiit aestas. itaque amplexus dormiebat puer et puella.
  Sed ita gradatim ab urbe digredientes alta in silvas montesque perrexit.
  Probabile est quod quaesitis partibus decrevit, sed alia comminatio apparuit - lupi feri!
  Inermis puer et puella etiam arborem conscendere et conis lupos abigere.
  Tum princeps paulo propius ad vivaria loca obtinere decrevit. Calculum ex eo fundatum est, quod pauperes, tenues, sordidi pueri non suspecti sunt regum filium esse fugitivum.
  Sciebat porro puella iactare et parum principem idoneum docuisse. Et transierunt ad circenses pauperes.
  Fere calculus iustificatus. Quaerebant principem et incurrebant equites, sed multi pauperes orphani, inter quos duo perditi sunt. Praeterea pueri industria non lavabantur et sordidi erant. Nullae imagines tunc erant. Et probate imagines, regumque potentum Invenite genus.
  Princeps et puella in via cantabant interdum operabantur. Lignum concisum, aquam portavit. et versus meridiem, ubi calidior est. Pedes nudis celeriter induruerunt et frigore et vis adsuescebantur. Ita paulatim transierunt. Per montes in Italiam ferebatur. Ex altera parte, satis calidum est, in meridie etiam hieme vivere potes. Sed per montes ire necesse est, iam in ruinam, cum tam frigidus est. Saxa et viae.
  Princeps et puella naturaliter fortes erant et frigus non capiebat. Ambulaverunt et ambulaverunt. Oleg etiam putavit amicam suam similem Gerda - duri, fortis, gratuiti. Forsitan etiam pro nihilo suspicatus est? Quid si puella proba est? Sed utique Deus incolumem servat.
  At nunc altissimos montes pervenerunt. Et oportuit me nudis pedibus ambulare in nive. Etiam plantae infantium, sicut caligae pellis obduratae, valde molestae sunt et ingratae. Praesertim si niuibus diu persis. Aliquam non efficitur tortor. Pedes puerorum nudi sunt primo rubri sicut pedes anserum. Tum caeruleum vertere incipiunt, et sola celeritas servat. Pueri continuo cum postremis viribus eunt. Animadverte amicum et noli prohibere. licet cruribus a frigore et lassitudine saeviter vexati sunt. Hie autem montis cacumen superatur. Paulo plus nisu, nix finit, pueri literam in faeneum volant. Calidum est et ibi dormire potes.
  Et ulterius procedere facilius est. Modo autumnus incoepit, et princeps inferior ac puella descendunt, calidiores evadunt. Intrantes autem villam, cantantes accepit cibum. Porro austrum fuimus.
  Crura autem dura sunt ad litteram. Hic sunt campi, ubi adhuc calent.
  Princeps inedia se non moriturum sensit. et in Italia tuto sunt. Meridiem potes ire longius, hiemem fugere, vel residere, et hic ut famulus. Princeps autem Neapolim pervenire constituit. Ibi dives est regnum, et ibi maxime non cognoscunt. At ille cum puella in navale consedit. Feliciter facunda sunt Italice.
  Puer et puella pedibus et nudis pedibus ad Neapolim assident. Ibi puer princeps, bonus gladio et arcu, uni ex militibus armigero iunctus est, sed alia fabula.
  . CAPITULUM #5
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  SAMURAI impetum in MCMXLI
  Hic, exempli gratia, quomodo Bellum Orbis Terrarum II explicari potuit - aperire frontem samurai in extremo Oriente, mense Iulio MCMXLI!
  Hic versio jocus est iam die 22 Iunii 1941, Hirohito convocationem generalem in Iaponia denuntiat. Iaponia nimis fortis non est oeconomica, sed multitudo 100 milionum habet, solum in metropoli, non computatis possessionibus colonialibus et altam institutionem praescriptionis. Copias pedestres cum Tertio Reich peditatu satis commensurare potest. Ideo Hitler in hac fronte numerabat.
  Etsi secundis bellis primis Germanis initium belli geri ipsi potuit. At Germani extremo Oriente non indigebant! Terras iam aliquotiens vicerunt quam territorium Germaniae anno 1937 ante Anschluss Austriae.
  In summa, bellum usque ad diem 22 Iulii 1941 progressum est, sicut in historia reali et uno mense post aggressionem Germanicam, convocationem complebimus, magnitudinem exercitus ad 7 miliones hominum - pro magnitudine. Wehrmacht et robur coetus nostri in Manchuria ad 4 decies centena millia - Solis Ortus regionem in USSR aggressi sunt.
  Ipse confestim stilo Tituli bellum intulisse coepit. Sed causa erat Mongoliam non componere fines. Atque ictus maxime a Samurai in Mongolia liberatus est. Nonnullae copiae Sovieticae iam ad Occidentem translatae et transferendae perrexerunt. Illi autem instanter retrahuntur.
  Stalin difficillime se invenit. Hostes iam Smolensk et prope Moscuam ceperunt et subsidia in oriente desiderabantur.
  His conditionibus Summus Praefectus dux copias ultra Borysthenen deducere decrevit et praesidia in medio firmare, et copiae in Mongolia subsidiis firmatae sunt, ne Iaponicam frontem Sovieticam solverent.
  Et constituit Kyiv deditionem ... Sed talis motus habuit sua vitia. Nunc Hitler non iam tempus et industriam australem medendi tempus terere potuit, sed in medio suo scandalum pergere. Et ab extremo Oriente, selectae ac plenae sanguinariae, curatores divisiones non amplius translatae sunt. Et pars cerae excolendae ad samurai catervas et fortissimas mittenda erat.
  Multi pedites Iaponicae sunt. Est infirmitas in lacus, tormenta et vehicula auto- propellitur, at contra, copiae humi sunt bene doctae et fortes sicut samurai! Ingrata statim sisti non potuerunt, et solum scopi ope. Piscina copiae URSS per hostes secare, sed ipsi significantes damna passi sunt.
  In mari, Iaponia dominata est, portus Soviet obsidens. In aere, samurai quoque commodum habent. Fronte occidentalis multum virium accepit, praeterea qualitas aviationis Iaponiae satis par est. Nullus autem pugnator est maxime maneuverabilis in mundo. Sic bene potuit samurai opprimere in caelo. Hoc in lacus infirmitati satisfecit.
  Praeterea Iapones non timebant se tasque ligare ut sub curru Sovietico irruerent, detrimentum significantem causando.
  Ulaanbaatar captus est ab Samurai, sed tunc retinere poterant ubi et ubi repelli. Sed Germanorum odiosa Moscuae Augusto nimis periculosa evasit . Germani caput URSS ab septentrione et meridie praeterire et boiler facere poterant.
  Defensio Moscuae nondum consolidata est, subsidia dispersa sunt, et adhuc hiems nulla est.
  Stalin, utique Kuibyshev fugit. in anulo non mansit. Sed Molotov una cum Zhukov praesidium duxit. Non est tam facile expugnare tam magnam urbem, quam etiam cum centenis milibus militiae.
  Germani cauta proelia in extrema parte urbis Russiae faciebant, eodem tempore ad meridiem et Leningrad taetras augere conati sunt. Lenin urbs obsessa erat, et Fritz in australi communicationes ad Stalingradum iam porrexerat. Sed Nazis Voronezh cepit et ad Kharkov et Rostov progreditur. Inde usque ad hyemem pugnatum est. Moscuae obsessa mansit, fames in ea orta est. Germani vero prope Sevastopol.
  Exercitus Rubri vim contra offensivam immittendi non habuit. Sed imparatio Nazis hiemandi facultatem pugnandi afficiebat. Conatus ut Moscuam obsideret paene successu coronatus est, sed defectus munitionis, et magnum anfractus anfractus successus impedivit.
  Capital, dira famem et privationem sustinens, protendit usque ad May ... Hitler bellum anno 1941 finire neglexit, sed odiosum continuavit anno 1942. Civitates Foederatae Americae passive se gesserunt et bellum intercessit. Britannia in Libya terminata victoria est et sub valido scopo Rommel venit.
  Hoc tempore Germani in Caucaso inferrent. Amissio pugnae spiritus rubri Exercitus post Moscuam et Leningrad ceperunt, et nova offensa Iaponica, quae celeriter didicit, iam T-34 piscinam imitatus est, etiam affectus est. Et prima acies propius ad Baku oleum quam in historia reali fuit. Et sane post casum Moscuae Turcia bellum ex parte tertii Reich iniit.
  Stalin pertinaciter pacem facere noluit. Molotov una cum Zhukov Moscuae mortuus est. Beria fautor pacti cum Nazis quoquo fuit. Aegrotus iam Stalinus veneno necatus est et locum cepit.
  Sed pax non erat facilis. Hitler terras Russiae usque ad Urales voluit. Nec minus ambitio.
  Britannia sine Americae Foederatae Re Publica pugnavit. Sed evasit ultima victoria.
  Iratus Hitlerus magnas copias in continentem transferri iussit. Rommel Montgomery accepta et iterum Aegyptum ingressus, eam cepit.
  Post mortem Stalini, frons orientalis in omnem perturbationem cecidit. Deerat Beria auctoritas, et duces primores magisque libertatem sibi postulabant.
  Churchill, animadvertentes nunc re vera Tertium Reich cum satellitibus et Iaponia in eum cadere posse, pacem facere conati sunt. Sed Germania exigentias acriter coartavit.
  Hieme quadraginta tres Germani Iraq ingressi, Cuvaitum ceperunt, ac deinde totum Orientem Medium. Hitler iam cogitabat omnes Britanniae possessiones in Africa occupare. Noluit amplius.
  Eodem tempore mense Februario, sicut in re ipsa historia, bellum gestum est. Multum novis partibus opus erat, et ad occupationem quoque. Etiam ratione habita legionum locorum vigilum phalanges praesidiisque factae sunt.
  Tertio et quadragesimo anno Germani contra Rubrum Exercitum infensum permanserunt. Kazan capere ac deinde Sverdlovsk perveniunt. Sed hiems in Sibiria Germaniam cepit.
  Sed Nazis paulatim potitus est Africam. Impeditis hostibus propter impedimenta, magna intervalla, imprudentia viarum. Sed Britannia bellum amittit. Underwater possidet. Lupus sarcinas gradatim fere omnes Anglicas naves submersit.
  1944 annus criticus in Anglia fuit. Militia subaquanea, deinde impetus missilium ballisticorum. ultimae coloniae in Africa et in India iacturae sunt. Beria deditio et continuatio belli clandestini duce Rokossovsky.
  Et cursus nibh vitae eros. Positiones isolationistarum tantum intenduntur, post victorias Axem tenentes. Cur vero in bellum ascendis, si non tangis?
  Hostis e contra praevalet... Ceterum contentio pragmatismus vicit. Aliquam non ipsum dolor. Verum, Americani, in casu tantum, bomb atomicam elaboraverunt. Sed satis incommode, absentia belli processum creationis retardavit nec acceleravit. Quamvis e converso videri debet: tamen multo magis pecunia et opes sunt.
  Tamen in pacis conditionibus, US oeconomia peius quam in bello laboravit, et quid significant, imperdiet rei in Manhattan evasit signanter secari. Ita satis pacificae fuerunt programmata. Ita, et Roosevelt longius ad sinistram ivit et curam sanitatis reformationis et multa perniciosa programmata socialia exsequi coepit.
  Aut frustra ... Britannia usque ad terminum cladis ...
  Anno demum MCMXLV exscensio facta est et capta Metropolis ... Sed secundum Bellum Orbis Terrarum ibi non est finitum. Hitler, in victoriae raptu ac fere omnes opes mundi veteris una cum Iaponia moderante , decrevit: Civitatibus Foederatis Americae competitorem periculosum esse et vinci necesse est.
  Transmarinis igitur sedere non potuit!
  Fuhrer consilium de implicatione in bello contra Civitates Americae Unitas et Civitates Latinas Americanorum provisum est. Sed dum bellum continuatur cum ultima ditione Britanniae - Canadensis. Canadensi erat regimen Churchill, qui se caput Britanniae reputabat, evacuatum esse.
  Anglia bene in genere legitimus, antea complicata monarcha. Solus vere puppa factus est sub potestate Gallieiter a Fuhrer designato.
  Passio Americae Tertium Reich, victa et occupata Canada, magnum in Novo mundo locum creare permisit.
  Truman optime bellum cum ingenti fascistarum civitatum coitione vitare voluit. Praeterea, si Civitates Americae Unitae cum Axis viribus pugnare non audebant, etiam cum Unione Sovietica et Britannia sustinebant, tum nunc, eo magis, nulla causa fuit.
  Tituli quoque non properabant. Oportebat novas, amplissimas possessiones concoquere, duce Germanorum, schismata capitalia et tumultuaria extraneorum constituta.
  Solus fines occupatos regere novas miliones militum requirebat.
  Exerces fere omnes in exercitum redacti sunt, exceptis his qui ab exteris substitui non poterant. Item episcopi Wehrmacht et omnes famuli coniuncta ss. Germanicae feminae et eleifend peregrinis praeerant. Ita et Wehrmacht se ab annis xiiii ad serviendum susceptus est. Aliquot auxiliares factiones creatae sunt. Feminae gubernatores et sniperi feminae iam in myriades numerantur.
  Tota constructio phalanx, aurigae et alia Khivs aliena facta sunt. Ac primum in patrocinium SS, deinde Wehrmacht turmae ac legiones ab exteris omnium verberibus institutae sunt. Etiam occaecat quam pabulum tormentis uti non dedignatur.
  Anno 1946, incursio Canadae incepit. Hoc tempore Nazis magnas batchias novae generationis "E" iam producebant et aircrafts "E" gagates.
  Apparuit in massa productio et missilia ballistica, et incredibiliter altae celeritatis, disculorum distrahendae.
  Sicut visio nocturna efficax machinas, et etiam simile quid primum thermarum imaginum mundi - quamquam adhuc gravia arma.
  Id est, Canada, quam Civitates Americae Unitae timentes Germanos furere, nihil fere adiuvabant, nihil obstare potuerunt.
  Tantum positio geographica regionis - trans oceanum effecit ut per aliquot menses cruciatum extraherent, loco tradito blitzkrieg. Sed sane non sufficit Tertius Reich.
  Post Quebecum et Torontum ceperunt, tum omnia alia Hitler iussit copias aedificandi ut Civitates Foederatas oppugnaret. Voluit repetere blitzkrieg characteristicam Franciae et partim USSR.
  Nazis ictum parabant et in America foderunt.
  Die 1 mensis Maii anno 1947, Operatio Magna Aquilae incepit. Germani alterum gradum ad dominationem mundi accipere conati sunt. Americani autem satis potentem et alte echelonum aciem defensionis brevi tempore creare poterant. Populus autem eorum pro libertate certare cupiebat ne summa et abjecta servitus.
  Blitzkrieg defecit. Diu atque acriter pugnatum est. Sed Nazis, licet lente, progreditur. Primo mense pugnae perruperunt medium praesidium ab quinquaginta ad centum et quinquaginta chiliometra perrumpentes.
  Americani in dirigendis et satis magnam multitudinem habent praestantes praeterea bene armati et a pueritia arma gerendi exercitati sunt. Ita exspectatio ut statim dissolveretur Civitatum Foederatarum non complevit.
  Verum, piscina Pershing, ac magis etiam Sherman outdated, contra piscinam praecipuam pyramidalis tertii Reich E-50 non trahebantur. Pershing, pondo 42 talentorum, sclopetum 90 millimetretarum cum rostro velocitate 810 metrorum per alterum, et armaturam frontalem 102 millimetre habuit. Et Germanorum mastodon E-50, cum pondere 65 talentorum, sclopetum 105 millimetrorum habuit cum celeritate proiecto initiali 1300 metrorum secundorum, et armatura frontalis 250 milliumtrorum, et latera et armatura severa centum milliumtrorum. Praeterea, figura pyramidalis piscinae rationalis fastigium armorum altam praebebat, quando ab aliquo angulo illabatur. Sic "Pershing" non erat facultas perrumpere E-50 vel cum punctum vestis incendii.
  Scilicet, lacus American Sherman validissima tela vel infirmiora habet. Et 76 mm Sherman sclopetum, etiam E-25 non ab aliquo angulo periculosum, et E-10 latere tantum penetrare potest.
  Bene, E-50 piscina maxima Germanorum est, Pershing et Sherman e quinque chiliometris perrumpit.
  E-25 in armamento paulo infirmior est quam 88-mm sclopetum, sed etiam Sherman e tribus chiliometris et dimidio accipit, et Pershing ab circiter tribus.
  Est autem gravior modificatio Sherman cum 152 mm armis. Sed facultatem habet pauperem transversis limitibus, pondo 38 talentorum, et tamen E-50 quattuor chiliometrorum cum cautione accipit, et E-50 ab uno et dimidio ad duos chiliometra.
  Vehiculorum non-serialium Americanorum, solum T-93 perducere potest saltem aliquam speciem pugnae venientis et petulci cum Germanis. Machina 305 mm lorica frontalis et 155 mm sclopetum habet. Sed pellere piscinam de 93 talentis .... Et qualis piscina est si turrem rotatam non habet. Magis, T-93 auto-propelluntur tormenta, cum nulla agendi ratio agitandi. Instrumentum equitum DCCC in tanta mole non satis perspicuum est.
  The German E-50 has a 1200 horsepower motor and its turre makes a full gyration in 9 seconds!
  Sed T-93 non est serial. Germanos in E-50 erumpere potest, sed ipsa quoque igni fascist vulnerabilis est.
  Itaque in agro aedificiorum piscinae Wehrmacht est caput et umeros supra Pentagonum. In aeroplano Civitatum Foederatarum etiam qualitate lassi sunt, sed quantitatem habent, sicut lacus. Sed Tertius Reich cum Iaponia, tantas facultates habens, numerum capere potest.
  Quaedam genera armorum commensuratum adversarium Americae Foederatae non habet. Puta ballistic missilia. Nunc progressi sunt et milia chiliometrorum volare possunt et ad octo talenta explosivae. Armis nuclearibus comprehendo.
  In Tertio Reich complures reactores nuclei iam creati sunt et operantur. Haud procul abfuit quin bomb.
  Ex parte, Hitler frigus habitus nuclei retardavit. Sed Americani non multo post erant. Praeterea, unus tantum talis reactor in Civitatibus Foederatis Americae nunc operatur, et totidem sunt sex Tertii Reich et quattuor plures aedificantur. Itaque Nazis multo magis occasiones mutandi ad massam armorum nuclei productionem.
  Et missilia ballistica Wehrmacht satis accurate dirigere iam didicerunt. Ad hoc, speciales alis et rumpit gasi adhibentur.
  Telum autem periculosissimum, cuius natura mystice obtegitur, erat epheborum Tertii Reich. In 1947, celeritas iam 8-10 temporum est celeritas soni. Ac potissimum, hae scutellae luminosae volantes omnino invulnerabiles sunt ad omnia genera armorum parvarum.
  Non potes igitur per eos erumpere. Hoc significat tale telum in quemlibet exercitum ictum moralem intolerabilem habere.
  Laminae jet proiecta et glandes pulsat, fluit particula spirat, et in volatu patera volans invulnerabilis est.
  Sed initium hostium vi expugnare conatus est. Germani et Iapones graves iacturas passi sunt et progressus reliquerunt. Sed taetras a meridie incepit. Pugnatum lenta explicatur per Isthmum Panamensem et septentrionem ulteriorem Nicaraguae. Iaponici ex meridie progressi sunt et dictaturae Latinae coitionem Americanorum fecerunt. Sed eorum exercitus qualitate debiliores erunt. licet sint magnae numero. Samurai uti Sinensium tormentorum pabulo utuntur.
  Multi sunt milites in Imperio Coelesti et sunt solito fortes. Etsi non nimium pugnant, efficacia sunt.
  Mense Augusto 1947, pugna ad Costa Rica mota et in Mexico meridionali explicavit.
  Tum quattuor puellae bellatores gladiis laborare constituerunt. Accuratius, in hoc universo, demiurges dii pro eis imperium susceperunt. Nunc Zoya, Victoria, Nadezhda et Elena - sop. Terminorum iuxta turmas Iaponica-Chinese sita sunt.
  Mexicum dividitur. Pars secuta est US, pars iunctis Axis viribus. Americani coalitioni dictaturae regiminum principalium narum copiarum adversantium sunt. US locus opportuna ternum a septentrione et austro similis est. Si Mexicum ceciderit, America penitus semotus erit.
  Tempus quies est in septentrione, excepta Alaska, quae vexatur a Nazis. Plerique huius territorii, Russiae Tsarist olim empti, iam Nazis et peregrinis legionibus capti sunt.
  Patet quod Alaska in omni solitudo est et eam servare vix potest. Sed Americani heroice pugnant nec matrem suam dedere nolunt. Quin etiam Nazis captivos suos crudelissime tractant.
  Et ad meridiem, summa pugnantium - Iapones et alii similes, quam maxime agrum capere conantur. Et milites, ex iussu Dei Demiurge Russiae, parum decreverunt Civitatibus Foederatis iuvare.
  Hic per alta tulum errantes trahens. Negotium igitur conservandi Civitates Americae Unitas illis non constituit, sed tantum opus est ut bellum extrahant, quattuor fortes naturam admirari possunt, et hoc ... inter eos garritus intercedit.
  Elena Sapiens, nudis calcibus saliens, acutis lapidibus quaesivit eversorem Victoriam:
  - Et quale teli hoc... Tam terribili nomine Bomb Hypertheonuclear?
  Filia Chernobog sibilabat per nares eius et circumspexit. Manifestum est quod Diabolus rubeus ipsam pertimuit. Quae vix audiri respondit;
  - Talis res est... Quae totas universitates in gravissimas inferos vertere potest, billions galaxiarum simul exstinguere, atque etiam arduum periculum Demiurge Deos creare!
  Elena Sapiens admirando iteravit:
  - Bomba hypertheonuclearis est vis phaenomena supracosmica!
  Et postea puella, filia Svarog, exiliens, triplicem somersault expressit. Nuda, perusta perustis lepidis crura lacertis in aere. Nadezhda aliquot simul lapillis cum longis digitis venustatis eiecit. Rursus Elena volutat, Ictibus emissis calcibus sumptis. Lapilli quasi glandes in capita samurai explorata proficiscebantur. Septem Iapones: minime mali, sed etiam ridiculi, sub eorum flatu victi sunt. shards shards, medullae galeae inflexae.
  Sibilavit Victoria, et infelix evasit plane;
  - Clausisti eos... Et ego verus homicida sum!
  Elena crines caeruleos agitavit, et tepuit;
  - Chernobog non est homicida, sed ... Artus educator!
  Victoria respondere voluit, quasi fluctus memoriam eius super eam rapitur... Accuratius visio. Tela hypertheonuclearia... Quomodo talis bomba exarserit... Celeritate trillion ad trillion vim luminis, hypertheowaves transierunt... Et hi in universo qui exstincti sunt, felix existimari possunt. Astrorum Sextilliones, et mundos sidereos ilico crispos in dolore. Luminaria et Planetae foeda prae ipsis immanium Shaitanorum capitibus factae sunt, et immanissima insecta et mures imaginabilia per se sparsa, animantia homines et rationalia crucians.
  Et tunc totus mundus evasit infernum hyperplasmicum, cogens omnem cellam, quamlibet particulam corporis organismi viventis pati et pati. Veram inferorum universalium proportionum in cubo.
  Et tunc talia produxit cum planetis et stellis.
  - Telum hypertheonuclear, hoc telum est Doomsday!
  Sensit etiam filiam Belobog, Zoya: aliquid crudelissimum et frigidum, quasi in margine barathri atri foraminis. Vidit etiam quomodo animalia, contra quae mures, satis belluae creaturae, carnem hominis rodunt, et quomodo dentes tentaculae in cerebrum effodiant.
  Zoya pallebat valde, et balbutiens timide suggesserat;
  - Ponamus tabo super omnia colloquialia de armis hypertheonuclearibus!
  Tunc quidam dyabolus traxit Victoriam, immitis Chernobogi filiam, per linguam;
  - Aliud habeo mirabile telum Hypernadoteonuclear!
  Post haec verba, Diabolus igneus valde palluit, et membra ejus retexit. concidit puella coma rubente rubente, nudoque in aere pendebant pedes. Lubrica circum, rosei calcanei subito pusulantur momento, et per auras odor ambusti carnibus infigitur.
  Exilierunt etiam reliqui bellatores acutos saxei montis lapilli, in quo nudi puellares pedes intrepide irruerunt, repente milies ardentior carbonibus ardentibus factus est. Plantae ambustae sunt et puellae, ut bunnies, alacriter exilierunt, corpora altiora levare conabantur.
  Dolum turpi sordido toto corpore nocet. Victoria tacitam tabo fregit: nedum frustra tale quid: Hypernadoteonucleares arma. Vere, una bomba Hypernadtheonuclearis capax est in monstrosissimas somniorum monstruosissimas vias destruendi et convertendi, non solum universitates, sed hyperuniversos, et etiam minantur existentiam non solum Deos Demiurges, sed etiam Nadbogs.
  Multo terribilius quam telo atrocius. Non sine causa a pronuntiatione supermen exilierunt quasi per hyperplasmum exusti.
  Sed non solum affecti sunt. Ut tota ala Iaponica-Sinica ululavit, vel potius tria cohortes cum piscina et sclopeta propellentibus! Flavi, stricti milites, gravioplasmo violenter objiciebantur, et parvae lacus samurai fere candentes erant. Milites in eis sunt, quam crudelis eos mors consecuta est.
  Et reliqui Iapones et Sinenses cum ocreis cruribus adustis, omnia usque ad collum cremata sunt. Et nondum mortui erant, sed immanis, et omnino intolerabiles dolores graviter passi sunt. Haec guys sunt tam infausta. Experti sunt consequentias varios gradus theonuclei ac consectaria exhorrescere! Contigit hoc minime ... Sed incomparabiliter minor est naso Gugul, quod est actu.
  Hyper-Nuclei Telum!
  Quindecim milia militum Sinensium et Iaponicorum statim mortui sunt, vel paucis plus momentis graviler angebatur. Puellae autem, quarum vehementer exustae erant, ad proximum rivum concurrebant.
  Sed pro aqua frigida aqua ferventis rubet, et pusillis et pusulis cruribus obsita. Et circa rivum aqua bullienti solitum est arduum, quod non habet ordinaria aqua. quare puellae praeter crura etiam nuda paene pectora excanduerunt et lascivia, femora valida;
  Lapides quoque dissoluti sunt et contriti, planum fecerunt.
  Quatuor subito saltare coeperunt quam barbari ex Tumba-Yumba tribu. Itaque puellae laesae sunt.
  Victoria, pro quiritatione, sumens et cantavit in summo pulmone;
  Dolor non est FORMIDULOSUS, crede
  Quia Mater in cordibus nostris est!
  Nos currit in calidum uitta
  Aut in nive - frigida Candy!
  
  Ne frange puellas, ferro crede;
  Magnus studium Stalini in eis vivit.
  De itineribus hiemis nivei;
  Discalceatus in AMBULO!
  
  Pro Patria sedulo certamus;
  Credimus nos vincere posse!
  Praeteriit insula in alveo Buyan;
  Ne rumpere, mundum filo vitae habemus!
  
  sedulo servivi - Chernobog;
  Non est malus, sed severissimus...
  Huic oden dedico ;
  Quia Deus immortalis est!
  
  Sub populo Belobog duce
  Bona opera faciunt!
  Et iudices nostri erimus
  Ab ecclesiis ad proximum pagum!
  
  Omnia formosa sunt, si Lada nobiscum est;
  Aerem purum dat et amor!
  Veles cornibus it validis ;
  Fundit generosum in proelio sanguinem!
  
  Svarog ipse, bellator quoque fortis,
  A gunsmith with the cognomen Hermes...
  Vir dignus agnitione
  Pro eo, Deus Albus surrexit!
  
  Et audiuntur tonitrua Perun;
  Vox formidolosa dat fortem suum...
  Contremisce, nothi;
  Grande genus pro malo reddet tibi!
  
  Mercedem accipiemus in caelis
  nemo est qui par tibi sit;
  Nulla interdum dulcedo sit cum hostibus
  Occurremus in gaudio magna aurora!
  
  Bene in universo erimus;
  vincemus omnes quasars statim ...
  Et magna incorruptibilis gloria;
  cherubus fortis nos illustrabit!
  
  Omnipotens Deus Parent- nostro
  Jussus est patriam defendere,
  Involvamus nos in armis...
  Plebeia erat, et iam in caelo - Scito!
  Ac consecutiones verborum incaute a Victoria prolatas centenis chiliometrorum diffundebant, paulatim debilitantes ab epicento recedente.
  Praesertim ubi milites illico exusti sunt et magno intervallo caesi, simpliciter liquefactae sunt. qui nudipedalia passi sunt quasi calcanei ferreo candenti cocti. Grave damnum, etiam ad mille passuum spatium, vestigia piscinarum accepit. Multa plana in aere imperium amiserunt et ingruebant, et illa quae steterunt in campis deiectae trivie fregerunt.
  Alae praecipue fragiles erant. Sunt shmyak et shmyak...
  Etiam copiae Americanae passi sunt. Praesertim multi bombarii B-29 - "super-castellae" extra ordinem exierunt. Nimirum hoc est grave ictum ad facultatem pugnae exercitus US. Praeterea puellae in parva tantum tergo Iaponica erant.
  Ita, ab initio, meta tarditatis invasione "Magni Exercitus Croci" a meridie in dubium vocatus est. Puellae in dolore vellicatae saltabant, quasi fulmen telae implicatae.
  Filia Belobog, Zoya figurare conatus est quomodo hoc tegmine carere et puellas ab ea liberare conabatur?
  Belobog est omne bonum et lucidum quod est in universo. Productum enim Altissimi Deorum Deorum Parentis, Familia - in duabus principalibus hypostasibus fundamentalibus: lux et tenebrae, bonum et malum! Haec autem divisio non est absoluta. Tam Belobog quam servi vim faciunt et nocentes puniunt. Chernobog vero suos devotos generose remunerat et potest personaliter vel cum suis adiutoribus morbos sanare, aedificare et creare.
  Multi Demiurge dii boni et mali partem habent. Praeterea, conceptus boni est conditionalis relativum. Sicut ipsum malum. et malum et bonum in una lagena vel malum in nomine boni!
  Qua in re Hyperuniverse est plane simplex et simul multiplex. Unius omnipotens Deus Nomen est - Ipse est Prosapia, Parentis Altissimi. Prohibeo Rod ut Summum seu Vichy colebat. Tunc autem addiderunt: Brama, quod interpretatur Belobog, et Shiva, prope Chernobog.
  Sed hic Nadkoschey - creatio Chernobog est vere malum reale quod Prohibeo Kali simile. Et erat carnivorae eius genius, qui ad telum hypertheonucleare condiendum ducebat... Et hoc telum iam adhibitum et operatum est.
  Et tale quiddam sicut proprietas Hypernadteonuclearis Annihilationis prorsus religio est! Effaris semel clare, et tu et alii capies per cornua!
  Atque utinam cornibus!
  Zoya leniter insusurravit Elenae Sapientem;
  - Non opus est nobis Hypermagica emitter!
  Maxime technica militum despiciens amicum latrante;
  - Sit opus hypermagicum emitter!
  Et tunc iocose subjunxit sapientibus verba;
  - Et Hypertheomagic Emitter quoque!
  Post hoc miraculum factum est - telae fila corruerunt, iugum petrae tinnittum est, et fragmenta lapidum corruerunt.
  Supermen puellae vestes mortis exuerunt et perfricando giggled ... Contigit frigidissima!
  Donec semper.
  
  BUCINUM CORONAVIRUS
  ANNOTATIONES
  Praeses US Donald Trump ex Coronaviro mortuus est. Et Dea Omnipotens Deorum Emmanuel intra Coronavirum Regem illum ad universum misit. Ibi in corpus magni ducis et futuri prophetae novae mundi religionis se contulit. Donald Trump exercitum congregat, pro throno confidenter pugnans et novam religionem creans.
  . PROLOGUS
  Donald Trump, adulescens, iam ante omnipotentem Dei Matrem Emmanuelem procumbere coactus est. Et nudos pedes huius pulchritudinis basia. Quoe plus habet voluptatis quam humilitatis.
  Iuvenis Trump osculatus est puellam eternam puellam pullati cum omnibus coloribus iridis fulgentem, et dixit:
  - Gaudeo semper tibi servire Deorum Dea!
  Emmanuele adnuit et iuvenem praeses per nasum nudis digitis apprehendit et extraxit, rugiens;
  - Esto mihi servus! Et tunc humanitas facultas salutis erit! Primum artificium est murem, accepisti! Secundus taurus est! Et casus experiri debes in alio mundo.
  Adulescens Donaldus tristi risu respondit:
  - Quid ergo? Paratus sum!
  Puer in bracis flavis erat. in invisibili scala per aerem descendens videbatur. In omni gradu, nudo sub pede pueri demiurgi, sonuit, quasi cum ferula giganteo ferrum ferire.
  Donald BUCINUM winced. Puer innocens qui circiter tredecim annos inspexit, erat ipse satanas et pater universalis mali. sed magis lascivos et imbelles quam iratos videbat.
  Subito puer diabolus iuxta Trump apparuit et mentum nudis digitis apprehendit et eum in aerem proiecit.
  Iuvenis praesidens quasi in atmosphaera scidit.
  Et Sfero Katastrofov risit et respondit:
  Ego sum Pater mali, et ipse satanas.
  Et puer desiluit sicut pila in superficie planetae, quae magnitudine crevit. Et Trump custo- nere. Proiectus est ut pluma in aere.
  Ridiculam videbat. Etsi pristinus praesidens Civitatum Americae Unitarum non ridet.
  Haec est via valde profusissima pugnandi pro mundo dominationis, cum circumdaris fluctibus aere, id est catulus diaboli. Quamquam fortasse Sphero calamitates sole antiquiores sunt.
  Subito Donald Trump nent cessavit. et in duriore superficie se invenit. Puella demiurges exclamavit ad Filium suum Satanam.
  - Accipe facilem: non tardat tione, sed praeses.
  Dea intuitum planetam ex qua anima Praesidis US et Ph.D. Donald Trump reddidit. In capite suo multi-hypertheoplasmico varias motuum genera defixit. Nudos digitos premebat, Transmutatio fiebat, armadas spicis ferro horrens. Quot fulgura, mortes et fontes sanguinei projiciuntur per hyenas grex e cellulis Orci candentis elapsus, ingens et flammans strenue. Sfero Katastrophova, mundi creator, et omnium creaturarum largitor diaboli, iucundus, linguam suam, quae ex ore eius volavit, dum flagellis et rubinis vibrante:
  - Hoc tempore, tu pro tuo bet in sancto Coronavirum pugnando lusum procurasti. Ante hoc casus Coronavirus tantum Americae et omnes humanitatis homines debellare decrevit. - Puellam Creator inhumaniter, ac si deae Kali, placatus sacrificio, subrisit - Maxime probavi quomodo in carne pueri facinus fecisti - per ignem et aquam et fistulas aeris transivisti! Dea clara puella fulgentem pede nudo impressit ac pergit. - tasque non timebas iocos dicere. Quale hoc forti opus est? - Dea caput suum inluminavit tanquam coronam fulgentem fulgentem ex pulcherrimis stellis compositam. Sed rustica admodum subridens puellae, subdola voce, omnipotentem socium satanae adolescentulum filium petiit. - Fortasse Maximus Sphero Catastrophes billionaire praeses non hefting vires donare debebit?
  Demiurge puer chuckle.
  Non obstamus historiae curriculo. Sed ipsi homines, ope nostra, omnia reformare possunt. Ita res se habet.
  Puer creatrix, probabiliter, iam, multae quintillions universitatis et multae leges universitatis, Diabolum recognovit, qui vitam magis iucundam et FORMIDULOSUS reddit, notam mutavit, et in tesca profundis nivibus iacentibus finivit.
  D et dea in tunicis luxuriosa slege, et semimeus puer et diabolus discalceatus et in bracis per nivem effusus est. Porro, quantum celerius cruribus rubris iudicasset, haedus Sfero vere frigidus erat. Paucae puellae pulcherrimae in bikinis ut Marathone cum infernali numine communicare videntur, nudis, puellaribus calcibus micantes.
  Factor innuebat;
  - Satanas puer aeternus nunquam crescunt. Liberaliter semper dat adversario casum.
  Puer-demiurge Sfero, ridentem tigridem, addidit;
  - Et verbum meum semper servo... Verbum Luciferi lex est, et ego, sicut Prometheus, baiulus lucis es!
  nix substituta est carbonibus candentibus, per quas discalceatus tomboy distentus est. Ignis pulvis assurgens omni gressu cepit. Pedes puerorum, de bono pruine rubentes, fuligine nigricante et pusulis parvis obsita. Sphero Katastrofov rugosus oculos, dolor in illis legebatur, et risit ore pleno micantium dentibus.
  Admiratus iuvenis Donald Trump quaesivit minime intellegens sensum huius tormenti sui:
  - Et quare calcibus sartagines?
  Dea giggled sicut stellata in caelo apparuit, in media magnitudine urbis Novi Eboraci in disco informibus pugnae. Et in manibus demiurgie puella erat tormenti dolium dolium viginti quinque cum hologram convoluto. Tunc illa respondit sic:
  - Fortitudo voluntatis ipsius impedimenta! Ac potissime, omne honestum est - caro humana... Dolor est maxime naturalis.
  Postea bellator semideus ex multi- plicibus sclopetorum vapulat.
  Quisque rostrum sui luminis, buc et figurationis jubar accendit. Eorum modo hi rivi nonnullis in locis longitudinis splendorem adipiscuntur, in aliis vero e contrario caligant.
  Et cum praetoriae praetoriae percussus est... Primum, colossus cum diametro centum chiliometrorum rugosus et deformis, deinde explosa est!
  Supernova exarsit in orbita planetae tam similis terrae Graviowaves et hyperplasmicus tsunami superficiem hominum sublunarem ledo.
  Haec cum lavae desuper effundit, ex qua skyscrapers, ingens per multa centena tabulata, statim liquefacit, convertens in photons. stridore tenues dant, multa decies centena milia incolarum planetae Tuk ilico concremant. Quin etiam terreri eam curaverunt, et signum doloris ad cerebrum non vacat. Carne plasma statim in pompa abiit. Sfero Katastrofov etiam illuc volavit una cum puella terminante.
  Donald Trump, quamquam sanctus ipse non est, tamen lectioni morali resistere non potuit;
  - Nonne te pudet? Totum planetam propter lubidinem perdidisti.
  Respondentes, coniuges in curriculo responderunt, adeo ut vacuum quasi-crystale findatur, in multa fragmenta dispersa;
  - Solus planeta! - Risu obstrepente respondente. - Vide quomodo magna mundum creamus et ibi ludimus!
  Puella-demiurge, una cum Katastrofov, pueri numen et diabolus, statim commota sunt: novum universum ostenderunt Donald Trump, quem iungi modo curaverunt.
  Ex parte deae Emmanuelis, sicut placentae e clibano, tantum billiones et trilliones stellarum variarum generum exilierunt, cum una tantum pluma: variae carros et aliquet cum alis animantium et papiliones cum rotis caseorum.
  Sfero Katastrofov e contra animalia caudis et alis varii generis eiecit, inclusa avant-garde.
  Multae trilliones stellarum et planetarum circa eas in orbitis complexis circumvolvendis ex vacuo prodierunt, tam celeriter et abundanter ac si in computatrale ductae essent. Atque etiam theoquasar vidi!
  Ingentia tam magna quam Cancri Nebula, Dea puella velociter traxit, ac si minores puellae ab illa guttatim cadendo separatae essent.
  Quam pulchra decebat, decies centena puellarum sine ullis mortariis et paniculis per vacuum currebant et magna risi strepebant studiose.
  Non sine causa Sphero Diabolus puer paulo maior factus est, et etiam in turbam teenage puerorum et creaturarum subterraneum divisum est. cum puellis miscebant. In carros insilierunt et exierunt. Kaleidoscopia in stupore et ditissimo colore simpliciter inexplicabilis est.
  Tum autem Donaldus Trump (qui rursus iuvenis forma pulchrior factus est), manu apprehendit, quae incrementum eius factum est, una ex incarnationibus deae-demiurgiae. Post haec, aucta momento temporis prope sidus corporis luxuriosi Cadillac, et aquilae coccineae hybridae.
  Omnes puellae quae numen multiplicatum in se differunt, cutie quae prope Donald Trump est elegans est. Corium ocreis longis calcibus, fibulas adamantinas, et fere super pilis.
  Emmanuelle (hoc est quod Creator universitatis rogavit ut se gestus diceretur... Duodecim planetarum in forma carrorum liberorum papilionum alis obstruxerunt. Dea illis nictavit (dicant, ecce creatio!); Praesidem US et trahens, principis Americam, qui adulescens factus erat, avide deosculatus est, et subditis suis despiciens:
  - Fige me sic!
  Et nuda papillae prodibant e corio tunicas corio scintillantes omnibus coloribus iridis.
  Donald Trump obstupefacta, ut virgo virgo, erubescens effudisset;
  - Pueri te aspiciunt!
  Demiurge dea risum subiicit, logice dicens:
  - Num aetas vere refert? Prima infantia creavi universa, et Filium meum Sphero Catastrophes etiam prius... Et quid auferes ab aeterno Diabolo iuniore. Tam frigidus est! Hyper!
  Sphero Katastrofov statim apparuit prope, subdole despiciens, notans;
  - Amo eos, qui sanctimoniae educatio offensa est! Nos igitur moraliter advenere demiuramur - ut sit aliquid violandum!
  Iuvenis-demiurge-Diabolus, in gubernaculo rotae-gaudii vehiculi sedens (ceterorum coniugum in sellis post se confectis!) acriter excussit. Et statim in insequentem lane desiluit. Praeterea non sunt duo plana sicut in carris humanis et ne tria quidem aviationi similia, sed totidem dimensiones compressae septuaginta quattuor. Donald BUCINUM spiritus captus et oculos papaver eiecit.
  Tale genus est, verbis exprimi non potest. Etiam colonellus centrum disciplinae cosmonautae visitare debuit. Attractio est ibi. Sella rotatur circa axem, ipsa sella rotatur in plano verticali, et fabrica adhuc est in systemate ut a Ferris rota, et ipsa rota in octo figuris movetur, et rursus superficies oritur; fluctus.
  Donald Trump sensit se etiam tali experimento refrigerari ... Sed contra curriculum huius repraesentationis demiurgiorum daemoniorum, haec cosmica attractio - etiam allegoriae inveniri non possunt. In quomodo comparare fundae natorum et bombam hydrogenii?
  Itaque, ante oculos nostros, omnes hae quinttilliones stellarum cum dimensionibus decies centena millia micant! Etiam cellae cerebri, singuli et omnes simul, maxime fundamentali proveniunt.
  Quasi lavatio magna agatur, sed neurons cerebri et medullae laborant.
  At dii sic rident et fremunt. Emmanuelle demiurge etiam coepit proiectionem holographicam cum digitis suis moderari... Ac potissima res incepit: "Bella stellata" - prima res!
  Hic Emmanuel demiurges spatii discessit, et iuxta Donald Trump apparuit Zoe uxoris suae melioris modificatio, quae eam ab adolescentia discipulo suo noverat.
  Erat autem uxor ejus, quae in septem coloribus spectri depicta erat, et quasi bubali-Amazon impetum faciens. Et tu ipse es ad gubernacula... Stellae! Wow - luminarium cosmicum cum diametro quinquies maior quam Sol, haec est eius stellara oppugnans in qua - equitem praesidens. Post hunc est puella, quae uxori suae similitudinem tantum habet, et tam formosam. Imo a moribus alienus est.
  Sed pugnae pugnae obviam volat - ursa ingens aurantiaco-rubra cum alis sagittatis informibus, e quibus sopor photons ultra-reactivos iaculatur. In spectaculo - trunci aliquae res sunt dignae. Sunt quasi incurva et repudiata in acus tenebrarum fractarum. Haec pugna, quae Sirio non est minor magnitudine, eam capiet et quomodo se vertet.
  Donald Trump sponte suam navem stellatam circum convertit, vitans hamum mortiferum cum fuste in quo crimen aequivalens ad quintillion bombarum in Hiroshima delapsa latebat. Colonellus respondit adversarium!
  Magnae rimas per liquidum ursorum loricam peragrabant. Incidunt sicut rivi in superficie metalli aurantiacis plus quam decies centena milia plus quam Titanium. Quae vis colossalis abscondita est in hyperplasmo, vel etiam perfectiore eius varietate Principum-theoplasmi, quae stellas moveat et quasars extinguat. Sed sexta, septima, et sic deinceps, status materiae.
  Oceanus totus hyperplasmi ab omni moleculo obtineri potest. Theoretice (dum hoc hominibus praesto non est) una particula elementaria totum ingens mundum cum billions sescentorum galaxiarum in unaquaque cum trillions stellarum - universum repraesentet. an perdat! Tales sunt possibilitates quasi-divinae vel super-divinae theohyperplasmi.
  Et tunc ursus ardere incipit. Trillions peregrinorum in tabula et plus etiam robots pugnae pulverem calcitrant, plane vitam suam vilem salvare conantur. Sed id pessime faciunt. Solum frontibus, lateribus, truncis colliduntur, sed aliquot fixa duodecim et scorpii bigeneri in evacuationem scapus volant.
  Formae ibi vivae cum cyberneticis arcte nexae sunt. Ex iis quae fit vera mixtio et polenta-malash. Hic est unus taurus cum corpore eggplant rugientis in summitate pulmonis;
  - Heus, meus es supergun! Vindicate daemonium pressi!
  Et magno nisu, taurus eggplants robot aculeatum antennae suo cornu repellit. Ille, iam gravioplasmico radiorum laesa, ad frustula carnium pulsus sui fremit.
  Fremitus agoniae respondit, sequitur explosio discerptionis evacuationis. Ex quo fit effusio, varia genera tegularum intra starship ... Post quem ursa capiet et explodet.
  Donald Trump simulac suam ab ictibus stellationem auferre curavit. Sed ab urso erant tantum crura et crura... Et deinde in fragmentis quae sparsa erant, territae cerasorum goosebumps, et inde miserunt trepidos rubos, terroris scintillas.
  Donaldus ipse in graphe notavit;
  - Ratio aperta est et tantum est in nostra gratia!
  Et bellator demiurges et diabolus Sfero imperat a latere suo.
  Pugna tormentorum ultra-dynamitarum - per lapsus flexibilem in kinesspace ruinam vibrans, miles vi debilitata inertiae premitur. Duo tantum pugnantes in forma puellarum pulchrarum ridere incipiunt et apricis bunnies renidere. Undis hypergravity videntur carere.
  Puellae formosae, nimis praeclare pictae: cum crinibus in forma samovar cum fontibus ad septem coloratis unum et molendinum cum flammulis ad divam novem coloratam.
  Et quomodo cum capitibus colliduntur - adtemptatur alphabeticum! Samovar et molendinum inter se collidunt et pugna vera inter eos incepit. Verrit ictu permutat, ambustaque coma Et rursus volat unguenta!
  Et pugna gravissima disassemble. Ac primum tormentorum etiam cadi tortuosi, deinde fons eiectus, volvente horrore gravitatis, motu spontaneo evolutus est. Rugitus systematum ultra-reactivum: Pugna rursus ignem aperit tantum nunc in diametro diversum in spatio.
  Et ex hoc vacuitas vanitatis excandescit sicut scrinium in napalmo maceratum, duo parsecs alta et lata. Ipsa autem flamma est sicut draconis linguas cum vafris agnis cincinnis.
  Donaldus Trump hoc videns, etiam ipse transiit;
  - Dei genitrix...
  Sphero Katastrofov in plures partes divisus minaciter imperat;
  - Peel, vel potius clavum hyperbeam angustum, tormenta flecte ad modum arietis contracti.
  Demiurge puella ridens Emmanuel locutus est;
  - Hyperbeam angustam, sicut leo lupus in scelesto lepori saturatus!
  Cum computatores frigidissimi in universo mundo debiles sint, haec moderatio manually fieri debet. Ordinare fluxum substantiae pugnae in hoc casu hyperkinesia ope tympani manui. Sed hoc facere ne facile quidem est, salvat quod haec vis maior etiam providetur in institutione pro militibus Superbi Imperii.
  Sphero Katastrofov, diviso in mille partes, subridere dentibus dixit:
  - Astuta opus figmenti est, rex vero non simplex, qui a consideratione vulgi non ablactatus est.
  Pueri et puellae hoc problema in auto modo tolerant. Et procuratores generis humani, contraque superos homines, optime obeunt. Totus hic numerus bestiarum est, quae simul partes stellarum et spatiis in flammas relanguescunt. Illae vero incinerant ea quae admodum parva videntur in evolutione luminarium galacticorum - vascula parva.
  Attamen earum magnitudo est etiam conceptus relativus: machina nulla maior quam Iac-3 totam terrenum continentem sub aqua demergere potest. Ac justo faucibus! Tum percussionum commutatio talis est ut Lucas ex desperatione sua phantasia, qui tale quid fingeret, in capite suo glans imponat.
  Sphero Diabolus demiurgus telum missile in conspectu excipit, emissa levi plumbo. Vas vacui tenuissimum stridore corruptum auditur, caudam ratae pressam esse videtur. Bulla multicolora statim inflat, navim in frusta frangit. Detonatio munitionis est iudicans vi explosionis. Macula lucis in maculam mutatur, idque in squid hyperplasmicum, energia gravioplasmi magici currus celebriter diffunditur. Magoleth etiam destruitur, iecit exactam in hac causa a demiurge puellam expressam.
  Dea Emmanuele Dearum cecinit;
  - Omnipotentis in universo est nostra potentia universalis hyperfuck!
  Alis, quibus plus quam unam metropolim ponere potes, separatim avolabis, simulque in vacuo flammeis oberratis particulis caudarum candentibus spheara. Et torquet, bene, modo formosam natantem in papilio radit.
  Hostis brigantinus in forma salsulae TUBER cum vespertilionis alis (tantum terribiliter pictae!) damnum additum accipit, sed cum globis ingentibus respondet. Fluvius per crepitum penetrat, puellam semimeam abiecta, aurea pectora cinnabaris lucido pandens papilla.
  Puer diabolicus Sfero, qui mundum creat et incinerat, crepat cum gaudio;
  - Vides quam hyperquasar! Vacuum nigrum! Non pudet!
  Emmanuele semideus iuxta eum incorporatus, potentissimum guy in genu genu texit e corio magoplastico;
  - Princeps-quasar! Zapulsar ellipsis! Erige scipioni militis altius!
  Horrebant in volleys teardrop-informibus brigantinis. Spicea stillicidia hyperplasmatis toto spatio pugnae spargitur.
  Frigidus Sphero sonuit voce magna:
  - Da photon, in ruinam abyssi!
  Celox a latere papaver, simul vicina altilium motu excussa est. Spectat ut guys infausta fuerunt, in gravem erucam aut vibro-campum delens metallica durissima in pulverem.
  Puer Diabolus Demiurges suggestum nere conatus est ut tali incursu superesset. Sed tamen adversarii sunt doctorum ordinis summus qui ex eadem fere schola lectus. Immo, ipse rerum omnium Creator, liberis suis occasiones ad pugnandum satis altas dedit. et accepit ac limitavit vires suas! Auctor qui superbe dici voluit Emmanuel est etiam non scammer in Civilizationum creatione!
  Idem est ac capiendi et affixi... Non satis videtur, licet potentia in spatio paene infinito lateat!
  Sed hic Sfero diabolum eiusque consortem omnipotentiae iterum in incarnationes vestivit. Uterque ad sclopetum prosiliit et circum versando trahebat.
  Ex hamo accurato deperditus - temppropreon tormenti. Quassata sicut vas crystallinum e lapsu, in acervum partium scintillantium, et dat umbras caelestis iridis. puella-demiurges et creator pueri-diaboli, sicut et ceteri singuli instrumento servientes, quasi vespertilio ictum abjecti sunt. Ingruunt in arma perampla acceleratione, leviter incisa, et ipsae valde complanatae, cum elasticis et validis corporibus exhorrentes.
  Tunc gravem officium tunicam decorticare coeperunt, figuras suas pulchris figuras normales praebentes, sicut effigies deorum antiquorum caelatas.
  Bene, sicut in libro comico, cum Superman capita singula scindit, cum cadit, et conversus ad audientiam dicit:
  - Pueri non a me exemplum sumunt! - Et quasi bufonis ventrem inflantem genas addit. - Superpower primus obtine!
  Magnificus diabolus Sphero sensit frigus in abdomine inferiore. Crassitudo hyperplasmicae hostium intenditur, videtur novas copias in proelium eductas esse. Bestiae stellatae insonuerunt - etsi exploding, cracker elephantorum magnitudinem diametri orbita Mercurii. Hoc ictu simile est... Exempli gratia, ipsa ultra-proelium est amplitudo honestae quasar (una earum varietates corporum coelestium, quae e stereotypo cadunt!), et figurae ingentes pugionis astricta. totum ornamentum emittere emittere hyperplasmicum icimur. Curva, contorta hybrida doli nidificantis et concordiae, substantia decidit in cruiser in forma valde turpis Fiat cum alis draconis Superbi Superbi Imperii. Alii torrentes in dies crebrescentes annihilationis quattuor suggestis tormentorum tessellatis oppresserunt.
  Sfero Katastrofov dextrum crure genu profundo evanuit, et puer demiurgus diabolum, non expectans ut naturaliter cresceret, statim membrum augebat.
  Julius Caesar, quamvis omni ingenio, proelio victus, numerorum superiorum ac prope aequa- lium vitae parte hostium fuit. Magnus imperator contra superiores hostium copias non primum in anteacta vita dimicaturus erat. Hic autem est spatium pugnae cum valde sapientibus adversariis. Relinquebatur, ut in tanta difficultate rerum omnium temporum fuga circumveniretur.
  Et tunc innititur quod, deducendo sollerter insequens turmas, hostis ipse iacuit bene apta vi agrorum confringet, et tunc hiatum ferire poterit!
  Sphero Katastrofov impudenter auscultavit per connexionem princeps mandatorum kinez-robotis datis. Infinita spe, sitim maturae victoriae sonabant.
  Puer Diabolus etiam Demiurges cecinit;
  - In hac voce sitis tempestas, potentia irae, flamma passionis.
  Sledgehammer prope dreadnought hit - spargit magoplamza pluit. Et alius excussum sonuit - ex purus thermopreon. Totum grex spatiis spatiis complanatis, et hyperplasmo asperso, sicut puer canali aquae igneae pulsavit.
  Hyperfrigatus in forma leonis cum scapulis ekranoplanis - Iulius Caesar multa damna accepit et eius celeritas ultra lucem minuitur. Murmurat etiam magnus imperator;
  - Veni, vidi... Non vincui!
  Satan Sfero furorem sensit, potentia creata amittere videtur, debes inimicos quam plurimos perdere. Oh has tigres laminis incipiunt Mercedes ab ilia praeterire. Modo forcipe exprime! Puer-demiurge-diabolus furit. - Ne ille quidem pugnam mergere putat!
  Hoc est, aut vincere aut mori delectum habet. Tametsi manifestum est plurium Muggles interitum (etiamsi magnitudine stellae!); nihil fere mutabit, sed haec fere singularis est heroismus singulorum hominum, quae in rivum aliquod impedimentum comminuit formans. Puer-demiurge-Diabolus, memoria tabellarii usus est, re vera suae creationis (Quomodo ad personas et res tam implicatas in structura singulas interrogationem imprimendam procurat!) cito recordatus est quid in multa disciplina deiectus est. sessionibus. Necesse est ut notari non possis, in communibus ordinibus robotarum manere. Ita multo difficilius est, sed multo minus probabilitas expositionis. At contra, num in hoc discrimine sedendi potestatem habet?
  Belliger-Satanus Sfero, qui periculum facere constituit, felix fuit, qui sine attentione se ipsum curavit ut quattuor machinas bellicas deleret et ope fulminis e umbilico emissi.
  - Betula parva erit polenta! sed, theo princeps-plasma!
  Volantes robots exspuunt hotels funestos sicut tormentorum machinarum tractus (quaque vis mille miliarda bombarum atomorum in Hiroshima omissa!) asteroidem praeterire conati sunt, globulis specialium sclopeta reperti sunt. Quaedam tormenta erant sine doliis et litura asteroidis mixta videbantur. Hic puer Sfero diligenter habuit.
  Movere coepit, ab ore recedens, annihilatio ab ferit. Hic necesse est synchronismum observare ne cum collegis tuis, et simul cum igne collidatur. Robots robots sunt, non sciunt se uti scutis humanis. Puer-creator-Diabolus ita ferire conatus est ut gravioplasmus quasi magicus per modum motus erupit. Hoc est, in arcu relinquitur, et non solum sursum, sed etiam ad latus inclinans, et adhuc a latere in latus, ut Australian boomerang movit. Praeter Magoletes, Praeceps Sfero scuta sua et pinguiora, digniora eligere coepit. Speciatim, gravitas-magicae navicula crassa. Etiam demittere potes si sis felix.
  Sed tum fortuna finita est. Maioris oppugnationis vis campi hit restitit, et custodiae ratio computata est quod volatile a robot volatili accensum est. Navicula crassa statim conversus, signum vehiculis pugnae densum immissum est;
  - Cur hostes per impedimentum tuum occupaverunt?
  Robots respondit:
  - Nemo Quirites deprehensi!
  Machina potens increpuit, elatius, ut leviter eardrums premerentur;
  - Hic, asteroidis munda superficies, penetrant in rimas.
  Manipulus robotorum in crateres punctorio in superficiem irruit. Frisky Sfero in hoc situ circumire debuit et post reliquos currus movere. Verum, hoc profuit, robots anfractibus corridors uti potes.
  Machina bene persona non est, sed etiam pecunia constat et unitas pugnae adhibetur.
  Praesertim si accipias quomodo universitatum creator et satanas ab omnibus superguns emittere voluit! Et quid de nugis et praeceptis? Melius est statim eas recreare!
  Diabolus Sphero etiam dixit:
  - Iterum non politice recte feci - dixit lupus leo, lepus scelestus rumpens!
  Aliquot centum stellae simul explosae sunt! Et hi tortici flammam ejecerunt hyperplasmum... Quod exortum est sicut spiram, per quam scaturigines cum facibus ruunt.
  Emmanuelle-demiurge etiam giggled, magnitudine crevit et nudos pedes sustulit digitos alae alatis - iactavit eum.
  Alia ingens puella hoc animal formosis digitis respondens cantavit;
  - Fervens tenebrae imminet mundo infelici - monstra siderea! Qui possidet securim suam, acuet et conteret caput tuum.
  Totum fasciculum puellarum insanarum hoc pediludium ridiculo incredibile est. Vera commutatio oscillationum et ictibus fractis coepit.
  Diabolus Sfero hoc etiam adjunxit "Olympiadem", pueri-demiurge-Diabolus, aures altas iactare incepit, et puellas tantum sustulit.
  Sed cum alieni cum caudis in modum spiculorum apparuerunt, et coeperunt ferreas Toyotas cum ciconiae alis sicut tennis reticulo.
  Et si adhuc aliquid boni esset in termino, et in hoc casu stultus evasit capitalis. Modo finge spiculas extrahere musam veram, et globulos TUBER obicio, et carros alienos variarum perfidiarum. Et foderunt... Non lacertis, sed etiam frigidioribus, nasum instar trunci elephanti, sed cum camomile in fine, et oculos ad octo ex illis in modum rosularum, tantum punctatum. Simul tamen cantant, nescio quid, sed melodicum. Bene, sane, puellae multo mitiores sunt. Praecipue. Tales sunt hic puellae, et pictae etiam, ut etiam hippiae invidia suffocant.
  Et necesse est ut formas suas mutent. Corpora tantum mira micant, picti ordine filtro.
  Puella-demiurge-diabolus invitans cecinit;
  - Et in cubiculis nostris sunt commissarii!
  Sfero Katastrofov cantus romance complevit:
  - Sed cito eos calcitrabimus: secretum est in latrina!
  Et creator et Deus et vastator iam in turbido gurgite abeamus.
  Donald BUCINUM tectum iam a cardine funditus avulsum est et ululabit;
  - Omnes manus ornatae sunt!
  Magnus Sphero, in causa magnifica certaminis, praesidens billionaire proximus erat et omnia intellexit;
  - Age, video, avuncule te vere navigasse! Forsitan spectare melius velis, quid gustu iucundius?
  Puella demiurge Emmanuella in bikini gemmato Donald Trump versus eam extraxit et eum avide osculatus suggessit:
  - Et ut propius velit bellum, aspiciat rem.
  Quis magis tibi placet pueris et puellis?
  Donald BUCINUM caput iracunde movit.
  - Scilicet puellae! Quis me tu accipis?
  labra dea fudit, dixitque;
  - Magis magisque puellis placet - etiam feminae!
  . CAPUT I
  Donald Trump, sicut egestas, laetavit circa diversos mundos a Sphero Catastrophes creatos. Et salices eius erant pulcherrime et incredibiles.
  Nunc Donald Trump realem interitum Coronovirorum in formis humanis incarnatum suscepit.
  Sfero Katastrofov dictum est;
  - Ut pestilentia non tantum secant homines, secant coronoviros magicis gladiis. Et heroides magni ab astris Hoc tibi bella valent!
  Donald Trump studiose respondit;
  Gaudeo hominibus servire!
  Donald Trump et Ahsoka Tana, armati cum lightsabers, in montem Summum appulerunt. Haec summa oppugnationis fuit. Coronaviri omnes fere copias suas in aciem injecerunt. Silhouette Niger erat nunc Praeses Civitatum Americae Unitarum qui in armis est. Utraque manus lightsabers. Fortissimus bellator molam cucurrit, et duodecim coronavirus bellatores in Novembrem luto caesi ceciderunt.
  Ahsoka Tano desiluit et volutabatur, metus coronaviruses et sibilaverant;
  - Retine eam!
  Padawan puella ferox et valde pugnax erat.
  Donald BUCINUM iterum laceravit et rugit;
  - Pro magno spatio et orbe Americano!
  scissa corporum humanorum fragmenta in omnes partes dispersa.
  Ahsoka Tano etiam gladiis sculpsit, adversarios eius incidebat, et deinde pede nudo puellaris pavonem pisum proiecit.
  ingenti impetu irruit, et integram phalanx Tartari Solis Coronaviri regionem discidit.
  Et diruit:
  - Pro cosmice, mens Americana!
  Sfero Katastrofov adnuit approbanter:
  - Sic bacillos secant, salva humanitate!
  Donald Trump expressit papilionem cum gladiis, secans coronaviruses, et grex;
  - Ad magnas res gestae imperii US!
  Post hoc, lightsaber niger Praeses armatis Civitatum Americae Unitarum in aere volitavit. Diripuitque digitos, statimque coronavirus centum milites guttura arripuit, et in invisibili tenebroso latere virium laqueum suffocare coepit.
  Ahsoka iterum nudo pede pisum jecit cum antimattero, et cum eo totam coronovirorum alam discidit.
  Notandum est unum gram antimatter esse vim destructionis e duabus bombis atomicis in Hiroshima demissis. Magnitudo pisorum et papaveris semen pop quasi bomba vacuum est.
  Et Ahsoka totum sacculum eorum habet.
  Hic calcaneum nudum puellae est quod aliud leti donum iacit, et igneus ardor exardescit, amplexus et urens multa centena coronavirorum simul vivorum.
  Donald Trump digitos suos iterum frangit, et coronavirus iam sesquialtera mille milites torquere incipiunt, laqueis expressi a laqueis, vi tenebrarum indomitae.
  Ahsoka Tano, nudis digitis, aliam rei partem eiecerat et diruit;
  - Pro dominio bonorum!
  Donald Trump iterum molam cum gladiis cucurrit, centum metra extendit, massa coronavirorum caedens in Montem Summum oppugnatum et latravit;
  - Nulla vis in IIT!
  Ahsoka Tano iterum pavonum antimatter nudum calcaneo iactatur. Illa scidit et totum agmen Iaponicorum pugnatorum combussit, et denudans dentes eius scidit;
  - Pro magnitudine imperii nostri severae bonitatis!
  Donald Trump iterum molendinum cum longis gladiis cucurrit, et ignem ex ore eius accendit. Ducenties coronavirus statim arsit.
  US Douenaldus Niger Bellator boabat;
  - Taliban facies intumescit;
  Iterum imperium nascitur!
  Potestas lucis non salvat
  Puella discalceatus est mecum!
  Ahsoka etiam Tano molendinum cum gladiis suis cucurrit, et nudis digitis gratiarum crurum, donum antismati projecit. Combusta est multa coronavirus et stridore;
  Nemo nos prohibere potest, nihil nos vincere potest!
  Rursumque nudum puellae calcaneum globum annihilationis iaciet. Itaque tot coronavirus ardebit. Tota turma saltem.
  Puella pipiabat;
  - Iaponia et Russia et USA! - Novam missionem walkthrough!
  Bellator niger et praeses Civitatum Americae Unitarum iterum milia samurai cum potestate obscura strangulat. Glandes duorum pugnatorum fortium obductarum non feriunt. Et interim exterminant bellatores imperii gehennalis solis gladiis et aliis artibus coronavirus.
  Hic rursus Donald Trump molam decurrit, tam multam escam Iaponicam abscidit et statim fremuit;
  - Ad Abraham US Imperatoris Lincoln!
  Ahsoka nudis digitis puellarea pedibus Donum mortis jactata pipiabat;
  - Pro Georgio Monachii!
  US Black Warrior Donaldus irata respondit:
  - Batavorum solus filius dignus est!
  Ahsoka aliud molendinum accurrens, succisa turba coronavirorum, respondit;
  - Et quis est dignus? In via nostra omnes iniqui sumus.
  Donald Trump scidit suis ensibus, et rupit iterum digitos globosos, crepans colla orientis Solis regii imperii, et sicut tigris rugit:
  - Non sum improbus, magnus furcifer!
  Ahsoka iterum gladiis laceratur et eliditur.
  - Sit nobiscum vis!
  Et puellae nudae rotundo calcem pisum exitium aliud dederunt.
  Coronaviros proprie ordinesque ceciderunt. Facultates ad ratem calamitosas inclinatae erant. Non erat sapientissima opinio expugnare, collectis omnibus viribus montis Alti, quando duo sunt tales eximii pugnatores. Discalceatus valde pulcher et pugnax Ahsoka et bellator US niger in armis impenetrabilibus.
  Ita Donaldus Trump pisum mortis cum digitis suis globosum misit, laceratis coronavirus militibus.
  Ii ab ictu bellatoris nigri quasi addicti Civitatum Americae pluerunt. Sed tertius pugnator eos adiungit. Bene, utique, princeps Leia. Puella bella in bikini servo et cum gladiis.
  Hic pavonum mortis digitos nudo jecit, in minuta discerpens, coronavirusorum cruenta fragmenta discerpens. Quae ridens cecinit;
  - Hostes volitabant in terram.
  Sub vi et gladiis pressi!
  Duo luminaria in manibus principis Leiae emicant, et coronaviros pugnatores ad Montem Maximum oppugnantem caedere producunt.
  In brassicam concidite.
  Dentibus denudavit Leia, et cooed;
  - Gloria ideis spatii communismi!
  Et nudum calcaneum principis in bikini est sicut iactus, funestissimum et perniciosissimum.
  Flamma exorta est, et massa samurai illico exusta et exusta est.
  Ahsoka Tano etiam gladiis sculpsit, faciens molendinum ferus et celeris. Tenebras coronaviros abscindere. Tum nudis digitis, alioque pe* dedecus. Hostes multum cremati sunt.
  Padawan puella clamavit.
  - Pro pueris pulchris!
  Et nudum calcaneum pisum prorsus exstinctum reliquit. Atque ita multi simul coronaviri perierunt.
  Lucem suam extendit niger miles Civitatum Americae Unitarum, gladii rubri per trecentos metra, qui coronaviros caedunt. Haec ars efficacissima est. Quot pugnatores Infectious Solis Imperij Solis Inferni mortui sunt et caesi sunt.
  Donald Trump rugivit, pulsar peramplasas solvens, vim exitivam post os suum;
  - Nemo audet voluntati US Imperii resistere!
  Princeps Leia, nudis digitis, in disco, qui justos coronavirusorum secabat, emittit, elisos;
  - Nemo umquam!
  Ahsoka Tano molendinum cum suis gladiis cucurrit, caesis coronavirus pugnatoribus, nudoque talo puellari donum exitii dedit, occensans;
  - Gloria Russiae tsarist et USA praesidis!
  Donald Trump digitos suos rupit, colla mille coronavirus militum statim cum vi tenebrarum vi cepit, fremuit;
  - Gloria Imperio!
  Ahsoka Tano iterum gladiis strinxerunt et strinxerunt;
  Et nobis gloria!
  Sed tunc apparuit tertia puella, quarta bellator. Hic, neptis Principissae Rei Imperatoris! Est etiam discalceatus et in bikini. Omnes enim tres puellae pedibus strenue utuntur in pugna, et calceos tantum impediunt. Et si pedes tui nudi sunt, bikini satis convenit. Quin etiam magicis viribus efficacius uti.
  Princeps Rey cepit pulsar nudis digitis accendit et coronavirus milites laniando laceravit.
  Tum gladiis detonsis exercitum coronaviruses in frusta discerpens. Et bacula eius levia sunt tam longa quam quaelibet metallica secans.
  Principem Rey bovem;
  - Imperium sine nomine!
  Et nudum calcaneum puellae mortiferum pisi cum antimatto infernali cessit.
  Ahsoka Tano squeaked, faciem infensi nudans.
  - US imperium nostrum iustum est!
  Et nudis digitis pedum puellae incipiet praesens interitus diaboli.
  Princeps Leia, bellator pulcher in bikini, cepit et comminuit hostem, transiens molendinum, et stridit;
  - Pro immensa imperii magnitudine US!
  Et nudus, rotundus, roseus plantae pulchrae puellae donum fatale potentiae eiecit, ex quo duo agmina coronavirus statim ad infernum perrexit.
  Princeps niger Americae Foederatae Rei digiti et anima coronavirus sonantes, satis logice dictum est:
  - Nulla virtus maior est quam dignus adversario vincere!
  Gladios Donaldi Trump exorti sunt, et tot coronaviruses caedunt, ut iam timorem experiri coeperunt.
  Princeps Rey gladios scidit, eosque longe extendit, adversariis interfecto.
  Tum nudis digitis tibiarum venustatis aliquid perniciosum ac perniciosum simul quinque pisas iecerunt. Pollucem vero emittunt, nullam salutis praebentes copiam. Tum puella infensi fremuit;
  - Pro rebus amplissimis!
  Regina quoque Leia nudo calcaneo hostes dono delendae dedit. Tum puella oblique secabat, et capita gladiis diruit;
  - Pro viribus futuris!
  Ahsoka in ceremonia non stetit. Pedem nudum maiorem pisum proiecit. Ea tria phalanges coronavirus exercitus scidit. Nubem coronaviros combussit, eosque gladiis concidit. puella insuper et a tergo pulsar lethalis perquam exspuit os.
  Exspuens igneus praesens;
  - Pro penetralibus regiis!
  Principem Rey iterum oppugnant, et gladiis terribili et lethali impetu secant. Et nudis pedibus duodecim pisas proiecerunt. Ad litteram omnis phalanx coronavirus incensa est.
  Donald Trump tandem digitos utriusque manus abripuit. Millia corvorum ceciderunt in capita coronavirus militum, pulsantes capita sua. Princeps Americae Foederatae Re Publica dixit vultu contento;
  Eos destitisse videamur! Gloria spatium US imperium.
  Impetus coronavirorum in monte Vysochennaya tandem exaruit. Quattuor pugnatores cum superpotentia et tribus puellis a Diabolo Sphero incarnato a Bella stellata occisa super centum milia militum et praefecti Coronaviri imperii solis infernalis. Multum caesa et cadavera incensa, omnes aditus ad montem Vysochennaya.
  Donald Trump satisfaciens dixit, avertens luminaria eius et occultans eas in balteo suo;
  - Magnum officium fecimus! Nunc Coronavirus imperium non statim novas ad oppugnandum copias colligere poterit.
  Ahsoka Tano logice dictum est:
  - Coronaviros adhuc multas copias, adhuc magna classe bacilli!
  Constat cum hoc princeps Leia:
  - Profecto! Praecipua classis! Quamdiu mari commodat Imperium Coronavirus , pugnabit !
  Princeps Rey suggessit:
  - Aggrediamur igitur in mari hostes! Gladios quoque habemus, et super aquam volare possumus!
  Donald BUCINUM constat cum hoc:
  - Recte! Hostem classe oppugnemus! Oportet nos perficere missionem usque ad finem!
  Ahsoka Tano chuckled et labra eius feliciter lingebant.
  - Amo lintres mersare!
  Milites quattuor ad aerem. Et conversi sunt de Monte Vysochennaya, et volaverunt ad mare. Turmae coronavirus Bin Laden Port Washington appropinquare erat.
  Classis valida, duodecim praelia, celoces multos et vastatores.
  Classis Imperii Coronaviri, eo tempore numerosa et instructa, iam conspicue superior erat alae Americanae in Port Washington. Vera armada Abrahami Lincolniae ab Atlantico properabat. Et si haec arx usque ad adventum eius tenuisset, res coronavirorum non tam purpurea fuisset. Sed volutpat vel nunc non volutpat.
  Praesertim cum quattuor eximii frigidissimi milites super superficiem maris volaverunt. Nudi, puellae rotundi calcanei, fulgebant instar lunae.
  Ahsoka etiam jucunde cecinit;
  - Maris salo, sea surf;
  Noli discedere, mecum manere!
  Pernicies Leia, nudum quatiens, puellares crura fugans, continuavit;
  - Mare pere! Mare pere!
  Tempus est dicere clamantium vale!
  Reginae Rey libenter favebat;
  - Et iam felicitas, quam annus;
  Ite in spatium iter!
  Hic sunt primi armadillos coronaviruses praemissos. Donald Trump gladios suos torsit, laser radiis extensus, et per duas naves primas intercidit. Scinditur et mergitur.
  Civitatum Foederatarum princeps niger rictu dixit:
  - Opprimemus te!
  Principem Leiam cepit ac coronavirus naves laceravit, easque in medium scindens.
  Tum puella pisum exstincto misit, qui celocem disiecit et diruit;
  - Pro pompa victoriae!
  Ahsoka Tano etiam nudis digitis in hostem impulit et armadillo comminuit. Tum impulit lampadas per coronavirus armadas.
  Et pipiabat;
  - Pro aerobatics!
  Et principissa Rey cepit et quomodo hostes secat. Item sub ictu eius naves secantur ut butyrum cum cultello.
  Palpatine neptem tulit ac pisum nudis digitis, explodit coronavirus vasa, cantavit;
  - Naves in imum eunt;
  Cum anchoris, vela...
  Et tunc erit tibi -
  Aurea pectora!
  Aurea pectora!
  Ahsoka Tano dividens per coronaviros cum uno oscillatione luminarium sui, cantum continuavit;
  - franguntur naves;
  Arcae apertae sunt!
  Smaragdi et pyropi pluant!
  Puella quoque pisum antimattum nudis digitis proiecit.
  Princeps Leia etiam cum suis luminaribus incidebat, naves laniando dividens.
  Continuoque cantu;
  Si vis esse dives
  Si vis esse beatus...
  Mane Donaldus nobiscum
  Rex noster eris!
  Rex noster eris!
  Et pede nudo puellae iterum iacit totalem annihilationem, secans navem.
  Coronaviros ignem in quattuor quaerunt, sed frustra. Earum missilia dominum nigrum et tres supergirls desidero.
  Donald Trump digitos suos rupit et hic complures vastatores, terra solis orientis detorta in cornu arietis, mergi coepit.
  Donald BUCINUM rugiet;
  - Bellator Russicus non gemit in dolore;
  Et numquam in aqua mergi!
  Principem quoque Leia suis gladiis laceravit, et coronaviros submersit, consequenter dixit:
  - Nostra sententia quattuor verba sunt:
  Submerge te - alium merge!
  Ahsoka Tano in proelio atrox reversus est. Ac cepit et secavit, gladios suos transfixit, centum metra producens, celoces et pugnas secans. Coronaviri corruerunt et submersi sunt.
  Puella pipiabat;
  - Nos omnes necabo! Et quod frangamus!
  Principem Rei etiam in tam pernicitate et invicta oppugnatione est. Hic eius durior acrius telo fiebat ad naves Infernae Solis contagio. Et tunc nudi digiti, perculsi gratia et venere, munera exstinctionis iecerunt, quae molem navium in minutas partes discerpserunt.
  Bellator clamavit:
  - Gloria spatii communismi!
  Donald BUCINUM digitos suos iterum rupit. Iaponia varias naves in cornu arietis torquebat et latrabat;
  - Magna laus fortitudinis!
  Ahsoka Tano lampades eius velut scapulas helicopteri exagitarunt. Navem praetoriam incidit in qua praefectus regionis contagiosus Solis Bin Laden in media parte erat. Tum, digitis nudis, pisum proiecit, quod celarium discidit et fremuit;
  - Gloria Patriae quod omnes mundi spatium sub calcaneo Titanii violenta US imperii ponentur!
  Et nudam , rotundum puellae calcaneum , Eiiciet bacillos.
  Principem quoque Leia, quomodo textrix diaboli cum gladiis librum. Aperiam naves, metallum secant. Tum nudum, excidit puellae crus letale, nec sortis munus leti. Coronavirus iterum mergitur naves.
  Princeps eliditur;
  - Pro summa imperii US!
  Princeps autem Rey, sine ulla misericordia secare pergens, naves regionis infernalis Solis contagione, et nudo pede munerum exstinctionis jactans, canebat;
  Multae sunt diversae portae in spatio;
  Iratus hyperplasma saevit torrentibus!
  Multum clavium scientia dedit;
  Homines eramus, sed nunc dii sumus!
  
  in starships -- per undas currens;
  Quark spument in aethere vortices!
  Transibo ad posteros meos;
  Proles alienae, procellae mundi!
  
  Vacuo calet, corda fovet;
  Stellae circum tamquam vultus amantium sunt!
  Progressus servimus - nullus est finis;
  Et in Terra mappis leniter murmur!
  
  Ubi graditur, ibi floret mundus;
  tonitrua proeliorum sunt musica vitae!
  Aggrediamur audacter novum iter;
  Sacrae aeternae Patriae servite!
  
  Sacrificent sacrificia - mundus crudelis est;
  Multae species et variae gentes!
  Nimis vasta mundi voraginem
  Vesperi amicus, et mane tradet!
  
  Sed patriae claustra non sunt;
  Aliquis scit: spiritus lucidus virtus est!
  Gehenna et infernus non terrent;
  Noli incarcerare et mortiferum sepulchrum!
  
  Sola caro exstingui potest
  Bene, anima materna fideliter servit!
  Tribulationes et dolores vincunt omnia;
  Debemus - cingulum arctius obstringere!
  
  Ibi hostes vicerunt;
  Humanitas sumus - umbilicus universi!
  Abominatio haerebit in - ictum occurret;
  Non congruemus: mollities, luctus et singultus!
  
  Spatium nobis factus est sicut atrii;
  Velox volatus inter sidera, ut deambulatio!
  Cœleste vestis immensa;
  Eum redintegrare possumus - nullum iocum!
  Donald Trump accepit et digitos suos iterum comminuit, acetabula comminuit.
  Sed Ahsoka Tana igneum e lingua emisit, coronaviros sine ulla misericordia conflagrans.
  Puella pipiabat;
  - Donald Trump, Donald Trump,
  Idolum meum es!
  Mundum vincamus simul!
  Magnus es US pertemptant!
  Et nudae pedum pulchritudinis digitos simpliciter homicidium daemonio- rum deducent.
  Princeps autem Rey, nullo adhuc discrimine, papillam coccineam sub bikini accepit et exposuit. Et quomodo fulmen in coronaviruses dejecerit. Et statim duos armadillos statim explosos, et conflavit.
  Principem Leia truculento jecit letum pavonum furore, et stridovit in vertice pulmonis;
  - Gloria immenso spatio et USA!
  Itemque e fragum papilla homicida emisit fulmina. Ac classis regionis infernae Sol morbidus aegrotat.
  Et Ahsoka Tano pulsarem e papilla rubina excussit. Multum navium disiecit.
  Vasa magna olim Coronaviri demersa sunt iam classis magna. Reliquum est, ut minutissimas exprimamus. Iam effluere praedones coeperunt. Et forte verum salutis casum non habebant.
  Donald Trump et tres supergirls post Samurai volaverunt et naves ultimas compleverunt. Nudi pulchri- tudines pedes iecerunt perexigui, sed antimattum portantes, pisum magnitudine papaveris. Sed multum coronavirus mortuus est.
  Singulum papaveris semen cum deleto duas vel tres naves Iaponicas delevit.
  Donald Trump et turma eius reales, machinis funestissimis mortis.
  Princeps Americae Foederatae Rei Publicae etiam philosophice notavit;
  - Infinitus hostis est increatus morbus - exspecta inpedimenta!
  Simul, ut hoc magis iocum ac magis lascivi contingeret, pulchris vocibus cantabant;
  Sit omnibus in perpetuum beatitudo;
  Astra blanditias, circum ludibria et risum habentes!
  Solus desperato debiles tristes sunt;
  Nam vir omnium princeps est!
  
  non quaesivi principem in aquis multis;
  Ceterum mihi agnitio est gladio secari hostes!
  Etiam in somniis - mala pugna ad somniandum;
  Bellum pulchrum, immo terribile - incendunt incendia horde!
  
  Ecce autem ruit arduus aether et ardens in nube ;
  Gemmarum testae in montibus dispersae!
  petrae autem facti sunt sicut pluma psittaci.
  Cum pulchra est, dolor et metus evanescunt!
  
  Nunc choris sicut ego sum gypsy
  Pedes nudi teguntur sanguine!
  Scire cannonade optimam hurdy-gurdy;
  Opprimendi omnes ipse amor est iracundus!
  
  Vis ima nescit vorago;
  Acus acus in corde haesit!
  Et in aliis planetis homines gemunt;
  Tale "praemium" illis fatum dedit!
  
  Pugnam a vespera usque ad lucem
  Et ipse diabolus admiratus est.
  In carminibus huius virginis virtus canitur;
  Passio eius in ore meo et legi!
  
  Vindicta vero nullos limites consiliosque cognoscit;
  Si mundus scandalizatus est, noli quaerere stultum!
  Melior est terra patria quam locus in paradiso;
  Cementum idea est, laterculi sunt!
  
  At mihi dolet animae vulnus crudeliter;
  Amicus meus mortuus est - ore defendo!
  Mater vero calcatur, conculcatur;
  Vincula sum, ultionem peto!
  
  In alio mundo etiam tres soles sunt;
  Planeta laetissima est, sed aer siccus est!
  Et ad infernum cum omni sapientia, scientia;
  Hyperlaser meus - omisit et egressus est!
  
  At mihi propositum est Messiam ab angustiis salvare;
  Invenire clavem, quae mortem comminuit!
  Lacrymis cecidisse spatium rigatur;
  Non credo diu - ruinam patriae perpeti!
  Hic naves ultimae mersae sunt. Gloriosam victoriam Donald Trump et tres magnas feminas bellatores eius. Sed causa nondum est. Magnus adhuc coronavirus exercitus contra US Generalem Arnoldum Schwarzenegger respicit.
  Considerans quam vafer et fortis hic imperator mirabilis sit, melius est hic quoque exercitum coronavirus perdere.
  Donald Trump et tres puellae Terminatores volant utentes anti-gravs ad positiones exercitus magni imperii. Sunt coronavirus milites plus quam decies centum viginti milia. Et omnes pugnatores valde pugnantes et assertores sunt.
  Donald Trump primus aggressus est volando usque ad coronaviros. Diductis ensibus gladiis totam aciem intercluserunt.
  Ahsoka Tano etiam cum eius homicidio discursum laceravit. Multum coronavirus pandit. Et tunc nudis digitis gratiarum tibiarum donum prorsus exstinctum ejecerunt.
  Atque ita multi simul coronaviri assati sunt.
  Puella stridore;
  - Pro magna loci communitate imperii!
  Princeps Leia quoque pisum mortis in hostes proiecit. Multum coronaviruses scidit et diruit;
  - Pro magnitudine patriae!
  Atque illi gladios, producta coronaviruses.
  Coronaviri tormenta et tormenta fortium quatuor conati sunt incendere. Sed Donaldus Trump et turma eius glandes non acceperunt. et conchas praetervolaverunt.
  Principem Rey, dividendo per hostes, squeaked;
  - Aquilae currunt ad magnam regionem, spatium externum!
  Et etiam nudis digitis, id quod non minimam misericordiam hostibus dabit, deducet.
  Civitatum Americae princeps niger gladios nimis laete torsit. Percussit molem inimicorum et fremuit;
  - Tenebrae factae sunt in civitatem;
  Nubes obumbratio...
  Acutus malleus de ferro;
  Satanas vias ambulat!
  Et hic iterum, sicut fulgur, Donald Trump vim virium digitis emittit. et quomodo aras et vivos vivos coronaviruses cadant.
  Ahsoka Tano, feriens adversarios, notavit;
  - Frustra nobiscum pugnare decreverunt!
  Et puella interfectorem donum exstinguit nudis digitis.
  Principem Leiam logice dictum est:
  - Et nullam electionem habent!
  Pedes nudi et digiti pulchritudinis iaciuntur, res parvae, sed valde mortiferae.
  Puellae sicut Titanas gigantis. Quin etiam piparantur in summo pulmone;
  - Gloria magna Sith classi et Civitatibus Foederatis Americae!
  Et iterum omnes tres puellae dona leti iecerunt digitis nudo, deciso, tenacibus. Milites valde conlisi sunt. Itaque laser gladiis conciderunt.
  Princeps Rey de papilla coccinea de caelo tacta est, et massa coronavirusum incensa est.
  Ex pluribus illis tantum caligae manserunt.
  Tres puellae sunt acerrimi bellatores. Qui pugnare solum discalceatis et bikini placet. Pedes nudis digitis perniciosissimam jactant.
  Puellae sunt pulchrae et pugnaces mores. et bonam pugnam amant.
  Princeps Leia etiam motus obtinuit. Et iterum nudo pede jecit leti donum, revulsis coronaviros.
  Inde fulmen e rubino papilla accensum, quod coronaviruses molem cremavit. Tum cecinit;
  Picta est spatium nigrum, lucida lumen;
  Et videtur quod stellae in suis orbibus hebetantur!
  Amorem volo, in responsione audio, non;
  Corda amantium in smithereens contrita sunt!
  
  Quaeso, princeps, ad me;
  Clamavi aequora lacrimarum in maerore!
  Praeiudicii vincula rumpe;
  Volo ut verum dicas populo!
  
  Amor dignior est officio et coronis;
  Si vobis opus est - prodam patriam!
  et ponam in throno dilectum meum;
  Carior est mihi vita quam princeps meus!
  Pulchrum carmen canebat, et nudis digitis se jactare pergebat, quod inevitabilem necem coronaviruses affert.
  Principissa Rey gladiis per molendinum ex centenis metris inclinata, annotavit:
  - Bene manducatis! Sed utique patria mutari non debet!
  Ahsoka Tano confirmavit occisorem multicolorum fulmen e umbilico suo accensum esse.
  - Nihil opus est patriam mutare!
  Constat cum hoc princeps Leia:
  - Magnum illud! Etiam et frigus!
  Donald Trump coronaviros cum "dracone magno" concidit et increpuit;
  - Tu cuties eximius iustus es!
  Princeps autem Americae Foederatae Americae, sentiens motus, canebat;
  
  Mirum in litoribus sonitus;
  Flumina ubi sanguis est procelloso!
  Hastile deducam stellis in nubibus;
  Mirum signum scintillantes!
  
  Sicut dea es mihi
  Cum anima in tenebris ardet!
  Plus quam vita vos
  Mundum meum cum somnio illuminavi!
  
  Non pulchrior es in mundo
  universalis specimen!
  ego color annis in proelio moriar;
  Obviam saxum meum!
  
  Amor inextinguibilis
  Ac micant oculorum tuorum!
  Pulchritudo salve
  Non dormio in lachrymis noctis!
  Superman puellae frigidissimae sunt et pulchri- tudines admodum valde. Extrema vis usus interdum deridiculorum formas attingit.
  Ahsoka Tano verba ex papilla coccinea iterum in particula hyperplasmi expuit. Multum coronaviros combussi, et adusti sunt quasi ex agnis skewers.
  Puella labra plena lingebat et strinxerat;
  - Pro maximum Communismi US, spatium infestissimum in universo Americano!
  Bellator, qui maga erat, principissa Leia, cum stridore, cum luminibus in Iaponia caesum, et bubalum tenuit;
  - Sex-tu pueros non lucent!
  Princeps Rheae infensi animadvertit, antimatter particulam iecturam cum digitis gratissimi crurum nudis et stridore;
  - Non bonum est magnum virum pueros sexus privare! Sed frigus ipsum!
  Ahsoka Tano, coranavirosorum interfecto, facile constat;
  - Valde frigus! Et ad colic!
  Principissa Rei logice notavit dentes denudatos et margaritam risus;
  - Gloria progredi in USA!
  Et scidit gladiis, et nudos pedes aliam truculentis exstinctum massam excussit.
  Donald Trump primum machaonem gladiis tenuit, deinde fulmine vi exacuit. Est simpliciter supremus classis bellator omnia ad comburendum capax. et faces solae avolant coronaviruses.
  nigrantis lite barbare remugit;
  - Inmensa mea magnitudo, formosa sit nobilitas pulsu!
  Rursumque gladii volant, securi omnes et capita nitida et vertices sufflantes.
  Princeps Rey, opprimens adversarios, et papillas sicut pyropi scintillantes, pulsatores strenue emitti, omnesque coronavirus exusti sunt.
  Terminus puella denudans dentes rationabiliter notavit, coniicit concentratio antimatter cum nudo crure valde parum pudici;
  -Pro America - Russia! Donaldus noster Pugnator Missionis!
  Princeps Americae Foederatae Rei Publicae puellam correxit;
  - Magnitudo, primum omnium, spatium imperii US! Declinatio Russiae nonnisi interclusa est a novo exscensu hitmen a Donaldo Trump ducendo!
  Principem Leiam secans coronaviros, sine brachiis et cruribus relinquens, consensit;
  - Ita nostri paratropersi salutem Abraham Lincoln in USA Tsar! Huic monarchae gloria!
  Donald Trump libenter consensit cum hoc, adversarios imperii Americani tanquam brassicam secans;
  -Gloria regi bono et praesidi Civitatum Foederatarum!
  Atque hic iterum, fulmina virtutis exurunt, et ipsum exurunt mortiferum coronaviruses.
  Principem Rey, inimicis deletis, satis rationabiliter notavit;
  -Our Tsar Lincoln, faciet super omnia Americam!
  Pedes autem nudo expeditos digitos, quasi aliquid exitiale in hostes sine ulla misericordia adsumant ac detrudant.
  Principem Leiam, adversarios in frusta concidens, et inflexibiles mores puellam terminatam demonstrans, et munera mortis tam pulchris, sient et excisis cruribus, ut coronaviruses facile corpora amiserunt. Capita quoque. Ita non optima idea erat Americam oppugnare. Cum ipsi quatuor, et Donald Trump ad caput eorum, tulerunt eorum exterminationem sine tumultu et praeiudicio. Et hic est pugnator maxime infestissimus. Sed socii eius fortasse etiam frigidiores sunt et scariarii. Et si percusserint, tunc non dabunt misericordiam in principio alicui. Et volet nudo immitis munera leti Crura decorus.
  Principem Rey, cum aliud donum abjecit, ast coronavirus Ducis, latravit;
  -The US spatium imperil numquam revolvet!
  Atque iterum a nudis pedibus evulsarum donatio certissimae mortis ac mortis totalem evolvit.
  Regina Leia, verrens inimicos ut spartea, et abscissas ex illis, et aurora fulgura virtutis emissa de papillis fragum, dicebat;
  - Nullum esse credo infernum!
  Donald Trump aliam tsunami undam misit, quae coronavirus tegebat, dixit:
  - Mundus noster est infernum... Sed interesting!
  Ahsoka Tano nudo pede exstinctus est mirifice funestum donum exstinctum, et elisum;
  - Minime, maxime interesting res est quod frustra non vivimus!
  Donald Trump libenter consensit, molendinum molendinum cum gladiis semper longissimis pensans;
  - Utique vita nostra causa datur! Gloria Patriae Spatii Communismi et Capitalismi USA!
  Ita et multa milia coronavirorum simul fulminum potentiae ardebunt. et non relinquent radicem neque germen.
  Principem Leiam, dum alios pugnatores Infectionis Solis Imperij Inferni caedere, satis logice dictum est:
  - Mundus plenus est sordibus!
  Et nudum, excidit iterum pedem, aliquid quod contempnit calculo.
  Donald Trump sufflantibus coronavirorum capita, et simul iocari non neglexit;
  - Politicus est sicut cervisia, nisi frigida et in mensa bona!
  Principem Rey, interfecto coronavirus bellatorum, consensit cum hoc;
  - Politicus est suavis in orationibus, sed amarum gustum ex illis non cerevisia est!
  Regina Leia, duobus phalangis inferni bacillis finitis cum uno adducto, annotavit:
  - Politicus ex ore tantum veritatem accipit, cum se ipsum calumniatur!
  Ahsoka Tana, coronaviruses multum secans, annuit. Aliud pisi interitus iacens, et discerpens coronaviros, puellas edidit;
  - Politicus suffragium crucifigit ad plenissimam ut saltem parum arcte cum Deitate!
  Donald Trump, consummatione vi coronavirus ultimi milites cum fulmine, edidit;
  - Politician God only in one thing, Ad inveniendi excusationes, cur promissiones eius tam diabolice fallantur!
  Principissa Leia, peractis ultimis ex rubina papilla fulmine, ultima phalanx coronavirus exercitus pipiabat;
  - In mediis assequendis culminibus divinis, politicus est ipse Satanas!
  Hic Sfero Katastrofov interrupit idyllium. Donald Trump erat in summo monte in universo, solidi adamantes undique scintillantes.
  Iuvenis dyabolus infensi dentes denudavit et labia sua diripuit labia filiorum, et dixit:
  - Recte lusisti! Et si fueris soldanus, recipies secundum artificium de auro magi- tatis tauri. Haec est missio fundata!
  Donald BUCINUM invitus adoravit et respondit:
  - Paratus sum omnipotens Satan!
  Puer demiurges et creator multarum rerum nudum pedem impressit, et sicut miliarda hydrogenii bombae statim explosa sonuerunt.
  Donald Trump in decies centena milia dimensionum sculpsit et dissolutum est et statim convenerunt, sed iam in universo, quod est intra Imperatorem Coronavirorum.
  
  ULTIMA FORS TERTIAE REICH
  Secundum quosdam fontes, Stalin ultimam rogationem de pace separata ad Hitler mense Septembri 1943 eiecit. Hoc factum est a legato Molotov Litvinov in visitatione Norvegiae. Gravia damna USSR in Bello Kursk, praesertim in praediis, cunctatio sociorum. Celeram Italiae cladem, quae fascismum excutere conabatur, sono militantis Stalini aliquantum addicitur.
  Summus imperator timere coepit ne Russi longo bello cum Hitlerismo necarent. Et statim de bello impetrare decrevi.
  Nec prima propositio ista fuit. Anno quadragesimo primo, per legatum Bulgarorum, desiderium secundi foederis Brest-Litovsk ad Hitler detulerunt. Stalin plus concessiones territoriales fecit, sed Hitler significavit Koba in tempore tantum ludere.
  Mense Ianuario MCMXLII rogationem de pace separata iterum secuta est. Germania bellum cum Civitatibus Foederatis iniit et pugnam Moscuam amisit. Sed Hitler adhuc in ultionem credidit, et Stalin Germanos longius ad occidentem regredi voluit. Utrimque pacem aberant longius.
  Stalini propositio iteravit in fine mensis Augusti anno 1942 concessiones Germanorum significantiores suggessit. Koba etiam constat Ucrainam, Belarus et Balticas omnino cedere. Sed Nazis tunc procedebat, et Stalin aestum Caucasum et Baku oleum cedere nolebat.
  Post Stalingradum et Mainstein impetum, summus imperator iterum pacem Germaniae obtulit. Sed concessiones territoriales Stalini erant mere symbolicae. Hitler credidit aestate novas victorias venturum esse, iterumque condiciones dictare posse.
  Sed tamen numerus militum Sovieticorum, praesertim in praediis, multo maiora quam Germanorum detrimenta esse existimabat.
  Nunc vero propius utrimque quam ad pactionem. Tertius Reich in Italia confixus est, impetus inceptum defecerunt. Frons Germanorum in Ucraina sinistra ripa collabatur. Defensio consilium Borysthenen iam paratum est. Sed Hitler adhuc procaciter copias ultra aquam obice recedere nolebat.
  Propositum Stalini iam extremum est. Optio nulla - a mundo sine annexionibus et indemnis. Commutatio captivorum belli - omnibus omnibus. Quaestio difficilis de populo Russiae in Germaniam exportato. Omnes revertuntur vel solum ad voluntatem. sin lubet, Germani fallent.
  Sane talis pax separata videtur inutile Hitler. Germanicae copiae adhuc Smolenscum tenent, maxime Ucrainae, et etiam Novorossiysk cum Peninsula Taman, dum Germani Chersonesum tenent et suas copias Leningrad obsident.
  Sed opportuna positio tertii Reich fere desperata est. Socii iam acerbum spiritum ex Iaponia verberaverunt. Et in Italia australi amplum locum constituerunt. Proximo anno portum in Franciam septentrionalem aut fortasse Balcaniam erit. Ceterum Germani urgentur. Ingentes bombardae officinas militares tertii Reich destruunt.
  Verum, productio armorum adhuc augetur. Sed metalli qualitas declinat.
  Maxime autem Russi in meridiem et centrum iam progrediuntur. Rationes post cruentam pugnam in Kursk Bulge, mora perficiendi secutura, materiam non fecerunt. Russi prope continuo progressi sunt. cotidieque in fronte lata. Ac prope Taganrog et in Donbass, superiora Borysthenes.
  Progressus celerrimus, etiam si extet, foedissimus Germanorum spes nulla est. Non vacat subsidia formare, a tergo saevire fautores, et illi socii, Bandera et alii, ad partes Bolsheviks spargere vel transire.
  Itaque, non obstante quod Germani longe ad Occidentem cederent, duces ac ministri fere in gratiam recipiendae pacis locuti sunt. Goering et Himmler etiam ideam de manibus Orientis solvendi confirmaverunt. Incommode Bormannus, qui acer pragmatista et Goebbels habebatur, contra illud loquutus est.
  Procurator minister credidit Stalin pacem ex bona vita non offerre, et mox Bolsheviks vapore deficiente, et Germania magnas terras in oriente amissurum et ad nihilum laborem.
  Speer, ad hoc respondens, ostendit orientales terras, praesertim in Belaro, factionum plenas esse. Praeterea Stalin relationes oeconomicas cum Tertio Reich restituere promisit.
  Tituli dubitaverunt. In vera historia, propositum Stalini tandem repudiavit, dicens proprie haec.
  - Nunc tempus non est pacem petendi - exercitus noster vincitur. In frontibus secundis successibus consequi debemus!
  Mainstein Fuhrer interrogavit:
  - Et si ambiguam felicitatem erimus, tunc pacem erimus?
  - Minime, ergo maioris victoriae certius consequi debemus! Ferte dum calet ferrum!
  In historia reali, postremus casus verus in bello mundano II pro Tertio Reich evasit.
  Sed in altero Mainstein magis probabili argumento ab Hitler usus est.
  - Non relinquemus Fuhrer meum redire!
  Adolfus obstupuit, rogans;
  - Sed quomodo?
  - Occidentem vincemus, opes in Africa obtinebimus, ac deinde ad orientem convertemus et, una cum Iaponia, Stalin conficiemus! - Perfecit Mainstein.
  Hoc argumentum inexpugnabilem effectum habuit, Hitler propositis Stalini de pace separata accepit.
  Quinque miliones militum Tertii Reich, copiis vigilum non computatis, a fronte orientali discedere coeperunt. Die XV mensis Septembris anno MDCCCCXLIII indutiae firmatae sunt ac deinde deductio militum Germanorum incepit, quae novo anno completa sunt.
  Decisio de pace inter Tertium Reich et URSS casum realem in Occidente effecit. Evenit ut pugnus Stalinist, qui maxime unitatibus terrae distrahitur, ex ludo fuit.
  Iamque capitalistae rursus se opponunt. Ac Tituli primi copias in Italiam traducere coeperunt.
  Gubernatores Britanni et Americani primum confirmandum Germanos sentiunt. Ingens numerus peritorum aces ab orientali fronte volavit. Praeterea gubernatores Germanici uberrimi contra exercitum rubrum et falcones Stalini pugnaverunt. Evenit ut aces-Aquilae aeque cum Britannis pugnaret.
  Damna sociorum aeroplana multis partibus aucta sunt. Classis aeris Germanica plus quam bis semel crevit, et multo magis secundum qualitatem.
  Praecipuum autem fuit quod confoederatorum adversus Wehrmacht copiae humi erant. Ignibus et gladiis obdurati sunt, Exercitus rubri pugnans. Britannia, immo magis Civitates Americae Unitae, ne centesimam experientiam quam Wehrmacht habuit.
  Ita Germani "Tigres" et "Pantherae" significanter praestantes fuerunt in potestate eorum "Shermans" et "Churchills". Res magis augebatur eo quod novissimi Shermans, M 4, nondum massam ingressos, Pantherae et Tigres iam vi et summa impressi erant.
  Germanorum counteroffensivum die 17 mensis Octobris incepit. Cum euenit, Wehrmacht in terra superante excellentiam habuit. Vera, instabilis pari firmata in aere.
  Socii damna multo maiora fuerunt quam Luftwaffe. Mainstein par boilers cum maximo ictu pugnavit, cladem sociorum gravem inferens.
  Milites Anglo-Americani ad litus maritimum se moventes sub tegmine tormentorum navalium longarum. Plus quam 24 millia Occidentalium, supra centum millia Italicorum capti sunt. Haec fuit prima victoria Nazis in occidente ab odio Rommel. Sed propter socios magnaque classe pressus difficile est in Siciliam proficisci.
  Maximo Praefectus Dennits negotium datum est hostium naves pulsandi et in mari dominandi potiendi. Productio submarinorum ad quadraginta mensem aucta, maiores provectiores produci coeperunt, turpis ut squalis, vel balaenae, et etiam peroxide hydrogenii effecta.
  Classis subaquanea Germanorum numerosissima et qualitative optima in mundo facta est.
  Summa pugnae in Siciliam erat, ut Calpum oppugnaret.
  Praeterea Nazis Turcia ad conflictum coniungere cogitavit. Progredi cum Ottomanis in Palaestina et Syria, et ulterius ad Canalem Suetost. Turci contra expansionem non sunt, sed Britanni et Americani timent.
  Die VIII mensis Martii anno MCMXLIV, Germanica aircraft in Malta improviso impetum fecerunt. Non expectavit hostes, ante captam Siciliam, tanto audacius portum, periculo subiturum. Sed non gratis Fritzium in Oriente obduravit et erudita ibi impudentia. castellum insulae inexpugnabile videbatur, sed paucis horis concidit. Plus triginta quinque milia Britanniae, decem milia Americanorum capta sunt. Capta sunt ingentia tropaea.
  Germani quoque successu morali. Turcia Germanorum copias permisit ut per fines Palaestinae et ultra Suet Canal.
  Generalissimo Franco haesitare pergebat, ille vere expansa Hispaniae et colonias lucrari volebat, sed cladem timebat. Salazar magis ac vehementius cum Tertio Reich collaboravit. Et Brasilia, cum casus vincendi Europam caderet et verisimiliter lavandos esse, a bello cum Germania recedere contendit.
  Mense Maio Germanica Palaestinae inferre coeperunt. Praecipitur celeberrimi Campi Mareschal von Bock.
  Hitler iram suam ad misericordiam mutare constituit, et talis campus peritus marescallus se rehabilitare constituit. In aliis frontibus, tranquillitas relativa tantum. socii gravia detrimenta in mari, sed usque Siciliam tenuerunt. Praecipuum autem proelium erat ad septentriones Galliae. Mense Iunio 1944, limen horarium est. Ob magnos sumptus mundi belli, tum quod Murus Atlanticus firmare perseverabat, socii festinare coacti sunt.
  Praeterea Nazis in massa productio apparuit Me-262. Nondum certius technice aircraft est, sed velocissimum est, cum valido armamento et superviventia insignita.
  Occidens comparabilem machinam non habuit, et Germani, qui tantum in proeliis acre firmaverant, aequiore aere hostium finire potuerunt.
  In Gallia septentrionali erant circiter centum viginti pugnae satis paratae, e quibus viginti unus armatus est. Tigres et Pantherae magnus numerus. Series insuper iam apparuit et "Panther" et celeber "Tiger Regius".
  Ita casus sociorum multo minor, dissimilis rei narratio, evasit. Notandum quod, casu modo, adhuc significantes copiae Fritz in Hollandia et Belgio fuerunt. Praeterea activitates sarcinarum Lupi Dennik ingens damnum classis sociae attulit.
  Et aviation non dormiunt. Speciatim, bombae radiophonicae continentes efficacissimae sunt ad usus navales.
  Sed V-2 tela ballistica nimium se non iustificabant. Sed minus quam in rerum historia productae sunt. Res est cum gubernatoribus, praesertim post commutationem captivorum Russiae in Luftwaffe, facilior facta est. Et satis iustae apparuerunt - hae caecae fuci opus sunt? Praeterea Stalin pristinus hostis subito in amicum conversus etiam Germanis auxilium ferre constituit.
  Et quid maxime Germania defuit? Emissio aviationis in Tertio Reich centum aircrafts per diem excedit, et penuria acinum peritorum est. Ita voluntarii proelium committunt.
  Inter eos qui voluntarie-cogente missi sunt ad impugnandum capitalistas damnatos, Kozhedub, qui mox fabulosus factus est, etiam recensetur.
  Appulsi in Normaniam, quamquam primos dies videbantur foederatos res prospere gestas tres pontes facere potuisse, tandem in maxima clade Occidentis in historia secundi Orbis Orbis Terrarum finierunt.
  Eodem fere tempore Germani quoque Suet Canal arteriam in Britanniam transtulerunt. Et in Scandinavia factum est Operatio Ursus Polar - Suetia paene sine damno duabus septimanis occupata est.
  Postquam Germanos provocaverunt, Franco tandem bellum ex parte tertii Reich ingressus est. In fine anni 1944, Nazis Gibraltar per tres dies impetum cepit.
  postquam in Africa bellum geri coeptum est. Anno 1945 fuit celeris instituti aircraft Germanicae. Acriter in Africa pugnatum est. Americani magnas copias in continentem nigrum transtulerunt, tamen copias et commeatus per totum Oceanum Atlanticum trahere debebant.
  Est rattlesnake extendens...
  Germani quoque Siciliam capiunt. Proelium in Africam traiectum vel potius continuatum. Nazis pluribus classibus subaquaneis usus est et loco commodiore ad oppugnationem continentis atrae.
  Americani non nimis bene in proeliis cum Iaponia evaserunt. Expositis in Philippinis prorsus defectus finivit.
  Naves terrae ortu Solis - incluso Yamato giganteo - se tandem demonstraverunt et naves cum portum Americanorum submerserunt. Gravia damna progressus Nimitz et Mankurt per Pacificum acriter retardarunt.
  Germani paulatim in caelo dimicant. ME-CCLXII et HE-CLXII, deinde ME-1010, et TA-138. Hi pugnatores gagates praestantiam qualitativam in quantitate occidentali praebuerunt.
  Post mortem Roosevelt, positio isolationum in Civitatibus Americae Unitis acriter aucta est. Pacem cum Tertio Reich petiverunt et bellum solum contra Iaponiam petiverunt.
  Dulli per Helvetiam temptaverunt pacem separatam cum Germania palpare. Sed tunc orta est quaestio - Hitler ipse bellum finire nolebat. Germani, licet tardius, sed per Mauritaniam et Aegyptum progressi sunt. Iam in Iraq potiti sunt, quod significat accessum ad oleum. Cuvaitum casurus est. Quo tunc ibit Anglia? Classis subaquanea Nazis et fortior et fortior est. Et jet bombers iam London et omnes circumstantias questus, nedum V-2.
  Tituli pacem nolebant, plus numerabat.
  Sed Americani tubam card in sinu suo firmam habebant.
  Quia Iapones imperium plurimarum communicationum suarum retinuerunt, initium bombae atomicae in Hiroshima decidere defecerunt. Samurai pugnatores interceperunt B-29 qui sine tegmine movebatur. Tam machina ipsa quam bomba atomica in tabula perierunt. Proximo ictu Hiroshima secuta est die 19 mensis Augusti. Hoc tempore Americani bombers magis operculum et oppugnationem praebere poterant. Ictus nimis mundus non erat, bomba decem chiliometrorum ex urbe explosa, sed effectus adhuc gravis erat.
  Nunc evenit ut Civitates Foederatae nuclei baculum ingentis potentiae habere, quod significat Germaniam eiusque socios in periculo esse difficiles in facie deditionis.
  Sed postea tertium exortum est. Diu in insidiis sedens, vulnera ab altero mundo bello lambendo, Stalin primum in historia obtulit conventum personalem cum Hitler habendum. Adolf Hitler statim consensit. Praeterea Fuhrer Tertii Reich etiam Moscuam venire consensit, sub fideiussoribus Stalini personalis securitatis.
  Conventus factus est die 2 mensis Septembris anno 1945 . Septimus annus secundum bellum mundanum incepit. In historia reali, hoc modo finitur. Et nunc in cacumine est. Germani Britannos ex Kuwait, Irania occidentali, Iraquia cum Turcis ex Aegypto iam expulerunt et in Libya, Sudania, in paeninsula Arabico pugnaverunt. Praelia quoque in Mauritania et in extrema Algeria adductae erant.
  Fere inceptum ex parte Germanis, sed socii acriter pugnaverunt. Incrementum classis subaquaneae Tertii Reich satisfecit constructione navium magis magisque novarum et methodi tuendae contra lupum sarcinis gravioribus.
  Britannia emittebat, eruca oppugnabat. Respondentes bombed territorium Tertii Reich. Germani productionem armorum auxiverunt, praesertim vi aircraft. Peregrinae factiones ac dissensiones mixtae. Servi laborem utebantur et nova armorum genera excogitabant.
  Praesertim discos evasit non solum summae celeritatis genus teli, sed etiam altitudinem in stratospheria consequi posse. Et hoc fecit eos bombers periculosos et invulnerabilis altae altitudinis.
  TA-400 etiam machina singularis facta est, quae omnia B-29 superans. Sed capax, utique, est BD-XVIII - alae elit. Bomb US territorium in Germaniam reverti potest. Fuga amplitudo apparatus gagates usque ad XX milia chiliometrorum est.
  sed adhuc tentatur. Sed iam pauciores sunt in serie informatici.
  Germanos socios aeroplanos antecedere. Lacus seriei "E" etiam multo fortiores sunt quam American "Shermans" et "Pershings". Reapse etiam Germanus "Panther" -2 nondum dignum adversarium habet. Sed "Panther" - vehiculum 2 in productione serial - lacus Germanicus est principale. Soli Angli auto-tortila tormenta "Tortila" certare cum eo possunt. Sed machina talis ponderat 80 talenta. Dum ergo Nazis hostem qualitatis tundunt. Sed respondens hostis quantitate utitur. Germani et socii usquam vincunt... Sed factor officil nuclei et usui diei 19 Augusti 1945 curarum Stalin. Progressus Iaponiae Britannis et Americanis prohibere potuit, sed tantum, mari male pulsatus, progredi non potest.
  Omnium temporum ac populorum dux intellexit. In sedendo ulterius nullus est, et te ipsum invenies in statu stultae simiae, qui sedet in palma et exspectet ... donec defluant aliquet. Quid stultius quam expectando incidere aliquet, cum iam in illis es sedens?
  Stalin risit Hitler. Defessus sed hilaris respexit Fuhrer. Ambo dictatores idem fere, statura paulo infra mediocris. Utraque intonsa. Sed barba Stalini maior est, pilis canitie, Hitleris perexigua est et aliquantum ridicula. Iuvenilis vultus Germanico tyranno crepitus dabit. Imo decem annis minor est quam Ioseph Vissarionovich.
  Statim Stalin salutavit cornua taurum;
  - Parati sumus ad bellandum cum capitalismo et sionismo mundi!
  Hitler logice petivit:
  - Quibus verbis?
  Princeps omnium temporum ac populorum respondit sua typica ostentatio honestatis;
  - Qui aliquid capit, id erit!
  Tituli vide apud Stalin. Post facta pace, dux Victoriae Ordo et stella secunda herois Unionis Sovieticae adiudicata est. Consentaneum est USSR victorem se declaravisse. Praeterea Stalin nomen generalissimi adiudicatum est. Sed non uniformiter. Aliquam non nisi ex modestia. Amissis viginti miliones hominum, magnus omnium temporum et populorum dux, bellum magnificum ad bellum trahere curavit.
  Homines non intelligunt. In USSR numerus regiminis paeniteret auctus.
  Maxime, metus paene. Post tale bellum NKVD multo minus timetur. Ita, et ex captivitate reversus est multum homines qui imperium Sovieticum oderunt et ... Audivit satis anti-Sovieticae propagandae.
  Sed Stalin rem maximi momenti intellexit: si tempus Civitatum Americae dederis, productionem armorum nuclei in flumine expandent, et post Germaniam URSS ad terram detrahent.
  Possibile est etiam optio pacis cum Tertio Reich. Tum bellum coalitio predonum capitalistarum contra USSR. Ceterum in patriam ad secundum bellum mundanum referre debemus. Adiuva Hitlerum in vincendis Civitatibus Foederatis et Imperio Britanniae coloniali.
  Tum videbimus! Numquam nimis sero est Operationem Tonitruum ad liberandam Europam uti.
  Viam Civitatum Americae Unitarum et Britanniam Stalin versus ultionem belli deperire conabantur. Sed nimis avari erant, et parum offerebant. Dux postulavit ut Americam statim, sine ulla condicione, Alaska et Hawaiian insulas transferret.
  Sed Americani et Britanni, etiam in Europa, nihil dare fere noluerunt. Et cum illis talem in- fernam societatem?
  Quod enim non solvunt, nihil valet, sed quod nihil valet, plus reddere debes!
  Societatem cum Stalin contra Hitler noluerunt, erit e converso. Uterque autem Imperia totalitaria sunt et unum habent commune odium democratiae occidentalis et liberalismi.
  Hitler respondit non satis typicam brevitatis et rationalismi;
  - Pulchra! Tempus est foedus concludere et res militares coniunctas incipere!
  Stalin, tigridis lato risu, dentibus enormis respondit:
  - Ego iam iubeo! Et contractus paratus!
  Subrisit Fuhrer et manus quassans respondit:
  - Ordo potior est quam contractus!
  Copiae URSS Iranam intraverunt et ex proelio ad Indiam movere coeperunt. Et eodem tempore hiemis incursu magnae copiae Alascae commotae sunt. Nempe species aircraft Sovieticae in caelo et naves et submarines in mari difficultates sociis adiecerunt.
  Multae aces Sovieticae cum parte tertii Reich iam pugnaverunt. Eorum duo iam cruces equestres receperunt. Primus talis ordo iudicandus fuit Kozhedub. Qui rationem de 123 Britannis et Americanis elit destruxerunt. Inter Acta Sovietica voluntariorum.
  Optimum autem eventum pro Huffman die 19 mensis Augusti, mox in die bombing Hiroshimae, quartum centesimum planum iecit, inde tertium testimonium ponens. Pro hoc Ordine Germanici Aquilae cum adamantibus donatus est, et etiam ante, pro 350 aircraft, quintus gradus Crucis Militiae Crucis ferreae cum foliis, gladiis et adamantibus aureis quercubus.
  India a cohortibus Britannicis relative parvis tegebatur et sepoys copiarum coloniarum ad Rubrum Exercitus latus transierunt. Acrior pugna in Irania immersit. Ibi Britannia et Civitates Foederatae multo plures copias habent. Sed superioritas numeralis, sicut experientia inaestimabilis Secundi Belli Orbis Terrarum, effectum habuit, et tota Irania duobus semis mensibus omnino liberata est.
  Saevit adhuc proelium in Burma.
  Sed generatim ab anno novo, India, Pakistania, Irania, Oriente Medio et tota Asia terra sub dicione USSR et Tertii Reich fuerunt.
  Post hoc in terra, copiae Sovieticae Africam intraverunt. Plus vera pugna pro Alaska hieme explicatur.
  Americani adhuc timebant deductionem nuclei in URSS pellere et Iaponiam eruere conati sunt. Sed ex tribus bombis atomicis, ante finem anni, unam tantum in Nagasaki decidere poterant.
  Truman hysterice incrementum in numero bellorum nuclei postulavit et medium suae traditionis melius habuit.
  Germani in Africam progressi in Britanniam traicere constituerunt.
  Annus 1946 a successu generali dictatoriae potestatum coitione designatus est. Africa eo anno in totum imperium coitionem venit, sed socii ad portum Britanniae repellere curaverunt.
  US bombam atomicam in Vladivostok et quinque plura in Iaponiam deiecit. Unus pro Chukotka. & tres in territorio Reich a Tertii regente. Apud Germanos, planities vi aircraft et systematis defensionis aeris adeo crevit, ut ex tribus successibus, duo pro Gallia et unus pro Norvegia, ipsa Germania aduncum esse non possit.
  Hactenus autem Nazis non habebat bombam atomicam ut responderet. Nulla mentio pacis erat. Bellum iam sine ullo pacto evenit.
  
  
  IVAN TERRIBILIS AC FORTUNATUS
  Ibi, dissensio ab historia reali in bello Chashniki coepit. Non secus ac factum in historia Petri Shuisky non victus est, sed ipse exercitum hetman vicit. Sed haec fuit prima maior defectus militum Russiae in Bello Livonio. Tunc vero Petrus Shuisky vigiliis, stationes militares constituit et numero numero superatus Lituaniam superavit.
  Quam ob rem Russi inceptum retinuerunt. Plures civitates in Livonia ceperunt bellumque contra Vilnam susceperunt. Caput Lituaniae cecidit.
  Poloni territi pacem Russiae obtulerunt. Tsar Ivan Terribilis Livoniae incluso Riga maxime potitus est. Nec non et Polocense, et terras circumiacentes usque ad Berezinam.
  Imperium Russicum confirmatum est. Oprichnina introduci non debuit. Tsar Ivan Terribilis classem suam privatam incepit, et etiam oppidum ad ostium Nevae aedificare coepit.
  Ita Ivanvograd orta est. Non urbem ibi rex movit, sed portum munivit. Praeterea Russi in Sibiriam progressi novas terras et urbes aedificant capientes.
  Quo mortuo Sigismundus rex, Ivan terribilis ad solium Reip.
  Auctoritas Tsar Ivan Vasilyevich altior evasit quam in historia reali, et factus est rex Poloniae et magnus dux Lithuaniae.
  Ita civitas maxima apparuit, magnitudine imperii Ottomanici superans, et incolarum ac robur magnarum coloniarum Hispaniae.
  Tsar Ivan Terribilis aliud parvum bellum cum Suetia confecit, electione parta. Tum magnum bellum cum Turcis incepit. Tatarorum quidem Crimeani nimis molesti erant. Currere, currere.
  Exercitus Russiae prospere rem gessit. Maeotimius receptus est. Et tunc in fonte devicit Perekop. In Chersonesum irrupit. ast Tartari.
  Kan in Turciam aufugit. Sed Ottomanicum imperium adhuc roboris erat. Novus Soldanus Murat exercitum ingentem collegit et in Russiam movit.
  Victus est tamen et vix evasit.
  Turci ad pacem faciendam, Chersonesum in Russiam cedant.
  Ivan Terribilis mortuus est anno 1589, florente fama et fructu suo. Regnum ab nepote suo, filius Ivan filii, septem annos natus. Ipse Ivan filius Fiiius Terribilis morbo venereo mortuus est. Ivan quintus regnavit. Publice regens evasit gubernator Skopin-Shuisky et socius regis. Haud sane nimis valida dynastia evenit.
  Sed res publica invaluit. Bellum cum Suecis parvum fuit, quod victoria militum Russorum finivit. Itinera tum in Siberiam.
  Sed cum Quintus Ivan adultam aetatem ingressus esset, oportuit quaestiones opponere. Tres anni in ordine multae segetes defectae fuerunt. Et fames at. Tunc plura problemata... Sed patria supervixit. Mihail quintus satis sapienter imperavit. exercitum et administrationem reformavit. Condidit tabulas.
  Aperta sunt aliquot academiae. Seditio nobilitatis suppressa. Deinde Borussiam Orientalem ad Russiam adiunxit.
  Praeterea, novus rex Sueciae, Gustavus Adolf, pro priore patriae suae clade ulcisci conatus est. Sed bellum cum Suecia subacta est.
  Dania una cum Norvegia amicitiam cum Russia servare conati sunt. Et in Germania redacta manebat. & bellis divulsus.
  Gallia celeriter potitus, Hispania et Turcia eam amiserunt.
  Mihail quintus post devicta Suecia ad orientem se convertit. Russi aliquot expeditiones contra Iranam et Mediam Asiam susceperunt.
  Victi sunt agros in Indiam. Et mortuus est quintus Ivan, et regnavit Vasly quartus.
  Pugnax consilium continuatur. Russi orientale iverunt et Indiam vicerunt. Et tunc cum Manchuriano Sinarum collisio fuit. Bellum supra viginti annos pugnatum est. Sed ad extremum Sinis victus est. A saeculo duodevicesimo ineunte, Russia tsarist maxima potestas in mundo facta est, Indo-China et Alaska intrantes, Germaniam occidentalem confinis. Pars terre a Turcia victa. Gallia et Austria conati sunt imperium Ottomanicum contra Russiam proficisci. Novus Petrus Magnus Tsar, sed non ex dynastia Romanov sed Ryurekevich expeditionem contra Turciam suscepit et Constantinopolim cepit. Postea Russi in Africam penetraverunt. Et Aegyptum domuit. Austria post aliquot res prospere gestas victa est. Copiae Russiae Viennam ceperunt. et Balcanis terras eorum adiunxerunt.
  fines ad Italiam extenditur. Et in Africa Russi paulatim pervenerunt ad Mauritaniam et has terras vicerunt. Petrus II novum caput in ora Mediterraneo aedificare coepit. Veram gemmam architecturae hoc evenit. Eodem tempore Russi in Nigro ansam, Africam vincentes. Medio duodevicesimo saeculo bellum contra Turciam et Galliam fuit. Quam ob rem tota Germania in Russia comprehendebatur.
  Russi simul partem Americae et Canadensis constituerunt. Capto tellus erat colossea. Paulo post etiam Gallia cecidit.
  In insula Britannia sedere conati sunt. Hispania, inquietudine mersa, etiam ad Russiam partem suam transivit.
  Ineunte saeculo XIX, Russia Africam, totam fere Americam, Australiam, aliasque Asias terras cepit. Sola Anglia, continente limitata, sui iuris adhuc manebat.
  Russorum tsars ferendus est. Eodem tempore humanitas celeriter progrediebatur. Itaque volatus in spatium centum annis antea fiebant. Novus cosmonautus Gagarin omnino non fuit. Et qui nominatur Ivan.
  Imperium Russicum anno 1885 ad Martem volavit. Et anno 1914 ultimum bellum in historia Telluris planetae gestum est, quod cum Britanniae subacta finem habuit. Post hoc, Russia tandem switched ad spatium expansionis. Anno 1930, prima fuga ad Alpha Centauri initium coepit. Et duravit annis quindecim antequam stellam attingeret.
  circumvolabant, et terga vertebant; Prima fuga triginta annos duravit, sed scientia exculta est. Hic et superluminalis velocitas apparuit et machinamenta thermoquark.
  In ipsa Russia nobilitas iam evanuit et tsar a Praeside Telluris Telluris substitutus est. Et per consequens omnia commutata sunt obturbat. Et coeperunt habitare in via lactea.
  
  TERTIAE VASILY ET POPADANTSEV EGRESSUS
  Multa varia mundi sunt in quibus Russici Hitmen eunt.
  In una earum, Vasily Tertius, vel potius frater eius Dmitry Ivanovich Kazan anno 1506 adiit. Mense Maio pugnatum est magnum in expugnatione urbis.
  Hoc momento equites Tatarorum agmen Russorum adoriuntur. Quid sibi vult quod Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova pugnare debebunt.
  Eodem tempore et quattuor magae puellae negotiantur.
  Nutu deorum Russorum omnes sex ceciderunt et commoverunt, ante triginta milia equitum Kazan catervae stantes.
  Primus Oleg Rybachenko oppugnavit. Puer gladios elongatos vibrans, papilionem tenuit, et mox equites Tatarorum justos interclusi sunt.
  Tunc puer aeternus nudis pedibus grenade proiecit et cantavit;
  - Conatus plectere mundum;
  Tela passionis infernalis...
  cranium leprosorum et lamia
  Insatiabili fissura palato!
  Et puer sibilus et corvus in rasis Tatarorum cacumine cadent.
  Margarita etiam in motu est leporarius et frigidus. Hic duo pisarum explosives nudis digitis capiet. Tunc molam gladiis curret, et molem Tatarorum succidat, et ululans;
  - Supergirl sum! Et magnum miraculum in imperio!
  Et hoc est, quomodo decor sibilus erit. Et quomodo aves sibilans fluctu pulsante super Tartaros cadant.
  Natasha etiam puella pugnax. Primum, damselfly cum gladiis elongatis artificium facit, multum Tatarorum caedens cum equis. Tum pedibus nudo grenade iacit. Tunc excutietur fascia, et erit e papilla coccinea sicut pulsar, exurens cohortes Tatarorum. Et tunc e umbilico fulmine funestum immittet.
  Kazan hordei cremant. Et post ingressum frigidissimum. Erumpunt e Veneris sinu puellae Pantiae, ut ruit magicus turbo Nomadum ad opprimendos.
  Natasha clamavit:
  - Gloria Russiae Vasly Tertia!
  Zoya etiam in leporario oppugnatur. Molam gladiis absumpsit, concisis adversariis in cruentam escam. Tum pedibus nudis, immanissimam potentiam in mundo projecit grenam. De scobe factum est et in potione maceratum, sic duae turmae Tatarorum statim volaverunt. Tum fera pulsar e amet papillis volat, et omnes frictat.
  Et quomodo fulgur de umbilico tollet et triturabit. Et caro charismata ossi.
  Tum ruptae puellae et e specu Veneris ignea unda exitii ibit.
  Zoya tweeted:
  - Amor et mors, boni et mali! Quod sacrum, quid nefas est, non intellecturi destinatum!
  Augustinus in pugna quasi bestia reversus est. Crines aeris rubri, in vento, sicut vexillum in Potemkin. Puella molam petit, molam ducit et hostes multum intercludit. Tum nudos digitos incredibile mortis donum mittent. Tota turma equitum Tatarorum in aera aufert. Et tunc fulmina letalis vis e carbunculis evolat. Hostes vivos caedunt et torquunt.
  Et tunc pulsatores erumpunt ab umbilico cum infinita virtute. * et inimicos tuos urere sicut veros muscas.
  et cum de sinu Veneris igneo aliquid accendit. et equites Tatarorum sine ulla miseratione conburet.
  Augustina cecinit, Kazan Tatarorum comminuens;
  - Rus' risit et clamavit et cecinit! In omnibus saeculis ob id ipsa et Rus'!
  Svetlana est etiam obdura et invicta contra tetrum. Sic triturantur isti Tartari. Hic ipsa machaon concussa ars peregit. Dilatisque gladiis, interclusi sunt Equites Casan. Tum puella eam cepit et nudis digitis bombam ingentis potentiae perniciosae proiecit. Tatarorum pugnatores scidit et diruit;
  - Gloria Patri et animae! Vivamus sub communismo!
  Et ex fragum papillis pulsar leti Quam immittendi. Volabit et Tatar equites simul et ardebit.
  Svetlana eliditur;
  - Rus' magnus es!
  Et tunc aliquid perniciosissimum, et mortiferum, quasi ab umbilico.
  Praecipuum autem praesens est cum panties erumpit et dein magica tsunami e specu Veneris evolat. Hoc est generaliter eximius, et puellarum genus summum ostendit.
  Oleg Rybachenko, Tatarorum caedens et scobe tasque ad exercitum Nomadum iaciens, iterum sibilabat.
  Et ceciderunt corvi super vertices Tartarorum. Pueri nudis pedibus mortem afferentes dona miserunt. Tota agmina inimicorum destruentes.
  Oleg Rybachenko, alacrem sentiens, sustulit et cantavit;
  Mater pulchra Russia;
  In ea, Vasly rex sapientissimus est...
  Fiet, credo mox ipse Messias;
  Hoc Orthodoxum Summum!
  
  Vasyly tu suscipis;
  A Deos potentes Russici norunt ...
  Hostes torris fient;
  Verba recta invenire non possum!
  
  Tataros et polos vicistis;
  Summus rex in mundo.
  Bonum certamen volumus, crede mihi
  Eques pugnas et audes!
  
  Tsar Vasily montes non muniunt;
  Si opus est, Wehrmacht comminuet...
  Magnum praemium expectat
  Patria auxilium - gladius et scutum!
  
  Tu monarcha formidabilis;
  Magnum illud ingenium diversarum regionum.
  Vodka fundens in vitrum album;
  Nolite errare!
  
  Vincere inimicos tuos
  Tsar Vasily lux regum ...
  Petere Svarog veniam
  Nam pellentesque nostra insanis!
  
  Russiam, credo, vincemus;
  Super montes terra mea volabit!
  Iesus cum superiore missione
  Quod hostes patriae opprimant!
  
  Pro rege fortiter pugnavimus;
  Quia lux Dei est monarcha...
  Hostes iocans lacerant;
  In insanus metus eiectus est!
  
  Pulchrior ergo fiat mater;
  Et Vasily vincet terram .
  Tsar Russiae talis est;
  Corda eius sunt quasi monolith!
  
  Vincemus, firmiter credimus;
  Nostri maximi populi Russici...
  Illuminatio principalis idea;
  Omnes patriae hostes discerpentur!
  Ad postrema verba, novissime triginta milia equitum Tatarorum caesi sunt. Ita prima pars pugnae. Copiae Russicae a Dmitry Ivanovich Rurikovich Tataros vicerunt et Kazan occupaverunt.
  Sed non finibus est. Post tam probabilem victoriam exercitus Russiae ulterius per Volgam movere decrevit.
  Iamque Russorum ad ostium magni fluminis descendunt. Ante eos est proelium inter Nogai catervam et Khanate Astrakhan.
  Quod sex milites magni iterum proelium intrant cum exercitibus Tatarorum et Nogai.
  Agmina nomadum gladiis ut solet exscindunt, tasque et pisas nudo digito coniciunt. Eodemque tempore etiam puelle sumunt illud de papillis coccineis, quos fulmine pulsant et pulsantes. Et quomodo laser trabibus tunditur! Magna justo et frigus!
  Et tunc turbo fluctus a gremium .. .
  Sed non solum pugnantibus. Itaque Gerda Russos cum grege suo maleficarum adiuvare constituit. Hae sunt illustres veneficae gravidae. Speciatim "tigris" -2 sunt pondo tantum triginta quinque talentorum, eandem crassitudinem armorum, armamentorum ac machinarum conservaverunt. Eodem tempore, tutela piscinae melioris evasit, propter magnas angulos inclinationis rationalis armaturae et depressum silhouette 1.7 metrorum.
  Veneficae puellae talem machinam fecerunt. Facere et certa et satis simplex. "tigris" -2 cum tam parvo pondere factus est iustus terminator omnium exercituum piscinarum. Her tormenta alienas lacus et pedites destruentes.
  Etiam periculosior erat XE-162 pugnator, qui factus est ab Albina et Alvina - his aces puellis. Quam ob rem aliter bellum in alterum mundum abiit. Et Tertius Reich in frontes vincere coepit. "Tiger" -3 a Gerda et turma eius creantur. Haec piscina appendit 60 talenta, arma frontalia 250 mm habebat, armatura inde 170 mm, tormentum 105 mm, 100 EL longum et sex tormentorum apparatus.
  Hic sunt puellae Germanae in tali piscina et ad Tataros se prosilierunt. Omnes iussu. Puellae currus cum joysticks.
  Hic Gerda nudis pedibus in puga premitur digitis, et proiectum e tormento ingenti vi lethali volat. Et Tartari dilacerant.
  Carola Pierides proximus. Item puella interfectrix. Ac nudis utitur digitis. Et iterum Tartari capiunt eam.
  Sed Christina tormentorum machinarum scrìbitat. Puella crinibus aureis, etiam nudis cruribus gratissimi digiti, globulis gaudii premit ac hostes inimicosque Russiae opprimit. Talis est hie pugna puella.
  Christina clamat:
  - Gloria Patriae Tsars!
  Et Magda immitem ducit ignem, Tatarorum turmas intercludit, et non solum nudis digitis, sed etiam coccineis papillis globulis exagitat, et fremit;
  - Gloria novae communismi!
  Quatuor Tatarorum valde laete susceperunt. Et futui eos strenue.
  Hanc armadam Albina et Alvina una cum scutella deleverunt.
  Illi nudas in globulis globulis digitos prementes, Mortis radios in hostes mittunt. Et ipsi ad litteram excanduerunt hostes.
  Vectem rubina papilla premebat Albina, et stridebat;
  - Hoc frigidissimum est! Sed mitte latiorem trabem!
  Hostis Alvina papilla fragum pressit, infensi notavit ardentes adversarios;
  - Latior! Nos illos cacas in rip te!
  Et apprehendent eum puellae et clamabunt;
  - Gloria Patriae gelidae!
  Ita Astrakhan et Nogai Tatarorum celerrime interfecti sunt.
  Et tunc ipsum Astrakhan oppugnavit. Ita una victoria alios secum trahit.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova una cum hoc Magno Duce ad Astrakhanam transierunt.
  Puer et puella hanc magnam urbem expugnaverunt. Pugnatum est iterum venientes exercitus per ANDRON Russorum temporis.
  Rursusque se incidunt et nudo pede proiecerunt. Id quo rerum amet facilis. Cui exercitui praefuit Vasly Tertius ipse. Et potestas eius magna erat. Copiae Magni Ducatus Lituaniae etiam advenerunt, pressius regimen principum Glinsky, qui contrahere volebat cum Russico Tsar Vasily Tertio, et ideo Lithuanos ibi deduxit. Hanc urbem omnes simul expugnaverunt.
  Hic non tam facilis erat, cum Turca multum exercitum misit, quaerens possessiones suas dilatare. Sed exercitus Magni Ducatus Moscuae plenus est pugnae ardore.
  Et terminator filii secant et proiecerunt boomerangs, orbis, sidera. Oleg Rybachenko etiam duos tasque proiecit.
  Nudo etiam pede infantes stellas acutas, et tenues, sed varias iugulare simul incisas, orbes.
  Crura autem eorum sunt vere mobilitatis, et vires velocissimae et ferocissimae.
  Utque nudis digitis puella jactat sonantem, tunc hostes sancti Moscuae Rus' mel non erunt omnino!
  Terminator pueri in voce;
  - Gloria Vasly Tertia, maxima Russorum tsars!
  Et quomodo sibilant... Et cadent corvi super capita Tatarorum, pulsantes cacumina.
  Tum Natasha et turma eius pugnant. Ut solet, gladiis et murice pectora papillis. Et plus, Augustinus flammeo magico usus est, qui omnino factus est iudicium de imperio vago.
  Et iterum magna victoria pro regno Russiae.
  Basilius Tertius regis nomine coronatus est, et publice imperator est agnitus. Imperium eius ingens factus est. Russi etiam in Sibiriam penetrare coeperunt. Etiam Khanate Crimean se vassallum Russiae agnovit.
  
  Astrakhan cecidit et cognovit Vasily III ut suum tsar. Et fuit gloriosa et concrepans victoria. Deinde puellae in alium locum feruntur.
  Jam 1508 hic erat. Vasly III suam petitionem ad solium Magni Ducis Lithuaniae destinavit.
  Auctoritas Russiae eo tempore tanta erat ut plerique Lithuanorum ducem suum Tertium Vasily agnoscere vellent. Sed certator unus erat, qui et casus quoque omnis imperii habebat.
  Exercitus eius et ipse Oleg Rybachenko et iugales occidere debent.
  Oleg Rybachenko aggressus est, velocius quam cheetah currit. Lithuanis ac Polonis gladiis acutis molem obtruncant. Et postea puer in grenaden nudis digitis proiecit et exercitum competitoris Vasly Tertii discidit.
  Immortales pueri cecinerunt;
  - Gloria Rus' in hac vita! Sub communismo regnabimus!
  Quomodo deinde fulgur ex umbilico in Lithuanis partes emitteret, ac divelleret.
  Phasellus ac. Corvi cadunt, et Lithuanica cacumina penetrant.
  Puella cum gladiis ad molendinum detruncatur. Tunc eam sumpsit et nudis pedibus scobe totam bombam proiecit, phalanx mercenariorum discidit.
  Et tunc tollet illud de umbilico et dimittet fulgur, et comburet omnes inimicos.
  Margarita etiam sibilabit, et corvus pulsabit.
  Et trepidi;
  - Gloria liberae Patriae nostrae!
  Immortales liberi triturant hostes necessarii.
  Sed puellae veneficae neque infirmae sunt. Fulminaque et coccineis emittunt papillis, Nudaque pedibus mittunt munera leti. Et omnino non leve iocum disiecerunt. Et ex umbilicis tam fera fulmina volant, et hostes Russiae in cinerem vertuntur.
  At puella, sine bis cogitans, e Veneris sinu rapuit et emisit turbo truncos natantes. Et frigus est!
  Tunc omnes quattuor puellas suas underpants lacerantes, pugnacem flumen tsunami magicorum e specu voluptatis emiserunt, Litvins conficientes.
  Quam ob rem Lithuaniae reliquiae incensae sunt.
  Et nunc Vasly Tertius Lithuaniae Magnus Dux fieri potuit. Sed adhuc flores sunt. Est adhuc Polonia, quae non vincitur. Bene confirmato anno 1512 ingens exercitus Russorum Varsaviae et Cracoviae movit.
  In certa pugna, Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova, cum quattuor puellis, iterum in proelio sunt. Qui semper longis ense secant hostes. Nudo pede tasque proiiciunt. et coccinea papillae fulmina evomere. Et nunc, sine bis cogitantes, pulsatores e umbilicis iactant. at vero Veneris sinum pro pulchri- tudine centum cento operatur.
  Et cum omnes simul sibilant, tunc in illo momento multa milia corvorum deficiunt et iacent in summitate Polonorum et stipendiariorum militum.
  Sed non solum Poloni vadunt.
  Quinque puellae Russicae Komsomol die IS-VII venerunt.
  Et ipsi quoque Poloni trirent.
  Confestim octo tormenta tormenta excanduerunt, et quomodo milites Poloni sessaverunt. Atque hic Anyuta vectem murice pressa papillis.
  Et tepuit in summo pulmone suo;
  - Gloria potenti Soviet et Stalinist Patriae!
  Alenka, dux nautarum, accensus est, papillam eius rubicundam in globulis stimulis premens, apud Polonos et fremuit:
  - Gloria Sancti Mater!
  Aurora rubentibus ocelli Delectat pyropi. Et increpuit:
  - Gloria amoris Patri!
  multum Polonorum scidit.
  Maria quoque sic hostes terit. Quam comminuere. Tormenta et apparatus adversarios e Polonia exstinguunt.
  Puella fremit:
  - Gloria novae communismi!
  et papillas in agendo fragum ei emittens crimen.
  Atque Olympia Polonorum triturat. Et papillis fragum utitur, quod est valde efficax.
  Hic est Polonorum interitus.
  Ita praecipites milites iacentium in unum omnes faciunt. Et fere omnes puellae, unus puer immortalis Oleg Rybachenko.
  Sed sibilat hedus ut corvi ruentes per milia pulsent Poloni.
  pugnatum uno spiritu. Varsaviae milUa capta est. Tum Russi milites Cracoviam ceperunt.
  Anno 1514, Vasily Tertius cepit, et Borussiam Orientalem. Hic Oleg Rybachenko solum una cum Margarita Korshunova pugnavit. Hostes multo debiliores sunt, et multis auxiliis non egent. Koenigsberg id solum castrum capere. Hic, hoc par pueris terminator magnum officium fecit.
  Rursumque gladiis utebantur, tasque nudis pedibus projiciebantur.
  Et Russiam abstulit Germanis, qui victi sunt omnes terras usque ad Oderam.
  Verum, anno 1516 magnus exercitus Germanorum, a Papa benedictus, ad Rus' pergit.
  Igitur. Parallelo universitas puellas nunc facultas operandi est. Porro exercitus magnus, ducenti milia militum ex tota Europa, congregatus est. Hoc unum Russicum tolerare non potest. Sed quid ratis aliena?
  Scilicet, ut bellatores et sortilegi et praestigiae Russorum terminatores materiam habeant in qua heroica opera exercent.
  Et magnum est quando locus est in mundo pro feato.
  Oleg Rybachenko, utique non desideres.
  Nempe terminatores filii Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in proeliis interfuerunt.
  Nudo, puerili pede, omnia acre ac transfixa adeo studiose iecerunt, ut Livoniae turmae ingenti numero interirent.
  Sed et pueri accurate ex canonibus et tam accurate iaciunt.
  Oleg terminator puerum accendit, et homicidam nudo pede aderat.
  Dispersi sunt adversarii et stridores;
  Ego sum interitus incarnatus!
  Puer autem ridebit et rugiet;
  - Filius magni resuscitati sum!
  Margarita, puella lenta, interfectorem etiam nudis digitis faciet, et stridebit;
  - Filia sum magnae deae annihilationis!
  Et iterum pueri rident et dentes portant. Et sic ad castrum confugimus. et sic omnes scindentur. Gladios non habent, propellers modo habent. Germanos, Gallos et alios milites mercennariorum militum sine misericordia exterminant.
  Puer et puella omnes nudipes sunt, etiam in nive. Et ipsi filii inmortales etiam placet!
  Cur non? Quare calceamenti pro iis pueris, qui citius corpora habent quam ullum animal, et sane non possunt ignoscere vel aegrotare.
  Natasha etiam cum fera tigridis furore pugnat. Et molam gladiis curret, et nudis pedibus donum mortis deducet. Et de coccineis papillis tollet fulgur et triturabit;
  Mercennarii tollent et coquunt
  Sed umbilicus verus et incomprehensibiliter ardentes radios mortis emittit.
  Et demum de sinu Veneris turbo leti fundit.
  Puella fremit:
  - Gloria inflexibilis regum Patri!
  Zoya etiam in pugna pugnax est, et sic hostes gladiis triturat. Eas cum falce secas similis est. Digitis nudis mittit exstinctionis munera. et ab umbilico fulmine percutit. Et iam fragum papillae veluti pulsantes fundunt.
  Utque sinus Veneris evomat ruinam et mortem.
  Bellator clamat:
  - Gloria Russorum tsars!
  Augustinus etiam pugnat sicut terminator. Sic e pyropo papilla sagittat aliquid ardens. Sed umbilicus fulminis sartagines mercennarios solvet. Et nudae digitis pulsanti flammae potentes succumbent.
  Et de sinum Aphrodite tsunami contritionis et veneficii ardentis evolabit.
  Augustinus cecinit;
  - Capillus rufus, frigidus sum, et in nive discalceatus!
  Svetlana etiam furit. Et rursus primum gladiis utamur molae. Et nudis pedibus donum plenae interitus. Et tota ala mercenariorum Germanorum ex explosione bombae annihilationis volavit . Et tunc ab umbilico, sicut fulgur percutiens, letale nusquam est.
  Sed Veneris sinu effundet turbinem asperrimi exstinctum. Et delebit duas phalangas in ambustis, carbonibus mixtis ossibus.
  Haec procreatio vehemens energiae mundi est.
  Ita sex operati sunt.
  Oleg Rybachenko sonat in majus et prolixius tendebatur. Corvi et alii vultures pluunt in mercennariis. Una vectis quinque vel sex pugnatores implet.
  Hic est legio diabolica a diis Russicis missa.
  Oleg Rybachenko cecinit;
  Starfalls, et fremitus fulminis.
  Tonitruum equestrium equorum
  Terra autem tranquilla pacem fundit
  Monasteria.
  
  Et super griseo nubibus
  Falcon altitudo.
  Hic sub tegumento caeli
  nati sumus.
  
  Vestigium cervorum gelu liguritur ;
  Persequimur praedam omnem diem
  Sed frigus custodit in reprehendo
  Pagus zelus.
  
  nix nivis
  Hyems filia alba-dentata.
  Hic in nivis
  adolevimus.
  
   Semen magnae exacuuntur;
   Infidelium iugo premimur;
   Sed in venis ulcera nostra
   Ccelum Sclavorum.
  
   Et ex litora Chudsky
   Ad gelidum Kolyma.
   Haec omnis terra est!
   Haec omnia nobis!
  
  Secures super tumulo fabricantur;
  Slash capitibus fera
  At ipsi coronas cinxere;
  Oratio Russica.
  
  Et a coppico ad astra
  Exercitus Albus surgit.
  Hic in patria
  Mori sumus!
  Non, Oleg Rybachenko vere talia carmina non fecit. At contra, ingens exercitus mercennariorum, papales ex tota Europa pene profligati sunt. Et currunt ad salvandum ab inexorabili exscensu hits.
  Et puellas accipiam et omnes vapores ex quinto puncto statim emittunt et decem milia adversariorum Russiae hoc veneno perierunt.
  Regimina Russiae se contulit. Hic iam Berolinum oppugnavit. Et est ipse imperator cum magno exercitu Germaniae.
  Difficillimum est quod Natasha et turma eius consulto post tergum ceciderunt, et filii immortales soli pugnare debent. Etiam efficitur sed ipsum ut commodo.
  Oleg et Margarita velociter currebant, et sublato muro molendina extulerunt, caesis quinque vel sex Germanis, mercenariis pugnatoribus.
  Tunc adversarios caedere coeperunt, et duodecim equites et bellatores prostraverunt.
  et ceciderunt et corruerunt.
  Puer et puella pugnaverunt sicut Titanas. Egregie insignes sunt, et bis quindecim enses in alterum exhauserint. Itaque hostes caedunt. Liberi et arma specialia erant: gladios et spathis simul ac fere metallis et carnibus conciderunt.
  Oleg magnam papilionem tenuit, duodecim adversarios statim abscidit et rugit;
  - Sum magnus scooter!
  Et rursus puer in furorem irruit.
  Et hic puella cum nudis digitis et occentu grenaden iacit;
  - Patria nostra gloriosa, patria fidelis, orthodoxa! Nos omnes Germanos ac Berolinum sub Russia percutere poterimus!
  Et rursus juvenes, immortales bellatores confligunt. Pugnantque furioso furore. Cascades habent idearum silvestres et furiosas industrias.
  Iuvenes in oppugnatione. Milites et Germani et mercenarii sub verberibus cadunt. Pugnatores autem, qui immortalitatem acceperunt et vitam aeternam elaborant, valde ludibrium sunt.
  Oleg, interveniens mercennarium Germanicum, Apronius;
  - Centum, post centum, post legioni! Equites Russici gladio caesi sunt! Credo cito victoriam venturum! Gloriosam rationem aperimus!
  Margarita nudo digito acuto acuto disci iecit et cantavit;
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, discum quoque nudo, puerili, sed fortissimo pede iaciebat et decantabat:
  - Patriae defensor! Miles Perunov!
  Margarita, caedendo continuans, canebat;
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Puer, caesis hostibus, sibilabat;
  - Heroes Rus' trepidi collecti!
  Hoc est, quam heroici pueri pugnant - magnae heroes! Cupiunt ac vires legionem integram.
  Vel fortasse decem legiones! Quos intuens, ceteri milites hortati sunt et per muros Berolinensis verberare coeperunt.
  Oleg, caesis Germanis, Apronius;
  - Pro Tsar Vasily III!
  Et quomodo orbem acutum acutum iaciet, quomodo duodecim adversarios Rus' abscindet.
  Et iterum nent papilionem et post illud molendinum. Secas duodecim ad tempus. Et tunc puer illud capiet, et nudo pede ducem in mento movebit.
  Volabit, et flop in lebetem bituminis bullientis.
  Oleg Rybachenko clamavit:
  - Bene, ad inferos tecum!
  Margarita boomerang nudis digitis seclusit quinque mercennarios Germanos et rugit;
  - Gloria Patri de Tsar Vasily!
  Oleg Rybachenko studiose confirmavit:
  - Ave sancta Russia!
  Margarita caedens Germanos exsibilavit;
  - Haec Russia adhuc non est, sed Moscovia!
  Nota pars muri iam a militibus Russicis capta est. Iam ipsam urbem invehunt.
  Magnus Dux Vasily in umbra se aliquid invenit propter magnum filium Ivan Terribilem.
  Sed in historia reali, Berlin non obmisit. Nunc pueri rescribunt et addunt ea quae maiores Russorum facere neglexerunt.
  Oleg Rybachenko uno ictu quatuor capita succidit. Tum puer nudis digitis insonuit. Percussitque septem fortissimos et expressit eos;
  - Quodammodo in loculum ejecerunt ac poten- tissimum ghoul;
  Collum meum mordere voluit, sed ludus similis evasit!
  et iuvenem robustum male habebunt ex eo...
  Margarita convertit cochleam et diduxit;
  - aspidis sum salire paratus!
  Et iterum interfectorem boomerang nudis digitis mittet. Puella certe est dea frigidissima.
  Pleraque iam Berolinensis capta est. Pueri fortissimi palatium Summi Imperatoris Germaniae expugnant. Pleni sunt ira et tumultus. Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova sunt terminatores liberi. Et quisque eorum avertit, et persaepe agitant - haec nova cadavera sunt!
  Oleg Rybachenko, pugnans, notavit;
  - Sed haec pugna multum mutare potest!
  Margareta consensit;
  - Ioseph Stalin vicensimo saeculo tantum Berolinum vicit! Et iam antecessor eius Dmitry Ivanovich eam vincet!
  Puer boomerang nudis digitis proiecit. Ipse quinque Germanorum iugulos latrabat;
  - Pro magno Rus' et caelo Sclavorum!
  Margarita confidenter confirmavit;
  - Pro Maximo Imperio!
  Ac puella quoque nudis digitis ensem acutum acutum jactavit.
  Secavit multos milites et simplices milites et quos conciderunt. Talis est martialis pulchritudo.
  Margarita vere frigus est. Immortalitatis causa virginem fieri consensit, relicto corpore adulto, in servitutem venumdari. Sed tunc tantas superhumanas vires assecutus est! Et mihi crede, sane nimis magna est!
  Puella pugnat et puer pugnat et hostes cadunt. franguntur et debilitantur.
  Itaque filii fortes in cubiculum throni irrumpunt, ubi summus Germanus imperator collocatur.
  Discedere conatur, sed puer asteriscum nudo pede iacit et occipitium imperatoris frangit. Contritum cadit et perit.
  Tum pueri vagi reliquos Germanos exterminant. Sed hi, amisso domino, arma dedunt.
  Haec ubi Berolinum cecidit.
  Quod ad Albim attinet, nunc civitates Russicae factae sunt. Sed hoc non est finis.
  Exercitus Russicus paratus est ad proficiscendum... Sed alia historia erit. Nihilominus, dum Vasly Tertius decrevit non longius ire occidentem, sed Livoniam vincere, quod in tergo Russorum pendet et periculosus et infestus fit.
  
  
  Darth Vader et gladius Samurai
  Sed si Darth Vader et Ahsoka Tana, socius eius, esset in bello inter Russiam et Iaponiam! Id ubi opus sunt!
  Darth Vader et Ahsoka Tana, armati cum luminibus, in montem Tall appulerunt. Haec summa oppugnationis fuit. Iapones omnes paene copias suas in oppugnationem coniecerunt. Dominus niger in armis fuit. Utraque manus lightsabers. Bellator fortis in molendinum cucurrit, et duodecim samurai milites in Novembrem lutum incidebant.
  Ahsoka Tano desiluit et scidit, secans Iaponem et sibilabat;
  - Retine eam!
  Padawan puella ferox et valde pugnax erat.
  Darth Vader conglobati iterum fremebant;
  - Pro magno terrarum spatio!
  scissa corporum humanorum fragmenta in omnes partes dispersa.
  Ahsoka Tano etiam gladiis sculpsit, adversarios eius incidebat, et deinde pede nudo puellaris pavonem pisum proiecit.
  Insilire impetu ruebant, et phalanx omnem regionem Solis orientis dilaniabat.
  Et diruit:
  - Pro munda mente!
  Darth Vader expressit papilionem cum ensibus, secans per samurai et grunnam;
  - Pro magnis imperii rebus gestis!
  Tum de stridore atri pependit in aere dominus. Digitos scindit, et statim centum milites Iapones iugulas arripiunt et in invisibili laqueo tenebroso virium parte suffocare coeperunt.
  Ahsoka iterum nudo pede pisum antimattem proiecit, et integram turmam samurai cum eo divellit.
  Notandum est unum gram antimatter esse vim destructionis e duabus bombis atomicis in Hiroshima demissis. Magnitudo pisorum et papaveris semen pop quasi bomba vacuum est.
  Et Ahsoka totum sacculum eorum habet.
  Hic est nudum puellae calcaneum, dum aliud leti donum iacit, et igneus excandescit, multaque samurai centena ingurgitans simul urit.
  Darth Vader digitos iterum frangit, et iam dimidium mille Iaponici milites torquere incipiunt, laqueis expressi vis trucis et obscuris.
  Ahsoka Tano, nudis digitis, aliam rei partem eiecerat et diruit;
  - Pro dominio bonorum!
  Darth Vader iterum molendinum cum suis gladiis cucurrerunt, luminaria centum metra extensa sunt, massam Iaponicam concisas Montem Maximum oppugnantem et latravit;
  - Nulla vis in IIT!
  Ahsoka Tano iterum pavonum antimatter nudum calcaneo iactatur. Illa scidit et totum agmen Iaponicorum pugnatorum combussit, et denudans dentes eius scidit;
  - Pro magnitudine imperii nostri severae bonitatis!
  Darth Vader currebat molendinum Ditis longis iterum gladiis, ignemque ex ore efflans. Samurai ducenti simul ignem comprehenderunt.
  Dominus rugiet Niger;
  - In Jedi tumuerunt facies;
  Iterum imperium nascitur!
  Potestas lucis non salvat
  Jedi morieris!
  Ahsoka etiam Tano molendinum cum gladiis suis cucurrit, et nudis digitis gratiarum crurum, donum antismati projecit. Combusta est multum Iaponica et diruit;
  Nemo nos prohibere potest, nihil nos vincere potest!
  Rursumque nudum puellae calcaneum globum annihilationis iaciet. Itaque multi pugnatores Iapones ardebunt. Tota turma saltem.
  Puella pipiabat;
  - Iaponia et Russia - nova missio walkthrough!
  Atra dominum iterum millia samurai Cum tenebris strangulat imperium. Glandes duorum pugnatorum fortium obductarum non feriunt. Et interim solis orientis imperium cum gladiis et machinationibus destruunt.
  Hic Darth Vader iterum molam deducit, ut carnes Iaponicas multo tempore abscisas et fremuit;
  - Pro Imperatore Palatino!
  Ahsoka nudis digitis puellarea pedibus Donum mortis jactata pipiabat;
  - Pro Luca Skywalker!
  Respondit dominus niger irata:
  - Lucas non est dignus filius meus!
  Ahsoka aliud molendinum tenuit, Iaponica turba abscissa est et respondit:
  - Et quis est dignus? In via nostra omnes iniqui sumus.
  Darth Vader lacerit enses et digitos Diripuit rursusque crepans colla turmis Solis oriens Imperio fremit ut tigris;
  - Non sum improbus, magnus furcifer!
  Ahsoka iterum gladiis laceratur et eliditur.
  - Sit nobiscum vis!
  Et puellae nudae rotundo calcem pisum exitium aliud dederunt.
  Iaponica ad litteram ceciderunt ordines. Facultates ad ratem calamitosas inclinatae erant. Non erat sapientissima opinio expugnare, collectis omnibus viribus montis Alti, quando duo sunt tales eximii pugnatores. Discalceatus, pulcherrimus et pugnans Ahsoka et dominus niger in armis impenetrabilibus.
  Ita Darth Vader pisum mortis digitis suis globosum iecit, milites Iaponicas discerpens.
  Ab atri domini pluerunt quasi addictum. Sed tertius pugnator eos adiungit. Bene, utique, princeps Leia. Puella bella in bikini servo et cum gladiis.
  Sic digitis nudis iecit pisi mortis, in minuta discerpens, lacerata sanguinea fragmenta Samurai. Quae ridens cecinit;
  - Hostes volitabant in terram.
  Sub vi et gladiis pressi!
  In manibus principissae Leiae duo luminaria micant et prolongaverunt, pugnatores Iaponici in Monte Alto impetum fecerunt.
  In brassicam concidite.
  Dentibus denudavit Leia, et cooed;
  - Gloria ideis spatii communismi!
  Et nudum calcaneum principis in bikini est sicut iactus, funestissimum et perniciosissimum.
  Flamma exorta est, et massa samurai illico exusta et exusta est.
  Ahsoka Tano etiam gladiis sculpsit, faciens molendinum ferus et celeris. Tenebras Iaponicae abscise. Tum nudis digitis, alioque pe* dedecus. Hostes multum cremati sunt.
  Padawan puella clamavit.
  - Pro pueris pulchris!
  Et nudum calcaneum pisum prorsus exstinctum reliquit. Itaque simul multi Iapones interierunt.
  Dominus Niger gladiis rubris, trecentis metris, Iaponicis caedit, luminaribus suis extendit. Haec ars efficacissima est. Quot pugnatores Imperii Solis orientis mortui sunt et caesi sunt.
  Darth Vader insonuit, pulsar peramplasus solvens, vim exitivam a tergo ejus os;
  - Nemo audet imperil voluntati obsistere!
  Princeps Leia, nudis digitis suis, in disco, quod justos samurai secabat, excussit;
  - Nemo umquam!
  Ahsoka Tano molendinum cum gladiis cucurrerat, caedens pugnatores Iapones, et nudo puella calcaneo donum exitii dedit, occensans:
  - Gloria in Russia Tsarist!
  Darth Vader digitos scindentes, colla mille Iaponicae militum statim vi tenebrarum impetu fremebant;
  - Gloria Imperio!
  Ahsoka Tano iterum gladiis strinxerunt et strinxerunt;
  Et nobis gloria!
  Sed tunc apparuit tertia puella, quarta bellator. Hic, neptis Principissae Rei Imperatoris! Est etiam discalceatus et in bikini. Omnes enim tres puellae pedibus strenue utuntur in pugna, et calceos tantum impediunt. Et si pedes tui nudi sunt, bikini satis convenit. Quin etiam magicis viribus efficacius uti.
  Princeps Rei eam cepit et pulsarem nudis digitis accendit, milites Iaponicos laniando laceravit.
  Tunc gladios suos traxit, et exercitum Samurai in frusta carnium secans. Et bacula eius levia sunt tam longa quam quaelibet metallica secans.
  Principem Rey bovem;
  - Imperium sine nomine!
  Et nudum calcaneum puellae mortiferum pisi cum antimatto infernali cessit.
  Ahsoka Tano squeaked, faciem infensi nudans.
  - Imperium nostrum iustum est!
  Et nudis digitis pedum puellae incipiet praesens interitus diaboli.
  Princeps Leia, bellator pulcher in bikini, cepit et comminuit hostem, transiens molendinum, et stridit;
  - Pro immensa imperii magnitudine!
  Et nudus, rotundus, roseum calcaneum pulchrae puellae donum fatale potentiae proiecit, e qua statim duae cohortes exercitus samurai ad infernum perrexit.
  Dominus niger, digitos et animam Iaponis crepans, satis logice notavit;
  - Nulla virtus maior est quam dignus adversario vincere!
  Et gladios Darth Vader exstabant, et tot samurai capita obtruncabant, ut iam timorem experiri inceperunt.
  Princeps Rey gladios scidit, eosque longe extendit, adversariis interfecto.
  Tum nudis digitis tibiarum venustatis aliquid perniciosum ac perniciosum simul quinque pisas iecerunt. Pollucem vero emittunt, nullam salutis praebentes copiam. Tum puella infensi fremuit;
  - Pro rebus amplissimis!
  Regina quoque Leia nudo calcaneo hostes dono delendae dedit. Tum puella oblique secabat, et capita gladiis diruit;
  - Pro viribus futuris!
  Ahsoka in ceremonia non stetit. Pedem nudum maiorem pisum proiecit. Tres cohortes exercitus Iaponici scidit. Nubem samurai arsit, et gladiis eos concidit. puella insuper et a tergo pulsar lethalis perquam exspuit os.
  Exspuens igneus praesens;
  - Pro penetralibus regiis!
  Principem Rey iterum oppugnant, et gladiis terribili et lethali impetu secant. Et nudis pedibus duodecim pisas proiecerunt. Ad litteram totam phalangem samurai combusserunt.
  Darth Vader tandem digiti utriusque manus scindebant. Millia corvorum in capita militum Iaponum ceciderunt, capita eorum perrumpentium. Dixit dominus niger vultu saturo;
  Eos destitisse videamur! Gloria spatium imperium
  Impetus Iaponicorum in monte Vysokaya tandem exaruit. Quattuor pugnatores cum superpotentia a Wars stellata super centum milia militum et praefectos imperii Solis oriens interfecti sunt. Multitudo caesorum cadaverum ad Montem Altum omnes aditus.
  Darth Vader satisfaciens dixit, quod lumina sua flectebat et in cingulum suum involvit;
  - Magnum officium fecimus! Nunc Iaponia non statim novas copias ad oppugnandum congregare poterit!
  Ahsoka Tano logice dictum est:
  - In samurai adhuc multas copias habeo, adhuc classis magna!
  Constat cum hoc princeps Leia:
  - Profecto! Praecipua classis! Quamdiu Iaponia commodum habet in mari, pugnabit!
  Princeps Rey suggessit:
  - Aggrediamur igitur in mari hostes! Gladios quoque habemus, et super aquam volare possumus!
  Darth Vader cum hoc consensit:
  - Recte! Hostem classe oppugnemus! Oportet nos perficere missionem usque ad finem!
  Ahsoka Tano chuckled et labra eius feliciter lingebant.
  - Amo lintres mersare!
  Milites quattuor ad aerem. Et conversi sunt de Monte excelso, et versus mare volaverunt. Sub idem tempus Portus Arthuri Togi appropinquabat ala.
  Classis valida, duodecim praelia, celoces multos et vastatores.
  Classis Iaponica, eo tempore numerosa et parata, iam conspicue superior erat turmae Russicae in Port Arthur. Verum armada Rozhdestvensky e Baltico properabat. Quae si usque ad adventum eius arx tenuisset, res Samurai non adeo roseas fuisset. Sed volutpat vel nunc non volutpat.
  Praesertim cum quattuor eximii frigidissimi milites super superficiem maris volaverunt.
  Ahsoka etiam jucunde cecinit;
  - Maris salo, sea surf;
  Noli discedere, mecum manere!
  Pernicies Leia, nudum quatiens, puellares crura fugans, continuavit;
  - Mare pere! Mare pere!
  Tempus est dicere clamantium vale!
  Reginae Rey libenter favebat;
  - Et iam felicitas, quam annus;
  Ite in spatium iter!
  Hic sunt primi armadillos praemissos. Darth Vader enses torsit, laser radiis productis et duabus primis navibus intercidit. Scinditur et mergitur.
  Dixit dominus niger cum rictu:
  - Opprimemus te!
  Princeps Leia etiam naves Iaponicas laceravit, eas in medium scindens.
  Tum puella pisum exstincto misit, qui celocem disiecit et diruit;
  - Pro pompa victoriae!
  Ahsoka Tano etiam nudis digitis in hostem impulit et armadillo comminuit. Tum illa cum suis luminibus scidit, armadas Iaponicas secans.
  Et pipiabat;
  - Pro aerobatics!
  Et principissa Rey cepit et quomodo hostes secat. Item sub ictu eius naves secantur ut butyrum cum cultello.
  Palpatine neptis eius pavonem nudis digitis accepit et iecit, lances Iaponicas explodens et cantavit;
  - Naves in imum eunt;
  Cum anchoris, vela...
  Et erunt tibi
  Aurea pectora!
  Aurea pectora!
  Ahsoka Tano, Iaponicam cum suo lightsaber uno adducto secans, cantum continuavit;
  - franguntur naves;
  Arcae apertae sunt!
  Smaragdi et pyropi pluant!
  Puella quoque pisum antimattum nudis digitis proiecit.
  Princeps Leia etiam cum suis luminaribus incidebat, naves laniando dividens.
  Continuoque cantu;
  Si vis esse dives
  Si vis esse beatus...
  Manete Vader nobiscum
  Rex noster eris!
  Rex noster eris!
  Et pede nudo puellae iterum iacit totalem annihilationem, secans navem.
  Iapones quattuor incendere conantur, sed frustra. Earum missilia dominum nigrum et tres supergirls desidero.
  Darth Vader digitos diripuerunt et nunc aliquot eversores, solis orientis terra contorti in cornu arietis mergi coepit.
  Darth Vader Apronius:
  - Bellator Russicus non gemit in dolore;
  Et numquam in aqua mergi!
  Princeps Leia etiam gladiis lacerata et Iaponica submersa est, logice dixit:
  - Nostra sententia quattuor verba sunt:
  Submerge te - alium merge!
  Ahsoka Tano in proelio atrox reversus est. Ac cepit et secavit, gladios suos transfixit, centum metra producens, celoces et pugnas secans. Iaponica cecidit et suffocatus est.
  Puella pipiabat;
  - Nos omnes necabo! Et quod frangamus!
  Principem Rei etiam in tam pernicitate et invicta oppugnatione est. hic graviora magis et graviora lacertos a regione Solis ad naves contorsit. Et tunc digiti nudi, perculsi gratia et venerea, miserunt exstinctionis munera, quae massam navis minutatim discerpserunt.
  Bellator clamavit:
  - Gloria spatii communismi!
  Darth Vader digitos iterum rupit. Iaponia varias naves in cornu arietis torquebat et latrabat;
  - Magna laus fortitudinis!
  Ahsoka Tano lampades eius velut scapulas helicopteri exagitarunt. Praefectus navis praetoriae in qua dimidia pars erat praefecti regionis Solis Togae. Tum, digitis nudis, pisum proiecit, quod celarium discidit et fremuit;
  - Gloria Patriae, quod totum spatium mundorum sub calcem Titanii violenta imperii ponetur!
  
  Principem quoque Leia, quomodo textrix diaboli cum gladiis librum. Aperiam naves, metallum secant. Tum nudum, excidit puellae crus letale, nec sortis munus leti. Naves Iaponicae iterum merguntur.
  Princeps eliditur;
  - Pro summa imperii potestate!
  Princepsque Rey, sine misericordia caedere pergentes, Solis orientis regione naves projiciunt, et nudo pede donis exstinguentes, cantabant;
  Multae sunt diversae portae in spatio;
  Iratus hyperplasma saevit torrentibus!
  Multum clavium scientia dedit;
  Homines eramus, sed nunc dii sumus!
  
  in starships -- per undas currens;
  Quark spument in aethere vortices!
  Transibo ad posteros meos;
  Proles alienae, procellae mundi!
  
  Vacuo calet, corda fovet;
  Stellae circum tamquam vultus amantium sunt!
  Progressus servimus - nullus est finis;
  Et in Terra mappis leniter murmur!
  
  Ubi graditur, ibi floret mundus;
  tonitrua proeliorum sunt musica vitae!
  Aggrediamur audacter novum iter;
  Sacrae aeternae Patriae servite!
  
  Sacrificent sacrificia - mundus crudelis est;
  Multae species et variae gentes!
  Nimis vasta mundi voraginem
  Vesperi amicus, et mane tradet!
  
  Sed patriae claustra non sunt;
  Aliquis scit: spiritus lucidus virtus est!
  Gehenna et infernus non terrent;
  Noli incarcerare et mortiferum sepulchrum!
  
  Sola caro exstingui potest
  Bene, anima materna fideliter servit!
  Tribulationes et dolores vincunt omnia;
  Debemus - cingulum arctius obstringere!
  
  Ibi hostes vicerunt;
  Humanitas sumus - umbilicus universi!
  Abominatio haerebit in - ictum occurret;
  Non congruemus: mollities, luctus et singultus!
  
  Spatium nobis factus est sicut atrii;
  Velox volatus inter sidera, ut deambulatio!
  Cœleste vestis immensa;
  Eum redintegrare possumus - nullum iocum!
  Darth Vader eam cepit et digitos iterum comminuit, acetabula comminuit.
  Sed Ahsoka Tana rumpit ignem e lingua eius dimisit, Iapones sine ulla misericordia flagrans.
  Puella pipiabat;
  - Darth Vader, Darth Vader,
  Idolum meum es!
  Mundum vincamus simul!
  Et nudae pedum pulchritudinis digitos simpliciter homicidium daemonio- rum deducent.
  Princeps autem Rey, nullo adhuc discrimine, papillam coccineam sub bikini accepit et exposuit. Et quomodo fulmen in samurai dejecit. Et statim duos armadillos statim explosos, et conflavit.
  Principem Leia truculento jecit letum pavonum furore, et stridovit in vertice pulmonis;
  - Gloria immenso spatio!
  Itemque e fragum papilla homicida emisit fulmina. Classe in regione solis orti aegrotavit.
  Et Ahsoka Tano pulsarem e papilla rubina excussit. Multum navium disiecit.
  Magnae naves classis Iaponicae olim magnae iam demersae sunt. Reliquum est, ut minutissimas exprimamus. Iam effluere praedones coeperunt. Et forte verum salutis casum non habebant.
  Darth Vader et tres puellae post Samurai volaverunt et naves ultimas compleverunt. Nudi pulchri- tudines pedes iecerunt perexigui, sed antimattum portantes, pisum magnitudine papaveris. Sed multum Iaponica mortuus est.
  Singulum papaveris semen cum deleto duas vel tres naves Iaponicas delevit.
  Darth Vader et turma eius reales sunt, machinis funestissimis mortis.
  Dominus Niger etiam philosophice notavit;
  - Infinitus hostis est increatus morbus - exspecta inpedimenta!
  Simul, ut hoc magis iocum ac magis lascivi contingeret, pulchris vocibus cantabant;
  Sit omnibus in perpetuum beatitudo;
  Astra blanditias, circum ludibria et risum habentes!
  Solus desperato debiles tristes sunt;
  Nam vir omnium princeps est!
  
  non quaesivi principem in aquis multis;
  Ceterum mihi agnitio est gladio secari hostes!
  Etiam in somniis - mala pugna ad somniandum;
  Bellum pulchrum, immo terribile - incendunt incendia horde!
  
  Ecce autem ruit arduus aether et ardens in nube ;
  Gemmarum testae in montibus dispersae!
  petrae autem facti sunt sicut pluma psittaci.
  Cum pulchra est, dolor et metus evanescunt!
  
  Nunc choris sicut ego sum gypsy
  Pedes nudi teguntur sanguine!
  Scire cannonade optimam hurdy-gurdy;
  Opprimendi omnes ipse amor est iracundus!
  
  Vis ima nescit vorago;
  Acus acus in corde haesit!
  Et in aliis planetis homines gemunt;
  Tale "praemium" illis fatum dedit!
  
  Pugnam a vespera usque ad lucem
  Et ipse diabolus admiratus est.
  In carminibus huius virginis virtus canitur;
  Passio eius in ore meo et legi!
  
  Vindicta vero nullos limites consiliosque cognoscit;
  Si mundus scandalizatus est, noli quaerere stultum!
  Melior est terra patria quam locus in paradiso;
  Cementum idea est, laterculi sunt!
  
  At mihi dolet animae vulnus crudeliter;
  Amicus meus mortuus est - ore defendo!
  Mater vero calcatur, conculcatur;
  Vincula sum, ultionem peto!
  
  In alio mundo etiam tres soles sunt;
  Planeta laetissima est, sed aer siccus est!
  Et ad infernum cum omni sapientia, scientia;
  Hyperlaser meus - omisit et egressus est!
  
  At mihi propositum est Messiam ab angustiis salvare;
  Invenire clavem, quae mortem comminuit!
  Lacrymis cecidisse spatium rigatur;
  Non credo diu - ruinam patriae perpeti!
  Hic naves ultimae mersae sunt. Gloriosam victoriam Darth Vader ac tribus magnis militibus. Sed causa nondum est. Exercitus Iaponicae generalis adhuc magnae Russiae Kuropatkin occurrit.
  Infelicus imperator quam mediocre considerans, satius est hic quoque exercitum samurai perdere.
  Darth Vader et tres puellae Terminatores volant antigravs versus positiones exercitus magni imperii. Ibi plus ducenta viginti milia militum Iaponicorum sunt. Et omnes pugnatores valde pugnantes et assertores sunt.
  Darth Vader primum impetum samurai volans. Diductis ensibus gladiis totam aciem intercluserunt.
  Ahsoka Tano etiam cum eius homicidio discursum laceravit. Et multum fracti Iaponicae. Et tunc nudis digitis gratiarum tibiarum donum prorsus exstinctum ejecerunt.
  Et simul tot samurai frixum.
  Puella stridore;
  - Pro magna loci communitate imperii!
  Princeps Leia quoque pisum mortis in hostes proiecit. Multum samurai scidit et diruit;
  - Pro magnitudine patriae!
  Et gladios suos prolongantes, Iapones secant.
  Samurai sclopetis et tormentis fortibus quattuor conati sunt incendere. Sed Darth Vader et turma eius glandes non acceperunt. et conchas praetervolaverunt.
  Principem Rey, dividendo per hostes, squeaked;
  - Aquilae currunt ad magnam regionem, spatium externum!
  Et etiam nudis digitis, id quod non minimam misericordiam hostibus dabit, deducet.
  Dominus niger enses nimis laete torsit. Percussit molem inimicorum et fremuit;
  - Tenebrae factae sunt in civitatem;
  In umbris, nubes domi abscondunt.
  Acutus malleus de ferro;
  Satanas vias ambulat!
  Et hic iterum, sicut fulgur, Darth Vader e digitis solvet. Et quomodo downed et urens vivos Iapones procumbunt.
  Ahsoka Tano, feriens adversarios, notavit;
  - Frustra nobiscum pugnare decreverunt!
  Et puella interfectorem donum exstinguit nudis digitis.
  Principem Leiam logice dictum est:
  - Et nullam electionem habent!
  Pedes nudi et digiti pulchritudinis iaciuntur, res parvae, sed valde mortiferae.
  Puellae sicut Titanas gigantis. Quin etiam piparantur in summo pulmone;
  "Gloria magno Sith classi!"
  Et iterum omnes tres puellae dona leti iecerunt digitis nudo, deciso, tenacibus. Milites valde conlisi sunt. Itaque laser gladiis conciderunt.
  Regina Rei e papilla coccinea de caelo tacta, et massa Samurai incensa.
  Ex pluribus illis tantum caligae manserunt.
  Tres puellae sunt acerrimi bellatores. Qui solum discalceatum et in bikini pugnare amant. Pedes nudis digitis perniciosissimam jactant.
  Puellae sunt pulchrae et pugnaces mores. et bonam pugnam amant.
  Princeps Leia etiam motus obtinuit. Et iterum donum exitii eiecit nudo pede, discerpens Iapones.
  Tum e papilla rubina fulmen accensum multum samurai ussit. Tum cecinit;
  Picta est spatium nigrum, lucida lumen;
  Et videtur quod stellae in suis orbibus hebetantur!
  Amorem volo, in responsione audio, non;
  Corda amantium in smithereens contrita sunt!
  
  Quaeso, princeps, ad me;
  Clamavi aequora lacrimarum in maerore!
  Praeiudicii vincula rumpe;
  Volo ut verum dicas populo!
  
  Amor dignior est officio et coronis;
  Si vobis opus est - prodam patriam!
  et ponam in throno dilectum meum;
  Carior est mihi vita quam princeps meus!
  Pulchrum carmen canebat, et nudis digitis jactare pergebat, quod ad samurai mortem inevitabilem afferens.
  Principissa Rey gladiis per molendinum ex centenis metris inclinata, annotavit:
  - Bene manducatis! Sed utique patria mutari non debet.
  Ahsoka Tano confirmavit fulmen funestum e umbilico suo accensum esse.
  - Nihil opus est patriam mutare!
  Constat cum hoc princeps Leia:
  - Magnum illud! Etiam et frigus!
  Darth Vader incidebant samurai cum "dracone magno" artificio et fremebant;
  - Tu cuties eximius iustus es!
  Et dominus niger, sentiens motus, cecinit;
  
  Mirum in litoribus sonitus;
  Flumina ubi sanguis est procelloso!
  Hastile deducam stellis in nubibus;
  Mirum signum scintillantes!
  
  Sicut dea es mihi
  Cum anima in tenebris ardet!
  Plus quam vita vos
  Mundum meum cum somnio illuminavi!
  
  Non pulchrior es in mundo
  universalis specimen!
  ego color annis in proelio moriar;
  Obviam saxum meum!
  
  Amor inextinguibilis
  Ac micant oculorum tuorum!
  Pulchritudo salve
  Non dormio in lachrymis noctis!
  Superman puellae frigidissimae sunt et pulchri- tudines admodum valde. Extrema vis usus interdum deridiculorum formas attingit.
  Ahsoka Tano verba ex papilla coccinea iterum in particula hyperplasmi expuit. Iapones multum combussit et quasi ex agnis skewers exusta sunt.
  Puella labra plena lingebat et strinxerat;
  - Pro summa communitate maxime infestissimi cosmos in universo!
  Bellator, qui maga erat, Principem Leia, cum stridore, lumina sua apud Iapones laceravit, et bubalum tenuit;
  - Sexus vos pueros non lucetis!
  Princeps Rheae infensi animadvertit, antimatter particulam iecturam cum digitis gratissimi crurum nudis et stridore;
  - Non est bonum hos magnos pueros sexus privare! Sed frigus ipsum!
  Ahsoka Tano, interfecto Iaponico, facile constat;
  - Valde frigus! Et ad colic!
  Principissa Rei logice notavit dentes denudatos et margaritam risus;
  - Gloria progredi!
  Et scidit gladiis, et nudos pedes aliam truculentis exstinctum massam excussit.
  Darth Vader primum machaon arte gladiis tenuit, deinde fulmine vi exusta est. Est simpliciter supremus classis bellator omnia ad comburendum capax. Et faces tantum e Iaponia avolant.
  nigrantis lite barbare remugit;
  - Inmensa mea magnitudo, formosa sit nobilitas pulsu!
  Rursumque gladii volant, securi omnes et capita nitida et vertices sufflantes.
  Principissa Rei, adversarios opprimens, et papillas eius ut pyropi scintillantes, pulsatores strenue emitti, et omnes samurai exusti sunt.
  Terminus puella denudans dentes rationabiliter notavit, coniicit concentratio antimatter cum nudo crure valde parum pudici;
  -Pro magnitudine Russiae! Vader nostra est Missionis Pugnator!
  Dominus puellam correxit Niger;
  - Magnitudo imprimis spatii imperii! Declinatio Russiae nonnisi a novo exscensu hitmen sistitur!
  Principem Leiam, Iaponicam secans et sine brachiis et cruribus illis relinquens, consensit;
  - Ita pars nostra portum Nicolai II Tsar eripiet! Huic monarchae gloria!
  Darth Vader facile consensit cum hoc, adversarios imperii Russiae tanquam brassicam secans;
  - Gloria regi bono!
  Atque hic iterum fulmina virtutis adurunt, et samurai lethifera adurunt.
  Principem Rey, inimicis deletis, satis rationabiliter notavit;
  - Noster Nicolaus Tsar, Russiam super omnia faciet!
  Pedes autem nudo expeditos digitos, quasi aliquid exitiale in hostes sine ulla misericordia adsumant ac detrudant.
  Princeps Leia, adversarios in frusta concidens, et indolem rigidam, puellam terminatricem demonstrans, et munera mortis tam pulchris, sient et excisis cruribus, ut Iapones facile corpora amiserunt. Capita quoque. Ita non optima idea erat Russiam oppugnare. Ipsa Darth Vader sine ullo discrimine et praeiudicio eorum exterminationem suscepit. Et hic est pugnator maxime infestissimus. Sed socii eius fortasse etiam frigidiores sunt et scariarii. Et si percusserint, tunc non dabunt misericordiam in principio alicui. Et volet nudo immitis munera leti Crura decorus.
  Principissa Rei, cum aliud donum ab ea coniectum generale Iaponum percussisset, latrante;
  -Tempus imperium numquam revolvet!
  Atque iterum a nudis pedibus evulsarum donatio certissimae mortis ac mortis totalem evolvit.
  Regina Leia, verrens inimicos ut spartea, et abscissas ex illis, et aurora fulgura virtutis emissa de papillis fragum, dicebat;
  - Nullum esse credo infernum!
  Darth Vader, mittens aliam tsunami undam, quae samurai tegebat, notavit;
  - Mundus noster est infernum... Sed interesting!
  Ahsoka Tano nudo pede exstinctus est mirifice funestum donum exstinctum, et elisum;
  - Minime, maxime interesting res est quod frustra non vivimus!
  Hoc facile Darth Vader consensit, molendinum cum gladiis semper longissimis pensans;
  - Utique vita nostra causa datur! Gloria Patriae Spatii Communismi!
  Ita multa milia Iaponum fulmine statim concremabunt. et non relinquent radicem neque germen.
  Princeps Leia, caesos alios pugnatores imperii Solis orientis, satis logice notavit;
  - Mundus plenus est sordibus!
  Et nudum, excidit iterum pedem, aliquid quod contempnit calculo.
  Darth Vader flare capita samurai, simulque iocari non neglexit;
  - Politicus est sicut cervisia, nisi frigida et in mensa bona!
  Principissa Rei caesis pugnatoribus Iaponicis, cum hoc consensit:
  - Politicus est suavis in orationibus, sed amarum gustum ex illis non cerevisia est!
  Regina Leia, duobus phalanges finitis uno adducto, annotavit:
  - Politicus ex ore tantum veritatem accipit, cum se ipsum calumniatur!
  Ahsoka Tana, multum Iapones secans, consenserunt. Aliud pisum exitio iacens, ac discerpens Iapones, puellas edidit;
  - Politicus suffragium crucifigit ad plenissimam ut saltem parum arcte cum Deitate!
  Darth Vader, viribus perfectis ultimi milites Iaponici fulmine confecti;
  - Politician God only in one thing, Ad inveniendi excusationes, cur promissiones eius tam diabolice fallantur!
  Principissa Leia, cum ultimis fulminibus ex papilla rubina perfecisset, ultima phalanx exercitus Iaponicorum concisa est;
  - In mediis assequendis culminibus divinis, politicus est ipse Satanas!
  Noli esse TSUSHIMA
  Hoc tempore in mari Iapones pugnare necesse erat. Nobiles sex turmae in Tsushima Fretum occiderunt. Sub adventum Rozhdestvensky turmae Russicae;
  Piscina in aquam abiit. Cochleae ex lateribus apparebant, quae machinam continebant. Hic primus scopus est: eversor Iaponica. Natasha globulis globulis tenus pressit digitis nudis pedibus.
  Et proiectum cum lethali impetu ipsum imum navis percussit. Armis dirutis.
  Aliam testam exterminator accepit. Margarita pedis nudo pede iterum pressa est.
  Et iam Iaponica submersus est.
  Augustinus chuckled.
  - Eamus submersi vices! Machina tormenta sub aqua non sunt efficacissima!
  Et puella cocci papillae pectoris sui clavum pressit, hoc tempore proiectum in ima vastatoris mittens.
  Svetlana subridens respondit:
  - Bene habemus dominas!
  Natasha iterum testam misit cum digitis nudis et clamabat:
  - In nomine Rus' fiat victoria.
  Augustinus de conchis exspuit. Excidit ima navis regione Solis orientis et animadvertit;
  - Nihilominus potestas regia in Russia non tam mala fuit, quam propagatio asseruit.
  Svetlana cum hoc consensit et libenter locutus est, praesertim cum nihil usquam faceret.
  - Sub Nicolao II Tsar, Russia aurum signatum pecuniae introduxit. Moneta imperii solidissima ac stabilis in mundo facta est. Editus quoque fere non crevit. Et sub Nicholao Tsar salarium attigit triginta septem rubles in mense. Re vera, Russia una e primis terris in mundo secundum signa viventium facta est. Productio industrialis quartus in mundo factus est.
  Augustinus papillis rubinis usus est ut Iaponicam emitteret. Hoc tempore demersa yaria cecinit:
  Fortissimi sumus in mundo
  Omnes hostes in latrina inebriabimus.
  Patria flens non credit;
  Malos oligarchas in cerebro dabimus!
  Et puella risit. Et scintillant sicut margaritae dentes eius.
  Puer dux suggessit;
  - Cum bellum cum Iaponia in victoria finietur, Russia incrementum oeconomicum etiam maius erit! Et tsarist imperium opulentissima terra fiet!
  Augustinus, nudis digitis utens, submersit alium destruentem et exsibilavit;
  Semper divites facti sumus! Non satis ordine!
  Natasha, papillis coccineis utens, armadillo Terrae Solis orientis percussit et dixit:
  - Nullo modo fuimus Germanis inferiori bello universali. Sed propter quintam columnam victoriam defecerunt!
  Augustinus, nudis digitis, aliud proiectum in uterum armadillo misit, et declaravit;
  - Profecto! Quinta columna est culpae omnium. Bello primo mundano Germani ne Minsk accedere potuerunt et in Galicia superati sunt. Et sub Stalin, iam Kremlin per binoculares viderunt. Quid enim dicit?
  Natasha, ope papillarum muricearum, aliam testam in fundo armadillo accendit et grinxit;
  - Proditio! Talem victoriam amisimus!
  Margarita quoque admonere necessarium censuit;
  - Si non esset proditio, tum possessionem Constantinopolitanam et Asiam Minorem suscepissemus, tum ad Mare Mediterraneum accessum. Et tantum propter proditionem et quintam columnam amisimus!
  Augustinus aliud proiectum cum rubinis mamillis excussit;
  - Etiam quinta columna est! Quantum laboravit propter eam! Imperium Russicum unica formatio est quae ad fines orbis terrarum dilatare et humanitatem unam facere posset!
  Cornelius infensi gressa:
  - Profecto! Possem et volui! Esto humanitas unita atque invicta!
  Puella aliud proiectum ope papillarum coccinearum misit, post quod demum pugnae scissurae sunt. et Iapones submersi sunt.
  Svetlana etiam fragum papillas accendit, et notavit in ea voce solicite;
  - En quid nunc agitur in mundo? Russia et US in ripa belli sunt. Sina autem populosa et absoluta est. Non est ordo et prosperitas in mundo!
  Ope papillae coccineae Natasha novum proiectum in naves Iaponicas misit, hoc tempore in cruiser, et consensit:
  - Nullus ordo est in mundo! Una administratione opus est nobis!
  Augustino proiecto ope fragum papillarum accendit et annuit consensus;
  - Et tsarist imperium tale imperium fieri potuit! Autocratia Russiae fideiussor est stabilitatis et prosperitatis mundi!
  Et puella aliam testam misit, nudis digitis utens, tandem cruisarem scindens.
  Iapones plane freaking sunt. excanduerunt promiscue, non intelligentes qui eos submergerent.
  Notandum quod in terra Iaponia non magnum habuit commodum. Et etiam in historia reali multo plus occisi et vulnerati sunt quam Russiam amisit.
  In mari autem naves Terrae Solis orientis in Britannia et in USA productae leviter meliores erant quam Russica, plerumque productio domestica.
  Sed hic etiam in Iapones praestantia qualitativa admodum parva est. Russi sagittent, fortasse verius.
  Natasha nudo digitorum ope inflammatus, ac demersus alius eversor, incompertus est in molestia:
  - Hic quidem Russi etiam adversarios fortiores vicerunt. Sicut Napoleon!
  Augustinus, ope papillae carbunculi, proiectum in lembum armaturae misit, adiecit:
  - Oh yeah! Napoleon erat ingenio! Et ille erat fortior, sed vicimus eum.
  Ingemuit graviter Margarita, proiectum nudis digitis, et murmuravit;
  - Iaponice amitte. Haec tam molesta et incommodi!
  Augustinus, figens papillas rubinas, huic consensit;
  - Valde molestus! Vae propter hoc tempus dynastia Romanov finita est. Tempora gloriosa, heroica, victoriis ac victoriis. Et quamvis nostrum Genghis Khan non habuerimus, ab Ivan Kalita tempore surreximus.
  Et misit puella digitum alium nudum, proiectum valde lethale. Et cruisarius armatus in duas partes irrupit.
  Natasha coccineis papillis utebatur, unaque testa demersit alterum eversorem. Et samurai vastatores multum habent.
  Bellator guys quaesivit:
  - Sed miror cur in historia orbis terrarum nulla imperiis absoluta potestas pervenerit?
  Cum papillis suis rubinus, iterum Augustinus proiectum in ventrem alterius destruentis misit et declaravit:
  - Ita vero quid? Omnes ceciderunt. Imperium Persicum, et Magnum Alexandrum, et Romanum. Cur nemo humanitatem univit?
  Natasha pede nudo venustatis impressit molestia. Aliam navem demersit et dixit;
  - Id est! Genghis Khan imperium creavit qui totum mundum sub eo opprimere potuit. Sed post mortem eius filii et nepotes ridiculi pompae et seorsum imperium diripuerunt. Sola tsarist Russia, cum systemate unitario, talis erat terra ut per multa saecula existere posset et crescere donec totum orbem absorberet!
  Oculi Augustini emicuerunt et declaravit, alium eversorem rubinis papillis mersurum;
  - Gloria magno Imperio Nicolai Tsar! Non dabimus potestatem illegitimo Bolsheviks et provisori imperio!
  Natasha quoque cum papillis coccineis concham in navim misit. Iapones demersit et cecinit:
  - Salve rex
  Fortis dominator
  Regnare in gloria
  nobis gloria!
  In timore inimicorum regnabit -
  Rex Orthodox!
  Regnare in gloria
  nobis gloria!
  Videntur puellae vere conversae. Sic oppresserunt samurai, miraberis. Et Oleg Rybachenko piscinam sub aqua letalem agitabat. Fere hoc telum frigidum habet. Se totam classem Iaponiae submergit. Sed haec magna potentia est.
  Duodecim tantum naves magnae armatae, justo minorum, lembis inclusis. Alii praedones plusquam sexaginta. Tempus tollit omnia.
  Natasha ope nudis pedum suorum, consummans navem proximam, rogavit Oleg:
  - Putasne Deum esse?
  Puer dux risit et respondit;
  - In quo sensu?
  Natasha misit novum proiectum cum papillis coccineis, conficiens exterminatorem, et notavit:
  - Ita multae versiones religionum! Sunt et pagani et monotheistic! Id cum incipit cogitare. Et dubitas an Deus sit, cum talis est regius in doctrinis!
  Augustina, adiuvante papillae coccineae pectoris sui, scindit alium eversorem et, cachinnantes, dixit:
  - Etiam in hac parte difficile est in Bibliis credere. Solus enim Deus ita se habet. Atque etiam cura!
  Natasha nudo digito vapulat, et in concordiam adnuit;
  - Id est. Credere aliquem populum est populus Dei? Hoc plane indignum superiori animo!
  Post hoc, puella magnum tonagium praeliorum cum papillarum coccineorum ope submergere coepit. Bellator laborabat.
  Margarita autem, nudis digitis utens, sententiam suam expressit;
  - Etiam incomprehensibilis est quomodo fieri potest ut diligens Deus feminas tantopere deformet!
  Natasha admiratus est;
  - Quomodo deformet?
  Margarita denudavit digitos suos et respondit honeste;
  - Ita eos vertit in vetulas! quid foedius vetula!
  Augustinus , utens papillis coccineis , concham in Yariae ventrem accendit , et declaravit ;
  - Humi, aliqua ratione, aniculae turpissimae ambulant, quae tam stulta est et horrenda deformis!
  Natasha movit caput, nudos premebat in pedes, sustentabat;
  - Et tristi! Et non aesthetic!
  Puella bellatrix risit et socium suum despiciens. Ut, tam frigida et ferox.
  Svetlana cum fragum papilla conculcata et graviter animadversa;
  - Revera, senectus pessima est. Homines turpes, debiles, vulnerabiles facit. Sed habet ex parte evolutionis aliquos pluses!
  Miratus est Augustinus. Ferens ope digitorum nudo, alius praedo quaesivit;
  - Et quid potest esse pluses in hac foeditate?
  Oleg Rybachenko gravissime respondit:
  - Incitat progressionem scientiae et intelligentiae. Si homo non lassitudinem experiatur, non opus est ut currum fingat. Item infirmitas unguium et denteorum ad cultri inventionem ducitur. Tempora frigida et glacialem ignem accendere docebat. De morbis medicinali evolutione excitandis. - professus aspexit quam artificiose Juliana aliam navim Iaponicam in fundum misit et continuavit. - Multimodis humana scientia instigavit infirmitates. Volare nesciebamus, sed aeroplana creavimus. Et id est progress!
  Natasha, ope nudis digitis, aliud proiectum et notatum misit:
  - Progredi. Sed tamen, cum anum spectes, fit tam putidum. Itane fieri potest sine deformitate humana?
  Augustinus, cocci papillas figens, huic consensit;
  - Iuvenes etiam scapham fingere possunt. Cur execrabilem senectutem imple! Horrendum et taetrum!
  Margarita de loco cecinit;
  - Non equidem cum Komsomol! Semper ero iuvenis!
  Et puella, dum pugnum in metallum movit.
  Interim alia pugna depressa est.
  piscina subaquanea classem Iaponicam mergere pergebat. Ipse Praefectus Togo in aqua quievit et in scapha fugere coactus est. Iaponia magnam classem habebat, sed cum novo telo fundamentali versabatur. ac tum profligavit.
  Augustinus, ope papillarum rubinorum, submergendas naves Iaponiae, dentibus denudatis, quos amplissimos et acutos habet, suggessit;
  - Id quod sentio. Nempe aesthetica corporum esse oportet. Impossibile est enim mulieres fieri deformes, cum cutis marcida et inflexa corpora.
  Natasha, ope nudis pedum, alium destruentem in fundum deductis, perlibenter hoc assentitur;
  - Utique! Hoc est quod scientia laborat!
  Uterque milites admodum hilaris evasit. Post omnes hostes classem feliciter demergunt.
  Puellae pugnaces magna facinora capaces sunt.
  Margarita, nudis digitis utens, fusa interim sententiam suam expressit;
  - Religiones etiam ob imbecillitatem hominis ortae sunt. Si homo esset fortior, nullae essent religiones. Et sane, mors et timor mortis inducit ad hoc quod homo consolationem quaerit!
  Augustinus papillis rubinis accensus, admonetur;
  - Sensum participavi, et vidi mirabile aliquid. Sic spiritus!
  Natasha, nudis pedibus utens, subdola voce, dicebat:
  - Nihil mirum si spiritus. Ceterum in somnio fugimus. Est igitur anima, et quasi volatilis memoria!
  Puer consensu generalis annuit.
  Ita est anima! Hac de re persona est unica! Nunc aliquam iocum habere possumus!
  Classis Iaponica liquefacta est. Piscinae underwater partes interfectoris egit. Oleg parum tristis erat. Uno modo, ut extra. Deinde, quod molestum est, omnia bene videre non potes cum sub aqua es. In communi sumptu Deus Oleg valde dubitavit. Re vera, cur, post Russos Christianismum adoptati, variis incommodis illis incubuerunt. Invasio Mongol-Tatarorum, et antea feudalis principum inruptio. Bella inter populum Russicum.
  Id cum demum tempore Ivan Kalita resuscitatio Russiae incepit;
  Moscovia convalescens. Donec, exempli gratia, sub Ivan Tertio, tandem unus factus est status centralised. Et proiecit Tatarorum iugum.
  Utique, Russia exsurgebat. Donec retentus in Iaponia.
  Hic notavit finem historiae monarchiae et dynastia Romanov.
  Monarchia tamen non abiit, sed auctoritatis manet.
  Oleg Rybachenko leniter permulcet Augustini terga. Purred magis puella. Ea frui videbatur.
  Puer ingenio logice locutus est;
  - Nihil mali est quod homo puellam amat, et puella virum amat. Hoc est omnino naturale. Sed simul homines pudori observare debent.
  Augustinus autem papillas carbunculo incendens, aegre obiecit;
  Mores non legamus. Non placet hoc!
  Ingenium pueri chuckled.
  - Et quis amat! Sed veritati debes opponere. Homines, hac in re, conspicue sunt ab animalibus distincti!
  Margareta annuit concorditer.
  - Ita magnum intervallum inter nos est!
  Augustinus cavillans respondit:
  - Et scis, inter te et simiam, non multum interest!
  Oleg risit. Augustina, ope papillarum rubinorum, mersa est interim ultimae duodecim naves armatae Iaponiae. Deinde puella dixit;
  - Nos prope cum classe hostium finivimus!
  Oleg Rybachenko chuckled malitiose:
  - Ita, boni operarii estis! Ac, mattis, sint amet! In genere, ego bellantes feminas amo - suus tam pudici!
  Natasha torsit corpus suum et cantavit;
  - Donec videor, processor similis sum! Et sicut robot - sonus aggressor moveor!
  Tum puer imperator Augustinum paulo audacius permulsit. Puella nudis pedum globulis globuli longis digitis aspexit ac venustam.
  Quam decori motus eius sunt.
  Imaginatio princeps Oleg discalceatam in pegmate traxit. Hoc tam venereum. Et ita regina rubra est. Ab ea omnia ornamenta et vestis pretiosa sublata sunt. tantum saccum reliquerunt. Sed vestis carceris suavitatis, suavitatis, recentis, quasi rosae magis vultum exponit. Et crines ignei. Quam pulchra est regina ad supplicium.
  Et submersi sunt ibi milia hominum. Naves distrahuntur, elementa saeviunt.
  Et Iaponia cladem unicam colossam patitur. Ita samurai habere videntur poenitere delictorum suorum.
  Oleg Rybachenko putavit, quid Iaponica credunt in? Quae religio? Pagani sunt. Sed Russiam Orthodoxam vicerunt. Deinde cogita cuius deus fortior!
  Et Tartari fuerunt pagani, sed quot occupaverunt territoria.
  Oleg Augustinum:
  - Dic mihi, forma, quomodo te amo Rodnoverie?
  Late subridens puella, immergens perditori, respondit:
  - Valde bona religio! Tam pulchrae fabulae sunt!
  Oleg grato animo petivit;
  - Putasne fabulas? Vel forte omnes isti Dij Russici sunt?
  Augustinus humeros ei humeros respondit:
  - Forsitan et elves et gnomes sunt! Omnia possibilia sunt in nostro mundo. Et difficile est dicere quid sit actu et quid non!
  Oleg Rybachenko logice dictum:
  - Aliquatenus omnia in nostro mundo sunt. Omnes cogitationes, somnia, cupiditates relinquimus. Hic valde interesting theoriam Hypernoospheris habeo, in qua absolute omnia quae ab hominibus inventa sunt sunt. Hoc est^ cogitatio in aeternum. Et manet in aliis quibusdam mundis parallelis.
  Margarita cavillando quaesivit;
  - Et quid, exempli gratia, divisio classica: in caelum et infernum?
  Puer dux maestus notavit;
  - Haec fere est prima opinio veterum de retributione post mortem. Profecto, verisimile, omnia aliquanto magis implicata sunt!
  Natasha jucunde exclamavit, unam ex postremis Iaponica navibus papillis coccineis inundantem;
  - Maledictus et antiquus ;
  Hostis iterum iurat
  fricare me
  Tere in pulverem.
  Sed Angelus non dormit
  Et omnia operabitur. et bene finient omnia!
  Puellae classem hostium compleverunt. Puer generalis piscinam acceleravit, Samurai persequens. Ita bene hic fecerunt. Est interesting quomodo historia emendari potest. Russia Tsarist erat terra magna, quae in altitudine resurrexit. Etsi non omnes homines bene vixerunt.
  Sed rus surgebat. Dies laborandi abbreviatus est. Novae feriae sunt. Locus auto-imperio creatus est. Merces stabili pretia auxit. Scholae apertae sunt. Sub Nicolao II Tsar plusquam sexiens auctus educationis impendio. Primaria educatio coacta facta est.
  Non satis cito in melius omnia mutata sunt, sed quantum rerum novarum et civilium bellorum perdiderunt. Quot homines callidi homines mortui sunt et patriam reliquerunt? Et nunc in hac parte universi casus est impedimento.
  Piscina turpis, cito et tacite natavit sub aqua. Et iam ultimus destructor Terrae Solis orientis submersus est.
  Natasha dixit jucunde;
  - Id quam iuvenis sum!
  Augustinus puellam emendavit, nominans;
  - Quid hic omnes boni socii! Pugnate sicut leaenae!
  Oleg in molestie dictum est:
  - Nil specialis! Modo melius technologiam habuimus!
  Augustinus giggled et respondit;
  - Sed nos ipsi canones accensi!
  Natasha amico suo:
  - Et nos quoque ducti sumus! Et oculus acutus est.
  Oleg citharam in:
  - Obliqua manus!
  Natasha risit et respondit:
  - Et puer es venustus!
  Oleg honeste dictum est:
  - Miseret Iapones. In efficitur viverra magna. Mihi maxime placet Malus Horribilis!
  Augustinus risit et torsit pedem in aere.
  - Hentai frigus est! Etiam frigidissima!
  Natasha, subridens puellae, quae impedita gustaverat, suggessit:
  - Et scriptor fortasse etiam asinum Nazis calcitrare!
  Oleg Rybachenko subridens adnuit:
  - Cogitatio bona. Sed primum copias humus Iaponicae conficiamus. Adiuvamus bellum citius finiendum. Itaque fascismus in hoc universo non apparet.
  Puellae in voce responderunt:
  - Et non apparebit, et Sina nostra erit!
  Postquam classis Iaponica demersa est, T-195 super piscinam ad superficiem obtinuit.
  Et cecinit Oleg Rybachenko magna laetitia;
  Sclavi mundum vincere debent;
  Sed corde, non bello nuclei!
  Purus et misericors Rus' Rat;
  Surge, quam invicta patria!
  
  Lucem feremus Orthodoxiae;
  Gloriosas victorias sub Dei facie!
  Cum crudeli hoste nocturno, interdiu pugno.
  Cantentur opera nostra
  
  Contigit sanctae Matris meae;
  Expertus atrox dolor!
  Atque etiam ex oculis lacrimae funduntur;
  cum tantis iudiciis malis!
  
  Omnipotens largiter dona largitur;
  Russia potens et pulchra facta est!
  Alarum volare contendimus;
  Solis occasus coeli stamina satin convexa lustrat!
  
  Et planeta crux monstrat viam;
  Ad salutem, Jesu redemptio!
  Verum est nos Russos eam avertere non posse,
  Ne sis in sublunares dies!
  
  Patria patria magnifice floruit -
  Her sine facets in luxu nemorum quercinorum .. .
  Et crystallum, margarita, glacies gloriosa
  Signum perpetuae gloriae Dei!
  
  Desiderium viridis equitis non videndum est;
  Laqueus tantum infirmis est.
  Vigilate illis qui sunt incauti latrones;
  Tantum petunt a re publica praesidium!
  
  Magnus erit, quisque valebit;
  Integer tempus enim et...
  Sed idem miles scito unum solidum, etc.
  Quid Cain sanguinum amittet?
  
  Sed Omnipotens , omnes in radiis , veniet .
  Et celum fulgebunt ...
  Tunc Rod resuscitatum vocat;
  Praecipe Lada erucae cibus!
  
  Planetae nostrae in aeternum
  Saturnus, Jupiter, Mars, calor Veneris...
  Pueri anni non timebunt;
  Quia avi nostri aetatem non habent!
  
  Tunc omnia erunt sicut paradisus in terra;
  Talis locus est ipse Dominus Christus!
  Noli verba militis in ventum iactare,
  Et hostes patriae iam superati sunt!
  
  
  BELLVM QUARTUMDECIMUM!
  Iterum puer 1954 translatus est. Nazis Saratov inrupit, sed ibi haesit. Pars copiarum fascistarum adhuc Kuibyshev versus progredi conatus est. Autumnus iam est, folia lutea cadunt. Gorgias munientium: pueri et puellae in via Nazis stabant.
  Pueri graciles sunt, pueri capillos breves habent, puellae pigtails habent. Quamvis frigiditas autumnalis, leviter vestiuntur, et omnes nudi sunt. Fossam sibi additam effodunt, erinaceas erexerunt, insidias parant. Non obstante quod sint semianimes, exterius hilares ac etiam sibi cantant.
  Auctores sumus filii Stalini,
  Pro patria nostra pugnare amamus...
  Fideles sumus ad testamenta Lenin mentibus nostris;
  Licet in bello, pulticula vacua coquimus!
  
  Nos pro patria
  Omnes pueri et puellae discalceati.
  Russia per rubum non distrahi;
  Sit amet risus guys sonorus!
  
  Bene, piscina facta ex ferro "tigris".
  Sicut fragmen metallum calidum ...
  Rectum in instanti cremabimus;
  Ita ut mater in aeternum floreat!
  
  Patriam omnium dulciorem faciemus;
  Saltus ibit cum somnio communismi...
  et fraus in cinerem deprimetur;
  Abiiciamus cadaver, fascismo resolutum!
  
  Pueri sumus, sed animas aquilas numeramus;
  Sub bombs, crede mihi, timidi sumus.
  Patria protervi filii;
  Fritz latrem, credo in collum fortiter!
  
  Stalingrad plenus virtutis erat;
  In quo magna classis ostensa est...
  Fuhrer-gad cito moriturum credimus;
  Communismum in distantia videbimus!
  
  Leningrad noster numquam cedet;
  Etsi per annos in obsidione constringitur .. .
  Magna terra sacra
  Sis plenus, scito pompam!
  
  Russia est patria deorum;
  Jesus benedicit nos ad pugnam.
  Cre- dimus digni patribus;
  Ut Cain odio non suscipit!
  
  Hostes vero penitus in patriam ingressi sunt.
  Hieme pueri nudis pedibus currunt.
  Sed Fritz usquam vincetur;
  Itinerarium in perdito Berolinensi agamus!
  
  Et tunc Deus resuscitabit quod perierat;
  Pro lachrymis generationum superiorum.
  Stalin, princeps, nos peramanter benedicit;
  Dux fulgidus et leninus te ducet ad paradisum!
  Pueri et puellae magna industria cantabant et operabantur. Quamvis cibus non refert. Sed flumen Volga prope est, et pisces capere potes. Silurus praecipue multum, qui cadaveribus vescuntur, generaverunt. Pueri laeti ad aures suas pop. Autumnus bonum est: multa mala et vitamins. Multo peius hyeme erit. Nudum vestigia puerorum nivibus ardebunt, cum crura rubent ut pedes cornici. Et succiditur glutino.
  Puella Masha et puer Petya foramen fodiunt. Auctor puerum quaerit:
  - Putasne Petenka resistere?
  Puer, nudo premente, pede in scopulo prostrato, confidenter dixit:
  - Aut resistemus aut peribimus... Tertia non datur!
  Ingemuit puella graviter et dixit:
  - Natus sum et iam bellum fuit. Nunquam dies quietos scivi!
  Puer altum spiritum sumpsit et respondit:
  - Pacifici dies... Utinam invenirem quidnam simile scelerisque gustus.
  Petka labra lambebat. Facies eius tenuis erat, capillis flavis brevibus haerentibus. Incidant eum tanquam convictum sub notario, et nunc paululum crescant. Videbatur tamen puer hilaris extrinsecus et multum risit. Dentes eius erant magni et sani vultus. Simplex cibus, leguminum et piscium habundantia, sanitati prosunt. Constanter in novo aere laborantes, filii patientia in se elaboraverunt.
  Et batillas movit industria mensurae...
  Et facta est vox in caelo ... Celeri, vi aircraft de Fritz apparuit.
  Hactenus Luftwaffe in aere occidere non potuit. Insuper Nazis multae facultates humanas et materiales habent. Etiam ac fortius est aircraft qualitas.
  HIC EST FORMIDABILIS ME-62 septem caeli tormentis. Hoc et mig-15 adiri non potest. Experire, tracta fire potentiam, Germanos accipiter.
  Utraque celeritas et libri mastodon Germanici superiores sunt. Nazis autem quadam ratione militari tantum casuum Russorum ob decursum horizontalem utuntur. Germani aeroplana potentissima habent. et Xe 362 etiam perquam discursum est.
  In fossis procumbentes propugnatores ignem desuper aperiebant. unus ex pueris suta in agonia iaculatus est. Horrendum visu.
  Masha haesit caput rubris pigtails e sulcis et canebat;
  - Occidunt nos, occidimus... Quam saepe non coincidit!
  Plures bombae pondo dimidium ton cecidissent. Proelium in caelo ortum est. Dominator in emissione MIG-15 cum Nazis cacum. German ME-462, armis et armis validis, partes oppugnationis aircraft agere possunt.
  Ac simul tenax ac difficilis evertere machina.
  Cum primum Germani testae substiterunt, propugnatores iterum desilierunt et ad operandum.
  scopas satis strenue torsit. Obscurum ex luto tanandi, pueri et puellae lassitudinem non noverunt. sed in caelo, Mig-15 icta multo graviore curru German.
  Fritz cautior factus est. decurrere conantur. Aliquae aircraft Sovieticae secundum simpliciorem rationem fiunt et sicut kamikazes adhibentur. Vix pueri instituti saepe in eis sedent ut ad necem eant. Et haec massa heroismus Nazismum offendit.
  Et canunt munitores et laborant Petya.
  - Nunc lacus ibimus et pugnabimus!
  Masha adnuit et risit.
  - Ita, ibunt... Sed haec postrema illis militia erit!
  Sed aliquam est metus. Post omnes, machinae pyramidales, quaecumque dici possunt, adhuc provectiores sunt. Durissima sunt et sunt ipsa perplexa. Praeterea parvae, sed in magna multitudine scutulae vestigia minus vulnerabiles faciunt.
  Sed munientibus semper parati sunt ad pugnam. Et nihil prohibet eos... Hic incipit testudo. Tormenta longinqua tormenta Germanorum magnarum qua- les sunt fines Sovietici pro viribus temptant. Et multum exitii inflantur fossae.
  Pueri in rimas abscondere habent ... apparatus tormentorum immanis opperiri.
  Masha innitebatur Petya et susurrabant;
  - Nostra pars nos tuebitur! Et avus Lenin semper in statione sua est!
  Puer confirmavit;
  - Stalin mortuus est, sed opus eius vivit! Quis impulit Hitler!
  Suus 'bonus idea Fuhrer crepitus erat, sed Hitler adhuc vivit. Occurrit Octobri in cubili suo Cypri. Praesent fermentum vel fringilla non. Sunt gladiatores pugnat.
  Et pueri et puellae algentes sunt. Et paene nudi sunt. Valde ingratus, etiam garrulus dentium.
  Petka desperans prosilit de fossa, et pergit fodere, dicens:
  Ego desperatus natus sum, et pereo desperatus! Si caput fregi, agnum ligabo!
  Masha post eum exilivit, calcibus puellaribus micans, cinereo pulvere. Alii praedones exilierunt, strenue scopas laborantes. Et testingem non attendentes. Fasciculi surgant, non terrebis.
  Quartusdecimus iam annus est Magni Belli Patrii, et Nazis in proelia Saratov caesus est. Conatus progrediendi Moscuam versus etiam infaustus est. Germani triginta vel quadraginta chiliometrorum in medio perruperunt, duas munitiones superavit ac rursus interclusit. Leningrad firmiter in obsidione tenetur. Et non convenit.
  Etiam discos non multum adiuvant, omni velocitate et invulnerabilitate.
  Nazis Rzhev capere poterant, sed in hac linea substiterunt. Accurrit in artum defensionem. Eodem tempore condicio calamitatis Iaponiae multiplex est, quae cum Alma-Ata expugnavit, grave damnum passus est. Fortiter samurai huc transierunt.
  Sed Sinenses in exercitum suum moventes sunt. Russia etiam in infinitum defatigatus est et in victoria sua aedificare non potest. Talis est commutatio percussionum.
  Lacus autem iam propugnatores oppugnant... Gravissimae primum movent: AG-200 est pyramidalis, cum duobus bombis iaculatoribus et armorum crassitudine 550 mm, in valido fastigio et superficie durissima. Sic piscinam frangere non potes. Quodvis crimen arma ricochet.
  Sed praedones non metuunt, fortes viri guys insidiantes pro erucis huius mastodonis paraverunt. AG-C et AG-L moveantur post se.
  Iuvenes bellatores fodinae fucatae et explosivae homemade. Fieri potest, verbi gratia, ex commixtione herbarum putridarum et stercoris facere satis potentem
  bombis.
  et praevaricatores in herba mutaverunt eos. Telum sine concha est, ideoque metallo detecto parvae piscinas radiophonicae continentes hoc non vident.
  Masha susurrat;
  - Pro gloria mater sancti .. .
  Petrus confirmat;
  - Laborare debetis!
  Pueri rident, facies grubbyae perustae sunt, sed flavi, solis infecit comae.
  Hic est prima piscina Germanica quasi in pugno pugnus impingit. Bomba sub eo damnat. Volitant fracti phalangi, aliaque metalla, fractique. Terribilis E-200 concussa est et constitit. Rationes a pueris Russicis acceptae. In desperatione accensus ex iaculatoribus bombardarum... Fontes explosiones ortae sunt. Secunda piscina cucurrit in bombs ex putrefacto faeno et stercore. et haec saxum concussit. Germani constiterunt, tristique tertia coortus est... Sed mastodones trecentos talenta singula pendunt, et tormenta tormentorum bellicarum ictus sustinere, conchas in ricochetam repellentes ordinantur.
  Tum iactationes eorum, cuniculos ex silo et fimo bubulo constructo, prohibuit.
  Quartus piscina gravis inflantur. Nazis sistit et aperuit ignem. Pueri et puellae bombs detonarunt utentes filo simplici cum scintilla electrica.
  Praecones, videntes Fritzium retardare, in voce conclamaverunt;
  - Adolfus mala sunt! Got it in my pants!
  Et risus ostendens linguas. Puellae rident, hoc quoque involvunt. Ag-200 iterum moti sunt et Quintus supertank coortus est. Et parvi pumiliones currus, magnitudine canis, discurrebant. Quaerunt fodinas invenire. Pueri sclopetis ignem aperiebant. Nazis prohibere. Quidam carros arsit. Leviores lacus perrumpere conantur, celeritatem relegentes.
  Sed iterum occurrunt cuniculis et explosiones potentes, obterere evertendo modernos. Germani damnum capiunt. Haec secunda duodecim inflantur. et incendere conantur munientibus.
  Una puella fragmento in calcaneo rotunda percussa est. Clamavit et exclamavit;
  - Imo fascistas narravimus, populus noster Russos panes fragrantes non feret, voce vadum nuncupari!
  Farinam non dedit puella, quamvis praeciso crure decoro planta, sanguinem fundebat. Heu, hoc bellum est. Alii munitores etiam laesi sunt. Et quando conchyliorum, necesse est. Et puer Murat funditus dilaceratus est.
  Tituli lacus inceperunt demittere hamos, ut vehicula laesa traherent.
  Pedites autem impetum fecerunt. Multi milites ex Africa, Indi et Arabes excursionibus reparantur. Pueri et puellae iisdem tormentis et tasque armantur. Nimis acuta penuria munitionis AK omnibus tribuendi.
  Tantum duodecim pueri doctissimi et periti Kalash habent. Et jaculantur in mercennariis fascist.
  Externus exercitus in turbam constituto movetur et perampla detrimenta patitur. Pueri jaculatores boni sunt. Puellarum auctorem et puerorum auctorem non inferiora sunt.
  Agmina picta ex incursionibus cadunt. Germanos illos omnino non miseret. Iuxta Nazis, Asia et Africa iam nimis multi sunt. Ita viri vinci in strage, et foeminae pulchriores sunt ad uxores suas.
  Petka accensus dixit;
  - Spiritus equitis Russiae!
  Masha adversarium removit et pipiavit:
  - Sit nobiscum!
  Verberat ursa puer et rugit;
  - Pro matre!
  Olya puella e sclopeto conficta, caput fascist, cicadarum frangens;
  - Pro Stalin!
  Petya iterum excanduit, et Arabs in ventrem feriit, exsibilavit;
  - Pro Molotov!
  In momento, Stalin defuncti Molotov substituitur. Beria iam iaculatus est dum regnum occupare conatur. Molotov plus minusve omnibus aptum. Sed potentiae GKO praeses imminutae sunt. Dictator quidam collectivus factus est, loco autocratiae Stalinist. Et Vasilevsky factus est summus dux in summo. Quae tandem ad auctoritatem auctoritatis exesa sunt.
  Masha itaque addidit:
  - Pro Vasilevsky!
  Et commissum est proelium. Pedes, qui erant alieni, propius ac propius accedunt. Pueri plura ac plura damna ferebant. Res critica fiebat.
  Petka grenade iacit, et ipse vulnus tangentem in latere glans accepit.
  Puer exsibilatur;
  - Minime! Ego tamen non cedere!
  Latus autem laedere... et minuere. Coccineum eius lacerum et sordidum subucula manabat.
  Masha sibilabat:
  - Nos in te fascists vindicabimus!
  Grenade nudo pede puella iacit, et sibilabat sicut praedo philomena.
  Explosio audita est et clamoribus peregrinorum mortuorum.
  Cunctantibus peditibus. Sed in tergo erant currus machinis armati armati, ignem suum ad aperiendum parati.
  Oleg quoque grenade eiecit et clamavit:
  - Sed Pasaran!
  Cunctantibus hostibus. In illo momento tormenta tormenta hostium feriunt. hostes demetere coeperunt.
  Pueri respexerunt. Complures puellae Komsomol duodecim pedibus nudis machina tormenta evellebant et ignem aperiebant. accensos ad mercennarios. Gorgias virginis insensibiliter irrepsit. Membra Komsomol iuvenes, graciles, pulchrae, Nazis aptissime percusserunt. Concussae fascistae ad calcem properarunt.
  
  STENKA RAZIN FILIO animo
  Puer circiter tredecim cum patre comprehensus est. Vetus homo est notissimus rebellis qui sanguinis fudit rivos. Sed filius adhuc puer est. Quas quis eum quaerat.
  Sed adiutor Kornil pristinam militarem atamanam aliter spectavit. Et obtulit puero cum fervore interrogare eum, et subito novit ubi sunt thesauri patris sui.
  Filius Stenka Rasini ad cellarium torturae allatus est. Puer recta spectare conatus est et se superbe tenere. Etiamsi intus erat FORMIDULOSUS. Tormenta suspenduntur, foco ardente. Executores galeae rubrae.
  Samosa accessit ad puerum, extendit manum, torquem excussit et minitans rogavit;
  - Dic mihi ubi tyatka thesauros abscondit, abeat liber. Nequaquam - cruciabimus!
  Grishka, filius Stenka Rasin, fortiter respondit:
  - Non dicam tibi. Et magis vobis!
  Samosa latrante;
  - Crucifige sepulchrum!
  Et ipse torquem traxit, evulsit caftan a puero. Grishka vestis erat et in equuleo trahebatur. Puer perdite conatus est retro calcitrare. Sed periti carnifices cum ictu colli Grishka immobilitati sunt. Deinde post tergum manus defixis, per funem levare coeperunt. Puer dentes terit. Carnifex puerum ab bustum arripuit et eum distorquens articulos excussit. Grishka graviter spirabat, sed clamorem retinebat.
  Diaconus, dictans scribis, obticuit;
  - Dic furi, ubi thesauros abscondit socer tuus.
  Respondit puer despectu in voce sua;
  "Si scirem, non dicerem!
  Samosa carnificem iussit;
  - Sinus! Decem diligenter ferit!
  Carnifex constanter percussit. Grishka corpus concussit. Decimo ictu tortor tortor. & Samosam intuens. Per supplicium tacuit puer, labellum mordens.
  Dyak, slurred;
  - Dic furem, ubi tyatka thesauros abscondit?
  Grishka vociferatus est:
  - Non dicam!
  Samosa fremuit;
  - Quinque sine salute ferit!
  carnifex adducto ictu puerum deiecit, totum corpus quatiens. Grishka exclamavit, sed labellum momordit. Secuta est plaga secunda. Item audax et fortis. Grishka silere pergebat. Et rursus tertio ictu sanguis ex cute incisa stillavit.
  Samosa admonet puerum verberari. Utique filius nesciebat ubi Stenka thesaurum abscondit. et forte etiam verae thesauri. Sed puer interrogandus est. Et secreta ei extorqueas.
  Post quintum ictum, sanguis active stillavit.
  Diaconus quaestionem repetit. Grishka tacebat.
  Samosa iussit;
  - Calcaneum ejus combure.
  Carnifex ferrum candens protulit et nudas plantas pueri attulit. Exhorruit tortilis, et .... Inscius.
  Adala utilem fore putavit Petrum per hoc mittere ne inermem senemque occideret. Petrus autem non bene fecit. Et quid in reali congressu? Non timidus esses?
  Stenka Razin filius Grishka in via cognovit ubi unus thesauri patris sui latebat sed tacebat. Oblatus est ad se infundendo situlam aquae glacialis. Tunc Samosa iussit;
  - Cauterize secundum calcem ferro!
  Hoc tempore puer non transiit, vellicare conatus est, sed nudis pedibus Grishka in stipite deprehensi sunt.
  Samosa sibilabat;
  - Quinque verbera plura, nulla cura!
  Post quintum ictum, splendidum caput pueri concussit, et Grishka conscientiam amisit.
  Peritus clericus in tormentis negotium consilium dedit;
  - Vadat! puer adhuc recumbit!
  Samosa durius dixit;
  - Accipe catulum! Absterge eam vodka et pone super lectum... Dimitte! Cras continuabimus tormenta!
  Grishka a equuleo remotum et incisuras cum alcohole et aquae mixtione detritum erat. Puer vellicatur: rum ardet. Tunc Grishka ius calefactum datum et clausum in cellula calefacta. Sed si forte, puero collum catena ligavit et dormivit. Puer in stomacho dormivit, mollis in lectulo erat. Excruciati a carnifices victimae saepe moriuntur, et Samosa scire cupiebat ubi thesauros suos Stenka absconderat.
  Postquam Grishka eamus et emisit somnum, postero die puer iterum ad cubiculum tormenti trahebatur. Iterum in equuleum posuerunt. Iam articulis extentis Grishka graviores facti sunt. Pondera ad pedes puerorum appensa sunt. Ad nervos extendere more. Tunc subridens carnifex ferrum candens attulit et arcam Grishka posuit. Puer frendens dolore cruciatur.
  Samosa remugit;
  - Loquere furem!
  Odoratus ardens. Odor carnium assis intenditur. Oculi Grishka ab ictu doloris emissi sunt et puer iterum conscientiam amisit. Carnifex ferrum de pectore sumpsit et dixit:
  - Fortis puer .. .
  Samosa fremuit;
  - Scindi necesse est... Verc ad pedes!
  carnifex pueri oleo perfudit plantam, foculumque procul accendit. iam calcanei ambusti erant valde molesti. Puer graviter anhelabat. Sudore et sanguine mixtum demisit, dentibus fregisset, sed tacuit. Tametsi impenso. Desperatis nisus.
  Samosa fremuit;
  - Loqueris! Heus, humeri!
  Ictus in Grishka carnifex egredietur. Decimo tunditur, caput pueri languide iactatur et corruit. Puer non statim resipiscit, etiam postquam aquae situlam ei infudit. Samos Grishka in facie ferire iussit;
  - More beat!
  Dux dixit:
  - Nuda peribunt ... .
  Samosa fremuit;
  - Crap! Auferte eum in eculeo! Cras cras!
  Grishka denuo a tormentis machinam amovit et in cubiculum deductus est. Puer luctatus est et vellicavit. Incidi in somnum gravem, fallaciam. Tunc expergefactus clamavit. Mox autem ut apparuit custodis, tacuit et indignatus est. Panem cum kvass haedo projecit. Puer non habuit facultatem fugiendi, praesertim cum vinctus esset per collum.
  Postridie Grishka paulo aliter cruciatus est. Sustulerunt me in laquearia, manus in eculeum elatis, ac deinde abeam. Tam ferox dolor
  spiritus sistit. Puer ter elatus est donec conscientiam amitteret.
  Post hoc carnifex iterum flagellis caeditur et stomachum ferro candente cremavit. Puer excruciatus, dimittitur et ad cellam perducitur. Defecerunt carnifices ad aliquid consequendum.
  Sequenti die Grishka in eculeum evulsa est, foculum sub pedibus nudo accensum est, et filum candens in dorso et clunibus percussum est. Puer aliquoties in tormentis conscientiam amisit, sed resipiscit. donec ipsi carnifices defatigatis tormentis intermittentes.
  Postero die extensus est puer, et carnifex candens forcipe digitos suos frangere coepit, et costas etiam eius conterere. Grishka aliquoties clamabat, sed postulata ut aliquid dicerent cum mugitu responderunt.
  Et iterum flagellum accepit.
  Duae hebdomades transierunt. Puerile corpus Grishka iam tormentis confectum est. Dolor ubique. Nulla cruor superest, nulla est intacta doloris Vena. Primo, cum eum verberarent et incenderent, ruere et obvolvere explosiones in corpore suo voluit. Sed cum dolorem totam, hebetabat.
  Samosa ipse vidit Grishka casus pulsandi aliquid ex oculis eius evanescere. Novum remedium quaerebant carnifices. Invenimus farinam. Capillus grishka abrasus est, et aqua frigida in vertice capitis stillare coepit. cruciatus crudelis et efficax. Post paucas horas sentit sicut bombae explodunt in cerebro. Grishka paene caecus et surdus erat. Desinit iam verba carnifex et Samosa prolata.
  Tradiderunt rursus in equuleum. Non intellexit ullum dolorem pueri solatium esse, quod a graviori ulcere in cerebro distraheret.
  Ab igne et flagellis clarescit in oculis.
  Grishka resipuit et carnifices videre poterat. Hic tortor truncum ponit in quo crura pueri coagmentata sunt. Dolor brachiorum et humerorum ingravescit, sed ab inferno in cerebro distrahit.
  Samosa fremit in summitate pulmonis. rufus, barbatus;
  - Dicite catulo, ubi pater thesauros abscondit!
  Grisha caput movet. Aeolus, ictus quassans corpus sequitur, tunditur. Alius carnifex sub pedibus nudis pueri in eculeo fervet. Creepy, sed non FORMIDULOSUS.
  Hic est Kornila, paternus Stenka Rasini et dux exercitus pristini. Inveterata, glauco barba. Est etiam quaedam compassio puerilis cruciati in conspectu eius. Prope stat boyar in petaso castoreo. Manifeste calidum in torturae cubiculo. Et super faciem pueri in tormentis luculenta cura. Tormentum prosequitur. Subito Grishka sensit impetum virium in se et cecinit:
  Tu es Rasin rex meus et pater;
  Suscitavit populum contra iugo .. .
  Credo finem doloris
  Pueri erunt, tantum flagella et ficus!
  
  Sub jugo est operarius;
  Innocens proletarius opprimitur a pueris...
  Sed credo quod omnes acetabulis absumendum est,
  Mille arias canamus patriae nostrae!
  
  Ceterum in area gemitus puerilis hostia;
  Ubique sunt pali et eculeus...
  Peius etiam infideles existimate;
  Cruciatus, irrumator in tormentis!
  
  Rasin autem perambulabat proelia.
  Omnes manus et semitae necessariae ...
  Cum victoria libera Cossacus venit;
  Sacerdotes pueriles discerpere omnes!
  
  Imo scis, dubita, crede nobis;
  Ceterum pro populo sine dubio sumus .. .
  Venit iam hora prudentiae;
  Ad gloriam reliquarum generationum.
  
  Tu Rasin libertatis et honoris princeps;
  Perambulabat Russiam nostram ...
  Volo te principem nostrum fieri;
  Et melius quam universalis Messias!
  
  Sic ergo credite iustitiam
  Radius lucis semper erit.
  Et bestia discerpta erit a tyranno;
  Exspectemus auroram!
  
  Pugnatum est sub Simbirsk - certamen;
  Scimus violenti bellatores furentes!
  Et fatum credo fieri victorem;
  Rogo te, ut des catenas cerebellas!
  
  Quamvis Rasin in proelio heroice mortuus sit;
  Sed in aeternum vultum sanctum eius.
  Post, eques sine dubio est, eques;
  Et erit, Kremlin in momento capta credis!
  
  Desine servitutem et jugum puerorum;
  Et orietur sol super planetam...
  Dolus, deceptio in aeternum peribit;
  et Rasin in carminibus canitur!
  Dum puer cantabat, omnes, carnifices et "auditores", adligat, auscultabant. Sed ad postremum verba, Samosa in summo pulmonis exarsit et increpuit;
  - Sinus! Interfice eum!
  Saevit spicula carnifex invehitur in puerum. Iam inscius, Grishka insusurravit;
  - Populus Russiae gratis erit!
  Puer cruentus sublato eculeo abreptus est. Samosa sudorem frontis abstersit et exsibilat;
  - Vixi! Satis a nobis! Nothum et venia cum eo fiat!
  Cornila incerte dixit;
  - Num quadrare fas est puerum? Etiam in palam? Fortasse eum in cella strangulant?
  Samosa fremuit, vapulando humi calcibus.
  - Minime! Judicium! et publice - hospitari!
  Boyar confirmatur pugno;
  - Fiat ita! Mors sententiam probo!
  Sceleste Samosa risit.
  - Grishka hospitatur! omne Rasin semen educemus.
  Hic Adala distinebatur. Coactus est emittere imperium dare. Et Toronto a viginti ton bomber erucae percutitur. Mortem affert et horrorem. Adala caudam trepido sequitur ignea voltu.
  Oh, utinam gubernator esset. Quam mira et venerea. Hic talis gubernator est.
  Caelum frigidissimum est.. Puella caput iuvenci et aliquid boni saltem meminisse coepit. Sed nihil in mentem venit. Adde fabulam de filio Razini Stenka.
  Puer in lectulo iacebat et in somno tortus delirat. Dormire durum est cum totum corpus vulneratur, et ulcera quoque sale et vodka corroduntur. Quindecim dies fuerunt cruciatus. Excrucior nocte, et interdiu gravis delirium.
  Puer patrem suum vidit. Fortis et fortis Stepan consolatus est filium suum;
  - tene haedum! Memento populi tui, quomodo mortem acceperis!
  Grishka in delirio respondit:
  - Et quid me manet mors?
  Stepan confidenter affirmavit;
  - Futurum nebulosum est. Et nescitur quid sit ante. Sed tua ultima momenta in vita erunt potissima. Ne dubita! Serva animos!
  Grishka respondit non satis confidenter;
  - Ego firmus ero... At pater es... An iusta causa nostra mortua est?
  Stepan voce intona declaravit:
  - Bene, nescio! Faciant me, sed veniet alius Rasin, et post eum alius Rasin, et inimici nostri hoc facere non poterunt. Saecula nova erunt, generatio mutabitur ... Sed Lenin, tempestas domine, veniet Rasin!
  Grishka, etiam fiducia, dixit;
  - Credo te rediturum esse!
  Puer experrectus est. Stulte gravedo corpus, et cruda cutis. Crepuit ad ostium et in cellam carnifex intravit.
  Tortor magnus dixit amanti sono;
  - Salve Grishka!
  Subito puer, in se vires sentiens, respondit:
  - Non bene carnifex, sic morieris!
  Adnuit lepide tortor.
  - Et catulus fortis es. Alia vidi et excrucior... Sed neminem vestrum similem vidisti! Tam parva, sed vera silex!
  Grishka modeste respondit:
  - Habeo spiritum patris mei!
  carnifex cum rictu suggessit;
  Inebriemur a paciscor...
  Puer catenam sonabat et fortitudinem invenit ut e lecto sederet. Grishka quaesivit cum cura;
  - Quid multa?
  carnifex susurro suggessit;
  - Age, indica mihi ubi est thesaurus patris tui, et ego ... auferam torquatam et auferam te in sacculo.
  Grishka paulisper haesitavit. Imo quid si carnifex decipias. Dic ei locum mendacem, et arripe tempus te ipsum, et fuge. Salvum fac vitam tuam, et relinque inimicos tuos naso? Tentatio magna. Puer autem recordatus est patris sui. Astu et dolo emam vitam tuam? Imo in pegmate cum dignitate moriturus est!
  Grishka raso capite quassavit, suggillatis et labefecit coopertum;
  - Minime!
  Tortor chuckled and inquit;
  - Cras eris supplicium! Hoc pro certo est... Non erunt tormenta plura, nec desunt alii ad supplicium parati!
  Grishka horruit, sed fortiter respondit:
  - Bene facient... Omnes mortales sumus!
  carnifex cum rictu addidit;
  "Non solum decollari!" Et mitte in rotam! Praescindunt primum brachia, deinde crura, dein caput; Visne hoc?
  Horruit puer, palluit, mussatque;
  - Cum fatum simile est... Tantum conabor mortem cum dignitate accipere!
  Et dixit carnifex chuckled;
  - Pater tuus Moscoviae iam captus est. Ibi te abruptius excruciant. Tum rota cum hospitatione etiam exspectat. Et tu... Misericordia afficiuntur! Fortis puer es, et pulchrum te magis torquere!
  Grishka acriter respondit:
  - In altero mundo torqueberis!
  Carnificem cellulam reliquit. Et Grishka conversus et mentum eius pugno percussit. in eculeo venae extentae dolori cessit. Forsitan frustra sit? Oportebat enim prudentiam et carnificem decipere. Donec et ante ipsum...
  Vix puer levavit et manum pisugi su- peravit et ardet? num peribit? Grishka crus aspexit. Omnia trita, pedum uruntur, digiti franguntur. Sed verisimiliter eadem omnia basilicam poteris ascendere. et crura et brachia et tandem caput ejus amputabunt. Et tunc anima in caelum volabit.
  Adhuc puer est, et non habuit tempus peccandi. Ignem et verbera experti. Verisimile, Paradisus bene meritus in purgatorio brevem moram praemisit vel in gravissimo casu expectat. Nescio, an sacerdotem ad confessionem invitabunt? Sed iam non refert. Grishka aliqua peccata post se non sentiebat nec timebat nunc de inevitabili congressu cum Deo. Et bonum est in paradiso, hortus mirabilis, ubi aestas aeterna est, et angeli citharis ludunt. Quidni locus meritus puero qui gravissima tormenta pertulit?
  Melius est quam in eculeo pendere cum pellis tua flagello laceratur et digiti tui ferro candente franguntur. Ibi puer eris in perpetuum, et puer et sanus in aeternum eris.
  Ianua pulsare non erat. Apparuit puella cum lance et duobus custodibus et Samosa. Monstrum chuckled et dixit;
  - Pro ultimo tempore vitae tuae, catulus bonus comede! Larga Cornila! Et ibi amputabunt bracchia et crura!
  Grishka acriter respondit:
  - Et punieris... Non in terra, sed in coelo!
  Samosa fremuit;
  - Puppy! Videamus quomodo in rota clamatis!
  Grishka fortiter dixit:
  - Mors interdum immortalitatem, et proditionem oblivioni dat!
  Samosa ira impulit ianuam et discessit. Solus carnifex manebat. Grishka prope affatim ei annuit:
  - Haec festa celebramus! Et mori non vis!
  carnifex cum callide quaereret puerum;
  - Cogitasti de anima tua?
  Grishka honeste respondit:
  - Non sentio peccata post me poenitere.
  Hoc carnifex adnuit.
  - Bene gaude calve. Vitrum vini simul habent. Verisimiliter prima in vita.
  Grishka anserem edere coepit. Post sorbitionem carceris, cibus perquam sapidus videbatur. Paululum laborabat puero rodere, sed cibus videbatur dulcis. Et deglutivit strenue.
  Carnifex dixit:
  - Nisi compater tuus Kornila, talia festa non accepisses.
  Interrogavit Grishka vultu gravi:
  - Quid vult?
  Tortor honeste respondit:
  - Stepan thesaurum posside. Aliter non moveret.
  Grishka respondit indifferenter sono:
  - thesauri iaceant in terra. Servite seditiones futuras!
  Carnifex admiratus dixit:
  - Bene, tu et aquila! Verus bellator! Bene, opto tibi successum!
  Et reliquit puerum tortor. Grishka grave sensit post esum et bibens vitreum vini fortis. Oculi eius clausi sunt et puer obdormivit. Somniavit proeliorum genera et varia. Ac si sit fabulator miles qui millia pugnatorum caedit.
  Ad dextram vibrans - platea, lane ad sinistram!
  Et tunc draco equitat. Fairytale sicut heros ...
  Postero mane Grushka excitatus est. Puer bene primum dormivit et laetius sensit. Sustulerunt eum carnifices. Saucius indue corpus, saccum. Qui levaverunt eum et adprehenderunt. Grishka in aurora vidit pingere hastas et acutas.
  Puer ambulavit in glandulis, quod erat odiosum. eum in navale eduxerunt. Pedes nudi et debiles pueri difficilem silice ingrediuntur. Sed Grishka, dentibus stridentibus, eum tolerabat, et rectum stare conabatur. Quamvis omnis gradus pedum combustorum dolore dabatur. Itaque quadrato exivit.
  Homines puerum viderunt. Abrasa et livor rasa, nudis, pedibus adusta, macer.
  Grishka miseratio magis quam odium inspiravit. Multae, praesertim mulieres, in misericordia gemebant.
  Despiciens eos puer, ait:
  - Similis, ubi nostra est, non evanescit!
  et transivit. Nullam id metus erat. Grishka certus erat quod infernum non meruit. Caelum autem multo melius est quam terrenum, crudele esse.
  Locus executionis delectis Moscuae sagittariis circumdatus est. Arcadius Arcadius et Lares Cosaci. Puerum omnino non exercebant, sed publica proportionum cosmicarum criminalium videbantur.
  Puer instabiliter, vacillans, scalam ascendit, pedibus adustis, super quercetis asseribus gradiens.
  fulgebat ingentia securis et acuit securis. carnifex ingens in veste rubra ambulabat. Fuit etiam rota ad hospitandum destinata.
  Grishka ipse transiit. Revera molesta est arma movere.
  Fetialis accusationem legere coepit;
  - Hic filius Stenka Razini Grishka reus est: thesauros recipiendi, cohortes rebellium ordinandi, suppliciorum et latrociniorum puerorum, violentiae contra mulierem, et sic porro. Ideo in Rota hospitatione damnatur et aeterno anathematetur. Sit sententia peragatur.
  Grishka horruit, sed stans stans et directus. Diaconus exsibilavit;
  - Estne latro paratus ad poenitentiam coram populo?
  Grishka putavit. Imo habet aliquid quod paeniteat. Inclinavit se puer, et dixit:
  - Don Cosacis ignosce. Reus sum coram te, quod non te liberavi iugo puerorum.
  Samosa increpuit perdite;
  - Mox eum exequi!
  Assistentes carnificis ad puerum accurrunt. Grishka, dolorem in manibus superans, saccum suum avellit. Ulcera et vulnera a tortoribus illata coram populo aperta sunt. Tunc manus Grishka tortae sunt et in rotam proiectae.
  Securim super puerum carnifex erexit. "Incipiendum est", Grishka putavit.
  Sed tum tuba cecinit, et praeco nuntiatur;
  - Regiam clementiam! Perspecta infantia Gregorii, poena mortis in servitutem restituitur venditio! Fiat, fiat!
  Puer e catasta elevatus in cubiculum respondit. Nova vita Grishka incepit.
  
  PINGUIS ET COHORS HITLER HELP
  Multi sunt universi, et semper aliquid in eis geritur.
  Alia hic est verae fabulae variatio. Hoc tempore, Toon Fat Venter et turma eius ab Hypernoosphaera mundi commenticii ad unum ex universalibus mundi secundi Belli paralleli moti sunt.
  Et sane cat improbus placuit Adolf Hitler iuvare. Et cum eo omnes scelestos equos.
  Pinguis Ventre, Mepps, Mole, Wart, Sopatka - quinque cartoons valde coloratus.
  Bene, vires eorum gravissimae sunt. Primum ipsi Churchill tollebant. Et quod Tolstopuz iustus est scelestus luculentus. Crank audacem faciebat operationem. Eo magis callidiores cattus pinguis animadvertit quod princeps minister Britanniae paniculos fartos amat. Et si ita, tunc ... In Churchill, deglutita sarcina, decrevit, et Turma pinguis Venter abscondit eum in emunctorio.
  Tradidit Fuhrer ... . Sub comminatione offensionis, Churchill pacem facere coactus est et partem coloniarum Tertio Reich reddere.
  Fuhrer effectus aeris pugnam in Angliam vitavit et gravia detrimenta in aviaria.
  Exercitus eius tempore oppugnationis in USSR fortior erat, praesertim aviation. Quantum 5,000 plura aeroplana pro consilio Barbarossa partita sunt, et 1,500 plura piscinae. Pedestris et peditibus dimidium decies centena millia Germanorum, et alia dimidium miliones Italicorum, qui in Africa pugnare non debent.
  Nunc condicio URSS in peius facta est. Hostes multo fortiores sunt quam ante. Porro Tolstopuz et eius cohors Germanis parum adiuverunt. Fritz T-5 piscinam in massam productionem cum duobus tormentis et quattuor tormentis bellicis eiecit. Validiorem machinam et turrem turpis. Magna quaestio de cars Soviet, talis mastodon. Exercitus autem Rubri non est paratus ad defensionem vel in historia reali vel in historia vel alternativa. Praeterea nullae sunt tabulae eius territorii. Cogitationes omnes solum sunt circa odiosum. et se defendere nesciunt.
  Et Grossus Ventre et iugales totum nexum deleverunt. Haec est cohors mala.
  Ita pugna gravius est exercitui Rubro quam in historia reali. Et Fritz ocius erumpere incepit. Et impletum est consilium "Barbarossa". Exercitus rubri totaliter concidit.
  Iam catervae Nazi Moscuam appropinquant. Hic necesse est ut Nazi armada pertinaciter resistat.
  Sed hic signa sex pugnatorum proelium committunt. Una spes Oleg, Margarita, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Possunt illico resistere et debellare inimicos, eos in cinerem convertere.
  Tam ferox et pulchra puellarum turma coUectis. Contra quos Tostopuz et cohors eius. Bene, non scary...
  Et Nazis iam circumfluit Moscuam ex diversis partibus.
  Tunc Oleg et puellae iterum proelium inierunt, adiuvantibus Russiam vel URSS.
  Tunc puella Margarita discalceata illis se adiunxit. Item mulier adulta scriptori puella facta est circiter duodecim pro immortalitate et munere missionem implet.
  Milites inde a vicesimo primo saeculo Nazis vicesimo iterum dimicaverunt.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Oleg Rybachenko, nazis gladiis caesis, tam pedites quam lacus fremuit;
  - Non deficere!
  et acutum disci ab pede pueri nudo volavit!
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede sparsae, Nazis et eorum aeroplana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur et numquam ignoscemus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudis pedibus dispersas. Quid in oculis, quid in faucibus militum et elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - ferrum nostrum!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladii eius ut fulgur sunt.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore digitos nudis cruribus pueri acus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Rus'!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secet ...
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Rus' magnus et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Mortiferas acus in digitos nudo iacit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Molam cum gladiis currit.
  multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magna victoria venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versa. Multum Nazis in saltu conciderunt.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam scapulis molendinorum. Digiti nudique iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya procellas Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fulvi bellatores cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Fusca armatos premit. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et tetrum, decor ignea coma.
  Augustinus in ecstasi efferatus fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudis pedibus multum acutas, venenatas acus iactant.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est.
  Oleg in ingrata accelerans omnia. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis circum iacentibus in tumulis cadaverum, nec non piscinarum fractis et depressis aircraft.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolat. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  etiam in Svetlana odiosa est. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Monetur scriptor puer belli ferae. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et projice.
  ingenio puer insonuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. et plurimos pugnatores fuscos interemit plurimos.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et gladios suos ad Nazis truncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum brunneum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus letalis a nudis pedibus volat, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Senex est, sed spectat ut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella rursus lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Et tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria inveniet!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola ferum et gladiis exequitur, lacus verrens. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Oleg iterum centum nazis, meteoron ferens, abscissos. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos intercludit hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa igitur tua est!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Puella vere est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interclusit.
  Augustinus de posset. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufus, nothus damnare!
  Augustinus arripuit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Oleg Rybachenko mur-:
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  In pugna Svetlana non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caedens inimicos et plana fusa, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Nazis, adjecit;
  Et fac cum eo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Rybachenko valde auctor in proelio spectat.
  Margarita cecinit;
  - Ictus fortis est, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Praecidit a Nazis et piscinas duo centesima capita elisa;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Oleg, fusci milites, gurgiti sunt;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita responsum sibilat;
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella quidem talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgited;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnibus avellitur, turresque piscinae diruuntur.
  Et ulula iterum:
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Disciderunt adversarii, et voltures ales, et editi;
  - Lupi sumus, hostes frigemus!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolet.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Rybachenko gurgiti sunt:
  - O mane, pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha succidit Nazis et diruit:
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostes proiecit, obortae molem coortus, cecinit:
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Natasha iterum hostes caedevit, turres lacus diruens.
  Zoya est celerrimus infans. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcanei nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave, proderit
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in proelio sicut diabolus in emunctorio.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Graviter animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russici!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Oleg in pugna est et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Margarita, fusco exercitu comminuens, et lacus secans, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  Natasha cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya scidit Nazis seorsum diduxit;
  - Minime, non manu!
  Et ipse quoque nudo pede asteriscum tollet et dimittet et fasciculos multum conficiet.
  Natasha cepit et diduxit;
  - In TV nostra est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya, Nazis et lacus eorum destruentes, elidunt;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - pura adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Et Augustinus satis logice dixit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum ejus, et da manum;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana valde furit in offensionibus, praesertim obterere pulsatis, stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos eius avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Oleg Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt iurgia!
  Margaritam in posset. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Margarita concinebat verbis hilaritatis;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficies!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. Puella pulsat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha in proelio aliquo modo terminator est. Rugiens, fremens;
  - Banzai! Cito habeto!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya quoque odiosa est. Furiosa canis tam.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Et remugit Augustinus:
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilitatis habet. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multus acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus exsibilavit;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Et nudis pedibus volat omne donum. Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Oleg cecinit respondens:
  - Erit totum banzai!
  Augustinus, nazis discerpens nudis manibus, secans eos gladiis, acus nudis digitis, destruens lacus et plana statim edixit;
  - In brevi! In brevi!
  Natasha , bellatores furvosi destruentes , elidunt ;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Oleg Rybachenko, caesis adversariis, edita;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita caesis militibus fusci imperii et arma lacus, cecinit;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum igitur officium fecerunt cum Nazis ... Et Soviet Russia imperium fuscum in expugnatione Moscuae devicit.
  Nondum bellum erat, sed URSS facultas iam ipsos Nazisos debellandi habebat. Itaque sex iterum interrumpere debebant exsecutionem missionem eximii ac refrigerandi.
  
  HISTORIA SUBJUVENATIVI MODUS.
  Sed utique hoc melius est Russiae quam proelium Medio Civitatum Americae Unitarum amissum. licet sint variae nuances. Cur, solum atram missionem.
  Oleg Rybachenko aliam optionem somniavit. Iaponia secundam frontem contra URSS non aperit, et Germania apud Stalingradum amittit. Praeterea eventus explicant, sicut in historia reali, tantum nulla est aditus Americanorum in Mauritania.
  Hitler in Africa manere procurat, sed Fuhrer frontem orientalem adhuc iudicat unam esse principalem, et alteram occidentalem esse secundariam. Et excursionibus contra Kursk Bulge incipit. Comparatus ad historiam realem, Nazis, ob debilitationem bombingarum in Civitatibus Foederatis Americae, ducenta ad trecenta amplius piscinas habet, sed hoc modo non est decretorium ad belli aestus convertendi. Aeroplanum evasit plus mille in genere. Cum America fere non bomb Tertium Reich.
  Plures Germanos et graves lacus "Panthes" et "Tigres". Sed imperium Sovieticum ultro ultro citroque defossum in terram expectavit. Ac primo nihilominus Germani perrumpunt aciem Sovietanorum et in loca cuneare potuerunt. Porro magnam aliquam consequatur. Quinque ad decem chiliometra altius accessimus, quod Exercitus Rubrum cogendo omnes suas subsidia ad oppugnationem repellendam compulimus.
  Sed tamen Fritz ex vapore deficiente prohibere coacti sunt. Et deinde sub oppugnatione Sovietica venerunt. Sed Exercitus Rubrum paulo tardius movit, hostes technice fortior evasit. Maxime in aviatione iniquus mutatur. Sed Focke-Wulf nimis minaciter se non ostendit. Quamvis arma validissima sint calculi. Praelia generaliter facta sunt: paene simile in historia, sed cum mora duarum vel trium hebdomadarum.
  Copiae Sovieticae magna detrimenta evaserunt, et tardius processum fuit. Sed tamen etiam Nazis ex Orel, et Belgorod, et Kharkov excidit. Etiamsi ab ultima urbe tantum die 18 Septembris. In posterum progressus copiae Sovieticae tardae manserunt. Germani aliquanto valentiores sunt in lacus et elit, quam munitionibus haerentes. Dederunt invitissimi.
  Montgomery etiam cum Rommel in proeliis haerebat nec defensionis aciem erumpere potuit. Fritz adhuc cessit. Cum autumnus magnis imbribus ac deinde hieme venit, facilior facta est Exercitus Rubri progredi. Kyiv mense Ianuario capta est post duos menses et dimidium. Sed Borystheneus tamen tardius quam re victus est.
  Exercitus rubri nazis verberare didicit et arte imperandi insigniter aucta est. Milites ipsi, certamine accepto, melius pugnabant. Veritas et Nazis convalescunt. Numerus piscinarum gravium auctus est. Optima oppugnatio mundi vasa MP-44 in massa productione apparuit.
  Paulo ante quam in historia reali, Tigris-2 in frontibus apparuit, et etiam ob diminutionem in actione pyrobolorum Americanorum, Mus in seriem abiit.
  Sed mox apparuit talem piscinam super-gravis, quamvis pugnare posset, re vera haemorroidas esse. Nihilominus "Maus" egregie praesidium ab omnibus angulis praebuit et validam armaturam tormenti 128 millimetri. Tamen pugna ostendit quod IS-2 adhuc occasionem transfigere "Maus" in partem e propinquo, sicut SU-152.
  Pauper effectus agens piscinae super-gravis multum difficultates pro Fritz creavit. Peius erat cum "Panther" -2, quod aliquandiu cum massa productionis moratus est. "Maus" heros multorum iocorum factus est.
  Copiae Sovieticae tempus ad fines cum Romania per Martium non habent. Et aliquanto minus in Ucraina progressus est in centro. Leningrad usque dum in obsidione mansit. Temptata res mense Martio et Aprili solvendi non defuit. Partim ob infusionem virium. Aestate, Sovietica praefectura, copiis IS-2 et T-34-85 praediis auctis, Operation Bagration delineata est.
  Sed nondum magna solaria erat, quia progressus in Ucraina non tam significans erat. Et adhuc durare scandalum Leningrad. Britannia passiva esse pergit, solum Rommel vires in Africa temptat. Et mense Iunio, Nazis mille pugnantium ME-262 recentium iam produxerat. Egressi in Normanniam non minantur - Civitates Foederatae ad eam non sunt, et sola Britannia tam audaciter decernere non potest.
  Germani autem densiorem defensionem habent quam in ipsa historia. Fere plures copias in oriente habent, in occidente tantum Africa.
  Et plus aviation et alia loca. Etiam URSS non stat, sed nulla adhuc est jet aviation, ac propeller aircraft, nimirum, talibus machinis inferiora sunt. Plana autem Germanorum nondum plene a remigibus superata sunt, ideo adhuc non nimis formidulosa sunt. Praeterea notabile argumentum est ob ictus in centro - praesentia motus factiosi facti in Belarus.
  Wehrmacht validas copias habet, sed Sovietae non debiles sunt. Difficilius autem est, quam in vera historia, impetus improvisos consequi. Ita Romania ad maiorem distantiam a fronte Sovietica sita est.
  Offensivum incepit die 25 mensis Iunii anno 1944 . Proeliis evolvit pertinacibus. quam nos defensionem densissimam superamus. Germani adhuc fortes sunt et multas lacus habent.
  "Tiger" -2 evasit aemulus peculiaris, qui in fronte tormentorum Sovieticorum paene non superatus est, et valido sclopeto. Sed copiae Sovieticae sollerter pugnaverunt et ad admirationem imperatoriam consequendam curaverunt, praesertim cum e regione Polesiae oppugnarent.
  Copiae Sovieticae tardius quam in historia reali progressae sunt. Hostes validiores erant. Sed tamen ibant. Et lebetes posuerunt. Semel circumventi Nazis pertinaciter pugnaverunt, sed fracti sunt.
  Copiae Sovieticae paulo longiores quam in historia reali proficisci debebant. Facilius erat Germanos decurrere subsidiis. Sub finem Augusti proeliis explicatis Minsk.
  Germani magnae urbi adhaerere ac pertinacius restiterunt.
  Gravius erat cum aviation. Germanica jet aircraft adhuc quaestionem quandam dedit. TA-152 evasit valde periculosus, pugnator formidabilis, cum multis tormentis aeris. Et celerrime... Sed Germani imperium aerem occupare non potuerunt. Tametsi Sovietica aviation multo difficilius tempus habuit. et damna manifestiora sunt.
  Mora operationalis in ingrata fuit. Fritzium redigere conatus est. Autumno denique diu exspectatus "Panther" apparuit in frontibus, fere non inferior armatura et armis -2 Tigris, sed multo mobilior.
  Imperium Sovieticum operationem in Ucraina australi perfecit. Abscindere curo Odessa. et tunc sume illud. Hieme res melius processit et in fines cum Romania pervenire potuit. Ingrata resumpserunt in medio. Paululum lentum ivit. Germani lacus et tormenta auto- remisi multum habebant. Problema erat "Jagdpanther" et "Panther" -2, quae carros Sovietici superiores erant. Potens 88mm cum proiecto optimo et dolio longo, omnia vehicula Sovietica ex longo spatio transfixit, non exclusis IS-2. Ipsi Germani carros difficiles in fronte penetrant.
  Minsk capta est et copiae Sovieticae ad Bugum pervenerunt. sed gravis damnis desistere coactus est.
  Gravior in aere. ME-262 certior factus est et productio huius machinae aucta est. Sed hic pugnator parem non habet. A. CLXII-ET PROVECTIOREM ILLE APPARUIT. Haec machina, facilis ad fabricam, levis, vilis, valde maneuverabilis, magna quaestio facta est pro aviatione Sovietica.
  Mense Martio Germani, duce Mainstein, ex Gallaecia foedum tentarunt. Motum vehemens utebantur: noctu adortus, noctu ad perspiciendas cogitationes. Nazis defensiones Sovieticae perrupit, etiam caldarium in quo plures exercitus Sovietici clausi sunt.
  Hac victoria et eo quod Fritz unitates Sovieticae circumvenire potuerunt quae fines cum Romania transierunt impressit. Nazis totum nondum exercitum rubrum in Europam dimisit et civitates Balticas adhuc tenuit. Licet hieme, copiae Sovieticae tandem obsidionem a Leningrad levaverunt.
  Mense Aprili in Polonia pugnatum est. E-25 magnas partes in proeliis egit, nova tormenta auto-promissa in arma Iagdpanthero similia erant, sed leviora et mobiliora cum silhouette humili erant. Germani, melioribus armis, talem pugnam vincere potuerunt. Praeterea conchilia Sovietica lassi Germanorum.
  Gravia damna exercitus rubri et quod Fritz tenuit de Stalin impressit. Britannia nihil fere. Civitates Americae Unitae, contra, classem suam numerosam in partibus verberari et ingentia damna passa permiserunt, ne Iapones ab insulis Hawaii deturbarent.
  Mense Maio 1945 Stalin inducias Hitler proposuit et venit cum idea pacis pacis inchoandae. Fuhrer induciarum condicionem accepit, sed pax inde ab initio infructuosa evasit.
  Hitler adquisitiones territoriales cupiebat, et optione nulla nulla desiderabatur. Sed Nazis copias in Africam transferre coepit. Novus lacus Germanorum E serie exemplorum occidentalium in armis et armamentis superavit. Et in Libyco Montgomery coetus inferre coepit. Britanni a superioribus oppugnabantur, et in oriente validae pugnae fugere coeperunt. Rommel, circumacto circuitu, insignem vim Britanniae in lebete deduxit. Mense Iunio Libya capta est.
  Et mense Iulio Germani Aegyptum ceperunt. Prosperitas progrediens, Nazis, auxilio incolarum localium, Iraq et Cuwait cepit et mox Orientem Medium. Praeterea mense Septembri in Sudania bellum inferre coeperunt. quae satis feliciter elaboravit. Armorum genere Germani superiores erant. Praesertim felicia fuerunt piscinae novae generationis - seriei E, et copiae Britannicae tam crudelem scholam quam Nazis in fronte orientali non receperunt.
  Nam post annos quadraginta quinque, ineunte quadragesimo sexto, tota Africa a Nazise capta est. Atque Britannia bello subaquano Nazi subaquano labefactata est. et fere omnino impeditur. Germani autem Britannis vi bombers et arma recentissima discus aircraft premebant.
  In portibus mense Augusto 1946 secuta est, et Britannia post viginti dies pugnatum cecidit. Ita maximum imperium in deditionem accepit. Hitler deinde oculos convertit ad URSS. Impetrare etiam cum Stalino voluit. Quid de USA? Trans Oceanum ascensus acerbum et periculosum videbatur.
  Impetum in USSR die 15 mensis Maii anno 1947 incepit. Praecipua piscina Nazi erat E-50, quae vehicula in armis et armis Sovieticis superior erat. Stalin armatus est cum tantum IS-3s, pauci IS-4s, nondum serial exemplar IS-7, et solum modo elaboratum, sed nondum a serial T-54. Pelagus desk piscinae: T-34-85.
  Rarus sane validus est, sed inferior E-L duobus ordinibus magnitudinis. Armis et armis. Tantum IS-4 prope praesidium armaturae E-50 erat, at tormenta armatura inferior erat. Ita URSS, ut evenit, technice minus paratus erat. Vide jet pugnator non est, et Germani iam ME-362, NE-262, TA-183, ME-1010 habent, et alia vehicula in servitio. TA-D formidabilis, nec non TA-DC.
  Age, conare tantam vim obsistere. Tamen copiae Sovieticae satis multae etiam in munitionem cingunt. Quod debebat constanter perrumpi - line by line. Et resistentia Exercitus Rubri, dura in proeliis, heroica fuit, et successus perampla damna Nazis constant. Ad mensem pugnae Nazis in planitiem Baranovichi, Smolevichi pervenire potuit.
  Copiae Sovieticae constanter Nazis oppugnabant. Ictus ad centrum defecit copias Fontes ad opprimendos. Etsi Nazis dominatum in caelo rapuit.
  Ineunte Iulio, Nazis gravem in Ucraina eiecit. Validus forcipes ex ictu armatorum ex diversis partibus ad circumductiones copiarum Sovietarum significantium duxit. At Germani etiam damnum significantes passi sunt. Eodem tempore pars Exercitus rubri e boilo effugere potuit. Sed Fritz ad Zhytomyr processit et Vinnitsam cepit. Odessa rursus circumventa est.
  Nazis successum evolvere conatus est, sed cessatum est. Copiae Sovieticae strenue resistebant, sed in cuneis ferri Wehrmacht foramen facere non poterant. Autumno Germani iterum ad medium progredi et Minsk accedere poterant. Situs militum Sovieticorum difficilis erat. Luftwaffe principatum aeris occupaverat, cui nihil obstare poterat.
  Hieme anno 1947 et 1948 Nazis defensus est. Exercitus rubri iam progredi conatus est, sed aliquo modo sine gravi successu. Germanorum lacus seriei hiemali ad pugnandum accommodati, praeterea Wehrmacht plerumque aptare ad climata tractaverunt.
  In fonte quadraginta octo, numerus novarum Soviet T-54 lacus auctus est. Verum Germani etiam lacus pyramidales novas habuerunt AG-50. Differunt enim figurae pyramidis elongatae, ab omnibus angulis armaturae validae, et magnae inclinationis armorum angulos. Novus piscina Nazi emissa difficillime est etiam in latere et puppi.
  sed T-LIV multo munitior quam T-LXXXV. Sed Nazis, inter alia, copias colonias ex Afris et Arabibus reparatas, copias Europaeis, etiam Britannis, replevit. Franco et Salazar numerum augent voluntariorum unitates missis ad frontem Soviet-Germanici. Regimen Mussolini etiam copias significantes direxit. Certe Wehrmacht in numeris praestantiam obtinuit. Offensivum deductae mense Maio in meridiem fuit. Germani altins et Kyiv opprimere poterant. Cum piscina T-54 producta est modicis, sicut etiam vitro aircraft, Sovieticae copiae triginta quattuor contentae esse debebant. Novissima piscina iam tum moraliter et realitate et technicis rebus iam evasit.
  Pars copiae Sovieticae iterum circumventae sunt. Nazis quoque in mediam aciem irruperunt. Autumno, Nazis in mediam venit ad Borysthenen. Copiae Sovieticae in terra in Kyiv in Chersoneso australi abscissa sunt et partem Ucrainae sinistrae ripae amiserunt. Odessa cecidit. Res ad terminum deterioratur.
  Nazis Poltava nuper autumno sumpsit et substitit. Hiems nova venit. Nazis in frigore aggredi non audebat. Et ingressus est Exercitus rubri in suas revolutiones. Post pugnam pertinacem, Nazis e Poltava et Kherson regione pulsi sunt. Sed tum rursus copiae Sovieticae cessaverunt. Hostes utilitatem in aere, sicut mig-15 coeperat, in aere conservabant. Ita et hic pugnator optimis exemplaribus Germanorum inferior fuit. Vere, Nazis, pyramis utens, iterum atque aestate Donbass capere coepit.
  Res pedites in Nazis altiore excellentia maxime implicata erat. Multas divisiones coloniarum reliquerunt. Inter has humanas facultates. Superioritas nazis in aere etiam effectum negativum habuit. Civitates Sovieticae una post alteram ceciderunt.
  Post lapsum Donbass, tam Nazis in centrum processit. Smolenscum accessimus. Urbem etiam cingunt. Sed Smolenscus per alios quatuor menses extendit.
  Anno 1950 venit ... In hieme, Exercitus Rubeus Germanos paulum in meridiem impulit, Belgorod, Voroshilovgrad, et Kharkov appropinquans. Verno tamen Germani copias Afrorum Arabumque rursus repleverunt. iterumque in profundam Fontes locorum progressi sunt. In proeliis, contigit ut lacus pyramidalis Germanici perfectus est forma et T-54 aemulus non est. Tam, etiam IS-7 inferior, secundum universitatem pugnae notae. Ad pugnandum lacus pyramidales Germanici, dies IS-10 creatus est. Haec machina cum tormentis 203 mm tormentorum armata erat et centum talentis appendebatur.
  In condicionibus autem, cum aeroplana Germanica in aerem dominari perseverant, tales piscinae per rail movere fere impossibilia sunt. Et contigit quod IS-X non est vita. Aestate Nazis Voronezh perrumpere poterant. Et autumno augere gravem versus Stalingrad. Sed ipsi fabulosam urbem ipsam capere non neglexerunt. Eodem tempore Nazis iterum Leningrad obstruxit. At illis ingentia damna constant. Praesertim pedites indigenae. Sed iam hiems venit. Exercitus quoque rubri iterum progreditur. Germani non circumventi, sed ex Tanais exire coacti sunt. Qui abeuntes fractis rodebant. Hieme Exercitus Rubeus in medium progredi conatus est, sed tantum quindecim chiliometrorum progressus est. Sicque 1951 accessit.
  Fere hic diskettes se ostendebant non efficacissima arma esse. Possunt ferri ramming aircraft Soviet, sed non tam efficaces contra scuta humus. Sed ieiunatis. Aestate MCMLI, exercitus Nazi Moscuam iterum processit. Pugnatum est pertinacissimum. Mandatum Sovieticum seriem piscinarum gravium IS-11 cum 203-mm tormentorum immissam, sed armaturam lateralem debilem, quae pondus vehiculi redegit. Tale telum pyramidalem structuram penetrare potuit, sed machina Sovietica ipsa nimis vulnerabilis est. Et T-54 non erumpere pyramides Germanicas ab aliquo angulo.
  Commodum in armis Germani ac Moscuam paulatim progressi sunt. Septembri tantum centum chiliometrorum capitali manserunt.
  Sovieticae copiae cum detrimento cesserunt, sed Germani quoque multum amiserunt. Impugnationes in Stalingrad secutae sunt. Sub Nazis urbe pene totaliter destructa fuit. Germani etiam urbes Grozny et Ordzhonikidze in Caucaso ceperunt. et rem periculosam creaverunt.
  Sed mense Octobri, Nazis fatigati sunt, et graveolentiam suspendere coacti sunt. Hieme Exercitus rubeus in taetras abiit. Sed parum poterat Nazis impellere. Nazis vero de Grozny expulsus est, et pars Stalingradi recepta est. In media acie Sovieticae copiae triginta tantum chiliometrorum progressae sunt et constiterunt. 1952 accessit. Tam Hitler et Stalin erant valde pertinaces. Etiam si Stalin compromissum paratus erat, tunc Hitlerus plane non est.
  Sed opes humanae ad finem veniebant Russiae. Et Nazis nonaginta centesimas Wehrmacht ab extraneis iam formavit. Verum, Stalin peius est, copias ex multitudine URSS format, et Tertium Reich ex terris ex India in Africam Australem reficit. Nempe Indi, praesertim hieme, non sunt magni belligeri, sed multi sunt. Praeterea machinam superiorem pyramidalem lacus Germanici creare nondum licuit. Et in aviario, multo fortius adhuc hostis est. In Fritz, ME-426 ministerium iam ingressus est, et scutellae volantes octo velocitatibus soni accelerant.
  Verno Nazis ad meridiem et medio. Grozny iterum capere curaverunt et copias Sovieticae Stalingrad expellerent. Tunc lacus Germanici, cum recentissimis armis ceramicis et praesidio dynamico, Moscuam praeterire et circumdare poterant.
  Progrediente successu in meridiem, Nazis Astrakhan pervenit et ad Mare Caspium perrexit. Turcia etiam ex parte Germaniae bellum iniit.
  Moscuam a fine Augusti in tota obsidione fuit. Non levamen autumnus attulit. Defatigatus Russia subsidia satis non amplius pro maioribus iniuriosis operationibus habuit. Nazis Ryazan in obsidione Mosquae relinquens. Pala and Astrakhan and Tbilisi.
  Hieme, piscina Sovietica T-65 in fronte apparuit cum potentiori 125-millimetris sclopetis et magna longitudine. Sed haec machina nimis operosa erat et in baticulas minutas tantum producta est, et machinae ejus aliquantum infirmae sunt. 54 t-atur adhuc. res peior permansit. Germani et Tikhvin et Volkhov capere poterant. Mense Februario una cum Turcis Baku expugnare coeperunt. Urbs die 1 Martii 1953 incidit.
  et die 5 mensis Martii anno 1953 Stalin mortuus est. Sequenti die esuriens, et Moscuam conversus in ruinas, in deditionem venit. Beria Stalini successor factus est. Situs USSR, qui Moscuam, Caucasum amisit et die X Martii, urbem Gorky, desperatus est.
  Die 1 Aprilis 1953, Beria et GKO deditionem suam nuntiaverunt. Heu, casu nulla videtur. Et condiciones saltem deditionis effecit utres servarent. Non paruerunt multi imperatores, sed comprehensi perduellionis uoluerunt.
  Ipse Beria praefectus est RFSFR, genus auto- ditionis autocineti. Nazis agrum USSR occupaverunt et in commissarios diviserunt.
  Adhuc erat Civitatum Foederatarum, quae, etsi aegre, Iaponia cessavit, et puppetum suum regimen in Sinis inauguravit. Germani bellum fessi erant. Etiam in Civitatibus Foederatis iam bomb atomicam habuit. Terras occupantes ab Oceano Atlantico ad Oceanum Pacificum, ab Africa Australi in Indiam, resederunt. Satis iam multae nationes Germanorum agro superari.
  Tituli polygamiam licitam in Tertio Reich, ingentia tributa in familias parvas et sine liberis, ac etiam praemia extra uxores et liberos induxit. Potuit uxores peregrinas ducere, et etiam harem incipere.
  Matrimonia apud Indos, Arabes, Slavos et mulattos permissa sunt. Solas feminas nigras, Iudaeos, nomades, non potuit nubere. Lectio genetica active exculta. Sicut inseminatio artificialis cum sperma hominum doctissimorum. Sic postea ovi translationi.
  Tertius Reich, antequam satellitem in bello Civitatibus Foederatis incussit, et tunc Aryan duo circum planeta Tellure volaverunt, in navicula sideralis.
  Duae caudices in mundo formatae sunt: unus est Tertius Reich cum possessionibus et sociis coloniarum, alter Civitatum Foederatarum, possessiones coloniarum et sociorum.
  America Sinas sibi ligare curavit, expugnationes Iaponiae usque ad Burma et Bangladesh apprehendit. Canada, Mexici et omnes fere nationes Americae Latinae, excepta Argentina, ubi Germania bases suas erexit, in tutelam Civitatum Americae Unitarum moverunt.
  Mundus bipolaris evasit multo etiam magis quam in conflictu inter USSR et USA. Nullae plures regiones non-alignment. Quisque coactus est vel pro Germania vel pro America. Et genus armis Frigido incoepit.
  Tertius Reich aliquanto felicior, quanto plus opibus. Sed tamen nulla excellentia decretoria fuit. Et mundum fragili flectit trutina.
  Hitler mense Maio 1957 mortuus est, aetatis suae sexagesimo octavo. Plures quam centum filios ex arte delectu consecutus, certum tamen heredem non habuit. Goering, hoc medicamento deditus et vorax, mortuus est, Himmler in dedecus incidit et emissa est. amotus Bormann. Ac Schellenbergi successor factus est. Caput vigilum secretorum multam potestatem habebat, sed illud auferre nolebat.
  In summa, dictatura institutus est caput SS. Donec at neque enim. Mox Schellenbergius mortuus est, et Kleiman occupavit. Ille fanaticus admirator Hitleris evasit, et in unum e filiis dictatoris victoris imperium transtulit.
  et dynastia Fuhrer instituta est. In Tertio Reich, totalitarianismus dominatus est, in USA democratia truncata, quatenus cum duarum partium dominatu, alternante potestate. Democratia formalis etiam inter socios Americae constituta est. Socii Germaniae paulatim National Socialista et Fascist facti sunt.
  Talis erat progressio certandi et spatium genus duorum systematum. Et stabilem et quietam existentiam.
  Paulatim in spatio expansionis Americae Foederatae Americae amittebat . Paulatim Russi et alii populi germanam civitatem et aequa iura cum Germanis acquisiverunt, sed in una factione, totalitaria et una ratio educationis habitaverunt.
  Oeconomia partim secundum consilium, partim in foro elementum evolvit. Satis efficax fuit. Stricto ordine Germano, copia materiarum rudium, massa viarum aedificata effecit, ut industriae et agriculturae celerius cresceret.
  Disciplina regnavit. Cigarette sub districto banno sunt, et venales non sunt, solum cervisiam ex alcohol. Scelus nimis est humile, non cum Americano comparandum. Omnes familiae TV, autocinetum, aedes suas habent. Non sunt mendici, nullae profugos, non profugos homines. Fere nullo medicamento addictos - stricta potestate. Omnes pueri ad ludum eunt. Suae quisque officium habet, et qui laborare nolunt, ad castra campestria mittuntur. Medicina multum evolvit, etiam per experimenta de hominibus.
  Infantium mortalitas humilis est, infantes vero impediti necantur. Omnes simul ab imperatoribus ad adiutores auxiliares mane et antequam cubitum eant exercent. Sortes stadia et lusus facultates. Lectiones physicae in scholis educationis - cotidie. Partus certe altus est, sed moderatus. Reproductio aegra corpore et mente prohibetur.
  Experimenta geneticae magni aestimantur. Est quoddam eugenium ministerium, quod genus humanum melius est.
  Tituli personalitatis cultus, ubique eius monumenta et imagines. Pueri ex seminario docentur bona socialismi nationalis. Gravis censura in diurnariis est, sed multae variae pelliculae specialibus effectibus emissae sunt.
  Acerrima erotica exhibetur tam in membranis quam in commentariis. Prostitutio licita est et regulata. Alta tributa baccalarii. Principium est: quaelibet creatura paria! Homosexualitas stricte prohibetur. Fides coniugalis non est absoluta. Lectiones in eros in scholis sunt. Sed etiam quod omnia erant honesta et pulchra. Coactum secundarium educationem.
  In elit, cursus, chaos plus est, et crimen et alia. Plura etiam in aliis regionibus. Proin ut elit in lacus vestibulum tempus ac ac eros.
  Anti-American sententia ortum est in Sinis. Dirumpere est et iungere Tertium Reich. Talis mundi instabilis, in transitu belli nuclearis.
  Sed tamen dici non potest solum dystopian. Rigidus ordo Germanorum multas difficultates hominum solvendas tractavit, et oeconomia et administratio scientifica cogitavit multa problemata propria elementorum mercati solvenda. Non plane socialismus, sed simillimus, cum monopolia et oligarchi sub obedientia status totalitariae et cum populo communicant.
  Paulatim lenis est in modum vivendi in extrema parte populorumque, et crescente numero civium Germanorum civitatem accipientibus. Nempe alba et ethnico-germanica similia populis commoda habent. Slavi ethnically prope agnoscuntur. Paulatim clandestinum bellum exstinctum est, et tunc creatrix opera facta est. Utriusque loci imperium et cooperatio cum Beria et NKVD unitates hic munere funguntur.
  In profundis scientiarum Tertii Reich, perscrutatio comparata est arma quae ad reactionem nuclei curat ut iter planetarium constituat. Fac mundum unum dominum. Civitatibus Foederatis Americae longe post in conventionalibus armis est.
  
  SI SOCIETAS FRANCIAE EGRESSUS IN MCMXLIII.
  Unum est punctum: solet obiurgare US et occidens. Praesertim pro eo, quod secundae frontis ostium diutius morati sunt. Sed quid fieri potuit prius. Et in historia vera socios prope in mare iecerunt. Quid si parum leve aliquid cogitas.
  Socii portum in Normaniam anno 1943 suscipiunt. Quinto die ante Kursk Bulge.
  Naturaliter Hitler consilium tale "arcem" relinquere et Galliam defendere debuit. Socii, quamquam gravia damna classi subaquaneae Germanicae, pontes notabiles creare potuerunt. Tituli partem copiarum a fronte orientali subtrahebant, cum Stalin expectare mallet, et lateri ac tergo socium exercitus caesim ictus tradidit. Casus finitus est cum US et exercitus Britannici clades plus quam quingentos miliones militum captae sunt. Multo apparatu captus est.
  Stalin odiosum solum die 10 mensis Septembris incepit. Non optimum diem. Nondum imbres et frigora gravia inceperat, at in Occidente Germani iam solvunt manus. Praeterea Exercitus rubri nimis late a fronte progrediebatur. et in Cent, et contra Kharkov, et contra Orel. Sed primo tamen copiae Sovieticae superabantur. Tum Germani contrarias acies constituunt.
  "Tigres" et "Pantherae" in pugna potestate superiores erant praedia Sovietica et magnos eventus incendii consecuti sunt. Exercitus Rubrum adhuc nuper autumno Orel et Belgorod recipere poterat. Sed Fritz Kharkov servavit. Habuerunt liberas copias quam in re vera, praesertim cum socii in Siciliam ad terram accedere noluerint, nec res cum eversione Mussolinorum facta sunt. Quae res, ratione bene gestae in Gallia, partes viginti ad triginta addidit. Plus, etiam omissa oppugnatione Kursk Bulge, Germani plures pedites et praedia retinuerunt, et partes SS selectae sunt. Unum "Ferdinand", dimidium fere in fodinis in historia reali amissum est.
  Atque hic ipsa tormenta propellens incolumis evasit, seseque egregie defendendo praebuit. Ita et "Panther" in defensione validissima est. In oppugnatione armorum infirmitas lateris etiam ex quadraginta quinque ad magna damna ducitur. Immo et Pantherae inferrent multo saepius quam immotae in insidiis sedentes.
  Germani usque ad kalendas februarias tenuerunt. Impetus Sovieticorum prope sine cedentem reppulerunt. Prope Leningrad inferrent curaverunt repellere. Est defensio validissima, et facultates exculta. In historia reali nimis paucae copiae prope Leningrad relictae erant. Sed in altero, tam magna damna quam in re potuit vitare Fritzius. Praeterea, post defectionem ascensionis in Gallia, grave discrimen politicum in Iunctus Civitas est consecutum.
  Roosevelt, cogente Republicanis, bombingam Tertii Reich se minui et solum in Iaponiam versari iussit. Inde factum est quod armorum productionem multo altiorem in Germania esse quam in historia reali. Novus impetus MP-44 turmas antea ingressus est, sicut Tigris-2 et Panthera-2, et ME-262 ante apparuerunt, quae in Blitzbromer non conversa est. Cum quaestio portum in Gallia momentum suum amiserit.
  ME quid est 262? Monstrum verum cum quattuor 30mm tormentis aeris et armis validis. Difficillimum est igitur planum emittere. In historia reali, gubernatores Sovietici tres tantum ex his aircraft confodiunt. Unus ex Kozhedub. In summa Germani viginti tantum vehicula in proeliis amiserunt.
  
  Hieme autem, Exercitus rubri adhuc melius quam aestate pugnat, et lacus Germanorum difficilius est transferre. Copiae Sovieticae in Ucraina progressae Kharkov acceperunt. Perrupimus Poltavam. Et per Martium, postquam acriter pugnatum est, ad Borysthenen pervenerunt. At ingens damnum constat. Germani lacus repleti et scatebris aircraft recepti sunt inferrent. Mense Aprili, copiae Sovieticae in Leningrad partem et in medio presserunt, sed successum significantes consequi non potuerunt. Viginti chiliometra ad quindecim sumus. Primo Iunio, cum itinera tandem siccata sunt, in agrum Ucrainae progredi coeperunt, ollam formare conantur. In proeliis, Pantherae et Tigres, sicut et postremi motus Leonis, fortissimi se esse ostenderunt.
  Ultima raeda evenit ut satis prospere evenit, ut densius propositum minui pondus posset, cum libri significantes.
  URSS autem IS-2 et T-34-85 habuit, quae etiam satis valida sunt. Sed leviter unitates Sovieticae concesserunt. Proelia ostendit "Panther" esse satis opulentam - bene munitam, praesertim in fronte, et bene armatam. "Leo" multo felicior evasit quam "Tiger" -2. Vivamus tristique sit amet nisi sed tristique. Contigit esse gravis et saepe fregit.
  Copiae Sovieticae, post aliquot septimanas pugnandi, ab Borysthene migrare coacti sunt, sed circumventionem evaserunt. Nimis impense Germanos prospere gessisse. Exercitus Rubri diversus factus est. Militiae certamine usus et ad res pertinaces et callidissimas imperium fuit. Ita in Nazis decretorium evenit. Quanquam Poltava se receperunt.
  Autumno frontem paulum mutaverat. Exercitus rubri magis defensus erat. Fortitudinem collegit, et ad tetrum paravit.
  Res autem difficilis fuit. Nazis in massa productio aircraft habet. Additur et XE-162, et "Arado", et ME-163, et aliquid aliud. Praeterea E-X et E-25 lacus apparuerunt, levis sed periculosa. et emendatior "Leo", et magis progressa modificatio "Panther" -2. Qualative, Nazis arma fortiora evasit. Etiam magnum numerum armatorum habent. Etiam eleifend in exercitum redactae sunt, et factiones exterae ex tota Europa et Khivs factae sunt. Multi etiam vigiles locales erant.
  Hactenus in humanis opibus praestantia mansit apud Wehrmacht et Tertium Reich. Et Germani exercitus rubri non impares copias collegerunt. Et in armorum productione Tertius Reich utilitatem qualitative Russiam superavit. Ita in hieme, Exercitus Rubri moleste in mediam aciem processit, non nimis prosperis computatis. Praesidium Nazisei egregie validum est, ac plures quam antea subsidia.
  Sed adhuc copiae Sovieticae per munitiones eruperunt et Smolensk septentrionem versus pervenerunt. Inde in Borysthenen perventum est, ubi recentibus Wehrmacht subsidiis interclusi sunt. Mense Martio Germani a meridie percussi locum restituere potuerunt. His conditionibus Stalin inducias mense Aprili proposuit. Cum Iaponia bellum Civitatibus Foederatis amitteret, Hitler socio suo auxilio venire statuit et inducias oblatas accepit. Sed hoc alterum bellum est.
  Erat Fritz classe subaquaneam validam eximiam. Veram venationem navibus Britannicis et Americanis imposuit.
  Eodem tempore Fritz in Africa taetras intulit. Primum ictum est per Gaditanum et Mauritania.
  Fuhrer personaliter occurrit cum Franco et res propalavit. Sicut Germania Africa eget, et via brevissima est nisi per fretum. Manus Tertii Reich nunc solvuntur, lacus, submarini, et aviatio optima in mundo est. Res unius hebdomadis Hispaniam occupavit. Sive ergo placet sive non, Germanos permittere debebis. Calpe autem clavis Africae est quae praeteriri non potest.
  Ita elige. Aut permittes copias, aut te capimus! Franco, animadvertens nullam esse electionem, minora malorum: copias traduxit . Et continuo Nazis cepit Gaditanum, et inde in Mauritania appulit. In genere proelia in Mediterraneo magni momenti sunt. Fuhrer, non coniunctus cum URSS bello, Britannos in Melita vicit, unde copiarum copiarum in Tunisia potitus est.
  Sed hoc demonstravit Fritzium male prorupisse, non Britannis Melitae opprimendis anno quadragesimo. Tanto tempore pereunt. Sed potuerunt perare quadragesimo quinto.
  Accessus noctis copiarum ostendit Civitates Foederatas et Britanniam Africae septentrionalis non tenere. Germani commodius, et melioribus armis, paulatim fines occupant. Animadvertendum est in vera historia, Fritz Franconis pertinaciam, Hitlerorum errorem apud Gibraltar praestitisse. Despectio momenti sectoris mediterranei anterioris et praeparationis belli cum USSR.
  Notandum etiam quod lacus Britannis eo tempore meliores erant Germanis in libro. Sed iam procul dubio Panthera quinto et quadragesimo anno validior evasit in armatura et armatura. Et mutari "Leo", etiam magis. Complures decem milia Britanniae capta sunt. Mauritania cecidit. Dein Germani per Algeriam conflixerunt atque in Tunisia portum juncti sunt.
  Porro Germani Libyam transierunt et in Aegyptum irrumpunt. Plus quam triginta Britanniae et Americanae divisiones deletae sunt. Germani Suessulam transgresso in Medium Orientem procucurrerunt. Iraq et Cuwait capta.
  Res Nazis successus Americanos perterruit. Truman de divisione sphaerarum influentiae cum Germania agere conatus est. Proclivis est etiam ecclesialis ad compromissum, et simul temptavit aquas ut Stalin in bello involverent.
  Sed princeps silentium significans servavit. Imo, ab una parte, Stalin intellexit non esse suum commodum exspectare dum Tertius Reich intensus socios vicit. Sed e contrario castaneas de igne trahere nolui. Et in genere Stalin saepe cunctationem expertus est cum ipse se percussit, sed dubia sunt de successu. Similis, exempli gratia, Stalin Iugoslaviam oppugnare non ausus est et Tito in historia reali evertenda. Et hic post omnes exercitus potentissimus in mundo Tertii Reich, cum optimis cisternis, planis, tormentis machinarum.
  Difficile est statuere Stalin. Et nimis fessi sunt rus belli.
  Hitler in Africam meridianam taetras excussit. Fuit Germanus degentium et Boers. Libero eos nobis eget. Hieme MCMXLVI, Germani Africam Meridionalem attigerunt et ibi Britannias vicerunt.
  Civitatibus Foederatis Americae discrimen internum expertus est. Pedestria a Germanis superati sunt. Ac robur Tertii Reich crevit: obterere seriei E-50 vim suam opprimendi demonstraverunt. Et quisque victus est, cum American "Pershings" et praesertim "Shermans" aemuli eorum non sunt.
  Creatio bombae atomicae retardavit. Hactenus longe abest ab exemplari ad pugnandum usus. In Tertio Reich quoque plus disputationis fuit machinae atomicae quam bomb.
  Sed Germanis quoque difficile est Americam obtinere, oceanus totus eos separat, et classes Britanniae et Civitatum Americae Unitarum sunt maximae, et a solis submarinis eliminari non possunt.
  Fuhrer versa erat perplexus: ubi turmas dirigere. Et quomodo claustra aquarum superet. Dum Nazis Indiam oppugnare constituit. Haec opinio generaliter logica est. Hic autem iam necessarium est Russiam copias ex Irania retrahere.
  Tituli et Stalini tractatus. Dux USSR usuram in Anglica hereditate expressit. Fuhrer Russiam invitavit ut bellum cum Britannia et Americae Foederatae Rei publicae iniret. Stalin noluit. Nazis pugnis manibus habebant. Britannia adhuc inexplicabilis erat tabellarius aircraft.
  Motum est bellum ad hune caeli et maris. Germani vi elit. Validius armatus et celeritas XE-262, et ME-2010, et ME-362, necnon TA-500 et VO-18 bombers in aliqua immutatione apparuerunt in serie. Et submarines, in peroxide hydrogenii, velocitates 35 nodum per horae attingentes.
  Annus sextus et quadragesimus mutua infundi. Nondum Germani terram in Britanniam constituerant. Stalin transitum in Indiam non dedit. Philippinas Iaponia amisit et multas insulas in Sinis possessiones tenuit. Et adhuc impetus retardavit Americanae aviationis. Post speciem pugnantium gagates in regione solis orientis, samurai paulo facilior facta est.
  Civitates Americae ipsae nondum satis efficacem vi pugnatorem creavit et Germanis in caelo amittebat.
  Praeterea Germania in serie orbes nullas pares apparuit.
  Stalin in alterutram partem trahere conabantur, sed Koba neutra manebat. Tituli sub certis conditionibus contra mundum non fuissent. Medium autem Orientem et Africam Germania accepit. Illa iam plures victorias habet quam Genghis Khan. Sed America nondum pacem cupiebat. Et Britannia, quae tot colonias amisit, multo etiam magis.
  Mense Maio 1947 Germani terram in metropolim constituerunt. Realiter aestimantur in praediis suis praestantia et optima aeroplana tantisper in mundo.
  Nam et submarines. Sed ipsum portum oportebat in alium mensem differri, propter aliquas difficultates. Utens opibus Africae et Medio Oriente, Germania tot icies efficere poterat ut supremam aerem occuparent.
  USA, cuius qualitas technologiae multo peior est, hoc tolerare non potuit. Germani terram et eum tenere poterant. In proeliis evenit ut "Churchill" sine spe evasisset, nec lacus Germanicos ne in partes quidem penetrare posset. Et hoc quidem dubium est. In genere, Americani et Britanni non satis validi piscinis sclopetis ad pugnandum "E" seriem et damnum inferunt gravissimis praediis Tertii Reich. Hic Britanni non successit.
  sclopetum septendecim pondo limitem esse probavit, sed parum fuit, et triginta duo mina non producta sunt. Parum fuit.
  Germani Londinium tribus septimanis praeliis circumvenire poterant. Et ne ad caedes necessarias veniretur, praesidium deditur.
  Churchill in Canadam aufugit et inde resistentiam continuare promisit. Sed ea res iam nulla est. Hitlerus in Britannia regem puppeum suum inauguravit et imperium a Mosleio ductum est.
  Classis Anglica pars in deditionem venit. Aliqui ab Americanis capti sunt. Bellum continuatum est. Germani Hiberniam ceperunt et salire in Islandia coeperunt. Celebris operatio Icarus mense Novembri 1947 facta est et in Civitatibus Foederatis inopinata fuit. Nemo cogitavit Nazis in condiciones frigoris, tempestatum et icebergarum periculum esse.
  Sed negotium gerere et insulam capere poterant. Ibi vexillum cum swastika posuerunt. America terrebis postea. Et iterum pacem Germaniae obtulerunt. Etiam aliquid Iaponiae cedere promiserunt.
  Hitler, crescentem vim URSS veritus, foedus pacis convenit. Accedunt concessiones ad Iaponiam.
  Praeterea, anno 1948, fascist Germania ad orientem expeditionem parare coepit. USSR in serie T-54 apparuit, et IS-4 et IS-7. Id est currus valde decens.
  Sed dum series E-50 commodum in armis super T-54 retinuit et arma, et cum IS-7. Nullam dictum tristique lacus sed dictum. Itaque Fritz in tantum commodum habere ac lacus. Gravius E-75 evasit potentissimum in armis et tormento lethitatis. Summa est quod Germani reparatis copiis ex Europa et Africa superabant.
  Melius et Fritz aviation. MIG-15 modo probatum est.
  Itaque Fritz excursionibus die X mensis Iunii pergit et Moscuam advolavit. Sed densa defensione copiarum Sovieticorum perquam amplificata evasit. Nazis centum tantum chiliometrorum duobus mensibus pugnae progredi poterant. Constiterunt, ingentibus detrimentis.
  Tunc Nazis movit meridiem. Kharkovam perruperunt, plurimi ex Donbass capto, sed rursus interclusi sunt. Accuratius defatigati sunt.
  Exercitus rubri validissimas munitiones habet. Per annos induciae, fossae et munimenta effossa sunt. Lacus erinaceorum et metallorum multi anti-. Experiar, irrumpere. Nazis processit, sed multum amisit. et sistere debebant. Late autumnus et hiems venerunt. lam exercitus Sovieticus progredi temptabat, at Germani hiemem paratam aciem tenebant. prima acies quieta erat. Tantum duodecim vel duo Exercitus Rubrum profecit.
  Proximo anno Germani terra non profecerunt, sed pressura aeris evolvere conati sunt. Hactenus eorum jet bombers superne fuerunt. Sed pugnatores Soviet etiam melius. In fine anni, superficies-ad-aera missilia etiam creata sunt ... .
  Hieme Exercitus rubeus progredi conatus est, sed solum pauca chiliometra figitur.
  Mense Maio anno quinquagesimo Germani sese progredi conati sunt. Sed non impetraverunt. Etiam novae piscinae pyramidales non adiuvabant. Profecti sumus circiter quinquaginta chiliometrorum, et cessavimus. Etiam aeris pressio effectum non habuit. Excursiones usque ad sero autumno permanserunt. Sed nihil factum est.
  Hieme Exercitus rubri pressit, sed etiam sine effectu. Viscosum bellum tale est. 1951 etiam mutuis incursus transivit. Ver et aestas Germani tantum viginti chiliometrorum processerunt. Prima acies magis ac magis congelata est. Et bellum statarium factum est. Sed res sequentis 1952 repente magis implicata est facta. Iaponia haesitationibus et copiis subversis superatis bellum iniit.
  Apertio frontis secundae ab Iaponia anno 1952 implicata est positio USSR. Copiae Samurai infirmiores sunt in praediis et sclopetis auto- propellentibus, sed etiam in aircraft gagates et pedites valde fanatici habent.
  Exercitus rubri in duabus partibus pugnandum erat.
  Oleg Rybachenko etiam composuit;
  Accessit tribulatio mea, Rus';
  Ab oriente contumelia scandunt samurai ...
  Jesum amo et Stalin
  Quamquam ira interdum cor frangit!
  Germani momentum temporis distrahebant quod pars Exercitus Rubri distrahebatur et maiorem in partem meridianam offenderat. Mense Augusto 1952 illi, sicut decem abhinc annis, ad Stalingradum perrumpere curaverunt. The Stalingradus epicus binarius numerus inchoatus est. Rursumque Nazis in praeliis haeret, suoque sanguine submersus. Et damna Nazi coitionis erant enormia. Donec alta hieme pugnatum est.
  USSR vim scopi repetere non potuit: factor Iaponum affectus est, sed Nazis tantum octoginta centesimas Stalingrad capere potuit et restitit.
  Exercitus rubri in media hieme Germani paulum, sed toti quies erat. Stalin mense Martio 1953 mortuus est. Molotov successor factus est. Beria nimium timebat. Etiam ac odio est. Mense Maio lacus pyramidales habuit ante frontem Nazis. Novum telum validissimum et periculosum, ab omnibus angulis impenetrabile. Conare hoc agere.
  Germani pervicaci Hitleris iussu Stalingrad impetum continuaverunt. Disco et sub terra obterere utebantur. Id demum duobus mensibus pugnatum est ut urbem caperent. Et tunc Nazis movetur ad Astrachanum. Satis feliciter processit. Iapones, Vladivostok circumvallati, Mongoliam erumpere conati sunt. Praelia in adductis terribilia erant et cuneum Iapones poterant.
  Molotov declaravit se ad finem pugnaturum esse. Sed res URSS difficilis manebat. Nova T-55 piscina non satis fuit de machinis pyramidalibus Fritz tractandis. Heu satis vires ad belli vertere aestus. Anno 1953 finitis conditionibus Germanis Caucasum interclusis, Turcia bellum iniit, et Iaponia propter omnia lacerata est.
  Opprimere.
  Baku mense Februario cecidit, et res in URSS magnitudine magnitudine ingravescebat. Mense Maio 1954, tota Caucasus sub fascistis erat. Exercitus Rubrum iam publice conscriptus est ab annis duodecim et octoginta annos natus. Multae quoque feminae erant. In finibus cursus erat vitae.
  In Wehrmacht etiam attenuatum est. Prope nonaginta centesimas peregrinorum est. Pugnae alacritate unitatum Germanorum magnitudine ordinis decrevit. sed discos multo periculosiores facti sunt. Et pyramidales lacus sunt fere finis perfectionis. Quo angulo non iacio, conchae ricochet.
  Puer cisternam cantavit in piscina pyramidali. Iunii 1954, Rolandus copias in Saratov promovit. Moscuam ab alto tergo ingredi conantur. Cogita modo, tredecim anni ab initio Belli Patriitici elapsi sunt.
  O horror et afflictio omnium gentium. Et per tredecim annos nobiles quattuor pugnaverunt: Gerda, Charlotte, Christina et Magda. Puellae omnino non sunt senes. Sicut a puero usque ad recentes semper.
  Lacus deiectis armis et remissus. Perfectius, duo tantum cantavit membra posita iacentia.
  Gerda et Charlotte tendunt 105mm pressurae altae tormentorum cum rostro breviore. Rostrum brevior est, sed celeritas initialis altior usque ad 1700 metrorum erit secunda.
  Core et Uranium in proiecto. Puellae cachinnant. T-55 In lacus non sed magna. Praecipua est, nimirum T-54, machina cum armatura turris frontalis, 200 mm. Car satis salaputium.
  Gerda renidet tormentarii et tendit. Pyramis machina illa habet. Ducenta et quinquaginta millimetria ex ferro admixto graviter depresso, armatura casu obdurata. Centum milimeter T-54 Germanorum currus penetrare non potest.
  Puella Carola non senescit, nudum pedem urget in gaudio, et accelerat piscina Germanica. Tantum quinquaginta quinque talentorum ponderis, cum tormento gasi tormentorum 1800 equi vis, et arma ab omnibus angulis 250 mm ad latitudinem inclinationis rationalis. Et lacus Sovieticus nulla facultas perrumpere eam potest. Ipsa raeda Germanica perfacilis ac pervia est.
  Gerda cum gemitu remarks:
  - Tandem nostri designatores currus perfectum creaverunt, et relative parvum pondus.
  Carolus cum gemitu dixerat:
  "Me paenitet quod sero factum est!" Potuimus macerari Civitates Americae Unitas si tale currum antea haberemus!
  Flava puella risu de margaritis dixit;
  - Potius sero quam numquam! Pulsus cordis et venarum poscit denique ad finiendum Bellum Orbis Terrarum Secundum, quod abhinc quindecim fere annos incepit. Pacem meremur!
  Diabolus ruber confirmavit;
  Imo pacem meremur! et feremus!
  Gerda ingemuit et dixit cum cura;
  - Sed mundus bonus... Et quid de USA?
  Andrea, subridens late et fulgens, canebat;
  - Patria America, ab altera parte, coelum simile videris et bene aspice! Sed crede Tertio Reich, frigidior et fortior es!
  Gerda accensus ad T-54 et, perrumpit per piscinam Sovieticam, pipiabat;
  - Sapiens sum - sapiens sum, sapiens sum - sapiens, sed nulla bubo est!
  tormentum Germanicum lacus Sovietici e longinquo transfodit. Magis periculosa res erat quam gravis IS-11. Haec raeda 203 millimetre tormentum habet, facultas erat perrumpere Germanos. Ego vero pro tanta potestate centum talentorum piscinæ pondus solvere debebam. Considerans quod in Sovietico unum commodum qualitativum Germanorum vi aircraft retinuisse, tales machinis bombers simpliciter mortem consciverunt.
  Non malus et modernisus IS-VII. Haec machina crassitudinem armorum frontis auxit, et pondus ad 78 talenta crevit. Sed pro tanto incremento, currus pulsis effectus amisit, et onus in frontibus scutulis auctum est. Et sclopetum non sufficit contra lacus pyramidales Germanorum.
  Hic Gerda in IS-7 incensus, modo captus est momentum cum piscina Sovietica in obliquum versa est. Multo tenuius ibi armatura est. Et concha icta cum nucleo Uranii in curru Exercitus rubri.
  De terminator flava notavit;
  - Ursus non est agilis!
  Carolus dixit:
  - Sed mordax. Proiecta triginta chiliogrammata periculosa esse possunt.
  Gerda giggled.
  - At ille felix in ore suspendit, pro periculo mortis confossus est!
  Puellae ridebant, aliam pulsabant t-54. Et addidit Carolus celeritatem, ut exorta comminatio, rara sed periculosa IS-11 apparuit. Verum, tormentarii eius non nimis celeriter et non satis accurate, sed letale est. Quanquam qui novit, fortasse aliquis post se sedet superman. Crassitudo armorum frontis 350 mm est. Hoc e longinquo obtinere non potes. Propius postulo.
  Carolus molestias indixit:
  - Russi machinam gravem creaverunt, quae sane nostra piscina peior est, sed potentia non inferior. Verum multo gravior est quam nostra currus.
  Gerda adscripsit:
  - Ac non ita mobili!
  Demitto flava terminator, confodiunt alii t-54. Carres in communi nondum Germanis infestae sunt. Minore gente Germani tormenta, sed altiore rostro velocitate distinguunt.
  Andrea aliqua molestia notavit:
  - Taedet me pugnae! Si Moscuam per Volgam ibis, duo milia passuum erunt!
  Gerda socium suum correxit;
  - Erit paulo minus, sed tamen pudicum!
  Carole alium T-54 verberavit et, ridentem, dixit:
  - Sed longa via facilior est quam brevis!
  Puellae spem suam non amiserunt. Pugnaverunt et vincere!
  sic accensus ad eos... Sed proiectum praetervolavit. Quale hoc est, periculosum est.
  Gerda ridens cecinit;
  - Silva vulpium et contra Germanos xxxvii!
  Carolus risit et pipiabat:
  - Bellum in universum saevit;
  Contere, sine causa interfice.
  Satanas non vigilat
  Et mors cum eo venit!
  Puellae rident et incendunt ad IS-11. Testa currus Sovieticae stimulatus et frontis loricae impingebat. Sed praesens non potuit penetrare 350 mm, et usque ad inclinationem 30 graduum a verticali.
  Gerda maledictus;
  - Fortes, Russi... Fortasse ex parte venient?
  Andrea notavit:
  - Latera piscinae Russiae centum tantum millimetris sunt, sed periculosum est tam prope ire.
  Gerda giggled and remarked: Bellum per tredecim annos fuimus. Hactenus, non gravis injuria!
  Andrea giggled et susurrabant;
  - En ne jinx it!
  Gerda risit et cooed;
  - O quondam, luctus non obstat! O tempus, quasi tenebrae pecuniae! Bastryuk auferetur omnis, nunc autem ambulabunt pro nunc.
  Puellae propius ad piscinam Sovieticam formidolosam movebant. IS-11 fere unico vehiculo pugnandi capax erat recentissimarum piscinarum Germanicarum.
  Sed dictum evolutionem. Si Nazis in quadragesimo tertio anno, praedia graviora et fortasse potentiora Sovieticis habebant, sed peius pulsis effectibus. Nunc tormentorum gas turbines Fritz in activitate perficiendi commodum dederunt, et aedificium Soviet piscinae in massa lacus auctum pervenerunt.
  IS-11 machina facta est quae piscinam pyramidalem attingere potuit, quamvis alta probabilitate ricochetae, sed ... Mobilitas eius humilis evasit.
  Germanus lacus pyramidalis designationem habuit AG-L in honorem Hitlerorum. Fuhrer defessus est eo quod cars animalium nomina dicuntur. Et constituit ostendere cultum personalitatis in praediis. Gravius exemplar AG-75 tormentum equitatis 2000 habuit et cum pondere octoginta talentorum, armaturae 350 mm, et sclopetum 128 mm callarium, etiam pressurae altae et naturaliter magis armaturae transfixae. Sed AG-75 non tam ingens erat quam AG-50, quod principale factum est.
  Gerda et Charlotte propius ad Sovieticum movebantur, machinae tenacissimae.
  Et per viam in minora scuta incenderunt. Hic, imprimis, SU-152, apparatus periculosissimus, cum rostro elongato. Posset causare malum.
  Et Gerda eam accurate percussit. Et pipiabat;
  - Vere puella sum et hone in uno utre!
  Bellator est vere frigidus...
  Kristina et Magda in eadem piscina pugnaverunt et magnum officium fecerunt.
  Magda, cum aliqua frustratione in voce sua, dixit:
  - Eh, occidimus... Sicut filii Satanae!
  Christina etiam contumaciter patuit;
  - Oh, ita ... Sum valde taedium! Omnia ista caedes et violentia!
  MagD-T 54 jecit, et moeste cooed, exclamavit ;
  - Id omnes habemus... Ad victoriam, licet difficilem! Honor pugnantibus veniet... Numisma ferrum non eiectum!
  Christina contemptim stimuit.
  - Bene, vere ... multum possumus! Et honestum esse, iam aures tendere, incendere! Haec omnia vehementer taedet!
  Magda respondit;
  - Oportebit, confecto bello Campaniae pacem bibere!
  Christina tweeted:
  - Dic mihi quid sit mundus, respondebunt tibi. Sol et ventus!
  Et eo tempore Gerda cum Charlotte in partes piscinae Sovieticae perrexit et vapulavit. I11 vulneratus est et detonare coepit lethaliter. Litteram lacerata fuit. Fragmenta et multa purgamenta metallica ex piscina Sovietica volaverunt.
  Magda cum risu cecinit;
  - Rursum, taedio adstitit fluminum sanguinis, eruperunt superbae inimicitiae... Ab igne sanguinis, lacrimae et maeroris, gemitus patriae dilecti!
  Gerda radiophonicum exclamavit:
  - Bene, ne feceris! Magnam praedam Comperto! Pauci homines cum tali piscina contendere possunt!
  Tota acies celo explicata est. MIG-15 cum Germano CULEX pugnavit. Praeter eum, levius pugnator Yak-32, IL, 18 pugnavit. Quamquam elit Germanica velocitate et armamento Sovietico superiores erant.
  In caelo, et re vera geritur pulmentum. ME-482s pugnant sicut bestiae, omnes dilacerant. Ad litteram ramming adversarii. Sed non mig-15 mauris, vel. Etiam caudis intrat, et conchis aere imbres. Ita proelium commissum est.
  Christina sumpsit et cantavit;
  - Plana sunt bona, steamships bona sunt, tormenta sunt meliora machina!
  Magda nictavit subdole socium et pipiabat;
  - Simplex, sed.
  Et misit puella proiectum, digitos nudos premens in puga pyga gaudii.
  Hoc duobus modice splendidis. & summis monstrat ferociam.
  Christina, conversus ad piscinam, cantat;
  - Canta canticum, ut forte carmen cantabo, et illud leniter canam! Et rursus iuvenes sumus, et ad res gerendas parati sumus, et quodlibet negotium tractare possumus!
  Aliud magDum t-54 excidit, et pipiat;
  - laser trabes templum percussit, et homo in mico evanuit!
  Exclamant milites in choro:
  - Nolo scire creaturam quae hoc caelum ardebit! Omnes audio iter, iter, relictum!
  Soviet lacus suffocatus est in scopo suo. Et perrupit Nazis batteri. Tormentorum pars notabilis tormentorum 76-mm tormentorum superat, Germanis omnino innoxia.
  Sonabat Christina;
  - Nos omnes hostes incendemus, et potestatem concilii... delebimus illud in faecibus, ad canticum istud!
  MagDus magno studio confirmavit;
  - Nempe delebimus!
  Et percussit terminator flava pedibus nudum unum contra alterum. Tum illa sclopetum Sovieticum concha iecit et cantavit;
  - Jace, jaculari, mitte inimicos in caelum.
  Et iterum bellator risum erupit... Puellae multum ludicrae habebant.
  Christina scelerisque Candy in os eius iniecit cum risu et pipiabat:
  - In patria nostra omnia similia sunt lunae!
  Puellae risum concentu erumpunt.
  Defensio Sovietica dedit in. Vtrimque confecti. Est multitudo puerorum in via bellatorum. Pueri discalceati dimicaverunt, semivivi. Sed aestas calida est. Pueri cedere noluerunt et heroice mortui sunt. phantasticam mollitiam ostenderunt.
  Una sycophantiae puerorum fasciculum tasquenarum sub piscina fascist iacebat. Profuit multum.
  Christina recordatur quomodo puer captivus cruciatus est in SS. Puer tredecim annorum flagello ardebat, forcipibus fractis, omnes digitos habebat. Ingemuit puer molliter, sed nihil dixit. Nec candens filum, nec flaminis flamma, Nec toto pueri dirum urit corpore corpus, Equitem iuvenem alloqui coegit.
  Vinctus excruciatus est. Christina ipsa tormentis interfuit. Lingua flammae cucurrit super corpus auctoris, loca sensitiva quaerebat. Etiam pueri rubri tormenta habent. Mirum est iustus.
  Puer excruciatus mortuus est, nihil dicens. Christina etiam misericordiae suae animo afficiebatur. Puer albicans ornamentum gentis Arriae potuit. In genere Slavi filios pulcherrimos habent, et misertus est eos occidere.
  Cristina graviter susurravit:
  - At contra, in talibus... Tot molestias et sollicitudines, o Deus salve!
  Magda respondens cecinit;
  - Tres uxores habere non malum est! Quanto melius ex altera parte!
  Et puellae nudis pedibus alapam ferunt, una contra alteram plantam. Etiam illi operientes pedes.
  Soviet gravida subacti sunt. Conchas et erucae emittebat. Aprosta "Sturmtigr" -4 facta ex obterere E, et bombers. Rockets honores Soviet emittebat. Iam sciebant Nazis satellites in spatium mittere et inde informationes de rebus in Terra transmittere.
  Scilicet Exercitus rubri Difficulter. Leningrad in obsidione est, et nulla facultas est ferrum torquem aperire. Puellae sunt satis iucundae et laetae. Transierunt altera linea Sovieticae defensionis cingunt.
  Exercitus rubri, tardius cedentes, Nazis cessit. Plana orbis Nazi invulnerabilia in caelo volabant. Vehicula Sovietica oppugnaverunt.
  Gerda etiam cecinit;
  - Quasi fune connexus, et ubi tenuis est, ibi erumpit... Non erit amplius locus lacteorum.
  Et bellatores instare perseverabant ostensuri ingenii eorum.
  Karolus igneus exsibilatur:
  - Bang! boo-boom!
  Et milites in piscinas pyramidales transiverunt. Nazis iam Kamyshin ceperat et Saratov appropinquabant. Prima acies magis ac magis ad orientem revoluta est.
  technicae artis Germanicae et mentes totius Europae aliquid perfectius egerunt. Et discos generaliter sunt ars que nullam habet equalem.
  Gerda, munitum Russorum figens, annotavit;
  - Quamvis difficultates omnes vincimus! Et nos Deus benedicat et bona fortuna!
  Carolus cum socio suo consensit:
  - Fortuna et fortuna gravissima sunt... Etsi, ut ait Fridericus: felix semel, felix bis.
  Gerda fractis SU-122 sclopetis auto-remis et animadvertit;
  - Loquere de Deo melius cum Magda! Amat!
  Andrea pipiabat cum smirk:
  - Et veneficae iusti sumus! Lucerna hominibus! Et nulla melior est vocent!
  Gerda in speculo resplenduit et respondit:
  - Non una est in facie mea ruga aut rete, ego tamen tamquam puella aspicio! Atque plaustra salutis!
  Carolus libenter confirmavit;
  "Hoc est venefica!"
  Gerda emicuit infensi ocellos ac notavit;
  - venefica sum... Et inquisitores odi! omnes ad tale infernum mitterem, ubi omnia tormenta experirentur, quas maleficae subjiciebantur.
  Carola concham in Sovietica howitzer accendit et exsiluit:
  - Inquisitio est carnifices. Discerpti sunt!
  Gerda sapienter dixit;
  - Venatores veneficae saepe sibi servientes erant, et lucri magis quam verae fidei solliciti erant. It's a total nightmare!
  Puellae unum pedem in altero percussit. et voce pipiabat;
  - Sine fraude vivere non potes! Vivas diutissime potes!
  Post hoc, piscina sua aliam altilium Soviet frangere coepit. Iam satis obscurum erat, et nocturno visu fabrica belligerantium vertitur.
  Gerda puella specialis fuit. Transierunt, ignis, aqua et tibiae aeris. Bellator tormenta Sovietica comminuit et pueris quidem non pepercit, ex quibus in societatibus Sovieticis multi fuerunt.
  Erant etiam puellae quae conchas afferebant et nutrices erant. Bellum catastrophice humanis opibus consumptum est. Multae civitates Sovieticae occupatae sunt, multae bombardae deletae sunt. TA-600, Et tailless B-28s, una cum disco, totum spatium Sovieticum ad literam emittebat.
  Pleraque officinarum in Russia sub terra abiit. Nazis in omnes partes urgetur.
  Processerunt in inferrent, et ad meridiem Leningrad. Movens ad Tikhvin.
  Milites paulum fessi erant et in piscina obdormiverunt.
  Gerda, somnium, aliquid nightmarish et ridiculum.
  Omnia monstrorum genera, et ganeonum similitudo.
  Hic etiam bestia jejuna est, et nisi Gerda superhumanam reactionem habuisset, divulsus fuisset.
  Animal desiluit et, carens, speculum florem percussit. Una e speculis erupit, fragmenta exciderunt. et ipsa panthera exarata est.
  Gerda misit se super bestiam et apprehendit unum de fragmentis. Flos erat acutus, ut vitri.
  Bestia rursus ad Gerdam irruit. Ea de improviso egit Tarzan in libro. Accipiens provolat, haerensque abdominis tinctae pantherae. Pugnatum est. Lanam digitis ac crure tenacibus tenebat imperator. Et simul alapam percussit in corpore fragmento. Panthera vertit caput, sed Gerda forti momordit, magnos et albos in collo dentes.
  Fortis puellae fauces fodit pilum, et sanguis in dentes suos effudit. Gerda rubrum liquorem devoravit. Hoc ei extra vires dedit, et speculum testa durius movit. Et spectat ut eius scopum ferire. Sanguinis in fonte ferox vires aspersus, et ungula ense ferae.
  Ut cecidit, panthera deperiit in mortem. Illa moriens, violento de cortice quassat.
  Gerda in eam insiliit, et renes eius curvavit. Intuita superstites specula.
  Ridiculam nudam in sanguine puellam - realem saevam. Et comae clariores factae sunt - Olympiae taeda. Imo ipsa decet nuditatem, musculos ipsos, vestes magnas. Sed potestne adhuc pudicitiae causa aliquantulum tegere carmina?
  Conticuit panthera, et Gerda accurrit ad eam. Et coepit ei amputare cutem cum festuca in manu sua. Pellis pantherae fortis et durus ad flecti. Inde ergo aliquid simile panties et fascia te aedificare potes. Gerda aliquandiu versatus est. Volebam edere et ausa est comedere fructus illos qui a simiis devorabantur cum caudis pavonis et formis cornicis.
  Loci fructus novo dulcique sapore, odore amoeno distincti erant. Tam similes et non similes terrenis - peregrinis. Sed et placerat ipsum. Gerda saturavit eam, et abs- rotundus est venter eius. tum gravitatis affectio erat. Et somnum capere volui.
  Sed dormitio in silva periculosa est. Alius panthera felicior esset. Et ad hoc volavit draco cum capite crocodili magnus, et coepit carnes rodere.
  Ita depilatus est oculos tuos habere. Gerda leviter in liana pependit. Cur non ego tibi caligas? Sed in tesca, digiti nudi pedum puellarum magnae sunt ad ascendendum. Ita, et in hoc calore sine calceis multo mitior. Etiam in fascia non est valde commodus, in hoc Sahara multo melius sentis perfecte nuda.
  Gerda in liana flectens, caput vertit, somno emisso et saliendo, currit ad currendum. Quam magnum est percurrere sic, pectus aere secans.
  In saltu omnino non FORMIDULOSUS. Unum tantum curarum. Si in hac tellure non est vita intelligens, quomodo eam omnino relinquat?
  Non est realistica ad solam stellam construendam, etiam in opere phantastico.
  Gerda, recordatus sum novam de hitman in Aetate Lapidea. At certe nudus non fuit, sed totum extulit rerum utilium. Et adhuc puella fieri potuit. Quod est omnino delirare. Fere locus, ut virum in mulierem, nondum confectum, sed iam occurrit.
  Nec raro quisquam felix erat in tanta pulchritudine attonitus. Fere quomodo mulier proficit in virum? Facilius est ei socium sexus invenire. Quoniam facilius est hominem in lectum trahere quam puellam.
  Puella generalis in cursu se insiliit et septiformem somersault in aere traxit. In spinis discalceatam appulit. Vere impressiones acutae.
  Gerda dissoluta crura et iocularia dixit;
  - In mundo lucis et automationis - erunt venereum!
  Post haec recurrit puella. Et potes salire et ridere.
  Ita sunt creaturae arcanae. Hic potes, exempli gratia, "Magister et Margarita" revocare. Quid deerat mulier cum viro suo? Videtur quod omnia habuerit. Et secutus est scriptorem, qui vix Iesu Christi fabulam, quae Evangelium detorquet, comprehendit.
  Impossibile est de Iesu scribere melius quam id quod in Novo Testamento fit. Et hic dominus omnino non est, sed dominus. Sacris invectae .. .
  Et valuit nudus propter eam tremebundus, et genuflexus mille scelestos et homicidas?
  Sed Margarita videtur aliquid speciale in hoc magistro invenire, nec sine eo vivere poterat.
  Hic amor vere venereus!
  Gerda cucurrit et sensit quam durum esset corpus eius. Bene ergo sic. Cum humana esset, etiam vim non tractavit. Quae cum non esset debilis, fortior evasit quam homo mediocris. ac nunc...
  Gerda sensibilis auris sonitum subito sustulit. Et non admodum vulgare, licet multum soni in silva sint.
  Sed videbatur quasi vecturae carros movebat, et non grex mammoths errans.
  Gerda auscultavit... Sonitus alicubi erat in fronte et appropinquabat. Communis puella convertit caput ad quatuor luminaria, et susurravit;
  - Eh! Erat, erat!
  Et pulchritudo ruebat ad directionem ubi audiebantur soni humanitatis.
  Imo Gerda Robinson Crusoe non est, ut in insula deserta, vestigium humanum timeat. Minime, commune civilisationi conveniet, quicquid est.
  Hic recordatus sum unum ridiculam attractionem. Ponitur inscriptum in tentorio clauso - stamp redde, et videbis bestiam periculosissimam in terra. Solvit homo, aperuit ostium, et se invenit ante speculum.
  Utique primates nudae creaturae in Terra periculosissima sunt. Contra hoc non potes disputare.
  Arbores circa Gerda inceperunt celeriter tenues, et nunc erat defensio coram puella ... Et in fine eius quaedam monstra mechanica vere mota sunt. Extus instar pyramidum, parvis, sed solidis brucus tegentes imum, ac quatuor rostris in diversa haerentes.
  Gerda, ridens succinum, sibilabat labra puellaris;
  - Proh! Bene, lacus!
  Machinae Sovieticae in proelio, communem puellam cum "Stalin Regali" habere debebant. Piscina suo solido pondere discernebatur et valida, diu clausa sclopetorum trecentorum milliumtrorum, quae longum intervallum feriunt. Fere impossibile est hanc raedam in fronte erumpere.
  Gerda ipsa ad aspectus opticos maximae piscinae accensus est. Et massa lorem, non ut facilisis. Sed "Regius Stalin" caecus factus est. Ad robur turris frontalis armaturae augendum Germani socors non inspicienda utebantur, sed tubo periscopo, sicut submarinis. Quam ob rem peritus pellentesque piscinam accurata hit caecare potuit.
  Regius Stalin etiam recordatus est quod machinae hae etiam diu rostros habebant - totidem quot quattuor in diversa partes exsertae. Verum, pyramis figura insolita est ad piscinam aedificandam. Odio quod ipsa quae maxime ratione.
  Gerda procumbens intente prospiciens. Vehicula clausit, in armis nemo sedit. Quales creaturae impossibile est intelligere. Forsitan talia monstra insitum et blatta est.
  Cars perley, de velocitate equorum. Vestigia post eos facta est. Accesserunt ad locum ubi Gerda iacebat, et eam transituri sunt.
  Debemus decernere...
  Exsiliit e palma puella, iactatque lacertos Stulta magis;
  - Veni in pace!
  
  
  IMPEDIMENTUM BRAKES
  Socii occidentales callidissimi, praesertim Churchill, solliciti erant post Stalingrad num Russia fortior et Germania nimis infirma fieret. Bolsheviks et Bolsheviks in Europam venire potest, quae missionis capitalistae calamitosas est.
  In summa, tacita concordia fuit. Cum Martio 1943, Socii, dum bellum solenniter permanentes, omnia hostilia, inclusa bombinga militarium facultatum, imminuerunt. In commutationem Nazis programma finalis solutionis quaestionis Iudaeae induit, etiam cessans interitum huius populi. Praeterea Nazis auxilia Germanorum et Italicorum ex Africa secedere concesserunt. Commutatio captivorum militarium etiam omnibus putabatur.
  Socii denique USSR prodiderunt. Tertium Reich et Russiam se bello totali interiturum fore speraverunt. US et Britannia et hoc modo proderunt.
  Nazis manus suas in Occidente emittit et copias colligere incepit pro offensione salientium Kursk. Per mensuras totius convocationis et cessationis bombingarum, emissio armorum e Tertio Reich crevit. Omnes novae "Tigres", "Pantherae" in frontem translata sunt et "Ferdinand" paulo plus dimittere decreverunt. Fuhrer tamen dubitavit Kursk Bulge oppugnare. Voluit etiam Murem experiri in proelio quod Germani celeriter progrediuntur.
  Quamvis vehicula quae secundum experimentum eventus satis satis fiebant paulo ante quam in historia reali - beneficium bombing intercessit , sed piscina nondum parata ad usum seriale ab Iulio et remigibus non pertinuit. .
  Ita Fuhrer iterum inferrent distulit. Ita, et "Pantherae", "Tigres" et praesertim "Ferdinands", adhuc carri incerti erant et saepe defecerunt.
  Patientia amissis, Stalin inferrent prima. Exercitus rubeus in partes Oryol et Kharkov processit. Sed Nazis plus copias habuit, copias ex Africa et Europa transferens, et plures lacus et elit solvens.
  Valida defensione sumpta, impetus Sovieticorum militum Nazis reppulit. Et "Tiger" et praesertim "Panther" probati sunt valde efficaces vehicula in defensione. Praesertim cum tu "Panther" defendis. tormentum eius celeriter accendi - quindecim orbes per minutias. Uterque accurate et armatura penetrans.
  Et cum te defendas, non est tam notabilis infirmitas armorum quam in tetro, ubi Panthera et quadraginta quinque capient.
  Quattuor puellae germanicae hic sunt - una primae feminae pugnae navalis tertii Reich cum vehiculis Sovieticis pugnat. Et multum proficit in adipiscendis rationibus.
  Secretum puellarum et imprimis praefectus piscinae Gerda est ut nudipedalia et in bikini pugnent. Dirigentes simul ex insidiis vicissim.
  Gerda felis nudis digitis pressit et proiectum in currus Sovietici misit. Turrim dirupit, et elidit;
  - Gloria mortis aquilae!
  Charlotte, hic bellator pugnax valde et pugnax, proiectum etiam in scopum misit cum digitis nudis, triginta quattuor feriendo. Et increpuit:
  - Gloria magnis factis!
  Kristina, puella rubris, crinibus aureis, etiam carros Sovieticos nudos digitos utens et stridore verberabat;
  - Pro victoria dura iustitia!
  Magda, hoc mella flava sine cunctatione arripuit, et cum mobilibus digitis nudis cruribus aliam munera mortis misit, perrupit KV piscinam et stridore;
  - Pro triumpho voluntatis!
  Puellae ergo Germanae re vera laborant cum suis inferioribus, sic membra mollia nimis strenue. Et incursus militum Sovieticorum in partem Oryol repulsus est. Tum in Belgorod quoque.
  Quin etiam ipsi Fritz validas repugnantias liberaverunt et Sovieticos copias in Kursk crepidinem praeterire potuerunt. Etiam accidit ut aeroplana Germanica valde fortis sit. Absentia frontis occidentalis permisit Nazis medium fere vim aeris dimittere. Et augete productionem elit.
  Et Focke-Wulf omnino non est malum. Potens armamentum eius effecit ut ab ipso primo accessu aircraft Sovietica intercluderetur, et celeritas eius alta evulsa est, si plus vaKs maneuverabilius caudam intravit.
  Duo gubernatores Germanorum Helga et Gertrud in Focke-Wulf coeperunt ustulos et eventus celeriter lucrari.
  Eodem tempore etiam occulte proprietatis utebantur: in eodem bikini et discalceati dimicantes.
  Helga pugnantis sui aciem direxit. Alterum dedi, ope pedum sexy pedum nudis, duobus aeroplanis Sovieticis pulsatis et fremuit;
  - Ego sum lupa caeli.
  Gertrudis etiam duos planos abscidit, ope nudis, mobilibus cruribus, diruit;
  - Terminatores inferni sumus!
  In summa, Exercitus ruber cladem stragem passus est. In hyeme autem Stalin ulcisci conatus est. Sed Fritz callidi et intenti erant. Quanquam scilicet aliquas difficultates habuere. Sed hic lux "Panther" magnum Nazismum adiuvit. Haec piscina appendit tantum viginti sex talenta cum eadem machina sex ducentorum quinquaginta equitum. Idque ei praebebat bonum agens in hieme condiciones faciendas. Et sclopetum bene vehiculis Soviet.
  Panthera-2 se non satis iustificat. Tutior a lateribus, sed graviora minusque mobilis. Sed Jagdpanther probavit machinam satis efficacem esse. Valide armatum, non malum maxime in fronte munitum, et relative mobile.
  Hieme Exercitus Rubri parum prospere alicubi assequi potuit. Sed post longam moram Stalin aestus belli sperabat vertere. Praesertim imperatores Sovietici novas piscinas sperabant IS-2 et T-34-85. Quin etiam Nazis eo usque tantum "tigris" -2, piscinam armis et armis validis habuerunt, sed nimis graves et saepe frangentes. Provectior series "E" adhuc crescebat. In aviatione, spes confixa est in Yak-3 et LA-7. Germani non steterunt. They got ME-262 and TA-152 valde efficaces et celeriter pugnatores validis armis.
  In genere, nova aircraftrum Germanicarum XXX-millimetris tormentis aequalem non habuit. Aces et Hitlerus libellos suos confidenter notaverunt. A Maio 1944, Helga et Gertruda singulas trecentas aircrafts Sovieticas excesserunt et praemia merito acceperunt: Cruces equestris crucis ferreae cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus argenteis.
  Ita puellae quae semper discalceatos pugnaverunt et in bikinis factae sunt phaenomena et tenentes orbis terrarum.
  Aestate, iussu Stalini, Operatio Bagration magno ictu in medio coepit. Duces Sovietici sperabant prosperum et magnum fautorum auxilium, praesertim in Belaro. Sed Rommel et Mainstein eos fefellerunt. Cum copiae Sovieticae in mediam aciem irrumpentes Smolensk ceperunt, validas ictus ab lateribus Nazis ediderunt. Ab austro Mainstein oppugnata, et Rommel ab septentrione. Multaeque boiles factae sunt. Exercitus Rubrum magnam cladem passus est. Et catervae fascisae circumventae et deletae circiter duo miliones exercitus rubri exercitus Moscuam procurrerunt.
  Praesertim in proeliis, lacus Gerda se distinxerunt. Pugna in vulgari Panthera, puellas facta est prima sexaginta ducentarum piscinarum deletarum excedere. Tum trecenti! Pro quo Gerda primus piscina factus est dux in historia tertii Reich, crucem equestris ferreae crucis cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus consideratis.
  Et Helga et Gertrudis numerum elit stragularum quingentorum denariorum superaverunt. Acceperunt nova praemia: cruces ferreae crucis equestris cum quercu foliis aureis, gladiis et Diamonds.
  Hae puellae, nudipes et lentae, reales fiunt somnia pro gubernatoribus Sovieticis. Utraque haec duo carmina composuit. Et ad litteram omnia impedimenta contriverunt et inflexibilem et inimitabilem potentiam suam demonstraverunt.
  Milites ab Focke-Wulf ad TA-152 commoti sunt et iam mirabilia heroismi in eo fecerunt. Et haec machina etiam perfectior et efficiens est.
  Nova modificatio Pantherae-2 cum cannon 88-mm etiam in scopi Germanorum interfuit. Haec piscina evasit admodum gravis, et nova machina non parata erat. Pugnatum est etiam a Musis circiter ducentis. Haec piscina non est optima, sed peditibus sustentata admodum fuit.
  Itaque permagnus hiatus in media fronte factus est, Fritz omnem occasionem Moscuae statim tollendi habuit.
  Deos Russiae et hypercivilization rursus sex res gestas vocavit ut USSR ab omni clade liberaretur. Hoc tempore, Oleg Rybachenko, una cum Margarita Korshunova et quattuor veneficae puellae aeternae puellae, contra Nazis positionem in via Volokolamsk pugnaverunt.
  Ibi una ala Sovietica contra triginta partes Nazi pugnavit. In historia reali, tantum ope validae classis aviationis, potuit supprimere positiones Russicas.
  Puellae et puer, machaeris armati magicis, obviaverunt Nazis multis iactibus aptae acus nudis pedibus.
  Qui volantes prostraverunt se ad necem Nazis.
  Puer Oleg Rybachenko gladiis nazis oppugnandis cepit et detruncavit. et tunc nudis puerilibus cruribus acus proiecit .
  Duodecim fascists impugnamur insedit super herbam.
  Termino clamavit puer:
  - Quasar!
  Et quomodo in summitate pulmonis sibilat. Corvi, qui ad pugnam concurrere coeperunt, deficere coeperunt. Pungere fascist capita rostris cadentibus et planis fusa.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Gloria Tsar Alexandro!
  Margarita etiam Nazis spathis magicis secat et earum piscinas, quae positiones militum Russiae oppugnare conantur.
  Crispis puella, crinibus aureis clamat;
  - Gloria magna Patri!
  Et nudis digitis, puer aeternus acus iaculatur, qui fascistos lethaliter percutit.
  Et tunc sibilabit decor... Et corvi attoniti a puella Philomela in Nazis ceciderunt. Et vultur unus capiet illud, et tundet illud. Statim quinque milites imperii Hitleri Solis Hellis et duo praedia magna unius avis ruina oppressi sunt.
  Natasha est etiam potentia activa in certamine. Cucurrit itaque molam gladiis, Nazis duodecim, et piscinas tres. Et deinde duodecim acus nudis digitis proiecit, fascistarum molem deponens. Et posteaquam de coccinea papilla immittit fulgur sumpsit. Continuo dimidium centum Nazis vivit assatus. Ecce puella est. Et lacus quoque liquescat.
  R. Et rugiet;
  - Pro Russia magna tsars!
  Quos cepit Zoya, et gladiis eos acriter concidit, producens eos, et feriens. Nazis et lacus sit amet odio. Nudo pede prostravit orbem. Volavit, plusquam duodecim capita interclusit.
  Et pulsar e rubicunda papilla bellatores Addiderant. Massa fascist et lacus evertere.
  Tum clamavit:
  - Magnae notiones pro Russia!
  Augustinus etiam mirabili heroicitate pugnat. Hic vulpes rufus iustus terminator terminatorum est.
  Molam gladiis curret. Tum papilio celeri verrunt. Et tunc accipiet eam digitis nudis et mittet boomerang cum scapulis adamantinis et decidit lacus.
  Volabit, et redibit. Sed iam duo duodecim capita munda incisa sunt. Tum de papillis rubicunda puella emittat fulmina. Magnam massam nazis cum lacus exurent ac exurent.
  Et cana diabolo quomodo clamant;
  - Si capulus habes, Cocos et tea habebis!
  Svetlana lingua ei adhaesit. Gladii etiam coniunctio exercetur. Multum fascists et lacus incidit. Deinde nudis digitis pisum cum explosivis validissimis dimisit. Et omnes centum Nazisei statim discerpti sunt.
  Fragum papillarum emissa fulmina bellatrix. Multum fascists arsit, frixum kebabs odorem spargens.
  Et ululavit;
  - Samurai, Samurai -
  Pugnans Russicus non est caelum!
  Ita sex milites Nazis stalini et Fuhrer tulerunt, eos cum piscina deleverunt.
  Oleg Rybachenko fecit arcum cum spathis, caesis fascistis militibus. Et tunc nudo pede puerili proiciet acus acutas et acutas, necans adversarios et lacus.
  Et rursus quasi luscinia sibilat latro. Et cadet in turmas Nazi totae flocci corvi attoniti.
  Terminator puer exprimitur;
  - Puer parvulus flammeum invenit;
  Imo fascistae, heu, nulla fortuna!
  Margarita quoque Nazis oppressit. At simul nudo pede jecit orbes. Sol infernalis capita militum regionis Hitlerae et truncos lacus abscindunt.
  puella simul sibilabat et clamabat;
  - Ad sanctum Rus'!
  Et ceciderunt corvi nazis sicut grando, et massa piscinarum exusta.
  Non solum filii aeterni et quattuor magae puellae pugnaverunt. Exercitus Russiae Rubri ala contra triginta Nazi divisiones dissolutionis stamina demonstrata est.
  Natasha interim cepit molam gladiis concidit. Hostes contudit fortissimos. Et deinde nudis pedibus aliam boomerang dejecit. Ea iugulare Nazis et truncos lacus.
  Purpureoque papilla pulsar e , cantu ;
  - Gloria summae Russiae!
  Zoya etiam occasionem adversariis suis non dedit. Conciderunt iam inde, productis gladiis militibusque et praedis. Et tunc nudis digitis proiecit acus venenata. Postque papillae totos evomuere papillas Fulminis, quae liquefactae Germanica mastodon.
  Bellator cecinit;
  - Rus' patria est!
  Semper ei fidelem esse!
  Et quomodo pulsar palmites e umbilico puellae. Imo Nazis in scissis cutem contere. Et suscipit lacus.
  Augustina etiam fascistas non dat occasionem. Crines cuprei de terminatione virginis in vento quasi vexillum proletarianum volitant.
  Nudaque, excidit crura nimis lethalia dona Mortis. Quae nec militibus nec praedia Wehrmacht occasionem dant.
  Eodem tempore belliger plasma magicum e papillis e rubinis conflatum conflat. Rugire et noli oblivisci;
  - Gloria Patri - sub communismo vivere!
  Et inde ab umbilico suo, sicut fulgur.
  Svetlana quoque in bello. Puella frigidissima est. Nazis quoque gladiis triturat. Et nudo, et decoro crure, Totos mortis fodio pugiones. Quod capita Nazisei amputaverunt et turres gravium et mediarum vehiculis intercluserunt.
  Et ex arbuto adhuc papillas emittere coronas dabit. Hoc vere plus quam mortiferum est, praesertim lacus et aircraft.
  Bellator quoque ab umbilico dono annihilationis succumbet.
  Et cantate:
  - Gloria magnae Rus'! Deus nos salvare potest!
  Milites Russici apud Nazis e sclopetis celeberrimis emittunt. A duobus tormentis machinae etiam operantur. Tormenta ignis. Una e primis jet mortariis Russicis auctae potentiae "Andryusha" etiam laborat.
  Milites exercitus Sovietici parati erant. Accurate feriunt et admodum sunt correcti.
  Oleg Rybachenko, Nazisorum caedendo, tam pedites quam lacus ac etiam plana cogitabat: quomodo nostri homines Nazis in hac re vera amittere potuerunt?
  Prorsus turpe est! Sed Russi meliores sunt. Ita milites Slavici cum bayonetis albis et nigris milites pungunt et lacus tasque conflant. Est solum exigua ad vincendum relicta. Et exercitus regius valde heroicus est. Hic unus Russicus, nudo ventriculo, machinator puellam in Germanorum cohortem iecerat. In brevi lacinia ac discalceata haec puella, sed apte glandes emittit.
  Et Oleg Rybachenko gladiis secat. Et tunc etiam nudis natorum cruribus boomerang mittet, hostem et lacus interfecto. Et cum puer stridit...
  Et iterum quomodo corvi cadent in Nazis. Nazis fors postea non stant. Impetus elit etiam.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus hic suffocatus est:
  - Gloria patri meo cosmico!
  Margarita, haec aeterna puella etiam in proelio calida est. Et cum spathis scindet famosissime. Et quomodo sibilat desuper fasciculum corvi, et perrumpit capita Nazis, et per fossuras turrium fascist lacus. Et nudis, puerilibus pedibus, proiicit boomerangos ut bellatores regionis infernae fascistae sol in justos cadant.
  Margarita cooed;
  - Mea Russia cara - amica populorum familia!
  Natasha Nazis gladiis lacerabat. Totum acus fasciculum cum nudis digitis profudit. Acceperunt et absolverunt Nazis et coortus est duodecim lacus. Puella tamen coronam de papillis coccineis immittendi non est oblitus.
  Et quomodo fulgur e umbilico ejicietur cum letali eventu, praesertim ob lacus et aircraft.
  Puella stridore;
  - Super me erit!
  Zoya etiam pugnat in proelio fera. Et gladii eius scintillant sicut procellae furentis, scintillae igneae fluenta fundunt, et lacus ut butyrum calido ferro secant. Et nudis pedibus terminatoris puellum proiciunt acus que Nazis quasi ericius.
  Et exstinguuntur ex purpureo papillae et plani et lacus exurunt pulsatores lethalis exstinctionis. Bellator est valde pugnax specie et opere.
  Pulchritudo Nazis secat, plana et tormenta auto-propellens, eis misericordiam non praebens.
  et pugnae stridore puellae;
  - Gloria Patri!
  Augustinus in bello nescit pacem, et cum ea saevit rabies. Inimicos autem quasi caules concidit. Et ardebunt oculi eius sicut smaragdi. Pedes nudi, quasi scapulas propellens, nuntios annihilationis eiciunt, quae planis piscinae dilacerant.
  Papillae rubinae et carbunculi tales rivos magicae plasmatis ad Nazis mittunt ut nihil ei resistere possit.
  Sed cum magicae fulminis rivus ex umbilico Augustini evolat. Et comminuet multitudinem inimicorum cum lacus.
  Puella in summo pulmone exclamavit.
  - Gloria omnipotenti Deo Virg!
  Svetlana turba ferox pugnat. Et puella quomodo papilio percutiat. Et pedibus nudis, ut novas moliantur arces Exscindentes immittant currus. Hyper genus bellator et flava naturalis.
  Et quomodo tsunami deletionum magicarum e papilla fragum solvet. Et sumpsit eam et confregit inimicum, quasi sub percussione gladii glacies disrupissent. et e umbilico eius corona emissa est. Moles lacus liquefacta est, multa plana exusta.
  Svetlana tweeted:
  - Puella necare amat;
  Ecce puella est!
  Oleg Rybachenko pugnat sicut Titan verus. Puer terminator tam acerrimus pugnator est. Et nudis pedibus puerilibus multos orbes qui hostes secabant dimittet, metallum lacus est instar acu candentis glaciei.
  Et quomodo haedus de karate molendinum decurrit.
  Quam si sumat et sibilat in summo pulmonis. Quod turba corvorum et tollet et prosternet. et ariete capita pugnatorum Nazi.
  Et tunc fistulam exspuet... Et avulsit perfectionem masculinam centum fascistae et lacus planis. Illos dolore concussit et okochurilas.
  Parvus scriptor divulgatus est:
  - Pro communitate in Russia!
  Margarita efferata rabie conspuit Nazis, et magici plasmatis rivi ex ore evolaverunt. Devoraveruntque Nazis ossa ipsa. Et lacus liquefactum est, et planum in tela ignea contortum.
  Bellator puella crinibus aureis.
  Et nudi pedes asperi et lethalia iactant, ut lacerae carnium frusta tantum a Nazis et truncis e lacus avolent.
  puellas autem et serio discesserunt .
  Etiam pantias exuerunt. Dehinc interitus Nazisei multo efficacius ivit.
  Natasha complevit cascades ictibus albis et nigris militibus. Et nunc nudis pedibus plura tasque jactant, et totum Nazis phalanx disrumpat et massam magna lacus. Et deinde e papillis coccineis undam Nazis perniciem solvet, sicut cascade tsunami militum, tam peditibus quam praediis cum aircraft.
  Et ex umbilico quasi fuga funestus fulmen tolleret, et cohortem Nazi combureret, ex quibus tantum cadavera exusta supererant, et cum eis tres duodecim lacus.
  Et tandem, tanquam e sinu Veneris, puella pulchra, homicida pulsar evolabit, quam, crescente magnitudine, eam volvens cepit, et totam aciem Nazisei et lacus centum, cum compluribus, combussit. Mus, suscipit.
  Sonuit bellator;
  - Pro magna communitate!
  Zoya cepit et fecit concursum, cum gladiis acriter productis, lacus arces interclusit. Extus autem iuvenis bellator eam cepit et cum disco imposuit, bomba pisi mixta. Et multum Iaponicis disrumpam. Et tunc ex papillis amet ipsum capiet et novum fulguris torrens emittat. Et comminue hostes in astulas cum astulas. Nulla nec lacus.
  et inde ab umbilico, quasi laser trabibus ictus. Et missae Nazisei exscindentur. Et lacus plerumque turres amittunt, fracti scutulis ab iis avolant.
  Et demum, ut e speluncis Veneris, Bellator crinibus, aurique folium Insaniet impiger unda color. Et erunt custodes Nazi disperdet et multa lacus et aeroplana et tormenta auto- remisi. Hi duri pugnatores sunt.
  Bellator in summo pulmone clamavit;
  - Gloria communismi Stalini et Tsar Alexandri III!
  Et hic est Augustinus in proelio, furens quasi pugnax et invictus aspidis. Crinibus igneis, micat ut auro puro.
  Coniunctis et gladiis faciet, e quibus ad radicem proles Nazi phalanges abscissa est, et ingens numerus notae novae, metallicae scintillantis.
  Et deinde digitos nudae tales laminae immiserunt ut Nazis in escam acetaria concidit et truncos tormentorum auto-promissionis et caudas oppugnationis aircraft abscidit.
  Et de papillis pyropi totus torrens fatalis fulgur volabit et Nazis franget.
  Bene, cum macula e plasmate magicae evolat, et totum fasciculum phalangem comburit, et multa praedia eis praeter plana, scilicet.
  Et cum e Veneris sinu tota massa virium fudit, puellam frigidissimam, rufam, tunc plura milia Nazis continuo cepit, et, odoris suavissimi totius grex frixae in sartagine disseminans, cepit eam; Shish kebabs cum crusta est. Et in duobus centesimis lacus ceperunt et liquefacti sunt.
  Bellator rugiet;
  - Alexander Tertius - optimi regum!
  Svetlana est puella valde infestantibus. Fiunt cum longis gladiis. Hostes secant, quasi in crustas tenues farcimen incidissent. Et tunc nudis digitis emisit bombam mortem. Hostes quasi Caesar mortis laceravit, solum bruchus dissipavit.
  Et tunc ex arbuto papillas dabunt torrens pernicies gravis moles. Et expandentes naziam et eorum piscinas et plana et alia instrumenta.
  Et quomodo fulgur ab umbilico ruit, et Nazis frangit, sine ulla miseratione vera, et etiam ficta.
  Sed specus Veneris maxime exitialis vomit. Hic vere interfector occisorum, sicut telum Hyper-nuclei!
  Et quomodo fera haec tsunami magicae peribit, et multa milia Nazisorum et centum piscinarum in cinerem delebit. Et auto-repelluntur sclopeta, et tormenta et aircraft impetum.
  mussat puella;
  - Sum mundi fortissimus!
  Oleg Rybachenko consensit:
  - Super fortissimus!
  Puer triplicem molendinum cum spathis peregit. Tum nudo pede grenade reusable proiecit. Et sic fregit phalanx exercitus regionis Hitleritae infernae solis et piscinae et tormenta auto- propellendae et omnia genera aviationum.
  Haedus karate sibilus ut sibilus ... Nubes corvorum et vulturum satis congesta cepit et cecidit in Nazis.
  Et in caput, et hostes abeamus, tum plana et tormenta auto- remis flare.
  Oleg etiam recordatus est quomodo in uno mundo troglodytam Hitlerorum cladem URSS adiuvisse. Haec ad Germanos milites locutus est, et invulnerabilis facti sunt. Nazis totum orbem occuparunt. Et aedificemus omnes ibi ... Et consilium virentis Africae et volans ad lunam incepit. et Fritz anno 1953 die 20 mensis Aprilis actu exposuit. Hoc est dicere troglodytam...
  Tum ab hoc saeculo die XX mensis Aprilis anno MCMLVII Hitlerum tulerunt et rapuerunt et in servum puerum converterunt, rotam trahere cogentes. Quid Fuhrer vis? Putavi, puellas Russicae, mox calcitrare eum in cornibus? Aut mundum tollant?
  Aliam compositionem molendini oleg Rybachenko confecit. Nazis incidit, ingentem numerum piscinarum, tormentorum auto- propellentium et aircraft oppugnandi. Nazis sibilabat tundens, et stridebat;
  - Tsar Alexander Tertius - ipsa perfectio!
  Margarita cum spathis triplicem aquilam accepit et tenuit, et centum Nazis et duodecim piscinas in brassicas excidit.
  Et nudis pedibus, puella bombam emisit quae fascistos milites et duos duodenas lacus hic comminueret.
  iamque puer et puella sibilant. Et tot corvi de caelo cadunt, et rostris acutis perrumpunt capita horum omnium Nazi phalangarum et perrumpunt lacus.
  Sex ita industrie laboraverunt ut omnes triginta tres partes regionis Solis Hitleritae infernalis deletae sint. Caesi sunt a militibus Russicis et pueri aeterni immortales.
  Ita periculum Moscuae sublatum est. Etiam id cursus magna.
  Etsi bellum adhuc geritur. Sed casus iam quinquaginta et quinquaginta erant.
  
  TURKEY impetum URSS
  Exempli causa, agentes Germanici adhuc Turcia in bellum contra USSR haurire curaverunt. unus ex ducibus ignem in confinio armatorum aperire iussit. Ducem vero ante bellum cum URSS posuit.
  Exercitus Turcicus satis numerosus erat, cum decies centena millia inter se convocavit. Qualitas licet infirmior est, sed non multum.
  Stalin inferrent prope Stalingrad relinquere et Transcaucasum servare. Fine Decembri Germani Volgam tandem urbem capiunt , ibique se muniunt. Germanos impetus Sovieticorum in Rzhev partem repulsus est. Prima fronte hieme.
  Bellum cum Turcia subsidiis consumptis in historia reali prope Stalingrad usus est.
  Hitler adhuc sensus erat totum bellum declarare et exercitum novis subsidiis replere et productionem armorum augere.
  In Africa primo Rommel victus est, sed deinde, subsidiis acceptis, locum suum validum scopi Americanorum tenere potuit.
  Germani paucos plures copias in Africam tra- dere et in Tunisia possent. Hieme praelia ibi erant plena adductius tam calida quam vere. Sed aequior pugna in Oriente permisit Germanis in Mediterraneo pluribus viribus uti. Coetus autem Stalingrad supplendum non erat.
  Rommel omnes progressus Britanniae et Americanorum repellere curavit, illis ingentibus detrimentis. Exeunte Maio, mora temporalis et tranquillitas in Africa fuit.
  Germani mense Iunio 1943, novis obtestris "tigris" et "Panther" utentes, Astrakhan oppugnare conati sunt. Exercitus rubri paratus ad hoc erat. Sed tamen Nazis quinquaginta chiliometrorum progredi poterant antequam cessassent.
  "Tiger" machinam efficacem probavit, "Panther" aliquanto peior evasit. Praecipue piscinae latera tuentes. Imo et Germani currus nimis saepe fregerunt. Tamen, Nazis, calamitatem Stalingrad fugientes, plures copias habebat, et quamvis per defensionem Sovieticam irrumpere non possent, primam aciem tenuerunt. Copiae Sovieticae progredi conabantur, sed "Panther", "Tiger", "Ferdinand" praedia in defensione optimas esse ostendit.
  Mox quoque "Maus". Machina autem est gravis et difficilis ad transportandum et operandum, sed tenax et validis armis. "Maus" autem monstravit 150 millimetre sclopetum superatum esse nec satis celeriter. Etsi "Maus" in proeliis defensivis est substantia, sicut "tigris" -2, continuas naufragationes obtinuit. Panthera-2 etiam apparuit, vehiculum gravius, sed melius munitum.
  Socii magis passive contra Tertium Reich egerunt. Inter has occasiones quod in hieme 1943-1944 Exercitus Rubri significantes successus consequi non potuit, inter opera bona intelligentiae Germanicae, mense Maio 1944 Nazis Gibraltar expugnavit et in Africam progredi coepit.
  Mauritania ceperunt, et in Algeria progredi coeperunt. Germanus graves lacus socios oppressit et proelii dominatus est. Pantherae maxime traditae sunt, quae discerpebantur ut animalia. Aestate, Exercitus rubeus in medio progredi conatus est, sed impetus eius iterum repulsus est. Germani validam defensionem creaverunt.
  Hieme anni 1944-1945, Exercitus rubri iterum in centro processit. Lineam tenuit Fritz. Hoc tempore magnam-squamam ME-262 productionem emiserunt et supremam aeris partem occupaverunt. Victoriae in Africa ducti sunt ad captam Aegypti et instaurationem dominii maris Mediterranei.
  Truman post mortem Roosevelti inducias denuntiavit. Graviter ill Churchill consensit. Germani autem iam Medio Orientem ceperunt et maiorem E obtestrium seriem cum compacto, humili silhouette et validis machinamentis habuerunt. Ita pugna difficilis fuit. Ita, et in Nazis Metronactis gagates aircraft. Hitler paulo prudentior egit et in aircraft in gagate simul cum FAA missilibus collocavit, quae reditus multo maiorem et efficaciorem reddebant. Itane, qui utuntur missilibus ballisticis? Lusus non erat pretium cereum, sed nulla accurate. Sed vi bombarii Britanniam cruciant, nec occasionem fugiendi dant. Socii pugnatores adsequi non possunt. Et magnos bomberos dive in Britannis et Americanis possident.
  Denique inducias et commutationem captivorum ac mercaturae restitutionem proposuerunt. Constat Tituli. Cito exprimendum in URSS voluit. Mense Iunio 1945 nova Germanica in Caucaso inferre coeperunt. Et plaga, tam a meridie quam a septentrione, et una cum Turcis. Novae E-25 lacus, quae etiam "Panther" appellantur, proeliis interfuerunt. Germani theatrum iecerunt, machinam et transmissionem simul et traiecerunt, quae altitudinem piscinae ad minus quam 1.7 metrorum redegerunt. Tormentum validius installatum est 88 mm in 71 EL. Armatura clivi Pantherae III auctum est. Piscina ante 100 mm puppis habebat, latus et posticum 60 mm, turres 120 mm magno declivio et pondus tantum triginta talentorum. Quae cum 700 equitum machinarum mobilitate honesta praebebat. Et in via cum macello provectioris machinae erat, accelerans ad mille equites. Sed dum hic motor non est paratus. "Panther" -3 lacus valde felix erat. Et a latere perfecte munitus, inconspicuo, agilis, tormento pernicioso, levius ac vilius fabricare.
  Copiae Sovieticae Caucasum ne sub finem 1945 tenere potuerunt, eam Nazis totaliter cepit.
  Et vere anno 1946 Moscuam et Saratov progredi coeperunt. Fritz E-50 obtinuit, similes cum E-25 in layout, sed cum armis maioribus sclopetis et crassioribus. Piscina 65 talenta in pondere attigit, propius ad "Tiger" -2, sed multo validiora arma, praesertim latera. Crassitudo armorum frontalium usque 250 mm, latera 170 mm, sclopetum 105 mm in 100 EL. Haec piscina altitudinem minus quam duo metra habebat, et machinam equitum 1250 equitum. Efficaciam suam in proeliis machina ostendit. URSS obtinuit IS-III et IS-IV. Sed t-54 nondum seriem ingredi curavi. Ita me cum impedimentis antiquis pugnare debebam. Sic et iS-4 erat rudis et imperfecta piscina. et IS-3 fabricare satis difficile est, sic etiam IS-2 adhuc producta est. Atque T-34-85 machina ingens manebat. Etsi sclopetum eius iam omnino impotens contra E-50 et vehicula graviora est, et solum contra Pantheram pugnare potest, quod erat populare cum militari Germanico. Etsi Hitler iussit a productione recedere omnia vehicula, quae quinquaginta talenta leviora sunt, praeter exploratores lacus.
  Haec itaque monstra Moscuam iverunt. Fortes sunt et multi sunt. Et etiam Nazis occaecat machinas. Ita perquam mutum in URSS factum est.
  Puellae ex hominibus sunt satis paratae ad pugnandum et vincendum. Et ipse Oleg Rybachenko subito intellexit hanc phantasiam esse tantum. re vera, Nazis Moscuam oppugnant et hic impetus repellendus est. Ita consors et sex pugnatores ad pugnam Fritz exponunt.
  Oleg Rybachenko, ut semper, ante omnes est et in equo albo. Sed non omnia tam simplicia sunt. Hic iam loci dii dicunt - non scandunt.
  Sed guys gladiis paulum conciderunt, sed puellae pulsantes e papillis coccineis, fulmina e umbilicis suis emiserunt. tasque letiferas et antimatteras digitos nudo proiecerunt. Et in fine, puellae ex utero Veneris emissae energiae turbo magicae.
  Inde reversi sunt ... Germanorum excursionibus Moscuae haeret. Sed Saratov adhuc ceperunt. Et etiam ad Kuibyshev pervenire poterant. In ultima urbe, quod usque ad hiemem pertractabat, pugnatum est.
  Ad extremum, iam mense Ianuario 1947, Nazis hanc urbem cepit.
  Temporalis tranquillitas fuit. Utrimque graves iacturas passi sunt. Praeterea clandestino in finibus Nazis occupatis bellum geritur.
  Pugnare fautores, copiae ex localibus copiis instructae sunt. Fuit quaedam moderatio propria. Imperia et mollia.
  Germani simul modernizati et aviati sunt. Discos etiam emiserunt, qui propter jet laminae deducere impossibile erant. Aestate anni 1947, Nazis gravem in centrum emisit. Tandem resecari fecerunt et Leningrad duplici anulo circumvenire. Sed Moscoviae iterum capere neglexit.
  Iterum Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova. Hi pueri et puellae aeternae ad Nazis tormenta tormentis suis fixis carrucis accensi, particulas antistimatae nudis pedibus proiecerunt.
  Et sibilaverunt simul, pulsantes corvos super capita Fritz.
  Etiam et quattuor puellae: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana, etiam laboraverunt.
  Ignea, pulsatores ardentes e papillis coccineis emissi sunt. Nudaque, et lepida tibia jecit antimatter Funera pisa. Et misit umbilicum fulgur, quod frixit Nazis. Et cum sinus magici turbinis undis cessit, tunc omnino mors fuit.
  Sed heu, sex tantum ad tempus laborarunt. Sed fructuosissimum est ad incursus fascist repellendos.
  Hiems abit. Leningrad cecidit... Aestate anni MCMXLVIII, coacervatis viribus, ad novum impetum Nazis prorupit. subsidia omnia in aciem coniciunt.
  Sed iterum sex expectant eas et eas totaliter exterminant.
  Oleg Rybachenko et puellae tunc maiorem pugnam in Nazis dederunt. et magicis viribus usi sunt. Puellae etiam e sinu Veneris rivos energiae magicae et tsunami magicae eiecerunt. Et excusserunt Nazis sicut squamulae globo.
  Oleg Rybachenko non solum gladios conciderunt lacus Nazi, sed etiam sibilaverant. Et corvi planis German. Eos diruunt.
  Margarita quoque Korshunova quomodo capiat, sed molam gladiis amputatis Nazis curret. Tum pedibus nudis adsumet pulsar validam.
  Fritzam quasi arietinam methodum destruit. Et quomodo sibilat puella et corvi in planis Nazi cecidissent.
  Puella clamavit:
  - Pro communitate toto orbe terrarum!
  Natasha est etiam in oppugnatione Nazis. Jamque enses capientur obliquaque secabunt. Et nunc nudis pedibus aliquid funestum immittet, quod lacrimas hostis vehiculis distrahat.
  Post haec, puella de papillis coccineis emitteret calidas, homicidas pulsatores. Et irruent in turbas fascistarum. puella quoque e umbilico fulmine Nazis micat. Et vere omnes frigent, barbecue faciunt.
  Sed etiam frigidior est cum torrens energiae e Veneris sinu erumpit. Nazis magnam molem abstuleris.
  Haec domina crinibus caeruleis est. R. Et rugiet;
  - Gloria Patri!
  Et iterum, munera contritionis ex papilla coccinea solvens, addidit;
  Quisquis magnum ventrem fame pereat!
  Zoya etiam conciderunt sicut brassicae adversarios. Hos facillime abscidit, quasi ramenta removeret. Et nudo digitos eiecit bombam. Contrivit inimicos.
  Tum e amet papillas sonat: a dextra lacus, a sinistra in planis! et efficacissime adversarios conteret.
  et inde ab umbilico circumacto fulminum serie. Et incinerate Nazis eos convertens in crepitum.
  Et tunc, e specu Veneris, tota vis annihilationis turbo auferet et evolabit.
  lepida puella clamavit;
  - Summus avis volat, nasum non attollit, non in nubibus volat!
  Augustinus in proelio. Non puella, sed tigris est. Et ad litteram: lacrimat inimicos unguibus. Secat, non dans occasionem gladiis.
  Et nunc nudis pedibus deducunt funestissimum donum exstinctum. Discerpens adversarios in parva deletores. Et minimam occasionem adimens salutis.
  Sed de papillis pyropi fulmen evolat, proprie calens ut charta adversarii.
  Et pulsar e umbilico proicitur. Et quomodo secet lacus Hitlerus. Turres diruunt.
  Et de sinu Veneris alius rivus magicus plasma ebullit. Quod si urerit, non satis Nazis videbitur.
  Et dicit intra se:
  - Qui leo fieri vult, lupum non habens, volucri iure manebit!
  Svetlana iterum movendus est. Metallum secat gladiis. Et nudis digitis tasque letales immittit. Frangit et exurit Fritz.
  Eodem tempore, puella non obliviscitur e fragum papillis fulmina mittere.
  Sed ex umbilico erumpet, perniciosum, et conflatile metallum.
  Sed e specu Veneris laser trabs tollet et evolabit, quae omnes capiet et concidit.
  Tum fremit;
  - Avis ius plerumque asinos in mente habet, et oves in moribus!
  Oleg Rybachenko confidentissime dimicavit demonstrans vires Titanis. Hic gladios Nazis ferit. Deinde nudis pedum puerorum digitis plus quam parricidam grenadem deducet. Nazis molem confringet.
  Postea sibilabit haedus, et vultures territi et corvi, quasi fascistae turmae, capient et circumjacent. Et ceperunt plana sine misericordia mittere.
  Oleg Rybachenko lepide dixit:
  - Alatum unum cum cerebro gallinae!
  Margarita Korshunova turntables ensibus suis nere perstitit. Nazis incunctanter excidit. simulque nudis puerilibus ibat Munera leti. Et scidit sicut claua acervus.
  Et quomodo sibilat, et cadet in Germanorum turmas corvus. Omnia ista in pulverem lavabuntur. Et cum nazis essent sub volucrum ictibus, plus erant quam stricta, comminuerunt eas.
  Et Margarita dicit:
  - Noli simulare aquilam cum cerebro gallinaceo et iure ave!
  Natashka saliet et exacturus gladiis. Nazis in brassicam interficiam. Nudo pede annihilationis donum lacta. Multum Fritzius perdet et in summo pulmonis stridore;
  - Si pullum humidum natura es, fame exsiccatus es!
  Et de papillis coccineis vena funesta emissio erit. Multum fascists dele. Et tunc ab umbilico quasi pulsar movebitur. et omnes adversarii lacerabuntur.
  Iamque e Veneris sinu erumpet amnis tsunami, Qui omnes urit tartareo plasmate.
  Ecce puella est.
  Et Zoya, in fera molesta, omnes sine superfluis morulis verberat. * et in frusta minutatim secare. Relinquentes ad verbum in frusta ambusta. Et quomodo nudo pede aliquid incredibile perniciosius proicietur. Tum quod gravissimae morti adfert, totaque mors, Purpurea volabit de papillis.
  Et tunc talis ferus ex umbilico prosiliet, et magica plasma sicut tigris disrumpet.
  Et demum, e specu Veneris donum quod nazis sine casu veram mortem affert.
  Tum puella clamavit;
  - Ova aurea cum cerebro pullo non potes ponere!
  Augustinus turres Nazi lacus gladiis abscidit. Tum, nudis digitis, donum mortis emisit. sed papillae suae rubinae puellae ignea fulgura volaverunt. Fasciculumque fascistarum combusserunt.
  Et tunc tota turbo destructionis e umbilico volabit.
  At e sinu Veneris interitus evolat, quae victoriam integram ac perniciem adfert.
  Sapienter dixit Augustinus;
  - Gallus adhuc ova aurea ponere potest, sed pulli ingenium tantum in pulmentum accipit!
  Svetlana quoque in proelio calida est. Quomodo Nazis gladios deciderit, et in brassicam acidam confringit. Nudaque digitos munera leti mittet. Contere inimicos in pulverem.
  Et fatales fulmina fragum Subvolant papillas. Nazis in frusta conbures. Et hic umbilicus mittet nazis exterminationem totalitariam.
  Et tandem plasma magicum bulla e specu Veneris evolabit, quae simul omnes hostes liquefaciet. Et fumigabunt lacus, et conchulae intra eas explodent.
  et Svetlana quomodo strepit;
  - Cur omnes in nubibus estis, quia cerebella pulli sunt?
  Oleg Rybachenko magis ac magis rabie pugnat. Ipse capiet et interficiet inimicos. Omnes fatiscit, et in frusta secant;
  Et tunc nudo pede proiciet grenade et dilaniabit illud.
  Postea puer iterum sibilavit et multum aeroplana iecit.
  Deinde innuit opinio;
  - Etiamsi ursi robur habebis, at cum pullo cerebro manebis asinus!
  Margarita Magnitnaya totis viribus suis gladiis concidit. Tum nudo pede puella parricidalem donum mortis proiecit. Nazis in frusta ossium et cutem scidit. Et quomodo corvi sibilat ille acervus in Fritz cadet.
  Tunc clamavit Margarita;
  - Si pullum cerebrum habebis, tunc occurrens cum vulpe, pennae volabunt!
  Natasha cum Fritz valde strenue pugnat. Et iam nudi pedes proiiciunt homicidium quoddam diabolicum. Caeduntur turres gladii.
  Et tunc fulgur ab umbilico .. .
  Et coccinea papillas Mortifera pulsara solvet. Et tunc puella suscipiet et igneum turbinem e sinu Veneris emittet. et adversarios in frusta dividet.
  Tum puella pipiabat;
  - Ut dolor e porco, lupum et vulpinum sollertia habere debes!
  Zoya cepit cum suis gladiis molendinum molendinum. Incidit in omnes currus, et rinks sparsos in omnes partes. Et tunc nudis pedibus in terminatione puellae bombs emissae sunt, annihilationes. Et volantes hostes divellere coeperunt.
  Sed papillas amet tollet et fulmina exitii emittit. Et tunc laser trabes e umbilico volabit.
  Et hic specus Veneris torrens evomat duros turbines, qui fascistas turmas opprimit.
  Et puella fremit;
  - Verisimile ibis vulpem assam cum cerebro gallinaceo!
  Augustinus etiam nunc pugnat, ut in terrore horologii obtinuit. Nazis sine misericordia et dolore secat. tasque nudo pede iacit adversarios dilacerat.
  Et de papillis pyropi lapsi fulminis volant. Sed ab umbilico aliquid omnino mortiferum tunditur. Nazis disrumpam. Hic autem veneficus turbo mortis et interitus e specu Veneris evolabit.
  Tum puella latrant;
  - Si talis est talis pulli humidi, te sine pecunia in platea siccabis!
  Svetlana etiam valde cockily pugnat. Conciditque gladiis, nudoque adfigit munera mortis. Et tunc accipiet eam, et de papillis fragum evomet plasma magorum bullarum va- marum.
  Et tunc ab umbilico unum post aliud fulmen verberat.
  Sed a Veneris specu quomodo turbo ad internitionem totamque internecionem effundet.
  Svetlana increpuit:
  - Pullus alatum facit cerebra, pullum ingenium mittit vellere!
  In summa, tandem Nazis vapore fluebat et scidit. Sed Exercitus rubeus vim oppugnandi non habuit.
  Maxime in aere, Fritz summam dominatum servavit. 1949 peractum est bellum in atmosphaera, et levia proelia terrestria. species in mig-15 seriis belli cursum mutare non poterat. Ita Germani suas responsiones habent: ME-2010 et ME-462. Quae excellentiam in armamento et velocitate super vehicula Sovietica retinuerunt. Sed USSR iam in serie T-54 et IS-7 habuit. Ultima piscina evasit valde formidabilis et Exercitus Rubri Fritz progredi non permiserunt.
  Annus quoque 1950 accessit. Germani segniter pugnare conati, Sovieticorum copiae repulsi sunt. Similis erat pugilum in clinchis infixis.
  Nemo hoc anno commodum consecutus est nec vere progredi potuit.
  Hic autem in MCMLI ... Hitler aestus belli vertere conatur. Germani series novarum praediorum pyramidalium immittunt. Vehicula haec superviventiam ab omnibus angulis accensam creverunt.
  Sed sunt problemata cum gb. Levior IS-10 in URSS apparuit, sed tantum mutationes nullae significantes fuerunt. Atque hic annus abit.
  Annus 1952 venit. Fronte quieverunt. Sovietica et Germanorum copiae se invicem futuerunt. et haeretis haeret.
  1953 sed postea pervenerunt. Mense Martio Stalin mortuus est et ... Nazis, occasione confusionis, quae propter contentionem de potentia venerat, in gravem processit.
  Et iterum sena pugna erat ad proeliandum catervas Nazi.
  Oleg Rybachenko fremuit et gladiis vicibus et exitio. Et tulit crura natorum et grenade imposuit. Multum diripuit Nazis. Phasellus et ante quam. Et fasciculus corvorum nubem planorum Luftwaffe comminuet.
  Puer mugit;
  - Quis pullus in imbre, vulpes in casa est?
  Oleg metus erat vel aliquantulum taedium et iacit tasque ad Fritz nudo pede. Puer philoaophiam repetivit;
  - Si vis vivere ut homo albus, esto saltem rubicundus in astutia!
  Margarita Magnitnaya nudis digitis buccellam exstinguit homicidam. Rolandus multum militum. Tum e umbilico laser eruptionem dedit.
  Et postquam eam cepit, sibilavit et planorum fasciculum destruxit.
  Quos cohibebat;
  - Verus albus populus non pallescit cum deficiunt!
  Tum puella iterum nudis digitis donum exstinguit, cicadarum:
  - Si pullus cum cerebro es, vulpis factis ad jusculum ibis!
  Natasha pulsorem contritionis e papilla coccinea suo dimisit et increpuit;
  - Esto avis volatus aquilae, sed volatum galli non habes!
  Zoya infensi notavit, etiam omissa donatione plenariae ex papilla purpureo exstinctum;
  - Quisquis multum gallat sine polenta edens - in situla cantet!
  Augustinus exstinctionem pulsar a rubino papilla et mussat;
  - Si gallus politicus multum, suffragatores ululant sicut lupi!
  Svetlana fulmen cum arbuto evomuit et sibilaverat;
  - Politicus qui multum latrat, sed parum temptat, populum ad vitam caninam feret!
  Oleg Rybachenko incidebat, enses laniabat. Nudo pede puerili projecit grenade notavit;
  - Politici isti isti faciunt ut pueri, sed eorum sycophantiae tam veteres quam ipsae res politicae sunt!
  Tum sibilabat puer, pulsans quasi arenas bracas suas corvos, et iterum purdavit;
  - Politicus corvus est aquilae thronum somniare, rostrum tantum non crevisse!
  Margarita rationabiliter notatur, etiam nuntium interitus nudo pede proiecit;
  - Politicus thronum leonis vult, sed mens saepe solum vaccam mutilus!
  Natasha dimisit fulgura ab umbilico suo et latravit;
  - Leo non debet ovis, sed certe vulpeculae non laedent, ne in asinis desinant!
  Zoya eam cepit et nudis digitis donum mortis imposuit. Tum pulsar purpurea exspuit papillas Et yelped ;
  - Etiam si leo es, at cum pullo cerebro vitam canis praestas!
  Augustina papillas rubinas fulmine mortis verberavit et diruit:
  - Quis multum in luna latrat, vita eum in cubile demittit?
  Svetlana turntable. Deditque e fragum papillis saniem et emissam;
  - Si politicus promittit tibi pie in caelo, tunc picum suffragatorem considerat!
  Oleg Rybachenko, sibilans corvos, rationabiliter notavit;
  - Si ligneum habes caput, tunc certam quercum dabis!
  Margarita, iterum hostibus trucidandis, edita est;
  - Si velut quercus caput es, eam tanquam lentum scindes!
  Lepide dixit Natasha , potentem mortis donum de papilla coccinea solvens et Fritzium destruens ;
  - Pro suffraganeis quercuum politicus tilia plena est!
  Zoya lacerans Nazis, Mortis radios e purpureo mittens, notavit;
  - Si mutus es ut sensit tabernus, calceatus semper eris!
  Eleganter Augustinus notavit: De rubinis missis letum papillis;
  - Nihil obstat quominus quotidie quasi pullus mens assanda erumpat!
  Svetlana e fragum papillis aspirans dabat;
  - Si pullum memoria habes, oblivisceris adsurgere sicut aquila!
  Oleg nudum pedem monumenti proiecit donum contritionis et stridore:
  - Pullus avis non est - pullus mens mens non est!
  Margarita cum nudo pede aliquid prostratum est quod sine dolore mori noluit. Tum sibilabat Fritzam ferendi corvis et stridore;
  - Voter cum cerebro gallinaceo eligit gallos pro praeside!
  Natasha ex papilla coccinea calefacta et ardentissima emisit;
  - Politician, qui multum galli facit, illos solos qui cerebra pulli habent!
  Zoya, hostes inflammatus, a rubo suo papillas dixit:
  - Qui seductus est a vulpe oratione politico, pullo mente, et ove charactere!
  Augustinus de rubinis papillis tundendo ardentibus pulsaribus, notavit;
  - Lingua enim politicus et gladius et flagellum et clavis est, sed suffragium in sepositam et clavem primo loco ponit!
  Svetlana de fragum papilla fulmine ictum. Ea aeroplana multa et obterere exeuntes attrivit;
  - Pullus deorsum est mollis, sed in quam duris cubilibus, cum pullis cerebris dormiunt!
  Constat Oleg Rybachenko iterum sibilans;
  - Mitis natura rectoris saepe ad difficilem rei publicae casum ducit!
  Margarita finiens sibilans et corvos in capita mittens, consummans fasciculos novissimos, adjecit:
  - Cum pullo cerebro et pulli natura, fiet quasi suilla dolor!
  
  ROMMEL IN 1959 - SUPER!
  Sena Rommel tabula frontium examinat. 2 Septembris 1959 Et adhuc bellum geritur, et Moscoviae non capta est. Stalin iam non est, et solenniter praeses principalis GKO Molotov est. Sed solus est primus inter pares. Stipes Stalini divisus est et summus imperator Zhukov. Et contra eum est quod Rommel pugnat. Quanquam est etiam minister defensionis Vasilevsky. Factio autem Nikita Khrushchev caput est. et principatus caput, Malenkov. Est etiam Praesidis Praesidis Supremi Soviet, URSS et formalis caput civitatis Bulgarin.
  Ita turba varia contra Rommel congregata est. Et frangi debet. Sed USSR non dat. Defatigatus est autem Tertius Reich, sicut Russia.
  Sed pax fieri non potest. Rommel acquirere vult territoriales. Imperium Sovieticum in optione nulla pertinaciter urget.
  Civitatibus Foederatis nunc in discrimine est, nec usquam futura sunt. Atque Britannia bellis colonialibus obstupescit. Itaque nullus finis in altero bello mundano.
  Annus autem eius vigesimus primus iam inceperat.
  Spes quaedam cum leopardo familia coniunctae erant. Sed tristique id ipsum non sagittis. Alia optio evolutionis lacus RE-50 erat. Ratio novae ideae est machinam pyramidalem, prope impenetrabilem ab aliquo angulo creare. Posset hoc bonum invenire. Cum familia RERUM pyramidalium Rommel spem victoriae de USSR confixit.
  Sed veteres adhuc lacus pugnant.
  Sed pugnatores bonos habent.
  Turba Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - quattuor puellas, primum se in T-3 oppugnatione in Poloniam anno 1939 tentavit. Raeda Germanica adhuc magis infirma tunc erat. Puellae plus peditibus accensis et tribus tormentis bellicis utuntur.
  Gerda apud Polonos figens, pedites et equites falcando, cooedt;
  - Bellator sum cum mille daemonibus in capite meo!
  Dum ardeo, Carolus dixit:
  Praesent sit amet elit sed.
  Gerda grenade apud Polonos nudo pede iacit et stridit;
  - Quid nisi?
  Rufus respondit:
  - At nunc veneficae facti sumus, et quid nobis prodest hoc?
  Gerda, puella flava, Polonos in rupta falcavit, et logice respondit;
  "Nunc tam facile nos non occidunt!"
  Kristina etiam Polonos cum machina sclopeta percussit et dixit:
  - Eternum servabimus iuvenem?
  Magda, currus agens confidenter, respondit;
  - Sic utique! Compressi! Illa sibi vulnus inflixit, et sine vestigio evanuit.
  Gerda, metus Polonorum libenter confirmavit;
  - Prorsus! Nunc homines non sumus, sed super homines facti sumus!
  Carola, Polonorum secas, squealed;
  - Im Superman!
  Et iterum nudo pede projecit grenam parricidalem. Ita, puella soluta et plane iam iocari non erat.
  Christina, Polonorum interfectio, notatur;
  - Patria est valde bona!
  Et digitos nudae tibiae CITRUM pulchrae aureae puellae educunt.
  Magda etiam vicem Polonorum succidit et diruit;
  - Sum propugnator typicus!
  Nudo quoque pede grenam proiciet, quae omnia occidit et destruit.
  Quatuor in Polonia fortiter pugnaverunt, et etiam Varsaviam ceperunt. Sed hoc satis fuit.
  Post Gallias, Gerda et Carolus in Africam profecti sunt in exercitu Rommel.
  Congregatio puellarum e speciali agmine SS "Tigers-Barracudas" volavit in plano Me-323 transportandum ad Tunisiam. Faeminae bellatores omnes erant quasi pares, iuvenes et nondum nuptae. Alta athletica fere blondes, color Germanicae gentis, sanguis et succus.
  Duae puellae, mellea flava et rubicunda ignea, inter alios milites eminent, quae obiter etiam podio dignae sunt pulchritudine et gravitate in oculis. Si omnes alii milites essent inter pugnatores periti relative qui in Gallia et Balcanis pulverem tormentarii olfacio curaverunt. Sed non ita, ut nimium, pro vanitate et intemperantia cupiditatis, puellas in densitatem mittat.
  Iam pugnaverant hi duo infantulae, specie paene puellae, postremae in locum caesorum in aere caesorum. Utique etiam cum omni Germanorum paedagogia educati sunt, sed adhuc innocentes, quod vix sedecim essent similes. Verae rosae in eremo relictae. Sed eodem tempore prope biennio pugnatum est.
  Igneus ruber "barracuda tigris" rogat amicum suum flava;
  - Sunt multae occaecat in Exercitu Britannico. Valde sunt rudes et crudeles, sed finge Gerd, quid fiet, si captus et cruciatus incipit?
  Flava mel placide respondit;
  - Conabor a Andrea ne capiar, sed si adhuc voluntas Domini est, non dabo aliquid inimicis!
  Charlotte rufus insusurravit:
  - Sunt rumores magnum bellum mox in oriente cum Russia incipiturum esse. Agmina iam distrahuntur in unum coactae copiae. Merito tot pedites in exercitum redacti sunt, puellas dicunt esse paene nullos viros in vicis relictos!
  Cum gemitu Gerda consensit;
  - Ita, hoc esset creepy! Cum Rutenis bellum gerere: crudele et fanaticum, cum interminatis expansis et hyemibus asperis... Horrendum erit!
  Rufus respondit:
  - Russi ne parvum quidem exercitum Finnicum superare potuerunt et maximas hostium copias superavimus! Tota Europa iam sub nobis est, et Rommel Britannias in Africa opprimit. Cur me amittere cogitas?
  Gerda invitus respondit:
  - Russi magna hominum spatia et vasta habent. Nimis multas turmas absorbent! Et si ante hiemem Russiae caput non vacat, tunc milites nostri simpliciter durabuntur, et apparatus turbatus erit et in nives haereticus erit, terribilis erit elementarius!
  Charlotte caput strenue movit.
  - Oh, noli loqui de rebus tam sordidis, melius canamus quodcunque romance. De amore...
  Gerda innocenter risit et consensit;
  - Certe cantabimus optime!
  Barracuda Tigres puellarum in liquidis crystallinis vocibus canebat;
  Margarita tremens imperdiet;
  Sollicitus sum, tremit pectus meum!
  Ego sum puella quasi betula timida;
  Vereor movere et respirare!
  
  Et quid susurrat in aurem ventus recentis?
  Arena crunches sub pede nudo ...
  Nec me felicior ulla tellure;
  Cum in silvas ambulo!
  
  Magnum mihi secretum revela, dilecte;
  Quomodo procuras cor fascinare!
  Sed facies tam tristis est?
  Frons transversa tenuissima stamina rugae!
  
  Respondet adulescens cum angore;
  bellum te diu separabit!
  Ad inveniendum nobis locum in silvis paradisi;
  Satanas vincendus est in inferno!
  
  Respondens betula gracilis adnuit;
  Tu magis quam mihi amicus es!
  Eventus pugnae licet flebilis;
  Sed nobiscum est Deus pastor Iesus!
  
  Infernum depellamus daemonum, umbras malas;
  ut luci virent!
  Percussit genua mea sient
  Stricta me habe sweetie!
  
  et respondit quasi iocum virgini;
  dixit ad sonitum patulae ramos;
  - Exspectabis me annum, columba?
  Fortis est tentatio gruum calidarum!
  
  Respondens ad eum tam stricte dixi;
  - Ego togatus non ero in machina sto!
  Et placet via militari;
  Volo pugnare, malos vincere!
  
  Veni ad punctum - ramos demissos crines;
  Machinam novam cum orbe mihi dederunt!
  Fœnum flet ut margaritae roris;
  Quare innocentia - miles similis factus est!
  
  Tum, carior mihi est quam omnium Mater,
  Mater super astra ardet animo!
  Intus non est quod nabat in lecto;
  et pernoctare cum sclopetis in casa!
  
  Veniet victoria, firmiter credo;
  Etenim causa nostra semper recta est!
  Bene, laetius ridete guys;
  Bona nobis fata manent, mihi crede!
  Tota familia una cum illis cantabat, puellae moverunt capita et plaudebant manus. Sed tum idyllium eorum interruptum est, siren ululaverunt et plana Anglica in caelo apparuerunt! Spitfires copia comitatum oppugnare conati sunt. ME-109s e praesidio ad eos fortiter procurrit. Charlotte igneus rufus etiam laetatus est prae gaudio;
  - Hic incipit pugna in aere! Frigidus erit!
  Gerda trepidans confirmavit:
  - Nunc, nostri, dabunt!
  Duodeviginti Spitfires Angli fuerunt, et quindecim nuntii germanici, non multum interest. Machina gun erumpit et tormenta aircraft sunt tundi. Charlotte chuckled and pointed with her finger;
  - Ecce quomodo triturant illos nostri! Pulchritudo!
  Gerda philosophice dixit;
  - In pugna, non fortissima vinces, sed infima satis ad lacessendum, at non ad te ipsum pervenies!
  - Bellum certatum est ubi quisque ante initium reprobetur! Suscepit Charlotte.
  Qui ab Anglis Spitfires iam flammam conceperat, et post hunc Germanus incidere coepit. Proelium etiam atrocius exardescere coepit. Aeroplana Britannica tormenta machinae habebant, cum Germani tormenta habebant, alii 20 mm unam partem habebant, alii tot ac tria 20 mm tormenta habebant, sed tantum duae machinae erant... Celeritas characterum et maneuverabilitas fere sunt idem, fortasse etiam ME -109, etiam pondus minuitur et citius flectitur. Sed Britanni non tam simplices sunt, ut tres ex pugnatoribus ad navem onerariam concurrerunt, nec opertorium ignium attendentes. Puellae intus exclamaverunt;
  - Age, guys, ne desideres! Coactus ignis pli!
  Carolus clamoribus:
  - Furr! Furr!
  Me-323 ingens oneraria quae ad 200 turmas portanda est, sex apparatus tormenta armorum defensivarum habet. In systematis "ericinii" dispositae sunt et scribere incipiunt. Bellatae resiliunt puellae, dum porcos crepant;
  - Have catulos leonum elaboratos.
  Una puellarum unco est et turbat. Medicus puella ad eam salit et statim dicit:
  - Perflat! - Et coluisse eam facit. Ea residat et gemitum tenere conatur.
  Sed tunc Messerschmitt agmen pugnatoris Anglici intrat, accurate ictus et ignem capit et cadit. Puellae rugiunt:
  - Prodigiosus! Hic est homo noster!
  Hoc momento machina tormentarii fuselagem obtegens (et hoc est homo) glans transversa cadit. Gerda sicut fulgur ruit, filum haeret et cadit, ocreae avolant. Iuvenis puella nudis micantibus, rosea calcibus in duobus per corpora demissa salit, ad machinam sclopetis salit et felis premit. Plumbum exspuitur ex dolio et Spitfire imperium amittit, in tailspin incidere incipit.
  Puellae lupus cum jucundo strepunt et canunt;
  - Puck! Fullonibus! Germania contra Britanniam duo - nulla!
  Gerda autem secundum pugnatorem sagittandi tempus non habuit, gubernatoribus Germanis deleta est. Proelia aeris fugiunt, et Britanni plus quam dimidia parte amissis fugerunt. Octoginta fuit 11 adversus 3 Germanos in gratiam. Puellae respondentes exclamaverunt, manus inter se laetae et excussae sunt. Laudaverunt etiam Gerda, quae caput non amisit et primum planum downed, victimam suam, ut eam res, memoriae prodidit! Erubuit magno tumultu puella et mussat;
  - Ita non memini me! Num quid simile? Prorsus cogitare! Sum in ecstasi...
  Andrea irato smirk mussat:
  - Sed mihi moras ignoscere non possum. Itaque iaculis justo suscipit!
  Societas praefectus Madeleine consolatur Charlotte:
  - Adhuc tot proelia praecedunt! Africa est!
  Andrea giggled et lepide;
  - Pueri pro nihilo sunt in mundo, pueri in Africam propter ambulationem non eunt! Africa loca habet, Africa mutas habet, Africa magnos habet crocodilos! Sed Magnus Reich; nobis dixit - non pereffluamus!
  Omnes puellae consonantes riserunt. Ut magna erat.
  Caput Tunisiae, nomen quoque gerit Tunisia, in Africa maxime Nazis fundat. Socius principalis Germaniae: Mussolini secundum bellum mundanum tantum die XVII mensis Iunii iniit, quinque diebus ante Galliam deditionem. Volebat "vincere", vel potius calcitrare, hostem iam victos ut magnas lucra territoriales lucraretur. Bene, si Germania deficit, secundam meridionalem frontem aperi contra te tertium Reich! Exercitus Italicus non admodum feliciter egit, et, licet numerorum praestantia superante, cum ingenti detrimento pauca chiliometra progredi potuit. Sed ita Mussolini bellum in primis non feliciter inierunt. In posterum Itali parum prospere pugnaverunt. In Graecia, quamvis numero praestantia, in Aethiopia plus quinquies fere viribus quam Britannis, et in Libya, amissis fere omnibus finibus cum puteis oleis iam elaborari coeperat. Sed Rommel, adulescens dux, qui antequam Hitlerus in potestatem Nazi se iungeret, validum contra Britannos impetum fecit. Praeterea gravem etiam ante translationem copiarum maximarum emisit, cum decem tantum lacus et quinquaginta aliquet ut lacus fucatis. Celeri iactu, dux optimus Britannicus Kolenkor captus est, et fere tota Libya in dicionem Nazis rediit. Tamen munitissima Tolbuk munimenta, tam mediocriter ab Italis dedita, adhuc retinet. Rommel tantum ducentas piscinas habet, omnes T-1 et T-2, id est, leves, et aliae ducentae italicae quae vulgo machinae sclopetatae 2.7 talenta pendunt. Utique talibus copiis cum Matilda difficile est pugnare: frontale armatura 78 mm et 70 mm Cromwell. Dum frontem ad tempus stabilit, utrimque vires aedificant...
  Societates SS in aeriportum appulerunt et statim in aerem calidum Africanum inflantur. Aestas adhuc, Iunius et Africa! Puellae autem se figere conabantur neque se calere demonstrabant. Tum Madeleine iussit;
  Iter faciamus per desertum! Et simul sunscreens probabimus, in natationibus salietis!
  Puellae indignantur; experiuntur iterum. Quanquam in balineo in tali calore multo jucundior est quam uniformis, atque etiam vestis glandularum, quae etiam uti coguntur.
  Puellae cito in balneum litium mutatae, eremi colore depictae, se cremore tutelae oblinere coeperunt, quae obiter eas tan velocius adiuvare debent. Gerda adiuvit ad Andream lini, et quod Gerda. Rufus dixit:
  - Haec eadem sunt Tunisia, in extrema parte angulorum, tantum in centro domorum lapidearum quinquaginta et meschitis duodecim. Fabulosas legi et palatia magnifica videre expectavi cum fonte et hortis apud Arabes!
  Gerda cum gemitu respondit:
  - Vae, si in nostro mundo simile fuit fabulae! Heu, mundus noster crudelis, iniquus, insidiosus est! Caro gemit et cruciatur!
  Carolus continuavit:
  - At homo sapis, gloriose progressus! Etsi Dominus oblitus est.
  Sola relicta in lavacro lites, et leviter lota aqua frigida antequam cremor admota, puellae pulchrae aliquod levamentum experti sunt. Si in ipso plano nondum erat tam calidus, tunc in aeriporto et urbe iustus infernum est. Verum, aliae barracudae tigres iam in Graecia pugnaverunt, ubi calet mense Aprili, sed tamen in Africa aestate non placet.
  Post imbrem, puellae soleas in pellibus erant, sed Madeleine iussit;
  - Sume aliam cremor et plantas bene praelinm! Discalceatus eris per desertum! Quod nictans - intelligis, sic age.
  Puellae pedibus nudis, puellaribus cruribus, sine magno studio se liniebant. Ceterum arena Saharae sartagines prope calidas est. Verum, hic prope litus adhuc est, et prata herbis obsita saepe cadunt. Sed saxis, glareis, arenis, quae Sol Africa calefacta est nudis vestigiis currere? Vulgo haec feritate!
  Attamen puellae non tam molliculi sunt, electae institutionis institutio itinera ad puellas e Unione Germanica Women, et saepe discalceatus ac per agros asperos comprehendit. Ita ut milites non litigant! In genere, pro fascist Germania, natura cupiditatis pro variis experimentis. Hitlerus est admirator ardens Nietzsche theoria hone vel hominis futuri. Fortior, velocior, smarter et crudelior quam modernus homo debet. Miles verus Germanus esse debet: fortis, velox, induratus - quia Aryan est! Sed Aryan mulieres, quae heroas pariunt, ipsi heroes esse debent, et vires nutriri debent! Ideo puellas bene institutas valde doctae, temperatae, educatae sunt! Eorum igitur genus, genere pulchritudine praeditum, extremam duritiem in Africae desertis ingredi debet: probare Aryan et Aryan posse omnia tentamenta tractare, non impedimentum quod capere non possunt - invictus et fortis miles tertii Reich. !
  Iamque turma militaribus castris relictis per angustas saxosas arundos Tunisiae percurrit.
  Calces nudae puellae pungunt atros, calculos viae acutos, et crudeliter coquunt. Sed lubricus ustionem modicam mollit, et cum festinat, non tantum coquitur, quamvis sol post meridiem transierit et siccus in suo maximo sit. Sed filii Arabum sordidi fiunt minores, cum calcaneis nigris minimo, sine ullo cremore, nec etiam mittunt. Similis illi callos habeo in plantis. Nudas fere puellas in balneis ac muscularium corporum progressis, Arabes spectant; os rictum, feminae ad latera ocius moventur, arctius in velo nigro se involventes.
  Et puellae currunt tormenta tormenta in humero tenentes et unumquodque dorsualem cum commeatu et tasque. Et hoc est summa viginti chiliogrammatum. quinquaginta gradus in umbra, et necesse est Marathoniam distantiam superare.
  Gerda currit, quam recte spirare conatur, ut diutius vires suppetat. Quamvis illa non multum vixerit, proximis octo annis in speciali schola pro pueris electae geneticae acti sunt. Sed hoc non significat eos in condicionibus commodis vixisse. Contra, mane quinque consurgens, imbrem glaciem faciens, exercitationes duras, horae currit et deinde per duas horas laboris. Studere deinde, ante prandium, iterum erudire, etiam pugnae parcere. Disciplina militaris, studium, disciplina, usque ad horam decimam, peractis luminaribus. Verum bene pascebant, sed cibum, olera, fructus, pisces, dulcia et dulcia non dabant, solum in natali Fuhrer, Nativitatis et 1 Maii. Nullum fere tempus vacat, omnia moderata sunt... Homines futuri docti ab eis, qui Terram regere existimabantur. Himmler ipse, dux SS, talem rationem in potestate servavit.
  Hic puellae memoriam suam interruperunt... Nunc ad Sovieticum positiones in pardus-100 lacus urentes sunt. Et, utique, nudipedales et bikini tantum - ita pugnant strigae quae omnino viginti annis non sunt senes, et adhuc sunt iuvenes et recentes sicut ver daisies.
  Haec machina peculiaris est - cum jet bomber, et diu-obsessus lacus gun.
  Gerda accensus et diductus;
  - Gloria Patri!
  Charlotte globulis globulis nudis pedibus pressit. Aliam piscinam Soviet-T-54 comminuit, nondum ex productione capta est.
  Tum repressit;
  Gratias tibi ago Rommel!
  Christina etiam in Pardo 100 pugnans globulis nudis digitis ac pipiabat;
  - Gloria Patri!
  Magda, tormenta tormentorum e machinis accendi, perbibetur;
  - Et nobis gloria puellae barracuda!
  Etiam milites frigidissimi aerobatici fuerunt.
  Gerda iterum globulis claviculi nudis digitis pressit, gun Sovieticum sclopetum (mala maga, etsi pulchra una!), et vyaknula:
  - Occidam omnes!
  Et iterum ante eam, quasi heri, memoria refulsit;
  Distantia quinquaginta vel etiam paulo plus chiliometrorum iam operta est, colossale onere in tanto ardore et onere, talibus puellis. Gerda, Charlotte corpora sua non amplius senserunt, currebant sicut somniambulistae, aliquid musculi lacerantes, et hebetem dolorem in capitibus sentientes. Sed hic venit praeceptum;
  - Salire gradum! Jam primum satis est!
  Puellae tarde sunt et iam celeriter gressu ambulant. Calcibus prurire incipiunt, etiam magis. Gerda in aurem Carolam:
  - Ab inferno ad purgatorium!
  Dissidet amica.
  - A purgatorio ad coelum!
  Saxea terra est, et nudae, fessae pedes puellarum, in mollia smaragdi gramina gradiuntur. Gerda exclamavit:
  - Et quam beatus, asperis lapidibus et arenis eremi excruciatus, incedere sicut vestis holoserica naturalis!
  Hoc tempore Carolus facile consensit.
  - Nempe paradisus est! Post tam triste iter! Sed hoc etiam difficilius puto.
  Cum puellae tandem ad fodere terram pervenerunt, Madeleine eas prohibuit et super dorsum iacere iussit. Dure pedes bellatores cacumine sensit, Et dixit manifesto gaudio;
  - Pulchra! Et non decoriabit cutis, et non sunt pusulae a vestigio. Calces etiam non pulverulenti erant, rosei manserunt, quasi e balineo vixisses! - Alta Madeleine constiterunt, et amicus velocitate fulminis pugionem proiecit. Ferrum emicabat velut apricum e speculo in scholis egestas velatum, et cuspis scorpionis nigrae infixa magna. Vox SS ministri durior facta est, et pulchra lineamenta puellae durior facta est. - Cras a mane ad vesperum curremus. Cur facies torques - Aryans es necne? Si sic, ergo sustinebimus eos, qui ceciderint, ilico jaculari! Primum, secundum.
  Tunc visum est, et tunc expergefactus, et iterum curris.
  Gerda evigilavit, subito saliens, puellae celeriter instruxit. Dentes nostros lavi, et iterum crepitu defensivas magno itinere per desertum lubricas. Ita nudipedalia sunt in natationibus suis, et per infernum arenosum discurrunt.
  Arabes pueri digitos suos in admirationem ac sibilaverant;
  - Deutsche Akbar!
  Gerda circumspexit, et palmas recedentes desideranter intuens, post quas Carolo insusurravit:
  - Iterum in inferno!
  Crine diva subridens respondit:
  - Omnes homines peccatores sunt, et infernus peccator est status naturalis.
  Gerda despiciens.
  - Homo non potest non peccare.
  Adnuit Charlotte crines igneos , et coepit explicare cum illa currit ;
  - Assentio! Etiam millies conveniunt! In communi, peccatum est relativum, et pure conceptus humanus. Verbi gratia, si accipiamus antiquos mores, tunc in eo bonum fuit quod profuit et ipsi persone et tribus suis. Exempli causa, adulterium benedictio habita est, non peccatum!
  Gerda libenter constat;
  - Recte! Ipse Fuhrer credit optimum esse foeminam a bello heroe gravidam quam ab illa, semper longe a viro fortissimo. Praesertim si vir quoque noxii, impuri sanguinis signa habeat.
  Madeleine clamavit puellis:
  - Salvum fac spiritum puellis, hoc tempore ad lassitudinem curritur!
  Gerda retro risit.
  Fessare potes, at defatigari non potes.
  Puellae per dimidiam horam in silentio cucurrerunt, et tunc Carolus susurravit;
  - Scisne quid mirum somnium habui amicam?
  Miratus Gerda;
  - Ita, fateor! Et quod?
  Andrea, tune ille, respondit;
  - Nihil! Tali somnio ego bellator in exercitu Attilae magnæ barbariæ fui. Et certavimus ceris antiquae Romae. Et omnia tam pulchra et crudelia simul .. .
  Gerda chuckled in responsione.
  - Scis, de eo quoque somniavi! Aliquanto mirum incidit. te in somnio vidi!
  Charlotte nictavit.
  - Et tu! Tu bene pugnasti, quamvis te luscus et flavus bellator paene necavit!
  Hoc tempore Gerda non parum mirabatur, mirabatur;
  - Non potest esse! Unde non contingit, ut duo homines unum simul somnium videant?
  Carolus respondit:
  - Si in plurali morbo morbum, tum somnium idem esse potest. Ecce quomodo vadit! Audivi quod in Thule societate sint media specialia, quae potionem capiunt et respirant in tincturis herbalibus, ac dein in visiones conjiciunt. Et prophetae admodum succedunt!
  Gerda, super silice saliens, consensit;
  - Profecto! In principio, donum prophetiae supernaturales potentias non requirit, simpliciter materiales esse, et tamen in natura corporis leges insolutas. Sed quid hoc somnii causa?
  Carolus humeros ei humeros respondit:
  - Nescis! Forsitan Tertius Reich vincet Britanniam et Civitates Foederatas post Leonem vel ... Hic divinare diu potes!
  Gerda aliquid dicturus erat, cum subito auris eius sonitum motorum adhuc audibilem apprehendit. Quamvis procul, apparebat machinas aeroplanorum strepere, et signanter appropinquare... Madeleine imperavit;
  - Quid sit scaena exercitationis gemelli: dissimulo.
  Puellae restiterunt, pallia e camouflagenis, ad colorem deserti depictum, e manticis suis. Coeperunt celeriter fodere, cum superne esset notabilis, quod erat innaturale. Hic Gerda fato gratias egit quod tam arma et scopas sapper habuerint. Alioquin puellae in deserto praedae facilem esse possent ad impetum aircraft vel bombers Britannici. Andrea, nudis pedibus arenam radi, dixit:
  - Spectat ut nos etiam in Tunisia... Viae Domini inscrutabiles sunt ad olfaciendum pyrium!
  Gerda vafro vultu obicitur;
  - Inopia certae cognitionis semper est mala, uno excepto, cum fit consilia Omnipotentis!
  
  ROMMEL SAEVIT
  Rommel potestas et maior autonomia in Gallia ante Sociae in portibus mense Iunio 1944 subitis data est. Hoc ei permisit ut sollerter quinquaginta octo divisiones Germanicas, in quibus decem piscinae et quinque partes divisae essent, disponeret.
  Socii autem crudeliter victi sunt, amissis plusquam decies centena millia militum et praefectorum captivorum. Plus, magnum apparatum molem Nazis cepit.
  Maxime autem Hitlerus cum suis in Galliam venit ad maximam victoriam celebrandam. Hic, quasi "accidens", ab ictu aereo foederato tegebantur. Hitler, Himmler, Bormann et Goering mortui sunt. Et Goebbels contendit iurare fidem novo Fuhrer et summo imperatori Rommel.
  Socii propere pacti sunt inducias cum Tertio Reich in quinquennium declarare, condicionem ac fines ad tempus componendo. Italiam quoque et Siciliam relinquens.
  Consequuntur hunc captivorum permutatio - pro omnibus! Quae signanter copias Germanorum et praesertim Italiae.
  Revera in fronte orientali, Exercitus Rubeus prospere operationem "Bagration" perrupit, Neman perrupit. Sed Rommel, in latere meridionali inopinato ictu infligens, Moldavia et Ucraina occidentalis in diversa parte exercitus Sovieticorum magnam lebetem ibi fecit.
  Stalin timidus factus est et copias ad meridiem mittere coepit. Quam ob rem Germani totam cladem vitare potuerunt et fines Poloniae tentaverunt. Etsi Exercitus rubri prope totum Belarus et partim Lithuaniam liberare poterat.
  Emissio piscinarum et aircraft in Tertio Reich constanter crescebat, praesertim post cessationem bombingarum ab sociis.
  Et "Panther" adhuc superior erat cum T-34-85 in armatura et armatura antica, sicut tormentarii ratis ignis. "Panther" plura habuit et nervos conchas et, pressius, perspectivas.
  Itaque lacus Germanorum fortes sunt et eorum numerus augetur. Et "Panther" gravis quaestio facta est, praesertim cum numerus eius dramatice crevit. Et Iagdpanther gravior evasit, facilius erat fabricare, sed fortius armatus et munitior, praesertim in fronte.
  "Jagdpanther" magna quaestio facta est Exercitus Rubri. Fere ad Occidentem invehitur, Germani celeriter copias comparant. Rommel et Gallos et Polonos armis subegit. Exercitus Polonus apparuit, et Francos augent.
  Et apparatus tormentarii Germanorum optimus MP-44 in mundo erat, et TA-152 aircraft optimus multi-proposito armatus factus est. Multo perfectius quam Focke-Wulf.
  Rommel promittit se Reip. Quod Poloni ad pugnam pro Wehrmacht incitaverunt. Pugnaverunt autem Franci, potentia colossali, imprimis humana. Nazis etiam Romaniam et Hungariam sub eorum dicione tenere poterant et statum Mussolini in Italia confirmabant, novas partitiones formantes.
  Praelia ostendit callide uti, "tigris" -2 piscinam omnino non esse malam. Speciatim est tenacissimum et ex longinquo hits.
  Germani autumno ante confirmat. Ac hyeme redintegrata vi pugnatum est. Hoc tempore Exercitus rubri in medio percussus est. Tormenta auto-E-10 et E-25 propelluntur, et primi Soviet SU-100 in proeliis probati sunt. Raeda Sovietica mala non erant, et Germanica parvae currus cum silhouette humile erant satis efficaces et agiles.
  Rommel copiae Sovieticae lateri impetu perruptae interclusae sunt et par magnae boilis factae. In genere, novus dux Tertii Reich decursiones Sovieticae coniectans et efficaces mensuras habere curavit.
  Praesertim in Polonia viae meliores erant et lacus Germanici, etiam hieme, efficacius fecerunt quam in vastitate USSR. Et iam eis multum Fritz.
  Fritz aircraft etiam effectum habuit. ME-262s sunt machinis tenaces, et XE-162s sunt velocissimi et discurrendi. Et aeroplana Sovietica cum Arado bomber capere non potuerunt. Queritur etiam. Et a meridie Germani Sovieticum offendere repellebant ahenos formantes.
  Rommel Exercitus Rubri in insidias seduxit et multa piscina usus est, et Panthera satis efficax erat cum recte usus est.
  Stalin fremuit ira, sed vapulavit. Germani suas copias comparaverunt. Et pro inutilia tela dimittendi sicut FAA, jet aircraft nitebantur. Et nunc Exercitus rubeus eam tam in caelo quam in terra penitus obtinuit.
  Mense Maio 1945, auctiore modificatione tormentorum E-25 se-propulsorum, crassitudine frontalis armorum 120 mm et armatura 82 mm cum 88 mm sclopeto, Germani in Ucraina progredi coeperunt.
  Rommel consilium occupationis flexibilius persecutus est, Ucraina statum independentem declarans sub auspiciis Tertii Reich et Bandera hortatur. Pupillus Belari regimen quoque creatum est. Germani nunc Sclavi Aryani et callidi fuerunt.
  Exercitus Rubri, condicio cessante commeatuum sub Lenda-Lease aggravata est, et seges defectus in URSS. Nam et Stalini interdum imperio ac potestate intercessit, quod erat negativum.
  Si Stalin in rebus opportunis iam versatus erat, tunc in rebus perficiendis magis debilis erat et artibus prope non intellegebat. Sed eodem tempore consilium doctorum audire nolebat.
  Et Germani duce clarissimo imperatore Rommel una post victoriam parta sunt.
  Fritz aestate totam Ucrainam dextram-Bankam et Kyiv cepit. Capitur etiam Belarus valido ictu. Aliquid agendum erat ut USSR servare!
  Et tunc apparuit Nauta Luna nudis pedibus in bikini quadrigis.
  Puellae autem ex animis Iaponicis occurrerunt Nazis, quae, cum Exercitus Rubri in Belarus victis, Smolenscum iam moverent.
  Puellae in ipso ore pugnabant perdite.
  tasque nudi pedes iecerunt, et e umbilicis suis fulmen evolaverunt. Et gladios, longi- tudine, planis caedunt fascist. Et tunc bellatores Taprobane Lunam ceperunt eam et quomodo sibilaverunt. Corvi corruent in Nazis. Et quidam de avibus pennatis in fascist gagates vultures ceciderunt. Et apprehendens eos prostravit.
  Taprobanen Lunam infensi renidet.
  - Quid Fritz Smolenskius tibi non datur?
  Alia caerulea puella cooed;
  - Et Stalingradum meminimus!
  Tertia puella flava exprimitur;
  - Ac Sevastopol!
  Et quarta latrante;
  - Et etiam Leningrad!
  Et tota phalanx discalceatorum in bikini pulchritudine, quam dimittere fulgur ab umbilicis suis. Et quomodo fascistarum massam feriat ad mortem.
  Tanta vi videbatur, inevitabilis rubri exercitus victoria. Sed...
  Apparuit daemon puellis ex anime Iaponico et dixit:
  - Et Russi insulas Kuril non vis opprimere!
  Feminae bellantes de Iaponia in frustrationem clamantes:
  - Quomodo insulas anteire nolunt? Fallimur!
  Et coruscus nudis pedibus, rotundi calcibus a fronte disparuit.
  Sed illi iam magnum detrimentum in Nazis inferre curaverunt et inferrent.
  Germani tantum hieme defenduntur. XE- 162 In caelo erant felicissima, they were firm . In terra, E-25 gun auto-propellentes plus minusve tutelam provisi sunt. Ut alias lacus. The "Tiger" -2 was modernised, having received potior engine of 1000 horsepower, and a perfect transmission.
  Soviet T-54s nondum parata erant, et imperfectiones IS-4 multum habebant. Et hoc negative afficiebat facultatem pugnae exercitus rubri.
  In fonte 1946, Nazis progredi conatus est. Sed eorum copiae in praesidiis Sovieticis progressi haeret. Bellum magis magisque simile primo mundo, cum defensio fortius quam oppugnatio est, et prima acies quieta est. Aestate quoque Germani progredi conabantur, sed frustra. Et autumno et hieme, Exercitus Rubri iam progrediebatur, et etiam densa defensione Germanica haeret. Quin etiam Fritz hiemem ad pugnam iam aptaverunt, eorumque apparatus in frigore non tantum fluitant. Et piscina "E" -50 series felix et machina satis efficax comprobatur.
  Verum, currus fere 65 talenta pensavit, sed haec machina valida compensata est, etiam tormenta efficacissima 88 mm in 100EL, armatura perforans, accurata, ignis celeris.
  In T-54 nondum seriem ingressus, et Germani adhuc in instrumento prosunt. Et in aere, auctus eorum utilitas.
  Huffman post quadringentos deiectis aircraft crucem accepit, crucem equestrem ferream cum foliis quercubus aureis, gladiis et Diamondiis accepit. Post 500th planum, ordo aquilae Germanici cum adamantibus.
  Annus quadragesimus septimus in mutuis injectionibus excessit. Rommel caute egit, vires aedificare et Stalin aedificare conatur. et anno denique quadragesimo octavo. Exercitus rubri vere progredi conatus est. Sed mediam munitionem Germanorum perrumpere non poterat. Autumno Germani paulum modo operae in septentrione anteriora aequabant.
  Anno quadragesimo nono copiae Sovieticae plerumque oppugnare conati sunt. Germani in arta defensione sedebant. Exercitus Rubri T-54 iam in serie, sicut IS-7, etiam MIG-15 habuit. Germani progressi sunt ME-362, HE-262, et ME-2010, nec non TA-283.
  Commutatio facta est plagarum. E-L provectior factus. Quinquaginta talentorum pondere deminuta, altitudo quoque redacta est, et turris frons firmata est. E-75 etiam condensatur et eius pondus ad satisfacientem unum minuitur et in seriem intravit.
  In serie E-100 numquam intravit, itaque grave pondus nimis multas difficultates pro re militari creavit.
  Germani primam aciem tenuerunt, et nunc bellum damnatum 1950 incepit.
  Rommel pacem Stalino obtulit. Sed utique Germanos jam victos his terris relinquere postulans Tertius Reich. Stalin pacem tantum intra fines 1941 concessit. Sed hoc Rommel consentire non potuit. Cum evenit ut decies centena millia Germanorum frustra interierint.
  Annus 1950 in Rubrum Exercitus inceptis ut perrumperet antecessit. Germani defenderent.
  Rommel aliquas spes in disco confixit. Primo quidem anno 1945 exuerunt, sed usui ad pugnam ineptum evaserunt. Sed anno 1951, machinae primae apparuerunt cum velocitate quattuor sonorum, et propter fluentem circa laminam jet, parvis armis prope invulnerabiles erant.
  Anno 1951, Exercitus Rubeus Nazis oppugnare pergit. Sed inefficax conatus eius. Prima acies stabilis mansit.
  Rommel autem informationem accepit de usu discoidei. Iaculari non potuerunt, sed ignem ipsi non fecerunt, sed arietes tantum scuta aeris potuerunt. Quae tamen celeritas, iam non est per se mala. Sed non poterat praecellentiam aeris super 15 MIG.
  Disci cari erant et difficiles fabricare, et pauci eorum erant.
  Annus 1952 etiam in permutandis percussionibus transivit, et cum Exercitus Rubrum instare temptavit, sed non elaboravit, defensio Fritz valida erat.
  Germani etiam barbari in bello usi sunt. Et satis solerter jusserunt.
  Stalin mense Martio 1953 mortuus est. Idque statim factionis principatus discordiam effecit, cum nullus officialis successor esset.
  Postes communicare debes. Itaque Molotov Praeses GKO factus est, Malenkov Praeses Ministrorum Consilii factus, Nikita Khrushchev Primus Secretarius Committee Centralis CPSU factus, Zhukov Supremus Dux factus est, et Vasilevsky Minister defensionis factus est.
  Beria mox comprehensus et exortus est.
  Sed haec comprehensio aliquantum tumultum internis copiis praebuit. Et percussit Rommel ictu contrito, caeso Exercitus Rubri.
  Germani Smolenscum anno 1953 capere potuerunt, et copiae Sovieticae agrum Rzhev, ipsam urbem, tenebant. Fritz etiam Leningrad iterum obsidere curavit, et in australi Ucraina et Crimea capere, Sevastopol obsidere, et ipsum Tanaim attingere. In Tanais erat quod copiae Sovieticae Nazis cessaverunt.
  Hieme Germani tandem vapore fluebant. Molotov, praeses GKO, nuntiavit bellum ad finem iturum esse.
  Anno 1954, exercitus Rommel Moscuam profectus est, sed omnes conatus a Fritz perrumpere repulsi sunt.
  Non potuerunt Leningradum vi capere.
  !955, Nazis iterum impugnatur. Stalingradum capere conati sunt, sed ibi victi sunt et ultra Donam se receperunt. Conatum etiam capiendi Moscuae defuit. oppugnatio in Leningrad etiam infausta est. Damna Nazis plurima erant.
  Et anno 1956, Tertius Reich iterum defensus perrexit. Exercitus autem Rubri iam cohortes Rommel oppugnare conatus est. sed ipsa quoque viribus carebat. Damna etiam ingens erant. Et in prima acie 1956 non movit.
  Anno 1957, Germani novas possessiones "Leopard" et USSR in serie T-55 acceperunt. Haec machina tormentorum 107 mm calla potentiorem habebat. Provectioris IS-XII etiam apparuit. IS-X est upgraded.
  Germanus "Leopardus" apparatus novae generationis provectior erat, sed adhuc imperfectus. ME-62- vimus etiam apparuit. Potentius armis quam ante et Lorem. Velut leve XE-462. Item pugnator honestissimus et levis. In USSR pervenerunt usque ad modernizationem MIG-15, quin removentes gravissimam Sovieticam aircraft in historia aviationis a productione serial. Bellum tractum est.
  Annus 1958 iam incepit... Horrendum est quot hominum dolores prosequitur.
  Rommel in genere consentit paci, retenta autem omnium Germanorum victa. Molotov et turma eius non conveniunt.
  Falcifer inventus est in lapide. et damna crescunt.
  Exercitus Rubrum progredi conatur, sed per densas defensiones erumpere non potest. Autumno Germani Leningrad iterum capere conantur, sed impetus repelluntur.
  1959 Iam sicut lupus ruit. Tempus belli instillat in guttas, at tacetur et nihil est quod meminerit. Rommel iam senex est. Et Molotov multos annos cum duce Sovietico. sed adhuc bellum geritur.
  Exercitus rubri adhuc utitur MIG-15, sed ad modernizandum pergit. Provectioris missilium et systemata anti-aircraft etiam apparuerunt. Maximeque satelles iam in orbitam Terram humilem deicere poterat. USSR iam ballistic missilia Berolini feriendi capaces habuit. Sed ut Germani.
  Bomba atomica non evoluta est quia Iunctus Civitas in rem suam non credidit nec pecuniam perdere noluit.
  Et Tertium Reich et USSR ad tam pretiosa incepta non erant.
  Hoc iam anno 1959 factum est, et mundus arma nuclei nondum habet. Britannia in bellis colonialibus densa est, ad imperium conservandum desperata, et in US, oleum et monopolia progressionem potentiae nuclearis retinent.
  Accidit ut mundus adhuc sine bomba atomica. Tametsi fortasse aspectus fuit qui hoc damnatum bellum infernale finire potuit. In qua multa decem miliones hominum iam mortui sunt.
  In aliis partibus, US et Britannia bellum cum Iaponia erant. Anno 1946, Civitates Foederatae copias in Terram Solis orientis appulerunt, sed samurai eas in mare praecipitaverunt.
  Iaponia in bomb et bomb. sed in deditionem recusavit.
  Anno 1950, in US iterum exposuit, hoc tempore paratior et multo maiore numero navium, et aircraft et aliis copiis usus est.
  Iaponia pro anno altero et dimidio restitit. Tokyo unus ex postremis casus erat, et imperator se hara-kiri fecit. Sed ne id quidem pax venit. Bellum Iaponicae verum clandestinum ridiculum incolis Americanorum.
  Haec omnia Americam et Britanniam debilitaverunt et in bello inter URSS et Tertium Reich non intervenerunt. Rommel opes totius Europae adhuc habet. Et attentis territoriis in Russia occupatis, multo plures sunt opes humanae. Verum contra Nazis atrox bellum clandestino geritur. At etiam astutior et flexibilior in locis occupatis Fritzium non adiuvat ut locum ibi obtineat et fautores supprimat.
  Die 1 Septembris 1959 exacte viginti anni ab ineunte altero bello mundano elapsi sunt. Exercitus rubri in directum Leningrad progrediebatur. Germani Moscuam iterum capere conati sunt.
  Quousque pugnare potes? Suus 'iustus visio nocturna.
  Utcumque, phalanx puellae Sovieticae in fossa sedet. Wehrmacht proximum impetum reflectit.
  Natashka Sokolovskaya sarmenta ab AK et molestia dicit:
  - Hem, quousque locusta haec salaputium faciet?
  Zoya logice respondet incendendo a grenade launcher et eruca car Germanici praevaricationem:
  - An forte ad ultimum militem.
  Augustinus in Nazis fusa, notavit;
  - Hoc somnum exterreri non potest in aeternum!
  Et puella rufa nudo pede suo grenade funestissima proiecit, in frusta nazis discerpens. Tum subridens:
  - Minime, vere nos omnes necare necesse est!
  Svetlana quoque nudo pede excidit CITRUM neciferum emittit. Fritzam et notavit illa divulsa;
  - Fortasse occidemus... Si nosmetipsos non ferimus!
  Quattuor feminae bellantes in bikinis pugnant. Apparent sicut iuvenes et puellae pulcherrimae. Sed diu circum fuerunt. Primo et quadragesimo anno pugnatum est, et iam pertaesi sunt huius belli. Et antea in Hispania iam pugnaverant. Addicta sunt etiam.
  Iamque tot annos - plus quam duodeviginti annos imparem adversus fascismum dimicaverunt. Et videtur quod nunquam huic in ore finis erit.
  Natashka recordatus est quomodo puella, in Primo mundo bello, sarcinam phalanx exercitus tsarist portavit.
  Videtur quod nudis pedibus iam adsueverunt omnia. Et si ambulaveris quinquaginta versus in die, dolent vituli tui, et plantae tuae callidae, incipiunt prurire et laedere.
  Plus esurit. Aquae tantum rivi et baccae. Sed nihil aestate. Sed conantur nudis pedibus in nive diu ambulare. Digiti rubent et caerulei ex frigore. Solus autem motus assiduus et habitus temperandi ab infantia salvat a congelatione.
  Natasha etiam recordatus tsarist temporibus. Bonum erat illis. Speciatim tsarista rubla stabilis monetae et pretia sub beato Nicolao II Tsar non cresceret. Ceterum ante bellum cum Germanis. Quae quidem stabilitas rusticos adiuvit ad pecuniam pro hac vel illa emptione accumulandam. Et omnia paene in fidem emere posses. Ita nondum factum est ut ita bona sub Sovietica imperio facta sit.
  Augustinum interfectorem nudo pede mortis donum proiecit. Illa molem Germanorum mercenariorum militum laceravit et cum molestia dixit:
  - Omnia caedes et homicidia! et aliud anima requirit!
  Augustinus Portus Arthuri defensioni interfuit. Id genus pugnae puella est. Et puella aeterna est. Iuvenem conservare, veneficas calceos non induunt, gravissima pruina. Et haec est earum regula universalis.
  Et cum tu nudis pedibus es, nec glans nec senectus te capit. Et tu ipse adversarios trituras quasi manipulos frumenti.
  Recordata est illa pugna cum Iaponicis. Alia puella, prope puer, sarmenta, sclopeta ad samurai tendentem tenui sed valida manu.
  Iapones autem ascensum et scandentem servant, omnes aditus cadaveribus replentes. Boreiko, euge. Samurai cum spathis ex utraque manu concidit, ut fabulosus Ilya Muromets.
  circa eum totus mons cadaverum crevit. Iapones eum adhuc bayonetis vulneraverunt et proiecerunt. Sed Boreyko superfuit. Post captivitatem reversus, cum Germanis primo bello mundano pugnavit. Tum vestigia ursi perierunt. Nunc si vivit, iam senex est. Et Augustinus non facit annos. Hucusque spectat sicut puella musculari et alta. Et vulnus quidem accepto, cutis sine cicatricibus et ullis vestigiis medetur.
  Augustinus recordatus est quomodo in ventre cum bayoneta Iapones expulerat. Et exclamavit voce magna. Et ipsa rufa et iuventa est, sed iam fortis et admodum alta, dum nudo calcaneo in mento amico samurai onerabit. Is eam cepit et corruit, et ita infeliciter cecidit ut dorsum eius Iaponicus bayoneta transfixit.
  Augustinus igitur in Iapones accensus sine defuit. Sed nimis multi erant. et vicerunt Rutenos.
  Augustinus etiam captus est. Interrogari coepit. Foculum nudis pedibus adductum est, unctis callosis pedibus.
  Augustinus clamores suos retinere poterat. Illa se fingebat ut Ancilla Aurelianensis quae tantum ridet et ridet in tormentis. Augustinus in equuleo suspenditur et flagello tunditur. At illa sola respondens risit.
  Samurai ad extremum eam solam reliquit atque etiam catenam in signum virtutis suae abstulit. Quo usus est Augustinus et duobus custodibus interfectis fugerunt.
  Deinde pugnavit in exercitu Kuropatkin. Ego vere sperandum est.
  Sed Kuropatkin, quasi ex industria, voluit amittere. Samurai bis totidem occisi sunt quam exercitus tsarist, sed tandem Russi victi sunt. Heu quantum bellum erat - fortiter pugnaverunt Russi, ostendentes se esse optimos in mundo milites, cum imperio pessimo!
  Augustina iterum nazis nudis digitis grenade eiecit et rugit:
  - Bene nobiscum fortuna!
  Zoya dixit:
  - Scias reddere!
  Aurea puella citreum jecit cum venuste, nudo pede, purgo;
  - Gloria Patri!
  Zoya etiam multum vidit. Quacumque pugnata est. Cum Iaponicis et civilibus bellis. Occurrit ibi Augustinus. Et multum didicit. Ibi Natasha et Svetlana se adjunxerunt. Sic fabulosi quatuor apparuerunt. Et exercitus rubri magnas gratias eis egit, et vincere incepit.
  Zoya grenade iterum nudo pede proiecit. Pardus percussi, et in collegam cucurrit.
  Puella crinibus aureis pipiabat;
  - Sit in magna gloria Mater mea!
  Et ostendit Fritz linguam suam. In universum Zoya mirabatur quot difficultates Russiae haberet. Totum bellum incepit cum Iaponia Russiam oppugnavit.
  deinde Rus' expugnatum. Zoya non pervenit ad portum Arthurum, sed in exercitu Kuropatkin pugnavit. In primo maiore proelio Russi omnes impetus Iaponicorum reppulerunt et magna damna eis intulerunt. Sed tunc samurai exercitum tsarist praeterire coeperunt, et Kuropatkin retraxit.
  Quomodo autem non memineris Alexander Suvorov, qui ipse hostes invasit. Suvorov impetum defensionis fortiorem esse existimavit. Kuropatkin evasit insufficiens ad imperium. Et Zoya animum praebuit, et personaliter Iapones cum sclopeto occidit et bayoneo confodit.
  Praesertim multi samurai machinam sclopetis necare poterat. Ut in dictum magna. et sicut falcem falce metit.
  Zoya rursus grenade nudo pede iacit et decantavit;
  - Gloria Patriae meae! Mater filios suos amat!
  Vetustissima earum est Svetlana. Nivei flava naturalia cana coma. Etiam participata est in bello criminali et Sevastopolim defendit. Id quam diu fuit!
  Tunc puella pene, discalceata veste lacerata, cum superioribus copiis dimicavit. Svetlana ipsaque in quattuor maga. et multum ei profuit in bello. Britanni, Galli, Turci ad oppugnationem ascenderunt. Et iaculabatur eos primo sclopeto ac feriendo. Et confodit bayonets. et inimicos suos occidit. Et nudis digitis homemades bombas proiecit. Eo bello Russi Sevastopol per totum annum tenere potuerunt et socios tantum exhaustos esse ut bellum intermitterent.
  Sed Russia deinde Danubio Delta cessit. Ac primum in longum tempus, evenit ut amitteret latus.
  Et tunc Alaska vendiderunt. Visum est Svetlana finem mundi omnino venturum esse.
  Sed anni elapsi sunt. Russi Turcos vicerunt et Danubium Delta repetiverunt. Iterum Svetlana splendidis et nudis pedibus flava pugnavit. Et venefica bonum est esse, nec glandes, nec senectus, nec aegritudines te capiunt. Et te ipsum iocose vincis. Et mox volitant alis.
  Svetlana iterum nudo pede grenade iacit et fremit;
  - Nova saecula erunt;
  Voluntas nostra fortior facta est...
  Eiectus stultus
  Ave comes Stalin!
  Sed iam Stalin abiit. Praecipuum Molotov. Tametsi non est talis dictator ut Stalin. Supremus dux et princeps Zhukov. Et Rommel adhuc ille imperator. Sed nondum Exercitus Rubrum erumpere potest!
  Natasha quoque letale grenade nudo pede proiecit et pissavit;
  - Damus animam nostram, cor nostrum, dabimus sanctae Patriae nostrae! Stemus et vincemus, et non parcemus animæ nostræ.
  Bellatores pugnant. Imo, hodie catervae Rommel per defensiones suas non effodient. Pugnabunt perdite ac vincent. Et glorificabitur magnus Rus'.
  Zoya pipiabat CITREA cum nudo iactans digitos;
  - Sol spei
  Resurgens ruri...
  Rus 'vincit ut prius'
  Accipitres Wehrmacht verberant!
  Natasha sapienter dixit:
  - Pulchra es ut semper puella crinibus aureis!
  Zoya altum spiritum sumpsit. Recordatus sum quomodo ad explorandum contra Iapones ivi. Accepit sclopellum. et samurai trituremus ex eo.
  Eos furioso rabie falcavit. Ego igitur multum messed. et tamen capta est.
  Amica eius in eculeo evulsa est et calcibus eius ferro candenti exusti sunt. Sed Zoya fortiter tenuit nec gemuit nec clamavit. Et etiam filum album ex calore in tergo non faciebat eam loqui.
  Post cruciatus, Zoya constrictus est et ad Tokyo deductus. sed bellator effugere poterat. Praefecto dixit se tamquam scire ubi Kuropatkin reciperet, thesaurum exercitus Russiae abscondit. Bene emit. Ut cum aliquo non communicaret, Zoya in manicis et catenis in silvam accepit. Puella non tam simplex est. Apprehendit momentum, et nudo ministro in mentum contrivit, circum calcem abscissa. Tunc accepta claves et manicas aperuit, aufugit.
  Avaritia non ad bonum ducit, et Zoya interficere Iaponicam pergit.
  Sed iam Nazis clare exhauritur. Quattuor veneficae puellas eas pulchras raras fecerunt. Ut mattis convallis lacus. Ac deinde impetum elit evertere coepit.
  Puellae in voce cecinerunt;
  - Aquila super planetam Russiae;
  alis patulis exue.. .
  Bene, insidiosus adversarius;
  Victus eris, fractus!
  
  Hitler in MCMXLI non oppugnavit.
  Rommel non unam piscinam divisionem, sed quattuor et duas motorizatas accepit. Germani, consiliis Hitlerorum ad pugnandum USSR non obligati, basim in Melita aviationem Britannicam compresserunt. Itaque coetus suos sine ullis quaestionibus supplere potuerunt. Et Iugoslavia et Graecia etiam celerius quam in historia victi sunt. Fritz quoque insulam Cretam cum paucioribus damnis quam in historia quoque cepit, ut operam diligentius ac magis elit in oppugnatione Cretae paraverunt. Ita plane probabili victoria.
  Gravior Rommel etiam felicior fuit. Germani Tolbukum circumventum reliquerunt, impetumque in Aegyptum continuant, ubi nihil eis obsistere Britanni potuerunt. Rommel quater tot copias habuit quot in historia reali et auxilio aere agente. Britannia, prae vera historia, nihil fere addere potuit, quod communicationes eius nimis extentae sunt.
  Immo et Rommel in promptu est ingenium! Devictis Britannis in Aegypto, Germani Iraq ingressi sunt, ubi tumultus anti-Britanni orta Medio Orientem intravit. Res gesta Rommel in Aegypto tum Franco movit. Hispanus dictator Germanos Gibraltar iret. Biduum oppugnatio est castelli casumque finivit.
  Per idem tempus Germani significantes copias in Africam aequatoriam transferunt. Et Germania classem subaquanensem confirmavit. America autem contra Iaponiam sanctiones imponere non audebat et conflictum possibilem cum Germania metuens concessit: auxilia in Britanniam redegit et bona Germanica in gelu redegit.
  Patuit Americanos omnibus modis bellum in duabus partibus cum Iaponia et Tertio Reich vitare. Res ipsa in Britannia difficilior facta est. Positiones pacis firmatae sunt, quae Ecclesiallilam obiurgavit se pacti cum Germania mense Iulio quadragesimo anno non consensisse, cum imperium territorialia damna non perpessa esset. Et iam?
  Hitler in Africa taeterrimam movit, per Nilum ad Sudanum movens, et per possessiones Gallicas ulteriores in Africam Meridionalem. Eodem tempore Fritz, magnis opibus acceptis, impetum suum in Britanniam intulit.
  A Maio 1942: Germania paene tota possessiones Africae Britanniae domuit et Africam Australem ingressus est. et Madagascar mense Iunio MCMXLII cecidit.
  Britannia ipsa bombing premente erat. Germani, magna vi laboris in territoriis occupatis, productio bombers acriter aucta sunt et in elit impetum fecerunt. Calearis ars erat Do-217 et Yu-188. Sanguinem e Britannia ad litteram percutiunt. Civitatibus Foederatis auxilium sensim deminutum est et iam Germanis nutabat.
  Mense Augusto 1942 Germani in Britanniam appulerunt. Pugnatum est per tres circiter septimanas et cum maximo imperio deditione finita est. Ita prima pars Belli Orbis Terrarum II finivit. Sed nec Fuhrer satis fuit. Germani URSS opprimere voluerunt.
  Ad hoc, tota copia piscinarum apparuit: "Panther", "tigris", "Leo" et "Maus". Fiunt autem per totam Europam captam a Fuhrer et tota fere Africa, praeter Italiam, Lusitaniam et Hispaniam. Et notabilis pars Asiae - inter Indiam, quae sub Germanis fuit. Ita Fritz multa millia lacus produxit.
  Sed Stalin, ab aestate anni 1943, viginti nova corpora piscinarum formare et instruere curavit, ad hoc effecta: sedecim milia cum dimidio recentissimorum KV et T-34 praediorum. Praeterea URSS etiam validam classem aerem paravit! Duobus annis, USSR circiter viginti milia piscinarum, ex quibus quindecim milia recentissima erant, numerum piscinarum ad quadraginta quinque milia divisit, centum viginti mechanizatis divisis formavit. Numerus aircraftrum quinquaginta milium - cum recentissima aircraft pervenit.
  Germani Yu-288, ME-309, quae in pugna qualitates Sovieticas superaverunt. Etiam lacus URSS habuit: KV-4, et KV-5 plus quam centum talenta pondo. Ita erat aliquid obviam catulo.
  Sed ingentem habebat exercitum Nazis, reparando schismata externa et colonias. Praeterea Fuhrer satellites quoque convocaverunt: praesertim, praeter eos qui in historia reali erant, USSR bellum aperte inierunt: Hispania, Portugallia, Turcia, Suecia. Is sic imperium suum emit. Nulla in Europa terra relicta est quae a Nazis non occupata vel satelles eorum non facta est.
  Fritz quoque Helvetios occupavit.
  Multas peregrinas divisiones creavit et SS. Et in partibus consuetis, Wehrmacht Khiva ab exteris conscriptae sunt. Fere omnes in ipsum Germanum exercitum redacti sunt. Praeterea polygamia a lege in Tertio Reich introducta est ut fines occupatos quam primum assimilaret.
  Numerus Wehrmacht ad sescentas turmas redactus est et viginti miliones militum et praefecti, e quibus dimidia pars peregrini erant.
  USSR, post convocationem, duodecim miliones militum et duces explicavit. Sed comminatio Iaponicae oppugnationis realis manebat. Quattuor miliones samurai in Manchuria consedit, paratus ad Khalkhin Gol.
  Praeterea circiter duo miliones militum ad primum obliquum a satellitibus missi sunt. Ita Wehrmacht duo miliones satellites in bellum cum URSS paene quindecim miliones militum collocaverunt. Soviet Russia in sua parte Europaea octingentos miliones illis occurrit. Copias non numerat in extremo Oriente et in interioribus regionibus.
  Ita Tituli super Stalinum duplicem gradum habebant peditum, mobilius.
  Sed in lacus erat proxima pari. Praeterea in novissima commoditas etiam ex parte Stalini est, cum Pantherae, Tigres, Leones, Mus nuper in massam abiverunt. Vera, Germanica T-4, piscina maxima massiva, post modernizationem non mala fuit et etiam superavit piscinam novam URSS, in armatura tormenta T-34, non inferior armis frontalibus. Panthera autem utraque KV-1 et T-34 omnino superior erat, sed inferior KV-3 in pugna in piscina et, sane gravioribus praediis Sovieticis. Lacus Germanicus "Lev" tormenta superiora Soviet Keveshki habuit, cum rostrum velocitatis 1000 metrorum per alterum, et armatura frontalis Germanicae piscina aliquanto tenuior est quam KV-4, sed crassior quam KV-3 et proxime aequalis KV-5. "Maus" piscinam Germanicam gravissimam et munitissimam, arma frontalia et latera valida habuit, sed inopes effectus agens et duo sclopeta, sicut Soviet KV- 4 et KV-5, pondus superans. Sed "Maus" nimis ingens non est, cum nuper tantum seriem piscinarum dedit.
  In aviatione, Tertius Reich elaboravit: septuaginta milia aircraft contra quinquaginta milia Sovieticorum. Et Germani plus certaminis habent experientiam et elit novissima iam decent. ME-309 superior est vehicularibus Sovieticis in armamento et velocitate. Yu-288 superior in notis fugae PE-8, cum onere circiter aequali bomb. Et in via gularis est YU-488.
  Multa etiam sunt tormenta ex utraque parte tormentorum. Sed URSS habet launchers erucae. Eorum optionem est German gas launchers et jet Vestibulum. Praeterea Germani in evolutione missilium ballisticarum successerunt. Sed adhuc imperfectum est arma militariter.
  Fere etiam Germani tormenta habent commodum, sed non nimis. Sed tormenta multa callers magna habent. Uterque exercitus tormentorum machinarum pleni sunt. Novus Germanus MP-44 oppugnatio sclopeta fortasse optima in mundo est, sed exercitum modo nuper ingressus est. Alia tormenta submachina, ubi pejora, ubi meliores Soviet. Mauser verius quam Mosin sclopet, sed peius manu ad pugnam.
  Campus instrumentorum carros motorcycli apud Germanos quattuor fere temporibus altior Sovietico est. Hic itaque plures sunt.
  Agmen quale? Bene, Fritz experientiam maiorem pugnae habebunt - dimidium mundi ceperunt. Alienae autem copiae sunt, utique pejores Germanorum. Horum numerus exercitum reducit. Deteriores sunt milites satellitum. Soli Finni et Hungari gradum honestum monstrant. Caetera inferiora erunt, inter Italos, Romanianos et Turcas.
  Vera, Iapones sunt boni et pervicaces milites, cum aliqua debilitate classis suae piscinae.
  Calculus copiarum Germanos et sarcinas fortioribus URSS ostendit. Comparatus cum re quadragesimo primo anno, tunc Stalin intenditur, sed populationibus fere non addidit nec fines externos vicit. Tituli quoque auctus, ac potissimum, manus funditus solvit, et exteras regiones multum superavit. Ita Nazis biennio ad dilationem belli efficacius et plus addere potuit. Si Stalin quater tot praedia quadragesimo primo anno habuit, cum praestantia qualitativa recentissimorum et obsoletorum notas proximas, iam in quadragesimo tertio iam aequalitas est. Et proxime accedat indicibus in qualitate, in praesentia impenetrabiles "Moses". In aeroplano Stalin quoque quater totidem elit. Verum, recipis novas carros apud Fritz multo altiores sunt et fortasse potentiores sunt in qualitate. Nunc Germani numeris praecellunt, sed quid qualitatis? Hic numerare difficile est, sed novissimae Germanicae carros fortiores Sovieticis sunt, ceterae in parametris suis prope sunt. Plus, Krauts in viis suis aircraft sunt.
  In peditibus Germani triginta primo anno plus centesimis habuerunt. Sed hoc est, quod Stalin convocationem non denuntiavit et attentis copiis satellites Germanorum, etiam sesquialtera, amplius. Nunc, etiam habita ratione convocationis Exercitus Rubri, URSS duas minus vires habet. Germani mobilitate antea vicerunt, adhuc eam habent et certe non decrevit.
  In tormentis et mortariis, USSR duplex commodum circiter habuit, cum qualitativo componente quod calculare difficile erat. Fortasse iam paulo plura amphorum in Wehrmacht. Sed rursus difficile est qualitates qualitates computare.
  Sed utcumque, etiam hic libra potestatis mutatur in favorem Fritz. Hoc modo Hitler biennii moram plurimam facere potuit.
  Verum est parva nuance: Exercitus rubeus paratior est ad oppugnationem a Fritz repellere et impetum improvisum non operari. Multae munitiones defensivae in finibus URSS iam completae sunt.
  Sed simul, dicendum est quod nimis prope terminum eriguntur. Et hoc notabile est incommodum. Sed exercitus Russorum conscribitur et ad pugnam paratus est.
  Ex hoc aliquo commoda comparantur ad annum quadragesimum primum. Bellum initum die 22 mensis Iunii anno 1943. Cur exacte in hunc diem? Quia haec est dies deditionis Franciae, quae significat tempus faustum. Ceterum in ea credidit Fuhrer. Germani toto loco ingrata pugnaque fervere coeperunt.
  Copiae Sovieticae in columellis collocatae erant, sed Stalin non audebat in Nazis praeveniens ictum mittere. Sed copiae Sovieticae in praelio haeret. Primo Fritz ordines defensivorum militum Sovieticorum penetrare potuerunt. Praeterea imperatoriae quoque rei adfectus est: non expectatum Rubri duces continuo totis viribus hostes concidunt. Crediderunt secundum experientiam primi belli mundani primo proeliorum militarium fore.
  Sed hostes omnes suas copiasque statim in proelium coniciunt. Et Fritzius per defensionem erumpere curavit. Primis diebus exorti sunt Leopolis et Bialystok boiles. Sed Red Exercitus pertinaciter et heroice restitit. Minsk tres dies post quam anno 1941 cecidit. Sed Nazis paulatim magis ac magis profecit. Praelia in adductis erant. Sed defectus experientiae apud multos imperatores, tum parum certaminis disciplinae in conditionibus defensionis, effectum habuit. Fortiores etiam quam ante hostes erant, nec duces Sovietici ad tale bellum animo parati erant.
  Mentem refice et proba. Praesertim sub systemate totalitaria Stalinist.
  Fritzius progrediens cepit, urbem circumdedit. Iaponia dubitabat bellum iungere necne. Sed codicem Bushido citius ferire postulavit, ne famam scavengers mereretur.
  Turchorum, qui una cum Germanis statim Batumos capiunt et Yerevan circumdederunt, magnum etiam periculum intulerunt. Bombers autem Germanorum in Baku puteos oleum incendit. Et copiae inopiae erant in exercitu Sovietico.
  Post mensem et dimidium pugnatum, Nazis Smolenscum ingressus est, et pugnam Kyiv ingressus est. Tunc Hitler copias ad meridiem versus explicandas esse iussit ut catervam Ucrainae abscinderet. Germani clausus, ut in vera historia, aheno in Kyiv. Et Kalendis Septembribus cunctatione superatis Iaponia proelium iniit.
  Faciebat difficilius repugnare.
  Nazis oppugnationem Moscuae mense Octobri iecerunt. Sed tempestatum - lutum et nivis prohibuerunt quominus urbem caperent. Sed Exercitus rubeus vel counteroffensivum mittere non potuit. Nimium vigore in prioribus proeliis impensum. Leningrad se in tota obsidione invenit. Et prope urbem servare potuit.
  Procedunt etiam ad meridiem Nazis: capientes Kharkov, Voroshilov grad et Kursk. Sevastopol obsessa est in Chersoneso. Prope calamitosas res processit. Iapones, vicissim, Vladivostok fere circumsistunt et copiam bonorum Sovieticorum mercatus US obstruxerunt.
  Hiems venit, et temporalis quies in carne. Germanos nusquam properare. Et copiae Sovieticae aliquoties in diversis locis contra gravem iacuerunt, sed nusquam significantes successus consecuti sunt. Mense Maio 1944, Fritz iterum contra tum Moscuam et Caucasum taeterrimam intulit. Novas Africanas divisiones convenerunt et varia damna margarita neglecta sunt.
  Difficillimum erat locum tenere. Iaponia et Thailandia ab oriente premebantur, inopia subsidiorum catastrophica undique repugnans.
  Praeterea Americani bello interesse voluerunt. Roosevelt iam hoc tempore ob causas sanitatis secessit et novus praeses US Siberiam iam intendens erat.
  Ceterum Americani M4 Shermans tormentis potentioribus Iaponicis vendiderunt et classem piscinam firmare permiserunt. Per quattuor menses dura proelia Moscuae duraverunt. Ad extremum, exeunte Septembri, Germani ambitum capitis Sovietici perfecerunt. Quo tempore etiam Nazis Caspium mare, Volga, Astrakhan attigit et in pugnas ad Stalingradum ductae sunt. Civitas ipsa Stalin adhuc tenebatur, sed ... Caucasus evasit ab exercitu Sovietico terra interclusus. Eius condicio prope calamitosas est.
  
  Stalin, post Moscuae ambitum, castra sua ad Kuibyshev movit. Sed spatium ad prima signa adhuc parva est. Novus elit Germanorum TA-400 et Yu-488 caelum littera exercens in Russia sunt. Respondens, USSR Yak-3 et LA-7 pugnatores accepit, sed Nazis iam seriem gagates aircraft imposuit, quam aircraft propeller-agitatam Soviet obire non potuit. Moscoviae cum in anulo pertinaciter restitit.
  Ac primo Germani urbem non expugnaverunt, matura deditione praesidii. Sed Moscoviae, quamquam fame et frigore, non cederet, et Leningrad etiam patientiam ostendit. Has urbes Germani emittebant accendit, paulatimque cervicem fasciam exprimebant. Mense Decembri 1944, viribus congestis, Stalin collum aperire et in ANDRON Moscuam effringere conatus est. Prima Sovietica T-44 lacus interfuit in proeliis quae Pantheris non inferior erant. Verum Germani iam in productione massa "Panther" et "Leonis" -2 apparuerunt crassiore ac leviori.
  Exercitus rubri centum chiliometrorum versus Moscuam progredi poterat, sed restitit. Germanica vi aircraft iam nimis premebant. Tunc Germani primam aciem restituerunt et mense Ianuario Stalingradum ceperunt. Mense Februario MCMXLV, post atrocem pugnam et atrocem famem reliquiae praesidiorum Leningrad in deditionem venerunt. Moscoviae desperato loco se invenit. Fine Martio Germani contra Kuibyshev moleste iecerunt.
  Mense Aprili tertium caput USSR cecidit, et Stalin ipse Sverdlovsk movere coactus est. Mense Maio, postquam obstinata pugna, caput Russiae, Moscuae capta est. Victoriam eorum Nazis. Etiam sed tempor erat. Stalin affirmavit;
  Russi non cedere!
  Et edixit se pugnaturum usque ad plenam de fascismo victoriam. Mense Iunio Germani Kazan et Iulio Orenburg. Tetrum a Nazis continuatum est. Exercitus rubri non penitus amisit ferociam, sed augebatur numerus deditorum. Mutavit magis ac magis novos duces. Mense Septembri 1945, Sverdlovsk etiam cecidit. Stalin in Novosibirscum excessit. et inde resistentiam ordinare conatus est.
  Quamvis omnes difficultates, in trigesimo sexto anno, in piscina IS-4, in ultimo vehiculo Sovietica, productionem massae inierunt. Hieme Germani in Siberiam ire non ausi sunt, et Rubrum Exercitus facultatem pugnae partim restituit.
  Praeter IS-4, prima, etsi non prospere, machinae T-54 apparuit. Sed lassi jet elit. Germanosque iam in militia discos habebant. Quae non modo altae fugae notae, sed etiam vehicula parva prope invulnerabilia arma erant.
  Praeterea lacus Soviet nunc a vehiculis "E" seriebus Germanorum oppositis erant. Hae novae lacus generationis egregiam operam habuerunt. Gravissima erat Germanorum E-50 cum tormento gasorum equitum mille quingenti. Novissima machina 105 mm tormentum cum dolio longitudinis 100 EL et certe ignis decem gyrorum per minutias habebat. Pondus piscinae erat 65 talentorum, et armatura frontalis 250 mm erat. Ignea tormenta Germanorum superabat IS 4 armatura, sed inferior magnitudine proiecti. Arma frontalis fere eadem est, sed piscina Germanica altiorem laminae rationalis inclinationem habet.
  Proelia etiam demonstraverunt optimam actionem Germanorum impellentem, et ferrum Fritzorum fortiorem esse.
  Sed IS-4 erat etiam cacumen piscinae Sovieticae aedificationis. Lacus paucae erant T-54 productae, neque momenti in proeliorum cursu erant.
  Aestate, post pugnam pertinacem, Nazis Novorossiysk cepit et cum Iaponibus coniungit. Stalin et eius suetus in silvis latuerunt. Sed Beria, cum nollet se exponere, summum ducem veneno necavit et in deditionem accepit. Accidit mox die 7 mensis Novembris anno 1946 . Ita Magnum Patrioticum bellum confectum est et in altero bello mundano brevi mora facta est.
  Beria ab Hitler status praesidentis in autonomia truncata accepit. Tertius autem Reich et Iaponia Orientalem Hemisphaerium inter se diviserunt simulque in Australiam dividebant. Aliquot terras in Sibiria ab Civitatibus Foederatis occupatae sunt.
  Sed res perquam temporis mansit. America fortissima in re nummaria mansit, quamvis Tertius Reich eam antecederet. Sed in USA in anno quadragesimo septimo, mense Augusto, bomba atomica probata est. Arma nuclearia aliquanto serius apparuerunt, ex eo quod America non diu bellum iniit, et imperdiet incepti atomi plane insufficiens erat. Ante mensem, probatio atomica in Tertio Reich facta est. Hitler, persuasus potentiae perniciosa quae hoc telum possidet, constituit: necesse est Civitates Foederatas nuclei opprimere antequam sera est!
  Alioquin universaliter nullum bellum erit impossibile. et mense Septembri 1947, Germania, una cum Iaponia, contra Americam moleste eiecit.
  Primum bellum ad Chukotka, deinde ad Alaska. Et orta est pugna. Germani tristique pyramidali piscina usi sunt cum duobus sociis sociis et sexaginta octo talentis pondo. Talis machina paene invulnerabilis est, cum in fronte accensi trecentorum milliumtrorum armaturae in amplo fastigio rationali, et in latere et puppi - ducenti quinquaginta millimetris, etiam cum fastigio pyramidali. Tales currus ab omnibus angulis sclopeta Americanorum impenetrabiles evasit . Patet arma quadraginta millimetri Pershing et etiam ultimae Paton impotentes esse contra tales armaturas. Hactenus in Iunctus Civitas caliberos optimos non habuit.
  Ita Germani machinam invulnerabilem armis anti- lacus obtinuit. Quae, nisi canones praegrandium caliberorum penetrare potuerunt, tum vero probabilitate resilire.
  Et tormentorum amplitudo subtilitas humilis est. Quod sane magnum est incommodum. Ita Germani machinam periculosam valde et periculosam, tigris imperialis appellatam, gignunt.
  Americani etiam Fritz in aviatione inferiores erant, cum aircraft versabilitatem pauperem habebant et nuper in parvis batches apparuerunt. Ubi resistere possunt armadas German. Et cochleae non sunt competitores omnino ad tertium Reich!
  Civitates Americae Unitae magnam classem habent, sed Germania et Iaponia unam gravem etiam, praesertim summersus, habent. Maximeque submarini Germani duo ordines magnitudinis meliores sunt quam Americani. Et in verbis armamenti, quod est in terminis faciendis impellendi.
  Sed periculosissima sunt disco. Machinae rostro et aircraft et classe. Veros veros belli deos. Et difficillimum est eis resistere. Accuratius impossibile est.
  Nihilominus pugnatum est. Progressus per Alaska significat tendere communicationes ad terminum. Copia inpediunt et copiae. Tamen intra tres menses Alaska occupata est. Inde in Canada inferre coeperunt. 1948 in permutandis percussionibus transivit. Germani ad US fines profecti, pertinaciter resistunt. Americani se bonos milites ostendebant et etiam cum magna piscinarum Patonum copia.
  Praeterea, in fine quadragesimi et octavi anni, nova piscina gravis American Lincolniae apparuit cum tormentorum gente centum viginti millimetre validiore et cum velocitate proiecto initiali 1050 metrorum secundo. Talis sclopetum ex propinquo etiam piscinam Germanam penetrare potuit, si proiectum ex bono angulo ferit et ricochetam non facit. Germani autem piscinam "Royal Lion" pondo centum talentorum habebant et crassitudinem armorum quadringentorum milliumtrorum et tormenta habentium 128 milliumtrorum 100 EL vel 210 millimetrorum, omnes super faciem terrae flantes.
  Haec raeda in E-100 evolutionis erat. Discus magis ac magis strenuus factus est. Eorum celeritas decem fluctus sonos attigit, quae iam tribus chiliometris et dimidio secundo pervenerunt. Non omnis turba tanto onere feret.
  Aere dominatum Germani occupaverunt. Americani nihil eis opponere potuerunt. Verum, in Civitatibus Foederatis ineunte quadragesimo nono anno, nova piscina "Washington" dimissa est. Vehiculum ducentis talentis appendit et cum 155 mm piscinis sclopetis anti- armatus est. Sed ingens pondus et egena incessus effectus parum usui faciunt.
  Periculosior erat bomb atomica. Sed Nazis statim Islandiam cepit et Foederatae Americae fines Germaniae obtinere non potuerunt. Praeterea Germanorum ME-362 et ME-1010 et TA-283 et Gotha jet pugnatores ante omnia exempla universi ordinis magnitu- dinis Americanorum erant.
  Et discos fere alia ratione telorum. Et sane nihil erat quod cum Germanis opponeretur. Medio MCMXLIX, Germani et Iapones plus quam dimidium US et omnes Canada ceperunt. Aliquoties tamen Americani bombas atomicas emiserunt, sed ictus talionis ex Germania receperunt. Post hoc pactum utrinque tacite conclusum: non mutandum nuclei.
  Etiam sed hendrerit eros, in finibus dolor. Philadelphia mense Iulio 1949 cecidit. Germani Vindobonae et Berolini accesserunt. Quibus rebus valuit sensus. et die 6 mensis Augusti anno 1949 in Americam deditur. Ita alterum bellum mundanum tandem confectum est.
  iter Tertii Reich, tum Iaponiae et satelles nationum Germaniae in orbe terrarum conditum est.
  Imperium evasit varietas, multa imperia mollia erant. Genus est quasi foederatio. Sed mundus erat instabilis. Tituli inaestimabiles cupiditates. Et die 20 Aprilis 1953, Nazi Germania ictu contritionis Iaponiae egit, massive armis nuclei utens.
  Hoc iam scidit insania. Sed Hitler socium suum prodidit. Et traiecit eum in dorsum sicut latro. Imperium orbis terrarum voluit esse absolutum. et prurigine manus. Ita novum bellum initum. Germania autem multo fortior erat, sed imperium Iaponicum est amplissimum. Ita pugnatum est in alios quattuor menses. Neque tamen hoc tantum.
  Iaponia eversa est. Omnes aliae mundi nationes unicam monetam aream coniungere coacti sunt, et ad consilium integrationis secundum Hitlerum conveniunt. Id est, potestatem et monetam dare, sed aliquo modo sui gubernationem conservare.
  Ita uno mundo imperium creatum est. Cum proponeretur slogan - una planeta, unus status. Vera, Hitler adhuc poenam accepit. Eius planum increpuit die 9 mensis Maii anno 1956, et annos sexaginta septem interrupit imperium Fuhrer. Contigit gloriosum et sanguinarium. Numquam fuit tam sceleratus in hominum historia.
  Solus tyrannus qui efficere potuit ut imperium Tertii Reich in global ordinem efficeret.
  Etiam Fuhrer novam religionem instituere curavit, ubi swastika loco crucis dominata est, ut plures centum posteros artificio inseminatione et polygamia legali crearet.
  Germania dilatari et convalescere procuravit. Sed sane damnum significans passus est. Successor Fuhrer prius debet esse Hermannus Göring. Sed medicamento abusus Nazi duobus salutem labefactavit et inscriptus est.
  Himmler alia figura possibilis fuit. Capitis SS virtus perquam magna erat. Sed hoc ipsum erat quod timuit Hitlerus, ita relative parum notus Lupus Stefan factus est successor officialis, qui substituit Bormann, qui in ignominiam cecidit.
  Sed ignobilis erat fama Lupi Stefani, qui perductus est ad hoc, quod iste candidatus infirmus videbatur. Erat autem res unde Himmler potitus est.
  Caput SS solenniter regens mansit et unus ex filiis Hitler potestatem recipere putabatur. Sed quia successor statui non erat, Himmler ad veritatem potestatem usurpandam curavit.
  Ac per caput occulti rapitur vigiles unda Terroris invehitur mundum. Verum, non omnia tam perspicua sunt. Retro anno 1950, primus homo in spatium volavit. Et anno 1960 homines lunae in terram descenderunt. Ampliatio autem in spatium dilatabatur. Anno 1971, astronautae in Martem finierunt. Ita novum spatium aetatis coepit, humanitas in obedientia.
  
  NINJA VS USA ET RUSSIA
  . CAPUT I
  Post cladem US basis in Australia ninja vehementior facta est. Americae spectat ad pugnatores phaenomeni qui nihil contra habent. Tam graves bombardis et vehiculis aircraft sunt impotens contra exercitum supermen invisibilium. Magna quaestio est haec civitates et Britanniam spectantes. Ignis Tigris cum asperis pugnatoribus in Peruvia Harbour basim oppugnavit. Una cum eo etiam Azumi pugnatrix invicta femina pugnae particeps fuit. Venusta, mulier Iaponica rufa. Azumi est pulcherrima, latis umeris, alta pectora, valida deae. Crura eius omni tempore nuda sunt, tam in calore quam in frigore, sed pulcherrima, excisa et decora. Digiti longi et prehensiles sunt.
  Azumi valde cupidum est nudis pedibus uti ad discos iactare. Mulier atrox, tigris ignea - et iracunda in lecto. Ninja puellas traditionaliter discalceatos, ab infantia educatos et non minus periculosos quam viros.
  Americani statim senserunt. Cum delphinos imitantes, ninjas aquam summersus attingunt. Usi sunt ad fodiendarum vehiculorum et navium proeliorum, specialem explosivam, quae milies plus est quam TNT. Sub ipso alvo navis natantes, parva pila facta sunt cum magnete, circa magnitudinem nucis iuglandis.
  Ninja fere taciti natant. Underwater inveniri non possunt. Umbrae fallaces. Tunc explosivae potentiae ingentis iaciunt, sed pacti.
  Et tunc venit in basi. Vigiles tolluntur in fractione secunda. Solliciter fugaces acuere orbis volitant. Et iugulare et colla. Milites Americani ante moriuntur etiam clamamus. Deinde iterum invisibilium fuga. Puellae ludos nudis digitis iactant. Crura eorum adfecti sunt agiles.
  Basis oppugnatur undique. Flamma ingens ebullit plan^ et eiectat. Et statim totum situm est ab eo. Centum carros eodem tempore scindere incipiunt. Tamquam incendium ingens abissem. Et eodem tempore ignitio in tormentis carburetoribus laborabat.
  Quaeque stridit, aestuat, ebullit extemplo. Volumina diabolica tonitrua audiuntur... Omnia ilico, aliquo modo permixta sunt. Terra autem orbita exire videtur, et sol novus apparet. Sed non pacifici, sed militares, et infernales. Homines incendunt, carros incendunt atque explodunt. Ninja et puellae longe explosivae pisam iactant nudis digitis gratiarum crurum. Sed hoc vere daemonum influit. Audi- rumpit, pandemonium est. Aliquot aeroplana adhuc a concreto habena erumpere curaverunt, sed in superficiem ingruunt et scindere coeperunt. Plena morte, dolore et exitio.
  Milia militum Americanorum et Britannicorum in ipso proelio primis minutis mortui sunt. Nec ipsa pugna similis pugnae, sed internecione tota fuit. Et pluit et pluit in American positiones, mortem et cinerem ...
  Celoces et naues pugnae etiam discerptae sunt, vehicularum vehiculorum in media parte divisae sunt. Summa, absolute, necis immitis lusit in mari. Illa omnia, quae in eius amplexu incinerata incaluerunt, in pulverem exciderunt.
  Linguae rubrae calidae lambentes plana, liquefacta metalla, omnia omnino combusta. Etiam lapis...
  Ninja ridiculo verus, igneus turbo, vel potius non turbo, sed turbo! Integer vel scelerisque magna. Quae relinquunt adusta sceleta et cineres.
  Azumi femina pulcherrima est, sed mortifera. Illa acus digitis nudis iacit et adversarios Iaponiae ferit. Quis ninja resistere potest?
  Et cum celoces et pilae explodunt, ferrum et Titanium frangunt. Tigris est felix ignis. Eunt omnia secundum suum consilium. Hic cadit acies militum Americanorum.
  Azumi socium suum sustinet. Et mortem seminat.
  Sed puella notat;
  - Russi Germanos durius apud Stalingradum feriunt. Si non adiuvamus, socii nostri amittent!
  Pulchritudo tres acus nudo pede iacit, colla novem militum US Exercitus ab inferno effugere conantur. In superficie oceani, perdite ne traheretur in gurgitem, nautae Americanos examinant.
  Ninja eos statim caedendo cum duobus gladiis et orbes iaciens complevit. Mulieres Iaponicae erant acerrimae: graciles et validae. et nudis pedibus utebantur ad jaculandum.
  Yamato confidenter respondit:
  - Nos quoque Russiam percutiemus! Khalkhin Gol vindicabitur!
  Et eximius ninja manu per aera cucurrit, unda tsunami transivit. Surrexerunt quasi turbo procellae, et nautas avido ore volitans absorbuit.
  A B-29 bomber ninjas perambulavit. Azumi chorda parvae balistae cum nudis pedibus sustulit. Periculosum explosives dimisit. Raeda proprie discerpta erat ... Fragmenta quasi obterere gas explosives dispersa. Confodiunt plures pugnatores. Azumi giggled nudum detrivit et decoro pede in gramine cooedit;
  - Puella magna sum et super!
  Ignis tigris cepit et stridit;
  - Vere magnum! Nos quoque hos Russos, sicut Americanos, illinibimus!
  Azumi giggled dentes nudavit ...
  Ninjas complevit ultima aeroplana insulae submota. Reliquas bases frangere debes. Americani diu hunc diem recordabuntur. Dolent se oleum obsidionis contra Terram Solis orientis imposuisse, quod Iapones pugnare coegit. Et repente evenit ut, quamvis Iaponia decies centena tempora inferior Americae termini oeconomiae sit, tam mirabiles copias speciales habet ut nihil obsistat!
  Ninjas impetum Tabellarius alium formationem. Fuci ex aere volitabant bombs funestos sed parvas emittentes. Deversorium inferorum qui in fistulas et fornaces navium volaverunt.
  et omnia vasa in ordine coorta sunt. Exitium procedatur ventorum. Et submersio cursoris cursorii coetus a celocibus et praeliis coopertis. Et operti sunt pisis inferni mortis. Quas, sutilis arma, metallum discidit.
  Saevit incendia pontum, fumantiaque omnia erant. Fumus acer ascendit in aerem et quasi nigros gyros aspidis trahebat, emittens venenatos dentes ad rodere per atmosphaeram.
  Et haec omnia saltavit, arcuata, in aerem bibit... Ninjas explosivae emissae, et antecedens et recentissimus aerarium integrum relinquens, nautas aggressus est. Tunc gladii katana adhibebantur, et ninja puellis acus nudis digitis iactabant. Feceruntque ita potenter ut una acus tres vel quatuor simul interficeret.
  Puellae impetum fecerunt et cantabant;
  - Non sumus miseri insecta, superninja - tabulae incisae sumus! Explicit talenta - ite pro eo!
  et vere quasi crista fluctuum commota sunt. Azumi praefectum eius gladio praecidit, eumque in duodecim frusta tribus ductibus secuit. Sanguis profusius sparsus, inundans decl. Azumi tweeted:
  - In loculo eris! perdam te!
  Alterum praefectum occidit. Et dentes eius sic nudum. Ninjas gunshots non timebat. Glandes eas avolabant. Nesciebant infirmitatem, laborem et misericordiam. Similes erant avibus alarum, aut etiam vi tormentorum.
  Azumi nudis pedibus percussit, lepide vestigia in navi relinquens. Bellator mirabilis est. Sed ceterae quoque puellae magnae sunt.
  Tabellarius capitur et instruitur, in portus Iaponicas portatur. Etiam eget ferrum est.
  Difficillimum est exercitui samurai et ninja resistere. Supermen sunt. Et pressio eorum resisti non potest.
  Et iterum successus et captiones sequuntur. Ninja latrones marini fallaces agunt. Panic in America. Invisibilia resistere nullo modo est.
  Ceterum haec tantae sunt copiae singulares, ut tam aeroplana quam tormenta fortium virorum fortium accessionem ne videant. Quas pendent ut nigrae nubes, et gladios Eripiunt, orbes volitantes ad chiliometra et quocumque metallo transfigunt.
  Ninja non est idem quod in Medio Aevo. Aliquam technologiam habet ad unguem. et omnes, qui in viis eius sunt, contrivit.
  Et est quies in fronte Fontes-Germanici. Germani bellum in Kursk Bulge parant. Prae- munitas opiniones non nitidissimas opiniones oppugnare, cum plures hostes essent. Sed Germania parum delectat.
  Germani in Africa victi sunt et in alia fronte victorias quaerere coguntur.
  Prospera Iapones autem vehementiam populationum aeris in facilitates militaris-industriae Tertii Reich redegerunt. Inde crevit in armorum productione verae historiae comparata. Proelium Kursk, Fritz plus "Pantherae" et "Tigres" habent, quam aircraft. Queritur qua- dam.
  Sed adhuc Exercitus rubri fortior est. Hirohito rationabile quaerit quaestionem:
  - Num Germaniae socium adiuvabimus?
  Plerique militum Iaponum in favorem alterum anterius aperiendi locuti sunt. Vera, concurrente ninja. America omnes portatores aircraft et magnas superficiei naves amisit . Impossibilia facta sunt in Pacifico operationes ingratas gerere. Et manus Iaponia solvunt. Praeterea ninjas ipsi quattuor portatores aircrafts hijacked sine laesione. Multum planis destruxerunt. Captae sunt etiam complures magnae naves. In communi comitatu prospere evasit.
  Vel potius series societatum. Quibus egregie notatis. Americae e bello est. Accuratius indutias quacunque condicione offerebat.
  Iaponia postulavit: Tertii Reich bombing prohibere et auxilium ab USSR. Etiam Civitates Foederatae Britanniam movere debebant hoc modo ad finiendum bellum. In medium Britanniae cum peccato consensit. Socii inducias cum Tertio Reich et captivorum permutatione pepigerunt.
  Hitler iterum distulit excursiones in Kursk salientibus. Plures copias et praedia a fronte occidentis primum colligere statuit. Et milites tuos robora.
  Tum vero die XV mensis Iulii Stalinus impetum in Orel et Belgorod iussit.
  Ninja, interim, etiam onerariis Americanis cum novis Sherman lacus furatus est. Et Azumi una cum puellis multo audacius operationem eicere potuit. Illa ex officinis Britannicis trecentos quinquaginta optimarum lacus Britanniae "Churchill", cum armis auctis, in Germaniam transportavit. Angli sub puellis gladiis moriebantur. Praeterea pulchri- tudines acutissime acutas nudis digitis iaciunt, pugnatores interficientes. Et quid dicam? Obstupuerunt Britanni.
  Puellae ex Iaponia duo vehicula gasoline trahebant. Quod est optimum donum pro Tertio Reich.
  Exercitus ergo Red ab initio pertinax resistit.
  In proeliis defensivis "Ferdinand" probatum est paene optimum piscinam eversorem esse. et sicut "Tigris" et "Panther". Currus postremus, quamquam saepe perfregit, non tam insignis in proeliis fuit.
  Interea Azumi prima fronte per- venit. Et ipsa personaliter contra Russos periculosissima in partem Oryol pugnavit. Tum Soviet triginta quattuor pugnaverunt.
  Mulier Iaponica, una cum socio suo, frusta explosivorum tam minutatim quam granum hordeaceum protulit. Coeperunt uti puellares, digitos expeditos ad piscinas grana haec iactare. Cars Soviet explosa et obnixo rugitu volutatur.
  Azumi vociferatus est:
  - Banzai!
  Socius eius nudis pedibus ingemuit;
  - vertemus planetam in paradisum.
  Et misit grenadam minimam cars Soviet ... explosa est. crepitus erat et scintillae sicut duae triginta quattuor quattuor aerem medium collidebant. Tum quomodo pugnae ornamentum explodit. Et currus quasi margaritae nigrae marcent.
  Azumi iterum pauca granula emittit, excidit, nudos digitos, pipiabat;
  - Mortem fero!
  Nudum bipes amicum increpuit, et munera letalia jactans;
  - Denique - banzai!
  Utraeque pulchri- tudines risum habent. Et iterum nudis pedibus, haec grana cum explosivis cumulatis mittamus. funditus et omnia destruens. Hic duodecim maior HF evolutus est. Avulsaque bruchus, fractoque desuper umbilico exorto. Volvuntur in se, perrumpunt. dum milites Sovieticos proicere aggrediuntur.
  Et tam ninja puellae cachinnant. Hic quoque adhibentur acutae parvae acus, quae pedibus nudis puellis discurrunt. Impetum autem copiae Sovieticae perstringit. Unitates Russicae, damnum significantes passi, desistunt et durant.
  Et latrones nudi tripodes rident... Rident sicut pantherae!
  . CAPITULUM #2
  Azumi, puella ignea et ninja muscularis, una cum dextra manu Agouti, bellator flava, impetum Russorum in area periculosissima reppulit. Plus quam centum piscinae Sovieticae a duabus ninjas pulchris combustae sunt, nudis, pulchris cruribus utentes. Iamque cum iuvenibus de Hitler Iuvenis loquebantur. Gesta Iaponicae feminae mirati sunt. Est vere magna!
  Pulcherrima iuventus prominentibus nervis perbibetur;
  - Nunquam tale aliquid vidi! Duae enim puellae ad talem escam componendam simul molant!
  Azumi repandum dorsum eius. Ambae puellae Iaponicae in eodem bikini erant, musculares et curvy valde. Et quod habent crura blanda, globi musculorum sub cute aenea volvunt. Haec est vere ipsa perfectio formae ac virium muliebrium.
  Azumi, ridentem quasi pantheram, dixit:
  Sumus ninjas et id omnes dicit!
  Alius iuvenis, brunneis sene, caute quaesivit;
  - Cur tam flava es?
  Agouti giggled et respondit:
  - Et pater meus German! Esto, me decet!
  Juvenes late arridebant. Azumi risit magis etiam. Russi puellis Terminatorem aere oppugnare conati sunt. Parthorum II.-II irruerunt.
  Puellae venustum acceperunt, digitis ventilabrum excisis cruribus nudis. Et ceperunt speciales acus pusillas iacere. Et silts proprie ceciderunt in aere. Et in frusta discerpta. Aut arsit igneis obsita pennis.
  Azumi nudum, crus excidit, ventilabrum digitis tenens, adstravit Cascades Sovieticae elit oppugnationis et giggled:
  - Regula Iaponiae, maria tua erunt!
  Agouti etiam quassavit, ventilabrum luxuriosum sicut pavonis caudam digitis nudis. Inde, minimae acus depluere. Et quasi milia tormentorum anti-aircraft statim ad vehicula Sovietica accensi sunt. Silts illuminata sicut semita ignea in caelo.
  Azumi, haec Iaponica rufa forma, ensem ventilabrum in nudo calcaneo dedit et exsibilavit;
  - Sum aspidis!
  Decem Soviet aircraft statim exuerunt. Caudae et nares discesserunt. Machinae explosae, rotae discussae. et ardebant omnia, ac si statim mille candele accenderentur.
  Crine decoris Agout quam sibilat, et quam nudo pede fluctuas, emittens parvas sagittas quasi ventilabrum, et pipat;
  - Solem video... et ventum lenem!
  Mortiferum Ninja Puellae. Et venuste. Tam mites facies illis sunt, sicut flores; In bikini ita patefacit, modo angustam in pectore habenam, papillas leviter obtegens. Et tenues non abscondunt delicias panties. Sicut blandae Iaponica mulieres, et quam levamen musculus acutus habent. Raro talem reperis puellam. Torcular tegularum.
  Quamvis exterior viriditas, puellae non sunt iuvenes dum spectant. Haec optima ninjas ingenti experientia. Et eos tale probat. Pedes nudis currebant in lavam calidam, vulcano erumpente. et vestigia lepida reliquit, membraque lepida.
  Bellatores ipsa per- fecta deleti sunt. Eodem tempore, causa nigra, mala causa, milites Exercitus Rubri necans.
  Puellae acus fans ope mittent. Explo- et Yaks, pugnatores, a relative simplici consilio. ET NOBILISSIMAE PE-II. Haec machina satis difficilis est et non omnes gubernatores eam regere possunt.
  Puellae alitanae tenentes cum cruribus suis pulcherrimis et venustis, planis Sovieticis ventilabis.
  Azumi, labia sua impingens, nudam iactans, crus excidit, infensi dicit;
  "Ego sum vera rosa interitus!"
  Agouti minutulae, acus potio maceratae e ventilabro tenebantur tam pulchris et cruribus excisis. Fulgens decore et damnare tentationem. Et dicit, decurrentes plana Sovietica, sicut mullo culicibus emissariis;
  - Japanese ninja - in genibus barbarorum!
  Puellae, quae iam plures annos natae sunt, viriditas evanida canebat;
  - Hostes patriae, terrae faciem avertam!
  Et nunc extrema Sovietica aeroplana in caelo ardent ... Impetus repellitur!
  Puellae cum pueris sedent et colloquium habent. Azumi nudam extendit, eique muscularis crura porrigit;
  Suspendisse nunc mi!
  Agouti hanc opinionem confirmavit. Extenditque venustos terminator flavos, Excidit artus, et pipiabat;
  - Porrige! Manibus ac acrius!
  Pueri musculosum et validum corpus puellae demisere coeperunt. Et hoc quidem pulchrum est.
  Sed omnia bona finiuntur. Iterum Sovietica tormenta ignem aperit. Nova subsidia lacus in oppugnatione sunt. Copiae in proelium mittuntur, ut haec pars anterioris clavis defensionis perfringat.
  Sed ninja puellae, ut semper, intenti sunt. Iterumque explosives nudo pede iaciunt. Et cantant...
  Azumi novaculator Eximii Potestatis Annihilator cecinit:
  - Et eunt ad mare .. .
  Agouti explosives crimen coniecit et annihilator potens. Duos duodenas lacus Sovieticae rapuit et pipiavit;
  - Puellae allidunt .. .
  Azumi, digitis nudis continuans jactare, quod audet educere, cantabat;
  - Mare elementum!
  Agouti globos hordei magnitudinem misit, nudo pede nutans, pipians;
  - Ab inferni element!
  Post puellas "Panther" latent. Navis scopum suum exspectabat. Rostrum eius longum et praedatorium est.
  Agouti explosives calce nudum calcem et pueros in piscina despiciens. Soviet currus aliquot coortus est, trepidi;
  - Et magnum est!
  Azumi pauca grana hordei nudis plantis eiecit. Oborta Sovietica coortus exsiluit;
  - Et hyper!
  Puellae funestae et funestae munera in hostes iactare perseveraverunt. Milites supremi edicti genus demonstraverunt. Elis in caelo redeunt. Haec molestissima aircraft secundi Belli mundani quaestiones militares solvendas quaesivit.
  Sed Azumi iterum ventilabrum in digitis suis nudis accepit. Fluebat ... Et currus Sovietici ad magnum spatium discerpere coeperunt. Nec solum inter se colliduntur, sed etiam volvunt.
  Azumi nudum pedem pipiabat;
  - Omnia in arenam evertemus!
  Agouti etiam surrexerat ... Cruribus nudis ita naviter vibrabat ut radii solis nudis calcibus inceperunt ...
  Et gubernatores Russici id solum pro nucibus acceperunt.
  flava terminator cecinit;
  - Ninja - aerobatics! In sarcophago turbae Sovieticae!
  Milites solito ludibrio ac duri erant.
  Azumi digitos scindebant. et speculum in palma habebat. Pulchritudo eum pedibus proiecit. Digiti nudis manubrio arcte tenebantur.
  Et quomodo Azumi scintillantem egestas dimittet. Qualiter stannum ferrum accenditur, et duralumin ligno.
  Plana Sovietica ardent. Pinnae et caudae eorum. Et quidam torquet et contorquet in cornu arietis.
  Diabolus autem rufa tenet digitis nudis pedibus ad pedes tam parvum, sed speculum admodum reptile. Nulla et fugiat ex. Et potest ad litteram urere ferrum cum Titanio. Et comminue et omnia turbare, illud in crustulam comminue.
  Azumi dentes gaudens denudat, nudis pedibus tigna auxiliante, dicit:
  - Summum gradum animi!
  Agouti qui adhuc utitur suis institutis ventilabrum nudis, curvis cruribus. Sed efficacissime etiam adustis Soviet aircraft, labris;
  - Age, Stalin saltare!
  Puellae cum ioco suo valde delectatae sunt, ridentes ... Soviet aviation ingentes detrimenta patitur, sed perdite conatur erumpere. Sed hoc contra tigris puellas non laborat. Aegre scintillant, et frigidissima pulchri- tudine frigidissima. Omnes deducunt Soviet currus. Una speculum est, altera ventilabrum.
  Praeterea speculum quod nudum tenet Azumi, excidit, etiam efficacius perusta crura.
  Gubernatores Sovietici moriuntur. Earum multi admodum iuvenes sunt. Sunt etiam iuvenes qui modo antennas et puellas erumpere coeperunt. Verum haec pauca sunt. U- 2^ et plerunque volant. Haec machina maxime ad nocturnos pugnandum valet.
  Soviet cars sicut tineae in lampade ardent. At Azumi, nudum crus quatiens, fremit;
  - Sum ninja et nulla est pulchrior professio!
  Haec maga rufa multa arcana possidet. Crines ardentes valde, instar flammae. Puella pulchra, et tentator periculosus. Belli Russo-Iaponicae interfuit. Iaponia nullum casum contra Russiam Tsarist habuit. Russi etiam plures sunt et multa saecula bellorum experti sunt.
  Et Iaponia nuper fines suos transcendit. Quomodo ergo posset vincere?
  Sed ... ninja factor omnia mutavit... Plures puellae nudis pedibus emissae magicae in copiae Russicae prope Mukend pugnantes sunt. Superior exercitus tsarist, iam Iaponicam consecutus, acus tumultus ictus est.
  Milites Russorum centena milia fractis ceciderunt. Tunc Azumi usus est in speculo magico. Ex calore eius dolia tormentorum discerpta sunt et milites Russici vivi cremati sunt. ferus, vehemens ignis. Qua nulla re possent, obsisterent. Prelium rhoncus detonated. Laelae sunt consumptae, omnia paene statim cremata sunt.
  Ninjas flagellum verum exercitui Russico facti sunt. Solers fumidis magicis utentes vicerunt.
  Tunc Azumi Kuropatkin in timorem ferum introduxit ne balbutire etiam inciperet. Sed non occidit. Erat autem aliqua ex parte insidiosum motum. Ninja ipsae puellae thesaurum exercitus Russici - aliquot saccos auri ceperunt. Quod quidem mirum est.
  Praeter specula magica et fans, nudis pedibus pulchritudines etiam gladiis operabantur. Ipsi trucidaverunt multum milites Russorum. Et potestatem ninja praebuerunt.
  Agouti tunc claruit in mari. Ipsa etiam successorem Admiral Makarov personaliter occidit, caput eius gladio abscidit. et pedibus nudis iactat.
  Makarov ipse a socio suo et viro Tiger Ignis conflatus est. Etiam ninjas magicam habent et aetatem non possunt. Quomodo invideantur verisimiliter ab aliis mortalibus.
  Virtus ninja fantastica est. Et si reliquos non vicerunt, quia raro merum mortalium vitas impediunt. Bellum cum Russia intercedere non potuerunt. Ursus Russicus nimis magnus et fortis erat. Iaponia ex incepto perdere erat. Praeterea Russi rei militaris peritissimi sunt.
  Sed superhumanae vires ninja libram potentiae astute mutavit.
  Puellae nudae pedes bellatores Russorum naves occupaverunt. Fercula struxerunt. Victi sunt etiam in terra. Et victoriam praeclaram habe in Tsushima! Et hic non sine Azumi fuit.
  Illa personaliter cum sociis suis tres naves bellicas Russiae novissimas mersit. Ostendit aerobatics.
  Id virtus ninja! Praeterea puellae magis quam viri in missionem proficiscuntur. Quis potest comparari viribus muliebribus et diabolicis seductionis viribus?
  Nunc bellatores multum elit Sovieticarum incenderunt. Lacus scindunt pedites. Milites Sovietici oppugnant. Et in eis e speculo.
  Azumi labia carnivora lambit. Magna res est damna. Auxilio digitos mittit - annihilatio bunnies.
  Eodem tempore, Iaponica mulier stridit;
  - Nos omnes incendemus! Satanas dominus noster est.
  Post hoc, nova letalis fulgor emittit, qui superficiem flectit et milites Russiae in cinerem vertit.
  Agouti etiam ignes infensi, explosives ventilat. Sed simul ipse pilas speciales in pede nudo iacit.
  Volant et justos militum dejiciunt, perrumpentes pectora et dorsa frangentes.
  Flava terminator exclamat:
  - Lapillus in pugna! Suus 'frigus!
  Impetum copiarum Russorum suffocat... Magis ac magis suillo stratis cadaveribus et instrumento Sovietico fracto.
  . Capitulum #3
  Impetum in Orel in periculosissima regione suspensum est. Sed turmae Sovieticae a fronte increpuerunt a circuitu. Utilius Germanis in Belgorod-Kharkov partem haberent. Ibi plures copias, maximeque lacus. Mainstein deftly versabatur. Novissimis "Tigres", Pantheris, "Ferdinands" usus est, quae in proeliis defensivis satis efficacia sunt. Et fortasse superior ad Soviet currus. Praesertim "tigris" cum triginta quattuor pedibus in fronte non penetravit, eiusque tabula e longinquo non amplius quam trecentis metris sumi potuit.
  "Panther" quoque frontem non effodit, sed triginta quattuor ex duobus chiliometris accepit. Verum, ut in lateris armis debilior. "Ferdinandus" plerumque vehicula Sovietica transfigere potuit ad distantiam usque ad quattuor chiliometrorum. Armarium frontale est 200 mm.
  Ad meridiem Nazis tendebat. Sed in situ Oryol succumbere coeperunt.
  Ninja puellae ruunt ad intercipiendum Nazis. Leporarii erant valde et pulchri- tudines istae refrigerant. Et cum nudis pedibus flabello fluctuare coeperunt et speculo radios emiserunt. Et progressi lacus Soviet sub acus et radiis ceciderunt. Cars excussus et eversus est. Metallum conflatum. Et puellas pulchras: purpureus et flava nasos suos risit.
  Milites strenue fecerunt. Nudaverunt et denudaverunt. Et omnes modici acus volant. hostes delentes.
  Triginta quattuor pedes volvunt, scutulis abrumpunt et suos volvunt. Aliquam incidunt lacus. & liquefactum ex iis effluat.
  Azumi fluctus flabello pede nudum iacit. Hoc tempore, Agouti est quod radios accipit. Et lacus Russiae discerpunt.
  Tam feminae ninja bellatores spectant tam frigus et mortiferum. Et fere nudus. Lacus Russiae triturat. Hic apparuit et Heli. Tum calcibus immittuntur, placentas cum explosivis deductis, quae spatium agitant et aeroplana Sovietica discerpunt. Nares dilacerant, pennas torquent.
  Nazis fremunt iactantes manus;
  - Rusish Schwein!
  Ninja puellae cachinnant in responsione. Nuda mitto, sient crura, munera mortis.
  Pulcherrimi bellatores, Azumi comae tam rubrae sunt ut signum nazismi in vento volitantem appareat. Et milites Sovietici milites triturant. Itaque novo telo utebantur. Bullis utentes nudis, decoro cruribus coeperunt flare.
  Globuli micantes et pellucentes prodierunt. Poterant etiam Titanium incendere.
  Et incidit in currus Soviet, agitando et destruendo.
  Iste Azumi rufus dyabolus, tigris igneus cognomento, bullas nudis digitis jactans, cantavit;
  Sed sit amet justo.
  Agouti, speculi usus, quod nudis cruribus volutabatur, cicadarum sicut passer, dixit:
  - Capita omnia vinco!
  Azumi, duodecim bullas ex nudo solvens, digitis excisis, quae conchis socrui fulgebant, editas;
  - Et nos Stalin beat!
  Agouti radios suos nudis digitis utens misit, duos duodecim aeroplana Sovietica incendens, dicens:
  - Et hoc quidem iustum est!
  Azumi giggled. Prosiliit, varias somersaults in aere torquens et nudis pedibus emittit bullas. Simul canens, simul sonora voce;
  "Sed imperabit nobis imperator...."
  Agouti quomodo clamant in summitate pulmonis, emittere globos lucidos a pedibus nudis, milites Sovietici excaecantes:
  - Banzai in oculis!
  Azumi infensi confirmati sunt saxa dentes-fontes, et impetum Sovieticum deprimentes in aircraft et ante-linea bombers;
  - Ludamus hystrices!
  Iocari milites, et munera mortis indulgere. Ita scintillant ut in fabula narrari vel stylo describere impossibile sit! Corpora puellarum ninja tam muscularis, cutis aes est, et quasi unguine lucet.
  Agouti accipiam et sibilabo, pauca radiorum radios iacta, et rugitum;
  - Ego te conficiam calceamentum nitorem ...
  Azumi strenue sibilavit, fovens, nudas crura iactans, et bullas mittens. Et carros Soviet conglutinavit in globulos ardentes. Flammasque surrexerunt in altum, Parata videntur astra per stratosphaera lambere.
  Agouti , , , , , , radiis emissa , cecinerunt , nudis calcibus micantes ;
  - Supera infelicis telluris pependit .. .
  Azumi magno studio perseveravit, nudis, pedibus et bullis excisis;
  - Monstra stellata scatentibus tenebris!
  Agouti, cuius nudis calcibus speculi reflexiones emiserunt, pipiabat ut illa demissa Sovietica aeroplana et lacus trabibus lucis innatavit;
  - securim occupans odit .. .
  Azumi, magno studio, immissis in aerem bullis aestuantibus et aestuantibus napalma inmissis. Quas bullas, lacus Sovieticae, pedites, aeroplanos, emisit;
  - Exacue et amputa caput!
  Agouti, cum ardore reali ninja, radios mortis et annihilationem deleo nudis pedibus emittens, clamavit:
  - Vir tamen non est pignus .. .
  Azumi , nudam , rotundam , calcem roseam , ac bullias ab eis , fissas ;
  - Et ne in perpetuum sub iugo ambules .. .
  Agouti magno studio cecinerunt, dum radii eius nudis plantis repercussus in lacus, planis et peditibus accensus est. Ego faciens Shish kebabs ex Russian milites.
  et puella strenue cecinit;
  - Vertit inimicos malos in ignes...
  Azumi, nudo emisso sole fulgore, speciosissimo vestigio, ac bullis totis iride coloratis, fissura in voce muliebre philomena;
  - Novus mundi princeps factus est!
  Post hoc ambo pulchri- tudinem in aere canebant;
  quid dicere, quid dicere?
  Id quam ninjas fiunt...
  Amor infirmos necat;
  Phasellus sit amet posuere justo!
  Azumi magna cum voluptate exsibilatur, multicoloribus, segmentatis, et nudis rotundis calcibus emissis, bullae funestae valde volantes. Quae plana confodiunt, et omnia vehementissime concidunt. Sicut fit inferis.
  Et quantae formae et gratiae crura harum reginae inferni erant! Aliquid omnino cogitabile. Hae sunt puellae quae loquuntur - inimicos vertunt sine exceptione ad infernum. Et si quis eis non inclinaverit, sine capite remanebit. Ceterum hi duo bello Russo-Iaponica se distinxerunt. In omnibus quattuor proeliis cum Kuropatkin, Iapones solum ope ninjas vicimus.
  Et hae puellae se ostenderunt ope magicae letalis. Atque ita exstincti sunt, ut non possit dicere in fabula, non describere stylo.
  Sed oppugnatio in Montem Maximum, in Port Arthur, maxime valet. Ibi puellae id quod ultra potestatem totius exercitus Generalis Nogae facere poterant. Cursum montem.
  Duo tantum nostri fere nudi, eodem bikini. et balloons turbinibus cincti sunt. Illae sunt quaedam puellae frigus. Globuli Russici a pilas avolaverunt. Machina sclopeta et sclopeta conticuerunt. Erat vera litteralis clade exercitus Samurai. et bellatores spiritum immobilem exceperunt.
  Ad fossas venimus et milites Russos caedere coeperunt. Gladii eorum omnes scintillant, et sicut fulgur feriunt. Tales erant puellae ut nullae omnino pares essent.
  Ninjas per fossas ambulavit. Gladii Russorum milites in medium secant. Azumi abscissus est uno ictu quinque et cantavit;
  - Clamo banzai ...
  Agouti, haec flava nudis cruribus ornata, uno ictu septem caesa yelped;
  - Nos Kuriles restituemus!
  Azumi pergit secare omnes. Et uno ictu statim octo milites Russiae destruxit, et proclamavit;
  - Media nocte totam terram tenebimus!
  Agouti pergit destruere et exterminare. Uno ictu, statim novem milites Russici divisi sunt, pipiabat;
  - Virtutem nostram vicinis ostendemus!
  Puellae se ostenderunt. Fere nudus, perusta, muscularis. Pulcherrima et fortis. Milites etiam sagittare eos timent aut eos paenitere. et gladios omnium sine pompa caedunt. Et verte in pulmentum cruentum.
  Azumi fremit et fremit;
  - Banzai! Superman puella sum!
  Agouti flatus sicut bullae ex nudis calcibus in acie Russorum. Rugiens metendo;
  - Et dubium non est!
  Feminae bellantes fortiter ambulaverunt per Montem Maximum. et hoc cardine ceperunt. Iaponica Port Arthur dominari coepit. turmae Russicae perrumpere conati sunt. Sed non dictum nulla. Puellae ad mare conveniunt Russos et mergamus. Pressura do.
  Azumi ad maiores pugnam Russicam mittens cantavit, nudo calce metallum feriendo;
  - In brevi...
  Agouti socium suum suscepit. Nudo pede laborans, et bullas per Russias naves mittens. Et bullae exstinctionis, Iaponica ninja, ceperunt et exsibilaverunt;
  - In brevi...
  Et tam homicida puellae quam blaterare;
  - Tace!
  Et sic nudis calcibus bullas dabant, exsibilabant et clamabant ad summum pulmonis, rugientes;
  - Tace! Hic ab aula...
  Trabibus missis per Russorum naves pedibus nudis, quae metallo evanuerant, expresserunt;
  - Omnis e cubiculo!
  Et talia risus silvestris respondens ... In summa, classis Russorum khan. Et Iaponia victoriam reportavit attonitus contra patriam, quae plures milites quam ceteri exercitus in orbe terrarum habet.
  Azumi nunc est militum Sovieticorum qui inruperunt. Hoc incineratum lacus et trabes in plana hostium misit. Demonstratum tartareum pressum et inflexionem voluntatis. Et calcibus nudis rotundis et blandis emissis bullis omnibus iridis coloribus fulsis.
  Azumi accepit et cantavit;
  - Post omnes, ninja magia iocus est!
  Agouti cum perampla pressura, nudis calcibus iactata, aliquot scintillans, aprica bunnies et edita;
  - Post omnes, ninja magia iocus est!
  Cedent utraque pulchri- tudine, colosso rugitu;
  - Nobiscum ninjas iocari non potes!
  Ac ninja puellae vehementiam testae auxit. Centum lacus Sovieticorum ardebant, magnus numerus aircraft Russiae explodendis. Omnia in rationem tatam.
  Azumi cum jucundo pipiabat nudo pede volitans in aera cicadarum:
  - Non iocari cum ninjas!
  Agouti nudos artus iactans radios annihilationis cultello digitos elisa:
  - Aquam turbant nobiscum!
  Copiae Sovieticae plus ac difficiliores habebant. Fere omnes lacus Soviet et aeroplana deleta sunt. Et milites pedites sustulerunt . Exitium erat in ortum. Sed solae virgines praelio communicatae sunt. At illae ninja puellae!
  . CAPITULUM #4
  Offensum copiarum Sovieticorum tandem perstrictae sunt et unitates Russiae constiterunt. Bellum sic aliam paginam convertit, defectione Operationis Rumyantsev notata. Germani quies nacti, additas copias evellere conati sunt. Novus piscina "Leon" etiam ad frontem pervenire coepit. Ad quod in historia reali, panzvale copiae non sunt satis. Nunc autem Germanis facilior est, quia nulla frons occidentalis est: Civitates Foederatae et Britannia, cladem a ninjas passa, a bello turpiter discesserunt.
  Et aliquid in rerum seriem mittere potes, cum nulla ninjas - nulla erat.
  Lacus "Leonis" valde formidolosus est: pondus nonaginta talentorum est, lorica frontalis 150 mm est, latera et frons singula 110 sunt, et sclopetum 105 mm 70 EL. Arma autem et a fronte et a lateribus inclinat, ut Pantherae. Currus triginta quattuor quattuor perrumpere non poterit. Et sclopetum est plerumque potentissimus lacus anti- mur. Et quam imperito. Equitare qualitas peior est, sed 1000 machinae horsepower sicut finis facit.
  Et "Leo" se in proelio ostendit. Et in ipsa piscina pugnat turba femina. Suus 'frigus et parum pudici!
  O puellae, quam pulchra es! Et in bello utilissimum.
  In piscina "Leo" quattuor invehitur stricti, prima feminae amphorarum tertiae Reich in historia. Gerda praefectus nautarum est, Charlotte tormentarius est, Christina machina tormentarii est, Magda agitator est. Et remanserunt omnes quatuor puellae discalceati ad pugnandum et in uno bikini.
  Et quid tentant novam piscinam "Leon". Puellae pulchrae raedam agitare. Haec eorum prima pugna est. Tres piscinae Sovieticae T-34-76 praegrediuntur. Cars, to be sure: agilis.
  Sed pro "Leo" omnino tutus est. Si "tigris" latus adhuc transfigere potest, et magis "Panther", tunc "Leo" triginta quattuor nullo modo penetrabit.
  Gerda giggles et nutat in Andrea rufo;
  - Hostem iace!
  Ignis diabolus infensi;
  - Conteram omnes!
  Atque nudis incubat calcibus metallo. Ut eget dolor. Cum in bikini, currus multo melius sentis. Bonum corpus nudum est. Et multo mitior calor. Et pellis tua perusta est, sudoris lucida. Andrea primum accendit iecit. Ignis e longinquo aperitur, quia tormentum letale est. Sed hic itis, experire.
  Proiectum volat cum sibilo. Per aerem dividendo... Charlotte iuravit condimentum - desiderari.
  Gerda flava est. Valde muscularis, formosus, perusta. Nuda timidus fricat, decoraque crure Fervens armat, et pipiat;
  - Oculus acutus - manus obliquas!
  Carolus acriter fremit;
  - Ego sum copiae Germanicae singulares!
  Et cana diabolo pampinos. Modo proiectum labitur artissima turri triginta quattuor.
  Christina etiam rufa est. Tantum si crines Charlotte-aes rubri sunt, Christinae aes flavae sunt. Ipsa est etiam pulcherrima et curvis. Machina tormentarii surculus. Sed dum pedites Sovietici non apparent, et sagittare non potes. Et "Leo" totidem tormenta tormentorum in cardine habet, et quintus cum dolio paritur.
  Christina manus suas in plantas Caroli nudas obtulit et:
  - Sine me trucido!
  Carolus suspiciose exsibilavit.
  - Quid hoc est?
  Christina ridens respondit:
  - Ut te veriorem faciamus! Impiger fluet per pedes!
  Andrea vix consensi.
  - Eamus!
  Sclopetum piscinae "Lev" claram incommodum habet - inferiorem rate ignis. Tantum quinque ictus per minutias. Ideo necesse est ignem longius aperire. Conare eum - percute!
  Sed Andrea timus. Christina eam duris sed curvatis plantis suspendit. Diabolus ruber arridet late. Aliquam ac suscipit arcu...
  Testa centrum ipsum piscinae Sovieticae ferit. Et corpus lacerat. Metallum frangitur ac divellitur. Pugna et rhoncus discerpuntur.
  Gerda dicit gaudens, plena lambendo, Labra coccinea;
  - cornua Stalin dederunt!
  Charlotte linamentis novum proiectum, ardenter dicit:
  Cornua eius et inter eum.
  Christina, nudis pedibus in murum armatum feriens, voce pipiat:
  - Veni e Zanzibar, patria mea Sahara est!
  Carolus feliciter dicit:
  - Tres pedes et longius meos. Maybe I'll get in!
  Christina risit et pipiabat;
  - O tales pedes, trucido gaudeo!
  Magda cum gemitu respondit;
  - Et mihi opus est ineptissimum! Nostra piscina stat, et ipsi Russi ad eam ituri sunt!
  Gerda, consolans, pipians;
  - Adhuc illos opprime!
  Magda sine dubio dixit;
  - Non est bonum homines opprimere!
  Carolus furibundus et exsibilavit:
  - Inimicus est inimicus! et non miserebitur.
  Igneus diabolus sensit quomodo nudos pedes trudit. Charlotte quomodo ridere et dare propemodum ubera nuda in scopum. Tunc accensus...
  Testa parvam turrim triginta quattuor fere tetigit et tamen praetervolavit. Et lacus Sovieticus rursus accensus est. Addiditque celeritatem, ad modum.
  Gerda cum cura notavit:
  - Insani isti Russi pro ariete ire possunt! Earum curam bonam habere debemus!
  Andrea in molestia exsibilatur et pipiat;
  - Si iterum desidero, in faciem me ferire!
  Christina cooed;
  - Guten morgen, Guten sic! Percute in faciem, sic et sic!
  Magda, cum rictu dentium ut margaritarum, perbibetur;
  - Percutere vel non ferire - omnia nutu Dei sunt!
  Gerda giggled et latravit;
  - Recte, ignis!
  Charlotte dentes suos vehementer compressit. Intremuit ira. Iuppiter et conata. Christina plantas magis ac magis intensius suspendere coepit.
  Ignis Diabolus accensus est. Ac durius risum. Testa carinam huius temporis ast. Currus Sovieticus restitit et fumum emisit. Charlotte latrante:
  - Im Robin Hood!
  Gerda confirmavit cum risu:
  - Ita bonum est!
  Magda pipiabat;
  - Crudelis, sed necesse est!
  Christina calcaneum nudum titillavit Charlotte et diruit:
  - PALMARIUS! Shooting Masterpiece!
  Gerda cum nulla dixit:
  Sed unus tantum superest!
  Carolus venenose exsibilavit:
  - sepeliam illud calefactum!
  Aryan puella ann. & accensus, globulum tormentarii sensim premens. Raeda Sovietica vellicata et appropinquare perseverant. Perspici potest "Leon" sclopetum non admodum datum esse.
  Andrea maledicta, dentes denudans.
  - Oversized! Itaque eam frangere non possumus!
  Gerda socium suum correxit;
  - Dicere voluisti, ne ingrediaris!
  Cana canis vellicatur et exsibilatur;
  Quicquid dicere vellet, dixit...
  Et iterum coepit curare. Currus Sovieticus etiam accensus est, et festinavit accedere, gearbox frangere periclitans. Ad triginta quattuor, theca saepe destruxit cum celeritate magno enucleatur. Ea vis machinae aliquantum imminuit.
  Sed tamen currus expediti et difficile est in parvam turrim ingredi. Discalceatorum militum Germanorum iterum ad piscinam Sovieticam agilem spectant. Puellae etiam faustae sunt quae ob opus ninjas, multae piscinae Sovieticae amissae sunt, et tantum tres triginta quattuor quattuor contra informes "Leon" obeunt.
  Si series KV contra Germanos esset, facilior illis esset. Sed fatum non videtur. Charlotte hastile admovet et ridet, ut Christina calcibus se trudit. Puellae multum discalceati currunt. Atque in pedibus cutis aspera, elastica est, sed hoc non facit ut sola amoenitas amittat. Christina eam trudit et subridens dicit:
  - Pedes nudis currunt per viam!
  Carolus resedit. Lacus Sovieticus appropinquat et propius accedit. Et ingredi facilius est. Quamvis 88 millimetre sclopetum "tigris" multo melius, ac multo magis 75 millimetre gun "Panther". "Panther" melius puellis esse quam "Leonem". Ea mobilior et velocior est. Quid de Leone? Omnia praeter arma Panthera pejora sunt. Etiam tormentorum potentiorum non est practica. Quid si "Leo" per triginta quattuor intervallum plus quam quinque chiliometrorum perrumpere potest? Et ingredere, experire perniciter et relative piscinam parvam Soviet! Ignis rate ter minor Panthera una est.
  Carolus infensi susurrat, intendit. & pampini , tendentis corporis. Paulo facilius est quam in turri, quae parva et angularis est. Proiectum volat e rostro et vestigia ferit. Ictum fortis, aliquot scutulis simul frangens. Machina Sovietica, accepta in stomacho, subsistit et adhuc facultatem ignis non amittens, in piscina Germanica proicit. Et obliqua fronti "Leonis" ferit. Parum intus sonuit. Prona et spissa armatura ditata. Animadvertendum est quod "Leo", provectior quam "Tiger", in eo angulum inauguratum est, sicut in "Tige Regia". Sed hoc fecit piscinam aliquanto cariorem ac difficiliorem fabricare. Hactenus "tigris" -2 tantum temptatur. Et "Leo", quae a Gallis explicata est, in priori serie apparuit.
  Sed ipsa ratio armandi piscinam cum tormento tam valido et faciens ea nonaginta talenta ponderare vitiosa est. Triginta quatuor non ab angulo aliquo, sed ariete possit perforare. Et hoc, sane, factor est, qui Leonem non optimam piscinam in usu facit. sed valde pretiosa et difficilia onerariis.
  Charlotte, conquerens sclopetum non nimis celeriter ignem, testa perfectam in frontem machinae Sovieticae mittit. Cum triginta quattuor desierit, multo facilius ingredietur. Igneus autem diabolus arma sutit. Turris in frusta comminuta, sicut lycopersiciSus sub ascia.
  Gerda giggled et, nudo pede quatiente, dixit:
  - Ut semper, magna est!
  MagDum ardenter pipiabat;
  - Omnia impossibilia... Aliquando accidit!
  Paulus dixit admodum:
  - Octoginta tria nulla sunt in nostra gratia! Primam pugnam, non conveniunt mala... Etsi tormentarii vere non sunt optimal!
  Christina giggled and remarked;
  - Visus satis accurate... Sed hic multum pendet a subtilitate pugnatoris.
  Magda sollicite quaesivit;
  - Movebimus profunde in defensionem Sovieticam ... Vel exspecta!
  Gerda nudam fricans, rosea planta, dubitanter dixit:
  - Si hoc solum atterimus, piscina nostra omnino destruetur. Melius dissimules!
  MagDum rationabiliter dictum est;
  - Tam grave est colossum fingere!
  Carolus cum hoc consensit:
  - Ita ... Oh melius esset "Panther", solum cum inferiore silhouette. Et tunc bestia apparuit. Potens sed rusticitas!
  Christina de fovit ascendit et dixit:
  - Etiam lacus nostri adhuc longe absunt a perfecto... Sed, ut aiunt, - initium est pessimum malum!
  Puellae libenter e piscina candente ascenderunt, et herbis et ramis eam cochleare coeperunt. Et hercule id ipsum non fecerunt evidenter. Ac minax Soviet Ilys in caelo apparuit ...
  Gerda indignatus dixit:
  - Haec "Leo", fortasse praeda facilis est ad oppugnationem aircraft!
  Charlotte giggled and pointed to the sky.
  - ET ILLE ME ULTIMA 309 MUSCA. Nunc Sovietas cum suis 30-mm canonibus ostendet.
  Magda fremens nudo pressit pede ;
  - Furentes sumus daemones! Adipisci natus et!
  . CAPITULUM #5
  
  Exercitus rubeus postquam vapore tandem fluebat, ipsi Nazis in graveolentiam pergebant. Nazis in directione Kursk progredi incepit, caldonem contra septentriones et austrum formare conatur. Habebant tamen defensionem potentissimam superare. Exercitus Rubri aliquot menses ad molestos repellere parabat. Quae posset fortior.
  Sed tunc Iaponia suscepit et alteram frontem in extremo Oriente aperuit. Nempe samurai non quin intercederent, honos postulabat.
  Etsi comminatio impugnationis Iaponicae vera erat, per ambitum et perduellium Mikado procuratores Vladivostok imperio persuasit ne copias in plenas intenti ponerent. Quam ob rem gladius Damoclis iam adductus est atque in caupona epulantur.
  Maior Vinogradova iuvenem eunuchum crinibus arripuit, caput eius statura erat et plane validior;
  - O homo inhumanus et ebriosus! Cur equos tam dimissos habes! Huic homini magis placet casula puero quam ministro. Forsitan initium, bene suffla ut omnes exeant hops.
  Erubuit dubinin;
  - Hoc est Pasha Shoigu. Missus est ad cursus directe ex Schola Suvorov, secundum rationem abbreviatam. Puer adhuc est, duobus mensibus sedecim annos natus.
  Vinogradova grimaced ingrate;
  - Proh! Quindecies jamque eunuchus! Hoc bellum est! Et nesciebam lactes iam titulos plenas accipere.
  Dubinin humeros.
  - In bello pueri mane nascuntur! Narratio autem ei accidit, sicut optimam fabulam de defensione Moscuae scripsit, et Zhukov id notavit et eum monuit ut puerum ex cadets ad magistros transferret.
  Vinogradova benignior factus est ad haec verba:
  - Bene! Non stultus est. - Minabatur ut discipulus discipulus digito suo studuit. - Fere non malum, sed plus bibendi! Id olfacio, et nasus meus ut canis est, statim sub tribunal! - Mulier fortis, matura, sed non athletica concordia et viriditate amissa, digitum suum ad colonellum pungit. "Profecto hoc reddes. iam mediae aetatis est, sed se habet.
  Dubinin irato eructavi ;
  "Tria et triginta tria sunt, sed iam septies vulneratus sum, sic senex videor.
  Vinogradova aliquid dicere voluit respondens, cum repente monstrus fremitus praelucens silentium fregit. Tamquam si gravia saxa de caelo deciderent, fenestra vitrea statim erupit. Grandinum testae contusae in convivio, etiam in manibus et ora ducum temulentorum expositis. Vinogradova vociferatus est quasi imperator;
  - Protinus omnes.
  Respondens dubinin conclamavit, adeo ut funes vocalium paene scidit;
  - Hi sunt duodecim et duodeviginti testarum pollicis! Naves pugnae Iaponicae maximae tonagium videntur esse in venatione, quae significat.
  Vinogradova, in molestia, maceriam cum tabernus ferire. Ex a poke cum sagaces, obiter, trophaeum, tegulam bifida;
  - Coepi, sed non ut instituimus! Minime! Pereant, necesse est ut statim alam ad mare tollat et classem simiarum angustarum regionis deprimat.
  Percussus quadrupes princeps primi ordinis mussat.
  - Sunt arma tantum in perditori meo et in duobus canalibus. Ne responsum quidem habemus.
  Vinogradova pugnum gravem ostendit;
  - Bene, tu et asini! Bellator femina caeruleis capillis quasi tsunami fremens rugit. - Sed tormenta maritima debes habere! Post omnes, non omnes ad frontem occidentalem missus est, sicut etiam aviation. Ceterum de eo quod in Iaponia bellum inire potest quovis momento per annos mentio facta est.
  Iam satis vulneratus Dubinin, voluit dicere, sed iterum sonuit, fragmenta depluit. Siren ululaverunt admonitio adventus aircraft. Dubinin, magna difficultate surgens, clamore premendo Vinogradova;
  - Aviationem habemus, et gravida maritima, etsi non integra, in promptu sunt. Respondeamus!
  Gubernator per plateas currebat;
  - Modo curram ad pugnatorem meum, et ego istos Iapones figam, non satis videtur. Adhuc reddent Tsushima et Muduen.
  Shoigu, qui dimidium aurium abscidit, consensit;
  - Imo dabunt! Etiam cum recipis!
  Explosiones fuerunt et serius stridunt tormentorum anti-aircraft. Fere maxime aeris defensio Vladivostok sumpta est anno quadragesimo primo, ad defensionem Moscuae firmandam, unde multiplex puncta coloniae CULEX regionis Solis orientis non multum attendere videntur. ad talem "vocem". Iaponici bombers dive destiterunt vere "dona" cum strigibus transfixis. Ictus et urbi et classi infertur. Plana Iaponica non nimis magna, sed agilia sunt, sed e contrario lymphatae sunt. Maxima eorum in Oceano coarctata est longitudo trecentorum metrorum, et tormenta sunt 460 milliumtra, donec Americani aliquas ex his pulchritudinibus mergere curaverunt, et superstites oram cum lembis deleverunt. Impetu nefario Terrae Solis ortu die 27 mensis Ianuarii anno 1904 simillimum est. Tantum ergo aviation nulla erat.
  Dubinin sensit quod suffocaret a currendo. Non hone, sed simplex est pulmone aegra, in arto deprehensus. Nec Victoria eum multo adsecutus est. Miror quam senex sit, vix plus quam triginta spectat, ubera ampla sunt, scapulae latae viriles sunt.
  Vinogradova subito conversus et manum elevavit;
  - Noli currere senex, me sequere! - tanta vi inclamat ut sonus fluctus modo aures suas feriat. - Exterminans quam primum ad mare exi.
  Expossiones prope commotae sunt, strages cecidit, una ex illis in Vinogradova directe cecidit, et eam manibus mechanice comprehendit. Terminatio puella sensit sicut goalkeeper qui feliciter poenam calcitrare vicit, fragmentum rotundum erat, calidum et quasi pilam vidi. Angelica subito liquidum sensit brachia defluentem. Puella fragmentum aspexit, ac deinde etiam bellator ferreus eius, tribus bellicis annis induratus (una cum Hispanis), nausea ad fauces accessit. Caput infantis in manibus habebat. Infelix puella (videri potest e brevibus pigtails, oculis effossis. Vinogradova diligenter caput in bitumen rimas imposuit et se traiecit;
  - Peccare tempus non erat, non vivere! Sed nullus peccator est maior Deo, ergo non est maius peccatum quam negligentia passionum puerorum.
  Rursum fremitus, et fragmenta, unam puellam in calido percussam, cutem scabentes. Vinogradova iam volebat se vertere et ruere quam celerrime ad pontem, ubi MIG eius hospitam infestam patienter exspectabat, sed...
  Acutis ut pugionis ensis, contuitus bellatoris intolerabilem doloris vultum in facie principis primi ordinis Vasilchikov agnovit, cum superior pars corporis avulsi flatu fluctu iactata volavit. fragmentum vix ipsa puella pungit. Quanquam quae sit puella, togatam primum sumpsit arma. Illa iam uno tempore, aliquo modo suam maxillam, etiam durante pugna internationali in Hispania. Quam ob rem supererat gravis cicatrix, quae diu speciem vitiavit. Plus capiendum et mittendo colonellum ad castra campestria. Verum in Siberia ad locum scandali introducta est cuidam mago fortissimo, qui ope unguentorum et spirituum invocatione, quasi numquam fuisset, hoc vulnus ac plures sanare curavit. Cicatrices in proeliis cum Albis Bohemicis, copiis Kolchak, Denikin, Wrangel receptae sunt. Quae multum docebat, ut Vinogradova, ut videtur, ad electum genus hominum pertineret.
  Occasionem praecedendi schedulae muliebris praestigiae utendi occasionem praebuit, ita sub oblivione redacta, quamvis difficilis articuli. Utique non tam persuadet homini, sed ut non inveniat hanc partem auctor. Et tot sunt scammers omnium plagarum quas sutura, surculum et stimulum impellunt. Sic vere accelerare non debes si vita tua tibi cara est.
  Hoc significat Iaponia magnam utilitatem peditibus, aviationibus, et etiam in lacus. Bene in lacus, nostra parte compensatur excellentia qualitativa, et reliqua multo deteriora sunt. Etsi parva arma capias, etiam Iaponia numero tormentorum machinarum claudicat, plerumque sclopeta habet. Tamen divisiones extremae orientalis tormentis submachinis male instructae sunt. Satis machinae pro omnibus sunt. Ita. de disciplina militari. Hoc significat bellum incohare, iniquo loco URSS. Et projicientur ad orientem satis pauca subsidia recentia.
  Vinogradova subito in incendium iniectus est. In valetudinarium urbis bombed-e incendebatur. Pictura est vere apocalytica, et mulieres, pueri, et senes vivi ardent. Infans hic cecidit in ignem, et factus est totus circa atrox fremitus et gemitus.
  Vinogradova sensit tubas archangelorum in capite suo et in flammas se projecit. Linguae ignis nudas manus et apertam faciem puellae lambebat, sed gubernator tam celeriter ferebatur ut puerum arripere procuraret, eum e complexu perditionis trahens.
  Puella exsiluit, tantum pruritum in cute eius sentiens, infantem inspicere. Heu, sera, suffocatus est puer, flammas in pulmones attrahens, rotundo in facie ardet. Primulae primulae pusulae molliores sunt. Vinogradova clamavit:
  - Hic chaos humanum est!
  Purgamentum init cum caliga sua, post quam festinavit ut adiuvaret quis alius salvaretur. Erat sicut aspidis saltatio inter turibula gas, puella valde inexorabilis et saltabat. Adusta est, dissoluta ocreis, adusta tunica, sed pro omni infantis lacrima pertinacissime dimicat, ad omnem pulsum cordis, ad omnem vitam fragilem, sed ad patriam necessariam! ocreae dilabebantur, iam flammae per turbines saltabat puella, nudis, venuste, cruribus. Martyr erat, sed monialis non modo se ieiuniis et flagellis macerabat, quae nec Deo vel populo prodesset, salutiferae vitae certae martyris pugnator. Tibiae puellae bellatricis iacuit pusulae parvae, sed etiam citius et verius movebantur a dolore.
  Dux autem medici serviens, tollens caligas magnas de pera sua, clamavit ad eam:
  - Cape eas, cito induite. In flamma saltas, sic claudus fies.
  Bellator cum dignitate majorum statim respondit;
  - Melius est corpore claudum fieri quam lusus moraliter esse! Non tibi secunda, fronte omnia, victoriae omnia!
  Minister medicinae princeps respondit;
  - Hic est verus homo Sovieticus!
  Vinogradova, flammam conculcans, maledictus;
  - Et quid stas, salva homines!
  Dux ingemuit.
  - Habeo prostheses, pro pedes!
  Vinogradova, aliam puellam semiustam ore trahens et inscius, furibundus exclamavit;
  Quam crudelis est Deus!
  Dux parvipendens.
  Non culpa Dei, sed populi!
  Vinogradova rationabiliter et confidenter obicitur;
  - Hoc idem est ac dicere - non parentes culpandi sunt, sed filii!
  Dux voluit aliquid dicere, sed nubila fumi in iugulum conscenderunt, et iratus tussit.
  . CAPITULUM #6
  Bombings conquievit, sed testae permansit. sclopeta navis habent decentem copiam testarum, sed tamen ignis iam magis in exarmata vasa Sovietica dirigebatur. Yamamoto intellexit dominatum in mari inceptum hoc bello in Iaponiam diu transferturum esse. Ad naves aedificandas, processus carus et longus est, licet, exempli gratia, submarinis fortasse facilius notasse potest. Quod quidem ratio habenda est, sed structuram frangere interest. Praefectus Yamamoto, potentissimus vir Iaponiae post Hirohito imperator, sicut deus sensit. Verus deus, ita religio regionis Solis orientis optime docebat virtutem militarem deification! Iamque circum se locus magnus imperator excruciare et lacerare poterat. Supra Vladivostok sunt nubes fumi nigrae et multae chiliometrorum crassae, hae facultates repositae et cibus ignitorum. Centum milia hominum ardet, infernus bene post hoc, quomodo non sentis sicut deus qui Rutenis per saecula humilitatis ultionem ultus est, turba magna coacta est in tanta insularum serie conglobari comparata; spatia Russiae. Nunc classis Russiae mergitur et dissimile Peru Harbor unum navigium non relinquet.
  In Proeliis Khalkhin Gol, Yamamoto simile ictum Vladivostok tradendum proposuit, ob quod singillatim consilium conficitur. Sed Tituli ex improviso pacem cum Stalino fecerunt. In genere , ineptus Hitlerus, caedem Judaeorum incepit, et ita contra se tam Poloniam quam occidentales regiones posuit. Et quare hoc opus erat? Voluit Judaeorum divitias obtinere? Sed melius fuit ut prima potestas fieret, USSR vincens, et fortasse alias regiones. Occidentem facilius obtinent ex eo quod mens eius multo minus propria phantasmate et propensione ad sacrificium sui ipsius pertinet. Estne unus saltem casus notus gubernatorum Americanorum ramming? Concursus quidem duo erant, sed hoc verisimilius est accidens. Russi fanatici sunt, quod mirum est, quia fides orthodoxa mortem sibi non approbat, et minime reputat armis bellis viam paradisi mereri posse. In genere, doctrina Christi perquam stupida est et impractica. Ipse Yamamoto Bibliam legit et miratus est stuporem hominum considerare Deum talem pacificum. Exempli gratia hoc docet: feriunt te in dextera maxilla, - averte sinistram tuam, petunt unam tunicam - da duo, amate inimicum tuum! Sola persona mentalis Christum Deum considerare potest. Talis religio nonnisi servis et ancillis servis bona est. Et tota Europa et pars mundi credere debent. Vera, doctrina Iesu, non obstante quod Veteris Testamenti principium respuit, oculum pro oculo, et inimicos diligere te docet, non impedivit Britannos, quominus tertiam totius planetae superet, creans. amplissimum imperium in hominum historia. Et hoc praeter religionem Britannicam, ubi etiam in nationali antiphona Deus memoratur. Mirum, US praesides in Bibliis iurant, sed tamen civitates Iaponicae bombs napalm emittaverunt, milia mulierum et puerorum ardentium vivorum. Ceterum, cives non casu, sed consulto interfecti sunt, haec militaris ars terroris civium civium: subruens opes humanas et oeconomicas. Sed Iapones necdum bombed the United States. Sed, nascetur! samurai quoque specialem crudelitatem tribuunt. Post omnes Yamamoto, si vellet, bombers in Civitates US perrumpere potuit, praesertim post cladem Yankee classem prope Peru Harbour. Ita Europaei nothi sunt morales. Perversa intellectus, fides, docens et non faciens. Non sic in Iaponia! Quod docemur, agimus. Non est tale quod Deus dicens alteram maxillam vertere, et tamen servi sui parvulos de industria necaverunt. Ita generaliter credimus Deum esse unum et omnipotentem verum esse non posse. Si solus esset, utique curaret ut homines eum recte in fide et veritate colant, et unam doctrinam habeant. Itaque quisque orat ut vult, quod vult. et turpis et turpis est mundus ab uno omnipotente Deo creari. Post omnes rectores quivis responsales in primis ordinem et iustitiam contendunt. Vult fortes, sapientes, nobiles, honestos esse primo loco, et caeteri aut emendare se, corporaliter et spiritualiter crescere, aut. creare corporis et mentis monstra. Ceterum cur Imperator interdum pro dato infirmitates perpeti cogitur ? Quia alius exitus non est, ludibria in viros pulchros et ignavos in audaces in ictu oculi vertere non potest. Sed si possem, continuo facerem! Heu, habeo accipere quod est et agere cum materia humana quam accepi sicut datum. Sed alia quaestio est a quo accepit. Ita et ipse imperator infirmitates habet: vir iustus est, senescit, aegra, decrepitus est. Mire divinus imperator minus saepe quam servus gregarius vivit, minus arma artes habet quam plurimi duces et multi milites. Quid autem sit ab omnipotente Deo. Sed melius non est album! In tota Europa historia nihil atrocius ac felicius quam Tituli victor fuit. Imo ille vere est militaris virtutis populi albi! Et tamen omnium temporum ac populorum summus imperator, ne gymnasium quidem perficere potuit, educationem secundariam, quae in Iaponia coacta est!
  Porro Hitler in exercitum non recipitur, propter rationes valetudinis. Mire hic studiosus cultus virium leo belli adeo debilis evasit ut etiam in Germania, ubi statio militaris in singulis stationibus versabatur, privatus non vocaretur. Quam turpis Europa sit.
  Quamquam Stalin, alius politici nostri temporis clarissimus, etiam secundariam eruditionem non habuit, MASSA erat. Et interesting, etiam non deducitur in exercitum propter rationes sanitatis. Interestings, opportunitates, duo inimici malitiosi secundarium educationem non habuerunt, ob causas sanitatis non vocati sunt ad militiam, patres ebriorum, et pater Hitlerus etiam primus sutor laboravit!
  Ita accidit, mirum, ominosum. dextra manus Goering Hitler non est talis. Is ex familia optimatium, antecessor Goering, vicarius actualis rectoris Germaniae, Bismarck. Goering negotiator, oligarcha, nobilis et pragmaticus. Vident etiam posse eos fuhrer reponere possesos. Americam et Britanniam quoque, etsi occulte, Russiam cuiuscumque regiminis regiminis finem volunt, sed communistarum finire volunt, qui conceptum rei privatae negant, adeo ut etiam dissimulant ad nimiam roborationem. of Germany.
  Quamquam Germania competitor geopoliticus est, sed competitor intra ambitum capitalistae et aristocraticae ludi praecepta sunt, et Bolshevik Russia omnino aliena et inimica est. Mirum etiam est quod ab ipso quadragesimo primo Ecclesiae usu Stalin auxilium praebuit, hoc cum omni odio Russiae anti-communismo, tradito, Anglico. Ceterum, Germania sub rubrica est equus bellicus ad currum Sovieticum alligatum, et URSS sub eget est zona aeterna factiosa. Ceterum Bolsheviks fanaticum se non conciliabit, et longum clandestinum bellum geret, quod Tertium Reich ita exhauriet ut omnia somnia ulterioris expansionis sicut iris post tonitruum evanescet! Russia sub Germania, melior quam Germania sub Russia! Quo cognito patet cur US et Britannia exitum belli quaerunt.
  Yamamoto pragmaticus est, bellum cum US et Britannia habuit. Sed haec duo imperia ipsa Iaponiam provocaverunt imponendo commeatum petrolei productorum. Ceterum regio Solis oriens puteos suos non habet, multaque alia rudimenta. Iaponici tractabantur, Americani magis magisque ignominiosius flagitabant.
  Eodemque tempore Iancii bellum irritantes minime curaverunt ut exercitum et classem ad pugnam praepararent. Tentatio nimis magna evasit, eo magis spe subobscura erat Moscuam et Germaniam et socios suos subsidio venturos esse. Praeterea spes erat quod Civitates Americae, cum patria popularis adhuc relative esset, existimationi publicae obnoxius, si bellum traheretur, sanguinem in insulis alienis effundere noluerunt. Immo, cur homo ordinarius Americanus in platea loculos cum propinquis zinci possideat, si non loquimur de ipso territorio Civitatum Americae Unitarum tuendis, immo etiam magnis tributis militaribus solvendis! Forsitan ideo tsarist Russia plures milites amisit, sed populus Russiae agrum suum Manchuria non consideravit, nec sanguinem et sudorem pro rebus abstractis solvere noluit. Heu, Hitler Moscuam non cepit, partim propter praeparatum hyemis asperum, partim propter fanaticam proprietatem Bolshevicorum. Nihilominus non solum Bolsheviks, populus Russiae ad magnas metas sacrificio sui proni sunt. Post omnes, primus aries aëris a Guidone Messer Russiae factus est. Mirum etiam est quod non propter horas paradisi, sed propter patriam hoc fecit. Quamvis ... Messius partim stultus est, tamen magister est aerobaticorum, inventor, excogitator, et sane vivus, multo plus emolumenti Patriae afferet. Forsitan Yankees non ita iniuriam replicans principium: summa in bello superesse! Nam mortui iam occidere non possunt.
  Praefectus classis Naumo:
  - Iam plus quam duae partes munitionis sunt consumptae. Tormenta valde calida sunt, aquae situlis funduntur!
  Yamamoto fecit crucem cum digito in aere et dixit submissa voce rauca aliquantulum;
  - Puto tormenta concharum tertia ultima sustinere. Etsi non est, pulsate usque ad nonaginta quinque centesimas.
  Praefectus Naumo humeros et sudorem frontis abstersit.
  - Num tanti est omnia prima die dare optima?
  Yamamoto pugnis strictum.
  - Impendia! Scilicet pretium est! Ex improviso Russos cepimus, sicut erat anno 1904, Germanos anno 1941, sed Stalin imperium graviter puniet et hoc iterum non fiet. Itaque necesse est uti eo quod cauda draconis obdormivit. Profecto Stalin intellego bellum cum Germania in tantum animum incubuisse ut finem Orientis prospicere desierit. Eiusque comitatus sine duce praesum timet. Hic ictum nostrum desideravimus. Tum Americani. omnibus apparebat quod materia parabatur, nubes coibant, mox tonitrua feriebant.
  Naumo capulum samurai ense pendens in balteo tetigit, seu quod vulgo katana dicitur;
  - Ruteni semper sero agunt! Bellum non nimis longum erit et ad Urales perveniemus.
  Yamamoto oculos ad caelum sustulit.
  "Di nos adiuvent in hoc, sed non puto!" Discunt celeriter, Khalkhin Gol ostendit gradum Russiae altiorem esse quam bello 1904-1905. Praeterea secretum tibi narrabo. Secretum agens nostrum in Vladivostok parum adiuvit, quod validiores tormentorum maritimarum conchas non haberent, et aircraft tempore auferre non potuit. Hoc bellum est occultum.
  Naumo miratur;
  - Et ubi vultus SMERSH et NKVD?
  Yamamoto chuckled digitos quassans.
  Pessimae cadres Russiae hic in extremo Oriente serviunt, qui mori timent in fronte Soviet-Germanica Vladivostok contendunt. Itaque hic multo facilius aut proditorem aut stultum in summo reperire, quam sibi servientem. Et NKVD ita solet detegere fictas coniurationes ut veras proditores non animadvertat. Ita satis est elaborare. Viam, si plures ad Germanorum duces accesserint, non obstante quod eorum familiae, propinqui et amici, hoc supplicium sumunt, tum ex summo aliquem praemio fieri potest. Fusce vel tortor quam, id melior est. Itaque multum laboris fecimus. Iapones sumus plerumque diligenti in cogitatione de re militari, et in omnibus parvis rebus.
  Naumo capulum eius katana attrivit.
  - Recte! Sed pudor Khalkhin Gol affectum acerbitatis et fortitudinis molestiam provocat! Quomodo potuimus...
  Yamamoto consolatus est:
  - Plures fuerunt Manchus quam Iapones, et omnino impossibile est omni tempore vincere. Animadvertendum est tamen non optimae unitates pro nobis pugnavisse, et Russi magnam utilitatem in aeroplanis et praediis habuerunt.
  Naumo dimidia ducta katana.
  - Non iustificati sumus! Samurai numquam hebeti ferrum et fessum equum refero, hostes multum et telum infirmum!
  Yamamoto correxi:
  - Samurai non utique, sed homo infeliciter sic! Homines errare solent!
  Yamamoto distractus est et vociferatus est aliquid in tibias, et tunc continuabatur;
  - A samurai numquam vere flectere! Vadit ad arietem et contra venam.
  . CAPITULUM 7
  Naumo adnuit.
  - Itane! Sed pugnavimus US et leo Britannicus.
  Yamamoto percussoque in digito wheelhouse.
  - Ita! Verum, sed US in dentibus percussus est, Britannia colonias amisit, et Germania in calamitate fuit. Russorum occidentalium copiae quam plurimas recedere voluimus, quo facilius Wehrmacht inferrent. Ictus pro Maio cogitavit, sed Americani per tempus itinera siccaverunt.
  Naumo katana traxit et incidebat in aere;
  - Mors in USA! Eos semper eleifend impedit cu.
  Yamamoto subrisit subdola.
  - Non semper, sane, exempli gratia, cum primum cum Russia pugnavimus, Iancii nos multum adiuvaverunt cum mutuis, tum armis commeatus. Plus dimidium nostrae classis facta est cum pecunia Civitatum Foederatarum et Britanniae et navalia sua. Itaque America non semper mala est, sed non hic.
  Naumo mirum quaesivit;
  - Et quare?
  Yamamoto explicare dignatus est:
  - Grex bombariorum longi-range Tokyo perrupit, et ictum insidiosum ad caput egit, bombs napalm adhibitis. Imperator quoquo iussit zonam dicionis ab urbe incensam et centum domorum ligneam movere. Ac primum quidem, ut pugnam complexus Americanae bases in archipelago Medio, proxime ad sceleta Iaponica, caperet. Et nos successimus!
  Nauma gladium vibrans in aere;
  Adhuc vicimus!
  Yamamoto interpellavit:
  - Inter alba quoque sunt callidi! Nimirum imperator in officio suo Napoleonis imaginem posuit. Sed alius Caesar dixit: Difficilius est victos servare quam vincere. Hoc in casu, hoc nobis imprimis convenit. Nauma octonis gladio;
  Intelligo mente, sed corde!
  Yamamoto surrexit et collegam in humero plaudit.
  - Ita, ne perturbetur, in hac causa redire abis. Vincemus USSR et iterum in USA et Britannis mittemus, sed iam una cum Germanis et pasta.
  Nauma admiralis, insensibili fere motu, katana in vagina abscondit et balbutiens, insusurravit;
  - Futurum bonum est, sed praesens melius! Audi in vehiculis aircraft, tota copia bombarum adhibita est, et in ...
  Yamamoto breviter iussit:
  - In ornare et circumspice, media hora circumagamus et proximam basim nostram relinquemus.
  Nauma sibilabat per nares;
  - Audi ducem!
  Praefectus exilivit, ianuam tenens ut eum ab slameticorum teneret. Priusquam vestigia eius defuncta essent, umbra e ianua elapsa, vestigium incedit et ossium abiecit.
  Post impetum Iaponum in extremo Oriente, statera potestatis mutata est. Stalin partem subsidiorum paratos transferre et ad orientem mittere coactus est. Haec sententia coacta et periculosa est.
  Germani leviter in latera procedunt. Sed resistentia copiarum Sovieticorum viscosa mansit. Mainstein in australi Prokhorovka capere et septentrionem ulteriorem movere curavit. Minatio breakthrough. Et nulla fere subsidia supersunt.
  Ultimae copiae in aciem coniectae sunt.
  Et iterum, puellae Iaponicae Azumi et Aguti in proelium concurrerunt. Milites feminae piscinas Sovieticas salutaverunt ventilando et bullas agitantes. Et scintillantes agebant, sicut aspidis salire et percutiendo parati.
  Azumi plena erat cura - femina frigida rufa. Germani "Pantherae" post eam movebantur. Praepetes lacus longis amphorum. Tantum tempus sagittandi non erat: ninja puellae erant ante.
  Nuda pedem bellantes mittunt munera leti, Sors rapit in adversos. Vivamus et est mauris. Frigidissima quoque.
  Azumi emisit varias bullas omnibus coloribus iridis scintillantibus, et pipiabat;
  - Ego bellator somnio sum!
  Et multae piscinae explosae et corruerunt. et turrim destruxit. In aliis machinis Sovieticis, scutulis liquefactis et metallico exustis. Multum similis visio nocturna. Solae bullae et aprica bunnies nudae pedum puellarum avolaverunt verae sunt.
  Agouti pipiabat aplomb ut ipsa obterere Russian combussit:
  - Puella sum - super!
  Rursumque omnia incensa sunt ac deleta. Justi deleti sunt. Cum interitu et sine creatione. Sed dedecus!
  Azumi, vicissim, carros Russicos frangentes, canit;
  - Sum Iaponicus... Sic puella hyper!
  Et iterum puellae pulmentum verum fecerunt. Tam feroces sunt et indurati. Pedes nudi sunt simpliciter fallaces et mortifera! Percutiuntque sicut laser trabes.
  Bene pugnant mulieres Iaponicae in hac provincia. Et e contrario Gerda, Charlotte, Christina et Magda seipsos elegerunt.
  Hae puellae ne quis demittat. Nunc ad Pantheram se moverunt, ut piscinam Levv a Sovietica oppugnatione deletam esse videret. Et omnes perdamus.
  Carola tormenta petivit et triginta quattuor quattuor incendit, Sovieticum currus et latratu comminuens;
  - Lacus est! Omnis lacus lacus!
  Ictibus acerrimi bellatores erant. Charlotte, e longinquo longinquo, celeriorem Pantherae sclopellum ignem subiugavit. et obtinuit. Fere pro feminis Germanicis haec aerobatica est. et eminere volunt.
  Soviet triginta quattuor armaturae frontis Germanicae piscinae omnino tutae sunt. Germani sagittant et rident.
  In proximo proelio, machina Sovietica nihil capere contra Germanos habet. re vera triginta quattuor quattuor propius moventur. et sine ullis questionibus arietis si que. Aut tabulam inrumpere quaerunt. Omni audacia.
  Andrea ledo quatuor et tricesimo cecinit;
  - Leo est claudus cogitando, tigris est fons omnium malorum... Et nihil est abruptius quam "Panther" in mundo!
  Soviet lacus, in minimis, vim puellae Sovieticae sensit.
  Et vere bellatores magni sunt. Feram potestatem habent.
  Praesertim ninjas. Amant ad propositum fragorem...
  Cum gladiis sumptis... Nemo hic resistere potest! Omne metallum conteretur! Et ninja perdamus. Secare ferro. Ninja Puellae in Sovietica apparatu triturant. Caeduntur eminus gladiis.
  Azumi ridet et aliquid clamat... Tantus furor in hoc rufo est. Et simul gratia.
  Puella vere est dea aeterna. Captioni Praefectus Rozhdestvensky etiam particeps fuit. Ponens punctum in Tsushima bullet. Tunc Iaponia Russiam tsarist vicit, etsi pauci hoc crediderunt.
  Mikado consilium numquam fecisset imperium Russicum oppugnare nisi pro ninja esset. Talibus alacres, quemvis vincere colossum. et vicerunt! Ninjas scivit hoc facere ... Ninja artes sunt singulares, et magicae est omnipotens. Sola consuetudo mundanis rebus non impedit, ut per se ipsum vivere permittat. Itaque ninja dominaretur totius planetae.
  An forte ad alios mundos ruerent! Tanta est superhumana vis ninja! Hi sunt milites summis et eximii class!
  Ambae puellae Port Arthurum sumpserunt. Sed ninja modicum bellum. Si statim in id castellum ascenderint, tunc arx casura esset. Bellum cum Rutenis cessaturum. Sed ninja occasionem dedit ut milites Italicos ordinarios se probarent. et gloriam sibi adepti sunt exercitus.
  Et Kondratenko etiam de Ninja perfecit, propulsans ultimam voluntatem Portus Arthuri ad resistendum. et reliqui duces Russorum in deditionem venerunt. Et cecidit inexpugnabile castrum. Et Russia bellum amisit, habens excellentiam numeralem. Imperium tsarist raro bella amisit. Post Ivan Kalita, Moscovia fere tempus dilatatur. Et cum omnibus fere regnis adiecit agrum. At tum primum terrae amissae sunt. Et Nicolaus II Tsar erat ultimus familiae Romanov in throno.
  Accessit ad regimen provisionis et Bolsheviks.
  Azumi cogitabat, quid futurum esset si ninja tunc non intervenisset? Verisimile, Russia terram Iaponicam vicerat. Plures copias habet, et Russi forte frigidiores milites quam Iapones sunt. Et utinam vici sea.
  Insulas Kurils tradere debebam, et cum iis omnia in Asia, etiam Taiwan, expugnata. Russi ipsum Iaponiam non ceperunt, sed firmiter eam presserunt!
  Russia in hoc casu utrumque septentrionalem Sinarum et Coreae moderabitur. Mauris decebat imperium mundi. Multitudo exercitus - maxima in orbe terrarum poterat Germanos opprimi in quartodecimo.
  Per Bellum Orbis Terrarum I, utraque puellas munitiones Germanicas in Pacifico expugnandas adiuvit. Reliquum ninja intercessit. Et hoc satis. Sed Bellum Orbis Terrarum primum pro Iaponia evasit ne grave sit! Potuit non nimium, sed sine magno periculo capere. Terra Solis oriens inter victores erat. Etsi multi dixerunt: oportebat ire in societatem cum Germania - plures cepissent.
  Per Bellum Orbis Terrarum II alius exitus non fuit nisi colonias Britanniae et USA capto.
  Azumi accessit miles iuvenis Soviet. Ab unda explosivae ictus est, sed paene non laesa est. Iaponicus ninja nudum pedem in os suum sederat et clamabat:
  - Apprehendite disciplinam!
  Obsequentissime roseum, paene pulverulentum plantae aeternae puellae deosculatus est.
  Canae formosae aequo animo;
  - Hoc frigus est! Nunc plantam meam lambamus...
  Iuvenis linguam movere coepit. Corium in planta Iaponica mulier amoena gustavit, et florum et campi herbis odorata est. In genere, ninja sunt pulcherrimae et athleticae. Azumi rufus est et grandis et magna pro femina Iaponica. Valde figuratum est, et musculi eius similes athletae sunt. At simul admodum Lorem puella.
  Et cum hoc quis comparare potest?
  Iuvenis nudis pedibus osculatus est, et valde commotus est. Azumi se convertit. Quae magis ac magis frui voluit. Tunc mulier Iaponensis crura ei expandit et in facie captivi iuvenis sedit. In eu gravida quam, eget gravida quam. Exsugat omnis industria fortis, iuvenis pulcher.
  . CAPITULUM #8
  Lacus Germanicus praetermissus Kursk et lebetem creavit. Hoc tempore, propter auxilium ninja, Operatio arcis successum erat. Exercitus rubri circumdatus est. Sed non erat cedere. Stalin haesitavit. Ex una parte, dux fines Nazis dare noluit. Contra, cingentes verae morti imminebant. Et non solum ex fame, sed etiam ex celeri sumptione munitionis.
  Imo et animos nonnihil detrectavit, ut belli conciliandi casus liquescere coepit. Stalin Kursk cedere noluit et Fritz frontem aequare permittit.
  Sed plane non satis subsidia ad dimittendum circumventos erant. Iaponia, numerosis peditibus, per frontem Sovieticam perrupit et in Primoryam cucurrit. oppugnatio in Mongoliam etiam coepit. Additamenta ad pugnam cum Samurai Stalin transtulit. Paratus est fines orientales defendere.
  Nova piscina Germanica "tigris"-2 etiam in fronte apparuit. Apparatus similis "Leonis", sed viginti duobus talentis levioribus. Simili fronte lorica, lateribus paullo minoribus et puppi, sed cum sclopeto 88 mm. In "Tiger" -2, tormentum equitum 1000 equitum a "Leo" suppletum est, quod efficere potuit ut satisfactoriae activitates e novo exemplo Germanico perficiantur.
  Sic Fritz destructor bonam piscinam obtinuit. Re, melior quam "Leo", aliquanto levior ac potissimum mobilior.
  Qua evolutione Stalin territus non repugnat Fuhrero pacem dare, vel saltem inducias facere. Post aliquot haesitationem Hitlerus consensit, sed hae condiciones obtulit: reditus omnium captivorum, solutionis indemnitatis, panis, metallis, olei Tertii Reich gratis copia. Bene, et etiam belli clandestini cessatio in locis occupatis.
  Stalin promptus assentior. Et quid faceret?
  Et Germani quiete perceperunt ut secunda fronte in Britanniam apertas omnesque colonias occuparent.
  Congregatio puellarum ex speciali phalanx SS "lupus" volavit in planum Me-323 transportatum Tunisiam. Faeminae bellatores omnes erant quasi pares, iuvenes et nondum nuptae. Alta athletica fere blondes, color Germanicae gentis, sanguis et succus.
  Duae puellae, mellea flava et rubicunda ignea, inter alios milites eminent, quae obiter etiam podio dignae sunt pulchritudine et gravitate in oculis. Si omnes alii milites essent inter pugnatores periti relative qui in Gallia et Balcanis pulverem tormentarii olfacio curaverunt. Sed non ita, ut nimium, pro vanitate et intemperantia cupiditatis, puellas in densitatem mittat. Iam pugnaverant hi duo infantulae, paene puellae, postremae in locum caesorum in aere caesorum. Nempe cum omni Germanorum paedagogia educati sunt, sed adhuc innocentes, vix sedecim. Verae rosae in eremo relictae.
  Igneus rufus "lupus" amico suo flava quaesivit;
  - Multum Negrones in Exercitu Britannico sunt. Valde sunt rudes et crudeles, sed finge Gertrudem, quid fiet, si captus et cruciatus incipit?
  Flava mel placide respondit;
  - Conabor ne incidam in captivitatem Schell, sed si est voluntas Domini, non dabo aliquid inimicis.
  Canae Shellae in aurem:
  - Sunt rumores magnum bellum in oriente cum Russia mox resumpturos. Agmina iam distrahuntur in unum coactae copiae. Merito tot pedites in exercitum redacti sunt, puellas dicunt esse paene nullos viros in vicis relictos!
  Gertrudis cum gemitu consensit.
  - Ita, hoc esset creepy! Cum Rutenis bellum gerere: crudele et fanaticum, cum interminatis expansis et hyemibus asperis... Horrendum erit!
  Rufus respondit:
  - Russi ne parvum quidem exercitum Finnicum superare potuerunt et maximas hostium copias superavimus! Tota Europa iam sub nobis est, et Rommel Britannias in Africa opprimit. Cur me amittere cogitas?
  Gertrudis invitus respondit:
  - Russi magna hominum spatia et vasta habent. Nimis multas turmas absorbent! Et si ante hiemem Russiae caput non vacat, tunc milites nostri simpliciter durabuntur, et apparatus turbatus erit et in nives haereticus erit, terribilis erit elementarius!
  Ignea Shella movit caput strenue.
  - Oh, noli loqui de rebus tam sordidis, melius canamus quodcunque romance. De amore...
  Gertrudis innocenter subridens consensit;
  - Certe cantabimus optime!
  Puellae "Lupae" in suis claris vocibus crystallinis canebant;
  Margarita tremens imperdiet;
  Sollicitus sum, tremit pectus meum!
  Ego sum puella quasi betula timida;
  Vereor movere et respirare!
  
  Et quid susurrat in aurem ventus recentis?
  Arena crunches sub pede nudo ...
  Nec me felicior ulla tellure;
  Cum in silvas ambulo!
  
  Magnum mihi secretum revela, dilecte;
  Quomodo procuras cor fascinare!
  Sed facies tam tristis est?
  Frons transversa tenuissima stamina rugae!
  
  Respondet adulescens cum angore;
  bellum te diu separabit!
  Ad inveniendum nobis locum in silvis paradisi;
  Satanas vincendus est in inferno!
  
  Respondens betula gracilis adnuit;
  Tu magis quam mihi amicus es!
  Eventus pugnae licet flebilis;
  Sed nobiscum est Deus pastor Iesus!
  
  Infernum depellamus daemonum, umbras malas;
  ut luci virent!
  Percussit genua mea sient
  Stricta me habe sweetie!
  
  et respondit quasi iocum virgini;
  dixit ad sonitum patulae ramos;
  - Exspectabis me annum, columba?
  Fortis est tentatio gruum calidarum!
  
  Respondens ad eum tam stricte dixi;
  - Ego togatus non ero in machina sto!
  Et placet via militari;
  Volo pugnare, malos vincere!
  
  Veni ad punctum - ramos demissos crines;
  Machinam novam cum orbe mihi dederunt!
  Fœnum flet ut margaritae roris;
  Quare innocentia - miles similis factus est!
  
  Tum, carior mihi est quam omnium Mater,
  Mater super astra ardet animo!
  Intus non est quod nabat in lecto;
  et pernoctare cum sclopetis in casa!
  
  Veniet victoria, firmiter credo;
  Etenim causa nostra semper recta est!
  Bene, laetius ridete guys;
  Bona nobis fata manent, mihi crede!
  Tota familia una cum illis cantabat, puellae moverunt capita et plaudebant manus. Sed tum idyllium eorum interruptum est, siren ululaverunt et plana Anglica in caelo apparuerunt! Spitfires copia comitatum oppugnare conati sunt. ME-109s e praesidio ad eos fortiter procurrit. Cana Testa etiam exsultat ignea prae gaudio;
  - Hic incipit pugna in aere! Frigidus erit!
  Gertrudis trepidans confirmavit:
  - Nunc, nostri, dabunt!
  Duodeviginti Spitfires Angli fuerunt, et quindecim nuntii germanici, non multum interest. Machina gun erumpit et tormenta aircraft sunt tundi. Shelley chuckled et digito suo acuta;
  - Ecce quomodo triturant illos nostri! Pulchritudo!
  Gertrudis philosophice dixit;
  - In pugna, non fortissima vinces, sed infima satis ad lacessendum, at non ad te ipsum pervenies!
  - Bellum certatum est ubi quisque ante initium reprobetur! Shelly sustentata.
  Qui ab Anglis Spitfires iam flammam conceperat, et post hunc Germanus incidere coepit. Proelium etiam atrocius exardescere coepit. Aeroplana Britannica tormenta machinae habebant, cum Germani tormenta habebant, alii 20 mm unam partem habebant, alii tot ac tria 20 mm tormenta habebant, sed tantum duae machinae erant... Celeritas characterum et maneuverabilitas fere sunt idem, fortasse etiam ME -109, etiam pondus minuitur et citius flectitur. Sed Britanni non tam simplices sunt, ut tres ex pugnatoribus ad navem onerariam concurrerunt, nec opertorium ignium attendentes. Puellae intus exclamaverunt;
  - Age, guys, ne desideres! Coactus ignis pli!
  Testa ignea quomodo stridore;
  - Furr! Furr!
  Me-323 ingens oneraria quae ad 200 turmas portanda est, sex apparatus tormenta armorum defensivarum habet. In systematis "ericinii" dispositae sunt et scribere incipiunt . Bellatae resiliunt puellae, dum porcos crepant;
  - canis catulos habet.
  Una puellarum unco est et turbat. Medicus puella ad eam salit et statim dicit:
  - Perflat! - Et coluisse eam facit. Ea residat et gemitum tenere conatur.
  Sed tunc Messerschmitt agmen pugnatoris Anglici intrat, accurate ictus et ignem capit et cadit. Puellae rugiunt:
  - Prodigiosus! Hic est homo noster!
  Hoc momento machina tormentarii fuselagem obtegens (et hoc est homo) glans transversa cadit. Gertrudis instar fulminis ruit, filo haeret et cadit, ocreae avolant. Puella, nudam micans, rosea calcibus cum duobus demissis corporibus salit, ad machinam sclopetis salit et felis premit. Plumbum exspuitur ex dolio et Spitfire imperium amittit, in tailspin incidere incipit.
  Puellae lupus cum jucundo strepunt et canunt;
  - Puck! Fullonibus! Germania contra Britanniam duo - nulla!
  Gertrudis autem alterum pugnantem mittere non tempus fuit, gubernatoribus Germanorum deleta est. Proelia aeris fugiunt, et Britanni plus quam dimidia parte amissis fugerunt. Octoginta fuit 11 adversus 3 Germanos in gratiam. Puellae respondentes exclamaverunt, manus inter se laetae et excussae sunt. Laudaverunt etiam Gerda, quae caput non amisit et primum planum downed, victimam suam, ut eam res, memoriae prodidit! Erubuit magno tumultu puella et mussat;
  - Ita non memini me! Num quid simile? Prorsus cogitare! Sum in ecstasi...
  Shelley mussat irato smirk:
  - Sed mihi moras ignoscere non possum. Itaque iaculis justo suscipit!
  Societatem dux Mercedes Shellam consolatur;
  - Adhuc tot proelia praecedunt! Africa est!
  Shelley giggled et lepide;
  - Pueri pro nihilo sunt in mundo, pueri in Africam propter ambulationem non eunt! Africa loca habet, Africa mutas habet, Africa magnos habet crocodilos! Sed Magnus Reich; nobis dixit - non pereffluamus!
  Omnes puellae consonantes riserunt. Ut magna erat.
  . Capitulum #9
  Caput Tunisiae, nomen quoque gerit Tunisia, in Africa maxime Nazis fundat. Socius principalis Germaniae: Mussolini secundum bellum mundanum tantum die XVII mensis Iunii iniit, quinque diebus ante Galliam deditionem. Volebat "vincere", vel potius calcitrare, hostem iam victos ut magnas lucra territoriales lucraretur. Bene, si Germania deficit, secundam meridionalem frontem aperi contra te tertium Reich! Exercitus Italicus non admodum feliciter egit, et, licet numerorum praestantia superante, cum ingenti detrimento pauca chiliometra progredi potuit. Sed ita Mussolini bellum in primis non feliciter inierunt. In posterum Itali parum prospere pugnaverunt. In Graecia, quamvis numero praestantia, in Aethiopia plus quinquies fere viribus quam Britannis, et in Libya, amissis fere omnibus finibus cum puteis oleis iam elaborari coeperat. Sed Rommel, adulescens dux, qui antequam Hitlerus in potestatem Nazi se iungeret, validum contra Britannos impetum fecit. Praeterea gravem etiam ante translationem copiarum maximarum emisit, cum decem tantum lacus et quinquaginta aliquet ut lacus fucatis. Celeri iactu, dux optimus Britannicus Kolenkor captus est, et fere tota Libya in dicionem Nazis rediit. Tamen munitissima Tolbuk munimenta, tam mediocriter ab Italis dedita, adhuc retinet. Rommel tantum ducentas piscinas habet, omnes T-1 et T-2, id est, leves, et aliae ducentae italicae quae vulgo machinae sclopetatae 2.7 talenta pendunt. Utique talibus copiis cum Matilda difficile est pugnare: frontale armatura 78 mm et 70 mm Cromwell. Dum frontem ad tempus stabilit, utrimque vires aedificant...
  Societates SS in aeriportum appulerunt et statim in aerem calidum Africanum inflantur. Aestas adhuc, Iunius et Africa! Puellae autem se figere conabantur neque se calere demonstrabant. Tum Mercedes iussit;
  Iter faciamus per desertum! Et simul sunscreens probabimus, in natationibus salietis!
  Puellae indignantur; experiuntur iterum. Quanquam in balineo in tali calore multo jucundior est quam uniformis, atque etiam vestis glandularum, quae etiam uti coguntur.
  Puellae cito in balneum litium mutatae, eremi colore depictae, se cremore tutelae oblinere coeperunt, quae obiter eas tan velocius adiuvare debent. Gertrudis liniis Testa, et Gertrudis. Rufus dixit:
  - Haec eadem sunt Tunisia, in extrema parte angulorum, tantum in centro domorum lapidearum quinquaginta et meschitis duodecim. Fabulosas legi et palatia magnifica videre expectavi cum fonte et hortis apud Arabes!
  Gertrudis cum gemitu respondit:
  - Vae, si in nostro mundo simile fuit fabulae! Heu, mundus noster crudelis, iniquus, insidiosus est! Caro gemit et cruciatur!
  Shelley continued:
  - At homo sapis, gloriose progressus! Etsi Dominus oblitus est.
  Sola relicta in lavacro lites, et leviter lota aqua frigida antequam cremor admota, puellae pulchrae aliquod levamentum experti sunt. Si in ipso plano nondum erat tam calidus, tunc in aeriporto et urbe iustus infernum est. Aliae vero lupae iam in Graecia pugnaverunt, ubi calet Aprili, sed aestate non placet in Africa.
  Post imbrem, puellae soleas in corio sunt, sed Mercedes iussit;
  - Sume aliam cremor et plantas bene praelinm! Discalceatus eris per desertum! Quod nictans - intelligis, sic age.
  Puellae pedibus nudis, puellaribus cruribus, sine magno studio se liniebant. Ceterum arena Saharae sartagines prope calidas est. Verum, hic prope litus adhuc est, et prata herbis obsita saepe cadunt. Sed saxis, glareis, arenis, quae Sol Africa calefacta est nudis vestigiis currere? Vulgo haec feritate!
  Attamen puellae non tam molliculi sunt, electae institutionis institutio itinera ad puellas e Unione Germanica Women, et saepe discalceatus ac per agros asperos comprehendit. Ita ut milites non litigant! In genere, pro fascist Germania, natura cupiditatis pro variis experimentis. Hitlerus est admirator ardens Nietzsche theoria hone vel hominis futuri. Fortior, velocior, smarter et crudelior quam modernus homo debet. Miles verus Germanus esse debet: fortis, velox, induratus - quia Aryan est! Sed Aryan mulieres, quae heroas pariunt, ipsi heroes esse debent, et vires nutriri debent! Ideo puellas bene institutas valde doctae, temperatae, educatae sunt! Eorum igitur genus, genere pulchritudine praeditum, extremam duritiem in Africae desertis ingredi debet: probare Aryan et Aryan posse omnia tentamenta tractare, non impedimentum quod capere non possunt - invictus et fortis miles tertii Reich. !
  Iamque turma militaribus castris relictis per angustas saxosas arundos Tunisiae percurrit.
  Calces nudae puellae pungunt atros, calculos viae acutos, et crudeliter coquunt. Sed lubricus ustionem modicam mollit, et cum festinat, non tantum coquitur, quamvis sol post meridiem transierit et siccus in suo maximo sit. Sed filii Arabum sordidi fiunt minores, cum calcaneis nigris minimo, sine ullo cremore, nec etiam mittunt. Similis illi callos habeo in plantis. Nudas fere puellas in balneis ac muscularium corporum progressis, Arabes spectant; os rictum, feminae ad latera ocius moventur, arctius in velo nigro se involventes.
  Et puellae currunt tormenta tormenta in humero tenentes et unumquodque dorsualem cum commeatu et tasque. Et hoc est summa viginti chiliogrammatum. quinquaginta gradus in umbra, et necesse est Marathoniam distantiam superare.
  Gertrudis currit, quam rectissime spirare conatur, ut diutius vires suppetat. Quamvis illa non multum vixerit, proximis octo annis in speciali schola pro pueris electae geneticae acti sunt. Sed hoc non significat eos in condicionibus commodis vixisse. Contra, mane quinque consurgens, imbrem glaciem faciens, exercitationes duras, horae currit et deinde per duas horas laboris. Studere deinde, ante prandium, iterum erudire, etiam pugnae parcere. Disciplina militaris, studium, disciplina, usque ad horam decimam, peractis luminaribus. Verum bene pascebant, sed cibum, olera, fructus, pisces, dulcia et dulcia non dabant, solum in natali Fuhrer, Nativitatis et 1 Maii. Nullum fere tempus vacat, omnia stricte moderantur... Homines futuri qui Terram regere putabantur, ab eis parati sunt. Himmler ipse, dux SS, talem rationem in potestate servavit.
  Quid Gertrudis de Nazis et Hitler cogitavit? Hoc est quod docuerunt Hitlerum esse maximum omnium temporum ac populorum ingenium, invictum ducem ac futurum terrarum principem. Et sicut primus Aryan Jesus Christus, vicarius Altissimi Dei, iussit hunc et alios cosmicos mundos superare!
  Immo Germania vicit, et fides in Fuhrer convalescit! Nunc vero in bello est. Currunt puellae adipe fuscae per deserta, nudi pedes permixto harenae et glarea coquentur, et iam lassitudine sentiuntur; vitulorum dolores, dorsi, et oris sicci. Sed haec vera Aryan est, et nunquam disrumpet! Quin potius cor frangat quam emittat. Non prius Gertrudis hic currere. iter per montes fecisse memini. Excalceatus puella Gertrudis cum sclopeto submachina in umero eius per acutos saltus lapides cucurrerat, plantas eius omnino secans, ut cruentis vestigia in lapidibus remanerent, sed ad extremum iter fecit. Quid est ergo nunc cedere? Minime! Et iterum no! Pugnabit usque ad finem usque dum abit spatium. Verum, nunquam in tanto ardore cucurrit, sed ... Oportuit aliquid incipere ut per experimentum ad finem accedamus et in futuram Victoriam credamus! Nec Germania: de hoc non dubitat, sed de ipsa victoria!
  Facilius iam est, et alter ventus aperit pulmonem eruditum. Tarde, sine sensu, sed recedens!
  Cana Testa etiam patitur, sed tenet. Illa et Gertrudis amici veteres erant, etiam lecti in foribus puellarum iuxta eos steterunt. Saepe inter se parcunt. Duo amici infantiam privaverunt et mature maturaverunt. Tamen certatio est vita, certamen aeternum. Et fortassis summa calamitas pro humanitate et pro unoquoque homine erit, cum nihil erit pro pugna!
  Schella primus advectus vidit Hitlerum; cum quinque tantum annos nata esset. Tum Fuhrer Maioris Germaniae nondum erat, sed unus tantum ex oppositionibus politicis. Sed speciale quiddam sentiebatur in: ineffabile charisma huius ducis, cum parva mystace! Quid de futuro Fuhrer loqueretur, Schella non meminit. Adolf Hitler valde affectuose locutus est, pugnos strenue iactans, saepe verba proferens: Magna Germania, virtus, honor, virtus, virtus, dignitas! Ac fremuit mox omnis turba ineffabili laetitia. Quid vero plausus. Et tunc, Shelley intellexit Deum ante eam incarnatum!
  Meminit ille dies tam bene! Parentes eius Fuhrer adoraverunt, multo antequam Hitler in potestatem venit. Factionem in fine viginti iungebant, cum Nazis casus ad potestatem veniendi fallax videbatur, et Nazis duas vel tres centesimas suffragii lacerabat! Bene, bene, Fuhrer erat iam Fuhrer et verus tunc princeps! Sed grave discrimen cepit, quod omnia fundamenta societatis ad terram concussit, Germaniam ducem in ea invenire. Puella gravissimas condiciones elite in castra crevit, ubi octo annos egit, sed numquam Fuhrer in anima oderat.
  Etiam cum ipsa et alii crudelium amici lato verberarentur (ne ut cutem inciderent!) cingula, aut ad poenam mittantur, ubi rotam prae se immittere debebant. Poena etiam urbanus inventa in SS. Vertis rotas, et sensorie corpori tuo adhaesi, unde vena manat. Velocius illud sculpis, electricitas debilior pervenit, et cum retardis, durius ferit. Poena delicti et corporis mixtura quaedam. In morem veteris Spartae, quam Hitlerus, et princeps eius tristis, et carnifex tertii Reich, Himmler, admirati sunt.
  Sicut Fuhrer dixit: "Puer Germanus verbera pati debet et ab infantia saevire consuevit". Hem, Himmler simile propositum puellis prorogavit! Sic commemorare amavit Nietzsche - crudelitatem, crudelitatem, et semel iterumque crudelitatem gentis coagmentare!
  Distantia quinquaginta vel etiam paulo plus chiliometrorum iam operta est, colossale onere in tanto ardore et onere, talibus puellis. Gertrude, Schella corpora sua non amplius senserunt, currebant sicut somniambulistae, aliquid musculi lacerantes, et hebetem capitis dolorem sentientes. Sed hic venit praeceptum;
  - Salire gradum! Jam primum satis est!
  Puellae tarde sunt et iam celeriter gressu ambulant. Calcibus prurire incipiunt, etiam magis. Gertrudis ad Shelley insusurravit:
  - Ab inferno ad purgatorium!
  Dissidet amica.
  - A purgatorio ad coelum!
  Saxea terra est, et nudae, fessae pedes puellarum, in mollia smaragdi gramina gradiuntur. Gertrudis exclamavit;
  - Et quam beatus, asperis lapidibus et arenis eremi excruciatus, incedere sicut vestis holoserica naturalis!
  Libenter hoc tempore Schella consensit.
  - Nempe paradisus est! Post tam triste iter! Sed hoc etiam difficilius puto.
  Cum tandem puellae ad cubilia perventum est, Mercedes eos prohibuit et super dorsum iacere iussit. Dure pedes bellatores cacumine sensit, Et dixit manifesto gaudio;
  - Pulchra! Et non decoriabit cutis, et non sunt pusulae a vestigio. Calces etiam non pulverulenti erant, rosei manserunt, quasi e balineo vixisses! - Crevit Mercedes, astitit, et amico pugionem fulmine cursu projecit. Ferrum emicabat velut apricum e speculo in scholis egestas velatum, et cuspis scorpionis nigrae infixa magna. Vox SS ministri durior facta est, et pulchra lineamenta puellae durior facta est. - Cras a mane ad vesperum curremus. Cur facies torques - Aryans es necne? Si sic, ergo sustinebimus eos, qui ceciderint, ilico jaculari! Primum, secundum.
  Post comitem, puellae etiam dis-ups et abs facere coacti sunt, et postea ad lectum misericorditer mittuntur. Donec ut tellus tellus.
  . CAPITULUM #10
  Gertrudis somniavit eam esse bellatorem in exercitu Atillae (iuxta novam historiae doctrinam in Tertio Reich, Atilla Germana est!). Hic Romam adeunt ingens barbarorum exercitus. Praecipuum spina huius exercitus Germanici pulchris puellis constituitur et athletice iuvenibus latinas aedificatur. Dure pares, umero gradiuntur. Praeter pedites est etiam equites, et quidam pugnatores sunt in armis equestribus, alii vero, etiam athleticae, nudae ad umbilicum. Et hic exercitus movetur sicut lava volcano. Tympanistae vapulant, hi iam pueri minimi sunt in brevibus et forma Kinder Yugen, id est ramus junior, Hitler Iuvenis. Ac etiam cornicines ludunt, vexilla cum simulacro draconum et variae bestiae, aves ac etiam reptilia volitant! Minimi tympanistae rident et eorum icta crebrior fit.
  Sed hastae et centuriae, Romanus exercitus, antecedebat. Quid futurum sit, quod barbari simulque supremi Aryan culturae latores tamdiu somniarunt. Da pugnam his ineptis et pigris Italis et tunc Roma antiqua cadet!
  Attilius, ingens et heroice structus, ut Titanas ex antiqua statua Graecorum recreata, imperat;
  - Fortissimis filiis et filiabus impetite!
  Puellae et pueri in hostem ruunt: summum tympanum volumen attingit. Gertrudis nudae frontem ac latera currit, Gramineae virides imitantur vestigia puellae. Ipse Atilla ingens rutilum calcat equum. Ungulae validae terram ita duram feriunt, ut tremere coeperit.
  Romani, incerto cursu, obviam procedunt. Hic uterque exercitus et vi colliduntur... Vera pulchra pugna incipit. Gerda, duos impetus legionarii barbati (et vere barbam odisse) repulsam, ensem in ventrem suum deflexit. Cecidit belua, et bellator exclamavit;
  - Homines perdere nati sunt, nisi forte sunt viri German!
  altera puella ad adversarium ruit. Is, altitudine et pondere usus, Gertrudem instare nititur. Miratur etiam puella, quam cito in singulas insulas pugna dirupta sit, legionum ordo concidit. Sed hoc etiam ad utilitatem suam parva est, quam perfacilem significat. "Squirrel cauda" artificium facit et ... gladius ensis collum gigantis secat. Gerda chuckles.
  - Collum spissum et taurinum plerumque proprium est hominum, qui non sunt splendidi, mente subtili!
  Attamen aemulus eius potens, adhuc in agonia aliquoties agitabat, victorem audaciam obtinere conabatur. Gertrudis eum finivit, ac deinde ad tertiam cucurrit, tum animadvertit viginti metra ab ea abesse, Testa discalceata statim cum duobus fortissimis pugnare. Amicus rufus vehementer urgetur. Gertrudis distrahitur et in maxillam acutum accipit, sanguis de habena incisa stillat. Respondens renidet puella:
  Imo non facile impune! Foemina viro per omnia perdere potest, praeter miserandi facultatem! Solum ultimum, eo uti non sum!
  Irata Gertrudis inferrent. Her niger adversarius (lato humero Maurus erat) lente subtraxit ..
  Haec tam bella pugna est. Sed hoc tam leve est... Sicut somnium. Sed ninja puellae maximum negotium praestant: calpam expugnant.
  Praesidium clavis est. Et captis eius poterit Tertium Reich copias significantes in Africam per brevissimam viam transferre! Azumi salit cum amico suo Agouti. Puellae tormentis Anglicis incenduntur. Pulchritudines nudas calcibus conchae iactant. Ludunt quaedam ping-pong! Hoc illud est quod tormenta Britannica eis misit - revolat!
  Azumi nudis plantis rejecit proiectum et pissavit;
  - Ego victimam ad mediam noctem exspecto!
  Agouti, respondens, niveos quatiens capillos, cooed;
  - Hostis immortalitatem promittit! Et traxerunt nos in gehennam!
  Et tam puellas, pedibus nudis ac mortiferis, mox salient ut saliant.
  Azumi ventilabrum in nudis digitis accepit et acus ventilationis versus muros Britannicos proiecit ... Et fecit. Tot erumpit ac tumultus. Muri ardent, fossae destruuntur, fossae delentur. Et Agouti, iste terminator flava bullas inmittit utentes digitis nudis. et omnes opprimunt. Omnia lacerata et attrita sunt.
  Azumi crines cuprei rubentes egregie resilit, emittentes calorem. Et omnia in fronte lucet ...
  Puellae in voce cecinerunt;
  Pugnator semper sanus
  Pugnator est ad omnia parata!
  Et nolite prohibere
  Et noli crura mutare!
  
  Nostra facies luceat
  Adversarii currunt!
  Et rursus igneo risu dentes suos ostendunt. Luxuriosas quate coxas. Vere sunt puellae terminator. Et Britanni ante eos recesserunt.
  Calpe impugnatur, magicae infernalis ninja. Togo ante quamlibet resistat, et quod leve est, parem non habet. Haec est femina ninja, quod hostes Iaponiae somniant in somniis.
  Azumi cecinit milUa, secas;
  - Pulchritudo! Pulchritudo! Gladio felem interficiam!
  Utque comam quatit igneam. Quamque ardentem volvit in circuitu flamma bilem. Et rubrae linguae surgunt ad cacumen, et flore coccineo plumis. Ignis tam amens et furit. Tales caloris nec metalli nec lapis potest resistere.
  Azumi nudis pedibus in arena feriens eam liquefacere facit et in vitrum convertitur!
  Haec puella tam ferox. Et pulcherrima, parum pudici, ac prope nuda. Et qui facit blandiores damnare. Valde et iconica et charismatica figura. et Gibraltar sub ictibus magicae ninja corruit. Ruinas ac ruinas Angli milites in sceleta vertunt. caedes summa est. Tantum hostes invisibilibus gladiis ipsae puellae secant. et in irascibili mirabilis est illorum pulchritudo!
  Azumi vellit rubros capillos dum micat.
  - Sanguinis lusus et testimonium meum!
  Puellae pro duobus caesuram ordinaverunt gladios vibrantes. Et micans albo dentata et eboreo concha renidet. Et mittens flatus contritionis. Omnia claustra perdes. et nigri milites Britanniae flammis inmersi sunt. Et alii pugnatores cum eis.
  Ignibus ingreditur per arcem. Pictura atrox mortis! Et puellae vadunt et serunt interitum sine clavibus vel dilationibus.
  Lacus Germanica post pulchritudines moventur. Obsoleta T-4s, quae in versione moderna, adhuc pugnare possunt, et etiam Shermans exsequi possunt. Potentiores "Pantherae", quae aerobaticos demonstrant cum in proelio superveniente versantur. Forma aliqua pervetusta, sed formidolosa "tigris", et vice versa, admodum moderna, sed nimis gravis "Leo". Ultima piscina valde delectatus est Hitler et productio eius aucta est. Germani post ninja commoti nulla fere damna passi sunt.
  Puellae autem in arcem confugerunt, nudos pedes in flammam presserunt, ac nitebant, etiam scintillae.
  Pulcherrimi bellatores et toti sarcinae mortiferae.
  Britanni superstites in concordia manus levaverunt. Aeroplanum Britannicum naviter confodietur. Ea minimam casum contra ninja non habuit. Et exierunt bullae de nudis pedibus puellarum, et omnes mirati sunt de potentia eorum.
  Milites ambulabant et volabant, Anglicis copiis moras et otium non dederunt.
  Per ignem et aquam, femina ninjas transivit, flante radios. Lacus et ridentia una cum illis ferebatur. Nonnulli Germanorum carros ad pingendum evaserunt, et hoc eos multo scariarios spectare fecerunt.
  Sed fortes flammam transgressi, et nudis pedibus deforme illudentes, ad mare transierunt. Ambulabant ius super aquas, et sibilabant carmina. Tales sunt puellae micantes et splendidae.
  Azumi, agnos undarum proiciens, et nudis digitis bullas emittens, quae praelia et armadillos Anglicana mersit, plena voce cecinit;
  - Imperator renascetur, imperium renascetur!
  Blonde terminator e radiis solis emissus ad ferebat cursoriam. Prosiliunt ad eum, et tanquam gladium exacuere. Ex magno machinae tantum fragmenta avolaverunt. Et mox planorum justos in mare trudit agnos iridescentes. stridoribus ac stridoribus scinditur.
  Agouti accipiam eam et pipare;
  - Ego sum passer et simul aquila. Frigidus pugnator magnitudinem invenit!
  et flava terminator prosilit et salit, et aquam cum spathis secat. Et maris superficies coquens. Et tsunami resurget . omniaque in frusta rumpentur, et ignea turbine nent. Et saliet et nent.
  Azumi, crinem igneum torquens, pipiabat;
  - Mors ambulat in undis, erit tibi valde muta!
  Et quomodo nudo pede pilam iacit, et quomodo cruiser Anglicanum friat et verberat...
  Agouti percussorem accepit, texit radiis, et sibilavit;
  - Firestorm! Plus erit psycho!
  Azumi pipiabat, denudans dentes, aequora captans Nuda calcaneo:
  - Super sidera - torpedo exuit! Domus planeta frigidior erit!
  Ignea terminator ululat et ululat... Et tunc sumit et salit, nudo pede flops... undam erigit!
  Agouti hoc terminator flava expressa est;
  - Mortiferum sum forma! Sicut flamethrower ictus skyscraper!
  Utraeque puellae trans mare concurrerunt. Et tantum cineres a planis Britannicis remanserunt.
  Captivi Britanni iam aedificati sunt. Quattuor milites: Gerda, Charlotte, Christina et Magda ibi sunt. Milites, qui genubus capti sunt, demus, et pedes puellae osculantur. Captivorum mas repit. Gerdam in pulvere plantam et plantam deosculabantur, ac deinde in nudo digito. Tum captivus in corticem ad Carolam irrepsit.
  Ipsa quoque nudos pedes osculata leviter pulverulenta et illita machina oleo. Praeterea, Anglus pro Christina hoc facere debuit. Demum, Magda puella crinibus aureis calcaneum ostendit et digitos excidit.
  et unus captivus movit alios. Tum denique pedes nudos osculabantur pulverulenta puellarum. Aryan milites consulto pedes suos in machina oleum detriverunt, ut eos sordidiores redderent et sicut gasolinum olerent. Ne homines tantopere eos osculari libeat, et in labiis eorum arenam comprimat.
  Et Gerda gaudens dicit:
  - Sum flava et malam mortem mitto!
  Paulus aplomb magno pergit:
  - Pro Reich vivere, ecclesia tua mori debet!
  Christina nudam et sordidam pedes in faciem captivi trudens exsibilavit;
  - Bene, quare - vita te nihil docet?
  Magda infensi perseveravit, Anglicum nasum nudis digitis expressisse;
  - Cur, quam ob rem?
  Et omnes quattuor puellae rident... Et dentes magnos portaverunt! Et rugiemus...
  Eorum Panthera satis parata ad proelium. Torquet magnisque rostrum. Quamvis cadus lacus non sit crassus. Et ille iam duos praefectos Anglicos in ea suspendit.
  Et quod? Male agite!
  Gerda cepit et clamavit;
  - Pendent omnes... Et ubi est ecclesia tua!
  Carolus confirmavit:
  - Calpe, duplici percutiens!
  . CAP
  Lapsus Gibraltar permisit Nazis copias in Mauritania brevissimam distantiam transferre. Tranquillus in fronte Soviet-Germanica regnavit. Stalin indutiis pactus vim suam servavit. Emphasis erat in progressione novorum armorum genere. Imprimis lacus familiae IS, et T-34-85. Necnon elit LA-7 et YAK-III. Priora minus perfecta supponebant.
  Sed nunc Germani liberam habent manum, et occasio orta est omnia quae possibilia sunt occupandi. Imprimis utique Africa. Ingens continens nigrum, perampla opibus naturalibus et humanis, annuit Nazis. Et Fritz, id ipsum, iaculis erat.
  Eodem tempore novum apparatum in Tertio Reich etiam crescebat - praesertim lacus E-series, quae optima in mundo esse putabantur. Ita certatum est mentibus et technicis innovationibus. Germania in vi elit etiam numeratur. Multum in aere posse mutare aciem. Maxime considerans backlog in hac re Americae Foederatae et Britanniae.
  Qua de re erat validissima Germanorum classis subaquanea. Morsus aculeat ictus. Antea autem Britannia fortissime ab ninjas pollicitus est. Et quid contra hos milites fieri potest?
  Hoc ipsi Britanni non noverunt. Coni et plus ac magis a Tertio Reich accepit. Pugnax erat ad productionem armorum promovendam.
  Germani "Panther", verum machinae-bestiae, in seriem mittere poterant! Hoc consilium bonum est. Aguntum et arma et arma. Eodem tempore pondus omnino non prohibitivum. Tantum quinquaginta talenta cum armis et armis "Tigris" -2. Nempe bona res est.
  Primus currus huius generis dabatur ut turbam Gerdae experiretur. Et quod puellas semper omittitur ante. Etiam vere amant. Et capiunt omnes exercitus pulchritudines eorum. Post omnes id quod puellae sunt, ita ut guys oculos plaudentes mirantur.
  Dum "Panther" -2, Mauritania percurrit. Hic sunt copiae Gallorum de Gaulle. Pugna est ante et Carola ignem aperit.
  Gerda nivea stridit;
  - Fluctus et arena - Stalin in templo!
  Christina socium suum corrigit;
  - Immo etiam Churchill!
  Gerda pipit, nudo pede tormenti podicem;
  - Si Churchill draconum est, Stalin tigris est!
  Puellae pilam dirigunt. Arma frontis "Panther" perfecte ictum tenet, sed tormenta Gallica conticescunt. A duobus offa plures et vexillum album vexat. De Gaulle milites in deditionem accepti. Expelluntur in castra.
  Feminei bellatores Pantheram iterum accendunt et equitant, stridoribus et proiectione.
  Gerda ardenter canit;
  - Oh, aestus, aestus, ne me calefac!
  Respondet Carolus incendere tormento suo et rugiendo;
  - Super equo albo sedebo!
  Christina giggled, lacus turriculam trahere. et accensus ad Sherman. Currus Americanus demersit, et velut lucerna accensus est. Puellae cachinnant et linguas ostendunt, clamantes;
  - Sherman, Sherman, ubi eras!
  Et plaudunt nudae plantae, quarum una contra alteram strepit;
  - rum post montem bibi!
  Et formosas puellas - omnia cum illis ditiores fiunt et frigidiores. et corpora muscularia habent. Calet in piscina et puellae sudore lucidae sunt.
  Christina, eius imaginem magnificam tractans, dicit:
  - Hic non unum capio... Quomodo potuimus, summa Aryan natio, per Russos prope Stalingrad dormire!
  Magda respondens cecinit;
  - Relinquens per vetus libellum ... generalis exsecuti ... Conatus sum valde difficile intelligere quomodo te a Vandalis discerpendum dares!
  Puellae capita invicem plaudent. Sunt pulchri- tudines valde leporarii.
  Gerda cepit et jucunde cecinit;
  - Meum fatum bonum non dolet .. .
  Adesto fortuna, quod benigna est!
  et milites unum crus contra alterum percussit. Puellae splendidae. Et cum signo qualitatis.
  Hostes omnes nullo excepto opprime. Hic venit Churchill. Machina cum armis frontalibus 152 mm. et confossus est. Nihil Anglus facere potuit. Carole quomodo nudos digitos in felis premere, et hostem arietare. Frons crassa etiam non adiuvat.
  Cana puella canebat;
  - Finca, Finca et caviar nigra... Dinka, Dinka, militem cepisti!
  Femineam bellatorem cachinnant et susurrantis petulantia verba. Et in somniis quis resistet illis?
  Gerda dentes aperit et annuit. Vere vult iuvenis muscularis sibi proximus esse, et palpare, ictum, blandiri. Post omnes
  Tam dulce est. et maxime cum subigitur.
  Sed, heu, somniavit. Vos pugnare et occidere.
  Sed vestibulum non justo a finibus, sed aliquam est. Ipsa etiam humanam velit.
  Gerda quaesivit Andream quaestionem:
  - Quid ergo censes, si Deus est, quomodo ad adulterium referendum est?
  Igneus diabolus confidenter respondit:
  - Puto potius positive quam negative!
  Gerda giggled et declarationem postulavit;
  - Cur ita putas? Quid de Bibliis?
  Andrea confidenter affirmavit;
  - Deus noster Fuhrer est, non Biblia! Et mulier plures filios Fuhrer et Germania pareret!
  Christina cum hoc libenter consensit:
  - Et sine coniugio potes!
  Magda, gigglging, cantavit, nudos pedes tinxit;
  - Et in principio, matrimonium legitimum;
  We need for that, we need for that...
  Nam mulier in amore
  Nulla quis quam! Nulla quis quam!
  Gerda torsit faciem parum pulchram. At illa mugivit;
  "At ego plures viros habere velim. Tantus esset! Homines boni sunt, cum inter se differunt!
  Charlotte libenter hoc assentitur;
  - Ita homines diversi esse debent! Una venit! Et vehi volo hoc vel illo iuvene!
  Christina risit et cantavit;
  - Ad quid, ad quid... sic volo fratres! Super hominem, super hominem, super equitantem vivum!
  Magda giggled et pipiat;
  - Non vivit, sed frigidus!
  Gerda confirmavit;
  - Homo cum sclopeto! Frigidus, vincimus omnes!
  Respondens cantabat Christina, plena et pulchra ubera sua quatiens;
  honestam esse volumus apud te! Homines amplius non aspice!
  Charlotte, igneus ille diabolus respondens risit et sibilaverat:
  - Cur tam radicitus? Vides, et etiam equitare in pulsu, jade virga! Nihil opus est ad extrema ire!
  Similem locum Gerda confirmavit:
  - Certe non! Omnia extrema conveniunt, sed solum nobis peius facit!
  Carolus monuit:
  - Duo praecedunt Shermans.
  Gerda sola responsionem giggled advertens;
  - Ineptias! Omnino tuta nobis sunt!
  Ignea diabolo caute obicitur;
  - Ita hoc dicis! Nimia fiducia sola nocet!
  Christina tweeted back:
  - Non solum gladium, non solum flagellum .. .
  Sed faucibus lacus eget.
  Post omnes, sine "Panther" duo minuta.
  MagDum studiose sustulerunt;
  - Noli sedere in throno!
  Gerda perseveravit alacriter in responsione pipare:
  - "Panther" formidolosus est in omnibus .. .
  Ignea Diabolus confirmata cantu;
  - Et artificiose fabricatus est...
  Cristina, aplomb canens et pedibus eius alapis, continuavit;
  - Et ivimus ad pugnam sanctam!
  MagDum studiose continuatum magis ac magis flexo;
  - Ita ut Vanya vacua est!
  Et fortes canebant in choro, nudas, valde blandas et venustas pedes conculcantes;
  Non sine causa lacus est in omnibus regnis;
  Reuerendi omni tempore...
  Lacus in pugna utilis esse potest;
  Et in bello ipse est Satan!
  
  Non sine causa lacus est in omnibus regnis;
  Reuerendi omni tempore...
  Lacus in pugna utilis esse potest;
  Et in bello ipse est Satan!
  Gerda, post quam cantabat, volvens velocitatem;
  - excogitator, maledicens piscinam - militibus suis nocet.
  Hoc confirmavit Carolus. Excanduit, perrumpens "Sherman" et pressa diva frigido cecinit;
  - Ceterum si "tigris" intolerabilis est, tunc veniet retributio!
  Magda pipians, versatum, icta;
  - Aliquando lacus est exiguum metallum...
  Christina vi cecinit;
  - Et interdum addo!
  Gerda cum incubuere et torta addidit;
  - Sed ordinabimus, novimus receptionem.
  Andrea effrenata rabie rabie;
  - In piscina nos visitare cogemus!
  et secundum Sherman igneus diabolus excussit. Tunc cantavit.
  Et Britanni iam se dediderunt... Bellum in unam partem ibat. Ut evenit, lacus Germanorum ordo magnitudinis meliores sunt quam Angli. "Ecclesia" arma habet magis infirma, et hoc est incommodum maius. Sherman in armis et armis debilis est.
  Ita dispositae sibi turmae Tituli deambulatio. Sed successus ninjas debent. Et contra tantam vim ... Sume ninja pro Tertio Reich, tunc vel non restitisse. Et Anglicos triturant.
  Azumi et Agouti optimas pugnas Britanniae integras capere decreverunt. Comminunt autem prostratae armatae, vibrantes gladios. Puellae ridentes valde strenue laboraverunt.
  - Laeti sumus puellae, sicut daemones in mari!
  Et conciderunt decem homines ad tempus. Et quomodo conciderunt ... Cum omni dearum gratia. Tum gladii vibrantur ut propellit. Praecide carnibus, et scidit ossa. Metallum verum, quod seminat mortem, et chaos, et interitus.
  Azumi per duodecim milites cum uno adductu exciso et exsibilaverunt;
  - Fulgor pugionis et auri plus interest, crede mihi!
  Flava Terminator Agouti tweeted:
  - Ninja frigus unum magnum ludum ponit! Ninja frigus unum magnum ludum ponit! Discalceati bellatores voce concisa sunt. - Et hic ludus olet mortem!
  Et pugnae geminae, et stridula torsit.
  - Imo fasciculum non occidam, imo non occidam!
  Nuda micantia, muscularia crura, canebant conjuges;
  - Solus sexus! Ego post eam! Lectus!
  et fortes iterum ridebunt. Sed risus eorum pugnatur, et eardrums militum coitioni obsistentes ad literam rumpuntur. Accuratius pugnae equos mori. et pulchritudines non capiunt! Non est in moribus suis ignoscere et alicui parcere.
  Azum ardenter cecinit, musculos flectendo;
  - Sum sanguinarius... Sum inmitis! Ninja hone malum sum!
  Agouti, ultimis pugnatoribus confectis, perfecit;
  - Et nullas habemus difficultates!
  . CAPITULUM #12
  Expeditio Africae Tertii Reich verisimiliter omnium adventus maximus est. Sed tantum felix, et satis venustum. Et ipse Hitlerus adhuc typus est. Odiosa persona, ac sceleratissimus omnium temporum et populorum.
  Sed in oriente Germani victoria potiti sunt, Kursk, et Voroshilovgrad et Krasnodon ceperunt. Omnes Ucrainae et pars Kuban in ditionem Wehrmacht erant. Et momento, Nazis Africam vincit. id est Fuhrer omnino stultus non est. Ac multorum victor, etiam auxilio ninja.
  Tamen duae tantum puellae Germaniam adiuverunt, et Tertia Reich in se valet.
  Speer renuntiavit Führer, laetus dicens:
  - Tank "Panther" -2 valde felix probatur. Disponere potuimus eius extensionem et machina, ob hoc, armaturam frontalem habet 150 millimetrorum in magno clivo, in gradibus quadraginta quinque, et in 82 millimetra laterum, cum tantum quinquaginta talentorum et machinam peditum equitumque centum. . Haec piscina in sua mobilitate omnes fere vehicula coalitionis anti-Germanicae superat. Nec non et in fronte et armis pares. Facultatem transversim eius satis satisfacit, et per desertum ruit velut agmine expresso.
  Plus etiam pollicitatio est series E. Machinae invulnerabilis et potens in armamento esse possunt.
  Fuhrer fremuit iracunde;
  Quid dicet sauer?
  Curator aviationis confidenter affirmavit;
  - Serial production of the best of the best ME-262 jet aircraft is launched. Celeritatem non modo altam, sed etiam quattuor 30 mm tormentorum aeris, sicut felis.
  Et Fuhrer graviter quaesivit;
  - Quid de HE-CLXII?
  Sauer confidenter affirmavit;
  - Eius productio etiam dilatatur! Accuratius, dum imperium ratio perficiatur. Pugnator autem optimas fugas notas in mundo habebit, et levissimas ac maneuverabiles erunt.
  Himmler etiam verbum emittere voluit, sed in frigidum cucurrit.
  Hitler magistratus secreti caput dimisit quasi musca molestissima:
  - Committitur certamen! Ac de nostra praestantia iam audivi.
  Primum puellae in arenam cucurrerunt. Tres hinc inde. Primae puellae in tunicis rubris et strictis malleolis fabricae in thorace sunt. Illi breves, rectos in manibus gladiis, in sinistra parma scutum rectus. non iam vestes et arma decoris, glarea nudo et decoro sarserunt pedes.
  Secundae puellae caeruleae erant in laqueis, fascia fabricae vix plenas ubera tegentes. In manibus, brevibus spathis inflexis, et laevam parvus circum scutum tegit. Puellae pulchrae nimis sunt.
  Novi amorem Fuhrer pro nudes, puellas cum minimo vestitu, et coxis exculta.
  Tituli amat cum puellis pugnant, et gladiatores ad gustum delectantur.
  Fuhrer sponsionem facit occulte. Ad hoc cum singulari gaudio utitur. Computers iam in Tertio Reich aedificantur. Cum phisicis ex toto orbe in castra coniunctis posuistis, multo vehementius operantur. Iam primum colorem TV creaverunt, et etiam cum ingenti velamento. in stat prope puellarum sedentem ostendit. Ipse Tituli singularem machinam in anulum inspicit ut melius videri possit.
  Pelluntur Puellae, et figuras et facies ut magis venustatem praebeant, leviter tincta. Necesse est gladiatoriam pugnae aestheticam observare.
  praeco nuntiat;
  - Turma papavera rubra contra caeruleos corniolos!
  Puellae omnes blondes, sed una tantum naturalis, reliquae tinctae sunt. Praeceptum sonat, proelium incipit.
  Puellae inter se collidunt et caesim incipiunt. Volat ex gladiis. In tegumentum coloris monitoris quae colosseo Germanico imminet, momenta praecipua maxime ostenduntur.
  Fuhrer incipit orationem facere;
  - Usus rei militaris ostendit feminas non peius viris pugnare posse! Sed optimos Germanorum nationes in proelio a morte tueri debemus. Ergo mulieres usus non sunt, saltem massive, in Tertio Reich!
  Una puellarum in linteo caeruleo vulneratum est. In genua procumbit et vix rubore bellatoris impetum expugnavit. Subito tamen puella prostravit et vulneratum stare obtulit. Surrexit et stetit in cruribus muscularibus instabilis.
  Complures Mauri proelium insecuti sunt. Puellas hastis pellere coeperunt et accensis facibus - pugnant, inquiunt! Fax in tergo magnae futuit puellae. Rumpitur fascia eius, et pusulae formatae in dorsum musculari. Clamavit puella et perdite irruit ad adversarium imperfectum. Paucis ictibus validis et in cornflower caput repraesentantis equos revolvit.
  puella, victa coniuge, quam clamant;
  - Vivat vita!
  Tum socium in auxilium cucurrit. Impossibile est duabus puellis iratis resistere. et alter vulneratus cadit. Tace. Sed Maurus nudo, virginali pede, facem fert. Puella clamoribus iterum salit. Alterum vulnus accipit, vacillat et cadit.
  Iterumque niger bellator facem pedibus nudo fert. Puella vellit, sed surgere non potest. In doloribus est.
  Fuhrer scaenam cum motu spectat. Placet ei cum calcibus puellarum frictae sunt. Hic summae ictum subit. Decor tacuit.
  Turba gaudet, clamores ardentes audiuntur.
  Nunc puellae triplices victimam suam iniciunt. Nempe tali incursioni resistere non potest. puella pedem referre nititur, sed eam Mauri igni cremant. Illa ruit, ruitque simul ensesque bilinguis Pectora. Tercius autem stomachum ferit. Puella cadit et cruentus moritur. Et Mauris non deesset occasionem ut undique eam calcibus incenderet. Saevus et crudelis. Odor adustus, tenerosque puellares Carnes per totam diffundit arenam.
  Hitlerus dentes contente premet et dicit:
  - Vicitur sponsio. Macte puellae, fertum ferte!
  Himmler sincere suspirat;
  - Misericordia est cum legati tam pulchro sexus moriuntur. Verum omnes sex pulchri- tudines sunt semigenitae cum Judaico admixtione, et una et sanguine gypsy! Non sunt haec tam miseranda!
  Hitler, vultuosus, notatus;
  - Mundae feminae Judaicae raro pulchrae sunt. Etsi sunt exceptiones! Nimirum miseratio est cum omnia aesthetica pereunt. At causa quidne es. Nunc ac erat ut...
  Quinque milites nigri in arenam delati sunt. Musculares erant valde et unctos. Nihil praeter tunicas et sandalia gerens, gladios et pugiones tenens. Magnifici legati populi Africani.
  Sinenses obviam producti sunt. Item alta, sed paulo inferius, et muscularis. Item in eodem loramenta et sandalia, in dextra manus et sicas in sinistra enses. Habebant iocari Fuhrer.
  Hitler non placet cum homines pugnant, et ideo ne bet quidem faciunt. Colloquium cum Speer distentus sum.
  "Verumne est, mi minister, quod plana discus sunt omnino invulnerabilia ad ignem parva arma?"
  Reich Minister Armamenta et Armamenta libenter responderunt:
  - Per motum, excursus aeris laminae gagates creans, qui omnes glandes et conchas spirat, et quidem Belonzi discum invulnerabilem omnibus parvis lacertis facit. Sed discus est in motu et fuga.
  Strabo Tituli ac notarunt ;
  - Schauberger promisit se ope talis machinae ad Martem et ad alios planetas volemus! Praesent magna! Tertium Reich erit usque dum omnes incolae mundi universi complectantur! et inhabitabilis nimis!
  Aperta est cum risu:
  - Fortasse, mi Fuhrer! Praeterea phisici nostri reactorem iam creaverunt qui energia nuclei utitur. Quaestio de bomba creandi iam quaestio est de spatio non plus quam per annum!
  Fuhrer, pouting, notavit;
  Bomb atomico non indigemus! Sordida nimis est! Nobis opus est aircraft nuclei et submarinis. Et in futurum, frigida fusione thermonuclear! Quod nobis permittit volare per galaxia!
  Aperte respondit ardenter:
  - Sic sapiens es, Fuhrer!
  atrox proelium inter binos deni gladiatores. Spectaculum certe attrahens est. Praeterea nigri et flavi dentibus uti non dubitaverunt. Et continuo paene effusus est sanguis.
  Hitler hanc caedem spectavit, sed de re aliqua cogitavit. Non admodum felix in pueritia, pressius in annis teenage. Cum futurum Fuhrer puer esset, dux et auctor in villa sua erat.
  At quondam in urbe gymnasio suo protervus, superbus, et infirmus, cito in eius locum substitutus est. Tituli toto genere perculsi ac prope debiles. Itaque Führer magistratum abdicato gymnasio reliquit. Et honestum esse, ne cor quidem habet. Opus officialis, cum libellis mobilibus, nimium prolixum videbatur.
  Et Fuhrer sedere nolebat, ille strenue oppressus est. Et haurire volui.
  Quamvis praesentia manifestarum facultatum, Hitler in academiam artem non accepit. Non quia tractus mala sunt, sed propter linguam longam. Nec tunc Adolfus suam sententiam contra Judaeos antipathiam celavit. Hic eum fallit. Misericordia est quot decies centena milia hominum superfuerunt, viveret si Hitler artifex pacificus factus est.
  Sed quid ... Adolf in pensione patris sui aliquandiu vixerit, et tunc omnino sine victu, lunae lumine ut picturae se reperit. Litterae variae et lectiones, praesertim occultae.
  Habens firmam memoriam, Hitler mox magnam eruditionem comparavit. Et non obstante quod educationem secundariam non habuit. Sed stalin non lectus sodales mauris.
  Usque ad bellum, Hitler fuit ejectio et marginalis. Primo quoque bello mundano vitam non fecit, corporale tamen, ad quattuor ordines acceptis.
  Solum in politicis suam vocationem Fuhrer invenit. et praeclarum norma et oratoria artes praebuit. Inde a primordio, Hitler favorem sibi conciliavit et factionem confirmavit. Atque ipse brevi in ordinatione magnam potestatem adeptus est. Sed Monacensis Putschius in defectu finivit. et Tituli in claustro finiuntur. In commutatione primae dimissionis Fuhrer oppositionem actu deserere coactus est et ad reconciliationem cum auctoritatibus ire coactus est.
  Hoc primo favorem Fuhrer redegit, sed factio usquam crescere perstitit. Per MCMXXVIII, numerus eius centum et quinquaginta milia hominum excessit, quae signis Germaniae satis honesti sunt. Sed spes potentiae obscura est. Tantum 2.8 centesimas in comitiis parlamentariis collegit.
  Sed tunc Tristitia Magno hit. Detortus est populus cum partibus veteribus et voluit aliquid novi.
  Hitler ignominiam populi Germanici a Versaliis restrictionibus egit, montes aureos operariis promisit, ac leftist se esse simulavit. Arguebat pauperem quod rubicundum erat, et dives ut rectum est. Color ruber vexilli se- multos. Similis appellatio: comes in factione!
  By and large, after to power, Hitler's policy leftist. Vectigalia in oligarchis acriter excitata sunt, et operarii multa privilegia receperunt. Etsi diuturnitas operis crevit.
  Recensio Fuhrer per annum ascendit. Iam tricesimo anno, in primis comitiis ad Reichstag, XVIII centesimas ex suffragio collegit, secundo loco habita. Et tunc non amisit capitalem acquisitam, sed magis augendam. Sed Fuhrer electionem praesidentialem non obtinuit. Sed in Reichstag primo loco rem gestam est consecutus. Tunc primum Hitlerus cancellariam obtulit. Fuhrer vires sibi poscebat et denegabitur.
  Quam ob rem Reichstag dissoluta est et nova comitia habita sunt. Si Hitler addere etiam plura expectaverat, inconsultus ille. Populus Nazi augue taedet. Et excessus procellarum favori Nazisei non addiderunt.
  . CAP
  Duo miliones suffragiorum amissi sunt et communistae significanter addiderunt. Casus fuit ut, cum Democratae Sociales coniungentes regimen sinistrum cornu constituerent. At communistae compromissarii nolebant, oligarchi adventum nondum relictum nolebant. Fuhrer vicem Reichae cancellarii accepit. Et subitis potentiae in meliora tempora dilata sunt.
  Deinde nova comitia cum usu facultatum administrativarum et incendio Reichstag. Nulla nec plena victoria fuit, sed Nazis quadraginta quattuor centesimas ex sententia collegit, quae una cum sociis dextro cornu maiorem partem dedit. Tunc Communistas apprehenderunt suffragia sibi appropriantes.
  Sociales democratae et praesidenti Fuhrer subitis vires accepisse poterant. Inde novae successus - exitus e discrimine Germaniae, Wehrmacht creatio, reditus imperii in Rheno sunt.
  Valde prudenter egit Hitler, in metu terrarum occidentalium ante communismum ludens.
  Fuhrer pollicitus est periculum rubrum finem imponere et Wehrmacht uti in Russiam iter facere. Quin etiam socii adepti sunt. Revera Hitler terras Russiae debellare et imperium in oriente dilatare voluit. Et ad hoc paratus. Foedus anti-Cominter cum Italia et Iaponia signatum est. Haec Unio contra USSR directa est. Inde Germania primum in Austria res, deinde Anschluss peracta est. Nonaginta centesimas eorum, qui Germaniam iungendam censuerunt, in referendo computati sunt. Re quidem vera, minus, sed tamen plures.
  Magnam adipisci! Sed plus voluit Hitler! Verum, Tertius Reich nondum paratus erat ad bellum, et necesse erat ut potentia neutras regiones absorberet. Proxima erat Czechoslovakia. Omnia opera bona. Quamquam Germania acerbum bellum paene obtinuit.
  Situs URSS maxime periculosus videbatur. Fere Stalin socium fidelem non erat. Tantum in Russia Sovietica anschluss Austriae officialis diurnariis damnavit. Et USSR auxilium Czechoslovakiae obtulit. Sed te primum omnium confirmare cupiens!
  At Occidens tandem dedit. Praeterea Hitler innuit bellum cum Russia non procul abesse, et Tertium Reich cum eis fines communicaturum. Polonia et Hungaria etiam partes cum Germania. Evenit ut bellum cum Tertio Reich grave esset. et oeconomia sub Nazis crevit sicut multitudo. Bellum difficile esse pollicitus est.
  In Munich, Hitler obtinuit quod voluit. Sudetenland cum Germania manebat - Hungaria et Polonia terras susceperunt. Videtur quod ad orientem possis ire. Fuhrer bellum commune tractavit inter Poloniam, Hungariam, Germaniam, Italiam et Romaniam cum Iaponia contra USSR. Gallia et Britannia etiam auxilium ferre poterant.
  Sed Poloniae Iudaei intervenerunt. Nox Crystal cultri Sionistas excanduit. Et Polonia, ubi homines isti principales influxus a rebus oeconomicis reguntur, resurrexit. Praeterea Britannia, Gallia, et Civitates Foederatae Germaniae opposuerunt. Immo et ipse Hitlerus nimis insolenter egit. Utramque occupavit Res publica Bohemica et Klaipedam. Ita positio occidentalis mutata est.
  Dum Fuhrer cogitabat, proelio facto. Quinque Seres et quattuor occaecat detruncati sunt. Unus Africanus vix quattuor ex omnibus partibus vulneratus est.
  Pugnatum est! Caede similior!
  Hitler frigide iussit:
  - Auferte eum! Et novam partem habebimus!
  Mortui homines hamis impositi sunt. Traxitque. Deinde pueri quattuordecim vel tredecim annorum in arenam acti sunt. In singulis quadrigis erant septem. Alter est in brevibus flavis, alter viridibus. Ac etiam gladiis ac pugionibus.
  Quod ut magis gaudeat, Mauri carbones in glaream spargere coeperunt. Guys diligenter calcare conati sunt, sed puncta in tergo hastae impulsa sunt . Unus ex eleifend calcavit carbonem nudo pede et exclamavit. Flagello percutiunt.
  Vestibulum dictum ac tortor. Pueri ad album genus pertinebant. Muscularis, et vestigia verberum judicans, non semel flagellis tunditur. Tituli indifferenter animadverti;
  - Pueri sunt minimi pretii mercimonia! Non sunt contristati!
  Tuba clanxit, iterumque duro certamine duros incubuit. Hoc indifferenter respexit Fuhrer. Iterumque revocavit vitam suam iam satis eventam.
  Postquam relationes cum Polonia implicatae sunt, Stalin suggessit Occidentem coalitionem contra Germaniam creare. Hoc in casu, Tertius Reich difficillimus esse potuit. Hitler ipse Polonis aliquandiu suadebat. Eo tempore relationes inter USSR et Iaponiam implicatae sunt et, in Manchuria, bellum finitum incepit.
  Hitler in auxilium Iapones veniendi rationem inclinabat. Sed sententiae anti-Germanicae in Polonia praevaluerunt. Amplius duo miliones Iudaeorum in hac regione erant, et ingens auctoritas erat. Imo et occidentales Poloni contra Germaniam incitaverunt, auxiliumque et terram Oderam expansionem pollicentes.
  Consilium concludendi foedus cum USSR non facile Hitlerorum erat. Sed iam apparebat quod Iaponia amitteret et iam bellum exiret, et cum Polonis tractari non posset. Praeterea Fuhrer nuntios accepit de tractatu inter URSS et Occidentem. Notitia ostendit Russiam novem ad decem milia piscinarum iacere posse. Earum in tota Germania tantum tria millia sunt. Stalin fortius evasit quam Fritz putavit.
  Sic contractus signatus est. Tum Fuhrer non sine haesitatione Poloniam oppugnare statuit. Ingens erat periculum ne Wehrmacht in occidente satiaretur, et Germania Rubr amitteret. Sed intuitus indicavit mihi Socios inconveniens esse maiorem offensionem periclitari. Calculum iustificatum. Polonia, ut Hitler exspectabat, celeriter victus est, et omnes controversiae peractae sunt.
  In occidente, Galli et Britanni circiter triginta chiliometra iter fecerunt.
  Hic Hitler primum cunctatus est et cum Gallis et Britannis colloquia iniit. Periculosum erat contra talem coitionem pugnare Stalin in tergo habens "medium". Occidentales vero, bellum Russiae contra Finniam moleste ferentes, manus eius solvere voluerunt. De Fuhrer tractabat, sed cum Polonia concedere noluit. Sed et de prioribus in Gallia possessionibus dissensiones ortae sunt.
  Ad extremum, psychici et sortilegi victoriam sibi in Occidente praedixerunt, et Germani in Norvegia extiterunt. Res deinde secundae. Mainstein praeclarum consilium suggessit, quod Fuhrer esset et aestimatus. Nonnulli notiones, exempli gratia, in exscensu saginati animalia uti ad ipsum Hitler pertinebant. Multas facultates habuit Fuhrer. Mensem cum dimidio, et tantum triginta milia mortuorum, et Germani Europa dominantur.
  Napoleon ipse de tali triumpho numquam somniavit!
  Tunc tamen Britannia non cessit. Hic Fuhrer ipse in culpa est. Oportebat plus pressionis militaris industriae et vis ad maiorem elit. Nec opus erat urbium civiumque bombinge festinare.
  Sed nihil, non risus eget felis. Eum clades Mussolini ad meridiem vertere conspectum coegit. Rommel genus Napoleonis factus est qui Aegyptum in Europam adduxit. Balcani Wehrmacht sub plena potestate erant.
  Ac tum primum bellum cum Sovieticis imperio maximum ac terribile est.
  Fuhrer ne suspicatus quidem est quam fortis Stalin esset. Primi dies demonstraverunt USSR multa milia piscinarum habuisse, inter recentissimas KV et T-34. Russi multum aeroplana quam Germani habent. Verum, si aviation Luftwaffe altioris qualitatis est, in lacus ... Germania honestam piscinam non habet. Ita pugna non est par.
  Nihilominus, imperium Sovieticum suum optimum non egit. Wehrmacht multos boiles creavit et Russiam comminuit. Etiam si tardius quam vellem id ex consilio facerem. Decembri fere quattuor miliones soli capti sunt. Et exercitus regularis Sovieticus deletus est!
  Nihilominus hiems vehemens evasit et Fritz Moscuam occupare prohibuit. Magna tragoedia potenti Wehrmacht. Prospero sane belli cursu erravit.
  Fuhrer paulo ab infelicibus cogitationibus distrahebatur, et in arenam animum intendebat. Ibi nunc duae puellae pugnabant.
  Alter gladio et pugione, alter fuscina et rete. Utraeque pulchri- tudines paene nudae sunt, in coxas coxas angusto oramque et discalceatam.
  Ecce vir bellator rete iacit eum. Feminam gladiatorem fallacias. et sibilat ense suo respondens. Fere adversarium ferire. Relinquit et iactans tridente retia perrumpere conatur. Sed bellator gladio viam suam impedit. Surgit et excussit telum. Caput torva jactabat. Utraeque pulchri- tudines conflixerunt. Gladius trident vs.
  Puella gladium arripit et extremum in umero adversarii feriit. Illa autem femur fuscina percussit. Fabricae detractam erupit, et adversarius cum gladiis omnino nudus relictus est.
  Puellae discesserunt et salire coeperunt. Alter in cilicio, alter omnino nudus. Et sub nudo puellarum pedibus ceciderunt carbones.
  The Fuhrer giggled - id amavit. Praeterea puellae sunt tam musculares quam succidae. Quam vis barbecue facere cum eis, et deglutire . Deglutitio escae delectationis. O quam pulchrae puellae! Et si etiam ferrum candens ad nudum calcem ponas ... Ad olfaciendum barbecue. Et gustare carnem humanam sub mango suco.
  Subrisit Fuhrer. Sed malae memoriae in mentem venit. Primum, quod Germani in hieme gravissimum damnum intulerint. Tum victore modo bellum vertere videbatur. Potuit Russos in Chersoneso, prope Kharkov et Leningrad superare. Sed altera manu proelium Medio Iaponia amisit et rursus mutus factus est. Alterna fronte omissa probabilitas agemus acute.
  Multitudines Nazi Grozny, Ordzhonikidze, fere Stalingrad ceperunt. sed fracti sunt. In generali laqueum evidens cecidimus. Saepe se incusavit Fuhrer quod tam stolide se obiecisset.
  Et non audiebat vel intelligentiam vel intuitum suam suggerentem ingentem balineum miscere. Stalingrad magna est alapam in facie personaliter ad Fuhrer et eius ingenium. Et Mainstein defuit ut Paulum eriperet.
  In universum oppugnationem Stalingrad Mainstein committere necesse est, qui iam bene expertus est Sevastopol capiendo. Et Paulus fraudator evasit. Ne audaciam quidem ad mortem fecit. Patet ignavum!
  In arena puellae facibus accensis incitari coeperunt, nudis tergis ridere. Concurrebant rursus bellatores et aspersus est ab eis, et sanguis erat copiosus.
  Bellator tridente etiam praecidit pectore papilla coccinea. Ululavit et pungitur tribus acutis extremis in ventriculo dextro. Spirat puella, gemuitque, cruentos emittit bullas. Graviter ambo fortes vulnerati sunt.
  Et elleborum...
  Fuhrer putavit Germanos unitates prope Stalingradas etiam similes esse cruentas.
  Et ululare et latrare voluit... Hitler etiam rotare coepit. Etiam quis eros.
  Et strepere sicut elephas;
  domus incensa est et terra incensa
  Et mox eris regina mea!
  Ego vestimenta tua scindam, ego te in lecto projiciam
  Tum ex ossibus arcem struam!
  
  Populus verbera mille accipiet;
  Dabo in patibulo caput!
  Excommunicam te ut columbae
  et puerum et puellam servum faciam!
  
  Laederis stricta sub me;
  Carnifex fidelis meus speculator, amice, susceptor!
  Ego sum fortissimus, ego sum frigidissimus;
  squalorem et ignominiam meam operiam te.
  Imo haec vere nugae insanientis...
  Utraeque puellae ita vulneratae sunt ut, cum sustinere non possent, aggeribus discerptis torquerentur.
  Maur servi nudis calcibus combusserunt et fremuerunt.
  Quod Fuhrer obstrepebat:
  - Tantus dolor! Dolor eiusmod!
  admodum ecce Bormann exsibilebat;
  - Germania contra orbem: centum - nulla!
  
  . CAPITULUM #14
  Gertrudis, videns illam adversarium, non penitus recedens, constanter stantem, subito desiluit, nudo pede eum sub genu pulsans. Cumque caderet Maurus, traiecit eum ense ense inter laminas aeneas et costas. Shella etiam nudis pedibus coepit multo acrius suos enses tendere. Puellae simul porcos expresserunt. Gladii tamen aliter se movebant, sensus tamen synchronitatis erat. Gertrudis cum magno Romano bellatore incubuit, cuius galea pavonis plumis decoranda evasit. Hoc tempore in actu erat valde peritus et fortis adversarius. Aurea verbera etiam locutus sum de usu et merito. Crinisa puellam pluribus propulsavit impetus, barbarus, ut videtur, nobilis vir inferrent. Gertrudis retorsit et sibilavit;
  - Non es Italicus!
  Atrox patricius respondit;
  - Et nudus pes moecha es! Quantum putas contra antiquum Romanum ferrum durare posse?
  Gertrudis dixit:
  - Contra ferrum nescio, sed barbatus es et nihil resisto!
  Tamen, quamvis omni spe radiata a pedibus nudis Gertrudis, puella retrocedere debebat. Romani novas subsidia in proelium intulerunt, puellae et pueri magis ac saepius laesi aut interfecti sunt. Sagittarius autem pueri super capita emittere conati sunt, validas cohortes valide.
  Testa interim nudum bipes, alium adversarium diligenter deposuit, et alterius manus praecidit. Bellator cecinit;
  - Gladius nuclei te secare vult! Infernalis sicut ignis, laser trabes ardet! Sed non cogita quomodo salvam vitam tuam, verum amorem, verum ad finem!
  Mirata Gertrudis;
  - Et cantas tamquam verus physicus!
  Rufa Shella canebat fama;
  - Magnum est, cum in physicis gubernatores sunt, scientias suas deinceps movent! Sed praecipuae quaestiones in ordines, in ordines, in ordines solvuntur!
  Gertrudis confirmata, canentia;
  - Pulchrum est inter ignem et fumum vivere! Atque audi machinam sclopetum stridunt! Duc nos in proelium invictum Fuhrer! Porro, porro, porro!
  Nucleus Testa sustentatur:
  - Cum conchas diem noctemque eruperint, ordines et ordines velocius eunt! Tonet orbe furens - bellum, bellum, bellum!
  Gertrudis energiam pulsantem in corpore suo athletico incitavit. Et facta est velocitas subito sicut plasmatio alarum draconum. Et tunc Romae bellator antiquae urbis poculum in naso excidit. Distrahiturque, et bellator Gertrudis tendine dextram Secabat ;
  - Non audes dominae rudem esse!
  Respondit bruta pavonum plumis, labium inferius vellicans, frustra;
  - Modo iocus erat! Post omnes, iocus erat!
  Gertrudis manibus labens illudens, respondit:
  - Noli iocari cum lupo!
  Cum autem Romanus heros ad genua procumbebat, pugnator eum genu mento tundebat. Shella-rufus probatus;
  - Id satis in nostro stylo SS!
  Gertrudis hic punctum in humero accepit, & anhelavit;
  - Bene, dorks!
  Igneus Shella consilium:
  - Fac molam! et gladios tuos exacue!
  Tunc sagittarii Romani iverunt, gravis armis et tormenta altitudinis humanae erant. Sane sagittae unum et dimidium metra longum, nimis periculosum telum contra seminudos puellas et pueros. Videns Attila nihil iam morari posse; equitatum ipse in aciem iniecit.
  Hic gigans duos gladios simul torquet, dum equitis hastam torneamentum!
  Gertrudis subridens despiciens.
  - Hic tandem formosus noster venit!
  Nudum Testa chuckled.
  - Opus est durum ac potissimum in tempore ferire! Adipisci tempore, cum praesentium, sit maximus!
  Et sagittae magnae omnes desursum pluerunt. Puellae puerique docte desiliebant, etiam clamabant;
  - Haec via nostra erit! Nullam non ex a lorem sagittis sagittis id sed enim.
  Sed iaculis sagittis erat sed aliquam. Porro Attilae non solum legati Germanorum, sed etiam suorum Romanorum militum donis copioseque interierunt. barbarorum autem equites omissis ordinibus in hostes pedites irruperunt. Bene, ipse Attila lautum aspexit.
  S. Gertrudis lentum cursorem in calce deponite cum calce;
  - Non radat, non tua!
  Sandal Shella movit caput.
  - Et hic latinae non sunt malae, etsi non nostri similes! falconibus nostris Aryan!
  Gertrudis ense romanum feriens consensit;
  - Utique, non iugo! Crede Germanicam potestatem Romae non esse parem! Conteramus sicut pediculus, et manus non vacillabit!
  Shella confirmavit:
  - Etiamsi gladius ex stercore non est!
  Addebant impiger puellas, ensibus et cantu torquens anulum;
  Pugnamus ex iusta causa! Nullae commissurae cum bayonetis inferni! Sol nubibus obtectus non erit! Aurora cito tenebras non operiet!
  Denique ipsa Atilla sagittarios Romae perrupit. Sed de magnitudine aestimantes, hi arcus in Britannia manifesto facti sunt. Pugna Gertrudis memorata est fabula. Sub Edwardo Tertio, cognomento Magnus a Britannis, sagittarii qui fuit princeps exercitus... Et quidam eorum in equo insidebant! Superiores Gallorum copiae crudeliter superati sunt. In genere, tam in Jungfoling quam in Unione Puellarum Germanicarum, odium non erat acceptum... Britanni agniti sunt pro periculoso hoste, qui plus terra quam ulla alia gens in tota telluris telluris historia vicit!
  Sed iam barbari equitatus sagittariosque ad ipsa castra validis ictibus caedebant. Gertrudis vero contra Sinas hostem. Non nimis procerus erat, sed cruribus insigniter tortis, calcaribus calciatus;
  - Germani parasiti sunt - hi certe vapulant! - Rugit.
  Gertrudis pugione confossus respondit;
  - Frustra hostes existimat se Germanos lapsam esse! Quis in proelio audet, hostes vi victi?
  Shelley sustulit:
  - Impulsus infortunii non cedet planeta! Frustraque hostes copias in bellum coniecit! Nos hostes gravi proelio superare poterimus! Tenebrae putrefaciunt in pulverem - veniet tempus lucis!
  S. Gertrudis iterum, maiore vi, recapitulans;
  - Verbum non passer, sed loquacitas in corvum vertit!
  Shelley tenuit:
  - Cum lingua leuis nascitur, massa in faucibus e farina coquitur!
  Gertrudis cum valido, vel aliquo modo effeminino gladii ictu, praecidit caput pugnatoris, qui ad sinistram desiluit, ac deinde iterum cum Sinensi obstrictus est. Bellator flava acriter et magna voce clamavit;
  - Non accipies!
  Sinensis bellator respondit:
  - Et non debes accipere, iam omnes ante me es.
  Gertrudis giggledris respondens.
  - Cubitus prope est, sed non mordebis!
  Tunc mucro ensis impingebat puellam sicut aspidis, scindens per armaturam et pectus eius exponens: magnificum et purpureis papillis. Triste fremebant Sinenses;
  "Nunc omnia quae facienda sunt oro!" Quod Ecclesia vultis: Catholica vel Evangelica?
  Gertrudis irata respondit:
  - Ecclesia a meretrice differt in eo quod beatitudo semper prorogat postea!
  Dentes oblongi nudabant Sinenses.
  - Et ille humor te non mutavit! O puella, quam doleo me talem debilitare pulchritudinem tuam!
  Gertrudis dentes denudavit.
  - Non me paenitet! Fere apis misericordia est, et apis in arbore est, et arbor in silva est! Ubi est silva - super nasum!
  Fremuit in responsione Sinensium:
  Germania multos inimicos habet!
  Stulte Gertrudis dixit:
  - Multum coci - pulticula spolia!
  Post alius ictu bellatoris stricti luscus, series cruenta super pectus puellae mansit. Gertrudis anhelavit et restitit. Fremuit Sinenses:
  - Do Get!
  Placide puella respondit;
  - Quis non proficit in cerebrum, nunquam sapiet? Cerebrum quasi vidulum, debes accipere ut impleas!
  Seres ruperunt;
  - Bene, amas cavillationem! Primum video tam docta atque erudita puella. Scis fortasse melius exercitum Romae maioris coniungere. In nostra republica quaevis persona, cujuscumque nationis, summum locum obtinet sub imperatore.
  Gertrudis respondit:
  Mori satius est, quam prodere!
  Angustus luscus dixit ;
  - Hoc non est rationabile, aspice equites nostros in pugnam euntes... Et cum captus fueris, ad litteram es ululare in eculeo in dolore!
  Gertrudis placide respondit:
  "Melius est semel placide cudere quam centies corde lacerare!"
  Sed heu, videtur quod Sinenses recta millia equitum Romanorum ab ipso imperatore ducentur (videtur arma sua crusta adamantibus, pyropi et smaragdo tegi), ad barbarorum ruunt exercitum. Equites tamen Attilae iam maxime sagittarios hostium interficere curaverant, ipsi barbari pueri intensive sagittas in hostes ordines mittere coeperunt. Shella discalceatam sectionem perdite socium suum exhilaravit;
  Noli tradere Gertrudi! Promissis ne des! Melius est ut simul ac fortiter vincat!
  Attila cum suis militibus in Romana acie cecidit. Eius gigantei enses cruentos tanquam propeller scapulas turbabant. Et ipse barbarus processit, conans irrumpere in principem.
  S. Gertrudis philosophice;
  - Si pastor ovium vis fieri, noli ovis esse!
  Testa ignea constat:
  -Omnis aries pastorem fieri vult, lupus procul abest et diripiet prope!
  Hic Gertrudis aliud vulnus in ventre accepit. Puella iterum retorsit. Subito nudo pede stabat eminus pugio, et Gertrudis eliditur;
  - Oh oh oh! Quam laboriosus!
  Schella ipsa nudis iam vulneribus recubuit. Bellator exclamavit;
  - Cura ut vires vestras Romani diu pugnatum non sustinebunt!
  At barbaris arduum erat tempus. Magis magisque Romani proelium inierunt. Equites aureis armis in pugnam atrox concurrerunt. Vexilla lupus capite volitans. et in fronte ruebat heros, forte maior Attila. per idem tempus etiam Romani ab lateribus hastis et aere ingentibus phalangis phalangas obumbrant. Gertrudis placitavit;
  - Currimus de viribus, perituri sumus!
  Shella suggesserant:
  - Et cantas respondens! Canticum adiuvat nos ut aedificemus et vivamus! Sub tympano sub rubeo vexillo militabant! Et qui cum cantu vitam ambulat; numquam abit usquam!
  Ambae virgines in choro cantaverunt, et, quamvis vulnera vocis; erat quasi tuba;
  Militum haec vocatio est;
  Hoc non est professio, non titulus!
  Etsi interdum centum librae latae sunt;
  Imo, non iter, caro cruciatus est.
  
  Sed imus, posito gradu;
  Quia Patriam servimus!
  Credite, vincetur hostis malus;
  Ut in vita gaudendum!
  
  Nos ab incunabulis prope edocti sumus
  Pro patria fortiter pugna!
  Gladii ex ferro esse solebat
  Et nunc RPG in mantica forti!
  
  Nos non RECUMBO, non gradum retro
  Si corpora tumulo iacebunt!
  Metenda adversariorum ordine;
  Det nobis omnipotens virtus!
  
  Lacus virga, plana volant;
  Bombs cadunt et conchae rumpuntur!
  Noli nos pro catulis malignis
  Milites obduruerunt!
  
  Socius ille velut heros mortuus est;
  Noli sub cruce aliquid ponere!
  Saepe homines ludere fato
  Sed amor fortior erit - mihi crede!
  
  Cum in proelio, ubi figunt durum;
  Nostros illustres memoremus majores!
  Cum diu Romam venimus,
  Cur reliquias in servitute non manducatis?
  
  Vivamus non arcu ut dui semper pellentesque.
  Ne nostrum ad genua perferamus!
  Nos sumus gyrfalcones, ipsi ludum percutimus;
  Legati omnium generationum!
  
  Hic labor est et iactus;
  Videmus iam hostes subtiliter trementes!
  Templum glans paene feritur;
  Obscurata est in oculis Solis nostri!
  
  Sed impetum fecerunt;
  Nos viles bayonetis ludibrio opprimimus!
  Fritzam, si opus est igni, uramus;
  Pugnator noster sine pretio factus est - modo thesaurus!
  . CAPITULUM #15
  Quod ubi puella cantavit, maximus heros Romanorum in armis aureis ab ictu Attilae cecidit. Et inspirata puella etiam prius Sinensium caedere, nunc ducem peditum repraesentativum aggreditur. Illa cum vera acie iniit, gigas luscus et etiam eum impellere coepit, gladium vibrans;
  - Monstrum es nobiscum non tolerare! Quia Germani sumus!
  Respondit barbarus inclementer;
  - Piperis German! Gens mancorum!
  Gertrudis graviter iratus est;
  - Minime! Nos Germani a priori gente magnorum bellatorum sumus. quae gens ad conciliandum et ad nihilum flecti solet!
  Gigas labrum torquebat statimque aciem gladii in gutture accepit. Fons de collo tauri murmuravit.
  - Heroismus aetatem non habet!
  Discalceatus Shella amicum suum adhortatus est:
  - Iustum est, opprime durius cara... Pressura velocior erit!
  Hoc momento, unus puer sagittarius discalceatus Romanum Imperatorem sagittario bene curato deiecit. Oportuit placere sagittam in oculo!
  Gertrudis, renidens, canebat;
  - Proh! Non in supercilio, sed in oculo!
  Testa ignea digito versabat in aede suo;
  - Et quod! Melius est semel ferire, quam centum maledicere! Age, nunc hostes fugient!
  Aliam Gertrudis bellatorem obtruncavit et confirmavit;
  - Hostes timore contremiscunt et fugiunt!
  Cunctanti enim acies Romanorum succumbere coepit. Fere cum exercitu fugat, id est creepy. Etiamsi Roma antiqua exercitus talis est. Minime mirum, tamen, Genghis Khan, si unus duodecim fugit, totum centum supplicium exsequi iussit... Etsi fides ultimi ordinis quaeritur an historicorum haec sit inventio. Romae quoque decumae in fuga supplicium. Nuda micantia crura, puellae et pueri ad persequendum hostem ruebant. Cornuaque lusit...
  Gertrudis evigilans abrupte saliens, puellae celeriter instruxit. Dentes nostros lavi, et iterum crepitu defensivas magno itinere per desertum lubricas. Ita nudipedalia sunt in natationibus suis, et per infernum arenosum discurrunt.
  Arabes pueri digitos suos in admirationem ac sibilaverant;
  - Deutsche Akbar!
  Gertrudis circumspiciebat, et palmas cedentes desideranter intuebatur, post- quam Shella nudis cruribus susurrabat;
  - Iterum in inferno!
  Crine diva subridens respondit:
  - Omnes homines peccatores sunt, et infernus peccator est status naturalis.
  S. Gertrudis retinuit.
  - Homo non potest non peccare.
  Shella nudis pedibus innuit ignea comas, et coepit reddere dum currit;
  - Assentio! Etiam millies conveniunt! In communi, peccatum est relativum, et pure conceptus humanus. Verbi gratia, si accipiamus antiquos mores, tunc in eo bonum fuit quod profuit et ipsi persone et tribus suis. Exempli causa, adulterium benedictio habita est, non peccatum!
  Gertrudis libenter consensit;
  - Recte! Ipse Fuhrer credit optimum esse foeminam a bello heroe gravidam quam ab illa, semper longe a viro fortissimo. Praesertim si vir quoque noxii, impuri sanguinis signa habeat.
  Mercedes clamat puellis:
  - Salvum fac spiritum puellis, hoc tempore ad lassitudinem curritur!
  Gertrudis retro risit.
  Fessare potes, at defatigari non potes.
  In media hora puellae tacite currebant, et tunc ignea Testa insusurravit;
  - Scisne quid mirum somnium habui amicam?
  Mirata Gertrudis;
  - Ita, fateor! Et quod?
  Testa ignea renidens, respondit;
  - Nihil! Tali somnio ego bellator in exercitu Attilae magnæ barbariæ fui. Et certavimus ceris antiquae Romae. Et omnia tam pulchra et crudelia simul .. .
  Gertrudis giggledris respondens.
  - Scis, de eo quoque somniavi! Aliquanto mirum incidit. te in somnio vidi!
  Nuda tripes Testa despiciens.
  - Et tu! Tu bene pugnasti, quamvis te luscus et flavus bellator paene necavit!
  Gertrudis hoc tempore serio mirabatur;
  - Non potest esse! Unde non contingit, ut duo homines unum simul somnium videant?
  Igneus Testa obicitur:
  - Si in plurali morbo morbum, tum somnium idem esse potest. Ecce quomodo vadit! Audivi quod in Thule societate sint media specialia, quae potionem capiunt et respirant in tincturis herbalibus, ac dein in visiones conjiciunt. Et prophetae admodum succedunt!
  Gertrudis, saliens super silice, consensit;
  - Profecto! In principio, donum prophetiae supernaturales potentias non requirit, simpliciter materiales esse, et tamen in natura corporis leges insolutas. Sed quid hoc somnii causa?
  Ignea Shella humeros humeros ei respondit;
  - Nescis! Forsitan Tertius Reich vincet Britanniam et Civitates Foederatas post Leonem vel ... Hic divinare diu potes!
  Gertrudis aliquid dicturus erat, cum subito auris eius sonitum motorum adhuc audibilem apprehendit. Quamvis procul, apparebat machinis planorum strepere, et signanter appropinquare.
  - Quid sit scaena exercitationis gemelli: dissimulo.
  Puellae restiterunt, pallia e camouflagenis, ad colorem deserti depictum, e manticis suis. Coeperunt celeriter fodere, cum superne esset notabilis, quod erat innaturale. Hic Gertrudis fato gratias egit quod et arma et scopas sapper habuerint. Alioquin puellae in deserto praedae facilem esse possent ad impetum aircraft vel bombers Britannici. Testa ignea, nudo pede terens arena, dixit:
  - Spectat ut nos etiam in Tunisia... Viae Domini inscrutabiles sunt ad olfaciendum pyrium!
  Gertrudis callide dixit:
  - Inopia certae cognitionis semper est mala, uno excepto, cum fit consilia Omnipotentis!
  Duo duodenarum aerumnarum super puellas fucatas volaverunt, probabiliter nihil animadverterunt, et iam post horizontem dissolvere coeperant, cum repente novae suspiciones soni audiebantur. Mercedes imperavit;
  Omnes dormiunt et non movent!
  Puellae adligat, aliquid exspectabant. Et tunc apparuerunt leves transportatores et aliquet a tergo dune. Ex consilio iudicantes, productio Anglica et Americana. Illi sensim ad Tunisiam caput versus sunt. Mercedes paulum perturbatus erat. Prima acie adhuc longe abesse credidit, quod significat Britanni tempus nondum apparere. Immo non ostendant. Et tunc tota columna est. Quanquam fortasse minus quam hastati... Qui sunt isti, quidam certaminis globi, desertis haud continuis frontem transeuntibus, per aversam rimari cupit. Consentaneum videtur esse, quamvis technologiae technicae faciles sint in solitudinibus locare. Ceterum in radio tuo transmittere debes, ignem autem non apertum. Porro ex eis tantum centum sunt, et sunt Angli plus quam trecenti!
  Gertrudis ad Shelley nudis pedibus insusurravit;
  - Anglice sunt! Hoc primum prope eas vidi!
  Crine amicus, etiam timidus, respondit;
  - Nil specialis! Et sint tantas occaecat in eos!
  Immo ad minimum dimidium Britanniae nigri erant. Et agmen tardius movebatur , et nigri adhuc aliquid eiulabant ... appropinquant et appropinquant .
  Tum nervus unius puellae eam ferre non potuit et cum tormentario submachino percussit. In the second, the rest of the soldiers Aperunt ignem, et latrabant Mercedes serio;
  - Pli!
  Plures Angli duodecim statim deiecti sunt, unus e aliquet arsit. Ceteri Britanni promiscue ignem aperiebant. Mercedes, arrepto momento, clamavit;
  - taetras tasque simul lacta!
  Puellae e phalanx electae SS "Lae-lupi" tasque longe et accurate iactant. Et quod ab infantia educati sunt, et ipsi etiam per artem singularem. Haec cum currenti institues, aliquantulum mora cum iactu et te emissione. Gertrudis et Coqui nudis pedibus sua dona iecerunt. Et Britanni sunt somersaulted et concitaverunt... Est iocularis. Passim iaciunt, et nigris adhuc vocibus incomprehensibili clamant. Hic sunt scumbags...
  Gertrudis surculos iacit, canendo;
  - In pupillis SS tantibus est! Unus jump - one hit! Nos lupi sumus - methodus nostra simplex est! Cauda nobis a viverra felis non placet!
  Ignis Testa etiam respondendo fremit. Glandes accensae ab ea in fragmenta cranii conlidere. et oculos effodiunt. Hic terretur niger, ut in latus flavum bayonet socium. Exspuet sanguinem respondens. Discalceatus Testa una canit;
  - Angeli astriferi , tartarei inferni ! Videtur quod omnia in universo destruantur. Necesse est cum falco rapido in caelum volare! Morte animae praesidio!
  Britanni incondito modo agunt, plerique milites coloniae sunt: Negroes et Indi, Arabes. Aut ruunt aut torpore, aut e contrario prosiliunt acrius et sicut insani lepores ruere incipiunt. Sed puellae accurate iaciunt et tasque, etsi fragmenta non longe volant, sed dense! Nunc pauci hostes supersunt. Mercedes clamat Anglice, vox eius tam obstrepit voce ut ne ore quidem indigeas:
  - Dede, et vitae tuae parcemus! In captivitate habebis bonum cibum, vinum et sexum.
  Operatur statim et cum iam omissa sunt... Manus sursum et...
  Quinquaginta captivi convenerunt, quorum pars dimidia vulnerata est. Madeleine imperavit;
  - Interfice vulneratos!
  "Lupi" sine pompa accensis glandibus in templa eorum qui pedibus stare non poterant, ceteri in carros onerati et in proximam basim compulsi sunt.
  Post arenam fervidam deserti valde amoenissimum est nudam Gertrudis crura mollem Flexilis sentire. Illa etiam feliciter gemit ... aliquet Americanae valde commodae sunt et in itinere non excutiunt . Puellae laetae partae sunt. Carolus Gerda interrogavit:
  - Quot occidisti?
  Puella humeros obstupefecit.
  - Nescis? Sagittis quis nisi... Sed mattis lorem non erat!
  Schella excalceatorum calculata:
  - Sunt centum ex nobis interfecti circiter trecenti, quod significat tres per fratrem, id est per sororem! Initium belli grave!
  Gertrudis manus dimissorias elevavit.
  - Non refert ad me! Summa est, ne una puella mortua est. Etsi hoc statisticum sane est, trecenti hostes perierunt, et a nobis duo tantum milites lupos leviter laesi sunt. Miror etiam quomodo cum tantis militibus Africam nondum perfecte cepimus.
  Nudo pedibus Shella statim corrupit modus:
  - Ita post duodevicesimo hos infelices milites perdidimus!
  Gertrudis caput fulvum irata concussit, quasi nivibus anni aspersum;
  - Est propter proditionem! Atqui nos semper victoriae viciniores fuimus et omnibus non caeco apparebat! Heu, intermissi sumus!
  . CAP
  Constat ignea Testa, nudis pedibus callide scalpentes digitis aurem laevam;
  - Ita, proditione, sabotage, mediocritate militum .... At nos adhuc Russos fregi, eos ad deditionem octavodecimo anno compellere! O pulchrum esset per spatia Russiae ambulare, ibi frigus est, sed hic calidus est!
  Gertrudis hilariter giggled.
  - Sed in Russia tam graves pruinae sunt... Sed cum nudis pedibus per nivem in montibus cucurri, qualis farinae est scio.
  Nuda bipes Shella denudabant dentes;
  - Parva Gertrudis nudis pedibus per nivem ardentem currit.
  S. Gertrudis amico suo ferventer nictavit.
  - Genus simile nobis Fuhrer?
  Igneus Shella confirmavit:
  - Propemodum! Modo equitamus, non nudis pedibus in arenam calidam currimus. Immo etiam post victoriam.
  Negro Germanice mussat ligatus:
  - Angeli terribiles, paratus sum servire tibi. Dea es, ego servus tuus sum!
  Shella rufa permulsit nigra captiva ferruginea, crine pede leviter aspero.
  - Tu occaecat servi natura sunt! Hoc utique bonum est, quis laborandum est ab aurora ad vesperum, opus servile. Nos vicissim Germani natio in terris cultissima et ordinata est. Magna natio bellatorum, et non gratis nihil est quod in omnibus exercitibus Europaeis et etiam in Russia, et frequentius in imperiorum positionibus stipendiarii Germani militaverint!
  Saeue Gertrudis abrupit;
  - Imo servies nobis in servum. We have special ioca ad occaecat. Et cum relictus es...
  Testa ignea suggessit:
  Osculetur pedes nostros. Ceterum iucundus erit nobis, et Niger se humiliabit.
  Gertrudis caput strenue movit.
  "Nescio quomodo sis, sed taetrum est si pellis Aryan puri labra foetentis Nigri tetigerit." Sic...
  Dissidet nudum Testa;
  - Non realiter! Immo vellem. Bene aspice...
  Ignea cana forma crusculum detrudit in nigrum. Ille alacriter longos, teretes, decidit digitos deae osculari. Et puella modo respondens leniter arridebat, labra nigra crassa vellicantes pellem perusta. Hic lingua captivi per elasticam ambulavit, pede puellae leviter pulverulento. Tamen delicatus est, cum fortis humilias, fere duo metri longi viri.
  Mirata Gertrudis;
  - Mirum est, sed quid tibi, annon taetrum?
  Ignea Shella risit;
  - Non realiter! Quidni pigeat?
  Silere maluit Gertrudis: cur se negotiis ingereret amici. Re vera educati sunt ut femina Germana non solum bellatrix, sed etiam pia, suavis uxor et mater sana sit. Sed ipsa nondum de guys cogitata, fortasse ex gravi corporis labore, vel simpliciter nondum inuenit coniugem suam. Sed nudatus Shella fessus esse videtur. Negro cum talo nasi percussit, adeo ut yushka flueret et Gertrudi suggereretur:
  - Possumusne cantare?
  Gertrudis adnuit.
  - Scilicet canemus! Alias tristique efficitur!
  Puellae cantabant et amicae unanimiter iunctae, ut cantus sicut cataracta flueret;
  Cum parvo e vepre itur;
  Terrenam tenens tristitiam!
  Frigidus, ardor, refrigerans;
  Confossum motivum contritum!
  
  Nuda pedes in nivis
  Parvae albae veniunt puellae!
  Rugientes sicut lupi blizzardi mali sunt;
  Rapiunt greges avium pichug!
  
  Sed puella non timet
  Pugnatrix magnarum virium est!
  Tunica vix carnem tegebat;
  Certe vincere!
  
  Bellator noster est maxime sale conditus;
  Ne flectas eum cum tribula!
  Hic mappae molliter moventur;
  Nives cadent!
  
  Non est nostrum morem timere,
  Non audes ex frigore tremere!
  impinguatur tauri collo hostis;
  Viscum, glutinum simile sordidum!
  
  Tanta est fortitudo populorum
  Quid sacrum fecit?
  Fides et natura nobis sunt;
  Eveniet victor!
  
  Christus Patriam inspirat;
  Narrat pugnare in finem!
  Ut planeta in paradiso
  Omnes corda fortia erunt!
  
  Populus beatus mox
  Sit aliquando vita crux gravis!
  Feris mortiferis indicibus
  Sed qui cecidit, iam resurrexit.
  
  Scientia immortalitatem nobis donat
  et mens lapsorum ad ordines redibit!
  Sed si timemus, creditis
  Hostes statim cochleae viginti sunt!
  
  Sic Deum orate
  Nullam eget tatam, pigritia away!
  Judicet omnipotens severissime;
  Integer at interdum erat!
  
  Carior mihi patria est omni;
  Sancta, sapiens patria!
  Fortius tene ducem frenis;
  Flore patria nascitur!
  Puellae e caterva SS phalanx "Lupi" pulchre canebant et verba sincera erant. Fere stereotypum erat quod SS homo carnifex significat! Etiam sed fringilla nisi. Fuerunt, utique, speciales unitates poenales, frequentius divisiones securitatis, quae speciales operationes exercebant, sed pleraeque divisiones SS tantum erant electi custodes Wehrmacht. In genere, dicendum est propagationem rubram, totalitariam non esse certissimam informationem de altero bello universali. Ceterum constat duces communistarum Agitprop non posse non esse pensatum et obiective eventus obtegere. Itaque difficile est diiudicare ubi vera fuerit veritas, de flagitiis Nazis, et ubi fictio. Ceterum, ii, qui serio in investigationibus historicis versantur, fateri coguntur non quemvis militem SS carnificem esse et monstrum. Praeterea ante oppugnationem URSS; Nazis totum in territoriis occupatis patienter egerunt, fontes occidentales non indicant aliquas massas flagitia et strages.
  Iamque puellae e curru captivos iuverunt; latos umeros amice timidos confligere. Postea puellae invitatae sunt ut se recrearent.
  Cena erat modesta, sed econtra in eremo ferus emissa est et quaelibet puella shish kebab arabice cocta obtinuit. In universum Arabes, saltem exterius, amici erant et qui noverant Germanos etiam jocari, vel puellarum crura leniter mulcere.
  S. Gertrudis haerentem Arabum impulit ac detulit;
  - Non sum tibi!
  Schella discalceatus sectam secutus est:
  - Harem tibi sume!
  Gertrudis subridens suadet:
  - Sed dic mihi, vivax Shella, quid faceres si uxor Soldani facta es?
  Amicus dubius rufus notavit:
  - Haec quidem felicitas controversa... Etsi dependet ab uxore cuius soldanus. Si imperium magnum Ottomanicum in flore esset, tum ... Etiam valde bonum esset ... exercitum Turcicum reformarem, arma emendarem ... Et fortasse primum oculos meos ad orientem convertam.
  Gertrudis consensit;
  - Recte! Sed hic turpe Turcia est quod etiam in flore suo Irania vincere non potuit. Hoc satis verum erat, praesertim cum Persicus retrorsum exercitus esset. Miror, magnus Fuhrer, quid decernet, ut Turciam vincat, vel adhuc in sua coalitione comprehendat, osse Ottomanis, in quibus nonnulla ex non pretiosissimis Irania terris immissa?
  Ignea Shella humeros trepidus humeros.
  - Nescis! Re quidem vera rumores nuper fuerunt nos iterum ad URSS ire ... Dicunt nos revera egere divitias Russiae et pingues terras Ucrainae!
  Gertrudis calvam tea digitis nudis pedis sustulit et ad mentum subtiliter levavit, fuscum liquorem in se fundens. Eodem tempore, puella tractavit loqui;
  - Sunt valde opulenti et pingues agri in Ucraina. Sub prudentibus Germaniae ducibus, et cum altae nostrae culturae agriculturae, fruges recorda- buntur. Tum panis, vilior aqua erit. Et ipsi Ucraini proderunt, quod Imperium Sovieticum simpliciter illos spoliat, et famem patitur!
  Flamma Testa adnuit.
  - Docemus hos Slavos magnam nostram culturam German! Illuminemus eos!
  Hic conloquium inconditis clamoribus interpellatum, reliquum tempus peractis.
  Sed post cenam iterum puellae instruxit et per desertum iter facere coactus est. Post cibum difficile erat currere et puellas paulum ingemuisse, donec tamen corpora eorum foverentur. et sic discurrunt sicut Jerboas.
  Interim SS Colonellus Dess novum notas notas Britannis clam misit. Quam ob rem videretur Dess prodere Tertium Reich in periculo in Gestapo introeundi. Pecunia est, salarium honestum, praeda militaris, quid aliud opus est. Produnt, fremitus capiunt, et insaniunt quasi a viriditate. Iam Dess scribebat ad notitias Britannicas de novorum militum translatione et speciei incrementi aircraft. Tum quid de adventu Germanorum cognoverat. Scilicet ipse quoque interdum pudebat socios sua culpa perire , et expositionem fieri posse timebat . Nuper de instantis operationis orientalibus rumoribus assidui fuerunt. Et non solum rumores, copiae in Poloniam et Romaniam, praesertim lacus, translatae sunt. Quamquam auctoritas exercitus Russici non valde altus erat, ictus exercitus Russiae tsarist blitzkrieg anno 1914 fregit. Praeterea voluntarii Soviet in Hispania bene pugnaverunt vel pugnus cisternina in Manchuria percutiens. Verisimilitudo est quod Wehrmacht ibi haeretico descensura est nec tempus ante hiemem valde altum fuit. Britannia et Civitates Foederatae simul tempus copias explicandi habebunt. Tamen USSR usque ad hiemandum non sustinet, praesertim si oppugnatio subita est, et Russi tempus non habent ad impugnationem repellendam. Etiam ac eleifend velit...
  . CAPUT XVII
  Elatis secretis, Dess cigarette accensus, e pravis Montibus Americanis sumens. Etsi non erat occultum in Helvetiis ripam, qui bene servetur, iam pauper est. Specialiter una de sheikhs abscondit staciam auri et lapilli. Arabs delator unum dedit illis et servis huius Sheikh, qui sciret quod bulla eius thesauros absconditos haberet. Quid non laeserim fusius quaerere captivum, quid et quomodo, si utique sciat.
  Abiit ergo Dess ad torturam, mox Arabum indicem iunctus. Dess nictavit subdola eum.
  - Quid fila nacti sumus.
  The SS casemate abunde instructus erat. Etiam dynamon pro pulsibus electricis fuit. Tunc vinctum adduxerunt. Dess emisit sibilus deceptionis cum eum vidit: puer Arabum vulgaris, vix quattuordecim maior. Tenebrosi, tenues, sed recta spectare conatur, nec timorem prodere. Sed curiosi pueri plerumque multa cognoscunt audiendo secreta adultorum. Des, breve tempus sentiens, iussit;
  - In equuleo pueri Arabis!
  Male discidium servi a puero cito avulsum est. Et sic ut nudi me evellebant in eculeo. Inclusi armillae manibus pueri, et tendere manus a tergo coeperunt. Arabs puer incumbere coepit, nudis pedibus in nervum onere coagmentatis. Puer ingemuit, artus umeris retorta, puer graviter anhelabat. Dess inclementer interrogavit:
  - Quid tibi nomen catelli?
  interpres arabice repetitus est.
  - Ali! - puer tremula voce expressit.
  Dess amantius dixit;
  - Dic mihi ubi thesauros celaverit dominus tuus. Si dixeris te magno praemio accepturum esse, nos te ipsum Sheikh dabimus. Et non cruciabo, donec spiritum dimittam.
  Puer garrivit;
  - Nescio quid!
  Das risit sorde.
  - Non credo! Quis puer tam callidus calva, sed nihil noverat. Age, quid nobis placebit acturus es.
  Ingens SS flagellum pelliceum e muro interpositis stellis removit. Praecipue medicus in tunica alba et amictus ad puerum accessit, et manum ad dextram pectoris sui posuit. Audivit pulsum et subridens dixit;
  - Praeclare sanus habet cor. Multa pati poterat, sed patienter admodum. Durum esse potest nux.
  Das chuckler derisorie.
  - Tanto melius... Etsi laborare habes.
  Carnifex SS et traditor parte temporis percussum validum egit ad nervos dorsum teenage Arabum. Series cruentum apparuit, puer graviter anhelavit, vultum tortum, sed gemitum elapsus repressit. Dess iterum ictus, sordidos renidet et carnivore renidet. Nam tormenta multis delectat. Etiam Fridericus Nietzsche credidit hone mundum futuri "felix" multo crudeliorem fore et in aliis tum in se. Dess non nimis iocosa crudelitate sibi, sed aliis .. .
  Ictibus sequebatur, postquam ictus, pueri macies sed nervosa dorsum verterunt in pulmentum cruentum, tum flagellum per crura incedere coepit. Ad fidem Ali, saltem in fine, molliter gemere coepit, sed clamores suos tenere potuit. Das obstitit LONGE et deridens quaesivit;
  - Placetne tibi balneum Germanicum?
  Puer vapulus ingemuit;
  - Minime!
  SS Colonellus, dulcissimo sono, quaesivit;
  - Si secretum vis donare, id nunc fac. alioquin mutilabimus et iam servire non poterimus in ss.
  Ali animos respondendi invenerunt;
  - Non dicam tibi. Iuravi in nomine Allah!
  Dess risit ut vulpes.
  - Quid manebimus? nobis placebis. Quid nunc adhibere vis?
  Medicus sadistic suadet:
  - foculum! Hoc tormentum etiam bonum est, quia in coniunctione cum aliis adhiberi potest.
  Das chuckler sceleste.
  - Nempe foculo! Leniter iam calcibus frigemus.
  SS Colonellus non despexit, et ipse coepit oleo palmae iam putridum oleo, puerilibus vestigiis aspersum, sed ante cruciatum tortoris satellites e pulvere ablui. Medicus approbante annuit.
  - Sic pedes non ardebunt statim, et torqueri possumus "Voluptas coelestis" diu!
  Post hoc, duo adiutores Arabum foculum latis potestate instructum fecerunt, eam collocantes circa dimidium metrum a pedibus nudis albi coloris, pueri formosi. Post hoc, Dess personaliter ignem accendere coepit.
  Linguae flammae bacchatur per briquettas carbones. Excitabatur puer, caput convulse injicere coepit.. .
  SS Colonellus Dess ludibrio dixit:
  - Bene, puer... Si vis fortunam tuam sublevare, dic nobis ubi sunt thesauri Scikii absconditi. Non remanebimus alieno, Sciek eris tu ipse nobilis.
  Ali twitched convulsivos. Nervi terminationes in nudis calcibus multae sunt, et ignis gravis dolor est. In aere, odor ardoris validior et fortior est. Puer magis ac magis sudor et lachrymis defluentibus genis;
  - Nescio... nescio.
  Dassae digitos in aere crepant.
  - Non mentior, per mendacium video! Praesertim cum tu ipse noluisses. Torquemus te ad mortem et...
  Ali hausit et extendit macilentum, sed impressum ventre. Clamoribus suis cohibere conatus est, ne ostenderet se in dolore esse, sed corpus proditorem ferre nolebat. Lacrimae ex oculis eius nolens fluxerunt, et Arabs puer pudebat se flere sicut puella. Sed heu, lachrymis et gemere non licet obsistere, licet cruoris manat e labro convulse icto. Dass interea auget dolorem ; Accepit forcipes cum fervidis extremis, et tenuit costam pueri invalidi. Qui pressit validis unguibus, torquere coepit. Ali multo clarius ingemuit, intolerabilis dolor, e gutture elapsus est;
  - Non opus! Non placet facere!
  Dess quodam modo prave risit in Asia et quaesivit;
  - Vis? Nunc dicis.
  Pueri capita moverunt, et ingemiscunt, expuuntque sanguinem;
  - Minime! non dicam!
  Subito dess iterum locutus est, molliter et ingrate;
  - Bene, cur tam iuvenis mori velis. Quod? Vide quam pulchra vita est, quam belle est recens aerem spirare et amare puellas. et cadaver tuum deformatum jacebit in coeno et ossa a draconibus trahentur.
  - Sed anima in Jilga incidet! - Ali se expressum e.
  Colonellus male chuckled.
  - Minime! Nos cadaver tuum in porcellis involvemus, et infernum infernum te inquinatum exspectabimus!
  Hic vere pueri in lacrimas prorumpunt;
  - Non opus! Non placet facere!
  Dess timide fremuit;
  - Loquere...
  Ali gemitu respondit;
  - Non potes id facile explicare. Habeo tibi meipsum, locum istum.
  Colonellus lata rugosa, sed minime humilis frons. Fortasse puer tantum tempus emere vult et currere conantur. In hoc casu tantum ab aliis distrahentur, etiam si non ita utiles, casibus. At e contrario... Dess mugivit;
  - Bene! Aufer eum eculeo, sed crure catenam, et truncum circa collum eius, ne fugiat! Check this catulus pro pediculis!
  Puer e eculeo liberatus iterum ingemuit. Ille vero pedibus surrexit, et anhelavit, pellem pedis combustam esse. Autem, Ali optimum manere rectum, etiam risus martyris administravit. Subito colonellus iuvenem Arabum observavit nolens: tenet, vult ostendere hominem esse. Quid potest post thesauros in manibus conscribere puerum? Post, reditum ad suos adhuc non habebit. Propinqui Sheik servo datis thesauris non ignoscet, et solus fere omnipotens SS puerum ab ultione tueri potest.
  Quamvis non appareret captivitatem effugere, pueri catenam cum pila ad nudum, crure semiustum religaverunt, et etiam caput et manus in stipite figebant. Post hoc, Colonellus, decernebat secum duos tantum scumbagos ducere, arma vero egregia arma habere, et ianitores Arabum, si multum thesauri essent. Tum utique tollentur, nunc promittunt montes aureos.
  Interea puellae tempus plane obscurum confecerat, iter proximum. Nuda pedibus perusta Shella fovebat Gertrudem;
  - Doctrina difficilis facilis in proelio!
  Gertrudis dixit:
  - Difficile est in discendo vivere - facile est in proelio mori!
  Finito cursu ad finem, fessae puellae se paulo plus premebant, deinde laverunt et cubitum ierunt. Hem, quantum te ad modum extorquere potes! Gertrudis de gravissima compositione dramatica somniavit...
  Puella primo hostem vidit, in somnis velut ingentem simul spatium lustravit.
  Exercitus urbe excessit. In rectangulo acies instructa, quae moventibus magis magisque rat visa est. Ut solet, talia animalia rostrum foedissimum habent! Praecedunt melosauri et quinque tyrannosi, equites secuti, cameli cum equitibus armatis, equites cum levioribus pugnatoribus. Praeterea pedites, leves, loricae, iaculatores, armatura aenea. Erant etiam sagittarii plurimi. Arcus diversi sunt, parvi nigri sunt, magni flavi pinguntur. Quidam milites hastis armati sunt et sicut phalanga instruxit. Fere magno exercitu signa medii aevi. Dinosauri fremunt et metum incutiunt. In motu, limosoque similis, inexorabilis, fortasse non tam velox. Tubae raucae, tympana pulsant. Post equi et boves catapultas et ballistas trahunt. hi tamen ad pugnam non multum apti sunt. Extra urbem murus, fumus in caelum exsurgit, opus ferrariis, compedes servilibus fabricant. In ipso cauda militum carnifices nigris stolis parati rebelles crudeli cruciatu subiiciunt. Iam forcipes calefactae sunt, ustae terebrae.
  Et quod ante eos est: seminudi, temere armati servi, inter quos multi sunt iuvenes invalidi, scapulis acutis et calcibus nigris, iniectis saxis. Quantus pullorum exercitus rideat. Ipsa Gertrudis seminuda et discalceata est, sed minime turbat;
  - Mors est relativa notio in tempore, vita absoluta in sensu!
  Sed mirum in modum, eleifend ceterique servi, magno cum exercitu, non disiecerunt. contra, iacula et lapides ad dinosaurus pervolaverunt. Imprimis ascensores sedentes in monstris evertere conati sunt.
  Heic alter igneus particeps Shellae, dijudicans ab adamante phaleras in equo, nobili homine. Post omnes, vidit quot appropinquare copiae, plures quam callidi bellatoris exspectatio, sed terrorem animi non expertus est.
  - Et seipsos confidunt! Expectant ut nos crucient. Quid ad illud Falconbeak.
  - Admiratio paratus! Quantumvis dinosaurus pristinus, ex eis plus ducenti, fugati, totum exercitum oppriment! - adulescens, pictus ut Indus, plumis rubris et flavis, risit.
  Dux de Eleron cum pluribus coloniis et omnibus in auro et gemmis inuehitur in medium equitatum.
  - Bene, hic paulo plus et hostes opprimentur, quod erat necesse. Ecce regina, centum fortes rapient eam, et si vivit, hoc faciam illi!
  . Capitulum 18
  Bene, hic fantasia superbo Duci denegavit. Quod cum regina facturus esset, durior esse volui, ut posteri etiam post saecula horrerent, sed satis notiones erant.
  Dinosauri iam ad servos rapide fluentes ruerunt. Capto minimus pernix. Pueri audaciores duo in eos insilierunt, in os ascenderunt, hastam in dentibus imposuerunt. At testam arripere non valentes, avolaverunt, crudeliter conculcati sunt.
  Rostrum falconis clare sibilavit, et tunc videns quod non intellexit, increpuit increpuit;
  - Nunc tempus est!
  strepitus et bullae ad dinosaurus pervolaverunt. erant valde magnae, variae, speculi in specie, sed in capistras dinosaurus cadentes, excanduerunt exardescente flamma.
  Contraptio inventa a Falconbeak et Termino nix alba valde simplex erat. Usitatae sunt tantum magnae bullae cornicines, sicut parvuli indulgeant. Solum loco solutionis lexivae, simplex sed efficax explosivae mixtionis. Ipsae globuli levi aura inflati sunt, qui carmini ope expressi sunt. Dissimilis homini ventorum factus, nimium industriam non requirebat. Itaque tela natorum efficacissima contra monstra irruentium probaverunt. Videbatur spectaculares bullae coruscis omnibus coloribus arcus in apertos capistros cadunt. Ictum est sicut ex bomba napalm, maximum est quod gas intus nasopharynges creaturarum exasperat, causa terroris affectum timoris. Quin et flamma maxime ardet, animam animalem extrahere. Monstra, igne absorpta, in Lupum fugam verterunt. Tam terribilis erat ac insolita.
  Schella nudis pedibus cecinit cornu amplum per platinum sonorem;
  - Impetum ordo!
  Seditiosi equites, qui iam crebrae admodum erant, ad persequendum titubantem exercitum concurrunt. Sagittarii etiam proelium commiserunt. Inexorabiles forcipes abhorrere videbantur, cum figere fragorem instar rat militis contextae prosternere parabant.
  Praemisit, ut assolet, nudo pede lapsa per auras Testa ruit. Tenui induebat, sed fortissimam catenam loricae nani operis. Attamen corporis blandimentorum ejus lineamenta omnino non occultata sunt, contra, acies omnis conspicua: a pectore usque ad coxas. Eodem tempore corona scintillabat multo clarior quam vera adamantibus capax.
  - Saryn in kitchka! - clamavit puellam imitatus Stenka Razin. Recordabatur unam novam ex categoriis tabloidis commenti, fere prohibitam in Tertio Reich, ubi fabulosus ataman cum armada stellarum stellarum pugnavit. Vires simul et militia fuit. Etiam, et insidias valde interesting, in quibus erant principessae, et daemon infernalis Skelentor, qui praecipuam vim universalis industriae capiebat...
  Hic Gertrudis cogitavit qualiter ipsa se gereret in loco principis deleuit. Praesertim in captivitate et tormentis. In hoc casu retinuisset animi, neque honoris, neque in carnificum manibus haesisset. Post omnia in eculeo iocos malitiosos fecit ataman, voluntatem immobilem et facetum Cosacum demonstrans.
  - Credo me non falli! - puella dixit sibi lupus.
  Dinosauri equites suos invadunt. Camelos, equos et alios pugnatores dilaniant, conculcarunt, evertit. Terrorem quoque equitatum ad pedites invadunt. Finge quid dinosaurus insanus similis est. Cadaver elephantis pluribus metri longis dentibus unguibus unguibus sustentabatur. Mox exercitus in trepidum fere turbam, a servis ac militibus dilaniatur, ad reginam iustissimam partem transiisse.
  Nuda pedibus Shella personaliter cædem et insequentem duxit. Complures equites in eam irruperunt et statim cessaverunt. Dux autem eleron cum delectis custodibus manipulis furentem torrens obsistere temptauit. Shella in eum impetuosus cecidit. Utrosque simul circumagitur enses, Bellatorque custodes sine fine caedent.
  Cobalus in camelo onustus armis ei resistere conatus est.
  Shella nudis pedibus, ridentem rapacissime, dixit;
  "Et tu putas altitudinis arte verberat?"
  - elephantus formica proterit! - fremit rabies immanis.
  - Ac faucibus ante, mus! Magnos homines magnos misses! - Post aliquot ictus celeres, puella lacunam visoris invenit et hostem percussit.
  - Non diu musica lusit! Per me visor ledo! et malum famulum ad infernum rapuit. - Bellator linguae haesit.
  Testa ignea iocum probaverunt, praesertim rithimum et pun. Et si ita est, tunc magis prostratio ivit iocum. Nix Alba Terminator cocktails ex aere deiecit Molotov, addito terrori.
  - Hoc solum initium est! Oh oh oh! - Dixit mediocris bellator.
  Shella nudis pedibus perrupit ad ducem Eleron. Togo custodibus circumdatus est: quattuor cobolorum in camelis octingentis pedibus, massam monstrorum expedite ferentes.
  Dux Chichihu generalem iussit.
  - Conare pugnum aliquarum ex vilioribus copiis colligere, ut rebelles moreris, et cito ad ipsum portam recipias.
  "Ergo necesse est nos in urbe claudere?" - Manifesto molestia quaesivit imperatorem.
  - Probabiliter sic! Nullum negotium tuum! Dux abripitur.
  - Misericordia ante quem! Quidam ragamuffins nos prement! Communis flammula aurantiaca ex ore emittebat.
  - Heu, quid hoc est! - Subito perterritus clamavit ducem.
  Testa ignea in saltu agresti decidit cobolorum et duo plures milites. Tres percussores in eam irruerunt.
  Eleron clamavit:
  - Occide canem!
  Sagitta a Gertrude accensa (ipsa quoque perdite pugnavit et cum amico suo servare conatus est) unum ex oppugnatoribus prostravit. Aliud monstrum igneo Testa confectum est.
  - Ignoscite, pulcher, ego primus, quod homo est.
  Cobalorum superstes exsibilavit;
  - Sunt parasiti! Ibi erunt coboli frena!
  Puella, respondens, genu sub genu calce, caput in truculenti physiognomia haesit.
  - Quomodo de naso fracto.
  A terribili ictu pulchritudinis, caput monstri concussum est, et monstrum de camelo decidit. Discalceatus, Schella ferire potuit, ut ictibus eius ingentibus animalibus elephantorum magnitudinem debilitaret. Ad hoc, punctum desideratum eligere debes, et acuto angulo codicem percutere, cum cartilagines nasi lobum cerebri frontalem intrant.
  Veritatem in capita ferio! - clamavit puella.
  Dux Eleron puellam pugione veneno emittere conatus est verno.
  Shella nudum bipes fugam arripuit ac ferrum prostravit. Metallum, metallo contactum, avolavit. Puella e sella desiluit et ferrum super galeam volavit.
  - Accipe capitalismi!
  A concussione, galea fracta cum capite. Reliquum principis equo avolavit. Testae calceamenti lingua haesit, rosea longa erat et omnibus eam ostendit.
  - Quod sic torqueris, fortasse impetrabis.
  Morte principis animos exercitus interrupit. Milites aut fugerunt aut catervatim deduntur. Percussio nimia erat. Solae mercennariorum ac nobilium similitudinem resistendi efficere conati sunt. Sed tales foci cito exierunt.
  Shella nuda pedibus hortabatur, etiam prope inermes eleifend, intrepide ac fortasse etiam ad coercendum. Puella aliquot duodecim pugnatores prostravit, sed nemo adhuc erat qui interficeret.
  Non spatium habebant portae claudendae, et quidam ex oppidanis rebellantibus TUBER coepit.
  Baro de Capricornus, cognita in urbe defectione, servitiis excitatus, postulavit;
  - Omnes servos, massam inferunt supplicia.
  Tamen Terminator nix alba magis agilior evasit, custodes igneo flumine dissipati, vexillum reginae in turri posuerunt.
  - Quid vis nos liberales. Vel etiam omisso.
  Cives rebelles, multi servi ad palatium praesidis perruperunt. Ignea Shella in portam irrupit, omnes in ordine verberavit et comminuit.
  Gertrudis duos exasperat, sed hoc tantum iratus est, hic gladium suum, troglodytam corporalem deiecit, deinde cito ascendit.
  Bellator, pede saliens, cobolos in pectore fixit, murum volitans, in silice fossis offendens hastis.
  - Miror quid pinguis gustas!
  Gladii eius iterum abundantes cibos cum custodibus crepitantes invenerunt. Sed maxime praesidii nihil renitebatur. Solum palatium cum delectis unitatibus, maxime mercennariis militibus, evasit durior nucis ad resiliendum. Falconclaw ipse operculum aggressus est. Shella nudum bipes interim proprie volavit altius, occurrens Capricorni os ad os. Solus duodecim populus circa baronem manebat, res bellicae duarum vel trium secundarum. Inde ad nobilem virum cucurrit.
  Nam nulla pugna erat, bellator umerum baronis digito suo tetigit et eum resoluit.
  - Potes misereri reginae dinumerare. Aula tamen populi non miseret!
  A guy qui tamquam faunus insiliens in eam.
  - Quod animal in cerebro vis accipere? - Bellator maledictus.
  Quamvis homo solito velocius moveatur, Ignium instar Shellae impetum elidit, caputque deformi ictu percussit;
  Et tunc est faunus. His creaturis totus mundus est plenus. Vel fortasse aliud genus coboli.
  Bellator ad palatium se contulit, sed tempus non habuit, rebelles et oppidani de praesidio egerunt antequam diva haec veniret.
  Gertrudis duos nothos tantum conficiendum curavit. Illa circum axem suum volvebat, philosophice dicens;
  - Vincere omnes non potes quin te ipsum vincas - non potes te vincere sine doctrina ab omnibus!
  Praesidis tempus erat confodere antequam bellator intercederet. Sed haec curiae hassle levata, et dignitas, ut videtur, erat elegantis spuria, si ipsi oppidani agerentur. Corpus adeps in brassicam abscissum est, nullo relicto membro toto.
  Puella rebelles zelosos increpavit.
  - Memento, summa res est facultas legibus aequis vivere. Tempus est ut ad populum feratur.
  In urbe celeriter sublati sunt nec multi ex eis cadaveribus, et plateae deiectis arboribus ornatae sunt. creati loci ex servis. Servi autem plures incolarum constituebant, omnes in ordine memorabant, imprimis inter pauperes.
  Lenastala primus iuravit populum. Regina novella nigrescens, pallor claustri evanuit, humeri et coxis dilatantur, coma nitide lota margarita nitebat. Haec erat pulcherrima et foemina, non bonae virium expers. Presbyteri cum zelo populum ad jusjurandum perduxerunt. Sed apparebat ministros nigri cultus non esse felices: regina iustissima erat, quae humana sacrificia vetabat, et ecclesiasticam tributa minuebat. Et nunc homines in palo haerent, praesertim infantes innocentes saepe immolant, praesertim pueros. Homo in inferno praecedere debet.
  Occasione iuramenti nigri, sacerdos suggessit;
  - Duodecim pueros et sex puellas occidamus!
  Lenastala inclementer dixit;
  - Non est melius quam tu! Ad ignem tristissimum!
  Sacerdos sublatus est et ad ligna et ramos pre- ligata portatus est. Gertrudis interim ensem tergens et nudum Coqui iuxta stetit, mirabundus quaerens;
  - Mirum, sed quid haec seditio orta sit.
  Socius eius cum rictu respondit:
  - Ad solium reginae solium redeamus. Legitimus heres Lena facta est, et in solio usurpator sedet.
  Gertrudis adhuc dubitavit;
  - Non saepe accidit, ut legitimi haeredes in thronum vertantur in auxilium vulgi.
  Testa ignea satis logice dixit;
  - Amicitia cum plebe non deprimit, si ad summa imperii ducit! Bene, in casu, extremam fortunam reginae esse posset.
  . CAP
  Gertrudis ensis mucrone nudam, puellara calcaneo exsculpsit. Testa e contra ignea calceos induit et iam calciamenta gerens margaritis ornata. Repente illa manu puerum lascivum deprehendit. Puer videbatur crumenam e balteo bellatoris velle extrahere. Shella fortis puerum levavit super brachium muscularium extensum. Sed puer circiter decem annos natus non amplius respexit, et in lacrimas prorupit;
  - Oh, aunties ne! Sum magis...
  S. Gertrudis acriter interpellavit;
  - Scio - nolo! Sufficit autem fur puniri etiamnum, alioquin levitati assuefactus est! Quid cara Shella mones?
  Torquet faciem bellator.
  - Puto LONGE sat erit! Ne puerum abscindendo manus abscidas.
  Gertrudis consensit;
  Maneamus manum custodibus, et vincant eum.
  Repente coepit parvolum tomboy lacrimanter quaerere;
  - Imo melius est ut me ad scutiferum tuum recipias.
  Dives Shella snorted contemptim:
  - Fur in domicellis ... Quam stultus sum! Imo parva adhuc es, ut armamentarium meum ferre possis, modo cades. Ita..." Puella exclamat. - Custodia est, debes punire furem...
  Gertrudis subito giggled.
  - Ita nulla custodia, aufugit... Sumemus puerum ad reginam, ut iudicet!
  Ignea Shella negate movit caput.
  - Nihil opus est reginam in tam levi conatu diducere furtum vulgare. Praeterea Lenastala nimis benigna est, quae probabiliter dimitti iubebit. Melius ergo esset si eum ilico puniremus. Puto modo eam sarmento in calcibus pandere .. .
  Gertrudis dissensit.
  - Minime! In hoc casu difficile erit ambulare, et si usque ad sanguinem comminuerit, contagionem capiet. Melius est ut pueri solito nequam flagitiosos simpliciter verberare!
  Rufa Testa caput impingebat et adnuit;
  - Fiat ita!
  In LONGE coepit puer clamare, et Gertrudis os suum clausit ut audiri non posset. Sed tamen curiosorum turba congregata est. Monuerunt furem verberare. Deinde, dederunt ei calcem in asino verberato, ex qua- tuor partibus eum dimittentes. Tum puellae ad tabernam proximam ierunt. Sed statim in dubium cucurrerunt, evenit ut navigia essent, ex eo quod multi rebelles iam pecuniam acquirere curaverunt et eam deprimere festinabant.
  Gertrudis notavit;
  - Lata guttura, proprium mentis angusti!
  salsus Testa addidit;
  - Quis primo est saturitas ventris, in postremo mundatio conscientiae?
  Puellae se converterunt et statuerunt ut modo in via ambularent. Mox tres cobales cum fustibus et unus troglodytus magnus cum ense adunco e angiporto desiluit. Pernix Testa iaculata iaculatur quercus, hirsutum sub ventre mucronem detrudit, foetidum foetidum animal. Illa ne retardavit quidem, bellatorem pedibus suis pulsat. Ictu strenuo, Gerda fustem et caput abscidit;
  - Deprensus frenum!
  Shella igneum ferrum aegre traxit et fremuit;
  - Esse precise! Amisso capite, nihil nisi capitis capies!
  Post hoc, bellator bestiam per corpus incidebat in medium fere secans. Voluit autem Gertrudis tertium cobolum ponere, sed tunc Troglodytarum ferrum cum ea transiit. Non videtur esse nimium magnus, circa magnitudinem mediocris hominis, paulo crassior, sed celeriter infernum.
  Gertrudis etiam phrasim edidit ex nove SENSUALI.
  - Agilis et velox es minister fies!
  Troglodytarum tarde respondit:
  - Cum honore et gladio fies incessu! Tu tamen, nudis pedibus quasi egestas, puella salies, et in laqueum desines.
  Gertrudis rursus effusa est;
  - Si cor leporis expellere non potes, e vita canino ut lupus ululabis!
  Cobalus uti conatus est quod bellator conatus est impetus troglodytarum excutere, et a latere accedere conabatur. Sed ignea Testa intenti erat. Ieiunium ut femina cheetah, illa proprie concisa turpis, foetida creatura. Tunc despiciens bellator apud Gertrudem;
  - Nunc omnia pulchra sunt!
  chuckled Troglodytarum.
  - Cur tam rara nobilitas in hominibus, quia non habent vilitatem - vitalem in voragine evolutionis!
  Stulte Gertrudis dixit:
  - Vilitas, quamvis vita sit in certamine ad salutem, at vermibus diffidentiae rodi generatur!
  respondit Troglodytarum petulantius lacessendo;
  - Eloquentia floret quando, cum possibilitas corporis praesidio marcescit!
  Gertrudis respondens, se in insequenti motu hostem capere conatus est, creatura vero tenebrarum longe diversa oppugnata via. Insuper etiam impressit quod cum puella de industria luderet, etiam duobus vicibus per nasum bellantem irridens scabit. Puella furit facta, et statim gravissimam iniectionem pectoris accepit, unde sanguis effusus est. Gertrudis super troglodytam salire temptavit, sed troglodytae leviter in ventrem eius pellem detruserunt. Qui cum calcitrare in inguine conaretur, nudo digito gladium suum graviler adamavit.
  - Si vis vivere, fac me amare! - lusus purred. - Fors usquam stas!
  Gertrudis abripitur.
  - Non casu! Hoc nunc videbimus!
  Splendidis nudis pedibusque virago flava canebat:
  Carnifex dixit: Nemo felix dies comparuit;
  Persequeris, et peregrinus eris.
  Sed exercitum liberum amantes milites;
  Age cum multitudine!
  
  Mortis facies phantasma, comes aeterne vagator;
  Sed nec somno pace opus est!
  Qui in pigritia ubique exul est?
  Quam difficile est somnium habere!
  
  et quid somnio - aethere amori?
  Aliquando falsa via est!
  Durum est Paulum, turpiter noli calumniari;
  Interdum incauta calculatio crudelis est!
  
  Tunc anni minuentur in momento iuventutis;
  et erit bellum sicut convivium.
  Hic gyrat gyros;
  Quam ardenter, quam furibundus, effudit!
  
  Credite, arabilis arabilis erit;
  Ipsi panes aureos crescent, incendent eum!
  Bene, ex iconibus sanctorum faciebus coruscis;
  Gratiam dabunt huic operi!
  
  Sed sicut turbo - Seroko de deserto;
  Bellum atrox ad Terram venit!
  Pueri nudis pedibus currunt,
  Etsi iam nix - regnat hiems!
  
  Hostes domos verterunt in ruinas;
  Atque aliquis dolor - perditi filii!
  Ponderibus pendent circum colla ;
  Ardet improbus chorus carnificum.
  
  Populus dolorem exprimere non potest tam stricta;
  Non tectum, nullum cibum, nullum cubile calidum!
  Sibilat ut aspidis, blizzard irata in agro;
  Ubi, veritas, nobilitas - ad infernum cum mendacio!
  
  Gloriosa dies veniet, hora victoriae gloriosa;
  Aquila Matris supra saxa volabit!
  Facta canantur militum;
  Gladium acutum et scutum validum habemus!
  In ultima syllaba bellatoris trulla deformis corruit, et caput abscisum bene viginti metra avolavit. Caeca flammae manipulus repente sese ab eo prorumpit, manipulus cineris tantum in deformi capite manebat.
  Heu dulce somnium Gertrudis breve evasit. Surgens identidem exercens. Puellae tamen de hoc complexu non cogitabant. Etiam singulari studio laboraverunt. Madeleine interim placuit actionem corporis aliquantum variare et puellae carris peculiaribus in quibus lacus steterunt alligatae sunt. Societatem SS- dux dixit feliciter:
  - Hic puellas vix focum servabimus, et nos te exercebimus. Novum oneris genus, cum applicata valorem!
  Cum puellae in balneis piscinas trahunt, et etiam sub aestu sudant, frigus visum est. Puellae in arena et aculeis lapidibus nudos pedes habent. Surge et non cedere....
  Gertrudis vix anhelitum apprehensum, philosophice dictum;
  - Hoc quidem est venustum, sed... Sic nunc similitudinem servorum Aegypti Antiquae dicimus. Gravissimum onus etiam trahimus, sed certe nos flagello non verberant!
  Constat de nudo tripodes Testa:
  - Utique non verberant, sed id non facilius! Etsi non - iustum est congruitatem cum weightlifting!
  Gertrudis colloquium in alium locum vertere conatus est;
  - Quid censes, si Alexander Magnus in tanta iuventute non mortuus esset, Romam cepisset, ac deinde totum orbem terrarum cepisset?
  Schella discalceatus post pausam respondit, sudorem excutiens;
  - Difficile est dicere. Post omnes, bellum contra Arabes recalcitrat... Sed utique forte habuit! Tametsi gaudeamus quod non successit!
  - Quare?! - Admiratus Gertrudis, lorum attritu humero aptat.
  Ignea Testa, renidens in dentibus, ait:
  - Quia Hitler in hac causa nimis difficile esset eum superare. Itaque alia duo milia annorum praeteribunt et quaestio, quisnam omnium temporum ac populorum optimus et maximus imperator fuerit, ambiguo responso sequetur - Fuhrer of Germany!
  Gertrudis durius lorum osculabatur;
  - Ita, Adolf Hitler iam Napoleonem superavit... Hoc maxime manifestum fiet: cum Aegyptum accipimus, Napoleon defecit! Et ibi usque ad Indiam .
  Nuda tripes Testa firmiter confirmavit;
  - Quid Napoleon facere neglexerit: Londinum intrant, Wehrmacht duce Adolf Hitler aget! Suus iustus interesting, aliam vindictam incipiemus invasionem Russiae ante vel post?
  Dubie dixit Gertrudis;
  - Melius puto post ... Napoleon in itinere totum exercitum Russiae pessum dedit. Sed Galli non sumus. Ranae non sunt admodum bellatores capaces!
  Flava potens, cum eis lorum trahens, sermonem ingressus est. Videbatur vox eius nimis humilis, instar viri, forma tamen feminea et venustas;
  - Ita sunt Gallici aliquantum ignavi, sed ars eorum minime est mala. Ziz-35 Vidi, Germanos impune transfixit arma t-4j. Etiam pudet armorum nostrorum ... Ita fecit "Matildas" de Britannis. Grenade bruchum suum frangere potest, sed arma perrumpunt. Reliquum est tantum vestigia ferire et immobilitare.
  Horruit hic Gertrudis, et quamvis aestu frigora sensit;
  - Ita nos in solitudinem invenire possunt et bombas in piscinas iactare!
  Fortem mulierem solatur heros;
  - Solum bombers intendere cum peritis acibus in piscinam vere ingredi possunt. Ita probabilius est, nos in illis humilem offendemus. Praeterea, credo, fortuna nostra est.
  . CAPITULUM 20
  Molesta fuit mora. Duodecim puellae lupum cum piscina ad unumquemque plaustrum alligati sunt. Movebant duas columnas parvas, tales sient puellas musculares ... Quam pulchra erat ... Et dunes rosei videbantur colore solis. Mirabile landscape....
  Haud ita longe a puellis SS Colonel Dess cum duodecim aurigae Arabum et duobus magnis percussoribus per desertum ferebatur. Pedes pueri accensus est ductore, illeque asinum misericorditer induit. Colonellus Dass in fastidium aspernatus propter aquae defectum, vectores vagantes non lotos et malos senserunt. diesque incalesceret etiam signis Africae orae, sicut ventus inferni flatus Saharae attulit. Sudorem igitur habui. et via longa esse videbatur. Dess quasi ineptus integer sensit. Paucis diebus carere potest propter puerum qui ex tribus scriniis iacet. Et etiam recipiet sanctionem disciplinae, quia absens fuit. Bene semper potes cogitare causam absentiae... Sed adhuc ludus est, et nulla est cupiditas argumentis rationis fortior.
  Dess in umbra cameli invehitur, bibens humilis-alcohol date araka. Licet plus potus quam swnappi sit, funesta est in hoc calore. Orbis terrarum campus circum se ingratus est et aliquot menses servitii iam taediosi facti sunt. Dess excogitare conatur quantum thesaurum sheikh habere possit... Tunisia iuxta Algeria sita est, et piratae saepe thesaurum ibi abscondit. Bene piratae, vel potius servitii Sultani Turcici privati, saepe ipsae sheikhae fuerunt. Sunt praeterea fodinae auri in Tunisia, fodiuntur smaragdi. Verum, Francorum adveniente, extractio smaragdi exanimata est... Cur? Ob monopolia Anglica, noluerunt pretium smaragdi Indici deducere, quod progressum in coloniis Gallicis congelatum esse coegit. Et aurum plerumque in locis facilibus foditur, et nimis pigri erant ad alta fodienda fodiendas . Quamvis dici non possit hos esse malos bellatores ... Napoleon Bonaparte, exempli gratia, Europam vicit, et hoc non potest fieri inutilibus militibus.
  Et vero quid ingeniosus Napoleon? Simplex ratio, celeris transitus, ictus omni virtute tua, praeteriens ab lateribus et conatibus ad postremum ire. .. Ita talis ratio attulit victoria, sed disponere qui cursim movere Macedonum vel Napoleon insidias, aut oppressi et occidit Martii. Ad extremum, apud Waterlooum, Blucher et Wellingtonus periculoso discursu comprehenderunt Bonaparte. Ferrum breve est ut pugno patulae in occursum conveniat. Et Napoleon eiectus est... Russorum turmas in itinere Bonaparte in proelio non vicit, sed auxilio generali gelu, pestilentiis et fautoribus sumpsit.
  Quid de Hitler putat? In primis, sane cogitabantur Fuhrer tantum corporale et repentinus, prioris sutoris filium ... ille veteri Hindenburg in comitiis praesidentialibus praetulit, cum intellegeret virum octoginta annorum. simpliciter officia dictatoris obire non potuit! Sed non sicut mendicus Hitler - venit ab imo! Sed tum, cum Adolfus cancellarius Reich constitutus est, suffragium suum nationali Socialistae adhuc dedit, quod nulla alia vis solida dextrae manus supererat. Immo vero omnis exercitus eum tempestatem movet. Sed dubium erat quin Hitler potestatem retineret, praesertim in discrimine, atrox tristitia, quod Germania non omnino collaberetur.
  Sed Hitler a primordio durum ordinem restituendi aggressus est, Communistas prohibendo, ac deinde alias partes. Collegiorum commercia dissipavit, eosque labore adverso reposuit. Verus dictator factus est cum una factione. Oeconomia exercitum re- levavit. Sed tamen, Dess non convenit cum omnibus quae Fuhrer fecit. Exempli gratia, cur tantae facultates in programmate impendantur: "Per gaudium operare!" operas ferias, Norvegiam, Galliam, atque etiam Insulas Canarias. Annon melius sit paucas officinas extra piscinam aedificare vel inceptis aircraft cum his pecuniariis fabricare? Aut consilium Volkswagen capere, currus populi - quot lacus aedificari possent. Sed si duos lepores persequeris, neutrum capies.
  Dess oeconomo tertio Reich, Stach praecipuo relatus est et notas generales oeconomiae Germanicae habuit. Germaniam cum Polonia bellum iniit, tres tantum hebdomades munitionis(!) valde belligerantes. Tunc socii ferirent, faces ex Tertio Reich futurae essent. Hitler in Franciam inferre coepit, praebens tam in piscinas quam in sclopeta, personas et aircraft! At ille ranas etiam sine trepidatione vicit. Tum oppugnatio in Angliam... Hic Hitler miscalculated, necesse erat Britanniam sub Ducker finire, ac deinde mense Iulio, utens classibus mercatoriis Germanicis (et non exiguis) copiis terrestribus in insulis utens. Deinde dominus rei factus est. Sed Fuhrer non audebat, fortasse veritus ne acies Britanniae navibus onerariis navibus subsideretur. incondita, that was a very big chance, as times for a velox repentinus exscensio. Bene in terra, Anglia nihil obsistit. Qualitative saltem... Sed Hitler tempus amisit, et in Septembri Churchill historicam locutionem edidit: Hitler scriptor positio clara est et desperata. Post haec, Dess ipse ad Britanniam intelligentiam pergit. Quamvis Fuhrer proelium in Angliam amiserit, damnorum proportio circa unum ad unum fuit, et si ponatur viginti quinque centesimis plana esse tormentorum anti-aevirum emissa, aces Germanicae etiam meliores fuerunt quam Angli. . Ita, et plana non sunt peius, fortasse ME-109 (F) et melior leoni gregi. Ceterum in Africa aequior libra potentiae et damnorum in aere est quam in Britannia. Annus MCMXL, qui tam dilucide incepit, multa in fine deceptiones attulit. Multas aces et elit, ac etiam Mussolini confoederatus, in Graecia turpiter caesus est. Sed tantum roboris habebat. Initio deinde anni Bummi, Italia Aethiopiam amisit, Somalia, Libyae pleraque, et praeterea in omnibus proeliis Britanni erant insigniter (saepenumero) innumerabiles. Centum millia pasta capta sunt. Quomodo non crederet imminere ruinae Tertii Reich, praesertim contra auxilium augendi hostibus Germaniae ab Civitatibus Foederatis Americae. Sed tum rursus libra obtorta ad tertium Reich. Rommel Britannos vicit et Kollencourt cepit, deinde Iugoslavia, Graecia duabus septimanis cecidit, deinde Cretam insulam secutus est. Etiam Germanorum Dess felix erat, sed etiam metus orci. Sed nunc alia cura est an Germani USSR oppugnaturi sint. Shtach dixit Hitlerum iam in principio consilium fecisse, sed dies finales nondum claros fuisse. Saepissime vocatus die 22 mensis Iunii in deditione Galliarum...
  Verisimile est Germaniam ancipiti bello resistere, nisi forte quadragesimo primo et ante brumam finiatur. Capitulata Stalin, tunc ... Attamen, etiamsi tempus non habent Si Moscuam Germani capiunt, Russi abhorret posse technicam partem satis potentem creare. Quam multa in primo mundo bello dimiserunt arma? Comparatus ad Germaniam zilch omnino est! Itaque improbabile est Russos praeter magnas catervas peditum nihil nobis admiraturos.
  Quid aliud potest? Maxime, bellum pluribus annis durabit et finem trahunt. Britannia numquam tantas copias ad expugnandas Wehrmacht magnificas et bene instructas unitates congregare poterit, et Germania inexpugnabiles insulas cum classe et classe supprimere poterit, et Civitatum Foederatarum subsidiis oeconomicis limitabitur. . Ceterum laicus Americanus non intelleget cur Yankees moriturum esse propter aliquod genus Europae. Bene populi Russiae contumaces factitant, bellum trahet, sed satis virium ad rem decisam non habebunt. Verisimile est, Britannia Africam Septentrionalem tenere non poterit.
  Hoc ipsum est quod Dess voluit: cladem Britanniae et insularum captarum nuditate plena est (quamvis arcanum ministerium tempus habeat arcae tabellae et omnia argumenta destruendi, sed postea quam felix!). Utique nolui optare Tertium Reich amissum, id est, patriam suam cum regimine, quod SS viro bene convenit. A, ducimus, erat, maxime!
  Parva comitatu per arena reptat. Una Arabum catervae lugubre canebant carmen. Simul saepe memores Allah. Dess ergo cogitabat, cur Sarraceni ius et bonum sibi reputant quam saepissime nomine Allah pronuntiare? Hic e contra in christianismo - ne memineris nomen Dei in vanum! Hic Iudaei etiam obliti veri Dei sui nomen - post omnes, Jehovah est posterior forma pronunciationis. Imperium cum cultu virium admittere potuit talem doctrinam fundamentalem pacifisticam? Etsi pacifismus Christianismi non intercessit gerendo bellum, sed fundamentum doctrinae... Diligite inimicum vestrum - Romanum florem et non solum florem reiecisse debet.
  Sed Christianismi radix oborta est, nec Romani Imperii ruina eam non tangebat: barbari etiam hanc doctrinam, quamvis eius naturam, acceperint. Quanquam illi utique non praecipue sequebantur. Exempli causa, pacifismus intercessit cum existentia ordinis militantis. Peculiari calcatores, qui in via swastika etiam usi sunt et pecuniam suam esse iudicaverunt! Sic aliud dicunt, aliud faciunt! Quanto fuit in hac parte Tituli constantior! Quod dicit, facit? Sine simulatione, de amore in proximum!
  Mirum tamen est quod ratio ecclesiae, dolis et mendaciis constructa, per tot saecula duravit! Atque etiam progressus leviter fundamenta sua labefactare curavit.
  Alicubi procul sonitum tormentorum audiebatur; diiudicans per sonum - planus erat. Dess autem expectabat quod Britanni cum promunturiis induerent eos pro Arabibus erraret et ignem non aperiret. Magna satellitio, Hans, sclopetum piscinae praebuit, ex qua in via pugnatorem (quamvis non sine difficultate ferendi ferendi) fieri potest.
  Sed plana non apparuerunt, praetervolaverunt... Post quem Arabes iterum flebiliter cantare coeperunt. Arabs metu concidit. & SS- Colonellus maledixit;
  - Desine ululare dracones! Tacite, furere, sed ocius!
  Agitatores vagantes socium miserum sustulerunt et in itinere perrexerunt. Etsi facies eorum obnubilatio facta est, nemo murmurare ausus est. SS Colonellus dolium pistolae (per ordinem specialem factum) permulsit, quam optimum argumentum... in causa!
  Miror si illos primos Russi aggrederentur, Germani similem impetum Asiae exercitus sustinere poterunt? In bello mundano I, Russi ingentes damna passi sunt, in pluribus stolide agebant, sed tamen magnas copias Caesari Germaniae ligaverunt ... Et tunc, etiam sub Brusilov, Austriacos lumen exhaurire dederunt ... Itaque bellum illis non omnino malum est felem ... Et si meministi septem annos ... Etiam Fredericus Magnus exercitui Russiae bastrici dedit! Imo Russi nullo modo minoris aestimari debent, regimen totalitarium communistarum etiam validiores fecit! Stalin gradum disciplinae militum Sovieticorum, productionis et copia industriae, erexit. Vehementer incubuit corruptela, quam nunc non est tempore Nicolai II! Ita URSS periculosissimus hostis est, fortasse etiam mortiferus, praesertim si primum percutit!
  . CAPUT XXI
  In recentioribus bellis res admirationis magni momenti est, sicut et in bellis antiquitatis. Quid, si amittamus, non erit ultio dissimilis primo Mundo bello! Nationes victores hoc fieri non amplius patientur .... Etsi frictio inter URSS et Occidentem incipit, quia dilatatio non minus communismi quam fascismi proprietas est, tunc erit... Nova civilization Germanica florebit. in cadaveribus capitalistarum et commissariorum orientalium datis. Quicumque contra nos, nobiscum remanebit! Et fortasse magna coitio anti-Bolshevik erit!
  Hans, silens usque ad castellum, subito colonum quaesivit;
  "Fortasse desine et puerum deditum denuo interrogare?"
  Iratum caput Dess movit negando.
  - Nichil est! Non dicet aliquid novi.
  - Forsitan prandeamus, in ventre meo, stridore stridore?
  Miratus est colonellus SS;
  Quid in hoc calore vis edere?
  Hans adnuit.
  - Semper manducare volo!
  Dess solem spectabat, iam cenith transierat, erat quidem praeter horam quartam et tempus claudum erat. Arabes separatim comederunt in orbem congregati, tres Nazis non dedignabantur cibum et cervisiam. Sic citabantur, Dess vel paulisper oblitus sui somnii ... .
  Et vidi insanus... Quaedam insecta primum parva, deinde crescente et magis ac magis terribilia... Et maxillae eorum sunt fere monstrosas, tanta deformitas. Colonellus se suffocare sensit, motu convulso evigilavit. Non, placida omnia, duo ferrei SS milites intenti, ac deinde iterum in via.
  Gertrudis et Schella nudipes tota die in durissimo labore erant, et tunc obdormivit sicut mortui, et in suum mundum immerserunt.
  Ingens erat hologram cum stadio in quo modernus gladiator pugnae fiebat. Stadium ingens erat cum multis miliones hominum. Saevit mare versicolor. Pugna inter feminam gladiatorem Gertrudis et semi-sentiens ex foedere tenebrarum, pulvis nebulae.
  Gertrudis prima. Vivax erat, flexilis puella, nivei conchis pullati. Bellator triplicem somersault, arenam contorquens. Ex more gerebat fasciam tantum tenuem et subligar, specie ut telum latere non posset. Sicque media nuda pugna cum uno lightsaber debuit. Sed talia arma etiam satis efficax sunt. Conditiones pugnae non sunt suavissimae, lapides semi-radiosi sub pulchris pedibus nudis puellae nitent. Illa quidem ridet, dum non prodat dolorem.
  Gertrudis strenue opprimitur, iterum prosilit, et quintuplum somersault facit.
  - Hoc me!
  Et inquietum amicum, Nuda pedem Shella, amico suo exponit.
  - Ante pugnam haec puella diligenter perlustravit, ne unus chip aut aliquid electronicum in ea esset. Virginem etiam ad conspectum magicae alterius compescunt. Id est , gladiator fidit aut corpore tantum , aut animo acuto . Sed Gertrudis nunquam stultus et simplex fuit.
  Quid dubitavi? - Interrogavit vultus Apollinem tamquam iuvenem.
  - Minime! Sed quintuplex somersault, sine electronicis, index est bonae congruentiae. Itane quisque veretur, an id palaestri simile aliquid facere possit? Nuda bipes Testa nictavit subdola.
  - Tres potuerunt, quinque non! Ita, et brevi cursu altissime prosiluit! - Juvenis latiora brachia pandit.
  - Tanta vis! Potestas tertii Reich et in aliis mundos.
  Interim sponsiones fiebant. Caecus dum hostium aspectus. Gertrudis notissima fuisse videtur et cujuscumque generis vel speciei dilecta.
  Gladiator puella accurrit ac primum sexam somersault, deinde septiformem gessit. Tunc inclinavit se auditoribus. Musculi eius quasi laniatus maris versabantur, in genere, puella infigo spectabat: Amazonum typicam. Facilius tamen est stellam lapide evertere quam puellam turpem in Imperio Magno Spatii Germaniae invenire.
  - Sunt mulieres in villis nostris: quibus amor et honor, equo admisso cessabunt, tugurium ardentem intrabunt. - Ignea Shella canebat.
  Magna pars non sine sponsionibus in gratiam Gertrudis erant. Vera maxime adversarius publicus exspectabat apparere.
  Et expectavit. Portae giganteae discesserunt et cadaver hefty in suggestum prorepere coepit. Dinosaurus verus erat, sicut raptor, solum plus bracchiorum habebat
  
  PRIMUS STALIN DEINDE NERO TOTALITAR
  Forte ita factum est ut Stalin totum orbem in servitutem egisset. Haec alternatio progressionis historiae mundi evenit ut parva fortuna in uno casu moveatur.
  Cum relationes inter Iugoslaviam et Tertium Reich ad terminum mense Aprili evasit, et tunc bellum verum incepit, et impugnatio Wehrmacht, Stalin rationabiliter consilium fecit. Nempe in auxilium Iugoslaviae venit, quod iam iam tempus amicitiae foedus cum Soviet Russia concludere curaverat.
  Die 6 Aprilis 1941, post ingens bombardarum civitatum maioris, divortia ferriviaria et aeraria, Germania et Hungaria Iugoslaviam invadunt. Eodem tempore Italiae copiae, quae Germanis favebant, aliam in Graecia ingratam gerunt. Ante diem quintum Idus Apriles, copiae armatae Iugoslaviae in plures partes divisae sunt et re vera ut totum esse desinunt. Pridie Nonas Aprilis, Germani milites, per Iugoslavum agrum transgressi, Graeciam intrant et Thessalonica capiunt, in deditionem exercitus Macedonum Orientalium Graecorum. Die X Aprilis Germani Zagreb ceperunt.
  Aprilis 11. Unio Sovietica bellum Germaniae indicit et copiae eius fines Tertii Reich transeunt.
  Admiratio imperatoria consecuta est a copiis Sovieticis et significativa praestantia in praediis et aircraft sentiuntur a primis diebus inferrent.
  Primo Germani rem inferrent non credebant. Et tunc evenit ut Exercitus rubri optime pugnat.
  Et Germani recte se defendere nesciunt. neque omnino ad defensionem belli accommodati sunt.
  Ac lacus Sovieticus KV-2 et T-34 in mundo quidem sunt optimi. Forsitan "triginta quattuor" pauperes visibilitatem habent, perspectiva magis infirma, et in primis exemplaribus turris manually rotatur, sed in armamento et armis nullam habent adversarium.
  Maxime autem Nazis mappas non habuit, et Russi pontes non destructos ceperunt, et apothecae principales cum tela et materia prope fines erant.
  Tantum in ipso flumine Oder Germani, insignibus copiis e Gallia translatis omnibusque copiis convocatis, exercitum Sovieticum offendere potuerunt.
  Sed hoc tempore res eorum prope desperationem facta est: primo mense Romania et Hungaria amissa sunt, Bulgaria ad latus USSR transivit, Germani in Iugoslavia victi sunt. Imperium in Slovenia et Czechoslovakiam amisit.
  Sed Berolinum statim capere non potuit. Per tres fere menses Germani urbem occupaverunt, quam Augusto tantum ceperunt. Ipsa Germania in alterum mensem maeror fluctuavit et iactura Ruhr die 25 Septembris in deditionem venit.
  Unio Sovietica ad Channel Anglicum pervenit, Churchill autem in Normanniam ad terram currit, sed Exercitus Rubrum primum Lutetiam ingressus est.
  Et tunc evenit ut nihil adhuc finivisset.
  Britanni deinde diu se purgarunt, et quis primum ignem aperuit.
  Sed historia a victoribus scripta est. Stalin Britannos terra vicit et cum Iaponia bellum contra Leonem Britannicum et Civitates Americae Unitas incepit.
  Primo Anglia, et multo magis America, inexpugnabilis visa est trans maria et oceanos, ingenti classe cooperta. Sed Iaponia Americanam armadam per partes comminuit. Primum ictum durum: Peru Harbour, deinde pluribus pugnis comminuendis.
  Iapones tam celeriter vincebant ut Stalin copias in Indiam et Bangladesham trahere vix tempus esset, ubi Exercitus Rubri magna iubilatione salutatus est.
  Strages Americae et bellum subaquaneum ab URSS incepit Britanniae potentiam labefactavit. Totius Europae opibus fretus, deinde Africa, cum plerisque Asiae, Stalin maiorem aerem in Britanniam oppugnavit.
  Milia decem milia bombrarum Sovieticorum urbes Anglicas in pulverem everterunt. Hoc usque dum classis iuncta est.
  Die 7 mensis Novembris anno 1942 exscensio in metropolim incepit. Britannia tantum duas hebdomades duravit.
  Anno 1943, invasio per Alaska facta est, et Iapones Isthmum Panamensem cepit.
  Civitatibus Foederatis bellum longum atque acerbum indolis susceperunt. Aegre dabatur uterque gradus.
  Novi Eboraci et Monachii anno 1946 incidit. Americani autem curaverunt ut ianuam magno opere nuclei utentes armis nuclei tandem impulerint. Sed duas partes Sovieticas complura centum milia civium suorum tantum incenderunt.
  Finis incidit in alterum bellum mundanum die 5 mensis Septembris anno 1946 . Quattuor annis post Stalin Iaponiam debellare coactus est, quod minabatur arma nuclearia acquirere.
  Bellum aliud quinque menses duravit et ultimam dominationem URSS in mundo constituit.
  Iosif Vissarionovich comprehendit omnes regiones orbis terrarum in URSS. Maximus Dux omnium temporum et populorum usque ad annum MCMLXXI. Stalin in vera historia venenatus est. Hic regnum ad Alexandrum Stalinum nepotem suum transtulit. Sane multum sanguinis fundebatur, et Moloch reprimendi sine intermissione laborabat. Sub Alexandro Vasilyevich aliqua libertas incepit. Donec at neque enim.
  Unione Sovietica spatio feliciter potitus est. Hominibus uniatur et nititur ad alios mundos. Astronaut iam pedem in Martem, Venerem, Mercurium in satellitem Iovis appulit. Verae urbes in luna aedificantur.
  In reditu astronauti a Plutone, caedes in Alexandrum Stalin facta est. In tempore potentiae, triginta tantum annos natus erat. Per caedem inceptum, septuaginta tantum et quadraginta anni, cum Salomon prospere regnaret.
  In Tellure, fame confecto, terrorismus paene consumptus est, bella nulla sunt, et etiam carceres vacui sunt et castra speculatoria magis quam scelerata zonis spectant. Medicamento addictionis paene evanuit, alcohol non valde populare, quamquam non prohibetur, tum tabaci quod popularis amisit. Literature solidus, libera educatio et medicina.
  Atque etiam in ipso vitae extensione, iam progressus est factus.
  Bene, sicut democratia vera non olfacit. Comitia, ut honesti sint, ficticia sunt, ad optimum certamen duorum vel trium candidatorum praecellenti veri- tatis.
  Diu et Stalinus et ipse Alexander sine altercatione creati sunt. Nuper autem sinum oppositionis etiam apparuerunt. Sed adhuc nepos ducis confidenter nonaginta centesimis caudam secum sumpsit.
  Itaque sicarius conatus, qui anno 2011 accidit, nugae sunt. Aliquam et erat elit.
  Alexander nullos filios reliquit, rerumque omnium caput potens, Nero ibn Totalitaria, rerum potitus est. Nomen Neronis verum est, sed pseudonym.
  Ipsum verbum totalitarismus verbum sordidum non erat. URSS, tota tellure coniunctus, exemplum positivum habebatur status qui omnia et omnes regebat. Idea communistica est, etsi non omnia Marx relinquuntur, sed secundum propositum evolvitur. Pecunia autem nondum abrogata, sic nondum populus adultus.
  Religio atheismus formaliter erat cum cultu principum, sed ... cum fabuloso admixtione. sicut iam crediderunt animam esse, et aliquae vires supernaturales. Etsi iam mixtura gentilitatis appropinquabat.
  Est autem Stalin idolum magnum.
  Nero imperatorum non deleuit cultum maiorum, sed fudit sanguinis rivos, corroborans potestatem.
  Repressiones magnae in summo erant cum purgationes ad imum. Praeterea Tellurem Tellurem iam incorruptionem minabatur. Partus certe altus est, et mors multo minus quam re.
  Et Nero in quinquennium flagitiosum usum incarceratorum, sive in accusando sive in communi, ut destinaverat, noxam intulit. Adulti quoque sane. Centena miliones hominum per Terram planetae in castris finita sunt et decem miliones emissa sunt. Praeterea sadist Totalitarian hanc necessitatem iustificavit parcendo subsidia planetae. Volatus ad stellas usque adeo permanserunt phantasiae, et progressio systematis solaris est inceptum perquam sumptuosum.
  Captivi parum contenti, multo minus opibus indigent, et GUAG tabulae planetae multum omnia producit.
  Et, quidem, principale est hoc modo vincere alios mundos. Sed dum machina repressionis laborat - sicut Moloch.
  ALUMINIUM inferni CONLISUS
  Mandatum celeberrimi interruptionis mensis Decembris anno 1944 in Anderrach Mainstein commissum est. Tituli ingeniosi et peritissimi agri marescalli in offensionibus dedecus referre placuit.
  Exemplar autem mandatum Vistulae Exercitus Group in centro defensionis Germanici in fronte orientali creditum est. Non videtur referre, sed...
  Haec sententia Radulphi Irgensoll diurnarii Americanorum est. Quomodo perruptio describitur;
  Germani omnia habere videbantur - mirum, celeritatem, incendia animosque. Respiciens ad tabulam matutinam die 17 mensis Decembris, visus est eis prohibere non posse - perruperunt munitionem nostram in fronte quinquaginta milium, et in hunc lacunam effuderunt, sicut aqua in matrem conflatam. Ab his Americani per omnes viae ad occidentem currunt praecipites.
  Hoc est, manifestum est defectum omnino non praefinitum fuisse, et Nazis omnem prosperitatis fortunam habuit.
  Mainstein administravit, adhibita ratione ferit contracta, ut Bastogne capere posset. Successus dolo facilior fuit, iam plus quam semel temptatus Mainstein in Fronte Orientali. Germani sub vexillis Americanis impetum fecerunt, et Yankees Nazis cedentes suas copias fefellerunt. Germani pauci numero Occidentis stilo vehiculis captis usi sunt et super swastikas stellis albis trivialiter depictae sunt.
  Capta Bastogne, quae CI Airborne Divisio tegebatur, eo perducta est quod Nazis flumen Mosae attingere poterat, etiam ante schedulas et pontes non inflatos occupandi. Ac deinde apud Leodium et Namurcum apothecae non dirutae captae sunt. Ibi Nazis ingentem sibi copiam escarum et munitionis invenit.
  Tigres regiae in proeliis se distinxerunt, et tempestatibus tempestatibus ad id quod Sociae aviae ludus erat. Die XXIII Decembris capta Antverpia, magnae sociorum copiae circumventae sunt. Et die XXV mensis Decembris anno Nativitatis Domini Germani metropolim Belgicam ceperunt - Bruxellis. Primum ab anno 1941 , Nazis gloriari potuit se capitis cepisse.
  Foecunda, inusitata magnitudine, lymphata gressu ac tropaeis captarum copia, ac multa decem milia captivorum sociorum solo concussit. Videbatur simile miraculum fiebat. Germani vero elati, et magis ac magis Americani et Britanni se dediderunt.
  His conditionibus Wilson Churchill inopinatum motum proposuit: inducias per centum dies. Roosevelt iam graviter aegrotavit, et dixit se imperatores de hac re iudicare. Nulla concordia inter duces fuit.
  Sed minae plenae calamitatis et ingentia detrimenta duces Americanos impulerunt ut inducias a die 1 mensis Ianuarii anno 1945 sustinerent. Manebat autem sermo apud Hitler.
  Fuhrer, postquam de maximis rebus in Occidente gestis renuntiavit, ad vitam venit. Virum resumpsit, et literam refecit. Ac primo hostiliter oblatum.
  - Quomodo sistere tam praeclare ingrata potes, cum ad victoriam perficiendam propiores simus!
  Attamen dux Fuhrer satis rationabiliter exposuit Americanos populationem paene aequalem URSS habere, et exercitum tredecim miliones, Britannia, cum copiis et ditionibus coloniarum, etiam plus. Socii, ut etiam inspecta hostium indoles, celeriter proficiscentur et contra offensam pergent. Ita, et secundum recentissimas notitias Russi validum in centro et Prussiam Orientem parant. Tum Fuhrer inducias in annum proposuit cum plena captivorum permutatione.
  Considerantes quot captivorum Fritzium ceperunt, satis constat Churchill et Americanos oligarchas non arguisse. Praeterea Germanici captivorum belli Wehrmacht replebunt nec Stalin per annum capere Europam patientur.
  Ubi sunt socii properanter? Americae mox faciet bombam atomicam testam, Iaponiam vincere potes - solvendo manus tuas. Et simul magis minuo Tertium Reich et USSR. Ac deinde fermentum...
  Ita Ecclesiagra consilium se fecit, et Roosevelt, infirmus et mollis corpore, non recusavit.
  Et statim Nazis decrevit Exercitum VI SS Panzer transferre et sexdecim plenissimarum divisionum cruentarum ad frontem orientalem. Impossibile est omnino retractionem Sovieticorum militum in pontis in Vistula celare, et Exemplar defensionem firmare curavit. Atque haec leo defensionis subsidia sub tormentis Sovieticis subsidiis avertit, ac maxime secundas et tertias munitiones confirmavit.
  Etiam Hitlerum persuadere curavit ut partem copiarum in utramque Hungariam et Slovaciam transferret. Placuit ut, si nulla offensio in Italia exspectaretur, partem copiarum inde demoveri posse.
  Subito Stalin obviam se invenit cum Wehrmacht, qui adhuc insignem Europae partem moderabatur et ... haesitavit. Status dramaticos mutatus, Ioseph primus de ea agere voluit.
  Tetrum in medio stat ad diem 20 Ianuarii. In historia reali, VIII dies ante incepit, et in tempestatibus non admodum prosperis.
  Tamen Churchill nunc Stalin impetum non petivit, et plerumque cautum Soviet caput Civitatis Committee defensionis aliquam confusionem sensit. Scilicet sententia maxime logica erat taeterrimam quam celerrime ad prohibendos Germanos praesidia firmandos, sumptu unitatum ab Occidente translatis. Sed unus defectus Stalini segnities erat in facie acre mutationis rerum et locorum obscurorum.
  Dux, exempli gratia, Hitler primum anno 1941 ferire non ausus est. Stalin Berolinum recipere non ausus mense Februario anno 1945, quamvis ob inopiam escae et munitionis, Germanus scopi Pomeraniae vix efficax fuisset. Summus dux etiam non audebat directam incursionem militarem Iugoslaviae contra Titonem invisam mittere, fines in Irania adiungere vel regimen communisticum in Finnia ponere.
  Stalin in externis consiliis moderatius semper quam in domesticis est. Non habet impudentiam apud exteros multum timoris, quam etiam reverentiam . Dux igitur contra logicam dubitavit pro realibus, et statuit scandalum in medio temporis differre.
  Numerus militum cohortium Germanicarum Group "Vistula" celeriter auctus est. In mense, pedites duplicantur ab 800 milibus ad 1650, in praediis et tormentis autocinetis ab 1136 ad 3870 vehiculis, in tormentis ab 4103 ad 8000 milia, et aviationes ab 270 ad 2100 aircraft.
  Ita Germani copiis Sovieticis non ut ante calamitatem evincere potuerunt. Praeterea exemplar viabiliorem defensionem aedificavit.
  Germania, cessante bombinga, apparatum productionem auxit. ME-VITATEM MAXIME JET-262 . Novissima raeda magis magisque technica certiora facta est, et eius pondus minuitur. NE-162, optimus pugnator in mundo secundum notas fugae suae, etiam magnam promissionem ostendit.
  Et vi bomber Arado numero auctus est, et novae eius modificationes apparuerunt. Paulatim aeroplana Germanica in Sovietica unam qualitatem excellentiam acquirere incepit. Dum excogitatores aircraft Soviet sunt, adhuc multum absunt ab aspectu aircraft volantis plenae. Recordare MIG-15 coepisse solum anno 1948 volare, et anno 1949. productio ingressa est. Et hoc in pace et ope consiliorum et progressuum Germanorum fuit.
  Celeriter incrementum in productione vi monstrorum, superioritas URSS in aere in dubium vocata est.
  Paulo melius erat in piscinis aedificium, sed Nazis in massam productionem tormentorum E-25 propellentium, quae cum tormento 88-mm tormentorum satis decenti et gravi silhouette et pondere inierant. Possibilitas machinarum emergentium seriei E in Germanis importare potuit et in piscina aedificationis excellentiae in qualitate.
  Tamen, Panthera superioritatem adhuc retinuit in pugna super T-35-85, praesertim propter gun armamentarium, et Panzer-4 arma et arma frontalia habuit, cum humili silhouette, satis satisfacit. Tormentum Pantheri cum omnibus praediis Sovieticis inclusum, 80 millimetra armorum ad angulum inclinationis 45 graduum, tutelae satisfactoriae praebuit. Egregiis armis, hoc Germanis praestantem in petendo T 34-85.
  Cum hostilitates in Occidente cessassent, capitalistae elementa mixturae praestare coeperunt, quod significat qualitatem reservationis emendare coeperunt.
  Et iam Lev lacus progressus et Panthera 2 magis progressi et compacti sunt in via. Eorum Fritz in serie deducere conantur. Evenit ut Wehrmacht tempus aliquas eius infirmitates corrigere et commodum consequi posset.
  Stalin, post congressus seriem, V Idus Februarias oppugnari iussit. nee mora sensus factus est.
  Germanos autem iam densam defensionem aedificare, satisque virium ad oppugnationem sollertia defensionis sustinere. Plus quam mensem pugnatum est ferox. Copiae Sovieticae ab 15 ad 30 chiliometrorum progredi sine prima acie perrumpentes poterant. Murus lapideus non movit.
  Medio Martio Germani iam Budapestini partem moleste iecerunt. Res aliquas imperatoriae successus assequi potuerunt, et etiam plures boiles creaverunt. Usus visionis nocturnae cogitationes, et tetrum in tenebris, evasit efficax.
  Sovietici copiae circumscriptione erumpere coacti sunt et post Danuvium se recipiunt.
  Tamen, obstante successu militari, Fritz novum opportunum non dedit, subsidia Sovietica ad scandalum in Budapest explicandum. Vere, Nazis frontem evertit et facultates suas defensionis emendare poterant.
  Sociis nec felis sed ipsum eleifend vel. Expositis Philippinis in defectione finivit. Naves bellicae Iaponicae, a Yamato giganteo ducendae, portum artis et complures lembos intercipere et destruere poterant.
  Ita progressus US et Britannia in Pacifico retardavit. Terra autem Solis orientis iam vim ad se oppugnandum non habuit.
  Sed bellum adhuc tractum est, nec odor blitzkrieg.
  Et Stalin Nazis seorsim ad tempus trahere conatus est. Ob permutationem captivorum belli, Fritz classem aeream cum peritis gubernatoribus replevit et ad vi elit aircraft firmavit. Et tandem piscinam Panthera-2 in productionem massam abiit et evasit ut machinam perfectam feliciter eveniret, omnes notas Sovieticae in pugna qualitates superans. Eodem tempore predonum optimam machinam 900 equitum valentium habent, et sclopetum regium tigris ad penetrandum 158 mm armorum ad distantiam 1500 metrorum, cum armatura frontali 150 mm inclinata.
  Lacus Lev vulgo notam innovative - turris retro mota erat, et machina et transmissio simul in uno lapide sita erant, et gearbox in ipso motore erat. Ita familia Leopoliensis evasit in pacto et ratione optima: arma, arma, pondus.
  Nazis, etsi serio solverat, consilio bona administravit, bona felicia praedia quae facibus Sovieticis superare possent.
  Die XV Aprilis, congregatis 2.5 miliones militum et multarum piscinarum, marescallus Zhukov moleste iecit. Contradictum est ab eodem Mobel. Mainstein adamantibus crucem militis in Andders pro successu accepit, et secundus post Goering Reichsmarschall factus est.
  Erat autem ei Hitler praefectus partis anterioris meridionalis. Ictus Zhukov validus erat, sed Exemplar copias e prima acie defensionis retraxit et in secunda acie Sovieticum progredi curavit.
  Wehrmacht hoc tempore convalescit. Multis captivorum dimissis sumptibus Germani se muniverunt, armati se armaverunt cum tormentis submachinis egregiis MP, quorum productio in dies augebatur.
  Productio lacus et autocinetorum autocinetorum creverunt... Sed maxime, quod virtus militum Germanorum crevit, parati erant ad finem decertandum.
  Sumptibus ingentibus damnis, die 22 Aprilis, Zhukov adhuc linea defensionis in centro resilire curavit, sed exitus militum Sovieticorum quassatae in spatio perficiendo non effecit ut Varsavia praeteriret. Coetus armatus meridionalis hostium validam scopi oppugnationem immisit et die 26 Aprilis, significantes copiae Exercitus Rubri circumventi sunt.
  Statera delicata in aere constituta est, sed Germanica vi bombers, ob celeritatem, bomba impunitate practica potuerunt - copiam perturbare. Praeterea Fritz usus bombarum erucae radiophonicae, quae accuratissime cecidit et transitus delevit.
  Stalin, iratus, copias Sovieticas circumventos abducere vetuit. Sed, cito tela et escas consumentes, unitates heroicae Sovieticae nimium diu tenere non potuerunt.
  Ineunte Maio pleraeque copiae Sovieticae in sinu dissolutae sunt: partim deletae, partim captae sunt. Foedum sub duce Zhukov in magna calamitate militari finita est, quae copias Sovieticae ultra Vistulam recedere coegit.
  Sed Stalin obstinationem ostendit et pontes cum omnibus modis servare iussit.
  Tertius Reich in Occidente Belgas regebat, tum Gallos - Elsarz et Lotharingos una cum Luxemburgo. Ita Fritz adhuc facultates satis habent ad productionem armorum productionem in absentia bombinge augendam. Praesertim facilis et vilis HE-162.
  Ita commoditas in aere ad Nazis gradatim transiit. Uberrima Germaniae ace Huffman gradum maiorem in diem 8 Maii accepit et una cum eo HE-162.
  Cum primum evenit, novus currus stilo Huffman optime convenit: hostem comminus oppugnare. Ea valde bona maneuverabilitatis et velocitatis habet.
  Atque acerrima acerbitas altero bello mundano ad viginti perstitit. Bene, Mainstein in Hungaria gravem iacit. Germani rursus ratio noctis ferit et nocturnos decursiones ac vi bombers.
  Sed relative tardius moventes gravia damna passi sunt. Exercitus Sovieticus non amplius erat qualis esse consueverat. Copiae pugnae expertus sum et resistebant, perdite ostendens patientiam et molem fortitudinis in defensione. Et exercitus rubri celeriter acto imperio subsidia fere tempore in proelium intulit.
  Sumptu gravium damnorum Germani centum chiliometrorum progressi sunt et paulo antequam Budapestini consisterent. Praeterea imperium Sovieticum oppugnare conatus est. Sed non ipsum quam.
  tormenta propelluntur Germano-se praeclara defensione e- 25 bari. Humilis silhouette et valida arma frontis effecit ut superioritatem ostenderet in acie, incluso in SU-100.
  Aestas calida 1945 venit. Utrimque superioribus proeliis graviter caedebatur. Tituli taetras in Hungaria suspendere coactus est. Stalin rursus pontes tenere conatus est. Pugna magna in aere cocta.
  Die 2 mensis Iulii anno 1945, Huffman CCCC aircraftm suam iecit, pro qua Folia quercui aurei ad crucem militis adiudicata est. Sic decet, sic gubernator secundus ad tale ordinem recipiat. Primis
  Contigit ut fabulosus Rudel.
  Inter Aces Sovieticae Kozhedub confidenter primum locum suscepit, qui die 19 mensis Augusti tertiam stellam herois URSS pro 75 hostium aircraft descendit. Et hoc non obstante quod qualitativa excellentia magis ac magis ad Luftwaffe transiit.
  Paulatim Germani cochleae machinis productionem imminuerunt, eas cum gagates substituunt. Autumnum anni 1945 et exemplar novissimum ME-262 alis scopis et velocitatibus usque ad 1100 chiliometrorum per horam apparuit.
  Aestas impetus et proeliis intercessit. Mense Augusto Sovietae loca Germanorum in Prussia Orientali perrumpere conati sunt. Pugnatum est circa mensem, sed firmissima defensione Germanorum superare non potuit.
  Germani ultro lacessebant. Numerum novarum panther-2 et piscinarum levaverunt, quae summa caeli superioritatem occupare conati sunt.
  Unio Sovietica commeatus sub Lenda-Lease amisit et haec negative effectio militaris affecta est. Iudicium pontis in Vistula tenere, Exercitus Rubri nimis constant. Et se non iustificabat.
  Germani etiam disco.
  Stalinus, post aliquas dubitationes, nihilominus in Hungariam progredi statuit. Praesent commodo commodo enim. At in communi, fatendum est, magis magisque assimilatum est bello universali primo. Cum immobilis acies facta est, et latus oppugnatum plus quam sedentem in tecti amisit.
  Et mandatum Sovieticum in fortissimas Fritzae institutiones impegit. In sero autumno pugnatum est. Stalin hoc tempore res taetras , et secundas res postulabat .
  Sed copiae satis deficiebant, vel hostium erant infirmiores. Germani inceptum tandem in aere propter vi aircraft occupaverunt ac novissime tormenta et praedia in defensione auto- rata valde sunt usi. Et obsistere, nonnisi molem heroismi Sovieticorum militum fieri potuit.
  T-44 cisternina evasit nimis rudis et inconstans ut massa producta, sic T-34-85 vehiculum principale manebat.
  Parvum praepostere prodiit IS-III. Sed haec raeda, quamquam optima praesidia frontis, valde efficax non erat, praesertim secundum emissionem agendi.
  Etiam copiae Sovieticae in Oriente Prussiam et Vistulam progredi conati sunt, nusquam tamen per hostium frontem perrumpunt. Germanosque ipsos activa defensione finitos esse.
  Hitlerus non valebat, et ipsa officia summi Ducis per caput SS, Himmler obibant. Idque spectavit carnifex cautela. Euntes etiam, propter abusum stultitiae, omnino dissoluti sunt. Ita Himmler infinitam paene potestatem occupare potuit.
  Sed caput ss exspectavi, et nova telorum genera numeravi. Fritz reactorem nuclei iam inire curavit, errorem cum graphite corrigens, praeterea nova generatio aircraft discos felicissime se ostendit. Sic lusus iste miraculose telo numerabat, et conservare vires maluit.
  Praeterea improbabile est socios rebelles contra Tertium Reich resumere. Post defectionem in portibus Philippinis, iterum Americani ad cautam rationem ex insulis Iaponicam expressi redierunt. Trans Oceanum Pacificum inde se movebant, sed valde lente. Merito Nimitz cognominati erant: a palma ad palmam.
  Arma nuclearia temptaverunt, sed usque Iaponia ipsa probabiliter difficilis est. Mense Septembri 1945 Americani conati sunt, sed in insidias cucurrit et bombas nucleares amisit. Igitur dum Hiroshima et Nagasacius steterunt.
  Et Iapones, experta experientia, pugnas suas felicius utuntur, Americam et Britanniam cogunt ad maximam cautelam exercere. Ita Truman, qui Roosevelt substituit, nondum tubas in manibus accepit ut pressionem in URSS et Tertium Reich retinuit.
  Medio Novembri anno 1945, Exercitus Rubeus graves suspensas, pugna in periodum aerem et testam parvam versa est.
  Nam Stalin, ubi apparebat pugnatum in angustias positos pervenisse. Et optime ex hoc est conclusio mundi. Sed ... Himmler et Hitler quaesitiones territoriales saltem ab USSR quaerebant et adhuc in miraculo telum crediderunt.
  Itaque mense Ianuario anno 1946 Stalin rursus fascismum dorsum frangere statuit.
  Mense Ianuario 1946, magna offensio Exercitus Rubri coepit. Germani bene armati erant, sed pubis fracta est. Sed USSR bello graviter exhaustus et deletus est.
  densitas tormentorum praeparationis in sectione principali ruptionis aucta est ad quingenta dolia per kilometer. Nazis defensionem in profundo construere solent earumque praecipuae copiae procul a prima acie locantur.
  Praeterea mandatum Sovieticum in undecim diversis locis scandalum duxit. Militiae dividuntur celeberrimi Brusilovsky usi sunt, cum tam in fronte lato quam simul in area \u200b\u200b totius eruptionis pelagus conglobatae feriunt.
  Hitler graviter aegrotavit et Himmler adhuc ad rationes defensivas adhaesit. Sed Germani aliquas validas res novas in massam producere iam curaverunt. Praesertim magis provectior E-50, lacus plene mobilis novae generationis, et plures modificationes lacus novi fundamentalis Leonis.
  Cum T-34-85 mansissent piscinam Sovieticam principalem, copiae Sovieticae erant ob qualitatem hostium superioritatem. Plus, jet aircraft de Wehrmacht. TA-400, sex-machina, bomber potentissimus in mundo cum amplitudine plus quam 8000 chiliometrorum, iam apparuit. Et ME-262 in modificatione "X", potest ad celeritates pertingere paene duplo quam Soviet yaks.
  Transierunt valde probat et diskettes hortatur. Novae autem machinis celeritas soni velocitatem quattuor, quinquies non modo dissolvit, sed etiam, quod magnum est, ob sphaeram laminae, parvis armis prope invulnerabilem evasit.
  Per motum orbis, aer fluit glandes et conchas portare potuit, et diskette transivit per ignem densissimum anti-elit sine detrimento questus.
  Verum, laminae gagates eadem non permisit machinam Germanorum in ignem recipere. Ad summum fieri potuit et bombs paulisper fluere averte.
  Sed in casu, diskette telum fundamentale novum est quod validam vim habet in Psyche militis adventantis.
  Stalin operationem valde snobbose vocavit: "Vladimir Lenin." Iam erant operationes "Rumyantsev", "Kutuzov", "Suvorov", sed frigidiores quam Vladimir Ilyich et re vera nihil est unum et nihil! Ita fortuna ad Rubrum Exercitus, et Fritz comminuendi tempus est.
  Nazis colosso ad defensionem paravit, et cum inferre coepit die 15 mensis Ianuarii, armatus est congressus.
  Nazis ad repellere Sovieticum offensum in omnes partes undecim auxiliares, et solum in area \u200b\u200b totius eruptionis, copiae Sovieticae in aciem defensionis Nazi irrumpunt.
  Stalin nihilominus in Hungaria maximum ictum inferre constituit. In Prussia Orientali Germani nimium munimentum habent. In Croatia, loca non valde bona ad ingrata - montes, transitus. In Polonia, Vistulam cogere necesse est, et claustra montium multa sunt.
  Fuit etiam Slovacia. Plurimum deinde ibi ictus est, et perruptio etiam fiunt calculos. Sed Fritz nimis multas lacus collegit et rem cum scopo emendare curavit.
  Sed in Hungaria, copiae Sovieticae in break through! Stalin admodum fuit. Somnium suum secandi Tertium Reich in medium prope ad effectum adduci videbatur.
  Copiae Sovieticae plus quam centum chiliometrorum in decem diebus primis operuit, et haec spe inspirata.
  Sed astutus Mainstein non festinabat lacunam ab Exercitus Rubri obturare, sed potius in lateribus opperiri et coacervare. Recordatus est tumultus militum Sovieticorum prope Kharkov et Kharkov, cum Russi quoque primo parta et progressa sunt, deinde subsecutione interclusi sunt.
  Et tunc similem captionem nazis concepit. Periti marescalli Zhukov et Vasilevsky demonstraverunt Stalin facultatem talis sabotage lateris, sed lassus Summus imperator decretorium recusavit ad copias componendas. Stalin avem fortunatam e manibus suis dimittere noluit et urbem Vindobonam quam celerrime cepit et Nazismo finem imposuit.
  Die V mensis Februarii, cum Sovieticae copiae iam 250 chiliometrorum progressae essent et iam Vindobonam appropinquarent, scopi Tartarorum - "Os Tigris" inductus est.
  Lacus Germanicus potens cuneis latera militum Sovieticorum expressit. Et literaliter in tribus diebus communicationes Sovieticae abscindunt.
  Furit autem Stalin, et detractionem latronum vetuit, remissionem postulans. Praelia in adductis erant. Primum Germani massive utuntur suis discisculis invulnerandis, ac helicopteris disci-formibus a Kurt Tank elaboratis.
  Nazis aircraft, inter oppugnationem aircraft, aerem prorsus dominatur. Idque difficile erat copiis Sovieticis decurrere et oppugnare.
  Perrumpere conatus coronae ad Zamam pervenerunt. Congregatio Sovietica dissecta est, quamvis singulae turmae etiam ante Kalendas Martias pugnare perstiterint.
  Sed Nazis, proh dolor, temperamentum imperii mutaverunt ac primum circumdare ac deinde Budapestensem recipere potuerunt. Et sie serenissimi regis Hungarie recuperabit imperium.
  Quam ob rem crepido fiebat.. .
  Et in fronte Iaponica, socii tandem in Philippinas appulerunt. Terra Solis orientis ex vapore fluebat, et etiam singuli successus imperatorii metae metae causare non poterant.
  Britanni et Americani, viribus congestis, Iaponicam ex Burma depulerunt et contra Indochinam iniuriosam iecerunt. In proeliis terrestribus, Britanniae et Americanae obterere innumerabiles lacus Iaponicas leves sunt, et socii progressi sunt, etsi lente, sed aequabiliter. Samurai counterattacks non significant damnum faciam
  et solum sanguine suffocatur. Ita Iaponia paulatim debilitatur.
  Et mense Aprili 1946, Yamato cruiser submersa est. Quod erat amet gradus typicus.
  Sed tantum Foederatae et Britanniae manus suas non solvunt. Et bomba atomica non immissa est. Sed armamentaria nuclei lente sunt sed certe repleta!
  Itaque, Uncle Sam non propero. Sed et USSR et Germania longe a pace sunt.
  Re quidem gesta in Hungaria, Hitlerus, male Parkinsonus, conspicue percitus est, et impetum in locos Sovieticorum militum postulavit.
  Mainstein inopinatum ictum percussit propter imperium Sovieticum in directione Romaniae. Fritz ad Pontum Euxinum finem Maii attingere curavit.
  Ad Sovieticum imperium haesitans. Ictum Stalin passus est, sed nemini confisus, uni ex legatis auctoritatem dare recusavit. Ob hoc ditionis copiae Sovieticae turbatae sunt et Nazis Romaniam capere poterant et copias Sovieticae in Balcanis pugnantes interfecerunt.
  Rex Michaeas cum suis comitibus Tertium Reich iterum iurare contendit. Et Nazis, qui iam oleum ab sociis accepit, ditionem agrorum Romaniorum accepit.
  Germani aliquandiu in proeliis Balcanis amiserunt, Fuhrer magnas copias Sovieticas a tergo relinquere noluit et Tito proditoresque ex Bulgaria punire studuit.
  Aestas in proeliis in Balcanis transiit. Et in ruinam Stalin iam cessit et resistere conabatur. Germani nonnullis locis fines Sovietici reliquerunt et Moldaviam ingressi sunt, sed tantum territorium URSS illis inaccessum mansit.
  Et Americani tandem armis nuclearibus contra Iaponiam usi sunt. At non mense Augusto 1945, sed mense Septembri 1946 . Hoc tempore socius Singapore iam appropinquavit et maxime Indochinam liberavit. Terra orientis Solis multas insulas amiserat, et socii iam gravem contra Okinawa cogitabant.
  Inter Iaponiae virtutem debilitandam militarem, duo bombae atomicae in Hiroshima et unum in Nagasaki ceciderunt. Quinque magis bombae nuclei per vi pugnatores Terrae Samurai et Ninja deletae sunt. Sed in efficitur erat. Etsi non Iaponia postea in deditionem venit. Sed omnes orbis regiones impressit.
  Autumnus vario eventu transiit, sed prima acies parum mutata est.
  Germani adversarios in Balcanis defecerunt et pugnis armatis firmaverunt. Lacus Pyramidis efficax factus est, qui egregiam tutelam et fastigium rationalis armorum ab omnibus angulis altam praebuit.
  Progressio dignae substitutionis pro piscina T-54 tardata est, et Soviet T-34-85 perduravit ut operarius esset, quamvis hoc ab omnibus manifesto evasisset. Neque arma et arma triginta quattuor cum vehiculis Sovieticis contendere potuerunt.
  Et in jet aviatione, Nazis monopolium adhuc habent. Ita Stalin pacem iam consentit, Nazis nondum est.
  Hieme, praeter traditionem, Wehrmacht subito inferrent. Exercitus Rubrum heroice pugnavit. Vexare etiam praesidia, et in ipsos cedentes et in ipsos milites aspere consilia capi.
  Sed superioritas Fritz in aere, et optima qualitas piscinarum breakthrough adfectus est. Praeterea disci invulnerabilis in Soviet militibus effectum gravem et deprimentem habuit. Illi, scutellas volantes, videbantur esse arma daemonica, contra quae nullae sunt opes et calculi.
  Copiae Sovieticae Poloniam relinquere coacti et ad Neman sese recipiunt. Nazis cingere procuravit Leopolim. Urbs in omni obsidione plus quam quattuor menses duravit. Bialystok etiam captus est, catervae Germanorum Lithuaniam intraverunt. Res aggravata est in bellum ex parte tertii Reich per ingressum Suetiae et Finniae.
  In fonte anni 1947 tempus erat quies. Utrimque graves iacturas passi sunt. Stalin ordinem suum prohibendo pueros sub sedecim annos a participatione in proeliis resignavit, et etiam numerum augebat feminarum unitates.
  Germani quoque iuvenes et puellas et peregrinos ordines iunxerunt. Nunc fere totam Europam in potestatem suam habent.
  Interea, mense Maio 1947, Americani tamen Iaponiam in deditionem compulerunt. Sed ob hoc Okinawa capere debebant, Singapore et duodecim bombs atomicis plus decidere.
  Ita sociorum manus tandem solutae sunt. Et nunc tempus est pacis pacisque initium.
  Condiciones autem Civitatum Foederatarum et Britanniae, utique tam Stalin quam Hitler postulaverunt ut politicas mutationes in regionibus suis facerent. Noluerunt ambo dictatores hoc facere. Praeterea Fuhrer in fine mensis Maii iterum incipere iubebat.
  Germani iam ante diversis partibus et permixtis consiliis uti coeperunt. Hic quidam eventus dedit.
  Civitates Foederatae tantisper se Germanos impedire maluerunt.
  Nazis Chisinau mense Iunio cepit, Minsk mense Iulio accessit, Vilnium Augusto cepit et Rigam obsedit. Autumnus valde dynamice transiit. Riga adhuc tenebatur, sed ineunte Octobri, Nazis Minsk et Zhitomir ceperunt. Et exeunte Novembri, copiae Sovieticae ad Berezinam se receperunt. Et perrexit Nazis ad Borysthenen et civitatem Kyiv.
  technologica utilitas praecipue afficitur Tertii Reich in aere. In elit et elit et disci dominatae sunt, et parabilis antidotum nondum invenerunt.
  In agro piscinae aedificationis, T-54 in fronte iam inierat, et T-35-85 lacus ingentibus manebat. Piscatoria IS-4 evasit ut non omnino feliciter eveniret, et solum in baticulas parvas diligenter producta est.
  Machinae tormenta Germanica Sovietica superiores erant. Porro Kalashnikov nondum explicatum est, et subtilitas ignis ab AK non recte.
  Prospera Nazis eo perducunt quod Civitates Americae Unitae divisionem USSR postulare coeperunt.
  Etiam tractatus occulti incohata est altera fronte ab Civitatibus Foederatis Americae in extremo Oriente.
  Sed huiusmodi notiones, cum omni tentatione, in oppositionem opinionis publicae in Civitatibus Foederatis offendere poterant. Et URSS adhuc tenuit. Sed Americani aperte bellum prohibere noluerunt et frontem in occidente aperire.
  1948 cum Stalini aestum belli vertere conatus est. Productio novae piscinae T-54 aucta est, quamquam gravior German "E"-50 lacus pyramidalis fortior permansit. Spes aliqua etiam cum IS-VII. Sed currus, pro omnibus suis meritis, praesertim validis armis frontalibus, evasit technica ratione ambigui. Magnum pondus circiter septuaginta talentorum machinam equitum vis saltem mille requirebat. Et talis mastodon adhuc opus est deprimi et deprimi.
  Similis quaestio est cum T-54 - a 520 horsepower Diesel engine imposito pondere limitis. Et ad triginta sex talenta ponderis non lucraberis super pyramidalem 65-ton German E-50.
  Prima productio vi pugnantis MIG-15 feliciter probata est. Etiam tempus massa sed purus dictum suscipit. Sed paulatim novae species armorum in USSR apparuerunt et populus Sovieticus contra technologicos Tertii Reich monstris dimicare perseveravit.
  Annus 1948 URSS in situ atrox invenit. Germani ad Rigam versus per Dvina flumen, deinde prope Borysthenen ac per flumen Berezina pervenerunt. Ucraina prope totam ripam dextra excepta Kyiv ceperunt.
  Tota Europa in parte Germaniae adhuc pugnavit. Praeterea et Franco, dux Hispaniae, et Salazar, dictator Lusitaniae, bellum contra Russiam apertum iniit. Etiam Finni frontem aperuerunt et Suetia voluntarios misit.
  Sed res maxime perplexa erat in bellum Turciae. Aliam frontem in Transcaucasia aperuit. Plus, Americani et Britanni auxilium et oeconomice Wehrmacht suppeditant - sperantes se et Europam et URSS sanguinem mittere.
  Calculus autem innititur eo quod copiae Sovieticae novum apparatum recipere coeperunt. Utique, T-54 pondo 36 tons non tam potens in armamento et armis esse quam in German E-50 pondo 65 talentorum, sed ... Iam machina Sovietica non tam sine spe amittendi Germanis quam T-34-. LXXXV. Pondus tantum quattuor talentis crevit. Sed excogitatores Sovietici extensionem limitis condensaverunt et piscina sesquialtera metri inferior facta est. Hoc nobis permissum est numerum sedes reservatorum reducere. Praeterea numerus sodalium nautarum ex quinque ad quattuor redactus est. Idque etiam effecit ut ad magnitudinem camere in piscina reduceretur. Ita armatura turris frontalis aucta ad 200 mm ab 90, alveus ad 100 mm ab 45, latera et posteriora ad 100 mm ab 45. Et tormenta a 85 mm facta 100 mm, cum velocitate proiecto initiali 893 metra secunda. Verum, Germanicum 105-millimeter cum velocitate proiecto initiali 1300 metrorum secundorum superioritatem suam retinuit.
  Sed lacus Germanus pyramidalis maxime valet, in eo quod tectum non habet, et arma habet ab omni parte rationales angulos inclinationis. Et ferro casu indurato ricochetae ab omnibus angulis. Frons Germanicae piscinae 250 mm longae sunt, latera 200 mm singula sunt.
  Attamen tormentum vel 100mm non satis est perrumpere Germanos, quos et IS-2 et IS-3 non tulit. Ita t-54 evasit paulo peius in pulsis faciendis, sed in acie sine certa utilitate. Ita etiam anno 1948, in piscina T-34-85 adhuc maxima mole ponderis fuit. Etsi productio T-54 ab mense ad mensem paulatim aucta est.
  In principio, designatores Sovietici intractabilem perplexionem inierunt. Pondus 36 talentorum non satis est superare Germanicam piscinam 65 talentorum. Sed nolui peior fieri incessus et maneuverabilitas. Et USSR aliam machinam in massa productionis certam non habuit quam machinam trium equitum 520 horsepower. Aliae optiones non erant valde prosperae, et periculosum est eas in seriem mittere. Exempli gratia, in ea IS-4, cum pondere 60 talentorum, plus minusve armaturas habet, sed machina levis est, et currus in parvis batchis productus est, non satis mutato cursu belli.
  Ita, T-54 facta est transactio inter mobilitatem et efficientiam.
  Spes aliqua cum progressu IS-VII sociata est. Pondus modus augebatur ad 70 talenta et optimae designationes implicabantur. Et machina cogitavit ex machina marina ad 1050 horsepower convertendi. Tum haec raeda cum E-50 contendere potuit, quod machinam equitum mille trecentorum habet.
  Sed piscina numquam in seriem ire potuit - modo machinam non satis firmam, nimis subtiliter-tuning tempus requirebat. Quamvis sclopetum 130 millimetrarum et rostrum velocitatis 900 metrorum per alterum E-50 in rarius armaturae posteriora penetrare posset, vel etiam facultas arma frontalis saltem proxima evellendi. Etsi nominate armaturae deesse videbantur. Et ipsa armatura IS-7, in specie antica, est valde bona. Sed latera et puppis conspicue peiora sunt quam consilio pyramidali Germanici.
  Sed IS-7 Vide non est. Spes aliqua in aere cum MIG XV. Novus pugnator bonas notas fugat habet. Sed multa etiam vitia habuit.
  Inter publica probationes, potentia plantae, armamenta et systemata aircraft fideliter operati sunt, tamen, quamquam opus factum est, efficacia aileronum adhuc insufficiens erat et moderatio difficilis erat. Fregit flaps, ex altera parte, elaborationis mutabilitatem auxit, sed ex altera parte, cum aperti sunt, valida metandi effectus orta est, quae scopum intentum impediret. Etiam notatum est planum identitatem status non habere transponderem, tariam et apparatum ad portum caecum. Sed, quamquam idem defectus, "S-3" commendabatur ut signum productionis massae.
  Germani pugnatores adhuc in aircraft Sovietica excellentiam qualitatem retinuerunt.
  Sed odds sunt. Armamentarium autem est unum tormentum 37-mm, et duo 23-mm, satis sufficiens. Etsi ME-362 armatus potentiorque est, geminum machinae vehiculum est. Sed cum HE-262 satis comparandum est.
  Quamquam instructa aircraft Germanica sunt meliora et multo facilius volare.
  Ita, productio aircraft gagates in Tertio Reich iam diu debugged est. Primae aures volaverunt, anno 1939 recesserunt. Sed finibus, massa in molestie rhoncus, est justo malesuada justo.
  Hieme copiae Sovieticae significantes successus consequi nequiverunt, et mense Maio Nazis inferrent. Ictus in medio maxime traditus est. Omnes Fuhrer Moscuam capere sperabant. Praeterea in australi parte copiae Sovieticae obice aquae naturalis Dnieper uti poterant.
  Et tene munitiones in austro.
  Disk aeroplana periculosa Fritz arma facta sunt. Iam bombs et sine eruca destillare poterant, et ipsae laminae rumpit clausae erant.
  Nihil erat quod talem impetum recusaret. Etiam velocitas scutellarum 7-8 plurium quam soni velocitas altior est, et passim vagandi fuga in terra est.
  Idque effecit, ut telum eruendi contra officinas Russiae a fronte remotas feriat.
  Numerus armorum in URSS productorum est circiter centum piscinarum per diem et centum quinquaginta aircraft per diem. Erat autem in cacumine centum quinquaginta duo.
  Sed limites in massa productio sunt, et saepe nautae non satis exercitati sunt.
  Tertius Reich etiam postremis subsidiis teratur. Fere omnes operarii et rustici in exercitum deducuntur. Substituti sunt peregrini hospites operarii et praefecti ex mulieribus et adulescentibus. Eodem modo mulieres custodes in campis campis coniunctis vel magistratuum officia inierunt.
  Evocatus exercitus inde ab aetate quattuordecim, saepe etiam maturius voluntarii sunt. Et usque ad sexaginta quinque publice, sed voluntarius et maior. Tota regimina feminarum gubernatorum et snipersorum feminarum apparuerunt. Multae peregrinae divisiones tum mixtae. Etiam legiones Polonica - the Polish Army.
  Fritz ex vapore cucurrit, sed auxilium ab Occidente intenditur. Plerumque, socii Nazis cibo et materias crudas alebant, et instrumenta ad officinas militares suppeditabant. Cum ars Nazis iam multo melior quam occidentalis esset. Et lacus pyramidalis est quaedam perfecta machinae forma, quae in sua munditia - dispositio armorum ad angulos rationales, superari non potest.
  Alia genera periculosorum armorum tertii Reich bombers erant. Saltem non inferiores erant tormentis erucae Sovieticis, in "Sturmtigers" et "Sturmlions" facti sunt magna valanche eruptio.
  Ac praeterea, TA-400 et TA-500, una cum bombardis tails, horrorem exitii in Sovietica tergo seminaverunt. Idque iam armorum productionem affectabat. Multae officinas sub terra ierunt, quae fructibus eorum redegerunt et apparatum producendi pecunia auxit.
  Nazis, oppugnatione deductis ante diem 5 Maii, primam aciem perrumpere poterant. Sed imperium Sovieticum solidam defensionem in altitudinem aedificare iam didicerat. Centum et dimidium chiliometrorum receptis, copiae Sovieticae in Belarus Borysthene se muniverunt. Et Riga tandem terra abscissa est a coetu Sovietico principali.
  Germani secundis rebus aedificare conati sunt, magna detrimenta. Copiae Sovieticae in Borysthene acie firmiter steterunt. Aestas transiit pertinax proeliis situm. Septembri autem fascistae, post multos menses obsidionis, tandem Rigam occupare curaverunt. Turbae eorum Tallinn obsederunt, et copiae Sovieticae Narva et priores lineae Stalini, ante anni 1939 discrimen erectae, erexerunt.
  Hactenus inceptum constanter occupare non potuit et productio gagate MIGA anno 1948 parva remansit. Sed Fritz, quamvis commodum technicum, nihil assecutus est. In Ucraina dextra ripam Kyiv heroice arripuit. Et conatus terrestris in Chersoneso in clade magna pro Nazis finivit.
  Verum, in mari subaquanearum classibus, Nazis plane validior fuit. In productione massa, submarini qui apparent sicut balaenarum occisores peroxide consectetuer possunt. Perveniunt velocitates usque ad 35 nodos per horam, quae est decens superficiei classis. Praeterea submarines nuclei iam actuose augentur.
  Utilitas huius generis teli manifesta est. Et in ipsa Tertio Reich complures reactores nuclei iam operantur et capiunt baculum atomicum non longe absunt. Sed in URSS, explicationes activae in hoc argumento sunt comparatae. Etsi difficultates bellicae progressionis talis progressionis tardaverunt.
  Germani civitates Balticas anno 1948 capere poterant, Pskov adeunt, et Belarus Borysthenen attingunt, Vitebsk et Orsha occupantes. Sed ea res ubi finitum est. Kyiv manebat inexpugnabile uestigium. Verum, copiae Sovieticae nondum significantem metae in bello consecuti sunt.
  Verum postea 1949 pervenerunt.
  Soviet jet pugnatores MIG-15, LA-15, Yak-23 factus machinis massis productis et tandem massae productae esse coeperunt. Sic finem nazis demonstrans monopolium in aere factum est.
  Atque ita bombing terram Sovieticam devastavit. Immo Nazis non stetit. TA-383 primus pugnator factus est in mundo ut signanter celeritatem soni superaret - circa alterum.
  Sed commodum technologicum in aere nazis superante esse desiit. Verum, machina levis et maneuverabilis, sicut LA-15, non facta est massa pugnatorum. Primum, propter armorum imbecilliorem. Et Germani aircraftm ME-362 classis cum quinque 37-mm et quattuor tormentis aeris 30-mm praetulerunt.
  Haec machina valde tenax est et re vera tulit qua- les saltem 37 mm. Praeterquam quod TA-400, TA-500 et novissima TA-600 tenacissima sunt et vehicula vehiculis validissimis munita. Yu-488 iam discontinuata est, sed Yu-487 apparuit, bomber potentissimus jet.
  Sed gravida neque justo, eget volutpat nulla dictum in.
  Dum MiG-15 intraverunt in massam producendam, eius adhuc melioratio continuata est. Ad vitia tollenda quae in prototypo S-3 aircraft sunt, tertia Vide MiG-15 No. 101003 ex officina No. 1 ad Mikoyan Design Bureau missus est, ubi codicem "SV" accepit.
  Nempe in consilio bureaus eventum proeliorum multum decrevit, nec tantum in acie.
  Sequuntur mutationes ad consilium Vide MiG-15 factae: tormenta NS-23 cum NR-23 sclopeta reposita sunt, vibratio eliminata est cum iectionem ex sclopeto N-37D, nexus retractores emendavit, robur aircraft structura aucta est, et putator in aileron sinistro inauguratus est. Bene, onus anti-volitantem in ala inauguratum est, cursus hydraulicus B-7 cursus inauguratus est, a GS-3000 generante starter adhibitum est, novus incursu absorber ad nares appulsu calces inauguratus est, et ASP-1 visus substitutus est ASP-3N.
  
  Die 13 Iunii 1949, publica probationes MiG-15 SV inceperunt, sed die 10 Augusti intermissae sunt propter insufficientem rigorem institutionis tormentorum HP-23. In elit ad Design Bureau renovationis rediit et die XIX mensis Octobris, SV iterum ad probationes publicas arcessitus est, cum armamentum numquam consummatum est. Praecipua opera consiliorum ad emendandam tractationem et facultatem machinam in aere incipiendam sunt.
  Sed non omnia opera gravida valuit, nec multum processit.
  Tantum parva pars emendationum in MiG-15 "SV" probatarum applicata est ad machinam RD-45F productionis aircraft. In iis erant nova ASP-3N aspectus, tabula PS-2, machina melioris systematis initium et cursus hydraulicum aileron. Reliquae innovationes apparuerunt in serie iam in MiG-15bis instructa machina VK-1.
  Hieme anni 1949, imperium Sovieticum gravem in centrum immisit. Et quamvis res parvae essent, magna iactura, Germani aciem tenebant, sed ratio lassitudine URSS non materia. Verum obsessi Tallinn mense Februario ceciderunt. Exercitus rubri adhuc fortis est.
  Et ver transivit in commutationes plagarum. Per damna ingentis et ingentis rei publicae damno urbem adhuc ceperunt. Impugnatione primum usus Nazis lacus super-magnas: "Monster" et "Rat". Facultas munitionum perrumpere validas et machinatas lineas relative satisfacere demonstratur.
  In facie "Monstri" mundi maximae bombores etiam probati sunt, conchas mittentes usque ad 10 talenta. Ostenderuntque omne periculum talium armorum per eruptionem.
  Sed iam Germani opes suas ingratas exhauriebant. et consumpta est machina bellica. Die 1 Septembris 1949 decem annos ab initio Belli Orbis Terrarum II designatus est. Et causa fuit horrendi. Germania et Europa depopulatae sunt.
  Unio autem Sovietica quoque. Generatio iuniorum maximam partem quattuor centesimis reliquit. Pueris imberbis erat exercitus, sene et feminae sene. Exercitus rubri etiam perampla detrimenta passus est et defatigatus est.
  Sed industria, etsi vi, laborabant et detrimenta aeroplanorum Germanicarum augebantur. missilia etiam anti-aerorica in armamentario USSR apparuerunt.
  In ruina, Sovietae iam Germanos pro viribus temptaverunt. Infeliciter, lacus pyramidalis Germanici optimum vehiculum alterum Bellum Orbis Terrarum esse continuavit. Porro Germani maiorem turbo-generantis machinam cum virtute equitum 1500-1600 imposuerunt et autocinetum Germanicum suum activitatis effectum emendaverunt, feliciter pugnantes tam autumni limos quam hiemales nives. Ita et grabatus defectus eius patefactio ampliavit. Itaque dum Nazis occasionem liberandi scopi liberandi non amittit.
  Die 7 mensis Novembris anno 1949 tam in URSS quam in Germania, ironice eodem die arma nuclearia probata sunt. Nunc monopolium nuclei Civitatum Americae Unitarum tandem est. Sed bellum adhuc geritur ... Stalin iam graviter aegrotat, et Hitler etiam aegrotat. Sed ambo dictatores contumaces erunt.
  Fascistae adhuc habent tubam periculosam et insolutam: discos, quae meliores sunt et periculosiores fiunt. Et una evolutionis designatio fuit idea "succuli volantis" cum lasers nuclei-exantandos parandi.
  Hitler adhuc miraculose credidit armis et facultatibus copiarum suarum. Sed prima acies quievit, tamquam in primo bello mundano. Excursiones hiemales ab Exercitu Rubro pugnatae fuerunt, sed contra Turciam in Transcaucasum taetrae immissae sunt. Debiliores Ottomanici milites sub ictu cessere. Russi Kars, Erzerum et multas alias civitates ceperunt.
  Sed interventus Britanniae, quae bellum cum US una cum Sovietibus proficiscendum minabatur, et adventus magnarum subsidiorum Wehrmacht, progressus Sovieticorum constitit.
  Sed utique: Exercitus ruber adhuc fortis est. Et trans oceanum crescit anti-Soviet hystoria. Una ideorum est idea pro-American Sinarum in USSR ponere. Chiang Kai-shek sumptu Russiae fines suos augere minime opponitur.
  Verum exercitus Sinensium non admodum paratus pugnat, sed perquam numerosus est.
  Verum, Mao Zedong bellum gerere pergit, etiam si nuper vehementer pressus est. Sed Americani auxilia contra Mao properare ac suas copias adducere pollicentur.
  Americae populi contra URSS pugnare nolunt, sed Americani satis capaces sunt ad barbaros Mao supprimendos. Et copiae regimen Sinensium illis simile tormenti erit.
  Ita nova et periculosa comminatio URSS in sequenti 1950 imminet. Hoc Stalin cognovit et impedire conatus est. Eodem tempore iterum cum Tertio Reich de pace agere conati sunt.
  Sed Hitlerus contra nullam pacem fuit qua Urales Germani non pervenerunt.
  Ita et socii Germaniam ac satellites premunt, bellum continuum ad victorem finem poscentes. Ipsi suas colonias in Russia obtinere voluerunt.
  Ita non elaborare. Quamvis Stalin multum dare paratus erat - etiam Donbass et Crimea.
  Summus tamen imperator senex haud nimis commotus est;
  - Nos omnes Russi victi sumus! Hoc vincamus tempus!
  Sed nunc res difficillima est. Mense Iunio 1950, pupa regiminis Sinensium, ab US et Britannia armata, novam frontem aperuit.
  Milia militum flavi fines Sovietici in extremo Oriente transierunt et Mongoliam invaserunt.
  Novo ac furiali impetu... pugna Titanum exarsit.
  
  PUGNA VLADIMIR KLICHKO ET VLADIMIR ZELENSKY
  Creator pueri et Vladimir Zelensky iaciebat pedem infantis nudum in anulum. Stadiorum caestu illico in situm vineae multicolorum virgulta creverunt. Et ad preces infantis Dei Creatoris apparuerunt stata, et cum eis strepitus et strepitus. Multae repraesentativae aliorum mundorum, species ex scorpionibus aurantiis usque ad gelatas radioactivas.
  Sibilabant, sonabant, sonabant, obstupuerant, coaxabant, etiam ignem ac plasma evomebant. Verus cacophonia et Volodymyr Zelenskyy sentiebant similem literam verberari auribus.
  Super annulum autem descendit membrana perspicua, instar aquarium. Leve pugilatum annulum arcte obtexit, et omnes sonos clausit.
  Recognoscendus et confirmandus Vladimirus Zelensky valde confidit. Latos umeros attollit, et magnum caput extulit.
  Quid si Mohammed mons non iret, tunc ... Praeses Ucrainae adversarium vidit, qui graviler familiariter ei videbatur. Tonsus brevis characteristicus pilis nigris, torvo vultu ... Estne vere Vitalik Klitschko?
  Imo hic vultum paulo angustiorem habet, et videtur pugil iunioris. Bene, ita, Vladimir Vladimirovich (ut mirum accidit in nomine et patronymico cum praeside Russiae!) Klitschko - in propria persona! Quid fecit Vladimir Alexandrovich in margine pugionis. Sed a nulla metus. Praeterea praesidens Ucrainae adultus est saltem quinque ad septem centimetra eminentior Vladimiro et viginti ad triginta chiliogrammata gravior.
  Munus referendarii in anulo conficitur a pedibus nudo, colori vitreae, muscularis et longi mellis flavi perusta.
  Faciem pulchram habet, sed collum validum, paene nuda, usque ad macrum bikini - folio fici minus. Vladimir Zelensky arbiter nolens inspexit et primum ictum a Vladimir omisit. Ibi velut propriae regulae sunt, sine sono praelium initum.
  Perge, inquiunt, puella gestus. Ictus Wladimir Klitschko fortis erat, sed sinistra praeterea magnum Guidonem percussit, nec satis potestas erat monstrum Zelensky deducere.
  Vladimir Alexandrovich pugnos compressit, musculi eius in pilas intumescebant. Aspexit multo magis exantlaretur, et plus quam Wladimir Klitschko fabricatoris corporis aspexit, sed ... Dominus humorista Zelensky in infantia in Judo versatus est, et in aetate matura amicis ludis omnino non fuit. Et contigit ut difficillimum esset ei in anulo duelli artem intelligere.
  Volodymyr Zelenskyy manifestis errata fecit: pugnum totis viribus compressit, tensa manu per totam trajectoriam percussit, ex quo ictus eius impulsus evasit nec potentiam perniciosam fere unum et dimidium centra altae pertulit. -qualitas musculus massa dare posset.
  Vladimirus Zelensky in simili mundo repertus est, corpus novum, pulchrum, inflatum, at artes omnino non bellicas. Ita minor, licet etiam potius magnus adversarius, plane elusus fuerit.
  Wladimir Klitschko ut numerus duorum laboravit, ut gigas Zelensky deesset, seu obsidendi. Ictus autem gravis et fortis athleta, etiam si professionalem verberare nescit, satis notabilis sunt. Maluit igitur Vladimirus movere vel cuneos elasticos ponere.
  Alioquin ex tali bove pulso certum habebis sicut pristinus praeses Ucrainae factus est.
  Eodem tempore, pristinus assertor mundi Vladimir Zelensky assidue percussit cum sinistra sua, obsessive et festinanter figito. Traditionaliter, non in pugnis in primo circumitu collocavit, sed sinistra Klitschko manus celeris et elastica est.
  Duellum secundum regulas speciales tenebatur. Primum rotundum manifesto trahebat, plusquam tria minuta praescripta, et gyros nullos rumpitque omnino, quasi luctando, sicut unum minutum mora secuta est.
  Vladimir Zelensky lassus non est, corpus eius in magna figura Klitschko modo calefactum est.
  Memorans Vladimir Vladimirovich cognomento: "maxilla vitrea", fortis Zelensky uno ictu hostem capere perdite conatus est. Vladimirus, respondens, videtur quod satis esset cat et murem ludere, heroem Zelensky sinistra manu in mento latere praecepit.
  Vladimir Alekseevich concussionem sensit, et respondere potuit, Klitschko in cista ferire. Vladimirus haesitavit in pedibus vix stetit ne in colaphum incideret. Timor in oculis Klitschko repercussus est. Vere adversarius non-technicus evasit stabilis, sicut Polus Vakh semel, difficile percusserit.
  Respondens Klitschko retorsit et deucem tenuit. Obtinuit Vladimirus Zelensky in mento. Sed praeses Ucrainae corpore et capite plurimum valet. Et Vladimirus adit, sicut piscina Germanica "Rex Tigris", vel miles fortis Russiae, non attendens ad verbera.
  Wladimir Klitschko regreditur et pungit et deucit. Tutelam Vladimir Zelensky, quae ideam valde obscuram pugilandi habet, non curat. At contra, cum facultas alapae, patientiae ac roboris, omnia ordinentur. In universum, cum calculi temporis fluxus, pristinus praeses Ucrainae praecepit. Et quis detraxerit talem taurum. Etiam qui propugnator per duodecim annos fuerit, aperte nuptum est - ante murum monolithicum.
  Vladimirus relinquit. Nunc iterum pungendo laborat. Sed nasum frangere, ictus non obstante, deficit. et trahit pugna. Tuba non crepitat, quasi haec sine regulis non tempore limitata pugnat. Et pro Klitschko huiusmodi ordinationes valde iniquae sunt.
  Fortis Zelensky multum ferit et saepe, sed taedium sentire non videtur, et Vladimirus constanter recedit, circa anulum movetur, ictus 145 musculi kilogrammi cum declivia corporis molem mollit. Quonam modo vadis recuperare poteris? Altitudo pugnae pertaesum est, sine intermissione gyrat.
  Wladimir Klitschko denuo investit in manu dextra. Sed Volodymyr Zelensky mentum non plus quam digiti aberat. Et hoc vere pugnis exasperat. Cum caput tuum instar Titanium fortius est.
  Vladimirus iterum precamine ferire conatur et ictu transit. Sed quorsum? Spiratio in Klitschko difficilior fit. Pugnatur gradu in dies decrescentes, et prior orbis proprie vestigia eius vestigia.
  Vladimir Vladimirovich contra Vladimir Alexandrovich - quomodo symbolica et dramatica omnia spectat. Certamen epicum suo modo. Quod tam poetae quam labris bene canunt.
  Volodymyr Zelenskyy etiam prima signa lassionis sentit, sed tamen secundum quid lumen. Sed adversarius eius manifesto fessus est, sudore refulget, ac potissimum, iaculo sinistro iactu fere substitit. Propter hoc inceptum paulatim transfertur ad Vladimir Alexandrevich. Omne nunc et tunc ipsum vituperare potes quia ars pauperum, sed corpus magnificum est. Et veniant in seriem plagae.
  Vladimirus truncum claudit et casualiter transit, in supercilium ... prior mundi propugnator iam incisus erat. Sanguis apparuit, et cum visu rubri liquoris heros Zelensky ferox sibi fiducia potitus est. et pressum iit.
  Cum serie percusseris, licet inepte, sed indefesse, tunc saltem paucis percussionibus, et transibis.
  Et Wladimir Klitschko, magis ac magis defessus, se peius et peius defendit et cuneos posuit. Et subinde donationem accipient in capite. Hostis autem potens est et graviter feritur, quasi fuste. Si gigas Zelensky plus expertus esset, et si recte ferire doctus esset, Wladimir Klitschko in profundo pulso iam volutatus fuisset. Sed Vladimirus Zelensky strenuo vapulat, et inde hostes, etiam errata transilientes, non ceciderunt, sed solum vacillaverunt. Sed tamen, pugna inducta, Klitschko viribus amissis, nemo pausam nunciaturus erat, et victoriae herois Zelensky iam tantum temporis erat.
  In desperatione inopinanter Vladimirus salebra atypicam in iecur gigantis Zelensky injecit. pristinus praeses Ucrainae iniucunde sensit, quasi truncum torso eius percusserit. Retardat gare.
  Vladimirus statim in mento collocavit, quamvis probabiliter esset rationalis pergere iecur percutere.
  Vladimirus Zelensky ictum stoice restitit et ad se impetum cucurrit. Klitschko migrare conatus est, sed celeritas ob lassitudinem cecidit, et prior mundus propugnator sub grandinis ictibus fuit. Cum duris feris, truncus frangit et caestus avolant. Vladimirus non solum de supercilio, sed etiam de naso minuitur. Vladimir Alexandrovich deperibat, eum in pugnam trahere conatur.
  Potens Zelensky iratus Klitschko excussit, eum in solum concidere cogens, anulum pugilatum nimis magnum professionalem. Et tunc, cum Vladimirus surgere conaretur, calcitrare contrivit in faciem secuta est. Vladimir Alexandrovich bene scit eu ludere, et ideo multo magis munere quam manibus pedem movere curavit. Et sane fortior.
  Sanguinum pileum e ore Wladimir Klitschko evolavit, et prior mundi propugnator cecidit, bracchia late expandit et obmutuit...
  Buccina sonuit, et vox magna nunciata est;
  - Victoria parta est a Wladimir Klitschko..., ob disqualificationem adversarii, propter ictus iniustum!
  
  
  
  ROMMEL laqueum paravit
  Alterum bifurcationis punctum: proelium contra exercitum Rommel in Libya. Hoc tempore laqueo laboravit, divisio Hinduistarum sub ictibus piscinarum Germanicarum, et Britanni in boiler; Proelium finitum est cum toto exercitu Leonis Imperii deuicto. Hoc non afficit Moscuam counteroffensivam. At contra Rommel invictus imperator fama conspicue crevit. Et in Britannia spe plummet.
  Et mense Ianuario copiae Rommel Tolbuk expugnaverunt. In oppugnatione Germani tegumentum fumo utebantur et damna minuere poterant. Progressus in Aegyptum mense Februario secutus est. Inter has confusiones Britanniae, Rommel eos in partes verberavit. Hoc factum est contra successuum Iaponicorum regressum, et defectibus relativis in fronte Soviet-Germanica. Mense Martio Rommel Alexandriam occupavit, Germani victores versus Canalem Suesiensem profecti sunt.
  Churchill, contra calamitates ex Germania et Iaponia, gravem psychologicam vim expertus est, et in primo Aprili ictu habuit. Defectio politica tam clara et valida negativam in cursu hostilitatis habuit.
  Rommel vincere perseuerat, cum auxilio incolarum localium Iraq intrans. Ibi Britanni ab ipsis Mujahideen oppugnati sunt. Rommel triumphans Bagdad intravit. In Iraquia proclamatus est Caliphate Bagdad, ululatus in parte Germaniae.
  Res clades militum Sovieticorum in fronte orientali aggravata est. Clades exercitus rubri et in Chersoneso et prope Kharkov et prope Rzhev et paulo post prope Leningrad.
  Maxime autem Rommel totum Orientem Medio cum suggestis oleis potiri curavit. Et contigit URSS difficile esse huic respondere. USA pugnam mediae in Iaponia amisit et tandem inceptum in proelio cum Terra ortu Solis amisit.
  Vera comminatio facta est a fronte altera e Iaponia aperiendae. Proeliis fortuna nondum Germanos prodidit. Rommel, Arabibus repletis copiis una cum Turcia, Fontes Transcaucasum aggressus est. Et haec res obturbat aggravavit.
  Superior copiarum Germano-Turcicarum perrupit. Quinque dies noctesque Batumi fuerunt. In triduo Yerevan circumseptus est. Germani, Turci et Arabes profunde abierunt. Imperium Sovieticum directionem Transcaucasianam firmare conatus est, sed tegumentum Stalingrad debilitavit, quo Germani usi sunt. Nazis urbem fere totam ac statim cepit.
  Milites autem Sovietici resistere conabantur... At illi satis virium non erant. Germani magis ac magis novas subsidia in proelium ferebant. Maxime, Iaponia alteram frontem aperuit et ad eam diverti debuit. Praelia tamen apud Stalingradum aliquantum tardata sunt, et imprimis ob heroismum Sovieticorum militum.
  Sed tunc urbs cecidit, et mense Octobri Fritz Volgam late ante perventum est.
  Etiam ordo: "nondum gradum" non adiuvat. Exitiosum fuit subsidiorum inopia. Civitates Americae Foederatae Hawaii Archipelago amiserunt et re vera Lenda-Lease commeatus minuerunt, Britannia sine Churchill fere bellum cum Germanis non gessit. Iaponia instabat peditibus multis, fanaticis et exercitatissimis.
  Res dissidia in Sovietica factionis ductu aggravata sunt. Molotov eliminata est, sed Beria diu in favore non fuit. Germani Caspium mare mense Novembri per litora progredi coeperunt. Difficile erat NIVIS obsistere. Imperium Sovieticum in tres partes discerptum est, et Civitas Foederata et Britannia in ludo recesserunt.
  Mense Decembri Germani et Turci et Arabes in Caucaso coniuncti sunt. Re vera, regionem opulentissimam occupaverunt. Stalin bellum indixit.
  Mense Ianuario proelia explicata sunt ad Baku puteos ... .
  Oleg Rybachenko somniavit se, puella, e sclopeto pellentesque reclinare. Vestis pulchritudinis nulla fere relicta sunt, sed ex eo quod putei in Baku ardent, circa calidum est, et etiam nix tabescit.
  Obscurum horrendum oritur, omniaque circumfluunt, unde etiam aqua sibilat, vapor oritur.
  Oleg Rybachenko et Akulina comes, terrae adhaerentes, apud Fritz et Arabes fusa sunt. Baku iam omnia fere ceperat, sed spiritus Russicus fortis est et nihil frangere potest. Sniper puella, ne deesset. Jamque totus cadaverum tumulus crevit. Duo tormenta pulchri- tudine incendunt.
  Hac volvitur puella Oleg, et incipit percutiendo pede nudo cantare;
  - Nicaenum...
  Akulina, iactum bene intentum faciens, pergit;
  - Vive.
  Oleg Rybachenko iterum ignes Arabum occidendo et canendo;
  -Inter...
  Akulina glande accendit et pergit;
  - Ignis!
  Oleg Rybachenko momentum colligit:
  - Et fumus!
  Akulina propagines iterum, cantare continuans;
  - Et audi...
  Oleg Rybachenko strepit artificiose adapertum, munera solvens, dicit:
  - Quam!
  Akulina Germanum abscidit et pergit:
  - Machina tormentorum!
  Oleg Rybachenko iterum mittit glans et sonant;
  - Duc!
  Apud Germanos Akulina glans conspuit et continuavit;
  - Nobis!
  Oleg Rybachenko, dato fascist munifice, edidit;
  - Praeses!
  Akulina misit mortiferum munera et fremuit;
  - Invicte!
  Oleg Rybachenko, iterum banging, continuavit;
  - Deinceps!
  Akulina sustentabat:
  - Deinceps!
  Oleg Rybachenko iterum accensus ac fremuit;
  - Quum!
  Akulina Nazi passione verberabat, grenaden nudo pede projecit, et perseveravit;
  - Testa!
  Oleg Rybachenko misit glans et quomodo sibilasset:
  - Rip!
  Akulina accurate latrabat;
  - Felix!
  Oleg Rybachenko, urente vasa Sniper, continuavit;
  - Et nocte!
  Akulina pipiabat voce illa accendit;
  - Festina...
  Oleg Rybachenko, accensus, ardenter addidit;
  - Veniunt!
  Akulina iterum accensus et sibilabat;
  - Mentum!
  Oleg Rybachenko, vapula a vasis sniperis, continuavit;
  - Et imperavit!
  Akulina, figens, scintillans exsibilans;
  - Sit...
  Oleg Rybachenko, glandem accendi, fremere obsurde;
  - Superius!
  Akulina mortiferum exspuit, et dixit:
  - Pax!
  Oleg Rybachenko iterum confixus est et fremuit;
  - Furens!
  Akulina ictum iactum accendit, duos Fritz statim prostravit, pissavit;
  - Murmure!
  Oleg Rybachenko increpuit increpuit dum fusa:
  - Bellum!
  Puella, ope nudo crure excidit, duplicavit schoUum, iteravit;
  - Bellum!
  Oleg Rybachenko, tondeo mutans, rursus ignis perrumpit caput fascist, canens;
  - Adnectimus...
  Apte fusa puella scintillans facete risum edidit;
  - Axelbant....
  Oleg Rybachenko ictum cum glande fecit et continuavit;
  - Ex...
  Akulina accensus, accurate edita;
  - Pacificus!
  Puella scriptorem ducem accendit et fremuit;
  - Vita!
  Akulina pallida, addidit;
  - Jacet...
  Oleg Rybachenko, glandem quasi catapultam iaciens, grenadem cum pede puellae jactans, continuavit;
  - Adnectimus...
  Akulina Fritzam succidit et pipiavit;
  - Illumina...
  Oleg Rybachenko, globum super operculum et tundentem Germanum in tabellario armato, astute iaciens, continuavit:
  - Vexilla!
  Akulina iterum accensus et cooed;
  - Et illud.
  Oleg Rybachenko, laetus accensus, mugit;
  - OMS!
  Puella sniper nudis pedibus fumum depellens, iterum glandem in fauces fascist emittit;
  - Loquitur!
  
  PUGNA SPATIUM SENECTUS FABULA
  Quamvis omnia concussa, intellexit Anfisa omnia haec phasmagoria militaris probabiliter ab uno centro moderata esse. Quod patet ex directione percussionis, et manifesta constantia in operationibus magnitudinis creaturarum ingentis.
  Bellator intellexit: potest inactivandi centrum totius huius armadae phantasticae et tunc ... Forsitan omnia cessabunt!
  Sed hic facere si non es tui, et tectum, sicut pluma volitans, omnino inextinguibile est.
  Horum aliqua de causa carmen omnino alienum hoc in situ per meum caput transiit;
  - Bagheera praedatoria nunc amicam habet. Sine dubio valetudinarium psychiatricum pro ea plorat! Peregrina est, et proxima repit! Simia ksiwa est - Anfiska!
  Et landscape infra, ruinae continuae, statim crescebant ruinae, et multi crateres e casu grumi magicae virtutis.
  Et ruinas etiam, quasi viventes, gemunt et tremunt. Et hoc est FORMIDULOSUS.
  Anfisa in caelum intuebatur, sperans saltem ibi solatium et subsidium fore.
  Sed quid dedecus? Etiam sol mutatur. Coepit spectare pumilio purpureo, unde coronarius emanat serras pupillas oculorum.
  Anfisa iterum se traiecit, iam vere terretur: Solem quis spoliare, deformare? Etiamne hoc fieri potest, etiam si accipiamus magicam esse in re? Hoc Suleiman rex in omni gloria sua facere non potest!
  An est fallacia? Quomodo omnes istae creaturae?
  Draco corvus cruentis plumis quadraginta quinque ton lacus iacit.
  Raeda tortilis pluries ante exploding. Anfisa volitans tectum Turris avulsa praetervolavit. Etiam impetus venti movit puellam, paene eam deiecit.
  Bellator se traxit, et cum labore Titanis restitit. Una ocreis cecidit decidit tibiis pulchritudinis. Percussus satis ordinarius exercitus calceos in aliud monstrum convertit.
  Praesertim caput leonis cum cornibus ex eo in pollicem excrevit, et tulipa ex foramine petala apparuit. Ungues cancri et vespertiliones alae in lateribus effictae sunt, quasi in viverra cum characteribus plasticinis.
  Anfisa exhalat se;
  - Omnes dormiunt! Omnipotens Deus omnia potest creare, sed omnes humanas phantasias et ineptias continere non potest!
  Tabellam motivam, quae subito ad magnitudinem trium tabulatorum aucta est, dixit:
  - Homo potest aliquas ineptias res facere, sed solum realistae potest somnium evenire!
  Anfisa se traiecit, insusurrans;
  - Quid infernum cum capillis Borisovna!
  Dictum est tabernus:
  - Vir magnus calvus esse potest, sed edentulus tantum est.
  Anfisa vix resistere cupienti ut secundam cohabitationem in se traheret: nullus alius tam abstrusus interlocutor stare poterat. Ut se ab hoc ludo in convolutionibus cerebri saltem momento distraheret, puella carmen ad ferias IX mensis Maii compositum canebat. Nuper videtur quod hanc feriam celebraverint tam crudeliter a Kyiv junta conculcata.
  Cecinit plena voce decor flava;
  In linea juravimus,
  Vera, cui Sanctae Matri servire!
  Communismus solis lucem dedit;
  Aureum carmen ventis stamina!
  
  Komsomol membra guys non cedunt;
  Et cum murmure belli...
  Puellae manus tetigerunt
  Nunc sunt ante machina!
  
  Et alii nudis pedibus post aratrum sunt;
  Ad panem odoratum supplendum .. .
  Est difficile pugnare esurientem
  Sit ergo opus nostrum quinque!
  
  Illae quae frigidiores sunt - puellae placuit
  Bellum non est muliebre risum, post omnes...
  et pulli quaternionibus iunctis;
  Ut Fritz in captivis non clamant!
  
  Gigantes pro Moscovia pugnaverunt;
  Fascismus in ventre percussus est!
  Patria Russiae coniungimur;
  Spiritus, crede mihi, pugna non perit!
  
  Stalingrad, ubi rivus sanguinis fluxit;
  Ubi cerei domi cremantur .. .
  Factus est magnus miliarius - metae;
  Patriam humeros tuos corrige!
  
  Lacus "tigres" fortes non obsunt;
  "Panther" turris decidit!
  Echelon cum "Katyushas" pervenit;
  Lachryma nazismus, nos dissipamus!
  
  Fossores etiam in hac pugna sunt;
  Fortiter factiosus pontem coortum...
  Got Fritz sicut canes
  Somnium pressum et pugnantium auxit!
  
  Hic Berolinensis ultimum claustrum est;
  Quot fossas fodit spurcus spurcus!
  Verius cum machina sclopeto iacio;
  Germanos quasi pediculos miseros opprimimus!
  
  Vexillum coloris supra Reichstag - Solem;
  Hitler similis est rat - cadaverosa mortua est!
  Cor nostrum pulsat sicut tympanum
  Et tuba canite cornu victoriae!
  
  Supervixit luctus et luctus
  Ibant per omne bellum sine misericordia .. .
  Odor opimae lilac in maio;
  Nos, osculantes, occurrit ver!
  Oleg Rybachenko ad se venit ex confusione, eo quod in facie palmarum caesus est. Puella elf evigilans cito euphoricum sensit. Ante Oleg Rybachenko stabat elf nota, et alia puella corona adamantina in capite eius. Tam formosa fuit ut prior scriptor etiam obstupefactus factus sit. Tales crines proprie lucent sicut stellae.
  Oleg Rybachenko stupore quaesivit:
  - Quis es?
  Puella ridens respondit;
  - Ego sum maximus natu prae loci elves. Vel ut me vocant - vultus.
  Oleg Rybachenko dixit in stupore;
  - Tam pulchra es, vere centum milia annorum es?
  Ridens elf puella respondit:
  "Ita, etiam magis...Per possessionem magicae fortitudinis, mortem fallere potui. Potest igitur vita mea diutissime adhuc esse.
  Oleg Rybachenko nudum pedem puellum arripuit et sibilaverat... Puella tam iuvenem quam recentem spectabat. Velut flos de novo florebat. Volui igitur una cum illa et coire. Et fac amorem, sine intermissione fere. Tali candore decori.
  Oculum apprehendit et insusurravit;
  - Habesne animam hominis?
  Oleg Rybachenko honeste respondit:
  "Magnus eram bellator in vita priore!"
  Dryadalis risit et cooed;
  - Libenter accipias cubantem tuum... Sed video quid me vis interrogare?
  Oleg Rybachenko infensi caput adnuit:
  - Prorsus... Quaeris cur color elfs ex universo parallelo recipiens semina destitit?
  Puella elf, lucida intuens, parumper cogitavit ac deinde respondit:
  - Casparus magus familiam tuam exterminare vult. Verisimile est, qui aliquid fecit, ut legati vestri parere non possent!
  Oleg Rybachenko curiosus factus est, et propius ad videntem se contulit et quaesivit;
  - Quidnam? Quomodo id prohibet?
  Elf puella exilivit et paululum versabat. Nuda per aerem crura pensa rescripsit aureae figurae octo. Tum puella respondit;
  - Non vere me novi... Si possem, elves hoc mago olim auferrent. Sed... Electus videris, et hoc monstrum ope nostra superare poteris!
  Oleg Rybachenko levavit et inflatum pectus suum, dicens:
  - Quam? Paratus sum ad aliquid!
  Puella coxis paulum torquet nec statim respondit... Insusurravit:
  "Opus est primum aliquem amorem facere." Virtutem dabit mihi et tibi.
  Oleg Rybachenko allidebat labia sua libenter, et exsiluit ad pulchritudinem, eam super pectus osculatus est, dicens:
  - Hoc sapientissimum est!
  Ad eum puella incumbebat, et corpora mulierum in ecstasi voluptuosa intexebantur. Et obtinuit tantam. Blanditias exquisitas, et procellosum gaudens torrens. Saevisque procellis, Ut te summo jactans in unda. Et hic per haec praeceps labens, orbes et tortuosos scribens. Tum te iterum movet, et velut globulum pingens te iacit. Et sentitur in vastitate aquarum erumpunt erumpunt erumpunt turbines voluptatis. Puellae autem fabulosam beatitudinem capiunt. Voluptatem et lapsam supra montem Everest.
  Est tam delectabilis, et tam innumerabilis casus mutui orgasmorum.
  Multae horae infinita felicitas duravit, sed in fine finivit. Digrediuntur puellae, et venit ab illis dulcis vapor. Quamvis Marathone tempus, Oleg Rybachenko vegetari et plenam virium vigorem sensit.
  Tantam se nunquam expertus est voluptatem. Et fuit in septimo coelo cum felicitate.
  Et ait puella respiciens:
  "Nunc nomen dicam tibi!" Haec dabit inmensas belligera vires.
  Oleg Rybachenko strenue annuit:
  - Esto consentiens! Possim montes sentio movendi!
  Elf puella quae plus quam centum milia annorum dixit:
  - Nomen meum Elfamunuel!
  Oleg Rybachenko nudum impressit, pedem puellae excidit et sincere respondit:
  - Mirum et praeclarum nomen!
  Aspiciens puella interrogavit:
  - Et tu ut nobilis creatura?
  Stormtrooper puella urbis scriptor respondit:
  - Im Johann-Oleg Rybachenko!
  Elfamunuel alacriter respondit:
  - Magnum nomen! Nunc nota sumus! Et nunc habemus potestatem Caspari resistendi!
  Oleg Rybachenko crispus durus, ludens validis, lacertis puellaribus;
  - Omnia possum! Et nimium libens!
  Respondit Elfamunuel in scapula smaragdi oculi eius:
  "Iam tempus est pugnandi Casparus. Usque ad haec astutia bestia cum aliqua dolis respondens. - Puella manum accepit Oleg Rybachenko et exclamavit ad elf et puellam hobbit. - Capio eam! Certandum est monstro, et habitas ubi es.
  timide dixit hobbit puella;
  - Sed hic magus magnas vires habet... Nescitur an omnino eum tolerare possis?
  Elfamunuel ei pugnos magnos compressit et dixit firmiter:
  - Una tantum optio habemus - aut vincere aut mori! Non est tertium!
  Oleg Rybachenko non minus egregie notavit;
  Centies aspexi faciem mortis - Nunc non timebo!
  Hobbitus puella etiam stridit;
  - Non centum, sed multo plures!
  Elfamunuel post eam virginem nudis pedibus duxit Oleg. Prope speculum erat, et in superficiem suam constanter iit. Post eam mota est et puella procellae. Sensus erat sicut ingrediens in aquam - calido et titillatio nudae plantae, puellares, crura excidit. Oleg Rybachenko iterum voluit blandiri corpus suum sensitivum foeminae, sed, heu, necesse est aspicientem sequi.
  Puella bonum est post omnes, tantam voluptatem capis - eam cum viro comparare non potes.
  Ambulabant in re lubrica sicut superficies jellyfish. Oleg Rybachenko mirandum numerum stellarum in ANDRON vidit. Sicut essent in aliquo loco ubi astronautae ambulant in spatio externo. Et stellae multicolores et lucidae.
  Elfamunuel Oleg Rybachenko in aurem:
  - Accedas ad aliquid, cara puella!
  Fortissimus ille rei literariae bellator, fortiter respondit:
  - Timor infirmitas est - quisquis evadit, iam victus est!
  Coniuges volabant... Sicut Petrus Pan, et crines puellarum crinitae per aerem volitabant. Sed tunc apparuit luna sanguinea rubra ante.
  Elfamunuel pipiabat puellam Oleg in aure;
  - Hoc est regnum magus Caspari!
  Oleg Rybachenko admirans insusurravit caput eius in umeros eius traxit;
  - Vultus sinistre!
  Elfamunuel puellam procellam excitavit:
  - In nigerrimo cratere debemus intendere! Tunc nos invenimus in labyrintho venienti ad latibulum Caspari!
  Oleg Rybachenko, quasi pœna, manum ad caput suum posuit et dixit:
  - Semper paratus!
  Eorum par ad os cratis descendere coepit. Tum puellae suctu aeris sub pedibus suis senserunt. Et semel intus es...
  Elfamunuel Oleg Rybachenko hortatus est:
  "Nunc per aliquod obstaculum cursum perimus. sed ipse veneficus sanguinolentus praeveniet ...
  Puella turbator incessura erat, cum repente atrox terrorem sibi sensit. Ut si quid horrendum, glacialis polypus membra ligat.
  Elfamunuel, incertum modum capiens, ei suggessit vel forte ei:
  - Noli esse timidus particeps! Praesent eu venenatis justo.
  - Et unde existis me timidum esse? - Johannes-Olegus Rybachenko fortis erat, sed perfidiose dentes eius clangebant.
  - Haec radiatio peculiaris est, quae timorem nos incitat! Oblitus videmur non esse tirones virides, sed bellatores conditos! - Socium puellae procellae scriptorem in nudo pectore papillis leniter permulcet. Oculi ardentes.
  - Pugnavi non solum per diem viginti quinque horas, sed omnem vitam meam occidere consuevi!
  Oleg Rybachenko nolens confessus est. Sed superbia erat in verbis.
  . Ac primum telis omnibus, laser pugionem tantum solidum coniurabant. Accuratius conjuratus est ab Elfamunuel. Heu, hic perquam angusta est eius potentia magica.
  Haec pugio ne in primis quidem gravis est.
  Veritas levis erat et aliquantulum prolongari poterat. Primus adversarius cochleam asperam videbatur, rostro e testa haerentem. Semita originalis in quibusdam locis lubrica ibat, superficie gyratoria. Itaque puella temulentus Oleg, ab hostium impetu discedens, paene cecidit.
  Amicus eius cantharum percussit, in duas partes secans, frusta decidit.
  - Labora cum pugione! Elfamunuel exclamavit. Non sunt tam FORMIDULOSUS quam videntur.
  - Animadverti! - Dixit puella auctor. - licet mirum, proficiens cum corpore. Gemma quod nervi terminationes concreverunt!
  Belliger Elfamunuel flava in summitate pulmonis clamat;
  - Videbis bey! Totum id "defrost"!
  Monstra virtualis, alia hominum similia, alia multa bracchiorum inuadunt. Hoc tempore belliger Johann erat intentus. Proxime hostem ictu concussit. Homo proximus accubuit hermaphroditus. lusus talis, et via nulla misera est. Sed squidae prope gladiis alapam efflabant instar puellae temulenti Oleg.
  Post aduncum ense, femina corpus queri et laedere coepit.
  - Foedum est, tetigit me! - Oleg Rybachenko maledictus in ira. - Non putabam me esse inepti.
  - Fuistine umquam cum monstris virtualibus? - Interrogavit Elfamunuel.
  Superas a quodam populo, et nunc puella festinat respondere cum ironia veterum scriptorum demiurgei;
  - Cum simia pineapple! Illa me persequitur et paene mortuus sum. Tametsi sunt quidam excentrici, qui dicunt omnes simias esse homines benignos et amantes, quia fratres sunt eius.
  Bellator blodus ad dryadalum respiciens prudenter dixit:
  "Adversarii nostri nec boni sunt nec mali;" Tam indifferentia sunt quam mare quo piratae natant.
  - Magis vacuo placet. Mare calidum et leve est. - Procellosus puella mixta Musa et tigris in eum saliendo, missilibus pro dente percusserunt. - His obstaculis fercula sum, atram capiti meo foveam refertam. Non sint absurdi. Nunc vero non fit cum corpore aliquid bonum.
  Hoc consensit Elfamunuel;
  - Ut honestus sim, etiam mutus sum et vacuum!
  Procellosus puella et vultus puella movere pergebat. Ac primum monstra non magis celeriter erant, quae negotium faciliorem reddebant. Nihilominus de Johann-Oleg et Elfamunuel obumbratione leviter adunci sunt. Gravius est quod monstra ignem conspuere coeperunt. Rybachenko tumes uteri ussit, et ipse verum dolorem sensit.
  - Mea viscera vertuntur! - Dixit puella auctor.
  - Et non est mihi facilis! Dextra porrigit puellam flavam, exposita pectore. Sanguine roranti. Iterum in Oleg Rybachenko exspuebant, puellae procellae scriptor sero fuit, umerus eius confossus est, ossa eius manifesto comminuit. Et cum ossa simplicis hominis fracta sunt, tantum laedit, concussa opprimi potest. Quamvis Oleg, ex nobili familia baronum Poloniae et Russiae, homo non vulgaris fuit, momento temporis extra locum sensit. Peculiares sensit, fluctus maxime noxias, qui vires suas paralybant.
  - Aeger sentio! - Johann-Oleg switched off. Puella flava suo munere pulchram faciem attrivit.
  - Ne in nigram foveam infigas, mi miles ancilla.
  Conscientia rediit, sed dolor. Ingemuit Johann-Oleg, suffocata est puella infirmitate;
  - Non revertar.
  Elfamunuel indignatus est:
  - Noli lusus e! Hoc ornamentum primum auxilium est.
  Immo impedimentum cursus erat ut adipiscing ipsum. Accedit quod vitas et quod essentiale est, vis est quae instantiam regenerationis causat. Difficilis erat, sed peritis puellis in eunt discebant. Habebant adhuc totis rei militaris peritia discendi.
  - Summa res est non pedem referre nec cedere! Elfamunuel dixit. Illa quoque ex eius elemento erat, errata subinde, acerba verbera excipiens. Tum conjuges adsueverunt et multo magis concorditer agere coeperunt.
  Proximo spectaculo, insilire fungos volitantes in aere debebant, cultros ictos volantes, et per hamatis filum repere.
  Pugnatum est magis ac magis acrius, et adversarii velocius et velocius moventur. Verum, armis captis uti possibile est, etiam virtuale, sed in proprietatibus eorum simillimis veri portantibus mortis.
  Oleg Rybachenko, qui resipuit, in specie, temptavit multi- pulsum iaculatorem repelli! Parvas rimas in spatio creavit. Verum post tres ictus seorsum cecidit, sed plures adversariorum lineas falcavit.
  - Non male!
  - Conare ut bulla plasma sclopetis! - Monuit Elfamunuel. - Multo efficacius erit.
  Prior ace- gubernator et eximius potens scientiae fictae scriptori perculit et connivuit.
  - Non malus aut malus est. Et ubinam?
  Bellator flava libenter suadet;
  - Hic tam parva fistula est quae cornu auctorem imitatur. In eam inflare, et celerem fugam, cascades hyperplasmicos videbis.
  Procellae scriptor puellae vix eiectamine eiectae paulum per superficiem concisam repit, a tuba lecta est. Iecit.
  In sinuoso lineae bullae ceciderunt, diligenter proiectionis, creaturae quas percusserunt explosae - dispersae sunt sicut confetti festive.
  - Quid est! Non nimis malum est! Elfamunuel dixit. - Modo eam demittas ut bullae minus in caelum volant.
  Intonuit puella procellarius, manum sub visore apprehendens;
  - Conabor meum optimum!
  Elfamunuel addidit:
  - Experiri ne mireris!
  Malefica quoque puella telum validum sustulit et utebatur, demonstrans flexibilem potentiam.
  Pugnatum magis ac magis jucundum est. Hic pugnant in Planeta ubi aqua sub pedibus suis in rivo fundit, et tunc fluit umor belium terribiliter lubricum, et lasers potentes superne et infra uruntur, tasque dilaniantur annihilatio.
  Puella scriptorem armamentarium accendit, statim ambabus manibus et etiam saltavit ancipiti.
  Saepius deprehensa est, sinistrum crus amputans. Gratias socio meo adiuvisti me ut primum auxilium ornamentum. Crus pulchrae puellae in qua Oleg Rybachenko in corpore crevit.
  Pulchritudo ardenter dixit;
  - Elfamunuel frigidus es.
  Belliger cecinerat contemnere flava.
  - Et infirmus es, D. Johann-Oleg. Infantes tam feros dolores sustinent, et gemis!
  Non ipsa puella temulenta erat, discalceata forma;
  - At nunc animadverto, multo acutiora omnia!
  Alio ordine monstrorum posito, Elfamunuel subridens dixit:
  - Perfer usquam!
  Puellula-scriptor toto seculo natus est, etiam eo minus, quod munusculum cum socio comparatur, ingemuit, incredibile dictu est factum;
  - Age, homo sum!
  - Hic homo! paulisper labia eorum iuncta sunt. Pulchritudo Oleg Rybachenko sensit mel dulcedinis osculo iuvenis feminae.
  Scriptor puellae exprimitur;
  - Dea!
  - Lucifer! - Aegre puellae elf respondit.
  Ingressi sunt igitur semper mutabiles cum validis ventis. Aut a fronte spirat, aut contra premit in tergo. Ita, et hostes subinde mutantur, vel volant sicut vespae, vel vice versa sicut serpentes venenati, vel saliunt sicut bunnies.
  Pugnare autem constanter, ac simul ex alio suggestu in aliud desilientes, ac muscas etiam et lacertas per tibias vellicantes, laqueis suis auxilium volantes. Specimina quaedam, praesertim bigeneri papilionis et florum, exanimo pulchra sunt. Et mixtio draconis et tulipi scintillantis cum omnibus coloribus iridis cum odore ebrietatis... Quasar! Ora nudata deprimunt sicut electronici muscipula, metri longi dentes scintilla fulminis obit.
  Sunt etiam quinque metri maiores, ac dentes etiam decem metri. Agile Oleg Rybachenko labi eos curavit. Monstrum unum, hybrida piscinae et scorpii, cum rugitu explosa, candelas ardentes spargens;
  - Non photographatae sumus! Quarks non capiuntur! - Fortem, etsi timidum, prio- ace bellatorem ac magnum scriptorem.
  Iterum, procellarum puella damnum ex annihilatione flagrat. Et elf puella nunc etiam peius est, crus avulsum est iterum. sed in unum membrum lepide prosilit, non de receptu cogitans. Sed nusquam eat.
  - Uno modo habemus aut superstitem aut mori! - Elfamunuel dixit cum pathos vulgare.
  Stormtrooper puella scriptoris confirmavit:
  - Et una tantum! Nigra foraminis clarior est cum in aethere glaciali: bina ardentia corda flagrant!
  Incredibiles nisus, inhumani accentus, per id efficere potuerunt, cum locus vivus in corpore non esset.
  Proximus locus desertus est: arenam viridem cum immaniter sugentem, impossibile est alterum stare, crura haerere, et adhuc sagittare et confodere. Hic in larvis, quidam in armis, contra eos pugnant. Pugnatores diversi generis sunt, et bigeneri scorpii cum cacto, cimex et clavis.
  Gravioletae volans, unde celare non potes vel celare, laser radiis arenam spargent. Ad tactum corporis: dolor gehennalis, interiora per perposita rink expressa videbantur, et calido oleo repleta. Tetralets emittunt bombs in modum foedissimorum capitum e multis urentibus bases oculi, et radios vomentes furiosos in siti exitii!
  Bellator autem a Deo, Oleg Rybachenko, non amittitur. Ea est haec procellosa puella, quasi saltationem inter rivos transiens.
  Elfamunuel etiam cruciat;
  - Miserum sibilus: pennae iuxta te erigunt!
  Puella auctor-stormtrooper sustulit;
  - Imperator, cohortes nostras instruxit!
  Una, procellosus puella et flava vultus puella, forfice percussum, "cataracta jet" ars utens, hostes in sarcinas laetissimas ponens. Tot et variae creaturae, scissurae, elisae, vel emicatae.
  Hoc deridiculo est attonitus, non sine comoedia, praesertim cum tetraleus in modum milvi et securis, in labefactum verso cadus: bruchus aureus cum carbunculis punctis;
  - Cum iacio, digitos siste, mobilitas maior erit. - suasit Elfamunuel.
  Oleg Rybachenko, haec puella-stormtrooper-scriptorem statim animadvertit:
  - Minus firmitatis.
  Huic objecit flava nitidis crinibus ;
  - Quomodo, inquam, motus semper fortiores sunt quam staticae!
  Ad verba eius, puella irruens trabi structuram succidit, instar stagni cum doliis. Confracta in frusta concidit, * comminuens in frusta concidens. Iam in fuga scapulae victae in gregem purpurei bigeneri vertuntur: bumblebees et sphingas.
  Pugnabant inter se haec nova: minuebantur omni momento, in atmosphaera pugnae virtualis machina dissoluta;
  - At quomodo? Quasar? - Elfamunuel interrogavit supercilia movere.
  - Frigidissima, maxime decent! - Puella Oleg Rybachenko animadvertit. - Nice vivere inter lasers et plasma! Et audi planetae explodere!
  Caput puellae risit.
  - Et experire mecum gaudens in proelio! Ambulate et ludite ad cordis tui continentiam! Quod mihi probo, sensus est facetiarum in hominibus.
  Bellator Oleg Rybachenko sine labore nunc est: proximum donum perdidit. Videbatur quasi truncus ferro obsitus. Non statim discussit, plura crimina accepit. Rursus illustris juvenis manus unguibus evulsi radii perfregerunt.
  - Ecce abyssus! - exclamavit cum molestia, puella-scriptor. - Tu mihi cogitandum est.
  Elfamunuel quasi irridens yelped:
  - Quid narras?
  - Percute me in facie fictilis. - Manus una non operatur. - Oleg Rybachenko notavit. - Oh, ubi puella mea superflua est!
  Consolatur eam Elfamunuel quantum poterat;
  - Ne cures, mox corpora vita renata erunt.
  
  SPATIUM vertit
  Pugnator celerrime movetur. Color elf et pars temporis lamia amabant simulatores magicae computatrales ludere et quasi pisces in aqua sentiebant. Ac pugnae concitatio me oblivisci fecit, quod, secus cyberneticum "jaculatorem", hic veram disincarnationem experiri potes. Hic currus hostem mini- volucris invadit, Hostis spatii pennas arripit, et lucida flamma Exardescit, post- quam corruit.
  - Primum fructus iam ibi est! exhalans, Elroza dixit cum admiratione. Caput eius nere coepit - primum munus perfecit, quo modo pugnare et vincere potest non solum in machina virtuali veneficii.
  Volleys tormentorum magograviorum, tormentorum magorum, positionem perplexi sunt, Grobork starships confundentes, causando ut in photons vel elementaria disintegrentur. Etiam aliquot phantasmata securitatis statim dematerialized. Orci quidem sarcophagi sub nullius nugae distributione letalium munerum cecidisse videntur. Verum, gravitas tormentorum tormentorum et tormentorum gamma-machinarum primum responsionibus laborare coeperunt, machinatores spatii explosis, magolasribus obsoletis abundanter mixtis tantum in navibus antiquis invenerunt. Milia erucae et decem millia testarum perfoderunt naves seu phantasmata colorum orks. Gemmae Magoplasmicae, deletiones, facies geniorum, octo figurae et triangula simul stamina erant. Globuli energiae tenebrarum ab illis avolabant. Scilicet praetereuntes aliquid, tum telis arcanorum anti- cusatum, tum scopulorum hyperquarkorum iactis magicis trabibus. Aliquid relucebat vi camporum et instrumentorum cyberium localium defensionis, etiam magomatrices.
  In speculum, multicolor undas, Contorquens spatium, vacuum faciens anulum. Hoc genus tutelae evasit valde calidum et mobile, sicut aqua liquida perfundens corpora starships. Sed saltem tertia pars "hospitum" metam attigit. Transiens sicut pugnus pugnus per surdum tutelam magomatricis.
  purpura, aurantiaco et viridi petalis fulgentibus diffunduntur . Fragmenta aedificiorum fracti variarum stationum et stellarum in kaleidoscopio prodigioso dispersae, visum est aliquem fragmentis vitreis per spatium dispersis. Et deinde fistulam kaleidoscopicam volutat, facitque eas miscere. Elementa mediarum et magnarum stellarum, volventes, urentes, perseuerantia comminuere et explodere, in omnes partes dispergere. Etiam strages detonata et explosa, quasi doliis gasolini repleta, quae vicissim cum phosphoro et sulphure miscebantur.
  Octo statim Grobork stellatae conflixerunt, una ex iis erat proelium cum caterva multorum milium in tabula. Non sine ope magicae oppugnandae, thermoquark ricae detonatae, supernova micabant, alias naves longe et diversae spargentes. Duo volantes brigantini terrorem incutiunt, turresque et hedera Groborks diruunt.
  Hic paucae sunt bestiae adustae perdite pugnantes pro iure in scapha modulari prosiliunt. Una bases reparationis labefactare incepit, duae stellae quae nondum in tablino conlapsae fuerant, robotarum reparationum et operarum curatores cobolorum, cat-behemoths et certorum generum a groboorks victi.
  Pugnavit Elroza. Illa oppugnata est, quasi duo simul pugnatores papilionem cum forcipe capientes. Lamia puella inter eas iacit, in obliquum lapsus quasi dromonem truncum. Septem lasers magicae cum emittere simul feriunt. Currum spartum flammeo trahentes ad dextram ibat. Elroza arte dolium triplex expressit, et caudam vasis, quod e sinistra elabi conabatur, percussit. Magoplasmus iniecto, hostis pugnator quasi cigarette clunibus ore exspuere inversus volavit, angusto fumi pluma post eum relicto.
  - Hoc simile! Saltare hopak! - Dixit lamia puella.
  Proxima eius victima erat ponderosa, minax aspectus in duobus tribunali oppugnationis aircraft. Elroza, meliori suo maneuverabilitatis usus, duodecim tela praeteriit, cum radii magici laserorum prope perlucidum armis saltaverunt. Puella etiam sensit calorem ex hyperplasmo vacuo procedens manantem. Peculiaris magus-scanner maculas infirmas figit in tutela magomatrix aircraft oppugnationis. (Elroza etiam fingit machinam talem operari, ruentes et incendentes cuneos magnarum urbium totas!) Hic puella mox ad confluentes emergit et donum in summa ponit. Radii generantis et machina explodit. Verum, gubernator prosilire procurat. Wow, haec rosae ratae feminae esse videtur, muris alba magis bellus cum septem floris petalis circa umbilicum, collum ac fimbriam caudae valde parvae. Ceterum corpus floris in diaphano spatiauit clare conspicuum est. Turpe est tam puellam occidere. Elroza sub undis spargit et avolat;
  - Spero iterum conveniant! - Ac benigne addit. - Quilibet congressus in bello sicut dies cum amato, oblivisci non potes, impossibile est sero ac vilissime evadere!
  Naviculae, pernicies, magomers - praelationis potentiae auctae, cum mega-accelerator in tabula, summa celeritate movebantur. sicut turbines exspuentes magoplasmum et antimattum exspuentes. Actio veneficiorum aucta, in vacuo cum velocitate increbrescente, praetextis impeditis, polypusculis globulis et polyedris orbibus constans. Et puellas alea squamas currebant, fustes vibrantes in modum spathis et bipennes scandianorum deorum.
  Aliquando inter se phantasmata concurrebant, et haec pugna in spatio mediae pugnae similis erat, ubi milites inter se confligebant et telis frigoribus obtruncant. et per vacuum coccineum sanguinem sparsum, deinde in globos revolutum, et sic per inane scintillantem natavit. Abscissae manus et lepidae tibiae phantasticae puellae in spatio aliquot minutae nataverunt, solum ut sine vestigio liquescerent, sicut cadavera in machinis virtualibus.
  Tum spatium vindex evasit per starships hostes et in arcum ingreditur campum praelii ad secundum circulum ingrediendum. Pars spatii vasis instar larvae elapsis, illico per parabolam evanescens, ubi gravia hyperquarkis visae sunt. Pulsus suggestus ad finem progredientes frequentes naves percurrunt, ubi fontes ingentis annihilationis ex omnibus systematibus evomere coeperunt. Est sicut milia balaenarum ab imo Oceano surrexerunt, molestissimas naves venantium marinis suis rivis exurere conantur. Erucae tabellarii decimatas formationem stellarum groboorkarum intraverunt, simile spumae lapsi, falcatae demissae, et "dona" miserunt sine magno periculo recipiendi in reditu.
  Quattuor et octoginta upgraded et upgraded, techno-praestigiatores-infusi anti-venefici in fronte contra horologium hostem circumire coeperunt, in stilo Alexandri Magni. Hae stellae novissimae sunt pulchritudo et elatio coloris elf classis. Summus velocitas, valde maneuverabilis, telis generationis duodevicesimo armatus, hoc est, mag-gravitatis accelerationis et, veneficii phrenetici, modernised torpedinis et tormentorum systematum. Inusitata genera armorum, quae ope caecitatis magicae processit, optimae bellicae imperii sunt. Nimirum validissimis navibus hostes resistendi sunt. Ratio tutelae multi gradus perfecti, plura genera aruspices hic laboraverunt, ut sub ingenti igne, scilicet usque ad certum limitem, superesse permiserunt.
  Sensit hunc modum ipsa Elroza: dona sua abiecit, cautelam quandam monstrans, varios pugnatores elf colores cum ea in geminis pugnantibus. Hic hologram puellae emicuit cum imperdiet novem-coloris, elucidat in ultraviolaceo. Risit dulces vultus, et ait :
  - Fortasse scooter conabimur hostem generare?
  - Et quomodo est? - Interrogata, confusa est Elroza.
  - Nunc videbis! Fulgens pulchritudo despiciens. - Amasne ballroom chorum?
  - Tantum duo lectiones duodecim! "Per signa elforum colorum, qui sunt artium gratia obsessi, et quidem minimi.
  Socius, denudans dentes, suggessit;
  - Itaque sompramé artem repetamus.
  Simul ac re vera perdant plus interesting. Hic similis es tu pugno qui ambabus manibus pulsatori percusserit, sperans simpliciter hostem perfringere. Percute de pugnis cum assertive Caesar. Explosiones audiuntur, pugnatores resolvuntur sicut domus chartarum. Et hic multo maior scopus est: cymba. Ex his videri potest quomodo duo ex illis caudam satis diu verberarunt antequam reactori incendere curaverint.
  Pluries etiam tormenta aeris percussi sunt systematis "Ezh", quae caudam obtexit et eos ne ad elit appropinquare prohibuit. Bellator Elroza conversus est ad nundinas;
  - Taedet me herbae huius parvae fusa. Fortius telum volo, sicut bomb hyperquark.
  Pulcherrima movit caput convicio.
  - Nimis magna est, uno tantum onere ad tempus ferre potes.
  Cogitavit ad momentum Elroza, et tunc illuxit ei;
  - Fac hoc reusable magicis. Similis, exempli gratia, cartridge reusable explosivae in comicis. - Lamia elf ioco puerili resistere non potuit. An infirmi es?
  mediocris, qui vulnerabatur vivis, scandalizabatur;
  - Utique id facere possum, sed nunquid aequum erit?
  Elroza valde logice et apte edita est;
  - Callida et ratio: quomodo vir et uxor victoriam pariunt - honestas est tertia extra!
  Mediocris constat.
  - Bene, ego obtinuit eam! A eruca thermoquark reusable.
  Elroza autem, cum cantibus dentibus armatus, pertinacius etiam oppugnare coepit. Nunc magna celox victima eius facta est. Re vera periculosum est solidam navem cum caterva mille quingentorum pugnatorum cum ordinario pugnatore oppugnare. Etiam sine computatione robotarum pugnae, milites navis sunt, sed missile hyperquark quindecim miliarda bombarum in Hiroshima omiserunt. Ea potest discerpens starship cum utraque matrice tutelam et vim agrorum.
  Grobo-orcs evaserunt dominis bellis, predonum instinctu propriae sunt, qui gradus evolutionis ascenderunt ex luso ridiculo contra marginem arborum irrepentes, species quae super-civizationem esse affirmat. Iam valida genera, sed color elves differentia, nemo servatur. Aequas baccae hobbitarum auxilia conscribebant. Et baccae hobbitae ab instanti partu per vacuum moveri solebant, et spatium natura sua Groborks non videbatur, nihilominus copiis mastodonum spuriorum optime instructus erat. Berryhobbitae etiam gignuntur a cosmico currente de loco ad locum vecti, quomodo species fallax creaturarum quae ideam nullam coeundi habent, interdum esse possunt.
  sed etiam adversarios fortes habent. Eadem cheetah-cobras in machinis virtualibus specialibus magicis exercitati sunt, et peculiari dope alebantur, quae timoris animum avertebat, quibus factis et praeceptis memorari permittit. Bene, troglodytae jaguares plerumque alta mente distinguuntur, sed groboorks, quibus fictis creaturis non confidens, hanc speciem in alis servavit. In communi exercitus magnus imperii varius erat, universum capere studens. Cuius ideologia fuit cupido magicae veneficii, dominationis sexualis. Sed momento repulsa dare non poterant.
  Hoc Elroza adfligendo thermoquark impetum in naves medias adhibuit. Hic rapuit vastator ignem et scissura, postquam operita est, cadens quatiente unda, brigantina. Vera puella decurrere debebat. Aliquoties radii corpus cremaverunt, sola tutela perfecta servavit, sed siccus rosa, etiam nasus puellae decorticavit.
  - Ita, iustus sum frixum! - mussat puella. - Licetne praesidium, sicut in ludis computatris, transferre ad modum dei magici!
  Respondit ei praefectus mediocris:
  - Profecto potes, sed hoc in casu non erit iucunda. Sicque periculum et relaxatio adrenaline in sanguinem. Magis timeret. Stella Bunny Loop ars utere!
  - Conabitur!
  Paucis pretiosis momentis confusionis et pavoris reddita sunt lacrimae familiarum illarum quae pro mortuis iratae sonant.
  Interrogavit Elroza cum horrore in voce sua:
  - Quod in meliore mundo convenire non credunt.
  Mediocris explicavit:
  - Lacrimae eo acerbiores erant, quod grobo-orcs provectiores, sicut quidam nimis provectos colorum elves, evaserunt ut athei paene sine exceptione, in paradiso non crediderunt. Magi giggled excelsi sicut scintillam ex oculo sinistro pulsavit. - Verum, spiritualismus est apprime modus, multi cum spiritibus communicantur donec in cavernas interdimensionales incidant, quae in area ruinae sunt exsertae. Illic alicubi se moventes, unde nullus reditus. Sane mors non est finis, sed in carne melius patet quam in spiritu. Etiam in hac ruina, novus mundus pulcher vel infernum nondum notum est!
  Elroza risit.
  - Fortasse! Magolicismum contra plures compatriotas magoslavos adoptavi. Etsi virgo innocens audierit fratrem maiorem patriarcham esse Antichristum.
  Praefectus mediocris risit.
  - Uniuscuiusque genus suum habet religionem, sed commune omnium deorum est praesentia notarum propriae gentis profitentis.
  Lamia elf e margarita;
  - Sic ego eos validissimo telo lacerante incredulitate fatebor.
  Et colligebat Elroza messem copiosam. Illa omnes in ordine attrivit, cum eruca infinities multiplicari posset et duodecim pugnatores simul abstraheret.
  Proficiebant populi, hostes premebant, terga vertere cogebant. Sed concursum cito transierunt, et triste genus groboorcs furiose respondere coeperunt. Praefectum eorum, spatium supermarshal, terribiliter coaxavit, mutantem truncum vibrans;
  - In photonas spargam, in quarcas tere, in nigra foramina exacue, in altiora incide! - Et plantavit omnem iram et furorem. - Immitte statim obtusum, telum fortissimum in illis! Utere Evocator Warlocks!
  Perditores exterioris formationis moventes vasa homing fodinarum iecerunt et ignem scaphis et anti-veneficis aperuerunt. Celoces, tumultuario facto, primos globos erucae immissos accendit, magosidarios intentans et suggesta feriunt. Portitores aircraft sunt ventres aperientes, e quibus veneficiorum greges integri evolaverunt. Hae stellae parvae, sed super-manuverabiles videntur, inertiae massae expertes, possunt ad celeritates superluminales accelerare etiam in spatio communi trium dimensionum. Quod est punctum, et hoc est impossibile in corporibus communibus, gravitas autem adprimit. Exstinctus moduli suillo aculeis coepit exspuere dona exstinguiendi. Revera visi sunt sicut bumblebes, et non simplices, sed furentes a parvis sub- spiritibus possessi. Sed inferiores spiritus, adiuvante necromantia striatorum, has machinas moderabantur.
  Hac instantibus fallaciis instantibus excitavit Johann. talem fluxum antea nunquam viderat. Spatium in aliam planetam appulit. Etiam vis gravitatis alia atque sentitur. Morbi id quam ante.
  
  POTEST VICISSIM BELLUM LENTUS
  Sic Germani anno quadragesimo tertio expleto Caucasum capiunt. Hieme se ad defensionem finierunt, sed in Africa et Iran moleste elaboraverunt.
  Stalin cursus, non otiosus. Sovietes foedum operandi apud Leningrad et in regione Voronezh susceperunt.
  Duplex hit, omisit vestigium. Prope Leningrad, Fritz "Panther" -2 et pugnatoribus usus est. In Voronezh partem Russi iam IS-2. Ut accidit, nova piscina non satis perfecta est.
  Primo, Exercitus Rubri in Voronezh perrumpit, sed tunc Germani validam oppugnationem ab latere meridionali immiserunt et totum boiler pro vehiculis Sovieticis creavit. Eodem tempore primum etiam Nazis tormenta E-X auto-propellente, levi, demissa, celeriter et cum armis relative validis versabilibus utebatur.
  Post cladem copiarum Sovieticorum apud Voronezh mora operationis facta est. Stalin cautius agere coepit, et Germani in Africam et Iranim mutaverunt.
  Hitler continentem nigram omnino capere conatus est ut manus liberaret et facultates additas acciperet. Praeterea Fritz Iaponiam iuvare voluit, pro quo pugna nimis bene gerebatur.
  Munus magni ponderis a classe subaquanea Germanica, quarum numerus continuo crescebat. Novae hydrogenii peroxideae submarines summam suam excellentiam in navibus similium classium ostenderunt. Germani quoque soni et caloris torpedoes suggerentes.
  Ita sociorum classis ingens detrimentum pati coepit. Germani per medium Iunii Africam Meridionalem, et Madagascar mense Iulio ceperunt, tandem totam continentem nigram vincentes.
  Verum, die XXII mensis Iunii, Stalin iterum in Rzhev-Sychovsky directionem progredi coepit, massive utens technologiam ultimam. Nova T-34-85 piscina, inferior Panthera-2 in armis et armis, nihilominus exempla priora triginta quattuor superavit.
  Germani in solida defensionis acie sedebant et offensiones scaetae aircraft freti, nova tormenta tormentorum et machinarum machinarum, necnon excussorum gasorum repulsi sunt. Non tacendo repentinus impetus eius fuit, et idcirco ad repellendum facilior evasit. Sed adhuc in duabus septimanis certaminis, copiae Sovieticae in partes Fritz infixae sunt.
  Et Germani nimis multas copias ad theatrum Africanum attulerunt. Sed novae divisiones Gallorum, Lusitani, Hispani et Sueci in proeliis interfuerunt. In Suetia, comitia nationalia Socialistae parlamentaria conciliaverunt et duo partes voluntariae antecesserunt.
  Praeterea Exercitus Rubri, post amissionem Caucasi, inopiam cibi expertus est, et consequenter tam paratus erat pugnae.
  Post duas septimanas Stalin constitit acerbum et inopinatum Hitleris de pace colloquia oblata. Re hoc tempore apparebat Fritzius manus in Africa omnino solvere et URSS totis viribus oppugnare posse.
  Fuhrer pactus est cum Stalino indutias. Immo adhuc opus est adiuvare Iaponiam, sed quid facere potest USSR hoc tempore?
  Germani mense Augusto anno 1944 in Irania et India taetras concitaverunt. Post mensem, lacus Germanici in Delhi iunctis Iaponiam finivit. Et post mensem, tota India sub imperio Germanico facta est.
  Fuhrer iussit ut in Britanniam portum pararet. Bombing in Anglia, etiam missilia ballistica, conspicue intenditur.
  Iaponia inopinato victoriam maiorem mense Novembri 1944 consecuturum curavit, ope tormentorum Germanorum intercepto in Philippinis portum Americanorum conatum. Hic primum orientis patriae praelia formidabiles se in plena gloria ostendere potuerunt.
  Strages Americanorum dura fuit. Et adiuvante classe subaquanea Germanica, Iaponia counteroffensam in Pacifico misit.
  Stalin et Hitler interim tractabant. In conventu duorum dictatorum convenire non potuit. Sed iam inde a primordio patuit nimium utrumque superbum fuisse. Stalin Leningrad donare noluit, Hitler urbem Petro cedere noluit.
  Et Fritz Caucasum omnino sibi relinquere voluit, et Stalin administrationem communem institit.
  Sed nondum utrinque ad bellum movebatur. Hitler Britanniam occupare ac manus liberare cogitavit. Contra Stalin spem suam coniunxit cum novis incrementis in lacus et aviatione. Sed nova machina T-44 evasit ut non satis certa et technicae elegantiae requiratur, et aircraft propeller-activi Soviet sine ulla difficultate post vi elit Germanica lassi sunt.
  Hieme Germani, una cum Iaponicis, paucos Americanos in Oceano Pacifico impulerunt et ingenti damno Yankees cum submarinis intulerunt.
  Mense Martio 1945 Germani bombardarum suarum Britanniae augebant, utentes numero rumpit acre aucto. Cum evenit, bomber adhuc melior est quam missile ballisticum, quia haec nimis cara est nec satis accurate.
  Classis subaquanea Nazi magis magisque se ostendit. Germanos cum aircraft superare, Socii etiam processum tractatum explorare coeperunt. Eodemque tempore suadentibus Stalino frontem refricare conati sunt.
  sed omnium temporum ac populorum ducem exspectat. Castaneas rursus ex igne ferre noluit. Praeterea, creatio aircraft propriae viendae moratus est, et progressus novi piscinae T-54 nimium temporis promissus est. Ita, Nazis in locis occupatis in regionibus occupatis imperia puppetaria creare curaverunt.
  Ita exercitus Sovieticus decies centena millia civium pristinorum pugnare debuit. Etiam id neque magna.
  Ita, et Iaponia, in quo casu insinuaverunt, si Stalin inducias violasset, frontem in extremo Oriente aperturam esse.
  Ita Germani portum amphibium in Britannia sine impedimento parare potuerunt. Verum quaedam difficultates erant: multum non solum Angli, sed etiam copiae Americanae in metropoli sita erant. Hactenus Americae Foederatae in mari maxime conflixerunt, et in ipsa Anglia copias subsidio praestare potuerunt.
  Quae res difficultates. Socii praeterea, qualitatis aviae inferioris, nimium multae aircraft - compensantes technologicae utilitatis quantitatem habuerunt.
  Ergo Oleg Rybachenko, praeter scuta terrestria percutit, etiam hostium aircraft venatus est.
  Hic puella prodigium oppugnationis aircraft se introduxit ad regimen aircraft. HIC it is the jet-262 ME, the latest modification with scopis alis. Et magna celeritate invadit utrumque aerem et terram scuta.
  Discalceatorum pulchritudo Oleg Rybachenko in corpore puellari, cum pugnatori sollertia capas. Ignem aperit nudis pedibus necare. Et aeroplana Latina illustrant, impugnatores Americae cadunt.
  Et ad dexteram pulchrae Oleg, puellae Arabellae. Gubernator quoque magnus acc. Et ducit, deductis conchis aviariis sicut ventilabrum, ut Valkyrie alata.
  Oleg Rybachenko pugnum ostendit, nudum alapam, crus excidit, et clamat;
  - Retine eam!
  Puella alacriter respondet, eique respondet pugno;
  - Est ita serva!
  Quattuor bomber machinam versus Oleg Rybachenko aufert. Terminator Gubernator eum 30 mm aereis canonibus pulsat, exclamans.
  - Melius est unam mammothem quam centum mures implere, expedit unum virum quam mille timidos occidere.
  Arabella respondet incendendo e rotundo in "cado" artificio et exclamat;
  - Duo amici vivi boni, quattuor inimici mortui, melior!
  Et ex hits eius explodit, sicut ordo instruxit - plana!
  Oleg Rybachenko dentes niveos in puellari risu. Et rursus propagines...
  id est Militans cantare cupit.
  Ego sum Creator universitatis Superman;
  Saecula regnaturum decrevi!
  Et multum sub planta mearum creaturarum;
  Reapse quis nescit somnium!
  
  Pulchre creo et abundanter texere
  Possum radiant stragula ...
  Quis est rebellis ultio lenta -
  Ibunt filii satanae in infernum!
  
  Et amant me filii ex toto corde suo,
  Accipe omnia quae vult ad umbilicum!
  Solus unus a judicibus donatur;
  Quis mentem rectam habet!
  
  Atria in spatio aedificare amo;
  Missae in universo objecto ... .
  Sed quam levis est, dii sciunt!
  Exiguum est illis filum vitae tuae interrumpere!
  
  Munus erit, et appendix illi ;
  Ut stultus homo non serpit.
  Exiguum est creare et non sum interested
  Fiat etiam secretarius generalis lycopersiciSus!
  
  Telam texo siderum;
  Sagittas quasar a minimo digito...
  Lucerna non opus est, decima -
  Ego ipse personam liberaliter remunerabo!
  
  Immortalitas, et pulchro habitu;
  Sponsa ad te veniet in aeternum ...
  Similis rex eris magnae nobilitatis;
  Et sine intermissione, cælestem rationem in dumis!
  
  Haremes et seraglios nugae sunt;
  Re vera tantum Deum interroga...
  Sed homines oportet facere suam beatitudinem;
  Et nolite flere tantum: Salve!
  Omni verbo inflantur vel emissae aliquis cecidit. Et pulcher Arabella, nudis pedibus iactans, una cum eo ruit et nudis digitis ludebat, urget triggers tormentorum aeris. Ac etiam questus...
  Itaque rhoncus mittunt pugnam et refugiunt.
  Arabella quaerit Olegum, discalceatum pulchritudine, magnificis uberibus et coxis luxuriosis;
  - Venusta es puella... Ego semper similis tui esse volui!
  Procellosus puella libenter respondet:
  Atque utinam possem esse tui similis! Quanquam...
  Tunc Oleg Rybachenko intellexit se nugas dicere. Et generaliter quomodo nititur homo esse ut femina?
  Arabella autem caput non amisit et immortale aphorismum edidit;
  - Melior est mulier esse quam mulier!
  Oleg Rybachenko constat:
  - Non omnes in braccas vir est, non omnes in ora femina est!
  Adnuit Arabella caput et dixit:
  - Facilius est centum feminas seducere quam unum somnium blandum dare!
  Iam in aeriporto, et puellae amplexae et osculatae sunt - quam venuste sunt. paulum inter se blandiebantur, papillas coccineas perfricabant, labris ut rosa petala nitentibus immiscerent. Quam pulchrum est muliebre corpus mulcere.
  Sed tempus praesertim exprimendum non est - ad novam fugam properandum est. Et iterum infligens aerem in Angliam ferit. Usque ad Leonem Britannicum tandem victus est!
  Hic, praeter scuta aerea, Oleg Rybachenko opus gratissimum est praediorum interitus. Impetum ab aere. Praecipue scopum tentans Tortila est machina quae octoginta talenta gravat! Vere monstrum - monstrum omnibus monstris!
  Attamen Germani iam habent speciem E-100 in servitio, sicut Maus, sed cum extensione densiore, silhouette inferiorem et leviorem. Novus apparatus iam sufficientem celeritatem ad pugnam evolvere potuit.
  In genere, Oleg Rybachenko novas piscinas "E" seriei, quae mense Maio 1945 paratas erat, excogitavit. Cum extensione gearbox in ipsa machina: salaputium cum longis truncis.
  Gravissima machina "E" -50 cum pondere et armamento "Panther" -2 comparabilis est, sed multo inferior in silhouette, et densior, praesertim in lateribus cum armis declivis. Ambo "Sherman" et "Churchill" et "Pershing" longe ab hac machina germanica in indole militari et pugna.
  Quae cum in acie apparuerit, simpliciter aequalis non erit!
  Et iam parata sunt et "E" -50 et "E" -75. Secunda machina cum 128 mm sclopetorum est solum miraculum e piscina aedificationis. Quam RETUNSUS etiam "Tortilla" non satis videtur.
  Et iam miles discalceatus Oleg Rybachenko iam in piscina est cum cantu puellae pulchrae. In metuendo, "E" -100 aptatur ad movendum etiam sub aqua. Hic raeda cum dryadalum est, Oleg Rybachenko in eo est quintus , et quatuor puellae acutis auribus in Oceani Atlantici crassitudinem deveniunt. Et ibi natat, secans aequor maris, id est in vestigiis subaquaneus.
  Vos canali angustissimo loco transire necesse est. Prosilire ad oram, conduci testa ac revertere.
  Eh, Germanus genius sciebat magisteria cogitationis militaris creare. Nam ut tellus lacus. Forma regiminis democratica pro Germania inefficax esse probatur. Quod discrimen his annis exorta est? Omnes itaque terroristae et emigrantes circumvagati sunt! Et quis est in culpa? Imprimis auctorum imbecillitas!
  Nunc autem currus eorum cum duobus fistulis e profundo maris salit.
  Oleg Rybachenko, nudis digitorum inferiorum membrorum puellarum utens, conchae ruptionis surculorum ad tormenta pugnae maritimae Anglicae. Anglus altius iacitur et inverso.
  Hoc est vere totum lepidus!
  Horum aliqua de causa carmen Russicum per Oleg Rybachenko caput emicuit:
  - Annum fatalem, mihi credere non potes - Millesimo nongentesimo nonagesimo nono! Diabolus convertet cum cornibus aureis tres novem concitant!
  Et tunc in persona militum Nazi, daemones terram Anglicam intraverunt. Hic est elf aurantiacus ut lupanet ex gravi 128 millimetre sclopeto.
  Explosio proiectorum triginta chiliogrammatis munitum inimicum usque ad caelum tartareum excitavit.
  Ope nudis digitis cruribus excidit, Oleg Rybachenko ex brevi tormento figit et puellas spectat. Quam pulchrae sunt in macellis bikinis suis. Non puella, sed naturae miraculum. Sic vis amare cum illis ... Imo, Karl Marx adhuc non est satis ius. Hic est natura foeminea, et caro lepidae puellae, sed usque in foeminas trahit. Suis busty, nitida corpora.
  Corde rustico est, et sic semper rusticus manebit, Tentationes quascumque inclementia fata trahat.
  Et hic in semisomno ambulandi et somniandi, tam jucundum est... Putas in fecunda imaginatione victoriam Tertii Reich...
  Ultimum tamen non est, sed ibi accipit!
  Hic tu gravidas iacis, et puella crinibus caeruleis aquam e machina sclopeta fundit, pedites Anglicos exterminans. Occisi nigri cadunt, eadem fundunt, ut alba, coccinea. Bellum est status naturalis hominis.
  Vel, ut quidam philosophus dixit: difficilius est pugnare quam spirare, sed multo naturalius!
  Interestingly, puellas valde delectat utendi suis longis, gratiosis digitis cum fusa. Bene, non refert quo felis sit color, modo mures capit. Sic se habet in puellis, non refert quas partes corporis, quamdiu pulchrae sunt.
  Hic est bellator elf cum accurata iecit turrim relative parvam "Churchill" avulsit.
  Imo, Oleg Rybachenko certus cantilenam componere cupiebat, et procellae prodigium syllabam duxit;
  Vidi ab incunabulis lentum fieri militem;
  Vola plana et iacio...
  Vel forte casula puer et pirata magnus;
  Tametsi in mari fur es iustus!
  
  in re militari esse volui - puer mihi;
  Plurimum recognitionem habere.
  Discere pugnare non ex libro,
  Alioquin stultus sicut ursus fies!
  
  Lego in infantia de corsairis collidendo;
  De conscensis et salit acutis...
  Hostia cum legatorum fieri potest,
  Sed pusillanimitas est e manibus puer!
  
  Quod vis, semper efficies
  Ullam rem semper dis...
  Sol quoque pirata lucet;
  Et si tempestas non est quaestio!
  
  Etiam patibulum minatur.
  Crudelis carnifex catasta deponit.
  Et in paradiso locum latro non inveniet;
  Infernus eum manet in inferis!
  
  Cum comprehenderunt me ad Jesum
  Vehementer rogavi...
  Concessi, vili tentationis poenitet;
  Puellae volentes, LAETUS carros...
  
  Deus respondit: Non est tibi remissio;
  Et solus Satanas expectat...
  Statim carnifex sine mora percussit;
  Et volvit caput in trunco truncum!
  
  Ego autem sum in inferno, sed scio quod non patior.
  Etiam bibendum vodka cum daemonibus ...
  Et nunc ego liquorem illum delicio deglutio;
  Quod cum libo et ludo lavatur!
  
  Yeah locus iste iustus est piratis da;
  Sunt diaboli pulli cum crepitu...
  Talis erat hic retributio;
  Campanie, vinum, barbecue in mane!
  
  Lusi in inferno per quingentos centurias;
  Sed hic venit Magnus Jesus.
  & infer- nis sine ulla interiectione;
  Erat in inferis in laetitia - nunc inanis!
  Nunc in inferno vehementer laboro;
  Etiam sera est in inferno paenitere ...
  Volui eleganter cum domina vestire;
  Nesciebam me hodie in inferno fore!
  
  Itaque instructio aliis piratis
  Honeste vive, eris metas...
  Tametsi, heu, salarium humile est;
  Quomodo erumpere possumus necessitate vinculorum?
  Bonum carmen et magna pugna... Ornamentum pugnae exposuerunt et redeunt. Dryades conclamaverunt:
  - Sit nobiscum vis!
  Item piscina magna moderna vadit ad mare. Ac vadosum profundum, non obstat currum peroxide hydrogenii in currendo.
  Quod ad progressionem bombae atomicae, Germania paulo post est, sed gravis aquae reactor iam iactum est. Plus, paraffin-secundum moderatorem etiam adeptus est.
  Et hic est ipse Hitlerus... Fuhrer habiti circum officium suum ambulat. Ludere paulum similis statuit.
  Hitler pugnum in mensa impulit, vitreum mango succum in Fuhrer sectam effudit. Haec ira exarsit. Tituli caelo minitante;
  - Ita, quomodo audes, Deus, sordide me, magne Fuhrer! Quis mox omnia imperabit?
  Goebbels magnifice respondit;
  - Deus potentissimus dominator in planeta!
  Hitler adnuit.
  - Id est! Crudelis Deus, ut nos quoque crudeles esse possumus! Fascismus decies decies centena milia magni propositi necat! Deus billions occidit, omnes prorsus quis scit quid! Plurimae victimae nostrae cito moriuntur, et plerique billiones qui senectute moriuntur diu patiuntur et terribiliter laborant! Ecclesia docet quod plerique aeternum in inferno post mortem ardebunt, sed si hominem cruciamus, hoc solum scire est, quod per aliquot menses ad summum perdurat.
  Deus excruciat, praemissis omnibus sciens, miliardis centena millia annorum! Immo et iis, qui salvantur, modicum gaudium est - taedium aeternum in servitute Domini! Ecclesia docet Iesum esse omnipotentem Deum, id est Hitlerum Iesum esse benigniorem! estne!
  Goebbels respondit:
  - Ita, ille correctus est! Christianismus tum " pacificus " et super-durum est! Ille cruciatus praestat in vita et manes post mortem!
  Hitler adnuit.
  - Europam habemus, cur tam paucae feminae pulchrae sunt! Ab eo quod Medio Aevo, omnis pulchritudo venefica, combusta et excruciata habebatur! Cur tam multae feminae pulchriores in Scandinavia sunt? Inquisitio Catholica non tantum eo penetravit. Malum non esset, si SS feminas pulcherrimas flavas ex Scandinavia secundas uxores sumpsit et sanos, proceros filios peperit.
  Himmler notavit:
  - Prospera experimenta in inseminatione artificiali feminarum iam exercentur! Semen praestantissimorum virorum utimur!
  Hitler e sella exilivit:
  - Ita est interesting et eventus sunt!
  Himmler adnuit.
  - Scilicet mi Fuhrer! Primae duodecim infantes in tubulo uitreo nati sunt! Multo magis quam normales filios ponderant! Et fortior me esse existimo. infantes in armis tenebam et acriter pugnatum est.
  Hitler chuckled.
  - Hoc bene est! Itaque nobilitas emendare possumus! Potesne portare infantes extra uterum?
  Himmler respondit:
  - Difficillimum est mi Fuhrer! Explicationes autem aliquae factae sunt, sed nimis constant! Multo melius senex!
  Tituli constat:
  - Et recte! Germaniae impera!
  Ribbentrop addidit:
  - Sclavorum generosissime donari potuerunt etiam uxores militum SS. Et liberos habe!
  Hitler adnuit.
  - Et verum est!
  Himmler respondit:
  - Profecto Slavi nostri generis propinqui! Idem tsars Russiae plus sanguinis Germanici quam Russian!
  Tituli latrante:
  - Scio! Quam ob rem Russia tam ingens facta est! Primitivam gentem German!
  Goebbels suadet:
  - Necesse est ut mediocris fabulas spargant - quasi sub nostra potestate Russi multo melius quam sub Bolsheviks victuri sint!
  Fuhrer anhelavit in admirationem et snorted:
  Cur id nunc non fit?
  Goebbels studiose respondit;
  - Dux magnus factus est! Linguae laboramus quantum bombers in Britannia facimus. Rutenis et Britannis et Americanis multum ex suas infudit!
  Quod Fuhrer aequo animo risit et stomachum movens dixit:
  - Dormi moderate, serva honorem, ut non capias verbum... Post omnia est mendacium salutare, sed est mendacium vanum!
  Post quem Fuhrer iterum ambulare incepit, enuntiato uno e consuetis monologiis;
  - Cum tertio et tricesimo anno ad imperium venissem, magna Germania non fuit. Cruciatus, devastatus, ignominiosus patria. Patria, in qua productione dimidia cecidit, decem miliones otiose habuit.
  Res publica mutila secundum eventum Belli mundani primi omnes colonias et partem notabilem territorii amisit. Cum venissem ad imperium: nemo existimabat magnas res nos antecessisse. Hie vero patriam parvam, bellis truncatam, evolvere et vincere coepit. Primum zonam distrahendam occupavi. Tunc Austria, videns prosperitatem nostram, sponte nos copulavit.
  Inde Occidentalis nostrae potentiae perterritus perterritus Monacum proficiscitur ad Sudetenlandiam. Post secundum bellum mundanum incohatum est. Fere totus mundus adversus nos fuit, nec unus certae rei socius. Quia Mussolini erat modo ignavus pannus.
  Sed in tribus septimanis Polonia contrita est. At socii oppugnare non ausi sunt. Tunc Dania et Norvegia ceciderunt. Deinde mense et dimidio mirabiliter vicevimus Gallias, Belgium et Hollandiam Britones sub Dyuker.
  Sed non ibi bellum finitum est, quamvis vere in eo numerati simus! Iugoslaviam et Graeciam ferire habui, in Africam ingredi. Hoc nolui, sed decem milia piscinarum Stalinistarum in nostro orientali confinio congesta sunt. Bellum contra potentissimum ac totalitarium, sicut nos, imperium in planeta habuimus.
  Ad victoriam velox non erat destinatum, sed post aliquot annos bellum inactivare poteramus Russicum ferre, regiones maximas et opulentas Russiae capientes.
  Africam et partem Asiae una cum India superavimus. Ex bellis imperium duplo majus quam Genghis Kan, quadruplum Macedonicum, quinquiens majus, quam Romanum imperium, regnante Troyano, formatum est.
  Nos multum adepti sumus... Sed adhuc bellum non est! Moscuae immobilis est. Sumo quod est. Non tamen victa Londinio. Maxime autem - America! Hic est hostis noster potentissimus et periculosissimus. Oeconomica vis eius stupenda est, sed spiritus magis debilis! Sed omni mense convalescit. Milia servorum nobis laborant, arma magis ac magis afferunt. Multa nova genera armorum in productionem immiserunt. Jet aircraft, missilia ballistica, piscinae subterraneae, et singulares diskettes secundum notas fugae.
  Numquam ante in hominum historia tam fortis et technologice instructus exercitus sicut noster fuit. Et iam ad sacram metam accessimus - mundi dominatio!
  Fuhrer restitit et super pectus suum bracchia traiecit, quo facto perfecit. -
  Et nostra victoria tempus proximorum mensium vel etiam hebdomadum est.
  
  PUELLULA CAETUS
  Examina in MSU transierunt. Snezhana Koroleva, lepida flava naturalis, calceos altos calcaneos exuit et discalceatus per bitumen calidum cucurrit.
  Est puella simplex villa, et valde amabat tactus superficies duras nudis plantis. Quae non refert se intueri illam, quam paulum amentes, et simul admirantur.
  Snezhana pulcherrima est, capillus est paulo crispus et paulo aureus, et facies e contrario sient, masculino mento et figura expressa. Etsi in villa nata est, egregiam speciem habet, quasi princeps vere esset. Multum admiratores habet, sed Snezhana animum castellum practicum habet.
  Oligarcho nubere vult! Et somniat. Ea tam iuvenis et splendidis.
  Misericordia est quod billionaires, etiam Moscuae, in platea non iacent. Et sequebatur eam Mishka. Iuvenis pulcher, athleticus, muscularis. Puellae circa eum amentes sunt. Sed adamavit eam. Cur autem mendico indiget? Non mendicus, sed mediocris rusticus.
  Ursa flores manibus tenet: albae rosae. Bene olfaciunt. et ite ad crines.
  Accurrit adulescens ad earn, tenens rosas, Purpuratas;
  - Percussus est animus meus;
  Imago tua coram me apparuit.
  Transfixisti me sicut fulgur -
  Cum venustate sua!
  Snezhana risit, digitos in nasum adulescentis abripuit;
  - Pushkin imitaris? Sed hoc punctum non est!
  Adulescens quaesivit mirum;
  - Et quid maximum est?
  Snezhana ridens respondit:
  - Pecunia! Hoc est maximum!
  Ursa cum gemitu respondit;
  - Bene, ego Graduabor ex Universitate Moscuensi publica et meum negotium aperiam. Adhuc bona pecunia facio, exempli gratia, scripta et ludos fingo!
  Puella cachinnabatur et nudum pedem figebat.
  - Scio! Etiam ficta pro horreis scribis. Tota res tam parva est!
  Adulescens consequenter dixit:
  - Cur nimium pecuniam habetis? Iter in Europam habemus, interdum ad cauponam ire potes. Iuvenes sumus, sani, formosi - mirabilis filios habebimus!
  Snezhana movit caput negative.
  - Minime! Pulchritudo donum deis! Et utendum est utendum! Ego tantum ducere aliquem cum quolibet miliario dollariorum valet!
  Iuvenis tacite quaesivit;
  - Sine amore?
  Snezhana acriter dixit:
  - Amor non est! Marum et foeminarum sola sordida est libido!
  Mishka movit caput.
  - Minime! Te amo, et solus te! Non possum vivere nec sine te!
  Puella risit et audacter respondit:
  - Decies arietes mereri, ac deinde reciprocum numera, aliter ... Flores tamen nihil, sed potius coccineum, colorem sanguinis!
  Ingemuit adolescens graviter et cecinit;
  - Non est falsus amor ;
  Stellae in caelo cum rubetis micant.
  Tu pudoris catenas frangis -
  Alta fortis esto affectus!
  Snezhana giggled respondit:
  - Bene, scribere. Profecto mecum ambulare potes. Duodeviginti annos sapis. Dic mihi, quas fabulas pro certamine submisisti?
  Ingemuit Mishka durius et respondit;
  - Difficile est me conducunt. Puto te in omni tempore. De crinibus tuis formosos, et tuos... Adulescens prospexit et amanter quaesivit;
  - Non times fragmentum calcare, et plantam sordidam accipere!
  Snezhana acriter respondit:
  - Non sum tam molliculi. In vico, nudis pedibus a pruina ad pruinam ambulabam, calle acuto, lapilli, labefecit. et urbanus es. Nullas vera virtus!
  Ursus innui;
  - Discalceatus te decet, et tamen per vias urbis ambulans ut ille ... . Nimis luxuriose!
  Snezhana risit, quam magnas habuit dentes margarita. Candidior multo quam perusta, scelerisque pellis. Mishka etiam mirabatur quod blondes naturales tam perusta ut Arabes capere possunt. Fortasse est quia foris ab infantia fuit.
  Puella calceos aegre induit, statimque Mikhail procerior factus est. Snezhana puella alta est. Hoc etiam eam paulum confundit ac molestiam afficit - non omnes tam magnam uxorem vult. Praeterea multae billionaires statura parvae sunt.
  Snezhana viderat pecuniam. Billions of pupa innuit illi imaginationi. Nec te etiam virtute volumus. Imperare et regere mundum. Vel te ipsum fllius. Quod etiam tentandum esset. Aliquid speciale vocis et singulare.
  In alto calcibus non sentis comfortable. Cur enim, donec nix cecidit, talis puella pulchra calceis eget? Sed Moscuae hoc vere muta est...
  Snezhana interrogavit iuvenis:
  - Amasne Me?
  Misha dixit in fervore;
  Toto corde et animo!
  Puella giggled quaesivit;
  - Deinde narratiunculam scribere in qua Russia sub Nicolao II Iaponiam cladem fore.
  Ursa cum gemitu respondit;
  - Iam habui. Certamen thematicum etiam de hoc ipso argumento fuit!
  Snezhana subridens suggessit:
  - Bene, ergo emite mihi cremorem glaciem!
  Mus adnuit.
  - Cum voluptate, sed quid?
  Snezhana dixit dentes denudans;
  - Scelerisque velatis fraga!
  iuvenis accurrit ad praesepe et emit duas portiones in vitreis charta inauratis factis.
  Mikhail speculum Snezhana tradidit. Id puella in manibus suis accepit et eam lente roseo, blanda lingua, lambit. deinde illa cooed;
  - Ita bonum est! Ice cremor est amabilis! Cum edis eam, obliviscere me-notae tuae florere animae tuae!
  Misha adnuit atque dicebat:
  - Te certe ad Oceanum Arcticum!
  puella tacebat. Cogitationes eius nunc de alio erant. Ipsa puella pecuniam mereri temptavit et scripsit fabulam phantasticam de socio in bello mundano II. Accuratius de duobus sociis, puero et puella. Monere impetum tentabant, sed nemo iis credidit. et finierunt in carcerem. Et die 22 mensis Iunii anno 1941, Magnus Patrioticus Bellum usquam incepit. Historiae cursus mutari non potuit.
  Narratio Snezhana aliquot similia et opiniones collegit, sed puella pecuniam pro ea non accepit. Quem scriptorem mercatorem valde fefellit.
  Snezhana legebat Mishka. Hic iuvenis typus in Mauris quis felis. Fecitque feliciter. Nam pecunia facile est expendere. Et difficile est eas obtinere. Snezhana etiam cogitabat de ad tabulam eundi. Illa specie magnas nummos promisit. Sed virginitatem meam amittere nolui, tunc facultas sescentiscentis nubendi graviter cecidit. Horum autem oligarchi virgines amant. Etiam haec est schedula. Snezhana magnas pecunias voluit. Tantum nunc certum consilium non habet quomodo billionaire sterneret. Oligarchi per interreti non noverunt. Sed tot guys sunt. Quisque ac varius est. Et corpus, sic blanditias et passiones.
  Multum operae accepit Snezhana virginitatem suam non amittere. At illa tenuit. Etsi de nocte somniavi!
  Pulchritudo Mishka interrogavit:
  - Durum est vobis viris sine puellis?
  adulescens honeste respondit;
  - Durissimos!
  Snezhana inhorruit et respondit:
  - Et volo billionaire virum habere! Adiuva me placere!
  sibilabat Ursa caput quassans.
  - Ego sum caput calcibus in amore tecum! Et illud nulli non dabo, praesertim oligarchi fictili!
  Snezhana despiciens dixit callide;
  "Et ego te amans faciam!" Amabis me et amabis!
  Iuvenis risit et respondit:
  - Oligarchi requirendi sunt, ubi inventi sunt! Fortasse in caupona pretiosissima Moscuae!
  Snezhana denudavit et infensi postulavit;
  - Ibi me accipere!
  Ursus innui;
  - Una scutella minus quam mille dollariis non est!
  Ludens snezhana notavit:
  - Tanto melius, saltem experiar exoticos. Nonne mille arietes habes?
  Adulescens libenter respondit;
  - Pro te non est, sed nobis duobus opus est duobus.
  Snezhana firmiter affirmavit:
  - Immo solus ibo! Itaque melius erit!
  Erubuit Ursa et tacuit. Puella glaciem cremor interim complevit. Vacuum vitrum in urnam misit. Sibila. Ea vibe ludicra habet.
  Ursa e contrario tristis est factus. Somnia matrimonii cum Snezhana evasit illusio. Sane cum illa nullam fortunam habet. Sed ipsas aures puella amavit.
  Iuvenis cum tristitia cecinit;
  - Non es angelus, sed mihi, sed pro me sanctus es factus.
  Interpellavit iuvenem Snezhana;
  - Verbum "sanctus" me exasperat! Confestim sensi hypocrisis et hypocrisis in ipso! Fere, ut sapientes dicunt: si politicus se intente transgreditur, crumenam suam quaerit! - puella calcibus eius risit et cantans. - Pera, pera, filo. At fulgidi pendentis in ora barathri! Et circum angulum in latere fatum latet, et funis invisibilis tenet.
  Puella aliam Guidonem vidit. Hic venit Slava. Item bellus homo. Hic jackpot ferire potest.
  Snezhana obstrepebat Mishka:
  - Das igitur mihi mille pupa?
  Cunctante adulescens. Et exilivit Snezhana et cucurrit ad Slavka. Juvenis etiam FLOS florum in manibus portavit, sed hoc tempore coccinei erant. Accurrit ad eum Snezhana et murmuravit;
  - Hi Slavik! Potesne me ad popinam Imperatoris ducere?
  Adnuit consensus adulescens.
  - Profecto!
  Smaragdus anulus in manu sua fulgebat. Pater Slavik nummorum est et semper pecuniam habet. Verum, amat nimium manus aperire, sed Snezhana guys verberavit. Illa, puella, valde robusta est, et in bellicis artibus versatur. Verum, praeponens karate non-contactum, veritus ne quis impeccabilem eius pulchritudinem spoliaret.
  Sed et vires et extensio in suo robore sunt. Et potest movere pugnum et crus.
  Slavka Mishka vociferatus est:
  - I de hic!
  pugnis strictum ursi.
  - Submittite tonum!
  Snezhana denudavit et mussavit;
  - Ita, Mishka, vade, tunc ego te vocabo!
  Slavka frowned et exsibilatur:
  - Quomodo vocas?
  Magna puella oblatrantem.
  - Et noli mihi invidere. Cum quo volo, id convenio! Et tu Mishka ite, tempus tuum expletum est.
  iuvenis cum gemitu restitit. Snezhana despiciens ad Slavka. Est etiam iuvenis pulcher, rufus et magno successu fruitur puellis. Et cecidit caput super pedes amavit eam. Ditior est decertator, et lacteus potest. Sed tamen cum alio dormire potest hi masculi sunt.
  Slavka dixit:
  Scripsi tibi carmina!
  Snezhana giggled respondit:
  - Poetica? Aliquid te omnes ad lyrics traxit!
  Bellator adnuit et cecinit;
  Amor periculosa est, pulchra via est;
  Quicumque intraverit, hoc scit.
  Effugere non potes, non desilire -
  Othello strangulatus est Desdemona!
  Snezhana risit et dixit:
  - Funny! Vellem aliquid audire interesting. simul et comedite!
  Slavka dubitanter notavit;
  - Pro popina "Imperator", nimium modeste indutus es, o magnificentissime!
  Snezhana firmiter affirmavit:
  - Sic compone me!
  Slavka annuit suo dilecto;
  - Abiit! Ibi, circa angulum, auriga meus cum raeda exspectat!
  Snezhana ridens respondit:
  - Miraculum hoc miraculorum, tuum sexcententesimum "Mercedem"!
  Slavka correxi;
  - Iam octingentesimus centesima! In genere mirabiles notas habemus!
  Snezhana exiliens convertit turntable in aere cantans;
  - Puellae diversae sunt - flavae, albae, rubrae. Sed omnes idem velle - in ludo mentis!
  Mercedes non est valde ventus currus pro magna, puella curvy Snezhana. Id Cadillac, vel maius aliquid. Auriga erat niger Afer, et nictabat nixus ad dominum.
  Puella in via quaesivit;
  - Negasti aliquem negotium?
  Slavka eam pretiosam, palmam cervisiae et gurgitivi tradidit;
  - Conatus. Praesertim in venditionibus computatrum ludos ditissimus fieri potest!
  Constat hoc Snezhana:
  - Postula condit copiam! Mishka omnes fabulas scribit, sed quis eget?
  Slavka concorditer annuit;
  - Nescis qui. Nunc tempus nulla nec volutpat. Ludi et movies nunc dominantur! Ac ornare graphics!
  Snezhana cervisiam palmam sorbuisse ex coconutis factis. sapidum et jucundum. Non vilis voluntas. Snezhana non sicut cervisia, timebat pingues. Tam corpulentus illa est. Alicubi in illo ore librat quod victus non sit superfluus. Multum est Snezhana, sed multum docet. Tegulas et filum musculi habet.
  Slavka cigarette illuminare conatur, sed Snezhana renutuans et graviter fremens;
  - Cur stercore hoc opus est! Valetudinem tuam perdis!
  adulescens cigar extendit et dicit:
  - Tu, ut mea fert opinio, parum ponderis adsecutus es! Conveniens vadis?
  Snezhana abripitur:
  Pinguem non habeo, musculus habeo! Sed tu, Slavka, noli nocere sentinam. Ursus te pulsaret, ac tu illum edas!
  Slavka snorted despectione;
  - Ursus scriptor et botanicus!
  Snezhana respondit:
  - Minime, musculi eius multo maiores et eminentiores sunt quam tui! Genus macer es!
  Slavka gravissime respondit:
  - Est a natura! Multum edo. In universum non placet te notare Mishka, et Volodya, et Sasha. Non decet puellam cum diversis guys ambulare!
  Snezhana grimaced et respondit:
  - Omnes iuvenes formosi sunt, et inventus est aliquis nummus. Tantum apud me honeste se gerant! Hic es, me quoque videre potes.
  Slavka aspere dictum est;
  - Damn. Age, saltem crus mulcere possum?
  Snezhana respondit firmiter;
  - Si me ad cauponam tuleris, tum fiat, patiar!
  Duo ex illis iverunt ad modum reponunt. Warbler' est paulo brevior quam Mishka et conspicue tenuior. In prospectu Snezhana, plerumque parvam spectat, puella in scapulis lata est, et quanta pectoris eius est. Hoc observat warbler, et omne tempus tendere et in digitos stare conatur.
  Snezhana e contrario descendere incipit . Puella enim alta est, et non placet. Non omnes viri magnis puellis placent, praesertim billionaires. Vera, splendida forma ei compensat, latinas non est finis.
  Aliquando autem incipit Snezhana complexu.
  Nam puella iam est perita. Peculiarem scholam anno duodecimo ingressa est ut nasum pueri frangeret et oculum alterius effoderet. Fere per annum ibi. P. Nihil ibi terribile. Nisi puellae nimis timidi sunt, multum camerae video. Cibus autem erat bonus, et pagus improvidus puella sedere solet. Et locus computatralis in schola speciali est, et piscina, et in excursionibus te capiunt, et tantum duae horae dies in justo occupationali. Domi, Snezhana multo magis laboravit.
  Familia eius in magna debita, et liberi, contra omnes leges, facere debebant, sicut in temporibus tsarist.
  Snezhana tempus servivit et etiam proferat. Tamquam, tam frigidus sum. Ea puella capax fuit et Academiam publicam Moscuam sine blasphemia intravit. Illa absoluta memoria claruit, et Snezhana, artem semel perlectam, incunctanter respondit.
  Eodem autem tempore puella valde capax studere noluit. Lecturas exsultavi, et generaliter Academiam quam minimum visitare conatus sum.
  Nuper, Snezhana inter ludos computatorios factus est. Et quod? Iphonem cepi et lude, etiam dum natando.
  Slavka sibi vestimenta elegit. adulescens pecuniam e charta retraxit, eligens modum, carus, pulcher.
  Snezhana se in speculo admiratus est. Ea pulchritudine bellatoris insignis erat. Corpus muscularium, lumbos anguste et coxas luxuriosas cum alta imagine. Forte etiam latos humeros et forte collum - pro more Amazon.
  Facies cum impeccabili lineamentis, sicut statua deae Graecae antiquae. Probabiliter hoc sculptores Helladis seu Athena depinxerunt.
  Snezhana ingemuit. Heu multi homines fragiles et petitas feminas amant. Habet etiam decor bellatoris.
  Nec tam facile est togam illam pilam invenire quae bene quadrat!
  Sed hic nescio quo modo eam ornavit.
  Et Slavka etiam monile e adamantibus artificialibus attulit. Pereant, avari, lapides ex veris esse possent!
  Snezhana se parum admiratus est. Ita plus etiam spectat reginae a Medio Aevo. Estne facies nimis umbratilis.
  Slavka dixisse:
  - Paulo candidiore facie te non laedere! Et tunc umbratilem, sicut Asian!
  Snezhana respondit:
  - Aryan lineamenta habeo. Et numquam fuco usus sum et non incipiam!
  Slavka cum gemitu respondit:
  - OK. Tu melius nosti.
  Snezhana respersa est unguento pretioso, et illa, tam elegans et luxuriosa, post Slavka movit. Etiam vertit in tuxedo ligamen cum arcu et super petasum posuit. Tamen hoc modo ei minus honestus videbatur, puer in causa viri.
  Otiose, cubiculum reliquerunt et in curru pulchram intraverunt.
  Slavka logice revocavit:
  - Ditissimi auditores in caupona multo post erunt, interdiu negotium habent. Maybe dum habemus aliquid fun?
  Snezhana incerto respondit sono;
  - Eamus circa Moscuam!
  Et conversus in iPhone. Non poterat expectare ludere. Hic quidem progressus est: ludos aliquos ex Interreti detrahis et teipsum exscinde. Verum, periculum est. Gravius quam constringitur arcu.
  Snezhana iustus ludo suo ventus est: regina est quae alias civitates vincit. Donec eget eros posuere, suscipit eros et, semper nisi. et hoc requirit pecunias et facultates. Sed gratias Mishka - suggessit rapax codicem. Et iam opes sibi involvat, et copias inprimamus, easque in alias centurias transferat.
  Pro exemplo, pugnant contra te cum tormentis in equis et tormentis priscis. Et tu bombis atomicis et ingentes lacus emitte. Sine ullis dubiis et argumentis.
  Snezhana maxime intendere non placet. Armada vigesima prima exercitum saeculo sexto iacit. In ac volutpat pellentesque. Quid enim aliud opus est? Domina supremi ludorum categoriae est.
  Snezhana solvit calceos et Slavka interrogavit:
  - Suspendisse pedes meos, sed manus super genua haerere non audeo, te percutiam!
  Slavka sub fervida manu Snezhana iam ceciderat. Illa virium fortitudinis est.
  Et verecunde linit antas.
  Puella se ludit. I. peculiari virtuali goggles indui. Tanto melior pugnae visibiles sunt.
  illusio plenae praesentiae et mille unitates. et copiae tuae procedunt. Hic, bombae atomicae in positiones hostium demittuntur. Cum unus ceciderit, statim millia armatorum ambusta sunt. Etiam sit amet molestie tellus. Etiam fumat et surgit, tales saltant daemones.
  Snezhana frangit hostem. Vires inaequales sunt, quamvis adhuc duos lacus et plures helicopteros amittere curaverit. Et urbem vi capit. Hic alia civitas capta est.
  Snezhana jucunde cecinit;
  - Ego sum una ex illis reginae, quae gaudium et risum amant, nisi cum vulgari ioculatore, peccatum est osculatio!
  et iterum ludit. Aliam potestatem vincendi. Et hic iterum, ut bombae atomi eruant.
  Et inaugurare laseros in pugnatores.
  Slava interea plantas duras trudit puellae. Perspici potest, quod in bellicis artibus versatur, et nudo calce laterum fregerit. Slavka putavit talem uxorem posse virum suum debilitare. Uh, ac ipsum.
  Sed iuvenis vere probaverunt Snezhana. Ea te securam facit. Talis mulier virum suum non scandalizat!
  Slavka cogitatio, quid si Snezhana hypnotized? In genere, hypnosis est tale mysterium quod semper ad illud attrahitur. Potestas mundi - id quod vellem!
  Sicut in una pellicula: ubi vir clarissimus, sed leviter insanus physicus, mundum subigere conatus est, ope cogitationis undas imperans.
  Nempe heroum erant qui eum defendebant. Sed Slavka discere quomodo omnes in ordine domare vellet.
  et factus est mundus imperator! Et quid de Snezhana - quantum de se cogitat!
  Snezhana ludere tantisper. Coniuges plures terras accepit. Tua utens superioritate technica. Tum in mari conflixit. Quod etiam vere frigus est.
  Naves cum armis atomicis contra naves pugnae sunt. Et de longe fit pulsum. Naves merguntur, centuriis ardentibus.
  Repente Snezhana tristem sensit. Recordatus sum cladem Iaponicorum sub Nicolao II. Etiam modus est. Sic ergo amisimus.
  Puella autem ludum funditus intermisit et in investigatione historica consilia in Interreti devertit.
  Age, iam figet omnia. Hic, exempli gratia, bellum Russo-Iaponica anni 1904-1905 est.
  Bellator leviter distrahit eam osculando nudum et roseum calcaneum. Snezhana digito quatiebat:
  - Cave nothus! Tum hoc faciam!
  Et puella vafrum nasum Slavkae nudo digito apprehendit. Iuvenis ingemuit;
  - Oh dolet! Dimitte!
  Snezhana risit;
  - Bene molliculi es! Eh, non illi nunc abierunt!
  Slavka cum hoc consensit:
  - Ita non illi!
  puella emisit nasum juvenis et a tergo porrexit. Laeta erat et hilaris!
  Suggessit:
  - Lets habent morsum!
  Bellator, gustus Snezhanae sciens, iussit: custardarum placentas in socolatis et laccalci cum coconutis et pineapples.
  Puella laeta est ut comedat. Snezhana amavit bonam escam.
  Pulchritudo autem, inquit;
  - Nescio, an cibus factus est ex dioxide carbonis?
  Slava chuckled et respondit:
  - Est fantastic!
  Snezhana ratione dictum:
  - Et iPhones phantasticae sunt, eisque optime utimur!
  Slavka respondit non libenter;
  - Profice, scis. Proficiscere!
  Snezhana somnium dixit:
  - Volumusne ad alias planetas?
  Slavka constanter affirmavit;
  - Ad extremum universi!
  Snezhana risit et notavit;
  - Ita ut lux docendi, hieme et vere, inquam, sine exceptione, omnes maligni spiritus silvae!
  Slavik confirmavit;
  - Salsus. Quid nunc tibi de nostro mundo non placet?
  Snezhana honeste respondit;
  - Anus! Modo venere, quam turpes anus!
  Slavik cum hoc consensit;
  - Imo turpis. Quanquam quidam in suis lxx adhuc LATRO vide!
  Snezhana micare dentes;
  - Quis enim?
  Slavik libenter respondit;
  - Sofia Rotaru!
  Snezhana risit et logice dixerat:
  - Plastica manu! Frigidum esset intueri naturale ad viginti ad octoginta!
  Slavik constat;
  - Yeah frigus. Immortalitas in genere res mira est, aliquando de senectute cogitas et expavescis!
  Snezhana stridit et exsibilatur;
  - Non de tristibus loquamur. Melius cogitemus, hic, exempli gratia, pelliculam facere potest?
  Slavik cum gemitu respondit:
  - Carum est ut bonam pelliculam facere!
  Snezhana suggesserant:
  - Fortasse non nimis carus. Exempli gratia de carcere mulierum. Sicut quod puella a billionaire rapta est, et tunc ut taceret, post catenas posuit!
  Slavik logice dictum est:
  - Non novum argumentum. Tamen non multum constat! Cogitasti de agendo in membrana?
  Snezhana honeste respondit;
  - Nondum, sed quid?
  Slavik logice dictum est:
  - Talis est tibi species... Lude diversas reginas et bellatrices reginae. Simul, merere pecuniam! Pecuniam tantum amas!
  Snezhana annuit consensum.
  - Plus quam latinas! Bona opinio, experiri debebit!
  Puella reginae bellicosae se obtulit. Dux barbarorum Or. Ut pugionem nudo digito iacit et ducem nigrum ad tabulam figit. Ita pulchra est. & alia munera.
  Slavik suggessit:
  - Fortasse mutuum sumere possumus et pelliculam facere? Aliquam quis arcu. Hic, verbi gratia, est de amore. Venereum relatio.
  Snezhana risit et respondit:
  - Utique volumus! Fieri gratis potest!
  Puella iterum de consilio ludit. Hoc tempore historico: Russia contra Iaponiam. Autem, Snezhana aliquo modo infeliciter bellum incepit, et unum post alterum proelium foedare coepit. Rewinded retro. Nice quod signum fraudis esset coniungere, sed quid rei sit - nescit, hoc ludo. Et honeste vincens Iapones non operatur.
  puella autem callida esse potest. Aut Academiae exordio utatur. Sed si copias augeas, facultates requirit, id quod minus pedites signabitur. Ita bellum Russo-Iaponica sine arte imperii ac potestate non proficiscitur.
  Snezhana non est valde peritus in ludis vel. Primum in speciali schola computatrale gerebat, familia eius in hoc non indulgebat. Fere puella etiam oblectabat quod melius ei evenit in carcere liberorum quam in fera. Sed tempora quidem humana sunt. Sed ipsa Snezhana ab infantia laboravit, in necessitate vixit, et eius pecuniae amor satis intellegitur.
  Et ludos quoque. Similis non sum satis ut haedus ludere. Sed ludi omnes varii ac tam varii sunt. Pocula ad iPhone coniungis, interreti coniungis et similis es in fabulae mediocris.
  Specula trium dimensivarum imaginum ludi dant, et parvae headphones soni. Et quod vis in lectionibus ludere possis.
  Id vere proficit!
  Et nunc Snezhana bellum navale vincere vult, et aliud non indiget ... Et naves apparent in colore, in volumine, et fumo, et explosiones testae, et nautae discurrentes. Praeclara computatrum graphics. Pugnatum est et ex intervallo et ex aditu spectari potest. Mandas imperas, designa directionem ignis vel sagitta percutiunt. Militari quidem consilio uti potes, sed hoc non est omnino simile. Et auctor non optime imperat. Non possunt vincere nisi feras in infimo gradu difficultatis ponant.
  Snezhana, post aliquot peccata, fecit. Facillima planities, et experientia ludi iam utens, eamus. Sic lusum parum variare curavit, et tandem Iapones vincere.
  Adhuc puella frigida est. Et contra eam tantas copias. Quod hostibus non succumbat. Snezhana certe ita cogitat, quamvis in gradu facillimo difficultatem vincit. Lusus adhuc ludus est. et letale proelium est.
  Puella naves ordinat, et in laqueum aspidis desperatione urget. Sequitur et inferrent. Donate et Lucret. Et iterum conferat. Hoc ubi fit, arietes. vincitur Iaponica. Cum facillimo gradu, naves eorum fragiles sunt et vulnerabiles. Perrumpunt penitus. Testae Russicae utrinque simul penetrant. Demittere accurate.
  Terreribus idem, et prosperitate frui potes. licet etiam hic sudore vincere debeas.
  Snezhana , dentes denudans , notavit ;
  - Alia sunt in historia mundi... Sed vinco!
  Puella, post duas victorias mari terraque, in ipsa Iaponia appulit, ac ludo ac victoriis aliquantulum in alieno territorio fruebatur. Evenire coepit ut meliorem consilia pluris faceret et circum decursiones faceret.
  Snezhana etiam bono animo est. Et coepit in sella sua salire. Et cane cum ira;
  - Hostes a potenti "Varangian" vincuntur, samurai misericordiam non dabunt!
  Slavka non tam acer in ludis quam Snezhana est. Nam a prima ante, non luctus justo. Et de hoc non habet complexionem. Quid agendum est quid faciendum est!
  Sed non opponitur ludo Slava. Tanto magis, quantum potes, virgine plantas Suspensas.
  Juvenis etiam specula pro se induit.
  Et valde interesting ... Multum puellas in bikinis pugnant et conscensis spatii.
  Inter puellas herois: Natasha, Zoya, Aurora, Maria. Nobilissimae quattuor filiae deorum sunt. Pugnant in spatio magicis utentes et aciei technologiae. Secant orcis in corridoribus pugnae, et secant lacus conscensis. Se movent, hostem rident et renident. Ex margaritis virtualis puellae dentes avolant radios, varias creaturas ferientes.
  Slava egit, venatione et pulchritudine corporum puellarum fruens.
  An stellae se oppugnant? Ita, tales puellae post meridiem diabolum figurant igni!
  Spatium proeliorum semper excitant et attrahunt clientes. In ludo industriae multam pecuniam potes facere. Praesertim cum magica et technologia mixta sit. et cum multae puellae in ludo pulchrae sunt. Hic est optimus sapor semper!
  Slava lusit, et puellae nudis digitis remugit, quae hostes trahebant et dilaniabant. Faeminae fortes saltu percellunt orcos, Et nudant ora frangunt.
  Exsibilat ira gloria;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Malae puellae hostes opprimunt! Malae puellae - saluta heroibus!
  Hic una pugna capta est, et viriles in alteram saliunt. Nuda rotundi multarum calcibus puellae micant. Tam diversae sunt omnes, et tamen stupendae.
  In genere, postulatio ludorum conspicue aucta est cum seriem cum puellis in bikinis agere coeperunt. Viri, praesertim eleifend, placent si puellae cum minimis vestimentis ... Praesertim si multum bellatores et ex diversis partibus sunt.
  Sententia esuriens, Slavka desivit ludere... Et iussit duos hamburgenses et shish kebabs.
  Gula Snezhana etiam distrahitur. et acutis dentibus utebatur. Coepit avellere dulces dapes et sibilus;
  - Mea dulcis et tenera Bestia! Tam te amo - mihi crede! Mea dulcis et tenera Bestia!
  Puella succisis carnibus fruebatur, scidit et comedit. Slavka notatur amore;
  - Tam lepida es tigris!
  Snezhana confirmavit:
  - Monstrum sum inferni!
  Lingebant argenteum skewer. Edere amabat, multum diffluere poterat. Nec mirum, tantam vim et fortitudinem habet. Sed eodem tempore puella gratia et motibus celeris insignis fuit. Illa iam nigrum et rubrum balteum in karate non-contactum habuit, et tabulas graves confregit. Scinditur usque ad tres lateres. Illa potionis equi robur habet. Etiam Snezhana duobus temporibus in fortissimo programmate nuper peregit, inter mulieres et pecuniam accepit.
  In genere, Snezhana sibi servavit. Vulgo bonum cum iuvenibus agere. Eas pecunias trahere potes et sine lecto ire. Seniores homines utiliores sunt et eos tanto tempore sine corpore mercari non potes!
  Multum puellae sic se habent. Guys amore mulctantur et seducuntur, sed amare non properant. Quanquam vis utique.
  Snezhana vix se retinet. Iuvenes, validissimi corporis, tantae affectionis sunt cupidi. Ego etiam diripio ad tollendam concitationem deducere. Imo, solae illae feminae quae ludunt nimis magnas pecunias accipiunt!
  Hoc cernitur in cinematographicis et in fabulis. Guys vexare et tibi omnia in patina argentea afferent.
  Snezhana plura barbecue poposcit:
  - Plus dare me!
  Slavka sollicite animadverti:
  - Quanto appenditis?
  Snezhana honeste respondit;
  - Nonaginta chiliogrammata!
  Slava sibilabat;
  - Proh! Ita tam crassus es!
  Snezhana offensus;
  - Vidisti me in bikini! Gutta pinguis, musculos tantum habeo!
  Slavka placide dixit:
  - Mihi opus est ire in diaeta!
  Respondens Snezhana cecinit:
  - Tristamur interdum adfectibus;
  Sed sententia populi iamdudum nota est.
  Quis est magnus - opus artis;
  Et oportet esse multum bonum!
  Slavka plus shish kebab in cellam suam iussit. Tunc biberunt pretiosum potum, et Snezhana comedit Shish kebab et lavit eum liquore rubro.
  Exhilaravit puella et cantavit;
  - Ignis aqua
  Imple speculum tuum...
  Una cum Satana
  Ad metallum bibamus!
  Slavka Snezhana cum risu interrogavit:
  - Deum non times?
  constanter puella respondit;
  - Minime!
  Slava chuckled.
  - Et quare?
  Snezhana gravissime respondit:
  - Non timeo fabularum ingenia! Koschei aut Baba Yaga times?
  Slavka rationabiliter dictum est:
  - Bene, solum parvuli in Koshchei vel Baba Yaga credunt, sed permulti, etiam persone nobilissimi, in Deum credunt!
  Snezhana cynice dictum:
  - Politici sunt simulatores! Illis religio aut negotium est aut nutibus electoratus. Sub Regimine Sovietico libri boni editi sunt in quibus Biblia iam diu exposita sunt!
  Warbler annuit consensu et confirmavit;
  - Negotium fac! Quisque velit pecuniam in et contra illud non potes disputare! Talis est natura humana!
  Snezhana furibundus cecinit, excerptum ex Karabas carmine;
  - Sed utinam magno gaudio tuo omnia potiaris! Sed utinam magno gaudio tuo omnia potiaris! Magno meo gaudio!
  Gravissime etiam Slavka admonetur;
  - At re vera nullum est omnino testimonium Deum non esse!
  Snezhana firmiter affirmavit:
  - Et athei nihil probant! Onus probandi debet esse fidelibus!
  Et iterum coepit puella comedere cibum. Meaty pulchritudo. Tot sunt in eo venustae et ferae - stabula tantum.
  Slavka modeste dixit:
  - In mundo, sane, parum est justitia et fortuna saepe malum juvat!
  Constat hoc Snezhana:
  - Felicissimus princeps est Tiro Khan. At bestia adhuc est! et verbum eius non custodivit.
  Slava confirmavit;
  - Et in meschita equo invectus est! Imo hoc maximum vulnus cuilibet religioni!
  Snezhana tweeted:
  - Terra sub calcaneo Genghis Khan gemuit, nulla fortior Russian Ivan in mundo!
  Et puella, nudo pede quasi ridens, subtilissime skewer argenteam in octo figuram contorsit, iterumque egregiam virtutem ostendens.
  Bellator hoc intuens timidus sensit. Cum tam potens puella tibi proximus sit, invitus es onerosa et timens ab ea lychnam accipere!
  Snezhana aplomb notavit:
  - Omnia quae in mundo sunt, ex coelestibus altitudinibus pendent! Sed successus noster, at successus noster solus a nobis pendet!
  Slavka respondit;
  - Minime, quantum in nostro orbe fortuna parva pendet! Quis est billionaricus cum mediocribus facultatibus, quis est ingenio in paupertate moriens?
  Snezhana effudisset:
  - Van Gogh!
  Slava confirmavit;
  - Id est!
  Puella dubitanter interrogavit:
  Putasne esse praedestinationem?
  Slavka humeros.
  - Fortasse!
  Forma frowned et iterum quaesivit;
  - Num istuc est Deus?
  Slavka respondit caput quassans;
  - Una medietas meae credit in ea, sed altera non ... Sed fortasse tota vita nostra missiones a nobis non pictae sunt!
  Snezhana cecinit aplomb:
  Finge hoc situ
  Quod verum erit, in antecessum nobis notum est.
  Cur igitur dubitas, curas?
  Omnia in mundo providebunt - cedula!
  Puella dorsum repandavit et ictum e pellicula filiorum cantare pergit;
  Et confundimus procellas
  Ex hac et id.
  Vivere in mundo sine insidiis -
  Impossibile cuiquam!
  Sit fortuna, defectum;
  In adductius - sursum et deorsum;
  Sic tantum, non aliter!
  Sic tantum, non aliter!
  Vivat mirum!
  Mirum! Mirum!
  Vivat mirum!
  Slavka sincere notavit:
  Tam pulchra et fortis vox tibi est. Maybe si vis pecuniae in scaenam ire?
  Snezhana cum gemitu respondit:
  - Nihil habeo auditus!
  Slava oppressus est;
  - Dominus? Si non auditus, non tam bene cantares!
  Puella risit et mussavit;
  - Immo bene audio! Sed nescio quo modo non elaboravit ut cantor fieret. Quanquam fortasse, si ex Universitate Moscuensi publica graduatus sim, ad theatrum scholam ire conabor!
  Slavka animadvertit, molliorem vocem faciens;
  - Habes multa talenta!
  Snezhana respondit, tempora sulcat;
  - Hic ludere computatrum ludos, proh dolor nescio quam bene! Contra gradum normalem, assidue machinationem computatoris explodam!
  Slavka dixit:
  - Perfide codice utere!
  Incipiebat puella iterum curvam skewer nudis digitis:
  - Nescio omnes codices, proh dolor!
  Slavka risit et suggesserant:
  - Interretialem quaere pro fraudibus codicibus. Iustus typus in inquisitionis inquisitionis codicibus fallere et nomen ludi!
  Snezhana gravissime dixit:
  - Experiar!
  Et puella iterum vitra virtualem induit, in Penitus ascendit. In nec ipsum ligula. Et quilibet potest vigilare et ludere. Vos iustus postulo scio quomodo tormento utendum est. Et non potes omnia invenire. Et ideo omne internationale et gloriosum est in promptu.
  Puella quaerere coepit fraudare codicem pro ludo humanitatis. In comitatu Iaponica nutrita est. Et hic ludus talis est: civilisatio historica. Incipis eligendo: Moscuae principatus, Mongolia, Manchuria, Roma, Aegyptus et sic deinceps. Hic Snezhana necessariam pecuniam nullo modo colligere potuit. Consilium est multiplex. Hic, puteis aureis non calcatis, vinci tamen opus est. Praecipuum vectigalium primum vectigalia, tum mercatura.
  Sed tributa levabis, plebs minuetur, crimen augebit, pecunia ab aerario auferetur. Et si parum feceris, penuria pecuniae erit. Exercitum comprehendo, id est, finitimi oppugnabis.
  In genere, consilium hic valde implicatum est, hostes ab epidemicis, vigiles a scelere, architecti, a ruina aedificiorum. Ac Academiae, ac Studiorum Universitates, ac Scholae Scriptorum, ac Bibliothecae. et quanto magis delectationis. Simul et subacta.
  Caput meum rima e massa downloads. Est etiam opinio civitatis, et rerum secundarum. Quo plus aequo, eo plus vectigalia colligis. Et ut in secundis rebus, tot variis bonis et industriis opus est.
  Imo, hic sine plica non potes. Plus est etiam solutio cum opibus ad progressum et transitum in sequentia saecula. Hoc de consilio, Snezhana ludere conatus est, principatum Moscuae tempore Ivan Kalita sumit. Incipe a minimum opum et quinque laboriosorum. Domos aedificatis et immigrantes attrahitis. Tuum imperium dilata. Hoc consilio dies ludere potes. Quam complexus est. Dilatans. Cum diversis domibus et mappis mundi.
  Sed etiam res delicata est mercatura. Mercedem navibus habes, viam aperiendi. Quantoque difficilior est ludo, quantoque pretiosior artificio, quantoque quaestui minus!
  Solet puella cito destruxit, tempus non augendi, et sub ictu Nomadum prima populatione obiit, qui exercitum creare non potuit.
  Snezhana rapax codicem repperit et eam sibi traxit... in minimum celeritatem convertit. Pecunia in ratione. Nunc facilius est, domi cibum emere ac notasse operarios. Immigrantes alliciant. Omnia frigidissima erunt!
  Snezhana vias aedificare et novam Moscuam aedificare et castra cum copiis aedificare coepit. Sagittarii, hastati, upgraded sclopetarii. Omnia satis cito fieri possunt.
  Nimis multae optiones hic sunt. Difficillimum est omnium vestigia tenere.
  Snezhana autem non solum pugnare amat, sed etiam rationem vivendi hominum regere et emendare. Hic est exemplum, ut agriculturam emendet. Ipsi linum, siligo, triticum, hordeum, cicer, cucurbitas. Pisces capiunt, carnes faciunt, et plus.
  Populus cum musicis, tentoriis, praestigiatoribus, saltatoribus, senet histriones, zoos invitabit. Facere similique vitae denique ruri. Ubi sit et morgues et dentists. Et sclopetis et stridore, canonibus et aliis partibus. Ubi fictiles et cerevisiae fiunt acetabula mixta. Et multi alii multi!
  Et quidem, quando terra crescit, victorias facis. Et in hac re Snezhana succedit. primo adnectens finitimas civitates. Puella pernicissima est.
  Iterum incipit improbus codicem. Fere primo modo difficile est, deinde ludere facilius est. Copias tantum opus administrare poteris. Sed numerare potes. Projicis impetum ... Et cadavera in hostes projicis. Sed murus suffoditur et civitas capitur.
  Snezhana ablatus est per ludum, et aegre interpellavit cum Slavka crus eius tetigit et dixit:
  Via nostra ad cauponam sumus! Calceamenta tua indue!
  Snezhana a consilio aegre fregit. Illa tantum cathedralem aedificavit, et adhuc eminere et vellicare voluit.
  Etiam in ludo totum mundum potes vincere. Bene, bene, quid illa somniat.
  Billionaire capiendus est - hoc est maximum!
  et ludos exspectes!
  Vici "imperatoris" etiam ab extra luxu stupefacti sunt. palatium fidam Baroque. Opume ac luculentum. In introitu canes nobiles custodes sunt. Valida guys in bulletproof paramenta et ambulationes fabulae in custodia sunt.
  Vidit Snezhana aliquantum rumpled, luxuriosum tamen. Praesertim figurae eius, nimium athleticae pro domina. Sed superbus est vultus puellae.
  Slavka probabiliter iam noverat. Ingens custodia securitatis etiam emittit iocum cavillator de puella nimis magna, quae amica et tenuis facta est, tamquam teenager Slavik vultus. Qui respondit, satis amicabiliter;
  - Hoc est tectum ac praesidium meum!
  Deinde scalas marmoreas ascenderunt. Ita pugnatum est, et formidolosi duo. Praesertim puella cum oculis sapphiri. Hic est forma quae oculum conspicit.
  In caupona mensae sandalvae pretiosae, multa speculorum fiunt. Aquariums cum hippuris, puellas pulchras saltantes, ac etiam pugnatores sine regulis. Sedere potes et habere ludum, pugilatu rixas, viros ac feminas. Varios piscibus marinisque miratur. Fuit etiam cavea cum tigride, et puella pulchra in bikini saltando cum rapax.
  Slavka consedit ad mensam separatam et primum ordinem constituit. In brevibus alis coluit, dimidiis ubera pandit, Luxuriae vestes, alta calcis. Naturaliter pulcherrima, licet nimia fucorum.
  Similitudo holgramma cum menu emicuit. Electio sane colossa est - oculi currunt. Snezhana autem dixit fere continuo;
  - Elephantus truncus cum aromatibus, tomacula serpentis, et vittis turpis. Etiam, atque etiam panthera cutlets! Vinum et carissimum, ducentis annis senescentis!
  Slavka caput renuit.
  - Proh! Haec charta electronica evacuabit, a patre meo in me volabit!
  Snezhana giggled respondit:
  - Et homo aliquando propter fortunas faeminas cogitabit! Nonne tu es homo? Vox puellae liquefacta est. "Bene, tantum somniavi temptandi trunci elephanti, praesertim cum Plutoniam lego.
  Slavka mirum;
  - Quid aliud legis?
  Snezhana honeste respondit;
  - Cum in speciali schola visitatio computatralis classis privatus sum ad virginem feriendo in occipitio, illam taedium legi. Et nosti, lectura suam quoque venustatem!
  Slava sibilabat;
  - Fuistine in speciali schola?
  Snezhana adnuit.
  - Ita fere annus... Duobus pueris claudus sum!
  Slavka mirum quaesivit:
  - Et quid?
  Snezhana libenter respondit;
  - Ridebant me ad scholam discalceatam venisse! Et in communi, nescio quo modo, etiam vicani me non amaverunt. Familia nostra nimis pauper erat. Solus eram in eo genere qui Mauris quis felis vel etiam parva telephonica gestabilia non habui. Discalceatus ambulavit donec nix cecidit, et aliquando in nive. Et in genere, mehercule etiam pro villa, nimis eram ... rusticus!
  Slavka concorditer annuit;
  - Bene! Dabo tibi omnia, quae rogas!
  Snezhana addidit:
  - Et praeiudicatum lingua in liquamine Musa!
  Ut cum gemens debellator debellator. Duodecim milia dollariorum cum dimidio rationem eius avolaverunt. Ita, carissima res, haec Snezhana.
  Sustulit ferramenta puella de bracteis aureis et pulcherrimo opere. Furca in una manu, et cultellus in altera. Ordo celeriter venit.
  Conditus erat truncus elephanti et odoratus appetebat. Serpentis tomacula mixta cum fructu, vitta turpis referta, et cutlets panthera.
  Paulo post in aspicio linguae praeiudicatae apparuerunt. Sufficit cibus duodecim viris adultis. Longum praecipue truncum elephanti. Sed Snezhana nulla sunt praejudicia. Coepit manducare totis viribus suis. Quae vel purred voluptate;
  - Pulchra elephant!
  Gustus enim truncus aromatibus madefactus singularis est. Snezhana sapit. Slavka tristis sedit et cum timore cogitavit quid vespere in eum involaret. Etiam puella avida est.
  Dimidio trunci absoluto, Snezhana tardius edere coepit, et gustans coepit ex vino vitreo vitreo ducentis annis senescentem et solito sapidum sorbere. Melius est non irruere, quam per linguam transire.
  Slava puella rogavit;
  - Legistine "Plutonia"?
  Adulescens cum tristitia in voce respondit;
  - Minime! Tantum in Interreti legi annotationem fere iter ad interiorem terrae partem. Sed tempus non erat ut legerem!
  Snezhana mussat:
  - Librum probaverunt. Finis est malus. Sed generaliter, forte vacuum est in centro Terrae?
  Slavka dubitanter respondit:
  - inane invenies. Nunc id facere possunt!
  Snezhana rideret frustum carnis in ore eius sederat. Mansa et suggesserant:
  - Et velum circa "Plutonium" mittamus et novum mundum!
  Slavka dubitanter notavit;
  - Pellicula de novo mundo indiget magna budget!
  Snezhana giggled et notavit;
  - Et si graphice computatrum uteris?
  Slavka dubitavit;
  - Si omnia tam simplicia essent, milliones dollariorum in stipatoribus non impenderentur.
  Snezhana centenis cutlet comedit. Melius sibi videbatur quam suilla, vel certe carior. Non pingue, sed succosum. Puella labia eius lambit et dixit:
  - Et si pelliculam faceres circa anthropophagos... et vilis et hilaris erat!
  Slavka subridens:
  - Hic in America, cur pelliculae de homicidis et moechi serial tam popularibus?
  Snezhana annuit consensum.
  - Ita prorsus?
  Slavka explicavit:
  - Provisiones talium membranarum admodum parvae sunt, sed certa sunt feoda. Vile et hilaris!
  Snezhana grinned et snorted:
  - Quid lamia maniac? Mecum truces!
  Slavka risu notavit:
  - Est aliquid in hac idea... Experiri potes! Forsitan cum tam varia domina quam tibi multa feoda erunt!
  Snezhana dixit:
  - Hic, exempli gratia, pellicula "Bashka", humilissima budget, sed gratias Valuev, quantas mercedibus collegit!
  Bellator quidam tomacula serpentis abrupit. Carum est, et gustat sicut pullum, nisi quod aromata specialem saporem dant. Exotic. O puellas his diebus pretiosae sunt. Regii autem servi erant, multo vilius ac facilius!
  Snezhana, videns Slavka tacuisse, aulam diligenter examinare coepit. Ubi clientem invenire potest qui in emporio Forbes ultimo loco non est. dum in aula cius plerunque. Bene patet. Senes non satis temporis et industriae in popinis pendere. Sed iuvenes etiam divites esse possunt. Sed Snezhana sicut clientem seniorem voluit. Inclinavi potius, et viduam opulentam dimisisti. Ac deinde adulescentem diutius pati.
  Puella quomodo fingit, exempli causa, facit films. Sicut Armagedon Luciferi.
  Grandia sunt spatio praelia, et ingens sidus mundorum. Vestibulum a magna ex. O stellae illae bella. Talia tentantes episodia. Et volo aliquid de meo mittere. Et magis optandum est coitum et ingenuum. Et in genere, ut ... Non exacte praeses, sed tacitae reginae Russiae. Ut habeat vim, sed nihil respondet! et fac viam tuam. Exempli gratia, vigilare erotica circa horologium et in omnibus canalibus.
  Ita ut in communibus moribus liberum esset, et in omnibus libertas! Praeses autem pro deridendo et ioculatore reputandus est. Quid enim, cum praeses rex est. Rex non sit - modo regina fieret. Et quisque orat pro ea, et nudos osculatur pedes. pressius, non crura, sed nudae vestigiis insistentes procumbunt.
  Et est sicut deitas, secunda Buddha in bikini! Snezhana sibi hoc finxit.
  Milia hominum ex toto orbe terrarum genuflectunt et adorant.
  Fuit etiam excellentiae sensus.
  Sed ubi billionaire inveniret qui ei montem auri daret? Homines pecuniae sunt avidi. Cum venerit hora eius. Et expandet alas suas in orbem. Quando vir eius veniet? Non necessario formosus, sed fabulose dives - a billionaire!
  Puella rursus tomacula serpentis sumpsit, ea cum voluptate sapiebat.
  Ita, aliquid frigidius quam "Avatar" auferre. Ut essent speciales effectus et aliquid tam pulchrum.
  Snezhana animadvertit subito duos metros guys in aulam cauponam intrantem. Quattuor simul. Et cum eis sene sene in vitreis tenebris, et a dextris iuvenculae.
  Snezhana murmure etiam in voce sua murmurabat;
  - Utinam non uxor!
  Puella autem pro uxore billionaire nimis modeste indutus est. Verisimile est scriptor. Et billionaire Snezhana non dubitabat hominem senem septuaginta vel septuaginta quinque annos aspexit, anulos in digitis habebat cum adamantibus realibus magnitudine iuglandis. Ipse nimirum in tunica vestitur, et catena aurea de corde rubino dependet.
  Hic est homo somniorum eius!
  Hoc modo sibi ipsa voluit: senex, dives, et potius etiam donor ill!
  Snezhana risit, Slavka, animadvertens mutationem in mente sua, quaesivit;
  Recordarisne quicquam beatum?
  Puella laetus respondit:
  - Ita! Recordatus sum te magnum opus facere pecuniam!
  Slavka cum hoc plene consensit:
  "Pecunia numquam nocet!
  Prudenter dixit Snezhana:
  - Impossibile est sine pecunia in mundo nullum vivere! In his Sol Maius, ut poeta dixit!
  Slavka pulchritudinem quaesivit;
  - Hem, quid acturus es?
  Snezhana in aurem iuvenis:
  - Finge nos invicem nescimus! praedam vidi, et precipio ne me perturbes!
  Confestim adulescens coniectans;
  - Hoc billionaire vidi!
  Snezhana notavit cum ira;
  Si me prohibere conaris, ego te necabo!
  Slavka indifferenter respondit:
  - Non me terrent! Quamprimum eum novi! Hic est Aron Rabinovich, octoginta novem annos natus, qui uxorem suam quintam modo sepelivit! Placet huic?
  Snezhana libenter confirmavit;
  - Ecce tempus tale!
  Slavka despiciens respondit:
  - Perge, uxorem ducere! Tum ingenium tuum in comam agite!
  Quod derisit puella, et sincere respondit.
  - Certum habeo agitare!
  Et nutare, coxis luxuriosis, Snezhana ad billionaire profectus est. Erat magna. Sicut verus Dominus universi. Et simul sana mulier, sicut bos.
  Scutariorum militum billionaire contra eam steterunt. Puella steterunt et strinxerunt;
  - Ignosce....
  Aron Rabinovich dixit rauce;
  - Sit puella! Sedet ad mensam meam!
  Et discumbebant cum scriba. Custodes stabant. fragilior una puella et petita ex una parte, et altera ab altera. Sed improbabile est aliquem sanum et magnum Snezhana considerare ut exiguum sit. Ea femina pagus typicus et sanus est.
  Aharon dixit ei;
  - Quis es?
  Illa inflata imaginem suam dixit:
  - Im Snezhana!
  Billionaire, subridens, manifesto artificialis, origo dentium - praegrandis, sicut equus, dixit:
  - sum Aaron! Et magnum nomen habes! Vin' Vinum?
  Snezhana superbe respondit:
  Quid Napoleon bibit?
  Adnuit Aaron.
  - Fiat ita! Vina optima adventu meo parata sunt! Hic bibes optimum!
  Snezhana giggled et notavit;
  - Optima vota? Praesent mauris!
  Aron confirmata est, adorans decorem;
  - Ita, optime omnes habeo!
  Snezhana accepit et cantavit;
  - Omnia impossibilia in nostro mundo possibilia sunt, quamquam caute vivendum est, quasi in range transcurrens!
  Famulae novas phialas phialas afferre coeperunt. Rara possidet animalia.
  Snezhana iterum coepit comedere et furcam auream nudis pedibus torquere. Ea puella est forma tantum virium sanae.
  Placuit Aaron et dixit:
  - Bene, pulcher es iustus et venustus!
  Snezhana giggled respondit:
  - Mea perampla potentia semper in demanda erit!
  Puella in crystallum vitreum vini adamantinum infunditur, quod Napoleon Bonaparte bibere probavit. Snezhana jucunde bibit , gustans liquorem jucundum .
  Etiam nunc sedet cum billionaire reali. Ille qui semper est somnium. Vetus, dives, quod absit, fore ut adhuc ill!
  Aron respexit ad Snezhana et notavit:
  - Tam pulchras pedes habes, et digitos pernicissimos! Tu tam parum pudici et exotici!
  Annuit hoc puella.
  - Lorem ipsum sum, praesertim cum pedes meos calcitrare! Est in omni vena corporis mei!
  Constat Aron, speciem spectans;
  Plenitudo sapientiae es et corona decoris!
  Snezhana nudum pedem sub naso billionaire posuit. Et osculatus est eam feliciter. Pellem mollis osculatus est puellae.
  Snezhana etiam insanivit. puella giggled and remarked;
  - Et tu quoque nihil! Iuvenis ferox!
  Et risit rapax.
  Bellator interim, ne zelo ureretur, tincidunt iphone verberavit, aliud magisterium eliciens.
  Gerda Kronshtein in opere de creatione Pantherii implicatum est. Nobilis et pulcherrimus bellator cum tribus sociis: Charlotte, Christina et Magda. Puella machinam et transmissionem simul collocavit, trans et ante piscinam, inde bonam moderabilitatem currus conservans, et altitudinem ad duo metra reducens. Quam ob rem "Panther" cum armis "Tigris" -2 solum cum magnis devexis armorum bracchiorum et armorum evasit, sed tantum quadraginta quinque talentorum appendens. Hoc effecit, ut Pantheram -2 in productionem massam in quadraginta et tres casus mitteret, antequam nova vis plantae parata esset.
  Praeterea, ob penuriam 88 mm 71 EL canonum, Panthera 2 producta est cum tormentis 75 mm, tantum 42 talentis appensis, silhouette humili et valido armis. Ita Germani piscinam tutissimam habebant. Frons alvei in angulo 40 graduum ab horizontali et eius parte superiore 150 mm sita erat nullo telo anti- lacus penetrata, et pars inferior 120 mm mm. Frons turris ad CLXXXV millimetres inclinata erat 50 graduum et erat depressior et angusta, nec etiam quicquam perrumpit.
  Armarium laterum est 82 mm -, licet aliquantum debile sub clivis. Sed e contrario vehicula sunt admodum mobiles et bene munitae, et turris in decem secundis plenam vicem fecit! Hoc est, puellae piscinam quae militari prope idonea est. Nisi paulum addideris latus, sed... Hic potes laminas armaturas 90-mm in agro ponere. Et certus est "Panther", eam ex quolibet angulo auferre non potes.
  Novus piscina ostendit superstitem et efficaciam in proeliis. Iam in scopi prope Zhytomyr, Fritz secundo partu "Panther" dare poterant.
  Haec machina demonstratur efficiens et mobilis respective. Praesertim cum 900 equitum machinarum ad id parata erat. Lacus Gerdae cantavit proeliis interfuit.
  Quamquam in gelu, quattuor puellae Germanicae nudis pedibus et in bikinis pugnaverunt.
  Gerda eam ignem 88mm tormentum. Armatura frontalis Sovieticae piscinam eminus transfixit et exsibilavit;
  - Sit aspidis parati ad saliendum!
  Tunc Carolus accensus. Pamphilus triginta quattuor. Avulsit turrim et pipiavit;
  - Gloria Patri.
  Tunc Christina accuratissime exortum est. Hit a Soviet lacus. Et pipiabat;
  - Pro hostibus deleti!
  Tunc nudo pede Magdae ope illa excanduit. Illa currus Sovieticae ledo et cecinit:
  - Somnium ducc! Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Despiciens comites.
  Quatuor efficacissime pugnaverunt. Et in primo proelio plus triginta piscinas Sovieticas excussit. Bellatores sunt acerrimi pugnatores qui supermen haberi possunt.
  Gerda lacus Sovieticas ita verberavit ut etiam rugit;
  - Sum lupa cum dentibus ferreis!
  Germanorum scopi validus erat. Ac novae obterere partes egit.
  Praeterea Fritzius plures copias e Gallia removit, unde patet quod nullum accessum hiemis erit.
  Quam ob rem se Kyiv recipere ac etiam duos boiles facere creaverunt, copias Sovieticae a Borysthene intercluserunt.
  Ita res adgravabatur, quod confoederatus in Italia gravis damni metuens invisa suspendit nec Neapolim expugnavit. Quod etiam Fritzius collocare permisit ad scopi multo praestantiores copias.
  Quam ob rem milites Sovietici magnam cladem acceperunt, et Germani post Borysthenen se muniunt.
  Hiems relative placide transiit. Copiae Sovieticae prope Leningradum progredi conabantur, sed iam ibi exspectabant. et impetum repellere poterant.
  Vere in Italia foedus inferrent. Sed magno scopi hostium concursu. Et tandem e continenti repulsi sunt.
  Apparentia in serie ME-262 statera potestatis graviter mutaverunt.
  Haec machina magna celeritate super 900 chiliometrorum per horae, arma valida et superviventia, sic armatura valida habebat, insignita est. Relativum magnum pondus vehiculi mutabilitatem redegit, sed econtra velocitas in eventu caudae impetum evasit, et arma valida effecit ut hostem uno cursu emitteret.
  Ab Iunio 1944 iam plus quam mille tales pugnatores in servitio erant et vera animalia probaverunt. US et Britanniae aircraft in aere torquebant ut caprearum pantherarum.
  Ita res aggravata est, quod Stalin, contra militarium laborum cessionem, pessime factus est et propositum amisit. Exercitus rubeus in defensus profectus est, quod Germanos plures copias in Galliam transferre permisit.
  Exspectare autem sociorum impetum potuit et copias tantum in Normanniam et Portum Calesii. Et Rommel cultissimus, qui ex Hitleris opes subitis accepit, insidias socio suo insidias paravit.
  Praeterea TA-152 multi propositi aircraft in caelo apparuit, ulteriorem evolutionem Focke-Wulf. Machina haec etiam in fuga melior erat notae: velocior et discurrendi quam Focke-Wulf, et simul graviter armatus et bene munitus. Ad literam socios in caelo torquebat.
  Etiam tormentarii E-X auto-propelluntur. Hic quoque Gerda et iugales eius conati sunt. Currus evasit tantum 1.1 metra altum, pondo decem talentorum cum machina equitum 400, et crassitudine loricae frontalis 82 millimetrarum in amplissimo fastigio. In fronte, talis machina vel proiectio-IS 2 reflectere potuit. Imo, experire, ingredere tam pusillum dia- bolum per duo membra turbae.
  Minima magnitudo tormentarii auto-propelli, visibilitas humilis, magna velocitas, et maneuverabilitas autocinetum efficacissimum fecit. Et simul, simplex et vile fabricare fuit.
  Socii autem turbae in ea iacentes collocabantur.
  Socii in Normanniam in insidias a Rommel paratas ceciderunt. Contritam cladem acceperunt. Plusquam decies centena millia militum et praefecti soli capti sunt. Full knockout.
  Tunc Churchill resignavit. Et Roosevelt cor invasit et aegrotavit.
  Inde socii, qui magis magisque ab Germanis classe subaquaneo ducti erant, inducias cum Fritzio pepigerunt. et Stalin mense Septembri tantum serius offensurus in medio coepit. Sed Fritz hoc iam exspectabant.
  magnas copias instruunt.
  Et etiam sponsio super IS-2 non iustificavit se: cum Panthera-II factus est magis maneuverabilis et velocius, insertis tormentis 900 horsepower. Tegumenta et 90-mm in ea apparuerunt, quae conchae Sovieticae lacus repercussae sunt.
  Scilicet, E-X tormenta auto-propelluntur valde bona. Omnia superne habet, et cito vertit. Substituit omni tempore frontis partem maxime munitam. Latera sunt 52 mm, plus scutulis. Sed in agro ac tegumentum 90-mm suspendi potest. Et tunc non potes auferre.
  Et sane, Gerda et eius piscina in Panthera-II cantavit interesse ad repellendum offensum Exercitus Rubri.
  Hic sunt puellae calidae.
  Certa ut semper nudis pedibus et bikini. Haec est eorum vocatio card.
  Hic Gerda, nudis digitis adiuvante, proiectum misit. 34 Illa procul fractis t e longinquo canebat;
  - Sum lupus magnus!
  Hic est vulpes dimidia nuda!
  Carola propagines deinde, puella etiam nudipes et frigidissima est. Propagines a Soviet currus cum hit bene intendebant et stridore;
  - Gloria militiae meae!
  Haec ubi Christina iungitur.
  Tum pedibus nudis vectem premit ac denuo proiectum emittit. Hostem percute. Armaturam sclopetis Sovietici auto- remisi fregerunt.
  Et tunc Magda consedit uiso. Puella fortissima et pulchra est. Ipse etiam nudo pede truncum ostendet ac triturabit. Hoc tempus destruet frontis armaturam IS-II.
  Et quod tantum 100 millimetre et sine penso ad angulos rationales.
  Puellae hic ferae currunt. Et non descendunt ad aquilas Stalinist. Impetum copiae Sovieticae haereticae sunt.
  SU-85 Fracto, Gerda lepide dixit;
  - Exercitus noster fortis est, mundum vincit!
  Et nudis pedibus dum globulis globulis instat.
  Sed iam ipsi Fritz procedunt, sed copiae Sovieticae sunt etiam in firma defensione. Germani triginta ad quadraginta chiliometra progressi constiterunt. Novorum percussionum commutatio facta est. Massa sanguinis fuso. Mense Ianuario, Exercitus Rubrum in medium progressus est sed progredi non potuit.
  Mense Martio 1945, Fritz a centro ad meridiem moleste movit, copias post Borysthenen transiens.
  Hic Fritzius nonnihil successit. Multum apparatum collegerunt, praesertim praedia seriei E. Praesertim E-50 evenit ut multum prosperum esset. Cum sclopeto 105 mm et dolio longitudinis 100 EL, altitudine minus quam duorum metrorum, et armatura frontalis 250 mm et laterum 170 mm, sub ratione clivi. Piscina monstrum est, sed eodem tempore, ob Gerda genium, pondus autocinetorum sexaginta talentorum non excessit, et machina globulus equinum 1500 autocinetorum inauguratus est.
  Et in ingrata, Gerda turba fuit quae primas e novis machinarum tentavit.
  Utique Panther-2 lacus consectetur Tertii Reich adhuc est, et tales machinae multum sunt. Atque in Sovietica praesidia irrumpunt.
  Gerda est puella superba et lenta, satis fera in tetris. Item quatuor eorum nudipedalia et bikini.
  Bellator pulcher, vulgo eximius, sed valde turpis, quia populum Sovieticum interficere cupit.
  Gerda nudis exarsere digitis. IS-2 piscinam e longinquo perrumpit, currus Sovietici perrumpit.
  Tum decor coaxat;
  - Pro ira mea!
  Carolus longius a longo intervallo accensus. Ac nudis etiam utens pedibus. Percussit Sovietica triginta quattuor. Deripuit turrim, et sonuit;
  - Ego sum foedissima Germanorum puellarum!
  Et quomodo vulpinus iste rufus capiet et ostendet ei linguam suam.
  Tunc Christina percutitur concha. Puella valde pugnax est. Ac etiam discalceatus. Ictus per concham in Sovietica auto-propulsa gun. Hostem percute. Et cecinit:
  - Ego in mundo scariest
  Defricatus urina omnes homines quasi infusa;
  Et his qui nolunt in pace vivere,
  Har-kiri eos facimus!
  Magda, crinibus aureis haec decor defricuit. Illa novissimam SU-100 currum ingruebat, et obstrepebat, vulpes;
  - Tollemus inimicos et delebimus eos in pulverem!
  Et sane haec germinibus Germanica nudis digitis.
  Immo quattuor valde pugnaces et pugnaces sunt. Hoc tam facile obstrui non potest.
  Nazis frontem perrupit et agmen Sovieticorum militum ingredi poterant.
  Exercitus rubeus Ucrainam et Donbass sinistram ripam reliquit. Deinde, autumno proeliis, Exercitus Rubri ultra Tanaim penitus coactus est recipere. Ibi aegre defensa acies firmata est.
  Gravissima Soviet mastodon, praeter historiam realem, SU-100 fuit.
  Hoc tormentum auto-propellitur satis efficax et facile ad fabricandum. Et tormentarium eius potuit saltem aliquas difficultates pro praediis Germanicis creasse.
  Ita Nazis successum evolvere neglexit. Hiems anni MCMXLV constanter transiit. Tunc ver.
  Mense Maio 1946, Nazis Moscuam transiit. Hic fuit atrox conatus ut primo quoque tempore bellum finiret. Interea Iaponia sub ferit nuclei exercitus US. Septem bombae atomicae iam omissae sunt, et omnibus persuasum est quam gravis haec arma nuclearia sint. Ita Hitler festinabat bellum in Oriente quam primum finire.
  Patet post occupationem Iaponiae, Civitates Foederatae Germaniae etiam in Germania habituri sunt. Itaque die 15 mensis Maii contra Moscuam decretoriam offensionem incepit.
  Et sane Germani Gerdam et turbam suam in ultro iecerunt. Sed Fritz mirum in ingratum fuit.
  Ita proelium quattuor Sovieticis praeter quattuor Germanos ingressi sunt.
  Natasha, Zoya, Augustina, et Svetlana primum IS-7 piscinam in historia USSR sederunt, et ad proelium paraverunt.
  Hae puellae nudipedales erant et in bikinis, etiam pulcherrimae et parum pudici!
  Haec quattuor vehiculis Germanicis, etiam formidabilibus, 50s, exterminium sustulerunt.
  Natasha primum iecit accensus, nudis digitis utens, puella alacriter exclamavit:
  - Pro USSR!
  Et concha Germanica lacus transfixit.
  Deinceps Zoya cantavit m. Puella crinibus aureis novum proiectum ope nudo pede deduxit. Mastodon fascist contrivit.
  Tum puella exclamavit;
  - Pro Stalin!
  Utque decor ridebit, totis guttura pandit.
  Tunc bene infensus Augustinus cepit et accensus est. Cana est iste bellator, sicut ignis in hostes. Verone turrim de "Panther" -2 et coo;
  - Gloria Russiae!
  et linguam suam ostende.
  Sed ope pedum nudis, ut Svetlana et alapam. Puella frigidissima et pulchra est. E-L Frangit arma, et cooed;
  - Pro meis rebus gestis et URSS!
  Puellae frigidissimae videntur, et facetias habent. Hos fascists acerrime triturant. Ita manifestum est hostes resistere non posse IS-7.
  Natasha, nudis digitis utens, adversarium suum accendit. Fritzius scissis fragmentis comminuit et stridit;
  - Pro Magna Russia!
  Etiam Zoya puella dolor. hostem accuratissime arripuit et percussit. E-50 turrem contrivit, et tweeted;
  - Pro Soviet Russia!
  Quod quidem faciebat, digitis scilicet nudis.
  Tunc Augustinus accensus, in Nazis percussit. Et deinde nudo pede proiectum alterum emisit mortiferum.
  Tum pipiabat;
  - Gloria Patri!
  Praeterea pugnatum est, Svetlana. Erat illa puella benigna et formosa. Telum intendit digitis. excanduit, et fascist ad smithereens confregit, et canebat;
  - Ac prima in somnis, Stalin, et Paternus meus Rus' scribitur cadaveribus!
  Hic puellas magna cum contumacia pugnavit. Et erant valde feroces.
  Ope nudis digitis, Natasha in Nazis accensus clamavit:
  - Pro magnitudine communismi!
  Zoya quoque hostem percussit, nudo pede Fritz utens et stridit denudans dentes;
  - Pro Magno Stalin!
  Augustinus in hostes inflammatus, piscinam E-series transfixit, nudis quoque digitis usus est, exclamans:
  - Pro Maximo Rus'!
  Svetlana, sagittam continuans, notatam, pressam, nudo calcaneo, in felis operante, automatice;
  - Pro victoria USSR!
  Puella ad hastam hostium pertinacissime pugnavit. Hinc etiam Germani satis defessi sunt. In summa, ultro se contra Moscuam haeret.
  Multa centena milia militum et praedia amiserunt. Tamen exercitus rubri etiam defatigatus est. Vtrimque confecti. Nuper autem autumno anni 1946 pacis tractatus incepit.
  Americae Foederatae variam promulgaverunt: omnes servat quid capere possit.
  Hitler, timens bombam nuclearem et cogente ambitu fesso, consensit. Stalin, belli taedio, huiusmodi compromissum intendit.
  Utrisque regionibus fessis et fessis... Sed Stalin adhuc paucos decem chiliometrorum in medio medio sibi pactus est, ubi Germani periculosos cuneis ceperunt. Sed Fritz in meridie per Tanaim flumen, in septentrione vero Leningrad in septentrione retinuit.
  Commutatio facta est. Russia ANDRON Leningrad in commutationem pro quibusdam finibus Finnorum in Karelia percussit.
  Id quod utrinque placuit. Praeterea Hitler coactus est leges anti-semiticas abrogare et fines occupatos limitatum sui imperii concedere. Et in reditu, restitutio necessitudinum oeconomicarum facta est. Sed contradictiones in tertio Reich cumulare perseverabant.
  Postquam Hitler mortuus est mense Novembri 1956, vis certaminis in Tertio Reich orta est et bellum civile exarsit. Sub Khrushchev, USSR terras antea amissas reddidit, fines priores restituit, et imperium fascistum corruit.
  Ita in communi historia AI finivit. Ut vides, fascismus in mundo non radicatur, et URSS etiam longior quam in historia reali duravit. Nikita Khrushchev diutius in potestate erat, cum heros nationalis factus est qui terras antea Stalin amissas reddidit. Et reformationes exsequi curavit, constituens locum praesidis vulgo electi USSR. Et post Nikita, non Brezhnev successit, sed Shelepin fuit, et res multo melius in URSS quam in historia reali transierunt. Et factus est vir potens et fortis super potestate. Sina capitalista mansit ac sub pro-American regula dissoluta est. Partes septentrionales Imperii Caelestis USSR pars facta est et multum mutata est.
  Sed hoc iam fabulae separatim requirit.
  Warbler bungled in iPhone, et puella et billionaire sermonem continuaverunt. Apparebat quod senex villam simplicem amaverat.
  Snezhana nudis pedibus in mensa posuit et cum eis sine superfluo prejudicio comedit.
  Aharon dixit ei;
  - Semperne es tanto appetitu?
  Snezhana etiam cantabat respondens, ab Vysotsky mutuatus est;
  - Et in aliis colapho clausus;
  Confirmavit coquus: noli esse timidus...
  Te tam miro appetitu -
  Omnes equos eius statim devorabis.
  Lascivo sono puellae fulsit Aaron et cooed;
  Etiam ante longinquam viam sedetis;
  Et manticae cibum sume ...
  Puerum tuum splendidum video;
  sed ede stultum non est!
  Snezhana , cantus , & ludentes , ut filum ferreum cum venis , editum ;
  - Ad eam es musculi ferrei;
  Fortis dorsum musculi...
  O insculptus, pictus;
  Elephanti lignei!
  Post hoc, Aaron iterum puellam osculatus est nudum, calcem rotundam. Illa tepuit jucunditate.
  Imo idyllium erat.
  Snezhana notavit cum risu:
  - Vellem in membrana agere!
  Subridens Aaron dentes eburneos quaesivit;
  - Et in quo specie? Quam personam vis?
  Snezhana suggesserant:
  - Dicamus me puella a vicesimo primo saeculo in Lacedaemonem incidisse, et servos rebelles Romanos superare adiuvisse!
  Aaron puellam despiciens et alacriter respondit;
  - Et quod? Insidias vere terribilis est! Mihi placet - magnum lucrum afferre potest!
  Snezhana despiciens et notavit;
  - Sponsus magnus es!
  Subrisit Aaron et respondit ad haec:
  - Curo in primis, de lucro faciendo. Pellicula circa Spartacum carus erit si me- a veris hominibus feceris. Sed in hoc casu erunt graphics computatrum et pauci artifices.
  Adnuit puella et dixit:
  - Et Spartak flavus et corporis fabricator erit!
  Aron movit caput.
  - Minime! Cum tu ipse sis flava, secunda summa indoles comas nigras habere debet ad antithesin!
  Snezhana risit et tunc suggessit:
  - Et si Spartak puer est?
  Et risit Aaron, dicens:
  - Est ridiculum... Sed non natural! Evenit ut servi puero paruerunt?
  puella satis rationabiliter animadvertit;
  - Quod fieri potest ut parodiam Spartaci! Et erit pulchellus ridiculus!
  Aaron risit, et furcam auream in mensa compressit;
  - Ita et vos?
  Snezhana strenue annuit.
  - Ita! Plus, peculi in feudo primarii! Puer paulum constabit!
  Aaron caput mouit.
  - Volebam te et Spartak scenas habere sexum!
  Snezhana ridens respondit:
  - Non animum amplectitur virum bonum! Sed tum velum a vigiliis pueris interdictum erit. Melius est ergo sine sexu picturam facere, sed magis ridiculam!
  Annuit Aaron concorditer et puellam in scapula displicuit. Simul ipse demonstrans, quamvis aetatem, mobilitatem non amisisse;
  - Ita, ille correctus est! nescio quo modo non cogitabam! Comoediam faciamus! Interea fortasse canes!
  Snezhana subdola respondit risu:
  - Cantabo, sed modo si mihi anulum dederis cum adamante.
  De billionaire chuckled et dictum:
  - Et negotium puellae es!
  Snezhana annuit consensum.
  - Vita docet quam maxime pragmaticam esse!
  
  Coactus est ADULESCENS VIR
  Puer Princeps Oleg in curru aurato vehebatur. Quamvis clarum, serenum diem, puer Oleg in anima eius valde tristis erat. Nupta est regi seni, deformi regi, pessimo animo. Alioquin tyrannus crudelis avia sua parvo regno vincere minabatur. Et quid simile est puero parvulo, paene puero... Terribilis!
  Atque etiam magnifica, aestatis natura minime placebat. Subito puella in via apparuit. Pulcherrima, crine aureo, sed nudo, pulverulento pede in cilicio, qui super genua aperit. Sed erat in centonibus speciosa facie angelica, et in capite corona florum affabre contexta. Princeps cubicularium comiter quaesivit;
  - Siste raeda, quaeso. Sitio, et haec mundam hauriat ab amne puellam.
  Cubiculum dubitavit;
  - Vinum optimum habemus, princeps.
  Puer Oleg objecit, caput negative quassans;
  - Minime! Mirum est, et mihi poculum afferat!
  Inclinavit se puella, auream e manibus principis cyathum accepit, et, cinereo pulvere coruscus, ad rivum calcibus ruit.
  Cubiculum movit dubium.
  - Ea res pretiosas capiet. Quomodo ragamuffins nudis pedibus credere potes?
  Princeps indifferenter respondit;
  - Habeat saltem aliqua memoria mei reliquiae!
  Servus senex aliud addere voluit, sed puella apparuit. Ambulabat cito, sed eleganter, non effundens stillam e patera ad summum.
  Princeps e raeda desiluit. In calcibus altis, ocreis celeberrimis morocco, erat puer eiusdem altitudinis cum puella nudis pedis. Pateram sumpsit ex pulchris, sient, sed callosis manibus.
  Videbatur aqua frigida, dentes etiam coartatus. Principes bina sorbere, et e patera liquorem effudere. Et convertit faciem suam ad puellam et insusurravit;
  - Sic frigida, labia osculo fove!
  Princeps Oleg puer adhuc imberbis erat, facie pulchra. Experiebatur iam in osculandis feminarum exspectationibus, sed numquam tam liquida et dulcia labra convenerat. Puer ebrius manum puellae humero imposuit et dixit:
  - Omnis! Ego te in uxorem accipio! Et ultra non loquaris!
  Cubiculum recusare conatus est;
  - Te desponsatam Catharinae reginae. Iratus erit valde, si non venerit princeps!
  Puer caput summae renuit.
  - Thronum, honores, privilegia, opes recuso! Ego tam simplex rusticus ero quam illa, et ibo ad aratrum!
  Princeps ocreas suas cum adamante calcaribus constanter proiecit, camisola pretiosa cum petaso gallinaceo. Et discalceatus in una camisia, puer ibat cum puella in profunda silvae.
  Bonum est ambulare in molli gramine, sicut hoc, sine strictis calceis, omnibus conventibus abiecta. Libero natoque. Puer etiam tunicam suam exuit, et in nudo torso inspiravit ventus.
  puella natare obtulit... in aquam demerserunt.
  Tunc ierunt ad villam.
  Romanorum horarum primarum labor exercitatione substitutus est. Quod puer insuetus labori non valde amabat. Res tam venerea non fuit. Princeps autem iam putabat se excruciare.
  Sed praesidio erat. Puerum fugitivum Oleg quaesiverunt et castellum circumdederunt.
  Capti sunt igitur, et una cum puella cum lassoibus equi ad caudas ligati.
  Et urgentes flagellis in dominium reginae abigunt. Ibi, iam in equuleo, princeps et puella crudeliter excruciabantur. Excruciatus iam in basilica fessus eleifend osculatus est. Pueritia finita est...
  Sacerdos inpassive eos transiit. Puer et puella caput in truncum ponunt.
  Nudi pedes, ambustis pusulatis, tangibiliter adhaeserunt. Princeps et puella cum magna difficultate signum crucis fecerunt. Brachia in equuleo torquentur et graviter laedunt. Vehementer nervis traiecto. Puer ad cacumen elevatus est et funem acriter deposuit. Ossa quoque e torquibus evulsa sunt. Pueri et puellae totum dorsum laceratur. Flagellis primum flagellis caeduntur, deinde filo candente in foco.
  Ac ne interrogata quidem - tormenti genus poenae fuit.
  Et nunc infelices eleifend aspiciebant ad mortem, quasi ad liberationem a tormentis. Pellis combusta valde ulcera erat, nec sanguis erat, nec vena, quae dolore non tangebatur. Etiam paucis gradibus ad basilicam sumptis, cruribus ad palum adustis, affinis erat rei.
  carnifex ingens et lato humero. Brachia eius crassa sunt sicut femur pinguis. Vere vires capit uno ictu caput praecidere. Principes ex more in truncum capita sua humaniter amputaverunt. Tum kat ingentem ensem super caput suum et alterum securim erexit, quaerens quomodo augustam personam detraheret.
  Infelix puer, genibus velatus, livoribus, livor, ardet - Infelix puer quatuordecim annorum. sed etiam in hac specie immolationis cuiusdam appellationem adhuc retinebat. Et facies angelica ferro candente vel aspera flagello intacta manebat.
  Rimulus, foeda vox antiqua sonabat;
  - Infelix puer ... Visne vivere?
  Princeps Oleg graviter ingemuit. Corpus iuvenum ita laesit quod nihil facere volui nisi ut ictus in alium mundum irem. Quantum potes pati. Non omnes intellegent quid sit ferrum candens ad tenuem cutem attingere. Vel cum flagello totum corpus tuum concutit, vel machinam speciali machinae contorto nexus.
  Princeps in infinitum gemuit;
  - Ita nescio quid nimis!
  Rugiit vox continua aucta blandimento;
  - Carissime puer... Valde doleo quod te lacerare debebam.
  Princeps caput percutere voluit, sed puella coaecuit;
  - Vivere debes, mori nolo amore meo!
  Puer altum spiritum arripiens et quaesivit;
  - Num amica mea parcitur?
  Grave mora fuit. Populus congaudens decoro defatigatis virgultis. clamores fuerunt;
  - Miserere eorum! Sit vitae!
  - Vivant pueri!
  Senex regina dubitavit. Umbra erat, et nigro velo voltus latebat. Secundum rumores adhuc bona aetas videbatur. Figura utcumque gracilis est, et quamvis nonaginta annos nata, recta est. Quamquam puer quidem quattuordecim annorum etiam piget de tali uxore cogitare.
  Post aliquam moram, regina dixit:
  "Dabo vitam huic communi. at ea lege ut regnum relinqueret!
  Puella vires a genibus assurgere, ac prope sine vultu, lumbos corrigit, flagris ac catenis lacerat;
  "Non vis emere vitam meam hoc pretio!"
  Regina ridens erupit et ait:
  - Nondum enim salutis damnum irreparabile accepit. Veneficae potionem miscent, quae omnes cicatrices tuas sanabit. Ego alium, nobilem virum, tanta pulchritudine reperissem... At stultus es! Proinde faciat te carnifex, sed prius bracchia et crura abscinde!
  Princeps infremuit perdite;
  - Minime! Ego numquam ero vir tuus.
  Subito regina vocem mutavit. Factus est non tam hinnulus, sed sonorior et procacior;
  - Stultus puer... Cur pauperi rubore hoc opus est? Mecum ingenti imperio regnabis. Multa milia hominum in maxima regione planetae oboedient. Omnia habebis - absolute omnia vis!
  Princeps secretum effudit;
  - Et cum vetula dividere cubile!
  Reginae vox clarior facta est, et illa ridens respondit:
  - Cum vetula? Ita me vidisti!
  Regina e tenebris iit. Erat in veste nigra, modesta, cuius unicum erat ornatum catena magna adamantina. Et cum proposito velamen abiecit. Turba anhelavit admirans.
  Ante hos apparuit facies mulieris non maior quam triginta, mento forti, et facie pulchra virili. Capillos nigros, nulla signa cani, figura puellaris ... Ita non spectat ut vetula. Est potius venefica iuvenis, facie expressa, facie perfecta, regulari, sed oculis malis. Haec est mulier eorum, qui ad imperandum nati sunt. Et possunt uno verbo montes movere!
  Princeps hoc inopinantes perturbatus est. Et ubi rumores de regina deformis, quae regnauit per annos septuaginta.
  Puer erubuit et erubuit... Et regina risit dentibus margaritis et insinuans dixit:
  - Fiet vir meus, et poteris vivere, dissimile mortalibus, per multa saecula!
  Princeps haesitavit. Vivamus eleifend erat erat. Mortem re vera iam tentare non videbatur. Omnes autem cicatrices et ulcera sanant. Et erit speciosa et robusta iterum; Et torus communicandus erit cum pulchra, licet maior, sed amans experta.
  Quid igitur faciam? At nudam pede rusticam mulierem prodere non potest. Princeps maxime dixit:
  - Parce Alyonushka, et ero vir tuus! Alioquin quid opus est tali vita?
  Haesitavit maga nigra crine. Illa libidine animali correpta, semipede nudo puero admodum blando videbatur. et mollitia suppliciorum ad preces tantum accessit. Sed invidia ... aemulum non feret.
  Regina acriter dixit;
  - Aut mortem acerbam, aut exilium! Non est tertium!
  Vincitur a dolore puella calcibus suis combusta. At illa subridens:
  - Ut dilecto meo vivere ac felix sim, regnum relinquere assentior!
  Regina risit, candide revelans, sed dentes nimium magnos. Illa blanda voce;
  - Bene... Lubricate hos infantes cum elixir qui vulnera sanat, et separa eos ita ut numquam se rursus videant! et principem incensum fricabis et pone eum in lecto meo!
  Puer ad uxorem futuram convertit;
  - Possumusne osculari vale?
  Regina acriter respondit:
  - Non plus quam minutam, et hoc ultimum osculum erit!
  Iuvenis et puella labra iuncta sunt. Biberuntque mutuo odorem protervi. Quam mirum est osculum amantis.
  Regina vultu culta, pulchram et validam facie fere foedam facit. Quae acriter dixit:
  - Minutum est super! Participes illos!
  Quattuor adiutores potentis carnifex duos dilectos eleifend aegre dilaniaverunt. Heu princeps et mendicus sempiterne divisit.
  Vel certe regina tyrannica quam voluit. Princeps palatio respondit. Ibi diligenter lotus et elixir sanatus illitus est.
  Ulcera et vulnera statim ante oculos nostros sanare coeperunt. Post aliquot minutas exaruit. Et post duas horas vix solae cicatrices conspicuae remanserunt. Deinde puer iterum tractatus, hoc tempore cum alia potione, et post aliquantum notas aliquas evanuit.
  restituta est etiam puella post cruciatum. Novissime osculati sunt, et discerpentes inter se manus discurrentes.
  Tunc iterum lotus est princeps et unxit. Nudi pueri, sicut puer concubina pellucida velo obtectus, sub praesidio puellarum athleticarum fabricato, ad cubiculum reginae laute ducti sunt.
  Princeps prope nudus erat, tenues modo panties texit lassas deae. Athletam habet figuram submissiorem, pectus elasticum, pectus elasticum, lumbos tenue, et coxas luxuriosas fortes. Mulier lepida, matura, sed nulla signa flori exhibens. Fortis ac muliebre simul.
  Princeps autem nihil nisi duri rectoris odium expertus. Ipsa non solum amorem suum delevit, sed etiam coram omnibus eum humiliavit. Sensit autem puer sicut puer concubina invisam despotam adductus. Servus vel servus.
  Inter alia necesse est reginam quidem esse crudelem tyrannum: bella assidua, crudelia supplicia, tormenta etiam in liberos disposita. Regula despotica: vera, continua expansione imperii!
  Ingemuit princeps graviter quasi velum ab eo avulsum, et erubuit sub aspectum carnivorae dimidii mundi rectoris.
  
  
  PUGNA USUS lapsus
  Haec pugna gloriosum evasit in discrimen primi belli mundani. Vagior puellas et puer dux super CLXX milia peditum et equites deleverunt, plus mille ducentos tormenta et multa tormenta hostium, supra quadringentos scapha. Damnum Colossale in optimas partes Austria-Hungariae et Germaniae illatum est. Metae obstabat, quae eventum belli anni 1915 decrevit et, ut mox claruit, totum imperium Russicum tsarist. Macula vulnerabilis in constructione militaris Russorum structuram militarem evasit, ut certo operiretur, et cunei destruerentur.
  Haec omnia signanter stateram potestatis in frontibus mutaverunt. Etsi primo aspectu declinatio numerus copiarum Germanicarum et Austriacarum comparatus non nimis est insignis. Sed mox in eum locum concidit, qui totam defensionem exercitus opperiens concidit. Revera, cum Germania et Austria-Hngaria contra Russiam partem copiarum contraxissent, Nicolaus II insignem praestantiam numerorum peditum et equitum habuit, arte tormentorum tormentorum et machinarum.
  Sed aviatio nondum munus insigne egit. In causa exercitus tsarist locum tenere potuit. Summa autem stimuli Premisliensis iam capta manus tsarist solvunt.
  Germanos et Austriacos abhorrent ab usu tam validi quam piscinae. Stilla insignis inter ordines suos fuit. Et variae rumorum genera pugnae facultatem praesertim militum Austriacorum redegerunt.
  Medio Maio exercitus tsarist novum offensum in Carpathis immisit. Copiae Russorum rumores de ope divinarum virium excitabant, Germani et Austriaci contra trepidantes erant. Ictus exercitus Russiae, qui significans repletionem accepit, evasit hoc tempore efficax.
  Austriacae copiae, quae ex Slavis erant, in se densas dediderunt, ignem in formationibus Germanorum fugiunt vel etiam aperuerunt. Et ipsae societates Germanicae in regione meridionali notabiliter inferiores erant numero exercitus Russiae. Et sine subsidio Austriae iam inde in gyros ceciderunt, et conditionibus iniquis pro se decertare coacti sunt.
  Munitio inordinata et perturbata Austriacis perrupta est, copiae Russorum postremo Austriacos e saltu pulsant et Cracoviam statim capiunt. Cum hoc multi capti non solum Austriae, sed etiam Germani capti sunt.
  Copiae Russorum ex Carpathis descendere et in fines Hungariae. Res in meridie calamitosas fuit. Exercitus Austriacus ante oculos nostros dissolutus erat, et copiae Germanorum Russorum nimiae copiae ad resistendum significantes erant.
  Ut condicionem servarent, Germani ab oriente Borussiam inter Bug et Vistulam meditatam deserere coacti sunt, necnon crepidinem Varsaviensem abscindere.
  Nihilominus, ut subsidiis premeretur, Prussorum versus Courlandiam progredi conati, magnis copiis coactis.
  Hoc ingratum non feliciter coronatum est, tantumque ad detrimenta Germanica.
  Germani autem instanter significantes copias in meridiem transtulerunt, hiatus ibi deperire conatur.
  Discrimen in copia copiarum Russorum partim offsets erat per magnum numerum tropaeorum captivorum et munitionis, quae effecit ad efficaciam pugnae exercitus tsarist conservandi.
  Fine Iunio, copiae Russicae, adhibitis debilitandis locorum Germanicorum in centro, gravem in Posnaniam venerunt. Praecipuae copiae Germanorum in ipsa Borussia orientali bene munita positae sunt et linea relative infirma et liquida formationum Germanorum in centro formata est. Praeterea res Germanorum gravioribus incommodis in Fronte occidentali, ubi Fritz locum tenere debebat, aggravata est. Nec poterat orienti partes additas mittere.
  Interruptio in centro minas fecit, copiae Russorum Berolinum procurrerunt. Germanos ab Oriente Prussiam rursus in meridiem in mediam irruentes copias instanter retrahere debebant.
  Copiae Russiae sub imperio strenui Brusilov Budapestini circumvenire poterant. Conatum Germanorum oppugnare potuit. Vir ingeniosissimus ducum imperatorum Prussorum pugnam imponere cogebat conditionibus non aequis sibi dimicare. Copiis in pugnam divenis.
  Quam ob rem Germani periculosas contentiones instituere non potuerunt atque iniquis condicionibus sibi conflixerunt. Defectus munitionis trophaeis satisfecit.
  Germani occidentales partes vehementer repugnantes et signanter debilitantes condicionem in centro stabilire potuerunt. Et etiam aliquas captas Germanorum civitates. Sed tsarist tenuit Poznan. Praeterea copiae Russorum in Prussiam Orientalem irrumpere potuerunt, multis ibi victoriis partatis.
  Germani magnis copiis in aciem deductis in meridiem contra offensam in obsidionem Budapestin miserunt. Pars autem copiarum Germanicarum vertenda est ab Italicis, tum Bulgarorum et Serborum frontibus.
  Bulgari rationabiliter cogitabant Entente plus esse, quod significat nullum punctum esse in bello cum parte Centrali potestatum. Praeterea legati Russici promiserunt terras Turcicas antea in Bulgariam redituras esse.
  Communis molestus Bulgaros et Serbos tam periculosos evasit ut Germanos totidem quot currus in meridiem transferre cogerentur.
  Propter hoc scopi ad reserandum Budapestini vires amissae sunt. In cursu acerbissimo proeliis Germani, detrimenta ingentis rei, viginti ad viginti quinque chiliometra processerunt et vapore exierunt. Mense Septembri, unitates Russiae additamenta acceperunt et contra offensionem immiserunt. Res Germaniae aggravata est ab ingressu Romaniae in bellum, quod eis una cum Rutenis contra Bukovina prospere inferre permiserunt. Et die 25 Septembris magna offensio Francorum et Britonum in Occidente incepit.
  Ineunte Septembri Entente novum amplissimum scandalum paravit, cuius munus erat septentrionalem Franciam liberare.
  Feliciter per successibus militum Russorum Germanorum copiae debilitatae sunt. Ita nunc, dissimiles May breakthrough, graves casus successus fuerunt.
  Foedum incepit die 25 Septembris et eodem tempore in duabus partibus, inter se distantibus 120 km distantibus, super 35 km ante in Campania (oriente Reims) et ante 20 km in Atrebatensi prope Arras. Hic est ubi fabulosus "Tertius Battle of Atrebatensis" orta est. Si prospere, copiae ex utroque latere progressae claudant 80-100 km in confinio Galliae (near Mons), quae ad liberandum Picardiam ducebat. Ad fontem ingrata apud Atrebatensem libra aucta est: 67 pedites equitesque in ingrata, usque ad mille trecenti sclopeta erant; super 5 decies centena millia testarum in operatione accensa sunt. Anglo-Franci milites nova arte in pluribus "fluctus" usi sunt.
  Remissae signa Germanorum perrupturos non tulerunt, frontemque intra paucos dies perrupit.
  Hoc terrorem genuinum in Germanico Generali Staff effecit. Conatus Budapestini obsidionem dimittere intermiserunt. In regione orientali anteriori Germani tandem ad defensionem opportunam mutaverunt.
  Interea Brusilov in meridiem taetrum mirum induxit ut cum Serbis et Bulgaris se coniungeret.
  Sociorum copiae succedunt atque apud Mons claudere constituunt. Et lebetem in Picardia crea. Et hoc est sine dubio magnae victoriae.
  Germani tamen partem copiarum ab oriente translatam in proelium intulerunt, et subsidia recentia, suspensa graviora sociorum.
  Sed tamen inceptum in Germania tandem amissum est, et copiae Russorum in fines Serbiae pervenerunt, novum lebetem creando. Austriae po- tionem et criticam.
  In Germania scissura in florem intenditur. Minatio cladis in bello magis magisque manifesta facta est. Copiae Russicae, quamquam autumnales imbres et forte propter eas novam cladem Germanis oppresserunt et a finibus reliquae Germaniae Prussiam Orientem interfecerunt.
  Mense Decembri Budapest cecidit, inde significantes copias exercitus tsarist liberavit ad ulteriores operationes iniuriosas.
  Etiam clades Turcorum, Erzuri, Tanrog, clades passi sunt. Ita res critica ad hunc socium Germaniae processit.
  Initium anni proximi pro Germanis Koenigsberg ruinam notavit et nova Russiae Oder offensa est.
  Mense Martio, Brusilov molestus in Viennam versus coepit. Germani aliquandiu volitabant. Sed mense Maio, Vienna cecidit, et exercitus Russiae Oder pervenit.
  Sociorum copiae Bruxellas pervenerunt et caput Belgarum circumdederunt.
  Kalendis Maiis 25. Caesar Germaniae deditionem accepit. Ulteriora bellis Germanis inane fiebant. Praesertim cum Civitates Foederatae mense Aprili bellum inierunt. Sic Secundus Reich ad summam ruinam persequebatur.
  Cur deinde Germani resistunt? Ceterum condicio prorsus desperanda dici potest.
  Post dies octo, Turcia in deditionem venit. Praeterea copiae Russicae Istanbul iam expugnaverant et totam fere Asiam Minorem occupaverant.
  Hoc modo Primum Bellum Orbis Terrarum finivit. Russia, Gallia, Britannia et Italia possessiones suas augere poterant. Bulgaria et Serbia etiam dilatantur. Ille pro se et maxime Bosnia et Herzegovina accepit. Bulgaria terras antea victas Turciae recepit. Praeterea Serbi reversi sunt ad Bulgaros illam partem, quam in bello Balcani 1913 ceperant. Serbia hoc facere potuit ut fines suos ultra lucem Austriacorum insigniter ampliaret.
  Imperium Ottomanicum e tabula politica mundi evanuit. Russia, Gallia et Britannia divisa est. Tsar Russicus etiam Gallaeciam, Bukovinam, regionem Cracoviensem, Sloveniam, partem Hungariae et Res publica Bohemica accepit.
  Praeterea Russia accepit Posnaniam, Klaipedam cum regione, parte orientali Prussiae et Gedani.
  Ab imperio Ottomanico Russi Constantinopolim, Asiam Minorem et Bosporum et Hellespontum obtinuit. Gallia Syria, Anglia Iraquia et Palaestina.
  Etiam Medius Oriens in sphaeras auctoritatis divisus est. Sic tsarist imperium Nicolai II fines suos ampliavit. Auctoritas personalis regis, qui in vera historia victus evasit, etiam crevit. Itaque nec Februarium nec Octobrem.
  Ita sop. militaris imperii temperamentum mutare poterat, et per hoc multi incommodorum consectaria seditiosorum impediebant. Attamen eorum missio ritualis adhuc nondum erat. Post omnes, continuata est imperii historia tsarist.
  Primus exercitus Russiae interfuit bello in Afghanistan. Invadit Anglia a meridie, et regios exercitus ab aquilone. Proeliis campis in aciebus Russiae occupatis. Centro Afghanistan, Kabul, Herat et septentriones, occupaverunt. Anglia Kandahar et meridiem regionis obtinuit. Sic terra Islamica divisa est.
  Aliquamdiu jihadis clandestini erat, sed tandem cum clade islamistarum et confirmatio impressionis Russiae in finibus meridionalibus finivit.
  Tempus venit ut ultima divisio sui iuris in mundo. Praesertim Medius Oriens. Causa introitus Britanniae, Russicae et Gallicae tumultus Wahhabis et pogromorum villarum Christianarum fuit.
  Terras Arabas proprias expeditiones subigere coepit. Duobus annis duravit, donec cum finali incorporatione imperiis paeninsulae Saudianae finivit. Tametsi lineae versantur ut rixentur, lis magis est. Sed Russia tsarist fines suos iterum ampliavit.
  Paulo post anno 1926 seditio in Irania orta est. Ultimus status islamicus sui iuris peregrinos e territorio suo expellere conatus est.
  Russia et Britannia Iraniam divisit, ita commune terminum constituens. Ita stabilitas temporalis in expansis Russiae formata est.
  Post pacem victorem conclusa: Russia complures regiones industriales Poloniae, Galiciae, Slovakia, Res publica Bohemica, et terras Ottomanicas suas potentias augendo acquisivit. Duodecim annis incrementum industriae in mundo observatum est. Et in imperio Nicolai II. Mediocris, oeconomia per 9.8 centesimas annuatim crevit. Russia Tsarist secundum locum in mundo suscepit post Civitates Americae Unitas, Germaniam, Britanniam assequutus, et Franciam fere aequavit.
  Mediocris merces in Russia Tsarist 50 rubles pervenit, cum pretium uter vodka 25 kopecks fuit. Et pro quatuor rublis posses emere vaccam. 185 Nam rubles emere potes, et bonam car- mam fidem. Dies maximus laborans ad 10.5 horas redactus est. Novus dies festus dies 25 Maii apparuit. In omnibus praemissis diebus ferialibus, et ante weekend, duratio maximi diei operantes non excedere 9 horas potuit.
  Educatio et medicina promptior facta est. Etsi officia medicorum solvenda manebant, subsidia erant, praeterea multi doctores, praesertim zemstvo, gratis laborabant. Multum magis fiebat. Praesertim eruditiones introductae sunt pro infantibus rusticis in Institutis capaces et a muneribus nactus exempti sunt. Kindergartens apparuit, mortalitas in generatione crescente decrevit.
  Partus certe in imperio magno permansit, sed mortalitas, imprimis a frigoribus, declinabat. Pharmacologia efficitur. Incrementum naturale auctum ab 1.7 centesimis in mediocris in annis pre-belli ad 2.8 centesimis.
  Assimilatio extrema continuatur. Nicolaus II etiam statuit gradum inauditum, permisit Russorum principes aliam uxorem alienam in matrimonio civili habere. Ut novas islamicas suburbia sic ligaveris vehementius antiquae familiae regiae Russicae.
  Augebat magnitudinem exercitus. In summa, in Russia tsarist, iam mille cohortes et tres miliones militum in perpetuo fundamento erant. Hic est maximus exercitus terrestris in mundo. Eodem tempore magna classis aedificatur.
  Tsarist Russiam ab anno 1929 iam XIV centesimas potentiae oeconomicae mundi habuit et constanter evolvere perseveravit.
  Duma res publica ab initio belli dissoluta numquam convenerat. Comitia abolita sunt, et ipse pater iure ferendi leges accepit.
  In genere, Russia tsarist potens, imperiosa potestas manebat.
  Sed tunc discrimen anni 1929 exortum est, quod in magnam tristitiam universalem convertit. Recessus omnium terrarum hit. America et Germania plurimum passi sunt.
  Sed in Russia tsarist consecutiones discriminis infirmiores erant. Primum, agricultura adhuc maximas partes egit. Secundo oeconomia imperii auctoritaria in tsarist magis centrali et administrata fuit. Inde evenit, ut multa discriminis phaenomena regis decretis supprimere possent. Erat autem regio ingens cum hominum trecentis miliones in uno continente.
  Idque nonnihil emolluit manifestationes ruinarum ac lites capitalium. Multum oeconomiae laboravit in se.
  Discrimen tamen tum in Russia ortum est. Sententiis Anti-monarchist intenditur.
  Iam Lenin ab activo rerum novarum actione secessit. Obviam Walliam et opera phantastica secum scribere coepit. Pecuniam bonam fecit, et sibi nomen fecit.
  Ita Lenino satis pecuniae, honoris et famae habuit. Praeclarus erat in scribendo omnes fabulas fabulas, a spatiis ad ingenue simplices et pueriles. Porro Vladimirus Ilyich immensa fecunditate insignis fuit. Et sane Kaplani vulneratus evasit, vir doctus hic multo diutius in calvitio vixit.
  Trotsky officium obtinuit in Ministerio rerum Foreignorum, ad gradum Consiliarii privati assurgere curavit.
  Sed Stalin, contra, vehementior factus est et ad singularum terrorem antea a Bolsheviks reiectis artibus rediit. et una Koba ideis erat idea removendi monarcham.
  Haeres autem throni graviter aegrotat ac rex plenus esse veri simile est.
  Mense Decembri 1931 bellum inter Russiam et Iaponiam ortum est. Causa samurai invasio Sinarum et creatio Imperii Manchuriani fuit. Praeterea Nicholaus II re vera ulcisci voluit ob priorem cladem in bello Russo-Iaponica.
  Pugnatum est ab pedestris Russorum progressus. Heros autem primi Orbis Terrarum, Kolchak, turmae Pacificae praeesset constitutus est.
  Iaponia aliquam praevalentiam in numero navium habuit. Sed turmae Russicae satis scite et strenue agebant. Post aliquot proeliis aequalitas potentiae aequalitas propius facta est. Et perrexit turma magna in auxilium Balticum. Classis Pontica in somno non erat.
  US et Britannia nimis haeret in suis internis quaestionibus ut significant auxilium Iaponicae praebeant. Post aliquot pugnas terrestres, Russicus exercitus Samurai e Manchuria fugavit et portum Arthurum obsidet.
  In proeliis terrestribus, utilitas Russorum, exercitus tsarist in praediis et aircraft affectis.
  Etiam prima pugna mundi helicopteri, a claris Sikorsky aliisque excogitatoribus evoluta, in proeliis interfuit.
  Ita et pugna efficacia peditum crevit, multos magistros egregios eru- ditos per crudelem mundi frontem belli.
  Ceterum exercitus Russicus iam alius erat. Mense Maio, duce Denikin, oppugnatio Portus Arthuri incepit. Primum in historia mundi centum praediorum Russorum in ea massive usi sunt.
  In summa oppugnatione luctus nuntius Petrograd venit. Nicolaus II Tsar sacerdos occisus est. Ita Stalin una cum Sannikov atrocem facinus fecit.
  Alexei II novus monarcha factus est. Sed infirmus heres non diu dominatus est. Verum, coronari curavit et mense Ianuario MCMXXXII mortuus est, nullo virili prole relicto.
  Kirill Romanov novus tsar declaratus est, cum frater maior Mikhail omnem legitimam ob inaequalem matrimonium amisisset.
  Sed Kirill quoque emendatus non multo post sex menses regnum suum ad Vladimirum filium transferens. Novus heres adhuc minor erat, et regentia in consilio reali potestatem accepit.
  Sed nec cursus erat, eleifend cursus ante. Portus Arthurus captus est. Classis samurai ingens damnum ex actionibus aviationum passa est. Lacus Russiae singularis est et nihil obsistit.
  Mense Iulio, Iapones ex Corea tandem pulsi sunt, et portus Pusan uno impetu captus est.
  Ita terra orientis solis possessiones suas terrae in Sinis septentrionalibus amisit. Et mense Augusto ala Baltica pervenit, tandem superioritatem Russiae in mari obtinens.
  Post duo proelia navalia maxima, Iaponia maximas naves amisit et pacem petivit.
  Male Alexey consenserunt... Russi Port Arthurum, South Sakhalin, Kuril iugum acceperunt, et suum imperium in Corea dederunt. Manchuria et Mongolia tandem sphaeram influentiae Russiae ingressi sunt.
  In MCMXXXIII, Russia Manchuria et Mongolia in compositionem suam provincias comprehendit. Et anno 1935, Corea etiam pars imperii tsarist facta est. Ita formata Zheltorossia. Aliquid somniatum est in fine saeculi XIX.
  Vladimirus Tertius cupiditatum plenus est. Et Hitler in Germaniam venit. Qui etiam vindictae somniat. Re cognita, Britannia labefactata est, sed coloniae eius admodum magnae erant. Et vivam facere non nocebit. Praeterea relationes inter Russiam et Angliam magni temporis sunt. Et Gallia iam non est socius.
  Bellum in Hispania seditiosissimum exercitatus fuit. Italia, Russia, Germania cum Franco partes habent, Britannia et Gallia cum societate sinistra coniunctae sunt.
  Itaque non palam, sed voluntariis dimicatum est, donec 1939 ductum bellum erat. Praeterea Fuhrer Anschluss explere ac terras a Germanis inhabitatas recuperare curavit. Sudetenland imprimis. Et ipsa Res publica Bohemica facta est provincia Russica.
  Italia, Germania et Russia coalitionem suam formaverunt. Regimen Mussolini Aethiopiam vicit et novas victorias somniavit.
  Et mense Maio 1940, Bellum Orbis Terrarum Secundum ortum est: Gallia, Britannia, Belgium, Hollandia ex una parte, et Russia, Germania, Italia ex altera.
  Hispania civili bello exhausta ad tempus quieta mansit. Sed Iaponia, quamquam diuturna gravamina historica, Angliam cepit et oppugnavit.
  Hoc grave auxilium Russiae evasit. Ibi, in extremo Oriente, tutae sunt positiones, in occidente res inopinato bene evenerunt.
  Exercitus Russiae suum principale offensum in India, Pakistania, Irania et Africa meridionali gessit.
  Germani improviso, praeclaro consilio Mainstein, Franciam, Belgium et Hollandiam mense et dimidio superare curaverunt.
  Evenit ut maximus elit. Ac etiam inexspectata. Inter Russia pro tsarist.
  Sed veniente Augusto conatum in defectione finivit. Germani circiter quinquaginta milites interfecti, circiter decem milia captivorum pereunt. Sed statim Britanniam capere non potuit.
  Exercitus autem Russiae Indiam, Iraniam meridionalem et Pakistania sine multa repugnantia occupavit. Inde ad Indochinam se contulit, ubi copias Iapones iam appulerant.
  In hyeme Exercitus Russicus cum Italis Aegyptum occupavit et trans Africam movit. Bellum facile et simplex. Copiae coloniae Imperii Britannici nihil exercitui Russiae opponere potuerunt. Non poterant facere quidquam, et noluerunt magnas facere. Nothi itaque loci indigenas aliorum commodis mori.
  Germania quoque non dormit. Fritz Gibraltar vi cepit et Mauritaniam ingressus est. Pugnatum est in adductis mediocribus. Nemo obsistat.
  Etiam ac Roosevelt valde passivum erat. Novum bellum valde timuit, immo cum tanta coitione. In communi Anglia colonias suas servare nihil habuit. Si quid obstaret, silvestres Africae, deserti arenae sparsaeque communicationes.
  Mense Aprili 1941, copiae Russicae et Iaponicae in Australiam appulerunt.
  Britannia adhuc restitit usque ad diem 25 mensis Iunii anno 1941, nova, hoc tempore multo felicior, aditus amphibiorum in territorio proprio Angliae fiebat.
  Duarum hebdomadum pugna. Londinium cecidit et bellum paene confectum est. Sed ... Churchill in Canadam fugit et bellum continuatum denuntiat.
  Iaponia Americam in Peru Harbour mense Decembri 1941 oppugnat. Nova pars secundum bellum mundanum incohatur.
  Imperium tsarist Alaska meminit, quod Americani pro denariis dolo acquisiverunt, et die 12 Decembris iungit bellum a Civitatibus Foederatis Iaponiae indictum. Die XV mensis Decembris anno tam Germania quam Italia bellum Civitatibus Foederatis indictum est. Die autem Decembris XVII, pupa regiminis Dua regis in Anglia etiam formaliter bellum contra Canada et Americam incepit.
  Ita coalitio ingens contra USA et Canada evasit. Die 22 mensis Decembris anno Hispania bellum America indictum est. Die 25 Decembris solum Brasiliae partes USA capere ausus est. Reliquae nationes Americae Latinae timide neutras manere voluerunt.
  Quid aliud possent. Exercitus Russicus sane offensam per Alaska invasit. Et omnino nihil est contra hoc. Classis armata Russica nimis fortis est et una Americana infirma est.
  Sed US cito hiatum claudit. Iam anno 1941 tria fere milia tormentorum auto-propellentium et praediorum ab industria Americanorum producta sunt. In secunda parte anni MCMXLII, productio piscinarum iam mille pondo mense attingit. Post successus initiales, quibus copiae Russorum et Germanorum omnes Alaska occupabant, progressus aliquantum retardavit et resistentia Americana invalescit.
  In quarta parte anni MCMXLII, productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium in Civitatibus Foederatis Americae duo et dimidium milia perventum est, et dies ducenti aircraft sunt. Ita Civitates Foederatae Russiam Tsarist in productione piscinarum et aircraft praecesserunt et in productione tormentorum accesserunt.
  In Germania tantum circiter sescentorum lacus et tormenta autocinetorum per mensem producta sunt, in Britannia et Italia, cum Hispania, eodem fere tempore. Circiter trecenti currus in Iaponia sunt. Est autem aeroplanum in omnibus circiter ducentis. Coitio in plumbo secundum quantitatem armorum productorum est, sed adhuc trans oceanum dimicandum est.
  Communitas dictatorum in numero peditum et militum numero habebat utilitates.
  US adhuc amisso proelio. Fine anni 1942, Canada a tribus quarteriis amissa est et pugna ad proprium US US perlata est.
  In prima parte anni 1943, productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium in Iunctus Civitas tria milia unitates excedit et per diem CCLX elit. At ex parte, defectus nautarum exercitatorum effectum armorum productionis augendi redegit. Copiae dictatorum coalitio Torontum et in fine mensis Aprilis Quebeci ceperunt. Mense Maio et Iunio acriter pugnatum est in Civitatibus Foederatis Americae septentrionalis.
  Ingens clades utrinque foret. Sed coalitio pubis immanem habuit et multo plures fines quam Civitates Americae Unitas continuit.
  Itaque, neglecta fronte stabilita, positio Civitatum Foederatarum difficillima manebat.
  In tertia parte anni 1943, productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium in Civitatibus Foederatis Americae quattuor milia per mensem attigit et CCCL elit per diem. Sed hae figurae iam finiebant. Vanum est adhuc productionem armorum augere, cum nautae piscinae et aircraft apparandi tempus non habeant.
  Prima linea leviter in medium anni 1943 mutata est. Sed atrox proelia erant, multae sedibus satae decies. Verum, coalitio sicut tota meridionalis per quinquaginta ad sexaginta chiliometra movetur.
  Sequenti anno proeliS hiemem non curavit. Exercitus Russiae et Germania novas piscinarum genera cum tormentis fortioribus et armis validioribus produxerunt. Civitatibus Foederatis Americae ad hoc respondit cum "Sherman" - 4 M. Sed hoc vehiculum adhuc inferior piscina maxima coitionis "Ursae" erat. Vehiculum Russicum cum Germanico unitum erat et 107 mm tormentum quaesivit cum rostro velocitate 890 metrorum. Ita "Ursus" longe "Shermans" percussit dum impenetrabilis Americano curru manens. Secunda piscina Russiae "Volk" paulatim productio exivit. Etsi incessus eius effectus infigo fuit.
  Et in aere, superioritas qualitativa erat ex parte coitionis. Et Americani non amplius unam quantitatem accipere potuerunt. Et numerus est etiam ex parte potestatum Hemisphaerii Orientalis.
  Aestate MCMXLIV Americani leviter se receperunt. Eorum copiae hoc longo bello attritionis evanescunt. Hostes magis ac magis arma movebant. Eas formans ab Indis et Seres. Fine anni 1944, positio Americae iterum ingravescebat, coalitio alterum duorum centum chiliometrorum processit.
  1945 notata erat a coalitio Brasiliae recessum, quae Civitatibus Foederatis Americae discedere festinavit. Sed America bellum Argentina, Chile et Portugallia indixerunt.
  In prima parte anni 1945, prima acies quieverat, quamvis rara caede distinguebantur proelia. Sed tunc US in medium demersit. Facultates humanae et materiales Americae nimis exhaustae sunt ad resistentiam ulteriorem perdurandam. Pala Philadelphia, Chicago. Mense Decembri, Novi Eboraci et Vindobonae circumventi sunt. Et mense Ianuario, post ruinam capitalis Civitatis Americae, tandem cor amisit et in deditionem accepit.
  
  Adventures OLEG RYBACHENKO
  Casus aeterni haedi Oleg Rybachenko in statuto universitatum Sfero hyperfanorum ita ridiculum est ut separatim censeri debeant.
  -Ah! - clamavit puer. Inclementer acus pungebant, tamen elastica cutis ictum bene tenebat. Sed spinae erant quasi onustae in vere stricto, in nubibus emissae, et Oleg Rybachenko male male obtinuit. Iuravit puer voce magna et aegre evasit et laqueos avide mordens. Pisuki corpus mansit.
  Computatorium in armilla puerum blande impellebat;
  Periculosum est, acus inflammare, si eques fortis es in simplici corpore, morieris.
  Oleg Rybachenko calce pilae ardente ablato pede, furor in eo exarsit. Puer fixit pugnos et ad currendum cucurrit. Imo, iuvenis ne cogitabat fugere, ad hypersuit cucurrit. Bare, undique calcibus celerrime emicabat, puer cum olympiade fortissimus satis feliciter certare poterat. Sed haec velocitas non sufficiebat ei ut velocius curreret, coepit currentis. Quisque jump praeiudicatum est - celeritas eius crevit.
  Fremuit puer ut catulus tigris;
  - Tene in barbare, duodecim capita et omnia vacua.
  Volans puella dentes denudavit, dentes ostendens. Tum gravem undam emisit, devexit in frontem pueri. Oleg Rybachenko nudum, puerile pedes in calefacta superficie, libenter percussit. Eques puer accurrit et cito armis impenetrabilibus indutus, erucae velocitatem acquirit.
  Termino furens puer invadit draconem adulare conatur. Invisibilis, sed ex hoc terribilius pugno in reptile peregrinum paratus erat cadere. Vim at ignota aliquam impedit.
  Oleg Rybachenko tensione tremuit, ad terminum intentavit, sed victima ingens ejus, quasi nihil accidisset, reliquam massam defecerat.
  Puer paratus erat ad desperationem clamare;
  -Hoc est diabolus. Potensne est exponere velum.
  -Nemo! Ipse ego te servavi. - Puella crines movit aureos dentes e margaritis misit, omnes colores iridis, stellam bunnies reputans. Non te perdam.
  Oleg Rybachenko fremere conatus, quam ferociter fieri potest;
  -Est monstrum.
  Anion puella suis pectoribus ad tuendam mastodon stabat;
  -Nemo! Et iterum no! Puer innocens est. Praeterea vide quam magnum sit, significat satis nuper videri.
  Puer miles valde miratus est;
  -Et quid adhuc parvae sunt?
  Anion iuvenis aeternus confirmavit;
  Utique paulatim decrescet.
  Oleg Rybachenko, in molestia, se in fronte asperum ferire. Quasi ex ictu cum tribula in pii scintillae spisse pluit.
  Oh, oblitus sum ubi sum. Bene, ego illum non occidam.
  Dixit demiurge potens puella mitissime;
  - Tunc mitescere et relaxare.
  Puer manus deposuit et agrum destrinxit. Tunc subridens.
  - Bellus est. Ita! Paene oblitus sum. Quod nomen tibi est.
  Inimice puella respondit;
  -Et opus est tibi.
  -Natur. - Ego Oleg Rybachenko et omnes notum facio.
  Puella vocem mollivit.
  - Bene, voca me Aurra Charlie.
  Puer puellae manum porrexit.
  - Orra est nomen bonum. - Eamus amici.
  Dubitavit;
  -Quid tu gravi?
  Puer explorator cum calore ignis in vento, dixit:
  - Graviter nusquam!
  Charlie feliciter exclamavit:
  Scilicet, anions non mentior. Et si accedimus, semper erit, donec omnia in omnibus mundi stellis exeant... Et exire non possunt omnes, quia luminaria magis ac magis semper illuminata sunt!
  Oleg Rybachenko aliqua dubitatione habuit;
  - Bene, nescio, puellae raro fideles amicos faciunt.
  Orra, talibus dubiis obnixe ac manifesto indignatione in voce illa obiicienda;
  - Non sum puella, sed iam pulsata anion. Sed ne cures, nondum satis vitae tempus. Bene, heros hyperplasmic, adhuc gaudebimus an ad urbem ibimus?
  Puer paulum e summa se sustulit et consulto contemtu admovit ;
  -Et quid ibi? Etsi recordatus sum - novum virum scientiae, aliquid tale enucleavit ut verbum scelerisque in platino.
  Charlie dixit in sono gravissimo:
  - Hic nos adiuvet - praeterea dicam tibi secretam, gravem imminet nostrae fraternitati comminatio.
  Oleg exilivit sicut feles exuste;
  -Quis?
  Anionka satis humane indicem digitum ad labia sua posuit et dixit:
  "Fortasse melius est tibi ne adhuc loqui."
  Puer petulans paulum iratus est;
  - Quare taces, melius est ilicet dicere. et tunc ab aliis cognosco. Suntne arcana cui claves non sunt?
  Orra secundo digito ad labia sua posuit et susurravit;
  Non omnes hoc sciunt. Qui scit, non cognoscit periculum.
  Oleg Rybachenko exstabant serio ac minaciter fremebant:
  -Sed melius est praenoscere quam post ignorantiae nebulam occultare. - Et tum haedus philoaophum dignum dedit. - Abscondere potes post ignorantiae nebulam, sed celare non potes!
  Orra comam retorsit leni motu, et in pigtails parum texuit.
  - Bene, generaliter, secretum tibi narrabo. Tertium digitum ad aures eius contumaciter posuit. Et crines, in imperio mentis, colorem viridi-flavi khaki acquisiverunt;
  - In nostro universo tempore non semper in oppositum fluit. Mundus in structura sua identidem similis concavo et tortuoso prifma in rivos fracto. Hoc est, diversae leges in diversis galaxiis regnant.
  Mirum sane est. - Oleg Rybachenko oculos dedita opera rotundas. Sed estne comminatio?
  Puella colorem khaki in capillo mutavit, flavum in aureum et viridem in caeruleum vertit. Et permansit in sono ingratitudinis:
  - Audi porro. Genus anhelitum fluorinum in Gong galaxia apparuit. Hae creaturae nightmaris multas galaxias occupaverunt et suum ingens et infestum imperium creavit. Sola res est quae nos prohibeat ne feriendi tempus sit ne in extremo tempore invadentes damnum corpori suo faciant irreparabilem.
  - Idque adeo vel fieri potest. - Interrupit Oleg Rybachenko et lepide edita. - Bellum dulce est sicut mel, sicut molassarias molass, et te reddit languentem quasi hangover!
  Charlie minime lascivum et laetum puerum, qui tantum ad res incitandas ludo bellico possibili videbatur, minime adiuvabat. Gravissimo sono locuta est:
  - Ita scarabaei istae sunt crudelissimae, alias gentes et gentes barbare opprimunt. Arthropoda technica arte exculta est et bellum cum illis maximis pro nobis consectariis affert. Sed non nisi quam. Est etiam genus sulphuris brucus, non saccharum, sed praeterea pirata grandis fraternitas, ut taceam plures mundos minores barbaris regiminibus dominatos. - Puella digitos suos ostendit et flamma unguis illuminat, quasi e gasolino leviore. - In re majori, plura sunt - petulantia vel simpliciter im- peratio. Id est, universitas nostra non est valde bona et perfecta, et multa sunt in circuitu inimicorum.
  Elatus autem puer miles, se introducens ad Alexandrum Magnum, dixit:
  -Et quomodo agere? - Hic Oleg Rybachenko iterum incredibili ingenio emicuit. - Silentium est aureum, illi soli tacendi soliti sunt nummi aurei loquentibus, sine loquendo!
  Orra Charlie cum pathos et lepide, sicut papilio saltatio gesticulans, orationem facere coepit;
  - Quid censes, nuper in concilio fratrum seniorum constitutum est magnum exercitum suum formare, sed usque tardius processum est. Ceterum signa ex voluntariis instituuntur. Est etiam Exercitus Salutis - numerosus est, sed credo eius infirmis subvenire, nec cum multi-million decies pugnare, vel etiam multa miliarda validissima injectionum classe - id quod ipsi cantharides se vocant. Ingenue, injectiones mortiferae sunt, allergies causant. - Orra, partu dimidii metri in subridere extenta, visa est admodum pun- guli sui.
  Miles puer sincere dixit aliquid valde controversiae, sed partim verum;
  - Bene nosti - bellum est res in universo maxime interesting et excitando.
  Vox Charlie strictior factus est, et ingens, risus radiosus ilico decidit in faciem suam:
  - Cum ad ludum venit, adhuc puerulo interest, re vera sanguis, lacrimae, mundos inflantur, debiles planetas. Quondam in universo fui, ubi superbombs usi sunt. Horribilis erat aspectus. Totae galaxiae devastatae sunt, nubes nubium trillionum stellarum explosarum. - Oculi anionis puellae iam ad magnitudinem fovi in piscina creverunt. Et haec Zenki per kaleidoscopum ut spotlights scintillant. - Pauci ex iis, qui superfuerant, tam potentes stipendiis adhibitos esse dixerunt, praecipuae in processu fusionis particularum ultra-mini-mini-arum quas tsuvarons vocabant. Hoc est, tales abyssi microcosmi explosi sunt ut ducentas quadraginta dimensiones uti caperet. Talis reactio sextillion vicibus potior est quam nuclei. Atomum unum, vel potius particula elementaris talis bombae, potest multos chiliometra-longos petrae in photons Titanium spargere.
  -Wow! - Admiratio Oleg Rybachenko prorsus non fictus fuit. - Spero me hoc universo ostendes.
  Orra mutavit figuram magni oculi sui a circum ad triangulare, et dixit quasi in violino;
  - Puer mi, horrores quos vidi difficile est verbis describere. Horresco me cogitare res posse progredi ut tam crudelis sit. Praeterea omnino vanum est, quia post tale catastrophen nullus victores vel victi supersunt.
  Oleg Rybachenko timida spe mussat:
  -Sed spero non omnes mortuos esse - aliquid supervixit. Nulla prorsus vanitas in natura est, sola stultitia humana animum devastat, centum cento!
  Puella triangula in hexagonas mutavit, et sine ulla impudentia coercuit;
  -Fortasse, sed non audeo invenire. Sed stellae quaedam exustae sunt, sed inflari potuerunt, et lucem quae serio ad nos pervenit distinxi.
  Oleg Rybachenko eruditionis ostentandae facultate delectatus est.
  - Et scio photons celeritatem trecentorum milium chiliometrorum secundo movere. Id est, quod spatium mille parsecorum duorum milium sescentorum annorum tegunt. Decem et viginti sex milia annorum. Decies centena millia duo...
  Aurra oculorum magnitudinem redegit et speciem humaniorem assumpsit. Conciliatory dixit;
  -Scio id quoque. Habesne punctum ratio?
  Puer, auctor pristinus, libenter confirmatus, sicut loachus in patella salit;
  Est et naturale digitorum numero. Iustae notae in schola hic duodecim puncta induunt.
  Charlie giggled and stridated with CULEX:
  "Esto ut licet, quam celerrime inde exire conatus sum. Sicut ultraphoton, in hyperlaser!
  Indagator puer cum mittunt:
  -Id est inutilis.
  Et Oleg Rybachenko iterum sensit inspiratum, emisit;
  - Non mors terribilis, sed immortalitas amissio! Magna non caro, sed in luce animae!
  Anion puella, cum omnino normali, risu humano respondit;
  - Nihil, te ibi iaciam, te visurus es. Nunc enim volui tibi dicere. Injectiones novos arma validissimas facere accepimus et cum paratae sint, nos oppugnabunt. Maxima eorum monopolia adiectis fructibus indigent, bellumque est pluvia aurea in loculos turgidos.
  - Monopolia et corporationes. - Oleg Rybachenko vultu acerrimo induitur. - Negotiant sanguinem, arma, tela, tela, tela, ludens in commercio, quia aut cum victi cadunt, aut e contrario, cum occupant agmina, oriuntur.
  Orra, qui multum cius experientiam viderat, parum admiratus est;
  - Non es stultus, ubi id habuisti?
  Indagator honeste respondit;
  - Placet mihi libros graves legere et eos proprie deglutire. Facile est per vitam ire cum capite scientiarum plena, et inanitas in capite solum loculos facilit!
  Oleg Rybachenko, videns Anion puellam sibi plura loqui velle, dixit:
  - Hic habemus in imperio Sovietico aliqua tantum idola, sed non est Deus! Et quid amabile est de atheismo: vanitas est suavissima oraculi, vacuitas est levissima pater!
  Et addidi plusculum aromatum.
  - Atheus, fidei fundamentum sub pedibus pulsans, non animadvertit in immite divinae vi majestatis guttur suum.
  -Et habes facultatem cito informationes assimilandi et facete aphorismos sparge. Aurra terram vi campi in arena, Nubem aurantiis et purpureo pulvere calcat. - Et nunc potius advolans eamus.
  Oleg Rybachenko altitudinem suam auxit, sentiens corpus suum novum extendere posse. Haedus vere voluit ludere Petrum Pan.
  - Bene, sed prius unum circulo faciam.
  Expansis brachiis, puer in aerem secare coepit et vere plenus aeterno coepit.
  Orra, puerum pirouette spectans, facete in se posuit;
  - Quid amabile est de atheismo - vanitas non potest spank risorum iocosorum!
  Sed tunc Omnipotens, Omnipraesens et Omniscius Sphero Creator Puer intervenit. Oleg Rybachenko e mundo suo sine labore traxit et in ingentem draconem alatum finivit. Flumina turbida caeli lavit ora puerorum. Et alae draconis constiterunt seras longas et novem facies nucum.
  Sphero, per ordinem mentis, flumen bullae fantae creavit, eumque per aerem innatare cogit, et ipse narea venari coepit. Oleg Rybachenko etiam ignem magicam telepathic impulsum. Pueri venatum iocum habebant. Naves pugnae explosae sunt, et sperma cetae ingentes dentibus Everests. Fluvius ipse in immensum oceanum versatur, et vere confundi potest ubi sursum vel deorsum erat. Lilac, rubra, lutea, smaragdi bullientes rivi sparsa sunt. Sphero giggled et variis futuristicis armis vapulat. Et ad musicam, subito vultu et armis litterae apparebant. Discurrunt in caelos, in prodigiosos et aphorismos capacissimos celeberrimos;
  Sapientes verba bona sunt - good deeds are better!
  Vita semper praeclara, et mors mediocre!
  Scientia non est omnia, antecedens arma sollertes manus et mentem flexibilem requirunt! Spiritus materiam vincit!
  Quodvis momentum desinit esse jucundum, simul ac constringitur, ut glaciei floe constringitur!
  Motus est vera beatitudo!
  Mater terra pretiosissimum est quod homo habet, sine qua vita nihil significat!
  Homo sine patria est sicut corpus sine anima!
  Religio infirmis solacio est - nulla incommoda videntur levia, si temporaria sunt!
  Si ars est angelus custos, spiritus pugnans deus belli est!
  Facilius est Oceanum cum tablespoon unco, quam cum atheo contendere!
  Computa sicut puella iuvenis et pertinax amat!
  Mors ab amato differt, quod semper conventum cum illa differre conantur!
  Mors ab amato differt, quod semper obvenit tempore iniquo, at nemo illam tarde obiurgat.
  Qui salvat incolumem - rupit funus ite!
  Exercitus saturi clavis prosperis!
  In bello praeparatio bona est sicut aer pulmoni, et vaporum debiles et necat malus!
  Cum homo artificiose se praebet speciem formidabilem, hoc certum signum est infirmitatis spiritualis.
  Atrox lupus in vestitu ovium, non ovis in vestitu luporum!
  Homini nihil est praestantius quam arte militari - id est synonymum honestum esse! Melior est mors tigris quam vita canis!
  In bello mors justificatur, cum hostes nimio pretio emunt, et dat munera hosti proditionis.
  Hostis explorati paene victus est, non modo necesse est ut casus ad te ventum eat!
  Carum est cadaver inimici, sed vivo adhuc maiore pretio!
  qualis furtim victor!
  In genere, vita sine difficultatibus est sicut pulmentum sine condimentum, multum - amarum, non - non ascendit in fauces!
  Homines saltem semel in vita sua aliquem occidere et salvare debent! Et si primum est felix, inexpugnabile est secundum experimentum fortitudinis.
  Computatorium melius quam bomba atomica, tutissima via est gentes vincere et eas operare victori! Praeterea tentationes non timeo. Quaevis ergo fides tanti est, si se ipsa defendere novit!
  Iuvenis, sanguis citius fluit, et "urna" calidior coquit!
  Tarda asinus, porco peior, etiam putet, sed cibum non dat!
  Ignis automaticus et fremitus conchae - optimus omnium bonae memoriae repelle!
  Fides sine testimonio: falco sine pennis scalpere potest, sed adsurgere non vult!
  Religiosa disputatio est maxime supervacua - quoniam uterque altercatio nullam habent ideam de re quam de ea disceptant!
  In stadio inter progressum scientificum et technologicum ac moralem, haec moritura est extranea! Etsi periculum est humanitas inter scientiam et mores in abyssum cadere!
  Qui salvat in scientia, detrahet semen suum; et qui aufert posteritatem eius, mendicus manet in aeternum.
  Posteros spoliando caput facere potes, sed locupletari non potes!
  ! Politica est res sordida res mundas acta!
  Veritas semper multiplex est, sed error uniformis est.
  Pulchritudo notio dialectica est - sola deformitas universalis est!
  Arma parcus, vino dissimilis, ama iuventus!
  parce hostibus, quid pugione sedeat - ferrum non sentiens veraque nescit!
  Optimum telum est sollertia, non libi eget, sed carum!
  Cum cadaverum numerus sit plures, vertunt ex tragoedia in modum extra!
  Homicidium simile est virginitati amittendi primum ac dolet, deinde cum novo quovis actu magis ac magis delectatur!
  Explorator malus est qui exitum in casu defectui praevidere non potest!
  In quacumque alia regione, error potest vitam, salutem, et solum in religione fallendo, immortalitatem amittere periculo!
  Bestia dentes habet, homo sclopetum habet, animal musculis nititur, homo menti! Dentes hebetes probat, sed acuet mentem - ergo mens immortalis est, profectu, tanquam perpetuo motu machinae, ad felicitatem ducet!
  Etiam atrocissimus nuntius ex repetita repetitione vulgaris fit!
  Cum agens duas intelligentias operatur, puer contrahendo duas papillas in os suum quaerit, periculum discerpens os!
  Motus est pluvia sub qua flores sanitatis crescunt, et sarculum evellendo zizaniorum morborum!
  Caeci caecorum oculum non vident, quo volunt vadunt.
  Non potest caecos educere, LAPIS CHARI FIDELIS!
  Vigilans viator ne trahere - caecos miseros adiuva!
  Homo facile frangit, aegre domat, et rarissime ex natura amorem consequitur!
  In pecto, fortuna venit ad caput lucida, digitos dexteros, et cor placidum!
  In genere crimen non est scelerisque, dulcem vitam carpens, non vis, sed cordis obesitatem certo habebis!
  Defectus virium excessum ingenii compensare potest, at nullus excessus virium defectum ingenii compensare potest.
  Ingenium defectus educationis reponere potest, sed nulla copia educationis ingenii inopiam supplere potest!
  Adamas gemma est sine politione, sed nulla politio carbonem in adamantem convertet!
  Funes aliena est iocunda, sed de morte tua cor tuum erumpit, et anima tua in pedes tuos vadit!
  Pecunia haeret cruentis manibus et lubrica animabus quasi sordibus!
  Inter omnes formas fanaticismi, religiosus est irrationabilis et ambitiosus, sic principaliter ad immortalitatem personalem assequendam!
  Amor a raptu tantum differt in forma solutionis - pensio in genere pro ultima actione!
  Melius est amittere in iustitia quam lucrari in peccato.
  Amissio justi quaestus est in coelo, quaestus peccatoris rapina est animae.
  Deum negantes, communistae irrationabile onus super humeros hominis imposuerunt! Omnipotentis locum cupiens sustinere non potuit homo dolor Golgotha et diaboli tentationes.
  Iesus, populus non habens potestatem, sed regnum bonitatis et iustitiae aedificans, in stagnum vitiorum concidit!
  Innumerabiles thesauri in anima hominis, si modo eas spoliare incipias, cito sine divitiis exibunt!
  Omne coitum, gemma, quam duobus communicas, et fur non unus, e corde furabitur!
  Omnis homo habet aliquid commune cum primate, bonum est si potentia, sed saepius intelligentia!
  Ridiculam esset si vera non esset!
  Proh dolor, plus iocis viventibus habemus quam viri probi et politici honesti!
  Quisquis animam suam vendit, haesitans semper manet - dat immortali pro mortali!
  Victoria de forti adversario plus constat solere, sed eam gratis non das!
  Caedes non potest sui commoditatem ac lucrum iustificare - tantum honor, libertas et materna violentiae sunt advocati!
  Bonum esse cum sclopeto;
  utque furore ferite ferro!
  Ad sanguinem cataracta sicut
  Mali non parcunt omnibus, occidunt!
  Omnium artium opera, militaris magisteria firmissima in hominum memoria ac lacrimas faciunt!
  - Pictura sanguine scripta: quanto lucidius oleo et tabe!
  Honesta persona iustitiam ponit - super familiam et amicitiam! Inimicis et amicis eadem lex esse debet ac maritus uxori!
  Iustitia in meretricem coram legibus vertit!
  Fortis adversarius, corpus et voluntatem temperat, fortiorem te reddit, infirmus animam corrumpit, corpus hebetat, debiliorem facit.
  Tanto faciliorem victoriam dat via dura!
  Manus militis sagittandi dantur, et cerebrum in tempore sistere!
  Stultum necare: idem est ac pungere acus, callidum figere - quid proiectum verberare!
  Natura est mater hominis, mater magni inventoris stultum esse non potest! Etsi caret ingenio practico!
  Glans est efficacissima methodus paedagogica in tractandis iuvenibus, tum cum senibus!
  Sola efficacia ictum cadit! Saepe fides cadet, et si veneris, immortui eris!
  Religio superbum demittit ad gradum animalis - electionem dans arietem et capram!
  Melius est dare pellem tuam populo tuo sicut oves, quam sibilare in aeternum sicut anguis.
  In genere, notio operandi cum capite providet non solum interpretationem literalem, etiam cum ad artes bellicas!
  Si vis divites fieri, baptizari ut judaeum, si vis decoc- tare, sume mutuum a Judaeo.
  Plumbum concoctionem adiuvat, maxime si pilula in cartridge formam est!
  Qui munera non accipit, similis est mulieri meretrix.
  Solet, ut unum serves, alterum te occidere! Crudelis proculdubio haec lex est, sed in statera speciei naturalem reddit!
  Non est melior pugnator in mundo - quam miles Russicus et tyrannus maior - quam dux Russicus!
  Nimia luxuria est signum levitatis, levitas est imminentis ruinae praenuntia!
  Verba sapientum de labiis bastardi quasi fons sterquilinii.
  Commodum in longitudine habetis, sed habeo in mente!
  Aliquando potes interficere, at spem auferre numquam potes!
  In bello, defuit alter - aeternum perdere potes!
  Turris vulgaris flebilis est inter caespes, sed inter casas sublimis!
  Homo vim patitur, crudelitatem reveretur, mansuetudinem contemnit, misericordiam non sentit!
  Sexus est optimum remedium omnium aegritudinum mentis, sed proh dolor carus et difficilis inventu!
  Quis non amat sexum, non amat vitam, non sentit carnis gaudia!
  Vino poëma commune habet quod eius valor cum tempore crescit, sed etiam saecula lineas putridas et scintillas exire non sinunt!
  Miles computatralis similis est - unum-nullus computat, et bellator amicus hostis est!
  Homo differt ab animali in humanismo, et facultas agendi contra instinctus!
  Ex violentia contra foeminam, interdum pueri sani apparent, et a violentia contra naturam, modo monstra.
  Si crudelis mater est, filii quoque crudeles sunt! Quale est prole - homo!
  Amicitia a fortibus petitur, a divitibus alimentum, intrepidis devotio ostenditur.
  Adortus est optimus modus corrumpendi numerum hostium commodum - pugnandum est sicut medium bracchia abscindens!
  .Pro muliere, amor est voluptas et reditus, pro viris, voluptas et sumptus!
  Novum telum pro homine improbo excogitare est sicut crura cathedrae serrare cum funem super collum rapitur!
  Utraeque oriuntur singulaeque litterae inter se pugnabant. Finge G et X saeptum cum violino hybrido et rapido. Aut A et B tasque inter se iactant. I et M hybrid samovar et trullae moverunt, et aeroplana Shch et Sh grues supra caput per spatia saponis suds. Et cum catchphrasis repente incipit quasi crepitantibus crepitans Python? Litterae et pugnaverunt et simul in balalaika-kaprons clavis conficta sunt. Et puellas ingentes a Sfero creatas, nudo et decoro digitos levavit , altius ad nubila bombicis jactavit.
  
  Noli loqui gun
  Tunc quidam dyabolus traxit Victoriam, immitis Chernobogi filiam, per linguam;
  - Aliud habeo mirabile telum Hypernadoteonuclear!
  Post haec verba, Diabolus igneus valde palluit, et membra ejus retexit. concidit puella coma rubente rubente, nudoque in aere pendebant pedes. Lubrica circum, rosei calcanei subito pusulantur momento, et per auras odor ambusti carnibus infigitur.
  Exilierunt etiam reliqui bellatorum calculi acutum iugi rupis, in quo nudi pedes intrepide irruerunt, subito millies prunis ardentior factus est. Plantae ambustae sunt et puellae, ut bunnies, alacriter exilierunt, corpora altiora levare conabantur.
  Dolum turpi sordido toto corpore nocet. Victoria tacitam tabo fregit: nedum frustra tale quid: Hypernadoteonucleares arma. Vere, una bomba Hypernadtheonuclearis capax est in monstrosissimas somniorum monstruosissimas vias destruendi et convertendi, non solum universitates, sed hyperuniversos, et etiam minantur existentiam non solum Deos Demiurges, sed etiam Nadbogs.
  Valde creepy, scarier quam FORMIDULOSUS telum. Non sine causa a pronuntiatione supermen exilierunt quasi per hyperplasmum exusti.
  Sed non solum affecti sunt. Ut tota ala Iaponica-Sinica ululavit, vel potius tria cohortes cum piscina et sclopeta propellentibus! Flavi, stricti milites, gravioplasmo violenter objiciebantur, et parvae lacus samurai fere candentes erant. Milites in eis sunt, quam crudelis eos mors consecuta est.
  Et reliqui Iapones et Sinenses cum ocreis cruribus adustis, omnia usque ad collum cremata sunt. Et nondum mortui erant, sed immanis, et omnino intolerabiles dolores graviter passi sunt. Haec guys sunt tam infausta. Experti sunt consequentias varios gradus theonuclei ac consectaria exhorrescere! Contigit hoc minime ... Sed incomparabiliter minor est naso Gugul, quod est actu.
  Hyper-Nuclei Telum!
  Quindecim milia militum Sinensium et Iaponicorum statim mortui sunt, vel aliquot plus momentis graviler angebatur. Puellae autem, quarum vehementer exustae erant, ad proximum rivum concurrebant.
  Sed pro aqua frigida aqua ferventis rubet, et pusillis et pusulis cruribus obsita. Et circa rivum aqua bullienti solitum est arduum, quod non habet ordinaria aqua. Itaque puellae praeter crura etiam nuda paene pectora excanduerunt.
  Quatuor subito saltare coeperunt quam barbari ex Tumba-Yumba tribu. Itaque puellae laesae sunt.
  Zoya etiam alacres cecinit;
  Saevus es creator universi;
  Sic locuta est labia decies centena millia.
  Templum etiam horrore incanuit.
  Ubi non sunt comitum quaestionum - legiones!
  
  Cum venerit senectus, mors mala est;
  Cum bellum est, turbo terram quatit!
  Cum iustus volo mori
  Quia calor sub mundo Solis non est!
  
  Cum puer clamat - mare lacrimarum;
  Cum sint morbi racemi integri!
  Una quaestio est, quid Christus passus sit?
  Et cur tantum cometae rident?
  
  Quid in hoc mundo cur factum est -
  Esurio, torpore, aegritudine?
  Cur stercore reptans cenaculum?
  Sed quare Cain succedit?
  
  Quid opus est anuum arescentibus?
  Cur zizania hortos olera dat?
  Et quare auditu delectamur -
  Tantum promissa choreae?
  
  Respondit Dominus, et dolens.
  Quasi fatum meliorem nesciens...
  O vir amoris mei puer est.
  Quem volui in paradiso immittere!
  
  Sed nescis - puer stultus est;
  Una in te est tantum parva cogitatio!
  Gratia lucis hebetatur;
  Ita ut ursus hieme non dormiat!
  
  Post omnes, ut te moveat homines -
  Tribulationes tristitiae mitto!
  Pinguem ludum habere pro prandio;
  Virtutem, calliditatem ac diligentiam capit!
  
  Vis in paradiso illo Adam similis esse;
  Ambulabam in via, vacillans sicut larva!
  Sed verbum didicisti - amo;
  Communicando spiritu immundo satanas!
  
  Scitis certamen in hoc mundo esse.
  Et simul successu ac veneration!
  Ergo aspera fata hominum,
  Et passurus es, heu, dolor!
  
  Sed cum finem assecutus es,
  Curo rumpere claustra et compedes...
  Ad somnia vera facit
  Nova bella vultis!
  
  Intellige igitur, o pater homo;
  Post, etiam ego interdum tam contumeliose sentio!
  Quod, vivens in beatitudine per saeculum.
  Homines sunt sicut apri, et pudet eum!
  
  Ideo nova lux in certamine -
  Proelium erit in aeternum sine termino ...
  Sed consolaberis in oratione;
  Deus infelices semper tenerrime amplectetur!
  Ac consecutiones verborum incaute a Victoria prolatas centenis chiliometrorum diffundebant, paulatim debilitantes ab epicento recedente.
  Praesertim ubi milites illico exusti sunt et magno intervallo caesi, simpliciter liquefactae sunt. qui nudipedalia passi sunt quasi calcanei ferreo candenti cocti. Grave damnum, etiam ad mille passuum spatium, vestigia piscinarum accepit. Multa plana in aere imperium amiserunt et ingruebant, et illa quae steterunt in campis deiectae trivie fregerunt.
  Alae praecipue fragiles erant. Sunt shmyak et shmyak...
  Etiam copiae Americanae passi sunt. Praesertim multi bombarii B-29 - "super-castellae" extra ordinem exierunt. Nimirum hoc est grave ictum ad facultatem pugnae exercitus US. Praeterea puellae in parva tantum tergo Iaponica erant.
  Ita, ab initio, meta tarditatis invasione "Magni Exercitus Croci" a meridie in dubium vocatus est. Puellae in dolore vellicatae saltabant, quasi fulmen telae implicatae.
  Filia Belobog, Zoya figurare conatus est quomodo hoc tegmine carere et puellas ab ea liberare conabatur?
  Belobog est omne bonum et lucidum quod est in universo. Productum enim Altissimi Deorum Deorum Parentis, Familia - in duabus principalibus hypostasibus fundamentalibus: lux et tenebrae, bonum et malum! Haec autem divisio non est absoluta. Tam Belobog quam servi vim faciunt et nocentes puniunt. Chernobog vero suos devotos generose remunerat et potest personaliter vel cum suis adiutoribus morbos sanare, aedificare et creare.
  Multi Demiurge dii boni et mali partem habent. Praeterea, conceptus boni est conditionalis relativum. Sicut ipsum malum. et malum et bonum in una lagena vel malum in nomine boni!
  Qua in re Hyperuniverse est plane simplex et simul multiplex. Unius omnipotens Deus Nomen est - Ipse est Prosapia, Parentis Altissimi. Prohibeo Rod ut Summum seu Vichy colebat. Tunc autem addiderunt: Brama, quod interpretatur Belobog, et Shiva, prope Chernobog.
  Sed hic Nadkoschey - creatio Chernobog est vere malum reale quod Prohibeo Kali simile. Et erat carnivorae eius genius, qui ad telum hypertheonucleare condiendum ducebat... Et hoc telum iam adhibitum et operatum est.
  Et tale quiddam sicut proprietas Hypernadteonuclearis Annihilationis prorsus religio est! Effaris semel clare, et tu et alii capies per cornua!
  Atque utinam cornibus!
  Zoya leniter insusurravit Elenae Sapientem;
  - Non opus est nobis Hypermagica emitter!
  Maxime technica militum despiciens amicum latrante;
  - Sit opus hypermagicum emitter!
  Et tunc iocose subjunxit sapientibus verba;
  - Et Hypertheomagic Emitter quoque!
  Post hoc miraculum factum est - telae fila corruerunt, iugum petrae tinnittum est, et fragmenta lapidum corruerunt.
  Supermen puellae vestes mortis exuerunt et perfricando giggled ... Contigit frigidissima!
  
  EXEMPLUM STELLAE Wars
  Artos Vaderos, Magnificus, Pasoka cum gravi gradu mechanico appropinquat. A dextris et sinistris domini atri, GRAVIS sicut pantherae, bellatores a muricis custodibus moventur. Pasoka Toronto in digitos suos surrexit et stat adhuc. Propter modificationes, repraesentativus generis Thorogut processuum suum in capite amisit, lineamenta humana acquisivit, solum pellem multicolorem sicut Kaa boa constrictoris relinquens.
  Ahsoka, puella pulcherrima ab signis humanis, cum specimen figurae suae, puella paene nuda, tantum femorum muscularium cingulo khaki teguntur. In dextra et sinistra eius gemini filii: puer et puella. Pueri ex Stalkiller Mallofet valde capaces sunt, tametsi parvi adhuc sunt et nondum ad principatum pervenit.
  In omni casu, bella belli de coccineo imperialis custodiae subridere carnivore. Custodia Imperialis coccinea etiam ordo Jedi Obscurae notus est. Artes exercent vires et magnas facultates habent. Fere omnia membra huius imperialis ordinis sunt virgines et pulchrae mulieres: Palpatinus imperator, ut videtur, credit feminas sibi fideliores fore, et non quantum viri ad locum regalem quaerunt!
  Hoc tempore galaxia rebellium iam funditus purgata est. Hittaei destruuntur, et mundos, qui antea libertatem suam retinuerunt, subjugantur. Secunda etiam potentior "mors stella" completur.
  Et Imperator Parparatin tantum laetus erit causam invenire ut machinae perniciosissimae moveantur. Est quidem validissimus hostis in galaxia finitimis: Rozostan. Imperium unius - saecula iuvenes, pulchrae puellae. Nascuntur bellatores qui ad pugnam exercentur etiam cum embryones speciali incubatoribus cyberneticis excluduntur. Et tunc pugnant ab infantia, per obstacula, pugnant inter se et alios mundanos.
  In eorum imperio Amazonum stellarum nulla est multitudo hominum. Omnes milites a nativitate unius exercitus sunt. Omnes viri fortes a nativitate usque ad mortem cum numeris et dignitatibus et ordinibus militaribus.
  Verum, iussionis positiones in competitive fundamento determinatae sunt, ex probatione, necnon certa merita in acie vel in fronte scientifica. Etiam duae imperatrices propter difficillimum, multi-gradum probationes, determinantur. Quovis anno novae certationes sunt, ideo imperatrix ut pluribus verbis maneret, maxime excellens ingenium habere debes.
  Sed una limitatio et regula est: imperatrices ex duabus partibus esse debent: "Iustus" et "Patriots". Illa benigniora et quietiora, haec ferociora et bellicosiora sunt. Puellae igitur in imperio suo repraesentantes unum exercitum et machinam bellicam integram - etiam in duas partes dividuntur circiter aequales magnitudine.
  Nulla est inter eos unitas: "patrioti" in favorem sunt ut galaxia finitima invadant ne malum imperium confirmet. "Iustum" autem putant esse iniquum aggressorem esse, et non potest incipere magnum spatium bellum primum.
  Attamen regulae Sith rigiditas persuadere potest etiam "aequum" esse necessitatem ad bellum liberationis contra regimen criminale gerendum. Nulla unitas est, sed Rozostanum valde bellum parat. Spatium Amazonum classis, in qua omnis vivus bellator, ac etiam puellulae censentur iuvenes milites, imperii turmas et armorum numerum et qualitatem longe superat.
  In eventu belli, Palpatinus nullam obtinendi rationem habet. Et solum manifestationes fortitudinis et nova arma numerare potes.
  Quamquam liquet novam "Mors stellam" non esse panacem contra Amazones. Etiam stellae eorum multo velociores sunt quam imperiales et in illis locis inundare possunt ubi tale technologicum monstrum non est.
  Ita restat thema ex parte fortitudinis solum in virtute. Puellae autem, genere mutatis corporibus, bellatores facti sunt capaces abruptius pugnandi quam Iedi et Cohortis coccineae, sed aliquo modo post technicam et corporis perfectionem progressionem manifestationum virium emiserunt.
  Et Darth Vader hoc novit. Et ille minus studiosus pugnae pristinae discipulus Pasoka Tano est. Praeterea Finakin, notabili corporis parte amissa, vires phaenomenas dimidiavit, et e contra, superstite bioengineorum modificatione, pluries addidit. Ita pugna aperta cum ea mortem sibi conscivit.
  Pueri, qui similes sunt, tantum sex aut septem annos habent industriam... Habent quod in eis Theomagic appellatur. Etsi haec Theomagia adhuc in sua infantia est. Sed talem potestatem tribuere potest ei qui eam obtinuit ut numquam ab ullo Sith aut Iedi in historia somniaverit.
  Magohloriani, etiam pauciores, in cellulis etiam uulgi sunt, sed theochloriani. praesertim si ex theochlorianis partus fiat, hypertheochloridi.
  Tunc absolute omnia ei subiecta et pervia erunt... vel fere omnia!
  Artos Vader multum interesting res in bibliotheca nigra legitur. Pasoka Tana, sicut ipse Finakin, artificiose a Magohlorianis conceptus est. Idque ad generationem viam patefecit, in iis Micro- entia multo altiora.
  Sed, proh dolor, hoc in se evolvere neglexit, sed Pasoka ad altiorem evolutionis gradum movit.
  Dominus niger subordinatis militibus gestus fecit: dicunt, modestiam. Et arcum parvum ad Pasoka fecit.
  Inclinavit se, et maledicti filii eius. Item proles matri similis, humana specie et multicolori, et etiam secundum modum, mutato colore cutis. Attamen, si placet, facile possunt, ut cameleones, cum terra misceri et paene invisibiles fieri.
  Congressio in saltu. Et sine arbitris tres per tres! Darth Vader est adhuc formaliter secunda persona in spatio imperii. Verum dominus niger sentit dominum Sith Finakinum minus ac minus necessarium esse existimare. Lucam Skyrocker et Principem Leiam, qui post purgationem Tatlini ab Imperatoribus iterum captus est.
  Maximeque Imperator suos liberos habet: puer et puella, idem diabolus Pasoki Tano. Et liberi imperatoris his antiquiores sunt, talem phaenomena potentiam et facultates effundentes ut dominus niger nonnisi talem rem somniare possit.
  Sic de Arto Magnifici fabula, qui mortem et ruina locorum imperii effugit, perfidia fulminis missione in tergo finire potest.
  Sensus Pasoka mentes prioris oraculi apprehendit et submissa voce dixit:
  - Non te prodam... - Tunc clarius ac firmius addidit. et ego vos non occidam.
  Artos Magnificus primum multis temporibus ostendit aliquam saltem humanam affectionem;
  - Gratias tibi!
  Ahsoka Tano oraculi respexit et insusurravit:
  - Tu scis... Non omnia amissa sunt, sed ne omnia quidem!
  Dominus dixit tristi sono nigrum:
  - Ego nimium personaliter perdidi. Ladvu, corpus tuum, facultatem reproducendi... Et etiam spes obtinendi potestatem absolutam in galaxia non nimis consolatur!
  Pasoka folium acutum cum nudis digitis ad scorpium misit (Hybrida est haec rodentis et arthropodi-parasitae, sordidi et specie formiduli!), creatura transfixa est.
  Terminator puellae ad dexteram suam stans, ensem suum torsit et per carnivorum insectum incidit.
  Bellator anhelans respondit;
  - Potes reddere corpus... Si spiritus non est mortuus!
  Artos Magnificus in verbis aliquid plusquam locuto deprehensus. Difficilior facta est spirare in adustis pulmonibus, et, strangulatione, obscura quaesivisse sinth;
  - Redi corpus...
  Pasoka despiciens laeta et pipiabat;
  - Ita, verum est .... Et non solum corpus, sed cum omnibus Magochlorians!
  Duae custodiae vermiculatae pulchritudines terribiliter excitaverunt. Potentissimus Ordo Jedi Obscuri, Mirra auis exsibilavit;
  - Insidiae est, domine mi!
  Puer, qui piratae navi jam imperitabat, gladium vibrans, dentibus radebat;
  - Mater forma est probitatis et humanitatis!
  Mirra gradum ad puerum impudens sumpsit, sed dominus niger obstitit et militibus coccineis annuit:
  - Magna est haec occasio omnibus nobis!
  Mirra, quae ordinem Palpatinum non secutus est nec Lucam Skywalker occidit, ipsa sensit Imperatorem Sith iam notatum esse proditorie, ut eam perderet. Itaque Lasso annuit amico.
  - Audi dominum! Indiget officium!
  Pasoka latus nudo percussus pede Artos Magnificus nigris armis trepidus;
  - Mirabile spectas ut semi-cyborg... Sed homo iterum factus, pulchrior eris!
  
  
  TSAR MAGNI NICOLAI II
  Frater Nicolaus Tsar Nicolaus II, Michael, contra rei gestae fabulam, constanter egerunt. Custodia imperialis rebelles ignem aperuit, qui Palatium hiemale expugnare conabantur. Tum Cosaci, a principe benigne suscepti, praelium inierunt.
  Plures centum rebelles interfecti, alii fugerunt. Vigiles seditiosos suosque duces strenue occupaverunt. Legati Rei Publicae Duma, familiae principis, mercatores et sodales elite nummariae festinaverunt iurare fidelitatem Nicolao Tsar et iuraverunt fidem. In eo proelio plus sescenti rebelles interfecti sunt, et una cum dimidio milia vulnerati sunt. Custodes viginti homines mortui, Cosaci alii quinquaginta.
  Concursus gravis, sed autocratia resistebat. coniurati in summo non unam sententiam, non unum ducem habuerunt. multique ex iis crediderunt formam imperii in bello mutari non posse.
  Multum displicet Nicolao II Tsar, sed difficile est regimen regiminis offerre. Eo magis divites graviter timent ne respublica forma reipublicae nimis infirma et soluta evadet ut capitalistas ab esurientibus et rebellibus proletariis, a colonis possessoribus defendat.
  Et per se populus novas res graves non disponet. Bolsheviks adhuc nimis debiles et numero pauci sunt, Socialistae-Revolutionarii plerumque putant conversionem bonam esse, sed melius est bellum primum mundum vincere.
  Denique tumultus fuit et res tota exivit! Similis quaedam cruentis resurrectionis repetita est... Et silentium!
  Nicholaus II fratrem suum cum ordine Georgii primi gradus decrevit, eumque ad gradum generalem capitalis promovevit, constituens Mikhail ad occidentalem plagam praeesse. Et meridionalis et Romaniana frontes Brusilov subiciebantur.
  Numerus exercitus Russorum ad decem fere miliones hominum crevit, et eius sustentatio gravis imperii fuit. Debuisset.
  Ut primum viae exaruerunt, exercitus tarist in Gallaecia percussus est. Superioritas numeralis ex parte copiarum Russiae erat. Austriaci animos et cohortes, quae ex Slavis erant, destituta aut in deditionem missa. Non satis signa Germanica ad hostes capiendos erant.
  Ad eam tollendam, Civitates Foederatae Americae Centralis mense Aprili bellum inierunt. Atque ita certaminis exitus iam ante discessum est. Germani in Occidente copias suas augere et socios debellare conati sunt et in Austria-Hngaria significanter subsidia praebere non potuerunt.
  Copiae Russiae Leopolim et nonnullae civitates in Gallaecia occupaverunt. Aliquot etiam parvae boiles formatae sunt. Austriacae centonibus, frontem rupta citius concidit, ut Germani ad occidentem ad surdam defensionem moverent, et copias in hiatus inicerent.
  Progrediendo successu Russiae Premisliam appropinquavit et etiam urbem circumdedit. Sed difficultates suppeditant, et inductio pugnae magis paratae signa Germanorum in proelium retardavit successum. Ex altera parte, Romanica Fronte inferrent, et post aliquod tempus Frontem Occidentalem. Hi arduum erat negotium: perrumpere potentes, penitus resonante Germanorum defensiones.
  Mikhail frater tsar turpe non putavit, a Brusilov disceret et simili ratione usus esset. duodecim locis simul taeterrimam gerere coepit, ut summa ope Germani contendere non possent. Praeterea fumo velamine et nocturno taetro naviter utebantur.
  Copiae Russiae in Meridiem liberavit Bucharest et impetus in meditullio Vilnensi meridionali breakthroughs finivit.
  Meridionali lateri rursus Germani subsidio habebant. Sub comminatione coronae Germani Rigam obsidebant. His conditionibus, Kaiser difficilem decisionem fecit ut civitates Balticas relinqueret et copias ad lineam defensivam Borussicam deduceret.
  Res sociorum et Turciae non elaboravit. Russi et Britanni in Asia Minore progressi sunt, Galli in Syria et Palaestina opprimebant. Ottomani labefactabant, eorumque casus haud procul aberat. Praeterea Bulgari mutaverunt. Sciens Prussos iam bellum amisisse, et Russorum copiae, maxima ex Romania liberata, in fines pervenerunt, rex Slavicus bellum Austriae, Turciae et Germaniae indixit.
  Nimirum hoc Germanis capitis dolorem adjecit. nec amplius in oriente prima acie tenere, in Vistulam se recipere coacti sunt. Exspectans impedimentum aquae naturalis morabitur copias Russiae.
  Socius in occidente tantum successus partiales consecutus est, quamquam praedia iam acrius adhibita erant. Sed dum fronte tenuit Germania, paulum retrocedere coactus est. Pars meridionalis multum operae tulit.
  Bene, autumno et hieme, Russia tsarist impetum pugnae ad Imperium Ottomanicum moverunt.
  Constantinopolis oppugnatio, tam terra quam mari, armis Russicis triumphum finivit. Turcia cecidit, et cum ea Russia magnas fines accepit, Tsargrad et freta cum accessu ad Mare Mediterraneum.
  Bella bella finire non potuit anno 1917, sed victoriae flatus ab omnibus multo magis quam anno 1916 iam sensit.
  Hiems in Russiam transiit cum parvis ferit et querellis, sed tumultus graves non obstante difficultatibus militaribus fuerunt. Nimium nisi ruble depreciatur, sed loqui de fame immatura est.
  Sed tempus est finire bellum, et hoc omnes intellexerunt. Brusilov, qui promotus est ad campum marescallum, propositus est ut ictum in australi parte eriperet, ubi hostis infirmior et septentrionem verteret.
  Iam Germani lacus primas habebant. Sed numerus eorum angustus est ut notabilem cursum belli attingant. Russia etiam vehicula propria habet, in praediis Mendeleev in specie. Sed rursus industria tsarist productionem serialem detrahere non potest.
  Sed massa piscinarum a Britannis, Americanis et Gallis instituta est. Id novum et validum videbatur perrumpere defensionem, quam perrumperent Germanorum locorum.
  Socios etiam bello quam primum vastare cupiunt. Fine Martio coepta eorum defensionem Germanorum perrumpere cingunt.
  Copiae Russorum quam primum itinera in meridiem siccata esse coeperunt. Copiae Russorum, post victorias superiores, ortae sunt, et Austriaci vix tenuerunt. Budapestini evasit iam ineunte Maio circumventus. Motus deinde Viennam versus, et Vistulam flumen praeteriens, delineatus est.
  Itali quoque inferrent. Etiam Iaponia copias expeditiones in Europam misit. Germani undique premebantur.
  Cum copiae Russiae iam Vindobonam accessissent, Austria-Hungaria deduntur. Ultimus socius Germaniae tandem cecidit. In Occidente, cum ratio belli diversis partibus antica percutit, Socii tardius certe progressi sunt. Et copiae Russorum ab australi ad posteriora Germanorum anteriora Vistulam tegentes ibant.
  His conditionibus, cancellarius Wilhelmus, rem integram desperationemque Germaniae perspiciens, omnium bellorum cessationem die 22 iunii 1918 denuntiavit. Nam Germani in deditionem venerunt.
  Austria-Hungaria desiit. Russia accepit Gallaeciam, Cracoviam regionem, Bukovincam, partem Sloveniae et Hungariae orientalis. Romania Transylvania. Ex Austria-Hngaria erat exigua Austria et Hungariae graviter imminuta. Sub auspiciis Russiae Czechoslovakia emersit.
  Imperium tsarist ex Germania Klaipeda, Posnaniae et accessu ad maria accepit, ab ipsa metropoli per Danzig Prussiam Orientalem interclusit.
  Germania in Daniam et Galliam antea saeculo XIX devicta reddere debebat. Illa damnatur ut ingentes quotannis reparationes penderet et potentialem militarem centum milium hominum finiret.
  Et sane, sicut in historia reali, in zona demilitari.
  Russia Tsarist possessiones suas etiam in australi dilatavit. Imperium Ottomanicum, sicut civitas Austriaca, esse desiit. Britannia, Iraquia, Gallia, Syria, una cum Britannia, Palaestina, cepit. Russia obtinuit Armeniam, Asiam Minorem, et Constantinopolim.
  Medius Oriens et Irania etiam in sphaeras auctoritatis divisae sunt. Sic tsarist Russia significantes acquisitiones materiales consecutus est.
  Sed bellum vitas plus quam duo et dimidium miliones militum constant, non computatis ingentibus expensis hominum togatorum mortuorum. Pecuniae in turbas inciderunt, et aes alienum ruri adepta sunt.
  Verum, socii benigne convenerunt ut usuras de mutuis scriberent, sed tamen debitum evasit satis magnum - circiter decem miliardorum auri rublorum.
  Sed conatibus antea Germanis divulgandis fieri potuit.
  Res politica in Russia tsarist confirmata est et auctoritas imperatoris crevit.
  Nicolaus II id egit ut suam manifesto in Duma rem publicam dissociaret. Autocratia iterum restituta est, et potestas legislativa ad tsarem plenarie lata est.
  Id solum timidis uocibus incitabat. Lassata erat regio belli, nec novas perturbationes deerat.
  Oeconomia autem celeris coepit, post-bellum recuperatio! Mediocris incrementum fuit circiter novem centesimas per annum et altior quam in US erat.
  Novae industriae rami provectae creati sunt, machinamenta mechanica amplificata sunt. Salarium ascendit.
  Duratio diei laborantis a lege regis ab 11.5 horis ad 10.5 horas redacta est. Pre-festae et ante hebdomadae usque ad horam IX. Item dies operationis ad novem horas redactus est, si saltem pars noctis incidit.
  Post pecuniae commutationem, totum aurum reliqua rubei restituta est. Ab anno 1929, mercedis laborantis per unum mensem 50 rubles pervenerat, dum pretium vodka 25 kopecks lagenam habebat. Id est 200 utres invidunt. Et si tuleris in auro equipollens, hoc est tantum quantum 37 P. de auro puro.
  Patria secundo loco venit, secundum productionem industrialem tantum in Civitatibus Foederatis Americae. Prospectus imperii purpureus videbatur, sed .... tristitia icta, magna tristitia.
  Ruina orbi terrarum et Russia etiam evenit. Veritas maxime omissa est Germania et Civitatum Foederatarum. Sed Russia quoque tsarist nimis dependens ab externis mutuis erat et ideo tumultus et recessus vitare non potuit.
  Factio Bolshevik in viginti in discrimine erat. Lenin actu recedebat a practica, nova pugna se in theoria immergens ... et opera phantastica scribebat.
  Vladimir Ilyich convenerat in Britannia et Herbert Wallia, gustum in se pro scientia fictionis sensit. Praesertim e stylo Vladimir Ilyich prodiit magnus et novus futuristicus: "Communismus - iter felicitatis"! & alia complura opuscula. Lenin iam bonam pecuniam ex operibus phantasticis faciebat.
  Bolsheviks in Trotskyists et Stalinists scindi sunt. Stalin redire statuit ad pugnas singularum terrorum propriae voluntatis Populi. Trotsky moderatius locum accepit.
  Sociales revolutionarii adhuc activae sunt, quamquam nullae summus profile caedibus politicis in viginti fuerunt. Positiones Republicanorum et Cadetorum paulatim auctae. Imo absoluta monarchia omnibus iampridem reliquia videbatur. Ita tumultuatur, percellit, demonstrationes incepit, et regia thronus nutavit.
  Monarcha multa memorari potuit.. .
  Imperium Nicolai II exitum ... in bello invenerunt! Porro duces ex Iaponia cladem ulciscendi cupiebant. Et intellegibile est.
  Post Bellum Orbis Terrarum I, Tsarist Russia multa parva bella militaria tenuit. In Medio Oriente, ubi ipsi et socii eorum orbem Arabicum expleverunt. In Afghanistan .... Ibi bellum cum Britannia gestum. Russia septentrionales regiones Afghanistan occupavit populosque maxime ab Uzbeks et Tajiks, itemque Horat. Britanni post bella inhumana meridiem tamen subegerunt. Imperium sui in medio Afghanistan mansit.
  Irania speciem imperii adhuc retinuit, sed divisio etiam non procul aberat.
  Sed consectetur commodo erat in eleifend. Praeterea, anno 1931, imperium puppeum in Manchuria Iapones creavit et in Sinis offensionem fecit.
  Causa novi belli ea fuit.
  Per hoc tempus exercitus Russiae suam classem piscinam renovare curaverat et aeroplanum fortissimum creare. In aere, Iaponia conspicue inferior erat, et exercitus terrestris Russiae multo numerosior et fortasse pugna paratus erat.
  Classis Pacifica a fabuloso Praefecto Kolchak mandatum est. Praefectus Ordinis Sancti Andreae Primo-vocati Brusilov iam hoc tempore mortuus est, sed discipuli eius capaces manserunt.
  Ab initio bellum Iaponiae potuit. Duces Russiae: Denikin, Wrangel, Kaleidin sub imperatore Romano Mikhail fratris tsaris - strenue et sollerter egerunt. Experientia primi Belli mundani effectum habuit, errata in conflictu anni 1904-1905 obversata sunt.
  Luces Prokhorov etiam evasit ut satis bonae essent, quae simpliciter pernecessaria sunt in bello decurrere. Certe alius exercitus Russorum iam erat et bellum omnino diversum.
  Tamen etiam primo proelio cum Samurai, si loco Kuropatkin ingeniosior et audacior imperator, eventus belli omnino alius esset.
  Ceterum, post duos menses, Arthurus Portus a copiis Russicis obsessus est et Iapones caesi sunt. Duobus mensibus post, omnes Coreae liberatae sunt, et urbs arcis vi capta est.
  In mari quoque proelia vario eventu crepuere. Donec turmae a mari Baltico et Pontico accesserunt. Terra Oriens omnino victa est, et etiam copias in Hokkaido appulit. Iaponia ignominiosa sibi pacem subscribere coactus est. Redde Manchuria, Portus Arthuri nonnullae possessiones a Germanis victae, Sakhalin meridionali et iugo Kuril. Et simul ad solvendam pecuniam luculentam summam - decies centena millia auri rubles.
  Victoria ad tempus statum autocratiae corroboravit ac deinde Magna Depressione celeris upswings oeconomicis cessit.
  In Germania, ut in vera historia, Hitler ad imperium venit, sed nimium vagari non licuit. Praesertim conatus ad restitutionem universae inscriptionis obnititur acriter Russia et Gallia resistentia. Etsi parvae concessiones in terminis militaribus potentiae factae sunt. Magnitudo exercitus augere permissum est ab centum milibus ad ducentos quinquaginta. Praeterea Hitler in Germaniam zonam demilitaristam potestatem reddidit.
  Et dynastica problemata Tsarist Russiam medicandi erant. Heres regni Tsarevich Alexei mortuus est ... Mikhail Romanov frater Tsar haeredis iure privatus est. et verus heres erat Kirill Vladimirovich Romanov. Sed hoc genus est ebrietas et luxuria. Prorsus degradatus...
  Quis igitur Tsar Nicholaus II succedet? Frater Michael tsar, post victoriam de Iaponia, gradum generalissimum accepit et valde gratiosus est. Factus est primus membrum familiae regalis in historia Caesareae Russiae ad tantam dignitatem recipiendam. Et multi volebant eum videre in solio regali.
  Verum, ipse Nicolaus II - non-potator, sine malis moribus, gymnasticam regularem faciens, adhuc admodum fortis fuit, et regnum suum in historia Russica longissimum fore videbatur. Sed Stalin amplissimas caedes conatus post Alexandri II tempora concepit. Etsi visum, quid attinet?
  Ceterum, anno 1937 ominis evasit. Tsar Nicolaus II occisus est, et una cum eo duo ministri mortui sunt, ac tres duodecim aulici, parsque palatii hiemalis corruit.
  Terroristae purgamentorum ratio ad fodienda et plantanda plus quam ton aminolon usi sunt.
  Ita forte infestus intercessit historiae curriculo. Et sic finivit regnum Tsar Nicholai secundi. Monarcha non cognomento magnus aut formidolosus. Qui imperatorem non amabant, illum cruentum appellabant; multum enim in regno eius sanguinis fusum est. Qui respectu - Victor. Ita numerus praediorum sub eo in Rus' auctus est. Etiam magna provincia in Sinis fuit: Zheltorossia.
  Et duravit totum regnum XLIII annis. Diutius tantum regnat, et nominaliter Ivan Terribilis. Sed cum per triennium regnum adeptus esset, ipso magistratu brevior est.
  Et tamen heres legitimus Kirill Vladimirovich Romanov ascendit. Imperavit breve tempus, annum fere, sed in cursu historiae aliquid pollere curavit. Praesertim Adolpho Hitler Anschluss Austriae explere permisit. Allegatur de iure populorum ad sui ipsius determinationem et, aiunt, ordinem magis futurum. Constat Anschluss Austriae et Mussolini.
  Ita Germania dilatata est et eius multitudo octoginta miliones superavit. Ut taceam quod Hitler ubertatem fovebat. Sub Adolpho Besnovaty sesquialtera crevit.
  Bellum civile in Hispania exarsit, sed multo velocius finivit, quia nullum erat Unionis Sovieticae, quae matrimonio coitioni sinistrae auxilium praebebat.
  Sed Franco socius Fuhrer factus est. Et novus Tsar Vladimirus Tertius Britanniam respiciebant.
  Res quidem confundit. Aenigma refertum cum altero saeviente bello universali. et nova undique exercitatus. Irania non dividitur, et haec est etiam ultima terra islamica, formaliter independentis. Et Russia de ea sentit et Britannia. Rerum in Oriente Medio perplexa sunt. Territoria Russiae, Galliae, Britanniae mixta sunt nec facile administrare possunt.
  Anglia oeconomica magis ac magis post tam Russiam quam Germaniam, quae potestatem obtinet. Adhuc et maximae coloniae Britannicae sunt. Sed potestas coronae leonis enervata est, Canada paene iuris est. Africa Australis quoque dominium sicut Australia est. In India Britanniae positio debilitatur. Quidem leo dis est cupiditate.
  Hitler in duabus partibus ludere conatur. Aut auxilia Galliae, Britanniae, Italiae et Iaponiae numerabis. Universis in unum congestis Russiam tsarist et vastas eius possessiones dividere.
  Aut quaesitiones territoriales in Occidente exspectant, sed iam in societate cum Russia.
  Hitler homo est homo vilis et scelestus, et in genere, non curat cum quo coitionem concludat, quamdiu ei prodest.
  Novus iuvenis Tsar Vladimirus somniat etiam descensum in historia ut magnum victorem et colonias ex Britannia et Gallia accipere cupit. Quae quidem res, nihil a Germanis sumendum relictum. Ita coalitio cum Germania satis logica est.
  Italia Aethiopiam cepit et res novas desiderat. Mussolini perquam ambitiose. Non curat quo oriente vel occidente it. Sed in Gallia non est magna cupiditas apud eos pugnandi. Ibi regnat pacifismus, et regimen eligitur. Ergo non est necesse talem socium fortem acquirere. Et Russia tsarist, cum suo partu nobilissima rate et constanter mortem recusans, fortissimus adversarius est. Multitudo Russiae tsarist circiter tres centesimis anno crescit. Puer mortalitas decrevit, sed tantum forma magnarum familiarum non transivit, et etiam familiae opificum fecundae sunt. Consideratis acquisitionibus territorialibus, etiam in frequentioribus Sinis, et infrequens Mongolia, et in Europa et Turcia, multitudo Russiae tsarist anno 1940 400 miliones comparati 1913 excessit, cum 180 miliones fuit. Et haec est potestas continentalis... Britannia et Gallia in ipsis regionibus matribus minus quam 50 miliones, plus quam colonias habent. Sed copiae coloniae moraliter infirmi sunt et parum certaminis facultatem habent. Ita copiae humi Occidentalium multo infirmiores sunt.
  Fuhrer societatem cum Russia contra Occidentem eligit.
  Anno 1939, Czechoslovakia partita est. Germania etiam Sudetenlandiam comprehendit. Lacunae columnas Germani exercitum firmaverunt . Russia etiam Tsarist non stabat, quinquagies miliones pacificorum cum exercitu et quingentis curatoribus schismata habente.
  In Russia tsarist, magnae piscinae et aviationis opportunae, incluso aircraft cum octo tormentis, iam diu in productione fuerunt. Gallia triginta tantum piscinas graves habet et eas obsoleta sunt. Britannia magnas machinas non habet. Sed et Germania nulla viginti talentis gravior est. US plus quadringentos lacus modo habet.
  Hitler decrevit non tanti fuisse ut die 15 mensis Maii anno 1940 extrahere et percussit. Simulac tempestas secunda et parata sunt omnia. Vel plus minusve factum est.
  Tsarist Russia bellum contra Indiam et alias possessiones coloniarum deduxit. Ictus exercitus Russiae in loca male munita cecidit. Copiae ex Britannis et Francis ex ethnicis ipsi relative pauci sunt, et unitates coloniae pro idea vel imperio ab illis alienas mori non nimis volunt. Nam qui Britanni sunt? Exploratores, servi, praedones vel infideles. Verisimile est Russos multo peiores illis esse, ut propter imperium Leonis aut Galli moriantur.
  Ita tsarist procedunt copiae, segniores superantes, arx resistentia. Sed Germani in mense et dimidio copias Francos, Britannos, Belgas et Teutonicos superare poterant.
  Sic Churchill praecipuum sociorum subsidium amisit. Exspectatio Civitatum Americae Unitarum bellum initurum non materiale fecit. Roosevelt generaliter non distinguebatur a decreto Stenka Rasini. Et tunc tales copiae contra Americam irent.
  Copiae Russicae per Africam et Asiam itinerum progressae plus difficultates ex locis et porrectae communicationis quam ex hostium copiis venerunt. Defectus viarum, praesertim in Africa, etiam adfectus est. Sed implacabilis miles Russicus heroice et stoice omnes difficultates superat.
  Germani aegre in Africam copias transferre possunt. Progressus in Gibraltar moratus pertinaciter Franconis resistit. copias autem per mare transferre debebant. Russi in Africam per Aegyptum et multo facilius eis irrumpunt. Italia etiam omnia quae potest capto rapit, et in hac materia Mussolini boam constrictorem habet.
  Appulsus in ipsa metropolis anno 1940 locum non habuit. In aere pugna, praesertim propter passionem Russiae, Britanniam tenuerunt. At fas est dicere sapientem Tsar Vladimir Kirillovich Britanniam ante tempus in deditionem venire noluisse, sed plane rationabiliter omnes colonias Asiaticae et Africae expugnaturum esse.
  Ubi est Britannia? Ceterum nullas habet subsidia, sine coloniis ac rudibus materiis: tempus est casus.
  Hieme et mense Martio MCMXLI, copiae Russorum tandem Africam Meridionalem pervenerunt et ultimam Africae Dominiionem superaverunt. Conatum a Britannis in Madagascar sedendi etiam defecerunt, et mense Maio 1941 accessus amphibium subsequenti victoria peractum est.
  Iaponia bellum in parte Russiae egit et aliquid in Oceano Pacifico arripere curavit. Aestas anni 1941 fuit periodus maioris aeris impetus in regionem matrem Britanniae.
  Russica et Germanica aircraft ferrata Londinii et in aliis civitatibus Imperii Britannici. Et VIII Idus Novembris, die Anniversarii Monacensis Putsch, portum tandem fiebat.
  Pugnatum est per dies sedecim et victoria finita cum copiis Russicis et Germanis.
  Quod quidem alterum bellum mundanum finivit. Contigit minus cruenta et prolixa quam in vera historia. Et valde conspicue firmavit et ampliavit possessiones Russiae. Praecipue in Africa et Asia.
  Relative pacificum tempus consecutum est. Russia et Germania sua territorialia lucra digerebant. Tertium Reich in compositione comprehendit: Belgium, Hollandiam, Franciam dimidiam fere, et Mauritania partem Algeriae et possessiones centrales. Verum, propter statum Francogalliae et Hitlerorum aliquarum cunctatio, Germani in aequatoria Galliarum possessiones progredi non vacat et ad copias Russorum pervenerunt.
  Nihilominus Germania adhuc bonam partem terrae Africae accepit, territorium suum in area excedens. Terra Tertii Reich area, ratione acquisitionis Europaeae, plus quam triplicem habet. Et si numeramus a finibus ab anno 1937, ratione habita Austriae, Suetenlandiae, et Res publica Bohemica in facie protectoratus, tunc quater.
  Ita Germani totum satis concoquere ac praecipere et assimilare. Russia, eo magis, possessiones suas colonias dilatavit et haec omnia vix regere potuit.
  Italia multum obtinuit: exempli gratia, pleraeque Sudan, Somalia, Uganda, et nonnulla alia adquisitiones, nominatim Tunisia.
  Sic mundi discrimen pro tempore esse completum est. Sed, ut aiunt, tempore, ambitiones manifestare incipiunt.
  Americae Foederatae in project nuclei graviter laborare non coeperunt. In Germania et Russia fascist etiam habitus refrigerandi causa evasit. Iaponia nondum satis elaborata est ut eam traheret, et Britannia et Gallia vasalli Tertii Reich et Russiae factae sunt.
  Ita species armorum nuclei aliquandiu moratus evasit.
  Sed pro- fecto inexorabile est. Physici laborant, theoria excolitur, sicut experimenta laboratorium sunt. Sed consilium nuclei indiget reipublicae voluntate. Russia Tsarist sollicitudines habet ultra caput suum et sumptibus communicationis cum dilatatione sui territorii. Et Hitler propter aliquam causam talibus notionibus programmatis nuclei infensus erat et credidit atomicum consilium ingentes pecuniae ad nihilum modo hauriendas esse.
  Praeterea exercitus Russorum fortissimi et frequentissimi in orbe aviationum erant, et classis quoque, praesertim incrementum oeconomicum, evellebat.
  Imperatores et marescalli Tsarist maluerunt piscinam aedificare, aedificare elit, vehicula et naues navales. Et cur indigent aliquibus fabulis - de bombis nuclei? Id est, tam Germani quam Russi hanc quaestionem neglexerunt.
  Praeterea copiae materiae rudis satis erant ne in proximo casu de energia portantium solliciti essent.
  Itaque, obstante omni frigore Pentagoni et Domus Albae, inceptum nolens in Civitates Americae Unitas transiit. Atque hic non solum in metu est ne Russi vel Germani ulterius proficiscantur et novum Mundum premant, sed etiam in oeconomia.
  Occasione accepta oleum ex Asia, Africa, in Medio Oriente amissa, Civitates Americae Unitae adhuc puteos in Texas, Florida habebant et in Alaska progredi inceperunt.
  Sed crescebat incolarum US. In Russiam immigratio intercessit, et multitudo celeriter crescere continuavit. Nigri et Arabes praesertim libenter in USA abire permissi sunt.
  Oeconomia Americana etiam augebatur, magis magisque cars fiebant.
  Et quaesitum est cibus nuclei et reactionem atomicam quae colossalem industriam praebere posset.
  Decem anni elapsi sunt ab extremo bello mundano II. Hitler's Germania novum telum habebat: disci bracteae capax non solum velocitate volans, sed etiam armis parvis fere invulnerabilis.
  Praeterea Germani satellitem artificialem in orbitam deducendi curaverunt, ac praesertim mense Iunio 1951, primum hominem in spatium.
  Russia paulo sero Tsarist erat et tantum Augusto huius anni proficiebat. Eodem anno in fascist Italia factae sunt mutationes. Benedito Mussolini concertator tituli Iulii Caesaris decessit. In communi Italiae dictatore res bene gestae sunt. In Africa, cum in Aethiopia, habita ratione Italiae, sub eo fere ter ac quingentos dies crevit. Praeterea Benedito in Europa partem Galliae cum Toulon secare curavit.
  Sed Albaniam et Graeciam non permiserunt - hi sunt territorii in sphaera impressionis Imperii Russici.
  Nimirum Beneditus magnus et victor dici potuit, quamvis Italicus exercitus non nimis rebus gestis splenduerit. Sed filius et heres non patre peiorem se existimabat.
  Accepitque autumnum MDCCCCLI et Albaniam et Graeciam invasit... Nimirum dicunt omnia magna bella subito incipere.
  Vladimirus Tertius hac occasione delectatus est. Italiae Africae possessiones magnae sunt, latius etiam quam Germanicae. Cur non magna ratio semel colligere est?
  Copiae Russiae bellum inceperunt die 7 mensis Novembris anno 1951, Aethiopiam, Libyam et Sudania oppugnantes. Unitates Russicae validiores sunt, plures et pugnae promptae quam Italicae.
  Itaque celeriter exercitum comminuere coeperunt ... Sed nemo sperabat sine ulla admonitione Adolf Hitler se latere Mussolini Jr.
  Etsi hoc inspicias, nihil aliud quam inexpectatum.
  Germania primum orbem terrarum bello amisit et Russiam maxime territorium Russiae amisit. Et si Germani in Occidente cum vindicta quod perierant redire curo, tunc in Oriente, quod honestum sit, leviter remanserint naso.
  Ita Hitler in suis novis armis, praesertim disculis et scutellis volitantibus, realiter numeravit. Praeterea Fuhrer credidit hoc tempore facilius cum Russia pugnare quam in primo bello mundano, cum Germania et Italia societatem duceret sine altera fronte.
  Calculus etiam factus est ut Iaponia, offensus a Rutenis, bellum in extremo Oriente etiam iniret et hostes ibi ligaret. Forsitan Portugal et Hispania coitionem iungent, sicut Britannia et Gallia? Multo propinquiores sunt Germaniae quam Russiae. Et spes quaedam in USA confixi sunt!
  Praeterea, America classem infiguam aedificavit, multi baiuli onerarii et classi piscinae suae modernisatae - quamquam quantitas et qualitas machinis exercitus Veteris Mundi adhuc inferior erat.
  Systema sociale in Russia tsarist manebat autocraticum et monarchia absoluta. Tsar et imperator omnium Rus' plenam potestatem habuit: exsecutiva, legislativa et iudicialis. Parlamentum abfuit. Consilium publicum fuit personarum ab imperatore constitutorum, sed ius consultorium tantum habebat. Leges ab ipso rege latae, tum decreta. Habebat etiam ius faciendae veniae, quamquam utique curia erat. Iudicia iudicia sublata sunt post necem Nicolai II, ita ut iudiciaria etiam ab imperatore vel officialibus ab imperatore constituti et sublata.
  Haec ratio et commoda et incommoda habuit. Ex altera parte, imperator hanc vel illam quaestionem sine ullis contentionibus et pactis cito solvere potuit, at ex altera parte, inceptum nimia coniunctio potestatis suppressit ac magnas opportunitates grapheocrati dedit. Is varios favores et favores peperit. Vladimirus nimia hypocrisi et maritali fidelitate non distinguebatur. Tametsi feminae in sua re publica plurimum valuerunt.
  In agro piscinae aedificationis, Russia tsarist multas et potentes et graves habuit vehicula. Sed experientia expeditionum in Africa militaris ostendit quod pulsis piscinae maximi momenti est. Quam ob rem piscina principalis Russiae ultra quadraginta quinque talenta non excessit. Quia plus ponderis peperit, etiam latis vestigiis, problemata cum patientia.
  Tsar piscinas graves diligebat, sed consiliarii imperatoris eos dehortabantur ne eas in massam producerent. Sed machina sexagintaton in duobus milibus exemplarium praesto erat. Et piscina amplissima "Nikolai" - 3 vulgo facta est in sexaginta et tribus milibus.
  Apparatus autem est - pondus quadraginta quinque talentorum, et sclopetum 122 mm in calla est. Arma frontalis ducenti millimetrorum, puppium et laterum 120 milliumtrorum, assatio classica est.
  Hitler gravibus machinis graviter cupidum fuit. Et volui superioritatem habere super Nikolai in piscinam serial. Currus Germanicus pondere usque ad 75 talenta intumuit et, hoc iam limes erat, ob id quod magna moles difficillimum est in vestigiis ferriviariis transportari.
  Raeda Germanica armata cum armis 128 mm, frontale armaturae 250 mm habebant, et latus et armatura durissima 180 mm. Propositum est etiam prope classicum.
  Numerum piscina Germanica tribus partibus Sovieticis inferior erat. Ut taceam difficultatem in machinis nimis gravibus utendi.
  Apparatus autem Russiae per late areas dispergitur et in regione frontis Europaeae proxime aequalitas est in numero vehiculorum et peditum. Quamquam dux exercitus Russorum multo numerosior est quam unus Germanicus. Russia magnam multitudinem habet: Indiam, Chinam, plurimam Africam, Orientem Medium, Persidem, Indochinam et multo magis includit.
  Sane Hitler consilium cepit Russiam Tsarist oppugnare, etiam ratione habita quod Iaponia et Italia, et fortasse Gallia et Britannia in parte eius sunt, casus colossus est. Sed Fuhrer moribus ingens est.
  Animadvertendum est quod schedae quibus Tertius Reich tantam spem habuit, non admodum in usu sunt. Creatio laminae validae gagates ingentem escarum consummationem duxit, et tempus fugae scutellae volatilis evasit relative brevis. Ita agere possent, etiam habita ratione ingentis velocitatis non satis significantibus intervallis. Praeterea laminae gagates discos ex parvis brachiis protegebat, sed rursus a patera volans incendi prohibebatur.
  Germani ergo tantum e disco radio- scopo continenti decidere potuerunt, deinde ad angulum angustum, vel convertendo laminam jet, sed tunc vulnerari fieri.
  Sed, Hitler, certe Russiam oppugnare statuit, et chartas suas ludere coniecit. praeterea fascistus, ne in eventu Italiae cladem eum caperent. Non credet quis barba.
  Initio successum consecuti sunt Nazis ob admirationem percussionis et melioris suorum copiarum instituendae. Sed tempus odio sit amet lectus. Nix cecidit, ac lacus skidded. Fritz Poloniam partem capere potuit, Cracoviam inclusam, sed prope Varsaviam haerere.
  Apparatus belli Russici constabat... Iaponia, ut Fuhrer expectat, bellum iniit, sed classis eius in classe Russiae Pacificae superioritatem non habuit, et proelia proxime aequalia erant. Iaponia autem fere copias a theatro Occidentali operationum terram non distraxit. Praeterea samurai in aere Russos inferiores erant numero et qualitate. Terra autem solis orientis paucas insulas capere potuit.
  Cautus Franco et Salazar bellum inire minime properabant. Russi hostes fortissimi sunt. Te vigilare et expectare. In vera historia, Franco se finivit ad divisionem voluntariorum fascistorum caerulei in bello mundano II mittendo.
  Noctis autem virium omnino inaequalium videbatur, praesertim in Africa.
  Italia in continenti nigro celeriter possessiones amisit.
  Vero anni 1952, exercitus tsarist in Prussia Orientali moleste movit et per hostium munitiones funditus perrumpere potuit. Vix Nazis apud Koenigsbergam exercitus tsarist discessit, sed econtra copiae imperatoriae in Suetenlandiam et Cracoviam progredi coeperunt.
  Evenit ut lacus Russiae perniciores satis capaces essent ad pugnandum gravem, sed minus agilem hostem. Sinenses etiam, duce Russiae, se bene ostenderunt.
  Germani Cracoviam relinquere coacti sunt.
  Imo obsessi Fuhrer talem belli cursum non expectaverunt. Sed in culpa est. Porro Franci et Britanni, fascissarum occupationum olentes, pro Fuhrero mori minime quaerebant. Ita repletione defecit, et vassallus regiones modice sedere voluerunt.
  Peiora erant Germanis a fronte.
  Germani in Africa sua omnia per hiemem amiserunt. Verno hyeme ad Oderam omnino revolvebantur. Copiae Russiae liberatae Pragam et Suetenlandiam Vindobonam accesserunt. Ipsi etiam Italiam vicerunt et Romam, Neapolim, Siciliam occupaverunt. Sic fons anni 1953 non bene nazis pressit. Nihilominus die 8 Aprilis 1953 subito Hitler moritur. Novus dux Germaniae pacem perdite petit.
  Vladimir Kirillovich Romanov liberaliter consensit. Germani carissimam. Novus terminus nunc per Oder transiit: Belgium, Hollandia, Dania imperium accepit, sed intra compage vassalli Imperii Russici. Gallia suas possessiones ante amissas recuperavit, sed in Russia magis dependens factus est.
  Italia et Germania omnes colonias amiserunt, quae nunc regiae coronae sunt factae. Italia ipsa etiam statum Russiae vassalli accepit, et Sicilia et Sardinia directe pars imperii Vladimiri Tertii facta est.
  Germania multum libertatis etiam amisit et magnas satisfactiones reddebat.
  Iaponia omnes possessiones etiam amisit, excepto territorio suo, et vasallus status fieri coactus est. Etiam imperator Iaponiae Tsar Vladimir Kirillovich Romanov titulum accepit.
  Scilicet ea pars Australiae, quae antea ad regionem Solis Solis orientis pertinebat, in ditionem Russiae venit.
  Mense Augusto 1953, bomba atomica tandem in Civitatibus Foederatis Americae probata est. Octo annis post, sed genie nuclearis ex utre facta est. Ceterum, progredi non potest. Species autem bombae atomicae est inevitabilis. In extremo missione nuclei maximum viginti annis post quam re videri potuit arma nuclearia.
  Cum aliqua mora, regimen tsarist responsionem suam evolvere coepit.
  Hactenus Civitatum Foederatarum cum tanto imperio valido bellare decernere non poterant. Praeterea non tam facile est centra praecipuorum Russorum industrialium et oeconomicorum trans oceanum obtinere.
  Et productio criminum nuclei et tempus et pecuniae requiritur! In hendrerit eros erat, sed tempus ex cursus dictum. Russia Tsarist, cum suis opibus et potentia intellectuali valida, celerrime lacunam in hac provincia constituit. Et anno 1956, bomba atomica etiam in Vladimir III apparuit.
  Insigniter Russia inferior secundum multitudinem et facultates, capitalista et democratica USA paulatim tubas suas amiserunt.
  Solummodo rem facere poterant, quod arma nuclearibus utebantur ad deterrendum et conantur Russiam ab intus Tsarist labefactare. Sed hactenus nihil facere potuerunt.
  Vladimir Kirillovich masculum ex prima uxore progenitum non habuit, et in matrimonium duxit. Et heredem produxit nomine Georgium.
  Tsarist Russia dilatatio spatii peracta est. Anno 1959, fuga ad lunam firmata facta est ante annum circiter Americanorum. Deinde anno 1971 ad Martem. In altero mundo tutior quam re factus est.
  Anno 1975, vir Venerem appulit. Anno 1980 die Mercurij. Anno 1981 in una lovis lunae. Et anno 1992, anno proxime mortuo Vladimir Kirillovich Romanov, cosmonauta Russorum superbe in Plutonem processit.
  Georgius primus octodecim annos regni successit. Et generaliter dicere possumus Vladimirum Tertium - Magnum LIV annum suum vixisse feliciter. Et tunc dynastia Romanov continuata est.
  
  SAPIENTIA CAROLUS DUODECIM
  Carolus XII, ut videtur, praeoccupans vanitatem belli cum Russia immensa, pactus est cum Petro Magno pacem moderari. Imperium tyrannus antea victas civitates Sues reddidit, et territoriales acquisitiones recognovit, et regem in Polonia puppa.
  In principio, Russia quicquam Suecis sicut ante bellum non concessit, sed illud non obtinuit. Et multi mortui sunt. Et habui preciosissimam Petropolim reddere. Sed pax inventa est. Si Petrus Magnus sciret quomodo bellum continuatum apud Sues finiretur, sine ulla dubitatione permansisset.
  Sed sic est mundus ... Tunc non-prospera bellum cum Turcia et caede Maeotim.
  Bellum deinde cum Sinis. Iam pugnatum est, et aliquid amissum est. Petrus autem Magnus in Oriente ultionem cupiebat. sed terra non recipitur.
  Et multi mortui sunt. Sic Petrus Magnus non fiebat magnus. Et Russia sub eo magnam declinationem hominum passus est. Verum officinas in Urals et opificiis aedificata apparuerunt.
  Suecia Poloniam subiugavit, et Carolus Duodecimus coronatus est.
  Et factus est exercitus eius fortissimus in mundo. Praeterea Britannia et Gallia infirmata sunt. Neque amplius ipsi luserunt, sicut pristinum munus Hispaniae.
  Et iam Carolus Duodecimus etiam Norvegiam vicit, et in Dania coronatus est. Deinde magis Terram in Alemannia arripuit. Pleraque enim Germanorum terras usque ad Rhenum domuit. Et in australi ivit Austriam.
  Rex Sueciae usque ad annum MDCCL, ultra quinquaginta annos regnavit, et in historia Magnus et victor descendit.
  Postea Gustavus Adolf II rexit etiam admodum adulescentulus tempore accessionis ad regnum, cum Carolus XII nupsit admodum sero ad quadraginta quinque annos. Et filius eius non erat nisi sedecim, cum esset in solio.
  Sed Gustavus Adolphus, ut pater, bellicosissimus fuit. Re cognita Elizabeth II in Russia regnavit. In Europam non ascendit et Russiam ad meridiem promovere conatus est.
  Russia et Suetia societatem fecerunt et contra Turciam pugnaverunt. Austria bellum iniit. Imperium Ottomanicum coitioni resistere non potuit, et victus est. Capitur et Constantinopolis.
  Tunc Asiam Minorem ceperunt... .
  Imperium Ottomanicum esse desiit. Territorium autem eius inter se divisum est per Russiam, maiorem Sueciam et Austriam.
  Russia enim tsarist, haec fuit exitus ad Mare Ponti et portus. Elisabetha Kazakhstan etiam annexa est, ac etiam Magnus - multo frigidior patre suo appellari coepit.
  Bellum deinde inter Sueciam et Austriam fuit. et Austria victa est. Itaque aliud imperium cecidit. Tum, novis rebus in Gallia adhibitis, Gustavus Adolphus eam et Belgium et Hollandiam subegit. Et post aliquantum tempus Italia quoque coorta. et ipse etiam papatum suscepit. Rex Suecicus usque ad annum MDCCCII - quinquaginta duos annos regnavit, et ut Carolus Duodecimus pater eius ad sexaginta et octo mortuus est.
  HAEREDITATIS, Tum nepos eius. Item puer circiter decem et septem annos natus Carolus decimus tertius. Sed, quamvis omina figurae, novus rex satis felix fuit.
  Hispaniam et Lusitaniam cepit et colonias eorum subigere coepit, et in Britanniam cucurrit. Sed post mortem Nelson Britanni in Suecia potenti amittere coeperunt. Praeterea Russia, terra victa, cum imperio magno se coniungit.
  Quam ob rem vicit Britannia. Sueci locum in America et Africa obtinuerunt. India et multae coloniae agros.
  Suetia etiam in Australiam appulit et ibi sedes stabilivit.
  Russia Tsarist aliquid in Medio Oriente et in Irania vincere curavit. Aegyptus Sueonibus cessit. Carolus XIIL 1853 mortuus est.
  Et magnus factus est novus imperator. Iam triginta tres annos natus erat et statim bellum cum Russia incepit.
  Britannia iam omnes colonias debilitavit. Et valida erat Russia.
  Sueonum copiae superiores Moscuam et Petropolim occupaverunt. Menshikov ad mediocrem ducem evasit et omnia proelia munde amisit. Nicolaus mortuus sum.
  Et Magnus solenniter in Russico throno coronatus est. Idem factus est imperator omnium Rus'.
  Postea Sueci graves adversarios non amplius habuerunt, cum Sina hoc tempore infirmata esset.
  Earundem coloniarum continuatio. Magnus 1880 mortuus est. Aetatis suae sexagenarius vixit paulo minus quam omnes tres superiores.
  Sed Karolus filius eius IV.
  Postremum maius bellum Sinarum subacta est. Is numerus decem annorum duravit. Sinenses adhuc multi sunt, quamquam insigniter copiarum qualitate inferiorum erant. Sed hic Cinna vincitur. Et factus est rex Suecicus caput Sinarum.
  Anno 1913, magicae numerorum sexaginta octo annos natus, Carolus XIV mortuus est. Et successit ei Carolus quintus decimus. Triginta sex annos natus erat. ultimis territoriis in Tellure telluris, quae Suetiae non pertinebat, expugnationem perfecit. Atque historiam bellorum peregit.
  Dehinc devictae spatii fabula coepit. Volatus ad Lunam, Martem, et alias planetas systematis solaris. Humanitas est una et indivisibilis.
  Nunc, exeunte saeculo XX, omnes planetae systematis solaris sub hominis potestate sunt.
  Et anno 2020 prima expeditio inter sidera coepit. Fuga ut alias mundos. De hac una ad Stellam Sirium, ubi fuerunt plures duri, sed theoretice habitabiles planetae.
  Et Carolus septimus decimus in regno est, cuius regnum satis firmum est. Etsi interdum coniurationes sunt. Sed parlamentum validum est, et democratia moderata. Homines bene faciunt, et novos mundos et expansionem volunt. Fieri tamen potest ut mox tandem constituatur reipublicae forma et mutabile regimen.
  Praemisit itaque mutationes magnae sunt. Vel fortasse dynamica virtus!
  
  STALIN potestatem mundi
  Forte ita factum est ut Stalin totum orbem in servitutem egisset. Haec alternatio progressionis historiae mundi evenit ut parva fortuna in uno casu moveatur.
  Cum relationes inter Iugoslaviam et Tertium Reich ad terminum mense Aprili evasit, et tunc bellum verum incepit, et impugnatio Wehrmacht, Stalin rationabiliter consilium fecit. Nempe in auxilium Iugoslaviae venit, quod iam iam tempus amicitiae foedus cum Soviet Russia concludere curaverat.
  Die 6 Aprilis 1941, post ingens bombardarum civitatum maioris, divortia ferriviaria et aeraria, Germania et Hungaria Iugoslaviam invadunt. Eodem tempore Italiae copiae, quae Germanis favebant, aliam in Graecia ingratam gerunt. Ante diem quintum Idus Apriles, copiae armatae Iugoslaviae in plures partes divisae sunt et re vera ut totum esse desinunt. Pridie Nonas Aprilis, Germani milites, per Iugoslavum agrum transgressi, Graeciam intrant et Thessalonica capiunt, in deditionem exercitus Macedonum Orientalium Graecorum. Die X Aprilis Germani Zagreb ceperunt.
  Aprilis 11. Unio Sovietica bellum Germaniae indicit et copiae eius fines Tertii Reich transeunt.
  Admiratio imperatoria consecuta est a copiis Sovieticis et significativa praestantia in praediis et aircraft sentiuntur a primis diebus inferrent.
  Primo Germani rem inferrent non credebant. Et tunc evenit ut Exercitus rubri optime pugnat.
  Et Germani recte se defendere nesciunt. neque omnino ad defensionem belli accommodati sunt.
  Ac lacus Sovieticus KV-2 et T-34 in mundo quidem sunt optimi. Fortasse "triginta quattuor" visibilitas pauperum, perspectiva magis infirma, et in primis exemplaribus, turris manually rotatur, sed in armamento et armis nullam habent adversarium.
  Maxime autem Nazis mappas non habuit, et Russi pontes non destructos ceperunt, et apothecae principales cum tela et materia prope fines erant.
  Tantum in ipso flumine Oder Germani, insignibus copiis e Gallia translatis omnibusque copiis convocatis, exercitum Sovieticum offendere potuerunt.
  Sed hoc tempore res eorum prope desperationem facta est: primo mense Romania et Hungaria amissa sunt, Bulgaria ad latus USSR transivit, Germani in Iugoslavia victi sunt. Imperium in Slovenia et Czechoslovakiam amisit.
  Sed Berolinum statim capere non potuit. Per tres fere menses Germani urbem occupaverunt, quam Augusto tantum ceperunt. Ipsa Germania in alterum mensem maeror fluctuavit et iactura Ruhr die 25 Septembris in deditionem venit.
  Unio Sovietica ad Channel Anglicum pervenit, Churchill autem in Normanniam ad terram currit, sed Exercitus Rubrum primum Lutetiam ingressus est.
  Et tunc evenit ut nihil adhuc finivisset.
  Britanni deinde diu se purgarunt, et quis primum ignem aperuit.
  Sed historia a victoribus scripta est. Stalin Britannos terra vicit et cum Iaponia bellum contra Leonem Britannicum et Civitates Americae Unitas incepit.
  Primo Anglia, et multo magis America, inexpugnabilis visa est trans maria et oceanos, ingenti classe cooperta. Sed Iaponia Americanam armadam per partes comminuit. Primum ictum durum: Peru Harbour, deinde pluribus pugnis comminuendis.
  Iapones tam celeriter vincebant ut Stalin copias in Indiam et Bangladesham trahere vix tempus esset, ubi Exercitus Rubri magna iubilatione salutatus est.
  Strages Americae et bellum subaquaneum ab URSS incepit Britanniae potentiam labefactavit. Totius Europae opibus fretus, deinde Africa, cum plerisque Asiae, Stalin maiorem aerem in Britanniam oppugnavit.
  Milia decem milia bombrarum Sovieticorum urbes Anglicas in pulverem everterunt. Hoc usque dum classis iuncta est.
  Die 7 mensis Novembris anno 1942 exscensio in metropolim incepit. Britannia tantum duas hebdomades duravit.
  Anno 1943, invasio per Alaska facta est, et Iapones Isthmum Panamensem cepit.
  Civitatibus Foederatis bellum longum atque acerbum indolis susceperunt. Aegre dabatur uterque gradus.
  Novi Eboraci et Monachii anno 1946 incidit. Americani autem curaverunt ut ianuam magno opere nuclei utentes armis nuclei tandem impulerint. Sed duas partes Sovieticas complura centum milia civium suorum tantum incenderunt.
  Finis incidit in alterum bellum mundanum die 5 mensis Septembris anno 1946 . Quattuor annis post Stalin Iaponiam debellare coactus est, quod minabatur arma nuclearia acquirere.
  Bellum aliud quinque menses duravit et ultimam dominationem URSS in mundo constituit.
  Iosif Vissarionovich comprehendit omnes regiones orbis terrarum in URSS. Maximus Dux omnium temporum et populorum usque ad annum MCMLXXI. Stalin in vera historia venenatus est. Hic regnum ad Alexandrum Stalinum nepotem suum transtulit. Sane multum sanguinis fundebatur, et Moloch reprimendi sine intermissione laborabat. Sub Alexandro Vasilyevich aliqua libertas incepit. Donec at neque enim.
  Unione Sovietica spatio feliciter potitus est. Hominibus uniatur et nititur ad alios mundos. Astronaut iam pedem in Martem, Venerem, Mercurium in satellitem Iovis appulit. Verae urbes in luna aedificantur.
  In reditu astronauti a Plutone, caedes in Alexandrum Stalin facta est. In tempore potentiae, triginta tantum annos natus erat. Per caedem inceptum, septuaginta tantum et quadraginta anni, cum Salomon prospere regnaret.
  In Tellure, fame confecto, terrorismus paene consumptus est, bella nulla sunt, et etiam carceres vacui sunt et castra speculatoria magis quam scelerata zonis spectant. Medicamento addictionis paene evanuit, alcohol non valde populare, quamquam non prohibetur, tum tabaci quod popularis amisit. Literature solidus, libera educatio et medicina.
  Atque etiam in ipso vitae extensione, iam progressus est factus.
  Bene, sicut democratia vera non olfacit. Comitia, ut honesti sint, ficta, ad optimum, certatio inter duos vel tres candidatos praeveniens, verificatur.
  Diu et Stalinus et ipse Alexander sine altercatione creati sunt. Nuper autem sinum oppositionis etiam apparuerunt. Sed adhuc nepos ducis confidenter nonaginta centesimis caudam secum sumpsit.
  Itaque sicarius conatus, qui anno 2011 accidit, nugae sunt. Aliquam et erat elit.
  Alexander nullos filios reliquit, rerumque omnium caput potens, Nero ibn Totalitaria, rerum potitus est. Nomen Neronis verum est, sed pseudonym.
  Ipsum verbum totalitarismi - contumeliosum non erat. URSS, tota tellure coniunctus, exemplum positivum habebatur status qui omnia et omnes regebat. Idea communistica est, etsi non omnia Marx relinquuntur, sed secundum propositum evolvitur. Pecunia autem nondum abrogata, sic nondum populus adultus.
  Religio atheismus formaliter erat cum cultu ducum, sed ... cum fabuloso admixtione. sicut iam crediderunt animam esse, et aliquae vires supernaturales. Etsi iam mixtura gentilitatis appropinquabat.
  Est autem Stalin idolum magnum.
  Nero imperatorum non deleuit cultum maiorum, sed fudit sanguinis rivos, corroborans potestatem.
  Repressiones magnae in summo erant cum purgationes ad imum. Praeterea Tellurem Tellurem iam incorruptionem minabatur. Partus certe altus est, et mors multo minus quam re.
  Et Nero in quinquennium flagitiosum usum incarceratorum, sive in accusando sive in communi, ut destinaverat, noxam intulit. Adulti quoque sane. Centena miliones hominum per Terram planetae in castris finita sunt et decem miliones emissa sunt. Praeterea sadist Totalitarian hanc necessitatem iustificavit parcendo subsidia planetae. Volatus ad stellas usque adeo permanserunt phantasiae, et progressio systematis solaris est inceptum perquam sumptuosum.
  Captivi parum contenti, multo minus opibus indigent, et GUAG tabulae planetae multum omnia producit.
  Et, quidem, principale est hoc modo vincere alios mundos. Sed dum machina repressionis operatur - sicut Moloch.
  Puer undecim annorum in molam casu incidit in denunciatione condiscipuli offendi. Ipse per tormenta profectus est, et paulisper intolerabili opere construendi locum fecit. Sed voluntate Boy- Creatoris Sphero ad universum hyperverum movetur, et nunc fabulosis adventures frui potuit.
  -At otium! Oleg Rybachenko clamavit et se vestiuntur. Gratias autofit, omnia secundae partis accepit. Aranea alligators ascendere pergebat, sed post tegumentum vi amplius formidulosum non erant. Sustulit puer, demissis manibus, monstra blattis contrivit, quaedam tamen sub aqua ivit. Ab his, qui non felices erant, solum fuscae maculae manserunt.
  - Bene , tu fine dente. Scies quomodo accedas ad hominem. Tapir digitum excutit. Fluctus ab hoc comminatione transierunt, et arbor quanta baobab stans in altera ripa corruit.
  - montes movere possum. Hic est virtus. - Puer numquam tam bonus sensit, in eo aestuabat potentia, et vere unam e tribus lunas prope habere voluit, lucem noctis in planetae Fidei communitatis reddens - id quomodo Terra renominata est.
  Obnubilavit laetitiam paulisper memoria, et inluminavit vultum suum.
  Scis, insidiose Nero, redibo, et tunc mortem rogabis. Vivens in acido dissolvi et super stellam crucifigi bene tibi erit. - Oleg Rybachenko pugnum arcte compressit, purpureae nubes in caelo simul incrassatae sunt, et pluere coepit, deinde imber torrens.
  Flumina non attingit puerum. Tunc Oleg Rybachenko manum suam super verticem cucurrit, coelum levans. Imber iterum quievit, iterum aprica facta est, et in hoc rerum prospectu natura minus obliqua visa est. Sed non finitur insidiis. A latere silvae apparuerunt pilae coloratae, magnitudo boni dolii.
  Exilierunt in altum, iaciunt, paulatim augescunt. Planetae superficies contremuit, terra crepuit. Cum in Oleg Rybachenko volaverunt, in defensionem ingruebant, feriendo, tundendo, complanando, partim erumpebant. Per crepitum acidum sparserunt, folia in qua decidit flavum, denigratum, in fistulam incurvatum. Lava e rimas et rimas in superficie telluris manabat, videbatur quod millia malorum spirituum ex igneo inferno volarent.
  -Biome quomodo prohiberet? - Oleg Rybachenko conversus ad computatorium.
  Virtutem radialem converte in plenam potestatem cum ordine mentis et move manus ante te.
  Puer zenki suum exclusit;
  -Quam?
  Robot respondit indifferenter;
  -Quia in tuo primitivo universitatis ferro ipsi.
  Oleg Rybachenko paruit, globuli tumidi coeperunt retrahere, et tunc funditus deciderunt. Rima alta sensim expolitum est, solum exustum superficiem relinquens.
  - Noli Tapir cures, omnia crescent. Biome exprimitur.
  Puer laetus exilivit.
  -Non sum sollicitus. Planeta magna est, et deserta torrida dat saporem extra landscape.
  Arbores fractae exustae stratae semitae, quibusdam in locis adustae. Tapir vere voluit nudis pedibus ambulare super prunas ardentes. Recordatus est quod nunc corpus suum convalesceret et ilico regeneraretur. Siquidem incredibilis cito sanatur exasperat, ne cicatrices quidem relinquat. Ille, abiecto hypersuit, nudis calcibus cinerem Advolat. Exusta est aliquantulum, et erat anxium, sed sensus fere erat delectabilis, et sustulit puerum paucis cineribus et posuit in os ejus. Lingua magis ardebat, hunc fimum exspuit.
  -Brr! Os plenum stercore. Puer Oleg molestiis plenus erat. - Nova caro non est pignus doloris acerbitatis.
  Computatorium puerum singulari modo sedavit;
  -Quid vis. Praeterea corpus tuum nondum hyperplasma plene accommodatum est. Subinde etiam fortior fies.
  Oleg Rybachenko in molestia mussat;
  -Spes. Et illud tentaculum frangere non potuit.
  electronic fabrica continua:
  "Ipsam structuram musculi firmissimam habent, duodecies plus quam vulgaris persona. Et in cellula quattuor nuclei et monoblock sedecim ciliatae sunt. Ipsa structura cancelli crystalli est trigesimus quintus.
  Haedus, qui e carcere elapsus est, eum excussit;
  - Lectura non opus est, considerare potes quod me consolatus sum, non tam infirmus sum.
  Manus computatrum scandalizabantur:
  - Profecto ego Biom et melius est me masculino genere appellare.
  Elevavit puer manum in consueto auctorem salutationis;
  -Non sapiunt!
  Oleg Rybachenko discalceatus super carbones aliquandiu ambulavit, conatur eligere calidius, et cum sensus exsiccatus, iterum in flumen immersit. Ibi aerobaticos describere, altas tribuere coepit. Puer clare monstra evocare voluit. Sed cum fortuna velit, nemo apparuit. Pauci alligatores aranea eum eminus observabant nec accedere conabantur.
  - Videtur hic murmur vos adduxi. - Puer, candidatus supermen, giggled. - Minim, inquiunt, - homo est naturae rex. Vel potes dicere anion esse autocratem universi.
  Puer parvam ranam sex pedibus vidit, aureus erat cum purpureis naeniis et in radiis quinque stellarum clare reflexus est. Tapir procurrit, timidam orygem natandi stilo utens. Lepidum "bufonem" relinquere non conabatur.
  Cum puer pavimentum posuisset, eam in ulnis rapuit. Sedata.
  -Nunc me osculum.
  Oleg Rybachenko oculos fixit;
  -Quod!?
  Rana cacata;
  Vos pueri semper hoc faciunt.
  Termino statim puer recordatus est fabulam in qua princeps ranam in reginae vertit:
  Sed aniones ex alio mundo non putavi simile epicum habere. Sed, posita physiologica similitudine, aliquid aequare debet. Hic, exempli gratia, applicatores fluoride nobis omnino dissimiles sunt, immo nec formam stabilem habent - amorphosi sunt.
  Rana ad amas continued:
  -It 's naturaliter. Osculetur me iuvenem principem.
  Oleg puer frowned:
  Quid aliud, iam magnus sum et in fabulas non credo.
  - Sic me odisti. - Rana clamare coepit, lacrimae eius ut margaritae nitebant.
  Oleg Rybachenko misericordiam aspexit: pellis eius tam lenis erat quam si expolita.
  Pigebat fastidia eius, et rostrum calidum osculabatur.
  Sensus erat insolitus et dulcis.
  Repente ante eius oculos natabat et etiam secundo loco bufonis, puella mirae pulchritudinis ante se, et scopae igneae crinium aeneae vix obtectae. Oleg Rybachenko mirum in modum. Extendit ei manus angelica creatura.
  - Mi puer, tibi hoc primum.
  Praecoco haedus onerosa est;
  -Nemo. Osculavi ante puellas, sed hoc primum semper.
  Oleg Rybachenko penitus erubuit. Et gravem linguam movens addidit.
  - Tam magna es apparenter ab alio orbe vel galaxia.
  Puella giggled et linguam acutam ostendit;
  - Non realiter, etiam sum anion, sed vere similis peregrinatio. Plures universitates visitavi, quamvis processus movendi valde implicatus sit, ne redires.
  Indagator puer vage notavit:
  - Instructus sum ita esse.
  Puella Aulon generis admodum grandis ac vetulae permansit;
  - Sed novus physicus modo apparuit, potest hunc processum simpliciorem reddere.
  Puer affirmative magis quam interrogative confirmatus est;
  - Multi docti tibi sunt.
  Natantes, in terram venerunt, Oleg Rybachenko puduit, et propere litem suam induit. Puella, etsi nuda erat, non videbatur omnino erubescere, tamen aniones pudoris conceptum habebant et nudam circum urbem non pendebant. Vix puer nudum pectus attigit.
  Nudi mulierum lusus in aes aureum, et vox campana argenteus;
  - Quid aliud in feris mundi ambulabimus aut in urbem revertemur et cum novo viro scientiae colloquemur.
  Eturbatus est puer, quasi non intellectus;
  - Cuius maritus.
  Puella, saliens et inclinata coxis opimae, cooed;
  - Est, aiunt, ex alio mundo, nunc vere est noster.
  Miratus est puer et adiecit:
  Sed nimium magnus es et conspicuus eris.
  - Oh, dicis.
  Puella ducitur, umeros suos crines aureos in adamante stellis velut umbellas effundit. Tum quassavit.
  Ante Oleg Rybachenko tempus ictu oculi, puella eiusdem fere altitudinis ut ante se apparuit. Capilli eius crassi in tres racemos divisi sunt, caerulei, flavi, singuli rubri.
  Mutatus infans despiciens puerum;
  - Age, nunc sum anioni similior.
  Oleg Rybachenko erat in quadam offensione;
  -Wow! Quomodo id facis? Miracula.
  Fui in universum magicis dominatus, et ibi multum didicit. Praeterea scientia hyperplasmi tam insigniter permittit ut speciem tuam mutes. - Puella castra aliena superbe erigit.
  Pupulus colicus studiosus factus est;
  Sic scientia vel magica?
  Aulon cutie explicavit;
  -Fortasse utrumque. Nostra civilisatio inter se adhuc iuvenis est et celeriter crescit. Subinde docebimus quid nunc fictum videatur.
  Oleg Rybachenko satis sincere dixit:
  "Ego sentio amo habito in mediocris fabula mundi.
  Aeterna puella volavit in auras. Sicut puer hyperactive fecit. Circumstare, scintillans et dicens;
  -Certe felices sumus, sed qualis fuit maioribus nostris, evanuerunt sine tempore gustare humanitatis beneficia, sed de tristibus non loqui. Possemus animo, temporis rotam inhaerere.
  -Et nos etiam deterius habemus. - Oleg Rybachenko festinavit verbo inseri. - Senescunt homines decrepiti et non formosi facti, et tunc in agonia moriuntur.
  Anion puella paulisper cessavit, et macula chrysolithi e fronte fulsit. Pulchra aliena purred;
  -Natura crudelis est, sed ratio data est ut humanam et pulchram faciat. Si vis, simul alios mundos visitabimus, ubi infelices adiuvabimus.
  Oleg Rybachenko rapto avem fortuna:
  Nempe conjectura mea vis. Sed hic una quaestio est.
  Gladii ab inani emergentes caput puella transiit. Ornamentum scintillae illi excusserunt. ipsaque concisa fuit;
  -Loquere.
  Puer secretam cogitationem expressit;
  - Si adultus inspicere potes, me in hominem vertere potes.
  Anion muliebre pipiabat, et gladii in lauri ramos vertebantur, et multo suavius sono fiebat;
  -Haec refert vagus consectaria, melius est primo diligenter studere, sed in principio potest.
  Puer paene exploditur.
  - Non placet verbis in principio, quantum est ad politum - non!
  Oleg Rybachenko visum est dixisse rem peracutam, puer superbe scapulas quadrat.
  Puella iterum gladios suos super se accendit, hoc tempore quinque statim. Et sensit quod indignata est.
  - Bene, cur tam categorice. Multum facere possum, deinde ex eo tempore quod sinusoideum movetur et subito te puerum facere non possum aut senescere. Visne senex fieri?
  Oleg Rybachenko etiam inhorruit.
  -Nemo! Horrendum est.
  Anion puella consensi et grimaced.
  -Id est, olim vetula fui et sensus non est iucundus. Bona res non diu duravit.
  Oleg Rybachenko circumspexit, draco viginti pedes e terra reptans. Capita rigentia, ore rotundo, ordines dentium introrsum vergente.
  Puer novum hostem oppugnare voluit, sed puella eum restitit.
  Quid illud tangis, tameo est. Da ei cibum meliorem.
  Mussat puer, manus expandens;
  -Non habeo mecum.
  -Tunc eiciam - magoplasma.
  recubuit puella et iubas versabat. Nubes rosea apparuit, celeriter crevit, et de caelo descendit in terram torridam. Tunc coniuges dispersi sunt. Oleg Rybachenko anhelavit.
  Libum tam grandem nunquam viderat, praeter magnitudinem, pulcherrime et intricate ornata. Multi flores, animalia, sidera, aves et pisces maris ornabant. Hoc aedificium magnificum valde gravem respexit.
  - Ita pasci possunt, decies liberi. - Oleg Rybachenko.
  - Non decies, sed decies centena millia! - puella giggled.
  Puer cum pathos exclamavit:
  Sed hoc modo quaestio de fame in universo solvi potest. Panem quotidianum da pueris!
  In eternum maga iuvenis turpiter innuebat;
  Bene si modo id facilisis. Magica creata non est durabilis. Et post horam hoc libum abibit.
  Oleg Rybachenko conclusionem decretoriam fecit:
  -Sic debes citius manducare!
  Aulon puella margaritam de dextro oculo emisit;
  - Sic ventres vacui erunt - illusio est. In genere, in universo nostro, omnia magica valde instabilia sunt, et sic, ubi fundamentum universi edoctus sum, veneficia.
  Monstrum giganteum, odore attractum, ad placentam prosiliit. Rostrum suum in biscocto multi- strato impigre lavit. Laete comedit illusio dulcem. Crepito atroque rictus et faucibus rorabant. Bestia non iam FORMIDILOSUS, sed magis iocularis videbatur.
  Puer etiam clamare simulat;
  -Etiam condolebit ei, tantus ingens venter vacuus erit.
  Puella risit;
  -Non unus, sed viginti quattuor ventres.
  Sensit puer paulum turbat;
  - Horrendum est, et unde hoc habuistis.
  Aeterna iuventus respondit:
  - Ex Manuka galaxia. Nihil non est quod hic safari habemus, multos vere alios mundos praefero, sed hic satis sunt horrores.
  Oleg Rybachenko timide risit;
  - Ita non est aliquid FORMIDULOSUS. Quaedam eorum sunt naturalia.
  Puella digitum ad labia sua posuit, et spiram igneam inde dimisit;
  - Et tu tale monstrum sine certamine adire conaris.
  Puer biceps tetendit et fremuit;
  - Quid tibi videtur infirmum?
  - Magnum periculum es. Biome exprimitur.
  - Timidus Campaniae non bibit. - Oleg Rybachenko abscindit et addidit - Qui parum periculum capit, Campaniae non bibit, et nimium nimis est et in profugio chifir contentus est!
  Abjectis vestibus, versus montem musculos cucurrit. Extus spectavit puerum comicum - altitudine minus quam unum et dimidium metrorum ac paene unum et dimidium chiliometrorum monstri.
  Ne formicae quidem comparare potes. Oleg Rybachenko placentam, aroma electri, pollinis et mel, nares eius prope pulsavit. Fortem puerum manu hausit, temptavit.
  -Quid delectamentum. licet omnia in hoc mundo sint stupenda.
  Oleg Rybachenko appropinquavit, vel potius advolavit draconem, pellem aculeis astrictam permulsit. Etiam acus decem metra longa erant, et e longinquo tam inconspicua videbantur. Bestia tactum non sensit, cutis crassior et armata est. Oleg clam ad monstrum clamavit, sed minimo strepitu non attendit.
  Iam fortissimum te esse ostendisti. Revenite.
  Pertinax puer erat;
  -Bene, non. Faciam ut me aspiciat.
  Oleg Rybachenko fidenter clavos ascendit, plicis et asperitate fretus. Exspectat ut unum capitum, et stet ante oculum. Novum corpus honestum celeritatem habuit, sed diu repere adhuc cepit. Magica puella aliquoties ad se clamabat, sed puer ineptus eam vocat neglexit.
  Tandem cum centum metri oris rostrum questus est. Creatio phantasiae infirmi modo secunda mensa peracta est. Oleg Rybachenko nasum delapsus, lubricum e cremore, resistere non potuit, turbo aer eum hausit. Ingens, sicut antrum naris, devoravit illud.
  Ut in pulmones non ingrediatur, Oleg Rybachenko capillos pinus arripuit. Aegre ambabus manibus tenens. Dein devexum descendere conatus est. Successit, sed ut fortuna placet, eo momento sternuit caput. Visum est sicut bomba atomica explosa est. Puer bellator eiectus est, turbo eum e infundibulo eicit. Omnia intus pressa fere sunt, sine ossibus ossa. Tunc facilior facta est, Oleg Rybachenko etiam miratus est fugam celeris sicut erucae gagates. Arbores multicolores infra terierunt. Volavit, bonum quinque chiliometrorum, in frutecta spinosa ingruebat.
  
  PIUS MAGNUS BELLUM PATRIAE MORE QUINQUE ANNOS'
  Anno 1943, Fuhrer, una cum declaratione belli totalis, aliquantum rationabilis gradus suscepit. Praesertim cum Rommel consensit et copias Italiae et Germaniae ex Africa, ubi primas tenere non potuit, emittit. Quomodo instruendi commeatus.
  Praeterea Fuhrer cum Guderiano consensit: et statuit tempus esse ut defensionem strictam contra orientem versus moveret.
  Germani ex Africa profecti in Sicilia copias auxerant. Ratione iudicans quod fere omnia ibi erunt, percutiet. Et in casu maioris momenti Sardinia retineri non potest.
  Quam ob rem Germani portum Sociae in Sicilia mense Iulio propulsare potuerunt et illis ingentibus damnis intulerunt. Stalin Orel et Belgorod, tum Kharkov, tantum die 15 mensis Augusti iussus est inferre offensionem.
  Re cognita Germani munimenta fodiendique curaverat. Praeterea "Panther", "Tiger", "Ferdinandus" multo efficaciores sunt ad defensionem quam ad oppugnationem. Praesertim "Panther", a lateribus valde debiliter munitus, et vulnerabilis in molestis etiam quadraginta quinque, sclopetis anti- lacus.
  Sed in defensione eius valida arma frontis et tormentum efficax satis bona erant.
  T-4 etiam se bene defendendo praebuit, quod validum sclopetum, armatura frontalis bona, sed armatura magis debilis.
  Germani cladem evitari potuerunt, atque illi Orel et Belgorod aegre tenuerunt. Nuper aestate et autumno cladem resistere poterant.
  Hieme tantum, congestis viribus, Exercitus Rubri rursus hostes invasit.
  Germani autem, partem copiarum ex Europa translatam, ubi foederati bellum non gerebant, et utique hyeme portibus non cogitabant, Rubri Exercitus molestos prope Leningrad, et prope Orel, Belgorod, et in. centrum in regione Smolensk.
  Praeterea imperium Sovieticum longius progrediebatur et copias suas disperserat. Quod etiam Fritzium gravissimum sibi tempus superesse adiuvit: hyeme.
  Ver erat iam facilius. Germani in massa productione ME-262 apparuerunt et plus quam mille ex his aircraft a Iunio 1944 ministrabant. Provectiores etiam Pantherae seriem ingressus, quinquaginta duas talenta appendit, sed tutior erat, cum validiore tormento equitum et octingenti amplius laminis devexas armaturae.
  Talis machina efficax erat, etiam IS-2 ricochet cum armis arduis poterat et silhouette eius inferior erat. Praeterea "Pantherae" -2 apparuerunt cum tormento 88-mm. Letales magis sunt et pugni.
  URSS respondit cum IS-2 et T-34-85. Lacus etiam potentissimus, licet infirmior quam Germanica.
  Aestate Germani non profecerunt, sed ad defensionem paraverunt. Maxime ad portum in Galliam. Sic victi socii in Sicilia, Mussolini non fusi, et Germani plures copiae. et ad meridiem non sunt conversi.
  Tota convocatio effecit ut armorum productionem augeret. Germani pugnatorem TA-152 obtinuerunt, quod et impetum aircraft et frontem machinam esse poterat, evolutionem Focke-Wulf esse potuit.
  Quae in Nazis non fuerunt faustpatrones fuerunt, et subaquaneae peroxide hydrogenii potentes, et novus pugnator NE-162, qui optimae notae fugae aircraft fuit. Sed currus novissimus evasit non admodum opportunus ad gubernandum, et quandam peritiam requirebat.
  Itaque, quamvis in productione vilitas, non nimis ingens facta est.
  Sed ME-262 armata est validissima canonibus quatuor 30-mm, et est tenacissima.
  Multum molestias sociis effecit. Ingrata admiratio apud Germanos apparuit: piscina E-X eversor. sclopellum auto- propellendum erat parvum, humile, vile, ac facile fabricare. et omnia efficiens. Maxime cum comminus et propter insidias.
  Probata est agilis et practica. Socii tamen fortiori Germanorum exercitui aptioresque quam in ipsa historia versati sunt. Rommel autem plus poterat.
  Socii in Normannia victi sunt, solum plus quam quingentos miliones militum captis amissis. Milites Sovietici cum molesto in medio adiuvare conati sunt, sed Fritz id exspectaverunt. Praeterea prima acies par erat, et ad defendendum idoneus.
  Fuit, et Mainstein egregius imperator. In favorem Germanis, etiam potentioris machinae tormentorum et machinae MP-44, seu oppugnationis sclopetis, quod nullum tunc temporis habebat parem.
  Germani etiam tormenta multa machinae habebant.
  Exercitus rubri in offensione erat et cum hoste in proeliis haeret. Nos tantum viginti vel triginta chiliometrorum progredi potuimus.
  Germani iterum extendit. Dumque tenens. Mense Augusto et Septembri, copiae Sovieticae non valde feliciter conantur ad meridiem progredi. Et rursus nisi magna damna. Sed et Nazis honeste perdiderunt, et partium belli in locis occupatis vires suas ademerunt.
  . CAPITULUM 7
  Tituli surdo dum sedit in tutela. Productio autem novarum piscinarum seriei "E" explicabat. Spes quaedam cum eo fuit.
  E-25 etiam evasit non piscinam, sed auto- remigiorum sclopetum. Sed currus parvus et mobilis evasit.
  Spes magna cum E-L et E-75 sociata est. Hae piscinae praecipuae putabantur esse. Etsi prima parata erat ad massam productionis E-C. Pugnae probationes docuerunt hanc piscinam ab omni parte bene munitam, praesertim tegumenta, et potenter armatam. Versa est in silhouette quam "Maus" esse inferior, et pondere levior, mobilior et magis transportabilis. Sed pondus eius 135 talenta alta manebat, quae difficilem pugnam faciebat.
  Sed haec piscina primum in meridiem currit, quinque cohortes puellarum Germanicarum.
  Tormentum validum 128 mm erat celeriter accendi et letale valde.
  Gerda primus iactus accensus. Proiectum eius procul volavit et triginta quattuor percussit.
  Puella stridore;
  - Frigus!
  Accensus proximus Andrea. Iterum proiectum, arcum describens, piscinam Sovieticam ledo, turriculam ab ea revulsam.
  Puella stridore;
  - Lepota!
  Tunc etiam Christina accensus est et scopo percussus.
  Tum fremuit;
  - Bum move!
  Et sequebatur eam Magda. puella autem digitos suos nudos inhibuit.
  Bellator exclamavit;
  - Pro nostra victoria!
  Et in fine: Shelley vapulat. Contrivit inimicum et latravit;
  - Pro victoria nostra!
  Ita quinque laboraverunt...
  Pellentesque tempus est vitae tristique proeliis. Quinto et quadragesimo anno prima lacus E-L et E-75 Germanorum apparuit. nondum erant satis perfecti et prosperi. E-75 gravis evasit plus quam nonaginta talenta, et E-50 non satis tuta ab ea parte erat, cum bonam frontem ac praesertim celeritatem haberet.
  Tamen lacus Germanici bene pugnaverunt.
  Tamen Fritz defensionem in hieme tenuerunt. et in tantum Martio australi progredi conabantur. Et aliquot successus adepti sunt, sed graves iacturas passi sunt et cessaverunt. Bellum magis magisque factum est sicut primum bellum mundanum cum torpore seditionis.
  USSR nondum seriem T-54 et exempla Isov iniecit. Veram, IS-3 apparuit. Nova piscina in fronte tutior erat, sed difficilius fabricare. Impositisque catillis in propugnacula turris.
  Quinto et quadragesimo anno in proeliis et commutationibus pugnae facta est. Prima acies otiosa est. Socios Germanos adhuc bombing, sed ex vi aircraft damnum capiunt.
  Sexto et quadragesimo anno adhuc pugnatum est. Apparuit in frontibus T-LIIII, sed non ita perfecta. Armarium turris frontalis tantum 150 mm, quod etiam multum est. IS-4 etiam in servitio est. Germani massam E-75 producent et hanc raedam emendare conantur.
  Quadragesimus septimus annus ab E-75 silhouette , leviore pondere , et valido machinae specie insignitus est . Itemque Fontes VII-IS. Itaque machinarum certatio coepit. E-75 ET-IS-7 Accessit ad pulsis exercitiis, et armis, tum armis. Et coeperunt certare inter se.
  Germanus tamen gravior et munitior ex parte evasit.
  Denique annus et quadragesimus septimus sub signo piscinae aemulationis transiit.
  Socii, fessi bello, etiam bellum iuverunt. Ita Tertius Reich sine bombing apparatu multum producere potuit. Et sane, occasiones ditissimae aperiuntur ad descriptionem certaminis ludorum in stilo "lacus".
  COLLATIO E-L, quae etiam in silhouette magis mobilia facta est, contra T-54 facta est.
  Hic quattuor pugnae Sovieticae sunt in T-54: Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana.
  Pulcherrimi milites in bikinis.
  Natashka propagines, Fritz ictus ex tormento 100 millimetris cum praeciso ictus spirat et dicit:
  - Gloria in USSR!
  Zoya quoque accendit in hostem et clamores;
  - Gloria magnae Patriae!
  Nudo pede palmis tunditur in armis.
  Sed et Augustinus quomodo inimicum ferire. Fritze contere et cane;
  - Ut viximus pugnam;
  Et mortem non time.
  Hitler ergo intermissum
  Maxilla - FRANGO!
  Et revera Svetlana in proelio eft. Puella quoque strenue pugnat. Et quomodo Nazis percutiet.
  Et cantate:
  - Recordamur memoriter quomodo maiores nostri pro Rus Kievan dimicaverunt!
  Quattuor puellae valde offendunt. Hic Natasha nudis digitis gau- dium premet, et letale munus mortis perquam solvet.
  Excute fascist et canta;
  - Pro Stalin heros!
  Hic Zoya quoque Nazis ignes canit;
  - Pro Soviet Russia!
  Et nudis pedibus tam agilibus. Et accurate ac subtiliter premunt.
  Praeterea, Augustinus de fociis. Valde dolor puella est. Quam cana diabolo iecit, hostem rapit. Praecide caput eius et canta;
  - Gloria Patri! Vivamus sub communismo!
  Connive ad conservos puellas.
  Et digiti eius nudi sunt tam dexteri.
  Ignis praeterea a Svetlana ducitur. Haec puella procellae est.
  Nec non et flava nudis digitis premunt claviculas, et Nazis penitus rapietur.
  et pipiat:
  Primus falco est Lenin, secundus falco est Stalin!
  Puellae opus in T-LIV, pro gloria. Hostibus ictos proiectaque arte notavit. Prorsus et accurate Nazis. Nullae copiae tales bellatores prohibere possunt.
  Maxime si crura nuda et excisa sunt. Et cum subtilitate laser.
  Natasha etiam canebat, luxuriosa coxas torquens;
  - Nemo nos prohibebit!
  Zoya nudis digitis eiaculatus, adjecit;
  Tuus Reich nos non vincet!
  Augustino illato apud Fritzium, edita;
  - Nos membra Komsomol hostes opprimunt!
  Nudosque digitos hostibus cessere.
  et Svetlana in ira addidit;
  - Sumus sodales Komsomol - saluta heroibus!
  Ac digitos etiam nudat dum premit globulis gaudii. Et Nazis comminuet in metallis.
  Puellae piscinam suam a clade ducunt. Veloces sicut pantherae. Tam fera et bellus simul.
  Natashka ferox rabie cecinit;
  - Quid vis, inquies Fritzius multum;
  Et mittam proiectum et reprimendum te!
  Et nudis pedibus, terminator puellam iterum creabit historiam.
  Et tunc Zoya iunget prelium. Accuratius diu in proelio fuit, sed acrior facta.
  Hic nudis digitis cruribus decoris adiuvat ut proiectum perampla perniciosa potentia emittat. et fascistae capitis mortem.
  Zoya tweeted:
  - Magnitudo Matris - Super!
  Praeterea, ignis inducit Augustinum. nudo quatit pede, ac fremit;
  - Puella colossa sum!
  Et tremit ignea cincinnos.
  Svetlana etiam Nazis sagittabit. Fascists falcare et rugire:
  - Gloria internecionem vindicibus!
  Ac etiam nudis pedibus, dum premit globulum globulum. Quod quidem celerrime et accuratissime faciet.
  Quatuor sibi optume fecerunt.
  Sed sunt heroinae, qui, dum pugnantes in bikini, latentes vires excitant.
  Germani muti et nocuerunt... Sed sane bellum geritur. Iam MCMXLVIII est.
  Soviet T-54 lacus aliquantum melior in armis est et plus ponderis efficitur.
  The German E-50 etiam plus ferrum in se pendet, quoniam altitudo decrevit et machina valida parametris augere permittet. Praesertim machinae Germanicae in serie vaporum turbines apparuerunt. Et qui affert commodi. E-50 pondo sexaginta quinque talenta ponderare coeperunt, cuius latera scutis 100 mm tegebantur. Frons autem magis declivis et crassa erat. Tormentum confirmatum est 105 mm et 100 EL. Nova, E-L provectioris modificatio, arma et arma, nec non velocitate superavit T-54. Sed pretium nec erat.
  Certatum itaque in armis.
  Rarus Sovieticus optimus est IS-7 - armatus, praesertim non malus in fronte, tormentum potens, et satis celeriter. Solus laterum cibarium infirmior erit.
  T-54 amittere etiam coepit Germano E-50 in tuendis lateribus, ut Fritz tegumenta ab lateribus ponere coeperunt. Et difficile est pluteis in autocineto Sovietico ponere - tormento tantum 520 horsepower magis debilis!
  Talis est certaminis varius gradus.
  Sed contra, plura Sovietica producuntur. et IS-7 est ludibrio potius complexu et sumptuoso. Bonum est, sed et turris et alveus habent diversas crassitudines et figuras turpis. Propter hoc, lacus pretiosus est in batches magnas producere.
  Ita Dominus E-L praelii dominatur. Rapprochement in crassitudine armorum ab E-75 telis ultimam piscinam non valde necessariam fecit. quae etsi nondum a productione remota sunt. In sed quam purus. et E-C vulgo ad nihilum.
  Denique elit et lacus erat elit. Et pulcherrimas utrinque puellas summo genere ostendit.
  Hic est Gerda in U-classe E-50. Nauta eius ad quattuor puellas redacta est.
  Ita currus a joysticks.
  Gerda globulis nudis digitis impressit et autocinetum Sovieticum deiecit.
  Et pipiabat;
  - Sum lupus puella!
  Carola porro ignes. Cana belua nudis digitis pressit et stridit;
  - Piratica femina sum!
  Tunc etiam Christina accensa est, rugiens;
  - vincam omnia!
  Et nudis pedibus, scilicet.
  Et tunc Magda hostem percutiet et opprimet. Tunc sumet et cantabit;
  - Sed magnus Reich;
  non calliditate dixisti!
  Quattuor ergo puellae hic tam ludicrae sunt quam frigus. Imo, machinae Sovieticae illis resistere non possunt.
  Ex altera parte, puellae Komsomol, ab altera lupus femina!
  Hoc fit ubi certatum est.
  Hinc frigidae virgines utrinque et superpowers.
  Novus annus MCMXLIX pollicitus est se iucundam esse, ut multa et plura obterere essent.
  Germani productionem E-L U augebant, quae omnes optimos currus et tutelam, humile silhouette, et armis validum habebat. Sovietica potentes T-54s facta sunt graviora. Apparuerunt MiG-15 in caelo contra provectiores ME-362 et ME-2010, ET TA-283.
  Certamen intellectuum continuatur.
  Tertius Reich et USSR uno fere pugnaverunt. Iaponia ab sociis superatus est. Civitates Foederatae et Angliae bello non interfuerunt.
  Utrimque inexercitatum in prima acie, cruentatum, sed inefficax pugnatum erat. Et nihil significant assequi potuerunt.
  Et Germanorum sexaginta quinque ton E-50 cum tormento equitum et mille equitum cum turbine gasorum pugnatum est cum T-54, cum machina quadraginta quinque equitum, pondo triginta sex talentorum.
  Character massae Russiae lacus, contra imperium Germanicum. Minor currus contra graviorem et perfectiorem.
  Atque hinc praecipua inter eos certatio est, cum IS-7 modicis producta est.
  Puellae autem in hoc bello supra modum tracti inter se saevientes certaverunt. Quod videtur perennem, stamate defunctum finem venire! Prima acies vix movebatur, et annus iam 1950 inceperat.
  Hoc anno fere nihil mutatur. Etiam aliqua confirmatio et inventio in technologia militari fuit. E-L U connexum est extensione limitis, sicut T-54. Ambae currus machinas et transmissiones transversas habent. Utraque autem compactionis ambitus limes appropinquavit. Germano autem, ob maiorem pondus, frontis armaturae turris crassitudo erat 250 mm contra 200 ad T-54, et latera 180 mm contra 100. Et callo longior et paulo maior. gun: 105 contra 100, et 100 EL, contra 56. Sed hoc magis quam cinguli molem T-54 et commoda parvitatis.
  Etsi currus Germanorum velocius in via propter machinam gas turbinalem compulit: 1500 contra 520 imperium magnum capitis initium est. Sed piscina Sovietica altiorem potestatem reservavit.
  Ad summam, nunc certatim ambo lacus erant. Et in caelo MIG-15s contra ME-362s pugnavit. Germani adhuc hac raeda confidebant. Facile est administrare, potens arma, tenax. XE-262 adhuc difficile est regere, sicut ME-2010 variabili alis verrunt. TA-283 MIG-15 simillima, sed non tentes armatos.
  Ita Germani validis telis, bonam victum, facilem operationem, duo tormenta praeferebant. Sed hoc vehiculum carius est quam mig-15, sed robustius armatus, in celeritate superior, in praesidio, leviter peius in maneuverabilitatis, excepto sollicitudine.
  Fere tempus advenit, cum novis instrumentorum generibus novandi exercitus intermisso ad tempus, et iam ad molem indolis pugnatum est.
  Germani paene totius Europae opes occupaverunt territorium USSR. Sed occupatis terris bellum partium geritur et sabotage. USSR hac de re facilius est. Quamvis Tertius Reich plus pubis et apparatum habeat. Utrinque fere aequaliter conscripti sunt. Germani paullo pauciores sunt, sed peregrinis et hiwis partibus utuntur. Sic omnino plures pedites habent. Qualis autem peregrinorum inferior est.
  Multum praeterea operae in pugnando atque in custodia impenditur.
  Fere fere aequabilitatem potentiae. Fortasse etiam Germani et satellites et nationes Europae validiores erunt. Facultates humanas, habita ratione locorum occupatorum, plures habet Tertius Reich. Tantum harum facultatum pars contra Wehrmacht pugnat.
  Germani oleum satis non habent, sed partem escae ex carbone faciunt. In USSR penuriam bauxitarum et offensionum elementorum habet, sed ab sociis emi potest.
  Sed et Germani aliquid ab sociis emunt. Bellum Tertium Reich formaliter non destiterunt, sed tamen non sunt illud bellum. Secundum Trotsky - neque pax neque bellum. Et traditiones sub Lenda-Lease ad minimum redactae sunt, et multi negotiatores semi legitime mercaturam cum Tertio Reich.
  Haec est condicio ... 1951 transiit, et 1952 transiit.
  Commutatio percussionum mutato paene acie. Convenire inter E-50 U et T-54 et IS-7 et alias series E et Isov fere non producuntur.
  Talis est stabilitas certaminis inter MIG-15 cum modificationibus et ME-362, etiam cum diversis formis.
  Annus 1953 venit... Die 5 Martii Stalin moritur. Conatus Beriae dictatorem fieri nequivit.
  Ex quo factum est dictatorem collectivum. Molotov praeses GKO factus est et formaliter maximas potestates habet. Malenkov Praeses designatus est Consilii Ministrorum - etiam magna potestas. Vasilevsky dux in principe factus est, sed Zhukov minister defensionis factus est. et primus secretarius Administrationis Centralis, Nikita Khrushchev.
  Ita Stalin viribus cumulatus stationes divisit.
  et dictator collectivus erat. Formaliter autem primus inter pares magnis viribus est Praeses Publicae Defensio Committee Molotov. Sed princeps minister magna potentia est! Et in sphaera militari, potestas dualis: Supremus dux Vasilevsky, minister defensionis Zhukov.
  Item non ordine - quod est gravius in exercitu! Et nunc potissima in factione Nikita Khrushchev in hac linea est.
  Ac Hitler, momento temporis captus, copias in ingratas mittit.
  Sed defensio in profundum iam ita evoluta est et cumulata ut Nazis paucis decem chiliometrorum progredi posset et vapore fluebat. Interclusi sunt ab unitate heroica et indurata Sovietica.
  Bellum prosequitur...
  USSR in proximo 1954 unam tantum notabilem mutationem habuit. IS-7 leviora, quae paulo minore qua- iore tormento armata est, et lateris armis leviter debilioribus, sed valde munitum fronti ac quinquaginta talentis appendens.
  Novus piscina proxima velocitate erat, sed levior, et ideo vilior et utilior, in armis debilior, sed facilius ad fabricandum et operandum.
  Ita res 10 pollicitus est se maiorem molem facturum esse. Bene, quantum in serie t-54. Etsi iam paulo potentior et gravior est quam T-55 crescendo.
  Germani adhuc solum moderni E-L U sunt, quibus militaribus plus minusve contenti sunt.
  Etsi incepta novae piscinae generationis iam apparuerunt: una pyramidalis. sub nomine AG. Haec machina paucis annis producere potest, una cum Soviet T-55. Nunc enim parum mutatur. IN CAELO MIG 15 CONTRA ME-CCCLXII. At Germani pa- 462 ME tius esse pollicetur. Hactenus, MIG-15 solum modernisantur in URSS.
  Annus 1954 etiam transiit, annus MCMLV cum proeliis volavit ... Sunt adhuc veteris lacus in serie. Germani in AG serie problemata cum scutulis sub figura pyramidalis habebant. Et in URSS, minime festinant ad T-55 flectendum, quod paulo fortius est quam T-54 et ei simillimum.
  Sed tunc venit anno 1956. ... die 22 Iunii exacte quindecim annos a Magno Patriotico bello incohavit.
  Et duces Tertii Reich et industrii, et alii, etiam socii, dixerunt: num satis est? Nam quantum potes iam ludibrium? Nonne tempus Belli Orbis Terrarum II finire?
  Molotov declaravit USSR ad compromissas rationabiles paratas esse.
  Sed Hitler non est paratus. Accuratius Fuhrer dixit Germanos quindecim miliones filiorum suorum statuisse non ut se ad miseros territorii acquisitiones circumscriberent. Interea Bolshevismus verrunt faciem Telluris Telluris.
  Germanos vero sine officio paciscerentur, si ea quae iam ceperant reddita sunt, et Caucasum, Leningradum, et Tanaum. Nec non Karelia et Arkhangelisk.
  Sed Molotov has postulationes nimias consideravit. URSS pacem paratam solum intra fines ab anno 1939 cessit, solum iis quae sub protocollis cum Fritz secretis acquisita sunt.
  Quamvis etiam quod captum remaneat dividere secundum principium.
  Hoc imprimis propositum fuit a Praeside Eisenhower US. Sed in URSS, hoc nimium est, et pro Germania parum.
  Die XXII mensis Iunii anno MDCCCCLVI induciae induciae diuturnitati renuntiatae sunt.
  Die autem 9 mensis Augusti anno 1956, Fuhrer bellum ad victorem finem geri iussit.
  Praeterea designatores Germanorum novissimam piscinam pyramidalem AG-50 ad massam productionis deducere poterant. Haec machina coram magnis angulis rationalis inclinationis armorum ab omnibus angulis, transversis limitibus perampla facultatem, et relativam simplicitatem et humilem productionis sumptum, distinxit.
  Cisternina pyramidalis promisit, novam machinam generationis factam, daturum occasionem Tertii Reich ad bellum cum USSR conciliandum. Respondens T-55 seriem in URSS inire coepit. Cum tormento 105 mm, et propugnaculis, et paulo gravioribus.
  Eodem tempore apparuerunt IS-11 in serie, cum dolio paulo longiore, armatura densa, et quinque talentis gravioribus. Sed etiam lacus non nisi massa purus inceptos. Autumnus 1856 tantum in testa et aere proeliis cessit. Usque ad diem VIII mensis Novembris anno MCMLVI, novum taetrum iussu Fuhrer incepit. Hoc autem tempore Fritzius apud Leningradum, quae plus quindecim annis obsessa fuerat, perculit.
  Sed haec altera pars belli est, et novam fabulam requirit.
  
  OLEG RYBACHENKO servat Lenin
  Per caedem Lenin conatus, insolitus, ut videtur, profugus, puer nudis pedibus Kaplan in bracchio feritur. Ac per hoc, glandes praetervolaverunt. Sic puer aeternus Oleg Rybachenko historiae cursum mutavit. Vladimir Ilyich vulnerata non erat, nec vulnus periculosum accepit, quod vasorum colli claudebant et ad ictus series adduxit.
  Ita Lenin in acie mansit. Atque hoc primo quidem in genere historiae belli civilis non multum valuit. Lenin autem, post victoriam Exercitus Rubri in Chersoneso, postulavit ut Poloniam augerent et terras Ucrainae et Belarusicae relinquere cogerent.
  Cum Leninus sanior et melior esset, desiderium belli civilis quoquo modo debilior erat finiendi. Mox etiam Caucasus Soviet factus est.
  Poloni utique pertinaces erant. Mense Maio 1921, Exercitus Rubri novum maius scandalum emisit. Illa copiarum, praesertim peditum, magnum commodum habebat, et praesidia Poloniae per occidentem versus erupit. Hoc tempore Frunze alam australem praeerat, et Tukhachevsky alteram occasionem obtinuit. Quam ob rem Exercitus Rubrum, etiam plures quam ante et peritiores, Varsaviam capere potuit. Etiam mattis scelerisque magna. Polonia cecidit.
  In fluctu alacritate etiam Bolsheviks civitates Balticas ceperunt. Leon Trotsky, nimia avaritia Finnorum, qui Petrograd appropinquavit, adhibitis, contra Suomi regionem oppugnabat. Omnes legitimos Russiae terras ad imperium redire.
  Et hoc bellum prospere evenit exercitui rubro. Praeterea, Entente cunctatio praebuit. Lenin e contra, ut valebat et sanus factus est impudens.
  Sed post casum Finniae, nihilominus Vladimir Ilyich statuit intermissum accipere. Et post annexionem Primorye declaravit tempus otium.
  Tamen postquam oeconomia URSS paulum a populatione incepit, Lenin Occidentem cupidius spectare coepit. Etiam ac eleifend metus. Etsi Sakhalin septentrionalem in Russiam rediit.
  Lenin et Trotsky creatus tandem. Etsi cultus Lenin erat. Et auctoritas Stalini decrescebat. Mox etiam magis demissus et accusatus est de expugnatione Varsaviae anno vicesimo.
  In USSR, industrialisation et collectivizationis methodis acceleratis factae sunt. Verum, Lenin et Trotsky Holodomor et nimium excessus evitare potuerunt. Sed erat Stalinist modo, modo sollertius et humanius impletur. Et certe incrementum reale aliquanto altius quam sub Stalino fuit.
  URSS celeriter potestatem obtinuit. Hitler in Germania potitus est.
  Et URSS et Germani communes fines habent.
  Lenin anno 1936, praetextu - introitus militum fascistarum in zonam demilitarizatam, accepit et immisit foedum contra Tertium Reich.
  Wehrmacht tum inciperet effingi, bellumque victori et celeriter evasit.
  Communistae etiam in Hispania vici. Franco victus est. Anno 1937, bello Italico in Aethiopia obtentu, Exercitus Rubri hanc regionem quoque cepit. Revolutiones in multis regionibus Europae orientalis ortae sunt.
  Exercitus Rubrum adiuvit communistarum rerum potiturum in Romania, Hungaria, Czechoslovakia, Bulgaria, Graecia, et etiam Norvegia.
  Mense Maio 1938 Vladimirus Ilyich Lenin adhuc mortuus est. Successor officialis fuit Lev Davydovich Trotsky.
  Hic politicus valde ambitiosus erat et totum mundum vincere cupiebat.
  Lenin post mortem eius praemium accepit: Petrograd appellatus est Leningrad.
  Et in mausoleo positus. Quod ante in Rubro Quadrato aedificatum est.
  Bene Lev Davydovich Trotsky iam anno 1940 expeditionem contra Galliam coepit et eam cepit.
  Tum bellum Britannicum fuit. Non statim elaboravit, sed Exercitus Red Exercitus omnes colonias, Franciam et Angliam vicit. Tunc Iaponiam vicerunt.
  Post bellum grave subaquaneum, anno 1944, Exercitus Rubrum nihilominus in Britanniam appulit eamque cepit ac etiam Iaponicas e Sinis pepulit. Bellum tum erat cum Americae foederatae res publica. Americani bombam atomicam creare poterant et hoc periculosum erat. Quanquam in hac fabula, anno 1945 hoc facere non pervenerunt.
  Exercitus rubri in Iaponia anno 1946 exposuit.
  Interfuerunt etiam in portum Oleg Rybachenko et quattuor magae puellae. Ita Oleg Rybachenko immortalitatem suam in corpore pueri duodecim annorum exercuit. Quid facit cum hac legatione? si est necessarium, est necessarium.
  Puer Iapones nudo pede grenade iacit, accendit crepuit, flavaque turbam intercludit milites et clamores;
  - Gloria ad Tsar Nicolaum II!
  Natasha etiam vicem in hostes dat. Multum Iaponica ponit. In feretrum cogit, in cadavera ac stridore vertit;
  - Gloria Patri!
  Et nudis digitis, quomodo ad emittendum boomerang.
  Zoya etiam in hostes urit. Exterminat samurai simul ac stridore;
  - Gloria magnae Rus'!
  Et etiam nudis pedibus, quomodo ferebat interitum iaciet.
  Hinc est quod Augustinus contra impugnat. Crines igneos habet. tasque nudo pede iacit. Agit cum adversariis. Dentes denudans obstrepente stridore;
  - Sum fortissimus magnus! Et stigmata habeo!
  Svetlana quoque in moventur. Agit cum hostibus. Dentes ipsae quasi dentes piranha sunt. Nudo pede in hostem, quod delet, iaculatur.
  Bellator clamat:
  - Pro fide, rex et patria!
  Eorum itaque quinque terram Solis orientis sustulerunt. Demonstratum interitum.
  Ita caput Iaponiae Tokyo ab Exercitus Rubro capta est. Samurai autem subacti sunt. Post haec, relatio facta est de ingressu voluntario in USSR.
  Et America per Alaska ex una parte, et per Groenlandiam et Canadam ex altera oppugnata est.
  Hic, nudis pedibus in brevibus, Oleg Rybachenko, puer cum subsidio musculari, per nives ruit, et puella foursome in bikini et nudis cruribus.
  Scriba puerilis Oleg nudo et puerili pede munera deleti proiecit. Turn dabat fremens ;
  - Gloria Patri - sub communismo vivemus!
  Natasha ignem hostibus aperuit, hostes abscidit, nudis pedibus nuntium mortis proiecit.
  Et exclamavit voce magna:
  - Ad sanctum Rus'!
  Zoya etiam ardere pergit, et ululatu agresti fremit. Simul illa nudo pede iacit, quid exstinguendum ferat, fremens;
  - Pro communitate!
  Augustina etiam ad Americanos defertur. Hostes multum succide. Eos nulla quaestio messuerunt. Hostes succidunt.
  Nudo pede immittit letale.
  Et cantate:
  - Gloria magnae communismi!
  Praeterea, Svetlana in hostes ignes. Hostes caedit rumpit, stridescit;
  - Pro constitutione URSS!
  Nudo pede, quomodo in adversarios immittendi aliquid, quod de cardine suo tegulas lacerat.
  R. Et rugiet;
  - Pro Rus'!
  Quinque per nivem currentes complura milia Americanorum falcavit. Tum puellae captos nudis pedibus osculari et calcanea osculari coegerunt.
  Hi sunt quidam dimicantes amiculi.
  USA post aliquot graves operationes autumno MCMXLVIII victa est.
  Post haec relatio habita est de inclusione Americae in URSS. Post diem natalem septuagesimum Legionis Trotsky, relatio habita est in ordinatione Mundi USSR.
  Post hoc Exercitus rubeus alias terras subegit.
  Leon Trotsky Ironice mortuus est sicut Stalin mense Martio 1953 .
  Sed ei successit filius eius: Lev Lvovich Sedov. Dissimile Vasil Stalin, senior, smarter, ac praesertim non potator, erat qui ad regnum transiret.
  Lev Lvovich Sedov opus patris continuavit ac subjugationem orbis terrarum et institutio USSR perfecit. Iam anno 1957, cosmonautae Sovieticae in lunam appulerunt. Et anno 1980 die Martis. Post mortem Lev Lvovich Sedov anno 1982, Vladimirus Lvovich Sedov filius successit. Et anno 1990, USSR tandem factus est, post fere unanimi referendum, imperium Sovieticum, Socialisticum, cum monarchia institutum est. Hoc tempore, cosmonautae Sovietes iam fere omnes planetas solaris systematis visitare curaverunt.
  Et anno 2020 prima expeditio interstellaria a compluribus navibus ad Sirium incepit, ubi planetae ad portum aptissimum erant. Iam poterant celeritati lucis accelerare, ac revera volare occasionem.
  Vita in planeta Tellure nunc satis bona est. Omnes nationes in unum imperium coaluere. Nulla fames, nulla pestilentia, nulla auxilia. Res graves in renovatione et curatione morborum sunt consecutae.
  nullum otium fuit, cuius diei longitudo operum quinque ad quinque horas diei interiit. Pretia descendebant et merces ascendebant. Unaquaeque familia diaetam separatam cum omnibus commodis, currum computatorium, interretum, honestum habebat. Panis et producta essentialia iam omnino libera sunt, sicut tibi pro conclavibus, utilitatibus, oneribus publicis non est solvendum.
  Etiam planeta communismum iam appropinquavit. Ac libero libero. Potuit in ministris iocari et nudas feminas in screen vigilare. In genere, mitior facta est caeli in terris, et nox in multis regionibus propter speculorum institutionem evanuit. Propter quod modum factum est nudis pedibus ambulare et cum minimum vestis. Et nuditas in tentoriis facta est similis.
  In religione - naturaliter atheismus. Et fere omnes ecclesiae musea vel in aliis necessitatibus factae sunt.
  Fere omnes meschitis etiam clausi sunt. Alcoranus et Biblia tantum clandestina impressi sunt. Et interdictum fuit, licet formaliter non. Sed fidelis non potest esse communistarum vel volutpat. et qui pro religione militabant in carcerem coniecti sunt.
  Omnes religiones pressae sunt, recipis credentes constanter decrescebant. Bella praeterea abiere, gravesque in renovatione progressus est. Sic metus mortis pascitur ulla religione recessit. Nam quaestiones materiales paene nullae sunt, crimen paene evanuit, plerique morbos interierunt vel facile curantur. Cancer vaccinum creatum est et homines diutius et diutius vivunt.
  Cur igitur in Deum creditis? Et multo magis contradictoria - Biblia et Alcoranus, quae contradicunt scientiae modernae?
  In summa, propius ac propius ad communismum. Anno 2022 magnifice celebratum est anniversarium - centenarium formationis USSR. Et omne pulchrum est, et omni anno melius ac melioratur.
  Etiam donum hoc occasione fecerunt - pro omni habitatore terrae telluris, liber volatilis helicopterus electromagneticus. Quisque ut cursus velit.
  Obiter confecta est constructio subway "Moscoviae - Antarcticae"! Et ultimum sextum continens subway iungitur! Optime!
  Et mox Sovieticae naves ad Sirium pervenient. Ac primum aircraft quae velocitatem lucis excesserunt, temptata sunt.
  Quam magnum est in mundo communitatis standi et victoris socialismi exculta!
  Et puero immortali Oleg Rybachenko gratias agit. Russia gloria!
  Gloria Oleg Rybachenko qui novam missionem perfecit!
  
  GENIUS MALIS GERD
  Piscinae probatae puellae Gerda, quae semper discalceatus et in bikini cucurrerat, evolutioni Pantherae interfuit. Lupus pulcher obtulit ponendum machinam et transmissionem simul, et trans et ante piscinam. Et niteremur gearbox directe in motore. Quam ob rem "Panther" -2, propter compactionis schematis propositum, plus quam metrum suam altitudinem redegit. Mutationes etiam factae sunt ad arcem. Minor facta est et angustior. Quam ob rem "Panther" -2 libri signanter additur. Frons carinae fiebat 120 mm crassa, ad inclinationem 45 graduum. Tabula 82 mm facta est sicut "tigris" -2 in angulo. Frons turris Pantherii 150 millimetre facta in angulum, et latus ad 82 millimetra etiam in angulo, et cacumen fere evanuit. Eodem tempore, currus ipse, armis auctis, etiam levius factus est: pondus decidit ad 36 talenta, et nova 700 equitum machina acceleravit hanc piscinam fere septuaginta chiliometrorum in via, et omnia decenter in rupibus posita sunt.
  Panthera tenacior et inconspicuus factus est, facilius dissimulare et facere ex insidiis. Mutationes sclopetis non afficiunt, quia penetratio tormentorum potentiae Pantherae satis satis est ad pugnandum lacus anti- Hitlerum coalitionis.
  Haec machina, secundum suam tutelam, par erat cum "Tigr" -2, cum pondere minus triginta duobus talentis. Et intravit productionem massa in ruina anni 1943 . Praeterea non opus est novo machinamento evolvere et adsequi, neque sclopeto et conchis.
  "Panther" -2, nominavit "Panther regium". Evenit ut machina efficiens et periculosa, cum praestantia incessus agendi, et ob leviorem pondus, in pugna et operatione certius.
  Aliquid cum piscina nova Germani consequi poterant. Praesertim copias suas in aheno prope Kioviam cingebant. Et aliquantum suspendendi exercitus rubri successus. Provectioris piscina probavit bonum pugnatorem esse.
  Mandatum Sovieticum, adversus efficaciorem machinam, haesitavit et noluit in Ucraina dextra ripam alta procedere. Itaque Fritz frontem in vere stabilire potuerunt et milites Sovietici ne Romaniam attingerent.
  Speravit Stalin aestus belli inpensa T-34-85 et IS-2. Sed hoc dilationem dedit Fritzius. Societatem propulsare in Italiam confirmatis copiis Romam propulsare potuerunt. Praeterea accessus Americanorum et Britannorum in Normanniam minabatur. Hitler progressio missilis FAA in favorem pugnatorum XE-162 relicta est. Haec raeda fuit valde felix. Planum vacuum factus est levissimus pugnator Secundi Belli Orbis Terrarum ad tantum 1,600 chiliogrammata, quod illam raram mutabilitatem dabat. Eodem tempore, arma bona sunt duo tormenta aeris, arma in fronte, et vilitas in productione.
  XE 162. Germanis magnum initium belli in aere dedit. Plus, Fuhrer etiam Rommel vires subitis dedit. Praeclarus ille imperator sociis in Normannia insidias insidias struxit.
  Praeterea Rommel intellexit socios vel in Normanniam et Portum Calesium ferire posse. et ubicunque non surrexissent, cladem acceptam fuisse.
  et captionem laboraverunt.
  Rommel aduncum ope efficax et valde mobilis piscina "Panther" -2 unitates sociorum advenientes. Et boilos fecit in quo socii plus quam decies milia militum captivorum tantum amiserunt.
  Roosevelt tunc cor impetum habuit, et infirmatus est, et etiam praesidens vice-sinistralis conflictus cum Senatu et Congressu venit, et Civitatum Foederatarum bellum actu extraxerunt. Britannia quoque post cladem asperas expertus est. Aegrotavit ecclesia propter timiditatem et ebrietatem, et eum removere conabantur. His conditionibus Britannia indutias cum Tertio Reich libenter consensit. Eodemque tempore ex Sicilia copias discesserunt.
  Id Stalin intuens diu haesitavit, et in medio tantum Augusto taetrum coepit. Sed cum frons meridiei multo magis orientalis quam historia realis fuerit, balconiam Belarusianam non elaboravit. Germani firmam munitionem condiderunt.
  Plus, adhuc copias ex Europa occidentali transferre curaverunt. XE-i 162 dominatum in caelo cepit. Exercitus rubri, cum ingenti detrimentorum damno, decem ad quindecim chiliometra progressus est et cessavit. Postea Germani in meridiem progredi conati sunt. Paululum progressi sumus , sed Rubrum Exercitus perdite repugnans, et cum processit ratio munitionum, ingrata prohibere potuit. "Panther" -2 cum praesidio frontali bono, et relative bono velati, tum mobilitate optima, manente vehiculo principali. Etiamsi sclopetum eius in omnibus rebus militaribus non convenit, praesertim in uno temporis damno. Auxiliante Gerda "Panther" 2, evoluta est, cum tormento 88 mm, tormento validiore cum boosted, ad mille equitum potestatem accelerans, armis densioribus et declivis, praesertim lateribus. Haec piscina ad quadraginta quinque talenta appendit, sed tutior et validius armatus fuit, altissima mobilitate servata.
  Armorum latus attigit 170 mm, frontale 250 mm arduum. "Panther" i3 pollicitus est se victoriae piscinam fore.
  Stalin scilicet succinxit caudam suam ...
  Hieme tamen iterum progredi conatus est, sed victus est, nec usquam exercitus rubri victoriam assecutus est.
  Et in Martio Germani cum "Panther" -3, eruptionem in meridie consequi poterant. Et in Aprili ceperunt Kyiv iterum.
  Mense Maio, Stalin Germanis pacem iterum obtulit, et etiam pollicitationem Donbass et Leningrad cedere.
  Respondit Hitler in centro progrediendo et versus Smolenscum movendo. Et Germani adhuc vincentes. Ibi morati sunt, sed Nazis meridiem versus et ad Donbass se movit.
  et Ucrainam ripam sinistram ceperunt. Et Stalingradum perventum est a mense Novembri MCMXLV. Stalingrad ipsum non moveat. Sed res ingravescebat. Et die 1 mensis Ianuarii anno 1946, Turcia quoque bellum cum USSR iniit.
  Post hoc tempus Caucasum servandi iam non erat.
  Pugnatum tamen est totam hiemem ac vere. Tantumque mense Iunio 1946 heroicus Yerevan cecidit. Paulo ante quam Baku. Imperium Ottomanicum ita adiuvit Tertium Reich. Tamen, cum mense Iunio Germani Moscuam et Saratov moleste iecerunt, Exercitus Rubeus eximiam virtutem ostendit.
  Oleg Rybachenko et quattuor puellae apud Moscuam pugnaverunt et peramplam virtutem demonstraverunt.
  Colonellus puer in bracis, et maleficae puellae in bikinis, Fritzium exterminaverunt.
  Oleg grenade nudo pede puerili iaciebat et clamabat;
  - Gloria in USSR!
  Natasha dedit vicem. Funereum nudo adsueta projecit in digitos, et diruit;
  - Gloria Patri!
  Zoya multum fascists messuerunt. Nudavit digitos, munus mortiferum, latrante;
  - Gloria Stalin!
  Augustinus, rufus iste diabolus, plurimos Nazisos attulit. Grenade nudo calcaneo dedit et crocitans;
  - Gloria notionibus communismi!
  Svetlana ignem ducens, Nazis interfecto, nudo pede jecit dona mortis, et fremuit;
  - Gloria ideis Lenin!
  Quinque heroice pugnaverunt et, apud Moscuam, Nazi moleste repulsi sunt.
  Revera Nazis Saratov post aliquot menses pugnandi capere potuerunt.
  Sed hieme signa constiterunt. Anno 1947, novae piscinae Sovieticae T-54 advenire coeperunt, quae paulo peiora erant quam Panthera-3, et validior quam Panthera-2.
  Bellum magis ac magis tractatum est... Annus 1947 in mutuis commutationibus ictuum et sellulariorum ante aciem transiit.
  Anno MCMXLVIII quoque plagarum permutationes et paene immutatus est. Germanos milites curabant, ut magnam populi fre- quentiam haberent. Non satis fuerunt homines et Stalini.
  In MCMXLIX quoque nulla mutatio est. Nisi MIG in USSR habuisset, et Tertius Reich ME-462 habuisset. Planum Germanorum velocius et fortius armatum erat.
  Germani etiam "Panther" -4, gravius etiam tormento 105-mm cum dolio longitudinis 100 EL obtinuerunt, et armatura densissima ac machina gas turbine. In USSR, usque in serie T-54 et IS-4. Et IS-7 non erat Vide - non elaboravit.
  Bellum confectum est et 1950 confecto...
  Item proeliis vario Marte, et ante aciem captus.
  Et hieme anni 1951-1952, Stalin seriem ingentes ingratas operationes suscepit, et Germanos e Saratov pellere curavit et paulum in medio dispulit. Inflexibilis Leningrad in diuturna obsidione adhuc tenebatur. In genere, Exercitus Rubri inceptum occupaturum videbatur.
  Aestate autem Germani loca suas partim restituere potuerunt et iterum Saratov ceperunt.
  Autumnus et hiems grauiter pugnauerunt. et mense Martio 1953 Stalin mortuus est.
  Inter tumultum et dimicationem rerum potitus, Nazis Kuibyshev cepit et Moscuam circumdedit. Mense Decembri 1853, caput USSR cecidit. Et mense Ianuario, anno 1954, Leningrad tandem persoluta est.
  Post haec, Exercitus Rubri resistentia debilitavit. Et durante 1954, Wehrmacht Novosibirscum pervenit. Tunc otium fuit donec anno 1955 omnes civitates maiores USSR captae non sunt.
  Sed bellum clandestinum continuatum est. Pellentesque ac tristique magna. Nimirum ac tandem mense Martio 1957 Fuhrer mortuus est.
  Inde certamen potestatis in Tertio Reich incepit, et per consequens imperium corruit. In priori territorio USSR multae civitates independentes emerserunt. Civitates Americae Unitae in mundo orbis terrarum factae sunt. Praeterea regimen pro-American etiam in Sinis delatum est.
  Hoc aliquot decenniis processerunt. Taedium terrae torporis, post-Soviet spatium. Americae Foederatae plus aliquanto quam in historia reali anno 2017 successerunt, usque ad Martem volaverunt.
  Sed in genere humanitas est redacta, in mundo Islamico bella sunt et terrorismus, in priore territorio USSR sunt etiam bella et justo nationum.
  In summa, sola America prosperatur, omnesque civitates ab ea dependent. U. Et sucus ex eis bibit. Anno 2020, praeses Civitatum Americae Unitarum homosexualis est, et maritum palam habens. Et magis fun obtinuit.
  Saevum igitur Gerdaeum genium iocus in orbe lusit! Et id solum peius fecit!
  
  
  ROOSEVEL mortuus est anno MCMXLIII
  Roosevelt mense Martio 1943 mortuus est, cuius successor Henricus Wallace, idealista, postulavit ut Stalin regimen pro subsidio liberaret. Naturaliter Stalin negatione decretoria respondit. Heinricus offensus. Americani bombingam Tertii Reich restiterunt et Rommel copias Germanicas et Italicas ex Africa recedere permiserunt.
  Churchill, etiam timens confirmationem URSS, actionem suam contra Germaniam imminuit. Hitler, in reditu, etiam finalem solutionem quaestionis Iudaicae suspendit.
  Cum indicto non indutiae essent, tamen socii bellum gerere desierunt. Quod cum beneficio Tertii Reich. Productio armamentorum, praesertim piscinarum, aucta est.
  Fuhrer etiam iterum arcis operationem distulit, ideo intelligentia nuntiavit plus lacus et pedites et tormenta in Kursk crepidinem URSS habuisse et se in viribus superioritatem obtinere sperabat. Nam cedens viribus aleae expugnare arcem!
  Praeterea Fuhrer novas lacus "tigris" -2 et "Maus" et "Leo" voluit interesse proeliis. Muris piscina aestate quadraginta trium relativas felicis probationes transiit, sicut Tigris-2, generatim, ad productionem paratam faciebat. sed "Leo", cum sero. Progressus eius post quadragesimum secundum interruptus est ac deinde iterum repetitus. Sed haec piscina peior erat quam "tigris" -2, sed gravioribus quam viginti talentis. Tamen "Maus", cum pondere centum octoginta talentorum, evasit mastodon anorum esse.
  Sed malum non est sine bono. Mense Augusto Stalin, assidua dilationem offensarum ferre non valens, se ferire iussit. Praeterea copiae Sovieticae eodem tempore ad Orel et ad Belgorod et Kharkov commotae sunt.
  Fritzius per id tempus signanter copias firmaverat multasque munitiones effodit. Iam copiae Sovieticae arcem expugnaverunt. Et Panthera, cum sua efficaci armatura et gravi frontispicio, evasit bonam piscinam ad defensivam. Ferdinandus quoque praestitit. Sclopetum auto-pellum non est valde mobile, sed validissimis frontis armis, et optimum antistrophi sclopetis belli mundani II.
  Sed "Tiger" optime praestitit, cum armis latere satis valido, et sclopeto optimo et efficaci, magna copia testarum, et relativa machinae et transmissionis commendatio.
  Triginta quattuor tantum in latus Tigris penetrare potuerunt, nec longius quam a trecentis metris, et probabilitate non plus quam triginta centesimas.
  Ita munimen Fritz valida est. Praeterea Nazis varias ex Africa divisiones transposuit, et duodecim e Gallia, quattuor ex Balcanis, eas cum Bulgaricis et Italicis reposuit. Et amplius viginti partes diviserunt.
  Immo, et lacus mille unitates superiores dimissae sunt, cum socii officinas et civitates suas ab Martio 1943 non bombedissent. Maxime auctus est a fronte orientali propter occidentales, numerus tormentorum et pugnatorum anti-aircraft. Imprimis vehicula erant Focke-Wulf cum validissimis armis, summa velocitate, et bene armatae.
  Copiae Sovieticae paulo infirmiores fuerunt quam in historia rerum, ob finem gratuiti mercedis subsidii, modo pecuniae. Aliquid USSR emere coactus est. Praesertim bauxites et mixturas, auro solvens.
  Emptio autem aviaria et praedia abicienda non erat omnibus satis. Ita magnificae Churchilli, cum 152 mm armis, non amplius ibi erant. Ingrata autem sunt bona adiutoria. Velut tuta Shermans.
  Scilicet, USSR viribus ad rei historiae vires amittebat, hostis, e contra, plus habebat opportunitates. Ita, calcate inimicos.
  Mainstein in australi Soviet offensum reiecit et Belgorod tenuit. Exemplar praeerat Oryol crepidinem. Leo defensionis paratus erat ad ingrata, sed viribus debilior. Licet plusquam in historia reali, ob copias ab occidente translatas magis arma dimisit.
  Ita Fritzius durissime pugnavit. Copiae autem Sovieticae penetrare potuerunt, sed non plus quam unum duo chiliometra die magno detrimento dispendio profecerunt. Mense Septembri, Exercitus rubeus tum ad centrum progredi conatus est. Sed ibi Germani omnia parata ac valida defendunt. Fritz, historia reali comparatus, plures triginta quinque ad quadraginta partes habuit. Ob frontem occidentalem, Africa, minor populationis detrimentum e bombing, et plus armis.
  Plus peculi ob tormenta anti-aircraft, cohortes rudera quae saruerunt officinas destructas restituit. Additus numerus lacus et elit munere functus est. Praeterea ob frontem occidentalem et augmentum armorum productionis, aviationes in Nazis actu geminatae sunt, et Exercitus Rubri iam in caelo praestantiam habuerunt. Etiam infirmior facta est quam in historia reali, quia nulla americana et Britannica aircraft et plus duralumin, aluminium et cuprum adhuc non erat. Tantum auri emere non potes quantum gratis sociis suppeditavit.
  Ita non potuit perrumpere in media defensione pre- paratam. Germani resistere poterant. Sed nondum pervenerunt. Hiems maxime. Hieme debes superesse et superstes.
  Sedit et Fritz in defensus. Hieme Exercitus rubri in meridiem progreditur, sed sine fructu. Percussit prope Leningrad, sed Fritz copias alias huc transferre et tenere potuerunt. Eleifend in Exercitum Tertii Reich convenerunt, cum peregrinis laborare coeperunt. Numerus etiam divisionum Europaearum crevit. Animadvertendum est Gallos libentius cum Bolsheviks pugnare cum officinarum bombinge cessaverunt. Legionem unam instituit Belgis, Belgis, Norvegis.
  Post victoriam in comitiis in parlamento Suecica Nazis auctus inde influxus voluntariorum est, et etiam duae partes integrae factae sunt.
  Hispani et Itali praesentiam militarem augebant. Commutatio autem captivorum facta est et milites circiter miliones in Italiam redierunt.
  Ita qui Fritzium sollerti defensione restare potuerunt. Et convalescens aeroplanum eorum. Secundum productionem aircraft, Nazis USSR comprehendit et in armatione et celeritate carros eorum plane validiores erant. Gubernatores autem Germanorum meliores sunt quam ones Sovieticae exercitati. Ita mutatur ratio damnorum in favorem Fritz. et ipsi caeli dominati sunt.
  Germanica 30 mm sclopetis aircraft maxime efficax probaverunt. Satis lucis, aircraft Sovietica uno ictu demittere potuit, et 600 vel etiam 660 per minutas orbes fecit.
  Exercitus ruber in aere plane victus est.
  Res aggravata est per aspectum in productione seriale ME-262 velocissimi, potenter armati, et praesertim vehiculum tenacissimum. Ita valida vi tormenta Germanis graviora pugnantem facere permiserunt , ideoque tutiores armataeque. Quatuor autem 30mm canones sunt admodum pauci.
  Notandum est Fritz etiam propositum missile FAA minuisse, quod momentum suum amiserat in condicionibus quae non cum sociis bellum erant. Et hoc factum est ut signanter aviationi confirmaret. TA-152 agnosci potest ut peculiaris progressionis successio, quae multo melior fuit quam Focke-Wulf in notis fugae, sed etiam impetus aircraft et ante-linea bomber esse potuit.
  Hieme prima acie evitata ruina, ubi ubique resistens, Fritzius verno tempore acrior factus est. et iam mense Iunio nova offensa esse coeperunt. Ictum maximum in Kursk versus factum est. Et satis active usus est: "Mus", "Leo", "tigris" -2, "Panther" -2, et, sane, simplex "Tigres" et "Panther". T-3 et T-4 obsoleta quasi obsoletae fiebant. URSS obtinuit IS-2 et T-34-85. Ultima tamen piscina, ob inopiam liberorum locationis commeatuum, in exiguis quantitatibus adhuc producta est, et T-34-76 in productione gravissima manserunt. Et IS-2 numquam fere producta est, et haec piscina adhuc complevit.
  Itaque lacus Germanici graviores et potentiores erant quam Sovieticis. Fere non inferior numero, Fritz vehicula tutiores et armatos habuit. Panthera utilissimus evasit, validiorem machinam pro augmento ponderis compensavit, et latera melius munimenta receperunt. Tigris-2 evenit non malum, cum 1000 tormenti equina validior quam in rerum historia. Et practicus!
  Lacus Leonis, qui plus quam tigris-2 talenta appendit, et armorum commoda non habuit, usu peius probavit. Eius tormentum 105 millimetre, etsi potentius quam "Tigris" -2, est simul ignis minus rapidus. Et potentior quam 88 millimetre "tigris" non est necessaria contra triginta quattuor. "Leonis" generatim evasit machina neque ad pagum neque ad urbem. Armorum latus eius tam insufficiens est quam -2 "tigris", sed re vera triginta quattuor tenet. T-34-76 non in latus armatura fastigato penetrabit. Antecedens tantum turris frons crassitudinem habet 240 mm angulo, quae iam redundans est.
  "Maus" generaliter omnibus Sovieticis armis ab omnibus angulis lacus odii impenetrabilis est. Sed nimis grave est et tardum, et difficile est transferre et saepe frangi.
  Optime, Tigris-2 et Panthera sunt mobilia admodum, relative certa et practica. Et bene armatus.
  Et amplissima piscina Sovietica T-34-76 moraliter obsoleta est. Nisi sit vilis, facile est fabricare, et difficilius est ingredi turrim suam parvam. Sed tormenta aperte non trahere. Sunt problemata cum turri, cum opticiis, cum gearbox.
  Denique non mirum est hoc tempore Fritz Kursk capere et magnam ahenum formare. Et ulterius progrediens successum cepit Voronezh.
  Postea ex iussu Fuhrer meridiem versus Stalingradum verterunt.
  Fritz Moscuam expugnare timuerunt. Praeterea oleum Caucasio indigebant.
  Hic cum Stalini arrogantia dormivit. Intellexit se posse carere. Et conversus ad Americanos et Britanni - dicunt adiuva!
  Respondent illi:
  - Num liberalitas erit, et captivi politici emittuntur?
  Stalin vage respondit:
  - Cogitemus...
  Churchill et Waleys firmiter dixerunt;
  - Donec practici gradus sint, auxilium non expectabitis! Praeterea Iaponiam conficiendum est.
  Et melius in terra solis orientis quam in historia geruntur. Felicius et efficacius pugnae, et dux non periit, et in communi Samurai feliciores proeliis fuerunt. Etsi adhuc pereunt, sed multo tardius. et Americani et Britanni a palma ad palmam transierunt.
  Utique socii in Europam ascendere noluerunt.
  Germani Stalingradum pervenerunt, sed Exercitus Rubeus locum loci obtinere curavit. et pugnas protrahebantur. At rursus hieme Germanos circumvenire non potuit. In eandem captionem bis non inciderunt. Veneruntque ad portam Terek. Instravit iugis.
  Hoc tempore et Grozny et Ordzhonikidze capere poterant, sed Nazis in montibus adhuc substitit.
  Venit hiems et alius quies. Mense Ianuario, Exercitus rubri in centro progressus est. Sed non magna.
  Tandem productionem T-43-85 dilatare curavit, sed haec machina adhuc Germanis inferior erat. Fritz obterere seriem "E" recipere incepit. Imprimis "E" -100, quod "Maus" substituit. Germani cum transmissione machinasque simul collocando piscinam in crankshaft conservando redegerunt et extensionem compactam fecerunt. Piscina inferior, minor et levior in 130 talentis loco 188 facta est. Hoc fieri potuit ut celeritas in via ad 40 chiliometrorum per hora, sicut et in via augeretur. Et tutela currus etiam melior facta est, ex maiori ratione clivi armaturae.
  Haec piscina, sane, multo utilior est quam Mus. Et bene se gessit in proeliis. Plus polli- rint E-L. Etiam ex schemate connexum. Similis ponderis est Pantherae-2, sed armis crassioribus et rationaliter fastigatis et silhouette humili. Sed dum haec raeda morata est. Cum Hitler satis non esset, arma crebra quam Tigris-2 in E-50 parabantur, Fuhrer firmiorem et potentem praesidium postulavit. Exempli gratia, latera E-100 prona cum clypeis 210 mm crassa, eam vere frangere non possunt.
  "Panther" -2 est pro tormento 88-mm mm cum dolio 100 EL longitudinis upgraded. Et quantum ad magna.
  Hieme Germani sustinentes mediam aciem impetus repellunt. Et in fonte, Fritz sua in Caucaso offensa resumpsit. Lacus "Lev" -2 apparuit, levior quam Decessore suo cum locatione transmissionis et machinae in uno stipite antrorsum et transmisso. Nimirum multo mobilius, sed armis atque armis. Et "Tiger" -3. Haec piscina aliquantum ab extensione compacta et munitior, praesertim latera 120 mm contra priorem 82, sub clivis. Turris angusta, et validior armis. Armamentarium autem etiam 88 mm in 100EL mutatum est. Novus sclopetum pro octo rotundis duodenis minutis fecit, accuratior et loricatus quam vetus erat. Prima E-75 etiam apparuit, sed haec raeda etiam militaribus non convenit et complevit ut necesse esset. Nimis gravis est - plus quam nonaginta talenta, et latera non bene munita.
  Sed tamen firmiores sunt Fritz, et ictus maxime per Volgam in mare Caspium traditus est. Et poterant perrumpere munimenta Exercitus Rubri, et terra Caucasum intercludere.
  Stalin, desperatis rebus, se a bello discedere minatus est, et pacem cum Germania quacumque condicione separandam. In Civitatibus Foederatis, alius praeses iam in potestate erat - Republican!
  Et dixit quod non potes eum capere ad INTERMINOR. Stalin, respondens, obtulit Tituli tractatus, quacunque condicione. Hoc neglexit Fuhrer.
  Germanica ingrata valuit, Turcia in Transcaucasia alteram frontem aperuit.
  Omnia proprie discesserunt. Et iam turbae Nazi oppugnant Baku. Et videtur quod nulla facultas.
  Hic autem quattuor puellae maleficae pro urbe Sovietica pugnant.
  Natasha ad Fritzam erumpit, et nudo et decorum pede grenam iacit. Nazi piscinam quae pulsat.
  Homsomol maga clamat:
  - Gloria Russiae!
  Tunc quoque Zoya falcationem Nazis. Et nudis digitis donationem exstinguit. Grenade Pantheram bruchum 2 percusserit. Raeda vertit, impacta cum "Tige" -2. Et uterque lacus explodit et finditur.
  Zoya clamat in summo pulmonis:
  - Gloria Stalin!
  Augustinus etiam vicem reddit. Propagines dejicit Wehrmacht miles. Et nudo pede grenam in hostem iacit et stridore;
  - Pro gloria communismi!
  Et Svetlana, haec est puella crinibus flavis, quasi citreum cum nudo calce iaciens, Nazis discerpens.
  Dabo bene quaesitum et clamorem;
  - Gloria magna Patri USSR!
  Et omnes quattuor puellae ad summum pulmonis clamant;
  - Gloria immortalis Patri!
  nudisque cruribus rursus munera exstinguunt. Talibus pugnatoribus, fiducia crescit ut USSR usquam vincet. Ceterum tantos viros fortes et peritos habet!
  
  Adventures SPATIUM PRINCIPI
  Princeps Francesca ex uno spatio velocitatis in alterum cum auxilio gaudii timide mutans e planeta suo discessit. Navicula cosmica, inaurata squali similis, per vacuum frigus celeriter incidebat. E contra frigus et indifferentem cosmos, cor principis exarsit ira.
  Vim matrimonio copulat, quamvis Francisca caput pedesque in amore alterius fuerit, puella pulcherrima per sex menses fulgens. Illa quod minutum oblivisci non poterat, columba herois carminum.
  At illi cana, dura regina, Albina, Imponitur, principe iuveni triginta annis.
  Nemo, numquam iste suscipit! Quasi clausurae avulsis equis per venas avolsis. Cilicio dilecti sui sicut solis radii. Quando attinget per Hyperinternet siderea?
  Princeps febricitates junctiones inter se ingressa est ... Ille iam desperatus erat, quasi tres dimensiones proiectionis emicuit, et tandem apparuit .
  Miracula siquidem puella est: luna sub falce lucet, et sidus in fronte ardet. Smaragdi eius oculi sapphiri mortui suscitare potuerunt, tanta expressio et vis est in illis.
  Francisca vehementer dixit:
  - Iam constitui animum meum! Thronum recuso, de titulo et ad te confugio!
  Subito tristis facta est candida puella, Et leni voce pipiabat;
  "Numquid considerasti omnia, mi princeps?"
  Francesca, iactans diumas excandescens, dixit perdite;
  - Etiam millies! Quid juvat diadema, decus, opes, si nullus amor prsecipuus !
  Ingemuit puella graviter, et cincinnis aureis quassans dixit:
  "Vereor ne confundaris cum inveneris qui sum vere!"
  Princeps caput movit amens , et boabat ;
  - Non curo! Etiam ultimus mendicus! Ad te confugi!
  Puella turbata mussat;
  Sed ubi habito, nescis.
  Francesca, in voce que fiduciam ostendebat, dixit:
  - Ego gravitatis satietas. Iam ubi signa veniunt, et mox tecum ero.
  Puella adhuc gravius ingemuit, quod sol post nubila latuisse videbatur. Princeps amplius non quaesivit, sed summa celeritate convertit. Vellem potius eam videre. Et quid tunc veniant?
  Tempus atrox lente transiit, secunda quasi asini lapidibus onusta scandebant. Sed tum demum factum est, gravitas directionis inventor ostendit quod in loco princeps fuit.
  Francesca in e recognitione tegumenta convertit. Phasellus regium eius technologiae tantum miraculum fuit, et unus homo eam administrare potuit. Sed, neglecto antecedens apparatu, princeps solum ingens et caeruleum stellam vidit.
  Iterum transivit in gravitatis directionem inventoris... monstrabat directe ad lumina imponenda et calida.
  Confusa, Francesca in claviaturae premetur, imago linamentis amicae suae. Et hic iterum emicabat coloratum tres dimensiones proiecturas. Puella erat adhuc splendidis, sed facies eius manifesto lacrymosa erat et multum doloris erat.
  Princeps puellae dolens rogavit;
  - Non intellego... Forsitan directionis meae inventor insanit et demonstrat huic astro... Licet technicae sint defectiones! Francesca pugnos arcte compressit.
  Murmuravit maesta puella respondens.
  - Non, glitch non est ... Sum vere in centro stellae!
  Princeps mirum in modum exclamavit;
  - Quam?
  - Nos sumus populus sidereus et corpora nostra ultraplasma fiunt! - Vix audiri, strinxi puellam, ac respersas cum lachrymis, adjecit. Simul esse non possumus!
  - Minime! - Clamavit princeps, et spatium in Armenium stellam detrusit celox.
  
  PUELLA LUTUE IN SPECIE
  Quomodo Germani in Britanniam ad terram parant, dum Stalin vulnera lambit. Iam Iunius... Fossurae fodiendae probantur, quae cuniculos sub alveo fodere existimantur et metropolim Britanniae intrant.
  Pulchrae puellae in coccineo et caeruleo bikinis in piscinam excavatam, delphini instar machinae sclopetis ascenderunt. Alter calces verterunt, et currus leviter in terram perrexit. Novum telum quod per quamlibet defensionem potuit erumpere. Splendidae feminae fortes nudo digitos vectibus movit, piscinam abegit.
  Et qualem figuras habent puellae, et ubera magnifica, vix bikinis obductis. Eos per horas mirari potes. Et quis est optimus in exercitu? Nempe puella.
  Sed phisici Tertii Reich non solum unitates movens et alia instrumenta ferrea explicant. In castris morticinis medici operantur in creatione bellatoris, hominis futuri. Nunc, si gene rat transfertur in corpus humanum? Aut blatta? Quomodo surgent ejus qualitates pugnaces?
  Et iam sunt aliqua genera monstrorum ad bella, sicut et bellatores zombie. Hi aliquot annis fuerunt. Omnis homo in zombie verti potest. Sed dubiae pugnae eorum erant - nimis stultae. Sumptus creandi non iustificant et ignem in suis copiis aperire possunt.
  Ita zombie frontes in massam productio non ingrediuntur. At contra, opifices ignobiles ex iis effici possunt et, exempli gratia, simplicissimae aircraft et labentes gigni possunt. Multi Labentes ad portum in Britanniam parati sunt.
  Est etiam secretum, et speciale telum: disco! Id quod vicesimo primo saeculo repeti non potuit. Optimi phisici in armis coniunctis progressis quae singulares notas habebant. Celeritas iam tres vel quattuor velocitates sanas attigit, sed praesertim, per laminam gagates, disci bracchia parva invulnerabilia evaserunt.
  Ipsi autem cars in aere emittere potuerunt saltem per arietationes.
  Et iterum, Oleg Rybachenko puellas ad clavum disci repraesentavit. In exercitu tertii Reich - feminae rarae sunt. Sed in somnis quid non puellas. Crinibus multicoloribus, gracilibus, athleticis, vel minimis vestibus occupatis, vel omnino nuda!
  O si unice puellas totus mundus constabat, et ipse Johannes solus manebat homo. Quomodo autem conversus?
  Charlotte radians in diskette, arridens, et capilli rubri in vento volitantes, sicut vexillum proletarium. Quam generosa, iuvenali facie, et pectore convexo, et tenui valido lato corpore deae. Tenues sunt quasi fila panties eius, et omnia puellaria carmina videre sinunt!
  Et ipsum microdiscum instar notarum scutellarum volantium. Oritur verticaliter, fere tacite... Magna admodum et pretiosa machina. Cum celeritatem nanciscitur, aurae validae circumfluunt, quae tam glandes et conchas demoliuntur. Sic, diskette in motu est invulnerabilis.
  Minus in hoc est: ipsum volatile patera non potest nec ignem, sed... Primum, diskette potest rore aliquem hostem aircraft. Et data velocitate, nulla volatilis machina effugere potest. Secundo, per jet avertendo, bomb-proiectum radiophonicum proicere potes et scopum ferire! Et rursus in ...
  Praeterea progressus varii generis iaculatorum trabis iam comparatis est, cum quibus scutellas volantes instruere disponitur. Fantasticum dicis! Sed quis scit quid fascismus capax sit, tot telluris Terrae opes devoratis.
  Systema discoletum recentior est ope gaudii. Pugnam subit probat. Britannia et America adhuc in aeroplano pollent, et cur "pateram volantem" non minuit ordines hostium?
  Pulchra est Andrea, caput navis huius. Turba quinque puellas constat. In sellis vel sedent, vel insiliunt, nudas trahentes, cruribus coloratis ex sunburn. Digiti nudis in gaudiis incumbunt. Quam amatorios est, picti, eleganter ungues lucent, per crure venae sub pelle perustae currunt.
  Turba puellae est quam iuvenis qui se in exercitu somniavit. Quod adfert victoria et fortuna.
  Hic discus-planum celeritate sustulit et ad Britanniae litora mira celeritate pervenit. Et ex toto arietet primos tres Anglicos pugnatores, qui pateram volantem in via capiunt. Laminar jet currus imperii leonis pulsat. Illi, amissis pennis, cadunt.
  Carolus dicit vultu saturo:
  - Horrendum talem ac tam terribilem... Non sum terribilis ac tam terribilis rutrum!
  Et respondet ad conatus novorum Anglicorum pugnantium ut chuckles pugnax incenderent!
  Nunc patera volans in U-vicem facit et in elit oppugnationis Americanae R-51 linit, quae ab vel iactis erucae vel octo tormentorum machinae non adiuvatur. Magna praesent virtus tamen.
  Puella discalceata Oleg Rybachenko putabat Americanos post omnes stupidos esse se in bellum cum Germania gessisse. Itaque solum in manus URSS luserunt. Adjuva hostem pessimum. sed Russi cum Germanis manibus tractari poterant!
  Iamque discus planus invulnerabilis omnes eorum aircraft destruit. Et hoc valde malum est in Britannia.
  Etiam peius est pro America. Fracto Rigo Britannico, Oceanum transire conari poterit.
  Andrea, oculis smaragdis coruscans, in cantu et rithimo pronuntiat:
  - Videmus sicut falcones, volare sicut aquilae... Non mergimus aquam, non ardemus igne!
  Respondet Gertrudis fulva fulva:
  - Quis dolor, quis dolor... Germania contra Britanniam - centum - nulla!
  A diskette volare satis diu potest. Arcanum machinae eius vicesimo primo saeculo non detectum est. Sola potestas subsidiaria volatilis paterae colossalis est - ad Novum Eboracum volare potes. et motus ita franguntur, ut machina careat inertia.
  Quod non pugnator aut bomber deprehensus est placenta humus in pulverem.
  Tum bombae Londinum incidere incipiunt, quae ab novissima, Germanica tailless ones emittuntur. Etiam et efficitur ipsum.
  Die 22 mensis Iunii anno 1945 Germani et Iapones copias in Australiam exposuerunt. Hoc genus recensendum est ad oppugnationem Britanniae venturam. Et volavit orbis etiam ibi planum.
  Ex classe Britannica cornua et crura tantum sunt. Germani in productione Vide subaquanearum unius tribunalis apparuerunt. Subsidunt Anglicae naves, cum ipsae in aqua columna paene discernuntur.
  Et torpedoes, quae strepitu aut aestu appetuntur... Quid tantum Germani non habent! Optimi phisici ex toto orbe, in gunpoint, laborant sub Tertio Reich. et viribus Germanorum roborandis laborare coguntur.
  Ita lepide, miniature E-10s cum silhouette humile in Australia movent, et turba cubans. Illi, quamvis demissum pondus, armis et armis Ecclesiis comparantur, sed simul multo velocius et magis maneuveribile. Et in tali curru puellae consedit.
  Bina deponunt et piscinas domas, Anglica peripsima caedentes!
  
  HISTORIA NOVA ALTERNATIVES
  Sic Germani anno quadragesimo tertio expleto Caucasum capiunt. Hieme se ad defensionem finierunt, sed in Africa et Iran moleste elaboraverunt.
  Stalin cursus, non otiosus. Sovietes foedum operandi apud Leningrad et in regione Voronezh susceperunt.
  Duplex hit, omisit vestigium. Prope Leningrad, Fritz "Panther" -2 et pugnatoribus usus est. In Voronezh partem Russi iam IS-2. Ut accidit, nova piscina non satis perfecta est.
  Primo, Exercitus Rubri in Voronezh perrumpit, sed tunc Germani validam oppugnationem ab latere meridionali immiserunt et totum boiler pro vehiculis Sovieticis creavit. Eodem tempore primum etiam Nazis tormenta E-X auto-propellente, levi, demissa, celeriter et cum armis relative validis versabilibus utebatur.
  Post cladem copiarum Sovieticorum apud Voronezh mora operationis facta est. Stalin cautius agere coepit, et Germani in Africam et Iranim mutaverunt.
  Hitler continentem nigram omnino capere conatus est ut manus liberaret et facultates additas acciperet. Praeterea Fritz Iaponiam iuvare voluit, pro quo pugna nimis bene gerebatur.
  Munus magni ponderis a classe subaquanea Germanica, quarum numerus continuo crescebat. Novae hydrogenii peroxideae submarines summam suam excellentiam in navibus similium classium ostenderunt. Germani quoque soni et caloris torpedoes suggerentes.
  Ita sociorum classis ingens detrimentum pati coepit. Germani per medium Iunii Africam Meridionalem, et Madagascar mense Iulio ceperunt, tandem totam continentem nigram vincentes.
  Verum, die XXII mensis Iunii, Stalin iterum in Rzhev-Sychovsky directionem progredi coepit, massive utens technologiam ultimam. Nova T-34-85 piscina, inferior Panthera-2 in armis et armis, nihilominus exempla priora triginta quattuor superavit.
  Germani in solida defensionis acie sedebant et offensiones scaetae aircraft freti, nova tormenta tormentorum et machinarum machinarum, necnon excussorum gasorum repulsi sunt. Non tacendo repentinus impetus eius fuit, et idcirco ad repellendum facilior evasit. Sed adhuc in duabus septimanis certaminis, copiae Sovieticae in partes Fritz infixae sunt.
  Et Germani nimis multas copias ad theatrum Africanum attulerunt. Sed novae divisiones Gallorum, Lusitani, Hispani et Sueci in proeliis interfuerunt. In Suetia, comitia nationalia Socialistae parlamentaria conciliaverunt et duo partes voluntariae antecesserunt.
  Praeterea Exercitus Rubri, post amissionem Caucasi, inopiam cibi expertus est, et consequenter tam paratus erat pugnae.
  Post duas septimanas Stalin constitit acerbum et inopinatum Hitleris de pace colloquia oblata. Re hoc tempore apparebat Fritzius manus in Africa omnino solvere et URSS totis viribus oppugnare posse.
  Fuhrer pactus est cum Stalino indutias. Immo adhuc opus est adiuvare Iaponiam, sed quid facere potest USSR hoc tempore?
  Germani mense Augusto anno 1944 in Irania et India taetras concitaverunt. Post mensem, lacus Germanici in Delhi iunctis Iaponiam finivit. Et post mensem, tota India sub imperio Germanico facta est.
  Fuhrer iussit ut in Britanniam portum pararet. Bombing in Anglia, etiam missilia ballistica, conspicue intenditur.
  Iaponia inopinato victoriam maiorem mense Novembri 1944 consecuturum curavit, ope tormentorum Germanorum intercepto in Philippinis portum Americanorum conatum. Hic primum orientis patriae praelia formidabiles se in plena gloria ostendere potuerunt.
  Strages Americanorum dura fuit. Et adiuvante classe subaquanea Germanica, Iaponia counteroffensam in Pacifico misit.
  Stalin et Hitler interim tractabant. In conventu duorum dictatorum convenire non potuit. Sed iam inde a primordio patuit nimium utrumque superbum fuisse. Stalin Leningrad donare noluit, Hitler urbem Petro cedere noluit.
  Et Fritz Caucasum omnino sibi relinquere voluit, et Stalin administrationem communem institit.
  Sed nondum utrinque ad bellum movebatur. Hitler Britanniam occupare ac manus liberare cogitavit. Contra Stalin spem suam coniunxit cum novis incrementis in lacus et aviatione. Sed nova machina T-44 evasit ut non satis certa et technicae elegantiae requiratur, et aircraft propeller-activi Soviet sine ulla difficultate post vi elit Germanica lassi sunt.
  Hieme Germani, una cum Iaponicis, paucos Americanos in Oceano Pacifico impulerunt et ingenti damno Yankees cum submarinis intulerunt.
  Mense Martio 1945 Germani bombardarum suarum Britanniae augebant, utentes numero rumpit acre aucto. Cum evenit, bomber adhuc melior est quam missile ballisticum, quia haec nimis cara est nec satis accurate.
  Classis subaquanea Nazi magis magisque se ostendit. Germanos cum aircraft superare, Socii etiam processum tractatum explorare coeperunt. Eodemque tempore suadentibus Stalino frontem refricare conati sunt.
  sed omnium temporum ac populorum ducem exspectat. Castaneas rursus ex igne ferre noluit. Praeterea, creatio aircraft propriae viendae moratus est, et progressus novi piscinae T-54 nimium temporis promissus est. Ita, Nazis in locis occupatis in regionibus occupatis imperia puppetaria creare curaverunt.
  Ita exercitus Sovieticus decies centena millia civium pristinorum pugnare debuit. Etiam id neque magna.
  Ita, et Iaponia, in quo casu insinuaverunt, si Stalin inducias violasset, frontem in extremo Oriente aperturam esse.
  Ita Germani portum amphibium in Britannia sine impedimento parare potuerunt. Verum quaedam difficultates erant: multum non solum Angli, sed etiam copiae Americanae in metropoli sita erant. Hactenus Americae Foederatae in mari maxime conflixerunt, et in ipsa Anglia copias subsidio praestare potuerunt.
  Quae res difficultates. Socii praeterea, qualitatis aviae inferioris, nimium multae aircraft - compensantes technologicae utilitatis quantitatem habuerunt.
  Ergo Oleg Rybachenko, praeter scuta terrestria percutit, etiam hostium aircraft venatus est.
  Hic puella prodigium oppugnationis aircraft se introduxit ad regimen aircraft. HIC it is the jet-262 ME, the latest modification with scopis alis. Et magna celeritate invadit utrumque aerem et terram scuta.
  Discalceatorum pulchritudo Oleg Rybachenko in corpore puellari, cum pugnatori sollertia capas. Ignem aperit nudis pedibus necare. Et aeroplana Latina illustrant, impugnatores Americae cadunt.
  Et ad dexteram pulchrae Oleg, puellae Arabellae. Gubernator quoque magnus acc. Et ducit, deductis conchis aviariis sicut ventilabrum, ut Valkyrie alata.
  Oleg Rybachenko pugnum ostendit, nudum alapam, crus excidit, et clamat;
  - Retine eam!
  Puella alacriter respondet, eique respondet pugno;
  - Est ita serva!
  Quattuor bomber machinam versus Oleg Rybachenko aufert. Terminator Gubernator eum 30 mm aereis canonibus pulsat, exclamans.
  - Melius est unam mammothem quam centum mures implere, expedit unum virum quam mille timidos occidere.
  Arabella respondet incendendo e rotundo in "cado" artificio et exclamat;
  - Duo amici vivi boni, quattuor inimici mortui, melior!
  Et ex hits eius explodit, sicut ordo instruxit - plana!
  Oleg Rybachenko dentes niveos in puellari risu. Et rursus propagines...
  id est Militans cantare cupit.
  Ego sum Creator universitatis Superman;
  Saecula regnaturum decrevi!
  Et multum sub planta mearum creaturarum;
  Reapse quis nescit somnium!
  
  Pulchre creo et abundanter texere
  Possum radiant stragula ...
  Quis est rebellis ultio lenta -
  Ibunt filii satanae in infernum!
  
  Et amant me filii ex toto corde suo,
  Accipe omnia quae vult ad umbilicum!
  Solus unus a judicibus donatur;
  Quis mentem rectam habet!
  
  Atria in spatio aedificare amo;
  Missae in universo objecto ... .
  Sed quam levis est, dii sciunt!
  Exiguum est illis filum vitae tuae interrumpere!
  
  Munus erit, et appendix illi ;
  Ut stultus homo non serpit.
  Exiguum est creare et non sum interested
  Fiat etiam secretarius generalis lycopersiciSus!
  
  Telam texo siderum;
  Sagittas quasar a minimo digito...
  Lucerna non opus est, decima -
  Ego ipse personam liberaliter remunerabo!
  
  Immortalitas, et pulchro habitu;
  Sponsa ad te veniet in aeternum ...
  Similis rex eris magnae nobilitatis;
  Et sine intermissione, cælestem rationem in dumis!
  
  Haremes et seraglios nugae sunt;
  Re vera tantum Deum interroga...
  Sed homines oportet facere suam beatitudinem;
  Et nolite flere tantum: Salve!
  Omni verbo inflantur vel emissae aliquis cecidit. Et pulcher Arabella, nudis pedibus iactans, una cum eo ruit et nudis digitis ludebat, urget triggers tormentorum aeris. Ac etiam questus...
  Itaque rhoncus mittunt pugnam et refugiunt.
  Arabella quaerit Olegum, discalceatum pulchritudine, magnificis uberibus et coxis luxuriosis;
  - Venusta es puella... Ego semper similis tui esse volui!
  Procellosus puella libenter respondet:
  Atque utinam possem esse tui similis! Quanquam...
  Tunc Oleg Rybachenko intellexit se nugas dicere. Et generaliter quomodo nititur homo esse ut femina?
  Arabella autem caput non amisit et immortale aphorismum edidit;
  - Melior est mulier esse quam mulier!
  Oleg Rybachenko constat:
  - Non omnes in braccas vir est, non omnes in ora femina est!
  Adnuit Arabella caput et dixit:
  - Facilius est centum feminas seducere quam unum somnium blandum dare!
  Iam in aeriporto, et puellae amplexae et osculatae sunt - quam venuste sunt. paulum inter se blandiebantur, papillas coccineas perfricabant, labris ut rosa petala nitentibus immiscerent. Quam pulchrum est muliebre corpus mulcere.
  Sed tempus praesertim exprimendum non est - ad novam fugam properandum est. Et iterum infligens aerem in Angliam ferit. Usque ad Leonem Britannicum tandem victus est!
  Hic, praeter scuta aerea, Oleg Rybachenko opus gratissimum est praediorum interitus. Impetum ab aere. Praecipue scopum tentans Tortila est machina quae octoginta talenta gravat! Vere monstrum - monstrum omnibus monstris!
  Attamen Germani iam habent speciem E-100 in servitio, sicut Maus, sed cum extensione densiore, silhouette inferiorem et leviorem. Novus apparatus iam sufficientem celeritatem ad pugnam evolvere potuit.
  In genere, Oleg Rybachenko novas piscinas "E" seriei, quae mense Maio 1945 paratas erat, excogitavit. Cum extensione gearbox in ipsa machina: salaputium cum longis truncis.
  Gravissima machina "E" -50 cum pondere et armamento "Panther" -2 comparabilis est, sed multo inferior in silhouette, et densior, praesertim in lateribus cum armis declivis. Ambo "Sherman" et "Churchill" et "Pershing" longe ab hac machina germanica in indole militari et pugna.
  Quae cum in acie apparuerit, simpliciter aequalis non erit!
  Et iam parata sunt et "E" -50 et "E" -75. Secunda machina cum 128 mm sclopetorum est solum miraculum e piscina aedificationis. Quam RETUNSUS etiam "Tortilla" non satis videtur.
  Et iam miles discalceatus Oleg Rybachenko iam in piscina est cum cantu puellae pulchrae. In metuendo, "E" -100 aptatur ad movendum etiam sub aqua. Hic raeda cum dryadalum est, Oleg Rybachenko in ea est quintus, et quatuor puellae acutis auribus in Oceani Atlantici crassitudinem deveniunt. Et ibi natat, secans aequor maris, id est in vestigiis subaquaneus.
  Vos canali angustissimo loco transire necesse est. Prosilire ad oram, conduci testa ac revertere.
  Eh, Germanus genius sciebat magisteria cogitationis militaris creare. Nam ut tellus lacus. Forma regiminis democratica pro Germania inefficax esse probatur. Quod discrimen his annis exorta est? Omnes itaque terroristae et emigrantes circumvagati sunt! Et quis est in culpa? Imprimis auctorum imbecillitas!
  Nunc autem currus eorum cum duobus fistulis e profundo maris salit.
  Oleg Rybachenko, nudis digitorum inferiorum membrorum puellarum utens, conchae ruptionis surculorum ad tormenta pugnae maritimae Anglicae. Anglus altius iacitur et inverso.
  Hoc est vere totum lepidus!
  Horum aliqua de causa carmen Russicum per Oleg Rybachenko caput emicuit:
  - Annum fatalem, mihi credere non potes - Millesimo nongentesimo nonagesimo nono! Diabolus convertet cum cornibus aureis tres novem concitant!
  Et tunc in persona militum Nazi, daemones terram Anglicam intraverunt. Hic est elf aurantiacus ut lupanet ex gravi 128 millimetre sclopeto.
  Explosio proiectorum triginta chiliogrammatis munitum inimicum usque ad caelum tartareum excitavit.
  Ope nudis digitis cruribus excidit, Oleg Rybachenko ex brevi tormento figit et puellas spectat. Quam pulchrae sunt in macellis bikinis suis. Non puella, sed naturae miraculum. Sic vis amare cum illis ... Imo, Karl Marx adhuc non est satis ius. Hic est natura foeminea, et caro lepidae puellae, sed usque in foeminas trahit. Suis busty, nitida corpora.
  Corde rustico est, et sic semper rusticus manebit, Tentationes quascumque inclementia fata trahat.
  Et hic in semisomno ambulandi et somniandi, tam jucundum est... Putas in fecunda imaginatione victoriam Tertii Reich...
  Ultimum tamen non est, sed ibi accipit!
  Hic tu gravidas iacis, et puella crinibus caeruleis aquam e machina sclopeta fundit, pedites Anglicos exterminans. Occisi nigri cadunt, eadem fundunt, ut alba, coccinea. Bellum est status naturalis hominis.
  Vel, ut quidam philosophus dixit: difficilius est pugnare quam spirare, sed multo naturalius!
  Interestingly, puellas valde delectat utendi suis longis, gratiosis digitis cum fusa. Bene, non refert quo felis sit color, modo mures capit. Sic se habet in puellis, non refert quas partes corporis, quamdiu pulchrae sunt.
  Hic est bellator elf cum accurata iecit turrim relative parvam "Churchill" avulsit.
  Imo, Oleg Rybachenko certus cantilenam componere cupiebat, et procellae prodigium syllabam duxit;
  Vidi ab incunabulis lentum fieri militem;
  Vola plana et iacio...
  Vel forte casula puer et pirata magnus;
  Tametsi in mari fur es iustus!
  
  in re militari esse volui - puer mihi;
  Plurimum recognitionem habere.
  Discere pugnare non ex libro,
  Alioquin stultus sicut ursus fies!
  
  Lego in infantia de corsairis collidendo;
  De conscensis et salit acutis...
  Hostia cum legatorum fieri potest,
  Sed pusillanimitas est e manibus puer!
  
  Quod vis, semper efficies
  Ullam rem semper dis...
  Sol quoque pirata lucet;
  Et si tempestas non est quaestio!
  
  Etiam patibulum minatur.
  Crudelis carnifex catasta deponit.
  Et in paradiso locum latro non inveniet;
  Infernus eum manet in inferis!
  
  Cum comprehenderunt me ad Jesum
  Vehementer rogavi...
  Concessi, vili tentationis poenitet;
  Puellae volentes, LAETUS carros...
  
  Deus respondit: Non est tibi remissio;
  Et solus Satanas expectat...
  Statim carnifex sine mora percussit;
  Et volvit caput in trunco truncum!
  
  Ego autem sum in inferno, sed scio quod non patior.
  Etiam bibendum vodka cum daemonibus ...
  Et nunc ego liquorem illum delicio deglutio;
  Quod cum libo et ludo lavatur!
  
  Yeah locus iste iustus est piratis da;
  Sunt diaboli pulli cum crepitu...
  Talis erat hic retributio;
  Campanie, vinum, barbecue in mane!
  
  Lusi in inferno per quingentos centurias;
  Sed hic venit Magnus Jesus.
  & infer- nis sine ulla interiectione;
  Erat in inferis in laetitia - nunc inanis!
  Nunc in inferno vehementer laboro;
  Etiam sera est in inferno paenitere ...
  Volui eleganter cum domina vestire;
  Nesciebam me hodie in inferno fore!
  
  Itaque instructio aliis piratis
  Honeste vive, eris metas...
  Tametsi, heu, salarium humile est;
  Quomodo erumpere possumus necessitate vinculorum?
  Bonum carmen et magna pugna... Ornamentum pugnae exposuerunt et redeunt. Dryades conclamaverunt:
  - Sit nobiscum vis!
  Item piscina magna moderna vadit ad mare. Ac vadosum profundum, non obstat currum peroxide hydrogenii in currendo.
  Quod ad progressionem bombae atomicae, Germania paulo post est, sed gravis aquae reactor iam iactum est. Plus, paraffin-secundum moderatorem etiam adeptus est.
  Et hic est ipse Hitlerus... Fuhrer habiti circum officium suum ambulat. Ludere paulum similis statuit.
  Hitler pugnum in mensa impulit, vitreum mango succum in Fuhrer sectam effudit. Haec ira exarsit. Tituli caelo minitante;
  - Ita, quomodo audes, Deus, sordide me, magne Fuhrer! Quis mox omnia imperabit?
  Goebbels magnifice respondit;
  - Deus potentissimus dominator in planeta!
  Hitler adnuit.
  - Id est! Crudelis Deus, ut nos quoque crudeles esse possumus! Fascismus decies decies centena milia magni propositi necat! Deus billions occidit, omnes prorsus quis scit quid! Plurimae victimae nostrae cito moriuntur, et plerique billiones qui senectute moriuntur diu patiuntur et terribiliter laborant! Ecclesia docet quod plerique aeternum in inferno post mortem ardebunt, sed si hominem cruciamus, hoc solum scire est, quod per aliquot menses ad summum perdurat.
  Deus excruciat, praemissis omnibus sciens, miliardis centena millia annorum! Immo et iis, qui salvantur, modicum gaudium est - taedium aeternum in servitute Domini! Ecclesia docet Iesum esse omnipotentem Deum, id est Hitlerum Iesum esse benigniorem! estne!
  Goebbels respondit:
  - Ita, ille correctus est! Christianismus tum " pacificus " et super-durum est! Ille cruciatus praestat in vita et manes post mortem!
  Hitler adnuit.
  - Europam habemus, cur tam paucae feminae pulchrae sunt! Ab eo quod Medio Aevo, omnis pulchritudo venefica, combusta et excruciata habebatur! Cur tam multae feminae pulchriores in Scandinavia sunt? Inquisitio Catholica non tantum eo penetravit. Malum non esset, si SS feminas pulcherrimas flavas ex Scandinavia secundas uxores sumpsit et sanos, proceros filios peperit.
  Himmler notavit:
  - Prospera experimenta in inseminatione artificiali feminarum iam exercentur! Semen praestantissimorum virorum utimur!
  Hitler e sella exilivit:
  - Ita est interesting et eventus sunt!
  Himmler adnuit.
  - Scilicet mi Fuhrer! Primae duodecim infantes in tubulo uitreo nati sunt! Multo magis quam normales filios ponderant! Et fortior me esse existimo. infantes in armis tenebam et acriter pugnatum est.
  Hitler chuckled.
  - Hoc bene est! Itaque nobilitas emendare possumus! Potesne portare infantes extra uterum?
  Himmler respondit:
  - Difficillimum est mi Fuhrer! Explicationes autem aliquae factae sunt, sed nimis constant! Multo melius senex!
  Tituli constat:
  - Et recte! Germaniae impera!
  Ribbentrop addidit:
  - Sclavorum generosissime donari potuerunt etiam uxores militum SS. Et liberos habe!
  Hitler adnuit.
  - Et verum est!
  Himmler respondit:
  - Profecto Slavi nostri generis propinqui! Idem tsars Russiae plus sanguinis Germanici quam Russian!
  Tituli latrante:
  - Scio! Quam ob rem Russia tam ingens facta est! Primitivam gentem German!
  Goebbels suadet:
  - Necesse est ut mediocris fabulas spargant - quasi sub nostra potestate Russi multo melius quam sub Bolsheviks victuri sint!
  Fuhrer anhelavit in admirationem et snorted:
  Cur id nunc non fit?
  Goebbels studiose respondit;
  - Dux magnus factus est! Linguae laboramus quantum bombers in Britannia facimus. Rutenis et Britannis et Americanis multum ex suas infudit!
  Quod Fuhrer aequo animo risit et stomachum movens dixit:
  - Dormi moderate, serva honorem, ut non capias verbum... Post omnia est mendacium salutare, sed est mendacium vanum!
  Post quem Fuhrer iterum ambulare incepit, enuntiato uno e consuetis monologiis;
  - Cum tertio et tricesimo anno ad imperium venissem, magna Germania non fuit. Cruciatus, devastatus, ignominiosus patria. Patria, in qua productione dimidia cecidit, decem miliones otiose habuit.
  Res publica mutila secundum eventum Belli mundani primi omnes colonias et partem notabilem territorii amisit. Cum venissem ad imperium: nemo existimabat magnas res nos antecessisse. Hie vero patriam parvam, bellis truncatam, evolvere et vincere coepit. Primum zonam distrahendam occupavi. Tunc Austria, videns prosperitatem nostram, sponte nos copulavit.
  Inde Occidentalis nostrae potentiae perterritus perterritus Monacum proficiscitur ad Sudetenlandiam. Post secundum bellum mundanum incohatum est. Fere totus mundus adversus nos fuit, nec unus certae rei socius. Quia Mussolini erat modo ignavus pannus.
  Sed in tribus septimanis Polonia contrita est. At socii oppugnare non ausi sunt. Tunc Dania et Norvegia ceciderunt. Deinde mense et dimidio mirabiliter vicevimus Gallias, Belgium et Hollandiam Britones sub Dyuker.
  Sed non ibi bellum finitum est, quamvis vere in eo numerati simus! Iugoslaviam et Graeciam ferire habui, in Africam ingredi. Hoc nolui, sed decem milia piscinarum Stalinistarum in nostro orientali confinio congesta sunt. Bellum contra potentissimum ac totalitarium, sicut nos, imperium in planeta habuimus.
  Ad victoriam velox non erat destinatum, sed post aliquot annos bellum inactivare poteramus Russicum ferre, regiones maximas et opulentas Russiae capientes.
  Africam et partem Asiae una cum India superavimus. Ex bellis imperium duplo majus quam Genghis Kan, quadruplum Macedonicum, quinquiens majus, quam Romanum imperium, regnante Troyano, formatum est.
  Nos multum adepti sumus... Sed adhuc bellum non est! Moscuae immobilis est. Sumo quod est. Non tamen victa Londinio. Maxime autem - America! Hic est hostis noster potentissimus et periculosissimus. Oeconomica vis eius stupenda est, sed spiritus magis debilis! Sed omni mense convalescit. Milia servorum nobis laborant, arma magis ac magis afferunt. Multa nova genera armorum in productionem immiserunt. Jet aircraft, missilia ballistica, piscinae subterraneae, et singulares diskettes secundum notas fugae.
  Numquam ante in hominum historia tam fortis et technologice instructus exercitus sicut noster fuit. Et iam ad sacram metam accessimus - mundi dominatio!
  Fuhrer restitit et super pectus suum bracchia traiecit, quo facto perfecit. -
  Et nostra victoria tempus proximorum mensium vel etiam hebdomadum est.
  
  OLEG casus in corpore Elfi
  Oleg Rybachenko libere terebravisse. In somnio erat in corpore puellae: Comes-Elfus usuram non praebuit nec cum nova amica loquebatur. et solus sexus sollicitatus. Ille puer tempestates Russicae solitudinis erat perpeti antequam ad portum perveniret ideoque perforata est. Per caput meum omnes cogitationes discurrebant. Una ex somniis interesting pro puero illo tempestatis erat idea quomodo bellum cum Krauts felicius evenire posset.
  Bene, Proelium Medioviae in se magnum incommodum est pro imperio Iaponico. Sed a Germanis Stalingrad usque urbs fatalis facta est. Oleg Rybachenko concentrationes copiarum Sovieticorum in latera detexit. In adsurgit, translatio tantarum significantium virium occultari fere impossibile est. Praeterea Sovietes occulte tentabant noctu movere, sed id prorsus suspectum videbatur.
  Tum Oleg Rybachenko saepe de hoc praetorio Germanos certiores fecit atque etiam sollicitudinem de oppugnationibus laterum possibilium expressit. sed nuntii eius neglecti sunt. Fortasse causa fuit quod Hitler Stalingrad quoquo pacto capere conatus est. Et solum extraneis minis non reputavit.
  Puer discalceatus Oleg Rybachenko cogitabat quid simile esset si eum audirent.
  Verisimile, secundum experientiam operationis Rzhev-Sychov, scandalum Russiae repelli potuit.
  Johannes, de hac re cogitans, de navi dormivit et somniavit...
  Quattuor elves pulchrae exierunt ad pugnandum prope Stalingrad in novissima "Tigr". Hae sunt puellae auribus acutis, sed ultra modum caecae formosae.
  Capillo colore distinguuntur: rubri, viridis, caerulei, aurei. et sine ullo fuco, mox talis naturalis color schema. Lorem ipsum et in uno bikini. Exercitus phantasticus talis est. Et relinquit in itinere magno ad pugnam cum multis lacubus Sovieticis.
  Et frigus non obstante fine Novembris pro daemonibus! Cana Dryadalis telum nudis intendit pedibus. Alius crinibus viridibus piscinam Sovieticam conspexit et accensam.
  Proiectum spatium quinque chiliometrorum volavit et extremam piscinae T-60 percusserunt, currus Sovieticus erupit, in pulverem metallicum putri.
  Undecim puellae in voce fremebant.
  - Nos aquilae gelidi bellatores sumus!
  Et iterum accensis, dirigens crura, sclopeta. Ac simul ira canebant.
  Bellator rutilus sic cecinit accensus;
  -Sit...
  Puella viridi ad autocinetum Sovieticum accensa, continuavit;
  - Nimis rustice...
  Bellator crinibus caeruleis digitos nudos premebat, piscinam Russicam dempserat, pulchre misit transitum:
  - CATAFRACTATUS...
  et decori crinibus aureis additi cum flore;
  - Per palu!
  Et rutilus miles cum proiecto incidebat;
  - Et in.
  Munera nudis expuit digitis, viridique canens;
  - Tecto...
  Dryadalis puella crinibus caeruleis accensa, clamans:
  - Impensis...
  Aurantium bellator continuatur:
  - Machina tormentorum!
  Cum puellae cantant, valde salsum spectaverunt, et cum dryadales paene sine sine miss. Pulchritudo eorum mirabilis fuit. Pellis autem perusta dryadalum coepit sudore fulgere. Pulchra sunt - nulla verba! Donec et ipsum...
  Lacus Sovieticus per nivem satis cito egreditur. Luces fere omnes sunt: gravissimae sunt triginta quattuor. Puellae autem ad has piscinas propius accedunt. Vehicula Sovietica etiam respondent, sed ex tali intervallo fere nulla feriendi facultas est. Et stat Tigris, et pulchri- tudine accuratissime feriuntur.
  et cantare amant.
  Incipit rubra incendere;
  - Fortasse...
  Cecidit viridis cantans puella coma;
  - Vacca....
  Caerula puella vapulavit et fremuit;
  - Fortasse...
  Aurea puella pipiabat ut illa accensa.
  - Esto...
  Elf puella rubra inflammata accendit.
  - Canis...
  Puella viridi coma Dryadalis dixit:
  - Fortasse...
  Hyacinthus puella emissa perniciosa proiecto, pipiabat;
  - Hippopotamus!
  Puella cincinnis aurantiacis, digitisque pulchritudine nudis, podicem tormentarii pressit;
  - Sic aliquid.
  Et canneus bellator iterum accensus et subtilissime, mittens proiectum in triginta quatuor, cecinit;
  - Cantate!
  Et omnes puellae in voce clamabunt;
  - Cuculus!
  Lacus Sovieticus etiam accendi ad alias piscinas Germanicas. Speciatim T. IV. Sed haec raeda Sovietica triginta quattuor fere aequalis est. Et tale commodum non habet sicut "Tiger". Aliquam et est magna! Soviet carros pulsant Germanos in go. Et inscite gannit.
  Alfi non mauris at metus. Copia autem testarum in "tigris" magna est. et conari movere.
  Puellae accensae iterum cantabant;
  - Cuculus!
  Puella crinibus rubris proiectum misit et dixit:
  - EGO...
  Crine virente puella pipiabat ad illa accendit;
  - Vos...
  Dryas caeruleis etiam crinibus accensus, respondit:
  - Calcaribus...
  Dryades crinibus aureis munera dederunt et clamaverunt:
  - Zaseku!
  Et iterum, chuckles in responsione ... Sed nunc conchae ad "Tigem" currunt, et vehicula Sovietica propius accedunt. Et Germanicum currus conchis effuderunt.
  Et exclamaverunt puellae elf in choro:
  - Valete, socii! euge!
  Oleg Rybachenko evigilavit... Interestinger fuit vigilare quomodo elves pugnaverunt. Multo magis interesting si impetus lateris in fronte Stalingrad repelli posset. Sed non bene finivit somnium. Nimis multi lacus Soviet et dryadalis puellae paene mortis ...
  Aliquando, Oleg Rybachenko Brigantinus erravit. Orci nihil interest in puella pulchra. Quod nimis genere diversum esse videri potest, aut rem ad capitaneum comitem attingere timuerunt.
  Sed tum demum littus ap- paret, et captiua vectura cum Brigantino ad portum petens.
  Multae erant naves variae quae pactionis causa convenerant. Multis et variis audientibus. Portus ipse navigiorum generibus refertus est, sed cum tibiis duo sunt scaphae vaporiferae. Visus valde ornatior. Varius color maxime velorum et vasorum varia sunt. Tales sunt picturae - hoc est proprie porticus totius et landscapes.
  Et sunt multae naves auro, argento, et quibusdam metallis in terra ignotis.
  Omnia huc spectat venereum valde, odores aromata, odores, sudantia corpora aliorum mundorum.
  Maxime, ori capiuntur: quae omnino non lucent pulchritudine, sicut et gallus fert. Sed sunt etiam dryadales et oblectamenta quae apparent sicut nudipedalia, et fauni, ac mali troglodytae. Tota est personarum progenies e mundo phantasiae.
  Cum stabant Brigantini, et Orci ad terram cum voluptate descenderunt, Oleg Rybachenko induta veste in corpore puellae sine magno desiderio. Taedae gratae erant strictae, crura puellares venustae, sedit camisolus inepte, petasus minabatur occludere oculos, braccae fricatae delicatae femorum.
  Sed procellosus puella nudam in publicum exire non audebat. Orci nimis timida non erat. Vestimentorum autem delectationem non experiebatur in caliditate trium luminum. Calceamenta praesertim ingrata sunt, ocreae tropaeum, omnino novum et constat eos non esse confectos. Et cruciabatur ut nudis pedibus incederet.
  Sed Oleg Rybachenko aliquandiu pertulit. Est adhuc primus assistens capitaneo, et nudis pedibus in magna civitate aliquo non honesto. Solae hobbitae, creaturae ridiculae, sicut filii hominum decem vel duodecim annorum, discurrunt, calcibus rosei coruscantes. In genere hoc genus terreno mire simile est, etiam aures admodum humanae.
  Oleg Rybachenko etiam cogitabat: cur eas pro hobbito accepit? Poterantne hi liberi esse homines? Nullae sunt visibilia differentiae...
  Aliquando peregrini ignoti fuerunt capita polyporum, equorum, rhinos, vel quid omnino ignoras.
  Sed erat etiam forum servile. Pauperes liberi, qui a mercatoribus spoliati erant, miserationem magis spectabant. Sed feminae oblectamenta adhuc a pueris humanis, a figuris femininis et elaboratis differebant, mares maioris dignitatis quam pueri aetatis. Servi sub corona venierunt. Ad suggestum binos delati sunt, et emptores sine ceremonia eos attrectaverunt.
  Improviso etiam puella ad auctionem delata est. Illa paulatim exposita est, ut pactio progreditur.
  Comte de Eggplant animum ad eam admovit et Johannam in latere impulit:
  - Ecce compatriota tua est elf colorata!
  Puella vero mira pulchritudine insignis, et curva- vitate Dianae, corpore valido, tonoque, papillis coccineis admodum amatoriis. Et crines nudos super humeros aureos sparsos , Johannes vehemens desiderium percepit. Avertit faciem suam, et obtulit Eggplant;
  - Possumusne eam emere? Talis decor!
  Dryadalis perfundi et chuckled.
  - Quomodo oculos tuos illuminavit... Statim intellexi te malle feminas!
  Johannes dure dixit:
  - Sed post omnia et mavis feminas! Suus naturaliter!
  Elf ingenue dictum est:
  - Conatus sum etiam mares, puellas autem meliores sunt... Cur ego praeferentias vereor... Sed haec res pretiosa est!
  Oleg Rybachenko percussit frontem suam pugno et dixit serio:
  "Oblitus es me meae praedae partem habere!"
  Adnuit elf caput.
  - Subtrahetur hoc tempore... Sed femina tanti est!
  Et comes Eggplant, ignorans quid valeat femina, auferri et auferre pactus est.
  Pretium autem petebat ad decem milia sequins. Hoc satis est - totum sacculum auri. Sed sit amet erat dui. Tradita est omnino nuda et discalceata elfi comiti. Ille pudore virginem dryadalem in coxis percussit, et dixit:
  - Habet bonam frugem. Mirum mima erit et centum filios pariet!
  De albino orc commercii villicus confusione grunxit;
  "Flos elves non infantes habent...
  Comes de Aubergine confidenter respondit;
  - Et ope magicae.
  Et Oleg Rybachenko adnuit, insusurrans:
  - Etiamnunc rem fugio... adiungam bona et caravel ... Et tu dominam amabo!
  Procellae puellae adnuit. Capillos margaritosos occultavit sub petaso gallinaceo, et pullo elfo potuit transire. lineamenta puellares delicata tam masculi quam feminae propria sunt. Ergo elf coloratus, errans Oleg Rybachenko homini (et sic est, revera) manum super pectus suum posuit. Procellae puella papillam suam lubens macies et circumspiciens quaesivit;
  - Ubi potes amare?
  Coloratus elf languide dixit;
  - Etiam rosea tabernacula hic sunt, mi eques. Ibi cum quavis foemina per tres horas quinque sequins potes recipere. Et per decem vel viginti denarios facient pro nocte tractatum.
  Oleg Rybachenko delectatus est. Vere voluit sexus. Proximis vitae suae annis, simpliciter iam non poterat, hic nullo modo cum hoc assecutus est. Et cum homine, tam pulcher quam Eggplant, taetus est.
  Difficultas autem fuit quod Oleg Rybachenko nullam pecuniam in loculis habebat. At puer ille prodigio colaphos aureos sine pompa deripuit et ad tentorium secessit. In orci quis rem dictum
  - Si quid, feminas vel mares magis aptare possum. Mares viliores sunt!
  Oleg Rybachenko timide exclamavit:
  - Abeamus!
  Deinde intravit tabernaculum. Primum ocreas proiecit quae illinentes in cruribus puellae attriverant. Tum exuitur. Puella nuda iam sient. Quod praesertim non dubitavit nudus incedere. Laxitas videtur proprium elificum florum. Cum autem vidisset amicam Oleg nudum, valde mirata est.
  - Sic femina es?
  Oleg Rybachenko graviter respondit:
  - Tantum extra! Et in corde C homo sum!
  Puella altum spiritum sumpsit et respondit:
  - Servus sum et tui sumus, sed ... Puella cum puero dormiat, non femina?
  Oleg Rybachenko sensit iram in se effervescere et fremere ira;
  - Et cum orcis quid melius?
  Respondit puella in ploro:
  - Non, non melius.
  Oleg Rybachenko exsibilatur:
  - Nonne igitur formosa sum?
  Puella sincere facta est;
  - Pulchra es, pulchra et perusta ... Verus flos.
  Oleg Rybachenko puellam ei vi traxit;
  - Ita me ama!
  Et claudit labra coccinea, Labra puellae praedulcis. Caput autem puellae Oleg jucunde nebat. Coxis movit ad eam .... Imo, non nimis facile est amare amorem cum non habes. Hiatus ardet incitatione, et cura vis alienarum manuum. Puella aegre respondet. Videri potest ipsa est naturalis et non tali sexu adhibita.
  Oleg Rybachenko infensi se puellam exprimit et corpus amittit circa eam. Quam frigus est. Utinam corpus lacertis juvenis nunc hic esset ?
  Oleg puella talem cogitationem a se abigit. Quam frigus est cum puella... Numquam homines amat, quasi corpus novum temperamentum suum nolebat.
  Et coccineis osculis spargis papillas, Videns ut puella invitus concitare coeperit et blandis respondere tuis. Tunc audiuntur gemitus voluptarii...
  Utraque corpora in extasim mersa et puellae iam e vauiis mutui orgasmorum quiritabant.
  Comte de Eggplant aspectum idyllium interrupit. Porro elf puellam Oleg per papillas apprehendit, et puellam a tergo arripere conatus est.
  Oleg Rybachenko alapam ei dedit in facie et clamavit:
  - Non audes blue!
  Comte de Eggplant oblatrantem iracunde;
  - Non sum caeruleus... Praesertim cum puella es! Et non homo, et non fies homo, etiam si resiliunt!
  Oleg Rybachenko micabat acriter, et rugit;
  - Non dormiam tecum! In genere, felicitatem nostram violasti!
  Elf Comes dixit aspero tono:
  - Haec puella pecunia mea empta est et ad me pertinet! Et tu melius egredieris de tabernaculo et invenies te meretricem.
  Oleg Rybachenko oculi micabant acriter, sed tunc sedata et quodam taedio in voce dixit:
  - Ambitiosus... Amat me!
  Respondit puella satis contrarium;
  - Non est verum! Mares amo, et electus meus tam pulcher est.
  Oleg puella zelo et ira repleta est. Ille paratus erat ad literam versus capitaneum et ipsum divellere. Igitur miles procellosus repente tabernaculum excessit. Ad infernum cum eo - copulant damna- tas. Et ille tantum feminas amabit!
  Et puella Oleg leviter a tentorio recessit et emissa est, ne audiret gemitus luxuriosos. Eodem tempore, puella procellarum wunderkind etiam oblitus est vestiuntur. Quamvis nudus sub tribus lenibus soles multo iucundior sit quam in veste.
  Amicam Oleg excogitare conatus est quid accideret si Germani Russicum offenderem prope Stalingrad repellerent. Ab die 19 mensis Decembris ad finem mensis Decembris anno 1942 acriter pugnatum est apud Stalingradum. Sovieticae copiae, quamvis omni conatu, perrumpere non possent Germanos, se in pristinum statum recipiunt. Successus defensivorum proeliis tempestatibus comitatus est, quae usui hostium aircraft impetum oppugnandi impediverunt et tormentorum efficaciam redegerunt.
  Post propulsationem taeterrimam, brevis fuit quies.
  Proeliis Germanos et Russos copiae debilitavit. Mense Ianuario, Exercitus Rubrum gravem in regione Leningrad deiecit.
  Post tres septimanas pugnae obstinatae, cum ingenti detrimentorum damno, Exercitus Rubri tantum per angustum corridor in area crepidinis ipsum crepidinem perfringere et Nevam perrumpere poterat.
  Sed offensus militum Sovieticorum prope Rzhev et Stalingrad mense Februario iterum in defectu finivit. Germani hiemem fere sine damno sibi ver ingrata parare potuerunt. Mense Februario, summa convocatio in Germania nuntiata est. Etiam Africam servare necesse erat, ubi triginta notae novae "Tigres" et quinquaginta "Pantherae" translatae sunt.
  Hoc tempore Germani lacus feliciores erant, praeterea Hitler pluribus copiis in proeliis uti poterat. Mense Martio, Aprili, Maio, Exercitus Rubri graves operationes non susceperunt, et Campus Marshal Rommel, pluribus auxiliis et copiis acceptis, minus expertos Americanos primo loco superare curavit. Plus centum et quinquaginta milia militum Yankee in Algeria et Mauritania capta sunt, missa occisa. Praeterea ob provocationem secretorum officiorum Germanici, Hispania bellum iniit.
  Copiae, duce Mainstein, post oppugnationem Gibraltar ceperunt et Mauritaniam ab aquilone ingressi sunt.
  Victis Americanis, Rommel et Mainstein in Britannias transiverunt. Britannia maiorem cladem passus est et Libyam reliquit et in Aegyptum ad munitiones suas pristinas reduxit. Germani rursus in potentem hostium defensionem apud El Aman concurrerunt. Hic autem Meinstein, novis copiis acceptis, circumquaque decurrere per solitudinem sumit et ad Nilum profectus est. Germani, confusione Montgomeriae usi, copias Britannorum in Aegypto circumvenire potuerunt.
  Inde Suesiensem Canalem transierunt et Iraq intraverunt. Britanni post cladem cladem acceperunt. Plus, Turcia etiam socios in Syria et Palaestina oppugnavit. Germani Medio Oriente tum regere nunc poterant.
  Passive Stalin diutissime gesserit. Exspectare statuit ac videre adventum. Sed hoc loco Germanos magnas copias ad socios oppugnandos adiuvit. Medius Oriens sub Germania erat. Quin etiam Fritz Iraniam invasit, Indiam versus movens. Multitudo loci Germanorum copias sustentabat.
  Stalin intercedere coactus est copias significantes in Iraniam transferendo.
  Nunc autem Germani, adhibitis copiis Sovieticis debilitandis, in meridiem Stalingrad inferrent ... coeperunt uti lacus graves ad versus Astrakhan progredi. Principio Augusti Germanici milites iam Volgam Deltam et Mare Caspium pervenerant.
  Intermissae sunt meditationes dulces et somnia Oleg Rybachenko specie hobbitorum. Puer in bracis et puella brevi tunica ad puellam crinibus lanuginis nivis appropinquant. Puella ex familia magicae creaturae quaesivit;
  - Esne servus?
  Oleg Rybachenko movit caput negative;
  -Nemo!
  Puer cum brevibus, puer admodum terrenus, miratus est;
  - Et cur omnino nudus es. Ceterum ex more decet nudis servis apparere!
  Puella Oleg animadvertit se nudam esse. Quid ergo? Pudeat tali corpore non esse. Dryadalis puella urbane respondit:
  - Gratias tibi ago, ego nunc vestimenta mea accipiam!
  At illa ad tabernaculum ivit. Tabernaculum autem subito evasit pri- stium vacuum. Vestimenta in eo nulla erant. Hic puella Oleg penitus perturbata emisit clamorem. Sensit ut Tarzan, cuius uxor et filius surrepti erant.
  In aditu tentorii duo oblectamenta apparebant, et pipiabant;
  - Et scimus ubi sint!
  Murmuravit turbata puella Oleg, compressit pugnos;
  - Quid scis? Et ubi?
  Hobbit puella tweeted;
  - A lamia evocati a spiritibus evocati sunt necromantici. Nunc igitur tam facile non potes!
  Oleg Rybachenko subrisit et discalceatam puellam in capite rubro permulsit;
  - Salsum!
  Puer negative caput renuit.
  - Non est hic iocus... Nomen magus est Kaspar. Clarus homo est... Obscurissimus!
  Incerte mussat Johann, nudam pulsans puellara vestigia in tapete tentorii;
  - Si hoc verum est, tunc salvi esse debent.
  Hobbit puella caput movit.
  - Casparus magus fortissimus est... Malle te captivum ducere quam illum ducere!
  Oleg Rybachenko movit caput negative ac studiose exclamavit:
  - Nolo, in omni re, novos amicos meos relinquere! Et si necesse fuerit, dabo pro eis animam meam!
  Puella critico ad puellam Oleg respexit et post dubitationem notavit:
  - Est magus vincere via... Sed difficillimum est. Oportet nos ad aliam planetam volare!
  Oleg Rybachenko perculit et alapam in tapete pedibus suis dedit, etiam insiliit;
  - Etiam paratus sum ad os universi volare!
  Incredulus erat puer.
  " Certus esne eam tractare?" Hobbites nos diu cum Casparo agere voluimus, sed nihil cum nigro vampire necromantico facere potuimus. Et flos suus iustus elf.
  Puella caput movit et insusurravit;
  - Non est verum... Magnum bellatorem in ea sentio! Hoc prorsus quid opus est!
  Puer puellam corrigebat;
  - Non ille, sed ille!
  Puella caput mouit et respondit;
  - Non, suus est! Vir fortis et audax!
  Puer, videns puellam Oleg, simul supercilia trahens dixit:
  - Reincarnation? Possibile est, sed... Puellam fortem putavi.
  Hobbit puella respondit;
  - Illa feminas delectat. et in genere iam triginta milia annorum sum, et inter homines etiam feminino corpore distinguere didici.
  Puella Oleg graviter admiratus est;
  - Triginta milia annorum es... Sed vide ut puer!
  Puella giggled dentes margaritas ostendens, dicens:
  - Eggplanta iam nonaginta milia annorum est, sed quid spectat sicut ... In genere, forte es homo?
  Oleg Rybachenko turbat et suffocans paululum respondit:
  - Non, cur ita putas?
  Hobbit puella risu respondit in ore suo;
  "Quia homines male quaeris et senex questus. Et turpiter vive, nisi magicae ope rejuvenes!
  Ingemuit puella Oleg graviter et tristi vultu respondit in faciem suam:
  - Hominum sors gravis est!
  Puella gravissime respondit:
  - Casum habet vir iustus!
  Puer Oleg Rybachenko annuens concorditer;
  - Sequere nos!
  Puella risit et digitos suos abripuit. In manibus eius erat torquem aureum cum torque. Parvus et rufus forma suadet;
  - Nos te e portu tollemus, quasi servum ementem. Pone igitur in torquem et non resiste.
  Quamvis specie humiliationis in hoc actu, puella Oleg non recusavit. Immo camouflage et camouflage in bello. Recordatus sum quomodo unus gubernator, habitu feminae, post deditionem Germaniae Argentinam aufugit.
  Facies pulchra et barbae succensae tum illum ad juvenculam transeundum adiuvit.
  Rudersham tunc suam cutem servavit et timebat ne Russis extraheretur. Sed elaborata. Deinde in America cessionem oblatus est.
  Iamque ille, in corpore magnificae puellae, per pulverulenta viis Torguetae portus errat. Silices pavimenti calefiunt, et durum est nudis pedibus puellaribus incedere. Fores tamen ligneae calidum non accipiunt.
  Puella Oleg ante orcis et alias creaturas non erubuit, licet eum oculis strinxerunt. Imo non dabit illis. Et non erubescet.
  Et veneficus magus in stercore delebitur.
  Oleg Rybachenko denuo cogitavit quantam rem fore, si in secundo bello mundano cum intellegentia sua datam vim decretoriam habere posset. Hic Germani ineunte Augusto 1943 ad Mare Caspium eunt.
  Stalin iam quartam operationem Rzhev-Sychov cum scopi in centro aggreditur.
  At Germani eum ibi exspectant ac fortiter omnes impetus repellunt. Eodem tempore per oram Caspii maris ad meridiem progredi pergunt. Prima Septembris cunctatione superata, Turcia quoque bellum init. Copiae eius paucis diebus Batumi capiunt et Yerevan circumveniunt. Exercitus Rubrum Caucasum tenere non potest. Et Luftwaffe armatus erat cum formidolosis ME-309 et Yu-288, optimi bombers et pugnatores in mundo illo tempore propeller-acti. Jet aircraft sunt etiam in via.
  Certus est Oleg Rybachenko, si bellum diutius durasset, Germanus in plena potestate militaris ingenii ingenium explicaturum esse. Non placet historia vera. Germani Baku die 7 mensis Novembris anno 1943 omiserunt. Fortis Russorum post omnes. Sed Fritzius cum Turcis iunctus. Post mensem, tota paeninsula Baku a Germania capta est. Mense Ianuario, ultimus loculos resistentiae in Caucaso occubuit, et iter Tertii Reich in duobus maximis oleis agris constitutum est.
  Hic interruptae sunt cogitationes puellae Oleg. Custodes ab urbe exitus retardabant oblectamenta et nummum aureum custodibus iecerunt.
  
  
  INVENIO Hitler-I "
  Germanus dux de Bundeswehr tandem ad vetus somnium suum implendum curavit, in Hitler die 1 mensis Novembris anno 1941 se movere. Cum Germani apud Moscuam feralem cladem nondum passi essent, magna adhuc occasio fuit secundum bellum mundanum in recompensanda.
  Questio utrum anima in praeteritum movere possit, adhuc aperta est. In phantasia, hoc prorsus possibilis est, potestne categorice absolutam talium experimentorum realitatem asserere?
  Licetne aliquid categorice enuntiare, cum ad nostrum vagus universum evenit?
  In casu, Johannes Schwartz historicum casum suum ob hit. Ac prioribus iudiciis Germanicum exercitum totis viribus hiemare iussit.
  Cum Germani magnas sedes prope Moscuam iam ceperunt, habent aliquid haerendum et ubi hiemant. Ideo Johannes haud indubitatum consilium fecit ut iterum scandalum Moscuae desereret et ad defensionem temporalem transiret. Periculum erat majus quod Germani milites caput Sovieticum capere non possent, frontem tendebant et sub confodis ictibus Sovieticorum cadunt. Praeterea, in gelu, pugna efficacia militum Germanorum funditus deminuta est, et hoc factum est.
  Sane recusatio oppugnationis Moscuae continuationem belli significabat, sed inspector generalis Bundeswehr et Doctor scientiarum technicarum Johann vere sperabat scientiam futurorum Germanorum auxiliorum scientiarum et technicarum tam apud Germanos conciliaturum. USSR et cum sociis.
  Praecipuum Schwartz cogitabat, ne vapularet in momento, et difficilius in civitatibus et aliis locis populosis haerere.
  Aliae cogitationes - num Tikhvin oppugnare? In una parte, hoc effecit ut via praebente Leningrad secare. At contra, Germani zonam munitam munitam relinquent et sub validis copiis Sovieticorum scopis cadunt. In vera historia, Nazis Tikhvin non tenuit et magna damna passus est.
  Sed in Chersoneso, oportebat excursiones in Kerch continuare, ad tempus oppugnationem Sevastopolim relinquendam. Cum Russi e Rostov-on-Don in historia reali expulsos curaverunt, taetrae ibi manere debent, sed tantum copias confirmando. Copiis uti potes quas Germani in Gallia et in Balcanis explicaverunt. Bulgari et Itali onus occupationis et pugne contra fautores suscipiant, et ipsi Fritz coetum Rostovium confirment nec se ex urbe expelli patiantur.
  Praeterea Schwartz decrevit iam sine mora deditionem Pauli globi totalem bellum indixisse. et una cum eo ministerium universale laboris introducere.
  Sunt quaedam bona genera armorum a conditoribus iam explicatis. Pro exemplo, Yu-188, et Do-217, et mensurae validae necessariae sunt ad augendam eorum output. Usu prima omnium alienum laboramus ut. Tertius Reich iam multas terras et opes humanas habet, ut rationaliter utendum sit. Hactenus bombing a Britannia punctum naturae est, et armorum productionem sine difficultatibus plantarum et officinarum deminutionis augere potest . Omnia instrumenta exsistentia ad modum operandi in tres trabea transferri debent.
  Fere quattuor miliones Sovieticorum bello capti iam sunt. Est igitur usus ad productionem augendam. Et utuntur officinis terrarum occupatarum.
  Dolendum est, Germani nondum satis firmam piscinam habent. Verum, the-T-4, post iam exclusis tormentis inauguratis, plus minusve pro praeliis acceptus factus est. Sed adhuc currus haec inconveniens est. Tutela laterum et puppium plane insufficiens est. Etiam ac massa productio tormentarii longi-disclusi solum proximum annum incipiet. Fortunate, ut novum sclopellum instituas, turrim reficere non debes. T-3 piscina infeliciter iam evasit, etiam cum dolioli longa 60 EL. "pantherae" et "tigres" ad productionem massae mox paratae non erunt. Integer non lacus et.
  Et jet elit adhuc in evolutione est. Etiam ratione cognitionis futurorum, quod scientiarum technicarum generalis et medicus, unum et dimidium ad duos annos capiet, ut massae plus minusve acceptae vi pugnantium et bombers efficiant. Etiam ac lacus est. Sicut principia cognoscere non sufficit. "Tiger", exempli gratia, in Fuhrer natali die 20 Aprilis 1942 demonstratum est. Nec nisi in Kursk Bulge satis ingens bellicorum interesse fecit.
  Quantum temporis praeteribit, ante MP-4 oppugnationem sclopeta parata est.
  Ac tempus crudelis est. Constat Russos etiam commodum morae se confirmare. Sed impetum agere, respiciens hiemem pessime exitum est.
  Ita Johannes Schwartz decisionem compromissi fecit. Francogalliae et Balcanorum copiis maximo sumptu Rostovia aggregandam confirma. Annuntiate adiectis conscriptionibus, iisque inde ab anno xvi. Custodes campi conducit et praefecti in Wehrmacht movent - eas cum mulieribus et eleifend reponunt. Et sane maximam multitudinem Khivs et peregrinorum ad copias attrahere. In historia reali, peregrini ad Wehrmacht et SS attrahuntur, sed hoc etiam in maiore forma faciendum est. Et quidem, ad feminas operas acrius utendum, quod non accidit in historia reali. Praeterea feminae sniper phalanges formandae sunt, feminae cum bona disciplina etiam aviation brigades mittere possunt.
  Cur feminis uti in exercitu in USSR fieri potuit, sed non in tertio Reich? Imo Hitler plenus praeiudiciis erat. Sane satellites Germaniae plures copias debent etiam supplere. Durius urgeri debent. Itali praesertim. Et Bulgaria tenetur suas divisiones in Balcanis explicare, unitates occupandi Germanos reponens.
  Exercitus Italicus magis debilis est, sed satis capax est ad occupationes et functiones vigilum in Gallia, quam ad pugnam partium in locis occupatis.
  Praeterea audiendus est vetus Rosenberg et provide Ucrainam, Civitates Balticas, et Belarus statum formalem servato dominatu capitis Germanici et circulationem notam. Hoc licebit tibi decem milia sociorum novorum in exercitu tuo habere.
  Et ex captivis iam necesse est "Exercitus Russiae liberationis formare". Misericordia est quam Vlasov ipsum non habent, sed non ite quoquam, mox apparebit. Tum res etiam magis fun.
  Vere anno 1942 Germani aliquam excellentiam numeralem super Russos consequi poterant, plus quam sex miliones militum et magistrorum ad frontem orientalem movendo. plus octingentis miliones apud fontem habere temptabit maiore apparatu. Iam nunc vere possibile est piscinas et elit productioni addere. Et prioritas usque ad momentum cum novum principale creat et piscinam pollicens dari debet in T-4 cum tormento longo dolato, et in aviatione Yu-188, Do-217 inter bombers, et ME-109 F, donec plura. exempla provectus creantur. Et XE-CLXXVII videtur, quod omitti debet, nimis leve est. Et Focke-Wulf compleri debet ideis futuri TA-152.
  Et sane, principale propositum in futurum est ut jet aviation. Tempus autem et transfusio aerumnarum cum productione pontis et recuperationis gubernatorum.
  Praeterea, praeter frontem Orientalem, est etiam frons Africae. Hic quaeritur quid faciat? Aut averte partem Africae in fronte orientali positam, vel vice versa, Britannos confirma et debellare donec dispergantur et periculosas copias non collegerint.
  Post aliquam deliberationem, Schwartz turmas Rommel confirmare statuit. Usquam, ante Maium 1942, Germani in fronte orientali operationes decretorias non suscepturi sunt, et Britanni vinci debent. Praeter considerationes mere militares, morales etiam partes agunt. Revera in historia reali, haec est prima clades Wehrmacht e copiis locorum Britannicorum. Et si res prospere gesta est, America terreri potuit nec umquam bellum contra tantam vim colossalem quam Rolandorum Germaniam inire audet.
  Moralium prima. Et cum Britanni, utique portum hiemalem trans Channel exsequi non audeant, Africanum exercitum sumptibus Gallorum sodalitatis firmare potest. Et copiae Germanorum in oriente, habita ratione vocationis reservatae, satis erunt ad praesidium contra copias Sovieticas conservandas. Nondum cogitavit Sevastopolum expugnare, secundum rationem Ioannis, Fritz Rostov tenere debet adiectis duodecim partibus accipiendis.
  Nimirum periculosum est exponere Gallias, sed.
  Ceterum omnes incursiones aeris Moscuae minui debent, ut nimis magni negotii, ad defensionem in aere in oriente transeundo, et directionem Mediterranei roborandam. Praeterea Germani in Britannis commodum habebunt quod consilia Britannica noverunt, et Nazis omnia iam ante omnia noverunt.
  Adhuc tres fere hebdomades usque ad diem XVIII mensis Novembris, et insidias Britanniae insidiosam parare potes. Operatio "Crusader" sepulcrum militibus Britannicis debet esse.
  Et Rommel satis est ad confirmandas tres pugnas paratissimas e Gallia distentas.
  Praeterea Johann iussit significanter augere productionem submarinis, necnon systema administrationis in Tertio Reich reformare, ut plus potestas in una manu, inclusa industria piscinae, coacta sit. Exercituum et praefectorum coetuum, ut subirent omnes turmas, etiam aviationes et ss. Quod ideo non evenit, quod saepe in re vera accidit, ut olor, cancer et pilum per se agant.
  Speer designatus est minister Reich armamenta et munimenta et potestates subitis concessit.
  Secundum consilium Ioannis, hoc debet accelerare processum adoptandi nova exemplaria technologiae Germanicae, eorum evolutionis et exsecutionis.
  Plures notiones et reformationes variae a Schwartz inchoatae sunt, inter quas in machinis scholarum convocatio.
  Sed imperium Sovieticum ineunte Novembri ineunte Novembri complures infelicia ingrata fecit, ac deinde otium fuit. ipsi Russi Germanos proterere exspectabant. Die XVIII mensis Novembris Britanni procurrerunt. In reali historia non statim successum ac dispendio gravia damna consecuti sunt. Hic non tres, sed sex divisiones Germanicae erant, et Fritz praecesserat quo Britannia se verteret. Ex quo factum est ut Rommel in historia vera non successit - Britanni ab Aegyptio finibus sublati sunt et circumventi ac paene deleti et capti sunt.
  Quam ob rem Germani maiorem in Africa victoriam reportaverunt et duas quoque partes Germanicas et duas Italicas adiectiones consecuti sunt, ultro ad Canalem Suesiensem tendentes.
  Primo Decembri, copiae Sovieticae etiam in counteroffensiva ire conati sunt, sed in lento defensione Germanorum haerebant. In civitatibus Fritz plus minusve sustinere et copiis Sovieticis resistere potuerunt. Numeri superioritate carens et unitates Russicae parum exercitatae detrimenta gravia passi sunt et per defensiones hostis periti ante praeparati erumpere potuerunt. Germanica aviatio tormenta in ferventibus aquis fervefacta in boilo- nis calefacta fovebat, et pedites in ocreas sensitas et tunicas pelliculas ab incolarum locorum correptis mutaverunt.
  Germani Rostov tenere poterant, ad Sovieticum impetum repellere parabant. Fere Germani aciem. Kerch occuparunt et eo usque Sevastopolim expugnare non properabant.
  Sovieticae copiae Fritzium usque ad medium Ianuarias vires temptaverunt. Sed nusquam significantes victoriae progressi, resistentes resistunt. Nazis ad Canalem Suesiensem in motu ire poterant.
  In Iraquia tumultus anti-Britannis iterum orta est, hoc tempore subsidia Arabum significantiora evaserunt. Etsi communicationes Fritz extenta sunt, sed heroico conatu minimum necessariae commeatus praebere curaverunt, exercitum Gallicum liberatum ex Syria coegerunt et Iraquia potiri potuerunt, sed ad tempus celeriter progredi recusabant. ad Persiam.
  Rommel in pugna solertissime egit et efficacia militum coloniarum Britannicarum par non erat. Leaffrog in imperio Anglico, sicut etiam in sollertia Germanorum aces, in eorum sollertia super equites Caeli Leonis imperii, etiam negando in cursu hostili locutus est.
  At Germani nunc destiterunt. In Germania additis ordinibus formabantur. Multi magistratus imperii in exercitum redactae et feminis substituti sunt. Pueri ad seminaria et kindergartens mittebantur. Quid, secundum Fuhrer, iustum est - educare in institutis militaribus. Numerus operariorum exterorum multotiens amplius auctus est viginti miliones. Draconiae mensurae ad fructibus augendis ductae sunt.
  Ipse Johann-Adolphus nonnullas draconianas leges personaliter subscripsit, augens longitudinem diei profes- tatis tam Germanis quam peregrinis. Productio armorum in Tertio Reich aucta est. Loci ss divisiones formatae sunt. Imago invincibilitatis apud Germanos voluntariorum influxum auxit.
  Tota Wehrmacht fortitudo decem et dimidium miliones militum et duces superavit, sociorum sociorum non computatis. Iaponia bellum iniit et eatenus satis feliciter gessit. Sed monendi sunt de iactura encryptionis possibilis.
  Mense Februario et Martio Germani aliquot conatus a Sovieticis copiis repulsi sunt ut inferrent et aliquod detrimentum in Exercitus Rubri infligerent. Damna Wehrmacht per hiemem evenit multo minus quam in historia reali, praesertim secundum numerum congelationis et mortis ex hypothermia.
  Et populi armatorum influxus maioris momenti fuit. Praeterea verum fundamentum oppugnationis in Caucaso ex parte meridionali creatum est, ubi Rommel roboratus operabatur. Additis supplementis illustris campus marescallus etiam Arabiam Saudianam cepit.
  Impetum in Irania convenit cum Iaponia in Indiam coniungi.
  Itaque Germani mense Aprili Iraniam invaserunt. Multitudo localis emblematum populari Fritz favebat. Quin etiam Johann Adolf meschitam publice visitavit et namaz ibi peregit. Arabes eum adoraverunt, praesertim quod talis ardens Americae et Britanniae hostis.
  Sed Johann non properabat bellum Americam indicare, postulavit ut Iaponia primam frontem secundam contra URSS aperiret. Praeterea nihil erat cur Tertium Reich exponere ut tapete bombing a US elit. Et ipsi Americani ingressum in bellum ad finem trahent. Donec Germani jet pugnatores potiantur, qui iter aeri Americae finiet. Et progressiones sunt valde activae, sicut piscina cum ideis "Leopardi" sexaginta et "E" seriei.
  Quisque tempus suscipit nisi. interim non malum est t-4 .. .
  Mense Maio, copiae Sovieticae infeliciter Kharkov impetum fecerunt, cadens in laqueum a Nazis sollerter praeparatum. Post hoc Nazis ad Caucasiam ruit. Eodem tempore Germani, praeter damnum in agrorum olei Baku, occasionem nactus est ut coetus eorum in Indiam progressi melioris copiam suppleat. Multum agrum Iapones ceperunt et nunc classe et vehiculis suis possessiones tueri potuerunt, alteram frontem contra USSR apertam.
  Proelium Medium cum victoria Iaponum finivit, qui complures pretiosas informationes ab Johann Adolf accepit. Nunc autem samurai omnia quae in Oceano Pacifico volebant capere potuerunt et extremo Orientem oppugnare.
  Post convocationem generalem in primo echelone in extremo Oriente progrediente, Exercitus Rubri saltem quattuor miliones exercitatissimi et fortissimi pedites Terrae Solis orientis aggressi sunt. Et fere nihil huic vi repugnandum est. Germani in Stalingradum impetum fecerunt simul in duas turmas "A" et "B", in partes vergentes. Propositum porro erat Nazisei oram Volgae et Caspii maris progredi.
  In hoc itinere multa commoda ingrata erant, comparata ad rem in historia vera perficiendam. Praesertim per Caspium campum multo commodius est plurium Germanorum T-4 lacus progredi quam per portas Terek trudi. Praeterea nunc Germani armamentarium ex chalybeis mastodonibus habent, quae multo graviora et quantitatis et qualitativa vocabulis evenerunt significantia.
  Stalingrad in primo Iulio cecidit. Eodem tempore Nazis Indiam cepit cum Iaponibus coniungens. Germani celeriter ad dextram Volgae ripam transierunt. Resistentia copiarum Sovieticorum infirmata est. Praeterea Stalin partem subsidiorum ad extremum Orientem post omnes mitti iussit. Res per ingressum in bellum contra USSR et Turcia aggravata est. Res conspicue ingravescebat, quamquam antea difficillima erat.
  Mense Augusto, fascistae damnati per Dagestanum obtinere curaverunt, et in fine mensis Baku impetum fecerunt. Eodem tempore Turcae in Yerevan praelia haerebant, ubi multae militiae et rubri exercitus fortiter pugnabant. Sed Ottomanos Batumos ceperunt. Pro-Germanica rebellio in Chechnya orta est et Nazis in Grozny irrumpendum curavit, ubi magno cum honore congressi sunt.
  Proelium in Caucaso trahebatur solum propter copias Sovieticae maxime consi- stissimae. Nuper Augusto et primo Septembri, Exercitus Rubri duce Zhukov et Vasilevsky per defensiones Fritz septentrionis Stalingradi irrumpere conati sunt. Sed propter inopiam virium et subsidiorum subsidiorum notabilium usus apud Germanos successus significantes effectum non est. Mense Augusto et Septembri, copiae Sovieticae per Nazis tum in centrum erumpere conati sunt. sed lenis et fortis defensionis acies erant.
  Praeterea casus calamitososos in extremo Oriente evolvit et subsidia magna piscinae ad scopos mittendos requirebantur.
  Mense Octobri res in Caucaso magis implicatae factae sunt, Germani et Turci adunati et anteriora in plures partes divisa sunt. Sed pugnatum est. Exercitus Rubrum dedere nolebat. Tantum die 11 mensis Novembris anno Nazis tandem Baku capere poterant. At Yerevan resistebat. Die XIX mensis Novembris, adhibito eo quod impetus frigoris Iaponicae in extremo Oriente offendens constitit, copiae Sovieticae novam offensionem in partem Stalingradum iecerunt.
  Ictus hic a parte Donets per pontem pontis ictum liberatus est. Ita res gessisse, victis Romanorum copiis. Sed proh dolor, prope totam Caucasum a Nazis iam captam, et in primo Decembri Germanos potentes moleste iecerunt. Mainstein ad latera militum Sovieticorum percussit, et superiores numeros et potentes subsidio aere uti per frontem Exercitus Rubri erumpere curavit. Et copiae Sovieticae circumventae sunt, sed infatigabili virtute pugnaverunt. sed plerique mortui sunt.
  Germanos tantisper praesunt. Etsi conatum Sovieticum in medio offensum Decembrem reppulerunt. Defectus cibus et lubricatores debilitavit facultatem exercitus Sovietici resistendi et oppugnandi.
  INVENIO Hitler-II "
  At Germani hieme longius progredi non ausi, pressionem in Africam transtulerunt. Et ad meridiem Africam versus. Utile erat illis plenitudinem opum occupare.
  Actio subaquanearum Germanicarum etiam classis aucta est. Sociae caede equestris. Praeterea ineunte anno 1943, vi bombers et aircraft iam in serie apparuerunt. Bombers sunt maxime periculosi et efficaces. Propter summam celeritatem, difficile est ad tormenta cum anti-elit elit mittere, et pugnatores capere non possunt. Et gagates aculei valde dolent in Britanniam facti.
  Ac nova lacus apparuit. Praesertim in extensione compacta et cum exiguo pondere usque ad quadraginta quinque talenta. Et cum tormentario 88-mm longi-disclusi, ex longo spatio omnes lacus Sovietica et occidentalis penetrans. Ita Germani validissimum telum receperunt.
  Et mense Martio Africam Meridionalem iam appropinquaverunt obstante longitudinem communicationum. Locus Boers et, satis impariter, nigris Fritz favebat. Et mense Aprili, tandem Nazis in Africa Australi confortatus est. Madagascar ultimo autumno Maii in hemisphaerio australi cecidit.
  Germani nimis multas suas partes in Africam traxerunt ac novas colonias divisiones strenue fecerunt, et usque in mediam Russiam oppugnare dubitaverunt. Stalin etiam expectavit. Sed eleifend iit. Conata perrumpere et ulterius ad Urales perrumpere.
  Tum Stalin, collectis viribus, alapam in Samurai percussit. Iapones, sub lacus Soviet cadentes, orientem volvi. Tum vero Johannes mandatum Moscuae et Saratov oppugnandi dedit. Ab Augusto Germani Pantheras notabiles iam collegerant. Praeterea, cum idem fere pondus ac "Panther" in historia reali, ob altiorem extensionem, nova habet tormentum 88 millimetre in 71EL, et arma multo crassius, magna cum ratione clivi. Et resistere conantur, cum USSR adhuc armatus est cum T-34-76 et obsoleto KV.
  Germani porticus in serie propter inutilem non habuerunt, cum Panthera satis esset. Tantum impetum tormentorum cum bombis pondo quinquaginta talentorum minusve Tertium Reich in servitio erant.
  Quamvis omnes heroismi Sovieticorum militum, pluribus et technicis melioribus armatis hostibus resistere non potest. Germani portatores numerosas armatos habebant et carbinas oppugnantes magis quam in historia reali progressi sunt. Post duos menses acerrima pugna, Moscuae circumventa est. Germani insuper Saratov et post eum Kuibyshev capere potuerunt.
  Stalino Urales ad Sverdlovsk decedi oportuit.
  Caput URSS restitit usque ad medium Decembrem. Kremlin male laeditur. Georgy Konstantinovich Zhukov, qui locum suum non reliquit, solus in capitali defensione mortuus est.
  Germani hieme substiterunt prope urbem Gorky (Nizhny Novgorod). Situs URSS difficillimus factus est. Sed Stalin proposita constanter cum Nazi Germania pacem faciendam repudiavit. Et Johann Adolf iam Britanniam invisit. Terrae Tertii Reich copiae plus satis superque ad fines metropolis exponunt.
  Tum Johann Adolf statuit simul URSS conficiendum et Angliam capere. Classis subaquanea Germanica iam mari dominata est. Iam Nazis naves pugnas, vehiculas et onerarias naves raptim aedificabant.
  Ineunte Maio 1944, Nazis offensum contra Russiam resumpsit. Exercitus rubri copiae labefactatae sunt, sed adhuc heroice resistunt. Gorky per totum mensem restiterunt, et Kazan et Ulyanovscum cum Orenburg in Iulio ceciderunt. Sed exeunte Augusto Germani Sverdlovsk iam accesserant.
  Eodemque tempore, quinto idus Septembris, in Britanniam appulsum esse coepit. Pugnatum in Anglia quindecim dies et noctes fuit. Ad extremum, pertinaci proelio, Britannia in deditionem venit. Die autem XXV Septembris post longam obsidionem et contumacem oppugnationem Sverdlovsk cecidit.
  Etiam Iaponicae res gestae sunt, sed tantum nondum Urales attingere curaverunt. Stalin, Sverdlovsk relicto, ad Novosibirscum praetorio percitus. Restabat castellum potentiae Sovieticae. Germani rursus hiemem iunxerunt. Iam Johann-Adolf plus interest in America, quod anno 1945 bomb atomicam acquirere debebat.
  Sed Americani tantum, propter vi aircraft dominante, Germanorum civitates adire non potuerunt.
  Oleg Rybachenko placet opusculum, in quo iterum vidit continuationem historiae Hittaei in Hitler. In Civitatibus Foederatis, quamquam insignem perniciem per crimen nuclei causatum, in deditionem venire noluerunt. Bellum continuatum est. Tertius Reich una cum Iaponia in continentem processit. In Canada, aestate anni 1946, in divisionibus exteris Germanorum circiter ducenti quinquaginta et Iapones circiter quadraginta iam pugnaverunt. Repugnaverunt Americani et centum octoginta circiter viginti Canadenses. Ita ex parte tertii Reich superioritas iam fere una et dimidia erat. Praeterea lacus Germanici, praesertim "Panther" et "tigris" -2, suam qualitatem in "Pershing" -2, novissimum vehiculum productionis retinuerunt. Notae evasiones etiam utilitates demonstraverunt Germanorum, qui scientia futurorum utentes elaboraverunt.
  In jet aviatione, qualitativa Nazis superioritas plus etiam significans evasit, pro quantitatis facultatibus Americanorum compensans. Eorum jet F-80 certare non poterant aequo iure cum ME 362, et cum HE-262, omnibus rebus inferior: celeritas, maneuverabilitas, arma, optica, arma, visio nocturna, machinae radiophonicae et terunt. In genere, F-80, ad usum inutilem manoeuverabilitatis, non erat idoneus ad usum pugnae plenae armaturae. F-86 et adhuc crescendo, et hoc consilium vehiculum conspicue inferior elit Germanorum est. Nunc ergo, onus principale pugnae ab Americanis Mustangs et Airacobras - propeller agitatae pugnatoribus feruntur, qui ne ad parametri Germanici ne accedunt. Idem valet de bombers et oppugnatione aircraft.
  Nec minus, cum bombers plenae scutulae jet et aircraft oppugnandi iam coeptum est evolvere. Germanosque iam pridem in proeliis adhibent.
  Sed Americani fortes sunt oeconomiam progressam habent et apparatum ingentes quantitates producere possunt. Praeterea longinquitas intervenit copiarum Germanicarum, quae bellum inducant.
  Fritz, ut copiam emendaret, novam ferriviariam constructionem incepit. Ab ipso Trans-Siberico ad Chukotka. Tum magnificum consilium cuniculi subterranei usque ad Alaska. Hic Fuhrer iam hitman est, utrumque hemisphaerium coniungere vult, in somnio mundi dominationis!
  Et hoc somnium paulatim accedens ad effectum adduci! Fine Septembris Germani fines US-Canadian appropinquaverunt. Pugnatum est ad acriter. Alie civitates aliquoties satam. Americani, contra communem stereotypum, fortes et bonos bellatores esse evaserunt. Multitudo in Civitatibus Foederatis Americae armata est, et multi sciunt pullum aut sclopetum ab infantia gerere. Ita Germani facile ambulaverunt.
  Quamquam, utique, Germania parva arma validiora habebit, sed sclopetis latis Americanae non sunt malae. Et sunt multa vasa, portantes omnia genera. Haud facile est Americanos vincere, praesertim si quaestiones cum materia sunt.
  Ad damna in pubis minuenda, Fuhrer aerem offensum et bombardarum ope vi aircraft augere coepit.
  Germani praeterea in serie discos habuerunt: machinae praeclaris notis fugae, ad altitudinem volandi usque ad triginta chiliometrorum capaces, celeritates 5-6 undarum soni attingentes et inde bombae radiophonicae e stratosphaerio distillantes. Germanos etiam infestos periculosos evasere, possunt bombare fines Civitatum Americae Unitarum, quin refellantur ex Europa aut insulis Hawaii.
  Hae ferit ingentes detrimenta in urbibus Americanis, et industriam deleverunt, ac praesertim productionem militarem. Sed officinas in Civitatibus Foederatis Americae subterraneo iverunt et varias armorum species excutere perseverunt.
  Compositio copiarum tertiae Reich numerum augebat coloniarum et exterarum. Fuit appellatus barbaries exercitus. Numeri quoque creverunt.
  Tertius Reich, rebus humanis praestantibus, armis bellicis ingressus, paulatim attritionis bellum vicit. Hieme 1946-1947 Germani in partes septentrionales Civitatum Americae Unitarum irrumpere potuerunt et Quebecum et Toronto capere, efficaciter ex bello Canada capientes. America non plures socios habuit, sed homines libertatis amantes arma erigi noluerunt. Quamvis Fritz una cum Iaponicis Civitates Foederatas Mexicum invasit. Gradatim superioritas numeralis tertii Reich, Iaponia et coalitio pro-Germanica affecta est.
  Sed America multo tardius quam Fuhrer, qui superioritatem technologicam computabat, bellum amittere cupiebat.
  Pactum tacitum inter US et Germaniam usum armorum nuclei vetitum concluditur. Ob contaminationem cum diuturno radiorum usu ad occupationem et ulteriorem abusionem destinata, Fuhrer-popadanetes huic rei consenserunt. Sed adhuc bellum trahebatur. Fons anni 1947, cumulatis viribus et novis Panthera-4 et Tigri-3 praediis adhibitis, Germani Philadelphiam versus progredi coeperunt. Iam maxime ad Tertium Reich pugnatum est. Primum in toto bello, Nazis praesidio dynamico et validiore tormentorum turbine gasorum usque ad 2000 machinis equorum in novis praediis usus est. Praeterea "Tiger" -3 bombardarum novissimam 120-mm cum brevi dolio usus est, sed cum alto in podex pressa, permittens proiectum ad celeritatem 1800 metrorum per alterum eiciendum.
  Qualitas Germanorum iterum crevit. Americani "Paton" habentium 65 talentorum cum guns 120-mm, sed adhuc dynamicam et multiformem defensiones Germanorum penetrare non potuerunt et Fritz in armamento et testarum qualitate inferiores erant.
  Philadelphia circumventa sub finem Iunii cecidit. Americani maximum punctum opportunum in septentrione et multum territorii amiserunt. Germani tamen tardius progressi sunt. Hactenus altam gressum colligere non potuerunt. Septembri ineunte, Chicago cecidit, et Los Angeles fecit. Medio autem Novembri, in parte occidentali Civitatum Americae Unitarum, copiis anti-Americanis, ex meridie et septentrione progredientibus, coniunguntur.
  Per finem anni fere duae tertiae partes agri Americani occupabantur. Mense Februario 1948, oppugnatio Novi Eboraci et Washington incepit. Et mense Martio hae urbes circumventae sunt. Die XX mensis Aprilis utraque fames maximae Americae captae sunt. Deditio reliquiarum militum US facta ironice die 9 mensis Maii. Sic Bellum Orbis Terrarum II finivit. Duravit autem numerus annorum octo et menses octo et dies novem. In ea prope ducenta miliones hominum mortui sunt, arma nuclearia adhibita.
  Aquila Germanus alas suas per mundum dilatare curavit, propter ictus. Germania, Iaponia, Italia, et nonnullae aliae regiones mundum diviserunt sub generali iter Tertii Reich.
  Sed Fuhrer-popadanets expugnare noluerunt. Proxima victima oppugnationis Germanorum Iaponia fuit. Samurai nimis multam terram habuerunt. Quomodo non hoc disputandum est?
  Germani bellum inceperunt die 20 mensis Aprilis anno 1951 - intempestivo cum Adolpho habiti natalitia. Triennio plebi paulum ab labore belli requievit et exercitum confirmet. Mora praeterea periculosa videbatur. Iaponia ipsa mox potestas nuclearis fieri potuit. et surrexit Nazis et percussit primo Samurai. Eodem tempore arma nuclearia adhibebantur.
  Bellum ex subitatione oppugnationis Tertii Reich cum utilitate elaboravit. Sed samurai heroice restiterunt. Tarde relictis locis. technologiae Germanicae adhuc excellentiam qualitativam supra Iaponicam obtinebant, et hoc in proeliis effectum decisivum habuit.
  Sed Iaponia etiam lenta nucis est resilire, cum magno exercitu et multitudine hominum fanaticorum. Praeterea regio Solis Oriens magnas regiones multasque facultates habet: tum humanas tum materiales.
  Germani in Asia colonias Iaponiae oppugnando progressi sunt. Imprimis in Primorye in extremo Oriente, in Burma et Bangladesh in Asia, in Oriente in USA in America. Praeterea in Tibet ... Iaponia nimis agrum sibi, etiam partem Australiae, occupavit, ut Tertia Reich remittere posset. Autonomia Russorum, quae adhuc duce Stalin ducebat, etiam bello Samurai interfuit. Fuhrer-popadanetes ad Rempublicam Autonomam Russorum rediturum polliciti sunt tamquam partem foederationis Tertii Reich terras ab URSS ab Iaponia victas. Notandum, quod uterque Johann-Adolf et Ioseph Vissarionovich familiares relationes personaliter constituerunt. Hoc effecit, ut bellica clandestina vitaret actiones poenales et massa.
  Ita Exercitus Rubrum frontem suam evolvit. Divisiones Sovieticae centum viginti contra octoginta Iaponicas et colonias Sinenses. Verum, non satis technicae artis est - cum vires autonomiae sint semi-politici naturae. Sed tamen haec magna vis est ad omnem belli cursum incitandam.
  Sed dux omnium temporum et populorum periculosissimum consilium fecit, statim primum prototypum misit ad primam aciem acerrimam in offensione. Operatio appellata est: "Chapaev". Hoc est, in honorem Dei, si non maximus, tunc belli civilis charis- matissimus praefectus. Et Stalin intellexit hanc fortasse ultimam fortunam practicam fuisse aliquid saltem ex bello cum Iaponia extrahendi. Alioquin copiae Hitlerorum, omni reverentia ducis Caucasiae diluvii amissa, eum oppriment.
  Praeterea, per IS-7, tacitum bannum violavit ad autonomiam ad certa genera armorum explicanda.
  Sed etiam nunc casus aliquis saltem imperatoriae victoriae obtinendae admodum modestus et infirmus fuit. Sed Stalin non elegit, et fecit aleatorem.
  Cum pugna statistica demonstravit feminas pulsis dimidias esse praedia amissura esse, IS-7 per turbam mere feminam instructam esse. Quinque puellae pulchrae quadrigam piscinae experimentalem constituerunt. Novus 130 mm tormentus occasionem celeberrimi Iaponicae pyramidalis "imperatoris" ex intervallo pugnae penetrandi habuit. Ipsa piscina 68-ton Soviet magnum fastigium armorum frontis habebat, pondus 68 talentorum et facultatem conchas sustinendi ex utroque Germanico, Iaponico, et tormenta sua. Verum, in fronte tantum, ita in latere et in puppi armatura multo infirmior evasit. Qualitas positiva novae piscinae fuit machina 1080 talentorum, quae celeritatem 60 chiliometrorum in via attingere permisit et ad octo tormenta tormentorum apparatus. Etiam armamentarium melior est quam in IS-4, quamvis currus tantum in uno exemplari cessit.
  Sed puella cantavit hoc modo conabitur. * et virtútem suam osténde. Tum etiam quod cars Sovietes minime ita desperati sunt post Iapones, ut stratetaetae Terrae Solis orientis expectent.
  Turbae praefectus, Augustine, in summo pulmone clamat;
  Adhuc vincemus!
  Erucae magnae piscinae crepuere, conlisionem demonstrans et scutulis chalybem conicientes. Natura ipsa videtur ex parte puellarum. Iuvenes, et bellicosi admodum, cucumis quem ceperant in fonte maio 1 rodere, et cantare.
  Sacrorum conciliorum nomen magnum;
  Mundo lucet - sicut sol ipse!
  Te tellus incorruptibili teximus gloria;
  Abjicite jugum et jugum malum!
  
  Talis patria, mi;
  Non eris pulchrior in toto mundo...
  Puella discalceatam per angiportum currit;
  Ea nivis similis est et non viginti!
  
  Pulchre pugnamus, pulchre pacem facimus;
  Nostra superbus Soviet populus sine timore ...
  Perpulchrum nobis diem Valentini,
  Puella amet pro amore inveniat!
  
  Amor est fere affectu carentes
  multa abscondita sunt in nobis sed multum est in vobis
  Credunt opes - acquisitiva est;
  Ac passionis est in Tellure praecipuum!
  
  Bella crepant et peribunt ignes;
  Scitote tempus tuum , et felicitas veniet .
  Familia a diversis coniugibus creabitur;
  Eruntque pueri, credo, ingenuo sole!
  
  Tum somnium communismi aedificabimus;
  Ingens urbes excitabimus.
  Gladius fascismi igne inferni ardebit;
  Patria nobiscum est, in aeternum numera!
  
  Ubi Pushkin, Yesenin - poemata composuit;
  Candida puellarum iucunda rubet.
  Pulchram distantiam communismi videre potes;
  Fuhrer et mox in carcerem mittetur!
  
  Tunc cantabimus gloriam Patriae;
  Pro parte poemata sint ...
  Faciamus universalem potestatem cito
  O magne Stalin, salva Russia!
  Id cum puellis cantu complevit, piscina eorum ante duodecim currus Iaponicas fuit. Tres obterere Iaponicae novissimae licentiati sunt, et adhuc rarissimae pyramidales. Cum sclopeto 105 millimetre et 100 EL dolii longitudine. Celeritas initialis proiectorum licentiati Germanorum, in ministerio cum exercitu regionis Solis orientis (obsoletae obsoleta! Tam provectioris pressionis apparebat!) canones usque ad 1300 metra per secundam, quae paulo minore compensat. qua- les machina Sovietica. Celeritas proiectum sclopetis Sovietici 903 millimetre est. Sed qua- les 130 versus 105, alter pro altero compensat. Etiamsi Iaponicus, exscriptus e proiecto Germanico, paulo plus armatura transverberatus est, sed minor est.
  Utique tormentorum Germanicorum ratis ignis altior erit. Inter vehicula Iaponica obsoleta sunt Panthera-I cum tormento 75-mm, et tigris-3, quae omnino mastodon esse videtur, cum tormento forti American Pershin-2 capto, piscina maxima Iaponica licentiati. "Lev"-2 cum tormento 105-mm cum doliolo paulo breviore longitudine quam "imperatoris", solum 70 EL.
  Puellae in eunt. Duc a Svetlana. Non tam facilis est, quia piscina Sovietica stabiliorem hydraulicam non habet, sed tormentarius puella rarae pulchritudinis est. Puellae in aliqua aperta, bikini-type natatoria. Tempestas evenit ut aestate calefieret et etiam in piscina calida cum tormento valido fuit.
  Nudo pede currus optime sentis. Nuda, sensitiva foris puellaris, quamlibet piscinam vibrationem sentit. Et tu cum eo unus es. Etiam hieme puellae discalceatam pugnare temptaverunt ut machinam, pulsum suum aperto pede sentire. Sic piscinam regere potes ut nemo in eam ingrediatur et hostem in motu feriat.
  Non infirmior est imperator quam vis armaturae, et tamen casus, maxime proiectum cum uranio, terebrare frontem aut tibus ferire. Praeterea si percusserit latus, erit calamitas, et eruca pars est omnino vulnerabilis.
  Iaponica lacus Americanos cepit et ignem eminus aperuit. Sciunt arma sua esse transfixa et periculosa.
  Dirigentes "imperatorem" cum sua figura pyramidalis eminus periculosum est et non sapere. Puellae piscinae in American Pershing-2 actae sunt sicut piscinam vulnerabilem huius cavalcadis. Nempe haec infirmitas est. Sed necesse est ut cum hostis adhuc plus quam tres chiliometra ferire possit.
  Prima testa visus est, et quinque metra ab dextera parte piscinae Americanae delapsa est. Oksana et Marusya nudis cruribus active fingere, et incurrentes, et Olga celeritatem machinam auget.
  Pershing-2 justo a rutrum. Sunt cum Americanis qui voluntarios in tabula specie pugnant. Et sagittant strenue. Tormenta talis piscinae in potentia penetrante ad tormentum "tigris" -2 sunt, ideo periculosum est obterere minorum qua- rum.
  Svetlana nudis calcibus nititur et relaxare conatur. Summa hic non est spectare, sed sentire currus. Impossibile est tamen telum in motu sine stabilitore accurate tendere et in intuitione niti. Et ipsa est jaculator satis peritus. Pugnatum est in T-34-85, et tunc experientiae facta est cum IS-3, etiam experimentali forma, cum progressu clandestina. Ita iam bigae probatae sunt. Et iam quaeque puellarum fasciculum iussa habet, et auream herois astrum. Ita parati sunt.
  Svetlana ipsa personaliter vidit quomodo Iapones Sovieticos viventes in territoriis occupatis incenderunt. Quae vere Nazis, Samurai, omnem hanc malitiam Russiam conculcantes, ulcisci voluit. Sed etiam molestior erat Americanis. URSS prodito, ad latus capitis pinguis et fascistae diktat Iaponicae transierunt . Sed nec odio erat. Vera, aeroplana et lacus Americanae peiores sunt quam Germanorum et etiam Iaponicae. Et Pershing-2, ac T-93, solae lacus quae in frontibus pugnant.
  Iancii etiam Shermans remittere conati sunt, sed hoc vehiculum iam durius in suis qualitatibus Pantherae -2 erat inferior, et etiam Iapones hanc piscinam sine magno studio acceperunt, modo dum sua satis non habebant. .
  Iam anno 1943, et praesertim anno 1944, Panther-2 lacus principalis panzvalis factus est et confidenter omnibus et omnibus suam excellentiam in armis frontalibus et perniciem tormentorum ostendit. Hucusque "Panther" -2 superior est "Pershing" -2 communicationes, quibus Americani erubescunt. Sed adhuc sunt lacus "imperator" -2, verum magisterium machinationis, cum quo Yankees ne arte quidem tantum contendere possunt.
  Puella erravit et iecit ut Pershing apud Pershing. Armarium turris frontalis tantum 105 millimetre pro hac machina est. Ita vulnerabilior est quam Panthera-2, quae etiam in prima modificatione 150 mm armatura habuit. Quamvis lacus Americani cum suo longo trunco graviter pungere possit.
  Parumper iunxerat Pershing et tum turris eius erumpere videbatur. Arma crepuere, et densum effudit fumum.
  Svetlana laetus cecinit;
  - Unus, duo... Certamen MANIPLUS! Tum incendia S. Petersburg ardent!
  Eorum piscina appropinquat...
  Augustinus feliciter dicit:
  - Score one - nulla in nostra gratia!
  Horum autem causa Svetlana in adsurgit iniquum effossa;
  Primum subcinericium semper glebosum ...
  Sed maybe suus primum deesset. At generatim, e magna gente sclopeto movente, sine stabilitore, difficillimum est. Sed puellae nudis pedibus id facere possunt, quia phaenomena sunt.
  Hic Svetlana secundam "Pershing" in ambitu capit. Per fusa, puella spiritum suum tenere conatur et extractionem sentire. Distantia decrescit et tantum tres chiliometrorum supersunt. Etiam minus quam tres ... Svetlana urget felis. Mechanismus opera, et praesens muscarum.
  Marusya susurrat;
  - Absit caecos oculos aperire ...
  Quanquam Pershing ut gibberosus non viderit, dorsum suum corrigit: avulsa turri. Omnes quinque puellae consonantes clamaverunt;
  -Bravo! Bravissimo!
  Iamque piscina ibat in consumptionem ex duodecim, decem manserunt.
  Iam flava fulgida in bikini Svetlana ridet adspectu. Duo ictus in versu accurate sunt. Et hoc e magna gente sclopeto. Mire - evasit potens lacus. Nunc autem vagae puellae aliam testam in rostrum adigunt. Et simul pulchritudines magis ridere pergunt. Quam sapis et venuste sunt.
  Svetlana sub aura susurrat;
  - Hic sunt genies meae! Ad me meae genies!
  Et rursus puella sniper propagines. Et ictus eius magna sunt. Innixa puella nudo calcaneo, et micat a solo ad occipitium metallum. Et sic relaxas incredibiliter... Et nunc quaeritur, quis proximus sit hostiae? Panthera-2 et Tigris-2 in armis frontalibus proxime clauduntur. Armarium turris leviter rarius in Panthera maiori fastigio cingitur.
  Optio igitur patet: maius signum debetis ferire "Rex Tigris". Proin ut lorem et nunc tristique cursus. Hoc exemplar "Tiger" -2 non est valde felix. Pondus IS-7 idem est, sed piscina Sovietica melius praesidium et gun potentiorem habet. Sed Mastodon simpliciorem formam habebit. Propter hoc CT diu in productione fuit. Nimirum remotus est a seriebus, sed currus tenax est, et ideo adhuc in frontibus invenitur.
  Erat currus potens, cantavit egregium et peritum... Erat et natavit! Verum, hoc momento proiectum Iaponica bene intentum frontem turris IS-7 percusserunt. At ille dimovit. et Germanorum piscina perrupit, turrim amittens.
  Svetlana laetus cecinit;
  "facile est scopum magnum videre."
  Nunc proxima victima "Panther" -2 est etiam apparatus moraliter obsoletus, quamvis insigniter in pugnae qualitates T-34-85 superat et in cursu non inferior est.
  Pondus currus Iaponicae quinquaginta talentorum est, cum tormento equitum nongentorum. Hoc est, lacus est fortis et renitens. 82 mm latus loricatus, ex multis tormentis Sovieticis plus minus munitus. Pantherae veru 2 proiecta magis magisque periculosiora fiunt quam propius.
  Svetlana tactu manuum Oksanae in plantis callosis gaudet. Puella ex nudis digitis ad calcem impigre suspendit, et Svetlana propagines... Panthera praecise ferienda est ut proiectum ricochet non attingat. Secus deficiet.
  Svetlana proiectum accendit et pergit subire a vicesimo primo saeculo. (Cum videris somnium, tum hoc satis possibile est) Tales cogitationes ex virgine pellentesque pulchras cogitationes acquirunt:
  - Mihi quoque opus est pulchro heroe, magno heroe qui omnes ducet!
  Et "Panther" -2 ad inferos ivit. Ubi illa est!
  Ita Svetlana rationabiliter cum omnibus egimus...
  Oksana fremit in vertice pulmonis;
  - Octoginta quattuor - nulla in nostra gratia!
  Muliebres vagae admodum sunt quantae cum adversario agunt. De caelo fortes sunt.
  Nunc octo lacus supersunt. Leones quinque et tres Imperatores. "Leo" validissimum armaturam frontalem habet in angulo 250 millimetre, et 150 millimetre ad angulum 45 graduum alvei. Armarium "Leonis" -2 latus est 82 millimetre, "Leonis" -3, 125 mm. Et carinae CC millimetrae sunt. Non tam facile est hos mastodones vincere.
  "Imperator" exemplar Iaponicae -2 millium trecentorum in fronte carinae magnum clivum habet. Et talis armatura uniformis in medietate piscinae et 200 mm in tergo.
  Difficillimum est harum piscinarum armaturam coagmentatam qualitatem penetrare.
  Puellae appropinquant. Vehicula Iaponica non habent partes mortuas ubi ricochet non possunt, ideo ea durius sunt quam exempla priora.
  Spatium ad kilometres redactum est. Et hoc iam periculosum est. "Leo" etiam i3 dolium longitudinem 100 EL habet. Id est urat per iS-7 in fronte.
  ITER FUHRER - 3
  Spes iam est de Olga maneuverabilitatis. Puella agitator omnino nuda erat ut perturbationes agrorum magneticorum et non-magneticorum melius sentiret. Et sic devita venena et lethalia inimici.
  Post omnes, venatio gravissime geritur. Octo tormenta plura sunt quam unum. Eorum piscina iam quinquies percussa est, sed testae deiectis armis deiectis.
  Olga orationem susurrat sub spiritu, vel ultima fabula. Ita movere potes ut ictum proiectionis emolliatur et non ita letale feriat.
  Et Svetlana propagines iterum... Mortaliter vulneratus "Leo" suscitat! Quintus cisternina parata est.
  Puellae in choro iterum cantabant;
  - Oriens patria ingens .. .
  Svetlana mussat;
  - Fascists mortale certamen!
  Iamque puellae nudae pedibus terminatae testam novam in podicem posuerunt. Non nimis celeriter tela Soviet-accendi, sed fortes. Iterumque Svetlana socks extrahit et digitos movit. Mechanismus leniter demittit, et tormentarii inertia ei datur.
  Et hic est alius "Leo" -2 mortaliter conchylio perculsus. Sunt tantum sex cars supersunt. Sed contra, periculosissima et valida. Angulus inclinationis rationalis armorum valde altus est.
  Sed Svetlana fiducia exit. Post omnes, puellae Komsomol sunt, quae vincere natae sunt. Sed hic iterum labia susurrant orationem et concha in podicem.
  Nulla a sagittis...
  Heu, hoc tempore fortuna a Svetlana aversa est. Proiectum graviter obduratum, prona et declivia iaciebat. Puella irata lachrymis in molestia sibilabat;
  - Incommode movent... Testa in phthisi!
  Distantia lacus decrescere. Et manifestum est hostem signanter ante machinam Sovieticam et sclopetum in rate ignis esse. Sed Olga procurat ut morsum fatalem vitemus piscinam IS-7 trahendo. Machina veneficia contra lethales hostium conchas tenet.
  Sed hic Svetlana, ut in arma hostium contraheret et melius inveniret, susurrat:
  - Cum Nazi potestate, tenebris damnatorum turba ...
  Marusya, nudas surculi feminas pedes massans, Oksana substituit, cantus complevit;
  - Fervet ut fluctus nobilis ira!
  Ignea Svetlana jecit, canens ad finem;
  - Bellum populi est, bellum sanctum!
  Ita victus est septimus piscina. Turris ejus projicitur quasi abscissa boletus ma- .
  Svetlana laetus canit;
  - Non amo inanis impendio... Primus motus meus est extremus motus!
  Oksana et Natashka novum proiectum inserunt, et Marusya impigre manibus suis laboraverunt, Svetlana strenue accusare conantur. Coniuges tam concordes evaserunt.
  Svetlana iaculatur ignes, et iam octava piscina in cosmicum Orcum volat.
  Marusya renidet ac susurris contente;
  - Mei officium!
  Bonum crus trucido actu fecit. Tum illa quasi felem contentam puraverat.
  Quattuor reliqui lacus sunt, ex quibus tres "imperatores" paene impenetrabiles sunt. Currus Sovieticus cum illis captus est...
  Svetlana tormenti explicandi vix tempus erat, et Augustina in turrim rotationis vertitur... Earum piscina per omnia impedimenta elapsa et iactum bene intentatum, arma "Leonis" -3... ita fere punctum vertit. -blank cum valido hoste confecto. Nunc autem pharao- nes humiles tantum vulnerabilitas manebant. Sed milites parati sunt ad pugnam.
  Svetlana cecinit;
  - Paulo plus, paulo plus... Novissima pugna est difficillima.
  Pernix puellae in podex conchas detrusit. Esto IS-7 paulo velocior. Alia res est Iaponicus, et re vera germanica tormenta semi-automatica licentiati, cum copia testarum pneumatica. Si Soviet nautam fabulosum non agitabat, samurai ignis rapidus iam omnes fractis fuisset, etiam arma occultae duritiae Siberianae non adiuvarent.
  Olga in sella proiecta est et pectora nuda vectibus tetigit. Ita facilius est in statum pugnae mentis excessum introire. Vehicula Germanorum turres velociter rotabantur, in duodecim secundis plenam vicem fecerunt. Milites Komsomol vix tempus erat sclopeto onerandi. Et obsessio piscinae peractae sunt Olga.
  Tria venena, exitialia missilia tam procul, modo percussa ad armatura dextra, decem metra post IS-VII explosa sunt. Et respondens, Svetlana et Avgustina Germanos in unum feriunt, intentum fere vestis in loco maxime vulnerabili intentantes: tergo carinae, et praeceps armorum minimos facere conabantur.
  Usque ad illud tempus casus amissionis "imperatoris" separatim sunt et, fere, non in proeliis piscinarum. Et tunc currus decimus arsit, et duo tantum remanserunt.
  Omnes quinque puellae odorem sanguinis in se senserunt. Quam periculosum est.
  Olga erat sudor ex superhumana intentione, quasi oleo lubrica. Anhelabat puella graviter et horrens in extasi.
  Oksana et Avgustina aliam testam in podicem coniecerunt... Vere calidum in piscina facta est, et sudor e corporibus puellarum dimidia nudis manavit.
  Svetlana classica dicit:
  - Egredere ad Volgam cuius gemitus auditur, cuius ossa tum dolore resiliunt! cernimus herilem lupum in vili via.
  At illa accensa, praefectumque Augustinum ad sclopetum tendit ope venustatis, nudis, puellaris cruris. Cum Svetlana manus lassata est vehementer quatiebant...
  Testa ricocheted et vehicula Germanica circum vertere coeperunt. Tunc Olga misit IS-7, cum machina satis celerrima inter Iapones formidabiles, salaputium mastodonum.
  Svetlana sclopellum explicavit, et proprie dolium hostium cadaverum attigit. Oksana et Marusya proiectum miserunt, festinando, puella candida et lucis accensus bellator. Dolium prope tangens lacus hostium arma.
  Magna currus Iapones foveam funestam accepit, sed etiam dimidium trunci ab uno forti Sovietico avulsum est.
  Puellae etiam excutiunt desiliunt. In Samurai, ornamentum pugnae detonatae, et conchas rumpere coeperunt.
  Svetlana se in faciem infixit et incommode exclamavit;
  - Bene, stultus sum!
  Oksana non assentior ei:
  - Mortaliter pungisti "Imperator", et hoc non omnibus datum est!
  Svetlana inclementer respondit:
  - Minus platitudes! Meliora proiecto citius da!
  Augustinus logice respondit:
  - Tunc tormentum nostrum omnino distrahetur. Optima optio est redire ad tuum ac dolium reponere. Necesse est ut currus tam pretiosos quovis pretio servare!
  Svetlana invitus consensit;
  - Tu dux es et melius scis...
  Olga in sepulcra voce dicitur de lassitudine;
  "Nunc habeo facere optimum, ut me ipsum serves!"
  piscina Sovietica in ultimas calces mutata est ut a proiectis venenosis Pharaonis discederet. Oportebat machinam maxime pretiosam in castra tua sine damno addito adducere.
  Sed consilium puppis "Pharao" demonstrare non est optimum, quoniam posteriora IS-7 multo debilior est quam frons. Et casus moriendi multoties multiplicatus est. Praeterea licentiati NEYA-283 vi oppugnationis aircraft in caelo apparuerunt, cum 75-millimetris aereis canonibus et erucae propellentibus, proiectis informibus.
  et hoc gravius est. Hostis artifex est iustus in interitu Sovietici lacus et velocissimus. O quam celeriter accendi sunt eius tormenta!
  Olga Olga ex tensione papaver, et Augustinus actuose charismaticum agitatorem adiuvat. Unum habent propositum: quovis superesse. et conabitur. Post omnes, puellae periti sunt. Primum baptismum ignis iam anno 1944 expertus est. Non in lacus, sed in peditatu. Vera, iuvenes Komsomol mulieres, tum etiam speculatores, custodiebantur, sed ipsi pugnare cupiebant. Et "Panther" ceperunt, inopinato talentum piscinae suae ostendentes.
  Deinde puellae omnes timebant eas ad infernum mittere. Sed erant fortunati, ipsi diabolum in cornibus ascenderunt, nec quisquam eorum graviter vulneratus est. Daemones tantum exasperat, qui sine cicatricibus in pellibus sanabantur.
  Oravit etiam Augustinus ad se. Magis magisque reactivum, validum samurai impetum elit apparuit. "Imperator" -2, qui in pulsis faciendis non est inferior IS-7, post eos et propagines movet.
  Scilicet, in motu, Iapones minus verisimile sunt ferire quam e stare, sed sclopetum eorum stabilimenta hydraulica instructa est.
  Si futura scivit Augustinus, fortasse paenitebit quod in computatoribus saeculi vicesimo primo nimium solvere coeperunt et factorem humanum multotiens decrevit. Propterea saeculo vicesimo primo factus est certaminis technologiae centuria, non armatura. Idque bellum minus iucundum, non tam heroicum fuit.
  Nunc eu lectus non ipsum iaculis aliquam sed quis est. Quod quidem proelium excitat et excitat. Et in posterum gubernatores iam non opus erit!
  Augustinus orationem simul et cogitationem insusurravit: si Deus, et quid est? Augustinus vehementer dubitavit de eo quod Dominus per Biblia se manifestat. Ea in circulum pergit: iuvenis atheus, et memoria egregio corde cognoscit, numerosos errores biblicos et contradictiones.
  Quomodo autem Deus in sua revelatione sibi contradicit? Quomodo, verbi gratia, potest Terah patris Abrahae nativitatem habere differentiam septuaginta quinque annorum, et sinapis bimatum, ut convertatur in arborem, in cujus ramis ingentes aves nidificant? An, verbi gratia, discrepantiae temporum Aegyptiae captivitatis, vel cum David rex ivit in arcam, victis Philisthaeis, an ante illam? Quod si mortua sunt omnia pecora Aegypti, quibus equis persecutus est pharao Moysen et populum eius?
  Imo, errores sacrae Scripturae diu enumerare potes. Idem dicendum est de mundatione morali dubia ethnica quam Iudaei in Veteri Testamento exercebant.
  Imo, Natasha verisimillimum est credere tam Bibliam quam Alcoranum non Dei revelationem, sed notiones mere humanas de Deo Altissimo. Omnipotens verisimile de se manifestam revelationem non reliquit. Et cuiuslibet personae fidem diversimode interpretari possunt.
  Ipse maxime delectatus est ad Rodnoveriam, arcanam religionem maiorum Russorum, antequam christianam aetatem acciperet.
  Tam parum documenta restant, ac textus originalis Vedas Slavici. Hinc orta est inconstantia doctrinarum et controversiarum de Rodnoverio. Inclusa quaestio manet aperta: maiores nostri erant monothei Slavici, vel propinquiores paganismo Hellenico. Et sane multae Slavicae gentes, et fortasse in loco Russiae valida civitas erat: Hyperborea?
  De hac potestate multi Graeci auctores antiquitus scripserunt. Et si homines credunt rem Atlantis, quae sola a Platone commemorata est, cur in Hyperborea non creditis. Ceterum multi auctores loquuntur.
  Hyperborea vox ipsa significat regionem Aquilonis. Id quod proxime situm est, ubi moderna Russia Soviet est. Et hoc testatur: Mater nostra multo antiquior est et excultior quam multi putant. Ipsae etiam pyramides in Aegypto a maioribus aedificatae sunt. Multa sunt testimonia et documenta scientifica circa hoc.
  Ante millennia, maiores Russi primas sedes ultra lunam aedificaverunt. Urbes in polo Martis condiderunt, et ... Forsitan in Sirio sunt coloniae Russicae et primaria cultura Hyperborea servata est. Finge alicubi in astris Russicum loqui et omnipotentem Virgam adorare.
  Aliquod genus calamitatis, probabiliter proportionum cosmicarum, in planeta Tellure factum est, et Hyperboream delevit. Sed non semper. Verisimile sunt imperia Russica in aliis mundos et galaxia. Vel forte etiam planeta Terra, sola planeta sublunari in universo, ubi Russi nondum regnant?
  Probabiliter autem ob causas, quae mox vincentur!
  Augustinus capitaneus in raptu canebat;
  Cognoscite matrem, tuebitur et dilatabit;
  Demus Oceanum sine fine amoris ...
  Sub vexillo unius: Russia sacra.
  Risu ludunt posteri mei!
  Et in ultimo versu aliquid in piscina emicuit. Eruca aer ut- terra in tecto piscinae Sovieticae icta est et intus explosa.
  Turba puellarum formosis Iacta est immanis, volubilis, ignea et metallica turbo.
  Andrei viderunt quomodo homines Sovietici pugnant cum Samurai. Tessera femina turba, quattuor puellae, iamnon T-34-85, in pugnam contra mastodones Iaponicas ire. Sed eorum virtus et heroismus contra technicam excellentiam samurai sunt. Hic venit duellum, piscina Iaponica "Tanako" cum tormentis 88 mm, exscriptus e Germanico "Tiger". Superat Sovieticum currus in fronte arma et armamentarium. Tantum in tabula est facultas pulsandi.
  Puella Nicoleta pedals nudis pedibus urget et decursiones ne se gravi feriri prohibeat, proiectum Iaponica ad celeritatem per alterum kilometre evolare. Puella currus sui nudis calcibus sentit, etsi extra tamen non nimium calidum est. Tantum Maii 1 pugnatum est in Siberia, alicubi nives. Sed bellator scit hoc solum modo, pedibus calceamentis ablatis, sensum lucrari quae permittit ut una cum machina fieri possit. Et tunc tormentorum potentiorum piscina gravis sexaginta quinque ton hostis impotens erit.
  Testa Iaponica praeteriit, et Nicoleta sub spiritu fatur;
  - Qui certare solet pro victoria ... Canat nobiscum una ...
  Angelina tormentarii est, ipsa etiam pedibus nudis et venusta est. Talis rufus - comae color Aurorae. Monstrat sclopetum et pampinos... Hostem e conspectu pulsare necesse est.. Testa tormentarii mantellum ferit, rostrum porci, hostis contremuit. Nequaquam, quatenus 200 mm in frontibus penetrare non possunt, accuratius se iaculantes ostenderunt. Et celeritas machinae Sovieticae eorum augetur. In ultimam calcem ingreditur, et Nicoleta etiam ad machinam pellentesque movendam direxit.
  Natasha dux nautarum, flava naturalis, etiam in utraque figura et facie cum mento virili est pulcherrimus. Munera radiophonii operantis coniungit , quae effecit ut turbam ex quinque in quattuor homines reduceret et onera munitionis augeret in piscina.
  Crine cana sophiae. Hic omnes quattuor puellae pulchrae sunt, et cum minimum vestium: ut eam commodiorem reddant. Donec sit amet est in lacus fermentum efficitur ac in ipsum.
  Angelina ridet et dicit:
  - Populus atque exercitus coniunguntur!
  Currus Iaponicae iterum respuit, sed eam ferire non potest. Licet cauliculi optima perspectiva utens. Puellae in choro cantabant;
  Tale verbum nobis est patria;
  Magna, infinita Russia.
  Puellae sicut vertice SCARIFATIO
  Et Stalin heros noster Messias!
  
  In regione Sovietica vexillum rubrum fugit;
  Et canunt munitores chorum...
  Patriam nostram optamus bonam -
  Est in paradiso radiante locus!
  
  USSR supra mundum excitabimus,
  Erit exemplum in saecula.
  Dentes in cassum dentes portat malus dominus;
  Sit Russian somnium adveho verus!
  
  Russia pulchrior es luce omnium;
  Nulla patria pulchrior in universo...
  Aequum Polum habemus, bohemicum mustachioedum;
  Patria hominibus laetitiam dabit!
  
  Patriam nostram totis cordibus amamus;
  Etiam nec mattis volutpat.
  Pro meo Rus', moriar gaudio;
  Archangelus vultu severo mihi occurret!
  
  Quam bonum est nobis in pace vivere in mundo;
  Bellum autem iterum in limine est...
  Et vita tenuis, ut filo serico;
  Atque etiam dii miseri sunt populis!
  
  Oro Christum, ignosce mihi;
  Peccatum est, et non purus fide in corde.
  Ac ne viginti quidem annos natus sum.
  Mors nostram ianuam iam pulsat!
  
  Sacram chordam non confringes
  Deum esse fidelem enixe rogabat.. .
  pollicitus est : Satanam subvertam -
  Et tu matri Russiae servis!
  In ultima linea, Angelina proiectum prorsus in latus "Tiger" Iaponiae, inter puppim et turrem petat. Detonated tela, et lacus avellere coepit. Puellae cum gaudio exclamaverunt. Et novum hostem habent - the Japanese "Panther". Raeda velox est, quae etiam festinat accedere.
  Nicoleta exclamavit;
  - Tuba nos vocat!
  VECTIS EXTRAHIT . Iapones fortiter fecerunt, sed temere. Quamvis ignis relatus tormentarii et praesentiae stabilientis hydraulicae, samurai ignis satis accurate non - periit. Puellaeque terram dissolutam in dextera parte transfixerunt. et in voce canebant;
  - Sed Pasaran!
  Venit itaque tertia piscina obviam illis. 128mm truncum tormenti quatit. Puellae hoc levissime non vexantur. Omni celeritate moventur, et piscina eorum salit etiam sicut alata. Et fortes cantant in summo pulmone;
  - Nostra heroica fortitudo... Fortitudo animi et virtutis!
  Et tunc Angelina, puella rufa in una secta lavandi, sagittare efficit ut proiectum eius dolium hostium feriat. Modo Iapones eam cepit, rostrum perdidit, inops factus. Nunc etiam valida omnia circum defensionem non adiuvabunt. Virtuoso Angelina proiectum in inferiorem alvei partem - inter scutulis eiecit. Iapones autem octoginta ton mastodon scindere et comminuere in fragmenta coeperunt. Turris eius aliquamdiu tenuit, et truncum abscissum retorsit ac retorsit.
  Lacus puellaris risit et cantavit;
  - Pugnator heroicum habet aspectum, quem vis vincere - uno adducto!
  Proxima bellatorum victima erat auto-propulsa tormentorum cum tormento 310-mm. Termino puellae cantant;
  - Kalina, viburnum, o quam viburnum, viburnum!
  Et testam Angelina misit in ipsum sclopetis ventrem. Iapones auto- remisi sclopetum exuerunt et soli scutulis e brucis in omnes partes dispersi sunt. Videtur hoc samurai non exspectasse!
  Sunt audaces feminae in vicis Russicis!
  Natasha etiam candida voce cecinit:
  Sunt feminae in nostra Russia;
  Vivamus id facilisis...
  Quod quisque in universo pulchrior est -
  Joculariter, vapulabit adversarius!
  
  Nascuntur vincere
  Ad glorificandum Rus' per saecula!
  Post omnes proavi nostri -
  Illis enim statim exercitum congregaverunt.
  Quintus currus Iapones "Panther" concham in eruca accepit et inertia in motu samurai "tigris" vectus est. Ita donum unum Sovieticum duos mastodones Italicos in proximum mundum misit.
  Puellae autem Russicae adhuc in aere pugnant. In outdated Yak-9, gubernator Maria vices phantasticas facit, sine timore se iactans in culicibus Iaponicis gagate-powered.
  Maria est puella pulcherrima - mel flava, et ipsa quoque in eodem soleae pugnat. Is est modus eorum: ordo totus puellarum, qui etiam in hyeme minimum vestium obtinere conantur et nudis pedibus ambulare et pugnare. Sed ut efficitur dolor. Nudum corpus ars sentit, numquam has ferrum senties et equos alatos in overalls.
  Hic pugnator Iaponicae vi cadens est, caudam fumantem post eam relinquens. Et dicit puella;
  - eques russicus genibus barbaris;
  hostes patriae avertam a facie terrae.
  Idque non obstante excellentia hostium in armis, velocitate, fortasse etiam in maneuverabilitatis. Sed supera favent formosis puellis. Et bellatores vera miracula faciunt in caelo et in terra, etiam si armis evasissent.
  Et nunc Maria, cum discursu gravissima, in alam deponit et inter duas rumpit Iaponicas lapsus. Et conchas aeris mittit, accensis caudis gubernatorum imperialium. Samurai licet in aere valent, non tamen ad tales motus agiles vacat. Nam planum et gubernator ipsa essentialiter unum sunt. Saltat inter rumpit tormenta aeris erupta, quasi saltatrix inter aspidis.
  Id quod peculiaris methodus disciplinae significat - hodie pugnas Iapones, et cras asinum Germaniae calcitrabis.
  HIT in FUHRER-4
  Et nunc animadvertit Alvina quomodo piscinam pyramidalem Germanorum per nivem moveret. Aliquam apparatus cum 105 mm gun. Area maxima contactum cum solo habet, et grabatum non habet. Ita haec piscina altam facultatem transversim habet, etiam melior quam triginta quattuor. Bonum rate ignis, magnae et subtiliter ignis semi-automatici sclopelli cum perspectivis optimis hanc piscinam regem in acie constituunt. Maximae res impenetrabilitas, etiam ex lateribus et ex insidiis accendi.
  Alvina post currus Germanos cucurrit. Pedes nudi sunt leves, prosunt super nivem calcandi. Ita est verisimile nice. Et iuvenis adhuc iuvenis, imo puella. Illa vere vult salire et somersault.
  Sed nunc tristique lacus. Ipse paulo ante pedestris belliger et rostrum quassat. Flava terminator currendo accelerat. Nunc res possent placere. Quod evenit, et re vera incepit. Volebat Fritz unum mustachioed fumum.
  Merito dicunt: breviat vita fumantia! Hoc in casu, hoc est intelligendum pro veritate infallibili.
  Ita enim, antequam cigarette adhuc defecerat, et Fritz in piscina absconderat, et Alvina nudis digitis crurum sculpsit digitorum glaciei testae iacebat. Punctum fascistum dextrum in arteriam solarem. Fritz sag incepit, strangulante sanguine. Tegumentum tectum e puppi sita est et retractabile, ut vulnerabilitates in armis non crearent. Et ingenue, Nazis non sunt dulce.
  Sanguis amarum est, praesertim si te ipsum effuderis! Et fascistus non solum veritatem fudit, sed etiam lacrymas ardentes.
  Secundus Nazi caput suum e fovit fixit... Albina ei calculum imposuit. Ea manu misit, sed accuratissime, ut testa contrivit. Et in lacus pyramidali novissimae design, duo tantum membra cantavit. Quia omnia automantur, et machina ipsa per sphaeristerium refrenat. Bene, simillima illis quae in ludo solatur.
  Alvina eiecit Germanorum cadavera et sibilans dixit:
  - Cadaver inimici bene olet, sed adhuc putet! cadaver amici non olet, sed male olet.
  Post tam rhetoricam phrasim, puella bellator et iuvenis auguratricis Erotis piscinam suam in quaerendis scutis movit. Tempus est ad venationem fascist creaturarum. His Fritz deinde omnes in fine correpti sunt.
  Sensit eam Alvina in piscinam agminis mox offendendam esse. Lacus pyramidalis, quidquid dicere licet, adhuc raritas est. Sic de inimico manifesto debiliore agendum est, cave Fritzium.
  Et hic est cavalcade. Quattuor lacus "tigres" -3 - "tigres regiae" cum parva turri et layout compactus. Simile quid "Panther" -2 in forma aucta. Tres piscinae "tigris" -2, et sex vehicula "Leonis" -2. Tredecim sunt totidem. E quibus, "Leones" -2 cum centum millimetris tormentis periculosissima sunt.
  Sed lacus pyramidalis sclopetum cum dolio 100EL longitudine habet. Et hoc modo piscina frigidissima est et scariest.
  Hic Alvina dolium ad Leonem praecedens ostendit. Iuvenis bellatrix magicas artes revocat. Necesse est prorsus ludibrio inter turrim et alveum placere. Tum hostis apparatus e longinquo scindet.
  Proiectum lentissime moveri videtur. Et nunc porcus rostrum "Leo" est cum turri angulari, scindit et explodere incipit.
  Alvina gaudens cecinit;
  - Cras clara pugnabimus ... Osculum!
  Automatic ipsum tormentum oneratum. Bellator maga iterum digitorum gratia utens accensus. Et alius vulneratus "Leo" iuxi et surrexit.
  Alvina cepit et iterum cantavit;
  - Phalanx - centum legiones! Phalanx - nihil adversum!
  Id magicum est ingenii! Magicae doctrinaeque applicatae. Venefica puella omnia se sentit et videt. Corpus reflectitur ad conscientiam.
  Dextrum torquent and click. Et quartus "Leo" copulam iam apud Hades invenit.
  reliquae piscinae Germanicae ignem ape- runt. Una testa etiam "Turtur" percussa est, sed fere omnino ricocheta. Armis admodum acclivis in piscina pyramidali. Heic Quintus "Leo" in loculo liquefacto scobe it.
  Alvina etiam ludibrio canebat;
  - Bene, si rum scobe non expellitur. Centum utres in latere adtemptatur Fritz!
  Et puella tollet et ridet...
  Hic iterum percutitur, sed hic sonans et non nimis obtunsus est. Atque hie ultimus "Leo" in igneum stabulo immissus est. Testae 105 mm tormenti Leopoliensis periculosissimae sunt. "Tigres" tormenta 88-mm habent, quae in perspicacitate debilior erunt. Sed etiam periculosissimum est T-34-85, praesertim in qualitate armorum Sovieticarum vehiculorum decrescentium.
  "tigris" -3 maxime munitur, sed 105 millimetre tormento "Turtur" resistere non potest. Livina iterum nudo pede iecit. Quamquam quattuor chiliometrorum spatium, numquam tamen omisit.
  Et proximum iecit ad "tigris" -2 in modernisata versione utens lingua rosea accendit. Lacus Germanicus quasi thecam pomparum rumpere coepit. Praeterea fragmenta cistae in aere iterum explosae in frusta spargentes.
  Puella vaga in optimo animo canebat;
  In mundo dryadalum est etiam draco;
  Volitat sicut falco alatus.
  Si hostis in proelio periturus est.
  Hoc modo non habet aliquem meliorem!
  
  Si patria pulchrior est quam somniorum;
  Ubi est fluvius aureus et autumnus...
  Et deridet magna Satanas
  Etiam petimus ab eo scientiam!
  
  Crede mihi, troglodytam quoque non improbe;
  Acer calculus cum cerasis avium odoratis...
  Militem malum in te occidis -
  Factus humanissimus in anima tua!
  
  Pulchritudo et decor in agro -
  Faeni regum auro micant ...
  Discalceata ruunt prata,
  Bene pro guys in calido Mai!
  
  Quid enim vult magus?
  Rade in lumine carbasa ...
  Duriorem terram effunde ;
  Fieri simpliciter incomparabilis!
  
  Sreb nos pulvere margarita de mundo;
  Fiat ros clarissimus smaragdus ...
  Fabula mediocris in veram fabulam convertet
  Et mira res fiet miraculum!
  
  Mendacium saepe nos circumdant;
  Vivamus condimentum interdum est.
  Corvi per campum ruunt -
  Inferno paradisum minatur miraculum!
  
  Qui magnus in patria, et quis parvus;
  Gigantes modo nati sumus!
  Omnipotens iter nobis traxit;
  Ubi sunt phoenicopteri, in pennis pelecani!
  
  Et ad tantam altitudinem perveniemus
  Quantam magnitudinem ignoramus!
  Nostra sententia est et honesta et alta;
  Beatus Abel est - destruitur Cain!
  ADMEO FUHRER -5
  Et cum fide montes movere potes. Hic antrorsum licentiatus "Pantherae" apparuit -2 ex speciminibus germanicis factis. In fronte impenetrabiles sunt pro sclopeto Sovietico, 150 mm armorum proclivis habentes. Sed post sclopetum est ipsa Alvina. Et puella surculis ad eruca. Accepto hit "Panther" -2 accedit ad latus et arietes proximum suum. Tum vehicula cum 88mm sclopeta explodunt. Proiecta concussione intus se congruunt.
  Alvina pipiat pulchra:
  - Score duo - nulla in nostra gratia! Aperire rationem meam!
  Et pergit bellator sagittare, mirabilis est in bikini suo. Maximeque in piscina, sola ipsa et auriga Nicoleta, qui tam subtiliter currum suum nudis plantis sentit. Sed conchas oculorum ad notatos, et ventorum ignium occidere possunt. Et nudae puellae calcanea proprie murmurant, et rubescunt ex accentus et salit!
  Alvina iterum bruchum uno iacula perfodit, duos lacus Iapones simul impulit et dixit:
  - Lacunam augemus: quattuor nulla!
  Quam pulchra haec puella est. Tantum habet gratia et sale. Iterum proiectum podicem, ignes dicit;
  - eques Russicus non gemit.
  Hoc verum est, sed Iapones aliquid habent ex gemere: duo lacus iterum conflixerunt.
  Alvina giggles additque;
  - Gladium nuclei eius non timet!
  Et iterum iecit e quo duo plures currus Iapones colliduntur. Age, puella: verus et singularis pugnator. Alvina in pondero se annuit. Etiam vere iocum est. Ceterum bonum opus facit: patriam liberat. Et quomodo nunc vires suas multiplicare vellem.
  Terminator puella cantat;
  Non merget in foramine nigro!
  Et iaculatur ut lacus Iaponica iacit, et tres currus simul iam collidunt.
  Additque Alvina;
  - In plasmate stellarum, non ardebit spiritus eius!
  Et plures tres currus de uno hit in eruca colliduntur. Alvina est quam frigus est - bellator summae classis.
  Et puella pergit ad se ipsum evolvit, ac etiam in piscina flectit ab ira et passione.
  Hic iterum respuit proiectum hostem mathematicis praecisione percussum.
  In puellam ex hac etiam magis ac magis contorquere. Furor fit immensus, virtus prae omni laude.
  Iterum proiectum volat aedificans victimas, et puella vagans cecinit;
  - Quo praetextu...
  Excanduit rursus et alacres continuavit;
  - Proposita humanitatis!
  Rursus, ictus e longinquo, et continuatio cantus prorsus virtuoso;
  - Ad paradisum.
  Inde iterum accurate iecit, et tres piscinae ardentes.
  - Aedifica in terra!
  Et iterum iecit et continuatio virtuoso cantu;
  - Clinton ad iter fascismi ...
  Et iterum constructum in hit:
  - Spurium Satanae templum erectum!
  Puella magis ac magis excitatur. Etsi pugnavit Iaponica, de America canebat;
  - Ubi pueri iocum habere solebant.
  Et iterum accurate iactum obnixi lacus. Et continuatio:
  - Mons corpora cruenta crevit!
  Conversa puella et infatigabili studio perseveravit;
  - Non est scarier locus in planeta!
  Et iterum iecit, hoc tempus licentiati "Tigres" -2 una propellentibus.
  - Redistribution of the world is coming!
  Ranger puella perseveravit studiose cantare:
  - In maxillam sanguis fluit pueri!
  Et dum incenditur, prosequitur:
  "Vita eius abscissa est!"
  Et iterum, adfigens Iaponicam, prosequitur:
  - Caput puellae revolutum!
  Et iterum, putaminibus evadentes, puella diabolus procurat ignem et cantare;
  - Mater eius prope ardet!
  Puella pergens ad ignem cantat;
  - Die ac nocte continenter bomb!
  Alvina tundebat iterum et continuabat;
  - Misericordia nesciens pudorem!
  Cana Diabolus iterum impulit et continuavit;
  - Ex eo quod Clinton gigolo factus est!
  Et opprimens adversarios, complevit versum;
  - Tota terra moriens est!
  Alvina ipsa est pulchritudine et lascivia magnifica. Ictus eius simpliciter aliquid singulare sunt, et significantes - si modo illo modo proiecto fugam describere potes. Crine puella verum miraculum est.
  Et vox ea spatium frangit;
  Sicut Nazi Nato milites ...
  Alvina studiose perseveravit;
  - Exterminate mulieres et pueri!
  Bellator ardenter addidit;
  - Mali carnifices et adversarii!
  Post haec, bellator totis viribus exsanguis, quatuor simul lacus excanduit.
  - Sclavis catenas ferre non potes!
  Bellator alacriter continuatur, magis ac magis excitatur;
  - Nox et e longinquo!
  Alvina alacriter addidit, cum lacum et alumen augens hostis cecinit;
  - Potestisne bomb Serbiam facere?
  Passio Christi bellatoris exuritur in resurrectione;
  - Sed Vandalorum retributio.
  Et in fine versus cum novo occursu quatuor lacus a feriendo uno tramite.
  - Nos barbaros duriter verberabimus!
  Accensus iterum ridens Alvina, dentes ;
  - Tres centies miliones nostrum Sclavorum sunt!
  Tonitrua iaculat et continuatur;
  Semper nos pugnare potuimus!
  Hoc tempore tantum tres piscinae uno emissario deletae sunt, altera vero duo "imperatores"!
  Cantus et penetrabile verba inclinata;
  - Hitler in tenebras Sodomae proiectus est!
  Et sic de sale et ingenio. Et cum acrem oculum;
  Let's kick Clinton's sides too!
  Et quae carmina in capite Alvinae sunt terminatae virginis examina;
  - Si omnes manus iungimus!
  Tunc coepit puella acutius cantare;
  Pentagonum opprimere possumus!
  Et incenderunt ita ut quinque piscinae statim explosa complerentur;
  - Excita ab oblivione tartarea! Nata superbia nostrae occidi non potest!
  Sic lacus etiam ad finem venit. Alvina fixos oculos in amore suo fecit, et percusso depuravit ab illa;
  - Et puellas amo, congregabo eas... Ducam te in salo linea!
  Et rursus chuckles silvestres. Puella vaganti aliquem in scopulo despiciens. Et tunc morata est in curru suo et ornamentum pugnae expectare coepit. Laudatus Nicoleta:
  - Optime commovisti, numquam feriebamus!
  Flava puella modeste rufo respondit;
  - Haud sane isto modo. Duobus temporibus conchae nos feriunt, sed ricocheted auferunt. Fortunate, arma t-34-85 superficies indurata est et bene ricochetae!
  Alvina ridens dixit in ore locuta est;
  - Lacus Americanus magis armatura viscosa habet, et ricochet peius est. Nunc tantum in partem offendemus territorium occupatum Civitatum Americae Unitarum.
  Et ranger puella oculos suos ad iuvenem Komsomol aurigae ad manum munitionis attulit. Erubuit adulescens pudore, et Alvina manum super genu posuit, nudum cutem perfricavit, sicut puer in bracis erat. Durius erubuit. Alvina plena labra lambit, quasi delicatum viderit catinum. Formosus Komsomol membrum, adhuc imberbis, facie rubicunda, forte virgo, quam blanda est pro diabolo. et adhesit ei. Sine ulla cunctatione voluptuosam turbo. Dum levat, Alvina cum relinquere laboravit, caput inclinatum est. Tum surgit, et cum voluptate labra lambit, rugiens;
  - Quam mirabilis apud te, meus es heros!
  Et rursus bellator in piscinam desiluit, ut fortiter contra Iaponiam agere pergeret. Exercitus rubri iam appropinquabat Vladivostok. Mundus mutatus est et in eo ira factus est. Ita, USSR alterum bellum mundanum propter ictus in Fuhrer amisit. Sed URSS iam a genibus stabat.
  Itaque Alvina in piscina proelium cum Iaponicis tormentis auto- pulsis ingressus est. Et rursus sine palmitibus desunt. Sed tormenta auto-pulsa difficilius est, quia immota stant. Sed estne idoneus incommodi in canneo diabolo? Immo nullo modo! Projectilia magis ac magis acrius emittit. Hic "Sturmtiger" licentiatus est, excussus et fragmenta in diversa dispersa, reliqua tormenta auto-propellentis ac perrumpi.
  risit et cecinit Alvina;
  - Id est, id est! Satanas facta est puella!
  Et hic iterum in tormento ventris "Sturmtigr" iecit. Et erumpebat sicut bulla, dispergens in fragmenta plurima. Earum complures fere ad piscinam Sovieticam volaverunt. Nicoleta sollerter torquenda est ut a putaminibus feriatur, quarum aliquae quadringentorum pondo ponderatae sunt. Alvina tamen hostem praevenire conatus est.
  Hic est Americanus, "Patton" licentiatus. Ab eo fragmenta in omnes partes dispersa sunt.
  Alvina renidet et fremit;
  - Solemne Matris in cordibus, et formam in somniis!
  Alvina propagines iterum ferit, dentes iterum micat.
  Sed superne hostes procellae apparent. Discutiunt mobiles, et scatebrae suspenduntur in alis. Alvina, sine uUo pudore, ignes in hostem cum tormento 85 mm. Accepto "dono", aircraft oppugnationis samurai fragmentis nuntiatur et fragmentis duodecim aircraft volantem prope ferit.
  Alvina cepit et cecinit;
  - Et samurai volaverunt in terram ... Sub ferro et igne pressi!
  Et iterum, Sturmtigr, sub licentia Germanica factorum, cum CCCC millimetris erucae iactor, victima facta est.
  Et quomodo vomit, sicut vacuum bomb cadit. Sed currus frigidiores sunt. Exempli gratia, non maxima mole "Sturmmaus" - cum 650- millimetre reactivum bandura. Hic est vere sclopetum et machina ducenta talentorum pondo. Etiam at eam FORMIDULOSUS.
  Sed Alvina tantum laetus est quod talem vim obversabatur. Talis tormenti tantum ictus periculosissimi sunt. Etiamsi ad distantiam centum metrorum pervenit, etiam tum turrim frangere potest. Sed bellator proiectum ad multam distantiam misit in arcu, fretus intuitu eius. et praesens per aerem volavit, et in centrum ipsum trunci icta est. Quamque Sturmmaus sonet. Fragmenta in omnes partes volitant, et piscinae, quae tormenta auto- pelluntur, in altitudinem decem metrorum mittuntur. Et factum est ut si aperuisset crustam terrae et daemones iratos de terra prosilierunt.
  Pollucis ignis et chalybs invehitur, quae omnia rotat et frangit.
  Alvina cepit et alacres cecinit;
  Est res mira, magna in mundo patria;
  In quo pueri abundanter beate vivunt!
  enasci in pugnas nascatur;
  Sed facta est optima in tota tellure!
  
  Etenim Pater meus es tu;
  Patria magni lacus et gigantes!
  Populus patriae familiae nostrae sunt.
  Ac ne amet sane mirum!
  
  Russia maxima terrarum est -
  Sub te mundus erit!
  sed tunc rapitur turbo mortis.
  Quid accidit sanctae matri meae!
  
  fascismus furens perambulabat;
  civitates incenderunt atque in cineres villae .. .
  Vilis revanchismus dentibus nudavit;
  Nullae dies felices patriae sunt!
  
  At Ruteni non defecerunt;
  Sicut sal terrae, vernans Mater!
  exercitum validum ad proelium colligemus.
  Tempora venit - felicitas, communismus!
  
  Impugnatio malorum turba;
  Polonos quoque ... confregerunt Turcos.
  Satanae legiones ambulavit
  Superemus pluviam, nivem et tabem!
  
  Berolinum transeamus - etiam fascismum;
  Curo coniungi cum Oceano .. .
  Et defluxerunt rivi sanguinis
  Ecce tristes facies in iconibus!
  
  Credo Orthodoxae meae
  Erit lapsi locus in paradiso Dei;
  Russia distrahi non potest ad rubles -
  Iesum aspicio cum oratione!
  
  venturum credo, et aurora resurget;
  Vexillum Russiae mundo lucebit!
  Omnes homines sunt quasi una familia;
  In Gehenna gemit vilis frater Cain.
  
  Deus omnipotens omnes mortuos suscitabit;
  Piae super astra levabit!
  Planetae monolithic collectivae;
  Etsi nuper erat in fumo linum!
  
  In ore universi, pugnatorem scitis
  Bellator spatii percipe limites!
  Paradisus verus est colluctatio
  Si in proeliis victor Russiae!
  
  Nascentur filii, ibunt filii;
  Fies avus - in aeternum caro iuvenis!
  Semper erit fidei miles frigidus;
  Sine ratione con- tempta vita lunae!
  HIT IN FUHRER-VI "
  Hodie notabilis dies est die 23 mensis Februarii anno 1947 . Copiae Sovieticae paene totaliter Alascae ceperunt et Canadam ingressi sunt. Egregii etiam viri fortes ibi pugnant. Exempli gratia, puellarum Sibericarum obsoletum, sed adhuc utibile T-34-85.
  Accuratius quattuor puellae iam familiares nobis servientes di Russiae hic apparuerunt: Alena, Alvina, Natasha et Nicoleta. Magicis uti prohibiti sunt, et cogebantur sicut onerariae ordinariae pugnare. Puellae autem adhuc prominebant. Pugnaverunt in uno tantum bikini, et nudae puellae crura gelu non timebant.
  Ceteri milites Sovietici stupent: in Alasca hieme, sed puellae blandae nudis pedibus currunt in nivis et omnino non rigescunt.
  Sed Fab Quattuor sciebant quid agerent. Plantae nudae nive contingebant et energiam Matris Terrae ad figurata corpora transtulerunt. Hoc dedit vir fortis.
  Mandi, niuibus, permafrost. piscina Sovietica, relative alta cum layout iamnon. Habet rostrum maius et crassum. Suspendit Alena nudo pede truncum tenere, Et palmas nixus fodiens. Sic puella: ancilla Belobog magis placet. Ludit nivis...
  Milites Americani nimis frigidi sunt. Minime mirum est Russos magnas victorias in hieme consequi. Traditional "Sherman" adhuc non est ex productione. In US, emphasis est in quantitate. Unitates multae lacus et auto-emissae singularem impetum et scopi participant. "Srman" 5 M cum T-34-85 adhuc contendere potest, et etiam tormentarii longi dolioris paulo plus armaturae perforans ob magnum dolium longitudinis. Itaque puellae difficile opus habent.
  Nunc eorum piscina progreditur et Natasha, ad rotam currus sedens, callide decursiones: hits vitare conatur. Testae autem desuper et subter saliunt, sicut piranhas praedatoriae per aerem labentes. Devitare. Dicendum est propter defectum mixturae elementorum, qualitas armaturae praediorum Sovieticorum levis est et non sufficientem tutelam praebet.
  Sed Alvina, qui e castris fascistis evasit, sclopeto incipit incendere. Omnia singillatim et praeclare videt. Mentis tractus Shermans et Pershing in insidiis latentes. Certus servus Chernobog, currus commotientes urit, stabilientis hydrau- lis expertes. Hic Germani stabilimenta hydraulica sive "Pharaoh" et "Leo" instituerunt, quae efficientiam dirigendi dum aurigabat augent. Americani autem stabilimenta hydraulica in omnibus praediis habent, exceptis gravissimis, ubi difficilius est hoc facere propter magnas sclopetis.
  In hoc consilio, piscina Sovietica conspicue post aedificium est. Etiam T-54 non habet stabilitorem hydrauticum qui auget efficientiam cum accendi. et quae de exemplo antecedenti.
  Gubernaculo autem piscinae ipsa Alvina diabolus est, fabulae pulchritudinis. Et omnes quattuor puellae: iusta pulchra. Crura in brachiis suis nudam requieverunt, sensusque mentis, quasi lucis reginae essent, comprehenderunt. Quae magicae puellae sunt: multum possunt et sciunt.
  Alvina iactum accendit et cantavit de moderno Romanorum;
  - Nescio quid accidit... Risus puerilis valde sonus est... Et puellae nudis pedibus iam per palu currunt!
  Pershing illa dempserat fumum, emittens anulos putidos. Irruerunt sicut serpentes. Et Alvina nictavit sociis suis, Alena concham iecit. Natasha, ancilla Perun, monuit;
  - Hic in insidiis novissimum gun "Lincoln" auto-propellitur, cum 32-fabrula sclopetis ... Cautior esse debes.
  Scitote-ne omnia Nicoleta statim garrivisse;
  - Gun "Lincoln" auto-propellitur, exemplar licentiatum Americanum est, e gun-Tortilla auto-propellente Anglico. Telum characteristicum : armaturae frontalis 228 mm. Cannon qua- les 94 mm, commensurate cum armatura transfixa "Tiger Regius". Et tria plura tormenta tormentorum...
  Alvina socium suum aspere abscidit ac etiam nudum calcaneum in naso vociferando movere conatus est;
  - Novi me!
  Nicoleta giggled as she noted ;
  - Est magna cum scientia... Sed in technologia magister sum, et in scientia mali es!
  iterum accensus Alvina, lacerans turrim Sherman et caput inflantem, dixit:
  - Mea scientia magis est fundamentalis, quia malum etiam a technologia oritur. Et te moneo melius - non exstare!
  Alena, ut stercora medicandi exstinguat, suadet:
  Nunc ego me iaciam!
  Et ancilla, vel potius filia Dei Albi, ostendit quod bonum dominans omnino non prohibet eam incendere. Et, radere sine deesset. Milites hic in summo gradu pugnant.
  Puellae piscinam suam movent et promovent. Sed noli oblivisci per cantare.
  Alvina, sine lacte ignem educens, coepit;
  - Sub sacro...
  Alena continuatur, item fusa;
  - Libertas!
  Natasha , incendium confirmans , succincte edita ;
  - In mundo!
  Alvina accensus sine ulla admonitus, permansit;
  - In amicitia!
  Alena clamoribus, urina;
  - In felicitate...
  Natasha functum , finitur;
  - Et ama!
  Alvina pergit cum pathos in summitate pulmonis;
  - In lucida trabe .. .
  Alena, pilas iecit, anser;
  - Populi mergunt...
  Natasha frigide figens, addit:
  - Ad tenebras discute praemisit!
  Alvina, igni pergens, exit;
  - Rus' omnes terrarum orbis...
  Alena accensus, continuas depellere pathos;
  - Protectus!
  Natashka etiam tugurium saepimentum fecit cum proiecto et continuavit;
  - Ab incursionibus...
  Alvina accensus exsibilatur;
  - Orci locustae!
  Alvina findit Sherman, continuavit;
  Et pectore...
  Natasha, de Pershing, edita;
  - Tecta!
  Alvina, carnivora renidens et jaculans, fremuit;
  - Omnes gentes.
  Alena quoque nudo pede accensus adiecit;
  - Terra mater!
  Natasha e tormento clarissime erupit et continuavit;
  - Iterum...
  Alvina, fusa accurate, anhelans, continuata;
  - Tentorium...
  Alena iactum latrante accendit;
  - Flumina sanguinis!
  Natasha pallidus, editus;
  - exarsit...
  Alvina clavus, sibilabatur;
  - Inimicitias arrogans!
  Alena etiam fusa, paene vagitus, addidit;
  - Ab ignibus, sanguine...
  Natasha accensus, fremens;
  - Lamenta et luctus!
  Alvina munera dimisit, et quomodo sibilat;
  - Noster gemit...
  Alena capiet et fremet;
  - Dilecti...
  Natasha lupanuv, complevit;
  - A terra!
  Alvina, respondens, sadanuv, iterum stridit;
  - Sed non...
  Alena accensa et edita;
  - Spiritus Russiae...
  Natasha Americanis affixit et consummavit;
  - Fortior!
  Accensus iterum Alvina continuavit;
  -Ex ruinis me...
  Alena dure accensus aciem traxit ;
  - Vivificabimus!
  Natasha iterum vapulat, et elisa;
  - Bellator Russicus...
  Alvina, sadanuv, grun-;
  - Cape gladium...
  Alena affixus, fremuit;
  -Cito!
  Natasha , fusa perite , orsus ;
  - Stemus.
  Alena, vapulans, vacillans;
  - Et iterum....
  Alvina clavus perfecit;
  - vincemus!
  Tum puellae constiterunt. Alias duodecim lacus in silentio iecit, post quas micans Diabolus Alvina iterum accendens canebat;
  - Sub sacro...
  Alena, incendere, continuare;
  - Banner...
  Natasha, exstabant proiectum tam proprie et figurate;
  - Russia!
  Alvina, proiecta corpore et iactu proiecta, fremuit;
  - In mundo...
  Alena ruit, figens;
  - In felicitate...
  Natasha impulit in maiore nota et consummavit;
  - Et ama!
  Alvina iterum cruci affixus, continuavit;
  - In sole...
  Alena, slamming concham in Pershing, squealed;
  - Radium...
  Natasha, in Sherman inexsuperabiliter deductis, latravit;
  - Merge...
  Alvina accurate misit proiectum et dure confecit;
  - Populi!
  Alena, fusa, addita;
  - Tenebrae infernales...
  Natasha alapam, editam;
  - Dissolve...
  Alvina iterum inflexit sadan, exsibilauit;
  - Valeant!
  Puellae ranger accensus et alia quinque minuta risit. Triginta quinque lacus Americani hoc tempore combusti sunt. Et tunc iterum cantabant.
  Ut semper, igneus diabolus versum et tonum;
  Aperuimus...
  Alena accensus, adjecit;
  - Nationes...
  Natashka insigniter affixus, effudatus;
  - Planeta!
  Alvina Sherman concidit, ridentem et cicadarum:
  - In spatium...
  Alena, concha mittens, fremuit;
  - Piam!
  Natasha apte, ut Robin Gut in bikini, munus iaciens, sclopetatur;
  - Ignoto.
  Alvina laete utrumque proiectum et pubentes emissa in punctum audacis;
  - Miram!
  Et mittentes Alena novam stantiam intexere coeperunt;
  - Heroismus...
  Natasha perdite affigitur, continuatur;
  - Festa...
  Conjecit Pershing et consi- liores, ut moris est, et dedit terminationem;
  - Glorificávit!
  Alena, cum de Sherman, edita;
  - Ad...
  Natasha pipiabat:
  - Dele...
  Alvina vocibus resonabat, et concha in auto-Maga sclopeto propulsa;
  - Aeternum...
  Alena quoque proiectum et edita;
  - De morte.
  Natasha ultimum iaculat et verbum reliquit;
  - Cicatricem!
  Cisternina regimen Americanum deperditum est. Lincolniensis sclopetum auto-propellitur, omnibus armis licet, etiam e testa Sovietica dispersit: debes scire ubi ferire ut eam ferire et scindere pro certo scias. Post omnes, puellarum terminator vidit concentrationes et lineas vis in armis frangit. Non potes eos decipere nec falli.
  Alena sollicite notavit:
  - Annon dolet nobis copia munitionis implere?
  Nicoleta, filia huius lasciva et doctissima Svarog, giggled et perspecta est:
  - Sic non intelligis? Ceterum necessarium proiectum habemus. Sic ferire possumus prope non-cessare!
  Infestus ut panthera, Alvina volutat ocellos Libidinosus et cooed;
  - Sex sine intermissione... Magnum est!
  Tunc aliud faces evellere volebant, sed subito ad montem altum se commoverunt. Ignis gigas, immensae staturae, ante eos equo rufo vehebatur. Item ungulae aureae equi de nubibus repelluntur.
  Frisky Alvina primus intellexit quis esset, et flexis genibus proclamavit;
  - O Omnipotens et Omnipraesens Chernobog... Ignosce nobis.
  Igneus heros summo pulmone risit;
  - Cattus scit cuius lardum comedit... Hoc autem tempore, Nicoleta puniendus est, qui, contra prohibitiones, artificio magico usus est: proiectum irreparabile!
  Hyacinthum Ranger puella lubidinose dixit:
  - Prohibuistis nos uti omni genere pugnae magicae, sed talis restrictio artificiatorum non valet!
  Chernobog risit voce magna et dixit acriter:
  - Ne mutes. Prohibitio manifestationes omnium supernaturalium tractat. Etsi accuratio tua transcendit facultates humanas, accidit tamen ut vulgus. Et proiectum incommutabile.
  Ad hunc locum subito canit Alvina ex noto hit:
  - Noli ineptire Americae,
  Da nobis Crimea quam primum...
  Quod Kuban, Sevastopol sunt duae ripae -
  Omnes eadem vincemus Nata ... .
  Omnes eadem vincemus NATO.
  Et quattuor puellae salierunt nudis pedibus micantes ...
  
  
  PANTHERA GERDA PULCHER
  Gerda Kronshtein in opere de creatione Pantherii implicatum est. Nobilis et pulcherrimus bellator cum tribus sociis: Charlotte, Christina et Magda. Puella machinam et transmissionem simul collocavit, trans et ante piscinam, inde bonam moderabilitatem currus conservans, et altitudinem ad duo metra reducens. Quam ob rem "Panther" cum armis "Tigris" -2 solum cum magnis devexis armorum bracchiorum et armorum evasit, sed tantum quadraginta quinque talentorum appendens. Hoc effecit, ut Pantheram -2 in productionem massam in quadraginta et tres casus mitteret, antequam nova vis plantae parata esset.
  Praeterea, ob penuriam 88 mm 71 EL canonum, Panthera 2 producta est cum tormentis 75 mm, tantum 42 talentis appensis, silhouette humili et valido armis. Ita Germani piscinam tutissimam habebant. Frons alvei in angulo 40 graduum ab horizontali et eius parte superiore 150 mm sita erat nullo telo anti- lacus penetrata, et pars inferior 120 mm mm . Frons turris ad CLXXXV millimetres inclinata erat 50 graduum et erat depressior et angusta, nec etiam quicquam perrumpit.
  Armarium laterum est 82 mm -, licet aliquantum debile sub clivis. Sed e contrario vehicula sunt admodum mobiles et bene munitae, et turris in decem secundis plenam vicem fecit! Hoc est, puellae piscinam quae militari prope idonea est. Nisi paulum addideris latus, sed... Hic potes laminas armaturas 90-mm in agro ponere. Et certus est "Panther", eam ex quolibet angulo auferre non potes.
  Novus piscina ostendit superstitem et efficaciam in proeliis. Iam in scopi prope Zhytomyr, Fritz secundo partu "Panther" dare poterant.
  Haec machina demonstratur efficiens et mobilis respective. Praesertim cum 900 equitum machinarum ad id parata erat. Lacus Gerdae cantavit proeliis interfuit.
  Quamquam in gelu, quattuor puellae Germanicae nudis pedibus et in bikinis pugnaverunt.
  Gerda eam ignem 88mm tormentum. Armatura frontalis Sovieticae piscinam eminus transfixit et exsibilavit;
  - Sit aspidis parati ad saliendum!
  Tunc Carolus accensus. Pamphilus triginta quattuor. Avulsit turrim et pipiavit;
  - Gloria Patri.
  Tunc Christina accuratissime exortum est. Hit a Soviet lacus. Et pipiabat;
  - Pro hostibus deleti!
  Tunc nudo pede Magdae ope illa excanduit. Illa currus Sovieticae ledo et cecinit:
  - Somnium ducc! Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Despiciens comites.
  Quatuor efficacissime pugnaverunt. Et in primo proelio plus triginta piscinas Sovieticas excussit. Bellatores sunt acerrimi pugnatores qui supermen haberi possunt.
  Gerda lacus Sovieticas ita verberavit ut etiam rugit;
  - Sum lupa cum dentibus ferreis!
  Germanorum scopi validus erat. Ac novae obterere partes egit.
  Praeterea Fritzius plures copias e Gallia removit, unde patet quod nullum accessum hiemis erit.
  Quam ob rem se Kyiv recipere ac etiam duos boiles facere creaverunt, copias Sovieticae a Borysthene intercluserunt.
  Ita res adgravabatur, quod confoederatus in Italia gravis damni metuens invisa suspendit nec Neapolim expugnavit. Quod etiam Fritzius collocare permisit ad scopi multo praestantiores copias.
  Quam ob rem milites Sovietici magnam cladem acceperunt, et Germani post Borysthenen se muniunt.
  Hiems relative placide transiit. Copiae Sovieticae prope Leningradum progredi conabantur, sed iam ibi exspectabant. et impetum repellere poterant.
  Vere in Italia foedus inferrent. Sed magno scopi hostium concursu. Et tandem e continenti repulsi sunt.
  Apparentia in serie ME-262 statera potestatis graviter mutaverunt.
  Haec machina magna celeritate super 900 chiliometrorum per horae, arma valida et superviventia, sic armatura valida habebat, insignita est. Relativum magnum pondus vehiculi mutabilitatem redegit, sed econtra velocitas in eventu caudae impetum evasit, et arma valida effecit ut hostem uno cursu emitteret.
  Ab Iunio 1944 iam plus quam mille tales pugnatores in servitio erant et vera animalia probaverunt. US et Britanniae aircraft in aere torquebant ut caprearum pantherarum.
  Ita res aggravata est, quod Stalin, contra militarium laborum cessionem, pessime factus est et propositum amisit. Exercitus rubeus in defensus profectus est, quod Germanos plures copias in Galliam transferre permisit.
  Exspectare autem sociorum impetum potuit et copias tantum in Normanniam et Portum Calesii. Et Rommel cultissimus, qui ex Hitleris opes subitis accepit, insidias socio suo insidias paravit.
  Praeterea TA-152 multi propositi aircraft in caelo apparuit, ulteriorem evolutionem Focke-Wulf. Machina haec etiam in fuga melior erat notae: velocior et discurrendi quam Focke-Wulf, et simul graviter armatus et bene munitus. Ad literam socios in caelo torquebat.
  Etiam tormentarii E-X auto-propelluntur. Hic quoque Gerda et iugales eius conati sunt. Currus evasit tantum 1.1 metra altum, pondo decem talentorum cum machina equitum 400, et crassitudine loricae frontalis 82 millimetrarum in amplissimo fastigio. In fronte, talis machina vel proiectio-IS 2 reflectere potuit. Imo, experire, ingredere tam pusillum dia- bolum per duo membra turbae.
  Minima magnitudo tormentarii auto-propelli, visibilitas humilis, magna velocitas, et maneuverabilitas autocinetum efficacissimum fecit. Et simul, simplex et vile fabricare fuit.
  Socii autem turbae in ea iacentes collocabantur.
  Socii in Normanniam in insidias a Rommel paratas ceciderunt. Contritam cladem acceperunt. Plusquam decies centena millia militum et praefecti soli capti sunt. Full knockout.
  Tunc Churchill resignavit. Et Roosevelt cor invasit et aegrotavit.
  Inde socii, qui magis magisque ab Germanis classe subaquaneo ducti erant, inducias cum Fritzio pepigerunt. et Stalin mense Septembri tantum serius offensurus in medio coepit. Sed Fritz hoc iam exspectabant.
  magnas copias instruunt.
  Et etiam sponsio super IS-2 non iustificavit se: cum Panthera-II factus est magis maneuverabilis et velocius, insertis tormentis 900 horsepower. Tegumenta et 90-mm in ea apparuerunt, quae conchae Sovieticae lacus repercussae sunt.
  Scilicet, E-X tormenta auto-propelluntur valde bona. Omnia superne habet, et cito vertit. Substituit omni tempore frontis partem maxime munitam. Latera sunt 52 mm, plus scutulis. Sed in agro ac tegumentum 90-mm suspendi potest. Et tunc non potes auferre.
  Et sane, Gerda et eius piscina in Panthera-II cantavit interesse ad repellendum offensum Exercitus Rubri.
  Hic sunt puellae calidae.
  Certa ut semper nudis pedibus et bikini. Haec est eorum vocatio card.
  Hic Gerda, nudis digitis adiuvante, proiectum misit. 34 Illa procul fractis t e longinquo canebat;
  - Sum lupus magnus!
  Hic est vulpes dimidia nuda!
  Carola propagines deinde, puella etiam nudipes et frigidissima est. Propagines a Soviet currus cum hit bene intendebant et stridore;
  - Gloria militiae meae!
  Haec ubi Christina iungitur.
  Tum pedibus nudis vectem premit ac denuo proiectum emittit. Hostem percute. Armaturam sclopetis Sovietici auto- remisi fregerunt.
  Et tunc Magda consedit uiso. Puella fortissima et pulchra est. Ipse etiam nudo pede truncum ostendet ac triturabit. Hoc tempus destruet frontis armaturam IS-II.
  Et quod tantum 100 millimetre et sine penso ad angulos rationales.
  Puellae hic ferae currunt. Et non descendunt ad aquilas Stalinist. Impetum copiae Sovieticae haereticae sunt.
  SU-85 Fracto, Gerda lepide dixit;
  - Exercitus noster fortis est, mundum vincit!
  Et nudis pedibus dum globulis globulis instat.
  Sed iam ipsi Fritz procedunt, sed copiae Sovieticae sunt etiam in firma defensione. Germani triginta ad quadraginta chiliometra progressi constiterunt. Novorum percussionum commutatio facta est. Massa sanguinis fuso. Mense Ianuario, Exercitus Rubrum in medium progressus est sed progredi non potuit.
  Mense Martio 1945, Fritz a centro ad meridiem moleste movit, copias post Borysthenen transiens.
  Hic Fritzius nonnihil successit. Multum apparatum collegerunt, praesertim praedia seriei E. Praesertim E-50 evenit ut multum prosperum esset. Cum sclopeto 105 mm et dolio longitudinis 100 EL, altitudine minus quam duorum metrorum, et armatura frontalis 250 mm et laterum 170 mm, sub ratione clivi. Piscina monstrum est, sed eodem tempore, ob Gerda genium, pondus autocinetorum sexaginta talentorum non excessit, et machina globulus equinum 1500 autocinetorum inauguratus est.
  Et in ingrata, Gerda turba fuit quae primas e novis machinarum tentavit.
  Utique Panther-2 lacus consectetur Tertii Reich adhuc est, et tales machinae multum sunt. Atque in Sovietica praesidia irrumpunt.
  Gerda est puella superba et lenta, satis fera in tetris. Item quatuor eorum nudipedalia et bikini.
  Bellator pulcher, vulgo eximius, sed valde turpis, quia populum Sovieticum interficere cupit.
  Gerda nudis exarsere digitis. IS-2 piscinam e longinquo perrumpit, currus Sovietici perrumpit.
  Tum decor coaxat;
  - Pro ira mea!
  Carolus longius a longo intervallo accensus. Ac nudis etiam utens pedibus. Percussit Sovietica triginta quattuor. Deripuit turrim, et sonuit;
  - Ego sum foedissima Germanorum puellarum!
  Et quomodo vulpinus iste rufus capiet et ostendet ei linguam suam.
  Tunc Christina percutitur concha. Puella valde pugnax est. Ac etiam discalceatus. Ictus per concham in Sovietica auto-propulsa gun. Hostem percute. Et cecinit:
  - Ego in mundo scariest
  Defricatus urina omnes homines quasi infusa;
  Et his qui nolunt in pace vivere,
  Har-kiri eos facimus!
  Magda, crinibus aureis haec decor defricuit. Illa novissimam SU-100 currum ingruebat, et obstrepebat, vulpes;
  - Tollemus inimicos et delebimus eos in pulverem!
  Et sane haec germinibus Germanica nudis digitis.
  Immo quattuor valde pugnaces et pugnaces sunt. Hoc tam facile obstrui non potest.
  Nazis frontem perrupit et agmen Sovieticorum militum ingredi poterant.
  Exercitus rubeus Ucrainam et Donbass sinistram ripam reliquit. Deinde, autumno proeliis, Exercitus Rubri ultra Tanaim penitus coactus est recipere. Ibi aegre defensa acies firmata est.
  Gravissima Soviet mastodon, praeter historiam realem, SU-100 fuit.
  Hoc tormentum auto-propellitur satis efficax et facile ad fabricandum. Et tormentarium eius potuit saltem aliquas difficultates pro praediis Germanicis creasse.
  Ita Nazis successum evolvere neglexit. Hiems anni MCMXLV constanter transiit. Tunc ver.
  Mense Maio 1946, Nazis Moscuam transiit. Hic fuit atrox conatus ut primo quoque tempore bellum finiret. Interea Iaponia sub ferit nuclei exercitus US. Septem bombae atomicae iam omissae sunt, et omnibus persuasum est quam gravis haec arma nuclearia sint. Ita Hitler festinabat bellum in Oriente quam primum finire.
  Patet post occupationem Iaponiae, Civitates Foederatae Germaniae etiam in Germania habituri sunt. Itaque die 15 mensis Maii contra Moscuam decretoriam offensionem incepit.
  Et sane Germani Gerdam et turbam suam in ultro iecerunt. Sed Fritz mirum in ingratum fuit.
  Ita proelium quattuor Sovieticis praeter quattuor Germanos ingressi sunt.
  Natasha, Zoya, Augustina, et Svetlana primum IS-7 piscinam in historia USSR sederunt, et ad proelium paraverunt.
  Hae puellae nudipedales erant et in bikinis, etiam pulcherrimae et parum pudici!
  Haec quattuor vehiculis Germanicis, etiam formidabilibus, 50s, exterminium sustulerunt.
  Natasha primum iecit accensus, nudis digitis utens, puella alacriter exclamavit:
  - Pro USSR!
  Et concha Germanica lacus transfixit.
  Deinceps Zoya cantavit m. Puella crinibus aureis novum proiectum ope nudo pede deduxit. Mastodon fascist contrivit.
  Tum puella exclamavit;
  - Pro Stalin!
  Utque decor ridebit, totis guttura pandit.
  Tunc bene infensus Augustinus cepit et accensus est. Cana est iste bellator, sicut ignis in hostes. Verone turrim de "Panther" -2 et coo;
  - Gloria Russiae!
  et linguam suam ostende.
  Sed ope pedum nudis, ut Svetlana et alapam. Puella frigidissima et pulchra est. E-L Frangit arma, et cooed;
  - Pro meis rebus gestis et URSS!
  Puellae frigidissimae videntur, et facetias habent. Hos fascists acerrime triturant. Ita manifestum est hostes resistere non posse IS-7.
  Natasha, nudis digitis utens, adversarium suum accendit. Fritzius scissis fragmentis comminuit et stridit;
  - Pro Magna Russia!
  Etiam Zoya puella dolor. hostem accuratissime arripuit et percussit. E-50 turrem contrivit, et tweeted;
  - Pro Soviet Russia!
  Quod quidem faciebat, digitis scilicet nudis.
  Tunc Augustinus accensus, in Nazis percussit. Et deinde nudo pede proiectum alterum emisit mortiferum.
  Tum pipiabat;
  - Gloria Patri!
  Praeterea pugnatum est, Svetlana. Erat illa puella benigna et formosa. Telum intendit digitis. excanduit, et fascist ad smithereens confregit, et canebat;
  - Ac prima in somnis, Stalin, et Paternus meus Rus' scribitur cadaveribus!
  Hic puellas magna cum contumacia pugnavit. Et erant valde feroces.
  Ope nudis digitis, Natasha in Nazis accensus clamavit:
  - Pro magnitudine communismi!
  Zoya quoque hostem percussit, nudo pede Fritz utens et stridit denudans dentes;
  - Pro Magno Stalin!
  Augustinus in hostes inflammatus, piscinam E-series transfixit, nudis quoque digitis usus est, exclamans:
  - Pro Maximo Rus'!
  Svetlana, sagittam continuans, notatam, pressam, nudo calcaneo, in felis operante, automatice;
  - Pro victoria USSR!
  Puella ad hastam hostium pertinacissime pugnavit. Hinc etiam Germani satis defessi sunt. In summa, ultro se contra Moscuam haeret.
  Multa centena milia militum et praedia amiserunt. Tamen exercitus rubri etiam defatigatus est. Vtrimque confecti. Nuper autem autumno anni 1946 pacis tractatus incepit.
  Americae Foederatae variam promulgaverunt: omnes servat quid capere possit.
  Hitler, timens bombam nuclearem et cogente ambitu fesso, consensit. Stalin, belli taedio, huiusmodi compromissum intendit.
  Utrisque regionibus fessis et fessis... Sed Stalin adhuc paucos decem chiliometrorum in medio medio sibi pactus est, ubi Germani periculosos cuneis ceperunt. Sed Fritz in meridie per Tanaim flumen, in septentrione vero Leningrad in septentrione retinuit.
  Commutatio facta est. Russia ANDRON Leningrad in commutationem pro quibusdam finibus Finnorum in Karelia percussit.
  Id quod utrinque placuit. Praeterea Hitler coactus est leges anti-semiticas abrogare et fines occupatos limitatum sui imperii concedere. Et in reditu, restitutio necessitudinum oeconomicarum facta est. Sed contradictiones in tertio Reich cumulare perseverabant.
  Postquam Hitler mortuus est mense Novembri 1956, vis certaminis in Tertio Reich orta est et bellum civile exarsit. Sub Khrushchev, USSR terras antea amissas reddidit, fines priores restituit, et imperium fascistum corruit.
  Ita in communi historia AI finivit. Ut vides, fascismus in mundo non radicatur, et URSS etiam longior quam in historia reali duravit. Nikita Khrushchev diutius in potestate erat, cum heros nationalis factus est qui terras antea Stalin amissas reddidit. Et reformationes exsequi curavit, constituens locum praesidis vulgo electi USSR. Et post Nikita, non Brezhnev successit, sed Shelepin fuit, et res multo melius in URSS quam in historia reali transierunt. Et factus est vir potens et fortis super potestate. Sina capitalista mansit ac sub pro-American regula dissoluta est. Partes septentrionales Imperii Caelestis USSR pars facta est et multum mutata est.
  Sed hoc iam fabulae separatim requirit.
  
  Darth Vader VS Erdogan
  Darth Vader navis praetoriae, instar ferri immane, telluri Telluri appropinquabat. Post eum aliae naves ad galaxiae mortem portantes et mirabilia mundi fundamenta ab uno anti- mundo in alterum movit. ANGLATA, Spatium impcrii Sith. Et iuxta eos turpis, similes praedatoriae piranhas - totalitarian Stelzanath ultra educationem.
  Duplex barbare in larva, latis umeris et cornibus in galeis ingentibus caesis ferociter;
  Lucam Skywalker auferre non potes! Est vel tu vel me, sed uterque locum in galaxia non habemus!
  Non inferior Darth Vader altitudine et umero latitudine, velaram curva et athletica Lyra velimus imaginem suam magnificam agitavit. Certamen in generali puella plane perspicuum est neque unam lineam, eius corpus musculosum, puellarem celavit. Pellis aenea immaculata erat, et papillae eius sicut schedulae in arcu fulgebant.
  Darth Vader avide pulchritudinem aspexit. Duo stella generalis Stalzan (spatium imperii tam sanguinarium et pronum ad expugnandum ut potentia nigra Sith infans innocens contra suum subiectum est!), contumaciter sexy respexit.
  Sed quid ei, infelix invalidum? Utere prosthesi cybernetica?
  Lyra, cogitationibus suis intercepta, voce triumphali nuntiata est;
  - Noli desperare, mi amice... Est anulus Salomonis in Terra, qui tantam habet vim magicam quae contra suum subiectum, virtus Lucae Skywalker est iustus fumus cigarette fumus!
  Darth Vader violenter aethera emittit Sub larva, exsibilat;
  - Num potero me verum et vivum corpus acquirere?
  Lyra , cum globos musculi sub aenea pelle clare volvens , ridens dixit ;
  - Jinn et Ifri potest quidquam! Haec potestas in universum est!
  Darth Vader discrepent:
  - Ita infaustum universum pependit;
  Innumerae tenebrae malorum geniorum!
  Anulus odiosus Salomonis -
  Demissum et praecidit caput!
  
  Sed scito Vader certe non est arrhabonem.
  et non in perpetuum sub iugo ambuletis .
  Vertit hostes malos in ignes;
  Princeps erit mundorum!
  Lyra saltabat respondens, et digito suo eleganter, longo et acuto in pila caeruleo;
  - Tellus!
  Pulcher athleta magna voce cecinit:
  Terra est in porthole, terra est in porthole, terra in porthole conspicitur.
  Sed nimium cito gaudebant alieni. Nuntio justos magnarum navium longarum apparuisse, e tenebris spatii in orbitae terrae emergentes, terrorem fortissimum inter omnes metum et regimen planetae caerulei effecit. Alienae stellae cum milibus armorum pugnae multae emitterent inexsuperabiles homines impressionem fecerunt.
  Quinquaginta naves viginti quinque Imperiales et Stelzanath viginti quinque.
  Inferna potestas super terram ... Et non crediderunt aliqui propter quod peregrini in pace venerunt.
  Lyra Velimara, suggessit Darth Vader:
  - Legam appellationem terrestrium!
  Dominus Niger indignatus est hoc loco:
  - Et quare? Eundem numerum navium habemus!
  Pulchra puella movit potentem, Bulla colla, giggled;
  - Ita videntes faciem tuam, terrent...
  Darth Vader increpuit increpuit, Vox eius sicut tigres laqueo strangulat:
  - Et terreni debeamus terrere! Pedes erigant ilicet!
  Lyra Veliara, qui jam expertus fuerat tellurem tellurem destruendi et vincendi, cachinnantia notavit:
  - Tempus est, tempus est, radiophonicum - Boyarsky locutus est... Voce sua ebria - totum perterruit orbem!
  Dominus niger irruit versus hologram, capto regere scanner. Lyra Iaculum digitis lasciva cruribus adprehendit, larvam post et barbare rapit. Secta pugna Vader magna voce ac scintillae afflabant.
  Harpyia et aenea risum Lyra prorupit;
  - Non tu, dork, scito prius permitti dominam!
  Arma hyperion imperii Stalzanath emittit incendium suum in satellitibus et aliis vastis productis humanis in orbitam terrae volentibus.
  Tum Lyra Veliara ipsa apparuit. Statim orta est in omnibus screens, etiam avertit TVs et monitores computatorii. Apparuit nuda et pulchra cum quatuor mitris cyberneticis in crinibus suis, evomens leporem et annihilationem magicam. Verum numen violentum in universo!
  Coruscare vulpes coepit cum stridunt philomela;
  - Strati! Non sumus tuum miserum mundum subjugare. tu abes a nobis magno praesidio metiri imperium. Sapphirus, topazius, et smaragdus oculi furiose micabant, aut etiam sicut trabes hyperlaser ardebant. et facta est vox multo frigidior. - Leve te in quarcas dispergamus, et ope hypermagogravitatoris animas vestras ad inferos mittemus, in aeternum gehennae tormentum.
  Haec FORMIDULOSUS, sed quod haec rudera nuda et suavissima muliere allata est, non tam horrorem quam risum effecit!
  Et tunc apparuit facies minax in nigra larva, et sicut rugitus per branchias hypertitanium;
  - Denique anulum Salomonis da nobis antequam te penitus deleamus!
  Lyra movit sibila pectoris sient ;
  - Exstinguitur valde dolens!
  Darth Vader adiecit, pugnum vibrans in quo gladius rubra luce coruscans firmiter coagmentatus est;
  - Et sine anesthesia castramus!
  Quis in tellure Tellus risit, qui clamavit, et qui tormina nervorum habere coepit. Et una tantum persona in sublunaribus caeruleum genuinum gaudium in se percepit. Turcicus Praeses Erdogan lente speculum appropinquavit. Sed et pretium ipsum. Admiratus calculum scintillantem, et dexterae manus indicem harmonice decoratum.
  Ottomanici hseres remorabant;
  - Visne anulum Salomonis? Cur Germanus wigwam ad caligas non dat?
  Darth Vader, per imagines holographicas nimium hilaris motus terrestrium videns exsibilavit:
  - Necesse est hominibus annuntiare ultimatum!
  Lira veliant omnes colores iridis micantes exclusi Zenki;
  - Et quid hoc est?
  Darth Vader, triumphali sono in puteis profundis oculorum, explicavit;
  - Est verbum internationale. Annihilatio praestatur!
  Lyra giggled et observata scintillas ex longa, ungues monoatomice exacutos;
  - O pueri! Sola caro exstingui potest ... Et Magogravitas - etiam frigidior erit!
  Darth Vader, nova, stupenda potentia, in omnes gravomag emittens convertit. Et coepit beluga obnixe impellendo.
  Quam vocem dominus niger, arma candentis;
  - Ultimatum! Ultimatum! delebo te in annihilatorem.
  Lira veliara gestavit imaginem magnificam et torsit lanugineas coxas. Simul illa proclamavit, Terrena vulgare memor:
  - mafia Russica, quae mortem genuisti! Vodka cum hydrogenio - membrum perditum est! Et habemus cosmicam Sabantuya vim!
  Et bellatores magni Stelzanath cantabunt;
  Non sumus insecta misera - superninja turtures ... Cannoni - auriculae Cheburashkae - omnes velut deletor ardebimus!
  Alieni spatium ultimatum edixit, sed nullum effectum. Tum Lyra veliara suadet;
  - Et faciamus in via frigido ... Num crepitus in BASIC?
  Darth Vader, propter omnem stupiditatem - quid sumis e cerebro sine recharge hyperplasmica, murmuravit;
  - An cum agerentur agerentur auxilio lightsaber?
  nictavit Lyra, canem tesselatum repellit equi capite pede nudo. Craticula et equo mixta, et crocodilus stridore, et cacumen implacabile est. Communis puella crure suo inhaesit ita ut ultraplasma calidum titillavit nudum calcaneum, et fremebat, septemcoloribus caput quassans;
  - Nemo pulcher! Loco lampadis, bombam thermoquark mittemus!
  Darth Vader haesit linguam suam longam et anguinosam iunctam et per salsos larvae suae margines cucurrit. Et sincere stridore, sicut machinae combustionis internae fractae;
  - Thermoquark bombs amo, et bombs thermopreon magis!
  Lyra lymphata iterum pede movit, lam fele frondibus urtica tegebat;
  - Non scis cum preon coquere!
  Respondit dominus niger logice:
  - Si nescis, te docebimus, si non vis, te cogemus!
  Lyra movit unguibus militis maxilla.
  - Hyperplasmic Eruptio! Unum proiectum thermoquark!
  Ex lato dolio gravitatis sclopeto exarsit unda caerulea languide. Eruca parva, magnitudine PEPO magnitudinis ordinariae, ad superficiem Telluris Telluris ruit.
  Velaara lyra quasi dracovolat saltavit, et multi nudi milites Stelzanath cum ea.
  Darth Vader horrebat larvam in rictu renidenti.
  - Et quid nunc fiet?
  Sed annihilatio iecit ne quidem radars conspicuus est - celeritas ultra velocitatem emissae photon fugae stellae!
  Vladimir Putin tempus de oppugnatione discendi non habuit. Ignorantia quandoque est ultimus actus misericordiae Dei.
  Gehenna hyperplasmicus devoravit supremum Ducem potentissimum exercitum in planeta Tellure. Decies hominum in plasma et hyperplasma evanuerunt antequam calamitatem quae acciderant comprehendere possent.
  Petala cum centenis milibus linguae lethalis annihilationis effloruerunt, unaquaeque cum suo singulari colore et dynamica forma exitii.
  Fungus fuscus gigas in altitudinem plusquam quingentorum chiliometrorum surrexit, et unda flatus, globum aliquoties circumiens, omnes fenestras etiam in Civitatibus Foederatis excussit. Ionosphaerium totum, in omni immensa colorum et inflorescentiarum multitudine, submersit ardorem. Ingentes tsunami undas concussione surgit. Scapus plusquam ducenta metra aquae omnes continentes mersa decem milia navium texit. Exstirpatae sunt munitiones virtutis, urbes in tenebras mersae, modo hinc atque inde ab igneis ignibus interruptae.
  Posthac nova aetas in tellure Terrae incohata est. Venit hora Draconis.
  Respondens ad hyperenergiae fluxus daemonum, annulus Salomonis validam missionem accepit.
  Erdogan vim multarum centena milia geniorum in eum intrare sensit. Praeses Turciae statim erubuit et tumescere coepit. Ordinarius homo cum mystace blattae parvae (ei Adolphi Hitlerae similitudinem praebens), sicut NIVIS DECORTIS Everestis crescit.
  Secta civilis Ottomanii dictatoris erupit, et musculi quasi saltibus et terminis crescere coeperunt. Et, hic humeris expansis Edrogan contra testudinem veteris Sultani palatii quievit.
  Aliquamdiu, bulla inflata in latitudinem ibat, donec denique muri marmorei corruerunt. Multi satellites Turcorum in diversam partem dispersi sunt. Servi seminudi, ab Haremo dictatoris Ottomanici, vix nudas pedes iactantes, dispersi aut reptantes, si parum felix essent, opprimi.
  Odrogan autem crescebat sicut hone in magnitudine. Aedificia capitis Turci Ancyra sub ocreis suis complanata. Hic dictator Ottomanicus Everest iam excelsior est. Et ab astratu Stalzanath et Imperio Nigro Sith, eminentia eius silhouette clare conspicua est.
  Lascivus Lyra veliara cooed;
  - Quam ingens guy... Habet dignitatem - forsit multus!
  Darth Vader, se iactare in larva - ita imago in ea facta est limosa, rauca, coaxata;
  - Est colossus fictilis pedibus!
  Lyra duo fulmina emisit ab oculis, et cooed;
  - Et videtur vox angelica esse. - Post annuum meretricis notae admodum pretiosae. - Florem cantate, ne pudeat!
  Et Turcicus Edrogan dictator perseuerat celeriter intumescere, sicut bulla inflata. Et quod periculosissimum est, diu et rapide crescens gladius in manibus suis apparuit.
  Nunc Edrogan incrementum mille passuum nauticum est, quod non est finis. Et quam turcicus dictator muscularis factus est - musculi ingentes proprie tumor et quassant - quivis, vel maxime movendus fabricator, illis invidebit.
  Gladius eius micat ut stellae in inflorescentiae thesauri invictissimi.
  Et dentes Praesidis Turciae elongant, vertentes in acutissimas, sinuosas dente erucae lamia. Ac recenter coctus batyr giganteum gladium vibrare incipit.
  Lyra Veliara ululat obstrepente;
  - Thermoquark crimen in Fuhrer ... Ugh, Turcarum Sultanum - incendium!
  Darth Vader percussoque amplo, imperium cum globo inauratum cum globo et ironice fremuit;
  - Et cur non Hyperplasma! Ignis iam terrenae locutionis iam evasit!
  Lyra veliara quam elegans, puellares Crura, nuda, vel rosea movebunt vestigia plantae metallo;
  - Da eruptionem scelerisque! Antipulsar cimices!
  Et thermoquark missilia ignea vestigia post se relinquentes, et trahentes ad caudam sponsae latissime, ruunt ad Edrogan, tumentes a multitudine spirituum et geniorum intrantium.
  Ottomanus dictator, cuius amplitudo iam lunae comparabatur, cosmicum gladium vibrabat. Et terribili ictu telo "Baboon" telo cruiser Sith imperii perrupit. Hyperplasmicae shards sparsae ... et aliquid incredibile et phasmogoricum decidit.
  Eodemque tempore, admodum leve est, quia clone milites prosaice perierunt. Ostendens passiones non magis quam biorobots. Praeceptor autem eorum Santa, non clone, plane timidus erat. Et recordatus est quam multos servos vendidisset. Illud, iam certus erat exspectans infernos et cruciatus anti- Universorum IIT vis!
  Erdogan missilia thermoquark. Uterque eorum industriam centum miliardorum bombarum atomorum in Hiroshima delapsum portavit. Et validus, abdominis muscularis dictatoris Ottomanici ulcera et fulgura bombarum ultra-nucleares explodendis tegebatur.
  Lyra Veliara cucurrit nudum pedem super naso lepido et stridore;
  - Certe non! Vinum volo - fasciculum Cameli cigarette!
  Darth Vader posuit unguibus nudum puellae pedem, dorsum muscularem, et super eam currit, cantavit;
  - Sobrietas est norma vitae!
  Lyra atram domini potentiae adversarius in maxilla genuflexit et humectat;
  - Ordo omnium primum!
  Etsi Erdogan satis criminibus ad delendam lunam transfixus est, cum Mercurio ut tabernus, Soldanus Othomanus etiam maior crevit. Nunc vere vidi quasi ingens mediocris ifrit. Gladius eius strenue victimas inter Stelzanath et Sith Imperium quaeritabat.
  Darth Vader, spectans quomodo missilia thermoquark nihil nocuerunt huic mastodonae ex fabulae fabulae, et superlaser fortasse etiam potestatem Erdogan pascendi, Lyrae suggessit:
  - Si iungamus operam?
  Nudam pulchritudinem a Stalzan imperio non satis intellexerunt dominum nigrum;
  - Quam? Ita coniuncti sumus!
  Vix in bikini, Generale Astara, haec puella corpulentus bellator obtulit suam versionem;
  "Ad eum crimen mittamus thermopreon!"
  Darth Vader, qui curiositatem indagator et physicus tenebrarum virium excitavit, raucum per larvam quaesivit;
  - Estne hoc telum secundum processum fusionem preon fundatum?
  Astara totum abdominis musculi et nervi curvans, domino atro prostrato.
  - Immo, domine mi! Talis reactio efficit ut energia ad 1000 pentatons in eruca uti possit. Vel decem, nulla centum trillion bombarum atomorum in Hiroshima omissa!
  Vivus atri mens dominum comitem instantis fecit, Et Darth Vader obstupefecit;
  - Proh! Ab hac explosione, etiam planeta Iupiter in quarcas comminuet!
  Horum autem spe nimis Lira veliara non communicavit;
  - Terra ab ictu tali ardebit. Omnis vita in mundo solari destruetur!
  Darth Vader spatium pugnae spectavit. Erdogan pugnae Stelzanath secare conabatur, quae tamquam piranha carnivorae videbatur. Ille phaenomenis suis mutabilitate usus perdite cladem vitare temptavit.
  Autem, arma hyperion et gravida superlagaria omnino inutilia erant contra carnem Erdogan ultra-magoplasmicam. Vis billions geniorum cumulavit et celeritas lucem excedit.
  Sic expeditus erat armadillo, quasi cultello pultem secans. Et simul scintillae ingentes extra centena milia passuum evolaverunt.
  Othomanus dictator increpuit:
  - Banzai! Loculum consilium habebis!
  Darth Vader, distantiam aestimans, sincera cura notavit;
  - Si crimen thermopreon explodit, tunc ipsi nos quasi papiliones fax excutiemus!
  Veliara despiciens lyra velimus atra trepide dnm et confidenter dixit;
  - Noli timere, tenebrosa mea terminator! Termopreon extremum habet cumulativum!
  Dominus Vader nequaquam manum levavit.
  - Recte, ignis! Interea cogam omnia latera vi!
  Erdogan, quae omnes septuaginta duas mediocris spirituum tribus comprehendit, super Terram volavit.
  Soldanus Turciae bis diametrum Lunae in sua longitudine exceditur et simpliciter scintillat cum potestate daemonum et phaenomenorum. Talis nunc pugna saevit in spatio. Erdogan gladius citius fulmine aufert et stellas furibunda frangit.
  Etiam particulae semi- annihilationis omnino inutiles sunt contra tales genies potentia simpliciter saeva. Ingens vastator spatii imperii, quod in mucrone incidit , flamma caerulea exarsit et ne fragmenta quidem relinquebat.
  Sed Lyra Velimara traxit suum "tubam ace" e manica sua - erucae thermopreon. Thermopreon capax est, cum plene emittitur, 7 quaternionum plurium acrius quam reactionis thermonuclearis.
  Accusatio thermopreon cumulativo leviter debilior est, sed incomparabiliter verius tendit interitum. Iamque praetoriae venter eiicitur plasma opprobrium.
  Hoc est quod moderata et intelligenter intendit confusionem erucae thermopreonis substructio sicut extra cistam spectat. Rem stabilem non habet, ut eam efficere fere impossibile est. Sed at ipsum in ipsum tempus aliquam.
  Pernicies-plasma dele terret Erdogan. Ictos haesitat, sed substantia ultra provectus velocior erat. Et sicut araneus, bomba hypernuclear ad potissimum torsum recenter cocti regis et imperatoris geniorum suxit!
  Lira veliara plaudentibus unguibus ardenter cecinit;
  - Discerpam! Frangamus illud in quarcas!
  Fortis ut Hercules, Erdogan graviter decumbens, ille quasi gutta-perca in medium globum incurvatus.
  A supernova explosa est. Plures de Stalzanath et Sith Imperii stellae repulsi sunt, scapus hyperplasmicus suggesta et dolia multarum gravidarum ardentium. Multas clones et pulcherrimas Amazonum puellas ab imperio Stalzan oppressit.
  Erdogan ipse versabat, conversus et... maior et scarior factus est. Secundus gladius, sicut pullulans plantae parasiticae carnivorae, dextra manu perforata.
  Et dictator Imperii Ottomanici risit increpuit;
  - O miseri spatii alieni.... Vos estis iusti servi Shaitan, sed re vera Shaitan servus meus est!
  Interea sæviebat turbo in tellure Terra. Fluctus oceanorum mundi statim ab incursu hypernucleari calefactus est, et coxit aquis ferventibus praeruptis, quae omnia viventia scaldebant. Et silvae et surgunt aedificia alta incendia.
  Centum trillion Hiroshima ex intervallo orbitae lunaris exarsit - hoc ioco non est! Ignis autem qui absorbuit totam terram proprie combussit eum in gehennam.
  In loco Washington, clara et violenta lucis coruscatio emicabat, deinde flos purpureus color purpureus apparuit. Septem petala hyperplasmica a gemma candida separata, in alta caeli alta lapsa. cum omnibus coloribus iridis decem secundis fulgebant, et tunc statim hebetabantur, defluebant tantum scintillae purpureas in stratosphaerio innatantes.
  In ictu oculi, decies centena milia hominum combusta sunt, particulas elementarias spargens. Qui longius aberant, caeci erant, et velut taedae vivae accensae. Ignis graviter carnem humanam devoravit. Populi pelle extracta, comae in pulverem versae, capita exusta sunt. Flatus undam, quasi tabs, involutus globulus, multos vivos sepeliens, usque ad recenter, tales vivi et liberi homines in concretis calidis sepulchris.
  Turma flava, media nuda Texas ludi pueri pilam sequebatur, et unda gravitas per eos transiit, solum fraxinum silhouettes in gramine combusto relinquens. Pueri pauperes, quid de extremo tempore cogitant: fortasse matrem suam appellaverunt, vel unum heroum pelliculae, ludos computantes innumerabiles.
  Puella e cophino rediens in proximum mundum ibat subridens, quin etiam clamaret. Puer in photons solum discerptus, et tantum vitta arcus mirabiliter superstes in vortice atmosphaerico gerebat. Homines in hamaxosticho, albo et colore, obtriti sunt sicut muscae cogente, qui tunc in scapha volabant, per turbines Gehennae ultra stratosphaeram, et hoc pejorem et tardiorem mortem. Cum in vacuo gelido devorante reliquias aeris per piranha praedatorias , homines capita in duralumin parietes verberant , et oculi e basibus suis cadunt.
  Mors pauperes et miliarda, senator et captivus, stellam cinematographicam et scavem aequavit. Videbatur quod decies centena millia animarum in caelum ululaverunt, mundus inversus est et fortasse primum homines sensit quam tenuis vitae stamina sit et quantum inter se egent. Mater et puer sub ruderibus suffocati, tanta vi inter se cohaerentes, ut omnes inferorum vires avellere non possent.
  Etiam monstrum semi-mechanicum Darth Vader, cum visibus obscuris partis virium impraegnatum, dolorem et cruciatum miliardorum terrae pereuntis sensit.
  Et desperans vocavit ad se omnes fibras et globos phaenomeni manifestatio obscuri virium.
  Hunc Lira veliara sustentavit in re, et manu forti ad dominum atram extendit. Mentis immiscet. Eorum campus bioplasmicus statim permixtus est, principia feminina et masculina conjuncta, unionem virium theoplasmicorum efformantes.
  Et post hoc, lapsus colossalis hyper-graviomagicus orta est, ob miras transformationes super-fantasticas exsequendas.
  Superstites stellae spatii imperii et Stelzanath in unum totum colligere coeperunt, sicut pilae mercuriales. Illi celeriter coaluerunt, plasma principale plasticinum inpresserunt, unum et monolithicum totum inter se creantes.
  Particulae toto orbe circumfusae, quasi scobe in inductione spirae venientes. Ac deinde, loco praetoriae stellatae Imperii Sith, machinis sclopetum lampadarum instar secutae sunt, et postea vir ingens apparuit.
  Mira eius figura fuit. Bustum et crura, ut Lyra veliara, nuda et blandimenta sunt, sed caput, humeri et brachia in nigra pugna Darth Vader sectam tegunt.
  Veliara Contigit horribilis hybrida: dominus veliara a copiis opacis bellator ss Stelzanat. Dimen- dia autem barbare cum Venere. Tale monstrum natum est, et summa manifestatione hypergravitas magica creata est.
  Darth-Lyrae duae lampades emicant manus, rubra una et purpurea. Utraque arma fulserunt et scintillaverunt valde splendide et intente. Dimidia puella vixen, media organismus cyberneticus versus Erdogan movetur.
  Sub venustu, nudis, puellaribus cruribus, vacuo murmure obstrepente. Videbatur hoc monstrum simpliciter per cuniculum iter facere, ubi explosives invisibiles sunt, sed hoc etiam perniciosius facit.
  Turcicus dictator, diametro Veneris tumidus, versus sui instar ambulabat. Accesserunt, et una sub nudis, puellaribus cruribus, altera sub altis ocreis, sonuit sicut tonitrua decies centena millia... vanitas!
  Darth Vader et Lyra in una utre Erdogan gladio consalutarunt.
  Othomanus dictator solus respondens latrante:
  - Nulla misericordia hostibus!
  Darth Vader per slurring respondit:
  - Repetitio matris - kabaneniya!
  Gladii eorum fremitu agresti, eruptiones miliardorum vulcanorum Krakatau transierunt. et vacuum contremuerunt. Quarks in aethere vorticibus saltabant.
  Erdogan, sentiens carnem suam crebris malorum bonorumque spirituum turbis contextam, ex ictu exhorruit, fremuit;
  - At satanas! Fortis es!
  Darth Vader continuato impetu latravit;
  - Et numquam infirmus fuit!
  Hybrida dominus niger et miles vulpes Erdogan aggressi sunt. Et quamvis adversarius viribus et velocitate non inferior, sed in arte gladiatoriae, utique Praeses Turcicus comparari non poterat cum bellatore qui ab optimis militibus et gladiis in galaxia - Jedi exercitati sunt.
  Lyrae vox iam audita est. Haec etiam puella infernalis bene studuit. Cum in imperio suo non essent viri, puellae utero cybernetico alebantur. embryo in medio nutrimenti ope programmatum computantium instructus est et pugnare docuit.
  - Quod filius civis Turci non placet, talem receptionem habes!
  Et princeps plasma machaerae Erdogan saginatus mucro incidit. Intonsa barba dictatoris Ottomanici corruit, tortilis in turbine aetheris, dilacerare coepit, quasi totum fasciculum annihilationis bombarum concidere. et sanguis incisa maxilla effusus est. In omni etiam gutta, genies et strigae scopis sparguntur.
  Dictator Turcarum respondere conatus est, sed Darth Vader sub gladio clypeo sollertissime evulsus est, et ipse a latere hostem verberavit, totumque nervum hostium iacuit. Clamabat Erdogan clarius et iterum adortus est.
  Darth Vader excussum elisit, et Nuda pedem lyrae hostem dextera percussit inguinis.
  Erdogan graviter explosus, et cum gemitu ferae in quo argutae notae sentiebantur, coaxavit;
  "Nunc mortuus es!"
  Darth Vader acceleravit impetum, et cantavit aggressus;
  - Et tamen finis, non suus finis! Finis est principium!
  Et nunc signaturam suam tenet, cuius ope Duko comes victus est. Secta manu, cum ense, pendens in aestu Vacuo. Et tunc etiam incipit lacerare. Quasi in uno loco notatos reusable, gagates, excussores - supernovas emittens.
  Erdogan, intolerabili dolore oculos protervans, in Lunam se recepit et caput eius insiluit.
  Satelles planetae Terrae ab impulsu deformis erat, rimas late texit et magma eruptio activa coepit. Luna male icta vultu similis coepit. Lira iterum sub genu pedem Erdogan movit, et gladius Vader e latere inermi scapulas apprehendit, carnium et musculorum densitatem abscidit.
  Ottomanus dictator iam clare natat, gladius tantum superstitus in ampla amplitudine volavit, sed extremum gladii domini rubri atri dextram in manus adversarii transfixerunt. Inde serena vice, et alius Erdogan abscissus pede procumbit, ut illico disrumpatur, exstinguendi et magici firecrackeri.
  Ottomanus dictator exarmata est, ac novissime velut draco conatum ultima scintilla flagrare conatum est.
  Erat sicut trillion iaculatores iaculatores statim abeunt. Et plasma eruptio paene totum systematis solaris inundavit. Unda furentis flamma secunda secunda ad Orbem Plutonis concurritur. Larva et manus Darth Vader superfuerant, at Lyrae nudae, calcibus puellares exustae sunt.
  Clamabat generalis puella - plantam graviter adustam ignem, etiam magnae pusulae protinus intumescentem, adustis nigricantibus pedibus feminae et tibiis. Sumptum ad genua mea...
  Sed Darth Vader, professionali motu, saltu et tractu corporis et motu concursus gladiorum, magnum et cornu cornutum Praesidis Erdogani caput diruit.
  Caput ingens, mole non minor luna, magni Bellatorque rectorque revolvens, et caerula murmura labra;
  - Omnia perficite!
  Post hoc explosio intonuit, tam obtusa, perniciosa et ingens ut omnia quae ante acciderant ignis miserabilis erat contra guttam bombae hydrogenii in spatio probato. Fluminum annihilationis hyperplasma inundavit spatium a Sole, deinde Afla-Centaurus et Sirius.
  
  
  
  
  INFELIX PUER
  Vixit unus puer, parvus adhuc erat, sed penitus infelix. In schola, offensus et persecutus est, parentes ejus domi semper occupati et per gradus malos eum increpabant, et etiam pro deucis balteo verberabant. Et omnes eius fatui, mente retardati, ignavi, veneno et percussi sunt.
  Hoc puer taedet, et urbem malam relinquere statuit atque ab inviso ludo, quocunque oculos aspexerit.
  Puer adhuc parvus et rusticus erat. Putabat enim solum in sua civitate tales malos homines et maxime pueros vivere, et in aliis civitatibus omnes bonos et benignos esse. Et aliter fieri non potest, quia arca quadrata quadrata tumultuose repetitur patriam humanissimam, benignam, pulchram et optimam in mundo. In patria omnes liberi laeti vel certe laeti facti sunt, et factio et princeps eius magnus communismum ducet - cum quisque id quod vult accipit.
  Puer verberatus et vexatus sincere existimavit pueros in schola tam crudeles et malos esse ut CIA et Mossad recrearentur, quod culpae pinguium ventreum Americae in urbe esset quod inanes crustae et homines essent. stabant longis lineis. Omnia denique esse, nisi burgensibus et saboteuris quae nocturnis terminis transeunt. Hoc eorum vitium est quod potatoes putrescunt et dentes filiorum laedunt. Et injectiones apparentes etiam inventae sunt ad tormenta hominum in USA.
  Sed tale esse malum regit in omnibus civitatibus suae magnae Matris patriae, ut malos ministros CIA seducat et diripiat omnes pueros, docentes eos pugnare et recumbere.
  Imo, urbs sit in optima et humanissima regione in mundo, ubi quisque benignus est et inter se arridet, et secure sine timore per handshakum porrigere potes ne paxillus inter digitos tuos latens haereat in eam.
  Puer firmiter credidit in hoc, quod adhuc sunt civitates benignae et pacificae. Isque, vere tepidis primis diebus vix expectatis, omnia e leo a parentibus clam hausit. Nec tam multae res in humanissima, opulenta, benigna et in mundo amantissima erant. Sacculum meum et peram sarcivi hoc, e libellos et commentarios ante excutiens, quod gravitatem maiorem creaverint.
  Puer semper timebat in area sua exire. Videbatur ei ut ibi plane vapularet, debilem, humiliatum, conspueret, vel quid aliud peius fieret. Sed adhuc primo vere mane omnes ad scholam eunt, facultas est navale hooligans praetergredi et ulterius progredi. inde, ubi ejectio et derisio, ubi adhuc non sciunt. Ubi iustus est puer albo crine altitudinis cap.
  Cur homines tam irati sunt? Quid fecit his qui eum tam acriter oderunt? Oderunt autem illam humanissimam, benignam, humanam et pulchram patriam non in orbem? Quid fecit illis? Peccavit, incusavit, humiliavit, conspuit, prodidit aliquem?
  Nonne omnibus dixit unum esse genus, benevolum, se mutuo adiuturos. Pugnare malum est, et debiles auxilio egere? Sed pro hoc adhuc omnes reputabant fatuum, infirmum, moron ... et alia quaedam implicata et incomprehensibilia verba, - a pacifist?
  Sed non mirum est omnes fabulas, libros, et televisificas natorum hoc docuisse. Non debent homines ferire sicut illud: sublimes nobiles, ad sacrificium sui proni, sibi invicem stantes instar montis. nonne frater hominis est ? Estne vera significatio vitae facere bonum?
  Cur igitur re vera, quae in libris, in cinematographicis, et etiam in scientiis computatrum lectionibus refellitur? Consideretur stultus, absurdum, ridiculum, malum!
  Cur in liberos et pares, tantum irae odiumque conscientiae nolentes, violentiae et exitii cupiditas? Ubi institutio eat, cultusque bonorum operum in humanissima et humanissima potentia mundi. In potentia quae oppressos adiuvat et protegit in omnibus partibus orbis. Salvet occaecat, Indis, fames ac clades naturales omnes qui arta et aegrota sunt.
  Puer vocatus est... pertimuit. Nunc capientur et bullientur.
  Audire dissimulavit, et gressum incitavit.
  Respondens, rugit onagro;
  - Fractum habe! Occidemus te!
  Quid tantum voce furores Percutit odium ? Quod? Quid fecit illis? Oderunt eum, qui semper de beneficentia, de amicitia, de misericordia in eo modo, quod infidum non oderit, qui matrem suam necaret.
  Puer autem iam in animo erat, ut hanc urbem relinqueret, ne ad damnatam hanc abiret, scholam iam invisam. Effuge hanc cloacam tartaream, et reperi aliam, benignam, mundam, amabilem civitatem. Ceterum fortasse non fuerunt tales civitates in sua maxime philanthropica regione.
  Puer valde timebat ne secum caperet, informes et infirmus, collum verberans, ne exire posset. Etiam sed est elit. Vos iustus postulo ut in eam salire, tunc saevus et latro post cadet.
  Hoc tempore puer felix fuit, et in extremo momento salire in clausuram pedis bus curavit. Ianua tenui et puerili manu pressa, feliciter non multum, ac peram plena macelli tenet.
  Iter per bus in diebus illis adhuc summa ieiuna constant, et inutile erat in villa parva conductori salarium dare. Preterea homines honesti sunt et quattuor kopecks non miseret. A duobus paribus cum puero assequi non potuit et iram suam in quisquiliis miscuit. Pedum calce truculenter erat, quasi ferrum in culpa erat quod praedae desideratae dilabebantur. Puer autem adigebat et orabat ad Dominum Deum (qui in via, ut docebat, nulla est), ut cito aperiat ostium, et manum suam solvat.
  Denique proximus siste, manus libera est, sedere in solio et respirare potes. Quo longius ab inviso discedit curia puer, Animus lenior factus est. Ubi nesciunt, tutius ibi.
  Quamvis puer alius, e contra, in eius locum se domi appropinquare somniet, inexpugnabilibus moenibus praesidia quaerens. Sed vestibulum domus semper metus in puero. Etiam somniavit somniavit et infernales, pares immites. Puer quam minimum in via ambulare conatus est. Post lectiones, quantum potui ad gazophylacium cucurri, ut in tempore essem ante invisos, crudeles proceres cordes exeunt et ludibrium incipiunt, vel etiam statim me verberant. Puer solacium in libris invenit. Nullus tunc computator, nullus interretus, ne in TV quidem - tantum tres canales, ubi optimorum studiosorum praeclarorum auctorum vel chori cantus ostendunt - quam bonum sit in humanissima et humanissima sua in mundo regione vivere. . Et pessime, taedis rumoribus arvis, Praelia assiduis messibus. Et semel in hebdomada, die Dominico, vigilare potuit, stricte secundum limitem, aliqua iucunda, pluma cinematographica vel programmata visitans fabulam.
  Puer autem diligebat se in libris sepelire, attrahens in eis sublimia, nobilis et fabulosa.
  Et saepe in lectione, si pares fistulae despuentes aut cum globulus globulus mittentes non nimis lassus est, etiam de mundo fabuloso, benigno cogitavit. De eo quod communismus demum aedificatur et fraternitas universalis erit.
  Et tunc filii Alpha Centauri, Sirius, Ursa major, Sagittarius constellatio in unum coibunt. Et late ridentes tenent manus. Exempli gratia: Pueri e sidere Pisces habent capita squamis argenteis et aureis micantibus pinnulis obsita. And in the Sagittarius constellation, verisimiliter Centauros spectant.
  Omnia valde pulchra et pacifica. Inter se dona dant, carmina canunt. Nullas inimicitias, nullas malitias, nemo pugionem aut ranam mortuam in dorsum alterius ponet.
  Cito communismus veniet, et invisa CIA, quae totum mundum in odii tela implicavit, et filios nostros Sovieticos bonos odisse docuit - pereat ac pereat! Ceterum Americani sunt qui bellum Afghanistan exterminatione Indorum somnia orta sunt. In radiophonicis vocibus homines deliros pellunt et manus erigunt, frater contra fratrem, odium ab cunis excitantes!
  Bus tarde labitur iter. Extra Maium mane - dies inciperet. Puer tenebras non timet. Sed contra, cum in tenebris sunt plures casus latentes praeteriti pares, in tenebris dissolvuntur. Hieme, cum frigus et noctes longae sunt, et praesertim in pruina gravi, in publicum exire potes, et graviter exspectas, praetermissis guys plenus irae labi.
  In hyeme, Hooligans etiam frigescit et rarius egreditur. Sed in fermentum justo, tempus tincidunt tortor. et mox ad macellum in tormentis vertit. Puer autem cogitat, aliquam moduli translationis ullius speciem excogitare, ut semel iam in promptu es, deinde puga premes et iam domi es.
  Fortasse bonum est quod alae artificiales nondum inventae sunt, in cubiculo suo, in alta tabulato, puer propinquum salutem sentire potest. Cum sudare ex celeriter currere, tandem aperi ostium et salire in diaetam, sentis quasi propugnatorem Olympicum metam transisse - domi es et tutus es. Potes tandem respirare et solatium invenire in aliquo libro regulari legendo. Fortunate bibliothecam ab proavo suo reliquerunt, cui invidebit Aca.
  Auriga significavit se iam ad ultimam stationem esse et omnes necessarios relinquendi. Puer in area ignota se invenit. non cessavit usque ad extremum. Et haec novitas iucunda et admiranda visa est. Quasi gradum dignum est, et tu, ut Heli ab Veneficus Smaragdi urbe, te in fabulosa et beata regione invenies.
  
  BELLUM VICTORIAE
  Die XIII mensis Aprilis anno MDCCCXLV. Civitas Berolinensis, aedificatio cancellariae imperialis.
  Ribbentrop minister Externorum nuper redierat ex conloquiis se tenebat cum legatione Sovietica a notissimo rixatore et hoste Germaniae, Molotov. Quamquam postremis proeliis quattuor exercitus Sovietici paene deleti sunt. Die autem 1 Aprilis, copia subsidiorum occidentalium sub Lenda-Lease cessavit, Stalin postulata inflata consulto proposuit.
  Ribbentrop turpiter dixit Rommel:
  - Negotiationes cum legatione Sovietica ad angustias pervenerunt. Compromissum nulla optio - reditus ad fines Iunii 1941 non quadravit Stalin. Koba petit - regio Klaipeda, orientalis Prussiae et tota Polonia intra fines 1939 . Etiam terras Sloveniae, Hungariae partis, et oleum agri Romaniae vindicat. Declarat decies centena millia militum Sovieticorum non mori ut venirent ubi omnes coeperunt. Praeterea Joseph satisfactiones a nobis postulat, remissionem omnium militum et togatorum. Praeterea Stalin etiam acquisitiones territoriales ex Finnia accipere vult.
  Campus Mareschallus Fuhrer Rommel maestus innuebat;
  - Post res mense Iunio MCMXLIV coacti sumus lentum et pertinacem in fronte orientali permanere. Quamquam socii in Normannia victi nobiscum iverunt ad pacem pro eis relative honestam, sed ... Exercitus rubeus nimis fortis est, et ad maximam milites cepit, acrem defensionem et breves scopos preferens. Ita Russi ad Vistulam accesserunt atque etiam ingenti detrimento eam transierunt, in Slovaciam irrumpunt, Romaniam paene captam... Sed haec omnia magno opere constant. Etiam cruentus eramus, sed plus minusve satisfacientem defensionem statuere potui ac rationem amissionis ter in quater in gratiam nostram reducere potui. Sed Stalin, ut videtur, non intellegit patriam etiam defatigatam esse, et socii, auxilio Russiae sublatis, nobis niti incipient?
  Ribbentrop laeto respondit risu:
  - Maximae transmarinae squalis iam nobis promiserunt subsidium pro agris quas vincendo URSS accipiemus! Labores in Britannia adhuc dubitant, sed multae structurae privatae nobis favere paratae sunt! Auxilium per Brasiliam, Hispaniam, Lusitaniam ac praesertim Argentinam promittitur. Petron ne excludit quidem ut nobis palam bellum ineat. Etiam Finni vovent finem eundi! In Italia, dignitates Mussolini in septentrione firmaverunt, cum copiae occidentales pro-meridiem adhuc regunt. Parati sumus ad bellum pergere, mi Fuhrer!
  Rommel brevissime iussit:
  - Speer mihi!
  Disertus, industrius et ingeniosus Armorum et Armorum minister Imperialis, suo loco sedit. Speer, non obstante omnibus difficultatibus, signanter productionem armorum auget et cito in productionem serialem tormentorum auto-propellentium - "e", "LEV" et "Panther" -2.
  Iuvenis adhuc et acerrimus dictator oeconomicus Tertii Reich nuntiavit;
  - In agro piscinae aedificationis non solum qualitatem, sed etiam dividuntur quantitatis spatium consecutum est. Mense Decembri 1944, 1960 piscinae et tormenta auto-eiecta producta sunt. Et hoc licet omnibus difficultatibus militaribus et maximis mundi carris deductio in massam productio! Praesertim E- 25 Leo et Panthera-II!
  In momento, productio piscinarum et tormentorum autocinetorum fere duo milia invidunt, ex quibus mense Martio vehicula recentissima: E-10, E-25, Lev, Panther-2 plus quam duae tertiae partes aestimantur. tristique classi!
  Rommel arida quaesivit:
  - Certus esne lacus nostros superiores esse Fontes?
  Speer, temptans suum tonum rationabilem reddere, dixit:
  - Designatores nostri, etsi tarde, vehicula plus minusve prospero habitu creare poterant, arma, armamenta et curricula agentium. E- 25 Maximc res prospere gesta est. Cum libri frontis 100 millimetrerum cum angulo rationali inclinationis quadraginta graduum, laterum et puppium 60 millimetrerum et armamentarium 88-mm tormentorum caliberarum EL 71 - tormentorum auto-propellentium, collectiones offa 80, tantum ponderat. 26.6 talentis. Raeda autocineta cum 700 chiliometrorum per horae machinam accelerat. Praeter pondus subsidiorum, latera tormentorum auto-propellentium cum 30 mm screens aucti sunt. Sic et scutula et velum latus tegunt, quod machina significat ictum testarum T-34-85 non solum in fronte, sed in latere. Eadem ipsa 88 millimetre gun ad distantiam 150 - 148 mm armorum ad inclinationem 60 graduum perforat. Data in igne, subtilitas nostrarum 88 mm tormentorum, optima anti-lacus tormentorum in mundo! Et frontis praesidium permittit ut ictus tollas, etiam IS-2. Praeterea testae acuminatae tormentorum Sovieticarum ricochetae valde obnoxiae sunt. Et qualitas nostra armatura coagulata habet summam duritiem et ricochetae perfecte in angulo inclinationis rationalis!
  Rommel ratione dictum est:
  - Atque haec omnia consecuta sunt propter hoc quod machinae, tradendae et armamenta simul in uno lapide sita sunt. Ita in cardani scapo servaverunt, et currus altitudinem ad 144 centimetra redegerunt. Machina omnia exemplaria Sovietica superat et faciliter fabricare est. Tametsi, exempli gratia, etiam piscinam talem creare non potes!
  Speer dixit:
  - "Panther" -2 et praesertim piscina "Lev" in ratione habita progressionum et amplificationum novissimarum. Praesertim "Panther" occurrit pondus XLVII talentorum, augens armamentum et stirpem testarum ad gradum "Tigris Regii" et paulo inferior armis. Et hoc est viginti talentorum differentiae. Instrumentum equitum 700 tibi dat celeritatem 55 chiliometrorum in via, et 30 chiliometrorum per horae in rockade. Novae carros iam in seriem cum 900 equitum machinarum eunt et ad 70 chiliometrorum per horam accelerare possunt. "Leo" cum tormento 105-mm in armamento non habet parem, "Rex Tigris" in frontibus armis, paribus lateribus et puppi superat. Et omnia cum onere 51 talentorum, cum tormento equitum et quingenti. Nostra nova praedia - optimam habent agendi rationem, quae modo in bello atrox adhiberi possunt!
  Rommel risit et iterum eruditionem ostendit;
  - Et in hac piscina, machina, transmissio, et gearbox, ante vehiculi corpus collocati sunt, et turris retromovetur. Etiam at arcu ex. Sed opus est "Leone" cum armis validioribus parte!
  Inclinavit se spera et dixit:
  - In piscina E-50 involvemus praesidium et armamentum Maus non excedentes septuaginta talentorum ponderis!
  Rommel Speer dimisit et Ministerium Aeris Caesaream Saur invitavit. Item procurator admodum peritus ac potens.
  Imperator minister aere victori dixit:
  -Our aviation summa caeli principatum ademit! Ac primum omnium gratias ago de industria heroica German! Novus viburnus aircraft qui ministerium cum Luftwaffe anno 1944 ingressus est, massae producuntur et in voluminibus semper increscentibus. Celeritatem habent in Vehiculis Sovieticis 200-350 chiliometrorum per horam et cum validis 30mm canonibus et scopulis armantur! Pugnatores ME-163, Me-262, BA-349 et maxime viles, leves, maneuverabiles ac faciles fabricandi HE-162 probaverunt suam excellentiam superam in hoste Laggs et Yaks. Celeritas explorandi et bomber Ar-234 summus tantam celeritatem habet ut non unus Sovieticus pugnator eam adsequi possit!
  Simul, quod maximum est, pari cum hoste in machinarum productione consequi potuimus. 150 ME-262 Pugnatores fiunt per septimanam, arma validissima et in proelio superstites, iam trecenti et haec figura crescit HE-LXII pugnatorum, et CXX aucto in AP-234. Provectioris exemplaria ME-262 alis trahentibus, ME-1010 cum alis ubi lapsus est accommodatus est, ille-262 cum melioribus notis et fugae instrumentis, ac praesertim Yu-287 in via sunt. Novissima machina cum alis contrariis scopis optimam bombingam accurationem habebit.
  In summa, cogitamus augere aircraft ad ducentos dies aircraft, oppressis hostibus!
  Rommel ratione dictum est:
  - Et cochleae nostrae machinae satis prospere sunt. Eg evolutionem Focke-Wulf - TA-152. Ita, et TA-400 in versione jet bomber cum sex machinis magnam promissionem ostendit!
  Zaur superbe exsibilatur:
  - TA-400 bomb officinarum Sovietarum ultra Urales potest, celeritates ad 800 chiliometrorum pervenire et plus quam 10 milia bombarum portare! Ita est XO-18 bomber tailless, cum XVI 000 chiliometrorum amplitudine! TA-jet 183 et alia machinamenta! caeli nos dominentur!
  Campi Marescalli Fuhrer dimisit Zaur. Iam tempus erat Schmeisser loqui.
  machina gun german
  StG 44 (German: Sturmgewehr 44 - 1944 oppugnatio diripiendi) oppugnatio Germanica in bello mundano II evoluta est. circiter 850 milia nummum producta sunt. Inter moderni generis automataria prima progressio facta est massa effecta.
  A tormentis submachinis (PPSh, etc.) differt ab altero bello mundano per longius signanter ignis intentos, praesertim propter usum medii sic dicti, potentioris, et melioribus ballisticis quam cartridges in submachina. sclopeta.
  Automation StG 44 - mali generis amotio gasorum pulveris per foramen dolii in pariete. Dolium portavit clausum in plano verticali inclinato fulmen. Skew occurs per commercium planorum inclinatorum in porta et fulmine ferebat. Gas cubicularius - , sine dispositione facultatem. Obturaculum cubiculi gasi cum baculo auxiliari praemissum est singulari calliditate solum cum machina purgavit. Ad sclopeta tasque proicienda, cartridges speciales cum 1.5 g (pro fragmentis) vel 1.9 g (pro tasque armaturas cumulativos) pulveris crimen adhibent. Vexillum pondus pulveris pyrii in 7.92x33 Kurz cartridge est 1.57 g. Piston gas cum virga componitur cum caule fulmine.
  Schmeisser etiam spe expressit quod novus apparatus - St 54 - etiam certior et melior erit, cum subtilitate ignis alta.
  Von Braun etiam veram spem expresserunt - missilia A-10 et A-11 promiserunt volare ad spatium usque ad 1000 chiliometrorum ac summa cum diligentia, duce radiophonicum.
  Cum bomba atomica peiora erant donec reactor nuclearis modo iactus est. Sed etiam in duobus annis promiserunt reginam bombarum in seriem iturum esse!
  Maxime autem Americani et Britanni auxilium tertium Reich eiusque satellites polliciti sunt in pugna contra communismum mundi!
  Campi Mareschallus Fuhrer Rommel constituit;
  - Dic Stalin nos hostilia in plenam, tum plenam ac totalem communismi interitum!
  Die 13 Aprilis 1945 fuit magnae rejectionis!
  Bellum Germanicum maximum ex Hungaria ictum egit, ut vistulam plenam effluentem vitare cogeret. Tetrum incepit die 20 mensis Aprilis, cum Nazi dissensiones patiebantur.
  Germani primam fere aciem perrumpere nitebantur. Nox artibus oppugnandis operam dabant, ne Russi frequentibus tormentis uterentur. In nocte, utique, ignis non est tam efficax, et Nazis nocturnis visionis artibus.
  Cito quoque confracta est secunda acies defensionis, et duo boiles factae sunt. sed iussu praetorii magna subsidia proelium commiserunt. Quamquam Nazis debellare non potuit, impedimentum Mainstein suspensus est.
  Germani, post mensem pertinaciter pugnatum, solum partem Slovakia recipere curaverunt, non plus quam 70-80 chiliometrorum progredientes.
  Fritz gravis in Prussia Orientali etiam minus prospere fuit. Perrumpunt primam speciem praesidii in conglobata defensione. Evenit ut Exercitus Rubrum fodere et defendere se sciret. Ac multa damna.
  Tantum in Romania Kisselring maiores successus assecutus est. Fascistae copiae tres boiles effectae sunt et omnes fere Moldaviam et Bukovinam ceperunt. Sed etiam ibi Odessam perrumpere non licebat, apud Bugum morando, obice aquae naturale! Sed Germani multum adhuc capere terram potuerunt. Inter oram Ponti Euxini, et regionem Ucrainae Chernivtsi. Sic prima acie ab oleis Romania campis movebantur. Sed Aprili et Maio res eorum ad hoc terminata sunt.
  Exercitus rubri in defensus erat, et industria multum bellica apparabat. imprimis Yak-9 pugnatores et T-34-85 lacus.
  Aestate Rommel in difficili situ se invenit - Germaniae humanae facultates iam exhaustae erant et graves iacturas inferrent. Anno quadragesimo primo repetito numerare non oportuit. Sovieticae copiae durantur in proelio, duces magno pretio experti sunt, et satis densum et altius munitum est.
  Sic ad orientem movendum erat.
  In medio, copiae Sovieticae per Vistulam pontes adhuc tenuerunt. Stalin recipere noluit.
  Rommel impetum aeris in URSS mittere constituit. Cum bombing saltem occupatio pretiosa est, at damna humana in tam taetro multo minus sunt! Praeterea Civitates Foederatae et Britannia cum suis coloniis ac dominiis magis magisque subsidia armis, opibus, etiam voluntariis praebere coeperunt.
  Aeris impetus per vi aircraft et cautus conatus magnis exercitibus piscinam perrumpere.
  Sed Stalin sedere passive et cladem expectare noluit! Die XXII mensis Iunii copiae eius in Moravicam partem taeterrimae emiserunt. Respondentes Americani mille B-29 bombers in fidem Germaniae vendiderunt.
  Germani aerem dominabantur et tantum repellere potuerunt, praestantia qualitativa in praediis et tormentis autocinetis propellentibus, impetus Exercitus Rubri. Sub finem mensis Iulii, Group Exercitus Germanus Meridionalis pergit in ingrata in conatum alium sinum creare. Copiae Sovieticae Germanos offendere prohibere poterant. Nazis circiter triginta chiliometrorum processit et, detrimenta gravia vitata, constitit. Mense Augusto etiam Exercitus Rubri in Prussia Orientali progressus est.
  Per aestatem primam aciem non multum mutavit.
  Civitates Americae Unitae interim duas bombas atomicas in Iaponiam demiserunt. Hirohito deditionem suam renuntiavit XVI Kalendas Septembris. America manus suas solvit et copiam technologiae, materiarum et instrumentorum ad Tertium Reich instruxit.
  Pressio aeroplana Germanica intenditur. Nazis sperabat bomb USSR. Autumnus in permutandis ictibus et molestis utrinque conatibus transiit. Utrimque superflua damna vitare conati sunt.
  Sed universaliter superioritas Luftwaffe in aere apparuit. Durante 1945, Tertii Reich et satellites plus quam sexaginta milia aircraft, maxime iciendi, fecerunt, et alia triginta milia sociorum acceperunt. USSR quadraginta quinque milia carros produxit. Inferior praeterea hostibus velocitate, telis et armis.
  1946 etiam coepit cum magna offensione exercitus rubri incepti. Germani autem optimam piscinam pyramidalem E-50 in proelium iecerunt et unitates Sovieticas debellare potuerunt, eos in Poloniam et Sloveniam impellentes. Sed gravis nix et ingens heroismus copiarum Sovieticorum fascistarum turbarum in Neman et paulo ultra Grodno obstitit! Favente Bandera, Fritz Leopolim intravit. Nihilominus, magna-scala offensa, vel potius eius defectus, eo perducitur quod USSR suas in Europa Orientali munimenta amisit, et nunc bellum denuo in fines Imperii Bolshevik Russici!
  Mense Maio copiae Rommel successu suo aedificare conati sunt, sed post aliquot menses pugnatum solum ad aciem, Baranovichi, Vilnam, Rigam accesserunt. Paulo feliciores erant Nazis in australi - Vinnitsam et Zhytomyr ceperunt - Kyiv appropinquantes! Et Odessa a militibus Sovieticis eversa est.
  At Germani etiam magna damna passi sunt, eleifend ab aetate quattuordecim et avorum ab aetate sexaginta quinque in exercitum redacti. Plures feminae divisiones etiam creatae sunt, ut singulae cohortes sniper et aviationum, ubi sexus infirmior pugnavit!
  Autumno Germani se defendebant et exercitum Sovieticum senserunt. Hieme quoque praelia in adductis erant. Frangendus erat Germanorum, qui nimiam acre principatum retinuerunt. Obsessae civitates Sovieticae Rigae et Odessa ceciderunt, sed Fritz ingrata ulterius evolvere non potuit.
  Anno 1947, piscina Soviet T-54 productionem serialem ingredi coepit, quae cum principali Germano-L pyramidali contendere existimabatur. Currus Sovieticus adhuc inferior erat in armis et armis Germanicis, sed vilior et levior fuit. Massa productio in mense Iulio incepit.
  In aviatione, res deteriores erant, sed die 30 mensis Decembris anno 1947, fuga primi MIG-XV pugnator Soviet Vide tandem facta est.
  Id quod fascist in aere monopolium finietur.
  Massa productio mense Maio 1948 incepit. Machina ipsa in celeritate et armamento ME-362 paulo inferior erat. Verum Germani adhuc initium habuerunt in productione et pugna bene confirmatae experientiae aces. Sed manifestum est in aere URSS pari fere pervenire.
  Autumno MCMXLVIII, novus tractatus incepit.
  Germania populata est, sed URSS etiam sicca sicca erat. Praeterea physici Germani Sovieticis praecurrere potuerunt, et Tertium Reich iam feliciter bombam nuclearem temptaverunt.
  Rommel optionem modicam obtulit - Germani omnia obtinent quae iam vicerunt. A Riga ad Odessam.
  Stalin, respondens, in optione nulla consensit. Nec nos tibi, nec tu nobis!
  Agi rursus ad completam angustiam pervenit.
  Vicissim Koba cum singulis plus minusve notabilis industrialis, excogitatoris et rei militaris peritus est.
  Posteaquam orationem publice recitavit, quam bellum fascismo periri pronuntiavit!
  Nonas Novembres MCMXLVIII. Dies magnae mutationis et iudicii!
  Epilogus
  Die 21 Decembris 1954. Novi Eboraci.
  Stalin, cuius imago in ingentis tegumenta et in omnibus schedulis rei publicae Americanae populi ostenditur, cum risu agitat ad copias Sovieticae per Lenin Avenue transeuntes!
  Universus mundus septuaginta quinque annos comitem Stalini - planetae Terrae principem primum celebrat!
  
  ADVENTUS LUCIFER
  Etsi non facile erat ei, sed tamen relative iuvenis et non habens tempus ut animum induresceret, bellator Palpatinus ingrediendi claustrum procuravit.
  Karolina propriis manibus et cum lightsaber interfici debuit. Sed ut vestigia occultant, parvum crimen nuclei in ipso palatio positum est.
  Darth Sidious iam lumina vicit, et in itinere ad reginam custodes suos excidit. Tunc precepit eam genibus flexis et preciosissimis calciamentis exuit, ut moreretur nudis pedibus in pegmate.
  Carolina ostendit. Veram illi faciem Palatinus aperit, et persona augusta in lacrimas violenter erumpit. Dein, primum in vita sua, telum vi fulminis intulit ... Et cum exusta regina sedata est, immitis Sith Dominus telum nuclei in detonatorem posuit et palatium reliquit.
  Incolae terrae summersorum accusabantur sabotage, propter quod bellum atrox inter duos orbes planetae orta est. Quamvis superioritas technologica eorum, genus aquae summersus superstes fuit. Praeterea interfuerunt Senatus Legati, qui genocidia admittere non poterant.
  Palpatine lauream pacifici sibi meruit, et iam galacticam pervenit, tantum in munere modesti senatoris Naboei assistentis, sed celerrime sibi favorem concilians.
  Magister eius magister Plagast elevationem apprenticii probavit, sed ipse magis ac magis in studiis scientificis Magochlorianis baptizatus est. Immortalitatem ipse lucrari voluit, et mortuos resuscitare discit. Adde, Plagast, externa crudelitate, mox percepit affectionem aliquorum suorum propinquorum et somniorum celeris resurrectionis suae.
  Filia Palpatine crevit et regina facta est. Quae cito semen suum. Vir non formaliter rex factus est, sed erat omnino legalis sponsus, et quondam praefectus Jedi, licet non summae sollertiae. Publice nomen principis ac iunioris co-principantis accepit - sub reginae duce.
  At Palpatinus generum suum priyatim non amabat: nimis benignus, nobilis, extus formosus, multoque aetate minor.
  Ita et filia principis nigri admodum benigna et propensa crevit. Ingenium patri simillimum - qui somniavit probabiliter fieri pessimum in universo.
  Ceterum, Plagast discipulo suo non amplius persuadere debuit. Palpatine consilium suum fecit, ut filiam suam et virum suum interficeret.
  Sed ita tamen ut non te ipsum accendas. Et hoc non est facile, sic presidium palatii post omnem inquietudinem et sabotage signanter roboratum est.
  Palpatine scaenam accidentis in starship constituit. Ad Corusanam, metropolim planetam et caput reipublicae, fugam regiam consequi curavit. Dico, invitatio ad magnum ferias - millennium magnae formationis.
  Magister Plagast bene didicit;
  Magister discipulo pollicitus est se, licet eius disciplina gravis esset, tamen a Regula Duae liberae essent. Disrumpens circulus vitiosus a Darth Bane praescriptus, nihil inter se occultant, zelum ac diffidentiam necessitudinis experiri noluerunt, et sic simul obscuro lateri inservirent. Sidious sub Muun decenniis studuit, in quo Plagast discipulos suos docuit omnia sciebat ne omnes potentiae Plagast nova amitteretur. Pestilentiae monita Palpatinum subire metum coegit, omni gaudio spoliavit, omnia sibi cara spoliavit. Dominus Sidious Tenebrosus docuit affectiones quales invidiae et odium, etsi obscuram partem obtinere necesse est, modo media essent ut notiones morales conventionales relinquerent ad maiorem finem. Plagast etiam discipulum suum de modo arripendi potestatem perlegit cum ultimo galaxia moderandi.
  Sed efficacissima via discendi prope claustra transibat, et cinematographicum multidimensionale.
  In Palpatino per ordines promovendo, dominus Thaler Sidioum aditum ad suum Sith holocron, ac alios multos dedit. Palpatinum in certaminibus luminaribus exercuit, vim fulgurum gerens, eum coegit ut omnes scientias de variis armis et technicis technicis partibus absorbere cogeret, sed solum valorem illis ad verum Ordinis propositum necessariam dare coegit. Per idem tempus, Plagast, sub specie Grandaeae Damasci, omnia necessaria fecit, ne quis eum de Palpatino narrari suspicaretur.
  Hic ergo res simplex accidit - stellatus asteroidem amnem attingit. Iam etiam in reditu stellae, cum multi sicerae gubernatores sumpserunt.
  Et Palpatinus non modo non suspectus, sed etiam denuntiatus est ut sollicitudinem ostenderet et a periculoso itinere dissuaderet. Sed tales excusationum sunt rationes, quas quis determinate faciat contrarium. Et exacerbatio laborabat, et cogitationes ibi aliquantulum laeduntur.
  Ambo haeredes et coniux decesserunt, sola principissa Padme Amidala, Palpatine neptis, supervixit. In Naboo solium haereditavit.
  Et Darth Sidious flagitiorum suorum indicem adjecit. Sed non omnia approbata sunt a Plagast.
  "Vercitatem habes, apprenticium et talentum ad principatum. Potius, habes sanguinem sitientem Vide interfectorem, quamvis in subsidiis teneamus - nisi vis aliqua exclusiva serviat. Non sumus carnifices, Sidiosi, ut. quaedam ex praeterito. Nos futuri architecti."
  "Quousque?"
  "Per decennium - et non ante diem".
  Sed patientia in se cohibendo se manifestare noluit. Etsi aliquando Witt ipse miratus est cur repente factus est tam crudelis. An tantum irascibilis a nativitate habet? Amico praeterea circulo, Palpatine speciem benigni impressioni dedit.
  Darth Sidious etiam novam theoriam induxit: verus Sith cogitationes suas ita callide occultare debet ut etiam magister capturam non intelligat! Etiam si se ipsum appellat Plagast Sapientem!
  Dum Palpatine politicam galacticam inire incipiebat, eius matrona novum eruptionem in investigatione sua fecit. Voluntas scelestus Yinchorri, ex delegatione eiusdem generis Damascum exhibita, vi oppressa est, quamvis interna reptilianorum naturali resistentia. Plagast etiam multa experimenta in aliis exemplis gessit, proprias vires probans. Proximo congressu in Cache, Plagast Sidious normas ad quas Sith agerent delineata sunt, locutus est de diuturno remotione Kerred Sante et Sidious senatoris Vidar Kim ut necem iuberet, ut Palpatine loco suo succederet. . Ipse Plagast planeta Kamino visitavit, ubi cum locali genere clone fabri tractavit ut exercitum obedientis Yinchorri crearet. Postea Damascum et subditi sui Serenno profecti sunt, ubi Plagast personaliter locutus est Jedi ibi presentibus. Ita comperit Jedi Qui-Gon Jinn societatibus fastidium habuisse, et magister eius pristinus Dooku statum rei publicae inconspicuum habuit. Plagast sollerter semina dubitationis seminavit in corde Magistri Sifo-Dyas, leniter suadens Reipublicae exercitu opus esse.
  Verum, quis sine bello machinam militarem pretiosam creabit? Et Seth voluit moderari praecise modum violentiae, quia diversa via est contra eorum dogmata.
  In sessione politica plus quam duodecim mundos Commercium Foederationis Tradendi in Rempublicam, pestilens et Sidious iterum sub specie Damasci et Palpatini convenerunt. Secundum consilium praeordinatum , Palpatine orationem spectabilem edidit, quae clamoribus et chaos in senatu generatis. Plagast gavisus est, quod planetae Foederationis Commercii ad rempublicam pertinebant et in futuro Sith bellum galacticum manibus suis erumpere potuerunt. Sed Plagast scivit iratus Senator Pax Tim conspirasse cum aliis inimicis Damasceni - in structura securitatis Sante - et nunc alacriores gradus ad Damascum transferendum. Ideo Plagast consulto in sessione politica Palpatinum secum Tim posuit et discipulo ut esca eum tentante utebatur. Quamvis Sidioi prosperi actus, Tim utrumque Sith praevertere curavit, Maladian sicarios Plagast ordinans. Ille, omnibus viribus ad prohibendum raptam et Tim collocandam contractis, ignarus contra se iterum cogitasse impetum.
  Et Darth Sidious sensit, sed iam de tollendo custodia matronae cogitabat.
  Inductione ceremoniae Larsh Hill in Coruscant apud Ordinis hospitium, Darth Plagast a mercenariis prope interfectus est. Adiutor Palpatini, Pestage, Maladianos tangit et, necessarias informationes acceptas, de hoc statim certiorem fecit. Uterque ad caedem perventum est et vulneratum solum ac vix spiritum Plagast vivum reperit, qui vulnus cum Force involvit; reliqui Muuns a Damasco Capitales caesi sunt. Postea Palpatinus in Tim personalem vindicavit ipsum Tim et multos alios sodales Gran Protectoratus apud Coruscant legationem Malastare interficiens. Vigiles facinoris facinoris non invenerunt, quamquam formationem singularem quadrigis ad has mortes in casum caedis Senatoris Kim investigarunt. Quam ob rem Capitals Damascus non amisit ducem, sed Hego Damascum a rebus galaxia recessit.
  Darth Sidioa consilia satis callide excluserunt. neptem suam Padvam non occidit, sed magis cum ea amicos factus est. Ac gravate quidem senator factus est.
  Influentia domini nigri crevit, tertius Sith Darth Maul apparuit. Etiam barbaris artibus exercitatus, et pugnator admodum potens. Attamen Iaulae donatio virium non tanta est ut heres plenus fieri posset.
  Praeterea Plagast et Thaler adhuc homines sunt, nec sine notis racists. Noluerunt vere thronum futuri Imperii Sith per genus non humanum hereditari.
  Ideo fortasse mors Darth Maul destinata est. Praeterea Palpatinus in duello cum discipulo suo fere mortuus est, et sola excellentia in viribus futurum imperatorem a morte servavit.
  Darth Sidious angebatur aliquem in mundo melius esse cum suis luminibus utens. et hoc etiam signum suum reliquit. Feliciter homini copulae, Maul, propter eius limites, non potuit eos ex obscuriore virium cognitione superare!
  Damascenus et Palpatinus omnia fecerunt ut discriminis Naboo uterque prodesset. Per Darth Maul operationem Naboo ad delendam Iediam eduxerat, Damascenus gressus actuosos ad novum discrimen orchestrandum duxerat. Damascenus capita Unionis Corporatae, Guidi Commercii, Unio Techno et aliorum coetuum contactu persuasit de agendis vitiosis Reipublicae erga suos mundos. Palpatinus, electionem suam consecutus tamquam Summus Cancellarius Reipublicae Galacticae, placuit tempus esse ut solus Maximus Consilium perficiat. Postquam ex Plagast, quid opus esset, et utens nexibus oraculi ad obtinendum locum quem vellet, Palpatine senescit Muun nihil aliud vidit quam obesse. Plagast autem in discipulo suo satis confidere videbatur.
  Porro Darth Maul mortuus est et imperium duorum statim restitutum est.
  Adhuc multum laboris ac temporis praemisit, et Darth Sidus simpliciter novum discipulum instituendi facultatem non habuit.
  Cur igitur non paucis annis tandem existunt - donec ordo Jedi tandem destruitur?
  Sed id maximus erat. Plagast tandem atrox secretum revelavit: "Ille est verus, biologicus pater Palpatini - Witt Thaler".
  Caput vero ipsius mulieris divitis mercatoris domini Damasceni, mater sua pulcherrima, mulier convertit. et non poterat habere passionem.
  In genere, post initiationem in Sith, facultas reproducendi sobolis acriter stillat. Tum talis fortuna - filium habes! Itaque capax ac praeditus non solum viribus, sed etiam rei publicae praestanti ingenio.
  Hic numerus fuit cur adulescentem servavit. Multo iucundius est transire in opus proprium sanguinis. Quamquam, ob id quod Sith summus gradus paene sterilis factus est, familiares necessitudines numquam principales reputaverunt.
  Plagast penitus sensit ... Forsitan vere constituit ne filius suus eum tangeret.
  Sed hoc ipsum est quod Darth Sidious ad agendum impellebat. Tam proprium facinus patrare quam caedes proprii patris est somnium alicujus magistri Sith.
  Nocte ante electionem Damascenus primum in annis publicis apparuit, solum cum senatore Palpatino: una cum praemio novae productionis Mon Calamari apud Operam Galacticam celebraverunt. Post introductionem, duo Domini Sith in penthouse Damasci in Kaldani Spire se receperunt ad victoriam instantem celebrandi Palpatini. magister palatinus cum vino ambulavit, meditando pro venturo senatu orationem.
  Plagast, temulentus, nuntiavit Palpatinum suum experimentum cum Magochloriis plus quam prosperum fuisse. Puer Anakin genus vicit, ac potissimum, ut totum exercitum pugnae robotarum discluderet. Hoc significat, quod puer prae omnibus habitantibus in universo robore donatus est. Praeter connubium cum puero inseminare magochloris et repraesentativum Togrutae generis curavit. Considerans repraesentativa huius humanoid, sed non-humani generis homines viliores sunt in terminis Magohlorianis, sed simul, recipis inter eos Jedi, multoties pauciores quam homines, altissima; tunc .. .
  Nova puella Ahsoka Tano in posterum extraordinaria, antea ignotae artis iugis, assequi poterit. Compositio alternativae potentiae Togrutae percipiendi, et copia Magochlorianorum - verum miraculum oriri potest ex natura hominis facta.
  Quid suus 'postero? Persequitur experimenta et novum genus hominum creabit - par viribus deis. Et entia altioris gradus componi poterit quam Magohloriani - theochloriani, quae Sith permittent leges physicas universi mutare, et fortasse novas universitates creare!
  Erat aliquid terreri et admirari dominum nigrum.
  Paulatim inebriatus, Plagast in somnium primum multis annis incidit, et post aliquot momenta Sidious, postquam cunctatus (fortasse melius est quam simpliciter gladio caput abscindere?), rivum Force detulit. fulgur magister.
  - Tibi, pater, ad omnia respondebis! Ut me deseras, per annum inferni vivam me in thalamis tortis regiis! Cur me solum verum amorem Carolinam occidere me fecit!
  Sonuit Sith ater, parentem evomens fulmen. Vere eum odio habuit.
  Darth Sidious dolore Plagast potitus sensim eum excruciavit, qui, viribus viribus exhaustus, nihil agere potuit et exanimatus est.
  In secundis proximis, dominus niger dixit:
  " Ludum hunc perdidisti quo die me docere decrevisti galaxia regere. Habes patrem tuum ad latus tuum - vel pressius sub calcaneo tuo. Tu magister meus eras, pater - ita, quod tibi semper dicam. sempiterne sit gratus, dominus tamen eris numquam.
  - Palpatine vale dixit morientibus et igne fulminis igneo viribus Darth Plagast.
  Itaque Sith inventor turbidam vitam finivit. Et cum eo versatur pagina universalis historiae.
  Sed duae novae erant, magnae creationes: Ahsoka et Anakin, nec non discipulus qui potestatem in galaxia consequi curaverat et Iediam vicerunt.
  Lucas Skywalker fuit ita pronepos Palpatini et Darth Vader filius.
  Ergo dominus Seth niger ordinem non potuit, nepotem suum valide praeditum tollere ac perdere. Quidquid autem dixerit, Lucas centum cento hominum est, et filii sui dimidium Togruta. At Imperator Palpatinus leges non humanorum iura restricta iam invexerat, et plerumque racist leges in novo statu condere studuit.
  Nam cum plurima gens in galaxia sint, et ipse imperator est homo, tum eius industria, tum stirpis acerbissimae, et humiliatio aliarum gentium in spiritu Sith. Amandi supprimere et dominari.
  Magnus Mareschal Tarkin totam theoriam et doetrinam evolvit ad amplificandum racismum...
  Sed solium, media pars populi. Quamquam Ahsoka incrementa deformia tollebat, et pellem eius chamaeleontis formosam spectat.
  Imperator filios suos specialiter misit ut vitam in planeta Silo, ubi Togruta habitabat, perderet. Idque atri proles cum gaudio implevit.
  Ex conceptione servierunt tantum IIT noverant virium. In iuventute sua Palatinus non semel bona opera fecit. Et si in cellam torturam, si in Plagast non concurrisset, nunquam in galaxia maximus interfector factus est.
  Ita filii eius non bene operati sunt, sed feliciter aliquid mali fecerunt. Sed hoc prorsus injucundum principi est. Tolya et in eo bonitas non est ad finem. Toli Palpatine credidit impossibile esse Sith realem sine te pugnans fieri, cum lucem in te parte vincis.
  Liberi sui mali servitutem datam, ut maxime naturale in universo, sine animi angoribus ac compunctionibus experiuntur.
  Sed Palpatinus cum se pugnavit, solusque Deus Omnipotens scit quid sibi constaret Carolinam occidere.
  Praeterea imperator matrem occidere non audebat. Pestilentia, ut videtur, amorem erga eam quoque habuit, numquam talem quaestionem permovit.
  Mater autem Palpatine adhuc vivit et, quamvis iam centum annos transierit, minime tamquam vetula profunda. Contra, filio suo iunior videtur, fortis flava, nec plus quam triginta annos nata specie. Post emissionem laboris, in remota provincia consedit et ibi praestigias sumpsit.
  Ita, plebeia, plebeia, sed etiam inusitata mulier, quae in geneticis suis versa est. Alioquin vix de nigro domino gravidare potuisset.
  Discalceatus in solum laqueum, tenui renes instar puellae, in agro laborabat, et noctu maleficia exercebat. Sed cum Witt cum ea viveret, mater eius studia celavit, nec filium alicui dedit.
  Verum omisit duorum temporum, ut non solum suos amores, sed etiam nepotes ac nepotes habitura sepeliret.
  Palpatine matrem tantum ante annum visitavit - cum necesse erat ut Naboo ab excursione rebellionis protegeretur. Illi quoque secreta quaerebant in tellure imperatoris nigri. Forsitan infirmitates eius cognoscere volebant, aut propinquos invenire?
  Habebat imperator dimidium-fratrem. Hic Palatine immolavit eam obscuris viribus paulo ante discrimen in Naboo - quam ut diceret fortuna risit.
  Hoc tempore, frater iam acquisierat nepotes Darth Sidious exspectatio ratio iustificati sunt. victimas etiam plures, et expiationes Pantheonis sanguine patrio peremtas.
  Dein vellet matrem simul ac perficeret. At Palpatinus obviam vetulae expectabatur: sed mater diu separationis annos omnino non mutaverat. Forma puellaris, muscularis, obscurissima ex solis exustis, et cutis laevi, facie pulchra cum mento virili. Ipsa e longinquo fere falli potest pro puella, sed propius, visibiles vultus eius: adulta admodum, formata et saltem triginta annos nata est. Et si oculos smaragdos inspexeris, magis etiam videbitur.
  Witt Thaler, qui matrem non tam simplicem quam ut videtur expectabat, offensam et noluit occidere, vel, ut dixit, tenebris copiis immolare.
  Tunc in se non invenit audaciam duorum verborum cum socrua dicere et, contactu vitato, relinquere contendit. Mater scire potest filium suum, sed se etiam frigidam et indifferens esse simulavit.
  Et in ultimo adventu Naboo, tunc apparebat cum in insidias imperialis commeatus advolavit. Palpatina prope in palatio sepultus est, sed femina nuda pedis ei apparuit, exitum absconditum ostendens et ostendens ubi alius locus insidiis rebellis esset.
  Tum paucas locutiones cum ea mutaverunt.
  Mater immarcescibilem manum in fronti Palpatine posuit et amare dixit:
  Quam male laesus es, fili. Nulla in te notissima nota est!
  Darth Sidious matri respondit irata:
  - Tantum vide ut senex altus! Nam corpus meum non secundum leges humanas diu vivit. Et adhuc possum quemlibet Iedium cum gladiis devincere. Et terminus existentiae carnis meae plus quam unum saeculum durabit!
  Adnuit iuvenis mater arida filio.
  "Numquid decrevistis corpoream tuam producere in lamia fiendo?" Nempe lamia commoda in homines habent. Excepto ter in die sanguinem bibere, et solem vitare. Sed non est vitae.
  Imperator Palpatinus, offensus a matre sua, voluit eam ferire, sed se cohibebat. mussat irata;
  "Ego cum essem adulescens fortior sum, nihil durius quam sterlingum argentum necare. Et in sole quovis sole commodam litem cum odio habere potes, et luci artificialis mihi non est periculosa.
  Ecce Darth Sidioi sono mollitur.
  - Id melius, dic quomodo tu, homo simplex, adolescentiam tuam curasti servare?
  Lada Thaler cum dulci risu respondit albo-dentato;
  - Tota vita mea nudis pedibus ambulavi super Nabo, tota vita laboravi, cibum salutarem, tantum sucum et lac bibi. Semper foris - ab urbe. semel tantum caput visitavi, et tunc in vinculis, cum me ad judicium audirent. Et ibi rursus ad villam sarculo!
  nitidissima omnium vitaeque genera duco et cur ego senectutem?
  Hoc tempore Palatine non iratus, parum ridiculam sensit et, ratione satis, declarationem postulavit;
  - Ingentis feminae agrestium eandem vivendi rationem agunt quam tu, sed hoc non impedit, ne in turpes vetulas, dissimiles te convertas. Quid sit arcanum - dic mihi!
  Respondit mater cum dignatione in sono suo;
  - Maxima quaestio est, quare homo senescit? Cyclus in natura aeternus est, et corpus humanum tali cyclo assimilatur. Objective loquendo, nihil est in ipso corpore quod senescat. Iuvenculae deae fiducia constiterunt. - Tota de cogitando et credendo. Crede senectutem innaturalem, iuventutem vero et formam et non senescere!
  Huic Palatine non satis assentior;
  - Non solum homines senescentes, sed etiam metalla, obiecta, spatiis, robots pugnant. Quid censes, quod homo hoc conatu voluntatis et fidei possit evitare?
  Puella confidenter respondit;
  - Corpus humanum, metallum dissimilis, ratio renovabilis est. Cellulae se dividere et renovare pro billions of billions annorum possunt. Quisquis physicus dicet stirpem truncum in corpore duraturum esse decies centena milia vitae. Vos iustus postulo discere quomodo unum exiguum essentiale facere - etiam cellulas nervus regenerare et renovare. Tunc immortalitas veritas fiet!
  Palpatinus grato animo quaesivit:
  - Et quomodo eam mom facis?
  Mulier risit et in susurro respondit:
  Cur lamia opus est scire? Et sic in hac carne extendes saecula quinque vel sex. Et crescis mirabilis mutatio... Adhuc necesse est dominum secretum iuventutis eterne. Praesertim adrogantiam tuam considerans?
  Darth Sidious strangulatus ut anguis exsibilat, et purpuram exemit ensem.
  - Possum te tenebris viribus immolare!
  Mater sine ulla umbra aspexit generum suum imperatorem. Illa etiam latiore risu respondit.
  - Hoc sacrificium te in pugna tua non adiuvabit! Crudelis tyranne, Preces meae te a morte liberant. Per annum ambulabis in ipso ore abyssi. Et sola mater tua animam tuam ab inferis liberare potest!
  Palatine contremuit et levavit manum suam dimissionem.
  "Bene, ut dixisti, lamia quinque vel sex saecula adhuc reliquit. Forsitan et efficaciorem viam ad vitam traham. Iam exercentur experimenta ut spiritum in clonem infundant!
  Mom osculatus est Palpatinum vale et bonum ei optavit fortuna. Odorata tam recens et amoena. Darth Sidious concupivit - est pulchritudo in bono.
  Malum est malum, et vivum cum tenebrae et feroces draconum circum se pertaesum est. Interdum metus volvuntur in .... acerbum et terribile.
  Porro Imperator Palpatinus successit Sith, qui non purus malum est, et successor saltem aliquid creativum in vitam spatii efficere potuit.
  Lucas Skywalker est centum centesimas hominum et hoc plus est significantium eius.
  Praeterea in eo sanguis Anakin et Palpatine adhuc influebant. Hunc puerum ad IIT adducens gravi labore.
  
  
  NATIVITAS DIABOLI
  Quomodo Palpatine - iuvenis modestus, discipulus eximius, et moribus egregie clarus, in formam universalem et malum factus est et in IIT partem virium commutavit?
  Vita in planeta Naboo erat relative bona - placidum caelum, terra generosa, nullas fere rebelliones ac postulata mutationis. Forma regiminis est monarchia constitutionalis.
  Palpatinus, in iuventute sua, est pulcher admodum, gracilis et, utique iuvenis, physice exculta, certationes interplanetarias in Aviaball vicit. Tunc Palpatinus, qui in extremo tempore in turma Naboo inclusus est, vim sensitivam sensit. In antecessum videbat pulsantium volatus et asteroidum vices in ludo propensissimo virtuali. Qui sentiebat se sentire, cum iam esset ictum fatale, decretorium. Nomen eius aliquanto diversum: Witt Thaler. Plebeia mater, et ignotus pater. Verum, propter ingenii indolem et laborem, Witt liberam facultatem prestigiosi collegii administravit. Ad hoc faciendum, necesse erat summam summam sexaginta colligere.
  Sumptibus patris sui pulcherrimae et curvariae matris, dixit se generosum fuisse, fortasse etiam inter generosos Iedios.
  Sed nominare non potuit. Witt autem in animo varia suppositiones fecit - fortasse pater est generaliter imperator ex galaxia vicino?
  Etiam ut puer Thaler - Palpatine futurum sensit facultatem ad textum clausum legendi - in forma charta vel in libro electronico usquam. Amicos impressit facultas praedicendi euentuum ludis, aut aenigmata in ausu, sicut in pugno latente.
  Sed in hoc ludo intellexit se rarum donum habere. Sensational victoriam fecit Witt Thaler heros Naboo, et... Bene, sicut in fabula mediocris, eo quod puella pulcherrima, principissa Carolina Amidala, caput super pedes incidit in amore cum eo.
  Et ipse Witte cum pullis suis calidum sanguinem sensit sympathiam et reciprocationem sensit. Adamaverunt inter se ad insaniam, et heres officialis regni, Carolina Amidala Naberri, gravida e puero plebeio concepit.
  Rex furit. Secundum morem et legem planetae Naboo abortus proprie prohibetur, sed corona reginae et eius proles iure throni privati sunt. Witt Thaler post gravissimum tormentum acerbissime exsecutus est. Et Carolina post natum puerum in servitutem mittitur plantaria. Principissa est: discalceatus, in sola tunica lacera, cum aliis puellis incarceratis laborare. Pernoctare in forensibus, nudissimis tabulis, et simplices cibos crassos comedere. Regina futura ab episcopis flagello caesa est, si vel exigua tardius laboravit.
  Una poenarum genera servorum in eculeo pendebat, et nudis calcibus taedulae fiamma titillabat.
  Ipse Witt in carcere excruciatus est. Crudeliter me excruciabant, subtiliter, sed munere ipso, quo minus me sentirent aut praemature perirent.
  Witt Thaler per mille circulos inferni ivit. Excruciatus est enim ante annum integrum quam supplicium sumebat. Et tunc vivus comedi existimatus est, ante decies centena milia incolarum Naboo per ricinum rat.
  Sed in executione subito monstrum explosum est... Et fumus purgatus Witt Thaler sine vestigio evanuit. Multi hoc signo susceperunt desuper, et ad genua prociderunt. Inclinavit rex faciem hyacinthini, et ictum erat.
  Multis mensibus cruciatus debilitatus, Witt evigilavit in specu humido, lucida plantis obsita. Dolebat enim valde, sed simul, irae furentis virium affectum, reddidit. Horum autem causa, in tortura in cellario torturae, Witt suis viribus uti non potuit et carnifices cremare.
  Quamvis visibiliter e se volans, pulsantium eruptio, ex terribili telo sclopeto plasmate ( interdictum in antiqua republica vetitum - ob nimiam perniciosam potentiam!) emanet. sed tunc animi firmitas rediit.
  Vulnera alta a carnificibus illata lente sed certe sanata sunt.
  Iuxta Wittm theca fuit mixtionis nutrimenti, eamque subinde absorbuit in somnum.
  Hic, exempli gratia, somniavit... Delusional simulque heroicus;
  Cadaver edax erat processus velociter, leo mutatur in festinatione dum cibus recens et calidus erat. Quo tandem finito, osseus manebat. Plures nigri bellatores in robis, hastis magicis armati, eum fugaverunt, sceletum tulerunt.
  - Fortis gladiator, qui fortissima morte mortuus est, omnibus honoribus loci more suo sepelietur. - Studiose tono pronuntiat Commentator.
  - Prodigiosus! Non tam malus exitus! - Dicto spatium futurum Caesari. Witt adhuc iuvenis in somnis nuper ei videtur.
  et ignotus commentator in furore delectando suffocabat pergit;
  - Et nunc certationis continuationem annunciamus. In momento, quilibet in publico potest leonem occisorem pugnare.
  Witt Thaler statim surrexit et vociferatus est;
  - I want!
  - Intellegitur vis te pro delicto tuo expiare, quod te in homine non pignore fecisti. - Principem Carolinum Amidala eum vexavit.
  Clamabat iuvenis fremens;
  - Et si ita! Animal, quod hominem occidit, non est dignus vivere!
  - At competitores habes, ecce hic. - Principissa Carolina monstravit bestiam resuscitatam, tanquam erecto crocodilo rostro elephanti. Huic homini nimium pugnare vult!
  Scholiastes denuntiavit;
  - Ita duo simul cupiebant se pugnae coniungi, tum primum inter se pugnare debent.
  Magis spectacula magisque sanguine publico excepit.
  Bellator Witt monstrum aspexit trunco squamoso tectus, in secundis primis in stomacho iniucunde suxit. Tum juvenis concitatio, quamquam haud dubie hostis, periculosus erat.
  - Tibi signum telum dandum est! - Commentator in voce sua pronuntiat frigidum.
  Procumbunt ex more. Tunc ense et scuto dati sunt. Deinde alius insidiatus Wittm expectat, unum gladium a dextra manu traditum, hostes statim duos, alterum in trunco telum sumens.
  - Est non aequum! - Clamabat iuvenis. - Duae laminae contra unum.
  - Hoc est cadaveris Sucker, naso semper utitur in proeliis. Talis consuetudo! - Respondet commentator invisibilis, contemptum vocis non celans, tradita sunt tela formosis, paene sine pondere puellis, nymphis simillimis. Eos spectans, Witt (futuri Palpatine) desiderium flagranti sensit, et valde pudebat quod tensionem suam animadvertisset. Sic fatur cum ira.
  - Da igitur mihi alterum gladium pro clypeo rustico. - Nolo inprobus esse.
  - Tale jus habes! - Dicta leviter podrev, Scholiastes.
  Alterum ensem nympha iuveni tradidit et cum pathos dixit:
  - Certa eques, noli dedecus honorem.
  Commentator iterum pronuntiavit:
  - Ius occidendi vel ignoscendi competit pugil victori arma! Publico quoque. Hoc mihi videndum censeo.
  - Certus sum audacissimum conficiendi hominem formosum. - dixit Corpsesucker.
  - Sine malleo cudendo, arcem non scindes! - Locutus est, facetus philoaophiis, Witt.
  Cocodrillus elephanto multo maior erat quam homunculus steterunt signumque expectare coeperunt.
  nympha ad eum volavit et iuvenem roseam maxillam osculatus est.
  Erubuit Witt ac medium gradum accepit, tum signum pugnae cecinit. In eum irruit cadaverosa vibrans gladios impudenter sperabat se accipere. Iuvenis erat intentus, ad latus saliens, in calce exitum habebat. Ictus in clypeum cecidit, sonuit horrida voce.
  - Salve puer! Calceamenta tua cura, pulchra sunt.
  Iuvenis Witt vere paenitebat quod sneakers non exuit, donum ob diem natalem suum, colore insolito et, quamvis validam cutem, eos spoliare nolebat. Est filius pauperis feminae, cara calciamentis bonis. Et ipse Witts adhuc puer est, ita ut nudis pedibus incedere non dubitat.
  Pugnatum est, tum animadvertit adulescens truncum hostem callidissime habere. Gladius quam cito movet, cum arma mobilia non sint, nec longitudinis praestantia.
  - Tota vita somniavi elephantum vehi, non pugnare. Iam abominabilis es.
  Respondens raucus stridet;
  - Quod homo non placet. Hoc genus est inferior.
  Witt trajectoriam mutare perseuerat, faciebat pistori, unus ex dolis effectivis
  Kendo, sed gloria pugnatoris non apparentis ad adversarium suum frustra venit. Omnia eludere curavit ac etiam sensibiles ictus ipse egit. Hic, exempli gratia, unus impetus Witt in pectore percussus, subucula abscissa est, iuvenis tergum flip egit, gravem cladem vix vitans. Aquila Russica biceps laesa est, in medium incidi.
  - Bastardus! - Witt ars dixit et "Pilio" perfecit, sed rursus omnes impetus evasit
  repulsus est. - Sagacius diabolus.
  Vulneratus est iterum, scalpendo brachium, deinde in humero percussum. Witt cessit, subito intellexit se sine praelio amittere, cum sollertior hoste quam sibi socio. Porro juvenis nondum nimis lando peritus erat.
  Etiam principissa Carolina anxius erat;
  - Stultus sum ultimus, qui amicum meum non destitit. In hoc mundo totus est
  Alienum ac posuere nec id.
  Illa ex arena salire voluit. Hic, ut fortuna placet, versat magus notus.
  - Quam decoris, non est illi e baculo emittere aut crura evellere. Scio Corpsesucker! Quid occidet, et cadaver etiam irridebit. Sive ergo velis sive non, habebis mihi deditionem.
  - Numquam! Principissa Carolina dixit.
  Magus IIT exsibilatur;
  - In hoc casu phalanx vendi potes, et viginti militibus in die servies. Vel e contra ad le- nitatem domini, ubi sunt milia, et a melancholia et abstinentia aresces.
  Regina fortiter remugit;
  - Bellator fiam!
  Veneficus cackled:
  - Fragilis es puella, quae magicis dolis non caret elementariis. Imo primo proelio uri eris.
  Carolina scandalizata est;
  - Magister Gloriae me docebit! Et validus sum!
  Veneficus turpiter giggled;
  - Magister Gloriae? Etiam ipsa contentio est. Verisimile est quod operae pretium succedet. Ita te uxorem facere possem, et artes meas ut indigena transmitterem.
  Regina risit ironice.
  - Visne deus fieri?
  Gloriosus mugit magus;
  - Cur non! Ego peius quam ceteri audit?
  Karolina sincere et cum contemptu dixit:
  - Abominatio es. Odi te tactum.
  Oculi tentatoris purpureo micabant lumine.
  - Bene, memini.
  Dum loquuntur, vulnera aucta Witt. Iuvenis cessit, vertiginem iam coepit a sanguine. Cadaver-potator alium pulmonem fecit, adductius horribilis fere caput abscidit, maxillam Guidonis incidit.
  - dixit spurium. - Proeliis, Velcro in una e sclopetariis adflicta est.
  Calceamenta vix apta sunt. Sed capax iuvenis acriter insiliens instinctu percussus est. Crus vibrabat, et obsordebat velut saxum e funda, in rostrum cadaveris ficedulae volavit, calcaneum figens in oculo figens. Exclamat, distrahitur ad alterum.
  Witt unum ex difficillimis Jedi Kendo movet, Triplici Fan, et truncum monstri abscidit. Fons sanguinis effusus est, et cadaver comedentis retro crura lata. Terribilem rugit gutture pedit.
  Witt torvi fremens.
  - Hostes paene deleti sunt. vincam!
  Non atrox hostis uno gladio iuvenis invasit. Cadavera cessit, haesitavit, ictus periit. Mox compluribus vulneribus gravissimis exceptus gladium suum excidit. Tum scutum modo convulsum portavit. In concitatione, Witt furcam artem peregit, hostem primum in capite confodit, quo agere, deinde in ventre. punctura alta erat et intestina exierunt. Dein, videns hostem tandem debilitari, Witt "peniculum" artificium fecit et cerebrum eius transfixit. Concidit exanimis.
  - Pugnator Wilt, cognomento Sancto, vicit. Adversarius eius Trubosos, qui truncum comminuit, paene mortuus est. Iuvenis autem ius habet ut ipsum absolvat vel non.
  Turba tumultuosa, pars sponsi parta, pars amissa, sed quisque sanguinis maxime sitiens.
  Iunctus, impetu ferox, clamore lymphato;
  - Caede! Praecide caput, et suspende in palo! - Clamaverunt. "Ista consuetudo est tractandi cum victis.
  Witt caput movit, in ardore pugnae adhuc potuit occidere, unde, toto orbe, furor evanuit. Frigido sanguine caput praecidit, nec tamen abutitur in regulis suis. Iuvenis inclinato capite nitido dixit firmiter:
  - Non, non occides inopem.
  - Solvite! Perfice! - clamantibus turba manebat, et varios artus exsiluit. Ac crepuit - Da nobis voluptatem!
  Imperator futuram Palpatinam nobilitatem inauditam ostendit;
  - Hostibus victis, atque adeo debilis, quid aliud tibi opus est!
  -Tuus amicus stultus est. Vivum relinquens a Corpsesucker, mortalem se facit hostem.
  Non dimittet ignominiam et iacturam trunci. - Dixit magus ferrugineam ducat. Quid stultus es. Noli clamare, absolve?! Audiet te!
  - Satis sanguinis sum! - Puella reginae respondit. - Et cur omnes tam crudeles estis? Nullane alia via est ioci?
  Magus, cuius sub pallio latebat, exsibilebat;
  - Sed quomodo?
  Carolina, aegre dissimulans irritationem suam, respondit:
  - Carmina, verbi gratia, audi! Artium numerorum faciendorum, omnia genera ludorum, fieri potest cum animalibus.
  Maleficus, cuius facies abscondita est, sed ardentia capita per tenebras adhuc lucent, canebant;
  - Quod genus bootleg est? Non, non amet! Omnes generis scurrae et scurrae spectaculum sanguinis substituere non possunt.
  vultu reginae vultu culta.
  - Itane?
  Maleficus, torva, coruscus, rugiens;
  - Et quid de cantoribus striato gutture. Auxilio magicae et veneficii quamlibet musicam et vocem recreare potes. Possumus facere id. Et si velimus, tunc nudi horae saltabunt.
  Magus diu unguibus digitum sustentabat.
  -Non, puella gravis gladiator pugna optima est.
  Ab hoc principe Carolina valde discrepabat, sed non recusabat.
  Witt Thaler pro pugna pecuniam accepit, dum aliquid in sweepstakes decidit. Tum adulescens, qui nondum proelio excesserat, cum iis qui vulnerati erant pugnaturus
  Leo mutatur. Sed si rapax omnia vulnera cum magica ope sanasset, tunc iuvenis omnia recentibus plagis exivit. Witt detractam tunicam tunicam exuit et sclopetarios diligenter abiecit, ambabus manibus gladium sumens. In jeans sesqui-nudus, maxime formosus princeps Carolinae videbatur. Latae resecae apparent in bustum subsidio. Puer nervos umeros humeros premens, dolorem furorei servire conatur. Nudi pedes eius superficiem calidam in pavimento artificiose calefactae sentiebant.
  Witt Thaler osculum dimisit. Auditores manus plauserunt.
  Ingemuit magna voce:
  - Non necesse est pugnatores introducere! Sit amet pugna!
  Leo, non expectato bucine, insiliit, hostem machaerae dente petiturus. Non obtinuit, repercussus, Witt eum in oculo calcaneo ferire curavit. Iratus bestia, prosiliens, offendit in aciem gladii. Hic puer gladiator iam miratus est sanguinem, qui antea ruber erat, viridis factus.
  - Ex quo haec omnia? - Interrogavit mirari Principem Carolinum.
  - Hoc significat bestiam tenaciorem ac robustiorem facta, aptabilitas crevit. - In tristi sono respondit magus.
  Unambiguam conclusionem puella fecit;
  - Hoc est malum!
  Multo laetior vox veneficii facta est;
  - Quare! Amicus tuus magnus pugnator est, iustum est quod iuratio plus iucunda erit.
  Leo draco insilire perseveravit, spreto sanguine, valde velox erat et iuventus vix tempus ictos habebat. Hic Witt fecit somersaults, saliens: sicut acrobat, tunc tribuo ut loach, leo scidit ventrem. Hoc finxit terminator non videbatur attendere, adulescentem circum anulum persequi perseverans.
  - Damn! - Witt dixit in molestia. - Tu quod ferrum non aufers.
  A iactura sanguinis iuvenis defatigare coepit. Oculum leonis acuto ictu perforare curavit, sed vel uno oculo, rapax periculosus permansit, et, momento correpto, unguibus in costas graviter inciditur. Ungues sex altis plagis supersunt.
  - Bastardus! Diripite cibum! - cooed iuvenem.
  Leonem visum est debilitari diutius ab amissione sanguinis, sed impetus eius magis ac magis velocior factus est. Aliquoties molares paene prelum perfoderunt, et unus in musculum pectoralem Thaleri perforavit, eum male scabendo. Adolescens titubavit, et super eum dentes ejus effulserunt;
  in humero haesit. Witt aestuat, sanguinolentus elapsus est, et etiam iugulum ense exacueret. Bestia erat cruentus, arteria principalis fracta est, sed celeritatem non amisit.
  - Quasi zombie es, quamvis multi motus. Aliquam non justo leo. - Dixit iuvenis.
  Conatus scopi ultimum oculum evertere temptavit, sed periit, alterum cruentum series in rostrum relinquens. leo
  vinxit eum iterum.
  - Unde isti sunt? - Desperans adulescens, totis viribus, adversarium dente machaera verberat. Ex valido ictu os finditur, et album sucus egreditur.
  - Ege! - Magno sono, dixit magus. - Tuus amicus ferrum acuere statuisse videtur, quovis casu gravi arrogantia sentire potest.
  - Quid vis? Pellentesque vitka est dolor. - Respondit princeps Leia, magis purring.
  Proximo ictu, postremo dente abscissum est. Bestia nere ilico coepit quasi gestus amisisset. Witt instabat, eius ictus magis ac magis acrior fiebat, cum leonem mutantem navit, iuvenis industriam addidit.
  - Quis leo escam non placet! - Exclamat vir fortis homunculus.
  - Vincite eum Vitek, tam parum pudici. Reginae Caroline exclamavit.
  Adulescens alterum dentem feriet, cum clypeum commodum fuerit. A primo tempore os non cessit, et ego illud addam. Hoc denique loco corruit, leo plane obstupuit.
  - Quomodo nunc sine dentibus es iustus magnus cattus periture neci! - Dixit furens Witt.
  Stridor dentium, et gemitus ejus respondebat. Pugnatur modo scurra, leo draco movens velut impetum facit, motus tamen acumen amiserunt. Puer, sentiens aestum virium, vicissim
  constanter repugnavit ac tandem ultimum oculum transfixit. Hoc tempore ferrum videtur multo altius processisse et ad cerebrum pervenisse.
  - Euge, mades! clamavit principissa Carolina.
  Aula tota iuncta est in choro.
  - Perfice eum, perfice eum!
  Iuvenis gladiator iterum pede calciavit et, post tergum saliens, ex gyro calciavit. Leonem mutant visus est gestus amittere, rostrum suum pluries ridere. Postremo, ubi puer adsuetus est, ensem in pectus immisit ac altius penetrare ad praecordia conabatur. Unguibus unguibus in costas percussus, eas scabendo, carnes transfixit, sed Witti ferrum pertinaciter non dimisit, licet literaliter discerptus esset. Hic iam omnia nutu decreverunt, unguibus carnem novellam digitis lacerare ac divellere.
  - Hoc stilla! principissa Carolina latravit. Clamor eius solus mansit.
  - Ad finem perfice! - turba rugiens.
  Tandem, ferrum irati Witt in cor transfixit, Bestia conticuit, Ultimo tempore emisso unguibus longam patientem escam.
  - Bene, videtur omnia! efflavit adulescens. - Creatura tenebrarum in pulverem mittitur.
  Commentator magus denuntiavit.
  - Iterum victor fuit Witti - Manes mortis; ortu sideris arenae. Praemium accepturus est quod meruit.
  Ad hanc locutionem, visio Thaleris quasi nebula dissipatur cum validus, ventus cuniculum deductum est.
  Et ex hoc caligo venit per figuram validam et altam hominis vel humano- rum in cucullo. Sonat vox crepita, simillima voci veneficii in somnio.
  - Bene pugnasti Witt... Video artes in te bellatoris nati!
  Thaler surrexit. In somnis, vulnera eius paene sanata sunt, et cicatrices exsanguis et minus notabilis factus est.
  inquit iuvenis manum homini porrigens;
  Gratias tibi ago pro salute mea domine...
  Vir dure rejecit palmam et sibilavit pullam ;
  - Non grates! Omnis gratitudo ad misericordiam et infirmitatem ducit!
  Witt coegit risus et mussat;
  - Sed servasti vitam meam... Sic mihi quodammodo gratias ago!
  Homo subito cucullo rejecit. Juvenis in apertam faciem prospiciens. Vir nobilis erat, paulo supra quadraginta, validam cervicem, crispam, brevem barbam intuens. Oculorum aspectus valde imperiosus est, illico patet quod imperare solet, et vultus eius sunt fortes superbos et fortes.
  Tametsi vir ille ignotus fuit Witto, adulescens videbatur quod alicubi eum antea viderat. Quamvis difficillimum sit oblivisci tales vultus expressos et fortes voluntates, staturam regalem, oculos rectoris ab incunabulis. Sed simul, obstante nobilitate, vox est raucus, foeda, quasi discerpta, obstante volumine.
  Vir spectavit Wittm et, nihil mutato vultu truci vultu, dixit;
  - Non propter amorem te servavi, sed quia te requiro!
  Oculi loquentis scintillant.
  - Adsumam te discipulum meum, et scientiam virtutis aperiam, quam Jedi non audent somniare... Sed scito quod in torturae cellario experti adhuc flores sunt comparati ad id quod te manet!
  Witt surgens dixit firmiter;
  - Paratus sum! Parata ad aliquid - modo serva Carolina!
  Hominem despectissimum risit.
  - Affectio est infirmitas! Maxima infirmitas Sith praestare potest! - Hic vox principis atra facta magis minitans. - Accuratius, nequeunt, id non praestare debent, sed ... Impariter satis, ego Carolinam a servitute liberabo! Tantum pro plena obedientia tua, ita ut juraveris quod in tempore opportuno mandatorum meorum nihil prorsus adimplebis!
  Wilimus obsequentiter flexis genibus magnum ius iurandum pronuntiavit.
  Tum ille:
  - Posthac novum nomen tuum est Darth Sidious! Ego Darth Plagueis magister vester et magister!
  Ab illo die Witt, vel nunc Darth Sidious, gladiis et tenebris potentiae exercere coepit. Crudelis et immitis doctrina. Sed novus dominus niger celeriter potestatem in eo crescentem sensit. Factus est robustior et urbanus omni die, septimana et mense.
  Darth Plagueis, praeter somnium immortalitatis, regulam Sith restituere cogitaverat. Witt Thaler nomen in Palpatinum mutavit et speciem leviter immutavit, ac etiam digitos. Factus est alius homo, reposuit consimilis nobilis de familia Palpatine.
  Publicam vitam agere coepit, cum simul tenebris imperium augeret. Praeterea Darth Plagueis, qui statum omnino iuris maioris negotiatoris habebat, servavit.
  Defuncto rege filiolo successit. Darth Plagueis in Hutts impetum regiam concitat. Hseres, soror, frater, patruusque necantur.
  Post haec, dux militiae Carolinae, in populo populari, palatii praefectus sedit.
  Aliquot annos captivitatis tantum mulierem fortem temperavit, et multo durius imperare coepit. Et Seraphim filia eius, quae in monasterio fuerat nutrita, regni Nabo facta est haeres.
  Quamvis amans prior ad potentiam rediit, Palpatine suam identitatem occultare coactus est et nunc in extremis partibus manere. Quamvis eius auctoritas in regno perpetuo sit firmata.
  Mox tribunus militum mortuus est, ut videtur, casu, sed post eum Palpatinus fuit. Et mox, Dominus Sith a Witt Thaler postulavit ut primum amorem suum immolaret - Regina Carolina.
  Factum est mortis duellum cum Plagueis. Vires autem fere aequales erant. Utroque proelio Sith confecto, Palpatinus deditur mussatque;
  - Amorem meum occidam simulque reliquias humanarum quae in me adhuc gliscunt! - Hic dominus atrum levavit vocem, et addidit firmiter. - At iuro, non dimittam tibi propter hoc, et plane delebo.
  Desiderium tollendi illis qui sunt in statu superiori, inest in Sith natura. Parit invidiosa virtus mea, nee valeas ; sapientia pascit sitim scientiae; meae res gestae flagrantem cupiditatem repetendi! - Dixerat Darth Plagueis ad Darth Sidious, ac subridens. - Occisis tibimet proximis et carissimis, incomprehensibilem fontem in te invenies roboris. Sentio te maximum Sith futurum esse, cum ultimam in te infirmitatem humanam destruis!
  
  
  MIRACULE NATUS
  - Fuit olim colonellus Air Force qui gravem testam in bello Afghan accepit. Qui liberos suos habere uellet et occasionem amisit. Vxor colonellum valde dilexit et ei obviam venit, duos fortes pueros ab orphanotrophio educandos sumens. Eorum pater adoptivos Lacedaemonios erexerat. Sed tamen non erat. Guys fortes creverunt, sanos, sed speciales superationes non ostenderunt.
  Et avia Vanga praedixit colonello repraesentativum suae sobolis futurum esse arbiter sortis novi et universi. Tum colonellus ad unam magam famosam ire constituit, ut coniugem miro modo gravidam iuvaret.
  Maga re vera habebat magnas facultates, sed basically charlatan summae dignitatis. Hoc se facere posse declaravit et filium colonellum det, sed peramplam pecuniam postulavit.
  Colonellus aliquas praedium Moscuae habuit ac tropaea pretiosa in bello cum Dusmanis et Chechens resumptis.
  Istam silvestrem quantitatem - unum et dimidium milliones dollorum. Sed videtur maga grave munus pro hypnosi, suggestione, solertia, stulto cui Kashpirovsky ipse, vel politicus mundialis, invideret.
  Interim maga ritum lepidissimum peregit, colonelli uxor triviali dormiens. Tum demum semen donatoris in sinum Veneris injecit.
  Non nimis perplexe evasit scam. Sed efficax. Vxor (sicut virgo Maria) prolem immaculate concepit, illa in via virgo permansit, sic vir virilis vires propter iniuriam penitus amisit.
  Omnibus satis et tempore, mulier ab onere sanae puellae liberata est. Illa autem a patre suo brunette et matre crine prorsus diversa evasit. Sed pater, quamvis in filios numerabat, filiam amabat. Modo suo modo, ut Spartanam eam extollens - temperantiam et disciplinam.
  Celeriter puella processit, altas inclinationes et facultates demonstravit. Maxime corporis maiores. Crines crassos, undulatos, aureos, mirifice formosos.
  Sed cum puella, nudis pedibus incedens, per nives Ianuarias currere coepit - traditionaliter evigilans ad dimidium praeteritum quinque mane - eventus accidit. Sic fere dies eius coepit. Tales mane currunt, adhuc antelucanas tenebras. Satis spartam.
  Traditas decem et dimidium chiliometrorum in quavis tempestate currit, ut per totum diem custodiae vivacitas exsurgat. Nempe hoc solum initium disciplinae est, quod Vladlen (in honorem Lenin et Stalin nomen!) in bellicis artibus serio versatus est. Etiam certavit in certationibus - puellas verberans maior maiorque esse quam illa.
  Sed puella adhuc decem circiter annos nata est, et in tantum truncis natantibus currit. Coma autem aurea flammea est. Et damnati furiosum puerum in insidiis expectat. Laqueum in antecessum videtur parat, cum puella tam celeriter ruit ut non omnis adulta assequatur.
  Plures laquei bene camouflages in via puellae iacebant. Adgravabatur res eo quod ninguit, et vestigia omnia tegebantur. Et Vladlen puella, quae in omni tempestate discalceatus et seminudara prorupit, etiam de tanto gaudio gaudebat. Ceterum difficultates solas ingenium et quod non occidit nisi validiores facit.
  Laqueus laborabat, graviter quie crure puellae. Feliciter, per exercitationem, ossa ursi laquei non valebant frangere.
  Sed Vladlen maiorem overhaul tulit. Et multum dolet. Et malus conatus est mittere et puellam karatam rapere. Vladlen portavit ilico, mentum eius calcaneo ast. Sed scelestus fortis erat. Plorantes, desiluit attritu maxilla confricans. Deinde cultellum extraxit.
  Puella se in laqueum invenit inermem ac prope nudam contra maniacum ferro longo.
  Impetum ruens secutus est, et Vladlen incubuit et hostem percussit capite in plexu solari. Cultrum perfodit, dorsum puellae scalpendo. Vladlen intercepit penicillo et mutavit directionem ictui. Cacumen dextera transfixit scelestum in fauce. Maniacos sanguine suo suffocavit et subito exspiravit.
  puella autem, priori retributione.
  - Factum est!
  Verumtamen homicidium fuit et crus laqueo graviter vulneratum est.
  Infeliciter, parentes maniaci multum valebant, et Vladlen in magno malo erat. Temptata res est in ea, et medicinae in domo eorum plantatae sunt. Colonellus puellam longinqua loca mittere debebat. Ad scholam bellicam artium Russiae in Siberia.
  Ibi, in profundo subterraneo, Rodnovers vivus et serviens per saecula fuerunt.
  Sed hoc colonellus non servavit. Is a pellentesque sagittis iactus est, et uxor eius in medicamento negotiationis crimen deprehensus est. Is vultus sicut aliquis vere habitavit ustulo cum sua familia. Captus est etiam frater minor, frater natu maior, iam feliciter militaverat. Puer quattuordecim annos natus in coloniam iuvenilem missus est. Item praescripta medicinae.
  Quanquam initio phonia causa fuit. Sed fortuna novis legibus ultra sexennium dari non potuit.
  Athletica mater femina erat, et sicut Spartana erudita. Itaque in coloniam feminarum mox potestatem obtinuit et opus bonum consequi potuit. Minor frater, fortis et bene exercitatus in pugna artibus, etiam unus ex pugnatoribus factus est, factus est a cohorte praefectus. Post tertiam partem serviens, ivit ad fidem, mane emissio. In Russia leges in Iuvenalibus delinquentes humanas esse, et, ut etiam diceretur, felix fuit, quod primum iter tantum quattuordecim annos natus ivit.
  In genere, quod colonellus traditus fuit ardens Spartanae educationis admirator, familiae plane profuit. Fortes bene in carcere, infirmi autem et in throno mali sunt sine ratione. Haedus per zonam ivit, salva sibi, et etiam superiori juris (!) institutionis accepit. Ille furum Romanorum non raptus videtur, et mutatis temporibus - in modum latronis evasit. Immo res attrahebat.
  Legalis educatio vitalis est negotiatori. Apud matrem res magis erat implicata, quae tunc adulta erat, et crimen ei in casu ficto suspensum erat. Ad litteram auctor syndicati ad translationem et venditionem dope. Et fere impossibile est retractare. Tot deinde superiores ordines stulti evadent.
  Mater autem consequi potuit eam in bonam zonam prope Caspium mare translatam esse, ibique officium custodis obshchak obtinuit. Expergefactus aliquot libros scripsit, ac etiam in membrana egit. Cur non?
  Tenuis est ultra annos suos, corpore valido, femina pulchra facie expressa et mento virili.
  Sic in principio non male in zona sedit, non a vita deflexit. et prolem etiam obtinuit. Puer ab incunabulis eruditus, vitam quotidianam carcere illustravit. Sed mater eius, sicut compater decet, non laboravit, ita multum vacat.
  Vladlen post septem annos rediit - summo gradu initiationis in artibus militaribus evectus. Etsi comminatio vindictae nondum perfecte transiit, bellator solum ultimum nomen suum Shamanova - nomen suum pristinum relinquens mutavit.
  Cum pater suus Shamanov notissimus Generalis re amica esset, mutatio cognominis satis symbolica evasit.
  Vladlen, cuius ingenia phaenomena sunt et schola praedura et simul rationalia, in bellicis artibus pares non fuerunt. Proprium genus palaestrae Russicae didicit. Nomen pugnae est, utique conditionale, vel ut Ruskundo.
  Vladlen artes bellicas Tehwando domuit similes - ars admodum evoluta calciandi, cum pugnis Russicis, luctando similes Aikido - technicis coniectis et inertia adversarii utendi, a pugilatu - cubito, genu, capite Thai ferit. Rodnoverie syncreticam artem bellicam creavit, cuius technicae per saecula expolitae sunt, et magister praestigiatorum ex aliis populis et scholis optima quaeque tulit.
  Scilicet, Vladlen Shamanova docebat, et armorum possessio ... Sed impossibile est omnia scire ac percipere. Verus martialis artifex omnibus, sine exceptione, in armamentario proficiat oportet. Singulae autem praestigiae eorumque astulae praeclare agunt.
  Vladlen maxime amaret pedibus pugnare, et mortiferis objecta nudis digitis jactare, quamvis in omnibus forte valida esset.
  Puella, quae karateka appellata est, quamquam omnino karate non studeret, scholam suam aperuit. Variis certationibus certavit, sed famae et titulis non certavit.
  Etsi in certationibus quibusdam commercialibus et etiam in subterraneis pugnis sine regulis participata est, pecunia indigebat.
  Vladlen cum adhuc puella admodum esset, uxorem ducere et prolem habere non properabat. In bellicis artibus se emendavit et pueros erudivit. Volka Rybachenko praesertim magnae spei ostendit. Viam quoque perquam acute aculeis obiciebat pedibus. Puer karate (iterum, agnomen quod nihil ad rem pertinet!) in summum dominum crescere promisit.
  Et tunc subito Volka invitatus est ad agendum in membrana, et frater eius Oleg Rybachenko et ipsa Vladlen Shamanova cum eo iverunt. Et alia fabula est.
  
  
  AMATEUR
  Hoc verius et credibile est. Spiritus scilicet vulgaris et vulgaris hominis corpus Stalini intravit. Et cum esset iustus homo mediocris, incola. Tantum autem sciebat Hitlerum die 22 mensis Iunii anno 1941 feriturum esse, et eventus perniciosos fuisse.
  Germani Moscuam capere potuerunt, et hitmanus mediocriter a suo studio venenatus fuit. Sed post capitis casum, iam serum erat aliquid defigere. Iapones extremo Oriente, Turcia a meridie percussi. Caucasus etiam cecidit.
  Et Stalin initio reponitur ut figura compromissi per Molotov. Sed tum ambitiosus Beria caput incidit in. Et intercepit eum Zhukov. Et coepit rigmarole. Denique Germani aestate et ultra Urales profecti sunt, coniungentes cum Iapones, omnes species resistendi suppressis.
  Sed in Occidente bellum continuatur. Americani dubitaverunt - Franklin Roosevelt, ut exspectabatur, ad ultimum traxit. Primo ut Nativitatis MCMXLI, Germani Gibraltar oppugnaverunt. Hoc tempore Moscuae et Leningrad deprehensae sunt, et ad meridiem Germani Volga et Terek intexti. Impediti sunt magis dilatatis communicationibus et spatiis Russicis quam per resistentiam male ordinatam Sovieticorum militum.
  Hitler cum Franco personaliter occurrit et prospectum ei delineavit: USSR sicut vis militaris non est. Civitates Americae non erunt primi usquam bellum inire. Ita Britannia omnino non est periculosa. Praeterea mense Novembri, Moscuae captae, Rommel auxilia accepit, duo delecti schismata et totum exercitum aerem violentum. et Britanni ceciderunt ut pulvis. Germani iam in Alexandria sunt. Ita Franco plus timet iram Hitlerae quam vindictam Britanniae. sed si adhuc ex Africanis et Anglicis coloniis tum recipere cupit.. .
  Franco, sciens Wehrmachti manus solvi et se omnia posse amittere, primo consensit Germanorum copias transmittere, deinde ipse bellum Britanniae indixit. Eodem tempore Britanniae positio in dies ingravescebat. Calpe per triduum captus est. Et mox Germani Palaestinam et Syriam cum Turcis et Iraquia cum Medio Oriente occupaverunt.
  Americae ducta est in bellum die 4 mensis Iulii anno 1942 . Iaponia Peru-Khabar die independentiae aggressus est.
  Germani opibus utentes Russiae, Europae, ac deinde Africae et Asiae, bellum ingratum et subaquaneum aere gesserunt.
  Germania productionem armorum auxit et in Africa Australi offensionem duxit.
  Fine anni 1942, Africa tota Nazis, sicut per viam, India fuit. Et Indochina, Singapore et insulae in Australiam in potestatem Iaponum venerunt. Verum, hiemalis conatus ad archipelago Hawaiian capiendam parum fuit ob sufficientem Samurai ordinationem.
  Sed tamen, Iapones, plus belli experti, mari dominabantur. Praeterea classis subaquanea Germanorum celerrime crevit in potestatem Britanniae et Civitatum Americae Unitarum.
  Mense Maio 1943 Germanorum escensio in Metropoli Anglica facta est. Germani labentes exponunt et piscinas summersas, et etiam prima vi bombers AP-161, et quattuor machinae Yu-488.
  Subaquaneo bello fatigata Britannia diutius sustinere non potuit, sed gravissime pugnavit.
  Post mensem cruentum praelium, London cecidit, et praelium in Angliam finivit.
  Americae gradus proximus fuit. Canada parte Civitatum Americae Unitarum pugnavit, ubi Churchill fugit, sed regiones Americae Latinae cum Tertio Reich bellum gerere noluerunt. Et Argentina, Brasilia secuta, Germanis cum sociis suis bases militares in territorio suo comparavit.
  Longum bellum susceptum est. USA ultra. Exercitus terrestris eorum fortis est, et classis celerrime aedificatur.
  Sed Germani et Iapones paulatim susceperunt. Ab ea parte erant omnes facultates hemisphaerii orientalis, pars occidentalis. Ita bellum integrum fructum ferebat.
  Res prospere gesta est et Islandia cecidit. Postea Fritz in Groenlandiam transivit. 1944 nullum tamen commodum decretorium dedit. Sed Iaponia et Tertius Reich locum in Hemisphaerio Orientali obtinuerunt et in America Latina corroboraverunt. Hieme quadraginta quinque annos Samurai una cum Nazis insulas Hawaii occupaverunt. Verno autem ad Isthmum Panamensem se applicuerunt.
  Post mortem Roosevelti, Civitates Foederatae cum Tertio Reich et Iaponia pacem petere coeperunt. Sed difficilis est invenire transactio. Praesertim cum Hitler sanguinem odoratum sit. Barracuda fascismi nimium cupiebat. Bellum continuatum est. Nazis in Groenlandiam se muniverunt, et aestate anni 1945 in Canadam adire conati sunt, sed in mare proiecti sunt. Canada in deditionem venire noluit. Verum, autumno MCMXLV, Australia cecidit - ultimam notabilem arcem orbis occidentalis in Hemisphaerio Orientali. Iaponia et Germania mare prorsus dominati sunt. Classis subaquanea singularis erat.
  Praeterea, hydrogenium peroxide submarinum valde validum et mobile evasit. Celeritas per horae quadraginta nodos pervenit.
  Et in hyeme quadraginta quinque, vel quadraginta sex, in Zelandiam conversus est. Vero 1946, Civitates Americae Unitae omnibus fere regionibus Americae Latinae bellum intulerunt.
  Et consilium ad creandum bombam atomicam non dedit eventus tangibiles ob incisiones incisiones. Ergo Americani hanc tubam ace in amissa ludo iactare non potuerunt!
  Et in agro piscinae aedificationis Tertius Reich Civitates Foederatas insigniter consecutus est. Optima American productio piscina "Pershing" pondo quadraginta duorum talentorum, habuit 102 millimetra armorum frontalium et 90-mm tormentorum cum rostro velocitate 810 chiliometrorum per hora. Optima et gravissima in anno 1946, lacus Germanicus "Royal Lion" - cum pondere 65 talentorum, armaturam frontalem 250 millimetre habuit. Item latera et puppis 200 mm et sclopetorum 105 mm cum dolio longitudine 100 EL.
  Data figura pyramidalis piscinae, ab aliquo angulo Pershing penetrari non potuit.
  Conamen lacus potentiores ex serie defecerunt. Tantum T-93, in via, iusta 93 millia talentorum cum armatura frontali 305 millimetre et 120 qua- les sclopeta habens aliquos casus contra Germanos habuit in petulci. Sed inmissio activitatis autocineti, tum etiam absentia turris rotationis, dignum competitorem non fecit.
  Progressio "Superpershing" diu traxit, et usquam haec piscina inferior erat Germanica.
  Et jet aviation, summa qualitatis in parte Nazis. Americani tantum quantitati resistere potuerunt. Germani autem, opibus veteris orbis, tercentos aut quadringentos carros die turbare potuerunt, numero Civitatum Foederatarum non inferiores. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - hi jet pugnatores contra imperfectionem Americanam certantes sunt - genus "F"!
  Et TA-CD, TA-D, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 jet bombers etiam sunt ex certamine. Civitates Americae Unitae nondum plenam vi bomber flexam habent. An, quod B-29. Verum est B-36 in project, sed longe abest a productione serial.
  Classis autem Germanica "A" missilia ballistica nullas omnino analogias in mundo habent.
  Disci - etiam competitores non habent.
  Technologice, Tertius Reich in Americam penitus instructus est, ideoque Hitler ad finem USA perficiendum est. Nulla ac varius lorem. Sexto et quadragesimo anno in Mexico et Cuba inferre coepit. In ruina eius pugnatum est iam in plena adductius Texas et Californiae. Et Germani et Iapones Canadam ab Alaska invaserunt.
  Sed iam annus sextus et quadragesimus praeteriit. Bellum mundanum adhuc geritur. Annus quadragesimus septimus fatalis Canadae, quae tandem a Fritz a septentrione ingressus est occupata fuit.
  Bomber B-36 jet tandem in America apparuit, sed Germaniam et Iaponiam obtinere non potuit. Praeterea piscina Washington in fine anni apparuit cum tormentis 120-mm longis munitae et armorum comparationem acceptorum et perficientur agens, pondo sexaginta trium talentorum. Etsi tuta et pejora Germano- rum, non tamen inferior viribus armatura.
  Tamen, post finem quadragesimi septimi anni, Civitates Foederatae plus quam dimidium territorii iam amiserunt et damnati sunt.
  Germani etiam lacus super-gravis "Rat" et "Monster" tentare in magnarum urbium expugnatione curaverunt. Ille excussor bombam habuit, qui crimen decem talentorum appendens ejecit!
  Finge quam terribile telum evasit!
  Novo anno et Eva Novi Eboraci incidit et decimo Ianuarias Washington.
  Nihilominus Yankees per alios fere sex menses adhuc tenebatur. Bellum ironice secundum finitum est die 9 mensis Maii anno 1948 .
  Sed ne id quidem diu pax fuit. Hitler non placet quod Iaponia, multo magis retrorsum quam oeconomice Tertium Reich, tantam terram sibi occupavit.
  Nazis, quamquam serio solverat, suam habebat bombam atomicam mense Augusto 1948 . Pars morae ex eo quod Führer forte frigus circa ideam armorum molem exitii fuit. Tituli nationes superatas esse, non delendas credidit.
  Sed aliqua de causa tyrannus crudelis propter Iaponiam confoederatorum exceptionem facere constituit.
  Missis ballisticis magnisque stipendiis nuclearibus impressis, die 4 mensis Iulii anno 1951 tertium bellum mundanum incepit.
  Validis nuclearibus liberatus est in Tokyo et in aliis civitatibus Iaponicae percussionibus. Tum mare et terras copiae feriunt.
  Tertium bellum mundanum sex mensibus confectum generatim in unam partem tendit. Bellum autem bellum gerens menses tres perduravit.
  Sic Tertius Reich ultimum mundi imperium constituit. Tantae iniuriae ob eam causam accidit, quod Magni Stalini corpus mediocritas ingressa est. et nulla futurorum scientia adiuvit eam! Praesertim amateur jet aircraft evolvere statuit atque ordinem omnibus plantis et officinis dedit. Contigit quod avertit cochlea et vi non dimittitur.
  Et decreta hitmanis opportuna nusquam sunt stupidiora. Minime mirum Exercitus rubri explosus est. Sine ea nemo Germaniae, sociis eius et Iaponiae resistere potest.
  Ipse Hitlerus de conciliatione imperiali constituit. Videlicet, mundi creatio potentiae unitariae, in qua omnes planetae Terrae potestates, sine exceptione, voluntarie coacto modo comprehendebantur. Cum una moneta, scilicet, et programma barbarum geneticae lectionis.
  Ac etiam cum praeparatione spatii ingentis expansionis!
  
  
  OSANNA PUER TSAR RUSSIA
  Ianuarius foris frigidus est. Hic puer est, Oleg Rybachenko, in platea ad scholam deambulans, et subito videt murum in domo tabulae proximae quodam modo miro ardere. Puer singularem vocationem sentit - illuc currite, arbiter fies. Totis viribus cucurrit puer.
  Mirum bonum est quod paucae erant currus, et sub naso suo labi curavit. Tribuo dextre et tu es apud viridis reflexionis parietis.
  Puer ad eam iacit. Manus, quasi in pellicula Harrii Potteri, gelata sine ullis quaestionibus hanc intrant, et iterum puer ipse ex viginti quinque tantum pruinis se in gramina viridi gramine obsita invenit.
  Etiam inertia puer in gramen cadit et statim prosilit. In armis aestatis bonum est quod nondum post gelu mortuus est. Etiamsi transiluisse coronam suam.
  Puer circumspiciebat - non erant homines circum, solum arbores quae iam flavae vertere coeperant, et vallum balneae... Alta, granite inclusa et ante ipsum, filum hamatis in vectibus striatis vulneratur.
  Oleg Rybachenko sensit haec omnia non ita esse. Et revera aliquid decisivum... Ordo in capite auditur: accedere ad semitam ferriviariam. Hoc non nimis facile est, est spissamentum filum in via - spiralis Brunonis.
  Calor ipse puero exitum suggessit. Hyemem vestem celeriter exuere coepit. Et mittet in spinam. Haedus specialem formam mentis ordinis sentit. "Potes nunc historiae fabricator fieri. Puer iam non es cum imaginatione factus es, Oleg Rybachenko magnas res aget!"
  Puer filum implevit, tantum bracas et subucula relinquens. Etiam calido hiberno calido calido, et haedus evigilans. Valde iucundum est sentire gramen excalceatum acutum. Solum Augusto perfecte fovetur et puer in eo ambulare vult.
  Hiems autem tempus anni crappy - aestas dulci dissimilis est. Puer autem aperto ore stare non vacat, quia arbiter est. Puer celeriter per filum ascendit. Electricitas per eam emissa est, et scintillae per vestes suas ad nudam calcem emissa sunt.
  Clamavit puer, gravi vulnere ictus, in carbasa desiluit. Plantae acutis lapidibus sunt compuncti. Sed puer celeriter per aggerem cucurrit. Sensit haec omnia non sine causa, sed magni consilii parte!
  Hic calent fulcra, iam sol exceditur a meridie, aer tiliae et mellis redolet. Tanta quies, ut longinquum apium stimulum audias.
  Puer discalceatus super ferrum candens stetit, et novos ordines audivit: "Pone septem lapides in singulis clausuris". Cunctatus puer, clara voce dixit;
  - At ergo hamaxostichus cancellos abire potest?
  Vox mea eardrums feriet;
  - Prorsus quod opus est! Russi hostes huc ibo!
  Puer amplius non litigavit. Et vox Dei declaratur: elige tantum lapides ferreos varios.
  Manus iam movebantur. Oleg Rybachenko se delectari sensit - arbiter est ille, simplex scholus in historia descendet!
  Lapides in utroque vicos ferriviarii leves sunt: fragmentorum quatuordecim exacte, a singulis septem. Et indiscreta fere sunt!
  Factum est! Tandem puer iterum se trajecit, legit "Pater noster" et nudis calcibus coruscus retro se recepit. Initio cursu fugit, lapides crepitans et ulcus anas. Paene transiluit aggere...
  Iterum per hodiernam ascendere nolui, sed exitum non habuit. Puer, cursu usus, ab aggere ad ultimum impedimentum paene statim evolavit. Leviter consternatus, sed non FORMIDULOSUS. Et hic iterum est Oleg Rybachenko in terra aestatis calidae. Ante, dextra in aere nebula viridis rutilat: via retro.
  Puer vere ex aestate calido ad pruinam et hiemem reverti non vult. Sed tunc vox arcana dat ultimum ordinem;
  - Eia age, claude ostium, et manebis in perpetuum 1914 et parentes tuos numquam videbunt.
  Oleg Rybachenko vestimenta e filo raptim scindit easque temere trahit. Limen decrescere incipit et puer, sine calceis, ad exitum properat. In elasticum labefecit et cum labore prosilit. Nudi pedes uruntur proculcata urbe nivis. Calceos induere debes et tunicas hiemales in platea trahere - perplexas transeuntium oculos capiens.
  Aliquis etiam clamabat: "insanus". Puer autem non attendit - officium suum fecit et magnam missionem implevit.
  Die 22 mensis Augusti anno 1914 increpuit agmen, in quo Hindenburg et Erich Ludendorff, Max Hoffmann secuti sunt. Omnes tres imperatores militares qui in proeliis in fronte orientali deciso munere fungebantur - incipiendo a rebus in Prussia Orientali et sic deinceps - mortui sunt.
  Quam ob rem incompositae Germanorum copiae magnam cladem acceperunt. Koenigsberga inermia capta est, Germanique partim circumventi, partim deleti aut capti sunt.
  Omnes copiae Russorum victoriam de toto cursu belli summam habuerunt. Et primo quidem ex parte militum et praefectorum. Non est occultum quod, victa Iaponia, auctoritas exercitus Russorum acriter cecidit. Nemo etiam Asianos aliquos angustos luscos esse existimavit gravem adversarium. Et tunc Ruteni quattuor proeliis maioribus amiserunt et in omnibus proeliis secundum numerum utilem habuerunt.
  In mari quoque victi sunt, praeterquam quod privatim erant. Celoces Vladivostok maxime insignes erant.
  Ubi bene pugnare Germani, qui optimi milites in orbe terrarum habebantur?
  Et tunc evenit ut Fritz frangere posset, et eicere ac decem milia captivorum capere!
  Studium militum Russiae et multitudo multiplex crevit. In fronte Austriaca celeris successus erat. Austria-Hungaria ad bellum paratus erat. Ac praesertim unitas slavica moralis est valde humilis. Multi ex eis tympanorum pulsu et orchestrae soni ius dediderunt. Sclavi noluerunt pugnare contra fratres suos Austriacos odiosos. Unitates tantum Hungaricae et ethnicae plus minusve pugnae-paratae erant.
  Exercitus Russiae subvertit copias Austriacas, et statim Leopolim, castrum Premisliensis, occupavit et, prospere profectus, Hungariam ingressus est. Fremebat in rimis Germanorum frontem. Superiores Russorum copiae Prussorum in Posnania vicerunt et ad Oderam irruerunt. Germani sex turmas in Austriam transtulerunt.
  Sed hoc satis fuit. Praeterea non satis virium fuit ut in media acie locum teneret. Et in occidente gravis pugna permansit.
  Inde Germania novas copias in orientem transferre coactus est. Res aggravata est ab introitu in bellum contra Austriam Italiam. Hae nationes hostiles relationes in saecula habuerunt. Foedus autem tripartita multis modis fuit formatio artificialis. Quamquam bellum Germaniae et Austriae aequius fuerat, Italia fortissima coniunxerat. Itaque copiae Russorum Budapest iam appropinquant et negotia Centralis Potestatum rudera sunt! Romania ad bellum contendit.
  Patet regem Romanorum regem esse cognatum Nicolai II, et terras suas augere vult dilapsae imperii Austriaci sumptu.
  Et Bulgaria, sicut res gestae, bellum in parte Russiae ingressus est.
  Solum Imperium Ottomanicum in Germanos fidum evasit. Et hoc tantum est, quod minister defensionis initium hostilitatis iussit, primo Ministro et Soldano ante facto posito. Exercitus Turcicus non nimis validus est, sed difficultates cum copia Russiae cum Entente creavit. Sed e contra, haec facultas magna est Russiae ut fines suos ad meridiem signanter augeat. Sane Iaponia bellum Germaniae et Austriae indixerat. Colonias Germanicas in Pacifico capto.
  Hic liberavit manus Russiae in extremo Oriente. In occidente Germani oppressi sunt.
  Tantum in flumine Oder erat Germania progressus exercitus Russiae prohibere potuit. Ad hoc faciendum erat, ut omnes in Occidente iniuriosas operationes prohiberent. Media fere Austria-Hungaria a copiis Russiae liberata est.
  Ita imperium Austriacum ludo reliquit et in Germaniam onus convertit. Bulgari contra Istanbul moleste tulerunt.
  Hieme quies in Europa erat. Sed exercitus Russiae gravem contra Turciam intulit. Et hic omnia feliciter enucleata sunt. Arabes etiam et Armeni contra Ottomanicum imperium rebellarunt.
  Copiae Russicae iam mense Februario Bagdad erant et Britanni Basra ceperunt. Fine Martii Russia totam Asiam Minorem occupavit et impetum fecit una cum Bulgaris et Serbis Istanbul. Turcia ex ludo est. Syria, Palaestina, Iraquia meridionalis in Britanniam et Galliam profectus est - Russia omnia alia obtinuit. Arabia Saudiana - eatenus manebat territorium formale independentium, sed etiam post deditionem Germaniae divisum esse putabatur. Et non erat longe. Die 25 Aprilis 1915 in Civitatibus Foederatis bellum cum Germanis iniit. Constat Americanos homines practicos esse et voluisse in tempore pie divisionis victoriae. Per fontem, exercitus Russorum novum genus teli in magna quantitate ediderat: omnia locorum vehicula "Luna" -2 cum tormentis machinis. Novus lacus, licet levis, celeritatem 40 chiliometrorum per horae in via evolvit et notas optimas incessus habuit.
  Copiae Russorum primo Maio, quam primum viae exsiccatae sunt, taetrae in Hungaria et in tota fronte meridionali iacuerunt. Exercitus Austriacus concidit, Germanorum copiae non satis ad frontem tenenda erant.
  Die 22. Iunii copiae Russiae Viennam ingressi sunt. Die autem 24 Iunii, Britanni, Galli, Belgici, et primi Americani phalanges Bruxellas ingressi sunt. Hollandia contra Germaniam et paulo post Sueciam cum Dania bellum iniit. Germani impedimentum in Oder vix tenuerunt, sed Russicus exercitus contra Monacum foedum processit. Maxima urbs in Germania meridionali occubuit die 7 mensis Augusti anno 1915 . Die vero 11 Augusti in Germaniam omnino desperatam per se in deditionem venit.
  Inde agri divisio coepta est. Austria-Hungaria et Imperium Ottomanicum e tabula politica mundi evanuerunt. Bulgaria partem illam territorii Turci evasit, quam Ottomani anno 1913 ex ea vicerunt. Serbia valde dilatata et in Iugoslaviam transformata est. Romania Transylvaniam accepit. Russia in compositione inclusa: Bukovina, Galicia, Czechoslovakia, Cracovia regio et media Hungariae usque ad ipsum Budapestinum, ubi terminum traxerunt. Maiorem reductionem in territorio suo Germania accepit. In occidente Elzar et Lotharingia redire debebat in Galliam, antea terras Daniae devictas. Oriens durissima est.
  Russia institit trahere confinium per Oder, et Gallia per Rhenum. Sed US et Britannia noluit Russiam et Gallias nimium firmare et Germaniam nimis debilitare. Quam ob rem transactio accepta est. Russia omnes terras recipit in Oriente, ubi plures Poloni habent.
  Prussia Orientalis Klaipedam, Danzig amisit, et exscindenda ex Germania evasit, sed saltem forma mutila superfuit. Koenigsberg manebat German. Sed Germania multam terram amisit. Terminus evasit valde fractus. Alicubi etiam ad Oder pervenit, et multum ab ethnica incolarum compositione innitebatur. Sed Germani fere totam Pomeraniam retinuit. Sed ex Berolinensi, ad fines Russiae, non plus quam centum chiliometrorum fuerunt.
  Ita Germani in gunpoint. Germanici exercitus magnitudo ad centum milia militum praefectisque contrahitur. Poenae Germanis imponebantur. Bellum paulum ultra annum pugnatum est.
  Russicum, imperium tsarist, in crisi statu labi non vacat, et magnis adquisitionibus territorialibus exivit. Auctoritas tsaris roborata est, et unda motus revolutionis decrescere coepit, cum in oeconomia, e contra, tempus incrementum celeritatis solito coepit.
  
  
  Ut lenin factu PRAESES
  Vladimir Ilyich Lenin, procerior apparere conatur, totis viribus erigitur. Sicca, parva, sed mobilissima manus timide in nitida, nigra mensa ex rarissimo sandallio facta. Ingens ab eo sedens alba lite, cum catena aurea gravi circa collum tauri fremebat;
  - Bene, Dominus Ulyanov. Concedo verbis tuis - quinque milia arietes in mense, plus recipis uniuscuiusque negotii sub malleolo positum! - Hic vox percussoris durior facta est, et etiam catenam gravem acrius concussit. - Solus ille comes Lenin sine mendacio et pulvere!
  Aestuosis manibus attritu Vladimir Ilyich aequo animo dixit:
  - Utique, Domine Rockefeller, in negotio nostro tantum sine mendacio fieri non potest! Omnia amicabiliter et sincere debentur!
  Uterque rapacibus risit magna.
  ------------------------------
  Revolutio Octobris in Russia non fiebat. Tempora sedatio in fronte Belli Orbis Terrarum primi fuit. Germani et Austriaci in Occidente succedere conati sunt.
  Exercitus Russicus tantum in fronte Turcica erat, ubi tandem cum Britannis coniungere curabat et seriem cladium in hostes infligendas, plurimam Asiam Minorem occupantem.
  Tunc vero Coetus Constitutus congregatus est in quo Bolsheviks in magna paucitate desperatus se invenerat, et Socialisticae-Revolutionarii dominati sunt.
  Prima sententia fuit: dare agrum rusticum bellumque victori finire!
  Mense Iulio 1918 Germanus contra Parisios iniuriosus defecit et victor exercitus Russorum primum apud Austriacos, deinde apud Germanos percussit.
  Germania perdite restitit, sed mense Decembri, cum copiae Russorum in oriente Varsaviam et Cracoviam occupaverunt, socii in occidente Bruxellas ceperunt - adhuc in deditionem venerunt. Verum post duas septimanas - absentia revolutionis afficitur.
  Wilhelmus autem, omnibus fere viribus suis, monarcha tantum nominali manens, abrenuntiare coactus est.
  Et Generalis Kornilov praeses novae rei publicae Russiae factus est. Mense Augusto 1917 eius rebellio bene successit, quamvis Kerensky formaliter primus minister mansit, sed iam praesidentiam Kornilov dederat.
  Ipse Kornilov factus est summus dux in capite.
  Haec secuta sunt comitia nationalia praesidentialia in Russia et referendum de nova constitutione.
  Populus, cui forma auctoritatis imperiosa est satis nota - versioni Kornilov favetur.
  Russia possessiones suas ampliavit sumptibus Germaniae, Austria-Ungariae et Turciae dissolutae, quae e tabula mundi evanuerunt.
  Is postremo inter magnas potestates divisus est. Russia Asiam Minorem obtinuit, angustias et Constantinopolim. Galli Syriam, Britanni Palaestinam et Iraq ceperunt.
  Anno 1926 bellum inter Russiam et Iaponiam iterum exortum est. Causa status Manchuria et Portus Arthuri fuit. Secundum pactionem, iura locationis in Port Arthur in Iaponiam translata sunt, et locationis expiravit. Tamen Iapones in Sinas reversi non erant.
  Praeterea iuvenis Hirohito nuper potestatem accepit - novas victorias somniavit.
  Sed Russicum iam diversum erat. Primi belli mundani frontibus obdurata, ducibus peritis, novis praedis et aircraft, Iapones feliciter oppugnare coepit.
  Post quattuor menses et dimidium, exercitus Russorum Port Arthurum cepit et Iaponicam e continenti eiecit!
  Aliquamdiu, Iaponia in mari adhuc tenebatur - donec naves alae Baltici et Ponti maris appropinquaverunt.
  Dehinc regione solis orientis in deditionem venerunt.
  Russia celerrime processit, sed anno 1929 magna tristitia toto orbe terrarum orta est.
  Seditiones etiam Imperium Russicum everterunt. Praeterea Kornilov russificationem activam peregit.
  Tamen in throno manere curavit et in USA ... American Bolsheviks, duce Lenin, in potestatem venit!
  Discedens a tristitia, novum regimen Bolshevik novum bellum parare coepit!
  Revolutio in Hispania cum victoria communistarum finita est et sic firmus pes Bolshevik in Europa creatus est.
  1 Ianuarii 1938 . Vladimir Ilyich Lenin passus trepidus circa ingens munus in Domo Alba. Locus circa mundum calefacit sursum. Post Hispaniam, communistae in Gallia bene pugnaverunt.
  Russia, quae ab Generalissimo et Praeside Kornilov regitur, iam declaravit dilatationem Bolshevismi in Europam non esse. In decem miliones exercitus Russorum quingentis schismata omnino iocus non est!
  Vladimirus Ilyich hoc intelligit. Societatem imperatoriam Britanniae contra Russiam offert.
  Britanni semper maxime cavent expansionem Russiae. Sed communismi radicalis illos etiam magis terruerunt. Cuneus inter eos et Russiam agi.
  Lenin Ministrum defensionis Churchill accipere parabat et simul Britanniae signum inconcussa potentiae Civitatum Americae Unitarum praebere.
  Imprimis autem, dictator calvus, de novo telo - "bomb atomico" relationem audivit.
  Oppenheimer in gravissimo sono famam suam tradidit. Etiam successus iam sunt et etiam nuclei reactor emissae sunt, sed species bombae atomicae adhuc longe abest. Quaestio principalis Uranium et plutonium locupletatum obtinet. In addition, etiam hoc nuntium non omnino iucundum est - una talis bomb tot proeliorum periculosissima erit. Quid ergo est etiam quaestio - valetne in uno magno bombo sumptui nummus - si potes centum milia parva facere?
  Lenin, parvus, calvus, sed adhuc mobilis senex (sexaginta septem annos, obiter adhuc abest a senectute), strenue inambulans magnam sui officii aulam, notavit:
  - Sodalis es dialecticam non intelligis! Etiam bomb carus adhuc erit, sed pretium arcus tunc decidet cum transitu ad productionem massae!
  timide dixit Oppenheimer;
  - Et Russi non otiose sedent!
  Conclusio logica et lenta sequitur Vladimir Ilyich:
  "Igitur tibi praecedere quovis pretio!"
  Hic Oppenheimer adiutor niger cantat;
  - Ceterum victoria nobis opus est! Unus pro omnibus, non stabit pro pretio! Unus pro omnibus, non stabit pro pretio!
  Oppenheimer Lenin praesidi US adoravit et fremuit:
  - Ingenium es! Utique pro pretio non stabimus et praeveniemus Russos, sed pecunia opus est!
  Lenin confidenter dixit: Ictibus calcibus calciamentaque facta ex crocodilis pellibus;
  - Pecunia erit!
  - Ac servos!
  Vladimirus Ilyich historicam locutionem protulit:
  - Non te finiam! Im 'terminus tempus tuam!
  Anni imperii in US imperium et apparatus administrationis vertere incepit.
  Sed nec maximus ipsum. Vladimir Ilyich, sicut nullus alius, intellexit Russiam expugnare, necesse erat eam intus subruere.
  Vladimir Ilyich rugavit suam altitudinem, longam, inaequalem frontem, et strenue receptaculum e telephonio arripiens Dulles dialing incepit.
  Cum dux explorator accessit ad apparatus, Lenin in summo pulmone obstrepit;
  - Non opus est me hominem parem aut certe non multo inferiorem posse rebellare, populum decipere et seducere!
  Dulla respondit sono nimis fidenti:
  - Novi hominem Vladimir Ilyich!
  Exsiliens ut diabolus, rugiebat Lenin;
  - Quis ergo est? Quis est hic homo ingeniosus?
  Dules, extendens syllabam in cantum, dixit:
  - Ioseph Vissarionovich Stalin! Fortasse eum Vladimir Ilyich!
  Lenin se despiciens in speculo aurato et adamantino ambiit ac bovit;
  - Hic coquus tantum epulas acuta parat!
  Fidenter hebetat et confirmatus risit;
  Sed id ipsum quod opus est!
  Lenin iterum despiciens et fremuit;
  - Da Stalin omnia quae petit. Ac polliceri vicem illius archipresbyteri Generalissimo Kornilov!
  Duri fremebant obstrepente;
  - Vladimirus Ilyich peragetur!
  
  Numquam VITYAZ
  Multi disputant utrum Russi bellum Orbis Terrarum II in sua sine auxilio Occidentis vicissent? Sic Diis in praxi tentare placuit. Et in uno universo parallelo inter copias sociarum colonias et Tertium Reich una cum USSR claustrum collocaverunt. Hoc factum est ad puritatem experimenti mense Iunio MCMXLI.
  Sociis ut neque USSR neque Tertium Reich iuvare possent. Et propter plenam puritatem experimenti etiam Iaponia post impedimentum abscondita est. Similia sint omnia munda, sicut in officina.
  Primis diebus nihil multum a vera historia dissimilem accidisse. Fritz, ut in historia reali, circiter 30-40 chiliometrorum diei processit, sed paulatim retardavit. Utique, absentia bombardarum Britannicarum, et adversariorum circa corpora Rommel, effecit ut partem copiarum - praesertim aviationum inrumperet. Sed nondum Germani id fecerunt, ut res in frontibus satis feliciter usquam essent. Attamen, exeunte Iulio, pugna Smolensciae progressum Fritzium retardavit. Tituli Rommel et divisiones ex Libya deducere decreverunt, satis esse ad obtinendas Italiae copias statuentes. Gubernator fascistus, ne tempus tereret, copias armatas et praesertim aviarium e Gallia et Balcanis transferre coepit. Tituli adhuc sperabant se per turmas Sovieticas in mediam aciem irrumpere et ante hiemem facere.
  Loco ad meridiem conversus, Fritz sua in medium offensionem repetiit, copias Sovieticae ab lateribus Smolensk oppugnare conatur. Et die 13 mensis Augusti anno urbis Romae catervae inferrent, Dnieper transgressi sunt et ad extremum coetus Sovietici Kyiv defendentes accedere conabantur.
  Stalin haesitans. Tota fere Europae et Gallicae possessiones in Africa subito contra se, nec unus socius evasit.
  Nunc id metus a neque eleifend eleifend. Summus autem imperator ordinem dat: omnes divisiones ab extremo Oriente removere.
  Germani prope Moscuam perrumpentes agmine Sibirico interclusi sunt. Sed in parte australi, propter mutationem imperii et actiones Rommel, Fritz Sovieticum coetus meridionalis abscindere poterant.
  Cursus hostilitatis in Ucraina etiam negative affectus est quod Stalin ignaviter omnes subsidia Moscuae traxit et inde agmen suum exposuit.
  Accuratius non sibi sed meridiano. Contigit malum statum esse. Sed in vera historia, defensio Kyiv in cladem vertitur. Tantum hic nugatio facta est, Germani Moscuam iam prope erant, et Nazis sumptibus Europae munitus est, celerius quam Stalin in ultimis Orientis sumptibus. Germani in Europa sunt meliores et minus longe superare. Et conantur celeriter omnia singillatim in Railway Trans-Siberian transferre.
  Quam ob rem Germani Kharkov et Voroshilovgrad etiam ante quam in historia reali perrumpere potuerunt, multam industriam et officinas capientes.
  Leningrad etiam obstruenda evasit, sed non capta. Germani Chersonesum ingressi sunt. Et Fritz Voronezh in australi parte ceperunt, Don ad Stalingradum pergentes.
  Moscoviae tamen defensa est et in hyeme etiam ad counteroffensum se contulit. Sed in latere meridionali Rommel ad Stalingradum perrumpere curavit. Eodem modo appulsu Kerch non est factum. Copiae Sovieticae cum magna difficultate solum hostem a Stalingrad propellere curaverunt. Idque solum erat quod caelum in parte Wehrmacht non erat et in pruinis ac nivis conflictabantur.
  Imo Rommel ultra Donam migrare debuit. Atque haec caedebat in facie pro Fuhrer.
  Sed, vere anni 1942, potestas mutabilis est. Germani multum premuntur sociis impositis augebant numerum copiarum, sumptu Khiva et numero satellitum. Adiectae sunt praecipue copiae Italiae et Galliae. Divisiones nigrae etiam in fronte orientali apparuerunt. Fortunate ante Britanniae et Americanae ex Africa translationi copiarum et opum intercessit.
  Et de Gaulle amissis sociorum auxiliis a suis proditus est.
  Ita copiae magis significantes contra USSR quam re coactae sunt. Fritz in aircraft praesertim additae sunt, earum utilitatem in aere servando. Et copiae terrae septem miliones contra 5,6 miliones militum Sovieticorum superaverunt.
  Et Nazis taetrum in Austrum. Rommel cepit Stalingradum die 27 Iunii cepit. Fritz centum praedia in urbe statim congerere poterant. Dominatio hostium aviationum in aere etiam effectum habuit, qui difficilem auxilia Sovietica trans flumen Volgam transferre fecit.
  Heu, heroicum Stalingrad non fuit in AI. Et Rommel tritum iter in Volgam et Caspium mare destruxit.
  Germani scopi in media acie erumpere conantur. Porro Rzhev crepido non est formata. Ita Fritz in tempore Sovieticae counteroffensivae magis etiam frontem habuit, et illi etiam aequalius se receperunt. Sed Rzhev, proh dolor, mansit apud Nazis.
  Fieri non potuit Fritz perrumpere, et difficillimum est Caucasum post Stalingradum casum servare. Cum copia arteriae in Volga incisa est. Cum Germani ad Caspium mare pervenissent, res paene desperata est. Potuit autem sola aqua.
  Cum Nazis superioritatem aeris habuisset, eventus factus est aliquid medium, difficillimum ac desperatum.
  Augustus ac September atrociter pugnaverunt, donec hostis per Caspiae oram Baku perventum est. Ibique usque ad finem Octobris cum Rommel restiterunt. Res per ingressum in bellum Turciae aggravata est.
  Sumptibus Iaponiae deos experimenti curaverunt, sed non sumptu Ottomanorum. Hieme vero Nazis adhuc Moscuam oppugnare non ausi sunt, in hyeme substiterunt.
  Exercitus Rubri multa ingrata incepta fecit. Sed hostes virtute superiores erant, numero peritorum et avi. Solum lacus et tormenta in USSR tantum producta sunt. Sed lacus levissima erat et qualitas armorum perquam levis erat. Multae aircraft videntur esse, quae etiam fiunt, sed propter inopiam duralumin, graviora sunt et minus maneuverabilia quam relationes. Yak-9 etiam evasit, paene totum lignum. Et hoc quidem downside fuit.
  Hitler etiam in novis suis praeclaris praediis "Pantheris" et "Tigres" numeravit.
  productae sunt in plures. Apparuit, et tertium catulum repraesentativum: "Leo". In historia reali, talis machina anno 1942 explicata est, sed ob inopiam rerum et gravium pondere, gravissimum monstrum reiectum est.
  Hic autem "Leo" appendens 90 talenta in seriem abiit. Commoda eius, armatura valida et 105-mm tormentorum, partim pessime pulsis effectibus satisfecit. Vide 76-mm tormenta Sovietica ab omnibus angulis "Lionem" penetrare non potuerunt.
  Ita non male perruptio piscinae, si munitio praevalens, altis echelonibus.
  Et mandatum Sovieticum sub capite Sovietico penitus confirmatur. Atque hie erumpere conantur.
  Quartum repraesentativum "Maus" aliquantum moratum est cum seriei emissa.
  Numerus exercitus rubri ad sex miliones auctus est, quamquam multi milites tironum erant.
  Contrarium plus nongenties miliones, sed numerorum excellentia pro nimium mobilitate hostium exercitus satisfecit.
  Hostis in aeroplano et numero et qualitate praevalet. Aliquam ME-309 et Yu-288 apparuit. Respondentes, machinae Sovieticae qualitatis inferioris pugnant, propter defectum laboris et vix materiae periti. Lacus etiamnum sunt T-34s, et levium pleraque, sicut etiam KV.
  Aestate Wehrmacht oppugnationem duxit: oppugnatio Moscuae et Volgam ad Saratov ascendit. Moscoviae post acriter pugnatum fine autumni cingitur. Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk capti sunt. Stalin ad Sverdlovscum confugit. Res critica facta est.
  capitale iussum ne dederentur. Germani impetum fecerunt, sed revolutum vel in platea pugnando haeret. Hieme impetus Wehrmacht suspensus est. Verum, Germani anulo duplici conclusi non solum caput Sovieticum, sed Leningradum.
  Mense Maio Nazi offensivum iterum incepit, sed iam in directione urbis Gorky et Kazan. Aedificatio piscinarum Sovietarum, licet omnibus difficultatibus, producere potuit: modicis tamen T-34-85 et IS-2.
  Gorky tantum mense Iulio cecidit, dum Kazan usque ad finem Augusti tenuit.
  Regnavit fames dira in Leningrad, quam Fritz eam ne expugnare quidem temptavit. Et Moscuae paulatim in potestatem redactus. Die autem XXX Septembris, postquam gravissimam cruentissimam oppugnationem Kremlin cecidit.
  Prima classis castellum graviter deletum est. Atque hoc novum ictum populo Sovietico fuit. Germani ad Urales se receperunt, ibi in nivibus haerent. Durum est pugnare cum USSR. Stalin fautor fuit standi ad finem. Sed patriae et Germanis maxime carus fuit.
  Ad meridiem etiam Nazis per Mediam Asiam progreditur.
  Anno 1945, USSR SU-100 et IS-3 accepit, sed in serie parva. Pro dolor, exeunte Iunio, Nazis etiam Mediam Asiam devicerat. Et in mense Iulio etiam Sverdlovsk cecidit. Mense Augusto Germani Kurgan et Tyumen ceperunt. III quoque die Septembris et Tobolsk. Ad finem Septembris, Khanty-Maisiysk. et in medio Octobri et Omsk.
  Novosibirscum tamen Nazis nondum submisit. Iam gravissimae pruinae Fritz urbibus adhaerere coegerunt.
  Usque ad diem Maii 1946, Nazis bellum non gerebat.
  Inde ad Novosibirscum venimus. Disci helicopteri informes et novissimae piscinarum seriei "E" in proeliis interfuerunt. Sed hoc nimium non adiuvit Fuhrer. Krauts Novosibirscum exeunte Iunio susceperunt. Coactus flumine Ob. Praeterea mense Iulio monstra ceperunt tam Kemerovo quam Tomsk et Territorium Altai. Post acriter pugnatum Abakan mense Augusto cecidit et Irkutsk mense Septembri expugnata est.
  Germani sanguinem quoque vomitum sumpserunt. At rursus perstrinxerunt. Communi- tatum. Sic nos in accessibus Chitae constitimus. Sed in principio, ubi properant? Potes aestatem exspectare et novum instrumentum experire.
  Sit discos vel rumpit. Anno 1947, designatores Soviet IS-4, IS-7 et T-54 in seriem miserunt. Verum in codicibus mere symbolicis. Non satis homines vel opes erant. Nazis initium cepit. Aginskoye capta Blagoveshchensk exeunte Iunio. Khabarovsk in Iulio cecidit, et Vladivostok in Augusto. Ita Nazis omnes fere maiores civitates Sovieticas cepit. Fortasse nisi pro Pertopavlovsk. Mense Septembri Magadan Fiends comprehenderunt. Sed tamen Stalin in deditionem non venit.
  In fine, Nazis adhuc periit!
  
  
  SPATIO SECUNDUM BELLUM
  Post aliquot annos prosperos relativos, graves tribulationes in Russiam venerunt. Regnum Caeleste, opibus colossalibus humanis adhibitis et commoda totius systematis politici, mundus fieri potuit hegemon. In Russia caedes immanis in finibus meridianis orta est. Et quamvis rebellio islamista oppressa esset, bellum terrorismi multum opes consumpsit. Res difficili conflictu cum Occidente aggravata est.
  Quamdiu omnia ab deterrence nuclea fundata sunt, nulla bella magna-scalaa fuerunt. Sed Americanus physicus Wellington cogitavit de speciali specie erucae ad Mercurium deducendum in elementum artificiose conglutinatum radioactivum.
  Sed in navigando erat error. Eruca a cursu aberravit et in Solem incidit ... eruptio plasmatis admodum tenuissimi fuit, non viventibus organismis perniciosa, sed structuram atomicam subvertens, et vincula inter neutrones in nucleo atomico leviter mutans. Modo prorsus satis est ut motus nuclei intemperantes et thermonucleares impossibilis sint.
  Et propter hoc: arma nuclearibus acervus nugae inutiles factae sunt.
  Potentissima in mundo patria militariter et oeconomice: Imperium caeleste, quod propter nimiam hominum inopiam aquae dulcis et industriae acrem habebat, ultimatum locandi Siberiam exhibuit.
  Russia cum decretorio recusante respondit...
  Magnum bellum incepit: Asia contra Occidentem coitio. Patria nostra maxima arena magnarum praelium facta est. Vita tranquilla res est praeteritorum: ubique regnabat infernus belli. Pugnae acerrimae erant in adductis a polo ad polum.
  Locus in frontibus criticus erat: Unione Asiatica iam appropinquabat Montes Urales.
  Prope Yekaterinburg, globus fulgidus cecidit, et zona letalis orta est in qua nullus homo vel minimum vivere potuit.
  Patria, Russia sacra -
  Cor meum tibi apertum est...
  Sanguis campi irrigatur -
  Floreat amor patriae!
  
  Pulsus magno gemitu tellus verberat ;
  Cum fremit bellum durum est...
  Gloriosus autem sol orietur in Russia -
  Tu sola mater nostra immortalis es!
  
  Siligo in agris perennis est aurata;
  Nix micat argento claro.
  Facies et icones superbe spectant -
  Eques, esto aquila in proelio!
  
  In pugna adversarii vincemus;
  Somnium alatum defendamus.
  Non est fortior quam miles Russicus;
  Deum orabo!
  . Summa contentus.
  Cum cor misericordiae plenum est, aliqua causa vacua est vidulus!
  Montes Urales cacuminibus similes molares ex ore exserentes, carie comeduntur. Pugnatores Russici tailless in gradu humili volant. Sicut falcones velocissimi, equites Russis rusticitas oppugnant, sed praelia caelestis Imperii valide armatae alatae.
  Air Force gubernator difficilem vicem Andrey Ognev exercet. Gravis tormenti Sinenses quinque-obstructi flammam et metallum exspuit. Ignis turbo ad verbum pauca millimetrorum ex translucentia armaturae pugnatoris Russici exit. Tailless gannit in responsione. Intrita pulsar elabitur acuto naso. Turris rotationis helicopteri fibulae giganteae sub ictum... Clamoribus obvolutis sunt.
  Frons obscura Andrei cum alta fronte erumpit in risu albo-dentato.
  Socius eius, speciosissimus flava Vassa Koltsova, dolium facit, cogens chalybem piranha erucae nudae labi et "donum" in unum e duodecim ingentibus propellens helicopterorum pugnae mittit.
  Ingens, triplici laminum propellens ordine fatiscit. Vassa, non sine causa nomen eius in reginam translatum, verberare scivit. Certavit semper in una tantum brevitate alam et khaki subucula, sed nudis calcibus se sensit et unum totum pugnatorem.
  Multi eam imitati sunt gubernatores feminae, phaenomenum sensum assequi conantes. Pugnatus helicopterus est centum et viginti puncta ignea quae superficiei demittuntur - rink ignis. Machina in pulvere carbonum currit, sed simul mille talenta metallica portat, praesidium dynamicum applicans.
  Iapones, Sinenses, Indi designatores autocinetum invulnerabilem ad systemata aeri defensionis Russorum fecerunt, sed inopinato impetu sub aere venerunt.
  Contorta ferox ira, fremit anguis luscus Generalis McLee, monstratque atram glomeratam manum;
  - Solvite eos! Monstra ista solve!
  A colonellus Indian plenus-pectore sed tenuis praecinctus dixit:
  - Hic coniugum est niger princeps et regina. Nemo eos umquam addicitur!
  Mac risit incredule et mur- tavit;
  - Non potest esse. Densitatem ignis auge.
  Iterumque pugnae-helicopterum exhorruit. Turris rotata stipata, et carinae Titanium ignem comprehenderunt. Flammeum flavum et cinnamomum cum ejulatu praeter milites rapitur. Detonatio abivit, et erucae napalm-reatae intus carinae helicopteri gigantei arserunt.
  Vassa, artificio lapsus expresso et per calles ignis transeuntes, dedit:
  - Omnia saecula subiciuntur bello, tantum non potes ultimum diem sternere, victus sine tempore!
  Andreas frigidus est. Pater eius minimus dux in exercitu Angolano venit ad studium Moscuae. Ibi Lydiam Ognevam, nobilem athletam, et Ph.D. Mortuus est ergo pater eius, et mater eius nigra et crispa suscitavit eum. In schola Andrei vexare conati sunt, sed puer adhuc in artibus bellicis in kindergarten versatus est. Mater noverat se pugnare, vitricus vindex mixtis modis.
  Andrei bene studuit phaenomena memoriae, Mox ipse puer dux factus est, duxque fuit. Scilicet scholam fugae elegit et pro patria sua Russia pugnare perrexit. famam et reverentiam meruit. Nemo autem ausus est heroi Russiae pellem nigram exprobrare, praesertim cum Negro vultus faciei cum Slavicis mixtus esset et hoc gubernatorem athletice fabricatum satis formosum fecit.
  Non minus de rebus amatoriis quam de re militari fabulae fuerunt. Tametsi Andrei ipse multo modestior fuit quam illi tribuebatur.
  Iam quaerebat viam inviolabilem praelium destruendi. Active, multi-strauit armatura principales partes potentissimas machinam Imperii Caelestis operuit.
  Savva accensus propellers, structuram immobilitare conatur ...
  Interim proelio exarsit. Turtures lacus Orientalis molis aggressi sunt. Alii immanes, alii metrorum alti non plus.
  Contra eos pugnatores coalitionis occidentalis cuniculis mobilibus usi sunt et missilia sine exilio duxerunt.
  Non solum Russi hic pugnaverunt, sed etiam Europaei: Britanni, Galli, Sueci et multi alii.
  Communis hostis homines pelle albo et moribus Christianis in unum congregatur. disceptatio de democratia quievit. Praeterea in Russia sententiae anti-Occidentales, postquam impugnationem ex oriente venerunt, in nihilum delapsa sunt. Immo, ubi Europam pacifistam et tolerantem ad Orientem conscendere potest. Illi et homines maxime obliti sunt pugnare. Et cum arma nuclearia evanuerunt, Asia potens et populosa innumeras multitudines suas movit septentrionem et occidentem.
  Inter illos in locis Russiae procedentibus multi sunt Arabes. Quidam fanatici oppugnant, non fucati, in albis altioribus. Mortem risu in labiis accipias.
  Millia lacus et pedites pugnantium vehicula progredientium videntur sicut formicae ex visu oculi avium. Savva, aliam cochleam deformatam, paululum expalluit, susurravit;
  - Adhuc sunt nimis multi ex eis... Deus adiuvet Russiam.
  Ipsa puella vidit quid in urbibus ab Asiae coitione captos fieret. Massa pogroms, caedes, caedes. Viri in filum suspensi sunt, et mulieres et pueri ad castra specialia delati sunt. Et tunc aliqua opera vendiderunt vel distribuerunt. Et iam tormenta captivorum communia sunt, et etiam facienda.
  Generalis McLee ne suis quidem parcit. In imbelli rabie quod cum parvis Chizh-3 bellatoribus obire non potest, gladium e muro rapit et Arabis manum intercludit qui anti-arquitiae sclopeto regitur. Clamat, et truncum sanguinolentum sub pectore pressit.
  Et terribilis praefectus manus modo abscissa, clavis longis, minatur in directum importunum Russicum aces, clamantes:
  - Solvite! Ardeat! Ardeat!
  Savva furens accendit aliam erucam... Ex tela currit. Sed caeli proeliorum etiam stabilitas amittit.
  Mortiferum tormentum e ludo est... Puppis amissa leone pugnae virtute terga vertit. Opus est ut quam primum ad reficiendas et supplendas resupinetur.
  Infra, tormenta Russica accurate in lacus hostium angularis, plana ferrea incendunt. Plures cars constiterunt, fumum in caelum inflantes. In una "bandura" tela rumpere coeperunt. Avolabat, quasi rostrum palaestritae supervolans, donec tumulum glareae feriret.
  Longi range, tormentum Russicum mittit proiectum ad directionem navis. Gunna puella cum falce flavo, duobus digitis susurro Germanice se traicit;
  - Sit nobis fortuna!
  Vexillum coitionis Asiae cum circulo rubro in medio fulvo fulget. Hoc propius ad Iaponiam est, sed hoc symbolum a coitione electum est. Exiguum proiectum tormenti ex alta praecisione crassam virgam frangit et carbasus ingens, qui pavimentum stadii cadit deorsum operire potest. Duodecim Asiae obterere simul velo velutino obsita sunt.
  Coitio Occidentalis ex parte et positionibus Russicis, sonus unanimi auditur;
  - Euge!
  Vere typicus. Et hostes decies numero superent, sed robur spiritus Russici inconcussus est.
  Uterque Russiae bellatores momentaneum cornu ad cornu se reperiunt. Unius totius - falconum fere triangularis - defensores Russiae. Savva iam fingebat quomodo Andreas manum suam nigram in humero suo imposuit. Hic est vere fortis qui in te fidit.
  Sed eo momento, sicut mille photographica blitzes ilico emicuit. et in oculis pugnae copulae obtenebratae sunt. Tunc pictus est nigredo coloratis maculis similes illis apparentibus, quando effunditur oleum super aquam.
  Andrei oculos perfricare conatus est. manum, aegre resistentes, radere aquam videbatur.
  Quasi longe, Savva vox obvoluta est;
  - An mortui sumus?
  Respondet princeps niger voce:
  - Minime! Vivimus.
  Repente hoc crassum, glutinosum sensus evanescit, et in statu liberae ruinae esse videntur. Etiam in momento temporis, quasi gravitate, lux facta est.
  Savva susurrabat aliquantulum commotum, canora voce;
  Mundus videtur ut nequaquam amissa est
  Et equitis via ad astra obsidetur .
  In his flexus orbium infinitarum;
  Non destinata fides est mergere!
  Tumque anhelavit, nudis vestigiis appulsus acutis, Montibus. Tenebrae, permixtae maculis et undae, dissipantur.
  Oculi laedunt paulum e Maio, luce meridiana. Savva erat per quattuor pedes et statim exilivit.
  Andrei munere suo pedes in saltu flexit, et sollerter appulit. Frons virili mento et lata fronte alta, vultu placido. Etiam socium suum risit.
  - Vides! Est ista lux, et, quam dudum suspicatus sum, - non est hic paradisus!
  Savva, vacillans, pauca dubius vestigia sumpsit. Cum egrederetur, dolens plantas nudas quassabat, et genu scidit. At puella, solita voluntatis nisu, a facie martyrii expressum abegit, digitoque prae se ferens, exclamans:
  -Wow!
  Andrey respexit ubi Savva ostendit. Ante eos collis dilapidatus erat. Et in cacumine eius fractis rimis globus requievit. Accuratius, sphaericum, dimidium plumbi, dimidium platinum coloratum, cum rostro acuto superne et duodecim bracchiis tenuibus per margines huius rei futuristicae aequaliter distantes.
  Puella confusa, susurravit;
  - Hoc est Newtoni Biome! Et quomodo accepit malum?
  Intuitus Andreas, caput in humeros immisit, aerem traxit. Aer odoratus ozono et concrematus languet. Dux circumspecte circumspectans voce vix audibili dixit:
  - Hic in insidias incurrere possumus!
  Savva confidenter arripuit gradum versus pilam et sine vo- cis demisso volumine dixit:
  - Minime! Scio ubi sumus! Haec prorsus est zona anomalia ubi spatii cecidit. Solus centum milia passuum septentrionalis est ubi pugnavimus!
  Dux iterum humeros humeros obtendens, speciem placiditatis in voce tenens, ait:
  - Plus quam minutum in zona anomala, nemo superesse potuit. Etiam robots fregit, in rubiginosi putri!
  Savva, etsi non facile illi erat, fortiter exclamavit;
  -Et superstes erimus!
  Et versus collem cucurrit. Pulverea , rotundi calcanei , lapsu exarati , celeriter per inaequale , scopulosum iugo micabant .
  Andreas miratus est. Nonne in acutis lapidibus nudum pedem dolet? In universum mores Koltsova multis mirum videbatur cum fugam consuetam uniformem neglexit, nudis fere vestimentis pugnavit. Et si alicubi in Mesopotamia vel Africa, in uno camouflage subucula commoda esse potest, sed adhuc in Uralibus vere frigus est.
  Puella e finibus meridionalibus advenit. Copiae Russicae et Europaeae in Syria pugnaverunt, in Iraquia irruptionem Asiae coitionem continere conantur. Praeterea copiarum islamicarum pars erat ex parte Russiae et pars Asiae.
  Ne a meridie quidem prima acie distincta. In Africa quoque, in eadem regione, diversae gentes inter se pugnaverunt. Praeterea, religio non partes decrevit. Multi Christiani, et pagani, secuti sunt Asianos, sub emblematum quasi sinistrum. Africa vere similis factus est carmine in viverra de Aibolit.
  Sed verisimile est, nudis pedibus in eremo currere, etiam durius quam per abrupta montium currit. Et Savva, truculentus magisterii gradu, scientiarum biologicarum candidatus, nec dolorem nec metum novit.
  Andrei cucurrerunt post eam, conantes assequi diabolo. Spatium multo longius evasit quam primo aspectu videbatur.
  Solet puella crines tortis, nunc comae dilabebantur, et aurea pompa velut flamma taedae in vento volitabat.
  Numquam antea dux niger amicam suam tam pulchram invenit.
  Quamquam Andrey athleta non debilis est, tantum difficulter intervallum breviare curavit, numquam tamen cum ea conprehendit, quamvis prolapso ac paene naso vulneravit (non Africano modo, sed levi. gibbus et leviter inversus, etiam quasi totum corpus.) Et nudae Savvae, pulla crurum, in ipso fere capite ingenui atri, et puella per parietem transiit. .
  Angebatur ut adsequeretur, Andrei saltavit post eam. Securus, sed satis strenuus.
  Superficies plumbea super aquam marinam calidam lavatur, ac deinde trans pavimentum volans, faciem suam in nudis pedibus Savva sepelit. Mechanice Andrei osculata talos, puella autem irata ei calce, exclamans:
  - Ecce quam interesting res hic sunt!
  Quamvis Ognev dicere voluisset nihil esse iucundius cum talis pulchritudo tibi proximus est, sed in naso calcaneo accepto celeriter exsiluit. * et non est confusus.
  Animalia referta et insecta in parietibus pendebant. Praeterea, quae non sunt nec esse potuerunt extra terram. Et carrostas cum duodecim cancris unguibus, et cactus cum rana cruribus et galli favis, et blattas cum ore crocodili cum retractabili lingua crepat. Nisi forte cum tosto principe comparari potest.
  Andrei exilivit admirans et exclamavit voce magna:
  - Salvete fratres mente!
  Respondens silentium ... Savva satis logice et rationabiliter dictum est;
  - Non clamamus, stellata melius examinamus.
  Spatium intra spatium erat multo maius quam ab extra videbatur. ANDRON coangustantur et dilatantur. Portis armatis digredientibus ad eos venientibus. Et quis justo nec nulla.
  Omnia referta animalia, et statuas, et hogrammata. Nec non picturis : mo- et oleo, et cybernetico musivo. Holograms ostendit pelliculam realem colore. Et scaenae pugnae, et variae pacificae species, satis idyllic imagines.
  Andreas mirum in modum animadvertebat;
  - Mira. Museum volans est.
  Savva satis rationabiliter objicitur;
  - Omnia in nostro mundo et museum et dump sunt! Melius comedamus...
  - Telum! - Eturbavit atro dux. Et cito additur. - Patria nostra ad tertium Bellum Orbis Terrarum conciliandum adiuvandum est.
  Savva suspexit et clamavit:
  Serva nos salva humanitate! Humanitas in periculo est!
  Respondens humilis et gravis alta solito auditus est;
  - Vos, barbari, videturne aliquid a nobis obtinere?
  Extendit manus puella et susurrabant;
  - Non nos! Res de fato omnium mortalium. Tertius mundus bellum statuit - quid feret: barbarum, crudele, seu humanitatis et humanitatis?
  Bassus in tenuem soprano mutatus et incredulus sono;
  - Oh est? Etenim homo in errorem tendit, etiam de sua intentione. - Aurei venti per aerem transierunt et vox, medium octavum inferiorem fiens, continuavit. - Ut semper, magna pars gentium in universo proclivis est: se offerre, si lingua tua uteris, ut humanissima, et hostis simpliciter ut hostis.
  Savva, pede non cessans tympanum timide, in litura ignoti metalli, mussat;
  - Et tu ipse vide! Vide quibus barbaricis modis bellum nobis gerunt!
  Modicum vox tepuit, et mollior aer coepit videri;
  - Ita crudelis est inimicus tuus, sed nec angeli es. Denique, non mathematica, uter vestrum in terra potestatem habebitis!
  Andrey iam voiced:
  - Quis ergo?
  Sed non responderet, pavimentum sub illis movit, et puella cum nigro guy occurrit cum faciebus laquearia. Tum omnia simul mutata sunt. In medio magnae urbis male eversae se invenerunt. Tormenta deafeningly fremebant. Conchae magnae explosae et bombae ceciderunt. Societates Russorum et Militum Europaeorum progressi sunt. Milites Unionis Asianae flavi et fusci, damna portantes, se receperunt, viam montibus cadaverum tegentes. Savva gradum arripiens cruentum calcavit rivum.
  Imo, hoc sane bellatorem, qui per ignem, aquam et fistulas aeris (hoc est usque ad minimum) pervaserat, confundere non potuit. Sed cor meum non erat bene. At Andrei evigilans, dextra manu saxum projecit ad faciem flavi angusti militis lusci, qui tormentarii machinam levaverat, corruit. Dux exclamavit:
  - Hoc est Beijing! Nostra guys vincunt!
  Immo regula tortuosa cum simili hieroglypho flammae caeruleae ardebat. Savva aliqua ratione non laetificabatur. Quamquam picturas in interreti a Beijing et aedificia capitalia propria Sinensium viderat.
  Sed hic est terribilis. Mulieres ardent, pueri clamant. Multum et cadavera. Ad litteram mortui omnes aditus compleverunt, et crevit numerus. puella numquam ante in tumulis congesta mortuam viderat.
  Jam Andrey machina tormentarii ab aliquo delapsa sustulit et ignem ad necandum aperuit. Bellator natus est. Paterno ex tribu Zulu, ex parte matris: proavus bis herois USSR, avus in Vietnam et Afghanistan, pater in Syria, Donbass et Chechnya pugnaverunt.
  In Savva caput emicuit;
  Omnis homo qui natus est vir bellator;
  Forte accidit - torquatus tulit lapidem!
  Hostes sine numero legionem sunt;
  et in corde torret flamma;
  Et ipsa puella machinam sclopetis sustulit. Solent fortes manus in manubrio leves. Itinerum magnae sonuere caput: perde, magnae matri servire tuae.
  Sed inopinato languido stridore puellam duratam fecit. Ad dextram gemitus et clamores natorum distincte audiebantur. Savva convertit, et aquilam intuetur, per fumum omnia involvens, parvas, flaventes figuras fecit. Flavi luscus pueri clamabant et de incendio domus exire conabantur. sed via eorum impedita est tigna bitumine gravidata. Et post straverunt latinas carnivoras flammas.
  Draco ignis anhelitus Gehennae sacrificare videbatur.
  Hoc erat altius quam vires Savvae perpeti. Puella ad ignem cucurrit. Parvulos servare necesse est: utrum Russici an Sinenses sint magni momenti non est!
  Repente rivus napalm viam bellatoris nudis pedibus obstruxit.
  Cum clamore feram
  - Salvum fac Dominum!
  se in ignem praecipitavit. Centum clavi nudae fibulae videbantur, genua inermia flammis adusta. Delicata, olivacea, sordidis obsita, papulis coccinea. Quam acerbum fuit pro Savva. Clamor ultimus mentium e pulmone evasit. Volui retorquere, et de flammis gehennae prosilire.
  Sed sensit puella: Impossibile est, ne iterum differas. Liberi moriantur. Nec refert cuius sint. Dostoevsky dixit: omnes thesauri mundi non valent unam lacrimam ab infante effusam. Dolor a calcibus nudis ad occipitium, ut equorum greges, ad nervorum terminationes acuta ungula ferro feriunt.
  Crines eius mirabiles iam flammam comprehenderunt, et flammae praedatorias in facie lambere conantur. Eadem forma numquam erit iterum. Purpureum hic ulcus est, sparsum tenerae, velutinae maxillae.
  Savva perdite salit, quousque metam attingere videtur. Mixtio fumi et aeris ardentis in pulmonem ruit. Tunica maculosa in te iam exusta est, et tu, sicut Joanna D, in igne molesto es. plusculum, a little more. O deus meus, corpus eius leprosus est valde.
  Murus igneus interrumpitur, et Savva in frigiditatem prosilit. Iam combusta est, admirabile corpus eius quasi vulnus continuum, et ustae plantae in acutissimis pugionibus grassari videntur. Nulla a venenatis ante. Et debes in rugitum salire, immitis flamma iterum.
  Et puella vires animique eius decurrere sentit. Ea paene excurrit a dolore concussa. Sed videre potest per obscurum puellam, quae parvas manus trahit et ignem cum strigibus resilit, et puer raso capite, et perparvum, qui ambulare vix didicit.
  Reliquas vires congregatas, Savva exultat, ira, et iustitia sensus ei dat animos intolerabiles superandi dolores. Tigna flammea et radii ad latera volant. Aliquanto labore. Incensae manus foedae puellae craticulae candentis capto. Dolor sicut centum ton arietis cadit in caput, pectus, totum corpus usque ad ultimam cellam. Craticula non movet, deinde Savva dentibus arripit. Insanire potes a tantis doloribus, ultima pulchri- tudines flammarum intacta tabescant ac concidant. Sed tum demum Dominus reddita laboris, Craticula rubens ex aestu, caementa volavit turpia.
  Debilis puella, dentibus fractis, erumpens ardore, languet. Ad extremum conscientiae stamen, mutila cutis ut libertum sentit puerum, super usta crura herois lapsi salit.
  Savva evigilavit... Stabat cum Andrei in summo nivis cacumine. Tonitrua, velut chorus mille Vocum archangelorum, vox proclamat;
  - Vos reprobi! Pax erit in tellure! Russia mater totius populi Terrae fiet!
  Nigra iuventa, et flava magis magisque decorus, Florentes vidit hortos, obsitas obsitas ante oculos, armaque conplexa milites. Odium ac bellum aeternum.
  Et sonabat super omnem planetam;
  Russia et Sina in perpetuum uniti sunt;
  Islam christianismum: amici sine malitia!
  Glorificamus nomen Domini altissimum -
  Omnes gentes mundi - Patria familia!
  
  PETRUS III
  Petrus Tertius suadere curavit illustrem reformatorem generalem ut iungeret equos et gradum acciperet campi marescalli. Nikolai Papin minister defensionis factus est et aliquot reformationes perfecit. Hic vir fortis et auctoritatis adiuvit Petrum III detegendam et oppressam coniurationem fratrum Orlov. Omnes quinque coniurati sunt suspensi. Catharina pro adulterio divortium accepit et in coenobium relegatur.
  Petrus Tertius virtute sua roboratus est et coronatus est. Et cum ad potestatem veniret, mutationes tangibiles in Russia factae sunt. Petrus enim Tertius, sicut eius avus, fundamentales reformationes adumbravit. Ac praeterea mutationum rerum alienarum consilium adfectus est.
  Petrus Rumyantsev cum Germanis Rumyantsev societatem cum Friderico II fauore iussit superare Austriacos. Postea Germania plus quam antea terras amissas reddidit.
  Sed Russia etiam in freto a Dania potestatem accepit, eam cum Prussensibus dividens. Attamen Petrus practicum acumen ostendit et omnes fere huius civitatis possessiones sumpsit, tantum symbolicam partem regni possessionum Friderico " ventus " suo " Frederico relinquens. Dicendum, quod auctoritas Papini magni Petri nepotis profuit.
  Una sententiarum Petri Tertii fuit idea dividendi Poloniam inter Russiam et Prussiam. Anno 1965, bellum cum Reip. Clarissimus Alexander Suvorov celeriter processit. Petrus Tertius intellexit et curavit ut primordialiter terras Russiae in suum imperium acquireret, et Prussenses ethnicam Poloniam noverunt.
  Sicut in historia reali, Russia cum Imperio Ottomanico pugnare debuit. Russis felicior pugna fuit. Papin reformationes, ingenium Rumyantsev et Celeriter Suvorov effectum habuerunt. Placuit tsar inquietum Alexandrum Vasilyevich, Petrum Tertium, et ipse valde trepidus ac in pedibus omni tempore fuit. Ita re bene conscenderunt.
  Intus regionem, Petrus imperator aliquot reformationes peregit. Ordines ab negligentibus possessoribus in favorem aerarii publici publicati sunt, nonnullae restrictiones corvearum et rusticorum venditarum introductae sunt. Sed hactenus Tsar Petrus Serfdom plene notare non ausus est.
  Insuper reformationes ecclesiasticae validam oppositionem synodi orthodoxae attulerunt. Rex, arguens Scripturas vetare cultum et obsequium cuivis praeter Deum, cultum sanctorum abrogavit.
  In hac contentione aliquid fuit Lutheranismi cum reliquiis et iconibus.
  Tantum orate Dominum Deum, solum adorate eum!
  Sed hoc non poterat nisi resistere. In locis etiam sacerdotes populum ad rebellandum incitabant.
  Transiit tamen reformatio, et in templis, templis, templis, solae imagines Christi et Virginis Mariae manebant.
  Vulgo populus regem audire maluit. Praeterea Petrus Tertius princeps curans claruit. Gravior fuit occupatio totius terrae a monasteriis et ecclesiis.
  Post victoriam de Turcia, auctoritas regis magis crevit. Perthum Tertium tandem Serfdom tollere constituit. Talis sententia non poterat nisi graves motus in civitate causare. Possessores magna damna passi sunt, sed revolutionis industrialis coepit. Per omnes difficultates procedebat acriter atque retardatus.
  Secundum bellum cum Turcis brevius evasit et copiae Russorum duce Suvorov celeriter parta sunt. Praeterea in Gallia res novas Europae attentionem avertit.
  Hoc a Petro Tertio adhibitum est, in solio Constantinopolitano filio suo minimo collocato, a Constantino Voronina, Turcarum Rege.
  Ita Imperium Ottomanicum in unione cum Russia se habet.
  Bellum deinde in Aegypto fuit. Soldanus localis dominium Russiae per Africam agnoscere noluit. Atque hic primum ingenium Suvorov et Napoleonis Bonaparte inter se collidebant.
  Petrus Tertius, cum annos LXX vixisset, multum eo tempore mortuus est. Descendit in historiam sub nomine Liberatoris Magni. Quod est honestissimum!
  Forsitan avus charismaticus excellens! Et Paulus imperator ascendit thronum. Suvorov, adhuc juvenis et imperitus Napoleon victus, Africam septentrionalem et etiam Mauritania subegit.
  Cum in hac alternative historia, nulla erat celebris Helvetica expeditio quae valetudinem Suvorov labefactavit, nobilis campus marescallus obduratus diutius vixit.
  Napoleon Franciae princeps non factus est, quia non vacat imperatori clarescere et non semel victus est. Post ruinam directorii Ludovicus Octavus potestatem sumpsit. Fuit reformatio seu restitutio monarchiae.
  Paulus Primus coniurationem adhuc non effugit, sed hoc post quinquennium factum est. Et filius eius Alexander imperator factus est. Hoc est, ubi coepit torquent. Constantinus teenager erat, et etiam, cum Sultanus Russiae Imperii Ottomanici, potestatem asseruit.
  Alexander autem Suvorov adhuc superstes erat ac nepotem suum patruumque conciliare curavit. Quamquam, sane, autonomia interna imperii Ottomanici attritionem generavit.
  Praeterea Russia oppositio Angliae obversata est. Ortus potentia Britanniae non laeta erat cum proximo suo. Etiam secundum magnum bellum cum USA incepit. Fortasse Britanni exspectaverunt post mortem Georgii Washington, chaos et ignominia in Americam venturos esse. Sed ratio non iustificabatur.
  Civitatum Foederatarum populus sub Anglo rege reverti nolebat. X annos vario eventu pugnatum est, ac demum, exhaustis copiis Britannia, bellum inferrent.
  Sed Americani non mitescere et moleste contra Canadam elaboraverunt. Res pro Britannia aggravata est positione Russiae, quae auxilium Americanis praebebat.
  Bellum cruentum undecim plus annis et America Canada recepta est. Britannia infirmata est, sed novum monstrum geopoliticum apparuit: Civitates Foederatae Americae.
  Russia bellum cum Austria gessit et eam vicit, partim cum Prussia dividens.
  Eodem tempore expansio in Canadam continuatur. In sit amet tellus odio. Classis valida et copiosa aedificata est. Russi in Australiam appulerunt et in Africam extendunt.
  Mortuo Alexandro Primo, rursus de imperio certatum est. Constantinus Alexandri frater abdicavit, et Constantini alterius Andrei filius, ad regnum pergit, cum Nicolao decertans.
  Nicolaus solenniter rex renuntiatus est, sed in coronatione regis interfectus est.
  Sequente tumultu Andreas primus regnum non iure occupavit. Novus rex paene statim bellum cum Irania incepit et bellum contra Indiam suscepit. Britannia adhuc in Canada bellum gerens se ligatam invenit. Orientalis autem expeditio auctoritatem Andrei Primi corroboravit eique permisit ut suam partem dynastiae Romanov deduceret. Eodem tempore, Russia et Imperium Ottomanicum, tandem in unam civitatem coaluerunt. Persis et Indis annexis.
  Andreas Primus successit Alexander Secundus. Sub hoc monarcha Russia dilatationem suam in Indochinam et in ipsa Sina continuavit. Prussia etiam imperium fortissimum est, coniungens terras Germanorum et Gallias superans.
  Sed Britannia Gallos adiuvit et bellum ultus est. Imperium Britannicum pertinaciter resistit. Bellum duobus anteactis decenniis tractum est.
  Russia interea Asiam devicit et Singaporem attigit. Is factus est maximus et fortissimus in mundo, movens per Asiam et Africam.
  Sed simul, eros etiam. Americani progressionem Canadae compleverunt, ubi sphaeras gratiae cum Russia communicaverunt. Civitates deinde Texas et Californiae ex Mexico ceperunt.
  Civitates Americae Unitae publicam formam regiminis retinuerunt, cum Russia monarchiam absolutam tunc temporis maneret. Alexander II, successit Andrei II. Dynastia Romanov continuata est.
  Longum bellum inter Britanniam et Galliam contra Germaniam perducitur, quod Germani superiores terras cum Lotharingia victas tenebant, sed ulterius progredi non valebant ac defatigati sunt. Sed Britanni et Galli etiam propemodum ad mortem adierunt.
  His conditionibus, Russia tsarist in mundo dominari et eius influxum augere pergebat.
  Verum, monstrum in facie crevit in Civitatibus Foederatis Americae. Praeterea, America latior evasit quam fuit sumptu Canadensi in historia reali.
  Sed haec nondum pervenerunt ad rationes terrores. Praeterea bellum civile in Civitatibus Foederatis ortum est, quod ad caedes et exitium magnum attulit. Praeterea, dissimilis fabulae realis, Conventum Confoederationis Generalis Lee perrumpere curavit, ius occaecat quod in exercitu civitatium meridionalium militaverat: libertatem et civitatem recipere.
  Quod bellum valde protractum est, et sane rem divinam auxit. Sollertia legatorum Russorum, quae etiam studium ad pugnandum protrahendum ostendit, etiam effectum habuit. Et pure tacte, australes in primo stadio belli magnas res gerebant et Washington et New York capere poterant. Philadelphia novum caput Foederis Septentrionis factus est.
  Ipsum bellum civile posteriori tempore incidit: 1881 - 1905, et dynamita, immo tormenta tormenta in eo oppressa sunt.
  In Russia, Tsar Andrei II successit Alexander III. Novus rex minime pacificus fuit. Russia respiciebat in Africam cum Gallia et Britannia, qui novas colonias evolvere conati sunt. Et pependit in congressione cum eis.
  Novum bellum incohatum est pro mundi renovatione, in quo Prussia in societate cum Russia traditione egit. Hoc tempore Germani tenuerunt. Gallia cum Rutenis paucis septimanis vincitur. Britannia transmarina sedit, sed omnes suas colonias in Africa et Australia et in Oceano Pacifico amisit.
  Eos Germani obtinuerunt, et dilatentur, ducens confinium Parisiensem, et Portum Caleti, et etiam Normanniam comprehendit. et aliquid in ipsa Africa.
  Et Britannia in gradum potestatis minoris demersa est, Gallia tributaria omnino facta est.
  Sed bellum proximum iam cum Prussia gestum est, sub Vladimiro Tertio. Re cognita, talia genera armorum sicut lacus, aircraft, submarines apparuerunt.
  Prussenses in societate cum Iaponia agebant. Bellum primo pro Russia feliciter non processit. Corruptio in exercitu tsarist, conservatismo ducum, et subsidia activa a Civitatibus Foederatis Americae ad Iaponiam affecta sunt. Praeterea Suecia et Norvegia et Britannia et Gallia Russiam opposuerunt.
  Bellum initum anno 1921, die 22 Iunii fatali ironice incohatum. Proelium prope terrarum fuit. Quod superfuit ex Europa et Asia contra Russiam perrexit. Hispania quoque et Lusitania simile valebat. Portugallia in Africa relicta sensit, et Hispani somniaverunt pristinam gloriam in Medio Aevo restituisse.
  Cum hoc momento in Hemisphaerio Orientali non tantum spatium est quod a Russia Tsar non regitur.
  Viam Russiae tsarist nimia excellentia in opibus humanis, ratio autocratica fortis, et infirmitas oppositionis internae in bello partes decisas egit.
  Ita lacus Germanici a Neman ad Borysthenen primis duobus mensibus irrumpere curaverunt, Rigam obsident, et in meridie copias Russorum ex Hungaria pellunt. Et dii terram Solis orientis occasionem classi Russiae debellandi dederunt. Sed porro tantisper.
  Invicti duces post pugnam amittere proelium potuerunt. sed nova succrescens. Rex autem ad extremum pugnam contra corruptionem intendit ac plus minusve tolerabilem copiam constituit. Facultates humanae: Sinenses, Indi, Arabes divisiones movebantur. Germani Borysthenen transire non poterant et in hieme copiae Russorum contra gravem iacebant.
  Animadvertendum est Sueciam et Norvegiam adversarios validissimos non esse, iam mense Martio 1922, Stockholmiae receptus est. Ceciditque Oslo mense Maio. Iunio 1922, copiae tsaristae prae-bellum statum restituere poterant, ad pristinas munitiones Prussorum impellentes.
  Qua re cognita Gallia bellum exagitat. Respondentes, rex Wilhelmus Prussorum Lutetiam et australes eius regiones occupavit. Copiae Russiae progrediebantur. Septembri ad Vistulam vestiebantur. Proeliis in Prussiam Orientalibus explicatis. Koenigsberg incidit mense Decembri ... Ac Viennae novo anno liberata est.
  Neque facile Iapones erat, cuius classis grave damnum et inceptum amisit.
  Annus 1923 cum magna offensione copiarum Russiae in Polonia coepit et intra tres menses exitum ad Oder et Alpes in meridionali. Germani prope Berolinum occasionem tenendi habuerunt, sed copiae Russorum mense Aprili in Bavariam inferrent. Milites lente atque constanter ad extrema aestatis progressi Ruteni ad Rhenum pervenerunt. Autumno, regio Ruhr a Germanis recepta est, et mense Decembri post acriter pugnatum, Berolini circumventum est.
  Germania bellum vincendi non habuit. Alterum sex menses anno 1924 in continenti pugnatum est donec Hispania, Portugallia, Germania, ante Germanos capta: Hollandia et Belgium subacta sunt.
  Sola Britannia mansit, et Iaponia utrumque Okinawa et Hokkaido iam amiserat.
  Metropolis defensionem Churchill duxit. Sed forte non habuit Britanni.
  Vera autumnus portum pulsant.
  Annus MCMXXV advenit. Nulla unitas in eros quis efficitur. Permittite ut Britanniam et Iaponiam conficiat. An adhuc difficile bellum initur?
  Sensus communis dixit, non obstante industria elaborata, Americam numeris triviis oppressam iri. Sed solus cum urso Russico est valde FORMIDULOSUS.
  Mense Iunio, copiae Russicae peractae, hoc tempore felici in Britannia portum, Londinii ceciderunt. Et mense Augusto etiam Iaponia completa est.
  Ita aliud bellum finitum est.
  Russia in omnes terras Orientalis Hemisphaerii suscepit. Eodem tempore imperium ipsum autocraticum et unum manebat. Fere una an. Possessiones Europaeae quaedam externa autonomiae attributa habebant. Sed tamen ubique dominatur tsarist potestas. Utrum regnum Poloniae sit an regnum Sueciae cum Tsar Vladimirus in capite.
  Die 5 Martii 1933, Tsar Vladimirus Magnus mortuus est, cuius filius Cyrillus Tsar novus factus est. Sed regni novi Monarchae fuit brevis, exacte centum dies. Et in throno erat Alexander quartus annorum quindecim. Et post dies quinquaginta ei accidit. Nicolaus II successit in regno annos decem tantum annos. Quattuor imperatores in uno anno sunt... Quid accidit!
  Rarissime sane, et non in omnibus mundi regionibus!
  Quamvis sane multi meminerint Nicolaum Primum regnasse brevissimum tempus et propter vim interiisse.
  Initium autem regni Nicolai secundi satis bonum evasit. Duobus annis post, primus satelles artificialis in historia telluris Telluris immissa est, quae circa planetas volavit.
  Et 1937 evenit non tam sinistre ut in historia reali. Cum hoc anno primus vir Russicus in spatium volavit. Non, non Gagarin, sed Princeps Igor Trubetskoy. Yuri Gagarin non felix adhuc fuit. et quo tenditis?
  Russia, amplissimum imperium, pecunias colossales ad spatium expansionis collocare potest.
  Sequenti anno 1938 primum bomba atomica Russica temptata est.
  Novus Nicolaus Tsar adhuc infantulus erat et, sane impatiens. Praeterea in Civitatibus Americae Unitis tantum competitor periculosus Russia manebat. Ne dicam quod Americani quoque bombam atomicam habituri sint.
  Die 1 Martii 1940 iussu Nicolai Tsar Nicolai II, qui iam adultus factus erat, invasio Civitatum Americae Unitarum coepit. Causa formalis auxilium ab Americanis oppositionis Republicanae in Russia cum postulationibus comitiorum parlamentariorum.
  Fieri potest ut Nicolai II adulescentis iudicium sapientissimus fuit. Denique impossibile est permittere adversarium potentialem etiam arma nuclei acquirere.
  Tetrum copiarum Russorum utentes magnis columnis cisternina, initio feliciter et celeriter elaboraverunt. Sed tunc resistentia Americanorum intenditur. Aliquot menses progressus militum Russiae valde tardus erat. Sed tamen et hostis, et quantum pubis cedens, et classis damnata est.
  sed in Africa et Sinis seditio orta est. Notae praeterea copiae ad rebellionem supprimendam aversae sunt.
  In anno 1941, exercitus US counteroffensivam deduxit, sed etiam propositum suum non assecutus est. Plures impetus, deinde hiems 1941-1942, quo Americani paene totam Canadam amiserunt. Et mense Aprili, Toronto et Quebeco eodem fere tempore ceciderunt.
  Bellum iam incohatum est in territorio Americano tradito. Commutationes plagarum fuerunt. Sed maior pugil Russiae gallum Americanum devicit.
  Philadelphia mense Augusto 1942 incidit. Mense Octobri 1942, copiae Russicae Novi Eboraci accesserunt. Tunc US imperium armis nuclearibus uti decrevit.
  Sed adhuc territorium Russorum non minimam occasionem nanciscendam, ita contra impetum militum impetum fecit.
  Bomba nocte incensa est. Hoc consilium est ex hoc quod milites lucida obcaecant.
  Effectus valde notabilis fuit, paulo plus quam mille homines mortui sunt, viginti milia hominum excaecati sunt, quamquam plerique temporarii fuerunt. Sed talis ictus peremptorius dici non potest.
  Praeterea tsarist Russia multo plura crimina nuclea habet, unde nondum factum est ut rationale sit talem commutationem rationum nuclearum aperire.
  Sed quo vadis? In mala positione omnia mala moventia sunt, et politici callidi in malam positionem non penetrant.
  Mense Decembri, Novi Eboraci et Washington ceciderunt, et ante hoc Americani quinque plures ex suis bombs non potentissimis et felicissimis terminis consilio usi sunt. Responsio autem imperatorum tyrannorum omissa viginti criminum suorum. Ita evenit ut bomba serially terribili usus esset.
  Bellum perduravit usque ad diem 23 Februarii anni 1943, sed nulla bombs atomicas omisit.
  America funditus liberata est a dominatione capitalis et in dicionem monarchae autocraticae redacta est.
  Rex novas terras et magnam gloriam accepit. Nec iam quisquam audebat disputare cum eo.
  Anno 1945, cosmonautae Russicae lunam apposuerunt. Et anno 1947, exercitus Russiae Mexico ingressus est. Statuit rex quod tempus erat tali reliquia finem imponere ut plures civitates in una tellure existerent. Exercitusque eius omnia quae vinci possunt ad vincendum movit.
  Anno 1949, Argentina facta est ultima principis regio imperio Russiae annexa.
  Et facta est pax per totum mundum. Anno 1953, cosmonautae Russicae in superficie Martis etiam pedem intulerunt. 1956. - Venus cum homine. 1960 - Mercurius. 1961 - unus e satellitibus Martis. 1967 - Homine Neptuno, et anno 1968 - Saturno. In 1970 - Uranus, et 1971 - Pluto.
  Nicolaus II in historia descendit sub cognomento: consummator! Anno 2016 rex iam nonaginta tres annos natus erat. Sed necdum terrenae prosperitatis successus regem decrepitum ac debilem considerare sinunt. Is per annos LXXXIII in potestate fuit, quod absolutum est testimonium inter eos rectores quorum munus est plus minusve certum. Quanquam in historia, inquiunt, lis quum diutius imperarent.
  In Terra fere prosperis. Vera quaestio est de multitudine hominum crescentium, quae iam octo miliarda excessit. Magnae spes expansionis spatio coniunguntur.
  Multa oppida iam luna aedificata sunt. Ut evenit, sexiens minus gravitatis quam in Terra, vegetabilia et fructus in greenhouses crevit, immensas magnitudinis pervenire possunt.
  Oppida cum Marte et Venere, tum officina Mercurio constructa sunt. Planeta haec, quae proxima est Soli, commodissima est ad metallorum productionem et volubilem. Ad hoc, energia solaris adhibetur.
  Sunt etiam sedes humanae in satellitibus Jovis, Urani, Saturni. Spatium gradatim magis magisque vincitur.
  Et anno MMXVI prima expeditio ad stellam Sirium a Luna incepit. Monarcha valde expectat tam laetum eventum ut cum fratribus mente constituat commercium vivere.
  
  
  
  UNIVERSUS STANTIA
  Franco Hispanus dictator, contra rem fabulam, consensit Germanorum copiis ut Anglicum castrum Gibraltar oppugnaret. Commutatione Hispania aliquas terras Britanniae et Galliae in Africa accepit.
  Impetus duce Mainstein noctu a die 25 mensis Novembris anno 1940 ad 26. Cum evenit, Britanni non satis parati erant ad talem motum militarem, et Nazis tam validum castrum ex impetu capere potuit.
  Lapsus eius notabilis cursus belli ictum habuit. Wehrmacht copias per brevissimum spatium in Africam transferre potuit, et Britanni ab ingressu Maris Mediterranei ab Oriente obsidebantur.
  Germanico imperio plures partes ad Africam aequatorialem misit. Praeterea corpora Rommel in Libyam paucis mensibus ante quam rem translata sunt.
  Britanni, vicissim, omissis contra Italos in Aethiopia molestis, loca in Aegypto firmare coeperunt. Sed Rommel eos praecurrere curavit, et propter praeveniens ictus colonias devicit, Alexandriam et Cairum capit. Situs Britanniae in Africa multiplex factus est. Iam Germani Suessulam pervenerant et longius progredi in Medium Orientem minabantur. Praeterea movere versus Sudania fieri potuit.
  Verum Italicorum in Graecia res non bene gestae sunt, sed accessus copiarum ex Germania additae res conservavit.
  Hitler dilemma habebat: USSR oppugnare vel Britanniam conficere? Prosperae Wehrmacht in Africa secundae sententiae suaserunt ut manus suas in Occidente solverent. Quamvis apparatus militaris USSR timorem in Fuhrer inspiravit.
  Exercitus rubri plus valebat, sed Germani non otiose sedebant. Productio piscinarum anno 1941 duplicata comparata ad 1940, et aviatio duobus fere temporibus et dimidio aucta est.
  Nazis bombing et in Melitam appulit. Tum Rommel per praesidia apud Canalem Suesiensem erupit et Iraq, quae contra imperium Britannicum rebellaverat, ingressus est. Germani tam Cuvaitum quam totum Orientem Medium facile vicerunt. Stalin , contra , morae artis adhaesit . Sed ecciesia bellum pertinacissime gessit. Wehrmacht, cum Irania attigisset, in Africam Australem se convertit.
  Annus MCMXLI ad finem vergebat. Dimissio submarinorum crevit, et Britannia colonias suas amisit. US passivum fuit. Sed Iaponia otiose sedere non potuit et oppugnavit Peru Harbour die 7 Decembris. Novum bellum intensum in Pacifico incepit. Et Hitler cogitavit iterum deserere de oppugnatione in URSS.
  Iapones adiuvare necesse est, Irania et Indiam occupare, tum Africam Meridionalem. ac potissime Britanniam ipsam. Praeterea American bombers ludibrio non sunt. They can cause the Third Reich multum negotii. Et est commodissimum bombing eruere ex territorio Britanniae.
  Ita Fuhrer anno 1942 ideam invadendi orientalem deserere coactus est.
  Periculum erat ne ipse Stalin frontem aperiret, sed... Sciendum est ingenium Stalini. Is valde servatur in alieno consilio. Bellum Finniae cautiorem etiam rubrum dictatorem fecit.
  Dum URSS vires aedificat. Numerus aeroplanorum die 1 mensis Ianuarii anno 1942 pervenit triginta duo milia vehiculorum, et praedia plus viginti quinque milia, alia tria milia tankettes. In summa, Stalin ad supplementum XX corporum mechanizatorum complendum cogitavit cum summa numero praediorum 32 milium vehiculorum, ex quibus novissimae KV variarum notarum et T-34, 16.5 milia. Plus, progressus T-50 praediorum adhuc instabat, quamvis currus levis evasit.
  Germani, congressi Matildae et celotarii, compertis Britannis lacus graves elaborare, etiam mastodones suos facere coeperunt. Imprimis "Tiger" cum tormento 88 mm, armatura impenetrabili 75 mm tormento cum dolio longo.
  Informationes de piscina Sovietica etiam in promptu erant. Lacus KV-2 ad pompam diei Maii in Rubrum Quadrato profectus est, et triginta quattuor aliquas notitias habuit.
  Utique, cum Speer ministerium imperiale armamentorum et munitionum petierit, progressiones in technologia celerius ierunt. Hitler in mundo optimas lacus et graviora habere voluit. Sed dum Germania URSS inferior plane erat. Et numerus carrorum et earum qualitatis. Mense Augusto 1941, productio piscinarum KV-3 incepit. Raeda evasit satis gravis ad 68 talenta, sed armata cum 107 mm tormento cum velocitate proiecto initiali 800 metrorum secundo. Hoc ei commodum praebuit super "Tiger", quod obiter nondum in seriem deductae erat.
  Potentiora etiam erat KV-5 cum pondere centum viginti talentorum et duorum tormentorum. Verum, tam gravis machina, plus difficultates exercitui Sovietico quam bono creavit. Et anno 1942, versio KV-4 107 talentorum pondo facta est. URSS merito sua gravissima praedia in mundo, et etiam potentissimo, superbire potuit.
  At contra, Germania in aeroplano bene processit. Yu-188, in seriem ingressus, celeritas pugnatoribus comparanda est. DO-217 etiam honestum vidi. Jet elit etiam activo modo elaboraverunt. Cum Britannia principale scopum erat, bombers gagates multo diligentius quam in historia reali data sunt.
  Germani servi strenue laborant. Ingens numerus occaecat ex Africa importari. Operarii nigri erant obedientes, duri, sed imperiti. Adhibebantur ad opera auxilia.
  Sed in Europa regendo Germani satis numeros et peritos labores conscribere potuerunt.
  Speer etiam suadere curavit Hitlerum, nondum programma gerendi ad exterminandos Iudaeos, sed ad ea utendum in productione aircraft et instrumento.
  Bet posita est in aere molesto contra Britanniam et ingens bellum subaquaneum.
  Tamen ingressus in conflictum Americae capitis dolore ad Fritz addidit, et numerum sarcinarum luporum acre auctum coegit.
  Germania productionem bombers et aircraft opportuna nere serio coactus est. Primum omnium Yu-288 et Yu 488 - cum quattuor tormentis. Sed earum progressum atque tempus. ME-109 modificatio "F" ut totus erat dignus adversario pro carris Britannicis. Sed explicatio ME-209 defecit, sicut ME-210 fecit.
  XE-177 In dive bomber etiam defecit. Sed Speer cum quantitate egit. Praeterea Focke-Wulf potentissimus pugnator factus est secundum armamentum, quibusdam infirmitatibus ME-109 compensans. Ita et schola Germanorum fugae melior evasit quam Angli, et multo magis Americana. Mense Maio 1942, Nazis Africam Meridionalem cepit. Et turma Americana in Madagascar venit. Proelium Medium ab Americanis evasit: itaque dux tertii ordinis, qui hoc proelio decisum munus egit, ironice in Madagascar finivit. Civitates Americae Unitae in Africa turpem ponere voluerunt et Nazis relaxari non sinebant. Sed hoc significanter statum suum in Oceano Pacifico debilitavit.
  Vera, Iapones non admodum par fecerunt. Proelium ad Hawaii archipelago protrahendum est.
  Nazis Africam potitus est, et magnas subsidia rudium rerum opportunarum, et Indiam et Iraniam cepit. Substantiae in ditionem Tertii Reich ingentes sunt, sed adhuc digesti sunt.
  Aer pugna ad Britanniam non ita directa est. Continuo augendae productionis aircraft Germani impressionem imponunt, sed nulla dominatio totalis fuit. Defectio aviationum opportunarum et auxiliorum Civitatum Americae Unitarum, etiam tunc non satis submarinis, affecta est. Et miraculum torpedo, quo tot spes sociata demus.
  Fuhrer non ausus est in Britanniam anno 1942 ad terram accedere. The bet was made on firmation of the sea power and the subaquane classe. Eodem tempore vehiculis et praeliis navigia aedificata sunt. Satis erat productionis capacitas, sed omnia operata sunt.
  Classis missilia ballistica etiam tuning requirebat. Sed conchae roboticae FAU-1 missae productae esse coeperunt. Carros relativo vilis, simplicibus materiis utentes, indubitatum commodum habuerunt quod gubernatoribus non indigent.
  Hitler, accessus subsidiorum ac subsidiorum naturalium infinitarum, vitam gubernatorum Germanorum servare cupiebat. V- 1 tam facile fabricare et inanibus videbatur optima solutio. Et milia talium concharum roboticarum ab autumno 1942 Londinii ceciderunt.
  Eodem tempore Germani progressus Arado jet bomber et missilia ballistica acceleraverunt.
  Stalin expectare pergit et cumulat vires. Anno 1942, USSR quinque et dimidium milia novorum piscinarum KV et T-34 produxit et circiter mille notas veteres, circiter quingentas novas lucis T-50 et T-60 et ducentas amphibios. Classis aircraft etiam aucta - elit circiter quindecim milia nova et vetera ministerium intravit. Etiam penuria gubernatorum erat. Productio Katyushas tardius crevit.
  Nazi Germania plus triginta milia aircraft produxit, sed detrimenta in proeliis significantibus passa est. Lacus Germani circiter sex cum dimidio milia efficiunt. Maxime, T-3 et nova modificatio T-4 cum longo dolato 75-mm gun. Paulo plus centum ex novisissimis "tigribus" productae sunt et "Pantherae" adhuc tantum in prototypis sunt.
  Sed MP-44 oppugnatio vasa a Schmeister designata seriem ingredi incepit. Dissimile rei narratae, machina non elaborandum est ratione inopiae metallorum non-ferrorum. Et haec evolutionem simpliciori oppugnationis cum stannum ferro acceleravit.
  Ita parvis armis ex commodo Germanos consequi coeperunt. Sed tempus quoque erat machinae ad omnes copias retractandas.
  Sed in classe subaquanea, ubi emissio quadraginta vel quinquaginta submarinis per mensem pervenit, Germani pares non habent.
  Etiam velocitas submarinis in hydrogenio peroxide maximo erant. Acceleratum opus in programmate nuclei. Fortunate multum opes sunt. Etiam error physicorum Germanorum qui graphite non convenit ut moderatoris non evasit calamitosas esse. Plures officinas ad aquam gravem producendam in Africa aedificata sunt.
  Ita non lavando, volendo est, sed reactor nuclei Nazis mense Decembri 1942 laborabat incepit. Etiam paulo ante quam Americani. Post clades in Pacifico graves disgregationi sunt ortae. Et sumptu pro progressione nuclei astute incisa est.
  Initium anni 1943 notatum est ab Hitler declaratione totius belli et introductio laboris universalis in territoriis occupatis. Ingens V-1 Londinii percutit se non satis iustificare. Britanni didicerunt has plagas partim propulsare, at Germani numerum acceperunt.
  Sed bellum subaquaneum accidit Britanniae vere perniciosum. Telorum in insula productio propter inopiam materiae rudium acriter cecidit. Metropolis paene ruina fuit. Praeterea Nazis Madagascar cepit et Iapones una cum Nazis Australiam invaserunt et celeriter in deditionem venerunt.
  Quamquam Stalin periculum exspectandi belli intellexit, verum sibi mansit, pugnam non conscendens. Melius se capitalistae exterminant ad finem. Et videbimus...
  Sed haec ars etiam vitia sua habuit. Ingentibus opibus utens, Tertius Reich bellum contra USSR iam parabat. Productio piscinarum in Tertio Reich anno 1943 mediocris de 1,200 vehiculis per diem pervenit, plus trecentis quinquaginta sclopeta auto-propellentibus. Praeterea tormenta auto- propellenda minime infirma sunt. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Germani detrimenta in piscinas paene non passa existimans, repletionem panzvalis iam duplo velocius erat quam exercitus rubri. Spatium quantitatis et technologiae in favorem URSS abhorrere coepit.
  Secundum qualitatem, Fritz "rex Tigris" similem pondere KV-3 obtinuit, gun secundum vim penetrantem etiam aliquanto superior fuit propter qualitatem proiecti et fortius armaturae frontis. Bene, eximius gravis Soviet KV-5 et KV-4 evasit valde technice inconstans, praesertim eorum in matrimonia. Ita anceps pugna monstrorum usus est.
  Et Stalin etiam cum septem sclopetis et duobus erucae immissis KV-6 creari iussit. Currus fecerunt. Sed evenit tam gravis et diu ut in tramine ferre non posset vel in proelio explicari posset. T-34-76 valde felix vehiculum est, sed capite-proelii infirmior quam Panthera vel Tigris. Et KV-1 et KV-2 ponderis sunt Germanis comparabiles, at sunt Pantheris et tigribus inferiores petulci. Germanos T-IIII armatos cepit et armatura, conspicuo et optico superavit, et hoc pari pondere, aut etiam minus, si gravioribus modificationibus comparemus.
  Denique Fritz evulsum est et quale par erat. Et aspectus ME-309 et ME-262 commodum dedit in qualitate aviationis. Sicut Yu CDLXXXVIII, optimum quattuor engine bomber. Et post ea exempla reciprocus sunt. Ut Yu-287 et Arado.
  Mense Septembri 1943, tandem Nazis prosperum portum in Britanniam peregit. Post duas hebdomades pugnatum est - Anglia in deditionem venit. Et, licet Churchill in Canadam fugerit, eventus belli in Occidente conclusio praetermissa visa est.
  Roosevelt, amisso socio suo et crescentem potentiam Tertii Reich veritus, pacem petiit.
  Hitler, postquam de suo studio disputavit, condicionem posuit pro Civitatibus Foederatis: repudiatio programmatis nuclei et agnitio omnium victoriarum Iaponiae et Tertii Reich. Tum copias ab Islandia deductas, quas Fritz classe subaquanea iam texit. Imperium Terrae Solis orientis in Gaia ubi pugna nondum cessavit. Praeterea Hitler postulavit materiam mercedis Tertii Reich et Iaponiae pro omnibus cladibus et expensis militaribus Civitatum Americae Unitarum et Britanniae causatis.
  Quamquam condiciones pacis difficillimae erant, Roosevelt cum magna difficultate per adoptionem in Congressu et Curiam acti erant.
  Magnum munus in US obsequio a Stalini innationibus egit se non repugnasse iungendi Axis potestatum coitioni, et saltem paratus ad Alaska recipiendas.
  Pragmatismus Americanus vicit, qui evasit altiores quam studium et passiones. Praeterea programma nuclei Germanorum celerius quam Americana evolvit, idque calamitati in futuro periculosum fuit.
  Primum tempus Belli Orbis Terrarum II finita est. Sed Fuhrer nunc USSR finire voluit.
  Improvisus Stalini insidiatus est et ratio militaris et studium pacis in causa mundi iocum sinistrum egit. Iosephus a Tertio Reich et Iaponia opposuit omnibus opibus Hemisphaerii Orientalis, inclusae Australiae, et nonnulla capita pontium in mundo occidentali.
  Terra Oriens autem Sinas nondum complevit, sed bene alteram frontem aperuit. Tituli autem colonias et legiones externas strenue gerebant. Eodem tempore etiam armorum productio crevit.
  In prima parte anni 1944, productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium in Tertio Reich pervenit et centum vehiculorum in die exceditur. Panthera-2 in suo gradu praetermisit omnes currus Soviet. Est etiam provectior piscina Germanica "Leon", et mox "Leon Regius".
  Ac potissimum, jet aviation serially evoluta est. Respondens T-34-85 et IS-1 et IS-2 piscinas in productionem in USSR profecti sunt, et nemo seriem KV ab productione vel removit. Maximi ponderis productio piscina Tertii Reich pro anno 1944 erat Panthera-2 et USSR T-34-85. Graviora exemplaria signanter - circa tempora, in decem quantitatibus minoribus producta sunt. Et Germani in Sovieticis itineribus multa pondera agitare nolebant, et Stalin series KV diffidere coepit et ISs nimis rudis evasit.
  Sed Germanus Panthera -2 cum 88-mm tormento 71 L gente, in tormentis t-34-85 armaturae potestatem tormentorum, antica armatura et paulo a parte superavit, nec non. concedimus in emissione facienda cum tormento equitum 900 et pondere in 47 talentis. Etiam cum pondus piscinae Germanicae ad 50.2 talenta crevit, evenit non fatale esse.
  Et in aircraft Germanica jet omnino adversarium dignum non habuit.
  Hitler decrevit melius esse iuvamentum extrahere et bellum die 22 mensis Iunii anno 1944 incepit. Iactis in URSS trecentis quinquaginta schismatis exteris et centum viginti satellitibus. Ex parte Tertii Reich fuerunt: Romania, Hungaria, Slovacia, Croatia, Finnia, Suecia, Italia, Portugallia, Hispania, Bulgaria, Argentina, Turcia.
  Ingens numerus peregrinorum et hiwis in Wehrmacht Germani etiam utebantur. In summa, Tertius Reich, in sola oblivio prima, duodecim et dimidium miliones militum in proelium proiecit, quorum non plus quadraginta centesimis natione Germanus fuerunt. Satellites alii ter decies addiderunt. In summa, in primo oblivio pedites fere sedecim miliones sunt, piscinarum circiter triginta tria milia, plus quinquaginta quinque milia aircraft, circa ducentos quinquaginta tormenta et mortaria.
  USSR, post convocationem, tredecim et dimidium miliones militum direxit, sed pars copiarum in extremo Oriente et internis regionibus servanda erat. In primo echelone erant octingenti miliones militum, circa triginta milia piscinarum, paene quadraginta milia aircraft, et tormentorum et mortariorum circiter ducenta milia.
  Ita ex parte Tertii Reich in peditibus duplex est superioritas, et quintuplex in vi mobilitatis superior, cum meliore tormentorum machina. Verum, USSR multa tormenta machinae, paene pari.
  In lacus differentia magna non est, sed recipis obsoleta vehicula in URSS altior est, ac lacus emissiones priorum.
  Aeroplanum Germanicum nullum habet adversarium, et Tertius Reich aircraft propeller-actiae celerius et melius armatus est. Verum, vehicula Sovietica superiores sunt in maneuverabilitatis horizontalis.
  In tormentis et mortariis propemodum aequalitas virium trutina est. Et quantitas et qualitas.
  Vera classis Tertii Reich praesertim est aquatica, multoties fortior quam una Sovietica. Sicut patet in Iaponia.
  Praeterea Nazis missilia ballistica in massa productione iam classis habent et primi schedae abiecerunt.
  In genere Nazis firmior erit, et Stalin satis rationabiliter paravit, etsi serio solvi, defensionem. Sed multum non est factum. Necdum acies Stalini restituta est, ac praesertim non satis exercitati ad retinendam aciem. Tametsi deperire retenti sunt.
  Terminus Molotov, tribus annis dissidentibus, generaliter completus est, sed nimis prope ad terminum sita est nec satis profundum habuit. Praeterea Stalin tertiam obliquam post Borysthenen fabricari iussit, sed hoc solum post deditionem Foederatarum Americae incepit.
  Verum, praeter cohortes Sovieticas, partes NKVD numerari potest, quarum numerus ad decies centena milia militum et militiam adductus est. Hoc est circiter quattuor miliones hominum, tantum in urbibus occidentalibus. Quamquam, sane, efficacia pugnae eorum multo peior est quam turmarum regularium.
  Germani, sicut historia realis, in medio ictu maxime tractaverunt, crepido Bialystok et pugno Leopoliensi secante. Primis diebus pugnatum est Germanos, quamquam multitudine externa, levius minusve ingrata gerebant. Sed copiae Sovieticae saepe amittuntur.
  Praeterea pugnae facultatem Unitates Ucrainae esse dubium evasit. Perfugae multi primis belli diebus sese dediderunt.
  Hostem in confiniis proeliis continere non potuit. Et tunc erravit Stalin, prohibens unitates in acie deducere et frontem corrigere postulans. Error tamen correctus est, sed serio. Germani Minsk iam die 28 mensis Iunii capere poterant, in media acie Stalin fracto.
  confusio modo intenditur. Die XXX mensis Iunii exspectatio ingressum in bellum Iaponiae cum eius satellitibus fiebat. Ita, pro tempore, oblivisci debebamus translationis copiarum ab extremo Oriente.
  Germanorum perruptio in mediam aciem crescebat. Hiatus erat ingens quod obturaculum perdite conati sunt. Sed progreditur Nazis et XVI kalendas augusti in Smolenscum irrupit.
  Omnibus subsidiis in aciem coniectis, et in armis militaribus depositis, Stalin et Zhukov progressum Fritz in medio consistere potuerunt. At Hitler ad meridiem copias convertit. Nazis lebetem ingens in Kyiv creavit et omnes fere Ucrainas cepit.
  Obstitit Leningrad, Chersonesum invadit. Cursus hostilitatis valde similis videbatur 1941, sicut karma immitis. Sed differentiae etiam satis significantes. In USSR anno 1941 aliquas subsidia libera habebat et iam omnia convenerunt. Quod cum mense Octobri oppugnatum esset, evenit ut prope nihil in praesidio esset.
  Ineunte Novembri 1944, Nazis Moscuam circumdedit, Stalin in Kuibyshev fugere cogens.
  Nazis, dissimilis historia reali, insignem numerorum praestantiam habuit. Divisiones satis habebant Moscuam praeterire ab Aquilone et austro. Sed unitates Sovieticae nimis in diversa fronte diffusa sunt.
  Reapse, anno 1941, post convocationes Stalin commodum super Wehrmacht in numero personarum consecutus est, et quadruplum plus aircraft et praediorum quam Tertium Reich inde ab initio belli habuit. Et in primis quinque mensibus belli, plura instrumenta Sovietica in historia reali producta sunt.
  Nunc autem Nazis omnes tubae chartae ex parte armorum et personarum tam quantitates quam qualitates sunt. Exercitus autem rubri eaedem ulcera ac anno 1941 habet. Nolentiam inter Ucrainorum, Baltas, et multas nationes parvas mori pro systemate Sovietico. Perduellionis Missae perduellionis victimas reprimendo, interfecto, aliisque omnibus plagis offendi. Inter ideologicos hostes regimen Sovieticum comprehendens.
  Et quod Germani etiam Occidentales vicerunt, tantum proditorum numerum auget.
  Itaque mirum non est Moscuam circumdari, et Germani Donbass, Voronezh ceperunt, et versus Stalingradum movent.
  Hiems anno MCMXLIV, proh dolor, non fuit tam glauca et nivalis quam anno 1941. Sed Moscuae usque ad finem Decembris MCMXLIV heroice permansit. Stalingrad in Ianuario 1945 cecidit, et proelia non nimis longa erant. Mense Februario et primo Martio Germani et satellites suos Caucasum et Baku puteos olei perfecte ceperunt.
  Inde per Volgam ultro iverunt. Saratov, Kuibyshev, et ulterius Orenburg et Kazan.
  Stalin ad Sverdlovscum confugit. Kazan mense Maio cecidit. Aestate Germani et Iapones in profunda Russiae movere perseveraverunt. Resistentia copiarum Sovieticorum cecidit. Die 5 mensis Augusti anno 1945, Sverdlovsk delatus est. Stalin tandem consensit et die 3 Septembris 1945 deditionem accepit. Pro anima sua et libertate.
  Bellum Orbis Terrarum II desinit. Sed pax non diuturna fuit. Probata armis nuclearibus, Hitler persuasit de potestate eorum phaenomena perniciosa.
  Nunc apparuit Iaponiam et Civitates Americae Unitas adhuc in viis mundi dominationis a Tertio Reich fuisse. Et quamvis Fuhrer plus terram vicerit quam Genghis Khan, Alexander Magnus, Napoleon, Imperator Trojanus, et Suleiman Magnificus coniuncti, statuit etiam Iaponiam vincere.
  Tribus annis exacto post finem Bellum Orbis Alterum centum ballistics missilia intercontinentia cum validis criminibus nuclearibus regionem Solis Solis simul obtexit.
  Tum oppugnare campi signa Wehrmacht et classis coepit. Germani in Asia possessiones Iaponiae celeriter comparate occupaverunt, et metropolis ipsa bombis atomicis diruta est.
  Plus minusve diuturna resistentia cautum est a Pacificis possessionibus regionis Solis orientis. Sed a Iunio 1949 actum est. Iam omnia quae supererant ad debellandos Civitates Foederatae. Ratio autem erat. Americani, contra pactum, nihilominus arma nuclearibus elaboraverunt et experimentum secretum suum egerunt.
  Hitler bellum die 1 mensis Ianuarii anno 1950 incepit, trecentis missilibus nuclearibus statim novo anno omissis. Plaga nuclearis devastans centum maiores civitates Americanae delevit et complures decem miliones hominum interfecit. Adolphi Hitler plura ex maximis flagitiis ad amplissimum indicem odiosissimorum flagitiorum addidit. Tum incursio Canadae et dictaturas Americae meridionalis una cum Latina. Americani infirmati sunt et consternati, sed perdite pugnaverunt. cladem sibi servitutem modo ac mortem gravem ac lentam intellegebant . Igitur omnium bellorum atrocissimus fuit. Et plus quam annum duravit, Tertium Reich de ducentis criminibus nucleare cogere, et multas terras fertiles in desertum radioactivum convertit. Sed tamen finis evasit et ultimus hostis Tertii Reich victus est. Et postea processio globalizationis mundi sic dictae incepit. Marca Germanica sola moneta mundi factus est. Etiam nationes formaliter independentes in colonias Tertii Reich in campum redactae sunt, servato solum moderamine locali sui ipsius. Iudaei et Cingaris proscripti sunt: quaesiti et perierunt. ss Peracta mole purgat, fremit. Vera visio nocturna venit hora draconis. Vel, verius, era. Fuhrer realem orbem terrarum imperii totalitariae aedificavit cum petitione spatii expansionis. Anno 1959, in celebratione Fuhrer natalis septuagesimi, coronatio officialis facta est, plebiscitum universum, qui titulum super-imperatoris legitimum est. Et cum Adolf Hitler anno 1967 mortuus est, filius eius titulum et potestatem hereditavit. Eo tempore Tellus planeta iam in Luna et in Marte cum Venere sedes constituerat et dilatationem in exteriores astriferos mundos strenue parabat... Imperium universale voluit Nazis. totum mundum in somnum immergere.
  
  
  CENTUM MILLIA BELLARUM
  Elfaraya se in proelio vidit ... Est nunc bellator et dux exercitus non debilis.
  Pulchrae puellae: solae habent mammas et femora, levibus laminis armatae. Brachia, crura et venter nuda sunt, sient.
  Atque hae pedibus nudis peperere puellae. Eorum erant centum milia. Omnesque puellae, ne unus vir! Et omnes pulchri, graciles, athletici, musculares, sient, dentibus margaritis.
  Sicut Amazones... Instruxit cohortes. Gladii in manu sunt, arcus a tergo. Scuta nulla sunt -, bellator gladius verius credit quam scutum.
  Vexilla puellas superbe volitant. Parati sunt pugnare et fidenter vincere volunt!
  Sed longe orci. Pilosus, sordidus ursos. Et circa centies pauciores troglodytae illis ducibus inserviunt.
  Nunc turba haec ad puellas tendit.
  Elfaraya imperat;
  - Jace arcus, in arcu magno!
  Puella nudis digitis cruribus decoris utens amenta trahit. Et jaculari lethalia sagittas.
  Simul arma fremunt dentibusque fremunt;
  Eamus pugiles!
  et denso sagittarum examine ad hostem volant. adversarios condunt ut ericius acus.
  Orci et Troglodytae caedibus ac saevis percussi.
  Et ait Elfaraya:
  - Ad novi imperii fines!
  Actum in Sync. Corpora perusta, tam splendidis et nitida. Pedes nudique micant talos perusta. Digiti vero extremae tenaciores sunt. Munera perditionis ad se volant, feriendo adversarios.
  Orci et Troglodytae fractae. Facies ex dolore torquet jumentum.
  Militares modo sunt admirabiles. Tenues sunt, renes musculares, crura nervosa. Quot milia sagittarum statim accendentur.
  Ac massa orci. Et cantate:
  - Pro magno nostro honore;
  Eamus latrones!
  Etiam sagittis mattis quam, et dictum velit ultrices id. Eae cadaveribus lectica omnes aditus collium ubi locantur.
  Ita sunt milites mirabiles. In quo tam ferox renidet, quam corpus in rectum hostem exterminium vertit.
  Elfaraya ipsa arcum iaculatur. Nuda trahit digitos chorda, et accuratissime ferit.
  Eodem tempore puella sibi cantat;
  - violentia mundum servat;
  Vulcanus ira in magna via verberat!
  Contentio superior;
  Nullam eu suscipit metus!
  Et iterum sagitta nudo pede bellatoris volat immissa. Et pugnis tres orcos simul.
  Eae de fontibus sanguinis suffocantur. et Elfaray quomodo strideant;
  - Gloria magicae meae!
  Et iterum nudo pede sagittam figet. Haec puella est summae classis, et corpus habet et omnia.
  Prima impetus orcorum et troglodytarum undarum haeret. Massa cadaverum tantum manebat. Nunc autem novae turmae rabie creaturae apparent.
  Elfaraya denuo figit et accurate facit et simul fremit;
  - Gloria mundo nostro!
  Et fulmen volat nudo pede. Orcorum massa incenditur et laceratur.
  Ita est princeps bellator. Cum ea quisquam securus tutabitur.
  Et aliae centum puellae nullae deteriores sunt. Et bene iaciunt. Maxime, cito.
  Nuda, muscularia crura tantum tempus vibrant.
  Hic sunt consonantes;
  - Activum saltum damus;
  Hostem rectum in oculis ferimus!
  Et iterum nudis pedibus nova munera mortis Dimittunt. Haec fere industria pugnae illorum immissa est.
  Etiam Elfaraya cecinit;
  - Orci fremunt - tristes facies;
  Scitote, amici, interfector sum!
  omnes occidam, omnes perdam;
  Atque ego os quicumque pilosi frangam!
  Ita est valde pugnax puella. Et cum turba orcorum propius accurreret, pulsaret eos sicut pulsans. Et statim quinquaginta animalia discerpta sunt in frusta cum carne.
  Elfaray fremuit:
  - Magnas enim ideas ut omnes creaturae ardeant!
  Tunc bellator cepit et dimisit ab umbilico suo fulmen. Et ori duo duodeni evaserunt sicut arietes perforati skewer. Fere statim frixum est.
  Reliquae puellae mugiverunt;
  - Pro Terra Sancta!
  Et ego id quoque accipiam et ab imis calcibus concreta energiae stillabunt! Et multum furry pugnatores diripuit.
  Elfaraya, ignem continuans, hoc tempore chorda arcus manibus tendens, elisa est;
  - Pro magia nostra!
  Et ipsa etiam excussit fulmen ex nudo calcaneo... Et sic percussit totos orcos centum et troglodytas exusta. Velut notores in onis.
  Elfaraya mugire;
  - Sum maga magna!
  Et iterum quomodo adflixerit hostem. Et micant oculi eius. Puellae, cum magna libidine, sagittas iactant in orcos et troglodytas.
  Tumuli e cadaveribus crescunt. Omnes struunt ac struit. Et magis ac magis mortui.
  Elfaraya cepit et notavit chucle;
  - Quid faciam, si rex est in capite tuo?
  Tum palatium ei crea!
  Et iterum, nudo pede princeps princeps demittet homicidam et mortem valide donum annihilationis.
  Haec puella formam mortis habet. At simul , tam benigni fulgidi ocelli .
  Et reliquae puellae multum animalium animalium exterminant, talis tsunami unda super eas reptans, plerumque super- est. Itaque furibundus sagittis hostem infundunt. saepe pulsandi ius per.
  Elfaraya clamat:
  - Talibus ego temporibus genitus sum ;
  Ut memor est nostri patriae cara mihi!
  Bellator stabat in manibus, nudoque torsit crura per caput, et glomerat ignea globulus ingens. Et quomodo id de industria in adversarios concretum iaciat.
  Statimque mille orci explosi sunt. Pelles eorum succensae sunt, statimque exfoliatae.
  Elfaray exclamaverunt:
  "Im G-classis bellator!"
  Et quomodo ridet.
  Tunc fulmen linguae solvetur. Et inimicos multum urere.
  Tum puella reginae fremebat;
  - Pro me totum mundum!
  Et ex oculis viridis decoris fulgura ceciderunt.
  Elfaraya etiam canebat;
  - Billions draconum, daemoniorum! Et meus slogan simplex est - omnes occidite!
  Et nudis digitis regina puella aliam dimisit, ipsum percussorem pulsar.
  Quisque et quam id...
  Et aliae puellae non sunt inferiores sibi. Omnes adversarios suis sagittis frangit et opprimit. Utens, scilicet, pernicibus suis, sine cruribus superfluis calceis.
  Orci scilicet anhelarent. Sed tot sunt. Ac magis magisque nova creaturarum regimina reptant.
  Attamen tales puellae non erubescebant, neque commovebantur. Si pugnaturi sunt, tunc pugnant. Et quam metus, nesciunt. Immo non scire volunt.
  Hic nudis pedibus lethalia dona mortis. Frontes scindunt Orcorum.
  Hae sunt puellae - vere supermen in fimbrias brevissimis sunt. Et tam amabilis et formosa.
  Et centum milia puellarum vis colossicum est! Cui nihil potest obiicere!
  Elfaraya pipiabat;
  - Gloria phaenomeni nostro!
  Et iterum de nudo calcaneo pulsar contritionis emisit. Massa autem orcorum facta est habitator inferni.
  Et cur in paradisum tales villosi liceret?
  Elfaraya fremit in vertice pulmonis;
  - Sum mundi propugnator absolutus!
  Et iterum puellas nudis digitis pulsar candentem et letalem solvet.
  omnes comburet, et succendet eas;
  Elfaraya cum voluptate cecinit;
  - Non sum puella simplex;
  Et corona aurea!
  Et iterum fulgur de umbilico pulcritudinis evolabit. Furias bestias percutiet et in ignem quasi ligna comburet.
  Elfaraya fremit;
  Ardebit te, et vertam te in cinerem.
  Et ab umbilico iterum mittet fulgura .
  Massa orcorum in sartagine frixae sicut cutlets.
  Elfaraya cepit et cum gusto cecinit:
  - Orc laqueo se premit;
  Ignem coquam!
  Et nunc aliquid praeduro et mortiferum e talo puellae fugiet. Quod contra defendi non potest.
  Iterum centum ori simul adusti sunt. et in cinerem versa, et cinerem cum lana.
  Et puellas stridunt;
  - Pro patria magna!
  Et iterum nudis calcibus Tartara leti dona ferunt cursu. Hae sunt puellae quae non a procellis, procellis, non claustris obstruantur!
  Hic sunt Terminatores!
  Orcos milites non sinunt comminus pugnare et hostem procul tenere.
  Sed adhuc creaturae furore propius irrumpere conantur. Sed milites pro certo non dabunt.
  Elfaraya retro in ulnis est, et nudis pedibus octonos exprimit. Et apparet nubes ignea. Et ruit sicut rivus ferus in orcis.
  Et duo milia furiarum illico exusta.
  Elfaraya mugire;
  - Bestiae nigrae clamant sicut muscae! Quid non famem emittit!
  Et nunc bellator tres sagittas statim solvet, pede nudo trahens chordas, et duodecim orcis effodiunt!
  Haec puella terminator est. Et talem habet vim ferus et amens.
  Elfaraya cepit et cantavit;
  - Puellae sunt diversae
  Tantum non sunt contagiosi!
  Si ceciderit,
  Quod non salvetur in inferno!
  Et ruit nudo scelestus pulsar pede puellae. Spargit in omnes partes hirsutus ursis.
  Elfaray in feruido dixit:
  Ego de tali tribu sum ut interficiam te propter Deum.
  Et iterum, bellator sagittas perforans arma emittat, et lacerat hirsutum orcum cibum.
  Socius eius pulcherrima puella rubris crinibus boabat;
  - Pro magna amicitia!
  Et pulsar leti infernalis tibi quoque misero!
  Et hostilis massa letalis comminuet.
  Elfaraya elisus;
  - Pro meo mundo daemonio!
  Post haec, puella reginae, incipiente illa, ossa in arenam redurat. Bellator caeremoniarum nescit.
  Cana conjux, Princess de La Vallière, stridore;
  - Futurum est nostrum!
  Elfaraya fremuit respondens, antequam feram caedis pulsar fulmen inrumpat.
  - Et praeterita tantum adiuvabunt nostras futuras victorias!
  Iamque puellas omnes centum milia, quas capiunt et nudis digitis effera fulgura emittunt.
  Et exercitus orcis capiet et comburet. Scarus est sub tali bellatorum distributione cadere.
  Et renident etiam, et dentes ostendunt, qui radios stellarum reflectunt.
  Et tunc tenebunt eam puellae et nudo calcaneo eam premunt, et unda transibit super terram, et totum exercitum orcorum operiet. sepelite!
  Milites e fulgentibus radiis emittunt radii et agmina caeca militum furiosa.
  Elfaraya elisus;
  - Pro meo iudicio ac moribus!
  Puellae durius ac durius pugnant. Et hoc modo accipient et discos nudis pedibus proicient. Verrunt massa orci ac resedit.
  Princeps in summo pulmone fremebat;
  - Ego te interficiam, te interficiam, mox omnia te interficiam!
  Te occidam, te occidam, te occidam!
  Iamque bellator nudo calcaneo radium reflectet et, ut laser, ad orcos.
  Tota secatur, linea hirsuta. Orci crepant et exercitum hunc in feces revolvunt.
  Orci iterum feroces invadunt, et puellas nudis pedibus ad eas mortis objecta jactant.
  et ubera tremunt. Et sic unumquodque cista est tota turris piscina!
  Itaque puellae eam ceperunt et fulmina e umbilicis suis accenderunt. Omnia centum milia puellarum laseris trabibus cum umbilicis suis caesa sunt.
  Quotquot autem ad dimidium decies centena millia orcorum statim frixae sunt. Ac spatium concoquere potuit.
  Elfaraya mugire;
  - Ego te scidi et arsisse;
  Ego puella sum - satanas iustus!
  Et iterum de umbilico emittunt fulgura. Et ferit mortifera. Et quomodo sagittae volant. Et facti sunt omnes vectes.
  Orci nunc sunt quasi vectes pertusum.
  Et puellas magicis iactant sua busta, ac multam foetida moverunt orcis. Et eiecti sunt.
  Elfaraya cecinit:
  - Nos omnes necabo!
  Talis es puella - modo reginae!
  Sonuit bellator;
  - Eripiam vos, nec miserebor.
  Id quomodo imaginem eius quatit. Et iterum dimittis, verum affert mortem.
  Orci proprie conantur ingerere hostes cadaveribus. Et eant in et in et in et in et in. Hic crescunt novi montes mortuorum. Sed nec orci orci.
  Vadunt in et in et in. et sine misericordia moriuntur. Sed fortes quasi grandinis sagittarum orcis effuderunt. Et milites hanc spumam prohibere non possunt. Sed ruit ad se villosa unda. et hoc mare fluctuante movetur.
  Puellae in trepidis. & musculos inflectunt. Orci autem moventur sibi, quasi alius tsunami unda abiit. Sed id quis nulla.
  Elfaraya etiam canebat, antequam chorda nudis digitis quinque arcubus ilico traheret, et magicas sagittas accenderet;
  - Protinus nudis manibus;
  Feci cum tsunami ...
  Nona sum ullius unda;
  Amator meus laceravit!
  Bellator etiam prosilit, et statim umbilicum emittit. Hostem opprimit.
  R. Et rugiet;
  - Exercitus meus fortis est;
  Illa mundum vincit!
  Elfaray, penitus dispersus. Sunt et aliae puellae, praeclarum sane bellatorum genus. Quis non aliquam minima.
  Sicut sunt animalia ferocia. Etiam vel aliquam orci, ut pretium orci! Tantum formosa, non deformis.
  Elfaray quomodo fulgur ab ore emittere. Centum orci urere, et cantare;
  - Pro anima mea dulcis!
  Connive in hostem!
  Post hoc, digiti nudae pulsares stillabunt. Et totam sarcinam in minutas partes discerpent.
  Elfaraya tunc stridebit;
  - Caedes mea fides est!
  Crine latrante conjux ;
  - Et mea quoque, et in platea!
  Elfaraya evehitur vauiorum interitus ac boans;
  - Et mea fere in cubo!
  Utrique pedes nudos allidet fortes. Nova unda magicae orta est.
  Et nunc ab orcis iterum, astulas et avulsas carnes muscas. Et tunc in caldario fricta sunt.
  Elfaraya expressum.
  - Pone tabulas novas!
  Cana conjux firmata fremitu pulsarit ignea nudo digitos ;
  - Crescere terram!
  Elfaraya tundebat orcos et stridore;
  - Bis, ter alcius quam norma!
  Bellator rufus bellator bulla magicae energiae nudam cum calcaneo suo dedit et cum motu addidit:
  - Ita ut patria mea floreat!
  Digrediuntur ergo puellae et diligentissime. Istum exercitum villosum magnis sibi comparationibus opprimunt.
  Elfaraya iterum laser magicam e umbilico suo eiecit, et oculos micantes crocitans;
  - Ego aspidis et gyurza in una amphora habeo!
  Et quomodo jubar novum emittat, quod in hoste vivos orcis urit.
  Crine consors reginae, quae subito declaravit;
  - Nunc mihi nomen est de Lavalier!
  Elfaraya libenter confirmavit;
  - De Lavalier, sic de Lavalier! Pulchriora igitur etiam!
  Bellator rufus stridore;
  - Ego sum miles levis genibus barbarorum;
  Has orcos absterram a facie terrae.
  Et quomodo nudam movebit, et excidit per eas pedes.
  Rursumque cascade flammarum in orcos cadet, sine ulla haesitatione accensus, nec occasionem dando.
  Continuo tria miliones villosi simul ignem arserunt. Velut si cum napalmo sint rixa. Vel etiam phosphorus cum sulphure. Et omnia excanduerunt sicut semel par billion.
  Et quam massa id eveniet. Et quantis ululatibus et clamoribus et maledictionibus simul ab omnibus.
  Elfaraya latravit:
  - Nulla in Orci miserere
  Nothi eos occide...
  Quam opprimere pediculis domesticis -
  Sicut blattae scindere!
  Et tollet digitos suos, et dimittet fulgura. Troglodytarum maxima et placet. tollet et tollet. Finge dinosaurum conflatum.
  Conjugis rufus exprimitur:
  - Hic est ghoul!
  Elfaraya respondens, nudum calcem magoplasmi bullae dans, yelped:
  - Responsum habemus ghouls!
  Bellator igneus remugit;
  - Et loculus erit illi, et salvete in corona.
  Elfaraya notatur;
  - Corona potest esse et funus et laurea. Noli nimis excitari!
  Canae reginae insonuit, fulmenque accendit ab umbilico suo, qui paucos superstites orcos prostravit;
  - Plus aliquid illis paravimus quam coronam.
  Iamque bellatores omnes centum milia puellarum eam capient et, iubente Elfarai, salient et nudas et musculares crura in aere torquent. Quam ob rem orietur tempestas, et realis tempestas magica. Et ibit unda perampla, et myrtus myriades magicae tsunami.
  Quo fit, ut orces ultimae destruantur, et plane complanantur.
  Frixum et cutlets.
  Elfaraya dicit cum pathos;
  - Solemne Matris in cordibus, canimus;
  Omnia in universo faelicitatem faciemus...
  Demus fabulosum Mahometum;
  Caelum et terra sunt in magna potestate!
  
  ELF RECTOR IN SASHKA
  In uno e universitatibus, in altero bello mundano, elf venit. Air Force Iaponicos ingreditur, et consequenter numerus factus est ibi unum acetum. Ceterum elves sunt valde capaces, rapidi, expediti, fortes. Reactionem habent , et omnes reflexes, multo melius quam homines, plus visionis magicae pugnae. Cum elf videt quid hostis facturus sit.
  In summa, elf, qui cognomen Conan accepit, plana tam facilitate iecit quam si crepuit semina.
  Et ob eum Iaponia pugnam navalem Medioviae vicit. Maior victoria totum alterum bellum mundanum curriculum labefactavit. Primum, tandem inceptum in Pacifico cepit Iapones. Classem vero Hawaii Archipelago, munitissimo loco munitissimo, constructo in maribus ambitu defensionis, capere potuit.
  Sed hoc non potuit magni momenti fuisse si, post has victorias, samurai non decreverant primam aciem contra URSS aperire.
  Impetum in extremo Oriente secutum est. Et copiae Imperii Solis orientis etiam Vladivostok oppugnaverunt. Quamvis periculum oppugnationis militaris Iaponiae post triumphum Medii verissimum factum sit, ope munerum et perduellionis, procuratores Mikado persuaserunt Vladivostok imperare ne copias ad plenam pugnam promptitudinem adducerent. Quam ob rem gladius Damoclis iam adductus est atque in caupona epulantur. Maior Stalingradova iuvenem eunuchum crinibus arripuit, caput eius statura erat et plane validior;
  - O homo inhumanus et ebriosus! Cur equos tam dimissos habes! Huic homini magis placet casula puero quam ministro. Forsitan initium, bene suffla ut omnes exeant hops.
  Erubuit colonellus Palatsev;
  - Hoc est Sasha Sokolovsky. Missus est ad cursus directe ex Schola Suvorov, secundum rationem abbreviatam. Puer adhuc est, duobus mensibus natus quindecim annos natus.
  Stalingradova grimaced ingrate;
  - Proh! Iam quattuordecim annos natus est et iam eunuchus! Hoc bellum est! Et nesciebam lactes iam titulos plenas accipere.
  Paltsev humeros.
  - In bello pueri mane nascuntur! Narratio autem ei accidit, sicut optimam fabulam de defensione Moscuae scripsit, et Zhukov id notavit et eum monuit ut puerum ex cadets ad magistros transferret.
  Stalingradova benignior factus est ad haec verba:
  - Bene! Non stultus est. - Minabatur ut magister digito suo. - Fere non malum, sed plus bibendi! Id olfacio, et nasus meus ut canis est, statim sub tribunal! - Mulier fortis, matura, sed non athletica concordia et viriditate amissa, digitum suum ad colonellum pungit. "Profecto hoc reddes. iam mediae aetatis est, sed se habet.
  Palatsev irata eructavi;
  "Tria et triginta tria sunt, sed iam septies vulneratus sum, sic senex videor.
  Stalingradova aliquid in responsione dicere voluit, cum subito monstrus fremitus praelucens silentium fregit. Tamquam si gravia saxa de caelo deciderent, fenestra vitrea statim erupit. Grandinum testae contusae in convivio, etiam in manibus et ora ducum temulentorum expositis. Stalingradova vociferatus est quasi imperator;
  - Protinus omnes.
  Respondens Paltsev vociferatus est, adeo ut funes vocalium pene scidit.
  - Hi sunt duodecim et duodeviginti testarum pollicis! Naves pugnae Iaponicae maximae tonagium videntur esse in venatione, quae significat.
  Stalingradova, in molestia, maceriam cum tabernus ferire. Ex a poke cum sagaces, obiter, trophaeum, tegulam bifida;
  - Coepi, sed non ut instituimus! Minime! Perduint, necesse est ut statim alam ad mare tollas et classem angustam bellicosam regionem demergas.
  Percussus quadrupes princeps primi ordinis mussat.
  - Sunt arma tantum in perditori meo et in duobus canalibus. Ne responsum quidem habemus.
  Stalingradova pugnum gravem ostendit;
  - Bene, tu et asini! Bellator femina caeruleis capillis quasi tsunami fremens rugit. - Sed tormenta maritima debes habere! Post omnes, non omnes ad frontem occidentalem missus est, sicut etiam aviation. Ceterum de eo quod in Iaponia bellum inire potest quovis momento per annos mentio facta est.
  Iam satis vulneratus est Palatsev, voluit dicere, sed iterum murmuravit, fragmenta corruerunt. Siren ululaverunt admonitio adventus aircraft. Aegre surrexit et navalium copiarum colonus vociferatus est, Stalingradova obsistente;
  - Aviationem habemus, et gravida maritima, etsi non integra, in promptu sunt. Respondeamus!
  Gubernator per plateas currebat;
  - Modo ad pugnatorem meum curram et hos samurai milites figam, non satis videtur. Ipsi tamen Tsushima et Miduen dabunt.
  Sashka Sokolovsky, per quietem iam eunuchum, non servum, qui dimidium aurium abscinderet, consensit;
  - Imo dabunt! Etiam cum recipis!
  Explosiones fuerunt et serius stridunt tormentorum anti-aircraft. Fere maxime aeris defensio Vladivostok sumpta est anno quadragesimo primo, ad defensionem Moscuae firmandam, unde multiplex puncta coloniae CULEX regionis Solis orientis non multum attendere videntur. ad talem "vocem". Iaponici bombers dive destiterunt vere "dona" cum strigibus transfixis. Ictus et urbi et classi infertur. Plana Iaponica non nimis magna, sed agilia sunt, sed e contrario lymphatae sunt. Hic maximus eorum etiam in Oceano coarctatus est longitudo trecentorum metrorum, et tormenta sunt 460 milliumtra. Hactenus Americani nihil ex his pulchritudinibus mergere curaverunt, et superstites litoralis una cum lembis vastabant. Impetu nefario Terrae Solis ortu die 27 mensis Ianuarii anno 1904 simillimum est. Tantum ergo aviation nulla erat.
  Paltsev sensit se a cursu suffocare. Non hone, sed simplex est pulmone aegra, in arto deprehensus. Sed Victoria Stalingradova eum sorte non comprehendit. Miror quam senex sit, vix plus quam triginta spectat, ubera ampla sunt, scapulae latae viriles sunt.
  Subito Stalingradova conversus et manum eius elevavit;
  - Noli currere senex, me sequere! - tanta vi inclamat ut sonus fluctus modo aures suas feriat. - Exterminans quam primum ad mare exi.
  Prope strepitus explosiones, strages cecidit, una ex eis directe in Stalingradova cecidit, et eam manibus mechanice comprehendit. Terminatio puella sensit sicut goalkeeper qui feliciter poenam calcitrare vicit, fragmentum rotundum erat, calidum et quasi pilam vidi. Subito liquidum sensit Victoria bracchia defluentem. Puella fragmentum aspexit, ac deinde etiam bellator ferreus eius, tribus bellicis annis obduratus (una cum Hispanis et civilibus plura erunt) nausea ad fauces accessit. Caput infantis in manibus habebat. Infelix puella (videri potest e brevibus pigtails cum evulsis oculis. Stalingradova diligenter caput in bitumen rimas imposuit et se transiit;
  - Peccare tempus non erat, non vivere! Sed nullus peccator est maior Deo, ergo non est maius peccatum quam negligentia passionum puerorum.
  Rursum fremitus, et fragmenta, unam puellam in calido percussam, cutem scabentes. Stalingradova iam volebat se vertere et quam celerrime ad pontem ruere, ubi MIG eius hospitam infestam patienter exspectabat, sed ...
  Aspectus bellatoris, acuto pugionis mucrone, intolerabili vultu doloris in facie principis primi ordinis Vladimirovich intolerabilis cernebat, cum ejus pars superior abscisi corporis flatu unda eiectae evolaret. fragmentum vix ipsa puella pungit. Quamquam quae puella est, primum arma movit in temporibus Nicolai II Russici-Iaponica. Illa iam uno tempore, aliquo modo suam maxillam, etiam durante pugna internationali in Hispania. Quam ob rem supererat gravis cicatrix, quae diu speciem vitiavit. Plus capiendum et mittendo colonellum ad castra campestria. Verum in Siberia ad locum scandali introducta est cuidam mago fortissimo, qui ope unguentorum et spirituum invocatione, quasi numquam fuisset, hoc vulnus ac plures sanare curavit. Cicatrices in proeliis cum Iaponicis, Germanis, Albis, Bohemicis, copiis Kolchak, Denikin, Wrangel receptae sunt. Quae multum docebat, ut Stalingradova, ut videtur, ad electum genus hominum pertineret.
  Occasionem praecedendi schedulae muliebris praestigiae utendi occasionem praebuit, itaque sub oblivione redacta est, quamvis articulum difficilem. Utique non tam persuadet homini, sed ut non inveniat hanc partem auctor. Et tot sunt scammers omnium plagarum quas sutura, surculum et stimulum impellunt. Sic vere accelerare non debes si vita tua tibi cara est.
  Hoc significat Iaponia magnam utilitatem peditibus, aviationibus, et etiam in lacus. Bene in lacus, nostra parte compensatur excellentia qualitativa, et reliqua multo deteriora sunt. Etsi parva arma capias, etiam Iaponia numero tormentorum machinarum claudicat, plerumque sclopeta habet. Tamen divisiones extremae orientalis tormentis submachinis male instructae sunt. Satis machinae pro omnibus sunt. Ita. de disciplina militari. Hoc significat bellum incohare, iniquo loco URSS. Et projicientur ad orientem satis pauca subsidia recentia.
  Subito Stalingradova in incendium iniectus est. In valetudinarium urbis bombed-e incendebatur. Pictura est vere apocalytica, et mulieres, pueri, et senes vivi ardent. Infans hic cecidit in ignem, et factus est totus circa atrox fremitus et gemitus.
  Stalingradova sensit tubas archangelorum in capite suo et in flammas se projecit. Linguae ignis nudas manus et apertam faciem puellae lambebat, sed gubernator tam celeriter ferebatur ut puerum arripere procuraret, eum e complexu perditionis trahens.
  Puella exsiluit, tantum pruritum in cute eius sentiens, infantem inspicere. Heu, sera, suffocatus est puer, flammas in pulmones attrahens, rotundo in facie ardet. Primulae primulae pusulae molliores sunt. Stalingradova clamavit:
  - Hic chaos humanum est!
  Purgamentum init cum caliga sua, post quam festinavit ut adiuvaret quis alius salvaretur. Erat sicut aspidis saltatio inter turibula gas, puella valde inexorabilis et saltabat. Adusta est, dissoluta ocreis, adusta tunica, sed pro omni infantis lacrima pertinacissime dimicat, ad omnem pulsum cordis, ad omnem vitam fragilem, sed ad patriam necessariam! ocreae dilabebantur, iam flammae per turbines saltabat puella, nudis, venuste, cruribus. Martyr erat, sed monialis non modo se ieiuniis et flagellis macerabat, quae nec Deo vel populo prodesset, salutiferae vitae certae martyris pugnator. Tibiae puellae bellatricis iacuit pusulae parvae, sed etiam citius et verius movebantur a dolore.
  Dux autem medici serviens, tollens caligas magnas de pera sua, clamavit ad eam:
  - Cape eas, cito induite. Tu in flamma saltans, claudus fies.
  Bellator cum dignitate majorum statim respondit;
  - Melius est corpore claudum fieri quam lusus moraliter esse! Non tibi secunda, fronte omnia, victoriae omnia!
  Minister medicinae princeps respondit;
  - Hic est verus homo Sovieticus!
  Stalingradova, flammam proterere, maledici;
  - Et quid stas, salva homines!
  Dux ingemuit.
  - Habeo prostheses, pro pedes!
  Stalingradova, aliam puellam semiusientem ore trahens et inscius, furibundus exclamavit;
  Quam crudelis est Deus!
  Dux parvipendens.
  Non culpa Dei, sed populi!
  Stalingradova rationabiliter et confidenter objecit;
  - Hoc idem est ac dicere - non parentes culpandi sunt, sed filii!
  Dux voluit aliquid dicere, sed nubila fumi in iugulum conscenderunt, et iratus tussit.
  Bombings conquievit, sed testae permansit. sclopeta navis habent decentem copiam testarum, sed tamen ignis iam magis in exarmata vasa Sovietica dirigebatur. Yamamoto intellexit dominatum in mari inceptum hoc bello in Iaponiam diu transferturum esse. Ad naves aedificandas, processus carus et longus est, licet, exempli gratia, submarinis fortasse facilius notasse potest. Quod quidem ratio habenda est, sed structuram frangere interest. Praefectus Yamamoto, potentissimus vir Iaponiae post Hirohito imperator, sicut deus sensit. Verus deus, ita religio regionis Solis orientis optime docebat virtutem militarem deification! Iamque circum se locus magnus imperator excruciare et lacerare poterat. Supra Vladivostok sunt nubes fumi nigrae et multae chiliometrorum crassae, hae facultates repositae et cibus ignitorum. Centum milia hominum ardet, infernus bene post hoc, quomodo non sentis sicut deus qui Rutenis per saecula humilitatis ultionem ultus est, turba magna coacta est in tanta insularum serie conglobari comparata; spatia Russiae. Nunc classis Russiae mergitur et dissimile Peru Harbor unum navigium non relinquet.
  In Proeliis Khalkhin Gol, Yamamoto simile ictum Vladivostok tradendum proposuit, ob quod singillatim consilium conficitur. Sed Tituli ex improviso pacem cum Stalino fecerunt. In genere, idiota Hitler, caedem Judaeorum incepit, et ita contra se tam Poloniam quam regiones occidentales posuit. Et quare hoc opus erat? Voluit Judaeorum divitias obtinere? Sed melius fuit ut prima potestas fieret, USSR vincens, et fortasse alias regiones. Occidentem facilius obtinent ex eo quod mens eius multo minus propria phantasmate et propensione ad sacrificium sui ipsius pertinet. Estne unus saltem casus notus gubernatorum Americanorum ramming? Concursus quidem duo erant, sed hoc verisimilius est accidens. Russi fanatici sunt, quod mirum est, quia fides orthodoxa mortem sibi non approbat, et minime reputat armis bellis viam paradisi mereri posse. In genere, doctrina Christi perquam stupida est et impractica. Ipse Yamamoto Bibliam legit et miratus est stuporem hominum considerare Deum talem pacificum. Exempli gratia hoc docet: feriunt te in dextera maxilla, - averte sinistram tuam, petunt unam tunicam - da duo, amate inimicum tuum! Sola persona mentalis Christum Deum considerare potest. Talis religio nonnisi servis et ancillis servis bona est. Et tota Europa et pars mundi credere debent. Vera, doctrina Iesu, non obstante quod Veteris Testamenti principium respuit, oculum pro oculo, et inimicos diligere te docet, non impedivit Britannos, quominus tertiam totius planetae superet, creans. amplissimum imperium in hominum historia. Et hoc praeter religionem Britannicam, ubi etiam in nationali antiphona Deus memoratur. Mirum, US praesides in Bibliis iurant, sed tamen civitates Iaponicae bombs napalm emittaverunt, milia mulierum et puerorum ardentium vivorum. Ceterum, cives non casu, sed consulto interfecti sunt, haec militaris ars terroris civium civium: subruens opes humanas et oeconomicas. Sed Iapones necdum bombed the United States. Sed, nascetur! samurai quoque specialem crudelitatem tribuunt. Post omnes Yamamoto, si vellet, bombers in Civitates US perrumpere potuit, praesertim post cladem Yankee classem prope Peru Harbour. Ita Europaei nothi sunt morales. Perversa intellectus, fides, docens et non faciens. Non sic in Iaponia! Quod docemur, agimus. Non est tale quod Deus dicens alteram maxillam vertere, et tamen servi sui parvulos de industria necaverunt. Ita generaliter credimus Deum unum et omnipotentem verum esse non posse. Si solus esset, utique curaret ut homines eum recte in fide et veritate colant, et unam doctrinam habeant. Itaque quisque orat ut vult, quod vult. et turpis et turpis est mundus ab uno omnipotente Deo creari. Post omnes rectores quivis responsales in primis ordinem et iustitiam contendunt. Vult fortes, sapientes, nobiles, honestos esse primo loco, et caeteri aut emendare se, corporaliter et spiritualiter crescere, aut. creare corporis et mentis monstra. Ceterum cur Imperator interdum pro dato infirmitates perpeti cogitur ? Quia alius exitus non est, ludibria in viros pulchros et ignavos in audaces in ictu oculi vertere non potest. Sed si possem, continuo facerem!
  Heu, habeo accipere quod est et agere cum materia humana quam accepi sicut datum. Sed alia quaestio est a quo accepit. Ita et ipse imperator infirmitates habet: vir iustus est, senescit, aegra, decrepitus est. Mire divinus imperator minus saepe quam servus gregarius vivit, minus arma artes habet quam plurimi duces et multi milites. Quid autem sit ab omnipotente Deo. Sed melius non est album! In tota Europa historia nihil atrocius ac felicius quam Tituli victor fuit. Imo ille vere est militaris virtutis populi albi! Et tamen omnium temporum ac populorum summus imperator, ne gymnasium quidem perficere potuit, educationem secundariam, quae in Iaponia coacta est!
  Porro Hitler in exercitum non recipitur, propter rationes valetudinis. Mire hic studiosus cultus virium leo belli adeo debilis evasit ut etiam in Germania, ubi statio militaris in singulis stationibus versabatur, privatus non vocaretur. Quam turpis Europa sit.
  Quamquam Stalin, alius politici nostri temporis clarissimus, etiam secundariam eruditionem non habuit, MASSA erat. Et interesting, etiam non deducitur in exercitum propter rationes sanitatis. Interestings, opportunitates, duo inimici malitiosi secundarium educationem non habuerunt, ob causas sanitatis non vocati sunt ad militiam, patres ebriorum, et pater Hitlerus etiam primus sutor laboravit!
  Ita accidit, mirum, ominosum. dextra manus Goering Hitler non est talis. Is ex familia optimatium, antecessor Goering, vicarius actualis rectoris Germaniae, Bismarck. Goering negotiator, oligarcha, nobilis et pragmaticus. Vident etiam posse eos fuhrer reponere possesos. Americam et Britanniam quoque, etsi occulte, Russiam cuiuscumque regiminis regiminis finem volunt, sed communistarum finire volunt, qui conceptum rei privatae negant, adeo ut etiam dissimulant ad nimiam roborationem. of Germany.
  Quamquam Germania competitor geopoliticus est, sed competitor intra ambitum capitalistae et aristocraticae ludi praecepta sunt, et Bolshevik Russia omnino aliena et inimica est. Mirum etiam est quod ab ipso quadragesimo primo Ecclesiae usu Stalin auxilium praebuit, hoc cum omni odio Russiae anti-communismo, tradito, Anglico. Ceterum, Germania sub rubrica est equus bellicus ad currum Sovieticum alligatum, et URSS sub eget est zona aeterna factiosa. Ceterum Bolsheviks fanaticum se non conciliabit, et longum clandestinum bellum geret, quod Tertium Reich ita exhauriet ut omnia somnia ulterioris expansionis sicut iris post tonitruum evanescet! Russia sub Germania, melior quam Germania sub Russia! Quo cognito patet cur US et Britannia exitum belli quaerunt.
  Yamamoto pragmaticus est, bellum cum US et Britannia habuit. Sed haec duo imperia ipsa Iaponiam provocaverunt imponendo commeatum petrolei productorum. Ceterum regio Solis oriens puteos suos non habet, multaque alia rudimenta. Iaponici tractabantur, Americani magis magisque ignominiosius flagitabant.
  Eodemque tempore Iancii bellum irritantes minime curaverunt ut exercitum et classem ad pugnam praepararent. Tentatio nimis magna evasit, eo magis spe subobscura erat Moscuam et Germaniam et socios suos subsidio venturos esse. Praeterea spes erat quod Civitates Americae, cum patria popularis adhuc relative esset, existimationi publicae obnoxius, si bellum traheretur, sanguinem in insulis alienis effundere noluerunt. Immo, cur homo ordinarius Americanus in platea loculos cum propinquis zinci possideat, si non loquimur de ipso territorio Civitatum Americae Unitarum tuendis, immo etiam magnis tributis militaribus solvendis! Forsitan ideo tsarist Russia plures milites amisit, sed populus Russiae agrum suum Manchuria non consideravit, nec sanguinem et sudorem pro rebus abstractis solvere noluit. Heu, Hitler Moscuam non cepit, partim propter praeparatum hyemis asperum, partim propter fanaticam proprietatem Bolshevicorum. Nihilominus non solum Bolsheviks, populus Russiae ad magnas metas sacrificio sui proni sunt. Post omnes, primus aries aëris a Guidone Messer Russiae factus est. Mirum etiam est quod non propter horas paradisi, sed propter patriam hoc fecit. Quamvis ... Messius partim stultus est, tamen magister est aerobaticorum, inventor, excogitator, et sane vivus, multo plus emolumenti Patriae afferet. Forsitan Yankees non ita iniuriam replicans principium: summa in bello superesse! Nam mortui iam occidere non possunt.
  Praefectus classis Naumo:
  - Iam plus quam duae partes munitionis sunt consumptae. Tormenta valde calida sunt, aquae situlis funduntur!
  Yamamoto fecit crucem cum digito in aere et dixit submissa voce rauca aliquantulum;
  - Puto tormenta concharum tertia ultima sustinere. Etsi non est, pulsate usque ad nonaginta quinque centesimas.
  Praefectus Naumo humeros et sudorem frontis abstersit.
  - Num tanti est omnia prima die dare optima?
  Yamamoto pugnis strictum.
  - Impendia! Scilicet pretium est! Ex improviso Russos cepimus, sicut erat anno 1904, Germanos anno 1941, sed Stalin imperium graviter puniet et hoc iterum non fiet. Itaque necesse est uti eo quod cauda draconis obdormivit. Profecto Stalin intellego bellum cum Germania in tantum animum incubuisse ut finem Orientis prospicere desierit. Eiusque comitatus sine duce praesum timet. Hic ictum nostrum desideravimus. Tum Americani. omnibus apparebat quod materia parabatur, nubes coibant, mox tonitrua feriebant.
  Naumo capulum samurai ense pendens in balteo tetigit, seu quod vulgo katana dicitur;
  - Ruteni semper sero agunt! Bellum non nimis longum erit et ad Urales perveniemus.
  Yamamoto oculos ad caelum sustulit.
  "Di nos adiuvent in hoc, sed non puto!" Discunt celeriter, Khalkhin Gol ostendit gradum Russiae altiorem esse quam bello 1904-1905. Praeterea secretum tibi narrabo. Secretum agens nostrum in Vladivostok parum adiuvit, quod validiores tormentorum maritimarum conchas non haberent, et aircraft tempore auferre non potuit. Hoc bellum est occultum.
  Naumo miratur;
  - Et ubi vultus SMERSH et NKVD?
  Yamamoto chuckled digitos quassans.
  Pessimae cadres Russiae hic in extremo Oriente serviunt, qui mori timent in fronte Soviet-Germanica Vladivostok contendunt. Itaque hic multo facilius aut proditorem aut stultum in summo reperire, quam sibi servientem. Et NKVD ita solet detegere fictas coniurationes ut veras proditores non animadvertat. Ita satis est elaborare. Viam, si plures ad Germanorum duces accesserint, non obstante quod eorum familiae, propinqui et amici, hoc supplicium sumunt, tum ex summo aliquem praemio fieri potest. Fusce vel tortor quam, id melior est. Itaque multum laboris fecimus. Iapones sumus plerumque diligenti in cogitatione de re militari, et in omnibus parvis rebus.
  Naumo capulum eius katana attrivit.
  - Recte! Sed pudor Khalkhin Gol affectum acerbitatis et fortitudinis molestiam provocat! Quomodo potuimus...
  Yamamoto consolatus est:
  - Plures fuerunt Manchus quam Iapones, et omnino impossibile est omni tempore vincere. Animadvertendum est tamen non optimae unitates pro nobis pugnavisse, et Russi magnam utilitatem in aeroplanis et praediis habuerunt.
  Naumo dimidia ducta katana.
  - Non iustificati sumus! Samurai numquam hebeti ferrum et fessum equum refero, hostes multum et telum infirmum!
  Yamamoto correxi:
  - Samurai non utique, sed homo infeliciter sic! Homines errare solent!
  Yamamoto distractus est et vociferatus est aliquid in tibias, et tunc continuabatur;
  - A samurai numquam vere flectere! Vadit ad arietem et contra venam.
  Naumo adnuit.
  - Itane! Sed pugnavimus US et leo Britannicus.
  Yamamoto percussoque in digito wheelhouse.
  - Ita! Verum, sed US in dentibus percussus est, Britannia colonias amisit, et Germania in calamitate fuit. Russorum occidentalium copiae quam plurimas recedere voluimus, quo facilius Wehrmacht inferrent. Ictus pro Maio cogitavit, sed Americani per tempus itinera siccaverunt.
  Naumo katana traxit et incidebat in aere;
  - Mors in USA! Eos semper eleifend impedit cu.
  Yamamoto subrisit subdola.
  - Non semper, sane, exempli gratia, cum primum cum Russia pugnavimus, Iancii nos multum adiuvaverunt cum mutuis, tum armis commeatus. Plus dimidium nostrae classis facta est cum pecunia Civitatum Foederatarum et Britanniae et navalia sua. Itaque America non semper mala est, sed non hic.
  Naumo mirum quaesivit;
  - Et quare?
  Yamamoto explicare dignatus est:
  - Grex bombariorum longi-range Tokyo perrupit, et ictum insidiosum ad caput egit, bombs napalm adhibitis. Imperator quoquo iussit zonam dicionis ab urbe incensam et centum domorum ligneam movere. Ac primum quidem, ut pugnam complexus Americanae bases in archipelago Medio, proxime ad sceleta Iaponica, caperet. Et nos successimus!
  Nauma gladium vibrans in aere;
  Adhuc vicimus!
  Yamamoto interpellavit:
  - Inter alba quoque sunt callidi! Nimirum imperator in officio suo Napoleonis imaginem posuit. Sed alius Caesar dixit: Difficilius est victos servare quam vincere. Hoc in casu, hoc nobis imprimis convenit. Nauma octonis gladio;
  Intelligo mente, sed corde!
  Yamamoto surrexit et collegam in humero plaudit.
  - Ita, ne perturbetur, in hac causa redire abis. Nos USSR vincemus et iterum ad USA et Britannos ruemus, sed iam una cum Germanis et pasta.
  Nauma admiralis, insensibili fere motu, katana in vagina abscondit et balbutiens, insusurravit;
  - Futurum bonum est, sed praesens melius! Audi in vehiculis aircraft, tota copia bombarum adhibita est, et in ...
  Yamamoto breviter iussit:
  - In ornare et circumspice, media hora circumagamus et proximam basim nostram relinquemus.
  Nauma sibilabat per nares;
  - Audi ducem!
  Praefectus exilivit, ianuam tenens ut eum ab slameticorum teneret. Priusquam vestigia eius defuncta essent, umbra e ianua elapsa, vestigium incedit et ossium abiecit.
  Hem, quid negotist tempus, nox est et amor.
  Interim Sasha Sokolovsky nihilominus in LAGG-5 pugnatorem ascendit.
  Puer pugnare cupiebat. Conanus formidabilis advolavit. Ut wisi est somnium, incredibiles sunt.
  Conan iam quingenta sexaginta aeroplana Americana et Britannica iecit. Et rostrum suum cum Sovieticis aces trajecit.
  Tamen non suspicatur id quod incautum manet.
  Sasha Sokolovsky ipse est contra eum.
  Puer truncis natantibus solus est, commodior et rationalis est. ruit acer in pugnam.
  Aemulus eius, Konan, est etiam coma et pueri similis fere quattuordecim, solum formosissimus et prominentibus musculis.
  Pueri ambo terminatores sunt.
  Incipiunt e longinquo inter se jaculantes. et simul ictos.
  Egredere de viis offa.
  Sasha clamat:
  - Pro matre pro Stalin!
  Conan rursus fremit;
  - Pro Iaponia, pro imperatore!
  Samurai omnino non est, sed elf. Hic est puer Conanus, currum Sovieticum pulsat.
  Sasha symmetrice respondet - unum Iaponicae interclusum.
  Uterque viros fortes esse merentur.
  Aut grex, tum in diversa discurrit, altera nulla potest.
  Sasha clamat:
  - Pugna vile ignavum!
  Conanus respondit:
  - Est vos ignave pugna!
  Iterum conveniunt. Fere inter se ariete, sed rursus in diversa dispergunt. Nullam quis nulla. Hoc, heu, non potest illis.
  Et iterum dispersi sunt.
  Sasha fremuit;
  - Ad sanctum Rus'!
  Rugitus Conanus:
  - Minime, Iaponia sanctius est!
  Sasha sibilabat et respondit:
  Sed Iaponica non es! Ac ne human!
  Fremuit autem Conan denudatis dentibus;
  - Et quis sum?
  Sasha honeste respondit:
  - Vos estis ex elves quadam luce!
  Conan chuckled et respondit aliam aircraft Soviet interveniens:
  - Ita scis!
  Sashka notatur, cum rictu dentium margaritarum;
  - Scio multum!
  Tune Conanus suadet:
  - Faciamus! Pro me ipso, hoc bellum ludo ac ludo similius est, tu quoque a saeculo vicesimo primo natus es! Quid vis pro Bellum Orbis Terrarum II?
  Sasha logice notatur, currum Iaponica tundendo:
  - Ex Russia venio, et antequam Russia URSS erat. Ita dicere possum me pugnare pro patria mea!
  Conan chuckled and remarked;
  - Et inventa sum per elf Conan Iaponicum, et traxi in anime. Quam ob rem pugno pro Iaponia. Ita hoc quoque aliqua ex parte, mea patria.
  Sasha denuo accersitus cionem. Post omnia tormenta tormenta excanduerunt, sed se invicem ferire non potuerunt.
  De tela habent currere.
  Conanus suggessit:
  - Veni! Vos et ego et Bellum Orbis Terrarum II relinquo! Ego sum in mundo meo, et tu in tuo.
  Sasha respondit:
  - Minime, hoc non faciam! Iaponia iam USSR oppugnavit et difficultates cum hoc creavit. Vel efficiemus ut in altero bello mundano es, quasi non sit. Aut hic ad pugnam manebo!
  Conan chuckled et respondit:
  - Tempus utriusque nostrum in secundo mundo bellum breve est! et mundos nostros redimus! Quantum ad mutationem, plus quam te, adulescens, sum consecutus , quia elf sum! Ita, non continuo planum ad gubernacula intromitte!
  Sasha fremuit;
  - Esto tibi pro .. .
  Sed antequam tempus haberet, fulgura exarsit, et utraque navis, gubernatores aces, ex aere evanuerunt.
  Bellum deinde sine duobus ex diversis mundis militibus gestum est. Unus e cartoons anime Iaponensis, alter puer, vicesimo primo natus, ad sua tempora rediit.
  Sed factum iam factum est et Iaponia, in mari Foederatae Americae, ab oriente URSS oppugnat.
  Stalin copias significantes in Orientem transferre cogitur et inferrent prope Stalingrad differens. Verum, operatio Rzhev-Sychov adhuc peragitur, sed etiam minus successu quam in historia reali. Germani in Sovieticas copias repellere magnum detrimentum illis faciunt.
  Verum in Africa socii inceptum. Sed propter defectum necessitatis ut Paulum a boiler liberaret, Rommel plura auxilia accepit et impetum acerrimum in Americanos in Algeria fecit, plus quinquaginta milia militum et magistros cepit.
  Grave damnum discordias in imperio Americano attulit et Roosevelt adligat translationem copiarum in Africam et vulgo affirmavit Oceanum Pacificum pro America potissimum esse.
  Pars US militaris, et plerique industriales, etiam in Iaponia positus institerunt.
  Quam ob rem, in Civitatibus Foederatis, fautores segregationis, consilium Americae non-participationis belli in Europa perrumpere poterant. Indutiae etiam ad Wehrmacht oblatae.
  Hitler, difficultates subsidiorum experiens, induciis cum Americanis consensit.
  Britannia etiam sine Iunctus Civitas pugnare nolebat ac etiam inducias in annum proposuit.
  Hoc idem Fuhrer consensit. Hieme Germani frontem tenere poterant. Tantum prope Leningrad, Operatio Iskra, prospere coronata est, et in ANDRON rumpere potuit.
  Germani Stalingradum Decembri mense perfecte capere potuerunt, sed ulterius non profecerunt.
  In fine mensis Februarii, Exercitus Rubri prope Voronezh feliciter ictus effecit, et signanter progredi potuit. Sed Mainstein, cum calculis in Martio, copias Sovieticae circumvenire et condicionem restituere potuit.
  Red multa damna tulit. Et sedata est aliquandiu.
  Germani Februario interim bellum indixerunt. Socii autem bombing et pugnando cessaverunt.
  In Tertio Reich, armorum productio, praesertim piscinarum, dramatica crevit.
  Fritzius cogitavit cum "tigribus", "Pantheris" et "Ferdinands" de eventu belli in eorum favore decernere.
  Sed hoc sane satis fuit. Ictum maxime in Stalingrada iuxta litus Volgae ad mare Caspium traxerunt.
  Consilium erat terra Caucasum abscindere e reliquis USSR. Ac deinde ad Baku per Caspium oram movent.
  Eodem tempore Germani operam diplomaticam in bello Turciae immiscent.
  Praecipuam promissionem iam dederunt, si Wehrmacht ad Caspium mare exeat.
  Etiam at eleifend erat. Ea Vladivostok abscindere et Mongoliam capere poterat.
  Samurai multum habent pedites et fanatice pugnant. Lacus infirmiores sunt, sed leves, mobiles, viles fabricando. Maxime ac turpis.
  Denique magna vis hostium est. Et Stalin nescit quid.
  Haec sponsio tota triginta quattuor est. Sed debiliores sunt quam vehicula Germanica, praesertim tigres. KV piscina etiam gravius et gravius est.
  Tormentum 45 mm superant, et 76 mm non satis valuit.
  Aviatio in practicis non est mala. Praesertim autem Yak-9 magis in armis debilis est.
  Germanos in Focke-Wulf naturaliter bet! Sed currus difficile erat. Licet valde potentes et ieiunantes.
  The ME-309 venire incepit, currus celeriter cum septem punctis incendiis, sed etiam non facillime et gravia agitare. Et id cum peius maneuverability.
  Plus minusve novae progressiones, Yu-188 et Yu-288 succedebant, quae sunt boni bombers.
  Et sane primum vi- carros apparere coeperunt. Sed sed massa neque.
  Germani tantum die XV mensis Iunii ingessere coeperunt, moles lacus transferre. Et sane ab initio expectata sunt. Munitio valida aedificata est.
  Arcem fidam.
  Praeterea II-II praeparaverunt Germanos mirum in forma parvarum cumulativarum bombarum.
  Sed hoc parum... Germani validiores erant. Plus et peritiores pedites, tam aviarios quam praedia collegerunt.
  Sine fronte occidentali, Nazis fortior in aere. In lacus magna, commodo in magna sed, pretium vehicula magna.
  In tormentis etiam paulo plus dolia ab URSS. Sed sane in callibus hostis antecedit.
  Reliquum est, ut de valida defensione ac mollitia populi Sovietici numeremus.
  
  
  
  NAPOLEON WATERLOO ILLABORATUS
  Napoleon Magnus horis ante Hamilton aggressus est eumque vicit antequam Blucher appropinquavit. Dein vicit Blucher.
  His conditionibus Russia, ab Alexandro Primo duce, Napoleo pugnare non statuit. Austriae, qui ad eum referre videntur, pacem modicis condicionibus dederunt.
  Gallia duas parvas areas in Italia, a Gallis et Belgio habitatas, in compositione accepit. Inde pecunia sublata est, et Napoleonis primi auctoritate cognita est.
  Aequilibrium ad tempus constitutum est. Gallia bellorum nimis fessa erat, et Napoleon aliquandiu quietus sedit. Etsi nonnullae reformationes perficere inceperunt. Una potissima est officialis polygamiae introductio, cum iure quattuor socii habendi sunt.
  Etsi catholica Ecclesia restitit, papatus auctoritas vehementer cecidit. Et protestantes in hac re flexibilitatem ostenderunt.
  Napoleon ipse prope atheus fuit. Ecclesiam a civitate fortiter separavit. Similes leges saeculares non ad te pertinent.
  Napoleon Magnus, recepta Galliae potentia, Algeriam et Mauritaniam invasit. Colonias in Africam trajicere coepit. Mox suis copiis Libyam cepit. Sed Aegyptus per Britanniam impediebatur, quae ipsa nihil sentiebat.
  Napoleon statuit satius esse bellum navale ordiri, quo hostis multo infirmior fuit. Quin etiam in Africa capta est concoquere opus.
  Galli Nigro movere decreverunt et terras in Occidente et centro Africae subigere.
  Napoleon curavit ut bonas relationes cum Russia constitueret, praesertim post adventum in potestatem Nicolai I, cum quo amici facti sunt, et cum Austria. Praeterea anno 1829, Austria et Gallia bellum contra Turciam in parte Russiae ingressi sunt. Moventur altiore esse validus quae verto.
  Turcia a Balcanis tandem expulsus est. Bosnia et Herzegovina pars Austriae factae sunt, Russia partem orientalem accepit Romaniae, et pars occidentalis Austriaca facta est.
  Bulgaria et Serbia libertatem formaliter obtinuerunt, sed Bulgari servi facti sunt Russiae et Serbi Austriae. Regnum Sardiniae et Neapolis Gallia in suam potestatem recipiebat. Galli praeterea Cretam ex Graecia et insularum parte ceperunt. Ipsa Graecia in continenti libertatem obtinuit, sed Gallis auspiciis.
  Turcia in Europa in possessione practica tantum Istanbul mansit.
  Russia etiam Transcaucasiam et Batumos et Kars et Erzurum et omnes fere terras ab Armenis et Kurds inhabitatas accepit. Septentrionalis Iraquia Russica facta est, et meridies Britannis adiuncta est.
  Turcia in categoriam minorum potestatum relegata est. Russia autem e contrario in historia reali fortior evasit. Napoleon 1837 mortuus est, relinquens Galliam magnam et potentem potestatem cum possessionibus coloniarum in Africa, Europa, et partibus Asiae.
  Post hoc filius eius Napoleo II rerum potitus est. Procerior, referens, magnas a patre ambitiones haereditavit. Et ad Britanniam coire conatus est.
  Austria consensit, et Russia, quae eo tempore in bello Caucaso infixa est, bellum coire recusavit. Inde in 1846 Austria et Gallia bellum cum Germania perrexit. Nondum unita sub Prussia habet. Nam et vires erant impares. Austria in summo suae potentiae est et Gallia quoque... Et Prussia non multum valet.
  Ex eo bello omnes Germani agri inter Gallos et Austriacos captos et divisi sunt. Tum Napoleon Secundus celeriter Daniam sibi adiungit. Anno 1851, Norvegia a Gallis capta est.
  Et anno 1853, Nicolaus I tandem coalitioni iunctus est. Russia, Austria et Gallia invaserunt residuas Turciae et Britanniae.
  In terra coitionem successus contulit. In mari res Britannis paulo melius erant. Sed coalitio totum Orientem Medium, Aegyptum, Sudan cepit. Ergo et Persia. Et anno 1857 Russia, Gallia et Austria in Indiam ierunt. Et illam quoque capere poterant.
  Africam cum accessione ad meridiem victa est. Atque ipsa Britannia continenti obsidione strangulata est. Per idem tempus tria imperia classes aedificabant.
  Utilitas in certamine vires et opes augebant.
  Et anno MDCCCLXII, intuitu comminationis exscensionis Russiae, Galliae et Austriae in ipsa metropoli, Britanni pacem petierunt. Britannia condiciones ignominiosas et colonias deponere consentire debuit.
  Nicolaus Primus obiit anno MDCCCLXIV ... Alexander II successit in regnum. Sed hic rex iterum infaustus fuit. Iam mense Aprili 1866 a nobili viro Karakazov exortus est et diu expectata rusticorum liberatio non fiebat.
  Novus iuvenis Tsar Alexander Tertius contra liberationem rusticorum fuit. Cursus optimatium permansit. Sed Russia in Asia et Sinis proficiebat.
  In US, bellum civile tractum est. Maxime post assisam Abrahami Lincolniensis. Ortae sunt graves dissensiones inter septentrionales. Bellum ultra decem annos duravit et in Civitates Americae Unitas redacta manserunt. Prorogatio belli ope Napoleonis II ad meridionales facilita est, et nolentia firmam Civitates Foederatas habere, in confinio Galliae coloniae Canadae, et vassallus Mexici. Napoleon II imperavit usque ad annum MDCCCLXXIX, cuius regnum satis longum fuit, quadraginta duos annos et gloriosum. Franci Africam penitus occupaverunt, tantum Austria paulum in ea sumpsit, ex Syria, Palaestina, Indochina, partim India, Irania, et sic deinceps.
  Firmatus in Canada, Mexicus in Americam Latinam penetrare coepit. In Hispania et Lusitania reges Francorum pro- ceperunt regnare. Britannia minor patria facta est.
  Vera Russia confirmavit, et Austria parum. Sed hoc non est FORMIDULOSUS.
  Napoleo III, Napoleonis II filius, regnum ascendit. Iam triginta et octo annos natus erat. Maturus imperator, consilium patris sui continuavit, bella in America gestans et in Australia dominando et Oceanum Pacificum.
  Russia eo tempore Sinas et Indiam multum terre vicit et digessit. Anno 1904, Russi etiam in Iaponiam appulsi, Coream ante vicerunt. Bellum cum Iaponia aliquantum in partem factiosam traxit. Napoleon III Americam Latinam, totam fere continentem rubram, vicit. Sed tempus Civitatum Foederatarum ingredi non potuit et anno MCMIX mortuus est.
  Napoleon Quartus - omnes filii natu maiores natu Napoleones appellati sunt, Iunctus Civitas cepit et oppugnavit ad solidandam terram. Civitates Americae Unitae interim in tres partes divisae sunt et relative retrorsum manserunt. Quos multi Gallorum exercitus ceperunt.
  Russia adhuc diu fautores Iaponicorum pugnavit et seditiones constanter in Sinis ortae sunt.
  Anno 1913, Alexander III mortuus est, et Nicolaus II regnum ascendit. Rex novus patris cursum continuavit.
  Post Civitates Americae expugnatas, Napoleon Quartus plura voluit. Britannia adhuc sine coloniis non multum valet. Austria et Russia, hae duae principales potestates in mundo praeter Galliam sunt.
  Praeterea in utroque imperio absolutae sunt monarchiae, et in Russia tsarist, servitus etiam operatur!
  Napoleon Quartus de eo cogitat... Sed duo monstra simul pugnare negotium impossibile est. Etiam vel interdum tortor. unum ex illis eligere necessarium est et simul verberare.
  Post mortem Francisci Iosephi Imperatoris anno MCMXVI, qui regnavit annos sexaginta et octo - unus ex longissimis in mundo regnat, Carolus I eius pronepos in regnum ascendit. Et post hoc concursus in Austria incepit. Non omnes novum heredem agnoverunt, cuius imperator solus Franciscus II proavus fuit.
  Plures seditiones et iurgia orta sunt.
  Gallia et Russia copias in Austriam misit. Communi ictu ductus est ad celerem stragem centonis imperii et divisio. Et mox Suecia divisa est.
  Gallia etiam Hispania et Lusitania comprehendit.
  Ita duae tantum nationes in mundo relictae sunt: Gallia et Russia, quae omnes fines diviserunt.
  Nicolaus II et Napoleon IV. talis est compositio. Et duo reges stant inter se oppositi... Sed bellum nunquam incepit... Nicolaus II anno MCMXXXVI mortuus est. Huic successit Alexei ii. Et Napoleon Quartus post annum MCMXXXVII mortuus est. Huic successit non primogenitus filius, qui et mortuus est, sed Ludovicus medio decimo nono.
  Novus rex iuvenis erat et Alexei iuvenis. Et anno MCMXLI, per aliquot menses a Maio usque ad Decembrem pugnaverunt ... Post quam pacem fecerunt, conditionibus sine annexis et indemnitatibus.
  Ultimum bellum iam erat duorum terrarum imperiis. In 1943, Galli ad lunam volabant. Russis et anno MCMXLV. Spatium dilatatio incepit.
  Et duo imperia: Russicum et Gallicum, Bonaparte et Romanovia dynastiae pacifice constiterunt.
  Ita generatim vita in alia terrestris mundi systemate satis placide elaboravit.
  Fine saeculi XX, Russi et Franci invisere fere omnes planetas systematis solaris curaverunt et industria spatium amplificaverunt.
  Fere in Terra pestilentia et fames nullae fuerunt. Ortus in utroque imperio sub potestatem redactus est, et religiones in ambitu finiuntur.
  Ecclesia a statu separata est, et atheismus et novus paganismus similis factus est.
  Et bella omnino disparuerunt, sicut nullus fere maior inquietudo fuit.
  
  SI RASPUTIN superesset
  Rasputin per aliquod miraculum, licet veneno et uulnere in stomacho, tamen superstite post necem temptauit. Propter diuturnam consuetudinem Nicolai II Tsar constitutam, res regiae res non facta est. Tsar rem difficillimam in historia Russiae feliciter transivit. Fine Aprili, quam primum viae exsiccatae sunt, diu expectati taetrae in meridie coeperunt.
  Pugna efficacia exercitus tsarist stultis decretis Regiminis Provisionis non labefactata est, et sub duce excellenti Ducis Brusilov felicia maiora consecuta est. Obiter in historia reali primo successus maiores fuerunt, taetrae effectus sabotage, tam per Bolsheviks quam alia elementa perniciosa, inclusa magna medii ordinis et ministri gubernationis Provisionis.
  Itaque nulla est sabotage, exercitus adhuc fortis disciplina ducum tsarist. Austriacos ac praesertim Slavicas acies labefactat.
  Brusilov cepit Leopolim et progreditur usque ad obsidionem Premisliensis.
  Tantum anteriores in centro graviter debilitantes, Germani Russicum offendere quodammodo obstiterunt.
  Sed copiae Russorum etiam in Romania percussae sunt. Magnae res gestae. Atque etiam Bucharest et Transylvania recepit.
  Germani etiam copias ex aliis partibus, salvis Austriacis, abduxerunt. Res pro Germania per ingressum Civitatum Foederatarum in bellum mense Aprili 1917 aggravata est. Cur cum Americanis non coniungit? Videri potest Germaniam iam navigare et suus 'nice inter victores esse.
  Autumno, cum pruina incidere coepit, impetus Russorum in centro contra signa ipsas Germanas tandem coepit.
  Pauper visibilitas in humidis nivis opus impeditum machinae tormentorum et tormentorum Germanorum. Praeterea in frigido, Fritz Russis peius semper ululant, magis asperum caelum consuetum.
  Ita magis decretorium et capax praefectus Kornilov praefectus centrali, occidentalis frontis praeerat, qui haud ita audax Decessor noster declinavit.
  Copiae Russorum per debiles defensiones Germanorum eruperunt et feliciter processerunt, magnum numerum captivorum et tropaeorum ceperunt.
  Tantum ad Vistulam flumen, quod in occidente copias debilitavit, Germani progressum Russorum prohibere potuerunt. Exercitus tsarist civitates Balticas liberavit et Prussiam Orientalem ingressus est.
  Russi etiam in partibus australibus anterioris contra Turciam majora successus consecuti sunt. Fine anni, ipsi cum Britannis et Gallis pene totum Asiam Minorem ceperunt, et Istanbul appropinquaverunt.
  Mense Ianuario, Istanbul primario ex copiis Russicis cogente cecidit, et imperium Ottomanicum in deditionem accepit.
  Annus 1918 venit. In Russia victoriam celerem crediderunt, et tamen omnes difficultates militares patriam retinuerunt. Socii quoque in Occidente Germanos paulum premebant et secundis rebus credebant.
  America magis ac magis novas divisiones transfert. Austria-Hungaria discidit ac exercitum suum deserebat. Bulgaria bellum intulit Germaniae et Austriae-Hungariae a unione civitatum centralium recedentes. et Turcus victus est.
  Nimirum in Germania ortae sunt modi ad id bellum quam primum finiendum.
  sed adhuc parum dubius est. et quo tenditis? Mense Martio rursus, sine exspectatione tempestatis, Russia in Austria-Hungaria iam fractus et frontem perrupit. Impetu facto Germani sustinere non potuerunt. Magno cum damno oppressi sunt. Budapestini cecidit et Imperii Austriaci in deditionem accepti sunt.
  Post aliquot dies res in Germania facta est, et die 9 mensis Maii anno 1918 imperium Germanicum in deditionem accepit.
  Sic Bellum Orbis Terrarum primum finivit. Huic secutae sunt res Versaliae, et novae pacis ratio.
  Imperium Ottomanicum e charta evanuit. Russia, Britannia, Gallia divisa est. Imperium tsarista Constantinopolim, et Asiam minorem cum Armenia recipiebat. Britannia Iraq, Palaestina, Ottomania possessiones in Arabia Saudiana, et Gallia Syriae sunt. Austria-Hungaria etiam e tabula Europae evanuit. Russia accepit Gallaeciam, Bukovina, Cracoviam cum terris Poloniae. Czechoslovakia pars Russiae facta est, aliquam autonomiam retinens, sed Nicolaus II rex factus est Res publica Bohemica et Slovacia. Cracovia regnum Polonie ingressus est, sicut Posnania et pars terre germanica. Danzig comprehendo. Russia etiam regionem Klaipedam accepit. dominii Insigniter dilatantes.
  In Occidente Germania Francos et Danica possessiones sub Bismarcko occupatas reddidit. Et ipsa etiam consentire coactus est zonam demilitarizatam in pelvi Rheni. Germania etiam ingentes poenas victoribus regionibus solvere coactus est. Imprimis Russia et Gallia Germanis maxime afficiuntur.
  Iugoslavia etiam apparuit, quae se vassallum Russiae agnovit, sed non partem eius formaliter fiebat. Hungaria eversa est et etiam se cognoscebat ut vasallus Russiae. Austria sui iuris formaliter manebat, sed satisfactiones solvit. Romania Transylvaniam accepit.
  Omnes plus minusve satiati praeter eos qui perdiderunt. Turcia et Austria-Hungaria e tabula Europae et Asiae disparuerunt. Russia autem tam multitudinem quam territorium auxit. Tum Gallia, Iaponia, Britannia et solum Civitates Americae Unitas exiguam tantum partem satisfactionis acceperunt. Possessiones Germaniae in Pacifico inter Iaponiam et Britanniam divisae sunt. In Africa, maxime Britannia.
  Paucis mensibus post, Russia in Afghanistan bellum Britannicum cum parte coniunxit. Velox victoria parta est et primum in proelio probata est piscina a filio Mendeleev effecta. Nova raeda valde efficax probatur et cum notis bonis incessus.
  Nominabatur "Alexey" in honorem haeredis throni. Et hec currus valde promittens respexit.
  Post devictam Afghanistanorum partitionem tempus pacis coepit. licet varia bella parva transierint. Russia et Britannia Irania divisit. Socii deinde Arabiae Saudianae partitionem perfecerunt.
  Oeconomia Russiae incrementum circiter decem centesimis per annum rapidum expertus est et anno 1929 secundo loco venit. Civitates Americae Unitae etiam celeriter oriuntur, paulo minus quam Gallia, et etiam minus quam Germania. Et tota Britannia fuit stagnata, vix in gradu pre- belli attingens.
  Sed cum Tristitia Magna orta est, difficilior iterum facta est et seditio et tumultus crescere coepit.
  Nicolaus II auctoritatem suam confirmavit primo bello mundano conciliando. Tsar operantes diem redegit ad horas decem et dimidias, et die sabbati et prae- festus dies ad octo horas. Stipendium in Russia crevit. Pretia stabilia manserunt, et rublus tsarist validissima moneta in Terra erat.
  Praeterea rex anno 1925 liberam septem annos educationem introduxit. Et anno MCMXXIX, septem-gradus educatio coacta factus est. Libera curis etiam expeditior factus est.
  Et questus superior gratis educatio multo facilius factus est. et pensiones auctae, et etiam operariis et mulierculis, ac debilibus.
  Sed Depressione Magna omnes difficultates denuo exasperat. Atque iterum Duma, quam tsar dissolvit, nova comitia numquam habita sunt. Quae resuscitatio absolutismi.
  Rex iterum ius ferendi legibus accepit, et actionem notabilem ostendere coepit. Nihilominus etiam melius obtinuit Duma res publica, Consilium rei publicae laboravit, et civilis Codicis Imperii Russici adoptatus est.
  Sed nova bourgeoisia magis democratiam et saltem restaurationem Dumae voluit. In tristitia tum proletarii tum rustici rebellare coeperunt.
  Tota villa, klak classis multo fortior facta est. Sed possessores adhuc possessiones terrae retinebant. Partus rates altae manserunt et mors rates recusavit, praesertim cum cura medicorum meliore. Inde ad incrementum hominum et terrae ruptio. Verum huius incrementi pars ab urbe absorpta est. Per tristitia, otium skyrocketed.
  Sed imperium tsarist energeticis remediis tristitiam consecutiones mitigare potuit. Anno 1931, cum Iaponia Sinas invasit et gubernationem in Manchuria puppam erigere conatus est. Haec pacta violaverunt priorem et causa facta est ingressum in bellum Russiae.
  Re cognita, exercitus tsarist lacus in mundo potentissimos et potentissimos habuit, optimae aircraft, sex bombers motoriis inclusis. Ita in Russia Tsarist, prima massa helicopterorum effectorum mundi apparuit, et tormenta excavata felicissima sunt.
  Praeterea planities ducum in Russia tsarist orta est. Classi praeerat ingenio Praefectus Kolchak.
  Bello mundano Primo, exercitus tsarist seaplana expressit et ad perfectum perduxit. Et strenue Iapones comminuerunt in mari.
  inde ab initio bellum Iaponicis iniquum est. Sub tsar alius Baikal-Amur Mainline aedificatus est et copia exercitus Russorum sine problematibus exercita est.
  Praevalentes tam quantitatem quam qualitatem campi marescalli Iaponici, Denikin et Kornilov, prospere pugnaverunt. Inter adulescentes duces Vasilevsky eminuit, qui colonellus factus est annos viginti tres in Primo mundo bello. Erat autem annos viginti quinque iam imperator.
  Nempe alii imperatores fuerunt. Tukhachevsky etiam periti celeritatis incrementum. Conscendit Budyonny. Victoriarum series et ab initio exercitus tyrannus inceptum possidebat, lebetem creans et portum Arthurum obsidebat. Non diu tamen obsidio fuit, cum inexpugnabilis arcis oppugnatione per duas septimanas cecidisset. Et mox quattuor menses pugnaverunt, Sinae et omnes Coreae liberati sunt.
  Nicolaus II Tsar, adhibito eo quod Civitates Americae a Magna Depressione labefactata essent, tum Britannia bello intervenire non potuit, Iaponiam totam occupare iussit et Imperio Russico annexare iussit.
  Kolchak Samurai in mari omnino vicit, usus, inter alia, optima seaplana in mundo. Praeterea classis Baltica et Mediterranea venit.
  Et mense Martio 1932 exercitus tsarist in Iaponiam appulit. Post tres menses pugna pertinacissima, terra Oriens Solis victa est et provincia Russiae facta est. Referendum est de conjunctione Russiae hosted. Et Nicolaus II factus est mikado Iaponum et imperator. Russia etiam possessiones in Oceano Pacifico vicit.
  Hitler in Germania in potestatem venit mense Ianuario 1933 . Et sane accessio eius cataclysmos oriri potuit.
  Fuhrer statim in fidem Nicolai II iuravit et societatem cum Russia declaravit.
  Hitler proposuit in conventu personali de coloniis Galliae et Britanniae dividendis.
  Nicolaus II consensit. Unio Italiae et Germania et Russia conclusa est. Contra, scilicet, Britannia et Gallia. Anno 1937, Germania Austriae annexa est. Per idem tempus Nicolaus Secundus, cum annos fere quadraginta tres regnasset, diem obiit supremum. In solio erat nepos eius iuvenis - Alexander quartus. Heres Alexei matrimonia procuravit, filium sibi fecit et morbo insanabili mortuus est. Nepotis sex tantum annos natus erat, et Mikhail Romanov frater eius princeps et regens factus est. Non iuvenis, sed dux perito rex. Viam fecit qui ducatum generalem ad captam Iaponiam exercuit et titulum magnae marescalli habuit, ut generalissimum.
  Prorex Mikhail Romanov iter ad societatem cum Germania et Italia continuavit. Die autem XV mensis Maii anno MDCCCCXL, Tertius Reich invasit Galliam, Belgium, Hollandiam, necnon Britanniam. Russia quoque colonias Britannicas oppugnavit. Italia autem in Africam movit.
  Bellum admodum feliciter processit. Russi in tribus mensibus omnes possessiones Britanniae et Franciae in Asia ceperunt. Et inde in Australiam appulerunt. Russia etiam in Africam processit.
  Germani post latam cladem Franciam et Belgiam et Hollandiam occupatam impetum in Britanniam acre fecerunt. Res bene gesta non erat donec aeroplanum Russicum bellum iniit.
  Et facta est Britannia valde mala. Et omnia quae poterant bombed. Australia celeriter a copiis Russicis superatur. Et Africa tardius capitur, non tam propter resistenciam Britonum et Gallorum, sed propter longinquitatem et inopiam viarum.
  Non tempus erat ut Britanniam anno 1940 caperet, sed aestate quadragesimo primo adpulsu erat ac, cum Britannis, tandem peractum est.
  Secutum est bellum cum Civitatibus Foederatis Americae. Roosevelt imprudenter in pugnam ascendit, et serio solverat. Et Russia tsarist Alaska recuperare voluit.
  Sed non solum quod ... Hieme quadragesimo primo et quadraginta duobus copiis Tsarist glacies in fines Americae Foederatae transiit et ibi proelia invehitur.
  Ex parte copiarum Russorum superior in quantitate et qualitate copiarum erat.
  amissis Americanis. Germani e Canada irruperunt atque etiam magnas res gessit. 1942 ultimus annus Americae independentis erat. Sub ictibus Russiae et Germaniae, Civitates Foederatae usque ad diem 8 Octobris habitae sunt, cum New York et Washington in deditionem venerunt.
  Sic Bellum Orbis Terrarum II finivit. Brevius quam in historia reali pro Russia victor et Tertius Reich. Germani quoque eo bello Hispaniam et Lusitaniam adiunctis coloniis occupaverunt.
  Mundus erat in mundo. Tsarist Russia omnes colonias Britanniae et Franciae in Asia et Pacifico, ac etiam Australia adiuncta est. Alaska, plerique Canadae et Civitates Americae Unitae, Russiae factae sunt, et Germania exiguam partem accepit. Pleraque Africa Russiae facta est. Germani autem partem Galliae, Belgarum, Lusitanorum, Hispaniarum colonias occupaverunt.
  Germani etiam Daniam et Norvegiam ceperunt. Et Suecia cum Russia divisa est. Gallia, Belgium, Hollandia, Hispania, Portugallia, singularem unionem statuum stampam intraverunt. Hos cum copiis Nazis occupabant, tametsi formalia imperia mollia retinebant. Idem in Dania et Norvegia cum parte Sueciae.
  Russia imperium Britanniae suscepit. Cum Alexander Quartus Tsar ad Anglos reges relatus esset, monarcha Britanniae agnitus est.
  Italia nonnulla in Africa potitus est, et in Aethiopia locum obtinuit.
  Russia Tsarist proculdubio potentissimum et vastissimum in mundo imperium est. Sed Tertius Reich fortis est. Et mora erat temporalis. Opus est adquirere novas acquisitiones. Prorex etiam Mikhail gradum inusitatum accepit ut Russicus quattuor uxores habere permitteret.
  Etiam Synodus id admittere coactus est ut ad extremam assimilationem acceleraretur.
  Et quam bonam opinionem! Alexander Quartus etiam bis in adolescentia nupsit ad exemplum subditorum. Ita res stabilitur.
  Michael anno 1947 mortuus est, et Alexander Tsar re vera suscepit. Hactenus ille profecit. Sed terra non sufficiebat Hitlerus, et possessus Fuhrer dominationem mundi somniavit.
  Et die 20 Aprilis 1955 bellum magnum contra Russiam tsarist initum est. Tertius Reich et Italia, ubi Mussolini Jr. filius iam regnabat, imperium Tsaris Alexandri Quarti aggressus est.
  Bellum Orbis Terrarum Tertium incepit. Argentina, Brasilia, Venezuela, Mexico, et nonnullae nationes Americanae Latinae ex parte Tertii Reich prodierunt. Bellum Orbis Terrarum III et Ortum est...
  
  
  ROKOSSOVSKII erroris
  Parallelus universitatis, terrestris orbis. Inter Bellum Patrioticum, una tantum parva discrepantia cum historia reali fuit. Rokossovsky suadere Stalin curavit ut in 2 custodias Exercitus contra Paulum adduceret, et alia subsidia ad delendos eos antequam Mainstein appropinquaret. Argumentum quod munus decretorium egit: "Si Paulum delebimus et Stalingradum ante Novum Annum liberabimus, colossalis effectus politicus erit! Nativitas Catholica in Stalingrad celebrabitur".
  Stalin consensit politicos primos omnium Paulum oppugnare, Mainstein tum temporis reprimere. Sed ex spontanea voluntate hoc factum est. Decembri tamen inter se pugnae, et validis praesidiis freti, pertinaciter resistentibus Paulo exercitui locum tenere potuerunt. Die autem 25 mensis Decembris, Mainstein perrupit andronem ad Stalingrad aliquantulum ad meridiem.
  Ac proelia saeva explicata sunt. Hitler iussit caput pontis quoquo in Volga tenere, Stalin Stalingrad quoquo pacto recipere iussit. Praelia fervere coeperunt a Germanis sicut in oppugnatione Stalingradi, nunc vero prorsus contrarium est.
  Sovieticis copiis eruperunt Germanique acriter pugnaverunt.
  per tres menses et dimidium pertinacissima proelia duraverunt. Magis magisque subsidiis proelium commissum est. Denique Germani ex Stalingrad compulsi sunt, in Donam se recipere coegerunt. Sed damna militum Sovieticorum nimis alta facta sunt et diu moratus in ingrata sequebantur.
  Germani etiam tota armatione exercitum roboraverunt, lacus graves "Tigris" et "Panther" transtulerunt vulnera eorum. Sed ratio damnorum in proeliis Fritz quam in historia reali aequior evasit. Cum Nazis in boila non incideret et in condiciones defensivas aequiores sibi dimicaret. idque ut aequiore loco ante aciem tenerent.
  Socii in Africa non tam constanter egerunt. Germanorum clades in oriente absentia incertas ordinesque divisit. Americani, damna gravia veriti, passive se gesserunt, et aliqui ex Britannia satis virium non habuerunt.
  Secundum hoc, Nazis locum in Tunisia adhuc tenuit nec de Italia solliciti esse potuit.
  Die autem VI mensis Iulii, novum scandalum Nazis incepit, prope Stalingradum. Hoc tamen tempore Fritz astutior evasit, nec ausi sunt aggredi, ut Sovieticus in ipsa urbe expectabatur imperium, sed forcipes ad meridiem movit armatos. Ac perrumpere defensionem poterat.
  Progrediens, Mainstein ad Volgam pervenit, centum chiliometra ad meridiem Stalingrad, deinde meridiem versus est. Audax et inopinata decurrere. Praeterea in offensionibus proeliis "tigris" suas formidabiles vires ostendit sicut piscinam interruptionem cum valido laterum praesidio et puppi.
  Mandatum Sovieticum serius respondere conatus scopi, secundum zonam graviter munitam, respondere conatus est. Lacus explicatur proeliis, ubi primum Pantherae vim suam in insidiis et in insidiis ostendit. Germani scopos Sovieticorum militum cum recentissimis praediis sollerter eliserunt. Ferdinandus vel malus esse probatur.
  Sed superioritas numeralis adhuc est in parte URSS. Non longius progredi Germanos prohibere coacti sunt. Res in Etilia durare videbantur. Sed in Chechnya rebellio anti-Sovietica orta est. Et civitas Grozny capta est duplici ictu, lapsu Portarum Terek Caucasi. res perquam aggravata est. Turcia excitavit. Unus e ducibus Ottomanicus Germanicus procurator evasit. turmas tantum suas ad lubidinosas copias Sovieticas adgredi iubet, duce ante id bellum ductum. Churchill et Roosevelt tacuerunt et triginta divisiones Turcorum, numero circiter miliones militum, inferrent.
  Hoc dolo dorsi ictus, simulque arteria per Volgam expressa, situm significanter aggravavit.
  Mainstein repulsus conatus Sovieticorum eum a Volga repellere conatus est ultro augere. Tum mandatum Sovieticum partes Steppe in aciem proiecit. Germani impediti sunt octoginta Sovieticae dissensiones contra quinquaginta Germanos effectae. Sed tardare progredi non potuerunt, hostes superare non potuerunt. Dum in Caucaso res deteriores fiunt. Turci Yerevan circumdederunt, et Batumos pene totaliter capiunt. Paucae admodum subsidiariae Sovieticae in Transcaucasia, Grozny capta, quindecim divisiones Germanicae in meridiem versus, appropinquantes et circumiacentes Tbilisi, se movere pergunt.
  Repente Stalin taetrum in medio iussit, tertiam operationem Rzhev-Sychov. Sed ad hoc paratos esse Germanos, nec satis ullis copiis ad tale bellum geri. Res per ingressum Iaponiae in bellum aggravata est. Samurai URSS ipsum non oppugnavit, sed contra Mongoliam foedum immisit. At Sovieticus mandatum respondens utique copias traduxit et cum Iaponicis proelium iniit. Exercitus Iaponensis sescenti millesimus pugnus ictu destinatus erat, et viginti quinque plures divisiones instanter ad extremum Orientem translatae erant, copias suas Fritz debilitavit.
  Quod ad malum, sed socii patientiam adhaeserunt, etiam vehementiam bombingis continentis Europae et civitatum Germanicarum redegerunt. Et caput pontis in Tunisia adhuc non oppugnabatur. Fere sociis castaneas ex igne non properabant. Ac paene sabotatum bellum. Et Germani et eorum satellites in Caucaso paulatim vicerunt.
  Tum Stalin Solonem agere statuit ac Hitlerorum inducias obtulit. Condiciones autem Germanis valde favent. Captivi omnes sine pretio iis dantur, cum Russi ob redemptionem redimuntur. Praeterea URSS incepit ut oleum et oleum products supplere, nec non plura genera materiarum rudium, ad Tertium Reich pro duratione induciarum gratis.
  Hitler poraskinuv cerebrum propositum Stalini accipere decrevit. induciae in annum cum facultate prorogationis. Die 1 mensis Septembris anno 1943 bellum in oriente cessavit. Reparataque est pugna renovato vigore. Hoc solum tempore in Occidente. Primum in mari. Tunisia saccus factus est et fonticulus ad invasionem Nazi.
  Die 25 mensis Novembris anno 1943, copiae superiores Germanorum duce Mainstein Gibraltar expugnare coeperunt. Franco ultimatum accepit ut permitteret Nazis, alioquin minatus est eversionem. per triduum ac tres noctes atrox proelium fuit. In ea Germani primum novitate usi sunt: a Sturmtigr jet bomba armatus. Haec machina simpliciter loca Britannica discerpsit et hostes exponentialiter exterminavit.
  Clavem Gaditanum esse ad imperium Mediterraneum et ad utramque partem hoc intelligendum est. Heu, plus copiae Germanis facultatem conducunt. Arcem vero cecidit.
  Pugnatur etiam in mari intenditur. Productio submarinorum in Tertio Reich quadraginta unitates per mensem superavit et augere continuavit. Socii amissio in mari feta. et in Africa bellum gestum est. Germani Pantherae et Tigres supra modum hostium ostendebant. Germanos oppugnare, cum triginta partes divisisset, ab Mauritania et viginti quinque partibus inruptionem in Algeriam oppugnare coepit.
  Novus Annus 1944 omnes invenerunt cum pugna ad plenissimam explicandam ...
  In fine mensis Ianuarii anno 1944, magna copia copiarum Americanorum et Britanniae in Algiers formavit. Et hae copiae simpliciter post modicam resistentiam deduntur. Tum Germani cum Italis Libyam invadunt. Novae africae titiones congestae sunt. Circulus Rommel versus Aegyptum movetur, et Mainstein versus ansam Niger.
  Germani cum validioribus armis et sclopeto armabantur cum "Panther", et cum tormento equitum DCCCC. Et Americani Sherman M 4 piscinam recipere coeperunt. Alia piscina Germanica "Tiger" - 2 evasit moraliter obsoleta ex tempore quo productio in massam facta est. Cum par armamentarium "Panther" -2 et viginti unum talentis gravioribus, German mastodon "Tiger" -2, minorem tantum in armis partem suam leviter superavit, insigniter inferior tum in agendis et technicis fidendis.
  Novissimus autem pugnator ME-262 par, nec in armis, nec in celeritate non habuit. Qualitas igitur eius aestimabatur pro quantitatis commodo sociorum. In genere, magna vis aircraft ex copiis occidentalium coitionis in proelio decretorium commodum dare non potuit. Aces Germanorum peritiores Occidentis versos superiores erant, idque statistica aeris proeliis afficiebat. Et anti-aircraft tormentorum Nazis supra est. Praeterea sociis eorum cunctatio imperi submisit, quae in partes proelium commiserunt, propter quod multa detrimenta acceperunt. et in Africa explicari incommodum fuit.
  Rommel per medium Martii Libyam cepit et ad El Aman perrexit. Hic vallum Britannicum validum habebat. Ac maximopere Montgomery imperavit, praesertim cum auxilia acciperet. At Germani non ita ignoscunt. Germani in fine mensis Aprilis munitionem et materias additas evellentes per solitudinem gyros susceperunt, et Nili capita pervenerunt, Britanni praesidia praetereundo. Mense Maio Alexandria cecidit et Germani Canalem Suesiensem pervenerunt. Turcia quoque Syriam et Palaestinam invasit.
  Iunii reflexio facta in pugna pro Medio Oriente. Comprehendit divisiones Germanicas plus septuaginta et viginti Turcicas. Britanni et Americani victi sunt. Et mense Iulio, Arabia Saudiana etiam in ditionem Tertii Reich venit, et copiae fascistae Iraniam ingressi sunt, ubi se moventes tantum arx resistentia ex copiis Britannicis occurrentes. Mense Augusto Germani, cum paene plus mille chiliometrorum iter facerent, Indiam ingressi sunt. Septembri fere tota India occupata est. Multitudo loci liberatoribus Wehrmacht occurrit. Tandem Iaponia terminum terrestre cum socio suo fortissimo obtinuit.
  October 1st venit. Annus induciarum declaratus cum USSR. Germani cum Iaponicis coniuncti agros ab Mauritania Burma occupaverunt, Indiamque aequinoctialem pervenerunt, plurimam Africam sibi capientes. Ita Tertius Reich dilatavit, sed rursus copias per continentes disiecit.
  Hoc tempore Stalin circiter trecentas divisiones paratas et formavit, inter piscinas divisas. Et tota magnitudo exercitus Sovieticorum ad undecies miliones delatus est quarum octo in fronte Sovietica Germanorum adhiberi potuerunt. Sed Wehrmacht quoque confirmavit, licet in compositione alienas divisiones acriter quaesiverit. Praeterea potestas jet aircraft crevit. ME-262 iam in milia triginta ad quadraginta dies protracta erat et sine dubio optimus pugnator Belli Orbis Terrarum II erat. Eius duo tormenta ad celeritatem 900 chiliometrorum per hora acceleraverunt, et quattuor 30-mm tormenta et plus ecaules fecerunt autocinetum gravem adversarium pro quolibet aircraft.
  "Panther" 2 probatum est ab universitate notae piscinae singularis, insigniter superior in armamento et armis ad "Shermans" M 4 et T-34-85. Verum, cum pondere XLVII talentorum, sed tormentum equitum 900 plusquam compensatur. Quin etiam Panthera-2 cundum armaturam ac frontalem armaturam superabat IS-2, nedum incessus effectus.
  Quod quidem Stalin anxius. Sed Tertius Reich adhuc in sua infantia est.
  Novae peregrinae et coloniae divisiones creantur. In accessu ad progressionem piscinarum seriei E, cum validioribus tormentis, armis crassioribus et armis validioribus. Et nova exemplaria a elit. Nazis iam Arado jet bomber in productione serial, et NE-162 apparuit. Commodum autem Wehrmacht augebit.
  Ergo Stalin aliquid cogitandum habuit: rogationem Hitleris accipere vel non accipere, ut inducias in alium annum extenderet. Ex una parte, populum meum in barathrum belli iterum proicere nolui. E contra, patet quod peius erit tempus laborat contra URSS.
  Stalin tamen inducias prorogavit. Statuit non pugnare sapiens.
  Sed Fuhrer inopinato mense Decembri 1944 in Britanniam traiecit. Nemo Nazis in hieme se venturum expectabat. Britanni quoque opprimi poterant. Admiratio, ordinatio bona, valde efficax parva tormenta auto-propelluntur E-10, haec omnia in Fritzium manus luserunt.
  Et literam in hebdomade Britannia capta! Hoc fere colossicum Wehrmacht!
  Londini occubuit! Ac Fuhrer se invictum finxit! iam mense Martio Islandia capta est.
  Deinde Nazis in Americam suggessit - dicunt, quid vis: pugnare longius an adhuc partes auctoritatis dividere? Post mortem Roosevelt accessus pragmaticus praevaluit in Civitatibus Foederatis - pax Germanis oblata est. Sed Fuhrer nonnullas condiciones saevas proposuit - incluso solutione reparationum et mercedis bombingarum civitatum Germanicarum.
  Americani paulum haeserunt, sed post aliam cladem in mari immani se reconciliaverunt. Et conditiones Hitlerorum acceperunt.
  Fuhrer bellum brevem interrupit... In Europa, Africa, in Asia, victos digerens ac firmans statum.
  Sed die 1 mensis Maii anno 1947, Nazis, viribus servatis, in piscinam principalem E-75 immissam imposuit, quae maxima in Wehrmacht - USSR invasit.
  Accuratius ibi ingrata manserunt. Et multa lacus novos explicuit.
  E-75 principale factus est, quia Hitler carros magnos valde delectabat. Quamvis mastodon evasit non omnino prospere: toto plus nonaginta talentis cum tormento tantum equitum 900 equitumvetorum, hoc est, piscina evasit non nimis celeriter et saepe destruxit. Potens 128 mm tormentorum minorem copiam conchas habuit et tardius incendii quam 88 mm.
  Turris bene munimentum habebat - 252 mm frons, angulum laterum 160 mm, sed alveus peius - 160 mm frons, quamvis inclinatio 45 graduum, tantum 120 mm latus et satis alta.
  In genere, "E-75" satis crevit "rex Tigris", cum quibusdam quaestionibus propter hoc. In aequitate notandum est machinam et transmissionem simul collocatam esse, quae extensionem piscinae contexuit. praeterea scutis in agro alvei praesidio erant.
  Ita E- 75 munitus est, potenter armatus, sed gravis, non admodum mobilis, ac saepe destruxit.
  E-50 erat, utique, minor, levior, cum machinam fictam et celeritates plus sexaginta chiliometrorum in hora evoluta. Et sclopetum habuit in longitudine 88 mm et 100EL dolium. Et fecit XII ictus minutas. Arma frontis E-50 carinae eadem fere est ac quae E-75, tutela laterum et turris deterior est. At in praxi, E-L, minimo casu, sua mobilitate, minore pondere et maiore constantia, efficacior est quam E-75.
  Sed Hitler iussit graviorem machinam graviorem facere. In genere, Fuhrer interdictum est productionem piscinarum leviorum quinquaginta talentorum. Aryan sanguinem tueri. Tantum numerus exploratorum E-10s et E-5s productus est.
  Ita erat E-C lacus. Et nonnullae eius modificationes, in iis cum bomba launcher.
  Vulgo quod Fuhrer amavit omnia magna. TA-400 jet modificatio bomber ingens factus est. Etiam magna est potentia.
  Yu-488 vix servitutem ingressus, obsoleta reputata est, et jet reputata substituta est. Germanos bombers sine cauda B-2 et B-18 habuerunt. Machinae etiam efficacissimae in Civitates Americae Unitas ex Europa emittere possunt.
  In ac justo quis erat dictum porttitor. Etiam discos apparuit, quae, ob fluentem laminae vi, invulnerabiles sunt ad brachia parva.
  Denique vires sunt inaequales. Et Hitler expectat ut facile URSS conficiat.
  Sed non erat. Verum in Caucaso, Nazis cum Turcis. Baku et Yerevan et omnes puteos olei ceperunt. Ab oriente, Primorye ceperunt, et Vladivostok obsidentes, Iaponiam progressi sunt.
  Quattuor autem puellae: Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana Nazisos vexaverunt et, cum magnae contra Moscuam inferre coeperunt, proelium inierunt.
  Natashka rupto accendit et lethale grenade nudo pede proiecit. Iactat fascistas et pipiat;
  - Gloria Soviet Russia!
  Zoya quoque funiculum fritzium cepit et metit. Et nudo digitos munera leti jecit. Multum fascists occidit.
  Et cecinit:
  - Ad novas res gestas!
  Item Augustinus super movente. Hostes oppressit. Eos validis pugnorum ictibus in diversa spargebant. Nudo quoque pede donum perditionis immittet.
  Et cantate:
  - Nos irruamus incursus malorum turba!
  Heic est oppugnatio Svetlana. Multum Nazis abscidit. Et post hoc, nudum digitorum suorum homicida denuo induxit praesentem.
  Et sibilabat bellator;
  - Sum fortissimus eximius!
  Quattuor bellatores feminae pro tota divisione revera laboraverunt. Sed una divisio, immo quatuor etiam pauca, contra totum Wehrmacht. Praesertim cum validioribus et provectioribus armis.
  Fine Augusti itaque Nazis Moscuam circumdedit. Etiam id tristique ipsum. Et in fine mensis Decembris anno 1947, caput USSR cecidit. Et deinceps bellum finitum est.
  Post id non erat id ante... Durante anno 1948, copiae Nazi simul cum Iaponicis totum territorium USSR funditus expugnaverunt. Et id quidem peius...
  Aliquantum temporis Nazis bellum cum fautoribus cepit et Stalinum cepit, qui pertinaciter noluit sustinere. Post factum quod mense Aprili 1951 dux USSR destructus erat, bella clandestina declinare coeperunt.
  Germani autocinetum suum regimen Russicum formaverunt et cum copiis localibus fautores pugnaverunt. Et successerunt... Civitatum Foederatarum tantum ultra mare manebant et arma nuclei acquirebant.
  Hitler iter in America diutius moratus est. Et in Civitatibus Foederatis Americae massam productionem atomorum et deinde hydrogenium bombs constituere potuit. Tum missilia ballistica, licet serius quam Germani, creaverunt.
  Neutri parti bellum ire placuit. dissensio sphaerarum influentiae. Tam USA et Germania, et Iaponia multum ceperunt et ideo possessiones temporis digerendae sunt.
  Hitler die 20 mensis Aprilis anno 1957 ingruebat, exacte die natali eius sexagesimo octavo. Post hunc, Regens Schellenbergius in imperium successit, Himmler eliminato reposuit. Et Goering mortuus est ab abusu medicamento.
  Schellenberg peractae liberalizationis partialis in territoriis occupatis. Plus sui imperii in colonias introduxit. Censura etiam mollior facta est. Fuerunt alii praeter Factionem Nazi.
  Schellenberg racist theoriam mollire coepit. Oeconomia Tertii Reich paulatim evolvit in cancellos capitalismi eodemque tempore secundum rationem vivendi normas erexit.
  Milites clandestini cadebant. Adsueverunt disciplinae et novi ordinis. Anno 1961, prima volatus ad lunam facta est. Et anno 1976 ad Martem.
  Nescio quomodo problemata de fame soluta sunt et rate partus ordinatus est.
  Post Schellenberg, Kleiman imperavit. Idem liberalitatem continuavit.
  Tertius Reich imperium populare multipartitum factum est. Sed ab eo separari non potuit.
  Etiam Iaponia democratizationem periti. Et America iam pridem democratia fuit.
  Hic in Tertio Reich, postquam Kleiman novus praeses electus est. et facti - Natasha Rostova. Quod est vere frigus!
  Tempora autem democratizationis et aequalitatis uenit.
  Bellator etiam cecinit;
  Nostri non sustinebunt dolorem;
  Sonent tormenta - vox inferna belli crepet!
  Stabimus: spe interiectio;
  Humerum ad humeros: alacres, senes et iuvenes!
  
  bayonetis in callos elevatis,
  Tristis aspectus pugnantium - iustus guys!
  Cana facta est omnis terra maerore;
  Puellae crines timide trahunt!
  
  Gloriosi filii sumus, Soviet populus;
  Frangi non possumus, nec ferrum nec ignis!
  Totis viribus pro libertate pugnemus!
  Grex fascismi - Credo nos fregerit!
  
  In servitutem non accipiantur, graviter ab molestia;
  Sed auctor in proelium se collegit.
  Paritas incensa est, aperiuntur in ea oculi omnes;
  In Bolshevik vestigia gloriosa!
  
  Turba militum in furias impetum facit;
  tacent fascistae, fremitus tormentorum avellitur.
  De vi metalli contusis rubris;
  Vexillum fractum cum swastika iacuit!
  
  Ubi nostra gravida prorsus noverat
  Et quare? puer audacis;
  Nix glaeba dolet, male torquebat;
  Cum nocte discalceatus in sacculo ambulabat!
  
  Cum parvus es, explorare facilior, facilior;
  In omni rima, nasum tuum inserere potes!
  Iurasti gelidis in luco;
  Sed risit aliquis: homunculus satis mature non est!
  
  Puellae quoque ignaviam nesciebant;
  Non peius pugnaverunt, fortes pueri!
  Ferias autem in paria saltavimus;
  Parce fabulati sunt - est misereri verba perdere!
  
  Crudelis Hitler - satanae famulus,
  Homines sine ratione, nothi perditi!
  Sed liberator multitudinem premat;
  Ceterum modus conciliis copiarum non est!
  
  Factio communistarum amavit et erexit;
  lis fortibus ad illud!
  Fritzium generosum ut non perferat;
  iugum ne indueris!
  
  Docti sumus in somnis sancte credere;
  Nec te patriae paeniteat!
  Quod pertulimus, metiri non potest;
  Dilecti filii exercitus Sovietici!
  
  Nemo nostrum ad etatem
  Miseret te - alios non revereor!
  Mori est FORMIDULOSUS, sed non timui
  Rus' invictus est, conciliorum exercitus!
  
  Et beatus mundus in Terra veniet;
  Nullus erit dolor, nullae lacrimae, nullae luctus, nulla necessitas!
  Vexillum super totam planetam communismi;
  Qui ceciderint, in regno pulchritudinis resurgent!
  
  
  Lacerare Fuhrer ad pieces
  Fuhrer leviter a vera fabula deflexit, Rommel post deditionem Tolbuk praesidii iubet sine mora in Britannos progredi. Ita prohibuerunt in munitione et munitione pro- parata.
  Inferrent, Rommel, licet minus viribus, Britannos debellare potuit, et copiae coloniae sine certamine paene dediderunt.
  Quam ob rem Britanni Aegyptum et Canalem Suesiensem imperium amiserunt. Sed nec sic est finis molestiarum anti- Hitlae coitionis.
  Fuhrer Exercitus Meridionalis Panzer Quartum non vertit, et praeterea impetum in Stalingrad heroi Crimea, Mainstein commisit. Quam ob rem Germani in Volgam paene statim urbem capere potuerunt, neque copiae Sovieticae ad locum consistendi tempus erant.
  Ex successu copiarum Mainstein per Volgam progressi ad mare Caspium pervenerunt. Et postea Turcia bellum iniit tradens valido ictu cum exercitu decies valido. Etiam Iaponia proelium Medium ante hoc vicit et archipelago Hawaiian cepit.
  Itaque samurai alteram in extremo Oriente aperuerunt frontem. magnae catervae peditum progrediebantur. Poterunt autem Vladivostok exscindere et Khabarovsk capere, tum maxime Mongoliam capere.
  Quam ob rem URSS vires in hieme counteroffensiva non invenit. Et Germani, et Turci, et alii satellites tertii Reich, totam fere Caucasum per hiemem ceperunt, et oleum in Baku.
  Soviet Russia se in pressione opportuna positione invenit. Stalinus etiam pacem cum Germania quavis condicione separandam concessit.
  Fuhrer intelligentiae informationes accepit opus esse comparatum in Civitatibus Foederatis Americae ut bomb atomicam crearet. Et de hac re sollicitus, pacem cum URSS consensit. Sed nimirum omnia iam victa, nec non Leningrad, et omnes Karelia, usque ad Arkhangelisk et possidet. Magnum tributum in Soviet Russia impositum est. Iaponia litus et partem aliarum terrarum in extremo Oriente occupavit.
  Stalin, spem belli gerendi in duabus partibus, et novas piscinas Germanicas - Panthera et Tigris metuens, condiciones pacis difficillimas accepit, sed Moscuam et suam potentiam retinuit.
  Et Fritz in Africa infensa permansit et in Indiam movit. Initio omnes colonias e Britannia capere, deinde matrem patriam capere instituerunt.
  Britanni in Africa sustinere non potuerunt. Nazis totam continentem nigram, tum Indiam, cum Iaponibus, cum Iaponicis coniunctis, gravissima resistentia occupavit.
  Appulsus in Britanniam mense Iunio 1944 facta est, quo tempore Germani vigentem elaboraverunt et, ob earum qualitatem excellentiam, principatum in mari et in aere penitus occupaverunt.
  America quoque Iaponica tantum amisit, ut Yankee classem in partibus verberarent. Idque effecit ut minoris oeconomicae potentiae compenset.
  Britannia in patriam celeriter victa est. Postea novus pro-Germanus ibi rex constitutus est, imperiumque a Mosleio petitum est. Classis Anglica plurimae naves tertiae Reichae iverunt. Mense Augusto Germani Hiberniam ceperunt, et in Septembri, Operatio Icarus cum Islandia.
  Ita Tertius Reich se bombing in Civitatibus Foederatis Americae ademit.
  Sed hoc satis non fuit Fuhrer, et Fritz Americam oppugnare incepit.
  Pars copiarum Argentinam et Brasiliam translata est. Pars autem per Groenlandiam et Canadam movetur.
  Scilicet, cum Iaponicis, Germani etiam Australiam ceperunt.
  Anno 1945, Nazis magnas regiones in Hemisphaerio occidentali capere poterant. America obversa erat cum novis E-serie-Germanicis lacus, quae Shermans et etiam Pershings multo superiores erant. Hitler's E-75 evasit ab angulo aliquo tormentorum Americanorum paene impenetrabilem esse, et cito piscina principalis Germanica facta est. Mense Martio 1946, Civitates Foederatae Americae in deditionem venerunt.
  Et fuit mora militaris temporalis. Stalin tacitus sedit, et navem non contexit.
  Tituli quinque annos quievit et in possessione digessit. Et nihilominus tum demum die 20 Aprilis 1951 Iaponiam aggressus est. Habebat etiam multas possessiones.
  Bellum octo menses duravit et cum Iaponia et omnibus coloniis suis finitum est.
  Post hoc Fuhrer plura opera in America Latina gessit et Hispaniam et Lusitaniam, aliasque medias terras cepit.
  Turcia etiam victa est.
  Evenit ut Imperium Tertii Reich paene universale esset. Sed adhuc nudatus URSS erat.
  Stalin mense Martio 1953 mortuus est, et tunc etiam Beria iactus est. Nikita Khrushchev potitus est. Qui XX congressus cum expositione personalitatis Stalini cultui disposuit, et etiam turpiter bellum amisit.
  et Hitlero placuit;
  - Capere ultimam sui iuris potestatem in mundo.
  Itaque, die 1 mensis Maii anno 1956, magna offensio ingentis et universalis exercitus tertii Reich in USSR incepit. Iterum bellum et magnum sanguinem.
  Hitler annos natus sexaginta septem admodum nuper erat, sed Anthropophagos mitescere noluit.
  Terminus proximus Moscuae transiit - tantum ducentorum viginti chiliometrorum per brevissimam distantiam. lam Rzhev urbs Germanica erat. Ita Fritz exspectavit ut etiam ante aestas caput URSS caperet et tandem stabilitatem imperii in scala planetaria compleret.
  Quattuor autem puellae, quae Natashae ducebantur, obuium obuiauerunt.
  Puellae pulchrae nudipes in bikinis urbem Sovieticam Kalinin defenderunt et die 4 mensis Maii anno 1956, copiae Germanicae in eam irruperunt, impetum fecerunt.
  Antece erant Germanica, lacus pyramidales seriei AG. Potentes erant et omnino invulnerabiles ad tormenta Sovietica, ab omnibus angulis accensa.
  Sed hoc in casu Nazis non fuit felix, cum quatuor puellis, quae erant fortissimae, opponerentur. Et isti milites noverunt hostem pugnare.
  Natasha grenade nudo pede proiecit. Eruca Germanici, lacus pyramidalis, percussit. Quam ob rem currus ad laevam proram et proximum icta est.
  Quisque iaculis et lacus at suscipit.
  Et pipiabat Natasha;
  - Hoc est consilium meum!
  Zoya, eius socius, grenadem etiam nudis digitis immisit. Et erucae pyramidis Nazi mastodon feriunt. Ea clades se convertit et icta proximum suum. Et iterum duo piscinae explodunt.
  Zoya clamoribus:
  - Gloria in USSR!
  Praeterea, ignis inducit Augustinum. Illa etiam pedem nudum proiecit, letale quiddam valde. Germanus currus eruca pulsavit. Quam ob rem iterum lacus Rolandus conflixit.
  Et rufus diabolus canebat:
  Servi non erimus
  Nuda pedibus abeamus!
  Ac deinde Svetlana in hostes impetum facit. Ita accurate et subtilis. Ac ope etiam pedum nudis. Et fascist cars concurrerunt. et quomodo explodunt.
  et Svetlana canam;
  - Gloria Patriae meae!
  Puellae fortiter pugnant!
  Natasha iterum grenade nudo pede iacit et duas piscinas Germanicas simul pellat, exclamans:
  - Gloria Stalin!
  Zoya etiam letale aliquid nudis digitis iacit, et summo pulmonis sui exclamat:
  - Ad sanctum Rus'!
  Augustina grenade nudo calcaneo dedit, proiecit Nazi mastodonas et stridit;
  - Pro novis finibus!
  Svetlana, torva rabie, nudo pede venustatis ejecit donum mortis, et exsibilavit;
  - Pro magna victoria!
  Puellae cum machinis pyramidalibus pugnaverunt, frigidissimas. Sed quid contra tantas copias? Iam Nazis Kalinin circumdedit et bellatores e corona erumpere debebant.
  Germani Saratov, Kuibyshev, Tulam, Penza in Maio ceperunt, et Moscuam undique urbem cingunt.
  Et in mense Iunio facta est oppugnatio capitis.
  Quattuor fortes pugnant et iterum pugnant perdite.
  Turn Natasha dedit, nudo pede grenade jactavit et cantavit;
  - Gloria mundo nostro!
  Zoya quoque rupit accendit, et iterum grenade nudo pede immisit, et stridovit in vertice pulmonis;
  - Novum Stalin idolum meum est!
  Inde Augustinus ignes, et etiam strenue propagines. Et nudo digitos grenade jactat, et fremit;
  - Novae erunt victoriae! Novi pugnatores resurgent!
  Inde Svetlana figit, adversarios lauit. Nudo pede interfectorem adversarios eiicit, ejulans;
  - Nostra victoria in sancto bello erit!
  Quattuor Moscuae perdite pugnaverunt. Sed vires non sunt aequales. Ad litteram turbarum urbs obruta fuit omnibus generibus pugnantium atri, flavi, fusci, qui ad instar pabulum tormentorum utebantur.
  Et tertio die Iulii Moscuae incidit... Hoc momento Germani Kazan, et Ulyanovscum, et Gorkium, et Ryazan urbem, et terram quidem ad flumen Uralsk, et Orenburgum iam expugnaverant.
  Ab oriente quoque magnae copiae inferrent. Die 4 mensis Iulii anno 1956, Nikita Khrushchev obtulit se dediturum Tertio Reich in commutationem pro securitate suae salutis aliorumque membrorum de Politburo.
  Tituli hoc concesserunt... Bellum post duos tantum menses finitum. et ab initio libra potestatis pagi fuit.
  Quattuor puellae cladem non acceperunt. Cum USSR iam totaliter captus est, potestne Hitlerum capere et interficere?
  Et die 9 mensis Augusti anno 1956, familiares quattuor puellae, una cum puero Oleg Rybachenko, constituit munimentum Hitleris oppugnare, principalem omnium temporum et populorum perniciem delere.
  Itaque quattuor puellae et puer, qui circiter duodecim annos inspexerunt, admodum musculares, in brevibus iustis, ad residentiam Hitlerorum venerunt, qui eum in Cypro elegerant.
  Puella discalceata erat et in bikini, puer in brevibus erat, et etiam discalceatus. Crimen igitur omnes quinque magicae.
  Puer et quattuor puellas oppugnant.
  Oleg Rybachenko discalceatus, pulsar pes puerilis, Nazis dispersit et stridit;
  - Pro magnitudine Russiae!
  Natasha e umbilico suo emisit fulgura, Fritzam ardentem, et nudis digitis immissam pilam, Nazis ardentem et cantantem:
  - Ad novum Rus'!
  Zoya in oppugnatione est. Nudo digito homicidam praesentem iacit. et pandit pectus, fulgur ab eo vomitum!
  Tum cecinit;
  - Ita esto celeberrimus Rus'!
  Augustinus etiam pectora nudavit. Decidit pulsarem de papilla coccinea. Fulminaque nudis evomebat in digitos.
  Et cecinit:
  Primus falco est Lenin, secundus falco est Stalin!
  Nunc Svetlana oppugnatur. Nudis digitis pulsar ejicere ... Fascistas franget. Tum coccineum cum zipper. et multum Nazis demetere.
  Et cantate:
  - Pro matre et Stalin!
  Oleg Rybachenko iterum oppugnatur. Fascistas ense magicis scindit, et nudo digitos fulgura emittit.
  Et puer clamat:
  - Magna patriae!
  Natasha, Nazis gladiis comminuens, inferna pulsans nudis pedibus jactans, stridore;
  Filii Satanae sumus!
  Et letalis bulla nudam puellae calcaneum avolavit. Et liquefactum est omnibus.
  Zoya in oppugnatione est. Conprimit omnes gladiis. Et de coccineis igneis fulmine papillis Fritz. Et nudo pede pulsans Tartara iaculatur.
  Dum rugiens;
  - Pro vera patria!
  Item Augustinus contra impugnationem. Et papillas pyropi evomens fulminis cascades. et manus adversarios gladiis desectas. Nudosque digitos pulsares.
  Ignea forma clamat;
  - Pro Deo Pontico!
  Heic Svetlana in ingrata eft. Item puella terminator. Fulmen et pulsares e fragum papillis evolaverunt. incenderunt omnia circa puellam. praesertim Nazis, et equites Tertii Reich.
  Et puella tollet et clamant;
  - Pro Maximo Rus'! pugno!
  Puer et quattuor puellas inferrent.
  Per eunt munitum munitum. Fascists exterminant. Adeunt Hitler. Revera, in hoc mundo, hoc morel sexaginta septem annos vivere potuit. Itaque quinque terminatores constituerunt: satis est cum Hitlero, et eum interficient! Puellae et pueri moventur.
  Oleg ense secat Nazis, et nudo pede jactat impigrum concretum, et cantat;
  - Gloria magnae Rus'!
  Natasha, coccineis utens pectoris papillis, tum Nazis ense secans, nudoque pulsante digitos, clamat:
  - Pro Alba Rus'!
  Zoya in inferrent. Gladiis quoque secat et fulmen Nazis coccineis papillis iacit. Ipse intra se fremit;
  - Vincat Deus Albus!
  et nudis pedibus, tanquam pulsar, immittet.
  Et hinc est quod Augustinus contra inferrent. Tam ferox et rapidus. Fulgurat etiam e papillis coccineis, tanquam ex cornucopiae. Nazis gladios exstinguit. et nudis digitis aliquid ustionis, quasi proiectum.
  Tum cedite cantabimus;
  - Deus Niger victoriam dabit!
  Et in offensione contra Nazis, Svetlana. Eos quoque gladiis obtruncat. de papillis pyropi fulmina fundit, et nudo pede pulsans valide immittit.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Gloria Svarog!
  Quinque sunt furentes, obterere evertentes, pessumdati Nazi destruentes et cetera. Perimit adversarios sicut locustas.
  in ingrata Oleg. Puer gladios feriens. Et nudis digitis crura natorum proiciet. Nazis, sine ullis quaestionibus, ponet.
  Et tunc cantabo;
  - Ita, Magna Rus'! sum apud te!
  Natasha est etiam in inferrent. Nazis se opprimunt. Nudo pede pulsans iacit. papillas coccineas, ful- busque vomit.
  Et sibi cantat;
  - Magnitudo Russiae, Svarog Messias meus est!
  Zoya in inferrent. Item fulmina iacit. Et papillae eius rubinae quasi salo obumbrationes excursus industriae vellicant.
  Nudosque digitos, glomerationes igneae pulsantes sibi premunt.
  Zoya clamoribus:
  - Gloria spatium Russia!
  Et sicut nudum talum capiet et succumbet magnifice, interitus.
  et hic in praelio et Augustin. Digitis quoque nudis tela perniciosa et lethalis in hostem proiicit. Et papillae purpureae, tanquam e tormento tormentorum, rivos rabiosi energiae et pernicies in hostem deducunt. Hic rufus est, quomodo Nazis vapulat. Ad litteram in amorem incidere.
  Et quomodo nudo calce ferit!
  R. Et rugiet;
  - Pro vi et sapientia Niger Russian Deus1
  Ac deinde Svetlana oppugnatur. Nazis etiam gladiis interimit. et coccinea papillae munera leti vomit. Et quomodo accipiet et cantet;
  - Gloria magnae nostrae Rus'.
  Nudo calce hostem pulsar feriet. et gladios tollet et secet ...
  Ita quinque custodes Hitlerorum praeclarissime delitescunt. Hoc est quod puellas opus est.
  Et puer cum eo, Oleg Rybachenko, tam frigidus est! Nazis quoque famosissime exterminant.
  Hic est puer terminator.
  Gladii sicut exacuere vade. Et accipiet nentam, et amputabit nazis gladiis. Et pulsar nudis pedibus jactabit.
  R. Et rugiet;
  - Pro magnitudine Europae!
  Et hic Natasha in ingrata est. Ita furit. Tum e papillis coccineis pulsara emittunt. Et fascistas opprimit. Talia jactantem nudo pulsarit pede.
  Et fremit in summo pulmone suo;
  - Gloria Deos Russorum!
  Zoya ipsa est in inferrent. et omnes Nazisos occidit gladiis. Cutem eorum in tympano inciderunt. Vel potius cribro. Et nudo calce, tanquam per Nazis, succumbet. Et e muricis reas acrius manat. Bene, Nazis, mihi dolet vere.
  Et Zoya clamat ad se:
  - Pro Sancto Rus'!
  Et tunc etiam magis strenuus factus est Augustinus. Pulsatores etiam nudis digitis se immisit. et a papillis coccineis ut fulgura. Et quasi nudo calcaneo pulsar ardentem fulgur emittat.
  Et clama;
  - Gratia Nigri Deus nobiscum est.
  Et rufus diabolus apprehendet et alapam inimicum.
  Atque hic Svetlana oppugnatur. Puella florem candidi coloris est.
  Nazis confidenter ardet. Et de papillis carbunculis emittit, ut sclopetum erumpat machina. Totum mundum incendi posse. Et tulerunt eam omnes Nazis incenderunt.
  Imo, Hitlerus Difficile erit, cum adversus eum talis potestas sit.
  Sed Svetlana increpuit:
  - Et dilectio Dei Candida nobiscum est.
  Quinque movet ad se. Nazis sine ulla miseratione opprimit. Et ostendit exterminium tartareum. Id qui talibus puellis obesse audet, ipse morietur.
  in ingrata Oleg. Puer propius et propius ad officium Hitlerii venit. Ut gladios truculenter frangit. et nudis pedibus pulsatores emittunt infantis.
  Imo, Nazis felicis non erant, cum tantis collisione puellis et puero contingunt.
  Hic Natasha tam igneam e papillis suis obumbrat. Itaque tot fascistae cremantur. Haec puella est genuinus terminator.
  Hem quomodo interfectorem nudis digitis in hostem intorqueat. Et futuis specialiter.
  Post quem Natasha stridebit;
  - Gloria in USSR!
  Zoya quoque odiosa est. Hic de arbuto Igneus amnis dabit papillas. ET TUBERIS INIMICI. Datque vicem. Et tollet papillas coccineas et jaculandas in hostem.
  Hostem nudo digito feriet.
  Deinde cantat;
  - Gloria Terrae nostrae!
  Praeterea, in offensa Augustini. Item in latere silvestri. Inimici sui librat. Et coccineas in hostes papillas jactat, ardentissimas orbes. Nazis ad cinerem litteram urunt.
  Bellator fremit;
  - Pro magno vincere!
  Sed in oppugnatione Svetlana. Tam ferox et ferox. Fritz nudis pedibus tegit. Et e fragum papillis, sicuti eximet, aliquid satis mortiferum est.
  Et nazis tollet et comburet eos, deinde pulverem.
  Puella cepit et fremuit;
  - Pro fortes, di Russis!
  Quinque munus suscepit ac perrupit. Tituli vetus. Canities apparebat, et maculae calvae in fronte apparebant. Dudum est. Ante genua procidit puellas et puer.
  Natasha denudavit, cruentum pedem in eum clamabat:
  - Oscula canem!
  Tituli vix osculatus sum.
  Zoya etiam Fuhrer nudam calcem osculari coegit. Victa Tituli.
  Deinde nudum et asperam vestigiis etiam Augustini osculatus est. Illa satis aliquantulus cooeditur.
  Svetlana etiam nudos pedes osculari debuit. Puellae Fuhrer bracchia et crura ceperunt. Et discerpti sunt in quattuor partes.
  et Hitler ex acerbo incursu mox die 9 mensis Augusti anno 1956 cepit ac mortuus est.
  Imperium omnium temporum ac populorum, qui totum mundum cepit, maximum finivit.
  Dictator magnus et cruentus Schellenberg successit, qui Himmler suffectus est. Et filiorum Hitleri aptissimus, inseminatione artificiali adepta, formalis heres declaratus est.
  Sed... Certamen potentiae incepit, Schellenberg a Mainstein eversa et spectaculi cruentis incepit.
  
  INFERNUM TERMINATOR CLIP
  In vere anni 1942, unus e peritis Germanorum deprehendit se immaculatam ferro clipeis in documentis fictis Germanicis utentem, cum Russi ferrum solum simplice utuntur. Et hoc ad summam imperii retulit.
  Deinde, hac ratione habita, et agentibus Germanis multo rarius deficere coeperunt.
  Quam ob rem Fritz consilia ultro in ilia prope Stalingrad revelavit. Copiae autem iunguntur. Cum taetrae die XIX mensis Novembris inceptae sunt, Exercitus rubri validissima defensione obversa est. Praeterea, die inferrent, tempestas non volitans evasit, et haec aeroplana praepedita et effectum tormentorum praeparationis redegit.
  Germani tum tenere potuerunt, et pugnatum est ultra mensem sine successu exercitui Rubri.
  Africa quoque paulo aliter est. Rommel plura auxilia ex Europa accepit et ingrata contra Americanos magnifice ascendere potuit. Plus centum quinquaginta milia militum Americanorum imperitorum et imperitorum capta sunt. Rommel quoque copiae Algeriam et Mauritaniam ceperunt.
  Post hoc, Civitates Foederatae cum Wehrmacht inducias postulaverunt. Germani, utentes recessu a bello Americae, Rommel corroboraverunt et Britanniam in Libya et Aegypto superaverunt. Eodem tempore Germani Rubri Exercitus prope Leningrad lacessitum, et novo conatu ad oppugnandum prope Stalingradum, et in Rzhev-Sychov directum, Germani refugiunt. Ver placide transiit relative. In URSS hieme non bene gesta, vires servavit. Germani in Africa et Medio Oriente progrediebantur. Capta post casum Aegypti, Iraq et Cuvaitum. Pars Syriae a Turcia occupata est. Quo bellum cum Britannis profectus est.
  Aestate quoque ante orientem quies erat. Nazis in Sudan processit et in Iraniam et Orientem Medium progressus est. Tantum Augusto milites Stalini prope Stalingradum progredi conabantur. Sed iterum in lento defensione Germanorum haerebant.
  Panthera, quae tormentum armaturae, accuratae et rapidae ignis tormenti, maxime probavit in proeliis defensivis esse.
  quadragesimum tertium annum Germani in oriente defenderent. Interea Africam ceperunt et postquam Irania Indiam ingressus est, cum Iaponibus coniungens.
  Hieme Exercitus rubri fere non processit. Stalin facultates pacis exploravit. Germani Anglicas colonias digessit. In morbum incidit ecclesia, et animo incerto, acceptis induciis cum Germanis post colonias amissas. Ista manus Nazis in Oriente solvit.
  Et mense Maio 1944 Wehrmacht incoeptum esse coepit in directione Maris Caspii.
  Pantherae -2 et Tigres -2 proeliis interfuerunt. Haec machinae potentiam suam demonstraverunt, sed res maxima est gagates aircraft quae iam non erat aequalis. ME-CCLXII et XE 162 speciatim.
  Multi etiam Arabes, Afri, Indi in pedites refecti sunt. Eae ascenderunt sicut pabulum tormentum.
  Quid in acie tam in proelio!
  Hostes cadavera prostraverunt in Caspium mare, et Caucasum terra negaverunt. Et Turci a meridie percussi, et exercitus Rommel.
  Integer venenatis...
  Wehrmacht plus quam trecentae divisiones in scandalum, maxime ex peregrinis, iactaverunt. et profecit.
  Etsi Exercitus rubri heroice pugnavit.
  Praesertim quattuor puellae, Natasha, Zoya, Augustinus et Svetlana.
  Prae- clare munera mortis in hostem nudo pede iecerunt.
  Sed fortes quattuor et formosae strigae evaserunt in genere impotentes.
  Caucasus æstate omnino captus est. In autumno etiam Fritz Saratov et Kuibyshev ceperunt, ab austro progressi. Uralsk et Guryev et Orenburg adeunt.
  In hyeme constiterunt. Temporalis tranquillitas fuit. Tantum in ipsa Orenburg proelia fuerunt. Et haec civitas iterum fabulosa facta est. Recordabantur in eo aetatis Emelyan Pugachev.
  The Fuhrer aliquamdiu conati sunt pacem finalem cum Civitatibus Foederatis et Britannia agere. Tum bellum cum Iaponia continuatum est. licet sine fructu. Samurai in mari varias victorias vicit.
  Vere anno 1945, die XX mensis Aprilis, Operatio "Kremlin" incohata est, oppugnare Moscuam.
  Pugnatum est ad acriter. Germani cruentis proeliis trahebantur. Copiae Sovieticae heroice pugnaverunt. Nihilominus post tres menses proeliis contumacibus, uti gagates aircraft, recentissimae E-serie lacus, Germani Moscuam circumdederunt. Aliis in locis, Tambovam, Penza, Ulyanovscum versus Ufa progredi curarunt.
  Mense Augusto Ryazan cecidit, et hiatus Moscuae magis dilatavit.
  Stalin pacem omni condicione obtulit. Hoc neglexit Fuhrer. Sed Moscuam usque ad Decembrem extendit, cum in fine sublatus est.
  Fritz etiam Gorky et Kazan in fine anni cepit.
  Post confractionem hiemalem mense Maio 1946, Fritz Urales ad se movit. Proelia iam in adductis non intensive erant. Multi duces sine pugna proditi dediderunt. Imo et Stalin ipse ictum passus est, neque adeo paratus erat.
  Post Sverdlovscum captum, regimen USSR ad Novosibirscum transiit.
  Sed Wehrmacht agmen secuntur.
  Urbes toto anno captae sunt. Stalin, postquam Novosibirscum vi expugnavit, deditionem accepit pro salute propria.
  Et mox pactio pacis inter Iaponiam et Civitates Americae Unitas facta est. Britannia et America, ad extremum omnia compendia de Wehrmacht recognovit.
  Hitler, territoriis multum potitus, imperium suum coloniale cum Iaponibus creavit.
  Sed non diu nabat. Die 20 Aprilis 1957, maleficae puellae operationem contra Fuhrer perficere decreverunt. In residentia dictatoris iam mediae quattuor strigae invaserunt.
  Milites, in bikini, gladios magicos in manibus tenentes, et fulgura et pulsatores nudis pedibus jactantes.
  Natashka molendinum cucurrit, per Nazis secans et concretum energiae digitis nudis pedis eiecit, clamantem:
  - Gloria Patri!
  Zoya magicis gladiis incidebat. Nazis uiscera scidit et pipiat;
  - Pro novis finibus!
  Et nudis digitis quomodo pulsar emittere.
  Deinde in oppugnatione Augustini. Molam etiam magnis gladiis decurrit. Tum pedibus nudo letale aliquid iacit.
  Tum dicit harpyas rubra:
  - Pro Deo Pontico!
  Mox in oppugnatione Svetlana. Gladios quoque secat, et nudis digitis fulmen emittit, Nazis secans.
  Tum Natasha lacessens, Tituli satellitum caedebant, ac fremebant;
  - Et derivari ego sum, omnes Nazis cædam.
  et nudis pedibus sicut puella pulsar, et proiiciet.
  et hie Zoya in oppugnatione est. Gladii quasi lanificium, et carnes scindebant. Et nudo digito solvet fulmina.
  Tunc clamabit;
  - Super puellam habeo!
  Praeterea, in offensa Augustini. Etiam rotat... Et duo fulmina de pectore suo demittit. Nudoque pedum pulsar iaculatur, et clamant;
  - Sum bellator eximius!
  Et rubrae crines volitant ut vexillum proletarium.
  Atque hic Svetlana oppugnatur.
  Ense nent, nudosque pedes discurrunt inertes, Fulminaque ab umbili volabunt.
  cantabit puella;
  - Caedes draconem et Fuhrer necabo!
  Natasha quoque gladios suos in ingrata avertit, et Nazis scindit. Nudaque pedes proiecta mortifera jactant.
  et feretrum in Nazi custodibus agit.
  Et puella cantat sibi;
  - Exstincto sum pugnator;
  Ac magna finibus...
  Confregit ilico atomi;
  et caput contra murum!
  Zoya in inferrent, accepit eamque nudis digitis proiecit, quod in tecto spirat.
  Et quam cantare;
  - Gloria spatiorum intervallis!
  Rursumque eius gladii hostes in frusta discerpunt, et carnes lacerant.
  Et hic in motu Augustini. Quam Nazis triturat. Carnes cruentae et frusta in omnes partes volant.
  Et dabit nudo pede puella pulsar, et latrat;
  - Sum forma magna! Quem quisque amat!
  Atque hie Svetlana movendus est. Etiam fulgur e umbilico dimittet. Nudo pede pulsar in Nazis stillabit. Et gladios suos, bene, carnifices.
  Tum puella pipiat;
  - Gloria Patri!
  Natasha furiosa est. Impetit Fritz. Concidit, et nudis trudit ignea bullis.
  Et sibi cantat;
  - Gloria domui nostrae!
  Quae etiam concretum vigoris ab umbilico suo decidit.
  Zoya currit molendinum cum gladiis. Fasciculum caedit fascists. Et tunc, ut nudis digitis, in hostem projiciet. Hostes in omnes partes dispergite.
  Deinde cantat;
  - Gloria Russorum tsars!
  Hic est Augustinus in difficili impetu. Caedit adversarios. Et nunc nudum pedem proiciet fulgur ... Et pulsar nudo umbilico volabit. Et dispergit in partes Hitlerorum satellitum.
  Tum cana puella canebat;
  - Noli exspectare a me misericordiam!
  Svetlana est etiam in ingrata ... concisus adversarios, illos opprimendo. Iacit fulmina ab umbilico. et nudis digitis, quasi scintillantibus, totae industriae casus manant.
  Psallite sibi;
  - Curabitur valde gratus
  Simia sum frigidior!
  Natasha est etiam in ingrata ... Quomodo secat cum gladiis. nudis pedibus, caedem deducet. Et hic est fulgur fugae ab umbilico.
  Tum puella fremit;
  - Pro gloria Patriae!
  Sequitur Zoya. Etiam inimicos interimit. Fulmen a tergo os vomit. Guttas energiae cum umbilico suo iacit. Ipse intra se fremit;
  - Sum propugnator iactus!
  et nudis pedibus quasi lanificio.
  Praeterea, Augustinus dicit, in libro de iniuriis. Nazis gladiis caedit, et in parvam lactucam secat. nudis pedibus, tanquam pulsar, jactabit. Et etiam duo fulmina ab umbilico ... Et duodecim fascistae ilico frixae sunt!
  Bellator canet;
  - In nomine Matris Deiparae!
  Et iterum: nudis pedibus sicut pulsar percussio!
  Et inde in ingrata Svetlana. Haec est quaedam puella quae frigidior esse non poterat. Hic bellator eam tenebit et nudis pedibus fulmina mittet. & bullae annihilationis e umbilico volabunt. Et hoc est, quomodo clamabit bellator;
  - Orta est mihi quod pici scalprum habet!
  Natasha est in moventur. Scrolled et duodecim fascists abscissus est. puella autem adhuc nudis digitis ad nihilum deducta. Ab umbilico vauias et fulgura cecini;
  - Aeterne domine, rex maximus mundi!
  et pulsar e nudo puellae calcaneo volavit.
  Zoya movens. Illa sumpsit eam gladiis et scidit. Inimicos oppressit, connivuit oculos sapphirus. Et ab umbilico columnae industriae. Et discalceatus pulsans contritionem.
  Et quam cantare;
  - Vindex ero!
  Et tunc in motu Augustini... Gladii illius, quasi laminis molendinorum. Ipse se incunctanter secat. Et ab umbilico sagittae a magica igne acuta volant. Pedes nudis puellae dona exstinguunt.
  ipsaque purpureus fremit;
  - Magnum patrocinium!
  Svetlana quoque non est donum. Hanc sumpsit, et nudis pedibus vitri fracti fragmenta projecit. Et duo duodecim fascistae procubuerunt mortuae. Et quomodo ab umbilico dabit lineam totam. Et sine problematibus omnia nazis demetant.
  Et cum annuunt, dicit:
  - Sum magnum somnium!
  Natasha magicis gladiis molendinum triplex tractabit. Accipiet et nudo digito munera mittet. Et nudo calcaneo igneus paucas dabit bullulas...
  Et ab umbilico totus casus fulminis est.
  Deinde cantat;
  - Laser gladius;
  Hostes secare vult!
  Zoya in inferrent. Gladii eius sunt vera terebras adamas. Fritze contere concha centum librarum. Sed cum puellae nudos pedes tulerunt et cruentum aliquid proiecerunt.
  Ac deinde cepit ac fregit.
  Zoya mugiit;
  Novi pugiles sumus!
  Et hic est Augustinus in motu. Quomodo secat inimicos. Et adductius gladii omnes secat.
  Nudo pede omnia mortis munera evolant.
  Et Augustinus cecinit:
  - Mi fulgur sanctum!
  et ignis ex ore illius egredietur.
  Atque hie Svetlana movendus est. Idem, quod ab umbilico, parricidae potentiae munera dimisit.
  Tum puella canebat;
  - Ego sum propugnator absolutus!
  Et accepit nudis pedibus suis et misit pulsar. Et evolavit ignis inferni de gutture eius. Jamque nudum calcaneum cessit bullis.
  Et ex umbilico, letiferum et homicidium fulmen volat.
  Natasha etiam gladiis usus est. Conciderunt multum fascists. Et quomodo e umbilico fulmine solvetur. Fuhrer custodes et confringe in frusta.
  Deinde canet;
  - Pro Patria ac Libertate in finem!
  Et nudis digitis aliquid omnino mortiferum solvetur.
  Zoya, hostes invadens, denudans dentes, fremuit;
  - Wild Crew! Frangite inimicum!
  nudis etiam pedibus proiciet. Et de umbilico tam lethalia queues ibant.
  Puella clamavit:
  - Magnum dedecus!
  Et tunc movet Augustinus. Ea quoque smaragdi oculi emicuit. Et ex umbilico suo eiecit fasciculum fulminum. Et digitos nudo deiecit in hostem.
  Quae vociferantur gladiis;
  - Ego super omnes mundi pugiles!
  Ac deinde in oppugnatione Svetlana. Sic triturat quisque et secat. Et talis est puella frigida et iocosa. Item de umbilico, proprie, machina sclopeto erupit. Multum fascists pulsat. Et nudis pedibus evomunt tantas industriae fasces in rivulis.
  Bellator cecinit;
  - Finis prope est!
  Iacere pro viribus et congregare!
  Ita denique quattuor in officio Hitlerorum irruperunt. Omnes satellites suos interfecit. et unus fascistus e sub lecto evulsus est.
  Hitler obstrepebat:
  - Poloniam dabo!
  Natasha cavillator quaesivit:
  - Vel fortasse Caucasus?
  Sonuit Fuhrer:
  - Ita saltem duos Caucasum modo non occides!
  Puellae in voce responderunt:
  - Apprehendite pedes nostros!
  Hitler, ingemiscens, sexagesimum et octo annos natus erat, genibus repit et osculatus est, nudis pedibus, puellarum calcibus rotundis. Riserunt, et subsannaverunt.
  Fuhrer singula pulverulenta et cruentam osculatus est plantam puellae ter.
  Post haec, Natasha nudo digitos ad dextram sumpsit Hitler, sinistro Zoya, pede etiam nudo. Augustina et Svetlana nudis digitis talos ceperunt Fuhrer.
  Dehinc maximum omnium temporum ac populorum scelestum puellae in omnes partes trahent, eamque capient, dilaniabunt.
  Utriusque brachiis et cruribus Hitlerus avulsus est, et ab ictu doloris princeps draco illico mortuus est.
  Illa vindicta interfectorem et maximum carnificem in historia mundi invenit.
  Hic fabulae finis, licet in hac tellure res incubo facta est, et factum est quicumque audiebat!
  
  
  Maleficae CONTRA HITLER
  Anno quadragesimo primo, Hitler, capta Creta insula, mutavit mentem eundi ad URSS. Quod Stalin Germaniam oppugnare non oppugnavit Fuhrer Iugoslavia persuasit nulla consilia ab oriente in eum decurrere.
  Praeterea praesagia suggessit nullam facilem in oriente victoriam fore, et satius erat non illuc ire.
  Fritz Rommel coetus confirmaverunt et Turcia persuadere potuerunt ut copias in Orientem medium mitterent. Britanni funditus victi sunt in Aegypto, et ex Iraquia et Oriente Medio pulsi sunt. Mox Franco Gibraltar captam consensit.
  Deinde Germani copias in Africam, et porro ad Orientem Medium iam facile transferre potuerunt.
  Pal India. Et postea, sine superfluis quaestionibus, sex tantum mensibus, Continens Niger capitur. Fastigium et taetrum contra Britanniam et appulsum copiarum in matrem patriam mense Novembri MCMXLII.
  In duabus septimanis Anglia cecidit. Et tandem Fritz in orientali hemisphaerio se muniunt.
  Sed bellum cum erosis adhuc geritur. Et tra- ditur propter longinquitatem Oceani, et difficultates in tra- ditione.
  Opibus Africae freti, notabilis pars Asiae et Australiae, Germani magnam classem aedificant. Una cum Iaponia etiam bellum subaquaneum gerunt.
  Anno quadragesimo tertio et quadragesimo et quarto proeliis factis in mari. Islandia et Groenlandia capta sunt. Et anno quadragesimo quinto, iam praedia seriei "E" habentes, Germani in Canadam appulsa sunt et copias suas in Argentina contulerunt.
  Haec consilia eorum erant. Tametsi communicatio diuturna difficilem oppugnationem Iunctus Civitas effecit.
  Sed Septembri maxime vexata Canada est.
  Copiae tam Germanae quam Iaponicae regiones septentrionales Civitatum Americae Unitarum ingressi sunt.
  Sed tunc Fritz cum quatuor puellis occurrit.
  Monica, Leia, Gertrudis et Angelina.
  Quattuor pulchritudines proelium inierunt. Monica, Lia, Gertrudis blondes sunt, Angelina rubet.
  Ac puellae Tertii Reich ingentem exercitum perdant.
  Machinae tormenta iecerunt.
  Hic Monica grenade nudo pede iacit et cantat;
  - Gloria virtuti meae! Omnium moverunt!
  Leia queue dat. Hostes quoque labant rupta, et in summo pulmone stridore;
  - Exercitus meus fortis est!
  Nudo pede proicit mortis munera.
  Ignea vel rufa Angelina nudis digitis et stridore donum mortis immittit;
  - Mea victoria!
  Et etiam dat queue!
  Porro Gertrudis nudo pede iam mortis praesens percussio, et quam obtuse ululat;
  - Sum fortissimus!
  Et homicida iterum immittet aciem.
  Monica sarmenta identidem fascist cantat;
  - Gloria mundo meo!
  Et nudo digitorum munera leti Praesens mortis frangit adversarios.
  Ignea ducit Leia. Valde dolor puella est. Et nudis pedibus in hostem quasi tasque iactis.
  Et puella fremit;
  - Ego sum US hyper bellator!
  Tunc Angelina propagines. Hoc satis eleganter facit. At pede nudo mortiferum munus volat.
  Pulchra puella fremit;
  - Sum mundi propugnator absolutus!
  Et quam longam linguam belliger ostendet!
  Et tunc Gertrudis tentata est. Item quomodo queue dabit. Tum digitos nudo munera mortis mittet.
  Et omnes adversarios spargite in cibos.
  Ita quattuor puellae strenue laborant. Pressura, hostis plane excurrit.
  Etsi nullae, formidolosae piscinae apparent, series E. Puellae eas exspectant.
  Monica grenade nudo pede iacit et stridore;
  - Pugnabimus in spatio!
  Et ex nudo calce, donum mortis, E-50 bruchus involavit. Hoc vehiculum laesa et cessaverunt.
  Bellator clamat:
  - Super!
  Proxima Leia in proelio. Nudo etiam pede, dum proicit munera leti. Hostem frangit. Et tristique sit amet lacus.
  Bellator fremit;
  - Puella sum in bikini!
  Proxima sursum est Angelina. Etiam grenade nudo pede in E-75 iacit, et Germanica lamia durum tempus habet.
  Bellator et stridula;
  - Ego sum ille qui super classe monstrabo!
  Et Gertrudis pugnat. Item bellator, qui nescit misericordiam et dubitationem.
  decor sumpsit et diruit;
  - Magnus regatta!
  Et letale grenade nudo pede volavit.
  Monicae herbae item et stridore;
  - Aerobatici et remiges!
  Nudum etiam membrum capiet et torrens mortis praecipitabit. * et omnes inimícos perdes.
  deinde bellator vyaknet:
  - Super puella sum!
  Et Leia est verus heros in proelio. Et feriendi inimicos. Et nudo pede proiciet grenade, et molem inimicorum capiet et dilaniabit eos. Et clamans;
  - Ego sum illa puella quae Superman!
  Et in proelio, Angelina, nudo pede etiam mortis munus iacit. Inimicus lacerabitur et cantatur;
  - Infernus daemon sum!
  Flatus in hostes irrupit.
  Et hic Gertrudis in globum derivari. Se iaculans sine ulla caeremonia vel praeiudicio. Et capiet eam nudis digitis, mittet exstinctionis munera, et concidit hostes. Estne hoc ipsum pugnax?
  Quattuor puellae militaverunt sicut milites vel angeli. Sed res habet terminum. Itaque milites cessere.. .
  quadragesimo quinto anno et autumno ac duris proeliis interiit. Vires impares erant. Germani praedia E seriei nimis validiora habent quam Shermans et Pershing etiam parva. At jet aviation omnino parem non habet. Et etiam plana disci apparere coeperunt, invulnerabiles quibusvis armis parvis.
  Itaque US paulatim capiuntur omnibus generibus exterarum divisionum Tertii Reich.
  Plurima America tempore autumni et hiemis capitur. Plus seditiones in America Foederata Australi, et proditione ducum cum radicibus Germanicis. Necnon indubitata superioritas novarum machinarum sclopetatorum, ac etiam praediorum sub terra Wehrmacht.
  Aprili vero anno 1946, turba Tertii Reich circumventa, Washington et New York sumpserunt, Civitates Foederatae in deditionem venerunt.
  Ita alia pagina versa est.
  Sed anno 1947 aliud proelium mense Maio incepit, hoc tempore cum Iaponia.
  Et bellum contra URSS iterum dilata est.
  Iam quattuor puellae ex USA non destiterunt et hostes iterum pugnantes sunt.
  Aestas quadraginta septem et aestus in bikinis bellatores sunt. et ipsi pugnant.
  Monica grenade nudo pede iacit et stridore;
  - Termino sum!
  Ac turn dat.
  Leia quoque sarmenta optime facit. Et iterum nudis pedibus aliquid proiciunt. et delet.
  Et puella clamat;
  - Certamina aerobatica!
  Praeterea, Angelina ardet. Opprimit adversarios. Calcat catervatim. Et nudis digitis iterum aliquid crudeliter necatum.
  Bellator clamat:
  - Unguibus ferreus sum!
  Et Gertrudis se figit, et despicit hostes. Nudo deinde pede munera mittet et leti fatur;
  - Thema militaris, et mathematic!
  Et iterum: Quomodo omnes capiet et demetere in insaniam!
  Quattuor pugnae. Sed vires non sunt aequales. Novus lacus seriei E-50 U, cum extensione densiore, minus quam duo metra in altitudine, et 170 loricae laterales, 250 mm frons, et pondus sexaginta quinque talentorum cum tormento equitum 1800.
  Noli tali Iaponica resistere. Tam contra ME-462, quae, sine ulla caerimonia, omnem aircraftm hostium similem koloboks destruit.
  Et contra, Item orbes volantes. et omnia frangunt.
  Denique sex mensibus Iaponia profligata est et omnes eius coloniae captae sunt.
  Et quod factum est. Fuhrer mox omnes orbis terrarum regiones praeter USSR vicit.
  Hactenus omnia plus minusve pacifica fuerunt. Sed tunc Stalin mortuus est, et Nikita Khrushchev imperium cepit. Et iterum implicatae relationes cum Tertio Reich.
  Ut taceam URSS arma nuclei evolvere. Item habitus vigesimus, qui priorum consilium damnavit.
  Die autem tertio mensis Iunii anno 1956, tertio Reich, iussu iam mediae aetatis, sed valde infestus Hitler, inruptionem induxit. Multitudo eius celeriter victoriam existimabat, sed mirum inproviso oppressit!
  Non solum quattuor puellae Americanae, sed etiam quattuor pulchritudines Russicae et maleficia cum multitudine Wehrmacht in proelium iverunt. Et caterva puellarum in variis aciebus, et omnes veneficae!
  
  NAPOLEON ALEXANDRI I'S GENER
  Napoleon in Russiam non abiit et plerumque sororem minorem Alexandri Primi duxit. Inde nonnullas mutationes historiae.
  Primo Russia contra Austriam pugnavit et Gallaeciam cepit. Secundo Gallia Italiam constituit, et ibi Napoleonis et Russiae reginae filium posuerat.
  Et tunc Russia et Gallia Turcia subacta et divisa sunt.
  Praeterea communi labore vicit Britannia. Tandem coloniae Hispaniae Gallicae et multum Africae factae sunt. Ac deinde India et Irania occupata sunt!
  Post mortem Alexandri Primi, et abdicatio Constantini res gesta est, et Caesar Napoleon II ad Russicum thronum Romanorum XIV annorum evectus est. Et post mortem Napoleonis anno MDCCCXXXVI, Napoleon II princeps Galliae et totius Europae et multarum coloniarum factus est.
  Unum super imperium exstitit, quod dilatare pergebat. Napoleon II postea Sinas et Indochinam et totam Africam vicit. Australia et Canada. Et mortuus est anno 1879 aetatis suae paene sexagesimo octavo.
  Inde regnum Napoleo III successit. Voluit etiam pugnare. Sed in toto orbe, solum territorium Civitatum Foederatarum e Gallia invictum mansit!
  Et Napoleon Tertius anno 1890 bellum cum America incepit. Ultima regio, quae non Gallica possessio fuit.
  Et ingens exercitus quinquagies milionum ex toto orbe terrarum fines Civitatum Americae Unitarum intravit.
  Vires impares essent. Sed Americani contra Napoleonem III valde heroice pugnaverunt.
  Praesertim quattuor puellae: Monica, Leia, Gertrudis, Anna! et pugnaverunt sicut cobras et heroidas.
  Monika detruncati cum gladiis, ac nudo metallo digitos acutos discos. Et impugnamur adversarios.
  Et cecinit bellator;
  - Gloria Americae!
  Leia quoque se cum gladio externo exeruit, et infensi sibilauit;
  - Gloria patriae optimae in mundo!
  Nec non et nudis pedibus atrox in unum.
  Gertrudis cum ingenti exercitu, nudis etiam pedibus, acutis acus missis, hostes ferire.
  Eodem tempore, puella, corruit;
  - Pugnator sum tali genere, quod est super!
  Pugnavit etiam Anna parricidis muneribus nudis pedibus.
  Et exclamavit;
  - Res gestas nobis magnas habent!
  Sed hoc quatuor quamvis fortiter et fortiter pugnaverunt, superiores tamen Francorum copias vicerunt.
  Captae sunt puellae. Ibi spoliati crudeliterque cruciati sunt. Brachia torquebant in eculeo, flagello et filo candenti percutiebant. Plantae nudae exustae sunt igni, ferrum candens ad nudum calciamentum applicatum. Puellae autem novum Napoleonis III dominium numquam agnoverunt.
  Post quem ad laborem mittebantur, paene nudi in lapicidinis. Et America nova provincia Galliae facta est.
  Cum Napoleon III anno 1903 mortuus est annos sexaginta octo, Napoleon IV imperator factus est. Eius adventus novum regnum designat. Confortans partes parlamenti et nobilitatis influentiam minuens. Paulatim imperium orbis popularis magis factus est.
  Et anno 1917 primus homo in spatium volavit. Sic heram astronauticorum aperuit.
  In MCMXXII, homines ad lunam volabant. & 1933 ad Martem. Et ab 1950 omnes planetas systematis solaris visitaverunt. Sed anno 2000, prima fuga ad astra coepit, totum spatium expeditio. Hic est talis AI tantum propter unum matrimonium Napoleonis Bonaparte cum principe Russico.
  Ut omnium mortalium sors minimo casu pendeat.
  
  Superavit SINARUM
  ANNOTATIONES
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in Siberiam saeculo decimo septimo moverunt, ubi bellum cum imperio Sinensi sub dicione Manchu dynastiae ierunt. Hitmen immortales historiae cursum mutant, non solum in Sinis.
  Bellum quasi tempestas furit
  Puer cum magno exercitu pugnat.
  Nos per furorem interficiam nebula
  Etsi interdum etiam difficile est!
  
  Hostes est furiosi admodum,
  continuus NIVIS venit.
  Purpurea sub murmure coccinea vexilla;
  Sed dabimus, credo, pugnam mense Maio!
  
  Ne putes posse vinci
  Magnos milites a Deo sumus.
  Et non intermittetur, vitae filum scio;
  Etsi interdum potest esse severissima!
  
  Scitote magnitudinem Russiae in eo
  Quod terra omni carius est...
  Et erit domus Russiae validissima;
  Et in facie fascist vilem move!
  
  Non credas, Rus' non frange Horde;
  Quod non genuflectitur...
  Certa sine lege, ne timeas;
  In nomine novae Genus generationis!
  
  Pro domo Russiae, pro faenis;
  Pugnabimus acriter...
  Sine fine somnium adveho verus
  Non es bellator cum anima scurrae!
  
  Hic iuras in patriam iurare;
  Fieri bellator magnus Svarog...
  Imo felicitatem non aedificant in sanguine;
  Quando non est Deus in corde Jesu!
  
  Novas vias assequi possumus;
  Magnificentia patriae quae floret .
  Et monstrum luscum neca;
  Ut fit planeta, mox paradisus!
  . CAPUT I
  Puer et puella, cum quattuor veneficae puellae, in Siberia meridionali finiuntur et impetum Sinensium repellunt. Bellum exiguum notum fuit, cum Manchus in Sinis regnabat, qui in diversis Asiae regionibus agebant.
  Itaque Russos in regione Tibet aggressi sunt. Et res narrat, territorii partem auferre curarunt. Praeterea Russia eo tempore a muliere rustica et Cossaco bellum Stenka Razin debilitavit. quin et transigi maximas copias oporteret.
  Sed pueri immortales et puella et quattuor puellae terminator praesidi Russorum auxilio venerunt.
  Ingens exercitus Sinensium novum aedificatum castrum Russicum expugnavit. Vires haudquaquam inaequales erant.
  Sunt tantum mille Russi et ducenta milia Sinensium. Et nulla omnino fortuita videbantur.
  Sed sex classis milites eximio ad pugnam parati sunt.
  Oleg Rybachenko super murum. Immortalis puer, annorum circiter duodecim, nudo digito acus iacit. Fertque progressi Seres. Dozen statim.
  Iacit acus et Margarita nudis digitis. Puella adversarios stridore consumit;
  - Mea magna fortitudo!
  et fortiter pugnat.
  Natasha etiam validum boomerang cum nudis digitis iacit. Quomodo adversarios opprimas et strideas;
  - In nomine magnae gloriae!
  Tum Zoya Seres ense secat, et simul acus nudo pede proicit acus. Et sibi cantat;
  - In vastitate Rus';
  Servare omnes possumus!
  Rursumque gladii in adversarios cadunt. Et si secant, sine misericordia.
  Cum autem Aurora coepit perdere et boomerangs nudis digitis proiicere, tunc omnino interitus est. Caesi Sinenses cadunt sub percussionibus rubri diaboli.
  Et puella fremit;
  - Conteram et omnia lacerabo!
  Et quomodo ambobus gladiis capiet et incidet!
  Atque ex nudo calcaneo transvolat acuto Acuto volat orbe. Haec fere tota morte puella.
  Heic Svetlana in acie certa. Quam torqueat Seres, et minutatim concidit gladiis.
  Puella papilio libravit et septem milites Imperii Caelestii trucidati sunt necati.
  Et tunc acus venenata acus nudis pedibus volant. Miraturque Seres.
  Oleg Rybachenko cum fulvis militibus pugnat. Gladii vibrant ut propeller.
  Puer gusto cantat;
  - Ego fortissimus mundi propugnator;
  Vincemus Americam, Sinam!
  Et iterum puer acutis ludos emittit nudis digitis crurum puerorum. Et duo duodecim interfecti Sinenses statim cadunt.
  Hic talis pugna est. In historia reali, tsarist Russiae temporibus prae-Petrinis partem territorii amisit. Hic autem equites Russiae pugnant nec se daturos.
  Oleg Rybachenko pugnat et cantat;
  - Sed milites sumus plenus spiritu Russico;
  Numquam carnifices gemitum gravem audient nostrum!
  Et iterum puer acerrimam iacit, et cum veneficiis validis, a veneficiis decoctis, acus tenuissimas!
  Puella Margarita iuxta est. Crura quoque eius acus mortiferum iactant. et manus adortus Seres. Bellator adversarios destruit et cantat;
  - Tam frigidus sum, sicut daemon omnium terrarum...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Dominator omnium nationum!
  Natasha etiam Sinensem caedit et cantat;
  - Vespere aurora Satanam non vincemus!
  Acus quoque lethiferae nudo pede fugiunt.
  Deinde hostes Zoya destruit. Et ex hac puella vibes colosseae energiae emanare videntur.
  Et boomerangi et acus acuta volant a nudis pedibus pulchritudinis.
  Milites stridunt;
  - Sum magnus discalceatus somnium et pulchritudo!
  Et iterum: Projiciet in adversarios suos aliquid funestissimum.
  Cum vero Aurora molam decurrit et Sinenses succidit, haec est nimiae annihilationis.
  Et tunc rufus nudas digitos acus perforans mittet. Fulvique et mortui bellatores cadunt.
  Sed cum Svetlana lupanet. Eodemque tempore, totus fasciculus acus a nudis cruribus volant, quae omnia pungunt et necant.
  Et viri fortes stridunt;
  - Sic, sic, fascist in denario.
  Et nudis pedibus Sinenses denuo proicientur.
  Natasha, caedens flavum bellatorem ense, dixit:
  - Facilius ac durius cum Nazis!
  Svetlana, post molendinum transeundo, annotavit;
  - Et semper facile est nobiscum puellis!
  Aurora expresserat receptum ventilabrum, ingemuit;
  - Non omnino mecum taedebit!
  Morsus aculeus nudis volat pedibus.
  Et Zoya eam accipiet et stridet;
  - Non sumus blattae, sumus puellae - magnae gloriae!
  Et iterum nudo pede aliquid fugiet, et hostem feriet.
  Puellae officium cordi tulerunt.
  Hoc castellum in area sola castellum Russicum est. Plures civitates sub constructione sunt duo. Bonum est quod Sinenses in Amur caput non ieci. Sed Russia in reali historia partem sui territorii amisit. Dynastia valde infestantibus in potentia in Sinis. Sed puellae sunt quae possunt fugare praecepta Luciferi.
  Oleg Rybachenko Sinica secat. Dumque puer cantat;
  - Supremum genus erit .. .
  Tum boomerang volat nudo pueri pede et clamor:
  - Hystrices omnes interficiam!
  Margarita quoque caedem in hostes proiecit. Illa in frusta comminuit, et triplicata est;
  - Somnium nudis pedibus sum et magna pulchritudo!
  Et pede feras orbes mittet.
  Deinde in proelio est Natasha. Idque etiam proicit in hostem, quod adversarios scindit.
  Et id ipsum lepide facit.
  Et nudos pedes iaciunt regulares acus letales.
  Deinde Zoya in proelio. Item omnes swastikas et boomerangs in hostem inicit.
  Hostem lauit.
  Deinde, dum transit;
  - Gloria regi bono!
  Sed pugna et Aurora. Etiam hostes Sinis necat. Et quodsi eirmod sit, ei vis letalis eirmod cu.
  Et dum cantant;
  - Ita in nomine Terrae Russicae!
  Ipsa quoque nudis pedibus fugiunt crimina lethalibus.
  Svetlana etiam non demittit hostem. Et nudis pedibus volat res quae mortem evidens affert.
  Bellator et cantat;
  - Numquam desistas! Non ad Rus' veni!
  Et iterum Sinenses laedantur. et sine caeremonia tollet eam, et secat eam.
  Sex fortes et fortes feriunt. Hostem secat, nudos quatit ille pedes.
  Oleg Rybachenko, caedens Sinensis, cecinit;
  - Stella pugnator, cornu tuum frustra spirat -.
  Longe procul dubio terra tua gloria.
  Flamma pugnae tremit inter lineas.
  In ludo uno latere sine regulis!
  Et alius boomerang volat cum pedibus nudis pueri, qui iugulat duodecim Chinese.
  Puer, ut videmus, pugnator est.
  Margarita quoque in proelio est. Itaque nudis pedibus laborant. Ea sine ulla dubitatione frigidissima inimicos exstinguit.
  et gladii eius sicut carnificum.
  Bellator stridore;
  - Sit gloria!
  Natasha quoque nudo pedet ignes, letalemque iacit. simul ac strenue gladiis secat.
  Beeps simul;
  - Mea comitatus est publica turba!
  Proxima in pugna est Zoya. Dia- bolus de summis exstinguitur. Papilionem cum gladiis tenere. Et tunc tollet et mittet elementa nudis pedibus.
  Post quem transit:
  - Exercitus gaudet - progrediens!
  Tota acies beveled Sinensium cadit.
  Puella sibi cantat;
  - Zoya amat necare! Ah, Zoya!
  Heic est Aurora in rapido cornix. Vel potius infesto defensione. Et ope nudis pedibus inimicos pulsat.
  simul et stridore. Et cum machaerae eius transibunt ut gramina cultoris, tunc tres duodenae Sinenses discerpentur!
  Ac aurora crepat;
  - Harmonica chordarum vexillum Russiae valde superbum!
  Et nunc nudum calcaneum Sinensem ducem in mento aptabit. capiet et cadet.
  Zoya pugnax est in certamine. Vicit inimicos suos, et stridore;
  - Dubitabimus et omnes occidemus!
  Et nudis pedibus sicae volant.
  Svetlana etiam non permittit. Inimicitias destruet et quasi falce falce secet gramen. Sinenses deficiunt.
  Puella clamat:
  - Crazy Acus! Exi antenna!
  Oleg Rybachenko fasciculum flavum bellatorem caedit gladiis. Et tunc nudis pedibus asteriscum jactabit et clamant;
  - Exercitus meus fortissimus est!
  Puer terminator, ut vides, in ipso vertice est hostium interitus. Et id magna cupiditate.
  Et nudo pede aliud donum mortis volat. Et quomodo Sinensis murum scandens implet.
  flavi viri fanatici funt. Totos jam tumulos cadaverum congessit. et ascensum et ascensum et ascensum tenent!
  Sed puer et puella solum corpus mortale vis funestae sunt. Quae cum inciderunt, spargit passim et longe.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Heroismus facinus gloriosum est;
  Planetarum victores sumus!
  Margarita inquieta puella cecinit;
  Nos ad momentum non prohibere.
  Clamor obvolutus alicuius auditur!
  Ac etiam ex nudis pedibus puellae, acus perniciosae et homicidae volant. Sinenses sicut manipulos frumenti percutientes. Etiam puella Margarita verus terminator est.
  Natasha, caedens Seres, canebat;
  - Et cogitavit puella, premens flavum:
  Vita illa bona est, et vita illa bona est!
  Tum acus nudis pedibus fugiunt.
  Zoya transivit molendinum cum spathis et stridore;
  - Omnes hostes occidam, et mihi credite, non sum cognati!
  et crura bellatoris varia deducunt astra.
  et decor canebat;
  - Militare actum - nickel ferio!
  Aurora, sine supervacuis affectibus secans, edita;
  - Magna victoria nos manet! Mihi crede, non melius proficit!
  Et etiam sicut nudis pedibus, quod necat immittet.
  Tunc stridebit;
  - Cruentum aspidis sum!
  Svetlana Sinensi non dat misericordiam. Et exterminat sicut formicae. Et simul cantat;
  - Nullo modo erit coeno,
  tollite cito pedes!
  Iamque nudis digitis, et munera leti Volant. Haec domina frigidissima est!
  Tum fremit;
  - Erit victoria nostra in bello sancto.
  Oleg Rybachenko magis ac magis active fit. Et ambabus manibus incidit, et etiam fistulam in ore suo accepit, et verubus in Seres acus. Perdit adversarios et stridore sibi;
  - Haec est nostra victoria.
  Plena vertere et i!
  Et iterum: Puer terminator est sicut delirus feriens. Et simul projice quod sine misericordia occidit.
  Margarita quoque in pugna est. Desperata puella. Et si nudo pede boomerang immittit, hoc non minus quam duodecim Sinenses caedunt.
  Tunc puella canet;
  - O magnum helicopterum,
  hem, cor meum cum laetitia canit!
  Et letiferum e talo puellae volat sidus. Haec summa est pulchritudo aerobatica. Morsque levat dextra laevaque.
  Natasha etiam Sinenses omni modo delet.
  Et dum cantat;
  - stridore, stridore, stridore.
  Oliverius Twist reperit!
  Et pede nudo letalis munera fugit.
  Ita Zoya se evulsit... Suscepit et hostem ex paleis exspuit. Tum molam gladiis conciderunt. Tum pedibus nudis arrepta Tartara mortis Munera.
  et Sinensis cecidit. Similes lingebant flammeolo.
  et hic acies et Aurorae. Item puella jejuna. Et rubens mors, et infernalis ardens radius. et capiet eam, et secabit eam.
  Imo nihil obstabit.
  Etiam ac mauris lacus.
  Hic Aurora et Seres unguibus. Frigidum et cum insanis symbolis et gladio.
  et non ad momentum cessabunt gladii rubri harpyiae.
  Simul Aurora stridore;
  - Patria mea patria est communismi!
  Atque a nudis pedibus, quasi letalis fuga asperiores.
  Et iterum puella in aere est.
  Et tunc recordatus est Aurora quomodo vere pugnavit cum Mure, in una fabularum alternativarum. Tum socii inducias cum Tertio Reich pepigerunt, et, adhibita inscientia pyrobolorum, Germani Murem in productionem dederunt.
  Imo haec lacus vere similes animalibus margaritis. et terribile est iter eorum.
  Nam at metus metus. Pugnaverunt Nazis in frigido sanguine et celeriter simul.
  Et ipsi matrem Kuzma demonstraverunt! Et viri fortes pugnaverunt.
  Iamque Aurora rubens secat enses. Hostes metendo, arator.
  Tunc stridebit;
  - Ego occido!
  Svetlana quoque non cedit in bello. Sinenses exterminantur. Eodemque tempore nudis pedibus, quod mortem seminat, iacit.
  Et simul clamat;
  - Space bravado -
  Magna erit serenitas!
  Connive hostes!
  Tunc ille fistulam exspuet!
  Et tunc Oleg Rybachenko disperget. Et non solum acus in Sinensi iacere, sed etiam boomerangs cum pedibus iacere.
  Talis est puer velox terminator captus.
  Et simul cantat;
  - Non obstabunt inimici,
  si infirmum auxilium!
  Et non currunt, non currunt.
  Nisi autera!
  et sibilus erit Oleg.
  Quam Margarita prehendit et nudis digitis proiecit mortiferam et lethaliter parricidam. Et simul haec cecinit;
  - Hic nuntius aspidis erit!
  Puella annuit et stridore!
  Natasha etiam non deesset in proelio. Accepit eam et nudis digitis swastika acuta proiecit. Illa per multum Sinenses pulsaverat et diruit;
  - Pro patria!
  Et ibi Zoya in proelio. Quos etiam nudis pedibus in hostes immittit.
  Et stridore dentium stridore;
  - Talis sum bellator, vere terminator!
  Postea puella gladiis triturat. Clamo ad verticem pulmonis.
  - Banzai!
  Puella, ut vides, pugnare non cessat. et sine superfluis antimoniis secabit.
  Aurora quoque delebit. Seres se opprimunt sine omni cavillatione. Et cadant flavidae fortes, ac si in parte lacerantur.
  Et puella canae clamat:
  - Flamma communismi per orbem!
  Iterumque sumet et duos gladios exscindet. Tum exspuere tubi. Et plantabis inimicum.
  Aurora est pulchritudo et ipsa perfectio.
  Etsi Svetlana non est deterius. Quae etiam Seres verberari et occidi curaverunt.
  Nudaque pedes producunt flaventia belli Munera leti. Ita omnia in alto agunt.
  Clamat Svetlana:
  - Pugna cruenta, sancta et recta!
  Et ex nudo pede iterum letale aliquid fregit. Et quomodo Sinenses capiet et feriet!
  Haec ubi puellas vere dilaberentur. Et guttam non dant. Ecce feminae - omnes feminae!
  Oleg Rybachenko in incursu. Iam multa milia Sinensium necaverunt. Impetus bellatorum fulvi imperii labefactavit.
  Oleg squeaked:
  - Summa victoriae mensura!
  Margarita prehendit et nudis digitis letalem, et acutior novacula.
  Tum puella canebat;
  - provocamus procellas;
  Quare et quare?
  Vivere in mundo sine insidiis -
  Impossibile cuiquam!
  Margarita totum tibiarum funiculum exspuit apud Sinenses et continuavit;
  - Sit fortuna - peccatur;
  Et salire atque descendere!
  Sic tantum, non aliter.
  Sic tantum, non secus.
  Vivat mirum!
  Mirum! Mirum!
  Vivat mirum!
  Mirum! Mirum!
  Vivat mirum!
  Et tantum ascendit - non millimetre descendit!
  Puella satis pugnae modum ostendit.
  Natasha etiam in ipso pugnae epicore est. Sicut vulcano erumpens. Et nudis digitis acus iacit. Ictus adversariorum. Cadavera ex his relinquit.
  Tum puella rictu dentium cantavit;
  - Tales terminatores sumus, sicut robots somnium, et magna pulchritudo!
  Et hic est puella ut concuteret gladiis. Et succidit populum multum.
  Zoya quoque in ca pugna. Pro se pugnat, dentibus fremit;
  - Nemo nos prohibebit!
  Et pede nudo per Seres rapitur orbis. Aliquam mattis faucibus quam. et suffocati sunt celestis imperii exercitus.
  Puellae magis ac magis impellunt.
  Hic est quomodo Aurora deducet aliquid quod metallum secat. molem capitum qui formaverunt aggerem. Et saliet, vola, et capiet, fremet;
  - Nomen meum pugnus est!
  Et iterum duos spathis quassavit, et Sinenses viscera dimisit. At simul, ne parum pudeat.
  Et nudis pedibus deducunt funestum boomerangs. Quae capita ordinesque moverunt.
  Tum cana bellator stridore;
  - Non erimus in fune!
  Sit felicitas in terris!
  Et plus sumet de tibia ore coccineo et sputo. Et cadet miles regni coelestis, sicut frigus cum farina.
  Ita Svetlana in acie .
  Prosternebat super adversarios undis. Illae autem exustae eam capient et vehementer clamant.
  Svetlana stridore;
  - Meum pereo!
  Et nudo pede proiciet duos boomerangos. Donec interficiam multum.
  Multum cadavera exprimit.
  Hoc opus est quam hitters.
  Et Sinarum imperium sibi caedunt, Memmi. Imo peculiarem quidem habent ingenium.
  Iam numerus Sinensium occisus est in decem milibus. Puellae tantum gaudent et saliunt sicut pilae.
  Oleg Rybachenko etiam ostendit frigidissimum omnium aerobaticorum quas existimare potes.
  Puer autem duobus gladiis secat ita ut brachia et crura et capita in omnes partes volant.
  Oleg clamoribus:
  - Fiet, credo, victoriam nostram decretoriam!
  Margarita nudo pede proiecto, perniciosa, confirmavit;
  - Ita erit!
  Acrius autem tota sex coepit caedere.
  . CAPITULUM #2
  Postquam totus fere Sinensium exercitus ducentorum milium deletus est, sex milites ulterius in altitudinem Imperii Caelestis moti sunt. Sinenses prohiberent, ne redirent ad civitates Russiae in Sibiria denuo.
  Hic fortes in proxima magna urbe flavos fortes invadunt.
  Oleg Rybachenko, caedens pugnatores flavos, et utrumque gladium vibrans, clamavit:
  - In et Russorum tsars!
  et acutae a nudis pedibus volabant. Sinenses pugnatores feriunt.
  Margarita secans enses fulvosque virosque, Accipit et cecinit;
  - Nunc historiam facimus!
  et acus nudis pedibus in flavum volitans.
  Proxima est Natasha in proelio. Mittit etiam munera mortis et stridore;
  - Futurum est nostrum! Magna Russia gloria!
  Et nudum, hoc terribili e crure excidit. Seres incidere in pulmentum cruentum.
  Zoya etiam incidit perdite. Et cecinit Sinenses in medium. * et scidit ossa eius.
  Post quem ululavit;
  - Pro mea magna victoria!
  Et nudis pedibus iterum funestum deducet praesens. Multum Sinensium pugnatores excutite.
  Cum Aurora in proelio est, fere terribilis est. Seres milites in medium secat, et nudo pede munera parricidas immittit. Et ita flavum opprimit exercitum.
  Non, Aurora quidem venefica rubra dicitur. et invicta est.
  Et letales acus digitos nudos avolant. Sinenses feriunt et sicut sandbags concidunt.
  Aurora in summo pulmone fremit;
  Scitis me
  Magna ac magna!
  Et iterum pulchritudo est sicut acus iaciens mortiferum. Hostibus confixus est ut cantharum.
  Aurora obstrepit;
  - Potes somniare, male somniare!
  Et iterum puella quasi boomerang triturat.
  Hic rufus - non salis libram in re militari comedit. Si triturat, triturat.
  Et iterum, velocis et ignea puella in oppugnatione est.
  Heic Svetlana pugnare gestit. et sic omnes secat et destruit. Et gladius eius sicut fulgur coruscans.
  Et acus nudis pedibus volant.
  Puella clamavit:
  - Mea magna virtus -
  Ludite me, ut cum crocodilo amici sitis!
  Puer Oleg Rybachenko, ut semper, oppugnat. Mongoose velox est. Astra transversum mittit et in hostes.
  Et iuvenis bellator clamat;
  - Eamus in inferrent
  Sinenses omnes beat!
  Hic puer in oppugnatione est.
  Et puella Margarita in magna trepidatione copias flavas opprimit. Nudos digitos et munera leti.
  Et puella fremit;
  - vincam!
  Atque iterum nudo pede ruit omnis acus imber.
  Et acus letalis et venenatis.
  Margaritam in inferrent. Sinenses valde stricti contra eam sunt. Forma et puella horroris est.
  Quamuis formosam bellatorem.
  Jamque nudo pede mors avolat. Qui percutit inimicos.
  Natasha in feram fugam. Seres in frusta secat. et gladii ejus non cognoverunt misericordiam.
  Bellator fremit;
  - Magna victoria nostra erit!
  Et ex nudis pedibus pulchritudinis acus perniciosissimae ac periculosae iterum volant.
  Sinenses in magna multitudine feriunt. Quod puellae frigus vere sunt.
  Et in inferrent non dant descensum.
  Sed Zoya nescit, nunquam verbum est. Perrumpit adversarios. et gladii eius sicut carnificum.
  Zoya clamat in summo pulmonis:
  - Misericordiam nescio - sola mors est!
  Et nudis pedibus ita iacient ut Sinenses resistere non possint!
  Vicissim, bellator minutatim accelerat. Hic est glacies rink in tetri.
  talis Aurora etiam est puella groovy. Non retro et non dat. et succedit in omnibus.
  Hic flabellum nudo pede iacit. Sinenses milites exsibilaverunt;
  - In imperio rubro, ignis erit qui totam planetam calefaciet!
  Et iterum a pede nudo fugit aliquid quod specialiter necat.
  Et iterum bellator in excelso positus est.
  Heic est Svetlana in praelio. Non recedit a consilio. Et pressa feris se scindit. Et pedibus nudo fugit acutus orbis. Quod preclare secat adversarios.
  Svetlana fera stridore furore;
  - Ego vos omnes discerpam!
  Ac puella odiosa est. Et nudis pedibus tam agilibus.
  Praeterea in proelio Oleg Rybachenko laceratur. Hic est desperatus puer-terminator. Involvit colossas vires et pressionem haedi ferox.
  Et hic puer nudo pede iacit boomerang. Ita, et adversarii duo duodecim capita simul amiserunt.
  Hoc vere - re vis letalis.
  Oleg cecinit:
  - Chirographum meum simplex est.
  Non amo caudam felis trahere!
  Et scapum e nudo pueri calcaneo volavit, et Seres vapulabit. Ad litteram perdiderunt animum et virtutem.
  Oleg rabie ferox notavit:
  - Numquam verbum nullum!
  Puer oppugnat... Tunc recordatus est Wladimir Klitschko. Etiam hic pugil anulum reverti potuit. Et quidni conaris? Si adhuc est sanitas, Deus ipse te praecepit pugnare!
  Termino puero in oppugnatione. Seres frangit et cantat;
  Iuvenis amicus semper iuvenis
  Noli ruere ad quietem...
  Esto hilaris, audax, sonorus -
  Certandum est vobis - ita pugnandum est!
  Virum duritiem -
  Verberare omnia in ordine!
  Ego sum puer aeternus cum anima;
  Quid sequitur?
  Puer aeternus animam meam
  Et ne recedam!
  Iuvenis bellator et aeternus puer in Sinenses furibundus impetum fecerunt. Ex optima parte ostendet se.
  Margarita quoque flavum bellatorem frangit et canit;
  - Numquam desistas!
  Quae multum abscidit Sinensi, addito chucle;
  - Minime, crede mihi numquam!
  Ac puella iterum acutis acus venenosis proiecit.
  Ipsa in motu rapido et singulari est.
  Natasha in praelio velox et formidolosus est, sicut Valkyrie. Fortiter pugnat. Sinensis pulso.
  Ea saepe in caelo pugnaverunt. Praeclarus erat ace- gubernator. Pedestris pugnandum erat.
  Sed nunc Natasha Sinam suscepit. Et toto furore trituremus.
  Ac boomerangs et acus nudis pedibus volant. Hostem opprimit.
  Puella cantat;
  - Sed sole credo;
  Tenebras carceris discute!
  Zoya Sinenses aggreditur. & arcte prorumpit. Et nudis pedibus hostes evertere sine ulla mora.
  Bellator in posset. Est sicut aspidis quae salit et ad se salit.
  Crinibus aureis puella clamat;
  - Futurum est nostrum
  Sicut milites Jedi sumus!
  Ac nunc vicem accipiet et alapam.
  Proximo impetu Aurorae. Contritio et pugnax puella rubei coloris. Ingrata ibat, passum magis relegens. Gladii eius sicut scapulae molendini.
  Ignea pulchritudo edita;
  - Talis erit toti mundo felicitas!
  Iterumque puella in passu agresti it. Haec est vera dea belli.
  Svetlana etiam cantat, saliens;
  - Centum post centum, a legione after legioni;
  Equites Russici gladio caesi sunt!
  Et nunc nudos digitos quod repelli clypeo non projiciet.
  Ecce puella est. Verus meger.
  Natasha renidet cum rictu dentium;
  - Noli me docere!
  Nudo pede mortem iacit.
  Consentit Aurorae;
  - Nihil omnino nos docere!
  Bellatores motus suos accelerant. Jam tota fere urbs cadaveribus emissa est. Etiam Sinenses in interitum currunt. Sex tantum homines sunt, sed totum exercitum operantur.
  Oleg Rybachenko recordatus est fabulae cuiusdam ex genere Dryadum. in Tertio Reich finivit, eumque ad Luftwaffe mittendum persuadere potuit.
  Ita, elf, licet statura parva, est velocissimus, fortis reactione excellenti. In genere, dryadales homines sunt praestantiores corporis conditione et velocitate cogitationis. Et in scapha, elf, et etiam regium sanguinem, ipse aquila sentit sicut.
  Et hic bellator potuit demittere 538 inimicum aircraft in Fuhrer natali die 20 Aprilis 1944, et ipse numquam confodietur.
  Pro primis ducentis aeroplanis, elf equitis crucem crucis ferreae cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus accepit. Plus trecentos iam Ordinem Aquilae Germani adamantibus. Quadringenta Crux Militis Ferreae Crucis cum bracteis quercubus aureis et adamantibus. Et pro quingentis commemorativis aircraft - Magnae Crucis Ferreae Crucis. Sic elf numerum praemiorum collegit, qua de re etiam Hermannum Goeringum verberavit ac colonellum accepit.
  Etsi in plano privatus pugnavit.
  Itaque, quamquam tanta vis in Luftwaffe apparuit, bellum nimis cursum non movebat. Immo, si priores sex aces Luftwaffe in historia reali accipimus, totalem plus quam unum et dimidium milium aircraft confodiunt. Quantum adiuvit Wehrmacht?
  Quamquam numerus aircraft demissorum a Goebbels' propaganda auctus est.
  Multae harum figurarum vehementer dubitaverunt.
  Sed elf tot carros honeste iecit, sed ipse unum pugnatorem non amisit.
  Tunc autem Oleg Rybachenko occurrit ei, et quaesivit;
  - Cur tertio Reich haeres, quae vis nequitiae consideratur?
  Elf ratione dictum est:
  - Quia nulla vis boni in mundo omnino est! Putasne Stalinum et socios sanctos esse?
  Oleg subridens:
  - Sed in URSS te tot aeroplana deiecisses, Deum litteris capitalibus videri! Et ideo conspuisti et maledictus es!
  Elf honeste dictum est:
  - Mense Octobri anno quadragesimo secundo, cum pro Reich pugnare coepit, eventus belli nondum apparebat. Quid putatis, nullam occasionem inter victores esse?
  Oleg Rybachenko honeste respondit:
  - Si defectus in URSS, puto te remissum et acceptum iri. Heroes et magni milites ubique laudantur!
  Ridens elf splendide et respondit:
  - Gratias tibi ago pro oblato! Sed confecto secundo mundo bello, revertar ad meam tellurem praemiis... Et sane, non refert mihi quod Germaniam amiserit. Summa est, quod me ut fortiter exhibui et historiam aviationis ingressus est omnium temporum optima!
  Oleg Rybachenko in molestia notavit:
  Quam multi boni guys propter te mortui sunt!
  Triticum elf, ratione revocatum;
  - Est etiam Rudel... Est etiam hone!
  Oleg adnuit.
  - Rudel... Ita est sicut liber comicus heros!
  mussat dryadalis:
  - Fui et sum et ero bellator! Itaque experiar rationem meam ad mille adducere!
  Oleg Rybachenko dubitavit;
  - Potesne facere? Die 9 mensis Maii anno 1945. Tertium Reich capitulata!
  Dryadalis grato animo petivit;
  - Potesne pressius dicere quando et ubi et quo tempore, quibus copiis russos et socios oppugnabunt?
  Oleg mirum interrogavit:
  - Quid tibi opus est?
  Elf honeste respondit:
  - Volo leviter trahere bellum ut ludus diutius perseveret!
  Tunc Oleg protulit sclopellum et respondit:
  - mitterem te, sed non faciam.
  Dryadalis oppressus
  - Et quare?
  Oleg Rybachenko constanter affirmavit;
  - Conscientia tua te puniat!
  Et disiecerunt...
  Oleg Rybachenko putavit se frustra hoc elfum necasse. Quam plura plana iaciet. Sic erit terribilis.
  At puer nudis digitis iterum mortis incubuit.
  Margarita strenue Sinenses in proelio exstinguit. Nudi pedes tam apte percussoris muneribus tunduntur ut stupeas.
  Superman puella.
  Actio eius in proelio, sicut mustela animal.
  Nemo, nemo umquam talem puellam terrebit, etiamsi duo miliarda Sinensium sint.
  Sed quid est Margarita facere?
  Patriam defendit.
  Oleg Rybachenko, caedens Sinensis, cecinit;
  - Mater Russia pulchrior non est;
  Certa pro ea et noli timere.
  Nulla est patria pulchrior in universo -
  Tota mundi fax est lucis Rus!
  Prosiliet puer et accelerat, pedes omnes trucidat.
  Natasha quoque pugnat et cantat;
  Annus fatalis, mihi non potes credere
  Millesimo nongentesimo nonagesimo nono ...
  Nolite ire per circulos
  Diabolus convertet cum cornibus aureis!
  Et puella etiam nudo pede homicidam adjacet.
  Zoya etiam in proelio se accendit et pugnat. Active puella. Et si gladiis secet, omnia huc usque volat.
  Et nudis pedibus tam strenue proiiciunt munera. Et tot hostes depellunt.
  Sinenses plane dies tenebrosos habent.
  Aurora sine ulla miseratione pervenit. Pedes nudis plusquam mortiferis. Hoc fere est dea annihilationis.
  et sunt in ea mille daemonia.
  Svetlana Sinenses magno ardore triturat et stridore;
  - Futurum est
  Ut felis non est!
  Et nudae tibiae iterum iacebunt, et inimici discerpentur.
  puella pugnae - aerobatics in her!
  Evacuata Sinensis civitas, sex requieverunt. Continuo aprum implevit, et totum frixit.
  Secaverunt eam in frusta et coeperunt manducare.
  Natasha dixit:
  - Hic apud Walterum Scotum equites multum ad tempus edit!
  Oleg Rybachenko chuckled et admonuit;
  - Do etiam Dumas! Sic Porthos totum arietem comedit!
  Natasha risit.
  - Ovis? Cūr aper nōn?
  Oleg cecinit respondens:
  Omnes tui dampnas familia
  Avunculus meus qui aprum obtinuit...
  Cum viveret - monuit me -
  Anthropophagi uxorem ducere impossibile est!
  Margareta confirmavit;
  - Carmen ferox est! Et aliquid magis volo animce!
  Oleg dixit:
  - Spiritualis? Hoc bene est!
  Et puer cecinit aliquid.
  Sed interpellavit Aurora, dicens:
  - Oportet non cantare, sed agere.
  Puella autem iPhone e balteo suo protulit. Oleg risit, Natasha ei tradidit et obtulit;
  - Lacus lude!
  Aurorae consensit;
  - Hunc ludum amo!
  Et coepit heros puella parametros lucrari.
  Oleg Rybachenko piscinam classem suscepit.
  Aurora monuit;
  - Una piscina pro una! Conare duellum!
  Annuit puer.
  - Hoc iustum est!
  Oleg frigidissima piscinam Sovieticae forties elegit - die IS-7. Currus mirificus qui numquam Vide factus est. Ilia omnia et arma, et arma, et celeritatem. Veram aureolam!
  Aurora E-75. Raeda peius est. Et gravius, minusque velocitatis, subsidiis potentiae, paulo infirmior est et sclopeto. IS-7 millimeters 130 versus 128 pro E-75 habet. Arma Germanorum fortasse crassior est, sed haec cinguli per magnum clivum IS-7 cinguntur. Et latera Fritz superiora sunt ... Omnia ita , sed ...
  Aurora vertit E-75 ad M gradum ... Et currus melius est. Et machina validior et silhouette multo inferior, et tormentarii dolio longior factus est. Jamque densata arma. Lacus Germanicus adhuc nonaginta quinque talenta ponderat, cum uno Sovietico sexaginta octo comparatus est. Et post upgrade, similem extensionem habet et nunc potentior erit.
  et IS-7 sine progressu usquam relictus est. Ita in vera historia nemo praedixerat.
  Bene, Oleg, phaleras teipsum.
  Puer autem non periit. Cum hostis modernisatus est, haedus aliquid faciet et conchis pluma utatur. Et tunc erit pugna valde bona.
  IS-7 appropinquare. Sed adhuc melior est actio Germanica pulsis.
  Accendit Aurorae iam dolia tormenta. Sed tamen non potest ingredi.
  Et terminator puer accedit et vestigia ventis. homunculus videtur esse satis confidens.
  Aurora, post alium emissa, moralem protulit;
  - Murem elephantum necare potest!
  Et proelio continuato, Oleg tormenti 130-mm testa in iuncturam carinae egit et vicit. Quamvis omnes perks.
  Fere vero in lacus fortium diversi sunt currus. Valde formidabile consilium - "Royal Lion". Pondus centum talentorum est, sclopetum 210 mm caliber est, armatura frontalis 300 mm inclinatur, latera 200 mm sunt, tormentum est 1800 equi vis.
  Haec raeda - etiam IS-7 tantum latus ac prope penetrare potest. Aliquam et est magna!
  Aurora infrendens rictu cecinit;
  - Haec est aquila volans supra solem.
  et claude...
  Post cibum sex profecti sunt in urbes Sinenses. Nunc enim opus est ad pacem faciendam et ab oppugnatione Manchum deterrere.
  Puellae et pueri Sinenses aggressi multos iterum gladiis et digitos nudos necaverunt.
  Tum fortes ex tormentis captis accensi. Et multi Sinenses interfecti sunt.
  Oleg Rybachenko dixit:
  - Forsitan melius defensione ludere? Et quomodo turpe tunc evenit?
  Aurora respondit;
  - Est conceptus belli praecavens!
  Oleg admonuit:
  - Victor Suvorov etiam probare conatus est bellum fascist Germaniae contra URSS praecavum esse!
  Aurora risit et ingemuit;
  - Nonne id quomodo est?
  Oleg renuit caput.
  - Dubium!
  Margaretam revocavit;
  - Librum hunc lego. Spectat ad persuadendum prima specie. Sed si altius fodere...
  Consentiens Aurora annuit.
  - Bellum grave URSS parabat, quod factum est!
  Margareta notavit;
  - URSS bellum inferre etiam post bellum parabat. sed ingrata numquam inchoata!
  Oleg ratione dictum:
  - Si Stalin bellum inferre cogitavit, deinde postea, prius cum piscinas et alia armamenta divisio perfecit. Et ultima aviation modo per turmas advenire incepit, etiam gubernatores eam non tenuerunt!
  Aurora etiam consequenter obicitur;
  - Si exercitus Sovieticus colis, tunc exercitus Germanici non steterit. Dum USSR novas aircraft conturbat, Fritz productionem novissimae technologiae augebat.
  Commodum Stalini mora non auget. Immo contra, Nazis, potentia Europae habens, in quantitate armorum meliori qualitate cum Russia capere potuit!
  Oleg Rybachenko dubitavit;
  - Quid putatis eorum qualitatem esse meliorem?
  Aurora honeste respondit;
  - At illi quadragesimo primo anno vicerunt! Si numero inferiores, tum forte superiores etiam qualitate!
  puer ingenio dubitavit;
  - Non puto!
  Margareta notavit;
  - Quadragesimus primus annus mysterium est. Quare formally Red Exercitus fortior pugna post proelium amissis. deinde formaliter, immo debilior, vincere coepit?
  Oleg Rybachenko respondit:
  - Magnum hoc mysterium est altero bello universali!
  Natasha suggesserant:
  - Fuit interventus superiorum potestatum!
  Oleg adnuit.
  - Fuit revera aliquid!
  Augustinus fremuit;
  - Simulacra nostra sanguine cooperta sunt, dii nostri dii belli!
  Zoya consensit.
  - Pertecta sanguine et dii belli!
  Post Oleg et Aurora in secundo bello mundi belli coeperunt. Aurora for Hitler, Oleg for Stalin.
  Iam commutatio verae percussionis erat. Aurora perfide codicem usus est ac massa obterere seriei "E" Moscuam perrupit. Togo et Oleg rapax codice usi sunt et IS-7 sicut Germani futuis. Et falce falcifer in lapidem confluebat. Loculis mattis ac. Fiat et virtualis.
  Oleg Rybachenko cum gusto ludit, et copiae eius per praesidia Germanica effodiunt. Aedificare boilers. Aurora perfide codicem iterum incipit. Est admodum silvestrium motuum commutatio.
  ingenio puer cecinit;
  - Alicubi in Kama - nosmet ipsos nescimus;
  Alicubi in Kama fluminis matres!
  Manibus tuis noli attingere, pedibus tuis noli attingere;
  Bene, si opus est, immissos movete!
  Et lacus Soviet Nazis confringunt. Nihil melius quam IS-7. Et tuto potes pugnare cum Musis et "E" -100. Piscina Sovietica talia monstra non timet.
  Graviores sunt, sed fortiores esse non vult.
  Et Oleg ingreditur, cursim cum carros movens. Et sicut mille daemonia.
  Prodigium puer cantat;
  - Frangamus Fritz, chiki-chiki-chiki-ta!
  Iam copiae Sovieticae aliud impedimentum sumpserunt. Sunt sicut ingenia pugnarum et pugnarum!
  Aurora autem non simplex est. et infensi operatur. Novas et novas copias sub rotis Exercitus Rubri iacit.
  Et flavus bellator canit;
  - Hostes me non prohibent! vincam tractus universi!
  Novae et novae cohortes in proelium proficiscuntur.
  Oleg Rybachenko feliciter cecinit:
  Furit in Fritz;
  Hostes phalanx processerant...
  Sed insanus Aryans -
  Russi hostiliter occurrent!
  Pellem porci fodent,
  inimici in pulverem mittentur.
  Russi ferociter pugnant
  Pugnus fortis militis!
  Et puer alium circum decurrere peragit et Aurorae turmas in anulum accipit.
  Etiam pellentesque est dolor, non dictum nulla.
  Aurora obstrepit;
  - Minime, non desistam, sed semper pugnandum scivi!
  Oleg Rybachenko constat:
  - Non cedere! Te solum delebimus!
  Iamque copiae Sovieticae denuo inferrent. lamque codicis limes non adiuvat Fritz.
  Tunc Aurora subdole mutat optionem. Britannia et Civitates Foederatae in parte sua bellum intrant. Milites huius armada in proelium concurrerunt. Et premamus hostem.
  Sed Sovietica IS-7 praedia etiam facilius US Shermans et Pershings destruunt, ac piscinam Churchill Anglicanam.
  Ipsi non capiunt aliquod dampnum.
  Aurora fremit;
  - Bene, inquit, et pusillus imp!
  . Capitulum #3
  Milites inde a vicesimo primo saeculo Sinenses iterum cum septimo decimo conflixerunt.
  Nimis multi milites sunt in Imperio Coelesti. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Oleg Rybachenko, ensibus Seres secans, bovem;
  - Non deficere!
  et acutum disci ab pede pueri nudo volavit!
  Margarita, opprimens, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et venenata acus sparsa e nudo puellae pede, Seres feriendo.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur et numquam ignoscemus.
  Et gladii eius per molendinum in Sinensi iverunt.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudis pedibus dispersas. Et quid in oculo, quid in faucibus Sinensium militum.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Aurora flavescant milites, stridore;
  - ferrum nostrum!
  Et pede nudo fugit letale donum. Fulvi et pugnantes cadunt.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladii eius ut fulgur sunt.
  Sinenses sicut manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Rybachenko contra Sinenses incedit. Terminator puerum flavum turmas caedit.
  Eodemque tempore digiti nudae pueri acus venenum eiiciunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Rus'!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Sinenses frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secet ...
  Massa cadaverum militum Sinensium.
  Sed Natasha in ingrata est. Sinica sua secat et cantat;
  - Rus' magnus et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Donec quis faucibus ex. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Flavum secat ambabus manibus milites. Exspuentes fistulam. Mortales acus nudis proicit acus.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Aurora, Serestus caedens milites luteos, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  et nudo digito in hostem immittendi aliquid, quod elephantum occidet.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. Secas feriens Sinica. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Molam cum gladiis currit.
  multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magna victoria venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt funestum acus.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versa. Conciderunt multum Sinensium in saltu.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam scapulis molendinorum. Nudosque digitos munera leti iactant.
  Puella in ingrata est. Flavos viros sine pompa exstinguit.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Sinenses mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya procellas obuiat Sinensium cadaverum. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Fulvique cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Sinensium dig.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Aurora inferrent. Contundet turmas flaventes. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Pollucis rapit turmas Sinenses.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et tetrum, decor ignea coma.
  Aurora in extasi fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudis pedibus multum acutas, venenatas acus iactant.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Ac magis ac magis in motu puella furore.
  Oleg in ingrata accelerans omnia. Puer Sinensem verberat.
  Nudi pedes acus acutas iactant.
  Bellator juvenis stridore;
  - Furens imperium - dilacerabit omnes!
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Sinenses usque mittet.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molendinum cum gladiis currite.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella flavum militem caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et Sinenses in gressu accelerato deleamus.
  Natasha puella terminator est.
  sistere ac retardare non putat.
  Zoya in inferrent. Gladii ei videntur escam sem incidere. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulisque confossis, iacebat in aggeribus cadaverum.
  Aurora est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Sinenses iam comminuit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolat. trecenti Sinenses valida explosione divulsi sunt.
  Aurora canebat;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  etiam in Svetlana odiosa est. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Seres exterminat. Massa pugnatorum iam in fossam et per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Oleg Rybachenko reversus est in actu. Progrediturque utrinque vibrans ensem. Et terminator molendinum currit puer. Sinenses mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Puer ferox belli meminit. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et projice.
  ingenio puer insonuit;
  - Magister classis et adid!
  Vere frigus et frigus effectus evasit. et quam plures occiderunt Seres. Plurimum et maximum pugnatores flavos necaverunt.
  Margarita quoque in pugna est. Flavaque agmina frangit, fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et gladii eius apud Sinenses caedunt. Massa pugnatorum flavi iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  et aliquos adversarios tollet et confringet.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  Quot Sinenses iam intermittuntur.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Etsi omnes eius socii carnifices sunt!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Iterum puella multum Sinensium gladiis caedet.
  Zoya est in movendo et multum secare bellatorem flavum.
  Pedes nudis acus iactant. Quisque acus plures Sinenses necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Aurora incedens et destruens adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et talis rufus ... Crines vento volitant velut vexillum proletarium.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multum capitum secatur. Bellator qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum mortiferae acus nudis pedibus volant.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Senex est, sed spectat ut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella iterum cascades acus letiferas in Sinenses misit et continuavit;
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Et simulac belliger pisum digitis nudis iacit, mille Sinenses statim in auras evolaverunt. Exercitus Imperii Caelestis ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Itaque multi Sinenses moriuntur.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria inveniet!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Sinenses oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  et mola silvestris fugit cum gladiis. Haec vere puella similis puella est!
  Sed aspidis Aurora inferrent. Haec femina est - insomnium omnium malorum.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Jamque suos gladios agendo caedit escas.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Quomodo cædentes, ita massa cadaverum suillo.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Oleg iterum centum Seres, meteoron ferens, abscissum. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum flavi pugnatores obtruncant. Et magnos intercludit hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Seres ita triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Mole revolutum capita flavum exercitum.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt, loculos faciunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in faucet...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa igitur tua est!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Puella vere est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores feriunt.
  Aurora in moventur. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufus, nothus damnare!
  Suscepitque Auroram, et sibila.
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Oleg Rybachenko mur-:
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita, nudo pede pugionem iaciens, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Cum hoc Aurora libenter consensit;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  In pugna Svetlana non inferior adversariis. Non puella, sed flamma finis.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Aurora nudo pede propulit herbam ;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caesis hostibus, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Sinensium, adjecit;
  Et fac cum eo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Rybachenko valde auctor in proelio spectat.
  Margarita cecinit;
  - Ictus fortis est, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Duobus centenis capitibus e Sinensibus stridit;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Oleg, flaventes milites, gurgit;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita responsum sibilat;
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella quidem talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. Volavit in arcu Sinensi multum obtruncatur.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. et multum pugnatores feriunt.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Aurora crura iactans, swastikas ancipites iaciens, gurgled6
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Puellae autem in voce clamantes Sinenses opprimebant;
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnes scissa.
  Et ulula iterum:
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Ea resecuit adversarios et edidit;
  - Lupi sumus, hostes frigemus!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolet.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Rybachenko gurgiti sunt:
  - O mane, pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha concisa Seres et stridore;
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella digitos nudas ad acus adversarii proiecit et cantavit;
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc Natasha iterum hostes feriebat.
  Zoya est celerrimus infans. Hic totum dolium in Sinenses excussum est. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcanei nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Aurora in proelio non est infirma. Seres ita triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave proderit,
  scriblitas erit in ruinam!
  Diabolus vere rufus arat in proelio sicut diabolus in emunctorio.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Seres ab illa accipiunt.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Acerbe animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, capita liquescens;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus cursus...
  Division in tunicas rubras -
  Salvete populi Russici!
  Hic puellae Sinenses sumpserunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Oleg in pugna est et Sinenses oppugnat. Verberat sine misericordia et stridore;
  Tauri similes sumus!
  Margarita, flavum opprimens exercitum, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  Natasha cepit et ululavit, caesis pugnatoribus flavidis;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya scidit Sinensem, smeaked;
  - Minime, non manu!
  Sed et asteriscum nudo pede tollet et dimittet.
  Natasha cepit et diduxit;
  - In TV nostra est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya, etiam tritura Sinica, squeaked;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - pura adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Aurorae quoque satis logice dictum est;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Sinenses.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et tunc ligat caput suum in generali Sinensi. rumpe cerebrum ejus, et da manum;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana, impetus valde furibundus, stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos eius avolant. Quam quisque verberat. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  Donec ac massa concidit.
  Oleg Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt iurgia!
  Margaritam in posset. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et ab omnibus hostibus missa occiditur.
  Margarita concinebat verbis hilaritatis;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficies!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. Puella pulsat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha in proelio aliquo modo terminator est. Rugiens, fremens;
  - Banzai! Cito habeto!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Et Seres sunt sicut ungues. Et confringe.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya quoque odiosa est. Furiosa canis tam.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et trina Sinensi mola secat!
  Ac fremit Aurora.
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilitatis habet. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Et multum acervi bellatores regni caelestis.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere.
  Sibilat Aurorae;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Aurora confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Et nudis pedibus volat omne donum.
  Oleg cecinit respondens:
  - Erit totum banzai!
  Discerpens nudas Aurora Serestus manus, feriensque gladiis, et acubus nudis digitis, latis;
  - In brevi! In brevi!
  Natasha , flavum bellatorem destruens , elidit ;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Oleg Rybachenko interfecto adversarii, edita;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit.
  Margarita, caesis militibus Imperii Caelestis, cecinit;
  - Et quis inueniemus in praelio,
  et quis inueniemus in proelio.
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  . Capitulum #3
  Sinenses verberato, paulum quiescere potes. Sed heu, tempus non est nimium relaxandi.
  Novae catervae flavae subrepens sunt.
  Oleg Rybachenko iterum secat, et fremit;
  - In bello sancto - Russi non amittunt!
  Margarita mortifera eiicit munera nudis digitis et confirmat;
  - Numquam perdet!
  Oleg aliud dicere voluit.
  Nunc autem ad tempus per maleficium in aliam substantiam transferuntur.
  Et Oleg Rybachenko factus est auctor in una castra Germanorum. Et Margarita commota est cum eo.
  Bene, non omne tempus cum Seres caedere.
  - Gloria Patri! - Pioneer Oleg Rybachenko clamorem repetivit, et tacite umeros ictum sustinuit, quamvis in una praeterita tumida cicatrices prorsus cecidit. Et e secundo et omnino dissectione sanguinis fluxit. Margarita Oleg Rybachenko admirans et grato animo intuens eum aliquid Anglice quaesivit. Puer prodigium Oleg Rybachenko putavit - probabiliter, iterum interrogat quod in somnio vidi - estne synchronismus? Puer risit sororem suam in armis et per decem annos umeros latos admovet. Ut videtur, Margarita intellexit Oleg Rybachenko simpliciter velle ostendere se non omisisse neque intellexisse quid eum moveret ad clamant in cinematographico proletario stilo.
  Non solum eum, sed etiam hoc tenue, calvitium Marat Kazei. Sed alacritate annuens, puero strenuo annuit.
  Oleg Rybachenko subito offensus est et dolorem in voce suppressit, dicens:
  - Euge omnia!
  Margarita susurro objecta;
  - Minime, non locuto! Dicere simile est - verbum faetat cum bayonet!
  Oleg gravissime dictum est:
  - Melius est unum fascist occidere quam centum maledicere Krauts!
  Tumultus, fremitus tormentorum et strepitus, equites e SS et tortoris medici - desiluerunt in terram, inaequales eorum more mutantes quam equos animales. Captivi in catena in gramine sedebant. Compedebant compedes: ita constricti erant. Et Oleg Rybachenko non nimis admiratus est prorsus videre quomodo unus ex doctoribus iuniorum SS ad eum accessit. Germanice dixit inclementer dixit - Surge, primas infans - auctorem puerum impellens in pollicem mollie caligae in femur aut etiam paulo altius in renibus. Oleg Rybachenko tensum ... et tunc frigida Aurora intervenit. Igneus diabolus (Sic appellata est in turmas propter naturam suam et nidorem et rutilum colorem et patientiam et fortitudinem effreminam) aliquid deridens explicabat - et hoc ludibrium non erat in Oleg. Videri potest quod medicus fascist etiam sensit! Nazi Auroram in umero lacerto percussit pede. Illa iustus giggled. Tum fascistus ictus e gyro, flexibilem retro puellam audacem acriter pulsans. Obliqua ab oleg motu excussa sunt. Aurora statim consedit et tacite ostendit constrictas manus. Crassus professus exclamavit ad collegam suum iuniorem, qui repente prospexit. Deinde ramum ericae siccae fregit et Oleg Rybachenko ostendit. Ante nasum eius agitavit - puer nolens. Medicus fascist rursus armatum sumere simulavit, caput quassavit, mirabilem quendam motum fecit. Noli intelligere, quasi homo comederit cum cochleari SS.
  Oleg Rybachenko indignatus effudisset in Germanice:
  Non potes te dicere humanis verbis.
  Fritz exclusi: subhumana, novit lingua magistri generis?
  Young Rybachenko Jr. intellexit se frustra prodidisse, revelavit quid melius esset servare secretum, sed ... Verbum non est passer - desiderabis illud, non capies. Verum, pinguis, longus medicus in aerem indifferentiae induit, verbum locutio Germanica a puero prolatum suffocavit. Iterum prior gestu iteravit armatumque complicatum ostendit.
  Et intellexerunt Oleg Rybachenko , mittunt eum in famulum pro lignis .. .
  iterum verberari nolui post superbam recusationem. Etiam tempus non deesset.
  Quid est ergo quod centurionis fastum, vel potius patricium frangat. Cogitatio evitandi, scilicet, venit - pervenit simul ac manicas graves premebant sub magna clave. Tametsi probabilius sit dicere illam omnino non discessisse! Sed parum cogitationis evasit sicut lepus timidus, qui in praeceps currit, nesciens quod jam, immo deprensus sit. Et tamen - simul ac Oleg Rybachenko e raeda sorte discessit - vidit puerum versipellem sequentem. Unus ex iis, qui peregrinantur, mutantes qui custodiunt ss fugati commeatum. Eodem tempore, nemo commeatus, puer discalceatus contumaciter spectat ad ovile propere scandens. Quamvis Oleg Rybachenko sentiret, verisimile, cameram occultam motus suos cinematographicos esse. Mirum etiam est quomodo technice Fritzium profecerit. Si noster non sufficienter respondeat, malus erit.
  Dolens scree compuncti sunt iam sanati vestigia pedum puerorum inermium. Pedes fortiter addicitur iam vilibus incoeps, sed haec processus admodum molesta est cum in acuto lapide calcaris. Oleg quiete ingemuit, non volens ostendere se dolere et non videre sanguinem qui iterum exierat. Tunc autem quasi tsunami inexplicabilis rapitur.
  Timor statim, et inexplicabiliter auctorem puerum suis cogitationibus et cupiditatibus privavit. Mox versipellem versipellem volebant (?). Sub obtutu inhumanae Nazi bestiae oculos, Oleg Rybachenko involuntarie concrevit et concrevit. At statim, calor ardens super auctorem recentem coctum lavit, et puer velut machinae sclopetis ex officina commota est. Truncos betulas et cupressos in rimis siccis fregit, necdum virides post hiemem multum vix trahens. Illud plicavi in sacculum magnum, perlucidum, abreptum, non distinguens viam ad raedam sortem.
  Oleg Rybachenko, in via, deperibat horrorem devincere conatur. Praeclaram auctor, necne! Sed hoc unum erat quasi natator ineptus qui in aqua morari conatur. Pops ascendit, deinde iterum redundet...
  Lupus eum sequebatur: subinde nuda vestigia retinens et olfaciens a puero relicta.
  Ingenium auctorem sensit relevatus ab unda, Horror solum cum in castra locatus est.
  Viles fascistae non-humanae ad Olegum Rybachenko spectare non videntur. Etsi re vera a duobus viris SS homines oculos suos non abduxerunt. Tantum cum involvit quod attulerat, senior medicus carnifex, breviter intuens, aliquid puero projecit... heu! Oleg tandem resipuit. Id avide arripuit, putans forsitan vecturam scelestam vel aliquid extra solidationem operis emittere. Exclusa - iacuit silex et chalybs. Silex verisimilis erat vicus. Sed et sella fragmen fasciculi similis est. Quomodo haec omnia utendi - auctorem Oleg in theoria et etiam cum lucro scivit, temptavit etiam Robinsons de Polesie... nisi pro novis adiunctis.
  Ramos humidos pede tetigit Oleg, deinde manu sua caput quassavit.
  - Tinder... - auctor Russice tacite dixit, subito tussi et repetito. - Tinde opus est. - Et aegre ab commutanda oratione Germanica abstinui. - Non accendet.
  Oleg eos aspexit... Non liquet cur Fritz, qui et leviores et par et probabiliter, etiam flammiferam cum illis, egeret hac via ignis comparandi vetus. Ingenium munientibus probare volunt. Num metiuntur mentis progressionem Sovieticae personae? Vel captivum puerum leviter irridens? Quis ea sicut ex alia tellure intelliget?
  Nazis se mutuo aspiciebant, dentibus denudabant. Mira et ... et atrocissima res pro Oleg Rybachenko est, quod eorum facies non mala, non crudelis, nec ludibrium, nulla! Valde curiosus tamquam animal extraneum considerans, res vivida praecipue cum professore seniore relatus est, quasi de industria specula sua exuit. Gutta indifferens non est, tam interesting quam docti experimentum sequuntur.
  Oleg Rybachenko in susurro iteravit, motus in voce compescere conatur:
  Omnia umida per hiemem! Non ibimus!
  Oculis magis simulata quam sincera errorem, rursus sine ira. Tunc vero unus ex juvenibus - non ille qui Oleg - mussavit, surrexit, porrexit, asinum suum tusum in sella perfrixit, ad risum reliquorum hominum SS. Germani equis ad movendum utuntur - cibus deficit. Quanquam aliqua de causa onerariae post eas serpunt? Inimicus Nazi thecam e sellis plicatis attulit, ex qua aliquid protulit... Auctor lanam bombicam esse putavit, sed n. Is e longinquo similis massam filorum tenuium spectat. Oleg Rybachenko, in manibus apprehendens, intellexit - muscum siccum.
  Iterum, auctor puer prodigium miratus est cur Fritz erat, et medicus herbam in aratro portans... Fortasse hic muscus non tam simplex est?
  Age, desine, caput mihi dolet. Videndum est - simplicius et stultius quam tu. Incommode, sed fomes statim suscepit - Oleg silicem in silice non percussit, sed leviter radi (alicubi legitur) - et scintillae sicut grando pluerunt. Ignes autem aedificare (nunc ordinarium "casa") aliquot annis, maxime vitae suae, aedificavit. Mox ignis saltavit cum fortitudine et summa - betula bene ardet et umida est. Hic iuvenes custodibus e SS perculsis, surrexerunt metalla in terram ad latera ignis pellere coeperunt.
  Et caput Oleg Rybachenko circumibat, quod gravissime causticum in nares eius irrepsit, ac statim conscientiam a re disiungitur. Statim autem visio attonitus rerum volutatur.
  Etiam personalitas pueri mutata est, ut se putabat orphanum infelicem, cum parentibus vivis. Preterea pater et mater non reliquerunt - maiores suos iure debito privaverunt et puerum ad correctionem carceris compulerunt. Sine crimine, sed quia parentes vestri pecuniam debent, tum tu per iudicium in dictatura spatium imperium, juvenili scelestus es.
  Orphanagium puerorum in regione urbis industriae collocabatur et re vera quasi carcer videbatur. Vallum ubique, cell-bartatra. Oleg Rybachenko, in visione realistica, pernoctavit in ligneis bunkis male dispositis. Prope iacebant alii pueri, tam ab humano genere quam ab alienigenis. Nullae stragulae, strata, cervicalia moguntina et saepe in nuda arbore tunduntur corpus. Et nocte, crus alligatum catenae non fugiunt. Sunt circiter centum pueri in cella valde vafa, corpora sudantia, prope se in angulo situlae pulsa, ne purgamentorum quidem ratio est. Et haec est in re publica, cuius stellae expansae galaxia arant, et vexilla coronant decem milia incolarum! Tamen guys se in via levare conantur, circa duas tertias partes diei labore occupati sunt. Difficillima habetur in taberna pulverulenta et taediosa. Tergo et bracchia vehementer defessa sunt, et ante oculos incipit "deficere", operationes simplices, sed laboriosae, repetitionem requirunt. Iucundius dui, vel lorem in tellus congue faucibus. Pueri, ut minus fessi sint et relaxationem recipiant, variis in processibus laborantibus alternare conantur. Sed tamen corpus dolet, multi pueri in orphanotrophio - media fere pars hominum in somnis gemit.
  Oleg Rybachenko timide iactatus et conversus est, catena haesit, anulus crurum cruorem attrivit. Siren sonat, significat surgere, laborare. Corpus infantis nondum requieverat, ceteri pueri - humanum genus nudum et furiosa proles aliorum mundorum conluctant exsurgere. Taedium cumulatum per menses servitutis cedit hebeti dolore musculorum. Vincula quae a dolio constructo-in spumam continent, sponte pedibus avolant, factae sunt stannum validissimum quod per secari non potest. Praefecti apparent, clamore minante sonant.
  Pueri ad lavandum non diu ducuntur, aqua e lacus ferruginea est. Oleg Rybachenko lavat os, spargit ut sudorem abluat. Non est evacuatio in cella, et locus sudoris non potest somnum recreare. Postquam ad prandium sumuntur, stando comedunt, non opus est cathedris pro convictibus iuvenalibus. Pascuntur pane et silva, caro carum et pueri non putantur, ideo pascuum innatare malunt. Sed equus leo est, et quomodo operatur, dum predonum carnes comedunt, cubitum vadunt. Proximus Oleg est Timur amicus eius. Uterque duodecim annos natus in hac visione, alia re pressius, aetas puerorum fortium metae est, cum difficillimum est servili sorte convenire.
  Timur, bibens urticae succus in vitreo male lotus, cum gemitu dixit;
  - Atque iterum in hac taberna laboramus! nolo!
  - Non placet decem milies sistere et eundem motum repetere. - Respondit horror ab inamoena memoria, Oleg Rybachenko.
  - Fortasse opus agri petemus! - Timur somnianter caelum aspexit, ubi tria stellae simul in hac tellure refulserunt. - Speciatim munda persica carp. Tam sapida sunt, praesertim aureis pinnulis, sed Custodem non avide, aliquid in ore tuo usquam carpere potes.
  Oleg Rybachenko graviter ingemuit;
  - Malim etiam tale officium in sinu mite naturae. - Et tunc incarnatus auctor laetior factus est. - Spectator roboti falli potest, hic potissimum ex apparatu vigilantia iam surrepto!
  Lorem est, ac ducitur ad wiring...
  Pueri in campis instruuntur, pueri generis humani coalescere conantur, alieni formationem secundum altitudinem servant. Dividuntur in coetus secundum aetatem et magnitudinem. Pueri sunt a quinque ad sedecim annos natus, tum furiosa et squamosa cius repraesentativa aliorum mundorum.
  Sola res quae eos coniungit vestis est, vel potius eius paene absentia, tantum breves cum numero identitatis in pueris.
  Eos magis expressit imperium ab iis, qui se civem esse desierunt. Peculium in omnibus, in vestimentis, calceis, tamen nonnulli pueri in libero vitae suae calceos numquam sciverunt.
  Sed fustibus et globulus in nudis calcibus saepe recipitur. Capita rasa sunt, binae hebdomades lotus, ubi exustae sunt. Tunc retunso machinae statim raduntur, deinde non multum renasci curaverunt. Pueri nudis pedibus in acuta saxa incedunt. Si Oleg adsuevit et pes eius exasperatus dolorem non sentit, pueri minimi calcanea et digitos nudos tundunt donec minuant.
  Tota custodia peregrinarum gentium in mundo crudelissimas repraesentans, solum caput tegimenti, senum Frau Pontuss, oculis truculentissimis sadist aspicit.
  Rhinoceros tigris, qui munere fungens agit, praecipit ubi quis hodie laborabit, immo laborabit donec conscientiam amittat. Oleg, humeros osseos demisso, medium antennae intuetur. Sunt puellae a parvis ad paene adultis. Vestiuntur sicut mendici in pannis vilissimis linteis. Facies aridae sunt, oculi magnae et tristes videntur. Cilicium breve, gracilem, nervosum crurum sub eo apparent. Puellae etiam nudipedales et calvi omnes sine exceptione rasi sunt. Quod quidem videtur fieri ad humiliandum eos, iterum ad ostendendum quod nihil sunt. Hic vero minime scelestos qui colliguntur infelices liberos reliquerunt.
  Hic nuntiant puerorum catervam ad tabernam suendam ituros, ad operandum in profano taedio et exhausto. Hic Timuris non sustinet, et angore clamat;
  - Nolo sic operari! Mitte me in plantationem sive in horto.
  Pueri adligat, perusta, corpora tenuia temporis.
  Pontuss plane delectatus est nova causa caedis;
  - Heri tacuisti, et timui ne familia tua sine lectionis visuali relinqueretur. Quod puer per ordines quinquies eiectus erit.
  Tumultus turbae puerorum.
  - SIC. - Peremptorio sono dixit matrona. - Manum virgae omnibus.
  Implicati sunt verberibus specialibus hamatis baculis. Solent pueros ab ipsis e dumis lecta, interdiu cum opus non esset. Sed ne tum quidem liberi etiam si sine utilitate imperii coacti sunt, fodere, verbi gratia, per dimidium diem perfodere, et in dimidio die sepelire.
  Oleg Rybachenko ad manus filiorum respexit, addicitur illinendo.
  Guys vectes sponte everterunt, Oleg visum est eos, instrumenta tormentorum, digitos comburentes, eorumque crura gravia facta sunt. Amicum suum ferire nolebat, sed reclamare ausus non est. Ille nihil fere vidit et pollicem suum graviter in sarcophago iacenti percussit. Impariter satis, sed doloris sensus adiuvatur colligendi et caliginem ante oculos meos purgavit. Gradus firmior factus est, quamvis caeruleus digitus vertitur.
  Construebantur in semicirculo longa linea. Timur autem manibus et scapulis suis baculis ligatus et perplexus, quo commodius puerum offendentem verberaret. The guys squint and try to look away. Iussu Frau Pontuss sparsi muria, sed neruosa dorsum macilentum sale spargunt hyacinthinum. Puer per viam vultuo dijudicans, flagrare cœpit.
  Hospita fudit labia sua.
  - Nunc omnes instruite. Durius percute, quicunque fraudet, letus presumpserit.
  Adiutor in hoc casu rat rhinoceros dentes nudavit;
  Nunc cum illis agemus! Monstrum mussat.
  Puer commotus est inter ordines. Pueri tardius baculos levaverunt et primus ictus in tergo Timur cecidit. Puer plus quam semel per cicatrices a tergo et a lateribus iudicans punitus est, unde mox ingemuit et graviter anhelavit, sicut omnes pueri clamores detinentes conabantur.
  - Percute durius! Ponticus exclamavit. - Clamant.
  Primae ictus a minimis pueris liberati sunt, qui simpliciter vim gravium doloris non habuerunt. Sed tunc senior guys coepit verberare me. Puer dorsum caeditur rubris plagis, sanguine stillavit. Ille dolor, hyacinthino sale auctus, Clamore Timur factus, etiam cecidit, tabulaque infra Confixa clavis est, et pectus pungit.
  - Non opus! - clamavit puer. - Faciam, ubicumque dixeris.
  - Profecto eris! - Pontus respondit. - Sed primum, LONGE.
  Commilitones heri nimium commoti sunt et fratrem hesternum verberaverunt. Eadem feritate populus ac peregrinus vapulant. Puer clamabat, nudis pedibus vestigia cruentatis relinquens. Mus rhinoceros obnubilavit et haedum fuste percussit nudo, cruribus perusta. Puer plus doloris inferre voluit. Ictus in talos nervosus incidit, deinde in calcibus. Timur expressum et sagged. Tunc tortor acus crassam in clunem infundens liquorem immisit.
  - Recte! Ponticus dixit. - Nunc mori maluit, quam exire. Poenas nemo effugit.
  Oleg Rybachenko prope in extremo lineae stabat, et videbatur ei quod ictus flagelli cecidit in eum. Timur demissus, puer ipse, modo vellicatus, vociferans et exclamans. Torquet ora dolore rotundum, vultuque doloris Torquet.
  Videns Oleg, suggessit pallido ore;
  - Miserere!
  Cunctante puer: adligat.
  Rhinoceros rat exclamavit;
  - Hem, quid moraris! Sinus!
  Oleg Rybachenko respondit:
  - Minime, non possum! Et ipse est amicus meus!
  Rhinoceros rat grinned;
  Vis eadem tibi?
  Oleg tremefecit, pallens;
  - Minime, sed!
  Eum Ponticus interpellavit;
  - Vixi! Puer sententiam suam signavit. Quid valet mordovorot. Funde bene et suspende in eculeo ut alii mirentur.
  Oleg eiectus est agendo, capellas traxit. Puer resistere conatus est, sed rhinoceros tigrides cum eo egit ut catulus. Manus dolens tortae, ossa tortae. Id in tabulas imposuerunt, puer asperitatem tene- culam prominentem in maxillam stomachumque senserat. Foderunt in musculosam, thoracem, mentum, frontem femorum, genua. Maxilla eius ad unguem sanguinis est exarata.
  - Oh! - Interrogavit Oleg.
  - Necessarium! - Dixit rat-rhinoceros, ut omnes exemplo esse possent.
  Puer muram supinus infundi sensit, et postea salem infudit. Ut cataplasmata sinapis pungit. Oleg grimaced, pedes callosi illiti sunt (novissimo tempore in nova illa memoria quae in hac visione exsurrexerat - soleas fere ante sex annos induebat), statim prope iam bacchare coeperunt. Rhinoceros in clunibus acum immisit, aspere ac dolens pungebat, umor ardens intrabat.
  - Nunc valde perterritus eris, nec conscientiam perdes. - Monstrum coaxat, faciem denudans, balbutiens, et horroris cinematographica effectrix!
  - Quod? ingemuit innocenter incarceratus puer. - Pro Christo, miserere.
  Rhinoceros mus, spargens salivam venenatam, respondit;
  - Non credo hasce fabulas de Jesu bono! Fere si Deus est, malus est et crudelitas. Et quanto magis malum et dolorem proximo infligis, eo plus potentiam et beatitudinem recipies in altero mundo.
  - Absurdum! - Dixit, pallens horrore repente Deus vere talis est puer.
  - Youll 'animadverto! - Proles cosmici de Tartaro giggled. - Sed ne speres, hodie non morieris.
  Pontuss in latratu sono prsecepit;
  - Incipias! In aeternum memoret flagelli oscula!
  Horruit prodigium captivum auctorem, ut audivit sibilum transfigere, et tunc valida concussione ictum, ex quo dorsum ejus cutis erupit. Rhinoceros mures duros feriunt, sed simul vires suas coercent ne occidant. Clamor iugulum pueri fugit, horret, lacrima egreditur. Labrum mordens, donec vapularet, puer se continuit. Subito post, alius ictu sequebatur totum corpus quatiens. Oleg Rybachenko graviter anhelitus, dolor, auctus sale et muria, intolerabilis fuit.
  Pontuss exclamavit;
  - Ire!
  Iterum sibilus et ictus! Ad os secat. Puer ad ipsas interiora crematus est. Visum est propulsare ventrem. Quamvis eius conatus, pars clamoris ab arta labris emanavit.
  - Mater!
  Iterum spirat! A tergo, inter scapulas acutos, ac denique in nuda calcibus. Puer clamat, iam non valet se continere. Clamor e gutture erumpit sicut vulcano et quod nasus esse videtur. Saturatur Pontuss;
  "Iam video te verberare ad nucleum. Caede bene, sed noli occidere!
  Utroque ictu dolor ingravescat. Lacrimae miscent sanguinem et in lecto cadunt. In tergo plagae cruentae coniunge, in pulmentum purpureum merge, ossa tenuia pueri nudari incipiunt. Oleg Rybachenko strangulat, satis aerem non habet, filum in talos flexis fodit. Fremitus nudis calcibus horrisono, scabro, calloso, non statim movet, sed stillae sanguinis adhuc exeunt. Ictus intensior, videtur quod fulmina per nervum desinentia usque ad iugum transit. Ceteri pueri tacent, conscientia approbare non patitur, presumptionum metus damnare non sinit. Videri potest quomodo puerorum capita iaculantur, sed oculi illorum supplicium sequuntur. Curiosus et nervus-mergens, simili vel urbanius modo maxime flagellati sunt. Putas si modo non erat mihi, et aliquando malitiosas in cogitationibus tuis erat: clamat, sed sane sustineri potest, non tam imbecille quam Oleg.
  Iam in nudis ossibus, dorsum, latera, femorum vulnus solidum est. Si non ad iniectionem incitamenti, puer ad mortem evasisset - ex ictu acerbo mortuus est. Itaque in peius quam Dantis infernus immersit. Hoc est, cum omnis molecula, omnis cellula, omnis vena saturetur dolore nocturno.
  Auctor Oleg Rybachenko perdite se a dolore distrahere conatus est. Parentum memor, longinquae pueritiae beatam aetatem, e candente lavae doloris ebulliente pedibus discutere visus est, at illa rursus suxit, caput obtexit. Sic navigaverunt per oceanum tormentorum, somnium mortis ut liberator a tormentis. Recordatus sum verborum S. Joannis Apocalypsis. - Et mori volunt, sed non possunt. Sic peccatores qui cruciant infantes. Retribuet eis Dominus centesimum, et maxima poena, sicut dicit Iesus in evangelio Matthaei, aeterna erit. et alii ibunt in vitam aeternam, alii in tormentum aeternum. Hoc quodammodo consolatur, odium inimicorum excitans, desiderium superstitem et vincendum. Puer clamare procurat;
  - Pro hoc reddes, pro omni lacrimam infantis respondebis in die judicii Dei.
  - Tace canis! - Rhinoceros mus fremit.
  - Veritatem extinguere non potes. Ingemuit auctor.
  - Plus!
  Rursus eum percutiunt, omnem furorem fractis ossibus circumsedentem, sed dolor iam tale limen attigit ut nullo modo validior esse possit. Hoc ferrum est, quod ad certam temperiem calefieri potest, et postea diffunditur.
  Pontuss hoc intellegit, vetula (immo non plus quadraginta annos nata, sed duo saecula excessit), multam experientiam habet tamquam carnifices;
  - Bene, satis est! Et tunc morietur! Curemus parvum captivum et eum ope computatrali excruciandum. Modo rationem habeo "tortu Olympiorum".
  Rhinoceros Rat, de industria oscitans, dicit:
  - Nunc ubi est? Ad infirmaria?
  - Nemo in equuleo! - Matrona sine provocatione abscidit. Pendeat ut aliis moniti. Injiciunt tantum injectiones ad cor sustinendum. Agmina Timur iterum pellant, et reliquos a vobis Verbera tollat. Spectatum olim pecori. Eget laboris!
  barbarus flagello iubat caput et aures furibundus admovit;
  - Audi hospita. Age, iterum curre.
  Novi ictus in Timur. Hoc tempore nemo recusare ausus est. Ne minima quidem cupiditas in carnificum manus fuit. Timur omnibus clamoribus subinde cadit. iterum colligatur et vapulat. Secunda series iam ad finem percellit. Pauci tantum pueri remanserunt. Earum alter natu maximus, sedecim annos natus, barba iam perrumpit et radit conspicua est. Plane haesitat, percutit, sed facile, vix tangens.
  Frau Pontuss furit;
  - Hunc adulescentem pigrum suspende in eculeo et saxum ad pedes liga. Patiatur.
  Puer rapitur, nervos intendit levamen, Fructum laboris, ac clamores ;
  - Hem, quid spectatis, pueri illos verberate!
  Horrescunt pueri, strepitus per ordines rapit, sed tortoribus caret sententia ruere.
  Iuvenis trahitur, septies rhinocerotis rat saltem septies eo gravior. Vanum est repugnare. Sed tum res eveniunt iis, quae mutant fortunam imperii. Duo ictus sonuerunt et mures rhinocerotis cadunt, dorsa monstrorum secantur, crateres profundi dehiscunt. Iuvenis se liberavit et cecidit, sed statim cum clamore exilivit;
  - Ecce iustitia Dei est.
  , Apparens sicut angelus e tenebris , crine puella , quae Margarita sorori suae tam similis aspexit armis , respondit :
  - Immo homo. Scitote quod cum diabolo paciscendum non praestat caelum in terra et calido in inferno. Satanas innixus est similis sedenti in cathedra electrica!
  Alter ad hunc flammata cum clamore ferebat ;
  - Quid hic agitur, machinationem horroris pellit. Hoc fac cum pueris. Abi eculeo puerum.
  Oleg Rybachenko caput quassans .... evigilavit. In visione non dormiebat, sed solum stetit.
  et aliquanto tempore praeteriit. Nazis adhuc faciunt
  Praeparata cibaria. Sed atrox dope orta ex inhalatione fumi ex peregrino musco per SS doctores minime brevis videbatur.
  Oleg Rybachenko statim putavit cur Krauts isti nihil proficerent. Suntne larvae sparguntur? Et quare in hac phantasia incubuerit. Quid illi faciunt?
  Sed ipsi Nazis naturaliter se gesserunt, et quodammodo amiciores facti sunt, insinuantes se nobiscum edendum esse.
  Imo par bovis femora hefty detraxerunt ab loci incolas erepta. Tunc unus Nazi traxit heftem lebetem, et secundus fascistus cum Oleg ivit ad aquam. Item mirum visum est inquisitori auctori, duas hydrias coriarias, et ordinariam metallo vel ligno pessimo. Porro unus homo, quod nec satis rudis erat, se traheret.
  Auctor in pedibus non satis confidebat, ictus in hac executione nimis vera erant sentiente, et progenies Lomonosov opinabatur aliquid plusquam simplex vel etiam non simplex hallucinationem esse post haec.
  Fluebat aqua ex castris centum passus, crystallus argenteus, vitreus micans sub duobus saxis suspensis podio. Oleg Rybachenko ad eam avide incumbebat. Puer modo sentiebat omnia intus in saxum coquenda esse, vel potius in calculus. Avide adhaesit amoena frigiditati ... in aure obtinuit.
  Unus e viris SS, post murum saxeum latens, aliquid in tabula complexi notae premebat et sicut ratibus giggled.
  Ictus a fascisto sine malitia inlatus est, sed tanta vi ut Oleg in lapides proiectus, sinistra aurem audire desiit, et citra caput torpet.
  saevus in vestitu toga et catena aurea risum erupit et fremuit;
  - Caestu! Pugil!
  . CAPITULUM #4
  Exilivit auctor puer et cucurrit ad virum iuvenem SS. Sub anhelitum fallaciter dextra appetens, laeva callide occultans. Duobus pugnis classes frequentavit, sed memoria absoluta est. Verbi gratia, ferrum fictum et dimidium autocinetum acutum et dimidium latus sinistrum. Tum corpus, femur, abs, etiam cruris extensio ictu comprehenditur. Et - potissimum - solere pugiles pugnantes dextra manu non exspectant a sinistra obsidione ferire. Mirum factor laboravit, Oleg Rybachenko fecit! Vir iuvenis et bene exercitatus SS nescivit saltem Oleg non esse utebatur, sed "sclopam" in sinistram iacere potuit. & hamum in maxilla apprehendit. Et frigidulus unus - SS miles in pedibus tantum stetit quia in abruptum saxum ruebat ... Et pondus dimidii pueri ieiuna non satis erat ut delectum militem in SS TUBER, non faciunt Imbecillitas tolle!
  Si Oleg Rybachenko in hoc motu pugnator peritior fuisset, verisimile fuisset propter seriem motus finiendi isse. Sed scientia non est laus, sed etiam habitus corporis.
  Sed satis bene fecit, praesertim cum ictus in disciplina non esset exercitatus, et ipse Oleg Rybachenko, licet ingenii ingenii magnae, tepescere de caestu fuit.
  Nunc etiam paenituit se non signatum in sectione, ubi raeda Faranenko dixit - magnum futurum esse te crescere, sed cum reactione celeri et levi. Mox URSS Olympia ludis participet - et satis pro numismate pugnabis!
  Tu ergo quid dicis? Oleg Rybachenko ita respondit:
  "Malo caput meum conservare patriae utilioribus quam nickels invicem mundare!" Exempli gratia, si tractorem facias quod scobem currit vel etiam in communi purgamento, multo magis
  Patria proderit!
  Sed iam puer ipse caput accepit.
  Ita Oleg Rybachenko numquam ante in vita victus est. Vir adultus SS cito resistentiam constituto puero decem annorum oppressit, licet aetate procera (quam tamen duobus vicibus feliciter gessit) et pugnos sollerter verberavit - unum lapsum iterum emisit. Cum Oleg Rybachenko resistere desiit (Hoc est, paene conscientiam amisit, id est, adhuc cogitationes in capite tuo sunt, non es in nigrore, sed corpus tuum iam non obtemperat. Qui graviter in anulo pugnaverunt, verisimile est scire quid sit. similis esse in grog.). Fascista cadere permisit et, miro satis, lapso numquam feriet. Sed medicus carnifex ei aliquid in lingua anagramma exclamavit. Et sumpsit situlam et infudit aquam super faciem tusi.
  Catulus submersionis affectus, et aqua e glacie quae modo liquefacta est tam frigida est - hieme tantum natat!
  Oleg se concussit, surrexit, et caliga ejus conspuit cruorem e sinistra maxilla, quae intus eruperat. SS homo eum amplius non verberavit - subito ingemuit quod, considerans quantas turmas, monstrum mire inservit, prope compatiens, aquam se in hydrias crocodilo (etiam non apparenter prodigalitatis) pelliculas situlas haurire coepit. ...
  Rybachenko Jr. Hoc notavit casus simul bonos et malos. Evangelium est quod non interficietur, saltem donec experimentum ad finem logicum deducatur. Vera meta potest esse valde angusta sapere et fortasse aerumnis solacium! Quod malum est, ut te graviter custodiantur et ut fugiant, re vera utendum ingenioso sollertia!
  Mox Oleg Rybachenko persuasus est Guineam porcos esse significat habere commoda quaedam super alios captivos belli.
  Contigit etiam ut captivos et captivos calidis alerentur. Observandum, significat SS custodes iam pridem aliquid ex cannulis devorasse et simpliciter iacuisse in aliquo genere lectuli, clamoris vel dormitionis. Bene lymphatici vagabantur aut venationes, aut circuitus portantes, aut utrumque . Sed Oleg non placuit. Et Aurorae nudis cruribus motae iacebat et altera puella (ne caderet in humida, adhuc frigida terra?), et exsibilabat - Margarita ora nautarum tunica madefacta in aqua liquefacta, ab Oleg Rybachenko sumpta. adprobantes dicentes;
  Nunc verus es homo. Perdidisti in pugnis, vicisti stultos!
  Aurora suadet:
  - Ita, faciam trucido facialem, incisa sanabit ocius.
  Oleg Rybachenko per vim risit. Valde contra naturam est. Aegrotus factus est, usque ad saltationem daemonum cum plasmate tactus in ungulis suis. Et simul... anne nunc laetiores sentiebat? Parum timui ne adhuc: nunc super lapides mittent et flagellis ex corde percutiunt, vel forte micare tentabunt. Sed Nazis ne hic quidem inspiciebat, et aliquid in sua ave dialecto loquebatur, vices gustans ex boilo- nis.
  Margarita in aurem insusurravit;
  - Utique, bene factum... Sed esto smarter! Cum fortes videntur infirmi et e converso!
  Oleg Rybachenko mur-:
  - Proh dolor, simulando infirmam rem nihil est, quod ita sit!
  Bene in cornibus duriter feriuntur. Costae vulnerant, et aurium dolentes.
  Executio tamen in visione phantastica multo magis laborabat.
  - Satis, bene, - Oleg Rybachenko digitos Aurorae longos impulit nuper constrictos manus, sedit fimbria nautae sectae. Tremuit. - Non, frigus est. Et edunt venationem .. .
  Quomodo tamen, conscientia ex ente pendeat - inscius marxista fies. Vtinam superstes!
  Sorbitio carceris in phialas aluminii plectebatur - in una onerariae armatae portabantur. Nullam at erat ligula. Videtur creditum est servos crassos pulticula usquam edere. Vel deridere decreverunt, quia haec cochlearia non sunt tantae penuriae. Bene... melius est!
  Verus factus es barbarus - puer risum effudit, statimque os suum inclusit ut non caperet.
  Pulticula e butho pulticula mixta cum polenta crassa, paene insaluta, et sine carne utique vel simile quid, fortasse pisciculi odori adiciuntur. Elementaria, mixtura fere vacua duorum granorum (et ipsi fumoso carnibus eruperunt, odore aestimantes). Venter autem pueri aucto- rius iamdudum pervenerat: itaque ut paululum recessisset fames, adspectu pulticulae, sed triplicatis viribus, rediit.
  Verum, malum fuit manducare - duobus temporibus calida mixtio ab interiore in maxillam vulneratam cecidit, et lacrimae in oculis ex dolore emanaverunt - sed quid est? Ita, et "armillae" intervenerunt, Oleg Rybachenko manus excussit, iratus scintillas ab oculis eius circumdedit.
  Incredibile dictu - est SS vere tam primitus transfixit. Quod utinam etiam lupos a punitoribus instituti depellerent!
  Oleg Rybachenko concrevit. Ilico rodere se coegit, phialam latens. Et dextra manu torsit, donec ferreum induratum cutem intolerabilius incidi.
  In SS, non omnes tam refrigerant!
  Ac intellexit fortasse manum suam evellere. Annulus maior manu designatus, hominis vel loci iuvenilis, fortasse etiam maior natu qui multum laboravit. Sed ad aestuosas manus pueri puerilis, Oleg Rybachenko, laqueus late evasit.
  Puer insusurravit;
  - Exspecto victoriam! Victoriam exspecto! Qui cupiunt compedes frangere! Vicerunt avus Fritz! Implebimus etiam eos sicut ludum!
  Aurora, Oleg Rybachenko affectuose intuens, manu laevi motus reppulit (sanguis e manu late incisa et abrasione prodiit). Secundum proximum tunc commotus est, velans quod fiebat. Oleg igneum diabolum in oculis intuens, despiciens. Et ipsa etiam coepit lasere smaragdino terebrare ad punctum blank teli, quasi aspidis inseparabiliter. Tum caput quassavit, prudenter monstrans in lupinis. Tum, sine intermissione edere, protinus coccineis spongiis capto e poculo stantem in genu elevato, manibus demissis, flexae lineae in udo humum fluctus trahere coepit.
  Oleg Rybachenko nihil intellexit, sed carmen victor iam in capite sonabat;
  Adolescens, dulcis, purus;
  Red Soviet terra!
  Oritur sol micans
  Corde tuo donatum!
  
  Nostrae lacus clarae
  Procellae cristallum fluminis!
  Pueri discurrere cum pila
  Simul collem currite!
  
  Pectus rumpitur aere;
  Ver in omni gramine.
  converto ad Dominum
  Auferamus mala, mala!
  
  Tempus venit duri
  Fascismus invasit Rus'!
  Novam in proelium conflabimus;
  Regnet communismus!
  
  Simul res semper arguitur;
  Nos sumus sicut pugnus strictus!
  Equitare solebant
  Age, nunc piscina ferrea!
  
  Magnum opus Lenin
  Nos permanebimus sicut sumus!
  Stalin ingenio sapientis
  Quid nos vincere docuit!
  
  Et tandem ego tibi dicam
  Quis me servavit - amisit!
  Accuratius - dicam;
  Ultima cito venit!
  Oleg Rybachenko, post talem arenam, iam mare altum genu! Montes certe in humero!
  Puellae etiam ab aure ad aurem susurrabant et susurrabant. Spem omnem habebant.
  Proles Lomonosov et Stenka Rasinus genas inflatas anhelaverunt - damnatus sectis nocet.
  Quid si effugere cures? Oleg Rybachenko ad latus celeriter spectavit, ut si cogitationes eius possent (et quis scit, si eum mittere possunt, glitches, nescitur qualia instrumenta habent) audivit comitatuum SS.
  Igneus diabolus cum gehenna fulgoris in oculis eius ferrum anulos in manibus auctoris pueri tetigit et adnuit approbans: dicunt, ita, experiri potes! Patet hoc etiam sine discussione et sine ulteriori Memmi.
  Vulpes bellator insusurravit;
  - Etiam si quis superstes fuerit... Erit aliquis, qui ulciscatur!
  Sed tunc Oleg Rybachenko interne in saxum convertit quasi a frigore. Et adligat ei simplex cogitatio: torquet manus. Et tum ... sed tum necesse erit reliquas puellas liberare. Alioquin non est discipulus ille optimus, sed quis ?!
  Recordatus sum verborum: princeps non est qui se progreditur! Et quis gradus est et adiuvat alium!
  Et qui sunt tibi, tam formosa puellas cruribus fractis cruore. Aliquid intus iuvenis Leninist indigne ferebat - cum strepitu millium turbo- rum rebellavit! Evenit - currite quantum potes et quantum potes.
  Nam si fugerit, tunc cum alius casus non erit. Alias tempus dictumst.
  Occurrit iterum oculis, primum Margarita, deinde Aurora, quae etiam clare elata, cum gustu pateram lambebat. At illa, nasum e patera infigens, despiciens.
  - Non te tenemus! - Ignis diabolus addit. - Si exeatis, certus es subveni!
  Oleg Rybachenko adnuit et respondit:
  - Iuro! Honestus auctor fautores tanget et salvus eris!
  Bene, id quod constituimus! Praeterea, multo magis prosaicum processit. Iam bonum erat quod non erat Oleg qui pateras ad lavandum obtinuit - ut videtur vel timebant eum iterum absolvere vel puellas laborare constituerunt. Parum, sed hoc loco iucundum est. Malum est quod iterum ire, et cum his fascists mitescere. Nihil plus minusve sustineri non potest.
  Paululum frigidum est, et quamvis ventus resedit, nubes ex equo evellebantur, et pluvia frigida ab illis coepit spargere. Viri SS nunc etiam delectari videntur, quamvis lupi ipsi et eorum lupinotuum foetorem udo ferant.
  Ut sit amet quam erat. Talis hic mundus microclimate peculiaris est Crimea. Plerumque non pluviosus, sed hic cum procellis ventorum.
  Puellae iam bene dormierant et eas frigidas confortabant.
  Sed ob aliquam causam Oleg Rybachenko dormire voluit, oculi eius dolo conglutinati sunt.
  Imo, tantum pondus, quasi centum ton cadaver tibi premat, nec penitus respirat.
  Oh, male, Oleg Rybachenko cogitavit, cruribus graviter permutandis, quae rursus obrigescere coepit. "Certe male nunc, sed quid tum?" Nazis certe non utetur aspirin vel penicillinum injiciet, et etiam mel verisimiliter poenitet. an nondum? Servata ad experimenta? Quo nunc miseri sumus?
  Iterum, re cum pluvia et laborans disparuit, et ipse in go obdormivit. Quod fortasse hoc loco tantum prodest;
  Spatium in sensu - proelium;
  Pioneers Dmitry et Oleg Rybachenko, discipuli praestantes et athletae praestantes, ius acceperunt ut patriam suam in URSS repraesentarent inter certationis amicabiles pugillares, quae inter lusus puerorum URSS et Germaniae constituebantur. Ambo adhuc socii habiti sunt, et rumores belli instantis quieverunt. Germanorum enim copiae a finibus recesserunt, et Wehrmacht in Africa victorem offensionem gerit, et Aegyptum iam vicit, et de capto Gaditano modo dictum est. Nexus quibus Stalin Fuhrer personaliter gratulatus est!
  Visio phantastica nulla verba, sed quae in universo non fiunt. Oleg se comprehendere existimans - rursus afflatus ab influxu aliquorum radiorum vel alio aliquo artificio. Sed omnia tam vera sunt ut huic errori obsistere nullae vires sint.
  Itaque ad patriam prope amicitiam tuto volare potes. In diurnariis Germanicis tantum bona dicuntur de Unione Sovietica, et communismus etiam ponitur inter ideologia fraterna nationalis socialismi. Motus autem similis Stakhanov apparuit ...
  Dmitry et Oleg Rybachenko pugiles sunt ex coetus minimi aetatis, qui solum undecim annos natus sunt, inferiores limites ad operas in certationibus. Pueri autem aetate admodum numerosi sunt, et aetas etiam non tam celeri acceleratione quam exeunte saeculo vicesimo primo.
  Oleg vero minor est, tenuior, leviore vero pondere, sed velocissimo. Dmitria maior, osse latior, species puerilis saltem quattuordecim dari potest.
  Pueri capilli colore differunt. Olezhek lux est, quasi flava naturalis, sicut viburnus. Dmitry with hair with brown, brown hair. Oleg paucis mensibus minor est, et adhuc rotundo vultu puerilis similis est, et Dmitry simpliciter formosus est, dignus propagine poster. Puellae eum iam intuentur, non credentes hoc modo magnum haedum esse.
  Attamen, Oleg Rybachenko multo doctior est quam Dmitry, quamvis ambo pueri valde callidi ac studii eisdem fives. Revera in regione Sovietica boni athletae optimi discipuli esse debent.
  Reliquae latinae antiquiores sunt, sed usque ad duodeviginti annos natus, quamvis duo heroum duo metra alta bona sint et centri pondo.
  Pugiles, optimi iuvenes cadres patriae ... Et propugnatores Germaniae et nationum sibi subiectarum cum eis pugnabunt ... Inter natos, scilicet, vel iuniores.
  Volant non consistere in maximis vectoriis tertii Reich in itinere Moscovia-Berlin.
  Pugiles seorsum sedent, sed sunt etiam luctatores, weightlifters, eu nisl, nantes. Juniores omnes et praestantes effectus sunt. Stalin iussit novam nostram generationem sub regimine Sovietico natam ostendere omnia optima et faciem non amittere. Et quidem unusquisque studet pugnare.
  Dmitry Oleg interrogavit:
  - Consilium de acie fecisti?
  Auctor puer respondit:
  - Duodecim consilia habeo pro unoquoque adversario... Sed oportet primum ipsum intueri, et tunc demum iudicium facere... Pro singulis accessibus, minimo motu et speciali, incluso physiologica hostium structura, pure dictare. singula ratio.
  Dimitri spreverunt contemptim;
  - Sed multo facilius facio! Sine pugna in hostem irruo, acrius ac saepius frango.
  Oleg Rybachenko dixit:
  - Pauca tam magna et corporaliter elaborata sunt guys sicut tu in aetate tua. Igitur pressionis ratio transiet. Tu modo volvuntur. Hic autem sum prope normalem altitudinem, bene, fortasse paulo supra mediocris, et propugnator URSS factus sum, tam ingens patria, una pressio non sufficit. Inimicum tamen vi violenta capere non potes, quia etiam docet, sanam vivendi rationem ducit, rectas disciplinas comedit. Et tunc necesse est ut in ludo latrunculorum proponatur. Aliquando etiam aliquid sacrificans propter mat.
  Dmitri durius objicitur;
  - Et adversarios mei exercent, et in extremo, puer maior me fuit et gravior. Multus pendet quomodo instituendi. Nonnulli putant in duabus septimanis fieri posse propugnatorem Olympicum, laborantem ad lassitudinem... Error est. Ceterum, quod primum in ludis exercitationibus non tantum superload dare, sed producere super-recuperatio. Sed sunt rectae exercitationum singulae selectae, ac potissima res est recuperatio et utilitas virium subsequentium. , multo minus.
  Oleg Rybachenko dixit:
  Bene, id certe verum est! Specialiter, de secreto proprietatis respirationis, et injectionibus in punctis incrementi corporis infantis. Sed ignoro cur eas cum aliis carrucis non communicat?
  Dmitry in aurem:
  - Dixit mihi fiducialiter nos apud vos esse... Non solum pugiles, sed primos et principales milites. Adhuc aliquid speciale faciendum... Magni momenti, etiam maius quam aurum Olympicum!
  Oleg iuvenci nitidum caput et dixit:
  - Aliquid maius .... Fortasse hoc quoque mihi narravit ... Quod fatum humanum in factis duorum puerorum Sovieticorum auctoris pendeat. Velut fabulam.
  Dmitry philosophice dictum est:
  - Et ubi fabulae exeunt, nisi e vita. Forsitan hoc vere erit! Etsi non sumus turpes anates, sed ... Est tamen immatura nos aquilas vocare.
  Oleg Rybachenko argumentum colloquii leniter mutavit:
  - Putasne minas Germanorum incursus tandem praeterisse?
  Latos humeros trepidus Dimitri humeros.
  - Hic, ut mea fert opinio, peritior es. Me ipso, puto te non posse te statim totis brachiis et cruribus ferire, tum rursus in omnes partes oppugnare non posse. Verum, si moveris in saltu...
  Oleg Rybachenko chuckled:
  - Sonat satis logicum... Sed quid Hitler in mente habuit specialiter nescimus, sed tensio vere cessavit, et aeroplana Germanica nostra airspace violare cessaverunt, et sonitus brucorum foris non auditur, hoc factum est. Ita et Fuhrer nonnulli ex operariis ad machinis reversi sunt. Hoc est, Tertius Reich dentes suos celavit... Sed non est relaxandum.
  Dmitry fartum coctum cum piscibus et caseum pinguem specialem e pera sua protulit et Oleg tradidit. bis tantum sibi protulit. Oblatum est:
  - Comedite... Non potestis diu frangere cibum et interdum attractio. Cum retrahitur amino acida in corpore cadit, musculi vires amittunt.
  Oleg Rybachenko dixit:
  - Pro corporis fabricatoribus multum operantibus, hoc verissimum est, sed pugilum ... Post omnes, cibum, corpus pingit, non habemus, et magis etiam efficaciam pugnae auget!
  Dmitry, de farto manso et ei lycopersicum addidit, consensit;
  - Non omnia, sed ... Etiam noctu albumina edo vel bibo, ita ut amino acida intentio non cadat. Optime autem non ova pulli, sed ova coturnices vel struthionis bene sunt, haec vere rara sunt.
  Oleg graviter (in sono) iocatus;
  - Valde pretiosum est dapibus ante pedes ranae. Experior me commendare!
  Dimitri giggled ut puer;
  - Ita, sed multo etiam magis in ostreis cum pipere rubro Indicum!
  Oleg autem diligenter mordens de farto arripiens frustum absorbere coepit. Piscis rufus, sapidus, in olla tusis allio maceratus. Potuit parvam vim addere ... Sicut Winnie Pooh, exempli gratia...
  - Winnie the Pu bene vivit in mundo! Uxorem et liberos habet, silum est!
  Oleg subito suggesserant:
  - Possumusne cantare?
  Dmitry, sine multa alacritate, dictum est;
  - Nonne nimis mane cantare?
  Oleg Rybachenko arridebat;
  - Iustum iustum, praesertim cum ad terminum USSR volavimus!
  Dmitry socium suum interrogavit:
  - Scissorem an chartam?
  Oleg levaverunt eum.
  "Fortasse melius est sine iocis puerilibus facere. Homines pacifici sumus, sed agmen nostrum armatum celeritati lucis accelerandum est.
  Dimitri interpellavit;
  - Minime! Donec carmina non opus est. Age, paulo plus... piae!
  Oleg, inflatis pulmonibus plenis, coepit cantare, se componendo in eundo. Danka, vicissim, optime canebat. Vel potius vox eius erat quasi tubae marescalli, fortasse etiam Iericho;
  Pioneer superbus est verbum
  Ligo Stalin Rodnoy ligatus.
  Nulla est alia pars quam domi;
  Pro me, specimen communistarum!
  
  Iuravi in perpetuum servire Patriae
  Ita ut magnifice floreat mater;
  Id ut melius quisque in vita;
  Unde abruptius fit fuga quam aquila!
  
  Intonuit bellum - venit bellum;
  Audacter igitur pueri castra ite!
  Wehrmacht rostrum putidum posuit;
  Impensa igitur mittemus!
  
  Sclopetis non dabant guys,
  Responsum est vobis annis - parvae sunt!
  Omnes tamen milites fugerunt,
  Quia bayonets tam necessaria!
  
  Prope Moscuam in nivibus pugnavimus;
  Discalceati per gelu discurrunt .. .
  Pulchra munientibus currunt stolis -
  Nulla grenade, pugno sic percutite!
  
  Quam saeva sunt fascist kats -
  Quantum potes bibere sanguinem eorum?
  Sed Nazis ad retributionem veniet.
  vultures in ludum vertent!
  
  Pro prandio, modicus, fames,
  Congelationis pedes milites obtinuit ...
  Im 'plerumque iustus hedum in frusta concerperet
  Sed patres facti superbi!
  
  Lacus irruit, rostrum "tigris" protrusit;
  At iuvenis robustus grenade expressit!
  Bastardus et fascistus incidit in cuniculum;
  Ecce ardentes lampades amplexae sunt!
  
  Etiam parvulus gigans erit
  Si animos eduxisti!
  Auctores quasi nexus inter se coniunguntur;
  Animus fortior: Titanium - metal!
  
  Wehrmacht non praeteriit, in fronte obtinuit;
  Loculis chalybeis suffocatus!
  Tales sunt pueri in Russia;
  Posteri progenies superbi!
  
  Pugnatum est hoc tempore in Volga;
  Pioneer - factus est terminus!
  Fascists habent plenam morgues
  Et vallum mortis in litore fractum est.
  
  Quot nostri mortui sunt - nullus est comes;
  Quam multi iterum morientur - sine lacrimis...
  Sed tales pugnatores operi credunt;
  Resurrecturum quis est Christo dignus!
  
  Socii Komsomol in Berolinensi facti sunt;
  Ibi iusiurandum.
  Dimidium Europae cum Unione discalceata;
  Iuvenes nostri turmas suas abiecerunt!
  
  Et nunc novum mundum aedificabimus;
  Quisque auctor-demiurges fiet.
  In barathrum passionis merge - bellum;
  Nescimus quid sit timor.
  
  Benignitas in universo regere incipiunt
  Et tunc dolor abibit, mihi crede.
  Est apud nos omnium ingeniorum optimus, Staline,
  Victus est bestia inferni Hitler!
  
  Ad hoc fortiter pugnavimus.
  Semper honorande...
  Et intellege quod pars sit amet -
  Mundus ad somnium ducet!
  Nuntio plano consonante carmen cecinit. Hoc tam sollemne sonabat ut lacrimas effunderet .. .
  . CAPITULUM #5
  Visio disparuit, puerque scriptor et ingenio rursus in re vagae se reperit agmen.
  Ex impossibili colloquii trivialis cum aliquo (post visionem, lingua prorsus torpent!) Oleg Rybachenko furiosa fuit. Et nescio quo modo ne statim saltum appropinquare intellexi. Finitum est - maceratum et calcatum erat via bene trita, quamvis madida, sed clara, hinc inde incisa per vestigia carrorum, carrorum, erucarum levium piscinarum, motorcyclorum et etiam ungularum equorum.
  Frigidus lutum, quod culoi sordidi simile videbatur, ita lubricum evasit, Oleg Rybachenko libram suam aliquoties miraculose servavit, et in columna duae vel tres puellae ceciderunt et cito surrexit.
  Ipsa Margarita, fessa potius, fratrem adhortabatur in armis;
  - Hic obscuratur, mox te requiescent!
  Post imbrem horae et dimidium transierunt quae procul videbantur colles. Prope Oleg Rybachenko intellexit - hi colles non sunt, sed hastile cum turribus machinatoriis. Vallum antiquum, Chersonesum ad orientem occidentemque vergens, quantum visu poterat. Intervalla in "collis" lapideis anulis fere solo aequatis - specularum rudera cernebantur. Inter duos ex his in cavam, quae olim, probabiliter, ad ostium portae, columna captiva transiit.
  Tunc iterum somno excepti sunt. Ne compedes quidem removerunt nec vesci incipiunt. Somnus puellae tegebat, velut cornu corvi;
  Subito scaena in conspectu puellarum mutata est (et somnia nimis saepe simulata sunt!) et in mari terminata, pressius in columpna marina visum et frigus.
  Puellae Komsomol ad portum ierunt, silhouette vastatoris non longe aberat, circiter duorum chiliometrorum, sed cum linea horizontis paene immiscuit. Hic iterum quinque mures blattae aliquotiens aggressi sunt. Haec sunt tam foeda animalia, cum sex cruribus, ut videas vomitum trahere. Sed secundae res est, pugionibus confodit et actum est.
  Pulchra Margarita etiam cecinit;
  - Et mihi, sicut vomitorium, deinde poculum amoris!
  sibilo rubra per nares Aurora emittit;
  - Sed mores boni sunt - et in maxilla crure stricta sum!
  Periculosiores bestiae larum secures erant. Facultatem habebant rostro sagittandi. Punctum projectum et perforatum cutem, acidum injiciens. Tum super victo victima securis avis consedit - carnes scidit. Verum, iam hic fere emissa sunt. Sed quattuor predones praeacutis capitibus speculatores adoriri conati sunt.
  - Hic sunt alia naturae perversio! - Aurora ignea diabolus animadvertit .. .
  - Qui creavit, numquam pervertit aliquid? - In nova missione Margaritae iterum affectus religionis atavisticae apparuit. Personalitas mutatur si quaedam vires in subconscious evigilant. - Sic omnipotenti Deo placet!
  De cana daemonio in brevi lacinia et capillis ardentior quam flammeo rursus obicitur;
  - Imo, hoc iterum vim mutationum potentem demonstrat. Series similium impactorum ad vitam oriri potuit!
  Iaculantes duas chakras, predonum puellae absciderunt, et tunc discos ad eas redierunt.
  - Sicut boomerang, sed titanium secat! Igneus diabolus risit.
  - OK! Hoc solum Titanium non secat, hoc metallum est languidius quam deletor.
  Puellae navem circum vertere coeperunt. Igneus ergo dyabolus ex improviso deprecans quaesivit;
  - Eamus tandem carmen Margaritae componere!
  Nivea flava subridens clarior sole petivit;
  - Ad bonam fortunam nobis affer!
  Frigidus Aurora effulsit;
  - Prorsus! Clamat Victus - invidia nequam!
  In Komsomol puella recubuisset et molliter caneret, verba natabant et coruscebant:
  Oraculum in lapidibus magicis;
  Procellae natus - sol clarus!
  Non sumus pariunt tenebrae vitiosae;
  Quam color in radios cantu decurrere ventos!
  
  Interdum saxum certe noxium est -
  Tribulámur, moeróres, mortem, propáti sumus!
  Et manes in pallore nitore ;
  Luce sicut signum in nocte.
  
  Sed non superstitiosi sumus
  Russicus bellator - gladius in manu!
  Iesu fideliter servite
  Stulte diabolus in aeternum!
  
  Nulla est patria fortior;
  Ceterum nostra voluntas metalli similis est!
  Sapiens Stalin impetum ducit;
  "Andryusha" Pollucis in Colonia metal!
  
  Russiam sancte colimus;
  Vidi cor illi dedicare!
  Miles bajonem habet acutissimum;
  Et flamma in annunciante - orationes!
  
  Laus tibi Rus' cum hymno;
  Hymnum canimus ei;
  Veniet ultio adversariorum -
  Agamus cum cornice!
  
  Nos novum mundum sanctum aedificabimus;
  Deus inhabitare facit unius moris!
  Puellae deliciae et carrucae;
  Caliph ad horam non fies!
  
  Mira nobis visione redde -
  vox Domini ad gladium clamat!
  Vita fiet MELLICULUS jam
  Cum validus es ut "KAMAZ"!
  
  Patria laeto nemorum in robore quercus;
  Ubi scis cum anima tua, ibis quiescas?
  Accipietis maria - gloriam;
  Kremlin ut dominus intrabis!
  
  Tu miles es, gens gigantum;
  Maria laxitas et glacies floes lucent!
  Arena aurea magna solitudinis;
  Et holoserica cum smaragdo - silva!
  
  Progredimur audacter in cruentum proelium;
  Quanquam "Tigres" formidolosi rugit!
  Ungues Nazis ungula;
  In specie, Adolfus certe frigidus est!
  
  Sed in facie radit;
  Rostrum tortum, maxilla off!
  et nostri sunt magni, superbi;
  Revelata potentia creaturae fascist!
  
  Nunc tempus est lux
  Gratia coeli venit.
  In carminibus carmina canuntur -
  Christus sanctus in anima resurrexit!
  Applaudit Aurora, plaudens ut musca rosa;
  - Bene cecinit Margarita, sed debes psallere in choro ecclesiae. Omnes cogitationes in themate religioso saepti sunt!
  - Habes pro peccato tuo expianda. - Dixit Korshunova, qui iterum in extasim religionis cecidit, maturuit. - Qui vendit animam, semper haesitans manet - immortali dat pro mortali!
  Igneus diabolus risit.
  - Tu, ut video, etiam pulchre loqui potes! Bene, mel, nunc ambulamus in fun.
  Sedens in navi inflatabili, non distingui a radars colore sub nocturno papilio, Puellae Komsomol ad perniciem gravissimae natabant. Nunc magna aliquid ante. In momento periculi omnes reflexiones motusque aggravatae sunt. Komsomol puellae sonos permulta chiliometra sensi, fluctus spargens, stridens mergis et etiam oscitantibus piscibus. Audiverunt aliquem transnatare! Komsomol membra, machinam sclopetis iactantes, guy in culcita aere viderunt. larvam suam exuit, et facies Dionysii Baranov apparuit. Zombie praefectus, poenalista antea convictus, in hac visione notabiliter renovatus et multo pulchrior, illis despiciens.
  Rauca sonans aera, dixit;
  - Missus sum a Fuhrer nigro magno!
  - At nos nihil scripsimus! Puellae concentu exclamant.
  Mirabela specie duro scelestus ab agmine illico minime placebat, sed Aurora saturitate risum nudabat. Viam mirum, cum primum convictus decennium et dimidium proiecit et cicatricem abiecit, in homunculum admodum belle se convertit. Si ante nescirent, fortasse Baranov non agnoverunt.
  - Et non necesse est! - Exclaimed, vinolentiam pristini convicti. - Vnum mihi propositum est mori! In altera vita ero soldanus, et erunt in lepore meo centum milia virginum.
  - Fac cum quolibet. Aliter erit nishtyak, contrarium! - Negabat illa facetius videri quam Margarita.
  Dionysius tacuit, plerumque tales immortui non sunt loquaces. Etiam tempus, erat tincidunt tempus.
  - Habesne honestam experientiam militarem? - Interrogavit Auroram. Re enim vera, iam per alterum bellum mundanum se in futurum invenerunt. Non tam pulchra futuristically quam a Sovietica scientia scriptoribus fictis descriptus, etiam bellis plenus et, praesertim, variae creaturae mutatae.
  Talis res est - magoraradiation and unter-radiation.
  Magoraradiatio radians est quae vivos non occidit, sed proprietates materiae mutat, etiam transformationes, varias formas vitae mergens - animatas et inanimatas.
  Inter-radiatio - dissimilis radiatio ordinaria non facit ionizationem atomorum, sed permutationem eorum in moleculis, ac acerrime in DNA et cellulis quae geneticae informationes portant. In quibusdam medicinalibus adhiberi potest ad celerem regenerationem.
  - Utique! Baranov confidenter dixit. - Multoties pugnavi!
  Rubra Aurorae dubitavit;
  - Et quem occidisti?
  Ex- batus, effudendus;
  - Infideles!
  Rugitus in rostro igneus diabolus;
  - Quomodo tu praefectus Russiae:
  - Mujahideen sum et opus meum est destruere infideles! - Baranov exili. - Ita semper sum destinatus.
  Aurora in aurem Margaritae insusurravit;
  - Noli contendere! Meliora faciunt officium.
  Zombie qui arabice flatu fub his purred. Radiophonia recentissima iacienda est.
  - In Chechnya, militantes conspicue magis activae facti sunt. Praesertim temptatum est ad regendum domum testam faciendam. In eo proelio quinque lictores caesi sunt, unde- cim vulnerati, damna militantium denotantur. Secundum quosdam rumores, pristinus praeses curiae Sharia ab extraneis circiter centum miliones dollariorum accepit et active nititur ut eos abscindat. Peculiaris operatio in montibus facta est: latrones dispersi sunt.
  Zombie revixit:
  "Mox nos infideles feriemus ut ad sibilum et irrisionem fugiant!" Verba eius volubili fluctu interrupta, navem eiecit et imbre ciet. - SIC, inquam!
  - Principio, recte! Scintillas ex oculis Aurora emittit. - USA magnus hostis Islamicae est. Illa ope Hollywood, porno folia, series mystica corrumpit. Nunc ad Yankees mittemus.
  Puellae ad praedo natant. Dux primorum ordinum Rudolfus Reagan, cum haustu dilectissimi cognaci (bene, omnes hi Americani ebrii sunt, non sine causa in Civitatibus Foederatis Americae ad instar vitae et corruptionis pestilentis factus est!), decumbit. cubile, caput meretricis in pectore reclinatum. Cum in iuventute latinarum studiosus erat, et postquam homosexuales in exercitu militare permisit Franklin Truman, relationes etiam cum nauarchis expertus est. Et nescio quo pacto etiam cum quadrigam belli Indici heroi astrum. Sed sub Termino Praeside, et etiam Musulmanus, mores diversi facti sunt et gays pressi sunt. Post hoc, Rudolphus Reagan statuit suam omnivoritatem ostendere meretricibus invitandis. Nihilominus, corpus muliebre delicatum blandiens, latinas, musculares, nigras imaginans, inexpressibilem voluptatem liberare non destitit.
  Nothi sane sunt tunc impudici!
  Rudolphus Reagan permisit ei vehi meretricem, sed se exsolvere non potuit et fatigatus est. Imo instanter boyfriend indiget. Etsi viri aliquanto pejores sunt quam feminae, parvam pecuniam habent - incrementum curriculi cupiunt. Galina hoc animadvertit - in Russia Sovietica perniciem hostium in promptu esse futuram; Americani et eorum socii.
  Custodes neglegenter se gerunt. Frigidum est, et mera cupa calescere malunt. Margarita frown (hic sunt ebrietates finitae - post omnes, alcohol moleculum significat interitum corporis, praesertim foeminae), Iancii stulti sunt!
  Undae in monitores refulserunt, interdum creaturae apparuerunt. Unum horum periculosorum animalium erat serra-cancrus et simul urtica turpis. Horrendum animal, et terra et mari periculosum. Unguibus acus aculeatis bene hominem vel medium vel peius venenum mordere poterat. Nullae visae erant puellae, cum pondero sparsae sunt, et zombiae temperiem ambientem etiam duobus gradibus frigidiorem habent.
  Rejecta meretrice, dixit Rudolphus Reagan raucus:
  - Abi, somnum volo. Sic et ad magnum lectum iter!
  - Ut vis, mox redde! - scorta passis strepita.
  - Non satis peritus es, dimidium metentis satis est tibi! - Rudolphus Reagan respondit, et aegre se a burping. - Ut vis! Sed hoc rapina est.
  - Quo tandem consilio? - Miles meretrices admirati sunt.
  - Bene habes. - Rudolfus Exili. - Laeti et locupletati, et sicut infernus ego movebo! Imperator ultro tremuit, tremula mento duplicato.
  - Noli nudus exi! - Meretrices exclamaverunt desperantes (et quid turpe cum moralibus inseritur!). - Ibo alium clientem quaeram!
  - Sed sapiunt te, nautae nostri temperamentales sunt. - Rudolphus Reagan ancipiti comminatione animadvertit.
  Puellae Komsomol iam prope erant. Zombie innixus contra bellatorem Galinam, caput in humero suo reclinans. Mortuus tribunus maxillam suam contra crines sericeos odoratos pressit, verticem capitis osculans. Frigida labra comam ingrata combussit, exactor odore cadaveris.
  - Recede! - Irata Margarita minax edidit - Amantem quoque inveni.
  - Nolo te offendere! Vos iustus vultus sicut gouria. - Similitudo cadaveris rationalis sibilare coepit.
  In personis pugnabimus. Nemo nos puellas videre debet. - Her amicus, ignea Aurora, stimulo ampullam protulit. Duos sorbere sumpsit. Ampulla non est astutia tabs facta, ita ut aer in ea non esset. liquor vivificans per se exspirat. Bellator ipse notas - addidit. - Ut evacuat, refugit: unde, aqua non fundet, tacite movere potes.
  Ceteroquin etiam soni diversi, surdi, quasi absque potentia. Tinnitus raucae videntur voces puellares. Undae sunt sicut nigrae stragulum, in quorum tenebris lumina interdum vibrant, et paene quadrati pisces aliquid ex ore eorum conspuere conantur. Hic lucida silhouette ex aqua desiluit, et prope medium ab Aurorae ruptis interclusa est. Hic piscis habet pinnulas acutas et in eis nocere noluit.
  Puellae Komsomol non conspicuae sunt, navicula automatice colorem marinum mutat, sicut indumenta chameleonum qualitates ostendunt. Dissimulatio perfecta est. Praecipue videri potest quomodo nautae mutant pisces capiunt. Simpliciter hoc faciunt: Primo tingunt iuvantis, cum machinis oleum et gasolino spisse lubricantes: odor longe serpit. Mus turturem amat, plerumque chemiam sicut blatta vescitur. Hirundines rapit, hamo haerens. Veritas est, hanc fimum edere non potes. Sed cibus non est malus. Magnitudinem piscis ad eam, interdum magnitudinem delphini. Ex his quaedam eduntur et etiam in deliciis habentur.
  Sunt etiam venenati, sed periti coci eos corrumpere possunt, et hoc etiam feliciores facit. Praesertim piscis carpinus smaragdi tantum invenitur in radioactivo Radikal Lake, cum Baikal concinit, modo nunc inquinatur. Carpus smaragdus cum uranio maculosus facit ebrietatem medicamento, ego proprie frixam, errorem etiam in uno minuto pharmacopolam secumfert. Et tales glitches inusitatae sunt, colore lucidae, hoc etiam in blockbuster videbis. Piscatio perutilis, meta quasi letalis mutantes, smaragdus et radioactivus, consumptus periculosus, et simul carperes magnas ut silurus extra zonam generare conati sunt, sed ibi mortui sunt.
  Puellae hoc viderunt et tormenta sua excitaverunt. Margarita subito recessit; tenuis stridore sonabat in aure;
  - Quadringenta metra ad navem.
  Flava terminator, laetus, respondit;
  - Nos cionem continuamus.
  Oculi Aurorae et Margaritae tam in tenebris videre quam felem, nisi melior. Erant in naues paulo amplius, homines circiter triginta quinque, piscatores mercennariorum, quorum multi ebrii sunt. Zombie etiam intendit adversarium suum, ille praefectus convictus machinam sclopetum cum silentiatore habuit.
  Osculum sumpsit, tacite premebat salutem capiens, versa in vitrum nocturnum. Sentiebat ei professionalem, praesertim cum iuvantis oculum ad faciem tenebat, ut locum intuentibus non daret splendore viridi.
  Puellae adversarios per optica computatralia spectaverunt. Illa scuta statim figit, eas ad ignem maximum ducens: mille quingenta gyros per mea sunt. Eodem tempore puellae victimas distribuerunt, necesse erat ut triginta quattuor homines simul tollerent. Computatorium innuere quomodo et in quem mitterent.
  Miles observator ad saepem fanum stabat, cigar fumabat, ac subinde cupam ex lenticula sorbuit.
  - Incaute servis Americanis! - Vidit Aurora venena malitiose atque addidit vocem. - Hoc est ex putrida democratia liberalitate.
  - Nostra melius cogita! Margaret grimaced. - Praesertim qui conducti sunt in exercitu, qui non sunt originis slavicae?
  - Noli nimium esse stultus, ut bibas! - Komsomol puella nasum suum attrivit. - Prurire fortasse pluat. Vel maybe magna hit!
  - Ego auferam! Adversarius Tertii Reich ... - Zombie convictus susurravit.
  - In genere, fumigans retardat reactionem et excaecat oculos! Margareta dixit. - Ego personaliter movebo hispanas.
  In puppi magni eversoris commercium conspicuum est, plura sunt tormenta veloces geminae accendi, classis Lincolniensis - iuxta illos cum duobus tormentariis in sede. Alii duo in piscando versantur. Excipere "grobodon" in dextera parte. Tum Americanus, sicut Negro, abiit, aliquid suum "phone mobile" intuens. Videtur "pornukh", quoddam video. In genere tormenta periculosa sunt si accensus est, nescitur utrum "armorum" lapides salvet, et navis inflatabilis certus kranty est.
  - Ita proposita distributa sunt. Propius accedimus. - Dixit diabolus igneus. - Primitivae boves offendere videntur.
  - Obrepunt ut serpentes! - Subnixa Margarita, lumbos wrrigientes.
  Zombie diserte locutus est.
  Observans ut semper, Aurora cana notavit arcum sclopeta prosequentibus et usque incolumem. Tormenta machinae complures, graves, fortasse potentiores quam PKM. Tum cantavit, guy visibilis est, fere a Sinensi, valde temporis, etiam nervosi vigilis. Probabiliter newbie hic est quomodo extendit. Prope est praefectus, casualiter maledicenti innixus, operator radiophonicus cum antennae praeter eum ambulavit.
  Metas placeat! - Obtulit, ludens cum mandendo gummi Aurorae.
  - Ad dextram progrediar, tu ad sinistram agrum magnum capiam! - Margarita cucurrit ore ei manum iugulo suo.
  Navis inflatabilis in duas partes scissa, puellae conversa est.
  - Verrere machina tormentorum! Aurora dentibus emicuit.
  - Et ego sum exploditor! Margareta giggled.
  Perditor haudquaquam parvus est ac magni refert in eam repente irrumpere, interpellare et in gurgustium demittere. Puellae Komsomol pertimescentes, experientia caedis non nimis parvae erant, sed eadem omnia, cor eorum cito verberare coeperunt, eorum capita ab eiectione sanguinis strepebant.
  Imperio mentali se dant mitescere et frigide agere. Non omnis etiam peritus pugnator aut medicus hoc facere potest, sed pulsus resedit. Auris acuta colloquia carpit, quia non omnes Iancii apparent, sed statim removendi sunt.
  Qui singula in superiori superstructura. Ibi, ut videtur, in chartas incisae sunt. Etiam in primo fatuo. Quam degeneres Yankees sunt, impugnatores Russiae Sovieticae. Itaque fortis verba Americana iam audiverunt. Quicunque milites et quinque etiam removendi erunt.
  - Tantum videtur habere operationem simplicem! Margarita animadvertit. - Itaque strepitum supervacuum vitare, ut nihil molestum sit!
  - Nos in sabotage Tonitrua Vento rege munere! Tantum hic Yankees verberamus. Tametsi, ut honestus sit, patria quae tam frigidae actionis figit cinematographica sit socius et amicus noster. - Komsomol membrum Aurorae rugo supercilia, peculiari formidoloso flexu.
  - Si in URSS natus non essem, in USA nasci mallem. Civilisatio Americae centena culturarum ex toto orbe terrarum est! - Margarita ludo aliquem, linguam longam ostendit.
  - Victoria de forti adversario plus solere constat, sed eam gratis non das! Aurora fremit.
  - Excepto Magno bello contra gulosos et troglodytas, quorum fructus amissi sunt. Ingemuit Margareta graviter.
  - Temporale! - Rigide igneum diabolum abscinde.
  Puellae magnum periculum tulerunt. Animadverte, tormenta gravia machinae statim laborantes. Periculosiores sunt quam canones, tempore indigent, sed non multum ad propositum. Item, post omnes, Iancii computatores habent, ut visionis nocturnae cogitationes. Et quam multae conchae lepidi es evolvunt suos? Tunc vel caeca jaculatione vel in validissima radarorum conversione mergi possunt. Etiam, ac arcu, videre potes vagum, in specie, immortui. Hic homunculus nuntios intelligentiae Komsomol detegit. In summo, aliud genus apparuit, rostrum instar caeruleum pictum, ad piscatores.
  Iterum conpulsi sumus! - Cura erat vox Margaritae.
  - Imagines omnium simul tollemus! Res quinque secundis! haustu suo incitata Aurora tulit. Socium cubito pepulit suo. - Etiam ac bibis!
  Linamentum lucis prope ipsum latus est, sed hoc non obstat.
  Margarita dicit, vel potius imperat immortui;
  - Sine imperio ne iacio.
  - Audi, domina! - Respondit "convicto doll".
  Nunc omnia metas capta est et hic fortuna est. In tabula piscatores bestiam rubis coruscis evelleo: miraculum piscium crustulum. Etiam quattuor guys ex latebris incumbebant, nunc omnia scuta capta sunt.
  - Est tempus! Hypervolley! - Susurrat Aurorae. - Libet eminere.
  Machina tormenta tacite iactant fluctuum verberant, fusa omnino claudunt. Glandes viginti quinque in una secunda, et quinquaginta in duas erumpunt. Et quadraginta sex homines semel removere debes. Etiam in missis et inevitabili volgo, secunda secunda sufficit ad plenam verrunt. Tenuis tantum sibilus motus glandium, etiam adaperta non deprimebat. Plausae vix percipiuntur, solum tibus leviter in humero deprimuntur.
  - Hoc electro ac accelerationem significat! - Igneus diabolus cum admiratione dixit.
  - Nostra quoque ingenia! Margaretam nodosam. - Laus magno creatori!
  - Non a Deo data scientia! Aurora objecta est.
  Etsi e diversis punctis feriunt, loqui satis poterant, etiam ad multam distantiam per colloquia mini-walkie.
  - Nemo transeat limitem, egrediamur exordium! - Jussit Komsomol bellatorem.
  Ridiculum est omnes paratroatores tres homines, duas puellas Komsomol et cadaver vivum damnare. Vagores feminae scopum designatores iaciunt. Hic videre potes quod tres plures nigri exierunt.
  - Deus mihi ignoscat! - susurrabant pia Margarita pugnatores ad meliorem orbem mittens.
  Zombie iecit duo tantum qui ad latus fumabant et in distantiam prospexerunt. Hic in genere aliquid erat admirandum, qui damnaret nautas, qui in portu familiari laxarent.
  Ex angulo oculi sui Margarita evolvit nubes cruentas ex inanibus capitibus volantes.
  - Calculus venit! - De terminator flava dicit. - Aperiens rationem!
  - Vultus amo te ne unum alterum perdere! Aurora iubet.
  Consurgens statim ante speculatores conscendit. Ornata sunt tantum cadavera, non solita quieta, sed pisces tantum ad latus caudam percutientes.
  Iterum evigilantes in loco maxime interesting. Puellae Komsomol festinanter surgunt et, saliendo, iterum discurrunt. Ientaculum ne permissum est quidem, ut in harena calida esurientem discalceatam relinquant. Curre ergo iterum et noli tardare. Videntur habere laborare...
  Aurora amicum hortatur;
  - Nasum sursum serva, mulier Sovietica refrigescant! Tum sub piscina non frangemus!
  Margarita acriter abrupit;
  - Immo frangere non cogitabam! - Et intelligens duplicem hujus vocis significationem, addidit explicationem. - Et magis flectere!
  Milites Komsomol in latere se sepelierunt. Parumper saxum iam obscurum lumen obstruxit. Speculatores Sovietici ascendunt sicut aranea Hominis velcro ocreis utens. Margarita quoque adiuvat "saxum": zombies paene trahit colluviem. Bonum est hunc virum non ex magnis speciminibus esse. Hic sunt in navi. Una pugnatorum caput erigit, puella Komsomol in disco boomerang abscindit.
  - Mitescere canis! - Narrat.
  Celeriter conscenderunt, simul scaphis haerentes. Nunc omnia bene! Tota ornata tormentis pulchri- tudinum est. Hic duo nautae procumbentes, alterum dimidium et capita perforata erant, modo vellicant.
  - Hostem in gunpoint servo! Et nunc omnia tacite remove! Augustin. - In genere, munus suscepit senioris imperatoris, veritus ne nimis "benignus" ac religiosus Margarita aliquid stuprare vellet. Korshunova hoc notare conatur. Praeterea, ut unus e Sovieticis marescallis dixit - duo homines cohortes non sunt, tres turmae non sunt!
  Margarita ocreas suas exuit, eas in mantica sua posuit, et nudis pedibus per latus ambulavit. Celeriter machinam tormentarii in cella latens exuit, id quod factum fuerat adhuc nescire videtur. Puellae Komsomol mirabilem machinam tormentorum suorum post terga sua extraxerunt, risit, una ex illis totam porticum intendit, necesse est totam porticum purgare.
  Aurora subito velocius quam Olympiae concitus cucurrit. Una duo et ipsa prope sclopeta arcus est. Duodecim fere pugnatores sunt, dimidia pars in "sorice" consistunt, aliae in schedulas incisae sunt. Habent duas meretrices cum illis. Misera est puellarum, sed amara meretricis sors est. Merces separata est, et Lupus disassembly est. Discidit Aurora brevi ruptis ex tacito telo. Hic visus collimator non eget, et ideo subobscurum est, et nautae impetum a tergo non exspectant. Imo in genere magnae superbiae partes agit: qui praedo plenus militum nautarumque oppugnare audet.
  - Move sicut vulpes ALA ad dextram descendit! Aurora molliter murmurat. - Stet zombie, ille tantum dabit ocreis suis Sinensium.
  - Certe, ego me purgabo. Responsiones Margaritae.
  Puellarum motus in multis virtualis machinis laboraverunt, docuerunt naves capere, lacus, in labyrinthis pugnare, aeroplana tempestate, explosivas plantare.
  Ita, tam falsa seu genuina memoria ex alio mundo in hac fabulosa futuristica visione emergit.
  Si placet, exploratores "G-2" fallere potuerunt ut explosivae in munus Primi Ministri Britanniae adducerent et multa alia facerent. Ita Margarita iam per stationem commota celeriter meatus sub igne ex angulo secundo sumpsit. A duobus nigris, et una flava una accessit. Margarita propius omisit. Secuti sunt quinque plures. Tunc breve queue omnes posuerunt.
  - Omnia facilia erunt! - Respondit. Horum autem conscientia recedebat, cupiditas ad explendum officium quam maxime erat.
  . CAPITULUM #6
  Puella Komsomol in piscinam cucurrit et septem plures pugnatores fuerunt. Ego eas post cucurri ad nasum, sed ex altera parte. Zombie, obstante ordine, non stetit, sed ambulavit in navi per puppim, sed fortuna non fuit conspicuus.
  Pergens ad nasum Margaritae, ponebat quatuor alias, quia amplexus ambulabant, etiam osculari videbantur.
  - Ad ianuam veni! - flava terminator lacta.
  Aurora, quae non tardat, confirmavit;
  - Et tormenta purgavi.
  - Infectum Yankees! Margarita ei lingua haesit.
  - Et efficacissima! - Aurora demissam cigarette petat cum digito pedis sui nudum sustulit et ita misit ut in rostrum "aquilae" Americanae directe cecidit.
  - Ex parte moveo! - Igneum daemonem laconice proiecit.
  Pulchritudines se contulit. Aurora paene obviam venit cum atra Guidone. Clamare voluit, sed puella os osculo tegebat;
  - Feles mitescere.
  - Divinus meus es! - Dixit.
  - Labia bona habes, puer, sed tempus non est. - Puella Komsomol arteriam prope nasum digitis expressit. - Aliquando paenitet me non eligere curriculum sicut tennis fortissimus. Pecuniae, famae, multae formosae latinae et nullae homicidia essent.
  Ille recubuit, lingua popped ab ore suo.
  Aurora ruber crine duos genu flexo genibus fecit, faetis accensus, tunc guys destruens. Jussit:
  - Galina circulo faciunt et puppim accedunt.
  - Nimirum hoc nobis praecipuum est. - Datum apud Mirabela
  Puella Komsomol per mediam calceamenti ambulavit, paucis pluribus in via militantibus interfectis, speciatim per superae structuram cucurrit. Tum celeritas in ea parte, duobus incomprehensibilibus clamoribus, nemine quidem jaculandi.
  - Et posteri dicunt, idoneis cito accensis. Mentiri fortasse!
  machina sclopeta (telum quod in somnio loquitur non raro, numquam scire quid capax est, subconscious!) dicto resistere non potuit;
  Phasellus sit amet lorem.
  - Fortasse aliud dicere potes! Mirabela nudo pede calcata iacebat, Inque dolore flagrans levior et torvo.
  - Tu es ipsa perfectio, es ipsa perfectio;
  ex risu gestus ineffabilis!
  Flagitium cum hoste, fanaticum;
  Ac plumbi imbrem cum cinere ardente - napalm deducite - cyberneticum machinae machinae tormentarii artificium molliter in earpartem cecinerunt.
  - Lepide ictum torques! Mirabela finxit (sed ubi cantum audivit meminisse non potuit) et vulnus in rudi metallo calcaneum suum attrivit.
  Machina respondit:
  - Programma facetiarum sensum habet. Animum pugnantium attollere!
  - Antea membranae erant frigidiores , ita ut fpiritus vires quotidie ;
  sed dic quid suscitabit porn movie "Emmanuel"! - Mirabela hilariter respondit (Et quis est Emmanuel, unde prodiit talis imago in capite meo. Fortasse a verbo Emmanuele?).
  Et risit per iocum.
  Elevatis super marginem saepes, puella quatuor miseros homines deprehensos, se in praepositione in consilio secans.
  - Turma fracta est! Hoc bonum est quod ultimum momentum tuum felix erit!
  Aurora tacite scalam descendit, ante ostium ad occasum collocat. Erepit ingens centum sexaginta chiliogrammata Negro. Puella Komsomol superne ei imminet, eius tibus contra parietes lateris ANDRON. Percussor, mussitare.
  - Fakyu! Cur tam quiete! - Aurora - in templum tibus eum verberat. Inde cadaver levat, sinit eam leniter demittere.
  Quia amor ad te venit! - Respondet.
  Puella Komsomol vel hic non demisit, ingressa est ut ventus, queue duos duodenas metendo, quarum media dormiebat. Fortem odorem alcoholis dixit Yankees tempus aliquid celebrandi habuisse.
  Somnus interrumpitur, Siren sono sonat. Puellae in cruribus globulos excitati sunt et in aciem coguntur.
  Colligunt eas et colligant iterum, ulteriora propellunt.
  Antea tamen cibum dedit. Iterum polenta mixta non nimis recentibus piscibus. Sed hoc etiam plus quam norma salietur. Inter tropaea proiectus in hordeum senex canned victus exspiravit. Et addiderunt sal piscibus propter disinfection. Captae cadres pretium suum pro Nazis nondum amiserunt!
  Oleg Rybachenko una cum illis claudit. Licet tempus somnii satis esse videatur et magis, sed hilaritas non est. Dolens, somnium puerum consumpsit.
  ita incedit ut hoc et sentit, quasi in capite, percunctando memorias fructuum mirae hallucinationis quas experimentarii Nazi inspiraverunt;
  Hic in somnio videt Dmitry. Spectat ut puer ille tenuis et longus, qui una cum illis constrictus est, sed procerior et muscularis; Sed facies et nomen sunt similia. Mirum etiam fortuitum. Hic puer duas pugnas faciles habuit contra equos puerorum ex Slovenia et deinde Romania. Pugnae utraque sunt velox ad pulset primo momento! Tertia pugna durior fuit. Macer Italicus egregiam habuit defensionem et mobilitatem cruris. Non permisit se ilico eiectum et bene discessit. Dmitry adversarius primum perfecit pedes eius ...
  Tum puer in secundo circuitu, non attendens facultatem se in lentum insequentem currendi, ad adversarium solum cucurrit, utrasque manus iaculans. Accepitque in ipso ictu custo- lentum et celeris in ipso punc- mento.
  Primum iuvenis pugil movit, sed hoc solum iratus Dmitry. Insilivit ut tigris et adversarium suo dextro aduncum.
  Insomnium titubavit et procidit ad genua.
  - Caestu!
  Italicus, ut videtur, amissa mobilitate, celerique specu ad templum et maxillam concidit, armaque adeo inritus fixit, ut arbiter ne numerare quidem inciperet, sed statim pugna interclusit. Stat, plerunque cum puerilibus, sibilabat et rugit. Sed inter publicas magistratus ss summus ordo erant. Victus puer coepit sentinari, puella genas subigebat, collum subigebat.
  Dmitry etiam metuis;
  - Num eum occidi?
  Sed post minutam machinationem vehementem, facies pugilis rosea iuvenis convertit, et oculos aperuit. Aliquid leniter mussat. Dmitry eum adiuvit et puer comiter amplexus est.
  Oleg Rybachenko, vicissim, concinne solere, pugnas amateur, quattuor tres minutas singulas .... Puer primos duos adversarios in tertium et quartum circumiens misit. Debeo tinker cum tertio... Et licet Oleg Rybachenko miram defensionem demonstrans, fidenter in punctis ductus, quintus rotundus constitutus est.
  Pueri corpora, nuda umbilico, perusta sudoribus nitebant, tremebant musculi, acrius etiam venae ac venae prominebant. Opponent Oleg Rybachenko accurrerunt, computantes quod in casu actionis hoc rotundum daretur. Sed fortis auctor animadvertit fessum iam suum instar et motus eius retardari. Secuti latus rapidum ad laevam mentum et nundinas insequentes. Iuvenis adversarius accinxit et procidit... Apparet pultareum fuisse, ideo comiti decem non ascendit.
  Tunc intermissum est, tres pugnae in uno die in poculo ratio multum est!
  Dmitry cum cavillatione quadam notatur;
  - Hic doctores quindecim orbes pugnant et ante primum bellum mundanum nullae omnino temporis fines erant. Pugiles pugnaverunt donec unus ex eis in lassitudine corruit.
  Oleg Rybachenko hic partim tantum constat;
  - Scis, pugillatoris professio est, nescio quomodo non placet. In caestu amateur, vos iustus circum eget, sed in pro caestu, nimium ex auctoribus pendet. Exempli causa, pugil ingeniosissimus potest putrescere sine pugnat dando. Ita et pugiles habent facultatem ne nimis periculosum sit ad dimicandum. Exempli gratia, solum ope variarum dilationum contractus subscribere recusat.
  Dmitry pugnum movit;
  - Modo temptet!
  Inter prandium, iuvenes athletae honeste pascebantur... Etiam aurantia et pro mensa aliquet, coconuts et scabies quae antea non experti sunt teenage athletarum Sovieticorum.
  Ut videtur, nazi auctorum certationis ostendere conati sunt Tertium Reich, omnia denique esse, valde iucunda et luxuriam praestare posse.
  Dmitry et Oleg Rybachenko coconuts et aliquet in corporibus novis primum temptaverunt, et in secundo pinea (bene, cum oranges in USSR, multo facilius est suas edere in Central Asia!). Hic guys satis communem errorem fecerunt - dominantur ... Et nullae erant adultae carrucae in quadrigis ... Si Hitler Iuvenis slogan habebat - iuvenes ab iuvenibus tractari deberent, tunc delegatio ludis Sovieticis placuit. hoc exemplum sequamur.
  Fortasse non optima idea sequi!
  Ceterum, post magnam cenam cum mensa et placenta, tria plura pugnae faciendae sunt (si non amisisti!) ... et cum validis guys!
  Post prandium, pueri satis rapti sunt, Oleg Rybachenko etiam suspicatus est se aliquid mixtum esse.
  Utcumque, iam classis athletarum iuvenum Sovieticarum cecidit et unum post alterum amittere coeperunt ... Quin etiam iudices, una cum referendarius, penitus efferati sunt.
  Sovietes iam contra Germanos dimicabant....
  Primo, Dmitry tolerabile sensit, et primo circum quartae ultimae iverunt.
  Sed iam in semi- finalibus sensit infirmitatem in brachiis et cruribus ... Magnam infirmitatem et tarditatem motus Puer autem erat caput validum et accurate ictus magnae, technicae et velocitatis adversarius tantum eum excanduit.
  Denique in tertio circuitu, Dmitry aduncum adversarium suum, nasum comminuens.
  Germanus leviter perculsus in mento receptus est. Puer e Tertio Reich reversus est, tortis. Dmitry successum progressum fecit non satis celeriter, sed simul triplici tangibili... Adversarius cecidit, referendarius coepit numerare colaphum lentissime ... Surrexit puer Germanus, sed non stetit super pedes. Dmitry inspiratus ad perficiendum eum irruit. Pauci certae ductiones... Haedus cadit...
  Iudex ad eum accedere non properat. Quaerit aliquid in parte. Respondent ei.
  Novus comes languidus incipit... Ad comitem novem puer adhuc iacebat... Sed signum in fine rotundi sonat. Eripiunt eum ac portant.
  Dmitry confidenter dicit:
  - Non erit in quarto circuitu! Hoc modo non exeat!
  In hoc casu, puer Russicus ut recte se habet, secundae praecedunt...
  Oleg Rybachenko, vicissim pugnat quasi nihil factum ... Qui pereunt puncta in frigidis sanguineis, et tunc finitur in quarto circuitu ... Et motus adhuc accurate et celeriter ...
  Solus duo ex eis ad finales athletis Sovieticis - repraesentantes coetus minoris aetatis pervenerunt. Grave pondus inter infantes et medium pondus ... Volcanus propugnator paucis horis ante discessum vulneratus est, et tempus non fuit ut ei substitutionem inveniret...
  Itaque duo tantum Russi in ultima finiuntur, et reliqui omnes, utique Germani, sunt qui aurum inter se ludunt.
  Certationes actuose filmed... Dmitry grimaced in disgust:
  - Ita nos dedecus volunt! Quasi nos Russi peius Germanis et non Aryanis omnino sumus!
  Oleg Rybachenko caput renuit.
  - Non realiter! Quaevis enim gentium divisio in plenas armatas et non plenas discursus est iam sua quaestionis formula absurda. Et quid dicam, si notiones nostrae generaliter internationales sunt?
  Dimitri chuckled et consensi.
  - Et percutiemus eos internationaliter .. .
  Erat utique intermissum ante ultimum proelium... Et tunc Germani aliam sordidam technam aedificaverunt pueris Sovieticis. Sed ob rem repente calceamentum pedum puerorum emolliebat et resolvi coepit.
  Habui eum proicere et currere ut lavarem in labello ... Dmitry graviter iratus est;
  - Cur id faciunt? Voluerunt nos in pugnam provocare, et a certamine nos removere?
  Oleg Rybachenko satis logice dictum est:
  - Ita non solum hoc! Etiam paupertatem in URSS volent ostendere, ac etiam athletae primores discalceatos contendere cogentur. Similes, quales pauperes pueri in Russia sunt!
  Dmitry suggesserant:
  - Fortasse interrogare possumus maiores nostros socios pro sneakers? Magna quidem erunt tibi, sed erunt mihi!
  Oleg Rybachenko movit caput negative.
  - Nihil tanti! Ostendemus eos nos etiam in difficillimis condicionibus vincere posse. Praeterea pueris nostrae aetatis non turpe est nudis pedibus ambulare, ut aiunt, nudis pedibus...
  Dmitry pugnos tanta vi compressit ut articulos suos torsit. puer pugil dixit:
  - Bene, pissed me! Minime, specialiter pissed off!
  Oleg Rybachenko respondit:
  - Sic det ira tibi et te vires.
  Tunc tactum Dimae iuxta eum vinctus memoriam interpellavit, insusurravit puer;
  - Vidistine id quoque?
  Oleg Rybachenko succincte respondit:
  - Ita!
  Rursus pluere coepit, quod vere Crimeanum non satis proprium est. hoc et taetrum et frigidum est. Etiam sordidum est, et calli quae plantae formant dolent foeda aqua frigida macerata. Columna excalceatis captivis paucis post horis in silvam, iam sero post meridiem. Apparenter SS homines festinabant ad operiendum pluviam. Auctor puer paene oblitus est quid ei acciderit. Ita, et faciei iuvenis Leninist cogitare de frigore, vestes, quae madent, cruribus rigentibus, et chalybe compedes ex durabili ferro intemerata, quae manibus ad sanguinem delevit.
  Dmitry silentium fregit et dixit:
  - Mihi videtur per hiemem circa Chersonesum ascendere, sed nescio... nescio quid in terra!
  Constat Oleg Rybachenko caput quassans;
  - Et nobiscum generatim omnia non sunt similia hominibus!
  Silva ingens erat. Pineae steterunt instructae ad latera viae tres vel quatuor girths, cum cortice rubro-brunneo fisso vel luteo-aurantiaco, sicut squamae magnae piscium, quae coronae semper virides vel caeruleae ad altitudinem feram compactae erectae sunt.
  In ramis autem sunt etiam flores, qui petunias esse videntur. Non silva, sed fabula, in alium mundum cadere. Sed est etiam minus - in sordibus in via multae spinae erant, acuta, sicut acus ferrei ex machina sutura.
  Quaedam puellae iam gementes incedunt. Dima premens manu Oleg Rybachenko dixit:
  - Est visio nocturna! Visionibus non creditis!
  Mirabela manum Dima erinacei flavi, quae crescere iam coeperat, susurrabat;
  - Crede aut non! Et vide sub pedibus tuis! Parum erat tibi adferre contagionem!
  Iuniperus creverat herba. Spiritus stetit - mixtura pini veris et vere fragum et odoris juniperi. Vel calescere videbatur. Et simpliciter non potui credere centum gradus hinc - umentes, nisi tesca, qualis tesca esse potuit in Chersoneso? Sed tamen, tempestatibus et atro frigore scopulos, sub quibus agmen fascist itur. Misericordia est quod admiratio non diu duravit - dolor in manibus, oris et retro, frigus, humidum rediit, et Oleg Rybachenko valde miserum sensit. Modo ad modum.
  Tamen... egregius auctor auctor subito chuckle. Plus quam semel per breve tempus hic in captivitate consumptus cogitavit: bene, omnia mala sunt, ulterius et peius ire non potest! Et omne tempus evenit - vel mattis est.
  Mirum in modum haec cogitatio ei parum consolabatur. Oleg etiam incepit memorari mappam Chersonesi ab Atlante. At ille non meminit eius - perdidit in cogitationibus incertis quod aliquid omnino impossibile accidisset. In aliud tempus licebit - haec est scientia ficta quia tempus Marci Tavini in amorem incidit. Alii spatium, quod recentior est, alii planetam - putant! Ad infernum, mente - repente Supercilia; homines, qui decies centena millia annorum antecedunt humanitati in evolutione indulge! Omnia impossibilia possibilia sunt - certo scio !!!! Sed ut simul tuam essentiam, memoriam, omnem vocem, non solum voluntatem tuam mutaret! Hoc totum est - immensum et transcendens...
  Oleg Rybachenko Dmitry interrogavit:
  - Habesne consilium pugnae?
  Puer respondit;
  - Consilium simplex est - hit! - Concutiens macilentum, cui omne os a tergo conspicuum est, addidit. - Sed idem bene est, cum non sceletus es, sed validi nervi in te ludent. Bonus somnus... Sed minor factus es!
  - Parva, sed audacia! - Trite, sed apte respondit Oleg.
  Et lenior facta est via, interim vivificata. Et mirum est in Chersoneso, at omnia exstincta videntur. A duobus temporibus motorcyclistae cum invisa swastika nigra versus nos insiluerunt. Inde per quinque fere minutas commeatus ad se trahebatur - magna plaustra iunctis soccos sarcinas philosophicis spectantibus bityugis iunctis, in quibus sedebant lictores muzhiks in camouflage paenulas et fascias proditionis. Item portator comitatus. Dissimile lacus, Hitler has multus of illis. Deinde alia turma in aliquet, plus motorcycle cum sidecaro, captas puellas facile consequitur. Sunt centum currus, non minus, omnes fere colore khaki depicti.
  In motu, Nazis captivorum columnis ad se vocati, in capite equitantes, equites, servi, et Oleg Rybachenko iurare potuerunt voces illudentes. SS custodes tacuerunt. Medici vehebantur in aliquo genere vehiculis armatorum informibus sicut testudines et graves, adhuc decidunt trahentes. Machinae sclopeta horrebant. Sed videtur, cogitasse Oleg, eos non vere amo hoc munere, praesidiis praesidiis... Etiam capistros suos bestiales occultant.
  Dima dixit:
  - Executores in Germania aut non honorati!
  Mirabela iterum dixit aliquid, nutans post viles milites SS. Oleg ingemuit.
  - Occidere eos! Omnes ad unum, to Hitler!
  Dima gemens notavit;
  - Eh, linguam eorum non intellego. Et tunc quaeramus an cito venturi simus .. .
  Languidus oleg Rybachenko dixit:
  - Germanum novi, sed parum utile est!
  et cessaverunt pluviae et caelum purgavit arbores et apparuit sol. Oleg Rybachenko aliam quaestionem habuit - in utroque modo magis ac magis ad secretum ire voluit. Aliquid autem instigavit: veri simile est quod ob hoc cessabunt. Horum autem impossibilitas talis materiae elementaris, quod etiam hic pendet ab aliena voluntate, auctor puer vehementer iratus est. Praeterea fiebat desiderio satis molestus. Hanc quaestionem sine intermissione solvebant viri cum ministris suis, sed hoc solum fastidium attulit, nec desiderium imitandi exemplum.
  Nonnumquam paenitebit te satiasse satis causae necessitatis. Fascists sciunt quomodo problemata causant - sadists nati. aut quomodo eos educavit?
  Oleg Rybachenko iam graviter vexari coeperat, cum repente in aere adhuc humido cum fumo traheretur, deinde canis latratus et voces humanae auditae sunt, a dextra statim coepit acriter purgare, super quo milites aliquid agerent. tantum duodecim vel tres, et post eum fumus super lapidea et magna aedificia. Pueri in camouflage vestiti praecipiti de via ad campum locati praecipitati sunt. Non Russi, clamores et armamenta cum swastika iudicantes, viginti ex eis erant - currebant et clamabant. Per tempus agmen vicum appropinquabat, saltem duodecim milites iam obviam illis exierant - cum magnis iactis et tormentis portatilis machinae latum grenade launculis instructae. Inductus est vir hefty senex, aequabili ducis SS.
  Vel forte non avus, sed modo sene, quia nulla alia signa senectutis in eo erant, et gestus longae manus nodatae, aureis armillis ornatae, regias et imperiosas spectabant.
  Et habet praemia... Oleg Rybachenko in referente libro legit, et mirabatur, quod tot colligi possunt in collectione. Summa est crux equestris cum foliis quercubus et gladiis. Supra tantum idem, sed adamantinis, nec non Magnae Crucis ferreae Crucis, sed Goering tantum iudicavit. Stella Magnae Crucis Ferreae Crucis altior etiam est, et in tota Germaniae historia omnibus duobus hominibus considerata est - Campi Imperatores Blucher et Hindenburg. Bene ordo aquilae cum adamantibus superior erit.
  Captivorum agmini substitit. In olla bellica "doctor bulla", ut Oleg Rybachenko dux praesidiorum involavit, desiluit et ad sene locutus est. Reliqui commeatum aspere et intente spectabant. Oleg Rybachenko animadvertit quod omnes in agro opus suum reliquerunt, et pueri qui fugerant prope appropinquaverunt. Prima Germani agmine incedunt. Et post eos sunt incolis macer, nudis pedibus, aut intextis basibus calceis. Mendici loci guys versae sunt solum in coloratis tunicis - nigris et albis, tales pannosos ut statim non liquet ubi sunt pueri, ubi puellae; omnia hirsuta, flava, cinerea autem pulvere vel brunneo-rufa, comata, monstrosa, sordida, oculis vivida, claris oculis curiosa, parum territus, plane miserans. Oleg Rybachenko etiam animadvertit SS commeatum quam proxime servis et ab hominibus localibus manere conabatur. Non clamitavit Nazis, non saevus, et plerumque quiete se gerebat.
  Margarita, hoc intuens, notavit;
  - Ubi SS euge ivit?
  Oleg Rybachenko lepide respondit:
  - Ad flagellis et loramenta!
  SS Interea cana cum pernicibus canibus per biennium tempora monstrabat, deinde, ubi pinguis aliquid spumis agere coepit, vibrabat manum acriter, quasi feriens; ensis. Adeps quoque manum vibrabat, sed vultu moleste congruens, ac deinde brevem mandatum dedit. Sonuerunt currus armati, et Lupus ascensores in via insederat. Dimidium loci duodecim milites secuti sunt. ceteri captivos circumdederunt, rursusque admovit agmen. Sena et pueri et operarii in agro clamaverunt, et ipse iuxta pedes hominum descenderat.
  Dima, horror, notatus;
  -Aliquid non communicavit!
  Mirabela cum risu dixit:
  - Imo litigent et dimittunt alterutrum viscera!
  Puer durus barbatus e pugnatoribus locorum SS, qui iuxta Oleg Rybachenko locum habuit, a fronte in puerum auctorem, lucem tormentarii machinam quassavit, deinde in capite eius exclamavit:
  - Esne porcus Russicus saltem aliquid cogitare?
  Et ridens, adjecit;
  - Moscuae et Vindobonae annon erimus?
  Oleg Rybachenko intellexit quid ab eo vellent, cito caput convertit, conspectum Margaritae - desperatum et simul ac si diceret: "Felix - magna nos exspectant!" at ille sene agitans, et homo barbatus, aliud murmurans, ad Olegam cum dolore aspexit, et nihil amplius dixit. Oleg Rybachenko fere intellexit quid vellet ... Fiat vel vage.
  Sed quanto melius, sic adhuc experimenta sensus faciunt? Vultne Germani hoc modo futurum scire? Sed contrarium evenit. Certationis amicabiles certationis sunt extra quaestionem post tale bellum. Fascismus et communismus semper inimici sunt. An est aliquid aliud... Quam dolens templa traxerunt.
  Res militaris subsecuta est post humilem, sed vallum solidum - suggestum cum militibus immanis ordinis SS, magnis tamen apertis - portis. Una res mirum videbatur ab Oleg Rybachenko columnae portae lapideae, anaglyphis obductae in modum florum et caulium infinite curvarum. Columnae istae minime aptae erant cum communi viculi specie, ubi sordida erat (fortasse post hiemem?), et aedes, structae ex tegulis saxis, in musco luteo rotundis rimis delibutae, in brunneae versae. plana tecta palustri.
  Sed acs erat. Nulla tormentorum auto- propellitur, et in brucho vestigio, modificatio ignota curiosis Oleg Rybachenko. Hic, exempli gratia, arma - pila non minus quam 350 millimetres adspectu sunt. Confessus est se nunquam tale aliquid audisse.
  Quin etiam currus sub octoginta talentis pensat, et quomodo per montes Crimeos omnino trahitur? Vis inexpugnabilem Sevastopolim experiri in oppugnatione? Ex hoc supposito ieiuno paulum dolores facit. Quid Russi milites sub tantis ictibus fecerint. Hic omnia Medio Aevo spiraverunt, cum modernitate et innovationibus technicis mixti. Sicut foramina cum campanis et sibilis. Ne mireris si hic TV est et color etiam. Non album et nigrum.
  Conclave esse idem, in quod offerebant, vel potius servos compulerunt. Nihilo tamen peius est, quod hic nemo in caemento caemento rimas rimas vexavit, et notissimum est Oleg Rybachenko porcos sensit. Sub hangar, servi censuerunt horreum inanem vel perditum vel ad tempus accommodare (odor ex talibus locis fere nunquam evanescit).
  Margarita aspernatus adeo ut terribilis et exili facta est;
  - Ecce iterum demissi sumus! Bene Hitler tu tantum posside me!
  Sed tectum erat. Plus, servi integri erant. Quanquam, ut Oleg timuit, hic latrinam non praebebat. Praeteritis praemissis, ubi carcer recentior est, multo commodior est. Fritz porcus non ut lutum.
  Tamen de ea re jam ad murum longe cogitabat. Et ingemuit. Quid dicam ... Non pioneering, non formosa est. Omnia non in braccas, jam parva victoria. Et puellas quoque hic esse videtur ... Sed melius est non intueri.
  Aurora tamen non deficit;
  - Alius casus... In hac felicitate vivimus et respiramus!
  Oleg Rybachenko effudisset;
  - Atque in altero mundo multo melius esse potest!
  Igneus Diabolus despiciens puerum;
  - Paratus sum ad disputandum, occasionem reprimendi quomodo in altero mundo a nobis non natabit!
  Oleg Rybachenko molliter cantavit in responsione. Profuit opprobrio tolerare pudorem;
  Dabo patriam sine vestigio --
  Sit facinus, bellator exaltatur!
  Ictus gladii et globus proicitur;
  Improbus Rex Terrae Lex!
  
  Vulcanus igneus est aquae elixae;
  Labia amoris electri mei!
  Volo tempus libertatis
  Quam aerie et purus es!
  
  Ardet ut aurum, pretiosum coma;
  manus elevavit - crevit ala!
  Dominus dedit mihi donum inaestimabile
  Statimque laeta facta est, lux!
  
  Ubi transivit Deus: facta est vallis;
  Floreat, laete rosae albae!
  erit honor medio omnium mundorum.
  Donum super altare quod dedi!
  
  Novi, scelerata, veneficiis;
  et non dignus paradiso et abditis!
  Sed in Calvariae loco cum Christo,
  Ego in pallio iconem involutus involvo!
  
  Mea es optima omnium sponsarum imago;
  Credo omnipotenti, spiritum transformabit!
  indignum crucem feram;
  et clipeum de manibus meis delapsum suscitabo!
  . CAPITULUM 7
  In horreo consederunt, ut cur morerentur, si Nazis etiam pecudes melius quam cives Sovietici tractare solebant.
  Tres pueri loci, in potestate SS, intra paleas tracti sunt. Impiger ruunt, nudique micantia calcis Pulverulenta ferunt armillas ingentia terga. Anno proximo trahebant, sed multum fere faeneum. Et post haec septem vel octo minuta, non amplius, apparuit mulier quae una cum duabus puellis localibus ingentibus placentas planas et duos circulos casei tersos attulit. Loquens in Ucraina, cibum omnibus divisit arte. Oleg Rybachenko curiosus factus est: multi et ipsam et pueros interrogaverunt de aliquo, et omnes tres libenter responderunt.
  Germani multum sunt et aliquid hic ascendunt. Sed rursus nemo scit! Denique ipsi pueri situlam aquae trahebant et fores arcte claudebant. Mores sociorum, Oleg Rybachenko intellexerunt: hoc est, alibi hodie non agi.
  Margarita fratri suo obtulit in armis aquam et dixit:
  - Refrigerium non nocebit!
  Panis recens evasit, sed inusitatus, quaedam gravis (mane mane comesta, Oleg Rybachenko gustum comparare non memini). Aut non incoctum, aut semper hic comedunt (vel potius secundum fere, caeteri comederunt, nec ullius fastidium ostenderunt). Sed caseus pro certo evasit localiter productus valde bonus, similis feta caseo, quem Oleg Rybachenko adoravit. Misericordia est, quod drachma tantum fuit tertia palmae. Etiam puer, non hominis.
  Margarita fratrem fessum sustentabat. In paleas decidit, ac si succisus est, ac decumbens quod accepit, ne bibere quidem incepit. Subito Oleg Rybachenko horrorem intellexit. Sola spes erat, quod post frigus commotionem, et maxime feras visiones. Quod post somnum tremor iste transibit. Rybachenko Oleg plus paleas sibi evigilare conatus est et, si fieri potest, in eam fodere. Non amisit alicubi appetitum, blande se, sed audiuit; temperies, primum abscidit desiderium edendi. Oleg Rybachenko ipse numquam aegrotavit - propter geneticam structuram. Verum experimenta similia non posui in eo, multis etiam horis ambulationum in frigore. Sed fortasse. Et si non, est casus quod propter scientiam agetur.
  Alie tantum excutiunt puellae, sed nemo tussit.
  O quam languor incidit in auctorem puerum a capite ad calcem! Perfricant poplites in sanguinem, cicatrices tergo turgidas, laesa, addicta, crura fovere coeperunt, omnia dolebant, sed hoc tantum ploro augebat desiderium somni et somni.
  Et dormire FORMIDULOSUS est - non expergiscimini, immo etiam peius in visu esto. Sed satis placet.
  Oleg Rybachenko oculos clausit, et statim in arma Morphei natavit, plena somniorum, LAETUS, sonantia.
  Una et probatio non ibi finitur... Anulus velamen mutatur insertis laminas ferreas cum spicis quae in nudas calces puerorum inclementer effossa sunt...
  Oleg Rybachenko etiam anhelavit, sed pertulit, licet stare non posset, et Dmitry etiam saltavit et rugire coepit.
  Eorum aemuli fortes erant et plane vetustiores quam publice nuntiabantur. Exempli gratia, aemulus Dmitry caput est eo statura, et antennae iam perrumpunt.
  Oleg Rybachenko adversarius est etiam multo maior et gravior, et simul, latra facies puerilis non est .... Sed puer hospes non est, anulus est anulus, omnes homines ibi conveniunt!
  Pugnatum est simul utrumque .
  Transfiguratus Dima fere statim in facie gravia ictus deesset. Adversarius eius in longitudine bracchiorum in pondere commodum habuit, et perfecte paratus videbatur, physice et technice ... Musculi in genere similes sunt agone positis... Sed Dimka valde sculpta est. et velox erat.
  Venenum Dmitry in primo circum multum singulas et duplices ictus desiderabat. Etiam sub dextro oculo haematoma turgescere coepit.
  Secundus circum se etiam peius evasit, adversarius ejus procedebat et verberabat, verberabat, verberabat ... Et Dmitry paene non defendebat se, modo jactando caput retro mitigabat ictus, raro, sed ex inopinato obnixus, et nonnumquam trahens. adversarius... fremuit in German:
  - Tu Russian significat non plenae armatae!
  Dmitry durius, etiam germanice;
  - Et Germanus es, satis plene ex Russis habebis!
  In furorem versus est, et in nasum suum posuit cubitum.
  Plerumque nasus Dmitry in hoc mundo validissimus est, nec umquam fractus est, etiamsi ictus est, at in hoc casu non ictum caestu emollitum, sed punctum ossis duri cubiti.
  Sanguis defluebat in faciem pueri, cogens eam lambere respondit... Dimka respondit... Captus versus Hostes leviter commotus est et titubavit, sed non satis virium in prosperitate aedificandi satis habebat - cruribusque plantae punctulis visae. ut wadded.
  Tertium circuitus non minus difficilis evasit, sed adversarius perdite pressus est, sed Dmitry saepius obsistere coepit, ictus repercussus ... Regulae finales mutatae sunt, cum loquimur de numismate aureo internationali, numero. rounds auctus est ad quindecim... Sicut pro. Dicendum est iudicium crudelissimum de eleifend, qui iam quinquies illo die pugnavit.
  Sed post primum quattuor orbes acerrimos, adversarius Dmitry aliquantum retardavit. Sensit etiam fessus , spiritus multo turbidior et simul gravis .. .
  Dimka, quamquam haematomas et sensum vehemens in nudis pedibus urens, etiam accessum virium accessionis sensit. Sexto rotundo etiam adversarium in maxilla aliquoties percussit ... Sed erat etiam constans, magnus, et fortasse etiam doped.
  Septimo circuitu, sordidus Dmitry adversarius leviter mutatis artibus tentare coepit quam plurimis ictibus contra regulas, cubito percutere, vel etiam capite... Dima etiam saepius ferire coepit, et in Octavo circuitu rem privatam consecutus est, tandem e magno adversarii Yushka fluxit... Et cum iterum cubitum moveret, ipse in stationem venientem cucurrit.
  - Nu, ille captus, quem mordet!
  Germanus magis dispersus erat, adhuc hamo sagittario separato numerabat!
  Oleg Rybachenko aequius, fere sine carens pugnavit, adhibito eo quod adversarius nimis laxus torsit, mentum in laeva figo, vel in cruce dextra occurrit. in omni via. Tunc Oleg Rybachenko mutavit rationem suam et coepit laborare in naso complanato adversarii.
  Oppugnator Oleg Rybachenko exivit ad restituendum alium, puerum leviorem et leviorem. Prior laedi videbatur (Quamquam sane haec est Nazi stropha!
  Sed nono circuitu, Oleg Rybachenko etiam paululum hiavit et ictum periit, a quo prostratus est. non reputabitur. Pendentem hostem iacens .. .
  Ille excussit, ruens ad perficiendum illud.
  Oleg Rybachenko aliquot gravia ictus periit, sed tenuit, caput eius quassando mollivit. Inibant hostes, iam nihil triturandum animadvertentes. Hic puer Sovieticus reflexive, sed valde fortiter, corpus versus eum percussit ... Ictus in iecore vulneratus est valde periculosus ictus ...
  Paucis ictibus adversarius fecit et faciem magnam purpuram convertit. Convulsus deglutivit aerem, procidit, et torquere coepit.
  Hoc inhumanum effectum habuit in Dmitry's friend and he went on the insulting against a notably defessus adversarius... Decimum, undecimum, duodecimum orbes. excidit, ob desperationem polypus Germanus, et puer Sovieticus in supercilio incisus accepit.... Sed in quarto decimo, Dimka, qui se levaverat, iterum in manus suas inceptum est. Haec latina adhuc nihil sciebat, exempli gratia, de Mohammed Ali, sed multis modis rationes suas describebant.
  Quintadecima circuitu Germanici manus lassitudine deciderunt, nec ultra ad ictus portavit, sed stabat, stamina demonstrans Aryan .... Adde Dmitry, aspersa dope et monstrosa lassitudine, plerumque ictus valide debilior factus. . Fiat! At contra multi et multi et in nuda hostium menta pluerunt. Postremo, caput Germanorum stare non potuit, finis stamina fessa est et repraesentativus "Aryan" gentis sicut sordes dilapsae sunt, circiter quindecim minutas ante finem ultimi circum...
  Referendarius incepit obscene lente numerare, sed postquam quinque numeravit, videns quam terribilis Dmitry Lebedev adversarius esset, obstitit et vociferatus est:
  - Magis placet medico!
  Et alius juvenilis "superman" in nosocomio captus est.... Post hoc, victricis finalistae ad columnam instruxit et iter facere coepit.
  Puer alta Dmitry late risit, laetus erat. Sed tunc subito animadvertit quod camera ad eos propius se moveret et ictus nudis, graviter obstrictis et leviter cruentis pedibus puerorum Sovieticorum, vidit. luxuriosi inaurati sneakers aliorum iuvenum Germanorum athletis vel in petalis sepeliunt.
  Oleg Rybachenko traxit ei per manum;
  - Noli! Pudoris tui est quod chuckles et dubitationes facient... Praeterea in Germania, post declarationem totius belli, omnes fere pueri nudipedalia ambulant, quod ipse in plateis Berolinensi vidisti. Tuam igitur dorsum superbe corrige.
  Numismata illis data erant vittis fuscis et auro reali, pondo quinquaginta P., pondo quingenti et nongenti. Utique, pueris Sovieticis hoc magnum pondus est - circiter ... Etiam difficile est calculare, cum pecunia Sovietica publice procurata esse videretur, re vera sine subsidio auri exitus factus est.
  Cum fautores Sovietici suggestum ascenderunt, antiphona URSS insonuit. Obiter musica Alexandrov non erat, quasi internationale aliquid. Hic Oleg magnam inspirationem sensit, et licentiam petiit canendi.
  Himmler, qui certationi interfuit, benigne permisit;
  - Valde libenter audiemus compositionem hospitum nostrorum e Magna Russia.
  Oleg Rybachenko inclinavit primo ad dextram et deinde ad sinistram, post quam cantabant una cum Dmitry;
  In vita es miles, fugis ut aquila -
  Atque in portibus scire non vis!
  Praemia nobis non sunt tergora omnino -
  Vnum modo regibus gratum habemus!
  
  Primo ligavit ligaturam rubeam;
  Cum deinde bellum...
  Puer tenuis in manibus trulla tulit -
  Itaque acus in pectus non haerent!
  Pueri fossis discalceati foderunt;
  nummum vetuli pro iij.. .
  Frigoribus tepefacta undis;
  A mordaci sarcinis, iratissime!
  
  Pugnator mortuus est et machina sclopeta cecidit;
  Puer parvus eam sustulit!
  Fortis ut "Katyusha" ictus factus est;
  Timete, iuvenes!
  
  Ego sagittent in atrae catenae umbrae
  Unde habebatis acumen tuum?
  Ut apud antiquos gladius acerrimus;
  Currebatis cognoscere poenam!
  
  Bellum sine misericordia, heu, non est mater;
  Terribilis est in ea siccitas deserti;
  Sed debes vitam tuam pro patria dare;
  Tunc laetitiam accipietis ut donum!
  
  Sed quid simile est amare?
  Non omnis puer hoc scit.
  cum flumina fundunt sanguinem -
  Nazis truculentus necat!
  
  Sed mater amor est;
  gloria in secula seculorum.
  Et noli transire cor tuum
  In ea Stalin - Ferro et Flamma - Lenin!
  
  Esto candidus tempus -
  Sancta causa communismi...
  Mala turba rumpitur -
  Et nazismum evellere!
  
  Omnis humanitas...
  Concilia adunata!
  Paradisus fiat in planeta
  eques sum - Rus' invicta est!
  Oleg Rybachenko et Dmitry in ultimis verbis altius se insilierunt, eo quod cantus impressionem amplius augerent.
  Stat studio et plauditur.
  Dum pueri in genere videbant illis somnium magis iucundum et prosperum, puellae redeunt ad captam navem ante interruptam. Vide visiones rarae sunt, sed clare aliquid post illud.
  Accuratius, non mores, sed adimpletio missio Hyper-Witch et Demiurges Diorum Russorum. Immortalitatem tuam exerces.
  Nunc proxima camera hic sunt problemata, ex qua parte ostium apertum est, et ex quo premitur. Sed melius est vel vitare vel periculum est. Sed bene est si nodi verterit, eam pro ebrio accipient. Tum aliquis intonsus subter limen prospexit, vix puellam iuvet. Sed non tam cito cogitabit. Ianua clausa est et tu pultare debes.
  - Quis est illa? - Vocem coactam rotis.
  - Tuus! - Aurora respondit Anglice Texan tinge clara, linguarum ingenium inopinatum ostendens. - Nos loci* rum adduximus, cupam teter.
  - Oh yeah! Citius! Nauta post ostium expressit sicut porcus. - Quidni* rum!
  Fores ingentes quas grenade perrumpere non potes apertae sunt. Typus confusa vultu seligitur, cum paucis subditis plus dimidiatis ornatis. Ab his, quasi in vapore impetum, portat vel potius impense percutit fumum;
  - Ubi rum! in voce.
  - Tam bonus es! - Aurora rubens germina magna cum voluptate, nautarum acervos immittens. Quotquot tres et semis duodecim posui, clipeum mutare debebo. Glandes parvae sunt, pacta, bonum est, multum tecum capere potes.
  - Alia camera purgata! - Cum quadam frigiditate autumni in ea voce, inquit. - Curavimus duos ictus facere, sed spero hic non audiri.
  Nix alba Terminator respondit:
  - Et qui audiebant, surdus ibat!
  Margarita Aurora proximam cellulam transiit, parum torsit, paulum per ANDRON, iens afi, vidit quomodo zombie socium suum cacum in Yankees. Mortuus autem homo non hefty vires ostendit, vertebras cervicali frangens.
  Bene nos paene prodidisti! - expressit membrum puella-Komsomol.
  - Et quid restat facere! Animadvertit me et prope terrorem excitavit! - Zombie formam canis offendi accepit.
  - Bene habes ideam! Recumbe et humilia. - Margarita digitum "servum" minavit et pede in navi molliter percussit.
  Nos ad puppim jaciendum, grenade militum unus ejecit, minabatur, omnia casura esse. Americana analoga F-1, quasi motum tardum volavit. Res inopinata nata est, hoc in specialibus viribus non docuit. Margarita abrupte disco boomerang proiecit. Conversa in tertium oculum suum, et literam cum tenui metallo gravis officiorum immiscuit. Oculus animi motum orbis secutus est, et tunc extremum adhaesit inter tegulas, sclopetum secans et fuse aditum ad acidum interclusit. Sudore globulum fronti Termino flava devolutum.
  - Wow, paene evomui! Hoc solum miraculum est. Gratias tibi ago, Mater Dei, quia me peccatorem salvasti.
  Crine cana audiens hanc Aurora ait sollicite;
  - Quid ibi?
  - Grenade proiecerunt! - Greyhound Margarita respondit.
  - Ego explosionem non audio! - Miratur socius Ursi-Komsomol.
  - Non credes, disco boomerang feci. Bellator albus giggled.
  - Ita fit. Principio, hoc naturae legibus non repugnat, si inter tegulas perveneris. - Aurora nudis digitis fici speciem fecit.
  - Et ita evenit! - Margarita giggled, ridentem.
  Diabolus igneus factus est curiosus;
  - Quot in puppi necati sunt?
  Pulchra Korshunova superbe respondit:
  - Viginti octo homines, et vicesimus nonus strangulatus est a zombio.
  - Non multum! Nunc per gurgustium moveo ut totam navem purgarem. Adiuva me! - In voce rubra Aurorae nunc impatientiae sonabat.
  - Bene, ego te movebo. - Margarita abrupte fragmentum ossis sangui- nis e crinibus projecit.
  Ignea thalamum ocyus Aurora penetrat, Hic plures iam sopitos praefecti, et custodes hinc inde a bibendo movebantur. Clamaverunt tamen;
  - Huc venire non potes!
  - Urgente fama Hamilton. - Ignea Komsomol puella respondit et vertit, fere punctum blank. Tacite volitant glandes, lux etiam non recta est, non statim intelliges machinam hanc sclopetum ad te accendi. Mirabile igitur fuit si quis portavit. Duodeviginti cadavera, mox quatuor ex balneo eis addita, etiam sex, duo cadavera pressa e dolio ceciderunt. Cinis pertinebat ad meretricem.
  tacita sepulchrum in U- ium;
  Inveni dimissionem - bestiolae!
  Hodie pupa - cras glans in fronte
  Tam periculosa professio!
  
  Ita, puella nolebat te
  Tormentum, cursus volutpat...
  Fuerunt alia confusa somnia
  Tantum laete asinos voras!
  
  Ad flumen Campaniae influunt
  Yacht, cars - omnes honores!
  Cervi manu capiuntur sine ratione;
  De vilitate constituit puella!
  
  Sed solum stultus cogitat
  lupanar est bonum et multum deridere!
  Ego os meum nigri caviar saginati -
  Non novi te AIDS te praebuisse!
  
  Nec quisquam ad tumulum;
  In timore baptizari, pater!
  Eventus pessimo fuit.
  Cliens etiam caballus prior!
  
  filii tui non bene memineris;
  Turpe est talem matrem cognoscere!
  Quid eis relictum est, carceris receptaculum.
  Tacite poenam sustinebis .. .
  
  Ideoque, puella, discis
  Et operamini pro pulchritudine materna!
  Tunc semita sine recessu erit...
  Alioquin semper in inferis frige!
  Igneus diabolus concluditur, adorans lapsam meretricem.
  Sicque transiit, tanquam umbra parieti adhaesit et in andronem dejecit. Flabellum a latere flans, ardorem arripiens, Aurora crines in tortum mordax texuit, sic sensus amoenus. Ad ostium ambulat, si calidus aer aperitur, eos post abacum excitare potest. Leviter haesitat, teres crepitum angustum facit, simul reptans. Sensi enim anxiam asperitatem pallii nudo prelo. Modo scalam descendimus, multi iam hic dormiunt, cervisiam sorbendo considunt. Sub levi strepitu, crura Aurorae nudae non audiuntur, nuda planta melius madefacit sonos quam in calceis, sic puella nudis pedibus ambulavit. Iam taediosa pernicies in rupta, non plus quam glans in unum consumere conatur. Dormientes in communi mactari possunt. Si statim arteriam carotidem exprimito, maximus ab hoste oscitatio erit.
  Et tunc Aurora pedibus nudis operata est, in tabula, praeter Yankees, erant quasi gemitus stabilitatis pugnatores, sed disciplinae tantum redactae.
  - Hoc illud significat, cum te in turbam intromittas qui scit quisnam.
  Scalam conscendit puella, Luce fusa desuper. Solito strepitu, tapete calcato nusquam avelli. Iudicans per figuram Iraq. Quid est hoc in sensu?
  item non mala, licet consors loquitur de experientia. Cupiditas autem nimiae consolationis Yankees exitialis est. Sic conscendens gradus, constitit. Tres sunt in ponte et duo turturis. Bene, turturis lis etiam piscina non est, ex grenade deducentis sumi potes, sed strepitus quasi tonsurae porcus erit. Nulla igitur cupiditas talem bene unctam operationem perturbare potest.
  Conversus sum ad amicum meum Margaritam in auxilium;
  - Unum hic habemus, vel potius duos testudines!
  - Subaudi! - Margarita frigus ludere conatur. grinned.
  Igneus diabolus clamavit:
  - Quomodo TUBER?
  Margarita scidit oculos, et dubitatione Sphingis, in qua caper scatebat, quaesivit;
  - Grenade launcher exclusus est?
  - Nimis loquaces! Aurora altum spiritum sumpsit.
  - Optimum est boomerang in facie mittere secando visorem armigerum in area ubi est vitrum. Deinde tres glandes in ibi triplici modo. Laborare debet. Margareta confidenter dixit.
  - Veni ad me, faciamus in sync! - Nervos digitos crepuit, igneus diabolus quaesivit.
  - Utique festino! - Margarita, paucis pluribus posita, ex adverso intravit. Aurora discalceata coacta submissa voce addidit;
  - Hic deesset.
  - Obsecro, adiuvat! - Oblatum, iterum in ecstasim religiosam Margaritae Komsomol socius incidit.
  - Non credo in Deum! - Excisa ursa bellator. - Signum infirmitatis!
  Bellator flavus, crucis signaculo faciens, suggessit;
  - Sic auxilium peto - Summum animum hominis. Adiuvet in nomine Soviet Russia.
  Puellae quinque secundis adligat, susurrabant et deinde consilium impleverunt. Discus boomerang, ut tenui tela, in lumine diffuso paene invisibilis est. Semel et duo idola immobilia in visore percusserunt. Nolebant tempus agere, ut tacitae glandes leviter incisae visor ferirent, perrumpentes conchas et circumagerent cerebras. Sed tertius eodem tempore interfectus est, ne tempus ageret. Vera turtur lites sonantes ceciderunt. Nauta curiosus exilivit, Aurora canae eum uno saltu adsecutus est, et cum indice digito ad occipitium.
  - Dormi fili!
  Dein apparuerunt quaedam capita, duplicata acies, et silentium.
  - Margarita hanc scenam transiit!
  - Hic iuxta Cameram Ducis eum una cum lapillis capiemus. - iratus flava Komsomol membrum suadet.
  - Per se.
  Ut ad casulam principis perveniam, duos scopulos conficere oportuit, una meretrix in autocineto laborans in duobus metri nigris, Margarita Korshunova pepercit. Minor erat maior quam duodeviginti, fortasse etiam sedecim. Aspexit deprecantem.
  - Non dicam aliquid de militibus...
  - Allah! Invicta fortunae alas duxit. - Margarita calliditas respondit Arabice.
  Facies enim eorum non visae sunt, quae vagae sunt, puella adhuc non agnoscit, et versio Turcarum hoc nomen confirmabit.
  - Ubi est tribunus? Aurora quaesivit Anglice accentu Arabico.
  Sacerdos amoris balbutit;
  - In ludo tabulario! Hic "pedril" in amore minime tranquillus est. Ita, si vis, tibi serviam, gratis serviam!
  - In paradiso, puellae millies melius quam tu nobis exspectant! - Belligeros dimovit Ursus.
  Percussores putana vexare nolebat, sed reflexus meretricis fortius quam vox rationis;
  - Tantum tibi ostendam quid possum! Lingua mea levis est ut pluma, et suavis est ut mel.
  Gravissime iratus, Margarita digito suo in palpebram incidit, meretricem convertit;
  Aliquanto plus voluimus interficere. - Religiosus Komsomol socius Krakatau incensus est in conspectu talis libidinis.
  in limine duo custodes casualiter positi post tergum saliunt et colla frangunt.
  Capitaneus stertit iam ut spuria lota, duo genera complectens, hominem nigrum et Thai. Illi non obstante quod dederunt, trepide fluctuant.
  Puellae imaginem photographicam principis in computatorio viderunt et utrumque "trans-pueros" ad lectum imposuerunt sine dubitatione. Capitaneus primi ordinis, secundae personae post praefectum, sublatus est, et ad se cum duobus alapis in facie ductus est. Captus primum, turpis non micat animal, Solus attonitis oculis mortem aspexit.
  Extulit illum Margarita porrectis manibus, os caestu tegens, Auroraque mucrone luminoso mucrone ocellos Sustulit. Exsibilatur feroci aspidis;
  - Verbum unum et oculum erue!
  Margarita maxillam leviter laxavit, sed princeps tacuit.
  - Hic es tu! - Igneus diabolus sonum fecit in sua voce atrociorem. - Applicare dolorem imperatori.
  Galina nervum desinentem leviter pressit et ore clauso coagmentavit, itaque clamor iugularium ducis Americani evasit.
  - Bene, nunc quietius erit. - Aurora rubra nudis digitis caedere coepit in area instar rhythmi funeris iter proprium. - Loquere iniuriam aprum! Vel abscindemus dignitatem tuam et in ore tuo eam ponemus.
  Cum perversus dux paulum sedavit, Margarita paululum expressit. Bellator etiam Blondus ad collationem interrogationis verbalem facere voluit:
  - Canis te ipsum exprimis, si tormentum vitare vis. Alioquin tantum nobis placet.
  Princeps plane non loqui.
  - Dicam omnia!
  - Bene, melius est. Interrogatio quomodo dicat facili modo! Puellae derisorie subriserunt.
  Dux ingemuit, auriculas leporis trementes;
  - Modo vitam relinquas!
  Aurora logice dixit:
  - Hoc est vas pretiosum, plus mereri debes!
  - Negotium homo sum. - Cur Americanus captae delectatus est. - Si vis, poteft possum!
  - Atque hanc quoque illic conspue, sine relinquens, meretrix mascula. ' Margarita fastidiose dixit.
  Etiam blatta navis, in levi cute puellae crurum impingens, in hiatum recurrit, tali proposito permotus.
  - Quot homines in nave sunt? - Superbus Aurora canae simulavit ultimam sententiam non audivisse.
  American perversus haesitavit, facies moronica facta est, quasi quaestionem non audivisset, oculi plaudunt, plaudunt!
  Igneus diabolus digitulo suo pugione incidebat, cruor fluxit. Illico resipuit;
  - Hem, quot homines in perditor?
  - Circiter quadringenti! Nescio certe "stabilitatem" militantium e litore appulerunt. Sed meretrices paucae sunt. Non sunt satis guys e litore. - Simulator et moron exiliunt et collo suillo detraxerunt.
  . CAPITULUM #8
  - Transeamus singula! - Ignis Aurora statim ad res practicas convertit. - Artificia ubi?
  Capitaneus ludere stultum conatus est;
  - Quae artificia?
  Aurora parum discalceata genu pressit, os ornosum.
  - Nunc intellexit?
  Dolor maxime probatur dope tempestates medias esse;
  - Ita, in tuto sunt navis.
  Frigus increpuit Aurora;
  - Et incolumis?
  - Ibi post ostium! - Antistes porcellus exprimitur.
  Belliger ursa virentibus emicabat ocellis. Margarita Titanium ostium ad eam traxit et in deceptione exclamavit:
  - Coded!
  Capitaneus perdite conatur superesse;
  - Ita habeo clavem.
  - Ubi? - Puella pedis nudo pede sellam per crus sustulit.
  Animal indistincte obstrepit;
  - In armarium!
  Aurora discalceatus exiliens ad cupellum insiliit, et cum spumam machinam protulit.
  - Hoc?
  - Ita! - rat sdeaked.
  - Ego ipse aperiam! - Dashing Aurora ducem manibus ferire. - Vide, sapias.
  - Cur tantum duo sunt? - Sus animos esse cupientes.
  - Noli nimis curiosus esse. Vives diutius. Nuda calcaneo Aurorae stomachum Forleind marcidum percussit, eumque in dolore torquet. Puella ostium tutum ducit. Intra conclave plures laptops, grenade immissi erant. Soviet RPG - 39, in uno exemplari, eiusque magis urbanus Americanus reputatus.
  Scisne tutum codicem? - Ursus Bellator nodosam.
  - Praeter duos postremos digitos, solus praefectus de eis informationem habet. - Georgius Arnoldus Praefectus noster.
  - Voca me! - Margarita peditem marcidum rostrum figit in captivum, et digitis nudo nasum apprehendit.
  Scandalum, captivum Americanum recenset compositionem non nimis diu. Aurora parum claruit ocellos.
  - Bene feci, non mentiebatur. Punctum laudat.
  - Et quomodo dicere... Nunc, si perperam ter numerum citat, resonabit resonabit. - Subito dux trepidus effudit.
  - Iam eum novimus! - Puella Komsomol cito dialed codicem et ostium quadringentorum millimetrarum densum aperuit. calculi in scriniis distinctis repositi et diligenter ablati sunt.
  - Stingers ab Infinito, adhuc processisti?
  - Paene sic! - Captivum expressum rat. - Expertum vesperi.
  Igneus diabolus gavisus est;
  - Magnus, ubi conditi sunt aculei?
  Balbutiendo, præfectus, præcipitatus;
  - In hangar, ubi custodia est. "Orlan" sigillum gerit, cum duobus praediis "Pershing".
  Hae pixides tantum pro metalli exiguo bono sunt. Sed emendatum exemplar "aculeorum" satis convenit. - Insana Aurora, ludo vinctum, linguam ostendit.
  - Sunt cum astulas computatrales, ut speciales, silhouettes capiunt. - mussavit Americanus vitam suam emere conatur.
  - Scimus! - Igneus diabolus ad socium suum convertit. - Quid censes, Mirabela, quot ex quadringentis quinquaginta hominibus supersunt?
  - dimidio minor. In summa ducenta triginta octo cadavera habemus. - Komsomol puella etiam cum voluptate giggled.
  Furit ab sese Aurora furoris ;
  - Captivi opus erit "aculeos onerare", est enim scientiarum aliquid operari.
  Captivus nebulo effatur;
  - Esne Russian?
  - Quid putamus nos esse Mujahideen. - Komsomol bellatores fremebant.
  Dux inopinato animo sollertiamque ostendit;
  - Tantum Russi tam lentas pugnatores habere possunt, ut naves quaa magnas simul capiant!
  Dissidet Aurorae lentus ;
  - Et bellatores magni soldani turcici cum artificiis.
  - Sic quomodo? Omnia possibilia sunt, sed tu Arabibus nimium intelligens. - Sus Antistes haesitavit. - Etsi fortasse Germani estis?
  Celer Aurora refellens verba sua, crure in ventre percussa, tum crura utriusque fregit, dux caper a dolore concussus amisit conscientiam.
  - Omnino non indigemus, satis scimus. - Bellator rufus peroratus. "Nunc modo nautae capto opus est.
  Margarita statim suadet:
  - Eamus ad gurgustium, clavium statutum habemus!
  Aurora delectatur;
  - Etiam tempus electronicum aperitur.
  Puellae Komsomol quiete descenderunt, cubiculi fores aperuerunt et iterum exitium. Qualecumque sit tritura, non bellum, sed triticum.
  - Camera senarius mundus est! - Dixit Aurora suis renidens dentibus.
  - Fortasse in cubiculo numero sex! Margareta giggled. - Eamus melius.
  - Anseres non sumus in acervo depasci. - Igneus diabolus insonuit. - Vel anseres potius, sed silvestres!
  - Non est verum! - Hic iam flavus terminator offenditur. - Mercennarii illi de pecunia pugnant, et soli sumus pro patria communista.
  Puellae Komsomol in striis longius a navi cantavit, odio mittentes. Margarita ulterius ad cubicula, penuaria, tenet, triremem cursu rapido ruit. Obstitit diligenter militaribus partibus stridor. Quod ad officium illustrandum infirmum fuit, in speculatores manus emisit, hostis decem metra non videt nisi vibrationem, et distinctum spectant.
  Computatorium automatice suam sententiam dedit.
  - Et si exemplum uteris virus.
  - Et iam machinatione machinata telephonica gestabili usi sumus. - Dixit, offensus robot Margarita Korshunova. - Hic vides omnia annotata in hibernatione.
  - Hoc simile! - Machina cum spuma miratus est.
  - Back in officio Praefecti, hybrida vermis et virus per canalem miserunt. Videtur quod non notabile sit, ne una programmata anti-virus terrorem moveat. Talis est opus purum, invisibilitas universae systematis custodiae sopitus. - Puella Komsomol, ad maiorem persuasionem, acutam biceps in brachio suo ostendit.
  - O bene, des! - Dixit admirans ingenia puellarum, machina sclopeta. - Potesne me reprehendere?
  - Vera sane! Et quid vis?! - Margarita affectuosa facie huc fecit.
  - Agnosce te hominem! - electronic fabrica poposcit.
  - Superfluum est, dum iacis. - Flava terminator non stultus est facere stultas res. - Postea dicam tibi de Christo.
  Margarita cum dorsum ad gangplank positis, uno genu pro stabilitate descendit, rostrum in ostio opposito monstrans. A guy exivit, hoc tempore album, solum parum "sloppy" fumabat dope apparenter.
  - Venenis addicti regnum Dei non possidebunt. - Bellum Komsomol eos diremit. - Illa abjecta corpora, celeriter se trajecit.
  Aurora nudata zigzagged per alium perimetrum, ianuam adiit, clausa est, clavis universalis aperta est. Negro pulvinar in eam iecit.
  - Kitty scat!
  Statim puella Komsomol portavit, tum pulvinar tum Africanum cum sociis discerpens; - Minus quam dimidium. In summa ducenta triginta octo cadavera habemus. - Komsomol puella etiam cum voluptate giggled.
  Oh, in lectum trahere, socii.
  - Hic sunt geeks, terrent curo! - Ursus bellator rufus respondit. - Nunc quo ire? Videtur in casula proconsulis. Videtur dormire.
  Concubinae principis mansio non tam ampla est, sed musica inde sonat. Melomaniac mean? - Res faciliora facit.
  Nuda pedis Komsomol puella quasi umbra intravit, unum bellatorem evulsum, et leviter strangulatum principem secundi ordinis, cubitum suum intorquens;
  - Visne vivere?
  - Egestas! - Respondit generaliter Americanum esse expectandum.
  - Fors erit! - Dum colliditur, Aurora vertere voluit, sed non diu. - In manus veni in Cantiam! Illa se contulit, andronem angustare coepit, nautas utique ordine demisso. Komsomol puella ad extremum ianuam intendit eamque super capita vigilii sustulit. Sic offa tacuit, dixit susurro.
  - Bang-bang!
  A Komsomol puella diligenter ansam ianuae casulae temptat. Clausa. Etiam dimidium alterum est, septem homines in casula, tres dormiunt, reliqui dominoes secant, satis in Russian. Margarita felis per vim trahit, hic caedes non gaudium affert. Sed et factum est, et gutta sanguinis cecidit in faciem.
  - Stant mortui crinibus et silentio. - In Komsomol puella giggled.
  Nova casula, hic Margarita vitam suam duobus dormientibus hominibus reliquit, eam modo deflexit, in habilem venire possunt.
  - Caedes non potest sui commoditatem ac lucrum iustificare - tantum honor, libertas et materna violentiae sunt advocati! - Dixit - lepidus philosophus terminator.
  Aurora quoque facilem spiraculum eligendo moveat. Valde coartatus et impedit manticae. Mihi quidem complicare machinam horreo. Nunc puella Komsomol multo sollertior facta est, quamquam pericula suscepit. Hic, tanquam irati sancti peccatori, mutatur aranea. Et cum justo expedita ut per. Aegre percussus est, et duobus vicibus pugno discessit. Puella Komsomol caput impingebat, sed ad extremum bracchiorum eum arripere et sub cubito movere curabat. Manum suam traxit, ut fortissimam capsam percuteret, ulnam saginatam laederet.
  - Horrendum! - Respondit ursus bellator. - Dabo mihi antidotum.
  Quodammodo Margarita exivit et perrupit ad casulam, ubi milites stertebant. Ianua aperta, salire conabantur, sed imbri letali imbri operti sunt. Uno tantum relicto, puella Komsomol avertens in itinere suo pergebat.
  Hic ostium ad sinistram incipit se vertere. Ex his videri potest quod homo rasus-headed gap-dentatus voluit mingere.
  - Quis adest? - rogavit nautam voce temulenta.
  - Somnium tuum nudis pedibus incedens! - Puella Komsomol cum fonte flectit et, ostio dissipata, in frontem concrepuit. Ferrum adhuc stannum est. Frons illico intumescens, genus "pugientis" simile in occipitio insuper concrepuit. Margarita intus volat, genu ferreum in maxilla, durissime pulsatis dentibus. Hoc massa caret, sed velocitate compensatur.
  - Similis est parata. - Peroratur homicida figura deae.
  Plures homines in tergo sunt quinque. Sic unum in globulis bene receptiis. Alius pugno bastardus in frontispicio, adeo ut eum epellat. palma in ore est tertia cervicis. Te ipsum repetendi habes, sed ars ista mortifera est. Unum genus de summo fasciae cadit, sed in Musca Margarita caput in plexum solarem pulsat.
  - requiesce infantem. - Dicit puella Komsomol.
  Postremum genus iurat turpitudinem trifariam, mixturam verbis Anglicis et Russicis. Nonne incola? Margarita aspidis, digitis in oculis alapam, prope exitialem deducit. Omnes "socii" obticuerunt. Vere, vox resurrexit in proximo casula.
  - Quid illic!
  - Securus pugna! - Respondit turpiter, quasi voce temulenta, Margarita blanda. Auxilium vulneratum. -
  Portae Camerae apertae et vicem obtinent, pugnatores iterum cadunt.
  Bonum esse debet cum machina sclopeta;
  Mala mors hostibus patriae!
  Ad sidera volare;
  Vincere illud firmamentum in caelo!
  
  Communismi Solis filii sumus;
  Pugnatores quasi turbo nati sunt...
  Nazi rugienti respondebit lupus;
  Magnus ursus disrumpet illum!
  
  Bonum est fortius quam malum;
  Durior licet sit malus ...
  Pugnamus sub caelo to
  Ver vernans advenit!
  
  in ea philomela cantica - trills;
  Quos argenteos tinnitus rivi!
  glacies, nix et blizzardes recedent;
  sub sole calido!
  
  Flosculus - chamaemelon , papavere , rosae ;
  Tam laeto aestatis prato!
  et si scis, pruina veniet!
  Etiam tum non metus!
  
  Felium magni - hae "tigres",
  Fremunt et rostrum - agitant!
  Fritzium in ludos malos coniciunt;
  Sed kaput adhuc veniet!
  
  Exspectemus solis!
  Copiae Rus' Berolini intrabunt;
  Patria cum hymnis canitur.
  Et in Tartari barathrum desiderii!
  
  Tunc populi terrarum confundentur.
  Fraternitas et amor veniam!
  Mel in pocula funde, scutellas.
  Sic sanguis in rivis non fluit!
  Margarita ultimum versum rugienti obstrepit, et reliqui versus incitati sunt in caput equi. Cum cantu iacis, semper est interesting:
  - Tametsi tam crudelis est, ut hoc modo cum vivis ageret! - Iam cum dolore dixit "Christianus".
  Quamlibet difficiles puellae omnia investigare ac moderari conantur, quattuor oculis fieri non potest. Inmens Zombie non computat. Aliquis incognitus terrorem geri procuravit. Protinus exigentia lumina ibant, Sirene clangorque.
  - Inevitabile factum, et nimium felix. - Dixit Aurorae rutilae.
  Komsomol puella ad casas festinavit, nautae et copiae singulares ex illis fluebant. Prorsus confodietur illa. Tot homines iacebant, Yankees in justo ceciderunt.
  Auditi sunt eruptiones automatariae, tasque explosae, plures simul. Sed plus se pugnatores laedere potuerunt. Silentium quoque hic partes suas exercent;
  Criminales singulares copias non statim viderint, eos ab intus mors expectat. Margarita militum exitum obstruxit, et ipsa duo tasque captarum eiecit. Clamoribus cruentis ossium fragmenta spargunt, hic Komsomol puella nudo capite abscissa pede deprehensa est. Quod mobilis pes factus est, ad quemvis flectit angulum. Putares leges corporis mutatas esse, caro gutta-percha est.
  Queues ex hostium latere erumpunt, sed plerumque temere. Margaritae ignes, paene sine latebris, lapides magicae "Kolchuga" omnes ictus certo avertunt.
  - Hoc est pietatis nomen, non est regina Nubila. Coniuges igitur nostri magis symbolici viderent!
  Expergefactus hoc tempore Oleg Rybachenko, non a tuba et ictu flagelli, sed a suo clamore - quietus et inconsolabilis. Puellae adhuc dormiebant, facinora faciebant.
  Et eius heroismus in tantibus substituitur, ut saepe fit cum te Nazis eludet.
  Oleg Rybachenko se gravari sensit, ac si resinam in atramentum decidisset, atque etiam oculis eius vesci coepit. Tunc vere territus factus est, et subito Nazis potitus est super orbem terrarum. Sonus scalpendi est, sicut canis in ACERVUS scalpendi, sed multo majus tantum, quod mordet in aures, contorquens eas. Fracto forfice eardrums. Tunc os e tenebris emergit cum dentibus micantibus sicut lava volcani. Numquam ante Oleg Rybachenko Jr. tam putidum monstri mug vidit, characteres horroris pelliculae in eius scaenam erant tantum parodiam miserabilem nocturnae.
  Tunc aliae fauces terribiliores apparuerunt, aliae immanes ut Everestae, aliae parvae ut canes vitiosissimi. Hic sunt cum suis tortuosis dentibus venenosis inhaerentes carnibus. In tota eius veritate, Rybachenko Jr. numquam talem dolorem in brevi vita expertus est. Summa est, quod impossibile est invenire analogum sensuum. Est autem utraque flamma urens et acidi mordax, simul torpore annorum et obscuro secando videns.
  Et cum cruciarent eum, apparebat quomodo carnes avulsis manibus, patefacta sunt ossa, quomodo intestina e ventre aperto scatebant. Rodere eos malae creaturae, circum dente flexo. Rybachenko Jr. Gemitus, lacrimae ex oculis fluunt.
  - Deus pro quo. Ceterum non quemquam in vita, non prodidit.
  Cachinnantem auditur et ab eo candens acus eardrum terebrare videtur. Denique os ingens apparet, totum eum absorbet. Oleg Rybachenko Jr. flammam furentem in gutture videt, in septem petala colorum omnino diversorum erumpit.
  - Hic est ignis fabulosus inferorum. - Puer insusurravit, pellis manibus fusis, cicatricibus deformibus obsita. Fugam retardare conatur, sed inutilis est ne se quidem millimetre movere potest. Hic est dilectus iuvenale corpus igneo tacta flumine. Numquam tale aliquid expertus est, oculi eius obscurati sunt, et eruptio in ore eius orta videbatur, et stomachus eius rebellavit, et armis nuclei petitus est. Haec flamma quam calida fuit, magnae abscessus apparuerunt in cute nudo, obscurata ossa et finditur, causa doloris.
  - Non, nolo, non opus est - Auctor in voce summa clamavit. - Dimitte me obsecro!
  Quisque ignis color singulare est exemplar doloris singularis. Patiens diversis umbris donari potest, eorum diversitas mirabilis est, Marchio de Sade non cogitabat quousque ingenia incolarum inferorum attingere possent.
  - Bene, inferne, nosse potes. - Vox professoris stridore foede nota SS.
  aspectus autem eorum terribilis est, sed imprimis aspera os, quae remotius apparent sicut mixtura squalis et crocodilis. Sed cornibus satis impariter convaluit. Pupulus auctor, ut a pungendo dolore distraheret, folklorus revocare coepit, ubi isti bellus paulo ridiculi daemones, interdum deformes, interdum vice versa ridiculi et rustici, interdum iuvant, interdum homines laedunt. Memorabilis fabula de " sacerdote et eius operante Balda ". Fieri potest ut cum talibus "populis". Hic tantum norunt, furca pungunt.
  - Quod anima peccatrix non auscultavit Sociales nationales? - Increvit cornu Diaboli, conversus in quoddam rostrum et in testa testa.
  Ossa in capite fracta, adeo dolet quod verbis describere non potest. Eodem autem tempore conscientia non obscurata est: si Oleg Rybachenko in communi carne humana fuisset, certe ex ictu mortuus esset. Et ideo sentiebat asperum tactum cerebri sui, deinde monstrum cerebellam bibere coepit. Tarde fecit, quasi sorbere. Alius daemon coepit clavos terebrare, sub quibus acus acutas impellens.
  Oleg Rybachenko clamat, os suum per se aperit.
  - Ne dimittas.
  Linguam arripiunt et trahunt, a palato lente dilaniant.
  Item dolor, sed paulo aliter, et non sunt plures clamoribus, solum singultibus et ululatibus.
  Dæmones pergunt nutantes, clavos sequentes, articulos frangere cœperunt, & id tarde sapiunt dolorem.
  - Sic hircus mutilus partem tuam accipe. - Probabiliter senior imp in dignitate strigis.
  Oleg Rybachenko iam ad statum insaniae pervenit, tormenti fluctu inundatus est. Sed non recedunt daemones, iam dentes evellere coeperunt, pungendo gingivam terebrantes.
  - Quomodo imi potes ad tantam crudelitatem, si vere matrem non habes. - Excruciari auctorem. Videtur quod cogitationes eius legentes, clamaverunt daemones.
  - Non est mater, pater Hitler-Sathan.
  Deinde novam farinam invenerunt, terebra calefacta, et ultimos dentes serrare confecit. Ossaque exim. Forcipe fracti sunt ab aestu rubentes. Pellis fumabat, ossa consumpsit. Cor disrumpere videbatur, sicut bomb explodit.
  Hic Oleg Rybachenko subito sensit linguam suam crevisse et aliquid dicere posse.
  - Miserere propter Christum.
  daemones miserunt in eum furcam.
  - Peccator es et scias Christum esse inventum miserorum hominum. Veri dii in duabus personis unum sunt, ac totum mundum creaverunt, ac fascistae ad imaginem et similitudinem suam. Et vos homines estis, et creaturas legite, servi esse debent, qui quoscumque ordines sequuntur et humiliationem patiuntur. Servus pusillus es nobis esse non credidit, et nunc omnia experiris in tua cute.
  - Nunc credo! clamavit timidum auctorem.
  - Sero! - coaxare diabolum de SS. - Casu non stas.
  Oleg Rybachenko illum torquebat, illum pluries in ordine combussit, tunc ineffabiliter recuperavit. Novo deinde modo oppressa est. Tunc ipsi sancti daemones eam defessi sunt et ipsum in aerem levaverunt et per Inferos ipsum portaverunt.
  "Vide quomodo puniantur inobedientes.
  Oleg Rybachenko vidit puellas cruci affixas. Corpora quondam formosa foede lacerata cruore. Magnae porcae cruces plantatae, interdum victimae ceciderunt, apri involaverunt, lacerantes carnem foeminam discerpentes. Ut passi sunt infelices creaturae, lachrymae mixtae sudore et cruore genas aliquarum manarunt. Desperatio fulgebat in oculis. Videbantur rogare: innocentes sumus, parce nobis.
  Cur infortunati puniuntur?
  Totis viribus, daemon discalceatum auctorem puerum percussit cum corona candenti in calcibus et cantavit;
  - Miscellaneous stuff. Unus insolens hospitae, alter vasculum fregit, tertius coire recusavit, quartus revulsus est. Hoc est, ut hic, non necesse est magnum esse peccatorem, parvae delicta satis sunt.
  - Et tormentum eorum non erit finis? - Oleg Rybachenko ingemuit.
  - Et hoc pro omnipotente Deo decernendi et inmisericordem Fuhrer. Si Adolphus Majestas Sua primum ferat veniam decreti, in alium locum transferri non tam acerbum potest.
  - Ad coelum! - Oleg Rybachenko fiducialiter dixit.
  ss Immundus homo volvitur;
  - Non est tibi primates coelum. Loca sunt simpliciter, ubi non flagellaberis secundo et cruciaris, et ubi servire poteris dominis tuis post mortem.
  Oleg Rybachenko horrore tremens, quaesivit;
  - Et quid manet homines, quorum crimina graviora sunt.
  Te hoc quoque ostendemus.
  Diabolus eum in oculo furca fixit, poma eruperunt, liquor effusus est, et puerilis obstupuit. Dein, paucis secundis rebus, recuperavit facultatem videndi tamen, unoquoque ictu pruritum intolerabilem effecit. Rursus advolabant, foediusque etiam eis obviam volitabant.
  Oleg Rybachenko diligenter examinavit. Aspectus nihili est: calvaria nuda, glaber et scabra; oculi luce infernali ardentes; brevis, sicut nasus abscissus in medio tinget nigro. Et, fortasse vilissimum, absentia maxillae inferioris, pro qua bracchia diabolo quinque grossa stellata pendent et moventur. Itaque Oleg Rybachenko adhaesit, dentibus in labra immergens, insignem osculum in hickey dans. Tunc unguibus ossa frangere coeperunt. Auctor Oleg in cubitis acutis anhelavit, artuum elisi sunt.
  - Hoc modo primatus, notos adeamus.
  Detracta Rybachenko scriptoris monstrum manum ad poculum extendit, ac statim vino repletum. Irridebat eam in auctoris faciem.
  Ne clamorem quidem potui. Quasi vulcano in nares erupit, auctor puer vagitu excitatus est.
  Mirabela, in cuius cruribus exarati caput Oleg Rybachenko iacebant, tantum a concussione vellicatae et in somno ridere pergebat. Felix puella donec a Nazis in infernum mersa sit. Id quod eorum technologia infernalis advenit - nullam potestatem habes in cogitationibus tuis!
  Sed tamen re: stuffy ac simul frigidius - evasit millies melius quam daemonium somnium. Friget in auctoris scriptore quasi vento flatus. Aliquando tamen etiam aegrotare voluit, ut ei misereretur, vectem scelestum ei dare. Sed si non infirmus, haec benedictio est! Puer exspiravit et manum super faciem tenuioris lacrymis rigavit et in eo usus est quod tantum horrorem Nazi Hades somniasse viderat. Nihil est servitute gravius, Oleg cogitatur et horretur. Evenit ut res sint in comparatione, quibus servitus verbis tantum peior esse potest. Sed quid si identidem fascistae eum eo vehementius remittant.
  Non rubigo. Hos Krauts falli necesse est quoquo pacto superesse. Frangi vel simulare potest, vel sibi servire roga. Temporalis cursus!
  Sed mirum est. Prope continuo in Oleg Rybachenko in hac cogitatione rebellavit. Non, ut olim, convulsis tremoribus mixto metu, sed irreconciliabiliter et furiose. Odium non vestivit in homines, qui eum rapuerant et execrabilem dominum, Fuhrer, non verbis solum - etiam cogitatione. Explicationes vel excusationes non expecto. Mihi autem plane placuit: ad primam opportunitatem currere. Quas superiores dabunt, et minima saltem fors erit, ceteras ad effugiendum iuvabit. Quare?! Quia auctor est! Auctor socios suos adiuvare debet - Komsomol sodales! Et quia sic vult, sed fascist omnino non vult! Eh!!! Non loqui cum aliquo, et sine scientia inferorum in quam incidit, difficile est currere ... Oleg Rybachenko incubuisset stramen et pulvillum suum pugno contrivit. Non erit servus Tituli et sarcinae eius! Auctor regionis Sovietarum: non vult ignominiam et dolorem - satis est, et omnia ad metam hic sunt!!!
  Quaedam puellae iam evigilantes ... Pauperes res defatigatae sunt, quam maxime calcibus urbis crepuerunt.
  Sed heu, simulas. Quamdiu personam humilitatis gerit! Ad Gestaponem basin ire nolo, et in facie pulsari non magnam voluptatem...
  Sic fortunam suam adhuc reperiet.
  Vilissimus - hi lupi lupi sunt lupi. Oculorum memineram, et iam ante florem, cum acuuntur sensus, auctoris pueri plane intellexi: hi lupi omnino non sunt, sed sudores creaturae, quae mutationis ductae sunt. Ex obsessione genes - multo smarter quam degeneres SS equites. Quaeritur, suntne smartiores quam homines Sovietici?
  Iam incepit lucem acquirere et properare necesse est.
  Oleg Rybachenko in latus suum revolutus, per omnes quadrupedes surrexit, et inter dormientes ad parietem rimosum irrepsit. Arte structa, fortis, quamquam perforata et sine caemento - sine strepitu eam movere non potes. Vicus adhuc dormiebat, sed ignis ad portam ardebat et prope eam umbrae videbantur. Motorcycles et currus armati nusquam visi sunt... Loci custodes, vel quid?
  Puellae vestigia nuda reliquerunt.
  Oleg Rybachenko contremuit - scapulam tulerunt et intremuerunt se defendere parat. At in reflexis per hiatum oculi gelidae Aurorae micabant.
  Ignis Diabolus quaesivit;
  - Quo calvus vadis?
  - Vere volo currere, - Oleg Rybachenko tacite insusurravit, sed cum molestia. Intellegisne quomodo me hic obtinuerint!
  Frigus incepit cum risu Aurora:
  - Dum hi lymphatici nos pascunt... Etsi non omnino lupinotuum, sed aliquid... - The girl was confused in search of an explanation. Deinde incerte addidit. - In eis aliquid cosmicum. Non meipsum novi...
  Oleg Rybachenko ipse conclusit;
  - Non licebit discedere!
  Crine puella humeros pependit.
  - Non solum dabunt, sed semper casus veniet! Hucusque colligite vires. Virga Creator dabit, nostri ad Chersonesum venient, et daemones malos auferent.
  Mane in Chersonesum evasit apricum et frigidum, sed sine sereno. Lutum hesternae pluviae gelu cepit. Hieme sine pugna discedere nolebat. Nigra pruina abundanter, ut disjecta et dependens argentum, haec autem pulchritudo turbat. Panem praeterea fuscum et grandem lebetem cum gularibus odoriferis, haud plane pulmentum carceris (secutus unus e squaloribus comitatuum SS, cum pateris), tres pueri duodecim annorum clare exponuntur puellis; horreum casemate quod extra Frigidam. Verum ipsi nudipedales, ut decet pueros sub Nazi occupatione. Ibi etiam talis ordo videtur, ut iuvenes rarius calceos lacerent. Sed non alicubi e patria.
  . Capitulum #9
  Nihilominus, hoc non est verum gelu, sed gelu. Hiems iam transiit, et ver in Chersoneso hibernum est!
  Subito Oleg Rybachenko dentibus peniculus peniculus voluit. Amarus in ore. Multo etiam plus est quam manus ad dentes scalpere.
  Auctor ad ianuam cucurrit, exsiluit, glacies abrupit. In genere posuit, mandit et exspuit. Deinde iterum iterumque abluta est fons. Confestim evigilavi ac, anima mea, loach in Aprili.
  In lebete erat aliquid liquidi farinae et, ut videtur, fungos. Delectamentum habui super margines phialas et in via pulmentum evasit. Cum nibh, nec fames justo. Degener e SS oscitans toto hiatus, ore foetidus et oscitanter circumspexit. Sed torquent nunc, et in caput, Oleg Rybachenko subito cogitatur, panem Ucrainum mandendo.
  Sed quo igitur? toto comitatu, et etiam loci praesidio. Et pejora eis erit.
  Quod fatuus est se exponere sicut ille ... Non se, sed alias puellas et tres pueros. Etiam ac mihi quidem - adhuc utilis rus.
  Oleg Rybachenko cogitavit. Exempli gratia, scapha - duralumin in suo consilio habere opus est? Licetne totum lignum facere, sed ei dare duritiem titani! Theoretice arbor in suis formulis et moleculis tantam vim habet, ut actu Titanium viribus, minore pondere, superare possit.
  Ita, plana in maneuverabilitatis et superstitiositatis quaestum addet.
  Ita, et bulletproof paramenta a pugnatoribus eximii classis fieri possunt, et tales lacus fient.
  Non conteres eos. Etiam "Tiger Regius", quam in visionibus videbat, deficit. Etiam ac lacus non metus efficitur fringilla. Itaque conchae eas non capiunt.
  Oleg Rybachenko, comedens cibum, sororem suam in armis rogat, voce insinuante;
  - Audi, si scobem cum regentibus aqua regia ligaveris, quid obtinebis?
  Margarita statim respondit:
  - Fumus ... - Puella miratur. - Quid temptasti?
  Oleg Rybachenko susurri dixit:
  - Exspectabam modo augendi vires arboris. Et mihi crede, mea scapha ostendit facultatem practicam agendi sine partibus metallicis!
  - Tu es verus Lomonosov Oleg... - Soror in armis digitum ad labia sua posuit et puerum in fronte osculatus est.
  Cenantibus, accesserunt duo alii SS. Cum iis hesterna die dux Germanicus fuit. Post eum duo pugnatores sunt, iuvenis et puella, facie amoena. Item SS, sed ex alio loco. Hic omnes quinque cantharos tenebant in manibus fumigantium. Et alius iuvenis fascist socium suum adduxit. Odorem cinnamomi, mellis, melonis et poma per casemate natabant. Communis autem dixit in tono interrogationis;
  - Puellas ilicet suspendamus vel aliquid iocum habeat primum!
  Captivi circum risi, stipatoribus etiam stipati, et sene risit simpliciter, os suum quasi bovis rictum mirae validae ac longae dentes, totum et latum, ut equus gradarius.
  Forsitan insanit quod puellas hoc rident, sed ... Melius est quam rugire et Nazis lacrimas ostendere.
  Oleg Rybachenko in cogitationem factus est: numquid hic relinquentur vel iterum eiecti sunt? Bene vero, si summa sit experimentis in transitu, si res sit experimenta perspicue. Cur Germani focum urentes cum instrumento pulsis. Quae si saltem alicubi tradita sint, fortasse aliquid simplicius excogitari potest. Onus aliquet vel impedimenta load. Etiam ac elit lacus, si experimenta tanta sunt, cur paenitebit?
  Ad quid eorum oves in catena ducunt. Aut suam tentant patientiam? Immo nulla puellarum adhuc cecidit. Etiam primo transitu ceciderunt, sed nihil factum est. Cur igitur nunc reprehendo?
  Vel fortasse patientia melioris ab impulsu inauditae cogitationis. Estne hic mensuratus effectus? Et ideo nudipedalia abigunt per viam curvis, ut scilicet non conentur cito ad certam destinationem pervenire?
  Et hoc est logicum, si experimentum facias, ergo ad finem. Et ut minim nuances reprehendo. Fiat ut aiunt - omnia proderunt.
  Fortasse milites eorum sic praeparantur ad captivitatem Sovieticam et in Siberiam deportationem!
  Post has omnes cogitationes, Oleg Rybachenko momento periit quando eas constringere et duriter propellere coeperunt. Repetitio est mater doloris! Lutum congelatum cum fragmentis glaciei sectis nudis, pedibus puerorum quasi vitri fragmentis.
  Margarita fratrem suum in armis enixe adhortatus est;
  - Bona trucido roborante, talis applicator acubus ut regina nix nobis dedit!
  Oleg Rybachenko etiam lepide;
  - Non dolor terribilis est, nec id quod facit - Gravissimum est quod animum privat doloris timor!
  Aliud novum, vel potius vetus cruciatum - bene, maior erit contumelia contumeliarum. Immo et victorias quoque.
  Ceterum sic assuescat, et melius, si ulciscendi locus est!
  Et fortasse ad hilaritatem cantare conantur. Id modo prima suscipit.
  Diu vigilavit villa. Solus ubiquitous proles deductus est comitatus. Postremo: iam ad silvam, unus ex iis ad caput commeatus recens stercoris emissus, totusque liberorum turba nudis peditibus cum cachinno prorupit. Et iam post crepidinem veni transversatus puer longus qui quattuordecim annos natus spectabat. cincinnis nigris et vestibus sordidis, caligis sordidis, cum hasta in manu et duobus canibus macris albis, qui statim in lateribus possessoris steterunt, captivi vix defessi sed pulchri apparuerunt. Dextra lusca pueri nigra erat panno cruento involutus, in genere, lutulentus et incautus aspexit. Manifestum est nomades seu etiam nomades: collum, poplites et aures ornatae contorto densa hryvnia, manicas et inaures. Quattuor pueri gypsy iuniores proximo - cum labore apparuerunt, sed hilares ingentem aprum trahentes trahunt, ilico cum pompam viderunt.
  Sibilabant digitos monstrat. Vulgi ioci audiebantur captivorum dimidiati. Quin etiam ingenua tria-fabula mat.
  ss viri respondentes fremebant et etiam jaculari inculti coeperunt
  pueri obscenos gestus ostendunt. Similem in Germania ostendere videtur.
  Puer gypsy senior aliquid pusilli exclamavit. Subito sedata
  Obmutesce et sta in quiete.
  Mirabela notavit susurri:
  "Forsit baro filius!" Etsi quid refert?
  Oleg Rybachenko logice dictum:
  - Tituli nomades odit. Ita nomades nostrae sunt socii. sed Romuli familiam his moribus dedecorant!
  Praeteriens Oleg Rybachenko caerulei obtutus occurrit, oculi gypsy ducis angustati. Superbia erat illis innata et inscia superbia iuvenis rapax, qui nondum cladem in vita cognoverat. Alta contemptus fuit, sed non Oleg, non aliis captivis in vincula conjectus.
  Auctor liberorum auctor auctor interrogavit:
  - Demus flatum Fritz! Canes percutiemus?
  Respondit cito:
  - loculus iam iussus est!
  Nolens autem in frigore iit, ut dicunt pionatores, nos aquilae sumus, non lepores caeci.
  Oleg Rybachenko etiam statuit maiorem vivacitatem cantare, etsi adhuc auditur. Tu ad victoriam te erigas;
  Tonitruum ira et cornua murmur
  Mundus iterum bellum est!
  Octobribus nostris profectus est;
  Cum multitudo patriam invasit!
  
  Ligo ligatum - Fritz prope Moscuam;
  Pulvinaria tormentorum igne sparsa .. .
  Fossas excalceatorum puella fodo;
  Ad cor Russiae accessum tueri!
  
  Aliquis occiditur bene, sed Lenin vivit;
  Quisque in risus et risus suscipit aliquam!
  Vox tubae potens - mox in expeditione;
  Ardentis virtutis auctorem sumus!
  
  Lacus ardens, fritz kaput ;
  Audacter verberamus - filii populi!
  Terribilis Katyusha perdes abominationem -
  Te Deum omnipotentem laudamus - Rod!
  
  Nascimur - scire vincere
  Ignavia est irremissibilis!
  Transierunt exem - evidenter in quinque;
  Bene, Adolf in sarculo calcavit!
  
  Miles Russicus verus heros est;
  Verbum nescit - AWOL!
  Scitote quod rubore natus es somnio;
  Durum lupum iungere possumus!
  
  nostrum Stalingradum, nostrum Leningradum;
  Terra gigantum ubique sancta est!
  Testudines terunt ut grando furiosa;
  Et aucti cum matre!
  
  Possumus, credo, volare ad Martem;
  Venere nisl aedificare possumus!
  Hem, fascist te oculis confodere;
  Nemo est fortior quam Russicus in fide!
  
  Fracta cre- narum Fritz;
  vincemus, iam pereo!
  Bestia frangetur rabida;
  Age, victoria maio tepido veniet!
  
  Noli flere pro mom, ne lacrimas effundas;
  Si pereo, communistarum me habe!
  Ipsa miserata est, ceu glutinum corruptum;
  Beneficia tantum fascists!
  Ambulans super nivem dura, sed feliciter, satis cito liquefactum est lutum.
  Et tunc omnia, sicut prius. Route per plateas montis dorsum, sedes humanas vitantes, cum stopping, fere in orbem.
  Non ambulaverunt, si Solem per quamcumque spiralem spectes. Directionem Sevastopolam, et est certe.
  Sed eodem tempore agmen repandum. Portatores rugientes, loquaces locatores. et iterum probat.
  Repulsi in casemate, hoc modo in sanguinem priorem. Etiam odor stercoris non recessit.
  Sed sit amet fenum, mollis mollis dormitum id. Expeditus sine superfluis caeremoniis cenam expectare iussit.
  Et vere coluerunt: apparuerunt quinque loci mulieres, que magnum pulmentum lactis repletum portaverunt.
  Margarita admirans dixit capitaneo Natasha;
  - Miracula sunt in cribro vel sine cribro. At vero, aut Germani multo mitiores sunt quam nostra augue eos effingunt, aut nos pretiosos aves!
  Inclementer Aurorae satis notavit rufus;
  - Ne nimium blandiaris! Guinea porci semper victu temperato pascuntur.
  Oleg Rybachenko in iniuria loco:
  Et porcos etiam amplius! Ita ut pondus citius potitum sit!
  Cana bellator confirmatus est:
  - Veritas per os infantis loquitur. Noli gaudere magna solidatione! Praesertim cum in carcere est!
  Oleg Rybachenko logice suadet:
  - Melius edemus, et tunc videbimus!
  Vermicelli crasse in pulmento natabant, et etiam mel adiciendum videbantur. Panis autem recentibus oblatus, fragrans. Similis es in obstinatione. In horreo calidum est. Et vide iam ver iam rediit, postposita matre bruma.
  Oleg Rybachenko bibit phialam, tunc videns magnum nondum vacuum esse, plura poposcit.
  Post hoc, somnium simul venit cum eo et puellis, sicut fluctus meteoritici de lapsu - subito et inevitabiliter.
  A tergo Zombie terminator exilivit. Miseret etiam Dmitry Baranov. Dextra ei glans in medio pectore percussa est. Sed damnatus zombie non videt et ignes.
  - Meum corpus omne mane mortuum et intemperantia ducunt nullo modo, non oneri. - Dmitry risit, sed ita FORMIDULOSUS, ut homo mortuus.
  - Fu et horror! Admonet me Hades. - Animadverti, exclamans Margarita.
  Superius pontis gradum Aurora rubra cana iacuit, sub igne non solum exitum e cellula militari, sed etiam notabilem partem ANDRON. Hinc e gurgustiis igne salientes coloratos latinas everrere commodum est. Eodem tempore subinde indiget ut se moveat, suo loco moveat;
  - Noli vereare, soror Margarita, iam minus quam centum hostes sunt. Nos quodammodo administrabimus!
  - Etiam minus quam septuaginta, initium sum "magna rapit"! - Ursa-Komsomol membrum rostro nudavit.
  - Move in machinam cubiculum, hostes boilers flare possunt, et navem inundare conantur! - Nunc Aurora rubens plane sollicitus est. Sed certe non peius emisit, sed eam sicut rubiginem cum emortuo conspecto mundat. et sanguinem ex osculis exstinctum - dolis cum doliis!
  - Veni! Cochleis! Margarita locutionem dixit ex viverra ventus. Accuratius viverra id ictum in hac re Nazi crudeliter deprauatum. - Mortua corpora!
  Komsomol puella in in ANDRON sicut turbo annihilationis ambulavit. Hic sunt cellae, Titanium fores, maceriae ferreae. Immortui post eam sunt. Non latet, et hic venit ordo. Rifle M-XVIII, calla 7.45. Prorsus rectum in conspectu cordis pervenit. Zombie scelestus addicitur, cadit, sed postea emicat. Grenade iacit.
  - Bene, tu atque immitis macho. Margarita miratur.
  Ecce puella Komsomol ostium machinae cubiculum addicitur. Dimisit orbis boomerang, interveniens plures homines. Reliquas adductius pugione confecit. Cadaver pugnatoris cum lineamentis Italicis in crassum vaporem incidit. Rostrum eius statim exustum est, et ex ictu conscientiam amisit, et fortasse etiam fossatus est.
  - Tersus bene eat! - Ad Margaritam.
  - Non sum iniuria! - Responsa gaudens Aurorae. Superne diu machinator sclopetum auditur, deinde duo plura. In Komsomol puella prodeunt, adversarium claudere cogunt.
  - Undique rupto. Est in ludo annihilation. - igneus diabolus flante.
  - Ego quoque moveo. Plures cadavera conspicua sunt. Sed praecipuum iam adversariorum sedatum est. Margaretam retulit.
  Fragmentum de grenade vulnerati Dmitry. Perforans, per dorsum evolans. Vinctus Baranov solum digitum ad labra admovet;
  - Noli clamare, non mihi dolet.
  - Non amitam in aestu praecede! - Volvitas dixit Margarita dextro oculo.
  - Audio! - Sed zombie prorsus contrarium egit.
  Margarita in ANDRON, alia explosio erumpit, alicuius clamoris extracti, quasi clavi evulsi, grenade gravis explosa est.
  Aurora pedibus nudis, fugientibus occisis, Irruit in casam, unus, alter, et tertius. In quarto tantum igne eam torrere volebant, sed puella Komsomol antecedebat eos, ut hostes in aeternum mitescere cogeret.
  - Sunt minus et minus, sed quidam absconditi in cella juxta horreum. Aurorae clamoribus. - tasque iacens periculosa, super.
  - Imitare vocem principis foetida canali. - Mirabela Korshunova consilium dedit. Aperiam tibi, diligenter amputa rupta. Aculei non mergi debent. Post machinam nunc sum, boomerang utens. Fragmentum de grenade vul- lenta Dima. Perforans, per dorsum evolans. Vinctus Baranov solum digitum ad labra admovet;
  ng, tres alias abstuli.
  Lacruma Aurora sistitur verae curae;
  - Euge, helicoptera mox apparebit, et nobis peior erit.
  Rugiunt responsio:
  - Sicut nescis!
  & Flamma diaboli Terminator convenerit;
  - Scio, spes temperat animam!
  LUX ET SONUS tasque ME-198 ad Auroram volavit. A Komsomol puella occurrit illis propulsans corpore suo. Ager sex lapidibus laboravit ut Flexilis, tasque retro ferens. Cadavera iterum volant, etiam fessus sum numero.
  Puella Komsomol circa angulum cucurrit, accubuit, accendit rupta, metendo eos qui a tergo ingredi conati sunt. Genus in animali causa apparuit, sed Aurora furens eum exspectabat, et statim cum eodem grenade launtoris quod Yankee miles excidisse excidit. Sagittarius est admodum potens et in parte vulnerabili visore. Solum capitis excutitur et ingens metalli mole concidit, resonantibus armis.
  - Habes edendum! - leporarius Aurorae lepide.
  Nunc puella Komsomol horreis appropinquavit et vocem ducis imitata dixit:
  - laesi! Mujahideen post me sunt! Qui ordo.
  Bene qui audet praeterire. Komsomol puella ad laquearia se insiliit, se munivit et, e summo ostio iniectus, undeviginti pugnatores territos exterminavit, capita feriendi.
  - Prima purgandi pars periculosissima est. - De Komsomol puella nuntiata.
  Proxima Margaritae explosio facta est et in ostio desiluit. Hic in custodia redolet perdite metallicam ustionem ac explosives transverberans trahit. Alius "rip" conatur et transfixus cadit. Duae latinae, manifesto excaecatae, manus levant et Anglice clamant;
  - Noli mittere! Abeamus! Monasterium Gebennensis parce nobis in nomine.
  Mitissima Margarita Korshunova inermes occidere non potuit, et ideo ea simpliciter avertit, solito presso digitorum suorum. Vox bellatoris ursi poenitens insonuit;
  Tales pueri adhuc sumus. Hem, cur hoc exercitu NATO opus est. Si tu, quod absit, causas exacerbare constituas, te tanquam catuli comminuemus. Dic aurantiaca Aurora, paene facti sumus cum verrunt.
  - Hostes celare possunt. Conare audire et capere perturbationem spiritus, et odor noster egregius! - Furor cana magna sedulo spirabant.
  - Ita fetor sum odoratus. Cadavera corrumpi incipient, ingenia contra nos ludent! - Mirabela mentita est, sed magna flevit.
  Komsomol puellae gurgustium evaserunt. Aurora praesertim celeriter currit. Hic odor adrenalini, hic tres recentes pugnatores sunt. Paratus in insidiis constringitur.
  - Hoc grave non est. - Respondens iecit ex RPG emissum. Testa praetervolavit, sed bracteae bracteae partem transfixit. Nihilominus haec vis dirigendi contra T-7. Puella Komsomol paene temere disci-boomerang iacit, aliquem abscindit, clamor exauditus est. Irrumpit in duos ictus, fortes necans. Ceteri clamabant:
  - Nos quoque damus!
  Ira ex ira, Aurora nudo pede percussa est, adeo ut tres statim flueret.
  - Populum claude bonum! - Terminatio Komsomol-monuit.
  Solus unus convictus super pedes mansit.
  Margarita quoque in praesidio resistebat. In via confodietur miles, plane viridis beret. Manus clamaverunt.
  Margarita magno impetu respondit:
  - Bene vale! - Functus "dupplex claw" ars. Quam ob rem fracta cervix viridis beret.
  Tasque prehendi, hic paulo tutior factus, duodecim milites speciem speculatorum in praxim deducere conati sunt: superstites omnibus modis. Margarita autem etiam hoc ludo suo modo probavit;
  - Bene, bene, si perseveras. Eamus ad baseball, ventus Americanus, munus cadi.
  - Si vis, videre possum eos ludere! Canae Aurorae giggled.
  - Non sapiunt! Flava interfector giggled etiam prolixius tendebatur.
  - Perrexi in ANDRON, adhuc immunda gurgustia sunt. - In Komsomol puella iam movebatur, breves adsensus audiebantur, postremi erant. Nec se condet intrepidus Aurora superbis Ardentem pectus.
  - Sicut terminator robot sum. - Tantum in me etiam dents non manebunt.
  Puella Komsomol per scalas tacite ambulavit. Conversa in ultrarubrum pondero. Sedatus ergastulum. Spectat ut adhuc moveantur. Pernix Aurora super cadavera iit, saliens ut cerva vel ninja. Ammo terere noluit, et in casulam modo volavit. Cum pugione ambulavit, et hostes tacuerunt. Deinde ad alteram similem rationem.
  Margarita quoque tempus non terit, tasque in arcum curvum iacit. Una igitur explosio altera. Miles fractus shrapnel e androne procurrit et in disci boomerang offendit.
  - Et hic quoque illic! Margarita miratur. - Ut te totum diligat CONDITUS.
  In conspectu eius emicuit adhuc immortui non turbulentus. Ignem ex machina tormentarii Israeli, inter trophaea elatum, apparenter elatum, nomine Armageddon formidabili patefecit. Et, ut videtur, deiecit, de lateribus glandes evulsis, novas maculas cruore prostravit.
  Margarita captus odorem cadaveris e immortui, illa plane moriens fortius erat. Hic iterum offa et fragmenta ossium laruae denuo infunde.
  Margarita circum in ANDRON cucurrit, capto M-18. Nimis malum habes ut reload. Sed tasque captas uti potes. Noli misereri tui. Puella eos peculiariter jactat, nudam tollens digitis cruribus puellaribus.
  "Lemona" sunt volantes, intestina torquens. Cadavera cernuntur et omnia quieta sunt. Non debet esse vivus.
  Quievisse videntur. - Dicit puella Komsomol.
  Agilis Aurora confirmat;
  - Ego proficiscar. - Terminator speculator alium fasciculum tractavit. Nunc retineo. Sicut vulpes leporem venatur, ad novissimum ostium a sinistris currit. Ipsa etiam cecinit;
  - A tantibus in discipulis meis regnat, ferro ictus eris! Rambi ova iaciam et ossa tere! Miror omnes!
  Inde grenade in ANDRON provolat. Ferox Aurora euntem pulsat. FRAGOR, Fragmenta volant. Alius unus parietem percussit, prosternitur, et manu moderata revolat.
  Comminuit in ostium. Clamoribus audiuntur. Komsomol in casulam puella inspexit. Visceribus exactor colligere conatur. Atrox imago.
  Imo te ipsum punisti. - Dashing Aurora cum misericordiae sensu cessavit. - Fere, ut opinor, tasque aesthetice non placent. Sed melius est quam simplex pugnus. Ultima casa purgata est! Quomodo tu, Margarita?
  - Captivum trahens! - Dixit puella Komsomol. - Similis actum est.
  Vocationem Aurora per radios misit ad eam;
  - Audi me Don Quixote. Nos modo operationem perfecit, omnia purgata sunt, bigas portum exsequi possumus.
  - Minima subaquanea in itinere suo est. Sed noli oblivisci cum helicopteris ictu agere. - Sonat metallicum, obtusum serra secans vocem.
  - Nimirum nos iam exspectamus. - Cana bellua perfecit.
  Tres "Sachkov" quidem iam appropinquabant. Margarita et Aurora RPG - "supercobra" analogum RPG tenuerunt viginti novem et sex. Grenade launchers paratae sunt tres. Refert hostis spatium claudendi et celeritatem retardet. Imprimis "Net" inferior ire conatur ut foros et latrones qui optimum exercitum in mundo oppugnare ausi sunt. Emendata versio Net arma valida habet, non arma mala et tres propellers. Non omnis complexus anti-aircraft capiet, videre potes quam scelerisque missilia ignem retrahere. Quid malum est contra RPG turntable? Id quod non est. Sic difficilius est exire. Attamen puellas satagunt ut plumbum in ratione habeant.
  Margarita iterum ora. Post omnes, boni guys sunt in helicopter. Iam cutis motum scaporum sentit. Tactus ventorum est delectabilis et perturbat.
  - Oh rursus artem destruo! Una consolatio militaris!
  Risit hilaris Aurora;
  - Omnium operum artis militaris magisteria firmissima in hominum memoria ac lacrimas faciunt!
  - Recte! Pictura sanguine scripta: splendidior oleo et multo tardius! - Margarita, misera ex violenta crudelitate, consensit. Omnia igitur ratione habita, sagittare potes!
  - Fiat iustitia Texas! - Ut semper, Aurora non perdidit humoris.
  Testae carros aperit ventrem. Turntables in frusta comminuta. Ignis ab utraque manu statim diabolus accensus est, et ideo omnes tres currus operti sunt.
  fragmenta puellarum praetervolantium non feriunt.
  In spatio Cara-132 apparuit. Aircraft emptus ex Argentina ad altam altitudinem volavit. Caecos iecit, insana fuga.
  - Hic alius abortus est. Margarita animadvertit. - De correptione animi.
  Coma Komsomol membrum constat;
  - Coniecto, ita! Eas a RPG removere difficile erit.
  - Experiar usquam! - Margarita, iam immemor beneficii, furibunda fuit. - Sed ex alia furiosior et diuturna grenade launtor contra celeri reactionem lacus creatus est. - Blonde blonde Komsomol membrum infigo spectans telum ostendit.
  - Vel fortasse probas proprietates meliores "aculeorum"? - Oblatum, margaritis Aurora denudans.
  - Misericordia est in tali junk consumere! Margareta abripitur.
  - Sed demonstratio melioris erit. Videamus simul nostri guys. - Ursus terminator pugionem excisis digitis cruris eiecit, cuspidem dextra transfixus in oculum nigrum a tergo fistulae prospicere conatur.
  - Tunc unus tantum Stinger, et cum grenade laun- tor accipiam. - Respondit amicus clarus.
  - Recte, quod agamus. Aurora in horreis cucurrit. Mutilum pristinum poenalis Dmitry Baranov, seu cadaver vivum, transiit eos quasi de industria se glandibus exposuit. Probabiliter, ope ultimi instrumenti computatorii, zombiae videre potuerunt, obstante distantia. Machinae magnae machinae tormenta feriunt, pleraeque glandes praeteritae pluerunt. Sed sunt octo iaculatores et multa milia glandium erumpunt. Zombie pulsaverunt, cecidit! Percussus miles murmurabat;
  Ego feci officium meum!
  - Vultus placet! Ubi rugitus Aurorae, nisi pro "arma" olim me ferire vellent. Margarita respexit.
  - Adsum! - Puella Komsomol e Bumblebee et Aculeo grenade launtore evectus est. - Nunc omn.
  Margarita iterum immiscet cum suo telo, Motus hostium omne vidit, moUe premens initium. Proiectum volat! Sed "Stinger" laborabat, et multo ante ad scopum ibat. Telum Americanum ita explosit ut etiam helicopterum prope reiectum sit. Quam ob rem inopinata Margarita desiderabat;
  - Terribilis! Hoc primum hoc mihi accidit!
  - Mutavit trajectoriam, ne perturbetur, puella Komsomol! - Moriens Dmitry Baranov insusurravit.
  - Fortasse! Sed intuitio mea me fallit. - Margarita iam clamare paratus erat.
  - Iterum tenta. Aurora exacuit.
  Sed Kara-132, ut videtur, detrimentum e fragmentis collegae oppressi accepit, ad latus accessit et declinare coepit. Margarita, angustia confusa, dixit;
  "Fortasse nunc satis est!"
  Cana canina cum bonis operibus ingemiscit;
  - Bene, tempus exonerare aculeos. Patet semita.
  Eodem fere tempore cum ea verba subaquanea exsurrexerunt. Parvus, sed admodum multiplex, quattuor pugnatores in causis electronicis sicut catapultae exilierunt. Margarita intuita est: lites armatae induuntur, sed informes non apparent sicut exempla priora.
  - Num oneramus "aculeos"? - Interrogata proneptis Lomonosov et Stenka Rasin.
  - CELLA aperta! - canae respondit Aurorae. - Demus vobis!
  . CAPITULUM #10
  Praefectum, PARATRUM, COLONEM, FRIGITER EDICTUM;
  - Bene, oneremus cito et conemur cum hoc doloso telo agere.
  A puella Komsomol per navigium ambulavit, natione Germanus G-5 sclopetum circa iacebat. Prope est alius cum grenade launcher. Ut Germaniae typica est, satis altum est, fortasse melius quam M-XVIII, vel certe certius. Exemplar recentissimum MG-8, etiam Germanicum, involutum est, sed non peculiaris cura inquisitoribus.
  Aculei in vasis oblongis repositi, diligenter redacti, stringi, et retia inpulsa, constringebantur, utentes pulvino hydrolytico. Separati et redacti sunt. Puellae Komsomol strenue guys armatas adiuvabant. Una ex repertis inopinata RPG-49, exemplar recentissimum.
  - Mirum est quod eos sic nos non exportamus. - Animadvertit colonellus praefectum operationis. Deinde ad puellas conversus, alacriter respondit;
  - Non conveniant mulieres similes in omni actione. Centum cadaverum magna nave captis. Mox opinor, pellicula in tuo argumento tradenda erit. - Et clamor tonitrui. - Vocabunt Margaritam et Auroram zonam conde!
  Imo quod hic non est;
  Exempla etiam OG ac PG emendata fuerunt, exempla cum potentioribus explosivis. Praesertim PG quattuor genera acidi usus est, et inductio electrica, quae fieri potuit ut fluctus explosivum mitteret, perrumpentem multilayer armaturam activam cum anti-cumulativo velo in arctiorem partem (Et ubi Margarita tale commentum legit? ). Paulo carior est, sed efficax.
  - "Pershing" iam evasissent. - Notavi filiam Lomonosov et Korshunov, quae falsam memoriam excitavit. - Plures lacus Powell in servitio prodierunt, tantum duo membra nautarum habent, et iacentibus sita sunt. Simillimum nostris Soviet IS-10, arma solum paulo crassius est. Id bonum capere.
  - Non omnia in zona capi possunt. Antarcticam aliquam capiemus. - Illa iocatus, solem mittens cum Aurora dentibus. Gelum non timemus.
  - Scio! Margarita margaritis emicabat dentibus clarioribus.
  Per colloquium "Stingers" expositae sunt. Fuerunt prorsus centum et quinque. Quinque in Russiam venire existimati sunt, et reliqui, dispensando, terroristae traditi sunt.
  In Komsomol puellae colonellum petivit;
  - Ubi sunt lapides?
  Pugnator peritus singularum virium pulchri- tudines rationabiliter explicavit;
  - Res ita se habet, ut si Russia Soviet ductus sit, possessiones suas cito amittat nec ignoratur quando restituetur.
  - Profecto! - Confirmatum a Komsomol ursis femina.
  Colonellus Yuri (hic Margarita recordatus est se ridiculam habuisse cognomen Petukhov!), optionem Solonovy suadet;
  "Sic maneant apud te nunc. Solo Turcarum non septem, sed sex dant. Verum tamen amplificantibus et aculeis armis uti non poterit, et fiducia in te a terroristarum gradu augebitur.
  Igneus utique diabolus huic rogationi consensit;
  - Omnino. Et quem lapidem relinquere?
  Colonellus frontem altam rugat, lunae rugae in modum maris circulorum obrepserunt, ac deinde eiectae sunt. Sed ipse consilium cepit;
  - Ille qui radialem concipit, fortasse opus est. Et residui sex ad nos revertentur postquam peracto soldano Turcico. Colonellus ore manum iugulo cucurrit.
  Nunc Margarita usuram excitavit;
  - Quousque id aculeos reficit?
  Colonellus confidenter declaravit, spicatam superficiem ocrearum fricare super gramen zonae flavido-aurantiacum.
  - Non ita multum hoc faciemus cum specialibus excogitatoribus robotarum. et arripuit pugnum suum. Hoc faciamus hora vel hora cum dimidia! Nos faxo scies.
  Exsiliens Aurora giggled dentes ;
  - Bene, sed quid de nostro negotio?
  Dux abi- gitur;
  - Ite in civitatem, omnes in viis vestris interfectis! Sic, coetus pro-American "Constantiam" debilitabis et plus sonum creabis. Imo Turca gratus erit tibi Soldanus.
  - Estne haec logica? - Tum sodales Komsomol ideae clare dubitaverunt.
  Praecipuae Copiae Colonellus difficile risit.
  - Nos ratione logice! Itaque Rambo in fimbrias Russiae venationem fecit.
  - Age, iam, ut spero, a te hostes distrahebimus. Insaluberrimo lumine Aurorae oculi illuminati sunt.
  - Egesne animo? - Interrogavit pugnam colonellus.
  Uterque sorices innuit consensum.
  - Non laedet, quamvis non plus quam mille duos sumpsimus.
  Colonellus clericorum stilo griseo locutus est.
  Manus dantis non deficiat. Ne cures, budget of URS signanter crevit.
  - Sed hoc significat, ut milites vel alumni, operarii in re sociali, pecuniam additam non recipiant! Margarita torsit faciem.
  Ipse colonus incommoditas factus est et trepide edixit;
  - Donec oleum defluat, non minatur nobis. Optimum est ut lapillum ab Americanis repellas. Quis scit, oleum vilem acquirere posse, quod reditus nostros negative afficit. Hic tantas victorias et rostra dominavimus ut protinus e terra escas sentiant. - Stellae in scapulis micabant colonellus.
  - Impossibile est appellare regionem progressam, in qua plures vectigales oeconomicae sunt oleum et gas. - Margarita Korushnova in sono stricto animadvertit. - Necessarium est ad promovendam scientiam in ambitu civili, alioquin omnia ad militarismum tendunt.
  Hoc est quod facturus es puellae. Iam nova supermen crescit. Quae cum fibris, vel etiam metallis liquidis cohaereant. Colonellus grimaced ac si dentium dolori. Gum mandendo protulit et in os eius papaver. Visum uada facta est.
  - Et deinde ut in "Temptatione Dei" vel alio nomine "Fortior omnipotente Deo"! multi- theohyperplasmus similis Creatori decenter! Margarita animadvertit.
  Dux turbata lumina clausit.
  - Talem novi non legi, sed quid est theohyperplasma?
  Ambae puellae simul effusae sunt;
  - Industria futuri! Quae electricitas Iulii Verne novas materiae rationes fundamentaliter facta est.
  Sed loqui non multum tempus habemus. - Dixit puella Komsomol, "aculeos" exponens in navi.
  - Necesse est legere "De tentatione Dei". - Dixit colonellus nolens horror.
  - Perutilis ad pugnandum consilium. Aurora animadvertit. - In genere, tertio nostro mundo bellum contra Civitates Americae Unitas et Angliam tam incompetenter gestum est, ut aperte proditionis redolet.
  - Fatere sic factum est! Duces nostri non tam stupidi sunt ut ne elementa quidem belli et artis fundamenta noverint. Colonellus perbibetur.
  Cur non aliquis adepto captus est? Lenta Aurora pugnum strenue agitavit.
  Colonellus in confusione mussat;
  - Nullus ordo rei publicae erat, praeterea, exemplum facere nolebant, gravissimi homines pati possent.
  - Honesta persona iustitiam ponit - supra familiam et amicitiam! Inimicis et amicis eadem lex esse debet ac maritus uxori! Iustitia in meretricem coram legibus vertit! - Margarita declaratur tono peremptorio.
  Colonellus sane miratus est;
  - Wow, Ekaterina Germanum video. Vis aliquam iustitiam!
  - Cupio veritatem, ordinem et sane libertatem! - Dixit, exclamans Margarita.
  - Quae pars? Colonellus oppressus est.
  - Nulli currenti! - Iuvenis proneptis Mikhail Lomonosov et Stenka Razin se convertit. Equum stravit. - Fiat novus motus ab intellectuali iuventute dominatus. Ac primum omnium, contra rudis orientationes oeconomiae materiales pugnare necesse est. Solet obiurgare Hitlerum, sed sub eo, industria, in primis machinationibus, saltum de scabere colosseum fecit. Patriam sine ullis petrodolariis modernisare curavit. Infeliciter, tempore Shtakh, bet facta est in exportatione materiae rudis et summa rerum edax, cibi. Et proh dolor, consilium hoc usque in hodiernum diem pergit. Faciam ut docti homines in patria ditissimum. Professores Oligarchi regulam fore, non exceptionem. Praeterea superior educatio non solum libera, sed etiam coacta debet esse, et moderator incepti dissertationem habere debet, et computatorie tradi debet quae corrumpi non potest. In genere, signanter elevabimus gradum intellectualem iuvenum ut principium non dominetur: emere et vendere!
  - Ita multi etiam in altioribus educationibus panem facilem quaerunt, mercaturae pars luculenter cumulatur. - Colonellus cum gemitu consensit et maestius etiam addidit. - Agrum scientificum non magni aestimatur.
  Celeriter arma onusta sunt. Komsomol puellis simul laboraverunt et loquebantur;
  - Existimo severioribus restrictionibus ad oeconomiam mercatus egere. - Callida Aurora sermonem ingressus est. - Qualis non sit talis super- ditis. Et deinde unus oligarchus Russorum cum radicibus Iudaicis fortunam habet, quae statim ducentos ditissimos homines in Sinis habet.
  Iam colonus amittebat animum, sed simul modeste faciebat;
  - Hoc iustum est, et etiam plures billionaires non sunt nationis Slavicae. De hoc cogitamus, eosque premunt.
  - Debiliter prement! Imo marris penitus hic opus est. Margareta obiicitur. - Bene, omnes "Stingers-crackers" tempus exonerare hostes percutere.
  In litore iam de oppugnatione Yankees copias colligebant. Mortem helicopterorum demonstraverunt hostes esse fortissimos, et Americani talem gentem non in infernum praecipitaverunt. Parati erant pro certo ferire. Praeterea coetus "constantiae" suas unitates evellebat.
  In hac re te oppugnare debes. Tunc erit commodum. Id modo caput vel ambages decurrere. Margarita Korshunova suadet:
  - Eamus protinus ad portum et omnes ibi interficiamus!
  - Non male sentis, sed statim sub pugione ignem cadere potes. molliorem versionem praebeo. Velox circuitus, introitus a latere sylvae. - Aurora nudis digitis circulum fecit, et inde pentagram expressit.
  - Valet tempus terere!? - In voce Margarita physicus scepticismum cecinit.
  - Hiems nox est satis longa. Aurora objecta est. "Praeterea, hostis non scire debet nisi duos ex nobis. Necessarium est illusionem facere, quod etiam impetus fiat ex parte terrae, sicut magnae copiae contra illas;
  - Hoc tempore, assentior tibi, eamus! - Margarita prompte ad natandi facilitatem pugnandi promptitudinem attulit.
  Puellae Komsomol in navi inflatabili incitatae sunt velocitate. Invisibilis adhuc milites, pro custodia virtuali et terunt.
  Aerem secantes plures naves praetermiserunt et, praetermissis aedificiis, se in liberiores aquas invenerunt. In via mutatur squalis, sed dissimilis Anaconda, puellae Komsomol sanguinem non redolent. Itaque oppugnare non conabantur. Praeterea, cum nudis digitis Aurora orbem boomerang immisit;
  - Det eis novam metam.
  PISTRIS laesio, fontem sanguinis e corpore suo excussit. Vellicavit animal, et comites eius statim retractabili rictu et molares mammothei corripiunt. Videbatur FORMIDULOSUS, immanes bestias amicum suum infixit, responsionem dente dente, ferire. Sanguis viridis, oleosus per superficiem diffusus. Ingrediuntur pugnae predones, debilesque creverunt, in vicem ab aliis finiti sunt.
  - O Margaret! Sed ut facilis est, euenit. Vulneravit, caeteri se lacerant. - voce magna Aurora spargit, nudoque pede pressit.
  - Vides mores diaboli partes agere. Non opus est odio proximo praedicare, et desiderium conficiendi infirmos. Nix Alba Terminator despiciens.
  Infirmis non pugnavimus. - Aurora, smaragdis oculis coruscans, valde superbe dixit. - Pugnatum est proelium cum duobus saltem quadringentis octoginta duobus ex nostris, ex quibus trecenti quinquaginta speciales copiae deliguntur quae per Iraq, Afghanistan, Somalia transierunt. Et alii pugnatores non sine experientia sunt.
  Fortis adversarius, corpus et voluntatem temperat, fortiorem te reddit - infirmus animam corrumpit, corpus hebetat, debiliorem facit. Tanto faciliorem victoriam dat via dura! - Dixit sapiens Margarita.
  Praeteriens portum Puellae Komsomol ad canalem venimus. Non procul a portu, etiam naves fremunt. Explorator bellatorum in canali erant. Satis diu et varie tortus erat. In via Komsomol puellae paene in anomalia decurrerunt. Incurvum illud aerem quasi ver perspicuum. Insecta ad eam volavit, et lucida caviar exarsit. Sed tamen illa volatilia attrahebat.
  - Est aliquid simile muscae annihilatoris. - Advertit Aurorae, nudisque coruscus unguibus.
  - Forsitan quaedam insecta radialem allicit. Sentio vibrationes ultrasonicas aeris cum pelle mea. - Margarita etiam timidis haesitavit.
  - Novum nobis problema! In universum haec nova natura zonae ad cor impetum ducere potest. - Ironia sonuit vox Aurorae igneae.
  - Tu et duo corda habeo, ut non statim moriamur! - Margarita hilaris factus est - Bonum est cum homo non es admodum.
  Clamavit ad hoc diabolus igneus:
  - Esto consentiens! Tum illa in camino staret, ac etiam gravida!
  Attamen puellae desinunt, snag a pellunt, aliquoties recedunt, retro recalcitrantes.
  Post unam anomalia, alia statim apparuit, tempus ovale intercisum. Haec omnia difficilem motum fecerunt. Verumtamen transierunt ante eos torrens similitudo.
  Difficilis est ascendere, superveniente negotiatio, sed nulla anomalia sunt. vestigia nuda pruinaque in gramine tecta manent.
  Puellae Komsomol ante discessum adstiterunt. Ex his constare potest quomodo plura capita "brassicae" accurrerunt. Mutatae plantae puellas paene indiscretas non viderunt, duae earum in ocreas irruerunt (Pugillatores ursi modo calceos induerunt ut odorem suum absconderent), sed, ut videtur, persuasum habebant se inedibiles esse, post se delapsos esse.
  - Nos paulum natare debemus! - Dixit, e rictu ferali Aurorae. - Non celabo navim ibi.
  - Ferens tecum non est habilis! - Margarita Korshunova consensit.
  Faciens machinam gagates silens non est facilis labor excogitatoribus, sed saepiae eodem principio utitur, et venator primigenii classis est.
  latebram nactus non est ita facile ut temere fraer non capto. Cubile beluae periculosae aptissimum est. For example, castor rat. Animal periculosum est, difficile est occidere et magnitudinem aprum. Squamae lanae, normal fraer in cubili suo non haerebit. Praesertim nocturnis. Sic cogitabant puellae celantes naviculam inflatabilem ad instar lacus. unde superne aqua inpendent frutices. Ibi puellae thesaurum suum relinquunt, rami rubi vestiti.
  - Bene abscondita? - Margarita rogavit, ut exercitiis ingrederetur.
  - Usque mane dormiemus, et prima luce abluemus. Furit Aurora calcaneo saxi derecta.
  - Et si rat-lotor cacat! - rugosus bellator-Komsomol socius.
  - Eamus surculus! Pellis validior quam alligator et nobilis. Aurora smaragdi oculos quasi pueri despiciens.
  - Eamus! Mutamus dissimulationem, nemo nos agnoscet! - Margarita Korushnova procaciter ei linguam ostendit.
  Aurora fremit.
  - OK!
  Puellae leviter recesserunt, sicut ipse rat-lotor apparuit. iunxerunt, statuerunt bestiam tantisper servare. Quibusdam modis similes latronis qui familiam occidit, avem e cavea dimisit. Rat-lotor paene indiscreta puellarum odorem non prehendit, ac praeterea plenus erat, gustato cadavere, cubitum ivit.
  Stertit eius insolitum cicadarum ciconiae mediocrem imitatur.
  Puellae Komsomol celeriter movere conati sunt et simul nemo eas vidit, motus tam secretus erat. Etiam ocreas suas exuerunt.
  Nuda pede Aurora rogat amicum suum, non ad obtinendae informationis, sed ad levandam intentionem;
  - Quid, cuitu succedit?
  Respondit Margarita sine negotio;
  - Nisi in anomalias currimus.
  Diabolus igneus digitum ad labia sua posuit;
  - Atque hie unus talis prorepit e.
  Anomalia margarita sub terra. Ipsa vel tellus soluta. Molem giganteam, arenam, argillam, gramen. Expellitur leve quasi oleum. Incipiens sapere.
  - Abominatio est! - Ignea dixit Aurora. Duo porci osculantur.
  Anomalia ilios puellas commovit et turbavit.
  - Eamus ad latera! - Precepit Margarita.
  Agilis Aurora non intellexit;
  - Et quare hoc?
  Termino nix alba subrisit.
  - Faciamus lepores duos excommunicare!
  Komsomol puella linguam suam ostendit, vespam cum ea deprehensam et mandendo eam tali proposito oblectavit. Exploratores dispersit anomalia concrevit. Paululum concussa coepit incidere, parva flamma per conlectum olei transivit. Sed quam primum illuminatur, etiam cito exivit.
  - Non est haec Pyromania! - Animadverti, discalceatus Auroram discalceatam, statimque desiluit, retorquens in dorsum somersault.
  - Etiam anomalia Pyromania calamitatem facere potest! Margareta consensit. - Nunc velocius progredi, et sic tempus terimus.
  Simulac puellae Komsomol in densas frutices in gemmas profunde descenderunt, arbores mutant lianas intricatae, paene inpenetrabilibus tenebris circumdatae sunt. Solus cortex arborum refulsit, dans topiorum ominis, superorum sentiunt. Puellae autem monocularibus visionibus nocturnis non indigent, hoc est infirmitatibus, homines qui non possunt libere decernendi et in tenebris videre. Aurora prope arborem icta est, backlight radioactivum spatium illusorium fecit, saepe cum spatio fallens.
  - Damn! - Igneus diabolus satis apte nominat immundum. Videtur quod non sit anomalia, sed flectatur lux.
  - phosgene et phosphorus est! - Margarita declaravit, et collo decora torsit. Ceterum saepe ambitum aeris mutant.
  - Haec igitur ratio habenda est! - Aurora rubra constat cum male abscondita ironia.
  Bellator manum per auras vibrabat.
  - Tardus primo, deinde assuefactus est.
  Puellae Komsomol sensim acceleratae sunt, dum ne nodo quidem sub planta resiliunt. Timentes non tam fortuita observatores quam variae creaturae quae ad sonum agere poterant.
  Primum siccum, sed ut primum moveret frutices puellae, vera cataracta super eos infudit!
  - Aqua, credo, gravis est! Aurora suadet.
  - Decem percent pro certo! Margareta consensit.
  Ignea Diabolus insectum hypertitanium calcaneo addicitur et sententiam suam expressit;
  - Ergo ros tam magnus et non evaporat!
  Lutum finxit sub ocreis pedum. Color eius est insolitum viridi-purpureum, instar sepulcri. Hoc nullibi in Terra erat, nisi pro zonae loco.
  Crura ad latera discurrentia temptabant, sed vestigia statim obortae sunt, quae explorare faciliores possent. Suus 'iustus movere difficile est, calceis haeret, conatus terere cogens'. Aurora et Margarita etiam scelestum compactum absorbuit. Gramina rara, et praedominans praedatoria. Illa in lutum prorepit, et insecta arripere conatus est. Intricatae altae lianas, frutices, rami, folia, interdum inodora, interdum magno odore.
  - Et ubi sunt reptilia? - Interrogata Margarita. - Est zona temperata.
  - Ex mutatione, radicem. Praeterea zona calidior quam in ea est! Gradus circiter quindecim. Aestate hic calidior est quam in Africa aequatoriali. Nulla vel efficitur tortor. - Frons rugata formosa Aurora, Quae semel legerat meminisse videtur.
  Margarita confidenter admodum affirmavit;
  - Nihil est! Saltem nobis.
  Aurora in aere nuda pedibus versa, somersaults faciens et ploras;
  - Sumus Komsomol ursis et hoc dicit omnia!
  - Memini aliquo modo ad Saharam delati sumus. Hebdomadam sine cibo et potu exegi, iter feci in arena, quae sartagines discalceatas sicut in camino comburebat et nihil supererat! - Animadverti, scintillas ex oculis meis emittere (et non figurate, sed proprie!) Margarita. - Tantum, sane jucundum, satis fuit.
  - Utique! per eam quoque ivi! Pedes cito assuefacti sunt, sed tantum psoras postea. Pellis in sole obumbrat. - Confirmatur, hilaris et lasciva ut felem e Viria Aurorae.
  - Mihi non placet cum corpore albo, nimis delicato videtur. - Margarita non fingit se vulturi.
  - Scelerisque tan trendy nunc est. - Igneus diabolus dentibus pantherae obnubilavit. - Significat te pecuniam ad Austrum ire.
  Puellae ambages saltu Chernobyli paene fluebant. Praeterita ripa latum alveum sita erat. Frutex densa, radicibus exserta, muta plantago, cum latis foliis - loco opportuno clauso creato.
  Margareta exclamavit;
  - Bene, hic Vizhnitsa ante nos est.
  - Ita, olim urbs Sovietica! Cur Ucraina superbus est, paene separata est terra in Unione Sovietica. His omnibus per saecula bellum fuimus ! Quam ob rem USSR vicit, et nunc Ucraini fratres nostri sunt. ruber Aurorae distendit brachia late.
  - Et antea erant ad eos fratres Russici. Omnis puer scit Kyiv esse matrem urbium Russiae. - Dixit, subridens Latius Margarita. - Coniuncti sunt sacris orthodoxis et Slavicis radicibus. Deus ipse URSS statum unum esse iussit. Sed Bandera venit et resonans fecit - vertit ad bellum. Vicimus tamen.
  - Ordo fundatum est ubi caementum est fides, et arena est voluntas! Et propter hoc multi scelerati seri debent! - Ait, ferox, fremens Aurora.
  Videns urbem non difficile est. Fossa hic scripta est, vallum transire non est. Domae sunt plerumque antiquae, quinque-fabularum aedium vise sunt et skyscrapers aeram Stalinist. Puellae aedificia moderna iam visitaverunt. Tunc Margarita recordatus est;
  - Duodeviginti liberos educemus, annon?
  - Nostri guys adiuvabunt! Talem terrorem in urbe faciamus ut motus nostros vestigare non queant! Aurora sclopetum discalceata agitavit.
  Niveus bellator circumspiciens, ricinum culexum caedens, demissa voce, rogavit:
  - Quid si volvitur?
  Diabolus igneus logice dixit:
  - Ego eius elementariam avaritiam arbitror. Praeterea nunc ego hanc nanum voco. Animum ferocientem sustentabo.
  Margarita Korshunova satis imprudenter fremuit;
  - Melius est facere cum bene alapam in facie.
  Aurora, nudis pedibus cum velocibus unguibus, dialedo plures cum globulis dixit voce:
  - Paratus es!
  - Ita, sed talis pulmentum erat! - Stridorem tenui responsionem audivi.
  - Sub specie quo facilius desperes. Neminem praeterea miretur absentiam pueri post tam turbidam noctem. Vafer, cana Diabolus deposuit tonum.
  - Esto consentiens! Erunt iam non esse ad nos! - Pumilio purred - artifex in kidumping.
  - Exspecta nos, quidquid accidit! Fortasse addere aliam quinque centesimas. - Aurorae dixit ingratissime.
  Verba ultima effectum magicum habuerunt. Moron latro purred;
  - Opperiar, etiam si veniat finis mundi!
  Frigidus Aurora, longis palpebris irrisorie elatis et demissis, cogitavit: "Hoc me admonet Iudae exspectans aspenculum palum".
  - Bene, nunc Americanos et suos satellites percutiemus - Aurora viridis lusca dixit firmiter.
  - Scisne me ullo modo Americae remittere posse? Galina pugnos foedabat.
  - Quid est? - Miratur membrum rubrae-ursae-Komsomol.
  - Bombardae nostrae et Iaponicae urbes! Hoc est barbarismus! Etiam carmina scripsi! - Margarita grenadam suam concussit, et etiam tanta ira ut totum examen furrye mutant insecta decidisse.
  Aurora laeta exsiluit;
  - Hymnum canamus! Hoc mihi gratum est.
  Et Korshunova canet, eius vox, ut semper, laudis Hima- layae sublimior;
  Stella patriae a Domino datur;
  Mihi crede, sole candidior est!
  Tu patria mea -
  Scitote quoniam tristitia cor palpitat!
  
  In te, Komsomol membra sumus sicut aquilae;
  Nos Nazis opprimimus et faecem perdimus!
  Nos etiam Iovem tractavimus;
  Cresce fructus - paradisus inreprehensibilis!
  
  Venus est locus amori
  Martia, bellatoris summa est animi sensus!
  Malorum vincula rumpis, dubia;
  Etenim Deus facere optimum vult!
  
  Perdere mundanis pressura
  Mentem hamo forti capiamus!
  Hostis potentia opprimetur mundi,
  Et emissa est junkers cum arcu filiorum ordinario!
  
  Noctis una - sumo et vinco;
  alium exitum cognoscere non possumus!
  Tu ne lupum Reich laceras;
  Faciem a pugile in bayonet!
  
  Et bajonetus non tibi conveniet in posterum;
  Dynamitem ad bulldozer addemus!
  Ita celeriter fuga
  Cum proletarius malleo percussit!
  
  Proximus transitus est quasi impetus tempestatis
  Atque endgame victricis coniugis erit!
  Ceterum furor insanus est vulcanus;
  Massa in notho, atrox felis!
  
  ricini in Berolinensi coagmentati sumus;
  Lutetia libera est sub vexillo Russiae!
  Patriae et filii sumus filiae;
  Cum epulamur, mel cum voluptate manducamus!
  
  Nebulosus Albion nunc frater similis est;
  Novi Eboraci scriblitae in disco!
  Vexillum papaveris coloris rubri, coccinei;
  Sub qua omnes homines cum libertate beati sunt!
  . CAPITULUM #12
  Oleg Rybachenko etiam somnium non simplex est, sed mirabile. Ac si et Dima more militari pergant;
  Duo voluntarii in divisione filiorum signati sunt, a daemonio habiti Fuhrer. Videtur quod in hac re, Hitler tandem insanit. Verum e contra, prudentiam habuit ne desperato bello cum URSS ordiretur.
  Contra, cur non induret durities militaris puer? Cur nutrices et quasi barchuks apricari debent?
  Oleg Rybachenko et Dmitry, una cum aliis guys e phalange juniore in Africam volaverunt. Germanorum sex engine oneraria ad ducentos armatos paratroi portari potuit. Sed tota phalanx trecentorum pugnatorum minoris versio Hitleris Iuvenis erat. Pueri trecenti circiter duodecim annos nati, ut videtur, naso admodum inflato, re vera pueris maxime delecti sunt, qui disciplinam militarem non debilem iam acceperant.
  Fuhrer quotquot eleifend quam maxime bello interesse voluit. In Africa maximae copiae Britanniae iam victae sunt, quamquam adhuc validae sunt in Sudania praesidia. Verum, copiae coloniae non omnino certae sunt, et re vera unitates Britanniae. Non sunt prorsus Latina. Non ita bene armati sunt, praesertim cum lacus, id conantur, ut arma trans metropolim transferant. Ergo periculum magnarum damnorum puerorum est minimo. Putatur esse in campo conventionales exercitationes imperatoriae, et iuniores in bello experientiam capient.
  Oleg Rybachenko et Dmitry facundus sunt in lingua Germanica (hostes asserti), sicut Angli, Hispani et Galli. Eorum schola est etiam elite et pueri Soviet, in doctrina, cultissima esse debent.
  Puer Germanus, ut videtur, unus e principibus, procerus et muscularis, Hans Feuer manus concussit et honeste dixit:
  - Non exspectavimus Russos tam fortes ac callidi esse posse. Exempli causa, conspuere viam nostram sicut primae classis German!
  Oleg Rybachenko modeste dixit:
  - Et quid tam mirum. Forsitan pugnandum erit, sed si speculatus fueris nec linguam Germanicam nosti, quanta indicia colliges?
  Hans consensit;
  - Verum est! Sed generaliter edocti sumus te esse Russian subhumanum. Slavi scaena transeuntis inter simias et homines sunt. Hoc est, secundum intelligentiae evolutionem, Russica paulo altior est quam delicium.
  Dimitri fixit pugnos iracunde.
  - Ita immersa pro talibus verbis possum.
  Respondit Hans pugnos fortiter compressisse;
  - Tantum electio armorum ad me pertinet. Cum caestus es propugnator Dimidii Mundi, sed quomodo de duello nunchucks?
  Dmitry oppressus;
  - Et quid est?
  Germanus haedus electo respondere cupiebat, eruditionem suam ostentans, sed Oleg Rybachenko ante eum erat;
  - Hoc instrumentum agriculturae est, quod manipulos in Sinis pulsant. Mongol-Tatari Sinenses vetuerunt arma ferre, unde hanc machinam extrinsecus innoxiam in letalem clavam verterunt. Tota ratio certaminis de nunchucks amplificata est. Inde a Iaponibus adhibitum est exeunte saeculo XIX. Probabiliter, processit ab illis ad SS.
  Hans respondit:
  - Haud sane isto modo. Decem annos Magnus Fuhrer plures gurus e Sinis invitavit, ut schola tertia Reich manu certaminis antecedens in mundo esset. Non putandum est, nos Germani, qui summa natio, ab aliis discere noluimus. Schola militaris Germanica nostra postulat ut factor humanus quam maxime ratio habeatur.
  Dmitry annuit, confirmans cogitationem;
  - Et unus quoque Sovieticus. Stalin dixit - technologia in reconstructione periodi omnia iudicat! Tum in secundo quinquennii consilio rationem evolvit - cadres omnia decernere!
  aliter Oleg Rybachenko dixit:
  - Dicere fas est omnia non recte cum humana factore. Exempli gratia, tardus est gradus technicae militum in USSR. Sed feugiat, magna nobis!
  Hans suggessit:
  - Visne ludere Hitler- Nullam?
  Pueri Sovietici mirati sunt;
  - Et quid est?
  Hans despiciens.
  - Novissima inventio Magni Fuhrer. Latrunculorum instar, quod non binos, sed quaternos binos canit. sed in una tabula quadringentorum cellarum. Lacus habet, tormenta et naves auto- pulsus. In summa quaelibet figura habet quadraginta et summa centum et sexaginta. Aliqui movent sicut latrunculorum, alii non faciunt. Plus aliae innovationes . Fere ludus difficillimus, minime latrunculorum.
  - Ostende eam. - Interrogavit Oleg Rybachenko.
  Hans tabulam e sacco dorsuali sui plicatili arripuit. CARDINATUS et satis compactus. Figurae magneticae. Quadraginta identificantur singuli. Ipsa tabula satis optimatium rectangulum. Praecepta sunt iucunda, in specie, omnes fere partes non tangunt sicut movent, nisi lacus. Possunt et verberare et ambulare cum capto.
  Sicut expectatur, pars fortissima est pugnae, infirmissima est levis armatura. Hic tormenta propellenda evasit, et qui interest in aeroplana et singulatim, sed rursus impetus aircraft, pugnator, bomber et hydroplanum. Praeter pugnas, sunt etiam destructores. Pedites etiam varii, machinatores, simplices equitesque. Hoc est, regulas non facile intelligere. Oleg Rybachenko statim notavit:
  - Imo hic lusus latrunculorum populariter vinci non potest. Difficultas gradu est super summitatem!
  Hans consensit;
  - Imo non facile erit hic rationem enucleare. Et non potes scribere libros callidos. Sed hoc pro aryanis!
  Dmitry constat:
  - Ita pro Aryanis! Ludamus!
  Oleg Rybachenko monuit:
  - Erit parva voluptas!
  Hans alium puerum invitavit et duos factos contra pueros ludere coepit. In hoc casu elegi fuscum. Oleg et Danka naturaliter rubent!
  Lusus non primo vere excitando, sed postea pueros haesisse. Oleg Rybachenko, ingenuus imperator, inceptum cepit et hostes ab lateribus propellere coepit. In ludo Fuhrer in genere nullus rex erat, et praetorio proiiciebatur, non mutato detrimento.
  Sed pueris ludere non licet. Integer dictum...
  - Air impetum!
  Pueri statim ad portholes ruerunt. Fenestrae quamvis erant angustae, per eas non poteris videre optime, et etiam machinam esse.
  Plana egressi agmine involaverunt, utique armaturae armaturae praesidio.
  Angli non amplius quam duodecim erant. Spitures, videntes Germanos plus machinae sclopetis ignem aperientes, e longinquo ferire conantur. At ipsi responsum tulerunt. Tres aircraft Regii Air Force fumo coeperunt, et reliqui fugerunt.
  Pueri sonuerunt magna, sed nemo iuravit obscenitates. Sed instabant ocreis suis aliquot iocos salsos emittentes.
  Scilicet onerariae pugnatores sequi non possunt, differentia velocitatum est ordo magnitudinis, ut pueri mitescere et redire ad negotia sua debent. Alii etiam dis-ups e pavimento agere, alii torculari coeperunt.
  Sed Oleg Rybachenko adeo inspiravit ut caneret, voce capax non solum regem, sed etiam imperatorem mendaciorum ejiciendi ( Hitler ! ) ;
  Volamus in atrocem et mortalem pugnam;
  Pioneers - filii communismi!
  Dominus noster Svarog semper mecum est,
  Conteramus fundamenta revanchismi!
  
  Habemus fortitudinem et patientiam
  Quaelibet machina scit convenire!
  Clades atrox Nazis manet;
  Noli Fritz ineptias portare!
  
  Prope Moscuam Wehrmacht firmiter tunditur;
  Virtuti dabimus audaciam!
  Parasitus lubricus oppressus
  Vicimus, plane numeramus!
  
  Quid deinde Fritz facere potest?
  Tantum ungula ad cacumen - cito cedere!
  et Adolf in gutture - acutum Spitz;
  Ludiat asinus scurra!
  
  Munus est nostrum tuba victore canere;
  Legiones rubras colligite!
  Interrupit acerbe principes lacessentis;
  Saltem recta fronte e schola venerunt!
  
  Reptilia percutimus, quasi Marte nati;
  Et ubique Fritzam veniam petite!
  Magni filii sumus, ubi omnes pares regiones sunt.
  Probant iter a facie icon!
  
  Hitler cogitabat nostram terram capere;
  Et nunc gibba sub crepitu suo habet!
  Ceterum Germani omnes in ludum vertere voluerunt,
  et ab infante simplici posita sunt!
  
  Quod factum est "tigris" - in metallo profectus est;
  Ab eo samovaros dulcibus tea coquemus!
  Fritz obtinuit - arduus in cornibus;
  Berolini sumus in candido, Mai calentes!
  
  Factusque est Adolfus ansa pro paritatis;
  Adstricta cervice carnificis hostis!
  Pro peccatis suis poena gravis cucurrit;
  Nunc Germaniam cum lacus calcare!
  
  Ipse Magnus Stalin membrum Komsomol adiudicavit;
  Imperavit - magnam stellam "Victoriae"!
  Quantum posuimus - ad Sanctam Patriam virium;
  Quod avos nostri in altero mundo laetentur!
  Mirum est, sed in tam seditioso carmine eum vehementer applausum - aut quid hic quisque torpet?
  Cum Oleg Rybachenko cantu finito, intermissus est somnium, et iterum excitati sunt, hoc tempore non solito more, sed aqua frigida capta et rixa. Postea rursus catenae istae, quae horribiles abrasiones manibus impleverant, et agminis abjectus est... Mihi ne ientaculum quidem dabant! Circum! Germani in SIC loco manserunt; captivorum tardius cursu anulo contenderunt. Quid hoc sibi velit, non liquet. Via bitumen et lapilli stravit. Paucis post horis nudis calcibus vehementius prurire et prurire coepit. Multae puellae cruentae erant.
  Tum, quamquam longius a vespere abest, sine caerimonia reppulerunt eumque propere incolumem iacere iusserunt.
  Oleg Rybachenko et reliquae puellae celeriter obediunt. Et quamvis dormire omnino non sentiebam, arma dei somni, et Hypnosis visiones (quae ipse omnipotens Iovem oculos claudere fecit) convoluta subito et inevitabiliter.
  Et rursus: Pueri in re militari honorifica, etiam si ad exterum exercitum pertineant;
  A cohorte puerorum trecentorum duodecim annorum e Jungvolk in loco reaedificata est et ultra meridiem movit. Primo duo chiliometrorum in carros pueri acti sunt, sed tunc apparenter administratio animos mutavit et superstes pro pueris disponere statuit.
  Pueri exspoliare cogebantur, in bracis militaribus remanentes, et sic fere nudi ac discalceati cum saccis umeris suis ad meridiem currunt.
  Utique permissum est novo et satis efficaci solis adumbratione, et non per desertum iter, sed per molliorem et non tam ardentem herbam, quam per Nilum fluvium decurrentem, et circa plenilunium. fons herbae et arbores creverunt, sed tamen probatio durissima fuit. Fugiendum enim erat, in conditionibus feris Julii Africani caloris, nec non cum tormentis submachinis, nec non in dorsualibus commeatibus.
  Nimirum in agmine speciali erant pueri coloris Germanicae nationis repraesentantes et habitu corporis decenti, sed adhuc.
  Construi iuvenes praefectumque ducem, Inprobus ipse, quamvis longi, lacerti Phoebique, iubet;
  - Bene, bro! Scio tibi difficile erit, sed aes alienum! Vespere quinquaginta octo chiliometra operire debemus! Ordo s.
  Oleg Rybachenko dixit:
  - Hmm yeah! Verbum istud praeceptum carmini sonat! Neglecta non potest.
  Dima dixit:
  - Opto bet ut non id faciamus!
  Hans Feuer objecit:
  - Obligationes implere, nam Aryans sumus! Et tu quoque es Russi, Aryans si in optima phalanx Jungfolk scribis.
  MANTICA post tergum suum, cum tela, aqua et solida, duodeviginti chiliogrammata sunt, plus tria chiliogrammata sclopeta submachina. Viginti unum chiliogrammata durum est adulto si diu ambulas, et tunc currito, et etiam sub sole urente.
  Oleg Rybachenko crure teritur in herba. Pueri alacres erant de calceis tollendis, ocreis gerendis (corium vere artificiale, sed tamen non qualecumque kirzach), hic currere difficile est. Gym calceis vel tennis calceis melius fuisset, sed in condicionibus Germaniae haec luxuria est, et pueros non spoliare decreverunt.
  Praeceptum sonuit, et milites ex Jungvolk currere volebant, dum similitudinem formationis ponere conantur.
  Nova aura e Nilo spirans, nudum torsos pueri bellatorum lepide perflans. They were somewhat reminiscent of teenage Titans ready to storm the sky. Currebant, spirantes metientes, fere pollicem ad calcem. Antecedens longissimi erant, et sane alta Dimka, quamvis sex pueri, cum duce, eo staturae erant. Oleg Rybachenko, qui paulo supra vexillum erat, eius incrementum undecim annorum (praeter rem quam in maioribus suis heroicis sequebatur) in extremo fere fine ruere debuit. Verum hoc profuit, minus calces opprimendi, aut pedem sub eo ubi sedebant parandi. minimus hic est, sed certe non infirmissimus aut etiam stultior;
  Onus palpabile est, sed tamen gratum, et quisque experientiam tolutim cum onere habet. Multum etiam ponderis, quando portabantur, utpote socium humeris suis.
  Sub pedibus nudis, subinde frangunt vel resiliunt in fractis ramis palmarum vel pyramidum, interdum spinosas plantas, quas pueri circumvenire conantur. Fenum calefactum, saepe siccum, sed certe sicut arenam deserti non ardet. Fere adhuc vivere possis, Sol oritur et auget calorem.
  Hans longus, altitudo fere ac Dmitry, humero ad humerum decurrunt. A puero German bellator puer Soviet miles quaerit:
  - Bene, nunc in bello es! Pulverem utique nondum olfactum, sed ante omnia habemus. Expertus es qualemcumque motum?
  Dmitry honeste respondit:
  - Nondum! Et addidit, et convertit caput suum. - Honeste nullum!
  Hans despectu srepsit.
  - Faciam! Probus ero, immo! Quid de pueris meis recte aget bella. Pugna, jacio, occido, conflare, capio. Ceterum romance est. Post omnes, vos et Olezhka etiam bellantibus vivis sentire voluistis, ut ab exercitatione discedamus!
  Dimka constanter obicitur;
  Nostra vita non est exercitatione. In genere, auctor, dux et athleta, valde placuerunt.
  Cur igitur nobiscum signum fecisti? Occidi an debilitari times? - Hans Syllae cavillantes.
  Dimka, cognomento Ilya Muromets - subsannavit;
  - Ideo signavi ut ostenderem Russos non peius pugnare posse quam cum Germanis. Et tunc totus mundus de tuis victoriis scribit et loquitur ...
  Hans chuckled.
  - Etiam! De nostris victoriis, gloria per orbem. - Bellator puer procerus lato pectore fastus Inflavit. - Et vos Russi exiguum exercitum Finnicum impellere vix possunt. Nihil habes quod iactas!
  Dmitry offensus aegre se cohibens ne pugnis uteretur, objecit;
  - Habemus etiam Khalkhin Gol!
  Hans despectu srepsit.
  - Minore proelio, alicubi in Asia. Nostras latinas iam Europam ac totam fere Africam et Asiam cepimus. Et Russiam capiemus, tempus est nobis conspuendi!
  Dmitri micabant irae oculi;
  - Noli capto, arma brevia sunt!
  Hans risit.
  - Et quomodo te tractatum Brest-Litovsk subscribere cogimus? Terram nobis dedistis, ad Borysthenen numera, habens ter tot bayonetas et spathis. Quid dici potest de milite Russico in hac causa?
  Dimka conglobatis, Hans in naribus percutere intendit, et sciens fortitudinem suam propugnatorem "dimidii mundi", certe impudens puerum Germanum eiecisset, sed ... frangere nolui. aciem instruunt. Imo, et in controversia pugnis uti non expedit. Excepto hoc casu, maxime verisimile tenebitur, et tempus non erit ostendere Russos non peius quam Germanis pugnare. Ideo Dmitry placide objecit;
  - Nos Russi te sub Friderico II verberaverunt atque etiam Berolinum cepimus. Et cum Napoleon Magnus imperavit, pars exercitus Germanorum erat, et in primo mundo bello Brusilovsky eruptio facta est. Sed et Paris non cepistis quod nostri milites prope Koenigsbergam ceperunt.
  Hans satis gravem repperit repugnantiam:
  - Sed certe in ultimis proeliis nobiscum victi estis! Et hominem et gentem primo loco, secundum facta finalia judicant.
  Dmitry satis rationabiliter obicitur;
  - Sub tsar retrorsum industriam habuimus, praesertim in sphaera militari-technica. Nunc autem gravi industria elaboraverunt. For example, you saw the KV-2 tank. Id instructum 152 mm howitzer. Num quid simile Germani habent?
  Hans chuckled.
  - Galli in praediis S-2 etiam maiores quam 155-millimetris qua- les habuit, sed nos ranas vincere non obstitit, apparatu infirmiore quam nunc. Praecipuum robur Wehrmacht est praestantia factoris humani!
  Dmitry torsit faciem ta- tan;
  - Et quid censes te in humanis factoribus commodum habere, si propugnator factus es "dimidii mundi"? Et vincens optimas latinas tuas?
  Hans satis rationabiliter affirmavit;
  - Exceptiones interdum tantum regulas confirmant. Nam fere semper! Nunc si non singula phaenomena sumamus, sed totum ordinem rei militaris, tunc hic .. .
  Dmitry iratus est:
  - Nescis quo gradu disciplinae pugnae nobis et quomodo exercitationes in exercitu Sovietico exerceantur. Nihil igitur opus est coniectura!
  Hans consequenter dixit:
  - In Hispania certatum est inter scholam militarem Sovieticam, doctrinam et linguam Germanicam. arma et arma nostra temptavimus. Effectus est victoria scholae militaris et ars opportuna et solidatio regiminis Francogallicae. Ita iam cum vestris guys pugnavimus et vicimus!
  Dmitry Muromets turpiter dixit:
  - Multos copias habuisti quam nos! Tu tantum quantum!
  - Nolo dicere. - Hans demisso capite et obmutuit, prima signa lassitudine apparere coeperunt, et arduum dictu factum est.
  Pessima pars est calor. Sol inexorabiliter ad zenith iuit. nullus puerorum ei usus est. Germania et Russia nationes septentrionales sunt, et aestate raro supra triginta gradus eunt. Atque haec Africa mense Julio, et Nilo trahente aura cessavit.
  Nuda puerorum pedes graminea siccitate asperiores fiunt, ac repente finitur, ac totum kilometre umbilico glarea tegitur. Permolestum fuit, quidam ex pueris non nimis modestis strepuerunt. Ex illis sudor manavit, et stridore in caldaria stillavit.
  Oleg Rybachenko et Dmitry, et plerique alii pueri in spiritu Spartano educati, ridere conabantur et farinam non dare. Cogitabant aliud. Itaque Oleg Rybachenko putabat nudos pedes flamma in eculeo esse lambendos, et rem publicam ab eo secretam rapere volebant. Et debet sustinere et non ostendere se laedi vel terrere. Praeterea pueri graues creverunt et calcibus non ita delibuti sunt, quamquam poetae glarea et nigra cremantur, non tamen ita ut scabra pellis decorticata sit.
  Ictibus calor mox secuta est. Fere eodem tempore plures pueri exusti deficiebant, et in lucem plicabant feretrum lecta.
  Oleg Rybachenko notavit sibi Germanos in genere bonum apparatum habere. Fieri potest ut in Exercitu Rubro machinam ad vulneratum ex duralumin portandum invenias, quod simul facile in mantica latet.
  Sed difficilius est cum addito onere in manibus tuis currere, et calcibus nudis vehementius urunt, dum pressio crescit. Sunt igitur in inferno voluntario coacto. Oleg Rybachenko etiam putavit: quomodo socii eius agere ad talem probationem, omnes superfuissent.
  Fasciae latae candentis, glareae nigricantes, punctionibus herbae aridae coniunctae sunt. Praeterea dux pueros a Nilo paulatim abduxit, ne videretur habitare sedes Aegypti.
  Item pueri quidam ruere inceperunt, et pueri fatigati vel sopiti in sole clava, capita madido panno velabant, et in feretro imposuerunt. Quidam ante levem percussionem passus surrexerunt et currebant.
  Sed vires iuvenum latinarum decrescebat, et fere dimidia pars extra ordinem erat.
  Denique imperator, et satis lassus, dixit:
  - iubeo quiescere omnes! Terminum pervenimus! Obscuris te umbris, acetum bibe cum aqua scelerisque. Tunc dormies ut exerceas respirationes!
  Clamant pueri in languido choro:
  - Parati sumus ad quemlibet ordinem implendum!
  Quamvis sunscreen, pellis infantis rubra et attrita est. Incommoditas erat in spinis siccis graminis iacere, et pueri sub se cellophane ponere.
  Dmitry et Oleg Rybachenko in eodem tabernaculo iuxta se incubuerunt. Pueri leviter exsiccati videbantur, et cutis obscurata est. Pedes nudi urebant et pruriebant male, crura mea sic elevanda erant ut sanguis efflueret, et factum est saltem paulo facilius.
  Dmitry dixit:
  - Quod bellum mel non sit, sciebamus, sed non tantum!
  Oleg Rybachenko tristes promisit;
  - Est adhuc flores. Si sanguinem videas et cadaver tuum primum inspicias, haec omnia in superficie calida discurrentes nihil esse intelliges!
  Dmitry traxit ventrem suum et dixit:
  - In libris, sane, scribunt fere quid sentiat, cum primum hominem occidis. Etiam malus homo et inimicus, paratus viscera dimittere. Sed tamen est.
  Oleg Rybachenko dixit:
  - In libro Boussenardi "Daredevill ducis", erat etiam tota phalanx acetabulis quae cum Britannis pugnavit. Aliquid nos admonet. Sed ibi problema psychologiae quale sit hominem occidere, breviter tantum attingitur, cum globus tympanistae iuvenis accidens decidit. Et sic omnino levius est habitus ad mortem. ne bellum quidem, sed feriatum esse videtur!
  Dmitry ratione obiecti:
  - Hic liber est pueris ac eleifend; qui taedio legendi circa experientias psychologicae. Et finis tam malus, paene tota phalanx mulctra defuncta est, et continuatio numquam scripta est!
  Oleg Rybachenko, germano dolore expresso, persecutus est:
  - Sed hic liber talis est, ut poeniteat te quam cito finiatur. Sed multo saepius accidit e converso, quod pateris litteram, conans hoc vel illud opus superare!
  - Si Leonem Tolstoy habes novam "Bellum et Pacem", tunc Olezhek proculdubio ius est! Dmitry consensit.
  Tunc objecit juvenis particeps ;
  - In libro "Belli et Pacis" exstant insidiae, plures fabulae, notae singillatim revelatae. Imo vana non est. Nequaquam amet! Etsi sane in principio longe a gravissimis est.
  Dmitry constat:
  - Ita, ut recte ... multi scriptores in pigris argumentis peccant, cum, antequam actio gravissima incipit, librum taediosum videtur abiicias.
  Permissus pueris in ipso solis cacumine exspectare, praefectus erat Lupus Shtich, haedus muscularis admodum, aspectu circiter quattuordecim annos natus. Facies pulchra est, sed severa, puerilis et adulta simul. Lupus ipse adhuc a Jungvolk est, sed ejus mandatum principium est ut iuvenes ab infantibus duci debeant. Quod Shtikh inexpertus et considerans puerum aliquem non molestum esse. Summa est, quod Aryan est et imperat Aryanis, id quod impossibile est, ut vulgus significat. Et quod? Hoc faciunt!
  Currens rursus, doloris, lassitudines immemores, pueri etiam pudet (talis est educatio!), mom, tata, vel tenerum aliquid cogitare. Hoc est, quando facultas patiendi vim habet, et probatio ipsa magna benedictio est.
  Iuvenes milites currunt sine inoboedientia cogitantes, et si quid volunt, pugna est!
  Calor adhuc validissimus est, et iterum pueri in asperas glareas excurrunt. Nec finem quidem videt. Dolor intolerabilis fit et multi iuvenum gemitus doloris diutius retinere non possunt.
  Tunc Oleg Rybachenko incepit canere canticum quod composuit in via vera;
  Gloria Sovieticae Matris magna est -
  Digni credimus, gloria haec erimus!
  Hostem crudelem in proelio superabimus;
  Pro virtute Russorum fulgida!
  
  Quid in matre cantat?
  In corde honesti, discalceatorum auctor!
  Rurimur sicut passer in volando;
  Quam sancta facta est fides nostra!
  
  Lorem crede mihi magnum fratrem
  Et tasque omnino non sunt superfluae.
  Si fortis es, evenit
  Hoc tibi, obstante puer es!
  
  Auctor est cocky et severus ...
  Sed risus Dei nos illuminat!
  Heu, multae malae aces in mundo sunt;
  In paradiso locum perdere volunt!
  
  Draconum fascista ad nos trahit sua vestigia;
  Qui puer cor evellere vult!
  Et sues pockmarked rictu,
  Alapam in faciem accipiat!
  
  Lacus "tigres" sunt "tabernae";
  Nimis rustice - valde angulatus!
  Et tu non fugis ab eis.
  Age, meliora para tasque!
  
  Nos talem mundum creabimus, mihi crede;
  Ubi decies centena millia laetabuntur!
  Bestia praedatoria in cubile fugiet;
  viles legiones ponemus!
  
  Quid in matre cantat?
  Nazis omnes famosissime opprimit ...
  Fortior miles exprime radium gun...
  Et ut fiat tranquilla et quieta in tellure!
  
  
  
  
  Vexillum rubrum fulgebunt
  In ipso sancto nomine Jesu!
  Transire auctor nito quinque -
  Celebris esse - tua Russia!
  
  Sed ipsum ipsum non est in tabella -
  Debemus a fossa tradi!
  Cilicio ruit puero in cupam;
  Amicus mortuus est - nunc ad sepulcrum luges!
  
  Quid peripsima damnatorum belli?
  Neque vel dignissimos, sit dicta pecus!
  Et turba tenere nescit
  Etiamsi Adolfus scurra interdum funnior est!
  
  Scimus non pedem referendum;
  Auctores semper timent alterius!
  Guys sumus fideliter amicae;
  Et moraliter non credo mancum!
  
  Gloriosum iter Berolini absolvemus;
  Semper credimus, sciverunt pugnare!
  Deprensus extemplo animis,
  PKK gerentes in peram currunt!
  Oleg Rybachenko iocosum et fortem carmen complevit, et pueri Germani sibilo et risu approbaverunt. Quasi non animadverterent Fuhrer iactatum esse a capite ad calcem declivis rixa!
  Factus est magis iocum currere, plus vigoris accessit... Et mox glarea confecta et mollia gramina ibat, quae ustis pedibus delectabatur, pueri animosi.
  Dimitri subridens:
  - Dicunt carmen vivere nos adiuvat, sed nihil dictum est de eo quod etiam grave onus post terga nostra levat!
  Oleg Rybachenko objecit:
  - Etiam in cultu antiquo Aegyptiatico notum fuit de effectu musicorum vitalem in corpore humano, et etiam de cantibus. Exempli causa, servi et ancillae parvae, quae nondum efficaciter in agris et lapicidinis laborare poterant, ad adultos servos cantare cogebantur. Ceterum talis Valliologiae scientia ex Aegypto orta est.
  Dux Lupus exclamavit;
  - Refice incrementum! Et noli loqui!
  Confestim pueri bellatores ordinati sunt, ac taciti cucurrerunt.
  Sol iam in occasum abiit (in Africa Septentrionali mense Iulio ante tenebras accipit quam in medio lane.). iamque claudicaret, cum repente signum sequeretur.
  - Dormiunt omnes et dissimules te!
  Quod evenit causa. tumultus longinquus praecedit. Pueri autem scopas sapper laborantes, super se gramen iacientes. Iam satis obscura erat.
  Hans dixit:
  - Probabiliter nostrum est! Est adhuc longius ad primam aciem, quod Wehrmacht honeste profecit.
  Dimitri subridens:
  "At dissimulato discendi arte numquam nocet!" In vero bello, hoc in promptu erit!
  Hans consensit;
  - Ita, nunquam, sed certe nostrum est!
  Lupus exsibilavit;
  "Unum verbum et ego te ilico ejiciam!" Omnes insidiantur! Et malogranata fac.
  Quod ubi primum evenit, Hans et revera erravit. Lacus Britanniae apparuit. Pueri tamen in insidiis quieti sedebant: quid si captis suis vehicula essent.
  Etsi lacus septentrionem versus. Ex his tantum quattuor sunt, tres leves et una dura Matilda penetrent. Novissima piscina magna quaestio est, quia tasque eius vestigia tantum laedere potest. Contra pulmonem accurate in tectum vel in puppim ictum potest. Si vestigia "Matilda" frangit, damna guys cum duobus tormentis tormentis et tormentis inferre potest.
  Lupus amicos suos jam secundo mori, immo etiam tertio die, postquam in Africam venerat, mori noluit. Verum, apparatus tormenta accurate hits inactivare potuerunt. Sed quaeritur, cuius haec sunt piscinae? Subito tropaea Germanorum capta sunt?
  Lupus iussit;
  - Secretum Yungfolkovets Oleg. Egredere ad piscinas sine armis et pera, et cognosce qui sint!
  Oleg in aurem:
  - Audi ducem!
  Dimidiatus in bracis nigris, puer umbratus erat a tutela cremor, et crines flavos abscondens e ephemeride mitram quandam induit. Nunc quasi vulgarem et pauperem haedum Arabum vidi. Verisimile est quod pro hoste accipiatur.
  Lacus lento gressu movebatur, versans in calces, ubi tormenta minimum strepitum fecerunt, quod etiam suspicionem movit. Ad quos salit, Oleg, arma strenue agitans Anglice fractis increpuit.
  - Sunt fodinae! Sunt fodinae!
  Lacus sistitur, caput galeatum de Matilda adhæsit, et vox irata Anglice respondit:
  - Cur arapchonok, vis?
  Bellator puer ululavit;
  - Germani cuniculos in viis ponunt! Videte regii milites!
  Alterum caput apparuit ab umero lorum, quod audieram, respondebo;
  Pereant sordidi Germani! Rex meus nobiscum est! Nunc eos edemus!
  - Sede huc veni! - Ordinatus, iudicans per epaulettas, colonellum Exercitus Regii Britannici Tank!
  Turrim invasit puer, sentiens amoenitatem armorum nudo et pusillo pusulato pede. Deinde recubuit et viam monstrare coepit Britannis.
  Quinque ex his erant, et in turri Matildae mediae piscinae non admodum spatiosissimae obtrectatae erant. Hic Oleg Rybachenko heros fieri statuit. Eius manus dexterosas, instructas, sicut ianeos professionales, in balteos pervenerunt et revolventes eduxerunt. Pollices extemplo fuses tollunt.
  Nimirum vilis erat, sed tentatio ad "fetum" perficiendum tanta erat ut Olezhek duorum temporum revolventis accensus esset, cum sub laevo umero scapula tendebat.
  Ex tam longe difficile est falli, nisi insanus, vel ultimus ignavus, thoracem in piscina sedentem induere potest. Stupefactus est colonellus, et rostrum pistolae post collum opposuit. Puer susurrabat in dialecto Londinensi purissima;
  - Si vis vivere, iube alios tres lacus dedere! Alioquin eos una cum remige phalanx nostra delebit!
  Colonellus Cloeliae;
  - Quis es?
  Oleg Rybachenko ingenue respondit:
  - Ultimum casum pro salute tua! Tres lucis tasque cum tasque emittentur et igne excruciabuntur. Homines peribunt! Tria numerabo, aut iubes eis dedere et exi de curru, aut ego te in carnibus cruris tui iaciam et ab initio repetam! Unus duo...
  Colonellus questus.
  - Esto consentiens! Modo ne nos occidas!
  Oleg Rybachenko superbe declaravit:
  - Nos Germani captivos non occidimus! Ac deinde post Britanniam inito, iterum in novis copiis regiis, Britanniam renovatam, servire potes.
  Colonellus tremula voce praeposito. Mercatores oboedienter e lacus ascenderunt, armis depositis. Plures ex maximis Germanis pueri, proiecto faeno camouflage, ad eos accurrerunt, primam captivorum vitam excipere parabant.
  . CAP
  Sinenses iterum pugnaverunt Sex. Iterum eorum hyperwitche in saeculo decimo septimo eas proiecerunt. Hostes ingentem exercitum iam collegit. Copiae Imperii caelestis urbem Russiae obsederunt.
  Et nunc puer, puella et quattuor puellas Agmina fulva premunt gladiis.
  Oleg Rybachenko molendinum cucurrerat, caesis pluribus Sinensibus et cantabat;
  - Ad cruentam pugnam .. .
  Et puer aliquot acus venenata nudo pede proiecit.
  Margarita celerem impetum gladiis gerens, molam tenens, confirmavit;
  - Sanctum et iustum est!
  Illa quoque nudis digitis acus iecit. Hitting a dozen duobus Sinica.
  Natasha, inimicos gladiis opprimens, addidit:
  - Martius, iter, progressus .. .
  Et etiam nudos pedes deducunt acus.
  Manibus et pedibus laborantibus, puellae Sinenses praeclare oppresserunt.
  Zoya quoque nudas digitos acus iecit et pipiavit;
  - Laborare homines!
  Aurora, nudo pede immissa boomerang, Et flavum bellatorem interfecto, libenter confirmavit;
  - Martius, iter, progressus .. .
  Svetlana, Seream comminuens, et astra nudis digitis ferro solvens, hostem feriens, elisa est;
  - Laborare homines!
  Puellae verae pugnae egerunt sicut aquilae. Et ab eorum percussionibus gladiorum, et iacula ferientium elementorum, inimici ceciderunt et ceciderunt.
  Oleg "Pilio" artem cum gladiis tenuit et cantavit;
  - Facies mortis!
  Et nudo pede puer homicidam iterum proiecit.
  Receptio in molendino Margarita tenuit. adversarios oppressit, et infensi pressit;
  - Haec est via et certatio nostra!
  Et de nudis digitis aliquot exitiales orbis ceciderunt.
  Oleg Rybachenko puer terminator est, iterum iacit, quod occidit, et cantat;
  - Utinam dies festus laboris sit!
  Et a nudo pede pulli interfectoris, iterum discus volitant, bellatores regni caelestis intercluso.
  Natasha iterum letale iacit, et stridore;
  - Hoc est bonum meum!
  Et nudam calcaneum Sinensem ducem in mento ferit et maxillam eius frangit.
  Zoya papilionem cum gladiis et strigibus tenet;
  - Furiosus sum panthera!
  Et ex nudis annis digiti aculei orbis interfector. Itaque omnes ceperunt et interfecerunt.
  Tum iterum gladios agunt, omnes arescit. Haec puella terminator est.
  Seres aurora feriunt corpora, obstrepuntque;
  Pellentesque nec enim.
  Mortis et nudo munere volat calcaneo.
  Svetlana, flavi imperii bellantes succisis, dentes margaritis denudatis confirmat;
  - Nos eligimus!
  Et nudis pedibus iterum fuga perditionis.
  Oleg Rybachenko, adversarios opprimendo, addit;
  Quam saepe est...
  Digiti nudis pueri nuntium mortis emiserunt.
  Margarita, adversarios destruens, et praesentationes annihilationis immittens, addidit:
  - Non congruit!
  Velut puella cruribus pernicibus.
  Natasha , in hostes incendii , et mortis munera deductis , edita ;
  - Ego post te.
  et nudis pedibus ut semper in negotiis.
  Zoya, apertis hostibus, eam cepit et infensi aspidis exsibilavit;
  - Sequere umbram.
  Et nudi sunt pedes eius in negotio...
  Telum suum nudo inferiore membro ad hostes iaciens Aurora, ac penitus lacerans, infensi elisa est;
  - Discedo ad ...
  Svetlana accepit et proiecit duodecim acus nudo pede, molem Sinensium percussit, et scidit;
  - Ad mismatch!
  Oleg Rybachenko iterum oppugnatur. Praecidit inimicos suos, et subinde cantat;
  - Angeli bonitatis, duae alae albae, duae alae albae in mundo!
  Nudoque crure iterum volat perditionis donum.
  Puer, ut videmus, est leporarius valde. Et omne tempus discalceatum et durum. Macho Verus. Etiamsi spectat duodecim annos natus. Sed haec summa est interitus.
  Item Margarita iacit acus nudis pedibus et stridore;
  - Insanis somnium! Tota pulchritudo!
  Et iterum aliquid omnino mortiferum resilit nudum calcaneum.
  Forma mortis et interitus haec puella est.
  Et haec Seres, immo, accipit.
  Natasha in celeri motu pulchri terminatoris. adversarios intercludit, gladios secat et cantat;
  - Lauda Tsar Alexei!
  Et acus nudis pedibus volant.
  Zoya, Seres caedens et hostes destruens, confirmat;
  - improbus vincetur!
  Nudaque e pedibus volat, leti munera leti.
  Aurora, hostes opprimens, infensi confirmat;
  - Et ne ab hoste veniam petas!
  Et nudo pede rursus mortiferum aliquid eiicit. Et domat adversarios, laniaturos cibos.
  Svetlana, aemulos pulsans et novas acus in hostem immittens, quasi aspidis stridit;
  - Noli ad lunam clamant!
  Munera mortis periculosae a nudis digitis avolant. Qui omnes laedunt et occidunt.
  Oleg Rybachenko in movendo est... Puer indefessus est ut semper...
  Difficulter Sinenses habent. sic illos frangit et videt.
  Puer ingenio stridore;
  - Haec est pugna mea!
  Et iterum: nudo pede dona annihilationis fugiunt.
  et iuvenis bellator pugnat sicut heros sonus et pugnax. Gladii eius sunt sicut fustes Dei Nigri.
  Margarita cepit, exilivit, molem Sinensium obtruncavit. Tenta receptio, quasi vis letalis.
  Deinde digitos iterum nudas gestans, agebat ut daemonium cruentum.
  Cadavera Sinensium totos tumulos iam formaverunt. Juvenis exsibilat;
  - Vita mea in victoria de inimicis!
  Et iterum puella de pede nudo emittet acus nubem. Fulvique viri fortes cadunt.
  Natasha secare corridor in conspectu eius a cadaveribus flavescentium bellatorum. Irruit acuta, acuit disci, et diruit;
  - Projice ad Martem, et genus erit!
  Et ex nudo pede iterum homicida volat donum mortis acerbissimae.
  Et quot Sinenses moriuntur. Centena milia sub verberibus opprimendi sex.
  Zoya est etiam in move. Quasi aspidis equitat, nec minimam fortunam hostibus dat. et Seres caedere caedere.
  Puella nudo pede immissa acus acuta veneno infecta canebat;
  - Heroes Russici cum gladio dissecabantur!
  et belliger, ut si unda surgeret, tunc caderet.
  Atque Aurora hostem gressum capit, haud temere cedit.
  Seres occidit et stridit;
  - Magna virtus mea!
  Et a pede nudo iterum evola, quod in crayons comminuit.
  Cana puella Sinensi non parcit. Hic illico septem homines interiit.
  Et calcem nudam, Imperatoris Imperii Caelestis, frontem fregit. Qui utique mortuus est.
  Svetlana etiam hostes movet et caedit. Duo illi gladii, quasi valvis forfex, corpora Sinensi incisa sunt.
  In motu puella duodecim adversarios oppressit. Et accepit discos nudis pedibus suis et imposuit eos. Quae multum Sinensium abscidit.
  Tota effera rabies est.
  Svetlana dicit:
  - Hostes non transibunt!
  Aurorae consensit;
  - Utique non praeteribit - sine casu!
  Et cana canina, iterum lachrymans ululans et Seres ense vapulat. Tum nudis digitis acus paucas emittunt. Quod duo duodecim Sinenses in mundum proximum mittentur.
  Oleg Rybachenko, succisis militibus fulvis, cepit et corruit;
  - Annihilatio animi!
  Tum puer nudis digitis excidit acus letale nefas.
  Tum pipiabat;
  - In somnio meo - semper victoria!
  Margarita pugnans cum hostibus, caesis adversariis, consensit;
  - Etiam magna victoria!
  At puella digitis nudis iterum sumit et in hostem mortiferum immittit.
  Tot Sinenses iam a duobus suis interfecti sunt. Sed et quattuor puellae non minus.
  Natasha homemade grenade e pulvere carbonum nudo pede proiecit. Alter explodet, Sinenses milites laniando.
  Et puella clamat:
  - Ego sum aquila potens in mundo.
  Zoya etiam pernicissimum est in exitu exercitus Sinensium. Gladios avertit et cantat;
  - Superbi sumus aquilae!
  Et iterum e nudo pede mortiferum quiddam volat. et Sinenses valde specifici necantur.
  Puella in ecstasi rabidi motus et pugnax ferox, ne una quidem acus cadat, sine percussione.
  Aurora quoque movetur. Nudos pedes acus vibrant acutos. Puella rufa agit sicut pantherae thoes persequendae. Sinensem secat ut saccharum.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Futurum est meum!
  et linguam haeret.
  Svetlana etiam Sinenses delet. Et pede nudo celeres accelerant motus.
  Puella flava, aspidis instar. Secet adversarios sine ulla misericordia.
  Gladii eius sicut molendinum nent. Et ne in pace liberetur inimicus. Nisi pax perfecta et aeterna est.
  Svetlana, Sinensium interfectio, tradit;
  - Forma nostra summa est!
  Et ex nudo pede volat lethalis et immensus. Ut adversarios ferire, tam recta ad mortem.
  Aurora confirmat;
  - Merum cladem!
  Et duodecim acus fugiunt pede nudo puellae. Ita apte sic ut quinquaginta Sinenses statim cecidissent.
  Natasha hoc advertit, caesis militibus Imperii Caelestis:
  - Magna est ira tua!
  Et nudos digitos diss deducet.
  Zoya, interfecto adversario, exclamat;
  - Sit verum somnium!
  Et etiam nudum pedem, tanquam homicida exitium mittet.
  Massa Sinensium in cadavera vertit.
  flaventes Aurorae succisa catervas, canit;
  - Nulla misericordia hostibus!
  Et ex nudo crure evolare aliquid quod pugnatores fulvos opprimit ad necem.
  Et cana pugnax in ferus motus.
  Svetlana, succiso fasciculo inimicorum, eam cepit et stridit, denudans margaritam, dentes scintillantes;
  - Numquam desistemus! Ita exercitus Russiae vincere natus est!
  Tum puella nudo pede grenaden calculum iacit et adversarios suos in cruentos carnium comminuit.
  Oleg Rybachenko, Sinenses superans, agiliter egit.
  Et puer terminator cecinit;
  - Exercitus Russiae vincere natus est!
  Et calcaneum pueri nudum in saltu tangerinum in mento feriunt, proprie eum opprimunt.
  Adulescens exclamavit voce magna:
  - Victoria nobis veniet!
  Margarita, secans seream et amputans capita sua, dixit:
  - Si sunt...
  Et puella nudo pede proiecit fasciculum acus.
  Oleg Rybachenko mugiit respondens:
  - Quis ad te venit?
  Et tunc nudum pedem pueri nubes acus dimisit. Confestim centum Sinenses caesi sunt.
  Margarita elisa in summitate pulmonis;
  - Erunt ii .. .
  Et nudis digitis boomerang mortiferum emiserunt.
  Oleg, excisis militibus Imperii Caelestis, confirmavit;
  - Quis ad te veniet?
  Pedes nudis pueri et interfectorem et unicum deducent. Aliquid quod Sinensium ossa comminuit.
  Venenum ac.
  Puer non est ex duodecim timidis...
  Natasha duplicem dolium recipiendum tenuit - Sinenses caedere et crepitare;
  - Hae sunt nostrae puellae!
  Et nudis pedibus, praesens fuga est plenae ruinae.
  Et sibilabit puella;
  - Tace!
  Et enses eius omnes caput absciderunt.
  Zoya secat adversarios movens et cantat;
  - In Quinto tabulato amor meus est!
  Et iterum nudum pedem puellae boomerang deducet. Et globus flavus bellatoribus aperto concidit.
  Natasha, secas flavas, locuta est;
  - Amare? Quid de Faberge ova?
  et iterum nudo calce mortem dimisit.
  Zoya, secas Sinenses, notavit;
  - Et in specie iam torpens es!
  Despiciens amicum!
  Puellae non videntur simplices. Et certe non ranae.
  Zoya nudum pedem remittit acutum elementum. Donec ac mattis ex.
  Aurorae impetum. Unicum ac populatorem. Hostes percutiunt, et gladius eius sicut alae molendini.
  Diabolus rufus, in classico impetu velocis motus. Si vere secet, specie secat.
  Et clamant:
  - Periculum est nobilis causa!
  Et nudis pedibus iterum donum Sinensium volat. Omnis homo caesus est et contritus.
  Svetlana in moventur Caelestis imperii milites opprimit. Fors minima non dat tibi.
  Iamque nudi pedes tam virtuosi, et peremptores proicientur. Et Sinenses tantum demetuntur ut simpliciter obstupescas.
  Et puella Svetlana clamat;
  - Planeta superbi inerrat...
  Et fregit collum Sinensium nudo calce.
  Oleg Rybachenko, inimicos opprimens, cecinit;
  - Aquila Russica biceps.. .
  Et e pede nudo pueri aliud donum mortis fugit exercitui Sinensi.
  Margarita secans hostes et denudans dentes addidit;
  - In canticis populi cantatur ... .
  Et calculus citreus a nudo calcaneo bellatoris avolavit , adversarios frangens .
  Natasha in aere exorto, duodecim caedunt et dimidium Sinensem. Hostes multum abscidit et oppressit;
  Recepit magnitudinem suam.
  Et puella iterum agitatur et leti tripudium.
  Et nudis pedibus aliquid eiciunt, et hostes specialiter occiduntur.
  Sinensium dies niger est.
  Zoya quoque conterit eos et in frusta secat et stridore;
  - Magnificentia Imperii Russici!
  Et nudis digitis aliam mortiferam boomerang deducunt. Quas adversarios capitum privat.
  Ipsa autem puella capiet et concutiet.
  Sed in proelio, Aurora non timidus est. Si pereat dolbanet, sic sine misericordia. Et scidit gladios suos - sicut carnifices.
  In vertice pulmonis eius rugiens diabolus canus est:
  - Vere iustus sum satanas!
  Et iterum gladii eius surgunt et cadunt in Sinenses pugnatores.
  Ignea bestia ululabit, et grenade scobe a pede nudo avolabit.
  Ibi explosio erit. Et multum Sinenses iam in loculo sunt.
  Accuratius eorum cadavera passim dispersa sunt.
  Aurora stridebit;
  - Fides mea exterminatio est!
  Nudaque e pedibus, letalis munera leti, Volabit.
  Et canis rubeus iustus homicidium dynamitis!
  Svetlana, est etiam aliquid quod non te perforaretur, sed occidere possit.
  Capiet, nudis pedibus boomerang deducito. Interclusit multum Sinenses. Haec puella flava temperamentalis est.
  Et in hoc bellator tendentia est ut caput abscindat ope serrae acre-dentatae et ardentis.
  et canet bellicosus;
  - Non parcetur! Laeti erimus!
  Iterumque puella fortissimam facit et sapientem movet. & frangit adversarios, non permittens eos circumspicere.
  Puellae in exercitu Sinensium oppugnatae sunt. Conscindunt adversarios gladiis, et dona perditionis nudis mittunt pedibus.
  Oleg Rybachenko quasi pantheram movet. Et inimicos suos dilaniavit, fluctuantem post fluctum facit. In secunda secunda, immortalis puer quindecim vel viginti vicibus fabrefacta potest.
  Et multum stillabunt bellatores cum capitibus suis dissectis.
  puer aeternus exclamat;
  - Somnium naufragium!
  Iterum, gladius eius in motu est et ostendit inclinationem ad delendum adversarios.
  Margarita quoque secat et stridore;
  - Vulcanus sum mortis, et dabo tibi cornua sicut feminae!
  Nudaque pedes iactant orbes acutos Qui feriunt inimicos neci.
  Et puella clamat;
  - Novae victoriae erunt - novi pugnatores!
  Bellator furiali impetu perimit omnes.
  Et nudae ei, excidit tibiae, videntur clavi in sarcophago tundendo.
  Natasha caesum fasciculum Sinensium et stridore;
  - Pro nostra victoria!
  nudis pedibus volavit aliud donum mortis.
  Zoya quoque secat adversarios. Actus in omnibus possibilibus et impossibilibus irascibilis.
  Hic pes nudo citreo in carbonem immissus est. Et continuo centum milites lutei missi sunt.
  Puella rictu cecinit;
  - Equum pro pignore ducam, et fortuna me manet!
  Et iterum puella hostem feriet. I- bulabit caesis hostibus, ne minimam quidem occasionem relinquat.
  Aurora pura est in certamine bestia. Haec femina terminator simpliciter est incorporatio mentis diabolicae.
  et si secet, secet.
  Et ex Seres, tantum scissuras carnium infunduntur.
  Aurora, adversariis vastans, fremebat;
  - Temperamentum aspidis!
  Et tunc nudum pedem eius bomba realis proiecit. Et milites multum flavos laceraverunt.
  Svetlana Sinenses opprimit. Gladio secat eos et cantat;
  - Futurum est praeteritum, cum bonum est!
  Iamque homicida nudo pede praesens fugit iterum. dispergit adversarios. Et sunt fragmenta de manibus, pedibus, et alia spuma cruenta.
  Puellae in certamine tam ferae sunt, semper in oppugnatione.
  Sed nimis multae sunt Sinenses et ideo deletio est addictiva. licet gladiis et labore.
  Oleg maxime coepit ex palea exspuere. Quibus etiam addit exterminium.
  Aspiciamus, puer leporarius admodum est. Motus eius sunt sicut penduli inclinatio.
  Et hoc multo velocius quam horae. et gladios celerrime celeriterque conciderunt.
  Puer exsibilatur;
  - Somnium nostrum hoc est, ut vincamus et disperdamus.
  Et iterum nudos pedes prosternent munera lethali.
  Margarita in silvestribus mobilibus. Secat inimicos et stridore;
  - Erit victoria, certo scio!
  Et puella letalem grenade mittet.
  Et flavidae partes dilacerant fortes.
  Natasha est etiam in movendo. Nescia limites et timiditas. Caesi adversarios gladii. Et triplicem molem explere.
  Tum puella dixit;
  - Magnus Caesar!
  Pedem nudum et boomerang iacit. Duodecim Sinenses sine metis relinquuntur. Hic est pugnator cum illis.
  Zoya est in move quoque. Opprimit adversarios stridore;
  - Certa cruenta et dextera!
  Nudo pede in motu est, aliquid projiciet. Et molem bellicosi regni coelestis dilacerant.
  Aurora quoque movetur. Atque etiam Sinensium interitum deducit. Et facit id, quasi cum sarculo penicillo.
  Et stridet;
  - Banzai tenoris!
  Et iterum grenade volat nudo pede. Et comminuet multos inimicos eorum.
  Svetlana quoque in bello. Nec sine multa caerimonia cedit. R. Et tamquam enses incisi. et nudis pedibus incedens, tollet eam, et dimittet eam. Et ex eo talia fulgura energiae procedunt.
  Aurora amicum hortatur;
  - Notus est!
  Svetlana, ducem Sinarum per medium secans, confirmavit;
  - Notus est!
  Utraeque puellae nudas calcibus inter se feriunt.
  Aurora iterum moventur. Impetuous et insuperabilis. Nescit infirmitatem et dubitationem.
  Gladii eius per carnem humanam secantur.
  Cana diabolus, alium Sinensem opprimens, quaerit;
  - Quid censes vero?
  Svetlana respondit:
  - Verum, notio relativa!
  Risit Aurora diesque;
  - Ita verum est!
  Et alius grenade nudo pede evolavit. Et quomodo inimicos feriunt. Sinenses tantum fragmenta carnium scissa in diversa volaverunt.
  Ridens Svetlana notavit;
  - Ita est nostra occisio et creatio!
  Ac puella etiam nudo pede letalem et immitem necem dono imposuit.
  Natasha, Seres gladiis comminuens, logice notavit;
  Habent suam veritatem, habemus nostram!
  Et alia grenade nudo puellae e pede evolavit.
  Zoya libenter consensit, hostem in frusta concidens;
  - Suae quisque. Magnam ipsum veritatis et!
  Et ex nudo pede iterum fugit perniciosissimum. Et scissuras carnes in frusta mali punici.
  Natasha ratione dictum:
  - Qualem scientiam et nos dii dederunt!
  Zoya, destruens adversarios, consensit;
  - Multum dedit!
  Et pede nudo iterum varias reiecit orbes. et fasciculum adversariorum feriunt.
  Natasha notavit, dentes denudans;
  - Fossa vero!
  Et digitos eius nudis acus proiecerunt alium duodecim. letale et agreste consilium se ostendebant.
  Decem milia Sinensium iam interfecta sunt. Sex magnum officium fecerunt historiam alterius creandi.
  Et sane puellae et puer magnae sunt et perampla vis!
  . CAPITULUM #14
  Sinenses crudelem lectionem receperunt, donec oppugnarent, puer ingenio Oleg Rybachenko aliam palmam inscripsit;
  DONUM NUNC!
  PROLOGUS
  Vigilia Novus Annus, caput Moscuae quasi alvearium giganteum magno cum lumine coloratum spectat. Quisque festinat numerosa perficere, quae congesta per annum, Ut dulces festivo verteret turbines ioci.
  Et iuvenis Alex cum amica Angelina filare habuit, dona plurima tradens. Lenta, sordida nix sub sentibus ocreis crepuit, calebat in pellicula patris Frontini pellicula, et sub fibrosa barba, rubicunda iuvenilis, novaculae genae salso sudore punctae. Angelina, in veste virginea niveae, paulo facilior est, quamvis post vicesimam domum pedibus tuis figurate non incipias decidere.
  Sed quomodo declinare occasionem extra pecuniam merendi in Novo Anni coniugibus?
  Satis pecuniae pro novis updates non est, et doctrina perquam parva est, insana pretia...
  - Est tibi kudlaty ubi chapaet? - Inconditam vocem audivi.
  Lucerna repente egreditur, et tenebrae dirae in tenebris vibrantur. barbatus, luscus luscus longam pugionem concussit, et plures secuti sunt, tamquam daemones e inferis evadentes.
  - Disperdite infideles! - Auditur, torquens eardrums, sordidos, ut stridor rubiginis vidit in concreta voce.
  Etsi, utique, secundum missionis Hollywood, coniuges latrones rabidos simul stare et deturbare debebant, sed vita magis prosaica est. Alex et Angelina dederunt anserem. Utique iuvenes sunt, athletici, sed graves sacci cum donis post terga et plenas stolas difficillime currunt.
  Post eum potest audire gravem fumum, tegetes sordidas, hic iuvenis cum pugione in tergo cussit, tunicam secans.
  Sub pedibus fugientium studiosorum griseum volat, videtur quod sit rat micanti (fuse ardet!) cauda. Angelina expressit: non erat ut mures, sed quod multo terribilius erat.
  Murmured! Pavimentum bituminis educens acriter in facie percussit, et corpus statim acuto perforatum est, discerpens cellas dolor...
  Humanitatis extremum fato
  Cum armada tam innumerabilis appropinquat, terribilis e longinquo videbatur ut nebula varia micans serperet. Quaelibet autem scintilla est ferocis demonis vel spiritus tremuli ex mago magus evocatoris. Frons extenditur ad duas parsecas, in tanta scala, etiam praetoriae ultra-proelium sicut arenae in Sahara spectant.
  Humana confoederatio una cum aliis gentibus metagalaxiae incolentibus decretorium proelium iniit.
  Tot naves hic sunt, mirificis, licet in pluribus sola diversitate pugnae efficacia impedientes. Puta, exempli gratia, stellatus in forma psalterii vel cum capistris longis in ariete revolutis pro chordis citharae, vel etiam duplice bass cum piscina rectangula turrita. Hoc potest et movet pusillanimes homines, sed verisimilius est risum movere quam metum, praesertim inter bellatores urbanos.
  Contrarium est imperium contumeliae universalem esse potestatem. Magnus Coffin, ubi omnia ad usum belli destinantur, principale slogan est efficientia et utilitas. Dissimilis Coalitioni, loculus stellatae magnitudine tantum differunt. Forma et eadem fere est - valde predatory in aspectu, piscis profundus. Forsitan una exceptio: instar densi, ferramenti pugiones - annigelans.
  Stellae in hac mundi parte non nimis dense per coelum sparsae sunt, sed coloratae et propriae in luce sua. Horum autem luminum intuitus tristis affectus est, quasi oculos angelorum intuentes, quod animalia universi pro turpibus, vere feritate damnant.
  Grobzagonat autem exercitus nihil festinans occurrere, tantum mobilia singula, celeriter, adhibita superiori celeritate, hostem invasit, detrimentum intulit ac se recepit. Respondentes, igne verberare conati sunt, sed multo efficacius agiliores et technologice progressus loculi hopperi egerunt. Fodinae quasi detonatae, in geyser fragmentorum cruiser et vastatores erumpentes. Sed hic velit ac magna dictum volutpat. Una ingentis pugnae confoederationis humanae emissa est, navis crasse fumat, et in navi ingentis tumultus "Stalingrad" dominatur.
  Eum totis viribus servare conantur, puellarum et puerorum cutis a vehementi calore ad litteram caepunt. Et in aere, sicut fashionista, aqua rosa spargitur, moleculum nitrogenii et oxygenii portavit, temperatura iam prohibitiva homini sublato. Hic puella ad genua procumbit, ac super osculis adalligatum Perun innixus, stillae lacrymarum evaporat sine tempore, quo gravem metiendi officium attingat. Hic mors est, adulescens, qui semihoram ante eam tollere conatus est, ad solum decidit, et flamma, carne rubra, ossa caeperunt.
  Pugna robot, guttae guttae ducatus e rostro lato, videtur machinam hanc rugire, tormentum experiri, orationem ad deos electronicos mittere, in codice binario nitente. Systema evacuationis frangit, convertens in parva quaedam sed multa nigra foramina, tradens omnia et omnia absorbere.
  Hic sunt duae bellae venustae feminae, infauste haerentes manibus caemento conscensis, mortem morari conantur. Facies tenerae, roseae distortae sunt, et pulchrae notae intolerabili dolore detorquentur. Sed pressio suctionis auget turbo. Ille digitos lacerat, cruor purpureus emicat a lacertis nervis et nervis , et puellae ruunt in cibum molentis. In musca, puella rufa cum iuvene impacta, vulpinum caput in ventrem peragit.
  Ridere se procurant priusquam ad locum reditus relinquat. Alia mulier, iam plusquam semiusta, manu ardente in parietem traxit: "Fortis semel moritur, sed semper vivit, semel ignavus vivit, sed in aeternum mortua est." Flamma caerulea viridis addit calorem, Corpus amplexans delectabile pulcherrimis podiums paulo ante. Hic nudantur ossa puellares, et validi nervi, ab infantia duri, in cineres rediguntur albae.
  Pugnatio dura arsit, bullas iridentes aereas in vacuum expellens, et postea explosus, in multa fragmenta discerpens.
  Hypermarshal Grobzagonath Princeps "Giant Mace" iussit;
  - Promove quinque miliones octingenta et quinquaginta milia super-fregata, tum portantium lenta annigenis. Turba universitatis in hostem terga ruat!
  frigatae formationem servare conati sunt, enascentia distinctis lineis. Tectores missiles et dimicationes, una cum pugnatoribus, instar reticuli subtilis formabant. Initio magno intervallo hostes bombardare conati sunt, telo non iam novo rerum, sed perniciosissimo: thermoquark missilia. Velut magni pugni caestus artis: Iacta diu laevam figito, et socium tuum in sinu serva. Confluentibus navibus sublatis, pars ultima stationum stellarum accurrerunt, tempore in praelium irrumpere conantes. Loculas in ordinanda et manoeuverabili utentes commoditate, ut carnifex securi, laxiorem formationem virium repugnantibus succidit. Inter eos, qui peregrinos oppugnare conabantur, detrimenta augebant.
  Diabolus pulchritudo ducis ducissae de Furia in eius velocitatem annigenium ferebat. Hoc est genus pugnae starship ut, dissimile celoces conventionales, loco sclopeta, antennas emitteret, quae, in pugna adhibita, armaturas navium cum effectu exedunt. Hic gravioplasmics veniunt, rapidi per inane ruunt. Spatium nigrum ex motibus spatii inundantibus coloratur sicut aqua ex gasolino effuso. Actio valde perniciosa est. Tormenta alienigenarum infeliciter se obsistere conantur, impedimentum in ducatu computatrali causant, vel etiam in summo ardore detonationem faciunt in annihilatione fusorum thermoquark missilium. Starships hostes sunt sicut pisces sub velo machinis olei, quidam eorum non ex metallo vel ceramico, sed originis biologicae et in foedissimis convulsionibus plane tortis.
  Hic alius navium pugnarum labare incipit, flammea quasi navis ingens cum diametro per latitudinem Channel dominorum rixa gasoline facta est. Nihil dicam de damnis ex minoribus stellis. Coitio peregrinorum et terrestrium aperte nuptum est, ut videtur, novissimum telum stalzanorum, gravioplasma emissum, proprie spatium copiarum plurium centum imperiorum perculsa.
  Comte de Barsov ignem movendo digitos ante scanner ordine certo moderatur. Extus sarcophagus sarcophagi Generalis Sex Stellarum similis est constructio validi et heroici hominis facie tigridis striata. Bestia formosa infensi, sed haec forma mala est - Lucifer. Grobzagon renidet irata, verbera immitis liberans. Sentit tumultum vulgi ex pluribus galaxiis collectum. Bene, augeantur fasciculum, auge terrorem. Cum summae impiorum copiae, grave imperium proelium intrent, victor, aliis finis laetus, aliis finis tristis erit.
  Coitio nonnihil tumultuose agit, loco disposito repulsa, decursiones obscurae, etiam duae praeliares, quamvis cosmicae distantiae, excaecatae, ad se invicem navigantes, tum fremitu, per undas gravitatis, in auribus aegre emittentes. arcte locati pugnatores conflixerunt.
  Fregere intus se, pugnae cellae, castra gurgustium, atria convivia eru- flicta. Omnia in celeritate aestus acciderunt, satis celeriter ad omnem evadendi occasionem, sed adhuc atrocemus lente, dans decies centena milia captivorum animantium casum insomnium timorem implacabilis mortis sentiendi.
  Hic est comitissa spumae generis, simillima FLOS violarum cum rana rosea cruribus in cincinnis aureis, mortem dolentem accipit, confitens... ad pugnam emitter. Computatorium hologram legit orationes et peccata alacer absolvit. Talis est religio huius gentis lepidi, telis summus technicus sacerdotis munere fungitur, sola intelligentia cybernetica consideratur, satis habet sanctitatis ac puritatis ut medium inter organismum vivum et omnipotentem Deum colat. Sacerdotis emittentes verba ultima erant:
  - Mundus non est expers venustatis, sed abominatio non est Deo immolata!
  Ducissa de Furie est gracilis et athletica comes consors peculiari modo, oratio compressa codicem qui duplicem personam gerit. Prima clypeus notarum ex possibili wiretaps consors. Secundus motus magotelepathicus.
  Celoces, eversores, brigantini, et etiam unum spatium, hae naves a suo sidereo laeduntur vel funditus destruuntur. De Furia logice notat:
  - Fortitudo satis eruditionem compensare potest, at disciplina fortitudini numquam compensat!
  Iniecta eorum industriam thermoquark iam (tantum usus eius perfectus non est) devastavit paene ad terminum et anxie expectat imperium. Multa centena milia hostium, maximae classis, iam deleta sunt, cum latissima fronte pugnatur.
  Mandatum est, festinant, se recipere constituunt ut ad stationes onerarias recharge - vasorum specialium stellarum.
  Princeps "Giant Mace" novas copias in proelium proiecit;
  Praesertim eius personalis navis praetoria ultra-batleship "Bestiam".
  Deinceps duo alii gigantes "Awe et Awe" et "Noose Rubrum" progressi sunt. In decem milia magnarum et parvarum sclopeta laxaverunt et emitterent. Plures stratis tutelae supra eas coniciebant: graviomatrix, campus magospatialis (rem in unam tantum partem commeabilis), vis ponderor. Omnes machinae cyberneticae in theoplasmo subaequabili operati sunt, quae resistentiam impedimenti dederunt. Eodem tempore radarii ingentes adhibiti sunt, qui ipsi Iesuit snas pro electronicis hostium creaverunt.
  Quasi grando letalis in segetibus cecidit, "dona" mortifera corruit... Tres gigantes latius dissipare conati sunt ut quam efficaciter hostes exterminarent. Sunt fere invulnerabiles, sicut pila fulgura, volitans, urit populus vellus volitans in spatio, talis effectus funestus est in spatiis alienigenarum. Eos fugae fuga coegit. Innumerabiles modos liberandi pill-formes per vacuum dispergunt, magis magisque exhorrescunt explosiones erucae, sicut iactationes in mari aspero. Hactenus loculi non attendunt, ut primum omnium periculosum ac validum erumpant, tum peregrinos, qui reliquias mentis ex horrore perdiderunt, absolvere poterit. Nondum pugnatum est, copiae quoque inclementiae imperia detrimenta contemnenda hostibus comparata patiuntur.
  Sed simul in stellis ardentibus non est agitando et pavore. Evacuatio levissime procedit, quasi non sint organismi vivi, sed biorobotae. Sed et receptus, quasi in ludibrium mortis, fortibus cantibus comitatur.
  Hic est annigenus de Furia: talis specialis tabellarius plasmatis gravitatis, quod evenit ut inopinatus in terminis perniciosae potentiae evenit. Incurrentis prope statim perniciei vis iterumque in proelium ibat.
  Spatium maximam accelerationem acquirit, ducissa etiam stabilitorem per fabricam pugnae translucentem obtinet, videre potes quomodo magna biceps eius tensa est, non muliebriter. Illa et alia membra cantavit conantur ne in dorsa cadant. Ducissa cum tigridis capite inimitabilis est, sicut bellatrix ex comicis, oculi eius pungentes, praeclarissimi, longi et densi comae superveniente aere volitant.
  Difficile est credere hanc virginem heroicam iam ducentos cyclos ferire. Facies quam nova et nitida est, mobilissima, interdum furiali vultu, interdum e contra angelica vel iocosa. Multa post eam proelia sunt, sed numquam eas fatigare videbantur. Quaelibet nova pugna est aliquid speciale, cum sua ineffabili pulchritudine et picturae ubertate, rhythmus excitans.
  Et nunc arma habent recentissima secundum principium operandi, contra quod hostis veri simile est praesidium efficax invenire posse, saltem usque ad victoriam Grobzagonat finalem.
  Quam imbelli terror Phizt generis. Obcaecati, amittere partem. Adstare disci ab agone immisso, quod post duo momenta membra eius membratim per expansa galaxia spargi. Aut alia infelix victima, tres simul arma peremptores morientes gravioplasm, tremunt naves et sternuntur, sicuti tortus iactus salo arenae.
  Baron de Alligator corrigens intentionem emitteret (nec sine successu solum monoblock bacula ex novo incinerato cruisario remanserunt), cum dolore notatur;
  - Facile est occidere, difficile est resurgere, et sine violentia vivere plerumque impossibile est!
  Defuria, stellarum globi gubernans, alium exitii fluminis exitum perferens, et tamquam navis ex onerariis conve- nita, etiam in retis plasmatis implicatur, significatum est:
  - Mors, tanquam fidelis amicus, certe veniet, sed si vis longiorem ambulem cum lubrica vita, devo- tionem tuam mentis et fortitudinis ostende!
  Comte de Barsov rauce latravit, continuans scurram verbalem.
  - Leges non scriptae stultis, sed etiam sanctiones pro stupro accipiunt pro hominibus callidi, qui has leges scripserunt!
  Resistentia ordinata diversa armada fracta est. Effugere in spatio similis est ruinae montis, turbo est qui scholam mediorum statim obtexit, pulsans et arripiens omnes simul... Insecutio coepit. Sicut luporum turba gregem ovium. Multo viliores soli loculi, lupis crudeliores. Hoc illis ne superstes quidem est, sed demonstrandi inexplicabilem voluntatem et immitem furorem. Chase, crucifige, ne dimittas. Et quamvis multi filii parentes suos non exspectabunt (et hic creaturae ex eodem sexu ad duodecim sexum congregentur), sed matres, patres, neutri, eorum filii, filiae et quis alius novit. caedes, cum etiam ad perdices jaculantes peritiam et conatum requirit. Obstantia spatium inundatum et luminarium, causando perturbationes coronales, eminentias et vortices in superficie plasmatis. Singulae stellae etiam colores mutant ex multis obiectis externis quae in superficiem suam inciderunt. Non omnes intelligentes sunt, sed qui cor habent: maxime terribile est si creatura personalitas vivus ardet et personalitas totus est mundus irrationabilis et inaestimabilis.
  Etiam vacuum clamare potest a tali fuga.
  Primi anni discipuli Alex et Angelina haec omnia viderunt, nec etiam in pellicula, sed simul in multis punctis et singulis, cum omnia intrant, et kaleidoscope perceptionis mentem implent.
  Tunc animadvertebant unam stellarum humanarum cum delphini venustate brigantinam versus tendere. Aliquid discipuli dixerunt quod esset quasar, etsi non talibus radiis omnia animantia comburentibus. Sed etiam in reducta omnia mortiferum periculum celavit. Et haec Brigantina quasi fortis mortem visa est.
  Annigenos duce ducissae Furiae ordinem accepit: "Intercipe, terrestris stellam!". Tria ingentia milia militum et decem milia pugnae robotarum in tabula, paene illaesa, post Brigantinos currunt.
  Quasi squalis praedatoriae parum anaticulae in procellosi saevi oceani aquas consectantur.
  Subito Alex sensit se non solum adsurgere, sed movere se posse, ad amicum suum clamavit: "Eos sequatur angelus". Puella respondit: "Ita sentio me posse."
  Mikhail Boyarsky cantet: "Quamquam corpus sine anima non est corpus, at quam debilis est anima sine corpore!" Forsitan hoc verum est, sed potest spiritus.
  Incendio radiorum ex tribus pugionibus exstinguendi proiecti, humane Brigantinae, duce Alena Snegova fortissimo duce, levissimum casum non habere videbatur. Iam fluctus magoplasmici in puppi perfoderunt, argenteum arma deformantes, dolia levium tormentorum ad instar percocta pasta incidere cogens. Turba membra dolorem experiuntur terribilem, pugnae lites dilabuntur, pellis caecutit, oculi caecutiunt.... Videtur quod nulla facultas.
  In hoc autem ultimo momento, cum in desperationem inferni non-essendi voraginem incidas, duo annigenae portatores in latera collocati, sine conversione, radiorum in medium pone.
  Et incepit, fluctus iridentes per pugionem centralem transierunt, automatics ad tutelam mutaverunt. Navis humana, quae minima videbatur in curriculo gigantum, partes structurae amissae, e reticulo magoplasmico iridescento evasit.
  Alex in corpore baronis de Alligatoris sedit, et Angelina conscientia comitis de Barsov stravit. Loculi ordinarii hopperi, ut ministri, non discutere de mandatis sed exsequi solere. Si hitters in corporibus, utens memoria "equis", ordinatur ad mutandum obiectum ignis, ergo... Sic est necessarium. Sicut principalis regula Grobozagonat dicit: "Iuro hercle parendum Hyper-Imperatori, ipsum personaliter, ac quamlibet bulla ab eo constitutam".
  Ordo est datus et exercetur. Atrox pugna incipit, Alligator et Barsov rigescunt, oculi tigris spectent. Ordo iam datus est et exsecutioni mandabitur donec cassetur .
  Sed Brigantina iam mortalia vulnera accepit, paulo plus ... Alena Morozova, ultima virium suarum, tenui conscientiae filo inhaeret. Illius secta cum aequalibus ambusta est, Et flammas penitus nudo iam corpore mulcent. Grandibus pusulis integitur cutis, deinde decorticatur. Frusta de promunturio defluunt... Paulo plus...
  Hic tenuis cauda est quasi quasaris ubi brigantina eius acquirere vel potius residuum est. putris, et conscientia eius in atrum infundibulum comburitur... Et ob exiguam partem nano- cundae, ultimae exitii, ducis brigantini fragmentum volat in quasar Probomeran...
  Subito cuncta substiterunt, quasi nunquam incohata. Armada Purpurae Classis constellationis concrevit, et adversarii statim evanuerunt. Visum est sicut alae, et voltures spatia spatii adfixa sunt, nec movere potuerunt. Eodemque tempore nemo vel minimum tremorem vel salebra sensit. Omnia, quae acciderunt, extra physicam ordinariam rationem facta sunt.
  Ducissa de Furie acriter fremuit;
  - Quis est iste, frigidus, qui nos prohibere curo?
  Genhir Lupus dissimulato odio respexit;
  - Non scio... Impossibile est in principio, quamquam... - Dux feretrum deposuit vocem, nimirum ad susurrum territus, proditur per latera timidis discurrentibus glacialibus oculis, adiecit. . - Procurator noster nuntiavit terram per tempus iocum iactare posse.
  Ducissa placide, etiam dimittens, respondit;
  - Hoc sane molestum est, sed nemo potest prohibere homines vivos pugnare, et nos in loculo bortos vincere!
  alligator contumaciter oscitavit et in os eius iactatus est quasi fartum conditum graviter conditum. Percutiens indomitos crinium tigris- sarum Vicarii , magna cum fragore coquinariam fortiter manducans, sed simul penitus intelligibili ac forti voce peroravit;
  - Infinitus hostis est increatus morbus - exspecta inpedimenta!
  Angelinae et Alex animabus quassatis iuxta, quasi ex foramine glaciei, Spiritus Alenae substantia fulgida emersit. Facies animae liberatae fulgebat sicut sol. Apprehensa immensa condiscipulorum lumina, princeps puella gaudio alacri exposuit:
  -Vicimus! Minatio humanitati corrupta est, et haec et in votis futurarum provocationum.
  Angelina in confusione mussat;
  - Et quomodo?
  Alenka explicare coepit:
  - Magnus physicus Pavel Karpov repertus est tempus structuram similem esse flumini plenae, immensae fluvii cum multa milia fluminum independentium. Possibile autem est, ponentes speciem aquae maris, ut influant cursum cuiusdam fluminis. Infeliciter exanimatus est, qui ad finem gratiae machinationes patefaciens, nec fuit alius talis ingenii. Hic autem unus modus est talis molis faciendi et ab eo revelatus. Si energiam dormientis quasar intra certum ambitum expellas et tantum in nocturnis admodum celebrationibus in Tellure Terrae Novi Anni, tunc energia liberata quendam assurationem in praeteritis planetae et duplicationem efficiet. temporis fluxus in Systemate Solari eveniet.
  Confusus Alex, et aetherea palpebras nictans, insusurravit;
  - Et quid refert?
  Bellator Alena explicavit:
  - Omnes homines in Systemate Solare extra annum vitae accipient, quod significat Pavel Karpov tempus erit ad singulas eius inventas perficiendas... Vel potius ille iam non est armada hostis ante nos!
  Angelina contremiscunt:
  - Nonne omnes perdidisti?
  Dux Brigantinus risit affectuose et despiciens respondens:
  - Non puto! Iustus in flumine temporis positus in circulo illis chronologicum fluxum contorsit. Hoc significat quod loculus in aeternum vivet, in uno ansa tempore, eodem anno infinito tempore vivendo!
  - Et nos? Alex, petivit.
  - Redibis ad tempus tuum, et spero iterum non descendes in viam cum latrociniis...
  Iuvenis et puella evigilantes stantes ante Chimes Kremlin, in Platea Rubra. Horologium giganteum mensurate et sublimiter percutere coepit.
  Novus annus venit.
  . CAPITULUM #15
  Interpositoque bello, bellum repetitum est. Sinenses iterum conati sunt congregatis copiis longinquas possessiones Russiae oppugnare.
  Hoc tempore sex alii recentiores arma sumpserunt.
  Hoc in casu, omnes sex eorum in IS-7 conchas magicas non commutabiles et cartridges ascenderunt.
  Coeperunt sine caeremoniis non necessariis exercitum Sinensem mittere et brucis opprimere.
  Et Oleg Rybachenko etiam tormento accensus est, et fremuit;
  - Nostra victoria necessaria est, non eadem nunc ac ante!
  Sed per fusa, etiam cum jaculando vicissim aliud cogitare potes.
  Immo, cur Vladimirovich Putin tam felix politicus et praeses Vladimirovich. Praesertim ab ipso initio suae institutionis tamquam successoris officialis Yeltsin omnia bene facta sunt.
  Visum est Communistae et Yabloko unam formationem egisse - successor Yeltsin unus hostis est.
  Sed oratio non est facta. Et Sobchak, qui furatus est, non recordatus est. Approbatione petit. Tametsi communistae intellexissent: haec est futura eorum gravior!
  Ita, et Yavlinsky - qui se ostendere conatus est politicus maxime oppositionis qui numquam censuit de re oeconomica, cur non recusavit.
  Is iustus got tam infandum.
  Et tunc aliquo modo felix obtinuit. Vehemens et esuriens Dagestan actionem Wahhabis non sustinebat, quamvis fortasse Basayev et Khattab in hoc numero computarentur. Oppositio in Duma non discordat auctoritatibus. Vel uti factor Chechen.
  Denique ab initio omnia in gratiam Putin fuerunt. Oppositio in Duma non temptavit explosiones Moscuae et Volgodonsk contra auctoritates uti.
  Etsi communistae intelligant, in curriculum relegantur.
  Yavlinsky serio intellexit.
  Oleg in Sinenses accendit, flavos viros conchis seorsus laceravit.
  Et ingemuit.
  OK. Cogitare de re publica aliquid molestum est. Gerda exemplum sume. Depingitur in una pictura latronum vinctum manibus post nudis ligatis. Et crura etiam rubra sunt, in quo cervo ferarum furcarium videri potest, et latro frigidus est, et crura Gerdae valde frigida sunt.
  Infelix, ductae sunt ei calceae, quas petiit a regina. et nunc in captivitate laborat.
  Puer iterum excanduit ad exercitus caelestis imperii, nudos digitos premens in globulo gaudii.
  Inde in alteram partem perrexerunt.
  Zhirinovsky Yeltsin directe non suscepit, et non est una memoria video ubi talia pronuntiaret! Ex altera parte, novae electiones et etiam in factiones erant valde utiles. Militia enim res confecta, Yeltsin in potestatem suam redegit, Dictator plenus discursus, nullo modo circumventus. Etiam actiones tribunalis constitutionalis suspensi sunt et praeses infinitas potestates sollemniter obtinuisse! His conditionibus, mox adoptio novae constitutionis potestatem dictatoris finivit, quae fixa est! Dicendum etiam est, secundum capita sententiarum, usque ad 80 centesimas incolarum Russiae paratum esse suffragium de constitutione captura praesidentialis. Quare non potest stricte iudicare Zhirinovsky ad constitutionem sustinendam. Uno modo, aliter comitia participare non licebat, secundo, Vladimirus sperabat subsidia aliquorum ex multis fautoribus Yeltsin obtinere. Quod nomen factionis eo tempore in populo illusio orta est - communistarum-fascistarum (media terminus) parlamentum dissipatum est, nemo reformationibus impedit, et mox in America vivemus! His conditionibus, nomen Democraticae Liberalis admodum utile erat! Electoralis molis pars regens facta est: Electio Russiae, duce Gaidar! Nemo in casum Factionis Democraticae Liberalis credidit, multi existimaverunt Zhirinovsky ne quinque centesimis limen accipere!
  Etiam casus infirmissimus Zhirinovsky videbatur. Electio Russiae omnes chartas tubas in manibus habet. Nisi forte maximi momenti nullae res gestae in oeconomia erant. Sed tunc in manibus ingens augue apparatus et opes administrativae. Experientia Kazakhstan et aliis regionibus ostendit saepe hoc satis esse ad comitia concilianda, etiam ad eventus sensationales!
  Sed Vladimir Volfovich egregias suas facultates politicas ostendit: praesertim Yeltsin fidelitatis suae obsequium persuadere curavit, et non impeditus est quin perscriberet, ut factum est, exempli gratia cum Baburin bloc et nonnullis aliis! Pecuniam impetrare curavit auctoribus suis sperando pro aere solvendo (et ipse aliquid mercatus est meruit). Ac potissimum in comitiis magnificum dicendi munus praebuit, lepidus electionis expeditione peracto. In LDPR situ, tabulas antiquas 1993 expeditionis electionis invenire potes: hae sunt vere validae orationes, in quibus Hitler umbram loquentis modo flebilis est. Democratae inter se contendebant et incrementum popularis factionis Democraticae Liberalis cum longa mora animadverterunt! Dicere oportet sociologos non veram imaginem ostendere, sed eam quam auctores videre voluerunt! Gaidar Zhirinovsky Hitler appellatur et postulavit Yeltsin deregister Factionis democraticae Liberalis. Sed analystae prope praesidi nuntiaverunt approbationem Yeltsin rating decidisse et subsidium constitutionis inclinatum esse. His conditionibus, difficultates auctoritatibus disqualificatio creare potuit. Praeterea anno 1993, technologiae massarum electionis fraudis nondum elaboratae sunt, excepto primitivo schedularum iactu in cistas schedulae, ita voluntas populi respectu honesta! Zhirinovsky vicissim promisit Rutskoi et alios oppositiones dimittere!
  Oleg Rybachenko hic distractus est et iterum ab indispensabili proiecto accensus est.
  Dum puella Margarita sclopellum nudo pede monstrabat, puer eum cogitabat et figurabat.
  Effectus comitiorum sensational fuit, et dux Factionis Democraticae Liberalis ab inimicis regiminis et multi fautores Yeltsin decreverunt! Factio lacerata fere 24 centesimas suorum 13 membrorum, primo loco finiens. Attamen, ob mixta comitiorum systema, Zhirinovsky cum sola 60 subselliis finita sunt, seu 15 centesimas Duma rei publicae, domus parlamentaria inferior! Praeterea potestates Duma Civitatis per novam constitutionem severe circumscriptae sunt, ut re vera Zhirinovsky notabilem potestatem non reciperet. Verisimile, eius factio in Duma re publica nonnisi tamquam PETAURUM pro ulteriore potentiae oppugnatione haberi potuit! Bene, ipse Zhirinovsky magis ac magis acrius comparatus erat cum Hitler! Viam, anno 1930, Hitler 18 centesimas suffragii vicit, secundo loco in electionibus factis, sed simul multo magis verae pressionibus in potestate potitus est. Uno modo in Reichstag unum thalamum erat, secundo modo secundum rationem proportionalem comitia habita sunt, tertio, potestas parlamenti incomparabiliter fortior quam in Russia! Zhirinovsky, ex alia parte, in peiore casu evasit: victoriae species prae se fert nimis altam suffragiorum expectationem, sed vera vis et opportunitas aliquid ex naso gugulkin mutandi!
  Hic, sane, miracula incipiunt: Zhirinovsky, qui antea prudens politicus fecerat, subito impetus factus est et perquam inconveniens. Imprimis accusatus est Hitlerismi, qui anti-Occidentalem rhetoricam confortavit, timens ne, si ad potestatem veniret, tertium bellum orbis se incuteret! Et nonnullae propositiones penitus delirantes, incluso usu bombae atomicae contra Kazakhstan et alias regiones. Praesertim Zhirinovsky etiam declaravit se bombam atomicam in Tbilisi stillurum! Eodem tempore fuere res gestae: Oblivionem facere potuit, promissis comitiis ... . At in generali, Vladimirus Volfovich puncta non ustulo, constanter scandala questus ... Ita! Utique provocatus est, multae condiciones scandala a CIA et impugnatores Factionis Democraticae Liberalis, praesertim inter democratas occidentales in Russia, sed tamen, vir prudens et pragmaticus politicus ne huic quidem succubuit, aut certe possibilitatem provocationis ad minimum reducere! Exempli gratia, Zyuganov, quamvis iam per septemdecim annos lauream principalem politicam Kremlin adversarium induerit, scandala vitare aliquo modo potuit, numquam se pro magno se posuit et nullam in corruptam famam habet. politican! Communistae etiam unum momentum habuerunt cum paroeciali Khodorkovsky, quod dicebatur praecipuus oeconomus Factionis Communistae Foederationis Russicae, sed hoc in casu Zyuganov nullas vituperationes reliquit. Cautus admodum vir politicus Gennady Andreevich, interdum etiam cautus! Praesertim mense Maio MCMXCIX, cum Yeltsin postulationem Stepashin proponeret, communistae eam obstruxerunt et concessiones coactae vel dissolutionem Civitatis Dumae et comitiis primis comitiis parlamentariis provocaverunt. Sed Zyuganov periculum facere noluit, etsi Duma res publica tunc dissoluta erat, Communistae imperium in ea retinuerunt atque etiam amplificaverunt. Ita, mense Augusto MCMXCIX, communistae Putin sine pugna probaverunt, quamquam id quod Yeltsin ei successorem nuntiaverat iustam oppositionem postulavit ut contra hanc petitionem anteriorem iunctus ageret. Sed Zyuganov melius censuit ad repulsam adire, utens privilegiis quod status legati dat, et quod Putin in tres tantum menses heroem nationalem vertere posset, ne caput audacissimi Kremlin ingredi posset. coniectoram.
  Oleg Rybachenko iterum in Sinensi ope nudi pedis accensus est et cogitationes suas continuavit.
  Puer ingeniosus sincere credidit Zhirinovsky usque ad par non fuisse;
  In summa, Decembris 1993 curriculo politico duce Factionis Democraticae Liberalis erat apicem, tunc declinatio incepit, licet primo variis fluctuationibus non lapsus est. Yeltsin etiam popularis amissio celeriter fuit: discrimen oeconomiae superare non potuit, e contra, gravius et peius est. Hic Zhirinovsky aliam miscalculationem fecit, concordiam pacis et concordiae obsignavit. Post omnes iam reprehensus erat de constitutione, quae ingentem potestatem praesidentialem licebat (econtra, quid futurum esset si constitutio non adoptaretur? Verisimile erat bellum civile!) tunc pax signa erat. Verum, Zhirinovsky in ruinam reliquit. Sed in genere, longum tempus esset, ut speciatim describeret quae error dux LDPR factus esset et cur praesidens factus non esset. Praecipuus eius error est opportuna iniuria PR! Post 1993 comitiis necesse erat imaginem principalis hostis hodierni imperii et Yeltsin personaliter formare! Hoc est, fieri Antiyeltsin, populari rhetorica, cum reprehensione praesertim internorum inimicorum, corruptionis, furti, et sic porro! Et principale slogan - Gang Yeltsin in iudicio! Eodemque tempore non fastidiens emblematum emblematum, demagogiam socialem, promissionem iustitiae! Praesertim in Belarus, Lukashenka plus quam 80 centesimas in secundo circuitu comitiorum praesidentialium laceravit, quod simpliciter superbum est ad oppositionem politician ! Sed non potes dicere Lukashenka in oratoribus fortiorem esse quam Zhirinovsky, immo e contrario Vladimir Volfovich multo doctius et ingeniose excultum est! Sed Zhirinovsky demissus est moribus eius nimis ferox et iracundus, et contra, opinionem Yeltsin se habiturum, et ipse Yeltsin, de eo pigeret, successorem eligens. Quis fabulam novit: probabiliter recordabuntur relationem inter Hitler et Gindebruner, primo cautus, deinde socium! Sed ita se res habet, Gindebrugum primum bellum mundanum heros fuisse, patriae patriae amantem, senem iam decrepitum. Et Yeltsin, vastator URSS et ardens hostis ideologiae imperialis, erat opportuna adversarius Zhirinovsky. Ita, et comitatus Yeltsin veritus est ne tunc iuvenes et infesti Zhirinovsky ordinem restituere inciperent et deinde capita volverent! Itaque Yeltsin inceptum Volfovich ad praesidentiam vel primum ministrum impellere non voluit, et facultas vera potentiae eius solum per cadaver Yeltsin fuit. Hoc est, Zhirinovsky debebat saltem exterius imitari summum gradum oppositionis regiminis! Neminem esse maiorem auctorum inimicus putant quam Zhirinovsky, et ut societas oriatur: Zhirinovsky vel Yeltsin, Zhirinovsky contra Yeltsin! Sed Vladimir Volfovich fortis analysta et PR personam in ambitu suo non habuit vel aliquem audire noluit. Vel fortasse etiam Yeltsin timebat, quamquam dicendum est Yeltsin adhuc non admodum tyrannum esse si se oblivioni et inimicis emittendis: Rutskoi et Makashov. Ita, et Yeltsin ad dissolutionem parlamenti accesserunt, quia populus quasi antecederet ad hoc referendum die 25 mensis Aprilis anno 1993 ei. Praeterea concilii supplicium, et ipse Yeltsin ita eum terruit ut consilium amitteret. Ita, Zhirinovsky adversarius principalis optime fieri potuit, praesertim cum Zyuganov, quantumcumque Yeltsin pungebat, poenam accepit!
  Puer iterum gravi proiecto accensus est, postquam puellas nudo pede adiuvante et cogitationes suas continuavit.
  Alter error Zhirinovsky fuit positio quam bellum in Chechnya suscepit. Ut nationis videtur, existimatus est ordinem constitutionis sustinere, sed qua forma! Bellum ab initio male perrexit, copiae Russorum ingentia damna passa sunt, praesertim propter criminalem mediocritatem imperii Yeltsin. Duces praeterea experti sunt in bello in Afghanistan, verbi gratia, Ministri defensionis Grachev, pejores quam primum graders imperarunt. Etiam diurnarii duces quomodo pugnare docebant! Quod erat paradoxon!
  His conditionibus, necesse erat locum capere: Yeltsin et cohors eius reprehenduntur ingentia detrimenta exercitus Russiae! Reprehensio regiminis firmata esse debet, sed eodem tempore, non tacto exercitu. Quamvis Grachev defendi non debuerit vel! Zyuganov meliorem statum conciliationis accepit! Yeltsin reprehendens, cum exercitu non contendens, separatistas non sustinens. In genere, Zyuganov rectum agendi modum elegit: maximam distantiam a consilio Yeltsin, exercitatus. Communistae tamen in Duma primae convocationis non semper fuerunt in eorum oppositione. Praesertim propositio Zhirinovsky suffragio nulla fiducia in imperio Chernomyrdin non valet. In genere, communistae suffragium nullius fiduciae decernebant primum tantum mense Octobri 1994, post Martis Niger, cum passiva probatio oeconomicae consilii Chernomyrdin eos carissime constare potuit. In civitate Duma secundae convocationis, ubi Communistae a Zyuganov iam in pluribus erant, suffragium nullius fiduciae numquam ad suffragium ! Et parlamentum omnes quinque candidatos ad locum primi ministri probaverunt, sed altera fabula! Personalitas Zyuganov separatum meretur articulum, et cur adhuc anno 1996 Yeltsin amisit.
  Zhirinovsky ipse, ut videtur, compromissum cum Yeltsin comitatu cupivit, sperans oligarchas fidei suae convincere, ut eum unum instituerent qui communistarum throno prohibere posset. Sed quaestio est, quod Yeltsin comitatum, tunc mutationem nolebat, nec Volfovich credidit, qui obiter peiorationem suam in Occidente tractavit. Multi oligarchi prope praesidentem negotia in Occidente habebant et onera ingentia ibi cumulare administrabant. Etiam, et pretia olei circiter 10 dollariorum per dolium erant, ergo gas vilis erat, et flos in mutuis e regionibus NATO satis aduncus obtinuit. In Occidente declaraverunt Zhirinovsky illis acceptum esse.
  His conditionibus fretus in societate cum Flosculo Yeltsin imaginem ducis factionis democraticae Liberalis spoliavit, et impedimentum cum communistis et nationalistarum impedivit. Dicendum etiam est gravia damna exercitus Russici, nolle vincere, in genere hostes paucos et non praesertim bene armatos, popularem emblematum militantem redegisse et cupiditatem felicitatis per bellum consequi. Populus videbat exercitum Russicum parati non esse pedes lavandi in Oceano Indico et Medio Oriente cum subsidiis suis oleum vincere. Ita, theoretice, captio Medii Orientis multam pecuniam ob petrodollarorum et inevitabilem saltum in energia pretiis dare potuit, sed etiam si Chechnya superari non potest.
  Protinus puer monstrum surculus induxit. Testa e tormento 130 millimetris Seres dispersit.
  Margarita approbante dixit;
  - Callidus es!
  At illa digitis nudis uti se coepit ad ignem.
  Et Oleg Rybachenko prosequebatur rationem.
  Sed dicendum est Zyuganov valde cautum fuisse. Exempli gratia, cum Boris Fedorov suffragationem suggessit nullam fiduciam in regimine aestimandam, Factio Communista Foederationis Russiae hoc non confirmavit. In genere, Zyuganov et sua cura Chernomyrdin diligentissime tractaverunt, hic tamen consilium suum in rebus oligarchis et fidem erga Yeltsin demonstravit. Sed quid interest Zyuganov curatum est ut numerus unus oppositionisticus et anti-Yeltsin factus sit. Praeterea pro-praesidentialis propaganda etiam in hoc eum adiuvit, probabiliter ex deliberatione, cum communistarum Zyuganov in secundo gyro melior est quam candidatus non communisticus.
  Factio LDPR in hieme et ver 1995 grave discrimen expertus est, complures legati eam reliquerunt, inclusa clara, charismatica Marychev.
  Sed bellum in Chechnya sensim parta est, militantes etiam ingentes iacturas passi sunt et minuti ac perculsi, exercitus Russicus progrediebatur. Mense Iunio Shamil Basayev in Budenovsk hospitium maternitatis occupavit. In principio, talis motus a militantibus nihil militariter dedit, et pro augue etiam pro factione bellica fuit ... Sed Yeltsin destruxit, ut videtur, eventus Octobris 3-4 et decies centena millia maledicta. Russorum eum prostravit et Chernomyrdin bellum prohibere et tractatus inire iussit.
  Exercitus Russicus unilateraliter destitit bellum. Et tandem Duma res publica satis suffragia collegit ut suffragium in regimine diffideret, postulans renuntiationem plurium magistratuum securitatis. Yeltsin ignoscebant, Grachev solum retinentes, sed Yegorov, Yerin, Stepashin tradiderunt. Hic Zhirinovsky primo ius locum obtinuit: treugas damnavit et pro suffragio nihil fiduciae decrevit. Et cum Chernomyrdin bluffing erat, minatus est quaestionem de fiducia in scrinio ad suffragium a republica Duma (est una cautione, si minus quam 226 suffragia ex 450 suffragia fiduciae in imperio, tunc praeses tenetur intus. septimanam vel imperium dispergere vel Duma rem publicam dissolvere), Zhirinovsky constantiam et promptitudinem praebuit ad comitia parlamentaria mature proficisci. Primae comitiorum commoda imago martyrum sunt, defectus successus - culpa Yeltsin et regimen, non dant tempus promovendi consilium Kremlin Conventus Communitatum Russiae et partium in potentia: Patria nostra Russia est. . Et sane alia instituta - minor!
  Chernomyrdin, videns saevos non laborare et novum parlamentum magis oppositionis futurum, suffragium discessit. Duma res publica iterum fiduciam non decrevit, Zhirinovsky valde infensi fecit, sed suffragia non satis fuerunt. Hic dicendum est Yabloko vix evasisse, Yavlinsky noluisse sedes parlamentariae commoda perdere. Praeterea eius vera aestimatione non alta, periculum simpliciter flatus erat.
  Favor Zhirinovsky statim crevit, sed Volfovich iterum miscalculationem fecit subtrahendo subscriptiones factionis, sub procedendo accusando. Nihil refert, adversatio quotquot 300 suffragia creandi commissionem ad causas afferendas habuit, sed censum corrupit! Zhirinovsky iterum se dedit rationem politicae conciliatoriae se accusandi, partem alienandi protestationis electoratus crescentis.
  Nihilominus induciae in Chechnya, quas milites contumeliose violaverunt, variae terroristarum impetus, praesertim contra Romanov, victimae testandi ad incrementum modorum militantium in societate ducebantur, et Zhirinovsky puncta ustulo fieri coeperunt. Praeterea, mense Septembri 1995, NATO Serborum bosnianorum bomba incepit, sententiam anti-occidentem confirmans, quae etiam aestimationem Factionis Democraticae Liberalis erexit.
  Verum, Zhirinovsky provocationi cessit, mulierem in parlamento verberatam, plusquam duobus vicibus eam in TUBER generatim leviter movens. Tunc Yeltsin premunt hyped omnia sursum, Zhirinovsky ut latronem exprimentes! Sed posset hoc iter ad quosdam appellare: eos maxime, qui muliebres laborabant, vel qui ex omnibus candidatis ferocissimum dictatorem requirebant, sperans se per ordinem facturum esse. Certe "Stalinistae" pro Zhirik erant.
  Oleg Rybachenko ignem continuavit. Hoc puer fecit, ut exercitus Sinarum sub dynastia Manchuriana vincendo cogitare perrexerit.
  Mense Octobri 1995, Factio Liberalis Democraticae C signaturas collegit ut suffragium in gubernatione rei publicae Duma nulla fideret, Zhirinovsky autem ultimo tempore hanc intentionem recusavit.
  Errasse eum oportet, nihilque iustificari. Primum, Zhirinovsky, suffragio nulla fidens in vigilia comitiorum habito, sympathiam reclamationis electoratus, qui tunc maioritas constituebat, inclinavit. Secundo suffragio contra Zhirinovsky principalem competitorem Chernomyrdin directa est, nec intercessit cum post scaenae conatus Yeltsin persuadere et eius conatus Zhirik successorem facere.
  Praeterea Zhirinovsky intellexisse debuit; quo magis eventum ostendit in comitiis Duma, eo verisimilius est quod "familia" in eo futura sit!
  Ad hoc momento, optima expeditionis artis ratio erat ut partes numerorum oppositionum ageret, quae gradum exercitatus communistarum superaret.
  Zhirinovsky in genere hoc intellexit, sed in duabus sellis sedere conatus est et repugnans erat. Quanto difficilius fuit nova comitia quam vetera! Uno modo, dissimiles anno 1993, facultatem oratorii sui ad plenissimam demonstrandi facultatem non habebant, partes parum airtime dederunt, quarum numerus ab 13 usque ad 44 auctus est (!). Secundo , contra Zhirinovsky factorem spei et exspectationis frustra egit. Post omnes, primus esse videbatur, sed vitam hominum meliorem non fecit... Quamvis intelligenti patuit Zhirik nullam realem potestatem habuisse, eandemque communistarum suffragia multo plura moderari quam Factio Democratica Liberalis. : 102 contra 60, sed ... quot callidi homines tunc erant, maxime in nineties.
  Tertia causa LDPR dux lutum infudit, monstri et taurus imago erat, timet ne bellum tertium oriatur.
  Quarta ratio est etiam una ex praecipuis causis magno competitorum numero cessum. Celeberrimi sunt: Congressus Communitatum Russiae a Skokov ductus (prior secretarius consilii securitatis sub Yeltsin), et Alexander Lebed, homo etiam Yeltsin, cuius munus in Transnistria mediis instrumentis valde inflatum est. Truncus est PR activae, sed satis habent speciem, super ripam. Ceterum homines non ita dissimiles sunt ut auctores putant, et plerique intellexerunt KRO omnino non esse oppositionem, sed consilium Kremlin, quod imprimis contra Factionem Democraticam Liberalem et Communistam Factionem Foederationis Russicae dirigit. Sed adhuc plus quam quattuor centesimas haec organizationis detracta est!
  Et alii competitores erant supra tectum, Derzhava-Rutskoi, ubi Marychev fugit, Clausus pro USSR - Tyulkin-Ampilov, Lysenko factionis nationalis Republicanae, et multi omnium generum plurimi. Dicendum est Communistas etiam eorum electoratum dispersisse: USSR Bloc plus quam quattuor et dimidium centesimas suffragiorum consecutus est, sed in parlamentum non est ingressus, suffragia pro Factione Communistica Foederationis Russicae, factio agraria amissa. praeterea quinque centesimas clausuras non cepit, sicut ceterae institutiones leftisticae. Praesertim non liquet quid Ryzhkov pristinus primus minister comitia cum bloc numerabat: Unione Laboris seu Govorukhin molis! Sed comitia 1995 infirmissimum eventum factionis potenter in tota Russia historia demonstraverunt, et maximum recipis suffragii reclamationem.
  Puer iterum accensus, premens puga pyga cum nudo digito ac cogitatione continuat;
  Zhirinovsky, in electione expeditionis, generaliter auctoritates increpavit, sed satis infensi non fecit. Praeterea factioni suae fiscum in annum proximum sustentabat, aliam causam accusans pro-Kremlin orientationis praebens. Ratione reclamationis modorum totius fere electoratus in his comitiis praevalentibus, non oportuit cum hoc regimine temperare! Praeterea Duma res publica inopinate facile approbavit Dubinin caput Centralis Bank, quamquam hic vir ex circulo Yeltsin erat, fautor fori reformationis in versione radicali Gaidar. Viam Zyuganov etiam hanc petitionem confirmavit, quamvis Dubinin in Niger Martis implicaretur, ostendens se non esse principalem vel oppositionistam!
  In comitiis Zhirinovsky nolebat aliquas societates comitiorum formare, licet plures factiones nationalisticae minores hoc facere voluissent. Praeterea Vengrovsky suasit de nomine factionis mutato, ad unam magis politicam accommodatam et euphoniam -, exempli gratia, Magna Russia! Zhirinovsky in hac re pertinaciam ostendit, quamvis sermo popularis liberalis ab hoc tempore iam maledici facti sunt!
  Praeterea cantores notae vel artifices in indice factionis LDPR non comprehendebantur, cum satis essent homines qui vellent. Praesertim Alla Pugacheva, qui valde cupidus erat attentionem torcularis alliciendi, bene congruere potuit secundo loco in indice factionis LDPR. Id nullo modo eam vexavit, sed causam informationalem extra se facere potuit. Plus opportunitas quaedam incepta et leges disputandi a Duma publica proponendi. Etiam compositor Antonius solum in indice regionali inclusus est, et tunc omnino altercabantur. In genere, Zhirinovsky: pessimum est notae indolis: nolunt tolerare personas validas in eius ambitu, qui suam partem defendunt. Exempli gratia, praecise hac de causa fuit nobilis hypnotista Anatoly Kashpirovsky partium discessit; qui Vladimir Volfovich methodos auctoritatis administrandi et cupiditatem circumveniendi ad sycophantas accusavit. Dicendum est obiter, etiam Hitleris compromissationes cum populo, quibus opus erat et tolerabat, donec inutiles aut periculosi facti sunt. Rem, Strasser, Goebbelum revoca, qui leftismo et oppositione auctoritatibus distinebantur. Attamen gratias huiusmodi personalibus egit ut Hitler sententiam traheret suffragiorum Communistarum et Democratarum Socialium. Dicendum etiam est Zhirinovsky saepius dixisse: sine cogitatione Stalin aut laudavit aut obiurgavit. In genere, dux factionis democraticae Liberalis quodammodo ipsum Stalinum imitatus est, suum cultum creans, modos imperiosos demonstrans adhaesionem regiminis, sed simul communistarum violentiae accusavit, quamvis ipse violentiam, violentiam modo suasisset. et plus vi!
  Zhirinovsky in contextu crescentis favoris notionum sinistrarum cornuum aequiorem rationem habere debet erga communes notiones, et meminerit notabilem partem electoratus nostalgicam esse temporibus Sovieticis. Praeterea attributa externa leftismi impedire noluerunt: exempli gratia, color caeruleus pro vexillo LDPR valde infortunatus est! Uno modo, consociationes cum gays evocat, quae etiam "hyacinthinum" sunt, et secundo, colorem caeruleum sedat, quod non bene convenit cum orationibus incendiariis Zhirinovsky! Optima factioni suae purpura rubra esset. Res roborantes, vocando res gestas, sed tamen non idem ac communistae! Praeterea purpura symbolum est regium et fautores dominationis, monarchistae et persuasionis non communisticae voces allicere poterant!
  Ingenium puer iterum globulis globulis expressit ac stridit;
  - Gloriosa erit victoria mea!
  Dolor ratione et porro.
  Non optimae ideae erant etiam videos ubi Zhirinovsky ioculatorem egit, in specie, non optime cantavit! In hoc casu non optimum motum erat, quia populus tunc 1995 esuriens erat et cupiebat graves mutationes et ducem gravem, et non erat in mente iocorum! Dicendum est instrumentorum instrumentorum pro-Kremlin ioculatorem et scurram e Zhirinovsky facere iam conatum esse, et non operae fuit hanc impressionem roborare, novas tubas chartulas hostibus dare!
  In comitiis 1995, CEC primum "Derzhava" - Rutskoy, deinde "Yabloko" subcriptio recusavit. Postea per Supremam Curiam utraque pars restituta est. Plures versiones circa hoc eventus sunt: nominatim quod Kremlin et eius PR homines Yavlinsky in comitiis ad Duma iuvare voluerunt, ut popularis et occidentalis, et Rutskoi suffragia Communistarum videtur traxisse. sibi ... .
  Versio primo aspectu logica est, si Yabloko et Derzhava removeri vellent, tum Senator, ad preces familiae Yeltsin formatus, eas non restituisset! Ceterum recentia exempla memorare possumus cum Yabloko, Other Russia et Materland comitiis sine iure ullo participare non licebat. Exempli gratia, amotio Patriae molis anno 2006 ab electionibus Moscuae ex legali sententia omnino illicita fuit! Ita in illo video, quod in causa disqualificationis facta est: nulla vis directa postulat, pogrom, purgatio stirpis, immo deportatio "Caucasiorum". Simpliciter loquebatur de purgatione Moscuae purgamentum ... Ita erat admonitus necessitatis ordinem emigrantium componendi. Sed... Primum, hoc contra legem non est, et deinde, in quovis innocentissimo video, nullius rei indicium reperire potes. Potes, exempli gratia, etiam viverra "Just exspecta!" movebo ut propaganda paedophilia. Et quod lepus est sicut puer, cum tessera filiorum peregrinatur, et lupus cum eo ridet blanditur. Iudicium Khodorkovsky est thema separatum, de eo in hoc articulo non loqui. Sed videtur quod omnes intellegant sine Kremlin sanctione hoc non accidisse.
  Ita est, sed non vere! Praesertim Rutskoi tunc hostis ardens Yeltsin existimatus est - adhuc ad directam armaturam exercitatus veniret! Virtutis rating satis alta erat eiusque casus transitus quinque centesimis claustrum altae sunt! Cur Kremlin casus sui inimicum falleret? Etiam, quamvis Yabloko factio democratica sit, satis oppositionalis: rationes etiam semel non sustinet, tum in Duma et in altera, Yavlinsky pronuntiavit se pro praesidente Russiae pugnare. Quae est igitur specialis ratio confirmandi Yabloko: praesertim in contextu comitiorum praesidentialium futurorum, perquam inutile! Yavlinsky suffragia e Yeltsin in primo circuitu traxit, et iuvenes et athletici dux Yabloko multo pulchrius quam deformatum Yeltsin vidi.
  Ita prima versio non omnino persuadet, et aulae Russiae nondum tam fortiter a praeside Russiae dependentes erant. Praesertim generalis exercitus Varenikov, socius GKChP, absolutus est, alia exempla citari possunt, cum curia non semper partes auctorum assumpsit.
  Verisimile est, reactionem negativam Occidentis ad disqualificationem Yavlinsky munere functus est, et regimen Yeltsin opus erat in propinquis comitiorum mutuis ut speciem prosperitatis in regione crearet. Bene eadem occasione Rutskoy amotus est, itaque in societatem restituti sunt. Nihilominus, hoc Derzhava 5% claustrum capiendum non adiuvit. Rutskoy eventus 2.7 centesimis universalis considerari potest, praesertim considerato quam clarus esset. Tamen consilium Kremlin KRO etiam amisit. Zhirinovsky non satis efficaciter rostra Duma usus est, sed dicendum est eum profuisse ex eo quod omnes pro-Kremlin contra eum augue laboraverunt. Imaginem creare videbatur Zhirinovsky unus numerus auctoritatum hostis, et si Vladimir Volfovich in sua oppositione constantior fuisset, eventus multo superior fuisset.
  Oleg Rybachenko iterum ala Sinensium callide obduxit cum projectili ruptionis explosivae summus. Deinde cogitationes magis concors factae sunt.
  Attamen oratiunculae ducis Factionis Democraticae Liberalis in televisione cum minis contra potestates, potius appellationes militantes plerumque rectae fuerunt, tantum fortasse Yeltsin et Yeltsin acrius obiurgare debuerunt.
  Denique in comitiis mense Decembri 1995 Factio communistarum Foederationis Russicae primum locum habuit cum fere 23 centesimis, secundum LDPR 11.5 centesimis, tertium NDR 10.3 centesimis, quartum Yabloko 6.7 centesimas.
  Reliquae quadraginta partes ad 5% limen non pervenerunt!
  Quomodo simile exitum Zhirinovsky aestimare? In cento, duplex decrementum primis comitiis comparatum est. Sed si in turnout 12 centesimis circiter auctam rationem consideremus, Zhirinovsky circiter 62 centesimas 1993 consecutus accepit. Estne multum an parum?
  Consideratis omnibus adiunctis iniquum, hoc evenit inter bonum aequum et iustum. Mali factores:
  1. Displicentia electoratus cum actionibus factionis democraticae Liberalis in Duma publica. Populus magis expectabatur ab candidato qui principatum obtinuerat, sed vita nihil proficiebat. Verum plerique intellexerunt Zhirinovsky nullam vim realem habuisse, sed destitutionem adhuc regnasse.
  2. Timor ne Dux Militans Factionis Democraticae Liberalis tertia mundi bellum incipiet, cum consectariis calamitosis. Multi praeterea non timebant continentiam Zhirinovsky et timebant ne dictaturam totalitariam constitueret et patriam sanguine inundaret. Eius hystoria multos terrebat.
  3. Ducis oppositio Factionis Democraticae Liberalis non sufficit. Praesertim primum, menses belli in Chechnya, et pro-Kremlin ipsum Zhirinovsky ob hoc propagandam reprehendit, quod fidem suam auctoritatibus maxime inflavit. Sed ipse Vladimir Volfovich amicitiam cum Kremlin voluit, imaginem amittens principalis hostis praesentis imperii.
  4. Insufficiens efficacia usus vectium Dumae ad exsequendam popularium rerum oeconomicarum rationes. Praesertim suffragio ferre licebat, unus populust ex alia lege pro publico laborans. Hoc praecipue fecit Yeltsin, in Congressu aliquid offerens quod non erat concretum ad puncta adimplenda et lucranda pro se. Ita, et Yeltsin in comitiis salaria et pensiones omnium levaverunt, et tunc vel non solverunt, vel inflatione consumpti sunt. Lukashenka et alii hoc idem fecerunt, sed Yulia Tymoshenko non deseruit lentos monetarios et comitia perdidit, libertatem simul amittens!
  5. Zhirinovsky fecit aliam ad suam speciem miscalculationem pertinentem. Pinguis superflue factus est, et multo pejora inde aspicere coepit. Praeterea homines esurientes non placent ollas ventres et pingues. Hic, obiter, Zhirinovsky ostendit alterum defectum, defectum fanaticismi in re politica, non satis valetudinis vis ut corpus suum in figura contineat et non nimiam. Viam, etiam diebus 1991 comitiis, Zhirinovsky gracilior fuit, quam norma etiam tenuior, quadraginta quinque. Hoc suggerit natura "Zhirik" non esse auctarium propensum, quod significat non ita difficilem esse ut se in figura retineret, dissimilem, exempli gratia, Gaidar.
  Hoc quoque notabile incommodum est!
  7. Comparata ad primam electionem, moles air- tatis, qua Zhirinovsky uti potuit, vehementissime decrevit. Liberum airtime inter 44 partes divisum est, et aria tempus non plus quam liberum tempus erat, et noctu tantum emi potuit. Ita Zhirinovsky non potuit suo excellenti oratorio munere plene uti, sicut anno 1993 fuit. Tametsi, verbi gratia, plus pecuniae habuit quam tunc!
  6. Forsitan etiam gravissima: Certamen politicum acriter increvit et totus fasciculus partium et societatum imitatorum apparuerunt in campo electorali Factionis Democraticae Liberalis. Ex quibus inprimis KRO, Potentia, CHP, et totum aliarum partium fasciculum. Imperium autem ab omnibus reprehendebatur praeter factionem regens Domus Nostrae Russiae. In frequentia se strenue promovebant et multum in televisione Boris Fedorov et Forward Russiae moliti sunt, cum reprehensionem Chernomyrdin et regimen. Vera Boris Fedorov ipse tantum oppositionem egit, sperans electoratum protestationem conciliare. Sed plerique ei non crediderunt! Deinde Boris Fedorov etiam NDR coniunxit. Lysenko Nationalis Republican Factio etiam acerrima fuit, cuius dux Zhirinovsky insaniae motus imitatus est, et minime offensus est in media attentione. Praeterea Vedenkin bloc, etiam olim adiutor ad ducem Factionis Democraticae Liberalis et nationis extre- nationis, strenuus erat, sicut etiam in molis Baburin. Baburin est etiam acerrimus homo, uno tempore paene factus est orator loco Khasbulatov. In summa, electoratus Zhirinovsky similibus duplis et imitatoribus fere dissolutum est. Sinistra praeterea novas trends, in iis suasionis Stalinistae habuit.
  Sub his conditionibus, 11.5 centesimas ex 44 effectio quidem honestus est, licet humilior quam fieri potest cum consilio electorali magis rationabili. Exempli gratia, Zyuganov score de 13.5 centesimis ad 22.9 erigere curavit, etsi numerus competitorum auctus est. Unus stipes "Pro USSR!" plus quam 4.5 centesimas suffragiorum tulit! Yabloko damna passa est, sed minus quam centesimis et, inspectis partibus quae post impedimentum disparuerunt, factionem auxit. Una erant, XLVI legatos in singulos homines. Sed "electio Russiae" post splits evanuit, sicut torcular Shakhrai fecit.
  . CAP
  Exercitus Sinensium in piscina IS-7 penitus deletus est. Et iterum mora fuit in praelio cum Imperio Caelesti. Et Oleg Rybachenko, sine bis cogitans, adumbrata est pulchram et iucundam fabulam;
  Autumni nuper erant duri dies. Ingemiscunt coeli, plumbatis guttis rigans terram abunde. Canebat mundus, aurea folia putrabant, arborum rami vento in nudo corpore versabantur. Argentea viburna liquata est, non habens tempus ut sua intricata exemplaria in fenestris hauriret, ad operiendum terram fusco-cinereo fulgenti vestimento.
  Puer novem annorum Slava Ivanov tristis erat, videbatur quod totum universum in hamatis filum obtectum erat. Inclinato capite, ex inamata schola rediit, ubi etiam a condiscipulis caesus est. Livor in facie obscure apparent, chartophylacium discerpitur, nulla vis est ire domum, ubi te exspectent praepotentiae quaestiones a parentibus. Nec minus, cras iterum ad scholam eundum erit, in Dantis infernum pro iuvenibus praecipites praecipites. In illo momento, cum puer specie ovis ad homicidium compulsa intraret, homunculus ei obviam prosiliit, sicut daemon e trulla. Pueri similis erat, sed simul Pinoculi nasum acutum non erat, tres mutae oculi - rubicundi, flavi, virides constanter despiciens.
  -Salve! Dixit homunculus oculis traffic lucis. porrexitque, ut ligneos manus ad tactum uideretur.
  Slava eos non confidenter concutiebat, iam aetate puerili intellegebat miracula non evenire, et aspexit magis perculsus in tali errore.
  "Oculos cyberneticos habere debet", et se in propria cardboard causa texit.
  - Cur tam tristis est! Ego me introducam, ego sum Krore ex planeta Chrome. Vides concretam strangulantem planetae atmosphaeram oppressam. Quid est tibi nomen.
  -Slava sive Vyacheslav. Incerte mussat puer.
  -Ita id Gloria. Nos me et Vint tuum planetam praetervolaverunt, Terram incolae vocant, nos Erbanam vocamus. Nostra hypertelepathica coegi stabulantur, tota fere sua virtute amissa. Hoc refert cum hoc quod in planeta tuo in aeternum impelli possumus. Adjuva nos. - Sed puer iustus sum et machinas spatium non intellego.
  Puer incerto humeros tenues humeros.
  - Non habes ut viderit. Hic Vint venit, tibi omnia explicabit.
  Ante eos subiectum apparebat, valde simile Samodelkin emporium "Merry Pictures". Idem fulmen in naso, os transversum figuratum habuit, et tres tantum oculi in scutella volantis volatilis speciem cosmicam insolitam dederunt. Digiti in manibus erant in modum extorquent multis articulis. Etsi ferro tactum sentiebant, Vint manus mollissime quassabant.
  Noster homo amicus, corpore fragili.
  Pœnituit vox Vint.
  -Et similis ei tantum ab eo, et cum tristitia spirat, ita temperamentum est.
  Crore humero perfricari amice. Vint paulo mutato sono permansit.
  -Baby, vis nobiscum volare in loco, ut alios mundos videas.
  Gloria contremuit. Visum est ei quod dormiebat et somniabat. Ad rem videndam optima via premunt te. Quod fecit. Multum non nocuit, sed Vint et Krore stabant iuxta, parva altitudine lato, leviter risores rident.
  -Non sumus cerae et in sole tabescimus.
  Vint risit.
  -Nunc lets rip.
  Trinitas prodiit e vestibulo, tabem in area facta est, ocreis per palu expressa.
  - Taedet me tuae primae translationis via. Krohr dixit et protulit machinam quae Cubi Rubik apparuit ex sinu suo.
  Sibilus acutum secare silentium. Quinque condiscipulorum Slava in conventu iure eos exposuerunt. Idem fuit in victos victos qui eum verberaverunt. Nunc sadistic smirks in eorum rostris apparuit.
  -Quod nix alba (Slava crines flavos habebat) et tu duas iactationes ornatas. Aptissimum comitatu
  Accesserunt, quorum maximus, homo crassus nomine Baran, rimam Kror caedere conatus est. Ille subito digitos presso apprehendit.
  - Heus tu "Pinoculus". Aries proprie suffocatur ira. - Age, dimitte, aliter feres.
  Amicus Aries eum in facie calcitrare conatus est, sed Krohr eum in stomacho acriter reiecit et calcitravit. Hooligan puer cecidit, ore bipatentibus anhelans.
  Ratio aperta est. Pinoculus risum aperuit.
  Tunc motus digitos suos fecit: Baran twitched and lost consciousness from pain.
  - Ex suo balatu, gratias tibi dicat quod nos in photons trans galaxiae spargere non fecimus.
  Ceteri tres pueri adligat, fixum punctum intuentes, ac deinde in diversa ruebant.
  Hoc est quomodo dissolutae sunt sicut skittles. Non dixi tibi, Slava, homines liberos imbelles esse.
  haesitat puer.
  -Nescio.
  -Sic scio. Interim paululum ambulamus.
  Cochlea vectem convertit, et in terram decidisse videbantur. Tenebrae fere cosmicae in circuitu erant.
  Slava vellicavit et in scutum compulit, quasi consternatus fuisset, ita validum impetum fecit. Totus locus horret, et inundatur rubro, Facies ridicula recentium cusorum amicorum, purpureis saltavit vocibus.
  - Habes. Crore dixit cum gusto. Sed hoc non debes facere, te modo rigentem oportuit. Quid ergo nunc facturi sumus?
  -Nihil. Vint murmuratur. Sit recharge, tum videbimus.
  Vint galeam in capite Slava posuit.
  -Lets nostras quasar altilium cogita.
  -Quid cogitandum.
  - De omni malo et odioso. Memento quod maxime te commovit.
  Et quid tibi proderit? Oculi mirum in modum dilatati sunt gloria.
  Krohr pedem suum reduxit, suum "lucem negotiationis" cum motu inluminavit.
  Utique hypertelepathicus noster generator negativis affectibus vescitur. Transformat eos in vi siderum mobilium a suis orbibus capax. Ceterum hoc ipsum quod sis venustas evasit - multum negativas affectiones habes.
  Ex his omnibus, Slava intellexit vim singularem in eo occultari, et aliqua de causa, omnes pessimos in eo capaces esse, ut parvae pugnae pueriles sicut candela in sole defluant.
  - Et fortis sum.
  Puer pugnos immisit.
  -Potens biofield habes - respondit Screw. Nostra parva stellata ad celeritates supercosmicos accelerabit.
  In cockpit astralis statim lux facta est. Slava cogitationes elegantes ut in slot machinae aulae vidit. Oculum arripiens, Krohr in fabricam holographicam convertit. Sicut arcus inluminavit caelum stelliferum.
  - Haec galaxia est, vides, infans, in spiram contortum.
  Puer mirum in ignoto adhuc populo incognitum. Laetus erat et parum perterritus in hoc miraculo rerum alienarum technicarum.
  -Hoc rubeum dot est locus ubi navis in momento sita est.
  -I telligo, et ad momentum in Terra.
  Gloria petivit.
  - Immo in luna sumus. Et si vis, lunarem landscape mirari potes.
  Cochlea in cyberscanner conversa, parietes navis diaphana facta sunt et terra externa lunaris totam superficiem casulae illustravit.
  -Ut homunculum velis per spatium crateres currere.
  Vint suggessit ferventi sono.
  Gloria haesitat.
  Sed in nulla nulla.
  - Sed arena est. Ne timeas excurrere, dum tibi non terribile vacuum est.
  Statim puer credidit amico suo novo. Quem ubi ad superficiem lunae prosiliit, corpus incomprehensibili levitate correptum est. Visum est eum non in spatio aerio salire, sed in aqua supernatare. Subsilite unus acutus, et tu in terra teres terra. Slava sentiebat se similem sensum alicubi expertum esse. Id ubi - in carousel, oscillationes? Imo magis placet salire in somnio. Idem sensus sensim cadens es sicut folium in aere volans. Quam alte saliet. Animi immensus est iustus.
  Superman! Puer clamoribus et calcibus totis viribus.
  - Cum asteroidem feris, cave et avolare potes.
  - Deinde fabulae capturae sunt. Gloria suadet.
  Quid est idea. Vint despiciens lumen oculorum traiectione.
  -Tunc age, quicumque tetigerit quem capiet.
  Ludus incepit, et quamvis Vint et Krore multo celeriores essent quam puer, perite dedit, propter quod ludus ludi evasit. Et cum Krohr Slava offerret aliquid in galea mutandum, sensit vim validam in lumbos corporis fluentem.
  -Wow! Primum enim in me ipso sentio plenam transformationem.
  Puer triginta metra in aerem statim desiluit, tum satis acriter ad superficiem erupit, alta vestigia relinquens.
  - Heus, conare adsequi me.
  Sed Screw paulum, non praeoccupatus acuto saltu, puerum arripuit, leviter eum digitis in pectore percutiens.
  - Puer, adhuc nobis comparandus es. Quantumvis difficile temptas, apud te erimus adsequi.
  Post hoc Slava ludentem languebat, iunctis manibus, caput innitebatur.
  - Evenit ut mihi cesseris - bilinguis pueris mendacibus.
  - Cur mentimur, quia lusus est, et in ludo pugnant, et quisque ius habet artis suae. Et consilium nostrum est ut omnes infirmos in universo viventes adiuvet.
  Puto nos satis lunae habuisse. Permansit putavit Vint. Omnia possumus, visne puer alios mundos et universitates videre?
  -Certe volo! Facies Slavik iterum cum gaudio illuminat. Etiam livor rubenti faciei ornamento videbantur.
  -Tunc ascende navem et vade.
  Slavik in cathedra principis sedit - admirans imaginem magnificam caeli landscape. In terra non potest tot simul stellas claras videre, atmosphaera terrea aer difficilem facit peramplam coeli astri magnitudinem observare.
  Et hic in vacuo videre potes omnia usque ad minimam stellam lapilli. Slava caelum admiratus est, bene sensit et gavisus est, quod animadverteret quid pauci duodecim, maximum centena hominum videre possent.
  -Iam spatii in hyperdrift ibit et aliquid videre poteris quod nemo ante vidit.
  Slava digitos ad tabulam extendebat.
  Vint ocellos. Tum leniter sed firmiter manibus alapam dedit.
  -Non tangere adjumenta. Potes hamo iniuriam vertere et medium universum in foveam nigram cadere.
  Slavik latum oculos aperuit.
  - Sibilus.
  - Immo ex alio mundo incomparabiliter enucleatius quam hoc venimus. Et habemus copiam colossici industriae in nobis absconditae, ad quam globuli astrorum miliarda sunt. Vide quomodo nos celeritatem colligemus.
  Primo, corpora caelestia condensata, visum est quod plures eorum praecederent, et spectrum in latus caeruleum transferretur. A tergo e contra, stellae rariores factae sunt et obscuratae, ac tinctae rubrae.
  - Perge ad augendam celeritatem. coaxare Krohr.
  Astra micabant rapide, spectrum verso in solidum purpureum rutilant. Respexit gloria. Absoluta vanitas. Stellae in lateribus rarae et obscurae erant. Aspiciens puerum, qui obstupescens os aperuit, Vint ne quidem explicat.
  - Hae sunt velocitates superluminales. Imagines photographicas stellarum quae post nos sunt post navem pigri, quod significat nos simpliciter eas non videre. Non solum quod cum photons volavimus, id est quod omnia sidera simul, et tergo et fronte vides, partim a latere volantes. Hic conglobati sunt ante te in monitore. Si paulo celerius addimus, tunc tibi invisibiles fient, in spectri ultraviolaceum ingredientes. Respice.
  Cochleae rotam gubernantis convertit, et purpura rutilans statim obscurata est, deinde penitus evanuit.
  - Bene, ex cochleae. Iam nihil potes videre.
  Statim spatium nigrum et maestum factum est. Crore despiciens subdola.
  - Nunc celeritatem addemus. Spatium per scintillas ibat, et iterum emicabat tegumentum.
  - Nos eramus qui convertens radialem gammam convertens in lucem communem. Iam rursus astriferum caelum vides.
  Stellae vere eiectis in modum delirum erant. Iam partem galaxiae terrae adiacentem transierunt et ad suum centrum motae sunt. Hic paulum retardavit. Admirari inflorescentiam peregrinam. Oculos meos dolet quam crebra stellarum glomerati scintillant. Plures quam unus homo in terra talem inflorescentiam mirabilem non vidit. Rubiae, adamantes, sapphiri, topazi, smaragdi, achates et alii lapides in spatio scobis corusci videbantur. Luce refulgens cessit, per omnia viscera refulsit. Gloria connivuit. Cochlea risit, a contentionibus contortus fuit
  - Ille homo tale quid nunquam vidit. Hoc est centrum galaxiae. Vide, ne caecus.
  "Musili homines" risu tacito riserunt.
  - Quam celeriter volamus?
  Minima est mille parsecs secundae. Una parsec est fere tribus annis levis. Hoc est, in una secunda via iter faciens, quod lux per tria fere milia annorum Terrae peregrinatur.
  Gloria mirari numquam desiit - Wow, well, speed.
  Vint nictata subdola.
  Celeritas adhuc non satis magna est ex universo ad universum volare, sed velocitatem pluries augere possumus. Visne circa mundos currere?
  - Iam dixi me velle!
  - Tunc stricta custodia, nova acceleratio altior quam prior erit.
  Astra defecerunt paulisper, deinde lymphata ruitura. Motus mini-starshipi erat accelerans et accelerans. Totae galaxiae praecipitabantur. Lux obscurata et corusta est, et insanus cursus stellatus crevit et crevit.
  Iam celeritas decies centena millia parsecs per alterum movemur. Etiam non magna overclock. Dies erit volare ad minimam partem universitatis tuae. Sed nos Vint digitum ad labra pressimus - plus etiam accelerare possumus si acceleratores hyperultraplasmici convertimus.
  Slava leviter in cathedram pressa est, et faciem manibus suis velare coactus est, ne ex abundantia radiorum stellarum caecus abiret. Etiam per digitos emicuerunt.
  -Our celeritas decem decies centena millia parsecs secunda est. Pergimus ad accelerandum.
  Ignea flamma concaluit, lux interiora perusta est. Hoc viso, Krohr in lucem vertitur sparguntur.
  - Dixi tibi, Terras debiles esse. Necessarium est etiam plus accelerationis dare, et vim campi roborare, eum radiis impenetrabilem faciens.
  -Centum miliones parsecs celeritas nostra est. Screw distillante - Subtelepathica celeritate mox accedemus.
  - Sed hoc est inconveniens, celeritas cogitationis infinita et motor hypertelepathicus in infinitum accelerare potest. Praeterea nescis quomodo sint passiones negativae alunt. Dimidium universi generis iam stavimus et nondum centesimam centesimam consumpsimus.
  Crore respondit.
  - Hic puer verus thesaurus est. Viam nostram Slavka celeritas decies centena millia parsecs secundo pervenerit.
  Subito fabula lucis e navi interrupta est, obscura facta est, et sola lux intra exiguum tempus stellatum vacuum nigrum illustravit.
  -Ubi sumus? Slava simplici voce quaesivit.
  - Nusquam autem in spatio interuniversali. Cyberscannerum nondum mortui sunt, sed nulla fere materia est, solum vacuum, hyperspace et multi agri.
  -In vacuo sumus. Puer timebat.
  -Potes dicere. Sed ne timeas, mox in alio multo majore mundo quam tuo invenimus. Ibi habebimus locum actionis creantis.
  - Multa mundi sunt et non solum in tribus dimensionibus, sed etiam in spatio multidimensionali locantur. Sunt decies centena millia mensurarum, perpetuo mutans, mutans. Ne te moveat varietas formarum, ad solitum tria dimensiva universitatis ibimus. Summa, differentia a sphaera tua est quod veneficia et magicae in eo exculta sunt. Hae sunt omnes insidiae telepathiae, possibilitas influendi materialis ambitum per influxum verbalem. Invenies te in fabuloso super-regno, in mundo phantasiae et somniorum.
  Quid ibi sum facturus? Ceterum veneficium mihi mysterium est post septem signacula.
  - Mysterium adhuc est, et semel in alio mundo magicam cito disces. ipse Harrius Potter nullus tibi par erit. Si tamen hoc universitas tibi non conveniat, aliam pro te invenies. Fortasse vis hyperplasmicae technologiae - docebimus te quomodo id facias, sed nunc tres ex nobis speciale munus habent ad perficiendum, et ad hoc opus est puero sicut tibi.
  -Quid est?
  -Quia homo es.
  -Our celeritas decem miliarda parsecs secundo pervenerit. Et hoc significat mox, super nos astra transibunt. Vint fumum ex ore emittebat.
  Et quidem, quasi in fabula mediocris, lux mirabilis in conspectu earum scala illuminatur. Velocitas stellae omiserat, et in mundum fabulam decidit. Stellae hujus mundi speciales non erant rotundae, sed quadratae, triangulae, in modum conorum et prismatum. Quaelibet stella specialis et unica erat, vel specie differentes vel umbra lucis fugacior.
  Os aperto sic torsit gloria, Quod vidit suppositis audacissimis superavit.
  Stellae tardius e nave fluitabant, visi sunt sicut insulae ignis in mari nigro holoserica.
  Denique magna planeta ante oculos eorum apparuit cum diametro circa decem soles in cylindri figura. In medio cylindri huius cylindrici erat ingens arce stili Gothici. Eius mille chiliometrorum parietes ab orbita facile conspicui erant.
  - Hic in hoc castro habito rex et regina, qui vere haeredes throni habere volunt. Sed eos atrox premunt incantatio. Solus puer innocens ab alio universo hoc carmine frangere potest. Crore dixit.
  Et nunc dicendum est, quod homines dicunt, terram in superficie planetae.
  Cum adpulsu valuit, repente signa ingentia aquilarum ingentes volaverunt.
  - Omnis gloria exi. Cochlea manum dedit et e parva nave salire adiuvit.
  - incurva tellure.
  Slava levem arcum dedit. Fortitudo fere eadem ac in terra, quamvis horrendum ingens ingens palatium. Tum kilometre longum crystallum ante eos porta aperitur. Tres amici in ANDRON introierunt statuis aureis et gemmis abundanter instructum. Fuerunt etiam delphini quadrupedes, peregrini milites cum megaplasmatis armis. Pulchra florum naturalium florum, e carbunculis exsculpta, manserunt et capita trahunt. Pisces externe circum aulam natabant coruscis squamis coruscis.
  - Mirum est quomodo in aere natare possunt? Puer quaesivit.
  -Antigravitas! Crore respondit. - nondum videbis.
  Multum erat omnium rerum diversorum, fascinans oculum et stupenda phantasma pueri novem annorum, sed diutissime talis splendoris descriptio.
  Nimis longum erat ut per centum chiliometrorum corridor ambulare, itaque Vint globulum premebat et recta ad thronum cubiculi teleportata erat. Praecipuum situm regum stellae mirabile erat. In medio atrii solium erat, ut mons imponens, in modum spirae aquaeductus, in quo naves parvae sed clare instructae liquefactae sunt. A subinde in pompa eruperunt, clarissimus scintillarum casus, qui circa crepusculi spatium circum regnantium inundaverunt. Tunc musica grandissima ludere coepit et ardor Vulcani exarsit. Lava rubra ignea per atmosphaeram incisa, et duo regii e nube candida emerserunt. Videbantur juvenes simul et laute vestiti. In cista regis erat catena smaragdi cum imagine poodle caerulei. Erat autem e regione torquem, quam ornavit reginae collo, sapphiri. Faciem ad puerum iubat, canis molliter increpuit et caudam movit. Rex subridens dentes bulbi lucent ut lucent.
  - Grato tibi hospitem meum nomine Slava. Tu, ut ait meus facinnt, puer es valde bonus, et fortunam tuam explere potes.
  Persona regia verba nonnihil inhumaniter composuit, sed sensus etiam sine translatione claruit. Etsi mirum est quomodo incola universitatis alterius Russian cognoscere possit.
  -Est telepathy. Crore murmur.
  - magnum dolorem infantem habemus. Unica filia ab Eletromendo tyranno intergalactico captus est. Et equite indigemus ad liberandam illam. Magna prophetia dicit eum ex parvo mundo venturum cum stellis rotundis. Duo ex veteribus amicis Vint et Krohr te ad aulam deduxerunt, nunc grave experimentum habebis et hyper-tyrannum vincunt.
  Slava risit, ei videbatur alas crescere post tergum suum, et satis capax parieti monstri terrori totius universitatis infinitae.
  -Paratus sum pugnare cum hostibus et filiam tuam liberare.
  - Tunc Vint et Kron in via sunt et te ducent, sed primum parvum experimentum transire debes. Textus quaedam de idoneitate professionali.
  -Cum gaudio.
  Vint et Krore puerum armis tenuerunt et mini starship recesserunt.
  -Tex textum habet, et nunc ad planetam fere magnam stellam positam volamus.
  Parva navis versa est, et erant ante planetam caeruleam cum spumosis nubibus.
  Vint fabrica sumpsit.
  - Vale Nix alba.
  Digitorum Snap et Gloria fuit, ubicunque cogitas. Ante ipsum stabat schola grisea, quae in extremis erat. Chartophylacium grave est post se, quod significat se habere ad genus odiosum et iratum. Et hoc est valde inconveniens. Pedes fragiles et trementes. Itane vero somnium vel phantasma est? Puer oculos terit et inscite se prendere conatus est. Nocere. Ita res est, vere habet ad scholam. Et caelum flebat, umidum et frigus erat, ventus gelidus flabat. Conclamatum est procul. Crura nolens currendo movetur. Aliquam in tempus enim, ut tincidunt mauris.
  Puer exanimatus in scholam cucurrit. Tristis magister Rudolfus Frankenstein eum animali rugitu salutavit.
  Stulte iterum nuper. Misericordia est quod nunc antiqua tempora abeunt et verberari non potes. Scholam sede, Curabitur aliquet lavabis.
  CACHINNUS venenatus a tergo. Aries susurrat, pugnum et medium ostendit.
  - Nos te intermisso verberabimus. Transeamus eam in dolor nix alba.
  Risus et asperiores. Magister finxit se non audire.
  Lectio longa videtur et taediosum est ut eam "Baran" supermittat et eius societas exspuentibus chartam e paleis manditam committitur.
  Timor nolens in animam serpit, stomacho dolet, corpus infrigidat. Horreo mutas exspectas cum vilia quinque tibi adhaerent. Tandem tintinnabulum sonat, et crura nolens in currendo erumpunt - puer festinat ut pares sui sinistri gravent. Currit, conatur in obscurissimo scholae angulo se occultare, ubi eum lamiae non possunt invenire. Slava sub tugurio ascendit, se in platea invenit. Interpretatur, flatus erat, ut umbrae monstruosae pueri ex diversis partibus apparebant, quod rectum est.
  - Bene fugit stultus. Fuisti "nive alba" et haec tea "umida" erit.
  Aries sadistically renidet.
  -Stat in muscoso et te feriemus, aliter ut cadaver cubes.
  - Non, pueri non faciunt. Slava mussare, languide.
  - Non opus est capra. Et quodcumque retardis, proficie.
  Erat aries quasi caput excelsior Slava et sesquialtera vehementius in facie ictu percussit. Puer vellicatur, oculus continuo prope tumidus. Sequebatur poke in nasum, Yushka fluxit. Socius "Baran" in pugnam irruit, costas feriens, sed dux hefty eum leviter retinuit.
  - Mane, supplex oro. Bene "nix alba" mossy fiet.
  Sanguis e naribus Slavae stillavit, oculi eius rigati sunt, sed praeter timorem, alius superbiae et dignitatis sensus in eius anima excitare coepit.
  Non, non genuflectam.
  "Baran" se mirari simulabat.
  - Ita mihi obicit haec schmuck. Deinde quaerunt.
  et movit totis viribus aurem. Slava caput tremuit, purpura auris.
  - Minime, nolo tamen. Tenax erat in voce praevalens timor.
  - Tunc mortuus es. Occidemus te.
  Iterum caput torsit et totis viribus in malam detrusit. Slava leviter declinavit, et ictu terreno exivit.
  - Tene nivem albam. "Baran" gestum minacem fecit.
  Hooligan Slavam aggressi sunt, arma expandentes murum adfixerunt. Tunc regulus iuveni compositus excepit et accendit cigarette.
  - Nunc tibi ustionem dabo. Proficite genibus seu stridore furioso experiamur.
  Slava intolerabiliter perterritus factus, cedere et genuflectere iam voluit, memor hilaris faciei Krorum et Vint ludibrium. Praesertim intolerabilis fuit memoria singularis severi et benigni regis ab alio immenso universo. Ad genua prodere significat. Et qualis heros tunc paratus est ad Eletromendos tyrannum provocare, si eum vulgaribus hooligans in mortalem horrescunt.
  Cum cigarette frontem tetigit, Slava exclamavit et brachium dextrum acriter excussit.
  Pugna arcte stricta cum furore atroci in maxilla "Baranae" cecidit.
  Obstupuit oculis, obstupuitque, ac clamore supinus occubuit. Hic Slava insolitam sibi sensit iram et vires. Vapulavit sicut calcitrarius professionalis, pulsans et pulsatus. Dimidium minutum transiit et omnes quinque ignari iacebant. Slava stabat iacto capite, manibus in aera positis.
  -Victoria! Quomodo feci?
  Tintinnabulum lectioni sonabat, hoc solum tempore non perhorrescere solitum erat, sed quasi tridui lusciniae visae. Puer in elit quasi in alis volavit. Haec ubi nusquam defuerunt. Slava ne sedere quidem ut verbum proferret in spatio exteriore finivit. Non timuit, sed ipse diabolus non timet eum, et dilatavit oculos suos. dulces et carae visae stellae, non FORMIDULOSUS, e contrario gravitate miranda levitate. Puer leviter caput vertit. Screw et Krore ferebatur iuxta eum.
  Id "Nivis White" vix obtinuit. Ignosce, sed aliter facere non potuimus: timorem in animo tuo superaveris.
  Ita non erat verus test.
  -Et nihil! Hoc totum verum, potestatem habemus ut te ad Terram capiat et etiam leviter timeline transferat. Quam? Hoc est arcanum entium, qui decies centena millia dimensionum habent. Nunc temptasti et ad alia graviora transibimus.
  -Quid est?
  Cochleae vox metallica crepuit.
  Exempli gratia dimittite solum haeredem regis Ezaram. Non facile erit Eletromendos victos, quintiliones mundorum sub calce gemunt. Sed primam victoriam de timore tuo vicisti.
  - Timor mortis parvae - vincendo immortalitatem appropinquamus.
  - Bum putavit Kroor. Praecedit nota figurae cylindrici planetae apparuit.
  . EPILOGUS
  Post seriem ictuum et clades attonitus, Imperium Caelestium paci consensit, et promisit Russiam possessiones tsarist iterum oppugnaturum esse.
  Magnus Sex cogitabat immaturum esse ut Sinas vinceret et se aequis condicionibus conveniret. Revera, pars Mongoliae, regionis Usuri meridionalis, Primorye, et etiam Coreae ex Russia discessit. Haec pacta utilia fuerunt - permittens tsarist Russiam Alexei Mikhailovich ad locum obtinendum in Siberia et in ora Pacifica. Et securum sentiunt.
  Et in hoc praeclarum practicum bellum confectum est, et alia sex heroas expectata!
  
  
  IMMORTALE TEMPLUM REGINA
  Regina re vera iuniorem spectare voluit. Itaque totam expeditionem misit ad quaerendum immortalitatis speculum. Inspicere potes in puellam vertere.
  In fine, quaesitio valuit, sed genie in speculo narravit senibus reginam.
  - Ego iuventutem tuam restituam, sed servus fies!
  Regina respondit, risu hiatu-dentato:
  - Si adulescens aeternus est, servituti assentior!
  De genie alligent. Regina in puellam vertit, quae, paene nuda in uno cilicio, agrum sarculo fodit. Et laborabat se et multum laborabat.
  Solus corpus iuvenis paene non nocuit nec nimis lassus est. Sed et turpis erat. erat in aliqua tellure cum duobus soles; Et structura similis est nuper medii aevi.
  Preterea constringitur in formationibus. Regina diebus operata est et hebes facta est. Fere ut animal facta est, solum in somnis libertas ei accessit. Quae semper in compedibus laborant. Difficillimum est illi reginae. Et nudo corpori tactus flagelli vilici, tanquam ferrum candens.
  Denique in vita eius mutatio facta est. Tantum deterius. Mortuus est dominus, et heres eius totaliter periit. puella autem ad lacum venundata est.
  Nunc mihi magnas ferre calathos, nudos in vincla laboro, stimulos excipiam, et saxis dormies.
  Regina iam multo magis excruciata est. Genii nimirum eius insidias fecerant. Immortalis est, et non aetas, sed in tormentis, tanquam in inferno.
  licet validum corpus accentus sit. Regina autem fugere constituit.
  Longis ope crinibus catenam figere coepit, qua nudis pedibus ac firmo collo ad noctem religata est. Tu limam ferream pilis lente induratis, sed regina satis temporis - immortalis est. Aliud est, quod post laborem in lapicidinis dormiendum habes, et cottidie aliquantulum vidisti.
  Etiam sed bibendum elit.
  Regina se vidit et in somnis cecidit. Deinde altero rursus serrata.
  Donec tandem nexus rupit .... . Sed effugere non potuit. Custodes conclamaverunt.
  Regina deprehensa et flagellata sine misericordia flagello. tum calcem ferro candente combusserunt. Deinde servi fugitivi notam exurebant. Et rursus ad metalla mittitur.
  Servi toties moriuntur, et annis laboravit. Ita laborent in compedibus.
  et per singulas noctes catenam eius coercebant.
  Regina in compedibus dormiebat et assidue verberabatur.
  Impositae sunt ei catenae graves, et statim verberaverunt eam cum aliquantulum tardius laboravit.
  Regina iam foetorem olfecit et aeger non erat. Infectio non accepit, in ieiunis et fastidiosis victu non stomachi dolorem causavit. Puella aeterna passus est, sed non mortua est. Et ibant anni et in. Cuniculi sensim progressi ac exhausti sunt.
  Hic rursus ad aliud officium transfertur. A sordibus lavit, venales posuit.
  Hic tandem felix regina obtinuit. Emptor unus e praebitorum gladiatorum ad arenam evasit.
  Regina valde siccissima erat et fila, plus quam centum annos in fodinis in labore consumptis. Ipsa est fortis et dura, habens lapidem gravem supra caput.
  Nempe in elit vires suas attraxit. Dentes eius aspexit: non unum foramen et tam magnum et validum. Sensi ferrum, musculos projicite - ut lapis!
  Et sane tam idoneus exemplum emisti!
  Post haec incepit alia vita reginae. Aspera etiam disciplina, pugnas, truculenta, LONGE, sed multo magis ludicra.
  Regina iuvenum corpore amplius quam ducentos annos fuerat, magna vi et patientia insignis, assidua opera assidua disciplina.
  Hoc ei quoddam caput aliis puellis initium dedit. Omnes autem cicatrices et incisiones musculares in corpore suo celerrime et sine vestigio sanati sunt.
  Erat etiam regina jejunans, bona immortalis actio, et diligentissime studuit. Non omnia elaborata illi statim, sed tenacissimum corpus habet.
  Ita primo sumptu robur, patientiam, alacritatem vicit. Et tunc incepit ars eius crescere.
  Ac primum aemulos fortissimos non habebant, sed sensim, cum experientiam, aequabilitatem assurgebant.
  Sicque regina claros feminas vincere coepit. Etiam pugna cum hominibus et iumentis!
  Secundum morem imperii, post centum victorias in gladiatoribus pugnis, libertatem obtinere potes.
  Rex tenax, quamvis vulnera et dentes exasperat, centesimum tamen praelium vincere potuit.
  Tum libertatem e manibus Caesaris accepit. Et iam posset in praeliis mereri pecuniam, Vel rudimenta puellas docere.
  Et mox regina, formosa et jam dives et adhuc juvenis corpore, patricio nobili nupsit.
  Ac senectus et turpis. sed non est immortalis et mox mortuus est.
  Regina, nunc vidua juvencula, duodecim iuvenes formosos habebat amatores.
  Et magnae divitiae.
  Sic videtur quod invenit beatitudinem... Nisi non sufficiant fructus profectuum - bene, scientia quodammodo non crescit in hoc imperio. Et generaliter in planetis. Et sclopeta et sclopetorum sunt maxime primitivae. Omnia proprie adligat.
  Atque ita imperium incidit, nova barbarorum excursio... Regina in captivitate et servitute est. Sed quia iuvenis forma, facta est khan loci concubina.
  et donec moreretur, et eam heredi prodidisset. Sed et ipse aliquanto post mortuus est.
  Regina autem pro auctione posita est. Nudus spoliatus, et nobili Sheikh vendidit. et fuit cum eo usque ad mortem Sciek. Et iterum puella auctione posita est. Et hoc tempore venit ad palatium Soldani. Immortalis, potuit velare monarcham, et prima uxor fieri.
  Sed mala fortuna, immortale puella liberos parere non potuit. Quo mortuo, heredem suam reginam iterum ligari et ad metalla mitti iussit.
  Et iterum regina in inferno. In compedibus, in labore, lapides in sporta traxit, saxum coronatus concidit. Item ieiuna, fastidiosus cibus, flagellum, foetor, catenatus. Quae singulis noctibus a custodibus rapitur. Quamquam regina etiam amavit, facile corpus iuvenum gaudens pervenit.
  Sic puella aeterna per annum, decennium post decennium.
  Usque tandem hoc meum non infrequenti, sed ducenti anni elapsi sunt. Nemo recordatus est quaenam haec regina esset. Et iterum auctioni statuta fuit. Nudus solito et lacertosus. Nempe loto ante hoc.
  Et iterum emerunt eam exercitui erat valde fortis valde. Imo callida, scivit pugnare cum gladiis.
  Regina autem coepit militare. Multis interfuit proeliis, tenax, fortis, durus, discalceatus omni tempore. Ac pedetentim curriculo trudi.
  Hic iam praefectus legionum feminarum magnas opes habet. Et iterum invenit sibi partem utilem, et in possessione maxima praedium accipit.
  Talis est obliqua immortalis vitae: nunc sursum, nunc deorsum!
  Regina nimirum vidua fuit, ac deinde adolescentem in matrimonium duxit. Puer caput aperit a perito, sed extus puella. Itaque duxi. Et tunc factus est iuvenis rex. et uxor eius ingens auctoritas facta est.
  Regnum bella gessit et ampliavit. Fortior et fortior. Et hesterna iuventus primum maturuit, deinde senescit. Exterius virgo regis morientis voluntate victa est, ut imperatrix fieret. et signavi.
  Post cuius mortem prior regina facta est imperatrix. Bellum gestum est. Iuvenis semper in fine totum mundum vicit!
  Et videbatur quod ipsa felicitas absoluta inveniebatur... Sed tunc trecenti anni elapsi sunt, et advenae exposuit. et super planetam tulerunt.
  Et iterum imperatrix fuit in lapicidinis. et iam torque nudo, nudis pedibus, sed sine catenis. Aliquantum temporis laboravi, et tunc vigilo TV antequam cubitum iret.
  Est etiam talis vita... Plus quam centum annos in carcere servivit, in fidem postea dimissa est, et in spatio imperii occupato planeta vixit.
  Omnibus beneficiis usus est cultu exculta et ... Hoc tempore spatium exercitus intravit.
  Coepit curriculum in Bella Stare facere. Immortalis est! Nihil timet!
  Sic processit in servitio suo donec facta marescalla. Inde totam tellurem in possessionem accepit.
  Praefecti quidam erant. Inde ad exercitum rediit. Pugnaverunt et jusserunt. Hyper-Supermarshal factus est.
  Et deinde militaria res gerentes, solium imperatorii imperii occupantes, galaxia ducentes.
  Tunc coepit alios mundos vincere. Praecepit, oppugnavit, vicit, aliquando perdidit, sed vindicavit.
  Omnia bene erant donec in imperium hybridorum unguium et unguium cucurrit.
  Nimis celeriter multiplicaverunt humanoidem cultui numeris obruerunt.
  Ita proeliis, pugna post proelium ... Usque tandem populus amisit. Nec prior regina iterum in metallis servit.
  Iterum laboras in catenis, et in saxulis alligatus dormis. Et sub integra potestate robotorum.
  Sola in somnio puella aeterna liberam se ac magnum videbat. Reliquum tempus laboravit sibi, et duris pedibus duris lapides acutos fecit.
  Sed regina spem non amisit. Immortalis est ac certa mutatio in aeternum! Servitus in aeternum non erit!
  Illa etiam cantavit, non obstante quod cecidit super dorsum nudum, musculosum;
  Respondens dicet filia terrae;
  Servus numquam ero.
  Libertas credo manebit -
  Renovabit ventus vulnus recente;
  Pro patria sacra pugna;
  Magnus enim Dominus vocat.
  Surge, eques fortissime, primis horis;
  Ibunt tenebrae, maio rosae florebunt!
  
  
  
  
  Noli esse apud hominem MERCATOR
  Mense Novembri 1941, Hitler inopinanter pacem Stalin obtulit. Iudicatio, quae veri simile videtur, cuivis nota cum rei condicione.
  Germani Moscuam accepturi videntur. Et cur pacem in hoc statu praebes?
  Sed Hitlerus , ut scis , admodum exculta erat intuitus . Moscuam captam esse non sentiebat. Quod si ita ipso tempore, quo Stalino perterritum est, pacem offerre. Profecto non omnes militares consenserunt, sed Tituli potestatem auctoritatemque habebant.
  Condiciones autem pacis Germanis utiles esse pollicentur. Re vera, Ucraina transit in Germaniam et cum ea terram nigram et agriculturam, sicut et Belarus, et civitates Balticae et regionem Smolenscam.
  Stalin dux constitit omnia dare iam Germanos capi posse.
  Sevastopol ad Germanos se recepit. Respondens Fritz Moscuam regionem reliquit. Leningrad post USSR mansit et in ANDRON ad eum perductus est. Germani Leningrad regionem pro Voroshilovograd et Donetsk excedere, quas Germani nondum penitus occupaverant, permutatione consensit.
  In genere, Nazis Donbass cum suis carbonibus, metallis et officinis, depositis, et agriculturis, totam Chersonesum, atque etiam partem Don meridionalis accepit. Germani regionem Leningrad, Moscuam, Tulam, partem Rzhev, Kalinin regionem reliquerunt. Pro parte Donbass, partem Don cum pingui terra et Sevastopol. Finni Petrozavodsk sibi petierunt et quid ceperunt. Amice digrediuntur.
  Praeterea USSR suscepit ut oleum minus quam annona suppleret et magnam redemptionem captivorum bello solveret.
  Stalin veritus bellum amittere et Moscuam amittere, talibus conditionibus pactus est. In ipso fastigio successus Wehrmacht.
  Bene, et Hitler, qui instinctum supernaturalem habet, intellexit hanc esse optimam optionem.
  Bellum cum URSS confectum est. Nazis primum copias in Africam traicere coepit. Praeterea Britanni contra Rommel moleste tulerunt. Quid vero? Ac Fritzius in Melita copias appulit. Nempe primo bombinge Britannis ibi.
  Praeterea, scilicet, Calpum oppugnatio est. Tituli personaliter conueniunt cum Francof.
  Similem vidistis quam fortis sit Germania. USSR delevit. Captivorum Russiae quattuor miliones et multa milia piscinarum tulit. Hispania est nobis quasi in charta inlinea. Nos occupabimus si non permiseris copias. et si quid deesset, aliquid in Africa potes accipere. Praeterea peritura est Britannia nec quoquam ibit!
  Franco, ut vidit Hispaniam occupari posse nec ullum locum fuisse, convenit.
  Proelium Gaditanum oppugnatio est, et satis celeriter. Arx cecidit. Et tunc Germani Africam aequatoriam ingressi sunt.
  Magna damna Britanni passi sunt. Capti sunt sicut acetabulis.
  Rommel in Libya Britanniam vicit et in Aegypto taetrae processit. Alexandriam captam.
  Deinde exiens traiecit Canalem Suesiensem. Progrediendo successu Germani Iraq, Cuwait totumque Orientem Medium ceperunt.
  Wehrmacht non nimis multos milites et praefectos in Oriente amisit. Erant autem copiae eius plures et conditiores et doctiores quam Angli et praesertim copiae coloniae.
  Tales res Britanni capere potuerunt et haud dubie amiserunt. Sine USSR Fritz cum Britannia feliciter dimicare curavit.
  Fere Britannia colonias suas amittere damnatus est. Terrestris exercitus nimis debilis erat et perculsus ad tenendas colonias contra Wehrmachtenses numerosiores et disciplinas.
  Et certe in classe non est opus. Post lapsum Gibraltar et Melitae, impossibile est Africam custodire. Hic Rommel Canalem Suesiensem obstruxit. Et etiam in terra Germani Britannos in una meta pulsant. Post bellum cum URSS, Wehrmacht etiam plus et plus sibi confidens factus, multam pugnae experientiam consecutus est.
  Ita paulatim Africa victa est. Germani autem per Iraniam Indiam ingressi sunt. Ibi etiam locus sepoys pro Britannia mori noluit. In universum Germani impeditiores intervallis, inopia itinerum, diuturna colloquia, difficultates quam copias Britannicas suppeditant.
  US pulverem ad vitandum bellum congregat. Etiam omnes sanctiones contra Iaponiam levaverunt.
  Sed adhuc samurai oppugnaverunt Peruvium portum. Britanniae in Asia possessiones occupare et occupare debebamus. Fecitque Iapones.
  Denique anno quadragesimo secundo et dimidio primo et quadragesimo tertio, Germani et Iapones Africam, Australiam totam Asiam ceperunt. et mense Septembri 1943 portum in Britannia secuta est. Post, nimirum, bombardas ingentes. Germani usus est Yu-288, et Yu-188, et aliis machinis.
  Coloniis amissis et subaquano bello exhaustis, Britannia resistere non potuit.
  Germanis nimis multas opes, maximeque pubem. Litterae omnes civitates et officinas in Anglia emittaverunt. Ac deinde, sane, accessus et usus "Pantherae", "Tigres", "Leones" atque etiam "Moes". Etiam cursus tristique lacus, ac rhoncus felis vehicula et.
  "Mus" tempus ad faciendum principium operationis habuit, et ipse etiam pugnavit. Sed Mus nimis gravis est.
  Gerda Panthera remex in proeliis enituit. Germani post captam Britanniam aliquamdiu adhuc pugnaverunt cum Civitatibus Foederatis. Americani ex Islandia proiciendi. Sed propter longitudinem communicationum, captae Americae, evasit arduum opus esse. Oceanus tamen Atlanticus non est iocus. Nisi amicum bombed et se in mari secaverunt.
  Submarinae Germanicae, etiam in peroxide hydrogenii evoluta, tota fere classe Americana demersa sunt.
  Sed in Iunctus Civitas adhuc difficillimum est capere. Bellum tractum est et Germani tandem pacem fecerunt.
  Postquam Germani ad URSS conversi sunt.
  Anno 1945, E-L et E-75 productio ingressa est. Hitler productionem interdictum est, sine parva serie exploratorum vehicula, praediorum levioribus quinquaginta talentis.
  Panthera appendebat quadraginta quattuor talenta et dimidium. "Panther" -2 iam quinquaginta duo milia talentorum est. E-L iam fere sexaginta quinque talenta traxit. Novissima piscina valde decentissima armatura frontalis 150 mm longae carinae ad clivum 45 graduum, et 185 mm in fronte turris, etiam in angulo. Sclopetum 88 mm cum dolio longitudine 100 EL. Armorum et 82 mm in lateribus, item subtus convexa. In compositione cum tormento, quod ad 1200 horsepower acceleratum est, cum boosted, media piscina potentissima est.
  Plus duodecim ictus per minute.
  Etiam gravius est E-75 pondo nonaginta talentorum. Haec piscina evenit non satis feliciter. Sclopetum 128mm segniorem ratem ignis, rostrum velocitatis inferioris habebat, nullas utilitates propinquo ad 88mm E-50 comparatas habuit.
  Armarium carinae frontale paulo melius est quam 160 mm in angulo 45 graduum. Sed plura non est opus. Omnia tormenta Americana, etiam Sovieticas tenet. Turris propugnatio magnifica: 252 mm frons, latus 160 mm puppis. Saltem perspici potest ibi plus minusve munimentum turris, praesertim lateris.
  Latus casus 120 mm est, quod placet, plus etiam tegumenta suspendere potes. Machina, sed magis debilis in 900 horsepower. Fere sane lacus imperfectus, grandior. Admonet me -2 satis obsitus "Tiger" cum similibus quaestionibus.
  Ambo germanici carri imperfecti sunt, sed E-L est, sane utilior.
  BENE, ET E-C. Sed haec raeda etiam gravior et deterior est in emissione agentis quam E-75.
  E-100, propter magnam molem, modicis producta est.
  Milites ipsi probabant E-L.
  Verno 1946, die proxime 20 Aprilis, in Fuhrer natali, Germani ad URSS venerunt.
  Magnum numerum carros armorumque habebant. Decem millia lacus uaria. Etiam URSS Vide T-34-85 et IS-2 et IS-3 in servitio habuit. 44 t-quod non omnino obtinuit. 54 Nondum erat et t.
  Germani magnum numerum E-L et E-LXXV producunt.
  Stalin vetuit, post insignem regionis partem amissam machinas graviores quadraginta septem talentis evolvere.
  Praeter magnum numerum T-34-85s, et paulo minor IS-2 et IS-3, SU-100 massa producta est, quae sclopellum propellebatur relative simplex et efficax.
  Animadvertendum est piscinam vastissimam T-34-85 posse solum penetrare seriem Germanicam E-50 in latus, ac E-75, etiam a latere, nimis duram fuisse, et solum SU-100 facere posse. it, deinde prope.
  Vires igitur sunt plane inaequales. Ipsae lacus Germanorum Sovieticos magnis intervallis confixerunt. et solum iS-3 plus minusve satisfactum fronti tutelae habebant, et postea pars superior.
  Hic sunt Germani in finibus USSR.
  Gerda, Charlotte, Christina et Magda in E-L. Sibilant carmina, stridunt.
  Omnes dubitamus cornea;
  Deus nobis erit!
  Et quomodo capient et jaculantur in hostem.
  Triginta quattuor aspiraverunt ad turrim. Pugnam cantavit, nihil dices.
  Charlotte indignanter notavit:
  Adhuc multa arma non habemus. Hostes potes, et navem et hamum!
  Christina notatur;
  - Sed sclopetum accuratum est, et letale! Sic unus pro altero compensat!
  Gerda exsibilat;
  - Nos omnes frangemus!
  Interea Natasha contra Fritz in SU-100 pugnat cum suis sociis.
  Oleg Rybachenko quintum membrum turbarum SU-100 erat una cum Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana.
  Puellae adnuerunt cum approbatione.
  - Pugnator es, quam magnus est!
  Natasha in hostes accendit. Testa fronti Germanici currus percussa, evulsus est. Puella pedem nudum irata impressit. Quos cohibebat;
  - Et nunc puer es! Videris sapere, annon?
  Oleg adnuit. Immortalis puer est, ut multum potest. Hic est Germanus E-75 praemissus. Quomodo perrumpere videtur?
  Puer ingenio figuravit, suggessit proiecto;
  - Nos sumus metalli eiusdem sanguinis - me et te!
  Et nudo pede puerili ope, visum patefecit, ac accensus.
  Quamvis lacus Germanorum fortis sit cum armis frontalibus, sed si finem vel finem vel compositionem linearum virium incidas, piscina se dat. Et tunc metallum erupit, et ornamentum pugnae detonare coepit.
  Oleg Rybachenko eliditur;
  - Haec summa classis!
  Natashka calcaneum pueri nudum titillavit et adnuit:
  - Jace!
  Oleg Rybachenko denuo accensus in SU-C. Ex longo intervallo feriunt, et tunc 100 mm gun Soviet recentissimas piscinas Germanicas non acceperunt: E-50 et E-75. Sed puer apparens est. Hostem ferire procurat.
  Puer terminator denuo figit. E- rumpit et L . Haec piscina celeriter pulsari debet. Et Germani omnes baculum et lignum.
  Zoya propagines. Ac ipsum aptum.
  Hostes turri ferit. Tunc Oleg Rybachenko iterum supplevit. Centum millimeter tormentum mirabilia operatur.
  ingenio puer fremit;
  - Ego te disrumpam! Ego te disrumpam! Non erit bonum!
  Et iterum quasi hedum in frusta concerpet illud, et aptissime percutiet illud. et vere hostem lacerare.
  Post quem edet;
  - Supersonica pugnator sum!
  Et iterum nudo pede iaculabitur ope.
  Haedus duodecim tantum spectat, sed celerrimus est et apparens.
  Hic ope nudorum digitorum et Augustinum iecit.
  Ac puella concrepuit E-L.
  Germani damnum significantes capiunt. Sed eorum NIVIS CAUSARUM propius ac propius accedit. Hic est E-C in motu. Item arma, arma, scuta.
  sed puellae et pueri etiam perrumpunt.
  Raeda Germanica incendit et discerpitur.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Gloria Patri, et Spiritui Sancto.
  Furore intestino!
  Iterum puer accensus, fascistum comminuit et puellis despiciens. Et rursus haedus figit et frangit hostem.
  Pugnam modo dicamus puerum. Et proiectum ignes. Et tigris-2 piscina, iam sed potens, victima iam facta est. Germanus "Panther" -2 etiam clade laborat. Sed ipsa fere Americam vicit.
  Nunc URSS urget.
  Oleg Rybachenko, econtra, propagines et hit pro certo.
  et sic vicissim sagittare coeperunt et cantare .
  Natasha calce nudum pedem mouit;
  - Id ex taiga ...
  Zoya quoque pungebat digitos suos et strinxerat;
  - Ad maria Britannica ... .
  Item Augustinus concham accendit et dixit;
  - Exercitus rubri!
  Conchas Svetlana accendit nudis digitis dixitque:
  - Fortior omnibus!
  Oleg Rybachenko eruditionis dedit et edidit;
  Et fiat Red...
  Natasha accensus et squeaked:
  - Comprimit potenter!
  Zoya etiam percussit et latravit;
  - Tua bayoneta callida manu!
  Augustinus citabat et boabat;
  - Et nos oportet.
  Letale crimen Svetlana accensus increpuit;
  - Nara!
  Oleg Rybachenko iterum accensus ridens;
  - Ad ultimum.
  Natasha misit proiectum et rugiens;
  - Mortalis pugna!
  Puellae autem dispersae sunt, donec conchae fluerent.
  Etiam, Oleg Rybachenko iterum bellum est.
  Sed Exercitus rubri Difficulter habet. Germani procedunt. Plus armorum, plus pedites habent. Iapones autem ab oriente veniunt.
  Contra tantam potestatem noli resistere.
  Gerda et turba eius pugnant cum E-L. Germani Voronezh iam oppugnant. Pugnatum est acriter.
  Ex altera parte, piscina Germanica, sui generis pugnator, valde bona est. Sed tabula magis infrequentia tuta est. Et hoc minus est eius, ut vigiles puellae.
  Exstat multum T-34-85 prodit. Haec machina in massa productione adhuc est, et Germanica 88mm tormentarii in 100EL messem largam ex longinquo metit.
  SU-100 etiam magis ac magis gignitur, quae, cum gun auto-propellitur, facilius est quam piscinam fabricare, sed sclopetum fortius est.
  Nunc, premens globulum globulum nudis digitis, Gerda per Sovieticum dryer fregit. Ex propinquo, talis machina periculosa esse potest.
  cepit terminator flava et cecinit;
  - Nervi mei non sunt ex ferro;
  Prorsus obtinuit me!
  Tum demum tormento Caroli accensus, triginta quatuor oppressit.
  Et sclopetum qui accendit duodecim ictus minutatim per magnam distantiam attingit.
  Praeterea, sicut Christina prodeunt. Et faciet etiam illud aptissime et accurate. Lacus Exercitus Rubrum confregit et pressit;
  - Ignis rabidus! Eia Stalin!
  Deinde lupanula et Magda. Ea ipsa ope nudis pedum fecit.
  Et cecinit:
  - Pro aeternae Patriae gloria!
  Tum puella risum erumpit...
  Apparatus Germanicus sine defectis se operatur.
  Hic, hostia facta IS-2, piscina magis valida et periculosa, sed turris frons male munita.
  Solum IS-3 in fronte praesidium relative bonum habet, sed haec piscina adhuc in parvis batches producitur. Habet turris figuram nimis implicatam. Quamvis IS-3, sicut pugna praxis ostendit, saltem occasionem aptandi in vehiculis serierum E cominus habet.
  Graviores lacus in URSS nondum producti sunt, et etiam suspensus progressio eorum. Quod quidem quaestionem facit. Germani tormenta tantum E-25 se-propelluntur in serie levi, sed productio eius paene congelata est. Machina licet non sit mala.
  Duo tantum membra cantavit et unum et dimidium metra altitudinis. Parva cum 75mm sclopeto a Panthera. Venator ad Soviet currus.
  Sed praefert Fuhrer potestatem. Etiam E-L paulatim inferior E-75 est, quae etiam a lateribus clypeis clauditur.
  E-75 penetrabile in ea parte difficile est. Germani utuntur in breakthroughs .. .
  Duo gubernatores Germanorum Alvina et Albina numerum aircraft supra trecentorum delapsum iam curaverunt et acceperunt: Crucem Militis Crucis Ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Puellae tales milites frigidi et frigidissimi sunt in mundo. Etiam si Huffman plura nunc aetata sunt, sed multo pulchriora sunt.
  Pugnant fere in uno bikini et discalceati.
  Alvina tres aircraft Sovieticarum deiecit ab ea ME-262 X cum 30 mm tormentis aircraft et tweeted:
  - Ego sum fax annihilationis!
  Albina, similem ignem gerens, confirmavit;
  Tota internecione sumus.
  Et abscidit quattuor planis Sovieticis amplius ...
  Milites in animo suo valde pugnant, sed constanter rident.
  Homines multum amant, et lingua sua operantur. et amant eam. Tales pulchri- tudines bellicas.
  Hic deiecerunt Soviet TU-3, et comminuerunt illum ... Hic est eorum salve igneus.
  Denique puellas non cedere. Exercitus autem Rubrum ab eis accipit.
  Contra vero, Anastasia et Mirabela in eisdem bikini et discalceatis pugnant - rationes suas obtinent! Puellae sunt valde feroces.
  Et Anastasia jaculata a Germano plano et edita;
  - Sum gubernator magnus!
  Mirabela tormentum in currum germanicum 37 mm iacit et diruit;
  - Sum bellator eximius!
  Puellas et re vera quod debes ... .
  Sed pugnant in outdated Yak-9 T, quod, utique, contra vehicula reactiva Germanica non trahere. sed pulchri- tudine certare. Et vitare questus ferire.
  Et quare? Quia nudipedalia et bikini sunt. Ne perdas igitur.
  Bellatores, ut perspicimus, quid sit nuda pellis intelligere.
  Anastasia alia Germanorum pugnator confodietur et eliditur;
  - Pro matre!
  Mirabela abscissa, 162 HE-BONAN;
  - Pro Stalin!
  Periculosissimus pugnator Germanus ME-262 X, quinque tormenta aeris habet, et magna velocitate alas traxit, armatura potens.
  Facilius est HE-162 currum, id est leve, vile, sed valde maneuverabile.
  ME-1010 evenit ut Germanis non omnino prospere succederet, quod proculdubio egregium est in notis volatus aircraft, sed alae suae verrunt mutant et gubernatores aptiores requirunt. TA-183 utilius evasit, et etiam ad frontem accedit.
  But Hitler prefers the heavily armored ME-262 X, validis armis.
  Hactenus, Luftwaffe cochleae machinae nondum ex productione capta sunt. TA-152 vehiculum multipurpose felicissimum est, et ME-309 adhuc in certamine est. Superiores sunt pugnatores Sovieticorum velocitate et armamento. Et quamvis Yu-488 machina cochleae est, Soviet Yaks etiam cum ea adsequi non potest. Etiam provectior LA-7 minor est huic curru in cursu.
  Et quid contra jet bombers: "Arado", Yu-287 et alii.
  Avia Sovietica, sine vi aircraft, infirma est.
  Nihilominus, Anastasia et Mirabela, etiam in talibus conditionibus bona turpis lucri disponunt.
  Reversique repulsi ac rursus in proelium commiserunt. Iterum evertere Germanorum carros. Magnam id et facere.
  Nemo in aeroplano Sovietico cum suis paribus se conferre potest. Praeterea puellae sexum valentius esse. Ac plerumque homines semper diversos habent. Et hoc dat puellis tantas vires!
  Hoc unum est ex arcanis successus eorum.
  Puellae stellam auream herois URSS iam acceperant, et inter se connivent.
  Rursus advolans, dejecit aliquem.
  Anastasia in Yu-288 caedens, bomber validior, cum 37mm tormentorum aircraft est.
  Et Mirabela in Yu-287 jet iecit, etiam 37-millimetris tormentis eodem utens. Talia tormenta effecit, phaenomenis puellis subtiliter, ut hostes vehiculis procul ferirent. licet munitio sit limitata, et tu mori periculum.
  Virgines nudis pedibus spank canunt;
  - Falcones vola ut aquilae;
  Nos pro Stalin antecedebant!
  Successu non longe
  Aperire rationem winning!
  Sic bellatores fascistos non dimittet. Et ita graviter feriet ut Fuhrer laedet.
  Anastasiae Vedmakova, scilicet, Heraclium. Yak-9 plus quam sescentorum chiliometrorum, etiam minus gravi sclopeto exprimet, sed plus minusve iactante et versante.
  Paulo melior quam Yak-3, quae tamen carior est et duralumin qualitate requirit. Et multum agrum USSR amisit. Et Yak-9 produci potest in quantitatibus ingentibus.
  Sed Tertius Reich cum Iaponia conservari non potest.
  MIRABELA MIHI-262 iecit et cecinit;
  - Pro gloria Matris Russiae,
  Nos totum mundum beatiorem faciemus!
  Alia Anastasia abscissa germanica et diruit;
  - Hoc est nomen clarissimi amoris!
  Etiam ac leo quam. Triturabis in Fritz.
  Puellae certe valde frigidae sunt.
  Et Germani interim magis magisque in agrum USSR sunt.
  Iaponici quoque actionem ineunt. Multi ex eis et Sinenses ante eos pellunt.
  Milites flavi ad breakthrough impellunt. Et proprie cadavera iactant ad omnes aditus.
  Sed tam multi sunt ut tandem perrumpant.
  Iapones et exercitus eorum flavi Khabarovsk expugnaverunt. Damna omnino neglecta sunt.
  Sed ibi conveniunt puellae Sovieticae.
  Alenka et equos eius.
  Puellae Khabarovsk defendunt. tasque nudo pede ad hostem mittunt.
  Et cum risu canunt;
  Nos sumus bonae puellae
  Et clades omnium pugnantium .. .
  Vox tam magna
  Gloria insanorum patrum!
  Et rursus tasque nudis pedibus pulchri- tudines volant.
  Alenka, simulac vicem gerit, Sinenses et stridore devolvitur;
  - Gloria terrae nostrae!
  Anyuta grenade nudis digitis ac fremitu mittet;
  - In nomine superiorum potestatum!
  Item alapam rupit letalis.
  Angelica propagines proximus. Et nudo pede etiam grenaden iacit.
  Et clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc Maria percutiet. Ipsa quoque fulvi pugnatores abscindit agmen ;
  - Cauda per caudam! Oculum pro oculo!
  Connive tuos amicos.
  Et tunc Olympia totam capsam explosivam in samurai et Sinenses mittent.
  R. Et rugiet;
  - Pro gloria Patriae!
  Et rursus quinque exercitus externos delet.
  Sed Iapones multum Sinenses iam collegerunt. Ascendunt et ascendunt. Tumulique cadaverum crescunt.
  Alyonka plantam nudam iacit calcaneum et stridore;
  - Pro Stalin!
  Anyut etiam nudo pede mittet grenaden et fremet;
  - Magistri!
  Angelica queue mittet. Nudo pede donum iacit et stridore;
  - Pro Lenin!
  Et tunc Maria, quasi in hostes vapulat. Nudorum pedum interitus et digitos incipiet.
  Postea, Seres in omnes partes dispergunt.
  Deinde ut Olympia dolium nitroglycerin sumet et exstinguet. Quisque ac bibendum ante.
  Et milites cadunt sibi.
  Oleg Rybachenko et turma eius adhuc pro Tula pugnant. Germani Moscuam circumdare conantur. Urbs Tula impetum Fritz in quadraginta uno iam propulsavit.
  Sed hostes multo nunc fortiores sunt. Ac deducit ultro putamen. Et bombae in Exercitus Rubro pluunt, et aliae copiae letales.
  Validissimum adversarium. Multos etiam pugnatores nigros, Arabes, Indos in pugnam mittunt. Et stare non videtur.
  Oleg Rybachenko accensus ad E-75 cecinit;
  Miles semper sanus
  Miles ad omnia paratus est...
  Pulvisque e stragula;
  Erant questus de medio fiat
  Et non cessant!
  Et non mutantur pedes
  Nostra facies luceat
  Crus ocreis!
  Et iterum puer pugnis Nazi eminus. Sed vires quidem inaequales sunt.
  Etsi Tula stat heroice. Ad meridiem vero Nazis appropinquant Stalingrad.
  Sed quid putant se illic victurum esse?
  Oleg Rybachenko iterum in Nazis figit et canit;
  Et tale chaos
  implevit mundum.
  Tristis fati hominis -
  Dolorem perferendis, perferendis!
  Et puer iterum cecidit, et fascist "Maus" valde terribilis apparatus uritur.
  Natasha ratione dictum:
  Nulla vis contra nos stare potest!
  Despiciens puerum.
  praeterea lupanula et Zoya. Item rugiens;
  - Nam aditus ad victoriam meam est!
  SU-100 in se operatur et testae prohibere non cogitat.
  Germani paulatim Tula praetereunt. Multum copiae, multum pedites habent. Ac lacus varius consequat massa.
  Hic, exempli gratia, idem "Lev" -2, machina validissima: ea centum talenta gravat, et armatura frontalis 300 millimetre iucta est. nihil frangere videtur.
  Sed Oleg Rybachenko adhuc pugnis. Classis summa ostendit - pellentesque.
  Etiam volutpat ipsum ac enim...
  Ex Nazis fragmentis tantum avolant. Sed adhuc tardare nolo.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Futurum est nostrum
  Aquilae sumus, Jedi!
  Et iterum puer equos surgit. Et iterum: Nazis in assem.
  Et lacus Gerda iam in Stalingrad est. Hic tam infestus pugnae in plena adductius sunt.
  Gerda, figens, clamat;
  - Corpus meum ferrum est!
  Carolus globulis in gau- dente pressit nudis digitis et pissavit;
  - Tam utilis ad pugnam!
  Despiciens socium.
  Tum lupanula iterum triginta quattuor fregit.
  Tunc exortum dedit et Christina. Siccitatem exercitus rubri fregit, et murmuravit;
  - Furiosa sum puella! omnes laceram!
  Tum Magda nudo pede accendit suo.
  Puellae ex Germania in genere bene valent. Hostem illine.
  . CAPITULUM #2
  Sed tunc currus eorum in latere percussus est. Habui sistere et reparare.
  Gerda notavit licenter;
  Iterum terere sumus!
  Armorum superficies Carolus nudo pede perfricuit, et noverat;
  vindicabimus et vincemus!
  et cepit eam et denudavit. Et emittitur radiis e margaritis.
  Christina eam cepit et scidit;
  - Pro matre sine consilio!
  Atque etiam nudo calce tundes in arma!
  Magda consensit.
  - Nullas ineptias!
  Puellae tempus latrunculis ludere decreverunt. A duobus pro duobus. Et ibi consilium aedificare coeperunt.
  Praeda delectat. Puellae autem de singulis movendis et cornibus capitibus disserebant.
  Gerda cum rictu dentium notavit;
  - Summum axioma ero!
  Ut et quam risus.
  Nominis mei formam ex Andersenii fabulae commenti sum. Hic in silva a praedonibus deprehensa est. Vehiculum diruerunt, omniaque fere vestes ac caligae pretiosae ab ipsa Gerda adempta sunt. Sic Gerda nudis pedibus, et in sacco. Hoc est quod aspexit, ligatis post tergum manibus.
  Per silvam frigidam autumni ambulat. Nudum solum omne gibba sentit, omne gibba, omne virgultum. Gerda terret et edere vult.
  Illa etiam in palatio recuperare procuravit. Et autumnali gramine gelu, quod nuper experta est, frigoris simile est.
  Gerda chuckled... Putavit in Andersen fabulae fabulae non satis usti calcibus luculenter esse. Ac ut magna!
  Piscina celeriter reparata est. Damnum parvum est. Quamvis putamen centum millimetris tormenti latus percusserit. Quod potest esse periculosum.
  Charlotte digitos nudos impressit in globulis gaudii, et cecinit:
  - Sum lacus eversor;
  Cor ardet.
  Sclopetum est domus mea!
  Et concha alia triginta quatuor. Hactenus T-34-85 est quae proelii dominatur. Vehicula gravia in Exercitus Rubro relative rara sunt.
  Tunc vero IS-III apparuit. Debile punctum habet: corporis pars inferior. Frons angulum inclinationis magnum habet. Figuram habet: rostrum pilum. Si autem inferiorem frontis partem feries, misericordia non erit.
  Magda, nudis pedibus adiuto, tormentum in hostem ostendit. Et quomodo alapam, et proiectum volavit.
  Et currus Soviet in ventre obtinuit. Turris avulsa et conchas rumpere coepit.
  Gerda exclamavit:
  - Et pulchra es pulchritudo!
  Magda sonuit, magnifica quatiens ubera;
  - Nemo me sedabit!
  Andrea confidenter confirmavit;
  - Et nemo vincit!
  Christina in responsione refrixit:
  - Lupi mali inimicos opprimunt!
  Gerda fremuit;
  - Lupi mali - saluta heroibus!
  Tulam et infantes Nazis circumdederunt, cum quattuor puellis e anulo erumpere habent.
  Puer, puellae et puellae ad se currunt et nudo digitos tasque iaciunt.
  Et nazis capiunt dampnum et non possunt eos ferire.
  Oleg, incendere, cantare;
  - In nomine sacrosanctae Matris, etc.
  Ne ad genua nos perducas!
  Margarita nudo pede proiecit donum mortis et diruit;
  - Minime! Numquam posuere!
  Natasha , jaculandi et GRAVATIO, adjecit;
  - Ne turbemini domum nostram!
  Et etiam pede nudo, quomodo letale grenade immittet.
  Praeterea , Zoya ictos fragmentum , atque etiam comminuens digitos nudo erumpere ... .
  R. Et rugiet;
  - Magna erit!
  Et tunc Angelica in hostes iaculabitur. Fero rabie falce illud. Rursumque fremet;
  - Sum potator insanus!
  Grenade autem nudo talo volabit.
  Ac deinde Svetlana, id quod sumit, graviter ferit.
  Hae puellae utique sunt, quae mors inimicis afferat.
  Natasha , hostis , stridor , stridore ;
  - Nemo nos obsistit, ne diabolus nos vincat!
  Et volat nudis pedibus, grenade in arcu. Et lupus, disperget omnia, praeterea procul.
  Puellae certe territorium affectatum superare possunt. In australi parte pugnatum est in pleno adductu in Stalingrad, quam Exercitus rubri tenet. Totum damnum colossale Iaponicum Khabarovsk cepit et in Vladivostok progressus est.
  Ibi bene occurrent qui hoc indigent.
  Anna Vedmakova expertus est vale caerimoniam cum fideli equo volando non admodum iucundi. Pugnator, qui indigena MiG-4 factus est, in quo tot aircrafts Germanorum emissae sunt, solum exstinctae sunt per ferit armada Iaponicorum, sicut alia moles vehicula et naves. Post vultures e Terra orientis Solis ad urbem commoti Vladivostok spectaculum triste fuit. Funus autem mortuorum satis modeste et celeriter habebatur militari modo. Gubernator Vedmakova crura eius combussit, puellae pedes pusulis operti sunt, ideoque nudis pedibus ambulavit, diligenter digitos supergressus. Nondum Iapones expeditiones iteraverunt, conatum suum in anterioribus frontibus sustinendis contraxerunt. Vedmakova, praetermissa obstructione, vehementer sedatur, inter opifices magnus numerus liberorum erat. Tenues, nudipedales, facie rubente novo vere sole, tegulas fractis sarserunt, telegraphas cadentes levaverunt, plateas duntaxat trahebant.
  Senior super pueros in auctor ligamine, sed sine tunica (seorsim pendebat, ut pueri vestimenta sua curabant), ad gubernatorem accurrit.
  - Laboramus celeri gradu, maior comes, omnia mox parata erunt! Purus agemus platea, lenis erit ut ante bellum!
  Vedmakova risit, et fragmen Candy iactavit ei:
  - Hic sume! Haec nostra Soviet naturalis scelerisque, non American venenum.
  Puer ferventer despiciens.
  - Et cum novo cognomine Americanis venimus! Cum nunc una cum Hitler et Hirohito sint, non sunt Yankees, sed Pindos!
  Maior puella ante puerum adoravit;
  - Quomodo dicis quinam sunt?
  Juvenis auctorem referebat;
  - Pindos! Nunc igitur Iancios tollemus qui nos prodidit!
  Permulsit Vedmakova caput pueri, deinde magna, valida manus super tenues, venosas umeros pueri transiit. Puer risit dorsum: dentes candidi erant, et palmam callosam extendit. Maior manum pueri concussit et respondit:
  - Nomen meminisse debemus! Sed tamen bellum cum America non sumus, ideo praematura est adgnomenta ascendere!
  Puer respondit;
  - Americani peiores sunt quam Iapones et Germani, quia per procuratorem pugnare malunt. Quantumvis crudeles sint pugnatores Solis orientis imperii, eorum virtus omnibus nota est!
  Interrupit Witcher;
  - Hos fortes viros necabo! Et quam primum!
  Novus agentes praesidium Krotov inopinato ordine non satis logico consignavit et bellatorem gubernatorem cum caterva nautarum ad Khabarovsk misit. Ordo statim consecutus est, necesse erat ut unitates Iapones offenderet. Vedmakova, utique sperabat se pugnatorem daturum esse, sed frontem... et frons nulla plana libera in suo arbitrio habebat, et subsidia centri nondum pervenerant. Iter a Vladivostok ad Khabarovsk aliquantum temporis sumpsit et maior proprie cancellis in pugnam ferventem proiectus est.
  Iapones urbem bene munitam praeterire conati sunt eamque cingunt. Bellator vix erat tempus in fossam salire, cum machina sclopeta ante oppugnare inciperet.
  Maleficus quaesivit capitaneum Sinitsin, qui ei cubans iuxta illam;
  - Ita hostis rationem Friderici, vel potius Nogi generalis, ut munitiones praeterire et a tergo nos ponere disponat.
  Capitaneus con- cessit.
  - Cauda equi Russorum urere studeat! Itaque ungulis ferietur ut non satis videatur!
  Gubernator iocatus est acc;
  - Ungulae equi, probabiliter non ex ferro Krupp, sed nostri Soviet!
  Interrupit eius verba ab ululatu testarum. Hic in fossa longo effossa, circa Khabarovsk, est fere nobilis munitionum acies, plus quam annum exstitit comminatio irruptionis Iaponicae. Testae ante et post fossas erumpunt, multum ex illis sonant. In genere, nobilis Iaponica shimosa multum murmurum et fumum creat. Bellator sine timore etiam cum aliquo socordia spectat. Explosiones testarum sordidae oriuntur fontes, hic una ex illis terram concutiebat. Id significat sclopetum ferire, cum gente tormenti boni trecentorum milliumtrorum. Audire potes gemitum vulneratorum... Videntur per tormenta sicut vapores leves, quod non omnis auris potest capere. Hic gubernator bellicosus respersus est terra. Sed puella, Sternumenta rubris crinibus excussit humum;
  - Sic semper est, si dormieris, sordidum habebis! Et si surrexeris, unum aut alterum tibi superest!
  Praeparatio tormentorum brevis evasit, fortasse Iaponicus tot conchas non habuit. oppugnatio incepit. Plures Iaponica tacos antecessit. Parvus, leviter rotundus, machina corporis. Lacus amplissimus imperii solis orientis: Chichiha. Vedmakova recordatus est notarum eius. Armorum frontalium 30 mm, sclopetum 47 mm, diesel engine 320 horsepower. Nisi ad depellendum effectum, in quo machina haec T-34 non inferior est, tunc etiam peius est quam exemplar Germanicum T-3 de 1943 est. Vocatur etiam in extremo Oriente, sternumenta! Sed in via regina agrorum piscina non est, sed peditatus. Hic tempta, adi mines. Ut aiunt: ubi non tramen armatum transit, miles sclopeta pertranseat.
  In sclopetis Iaponicae exscriptae sunt ex Mauser Germanico. Tormenta submachina e nota "Schmeister" e Primo mundo bello avulsa. Fere luscae cupidinem ex altera parte optimam imitari debent. Num designatores Iaponica iam laborant in creatione hybrid "Panther" et T-34!
  Non plus quam duodecim lacus Iaponica, et tormenta Sovietica neutiquam in illis obviam propero. pedites post eos truditur, tradito agmine denso. Milites Solis orientis regionem in se vestiuntur uniformi, quae leviter flavit, colorem khaki adsurgit. Vedmakova eos spectat, numerum oppugnantium celeriter aestimans. Oculi eorum sunt quinque vel sex milia, et est maximum mille Russorum in fossis sedentes, hanc partem anterioris obtegentes. Ac iaculis... Extremum Orientis exercitum secundum residua principia instructum est, et soli ministri submachina sclopeta habent. Que est tamen, maior tamen sine positione ad ordinarium gradum.
  Praefectus Titmouse (adhuc iuvenis valde guy) quaesivit Witcher.
  - Nonne Germani pugnaverunt?
  Puella respondit:
  - Minime! eos osculatus sum!
  Dux repente pallens, inquit;
  - Meministi primum cadaver tuum!
  Vedmakova risit et caput movit.
  - Gubernator sum, quem iaculatus sum, iaculatus sum, cadaverum conceptus non habeo. Viam, per totum Bellum Patrioticum Magnum, planum meum numquam deiecit!
  Capitaneus aliquantum inepte sibilavit.
  - Iustus es acc! Et quam multos illitos Germanos habes!
  Latius arridebat venefica.
  - Post vicesimum quintum traditur heros sidus! viginti octo.
  Sinitsin dixit:
  - Ooh! Tu simpliciter magister artis tuae es!
  Respondit puella modeste;
  - Non opus est ut fortiter efficiat, qui modo honeste suum officium fungitur. Iam propius accedemus pedites, et eos occurremus.
  Dux fulmine submachine tormentorum gravissimi excussit quod bonum decem chiliogrammata pendit. Canem tetigi, Lorem ipsum stricta est, sed exilior. Colossus non satis opportunus, sed pervenit... Verum, secundum rumores, Germani tormentorum machinam validiorem iam habent, sed quis scit si excogitatores Sovietici cum aliquo meliore ascendent. Sinits quaestioni resistere non potuit;
  - Et cur talem frigidum gubernatorem ad pedites transfers?
  Vedmakova iocose respondit, etiam strepitando stipes submachinae sclopetis sui:
  - Et modo volui scire quid simile est sedere sub igne! Quod esset frigus!
  - Et videtur tibi caligas perdidisti, si tam properabis ut ad primam aciem pervenias!
  Vedmakova enim ocius descendere conatur pusulas facere, nudis pedibus ivit. Etsi in bello maxime feminae et pueri nudis calcibus in aestate pro- bantur, hoc tamen in praefectis, praesertim in locis publicis, exceptum est. Sed Witcher etiam illam viam illustrare probaverunt. Respondit Sinitsin simpliciter;
  - Ut pecuniam, re vera, totius capitalistae mundus contra nos est. Post omnes, ocreas consumunt, et hoc opus est multis!
  Annuit princeps, attente nictu.
  - Pulcherrimas habes pedes! Possum eos pet!
  Vedmakova digito quatiebat:
  - Non nunc! Tum si superstes, calebo te nocte.
  Sinicin ocellos.
  - Wow, celeriter es! Solent feminae diu frangere!
  Vedmakova respondere voluit, sed explosio audita est, piscinam Iaponica ante ambulantem in cuniculum cucurrit. Puella canebat;
  - Hitler in autocineto agitabat, nothus cuniculo inflabatur! Frangitur in fragmentis - sed parum recte!
  Alia piscina Iaponicus coortus est, restitit, rostrum vertit et ignem in fossis Sovieticis aperuit. Tertius sequebatur eum. Iapones autem prohibere non putaverunt. Angustae luscus: machinae tormenta inceperunt laborare, turribus mobilibus semicircularibus posita.
  Capitaneus mussat;
  - Optime! Quam pompa exit! Hic exercitus!
  Vedmakova sclopetum sustulit, quia spatium pediti permisit, et apud apparitorem Iaponicam iaculatus est. Angustus luscus cecidit, tanta vi projiciens sclopetum, ut verno in gramine bajonet infixerit. Altera Iapones currere pergebat, corpus tantum leviter iucundum, ut videtur sperans cladem vitare, vel potius eius verisimilitudinem minuere. Vedmakova memoravit hoc esse quomodo milites in Quantude exercitus exercitati sint, quicumque tempus non habet in tempore inclinare, tunditur in capite baculo bamboo. Bene commotus videtur rex pater Herod! Hoc tamen de Nicolao II. Nunc iterum Iaponia pugnant, nec in una, sed in pluribus partibus pugnatur. Sed hoc etiam habet utilitates suas. Puella canebat;
  Veniens - Wehrmacht vincitur in cinere;
  Napoleo invicto victus!
  Hostes vexillum Sovieticum calcare non poterunt;
  Cum populo et factione coniunguntur!
  Singillatim lacus Iaponicae naufragae constiterunt, sed pedites, cum bayonetis horrentes, citius currere coeperunt. Positiones copiarum Sovieticorum micatribus horrebant, sclopetis plaudebant, interdum latis latis intermixtis erumpebant. Ignem aperuit et Vedmakova. Iapones, in movendo reloading, sclopetis accensi sunt. in summo pulmone dederunt;
  - Banzai! Rus cedere!
  Glandes eorum cadavera confixerunt sicut arietem in misisse Quirites. Pulvis os mixtum sanguine decidit. Maxime autem glandes, ut fit in bello, transibant. Iapones Minefieldum transierunt, paulo milites leves sunt ad currendum ad dona ad piscinas paratas detrahendas.
  Vedmakova machinae sclopetis in umero eius truculentos sensit, cum pugnatores regionis Solis orientis monstra vera esse videbantur. Clamores hysterici invaluerunt propiusque, fulva, foedae sudoris facies. Vedmakova quam plurimos hostes simul milites deponere conatur. Puella tam calidus est quam semper, et pampinus in via nidificata est. unus tondet procurrit, alium inseruit. Emporium nimis magnum, rotundum, in conclave cuneum non facile est. Et rursus ignis, Japs sursum deorsum volat.
  Alterum onus munitionis Vedmakova iecit, sine munitione relictum est. Et tasque ad luscum venientes iam lanae sunt. Respondent iactibus, nunc multo magis gemitus clamoribus, et milites Sovietici cadunt. Cilicio testae filum praecisum pili in veneficae capite. Nervi puellae deficiunt et in summo pulmone prosilit et clamat;
  - Pro matre pro Stalin!
  Hanc secuti, ceteri pugnatores clamant, e tegumento saliunt et bayoneta quatiunt. Milites Sovietici obviam Iaponici currunt, pugnam in bayoneta congressi.
  Vedmakova celeri ictu ventrem proximum "samurai" secat. Clamat, et respondere conatur, ac velut aper immolatus concidit. Puella laetus exclamat:
  - eu Russicum: Russia - Iaponia, duo-nulla!
  Et quidem alius Iaponicus cultro bayoneto iugulato incidit. Bene tertius gubernator inguinis in calce. Angustus luscus extendit, et puella, inertia mota, punctum in oculum adversarii adhaesit.
  -Get Iaponica! Cur ianitoribus statis!
  Ictus baliarii retaliatorium scidit tunicam maioris apertae, sanguis exivit, sed hoc non modo puellam non puduit, sed etiam iram addidit.
  - Hirohito mortem! - Puella latrante, crure eius in angusto luscus templum concrepuit, et puella tanta celeritate commota est, ut si propellers esset, tardus pugnator.
  Iaponicus cessit, et etiam subnixus est, et puella inspirata oppugnationem ibat, machina tormentarii eius quasi iaculum in manibus gigantis gerebat. Secutae sunt hic duris occipitio ictui petulci in occipitio, nimis strenuus praefectus. Anna exspiravit.
  - Hic est Nullam!
  At in communi Russi Difficulter. Ex parte angusta commodo et gradu corporis idoneitate Iaponica non mala sunt quintuplex, praeterea longe ab optimis militibus URSS oppugnant. Nempe in tam difficili bello, tertii generis conscripti ad extremum Orientem missi sunt, cum pessimis indiciis vel pugnatoribus, qui in proelio cum Nazis graviter vulnerati sunt. Milites ceciderunt, interdum duodecim bayonetae in unum Russicum detrusi, proprie minuti, sed cum heroibus pugnabant, et nemo misericordiam postulabat.
  Sinitsin in bayoneta eunuchum Iaponicum transfixit, sed ipse punctum in latere accepit. Iuvenis percussorem Iaponicam ictu veri pectoris prostravit, sed sanguis e latere nimis copiose fluxit. Et quatuor samurai statim in homuncionem irruerunt.
  Fortis Vedmakova ad succurrendum festinat, eunuchum bajonet in scapulis confodit, et alium Jap calce sub genu pulsans.
  - Petruha tene! illa dixit.
  Ille statim duos bayonetas ad cistam intendit et respondit:
  - Non sum Petrus, sed Arkady!
  Puella, quae alium Iaponica prostraverat, fremuit:
  - In bello omne nomen est sicut click mallei elixi, non debes gallum sine offa!
  Arkady leviter retorsit et bayonet immitis scidit maxillam. Queritur iuvenis intolerabili dolore;
  - Mater Dei!
  Vedmakova obicitur:
  - Forsitan mater sum, sed non Dei! Fere, nulla, est, nec fuit!
  Arkady revenit Annam et mussat indistincte;
  - Et quid nos manet post mortem non esse?
  Puella negative caput movit.
  - Minime! Communistarum scientia mortuos suscitabit! Et prior ad vitam novam reddetur illis qui in praelia pro patria ceciderunt.
  Sinicin renuit.
  - Deus benedicat!
  Vedmakova alia Iaponica deposuit et expressit:
  - Non est deus! Si est, ergo fatendum est auctorem universi esse tristissimum! et cruciatu delectat creaturam!
  Protinus Arkady femur cum bayonete divulsum est, et, ne caderet, innixus super canneam bellatorem;
  - Et doleo! Simpliciter cogitari potest!
  Quinque et sex superiores milites solis exorti effectus sunt. Quinquaginta samurai irruerunt in eos, vibrantes bajones suos sicut exercitus ericii. Arkady duos ictus cum bayoneta in stomacho accepit, et postea oculus eius effossus est. Cum adolescens cecidit, eum vicensimo injecerunt, eumque in perpetuum mitescere cogentes. Multum interest, quid anima avolans sentiat: mirum, vel metum, vel forte incredibile levamen relicto corporis ergastulo.
  Veneficus quasi fascinatus fuit. Nempe tunica eius in frusta concidit, cum bayonetis lacerata. Bellator evasit nudus omnino, multis exaspentibus coopertus, sed samurai unam gravem iniuriam ei inferre non potuit! Pugnat et pectora nuda coccinea papillis, ut gestiunt in mari. Nudaque suras emicabat. Erat vere puella immanis et amatoriae potentiae. Solae nudae sanguine rubebant, e qua societas magnae deae perditionis et mali fuit: Kali! Sovietici fere milites iam confossi, praelium confectum est, sed in Aphroditis corusci pulchritudine, interdum insolentem luscum ferit.
  Iaponicus Generalis Nugi miraculi hoc miraculum spectavit. Tunc cogitatio per caput ejus emicuit. Tenuis erat ordo in voce, culex subtus.
  Jacta super eam laqueum, et vivet anima eius;
  Iaponica parca quoque retia habebant. Subito unum e Russis vivum capere debes. Integer ac lorem ipsum. Confestim duodecim aucupes puellae compedes iecerunt
  Vedmakova quantum potuit renititur, se liberare totis viribus conata est. Sed frustra omnia pius Iaponicus rete fecit in eo quod elephanto resisteret. puella penitus involuta et in ulnis trahebatur. Omnibus rebus iudicatis res militaris gesta est, praesertim cum haec directio tormentis tormentis aut tormentis aut machina non tegatur.
  Puella faciem Arkady rasam reuocauit, quae eam adamavit, et catchphrase eius:
  - In bello omne nomen est sicut click mallei elixi, non debes gallum sine offa!
  Cogitatio turbida et foeda orta est, non illam expolivit! Ceterum, hoc saepe accidit, modo hominem adamavit et mortuus est!
  Iaponica fossas hoc loco male obductas occupasse videntur, positiones militum Sovieticorum circa Khabarovsk continuantes praeterire. Et eius Vedmakova capitur, et quamvis iam non capiuntur, onerati sunt in curru armato, ut te ad postremum capiat. Machina antediluviana est, probabiliter a Primo bello mundano, tam sine sensu pedites post tritum est. Celeritas circiter 12 chiliometrorum per hora est. Brr! Prima piscina omnium locorum Prokhorov in mundo non minus pensavit, sed celeritatem 40 chiliometrorum singulis horis in via et 25 in via habuit. Quid, ab altera parte, USSR totam Europam, ex altera parte Asiae notabilem oppugnat. Conversa puella in eam partem minae videtur reclinare. Quam obscura in hac parte autocinetorum cataphractorum, ut videtur, domos paratrooperis vel militum transportatio facit. Pulchrum, utique evadere, primum virgas et fortes funes tollendi. Et quomodo facere? Puella vero artes habet, licet tynula debebit, simul detrahere manicas, et catenam, cui crure alligata erat, secare. Sed hic funes etiam bene quadrare possunt. Longum est opus, sed si eam in Manchuria agro acceperint, tempus erit. Puella funes de pelle humida vidit catenam et cogitabat simul. Hmm, contra Russiam Sovieticam, coitio gravis facta est: et monstrum gravissimum est Germania. Rustica technologia et validis copiis. Exempli gratia de novo pugnatore ME-309 audivisse. Similes sunt iam volantes. Non habet notitias exactas in armis, sed secundum opiniones, haec aircraft sunt totidem quot septem! Ignis demonstrat. Hoc armamentum gravissimum est, cum Iak=9 tantum ex eis duos habeat, et nulla machina in pugnatoribus Sovieticis plus quam tria puncta habuit. Monstra haec vincere proba! Bene Fokken-Wulf machina gravissima est, superior Soviet aircraft in armamento, et etiam capax fere duorum talentorum bombarum. Iam exeunte anno 1942, cum duobus 20 mm canonibus et 4 13 mm tormentorum machinarum armatus est. Sed videtur novum genus oppugnationis aircraft et bomber iam cum duobus 30 mm et quattuor 20 mm tormentis apparuisse. Iam monstrum erat, monstrum omnibus monstris! Et secundum opiniones pugnator aircraft cum octo 30-mm tormentis iam in productionem redactus est! Talem ghoul vincere conare! Quomodo designatores Soviet huic respondere volunt? Vedmakova audivit opus esse comparatum in Yak-3. Narrata est de hoc curatore ex parte Beria. In luce principale videtur elaborationis pondus inferiorem structurae fore, sine tormentis et armis adiectis. Manoeuvrebilitas certe bona est, sed utinam in armis augeatur! In pugilatu quidem levi athleta pluma gravi plus valebit quam grave pondus, sed fere certe ei amittet usquam. Non sine causa sunt genera gravissima, et inter pugiles professionales, praestantissima potentia. Oportet armamentum aircraft Sovieticae firmare, et tunc demum Wehrmacht ... ex aequo vapulabit? Ex secunda parte anni MCMXLII, superioritas aeris Luftwaffe evanescere coepit, etiam mense Martio 1943 URSS commodum habuit, sed ... Sociae proditionis aequilibrium potentiae mutavit. Wow, Hitler die 13 Martii occisus est et nunc solum finis Aprilis est, sed quam graviter aequilibrium potestatis mutatur. Tam cito, ex opportunitate loci ad opportuna prope amissione concilianda. Propemodum quod spes est adhuc Germaniam vincere posse antequam opportunitatem technologicam in USSR perveniat. Praesertim Socii nazis in magna quantitate elit suppeditare possunt, sed gubernatores Germanorum tempus ad discendum eos volare necesse erit. Nihilominus interest technologiae, instrumenti tabulae. Lacus etiam nautas exercitatos requirunt, praeterea Chevron in hiemem Russicam peractionem agentem non apprime bonum est. M-18 sclopetis automatic ... Non male res, sed secundum rate ignis est inferior optimis Sovieticis exemplaribus, tamen in subtilitate superans! In summa, problema super problema! Est etiam vere famosus "Ecclesiasticus" cum armis validis, et bonis agendis agens... Utique etiam pugnare videtur. Quo diutius durat bellum, tanto magis Nazis arma recipiet. Ita conclusio simplex est, necesse est aestatem Germaniae calamitatem infligere. Quod ad Iaponiam, optimum est te ad defensionem activam coercere et scopos inicere qualitativa praestantia in praediis utendo. Sed etiam nisi ut magna. Non diuturnis proeliis se intromittit, et munitiones in praestructis munitionibus construit. Adhuc facultas est utendi exercitus rubri Sinarum, sed regimen Chiang Kashi totis viribus incidit. Nunc ergo tuis viribus fis. Quando venire? Optimum in fine mensis Maii, cum viae tandem exsiccatae sunt, et repletio in copiis pervenit. Ipsa Vedmakova primum ictum in parte Oryol, deinde in regione Kharkova tradidit, ut Germanos ex Donbass industriae deturbaret, deinde magno itinere per Ucrainam transitum Borysthene moveat, tum. ad Romaniam. Tamen ad septentrionem vertere potest ut Belarus liberare et ad extremum coetus centralis ire possit. Tota idea bona est, etsi vitia sunt, offensa in Oryol directione manifestissima est, et Nazis ibi eam exspectabit. munitiones frangi debebunt.
  . Capitulum #3
  Hic, utique, tormenta et Katyushas in promptu venient. Haec ratio validum, praesertim moralem, efficit effectum. Ceterum, tormenta et "Katyushas" multum opus est ut conchas in hostium munitiones conicere. In genere experientia primi Belli mundani facilius defendere quam oppugnare demonstravit, et si Kaiser Germania suas copias verno 1918 inferrent non defatigaret, bellum per plures annos durare potuit. Sed secundum bellum mundanum commodum taetrae pugnae contra defensivas probaverunt. Exempli gratia, clades celeris Poloniae, et praesertim magna societas Occidentalium sociorum percellit. Superiores vires Nazis in mense et dimidio superavit, solum inexpugnabilem Maginot Lineam praetermittens. Pugnatum in Africa est, ubi superiores Italiae copiae primo ictu maximo a Britannis superati sunt. Et tunc Rommel multo fortiores copias Britannorum in celeri scandalo superavit. Sed sane exemplum speciosum USSR anno 1941 magna calamitate exercitus validi fuit. Ac retaliatoriae operationes offensae, turmas Germanorum pulsantes. Summa igitur res est nosmet ipsos ferire non expectata novarum piscinarum Germanicarum pressionem. Longum bellum attritionis paene vanum fit, nisi, sane, Soviet phisici telum miraculum efficiunt! Haec in principio possibilis est, exempli gratia, audivit theoretice possibilem esse pyrobolum ad delendam civitatem creare. Preterea talis bomba tria ad quattuor talenta ponderabit. Spectat quasi fabulam, sed ... Nati sumus facere fabulam verae.
  Via speciosior etiam est telum laseris descriptum in Engineer Garin Hyperboloide. Tales res est totum exercitum lacus, plana, naves. Sane, si tale telum condideris, et non solum Tertium Reich, sed etiam ad Pindum proditores, orbis totius capitalistae finis erit. Praeclarum vexillum communismi super planetam lucebit. sed tale telum aliqua ratione creatum non est. Specula non optime sunt energiae combustionis in unum rivum colligere. Imo et industria, ut multo magis opus sit ut naves secant . Etsi ... si ad subtilitatem micron contrahitur, satis potest tum elit et pugnae secare. Miraculum telum quod salvabit USSR adiuvabit. Et hic est effectus laser, in alia forma. Tandem catena cessit et paene libera est, et funiculi circumiacentes frusta sunt.
  Vedmakova dixit:
  - Patientia et opus, si tecum, cadaver non es!
  Puella surgit et nudum pedem humi percussum est. Nulla reactio. Durius illa pulsabat. In responsione facta est iuramentum in Iaponica et non reactionem. Tunc Vedmakova in molestia cantavit. Et in summa voce canebat quasi prima donna in anniversario factionis;
  Agmina Wehrmacht bacchatur;
  rugitus tormentorum et sonitus gladiorum!
  Ascendit fumus usque ad mensem
  Radii pravitatis e coelo!
  
  In aeternis seculis, patria celeberrimus,
  Carnem meam pro Russia dabo!
  Rus'-amo te pulchritudine;
  Dominus omnium regum nobiscum est!
  
  O vos patriae lucos crispa;
  Tinnitus aurei aspidis crepitantibus!
  Falcon fratres,
  Deus exercitum ad facinora inspiravit!
  
  In diebus frigidis aut calidis
  Forsitan cum nube obductam afferet!
  Nos sumus fascist porcorum sicut scopae;
  Faciem tuam ut sordes excutias!
  
  Nostra pars est
  Pugna pro populo Sovietico!
  Canimus fortem carmen
  Cogitatio sicut aquila accurrit!
  
  Stalin sapit - specimen principis;
  Ducimur in gravem mortalia pugnam!
  Vexillum Matris pistillum victoris;
  Distendere parati cum Pallante fato!
  
  Lenin facta erunt aeterna;
  Sanctam Communismum aedificabimus!
  Doctrinam hominum crede;
  Fascismus in barathrum tenebrarum comminuet!
  
  Tota planeta est sicut avis libera;
  Transeamus ad sidera remota, ad mundos!
  Aliquid splendidum et nobile
  ut sculptores creabimus!
  
  Et Russia sub vexillo rubro;
  Velut coelestis Eden florebit!
  Lenin, voluntas Stalini;
  Duc nos ad excellentiam!
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova, ac quattuor puellae legendariae, e Tula surrexit et Moscuam pervenerunt.
  Sedes urbis durissima erat. Germani circumdationem iam finiebant et erat ANDRON, triginta vel quadraginta chiliometrorum longum, quod cotidie angustius et angustius fiebat.
  Sex milites munitiones in extrema parte Moscuae sustulerunt. Atrox impetus fuit.
  Oleg Rybachenko accensus et humed ad se;
  - Futurum est nostrum!
  Puer autem grenaden nudo pede iacit et pergit:
  - Et magni erimus!
  Margarita Korshunova propagines et stridore;
  - Et frigidissimus fiam omnium!
  Nudo pede letale grenade jactabit.
  & in diversa jactat adversarios.
  Tum, iam in proelio, Natasha, quae machinamento sclopeto Germanos demetet et nudo pede mortis munus iaciet.
  Talis mulier est...
  Anno quadragesimo primo Natasha defluxit ex Arce Arce. Orientem profectus est. Calcei novi pedes cito perfrixerunt, et puella eos sustulit et discalceatus ambulavit.
  Nihil per duos horas erat, ac dein nudae plantae prurire coeperunt. Post duas horas arserunt et dolore iam explosi sunt.
  Natasha, cum sit Moscoviticus, nudis pedibus incedere non solebat. Et nunc utique singula in rivum tincta sunt.
  Ita evenit ut cruribus cruciaretur. Sed puella celeriter adsueta est.
  Tum nudis pedibus, etiam nive, assidue ambulavit, et calceos tantum in pruina imposuit.
  Nunc Natasha pugnat ut dea fabulosa.
  Et hic nudo pede Zoya iacit grenaden, et fremit;
  - Hoc fere super diem!
  Daboque operam bene callida turn.
  Germani et mercenarii cadunt.
  Et tunc Angelica ducit ignem.
  Sed et grenade nudo pede ruit.
  Et stipendiarios dispergit.
  Praeterea, Svetlana incenditur. Nudo pes eicit ita ut nemo resistere possit.
  Et adversarios longe dispergit.
  Et se iaculans, et explosivae undae inimicos frangit.
  Hae sunt puellae quae in URSS natae sunt!
  Oleg Rybachenko notas ignis in peditibus hostium agit, tasque automatice cum pedibus filiorum iacit. Eodemque tempore puer sibi scribit.
  Vitali Klitschko, contra conflictum cum novo praeside Ucrainae Zelensky, decrevit ut maior Kyiv descenderet. Nam quid sit contumax et inhaerendum loco. Te ipsum problema solvere melius est.
  Et post maiorem stationem relicta Vitali Klitschko curriculum resumpsit. Statimque sensus ad Weider evocat. sine ullis inter- preliis! Atque hoc post plusquam octo annos hiatus est.
  Weider sane consentit. Repellendus, recusandae!
  Et veritatis tempore veniam. Ex altera parte, multiplex assertor mundi amplius quam duodecim annos verberatus est. Et econtrario priore de Kyiv quadragesimo nono annorum. Homo, qui Hopins testimonium frangere potest, sed cuius idoneitas valde dubia est.
  Complures putaverunt quod post tam diu intermissum rectum iter ad Weider mortem sibi esse arbitrabantur.
  Sed Vitali Klitschko est sicut Balboa Rocky. Contra fortissimum heavyweight punch constituit ire. Denotay Wider pugil est qui omnes adversarios perdidit. Absolute omnes - quos Tyson Fury!
  Quid si Vitali Klitschko fors?
  Sed Vitali Klitschko constanter instructus, figuratus custoditus, in birota laboravit. Et utique ille non fuit sic malus corporaliter. praeterea ferrum mentum habebat.
  Quid ergo Vitali Klitschko pugnam accipiet, etiam si non est ventus.
  Oleg Rybachenko clip machinae gun mutavit. Allatas pugnas cum pugilibus excitant.
  Imo cur Vitali Klitschko ad anulum non revertitur et Hopins recordum verberare conetur?
  Haec idea validissima esset.
  Terminator puer vicem dedit, et paucos duodenas fascistas plusquam falcavit.
  Tunc risit puer et ostendit linguam suam dicens;
  - Habeo hominem super!
  Margarita duo citrea in nudo pede ligata proiecit et diruit;
  - Frigidior es omni homine!
  Oleg continuans sagittam cogitabat .. .
  Vitali Klitschko tempore quadraginta novem erat vere Hopins recordum frangere. Etiam in colloquio diurnariis revocatus est: "Dixi me non verberaturum esse librum Foremani, sed nihil de Hopins dixi! Sic ego illud accipiam et eius testimonium percutiam!"
  Attamen, si notabilis pars rei publicae plus minusve credidit Hopins quadraginta octo annos titulum mundi propugnatoris vincere posse, sed in Vitali Klitschko quadraginta novem annos natus, multo minus fidei fuit. Complectens ob hoc quod adversarius iam validissimus est.
  Numquam talis pugnus in historia gravis ponderis fuit. Verum, Wyder iuvenis iam non est, sed omnes triginta quinque anni quadraginta novem non sunt.
  Vitali autem Klitschko spem plane non amittit. Proverbium difficile, in figura posside. Et gaudeo valde quod proieci consuetudinem cathedrae maioris Kyiv.
  Profecto non est magna felicitas maior in Ucraina esse, ubi tot difficultates sunt.
  Sed pro pugna cum Uyader Vitali Klitschko oblata est optima pecunia. Ita certe crumenam meam non perdidi. Nomen Vitali Klitschko celebre est.
  Linguae malae etiam dixerunt Wyder semel ferire, et ipse Vitali Klitschko cubare. Et tunc accipiet pecuniam, et scribet commentaria sive scientia ficta.
  Aliquam vel tempus elit.
  Viam Wladimir Klitschko capsam etiam voluit. Solus callidus Vladimirus infirmiorem adversarium e iusto mundo propugnatorem elegit. Sed certe, quidquid dicat, propugnator est et frigus est!
  Sed Denotay Wyder, quidquid dicat, optimum est adhuc optimum!
  At furiis vitalia docet. Similis est iuvenis onere maximo dans sibi. Et habuit aliquot sessiones parcissimas, ostendens figuram egregiam et bonam patientiam. Imo, Vitaly parata est. Nec secus ac, anulum intrat.
  Et quidem, cum dies iudicii advenit, maximusque percussor Wyder, optimus gravis ponderis in hac parte, et Vitaly convenerunt. Prior maior Kyivorum, quem omnes iam e pugilatu suo scripserunt. Nunc autem duae personae fabulosae convenerunt.
  Vitaly, qui propugnator factus est mundus primum anno 1999 retentus est. Cogita quomodo iam pridem factum est et plus quam viginti anni ab hoc eventu elapsi sunt.
  Et Wyder titulum suum iam diutissime tenuit. Et etiam prope ad fractionem, Holmes' recordum titulum tenens longissimum a zonis scinditur.
  Et sane, si quem timet Weider, non est Vitalis avus. Nam non quisque orci. Et aemuli Hawkinsi non sunt tam potentes quam Weider!
  At Vitaly contendens anulum intrat. Corpus adhuc magnificum et musculosum est, licet capillus iam cinereus sit. Vitaly abavus, dictus honorifice: vel derisus. Sed subsidio musculorum est sicut catulus.
  Vitaliter dixit se paratum esse. Ac neque ipsum, elit aliquantulum surrexerunt.
  Weider quoque macilentus, excidit, tenuius in ossibus, minus ponderosum.
  Quamvis gravis sit pugnus, aliquas quaestiones defensivas habet nec semper in pedibus bona est. Sed jam multum pugnandi usus est. Numero pugnarum iam adsecutus est Vitaly. Hactenus non victus est.
  Sed Vitali Klitschko duas pugnas suas perdidit tantum propter iniurias et secat. Et potes etiam dicere non vapulasse.
  Sed plus octo annos hiatus est, ac prope quinquaginta annos natus. Si iuvenis Vitaly fuit, utique oportunitatem habuisset. Sed potestne testimonium Hopins verberare? David Hay, iam triginta quinque annos natus, pugil nulla factus est.
  sed multum loqui et solum anulum ostendet. Vitali Klitschko testimonium Hopins verberabit vel in feretro asportabitur, sicut Wyder promisit.
  Hic corvus exeat in larva. Alta, siccissima, etiam macer ut Koschei.
  Par pugiles in anulo gravia problemata ei creaverunt. Haec est Cubanus Ostrix quae punctis pulsavit et pulso, et Tyson Fury, quae etiam puncta duxit et pugnam ad ducatur efficere curavit. Itaque maximum ferrum in mundo imaginem ire potuit.
  Sed dissident fere unum in favore Wyder in decem. Attamen aetas Vitaly et magnus in cursu suo nimis magnus effluxit. Etiam frater eius Vladimirus monebat fovere cum duobus validis medii rusticis. Re vera, in Germania, Vitali Klitschko plus pecuniae in duello cum mediocris pugile consequi potuit, pure propter magnum nomen suum.
  Ceterum vitalis toto orbe notus est non solum ut pugil, sed etiam ut politicus et maior urbis et heros Maianae.
  Minime, certe, Vitali Klitschko cogitare debuisset an tanti esset festinatio et contra talem montem impellere.
  Sed electio facta est: Vitali Klitschko faciles vias non quaerit!
  Pugna in America est. Antiphonae USA et Ucraina ludunt. Servitium indices denuntiantur. Tum demum signum pugnae sonat.
  Spectaculum et sanguinem multi videre volunt.
  Weider caute incepit, licet non recte. Subito vitaly ferruginea est. Klitschko Sr. etiam non propero. Sed statim videre potes eum levem esse in pedes, macilentam, musculosam, et bene libratum. Ceterum, quod multi opinati sunt: dicunt statim id fluitant, non evenisse.
  Confidenter Klitschko cum pungendo laboravit, servavit paulo altius solito caudices posuit.
  Primum blande duo circumeunt. Et tunc Wyder, ut expectatur, multum gressum sustulit. Adortus et adortus acrior factus. Sed Vitalis caput non amisit. Impeditus ictus, figito laevo obviavit. Subitoque polypus acuto in corpore dextram impulit. Weider duplicatus in dolore.
  Vitale specum tenuit, et in cursu suo secundo, mundus propugnator et acerrimus omnium temporum optimus in solo fuit.
  Risit vitaliter. Hoc non expectatum est a sene Vitaly. proh! Et post omnia videntur mox quinquaginta anni! Itaque adhuc movemur et beat! Sciendum!
  Weider surrexit, sed retro abire coepit. Sensim eum vitaliter pungere coepit pungendo. Et iterum duo. Et iterum hit. Ferrum terga remittit.
  Aegre, sed Wyder ad finem rotundi fecit. Deinde, in sequenti, Vitalis laboravit ut primus numerus. Sed nihil, omnia secundum consilium ierunt. Aliquot orbes Wyder subnixum vidit inops. Sed nono circuitu iterum explosa est. Pugnis jactare coepit et processit. Rursumque dedecum periit et cecidit. Secundus colaphus.
  Vitale ridet. PROCEDERE. Weider in pedibus titubat. Deucem iterum saltat, antidotum non inveniens. et ex altero ictu cadit.
  surgit vix, arbiter sistit pugnam.
  Victoriam! Vitali Klitschko, nunc propugnator mundi! Et iterum balteum suum! Verum, nondum absolutum est, sed jam in equo!
  Broke Hopins recordum, et sane pro gravibus ponderibus Foremani, mundi quater propugnator factus est, Holyfield aequavit.
  Wyder, scilicet, ocius omissus clamat pugnam et rematch.
  Vita dicit consilium utrum ad cursum suum perseveret an paucis pluribus pugnis postea fiet. Sed unusquisque dicit ei quod est valde bonus, etiam melior quam in iuventute, et quod debet perseverare.
  Maxime quia nihil facere. Alter maior in Kyiv est, comitia ad Rada et Praesidem adhuc longe sunt, cur non ibi pugnare?
  Pro tribus proximis pugnis, Vitaly offertur quantum centum miliones dollariorum, et alia recipis emissationum.
  Nempe jackpot magnum est, et ille maior Kyiv dicit quid sentiat.
  Nam multum se adhuc capacem ostendit. Cur igitur talentum in terra sepelis? Maxime, nihil est usquam!
  Forsitan conantur omnia cingula miscere? Tantus esset!
  Oblationem vitae suscipit et signa contractus per tres pugnas plures.
  Et proximus eius adversarius... Bene, sane Tyson Furia! Nunquam verberatum, magnum heavyweight. Verum ab Uydar ac minore quodam addicitur. Maxime autem delinquens minoris fratris sui. Quomodo cum hoc pugnare non potes?
  Nempe nova pugna, et fabulosa, et magnum spectaculum.
  Oleg Rybachenko iterum prodeunt apud Germanos et pugnatores externos. Fere pedites Germani fere nulli sunt. Moventur post E-50 et E-75 lacus. Et periculum non tentant.
  Hic, alicubi longius, Panthera conspicuus est. Haec piscina, dissimilis rei narratio, anno quadragesimo tertio apparuit. Etiam ac tellus non magna. Etiam et "Panther" -2, quamquam multum producta est, sed anno 1945, ad bellum cum USSR, Germani officinas E-50 et E-75 lacus impleverunt.
  Quamvis tota practica tormentorum lucis auto-propellentis: E-10 et E-25, Fuhrer lacus graviores praetulit. Guderianus difficulter persuasit ut summam celeritatem maximam E-L efficeret. Contra Fuhrer plus E-75 amavit, quod evenit ut nonaginta talenta nonaginta talentis satis feliciter ponderaret.
  Nunc autem modificatio E-75 M apparuit, cum inferiore silhouette, leviore et valido machinamento. Forsitan in futuro maxime fiet popularis.
  Oleg Rybachenko, exempli gratia, astutia arte utitur. Beret et nudo pede grenade in E-50 eruca iacit. Propter hoc piscina vertit et cum collega suo impacta est.
  Et effectus - duo mastodones inflammantur.
  Oleg, ut perspicimus, callidissimus est.
  Ita nunc agit, et Germani magna detrimenta patiuntur. Crura pueri pernicissimi sunt. Bonum est esse illi simile, discalceatus et pulcher.
  Sed generaliter cogitationes de pugilibus in caput meum veniunt. Exempli causa, cur Dionysius Lebedev non cursum suum repetat? Quadraginta anni non longi sunt. Preterea competitores principales de pondere gravi reliquerunt, et cingula miscere conantur.
  Id quod vere ne facias, sic sex auctoribus esse. Melius est te pugilatu conserere nobili vel in oppositionem ire.
  Id genus est quomodo Sergei Kovalev maior Moscuae factus est. Etsi haec phantasia est.
  Et Dionysius Lebedev aliquid moliri potuit. Praeterea, quodammodo immaturum est ut pugilatu adhuc invicto relinquatur. Verus athleta ire necesse est omnem viam.
  Wladimir Klitschko etiam reverti potuit. Sed nonnulli, ut Alexander Ustinov, iam ter in ordine victi sunt, ne recedant!
  Immo heroes non sunt homines, sed recta de ferro!
  Sed fingamus talem optionem, Putin in aeroplano increpuisse, et in Russia nova comitia praesidentialia esse.
  Et quid hodie videmus? Communistae candidatos fortes non habent. Turpis Grudin in eo fides labefactata est. Zyuganov est nimis vetus et taedium omnium et charisma minus est. Suraikin in comitiis superioribus defecit. Aliae personae parum notae. Zhirinovsky est etiam vetulae et taedium omnium. Alii in Factione Democratica Liberali parum notae sunt. Quis alius potest ab adversariis commendari? Andrei Navalny fortis est, sed in comitiis currere non licebit. Ksenia Sobchak non est candidatus gravis. Demushkin in carcere erat nec nimis popularis. In carcere erat et Udaltsov, licet fortasse posset, Communistarum suffragabatur et eloquens.
  In summa, in oppositione competitores non sunt graves. Ita Medvedev, praeses agens, est adhuc ventus principalis. Et si erit in adulterio: in secundo rotundo vel immediate in primo.
  Data est humilis aestimatio Medvedev, et verisimile numerus candidatorum praesidentialium, secundum rotundum satis fieri potest.
  Sed Medvedev in primo circuitu plurimam utilitatem habebit, et in secundo adversarium non pulcherrimum.
  Licet Zelensky eius appareat extremo momento et omnes chartas confundat!
  Oleg Rybachenko iterum grenade proiecit, obterere lacus Nazis. Multus fremitus et testudo.
  Et nunc et tellus aufert et ardet in aere. & evertere, prosternere, fragm.
  Oleg dicit:
  - Gloria imperio nostro!
  Margarita, mittentes homicidam nudo pede adjacens, elidit;
  -Magna heroibus gloria!
  Rursusque nudo calce puella citreum iactabit.
  Fascists infundunt, oh, infundunt.
  Nullo modo est, etiam cum bomba vacuo et vincere non potes! Tales gelidi bellatores ades, mox horror!
  Oleg fremit:
  - Nostra victoria in sancto bello!
  Margareta confirmavit;
  - Pro cautione centum cento!
  Et iterum puella grenadens nudo pede proiecit.
  Non, hi haedos plane non cedere sicut illud.
  Oleg Rybachenko rugiens rugiet:
  - Pro novo ordine Sovietico!
  Margarita strenue accendit rupta et confirmavit;
  - Banzai!
  Oleg, interim ulterius componere conabatur. Hic est Vitaly contra Tyson Erinnys voluntariam defensionem agit. Interim Wladimirus aeque interesting pugna cum Ruiz habet.
  Revera, Ruiz mundi propugnator in tribus versionibus erat. Cur Vladimirus multam pecuniam ibi pugnare non potest? Tanto commodior adversario - multo brevior et pinguior. Donec iaculis ipsum eget velit sagittis convallis.
  Misericordia est quod Klitschko Jr. pugnam cum eo omisit dum assertor mundi erat. et movisse debueras.
  Et quomodo hoc non cogitas, Vladimirus?
  Et assertor in tribus versionibus nunc est Usyk. Celeriter tamen ad regnum pervenit.
  Pugna cum Vitaly et adunatio fieri potest. Sed hae tantum speculationes sunt.
  Vitali opus est ut Fury Tyson percuteret et rematch ad cum Weider interest. Et multae aliae iucundae pugnatores sunt. Ejusdem Antonii Iosue. Esset etiam valde interesting cum eo pugnare. Et fratrem etiam ulciscere meum.
  Sensum vitale creavit Weider victo. Et id ipsum successu explicari potest.
  Cur non fiebat primus pugil in mundo post quinquaginta annos pugnae patrocinium vincere? Hoc numquam ante factum est!
  Heus Vitaly! Non refert qualis maior Kyiv fuisti, sed nunc sine dubio magnus mundi propugnator iam agnitus es!
  Sed hic prima est, voluntaria tituli defensio. Contra Vitaly, maior et iam armatus adversarius. Non tam formidolosus pugnus quam Wyder, sed technicus, et dexter, longis armis. Et nondum fractum est, licet omissa sit.
  Potissimum Wladimir Klitschko adhuc iuventutem vicit, quae procul dubio Tyson Fury competitorem formidabilem facit.
  Discordes circiter quinquaginta et quinquaginta circuibant. Scilicet, knockout victoria de Wyder gravis fuit. Nunc autem non ingemescam in eum, sed peritus pugnator, quem adhuc nemo praeverti potuit. Ac potissime Vladimirus victor in luce virtutis suae.
  Poteritne Vitaly talem techie ante annos quinquaginta tolerare. Hoc est duellum intellectuum. Quod Wyder Vitali clare despiciebat et eam uncere conabatur accipere. Hic autem non sic iam operatur.
  Hic ambo pugiles procinctu sunt. Vitae ut semper, gravis ac amet. confidit et placidus est.
  Tyson Furia procinctu est. Ipse excelsior Vitaly, longiora armis, uti conabitur.
  Sed iam in Britannia pugna fient et iaciuntur.
  Tyson Erinnys nunc primum e. Foris fiduciam monstrat. Calvus, Inconcinnus, et non valde athleticus. Si capillus Vitali Klitschko tinctus est, tunc non intelleges uter eorum maior sit, quamvis aetatis septendecim annorum differentia sit. Nondum hoc testimonium pugnae pilae, sed iam rei gestum est.
  Bene, maybe Vitali etiam aliquis iunior quam Tyson Fury pugnabit.
  Hic Vitaly exit ad formidabilem musicam. Alterum spectant.
  Tyson slouches et non procerior. In scapulis Vitaly, fortasse et latius. Maxime figura eius multo pulchrior et toreumata.
  Quid ergo hymni sonant? Primum Britanniae, deinde Ucrainae.
  tum oculorum commutatio.
  Jamque sonat buccina, primum circum.
  Iaculum vitae leve iacit, bene movet. Tyson discedere conatur. Sed Vitali valde agilis est, et eius pugnis in informes trajectoria moventur, caput Tysonis Erinnys attingens.
  Omnia ut praedictum eat a peritis. Vitale praeclarum celeritatem habet.
  Et succedunt omnia.
  Conciliat primum rotundum. Iterum, Furia rationem non mutat. Videtur quod vitaliter gravet.
  . CAPITULUM #4
  Et iterum, Klitschko Sr. leve commodum habet. Fratres anuli dominantur.
  Wladimirus Ruiz Jr. hebdomadam abhinc technicis knockout vicit.
  Bene pugna pergit.
  Tertium rotundum est iterum dictante Vitaly. Sed quarto circuitu Tyson Erinnys repente damnat. Decurrentes... Et misellam deuce. & in colaphum cadit.
  Quid voluit? Vitalis est intentus.
  Hoc nescio quo pacto Tyson ad finem defendit. Tunc una pars pugna cum vitali dominatu iterum incepit. Quin etiam Sr Klitschko assertor mundi plane non propero fuit.
  Et iam post octo orbes repente Erinnys Tyson recedit. Victoria autem declaratur technica pulsetur ob recusationem pugnae continuandae.
  Ita Vitali Klitschko novum recordum ponit: primus pugil in historia caestu ad defendendum titulum mundi ante annos quinquaginta. Et alium finem Hopins verberat.
  Quod nunc vere vitaliter factus est hone. et fratrem suum vindicavit.
  Sed altera pugna cum Wydero copulatur. Summa feodis promittunt. Ut duellum cum eo habere possitis, et inde ad Josue egredere.
  Et tunc iam cogitare potes de pugna coniunctionis cum Usyk. In genere, Vitali Klitschko, in principio, mundi absolutus propugnator fieri vellet. et haec cupiditas validissima est.
  Oleg Rybachenko cogitationes suas renidet. Etiam id ipsum quam. Puer totum fascists lauit et dicit:
  - Homines memores tui Klitschko! Populus bene te Klitschko! Homines velle te Klitschko! Cito redi Klitschko!
  Puer genium suum carmen mutae ridebat et rursus letale omnium tasque iactabat. Et tres lacus Nazis colliduntur.
  Quamvis heroica resistentia copiarum Sovieticorum, Nazis adhuc capere et secare poterat andronam Moscuam cum aliis partibus USSR coniungentem.
  Ita caput Russiae in omni obsidione est. Eodem modo quo Leningrad obsidetur.
  Stalingrad adhuc resistit. Germani etiam urbes Grozny et Ordzhonikidze in Caucaso oppugnant. Res critica est. Praesertim cum Moscuae undique circumventus est.
  Multas turmas et centena milia militum in mi- litia habet. Sed in proeliis, conchis et cartridges celerrime consumuntur. Ut ex ammo curreret. Et tunc caput cadet. Neque tam multi cibi sunt. Hoc quoque mox supra.
  Et sine Moscovia aliud bellum erit. Et hoc Stalin intelligit.
  Nunc est in Kuibyshev. Sed postquam Nazis in Volgam perrupit, non longe a prima acie erat.
  Et plus samurai quoque premitur. Et bomb, et cum innumeris peditibus ascendunt. Forsitan parum virium.
  Stalin hoc intellegit et pacem separatam cum Iaponia post scaenas agere conatur. Similes sunt etiam renuntiare extremo Oriente ac auro indemnitatem dare.
  At Hirohito dixit: Omnes Siberiae indigemus usque ad Urales. Heu, tantum cedere impossibile est.
  Vladivostok iam fere circumventus est. Et generaliter omnia sunt valde muta.
  Sed quaedam puellae heroinae pugnant et fascistae et militaris Iaponicae non dant.
  Armaturae, currus carceris, in quibus cantus Vedmakova iter faciebat, interclusus est, stridore ostio aperiendi auditum est. Duae Iapones, unus magnus et crassus, alter parvus et tenuis, e luce recubuit, quae Anastasiae momento excaecavit. Tum puella, alterum ad templum, alterum pugno catena in maxilla involutum, stimulo crure infixum ejecit. Gloriosi milites Terrae Solis orientis ridicule in pulso inciderunt.
  Vedmakova etiam cecinit;
  - Duodecimum hominem voco! Ceterum, sum mulier eximius et plenus Atass, hostemque in altum mitto pulsandum, ostendens intemperanti classi pugnam!
  Puella tormentarii ex Schmeistero expressam machinam Iaponicam sustulit et, Lorem strepitando, ad cockpitum festinavit. Tres circiter ibi exilierunt Iapones, Vedmakova impetum misit in eos, capita quaerens et ferociter renidens.
  - Quid fusti quaesiverunt?
  Tabellarius loricatus a nudo bellatore domina captus est. Witcher latrante;
  Infausta volavit Russia;
  Inferni monstri tenebras torrent!
  Securim pluviosa occupator habet;
  Acuite et amputate caput vestrum!
  Communista in bello in inferno non est pignus;
  in iugo non semper ambulamus!
  Tertium Reich in faces verte;
  Bene, probitas bona notabis!
  Quamvis quod taederet, Vedmakova uniformem militarem Iaponicam ex mortuis ereptam induit. Quam injucundum fuit, hi milites diu non lotum et terribiliter doluerunt. Gubernator puella ululabat;
  - Necesse est oskotinitsya in tantum! Asian quamquam!
  Tabellarius autem armatae facile acclivis in septentrionem versus discessit. Vehiculum duo 12-millimetri tormentorum machinae habebat, ut occasione peditem impetum repellere posset. Alia res est quod XX-millimetris armaturae qua- les obsistere non potuerunt 37-millimetris Iaponicis "tormentis". Vedmakova cogitavit: quomodo adventus communistarum ad potestatem Russiam mutaret. Si in tsarist temporibus exercitus Iaponum insigniter superior erat verbis technicis Russicis, nunc e contrario pigri est. Quamvis non dici possit quod scientia in regione solis orientis non fovetur. Coactum educationis secundae exeunte saeculo XIX introducta est. Etiam in erat nec magna eleifend pretium. Hanc e schola Prussiana transtulerunt, quae ad extremum erat pedantica, et leviter facilior, ita ut unus magister per plures discipulos quam maxime mitteretur, cum non essent satis litterati. In genere Iapones Europaeos imitabantur, exempli gratia Britanni in specie khaki uniformes, Germanos in formationibus militaribusque institutis, Americanos in classe uniformi et specie, et systema institutionum nummariarum. Immo etiam sua habebant, exempli gratia, in Bushido codice explosivae Shimosae celeberrimae (quamvis vix melior erat quam una Europaea). Usque ad medium saeculum XIX, terra mediaevalis retrorsum Iaponia fuit quae ferriviaria ne quidem habuit, sed tormentis cum tormentis armata est. Multo magis pervetusta quam Turcia vel Irania, et multo magis Russiam Tsarist. Incommode, sed Americae fuit quae regionem Solis Solis ad homines orientis adiuvit ut ad homines perveniret et ad mundum civilem literam adiungere cogeret. Hodiernus vapor cruiser cum conchis explosivis in Iaponia retrorsum impressionem validam fecit. Praesertim cum plures scaphas mersit, ostendens plenam tormentorum inopiam cum tormentis.
  Fortasse Americani plus quam semel paenitent quod Iaponiam in mundo aperire coegerunt. Se competitorem in Asia excitaverunt, sed tum difficile esse crediderim paucis decenniis Terram Solis orientis viam ituram quam per secula Occidentis acceperat.
  Vedmakova via vehebatur, aliquet cum supplementis, tum vehiculis dimissis, disputabat. Etiam sub Alexandro II, vel potius etiam sub Nicolao I, regimen tsarist consilia Sinarum exclusit ut Russiam iungeret. Sed Nikolai Turcicum partem ut obiectum expansionis elegit. Principio commodius erat. Sed Russia, Britanniam et Galliam odio habens, sub sua influentia pro Ottomanis stetit. Primum in quarta millennii (ab anno 1612 propositum), Russia magnum-scale bellum amisit (singula proelia, utique, non computat, significas quartam fere millennii Russia bella non amisisse. generaliter in via, sub Nicolao primo, quod pervenit ad maximum, secundum magnitudinem). Plures causae fuerunt, praesertim superioritas potentiarum occidentalium in instrumento technologico copiarum. Postquam Nikolai primus mortem sibi conscivit, thronus ab Alexandro II captus est: fortasse eruditissimus et eruditissimus in tota Russia historia. Magnas scalas instruxit, servitum notatum, sub eo celeri incremento industriae, constructionis ferriviae et plantarum potentiarum! Eodem autem tempore, sumptu rusticorum abolitio servitutis facta est, multae ruinae, seditiones, praesertim massae in Polonia, ortae sunt. Alexander Russiam promovere curavit, sed praecipuas difficultates non solvit, et etiam Alaska Americam denarium vendidit et Insulas Hawaii gratis dedit. Verum Turciam expugnare curavit, sed imperium Ottomanicum iam admodum debile erat et seditionibus concussum est. Ita damna in hoc bello magnae Russiae erant proportionabiliter magnae, probans exercitum Russicum adhuc longe esse a perfecta, non obstante reformatione. Sed etiam sub Suvorov, omnia non tam argute quam scripta sunt in libris. Victoriae magno pretio datae sunt, et Catharina Secunda, exempli gratia, in secundo bello Russico-Turcico, ad acquisitiones territoriales relative modeste limitata, etiam recusans affirmat Moldavia. Quanquam hae terras ab Orthodoxis Slavis inhabitatae et Rus Kievan olim fuerunt. In genere, post liberationem Russiae a iugo Mongol-Tatar, cursus ductus est ad omnes terras Slavicas originalis reducendas. Complura saecula, exempli gratia, Gallaecia tantum anno 1939 reddita est, post liberationem a iugo Poloniae. Premisliensis autem civitas cum terris adiacentibus cum Hungaris et Slovacis remanserunt.
  Vedmakova viam aspexit: non tam multi currus erant, hic pedites Iapones iter faciebant. Multitudo Iaponiae est circiter centum miliones, etiam plus quam in Germania, institutio praescriptionis dimidium ordinum in schola sumit. Bellum cum URSS pro eis dissimile est pugna cum USA. Notare potes, magis ac magis novas divisiones.
  Magna tentatio est ut duo tormenta tormentorum tuorum celeri ignei erumpant, quia id fieri potest ut eas refrenando hydrau e autocineto impellas. Sed verum est quod tunc ipsa parum erit hinc exire. Imo, melius tamen est ut propius ad primam aciem vel ad noctem accedat. Imo iam vespere esse videtur. Tunc lupi pascentur et oves tutae sunt. Sed ovis non est.
  Quid ergo de Iaponia? Primum bellum 1904-1905 amissum est, et Russia plus ducenta quinquaginta milia militum et duces captivos amisit. Quamvis exercitus tsarist numerorum praestantia. Iaponia autem minus quam duo milia captivorum amissa est, etiam pro centum aureis rublis pro quolibet capto flavescentium, et mille apparitoribus. Haec pagina historiae Russiae valde molesta est. Quod molestissimum est intra patriam, multi victoriam Iaponiae optaverunt. Exempli causa, discipuli in Universitate Moscuae gratulantes mikado de portu Arthuri casum miserunt. Et quantum direptum est: non potes enumerare!
  Vedmakova gasum retardavit ut in aliud agmen iter non curreret. Puella maledixit;
  - Bene sunt sicut locustae! Sneaky creaturae!
  Iam auris strepitus tormenti distinxit, prima acies appropinquabat. Gubernator fremuit et deinde cantavit;
  Bellator Russicus non gemit in dolore;
  Bellator Russicus Iaponicam destruit!
  Ac luctus,
  perhorruit scutum totum tetendit!
  Puella iterum tacuit. In illo bello US et Britannia pecunia et armis Iaponiam adiuverunt, sed frons in occidente nulla erat. Re quidem vera regione Solis orientis expectat Germaniam temporis et Russiam oppugnaturum esse. Principio reale et utile fuit Germaniae. Sociae Austriae-Hungariae, quae commodis in Balcanis concurrerunt, Russiam etiam impugnare potuerunt. Turcia, historice Russiae scandalizata, et etiam sub dicione Germaniae oeconomica, bellum inire potuit. Ingressus in Italiam bellum, quod triplex Foederis pertinebat et locupletes Ucrainae terras vendicare posset, non excluditur. In casu Russorum tsarist malus esset. Etiam si amisit societatem cum Entente, bellum ex utraque parte cladem finietur. Casus Franciae praeliorum graciliores sunt, cum eo tempore Britannia contra Russiam fuit. Fere, sane, magnum est hoc Kaiser miscalculatio, qui casus talis periit. Fieri potest ut etiam post ingruentem Primum Bellum Orbis Terrarum opportuna miscalculatio Fritz contra Belgiam et Galliam ingrata fuit. Forsitan si omni vi in Russiam irruptionem inceperint, res cum Polonia anno 1939 repetenda esset. Feliciter Germani securiores evaserunt, bellum in utraque fronte eligentes.
  Witcher, dissimiles multis compatriotis, felix fuit: elaboravit ut legeret Mine Kaif, et etiam in originali. Sane Hitlerus recte se habuit cum dixit aut una cum Britannia contra Russiam aut cum Russia contra Britanniam esse. Et plane logice futurum Fuhrer reprehendit eos qui in lucem cadaver Bismarck extrahere conati sunt.
  Hitler quidem negavit facultatem cuiuslibet societatis cum Russia, praesertim cum Bolsheviks in ea potestatem venerit et credidit agros Russiae colonias Germanicas fieri debere.
  Id quod sine ambiguitate hostis Russiae, et quodvis foedus pro Fuhrer mera charta erat. Stultus autem est Stalin quod tam validum ictum in aperto mento omisit, cum pararet ad ictum repellendum et intenti milites posuit. Vel melius, pone in te! Exercitus Germanicus etiam non ad infensum exercitum Sovieticum paratus erat. Difficillimum esset eis Germanorum turmas in boilers simpliciter cingere ac delere posse. Quid est hoc bellum? Itaque inceptum ad Wehrmacht. et frons fluxit ab occidente in orientem. Non liquet quid Stalin numerabat? et Beria filius canis. Calvum hominem bene novit. Cur Stalin non monet. Cur non ad agendum persuasit? Qui factum? Post omnes, Commissarius Populi callidus homo est nec cuiquam confidit! Post omnes, re vera erant gravis ingenii notitia, turmae Tertii Reich ad fines trahebantur, et omnia secunda avia bellum prophetabant. In communi animo erat aliquid implacabile, atrox venire!
  Solus autem Stalin et eius comitatus situlas verberaverunt quasi de industria amittere et occidere decies centena millia hominum vellent. Et generaliter mustachioedum Georgianum non est tale ingenium... Seminarium perficiendum non administravit, et, ut Beria ad eam admissus est, saepe bibit. Et dum bellum incepit, generaliter oritur... Et nunc totus mundus armatur contra Russiam! Atque hic sane inflexibile Stalini reprehendit. Praesertim, cum anterius inopia commeatuum suffocaret, milia impedimentorum Chechens in Kazakhstan deportandum revocatae sunt. Atque hoc in bello factum est, cum omnia plaustra comitantur! Propter hoc, Mainstein obiter administravit, licet notabilis superioritas numeri Sovietici exercitus, contra impetum facere ut copias Rubrum superaret. Propter defectum echelonum subsidia in tempore non explicata sunt, copia copiarum Sovieticorum turbata est, et per consequens offensivum fizzum excidit. Et si nostri milites nunc in Kyiv essent, forte in Romania, Britannia et in Civitatibus Foederatis Americae USSR prodere non auderent!
  Praeterea quis prope Tituli occidit? Sic Tertius Reich impellit ad novam aggressionem? Verisimile, Beria fuit operatio... Post omnes uno tempore excogitavit quomodo Trotsky conficiendum. Tunc autem hoc debebatur ad necessitatem in Internationali scissura vitandam. Id autem in contrarium effecit, hostes Russiae coniunxerunt. Hostes et historic! Her Vedmakov, inquam, valde miratus est Churchill orationem sensitivam in die 24 Iunii pro URSS nuntiantem fecit. Mirum quod ovis in societatem cum lupo venit, si tamen leo Britannicus cum ove comparari potest. Stalin vero lupus typicus est! Nunc omnia ad normales, capitalistas-democratas et capitalistas-fascistae simul revertuntur! Communistae autem coniuncti et honesti, sine ullo discrimine cum conscientia! Forsitan hoc Stalin voluit? Ceterum copiae hostium multiplicatae in oriente Iaponia os suum ostendebant. Sed in communi cursu solis orientis regionibus duce sequitur: iugulare necesse est militaris paeniteret ingentes concessiones territoriales et ipsam deditionem, nova proelia agrosque polliciti sunt. Si Civitatum Foederatarum sanctiones die 24 Iulii vel potius obsidionis contra Iaponiam imposuisset, tunc fortasse samurai URSS, mense Augusto, non expectata hieme, fuisset percussus! Iapones sunt fortes homines et vix memoria Khalkhin Gol sistit, ubi in via secundae copiae pugnaverunt, etiam automata imperii Manchurian!
  Et hoc potuit periclitari casum Moscuae. Solum ibi operculum relinquere vellem, sperans hiemem asperam taiga copiam non daturum longius progrediendi et coniungendi cum Germanis in regione Urals vel Volga.
  Et tunc, sane, problemata essent ... Hitler prope Moscuam defecit et infortunium fecit bellum in Civitatibus Foederatis declarans, quin obligaret Iaponiam ad reciprocum contra URSS. Hitler logica omnino non distinxit, a bestiali anti-semitismo, qui contra se praecipuos oeconomicos et etiam Vaticanum constituit. Verum haec apud Arabes popularitatem auxit, sed magnae subsidii corporibus Rommel non praebuerunt.
  Currus armatus ad priorem Sovieticum terminum pepulit. Iam fuit aliqua pernicies. Hic terminus post adhuc exserit.
  Et pedites Iapones, ac nonnullae cinematographicae leves cum 20mm canonibus latis et duo tormenta machinae singulae. Contra pedites Sinenses, hoc telum bonum esse potest, sed contra T-34 ... Verum, paucae sunt lacus in extremo Oriente, summae copiae in occidente confixi sunt. Praeterea duo vehicula et pila armata apparent, in vehiculis apertis supercilio transportantur. mortaria bona non obstantibus qua- les...
  Vedmakova haesitavit: quid facere? Illic es multus of Iaponica, et, ut videtur, debes averte in villam viam. Vel adhuc dare queue pro luscus angusto?
  Iam tenebrae sunt, nubes caelum operuit, imber venit. Scilicet, casum capere potest, praesertim cum ita conferti Iapones, pedites stat, conglobati densis ordinibus. Imo tota phalanx eorum est, milites flavos, magis sordidi, quos necandi miseratio non est.
  Vedmakova se traiecit murmurans;
  - Absit, ut plus samurai!
  Duae magnae-qua- les - 12 millimetre tormentorum machinae ad res strictas luscas emissae sunt. Caedes coepit. puella etiam canebat;
  Pro hoste pugnabimus usque ad finem
  Militum res gestae numerum non numerant!
  Russi semper pugnare potuerunt;
  Noli tradere, cum venerit tribulatio!
  12 - millimetre est magnum et acutum cartridge, corpus perforat, et interdum plures Iaponicae tempore. Vedmakova telum regente ope actuatorum hydraulicorum, quod Iapones ab aviatione mutuati sunt. In secundis secundis pugnatores imperii solis orientis non intellexerunt quid fieret et unde impetus. simpliciter ceciderunt, sanguinem ex ventre et pectoribus manantes eximentes. Tam inopinatus fuit adventus mortis in hoc mundo, ut videtur, serenus. Etsi non, postrema oratio magis ludibrio est.
  Vedmakova plures lineas demetere curavit antequam hostes portavit et dispergere coepit. Gubernator incendere pergit dum currus armatos ita movens ut sub igne piscinarum non caderet. Nihilominus tormentum aircraft potest etiam talia arma penetrare. Tamen haec adhuc pendet ab initiali proiecti velocitate, in tankettes maior est quam in tormentis pugnantis.
  Dum gubernator felix erat, Iapones statim figuram non fecerunt qui eos mortem mittebat, praesertim cum pluvia verna stillaret, unde effectus fulgurum ad discernendum difficile factus est. Probabiliter samurai putaverunt eos a cohorte Russica ad novissimum irrupisse oppugnari, sic tankettes ignem fruticibus aperuisse. Vedmakova, Iapones contrivit et cecinit;
  A longinquis Oceani
  Quo horrebat coelum arcus!
  Multitudo Soldani ruit;
  Quasi Antichristus resurrexit!
  
  Bellum inclementer, malum;
  Milvus in Rus'!
  cana est in vulneribus terra mea;
  Salve mater, Deum precor!
  
  Quam crudelis est mundus, quam horror!
  puer cecidit et discerptus est!
  Natum, illum dolore,
  Sic malum Tonanti placuit!
  
  Hic Deus non cognoscit modum in ira;
  Humanum genus infortunii dejecit!
  Et omnis anima vivens patitur
  Solus luctus victoriam putat!
  
  Tegitur Russia sanguine;
  Quam crudelis es Deus!
  Ubi missio tua fecit ibimus?
  Tertius certe Christus est, superfluus!
  
  Cur infernus et Eva
  Exul pro delicto paradisi sui!
  Tempus ad Anthropophagos venit;
  Praeruptio abruptius Mamai!
  
  Puellae lacrimas fundunt;
  Parentes Germani necaverunt!
  Nuda pedem et pruinas;
  Omnia flumina dura rigent!
  
  Nemo miseretur hominum
  Nunc middes, tum nos angues pungunt!
  Interdum idea ascendit
  Quantus ad summum poculum doloris!
  
  Spes frustra pro Deo
  Certe non dolet!
  Et melius est male et male vivere;
  Sed diximus - hoc satis est!
  
  Vexilla habemus communismi;
  Et hoc modo sine mentione avunculi!
  Urina fascismi nullam feret;
  Nostra ethica simplex est: ad infernum!
  
  Sperate manus in clavibus;
  Mens quae in capite est!
  Ducimus ut consequatur,
  Sollertia, studium in pugno!
  
  Itaque gradus metientes;
  Ad libertatem ac felicitatem tuam!
  Red erimus deos
  Nemo nos flectere potest!
  Vedmakova canebat et e tormentis machinis elaborabat, sagittas eos qui iam angustos luscos spargere et dormire curabant. Sed tunc fortuna eius mutata est, et plures Iapones duces apparens quid rei esset figurabant et plures tasque in autocineto armato proiecerunt. Vedmakova in puppi suo horrorem sensit. Attamen tasque Iaponicae grades ruptionis erant et arma non penetraverunt, ut videtur destinatum ad machinas sclopetis caliberes ad 14 millimetres continendas.
  Witcher chuckled.
  - Et hic erret stulte glans pugna obstinata! Corroditur, repente sapientior et saepius scopum ferire!
  In tabellario armato personas machinae tormenta balteo aluntur. Inde magnam copiam glandium dat, praeterea, refrigerationem aquae subministratam, quae spatium sagittandi augere sinit. Ideo bellator sine pompa Iapones tasque in eam obtruncavit. Ceteri pugnatores notasse videntur. Grenades iterum volavit. Fremitus exauditus est. Videtur quod una tasque gravis circa chiliogramma in pondere et lacus anti evasit. Iapones iam similes codicellos praebebant. Infirmus contra Chevrons et T-34s, sed per currus armatos erumpere potes! Per latus perforatum pulvis in Vedmakova effusus est. Puella maledixit;
  - Ita parva est Iaponia, sed magnum malum facit!
  Currus cataphractos movere desiit, et binae tasque fractae intus volaverunt, ubi explosi sunt.
  Assulae Vedmakov comprehenderunt, eius uniformem dilaniaverunt. Aliquam eam off, tristique felis fractum ignem comprehenderunt. Iterum puella maledixit.
  - Non raedam - General! Tibi cacas darem!
  Mihi de duobus duodenis plura metendo salire potor. Hoc puella non latuit a militibus Iaponicis et repit. Sol orientis regionem de se aequabili exercitui non curabat. Et in tenebris et in pluviis, facies non distinguitur. Nunc opus est ut de via et dissolve in rubo.
  Satis hercle puella repit, et simul duobus vicibus in cadavera cucurrit. Satis murmuravit;
  - Non malum, samurai lucem dedi! Nunc omne quod habes, salvum te fac!
  Bellator in dumos iacuit et surgens ambulabat. Cum illis ioculator fortasse non obtinebit. Nam honeste pugnata suum facinus putavit: verisimile est, non crederet, aliter, qui scit, aliam heroi stellam dedisset!
  In communi, res aliena bellum est, hic homines occidis, idque non facile commune, sed virtus. Sicut Scriptura dicit, Non occides. verumtamen Deus non solum occidere, sed generaliter exterminare Amalechitas et uxores et liberos ac pecora. Quamvis etiam inter bellum, civium populorum interitus flagitium et flagitium habetur.
  Quamquam socii occidentales non solum emittebant et non tam facultates militares quam multitudinem hominum civilem. Hoc partim propter humilitatem accurationis altae altitudinis bombers, quae difficilem scuta mere militaria debellare fecerunt, sed praecipuum vindictae fuit. Etiam Iaponia lucem e US obtinuit. Et nihil respondent! Plana iusta non satis diu eximito Yankees!
  Videtur Americani vindictam pro Harbo Peru satis, vel potius summum electum nummarium pragmatice simul agere, et Exercitus Mao Rubri finem imponere. Iaponia Manchuria ut PETAURUM ad bellum contra USSR reliquit et libera manu contra Mongoliam data est et reliqua opera Chiang Kai-shek! Tunc totam Sinarum sub se exsuscitare poterit. Et terra Solis in bello cum USSR cruentatur. Maxime interesting res hic verisimiliter est quod Iapones numerant, Russiam victos, ut etiam cum America utentes auxilio Germaniae et Civitatum Americae Unitarum, cogitant de Siberia et aliis terris Iaponiam fessis depugnare.
  Utrimque callide id factum esse putat, praesertim cum America et Britannia immensas fines imperium sine iectione incendii obtinuerint. Alioquin longum et longum tempus, quod saltem plures annos, quia adhuc insulae sunt, eas recuperare debebant.
  Vedmakova ambulavit, sperans ante aciem transire. Fieri potest ut hiatum inlabi tuum et inhaerere tuo. Ac fortasse unum samurai captivum. Prope est prope antecedens exercitus Sovietici. Alioquin perferre difficile erit.
  . CAPITULUM #5
  Ita pro Mundo Oligarchia: Germania et Europa sub URSS, haec zona amissae auctoritatis censetur, et etiam comminatio communitatis firmatae imperii et ulterioris Bolshevismi expansio. Russia autem sub Germania est dilatatio sphaerarum influentiae et possibilitas sugendi omnes succos e terris opulentis. Sed hoc vere est quod Galli oligarchi amiserunt cum in Germaniam amiserunt: parum cum Hitler communicaverunt, sed opes maximas retinuerunt, et etiam facilior facta est opificibus uti - Germani collegiorum commercia oppresserunt. Quid oligarchi in Baltics amiserunt? Omnis vitae, libero vel vitae tempus fugiat quis neque! Mirum exemplum! Nihil igitur mirum in hoc! Et si Hitler tam ardens anti-Semitis non fuisset, nemo URSS adiuvisset!
  Dicendum est unam e causis, quare Gallia relative faciliter destruxit, erat signanter inferior recipis Iudaeorum in communi hominum et in nummaria elit. USA in Polonia, Britannia: satis contrarium erat. Praesertim in USA, quae obiter explicat cur Yankees, licet bomba non una in Americam ceciderit, etiam in multitudinem Germaniae quam Britannis saeviores fuerunt!
  Vishu, puppa sub Wehrmacht factus est, et Germani Parisios equitaverunt, harmonicas ludentes. Hitler invasionem Angliae parare incepit, non molesta oeconomia ad pedem militarem transferre et opibus victae Europae uti. Caro constant, necnon defectus desiderii tractandi cum Anglis, repudiatione anti-semitismi. Ille fortasse Fuhrer permittit ut omnes copias in bellum contra USSR divellere et mense Maio oppugnare permitteret. Verum, pacem cum Britannia Stalin ad nuntiandam convocationem impellere potuit. Signum deceret, hostem iam in limine esse.
  Vel non fieri, et tunc fortasse positio Civitatum Americae Unitarum respectu Iaponiae afficiet. Noluerunt orientis solis Terram lacessere, et imperium magnum alterum fronte aperire potuit! Quid nunc factum est. Tantum in peiore loco, cum exercitus URSS paene victus est, armorum productio nondum constituta est, et pugnare nondum didicerunt!
  Iam non est annus quadragesimus primus - Sovieticae copiae pugnae expertae sunt, didicit pugnare et vincere! Nunc ergo non timent piscinas graves et elit septem punctis incendiis, in una machina!
  Sola Iaponica homo prope arborem stat. Ita vulgare luteum phantasma.
  Vedmakova post se desiluit. Illa caput sursum iactabat, et retorta... Cum acriter trahere "phialam" hostium sursum, cervicis musculi resistentiam efficaciam praebere non possunt et "caput" facile plicas!
  Hem, quid minus samurai! Vedmakova hilaris et contenta spectat, dentes etiam nudat;
  Numquam nos vincet Iaponia! Quia pugnator similis mei est!
  Revera in tota historia Rus', solum Mongol-Tatarorum vincere poterant! Quare hoc factum est et cur gens magna Slavica inops evasit, hoc sane mysterium non una generatione!
  Praecipua est ruptionis feudalis ratio, cum sibi quisque agrum sumpsit: pullos incepit et in ea sedit, hereditatem suam servans: de labore!
  Vedmakova sensit stricta et incommoda Iaponica ocreis cruribus fricare. Gubernator hoc casu nullum tormentum perpeti voluit. Illa modo retusa, constricta et pressa "pads" in digitis suis abiecit. Noctem patriae frigus sensi nudo pede et multo laetiorem sensi! Addidit gradum, et paulum repercutit!
  Quod Russi divisi erant maxima Sclavorum tragoedia. In Occidente subacti sunt Lituania et Polonia, et in oriente a saevis Tatarorum. Iugum tamen non perpetuum duravit. Moscuae, antequam parvum oppidum cresceret, etiam in parvum quoddam imperium deflexum est. Ivan Kalita collector terrarum Russiae factus est. Hic primus nec felicissimus, sed maxime primus! Et quomodo in Bolshevik cantu sonat: melius est mortuum esse quam secundum?
  Stalin Russian non est, hoc eius incommodum est principale! Hinc diffidentia Tituli gentis, & iniustas iniustas repressiones! Ecce dat cornua porco, et regnum succiso;
  Chuchmek in solio et Rus' in pabulo!
  Exempli causa, tam Tukhachevsky quam Yegorov satis capaces erant marescalli, quae obiter dici possunt de reliquis ducibus repressis! Non comparandus est cum simia mustachioed! Quam ob rem haesitamus!
  Sed quomodo id evenit ut Stalin princeps princeps fieri procuravit? Homo illiteratus Ponticus Deus factus est!
  Populus Russiae regi debet a Tsar Russiae! Romanivs, obiter, nullum fere Russicum sanguinem habebant, et fortasse propterea degenerarunt!
  Iaponia etiam peculiarem formam gubernandi habuit, ubi shogun principe per se altior erat, ideoque nonnulla erant commoda, cum minus ob stultum haeredem imperium everteretur. Iapones per saecula non bellum victoriae gesserunt, sed inter se pugnaverunt. Hoc aliquantum valuit apud gentem ipsius. Sed vicesimo saeculo, terra orientis Solis plus terra vicit quam Alexander Magnus! Nunc rursus scriptor Russia est. Tantum nunc temporis non est tsarist, magna pars communistarum regit, et antecedens perfectiorque systema oeconomicum et politicum in mundo!
  Vedmakova autem subito caput movit. In politica ratione, et in viis regiminis, non omnia recta sunt! Exempli causa, populus non eligit caput civitatis ut ex joco expressio voluntatis, sed fit. potestates. Et de facultatibus seminarii semidoctis, ipsa personaliter magna dubia habuit! Et Beria: homo callidus, sed litteratus homo angusta mentis et eruditionis!
  Sed iam prima acies etiam propius praecedit, coruscationes apparent, fremitus etiam fortior factus est. Tempus est linguam invenire et ... Vedmakova cohortem Iaponicae reptandi animadvertit. Nunc diligenter debes, cauda sedere. Proxime in eodem stilo ut Yu-188 aggressa est, bomber velocissimus, quod ne facile quidem est adsequi celeri MiG. Tesserae, generatim, singulariter non sunt maneuverabiles et hac in parte meliores sunt quam Focken-Wulfs! Bene, hic sunt samurai ad fossam appropinquantes, apparent sicut arietes arietes reptantes usque ad conlectus oleum. Illic es multus of Iaponicus, hic debes diligenter agere... Hic est princeps exercitus regionis Solis orientis, rostrum simile marmoti. Aliquid clamoribus, pugnis pugionemque acriter vibrantibus.
  Vedmakova, patienter expectans Samurai ut oppugnaret, occipitio eum ferit cum sclopeto ferire. Ictum tamen ita computavit ut "jap" statim fossam non faceret. Tum eruptionem ex sclopeto submachine in Iapones impetum fecerunt! increpuit:
  - Astutia in bello est sicut velum in navi, sed tantum inflat, non eius!
  Puer Oleg et puella Margarita pugna in Stalingrad. stabunt in hac civitate sicut Titanes.
  Oleg Rybachenko vide duodecim annos natus. Puer autem pede nudo grenadens iacit.
  Iactat fascistas et dicit;
  - Gloria magnae Matris!
  Margarita quoque vicem bene affectatam dat. Nazis defertur et canit;
  - Gloria Stalini et soli communismi!
  Oleg Rybachenko supplet additque;
  - Gloria heroibus!
  Surgit puella Nazis devolvitur. Grenade nudo pede iacit et stridore;
  - Et Patri gloria in saecula!
  Sic puer et puella serio dimisso. Nazis emittunt et tasque proiciunt.
  Pedem nudum pueri iaculatur interfectorem praesentem. Puer cum furore ferox dicit;
  - Nos omnes cruciamus!
  Margarita fusa, hostem stridore, stridore;
  - Et erit fenum diaboli.
  Puella nudo pede mortis donum iacit. Talis est bellator, qui totum militem actu demetit.
  Puer et puella in Stalingrad pugnant. Veri sunt heroes. Et milites audaces animi plenus.
  Quid Hitler putabat Russos nihil post anni 1941 calamitatem didicisse?
  Et futuis! Exercitus rubri paratus est ad monstra "E" ex serie occurrere, secum gerere: E-75 talenta nonaginta, et E-100 talenta centum quadraginta. A taiga ad maria Britannica, Exercitus rubri omnium fortissimus est.
  Puer et puella pugnant, ut ab illis nazis e vitreo e sclopeto hauriant.
  Liberi immortales sunt et nihil timent. Quid illis fascistae sunt? Sequuntur lepores in semine!
  Oleg Rybachenko fremitu cecinit:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, tu capra Hitler;
  Cur ascendisti in Russiam asinum...
  Accipies a nobis specialiter in denario -
  In pugnum fortis pueri irrues!
  Et tunc nervus haedus grenade nudo pede iacit. Et duo piscinae Germanicae E-50 et E-75 caput collidunt et explodunt.
  Oleg Rybachenko dicit jucunde;
  - Sum puer eximius genere pugnator!
  Et rursus puero vicem dat.
  Tum puella surculos. Accurate pervenit et dura pervenit. Et dum cantat;
  - Conteram omnes fascistas et perdam adipem Adolfo!
  Et iterum puella in plena trepidatione exterminationis. Quisque sagittis et leo.
  Et iterum grenade volat nudo pede. Vincit fascistos. Iacit ut skittles ab ictu pilae.
  Margarita canit;
  - Fortis ictus eximie bene intenta est;
  Frigidissima Povetkin in anulum volat!
  Oleg Rybachenko, incendere, libenter confirmavit;
  - Dignum Povetkin exemplum, et a validis adversariis non fugit!
  Deinde puer iterum grenade nudo pede iacit et frangit Nazis utres silices.
  Et quam callide assedas, Nazis colliduntur. Quid volebant? Non necesse erat in URSS ascendere.
  Solus Oleg Rybachenko angebatur. Civitates Americae Unitae Germanos iam invadunt, et Russia rapere eos debet.
  Puer, iterum nudo pede grenade iacens, canebat;
  - Noli ineptire Americae,
  Da nobis nunc Alaska...
  Haec terra duobus litoribus est -
  Non frustra feram atrox est!
  Et Oleg Rybachenko iterum dedit vicem ... falcavit Nazis. Rursumque pueri digitos nudis grenade premunt et in hostem mittunt. in diversa dispergunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Russiae!
  Margarita iterum nudo pede grenade iacit, et spressit;
  - Pro Nicolao II Tsar!
  Puer puellam corrigebat;
  - Hie regit Stalin, non Nicolaus II!
  Margarita libenter consensit;
  Ita, Stalin! Quis pacem cum Anthropophago fecit?
  Et iterum puella nudo pede homicidam donum proiecit.
  Oleg Rybachenko logice dictum:
  - USSR respiratori eget! Tametsi Tertius Reich commodiorem illam tulit!
  Filii autem iterum coeperunt mittere.
  Germani iuxta Stalingradum et ipsum Stalingradum terribile infernum obtinuerunt.
  Sed mehercule, quod venias, est quod relinquis.
  Quinimmo moriuntur. tam cruenta et sancta pugna est dextra.
  Oleg Rybachenko vere cogitat in bello quod homines interdum rustici sunt. Aut genium ex Stalino faciunt, aut Lukashenka in genere. At Belaro saeculo vicesimo primo, qui culturam personalitatis ex agricolae collectivo facit, est magis muta. Praesent sit amet tempus sapien.
  Et novum, iuvenem, progressivum ducem eligamus. Et non demonstrare gradum intelligentiae infantis in sandbox.
  Haec anecdota Lukashenka omnium optime designat:
  Cum omnia in Belaro cariora fiunt, quid vilissimum?
  Praeses Lukashenko promittit!
  Et quare?
  Quia nihil constant!
  Turpe est Belarusis, qui adhuc talem dictatorem decernunt. Sed tempus est ut prudentiores fiant et se homines Europae ostendant. Exempli gratia, in Russia, Putin saltem reverentiam sibi conciliare curavit per adiungendo Crimea sine iecit.
  Sed id propter eventum rei. Bene vale apud Patin. Exempli gratia, felix fuit quod in visitatione Primi Ministri Israelis res cum uxore in Kyiv ingrata fuit. Iterum manifestatio phaenomenis fortuna. Sed tam parum verae reditus! Et quid si Nicolaus Tsar talem eventum habuit? Accuratius eam obtinuit, Russia per 1935 medium mundi dominatum habuit.
  Quid deinde ... Tsar Nicolaus fugam in spatium horarum ad diem 28 mensis Maii anno 1935 in tempore natali suo posuit. Prima fuga in historia hominum cosmonautae feminae Russicae.
  Et in hoc mundo, dum URSS in salute versatur.
  Proelia in Stalingrad fere eadem sunt ac in historia reali anni 1942 . Tantum hoc tempore hostes multo fortiores sunt. et quantitatem debitam et technicis copiis coloniae.
  Maxime durum est in caelo Sovieticae Russiae. Nazis multum valent, jet aircraft. Et hoc nescio quo modo non ita facile est obsistere.
  Hic gubernatores Germanorum Albina et Alvina rogationes sibi colligentes. In hac re magni periti sunt.
  Quomodo, exempli gratia, nudis cruribus tales puellas Germanas in bikinis desistere?
  Oleg Rybachenko has puellas sentit.
  Alterum grenade nudis digitis iacit. Nazis in omnes partes spargit ac dicit;
  - Magnum cor Russiae!
  Et puer terminator est valde infestus ignis. Quisque porttitor aliquam iaculis. Arabes et occaecati et Indi impetum faciunt. Venit turba ingens.
  Puer ingenio rursus grenade nudo pede iacit, duas magnas lacus Germanicas simul et fugam pellat;
  Samurai gladius tecum
  Cor et mens munda sunt.
  Audax impetum ducit -
  Semita Pulchritudo!
  Margarita in hostes figens, Nazis ex bazooka et stridore accendit;
  - Singulari pulchritudine!
  Et belliger nudis digitis donum mortis valde perniciosum iecit. Oppressit adversarios. Tum iterum nudo pede digitos iterum fera exitium iecit. Et duo fascist lacus ceperunt et conflixerunt. Etiam scintillae et fumus ceciderunt et effuderunt!
  Oleg inquit:
  - Bene factum est puella aeterna!
  Margarita novum interfectorem citreum jactavit cum nudo pede suo et distillavit;
  - Aeterni filii sumus in via lactea!
  Termino adnuit et pugnam se continuit. Omnia secundum consilium vadit. Accuratius, dum consuetum est. Et in his locis Nazis non effodiunt.
  Ita Nazis, quantumvis difficile nituntur, re vera tantum sanguine suo suffocant.
  Earum piscinae in metallum faece convertentur! Vexillum Russiae et planetam fulgebunt!
  Oleg Rybachenko strenue agit. tasque nudo pede cantat;
  - Nos semper beati
  Erit clara somnium ...
  Et veniet pulchritudo
  fuss abibit!
  Ingenium puerile agit cum impetu, quod auget furorem proportionalem ad influxum Germanorum.
  Margarita fungitur secundo numero. Sed nudis pedibus puellae tasque magis acrius iaciunt.
  Et cadunt Nazis sub eius percussionibus.
  Oleg Rybachenko quoque figit... Sed cogitationes saliunt, ad praesens revertuntur. Quam in rem.
  Re vera, Belarusiani maximam cerebri molem in Europa habere videntur, sed se in tortam indui patiuntur, dictaturam singulorum tolerant.
  Et si praeses aliquae hone! Et sic agricola collectus, etiam sine patre legitimo. Atque eos tot annis stimulant.
  Et praeterea sunt adhuc homines qui pro eo suffragium habent stricti animo.
  Etiam Oleg Rybachenko ditties habuit.
  Dic amici quousque
  Suffragia pro patre Kolya ...
  Aliquam tibi est eligere Oleg -
  Impetro plus pecuniae!
  Ita, sane, mutationes et quamprimum necessariae sunt. Nam torporis malis consequatur.
  Ipse autem Lukashenko quid velit nescit. Ius est, laevus est. Quod ad capitalismum accedit, deinde socialismum. Et turmam bonam non habet. Et nulla est factio propriae ac doetrinae. Talis est cultus admodum mediocris et loquaci ingenii. Stalin et Lenin saltem sciebant quid vellent! Et hic dictator? Si dextrum vel sinistrum ne ipse quidem scit!
  Imo, sine ideologia et factione stabili, nulla stabilitas in societate erit.
  Et incedendo nimis!
  Stalin, proh dolor, symbolum terroris et exitii factus est, communismum vertens in cucumerarium.
  Regimen meliorem non elaborare. Et sub Brezhnev insania erat - quomodo aliquis tale caput USSR poneret. Et in iuventute sua Brezhnev non intellectuale traxit, sed in senectute in insaniam incidit. Et generaliter turpe est caput civitatis non posse duobus verbis ligare sine charta. Et scias quomodo id facias!
  Oleg Rybachenko nudo pede lethalem grenade eiecit et cecinit:
  Sed adhuc vivere
  Sed vive secundum Brezhnev!
  Mutus sum, muti non possum!
  et monstrum noli agitare!
  Margarita sarcinam explosivam cum nudis digitis proiecit. Nazis poma e ramo agitata dispersit.
  Puella canebat;
  - Pomum in flore
  Solovyov tunes ...
  Veniam ad te -
  Erunt felis!
  Puella late risit et fulgenter. Dentes eius ut margaritae, sic coruscantes.
  Etiam id rutrum magna.
  Oleg Rybachenko cepit et cantavit;
  Pugni nostri ferro ,
  ungues , dentibus et dentibus .
  Veram pugnam volunt!
  Et rursus puer terminator accuratissime accendit. Et guttae cruentae de Nazis funduntur.
  Non, misericordia non erit. Hostes suffocant.
  Interea Natashka et turma eius in Sukhumi pugnant.
  Nazis oram oppugnant. Pugnatum est sane valde inaequale
  Sed puellas. Cum paene nuda sint, magna est!
  Natasha grenade nudo pede proiecit, duodecim fascistas falcavit et cecinit:
  - Futurum mundi nostrum est;
  Sicut Jedi puellae sumus!
  Zoya etiam grenade suo nudo pede immisit. Nazis dissupavit et confidenter expressit;
  - Ego sum ille qui omnes sepelire potest in sepulcro!
  Aurora adhuc incendat. Item puella, quae cum percusserit, iam a musca ictus non est.
  Cana Diabolus eam cepit et binxit;
  - Ego sum color vulpis et pulchritudo maxima!
  Et iterum nudo pede sumet eam et proiciet donum mortis! Ista est vere puella, quod tibi necessarium est.
  Et illic 'Svetlana quasi flatus! Et omnes, quasi daemones de toto inferno, in eam movebuntur.
  Imo hic puellas, nimirum a tali dentium stridore, ut maxillam quamlibet sine problematibus divellerent.
  Et si necesse fuerit, dimidium caput!
  Natasha figit in hostes, fremit;
  - Tam durus sum bellator ut me etiam taurus non calcaverit! Caput frangam!
  Zoya confidenter confirmavit;
  - Cornua frangam!
  Et pede nudo puellae grenade iacit. Et duo Rolandus et tollent et collident.
  Et ecce quomodo Aurora percutiet. Nudo quoque pede homicidam deducet.
  R. Et rugiet;
  - Gloria Stalin, sapiat!
  Aurora vere malum est. Quid simile est duabus partibus pugnare? In facto, mortem significat.
  Cur autem Stalin Russiam ad haec attulit?
  Puella digitos nudo rursus homicidam dono mortis mittet et stridet;
  - Gloria novo principi!
  Bene, recte! Stalin etiam submissa fronte. Et hoc est signum humilitatis intelligentiae.
  Svetlana propagines ipsae. Grenade nudis pedibus iacit. Dispersit adversarios. Solvit et stridore;
  - Gloria diis Russiae!
  Et iterum nudo calce aliquid perniciosissimum proiiciet.
  Puellae hic tantae sunt ut Fritz eas non capiat.
  Quattuor puellae vis magna est. Maxime, in ipsum sunt panties.
  Et hoc eis dat facultatem peramplam pugnandi.
  Cornelius ardet. Africani bellatores in montem cadentem, etiam Prohibeo et Arabes, moventur.
  Germani pro pabulo utuntur. sine ulla misericordia et paenitentia usus in proeliis. Et sane numerum accipiunt.
  Sukhumi iam terra abscissus est. Et ipsum malum est. Cito ex ammo currimus et pedem referemus.
  Sed dum puellas adhuc dare nolunt. Victoriam somniant. Etsi vires pares sunt. Moscoviae cingitur.
  Natasha sollicitus est de hoc. Grenade nudo pede iacit. Hostes frangit et cantat;
  - Si caput steterit!
  Zoya quoque sarcinam explosivam cum nudo pede proiecit et stridit;
  - Fluvius Russiae non siccabitur!
  Quae truncis inimicum excanduit acerbas.
  Ac lacus tristique rutrum...
  Sed desuper impetum elit premere incipiunt.
  Quid si reciprocus?
  Aurora eruca Launculus accendit. Currus Germanorum percute. Cadunt ea.
  Tum cana bellua tepuit;
  - Communismus sine finibus!
  Inde Svetlana incendere coepit. Et atros falcavit pugnatores. Et tunc, sicut pede nudo, citreum mittet.
  R. Et rugiet;
  - Gloria novis diis!
  Natasha excanduit in hostes et stridit;
  - Deos Russiae!
  Et ex nudo pede iactu planum enucleat.
  Hae puellae sunt terminatae. Si iam pugnant, nemo potest cum illis obire.
  Zoya etiam proicit aliquid in hostem qui omnem potentiam occidit. Et aliquid inimicus corrumpit qui. Bellator, dentes denudans, stridores ;
  - Plana in sarcophago!
  Et digitos nudos iterum munere mortis mitte.
  Et tunc Aurora citreum in hostem immittet. Accipite et fremite;
  - Futurum est nostrum!
  Svetlana denudavit dentibus et dixit:
  - Pro communitate, et novis rebus gestis!
  Et iterum quomodo nudo pede grenaden proiecit. et omnes occidet. Bene, si non omnes, quidam certe.
  Nazis in amphoram ascendit. Et haec eorum quaestio est. Hic videre potes Jagdtigr auto-flagellum propulsum. Iam lectus, sed ipsum quis. Reptat ad eam puer auctor. Et labitur mea.
  Et auto- remisi tormentarii modice explodit.
  Puer linguam suam haeret et cantat;
  - Bibamus pro matre, bibamus pro Stalin!
  Iterum bibamus et bibamus!
  Nos auctorem occidemus Hitler!
  Fascists capio. Etsi difficile est Exercitus rubri. Urbs Grozny a Nazis cingitur, sed adhuc in ea pugna pugnatur. Puellae incisura summo hic sunt.
  Hic est Tamara pugna. Ea in lavacro secta et discalceatus est. Tempestas incalescit et puella tam sollers est. Pulchritudo in igne est. Nudo pede in Nazis immittit sarcinas explosivas et cantat:
  - Tituli mox ungues in sarcophago dabunt;
  Erit sicut aranea igni ...
  Daemones in inferis cruciabunt -
  Qui satanam colebant!
  Rursusque citri nimis letale e nudo calcem pulchritudinis volat et Nazis frangit.
  Maria irridens dicit:
  - Grenades necabit!
  et alapam Tamara in humero. Duae puellae pugnant, et in summo Vexillum rubeum glandibus perforatum est.
  Puellae nudis pedibus et paene sine vestibus sunt, sed urbibus Sovieticis tradere non intendunt.
  hilarem Mariam decantabat canticum. Et simul ignem immitem et homicidam educavit;
   Multi magni,
  quorum opera vivunt per saecula, Multa et magna nomina, Qui immortales vocantur.
  
  Multae fabulae heroum melodiam epicorum servaverunt, sed omnium heroum simplicissimus, unus omnibus carus.
  
  pueritiam in montibus egit, volucrum volatus secutus est, a montibus speciem alarum aquile hereditavit.
  
  Hic, cum fulmine, trans freta fertur, obsitus et familiaris proletariis terrarum omnium.
  
  In continenti Sinarum, Carum cunctis cordibus, Hoc nomen praecones Fanzam, pax, finis palatia.
  
  Stalin felicitatis vexillum est, aurora hominum! Vivat dilectus Stalin multos, multos annos!
  Puellae bene canebant. Maria, Tamara, Veronica et Victoria ambo iuncta sunt.
  Quattuor pulchri- tudines circumventae sunt, sed quomodo pugnant.
  Hic Maria grenade nudo pede iacit et figit impetum Germanici elit. et decor stridore;
  - Gloria factionis nostrae!
  Veronica etiam nudo pede emittit mortis donum, et iaculatur HE. Bellator fremit;
  - Gloria, quam sublimior gloria!
  . CAPITULUM #6
  Victoriam, jaculantes in adversarios, et incendentes, subridere;
  - Ad futura spatia communismi!
  Et quatuor pulchritudines, pene nudi et discalceati ridentes.
  Tales sunt aquilae puellae nobilissimi ordinis.
  Mirabela et Anastasia in caelo pugnant. Ipsi quoque Nazis cerebrum lavant.
  Mirabela cum risu, tweets;
  Omnia in mundo erit finis
  Patriam ardenter ama!
  Et iterum nudis digitis per fenestram apertam, quasi citreum jactantem. Et alapam super fascists. Alius currus downed cadit.
  Haec fraus est - habes illuc.
  Anastasia ridens dicit:
  - Lenin te laudavi!
  Mirabela iecit duos carros germanicos cum uno erupit et animadvertit;
  - Stalin, sine ulla dubitatione etiam!
  Anastasia tria Rolandus abscidit et confirmavit;
  - Sine ulla dubitatione!
  Puellae tam frigus sunt. Ac potissimum pulchra. Calent et simul frigidum calculum.
  Mirabela, aliud planum fusa, animadvertit;
  Omnia in mundo relativa sunt.
  Anastasia giggled et mussat irata;
  - Nihil extra philosophiam!
  Ipsa quoque fenestram aperuit et nudo pede grenade proiecit. Hoc tempore ME-262 explosa est.
  Mirabella concorditer annuit.
  - Magnam fecisti!
  Anastasia dentes denudans addidit;
  - Fecit quod fecit!
  Et ambo fortes risum prorumpunt. Connivent inter se.
  Ita, heroismus gravis est.
  Aestate MCMXLVI, saeva proelia extra urbem in Volga explicata sunt. Sniper phalanx feminarum, duce Alena Ogurtsova capitaneus, locum defensivum in ruinis in vico Volodarsky suscepit. Puellae cum tormentis et sclopetis machinis, tasque fasciculis constrictae, post ruinas absconditae sunt.
  ipsa Alena tunica maculosa super nudo corpore, denique braccas et discalceatus. Pulchra et curvy puella, validis coxis, lumbus tenuis, tonsus brevis sub cistae dimidiae. Facies valde expressa, mento virili, oculi caerulei late distincti. Crines pallidi cinerei cum pulvere, pectore alto, duro vultu. Dux Alena plus quam biennium pugnavit et obstante iuventute multa vidit. Crura puellae in plagis et livoribus conteguntur. Puella mobilior est nudis pedibus quam aspera et informes ocreas movere.
  Nuda solo tremulo tenus sentit humum, propinquitatem cuniculi monet, patientiam maternis addit ipsa. In una parte, obdurati sunt pedes puellae, et non timebant calidum metallum, aut acutum rudera ruinarum, sed ex altera parte, sensus et flexibilitatem non amiserunt, monentes per fremitum motus . lacus.
  Carissimi Alenka grenade tenet ligatum CREPITUS sarcina. Perrepere necesse est ad piscinam Germanicam formidabilem "Lion", vias cum tormentis machinis rigans.
  Maria repit iuxta eam. Item discalceatus, sic omnes puellae ex phalange facta sunt ex ocreis, imitantes ducem suum. Pulvereas plantas acuunt cum puella quadrupedum repit. Capillus flavos Mariae nuntius et longus est... Paululum frizzum. Statura est ipsa puella gracili, tenuis, parva. Potest etiam falli puella, scapulis angustis, et quasi magnum caput.
  Sed Maria multum iam experta est. Captivitatem fascistam visitare curavit, crudelibus cruciatibus et cuniculis superstitibus, unde quodam incomprehensibili miraculo elapsus est. Sed spectans ad eius puerilem, teneram faciem, numquam dicere potes illam fustibus glutinatam in calcibus caesam, vena per corpus eius transiisse.
  Maria prodeunt.
  Alyonka fasciculum tasque sub acervo rudera labitur. Nunc nonagintaton "Leo" hic repetet et conflabit. Oculi caerulei puellae sicut sapphiri in facie micant, ex solis exusto et pulverulento colore.
  Experientia suadet ut piscinam bene munitam nunc mutare situm. "Leo" habet 100 mm armaturam et in angulo usque. Triginta quattuor quattuor per eam erumpere non possunt, tantum graves Keveshes casum habent. Sed brucus est finis. Summa est mobilitatis privare ...
  Anyuta ignes e submachine tormentorum erupit... Miles, quid nationis, procumbit, nemo scit. Germani plurimum orientis Hemisphaerii superati, Aryan sanguinem fovent et colonias copias in proelium mittunt: Arabes, Afri, Indi, Asiatici varii et Europaei. Numerus Polonorum etiam auctus est - qui Bolshevik Russiam odisse solent ab incunabulis. Nationalistae Ucrainae, et Don Cossaci, et Chechens, et toti Caucasi Khaganate hic pugnant. Tituli totius internationalis conscriptae sunt.
  Sortes inimicorum...
  Anyuta arte tormentorum fallacias ignis. Fissa fere glans, atrata ex pulvere, rotundum, Calcaneum puellale. Pulcher dux etiam titillationem sensit quam prope praesens magna calla volavit. Transivit se puella, insusurrans;
  Etiam glans non obstabit!
  Maria remittit... Alia puella, Alla, est valde rufa, supra mediocris statura, et muscularis, non obstante cibaria tenuia. Pulcherrima quoque puella, coxis luxuriosis, lumbis succincta, non latis feminea humeris, alta ubera.
  Alla in brevibus suis tantum pugnat, tunica laceratur et putrefacitur in pulverem, et nova vestis per Volgam non traditur. Absit plus munitionis et cibi guttam ad fessos copias Sovieticae transferre.
  Sic Alla nuda fere est, crura ei exarati, praesertim genua. Fistula shrapnel planta pedis dextri percussa est, et dolet quod difficile est ad ambulandum.
  Crine, pulverulenta, prope nuda Alla formosam torquet, at simul ora dura. Puella figens dicit;
  - Dominus, Moscovia et Stalin supra nos sunt!
  Quae oppugnationem Nazis abscindit, ipsa vix spatio revolvitur.
  Ruinae et plateae angustae difficilem faciunt piscinas Parthorum Germanorum circum vertere. Hic prope ducenta ton "Muses" sunt et omnino transire non possunt.
  Sicut Anyuta expectat "Lev" paulum expulit, et se in acervo purgamentorum abdidit. explosio facta est. Eruca erupit, duobus phalangis sauciatis avolavit.
  Lacus vulneratus restitit et concha e dolio suo evolavit ...
  Alicubi sonuerunt procul ruinis relictis. Anyuta, anguis, exsibila;
  - Hoc mihi calculus! Aperuit rationem...
  Puella capitaneus iterum repere coactus est. Germani eorumque satellites in ruderibus technicis praestantia uti non possunt. Per contumacem Hitlerorum turmas Tertii Reich in proeliis positionibus magis amplae et bene munitae in urbem coactae sunt.
  Maria grenade iacit. Cogebat somersaults in downed Germanorum vel Arabum volvens. Unus e Nazi militantium manum suam lacerat, et in ea custodia Anglicana circino dependet.
  Maria cum risu dicit:
  - Quid tibi gyro ostendit - viam ad infernum!
  Et formosa puella fragmen adhaerens ceramico Pulvereo pulvere excutit.
  Alla quoque solida et plena pectora pulvere discutit. Papiae nigrae fere a sordibus et scabie. et lava. Iterum exarandum est cum submachina Germanorum sclopeta scriptitant. Et in plastunski modo repunt.
  Suam sedem tenet phalanx puellarum, cum testis est. Et conchas graves lacerant, et bombae de caelo cadunt ... Sed nihil animos heroum Sovieticorum franget.
  Hic Anyuta Pantheram reptans videt. Bene, haec piscina non est iam FORMIDULOSUS.
  Ferrum in latus potes. Stemuit puella, puluerem ascendentem eleganti ore exspuit. Grenade in manu sumpsit, sarcina explosione onerata. Tibi obrepunt. Sed tantum fumi circa.
  Anyuta serpere coepit, nudis digitis et cubitis exhaurire nititur. Illa erat sicut felem gracilem murem. Puella recordata est belli ab illa aestate gravissimi anni et quadragesimi primi, cum Wehrmacht expansa USSR dolo invasit. Neque puella paene puella terrebat? Primo quidem, sed tunc consueuerint ad eam. Et iam adsiduos testarum crepitus strepitum sentis.
  Nunc et ipsum prope explosum est. Puella ventrem suum percussit. Sicut grex apum, et dentes ejus desuper: Anyuta susurrans fissa labellis;
  - In nomine iustitiae, Domine!
  Puella serpere accelerat eamque grenadam iacit cum involucro explosivo adnexo. Praesent in arcu volat. Explosio auditur, armatura tenuior Pantherae se accommodet. Lacus Germanicus uri incipit, pugnae ornamentum detonat.
  Anyuta susurrat risu;
  Gratias tibi ago Domine Jesu! Credo in te tantum! Te solum oro!
  Pantheram frangit. Avulsum longum truncus in ruderibus sepelitur. Arma frontalis, a lateribus armata, uncus imitatur.
  Anyuta, cuius oculi, facie fusca ex pulvere et solis exusta, cornipedibus scintillant, dicit:
  - Quanto plus quercus hostis habet, eo fortior nostra defensio est.
  Alla est valde parum pudici in nigris sublibris, et nuda, pulverulenta, valida corpore. Valde puella dolor est. Litharas vitreas nudis digitis ejicere potest.
  Nunc acutum obiectum venuste, pulvere operto. Haesit in fauce fascist. Pulchra Alla garrivit;
  - Et symbolum sexum sum, et mortis symbolum.
  Puella, post quam iterum repit, fusa. Anyuta quoque ignem.
  Dux speciosus, succiso fascist, pipiabat;
  - Vita est catena et res parvae in ea sunt nexus ...
  Maria accensa, caput apertum Fritz excisum adjecit;
  - Impossibile est ne nexum apponere momenti!
  Anyuta, iterum accurate fusa, coaxare;
  - Sed non potes ire per cyclos in nugis.
  Maria, quasi incendens, addidit;
  Alioquin te catena cinget!
  Alia puella Matrena, etiam pulcherrima, una cum auctor Seryozhka, meum in filum paravit. Duo ex eis eam impulerunt... Insidiosus booger in erucam "tigris" -2. Et quomodo hoc longum dolatum currus Germanorum explodet.
  Puer flavos Sergius exclamavit:
  - Nostra Russia, situlam habes!
  Vixque erat spatium currentis, micans, atraque, demisso calcaneo, tecto delapsa.
  Matryona collum pueri permulsit et dixit:
  - Valde dolor es!
  Auctor fronti iter fecit et phalanx feminarum coniunxit. Puer creatrix nimis est. Pro exemplo, aeroplana fecit ad impetum elit fascist deiciendum. Cum Focke-Wulfs vel TA-152s oritur, incredibiliter rugitus surdus auditur.
  Germani Wagner symphoniam comitantur. Tantae melodiae majestatis.
  Matryona dicit cum molestia;
  - Etiamnunc nos terrent!
  Auctor pathos puer cecinit;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  Nec nos mors tollet sub astra polo!
  Sanctus enim Rus' dura pugnabit;
  Machinam tormentorum validam onusvi!
  Matryona, puella alta, puella muscularis coxis et umeris latis, femina rustica est typica. Vestes pugnando scissae sunt in pannos, crura valida nuda sunt, comae in binas bracteas texuntur et graviter insperguntur.
  Seryozhka tantum undecim annos natus est, tenuius a malnutritione, puero exarato et sordido, nihil nisi breves. Crines pueri naturaliter cinerei sunt, et costae per tenues, perustas et sordidam cutem ostendunt. Crura vehementer addicta, ambustis, livoribus, pusulis. Verum, fatum puerum gravibus iniuriis servabat.
  Matryona magna et pinguis in prospectu videtur, puella tamen minime pinguis est, sed cum valida carne ad ossa educata. Fames autem eius non videbatur seditiosa et magnae figurae omnino afficere.
  Puella e gravi sclopetis anti- lacus. In fronte germanica transfigi non possunt, sed casu in vestigiis est.
  Et Leo Hefty, acceptus explosivum grave in curriculo, coepit fumum flare tanquam fumum gravem smoker.
  Seryozhka canebat malitiae;
  - Stinky Fritz sine cogitatione, accendit cigarette in ostio! Nimirum in magnas molestias conscendisse!
  Matryona micans musculosa, perusta vitulos, nudo pulsos pede pulsa sonum. Puella canebat;
  - Sanctae Russiae facies ex icone micant ... Absit. Et si quis blandiatur plus quam fascistas, nemo, crede mihi, te propter hoc condemnabit!
  Deinde reposuit vasa piscinae anti- quae iterum accendit. Germanus portator iterum fumo inflatus.
  Puella phalanx notabile damnum Fritz intulit. Sed et ipse damna passus est. Hic una puella bifariam lacerata est, Et sic facies facta est, quamvis pallida, pulvis.
  Pleraque Stalingrad a Nazis iam capta est, sed residuae urbis in deditionem dare non vult.
  Anyuta interim per "tigem" erumpere conatur. Raeda Germanica potens in latere grenade obtinuit, sed non succumbit. Ignem tormenti volvitur. In terram exarandum est puella, et rudera, ne flatu frangatur, unda solvatur praesenti.
  Anyuta susurrat molliter;
  - Mom, pater, me paenitet!
  Maria grenade ad Tigris proiecit, quae in fronte eius explosa est. Puella sibilabat;
  - De eo quod lux doctrina in hieme in vere ... Dico sine exceptione quod Hitler est pestilentia spuria!
  Alla, fracto conspectu Nazis, aquam infundens rupta, coacta;
  - In sarcophago vidi nunc Fuhrer! Et recalcitravit pauperi rectum in oculis!
  Ipsa puella rufa grenade ad piscinam nudis digitis proiecit. Dolium percussum... Explosio secuta est et rostrum "tigris" laceratum est.
  Imbellem Germanum cepit ac subtraxit.
  Anyuta snorted per nares;
  - Nostra, tua non cedent!
  Maria excidet Hitlerita mercennarium cum glans et cecinit;
  - Et improbus non iocatur! Manus et pedes, funes Russorum torquet! Dentes in praecordiis mergit... Patriam bibit ad imum!
  Anyuta giggled, latravit;
  - Quod fuhrer bacchatur clamat, se lachrymat!
  Maria, incendens, addidit;
  - Bene, mors inflat, renidet!
  Etiam periculosior "Shtumrtiger" apparuit. Tota aedificia et vasa destruit. Praeterea loca militum Sovieticorum non accedit. Raeda sub tegmine machina tormentorum Germanorum conservatur.
  Anyuta videt quod univocum est ad positiones Fritz accedentibus. Sed in caelo Focke-Wulfs. Una harum machinarum propius ad Sovieticum positiones volat. Puellae ignem aperiunt.
  Alla grenade et furens iacit dicit:
  - In alta morte - nulla est remissio!
  Postea puella e machina tormentarii vicem dat. Celeriter volvitur. Relative novum piscinam Germanicam "Panther" -2 cum parva turricula et silhouette inferiore celeriter admota ascendit.
  Plures puellae tasque in raeda Germanica iaciunt. Muneribus acceptis coit et circumagi nequit.
  Alla sibilus, sibilus;
  - Hic est novus impetus! os eius nos lacerabimus!
  Panthera-II oblatrantem et validius telum incendit.
  Columna ignis scindit aerem, et statim calefacta et electrolytica atmosphaera.
  Alla giggled, putamina praetervolavit dimidia nuda puella. Impudens rufo movit coxas et dixit:
  - Et Newtono hostes devicit, iugum de throno proiecit. Fritz Newtoni legem statuit.
  Stalingradus totus erat in incendiis mersus, cum linguae igneae caelum lambere videbantur, et purpura adusta, aurantiaca, scintillae coccineae! et omnis scintilla est sicut larva e arce infernali.
  Anyuta, pugnator Germanus pulsans, oculis caeruleis emicabat, canebat;
  - Quid ploras malam anum? Crede mihi, modo psychiatricis hospitalis pro te lacrimat!
  Maria in cantu cecinit, in Nazis incendii:
  - Quam bonum est iacere super gramen et percutere Fritzam super caput! Cataplasma pro Fuhrer compone, et glandes ex machina sclopeta mitte!
  Puella bacchatur furibundus et a ventre suo ad dorsum volutatur. Ego pedes birotum feci. Grenade advolavit. Focke-Wulf volans, shrapnel sub alvo accepto, altius volat. Videri potest quod acuta fragmenta eum vulneraverint. Ignem fascist rapuit, et fractis coepit alis perdere.
  Anyuta, videns Fokke altitudinem amittere, coaxavit;
  - Id semaphore! Securis in tabula pendet!
  Planum Germanorum explosum est, strages spargens in omnes plagas caeli. Et ubi fascist ivit. Extremum meum feci vicem. Carnifex in cinerem abiit, non gubernator!
  Stemuit Maria, spargens pulverem et dixit;
  - Esse aut non esse? Quaestio non est!
  Alla iterum jecit pede vitri frustum, adeo ut, ictu oculi, per occipitium exiret apud Fritzium;
  - Lacus sum armada! et tractari debes!
  Germani et eorum satellites progredi conati sunt ante eos tasque. Tales rationes contra puellas non laboraverunt. Hic Seryozhka catapultam direxit, et quomodo hostes in responsione percusserit.
  Puer auctor mugivit;
  - Patrem natalem lacerant Hitleris ore!
  Catapultae incursus in Nazis turbam dispersos eos dispergunt, et simul in acre volvuntur. Fritz concidit et ruderibus murorum confregit.
  Tank "Tiger" -2, statera amissa, cum "Leone" conflixit. O Leva, ubi est nomen tuum formidabile?
  Anyuta subridens respondit:
  - Bene, euge Seryozhka!
  Puer infensi fremuit.
  - Auctor semper paratus!
  Puella-centurio iterum clavum figere coepit. Et Matryona angustum pedem titillavit Seryozhka, quam difficile est! Merito puer non timet per ignes currere.
  Maria in cantu dixit:
  - Iuvenis bona est - senectus mala est!
  Alla, laetus rufus, consensit;
  Nihil est senectute peius! Haec vero foedissima omnium rerum status est!
  Et puella saltum cum autocineto fecit. Putabat ad momentum avias foeda. Non, noli comparare, vetulam cum puella. Et quid sit decor, in gracilibus corporibus.
  Allah cepit et cecinit:
  - Fluunt post annum, anni in comitatu;
  Anus fricat cyprinum in mortario ...
  Quid de gracilitate mea?
  Non intellego quomodo adolescens abiit!
  Anyuta micare ocellos, Germanum percusso in inguine pulsans, Dicebatque:
  - Minime! In bello tamen talis est venustas - ut semper iuvenes maneant! Semper ebrius est!
  Matryona novum crimen in catapultam posuit. Hoc est aliquid simile mortario bono. Puella sibilabat;
  - Noli transire, sed transi!
  Seryozhka permixto pede tenui sed pernicioso et latrante;
  - Fritz vultum!
  Grenade, una cum sarcinis explosionis, pleno adductu in loca Nazis volavit.
  Stalingrad illis non data est. Nam tertio mense exeunte Iunio oppugnata res geritur, sed urbs omnia capere non potuit. In aliis partibus anterioris, Nazis res gestae, non in hac una.
  Anyuta eius pistol accendit et fremuit;
  - Omnia impossibilia sunt, fieri posse... Non opus est ut universum admodum perplexum sit!
  Felis et tristique felis vitae motorcycli. Machina explosa, et turbines ignei fumosos landscape illustravit. et igneo pede Germanicus discerptus est.
  Dux puella exclamavit:
  - Malum necare amo! Et hoc est summum bonum!
  Maria Germanos rupta sibilebat;
  - Ludamus hystrices!
  Ignis alla apertus, verius. Paucis nigris iacens iacebat tectus ruderibus;
  - Hostem occide! - Puella insusurravit.
  Maria iocose cecinit;
  - Hitler cum lipstick, Mainstein with hairspray, Te traham in captivitatem reginae, Mordet te canis fidelis!
  Anyuta, incendere, exsibilare;
  - Vespere veni, Adolf, suspende te... Desine caput tuum ludificari! Vespere veni, vola ut gyrfalcon - ut percutere Nazis durum!
  Dixit Maria in ira, galeam pulsans de capite procellae;
  - Possumus! Et volumus!
  Puellae e cohorte "Lenin" progressionem militum exterarum restiterunt. Fritz processit, cadavera in spatium iacit proprie. Lacus "Lev", in quo spes confixi erant, auxilium non fecit. Hic modificatio machinae cum 150 mm gun est.
  Alla saxum nudae papillae adhaesit. Puella tam pulchras et plenas ubera habet. Grenade puella pede iacit. Crus validior est quam bracchio, et iactus longius tendit.
  "Leo" in eruca lacunam accepit, et stetit. Iaculat ore potens. Fremunt et concidunt.
  Allah conspuens, dicit:
  - Bellator Russicus non gemit in dolore!
  Et iterum puella iacit. Et id architecto dignissimos. Fascist e turri recumbens.
  Crine fere nuda puella;
  - Frustra hostis credit se Russos rumpere! Quis audet, in pugnam aggreditur, nos acriter hostes feriemus!
  Et Alla volvit musculos preli, quos habet valde caelatus.
  O, quam pulchrae sunt puellae! Eorum aliquem mori nolo.
  Ekaterina cucurrit... Puella pulcherrima, crinita, cana. Ea nescio quo modo potionis aliqua illinere procurat ut sordidam non habeant.
  Puella formosissima, Veneris figura, modo submissiora et caelata. Vestit tantum fascia et subligar. Cetera omnia jam divulsa sunt. Sed quam decori sunt crura! Non est haec puella, sed perfectionis signaculum, decoris corona.
  Peculiari modo incedit, sicut sciurus. Pedes nudi et vibrant, et calces mire purgant. Ekaterina sarmenta, et fascist ulcus in pectore accipit.
  Puella dicit:
  - Fides erga matrem summa est verbum!
  Allah risu dixit:
  - Tolle fasciam tuam et mane sicut me in bracis!
  Catharina movit caput negative.
  - Hoc non convenit!
  Alla deae movit, accendit apte, Et canit ;
  - Aliquid Komsomol membrum insolitum evasit! Ambulans nudo pectori simile est valde indecens!
  Catharina giggled et dixit:
  - Cur Fritz laetitiam affers, nostram aspice pulchritudinem!
  Allah constanter respondit:
  - Pulchritudo nostra mortiferum est!
  Katya giggled et accensus ad TA-200. Nazi currus igne comprehenditur. Et flava pulchra crocus;
  - Mors ad malum!
  Allah giggled.
  - Et vita bona est!
  Ekaterina, videns Germanos cadere, fremuit;
  - Haec summa dignitas! Noli putare Naziam te vicisse!
  Laudabit Allah:
  - Exspecto victoriam! Victoria manet... Qui cupiunt compedes frangere! Victoriam exspecto! Victoriam exspecto! Nos Nazis vincere poterimus!
  Puella pulchra, et ubera eius nuda tremunt. Bonum cum abdomine nudo in calore, qui intenditur ab igne.
  Anyuta nunc vidi multo magis determinata. Fritzam cum sclopeto submachine excanduit, et latravit;
  - Ego te castrabo!
  At vero Nazis funesta dona et loculos accepit! Et puella eis figuram ostendit, digitos nudos faciamus. et sibilabat sicut praedo luscinia. ritia digitorum extrema.
  Dux puella valde callida est. & micans. Nec crudelis. Illa quoque nonnumquam miseret hostium milites, qui liberos suos mortuos patres ploret.
  Anyuta autem tales cogitationes a se repellit, vult ab eis in lacrimas irrumpere. Sed Russi ad Germanos non veniebant spoliare et occidere. Imo hi Germani et tota turba peregrinorum infestantium ex toto orbe terrarum in spatia Russiae irrumpunt.
  Anyuta se traiecit et in Fritzam accensus est, qui quiete accedere conabatur ad positiones Russiae Fritz ... oculum suum et cerebrum, quod iaculabatur a glande, emanavit.
  Subridens puella, urbane dixit;
  - Rectus oculus ad oculum, caput ad caput!
  Anyuta accurate iecit et motorcyclum cum sidecar percussit. Raeda discerpere coepit et machina sclopeta avolavit, pluries volvebatur. Tum rostrum eius in caementa demersit.
  Puella nudum terit, solum in ruderibus pulverulentum. et iterum petivit. Alacer, iuvenis, risit potius vultu. Puella canebat;
  - Minime, fascistas narravimus, nostri homines non ferent Russicum panem fragranum vocabuli vadum vocari!
  Maria iactum accuratissimum fecit, e quo Focke-Wulf exarsit et pipiavit;
  Nebulone utique optio constat;
  Dollariis, paratus est tradere Rus'...
  Sed Russian tam pulcher est
  Se paratum esse pro patria vitam dare!
  Puella somersault et ficus Nazis ostendit et sculpsit, et glandes pulchri- tudinem non attigerunt.
  Alla apparebat, haec pulchritudo paene nuda, ac sordidus ut diabolus, statim grenas duobus cruribus projecit; Quos cohibebat;
  - Quid habeo quod... Fritz in acuta parte!
  Matrena correxit Alla:
  - Acuta in latere, et non in acuto!
  Puella giggled et ubera peponis excussit, et grenade grenade cum sarcina explosionis usus est. "Tiger" ad rostrum ictus est, et hoc opus tortuosum artis tunditur.
  Post hoc, Nazi creatura sublata est. Repere coepit sicut turtur in igne deprehensus.
  Anyuta canebat, nictu iucunda;
  - Et "tigris" tergum ablat et Germani occultant!
  Vexillum virginis sub impetu versatur, aer ferit et tormenta gravia. Hic bombers gagates ictus, fractus, candens arduus in coelum assurgens. Lapides ardentes. Feliciter nullae puellae mortuae sunt, sed homines ad mundum sequentem perrexerunt - qui non ita moesti sunt! et animae volant aliae ad caelum, aliae ad infernum. Ubi daemones cum furcillis iam exspectant eos qui in Iesum Christum non crediderunt.
  Alla est sexiest bellatorum in ira: an potestne Nazis ex suis "Sturmtigris" ignem in locis Sovieticorum militum interficere et milites rubros interficere?
  . CAPITULUM #7
  Et puella grenadem pedibus suis nudis arripuit et in cascades somersaults versabat. Et velocius et velocius nere. Tum, omni nisu, donum mortis in latum Stormtigeri rostrum jactavit. Nudi perusta micabant tibia pulchritudinis, et grenade in latum rostrum volavit. Et machina valida primum suffocata est, deinde irruit. Duo "tigres regiae" in lateribus "Sturmtiger" stantes missi sunt et in diversam partem dispersi sunt. Et evulsi sunt scutulis ab eis, et ceciderunt volantes sicut monilia fracta reginae.
  Alla flante unda proiecit, et puella sursum deorsum volavit. Et versa est, contremuit et iactata est. Sed tamen decor exiens, rudera acuta, Contrivit nudas in plantas effossa lapides. Dolet puella, et etiam per pedem callum, tenerum perforatum.
  Sed Alla vires adstant clamant;
  - Tu fascists in cinere eris!
  Anyuta aliaeque puellae ab unda explosivae iactatae sunt et vel leviter oppressae. Sed nullus formosorum bellatorum mortuus est. Puellae cum vento et igne bene quaesito convenerunt. Nazis omni- bus exilientibus aliisque insectis infestantibus URSS obsidentibus.
  Maria magno studio cecinit:
  - Et cum tuba Domini ad pugnam nos invadit, amici erimus cum Komsomol! et in voluntate Domini ero ad vocantem caelestem.
  Alla, excussum e plantis fractis in sanguine, canebat;
  - Lenin, factio, Komsomol! Fuhrer ad furiosum mittimus!
  Puellae incunctanter ridere coeperunt, et Seryozhka cum timore et molestia dixit:
  - Et catapulta mea non tam accurate est quam pedes Allae nudae et validae!
  Matryona , flexus lacertos , dixit ;
  - Qui est OK! Adhuc cogitas. Aliquid frigidior Thracam!
  Vedmakova ex prima acie reversus, vocationem ad Vladivostok accepit. Ingentibus detrimentis acceptis ac prope Khabarovsk circumventis (communicatio cum hac urbe per Amur conservata est), Iapones copias suas reficere et reficere desierunt. Saltem centum miliones Iaponiae cum alia septuaginta miliones Manchuria et Thailandia pedites copiose transferre potuerunt. In sensu facilius est pugnare USSR quam USA, quod his pugnare debes multum navibus pretiosis et minime vilis aircraft. Sed pedites levibus ac vilibus sclopetis et tormentis e Schmeisters exscriptis apparatus copiose suppleri possunt! Omnis puer Iaponensis ab aetate septem scit machinam sclopetum convenire et disconvenire! Tantum utique tempus est copias ex insula in continentem transferendi. Ac repletione accepta, in Sovieticum territorium iterum profunde transfer!
  Accepta vocatione, Vedmakova speravit se tandem novum pugnatorem et pugnam in caelo recepturum esse. puella ad Vladivostok in emka delata est. Gubernator quasi terminator sensit. Convivus viator evasit avus sene, licet magna aetate, qui tantum livore serviens.
  Se iactanter declaravit;
  - O adulescens! Et scis me pugnasse cum Iaponibus retro in tsarist temporibus!
  Vedmakova dubitanter interrogavit:
  - Itane? An forte crucem tu quoque accepisti?
  Avus, canitiem quatiens, maledixit;
  - Nulla crux, nulla numismata! Ita per annum et tres menses privatus pugnavit! Quid censes, omnes titulos et numismata posse accipere? Praesertim sub tsar, cum tudo non valde placebat!
  Vedmakova constat:
  - Erat sub rege classis inaequalitas! Sed tempus varius nunc. Per viam, quam tu Japs! Estne hostis fortis?
  Respondit senex : Dentibus fer- micantibus ;
  - Non debilis, licet si nostrum mandatum esset sumu, Port Arthur et Manchuria non cederent! Non sunt isti hostes fortissimi.
  Emka lente agebat, fodiebatur via a bombis et tormentis. Licuit loqui.
  Vedmakova paulo quietius quaesivit:
  - Et quid fortius nostra?
  Senex impiger, quasi horologium ludibrium, duorum temporum adnuit;
  - Aliquanto etiam! Exempli gratia, Iapones vicies plus septa quam nostra habent. Antequam ad frontem missus sum, tres tantum iugis dirigentes participavi. Et deinde quinque ictus inter se. Sed in pugna, non possumus dicere nos peiores esse quam Iapones. Et hoc non obstante quod in vestitu khaki erant, et albas tunicas induti eramus. Nempe postquam militarem experientiam consecuti sumus. Iapones multo minus ingenii in re militari habent quam nostra, quamquam longiore disciplina. Sed sclopetis illorum multo verius quam nostra Mostina fuste feriunt.
  Vedmakova sine exceptione constat:
  - Ita! In hoc bene dicitis! Iapones, sicut Germani, nimis exercitio operam dant.
  Senex renuit caput.
  - Vice versa! Minus abhorret quam habemus in exercitu tsarist! Si etiam ante primum bellum mundanum milites melius exercere coeperunt, et certe vestem mutaverunt, tunc ... Non exercitus, sed solidus gradus!
  Vedmakova non sine malitia:
  - Ante bellum etiam multum operam dabamus ut in pompis ambularemus! Sapiens videtur ab aliorum erroribus discere, a suis stultus, qui omnino non discit?
  Atta dixit:
  - Doctrina cum tempore venit! Integer sed magna eu erat auctor venenatis. Nulla tormenta, nullae glandes! Saepe esurierunt, milites aegrotabant - medicamenta nulla erant! Plures homines ex typho et aliis abominationibus mortui sunt quam ex glandibus Iaponica. Tam malum erat bellum. Kuropatkin stultus est! Nullas ambages, nulla camouflage, protinus homines sub tormentorum machinarum fossas coniecit. Pabulum tormentum adhibitum est. Omnia pessime desierunt, fugam. Vix ut aiunt, crura mea trahebam. Verum, satis superbire possum quod captivitatem fugi! Sicut vulnerati nimis!
  Puella curiosa quaesivit;
  - Et ipsi Iapones meliores aut deteriores facti sunt! In Martem pugnae praedicant.
  Senex primum cigarette accendit, et tunc demum respondit:
  - Difficile est hoc obiective iudicare. Exercitus pila, aircraft, tormenta submachina mutata sunt. Naves in terminis progressus non multa mutaverunt, sicut sclopeta. At stoliditas imperii eadem mansit, ita stuprum illud, oppugnatio Vladivostok!
  Oculi viridis sagax emicuit.
  - Nulla excusatio est!
  Senex consensit.
  - Et fieri non potest! Ceterum dolum parari hostes sciebant, nec erat modus agendi! Quasi posuere. Sed induciae cum Pindo evidens signum est, ictus validus secuturas esse.
  Witcher chuckled.
  - Cum Pindo?
  Avus confirmavit;
  - Ita est, quod nunc Americam et Britanniam vocant! Nomen autem est a verbo "furari", id est, furari. Et isti sunt parasiti nationes, fures, qui sanguinem sugunt ab his qui sunt stultiores et infirmiores!
  Gubernator rufum caput adnuit;
  - Hic assentior!
  Senex poposcit;
  - Esto consentiens nostrum praeceptum amentes, etiam proditores! Classem igitur nostram pejorem Pindo substituamus!
  Vedmakova obicitur:
  "Fortasse non putabant Iapones tam cito ferituros esse. Fere ab extremo Oriente locus quietis erat, et ignavi et ignavi homines hic consederunt. Ceterum in exercitu non debes operarium vel collectivum agricolam laborare in tergo, sed bonam rationem et salarium habes. Contra, vitam tuam non committens in extremo Oriente. Ita paradisus ad lora et timidis.
  Senex respondit;
  - Milites et duces non tam mali sunt quam pugnant. Khabarovsk hic est, adhuc non transiit.
  Vedmakova constat:
  - bellator Russicus, bellator specialis! Sed sicut Brusilov dixit: Milites nostri sunt excellentes, ministri boni, imperatores mediocres, et tsar est omnino mali!
  Avus aegre tulit;
  - Si imperator noster non Kuropatkin, sed Brusilov fuit: utinam vicissem! Heu overscriptum! Dicendum est sub tsar, imperatores Russicos minores facti: sub Suvorov totum galaxia praeclarorum imperatorum facta est! Tamen Stalin Ponticus est, sed ut aiunt Georgiani...
  Interpellavit avus Witcher;
  - Cave cum talibus dictis! Sic licebit in praecipuo genere! Sed me, Stalin, neutiquam ingenio! Et exempli gratia hoc confirmat ferrum in linea exciderunt Februario! Obiter audivi die 1 mensis Maii, defensionem aeream Sovieticam Moscuae inopem fuisse et multa milia civium Sovieticorum mortua esse!
  Dixit senex;
  - Gratias USA et Britannia! Plana nova dederunt Wehrmacht! Praeterea audivi massam sabotage esse, propter quam Yaks seorsum in aere cecidit! Et notam novam Yaks!
  Innuit maga caput.
  - Hoc audivi! Itane dedecus! Sed spero punietur facinoris, et erit quaestio certa!
  Adnuit ergo avus subito:
  - Summa quaestio est in capitibus nostris! Mentis sovietica quaedam! Conatum hominem in cog- num, in servum ordinarium vertere!
  Vedmakova non arguit. Constitit, fenestram intuens magna. Nunc comminatio cladis URSS multo magis tangibilis facta est. Evenit ut etiam Moscuae ab excursionibus aeris non defendatur. Saltem, non satis certum praesidium est ingentem aeris populationem sustinere!
  Bene, bellum in aliquantulum differens... Verum, in proeliis prope Stalingradum, Germanos etiam in aere principatum habuit, sed victoriam optatam non attulit! Sed non ita opprimens, Fritz commodum habuit! Post omnes, nova Soviet aircraft semper ad frontem pervenit! Sed, ut dicam, disciplina inter gubernatores gradu certaminis valde inferior fuit. Plerique incipientes non plus quam 8 horas volantes habebant. Hoc minus magnum est, praesertim cum Germani usque ad CCL horas soleant habere! Quamquam Germani Stalingradum propositum ad CL redegerunt, nunc multo facilius cibus factus est. Sed species magnae numeri novae aircraft problemati Fritz creabit.
  Viam nuntiaverunt inter gubernatores bombers demissos, complures cives US captos esse. Quod ultimum non est mirum? Luftwaffe non satis habent gubernatores pro novis bombers, ergo voluntarii fuerunt!
  Miror quomodo mandatum Sovieticum ad hoc respondebit? Ceterum nihil Berolini obtinere potest? Bombers longi-range opportuna in USSR non explicata sunt, exceptis his P-8. Novissima aircraft cum velocitate plusquam 400 chiliometrorum per horae, et anno 1936 creata est evidenter outdated. Praeterea Berolinum cum feriendo, sine praesidio aere movebitur, et Germani eam suis aircraft possunt excipere. Ceterum radaros valde bonos iam habent qui motum volans in Berlin versus notent. Etiam tempus emittendi has machinis satis pro Germaniam percutit. Germani non sunt infirma natio et artes amantes! Verisimile sunt ipsae nationes in Europa vel etiam in orbe terrarum disciplinatissimae et ordinatae! Difficillimum est solum vincere , et habere secunda fronte non infirmum Iaponiam.
  Optimum factu in hac re est cuneum inter socios et Germaniam agere. Sed quomodo facere? Beria iam monuerat illam eversorem ab Americanis acceptum esse. Provocatio bona evenire potuit, Anna autem tempus non habuit.
  Non est illa nocens, quod non est fatum, sed ingratum tamen gustum rodit. Ut si forte ante diem venisset, omnia diversa essent!
  Sed non excluditur! At illa quamprimum Beria mandatum accepit!
  In genere, Lavrenty Palych magister est provocationum. Iaponia Peru Harbor non sine eius participatione oppugnavit!
  Re vera documenta de US consilia ad seriem praecavendi ferientis utentes vehiculis vehiculis deducendi, in iis quae in Peru Harbour fundantur, quasi casu incidit in manus intelligentiae patriae Solis orientis!
  Praeterea Americani stulti sunt: Iaponia ad bellum provocaverunt, una cum Britannia impedimentum olei et aliarum materiarum crudarum imponendo, sed ipsi ad bellum parati non erant!
  Re vera, Civitates Foederatae anno 1941 copiae sufficientes, praesertim in praediis, ad bellum cum Iaponia non habuerunt. In MCMXL, 400 obterere tantum habuerunt, et notitia de MCMXLI est absconditum, sed verisimile est etiam tunc plus quam mille fuisse! Ita Americam in bellum ascenderunt, omnino imparati! Bene etiam Iaponia non armata est. Si haberet ad duo milia lacus et sesquialtera, et levia, exempli gratia, nulla longitudinis aviatio omnino erat!
  Itaque US fortissimi gubernatores regionis Solis Solis bomba non fecit! Et mox in lych! Et nunc URSS recuperare constituerunt, peditibus praesertim freti, somniantes iterationem successum temporum Nicolai II Tsar!
  Witcher fastidivit et cecinit;
  Quam perplexa vita est, Domine, heu!
  Coronam ipse spineam induisti.
  Non, non flare caput meum
  Novus dies nobis problemata promittit!
  
  Somnia in pulvere
  Crudelis vermis ardore rodit!
  Et dolor et dolor in oculis tuis
  Quid compescere, nemo in potestate est!
  
  Sed quid potes, Deus?
  Ipse Kohl crucem Golgotha ascendit!
  De felicitate comprime somnia
  Rugiunt, et plorant in fletu viduae.
  
  Nihil est orbe gravius;
  Sciagraphia belli omnia penicillo in sanguine!
  Ancorae spumae aetheris;
  Telam statim frangis!
  
  Et si vis meae
  Tunc projice me Dominum in infernum!
  Te amo usquam
  In progressu, in mutatione credo!
  
  Credo hominem
  Purior fieri poterit, altior!
  Quod perpessio sæculi finietur;
  Erimus sicut frater Altissimi.
  
  Quid praecipiemus?
  In firmamento stellarum!
  Quod fortissimus noster exercitus
  Fortior quam Quasar lucebit!
  
  Vita non cecidimus
  Et quisque erit human!
  Velut sine fine anni radius
  Immensa et beata aetas!
  
  Communismus fit realis
  Crede melius erit quam videris!
  Progredior, sursum, non deorsum;
  Sit gaudium - luctus nulla!
  Vedmakova carmen complevit et "Emka" tandem in Vladivostok egit. Gubernator urbem curiose aspexit. Exitium in Vladivostok notabiliter crevit, quaedam aedificia fumantia, ignis exstinguentis iugis in plateis laborabant, multi eleifend cum scopulis, ligonibus, et aliis incendiis kits exstinguentibus.
  Atta dixit:
  - Sub tsare etiam iuvenes laboraverunt, sed sine risu et studio! Etsi non multo studio nudo assequeris!
  Vedmakova obicitur:
  - Si industria est machina oeconomiae, tunc studium est cibus cum magno rating octane!
  Senex laetus annuit.
  - Bene dicis puella!
  "Emka" prope aedificium officii praefecti substitit et prope Vedmakova ex eo cucurrit. Ea re iterum equum alatum esse voluit.
  Puella ianuam pulsavit ad officium quo referrent missus est. Vocem somnolentam secuta est.
  - Inscribe!
  Witcher in- gressus umeros erigit superbe. In cathedra sedit vir uniformi colonello NKVD. Calvus autem et inamoenus talis est. Triste gubernatorem interrogavit:
  - Plenum nomen!
  cito puella respondit;
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Colonellus addidit:
  - Militaris dignitas?
  - Air Force major et heros Unionis Sovieticae! - Probe dixit gubernator.
  Colonellus receptorem sustulit et breviter dixit:
  - Air Force Major Vedmakova iam advenit!
  Deinde ad puellam se convertit.
  - Quomodo sentis? Sanus spes?
  Gubernator dentes denudavit.
  - Bene sentio! Promptus ad pugnam sicut leaena!
  Colonellus adnuit.
  - Magna! Puto the Japanese will appreciate it!
  Tumultus, crepitus ocrearum et sex gregarii operarii praecipui, cum homine singulari uniformi, in officium irruperunt. Jussit;
  - Ansgarius hic canis!
  Confusus venefica;
  - Quid est hoc aliud?
  Colonellus latravit;
  - Et illud! Deprensus es, civis Vedmakova! et tu in carcerem mitteris!
  Vir singulariter uniformiter monuit;
  - Haec femina valde bona est pugnans! Vigilate itaque!
  Risit venefica.
  - Ego non deligi nostrorum fortium egestas institutionum! Beriam voca et hoc statim errorem declara!
  Colonellus contemptim risit.
  - Ecce distrahere Beria! Mitte eam in carcerem, et investigatio viderit eam!
  Maga adnuit.
  - Sum heros Unionis Sovieticae et investigatio, sane, figurabit eam, sed citius cum Beria esset! Cupio quam primum fieri in dicione plani!
  Colonellus consolatur;
  - Per bellum nemo diu trahet! Auferte eam!
  Vedmakova sine resistendo ambulavit, et illa machinae sclopeta modice pulsus exemplar curtae erat, quo exploratores instruere coeperunt. Tum me in atrum infundibulum infodiunt et me abstulerunt. Anna Petrovna tranquillitas erat, rea de se ipsa non sentiebat, et probabiliter NKVD de speciali eius relatione cum Beria cognoscit, ita viderit. Etiam interest visitare carcerem. Verus homo debet filium suum, militare in exercitu, et in carcere servire tempori! Ita forte bellator! Multi clarissimi homines in carceribus erant: Stalin, Lenin et Hitler!
  Carcerem non multum ab officio praesidis locatum est, itaque Vedmakova extractus est et in navale ductus est. Ibi canes petulanter fremebant, parietes saxei carceris duodevicesimo saeculo languidi et cinerei aedificati erant. Puella concitationem involuntarium sensit cum educta intus et per corridors ducta est. Hic est fenestra adnotatione: officium quaestionum:
  - Praenomen, cognomen, patronymicum, genus!
  Tum dextram in tegulatae locus. Ibi ad mensam sedit eunuchus in NKVD uniforme et pelliceum amictus, et cum eo medicus in tunica alba et duae mediae anus chirothecae tenues chirothecas trahentes manibus suis.
  Vigilius comitans Vedmakova manicas suas cum motu celeri exercitato removit. The officer iussit;
  - Adepto vestes!
  Vedmakova oppressus;
  - Quid est?
  Tribunus placide repetitur;
  - Dixi vestes! Percontatio et inspectio personalis requiritur!
  Puella erubuit.
  Sed hic sunt viri!
  The officer in latrante PRAECINCTORIUM;
  - Possumne te adiuvare! Age, pannos abiice meretricem!
  Vedmakova tremuit, recordata est quod sic, in carcere positus, investigatio personalis est facienda et vestimenta eius exuere coepit. Mulieres eam sumserunt et singulas commissuras diligenter rimabantur. Relicta in panties, Vedmakova turbat, sed latrante;
  - Tolle panties tibi canem! Quaestio completa erit!
  Relinquebatur ante aliquot viros omnino nuda (stabant commeatus, qui ad pugnam nullo momento parati erant), puella erubuit et manibus eam tegere conatus est.
  Illi eam duram fuste in natibus pulsant;
  - Manus ad commissuras bitch!
  Vedmakova coaxavit, sed pertulit. Cum autem perscrutantes vestimenta eius et ocreas scidit, tribunus praecepit;
  Nunc te ipsum coerce!
  Feminae custodes a capite inceperunt. crines cum globosis digitis sertis inspiciebant, dein auribus inspiciebant, etiam cum lampadio tubi utentes. Aures pluries retractatae, flexionis et flexionis. Tum in nares respexit;
  - Tussis, quaeso! Id est, fortius!
  Nasus puellae oppressus est. Hoc secuta est oris inspectio. Haud ingratum erat, manus asperae linguae premebant, subinde detractam, dein durius evellebant, ac paene abrumpebant.
  lictor locutus est;
  - Opus est tibi cautiorem! Ea esset speculator!
  Custodes digitos suos dentibus premere coeperunt, pro quibusvis impletionibus quae magni momenti notitias continere possent. Vedmakova humiliatum sensit et conspuit, heros URSS eius tamquam meretrix quaesita est, nec quicquam defuit. Tunc manibus caesis femina pectus nudum puellae sentire coepit. Illi eam oppresserunt, ad litteram omnem millimetre sentientes, per lampadam emicantem. Ubera puellae perfida tumuerunt, ac magis ac magis custodes coaxaverunt;
  - Minime! Hic munda est!
  Deinde umbilicus et digiti examinati sunt. Retractum umbilicus retortum, et tortum, per quod acus perforatum est. Nec minus diligenter digitos examinavit.
  - Et nunc investigatio gynecologica! - lictor iussit.
  Custodes iussit;
  - Inclinate pedes et pandite, quaeso!
  Quam turpissime secuta est, cum manus custodis in chirotheca durius puellae sinum intrasset. Vedmakova ingemuit in dolore et humiliatione. Et manus rigide concidit in speluncam ubi mulier thesaurum suum pretiosissimum custodit, ex quo erat laboriosum et anxium. Puella vellicavit parum, et mussat malitiose exactor;
  - Reprehendo quam diligentissime! Ceterum in intimis locis exploratores plerumque documenta occultant, et interdum parvae notulae satis magnae notitiae inveniunt.
  Unus carcer ab altero substitutus est, post quem inquisitio acerbior et rudior facta est. Vedmakova intellexit se modo eam humiliare voluisse, inquisitionem in tormenta convertens.
  Nec minus examen ani asperum est: praeterea intestinum adhibitum, magna hostilitas. Gubernator vero videtur graviter suspectus. deinde digitorum, crurum, pedumque inhibitis parva res visa est.
  Sed hoc non finitum est, exactor iussit;
  - Nunc in x radius ventriculi! Non multum poterat deglutire!
  Bene, non multum dolet. Medicus hic aderat, diligenter per omnia inspiciebat, etiam cor et pulmonem. Tandem dedit ire-ante;
  Munda est et sanissima!
  The officer irata fremit;
  - Misericordia est, nos certe eam mittemus! Sed claviatur pro nunc!
  Gubernator humilitate obstupefactus oboedienter ambulavit ut automatum. Manus veneficae fuco illitae sunt et in charta diligenter expressae. Sequuntur omnes mensurae variae, photographing in figura, plena facie. Nam satis diu stare coacti sunt nudi, omnia signa, cicatrices, talpas corporis rescribere. Post hoc imbre frigido lavata est, quae obiter in URSS solet, non solum captivorum, vestem carceris datae sunt.
  - Indue canem!
  Pallium quoque saccum erat, ex sacco consutum et numero carceris intextum. Calceamenta puellae non dederunt, ut eas luxuriam necessariam pro inimicis populi considerantes, eam in cellam vix coopertam tulerunt.
  Ibi mox massa sistit, carcer navigia et murmure. Vedmakova in angustam caveam coniectus est, ubi iam plus centum feminae erant, plerumque virgines ex militaribus et servis. Cum gubernator in cellam delatus est, gradum capere non poterat, vinctus totam pavimentum conpressit. Valde obscura erat in cella, fenestra conscendit tabulatis, erat vafa et valde odorata, ut videtur, diu situlam non emisisse.
  Puellae seminudatae erant, et quaedam omnino nudae vestimenta sua sumebant. Plures ex eis delirantes et potum petierunt. Maga stans quaesivit;
  - Gradum capere non possum! Quo ibo!
  - Ubi adduxisti, et desine! - Disposuit e tenebris, forsit natu maximus in cella. - Non est nobis locus.
  Vedmakova, videns hoc stolidum esse, nihilominus quaesivit;
  - Quid pro puellis?
  Sequuntur voces:
  - Ita hic est 58. De criminibus aut omnino sine ullo! Quid tibi est?
  Lepide venefica;
  - Ita rapta est Beria!
  Risus amicae erat puellarum et exclamationum;
  - Ita est, nostra est!
  Quis de tenebris.
  - Pende aliquantulum huius Beria!
  Interrumpitur vox ominis;
  - Vixi! Itaque iam plus quam dimidium mille homines in area emissi sunt! Nos quoque cum tota camera deambulare possumus!
  Witcher latrante;
  - Prorsus, non, si me perferunt ut mitterent, non tali do!
  . CAPITULUM #8
  Oleg Rybachenko clara cras una cum puella Margarita Korshunova pugnavit.
  Pugnatum est in Stalingrad. Omni ingenti virtute pugnatum est. Aeterni liberi non cogitabant cedere, et hosti succumbere.
  Sed vires impares erant paulatimque Nazis promovebantur. Sed tardissime iactis aditus in domos, et plateas cum cadaveribus mercennariorum.
  Moscoviae cingebatur sed adhuc pugnabat. Habebat etiam suas puellas pulchras. qui vere divites sunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita in Stalingrad reiecti sunt. Eodem tempore puer aliquid componere conatus est, secundum AI.
  Candidatus praesidentialis Belarus Alexander Lukashenko comitiis interesse non licebat. Id reprehenderunt quod subscriptiones cathedrales Slavicae subscripserunt. Quam ob rem non sex candidati, sed quinque erant. Praecipuum certamen explicatur inter Zenonem Pozdnyak et Kebich. Pro-Russicus et modestius Kebich progreditur ad secundum marginem levi rotundam. Vicit deinde anti-russicam Poznyak cum magna differentia.
  Lukashenka protestatus est se illicite remotum esse. In communi nihil nisi strepitus erat.
  Kebich fidenter admodum vicit. Et factus est primus praeses Belarusian.
  Mox Belarus zonam rublem intravit. Status oeconomiae in crisi manebat. Satis pecuniae erat. Patria autem erat in zona rubea.
  Kebich proposuit processum integrationis cum Russia. Concursus legum incepit, fines aperuit, oeconomia iuncta est. Corpora supranationales creata sunt.
  Anno 1999 nova comitia praesidentialia in Belaro habita sunt. Oeconomia in magno discrimine post defectionem Russiae facta est. Sed influxus communistarum multum crevit. Lukashenka autem cum omnibus litigavit et suam partem non creavit, et ab aliis copiis repudiata est. Praecipuum certamen inter Kalyakin et Kebich explicatum est. Zenon Poznyak popularis hoc tempore amiserat. Itemque totius frontis Belarusiane Popular.
  Communistae fortior factus est.
  In Russia, historia paulum mutatum est. Zyuganov praesidentem paulo plura suffragia vicit, quamquam vincere non administravit. Lebed erat secretarius Consilii Securitatis per duos menses longiores. Sed in genere hoc non ita est. Maxime interest quod Chernomyrdin non dimittitur. Quam ob rem primus minister etiam post defaltam permansit. Kebich autem, quamquam auxilio Chernomyrdin, secundo circuitu adhuc periit, et Kalyakin praeses factus est Belarus.
  In Russia, post Yeltsin discessum, Chernomyrdin ad praesidentiam profectus est. Oeconomia Russiae iam in incrementum movit et Viktor Stepanovich, etsi magna difficultate, adiuvante Zhirinovsky, qui tertium locum cepit, Zyuganov vicit.
  Ita in Russia, Chernomyrdin praesidens factus, Zhirinovsky factus est secretarius consilii securitatis et primus assistens praesidentis. Putin hucusque in extremis finibus remansit. Zyuganov est princeps oppositionis. Primakov adhuc minister rerum exterarum est.
  Ibant igitur omnia secundum consilium. Kalyakin processum integrationis continuavit, sed nondum unitum est. Oeconomiae ascenderunt. Chernomyrdin bellum in Chechnya gessit. Agebant Maskhadov. Tandemque ibi stabilitatem assecutus est.
  Chernomyrdin sequenti comitia facile super Zyuganov vicit. Kalyakin etiam facile ad secundum terminum electus est. Omnia plus minusve teres ibant. Oeconomia Belarusiana in ortum fuit.
  Sed Kalyakin non ivit ad tercium terminum. Huic successit Novikov collega.
  Chernomyrdin non currere ad tercium terminum. Chernomyrdin successit Zhirinovsky. Hic, sane, multo moderatior factus est, sed auctus pressionis Belarus - accessionem ad Russiam postulans.
  Advena, perustus. Propter quod dictum est in sanctionibus.
  Zhirinovsky erat rigidior et durior ... Quam ob rem copiae pro-Russicae in Belarus referendum tenuerunt, quod cum gravi discrimine oeconomico incidit. Et pars Russiae Belarus factus est. Haec intenditur anti-Occidentalis sententia.
  Anno 2014, Zhirinovsky, occasione adhibita Puellae in Ucraina et Yanukovych eversione, copias misit. Exercitus Ucrainae non pugnae promptus et Russi eam exarmaverunt. Yanukovych et Rada ad gunpunctum referendum nuntiaverunt. Russia hanc rem publicam sibi adiunxit.
  Ut Ucraini ad minus rebellarent, Zhirinovsky caput Russiae Kyiv moverunt. Idque movit eventus referendi. Vladimir Volfovich ipse, in proxima electione praesidentiali, in tertium terminum triumphans electus est, omnibus restrictionibus in referendo sublatis.
  Alexander Lukashenko recessit et in oblivionem venit. Putin praeses FSB usque ad 2012, cum sexaginta annos natus esset. Et Zhirinovsky, qui bigas renovare probavit, eum non restituit cum praefecto capax quadraginta annorum. Dux Belarus, qui Novik substitutus est, etiam iunior factus est.
  Russia autem sanctionibus occidentalibus cecidit, sed non admodum significantes sunt. Zhirinovsky in Syria et Iraquia pugnavit. Suam rempublicam in Kurds creavit et in totum firmius egit quam Vladimir Putin. Praeterea Russia impetum missile in Arabiam Saudianam immisit et pretia olei acrius inflata fecit.
  Tum magnum bellum inter Iran et Civitates Americae Unitas incepit. Quae oleum pretia magis impulerunt. Interea Russia cepit et annexavit Civitates Balticas et Moldaviam. Tum, adhibita tumultu in Kazakhstan post Nazarbayev discessum, hanc rem publicam in sua circulatione comprehendit.
  Referendum etiam habitum est, et Russia aliam provinciam acquisivit.
  Paulatim restitutio USSR processit.
  Anno 2020, Zhirinovsky recordum in comitiis renovavit ad quartum terminum Praesidis Russiae. Donec discessit.
  Russia autem trans Asiam Mediam movetur. In Uzbekistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Turkmenista, copiae Russicae apparuerunt et referendae sunt in Russia coniungendae.
  Itaque terra in priores fines USSR reddita est.
  Sed hoc Zhirinovsky satis fuit. Is sine praeiudiciis supervacuis copiis Finniam occupavit. Ibi, utique, fere 100 effectus, referendum tenendo. Et iungens eam.
  Ita Russia suam remeavit. Relationes cum Sinis aliquantum peioratae sunt ut Port Arthur et evictionem flaviorum ex Sibiria vindicarent.
  Sed cum Sinas contra Russiam et blather timebat.
  Sed in Alasca erat res militaris, et copiae Russicae eam occupaverunt. et in Russiam rediens referendum tenuerunt. Eodem tempore Americae Alaska in Russia venditionem pacti invaliditatem agnoscere coactus est.
  Sic...
  Oleg Rybachenko substitit et iterum figere coepit.
  Puer erupit ac deinde grenade nudo pede proiecit. Nazis dispersit et tweeted;
  - Invicti sumus!
  Margarita etiam ruptis accensis, nudo pede grenade iacens, Fritzium increpuit et contrivit;
  - Ac semper unita!
  Pueri fortissime pugnaverunt.
  Puer iterum in hostes impetum facit. Proiecit grenade ad erucam nudis digitis. Quam ob rem duo lacus conflixerunt. Oleg Rybachenko cecinit:
  - Gloria tibi, terra Russiae nostra;
  In nomine sanctae Russiae,
  Conciliorum familia patria!
  Puella grenade nudo pede iterum proiecit. Confodietur duodecim fascists et cecinit:
  - Est bos in monte;
  Valete filii!
  Puer vicem dedit, Fritzam metit et pipiavit;
  - Mater in corde meo;
  Feliciter, fores aperiemus!
  Et post haec, crus puerile, grenade proiecit. Haedus est vere letifer exitii baiulus.
  Margarita quoque sagitta subtilitate colossa est.
  Puella cepit et cantavit;
  - Non, vigilans non marcescet;
  Vultus falconis, aquilae.
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  Puella nudo pede grenade iacens eam cepit et pipiabat ulterius;
  Stalin vivit in corde meo
  Ut non cognoscamus tristitiam -
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  Et puella risit. Illa ad fascists incidebat. Ordines suos prosternebat, et diruit;
  Totum mundum credo excitare -
  Finis erit fascismus...
  Sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Iterumque puella pede nudo grenadam detrectat. Obnixi inter se Rolandus lacus.
  Natasha etiam pugnat. In Stalingrad, puellae iusti heroes.
  Fortiter et psallite sibi;
  - Patria mea est tenebrae universi;
  incursionis inimicorum meorum opprimo ...
  Non possum non amare dies sine te
  Paratus sum animam meam pro te dare!
  Et Natasha iacit grenaden nudo pede suo.
  Deinde Zoya est incendi. Puella pulchra in bikini. vicem dabit, Nazis metendo.
  Et tunc homicida dono volat nudo pede.
  Zoya canebat dentes denudans;
  - Amo inimicos perdere! Talis puella!
  Et iterum forma nudis digitis exitium incipiet.
  Tum vero Aurorae consumitur ignes. Item dyabolus rufus quomodo pellatur in Nazis.
  Et nudo pede grenade accensus Wehrmacht pugnatores glarea obliget.
  puella stridore;
  - Tili, tili, trawl, wali ...
  Beatam Nazis in virtute mea;
  Nunc negare non possum!
  Et rursus germen figit accuratius.
  Ignis praeterea a Svetlana ducitur. Et etiam nudis digitis sarcinam explosionem proiecit.
  Bene, Fritzius obtinuit.
  Puella saxum bellator est ingenue.
  Et quam cantare;
  - Gloria Rus' super Terram;
  Semper erimus cum somnio!
  Et quattuor puellas in Nazis et quomodo percutiet. In genere sunt sicut sancti ex agmine angelorum mortis. et Nazis in Stalingrad pervenit.
  Sed durius et durius et durius questus est.
  Stalingrad adhuc tenebat, sed Nazis iam siccam capere potuit. Est etiam in Nazis mari classis valida. Captae sunt naves Britannicae.
  Ad literam totam oram vulnerarunt. Turci autem ab austro proficiunt. Vere creepy accipit.
  Natasha et puellae eius ex Sukhimi in Stalingrad volare poterant, planum plywood Germanicum capientes.
  Nunc quoque in Stalingrad. Similis haec civitas est fascistae, quamlibet difficilem non capere tentas.
  Natasha nudo pede homicidium adiacet, lacerans Nazis carnes lacerat et cantat;
  - Mirum erit vita nostra!
  Zoya grenade nudo pede iaciens adiecit denudans dentes:
  - Si utique vincimus!
  Et puella movit papillas coccineas.
  Aurora incendens, fremuit;
  - Et patria nostra celebretur!
  Et nudo digito homicidium munera mittet. Opprime adversarios, et opprime;
  - Gloria magnae Rus'!
  Et inde Svetlana aciem arripuit et exusta est. Centum nazis sculpi. Tum nudo pede grenade dejecit, et diruit;
  - Ad novam scientiae lucem ac felicitatem!
  Quattuor puellae rursus pugnant et nasum suum demittere non possunt.
  Natashka sarcina explosiva cum duobus pedibus nudis sustulit. Et propter virtutem suam, misit illum in piscinam Nazi.
  E- 75 Quod, accepto damno, fumo substitit et coepit.
  Natasha cecinit:
  - Rus' risit et clamavit et cantavit;
  In omnibus saeculis ob id ipsa et Rus'!
  Tunc Zoya eam cepit et homicidam presentem nudis digitis adduxit. Et alia piscina de Nazis structa instruxit.
  Zoya tweeted:
  - Imo futurum nostrum est!
  Gloria magnae Russiae!
  Aurora ex machina tormentarii accensus est. Multum fascists messuerunt. Tum dixit aggressively;
  - Gloria heroibus USSR!
  Et de nudo pede iactu volat grenade iterum. Hic est puella rubricata. Terminus invictus Justus.
  Et quomodo eam cepit Svetlana Nazis oppressit. Et deiecit eos sicut fenum acutum.
  Tum pipiabat;
  - Gloria terrae Russiae!
  Et a nudo pede iactu, talis grenade volat letalis ruptio.
  Belliger occumbo;
  - Pro imperio Sovietico!
  Natasha figens, dicit:
  - Pro maximis imperiis!
  Et iterum, quod Nazis occidit ingenti cautione, e nudo pede fugit.
  Et puella cantat;
  - Gloria Patriae meae -
  Russia gloria!
  Zoya quoque nudo pede proiecit grenade. Nazis multum abscidit et diruit;
  - Magna Russia - magna gloria!
  Despiciens comites.
  Puellae sane paene nudae sunt. In bikini, perusta, muscularis, pulchra, et curvy.
  Quam lepidae puellae cum prope nudae aspiciunt! Cur etiam vestes?
  Mox Aurora strenue prodeunt. Nudo pede proiiciet quod Nazis occiderit.
  Deinde cantat;
  - Pro patria magna!
  Svetlana incenditur. Excidit Nazis et pipiabat;
  - Pro magnis rebus gestis!
  Et pede nudo, quomodo grenade deducunt. Et rursus Nazis muta.
  Bene fecisti puellae Russicae. Ii sunt homines aerobatici.
  Et tunc sunt gubernatores: Mirabela et Anastasia. Idem quod alapam in Fritz.
  Imo, Hitlerae catervae a talibus puellis dispergunt.
  Pugnant in Yak-9. Raeda outdated esse videtur. Sed perfacile. Quamvis velocitate et armamento Luftwaffe inferior.
  Una tantum 20 mm tormentorum tormentorum et machina tormentorum pro puellis, contra ME-262 cum quinque 30 mm canonibus.
  Sed hic argute Mirabela decursiones, in caudam venit vulturis alati fascistae. Et figit eum. Metallum pulsat, urit hostem.
  Tunc Mirabela cecinit;
  - superior et superior et superior
  Aves volant sicut aves...
  Nos destruimus fascist tectorum
  Virtus militum extra fines est!
  Et hic est Anastasia, quomodo sumet eam et fodit in Nazis. Terminatio illa puella est.
  Nazi latronum facies conteret, et stridebit;
  - Magna gloria Rus'!
  Et pedals quoque nudis pedibus premunt. et alius Messerschmitt cadit.
  Puellae in sola panties pugnant. Et valde bona sunt. Celeriter infirmioribus tormentis volitant. Hostium ictus relinquunt.
  Mirabela succisio Fritz, stridore;
  - Nemo corvus, nos verberare non potes!
  Rursumque ad letale spatium prorepit bellator.
  Et nova machina Rolandus cadit.
  Sandal puella scit quid agat. Et magna.
  Hic fascist eminus tegere conatur bellatorem. et discedit. Et quodam miraculo ad hostium caudam.
  Fritze proturbat, tridens;
  - Nihil impossibile est Rutenis!
  Et iterum pugnator perdit U- ium facit. et alius currus transfixus cadit.
  Mirabella tweeted:
  - Vere mundus pro Russia creatus est!
  Et porro, quam ut ex. Quam dare hostibus!
  Anastasia etiam currus Germanos pulsat et stridore;
  - Omnis terra nostra nobilitabitur, sed non erit nobis captura!
  Puellae et magis magisque divergent!
  Quid cum illis agere potest? Estne pugnax turbinis!
  Accuratius tempestas eos superare non potest!
  Natasha interim pugnat et cantat;
  Pro Russia pugnabimus!
  Et etiam pede nudo, quomodo grenade homicidii qua- les emittat.
  Et tere Nazis in astulas metallicas et cruentas carnes.
  Zoya quoque nudo pede letalem ac candentem jactabit, et saliens dabit;
  - Et novus ordo communismi per totum mundum!
  Et denudávit Dentes suos.
  Accendit Aurorae tempus. Se iaculatur, nazis et stridore metit, dentibus denudans;
  - Pro progress!
  Et ex nudo pede ruit aliquid quod impedimentum comminuit.
  Ac deinde in pugna Svetlana. Talis interfector puella.
  Etiam flava est. Quomodo se percutit ad Nazis ... Et tunc homicida praesens fugit nudo pede. Nazis conteret, et in flammas diabolicas convertet.
  Terminator puellae quomodo stridorem;
  - Laudate verbum honoris mei!
  Komsomol verbum!
  Milites quomodo jaculari apud Nazis. Eas feramus ut canes rabidi.
  Hic sunt Terminatores! Et isti Nazismum opprimunt. Bene, daemones!
  Natasha dixit cum pathos:
  - Pugnabimus pro socialismo;
  Pro nostra Soviet Russia,
  Ad novum magnum ordinem!
  Et iterum, nudo funesto munera fugit pede.
  Zoya etiam strenue agit. Fascists opprimit. Et non demittit eas. Ac nudis pedibus propeller strepitant.
  Bellator cum fervore dicit:
  - In nomine sacre Rus';
  Russia glorificabitur!
  Et rursus bellator cum pleno tumultu pugnat.
  Tunc aurora nudo pede mittit donum mortis. Quam in omnes partes rapit Nazis. Et dicit cum furore;
  - Ego sum pugil mundi fortissimus!
  Et tunc Svetlana homicidium et perniciosum immittet. Et pes eius nudum tam leve est.
  Et concisa manu bellator;
  - Ego sum fortissimus in mundo,
  Nazis in latrina inebriamus -
  Non credit Matris lacrimam;
  Malos oligarchas in cerebro dabimus!
  . Capitulum #9
  Participans gravibus proeliis, Vedmakova per aliquot dies vix dormivit, et ideo, quamvis extremae angustiae in cellula carceris, gravedine et fetore, paene statim obdormivit.
  Somniavit se in medio Aevo esse et seditionem servorum ducere, Spartaci speciem factam in oram! Post primam felicitatem, puella fortis bellator, puella muscularis, rebelles congregavit et suos duces eligere obtulit.
  Vedmakova, ut expectatur, caput iam magnae cohortis factus est et forti heroi Turan primum locumtenens obtulit.
  et hic servi unanimes fuerunt. Tunc elegerunt decem viros. Systema decimale simplicissimum et Vedmakova decrevit nihil esse complicatum.
  Armati tropaeis et blattam cochlearum sumptis (somnio gravi, subconscious maleficarum) iverunt.
  Ad auctoritatem eius confirmandam et crura extendenda, Vedmakova ambulavit, ut feles movens. Tum puella currit, sentiens pusillas et acutas saxeae viae cum plantis nudis. Sed bellator non attendit dolori insuper omnibus praecedebat. Quod accidit, non frustra. Sederunt in insidiis tres hostes pugnatores, et praematurum terrorem movere possunt. Dux tumultus arborem conscendit, et desuper hostes insilivit. Motus ejus sunt sicut saltatio hybridarum tigrium et aspidis, clamor levis et abscissum capita resedit.
  - Id quomodo resistentiam frangam!
  Vedmakova ludo publico resistere non potuit, capita abscissa servis ostendens. Fremitus approbationis in responsione.
  Mox agri cum arbustis apparuerunt. Domus exsculptae sunt vera palatia cum ornamentis et statuis. Fontes passim conspicui sunt. Ab una statua in effigie Jovis cum papilione alis et ora ventriculo, cruribus et pectore: septem rumpite tunditur. Agri sunt pingues, pingues, aurei bombicini instar, grani cum spiculis magnis, ciceris et aliis rebus. Adhibebant multos servos. Erant tam viri quam feminae, tum multi pueri. Scilicet episcopi, custodes. Sed in genere quidem multo sunt servi et palas et sarcula.
  Vedmakova signum domi factis raptim puellis insutum edixit: Cum imagine Gladii et sarculi! Servi alii impetum fecerunt.
  Aliquot interea servi et ancillae e postibus pendebant, manus ac pedes confixi clavis. Videtur quod filii iniustitiae isti ad tormenta damnati sint. Videns appropinquantes liberatores, virginem crucifixam inopinato clamore valido inclamavit;
  - Venit retributio, verberate dominos!
  Dux veneficae, ut semper ante. Cochlea eius blattam erexit et duos custodes statim addicitur. Ceteri trepidi formidine tenus concurrerunt in suam. Intestina ex ventre perforato prominebant. Puella chuckled.
  - Infirmi estis bellatores, si equum timetis!
  Miloslava, quae armiger eius facta est, in dextera manus, secures in manibus puellae dimicavit, ut novacula ingeniosi tonsoris. Tam egregie pugnatores intercludit.
  Turan non cessit aut. Lapidem immisit qui pectus militum fregit, et proelia coniunxit. Apparebat non musculos molae labori commisisse. Verum, Vedmakova ocius movetur.
  Servi quieti laborat, sed nondum proelium commisimus. Confusi videntur. Verum idem puer inquietus, ad pueros laborantes saliens, clamabat;
  - Vos ignavi! Quis post me est heros, qui sine me porcus est!
  Pueri primum respondent. Discurrunt praefecti. Hic est unus homo quattuordecim annorum qui suum "custodem" sarculo percussit ut caput eius sicut cucurbita comminuisset. Laborabat, et ceteri servi, etiam modestae et fere puellae, in pugnam ruebant.
  Pugnatum est autem tenebrarum, sed maior pars et desperatio servorum. Quod quidem tulerunt.
  Passa est difficile sperare a puella, quae studuit rectum ante oculos suos. Cacum custodibus , eam urgere coepit . Et decepit eum gladium, et percussit eum in collo eius.
  - Id quod voco quaerunt! - puella abripitur. - Vide ne inebriari!
  Prima hereditas cito liberata est, cohors sub oculis nostris crevit. Seditio velut incendium ferum grassatur in agros. Vedmakova inuehitur. Ad eum fere concurrerunt equites usque ad summum caput. Sed milites non cessere. Pertinax maxime ad septem- nervum fontem pugna fuit. Hic plantatores equites subsidiis in aciem moverunt.
  Vedmakova fortis undique circumventus. Ea sola celeritate eximia cochleae saginatae tineae erepta est. Hic ictu exactus est et concisus adversarius cadit. puella autem primo in humero vulnerata, deinde in ventre, deinde crure paene abscisa est. Tunc Vedmakova minutas pugiones iacere coepit. Acris novacula incidit in oculos, modo in os. Maxime autem bellatores erant propter calorem seminudati, et talibus militibus satis est pectus terebrare. Pauci equites ceciderunt, reliqui insistunt. Tot erant enses ut pectinem moverent. Ita undique effunduntur.
  At Miloslava, Passa, Turan et alii servi ad tempus venerunt. Sectis ordinibus, ut tabem scatentem incederent, videas quomodo avolaverint cadavera, et quodammodo servi armati ad auxilium totis viribus festinant.
  Pedites equitesque adorti, servi defessi doloris ac dedecus ulti sunt.
  - Hostem cape anulum et ne dimittas! - Praecepit Vedmakova.
  Servus ante oculos eius cum capite truncato cecidit, sed duodecim custodes post eum ceciderunt.
  - Sume numerum! - Jussit juvenem tumultus ducem.
  plures servi proelium intraverunt. Visum est quomodo pueri currendo ascenderunt equos, irruerunt ad sessores, et dentes utebantur, lapidibus acutis utebantur.
  Servi nihil metuere videbantur, ignominiae modum ulti sunt, cum nemo existimaret populum. Multi praeterea ex eis liberi nati sunt et nondum obliti sunt odoris ebrietatis voluntatis.
  Finito cum "equestris" cohortibus, Vedmakova se contulit. Postremum grave impedimentum in itinere fuit arx magnis arboribus succisa. Satis multae ibi securitatis fuit.
  - Quaere fundos et scalas arripe. exclamavit. - Si id parum est, fac teipsum.
  Servi celeriter machinas impetum fecerunt.
  - Scalae latae debent esse, ut multi milites ad tempus per eos transire possent. - Vedmakova dictum est.
  Saevit caedes adhuc in aliis praediis. Alicubi servi ad rebelles accesserunt, sed in pluribus ex consuetudine restiterunt. Praefecti celeriter interfecti sunt - hi longe a fortissimis militibus sunt. Ultimam arcem hostium detinet. Vedmakova, ut semper, primus murum ascendit. Saeculo aliquoties ictus fuit, sed funesta dona scuto expugnavit. Proximus pugnator ita graviter percussus est ut, quamvis se eluderet, de muro decidit.
  Miloslava praetoriam hamo explorare curavit, etiam hostem abiecisse. Nivea Passa hostem iam specie delinivit. Dum illa vehementer anhelantia ubera et blandis uberibus aspiciebant, puella pedibus suis in inguine calcetur, et deinde scinditur. Vedmakova, muros scandens, sine misericordia caesus est. Iam hostes animos, magis servi murum ascendebant. Perruperunt, multum scalae erant, custodesque eos omnes pulsare non spatium habebant. In imo, iacebat veritas mortui et vulnerati servi, oppugnatio sine dispendio facere non poterat. Hic servus et cursores cacumina linquunt honesto fastigio. Laesi sunt, sed manserunt, vivi se invicem strangulaverunt.
  Puer inquietus, Vedmakova oblitus est novissimum nomen quaerere, etiam in muro erat. Utens statura parva, inter crura magistratus lapsus est, deinde in tergum calcitravit utroque pede, simulque sub genua procumbit. volavit bumping in furca quae ab adulto servo habebatur .
  - Ita captus est ut mordax mordax sit! - Puer tenuem linguam haesit, custodes ludo.
  - O anguis pede nudo! - Pugnator a dextris stans maledixit et puerum gladio feriebat.
  Puer recubuit et exspuit in oculum a fistula. Quam perdite hostes, perrumpunt. Haedus in caerimoniis non stetit, eumque gladio perfecit. Manus pueri, quamvis graciles, nervos et fortes erant, labore indurati.
  Alii pueri etiam pressuram demonstraverunt, pugnaverunt sicut infernum, strinxerant et iurantes, locutiones frigidas eligentes!
  Celeriter sedatur murus, paulumque intra pugnam protrahitur, servorum ultionem veritus, dominis deperibat. Verum, regwn ventris mali adiutores sunt in pugna cum servis rabidis.
  Praecipuus dominus, Sheikh Samuma per subterraneam transitum relinquere conatus est. sacculum lapidum et auri secum tulit. Forte habuit occasionem, sed deposuit avaritia. Pulchra puella Rakhita, et etiam cum colore cupreo pellis, nimis est tentationis.
  - Sequere me canis! - Sheikh comam rapuit comis.
  - Nil opus est, ibo ipse, domine! deprecabatur.
  - Non meretrix! ut te porto! De dignitatibus sadistic chuckled.
  - Sed dolet! - Servus velavit crura nuda.
  - Cum abierimus, suspendam crine tuo et incensa. Sheikh carnivore labra lingebat.
  - Bestia es! Sed amo te, mihi crede!
  Puella snivit ad dominum, quae rostrum suum sordidum ad faciem mundam posuit et lambere coepit. Hic manus Rakhitae pugionem in cingulo Sheikh invenit et in tumidum ventrem totis viribus immisit.
  Hic est creatura tenebrarum.
  Sheikh peram omisit et capillos suos dimisit. Manus voraginem claudere conabantur, intestina ceciderunt.
  - Creatura! Echidna! fremuit.
  - Minime! rem recte egi! Quot puellas et viros excruciasti. Filios etiam infixit et ad locum affixit. Haec ultio iusta est! - exclamavit puella.
  - Damn!
  - Dea! Tu me verberas! - Ancillae Sciekis pinguem calce cruentum alvum.
  - Pauci feriunt! - Evocavit.
  - At nobilis in me sanguis influit! - servus discalceatus dentes micat.
  - Nihil meretrix! Conteret turmas rebellionem, et sic excruciaberis, ut videar tibi sicut angelus. - Roborem inveni Sheikh fremere.
  - Suntne phantasia ditior quam tua? Lingua ei puella haesit.
  - Satis vobis! Dives vellicavit et gemuit. - nocere! Afferte mihi unguenta facifi.
  - Quare? - Callide puellam quaesivit.
  - Sacculum aureum tibi dabo. Sheikh oravit.
  - Is est meus! Bene, modo ex misericordia, ubi est unguentum fatsifi? Subdola puella risit.
  Nostine armarium in forma vaccae volantis? - Dives cautus, balbutiens.
  - Ita! Talem formosam vidi cum lapillis.
  - Oportet ergo manum tuam in caput ponere, et pyxidem unguenti facile possis accipere. Venies ad me et linis. - mussat Sheikh paene inscius.
  "Improbus etiam medicinae operam meretur. Exspecta me!
  Puella in cubiculum cucurrit. De divite non curabat, sed tam pretiosum unguentum rarissimum et rebellibus utile est. Tum lusus invisos tradet rebellibus.
  Servi iam ad cubicula fugerunt. Duo ex illis viderunt puellam pulchram seminudus. Sanus guys avidus propter feminam affectionem ad eam cucurrit. Puella muscularem multum laboravit, ideoque facile percussorem validis cruribus proiecit et clamavit:
  - si vis pecuniam accipere. Scias ibi in cella, pugnax genus clamat, cum sacco aureo.
  - Non placet irascibilis! - Objicitur ironice latinas.
  Sed etiam dives est. - puella abripitur.
  - Tunc melius est, pugnemus! Ubi est cellarium? - Garrula servi rebellis.
  - Sequere manum meam! Servus dextra manu vibrabat.
  Iuvenes, servi nigri ruerunt, ubi pilum eius monstravit. Puella risit et in cubiculum cucurrit. satis opulenta, sed inordinata supellectilia erant. Hic capsula aurea injecta est. Rakhita, sine bis cogitans, manum suam inhaesit. Interior lapsus est et in ipso momento maxilla clausa est.
  Pulchritudo expressa, novacula acuta carpi dentium abscidit.
  - O quam moleste! exclamavit, deinde expressit. - Ita est!
  Quamvis ferox dolor, puella amens fascia manu tentavit. Vedmakova, clamores feminarum audiens, aliquem raptum esse statuit, celeriterque in cubiculum irrupit. Videns pulchritudinem sanguine coopertam, exclamavit;
  - Quis hoc ausus est facere? Suam ego dignitatem asino imponam! - In irae idoneum, bellator rude esse poterat.
  Lacrimae ex oculis Rakhitae effusae, non tam etiam ex dolore eius, multoties servum verberatum non alienum esse, quam ab effectu quod nunc est claudus.
  - Ille est! Puella thalamum demonstravit.
  Si ita est, terribilis est! - Vedmakova renidens animal in capite vi incidebat. Structura ab ictu mollior auro incisa est. Bellator adhuc verberare pergit, donec cupellam in frusta comminuit.
  Puella conspicue palluit, et Passa nivea ad eam exsiluit. Ea arte tourniquet inposita, sanguinem sistit. Vedmakova manum abscisam protulit, membrum pallidum, sed adhuc calidum erat.
  - Magna! - Vocandum Khirov. Aliquam ille humo. Belliger sonuit magna.
  Passa quaesivit;
  - Quis te suadet ut hic manum haereat?
  - Samma!
  - Quid posuisti in te? - Vedmakova oppressus.
  - Imo hoc lusus nomen Samuma est. - Correxit puella.
  - Si ita est, tunc debet esse quarteria. Bellator ocellos.
  - In cella et male laesa est. Eum capere poteris. Si non respirare.
  Vedmakova penicillo tenere conatus est, cum repente in lubricum lacertum versa est, quod obrepere conatus est. Si bellator a nativitate tam dexter non esset, forte evenit. Cauda maxime quis iaculis id, sed faucibus.
  - Wow, cerritulus magicus. exhibere debemus Khirov.
  Facies puellae vulneratae hebes facta est, et amisit conscientiam.
  Passa eam iustam in tempore sustulit;
  - Nervus puella, sed formosa! Misericordia erit si claudus manet.
  Bene fixum spero. Tantum nunc Khirov alicubi omisit, pollicitus est me proximum esse. - Vedmakova indignans humeros.
  - Adsum! Magus post ianuam exilivit. - magia sentio.
  - Et teneo in manibus meis! - Noxam veneficae.
  - Bene, non malum! Haec mixtura est gelata et lacertae, vides translucentem, vides quomodo tria corda pulsant. Veneficus chuckled.
  - Quod infigo. Puella brachium suum amisit et pro lacertae jellyfish. Cogito, quamvis sollertia talis creaturae, hoc omnino aequivalens repositum non est! - Bellator haudquaquam ad iocum propensus erat.
  - Sed una partium corporis natare potest, et hoc omnino non est malum. Qualem aliquam superpower! Maleficus despiciens vafrum.
  - Quid sibi vult, hoc vitium est? - Ego Witcher non intellexi.
  - Quam dicere! Ceterum iam non animal tantum, sed feminini corporis pars est. Animalia autem administrare difficile est. Haec autem pusilla lacerta in quamlibet rimam delabi et per parietem ascendere potest. Praeterea haec species chamaeleonti paene invisibilis est. - coepit magus explicare.
  - Pulsarno! - Dixit, demonstrans transi^s stum. - Fieri posse non arbitrabar. Praecide penicillum et exploratorem fac.
  - Fit ut clades magnas molestias promittat, sed haec sola est imago futurae victoriae. Magus animadvertit.
  "Non ergo eam excedere?" - Declaratur Vedmakova.
  - Minime! In bello virtus et ingenium victoriam ferunt. Ut ferire, prius scopum videndum est, aliter pugnum expellere. Sed ad vitandum malum vulnus medendum est. - Hirovo molliter respondit.
  - Non bonum est puellam esse claudam. Post omnes, eam diripiet! Potesne videre membrum verum, manus humana? - Vedmakova quaesivit.
  - Cogitem! Forsitan id reficere possum. In genere, magi multo meliores sunt occidere quam sanare. - Hirovo illustraverat pressura.
  - Hoc assentior! Stultus quemvis claudicare potest, non omnis dolor sanare potest. - Vedmakova, ad persuadendum, etiam digito ad cupam detorta.
  - Multi rudes tortores, - pauci medici!
  Servi Samum dominum traxerunt, mortuum esse videtur. Rakhita resipiscit, vultus in molestia contortus.
  - Iterum omnes decepit! libellos suos sine munere reliquit.
  - Ego eum suspendi! - Dixit Vedmakova. - Sit corpus ejus omnibus vilis et avaris monitio. Avarus semper largus est lachrymis deceptionis!
  - Rationabile est! Sed quis mihi reddet manum? Puella clamare paratus erat.
  - Hic est! - Significavit dux tumultus.
  Inclinavit Khirov, funis ignem in manibus comprehendit.
  - Noli commoveri! Debiles non habes. Ita Rakhita fiet tibi magnus explorator. Ceterum omnes divites potentesque in hoc imperio ulcisci vis.
  - Scilicet. Noli esse servus, humilis in pulvere. - exclamavit puella.
  - Sic nos iuvare potes! Imperio hoc male administratur, ut gravem gibbosum systema figat! - Magus trabem energiae e indice digito emittit.
  - Mirum! Multum in te industriam video. Et sapiente! Paratus sum te adiungere! - servus exclamavit.
  - Laederis, sed poteris praevalere! Sine dolore nulla virtus, sine virtute nulla victoria! - Declaravit, magorum philosophorum prudentiam demonstrans.
  - Femina sum - sic passus sum. Rakhita adnuit.
  - Ubi satis patientia est, cantus adiuvabit! - Lepide Khirov.
  Omnes ridebant. Vedmakova in bona mente. Initium fuit victorum, quod per tempus terere non est. Imprimis necesse est, antequam spargant, servorum exercitum cogant. Sicque ut ferrum, donee defervescat, optatam det figuram. Bellator exiit in murum, et iussit alta voce conscendere;
  - Tuba collectio omnis collect!
  Passa quaesivit;
  - Mulieres quoque?
  - Ita! omni gladio nobis opus est. Eia age, sed scito nullas fore rapinas, Omnia dividemus aequaliter.
  Servorum collectio aliquandiu usus sum, etiam flagellis utor. Ipsa Vedmakova paucos ex iis adiuvare coactus est, qui capita non amiserunt et latrocinia compescunt. Puella quinque studiosissimorum latronum aures perculit, una etiam caput obtruncavit. Guttae sanguinis in faciem ceciderunt, Vedmakova eos avide lambit. Laboravi. Generalis congregatio in tenebris facibus luce habita est. Millia servorum liberatorum fuerunt, Vedmakova etiam oculis aestimatur quod ad minimum duodecim milia erant, cum multae apud eos pueri ac feminae essent.
  Ex summa arcis turri faciebat. Stetit magus ex adverso, omnem congregationem continuit. Servi crudeliter abutuntur, infirmi necantur vel necantur. Ita generaliter, si ambitum corporis sumamus, quasi bellatores boni visi sunt. Praesent eget elit quam. Vedmakova orationem incendiariam habuit. Ea praesertim pertinacia fuit in explicando necessitatem magnam liberationem exercitus faciendi.
  - Unitas, fortitudo, donatio - claves victoriae, libertatis, felicitatis! Sine disciplina nullus exercitus, sine exercitu libertas non est. Labor fortior nos fecit, mens ductus libertatem dabit, et cum fortuna felicitatem faciet!
  Simus ergo unus et vincula rumpamus! - Bellator locutus est.
  servi probaverunt! Unus servus, multis cicatricibus et vultu superbo, tacebat. Obtrectatio eius extrema contemptui expressa est.
  Vedmakova denuo obtulit eligendum unum ducem rebellionis!
  - Praefectus est sicut summitas pyramidis - unum tantum debet esse, alioquin etiam talis compages solida corruet!
  Servi exclamaverunt;
  -Right! Duc nos.
  Tu bellator magnus dux eris! - Improviso omnes puer exclamant.
  Hoc mirum Vedmakova: quomodo hoc vel fieri potest. Attentius intuebatur, in manibus pueri erat aliquid simile fistulae ventoso modo crassiori. Et cum hoc artificio adiuvante, murmuravit.
  - Puer procul ibit! Quis est nomine? - Bellator quaesivit.
  - Dick! I. specialiter cognoscitur. transigere dixit.
  - Simplex nomen! - Vedmakova rem magis exoticam plane exspectat.
  - Cur multiplicitas?
  - Eamus suffragium! - denuntiavit magum. Tam intonam vocem habuit ut palmae tremerent. - Quisquis in gratiam Witcher militis ducis, leva manum tuam! Votum pro veritate, libertate et honore! Et vita tua talis erit, ut di invideant! -
  Servi alacres oppressi prope omnes dextras iecerunt. Viderunt sicut bellatorem, et consensus eorum in mentem venit, si Hirov hic suis carminibus uteretur.
  Nonne verum est quod adventus eius illis libertatem dedit ac occasionem sentiendi sicut homines veri. Ideo naturale est Vedmakova sicut pluvia in siccitate occurrere. Laetitia legebatur in vultu servorum illorum. Similis erat evigilantes.
  Hic cum ingenti jubilo, servus fortis, cicatricibus ornatus, extiterunt. alta voce locutus est.
  - Fuerunt, et erunt multi qui ad beatitudinem ducere volunt. Sed habesne ius morale hoc facere?
  - Quod!? - Witcher risit os dentium plenum. Biceps nudis brachiis exstabant.
  - Quis es?! Nobili genere ortus: vel plebeius. Vel fortasse Gissor vel servus fugitivus. Multum etiam pollicitus est, sed in palo vitam finivit. Et cum eo XX milia servorum. - Abscisa a forti servo.
  - Multus a nobis pendent. Cicatrices in te video, servus maxime non natus, vulnera flagello aut gladio cuspide distinguo! - Dixit Vedmakova.
  - Bellator ignotus mihi coniectans! Ego sum Comte de Forsa, proles metuentium regum. Sed nostin' nomen patris? - Interrogavit nobilem servum.
  - Nobilitas familiae eadem ad fortitudinem, quae ad mentem capillorum. - Parried Vedmakova statim addit. -Nulla maiorum virtus ignavis auxiliabitur!
  - Pulchre loqueris. Sicut joculator pulchro, quam forti cor tuum? Servus supercilia minax levavit.
  - Bene, vir fortis es! Numera, sed servili fata dimensus, ubi fuit tua superbia et virtus! - Vedmakova iam perorare inceperat.
  Meis meis rationibus id vel. Quid quod non scire debes, scientia minus - est facilius mori! Provoco te ad pugnam usque ad mortem, et si audes non solum verbis, tunc accipies provocationem! Apronius Comte de Force.
  - Certum esse potes! Bellator abripitur.
  Servi arenam purgaverunt. Descendit maga et ensem compescuit. Adversarius stetit ante eam. suo statim telo, duos gladios praeacutos. Nusquam si forte alium ensem de sinu eduxerit.
  Comes de Force multo statura erat quam Witchers, in humeris multo latior, quamvis non videatur tam muscularis et toreumata, puella digna decentis mundi vindice. Sed nulla erat pinguis, et ligamenta tendinum erant stricta et tumida. Erat praeterea ingens in omni motu experientia, et saliens incessus volumina locutus est. Facies eorum subridens ludebat, non contemnens, sed compatiens.
  - Bene haesisti, puella! Non invidebis. Comes suum pugnum ostendit.
  - Cur tam confidens es? Ira veneficae intenditur.
  - Multas pugnas et torneamenta vici. In meo regno unus optimus pugnator essem, multi me vel optimum existimabant. - Forsa, pectus musculi excussit, qui instar duorum scutorum iuxta se stabant.
  - Quia cum nobilitate tantum pugnasti, et degeneraverunt et pingues facti sunt. Nunc, si cum ingenioso plebecula nactus es, Parum remansisti gloriae tuae! - Fiducialiter respondit Vedmakova.
  - Pone canem, donec baculus per dorsum ambulaverit, vel potius gladius meus! - Omnis arrogantiae plenitudo ad comitem rediit.
  - Hoc est valde interesting! Ferrum ferrum robigine in manibus dicen ac ignavum factum est! - Vedmakova eloquentia splendere non desiit.
  - Bene, hoc tibi maxime verisimile est, feminam spuriam! Forsa fremuit.
  - Fortasse claudendi linguas desine et durius quid utere! - Vedmakova expressit elegantem figuram octo.
  - Prorsus!
  Comes et dux rebellium concurrunt. Gladii velociter currebant, vi plena ferientes. Scintillae ex ictibus volabant, tinnitus audiebatur.
  Comes pluries aggressus est. Probavit technicam dolii duplicem, sed impetus Vedmakova reiecit, animadvertens nobilem illam adversarium honestam celeritatem habuisse.
  - Quid luditis?
  - De chordis mortis.
  Comes iterum seriem percussionum attulit, complexiones intricatas temptavit. Vedmakova leviter cessit, scopi impetum fecit, leviter hostem per pectus arripiens.
  Motibus periti bellantis studuit, non ad lectum properans. Comes renidet ille, oculi ilicet;
  - Non ita simplex omnino es! Fortasse ne servus quidem admodum, quamvis nudis pedibus incederes.
  - Liber natus sum et in silva habitavi! Collum meum numquam noverat iugum. Vim subire nefas est. Persona vere libera tribus submittit, scilicet rationem, amorem, Deum. Servus in animo suo est obnoxius, passionibus, libidini servi Dei! - Pulchre respondit Vedmakova.
  Tu recte de ultimo! Isti vere sacerdotes et sacerdotes me posuerunt! - Comes duplicem ventilabrum fecit, deinde "clamshell" artificium, sed non obtinuit. - Libet loqui tecum per vitrum vini, nisi forte occidero te.
  - calva vini instar pelagi - si auferas, terram sub pedibus perdis! - Dixit bellator.
  - At tu liberius sentis. quam de hoc aditu.
  Tridentem tenuit, deinde papilionem. In responsione, Vedmakova conventum durius percussit. Comes retro titubavit. Inde iterum repetitum certamen, Forsa quasi vento agitata, intellexit adversarium suum nimis validum esse ut eam ex caeruleo caperet. Tum, Vedmakova consueta quadam serie motuum, comes subito trajectoriam gladii mutavit et puellam in musculari, sed una cum pectore feminino percussit. Sanguis fluxit, vulnus altum erat. Vulnus Vedmakova non confregit , sed potius vires eius dedit. ingrata puella ibat, gladii micantes prodigioso tripudio. Et quamvis extrinsecus videretur quod bellator caput suum penitus amisisset et fureret, vita tamen in silva et venatione ab infantia eam in bello ferocissimo mentem suam servare docuit. Grave erat comitis pressionem tenere, eludens vix se recepit. Vedmakova momento captus est cum dignitatibus servus refugiebat, quasi eum sub genu pulsaverat. Ictus tendinis et comes scutum percussit, celeritas eius cecidit. Tum puella suo hospitio recepit, ipsa invenit, draconem vocatum novem capitum. Solus pugnator bene exercitatus rem facere potuit. Novissimus autem impetus prope iam resisti non poterat. Hic Mechanica materia erat, impetum reflexum, penicillo nimis debilitavit, eludendos impetus, ideoque novissimus impetus interclusus est. Prima vice, bellator in sollerti et velocioris conjugis receptione, cum anhelaret, omisso gladio, res novas res gestas patuit.
  Palluit comes, vires amisit.
  - Felix meretrix es!
  - Non realiter! Instabilis est fortuna sicut arena -- sola diligentia caemento ligabit eam.
  Vedmakova iterum hostes vulneravit, sed non penitus - necare nec debilitare noluit. Pulmonem iterum pulsans, comes machinaliter eliditur et, bellator ensem bipedem eiecit. Servus inermis honestatis est ut. Vedmakova, abiectis gladiis, in hostem irruit, comitemque deprimit. Manus eius in cincinno membratim inclusit.
  - Dedere? Oculi pantherae micabant.
  - Comes sum, discalceatum servum dabo!
  Vedmakova fervori obicitur;
  - Non servus, sed pugnator ex iusta causa! Servus es ipse, et intellexisti quid sit humilitas, et tamen alii sunt, non peius nobis. Interroga ergo conscientiam tuam!
  . CAPITULUM #10
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in prima acie pugnaverunt. Puer et puella iam bellum longum taedet. Constanter occisio et transversis etiam molestus est.
  Praesent in velit turpis. Idem surculus citius aut serius addenda erit.
  Pueri incendii defessi sunt et nudo pede tasque constanter iaciunt.
  Turn puer dedit. Fascists occidit.
  Et dixit:
  - Maeta!
  Grenade nudis pedibus puella iaciebat. Fritzam diffudit ac jucunde texit ;
  - Nos novas, maximas victorias habebimus!
  Sed iam taedet. Etiam quod nudis pedibus a iactu pueri, lacus Nazi in obliquum impelluntur.
  Tunc Oleg componere incepit.
  Alterna historia. Zyuganov non suffragavit petitionem Stepashin neque tres factiones communisticae fecerunt.
  Is cum dissolutione rei publicae Duma et primis comitiis mense Septembri MCMXCIX finivit.
  Nempe communistae fortiores sunt quam umquam. Ad comitia autem rerum gestarum primakov regiminis confisi profecti sunt, ubi primas partes agunt. Bloc Unitas nondum creata est. Putin primus minister non apparuit. Et incursio militum in Dagestan tantum suffragia adiecta reliquit et potestatum potestatum necavit.
  In universum imperium inordinatum evasit. In NDR debilitavit et concidit, et nulla pars nova parata facta est. Imo, et Stepashin primus minister constitutus, partium rectorem non praefecit. Et tunc Yeltsin eum penitus accendit.
  In summa, comitia parlamentaria in LAPSO victoriam relictam consecuta sunt.
  Triumphus communistarum fuit gravis. Praeterea bloc Primakov-Luzhkov tempus explicandi non habuit. Sed tamen una cum agricolis descripserunt. Ac secundo loco. Tertius erat "Yabloko", qui bene promotus fuit. Quartus locus a Factione Democratica Liberalis est captus. Sed late ob hoc factum est quod canales pro-praesidentales hanc partem strenue promovebant.
  Et Yeltsin eciam dedit, Zhirinovsky generalem adiudicavimus pressius gradum.
  Ita omnia evenerunt secundum peculiarem missionem.
  Oppositio in Duma rem publicam invasit. Et Yeltsin voluntarie concessit, Primakov in successorem publice nominavit. Zyuganov etiam factus est primus minister et manus dextra.
  Id generaliter convenit communi- bustis. Compromissum est perventum est. Basayev et Khattab de Dagestan expressi sunt. Sed copias in ipsum Chechnya non miserunt.
  Mox bellum civile exortum est, et in plures factiones divisio.
  Russia adiuvit Maskhadov et Kadyrov. Primakov comitia praesidentialia in Russia facile vicit. Secundus inopinatus Zhirinovsky fuit - qui nullos alios competitores in suo electoratu habuit, ac liberalis Yavlinsky aemulus eius non fuit.
  Oleg Rybachenko compositionem interrupit. Etiam non commodo nulla. Iterum thema iam opertum est, post Primakov, Zyuganov, et restitutionem USSR. Taedet!
  Aliquid plus interesting componere posset. Nam ut efficitur purus.
  Puer cogitare coepit.
  Novum caput Imperii Magni Russiae Petrograd-Galaktik appellatum est. Fundata est in constellatione Sagittarii, fere in ipso centro galaxiae. Tam stellae quam planetae hic multo densiores erant quam in extrema via lacteae, ubi vetus Terra tectum invenit. Copiae Confoederatorum occidentalium funditus de medio eiecti sunt. Sed bellum sine vestigio non transiit: milia planetarum destructa sunt, sola de Tellure memorias superfuit. Haec fuit praecipua causa translationis capitis in locum opulentissimum et quietissimum in galaxia. Difficillimum est hic perrumpere, ergo etiam in condicionibus spatium belli totali, ubi prima linea est conceptus abstractus et postico conventio, nucleus factus est principale fundamentum Russicae et arcis industrialis. Caput increvit et plane absorbuit planetam Cish, conversus in metropolim giganteam. Gigas urbs capax imprimendi cuilibet rationali singulari. Purpureo volitans machinis caelum secatur.
  Mareschal Maximus Troshev ad Ministrum Defensionis, Super Mareschal Igor Roerich evocatus est. Venturus concursus hostium signum acre acre est. Bellum, quod omnes vexaverat, opes quasi praedatorias infundibulum devoravit, trillions hominum in eo mortuus est, nec quisquam optatam fortunam consequi potuit. Militarisatio signum suum in architectura Petrograd-Galaktik reliquit. Ingentes aeris in ordinibus etiam stant, sunt cellae in LATRUNCULARIA urbis. Hoc invitus admonuit marescallus edificandi spatium armadas. Proximo proelio, magnae Russiae stationes etiam stellae ceperunt, deinde subito irrumpunt acies hostium praetoriam feriendo. Pugna bene constituta in concursu plurium navium concurrentium evasit, et coruscationibus monstrosis explodendo. Vacuum pictum est quasi statim eruperint gigantes vulcani et ignei fluvii fluant, gehennae flammae torrentes ripis inundantes, perniciosa unda tegentes. In proelio tenebroso exercitus Magnae Russiae obtinuit, sed maximo pretio victoria venit. Plures mille spatiis passuum in particulas elementarias conversae sunt. Hostes vero maiora damna passi sunt. Russi pugnare noverunt, sed confoederatio, quae multae gentes comprehendit, furore pertinacissime disrupit resistentiam.
  Praecipua quaestio fuit quod centrum confoederationis, in Tom galaxia situm, difficillimum erat destruere. Antiqua humanitas acernorum sicorum, quae in hoc globo siderum decies centena millia annorum inhabitavit, munimentum inexpugnabile aedificavit, munitio plena laqueorum valida se circumdedit.
  Ad hoc spatium "Mannerheim" irrumpere, totus exercitus Russiae non sufficit. Finem belli facere non licebat. Planetae et systemata pluries satam. Marescallus caput circumspexit sensu peractorum. Discurrendi grav-plana et flanera in camouflage coloribus depicta sunt, ubi duplex finis aircraft sentiebatur. Aliquae aedificiorum spectabant ut lacus vasti vel pedites vehiculis pugnantes cum brucis pro introitibus. Injucundum erat spectare quomodo cataracta ex rostro tam alatae piscinae, aquae caeruleae et smaragdi quatuor "soles" reflexae, in justo umbrarum ludentem, et arbores peregrinae et flores ingentes in trunco et alis creverunt, extraneos pendentes formantes. horti. Moderni, solum gigantei amplitudo praedia skyscraper, plerumque turpis, multis tormentis armata sunt. In talibus domibus vivere commoda est et commoda, quamvis in casu oppugnationis capitis, simile aedificium in validum certamen in quinque minuta unitate versa est. Viatores omnium generum atque etiam parvi liberi in exercitu erant uniformes aut in vestibus paramilitarum variarum. Homing cyber-fodinae alte in stratosphaera volitabant, instar pilae variae. . Maximus Troshev talibus excessibus non consuevit.
  "Stellae hic densae sunt. Et nimium calidum est mihi.
  Mareschallus sudorem frontis extergit et vertitur in evacuatione. Ulterior fuga sine problematibus transivit, mox aedificatio Ministri defensionis apparuit. In faucibus vehicula stabant quatuor pugnae. Luchiars, spinosa in acetabulis - animalia cum olfactu quindecim vicibus fortior quam cane - Troshev circumventa. Regia cyclopea supermarshal sub terra profunde currebat, muri crassi parietes plasma tormentorum et laserarum cascades habitabant. Interiora profunda munitum simplicia erant - luxus non fovebatur. Ante hoc, Troshev umbone tantum vidit in proiectione trium dimensiva. Supermarshal senex, bellator centum et viginti annorum erat peritus. Descendere habui super elevatorem excelsum celeritatem, sub terra penetrans duodecim chiliometrorum.
  Praeterito funiculo delectorum custodum et pugnae robotarum, munus maritimum iniit, ubi plasma computatorium simulavit hologram galaxiae instruxit cum notis subsidiorum militum Russorum et locorum hostium assertorum. Minora hoogrammata prope pendebant, imagines aliorum galaxiarum conspicuae erant. Imperium eorum non continuum, inter astra intermixtum, erant status sui iuris intelligentes, interdum valde peregrini. Hunc splendorem diu Troshev non aspexit, alia nuntiare debuit. Igor Roerich aspexit iuvenem, facies erat fere sine rugis, capillis flavis crassis. Visum est eum vivere et vivere, sed medicina Russica in bellis condicionibus non nimis studuit ad vitam humanam protrahendam. Contra, celeri mutatio generationum evolutione incitata, electo bello immiti placebat. Terminus vitae ad centum quinquaginta annos finitus est. Etiam ac elit enim. Bene, manente altissimo partu, abortus tantum impediti sunt, et contraceptivi prohibiti sunt. Supermarshal intuitum Troshev, qui intraverat, convertit.
  - Et hic es, Maxim. Omnia indicia ad computatorium reserare, solutionem procedet et edet. Quid dices de rebus recentibus?
  - Confoederati et socii eorum bonam lectionem erudierunt. Squamae inclinatio in gratiam nostram ultimis decem proeliis maxima pars proeliis parta est.
  Roerich adnuit.
  - Scio. Sed Dagi confoederatorum socii magis conspicue facti sunt. Gravem comminationem incipiunt.
  - Efto.
  Roerich imaginem in hologram cascavit eamque leviter amplificavit.
  - Coram te Galaxy Smoor. Hic est secunda munitio maxima Dagorum. Haec ubi nos ictum feriemus. Si bene, intra septuaginta, maximum centum annorum, bellum vincere poterimus. Quod si nos deficimus, bellum per multa saecula trahetur. Praeceptorem competentem te probasti, ideoque admoneo te Operationem Ferro Hammer ducere. Suus?
  "Ita prorsus Excellentia Tua.
  Igor frowned.
  Quid talium titulorum? Oratio simpliciter: Comrade Supermarshal. Unde hoc habebatis?
  Erubuit Maxim.
  - Ego comes Supermarshal studui Bings. veterem eloquentiae imperialem praedicabant.
  - Serena. Sed nunc imperium differt, praeses mores et rationes antiquas reducit. Mutatio autem imperii cito venit, et fratrem maiorem novum et summum ducem habebimus. Forsan incendar, et si Operatio Hammerus de Ferro succedat, te in meum locum ponent. In antecessum studere necesse est, hoc ingens est officium.
  Marescallus plus quam ter Roerich iunior erat, et ideo sonus patronatus valde conveniens erat nec scandalizabatur. Quamvis mutatio ducis futura sit, et dux eorum novus utroque minor erit. Naturaliter optimum erit.
  - Paratus sum. Russia magna servio!
  - Ito. Me duces singula te implebunt.
  Salutantes, marescalli secesserunt.
  Coridores munitorii khaki depicti erant. Praetorium perficiendis infra situm est. Numerosi computatores photonici et plasma informationes e variis metagalaxiae locis in passu accelerato processerunt. Longa exercitatione opus erat ante, et marescallus nonnisi post horam et dimidium dimissus est. Nunc exspectat longum hyperjumpum in galaxia proximam. Ingentes copiae eo convenirent, paene sexta totius spatii classis Russicae. Plures miliones stellarum. Postquam minutiis compositis, marescallus ad superficiem surrexit. Abyssus frigida successit intenso calore. Quattuor luminaribus ad zenith collectis, horrens coronis inclementer caelum lambens, fluenta particularum in planetam effudit. Cascades lucis speculatae decurrebant vias. Maximus in planum gravitatem desiluit, intus erat commodus et frigidus, et ad extremam cucurrit. Nunquam antea Petrograd-Galaktika fuerat, et caput oculis suis videre cupiebat, trecentis miliaribus hominum hominum frequentatum. Militiam partem reliquit, omniaque immutata hortatus est. Aedificia cum compositione originali apparebant, vocaret forte luxuriosos - in illis praeclari ordinis procuratores consedisse. Per totum bellum, lavacrum oligarchi decrevit, sed non ex toto deletum est. Palatia vera opera artis erant. Unus ex illis apparuit sicut castrum mediaevale, ubi surrexerunt palmi loco propugnaculi dentium. alter stetit in cruribus tenuibus, et sub illo extendit vectem, aspexit sicut araneam stellatam splendide coloratam. Multa quoque aedificia in quibus pauperiores degebant societates valvulas non evocabant, e contra statuis ducum et imperatorum superiorum saeculorum praefulgebant frontes. Non omnia cum khaki depingenda esse, putavit Troshev. Praeterea fortasse urbs celeberrima in universo pulchra architectura habere debet. Praecipue colos erat VIATOR sector, cum ambulationibus suis mobilibus, aedificia ut rosis giganteis conformata, tulips in flore pleno et intertexta, primula connexa, et animalia exotica mirum in modum intermixta sunt. Videtur quod interest vivere in ursa vel machaera dentata tigride, quod pueris placet. Sed etiam mirantur adulti quando talis structura movet vel ludit. Impressio marescalli indelebilis facta est a dracone duodecim capito rotato, fontes varii coloris a neone illuminati ab utroque ore pulsati sunt. In genere erant multi fontes mirabilium formarum multi-colorum rumpit centena metrorum in caelum iactantes. Et quam pulchri sunt, sub luce quattuor soles texentes in aquam ornamentum, fabulosa et unica colorum fabula. Pueri hic laeti et pulchri erant: vestes variae iis quasi fabulae fabulae similitudinem dederunt. Non solum hie populus, media pars audientium peregrinorum. Sed pueri alieni ludi cum pueris humanis gaudebant. Troshev etiam occurrit plantis intelligentibus. Opimae aurei capitati dandeliones cum quatuor cruribus et duabus manubriis tenuibus. Parvuli duo tantum crura habebant, et aurea capita smaragdis maculis condensata erant. Maximus hanc gentem bene novit - Gapi, tres-sex plantationis creaturas, pacificas, sed fatorum voluntate in bellum interstellarium attractum et naturales magnae Russiae socii facti sunt.
  Satis satis est repraesentativa aliarum gentium - plerumque neutrarum civitatum et planetarum. Imperium incredibile caput videre volebant. Hic longius et fictum bellum videtur, tot milia parsecs, nec tamen aestus maritimo excedebat. Exorta est cogitatio in capite meo, quod intelligentes vivant etiam in planetis illis, quos impugnare debebunt, et toti billiones de creaturis cogitandi perituros. Effundentur rivi sanguinis, mille civitates et villæ destruentur. Est autem imperii marescallus, et officium suum facere debet.
  Postquam marescallus admiratus est centrum Visitatoris, gravitatem plani explicari iussit et ad regiones industriales contendit. Aedes hic erant paulo inferius, at arcu simplex. Officinae sub terra alta sita erant.
  Statim ut graviplanum appulit, statim grex latinas nudipedalis ad eam cum pannis et fructibus purgandis prosilivit. Tenuis ragamuffins in pannis iam fessis defluxit khaki, magnis cavernis laceris. Perusta penitus, fere nigra. Longum videtur bellum balteos restringere. Troshev miserationem habuit. Mulio, dux Fox, talia sentiebant.
  - Bene, mures, exi hinc! Marshall venit! rupta.
  Pueri profugo in omnes partes irruerunt, omnia conspicua erant quam sordida calcibus vibrabant. Durum est nudis pedibus ambulare in superficie quae statim quattuor "soles" calet, et pueri pauperes nesciebant quid calcei essent. Unus autem ex pueris audacior evasit et conversus medium digitum ostendit. Capitaneus crepitum traxit et ad puerum impudens inflammavit, ut eum occideret, sed marescallus in extremo tempore brachium principis ferire curavit. Praeteriit crimen, faciens infundibulum in pavimento, fragmenta lapidis fusilis in nudis cruribus cecidit, et ad bitumen procidit. Futurus belliger clamorem compescens et dolorem sustinens nisu voluntatis assumpsit. Maximus tribunus alapam in facie duram dedit.
  - Triduum in custodia. Tace, manus ad summe! - Marescallus imperavit minaci sono - Pueri sunt bona nostra, et nos ipsos tueri debemus, non eos occidere. Got it, lusus?
  Lisa brachia ad latera extendit. Adnuit breviter.
  - Responde secundum cartam.
  - Ita domine.
  Maximus puerum aspexit. Pulchra, decora, subdola, muscularis facies. Sub-vulsa subucula, prelum validum sceleste inclusum repagulis conspicuum est.
  -Quod nomen tibi est?
  - Janesh Kowalski! - In summo pulmone ragamuffin latrante.
  - Video in te facturas bellatoris fortis. Visne scholam inire Zhukov?
  puer abiectus.
  - Libenter quidem, sed parentes mei simplices operantur et educationem meam reddere non possunt.
  Marescallus risit.
  - gratis adscribi eris. Tu, ut video, robustus es, et oculi tui animi facultates loquuntur. Summa est bene studere. Tempora difficilia sunt, sed, finito bello, etiam operarii in bonis conditionibus vivent.
  - Hostes vincentur! feremus! - Clamavit Yanesh iterum voce sua.
  - Deinde in acie, miles. Et imprimis - in curru meo.
  Lisa winced. Puer sordidus erat, et post eum intus lavare debes.
  Orto, gravitas plane ad regimen quarteriorum festinavit.
  Yanesh, spiritum tenens, studuit ingentia, domos ornatas luxuriose.
  - Non licet in media regione, quod tam iucunda est.
  - Plus aspicies.
  Nihilominus marescallus, misericordia motus compulsus, ad centrum urbis volare iussit. Puer oculis inspiciebat, proprie devorans quod videbat. Notabile erat quod e curru desilire voluit, per sideambulatum movens currere, unam mentis flantis equitat ascendere.
  Solet severus ille dies, ut numquam antea, mitis.
  - Si vis, ascende super " montem laetitiae ", et postea statim ad me. Pecuniam accipere vel non dimittent te.
  Charta Mareschallus extendit a.
  Yanesh ad equitat ruere, sed aspectus nimis conspicuus erat.
  In introitu ad spatium-ninja-aula ingens robots impeditus est.
  -Puer, male vestitus es, scilicet ex regionibus pauperum. Apprehendi et ad stationem.
  Puer aufugere conatus est, sed stunner eum percutiens super bitumen pulsans. Troshev e curru desilire et disquirere.
  - Mane, hic cadet mecum.
  Milites qui se extraxerunt constiterunt, marescalli truces. Maximus in campo aequabilis erat, sed epaulettae praetoris in quattuor sole micantes fulgebant.
  natu maximus, legatus vigilum, consalutatur.
  "Ignosce, marescalle, sed mendicis praeceptis prohibent ut centrum ingrediantur ubi hospites ex toto galaxia accipimus.
  Ipse Maximus intellexit se errasse ragamuffinum in tam honesto loco solvendo. Sed ignorantiam suam ostendere nolebat.
  Hic puer speculator est. Exegerat munus principis imperium.
  Legatus adnuit et bullam pistolae suae pressit. Janesh Kowalski vellicavit et resipiscit. Marescallus risit et extendit manum. Protinus Inogalacts quatuor repente tigribus horrebant. Externe advenae caerula cortice brunneo Cunctantes caerula similes imitantur truncis, Membraque nodosa et perversa. Ignis aperiendi ante monstra tempus erat, Maxim in aream cecidit, crepitu suo trahens. Igneae calles per verticem transierunt, in statuam coloratam crepuere, basim in photons ornatior spargit. Troshev duos oppugnatores cum laser trabe abscidit, duo inogalactae superstites ad latus incumbebant. Alter etiam inexorabili trabo oppressus, alter post crepidinem frontis operiendus est. Monstrum statim tribus manibus excanduit et, quamvis cito Maximo, leviter laesit - latus eius combussit et dextram manum vulneravit. In contingenti, hostium radii percusserunt "aquam insaniam lilii" attractionem. explosio secuta est.
  Ante oculos marescalli nataverunt, sed miratus est videre quomodo Yanesh particulam tabulae evellit et in hostem prostravit. Maxim admirabatur inhumanam potentiam in hac fragili aspectu teenager absconditam ... Iactus evasit accurate, in ordine quinque oculos. Creatura vellicata et haesitavit. Hoc satis erat ad finem vitae monstri bene destinatum Maxim.
  Pugna cito finitur. In ea, vigiles ne ignem quidem aperire conantur. Hoc statim animadvertit Mareschallus.
  - Omnia optima in frontibus proeliantur, et in tergo, in plateis urbium, sedent ignavi.
  Legatus denso palluit. Abiit ad Maxim.
  - Commilito Mareschallus, veniam peto, sed graves trabes iaculatores habuerunt, et nos.
  - Et quid illud? Maximus in circuitu balteus monstravit blaster. - Musca swatter? Misericordia est, ut videtur, nulla tibi in urbe labor erit. Non sedebis, conabor te ad frontem mittere.
  Maximo Maximo innuere puerum gestu adiuvat ut planum gravitatis insilire conscendat, et deinde firmiter manum excutit.
  - Bene aquila es. Gaudeo non errare te.
  Kovalsky amicabiliter despiciens, vox eius potius clare et laeta sonabat.
  - Ego tantum unum felix iactum feci. Possem...
  - Habebis facultatem. Graduate e collegio - et statim in proelium. Habes totam vitam tuam ante te, tu tamen pugnabis cum oculis.
  - Bellum magnum! Puer ardenter exclamavit. - Volo statim ad frontem ire, trabem sclopetis excipere...
  - Ilicet facere non potes, primo proelio occideris. Primum gradum obtine.
  Yanesh osserat offendi. Confidens in viribus suis, putabat se iam scire facere, etiam sagittando. Interim gravitas glider per parcum Michurinsky ingens volabat. Creverunt ibi giganticae arbores, quaedam earum in altitudinem plurium centum metrorum attingentia. Tantaque erant poma ut, medio consumpto, intus habitare possis. Genus pineapples mutata est cum cortices aureos appetibilior. Verum, praeter spem, puerum non magnopere admirabantur.
  - Fui in talibus silvis prius. - Explicavit Janesh. - Dissimiles mediae partes omnes admittuntur ibi. Etsi diu ambulandum est ut illuc perveniam.
  - Fortasse! - Dixit Maximinus. - Et tamen mirare quaenam plantae hic sint... Est boletus, totus epheborum sub eo aptus.
  - Sicut magnae muscae agarici instar. Est inedibilis. Totum sacculum de sectis pomorum memini collegi. Mihi placet pavarara - tenuem cutem, et gustus mirabile est. ficus nihil illi comparantur. Cautum esto tibi cum incidi. Rumpere potest, et ibi fluvius cataracta similis est - sufflabit te, ne verbum quidem tibi vacat. Hic fructus nimis magnus est. Partes illas portare debes in sacculo plastico, quod valde incommodum est.
  Maximus Janesh in humero percussit.
  - Non omnia cibo metiuntur. Descendamus et flores carpamus.
  - Puella pro munere! Cur non!
  Manus pueri ad rotam gubernaculo pervenerunt. Vulpes capitaneus digitos vitiose percussit.
  - Ne rotam tangas, catulus.
  Respondens deinde aliam a marescallo increpationem accepit.
  "Tu solus audeas pugnare puer.
  - Doleo, Excellentia tua!
  Janesh non potuit quin rideret.
  - Si vis, experire. - Licitus Maxim.
  - Experior in simulatoribus, - dixit Yanesh.
  Sine dubio ac metu Kowalski manus in gubernaculo rotae imposuit et in currum descendit. Apparens, vere habuit ingeniosos. Graviplane transiit cacumina arborum ingentium.
  Maximus nihil intercessit, permittens puerum ad regimen elit. Dicendum est eum munus suum valde feliciter obivisse, inter truncos giganteos versando, numquam ingruat, virtuosam artem ultra aetatem demonstrans. Quamquam, etsi crepuit, magnum problema non est, gravioplane systema securitatis perfectae habet. Denique cum parvis sed fabulosis floribus pulcherrimis in strata defensione consederunt. Videbatur magus quod gemmas largiter disperserat. Oculi ejus e multiplici colorum ambitu eruuntur, et odor ebrius ineffabilem delectationem effecit.
  Yanesh etiam admiratione sibilabantur. Ut ad terram egressi sunt, puer exiliens coepit vellere flores, armamentarium arripiens. Maximus frigidissimus, notae amavit et tamen aliquid terroris intulit. Sententia comminata est. Ignis et aqua peragrans, marescallus eius intuitum confidere solebat, raro eum deposuit. In principio, vita hominibus periculosa non debet in magni imperii caput reperiri. Hic aliud est. Maximus innuit puerum, et molliter in aure susurrabat;
  - Hostes nobiscum sunt. Flores cela et veni mecum.
  Oculi scintillabant Janez.
  - Paratus sum.
  Relicto FLOS in curru duce Fox per visum, Maxim et Yanesh profunde in silvam moti sunt. Nempe armata dici debuit in area et pexa. Sed Maximus tumultu captus est. Janesh, sane, venereis affectibus potitus, se ducem militaris ingenii putabat ac laetabatur. Ibant per silvestrem, ne quid sonitum darent. Yanesh nudas tibias in urtica purpurea cremare curavit, sed se continuit, quamvis cutis usque ad genua magnis pusulis obtecta esset.
  "Cave," susurravit Maximus. - In silva, in omni gramine, periculum latet.
  "Nos camouflage tutelae hic opus est," susurravit Janes. Corpus vix pannis abscondit, quod crura reptabat. Magna insecta, et hoc Janesh in schola didicerunt, homines in hac tellure non eduntur. Species arthropodum periculosissima in gradu genetico deletae non satis fuit ut centrum capitis fieret fons infectionis vel pestilentiae. Ambulabant in silentio. Subito Maximus concrevit. Animalia parva molesta egerunt, ut si quis eam terreat. Marescallus prehendit puerum in manu et in aurem eius insusurravit;
  - Insidiae praecedunt!
  Maximus RAPINA e sinu sanum protulit et circumquaque diligenter audivit. Immo quinque homines pugnatores et totidem fere inogalactorum prope iacuerunt. Cum tanta virium temperatione praestat non proelium committere, sed hostem praeterire.
  Sicque fecerunt.
  Expertus miles et puer viridis in sync. Mihi per densos frutices ire, talos in musco demersos. Cum magna difficultate marescallus in hoc loco elapsus est et catenam vivam computavit. Fortunati erant, nulli peregrinorum instinctus animalis vel auditus apparens habuit. Sonus RAPINA iam poterat verbis molliter distinguere.
  - Dno Residente, impossibilia a me petis.
  Respondens vox quasi vox.
  - Et tu, Imperator, tantum pecuniam sumere soles sine operando eam ad plenissimam.
  Per tympanum iudicans genus non humanoideum pertinebat.
  - Dati es dimidium decies, quid ergo? Outdated information about speculator satellitum.
  "Non est mea culpa", languide se ipsa iustificabat humana vox. - Informationes huiusmodi, in principio, celerrime evaserunt. Non sum omnipotens.
  - Hoc statim intelleximus, facilius te infirmum dicere. Cum Kremlin ratio oppugnandi venit, tu cum complicibus tuis parum usus eris.
  Maxim, perhorrescit. Num vere in oppugnanda defensionis linea potentissima caput et totum centrum galaxiae oppugnabis? Ratio "Kremlin", secundum creatores suos, inexpugnabilis est et tamen, si hostes in ipso imperii corde agunt, hoc ad tristes cogitationes ducit.
  - Cognosce, homo, mox novo telo fundamentali utemur, cuius ope, stellae Russicae in pulverem convertentur antequam ad fines efficax perveniat. Tunc exercitus noster, quasi unda gravitatis penitus penetrans, spatia Russiae inundabit, mundos imperiales subjugabit.
  Maxi- mum haesitans ad suspiria, ea res haud in primis ex sententia proditoris fuit. At ille respondit;
  - Quinta Columna tam activa est quam semper, et invasio tua secundum consilium ibit.
  - Negotium tuum pro proximo futurum est duodecim munitiones in urbe creare pro coetibus nostris percutientibus. Mercenarii hic sub specie peregrinantium involvent, in silvis abscondent, et tunc partem suam in communi ferient.
  - Sic erit.
  - Et ecce homo, si stellarum impetus defecerit, peius erit tibi. Intellectus propria discerpet, et supplicium tardum et acerba erit.
  Quamvis Maximus qui loqueretur non vidit, certe SMERSH proditorem sua voce significare posset.
  - Opus est notitias de omnibus novis- sima hostium ducibus. Omnia nosti.
  - Secundum meum indicio, adulescens Mareschal Maxim Troshev designatus est ut classi stellae in galaxia Smoor praeesset. Nulla egestas ipsum sed...
  - Patet omnia, Russos maiorem ibi ingratam pa- . Ut semper. Subito cum magnis copiis novus imperator ictus est.
  Maximus horret, degeneres voluit accurrere et strangulare. Operatio in ancipiti.
  - Censeo ita esse. De aliis provinciis...
  Longe ac prolixe proditor recensuit, sed jam Maximus in capite suo consilium inierat. Primo, locum hunc quiete debes relinquere, secundo instanter contactum SMERSH. Ibi constituent utrum exploratorem retis statim corrumpant an opperiantur. Ceterum proditores identificati periculosi non sunt, et deformatio per eos divulgari potest. Summa - nullo marte. Puer autem, qui usque nunc quiete sedebat, commotus est, notabile est iuvenilem vigorem in pleno adductu.
  "Fortasse possumus eos cum laser, Domino Marescallo ferire?"
  "Minime, minime," insusurravit Maximus. - Intelligentia ad ipsum et intelligentiam notitias colligere et referre ad rectum hominem. Et si ordinem fregerit, ego personaliter te iacio.
  Marescallus radium sclopetis minaciter levavit.
  Yanesh adnuit.
  - Ordines non sunt discussi.
  Maxime dolebat puerum secum ducere. Et quid si audiunt susurri... Interea stridorem auditum in sono RAPINA, peregrinus iterum locutus est.
  - Dic "Iuppiter" quod si nos non adiuvat, possumus eum per hoc pignus prodere. Tunc irascetur Summus tuus, et non est misericordia in delictis suis.
  "Ita," inquit Maximus, "dux lentus esse debet." Sed cum unus ex milibus delectorum esset, forte dux tantum evenit ut subitae mortis dictatoris dictatoris eveniret. Mille quotannis eliguntur, et rotatio supremae potestatis semel in triginta annis fit. Sed hoc quoque casu omisit. Uno modo ingenium Maximi molles erat: deinde, paranormalibus ingeniis, tam vehemens in puerili aetate debilitari coepit. Fieri vero ut marescallus non sis, et xl... dicit aliquid.
  - Noli Iovem tangere. Spes principalis est tua. Sine, spernendae sunt belli conciliandae casus.
  Inogalact clucked aliquid intelligibile in responsione. Deinde articulata est;
  - "Iuppiter" valet cum activo. Milites nostri propter suam ignaviam nimis multa damna patiuntur. Esto ut licet, ei mandata nostra dabis. Usque, potes.
  - Hoc est, relinquere potes, - Ingemuit Maximus cum subsidio. Illo momento, his verbis refellendo, intonuit explosio. Frons consecuta est.
  - Damn! Muta iterum...
  Marescallus procumbens, et tantum laeti scintillae in oculis Yanesh micabant.
  . CAP
  - Conscientiam loqueris! - servus arrogans fremuit.
  - Ut omnium sit felicitas, non pauci electorum. Propter hanc sanctam causam gladium meum levavi! - exclamavit venefica.
  Comes incredulus fuit;
  - Minime! credo aut ira aut cupidine imperii adigi! seditiones servorum, nec nisi cum caede finivit. Hi ullam seditionem sunt consequatur.
  - Non tumultus erit, sed seditio. Maxime res post victoriam eveniet! - Bellator magno studio dixit.
  - Seditio? Mirum verbum, esne cum illo tecum? Forsa mirum.
  - Non realiter! Hic terminus mihi ab angelo in somnis vocatus est. - Inspirato in Vedmakov conversus sum.
  - Angelus vel unus atri di! Somnia prophetica callidiora sunt. Comes haesitavit.
  - Ceterum, facultas mutandi vitas hominum in melius et te ipsum melius fias! Ex adrogatione omnes molestias oriuntur, secundae res non nisi communi labore fiunt. Persona sine biga est instar torris, sine igne, parvam lucem dat et celeriter exit! - Flumen eloquentiae excidit Vedmakov.
  - Persona loqueris debet esse in quadrigis. Sed scin' quid sit animal natura? Forsa malitiose quaesivit.
  - Et pecus melius est in armento! Et generaliter, cum servus es, et redemptus non fueris, tunc a te aversa nobilitas, verbo, veros amicos suos colores ostendit. Aliquam in alia elit tempus sodales. - Iam aequius suadet Vedmakova.
  Comte de Bora tacuit brevi tempore, deinde manum extendit;
  "Quamvis non credo successu ultimo, ferrum saltem sanguinem bibet.
  - Logica instinctus servire non debet - mens libidinis! - Dixit venefica.
  - Recte, desine me docere! bellum erit--featum erit! Comes sanguinem se abstergere coepit.
  - Expertus es et fortis bellator, eligendus es manipulus princeps! - Bellator suadet.
  - Non malum, sed non necesse est omnem ducem eligere. Arctius esse debet unitatis praecepti principium. Electus es, sic constitue! -Count in catena mail vestire coeperunt. Duo pueri ad eius auxilium ruerunt.
  Quid de libero competition? - Vedmakova dubitavit.
  - Pro exercitu calamitosum est! - Tondere Force. - Oeconomia rhizomatis multorum ramorum est: exercitus est unus truncus!
  Venefica vexatur:
  - At saepius quercus, non virtute et substantia, sed gradu imperii!
  Puer seminudus gladium comiti dedit. Ille autem plus semel osse percutiendo respondit. Haedus clamavit et retro salit, vellicans cruribus fuscis.
  Dixit magus ambigue;
  Quinque legiones mutilum duarum et quingentorum militum constituo. Tu es ad imperandum tertium! reliqui a servis eligantur!
  Postrema sententia controversiam propemodum in certamen deflexit. Tum vero orta est pugna, complures servi vulnerati, Witcher interveniendi. Pulsans levissimum, clamavit;
  - Sufficit arundo volvere! Ad directam imperatorum nominationem transeamus.
  servi non satis murmurabant, sed cum miles sententiam ferret, concordes manus sustulerunt.
  Hic veneficus, qui seditionem duxit, laborare debuit. Nam difficile est visu dignum hominem determinare et prospiciens candidatos interrogare. Demum adsignatae legionibus, temporariis ducibus minoribus constitutis.
  - His proeliis confectis, virtutem et sollertiam militum spectabimus! - puella explicatur.
  Legiones una liberorum ac eleifend constabat. Vedmakova puerum Bik eis praefecit. Pueri irati sunt;
  - Adhuc angustus est! Non exiguo opus est. Maximus et fortissimus super nos locus.
  - Et quem vis?
  - Te desidero! Sit dignissimos maxime!
  Iuvenis extitit athletice aedificatus, adhuc puer erat, sed iam procerus sicut quercus. Vultus vero hebes videbatur. Vedmakova, probe sciens quam magni animi sit imperatoris, quaesivit;
  - Quid octo familias erit?
  Adulescens intuens eam mussat;
  - Nescio! Summa lacerti et virium.
  Biick latrante in loudspeaker:
  - Musculi sine cerebro, hoc manipulum carnium est - super quo craticula clamat!
  - Tace tu cimex! Ego maxillam tuam flave! - Apronius juvenis heros.
  - Quis ignorat septem et quinquaginta sex pugnum longius quam naso ferire vix potest? Puer linguam ei ostendit.
  Juvenis barbare in summo pulmone latrante;
  Provoco te ad mortem usque ad pugnam!
  - Tu me imitaris sicut simia ratris! - dictus Comte de Forsa. - Sed haec sola digna explicatio est.
  -- E duobus duellis est unus stultus, alter nebulo. - Animadvertit Vedmakova. "Quamquam pueris prosit fermentum.
  Bik stabat ante hostem, magna altitudinis differentia, quinquies adversarius gravior. Puer tamen in subsidio nervos aspernatus erat, tenuis puer, sed nervosus erat. Vultus rotundus Vultus erat, manibus ensis gerebat.
  - Hem, quomodo pugnaturi sumus aut sustinebimus! - Cum rideat, quaesivit.
  - Sic te amo! - Athleta puerum aggressus est. Concussus est gladius diu et gravis, ut videtur, unus ex duobus manibus. Bik ictum deflexit, ne eludere quidem conatur, sed solum supra trajectoriam desiluit et gladium suum in pontem nasi compulit. Puer calculi tantum ex calculo verberavit - scalpere, sed non occidere.
  Magis ferocior percussor factus est, coepitque secundum gladium vibrare. Hic etiam Buku pressionis fluentis imponere debuit. Minores equi nudi pueri, et post eos scapulae irruebant. Repente Bik stetit, fistula in dentibus apparuit. Acrius torsit hostes, et densis bracchia late discurrunt admissis. Rident sorde, puer exspuit, et aliquid parvi percussi faciem athletae. Bick in obliquum transiit scapulas, et etiam nudo calcaneo pectus adversarii feriebat.
  Erubescens, exclamavit vir fortis violentus, crura deinde debilitavit et ruere coepit.
  Amice gemens per exercitum trahebat, pauci expectabant parvulum gigantem debellaturum. Tunc pueri laeti acclamaverunt, primum, utique, servi minimi. Qui minores et debiliores sunt, delectantur videre quod principalis bulla tua non est magna vel magna. Sic etiam puer potest aliquid motus facere.
  Servi ad perculsos athletas accurrerunt, cum duobus doctoribus localibus. Frons horrida iuvenum Frondes sparsis, macula purpurea turbata. Medicus admirans dixit:
  - Basilicae! Acus cum veneno inhaesit, quae membra torpescat.
  - Temporale! Bick dixit. - Deinde evigilat. Non recordabitur, turpitudinem non videbit.
  Ascendit Witcher ad puerum;
  - Ubi discere venena facere?
  - Nusquam! Invenitur in uno fundo. Divites etiam societatis dignitate non contenti sunt. Hic omnia veneni genera faciunt. Si potio signata est, nulla difficultas, quam crines aperire scio! - Bik subdola despiciens apud Witcher.
  - Ubi? - Interrogavit bellatorem.
  - Fur unus docuit! Qui ad tempus evasit servus, in pari par cum eo laboramus, silva succidimus. Dixit mihi quomodo crines aperire, etiam aliquid mihi ostendit. Admiratus memoria mea fugitque. Despexit puerulus subdola.
  - Nonne tu illum sequeris? - Vedmakova oppressus.
  - Minime! Ad hanc fugam omnes vapulati sumus, et, si et ego emanavi, quinto quoque perticas crucifigeretur. Duo iam conjuratio. - Puer filo explicavit.
  - Barbari! Bene, si talis es memoria, fortasse ut cognoscas Khirov tibi utile erit. - suadet Vedmakova.
  - Non excluditur! quam diu fortissimus et cultissimus fieri volui! - Puer pilam bicipitis ostendit.
  - Fortior et stior me? - Ludens ejecit bellatorem.
  - Minime! Post omnes dux es! Sed dextera tua quidni? - Bik manus eius ad maiorem persuasionem stetit.
  - Quanto quis altius volat, tanto magis sui loci poenitet! - Animadvertit Vedmakova.
  - Homines non volare! Tantum alas habet - cuius mens reptando non est usus! - Puer supra aetatem progressum ostendit.
  - Erunt alae in exercitu nostro! Promitto me aliquid ascendere. - Vedmakova promisit.
  - Et credo te maiorem sororem! Ceterum dux non solum es, sed etiam soror aut etiam mater nobis. Ut una familia vivemus! Bick dixit.
  - Dux patriae debet esse frater ad populum, non frater! - Princeps gentis imprimis minister populi est. Sed permutationem verborum omittamus, arma quae accepistis ab aliis utenda sunt. Fistulas faciamus! - Ordinatus Vedmakova.
  "Non satis diu sunt!" Passim animadvertit. - Emendandum.
  - Iam de eo cogito, post omnes, labra et genae brevi spatio ferire possunt. Quod si aliquid est, quod expandit et pervenit vi. Pars mineralis et herba. - Vedmakova fortitudinis mentis intentionem sensit.
  Puer videtur verba eius audisse;
  Faciamus, elementa lego! Adhuc tempus habemus, multis servis praecipuas belli artes demonstrare necesse est.
  - Recte dicis, mi frater minor, aliquot modis nos adiuvet magus. Sed, donec magnae copiae mittuntur, oppugnandum est. Sed diligenter parandum est. Facilius est saxum siccum in oceano invenire quam inventum quod ad militares usus non est adhibitum! - Complectens Vedmakov.
  Post omnes rebelles in exercitiis diem absumpsit, simulque Bik nuntios misit.
  Exercitus ex urbe profectus est. Non magna, sed bene armata. Puer speculator, vectus blattam minorem crustaceam, etiam ad unum absurdum animum advertit;
  - Milites quinque gladios habent et vix movent!
  - Sic bonum! Bick dixit. - Immo etiam mirum est, antequam ad nos veniunt, nimio pondere defatigati sunt.
  Vedmakova callide notavit;
  - Milites periti dixerunt: Nolite arma capere in manu dextra plus quam quinque digitos. Bene, certe non malum, sua stultitia adiuvabit ut citius vincatur. Interim servi dormiant per duas horas. Durus est dies, nec facilis pugna erit. Quot milites prorsus hostes habent?
  - quinque milia et dimidium. Bick confidenter dixit. "Id est, si omnes premamus, non amplius quam quingenti homines in urbe relicti erunt.
  - Rationabiliter, undique egredi oportebit. Nocte sua nos oppugnare non audent. Hoc significat castra fore, ut postea prima luce totis viribus secant. Forsitan etiam munitiones coronae causa separant. - Suadet Vedmakova.
  Comte de Forsa objecit;
  - Mores in Sultanate vigere bene novi, non semel cum illis pugnavimus. Noctu exploratores saccos aureos in castra mittent. servos corrumpere conantur ac deinde eos infigunt vel maxime nares evellunt.
  - Missio speculatorum antiqua ratio est. - Animadverti liquefaciendi digitos Vedmakov. Sed non habent invisibilitatem galeros, pueri custodiae tam observabiles et astuti, omnes capient. Praeterea paulo propius auroram attingemus. Servi melius dormient et hostes altius dormient.
  - Logice! Primus ego aggrediar! Bick dixit.
  - Custodes removere oportebit, et hoc ope fistulae incendii fieri potest. - Vedmakova machinam ostendit. - Pistoris genus, tria herbarum genera, et oleum cum carbide hic adjunguntur. Tu modo cavere debes, alioqui puerorum resiliet dentes. Pellentesque pulvinar suscipit ante.
  - Multi hortos incursiones et furtum experti sunt. Liberi nati, non qui, maxime domestici, dominis rapuere. - Bik omnes consolati sunt. - Ita per scholam salvos perrexerunt.
  - Melius! In genere, puto, non erunt nimis multi custodes. Ceterum quinam illis sumus? Servi stulti sunt! Stultitia propius est humilitati - velocitas animi ad nequitiam.
  Magus Hirov sermonem ingressus est:
  - Habemus fere duplicem vel paulo praestantiorem, sed hostes magis exercitatos et armatos habemus. Et in exercitu Soldani, feminae non nisi in propria legione immortalium militant. Sex milia mercennariorum diversarum nationum sunt. Multas feminas in exercitu habebimus, et raro exceptis, infirmiores sunt viris.
  Uterque itaque proelium diligenter debet esse. Servi a nobis primo praesertim clade dispergere incipient.
  - Victoria ut femina - splendorem attrahit, sed pretium terret! - Iterum emicuit ingenii Vedmakov.
  - Magna! Nunc consilium video operandi satis constare. Reliquum est ut singula dilucidemus. In proelio pauor in hostium ordinibus incipiet, et plerique milites versus urbem Zhit currunt. - Khirov suggesserant
  - Suus! magna pars servorum a tergo propemodum urbis percutiet. forsitan illum ducam. - Comes Forsa suadet.
  - Impossibile, sed tu! - Certa magus.
  - Insuper ollas olei fecimus, eisque linum apponere iussi. In castra iacta, terrorem augent. - suadet Vedmakova.
  Rationabile quoque est. Consensit magus. - Tantum pauca tantum crimina parasti.
  - Recte! Ignis deus belli et sicut ceteri dii operam et sacrificium requirit! Sed satis temporis ad omnia paranda non habuimus. - Pudet ipsa venefica oris sui.
  - Mox iterum urbanus. Hactenus dormire non potuimus. - Khirov oscitavit sine ulla fictione.
  Witcher adnuit.
  - Ego belluinum habitum habeo, parum et sensim dormio, sed fratres nostri requiem merentur.
  - Somnus est telum opportunum, defectus est causa lassitudines, quae rursus sata est clades. Passim animadvertit.
  Servi post operationes velit, dormierunt sicut mortui. Soli custodes in insidiis sedebant, parati ad terrorem excitandum. Nescis quid repente hostis praefectus conspexerit. Tamen evenit, ut videtur, dux in legione imperii caput, temnik Etirimon nolebat inaestimabile proelium nocturnum. Praeterea in tenebris facilius est abscondere, et capere. Et sic fortasse mox deditionem, post quam cruciatus et supplicium. Temnik Etirimon labra lambit, maxime iucundum est ut virgines irrideat, digitos frangat, comas incendat - valde tentat.
  Positis tentoriis milites dormierunt. Non plus quam duo duodecim vigiles relicti sunt. Priusquam cubitum iret, Etirimon cum milibus convivium collocavit, saltatores nudi, prae se ferentes incantamenta. Pulchra erat et ludicra. Ossibus illis eiectis millia, coactis Ad blanda opposuit. Inde sine ulla dubitatione, potiti sunt eisque satiati animali libidini temulento somno inciderunt.
  Eorum mors obrepsit. Rebelles silvas transierunt, grex puerorum antecessit. Bik, arbori haerens, foliis absconditis, primam vigilem conspexit.
  - Hic est delectamentum terebravisse.
  Venenum leviter emendavit et paralysin instanti effecit. Ictus non est necessarius in facie, quia milites soldati plerumque leviter ambulant et solum pectus concha tegitur et vigil circumjacet.
  - Unus est!
  Vedmakova ipsa a tergo movetur. Ea vigilem sine fistula transcurrens removet. Modo venit a tergo et torquet collum.
  - Motus vita est! Modo ne canas - pro pace! Itaque tristis - in ventre vacuus est!
  Bellator paulo funnier factus est. Arbores circum altae lianas patent. Dilectus prope serpit, et pueri prudentissimi servi. Adulti fortes graviores sunt, et ideo post tergum cadunt. Bestia gravis semper plus strepitus facit.
  Vedmakova aliam vigilem in via interemit, qui mox ex lenticula cerevisiam cocount sugens. Castra eis patefacta sunt.
  Castra haud magna admodum, modo in tentoriis, modo in densa herba, miles dormiebat. Nox tepescit, non multae custodiae dehiscat, vigilanter aspicite.
  Summa hic est, statim removere, ut non vacat terrorem movere. Cygnus huic cuculus aptior est, voce sua iucunda. Illa suspiciones non excitat, e contra, continuo fere trepidus auditur, sed si sonum mutas, indicium capere potes.
  In non justo quam. Respondent illi. Vigiliae non pugnant, quid sunt "felix", mors facile evasit.
  Gladius unus, sicut gutta pluviae, cadet et disperget, et cum multi fuerint, nascetur victoria.
  Vedmakova dormientes caedere coepit. Ex altera parte, non fuit magnificum, sed ex altera parte, victoria est honorifica! Honor est relativa notio et imprimis militibus tuis applicanda!
  Imprimis conficiendum eos qui ditiores ornati sunt, imperatores. Gladii fere in acervum separatum reclinant.
  Sed non diuturna conscientiae doloribus, servi quoque caedem orsus est, unde et trepidatio orta est. Cum noctu oppugnatur, necessarius pavor est, praesertim si nebulosus est, nebulosus est . Servi omnes seminudi sunt et facile se invicem distinguunt, et bellatores obeunt, saepe inter se caesim. Et aliquis clamat;
  - Salvum te fac!
  - Custodi! Daemones oppugnant!
  In terrore, munus ducis maius est quam antea. Vedmakova hoc scit, et ad principale tabernaculum ruit.
  Etirimon, semivivus adhuc ebrius, oculos vix aperuit. In genere, qui ante pugnam bibit - hangover in the world.
  - Quid factum est! Cur tacent fistulae? - Clamavit.
  - Fistulae tacent, quia laminae cantant - Ferrum aere fortius est! - ' clamavit venefica. Prosilit in Echirimon. Temnik, sane, ferrum sollerter arripuit, sed nondum plene se collegit, et musculi Witcheri perfecte calefacti sunt. Trio furiosa traxit, ensemque cruentum vix tenebris cernitur. Caput infelicis principis avolavit.
  Vedmakova millesimum addicitur, qui ad eam calce pedis irruit. Alterum ducem veru e fistula abscidit.
  - Quid gulosi, ne expergiscamur!
  Iterum ictu gladii claro, confossus hostis cadit! Duo millia a tergo inire conantur, sed in saltatorem offendunt. Erepit, retro calcit. Vedmakova momentum non desiderat, unum caedit, alterum conficit. Exercitus sine ducibus est sicut grex ovis sine pastore, si unus lupus non comedit, terrent te!
  Iam servi rebelles, multi fuste armati, vel maxime cornu, pennas tulerunt. Ratio efficacissima fuit quinque ex nobis in unum coniectis. Facilius igitur fuit TUBER et conculcare.
  - Ne discedant! Crura amputa! - Clamavit per vocem amplificantis Vedmakov.
  Solntslav cum omnibus concisus est. Quam musculos hac diva lusit. Non sine causa multi iratam mulierem immaniorem daemone existimant. Sic excidit unum ex media, ferrumque per inertia iugulum stantis post terga secabat. Centuriones speciem ordinis restituere conati cito perierunt. Praeterea Sultanatus omnia fecit ut miles oblitus quid incepti esset. Rebelles vero a blattis cochlearum Sultanatium turmas solerter impulerunt.
  - Ne in sella sedent! - vociferatus est Solntslav.
  Transi addidi;
  - Ignis, habenas equorum.
  Hoc adiuvit, blatta cocleae in ordines erumpunt et addito terrore inseminaverunt. Quam ob rem, quid ageret nescientes, multi pugnatores ad cucurrerunt. Sed id ipsum Witcher et servi exspectabant. Pugna ad internecionem et persecutionem incidit.
  Belliger daturam dextram oculum, tres pugiones projecit;
  Non discedamus!
  Plus est fuga stultitia quam pusillanimitas! Ceterum plerique milites non in proelio, sed in sequendo pereunt!
  Bik, puer velocissimus, insiliit super collum cuiusdam ministrorum, et equitavit super eum;
  - Ocius blatta!
  Pugna pro calcaribus servivit, et pauperem ne projicere quidem tentavit.
  Vedmakova, hoc videns, exclamavit;
  - Bellum sicut ludus dominorum est, ossa fracta amplius colligi non possunt - terra tenet!
  - Nihil, robusta sunt ossa mea. - Puer desiluit, collum incidebat. deinde etiam celeritatem addidit.
  Vedmakova in cadaver incidit, multa corpora circa iacebant, sed diva non cecidit, sed super ea transiluit. Tum gladiis defricuit. Animus pugnantium contra eos pugnans evanuit, et iam miles in spiculatorem convertit. Fuit etiam sanguinis fastidium. Witcher exclamavit:
  - In nomine honoris! Quis arma mittet - vivet! Milites Sultanate tradite.
  Fuerunt qui dicto parerent, multi vero desperantes fugiebant, alii ad genua procumbentes.
  Exempli causa, decem pugnatores potentes statim Bik dediderunt. Fortasse putaverunt tutius esse puero fatum suum tradere. Puer exclamavit;
  - Cadere!
  Milites ceciderunt. Bik nudis pedibus in dorso suo ambulavit, quamvis parvi ponderis pueri, milites metu ingemuerunt. Tum puer in mentem venit utrum hostes victos subsidio parum egeret. Sed tunc vilem tentationem depellit, quia servi volunt meliorem societatem aedificare, nec iter dominis suis repetunt.
  - Bene, vive - caelum fumo!
  Paulatim proelium ad nihilum factum est! Etsi caedes longa videtur. Impingebat magus in peritissimum bellatorem. Post difficiles commutationes oppugnationum, adhuc eum exarmavit, deinde sopitum est.
  - Non opus est illis!
  In quibusdam retia mittebantur, non resistebant. Paene confecto proelio, fuga insequentesque protrahebantur. Vedmakova venationem personaliter duxit, multos occidit, sed totum exercitum ad ultimum militem exterminare non potuit.
  Iuvenis tamen iuveni cum compluribus servis in equis ausu constituitur, scilicet ut urbem capere non posset ad defensionem movendam.
  - Vehemens erit. opes auferri non patiemur, ac potissime in humeros nostros irrumpemus.
  Aliquot duodecim pugnatores de victis exercitu, nihilominus cochleis blattis insilire curaverunt et ad portam involaverunt.
  Ilicet non aperuerunt, rixa facta est. Portis demissis, Vedmakova post silvam cum equitibus desiluit. Inclamavit utens artificio pueri;
  - In nomine magni Soldani Erifef! Auxilia valida in te ruunt! Si urbem vis defendere, milites in muris succedant.
  Custodes vigiliae non statim perceperunt, praesertim cum Vedmakova vestem locupletem induerit, quam e cadaveribus extraxit. Una galea valet aliquid, scintillat ut glacies in sole, bene, qui recusabit talem principem nobilem.
  Et nobiles, burgomagister, et alii nobiles, utique non dormierunt, curaverunt populum suum.
  In parvo colle erat palatium pulcherrimum cum columnis et statuis, mixtum permixtis stylis antiquis et antiquis Orientis. Ingens simulacrum Soldani Erifef coram eo, ut in hac regione, solet, cum fonte ex ore ejus evomens. In maxima atrio sonorus erat et hilaris, musica sonabat - convivium per montem. Sultanate nobiles Sabantuy ridiculo. Aurata toga pretiosa in mollibus cervicalibus ponunt, mensae stragulae acervae, vinorum et tincturae. Centum lampadum in tabulis et in parietibus micuerunt. Per agrum et in porticibus micant innumerabiles servi, servi, servi, pueri et satellitum palatium custodientes. De dignitatibus cocti. Praecipuae grandes, Sheikh du Pustemorov, duas hetairas nudas armis deligat. Vellicat et mugit sicut homo habiti, tandem se liberavit et exclamavit.
  - Iam tempus est disponere pugnas gladiator. Et ideo odiositas, non sanguis, et vinum non est in anima.
  Buccina cecinit, pugnatores ad arenam vocabantur. Ex consuetudine levissimi ac minimi belligerandi sunt. Sed Sheikh massam servorum exercitatorum nuper acceperat, et duo genera ludendi miscere voluit, amatorios et cruentos.
  Ignis pyram in medio amphitheatro Colosseo ardebat, vitreae taedae firmatae lucent purpureo colore lucent, et glarea alba refulsit, podium hilarem praebens aspectum. Primus in scenam currere fuit puella muscularis et gracilis in cingulo corio. Illa, quasi prima classis gymnica, duos somersaults fecit et in manibus suis ambulavit. Tunc in conspectu principis adstitit, ense et pugione in tali telis trajecto, mirmillon vocaverunt. Quamvis puella in certamine pulchritudinis praestare posset, quam mollem, velutinam pellem, crines flavos habebat, iam latam cicatricem in facie habebat. Proximus thorax etiam manibus ambulavit. Arma eius erant fuscina et retia brevis - retiarius. Tetendit ante hostem. Erat adulescens prope puer, facie adhuc imberbis leni puellaris, praesentia mixtorum coniugum singularem actioni eroticam dedit. Videtur quod socii diu invicem cognoverint et despiciant.
  - Quid Kaiska! Non putabam nos sic congredi! Puer turpiter dixit.
  - Bellus fuisti Guido, sed nunc anima tua capietur ad flammam pristinam! - Puella inclementer respondit.
  - Hem, cur tam crudelis es! Virgines adhuc sumus, vivendum est! - Spe timida dixit adulescens.
  - Non adiuva nos! Servi etiam deos contemnunt!
  In ludo gladiatorio disciplina erat lenta et cicatrices nudae apparent in lucida corpora iuvenum pugnantium.
  Turba percitus, sponsiones facta, clamores feroces gladiatores iuvenes exhilaravit, quippe qui pugnare nolebat.
  Sheikh uxor peram pellicea sumpsit.
  - Quinquaginta auri pro Kaiska! Dentibus magnis micare.
  -Incipe! Sheikh significavit.
  Ita diversae simul et multae in commune, confluentibus bellatoribus, velocis motus eorum et tenebrarum. Primo, bellator cum tridente retia mittere conatus est, adversarius autem desiderabat et, in eo ferociter saliens, stomachum suum pugione exacuere coepit. Iuvenis retro desiluit et fuscinam in pectore percussit, sed leviter cutem impingebat. Nihilo secius hostes retrocedere coegerunt. ille discessit et innixus ad retia, gladiatorem quondam adamatum, aditu prohibuit.
  - Stulti estis! Sic, periture, deficies! - Puella arroganter dixit.
  - Quid natus? Adolescens confusa intuens.
  Subito retiarius cum tridente glaream arripuit in manu et in faciem proiecit. Faciebat eludendos, puella oculos suos clausit, eodemque secundo fuscina abs telo transfixit.
  Clamantem in dolore iuvenem gladiatorem emisit, sed tamen ferrum in umerum suum eicere curavit. Retiarius increpuit et exemit telum. Gladius velut fulgur emicantem cervicem pene transfixit. Gladiator retorsit, praecidit pectus. Ingemuit adulescens dolore ac tridente destitit. Tunc adversarius insiliens in eum pugionem proiecit. adductius magis debilis erat, et puncti cruris carnem transfixit. Clamore retiarius cecidit, deinde, pugionem arripiens, surgere conatus est, eo momento gladio eum in collum percussit. Inscius iam ferrum myrmillonis in plexu solari percussit. Coniuges amantes quondam (sicut Romeo et Iuliet) mortui in glarea ceciderunt. Auditores ebrii ridebant et explodebant. Tres servi tristes demissis frontibus et faucibus exsertis in arenam cucurrerunt, cadavera victos cremaverunt, at qui libertatem spiritualem receperunt, candente ferro. Posteaquam mortui sunt, aduncis costis hamis in scenam detraxerunt. Locus ubi erat sanguis prunis.
  -Iunt insectis vescuntur. - Sheikh uxor Demetri denudavit. - Misericordia est, quod ossa bestiolae nimium esurient.
  -Nihil erit cibus et ponavaristey. Misericordia est, tamen, duobus illis evenire potuit ut athletae satis promitterent! Sheikh fremuit.
  - In cubili tuo? - Diva malitiose quaesivit.
  - Cur non! Puella pulchra est, sed puer tuus esse potest. - Sheikh in sententia sua admodum progressa erat, credens uxorem suam bene nutritum corpus in ancillula bene oblectare posse.
  - Parvus et fragilis! Par adhuc non habemus eundem? Demeter quaesivit.
  - Donec nulla! Intueamur iuvenum mutationem quae e schola proxima ad nos missa est. Sheik grinned.
  - Fortasse melius crescant! Et tunc omnes captivos nostros sic occidemus. - Improviso uxor nobilis viri misertus est.
  - Nuntiata servi tumultus nimis laeta est et in pleno celebrare cupio. Magnae movit ventrem.
  - Nisi forte, Etimon non te anteibit! - dominae pingues rumpebantur.
  - Tale nihil! Quo melius omnes nunc absolvamus gladiatores, et stulte spectaculi privemus. Venite in newbies! Sheikh fremuit.
  - Non prorsus newbies. - Demeter labia lingebant
  Discus iterum sonat et pueri bellatores in arenam excurrunt. Spectant annos circiter quattuordecim vel quindecim cum scapulis et thorace magis latis. Sicut pugnatores priores, somersaults facit et manibus currit. Iam ad podium procurrunt, arma, galeas, loricam, scuta et gladios induunt. Alterum habet rectum ensem, alterum inflexum ut machaera. Relevium premunt apertum et cicatrices in ea apparent. Puer a dextris stans, sanavit secat in tribus lineis crucis pectus suum.
  Cutis pinguiter unguine et nitida.
  Praepositus denuntiat.
  - Clarissimi pugnatores Fudoros cum machaera curvo et Saflorov recto ense in anulo praestant. Fudoros sex pugnas habet, Saflorov septem habet. aemuli omnes aut interfecti sunt illico aut populi arbitrio confossi. Villicus in auditorio digito ostendit. Iterum volentes bet in bet erant. Sciek oblatrantem.
  - Centum solidos pro Saflorov.
  Sponsionibus celeriter confectis, optimates iuraverunt. Duo etiam pugnaverunt. Alter vitreum vini spargit, alter in facie crus pinguem percutit. Geteri et custodes publici furentes ad sedandum concurrerunt. Sheikh uxor imperiosa, impudens, pinguis latravit;
  -Profer! Occidere!
  gladiatores concurrerunt. Hoc tempore, sumptis temporibus, se invicem diligenti ictu tentantes. Ut collidebantur gladii, leviter excusserunt, et scuta contremuerunt. Publica haec cautio valde non placebat, offensa ululabat, ossa ad pugnatores advolabant. Sheikh ferculum evertit, totum vino coopertum et impeditum. Tunc exspuit et iratus est.
  - Si non pugnares, ego te suspensum inversum. Plures barbari in podium obnixi "Janissarii" procurrerunt, hastas vibrantes in aperto terga ostendentes imitando. Saflorov ingrata ibat, furibundus invadens, in genu recalcitravit. Teen retro, gladius eius leviter transversa, adversarius trans pectus feriens. Male daturi laminam ad imum decidit. Proximus infixit, penitusque in cute notam reliquit, crasso sanguine effuso. Fudoros retorsit, unus ex pugnatoribus pilosis eum in tibiis calce. Cumque puer haesisset, Saflorov galeam tanto furore percussus est ut vacillaret et corruerit. Ex concussione "galea" avolavit, caput album ostendens in fronte gibba tumens. Saflorov ferrum suum ad pectus anhelantem timide posuit. stravit "publica".
  Signum exspectans. Cum plures per capillos currit, significat occidere, et cum palmas in arce collocare, misereri significat.
  Sed in truculento vultu misericordia non legitur. Fere omnes, etiam mulieres ac eleifend, iugulant manus.
  -Mors! Beatum illum!
  Sciek uxor ludibrio latravit.
  - Ille nimis vilis fugit. Da mihi unam noctem.
  Saflorov haesitat, nudo pectore victus teenager leviter pressit, gutta sanguinis exivit. Tum desperans gladium proiecit;
  -Non possum! Et ipse est amicus meus.
  Interrupit extemplo strepitum, silentium letale.
  -Quid est! - Sheikh pissed off. Victos occidere negatis. Uterque in cavea, post- quam terribilia erunt tormenta ante totum ludum gladiatorium.
  Milites ad Fudoros se insilierunt, aquam in faciem suam respersit, deinde, ut citius resipiscat, nudum calcaneum ferro candente combusserunt. Clamavit puer, exsiluit et statim duos lassos circa collum eius iactavit. Saflorov resistere conabatur, duodecim gladios illico expugnavit, timor vires ei dedit. Sed jaculatores unum crus sagittam feriunt. A veneno, iuvenis paralyticus est, sed non occisus. ambos ligaverunt et posuerunt in cavea. Saflorov in costis virga candente confossus, cutis fumare coepit, injectiones quassatus constanter sustinuit. Sed videtur duorum puerorum incredulorum tormenta in secunda mensa differri.
  Sheikh uxor scintillabat oculis suis;
  - Debent hubby me esse. Scis me creatricem.
  - Scio, sed vide, possum invidere. Guys formosae sunt et iam uxorem ducere possunt. Sheikh grinned.
  - Maxime, etiam uxorem! Ceterum hi sunt fortissimi ac saluberrimi servi, qui fructuosi esse debent! Mulier pinguis despiciens.
  - Gladiatores color captivitatis. Id esset uxores suas ad tormenta ducere. Sheik grinned.
  - Fas est! Viam puellae iterum.
  Mulieres autem pugnare debebant. Duas divas semisas in iisdem laqueis arenam ingressi sunt. circum collum catena compediti erant, ne divelli possent. Tela bina manu pugionem faciunt. Profecto pugna atrox erit et non nimis longa. Una puella pulchra, altera cana, tam longis iubis.
  -Ad proelium! intonuit barbare.
  - Non bet! - Sciek uxor latrante. "Factum est malum omen.
  Mulieres pauperes comparaverunt. atrox, alter prope statim aperto ventre, alter in pectore vulneratus est. Pergunt incidere, puellae calce pedibus suis carnem cruciantes. Multum sanguinis fluxit et non potuerunt relinquere et aufugere. Denique unus ex illis usque ad genua ejus totaliter concisus corruit. Nigri risit, conatur perficere, deinde in insidias incurrit, sub costis ab inferis. Ingemit adhuc reum ferire in occipitio. Ambae formosae foeminae mutilatae glareae corruerunt, contremuerunt aliquoties, iunxerunt. Ad eas villosi Janissarii accurrerunt et ferrum candens eos iecerunt. Bellator puellas non movebat.
  - Item ne quis bet non fecerit. Ambo mortui sunt.
  Deceptus audientibus, etsi caedem ipsam delectabilem videbat. Sed tantum nemo vicit.
  In hoc situ solum nova pugna causam servare potuit. Aliquam tempus magna ac facilisis fermentum.
  Quindecim gladiatores in aurantia tunica perforata, tres pinnae nigrae in bitumine harenae quassabant. armati brevibus, gladiis incurvis; in manibus parva scuta quadrata convexa habebant, capita galeis sine vise tuta erant. Hos subsecuti sunt pugnatores tunicas rubras, eaedem brevibus, sed rectis gladiis, parvo rotundo clypeo, manico ferreo dextram tegentem, non clypeo tectus, poplite laevo crure munito. Plumae virides in lubrico galearum imagine perfecerunt.
  Stantes inter se, adoraverunt. Hoc tempore sponsiones multo maioribus factae sunt, aurum de manu in manum manavit.
  -Non potest fieri ut omnes interfecti sint! Sheikh uxor dixit. Certus est aliquis vincere!
  - Sic bet, haec ultima pugna est. Ecce iam lux est! - Fessus Sciek dixit ex irritatione.
  - Tunc gravis erit! Drachmis aureis mille rubris. - Mulier adeps fricat.
  - Et quare in illis? - Cur eos? - Bis iteratur, miratur, nobilis vir.
  - Quia oculi viliores sunt!
  Praepositus clamabat aliquid. Tubae crepitus sonus. Faces etiam vibrabant quasi monstra aliquid in oculis.
  Colloquia, strepitus, risus, fremitus cessabant: omnium ora pugnantium fixi. Prima atrox concursus fuit: in medio, silentium regnante, in clypeis ictibus gladiorum acriter sonuerunt. Plumae, galearum testae, scutorum fragmina per arenam concitati volitabant, gladiatores anhelantes invicem ictu ictu feriebant. Ne tria quidem minuta intercesserant ab initio pugnae, et iam sanguis erat; Unus e circumstantibus accumbens apprehendit socium suum in crure et convertit pedem. Devolat, avellens brachium.
  Insatiabilis Demeter principis uxor os rodi in anulum praecipitavit.
  - Reds si vincis, dabo tibi vitream vini!
  Ut saepe accidit, contrarium accidit, maximus pugnator e manipulus, pro quo Demeter everteret, adimpletus est. Statim tres gladii lato pectore transfixerunt, et os inmatura sustulit in manu infelicis ducis.
  Spectatores laeti et contentio cruentam pugnae vicissitudinem sequebantur. clamabant quasi grex taurorum vulneratorum. Locus elite fremens, debacchatus, exhilaratus. Gladiatorum ordines extenuant, proelium commissum est.
  Hoc momento, cum publica dignitas fruebatur, et sanguinem ingenue "insanus" lambens, fortes rebelles sopitos custodes occiderunt. Pobedonostsev, cum paucis fortium viris, contuditis satellitibus, primus in regiam irrupit.
  Tumultus ab accessu rebellium intermitti pugnam cogebat. Nobiles vacillantes gladios colligere conati sunt. Dux rebellis iuvenis magna voce exclamavit:
  - Quod video! Occiditis invicem, ludibrium nebulonum. Nothi reviviscunt, qui gladium levare ne possunt, ventres nimium impediunt. Si saltem particula superbiae in te servata est, abscinde hanc abominationem.
  Hoc expectare gladiatores videbantur: ad obesum gregem concurrerunt.
  servi desiliunt, pro invisis dominis mori non volentes, pueri etiam fercula et cibos ad honores iactare coeperunt.
  Demeter clamavit:
  - Omnes interficere!
  Tunc cecidit vitrum vitreum super caput ejus, pulsans canem.
  Iratus Witcher. Excidit urbis opulentos, secando cibos.
  Non difficile, sed molestum. Post hunc dimicavit perpetuus comes Pass. Rostrum non tardavit, et gladiatores custodibus ultus est.
  Tristes servi vilicum in hamo levaverunt, clamaverunt;
  - Nostri sumus! Servi sicut tui!
  - Sic ferro proba! - Clamavit, ut candelae super funalibus Witcheri quassabant.
  Sheikh fugere conatus est, sed Bik eum arripuit et collum mel deiecit;
  - Bene, ubi opus est. Nulla condimentum.
  Solntslav duorum nobilium capita illico praecidit, maxillam tertiam genu suo contrivit. Sed ne instar pugnae amplius fuit, ulti servi ulti sunt. reliquiae militum fugerunt nec convivii, quamvis optime, non gravem militarem manum repraesentaverunt. Occisi sunt omnes antequam Vedmakova refrixerit. Solus dux Sheikh adhuc vivit, Bik capillos traxit. Vedmakova puerum impudens abegit;
  - Haec est nobilis persona. Possemus utiles esse!
  . CAPITULUM #12
  Germani Stalingradum oppugnant. Videbatur satis aliquantulum relictum esse, sed ad ultimum transire difficile erat incredibiliter. Etiam magnum usum "Sturmtigers" non adiuvabat. Tametsi bombers gagates interitus ingentis effecit. Aliud significat napalm bombs.
  Cohors puellarum extenuaverat, sed pulchri- tudines adhuc pugnabant. Die XX Octobris ninguit pulchri- tudines omnes nudis pedibus. relinquunt speciosa vestigia in stratis albis.
  Puellae pulchrae paulum in nive volutatae sunt et lautus factae sunt. Matryona, postquam ceperunt Seryozhka, locum sibi non potuerunt invenire. Tam vafer et formosus adhuc perdere puerum. et quid illum exspectavit in captivitate fascis? Primum tormentum, deinde supplicium!
  Puer prope iaculabatur quidem, sed in metallis finiebatur. Opus sedecim horarum diei, et cibaria tenuis, flagellum vilicus Seryozhka exspectavit.
  Accuratius puer iam praeda est, et ibi sicut asinus laborat. Sed multo calidius est sub terra quam in superficie. Et milites, ne gelantur, salire et currere coguntur. Puellae pugnant. Hic est lacus fortis "Leo". Habet 150 mm sclopetum, ad praelia efficaciora et practica in urbe. Hanc piscinam Fritz amant quia undique munita est.
  "Mus" paulo post serpit. Apparatus Germanorum sub ducentis talentis etiam cum tormentis 150 millimetris et septuaginta quinque armatus est. Tanto utilior. Numerus tormentorum apparatus quattuor auctus erat et prope piscinam accedere non facile erat.
  Anyuta, Maria et Alla conantur mastodon simul eruere. Sollicitudin delectus eum.
  Anyuta canebat alacres;
  - Quomodo viximus pugnam, non timentes mortem... Sic amodo tu et ego vivam! Jamque polus sidereo, et monte silenti, Navali bello, ac furiali igne ! et in furore, et in igne furiali!
  "Maus" novissima immutatio fuit cum sex tormentis machinarum, duobus coaxialibus cum doliis et quattuor cardine exortis.
  Maria, reptans per nivem, sibilabat;
  - Numquam desistas! Post haec nobiscum est, Iesus altissimus Deus!
  Puella, propius accedens, sarcinam explosivam apud Murem bruchum proiecit. Crepuit sub scuto, et rink crepuit.
  Puellae delectati sunt;
  - Fascist Get!
  Alla torsit et grenade apud Fritz proiecit. Fascistae ab unda explosivae coniecta est, una cum eo capita duorum militum nigrorum e copiis coloniae avulsis.
  Canae species sibilabat;
  - Pro matre et Stalin!
  Anyuta iterum sarcinam explosivam proiecit ... Hoc tempore non ita feliciter arma percussit et in superficie testae ferreae explosit.
  Puella molesta est:
  - Oh, illinitus sum!
  Novam partem explosivae homemade repit. Calcibus illi rotundis, rubent a frigore, teruntur. Prope nuda puella, in nive reptans, parum incommoda. sed perfer. Praesertim cum testa fit, nix liquescit.
  Anyuta etiam canebat;
  - Scio, frigus cito evanescet;
  torrens ruit magna ...
  Et iam per palu currunt -
  Puellae discalceati!
  Puella prodeunt, et Arabs e copiis coloniae concidit. In parvis coetibus hostes agere conatus gravia damna ducunt.
  Brevis tormenti muris incendiis iterum ruptio. Putamina alicubi erumpunt in fumo. Aliquam ac mattis arcu.
  Germani prope Stalingradum... perexiguum relictum est. Sed hoc ipsum est quod Wehrmacht prohibet magnis bombis et gravibus tormentis uti. Fritz peregrini praecedunt, qui non moleste ferunt.
  Maria eam diripit accendit. Mercennarii fascist concidit et volvit super lapides ruinas.
  Puella pectora coccineis papillis nudum fricabat. Bellatores omnino ornati - in brevibus suis insiliunt. Sed contra, fere nulla in eis sunt. Apparet nuditas, quodammodo pulchritudines maxime tutatur. Cum in tali inferno possint vivere!
  Alla mixtura nivis et limum discutit, et pampini rursus. Is nigrum militem rectum in oculo percussit. Malus canis, nihil dicere.
  Mus iterum accedunt tres puellae. Difficile est currum penetrare, qui tantam undique armaturam habeat. sed belligerae spe plena sunt. Si testam ipsam non erumpere non potest, cur dolium non lacerat.
  Alla glebas nudo pede calcitrans , cecinit ;
  - Veritas nostra, veritas nostra... Sicut radii solis! Nostri cras erunt lucidi, rivuli e montibus fluent!
  Bellatores diu sunt armati cum captis MP-44s. Haec oppugnatio sclopetis eminus habet. Pulchritudo confidenter ignis. Occaecat, incidunt porro. fontes coccinei emittunt sanguinem.
  Maria, figens, cum sclopeto et machina tormentario capta in humeros suos, cecinit;
  - Acuit insidiosa aranea aculeum;
  Et bibit sacrum, Russicum sanguinem e Russia!
  Omnia pusilla et parua aduersario suo interficiet;
  Quis Russiam amat?
  Amor Russiae!
  Puella glans misit in variis "custodibus" quae e rimis ascenderunt. Pulchritudo arridebat, vultus, macilentus, venustatem et venustatem retinebat.
  Fere omnes puellae in agmine sunt pulchrae. Hic, verbi gratia, Tatarorum Seraphim. Pater illi Tatar est, mater vero ex Belaro, et ex ea Serafima coma hereditaria, color maturae tritici. Item puella pulchra, discalceata, ac prope nuda. Et e tormento captae machinae urit, denique erumpit. et fascistae ex aliis copiis repunt.
  Serafima cauliculi satis accurate. Iuxta hanc iacebat aurea crine Maria. Ambae puellae ignem canunt.
  - Patria! Maria incepit...
  - Et exercitus! - Perseverans, figens Seraphim.
  Maria tweeted:
  - Hoc...
  Ignem ducens et feriendo coloratum, Seraphim retulit;
  - Duo cardines!
  Maria risit et pipiabat;
  - In...
  Seraphim accensus et additus;
  - Quod...
  Maria abscissa quinque continuavit;
  - Tene!
  Seraphim incendentes, salutabant;
  - Planet!
  Maria, figens, pipiabat;
  - Pectus...
  Seraphim fusa, purred;
  - Tuere...
  Maria caput fascist contrivit et exposuit;
  - Nos te ... .
  Seraphim scindentes Nazis glandes, sibilaverunt;
  - A terra!
  Maria Magdalena, mittens bene callida glandes, pipiabat;
  - Omnis....
  Seraphim, verius ac verius figens, addidit;
  - Homines!
  Maria, jactans eam auream, de fronte capillos sordida, cecinit;
  - Rat...
  Seraphim, glandem, et ictus emittentes, ferebat;
  - Tuum...
  Maria, fascistam in gula feriendo, continuabat;
  - Cale!
  Flava Tatar mittens ictus continuavit;
  - Nubes...
  Mariam accurate fusa, addidit;
  - Frigus!
  Seraphim, renidens, pipians;
  - Bene et...
  Maria, fusa accurate, fremuit;
  - Solis!
  Seraphim terens rumpit, sibilabat;
  - Zoy!
  Maria risum prosequebatur.
  - Lorem...
  Seraphim, quasi pilas latrante;
  - Pater...
  Maria addidit ictus bene intenta;
  - Humerum...
  Seraphim irridens addidit;
  - Miles!
  Mariam alacriter decantavit, figens;
  - effodiam...
  Serafima, pugnatorem ignem ducens, adjecit;
  - Grave...
  Mariam Africanam addicitur et continuavit;
  - Adversarius!
  Puellae ex ammo sunt. et ad operculum cito currere coactus est. Copia trans Volgam difficillima est. Bombing assidue et testudine. Hic supplementorum ex altera parte globus venit.
  Fontes imbres et fragmenta scaphis effervescunt. Procellae in caelo rugiunt. Hic Focke-Wulfs volitant. Et bombs stillant.
  Aliquot scaphas disiecerunt. Milites Soviet submersi sunt et moriuntur.
  Hostes tormentorum ignis densior est.
  Etiam noctu Fritz omnia sub igne custodiunt. Bombers et dive- teris. Possidet aui yu-87. Etsi jet aircraft iam in seriem abierunt.
  Hic est fabulosus Soviet Yak-9. ME-MMIX GERMANICIA PUGNATUR. Constat maneuverability, contra celeritatem et arma. Germanus ab ipso primo vocatione autocinetum Sovieticum debellare conatur. Sed non succedit. Yak, vicissim, caudam ire contendit, sed Nazi relinquit propter celeritatem altam.
  Celerior German, armis validioribus, contra Russis magis maneuverabile. Sed celeri fuga pergit. Fascista septem punctis contra septem utitur, et currus Soviet tangit. Celeritate amittit et cadere incipit.
  Maniplos fumi emittit. Et machina in...
  Quod est hoc bellum! Difficilis est machinam obsistere tam potentem in armamento quam ME-309, in qua septem punctorum incendii pondus excessus et pauperes maneuverabilitatis compensant.
  Magna velocitas fascistam in divei ire permittit, et frons pugnantis Germanici bene armata est.
  Anyuta denuo Murem labefactare conatur. Puella vitam periclitatur. Omnia iam exarati sunt, nuda per munitiones reptantes. Omnis pulchritudo in exasperat et pisuga. Sed tunc grenade cum involucro explosionis apposito iacit. Ipsa etiam ictus machinae tormentarii erumpere potest. Humerum exasperat decoris.
  At contra, sarcina explosiva rostrum tormenti 150-mm attingit. et Germanica damnum significantes iam receperunt. Aegre a loco suo currus movetur et ad locum copiarum repit, ut vulnera lambant.
  Focke-Wulfs et plures TA-152s in caelo apparent. Incipiunt Conchilia Fontes locorum. A duobus recentissimis HE-183, oppugnatione jet vehicula, etiam apparuit. Hi vultures velocitates usque ad octingentos chiliometrorum horae pervenerunt, et paene impossibile erat eos ferire.
  Puellae apud Germanos remittunt. Semper est facultas ad hamum inimicum, quamvis validum praesidium oppugnationis aircraft a terra ignis.
  Anyuta et Alla Luftfaust captos restituit. Hoc telum, quod est ex novem connexis viginti millimetris, excidit.
  Mittere potes sicut parva anti-elit gun.
  Belligeros hostes monstrant. Blande premunt initium... Ambo pulchri- tudines nudis pedibus in caemento quievit, sensum lenis reddere.
  Focke-Wulf cum sex tormentis aeris fumigare incipit - venter eius apertus est.
  Puellae jucunde rugiunt;
  - Puck! Fullonibus! Metam!
  Alia aeroplana Germanica per capita puellarum cingi incipiunt. Pulchritudinis spicula in locis subterranei, convallis purus Focke-Wulf evadentes.
  Anyuta aspera calcem accepit cum scintillare. Murmuravit puella;
  - O flammae infernales!
  Planta puellae tegitur pusulis et dolore dolens. Volui aliquid frigidum poke.
  Et in superficie pergunt hiatus. Nix flammis stridit, dilabuntur ruinae. Germani loca igni inundant, sed perexiguus sensus est. Milites quasi mures in minks absconderunt. Ferrum ipsi.
  Alla in aurem Anyuta in aurem:
  - Puto te mox Nazis e vapore tandem deficientem. Multum vires habent, sed in Stalingrad convertendi facultatem non habent!
  Flava puella superbe respondit;
  Hic quasi trecenti Lacedaemonii sumus! Nos superiores hostium copias cogitamus!
  rufus Alla giggled et despiciens ad socium puellae;
  - Et non intrabis nos!
  Cum puellae ad superficiem convenerant, populationis finivit. Novi pedites nigri apparuerunt. Conscendunt et puellae ignem aperiunt, hostem fodiendo terram naso.
  Leones et Tigres iterum in proelium ierunt. Germani exercitum Sovieticum magnis lacus premere conati sunt. Singulis subinde conchis pluit. Magis vulnerari "Tiger" a formationibus suis divelli non conati sunt. Tum murmure mortales.
  Puellae apud Germanos et mercennarios accensi sunt. Excussit adversarios. Alla et Anyuta ignem pedicellis gracilibus ca. Hostes capistris apparuerunt et sederunt. Tum novus advenientis hostium iacuit.
  Puellae in proelio canebant.
  Alla coepit, incendere;
  - Priusquam...
  Anyuta, fusa, continuata;
  - A vobis...
  Alla lupanuv addidit;
  - Legio, legionis, f...
  Anyuta, desecta, detrusit;
  - Inimici...
  Alla, affigens adversarios, effudisset;
  - Illi....
  Anyuta, arabum cranii dimidium dirutum, continuavit;
  - Cupiunt...
  Allah, hostes opprimens, pergebat;
  - Vos...
  Anyuta fusa, exsibila;
  - Concidit...
  Allah, perrupens cranium Arabum, fremuit;
  - Solvite...
  Anyuta, clavus continuans, exsibilus;
  - Notae...
  Alla quasi jaculando, sibilabat;
  - Noli timere.
  Anyuta, iactum accurate incendere, fremere;
  - Inimicus...
  Alla incendere ut pellentesque, continuata est;
  - Shtykov...
  Anyuta, pilas amplius, latravit;
  - Poterit...
  Alla, sine intermissione incendii, exsibilatur;
  - Numen...
  Anyuta, incendens fremens, fremens, amicum corrigens;
  - Animi...
  Alla, in extasi dura, latrante per Afros capita, latrante;
  - Virtus...
  Anyuta , ignea , exsibila ;
  - Augere...
  Alla quassans cincinnis rubris, continuavit;
  - Et adversarii .. .
  Anyuta, arabico percussa in stomacho, edita;
  - Protinus...
  Alla, totis in- cendiis callibus, latrante;
  - Solvite...
  Puellae respiraverunt. Et mittentes paulo, clamabant:
  - Nos sumus equites vasa Sniper, vox caedis sonat!
  Unda strenuo, coloniae copiae aliquantum resederunt. Nazis iterum piscinas promovit. Apparebant tigrides longis capistris, conchasque accensas ad omnia, quae animadvertebant, accendebant.
  "tigris" -2 figuram habuit primigeniam turris et devexa ad latera armaturae. Hoc eum paulo tenacius fecit. Milites feminae iterum vestigia piscinae in scopum elegerunt. fascista debuit esse sicut anguis in sartagine.
  Anyuta sarcina explosiva iacit, anteriorem cylindrum "tigris" -2 comminuens et cecinit;
  - Obviam tibi dono... Nempe locum in sarcophago delineavi!
  Alla exsibilabat, laetus iaciens magnam sarcinam explosivam in fascist;
  - Sed Pasaran!
  Et a explosione, lacus diu rostrum Germanicum contortum. Rex autem Tigris retrocedere coepit. Iterum fascist male vulneratus est. Alla cepit et latrabat, nudo digito mittens frustum vitri;
  - Esse te in sarcophago quercu!
  vitreum volans, in fauces Indicae, e cohortibus coloniarum Germanicarum, appulerat.
  Anyuta despiciens socium canebat;
  - In hoc dolio caput tingam! Omnes tingam!
  Alla machina gun- rupta e. Germani iterum oppugnantur. Puella sibilabat;
  - Omnia possumus! et feremus!
  Anyuta eam accendit vasa et dixit:
  - Magnam victoriam expectat! Avos nostri sint in gloria!
  Alla somersaults fecit et convolvit, sicut arbor natalicia pensabat. annuente puella cecinit;
  - Dno successu, quo vadis successus... Mr. - rident fascistae...
  Germanorum lacus, non conchis salvis, ignem auxit. Munera fundunt abruptis. Et accesserunt ad loca Sovietica, hiatus vitando.
  Anyuta, filum utens, ut captiva Seryozhka docuit, gravem extraxit meum. "Leo" lente usque ad locum Sovieticum repit. Eius 150mm sclopetum exspuentibus conchis custoditur. Puellae sibilaverunt et despiciebant.
  Anyuta canebat:
  - Germani-piperis, fascistae-Nazis... Finis pacifistarum te manet!
  Allah risu dixit:
  - Pacifismus... Etiam stultum est loqui de pacifismo cum Nazis venit!
  Anyuta percussit pontem nasi Arabis a custodia coloniae bene curato iecit et pissavit;
  - Et imbecilles sunt in cogitatione ... Et in re militari non sunt ita fortes! Mox delebimus eos e facie Telluris Telluris!
  Alia ruptis alla dedit, pectora nuda fricabat glarea et canebat;
  - Sum eques Russicus genibus barbarorum ... hostes Patriae a facie Terrae avertam!
  Canae species despiciens, caelum prospiciens. "Tabulae", Germanica tormenta, illic tela erant.
  Subrepsit, omnes nunc, questus adhaesit in windbreak German "Leo". Et sclopellum eius exspuit.
  Anyuta, cuniculum sub vestigia Germanici lacus, exsibilavit;
  - Nam Seryozha ... .
  Germanus restitit et iterum accensus est. Testa post puellas explosa est.
  Anyuta dixit:
  - Testa lactis, quae cerebra infantis habet!
  "Leo" aliquandiu stetit. Utrum Germani periti nautas periculum anteire senserint an ornamentum pugnae uti voluerunt. Sed "Leo" aliquandiu stetit et conchas letales exspuit.
  Anyuta animadvertendum est piscinam Germanicam magis provectiorem sclopetis habuisse et frequentius quam KV-2. Quod quidem multo periculosius haec raeda facit. Anyuta transiit se et exsibilat;
  eant impii ad infernum.
  Alla fascist in plexum solarem accensus, latrante;
  - Nostra victoria necessaria est! et bene finient omnia!
  Item Anyuta abscidit Turca, et cecinit;
  - Tametsi, videtur quod mox vita interrupta erit, cum atrum cornu tribulatio pulsaverit... Equi hinniunt et sanguis sicut flumen fluit, et iterum terra sub pedibus tuis relinquit!
  Alla macerata Irania adiecit:
  - Terra autem etiam suum habet custodem ... Et inter astra tendens ad eum ... Invisibilia salutaria fila exsilio Hitler to Kolyma!
  Puellae incendentes consonantes cantabant;
  - Frangamus Adolf, laedet ei! credo fascismum vinci! Et in nostra Russia apparebit Messias, Dominus populorum omnium terrarum!
  Continuerunt fortes accendi. Sed procumbentes pedites, tasque jaculandi et coniciendi coeperunt. Fascist catervas puellas igne caemento e fumare conatus est. tasque multum iacit.
  Allah philosophice dixit:
  - Potes numerare in comitiis, peritia in comitiis sine bello!
  Anyuta giggled and remarked;
  - Bellum area est ubi qualitas quantitatem vincit, comitia fere contraria sunt, et hoc est iocus!
  Milites modice cedentes, tasque et fragmenta nimis crasse fundebant. Alla etiam pede projectum intercepit ac rejecit. Grenade volavit et Nazis galeis percussit. Et quam sit aspernatur...
  Velut si alia nexus alicubi detonasset.
  Allah philosophice notavit;
  - Fortuna secunda felicitas, secunda felicitas, sed ars prima!
  Anyuta giggled et interjecta;
  - Fortuna praemium virtutis, non temeritatis est!
  Alla oculus Prohibeo ex exercitu coloniae eruitur et exsibilatur:
  - Quis est felix, ejus anima cantat!
  Anyuta subridens pipiabat;
  - Bonum est, cum sis felix, significat Deus te salvet!
  Puellae paulo elegantiores sunt. Tunc Germanus "Leo" nihilominus procedebat et fodina percussit. Eruca cucurrit in machinam explosivam et discerptus est.
  Vulnerati "Leo" trahebant et stabant... Milites delectati sunt et cantabant in summo pulmone;
  - Leo est claudus in cogitatione, tigris est fons omnium malorum... Nihil magis interest quam homo in mundo!
  Anyuta longa dedit acies, mox externus exercitus exortus expugnavit et cantavit;
  Vivamus sollicitudin, nisl.
  Fortissimum Russian spiritus in mundo...
  Gubernatori optimorum gubernatorum -
  Hostes in pulverem comminuantur!
  "Leo" male laedi videtur. Adligat, exspuens duorum testarum more.
  Expeditus Panthera apparuit. Sed timuit ne in altum locum militum Sovieticorum veniret, sed mittere coepit. Conchae sibilabant super capita puellarum. et rudera et ignes fregerunt.
  Anyuta grenade ad iactandum paravit, paratus ad capiendum momentum, cum piscinam fascist ad spatium accessibilem appropinquavit. At in Panthera aut stulti non sunt. Germani accensi, testas in vase tessellata iacientes, ne unum quidem agrum requirunt. Et ad litteram de omni lapide sarculo.
  Alla nudum pectus patula, dixit:
  - Ratio Fritz vitiosa sunt... Quantum assequuntur sic?
  Anyuta lepide dictum:
  - Gallinae modios grano acquirit et multo velocius pondus quam porcus magnas frusta devorat!
  Panthera plus octoginta ictus excanduit, et, postquam tela exagitavit, se convertit, retro ad suum cubile tendens. In eius loco nova mastodon "Sturmtiger" apparuit. Machina latum truncum pileo tegebat. Sic sperans se salvum videri potest.
  "Sturmtigr" ad stationes militum Sovieticorum eminus accensus. Excanduit erucae. Terra surrexit, et flammae fons igneus fudit.
  Puellae vix superstites sunt satis velatae. Anyuta vel leviter obsurduit. Subito puella se in equum insiluisse vidit. Et quod manipulus imperat exercitui Tatarorum aggressi. Et imbelles equitant equis. Mongol-Tatari, ictum sustinere non valentes, in millibus sub ungulis pedem recipiunt et moriuntur.
  Anyuta vero duos gladios avertit et inimicos caedit. Visio autem subito interrupit.
  Alla conjux in genis percussa, tremit, dicens:
  - Bene, omnia! Nunc desine circa iacentem!
  Anyuta irata respondit:
  - Non dormivi, sed pugnavi!
  Puella ira insiluit et grenade proiecit. Praesens, avolans, in rostrum piscinae "Lev" apposuit. Damnum acceptum, rugosus currus pondere truncus.
  Anyuta exclamat in vertice pulmonis;
  - Miles sum Rus'!
  Alla tormentorum machina erumpit et fremuit;
  - Puer superciliis sulcis respondit;
  Servire volo sancte Rus'...
  Fiat mare sanguinis vertuntur
  Sed Deus nos salvare potest!
  Anyuta cecidit nudo in ruderibus ventris et pectoris. Sub idem tempus, tormentorum tormentorum machinae centenariae quasi super caput erupit. Extendit puella linguam suam et ait:
  - Furor fortium militum vitatrix est abstrusorum imperatorum!
  Constat Allah:
  - Miles fortis est, dux est prudens, hostis est callidus, victoria solida est, nisi cum animo sapit!
  Puellae ignem iterum aperiunt et in solidarietate pidunt;
  Super eum turmae
  In voce rugiens
  Adolfus stultus est fortis -
  Plantans Sodomam!
  Alius armatus "Leo" apparuit. Ab eo fugerunt duo milites, Arabes judicantes fuscam. catenam in hamo iactare conati sunt ut piscinam e proelio progressam traheret.
  Alla and Anyuta accensus, interfectio techies simul. Bellatores cecinerunt;
  - Ne te perdas atque comitem adiuves, alios ex incendio adiuva!
  Tres occaecat ostendit. Currebant catenae quantum poterant, sed etiam a puellis emissae sunt. Porro Anyuta sclopeto emissa, canem nudis digitis premens.
  Et adversarios suos maxime ferire curavit, sicut Robin Hood apte.
  Dixit Allah:
  - Mārcus est nōn ille qui fēlīter ferit, sed qui in mala fortuna desit!
  Anyuta grenade nudo pede proiecit et stridit;
  - Accuratissima visio sicae falli potest, sed irremissibiliter acuta mens scopo labi potest!
  Grenade pila percussa coepit explodere, metalla detegere.
  Stalingrad Germanis facile non fuit. Obtinuit superstitio mortis arcem.
  . CAP
  Germani Tikhvin cinxerunt et in ipsa urbe pugna facta sunt. Exercitus Rubrum tardius cessit. Pleraque urbs Baku iam capta est, copiae Sovieticae ad peninsulam recipiunt. Yerevan adhuc vix retinet. Stalingrad in oram exitii est.
  At Stalin hanc urbem ne dederet. Pugna pro Astrakhan explicata est. Hac in urbe Fritz quoque progredi conabantur. Graviter bombum omnes aditus ac infrastructuram destruunt.
  Hiems venit. Sed Stalingrad tenere non videtur. Copia per Volgam difficilem congelatur, et ingens pyrobola facit.
  Die IV mensis Novembris iam nonaginta centesimas Tikhvin capta est. Germani Finnicum agrum appropinquaverunt. Milites Sovietici, magno detrimento accepti, satis virium ad resistendum hostem non potuerunt.
  Etiam Finni et puppea copiarum Suecicarum conventum aggressi sunt. Copiae insignes adhibitae.
  Die V mensis Novembris Coitio Germanica et copiae Finnico-Scandinavianae uniuntur. Et sic duplex anulus circum Leningrad clauditur. Nova, major victoria pro Tertio Reich.
  VI Idus Novembres adhuc in regione septentrionali pugnatum est. Nazis in ANDRON dilatavit. Res difficillima erat. In Tikhvin extremae reliquiae resistentiae incendebantur. Germani pilastica missilia in Yerevan accensi. Dimittuntur tres praesentationes. Damnum significans caedes effecit. Sed in fine nihil non perrumpunt.
  Urbs Astrakhan a reliquo territorio Sovietico terra eversa est. Locus evasit. Novae pugnae Germanicae et Britannicae Murmansk emittebat. Testinging, praefectus praesidii, multique praefecti interfecti sunt.
  Sumptum vel deterius.
  Et die VII mensis Novembris Nazis in Volkhov irrupit et tandem Tikhvin cum copiis Sovieticis resistentibus oppressit. Sic hiatus cum Leningrado acriter crevit. Apparebat abhorret urbem obsidione superesse.
  Die VIII mensis Novembris, probati diu expectati tandem piscinae Lev-2 factae sunt. Machina layout modificatam habebat. Machina, transmissio et gearbox in uno loco et antrorsum positi sunt, et pugnatio in tergo.
  Germani, duce Ruerat, currum impigre in anniversario Putsch fecit.
  Re vera, silhouette inferiori gratia, servato armamento et armis "Leonis", pondus autocinetorum ad sexaginta talenta cum tormento equitum 1200 redactum est. Certamina probata demonstraverunt evasisse piscinam omnino acceptam esse. Prorsus quid opus est!
  Coniunctio cursus bonorum et armorum qualitatum.
  Fuhrer tamen non fuit contentus. Ad latera et puppis arma firmandam, ac etiam tormenti 88-mm cum dolio longitudinem 100 EL.
  Alter test vehiculum erat E-100. Lacus autem haec nimis gravis evasit: 140 talenta, sed ab omnibus angulis et armamentum Musis optimum praesidium habet. In genere "E" series promissionis perquam pollicitus est. Germani tempus non videtur teri.
  Lacus "Bars" cum tormento equitum 1000 etiam demonstratum est, tamen currus Hitler non satis munitus videbatur.
  Ostensum est in anniversario et varia elit. Peculiariter oppugnare elit et modificationes ME-262 . Atque etiam TA-183. Tota pompa technicae artis.
  Gas launchers potentes comprehendunt, possunt omnes urbes et pagos diruere.
  Hic enim rationes exitii validissimas demonstraverunt.
  Panthera-2 etiam probata praeteriit, quinquaginta talenta appendens, 150 millimetre prona armatura frontis et regem Tigris sclopetum habuit. Armorum latus erat 82 mm, angulus. Talis piscina plus minusve Hitler idonea erat, ut triginta quattuor pedes comminus sustinere posset.
  In genere, Nazis catulum pexit.
  Transierunt et pugnatores probati "Gotha" velocitates mille centum chiliometrorum per horae attingere possunt.
  ad summam, omiserunt.
  Volkhov incidit in diem 9 Novembris. Locus ad culmen pervenit. Iterumque lacus Sovieticus contra oppugnare conatus est.
  Gringeta prope sclopetum adligat. "Churchill" -2 stetit ante vehicula Sovietica et telam exspuere.
  Jana filia Domini hits numeravit. Lacus Sovieticus retardavit cum in fossam ejecerunt. Idque a categoriis Germanicis adhibitum.
  Nicoletta cepit et cantavit;
  - Anglicus miles mortem non timet;
  Sub caelo astra, mors nos non tollet!
  leo enim cum corona fortiter pugnabit;
  Ego tormentorum machinam validam onerabo!
  Innuit Malania approbans.
  - Est splendidis! Et nos quoque mandabimus!
  Tormentarii valde strenue laboraverunt. Testae vibrabant ut compositus Venustates in aere relinquens. Ita, puellae strenuae captus est. Ac maxime sagaciter.
  Gringeta, caput nutans, proiectum in basin turris triginta quattuor misit. Mussitavit:
  - Haec mors est! Veniet ad inimicos meos! At scio posthac, quam mustachioed inimicos exspectat!
  Nicoletta cum risu dixit:
  - Omnes bestiae unum mustachioed adoraverunt... Ut damnatus deficere posset!
  Gringeta iterum risit, et accensus, sibilum;
  - Proiectum meum accuratissimum est. Nos certus illuc!
  Nicoletta digitum indicem levavit et dixit:
  - Pif, Paf - omisit! Cinereo egestas desiluerunt!
  Gringeta, incendens, canebat;
  Omnes eligit sibi
  Mulier, religio, via...
  diabolo vel propheta servite
  Sibi quisque eligit!
  Jane caput quassans fremit;
  - Haud sane ita! Nonaginta centesimas fidei hominis a nativitate determinatur, non scientia. Hic nos ad Ecclesiam Anglicanam pertinemus... Et si spectes, qua ratione? Estne haec electio nostra?
  Gringeta giggled et dictum est;
  - Ego personaliter eram in familia fideli, sed nunc sum magis ac propensior ad atheismum!
  Nicoletta giggled et adhaesit linguam suam.
  - Atheismus... Id est interesting!
  Malania philosophica notavit;
  Absit. Quando non est Deus, et nullae sunt vires supernaturales, tunc quaelibet religio falsa est!
  Gringeta adnuit caput, volens confirmans;
  - Est communistarum! Venerunt in eo quod omnes religiones sint justorum hominum phantasiae; Et in hoc struxerunt doctrinam.
  Malanya dubitanter cincinnata labra.
  - Et quid eos post mortem manet?
  Gringeta chuckleta carnivora. Proiectum excanduit, secans alveum alterius piscinam Sovieticam et respondit:
  - Hic potes cogitare multum... Etiam resurrectio mortuorum per virtutem scientiae!
  Malania revocatus arridet;
  - Lego librum unum de mundo venturi. Est iam spatium imperii. Nulla mors, senectus, morbus. Et, sane, fames... Verum plerique hominum officium non habent, sed satis omnibus est.
  Exempli gratia, vehicula dantur gratis. Et exstant machinae electronicae cum quibus totum mundum attingunt.
  Nicoletta gravissime notavit:
  - Progressum celere. Aspice istos lacus... Quomodo proficientes perfectiores fiant. Nihilominus, Ecclesia - cum Matilda comparari non potest.
  Huic consensit Malania;
  - Ita, lacus ... Hoc est pullus!
  Alius impetus lacus Sovietici haereticus est, et confractus est.
  Kalendis Novembribus X et XI Germani parvas ingratas operationes fecerunt, angulos in septentrione secantes.
  Copiae Sovieticae contra septentriones Stalingrad oppugnare conabantur, sed multum successus non pervenerunt. Ultimae aedes iam erant in urbe. Simul interire, in terrain. Sed nunc Stalin ad finem servare iussit.
  Urbs Baku prope capta est. Sed incensa sunt cisterna oleum, et lis exorta est inter eos. Germani assidue bombing.
  Proelia in Astrakhan sunt ad apicem eorum...
  Die XII mensis Novembris Turci in Yerevan impetum fecerunt. Repulsus est pressus. Ottomani passi sunt. Sed fau iterum inflammatus est. Kalendis Novembribus Germani ultimas regiones Baku occupaverunt - captam urbem nuntiantes. Tantum in paeninsula adhuc pugnabatur, et caelum ex puteis flammantibus erat nigrum.
  Die 14 Novembris Nazis oppugnare Murmansk coepit. Tormentis utebantur, ac elit...
  Stalingrad incensa erat, sed auxilia Sovietica redployed retineri posse effecit. licet tantum in margine urbis, et detrimenta perampla.
  In oppugnatione Murmansk, magna armada navium pugnatorum convenerunt, et vectores vehiculi appropinquaverunt. Urbs instar plasmatis cylindro premebatur. Et bombed et accendit.
  Die XV mensis Novembris, copiae fascisticae urbem oppugnantes, solum portum Arcticum in Oceano non rigente movere coeperunt. "Muses" in proeliis interfuit, et etiam piscinam "Rat", quam Nazis in praxi experiri voluit.
  Sed "Rat" aliquantum frustretur. Illa primum processit, deinde in nivis haesit. Et substitit in extrema parte civitatis. Germani non satis parati ad inferrent. Sed shelling non cessavit. Die XVI mensis Novembris Nazis oleum ignitum puteis propemodum perfecit. Sed peninsulae pars erat illis inaccessibilis propter ignes, qui usque ad septimum caelum creverant.
  Die XVII mensis Novembris, Nazis ultimam partem Volgae Deltae cepit et Astrakhan diligentius obstruxit. Baku iamdudum abscissum est.
  Yerevan etiam expugnatur. Urbs est in colle, ad defendendum opportuna, sed maxime piscinas expugnare difficile est.
  Die XVIII mensis Novembris Sovietica copiae iterum vires Nazi defensiones Stalingradi septentrionalis temptaverunt. Id impetum in Volga residuum anni debilitavit, sed damna tangibilia valuit.
  Kalendis Novembribus Germani oppugnationem Murmansk ob graves iacturas represserunt.
  Ita obsessi Fuhrer evellere nullo modo poterant, numerosi surculi de loco suo. Consilia Nazis ad finem USSR ante hiemem defecerunt.
  Pessimum, ut Iaponia, inferrent, propter frigora et ingentia detrimenta pubis suspensa sunt. Restat ut samurai productionem suarum triginta quattuor et Pantherarum licentiati augerent. et proxima aestate molestiam inferre potuerunt.
  Kalendis Decembribus Germani incendia partim extinxerunt et plurimum paeninsulae purgaverunt.
  Mense Novembri die XXI mensis Novembris rursus copiae Sovieticae Germanos oppugnaverunt et etiam paucae chiliometrorum a Stalingrad septentrionali constituuntur. Nazis eorum impetum debilitare et dignitates recuperare conantur.
  Pugnat, ut in talibus dicunt, lusus pro aequo sunt!
  Die 22 mensis Novembris anno Nazis in regionem Turkmenistanum progredi conatus est. Et post decem chiliometrorum ambulaverunt cessaverunt. Die autem XXIII mensis Novembris introductis latrociniis mercatorum in proelium iterum procedunt. Res valde aggravata est in regione Mediae Asiae.
  Die 24 novembris nullae notabiles mutationes in frontibus erant...
  Die XXV mensis Novembris, Nazis Murmansk oppugnationem repetiit. Partes novas in proelium miserunt. Sed parum punctum hucusque est.
  November 26. venit - undecim annos ab electionibus ad Reichstag, post quem Hitler creatus est Reich cancellarius.
  Primum, novissima E-100 ad frontem explicatur.
  Pugna machinae talis erat.
  Piscina spectabat longiora, fere complanata. Rostrum longus tormenti 128mm ab eo prominente. Armorum frontalium in angulo quadraginta quinque graduum. Atque is a lateribus subiungitur.
  E-100 cisternina per 1500-quadratum tormentum recentissimum, velocius quam Maus, movetur. Et proiecerunt eum.
  Intra currus autem hilares quatuor apparuerunt Magda, Christina, Gerda et Charlotte.
  Puellae filios Fuhrer pepererunt easque reliquit sub cura specialium sanctorum Nanniae.
  Et mox ad frontem pervenit. Puellae valde ridiculae sunt. Desiderabant praelia. Et hic est facultas loquendi. Accipe denique septentrionalem hanc Sevastopolam.
  Et ad dominationem tertii Reich in Oceano Arctico stabiliendam. quantum iam trahi potest bellum? Quatuor autem cogitant: num saltem aliquid cum illis mutare potest?
  Non nimis glauca est prope Murmansk - Fluvius sinus insulat. Puellae in mente pugnae sunt. Uterque duos habebat - puerum et puellam! Sic gaudere potes.
  Magda et Christina circa sclopeta volabant. Piscina nova et facilis ad tractandum est. A lateribus munitum est ad 120 mm armorum proclivi, plus 50 mm scutum alterum. Itaque currus ab omnibus angulis transfigi non potest.
  Puellae carmen sibilant. Grandes sunt cordi.
  Gerda subridens succinum labra notavit;
  - Nunc prolem communem habemus cum Hitler. Socii sumus regalis!
  Charlotte giggled as she noted ;
  - Et ante - tantum zeros!
  Tank "E" -100 ad Fontes honores accesserunt. Omnia circum ita deleta sunt ut ictus Sovietarum rari essent et plerumque ex sclopetis levibus.
  Magda eam 128mm tormentum petivit et in pica Sovietica accensus est. Mel flava puella canebat;
  - Ego tigris sum, et risum habeo.
  Sovieticus quadraginta quinque revolutus complures milites Russorum interfecti sunt.
  Magda sicut feles purred;
  - Ego homo sum, mea ratio simplex est. Tum puella ridere coepit. Bene, modo dea fera.
  Tituli meretrices lacus gestari. ipsique inclinatis armis in curru desiliunt.
  Sed tunc milites currum verterunt. Charlotte, decoris crinibus cupreis, cantare;
  - Tsok, tsok, tsok... rivum volvite! Equites Rolandus totam arenam comedit.
  Et postea, Charlotte, quomodo vult ridere ... Illa etiam dentes suos sonavit. Rursusque lacus exorto. Saepem filum hamatis Germani dilaniaverunt. Machina, moli Tyrannosaurus rex, obscene fremuit. Bellatoresque nudabant sua bella et carnivoras facies.
  Puellae in se pertulerunt et ex Adolfo Hitler liberos peperit. Et hoc iam aliquid dicit. Pulchra sorices, sed simul ludibria moralia. Hic oppressit militem Sovieticum qui sub rotis cecidit. 76-mm tormentum commiserunt in terram. Super hoc nos compulimus. Ferrum compressum. Milites figuram aerobaticam demonstraverunt. Testae plus quam piso innocui videbantur, crepundia quatiente puero. Postero tormentum quod E-100 complanatum erat 85mm.
  Magda giggled.
  - Et Russos sicut pediculos frangimus!
  Christina amico suo corrigebat:
  - Similior ursi! Ursus animal magnum est!
  Charlotte crine addidit, dentes denudans;
  - Atque dentati!
  Lacus Germanici per munitiones urbis vias suas impulit. Copiae Sovieticae durissime pugnaverunt. Omnes arma sumpserunt. Etiam pueri decem annorum in militia pugnaverunt. Multae quoque puellae erant. Omnes incolae convenerunt, sed satis arma non erant. Missa heroismus in omnibus manifestata est. Praefecti, cum explosivis vel tasque fasciculis homefactis utentes, prope Nazi piscinas accedunt et se sub vestigiis pro patria morientes praecipitaverunt.
  E-100 cisternina aliquod damnum accepit. Una pueros per grave dis traxisse meum est. Ipse mortuus est, sed currus Germanos afflixit. Rumpitur cylindrus, et pars eruca avolavit. Raeda magna retardatur. Tum duo viri fortes tasque fasciculos densas discerpentes vestigiis iecerunt.
  E-C, prima acie transgressus, mobilitatem suam amisit.
  Gerda tormenta sex machinae intendit eosque convertit cum Sovietici milites contra impetum facere conabantur. Dozens Russorum et procuratores aliorum populorum Russiae ceciderunt, glandibus machinis sclopetis conficti. Milites autem Sovietici procurrerunt. tasque proiecerunt et mortui sunt. Partem fragmentorum E-C attigit, sed apparatus tormentorum recte laboravit. Diabolus autem Gerda tam accurate. Et glandes eius fere numquam frustra volant.
  Milites Russici moriuntur.
  Christina ex igne rapido 75 mm tormentorum, conchis fragmentorum exarsit, et ex machina tormentarii coaxialis accensus est. Canae beluae, Soviet milites glandibus exsibilaverunt;
  Ego sum mortificatus... Ipse satanas rufus est mihi!
  MagDus timide dixit;
  - Bene, non habes. Satanas hostis est Dei et moriturus est stagnum ignis!
  Christina metallum nudo pede percussit ac bovit;
  Quid de stagno ignis? Comae flammae similis!
  Gerda cum nulla dixit:
  - Ipse Fuhrer nobis peccata quaevis dimittet... Accuratius, ipsa conceptio peccati, estne per se outdated?
  Magda humeros.
  - Vis dicere quod conceptus peccati est outdated...
  Gerda tormenta rursus in machinam suam convertit, perditam scopi a militibus Russis oppressis. Glandes eos occiderunt tanquam dona ab inferno. E-100 hac modificatione gravissime munita est. Quotquot ad octo tormenta tormenta, duo coaxialia cum canonibus, reliqui in cardine reguntur. Et durissime feriunt.
  Gerda fremuit rictu;
  - Peccatum, hoc fundamentum est exsistentiae tertii Reich! Nostra religio vere est bestiarum fides!
  Rufa Christina, tormento incendii et milites Russici occisio, cantavit;
  - Mi amantissima et mitis bestia... Dentes amo, crede mihi! Infernalis mea et ficta bestia!
  Una e Sovietica tormenta anti-aircraft iterum rinks prehendere ac frangere curavit. E-C tandem cessavit. Magda autem molestissimas scaenicos tormentorum anti-stigationi eam gravi crimine punivit. Bene, fracti vestigia.
  Torva, Gerda vocatam tugbotam petivit;
  - Extrahe nos, quaeso! Morimur! Vestigia franguntur!
  Statim venit responsum;
  - trahitis erit!
  Christina cum risu cecinit:
  - Hoc est move! Hostes vastant!
  Magda sclopeto accensus est, quod milites Russici ad ignem directum extrahere conabantur. Dolium confregit, Sovieticos milites in diversa disiecit. Unus militum in media parte laceratus et in agonia pugnavit.
  Christiana flava se trajecit, et, oculis in coelum elevatis, oravit;
  - Ignosce mihi Domine! Pro peccato involuntario et homicidio!
  Christina giggled and remarked;
  - Non, hoc non potest! Durus ut saxum eris! petra factus est pro nobis!
  Magda confidenter respondit;
  - Unus est petra - Jesus Christus!
  Diabolus ruber latravit;
  - Iesus erat pacificus! Fides autem et professio nostra est bellum!
  E-100 cisternina erat actuaria et ad loca Germanica trahebatur. Gerda, regina cum risu nivis, dixit:
  - Cylindri sunt vulnerabiles piscinae pars. Atque hoc pugnandum est!
  Charlotte caput movit.
  - Ne totum scutis tegis clypeis. Hoc fieri non potest, cum pars deci erit aperta!
  Magda suadet:
  - Et si scutulas parvas et sine grabato facis?
  Cana-diabolus gigglavit et ostendit ei dentes margaritas;
  - Et quomodo eis velocius dabit?
  Magda metallum nudo solo attrivit et suggessit;
  - Et si motoribus electricis uteris?
  Charlotte ventrem evellebat et collum eius torquebat.
  - Optio possibilis... Et lacus minus ardebit!
  Magda flebiliter dixit;
  - Hic cum venimus in infernum, ardebit et ardebit sicut faces!
  Rufus, nocens;
  - Bene, sic quid... Et angeli de flamma clara creati sunt! Gaudeamus angeli!
  Christina eam cepit et increpuit et cecinit;
  - Non sum angelus, sed diabolus tantum, sed pro hominibus factus sum sanctus .... Accipe inimici calculi, sub tormentis tantis cruciatibus.
  Puellae tacebant... Calones in caelo volabant et bombardae murmurabant. Et bombs pluit et pluit... Sicut grando vera destructionis et devastationis.
  Murmansk ardebat et homines moriebantur. Germani etiam missile ballisticum emiserunt. Nulla in sagittis magna. Facilius est quinque-ton bomb de Yu-488 demittere, et accuratior et vilior erit.
  Christina prima fuit discalceata in nivem prosilire cum piscina capta est ad sortem raedam repentinam. Reparatores ibi erant. Puellae in casa calidae moventur. In centonibus dormi. Gerda et Carolus sinum latrunculorum ludere coeperunt.
  Magda et Kristina inceperunt torcular facere ut ventres caelati sint nec in graviditate saginantur. Pulchra tremere in lumbis bellatoris. Adhuc recens, sed hae jam sunt mulieres, quae liberos pepererunt. Et moriens non est ita FORMIDULOSUS nunc - sit aliquis perdurare in stadio! Semine etiam tam nothi quam Hitler.
  Puellae autem ex agmine SS "Tigres" Fuhrer est vere aliquid simile Deo. Nec iam deus paganus, sed omnipotens et incomprehensibilis ingenio.
  Gerda gambit regis egit et validum impetum fecit. Carolus contumaciter se defendit. Commutatio facta est plagarum. Sed omnia in mutuam internecionem trahunt. Tunc Magda et Kristina latrunculis ludere coeperunt. Et Charlotte et Gerda inceperunt prelum et dis-ups facere. Puella strenue figuratur.
  Magda, ludens et strenuus adversarius, philosophice dictum est;
  - Est adhuc fatum...
  Christina inno- centis risu in labiis eius quaesivit:
  - Quid mirum?
  Flava hone respondit;
  - Quod alba sunt colores bonitatis, sed sunt primi ad bellum committitur!
  Diabolus rufus rationabiliter dixit:
  - At nos quoque boni sumus... Sed Bolsheviks primum Russiam aggressi sunt!
  Magda tristi sono respondens cecinit;
  - Sed omnia ante nos vigent, omnia post nos urunt .. .
  Christina clara voce respondit:
  - Non habes querere! Nobiscum unus est qui omnia pro nobis decernet!
  Gerda cantabat;
  - hilares, non tristes, domum eamus - athletae referentes praemium nostrum eritis!
  Post hoc, quatuor omnes ridentes eruperunt. Puellae ederunt et aestu confectae sunt. Obdormivit in pulchri- tudine. Bonum est, cum puer et sanus es - facile dormire potes.
  Postridie Nonas Novembres, E-C ex parte restituta est. Puellae inferrent non intersint. Sed rursus in uno bikini et discalceati per nives cucurrerunt. Visi sunt quasi delirantes, paene nudi in frigore ruentes. Puellae autem plerumque aerobaticae sunt. Proprii sunt homines futuri!
  Gerda extiterunt. Ac non tam nudis pedibus Gerda puella, quae in Andersen fabulae fabulae fuit. Sed et esto robustus et obduratus. Eodemque tempore homicida natus est. Celeri puella, validis lacertis.
  Sed omnes quattuor puellae bonae sunt. Cursu celeri gradu quinquaginta chiliometrorum reversi sunt. Deinde fecerunt exercitationum seriem, canebant, et flectebant. Modicum in sagittis usu.
  Tantum postridie piscina E-100 refecta est. Bene, et non ita malus est. Praeterea in hac machina super-gravis forma primigenia scutulorum, diversae ab ordine vacillatae, quae nivis incessus augebatur, certas quaestiones reficiendas ex habitu creabat. Quamquam iustum est facilius E-C conscendere quam "Tiger" vel "Panther".
  Die 28 mensis Novembris anno Nazis paulo altius in Murmansk erumpere poterant. Sed resistentia militum Sovieticorum est simpliciter incomprehensibilis. Atque etiam sedecim unciarum testis proeliorum Britanniae et Germaniae voluntatem defensionis infringere non potuerunt.
  Sed Nazis adhuc proficiebat. E-100 cisternina per unum diem transierunt, sed rursus vestigia laeserunt. Sed hoc tempore paucas horas refectio sumpsit. Die 29 mensis Novembris terminator puellae cum piscina KV-3 confluxerant. Currus Sovieticus frontalem armaturam duobus vicibus percussit, sed putamina e clivo avolaverunt. Magda in piscinam Russiae rursus accensus, eam inflammat ut acervus taedae acervae.
  Christina socium suum subridens interrogavit:
  - Non miseret te eorum omnino Russorum?
  Magda sincere respondit;
  - Miseret me omnium, etiam qui non sunt miseratione digni!
  et graviter suspirabat, oculos ad caelum ducens. Milites magis ac diligentius agere conati sunt. Ne distrahatur reparationibus. 128 mm et 75 tormenta sicut asini laboraverunt. Sed tristique lacus.
  Una murorum explosa est et in curru concidit. Pugillans leviter incusat arma.
  Die 30 novembris Nazis evectus est usque adhuc. Alicubi etiam ad mediam urbem perrexit. Eodem autem die iactum bene intentum ex quadraginta quinque rostrum tormenti 128-mm afflixit et puellae pro reparationibus denuo stare coacti sunt. Et, ut videtur, diutius.
  Quattuor deinde loco piscinae, sicut pedites simplices, pugnare constituerunt. In uno bikini pulchri- tudines pugnare conati sunt. In frigore autem, puellae non nisi paucas horas in tali media nuda forma pati potuerunt, et tunc cucurrerunt ad fovendum.
  Gerda in nivem incensus, ex machina tormentarii MP-44 recentissima accensus, milites Russiae satis strenue necaverunt. Hic est , puella nudis pedibus albis comis , in capite colonelli Exercitus rubri feritur . At illa dixit:
  - No, adhuc Aryan!
  Carole, qui ex altera parte prodibat, giggled;
  - Bellator es qui inimicis mortem ingeris. - Tunc rufa puella pedibus nudis ad maiorem ignem accendit et sub oculo dextram percussit. Satis grinned. - Vides, aeque iacio!
  Gerda vicem membri Komsomol finiens et princeps copiarum Russiae canis dentibus ostendit;
  - Ita iacio, et vidi! Sicut vincula!
  Charlotte testa cum nudis digitis coniecit. Legatum Russici exercitum in collo pinxit, et pipiavit;
  - Et hic sum, in vitreo commaculare!
  Gerda cucurrit per nivem, nudis vestigiis, decoris vestigiis. Cucurrit incedunt. Tum tigris puella versa et somersault fecit. In mentum Sovietici militis caput torquet et movit. sanguinem exspuit. Gerda nudis pedibus iugulum expressit et strangulavit Russiae.
  Cana illa diabolum Andream auctorem strangulavit. Quam pessimae et malae puellae evenit.
  Magda etiam milites Russiae necavit, sed filios non attigit. Non, nunquam manum ad puerum levabit. Et omnino non placuit ei effusio sanguinis. Sed tamen ipsa tigris est e phalanx, et parere debet ordini.
  Hic Christina pugionem ad puerum misit, qui annos circiter duodecim inspexit. iam saevus. Imo adulti liberos non occidunt!
  Magda transivit se et insusurravit;
  - Dimitte Dominum! Abominatio est mihi, sed bellum est bellum!
  Et flava in sniper Russiae emissa, in pontem nasi accurate confossus cecidit. Heu mihi quatuor apparuerunt famosi. Puellae Britannos et partim Americanos primum necaverunt, nunc sustulerunt
  Ruteni. Tales sunt stridores secundi Belli Orbis Terrarum. Risus, qui verissima monstrant, et acutos dentes.
  Christina pedem contra silvam nudum attrivit, gelidum adhuc sentiens et dicens:
  - Turpis? Et quid vis veneficae rufae?
  . CAPITULUM #14
  Germani paulatim actione concreverunt. Aviation comprehendo - propter corruptionem tempestatum et coactus. Pervigilio ingrata non erat omnino exsequi opera. Verum Caucasus fere capitur. Productio olei Baku lentia est. URSS maximum oleum fontem amisit. Verum ipsi Germani puteos restituendi tempus terere. Karelia et Arkhangelisk partem oram septentrionalis captam. De communicatione cum reliquis Russiae Leningrad omnino interclusa est. Alii alii territoria in medio capiuntur. Dimidium Turcomanni occupatur. Iaponia totam Mongoliam cepit, ac etiam in Mediam Asiam figit et partim pontes trans Amur in regione Usuri condidit. Samurai vero aliquanto minus successit. Vladivostok omnino impeditur et conchata est.
  Moscuae circiter 200 chiliometrorum abest. Et iam Germani caput missilibus ballisticis et bomba vi aircraft bombardare possunt. Sed in hieme et in gelu, Wehrmacht occasionem graviorem explendi amisit. Praesertim copiae coloniae: Indi, Africani, Arabes frigidissimi sunt. Et maximam pugnandi facultatem amiserunt. Peccatum est non uti tali re. Etsi Exercitus Rubri ingentes damna passus est, etiam graviter exhaustum est.
  Re vera, Generalis Staff decrevit, omnibus difficultatibus cum copia et detrimento Caucasi, varias magnas incommodas operationes hieme peragere. Etiamsi fascistae in hieme nasum excutere non audent, sed premunt et opprimunt.
  Vel certe in tempestatibus pessimis eos pugnare cogemus.
  Vasilevsky, dux minister generalis et vicarius defensionis, satis logice suadet ut URSS technologicum genus contra totam Europam et Africam obtinere non posset, cum Asia ad tabernus.
  Qua de re hyeme, utilitas hostium, praesertim in aeroplano, crescet. Ita, sane, designatores Sovietes iam elaboraverunt et novas ac magis provectiores lacus evolvere pergunt. Speciatim t-34-85 cum turri maiore et sclopeto valido. Bene est, cum 122 millimetre tormentarii in via IS-2 est. At Germani neque stabunt. Praeterea, etiam novae carri non satis satis sunt ut Leonem aut aliquem gravem raedam percuterent.
  Et est inconveniens quod nunc poterit consequi excellentiam numerorum.
  Voznesensky etiam locutus est. Locutus est etiam in gratiam veteris rei taeterrimae;
  - Post amissam Caucasi exercitus noster magnam inopiam cibus experietur. Accuratius eam iam experimur ad plenissimam. Sed hieme, interdiu tempus multo brevius, tempestas non volantis communis est et consumptio cibus etiam minuetur.
  Commissar populi Zhdanov etiam addere contendit:
  - Praeterea nostri omnes oleum in Caucaso puteis fortissimis et saxis alluens. Idque significat Fritz nondum oleo nostro uti. Sed considerans quam cito crudeles fascistae omnia aedificare ac restituere possint, tum in fonte Baku oleum etiam in arteriam oeconomiae Tertii Reich influet.
  Stalini disceptationem perorata est;
  - In fine Decembris primam hiemem ictum feriemus. Sola quaestio est ubi?
  Nulla unitas inter milites fuit. Zhukov proposuit ferire in medium et hostem Moscuae abicere. Vasilevsky suggessit melius esse punctum in Tikhvin invenire. Eodem tempore, adiuva Leningradum, quem obsidionis duplex anulus superstes non est.
  Rokossovsky pro iniurioso in directione Voronezh appellavit. Nazis in Astrakhan vel prope Arkhangelisk erant ideae oppugnandae. Stalin omnes commentarios auscultavit, aliquid exaravit et cogitavit.
  Idea propellendi hostem a Moscuae spectabat blanda et mendicans. Sed Nazis munitissima et communita nunc in medio stat.
  Impetum visum est, ui Volga flumen erat amplum et profluens, et prima pars operae protrahebatur.
  Impugnatio inter Tanain et Volgam potest, sed nostri iam victi sunt et Germani quoque muniti sunt.
  Idea Vasilevsky maxime logicum spectat. In aquilone Germani infirmiores sunt, et copiae quodammodo pugnae minus habent experientiam. Praeterea Tikhvin nuper occupato, Germani in crepidine locati sunt. Fieri tamen potest ut Fritz id existimet.
  Da copias omnes in Voronezh versus? SOLARIUM in frontis conformatione formatum, quod valde rationale esset ut carduus obliqua excidere conaretur.
  Aliquot cogitationes magis interesting fututae sunt prope Arkhangelisk. Cum Fritz auxilia per maria transferre debebit, frumentum rationale in hac parte est.
  Etsi difficile est copias nostras subministrare, praesertim cum classis subaquanearum fascistarum in mari totaliter dominetur. Ita et lembos novae e Nazis exer. Etiam prope inundationem ante pugnam Bismarck aedificatam esse videtur. Praeterea navis nova molem et armamentarium Yamato verberare debet.
  At contra, cur Fritz praeliis egent? Pulverem in conspectum totius mundi? Plus sollicitius de notitia de novo genere armorum in Tertio Reich crescendo. Maxime de missilibus et vi elit, et hoc grave est.
  Post aliquantulum haesitationis consilium Stalin probavit: scandalum in regione Tikhvin in fine Decembris mittere, et primo Ianuario sentire hostem prope Voronezh.
  In genere, hoc logicum spectavi... Interim paene obliti sunt quattuor puellae heroismum suum in fronte Orientali continuasse. Gerda et Charlotte et Christina et Magda von Singer - post pausam ex eo quod omnes fere simul conceperunt; inde sanos filios peperit, ad frontem rediit.
  Tempestas frigida erat, pulchri- tudines modo vicesimo quinto Decembris advenerunt. Ninguit et cincinnis ventus flante. Et non elegerunt sibi locum calidissimum prope Leningrad.
  Eo adventu, puellae bikini amictae per nives quatiunt. Revera vera Aryans ostendat se nihil metuere, etiam gravissimum frigus. Una cum illis fugit puer ninja qui ex Iaponia advenerat, quem omnes Karas vocabant.
  Hic haedus clarus factus est ad praecipuas operationes participandas. Pulcherrima lineamenta orientalis, cum capillis flavis ab ignoto patre hereditariis, puerum pulcherrimum fecit.
  Puellae etiam eum respondentem intuebantur, quamquam fortasse Karas coniugis earum nondum est. Sed levamen musculorum, ut filum, decurrit, ut ne durae quidem et expertae tigrides eas sustinere nequeant.
  Puellae post partum in basi ad institutionem suam omnino formam recipiunt, at non omnis hone datur tam glacialis gressu resistere.
  Christina, quae, ut Magda, de Singer, pugnaturus cum Rutenis, dixit:
  - Pruina et nives sunt confoederati maxime. Itaque nihil frigidius Britanni!
  MagDus recte dixit;
  - Nolo dicere. Quanto robustiores sunt Russi et ad unitates fere numquam recedunt!
  Carolus somersault, dum tolutim, cachinnantem, dixit;
  - Sed haec eorum infirmitas magis est quam plus .... Non intellego tales modos imperandi ac diciones copiarum, ut caedere cohortes et supplicia ducum cedentes unitates creari.
  Ipsa Gerda Discalceatus, dum volvens currens et tendens, consensit;
  Utique - non eris boni milites sub baculo. - Hic tamen e virgine flava fateri coactus est corde stridoris. - At Russi bene pugnant si iam duos et dimidium annos tenuerunt. Veli earum incididunt!
  Christina contemptim stimuit.
  - Loqueris nobis?
  Gerda giggled, dicens;
  Lorem sumus! Maxime Massiliae!
  Optima aetas omnium temporum et populorum, licet cate- gorica prohibitio Hitlerorum, qui hoc symbolum invincibilitatis solum ad docendum laborem intendere voluit - tamen, cum adhuc legatus generalis esset, in fronte tamen erupit.
  Immo Fuhrer gratiose redire permisit, si mala alicubi senserunt Germani.
  Nazis, sane, modo casu, defensionem firmavit et hiemem paravit, sed valde dubitaverunt Russos opes magnarum actionum inferrent.
  Sed intelligentia laborabat. Hoc est, indicia de iniuriis instantis liberandi Tikhvin nihilominus emanasse. Praeterea copiae Sovieticae validam apparationem tormentorum in tempore Nativitatis Domini inceperunt.
  Katyushas vapulabat, et etiam duo primi Andryusha summus potentiae jet launchers. Et talis erat murmur, ut nudae pedis, mediae gelidae puellae, comprehenderent.
  Fortunate eorum auditio praeclara est, et oculi scintillis micant.
  Aspicientes invicem, puellae finem fecerunt;
  - Quid nunc pugnabimus, ut decet!
  Dixitque puer Karas ninja:
  - Mihi negotium erit Leningrad inire et ibi explorare. Pulchra es speculatoribus!
  Magda languida palpebris Irrupit;
  - Et tu quoque... Et si Russi mirum viderint, accentum tuum?
  Karas ratione dictum est:
  - Cum recte nimis Latine loqueris, multo magis peregrinum in te prodit. Utcumque, cucurri, sed diligenter opprimendum ab latere adversarium...
  Puellae ad piscinam ruerunt. Post omnes tankers sunt test. et sibi aliquid novi elegerunt. Accuratius etiam duo noviciorum praedia simul, quae in fronte tentari debent.
  Nimirum "mustulas", currus cum duobus membris cantavit cum silhouette valde humile. In primis exemplaribus obterere novae generationis, ubi Germani graviter in articulatione extensionis versantur. Aliquam commodo quam in consequat aliquam. Praesertim transmissio electrica et locus gearbox motoriis inclusi. Et ipsi amphoras, a duobus, jacebant. Eodem tempore transmissio et machina ad tergum ponebantur, et puellae commode in ventre positae erant. Crura eorum a tergo manus ac globulis contudit, manusque e contra in vicissitudine commode commoti sunt. Recumbensissima sedes est ordinare et imitari figuram corporum. Nulla turris vere est - accidit ut tormenta auto-propellantur, et tam humilis ut umbilici foris sitae sint.
  Utique tormentum vertere non potest, sed paulum gyrari potest. Bene pugnator ipse egregie circum axem se volvitur, et sic turris inopiam compensat.
  Magda puellae exposuit comitem;
  - Ibi, sine turri, lacus vilis et inferior sum. Hic possumus altitudinem accommodare, eam deprimendo ad 1.2 metra et eam ad 1.5... Fere ut fautores, in plastuna repimus.
  Pondo 12 talentorum, currus optimum armaturam frontalem 82 millimetrorum in angulo inclinationis 40 graduum a horizontali in summo habuit. Fundum unum perexiguum est. Latera peiora 60 millimetrorum custodiuntur, sed ipsi scutula adhuc tegunt. 400 Ingenium horsepower optimum perficientur activitates praebet. Plus, locus tribulis et suspensio efficere potest non solum silhouette reducere, sed etiam transitorias excellentes praebere.
  Nolis, sed graviore categoria, a Panthera incipiens, multo magis ponderosa et inepta. Et in niuibus et omnino feretrum.
  Gerda, quae cum Andrea socio suo diu consedit, et invito molestiam sensit in angusto, compacto et oblongo piscinae capsula. Quanquam, scilicet, hoc quod currus cum armamento optimorum armorum aptatur in pondere XII talentorum, tributum est. De terminator flava notavit;
  - Maxime consolatoria lacus erant "tigris" et "Leon". In hoc curru, etiam nobis difficile tempus puellae versatur.
  Carolus respondit:
  - Tutela autem... Sicut novissima "Panther", quae nonnisi ab Novembribus copias cum 60 millimetris causa inire coepit.... Verum est, frons melior quam nostra cum 120-millaribus clauditur, sed adhuc opus est. ferire. In tali angulo, ut in nostro, tormentum 85 millimetre ricochet etiam cum punctum vestis figet.
  Gerda post aurem pedem eius impingebat, sed ex hoc motu omnes idem pedis fastigio fastigio suo innitebatur ac notabat:
  - Russi nos monuerunt ut praedia cum qua- tuor 122 millimetris apparerent. Ingenium non dormit!
  Andrea confidenter dixit, genas inflans et os in ira torquens;
  - Mens nostra, ut semper, est superior. Tantum in arca angusta inclusi sumus.
  Novum machinam 400 equitum vis, sicut praeceptum dixit, brevi tempore cum metallo aquatico vel nitrogeni mixtione expediri potuit. In hoc casu, piscina per plures minutas celeritatem super 100 chiliometrorum ruere potuit.
  Copiae Sovieticae in medium pervenerunt antequam omnes fossas ac munimenta Nazis erumperent. Sed Nazis plurimas copias ad secundam et tertiam aciem subduxit. Inde cum tormentis et machinis tormentorum ordinum peditibus occurrere conabantur.
  Antea nimirum lacus movebantur. Cum potentiores T-34-85 nondum massam ingressos productionem, minores et mobiliores T-34-76 aggressi sunt. Illi, damni infecti, in fossam ascenderunt et egregia opera in nive usi sunt.
  Et hic cars Germanici respondere conantur. In t-4 iam e productione sumpta sunt, sed plura ex his adhuc in servitio sunt. Inaequale satis, melius in nivibus quam monstris recentiora movent. Illae adhuc inchoandae sunt ut nix eluceat quae inter rinks skating haesitque. Etiam ridiculum est quomodo aquam Fritz in boilers coquit, eamque vestigiis infunde ut haec vilis crusta exeat.
  Etiam optima piscina Germanica "Leon" etiam talibus scutulis laborat. Verum, in plerisque modificationibus, hoc iam Franci in ratione tractaverunt, et ipsa machina triginta quattuor verberare capax est.
  Sed hic duo lacus Germanici adhuc commoti sunt... Ceteri, quid dicam... In summo! Verum, a "Leo" frigus tankers T-34-76 ex longo intervallo ferire conantur. Notandum, quod fragilitas armorum Soviet-dispositorum dejecta turrita posita est, proh dolor est casu feriendi.
  Defectus mixturae elementorum tam acutus est ut etiam 50 mm tormenta Fritz periculosa sint. Sed hits ex tormentis parvis 37 mm etiam ruinas et effusionem armorum causant, vel carinae cum rimas turritae.
  Relativum vulnerabilitas "triginta quattuor" eo perducta est quod idea "Pantherae" cum potentiore tormentario in melius tempora dilatanda est. Immo pejores - si IPS in seriem eunt. Sed hactenus, IS-1 non facta est series massae. Sed informationes iam factae sunt ad rationem IS-2. Cum multi duces iam URSS paene periturum intellexissent, neque turpe erat patriam prodere pecunia. Ita numerus speculatorum, inclusus Staff Generalis, insigniter crevit.
  Haec gravis modificatio "Leonis" cum tormento 128 mm. Triginta quattuor pedes longo pede attingere conatur... Sed ferire conantur.
  Nihilominus, amphorae Sovieticae statuunt se Fritz oppugnare. Etiamsi Wehrmacht tormentorum ratam ignem dedit, hoc funesta est.
  Hic "Leon" turrim lacerare curavit et quattuor amici sicut columbae ad mundum proximum avolaverunt... Sed aliae lacus etiam acrius excurrerunt... Hic artifices aggravati sunt ut machinas Diesel aliqualiter boost, quod illi, licet ad breve tempus, sed sine ullis mixtionibus, piscinam usque ad 70 chiliometrorum accelerant. Sit deinde motor jugum. Sed hic desperata guys oppugnationem veniunt, qui nullum habent reditum. Quid vero? Si impossibile est aliter vivere, obliviscere de salute.
  Et nunc, sicut daemon e mundo nivis, piscina Sovietica, sibi victimam pretiosissimam elegit, arietes gravis et letalis "Leonis". Currus Germanorum modo incepit abire ab hangar.
  Ictus validus est, rostrum machinae Sovieticae flectitur. "Leo" est satis humilis et utriusque machinae carinae complanantur. Tum Germanorum machinam in fronte discussit. Ignis autem incipit, et fuga Nazis per inferiorem excludunt.
  Non omnes, utique, lacus Soviet perrumpere ad spatium arietare poterant. Instrumenta operis et molere Fritz. Sed quisquis succedit, quomodo percutiet!
  Gerda et Charlotte paulo ante amicos erant et intra limites erant cum cars Sovietica iam visi erant. Bene mittere potes, sed melius propius. Ex quinque chiliometris, etiam armatura fragilis triginta quattuor, problematicum est accipere.
  Igneus Carolus philosophice dixit:
  - Semper ita est. E longinquo mittere non potest!
  Gerda respondit:
  - Potes, si satis diligenter es!
  Sed tantum res non cogebat ut longo intervallo ignem aperirent. Vixque quis notet niveum pictum lacus. Currus itaque bene currit. gb nemo reprehendet.
  Etiam ride lenis est. Vehicula Sovietica etiam non mala sunt, et hic iam primam aciem Germanicae defensionis detruncaverunt et secundam perrumpunt. Tempestas autem non volans, nivis orta est et multae Wehrmacht aircraft sunt.
  Considerans infirmitatem numeralem aviationum rubrae, ac inopiam acutum cibus, tempestates meliores esse non possunt.
  Abscondat Fritz. Iam quidam eorum etiam panniculis albis fluctuare coeperunt. Hitlerus erit kaput ...
  Gerda duos chiliometrorum accensus est. Principio, haec clades nondum pro certo est, sed videntes quot Russi Germanos debilitare curaverint, deinde quid expectes. Praeterea triginta quattuor partes minus tenaces sunt quam in principio belli, et nondum nova deposita evolvere curaverunt. Sic...
  Terminator flava valde sollicitus erat cum felis sclopetis traxit. Habitum vivendi dirigendi iam amiserat - excepto Murmansk oppugnatione, quamvis in iugis fusa et palaestra exercere in utero suo, sicut etiam in primis regni sui mensibus. Sed facilius est in bikini et nudis pedibus pugnare, tu unus cum autocineto factus... Testa hit et turrim inflexit ... Imo ignem non cepit, sed amicus usquam prohibere debuit. Et nunc alia victima.
  Carolus susurrat:
  - Qui pro victoria certare solebat. Ibit ad sepulchrum nobiscum... - Gerda accensus, bellator rufus et correptus. - Immo omnes inimicos ad sepulchrum simul adducemus.
  Nix Alba Terminator irata interrupit:
  - Immo spiritus non est, ne carmen distrahat!
  Carola placitavit;
  - Cantate tibi! Sic capax es!
  Et Gerda, ducens ignem, cantabat;
  Patria et exercitus duae columnae sunt;
  Qua tellure quiescit!
  Nos te pectoribus nostris protegemus;
  exercitus tuus ab omni populo calet!
  
  tepescunt nubila, calorque refulsit;
  Machina gun scapulam militis attrivit!
  Aeterna patria tecum sumus;
  Eamus sceleste sepulchrum!
  
  Nonnunquam crudelis fortunae facies;
  Nititur glans cor terebrare nostrum!
  Paruitas cessit ac pugnator mortuus est;
  Aperi fores Domini hero!
  
  In nubibus habemus pacem
  Paradisus, beatorum bellator non lucet!
  Pacem in patria mecum porto,
  Liberi nostri fructum victoriae gustabunt!
  Dum cantat, Gerda novem plures piscinas verberavit, signanter score eius meliori.
  Tunc Paulus cecinit:
  sidereas annuens fastigia,
  Attrahunt spatia infinita!
  Rerum ac nostrum sapiente
  Somnia volucris Icari!
  
  Oculi mei defixae sunt in caelo
  Sphaera difficilis tactus est.
  Ex primis cochleis Archimedis -
  Longum ac taedium dolatum!
  Tum puella resistere non potuit et se intendere coepit et ignem ... Soviet tankers operam offa non attendit, quamvis Magda auto-propellens sclopellum quoque coniunxit. Tamen, in blizzardo vere videre non potes ubi, quid et quomodo pervenit. Plus, tam lacus sedit et paene indiscreta a nivis facta est. Imo et novum sclopetum magis ignobile erat, et ad extremum cum levi exitu silentium erat. Haec insidiosissima currus evenit a Fritz.
  Crux cruciana, quae tunc a latere ferebatur, tumultuario canebat;
  - Si mulieres pugnant, melius est non pugnare!
  Videbatur quid damni facere possent duo carri tantum duodecim talentorum singula? Sed hoc in casu, tabulae sunt omnia. Puellae fere non desideraverunt, etsi non omnes casus exitiales evaserunt. Tres vel quattuor armatura obliquata triginta quattuor fere duodecim in portibus ducta est ad varias vehicula vehiculorum gradus, sed ex categoria eorum quae in campo figere facile possunt. Sed circiter quinquaginta vehicula pauperum qualitas Sovieticorum armatura graviter laesa est.
  Hic, exempli gratia, praetoris triginta quattuor cum munitione detonated laniare coeperunt. Turris procul abiecta est, et rostrum in rotam gubernaculo versa est. Populus quoque mortuus est.
  Tankeri Sovietici serio intellexerunt se stimulari et contra impetum facere conabantur.
  Puellae tigris valde frequentes sunt, sed tela 82 testarum sarcina Pantherae satis comparanda est. Quamvis tela naso nititur et puellas cubita sua circa eas decorticat. Sed adhuc aliquid jaculari, et appropinquare facilius Russos ferire.
  Gerda se celerrime transit et aliam piscinam pro faece mittens susurrat;
  - Deus mihi ignoscat! Haec guys sunt fortes, sed unus praefectorum penitus insanit!
  Carolus hysterice insusurrans notavit;
  - Si ad nos veniunt, finis est!
  Siquidem triginta quattuor pedes accensi moventur, vapore fumo obvoluti. Utique eorum hits rara sunt, offa non impropria sunt, sed lacus est stridore.
  Frons tutissima adhuc est et armatura, quidquid dicere licet, optimum, coagulum. Et hoc significat quod superficies auctae duritiei optimum repercussum dat, sicut saliens lepus.
  Sed tamen, intus mutum est, id est ac tympanum ascensum gravibus fustibus verberabunt.
  Verum, casula ex hits calidissima obtinuit, sed cum in bikini es, etiam delicatus post in nives tribuo. Sed multo magis injucundum est quod testa Sovietica dextra linteolum rink ferire. Hoc est ad faciendum currum impellendum, sicut coronatus sub oculo. Quanquam, cum scutulis non latrunculorum, sed plaustrum separatum, piscina movere potest. Verte et discede. Hoc antea fieri debuit. Itaque praesidio puppi debilior est. Et angulus inclinationis minor est. Si percusserit, perrumpere potest. sclopeta Russica non infirma sunt.
  Gerda insusurravit, iterum donum inferni solvens e bombardis semi-automaticis suis:
  - Sed Pasaran!
  Quamquam hoc verbum, vel potius sententia communistarum Hispanicorum pro bellatoribus Germanicis, minime idoneum respicit. Post omnes pro Franco pugnaverunt Nazis. Etsi interdum milites libenter capiunt aliorum praestigias.
  Cum incendendo, Charlotte Laska auto-sponsionem paulum propellente convertit, dextrum cylindrum cum proiecto rupto hac de re quaestionem illis creavit.
  Lacus Sovieticus non per nives ut quaeque via percurrebat, sed tamen celeria saltus impedivit aspectum et celeriter erant.
  Testae hic actu effusae sunt ad punctum blank range.
  Et Gerda summo cursu perfudit Ignes sudore. fastigato armis
  resilit frontem, sed si feriunt blank in lateribus .. .
  Carolus clamavit:
  - Et si descendero in profundum inferni - ad cunas non revertar!
  Puellae ad extremum surgunt, sed conchae e lateribus ruunt et scutulis comminuunt. rimas armatus et currus accendit.
  Gerda iudicat:
  - Nos carros labefactamus et discedimus!
  Carolus angore exclamat:
  - Visne ferro quit?
  Gerda constanter dicit:
  - Sunt potiora metallo, exempli causa tabulae!
  Carolus rips pelliculae parvae camerae et clamat:
  - Sed res gestae nostrae in perpetuum scribentur!
  Gerda digitis nudis vectem convertit quae explosivae capax experimentalem piscinam ad bases comminuit. Puella tigris valde dolebat opus artis perdere, sed quo potes ire, si aliter bellatores Sovietici, qui negari animos non possunt, technologias unicas capient.
  Laska ita coorti sunt et in nivem iecerunt ut vitam suam singularem servarent.
  Magda von Singer et Christina etiam pedem referre noluerunt, eorumque currus ab accuratis conchis discerptus est. Tale est fatum - inclementem Pallantis belli. Cum regrediaris, corde relicto. Puellae autem sollerter pugnaverunt et totam fere munitionem onere uti curaverunt. Nunc autem sicut serpentes in nivem exarare debebant et ibi ex inexorabili Sovieticorum tormentis sedere conantur.
  Cum aestuosus es et in bikini, tunc in profunda nivis scandens non est idea iucundissima. Sed quotiens in nostro mundo, quod tibi placet, facis. Utcumque, exempli gratia, lux graviter adurere plantas Christinae, crura divina, ad finem fusa. Sed puella ex hoc etiam irata exclamavit;
  - Honor et virtus in pondere non veniuntur!
  Magda, quae etiam incensa erat, etiam pelle pellem pustulis obducta, exclamavit;
  - Ignis est calor, non ignis!
  Lacus Sovietici tamen ipsi negotium faciliorem fecerunt. In ira relictas "Vasasles" sine ulla miseratione emiserunt, multos justos testarum in metallum fractum ponentes. Eodem tempore pars amphorarum e catarracta incubat et, sicut catarractarum cascade, alae Germanicae carros ipsi et qui obscenam linguam eiciebant.
  Magda grimaced ut haec dixit;
  - Illi Bolsheviks sunt sane fortes, sed admodum inculti!
  Christina, nivem in os eius conspuens, subitam iustitiam duram ostendit;
  - Putasne bellatores nostros meliores esse?
  Magda iocando dixit;
  - Utique melius est si vincimus. Caucasus iam noster est, Moscovia porro duo centum chiliometra tantum ... - Et flava mella diu dente premebat. - An orationes perduellionis ferre vis?
  Christina, quae iam omnibus et omnibus satis viderat, solum fontem nivis pulveris cum pede suo giggled erexit, notans:
  - Aliquando silentium est atrocissimum genus proditionis.
  Nox, blizzarda et nives quatuor puellis occasionem bonam superstitem dederunt.
  . CAPITULUM #15
  Praeter haec non succurrebat adversariis nix pectere, et in nivibus nudis pedibus daemonia quaerere. Milites igitur in nive sepulti sederunt, et lacus Sovieticus ferebatur in enucleando eruptionem. Etsi plus centum carros circa iacentes fractis perversis relicti sunt;
  ex actione tigris puellas.
  Fere copiae Sovieticae primis diebus aliquot res prospere gestae ad hostium acies conspicue penetrant.
  Fritzius ad Tikhvin se recepit et locum in urbe obtinere conatus est. Naturaliter domus et areas residentiales in se ipsis iam satis gravis praesidii contra turmas Sovieticas progressas sunt.
  Fortes quattuor puellae tigris ad Tikhvin se receperunt. Sed tormenta submachina tollere debebant ad urbem defendendam. Et vitrum, hoc non est jucundissimum lusum.
  Carola, retorsit ex peditibus venientibus, alium militem rubrum ad superos mittens, se expressit;
  - Bene, nonne monstra sumus... Et nos quoque thesaurum capere volumus!
  Tikhvin grave damnum in urbe capta a Germanis accepit.
  Nunc Fritz in munimentis instravit et expectat ut inexpugnabilem defensionis aciem aedificaret.
  Gerda ignem cum singulis ictibus aperuit - necesse erat ut cartridges servaret. Copiae Sovieticae nimis multas lacus amiserunt et ideo pedites impetum fecerunt.
  Utique non satis erant vehicula curatores armatorum Sovietinorum exemplorum. Itaque milites ad caedem prebuerunt. Et occurrerunt machinae sclopeta et machinis sclopeta. Quatuor offa bene et artificiose abscondit in vallibus.
  Gerda alius miles Soviet posuit et prostravit et cantavit;
  - Arma perficienda opus est - aliter non habebimus sensum, ut vivamus!
  Pugnatum est per urbem. Et bombae desuper iam pluebant, praesertim cum tempestas conspicue aucta est, et Fritz initium capit.
  Gerda , furens , pugionem cum decoro digitos nudis jactavit , et clamabat ;
  - Proelium nostrum vincet, aliter fieri non potest!
  Charlotte, recurrens modo bene, addidit;
  - Una victoria, sed magna una!
  Gerda interclusis aliquot copiis celeriter erupit, addidit;
  At clades numquam parva est!
  Tormenta auto-propelluntur Sovietica apud Tikhvin accensa, campum et tormenta oppugnationis paulo post evellebant. Fritz defensionem et pressuram aeris confirmavit. Copiae Sovieticae novum aircraft extraxerunt.
  Aspectus fabulosus Massiliensis obturbat potentiam stateram mutavit.
  MAGNUS ACE- ME advolavit 309, validissimum telum ad arma. Et ad litteram: unusquisque in via sua rapuit. Etiam in exercitu Sovietico nominatim monuerunt tale monstrum in aere apparuisse.
  Marcelus neutiquam se malum, nedum crudelem putabat. Credidit se pugnando Exercitus Rubri, officium suum Matris tantum sacrum adimplere. Multa praeterea de flagitiis Nazisorum ei nota non erant. Nimis ac nimium tribuebatur bello.
  Sed hic prima superass pugna post reditum. Bombers Soviet volantes, aircraft et pugnatores oppugnant. In terra Wehrmacht signa atrox proelium dare cupiunt plane. Sed Marcel haec omnia videt et ignem e longinquo quinque vel sex chiliometrorum aperit, etiam per nasum sibilans.
  Soviet carros fortes aces adhuc hostes non videbant, ut planorum explorare coeperunt, et pinnae dissolutae sunt. Massilia accensus non adfectans, sed intuendo. Praenoscere videbatur, ubi quisque gubernator volaret et monstrum alatum dirigeret. Sic evenit ut iuvenis puerili vultu armada alata rapit.
  Novus annus, quamquam pruinosus est, excandescit. Copiae Sovieticae perdite et pertinaciter impugnatae, Tikhvin capere conati sunt. Fritz se pertinaciter defendebant, manendi in urbe, ubi arteria jacebat, Leningrad pascens inexpugnabilem. Praeterea erat auctoritas Germanorum, qui difficiles et magnas civitates dedere erubescebant.
  Ut fortuna placet, tempestas aucta et numerosi hostes bombarii, imprimis ingens Yu-288, stimuerunt positiones militum Sovieticorum et communicationis bombedarum.
  Aeroportus Sovieticus Yak-9 et Lagg-5 in armis et velocitate multo inferiores erant hostibus. Praesertim in ME 309, sicut draco, vehiculis Sovieticis infirmiores eiecit. Praeterea Germani duplicem alae artis elaboraverunt, quae effecit ut eorum numerica utilitas efficaciter uteretur et nonnullas difficultates mutabilitatis tenacium, gravis armatorum, sed graviorum Germanicarum vehiculorum recentium Focke et ME reduceret. Praeterea, jet ME-262s in frontibus apparere incepit, quamvis machina haec nondum omnino technice certa, tum levior, magis maneuverabilis et vilior modificatio HE-162. Hae machinae faciliores erant fabricare et technice certius quam jet Messerschmites. Sed ad administrationem, gubernatores magis absolute requirebantur. Quae aliquantulum imminuuntur, tam positivae qualitates huius evolutionis, quam humile pondus aircraft - tantum 1.6 talentorum in inani forma, parvo pretio et manufacturabilitate productionis et optima maneuverabilitatis in mundo.
  At illi Germani aces, qui hanc raedam fecerunt, laudes ejus largiebantur. Maxime felix fuit Huffman, gubernator numero duorum post Massiliam, qui semoto manebat. Huffman ex CCC demissis carris effectus superatis, in crucis ferreae crucis equestris laude, cum quercu foliis, gladiis et adamantibus accepit. Ratio eius ad minimum appropinquandi, et tunc aptissima est ferendi ac volans in HE-162. Ita Huffman magister comminus pugnae praestantem esse probavit. Etsi eventus Massiliae anno 3117 - aircraft descendit, attingi non potest.
  Praeterea, die 2 mensis Ianuarii anno 1944, hic gubernator fabulosus in caelo apparuit, nihilominus Hitler suadebat, recordans Germanos milites malos esse, et potentiores armorum Germanorum in nive plane transire. Itaque necesse est commeatum aeri circumventum Tikhvin praebere, ubi copiae Germanorum conlocaverunt et bomb omnes aditus ad urbem pervenerunt.
  tigris puellae in terram figebant, et superac in caelo scor- tabant.
  Primo die Massilia sex eruptiones fecit et plus quam centum aircrafts Sovieticas coniecit. Verum, quarto Idus Ianuarias, tempestas inclementer acrius incidit.
  Magnifici quattuor puellae terminatoris maluerunt pugnare in unum humerum ad humerum. Sic unice formosa et mortifera. Propter frigus, camouflagem induere et in albis pugnare coacti sunt.
  Ninja Karas puer etiam succurrit. Puer intrepidus terminator, frigus non timuit et solus in bracis pugnavit. Solus fons caloris eius erat cremor camouflage, quod pellem suam adustam albam sub nive cadente fecit, omnes plateas obtegens. Utebatur etiam discos metallico tenuissimo et katana gladio in proelio iactis. Sed et captis armis praeclare sane iecit. Sed puellae quoque sclopetis latis non deesset.
  Haec arma accuratiora sunt quam tormenta submachina, ac praesertim certiora. Tamen MN-44 oppugnatum sclopetis, Germanos, fere non permiserunt. Tertia hieme, apparatus bellicosus Germanici bene unctus paratus erat. Peculiariter, etiam in nivis, Focke-Wulf et ME, calefactione adhibita, injectiones Sovieticas turmas molestissimas, licet contractas, infligere curaverunt.
  Gerda, offhand mittentes, non spectare conatur ad directionem ubi milites Sovietici cadebant. Multi pugnatorum infantes erant, septemdecim vel sedecim annos natus. Pedites proruit supplent omnes opes. Immo multum periit.
  At apud Fritz peregrinorum plena sunt. Praesertim Suetia, in qua recentia comitia Nazis vicit, et haec mollia territorium in dicione Tertii Reich est. Iam duae divisiones et quattuor latrones ex Suetia voluntarii venerunt. In ipsa regione sunt coit et magnae itineri bellum poscentes. Atque imagines gerunt Hitlerus et Carolus Duodecimus.
  Itaque ingressus est Suetiae in bellum directum temporis. Hispania et Lusitania iam bellum gerunt, sed copias in meridiem ulteriorem mittunt. Et nunc in hieme plerumque alicubi transcendere conantur ultra Caucasum Range. Corporum Brasiliensium videtur paratus ad saltum in Mediam Asiam facere, ubi Basmachi motus iam renovato vigore flagrabat.
  Sed haec omnia singularia sunt, Vlasov divisiones etiam in Tikhvin pugnant. Haec guys mala pugnant, terribilia illa tormenta animadvertentes et inevitabilis ansa eos in captivitate exspectant. Quid de Germanis? Sed iaculis nulla! Difficulter etiam erunt, multi in Sibiria morientur, sed tamen promiscue suspendi nolunt.
  Gerda, tondeo mutata, et milites caesiis tunicis induti metendo - Russi tunicas camouflagenas non satis habent pro omnibus, cogitabant quid eos in casu capiendo expectarent. . Vera ergo in Sibiria peior erit. Quomodo haec gelu accipit - flammea calor melior est. Hic in deserto celeriter ad arenam calidam usi sunt et discalceati cucurrerunt, sed hoc modo non elaboravit. Post duas horas in frigore bikini, quassare coepit, et in balineo calefieri oportebat. Ibi, juvenes electa phalanx, calefacta abiegnis corpora ictibus abiegnis. Bene, et non solum, utique cum spartea - sunt delecti pulcher Aryan guys, quod tibi necessarium est!
  Priorem verecundiam penitus perdiderunt, vel forte e contrario macho muliebris laxitatem acquisiverunt. At nunc paulum se recipiunt - Fontes pedites, replentes cadaveribus, propius accedunt et tasque iacere coeperunt.
  Spatium frangere necesse erat, ne in grandinem fractis caderet.
  Magda, parvam sclopelam incisam accepit et, respondens, octo glandes in tribus secundis accendit. Milites Sovietici paene sine ruptione fugerunt, leviter incurvaverunt et, clipeus victimas eius invenit. Octo cartridges et Christina dimittuntur. Crine irata diabolum expressit;
  - Ad insaniam fortium carmen canimus!
  Sed milites Sovietici hanc esse sapientiam vitae videntur ut probarent. Machina tormentaria oppugnatio Germanorum totis viribus verberat, et ictus neglectus videntur. Etsi milites cadunt, illi qui superfuerant currunt ac etiam tasque fere blank iaciunt, hoc tamen antea fieri potest.
  Crucianus orbes nimis callide jactat, duos vel tres milites uno interfecto. Tum gladio invadit, qui machinas sclopeta secat et sclopeta - tam facile quam par!
  Ninja puer adhuc admodum parvus est, spectat ut undecim vel duodecim annos natus sit, sed tam velox est... Tempus non est eum feriendi vel se defendendi. Puer educatus et educatus a partu, gladios ad infantem iaciens, vittas evolvit et vittas secare coactus est, in foveam glaciei tingens, felibus specialiter docta. Bene, et multo magis, puer genere donatus in veram machinam mortis. Mater eius vicesima quinta generatio est ninja, pater eius magus Siberianus potens est et ideologica hostis Sovietici "Soviet" auctoritates. Praeclara genetica et disciplina magicae fecit puerum optimum inter ninjas. Et sane, imperator Hirohito, ut ostenderet Germanos non esse supermen frigidissimas, sed lentas esse guys in Iaponia, puerum misit ad frontem Germano-Soviet.
  Et Karas (pisces carpi significat superbiam et vigorem samurai!) evasit bellator dignus.
  Exempli gratia, nudis digitis, leviter rubens, multis horis in amaritudine frigoris, calibem disco tenuiorem pilo jactat. Et in manibus duorum simul gladiorum, quo facilius densas hostium acies caederent. Quam terribilis est iste puer terminator, quod primum Soviet milites, sub ictu gladii et orbes indefensi, recubuerunt, verum experientes timorem.
  Puellae, mutatis clipeis, vel ocius, vel potius nusquam trabere coeperunt.
  Cadavera peditum in aggeribus congesta. Fere statim frigore concrepuit eosque plures milites ascenderunt. Id quomodo ascenderunt et æstimaverunt damna. Sed ninja pugnam iterumque ingressus quasi metus fluctus emissi sunt.
  Defensum ferme totum diem saevit. Sovieticae copiae duas partes cum maximis dispendiis occupaverunt Germanis pluribus munitionibus obnixi. Sed infirma subsidia tormentorum - aeroplana Germanica praeteritis vestigiis ferriviaria bombedavit, copiam et multum casus in adiunctis auferens, motum peditis ad tempus suspendere coactus est.
  Quamvis tantae pugnae periculo, lacus in aciem coniectus est. Necessarium erat hostem prope Tikhvin frangere donec Fritz, technologia usus, urbem obsideret.
  Qua in oppugnatione periculosior res iudicata est, uti piscinae IS-2. Vehiculum speciale designatum ut piscinam breakthrough. Cum gun potens, propter humilem ratem ignis et respective pauper subtiliter ignis, male aptus est ad pugnandum lacus aliorum hominum, potest tamen scuta inermia feliciter destruere.
  Ita, licet obterere in condicionibus urbanis bombers mortem sibi consciverint, necesse est perrumpere positiones, etiam fronti tuae.
  Triginta quattuor motus primi. Relative leves et non grandes carros per angustam semitam currentes... Grenades et Molotov cocktails e tectis pluit. Inde obtectus gasolini et napalmi distentus explosus est. Sed magna damna non cessaverunt onerarias USSR. Illi amissis centenis carris in mediam urbem irrumpunt, ibique pertinaciter commutatis ictibus intraverunt. Etiam faustpatrones efficaces, qui armatura partium infirmarum triginta quattuor conciderunt, Sovieticum militem non terruerunt.
  Tres simul exercitus in proelium missi sunt. Stalin etiam placuit alterum ictum in Voronezh recusare, propter victoriam de Tikhvin et "Cradle Revolutionis" servatam. Etiamsi cibus in stricto limite editur, duabus horis pulsis diem, oleum Caucasicum amittitur et novarum agrorum progressus tempus accipit et pecuniam, cuius opes humanae Sovieticae imperii ob bellum valde carent. ancipiti proelio.
  Sed Tikhvin est arteria Leningrad et via vitae, ac potissimum, symbolum est quod copiae Sovieticae numerosas et bene armatas fascistas vincere possunt et possunt. Itaque pretium non erimus...
  Piscaculum IS-2 gravem spectat - etiam spectat sicut triginta quattuor, tantum turris etiam plus promovetur. Nempe dolium ipsum crassum et longum est, non comparandum cum T-34-76, quod adhuc proelii dominatur. Totus enim Ianuarias conatus Titanicorum T-34-85 non plus quam centum producet.
  Perspicuus veritas est nuditas frontis turris - planae et non nimis crassae armatae.
  Crucianus, qui parvas sed potentissimas tasque explosivas ad piscinas iacit, ad puellas accurrit et suggessit;
  - Eamus capto-IS-2 et equitamus?
  Magda opinionem sustentabat;
  - Utique equitamus! Cameram amisimus.
  Puer Gerda monuit;
  - Haec piscina quattuor tormenta apparatus habet!
  Karas despiciens puellas intuens;
  - Sic bonum. Mox iterum pedites irruent et secant eam!
  Magda ninja puer pepulit.
  - Festina terminator!
  Calcanei rosei sicut CULEX alae micabant, haedus karate velocius quam concitus Olympicus fortissimus cucurrit. Primum in formidabilem IS cum fasciculo fumi parvam massam proiecit. Reactio erupit, fumus densus effusus est. Eodem tempore, nigrae rumpit in partes diversae, machina tormentorum oblita.
  Multis peditibus caesis, Karas sicut silice e ballista emissa volavit et in turrim ascendit. Peculiari hamo fovit incautus et grave tectum reiecit. Praeterea omnia simplicia sunt, duo oscillationes cum duobus gladiis et quinque membris remigii gravis in capita sua divisa. In casum eius puellae etiam insilierunt, quae, abiecto pilo camouflage, iterum bikini finiuntur. In in lacus quis enim fermentum faucibus. A 520 horsepower pellentesque engine calefacit metallum bene. Ita, nudae puellares plantae ipsum currum multo melius sentiunt quam per peculiares ocreas hibernas cum synthetica Flexilis plantis costatis. Magister ministerii Germanici experientiam hiemem duram rationem habuit et novam munitionem creavit in qua crura in frigore non tam frigida sunt. Et vere turpe est, Fritz ocreas ab incolarum localium sensit easque super se traxit. Vel pilis fasciis involutus.
  Karas vale Magda osculatus est in labiis et dixit;
  - Bene, piscina tibi est! Pugnabo ubi melius scio quam necare.
  Gerda puerum osculatus est admiratus in lubrico, calcaneo elastico dixitque:
  - Miraculum es!
  Christina addidit:
  - Vexillum Aryan!
  - Scio! - Tumulus dixit et in frigidum desiluit cum uno salire e media aperto fovit... Tum operculum cum rugitu cecidit ... Et puellae occasionem pugnandi in armis hostium obtinuit. Et tormentarii est vere potens. Solus recens visus est Lev-3, vel sicut etiam "Leon Regius" appellatus est cum tormento 128 mm, fortior est. Sed haec piscina adhuc in singulis exemplaribus frontibus est. Ostensum est in die 8 mensis Novembris celebrationem daemonii Fuhrer habitam esse. Scilicet, dum nondum est in serie. Sicut obiter transit IS-2, in primo cursu suo.
  Hactenus, etiam amphorae Sovieticae iaculationem non urserunt, ut scopum suum certo ex sclopeto eligant.
  Christina cavillatione invertit mechanismum;
  - Oh, junk ... Nulla automatio hic et omnia facienda sunt... manually.
  Gerda, qui canem in monstrando comedit, animadvertit;
  - Visus autem est gallim et visibilis est ignobilis. Non sunt valde bona in appetendo.
  Magda, nudo pede suo tradendo tangens, et convertens pyxidem, animadvertit;
  - Et tamen, cum triginta quattuor comparatus est aliquid progressus. Praesertim anni mobilis facilius est. Camera angusta est, sed plus minusve movere potest. Munitio vere parva est. Viginti octo orbes...
  Gerda logice dictum est:
  - Satis sit ut ad certum numerum ebullarum sagittandum sit, sed satis perspicue non sufficit ad plenam piscinam discursantem.
  Carolus aliquid boni in piscina invenit:
  - Sed machina tormentaria superposita est! Quattuor tormenta machinae bonam tutelam praebere possunt. Et tunc inspexi hanc "Musem" - tantum duo sunt "spuentes" in ea pro tali car...
  Christina, machinam accelerans, confirmavit;
  - Id est! Estne haec armatura tam gravis centum octoginta talentorum?
  Magda, quasi panthera, quae bubalum occiderit, fremuit;
  - Rides pullos!
  In tristique engine tristique lacus acceleret. Ex his constare potest, IS-2 adhuc per viam pulsis, sed cum off-via eius centrum gravitatis progressae effectum habebit. Sed nihil, dum potes, remittere et eligere dignum tibi propositum...
  Magda piscinam turrem aperuit ut melius videre posset.
  Est et hic alius-II, suus 'bonus idea ut talibus praediis magis massive'. Post eum tres plures ISs, sed unus leviore tormento 85 mm. Viam periculosissimam, ut capax est ad caput autocinetum capere, et citius ferire...
  Magda e longinquo duorum chiliometrorum sagittare constituit. Ordinavit in minori sono;
  - Prorsus ad frontem turris iace... Et ... Intellexisti!
  Raeda cessavit, ut nulla levitas esset, et Gerda conquerens de vilitate perspectiva, quae ab rudibus eleifend probabiliter politus erat, dolium monstrabat. Puellae testam unam et dimidium pondo onerant adiuverunt. Bellatrix flava maxillam suam ad podicem posuit et currus alterius sentire conatus est. Post omnes, numquam ex hoc tormento accensus est, exemplar 1931, ante. Valida, sed obsolete, acuto, proiecto ricochet-sensitivo. Fere sclopetum, scilicet, lacus non destinabatur. Sed ut videtur, anti- lacus modificatio 107 mm gun, anno 1940 explicata, nimis volaticus evasit et relinquendus est. Et hic necesse est in condicionibus visibilitatis pauperis ex intervallo 2000 metrorum ut scopum ferire. Et difficile erit hostibus respondere et ferire, sed...
  Gerda poculum tormentarii osculatus est, cito ex fovit prospiciens, paucas nives cum lingua sua sustulit, eam deglutivit, nudam calcibus vectibus reclinavit et ... accensus est!
  Emisit, ut vitulos et fumos stimularet in armos.
  Praesens longo arcu volavit.
  Magda laetus respondit:
  - Id quod eis dedimus! - Ac logice, immo notiones inconcusse confundentes, addidit. - Non homo telum pingit, sed hominis telum!
  Gerda fremuit;
  - Reload!
  Et puellas tensis... Utique hic non "Tigr" hic sudorem habent, sed hoc modo magis fun est, praesertim cum piscina stantis cito defervescat. Ferrum est conductor bonus.
  Secundo tempore Gerda citius ac confidentius accendit. ISs movere perseverant, et nondum apparebant figuratum ubi sclopeta e iecerant. Standum non est in consuetudine Russica. Cum sit ordo... Et secunda testa iam confidenter ferire scopo...
  Gerda labra lambit et imperat;
  Et tertius hic...
  Cum magna mora, quartus IS-1 ignis in motu apertus ... Et satis impariter, percussum est, quamvis ex tali intervallo a curru motore fere impossibilis sit, ictus autem omnia diiudicat! Sed distantia ad 85 mm tormentorum nimis magna est, ultra acumen limitis. Sed strepitus major erat in turri et frontis armatura in cavernis. Gerda misit responsionem quartam "litterae-sarcinae" pondo unum et dimidium pondo... Frons piscinae IS-1 scissae et linguae aurantiacae in caelum volavit.
  Puellae pulchre pugnant... Eo die fortunati erant. Facultates autem exercitus Sovietici non commensuratae sunt.
  Quamvis omnes conatus Fritz, die 13 mensis Ianuarii, maximis nisu perampla detrimenta, Tikhvin capta est. statim cum delectis Lev obterere, heroicam defensionem salvare conatur.
  Puer Ninja et quattuor puellae in stylo trium sclopetariorum separatim abierunt. Ubi nimirum quiete circumire pugnam et cadaveribus non potuit. Naturaliter IS-2 deserendum erat, sed in via, etiam inopinate in piscinam T-34-85 raram offenderunt, vehiculo qui evasissent et satis validum T-34-76 tormenta per penetrationem reponeret. .
  Similis machina erat carinae et subcarrorae, sed maior turris cum longo dolio et crasso sclopeto. Gun erat leviter inferior in potentia Pantherae penetrans, tum ob rostrum velocitatis inferioris et telae qualitatem. Sed tamen differentiam non videbat sicut 76 - graphi chartam.
  Pro vulgari "Tige" iam periculosum est, nam "Leo" nondum - ideo 100 - millimetre iugo est. Quanquam sub angulo quodam fors erat. Neque in inferiore parte alvei, sed etiam erucae custodes.
  Piscina nautica conscendit et eiecta est. Profecto intus respersus est sanguis. Machina ipsa nova est, sed onus munitionis modestius est tantum 35 conchas. Casula non nimis spatiosa est, sed melior triginta quattuor antiquis.
  Gerda notavit;
  - Atque hie turris praetoria est. Hoc significat validum competitorem habemus. Nunc Russi non tam caeci erunt.
  Magda sceleste risit et dixit:
  - Et Russi iam bene mittentes, licet peius visibilitate. Praeterea, turris maior facta est et facilius feritur!
  Gerda hac voce risit.
  - Etiam! Haec quaestio maxima nostris tankers est et, probabiliter, corona dignitatis huius piscinae! Conare eam, percute!
  Carolus cecinit:
  - Unus, duo, quinque! "tigris" exiit ad sagittam!
  Christina sustulit;
  - Occursum t-4, crura latiora quam bracchia!
  Itaque in piscinam quae levius quam IS movebatur incurrerunt. Secuti sunt honeste, et Russi ne sciebant quidem ubi tanta in eos impetus cecidit. At e contrario profecti impetum ibant, tasque jactantes. Nimirum pro armatura 100 et 90 millimetrorum IS, hoc est instar globuli elephanti, sed incommode buzzat. Ita et bruchus secari potest.
  Ego itaque ad machinam et regrediendum incipere. Tum animo fluebat. Plus centum milites rufi moverunt.
  Tali Gerda in Sovietico populo contemptus mortis percussus est. Non dedicaverunt Arabes promissis haremibus et margaritis. Sed hi sunt athei, qui non credunt in interitum et fabulas de hortis voluptatis. Et quid movet tam pertinaciter ad pugnandum, cum iam belli exitus intermissus est, idque nihil aliud quam furor perituri?
  Hoc incredibile est intelligere et comprehendere.
  Etsi sane multi apud Russos proditores sunt. "Exercitus liberationis" Vlasov per sex menses exsistentiae sex divisiones et novem separat brigades formatae sunt. Etsi, sane, manifestum est militem Wehrmacht facilius esse quam quindecim vel sedecim horas ad machinam operari multo graviorem solidandi, sed tamen. frontibus ...
  Etsi obiter in captivitate Germani pauci sunt, at Sovietici ones... Iam plus quam sex et dimidium decies videtur. Fortasse non tot Vlasovitae, quamvis multi captivi dispersi ad nationes divisiones et legiones a SS. Praeterea pars Rutenorum ad nobiles et monarchistas mittebatur.
  Sed in casu ullo, hoc modo Tikhvin capere potuerunt, non obstante emendationem tempestatum et bombardarum ingentes. Pretium etiam quamvis heftingum solverint.
  Gerda ordinem recepit et triginta quattuor levioribus accensus est. Incendium sclopetis est altius rate, ut securius sentire possitis. Semel, deinde secundum, postremo tertiam piscinam ad TUBER...
  sic te cautiorem esse oportet. Alioquin hic ad currus impulit, solum frontalis armatura turris robustior et crassior facta est, et sic eadem fere forma est. Corpus maxime vulnerabile est. Apud Russiae amphoras artifices sunt. Attamen pro tam rara piscina quam IS-2 vel IS-1, infirmus incarceratus non erit. Formae consuetae triginta quattuor quattuor esse possunt cum pugnatoribus simplicibus. Per rimam turris imperatoris, apparent sicut capistri equorum, cum rostrum. Etiam aliquo modo incommodum est ut sagittent in talibus pulchritudinibus.
  Crucian hoc tempore in turri cum puellis, exivit ut eorum dux ministraret et puellas in boilo non relinqueret. Vera, Magda, logice dictum est;
  - Possumus usquam relinquere, sine sagittis ac sine provocatione...
  Crucian, rostrum pueriliter torquens, hinnitum declaravit;
  - Nulla - non sagittis, amet sit amet!
  Magda tamen puellas monuit;
  - Ignis apertus tantum occidit, cum non plus quam tres aut quattuor currus sunt. Integrum novum hunc piscinam ad unitates nostras reducere debemus.
  Gerda consensit.
  - Hactenus haec novitas non est inter tropaea, id quod significat adhuc nobis usui esse.
  Tigris puellas venatum moderato studio continuavit. Non nimis bene fecerunt, sed septem alias piscinas et quinque aliquet bonis suis addiderunt. Olim pugnare habui extra raedam ad escas capto refueling.
  In summa, quatuor perniciosi ludi e lebete exierunt, et tormentorum suorum igne prope exanimati sunt. Eripuit in tempore tantum vexillum levandum cum swastika-aranea.
  Transeunt autem fossam et etiam duo e floribus chartacei sunt, qui herois militibus traduntur.
  Oleg Rybachenko, qui taedium huius pelliculae spectans, clamavit:
  Cur ostendis mihi omnes canino damnatos? Quantum potes spectare occisio populi Russici!
  . CAP
  Bellum est quod Jane et eius quadrigis occasionem in vita invenire. Itaque puellae libenter expeditioni orientali interfuerunt. Quidni? Pecunia et fama est.
  Piscina armamentaria Sovietica non multum mutavit. Summa piscina adhuc T-34-85. Chassis et hulla arma manserunt a quadragesimo anno. Eadem equitum machina quingentorum, eadem XLV millimetre prona armaturae frontis. Debilior est tutela laterum alvei, et vulnerabiles faustpatrons Germanicis.
  Tantum turris maior inaugurata est, cum armis frontalibus 90 mm et 85 mm sclopetis. Lacus sane superatur, et minime periculosum Germanis!
  Puellae autocinetum Goering-5 agitant, recentiori modificatione. Armarium lateris ad 178 millimetre auctum est, et arma frontalis usque ad 250 iugo est. Ipsa piscina instructa cum tormento gasi turbine et Britanniam ad LX chiliometrorum per hora accelerat.
  Jana Gringeta tormentarii quaesivit;
  - Potesne bene videre?
  Miles quidam rusticus confidenter respondit;
  - Visibilitas hic praeclara! Omnia video!
  Malanya giggled et latrante:
  - Nos Russos opprimemus!
  Matilda fidenter confirmavit;
  - Immo volumus!
  "Ire" -5 vertit, sclopetum proiectum exspuit. Ex Sovietica turri triginta quattuor erumpit. Puellae cum gaudio clamant. Tota magna putant. Et quod onerariae Sovieticae etiam lubet moriuntur.
  Jane dulci voce pipiabat;
  - Omnes delebimus in cinerem... Et Moscoviae sub nobis erit!
  Tamen, in minefields offenso, piscina Germanica obsistere debuit. Russi arctissime muniti sunt. Ac mattis lacus erinaceis anti. Tormenta activa conchilia agit.
  Gringeta, angebatur, dicit;
  - Ita evenit... In duro scandalo incidimus!
  Jane respondet ostentatio fiduciae;
  - Non, non fit usque ad mane... Operam perrumpamus!
  Apparatus belli Germanici aliquantum stabulantur. Jet impetus aircraft in caelo apparuit et teletanks adhibita sunt. Videtur minefields destruere conabantur.
  Cars explosives radiophonicum moderatum. Gas mobiles launchers etiam adhibiti sunt. Proprie locos exercitus rubri igne et flamma emittebat.
  Gringeta indignanter notavit;
  - In bello magis ac magis sordes, ac minus ac minus virtus est!
  Jane consentire coactus est:
  - Selyavi! Heu, quo pacto perdimus!
  Gringeta correxit ducem;
  - Immo non nobis, sed adversariis nostris! Nihil iam exeamus angustiae et pugna erit...
  Lacus Germanicus accensus est, etsi nihil vere videri poterat. Jane nudis pedibus terebat et canebat;
  - Non male cogitamus - certe peribimus! est via e labyrintho, ex omni angustia!
  Gringeta pipiabat cum risu;
  - Qui hilaris est, ridet .. .
  Qui velit - consequatur.
  Quis quaerit, et semper inveniet?
  Malanya , canorus & micans dentibus , addidit ;
  - Quis pugnare solebat pro victoria, una nobiscum canat!
  Cannonade per aliquot horas duravit, ac postea nihilominus lacus Germanici ferebatur. Obviis illis tormenta Sovietica et piscinae variarum caliberarum anti- quatium. Sensus autem est, vim penetrans non satis clare esse. Germani progressi sunt. Tantum cum 203-millimetri canones sagittare coeperunt, primum vehicula naufraga e Nazis apparuerunt.
  Jane dubitanter in aurem:
  - Domine... Transeat me calix iste!
  Gringeta confidenter dixit;
  - Duae mortes fieri non possunt, una vitari non potest. Sic erimus, si quid in proximo mundo vivimus.
  Malania quaesivit susurri:
  Quae est ista lux?
  Gringeta nimium confidenter non loquebatur;
  - Puto melius quam nostrum!
  Malanya susurrabant responsionem:
  - Absit caecos oculos aperire, et terga gibbis reddere.
  Imo mirabatur Jane quid illa lux esset. Fortasse hic mundus magis irrationalis et minus tutus est. Jane lumbos torsit, et coxis admovit, et pipiavit;
  - Valde interesting optio haec est - mori et finire in altero mundo! Quid ibi nos exspectat? Num ibi conveniemus eos qui in Terra nobis cari erant aut amicos novos facere debebimus?
  Canem nudo pede movit Gringeta, et stridit;
  - Nova saecula erunt, generationum mutatio erit... Sed nomen Lenin nemo umquam obliviscetur!
  Rident risum, leviter insanus risum. Bellator plebeius erat quae nudas, decens crura, digitosque ludebat strenue digitos.
  IS.3 Hic ego captus in ambitu... Absit a veritate. Non omnes feriunt, et si hoc facit, tunc proiectum, in rostrum pilum ingruentem, ricochet potest. Puella autem quid ageret sciebat. Illa excanduit, et murmuravit;
  - Ora nebulas esca nos opprimimus!
  Matilda insuper cecinit;
  - Et hoc "Agdam", bibamus pro feminis! Super madam!
  Iaculator Gringeta accurate erat. Testa inferiorem partem armaturae frontis turris percussit, rectum in hiatu. Et ictum populationem fecit sine ricochet in eundo. Ita se res habet. Accuratius quinque amphorarum Sovieticarum paene statim interierunt. Ac mulieres Anglicae flagitiorum indices addiderunt.
  Malanya rugiet ut machina tormenta eius abeuntes. Plures pueri milites ad Hitler's taknus repere voluerunt.
  - At pasaran, ne accedas puer! - Clamavit bellam puellam, et machinis sclopetis erumpentibus fortibus munientibus effudit.
  Iana pipiabat, nudum calcaneum contra arma percutiens.
  - O pueri, pueri, pueri... Subito inconvenientia facta es! In hac scelerata terra videri potest, Nimis nobilis es!
  Et puella, filia domini, dolebat his pedibus nudis, pueris sordidis exaratis, qui glandibus immitibus confossi sunt. Quam tristique et labore omnis sit.
  Gringeta iterum accendit, su-C auto- remisi sclopeto confixit, et pipiavit;
  - Et cicadae currunt ad mittendum utres!
  Malanya labia eius lingua coccinea lingebat et e amphora plastica Coca-Cola sorbuit dicens:
  - Certe non! Da mihi vinum et sarcinam sigarellarum!
  Matilda, lacus deinceps caute movens, exsibilavit;
  - Cigarette sunt venenum .. .
  Jane rhythmum sustulit et continuavit;
  - Iustum dicunt homines!
  Gringeta respondens, surculus et sibilat;
  Nihil est gravius quam consectetuer!
  Malanya giggled et fremuit;
  - Pack of cigarettes in fornace!
  Matilda respondens, coccineum pectoris sui papillam scalpendo;
  Ita dicunt...
  Jane cum rictu exserit linguam complevit.
  - Sed fumo ...
  Malanya confecta cum aplomb.
  - Et valde gaudeo!
  Puellae rident, cerasas linguas longam ostendentes. Jane subridens:
  - cigarette interfector fructuosissimus est, praesertim contra emptorem!
  Malania additur;
  - Cigarella similis est vasa tacita, sed funesta in manibus amateur!
  Gringeta tormento accendit et subridens dicebat;
  - Cicero fidelissimus pellentesque semper necat!
  Matilda piscinam in tumulo leviter retardavit, emissa;
  - Hic cigarette amarum gustat, sed plus quam dulcia trahit!
  Jane altum spiritum cepit et murmuravit;
  - Cigarella similis est puellae malae, quae discedens multo magis est dolor!
  Gringeta giggled, accensus, fremens;
  - Cigarette, dissimile grenade proiecta vitam prolongat!
  Puellae tacuerunt. Eorum piscina iterum in fossa tendens. I. quam exi. parum timidi bellatores erant. Firmissima est defensio Sovietica.
  Ioanna philosophica notavit:
  - In bello brevissima via ad metam est circuitus, et pura veritas vilis est error!
  Gringeta, fractis tormentis Sovieticis cum iactu bene intento, dixit:
  - Cum ambage decurrere, iter ad metam maxime probabile est!
  Malanya machina tormentarii eius incendit et pipiavit;
  - Vita rubet, sed folia coccinea!
  Matilda peculiarem conclusionem complexus est:
  - In bello vita sua valorem perdit, sed sensum acquirit!
  Puellae bellum continuatum est. simul excanduerunt et compositi aphorismi incedunt.
  Exarsere nudo pede Jane, et fluens ;
  - Bellum est sicut sponsus, avidus maiestatis, sed non patitur se inveterare!
  Gringeta accendit et facete dixit;
  - Bellum libidinosum est in edendo corpora virilia!
  Malanya exsibilatur responsio:
  - Bellum, sicut amor, omnibus seculis obnoxium est, sed lusorium non est iucundum!
  Matilda addere dignata est;
  - Bellum, sicut meretrix, carum, mutabile, sed semper memoriam sui heroicam relinquit!
  Jane canem circumdedit cum venuste, nudis digitis ac cooed;
  - Bellum non est sicut somnium, non potes sine affectibus!
  Gringeta accensus smirk et respondit;
  - Mundus est taediosum et relaxans, bellum est interesting et excitans!
  Matilda SORBITIO Coke cum voluptate permansit;
  - Bellum cruor et sudor est, foecundat propagines, quae animos pariunt!
  Malanya giggled and remarked;
  - Quantumvis interesting processus belli, quisque finem cupit!
  Jane iterum accurrit digitos in podicem tormentarii, et cantavit;
  - Bellum liber non est, claudere non potes, sub pulvino abscondere non potes, tantum pulmentum illum potes!
  Gringeta pipiabat aplomb;
  - Bellum religio est: fanaticam, disciplinam, haud dubiam obedientiam requirit, at dii semper mortales sunt!
  Malanya chuckled molliter et dictum:
  - In bello, ut in Casino, periculum magnum est, et lucrum breve!
  Matildis latrante risit:
  - Militis mortalis est, gloria oblita est, tropaea exstinguuntur, ac solae causae ad novam caedem inamovibiles sunt!
  Jane subtiliter locutus est:
  - Homicidam contemnimus, nisi miles sit in fronte, nos furem contemnimus, si bis in acie latro est!
  Iterum fixus Gringeta et exsibilatur;
  - Miles est miles cuius arma virtutem et honorem habet! Baro generalis, qui habet coronam: prudentiam et intelligentiam.
  Malanya cum risu dixit:
  - Miles superbe sonat, privatim pejoratively!
  Matilda sapienter respondit;
  - Primus in oppugnatione moriturus, sed postremus in memoria non manet!
  Jane exanimo cooeditur;
  - Satius est prima in divisione trophaeorum quam in pugna esse!
  Gringeta subridens addidit:
  - Bellum feminae simile est, tantum viros deponit sine fractione!
  Malanya cum dignitate respondit:
  - Mulier, dissimilis belli, virum non festinat ponere ad lectum!
  Matilda ridens dixit:
  - Bellum, dissimile foeminae, nunquam satiatur hominum numero assignatum.
  Jane vectem nudis digitis iterum convertit et dixit:
  -Bellum insatiabilis est femina, quae paucos viros semper habet, et foeminam non recusat!
  Gringeta dignata est hunc lepidissimum aphorismum effingere;
  - Mulieres pugnare non placet, sed cupido deponenda est homini non multo inferior glans!
  Malanya quasi aspidis sibilabat, linguam suam roseam vomens;
  - Pone virum, fortasse parva glande, laetum fac foeminam magno corde!
  Matilda cum sardonico risu addidit:
  - Magnum cor, saepe ad parvam sui commoditatem!
  Peractum est lepide dicta puella, et in aciem intendere coepit. TA-311 impetus aircraft in caelo volabant, quae ad stationes militum Sovieticorum accensus erat. Coitio tertii Reich lente progrediebatur. Et deglutitio cadaverum parum habuit comedendi tempus.
  Puellae, taediosae, rursus iocari coeperunt cum aphorismis;
  Jane cooed;
  - Bellum non habet faeminae vultum, sed prae- ceptore viris abruptius quam uxor!
  Gringeta excanduit, stridit;
  - Bellum non fert gaudium, sed inferentis instinctibus satisfacit!
  Malanya sibilaverant responsio:
  - Gaude bello, cadavera hostium in pretio!
  Matilda, vestigia scrolling, addidit:
  - Bellum agri est aratio: foecundatur cadaveribus, irrigatur sanguis, sed oritur in victoria!
  Jane accensus ac purred dorsum.
  - Victoria crevit in cadaveribus et sanguine, sed fert fructum cum debili!
  Accensus Gringeta, comminuens quasi vitreum lapidem triginta quatuor, et sibilabat;
  - Bellum est sicut flos anthropophagi, nitidissimi, carnivorae et mali odoris!
  Malanya pedali nudo pede abstersit et yelped:
  - Bellum mater profectus est et noverca pigritiae!
  Matilda capiet eam, et quomodo rugiet;
  - Et in bello vita militis non est in pretio, sed in ducibus et in omni damno!
  Jana ore cucurrit manum super pectus suum et pipiabat;
  - Si vis pacem - incutite metum, si bellum vultis, risus causa!
  Gringeta cepit eamque accendit, nudo pede tormentarii indicans, cantans;
  - Risus non est peccatum, si ludibrium non es in re militari!
  Malanya giggled, succensus;
  - Bellum circo simile est, solum victorem ultimum ridet!
  Matilda piscinam duxit, duos munientes opprimens, coaxare;
  - In bello, sicut in circo, modo velatas, gravis homicida!
  Puellae iterum tacuerunt. Acuti sunt fatigati. Fere bellum non nimis pulchrum est.
  Jane in molestia cogitabat: Britannia Germanis cesserat. Quan- quam multas terras Britannia domuit. Et quantum Germaniae illius! Britannia colossus imperium factus est. Sed colonias concoquere non potuit. Tertius Reich Anglorum potentiam superavit, et duces etiam multo fortiores et capaces evaserunt.
  Et cum Nazis Londinum veniret, historia in Angliam finivit. Exoritur novum imperium, nova virtute. Quorum copiae multis populis et regionibus inserviunt. Et quid dicamus: Tertius Reich, alas expandens, e Britannia submersus est.
  Sed anno quadragesimo devicta Gallia Hitlerus pacem Churchillo liberaliter obtulit. Necesse erat accipiendum: sensus communis erat Britanniam nihil ex bello, ne scientia quidem, sed amittere posse. Hitlerus cum Anglia media virium acie conflixit. Magna mora copias in Africam traduxit. Ad Unionem Sovieticam profectus est. sed haec sola clades distulit.
  Germani, territoriis occupatis, vim in duabus partibus pugnandi invenerunt, Iaponia Americanos confidenter verberavit. Tum Stalin prodidit inducias. Britannia ad genua cecidit et tertia Reich pars facta est.
  Multae victoriae Wehrmacht invincibilitatis gloriam meruit. Jana et amici eius libenter ad exercitum Nazi - capiendum et ad laetitiam pertinentes ierunt. et aliquatenus successerunt.
  Quid ergo? Nunc duas patrias habent: Germaniam maiorem, Britanniam minorem.
  Jana Coca-Cola e gutture sorbuit et pipiavit;
  - Amor et mors, boni et mali... Quid sacrum, quid peccatum, interfectores non curant!
  Gringeta canit respondens, aliud proiectum mittens;
  - Amor et aude, regnet malum, et eligat, unum tantum detur!
  Puellae paulum delectatae sunt. Bene vero, quantum potes, minorem te modulare modo. Iuvenes, laeti, strenui, satis felices. Tot rixae et non unius vulneris. Nisi ut in lacus digitis.
  Malanya acrius notavit;
  - Eh, Churchill rogationem Hess recipere debuit et bellum cum URSS iniit. Tunc regere vellemus totam tellurem, et in fine, Germania oppressa esset!
  Matilda gaudens cecinit;
  - Germania bona est in proelio, leo est optimus Britannus!
  Malania confirmavit;
  - Ita leo noster e Britannia est optimus!
  Jane cum risu dixit:
  - Adhuc forte habes! Hic Hitlerus peribit, et imperium Germanicum dilaberetur!
  Accenso proiecto Gringeta partim constat;
  - Desinat! Denique carnivorae sunt predonum, sed melius erit nobis?
  Malanya philosophice dictum est:
  - Unitas in duro modo, melior quam pulmentum et pigritia in molli modo!
  Matilda pedalis nudat vestigia, latrante;
  Nos quoque in Marte erimus! et ultra solari!
  Jane de Mona Lisa cum risu respondit:
  - Primum modum unum in planeta Terrae constituere debes!
  Gringeta cepit et ardenter cantavit;
  - Et nos talem regimen mutare non sinimus!
  Malanya facete dixit:
  - Sed ut te naso relinquam, nasum mutare habeo!
  Puellae tam faustae sunt quam semper. Hic lacus earum primam fossarum aciem attingit. Terram frangit bruchus. Milites rident.
  - Nos omnes feremus!
  Una tormentorum haesit inter scutulas et piscinam intermisit. Puellae e autocineto escenderunt, sed piscina nimis conferta et nimis calida erat. Et foris periculosum est, licebit cremari.
  Discurrunt juvenes, nudisque coruscant calcibus, cantusque;
  - Nos puellae iocosae sumus, bene amici, sed pedibus nudis, flagellantur, vehementer terret!
  Jane cucurrit, inquit;
  - Hic sumus spatium classiariorum!
  Malanya confirmata cum risu:
  - Et in spatio ac in portum!
  Et cepit Gringeta, et ambulabat in manibus eius, ululans;
  - Sum bellator eximius! Dubito omnes!
  Respondit Matilda et sibilabat;
  - Venenum guttatim in Fuhrer!
  Jane giggled et cecinit;
  - Ictus est fortis, et potens est Fuhrer frenum!
  Milites fugerunt nudis pedibus incedentes super ruderibus, fractis, ferro fortiter calefactis, omnibus trabibus et cratibus confractis.
  Jane cecinit:
  - Intelliges me... intelliges me... intelliges me, et meliorem patriam non invenies!
  currere puella placet, cruribus haud nimis obduratis, acuto tramite, strages. Voluptate magnam quidem est.
  Gringeta cecinit;
  - Aestas, sol altus... lucet.
  Cantica Malanya sustentabat:
  - Altum... Maximum!
  Matilda addidit:
  - Aestate longe a morte sumus! Absit!
  Milites visibiliter consolati sunt. Imo, quanta sit voluptas, tam strenue ac salire est movere.
  Jane giggled and remarked;
  - Mors conventio, infamia absoluta!
  Gringeta uno pede nudo contra alterum sibilabat;
  - ferias habebimus! Et cum qua victoria!
  Malania infideliter dixit:
  - Noster an Germanus?
  Subridebat Matilda et cecinit;
  - Ignis mortifera nos manet .. .
  Jana respondit;
  Sed non nulla.
  Gringeta ululabat sicut panthera;
  - Quisque loculum separatum habet.
  Malanya cepit et figens, exsibilavit;
  - Boshey phalanx in sepulchrum decidit!
  Matilda remugit;
  "Omnis legio in sepulcrum decidit!"
  Puellae rapuerunt et prati ... Similes equi graciles. Itaque bellus, nudae sunt, sient.
  Jane cepit et libenter sibilavit;
  - Et aspidis sum! Et aspidis sum! Minime urso!
  Gringeta terga expressit;
  - Et aspidis grata est ad nubes volare!
  Et tollent puellae frontes et collident. Scintillae ex oculis fundunt, quasi hora veniat!
  Malanya cepit et exsiluit;
  - Hitler kaput!
  Matilda favebat;
  - Et Stalin kaput!
  Jane coxis movit et pipiat;
  - Bellator sum lucis, genuum feros... Omnes calumniatores, ego a facie Terre auferam!
  Malanya cepit et fremuit;
  - Et stultus Hitler est, tobacco fumat! Par subrepit, domi non dormit!
  Subridens Matilda nequiter quaesivit;
  - Quid putatis, Fuhrer habet?
  Gringeta nudo pede pressit cinerem, fremuit;
  - Certe non! Dabimus illi foursome, blowjob!
  Malanya, volvens oculos, susurrabat;
  - Oh, valde pulchrum est in ore tuo virgam pulsantem tenere et lingua sentire!
  Matilda insusurravit spiritus;
  - Et quam magnum est! Ac justo magna omnis!
  Puellae altius et altius desiluit. Sed piscina eorum reparata est et redire debuit. Retrorsum ascenderunt fortes, et sibilaverunt;
  - Haec piscina nostra est! Sit justo magna!
  Ioanna subito fabula de Robin Hood recordata est. Captus est ibi Joe puer a vicecomite. Tortus est puer: in eculeo evulsus est, calcibus frixis.
  Cum fiamma pueri nudum lambebat, aspera plantas. Hic intraverunt. Praesertim Iaponica ninja Karas. Hic puer flavus, tam pulcher, et praegrandem masculum perfectionem habet. Et tam belle est pellem mundam et lenis pectoribus tuis tangere.
  Jana pollicem eius inter crura inserere voluit, sed erubuit et mentem mutavit. Etsi vero perquam iucunda talis actio est!
  Filia domini dixit;
  - In mari unda ac furiali igne! Et furiosa et furiosa ignis!
  Puellae iterum suas "Goering" -5 ad stationes militum Sovieticorum moverunt. Probabiliter Stalin ipse satis elusus erat cum de progressu Naziseos cognovisset. Enimvero quomodo hic non deerrare potes. Colossus irruit ad te, sed nihil est quod respondeas. Triginta quattuor non potes seriem e repellere. Et magis etiam ex AGs pyramidalibus.
  Et Stalin videtur offensus. Blatta saltem ad consiliarios voca. Nullus sonus, non sensus, nullus aquae adipiscing! Similis feres faucets!
  Jane subridens:
  - Et Stalin, dissimilis Churchill, semper libenter manipulos ab Hitlero accepit et ad pacem abiit!
  Gringeta ardenter cecinit;
  - Dic mihi quid sit mundus! Respondebunt tibi sol et ventus.
  Malanya studiose dixit:
  - Et fortes habebimus filios sanos!
  Matilda giggled et murmuravit;
  - Mundus non est latrunculorum, nec Hitler rex non est!
  Jane amico suo corrigebat:
  Statura est rege. Et everribimus eum a facie telluris.
  Gringeta cepit et fremuit;
  - Magna Britannorum tellure agnita! Fascismus ictu gladii oppressus est!
  Malanya studiose addidit:
  - Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus!
  Matilda, cum ardore quodam puellae, quae primum amorem inuenit, adiecit:
  - Credo, sanctam Communismum aedificabimus!
  Jane ridens erupit atque dixit;
  - Et duce Germanorum re vera communitas aedificari potest!
  Gringeta frontem suam contra podicem tormentarii percussit, et cecinit;
  - Communismum iocamur, nunc eam aedificabimus! Et Stalin noster super hero!
  Malanya adiecit, declarans;
  - In sarcophago scilicet!
  Gringeta libenter confirmavit;
  - Nempe in loculo!
  Jane philosophice dictum est;
  - Quantumvis rex magnus, intrabit in loculum, sicut cubile feta!
  Gringeta rictu additur dolose;
  - Politicus semper iacet, solus pro reali moritur!
  Malanya nudam digitos premebat et dixit:
  - Immortalitas vera est, sed mors illusoria!
  Matilda quoque philoaophia edidit;
  - Omnia reges facere possunt, sed non unus, rex non unus loculum relinquere potest in terra!
  Jane tweeted:
  - Mox vita finietur ... .
  Gringeta fulta aplomb;
  - Mox adventu!
  Machina tormentorum Sovieticorum ad pedites Malanya accensus, exsibilatur;
  - O mater, mater, miserere fili!
  Matilda aegre risum retinens addidit;
  - Post omnes, vivere debebat, non omnino dies!
  Jane philosophice cogitavit:
  - Quisque pulchre vivere vult, sed pauci cum dignitate mori!
  Gringeta subridens respondit:
  - Mors molestiam pollicetur, nisi radiis adipiscendi scintillat!
  Malanya stridore dentium atrox exsibilat;
  "Bona mors melior est quam vita mala!"
  Matilda provocavit;
  - Bonum est esse Deum, fera, malum est diabolo in zona!
  Gringeta rictu venenati notavit;
  - Et nos e conchis fluebant... Esto, haec ingens tragoedia est! Praesentium nulla annihilation!
  Jane contemptim snorted.
  - Novae praesentationes et alii praesides erunt!
  . CAPUT XVII
  FRIDERICUS ad hunc diem, die X mensis Octobris anno MDCCCCXLVII, ut semper leporarius et indefessus, celeriter in equum Me-362. Puer ne umbram quidem lassitudinem sentiebat, nimis excitatus est, et tamen iecit sine requiro. Noctu, iunctos reficiendos, imprimis Americanos, partem armorum corruptis commisit. Praesertim "Pattons" cum bruchis iterum emissae sunt, praeterea duo centum ex his machinis ex trans oceanum translati cum ferriviariis iam deiectis operati sunt. Facti sunt sane conati, sed fecerunt multo peius solito. Bandera Ucraina Batka in comitiis vicit, et proditio et desertio partium partium crevit. Plus, praefectus motus partium, Voroshilov aegrotavit ... Et substitutionem ei in tempore non sustulerunt ... Ita copia concursus offensionis internationalis fascistorum satis satisfacit. Ita, fortes sub terra operarii, et saboteuri heroici, successum interdum consecuti sunt, non tamen supra gradum imperatoriae. Praeterea novorum sociorum euentuum, qui in deditionem venerant, acrem in fide victoriae USSR guttam effecit, et inde eo perduxit quod elementa vacillantia, palam vel etiam occulte, ad partes Naziseos transierunt.
  Numerus desertorum praesertim auctus est apud Exercitus rubri Kraikov et Exercitus Poloniae. Poloni, credentes promissis Nazis et praesertim capitalistae occidentales, graviter aestimaverunt de creatione magni imperii in oriente, sumptu Russiae! Non omnes, utique, Communistae Polonici Sovietae fideles manserunt, sed caeteri umbrae politicae. ingrata ... Fortunate, pauci eorum erant, necdum ad summam belli cursum valent.
  Primos eruptiones Fridericus ipse a reliquis gubernatoribus evitans fecit. Videbat hostes non amplius congressos Nazi catervas igni tam dense, nec fere nullos fundi cuneis in piscina relicti. Sed milites Sovietici durius pugnaverunt. Pedites non ignem aperiebant, nec in vestigiis aut fasciculo tasque subruebant subruebantque lacus, aut utribus ustibili mixtura incendebantur.
  Puer terminator score basically auctus est propter tormenta Sovietica. Porro e plano horizontali emittens, temporis iacturam evitans dive. Verum multae lacus in insidiis etiam deletae sunt. Aviatio URSS segniter egit. In ipso mane tantum septem U-2 plana apparuerunt, deinde quattuor Laggas. In genere, Fridericus brevem sermonem cum illis habuit, leviter urgendo felis ... Et tunc, ut semper!
  Repressis punctis pugnae iam debilitatis, lacus Nazi ultra campum et fossas invadunt... Sed et fossae et erinacei antichristi in hac iam sexta et partim quinta defensionis acie concurrerunt. ). Soviet tormentarii timidi surrexit et e longinquo incendere coepit. Nazis tormenta truculenta et aviation ... . Hactenus, ut skating rink, omnia alumen. Bene, FRIDERICUS, ut semper, ante omnes est, velocior et frigidior. Mutationes in formatione militum factae sunt, Pattones cum armatura tormentorum valido machinis eruperunt. Coactus consilium peditum kamikaze damna reducendi se immolantes sed dedere noluerunt...
  Fridericus tertiam eruptionem fecit cum Helga amica sua. Hic primum occurrit massam plus minusve magnae Sovieticae aircraft. In iis erant etiam quinque Br-3s (unde effodiuntur). Incommode, sed bombers URSS in conspectum Germanici aces statim terga verterunt et pugnatores eis obviam concurrerunt.
  FRIDERICUS SANGUINIS currus iecit qui accedere conabantur. Accumsatio cum stella herois URSS in fuselage comprehendens. Bellator autem peritus in nubes ire temptavit, sed contra tale monstrum Friderici Bismarck solum in peius evenit. Puer terminator, non defuit, triginta sex pugnatores deiecit et quattuor statim in aircraft impetum, conversus, forsiv, post bomberos prorupit.
  Hic tamen Fridericus deprehendit currum suum non tantum irruisse, nec 740 chiliometra excussisse vel in machinam coactam aestimasse. Ratio patet, Friderici 30-millimetri canones Mr-108 cum Mr-108 substituti sunt, quae, cum velocitate proiecto initiali 960 metrorum per secundam, obterere tectum multo efficacius penetrant, et hostes pugnatores ex longissimo spatio; sed fere sesquialtera graviora et minus ignea per minutas 420 orbes (tamen plerumque Friderici maluit, in ecstasum incidens, singulis conchis ferire). Immo et tormentorum onus tela praesertim Friderici aucta sunt. Itaque bombers non facile adsequi fuit. Aliquot agili He-362s fortes anteierant, iuvenes ace- . Deciderunt sicut grando in segetibus, cars Soviet comminuens et excrucians. Praeterea, Br-3, ut tardiores et male armati, facili praeda terroristis gubernatoribus facta est. Federicus iam finis festi maturus erat, sed plus duodecim spatia complevit, quinquaginta pulsans. Sed puer ducentos quinquaginta tres currus priorem suum verberare non potuit.
  Fridericus magno studio in animam rediit. Vicit et vincit! et cogitationes proditionis eius penitus evanuerunt. Adolescens etiam intra se dixit;
  - Et quare haec praeiudicata sunt! Patria est ubi amici et liberi nascuntur! Et URSS non est patria, sed carcer populorum!
  Haec verba Helga audivit, sed eorum sensum verum non intelligens confirmavit;
  - Recte dicis! et mox liberos habebimus! Quanquam nolo stomachum habere, cum adhuc sit tale bellum.
  Fridericus chuckled.
  - De omnipotentis Dei voluntate dependet. Attamen Papa et plures Metropolitae pro nobis sunt!
  Quarta eruptio oppugnationis, gagate-potestas Fokken-Wulf-5 in venationem sclopeta convertit, cum duo tantum piscinae deprehensi sunt. Sed sed placerat elit.
  Exercitus Rotmistrov Quintae Custodes Tank consecutionem translationis ad Krasnogvardeisky aream perfecerunt. Sed admirationem consequi non potuit. Nazi exploratoris aircraft memoravit motum magnae piscinarum, et Nazis festinavit ad mensuras capiendas. Circiter quingentas SS turmas Exercitus II SS Panzer cum ducentis vehiculis ex subsidiis opportunis obviam exiverunt nongentos quinquaginta lacus et tormenta autocineta cum subsidiis pugni armatoris Rotmistrov aucti. Praesertim proelium in campo prope Pervomaisky praedium collectivum explicatum est, ubi Germanici grenadiers et sclopeta in acie capta sita erant.
  FRIDERICUS et optimae Germanorum aces ad arcendam magnam terram et aerem ictum vocabantur.
  Locumtenens Generalis Rotmistrov, heros Pugnae Stalingradum, ordinem ab ipso Summo Duce procedens effecit, sincere credidit proelium prope Moscuam nondum amissum esse. Potuit in manibus, spes micabat URSS recuperaturum quod prius amiserat. Sed agmen, sua vi movens, satis extendit. Hoc partim propter cupiditatem explorandi aircraft tertii Reich vitandi, cum alia longinquitate itineris, detrimentum in lineis ferriviariis ob ictum hostis aircraft fecit.
  Bomber gravis ferit magnas piscinas copias coegit ut centum chiliometrorum in sua potestate iter faceret. Praeterea iter maximum erat in celeritate... Data quaedam heterogeneitate classi piscinae, nonnullae currus ad filtra succedenda, aliae e contra, vetera genera, inclusa transmissiones imperfecta, machinamenta pellentesque retardabant.
  Ob ferum et gravem hostium aircraft impetus, quintus impetus exercitus satis longe a prima acie locatus est et hoc rink ferreum coactus est ab vespere ad mane proficisci.
  Coetus densior Nazisei iam Rotmistrov exspectabat. In totali numero praediorum praebentes, Nazis in qualitate superiores erant: habentes circiter unum et dimidium "pantheras" -5 et "tigres" -5, ac duodecim " Goerings" L (vehicula Anglica cum 17-pedibus. sclopeta, in acumine potentiae fere aequalia sclopeto "Pantheri"), E-L, AG-L et "Patton". Lacus Superferdinanda praedones adhuc in via erant.
  Utique satius fuisset Nazis obuiare, sed formidabilis Zhukov nimis Rotmistrov festinavit, recte veritus est ne nazis energias countermensuras acciperet. Sed iam factum est...
  Hic autem exercitus Sovieticus unam tubam schedulam habebat - haec erat gravis aer. . Haec facultas erumpere dextra latera, ab tergo, cuneo fascisto qui longe ante ceperat.
  Generales Gota, aliique imperatores, iam in praemissis disceptationibus de consilio Moscuae operationis, Krasnogvardeysk posuerunt certe futurum esse situm pugnae cisternina cum subsidiis exercitiorum Sovieticorum, quod significat te necesse habere operculum. consilium.
  Praecipua aircraft Germanica, praesertim Xe-362, aeroplanum monuit, ut proelium in Krasnogvardeisky fieret, maxima non solum piscina, sed etiam pugna aeris mundani II!
  Fridericus ille optimus ace- lium hostem appellatus est Luftwaffe, rex acre proeliis insigne victoriae Tertii Reich. Ac prope, vel prope eum ad dextram, ad oppugnandum, et eo maxime valido in Fokken-Wulf-5, Helga irruerunt.
  Puer etiam canebat;
  - In astra venimus per undas! Quark spument in aethere vortices!
  Helga confirmavit;
  - Creaturae rubrae, tibi erunt Hook. Ad filios Orci Tartari!
  Fridericus risit et carissimum suum reddidit;
  - Bene, ex cochleae! Angele mortis, sibilus apparere! Omnes rubiginem in crustae asinae disrumpam!
  Helga chuckled in responsione.
  - Bene lepidus es!
  Fridericus nonnihil sollicitus erat de incremento in pondere aircraft, nexum cum institutione armorum longitudinum et incremento telarum. Ceterum proiectum tormenti 30 millimetri, ter gravius quam tormenti 20-mm, et fortasse quater potentior secundum potentiam perniciosam, telum universale ad arma tum in superficie portandum accommodatum. planetae et in aere! Iuvenes acetas etiam tormenta machinae emittere volebant, quattuor magnas calles removent, sed ... Helga ante fugam obiecit;
  - Post omnes, comminus pugnare potest. Melius est ut haec tuba card ...
  - Satis pro Numen Majeure et duo "jaculatores"! Fridericus decurtatus. Nam mihi quid prope iaciam - satis est. In universum puto machinamenta armamentaria hic redundare.
  Helga hilariter giggled et a tergo plaudunt puerum.
  - Non omnes, proh dolor, tam invicti estis quam vos equites! Multae aces adhuc incipientes, densiore igne indigent ut certe feriantur...
  FRIDERICUS satis rationabiliter objecit;
  - Tam carus carus est ut ME-362 U gubernatori novitio non dandus sit. Hic pugnator est pro aces.
  Helga, loco respondendi, in pugnatorem suum impetum aircraft cucurrit, tremulum, nudum, roseum calcaneum. Et quid aliud ageret, repentina vocatio cecinit.
  FRIDERICUS fere gavisus est quod duo tormenta extrema machinae, ingens machina facilior incepit et celeritas aucta est, et levatio alarum maneuverabilitas emendavit. Etsi puncta incendia ipsae nundinis operiebantur, eorum reductio insigniter addita est ad aerodynamica currus. Etsi Me-362 in terminis qualitatum aerodynamicarum inter tormenta pistonium adhuc singularis est, talis est equus belli universalis.
  Infra: arbores rarae, campi micant... Dies calidus est et similis pugnae non facile erit. Praecipue Russi, qui hanc pugnam ingentem perdunt. Hic, ad sinistram et paulo infra, grex corvi volat. Sicut Boyarsky cecinit in notissimis musicis;
  - Sed quid! Impossibile est in mente vivere! Sed cur - vita nihil nos docet?
  Haec vis, violentia ac violentia! Crudelitas, crudelitas, et semel iterumque crudelitas gentis coagmentat!
  Grex corvorum infinita videtur, sunt decem, centena milia eorum, et coaxant ut etiam in casula hermetically signata possis audire. Fridericus Helga super radiophonica quaesivit:
  - Num eos tormentis machinae ferire possumus?
  Ace puella objecit;
  - Noli! Omnis bullet hic numerat!
  Fridericus chuckled.
  - Quod satis fieri potest! Rex sub throno in sacculo cartridge iaceo.
  A tergo grex vulturum, prima massa Sovieticae aircraft subito exilivit. Hi primum apud Salamandras congressi sunt. Hinc dispendia fuerunt, plures Russi caesi sunt. Fridericus ignem nuper aperuit et octo tantum currus iecit. Sed adhuc mali initium est. Sed par Germanicum "Salamandrum" i3 exortum est, sicut etiam Me-262, non liquet quomodo omnes antecedere curaverit.
  Sed consectetur erat sed velit. Grex corvorum confecto, gubernatores Germanorum in campum Krasnogvardeisky supra spatium desiluit et coepit.
  Totus exercitus versus Germanorum turmam se proripuit, et hic re vera a pluribus exercitibus URSS aviaria fuit. Ingens armada aircraft omnium generum, sed maxime Yakov et paulo minus Laggs fuit.
  Ignis plus quam sex chiliometrorum eminus aperuit. Ille iterum rabidos mentis immersit rivos, cum non intendis, digitique omnia premunt ipso. Cum iam non sit aliqua consideratio, cogitationes, corpus tuum esse videtur, sed iam quasi puppa ignotarum virium. ...
  Bene, et in capite terminatoris pueri: nam pluries canere cecinit;
  In circulo amicorum, sed simul solitarii;
  In captivitate passionis, tristitiae sollicitudines!
  Mundus noster tam pertaesum est obiurgare;
  Nec spatium nec forma conspicua est!
  Quo nos perduxisti, malum malum diabolo?
  Cum malus daemon exercitum vertit!
  Venationis nos scilicet, bellicae gloriae;
  Tametsi vilis parasitus est anima mea!
  
  Talis vanitas in moriente spiritu
  Circum uorago viam videre non potes!
  Et mors, haec, mulieri miseranda comes, anus ;
  Quid tributum in sancto Rus' colligit!
  
  Simplex intellectus non lucet;
  Omnia in tela, sine fine!
  Desiderium vivere in sede terrena;
  Gustans cum dulci dulcedine, Gaudia, laetitia!
  
  Sed fato filium suum ad bella misit;
  Ubi habuimus de pace oblivisci!
  Non opus est huic Satanae maledicere;
  Noluimus aliud!
  
  In planum incidi turbinem;
  Peractum dolum, et corona susceptio!
  Crede mihi, patriae pugnator non moritur;
  Iter funus ad spumam agamus!
  
  Hostes crebrae, fortes;
  Cars, pugnatores, tela!
  Wehrmacht infernales confringemus;
  Res gestae Russiae cantabitur!
  Terram venturum, credo communismum;
  Laeti vivemus - certo scio!
  Carnifex populus marcescet - fascismus;
  Sit tibi Victoria benigna, lux maii!
  
  Patria, fuga celeris;
  Is nobis vitam sanctam dedit!
  Hymnus Matris canit in cordibus nostris;
  Ceterum pro ea acriter pugno!
  
  Tempusque , credo , lucidum , veniet ;
  homicidia non erunt, in abyssum peribit senectus!
  Genus sine ore erit;
  Summa ruet gestarum acies!
  
  Atque ut id tempus propius nos adferamus;
  Sicut miles Rus' pugnare debes!
  Ut perveniat omnis qui non est moron;
  Russi semper pugnare sciunt!
  Bonum carmen piae in Friderici capite cecinit, at proditor manus et pedes contrarium fecerunt. Testas nimirum miserunt ad aircraft omnium generum et notarum Sovieticarum. Gubernatores Sovietici appropinquare conati sunt et a TUBER ... Volka, plus quinquaginta carros in motu emissa, iacula et ramming conatum vertit et vitavit (hoc kamikaze cum machinis machinis brevibus erumpentibus abscidit) . Tum planum ace- centia iuvenum mota, et in pugna mentis excessu, puer multa tormenta aeris dedit. Plures pugnatores Sovietici a tergo emergentes multum metit.
  Hic fere Fridericus se circumdedit, sed in aciem ignis lapsus est, et adversariorum interitum continuavit. Hoc tempore, gemini machinae victimae eius factae sunt. Philoaophus per caput puerorum emicuit (non sunt homines nuces, reginae futurae). Helga in radio suo elisa est.
  - O mater cara! Quomodo premunt!
  FRIDERICUS, ansam mortuam imperfectam faciendo, pugnatores Sovietici e longinquo spatio interiit, post tergum Helgarum ire conatur. Unus ex illis "Shopkeeper" (Lagg-5) erat cum magna stella rubra in fuselage ... So heros URSS. Puella ipsa, in modificatione Fokken-Wulf oppugnata, ad praedia exercitus Rotmistrov progressus in loca Germanorum accensa est. Et simul haec accuratissime feriunt, feliciter tribuo.
  Fridericus interim cum hoste aircraft pugnabat, commeatus animo pro incremento tela egit. Etiam proditorem terminatorem in piscinam T-34-85 ponere curavit, et unum ducem eligens (hoc videri potest ex antennae, quae, quamvis pulvere et distantia, oculi Friderici acuti facile perspiciuntur!).
  Operculum excludunt statim tribus conchis perforatum et piscina restitit...
  Etiam calidum visum erat, prima signa Exercitus Quintae Custodes Tank in grenadiers SS et partes secundae agminum iam involutus erat.
  Primum vehicula Sovietica in piscinam anti-fosse convoluta et retardarunt. Rapientes tormenta "Tigres" et "Pantherae" -5 invaserunt. Id quod novi Germani eminus pollent pugnant, ut eos lucrifaceret, lacus Sovietici comminus pugnare debebant. Disponere TUBER... Sed tacte consilium parum diligens erat, per agrum apertum, ubi fossae fossae erant, discerpere, ad currus exspectantes "praedam". Etiam non massa ac massa tempor?
  Verum, in Sovietica, quamquam damna tangibilia, tamen perruperunt, sicut pugillatores parvae sub stipendio gigantis tribuo, ad piscinas hostium, damnum, inclusos parvas bombas, perruperunt. Verum, in nonnullis "tigribus" -5, super malesuada euismod steterunt, sed multa vehicula, pedites Germanorum, praesidio litteram in ire coacti sunt.
  Fridericus putavit, si Russi densiorem ictum tradidissent, multo meliori casu " fasciculum modici" et comminus pugnae utilem habuissent.
  Ramming a gubernatoribus rubris permanserunt, sed exempli causa contra pernicissimum "Salamandrum" -3, haec ars eventus exspectatos non attulit. Damna aeroplana Germanica sicut etiam plura in Sovieticis crescebant. Sed iam non sine pugna erat. Multi gubernatores Sovietici probam experientiam habuerunt, quia non gratis Moscuam texerunt, ergo Nazis male male obtinuit.
  FRIDERICUS, cuius sagacitas incredibiliter acuit, semper vitae ictus vitavit et pugnatores Sovieticos periculosissimos intuitive ferire potest. Principes excutere conantur. Ipse fecit, et sine infortuniis fecit. In capite meo, obiter, erat vanitas et defectus sensus proelii talis. Corpus portavit, scuta comprehensa non erant misse. A aliquoties etiam lacus obtinuit.
  Multique centeni, nisi mille omnium generum aircraft, ante oculos meos concutiebantur et trepidabant. Hic, exempli gratia, Huffman in his Non-362 ... Peculiari modo pugnat, velocitas, irrumator machinae gagates, et strages in omnes partes volat ... Et Russi etiam non mali sunt ... Id ubi Kozhedub est, tempus esset de-energere eum ... Fridericus minimum movetur, nunc non opus est vertere, oeconomice verberare, sed tantum, tam leviter e clade variatum ..
  Munitio currit, ut cibus in piscinas est, et auxilia gravia e positionibus Germanicis veniunt. Salamandrae, et etiam plures Me-362tae formidabiles, primo praelium ineunt, et post eos reliqui Nazi CULEX castra. Iterum, oram ad oram ... Plana Sovietica etiam pedem referre incipiunt. Cibus currunt, et damna superarunt: omnia concipi et incomprehensibilia sunt. Fridericus redit et Helga rogat:
  - Omnia est bonum?
  Puella respondet:
  - Planum est in move! Ego sex piscinas et unum pugnatorem excussi ...
  FRIDERICUS SIBILO;
  - Etiam tu me vicisti, numero praediorum perditorum. Ego ipse quinque tantum carros capistris delevi!
  Helga giggled.
  - Et quot plana?
  - vulputate? - Caput Friderici micare numeri... - Prorsus trecenti et unus! Novus orbis record. Hic est factum...
  Helga exclamavit:
  - Ita, eques iustus es! Non, cito deus perditionis. Magnus Kali ipse ... pugnator universalis!
  FRIDERICUS blande emendavit;
  - Profecto Kali non est deus, sed dea mali. Id est, mulier, licet in Hinduismo admodum venerabile ac populare numen. Multa templa ei aedificata sunt, precesque offeruntur.
  Subito puer animadvertit se graviter in vecte genuum eius impingisse. Et maledixit;
  - Damn! Vicissim facienda non erat, in vehiculo tam graviter armato.
  Helga sollicite dixit:
  - Et altera fuga sine me habes?
  Fridericus libenter confirmavit;
  - Etiam tuus Fokken adhuc refelletur et oneratur, et mea iam parata est. Modo ne loquere, cura ut valeas!
  Helga vehementer dixit:
  - Minime! Meum tibi consilium est pugnare ac pugnare pro quo potes... Si fieri potest.
  Plana appulit et Fridericus ad currus proximos cucurrit. Electa coniunctio Me-362 et oppugnatio F -490 erat optimal omnium temporum ac populorum superass.
  FRIDERICUS: Nudis pedibus sentiens acuta, pedalia aspera Fokken-Wulf-4, celeritatem exprimere ac percurrere coepit;
  - Eo ad pugnam! Conteram creaturam in pulverem.
  Proelium apud Krasnogvardeisk continuatum est. Praeter lacus exercitus ipsius Rotmistrov, unum et dimidium centum vehicula Sovietica, ab latere meridionali et area Front Soviet Kashirna, tempus ad praelium pervenit. Verum, prima tantum batilla huc usque pervenit. Aviationem quoque Sovieticam non deditionis cogitabat, sed tantum non in primis activam.
  Fridericus in praediis operam dedit, suis canonibus ad hoc specialiter destinatis utens. Opinione, qua- les 37 milliumtra adhuc optime ad hoc aptum erat. Hic, exempli gratia, Rudel cum huiusmodi tormentis sine ullo mentis excessu pugnae destruxit, vel potius, quod est aequius, toto bello 534 eiecit lacus. At ille plebeius, non Fridericus. Puer recordatus est quomodo pater matri narravit effectum coniunctum foetum in utero gestatum in utero pueri, praeter manifestationem facultatum phaenomenalium pubertatis, posse prolem in psychopath ... vertere.
  Forsitan excessus eius pugnae et haec superpotentia bellatoris consequitur etiam ictum, cuius natura illi ignota est.
  Sed nunc lacus veniunt, nam gubernator motus eorum tarde videtur, et magis etiam pro Friedrich. Iuvenis acetas e plano horizontali decerpere coepit. Ignibus ac flammis. Micat, e parvis explosionibus incubat. Eodem tempore multae carros accendunt, cum piscinae gasariae in cellula pugnae sita sint. Et contritio quasi dolium fundae avolavit t-34.
  Saepe conchas detonationem tela feriendi effecit. Et hoc rursus.
  Fridericus non cogitavit de talibus nugis, picturam observavit cum, detrimenta gravia perpessus, et vanitatem conatum perrumpere animadvertens, quam fossae a populo Sovietico effossa, custodes lacus circumdederunt.
  Sed hic quoque insuavis admiratio eos excipiebat. Duo duodenas "Superferdinandas" accedere curaverunt. Illi, proh dolor, cum vehementioribus notis pulsis erant, propter usum motorum Americanorum.
  Vehicula Sovietica per campum apertum movebantur, quod significat pugnatores fabulosos iam a tribus chiliometris ferire posse. Nempe "Superferdinands" exciderunt, sed summus rate ignis tormentorum anti-aeliorum eos saepius ferire permisit. Praeterea ager graviter erutus et conchis aratus erat, nec cursu T-34-85 levare potuit. sed in eruptione fluctuum adhuc movebantur. Et Pantherae -5 et perniciores sagae Americanae -5, magnae celeritatis piscinae eversores, in auxilium Ferdinandorum -4.
  Fridericus imperatores tentavit evertere (mere subconsciously). Etiam digiti mei a tentione coartati. Et sunt fructus! Iuvenes terminator, e proiectione horizontali, quadraginta duos T-34 obterere e Tres plures currus esse potuit, sed populatione a pugnatoribus Sovieticis distrahebantur, ac potissimum ab impetu aircraft. Iuxta eos Fridericus incepit utrumque 37-millimetris aeris sclopetis et duo 20-millimetris (etiam admodum percussum, si laternam aut piscinam gasi aut machinam percusseris.
  Tantum viginti septem aircraft, et decem et octo ex illis ... Non malum, considerans momentum uniuscuiusque piscinae, etiam in duro proelio laesa ... Hic sunt pauci T-34-85s accelerati, et adhuc comminus perruperunt. complector. Hic cum Americanus "Magitiae" -5 armatae sunt.
  Friedrich impetum aircraft Hans-Ulrich Rudel vidit. Hoc iam dudum celebre acelum, ut videtur, etiam "Shtuka" substituere decrevit cum fortiori et velociore Fokken-Wulf-5. Eius taeda omnibus nota notum est. Fridericus quaesivit;
  - Quomodo tu es angelus mortis!
  Termino Puer respondit:
  - Res in Gestapo, et habeo res gestas!
  Rudel certius;
  - Et bonus sum! Sed quomodo tam accurate et celeriter, immo ex plano horizontali disponis?
  Acce puer ridens respondit vel etiam canebat;
  - Omnia impossibilia possibilia pro certo scio! Inveni iaspis regum terrae in aquis currentibus!
  - Nihil, ad triginta diei finem capiam! Rudel promisit.
  Redi, reponenda aircraft, et iterum indigena Me 362, aircraft, quae, praeter foramina glandis alarum, nullum damnum duce Volka accepit. Et sane lacus proelium.
  Krasgvardeisky calidus erat. Columnae Quintae Custodes Exercitus et brigades ex aliis frontibus remotae evulsae sunt. Supplementa ad Germanos irrepserunt, comprehendo duodenas cisternina Americanorum eversores, recentissima M-18s cum tormentis 110 millimetris. Machinae illae non minus lethali vi ad tigris-5 sclopeta, qua- les 105, et etiam malleolos verberabant, quod minus proclivi erant ad ricochetam. Ipsum sclopetum, eodem tempore, est etiam ex conversis sclopetorum Americanorum anti-aircraft, quod significat incendium vivum esse. Armarium hic tantum infirmius est quam Germanis, sed tamen 186 mm satis est proiectum in fronte tenere. Praesertim in go, T-34-85 saepissime illinuntur.
  FRIDERICUS, etiam procul, tsunami appropinquare sensit, novam undam Exercitus Rubri elit. Hoc significat quod ad piscinas, quae paene in artum iniectae sunt, non est, ideo eos curare impetum aircraft. Inter eos, in via, valde gravis armatus et armatus He-329s conspicuus est. Sicut impetus aircraft et piscinae praedones fortes sunt. Praesertim cum 88 mm Ra-44 tormenta, quae non solum in tecto piscinae, sed etiam in fronte perforantur. Tantum hic in certamine aereo, machina haec, ut clementer ponatur, non tam versatilis est quam "equam operari" Fokken-Wulf.
  Inter oppugnationem aircraft, Friedrich Helga planum maculosum est. Bene, utique, rursus in ordinem rediguntur.
  Puer terminator, paulum in via descendens, tria piscinas secare et tormenta auto-76 repellere canebamus;
  - Habemus spectaculum! Summa simpliciter superclass!
  . Capitulum 18
  Helga libenter respondit;
  - Utique credo! Cor non jumentum dedi. Dabitur respondetur tibi - credis an non?
  Instead of answering, Friedrich coepit ex longo intervallo ab imo emittere ... Et deinde alti- tudine potitus.
  Soviet aircraft satis multae fuerunt, sed adhuc minus quam primum. Gubernatores Luftwaffe satis fidentes experti sunt quasi primi gradus qui in insueta schola parem molestissimum percusserant, postquam literam viribus oppresserat.
  Gubernatores Sovietici callidiores facti sunt, et sub verberibus lapsi statim in circulos dimisso Germanos versus se trahere conantur. Fridericus in eos collem ascendens aggressus est. Pro eo tamen abnuente hoste ab incursu hostium facilior ratio fuit. sed alii Germani pugnantes in proelium ascenderunt.
  FRIDERICUS: Notavit molestiam, quod ille-362 ante se soleret. Sed bene, ex plurium chiliometrorum spatio, nemo scit usquam excidere.
  Et "Salamandrae" -3, sicut chartae natorum aeroplanorum, saliunt, saliunt sicut turpis in undis, et ipsi accipiunt .. .
  Fridericus victimam suam elegit, priusquam aircraft imperium esset, tempus cogitandum quomodo haec raeda iactus esset. Puer moralem protulit;
  - Potes in bello perdere, dissimiles ludis, semel, vincis in bello, dissimili ludo, sine fine! Sed frusta e tabula avolant solum e victo, victor in tabula ponit, etiam ante signa pugnae iecit!
  Pugnatum tamen est in acie. Exempli gratia, Wittmann tristique acetas iam satis durae pugnavit in "Tiger". Is, cum sclopetario, saepius etiam periit, licet piscina facile conversus est. Gunner Schleich vix tempus erat ut faciem sudorem abstergeret. Frons monstri huius chalybis iam aliquoties percussum est, sed tantum ricochet attigerit. Wittmannus in summo pulmone clamavit;
  - Accedant propius, noli timidus esse, quaeso.
  impressiones particeps pugnae deputatus princeps cohortis XXXI LEGIO, qui nuper factus est Heros Unionis Sovieticae, Grigory Penezhko, etiam locutus est de statu hominis in illis conditionibus gravissimis. ... Ante mentis imagines erant graves imagines. Continuus fremitus tormentorum, stridor metallorum, rugitus, crepitus testarum, crepitatio ferri discerptorum silvestrium.
  Impenetrabilis gravia "Patton" i3, fere punctum blank conati sunt Soviet T-34-85 accipere. Ille nodosas, clipeosque adunca toros. "Magaces" -4 excidit et se decurrere conatus est. Veluti si equitatus veterum equitum se mutuo interfecturus esset. Saepe et obterere punctum vestis accendit et inter se mutuo concitaverunt.
  Ex offa in felis lacus, lacus ilico exarsit. Excludit aperit, et piscinae nautae exire conati sunt. Grigory vidit juvenem legatum semiustum pendens in armis. Vul- catus exire non poterat. Sicque mortuus est. Nemo erat in circuitu ejus qui adjuvaret eum. Sensum temporis amiserunt milites, non sitim, non aestum, non verbera in angusto piscinae sentiebant. Una cogitatio, una cupiditas - dum vivit, hostes feriunt. Mercatores Sovietici, qui e vehiculis suis fractis evaserunt, agrum navalibus hostibus quaesiverunt, etiam sine apparatu reliquerunt, sclopis percutiunt, manu apprehenderunt.
  Imago in stylo surrealismi ducis, qui, quodam furore quodam, armatura fractae Germanicae "Tigri" -5 ascendit, et machinae sclopeto fovit ut "fumum" Nazis e ibi. Satis quam fortiter praefectus piscinae societatis Chertorizhsky egit. Ille per turbinem testarum, in hostium latus irruens, Tigris -5, sed ipse ictus est. Saliens e curru, ignem amphorarum exstinguit. Et iterum abierunt in prelium.
  Helga tectum piscinae Grigory Penezhko cum ultima testa iam perforavit. Testa cisternam gasi percussit, et omnia in flammas ascenderunt. Flammae amphorae Sovieticae exustae sunt, ut salire e suis exclusis cogeret. Sed ipse Grigorius, qui vulneratus est, tempus prosiliendi non habuit.
  FRIDERICUS, videns hostem aircraft iam prudentiorem esse et acervatim avolare conabatur, piscinas se aggressus est... Germanos re vera arduum tempus habebant, cum gravissime armatus Anglis Aemulator obterere proelium iniit. nautae etiam a filiis Britanniae ac perquam accurate iaciunt!).
  Fridericus est plenus energiae daemonicae et concitationis, paratus est ad singulatim omnia et omnes abducere, etiam si cum toto exercitu cisternina, et multo magis cum aere, pugnandum est. Sed redire necesse est, cibus et munitiones excurrunt, ob hoc, fuga, quinquaginta septem aircrafts prosternens et triginta unum obterere et sex tormenta auto- remisi pulsans, plus duo portatores armatorum, tres Katyushas, quattuor Andryushas, currus ad postremum ire conati.
  Helga dictum est;
  - Russi carmen de feminis in villis nostris habent! Et nos non solum feminas pugnaces, sed viros quid opus est!
  Fridericus consensit;
  - Nostri, quid opus est, sed feminae meliores!
  Helga callide dixit:
  - Foemina lacrymis fundendo vincit, vir effundendo!
  FRIDERICUS: Dentibus denudantibus, dixit:
  - Cum acuti sumus, ergo omnia hodie non sunt mala!
  Sola volare debes pro altera fuga ... Bene, si ita, punctum nullum est in corde amisso ... Iam in Focken-Wulf cum machina aere refrigerata fervet. Calidissimus, motor, plus sol, plus modicum tempus refrigerandi. Ipse etiam Fridericus mirabatur, quod nondum tam immani onere cecidisset. Ceterum elementum est... omnia interiora corrodit.
  Lacus Sovieticus penitus extenuatus erat... Nihilominus auxilia rursus ad Germanos pervenerunt, et omnes fere impetus aircraft sunt in aciem coniectae... Sed auxilia quoque sunt apta Rotmistrov ... Eaedem lacus ex alia fronte.
  Sed aer multo lenior est, quamvis singulae batchiae pugnantium sint, vel impetus elit.
  Fridericus veterem rationem probatam repetit, iam scit se non demittere. Germani et...
  A restipulatione etiam peragitur, cum pleraeque lacus Sovieticae iam deletae sunt, tum te ipsum oppugnare conari potes ... Wittmann lugubre animadvertisse:
  - Octo lacus eiectus est ... Pro uno die bonum est, sed tali die malum est.
  Rector corrigendus est;
  - Profecto duodecim ... .
  Interrupit Wittmann:
  - Quattuor currus destruxerunt cum Russi per fossam profundam odii fossam ascenderunt - noli numerare! Elementum erat. Ita et munitione repleri debet.
  Sed lacus Sovietici iterum accurrerunt cum aircraft oppugnationem maxime eas capere coeperunt. Praesertim Friedrich, qui quinquaginta quinque conchas iecit, e quibus quadraginta novem T-34 piscinas et sex tormenta auto-propulerunt. Accepit eum quinque et dimidium minuta. Et satis unum satis ... Interim ...
  Ei in aeroportus occurrit Helga, eum tam ardenter osculatus, susurravit;
  - Hic est formam militiae - Don Quixote!
  - Quid dixisti? Friedericus abripitur.
  Puella statim convaluit;
  - Dolemus lupus catulum... Lancelot dicere volui!
  puerum acc- rupit;
  - Deinde alia re! Post omnes, Don Quixote est equitis parodia. Stulta militia et gratuita nobilitas quodammodo ludibrio est!
  Helga consensit.
  - Ego generatim intellego! Sed...
  Fridericus puellam interpellavit;
  - In planis vivit!
  Sovieticae piscinae nautae gubernatoresque videntur unum extremum impetum fecisse ut aestum pugnae valde adversae verteret. Generalis Gota, dux peritus, qui iam technicis Russorum perdiscebatur, non properabat ad oppugnandum, et etiam leviter recubuit ut centum centesimis uteretur in potestate ignium. Et sane libri. Haec est ratio pugilis longi qui ante virum brevem recedit, sicut numerus secundus operatur, sed non permittit clavum incrustatum claudere spatium et commodum lucrari. Bene, Rotmistrov non habet aliam electionem! Aut impetum aut mortem! Melius est illud, licet utrumque bene sit simul!
  Bene, Fridericus cum aircraft etiam pugnare ... Etiam pugna est, et hostis fortis est...
  Sed primum terminator puer iecit quindecim lacus T-34-85 aggressus. Sic aetherius in unum erupit.. .
  Helga exclamavit:
  Tu es imperator coeli! Sic clarus erit Tertius Reich!
  Respondit ei Fridericus:
  - Et iam celebre est! Et laudare non debes!
  Helga clamavit:
  - Et magis glorificabitis eum.
  - Conabitur! FRIDERICUS ROGATUS.
  Recidit in excessum pugnae mentis excessum. Cogitationes alienae in caput pueri provolutae sunt. Exempli causa, quid ei post victoriam Tertii Reich fiet? Nimirum patrocinium uxoris principis praestabit summo loco, et filius haeres Magni Imperii fiet. Excitando prospectus! Russi denique ordinem et disciplinam discunt, quam etiam Stalin, cruentus Georgianus, eos assurre non potuit.
  Etsi, utique, victoria adhuc longe est. Placet hoc, aliquot duodenas fascist vehiculis interfice et ad URSS ut heros revertere?
  Sed adiuvabunt si fortes belli qui e captivitate iaculati sunt, sed.... Stalin alicui omnino non credit, dixit se filium non habere, Yakovlev! Itaque non amplius reverti potest ad Fridericum ... Praesertim postquam id quod fecit ... Fugiendum statim in URSS potuit, cum mox illi "Stuka" dederunt. Puer remitteretur... Bene fortasse eum ad phalanges poenales miserunt, et si etiam quosdam Nazis deiecit... Imo, oportunum erat reverti... Sed nunc in URSS sunt. ei non parcet, nimis cruentus factus est.
  Recte existimavit Fridericus, cur non in Sovietarum parte defecerit. Bene, bene, Hitler Iuvenis cum in centro Berolinensi coniunxit, tunc aliter superesse habuit. Cur autem commissarios occidit? Modo vertere potuisti... Quare bestia subito evigilavit in ea... Ne bestia quidem, quia animalia consueverunt ad manducandum vel propter famem necare. Homo, e contrario, in iocum convertit necem, pejor fit quam tigris .. .
  Quid ei accidit quod caedes laetitiae et cupiditas in Tertio Reich efferre coepit, ut curriculo rem totam cepit? Quis factus est.. Cur amisit erga se pietatem benevolentiaeque erga populum suum?
  Sed quis habet? Hic idem est Generalis Vlasov seu Boris Alekseevich Smyslovsky. Etiam hic homo extraneus videbatur exemplar repraesentativum nobilium catervarum Russiae tsarist. Debebat transire ad partem Hitlerorum et aliorum fascistarum. Praefectus exercitus Russiae Caesareae, capitaneus. Post bellum civile in Polonia versatus est, deinde in Germaniam migravit. Germanico exercitui ingressus est. Ab anno 1928 ad 1932 studuit in Cursus altioribus in Department Military (Aca- theo General Staff) Reichswehr. Inter Bellum Orbis Terrarum II partem activam in formandis unitatibus voluntariis Russicis accepit. Germanos ad Russiam restitutionem conferre posse credidit: "Victoria exercitus Germanorum Moscuam nos duceret ac paulatim in manus nostras transferret. Germani, etiam post cladem partialem Sovieticam Russiae, contra Anglo-Saxones diu pugnare debebunt. Tempus laborabit in nobis, et non erunt nobis. Momentum nostrum ut socius augebit et plenam libertatem actionis politicae habebimus ".
  Caput pueri fluitavit in id quod prius in Interreti legerat... Fortuito oculi eius per paginam libri referentis "nazismi conscii - dedecus gentis!"
  Verum eodem tempore numquam cum A. A. Vlasov Generali collaboravit, quia non communicavit neque suam sententiam neque consilium suum agendi, sed ipse ter ei occurrit, praesertim in mandatis a Generali Germanico Staff.
  Fridericus cogitationes suas diremit... Octoginta tria plana Sovietica emissa sunt, et conchae ultimae iam in piscinas plantatae sunt, et iam reverti potest... Bene, quantus ille nothus est. prostrata est... cruenta meretrix! Statim oculi madefacti sunt... Lenes pueriles genae stillae salsae guttae lacrimarum defluebant... Quam amara, vel jaculando!
  Reversus visu lassus sed hilaris Helga statim animos emisit, et iterum in pugnam ruebat... Bellator! Sic natum vincere, cuius gens infirmior est, non amici!
  Subito Helga animadvertit;
  - Fles?
  Fridericus caput renuit.
  - Iam rigant oculi mei de lassitudine! Quam proelium! Oculos meos sex dies iam non clausi! Antea fere non dormivi!
  Helga consolatur;
  - Hic ahenum claudet et nos dormiemus parum... restat exigua. Modo exigua, ut vincas!
  Fuga in Focken-Wulfach-4, aircraft hostium non sunt visae, et exigua piscinarum supersunt. Sed etiam quae ibi sunt conficienda sunt.
  Helga susurrat in radio;
  - Bene, eamus! Sic torquens octo!
  Fridericus chuckles.
  - Octo plicans melior est quam sex in scapulis questus!
  Puella, curru ex diveo percussa, latravit;
  - Imo sex cogitari non potes. Habes genus regis.
  Exercitus Quintae Custodes erant cornua et crura. Gotha autem iubebat progredi, praesertim cum iam vespera esset, et tempus praeterierat cenae, et tenebrae appropinquare coeperunt.
  In proelio plus mille et centum piscinae Sovieticae naufragae et deletae sunt, et circiter trecentae piscinae Germanicae quae aliquod genus damni acceperunt. Harum circiter sexaginta quinque carri minime restitutae sunt.
  Et FRIDERICUS, relicta amica sua in lecto suo dormire, volabat adhuc. Hoc tempore directa est ad tormenta supprimenda. Desperatum iter Rotmistovium partem copiarum avertit, exercitus Meinshein, nec plus quam duodecim chiliometra die ac vespere procedunt. Nox cecidit, sed procellae adhuc laborant. Non solum mutatae sunt gubernatores.
  Semel iterum Fridericus bombers nocturnos U-2 occurrebat. Cars prope ad terram volavit - ima fuga. Tali habitu elabi fortuitum habuissent, sed in hoc casu diabolica iuvenum terminatoris instinctus laborabat.
  Praeterea Fridericus subito valde erubuit lacrimas suas, et factus est furibundus ... Etiam pueri vultus mutati sunt. Et omnino alia verba, alterius carminis, per meum caput prorupit;
  Ira per corpus ignea unda diffunditur;
  Impossibile est intelligere tale quidque nunc mihi evenit!
  Hic Orcus omnem nigredinis animae aperuit;
  Palatia cupio - non satis est mihi cum puella et paradiso in casa!
  
  Et quomodo omnia facta sunt, Deus non novit;
  Bastardus proditor factus sum, sed usque perii!
  Ubi est ista revelatio, qui eam genuit?
  inspirationem duco in patera - magnae copiae!
  
  Diabolus nos traxit in retia, proiiciens nos in circulo vitioso;
  Accidit, captus sum in retia.
  Sed confringam telam, et corde meo suscipiam Deum,
  Caelestis lunam ne maledicas!
  Et hi fratres in armis certo scio!
  
  O da mihi casum sanctissimi Domini!
  Natura mea, proditio et infamia es!
  Carnem volui, carnem tantum;
  Et consummata est in abysso, ubi sapientia obdormivit.
  
  Fascist dixit: Servis nobis.
  Accipies terram, pecuniam, titulos honores!
  Sed cedere anima tua
  Et haec poena pessima est in mundo!
  
  Sed infirmus sum, pulmentum conscendo;
  et vivum, honorem et conscientiam in se destruxit!
  Ita sit, difficile est
  Post omnes, nova non est, fabula iustus est!
  
  Quid faciam, redi;
  Non est amplius sinistra, et nunc saltem in laqueo collo est!
  At ille dixit: Finite pulmentum;
  Talem ignaviam, nobis credite, non accipio!
  FRIDERICUS hanc "vocalem" complevit, "aures" pulsans ac deinde perquam defessus sensit... Et id quod iam effloruit, id est novum diem venisse die 11 mensis Iulii. Et fuit ad pedes septem diebus.
  Expositisque, puer vix ad profugium accurrit et statim decidit;
  Somnium multum temporis evasit ... Fridericus discipulus se esse somniavit et lectionem audiebat. Magister autem incrementi gigantis tanta alacritate et fervore hoc narrat, ut invitus audias. Ibi loquimur de diuturno historico hoste Russiae, Civitatibus Foederatis Americae. Videtur quod in patria sua tandem cum digno talionis telo conscenderint;
  - Scire debes quod Exercitus Pentagoni suam optimam vim in pugna contra nostrum desiderium explicavit iter ad alios mundos frangendi. Telegraphum ad NATO militarem misi, ubi affirmavi me terram non potiturum esse, pacatam investigationem quae omnium hominum utilitati me gessisset. Epistulam meam non obtinuerunt, omnes in suis dubiis et commodis valorum scala metiuntur. Hi megalomaniac nothi putant se omnem humanitatem posse regere. Existimant enim, si habent manicam passionem capiendi et exterminandi, tunc ceterarum mundi vicarii eandem habeant passionem.
  Constitit dicentis et audivit undam liberalem plausus. Et Volka etiam strenue eum laudabat, licet auctoritates post se agnoscere nolebat. Bene continuavit gigas fortis;
  - Bestia vel rapax non sum, sed possum et intendere me defendere, bonum civilitatis meae a certamine meo dependet, et si inimici mei, et hostes mei civilitatis impugnare intendunt, tunc defendere intendo. meipsum. Perdam eos qui inter me et libertatem consistunt. Qui humanitatis paene servitutem habent, pro se summam gentem, extra iurisdictionem populi, in retributionem venient. Singulos oligarcharum denarium iam dedi, exemplum monstrabo qui pugnandi capax est, nec sub ascia iens ut ovis submissae. Coniungere omnes debemus, quia haec communis causa est, quia in Terra, cito nihil respirare debet. Nunc ad rem. Ad classes Americanas et NATO devincendas, magna, illimitata subsidia energiae, novum telum fundamentaliter, opus habemus. Multis, etiam optimus, H-bomb ultimus esse videtur. Multi, etiam optimi, pones non esse aliam vim efficaciorem ad obtinendum, nisi ad annihilationem, quae difficilis in usu est. Omnes noti estis cum reactiones thermonucleares, fusionem atomorum hydrogenii et formationem belli. Bene, cetera usque ad ferrum. Fusio nuclearis lucet stellis billions annorum. Multis autem ex vobis incredibile videtur novas fundamentaliter motus syntheseos perfici posse: in natura enim fere non exsistunt. Multi vestrum cogitationes stereotypicae plenae sunt quod si motus in natura non est, tunc in principio esse non potest. Quam absurdam hallucinationem, scientia super-civiliationum praebet modum ad consequendum molem ingentis industriae in magnitudine et reactiones quae in natura non sunt. Iam scis quarks exsistentiam: mini- particulas quae particulas elementarias constituunt. Etiam scientia tua centum particularum elementariarum detexit. Praeter eas, quas etiam scientia tua prodidit, particulae variae sunt, quarum multae tibi videntur alienae, aut etiam superfluae. Diversitatem quarkorum commoveris, quod ex more logice difficile est exponere. Nuper phisici tui reperti sunt particulas quas preon vocant, particulas quae quarcas faciunt, et eas recte acquirere et studere non potuisti. Nondum e nucleo non modo preonas, etiam quarcas evellere potuistis. Bene qualis energia obtineri potest ex earum fusione vel scindendi: immensa etiam comparatione cum reactione thermonucleari. Etiam apud modernos, immo infimae scientiae terrestris, sunt calculi theoretici, qui ostendunt particulam minorem, eo acrius excerpere. Hoc suggerit si possibile est talem vim obtinere, tunc paene infinitam fontem energiae obtinere posse. Tamen non unus physicus terrestris non solum fusionem reactionem microparticulorum recreare neglexit, sed etiam liberam quark e nucleo extrahere.
  Etiam libero massa, quark non libero sed, tempus elit. Quae causa est, quod motus perrumpendi vel mergendi particulis ultralucidis adhuc non possibilis est, non solum repetere, sed etiam figere in natura. Ratio in hoc consistit: quam ob causam thermonuclearis reactio tam difficilis est ut figurate etiam heros brevissimis armis dicatur. Ut thermonucleares reactionem causetur, energia bombae atomi necessaria est, nam bomba atomica explodendis, explosivae conventionales necessariae sunt. Ut fusione quark reactionem causetur, non satis est motus explosionis criminis thermonuclearis, eius potentia non sufficit ad reactionem, quam ob causam superhevae quarcae in natura non inveniuntur. Gradus intermedius nullus est, gradus qui motus in atomica fusione separat et distinguit. In fusione thermonuclear sunt gradus successive, quae in terminis dimissi energiae augentur. Reactio quae multo magis acrius quam explosionem thermonuclearem dimittit et perquam rara est: annihilatio reactionem. Ex contactu materiae et antimatter. In natura rarus est, rarissime, quia in rerum natura fere nullus est antimatter. Annihilatio reactio rara est in natura, nullus gradus medius est inter fusionem elementorum ac reactionem thermonuclearem. Ratio huius rei est quod ipsa antimattera non fit ex materia simplici. In nostro visibili systemate, illud observare non possumus. Sed si spatium moveris et invenias te ad commissuras mundi in confinio mundi et anti- mundi, tunc videbis quomodo processus annihilationis in magno opere procedit. Essentia quaestionis evasit in sufficienti quantitate antimatteri obtinendo, id est, materia quae in rerum natura existere non poterat. Constanter incurreret cum materia reali ordinaria, oportet annihilare vel explodere, sicut duo elementa chemicae innoxia separatim in contactum explodunt. Protona, neutrona, electronica, in contactu cum positrons, antineutrons, antielectrona in photonas aliasque particulas in diversas partes ruentes convertebantur. Eorum dilatatio celeritas colossalis est et celeritas lucis excedit. Ita, in magna annihilatione, particulae transeunt in celeritatem superlucinalem, ab invicem discedentem. Difficile est materiam simplici modo obtinere, particulis accelerantibus accelerando. Effectus consecutus hoc modo numquam gratuita iustificabit. Nihilominus efficax modus ad obtinendum antimattum in libra solida experimento compertum est. Essentia eius in eo consistit quod probabilitas antimattum, necnon materiam, idem fere est, quod significat differentiam inter antimattum et materiam ordinariam non magnum et non multum requiri ad verticitatem materiae mutandam. Quod fieri potest utens non ita validus radiatio campi peculiaris et unda specialis naturae. Praeter quarks, preons, creones, resones, uncinos, ryumones, chorodona, romones, etc. Radiatio in gradu speciali telepathico mutat structuram materiae in plano creon-sonantiae, leviter mutans, varians structuram. Ordinatio microparticulorum. Inventio fluctuum specialium scientiam et societatem evertit. Sed cuius radians, quis gradus materiae speciem mutare possit, eam transferens in gradum qualitative novum, notas materiae mutans. Novum radiorum genus in ingeniorum humanorum studio, singulari eius ingenio inventum est. Nos Hitlernatores ante alias nationes et gentes extra facultates domuerunt. Novus radiatio telepathica penetravit plumbum et etiam supermateria solida densiora, quae in se diversam rationem et variam radiorum extensionem significavit. Etiam in gradu tuo scientiae et humanitatis, sunt et creatae radiorum celeres excedentes. Radii radioactivae Alpha, Beta, Gamma, iam Beta radii paulo plus movent quam celeritas lucis, et radiorum Gamma-AS, excessus celeritatis lucis fere unum et dimidium temporis est. In planeta Terrae experimento iam invenerunt radios Klekon et Der undas, quae celeritatem lucis bis excedunt. Verum, dum in microdoses generantur, ne prospectus quidem sciunt. Plura dicam inter celeritatem radialem et facultatem penetrandi materiam, nexus directus. Quo brevior unda vagatur, eo altior est vis penetrans, tanto celeritas radiorum altior. Gamma radii tantum post transitum plumbi centimetri per medium attenuantur. Nam vis penetrans Klecon et Der radiis altior est. Radiatio extra-range, sive aura, teleportatio, telekinesis, telepathia, cyberkinesis, tormokinesis, plasmokinesis, summa celeritate omniaque penetralia habent. Hoc est, in superstructura spirituali sic dicta, quae clavis est ad mundum regendum, ad domandum inusitatas formas virium. Novissimae formae energiae viam aperiunt novis formis mensurarum, mensuris micromundi, quae radicem agere et in macrocosmo attingi possunt, mensuras inter particulas parvas fundamentales ad realem mundum transferentes, sic dictae volubiles. of spatium. Novum genus energiae novum telum dabit, radios Z-56 emitte et armada aggressoris in pulverem comminuet. Nunc potui accuratius exponere essentiam novae energiae et singillatim describere quomodo oriatur et effectus merger, sed iam datum est ultimatum. Hae gorillas terrere nos putant, sed etiam si detinemus, resistere tentationi non possunt ut insulam arandi et ferrum bombs et glomulis gravium sclopetorum sustineant. Si actio militaris non est, cur Yankees talem armadam colligebant, actu terroris indigent, exemplum pro toto mundo. Animae tuae ex me pendent. Ultro invitum docebo, ut vita meminerit, et qui vivus manet, invidebit mortuis.
  In hac locutione interpellatum est Friderici somnium. amens oculos aperuit. Helga ante se stetit et florum florum in manibus tenebat, et in digitis nudo crure puella rosa erat, qua nudum pueri roseum calcaneum amanter titillabat.
  - Bene, somnum sume. Tempus est cenae!
  Fridericus exilivit et statim in stomacho suxit ... Sed sic, nihil fere per hebdomadem comederat. Socolatam aqua dilutam munitam tantum bibit. Puer solem intuens et admiratus est;
  - Mirum est, circiter quinque horas consumpsi, sed multo minus videtur. Ne tempus quidem erat audire de novis armis maxime interesting lectionem!
  Helga giggled.
  - Circa novum telum? Imo, cum magnis militibus pugnant, vetustissima ars omnes vincere permittit. Sed ante aliquam elit. A duobus puellis, alit artes, tibi specialiter iunctae sunt. Comedite et novas copias venient.
  FRIDERICUS: Libenter pulmentum piscis suscepit, quod ei suavissimum patellae in tellure Terrae videbatur. Puer petasum pateram exinanivit et gravedinem in stomacho suo sensit. Sed hoc obstante hilariter exilivit et ad currum cucurrit.
  - Bene, Helga, iterum pugnabimus!
  Puella iocose respondit;
  - Et quomodo!
  Et nunc equus firmus Me-362, cum inseparabili satellite Fokken-Wulf-4, iterum aerem propelleribus excruciat. Atque in bello ut in bello. Fridericus Helga quaesivit:
  Quid est vestri ventus lusum praeter pugnam?
  Puella molliter chuckled et respondit:
  - Etiam dicere difficile est! Etsi scis. In woodcarving fui. Talia exemplaria pulchra evaserunt ... Et ego etiam fabulas phantasticas scribere conabar. Solum cum duos scribebam, omnes me ridebant. Atque adeo puduit me componendo quieti. Scis quam ingrata sit cum rident!
  Fridericus consensit;
  - Comprehendo! Etsi nunc sum ad culmen famae! Sed quam primum morior, paene sum ...
  Helga interrupta est;
  - Minime! Crede mihi, non obliviscuntur! Nomen tuum reor exercitus caeli vocabitur, vel urbes aliquas de victis orientalibus. Vel fortasse vicus Berolinensis!
  Fridericus risit.
  - Ita me consolatus es!
  Helga admodum graviter addidit;
  - Fortasse etiam ordo in aviatione cum imagine tua comprobabitur. Uno modo, tam dulcem faciem habes, deinde, eventum tuum, iam plus quam viginti milia quingentorum hostium aircraft, a quovis vinci abhorret!
  Gravissime etiam objecit Fridericus;
  - Imo superare possunt si bellum cum URSS diutissime trahit, vel si hesterna adhuc cum sociis agitur. Omnia igitur possibilia sunt... Sed in principio, mille aeroplana attingere potest! Quid agam et hoc?
  Intermisso colloquio, parva turma pugnantium hostium praevolavit, ac deinde tormenta graviter excipienda erat.
  Quamvis summa lassitudine et lassitudine exercitus Nazi, victoria apud Krasnogvardeisky Fritzium et multi- trum sarcinam ad nova facinora incitavit.
  Nazis Moscuam oppugnare non audebat et urbem Pavlovsky Posad ad orientem sitam oppugnavit et regiones ei adiacentes munivit.
  Sovietici milites, alioqui fortiter dimicari non potuissent, sed tantum vespere inter cuneos Germanos coissent ut iam sagitta transiret.
  FRIDERICUS et Helga rursus piscinas suscipere conati sunt, quae hiatum obturare et obturare conati sunt. et tunc se perfecte ostenderunt. adulescens quingentis in piscina superare administravit! Quod fere consecutio ultra-class!
  Fridericus vere gaudium percepit quod tam frigus erat! Eum esse optimum bellatorem omnium temporum et populorum, genus classes significat! Quid enim placet omnibus statura et frigidior esse? Fridericus est Lupus, quod lupus significat!
  Iam tenebrae erant, et adhuc pugna non exstinguitur. Columnae Germanicae septentrionales, ubi catervae celebrium Rommel laceratae sunt, et a meridie, ubi Mainstein Pass urbem Pavlovsky Posad circumdedit. Media nocte iam praedia Gothae et imprimis complures Ferdinandi-4s in huius pagi extremam partem irrumpunt... Sed prohibere coacti sunt. Tunc Gota iussit defensiones pertinacissimas praeterire. Hora secunda matutina Posad orientalis Pavlovsky, partes secundae corporum SS et prima cinematographica, etiam ab URSS, inter se obviam venerunt. Nocte igitur die 12 mensis Octobris anno 1947, obsidio anulus circa Moscuam catervam militarem occlusus est!
  . CAP
  Mane die 13 mensis Octobris anno 1947, Fridericus ut semper se scienterque pugnavit. Equus fidelis volans in altitudine discerptus est, et machina, non obstante quod puer plus semel coegit, sine defectis laboravit.
  Resistentia copiarum Sovieticorum conspicue debilitavit ... Nazis Moscuam, quae in arcem inexpugnabilem versa erat, nondum ad orientem versus oppugnare ausi sunt. In Pavlovsky Posad proelia in pleno adhuc adductu erant, imperatores fascist satis rationabiliter praedia in urbe uti noluerunt, relictis Romanianis, Italis, Arabibus, Indis et aliis peregrinis pagis expugnandis.
  Fridericus duobus vel tribus parvis proeliis aeriis interfuit et sine difficultate circiter duodecim aircrafts interiit. Alia scuta trita sunt: tormenta, howitzers, mortaria, Katyushas, et si nimium felix, lacus.
  Hoc vero non saepe occurrit. De consilio similis fizzled. A meridie, cum intolerabilis connubio Octobri facta est, breve otium fuit et Fredericus, seu, ut publice dictus est Fredericus Magnus Bismarck, Smolenscum vocatus est.
  Iuvenis ace-terminator admodum laetus et hilaris respexit. Tametsi Fridericus nimis acerbe et proditionis suae puderet, spes recipiendi praemiorum fascistum puero placuit.
  Helga una cum eo vocata est. Puella etiam excitata est et dentes margaritae cum risu lepido pantherae scintillatae sunt. Illa dixit:
  - Vides, lupum puerum, Russos vicimus!
  Fridericus spem in hoc casu non communicavit;
  - Hactenus, hoc est tantum medium successum et certamen... Proeliis et proeliis tantum momentum obtinet. sed principio et facto feliciter .. .
  Aedificium commissionis regionalis CPSU ad iudicandum electus est. Multum raedam ingens continebat multae luxuriae currus, plerumque Americanae factae.
  Re vera duces pupa exercitus US, imperium Britannicum, dominium Canadiensis in aula conventui aderant. Fuit etiam unus ex principibus Anglorum...Et quidem Hermannus Goering ipse et Adolfus Hitler... Tantum hoc mirum Fridericus, Margareta cum eo non erat. Mirum est, fortasse iustus gravida, haec praestantia, unica mulier non vult periculum suum et puerum ab acc ... Post omnes, bellum non est iocus omnino!
  Vel fortasse non vult communicare cum Hitler's novum gratissimum cum viro suo? Hic in genere omnia possibilia sunt et fere impossibile est legere quod in mente mulieris formosa est, sicut Aphrodite, et insidiosa sicut Hera.
  Sed de eo etiam beatus est Fridericus. Parum fuit coram Fuhrer se suamque proditionis periculo animorum, involuntario gestu, aut inconsulto verbo exponere. Ceterum viri cornigeri, praesertim in persona principis dimidiae orbis, periculosissimi sunt. Etiam pro tam lento guy similis est numerus unus miles tertii Reich!
  Plerique eorum, qui pro praemio advenerunt, gubernatores erant - Goering ipse acus fuit, ardens admirator theoriae Dua Generalis - aviationum, deus bellorum, scilicet, primus omnium copiarum aeriarum collocavit. Sed etiam tankers erant, inter quos nobilis Wittmann. Et cum cruces equestris incepit caeremonia honoraria.
  Cum Helga vocata est, puella ad litteram quasi equus desiluit, calcibusque percutiens. Crux militis donata est et singulare pugnatoris insigne, obterere. Praelium Moscoviae.
  Wittmann crucem cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus accepit, stella crucis equestris cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus, etiam "infanti" Huffman donatus est. American acetas in tunica cowboy invariabili etiam adiudicavit.
  Ultimum adiudicavit Fridericus ... Res satis logica, quia optimus erat optimus. Excelsa consideratio, magna stella crucis equestris de cruce ferrea, et folia quercus, gladii et adamantes, ad minas Nazi solemne soni oblatum est. Praeterea quattuor notae pro quadringentis, quingentis aircrafts et quadringentis, quingentis praedis donatae sunt. Erant etiam haec insignia auri et quingenti etiam cum adamantibus minimis.
  Hitler manum Friderici diu concussit et aliquid studiose dixit ... Puer insignem crucem oculis suis devoravit. Diamond ornavit platinum quercus et gladios capulos. Figura in memoria nostra emicuit etiam cruces ordinarias equestris cum adamantibus, viginti septem tantum ordines toto bello donati. Bene, hoc loco etiam minus est... Maior gradus laudum, Crux Militis, ubi folia argentea substituuntur auro, nondum constituta sunt.
  Sed praemia non cessabant. Hitler pronuntiavit Fridericum gradum Maioris Campi Marescalli Air Force et SS Custodes adiudicatum esse, cum aestimatione armorum personalium et bonorum centum milium quingentorum milium marcarum (costus quindecim Pantherarum novissimus).
  Telum nominale idem fuit cum machaera Helga donata, ex chalybe Damasco facta, capulo adamantibus et smaragdis pulcherrime ornata.
  Fridericus tentationi resistere non potuit et telum soldano dignum aliquoties agitavit. Manubrium commoda erat, et machaera plane librata erat, et levis ad validam manum puerilis videbatur.
  Tum Americanus Generalis Mankurt locutus est, qui in historia descendit ut popularis locutionis auctor: patria sit iniuria, sed haec patria est!
  Atque hic imperator immane crudelitate et captivis quoque clarus factus est.
  Mankurt acriter dixit:
  - Barbari Russici multam terram occupaverunt, unum ingens impedimentum creantes in quo pulmentum aeternum regnat. Quousque regimen terroristis eorum sextam humanitatis cruciabit? Russiae populi liberationem exspectant adventumque in terra exercitus liberae Europae et Civitatum Americae Unitarum. Ideoque America omnis conatus URSS superare faciet. Fluxus armorum et voluntariorum ex toto orbe terrarum augebit et augebit! (Applausus turbidus). Omnes terrarum orbis regiones contra Bolshevik contagionem unitae sunt. Dominus Deus et exercitus caelestis nobiscum sunt. Deinceps ad victoriam!
  Eum secutus Anglus et postea Fuhrer officialem caerimoniarum partem interpellavit, initium pilae denuntians. Confestim multae puellae et feminae apparuerunt paratae ut duos heroum nobilium faceret.
  Fridericus Helga socium eligere voluit, sed ex inopinato illa recusavit, dicens consuetudinem saltandi cum sociis vel sociis in armis militaribus non ordinare. Quid autem puer aliam dominam elegit, praesertim cum omnes mulieres hic formosae sint - videntur specialiter electae. FRIDERICUS risit et leviter saltavit, sed cogitata pueri de alio erant.
  Itaque ordinem accepit et nunc campus maior est marescallus... Cursor eius in ortu est, et secundum numerum dejectae aircraft et naufragae lacus, in mundo nullum habet aequalem! Omnia denique videntur, sed aliqua ratione feles corda eorum scalpunt... Sed si notas figuras accipiamus, exempli gratia Roberti Artrois, principis sanguinis, ex regio genere Capetanorum. Post omnes, contra patriam suam Franciam pugnavit, nec aliquid passus est, quamvis sanguis commilitonum in manibus esset.
  Et centa milia Russorum ex parte Nazis pugnant. Etiam Magnus dux Kirill Romanov subsidium suum pro orientali expeditione et liberatione patriae a Bolsheviks publice denuntiavit. Romani pro Nazis et occidentales regiones sunt post eos.
  Bene, si illustres principes, et Tertius Reich contra Stalinum sunt, cur Fredericus pateretur. Fieri autem potest ut maiores eius in URSS omnino non vivant. Bene, logice cogitemus... Post omnes historiae cursus iam gravissimo modo mutatus est. Nunc mundus numquam diversus est, sic proelium Moscuense a Sovietis amissum est... Et quid hoc est? Quod imprimis in mundo signanter mutato verisimilitudo est quod parentes eius (obiter in diversis urbibus nati) obviam ac familiam incidere graviter incipiunt. Sed etiam pater et mater non nati sunt in MCMXLVII ... Id quod probabilitas occurrens duos avos et duos avios etiam minus erit!
  Plus, omnis puer in statuto genesis est singularis et pure singularis. Idque significat, si momentum conceptionis mutaverit usque ad horam, vel etiam decem minuta, tunc non amplius erit. pueri similes.
  Id est, interventus hitmanis in praeteritis, secundum logicam rerum, violator inviolabilium legum temporum inducet ad exitum. Et ipse et frater et fortasse parentes et alii.
  Sed cum iuvenibus acetibus vivit, et fortis, sanus ut nullus alius in hac infausta tellure, fortasse hoc praeteritum mundus omnino non est! Forsitan hoc ne sit quidem ipsius universitas, aliqua parallela universitas, et etiam temporis lag. Hoc est, Fridericum maiores suos non occidit, non populares suos, sed alienos homines, qui generalem tantum similitudinem habent cum praeterito pueri terminatoris abstracti.
  Hoc significat, re vera, proditor non est, homo iustus, ut hitmen ex varia scientia ficta serie, qui in praeterito praesentis cognitionis utitur, ac etiam incredibili virtute praeditus providentia. Bene, si super potestates habiturus est, simpliciter peccatum est illis non uti! Bene, quoniam fatum, ipsius caeli dextera, illum primum ad Iuventutem Hitlerorum, deinde ad tertium Reich misit, tum omni conatu ad cursum opus est. Majorem agrum marescallum esse bonum est ad quatuordecim, pueri annos, sed ad viginti plerunque ducem, vel etiam campum marescallum, melius est. Et quis scit, fortasse Tertium Reich et Americam tandem concoquebit, et tunc filius eius primus Orbis dictator erit!
  Tunc subito apparuit ille quem adulescens minime exspectandum est: Eugenius Porsche ... Longus, pulcher, fortis, etiam parum rusticus, et mire non nobilis pro filia unius e maximis magnatibus Tertii Reich.
  Verum, dissimili congressu, puella pretiosas valde pretiosas induit, cum adamantibus, sed simul perlucidos et amoenitates non celavit, licet non parvas tibias.
  Propter altum calcibus iam alta puella paene gigas videbatur. Ipse Fridericus pro aetate ordinarius et etiam minor teenager fuit, ea brevior fuit quam viginti tres, viginti quinque centimetra et calcanea et plus ratione habita.
  FRIDERICUS etiam turbat, quid si nunquam plus quam haec sex mina puella (quae ruerat in patri suo successit, tamen non gigas, licet nescitur qualis mater fuerit, et quae sub ejus alam ascenderit. !), erit super eum ut semper resurgat. Ita melius est quod illa, sicut novissimo tempore, nudis pedibus abiit...
  Evgenia autem aspexit ace- tutem cum admiratione, et extendens manus osculatus est eum in labiis;
  - Miles meus es! Lux terrena non est!
  Confusus Fridericus;
  - Ita ego....
  Eugenius interrumpitur;
  - Nihil opus est verbis! Digna es laude. Non solum ut gubernator .... - Tycoon filia crines movit. - Cogita modo, habes phantasticum donum artificis et excogitatoris. Ideas sic suadeant... Genius! Supra Leonardum Davinci.
  FRIDERICUS IN CAMPO.
  - Etiam! Cedo, artifex non unum bellum vicit. Tametsi orbem terrarum eius magisteria vicerunt!
  Inceperunt saltare. Evgenia tam pulchra erat, instar skater, sed Volka aspexit nimium magnum. teenager. Quin etiam Helga contumaciter simulavit ne aliquid animadverteret. Attamen Germanorum iuniores aetatibus docebantur turpem esse mulierem sentire ac magis etiam ad zelum demonstrandam, et vir, si bellator est, etiam fallere tenetur. Quid nobilitas emendai! Sicut dixit Hitler: non est peccatum in viro muliere, ut pariat filium ab alio viro ; Evgenia autem gravissime quaesivit puerum;
  - Et ubi studuistis principia nosse rerum potiundis et tormentorum auto- strorum tam bene, talium scientiarum inveniendi?
  Fridericus non potuit et noluit verum dicere, et puellae ignotae, etsi pater eius magnatus erat, unus ex summis decem hominibus opulentissimus in Tertio Reich et gratissimus Hitlerus et Goeringus. respondit tergiversanter;
  - Hobbies a pueritia huc munus exercent... Variae litterae scientificae, desiderium invent! Non est necessarium sedere in scrinio ad faciendum aliquid sensibile...
  EVGENIA ADnuit.
  - Etiam ludorum etiam cupio, et simul rodo, vel etiam rodere lapidis scientiae... Tamen numquid Domina Piston simile munus rat?
  FRIDERICUS, den- lupum denudans, confirmavit;
  - Ita, in rat, ac non solum scrinium, omnino non aspicis! Maxime, etiam comparari potes..
  Evgeniya monuit;
  - Non modo cum vacca compara! Id a pulchellus malus admonitus!
  FRIDERICUS philosopho dixit:
  - Quicumque rem non agit, gradum caprae accipit. Ita... Stultum emporium habemus.
  - Bazaar funda est? EVGENIA coniecerat. - In genere germanica locutio videtur esse recta, sed quodammodo ... Nimis recta, exacte posita passiones, verba clara, tensio orationis ... Et non est accentum, sed sentis aliquid non satis indigena in hac rectitudine .. .
  Nullum signum anxius esse Fridericus ostendit:
  - Nu&ne huic? Fortasse suspicaris exploratorem Sovieticum fuisse et Russos viginti milia cum Americanis et dimidio milia innumerabilium eorum aircraft donasse, me in summo Tertii Reich inficere?
  Evgenia caput movit.
  - Non puto non tam! Nimium erat, etiam pro Rutenis. Etsi notum est dictum: Russia mente intelligi non potest. Sed hic aliud mihi videtur, fortasse tu, quam dicere... Productum machinationis geneticae SS. Quale futurum hominem? Opera scientifica in geneticis legi et scio naturam humanam mutari, emendari vel peiorari artificio interventu. Et qualitates tuas superhumanae bellatoris... Verum est...
  Instead of answering, Friedrich inclinato capite ad amicam suam altam et osculatus est eam ardenter in ore pleno. Deinde dixit;
  - Non belle tibi des caput. Si vereris, ne a me debiles natos accipias, crede non ita! In genere colloquii locum mutare possumus.
  Constat Evgenia;
  - Melius est mutare! Loqui de obterere... Praesertim principale in praetorio operationali quod a Guderiano petitur negotium certatum est: duo genera piscinarum... Sicut medium "Imperialis Panther" cum tormento 88 millimetre El 100 vel breviore sed armatura, et armatura antica frontalis saltem 250 millimetrerum et "Tigris regiae" cum 105 mm el100 tormentorum callaribus, cum armatura frontali saltem 300... Pondus autem primae piscinae non plus quam quinquaginta talentorum est; secunda LXV.
  FRIDERICUS: Contemptim ut leo in fronte cucurbitula risit;
  - Estne aliquid simile hoc verum? Praesertim cum te multo facilius vix materiis evaseris, et bombardi foederati terras tertii Reich non vastant!
  Eugenia cum gemitu respondit:
  - In principio, possibilis est, sed tempus non habemus, immo tempus non habemus, ut exemplar metalli in tempore opportuno. Sero nescio quo pacto egregie nobis dedisti. Et Hitler vult recentissimas piscinas incipere cum exercitibus Tertii Reich hoc anno inire.
  ace- iuvenis admiratus est;
  - Cur tantum temporis spatium ad exemplar?
  Adnuit puella.
  - Non parum, praesertim si exemplar fundamentaliter novum est... Similis est res vulgares: si pelles, cades in uallem!
  FRIDERICUS: Scilicet problemata hic sunt. Haec autem piscina designata est post bellum et expertus in proeliis secundum bellum mundanum. Praeterea exemplar novum non fundamentaliter, sed ulteriorem evolutionem T-34 fuit. Hic, exempli gratia, in T-44 non est omnino felix et in bellis prope non fuit.
  Tigris piscina data Germanorum experientia in machinis huius generis faciendis (nisi, si forte chassis numeras, exempli gratia, iam 150-ton Colossal creatum est in Primo mundo bello).
  Fridericus annotavit;
  - Necessarium est designare fundamentum iam creatum "Panther" -5, seu AG. Eius undercarriage permittit te sclopellum ferre non modo 88 mm qua- les, sed etiam 128 vel 150 howitzers.
  Evgenia giggled.
  Sed id ipsum agimus! Sed ruerat iam suam "Tiger Regalem", quamquam cum 88 millimetris tormenta tormentorum. Sed fortasse, ut medium exemplar, hoc unum faciam. Munus initialis libri 250 millimetris in eo peractum est, etsi pondus satis magnum est - 63 talentorum. Ex altera parte, turris cum maximo angulo rationis inclinationis armaturae elegantis et turpissimae. Sed secundum vestram sententiam, piscinam undique impenetabilem, omni defensione destruendo, possit creare. Re quidem vera, machinae emissae, magni momenti est iustam bonam partem praesidii habere, quae, proh dolor, Panthera diutissime gloriari non potuit.
  Fridericus annotavit;
  - Forsitan, nunc lacus argumenta non attingemus... Vel potius discutiemus. Senes sumus professores aut iuvenes guys et puellas.
  Constat Evgenia;
  - Recte, ut semper, de seculari re loquimur. Exempli gratia de domo regia Britannica.
  Fridericus grimaced.
  - Bene, argumentum! Veniet tempus a Winsoriis nihil erit reliquum. An credis captam Moscuam piscinas nostras Londinum captam iam obruere non posse?
  Evgenia dentibus emicuit;
  - Bene sane possunt!
  Post pilam, cena nobilis secuta est ipsis lautis ferculis, sed sine validis bibitis potionibus. Nihil fortius quam sex gradus. Bene ergo Fridericus et Evgenia, ut decet guy et puellam, in cubiculum separatum secesserunt.
  Tametsi vulgo accipitur quod blondes procerae temperamento non differunt, Evgenia per aliquot horas contrarium valde evidenter probatur. Bene, Fredericus, utique faciem non amisit. Obdormiverunt itaque, amplexantes arcte.
  Puer somniavit se ninja Iaponicum esse qui mandatum a Nicolao II Tsar Russico accepit ut mikado, id est, imperatoris interficeretur.
  FRIDERICUS Somniavit muros asperos scandere, minimo rimae seu rimae adhaerens digitis ac digitis. Puer palatium intravit ubi atrox pugna coepit.. .
  Iuvenis ninja, ut solet, concisus, confossus, capita hostium exsufflavit ... Somnium tenebrarum nimis, nimium sanguinis, secans, et parum significatum. Plus, nudis pedibus gladiis exercendae puellae toto loco saliunt... Denique...
  Nos tres vel quattuor horas dormire potuimus... Fridericus ab angelo puellae excitatus est dicens:
  - Proelium in plena adductius! Nullae sunt pernecessariae homines, praeter similes tibi similes, Friedrich Bismarck.
  Puer exilivit et sine etiam vale dicens, ad pontem proximum festinavit.
  Et cum evenisset, non frustra vocatus est ... Generalis exercitus Rokossovsky ordinem Stalini accepit, non expectata plenam intentionem virium, ut feriret contra catervam exercitus Rommel. In hoc casu ratio erat, quod nondum ad oppugnandam Voronezh Germanorum copias explicandas tempus erat. Itaque occasio fuit submissa calcitranti per extentum lateri, fessum superioribus proeliis Germanorum militum.
  Fridericus in Focken-Wulf sedere coactus est et non impetum modificationis, sed exemplar ordinarium cum quattuor tormentis viginti millimetris et duobus tormentis machinarum. Itaque, prae nimia festinatione, puer sine telo se reperit quod tam efficaciter ad pugnandum lacus se probaverat. Adhuc decem bombas in fuselage habuit ...
  Caelum etiam calidum erat, aircraft oppugnationis Sovieticae erant et pugnatores Yaki-9. Nihilominus vehicula novissimae, propter pauperem tutelam et survivbilitatem, etiam eminus vulnerabilia erant, tormenta qua- les viginti mm. Fridericus primus pugnatoribus cornua dedit, quae sane tardius Ilys antecedebat. Quattuor tormenta aircraft, id est potentia... Primae duae sexdecim yaks dilapsae sunt, etiam sine ulla calliditate ad caudam aditus.
  FRIDERICUS non nent, non decurreret, leviter aerem tormenta solum transfert et corpus machinae ingentis vibravit.
  Viginti quinque, viginti sex, viginti septem. quam ob rem, in Soviet litteris militaribus, apparatus iste gloriosus Fokken adeo parvipendebat -Wulf. Ita, plenam vicissitudinem in 22 secundis contra 19, peragit, pro Yaks (et in modificatione leve, Yak etiam hoc facere potest pro 17 secundis!). Sed Fridericus non opus decurrere, simpliciter retardat et advolat. In secunda secunda, septem ad octo currus actu deducere potes.
  Tempus pro Friderico in statu pugnae ecstasi valde lente fluxit, et tempus habet telam cogitandi et defundendi. Principio communiter accipitur ut etiam acumen peritissimum, inclusa etiam quae Rudel phaenomena, graviter cursum belli influere non possit. Hic in historia reali, sex aces Germanicae optimae totum exercitum aerem deleverunt, sed Nazis sine spe praelium pro dominatu in atmosphaera amisit.
  Sed in hoc casu tot yaks in unum locum contra hominem infestum iacit. Velut alae cadunt, aut vitrum cataphractum erumpit. Illud etiam peius est, quia in hoc casu gubernator salvari non potest. Et iam paucae aces periti in rubro Exercitu relicti sunt.
  Inter vehicula downed, quattuor custodes fuerunt, qui plus quam quinque aeroplana confodiunt. Hoc solum iterum non adiuvat, quia Volka scivit ubi ferire et quomodo ... Sicut venator e anseres gregem pulsans. machina gun. Id est, grex in unum erumpit, intuitive, sponte determinans et ordinans dolii motus, ad scopum desideratum, cum nulla glans praetervolavit. Anseres, et hoc in casu, aeroplana Sovietica iaculantur et ubi cockpiti franguntur et a gubernatoribus sutis, aliquandiu recta volant. Proin ut aliquam at...
  Fridericus recordatus est hic pelliculas de idoneis Americanis bene affectatis, et de clarissima pellicula cinematographica DiCaprio - "Fast sed mortua". Sed in diebus illis, US idoneis tormentis machinae automatariae nesciebant et tormenta aeris celeri-ignis. Alioquin quam monstrum telum per vim exitii cognoscerent.
  Yaks in proximo intuitu finivit et Fridericus ad Ilam switched. Hic optimum est eos desuper aggredere, vel a tergo hemisphaerii. Meliorem fore etiam sine spatio minuendo.
  Alia via est pennas fragiliores emittere, non potes in illis arma suspendere.
  II.-II cognomento gibbosus. Postquam secundus locus in eo inauguratus est, difficilior facta est incipienti simile currum incipienti mittere, sed jaculatori, qui novissimum hemisphaerium tutabatur, sed ... Nempe aerodynamica huius aircraft peiorantur . Sic etiam facilior erit cum illis...
  Fuisset magis logicum Ilam in diversa dispergere, sed hic ratio ... In summa, coepit pulsu fabuloso impetu aircraft. Sed pernix "Salamandra" i3 iam pervenerat tempore. Etiam silts sustulerunt .. .
  FRIDERICUS etiam existimavit se posse praecedere, dum adhuc appropinquanti yaks obviis. cum terra virium gravis est comminatio.
  FRIDERICUS tamen etiam problemata non experitur ... Sinus ex canonibus in hemisphaerium tergo cataphracto, seu alarum upholster - idem effectus est. Et quomodo hi currus tunc devolvuntur, etiam signum in aere relinquunt.
  Fridericus triginta septem silts iecit et duos homines homines amplius apprehendit. Iterum textrinum, quamvis recordatio prior centum et una non fracta. Aequum est ut hostis plana reliquit. Nunc mox bombs concrescunt et redi.
  Lacus Sovieticus nunc in oppugnatione erat, sine auxilio aviationis, et multo magis tormentorum. Aircraft and bombers in eos impetum fecerunt. Feliciter pro Soviet tankers, autocinetis notis vehiculorum uti poterant. Numerus autem aircraft omnium generum crescebat.
  FRIDERICUS: Omissis omnibus bombis suis, ad airfield se convertit. Nihilominus curavit videre Focken-Wulf-4 Rudel, nobilissimam piscinam destruentem.
  Iuvenis acetas ad airfield suum "nativam" rediit, ubi eum exspectabat Pegasus-terminator Me-362.
  FRIDERICUS, expositis Focken-Wulf, gubernatorem finitimum exclamavit:
  - The one who has ausand to claim that the F -490 Pugnator malus est mendacium. Plana mala non sunt, sed mali gubernatores.
  Proxima eruptio solum ad pugnam contra praedia redacta est. Aliquando Germani non vacat validum pugnum ad arma occurrere, et in planis ingerere.
  Sovietici nautae fortissimi piscinam ante aciem asperam iam transgressi sunt et unitatem peditem, quae consistit in voluntariis Arabum, aggressus est.
  Sarraceni, praeter spem, fortiter pugnabant, nec fugere cogitabant, sed simul ineptissime agebant. Praesertim American bazooka aliquo modo non humano modo adhibita est, et magis etiam tasque.
  Impetus autem Unitates Sovieticae perceptae sunt. Fascist iaculatores imprimis usi sunt bombsis numerosis, cum criminibus informibus, ideam ex designandis Sovieticis exscriptam, sed ad exsecutionem peritioribus. Sed lacus Soviet ut rete desuper suspenderet non accepit.
  Et FRIDERICUS modo in tectis canones auras plantavit. Haec ars est simplicissima. Ferrum per turrim excute et victoriam tuam. Et quot carri sic proieci possunt si e plano horizontali ferieris ...
  Et celeritas piscinae non salvat si pugnator intuitive pervenit, sine intentione, ad libitum...
  Est simulator cum lacus, solum Deum modum habes, et omne sagittarium est accurate, et saepe iacis, saepe...
  Hic numerus piscinarum naufragarum excessit quinquaginta, ut Rudel requiescit... Sed iam digressurus sum. Apparuit ex parte Aures. Sex frusta confodiunt, et reliqui Salamandra perdant. Fere haec frumenta interdiu in pugna permittuntur operarii pura mortem consciscere.
  Lacus sint amet...
  Revertere ... fuga in Focken-Wulf-4, et iuxta eum est Helga.
  Interrogavit eum puella;
  - Quid ergo tibi placet Evgeniya?
  FRIDERICUS: Contemptim in radios scidit:
  - Quid invides?
  Puella giggled.
  - Certe non! Liberi sumus, et non nupta. Miraris, quis melius in lecto, me, vel illam!
  Fredericus vehementer respondit:
  - Scilicet es! Non ita magnus es, et multo perniciosior!
  Helga risit.
  - Non expectavi aliud a te! Sed sane, omnium optimum... Fu rat consilium est, et una ex paucissimis mulieribus crucem Militis Crucis Ferreae consecuta est!
  Fridericus annotavit;
  - Puto folia quercus circa angulum modo es!
  Fortassis id pugnatum erat puero dextro. Audacter Helga lacus vapulat. Videtur quod bellatorem abruptius quam bellatorem probare vellet. Quanquam haec cum Friderico conferri non potest.
  Mox magnae cisternae columnae vehicularum Germanicarum et Americanarum apparuerunt. Praecipue pernicibus et lascivis piscina destruentium Americanorum "Sagaces" -3. Hoc grave erat, praesertim cum vehicula Sovietica iam late ab aere percussa essent. Panthera-5 etiam problematicum evasit ... Eius longi ianuae rapidae ignis tormenti et arma frontalis impenetrabilis ... Videtur quod celeritas Lorem incepit deficere, nautae lacus Sovietici. Quidam, duces non audientes, terga verterunt, technotronicum infernum effugere conantes.
  Et iterum revertentes et egressionis oppugnationes lacus.
  Iam meridies erat, tenebrae factae sunt. Ipse et Helga ad subsidii directi sunt, coetus Germanorum exercitus versus Ryazan movens. Eodem tempore milites Vatutini in lebete etiam obstringere conati sunt.
  Ad orientem Germani tardius progrediuntur. Hic impediuntur stamina militum Sovieticorum et munitiones Streppi Frontis, etsi non densae ac in extrema Moscuae.
  Sed copiae Nazi plus spatium decurrere, Gothi praecipuas defensionis nodos talibus columnis praeterire conati sunt. Nonnullis in locis progressus turmarum Germanorum acceleravit.. .
  Fridericus Helga quaesivit:
  Taedetne puellae somniorum meorum?
  Belliger ille flava respondit;
  - Laetus modus lassitudinem fugat, melior quam urticas vaccas! Etsi lassitudo pro lacte fit cruentum pus!
  Fridericus consensit;
  - Non iam veritatem calcabis!
  Noctu adulescens volare perseuerat, non obstante quod nubes in caelum venissent et pluviae defluxissent. Secundum doctrinam militarem Germanicam, aviatio etiam defensiones in fronte supprimere solebat ... Et dissimilis anno quadragesimo primo, Luftwaffe magna ope Pindostanorum aircraft habuit.
  FRIDERICUS BUNERSOS iam oppugnabat, ac etiam scuta minora... Noctu proelium non cessavit, et copiae Sovieticae scopos immiserunt. Parvi sint, et tenebrarum potius, sed non minus fortes ad hoc.
  Noctu, praeter U-2 alam, scuta caeli nulla occurrunt. Et bombed bunkers ... Leviter.
  Mane diei 15 mensis Octobris anno 1947 pugnatum est ad oppidum et simul coniunctas ferriviarias: Elektrostal. Ibi vehementer aestuabat ac praesertim Fridericus ab inseparabili suo amico Helga iunctus est.
  - Hem, quem magnum militem inimicis urgemus?
  Fridericus laetus respondit:
  - Nebulones ad praesepio cerevisiae impellunt et nos vincimus. Et quomodo vincimus...
  Oppidum ipsum Elektrostal honeste munitum erat. Praeter exercitus turmas, duae novae divisiones NKVD etiam in defensione eius communicaverunt. Quanquam illi in genere non tam electae militiae quam SS, tormentis levibusque praediis armati erant.
  Nazis in vicem suam ahenum creare conati sunt.
  Hic, utique, firmamentum aeris partes agit significantes, praesertim si collum extentum est.
  Helga, ut est proprium puellae, certum est;
  - Victoria nostra erit! Para aestatem tuam sleigh!
  Fridericus consensit;
  - Ac non solum aestate! Gravibus obterere et conchis aere utemur.
  Puer putabat se in exercitu Mainstein se esse, sed celebris Rommel in Occidente celebrior est. Cum iuvenis in proelio plus egit in ecstasi ductus spiritu infernali, cur non meminerit gloriosi huius imperatoris facta. Eo iucundius est victos Britannos quam Russos victos meminisse!
  Rommel, cum ad Marret Lineam pervenisset, intellexit se in Napoleo "mediae positione" inter duos exercitus hostium esse et nunc unum ex illis ictu decretorio posse debellare ac tunc demum circumire et secundum alterum versari.
  FRIDERICUS sibi coniecit: Napoleon, quamvis Leo Tolstoy dubitaverit, magnus proculdubio dux et princeps fuit. Praesertim si res gestas spectes. Tantum non servavit. Hitler ea de re, etiam peius.... Sed in principio potes comparare Fuhrer cum Napoleone!
  Rommel imperator ingeniosus aliud etiam intellexit: Americani et Galli longe orientem in Tunisiam centralem moverunt et Orientales Gorges Dorsal apud Fonduk, Faid et Gafs tenentes, ad occidentalem Gorges Dorsalem LX-LXX millia ad occidentem tegentes.
  Visum est, si copiae Italo-Germanicae Faid et Gafsa cepissent ac deinde occidentem praeter Ferianam et Kasserinam moverent, recta ad ingentem Americanorum copiam basim ac praetorium Tebesse tendere potuisse. In Tebesse acies Germanorum Italorum longe se ad oc- cidentem in Tunisia ac prope inter ipsas communicationes. Si Rommel lacus suos verteret et septentriones ad mare mitteret, ab hoc loco centum milia passuum, Germanos omnem sociorum in Tunisia exercitum intercludere vel in Algeria subducere cogeret.
  FRIDERICI cogitationes interrupit aspectu duorum Laggs e post nubila elapsus... Hae sunt in phthisi... Et tunc bene quaesita tormenta iacula... Tantum mittere potest ut...Quattuor amplius Yaks... et ibi sunt, est.... Nunc, in Katyusha, ignis ... Ita ut fragmenta quaquaversum volant ... Alius jet launtor ... Ita Helga a latere conatur. Clamat:
  - Hero, urgeamus durius!
  . CAPITULUM 20
  Missio Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in mundo parallelo nondum finivit.
  Germani versus urbem Gorky proficiscebantur. Ipsum ceperunt in ambitum totum. Puer et puella hanc urbem magnam defendebant.
  Omnino circumdatus et suffocatus est Moscoviae. Nazis ad Kremlin loca iam perrumpi. Status capitis URSS prope desperatus erat. Testae praesidii Moscuae ad finem perveniunt. Et cum casus capitis, aliud bellum fuisset.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova pro urbe in Volga pugnaverunt.
  Puer et puella, ut semper, in pugna sunt.
  Ignescunt et canunt;
  Pioneers non deficere
  Tormenta non timent.
  Sicut aquilae pugnant
  Mittens Fritz ad inferos!
  
  Multi ex eis sunt heroes
  Sortes pellentesque rabidi...
  Si opus est ire in formatione -
  Machina oneret!
  Puer iam duodecim annos natus, re vera veteranus obfirmatus, qui iam multos annos natus est, Oleg Rybachenko vicem dedit, Nazis falcatus est.
  Et quomodo tunc nudo pede grenade in hostem proiicit.
  Fritzam in omnes partes sparge.
  Tum puer cantabit;
  - Russicus sum bellator genibus barbarorum,
  Inimice Russiae, ego faciem terrae verto!
  Margarita, heros haec puella, etiam nudo pede homicidam mortis praesentis iacit. Nazis molem excutiet, et carpet;
  - Pro magna Rus'!
  Et iterum quomodo rideat.
  Puer et puella fortiter pugnant. Quamquam bellum paene amissum est. Germani Orenburgum iam obduxerunt et Exercitus Rubri ubique exprimi potuerunt.
  Accuratius Orenburg iam diu capta est. Unum castrum adhuc ibi stat. Nazis Ufa iam circumdedit.
  Praeterea copiae ex australi Kazan iam appropinquant. Res plus quam critica est.
  Et res adgravatur quod Samurai ab oriente veniunt et in Media Asia iam cum Germanis coniuncti sunt.
  Sed fortes filii in pugna cecidissent. Credunt in victoria sua. Aut certe mori parati sunt cum erectis capitibus. Sed quomodo est mors? immortales sunt!
  Pellentesque ac erat elit. Alicubi autem sunt alii mundos et missiones.
  Aliud iecit Oleg dat. Tum grenade nudo digitos cantat:
  - Stalin nobiscum in aeternum erit!
  Margarita stravit Fritzam et stridit;
  - Absit! Hoc ad nos Anthropophagi!
  Et puella irata grenam nudo pede proiecit.
  Oleg Rybachenko satis logice dictum est:
  - Omnes anthropophagi sumus aliquatenus!
  Et puer nudis digitis praesentem mortem proiecit.
  Hoc Margarita consensit;
  - Aliquatenus est!
  Quae etiam nudo pede interfectorem immisit, unde duae carros Germanorum in unum concurrebant.
  Oleg Rybachenko accensus et rem in URSS fortasse iam desperatam esse putavit et in bello gerendo non multum fuit. Ideo interficiunt homines gratis.
  Puer duo tasque nudo pede proiecit. Eruca, Germanica obterere seriei "E", in unum conflixerunt.
  Puer Termino cecinit:
  - Cum venit hora
  fortiter pugnabimus!
  Ortum pugnantium mane -
  Et bene pugnate!
  Puer enim paratus erat omnem exercitum duobus minutis frangere.
  Margarita etiam nudum pedem mortis praesentis prostravit et diruit;
  - Pro Magno Rus'!
  Pueri sunt tam fortes bellatores ut eos nemo conculcet. Tales sunt pugnatores magni.
  Puer et puella, ut semper, bacchantur. Et cum illis virtus, honor et virtus. Pugnant contra nazis sicut Titanes. Et patet quod hostes non transibunt, ubi stant sicut petra. Forsitan etiam aliquid fortius saxo ac monolitho.
  Margarita incendens, dixit;
  -Lets esto pugiles mundi
  Gigantes sumus altae scholae!
  Et puella iterum nudo pede emisso donum mortis immittit. Hostem oppressit.
  Haec puella tam frigida est, nihil contra eam uti potes.
  Cum nulla sit receptio contra faece. Quanquam hoc non est exiguum, sed aliquid etiam letale et magis frigidum.
  Oleg Rybachenko, incendere, coaxare;
  - Puer non sum, puer eximius sum et super omnes in mundo ero!
  Et iterum, quomodo nudo pede explosivae concretum perniciosum iacit. Et rursus duae lacus Germanorum inter se colliduntur.
  Iuvenis bellator in via pugnacissima erigitur. Sed sentit hic non te verbera ludibrio frangere. Quanquam nullae sunt desperationis casus, tum etiam adversarii invictissimi.
  Puer recordatus est quomodo cum dittiis ad comitia praesidentialia in Belaro ascenderit:
  Sextus tempus nugas audiendo non delectat;
  Et non intellego quantum credo "pater"!
  Paradisus promisit aedificare Lukashenka -
  Sed cum luce imus in tenebras.
  Ita, provocatio ad rationem et cultum personalitatis fuit. Immo cur patria Europaea dictatorem quasi medio aevo ferat?
  Etiam et Stalin dictatorem, atque in hoc mundo paulatim detrectat bellum.. .
  Liberi heroes per alterum diem pugnaverunt. Interea Nazis Kazan circumdedit et Ufa cepit.
  Iam in ipsa Kremlin pugnatum est. Quattuor puellae maleficae cum Nazis gladiis et discos tenues ad iactum nudis pedibus pugnaverunt.
  Kremlin male laeditur a testudine "Sturmlions", "Sturmtigers", bombardis et tormentis ingentibus.
  Ipse Stalin, utique, adhuc est in Sverdlovsk. Et locus URSS desperatum fere spectat. Sed tantisper, Vexillum Rubrum adhuc super caput Russiae levato, quod significat non omnia perdita esse!
  Metae homines credunt venturum esse!
  Natasha Arabum in medium secat. Nudo pede stridore orbe iacit;
  - Gloria Patriae immortali! Hitler nos frangere non potest!
  Zoya quoque fasciculum cum duabus spathis secare et pissari;
  - Minime, noli nos frangere!
  Post hoc, nudum pedem eius ad Nazis occidendum proiecit.
  Et duo pugnatores nigri ex muro Kremlin destructo corruerunt.
  Accensus Aurora longius. Sagitta raro, sed accurate. Et tunc emisit sparos suos. Sidera et acuta bracchia nuda volabant in digitos.
  Et hic Svetlana nudo pede discum acutum iaciet, et Fritzam secabit. Deinde cantat;
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat defensor patriae est, Perun miles est!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes Rus' terrorem colligit!
  Hic omnes quatuor pugnae. Fere omnia Moscuae occupata, commeatus munitionis consumpti sunt. Pueri et puellae Russicae moriuntur. Sed non cedere. Quamdiu obsidio duravit.
  Puellae in muro Kremlin pugnant. Tanquam divites. Et non obstante die Decembris, sunt nudipedales et in uno bikino. Sed frigus non sentiunt. Immo eorum industria tantum augetur.
  Disci et acuta valde plana nudis digitis avolant. Ab externis copiis Wehrmacht dilacerata.
  Milites pugnant sicut fortes belli. Et cum minimo vestitu. Huiusmodi pulchri- tudines non praepediuntur vel ingentia seriei E et AG, vel aliis terribilibus Nazisorum inventis.
  Nulla puella est quae aliquam speciem fascismi superare possit. Etiam si est tam perfectus quam in hoc mundo.
  Natasha ense concidit, nudo pede disci jecit, Nazis abscidit et cantavit;
  - Quam pulchrum est in Sovietica regione vivere;
  Et quam pulchrum est Wehrmacht opprimere!
  Zoya, transiens molendinum cum spathis, dixit;
  - The Wehrmacht graviter fortis factus est! Hic defendimus Kremlin!
  Et puella nudis digitis asterisco projecit Fritzium percutiens.
  Tum cecinit;
  - Venatio hostium haec est fera!
  Aurora in proelio. Bene, puella rubra et frigida est. Hyems venti, crinesque rubentes volitant velut vexillo bellico. Nulla sit amet ante quis nulla viverra aliquam.
  Et a iactu nudis pedis, carnem et sanguinem secans, muscarum orbis acutissimum.
  Corpora adversariorum secat. Atque Aurorae gemitus;
  - Super puella sum!
  Et quomodo Svetlana in proelio aspicit?
  Hic terminator flava est simpliciter ignis furialis, et turbo annihilationis.
  Et mirum letale volat nudo quoque pede. Ac puella citato in pugna.
  Quatuor in acie. Quae neque cederent neque cederent.
  Quattuor veneficae sunt - iustus super! Veram sop interitus omnium et omnium!
  Milites sectorem defensionem tenent. Sed Kremlin magna est et ubique resistere non potest. Vires valde inaequales sunt.
  Natasha molestia notavit:
  Occidimus, non vincimus!
  At puella iterum nudo pede crimen funebre eiecit.
  Zoya logice dixit, hostem ferire;
  - Omnia vincere non potes... Nisi in ludo computatorio!
  Aurea puella discum mortis iterum proiecit.
  Aurora suos spathis secans, pipiabat;
  - Victoria, credo, nostra erit! In nomine sancte Russia!
  Et nudis pedibus iactus, donum exitii volat.
  et concisus Nazis cadet.
  Ac deinde Svetlana in praelio. Fascistos cum iacit secat. Et agit quidem summe, vel etiam infinite subtiliter. Nudi pedes tam agiles sunt. atrox exitium ostende.
  Tum puella cantat;
  - Gloria Patri et mundo novo!
  Et iterum, nudis pedibus, mors oppressa volat.
  Et hic Natasha iterum in proelio est. Fritzam quasi cometam secat. Et gemitus in summo pulmone;
  - Gloria summae Matris!
  et gladii eius sicut metit gramina.
  Et puella etiam cantat;
  - Russia clarificetur in saecula.
  Somnium nostrum verum erit!
  Et dedit puella calcem acutum cum nudo. Et torsit, et abscidit duodecim capita nigra et fusca.
  Utique puellae Germanos non occiderunt, sed coloniae quae contra eos erant usus est. Sed milites vel ab hoc solo frigidiores sunt.
  Scintillant et frisky sunt.
  Natasha iterum dejicit inimicos. Et discalceatus est, talia iactans.
  R. Et rugiet;
  - Stalin et gloria!
  Et tunc Zoya. Item quomodo homicidam dimittere unum. Et digitos nudis exspuunt mortis nuntium.
  Et bellator quomodo rugiet;
  - Pro tali matre nostra, FORMIDULOSUS non est mori!
  Et tunc etiam Auroram capiet, et pugnam ingredietur. Ac etiam nudis pedibus boomerang deducet. Inimicorum reformare.
  deinde, ut cantat;
  - Pro Soviet Rus'! Quid reget universo?
  Ac deinde in pugna Svetlana. Item de puella quae non potest obstrui nec retardatur. Ecce quomodo verberat. Iustum est quod a tali bellatore salvare non possum!
  Nudoque pedum funereos proiicit particulas. et inimicos suos sine misericordia necat.
  Licet ergo Yarile pro eis orare possit. Vel fortasse Perun. Durum est post mortem peccatoribus, regnum Chernobog eos expectat! Sed etiam suo modo interest - bella omni tempore procedunt! et tot pugnas! Sic fortasse non tanti est peccatorum acerbe lugere fata?
  Svetlana etiam parum ridiculum sensit: Christianis non invideris - multis in aeternitate gaudiis carebunt. Etiam id quam tellus.
  Heu, miseri peccatores! Etiam nec mauris justo!
  Puella vero desculpto pede nudo praesentem mortem obicit. Deinde dicit;
  - Mundus noster erit! Russia gloria!
  Natasha papilio triplicem traxit cum suis ensibus, Et pipiat;
  - Sit aeterna gloria magnae Russiae!
  Et nudi pedes homicidium et singulare videntur eicere. Deinde puellae calcaneum nudum frontem nigri viri percusserunt et eum muro pulsaverunt et Arabes plures quinque.
  Proxima in pugna est Zoya. Nihil est quod obsistat. Pugnat cum multitudine Nazi. Triplexque impendit mill. Excisum ab ea pugnatores cadunt.
  Tum puella dixit;
  - Aeternus Rus', cum Svarog erit!
  Ac annuit sociis.
  Proximum est proelium Aurora. Sicut panthera traxit illa. Incidit omnis. Nudoque pedum munere leti detulit. Secavit fascistas multum et cantavit;
  - Pro summa patriae forma!
  Ac deinde in pugna Svetlana. Quomodo secat inimicos. Et optime facit.
  Dehinc nudo pede mortis donum fugit. Nazis autem penitus abscidit, sicut tonsoris pilos.
  Et puella clamat;
  - Aetas mea et veritas mea! Magna Russia gloria!
  Haec quattuor vere heroica pugnat. Sed quattuor nudipedalia et paene nuda pulchritudines alterum bellum mundanum obtinere non possunt. Itaque Moscovia cecidit.
  Puellae e capite captae et gladiis et pallio invisibilitatis eruperunt.
  Fere sint amet. Puellae summae marte altiores pulchrioresque inveniri non possunt.
  Et Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova urbem Gorky captam reliquerunt.
  Nazis, heu, ubique fere successit.
  Puer et puella discesserunt, et nudo pede miserunt acus in euntes, Fritzium exterminantes.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Non, vigilans non marcescet;
  Aspectus falconis, aquila .. .
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  
  Totum mundum credo excitare -
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Margarita paucas acus digitis nudis pedibus proiecit et confirmavit;
  - Non, non marcescet!
  Et e machina sclopeto eruptionem accendit, duos duodenarum fascistarum falcatores.
  Tales sunt filii. Tenax, inconcussus. Etsi sane non est id belli genus. Fugiat eveniet et.
  Moscuae cecidit, Gorky urbs cecidit. Nazis Kazan expugnant. Haec est novissima Sovietica urbs in Volga. Resistentia heroica est, sed magis ac magis, et magis sensus desperationis.
  Nazis ampliores lacus pyramidales ex AG serie obtinuit, quam nullum telum Sovieticum penetrare potest. Et hoc, inquam, pessimum est.
  Solum cum nudis pedibus pueri et puellae tasque ad bruchum iaciunt monstra Germanorum colliduntur. Sed quid potest unus tantum coniugum facere, cum totus fere mundus contra USSR exit!
  Oleg Rybachenko nudo pede grenade eiecit, AG-50 et AG-75 impulit frontibus suis, quibus dixit:
  - Si castrum in via est;
  Hostes aedificaverunt...
  Praeterire ab tergo necesse est -
  Accipe eam sine offa!
  Hoc Margarita consensit;
  - Fraus est bellum magnum paciscor! Praesertim si vires sunt inaequales!
  Oleg Rybachenko dixit:
  - Tentente techna lusi. Paribus armis centum quattuordecim miliones hostium milites excidit, ipsumque solum nullum amisit. Ita, propter rationem, contra totum mundum pugnare potes!
  Hoc Margarita consensit;
  - Prorsus! et pugna et vince!
  Oleg Rybachenko nudis digitis acus proiecit. Tres duodecim fascists occidit et dixit:
  - In nomine Sanctae Russiae feremus!
  Puer et puella currunt ... Heu vires vere nimis sunt inaequales.
  Kazan omni genere armorum deletus est. Stalin ad extremum sanguinis guttam teneri iussit. Sed re vera ferocior exercitus rubri post casum Moscuae nimis fractus est. Omnes minus et minus mori voluerunt. Immo et Nazis numero et armis praestantiores sunt.
  Et aircraft vitro bombing omnes civitates et villas quas Nazis nondum occupare curaverat.
  Antequam Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova Kazan attigerunt, haec urbs cecidit.
  Etiam rutrum urna erat. Ita, quamquam hieme aspera, Nazis versus Sverdlovscum movebantur.
  Praetorium Stalini ibi situm erat. et ab oriente ascenderunt Samurai. Iaponicae quoque valent.
  Eorum bellatores maxime periculosi sunt puellae ninja. Quamvis hiberna Siberia per nivem nudis ruunt, et ipsi in eisdem natationibus sunt. Terreat etiam tales viros fingere. licet pulcherrima sint.
  Horum unum hic crinibus caeruleis, aliud flavis, tertium rubris, quartum albis.
  Tales sunt interfectores pulcherrimi. Gladio uno laborant, tenues orbes vel chakras peditibus mittunt. Et ninja explosivae contra piscinas mittuntur - tantum pisi magnitudinem sunt, sed gravissimae piscinae Sovieticae alte volant et discerpunt eas.
  Etiam formidolosae IS-7, ninja puellae impedimentum non sunt. Tantae altitudinis sunt bellatores ut etiam custodes contra eos impotens sint.
  Hic est puella ninja crinibus caeruleis, pisum et tres piscinas Sovieticas statim nudis digitis proiecit, alte volavit et in partes explosa est.
  Et tunc est puella coma flavo et pede nudo iactat pisum. Et iterum, currus Soviet in diversa volitant, et in placentas conligunt. Dicamus modo hic milites - etiam fortissimus eques ante illos timidus erit.
  Sed in proelio, et ninja puella rubris comis. Velut homicida pisum nudis pedibus proiicit. Atque ex ictu tela ingens IS-12 rupit.
  Haec puella terminator est.
  Et tunc puella coma ninja. Ita eam tenebit, et gladios suos in exercitus rubri pugnatores totis viribus mittet. Concidite illos et cantate;
  - Insectum flebile non sum, ninja, sed non turtur!
  Et iterum in proelio, omnes quattuor puellae interfector.
  Exercitus ruber bellum in omnibus partibus amittit. Sed tamen pugnare conatur.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova per nives hiemales vagantur. Pauperes sunt nudis pedibus. Nam corpora inmortalia gelu non tam atrox est. Ut aeger aut aliquid frigidum capiat, honeati hi durare non possunt. Verum tamen, cum Urales accesseris, insuavis gelu est, et nudas infantum calciamenta mordet.
  Oleg turpiter dixit:
  - Nescis quid gravius sit, frigus et famem, vel quod sacram tuam patriam amittere cognoscis!
  Margarita satis logice animadvertit;
  - Pro nobis, frigus et fames nihil sunt... Quod vero Nazis amisimus actu malum est!
  Constat Oleg cum hoc:
  - Non deterior! In genere, cur Tertius Reich plerumque magis in parallelis quam in nostris succedit?
  Margarita logicam suppositionem fecit;
  - Quia Nazis validissima et ordinata sunt. Et fuimus pluries felices. Praesertim cum Stalingrad!
  Oleg Rybachenko nudo pede calce viburnum, inquit:
  - Ita faustissimi eramus cum Stalingrad! Fritz ipsi stulte in laqueum ascenderunt!
  Margarita cooed;
  - Conatus ne in malam rem redeas;
  Ut non confusa nec deerrare ...
  Oportebat enim denarium colligere denarium;
  Vel potius renasci!
  Pueri in via Nazis agmen aggressi sunt. Plus centum milites interfecti sunt. unus in captivitate relictus est. Margarita iuvenem coegit plantas suas elasticas osculari, a frigore rubras. benigne fecit. Et dixit Germanos Sverdlovsk iam appropinquare et circumjacere.
  Oleg dixit:
  - Mirum est quod tu et ego Margot celeriores sunt, sed aliquid movet sicut vulgus aut etiam tardius!
  Margareta consensit;
  - Capti in unda cladis! Videtur in hoc universo omnia contra URSS. Etiam natura et spatio!
  Oleg deinde suggessit:
  - Et si leve est nobis Hitlerum occidere?
  Margarita movit caput negative.
  - Hyper- maga tale ordinem nobis non dedit! Ita faciamus sine propria operatione. Praeterea quid dat?
  Oleg Rybachenko confidenter respondit:
  - Multum! Porro Fuhrer, hic Fuhrer in Africa!
  Margareta suadet:
  - Nunc in fronte pugnemus, deinde, expensis Hitleris, videbimus! Ut aiunt - festina lente!
  Oleg cecinit:
  - Celeritas bona est, scalprum ne frangas... Vir non picus est, et propere insanit!
  Puer et puella currebant cum tota urina sua. Ac ruere ad Sverdlovsk. Et coeperunt defendere civitatem a Nazis expugnatam.
  Impetum sequuntur alia.
  Pueri nudipedalia erant. Margarita tunica est, et Oleg Rybachenko puer in bracis est. Pugnaverunt autem sicut verissimi ac rigidissimi heroes.
  Oleg nudo digito acum iacit, Fritz in gutture transfixit et pipiavit;
  Non trademus digiti terrae!
  Margarita grenade nudo pede proiecit et diruit;
  - Non gutta, non palmus, non centimeter!
  Puer et puella in frigore pugnaverunt. et cum eis alii munitores erant. Et multi etiam nudipedales sunt obstante frigore silvestri. Quod si liberi immortales frigora feram non timent, certe laedere non possunt, tum pueris mediocribus periculosum est.
  Hic est discalceatus auctor, cuius digiti caerulei erant a frigore, in dentibus frigidum habebat, et maxilla tumebat. Puer in dolore multus est. Verum tamen, fasciculum tasque furens sumit, et sub Nazi piscina proicit, ipseque tormento sclopeto confossus incidit.
  Hic puer fortis est...
  Vel puella, cuius nudis pedibus ut coccinea papavera flagrant, mea sub vermiculo Germanorum mastodonum pellat. Ipsa perit, lacrimans;
  - Pro matre et Stalin!
  Multum dolet in hieme in Siberia discalceatum esse, cum tu non es immortali carne munitus.
  Etiam Oleg et Margarita in gravibus pruinis non ita delectantur ut seminudus sit. Sed rident et cantant, latinas laetificet volentes:
  - Eh, gelu, gelu, ne me gelatis,
  ne me gelatis! Equus meus! Equus meus!
  Alba-maned!
  Pueri puellaeque, rubra et caerulea crura ex amaro frigore quatientes, cantabant;
  Nives non obstabit! Gelus non vincet! Auctores sumus Fritz! Fascesta vapulabit dura!
  Haedi bene pugnant! sed dolens viribus impar. Fugit Stalin ab circumsepta Sverdlovsk ad Novosibirscum. Sed iam Iapones hanc urbem ab oriente appropinquant. Sibiriae ne gelu quidem timent.
  Bellum finitum est.
  Sed auctor non cedere. Etiam in arduis, pueri fortiter cantant;
  Proles communismi sumus auctorem -
  Ignis, tabernaculum et bucina tinnitus!
  Incursio fascismi damnatorum -
  Quis atrocem fugam expectat!
  
  Quid his proeliis perdidimus?
  Et tunc in proeliis cum hoste comparandis?
  Facti sumus iusti filii mundi -
  Jamque bellicosi patrii!
  
  Sed Hitlerus gradum arripuit ad nostrum caput;
  Omissa bombs sine numero cataracta!
  Patria nos etiam caelo pulchriores sumus -
  Iam venit occiduus cruentus!
  
  Respondebimus ad impugnationem acriter -
  Quanquam ipsi statura parva sunt!
  Sed gladius in manu fragili teenager -
  Fortiores legiones Satanae!
  
  Lacus NIVIS NIVIS RUO,
  Et diripiat in tres dividimus!
  Vigiles turpiter a tergo petant;
  Sed sanctus Deus eos acriter puniet!
  
  Quid decrevimus? facere opus mundi
  Et pro eo, heu, jaciebam!
  Iam taetra tranquillitas est.
  Est etiam violentia!
  
  Cum puella discalceatus curritur -
  Etsi ninguit, pruina sicut carbo ardet!
  Sed nolite timere, pueri norunt -
  Fascista audacter in sarcophagum glans eicitur!
  
  Hic pro vili Fritz comitatu;
  Ceteri timidi sunt in procursu!
  Confringimus pedites sicut falce in proelio -
  Aestatibus iuvenibus impediti sumus!
  
  Victoria res gestae, mense Maio, erit.
  Nunc blatta spinosa est, dura nix.
  Puer nudatus est, soror eius nudis pedibus incedit;
  Pueri in panniculis occurrunt prohoy!
  
  Unde hae potestates sunt?
  Dolorem perferendis et frigoris, id egestas!
  Cum sepulchrum mensus amicus fundi ;
  Cum gemit amicus - Moriar!
  
  Christe, nobis praelatorum benedicte;
  Patria, inquit, tibi a deo data est!
  Haec est prima omnium fides,
  Soviet, patria sacra!
  Et moriuntur arridente in ore suo. Pueri non sciunt infirmitatem ... Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova per totam hebdomadam pugnaverunt. Sed Sverdlovsk cecidit. Pars praesidii in deditionem venit -- desperato loco. Tantum munitores in deditionem recusaverunt.
  Et nonnulli viri fortes, nudipedales latinas in desperationem irruperunt. Cucurrerunt per nives, blue ex terribili frigore. Et sub tormentis tormentis et tormentis mortui sunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita quoque satis exarati sunt, sed tamen e Sverdlovsk evaserunt. Inde ad Novosibirscum venimus. Pruina, hiems, noctes longae.
  Puer et puella ad se currunt, tristes sunt et valde irati.
  Margareta notavit;
  - Hyperwitch huic mundo iuvare potuit! Et tunc Nazis vincat! Haec est vere universalis iniquitas!
  Oleg Rybachenko altius desiluit, in septuplo somersault detortus, et satis logice notavit:
  - In genere, parva est iustitia in mundo! Exempli causa, quid senes patiuntur? Et fere sine exceptione! et cum homo est parvus, fumat et bibit, et etiam deteriora facit, et sanus est. Ubi est iustitia, quam senes patiuntur?
  Margarita libenter assentitur;
  - Nulla est in universo iustitia!
  Oleg Rybachenko aliquantum simplicissime quaesivit:
  - Et ubi est Deus vultus?
  Margarita, haec puella nudis pedibus in tunica perforata, suggessit;
  - An nos sicut dii facti sumus, ut iustitia regnet in mundo! Haec est sapientia Creatoris!
  Oleg Rybachenko fidenter confirmavit:
  - Credo nos mortuos resurrecturos!
  Termino puella confirmavit:
  - Ita, credo, sane!
  Liberi ad Novosibirscum concurrerunt et huic urbi praesidium interfuerunt.
  Pugnaverunt prope ultimam urbem maiorem in dicione Exercitus rubri.
  Stalin iam cum Hitlero egisset, si sibi incolumis in deditionem veniret. Fuhrer id paratum erat, praesertim si quiescerent factiones.
  Iapones Novosibirscum ab oriente iam expugnaverant. Ita nulla fere fugae facultas. USSR moriebatur.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova ad Nazis urentes, nudo pede tasque iaciunt. et adhuc aliquid sperabant;
  Post eos munitores. In Siberia gravi gelu, omnes pueri nudipedalia erant, et in aestivis vestem cum nexibus auctoris. Sicut mortui sunt heroes.
  Pedes eorum rubri sicut pedes anserum, et digitorum caerulei.
  Sed auctor non omisit.
  Ipsi fascism succumbent!
  Oleg Rybachenko nudo pede puerili grenade proiecit. Tres lacus Germanos protinus impulit frontibus et insusurravit;
  - Credo in victoriam!
  Margarita quoque homicidam nudis digitis aderat et pissabat;
  - Credidi et credidi usque ad finem.
  Et pugnaverunt ad ultimum, Sovietica civitas cum furore desperationis. Et tamen flectere non poterant.
  Oleg Rybachenko, ut auctorem pueri funestum propemodum gelidum exhilaret, magno studio cecinit;
  Iuvenis sum Mater Russiae bellatrix;
  Terrae potentes, matres omnium terrarum...
  Nulla pulchrior in universo patria est;
  Sub monte Stalin ligavit croaticam!
  Auctor est gaudium et vocatio;
  Post, servus patriae es.
  Et multiplicare potes universum -
  Machinationes destruentes Satanae gehennae.
  Aestas cum quadragesimo primo
  Tonitruum Iunius nobis sonat...
  Nullam non egestas tellus, ut egestas erat.
  Pro felicitate, crede - Patria creatur!
  Cum puella nazis in insidiis exspectamus;
  Machinam gun ante venimus.
  Insani ac Hitleris molestiam;
  Nostra turma Nazis feliciter verberat!
  Amicae crassis pedibus nudis;
  Nix sub nudo planta iam pungit.
  A frigore et exitio versa caerula;
  Sed ignis sanctus calefacit animam nostram.
  Percutimus inscius adversariorum mensuras;
  Diem ac noctem requiem non damus!
  volare ad residua examina tasque;
  Et duces cum diripiet pellentesque.
  Nusquam autem fascistae fulciri possunt;
  Nostra auctor,.
  Capax, si montes incidere debes;
  Hic sunt praedii Hitleri ardentes sicut candelae.
  Populus in furorem versus.
  Pro iustitia, virtute et honore.
  Et scopulum non est in mari tempestatum -
  Quœ sederemus!
  Berolinum intravimus, Komsomol coniungimus;
  Ex nudis pedibus cum puellis toti mundo insistens!
  Mellis victoriae Nos in caelestibus Mai hauriamus;
  Nunc aeterna facta est, nostra clara victoria!
  
  
  
  
  . ALEXANDRI III VIXIT ANNOS SEXaginta octo
  Rex imperium tam oeconomice confirmavit. Nullae tumultus, nullae res novae, sic oeconomia crescebat. Russia autem a Primo mundo et bello incolarum plus ob mortalitatem inferiorem et annexionem regionum septentrionalium Sinarum et Coreae habuit. et maior exercitus erat. Et prima lux lacus in serie apparuit et multae notae diversae aircraft.
  Heu, Alexander III non in Primo mundo bello triumphavit, sed Nicolaus II iam obtinuit.
  Novus rex solidum solium habuit, aliam uxorem, magnum heredem, ducenta octoginta miliones hominum, et duo et dimidium miliones militum in pace civitatum.
  Sic fortiter et docte pugnare potes! Praeterea Russi lacus machinarum levium tormentorum habent, sed modo apparuerunt et graves sunt. Is a Mendeleev filio evectus est.
  Noli igitur regium exercitum prohibere!
  Nicolaus II bellum cum Germanis et Austriacis profectus est... Copiae Russicae Gallaeciam, Bukovinam capiunt et seriem cladium Austriacis infligunt. Caesi primo in Prussia East, deinde Koenigsbergam ceperunt et ulciscuntur. Socii Germanos a Lutetia depulerunt... Russis copiae Cracoviam ceperunt, et numero numerorum praestantia, quamquam hieme, invisa permanserunt, Budapestini appropinquantes. Germaniam obtulit, quod pacem modicis condicionibus sensit.
  Germani pacti sunt Russiam Klaipedam dare, et partem terrae in Polonia, et pecuniam indempnem dare. Gallia reddita est pars territorii antea capta sub Bismarck, et aliquantulum Daniae.
  Austria-Hungaria cessit Galicia, pars Bukovina et Cracovia. Sed imperium non corruit. Russia terras Sclavorum recuperavit, quidquid olim Rus Kioviensis fuit, et regnum Polonie ampliavit.
  Turcia et Iaponia tempus belli ingrediendi non habuerunt, sicut Italia fecit. Hoc est, Bellum Orbis Terrarum re vera non fuit. Ita parum hassle. Nicholaus Secundus auctoritatem corroboravit ac per aliquod tempus pacifice rexit.
  Russia autem bellum in Afghanistan gessit - tandem cum Britannis dividens. Tunc Irania cum Britannia divisa est.
  Russis sic possessiones suas dilatavit. Sed crisi oeconomica et Magna Depressione 1929 venerunt ... Anno 1931, Iaponia, societate cum Turcia, bellum contra Russiam tsarist incepit. Sed id ipsum erat . Classis tsarist in Pacifico duce Kolchak Iapones vicit. Terrestris autem exercitus plerumque multis partibus robustior erat.
  Idem de Turcis dici potest. Non plane adversus hostem ascenderunt.
  Russia Tsarist copias terrestres et Iaponiam capere poterat. Tum copiae Russicae tandem Turciam occupaverunt. Ita tempus imperii Ottomanici finivit.
  Et Tsar Nicolaus II gloriam et potentiam Russiae auxit. Hic gloriosus imperator usque ad annum MCMXXXVI regnavit et etiam ante sexaginta octo mortuus est.
  Huic successit Alexei ii. Fere sanus vir triginta duos annos natus. Mater eius diversa fuit, ut Alexander Tertius matrimonium fatale non permitteret.
  Alexei II subactam Arabiam Saudianam eam dividit cum Britannia.
  Wilhelmus II in regno Germaniae usque ad annum 1941 rexit. Iste monarcha quinquaginta et uno anno fuit in potestate! Satis diu!
  Hic autem in throno Ferdinandus eius filius est. Ut Hitler non olfacies. Alia narratio.
  Dum pax est. Omnes coloniae divisae sunt. Mussolini Aethiopiam subegit.
  Nihil magis impertiar... Britannia vero difficilia eat. Est et in discrimine oeconomico.
  Itaque Ferdinandus Alexei II censuit ut colonias Galliae et Britanniae divideret. Pares vero, quantum has terras intueri potes.
  Sic Mussolini, Ferdinandi et Alexei II foedus suum composuerunt.
  Sed sane iam hoc tempore Russia omnes fere Sinenses vincere et omnibus temporibus in re militari et multitudine hominum pluries fiunt.
  Tsar Alexei in genere talem sententiam approbavit et decrevit ut simul inciperent.
  Ferdinandus iam non erat iuvenis. Et cautus fuit.
  Nihilominus, die 15 mensis Maii anno 1945, bellum incepit. Germani rursus motus
  Contra Belgium.
  Et exercitus tsarist ibat per colonias Britannicas et discurrebat per Egyptum.
  Russia decem miliones militum et quingentas divisiones habuit et confidenter
  Vici. Videbatur nemo eam prohibere posse.
  Duobus mensibus exercitus tsarist Indiam, Iraniam meridionalem, possessiones Britanniae in Arabia Saudiana, Aegypto, Sudania, maximam Indochinam, cepit.
  At Germani Belgam occupare potuerunt, et in extrema Parisiensi constiterunt. Belgae etiam bellum inierunt.
  Russia Tsarist per duos menses possessiones Britanniae in Asia occupavit et Indonesia complevit. Inde in Australiam, per Africam mota.
  Germani Parisios capere conati sunt impetu repelluntur. Bellum tamen amissum est. Italia quoque Africas Britanniae et Galliae occupavit.
  Tantum mense quinto inceperunt copiae tsaristae in Europam venire. Hactenus praelia in Africa et Australia adductae erant, sed iam finitis. Austria-Hungaria, terrae iactura valde debilitata, etiam ex parte coitionis bellum iniit.
  Germani Hollandiam capere poterant. et locum suum emendaverunt.
  Tsarist Russia captivitatem Australiae et Africae per duos menses alios perfecit. Et modo exeunte Novembri, mox in frigido, nova offensio militum Germano-Russorum Lutetiam transiens incepit.
  In hoc casu iam nimis impares erant copiae. Galli-Anglicani victi sunt. Et Paris cingitur.
  Et anno novo, praesidio deditur. Tunc bombing Britannia incepit ... Et omnes coloniae coitione captae sunt.
  Britannia mense Maio 1946 iam a bombs emissa et eiecta est
  Capitulari.
  Ita magnum alterum bellum confectum est. Omnes fere colonias Russia cepit. Germania paulum relative accepit, Italia aliquid apprehendit, Austria-Hungaria symbolicum fragmentum obtinuit.
  Quamquam Germani magnas colonias exspectaverunt, et solum Mauritania multo minus ex integro accepit, Germania in compositione sua comprehendit: Belgium, Hollandiam, Galliam Portum Caletum.
  Praeterea tsarist Russia Germanos Namibiam reddidit et quod antea habebant.
  In summa, quodammodo figurati sumus et reconciliati...
  Pax venit... Anno 1953, Russia bombam atomicam habuit, et anno post in Germania. US arma nuclearia anno 1960 accepit.
  Sic libra timoris.
  Et anno 1955, primus cosmonauta Russica in spatium volavit, circum pilam volitans. Et anno 1961, Russi lunam pedem intulerunt.
  Et anno 1983 Marti! Americani ad lunam 1971 volaverunt, Germani anno 1984. Austria-Hungaria et Germania in unum statum coaluerunt. Suetia et Norvegia pars Russiae cum autonomia et imperio sui facta sunt.
  Aliae nationes paulatim libertatem amiserunt.
  Anno 1987, cosmonautae Russicae montem usque ad Venerem volaverunt. Anno 1992 die Mercurij. Et in MCMXCIX, Pluto.
  Systema solaris domitum est.
  Imperia nuclearibus tria fuerunt: Magna Germania, USA et Magna Russia.
  Alexei II annos sexaginta octo anno 1972 mortuus est. Huic successit Alexander filius eius quartus. Hic rex quadraginta et uno anno natus est tempore ascensionis ad regnum. Inaequaliter satis, sed Alexander quartus quoque annos sexaginta octo et MCMXCIX mortuus est. Et Vladimirus III filius eius regnum ascendit. Anno 2013 quadringenti anni dynastia Romanov celebrabantur.
  Hactenus Russia firmiter pedibus stat. In mundo autem eius competitores Germaniae et Civitatibus Foederatis adhuc sunt. Imperium tsarist, una cum coloniis, paulo plus quam dimidium territorii mundi et plus quam duae tertiae partes hominum hominum comprehendunt. Russia valida est, sed nondum una tantum.
  Vladimirus tertio regit Russiam anno MMXIX se convertit sexaginta septem annos natus. Multi mirabuntur - vivet, ut priores reges, per annos sexaginta octo, an ista novas casus interpellet?!
  Interim arma nuclearia in Russia augentur. Constat nulla arma nuclei futura esse, et Russia omnino cum Germania et Americae Foederatae Re Publica geri potest. Plures incolas et plures milites habet. et genus armorum melius est!
  Sed cum arma nuclearia sint, nec adhuc omnes victi sunt. Sed arma nuclei valde active enucleant, ut certae sint casus conciliationis.
  
  lapsus GIBRALTAR
  Franco Hispanus dictator, contra rem fabulam, consensit Germanorum copiis ut Anglicum castrum Gibraltar oppugnaret. Commutatione Hispania aliquas terras Britanniae et Galliae in Africa accepit.
  Impetus duce Mainstein noctu a die 25 mensis Novembris anno 1940 ad 26. Cum evenit, Britanni non satis parati erant ad talem motum militarem, et Nazis tam validum castrum ex impetu capere potuit.
  Lapsus eius notabilis cursus belli ictum habuit. Wehrmacht copias per brevissimum spatium in Africam transferre potuit, et Britanni ab ingressu Maris Mediterranei ab Oriente obsidebantur.
  Germanico imperio plures partes ad Africam aequatorialem misit. Praeterea corpora Rommel in Libyam paucis mensibus ante quam rem translata sunt.
  Britanni, vicissim, omissis contra Italos in Aethiopia molestis, loca in Aegypto firmare coeperunt. Sed Rommel eos praecurrere curavit, et propter praeveniens ictus colonias devicit, Alexandriam et Cairum capit. Situs Britanniae in Africa multiplex factus est. Iam Germani Suessulam pervenerant et longius progredi in Medium Orientem minabantur. Praeterea movere versus Sudania fieri potuit.
  Verum Italicorum in Graecia res non bene gestae sunt, sed accessus copiarum ex Germania additae res conservavit.
  Hitler dilemma habebat: USSR oppugnare vel Britanniam conficere? Prosperae Wehrmacht in Africa secundae sententiae suaserunt ut manus suas in Occidente solverent. Quamvis apparatus militaris USSR timorem in Fuhrer inspiravit.
  Exercitus rubri plus valebat, sed Germani non otiose sedebant. Productio piscinarum anno 1941 duplicata comparata ad 1940, et aviatio duobus fere temporibus et dimidio aucta est.
  Nazis bombing et in Melitam appulit. Tum Rommel per praesidia apud Canalem Suesiensem erupit et Iraq, quae contra imperium Britannicum rebellaverat, ingressus est. Germani tam Cuvaitum quam totum Orientem Medium facile vicerunt. Stalin , contra , morae artis adhaesit . Sed ecciesia bellum pertinacissime gessit. Wehrmacht, cum Irania attigisset, in Africam Australem se convertit.
  Annus MCMXLI ad finem vergebat. Dimissio submarinorum crevit, et Britannia colonias suas amisit. US passivum fuit. Sed Iaponia otiose sedere non potuit et oppugnavit Peru Harbour die 7 Decembris. Novum bellum in Pacifico incepit. Et Hitler cogitavit iterum deserere de oppugnatione in URSS.
  Iapones adiuvare necesse est, Irania et Indiam occupare, tum Africam Meridionalem. ac potissime Britanniam ipsam. Praeterea American bombers ludibrio non sunt. They can cause the Third Reich multum negotii. Et est commodissimum bombing eruere ex territorio Britanniae.
  Ita Fuhrer anno 1942 ideam invadendi orientalem deserere coactus est.
  Periculum erat ne ipse Stalin frontem aperiret, sed... Sciendum est ingenium Stalini. Is valde servatur in alieno consilio. Bellum Finniae cautiorem etiam rubrum dictatorem fecit.
  Dum URSS vires aedificat. Numerus aeroplanorum die 1 mensis Ianuarii anno 1942 pervenit triginta duo milia vehiculorum, et praedia plus viginti quinque milia, alia tria milia tankettes. In summa, Stalin ad supplementum XX corporum mechanizatorum complendum cogitavit cum summa numero praediorum 32 milium vehiculorum, ex quibus novissimae KV variarum notarum et T-34, 16.5 milia. Plus, progressus T-50 praediorum adhuc instabat, quamvis currus levis evasit.
  Germani, congressi Matildae et celotarii, compertis Britannis lacus graves elaborare, etiam mastodones suos facere coeperunt. Imprimis "Tiger" cum tormento 88 millimetre, et armatura inexpugnabili sclopeto 75 millimetrorum cum dolio longo.
  Informationes de piscina Sovietica etiam in promptu erant. Lacus KV-2 ad pompam diei Maii in Rubrum Quadrato profectus est, et triginta quattuor aliquas notitias habuit.
  Utique, cum Speer ministerium imperiale armamentorum et munitionum petierit, progressiones in technologia celerius ierunt. Hitler in mundo optimas lacus et graviora habere voluit. Sed dum Germania URSS inferior plane erat. Et numerus carrorum et earum qualitatis. Mense Augusto 1941, productio piscinarum KV-3 incepit. Raeda evasit satis gravis ad 68 talenta, sed armata cum 107 mm tormento cum velocitate proiecto initiali 800 metrorum secundo. Hoc ei commodum praebuit super "Tiger", quod obiter nondum in seriem deductae erat.
  Potentiora etiam erat KV-5 cum pondere centum viginti talentorum et duorum tormentorum. Verum, tam gravis machina, plus difficultates exercitui Sovietico quam bono creavit. Et anno 1942, versio KV-4 107 talentorum pondo facta est. URSS merito sua gravissima praedia in mundo, et etiam potentissimo, superbire potuit.
  At contra, Germania in aeroplano bene processit. Yu-188, in seriem ingressus, celeritas pugnatoribus comparanda est. DO-217 etiam honestum vidi. Jet elit etiam activo modo elaboraverunt. Cum Britannia principale scopum erat, bombers gagates multo diligentius quam in historia reali data sunt.
  Germani servi strenue laborant. Ingens numerus occaecat ex Africa importari. Operarii nigri erant obedientes, duri, sed imperiti. Adhibebantur ad opera auxilia.
  Sed in Europa regendo Germani satis numeros et peritos labores conscribere potuerunt.
  Speer etiam suadere curavit Hitlerum, nondum programma gerendi ad exterminandos Iudaeos, sed ad ea utendum in productione aircraft et instrumento.
  Bet posita est in aere molesto contra Britanniam et ingens bellum subaquaneum.
  Tamen ingressus in conflictum Americae capitis dolore ad Fritz addidit, et numerum sarcinarum luporum acre auctum coegit.
  Germania productionem bombers et aircraft opportuna nere serio coactus est. Primum omnium Yu-288 et Yu 488 - cum quattuor tormentis. Sed earum progressum atque tempus. ME-109 modificatio "F" ut totus erat dignus adversario pro carris Britannicis. Sed explicatio ME-209 defecit, sicut ME-210 fecit.
  XE-177 In dive bomber etiam defecit. Sed Speer cum quantitate egit. Praeterea Focke-Wulf potentissimus pugnator factus est secundum armamentum, quibusdam infirmitatibus ME-109 compensans. Ita et schola Germanorum fugae melior evasit quam Angli, et multo magis Americana. Mense Maio 1942, Nazis Africam Meridionalem cepit. Et turma Americana in Madagascar venit. Proelium Medium ab Americanis evasit: itaque dux tertii ordinis, qui hoc proelio decisum munus egit, ironice in Madagascar finivit. Civitates Americae Unitae in Africa turpem ponere voluerunt et Nazis relaxari non sinebant. Sed hoc significanter statum suum in Oceano Pacifico debilitavit.
  Vera, Iapones non admodum par fecerunt. Proelium ad Hawaii archipelago protrahendum est.
  Nazis Africam potitus est, et magnas subsidia rudium rerum opportunarum, et Indiam et Iraniam cepit. Substantiae in ditionem Tertii Reich ingentes sunt, sed adhuc digesti sunt.
  Aer pugna ad Britanniam non ita directa est. Continuo augendae productionis aircraft Germani impressionem imponunt, sed nulla dominatio totalis fuit. Defectio aviationum opportunarum et auxiliorum Civitatum Americae Unitarum, etiam tunc non satis submarinis, affecta est. Et miraculum torpedo, quo tot spes sociata demus.
  Fuhrer non ausus est in Britanniam anno 1942 ad terram accedere. The bet was made on firmation of the sea power and the subaquane classe. Eodem tempore vehiculis et praeliis navigia aedificata sunt. Satis erat productionis capacitas, sed omnia operata sunt.
  Classis missilia ballistica etiam tuning requirebat. Sed conchae roboticae FAU-1 missae productae esse coeperunt. Carros relativo vilis, simplicibus materiis utentes, indubitatum commodum habuerunt quod gubernatoribus non indigent.
  Hitler, accessus subsidiorum ac subsidiorum naturalium infinitarum, vitam gubernatorum Germanorum servare cupiebat. V- 1 tam facile fabricare et inanibus videbatur optima solutio. Et milia talium concharum roboticarum ab autumno 1942 Londinii ceciderunt.
  Eodem tempore Germani progressus Arado jet bomber et missilia ballistica acceleraverunt.
  Stalin expectare pergit et cumulat vires. Anno 1942, USSR quinque et dimidium milia novorum piscinarum KV et T-34 produxit et circiter mille notas veteres, circiter quingentas novas lucis T-50 et T-60 et ducentas amphibios. Classis aircraft etiam aucta est - circiter quindecim milia nova et vetus aircraftm intravit. Etiam penuria gubernatorum erat. Productio Katyushas tardius crevit.
  Nazi Germania plus triginta milia aircraft produxit, sed detrimenta in proeliis significantibus passa est. Lacus Germani circiter sex cum dimidio milia efficiunt. Maxime, T-3 et nova modificatio T-4 cum longo dolato 75-mm gun. Novissima "Tigres" paulo plus centum produxerunt et "Pantherae" in prototypis adhuc sunt.
  Sed MP-44 oppugnatio vasa a Schmeister designata seriem ingredi incepit. Dissimile rei narratae, machina non elaborandum est ratione inopiae metallorum non-ferrorum. Et haec evolutionem simpliciori oppugnationis cum stannum ferro acceleravit.
  Ita parvis armis ex commodo Germanos consequi coeperunt. Sed tempus quoque erat machinae ad omnes copias retractandas.
  Sed in classe subaquanea, ubi emissio quadraginta vel quinquaginta submarinis per mensem pervenit, Germani pares non habent.
  Etiam velocitas submarinis in hydrogenio peroxide maximo erant. Acceleratum opus in programmate nuclei. Fortunate multum opes sunt. Etiam error physicorum Germanorum qui graphite non convenit ut moderatoris non evasit calamitosas esse. Plures officinas ad aquam gravem producendam in Africa aedificata sunt.
  Ita non lavando, volendo est, sed reactor nuclei Nazis mense Decembri 1942 laborabat incepit. Etiam paulo ante quam Americani. Post clades in Pacifico graves disgregationi sunt ortae. Et sumptu pro progressione nuclei astute incisa est.
  Initium anni 1943 notatum est ab Hitler declaratione totius belli et introductio laboris universalis in territoriis occupatis. Ingens V-1 Londinii percutit se non satis iustificare. Britanni didicerunt has plagas partim propulsare, at Germani numerum acceperunt.
  Sed bellum subaquaneum accidit Britanniae vere perniciosum. Telorum in insula productio propter inopiam materiae rudium acriter cecidit. Metropolis paene ruina fuit. Praeterea Nazis Madagascar cepit et Iapones una cum Nazis Australiam invaserunt et celeriter in deditionem venerunt.
  Quamquam Stalin periculum exspectandi belli intellexit, verum sibi mansit, pugnam non conscendens. Melius se capitalistae exterminant ad finem. Et videbimus...
  Sed haec ars etiam vitia sua habuit. Ingentibus opibus utens, Tertius Reich bellum contra USSR iam parabat. Productio piscinarum in Tertio Reich anno 1943 mediocris de 1,200 vehiculis per diem pervenit, plus trecentis quinquaginta sclopeta auto-propellentibus. Praeterea tormenta auto- propellenda minime infirma sunt. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Germani detrimenta in piscinas paene non passa existimans, repletionem panzvalis iam duplo velocius erat quam exercitus rubri. Spatium quantitatis et technologiae in favorem URSS abhorrere coepit.
  Secundum qualitatem, Fritz "Tigem Regium", simile in pondere KV-3, secundum vim penetrantem, sclopetum etiam aliquantum superior fuit propter qualitatem proiecti et fortius frontis armaturae. Bene, eximius gravis Soviet KV-5 et KV-4 evasit valde technice inconstans, praesertim eorum in matrimonia. Ita anceps pugna monstrorum usus est.
  Et Stalin etiam cum septem sclopetis et duobus erucae immissis KV-6 creari iussit. Currus fecerunt. Sed evenit tam gravis et diu ut in tramine ferre non posset vel in proelio explicari posset. T-34-76 valde felix vehiculum est, sed capite-proelii infirmior quam Panthera vel Tigris. Et KV-1 et KV-2 ponderis sunt Germanis comparabiles, at sunt Pantheris et tigribus inferiores petulci. Germanos T-IIII armatos cepit et armatura, conspicuo et optico superavit, et hoc pari pondere, aut etiam minus, si gravioribus modificationibus comparemus.
  Denique Fritz evulsum est et quale par erat. Et aspectus ME-309 et ME-262 commodum dedit in qualitate aviationis. Sicut Yu CDLXXXVIII, optimum quattuor engine bomber. Et post ea exempla reciprocus sunt. Ut Yu-287 et Arado.
  Mense Septembri 1943, tandem Nazis prosperum portum in Britanniam peregit. Post duas hebdomades pugnatum est - Anglia in deditionem venit. Et, licet Churchill in Canadam fugerit, eventus belli in Occidente conclusio praetermissa visa est.
  Roosevelt, amisso socio suo et crescentem potentiam Tertii Reich veritus, pacem petiit.
  Hitler, postquam de suo studio disputavit, condicionem posuit pro Civitatibus Foederatis: repudiatio programmatis nuclei et agnitio omnium victoriarum Iaponiae et Tertii Reich. Tum copias ab Islandia deductas, quas Fritz classe subaquanea iam texit. Imperium Terrae Solis orientis in Gaia ubi pugna nondum cessavit. Praeterea Hitler postulavit materiam mercedis Tertii Reich et Iaponiae pro omnibus cladibus et expensis militaribus Civitatum Americae Unitarum et Britanniae causatis.
  Quamquam condiciones pacis difficillimae erant, Roosevelt cum magna difficultate per adoptionem in Congressu et Curiam acti erant.
  Magnum munus in US obsequio a Stalini innationibus egit se non repugnasse iungendi Axis potestatum coitioni, et saltem paratus ad Alaska recipiendas.
  Pragmatismus Americanus vicit, qui evasit altiores quam studium et passiones. Praeterea programma nuclei Germanorum celerius quam Americana evolvit, idque calamitati in futuro periculosum fuit.
  Primum tempus Belli Orbis Terrarum II finita est. Sed Fuhrer nunc USSR finire voluit.
  Improvisus Stalini insidiatus est et ratio militaris et studium pacis in causa mundi iocum sinistrum egit. Iosephus a Tertio Reich et Iaponia opposuit omnibus opibus Hemisphaerii Orientalis, inclusae Australiae, et nonnulla capita pontium in mundo occidentali.
  Terra Oriens autem Sinas nondum complevit, sed bene alteram frontem aperuit. Tituli autem colonias et legiones externas strenue gerebant. Eodem tempore etiam armorum productio crevit.
  In prima parte anni 1944, productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium in Tertio Reich pervenit et centum vehiculorum in die exceditur. Panthera-2 in suo gradu praetermisit omnes currus Soviet. Provectior piscina Germanica "Leon" apparuit, et mox "Leon Regius".
  Ac potissimum, jet aviation serially evoluta est. Respondens T-34-85 et IS-1 et IS-2 piscinas in productionem in USSR profecti sunt, et nemo seriem KV ab productione vel removit. Vide piscina amplissima Tertii Reich pro anno 1944 erat Panthera-2 et USSR T-34-85. Graviora exemplaria signanter - circa tempora, in decem quantitatibus minoribus producta sunt. Et Germani in Sovieticis itineribus multa pondera agitare nolebant, et Stalin series KV diffidere coepit et ISs nimis rudis evasit.
  Sed Germanus "Panther" -2 cum tormento 88-mm numerorum 71 L gente, superavit T-34-85 in armatura tormentarii, in armis frontalibus et paulo a parte, nec non. concedimus in emissione facienda cum tormento equitum 900 et pondere in 47 talentis. Etiam cum pondus piscinae Germanicae ad 50.2 talenta crevit, evenit non fatale esse.
  Et in aircraft Germanica jet omnino adversarium dignum non habuit.
  Hitler decrevit melius esse iuvamentum extrahere et bellum die 22 mensis Iunii anno 1944 incepit. Iactis in URSS trecentis quinquaginta schismatis exteris et centum viginti satellitibus. Ex parte Tertii Reich fuerunt: Romania, Hungaria, Slovacia, Croatia, Finnia, Suecia, Italia, Portugallia, Hispania, Bulgaria, Argentina, Turcia.
  Ingens numerus peregrinorum et hiwis in Wehrmacht Germani etiam utebantur. In summa, Tertius Reich, in sola oblivio prima, duodecim et dimidium miliones militum in proelium proiecit, quorum non plus quadraginta centesimis natione Germanus fuerunt. Satellites alii ter decies addiderunt. In summa, in primo oblivio pedites fere sedecim miliones sunt, piscinarum circiter triginta tria milia, plus quinquaginta quinque milia aircraft, circa ducentos quinquaginta tormenta et mortaria.
  USSR, post convocationem, tredecim et dimidium miliones militum direxit, sed pars copiarum in extremo Oriente et internis regionibus servanda erat. In primo echelone erant octingenti miliones militum, circa triginta milia piscinarum, paene quadraginta milia aircraft, et tormentorum et mortariorum circiter ducenta milia.
  Ita ex parte Tertii Reich in peditibus duplex est superioritas, et quintuplex in vi mobilitatis superior, cum meliore tormentorum machina. Verum, USSR multa tormenta machinae, paene pari.
  In lacus differentia magna non est, sed recipis obsoleta vehicula in URSS altior est, ac lacus emissiones priorum.
  Aeroplanum Germanicum nullum habet adversarium, et Tertius Reich aircraft propeller-actiae celerius et melius armatus est. Verum, vehicula Sovietica superiores sunt in maneuverabilitatis horizontalis.
  In tormentis et mortariis propemodum aequalitas virium trutina est. Et quantitas et qualitas.
  Vera classis Tertii Reich praesertim est aquatica, multoties fortior quam una Sovietica. Sicut patet in Iaponia.
  Praeterea Nazis missilia ballistica in massa productione iam classis habent et primi schedae abiecerunt.
  In genere Nazis firmior erit, et Stalin satis rationabiliter paravit, etsi serio solvi, defensionem. Sed multum non est factum. Necdum acies Stalini restituta est, ac praesertim non satis exercitati ad retinendam aciem. Tametsi deperire retenti sunt.
  Terminus Molotov, tribus annis dissidentibus, generaliter completus est, sed nimis prope ad terminum sita est nec satis profundum habuit. Praeterea Stalin tertiam obliquam post Borysthenen fabricari iussit, sed hoc solum post deditionem Foederatarum Americae incepit.
  Verum, praeter cohortes Sovieticas, partes NKVD numerari potest, quarum numerus ad decies centena milia militum et militiam adductus est. Hoc est circiter quattuor miliones hominum, tantum in urbibus occidentalibus. Quamquam, sane, efficacia pugnae eorum multo peior est quam turmarum regularium.
  Germani, sicut historia realis, in medio ictu maxime tractaverunt, crepido Bialystok et pugno Leopoliensi secante. Primis diebus pugnatum est Germanos, quamquam multitudine externa, levius minusve ingrata gerebant. Sed copiae Sovieticae saepe amittuntur.
  Praeterea pugnae facultatem Unitates Ucrainae esse dubium evasit. Perfugae multi primis belli diebus sese dediderunt.
  Hostem in confiniis proeliis continere non potuit. Et tunc erravit Stalin, prohibens unitates in acie deducere et frontem corrigere postulans. Error tamen correctus est, sed serio. Germani Minsk iam die 28 mensis Iunii capere poterant, in media acie Stalin fracto.
  confusio modo intenditur. Die XXX mensis Iunii exspectatio ingressum in bellum Iaponiae cum eius satellitibus fiebat. Ita, pro tempore, oblivisci debebamus translationis copiarum ab extremo Oriente.
  Germanorum perruptio in mediam aciem crescebat. Hiatus erat ingens quod obturaculum perdite conati sunt. Sed progreditur Nazis et XVI kalendas augusti in Smolenscum irrupit.
  Omnibus subsidiis in aciem coniectis, et in armis militaribus depositis, Stalin et Zhukov progressum Fritz in medio consistere potuerunt. At Hitler ad meridiem copias convertit. Nazis lebetem ingens in Kyiv creavit et omnes fere Ucrainas cepit.
  Obstitit Leningrad, Chersonesum invadit. Cursus hostilitatis valde similis videbatur 1941, sicut karma immitis. Sed differentiae etiam satis significantes. In USSR anno 1941 aliquas subsidia libera habebat et iam omnia convenerunt. Quod cum mense Octobri oppugnatum esset, evenit ut prope nihil in praesidio esset.
  Ineunte Novembri 1944, Nazis Moscuam circumdedit, Stalin in Kuibyshev fugere cogens.
  Nazis, dissimilis historia reali, insignem numerorum praestantiam habuit. Divisiones satis habebant Moscuam praeterire ab Aquilone et austro. Sed unitates Sovieticae nimis in diversa fronte diffusa sunt.
  Reapse, anno 1941, post convocationes Stalin commodum super Wehrmacht in numero personarum consecutus est, et quadruplum plus aircraft et praediorum quam Tertium Reich inde ab initio belli habuit. Et in primis quinque mensibus belli, plura instrumenta Sovietica in historia reali producta sunt.
  Nunc autem Nazis omnes tubae chartae ex parte armorum et personarum tam quantitates quam qualitates sunt. Exercitus autem rubri eaedem ulcera ac anno 1941 habet. Nolentiam inter Ucrainorum, Baltas, et multas nationes parvas mori pro systemate Sovietico. Perduellionis Missae perduellionis victimas reprimendo, interfecto, aliisque omnibus plagis offendi. Inter ideologicos hostes regimen Sovieticum comprehendens.
  Et quod Germani etiam Occidentales vicerunt, tantum proditorum numerum auget.
  Itaque mirum non est Moscuam circumdari, et Germani Donbass, Voronezh ceperunt, et versus Stalingradum movent.
  Hiems anno MCMXLIV, proh dolor, non fuit tam glauca et nivalis quam anno 1941. Sed Moscuae usque ad finem Decembris MCMXLIV heroice permansit. Stalingrad in Ianuario 1945 cecidit, et proelia non nimis longa erant. Mense Februario et primo Martio Germani et satellites suos Caucasum et Baku puteos olei perfecte ceperunt.
  Inde per Volgam ultro iverunt. Saratov, Kuibyshev, et ulterius Orenburg et Kazan.
  Stalin ad Sverdlovscum confugit. Kazan mense Maio cecidit. Aestate Germani et Iapones in profunda Russiae movere perseveraverunt. Resistentia copiarum Sovieticorum cecidit. Die 5 mensis Augusti anno 1945, Sverdlovsk delatus est. Stalin tandem consensit et die 3 Septembris 1945 deditionem accepit. Pro anima sua et libertate.
  Bellum Orbis Terrarum II desinit. Sed pax non diuturna fuit. Probata armis nuclearibus, Hitler persuasit de potestate eorum phaenomena perniciosa.
  Nunc apparuit Iaponiam et Civitates Americae Unitas adhuc in viis mundi dominationis a Tertio Reich fuisse. Et quamvis Fuhrer plus terram vicerit quam Genghis Khan, Alexander Magnus, Napoleon, Imperator Trojanus, et Suleiman Magnificus coniuncti, statuit etiam Iaponiam vincere.
  Tribus annis exacto post finem Bellum Orbis Alterum centum ballistics missilia intercontinentia cum validis criminibus nuclearibus regionem Solis Solis simul obtexit.
  Tum oppugnare campi signa Wehrmacht et classis coepit. Germani in Asia possessiones Iaponiae celeriter comparate occupaverunt, et metropolis ipsa bombis atomicis diruta est.
  Plus minusve diuturna resistentia cautum est a Pacificis possessionibus regionis Solis orientis. Sed a Iunio 1949 actum est. Iam omnia quae supererant ad debellandos Civitates Foederatae. Ratio autem erat. Americani, contra pactum, nihilominus arma nuclearibus elaboraverunt et experimentum secretum suum egerunt.
  Hitler bellum die 1 mensis Ianuarii anno 1950 incepit, trecentis missilibus nuclearibus statim novo anno omissis.
  Plaga nuclearis devastans centum maiores civitates Americanae delevit et complures decem miliones hominum interfecit. Adolphi Hitler plura ex maximis flagitiis ad amplissimum indicem odiosissimorum flagitiorum addidit.
  Tum incursio Canadae et dictaturas Americae meridionalis una cum Latina. Americani infirmati sunt et consternati, sed perdite pugnaverunt. cladem sibi servitutem modo ac mortem gravem ac lentam intellegebant.
  Igitur omnium bellorum atrocissimus fuit. Et plus quam annum duravit, Tertium Reich de ducentis criminibus nucleare cogere, et multas terras fertiles in desertum radioactivum convertit.
  Sed tamen finis evasit et ultimus hostis Tertii Reich victus est. Et postea processio globalizationis mundi sic dictae incepit. Marca Germanica sola moneta mundi factus est. Etiam nationes formaliter independentes in colonias Tertii Reich in campum redactae sunt, servato solum moderamine locali sui ipsius.
  Iudaei et Cingaris proscripti sunt: quaesiti et perierunt. ss Peracta mole purgat, fremit. Vera visio nocturna venit hora draconis. Vel, verius, era. Fuhrer realem orbem terrarum imperii totalitariae aedificavit cum petitione spatii expansionis.
  Anno 1959, in celebratione Fuhrer natalis septuagesimi, coronatio officialis facta est, plebiscitum universum, qui titulum super-imperatoris legitimum est. Et cum Adolf Hitler anno 1967 mortuus est, filius eius titulum et potestatem hereditavit.
  Eo tempore Tellus planeta iam in Luna et in Marte cum Venere sedes condiderat, et in mundos astriferos dilatationem actuose parabat... Imperium universale voluit Nazis. totum mundum in somnum mergunt.
  
  NOVAE ADVENTURES EQUITES QUADRAGESIMAE
  Dimka gladium suum comminuit et obstupefactus, oculis nictans, in platea stetit. Manus eius erant in sanguine, et quod reliquum erat gladii erat cruentum. Sirenes cecinerunt. Urbs aestiva vicus est. Et cops currit. Sequitur percussio arundo in tergo. Dimka vix audiri dicit:
  - Concedo!
  Manus adducunt, et manicas frangunt. Puer dolorem e metallo in manibus suis injectum sentit. Corvum nigrum ad vanum ducitur.
  Dimka sentit mixturam irae et timoris. Memorat praeteritum. Insula ubi liberi pro se gladiis pugnaverunt. Lignea, sed cum puer furore corripitur, ferrum acutum in acutum vertunt. Dimka plus duobus mensibus ibi mansit. Pugnavit, commisit, vulneratus est, ipse vulneratus est. Ipse etiam proditorem occidit. Omnia erant. et in fine vicerunt.
  Ea sola miseratio pueri in perdita nave remanserunt. Effugere tantum cum sua puella potuit. Post talia facinora, carcer iam non quasi terra videbatur.
  Puer saevum gladio percussit, et iacentem vidit, et stagnum sanguinis effluit.
  Exitiale fuit ictu? Tam infausta, Dimka, quasi non satis casus in capite eius ante hoc. Et si occidit, quid? Carceres? Illumne scelestos in squalidam et foetida cellam ferent?
  Et quam longe sedebit? Quattuordecim annos natus est. Plus quam decem, secundum legem, nullum ius dandi habent. Forsitan omnia elaborare!?
  Anno nonagesimo secundo. Tempus, quo tantum sermo est de democratia et libertate, at latrocinium momentum consequitur.
  Infundibulum restitit et Dimka sumpta est. Non spectat ut latro, sed formosus puer, cum capillis nigris perustus, sed victima catenis manicis.
  Dimka prope statim ad inquisitorem et accusatorem sublatus est.
  Me in sella posuerunt.
  Investigator quaesivit paucas interrogationes solitas et dixit per smirk:
  - Haedus a te vulneratus moritur! Deum ergo precare ut non moritur!
  Dimka cum gemitu respondit:
  - Nolui...
  Accusator chartam extendit:
  - Haec confessio est. Si signum, vadimonio pendens iudicio eris. Et ibi, data iuventute et indigentiam exactorum ad magistratus, condicionem habebis!
  Dimka respexit ad chartam et cito legit, et caput renuit negative;
  - Hic dicit ipsum teenager societatem oppugnasse. Et mox in me impetum fecerunt!
  Percontatorem fugito physiognomiam, et supercilia crassa, murmuravit;
  - Signum ut te monemus! Alioquin in carcerem finies. Nunc ad litteram sumus referti casibus, et sedere debebis in aula diutissime. Et ibi in cella tres ordines bunks in tabulis sunt, in angulo situla scopuli et quinquaginta nervosi, pueri esurientes similes tui. Reorum genera varia. Etiam si puer vulneratus superstes manet, quaestio triennium erit, ac deinde annus alius ac iudicium! Optimos annos vitae tuae in inferno habebis!
  Accusator annuit et confirmatus;
  - Modus detencionis tibi vel detencionis, vel scriptionis inceptio non exeundi, et per mom et dad tolleberis. Electio tua est! Et mihi crede, juveniles iam navigia coloniae sunt, et gaudebunt tibi dare probationem. Sed si contendis nobiscum, certe locus erit!
  Dimka sensit inquisitor et accusator non iocari. Et re vera in carcere putrescere possunt. Sed contra, non dimittentur si signa. Suntne multa exempla cum cops fallere? Praecipua autem res in Dimka fuit contumacia et obstinatio quae se manifestavit postquam in insulis mortis morabatur. Et dixit puer:
  - Minime!
  Acriter quaesitor fremuit;
  - Quid non est?
  Dimka acriter dixit:
  - Non signum! Invadebant me, volebant me catena vulnerare, et erat defensio.
  Quaestor fremit;
  - Bene ergo! In carcerem it, septimana sapientiores sede!
  Accusator adnuit, subscribens;
  - Duobus mensibus detentionis. Sed sane ante dimittere potes!
  Quaestor fremit;
  - Puto detentionem facturus puerum bonum!
  Dimka ex officio sublatus et in vincula coniectus est. Mani- cii sonant, neque aliud Puer catenam trans viam facturus erat. Ibi acceptum.
  Dimka cum catena ambulavit, duobus lictoribus alligatus. Sensit male. Carcerem, cellam, malum convincit. Ita, et afflictus est, renuens confessionem subscribere. Quanquam e contra postea non diss.
  Dima sumptus est ad officium cubiculum. Nomen, cognomen, patronymicum, pretiosum apud te.
  tum shmon. praefectus vigilum et duae feminae tunicis albis puerum in cubiculum tulerunt cum speculo et super additis lampadibus commutavit. Praeceptum secutum est;
  - Adepto vestes!
  Dimka ingemuit - shmon! Quaeris quare feminae? Puer bracas, tunicas, sneakers, iaccam exuit. solus cum bracis relictus est.
  Adolescens in tunica alba dixit;
  - Bene aedificavit!
  The officer exclamat;
  - Tolle pantias! Vivus!
  Dimka, pudore ardens, eas quoque abscidit. Invitus erubuit, texit se. DENUNTIATOR exclamavit;
  - Tace! Manus ad commissuras! Propius inspice - est interfector!
  Mulier quaedam in tunica alba, quae vidi quasi nutricem subridens, tenues, caestus medici cooed;
  - Nos talia non vidimus! Relaxa puer, amita tua te sentiet!
  Dima corpus scrutans coepit. In insulis commorans ambulabam per capillos pueri. Diligenter utrumque pectebat litus, aliquid absconditum quaerens. Aliquam vel pretium. Tum auribus ac naribus pueri illa refulsit. Hoc diligenter fecit, quasi sperans aliquid invenire.
  Deinde iussit caput in foramine ponere et manus suas in mentum fodere. Manum suam in ore posuit. Dimka odoratus et cum lingua Flexilis gustavit. Mulier post gingivas, dentes, post genas sensit. Cum radicem linguae premeret, puer vomitum sensit. Ita quam pudet. Manus eius ibat usque ad tonsillas, et versa erat difficilis ad respirandum.
  Tum demum mulier eam ad se subridens misit;
  - Nihil est!
  The officer iussit;
  - Perge Olga! Personalis inquisitionis intuitu diligentissimus rei periculum singulare esse debet!
  Femina in albis pectus pectus sentire coepit. Brachia levavit et sub ascella prospexit. et inopinato impetu in umbilicum premuntur. Dimka anhelavit...
  Et stetit mulier et interrogavit:
  - Age, nunc priroum salaputium!
  DENUNTIATOR fremuit;
  - Non est certissimus! Aspice anum eius!
  Femina tunica alba caput movit.
  - Hoc requirit specialem licentiam! Similiter, ut pueri familiaria loca reprimat!
  Languidus tribunus ;
  - Sede, parve diaboli.
  Dimka cum dignitate respondit;
  - Puer sum!
  Et facilis salaputium factum est. Sedit decies. Post haec, feminae vestigia eius examinaverunt et inter digitos eius transierunt.
  Post hoc, Dimka in camera proxima erat. Ibi alius haedus, uniformi carcere, caesus cum notario in manibus, dixit:
  - Quid novi?
  DENUNTIATOR respondit:
  - Sic et leporarius!
  Puer chuckled et dixit:
  - Hic FORMIDULOSUS non est. Bene sede in sella et comas tonde!
  Dimka sedit. Non est delicatus nudus esse. Et tunc incidant te calvi tanquam scelestus. Ad eam PP, retusa erat machina et tonsus erat molestus. Crassi, capilli nigri ad solum decidit. Pulsatis ocreis convicti iuvenem instabant. Videbatur enim in omni cilicio aliquid animae immortalis relinquens, et fieres minus ac minus liberi. Dima modus deprimebatur. Ante hunc cellula erat carcer, et conventus cum delinquentibus juvenibus.
  Tamen, Dimka pares suos numquam timebat. Et post quadraginta Islandos indurata iam non scary est. Si sic, pugnabit. et carcerem?
  Aliud quid test. Quattuordecim tantum annos natus est et prae se totam vitam habet.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"