Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jim Hawkins'İn Yenİ Maceralari

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Treasure Island romanının kahramanı Jim Hawkins çoktan bir yetişkin haline geldi ve görünüşe göre maceralarını unutmaya başladı. Ama sonra Silver'ın eski karısıyla tanıştı. Onu bir cadı iksiri içmeye ikna etti. Sonuç olarak, Jim Hawkins yeniden erkek oldu ve kendini bir korsan gemisinde buldu.

  JIM HAWKINS'İN YENİ MACERALARI
  DİPNOT
  Treasure Island romanının kahramanı Jim Hawkins çoktan bir yetişkin haline geldi ve görünüşe göre maceralarını unutmaya başladı. Ama sonra Silver'ın eski karısıyla tanıştı. Onu bir cadı iksiri içmeye ikna etti. Sonuç olarak, Jim Hawkins yeniden erkek oldu ve kendini bir korsan gemisinde buldu.
  . BÖLÜM 1
  Jung Jim Hawkins, akıl almaz maceralarda hayatta kalmayı başardı ve artık hem parası hem de şöhreti ve önünde mutlu ve uzun bir hayat varmış gibi görünüyordu. Ancak çocuk, John Silver'ın eski karısı olan bir cadı tarafından karşılandı. Ya da belki de eskisi değil, en sinsi aşçı gibi görünüyor, bilinmeyen bir yöne doğru kaçmayı başardı. Evet ve yanına bir torba altın kuruş aldı. Ancak o kadar çok hazine vardı ki, ekibin hayatta kalan üyeleri fakirleşmedi.
  Jim büyüyüp evlenmeyi bile başardı ve zaten kendi oğlu vardı. Yani o artık bir erkek değil. Ve kendisi kaptan olarak uzun bir yolculuğa çıkacaktı.
  Ama cadı ve John Silver'ın karısı onu aldı ve ona geldi. Ve genç adama çok cazip bir anlaşma teklif etti. Hepsi sonsuz gençliği vermek için bin sterline. Tabii ki, herhangi biri sorunun kirli olduğunu ve bariz bir boşanma olduğunu düşünürdü.
  Jim Hawkins de buna karar verdi ve bunun sadece bir delinin, hatta bir deli kadının saçmalıkları değil, gerçek olacağına dair kanıt istedi.
  Üstelik bunu para için bir genç adamla yapabiliyorsa, o zaman neden kendini gençleştirmiyor?
  Elbette ona inanmadıklarını anlayan yaşlı kadın şu seçeneği önerdi:
  "Sana içmen için örnek bir iksir vereceğim ve tamamen bedava!" Ama etkisi böyleyse, o zaman bana bin fitlik altını daha sonra iade edeceksin!
  Jim Hawkins sırıttı ve şunları söyledi:
  - Böyle bir şeye hazırım! Ama bana zehir vermeyeceğinin garantisi nerede!
  Silver'ın karısı tısladı:
  "Sadece bir korkak olduğunu biliyordum!"
  Genç adam patladı:
  - HAYIR! Kimse bana korkak demeye cesaret edemedi, lanet olası kocan bile!
  Cadı başını salladı.
  - Madem o kadar cesursun, o zaman bence içersin!
  Çok makul olmasa da Jim Hawkins duygulara yenik düştü ve herhangi bir tören olmaksızın köpüklü iksiri alıp bir yudumda içti. Ve sanki kafasına yıldırım çarpmış gibiydi ve adam bilincini kaybetti.
  Jim Hawkins çoktan geminin güvertesinde uyandı. Ve hayal gördüğünü düşündü. Oldukça uzun bir adamın yetişkin vücudu yerine, sadece şortla çıplak ayaklı bir çocuk oldu. Artık on ikiden fazla görünmüyor . Üstelik sol bacağı bir zincire zincirlenmiş ki bu çok tatsız ve aşağılayıcı.
  Jim etrafına bakındı. Maçta, bir kurukafa ve kemiklerin olduğu tanıdık siyah bayrak yer alıyordu. Kendini bir korsan gemisinde buldu. Ve belli ki bir köle rolünde. Bununla birlikte, beyaz bir çocuğun vücudu, ancak neredeyse siyaha kadar bronzlaşmış ve sıkı çalışma alışkanlığından söz eden çıkıntılı tendonlar. Ve çıplak ayaklar koç boynuzu gibi sertti ve çocuğun avuçları nasırlıydı.
  Jim çok şaşırdı - taş ocaklarında çalışmayı başardığında ve sırtında ve yanlarında kırbaç darbelerinden zar zor farkedilen izler bıraktığından.
  Aniden geminin sakinleri güvertede belirdi.
  Hawkins bile şaşkınlıkla yere yığıldı. Sakallı, pis kokan korsanlar yerine sadece bikinili, kabartmalı presler ve çıplak zarif bacaklarla çok güzel kızlar çıktı.
  Onlardan bir düzine vardı ve zincirlenmiş çocuğa göz kırpmadı.
  Bunların en büyüğü, üzerinde sadece ince kumaş şeritlerinin bulunduğu, göğüsleri ve kalçalarıyla zar zor kaplı bal sarısı bir adam şunları söyledi:
  - Bizim oğlan değil mi? görüyorum ki sıkılmışsın?
  Jim gülümseyerek cevap verdi:
  - Evet, böyle güzelliklerle görüyorum, sıkılmayacaksınız!
  Buna cevaben korsan olan kızların ellerinde devekuşu tüyleri belirdi.
  Etçil lider gülümsedi ve cevap verdi:
  - Şimdi sana iyi bir gıdıklayacağız.
  Kızıl saçlı kız inci gibi dişlerini göstererek haykırdı:
  - Evet, deli gibi güleceksin!
  Çocuk Jim gülümsedi ve şarkı söyledi:
  - Kızlar farklıdır
  Ama şimdi korsanlar güzel!
  Kadın savaşçılar, siyah bir bayrakla kamarot'u yakaladı. Ve çocuğu kollarından ve bacaklarından tutarak devekuşu tüyleriyle topuklarını gıdıklamaya başladılar. Çocuğun ayak tabanlarındaki deri bir timsahınki gibi pürüzlü, sertleşmişti. Ama ustaca bir gıdıklama onları da delip geçti. Ve çocuk Jim deliymiş gibi kıkırdadı.
  Ve korsan kızlar çocuğu tüylerle ve koltuk altlarıyla gıdıklamaya başladılar.
  Jim açıldı . Sonra bu gemiye binmeden önce olanları hatırladı.
  Eski kamarot küçülüp on iki yaşlarında bir çocuk olunca iradesi kapandı. Hipnotize edilmiş gibi, Silver'ın karısının emri altına girdi.
  Ve çocuğu, çocuk hükümlüler için özel bir gemiye götürdü. Ve Jim'e sadece birkaç jeton ödendi. Ve diğer çocuklarla birlikte ambarda kilitli . Çocukların yarısı yol boyunca öldü, çocuklar zincirlendi ve zar zor beslendi. Ama Jim son derece inatçı oldu.
  Ve ithalattan sonra, çocuklar bir şeker kamışı tarlasında çalışmaya gönderildi. Sabahtan akşama kadar çalıştılar. Ve tarla işinden uzak günler geldiğinde, tahılı öğüterek değirmen taşlarını çevirdiler.
  Ve erkekleri her zaman dövdüler. Bazıları fazla çalışmaktan ve dayak yemekten öldü.
  Jim, elbette, artık sağlam bir sağlığa sahipti ve çok itaatkardı. Ama yine de sürekli dövüldü. Gözetmenler bile itaatkar çocuğu dövmeyi seviyorlardı ve onun gerçekten çığlık atmasını istiyorlardı.
  bir uyurgezer gibiydi ve onun için acı yoktu.
  Ve yıllar fark edilmeden uçup gitti. Ve herkes neden her zaman on iki yaşında bir çocuk olarak kaldığını merak etmeye başladı? Ve aynı zamanda yakışıklı bir çocuk?
  Böylece Jim Hawkins'i bir Arap hükümdarın haremine satma fikri doğdu. Yakışıklı, sarı saçlı, kaslı ve hatta ölümsüz bir çocuk! İşte aşık!
  Ve bir gemiye yüklendi ve Jamaika'dan Orta Doğu'ya veya en azından Cezayir'e gönderildi. Ancak yol boyunca, korsan kızlardan oluşan bir ekip brigantine'e saldırdı. Başka bir dünyadan gibiydiler. Ayrıca yaşlanmadılar ve tugayları yüzmede muazzam bir hız geliştirdiler. Ve kimse onlara yetişip onları batıramazdı.
  Ve kızlar tüm mahkumları öldürdü. Ve yakışıklı çocuk eğlenmek için tutuldu. Böylece Jim'i ve çıplak topukluları ve koltuk altlarını gıdıklarlar. Ve bu hem komik hem de acı verici.
  Bir çocuk böyle gıdıklandığında, onda neşe ve acı karışımı bir duygu vardır. Ve devekuşu tüyleri geçer ve Jim'in çıplak tabanı mutluluk ve sıkıntı karışımı bir duyguya kapılır.
  Eski kamarot olan çocuk çaresizlik içinde şarkı söyledi;
  
  Denizler, okyanuslar, geniş alanlar -
  Onları üç renkli bayrağın altına sürdük!
  Savaşçılar acele eden dağları fethetti,
  Kartallar zafer kükremesiyle çınladı!
  
  Gezegen Rus savaşçılarını tanıdı,
  Kılıçlar, süngüler düşmanları vurdu!
  Faşizmin boyunduruğunu dünyanın yarısından atabildik,
  Sırtı Berlin'de bir zaferle bitirdi!
  
  Naziler kambur tanklara sıkıştırıldı,
  Tüm Rus sahalarını yok etmekle tehdit ediyorlar!
  Ama lanet olası ucubeler sert bir şekilde dövülür,
  Çocuklarımız için boyunduruksuz mutlu yaşamak!
  
  Bizler, dünyada her şeyden üstün olan Anavatan'ın çocuklarıyız.
  Doğdular, çıplak ayaklarıyla kumaç yoğurdular!
  Yüce, savaşta bizim için araya girdi,
  Ve Tanrı, Mayıs'ı neşe içinde çiçek açmaya getirdi!
  
  Bir savaşçının ve daha yüce bir kalbin payı yoktur,
  Bir rüya ve yeni bir doğum veren nedir!
  Ölümsüzlüğün şanlı kapısını aç,
  Ama pusuda oturuyorsanız sessiz olun!
  
  Kurtlar ve koyunlar var ama sizler evrenin çobanlarısınız.
  Ve tarikatın torunlarına iletmeniz gereken pay!
  Yaratılışın sonuna kadar iş yapmak,
  Yüreğindeki sonsuz aşk ateşi sönmesin diye!
  
  Düşmanın kurşunu askeri kim bilir nerede durdurur,
  Ama yine de savaşta ölüm, çürümüş hastalıklardan daha iyidir!
  Ve eğer ölürse, o zaman arkadaşın düşmanı ezecek,
  Dayanamaz, çünkü çıplak ayaklı kızlar esarete sürükleniyor!
  
  Ey Rus kaderi, savaş ve savaştan sonra ateş,
  Dinlenmek isteyenlere yer yok, cennette bilsin!
  Burada şeytani Sam, Şeytan'la bir anlaşma yaptı.
  Tehdit etmek için: Atomu indireceğim ve doluyu patlatacağım!
  
  Ancak füzelere karşı koruma da olacak,
  Ve bir nükleer bomba Moskova'yı vurmayacak ...
  Paraziti tanklara bulaştırabiliriz,
  Ve düşmüşlerle ilgili sıkıcı şarkılar beni depresyona sürüklüyor!
  
  Bir kuruşa satmak bir Rus payı değil,
  Sonuçta, her birimiz harika bir savaşçıyız!
  Tanrı'nın bizi zaten role koyduğuna inanmayın,
  Aslında, ne kadar havalı olduğuna kendiniz karar verirsiniz!
  
  Başarısızlıklar oldu, yenilgiler oldu.
  Korkunç kurtlardan geri çekilmek için tavşan gibi oldu!
  Ama savaş başlarsa, yine olacağız.
  Cehennem gibi bir ritimde acımasız canavarlar ordusunu parçala!
  
  Savaş uğruna değil, inan bana bir oyuna başlıyoruz,
  İyi arkadaş olmaktan başka amacımız yok!
  Biz kardeş bir halkız, Habil ve Kabil değil,
  Bizim için kuş bir şarkıdır ve hiç de şişman bir oyun değildir!
  Doğru, çocuk nedense burada Rusya ve İngiltere'yi karıştırdı, bu da Jim Hawkins'in iksirden biraz delirmiş gibi göründüğünü ve zamanları ve ülkeleri karıştırmak için konuşmaya başladığını söyledi. Ama sadece dünyada ne olmaz. Ve böylece hiçbir şey söylemedi. Ve hatta büyüleyici.
  Peki, ruhta daha eğlenceli hale gelen şey. Ve kızlar çocuğu gıdıklamayı bile bıraktı.
  Britanya Kraliyet Donanması'na ait bir firkateyn ufukta göründüğünden beri. Sadece bikinili değil, başında elmaslardan bir taç olan en iri kız, diğer güzeller kadar yalınayak olmasına rağmen haykırdı:
  - Cesurca savaşa gireceğiz,
  Bir onur meselesi için!
  Tüm düşmanları yeneceğiz ve birlikte olacağız!
  Ve böylece kovalamaca başlar. Brigandine nispeten küçüktür. Ve fırkateyn, tam tersine büyük - elli dört top, bu neredeyse bir kruvazör. Özellikle korsanları arıyor.
  Kız-kaptan öfkeyle çıplak ayağını yere vurdu ve şarkı söyledi:
  Biz iyi korsanlarız
  Köpek balıkları ve balinalar...
  Maçta siyah bayrağımız
  Karanlığın parçası!
  Diğer kızlar ise at büyüklüğündeki dişlerini göstererek şarkı söylediler:
  Karanlığı detaylıca anlatacağız,
  Karanlık bizim için özellikle değerlidir ...
  Sonuçta, karanlıkta özellikle uygundur,
  Kahretsin, tüm karanlık işler!
  Büyüleyici ve kaslı kadın korsanlar olan güzel kızları olan bir brigantine savaştan uzaklaştı. Yine de, çıplak, pembe, baştan çıkarıcı topuklarla gösteriş yapan neredeyse çıplak kızların yalnızca bir düzine silahı vardı ve kalibreleri büyük kruvazör tipi lineer fırkateynlerden çok daha küçüktü.
  Elbette binmeyi deneyebiliriz. Ama çok sayıda erkek dövüşçü var ve onlar da tüfekli. Ve elbette, kayıplar kaçınılmazdır.
  Bununla birlikte, brigantine çok çeviktir ve bazı İngilizlerin zulmünden pekala kurtulabilir. Ancak kaptan kız gerçekten Foggy Albion'un temsilcilerinin sinirlerini bozmak istiyor.
  Ve şairin brigantine'i mesafeyi kırmaz ama yaklaşmaya da izin vermez. Bu liderin peşinde.
  Kaptan kız, Jim Hawkins'in yanına gitti ve tehditkar bir şekilde kükredi:
  - Hadi, sen bir kölesin, bırak onu! Seni boşuna mı besleyeceğiz sanıyorsun!
  Genç mahkûm ayağa fırladı ve güzelin önünde eğilerek şöyle dedi:
  - Her şeye hazırım hanımefendi!
  Korsanların lideri kız emir verdi:
  - Bir şeyler söyle!
  Jim Hawkins başını salladı.
  - Büyük bir zevkle, harika!
  Kız kaptan ekledi:
  - Sadece şarkı uzun olmalı ve aynı zamanda dans etmelisin!
  Köle çocuk isteyerek dedi ki:
  - Dans etmeyi seviyorum - hareket hayattır!
  Ve genç, kaslı çocuk bir maymun gibi dans etmeye ve zıplamaya başladı. Aynı zamanda çok güzel ve büyük bir enerjiyle, şarkı söyleme coşkusuyla köpürüyor;
  Boşuna zengin kapıları çarptı,
  Ne de olsa yol, yoksullar için kapı eşiğine kadar emredilmiştir!
  Orada, kilit altındaki bir kafeste, peri sıkılır,
  Şövalyenin kendisine yardım etmesini istiyor!
  
  Ve çocukken korsanlara gittim,
  Bir haysiyete boyun eğmek, yenmek değil!
  Şimdi tüm açgözlüler için geri ödeme zamanı,
  Avcı, oyunda yiyeceğe dönüştü!
  
  Ve güçlü çocuklarım harika,
  Kılıcın elindeyken dönmeye başladım!
  Mezarlarda sıkılmak için kötü düşmanlar göndereceğim,
  Gökyüzündeki ay parlak bakır parlıyor!
  
  Cesaret yürekte öfkeyle kaynar,
  Yeşil kamaracı uçağa binmeye hazır!
  Kılıçlı bir subayla geçtim,
  Savaşa vahşi, şiddetli bir öfkeyle girmek!
  
  Rakip, duraktan çıkan bir boğa gibi uzun,
  Vahşi kitleyi ezmek istiyor!
  Ama genç adam onurlu bir şekilde savaşır,
  Bıçak görünmez bir iplik örüyor!
  
  İşte bir hamle - göbeği deldiler,
  Haydut uludu, kılıcını düşürdü!
  Genişlikte yaşadı ve acıyı bilmiyordu,
  Şimdi at güçlerini kaybetti!
  
  İlk binişim çok başarılıydı
  Cebinize bir avuç altın dökülür!
  Ve biz korsanlar şarkı söyleriz
  Savaşta bölüşmek şerefine elde edilen duvan!
  
  tabi ki yarın daha kötü olabilir
  Fırkateyn ve kruvazör silahları harekete geçti!
  Beni su birikintilerinden yalınayak atlamaya gönder,
  Düşman kötü adamın döktüğü kan adına!
  
  Oldukça bir çocuk, anten yok,
  Ama hoşgörü savaşında kamarot yoktur!
  Kohl yılların renginde ölmeye mahkumdur,
  Bu gönüllü bir karardır!
  Jim Hawkins şarkı söylerken zıplamaya ve sırtını kamburlaştırmaya devam etti. Yontulmuş kasları, çikolata rengi, bronz teninin altında güzelce yuvarlanıyordu. Ve çıplak, çocuksu ayaklar tam bir akordeonla dans etti.
  Ve kızlar, çıplak, güçlü bacaklarını göstererek, zaman zaman fırkateyne küçük ama şaşırtıcı derecede uzun menzilli bir toptan ateş ettiler. Ve İngiliz subaylarını ayaklarından yere vurdular. Ve küçük hasar verdiler.
  Ancak çekirdek, fırkateyn kaptanının eğik şapkasını aldı ve yere serdi. Öfkeyle bir yaylım ateşi açmasını emretti. Mesafe çok büyük olmasına rağmen çekirdekler ulaşamadı. Ve İngiliz gemisi, önemsiz bir şekilde aldı ve bulutlandı, siyah, ısıran, zehirli duman. Ve denizciler hapşırmaya ve güverteye düşmeye başladı.
  Korsan gemisinin kız kaptanı şunları kaydetti:
  - İyi yaptık! Yapabiliriz ve yakalayabiliriz, bu bir fırkateyn, ama bu bizim için sadece bir yük!
  Kırmızılı kayıkçı kız elini boğazında gezdirerek önerdi:
  - Belki batırırsın?
  Yüzbaşı kız, çıplak, kaslı ayağını öfkeyle yere vurarak itiraz etti:
  - HAYIR! Özel ihtiyaç duymadan askeri olsalar bile insanları öldüremezsiniz. Gidip cesur soygunumuza devam etsek iyi olur!
  Kızıl saçlı kız başını salladı.
  - Evet! Boş yere öldürme! Ama genel olarak dünyada çok fazla erkek var! Onlar pis ve kokulu! Kıllı vücutları çok pis!
  Kız kaptan başını salladı.
  - Belki de bacaklarda ve göğüste kıl çıkması iğrençtir. Ama bu çocuk çok saf ve pürüzsüz ve asla büyümeyecek!
  Kızıl saçlı güldü ve şunları söyledi:
  - Evet bu doğrudur! O yakışıklı ve iyi şarkı söylüyor! Bizim için bir şarkı söylesin, hem de daha özgün olsun diye.
  Deniz soyguncularının lideri bağırdı:
  - Hadi boy-slave şarkısını söyleyelim! Aksi takdirde canınızı çok yakacağız!
  Eski efsanevi kabin görevlisi Jim Hawkins şarkı söyledi;
  Havalı bir korsanın yolunu seçtim,
  Kaderimi denizlerde bulmak istedim...
  Korsan deseler de intikam bekler;
  Asın - solucan sadece ceset üzerinde bir oyma yapacak!
  
  Ama ustaya boyun eğmek ayıptır,
  Ve çocukken malikaneden kaçtım...
  Yalınayak yolda soğuk olmasına rağmen,
  Sonuçta, delikanlının eşiğe çıkmasına izin vermediler!
  
  Limana ulaştım, sadece paçavralar içinde,
  Gece saat birde gemiye bindi...
  Bir adam yakaladım ve hadi kırbaçlayalım - beni;
  Vay canına, ruhumun Şeytan'la cehennemde olduğunu sanıyordum!
  
  Ama kırbaçlamadan sonra uçsuz bucaksız bir kep verdiler -
  Şimdilik küçük olacaksın dediler!
  Ve hatta bir aşçı döktü, bir şişe hayal edin,
  Acı püre olmasın çünkü konyak var!
  
  Elbette zor bir denizcilik işi,
  Şimdi susuz un, şimdi tehlikeli bir fırtına,
  Ama ruhun gücü bir kazançtır,
  Ve eğer bir kafa varsa, o zaman bir balta ile uzaklaşın!
  
  Korsanlar bizi bir kedi yavrusu gibi yakaladı,
  Üç derede biniş ve kan vardı!
  Ama benim karakterim bir çocuk değil -
  Kayıkçının ders verirken beni yenmesine şaşmamalı!
  
  Herkesin bir tahtası vardı - Ben mükemmeldim,
  Ve korsan kaptan dedi ki:
  - Cesurca savaştı bu genç çocuk,
  Cesurca bir korsan ruhunu gösterdi!
  
  Donanma kardeşliğine kabul edildi - bu şans,
  Neredeyse doğumdan beri bir rüya gerçek oluyor!
  Artık herkese karşılık verebilirsiniz
  Acele eden bir tüccar solla ve parçala!
  
  Para vardı - cömert bir ganimet,
  Herhangi bir yaygara olmadan da çok indirdiler ...
  Şans eseri oldu, parayı bil,
  Ama altın bir serçe gibi kanat çırpacak...
  
  Ölüm neşeli değildi;
  Cellat şiddetli bir iskele sürdü.
  Yenilenme lüksü bir yerlere gitti,
  Zindandaki açlıktan, mide uyudu!
  
  Korsan kalabalığı içinde yüksek sesle küfrederler,
  Uçun: çekirdekler, kemikler, ayakkabılar!
  Biz cehennemin hizmetkarlarıyız - mafya elbette biliyor
  Tek başına denizi göremezsin!
  
  Bir döngü, ne yazık ki, utanç verici bir ölüm,
  ömrüm bitti mi...
  Prangalarda ziyaret edilen üzüntü-grit,
  Uzun zamandır unutulan kaçak akrabalar!
  
  Ama bir ilmikte takılmak istemedim,
  Ayağıyla karnının altından aldı - cellat düştü!
  Sonuçta, Ruslar her zaman savaşmayı başardılar,
  Ve eğer bir korsansa, öyleyse savaş ve ağlama!
  
  Son dövüş elbette en zor olanıdır,
  Cellatın taktığı baltanın ellerinde!
  Kızgın olduğunuzda, baskı küçük değildir,
  Ve ısırgan otu biçiyormuş gibi korkun!
  
  Diğer adamlar kavgaya koştu,
  Gidenlerde çeviklik nereden geldi!
  Muhtemelen Rus'un babasından bir asker,
  Yetkililer kime ihanet etmeye karar verdi!
  
  Ve mafya aniden düşüncelerini değiştirdi,
  Şimdi korsanlar harika -
  Burada tüm meydan zaten bir isyanla kaynıyordu,
  Savaşçılar sokaktan saldırıya geçti!
  
  Nadir olan bir şey oldu ama oluyor;
  Döngüyü yine at üzerinde kırdılar!
  Ve ne zengin bir adam, fakirlere eziyet ediyor -
  Nasıl bir savaş olduğunu bilmeden!
  
  Gemi yeniden ele geçirildi - yine Black Roger,
  Yine beraberiz, deniz kıçta!
  Evet, ben bir katilim - sadece çok kibar biriyim.
  Ve benim için zavallı adam bir erkek kardeş gibidir!
  
  Döngü boşken şarkı söyleyelim,
  Fakirlerle paylaşın ve eğlence içinde yaşayın!
  Soul corsair asil olmak istiyor,
  Kafeste oyun oynamak sana göre değil!
  Köle şarkı söylemeyi bitirdi ve sertleşmiş olmasına rağmen maymunların bacaklarından daha çevik olan çıplak, yontulmuş bebek ayaklarını yere vurdu.
  Ve fırkateyn nihayet geride kaldı. Ve yelkenleri ufukta kayboldu.
  Kız kaptan kıkırdadı ve etçil gülümsemesiyle şunları söyledi:
  - Peki, ne - bu bir kaçış değil, stratejik bir manevra! Peki kızlar ne olabilir, buna söylenecek bir şey var mı?
  Yeşil saçlı kız, gösterişli kalçalarını sallayarak cevap verdi:
  "Belki de bunu gözden kaçırmalıydık. Bu kadar adam bir yerde. Onları alır eğlenirdik. Ve bize zevk verirdi!
  Kız Kaptan şarkı söyledi:
  Erkekler kokuşmuş yaratıklardır
  Bu nedenle onlardan aşağılık taşır ...
  Onlara boynuzlar verildiğinde,
  Bu kızlar için bir onur olurdu!
  Jim Hawkins tweet attı:
  - Ben de bir erkeğim!
  Kızıl saçlı bozun kızı cevap vermiş:
  - HAYIR! Sen bir erkeksin ve her zaman bir erkek olarak kalacaksın! Bu yüzden başvurmayın!
  Kız-kaptan, çıplak, bronz, güçlü ve çok kaslı bacaklarına şaplak atarak dans etmeye başladı. Ve diğer kızlar dans etmeye başladı ve yamyam yarışları gibi vahşi bir şeydi.
  Jim Hawkins de zıplamaya ve dönmeye başladı. Kölenin zinciri uzundur ve dansa hiç karışmaz.
  Ayrıca, tabii ki kızlar avazları çıktığı kadar şarkı söylüyorlar:
  Biz kızız, biz hırsız kızız
  Bang Bang! Bang Bang! Ve sen öldün! Ölü!
  Ve kızlar erkekleri çıplak topuklarının altında tutar,
  Bize yaklaşma! Bize yaklaşma yoksa seni öldürürüz!
  Jim Hawkins kaydetti:
  - Evet, böyle bir ekiple kesinlikle sıkılmazsınız!
  Korsanların kızlarından biri oğlanın yanına atladı ve onu çıplak parmaklarıyla güçlü, bronz ve çok iştah açıcı bacaklarının burnundan sıkıca tuttu ve güçlü bir şekilde teslim etti.
  Jim bağırır:
  - Ah! Teyze çok acıyor!
  Kız güldü ve cevap verdi:
  - Sabırlı ol evlat, ataman olacaksın!
  Köle çocuk bağırdı:
  - Senin yerini alacağım!
  Kız kaptan gülümseyerek cevap verdi:
  - Bir yer değil, bir adam bir yer çizer!
  
  . Führer ve Komsomol Kızları
  DİPNOT
  Führer hata yapmadı, Dyuker komutasındaki İngilizleri mağlup etti ve esir aldı. Sonuç olarak, İngiltere ile barış sağlandı. Üçüncü Reich, 1944'te Japonya ve bir sürü müttefikle birlikte SSCB ile savaşa başladı. Ama tabii güzeller güzeli Komsomol kızları hemen oradalar ve çıplak ayakla.
  . BÖLÜM 1
  Dyuker yönetimindeki Guderian'ı yalnızca Hitler durdurmadı. Peki ya bu? Yaklaşık yarım milyon İngiliz esir alındı. Ve Churchill isteksizce Hitler'le barıştı. Almanlar, İngiltere'den ve Amerika Birleşik Devletleri'nden fethedilenlerin tanınmasını aldı.
  Bundan sonra Führer'in bir seçeneği vardı: zafer ilan etmek ve Hollanda, Belçika, Fransa kolonilerini almak ve Almanya'nın en büyük hükümdarı olarak tarihe geçmek ... Veya daha fazlasını başarmaya çalışmak: özellikle en büyük olmak Cengiz Han'ı geride bırakan tüm zamanların ve halkların fatihi.
  Ve Hitler ikincisini seçti. Ve SSCB ile savaşa hazırlanmaya başladı.
  Ancak bu sefer sürpriz saldırı işe yaramadı, Kızıl Ordu'yu şaşırtmak zor olacaktı. Ve Hitler işgali Almanlar ağır tanklara sahip olana kadar erteledi: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" ve "Maus". Jet uçaklarının yanı sıra.
  Ayrıca Avrupa devletlerinin kolonilerinden gelen Almanlar da renkli bölünmeler oluşturdu.
  Savaş sadece 15 Mayıs 1944'te başladı. Elbette Üçüncü Reich, kış da dahil olmak üzere kırk birinciden daha iyi hazırlanmıştı. Ancak SSCB de daha iyi hazırlandı: ve yeni eklenmiş sınırlarda Molotof tahkimat hattı tamamlandı. Ayrıca Stalin hattı modernize edildi ve silahlandırıldı.
  Böylece Kızıl Ordu güçlü savunma hatlarını işgal etti ve seferber oldu. Tüm çabalara rağmen, Üçüncü Reich, tanklarda ve uçaklarda hiçbir zaman niceliksel bir üstünlük elde etmeyi başaramadı. Tek Naziler, jet uçaklarında SSCB'yi geride bıraktı. Tankların kalitesi pahasına, burada Kızıl Ordu'da her şey net değil. KV serisi, tankların boyutunu ve kütlesini artırarak gitti ve çıkmaza girdi. IS-2'nin üretimi ve T-34-85'in üretimi yeni gelişmeye başladı. Ve eski T-34-76, ön zırh ve zırh delici ve topun ateş hızı açısından Panther'den çok daha düşüktü.
  SSCB için bir başka sorun da Japonya'nın da savaşa girmeye karar vermesiydi.
  ABD ve İngiltere'ye karşı tek başına savaşmaya cesaret edemedi. Ama öte yandan, birlikte SSCB'ye saldırmaya ve Khalkhin Gol'ün intikamını almaya karar verdi.
  Yani Stalin çifte darbe bekliyordu.
  Almanlar ve müttefikleri saldırıya geçti. İngiltere ile barıştan sonra Naziler birkaç küçük savaş yaşadı. İtalya'nın Yunanistan'ı fethetmesine yardım etti. Ve İsveç'i ele geçirerek Kutup Ayısı Operasyonunu gerçekleştirdiler. Ardından SSCB'ye karşı büyük bir koalisyon oluşturdular. İspanya, Portekiz ve aynı zamanda Türkiye dahil. Artı, yabancı tümenler, hem sömürge hem de Avrupa işgali altındaki ülkeler.
  Sayısal üstünlük Nazilerin yanındaydı ve birlikleri, Kızıl Ordu'nun mühendislik açısından gelişmiş savunmasına rağmen cepheyi yarıp pozisyonlara girmeyi başardılar.
  Sovyet birlikleri, Bialystok çıkıntısının yanı sıra Molotof hattını da tutmadı ve Stalin hattına çekildi.
  Slavka ön saftaydı. Genç adam savaşmaya hazırdı.
  Etrafında bir tabur güzel Komsomol kızı vardı. Ve hepsi yalınayak ve bikiniliydi.
  Ve orada ne tür kızlar var: saçları parlak, çoğunun mücevherleri var ve çok zarif, çıplak, baştan çıkarıcı bacaklar.
  Ve tabii ki kızlar genç adama saldırdı. Ve giysilerini yırtıp eyerlediler, aynı anda hem seviştiler hem de şarkı söylediler.
  Eskiden her şey ne kadar güzeldi
  Doğa güneş ana gibidir!
  İşte yemyeşil bir orman - umutlar yeşerir,
  Sevmekten mutluyuz, dans!
  
  Kötü keder herkese aşina değil,
  Halkın hükümdarı adildir,
  Her yerde konfor - ev,
  Ülke tek bir takım!
  
  vatanımı seviyorum
  Düşmana tırmanma, rahatsız etme!
  Ve göğsümü düşmanlardan koruyacağım,
  Çelik biti çiğnediğinde!
  
  Rusya'da mutluyduk
  Eşit olduğu yerde, onurla: ben ve sen!
  Ne de olsa, katil bize boyun eğmeyecek,
  Simge görünümünden - kutsal özellikler!
  
  Ne sevincim var savaşlarda,
  Tüm vücut parçaları ağrıdığında!
  Bahçe tanrısından bile daha tatlı ne olabilir ki?
  Sovyet şeytanlarının darbesi!
  
  Dövüş, kan
  Ama asla yalnız değilsin!
  Vatana aşkla hizmet ederiz,
  Ve bayrak üvez rengi gibi yanıyor!
  
  Rus'un titrediğini hatırlamıyorum,
  Cellat Tanrı bazen kasvetli olsa da!
  Kalbimde Stalin ile benim için kolay,
  Ve karşı bir şarkı - kasvetli düşünceler!
  
  Çıplak ayağıyla çiyi devirdi,
  Ne huş ince bir kamp!
  Korkunç Almanların planı - Barbarossa,
  Pahalı olan her şey - bir darbe!
  
  Savaş, mermiler sert
  Kanınıza sarhoş edici şarap dökmeyin!
  Huş ağaçları opal içinde kömürleşmişti,
  Kırık bir pencerenin arkasında yangın!
  
  Ve bu dünyada Tanrı zalimdir,
  Yaratılış ağlıyor, cehennem çemberi!
  Mesih yalnız ağlıyor
  Onda güç yok - göbeği yırtmak!
  
  Partiden umudumuz var.
  Yetenekli ve güçlü insanlar!
  Daha önce piçleri yendik
  Ve şimdi trompet kükredi!
  
  Savaş azaldıkça çocukları doğuruyorum,
  Gelecekte tüm savaşlara izin verin - sayın!
  Elma ve kiraz ağaçlarının dikilmesi
  Ve tanklar hurdaya çıkarılacak!
  
  Ve diğer gezegenlere uçun
  Mutluluğu inşa edelim - komünizm!
  Başka dünyalara selam gönderiyoruz,
  Bir şahin gibi, şövalye acele ediyor!
  Kızlar, genç adama bilincini kaybedene kadar işkence yaptı. Ve bundan gerçekten hoşlanıyor gibi görünüyorlar.
  Sonra içlerinden biri obüsü alıp ateşledi, ölümcül bir mermi ateşledi ve büyük bir heyecanla tekrar şarkı söyledi;
  Kıymetli taşlar, dallar arasında görünüyor,
  Bir dilencinin sırt çantası bile omzumda!
  Soluk ayın ışığında fakir yürüyorum,
  Görkemli Eylül'de Tabiat Ana'yı övün!
  
  İnanın, ülke harika, gücüyle ünlü,
  Bedenim uzun bir yoldan eziyet çekse de!
  Sade elbise, yalınayak güzellik,
  Ayağımın altında çakıl taşları, ayağımı del!
  
  Ama ağaçlar altından, gür kıvırcık,
  Bakır paralar gibi, kavak halesi!
  Ben eskiyi toza atan bir genç kızım,
  Yolda tokat attım, yağmur yola serpildi!
  
  Gece zaten soğuk, günler sıcak,
  Sürünen sonbahar, diken tortusunda kötülük!
  Arkamdan süpürgelerini sallayan öfkeli hademeler,
  Rüzgar da acımasız, ışığı söndürmek istiyor!
  
  Bu yüzden haftalardır deliriyorum, bacaklarım şimdiden kan içinde.
  Açlık korkunç bir eziyet, midede bir yangın var!
  Sayfada sığınak yok, tüm şövalyeler telef oldu,
  Anavatan-Anavatan karşısında - bir kasırga acele ediyor!
  
  Gümüş noktalı çimenlerin donmuş bıçakları,
  Desenli inciler - kavak dalları!
  Ve beyaz bedenim soğuktan titriyor,
  Yıldız Kova sempatiyle göz kırptı!
  
  Ve yürüdüğüm yerde - sığınacak yer bulacağım,
  Çıplak ayak altında, buz çıtır çıtır!
  Mezarlıkta beni bekleyen bir tek huzur mu var?
  Nemli toprak altında, fırtınalardan saklanın!
  
  Hayır, dedim kendi kendime, ölmeyeceğim,
  Bir ayartma değil, bir korkuluk: iyi beslenmiş bir Cennet Bahçesi!
  Yine yol boyunca bir lokma kiraz yiyerek,
  Gün batımına baktı!
  
  Ve kar yığınlarının arasından Kiev Lavra'ya,
  Ana Sibirya'dan yalınayak oldum!
  Orada bir keşişin, bir dilencinin önünde öfkeyle dua etti.
  Sadık Tanrı aşkına, tırpanla ayrıldım!
  
  Zaman değişiyor, dünya devrimde
  Kıpkırmızı, kızıl bir şafak yükseldi!
  Ben de daha iyi bir paylaşım görmek istiyorum.
  O kız mihrabın hemen yanından ayrıldı!
  
  Eski bir acemi Komsomol üyesi oldu,
  Savaşçı yüzünden - tek bir ceset bile yok!
  Hatta şaşırdı - Rab itaatsizlik etti,
  Ama en cesuru korkuyu kaldırmıyor!
  
  Yani kız şiddetli, komiser oldu,
  Ve Rus kilisesini öfkeyle yaktı!
  Askeri bir yoldan geçmesine ve sağlam kalmasına rağmen,
  Ama ruhunda ateş - her şeyi yere yaktı!
  Kızlar şarkı söylemeyi severdi. Ve genç Slavka, onunla birlikte şimdi makineli tüfekle yatıyordu. Ve düşmana ateş etti.
  Ve fırtına askerleri gökyüzünü taradı, döndü ve güdümsüz mermileri her yöne fırlattı.
  İşte Focke-Wulf - canavar bir makine.
  Burada düşük seviyeli bir uçuşta acele ediyor. Ve altı havalı silahı var. Çok isabetli ateş ediyorlar. Her şey bir kasırga içinde toza dönüşür ve bobinler gökyüzüne koşar.
  Arkalarında da aynı aileden daha güçlü ve gelişmiş bir model olan TA-152 var.
  Kızlar uçaklara ateş ediyor ve çok iyi nişan alıyorlar. Onları dövüyorlar, sigara içip şarkı söyletiyorlar;
  Harika vatanın enginliğinde,
  Savaşlarda ve emekte temperlenmiş...
  Neşeli bir şarkı besteledik
  Ey büyük dost ve önder!
  
  Stalin savaşın zaferidir,
  Gençlik uçuşumuzun Stalin'i ...
  Şarkılarla savaşmak ve kazanmak,
  Halkımız Stalin'in peşinde!
  Şarkılarla savaşmak ve kazanmak,
  Halkımız Stalin'in peşinde!
  Savaşçı çocuk Slavka şunları söyledi:
  - Peki ya Stalin? Daha iyi bir şarkım var!
  Kızlar bir ağızdan bağırdılar:
  - Şarkı söylemek!
  Ve genç savaşçı onu aldı ve coşkuyla şarkı söyledi;
  Korkunç bir haber, acımasız bir savaşta,
  Kızım, sonsuza dek aşık olan!
  Ağzına atılmış, iblis-Şeytan,
  Rab nerede: adalet ve merhamet?!
  
  Bakire Natasha yalınayak gitti,
  Ama tozlu yolları çaldılar!
  Sonuçta, bir bahar akan günahlar için,
  Denizaşırı mesafelere yürüdü!
  
  İlk baharda yola çıktım,
  Bacaklar soğuktan çok mavi!
  Bir parça et ısıramazsın,
  Kırağı ladininde sadece başını salla!
  
  Yani taşlarla dolu yol boyunca,
  Kızın ayakları kanlar içinde kaldı!
  Ve Rusya genelinde, insanları geçerek,
  Kudüs krallarının şehri Side!
  
  Kafkas dağları, karlar içindeki sırtlar,
  Keskin taşlar tabanları deler!
  Ama sen dünyanın gücüyle beslendin
  Tanrı'nın şehrine zor bir hac seçmiş olmak!
  
  Yaz çölü, kötü güneş,
  Kızartma tavasındaki kız gibi bacaklar gibi!
  Kutsal şehir uzakta değil
  Herkes sonsuz bir yük taşır!
  
  Orada, Tanrı-Mesih'in mezarında,
  Kız yalvararak diz çöktü!
  Günahın büyük ölçüsü nerede,
  Doğrulukta neyden güç alıyorum!
  
  Tanrı ona kaşlarını çatarak,
  Tek başına dua bu dünyayı değiştirmeyecek!
  Rusya'nın kaderi yüzyıllarca hükmetmek,
  Bu doğru, ona para talep etmeden hizmet et!
  
  Bakire başını salladı: Mesih'e inanıyorum,
  Dünyanın kurtarıcısı olarak Rus'u seçtiniz!
  Bu konudaki gerçeği herkese yayacağım,
  İsa'nın mesajı: İdol Tanrı!
  
  Dönüş yolu kolay ve hızlıydı,
  Çıplak ayak güçlüdür!
  Tanrı'nın lütfuyla uzatılan el,
  Kaslar ve irade, çeliktenmiş gibi!
  
  Ve orduya katıldın
  Pilot oldu, Luftwaffe'yi yendi!
  Orada güzelliğin yüksekliğini gösterdi,
  Bir Alman muhribi bir mayına saldırıyor!
  
  Savaşçı - atılgan, cesur savaşçı,
  Partiye adanmış - Sovyetlerin davasına!
  Pisliğe karşı muzaffer bir sona inanıyorum,
  İblis sürüsü duvara, cevaba!
  
  Peki, savaşçı neden vuruldu,
  Kayışları serbest bırakmak için zamanınız yoktu!
  Ve kalkanın kusurlu olduğu ortaya çıktı,
  Ve şeytani faşizm, Yankilerle kardeşlik kurdu!
  
  Eşitsiz, acımasız bir savaş haline geldi,
  En azından ben bir erkeğim: Acı acı ağlıyorum!
  Başımız beladaymış gibi dibe dalıyoruz,
  Sonuçta, Anavatan'dan şans kayboldu!
  
  Tanrı'ya ünlemim: Ne için Yüce!
  Beni sevgili bakiremden ayırdın!
  Soğukta bile mont giymedi,
  Ve sonuçta üç düşman için yendi!
  
  Bunu hak etmiyor mu?
  Benimle zaferi çiçeklerle karşıla!
  Tatil için cömertçe turta pişirin,
  Ve Natasha ile geçit törenine geleceğim!
  
  Sert Lord kasvetli bir şekilde cevap verdi:
  Dünyada kim mutlu, kim iyi?
  Acı çekecek ve et acıdan inleyecek,
  Ne de olsa insanlık aşağılıktır, günahkardır!
  
  O zaman zaferle geldiğimde,
  Yaşamaya layık olmayanı Cehenneme atacağım!
  Bakireni ve seni dirilteceğim,
  En iyisi o zaman pay istemeyecek!
  Komsomol kızları büyük bir coşku ve hararetle alkışladılar. Bu şarkıyı böyle seviyorlar.
  İçlerinden biri Slavka'ya sordu:
  - Yalamayı sever misin?
  Genç adam gülümseyerek cevap verdi:
  - Kesinlikle!
  Kız bağırdı:
  - Öyleyse amcıklarımızı yalayalım!
  Bundan sonra Slavka diz çökmek ve özverili bir şekilde diliyle çalışmak zorunda kaldı.
  Kız zevkle mırıldandı ve şarkı söyledi:
  Anavatan bize bir özgürlük ışını verdi,
  Sonsuz sevgi okyanusu...
  Halklar parlak bir ışında birleşiyor,
  Bir soğuk kan kasırgası şiddetleniyor!
  Evet, kızlar şarkı söyledilerse, hiçbir şey onları durduramaz. Ve ölümcül bir güçle, çok yıkıcı el bombalarıyla çıplak ayak parmaklarını fırlatalım. Ve çok sayıda Nazi askerini patlatıp yok ettiler.
  Slavka tweet attı:
  - Askerler hazır hanımefendi.
  Herkesi yok edeceğiz!
  Natashka kıkırdadı, buradaki komutan oydu ve havladı:
  Beyaz ordu, kara baron,
  Kraliyet tahtı yeniden bizim için hazırlanıyor...
  Ama taygadan İngiliz denizlerine
  Kızıl Ordu en güçlüsüdür!
  
  Öyleyse kırmızı olanın buyurgan bir şekilde sıkmasına izin verin,
  Nasırlı bir el ile süngünüz...
  Ve biz, karşı konulmaz bir şekilde,
  Son ölümcül savaşa git!
  Kızlar bir ağızdan bağırdılar:
  - Ve gerçekten beğendik!
  Ve sonra içlerinden biri, Alman uçaklarında ölümcül yıldırımla göğsün meme ucunu ve nasıl çarptığını ortaya çıkardı. Ve bu gerçekten son derece acımasız bir etki!
  Natasha şarkı söyledi:
  Cesurca adım adım yoldaşlar,
  Mücadelede ruhumuzu güçlendirin...
  Uzak mutluluğa giden yol
  Kendimizi emzirelim!
  Slavka dudaklarını yaladı ve ekledi:
  - Ve çıplak, kız gibi topuklar da!
  Komsomol savaşçıları hep bir ağızdan güldüler ve kükrediler:
  Vuralım insanları, vuralım insanları
  Ve kovaları yen!
  Güzeller de çok güzel leylak rengi gözlerinden şimşek çaktı.
  Ve sonra ağızlarını açtılar ve nasıl ıslık çaldılar. Islık çalan çok sayıda karga sürüsü kalp krizi geçirdi ve yere düşerek öldü.
  Ve Almanların kafataslarını ezelim.
  Slavka şarkı söyledi:
  - Kargalar, kargalar, kargalar,
  Tavuklar gibi yüksekten uçuyorsun...
  Taçlar, kronlar, kronlar
  Sahte doğaya tahammül etmeyin!
  Natasha kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Evet, hayal ettin!
  Genç adam gülümseyerek cevap verdi:
  - Daha fazla uyu!
  Komsomol kızları kükredi:
  Şarkı inşa etmemize ve yaşamamıza yardım ediyor,
  Çıplak ayakla yürüyüşe çıktığımdan beri ...
  Ve hayatın içinden bir şarkıyla geçen,
  Asla ve asla ortadan kaybolmayacak!
  Ve savaşçılar aldılar ve çıplak, yuvarlak topuklarıyla çok öldürücü imha hediyeleri fırlattılar.
  Ve yine kırmızı meme uçlarından yok olma atarcaları tarafından dövülecekler!
  Natasha gıcırdadı:
  - İşte bir kurabiye!
  Kızlar koro halinde mırıldandılar:
  - Yanında bir popo olacak!
  Slavka kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Ve ayrıca Venüs'ün göğsü!
  Bundan sonra kız taburu, kırmızı göğüs uçlarını hem alacak hem de açığa çıkaracak. Ve gereksiz önyargı olmadan ultrason yardımıyla dövülecektir. Ve çelik bir çığ gibi yaklaşan Alman tankları. Müthiş "Aslan" dahil, durdular. Ve aniden değişmeye başladılar. İştah açıcı bir aroma ile çok güzel, boyalı ve yemyeşil keklere dönüşün. Ve gerçekten öyle bir koku yayılmaya başladı ki kızlar dudaklarını yalamaya başladılar. Ve sonra nasıl yanaklarını şişirip üfleyerek şarkı söylüyorlar:
  - Biz ışığın savaşçılarıyız, çok havalı,
  Kötü orkları testere gibi dövmek...
  Ve kızların ayakları çok çıplak,
  Yapacağız, kanguruyu tanıyacağız!
  Savaşçı kızlar safir gözleriyle yıldızlar gibi parlıyorlardı. Ve yine inci gibi dişlerini göstererek güldüler. Bunlar gerçekten son derece agresif güzellikler.
  Ve böylece sanki şok şimşekle dövülmüş gibi göğsün kırmızı meme uçlarından aldılar.
  Ve havada uçarlar. Ve herkes yanacak ve sonra hem çikolatalar hem de tatlılar yukarıdan düşecek.
  Ve savaşçılar şarkı söyledi:
  biz çikolata kızlarıyız
  Börek yemeyi seviyoruz...
  Ve böyle, bilirsin, tamam,
  Zayıflık elimizden çıktı!
  Savaşçılar inci gibi parıldayan dişleriyle değerli mücevher kutuları gibi gülümsediler.
  Ve yine kükreyerek şarkı söylediler:
  Bir, iki, üç,
  Tüm düşmanları yok et...
  Dört, sekiz, beş -
  Kötü orkları öldür!
  dokuz, altı, yedi
  Sorun değil!
  Ve kelimenin güzellikleri, ateşli ve ölümcül pulsarların zaten sayısız kez uçtuğu göğüslerinin yakut meme uçlarından gülecek.
  
  İYİ HAREKET FÜHRER
  DİPNOT
  Şans eseri Führer, kuvvetlerini farklı yönlere dağıtmayacak kadar akıllıydı, ancak önceden planlandığı gibi, Sovyet birlikleri savunmayı hazırlayana kadar Stalingrad'ı hemen alacaktı. Stalingrad ve savaşın gidişatı farklı çıktı. Ancak yalınayak Komsomol kızları harikalar yaratabilir.
  . BÖLÜM 1
  Hitler, Dördüncü Panzer Ordusu'nu Kafkasya'ya çevirdiğinde ölümcül bir hata yapmadı. Bunun yerine, derhal Stalingrad'ın ele geçirilmesini emretti. Almanlar zamanlarını boşa harcamadılar. Ve henüz birlikler tarafından işgal edilmemiş ve savunmaya hazır olmayan şehre girmeyi başardılar. Görünüşe göre, ne önemsiz, ama savaşın gidişatını etkiledi.
  Ağustos 1942'de Stalingrad'ın ele geçirilmesinden sonra Türkiye savaşa girdi. Bunu Stalingrad'ın düşüşünden hemen sonra yapacağına söz verdi. Ve Osmanlılar, daha önceki yenilgilerinin intikamını Rusya'dan almaya hevesliydi. Japonya sallanmaya devam etti. Yine de Pasifik Okyanusu'nda işler onun için pek iyi gitmiyordu. Midway Savaşı kaybedildi ve durum istikrarsız görünüyordu. Bir de SSCB'ye karşı ikinci bir cephe açılıyor.
  Ancak otuzdan fazla tümen olan milyonuncu seferber edilmiş Türk ordusunun Sovyet birliklerinin zayıf siperine darbesi çok acı verici oldu. Türkler Batum'u aldı ve Erivan'ı kuşattı ve Sovyet mevzilerinin derinliklerine doğru ilerlemeye başladı. Ve Almanlar, Stalingrad'ın ele geçirilmesinden sonra, Volga boyunca güney yönünde Hazar Denizi'ne doğru ilerlemeye başladı.
  Almanlar güçlüydü ve Sovyet birliklerinin çıplak bozkırda tutunması zordu. Artı, tam akan Volga'dan erzak taşımak için.
  Ayrıca Türkiye'yi kışkırtmak istemeyen İngilizler, havadaki Almanlara karşı faaliyetlerini bir miktar azalttı.
  Üstelik Alman asları onlara büyük hasar verdi. Örneğin, Johann Marcel uçağı düştüğünde kazara düşmedi. Ve İngilizlere eziyet etmeye devam etti.
  Eylül ayının sonunda doğu cephesindeki Almanlar Hazar Denizi'ne ulaştı. Ve Kafkasya karadan kesildi. Stalin saldırmak istedi. Ancak Rzhev yönündeki merkezde Sovyet birlikleri başarılı olamadı.
  Stalingrad'ın kuzeyinden saldırı girişiminde bulunuldu, ancak başarısız oldu.
  Ancak Ekim ayında Wehrmacht birlikleri Hazar kıyısı boyunca hareket etmeye başladı. Ve Türkler Tiflis yönünde ve daha kuzeye doğru ilerliyor.
  Ve Alman "Kaplanı" ilk kez savaşlara katıldı. Daha doğrusu, ilk kez değil, bu tank Eylül ayında Leningrad yakınlarında savaştı. Ama özel bir ekip vardı. Böyle bir makineyi gerçek bir savaşta test etmeye hazır olan dört Alman kızı savaştı.
  Burada Hazar Denizi kıyısı boyunca ova boyunca ilerliyorlar. Ve ileride Sovyet arabaları beliriyor. Hafif T-60'lar dahil.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basar. Silah ateşlenir ve mermi tüm gücüyle Sovyet ölümcül güç makinesine saplanır.
  Gerda kükredi:
  Kemiklerimiz tanklardan korkmaz,
  SS'de nasıl savaşılacağını her zaman biliyorduk!
  Alman "Kaplan" durur. Sovyet arabaları ona doğru geliyor. Charlotte ateş ediyor, bu sefer kırmızı bir göğüs ucu kullanıyor. Bir Rus tankını yere serer ve ciyaklar:
  Biz basit kızlar değiliz
  Çıplak ayak harika!
  Sonra Kristina bir makineli tüfek patlaması vererek Sovyet askerlerini biçiyor. Üstelik çıplak göğüsleri ve yakut meme ucuyla tetiğe basıyor.
  Sonra kız mırıldandı:
  - Biz iyiyiz! Ve çıplak ayak!
  Çıplak, pembe topuklu ve Magda'yı vurduktan sonra. Kız bunu son derece doğru bir şekilde yaptı. Sovyet arabasını deldi ve gıcırdadı:
  - Üçüncü Reich için!
  Sonra dilini çıkardı.
  Bu gerçekten kadın.
  Ancak Almanlar bir tarafta savaşıyor ve çubuk ilerliyor. Öte yandan, Sovyet birlikleri.
  İşte öncüler. Şortlu ve kısa etekli çıplak ayaklı erkek ve kızlar, Nazileri tüfek ve sapan ateşiyle karşılar.
  Nazileri paramparça eden, çıplak, çocuksu ayaklarla patlayıcı paketler atıyorlar.
  Ve aynı zamanda öncü kahramanlar şarkı söylüyor;
  Biz Artemis'in öncü çocuklarıyız,
  Kılıflı bir emzik yerine doğdu!
  Annemiz Rusya'nın şerefine -
  Oğlan kavga ediyor!
  
  Parlak bir kravat bir meşale gibi yanar,
  Güzel bir koro Anavatan için bir ilahi söylüyor!
  Ve Führer kıçından keskin bir kaktüs alacak,
  Düşman ordularını biliyoruz, eziyoruz!
  Parti bize savaşın gücünü öğretti,
  Ateş edip koşabilme, herkesle savaşabilme!
  Ağabeyler askere alınsın,
  Ama aynı zamanda büyük başarılar da elde edeceğiz!
  
  Ne tür bir vatan hizmeti tatmak için?
  Siperlerde, gerekirse makinede!
  Ve dostluk kırmızı bayrak altındaki herkesten daha güçlüdür,
  Ülkem komünizme gelsin!
  
  Çevrelenmiş cephede ne kadar zor,
  Kar çoktan düştü ve biz yalınayakız, gözyaşı!
  Fritz canavarları affedilmeyecek,
  Ve sen rüyalarında savaş ve cesaret et!
  
  Biz çocuklar savaşlardan yıprandık,
  Aç, bir ayağını kana buladı!
  Ama bizi çizmelerle yenmelerine izin vermeyeceğiz.
  Rus' olarak ruhum seni seviyor!
  
  Esaret kelimesini bilmiyoruz, zayıflığın canı cehenneme,
  Evet, adamların savaşlarında kaç kişi düştü!
  Bazen yorgunluk çöker,
  Yüz tonluk bir makine kargosu gibiyken!
  
  Ama dikliğe boyun eğmemize gerek yok,
  Bunun için Tanrı'ya yemin etmedim!
  Rusya'nın aşağılık işleri olmadan hizmet etmeli,
  Yoldaş Stalin ebedi idealdir!
  
  Ama en önemlisi cesaret ve cesaret,
  Beceriklilik ve düşünce güzelliği!
  Kültürün önemsiz olduğunu düşünmeyin,
  Ne de olsa ayet ateşin dilinden doğdu!
  
  Göğsümde İsa'nın alevi var,
  Tanrı, Kurtarıcı ve Komünist kimdir!
  Kutsallığa müsamaha göstermez, bir korkağın ruhunu bilir,
  Yol sadece yukarı, aşağı düşmeye çalışmayın!
  Çocuklar şarkı söyledi ve dans etti, çıplak ayaklarıyla patlayıcı paketler fırlattı.
  Ve Almanların yanından saldırı uçağı uçtu. Ve öldürücü imha hediyeleri gönderdi.
  Savaş şiddetliydi. Öncüler inatla savaştı ama düşmanlara boyun eğmedi. Tüfekler ve küçük tabancalar ateşlediler. Ayrıca sapan da kullandılar. Ki çok iyi yaptılar.
  Örneğin, bazı Alman tankları patlayıcılarla alnına girmedi.
  Kız ve oğlan çıplak topuklarını çakıl taşlarına dayadılar ve büyük bir sapan çektiler. Doğaçlama patlayıcı paketleri serbest bıraktı. Uçarak Alman arabasına çarptı.
  Bunun üzerine kahraman öncüler yeniden şarkı söylediler;
  Stalin savaşın zaferidir,
  Gençlik uçuşumuzun Stalin'i ...
  Şarkıyla savaşıp kazanmak,
  Halkımız Stalin'in peşinde!
  Öncüler güzel şarkı söyler. Ekim ayında Dağıstan'da hava hala oldukça sıcak ve çocukların çıplak ayakla dövüşmesi iyi. Çocukların çıplak ayak tabanları, botlarının derisinden daha sert ve nasırlı hale geldi.
  Ve çıplak parmakla bezelye atmak çok zekice.
  Bunlar harika çocuklar.
  Lara'nın cıvıldadığı kız:
  Harika vatanın enginliğinde,
  Savaşta ve mücadelede temperlenmiş ...
  Neşeli bir şarkı besteledik
  Ey büyük dost ve önder!
  Seryozhka çocuğu agresif bir şekilde itiraz etti:
  - Peki ya Stalin? Evet, Stalin bir keçi! Savaşın altını üstüne getirdi!
  Kız Larisa öfkeyle çıplak ayağını yere vurdu ve şöyle dedi:
  - Bu tür konuşmalar için mahkemeye başvurabilirsiniz!
  Öncü çocuk Mishka haykırdı:
  - Ve doğru olmayan ne! Bir faşist Hazar Denizi'ne girdi! Ve bundan sonra ne yapıyorsun, Stalin'in bir dahi olduğunu iddia edeceksin.
  Ve çocuk çıplak ayağıyla Almanlara küçük bir el bombası attı.
  Öncü Sasha ciyakladı:
  Beyaz ordu, kara baron,
  Kraliyet tahtı yeniden bizim için hazırlanıyor...
  Ama taygadan İngiliz denizlerine,
  Kızıl Ordu en güçlüsüdür!
  Ve yine parladılar, çıplak, yuvarlak, tozlu, sürekli yalınayak yürümekten sertleşmiş, çocukların topukları.
  İşte bu kadar sıkı savaşırlar ve savaşırlar. Kuvvetler eşit olmasa bile. Ama yine de öncüler.
  Ve bir kız çıplak topuğuyla bezelye fırlatırsa, yine de Almanları yırtacaktır. Ve çocuklar şarkı söylemeye devam ediyor;
  Kan emicilerden bulutlar uçtu,
  Cehennem çok uzakta olmayan Dünya'dan patlak verdi!
  Çıngıraklı yılan panzvale üzerinde sürünüyor,
  Bulutlar kanla aydınlandı!
  
  Dalgalar parlıyor, cehennem gibi bir fırtına gibi sıçratıyor,
  Ve en cesur gözüpeklerden oluşan bir orduyla karşılaşacak!
  Güzeller güzeli kadınları koruyacağız
  Babalarımızın istismarlarına layık olacağız!
  
  Yurdum, ne acı inledin,
  Düşman yüzlerce yara izi bıraktı!
  Ama faşizmi doğrudan kaideden atacağız,
  Atılgan yılların vebası uzun sürmeyecek!
  
  Ve ölüm şimdiden bulutların ardında ağarıyor,
  Ama düşüncelerimiz cennete ayrıldı!
  Kötü şöhretli kötü adamları toza çevirelim,
  Ve parçalara ayırın, Wehrmacht'ı ikiye bölün!
  
  Barışı ve yaşlılığın çürümesini bilmiyoruz,
  Bizler kutsal Anavatanımızın çocuklarıyız!
  Parlak olan her şey Nazilerle savaştı,
  Vur biz bu kökleri kudretli!
  
  Ve şeytani bir bombanın gücüyle patlayan şey,
  Bu gök gürültüsü bize ne?
  Rus savaşçıları çok şey yapabilir,
  Ve üst, Führer için alt olacak!
  
  Cehennem alevlendi,
  Yırtıcı bir namlu "Tiger" ile rocade boyunca süründü!
  Ve tüm yorgunluk bir anda üzerimizden uçup gitti.
  Şimdi eğlenceli oyunlar zamanı!
  
  Elinde bir el bombası ve ölümcül bir atış,
  İşte sıkıca alınan burundaki "Kaplan"!
  Ve Tartarus kazan dairesindeki kazanın içindeki Hitler,
  Rus dünyasını ifşa etmemek için!
  
  Berlin şiddetli voleybollardan titriyor,
  İşte Reichstag'ın üzerinde dalgalanan bir kırmızı bayrak!
  Ve güneş Anavatan'ın üzerinde parladı,
  Sonuçta, Üçüncü Reich toza ve küle dönüştü!
  Çocuklar inatla ve kahramanca savaşırlar.
  Kalplerinin genç ama çok cesur olduğunu gösterirler. Sonra dört çocuk çıplak ayaklarını dinlendirip büyük bir nitrogliserin varilini ittiler.
  Yuvarlandı, döndü.
  Ve bir Alman tankına çarparak nasıl bir patlama yapacağını.
  Öncüler neşe içinde şarkı söyledikten sonra;
  Biz komünizmin öncüleriyiz çocuklar,
  Hangisi ülkeyi yükseltmek için olsa da ...
  Hitler öfke için öfkeyle cevap verecek,
  Ezeceğiz, inan Şeytan!
  
  Allah'ın huzurunda yemin ettik
  Ve Lenin kalbi gençlere verdi ...
  Oh, öncüleri kesinlikle yargılama,
  Ve Yüce, daha fazla güç verdi!
  
  Öne gittik, yalınayak çocuklar,
  Anavatanı korumak için savaşmak istediler ...
  Bizim için, erkekler ve tırpanlı kızlar için,
  Ve sadakatimiz güçlü bir zırhtır!
  
  Burada Moskova yakınlarında savaşlar şiddetlendi,
  Tanklar yandı, asfalt eridi...
  Bakalım, bana komünizme inanç verdiler,
  Ve faşistleri geniş bir kılıçla yakalarsın!
  
  İnsanlara inanmayın, Hitler her şeye kadir değildir,
  Führer'in fikri yaşıyor olsa da...
  Ve Nazileri sert bir şekilde vurduk,
  Haydi bu büyük yolculuğa çıkalım!
  
  Rusya'nın düşmanlarından korkmayacağız,
  Yerli SSCB'mizi seviyoruz...
  Soytarı ruhuna sahip bir şövalye değilsin,
  Tanrı'nın krallığının örneğini oluşturalım!
  
  Hitler bilmiyor, kötü bir şekilde dövülecek,
  Cehennemin gücü onun içinde bu kadar azgın olsa da...
  Ve asalak Fritz geliyor,
  Barışı ateşle kim dolduracak!
  
  Rusların büyüklüğü oynayarak kazanmak,
  Bu çok iş olmasına rağmen...
  Zafer gelecek, muhteşem Mayıs'a inanıyorum,
  Ve Führer tam bir kaput alacak!
  
  İşte inancımız, komünizmin gücü,
  SSCB'nin sonsuza dek gelişmesine izin verin...
  Ezeceğiz, bilirsiniz faşizmin boyunduruğu,
  Rusya böyle bir ordu haline geldi!
  
  Fritz, Stalingrad yakınlarında yenildi.
  Güçlü yumruğumuzu tanıdılar...
  Ve havalı hediyeler dağıttık,
  Ve diktatörü kuruşuna kadar tekmelediler!
  
  Benim ülkem güzel Rusya,
  İçinde arktik elma ağaçları çiçek açar ...
  Svarog ve Stalin - bu mesih,
  Naziler Rus savaşçılarından kaçıyor!
  
  İşte evren bu kadar güzel,
  Komünizm onun üzerinde parladığında...
  Ve denemeler eğitim için olacak,
  Uçuş sadece yukarı ve bir saniye aşağı değil!
  
  Kışı vahşi bir kırmızı çığlıkla karşıladık,
  Beyaz Muhafızların omurgasını kırdılar ...
  Rusya'nın komünizm düşmanları yenildi,
  Ödüller öğle yemeğine bırakıldı!
  
  Stalin'i çok sıkı tuttuk,
  Kızlar herhangi bir donda çıplak ayakla ...
  Sen, inan bana, güçlü bir insan oldun,
  Ve öncü, kahramana dönüştü!
  
  Hayır, Rusya asla kırılmayacak,
  Ölümsüz Lenin yolu gösterir...
  Parlak bir alevden korkmuyoruz,
  Ve Ruslar komünizmden geri dönemezler!
  
  
  Ana Rusya adına,
  Bir gönül çelenginde birleşelim...
  Yaşasın kızlar yüksek sesle çığlık atıyorlardı
  Harika bir rüya gerçek oldu!
  Evet inancımız her zaman babaların yanında olmak,
  Ve ataları geçmek mümkünse ...
  Sonsuza kadar cesur arkadaşlar olacağız,
  Yirmiden fazla değil gibi görünse de!
  
  Anavatanımızı seviyoruz, inan bana,
  Sonsuz mutluluk istiyoruz...
  Lucifer, inan bana, bizi yok etmeyecek.
  Yaz gelecek - soğuk yok olacak!
  
  Rusya'da her şey muhteşem bir şekilde çiçeklenecek,
  Sanki dünyanın başı belada...
  Çağ gelecek, inanıyorum komünizm,
  Zenginlik, neşe sonsuza kadar olacak!
  
  Bilim savaşlarda ölüleri diriltecek,
  Sonsuza kadar gençlik insanlarla olacak...
  Ve bir adam Yüce gibidir,
  Kaybol, sonsuzluktaki kötü adamı tanıyorum!
  
  Kısacası mutluluk evrendeki herkesin üzerinde parlar,
  Bütün dünya insanları bir aile gibidir...
  Çocuklar cennette güler ve oynar
  Beni bir şarkıyla seveceksin!
  Çocuklar bu şekilde güzel ve harika bir duyguyla şarkı söylerler. Ve beyaz dişlerini gösterdiler.
  Sonra çıplak, pembe topuklu bir kız bezelye fırlattı. Böylece uçtu, bir Alman tankının namlusuna çarptı ve kulesini köklerinden kopardı. Sonra genç güzellik ciyakladı:
  - Kel Führer öl!
  Seryozhka çocuğu çıplak ayağıyla bir çakıl taşı fırlattı ve bu taş Alman subayın burnuna çarptı ve cıvıldadı:
  - Stalin bir keçi ama Anavatan kalbimizde!
  Ve başka bir yerde çaresiz Komsomol üyeleri savaşıyor. Ayrıca yalınayak ve kısa eteklidirler.
  Ve kendilerini silahlarla veya ev yapımı bazukalarla vuruyorlar.
  Ve bazı kızlar kirişi çıplak ayak parmaklarıyla çeker ve doğru ve doğru bir şekilde ateş eder.
  Veronica kırmızı meme ucunu düğmeye bastırdı ve şarkı söyledi. Alınan diğer Komsomol kızları:
  Büyük Rusya'yı kurtaracağız,
  Bizim gibi ayıplar gelmez...
  Askeri bir görev yapalım
  Japonları yargılayalım!
  
  Biz kızlar sadece Komsomol üyesiyiz,
  İnan bana, savaşmak için doğduk...
  Mikado eğik bir şapkayla yürüse de,
  İmparatorluk ezilmeli!
  
  Japonya'ya zafer kazandırmayalım
  Samuray, Rus'u yenemez...
  Büyükbabalar şövalyelerle gurur duysun,
  Atılgan bir ayı paramparça olacak!
  
  Gücümüz Rus gücüdür,
  Bıçağı çıplak ayağıyla fırlattı...
  Rakipler ünlü bir şekilde ezildi,
  Kızların sert bir mizacı var!
  
  Wehrmacht ile savaştık, oynadık
  Fritz'i Moskova yakınlarında hızlı bir şekilde yendiler ...
  Ve muzaffer Mayıs'ta Berlin'e girdiler,
  Bakirelerin çıplak ayaklarını çiğnemek!
  
  Hayır, kimse Slavları durduramaz,
  Büyük kral savaşa öncülük edecek...
  Biz kızlar örgü öreriz,
  Samuray paçavraya dönüşüyor!
  
  Düşman çok sert yenilecek,
  Rus ruhu düşmanlar tarafından alt edilemez ...
  Sovyet kızları atletiktir,
  Ve güçlüdür ayının efendisi!
  
  
  Halktan Komsomol kızları,
  Sert savaşmayı severler...
  Anavatan için, Lenin, özgürlük,
  Ez, herhangi bir orduya inan!
  
  Samurayın yenileceğine inanıyorum
  Şanlı Komsomol üyeleri onurlandırılacak...
  Samuray ordularının kırıldığını bilin,
  Sonuçta, birçok şanlı kahraman var!
  
  Büyük Çar Rusya'yı yönetiyor,
  Hükümler vermek, kulları yargılamak...
  Taht yaygara ve havlamaya tahammül etmez,
  Ve korkuyu bastırmak için bir yöntem değil!
  
  Rus', sen bizim anamız ve tanrıçamızsın.
  Senin için kızlar savaşmaya can atıyor ...
  Güzellerin ayakları çıplak,
  Ama bu soygunu bozacaklar!
  
  Hayır, Port Arthur'la dolu olmamak,
  Böyle bir sınırın alınmasına izin vermeyeceğiz...
  Ve Japonlar bir mermi aptalı yakalar,
  Ve bir el bombasıyla yırtın!
  
  asla diz çökmez
  Bizimle Yüce Çubuk, Svarog ...
  Stalin ve büyük Lenin bizimle,
  İsa bizimle, Her Şeye Gücü Yeten Tanrı!
  
  Komsomol üyeleri savaşta kırılmazlar,
  Askerlerin yaptıkları saymakla bitmez...
  Şövalyeler her zaman nasıl savaşılacağını biliyordu,
  Şeytan yok edilecek!
  
  Artık güzel Anavatan-Rusya yok,
  Onun için savaş ve korkma...
  Hadi yapalım, tüm dünyanın daha mutlu olduğuna inanalım,
  Tüm evren bir ışık meşalesidir Rus!
  
  Ve kazanma zamanı geldiğinde
  Ve tüm rüyalar zafer içinde olacak ...
  Üzüntüler ve sıkıntılar geçsin,
  Bolluk aleminde, güzellik!
  Komsomol üyeleri çok güzel şarkı söylediler. Ama savaşmak zor. Burada havada iki Alman kız, güzel sarışın aslar var.
  Albina çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti. Tek patlamada üç Sovyet uçağını düşürdü ve ciyakladı:
  - En yüksek sınıfı göstereceğiz!
  Alvina da düşmanı vurdu ve kırmızı meme ucunu kullandı ve bu sefer dört Rus uçağını düşürdü ve tweet attı:
  - Dünyanın en büyük zaferi olacak!
  Ve kız gülüyor. Her iki tarafta da değerli rakipler var.
  Bu arada Kasım ortasına kadar Almanlar Türklerle birleşerek Bakü'ye gitti. Şimdi SSCB petrole erişimini kaybetti ve sıkılaştı.
  Kafkasya'nın neredeyse tamamı ele geçirildi.
  İngilizler Meşale Operasyonunu erteledi. Bu yüzden emin değillerdi. Hava savaşları sadece havada devam etti. Kasım ayında Johann Marseille, bir ayda seksenden fazla uçağı düşürerek başka bir rekor kırdı. Ve ilk kez üç yüz birimde düşürülen araba sayısını aştı. Ve yine gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Demir Haç Şövalye Haçı alan Üçüncü Reich'ın ilk savaşçısıydı.
  Daha sonra Almanlar, kış aylarında Kafkasya'yı ve tüm şehirleri tamamen fethetti. Tamamen kuşatılmış ve abluka altına alınmış olan Erivan son düşen oldu.
  Bundan sonra Wilson Churchill, Hitler'e ateşkes teklif etti. Ve en büyük yamyam, SSCB'yi bitirmeyi kabul etti.
  Johann Marcel bu zamana kadar beş yüzden fazla uçağı düşürdü ve doğu cephesine transfer edildi.
  Mayıs ayında yollar kurur kurumaz, bir yanda Saratov, diğer yanda Moskova yönünde Alman saldırısı başladı.
  Alman tankları savaşlara katıldı: "Panther", "Tiger", "Lion" ve kundağı motorlu silah "Ferdinand" ve modernize edilmiş T-4. Artı bazı daha küçük kundağı motorlu silahlar.
  Ve İkinci Dünya Savaşı'nın tarihiyle yeni bir köy başladı, ancak Sovyet kızları ve öncüleri büyük bir kahramanlıkla savaşacaklar.
  
  ELF-AS İKİNCİ DÜNYA SAVAŞINI DEĞİŞTİRİYOR
  DİPNOT
  Paralel dünyanın elflerinden biri savaşmak istedi. Ama kendisi için bir Luftwaffe pilotu kariyeri seçti. Elf, olağanüstü derecede güçlü bir as pilot oldu ve rekor puanlar aldı. Ve İkinci Dünya Savaşı'nın gidişatını etkili bir şekilde etkilemeye başladı.
  . BÖLÜM 1
  Paralel dünyanın elflerinden biri kahraman olmak ve havacılıkta savaşmak istiyordu. Ve sonunda Luftwaffe'de olması gerekiyordu. Kırk ikinci yılın sonunda bu cesur pilotun kariyeri başlamış oldu. O bir elf ve kimse onu alt edemez. Ama kendisi aktif olarak uçakları düşürdü. Cephenin Akdeniz bölümünde, Wolf Bismarck üç yüzden fazla uçağı kesti. İlk iki yüz için meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı aldı. O zamanlar Üçüncü Reich'in en yüksek ödüllerinden biriydi. Ve düşürülen üç yüz uçak için Wolf - bu elfin kendisine verdiği adla - elmaslarla Alman Kartalı Nişanı ile ödüllendirildi.
  Ancak gerçek zafer, Kursk Bulge'ye transfer edildiğinde elf ası bekliyordu. Doğu cephesinde, tek kelimeyle harika kariyeri başladı. O kadar etkili oldu ki tarihin akışı değişmeye başladı. Wolf, iki ayda dört yüzden fazla Sovyet uçağını düşürdü.
  Ve kendisine yeni bir nişan derecesi verildi: altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı. Düşen yedi yüz elli uçak için - benzersiz bir derece, özellikle Wolf Bismarck'ı ayırt etmek için, ödülün altıncı derecesini belirlediler: Platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Demir Haç Şövalye Haçı. Ve elf-ace bin uçağı düşürdüğünde, kendisi için özel olarak onaylanmış başka bir ödülle ödüllendirildi: gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Haçı Yıldızı.
  Wolf'un olağanüstü performansının, kendisine üç adede kadar 30 mm hava topu ve dört makineli tüfek içeren deneysel bir ME-309 avcı uçağı verildiği için elde edildiğine dikkat edilmelidir.
  Ve böylesine ateşli bir güçle, olağanüstü Kurt, Sovyet arabalarını uzaktan önemsiz bir şekilde yok etti. Ve çok daha önce öldükleri için onu vuramadılar.
  Diğer pilotlar kendilerini bir süper elfin seviyesine çıkardılar ve daha iyi savaşmaya çalıştılar. İki kız özellikle öne çıktı: Albina ve Alvina. Sadece bir bikini ve çıplak ayakla savaştılar. Aynı zamanda, Alman pilotlar olağanüstü sonuçlar gösterdi.
  Albina, silahlanma açısından çok güçlü bir makine olan Focke-Wulf üzerinde savaştı. Çıplak ayak parmaklarıyla düğmelere bastı ve tek seferde üç Sovyet uçağını düşürdü ve şarkı söyledi:
  Biz büyük fenomeniz
  Kızlar yalınayak!
  Ateş ederken ve Rus uçaklarını düşürürken çıplak ayak parmaklarını da kullanan Alvina şunları yayınladı:
  - Almanya'ya şan, şeref -
  Tanklar ileri atılıyor ...
  Siyah gömleklerdeki bölümler -
  Selamlar Alman halkı!
  Albina sütyenini çıkardı. Ve yine kırmızı göğüs uçlarının yardımıyla düğmeye bastı ve şarkı söyledi:
  - Kapa çeneni, kapa çeneni -
  Stalin-yozlaşmış!
  Kapa çeneni, kapa çeneni
  Nasihat boynuzlarına göre!
  Ve yine çıplak göğsünü savaşta kullanacak. Bu gerçekten bir kız.
  Ve Alvina da sadece ince külotlarla kaldı. Ve göğsün yakut meme ucu düğmelere basıyor. Ve Sovyet uçaklarını keser ve aynı zamanda şarkı söyler:
  Vatan çirkinler ağlasın
  Ama onu seviyoruz...
  Uyuyan güzel!
  Ve savaşçı onun uzun, pembe dilini aldı ve gösterdi. Bu gerçekten kadın.
  Ve ME-309'undan Wolf Bismarck bazen yer hedeflerini vuruyor. Özellikle tanklar için. 30 milimetrelik uzun namlulu bir toptan T-34 tankının çatısını kırmak oldukça mümkündür. Ve Sovyet makinesini devre dışı bırakın. Peki, bir elf as neden aynı Rudel'den daha kötü?
  Doğru, tankları yok etmek onun ana görevi değil, ama yine de birkaç ay içinde Kursk Bulge'da birkaç yüz Sovyet aracını imha etti veya daha doğrusu onları bir süreliğine devre dışı bıraktı. Kapağı kırılmış bir tank tamir edilebilir. Mürettebat acı çekmedikçe. Ancak 30 mm top küçük bir mermi taşır, bu nedenle tanktaki herkesi yok etmek zordur. Çok sayıda IL-2 saldırı uçağını düşürerek Kızıl Ordu'nun saldırı yeteneklerine önemli zarar verdi.
  Sonuç olarak, Almanlar Kursk Bulge'da tam bir yenilgiden kaçınmayı başardılar. Ve cephe hattı stabilize edildi. Naziler Orel ve Belgorod'u kaybettiler, ancak Kharkov'u ve Donbass'ın bir kısmını tutmayı başardılar.
  Çatışma sonbaharın sonlarına kadar sürdü. Sonra bir duraklama oldu. Kızıl Ordu'nun kayıpları büyüktü ama Almanlar biraz tükenmişti. Küçük ve dar kuleli daha gelişmiş bir Panther-2 cepheye gelmeye başladı . Yan tarafıyla daha iyi korunuyordu ve topu, 100EL namlu uzunluğunda 75 mm daha zırh deliciydi.
  Gerçek tarihte ve "Tiger" -2'den biraz daha erken ortaya çıktı. Ancak bu çok ağır tank, ordu arasında pek popüler değildi.
  Ancak "Panther" -2 oldukça iyi çıktı.
  Doğu cephesi donmuştu. Çatışma sadece havadaydı. Alman pilot Wolf Bismarck veya elf, beyaz şeytan olarak adlandırıldı. Ve Stalin başına bir milyon ruble ödül koydu.
  Yeni yılda Wolf Bismarck 1.500 uçağı düşürmüştü. Ve çok sayıda tank ve yer hedefini devirdi. Bunun için kendisine elmaslı bir platin kupa verildi. Askeri liyakatin yanı sıra altın ve ayrıca elmaslarla haç.
  Aralık sonunda Kızıl Ordu cephenin güney kanadında yeniden ilerlemeye çalıştı. Havadaki büyük kayıplar ve yalnızca Wolf Bismarck'ın değil, diğer Alman aslarının da etkinliği ilerlemeyi yavaşlattı.
  Çatışma, kadın pilotların savaşlarda kullanılmasının etkinliğini gösterdi.
  Özellikle, genç elfin kendisi Helga kızıyla birlikte savaştı. Focke-Wulf'ta savaştı ve yer hedeflerini daha çok vurdu.
  Kızlar en azını söylemek için tatlılar. Ayrıca ateş ederken çıplak ayak parmaklarını da kullandı. Bu çok etkiliydi.
  Helga, zarif bir vücuda sahip, çekici ve çok güzel bir sarışındı.
  Sık sık külotundan başka hiçbir şeyle savaşmazdı. Ve kulelerini kırarak Sovyet tanklarına cesurca vurdu.
  Alman yeni makineleri arasında Jagdpanther daha gelişmiş ve verimliydi. Bu kundağı motorlu top hem güçlüydü hem de alnında ve hareket halindeyken iyi korunuyordu. Ayrıca, alında hem alçak hem de iyi zırhlı olan Panzer-4 kundağı motorlu topların fena olmadığı ortaya çıktı.
  Kışın Almanlar ustaca savundu. Üstelik Sicilya ve İtalya savaşlarında kayıplar veren müttefikler çok dikkatli davrandılar ve Napoli'yi bile almadılar. Ve daha az Alman kuvvetini yönlendirdi.
  Hitler şahsen Wolf Bismarck ile tanıştı. Ve FAA'nın seyir ve balistik füzeler yerine Führer'i Focke-Wulf TA-152'nin daha gelişmiş bir modifikasyonuna yatırım yapacağına ikna etti. Ve bu çok amaçlı uçağın çok başarılı olduğu ortaya çıktı.
  Silahları ve zırhı çok güçlüydü ve uçuş özellikleri ile manevra kabiliyeti Focke-Wulf'unkinden çok daha iyiydi. Ve bu makine hava üstünlüğü kazanmaya başladı. TA-152'nin yardımıyla yer hedeflerini de vurmak mümkün. Özellikle tanklar, kundağı motorlu silahlar, kamyonlar, Sovyet topçuları ve roketatarlar.
  Bunlar gerçekten süper arabalardı.
  Kızıl Ordu, Alman savunma hattında sıkışıp kalmıştı. Sovyet birlikleri ne Leningrad yakınlarında, ne Ukrayna'da ne de merkezde başarılı olamadı.
  Naziler, tankların ve kundağı motorlu silahların üretimini artırdı. Özellikle iyi ve verimli olan Jagdpanther. Ve "Panther" -2, özellikle kuvvetlerin ustaca kullanımıyla seviyesini gösterdi.
  Ve tabii ki Alman kızları hala savaşıyor. Tanklarda dahil.
  Wolf Bismarck, Führer'i kadınların cephede kullanılması gerektiğine ikna etti. Çünkü onlar çok iyi dövüşçüler.
  Ve aslında, örneğin Panther-2'deki tank mürettebatı nasıl savaşır.
  Gerda, kışa rağmen sadece külot ve çıplak ayakla.
  Ve o çok güzel ve çekici bir sarışın.
  Ve "Panther" -2'nin silahı çok uzun menzillidir. Ve eğer çarparsa, gerçekten ölümcül bir güçle vuracaktır.
  Gerda dişlerini gösterdi ve çıplak ayak parmaklarıyla Sovyet arabasına ateş etti. Uzun bir mesafeden bir otuz dört vurdu ve cıvıldadı:
  - Ben havalı bir kızım.
  Ve her zaman çıplak ayakla savaşırım ...
  Bunlar gerçek savaşçılar.
  "Panther" -2 hala pusuda duruyor. Sovyet araçları ilerlemeye çalışıyor. Yeni Alman topunun ilk atış hızı saniyede 1300 metredir, bu da küçük bir kalibreyle bile Sovyet araçlarını uzun mesafeden delmeyi mümkün kılar.
  Şimdi Charlotte ateş ediyor. Kızıl saçlı kız da çıplak parmaklarını, zarif, bronzlaşmış bacaklarını kullanıyor.
  Charlotte uygun bir şekilde ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Bir şeytana aşık oldun.
  Ve sayfamı ona adamaya karar verdim!
  Ardından Sovyet tankına ve Christina'ya ateş etti. O da çıplak ayak kullandı. Rus arabasını delerek ciddi hasara yol açtı ve mermileri yakıp patlatmasına neden oldu.
  Christina tweet attı:
  - Cesurca savaşa gireceğiz,
  Reich davası için...
  Düşmanları bokun içine sileceğiz,
  Ve sürüklenme!
  Sonra Magda çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti. Ve çok isabetli ve iyi niyetli bir atıştı. Ve savaşçı, Rus teknolojisine ezici bir darbe indirdi. Ve otuz dört kuleyi kırdı.
  Sonra kızlar şarkı söyledi:
  İşte ilk çözülme
  Tabutta Stalin'i görüyorum ...
  Ve cesetlerle dolu
  Rus toprağı!
  Panther-2'deki kızlar çaresizce savaşıyor.
  Burada Gerda, göğsünün kırmızı meme ucuyla düğmeye basarak tekrar ateş etti. Ve Sovyet otuz dördünü büyük bir isabetle deldi. Onu parlattım, gövdeye uzun bir mesafeden çarptım. Ve savaş kiti patlamaya başladı.
  Gerda güldü ve şunları söyledi:
  - Kemiklerimiz tanklardan korkmaz,
  SS'de nasıl savaşılacağını her zaman biliyorduk!
  Çekim için çıplak kadın göğüslerini kullanma fikri çok ilerici.
  Burada Charlotte, ahududu rengi göğüs ucunun yardımıyla düşmanı alt etti. Bir Rus arabasını devirdi ve tweet attı:
  - Üçüncü Reich'a selam olsun, selam olsun!
  İşte Anavatan'ın yağ tarlaları...
  sana merhaba demeyeceğiz
  Sıfırdan bile gelişebilirsin!
  Ve kız çok uzun dilini gösterdi. Onlar için harikalar yaratabilir.
  Yani Christina göğsünün yakut meme ucunun yardımıyla becerdin. Bir T-34-76 arabasını devirdi ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Anavatanımız Almanya'ya şan!
  Bu çok havalı bir kız!
  Ve başka bir Sovyet tankı yanıyor. Ve çok havalı ve havalı.
  Magda onu aldı ve çilekli meme ucunun yardımıyla düşmana vurdu ve bunu çok uygun bir şekilde yaptı.
  Pis kokan adamlardan oluşan bir ekiple bir Rus arabasını deldi. Üstelik cephane patladı. Ve bir patlama oldu.
  Altın saçlı savaşçı şarkı söyledi:
  - Almanların büyüklüğünü gezegen olarak tanır,
  Mars'a muz ekebiliriz...
  Tüm dünya milletleri tarafından seviliyor ve takdir ediliyoruz,
  Çünkü Tanrı'nın Annesine sahibiz!
  Ve kız yine goncaya benzeyen meme ucunu kullandı. Ve çok güzel.
  Ve sadece dar külotlu kızlar kavga ettiğinde, bu son derece güzel.
  Bir sürü kıza sahip olmak güzel. Mesela Schella ve Frida kavga ediyor. İki kız keskin nişancı tüfeği ateşliyor.
  Ayrıca yalınayak ve bikinili. Çok güzel ve seksi kızlar. Ve fayanslı bir kabartma presleri var.
  Bu gerçekten harika. Ve şimdi Shella düşmana ateş ediyor, bir Sovyet subayını kurşunla deliyor.
  Sonra kız bağırır:
  - Ben harika bir süper kızım!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla büyük, ölümcül bir el bombası fırlatacak. Ve uçacak ve Sovyet askerlerinin kütlesi yırtılacak.
  Ve Frida ateş ediyor ve bunu da çok iyi yapıyor. Rus komutanı yumruklar ve ciyaklar:
  - Almanlar iyi olacak,
  Tüm Rusları yürekten yendik!
  Ve yine devasa yıkıcı gücün çıplak ayak parmaklarıyla bir limon fırlatacak. Patlar ve bir grup Kızıl Ordu askeri kolları ve bacakları koparak dövülür.
  Frida aldı ve kükredi:
  - Gaza bas, hadi oğlum, bas gaza!
  Ve safir gözlerle parılda. Bu gerçekten ihtiyacın olan kız. Ve çok havalı.
  Shella aldı ve cıvıldadı:
  - Güzel dudaklarım,
  Mercan gibiler...
  Harika bir anda harika
  Kızlar vuruyor!
  Burada gerçekten çok harikulade ve havalı güzellikler olduğunu söylemem gerekiyor.
  Burada Shella göğüslerini açarak sütyenini indirdi. Ve basarken tetiğin üzerinde kırmızı bir meme ucuyla. Ve ölüm hediyesi, ölümcül bir güçle tepki verecektir. İşte Almanya'dan bir kadın becerdin. Ve şunu söyleyelim - özellikle.
  Ve yine kolları ve bacakları kopmuş Rus askerleri farklı yönlere dağılıyor.
  Frida da büstünü alıp teşhir etti. Ve öldürücü bir yakut göğüs emziği uyguladı. Ve böylece düşmanı büyük bir isabetle vururlar. Ve topları Rus generaline vurdu.
  Sonra sarışın Alman kadın şarkı söyledi:
  Üniformalı generalin nerede?
  Emirlerin, sırtın ip gibi...
  Sonunu zaten duydun
  Sadece yağmur çatıyı dövüyor
  Generalin!
  Ve savaşçı kız safir renkli gözlerini parlattı. Bu gerçekten bir kız. Ve hala yalınayak.
  Ve dili çok eğlenceli.
  Keskin nişancı kızlar iş başında. Ve birçok Sovyet askerini ve subayını bayıltıyorlar.
  İşte kadın faktörü, çok çözebilir. Ve iyi nişan alınmış keskin nişancı atışları.
  Savaşlara en son Alman kundağı motorlu silahlar E-10 katıldı. Ve sonra elf as yardım etti. Hitler'i Maus üzerinde çalışmanın hiçbir şansı olmadığına ikna etti. Ve tasarımcıların aksine, daha küçük boyutlu, daha ucuz ama çok daha verimli bir şey geliştirmelerine izin vermek daha iyidir. Üçüncü Reich'in en iyi tasarımcıları arabayı böyle yarattı. İçinde, motor ve şanzıman aynı blokta ve karşısında bulunuyordu ve araba da alçalabiliyordu.
  Yüksekliği sadece 1,2 metreydi ve sadece iki kişilik mürettebat uzanıyordu. Ve arabanın ağırlığı sadece on tondu ve motoru 400 beygir gücündeydi. Bu durumda top 75 mm ve 48 EL namlu uzunluğundadır. Ve geniş bir eğimde ön zırh 82 mm ve yan zırh 52 mm'dir ve ayrıca silindirlerle kapatılmıştır.
  Yani, araba ortaya çıktı - küçük, hareketli, manevra kabiliyeti yüksek, göze çarpmayan ve aynı zamanda hala iyi korunan. Büyük ağırlığı nedeniyle projede bile özellikle çekici görünmeyen Maus gibi değil - onu düşük hızda bile taşımak zor olurdu.
  Ve bu tank arazide nasıl başarısız olur?
  Ve E-10 tam anlamıyla mükemmel bir araba. Ve Sovyet otuz dörtlüleri, yakın mesafeden ateş ederken bile alnını delemedi. Ve Alman arabası hala çok kolay bir şekilde gizleniyordu.
  İki kız: Eva ve Adala, böyle bir arabada Sovyet tanklarıyla savaştı. Belki de silah, düşmanı uzak mesafeden alacak kadar güçlü değildir. Ancak düşman özellikle sizi görmüyor. Ve görürse düşmez.
  Bu gerçekten kızların ihtiyacı olan şey. Ve elbette bir sırları var. Çıplak ayakla ve bikiniyle dövüş.
  Nazi arabasının beyaza boyanmış olması ve karda neredeyse görünmez olması da ilginç.
  Eve çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine bastı. Sovyet otuz dörtünü uzaktan vurdum. Yine de, Alman topu her durumda Sovyet topundan daha iyidir ve şarkı söyledi:
  - E, e, bir kadın var Eva,
  E, e, orada bir mağara var!
  Adala da düşmanı deli gibi vurur. Ve ayrıca çıplak ayak kullanmak. Düşmana nüfuz eder ve ciyaklar:
  - Görkem! Görkem! Görkem!
  Almanya bir güçtür!
  Diyelim ki buradaki kızlar süper. Ve onlarla kim rekabet edebilir? Onlar çok havalı.
  Ve doğru ateş ediyorlar. Ve Alman arabası çok hareketli. Ve böylece düşmanları yener. Ve katil sınıfını gösterir.
  Ama tabii ki Sovyet tarafından da kadınlar var. Onlar da bikinili ve çıplak ayakla dövüşüyorlar.
  Burada, örneğin, T-34-76'daki Elizabeth mürettebatı. Kızlar neredeyse tamamen çıplak dövüşürler.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla ateş eder ve şarkı söyler:
  - Kızlar farklıdır
  Ama bu durumda kırmızı...
  zafer istiyorlar
  Erkek çocuklara ihtiyacımız var, büyükbabalara değil!
  Catherine ona göz kırptı ve cıvıldadı:
  - Evet, seçilmiş çocuklara ihtiyacımız var!
  Ve ayrıca çıplak ayakların yardımıyla ateş edildi.
  Ve sonra kızlardan oluşan tüm tank ekibi şarkı söylemeye başladı;
  Komsomol'a katıldım, oynuyorum
  güzel rüya kız...
  Dünyanın sonsuz Mayıs olacağını düşündüm,
  Her gün baharın doğuşu!
  
  Ama nedense yürümedi.
  Nedense aşık olamıyorum...
  Pekala, adamlara insafım altında söyle,
  Hayat çok dayanıklı kürektir!
  
  Aniden savaş aniden gürledi,
  Ve bir kasırga ölüme koştu ...
  Ve kızlarımın güçlü vücudu
  Hemen vurulabilirsin!
  
  İstemiyorum inan vazgeçerim
  Vatan için sonuna kadar mücadele...
  El bombalarını güçlü bir el çantasında taşıyoruz,
  Stalin kalplerde babasının yerini aldı!
  
  Savaşçılar Rusya'da harikadır.
  Dünya düzenini koruyabiliriz...
  Gökyüzünün yıldızları kadifeyi suladı,
  Ve avcı bir oyuna dönüştü!
  
  Ben dövüşen yalınayak bir kızım
  Baştan çıkarma ve aşk dolu...
  Will, bu cennette bir yer biliyorum.
  Kan üzerine mutluluk inşa edemezsin!
  
  Büyük Anavatan'ın savaşçıları,
  Moskova yakınlarında sıkıca savaşacağız ...
  Ve sonra komünizm altındaki rüya
  Şeytan ile cehenneme karşı!
  
  Cesur Ruslar,
  Sonuna kadar dürüstçe savaşmaları ...
  Makineli tüfekle dövdüler,
  Gerekirse, altın bir taçla!
  
  Bir mermi bile bizi durduramaz
  Büyük Tanrı İsa dirildi...
  Yırtıcı ejderhanın günleri geride kaldı,
  Gökyüzünden daha da parlak hale geldi!
  
  Seni seviyorum sevgili Lada,
  Yüce Tanrı Svarog şan içinde olacak ...
  Rusya için savaşmalıyız.
  En iyi Beyaz Tanrı bizimle!
  
  Ruslara diz çöktürmeyin
  İnanın bize, etimiz dizginlenemez ...
  Stalin ve büyük Lenin bizimle,
  Bu sınav da geçilmelidir!
  
  Vatanın acısı da yüreğimizde,
  Onun büyüklüğüne inanıyoruz...
  Uzayın kapısını hızla açıyoruz,
  Çok tatlı bir hayat olacak!
  
  Yalınayak biz güzel kızlarız
  Kar yığınlarının arasından hızla geçiyoruz ...
  Bu acı votkaya ihtiyacımız yok,
  Melek kanatlarını açıyor!
  
  Anavatan için biz kızlar duracağız,
  Ve Fritz'e cevap vereceğiz, kötülük yok,
  Infernal Cain yok edilecek,
  Ve Kurtarıcı İsa'ya merhaba!
  
  Bir dönem olacak - daha iyi olmayacak,
  Ölüler sonsuza kadar dirilecek...
  Evren yaşayan bir cennet olacak,
  Tüm insanların rüyası gerçek oldu!
  Komsomol kızları böyle şarkı söyledi ve ateş etti. Ve hem çıplak ayak parmaklarını hem de kırmızı göğüs uçlarını kullandılar.
  Sonra Elena çıplak, yuvarlak topuğunu kullanarak ateş etti. Ve düşmanı vur.
  Sonra kız dedi ki:
  Stalin'e teşekkürler
  Orası cesetlerle dolu...
  Rus toprağı!
  Ve Efrosinya da çıplak ayak parmaklarıyla onu alıp düşmanı vuracak. Ve bunu son derece doğru ve doğru bir şekilde yapıyor.
  Sonra kükreyecek:
  - Sümüklü kızlarımız var,
  Sadece birinci sınıf bilecek!
  Sovyet tankı pek iyi değil. Ve mermiler, çıplak ayakla fırlatılsalar bile genellikle hedeflerini ıskalarlar.
  Ve öncüler hala savaşıyor. Erkekler kışın çıplak ayakla ve şortla dövüşürler.
  Çocukların çıplak, bronzlaşmış bacakları soğuktan maviye döndü ama erkeklerin bakışları çok gururlu. Donda ve buzlu bir rüzgarda çıplak bir gövdeyle savaşmalarına rağmen. Yine de mavi dudakları şarkı söylüyor;
  
  Memleketim Ekim bayrağı altında,
  Işığın gücünün zirvesine ulaştı!
  Ne de olsa onun için boşuna savaşmıyoruz.
  Aşkı sonsuzlukta söylensin!
  
  İnsanlara nasihat ülkesi barış getirir,
  İçinde herkes mutlu - proleteri tanıyın!
  Kim Rusya için - şan ve şeref,
  Bir milyon aryanın ilahilerini söyleyelim!
  
  Onur elde edelim - dünyanın gençliği,
  Tapınaklar inşa edelim - komünizm cenneti!
  Uzaktaki siyah duman nerede?
  Bu aşağılık faşizm adımını bilin!
  
  Ama öncü yeminle ne yaptı -
  Gayretle hizmet etmek için dünyanın davasına yemin ettim!
  Düşman iyiyi almak isterse,
  Onu düğme akordeonunun sesine kadar kovalayacağız!
  
  Düşman bir Anavatanımız olduğunu bilmiyor,
  Zaman gelecek - gemiler inşa edilecek!
  Anavatan savaşçılarının arkamız solmadı,
  Herkesin yiğit bir kahraman olmasına izin verin!
  
  Bir şarkıyla gökyüzündeki yıldızlara uçacağız,
  Yakında Mars'ta kanallar kazacağız!
  Sovyet halkı partiyle birleşmiştir -
  Ne de olsa komünizm bizi halkın arasına soktu!
  
  Savaş elbette bir oyun değil,
  İçinde hedef sizsiniz - aynı zamanda atıcı!
  Keskin bir iğne batıran kurşun,
  Çirkin Fritz çok kötü olsun!
  
  Her şeyi başarabiliriz, her şeyi -
  Ve kahvaltıda palmiye ağaçları ve hindistancevizi olacak!
  umursamayanlar için
  Bir sopayla oldukça sertleşecek!
  
  Tank "Tiger" yenilmez olduğunu düşündü,
  Ve Sovyet Meydanı'nda ne geçit töreni!
  Ama yenilmez olduğunu kanıtladı,
  Bu, yazın soğuğun sizi yönlendirmesine izin vermeyecek!
  
  Yani Stalin, Rusya'nın ruhunun vicdanı, onuru -
  Kutsal için savaşma emri verildi!
  kızım üzülme
  Onur yıkılmaz, yem kaşığı!
  
  Şiddetli işkence altında - inilti yayınlamayın,
  Herkese göster - tek taştan bir savaşçı!
  Kızıl orduların gücü böyledir
  Bir çocuğun bile seçkinler gibi dövüştüğü yer!
  Öncüler böyle cesurca şarkı söyler ve savaşır. Ve on bir ya da on iki yaşındaki çocuklar çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı ölüm paketleri fırlatıyorlar.
  Ve bunu çok agresif yapıyorlar.
  Ve çocuklar düşmana çok isabetli ateş ediyor.
  Burada bir öncü çıplak topuğuyla ev yapımı bir mayın fırlattı ve bir Alman tankının paletlerinin altına düştü.
  Oğlan kükredi:
  iplik koptu
  Kötü bir ölüm bizi tehdit ediyor...
  Ve yaşamak
  Kahraman ölmeli!
  Burada çocuklar cesurca ve öfkeyle şarkı söylüyor.
  Çocuklar kar yığınlarının etrafında yarı çıplak ve yalınayak koşarlar. Ayakkabısız ayakları kaz ayağı gibi kırmızıdır.
  Ve gövdeler, kaburgalar boyunca esen delici rüzgardan maviye döndü. Oğlanlar bu yüzden çok aptal.
  Ama cesur çocuklar ateş eder. Şortlu bazı erkekler sapan bile kullanır. Ve ipi çıplak ayak parmaklarıyla çekerler. Bu gerçekten harika.
  Ve en azından birinin ince, çocuksu bir boynunda kırmızı bir kravat olan bir öncüye direnebileceğini?
  Şortlu genç savaşçılar, çok agresif ve gösterişli sınıflarını gösteriyor.
  İçlerinden biri uçan uçurtma kullandı ve bir Alman saldırı uçağının kanadına zarar vermeyi başardı. Uzaklara uçtu, sigara içti ve onarıma gitti.
  Ve cesur, yalınayak ve şortlu neredeyse çıplak erkek fatma şarkı söyledi;
  Biz Artemis'in öncü çocuklarıyız,
  Kılıflı bir emzik yerine doğdu!
  Annemiz Rusya'nın şerefine -
  Oğlan kavga ediyor!
  
  Parlak bir kravat bir meşale gibi yanar,
  Güzel bir koro Anavatan için bir ilahi söylüyor!
  Ve Führer kıçından keskin bir kaktüs alacak,
  Düşman ordularını biliyoruz, eziyoruz!
  
  Parti bize savaşın gücünü öğretti,
  Ateş edip koşabilme, herkesle savaşabilme!
  Ağabeyler askere alınsın,
  Ama aynı zamanda büyük başarılar da elde edeceğiz!
  
  Ne tür bir vatan hizmeti tatmak için?
  Siperlerde, gerekirse makinede!
  Ve dostluk kırmızı bayrak altındaki herkesten daha güçlüdür,
  Ülkem komünizme gelsin!
  
  Çevrelenmiş cephede ne kadar zor,
  Kar çoktan düştü ve biz yalınayakız, gözyaşı!
  Fritz canavarları affedilmeyecek,
  Ve sen rüyalarında savaş ve cesaret et!
  
  Biz çocuklar savaşlardan yıprandık,
  Aç, bir ayağını kana buladı!
  Ama bizi çizmelerle yenmelerine izin vermeyeceğiz.
  Rus' olarak ruhum seni seviyor!
  
  Esaret kelimesini bilmiyoruz, zayıflığın canı cehenneme,
  Evet, adamların savaşlarında kaç kişi düştü!
  Bazen yorgunluk çöker,
  Yüz tonluk bir makine kargosu gibiyken!
  
  Ama dikliğe boyun eğmemize gerek yok,
  Bunun için Tanrı'ya yemin etmedim!
  Rusya'nın aşağılık işleri olmadan hizmet etmeli,
  Yoldaş Stalin ebedi idealdir!
  
  Ama en önemlisi cesaret ve cesaret,
  Beceriklilik ve düşünce güzelliği!
  Kültürün önemsiz olduğunu düşünmeyin,
  Ne de olsa ayet ateşin dilinden doğdu!
  
  Göğsümde İsa'nın alevi var,
  Tanrı, Kurtarıcı ve Komünist kimdir!
  Kutsallığa müsamaha göstermez, bir korkağın ruhunu bilir,
  Yol sadece yukarı, aşağı düşmeye çalışmayın!
  Öncüler böyle şarkı söyler ve savaşırlar, onlar SSCB'nin askerleridir.
  Ve burada Komsomol üyeleri hala savaşıyor. Tabii soğukta kızlar sadece külot giyiyor.
  Ve sonra Natasha kırmızı meme ucuyla bazuka düğmesine bastı. Katil bir roket ateşledi ve şarkı söyledi:
  asla teslim olmayacağız
  Kızlar kartalları sayar...
  Bütün faşistleri fena döveriz,
  Şeytanın çocukları gibi!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm armağanı fırlatacak.
  Ve Zoya cıvıldadı:
  - Serin!
  Ve kırmızı göğüs ucunun yardımıyla düşmana çarptı. Bunlar gerçekten kadın - süper.
  Ve sonra Komsomol üyelerinden oluşan bir taburun tamamı toplandı ve şarkı söyledi;
  Biz kızlarız, Komsomol'a katılıyoruz,
  Anavatan olmaya imanla yemin ettiler ...
  Öyle ki, Nazileri şiddetli bir yenilgi bekliyordu.
  Peki, Rusya komünizm altında yaşayacak!
  
  Ne de olsa Lenin metal gibi bizimle,
  Tüm çelikten daha güçlü olan bronzdan...
  Dünyaları döndürmeyi hayal ettim
  Büyük dahi Stalin'in miras bıraktığı gibi!
  
  Anavatanı daha havalı hale getireceğiz
  Ve Anavatanı yıldızların üzerine çıkaracağız ...
  Komsomol üyeleri ile başarı olsun,
  Ayaklarımız çıplak olsa da!
  
  Faşist vatanıma saldırdı,
  Doğudan küstahça samuray tırmanıyor ...
  İsa'yı ve Stalin'i seviyorum
  Ve düşmana inanıyorum, paramparça olacağız!
  
  Ne de olsa ünlü Tanrı Svarog bizimle,
  Şaka yollu hangi komünizm inşa edecek ...
  Görkemli Çubuk, evrendeki her şeyden daha güçlüdür.
  Bilinç ve irade katacak!
  
  Asla pes etmeyeceğimize inanıyoruz
  Vatanı dize getirme...
  Yoldaş Stalin parlak bir yıldızdır,
  Ve öğretmenimiz bilge dahi Lenin!
  
  Anavatanımızı yapacağız,
  Gezegende daha güzel ve ışıltılı ...
  Ve olacak, öldürücü silahı bil,
  Yetişkinlerin ve çocukların eğlenmesine izin verin!
  
  Svarog'u yak, kalbinde yanma,
  Sen Rusya'nın tüm kılıçlarının hamisisin ...
  Yakında inşa edeceğiz, güçlü bir cennete inanıyorum,
  İsa kutsal göreve gelecek!
  
  Hitler'in çete arkadaşlarına güvenme
  Kolayca ve tehditkar bir şekilde kazanacağını ...
  Tek ihtiyacın olan bir aile -
  Ve inanın Vatanı sevmek için çok geç değil!
  
  Yüce rabbim hepimizi korusun
  Üç renkli bayrağı yeryüzüne kaldırın ...
  Ve kötü avcı bir oyuna dönüşecek,
  Şeytan'la baş edebileceğiz!
  
  Büyük Anavatanı seviyorum
  Bütün evrende senden daha güzel yok
  Rusya'yı rubleye satmayacağız,
  Evrende barış ve mutluluğu inşa edelim!
  
  Anavatanımız adına bir rüya,
  Büyük Rusya yükselecek...
  Geri kalan her şey sadece kibir
  Ve yeni bir mesih bizimle olacak!
  
  Ey yüce Lada'm,
  Ruslara sevgi ve barış vereceksin ...
  Sana dönüyorum, bu yüzden dua ediyorum
  Ve gerekirse yıldırımla vurun!
  
  Cennet Tanrısının Annesi Meryem,
  Evren İsa'ya verdi ...
  Senin iyiliğin için yüce Tanrı yükseldi,
  İnsanlar gerçek zevkini kaybetmedi!
  
  Komsomol üyelerinin dikkat
  Rusya'nın tanrılarına çok saygı duyulur ...
  Biz vatanın büyük evlatlarıyız.
  Ruslar her zaman kazanır!
  
  Arkadaşların Anavatan için dua etmesi gerekiyor,
  Perun, Yarilo ve Svarog kudretlidir...
  Çok güçlü kocalar olacağız
  Ve hatta gökyüzündeki bulutları uçuracağız!
  
  Şimdi düşman Moskova'dan çoktan geri püskürtüldü,
  Faşistleri çok kırdınız...
  İsa'ya ve Stalin'e sadıkız,
  Silahlı yeterince tank olacak!
  
  Hayır, düşman Rusları dizginleyemeyecek,
  Savaşçılarımız her şeye gücü yettiğine göre...
  Sınavlar, teslim, sadece beş kişilik,
  Böylece her erkek çok güçlü olur!
  
  İnan bana, Stalingrad şanlı olacak,
  Ve onu saldırıdan koruyacağız ...
  Muzaffer bir şövalye düzeni gelecek,
  Kan sınırsız akmasına rağmen!
  
  Soğukta çıplak ayaklı kızlar
  Koşuyorlar, topuklarıyla titriyorlar ...
  Ve faşistlere yumruk atacaklar,
  Asosyal Cain dümdüz olacak!
  
  Her şey olacak, insanlar iyi biliyor
  Uzaydayız, takımyıldızları açacağız...
  Sonuçta, yiğitlikten şüphe etmek günahtır,
  Ve Tanrı'nın tahtında bir adam olacak!
  
  Bilim yakında ölüleri diriltecek,
  Daha genç ve daha güzel olabileceğiz ...
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var,
  Güzel annem Rusya'ya!
  
  RUSYA'NIN YENİ ÇARI MIKHAIL MISHUSTIN
  DİPNOT
  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, özel bir operasyonun başlamasından bir yıl sonra, 24 Şubat 2023'te ve aslında Ukrayna ile büyük, kardeş katliamına dayalı bir savaşta öldü. Mihail Mişustin, Rusya'nın yeni cumhurbaşkanı vekili oldu. Ve Rusya'da yeni, tarihi bir dönem ve büyük değişiklikler başladı.
  . BÖLÜM 1
  Ukrayna ile büyük savaşın başlamasının hemen yıldönümü olan 24 Şubat 2023'te Vladimir Putin'in hayatını kaybetmesinin ardından Rusya'da şu olaylar yaşanmaya başladı.
  Her şeyden önce, elbette en önemli soru halef hakkındadır. Anayasaya göre, Başbakan Mihail Mişustin harekete geçmelidir . İktisadi Bilimler Doktoru, Vladimir Putin'in ekibinde zekaya ve büyük bilgiye sahip birkaç kişiden biri. Üstelik çok zengin bir adam. Mihail Mişustin, oligarklara veya ülkedeki en zengin insanlara ve hükümetteki ekonomik bloğa, sanayicilere ve finansörlere uydu.
  Nispeten, Mihail Mişustin de Batı'ya yakıştı. Her halükarda Amerika ve Avrupa'yı her fırsatta askeri güçle tehdit etmedi ve Batı karşıtı söylemleri hiçbir şekilde suistimal etmedi.
  Ama işte güvenlik güçleri - güçleri var ve yeni kralı nasıl algılayacaklar? Üstelik Ukrayna ile savaş çok ileri gitti ve onu durdurmak o kadar kolay değil.
  Doğru, öte yandan insanlar savaştan ve ordudan da bıktı. Kafasına kurşun sıkılan Ramzan Kadirov gibi şeytani haydutlar gerçekten de var. Ancak Çeçenya'da da birçok kişi yabancı bir ülkede uğruna ölecek hiçbir şeyleri olmadığına inanıyor. Ve dahası, birçok Dağıstanlı ve Kafkasya ve Rusya'nın diğer bölgelerinin sakinleri zaten isyan ediyor.
  Taliban da Tacikistan'a saldırarak ikinci bir cephe açtı. Üstelik Rakhmonov'un ordusunun zayıf ve morali düşük olduğu ortaya çıktı. Ve Rusya kendini gerçekten de güneydeki savaşa bağlamak zorunda kaldı. Taliban, Tacikistan'daki Rus askeri üssünü kuşatıp yendiğinden beri. Ve burada Çeçenler bile Taliban'la savaşmaya pek hevesli değillerdi.
  Ve savaş karşıtlığı artıyor. Ve Devlet Dumasında zaten epeyce memnun olmayan insan var. Ve Sergei Shoigu, otoritesini ve etkisini büyük ölçüde kaybetti. Bir yıldır Ruslar zaten savaştı. Ve halkın ve seçkinlerin daha fazla savaşma arzusu düştü.
  Ve güvenlik güçleri halk arasında pek popüler değil. Her halükarda, önce Güvenlik Konseyi toplandı. Merhum Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in cenazesi de dahil olmak üzere konuşulacak çok şey vardı.
  Burada halk arasında da Rus diktatörünün hayal kırıklığı büyüyor. Ve Putin'in popülaritesi aynı değil. Ve birçok insan bundan nefret ediyor. Ve onlar için Vladimir Putin'in ölümü bir sevinç ve sevinç sebebi.
  Şimdiden ülkenin her yerinde mitingler ve protestolar yapılıyor.
  Güvenlik Konseyi gizli olarak gerçekleşti. Ve zaten en başında bir kavga çıktı. Vladimir Putin'in güvenlikten sorumlu yardımcısı olarak Dmitry Medvedev, konsey toplantısına kendisinin başkanlık etmesini istedi.
  Ve anayasaya göre hareket eden Mihail Mişustin, artık devlet başkanı olduğunu söyledi.
  Ve her iki ileri gelen de başkanın sandalyesini itmeye başladı. Daha ağır olan Mihail Mişustin, Dmitry Medvedev'i bir kenara itti. Şişirdi. Sergei Shoigu şunları kaydetti:
  - Tıpkı sirk sanatçıları gibisiniz!
  Matvienko şunları kaydetti:
  - Teorik olarak, devlet başkanı olması gereken kadındır!
  Medvedev homurdandı:
  - Neden bir kadın?
  Federasyon konseyi başkanı hemen cevap verdi:
  - Politik doğruluk yüzünden. Değil mi?
  Kıkırdamalar oldu. Aslında komik görünüyordu. Güvenlik Konseyi Sekreteri Patrushev şunları söyledi:
  - Anayasaya göre, Mihail Mişustin devletin başıdır. Ve bize rehberlik edecek!
  Onaylayan bir mırıltı duyuldu.
  Ve yeni başkan vekili söz aldı:
  -Öncelikle merhum Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için yakışır bir cenaze töreni yapılmalı. Ve çeşitli ülkelerden çok sayıda lideri onlara davet edin. Hatta belki Amerika Birleşik Devletleri Başkanı.
  FSB başkanı şunları söyledi:
  - Birleşik Devletler Başkanı'nın gelmesi pek mümkün değil! Ama Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı'nın bizi ziyaret edeceğini düşünüyorum!
  Mihail Mişustin kaydetti:
  - Amerikan başkanı çok yaşlı ve bu kötü. Devlet başkanının çok yaşlı olmadığı ve konumunun güçlü olduğu otoriter rejimlerle başa çıkmak çok daha iyi ve daha kolay!
  Patruşev şunları kaydetti:
  - Suudi Arabistan Prensi Regent muhtemelen gelecek. Yine de çok şüpheli bir arkadaş söylenmeli. Suriye'de bize karşı çıkan militan grupları finanse ediyor ve Taliban'a karşı da kışkırtıyor. Genel olarak Araplar, şeriat yasasını Rusya'ya getirmekten çekinmiyorlar.
  Mihail Mişustin endişeyle şunları kaydetti:
  - Ramzan Kadirov'un etkisi çok fazla. Ve zaten tacı deniyor. Ukrayna'daki birlikleri daha çok dillerle savaştı, ara sıra Kremlin'e atış yapmak için gücünü kurtardı.
  Patrushev kabul etti:
  - Ramzan Kadırov kurnaz bir tilkidir. Ama yine de Kremlin'e saldıracak kadar güçlü değil.
  Mihail Mişustin omuzlarını silkti ve şunları kaydetti:
  - Böyle söylenir! En iyi Rus birimleri, Ukrayna ile savaş sırasında yere serildi. Sadece öldürülen yüz binden fazla asker, subay, general kaybettik! Artı, Tacikistan'daki cephe. İslami darbe sırasında yeterli gücümüz olmayabilir. Ve genel olarak, aslında Ukrayna'da dünyanın yarısıyla savaşıyoruz. Ve bu konuda çok büyük sorunlarımız var!
  İçişleri Bakanı şunları kaydetti:
  - Rusya'da savaş karşıtı duygular artıyor. Her seviyeden milletvekili dahil. Hatta "Birleşik Rusya" üyeleri bile protestoya katıldı . Gennady Zyuganov, altımız çok yaşlı ve savaşa koşan komünistleri durduramayacak kadar zayıf. Bir de amellerimiz çok kötü diyelim. Suç da artıyor. Fiyatların yanı sıra. İnsanların ruh hali çok rahatsız edici. Ayrıca Vahhabiler Kuzey Kafkasya'da daha aktif hale geldi. Yine başlarını kaldırıyorlar ve genellikle Batı istihbarat teşkilatlarıyla temas halinde çalışıyorlar. Ve kolonilerde gittikçe daha fazla isyan çıkıyor.
  Matvienko şunları kaydetti:
  - Çocuk suçlular ve kadınlar için af ilan edilmelidir!
  İçişleri Bakanı şunları kaydetti:
  - Ve gençler çok yumuşak bir şekilde cezalandırılıyor. Birçoğunun erkek gibi hissetmek için cinayet işlediği, ancak bir, iki yıl ve hatta neredeyse bir sanatoryum gibi koşullarda oturduğu noktaya geldi. Ve onları şımartıyor!
  Dmitry Medvedev şiddetle başını salladı:
  -Yakında bu gençler başımızın üstüne oturacak! Bazen çocukluğun sonsuza kadar sürmediği için pişmanlık bile duyarsın. Ve bu yürekten bir holigan olurdu!
  Mihail Mişustin başını salladı ve şunları kaydetti:
  - Öncelikle Başkan Putin'e yakışır bir cenaze töreni düzenlemek gerekiyor. Hatalarına ve aşırılıklarına rağmen, birçok Rus onu hala bir tür tanrı olarak görüyor. Ve ölen kişiye sadık kalmalıyız. Özellikle tabut altın olmalı ve ölümünden sonra Putin'e Rusya kahramanının yıldızı verilmeli!
  Dmitry Medvedey hemen konuştu:
  - Ve ayrıca İlk Aranan Aziz Andrew Nişanı ve Rusya Mareşali unvanı!
  Mihail Mişustin kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Generalissimo hemen olabilir mi? Önemsiz şeyler nedir?!
  Sergei Shoigu içini çekerek şunları kaydetti:
  - Generalissimo'yu merhum Vladimir Putin'e vermek için, bu şimdiden bariz bir fiyasko olacak! Ancak mareşal verilebilir!
  Rusya Devlet Başkanı Vekili şunları söyledi:
  - Ama Shoigu'ya bir mareşal verilebilirdi. Ve böyle olmasa da Ukrayna ile savaşı kazandığımızı ilan edin!
  FSB başkanı şunları söyledi:
  - Karar vermelisin - sonuna kadar savaş ya da barış! Tavşanlar gibi ortalıkta dolaşmayın.
  Başkan Vekili sordu:
  Gizli polis bu konuda ne düşünüyor?
  Bortnikov derin bir iç çekti ve cevap verdi:
  - Ukrayna'ya ilhak ettiğimiz dört bölgeyi veremeyiz. Ve geri vermezseniz, o zaman Ukrayna ve Batı bizimle barışa gitmeyecek. Her durumda, o kadar pes etmeyecekler. Yani, tek bir çıkış yolu var - sonuna kadar savaş!
  Mişustin şunları kaydetti:
  - Sonuna kadar savaşma fikri ilginç. Ancak herhangi bir savaş er ya da geç barışla sonuçlanır. Ne de olsa Ukrayna'nın tamamını ele geçirip elinde tutmak gerçekçi değil!
  Shoigu şunları kaydetti:
  - Birkaç milyon asker daha seferber ederseniz, bu gerçek olur. Hâlâ seferberlik kaynaklarımız var. Ayrıca dost ülkelerden paralı askerler almaya devam edebilirsiniz. Doğru, Taliban cephesi aktif ve sorun yaratıyor. Ama sonunda Tacikistan'dan ayrılabiliriz!
  Başkan Vekili şunları söyledi:
  - Rusya'nın prestijine bir darbe mi?
  Savunma Bakanı mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  -Ukrayna'ya dört bölge verirsek, prestij üzerindeki etki çok daha güçlü olacaktır! Hatta belki ölümcül!
  Mişustin şunları kaydetti:
  - Bu sadece Ukrayna ile değil, aslında tüm kolektif Batı ile bir savaş. Vladimir Putin bir dahi olmaktan uzak olsa da halkın desteğini aldı ve Çeçenler bile ona saygı duydu ve itaat etti. Ve karizmatik bir lideri kaybetmiş olarak eski politikayı uygulayabilecek miyiz? - Rusya Başkan Vekili masaya vurdu ve devam etti. - Stalinsiz Stalinizm, Putinsiz Putinizm mümkün mü!
  Ağır bir duraklama oldu. Gerçekten de, Güvenlik Konseyi'nin pek çok üyesinin, seçilen yolun doğruluğu konusunda uzun süredir şüpheleri var. Rusya, tüm kolektif Batı ile karşı karşıya gelecek kadar güçlü mü? Evet ve güneydeki Taliban vurdu. Beklendiği gibi, Rusya'nın en iyi güçlerinin Ukrayna'da ya ezildiği ya da batağa saplandığı anı yakaladılar.
  Nitekim burada soru, Rusya'nın yeni, daha zor koşullarda hayatta kalmasıyla ilgili olabilir.
  Evet ve insanlar arasında savaş karşıtı duygu artıyor. Rusya dünyada desteğini ve otoritesini kaybediyor.
  Medvedev, sanki bir duraklamadan sonra aldı:
  - Peki çıkış yolumuz nedir? Ukrayna'ya ve Batı'ya ilhak edilmiş dört bölge verirsek yüzyıllarca rezil oluruz ve bu bizim için siyasi ölüm anlamına gelir. Halk bizi böyle bir yenilgiyi affetmeyecek!
  Mihail Mişustin itiraz etti:
  - Büyük Peter bile bazen tavizler verdi. Azak'ı Türkiye'ye geri verdi ve Çin'e Primorye'de birkaç kale verdi. İskender II, Kırım Savaşı'nda ve Nicholas II ve İngiliz Milletler Topluluğu ve İsveç ile savaşta Çar Mihail Romanov'u teslim etti. Her zaman kazanamazsın. Ve bazen öyle olur ki, bilgelik şimdi teslim olmak, sonra intikam almaktır!
  Shoigu omuzlarını silkti ve şunları kaydetti:
  "İmtiyaz sırasında gücü elinde tutabilecek miyiz bilmiyorum. Ukraynalılara dört bölge verirsek, kesinlikle bir yenilgi gibi olur. Bu arada, savaşı sürdürmek için hala para var. Panik yapmaya değer mi? Birkaç milyon asker ve subayı seferber etmek ve Kiev'i alarak savaşı bitirmek daha iyi olabilir!
  Güvenlik Konseyi'nden onay sesleri yükseldi. Dar bir çemberin içindeydi ve içinde hizip liderleri yoktu.
  Devlet Duması Başkanı Volodin şiddetle başını salladı ve onayladı:
  - Batı ve Ukrayna şartlarında barış bizim için siyasi ölümdür. Ve diğer koşullarda gerçek değil! Ve hala savaşacak gücümüz ve kaynaklarımız var!
  Mihail Mişustin omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - İnsanlara sordun mu?
  Devlet Duması Başkanı kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Nüfusun çoğunluğu hala savaşın devamından yana. Dürüst olmak gerekirse, böyle bir yüzde düşüyor!
  Rusya'nın başkan vekili başını salladı ve önerdi:
  - Hadi o zaman benzer bir soruyu referanduma sunacağız, halka soracağız. İlk soru: Ukrayna ile barıştan ve müzakerelerden yana mısınız ve ikinci soru: Ukrayna ile muzaffer bir şekilde ve müzakeresiz bir savaştan yana mısınız? Bunun güçlü bir hamle olacağını düşünüyorum!
  Maliye Bakanı ve Başbakan Vekili sormuş:
  - Referandum yeni bir cumhurbaşkanının seçilmesiyle uyumludur veya ...
  Başkan Vekili Mişustin olumsuz bir şekilde başını salladı:
  - HAYIR! Üç ay boyunca çekmeyeceğiz! Azami süre iki hafta içinde oy kullanmaktır. Kırım ve işgal altındaki bölgelerle ilgili referandumlar da yangın düzeninde yapıldı. Ve burada her şeyi hızlı ve doğru bir şekilde yapmanız gerekiyor!
  Maliye Bakanı şunları kaydetti:
  - Masraflar referandum için olacak...
  Mişustin sözünü kesti:
  - Ukrayna ile savaşın maliyetleriyle karşılaştırılamaz! Bu arka plana karşı, bu sadece ihmal edilebilir bir masraf. Yani saçmalamaya gerek yok! Bir referandum yapacağız ve halk nasıl karar verirse öyle olsun!
  Matvienko kıkırdadı ve sordu:
  - Sizce insanlar nasıl karar verecek?
  Rusya Devlet Başkanı Vekili kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Halk nasıl karar verirse biz de kabul edeceğiz!
  Devlet Duması Başkanı Volodin şunları söyledi:
  - Oylamanın sonucu büyük ölçüde idari kaynağa bağlıdır. Stalin'in şöyle demesine şaşmamalı: Nasıl oy verdikleri önemli değil, nasıl düşündükleri önemli!
  Mihail Mişustin kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu durumda kesinlikle adil ve şeffaf bir seçim olacaktır. Ve ben ve biz insanların fikrini bilmek istiyoruz! Ve insanlar nasıl karar verirse öyle olsun!
  Savunma Bakanı Shoigu şunları kaydetti:
  - Büyük olasılıkla, halk savaşı muzaffer bir şekilde sürdürmeye karar verecek! Ve sonra zafer istiyorsak, o zaman genel seferberlikten kaçınamayız!
  Rusya'nın başkan vekili başını salladı:
  - Halk buna karar verirse, o zaman itaat edecek ve zafere kadar savaşacak tek bir şeyimiz olacak. Ve eğer insanlar barış için konuşurlarsa, o zaman dünya nasıl bir yer olacak!
  İçişleri Bakanı şunları kaydetti:
  - Yarı yarıya şans. İnsanlar savaştan bıktı. Ve referandumun sonucu ilk bakışta göründüğü kadar tahmin edilebilir değil!
  Mihail Mişustin başını salladı.
  - Eğer dünya çok daha iyiyse! Putin'siz Putinizm'i sürdürmek, Stalin'siz Stalinizm kadar neredeyse imkansız. Bir şeyler değişmeli. Yaşlanmakta olan güçlü bir lider olmadan, Batı ile bir yüzleşmeyi ve melez bir savaşı da başaramayacağız!
  Medvedev hemen şunları kaydetti:
  - Bence referandum yapılmalı ve onaylanmalı! Ancak bunun için anayasaya göre bir karar ve bir IO yeterli ama daha temel bir soru da iktidar partisinin Rusya cumhurbaşkanlığına kimi aday göstereceğidir.
  Başkan Vekili kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  -Cumhurbaşkanlığı görevlerini kim yerine getiriyorsa, iktidar partisinden seçime gitmeli! Böylece, öncelikle seçim kampanyası sırasında karışıklık olmasın ve böylece cumhurbaşkanı adayı kazanmak için tüm idari kaynakları kullanabilsin!
  Dmitry Medvedey şunları söyledi:
  - Zaten başkandım ve sekiz yıl boyunca hükümete ve Birleşik Rusya'nın başına geçtim. Vladimir Putin beni halefi olarak görmek istedi!
  Shoigu yanıtladı:
  - Bu vesileyle yazılı vasiyet yok! Ve Dmitry Anatolyevich'e yönelik tüm Batı karşıtı söylemlere rağmen, Putin açıkça sakinleşti. Ve Mihail Vladimiroviç çok güçlü bir başbakan olduğunu gösterdi!
  Matvienko şunları doğruladı:
  - Medvedev'in cumhurbaşkanlığına aday gösterilmesi ve oyunculuk yapması durumunda
  Başkan Mihail Mişustin olacak, o zaman bu durumda kişi
  çok fazla güce sahip olan, kazanmakla ilgilenmeyecektir.
  Medvedev'in zaferinden bahsediyorum ve seçimleri birleştirebiliriz!
  Dmitry Anatolyevich güldü:
  - Peki bunları kime birleştirelim? Navalny bölgede oturuyor, liberaller yok
  gerçek adaylar Ksenia Sobchak yurt dışına kaçtı ve rakip değil.
  Slutsky, Zhirinovsky'nin gölgesi gibi bile görünmüyor, ancak Zyuganov'un eve gitme zamanı geldi.
  yaşlı, bacaklarını zar zor sürüklüyor. Artık seçimlerimiz yok, zarafetimiz var!
  Mişustin başını salladı.
  - Bu yüzden bir kral olmalı! Ve seçimler sırasında, cumhurbaşkanı vekilinin kendisi cumhurbaşkanlığına gitmeli!
  İçişleri Bakanı şunları kaydetti:
  - Ramzan Kadırov en ciddi rakip olabilir. Rusya, Müslüman nüfusun yüksek bir yüzdesine sahiptir. Ayrıca Ramzan popülerdir.
  ve gayrimüslimler arasında, özellikle gençler ve askerler arasında. Gerçek bir siyasi ağırlık haline geldi ve on binlerce silahlı militanı var.
  Mihail Mişustin tısladı:
  - Putin'in bir hatası daha!
  FSB direktörü şunları söyledi:
  - Elimizde Ramzan Kadırov hakkında pek çok uzlaşmacı kanıt var. Ve bu durumda, önemsiz bir şekilde seçimlere girmesine izin vermeyeceğiz!
  İçişleri Bakanı şunları kaydetti:
  - Ama Ramzan bir isyan çıkarabilir ve bize karşı üçüncü bir cephe açabilir. Tacikistan'ı Taliban'a karşı tutmak bize yetmedi, onbinlerce Çeçen ayaklar altına alınacak.
  Başkan Vekili başını salladı.
  - Putin'e güneyde kendi IŞİD'inizi yaratmayın dedim. Çeçenler çok hain ve güvenilmezdir. Ve Rusya Federasyonu anayasası, federasyonun tebaasının kendi silahlı kuvvetlerine sahip olmasını yasaklıyor. Ama şimdi tehlikedeyiz!
  Savunma Bakanı Shoigu şunları kaydetti:
  - En iyi seçenek, Kadırovcuları Ukrayna ve Taliban ile savaşta öğütmektir. Cesetleriyle mevzileri bombalasınlar. Aynı zamanda Çeçenistan'ın nüfusunu da azaltacağız! Yani her halükarda Ukrayna ile savaşı bitirmek tehlikeli ve erken!
  Medvedev başını salladı.
  - Mantıken! Ama Ramzan şimdi tümenini bize nasıl çevirirse çevirsin. Putin on beş yaşında ilk Rus'u öldüren bu haydutu çok şımarttı. Ve Putin'in ölümünden sonra Ramazan bizim için büyük bir sorun oldu!
  Mihail Mişustin sordu:
  - Sen ne önerirsin?
  Dmitry Anatolyevich ciyakladı:
  - Razman Kadırov'u derhal tutuklayın ve Yamadayev, Nemtsov'u öldürmek ve diğer suçlarla itham edin. Ve olabildiğince hızlı ve kararlı hareket edin!
  Rusya Devlet Başkanı Vekili şunları söyledi:
  - Bu tehlikeli mi! Belki de Rusya'daki tüm Çeçenlerin ayaklanmasına ve gerçekten de üçüncü bir cephenin açılmasına neden olabilir!
  Shoigu omuzlarını silkti ve sordu:
  - O halde fikirleriniz nelerdir?
  Mihail Mişustin kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Belki de tam tersine şefkatli davranmaya çalışırsınız? Ramzan'a başka bir ordu generali rütbesi atayın ve Rusya'nın kahramanının yeni bir yıldızını mı asın?
  Shoigu kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Belki o zaman hemen Mareşal rütbesini ve İlk Aranan Aziz Andrew Nişanını vermek daha iyi olur. Ramzan Kadirov Rusya tahtına bir sadaka daha çıkmamayı kabul etse bile, bu uzun sürmeyecek!
  Rusya'nın Başkan Vekili kaydetti:
  - Ama Ukraynalıların bu sorundan kurtulmasına yardımcı olabiliriz. Sanki başkasının elinden çıkmış gibi!
  FSB müdürü başını salladı.
  - Bu iyi bir fikir! Ramzan'ın halefi daha iyi olmasa da!
  Rusya Devlet Başkanı Vekili Mihail mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Birbirinden nefret eden, birbirini kınayan iki üç halef olsa daha iyi olur. O zaman Çeçen liderler birbirleriyle savaşacak, bize iyilik edecekler ve başkanlık tahtı tırmanmayacak. Bizden daha çok birbirlerinden nefret edecekler!
  FSB direktörü kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Gerçekten, sen bilge Mihail Vladimiroviç'sin ve Vladimir Vladimiroviç'in yerini almaya oldukça layıksın! Bence Rusya cumhurbaşkanlığı adayı olarak desteklenmelisin!
  Mişustin başını salladı ve şunları kaydetti:
  - Ramzan Kadirov'a Rusya Kahramanı ve Ordu Generali unvanı verilmesine ilişkin bir kararname hazırlayın. Bu arada, gizlice Ukrayna özel servisleriyle iletişime geçin ve onlara yardım edin, ne yapılacağı açık!
  Çember onaylayarak mırıldandı.
  Shoigu şunları kaydetti:
  - Kongrede Birleşik Rusya, Rusya cumhurbaşkanlığı için Mihail Mişustin'i açık bir şekilde destekleyecektir. Bence sen de öyle!
  Mihail Mişustin başını salladı ve dikte etti:
  - Sergei Shoigu, olağanüstü hizmetler için Zafer Nişanı ile ödüllendirilecek. Brejnev'den bu yana ilk kez kendisine bu nişan verilecek. Ayrıca Rusya Federasyonu Mareşali unvanını alacak. Ukrayna'daki savaş pek iyi gitmese de bu sembolik jest askerlerimizi yeni başarılara teşvik edecek.
  Savunma Bakanı eğilerek şunları söyledi:
  - Teşekkür ederim ve güveni haklı çıkarmaya çalışacağım!
  Başkan Vekili başını salladı ve devam etti:
  - Vladimir Putin, hatalarına rağmen hala halkın önemli bir bölümünün desteğini ve sevgisini görüyor. Bu nedenle, onu ölümünden sonra ödüllendirmeliyiz. Bence ölümünden sonra Vladimir Putin'e Rusya Federasyonu Mareşali, kahramanın yıldızı ve İlk Aranan Aziz Andrew Nişanı unvanını vermek gerekiyor!
  Matvienko şunları kaydetti:
  - Ya da belki generalissimo hemen daha iyidir?
  Mişustin kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Bu abartılı olur! Bizimle alay edecekler!
  FSB direktörü şunları kaydetti:
  - Her halükarda, insanların bir kısmı her zaman memnuniyetsiz kalacaktır! Ancak ölümünden sonra bir ödül fikri iyi bir fikir!
  Başkan Vekili başını salladı ve devam etti:
  - Pekala, Vladimir Putin ve Moskova'nın onuruna St.Petersburg'da birkaç caddeye isim vereceğiz! İşte başka bir soru, onu nereye gömeceğiz?
  Matvienko omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - Belki Yeltsin'in yanındaki Novodevichy mezarlığında?
  Medvedev cevap verdi:
  - Merhum Putin'in bazı destekçileri bunu alay konusu olarak algılayabilir. Ya Kremlin duvarının arkasına ya da bir mumya yapıp merhum Vladimir Putin için özel bir türbe inşa etmeyi öneriyorum!
  Mişustin alaycı bir şekilde kıkırdadı ve şunları söyledi:
  -Mozoleye Vladimir İlyiç Lenin'in yerine Vladimir Putin konulabilir mi?
  Shoigu sırıttı ve şunları kaydetti:
  - Bu da birçok kişi ölü Putin'in alay konusu olduğunu düşünecek! Üstelik komünistler buna karşı çıkacak!
  Rusya'nın Başkan Vekili başını salladı:
  - Evet! Henüz Lenin'e dokunmayalım! Daha rahat bir ortamda onun sorununu çözelim. Bu arada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en gösterişli ve lüks cenazesini düzenlemeyi teklif ediyorum. Patrik Kirill'in onu şahsen gömeceğini düşünüyorum!
  FSB müdürü başını salladı.
  - En üst düzeyde Vladimir Putin'in cenazesi olacak. Ve istisnasız tüm devlet başkanlarına davetiye göndereceğiz!
  Mihail Mişustin dedi ki:
  - Volodymyr Zelensky de öldü. Ve neredeyse aynı anda Vladimir Putin ile - bu sembolik!
  Shoigu başını salladı.
  - Evet! Ama aslında, zaten Ukrayna ordusunun komutanı değil. Kendimize yeni başkanlar seçene kadar Ukrayna'ya ateşkes önerebileceğimizi düşünüyorum!
  Başkan Vekili başını salladı.
  - İlginç bir fikir. Tek soru, Savunma Bakanı ne zamandan beri barış hakkında düşünmeye başladı?
  Sergei Shoigu şunları kaydetti:
  Bir yıl boyunca yeterince savaş yaşadım. Ondan önce de Suriye vardı. Ve genel olarak, savaşın bu kadar hoş bir deneyim olduğunu düşünüyor musunuz?
  Mişustin başını salladı.
  - Tabii ki değil! Anladım! Ukrayna, dört aylık bir ateşkes önerisiyle ne yapabilir? Ve sonra savaş sona erecek!
  Savunma Bakanı şunları kaydetti:
  - Ve durmazsa, o zaman ... Ama Minsk anlaşmaları sırasında gerçekten donmuş bir çatışma gibi olabilir!
  Başbakan Vekili, şunları kaydetti:
  - Savaşın her ayı, bir trilyon rubleden fazla doğrudan ve dolaylı maliyettir. Yani çatışmayı dondurmak da bir fikirdir. Ama bakalım Ukrayna tarafı buna nasıl tepki verecek.
  Bu arada başka kararlar da alacağız.
  IE başbakanı şunları söyledi:
  - Hava yastığı boşaldı! Savaşı bitirme zamanı!
  Mişustin başını salladı ve cevap verdi:
  - Kurbanların tüm aileleri ve akrabalarının, aldıkları her şeye ek olarak on milyon ruble vermeleri gerekiyor. Ağır yaralanmalar ve yaralanmalar için beş milyon, hafif yaralanmalar için üç milyon. Ve savaşın tüm katılımcıları iki milyon ruble daha seferber etti! Ve derhal!
  IE Başbakanı içini çekerek şunları söyledi:
  - Bu büyük bir masraf. Ve hazinede o kadar çok paramız yok!
  Mihail Vladimiroviç homurdandı:
  - Yedeklerden arayın. Veya, örneğin, bunları yazdırın. Savaş sırasında küçük bir enflasyon doğaldır. Onu fazla yavaşlatma. Artı, asgari ücreti ve emekli maaşını yükselteceğiz.
  Matvienko başını salladı ve ekledi:
  - Evet ve milletvekilleri bir kemik atmalı. Aksi takdirde, sıradan müteahhitler yakında halkın hizmetkarlarından daha zengin olacak!
  Mişustin başını salladı.
  Ve onlar da para alacak! Evet, ayrıca ölümünden sonra Vladimir Volfovich Zhirinovsky'yi ödüllendirmeye karar verdim. Liberal Demokrat Parti için güzel olacak ve seçimlerde beni destekleyecekler. Özellikle Zhirinovsky'ye teğmen general rütbesi ve Rusya kahramanının yıldızı vereceğim. Yine de, Slutsk'tan bir cumhurbaşkanı adayı sıkıcı olacak!
  Shoigu içini çekerek şunları söyledi:
  - Hiç eğlenmiyoruz!
  Savunma Bakanı Vekili şunları söyledi:
  - Savaş kötüdür! Genel olarak, Putin hala şanslı. Daha sonra ölürse nasıl gömüleceği ve Rusya'da ne tür bir güç olduğu hala bilinmiyor!
  FSB başkanı şunları söyledi:
  - Ve bir gelecek olup olmayacağını hala ileride ne olduğunu bilmiyorsunuz!
  Mihail Mişustin dedi ki:
  - Evet, bana ABD Başkanı John Biden'ın benimle görüşmek istediği bilgisi verildi. Bence onunla dünya sorunlarını tartışabiliriz!
  Medvedev şunları kaydetti:
  - ABD'ye taviz yok!
  Shoigu omuz silkti.
  - Ne hakkında konuşabiliriz? Dürüst olmak gerekirse, başka çıkış yolu yoksa herkes taviz verir!
  Başkan Vekili başını salladı.
  - Evet! Ve Stalin taviz verdi ve Putin de. Örneğin Vladimir Putin, Rusya topraklarının bir kısmını Çin'e devretti. Putin'in bu kadar inatçı ve tavizsiz olduğu düşünülmemelidir. Evet, Bay Medvedev tartışmalı Rus topraklarının bir kısmını da Norveç'e devretti. Dolayısıyla Rusya'nın asla taviz vermediğini düşünmeye gerek yok. Rus birliklerinin Kiev ve Çernihiv bölgelerinden çekilmesi de bir tavizdi. Tüm hayatımız sürekli bir taviz!
  İçişleri Bakanı sormuş:
  - Af çıkacak mı?
  Mişustin başını salladı.
  - Belki! Bence tüm kadınları ve reşit olmayanları serbest bırakabilirsiniz. Dahası, parmaklıklar ardındakiler kar getirmez, sadece kayıp getirir. Yetişkin mahkûmların iş bulması zor ama çocukları işe sokmaya çalışın!
  İçişleri Bakanı kabul etti:
  - Mümkün!
  Başkan Vekili şunları kaydetti:
  - Ekonomik suçlar için bile af ilan edebilir ve gecikmiş bir sermaye affı yapabilirsiniz. Ukrayna ile savaşa neredeyse harcadık. En az bir trilyon yani yirmiye uçtu! Ve belki daha fazlası! İşi Rusya'ya iade etmeliyiz!
  Medvedev şunları kaydetti:
  - Ve miting makalelerine göre? Ayrıca bir af!
  Mişustin başını salladı.
  - İmkansız değil ama göreceğiz! Her halükarda ekonomik af bize fayda sağlar. Evet, kadınlar ve gençler üzgün, hapishanede acı çekiyorlar!
  İçişleri Bakanı kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Genç koloniler artık adeta bir sanatoryum gibi. Orada çocukların çok acı çektiğini söylemem. Birçoğu evde olduğundan daha iyi yemek yiyor!
  Başkan Vekili Mişustin kıkırdadı ve ironiyle cevap verdi:
  İnsan sadece ekmekle yaşamaz! Yine de çocuklar hapishanede bile büyümeli ve iyi beslenmelidir. Ve belki de hepimiz af kapsamındaki emeklileriz, küçük ve orta ağırlıkta suçlar işlemiş kişileriz. Merhametli olalım!
  İçişleri Bakanı cevap verdi:
  - Bu suçta bir sıçramaya yol açacak mı?
  Mişustin kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Çok daha iyi! Polise ihtiyacın var ama iş olacak! Bu arada belki maaşına da zam yaparım.
  IE başbakanı şunları söyledi:
  - Savaşın ne kadar süreceği hala bilinmiyor ama burada bu tür masraflar var. Rubleyi çökertebiliriz!
  Rusya'nın başkan vekili parmağıyla tehdit etti:
  - Ruble, tüm gücümle Rusya'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferime kadar tutulmalı! Ancak emisyon artırılabilir.
  FSB direktörü şunları söyledi:
  - Halk seçimlerde aşırı pasiflik gösterebilir. Zeki ama aynı zamanda iğrenç adaylara ihtiyacımız var ki çok oy almasınlar!
  Mişustin içini çekerek şunları söyledi:
  - Ne yazık ki, Zhirinovsky'nin yerini alacak kimse yok. Ksenia Sobchak'ın gerçeği de var. Ama o da o seviyede değil. Ancak Maxim Galkin'i de sürece dahil edebilirsiniz. Ama bu da ... Yine de neden denemiyorsunuz? Navalny, onun seçimlere girmesine izin vermek tehlikeli - çok fazla oy toplayabilir!
  FSB müdürü başını salladı.
  - Ramzan Kadirov'u içeri almak daha da tehlikeli. Tahta geçerse, Stalin döneminden daha kötü olacak. Ve bunu dikkate almalıyız!
  Başkan Vekili başını salladı.
  - Evet! Hedef Ramazan! Ses çıkarmamak için! Ve onun hakkında uzlaşmacı kanıtlar aramaya devam et. Zyuganov'a gelince, bu yaşlı adam bizim için kesinlikle tehlikeli değil!
  FSB direktörü şunları kaydetti:
  - Oryol bölgesi valisi Klychkov'u ve hatta Konovalov'u da aday gösterebilirler. Bunlar sahip oldukları en güçlü seçenekler!
  Mişustin gülümseyerek sordu:
  - Uzlaşmacı kanıtları var mı?
  - Elbette var!
  Rusya'nın Başkan Vekili başını salladı:
  - Öyleyse kullan! Bizim için sıkıcı Zyuganov, ebedi saniyenin en iyisi ve fikir tartışması ortakları olmasına rağmen. Asık suratına ve hatta çok yaşlı olmasına bakınca kimse böyle bir başkana sahip olmak istemez!
  Matvienko şunları önerdi:
  - Belki bir porno aktrisini aday gösterebilirsin? Ve iyi buharla?
  Mişustin kel kafasını salladı:
  - Bu da iyi bir fikir! Bunu da deneyebilirsiniz! Örneğin, Vladimir Bryntsalov'un 1996'daki adaylığı gerçekten parlak bir PR hamlesiydi. Geçmişine bakıldığında, Boris Yeltsin bile o kadar aptal görünmüyordu!
  FSB direktörü şunları söyledi:
  - Ve Vladimir Bryntsalov hala yaşıyor!
  Rusya Başkan Vekili gülümseyerek başını salladı:
  - Kayıt olabileceğiniz şey bu! İnsanların eğlenmesine izin verin!
  Medvedev doğruladı:
  - Grigory Yavlinsky gibi! Yaşlı at karıkları bozmaz!
  Mişustin başını salladı.
  - Ama porno oyuncusu genç ve güzel olacak! Bu da seçimlere daha fazla heyecan ve başarı kazandıracak!
  O zamana kadar sessiz kalan Dışişleri Bakanı bir açıklama yaptı:
  - Peki Lukashenka ile ne yapacağız?
  Medvedev homurdandı:
  - Bu eski kütük çoktan tükendi. Ama yine de Rusya'da popüler! Bir müttefik ve basma olmasına rağmen!
  Mihail Vladimiroviç yanıtladı:
  - Onu Vladimir Putin'in cenazesine davet edip konuşmamız gerekiyor. Desteğimizin devamını istiyorsa benim lehime seçim kampanyasına katılmalı. Lukashenka haddini bilmeli, tamamen bize bağlı!
  Shoigu şunları kaydetti:
  - Bu durumda ona baskı yapabiliriz. Hatta onları Ukrayna ile savaşa girmeye zorlar.
  Mişustin başını salladı.
  - Bu son çare! Ve böylece Ukrayna ile sorunu dostane bir şekilde çözmeye çalışacağız. Peki, bu konuda bir referandum. İnsanlarla tartışabilir ve medyadaki tartışmanın gidişatını etkileyebilirsiniz.
  Savunma Bakanı şunları kaydetti:
  - Nasıl sonuçlanacak ... Ama referandumdaki insanlar savaşa hayır derse, o zaman sadece daha fazla sorunumuz olur!
  Mihail Mişustin kel kafasını kaşıdı ve şöyle dedi:
  - Evet, gerçekten öyle olabilir. Ancak referandum ertelenebilir. Bu arada, anayasada bazı değişiklikler yapmak gibi bir fikrim var. Yetkililerin yurtdışında hesapları ve varlıkları olmasına izin verin. O zaman dünya çapında etkimiz olacak!
  Medvedev başını salladı.
  - Anayasada buna da karşıyım, yetkililerin hareket özgürlüğü olmalı.
  Mişustin şöyle devam etti:
  "Ve mahkumların ve on dört yaşından büyük gençlerin oy kullanmasına izin verilmeli. Ve bu iyi bir hamle olurdu! Artı, anayasada birkaç değişiklik daha. Özellikle Federasyon Konseyi'ni valiler gibi yirmi bir yaşından genç yapmak mümkün olabilirdi.
  Matvienko şüpheyle şunları kaydetti:
  - Gençleri yönetmek bazen çok zordur!
  Rusya'nın başkan vekili kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Nesillerin değişimi kaçınılmaz! Ve herkesin bunu anlaması gerekiyor! Bu arada... Erkekler için emeklilik yaşının birkaç yıllığına altmış üçe düşürülmesi gerekiyor.
  Bu adil olurdu!
  Matvienko sordu:
  - Ve kadınlar?
  Mişustin başını salladı.
  - HAYIR! Zaten erkeklerden daha uzun yaşıyorlar! Evet, erken emekli oluyorlar. Yani adil olacak. Ve bir şey daha - Vladimir Putin'in ölümü - Putinka votkası ile bağlantıları serbest bırakmak gerekiyor. Ve sadece doksan dokuz ruble ve bir buçuk litreye mal olmalı! Bu insanlar için bir zevk olacak!
  Medvedev kıkırdadı ve önerdi:
  - Veya Mishustinka votkasını da serbest bırakabilirsiniz. İnsanlar için de büyük bir sevinç olacak!
  Mihail Vladimiroviç başını salladı.
  - Bu da iyi bir fikir! Votka ve sigarayı bırakalım!
  Güvenlik Konseyi birkaç konuyu daha kararlaştırdı ve dağıldı. Ve çok uzun süre oturdular.
  Sonra Mişustin, Joe Biden'ı aradı.
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı telefonu açtı.
  Mihail Vladimiroviç şunları söyledi:
  - Şimdi Rusya'daki en önemli benim!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı başını salladı.
  - Bu iyi!
  Rusya Devlet Başkanı Vekili şunları söyledi:
  - Batı ile ilişkilerimizi geliştirmek istiyorum. Ancak bunun için yüzleşmemizin yoğunluğunu azaltmamız gerekiyor. Ve yüzleşmek için gereksiz sebepler vermeyin.
  Joe Biden başını salladı.
  - TAMAM! Ama ne yapabiliriz?
  Mişustin cevap verdi:
  - En iyisi Vladimir Putin'in cenazesine gelirseniz ve orada işbirliğinin ayrıntılarını konuşursak!
  ABD Başkanı sordu:
  - Ukrayna ile savaşı durdurmak mı?
  Rusya'nın başkan vekili iç çekerek cevap verdi:
  - Elimden geleni yapacağım! Ama yapabilir miyim bilmiyorum! Ayrıca, henüz Rusya'nın başkanı değilim, sadece oyunculuk yapıyorum!
  Joe Biden doğruladı:
  - Anlıyorum! Peki, kimin Kırım'ı?
  Mişustin dürüstçe cevap verdi:
  - Konuşana kadar. Aksi takdirde her şeyimi kaybedeceğim! Ancak hem Ukrayna'da hem de Rusya'da meşru bir cumhurbaşkanının ortaya çıkması için bir şeye ihtiyaç varsa. Ukrayna'yı bizimle dört aylık bir ateşkes yapmaya ikna etmeniz gerekiyor. Hem biz hem de onlar cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunda müzakere etmek daha kolay olacak!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı şunları kaydetti:
  - Bu iyi bir fikir! Ancak Rusya, Ukrayna'da kendisine ait gördüğü dört bölgeyi terk etmelidir!
  Rusya'nın başkan vekili kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Seçimlerden sonra daha fazla fırsatım ve kaynağım olacak. Burada uzlaşmalar mümkündür. Ama henüz tüm güce sahip değilim!
  Joe Biden şunları söyledi:
  - Bir siyasi tutukluyu salıverecek misiniz?
  Rusya'nın cumhurbaşkanı vekili dürüstçe cevap verdi:
  - Büyük bir af çıkacak ve tüm mahkumlar dışarı çıkacak. Bu yüzden endişelenme!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı gülümseyerek cevap verdi:
  - Sana inanıyorum! Pekala, barış konusunda anlaşacağız ve ben Moskova'daki Vladimir Putin'in cenazesine geleceğim. Ama benim ve sizin dostluğunuzun bir işareti olarak, belki Rusya diktatörü mahkum eder?
  Mişustin içini çekerek cevap verdi:
  - Şimdilik ne yazık ki Vladimir Putin'in hala sahip olduğu popülaritesini hesaba katmalıyız. Ama gelecekte bu mümkün. Nikita Kruşçev de Yirminci Kongreyi hemen yapmadı!
  Joe Biden, karnı tok bir piton gülümsemesiyle şunları söyledi:
  - Bu harika! Nedense sana inanıyorum! arkadaş olacak mıyız?
  Mihail Vladimiroviç yanıtladı:
  - Zaman gösterecek! Ilımlı olmalısın. Tatlı değil - yalanmamak için, ama tükürülmemek için acı değil! Bu nedenle şimdilik uçurumun üzerindeki ip gibi yürüyorum. Lütfen beni aşağı itme!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı cevap verdi:
  - Rusya ile dostluk ve uzun vadeli ortaklık ve belki de müttefik ilişkilerle de ilgileniyoruz. Eminim anlaşacağız. Ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in cenazesinde daha detaylı konuşacağız!
  Mişustin başını salladı ve onayladı:
  - Hadi Konuşalım!
  Sonra boruları kapattılar. Şimdi, Rusya ve medeni olan ve çok dünyevi olmayan her şey için başka bir dönem başladı!
  
  
  RUS KIZLARI TALİBAN'IN BURUNUNU KIRDI
  DİPNOT
  Rusya'nın ana güçlerinin Ukrayna'da sıkışıp kalmasından yararlanan Taliban, Tacikistan'daki Rus üssüne saldırarak ikinci bir cephe açtı. Tacikler kısmen kaçtı, kısmen Rus ordusuna teslim oldu, gerçek ve kanlı bir şekilde savaşmak zorunda kaldılar. Savaşlar çetin ama bikinili çıplak ayaklı kızlar savaşlarda kahramanlık gösteriyor.
  . BÖLÜM 1
  Rus birlikleri Ukrayna topraklarında yenilgi üstüne yenilgi almaya başladıktan sonra, Taliban karar verdi: onların saati gelmişti. Ve 2022 sonbaharının sonlarında Tacikistan'ı vurdular. Beklendiği gibi, Tacik birliklerinin savaşa ve her şeyden önce ahlaki olarak hazır olduğu ortaya çıktı. Çoğu teslim oldu veya kaçtı. Tacikistan'daki Rus askeri üssü kuşatıldı ve Taliban her taraftan saldırdı.
  Rusya aceleyle Tacikistan'a kuvvet nakletmek ve orada ikinci bir cephe açmak zorunda kaldı.
  Ve birliklerin birkaç sınırdan nakledilmesi gerekiyordu. Sonuç olarak, Taliban Rus üssünü yendi. Askerlerin bir kısmı katledildi, bir kısmı da esir alındı.
  Ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yine de büyük bir gecikmeyle genel seferberlik ilan etmek ve Tacikistan'a yeni birlikler nakletmek zorunda kaldı. Bu da tabii ki hem Rusya ekonomisine hem de bütçeye ek bir yük getirdi ve Putin'in halk nezdindeki popülaritesinin azalmasına katkıda bulundu.
  Ancak Rusya artık Taliban'a karşı da savaşıyordu. Ancak Afganistan'da neredeyse kırk milyon insan var - çoğu genç ve daha önce Amerikalılardan ele geçirilen çok sayıda ekipman. Ve diğerleri garip olsa ve Rusya'nın topraklarından asker nakletmesini engellemese bile böyle bir ordunun üstesinden gelmeye çalışın. Her ne olursa olsun, ahlaki açıdan Ruslar, Ukraynalı kardeşleriyle savaşmaktansa Taliban Mücahidleriyle savaşmaktan çok daha hoş. Ve bu nedenle elbette güzel, seksi ve çekici kızlar da savaşlara katılıyor.
  Savaşı çok ilginç kılan şey.
  Tacikistan'da kışın bile neredeyse hiç kar yok. Ve kızlar çıplak, pembe topuklarını sergileyerek saldırıya geçerler.
  Natasha bir makineli tüfekle ateş ederken, aynı zamanda çıplak ayak parmaklarıyla yıkıcı bir ölüm hediyesi fırlatıyor.
  Parçalanmış Taliban'ın cesetleri ayağa fırlıyor.
  Savaşçı haykırıyor:
  - Güzel çocuklarımız için!
  Başka bir savaşçı olan Zoya da hafif makineli tüfekle ateş ediyor. Büyük bir doğrulukla karalamalar yapıyor, Mücahidleri öldürüyor. Biçilmiş buğday demetleri gibi yere düşüyorlar.
  Ve altın saçlı büyüleyici bir kız çıplak topuğuyla bir ölüm bezelye fırlattı ve cıvıldadı:
  - Rus' ülkeyi kendisi ile savundu,
  Çekirge istilasından...
  Ve göğüsleriyle kaplı -
  Toprak Ana'nın tüm halkları!
  Ve savaşçı onu alacak ve ağzının tam dişini göstererek gülecek. Ve çikolatalı dondurmadan daha fazlasını yalayan çok yaramaz bir dille.
  Sıra sıra Taliban'ı biçen akrobasi uzmanlarından biri olan Augustine, cıvıldadı:
  - Karda elmalar
  Bunlar meme kızlar ...
  Sana yardım edeceğim,
  Harika jüriler olacak!
  Ve savaşçı yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül yok etme armağanını fırlattı. Ve birçok Taliban, kafalarını ve uzuvlarını kopararak farklı yönlere dağıttı.
  Svetlana ayrıca Mücahidleri biçiyor ve bunu büyük bir şevkle yapıyor. Bu kızda çok fazla baskı ve çılgın bir enerji var. Çıplak ayak parmaklarıyla büyük, yıkıcı bir ölüm armağanı fırlatır.
  Ve sonra şarkı söylüyor:
  - Yalınayak, yalınayak, yalınayak kızlar hakkında ...
  Örgüleri, örgüleri, örgüleri sallıyoruz!
  Kadın savaşçılar Taliban'ı o kadar ele geçirdi ki, güzellerin topukları parıldadı.
  Gerçekten de, bir Rus kadını büyük bir güçtür. Ve düşmanları motorlu bir tırpan gibi biçiyor. Ve gerçekten tabutlara ve hatta toprağa giriyor.
  Kadın savaşçılar öfkeli mizaçlarını sergiliyor ve kükrüyorlar:
  Biz Komsomol kızlarıyız
  Eskimo'yu seviyoruz...
  Güzellerin sesi cıvıl cıvıl,
  Yeni bir film olacak!
  Ve savaşçılar çok uzun ve çok eğlenceli dillerini aldılar ve gösterdiler.
  Elbette Taliban ile olan savaş kolay bir bilmece değil. Ve önemli sayıda Rus ölüyor. Ve Tacikistan'dan iki yüz yük taşımak için geliyor.
  Tabii ki, Rusya'nın kendisinde insanlar isyan etmeye başlıyor - Ukrayna ile savaşa neden ihtiyaç duyuldu? Rusya, Tacikistan'daki savaşın bedelini oğullarının ve kızlarının hayatlarıyla mı ödemeli? Sorular elbette tamamen doğal. Aslında, oyun muma değer mi?
  Ayrıca fiyatlar yükseliyor ve zafer kokusu yok. Ve sonra Zyuganov da felç geçirdi ve bir cep muhalifini felç etti. Ne kadar zamandır yetkililere itaat eden Gennady Andreevich, çevrelerde marjinallere liderlik ediyor ve yarı muhalefeti taklit ediyor. Ve şimdi, yetkililer için en uygun olan en kalabalık ve popüler muhalefetin lideri aldı ve eğildi. Kutsal bir yer asla boş değildir. Diğerleri geldi, genç ve çok daha agresif.
  Ve taht sallandı...
  Ancak Taliban ile bir savaş varken. Burada taarruz uçağı pilotlarından kızlar gökyüzünde savaşıyorlar.
  Anastasia Vedmakova, ünlü kızıl saçlı savaşçılardan biridir. Ukrayna'ya karşı savaşmayı reddetti ama lütfen Taliban'ı yok edin.
  Elbette birçok Asa savaşçısı Slav kardeşlerini öldürmek istemedi.
  Ama Mücahidlerle - lütfen.
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Taliban'a ateş etti. Afganlara bir roket gönderdi ve şarkı söyledi:
  Savaşarak nasıl yaşadık
  Ve ölümden korkmamak...
  Yani yalınayak bir pilot mevcut!
  Başka bir as savaşçı da güzeldir, ancak bu sefer sarışın Akulina Orlova da hortlaklarla savaşır. Evet, Afganlar, dushmanlar veya ruhlarla yapılan ilk savaşta olduğu gibi Taliban denir. Düşman gerçekten güçlü ve sayıca çok. Ve Taliban ve hava savunmasının kendilerine ait. Eski hükümet ordusundan yakalananlar dahil.
  Akulina Orlova uçağıyla U dönüşü yapar ve Stinger füzesinden ayrılır, ardından kız şarkı söyler:
  - Kötü bir ruh kayaların üzerinde sürünür,
  Napalm ile yakarsın...
  Peki, eğer Taliban
  Savaşta aldatmayı kullanalım!
  Başka bir kız Margarita Magnitnaya. Altın varak gibi saçları var. Çok güzel kız. Ayrıca kategorik olarak Ukrayna ile savaşmayı reddetti. Slav kardeşlere karşı silah kaldırmayacağı için. Bu çok fazla onaya neden oldu. Ve Taliban dini fanatikler ve bir zamanlar Çeçen ayrılıkçılara yardım etti. Üstelik Taliban, Çeçenya'nın bağımsızlığını tanıyan dünyadaki tek devletti. Bu da tabii ki uzun yıllar Rusya ile ilişkilere damgasını vurdu.
  Margarita Magnitnaya savaşmaya hazır. Çıplak ayak parmakları düğmelere basıyor. Ve devasa, yıkıcı güce sahip roketler Taliban'a doğru uçuyor. Ve sakallı Afganları dövdüler.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Vatan, çirkinler ağlasın,
  Ve güzel olmasa bile onu seviyoruz!
  Piçler saftır
  Chekist yönetirse,
  yani faşizm olacak
  İnsanlığın ayıbı!
  İlk çözülme,
  Stalin'in cenazesi -
  Rus' Cain olmayacak,
  Yaralanmış olsa bile!
  Ve savaşçılar koro halinde aldılar ve cıvıldadılar:
  - Slavların aşağılanmasına katlanmayın,
  Hepimiz Ukrayna için varız...
  Daha fazla hakaret etmeyelim
  Cain, kafamız havuzda!
  Fırtına birliklerindeki kızlar Taliban'ı vurdu ve bu Mücahidleri parçalayıp öldürdü.
  Burada ruhları harmanlamak için uçarlar. Ancak ölü Rus askerleri ve subaylarının bulunduğu çinko tabutlar Tacikistan'dan çıkarılıyor.
  Bu askerlerden biri bacaksız kaldı. Ve hüzünle, sevinçle ve gözlerinde yaşlarla şarkı söylüyor:
  - Bir şekilde tabutun içine girdiler,
  Ve en güçlü hortlak
  Hepsi sıkılmış ve sıkışmış,
  Ve sıkıca çarptı!
  Tanklarda da kızlar var. Çok ilginç bir Rus arabası "Ayı". O çok ağır bir tank - yüz tondan fazla - deneysel bir model. Tabii bir de dört kızdan oluşan özel bir ekibi var. Ve hepsinin E ile başlayan isimleri var!
  Burada, örneğin Elizabeth, çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basıyor ve Taliban ile sığınağa vuruyor ve kükrüyor:
  - Komünizme şeref!
  Makineli tüfeklerle ateş etmeye devam eden ve kırmızı meme ucuyla düğmelere basan Ekaterina kükredi:
  - Ve Zyuganov olmadan! Kel kafalı ve sarhoş!
  Elena çıplak topuğuyla pedala basarak ciyakladı:
  - Hint Okyanusu gezileri için!
  Efrosinya da bu sefer oyunbaz dilini kullanarak ve ciyaklayarak ateş etti:
  - Saldırı savaşlarında zaferler için!
  Ve kızlar gülüyor. Taliban savaşçılarını kurşun yağmuruyla sulamak. Ve bunu çok iyi yapıyorlar.
  Düşmana ateş eden Elizabeth, diye düşündü. Gerçekten de, bir kişinin beyni varsa, herhangi bir dinin bir peri masalı ve insan fantezisi olduğunu anlar!
  Ama neden her türlü din tüm dünyaya yayıldı? Ve birçok sağduyuya aykırı mı? Gerçekten de, en büyük dini ele alalım: Hristiyanlık. Çarmıhta çarmıha gerilmiş Tanrı'ya inanmak aptalca ve gülünçtür. Aslında, İncil'e inanıyorsanız, o zaman Tanrı bir şekilde garip ve anlaşılmaz hale gelir.
  Sonra neredeyse tüm insanlığı suyla boğar - milyonlarca insan ölür ve sadece sekiz kişi kurtulur. O halde, tam tersine, cellatlar için çarmıhta mı dua ediliyor?
  Eski Ahit'teki Tanrı'nın çok acımasız olduğu, ancak Yeni Ahit'te Mesih'in son derece nazik olduğu not edilebilir. Ve burada bariz bir çelişki var. Gerçekten de, eğer İsa, Oğul Tanrı olsaydı, Sodom ve Gomora'yı yakmak zorunda kalırdı. Ama yetişkinler, çocuklar ve kadınlar vardı. Bu acımasız değil mi?
  Evet ve diğer birçok zulüm örneği çok uzun süre listelenebilir. Elisha'nın bir çocuk cinayeti bir değeri vardır.
  Öyleyse insanların neye inandığını bir düşünün. Devlet de dini dayatıyor. Şimdi de Taliban'ın dini fanatikleriyle savaşıyorlar.
  Ancak uyardılar - ABD'nin Afganistan'dan ayrılmasına sevinmeyin - bu Rusya için yalnızca daha kötü olacak.
  Biraz dinlenen ve Rusya'nın Ukrayna ile savaşta eli kolu bağlı olduğu gerçeğinden yararlanan Taliban, bir darbe aldı ve vurdu. Ve sonra birçok kişi için tahmin edildi. Ve Rusya abone olmak zorunda kaldı. Ve tabii ki, kendi istekleri dışında - Tacikistan'daki üste çok fazla Rus askeri öldü. Böylece Vladimir Putin kendisini başka bir savaşın içinde buldu. Ve tabii ki toplumdaki ruh hali, görevdeki başkana karşı çok daha düşmanca hale geldi. İnsanların sevgisi çok değişkendir. Ve tabii ki Taliban her şeyi doğru hesapladı. Üstelik Amerika Birleşik Devletleri bu durumda tatmin oldu - düşmanlarını çukurlaştırdılar. Ve yaşlı bilge bir adam olan Biden hakkında konuşmaya başladılar. Her şeyi ne kadar akıllıca düzenlediği gibi.
  Aslında yaş ve spor ve bilgelik bir engel değildir!
  Elizabeth tekrar ve tabii ki çıplak ayak parmaklarıyla ateş ediyor. Tankın içi kışın bile oldukça sıcaktır. Ve yaz aylarında Tacikistan'da hava gerçekten çok sıcak.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Uzun, uzun, uzunsa,
  Taliban'a karşı mücadele...
  Eğer uzunsa, uzunsa, uzunsa
  Savaşta yokuş aşağı koş!
  Bu mümkün, mümkün
  Tabii ki, bu doğru, bu doğru...
  Bazen öyle olsa da
  Afrika'yı yakalayabilirsiniz!
  Ve Afrika'da fiyatlar çok yüksek,
  Ve Afrika'da para çok geniş!
  Suaygırları kilo verdi
  İspermeçet balinaları büzüştü...
  Ve insanlar bir papağan gibidir,
  Doğruca cennete git!
  Ekaterina, kırmızı emziğiyle tankın kumanda kolunun düğmesine basarak sırıtarak şunları kaydetti:
  - İyimserliğinizde küçük bir şey var!
  Elizabeth öfkeyle cevap verdi:
  - Başkan ahlaki bir sakat ve bir haydutsa, tebaası ne mutlu olabilir!
  Elena başını salladı.
  - Evet! Atılgan belanın başlangıç olduğunu söylüyorlar! Ancak Putin'i aşırı özgüvenli yapan tam da aşırı şanstı!
  Elizabeth maviye çalan başını salladı.
  - Evet, her zaman bir kişiye bu kadar çok şans vermenin imkansız olduğunu düşünmüşümdür - beyaz bir atın üzerinde oturuyor, yani denizin diz boyu olduğuna inanmaya başlıyor. Ve sonra, Tanrı olmak isteyen yaşlı bir kadın gibi, sonunda hiçbir şeyi kalmaz!
  Catherine buna katıldı:
  - Evet! Putin'in çok şansı vardı ve bu onu şımarttı. Zamanında sevilen servet - Napolyon, Hitler, Korkunç İvan ve sonra onlardan yüz çevirdi.
  Efrosinya şunları kaydetti:
  - Nicholas II çok şanssızdı ama aynı zamanda nazik ve terbiyeli bir çardı. Örneğin, Japonya ile savaşta en azından biraz şanslı olacağını düşünüyor musunuz? Örneğin, Amiral Makarov öldü mü ve her şey farklı olabilirdi . Ve Amiral Makarov, bir dizi beklenmedik tesadüf nedeniyle öldü. Nedense muhriplerle mayın temizleme emri vermedi ve astlarından hiçbiri böyle bir emir vermedi. Ve mayın büyük olasılıkla Rus'du ve büyük bir savaş gemisi bir madenden batmamalıydı. Ve bu durumda bile, örneğin Kirill Romanov kurtarıldığı için Amiral Makarov kurtarılabilirdi.
  Elizabeth kabul etti:
  - Evet, II. Nicholas'a biraz şans, Rusya'ya vasat Vladimir Putin'e çok fazla şanstan çok daha fazlasını verebilir! Örneğin Amiral Makarov, Japonları denizde çok az kan dökerek yenebilirdi ve o zaman samuraylarla yapılan savaş çok fazla fedakarlığa değmezdi. Ve Çarlık Rusyası Japonya ile savaşı kazanmış olsaydı, büyük olasılıkla Birinci Dünya Savaşı olmazdı. Böylece imparatorluk ordusunun otoritesi çok yüksek olur ve Almanlar savaş açmaya cesaret edemezdi!
  Elena başını salladı.
  - Belki! Makarov tek başına Japonya ile savaştaki başarısızlıkların ve şanssızlıkların sayısını tüketmese de. Düşmanın güçlü olduğu kabul edilmelidir. Ancak öte yandan, Oslyabi zırhlısı Tsushima savaşı sırasında bile bu kadar çabuk batmasaydı, filo Vladivostok'a tamamen geçebilirdi! Ve böylece Japonya ile savaşın çok başarısız olduğu ortaya çıktı!
  Efrosinya şunları kaydetti:
  - Ancak kırk beşinci yılda Japonya ile yapılan savaş şaşırtıcı derecede kolay ve başarılıydı. Japonya'nın şansı bitmiş gibi. Ancak ne yazık ki Stalin'in zaferi, komünistlerin Çin üzerinde iktidarı ele geçirmesine ve Brejnev yönetimindeki SSCB'ye neredeyse saldıran çok güçlü ve tehlikeli bir imparatorluğun ortaya çıkmasına neden oldu. Şimdi bile, Çin sadece bir arkadaş gibi davranıyor. Ve toprağımızı Urallara kesmek istiyor.
  Catherine başını salladı.
  - Evet! O zaman Japonlar yenilmiş olsaydı, Çin'in kuzeyi yerine Zheltorossia olacaktı ve Ortodoksluk cennetin altındaki imparatorluğa gelecekti. Ve Stalin'in Japonlara karşı kolay zaferinin bir sonucu olarak olanlar. Ateist bir imparatorluğun doğuşu ve Rusya sınırlarında güçlü bir canavar!
  Elizabeth dişlerini göstererek şunu fark etti:
  - Öyleyse bundan sonra Hıristiyan Tanrı'ya inan. Japonya'ya karşı bir zafer, on milyonlarca yeni Ortodoks inananı verecektir. Bunun yerine Rusya'da saldırgan bir ateist rejim iktidara geldi. Ve sonra kanlı Stalinist rejim, ateizmi Çin'e getirdi. Ve Mao'nun acımasız imparatorluğu ortaya çıktı. Tanrı'nın ne istediğini gerçekten anlamıyorum!
  Elena, şunları kaydetti:
  - Ya da hiç Tanrı yok! Ya Şeytan, İncil'in onun hakkında söylediğinden çok daha güçlüdür ya da Yüce Allah'ın planları bizim için anlaşılmazdır!
  Efrosinya şunları kaydetti:
  "Genellikle zalim krallar daha büyük ve müreffehtir!" Bunun tek istisnası, belki de Birinci İskender'di - kral zeki, kibar, liberal, beyefendiydi ve sinek döşemeli değildi. Ve birlikte başarılı!
  Elizabeth, şunları kaydetti:
  - Ve İkinci Catherine zalim ve kötü bir hükümdar olarak görülmedi ve aynı zamanda çok başarılıydı. Doğru, o bir fahişeydi ve genel olarak tamamen iyi olmayan bir insandı. Köylülerin efendileri hakkında şikayet etmelerini yasakladı. Bu kadar kötü bir insana bu kadar şans verilmiş olması bile garip!
  Elena başını salladı.
  - Evet ve sonra Hıristiyan Tanrı'ya inan! Ne zaman - kötü ve aşağılık en başarılı!
  Catherine öfkeyle şarkı söyledi:
  Dünya şiddet üzerine kurulu
  Büyük bir şekilde kırbaçlanan öfke volkanı...
  Daha yüksek gerilim,
  Acı ve korkuyla uyanır
  Bize sadece korku arkadaş verebilir,
  Sadece acı seni çalışmaya teşvik eder,
  Çünkü gittikçe daha fazlasını istiyorum
  Hyperplasma kalabalığa patlayacak!
  Elizabeth iç çekerek dedi ki:
  - Evet, Cengiz Han kaba bir pagandı. Okuma yazma bilmiyordu ama dünyanın yarısını ele geçirdi. Hem Müslümanlar hem de Hıristiyanlar onunla savaşta kaybetti. Ve soru şu: O sırada Yüce Allah neredeydi? Ve neden Moğolların putperestliği Tektanrıcılığı: İslam'ı ve Hıristiyanlığı yendi?
  Efrosinya gülümseyerek şunları söyledi:
  - Aynı şekilde şunu da sorabilirsiniz: Kabil, Habil'i öldürdüğünde Yüce Tanrı neredeydi? İnsanlık tarihindeki ilk kardeş katliamına neden izin verdi?
  Elena kıkırdadı ve özetledi:
  - Evet, sonsuza kadar tartışabilirsiniz, ancak Tanrı'nın var olduğunu veya olmadığını asla kanıtlayamazsınız?
  Catherine kaydetti:
  - İsa Mesih pahasına, bundan kesinlikle şüpheliyim. Talihsiz, ezilen Yahudiler, güçlü, yetenekli bir hipnozcuyu - örneğin Anatoly Kashpirovsky gibi - mesih ve tanrılaştırmak için alabilirler. Anatoly Mihayloviç'in mucizelerinin istatistiklerine bakarsanız, o İsa'dan daha havalı!
  Efrosinya kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  - Tanrı körlerin gözlerini açmasını yasaklar,
  Ve sırtınızı kambur olarak düzeltin ...
  Evet Tanrım, biraz da olsa Tanrı olmak,
  Ama biraz çarmıha gerilemezsin!
  Ve kızlar yeniden Taliban'ı ele geçirdi. Çıplak ayak parmaklarıyla kumanda çubuğunun düğmelerine basarak çok sayıda Mücahidi biçtiler ve tam anlamıyla yığınlar halinde yere serdiler. Sakallı Taliban, makineli tüfek ateşi ve yüksek patlayıcı parçalanma mermileri altında ölüyordu. Dini fanatiklerin kitlesel imhasıyla ciddi eğlence başladı.
  Ve işte Alenka, Tacikistan'ın serin kış havasına rağmen Taliban'a çıplak ayakla saldıran güzel kızlardan oluşan taburuyla.
  Doğru, kısa etek giyiyorlar ve vücutlarını Kevlar zırhı kaplıyor.
  Güzeller saldırıya geçer ve şarkı söyler:
  - Şeytani Taliban kayaların üzerinde sürünüyor,
  Ama kızlar en havalı...
  Onu napalmla döv
  Başarıyı kutlayacağız!
  Ve kızlar inci gibi dişlerle parlayacak.
  Ve sonra Anyuta, Mücahidlere çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcılarla bezelye fırlatacak. Ve yavru kediler gibi Taliban'ı farklı yönlere çarpacak.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Anavatana şan, şeref,
  Tanklar ileri atılıyor ...
  Bikinili kızların bölümleri
  Rus halkına selamlar!
  Kızıl saçlı Alla ayrıca sakallı düşmanlara ateş eder, onları biçer ve şarkı söyler:
  - Ruslar bu Taliban'a güldü,
  Her yaşta, bu yüzden o ve Rus'!
  Ve kız ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla Mücahidlere öldürücü bir limon alıp fırlatacak. Ve düşmanları farklı yönlere dağıtın.
  Ve ciğerlerinin tepesinde nasıl ıslık çalıyor.
  Birkaç düzine karga şaşkına döndü. Kalp krizi geçirip traşlı Taliban'ın kafalarına düştüler ve delindiler. Sonra savaşçı cıvıldadı:
  - Konu bizimle çok tartışmalı,
  Bunun sadece en yüksek sınıf olacağına inanıyorum!
  Taliban'ın kazanacağını biliyorum
  Ne de olsa, üstümüzde gururlu bir melek var!
  Bikinili kızlardan bir diğeri olan Maria onu aldı ve ıslık çaldı. Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana büyük bir öldürücü güç fırlattı, çok yıkıcı bir ölüm hediyesi. Taliban savaşçılarını parçaladı ve dişlerini gıcırdattı:
  - Rusya'nın etrafında büyük bir sis var,
  Ve Taliban savaşçısı Anavatan'a koşuyor!
  Olympias gerçekten bir kız-kahramandır. İri ve aynı zamanda açık kahverengi saçları var. Savaşçının lüks kalçaları ve çikolata karolarla kaplı güçlü bir presi var. Böyle bir canavar kıza karşı gerçekten kimse karşı koyamaz.
  Ve şimdi, güçlü, kaslı, çıplak ayaklarıyla koca bir varil patlayıcıyı kaldırdı ve onu Taliban'a nasıl fırlatacağını. Ve bu namlu büyük, ölümcül bir hızla koştu. Ve nasıl Mücahidlere çarpacak, onları kelimenin tam anlamıyla parçalayacak.
  Kahraman savaşçı bunu sevinçle aldı ve şarkı söyledi:
  Ve Murov'un üzerinde gökyüzü kasvetli,
  Şafak doğuyor...
  İlya Muromets'in kızları gibiyiz.
  Güçleriyle boşuna övünmediler!
  Gerçekten de, Ukraynalı kardeşlerinizle savaşmaktansa Taliban'la savaşıp onları öldürmek çok daha keyifli. Burada kardeşleri öldürmenin günah olduğu konusunda herkesin hemfikir olacağını düşünüyorum. Ve Vladimir Putin zaten açıkça Rus birliklerine çağrıldı - Vovka-Cain!
  Olympias öfkeyle şarkı söyledi:
  Pekala, kaç kardeşi öldürebilirsin,
  Sonuçta, bir insan, inan bana, mutluluk için doğdu ...
  Anne oğlunun cepheye gitmesine izin vermiyor,
  Ve yazın bile savaşta kötü hava var!
  Bundan sonra kahraman kız onu alıp ciğerlerine hava çekecek ve ıslık çalacaktır. Yüzlerce karga hemen kalp krizi geçirir ve bayılır. Ve keskin gagaları aşağı uçar ve Rus birliklerinin mevzilerine baskı yapan Taliban'ın kafataslarını deler.
  Kargaları ıslıklarla yere seren ve serseme çeviren Olympias, kargayı aldı ve cıvıldadı:
  O, o, o - toynakları çalıyor,
  O, o, o - makineli tüfek vurdu!
  Taliban ordusu kafasına göre ezildi,
  Ve kimse kızların ordusunu kıramayacak!
  Marusya, ilerleyen Taliban askerlerine de ateş ediyor. Öfkesini ve en yüksek sınıfını gösterir. Makineli tüfeği Mücahidleri tüm saflarda biçiyor.
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlatır. Bir yığın Taliban savaşçısını yere serer ve ciyaklar:
  - Savaş Klasikleri,
  Bu kız yalınayak olmalı...
  kızları ve oğulları
  Herkesi bir oyuna çevirelim!
  Savaşçılar ve aslında güzellik.
  Taliban'a ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla yıkım hediyeleri fırlatan Matryona cıvıldadı:
  - Bikinili kızlara şeref,
  Mücahidleri yendiler...
  Kızların çıplak bıçakları var
  Akşam yemeği için böyle saldırın!
  İnce belli ve gösterişli kalçalara sahip bir kız, ilerleyen Taliban'a ateş ediyor. Bunu çok zekice ve doğru bir şekilde yapıyor. Onları bir çim biçme makinesi gibi biçiyor ve şarkı söylüyor:
  - Kız polka dansı yaptı,
  Erken bir saatte çimlerde...
  Kuyruk sola, kuyruk sağa
  Polka Karabaş budur!
  Ve şimdi savaşçı, çıplak ayak parmaklarıyla düşmana yine öldürücü bir hediye fırlatacak. Ve çok sayıda Taliban'ı yere serecek.
  İşte Victoria ve Veronica ile savaşıyorlar. Her iki kız da çok havalı. Ve son derece iyi ateş ediyorlar.
  Victoria çıplak, ölümcül gücüyle bir yok etme armağanı fırlattı. Bir sürü dushman yırttı ve ciyakladı:
  - Para cüzdanda erir,
  Başkentler eriyor...
  Ve Rusça -
  Para man demektir!
  Başka bir kız, sağır edici bir ultrasonu açan ve havada uçmasına izin veren kırmızı meme ucuyla düğmeye bastı. Ve şimdiden Taliban'ın tıraşlı kafalarına binlerce karga düştü. Ve onları yumruklayalım.
  Kızıl saçlı kız şarkı söyledi:
  Mücahitler Rusya'ya saldırıyor
  Afganistan'a koşan birçoğu var ...
  Büyükbabalar o zamanlar Afganistan'da savaştı,
  Şimdi zorlu Taliban kılıcını kaldırdı!
  
  Ama yalınayak kızlar pes etmez
  Sadece en yüksek sınıfı gösterecekler ...
  Taliban donanması ile hızlı bir şekilde savaşıyorlar,
  Ve tam göze çarpıyorlar!
  Ve savaşçı, çıplak ayaklarıyla ölümcül bir güçle bir yok etme armağanı fırlatacak. Ve herkes ondan alır.
  Alice ve Angelica, keskin nişancı tüfekleriyle Taliban'a ateş eder. Ve bunu son derece iyi yapıyorlar. Ve çok doğru bir ateş yakıyorlar.
  Alice aldı ve şarkı söyledi:
  Dushman için bir tabut olacak,
  Sağlığı korumak için...
  Kızlar kışın çıplak koşar!
  Ve Mücahidlerin sırtını kırın!
  Ve savaşçılar hemen dillerini aldı ve gösterdi!
  Ve sonra Alice, bir düğmeye basarak göğsünün kırmızı meme ucunu kullanarak ateş etti. Ve bir düzine Taliban'ı devirdi.
  Alice aldı ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Vatan ve sonuna kadar özgürlük için,
  bikinili çıplak kızlar
  Sen öyle bir kahramansın ki...
  Kalplerin birlikte atmasını sağlamak!
  Angelica doğruladı:
  - Birlikte vurun! Bu harika!
  . BÖLÜM 2
  Taliban ile Rusya arasındaki savaş devam etti. Afganistan büyük bir nüfus, birçok genç aç, kızgın ve saldırgan.
  Ve onlar Tacikistan'da savaşıyorlar, dünyanın büyük bölümünün desteklediği Ukrayna'daki savaşta ise Rusya'nın eli kolu bağlı.
  Ve Taliban bunu kullanıyor.
  Ama çok yalınayak ve güzel kızlar Rusya'nın yanında savaşıyor. Dövüşler dalgalar halinde gelir.
  Natasha, Mücahidlere ateş ediyor. Ejderha tipi makineli tüfeklerin öldürücü gücünü kullanıyorlar. Ve Taliban'a kurşun yağdırıyor.
  Ve kıza basarak düşerler. Burada derme çatma bir uçaksavar tesisinden düşürülen bir Rus helikopteri düşecek. Taliban onu vurdu. Doğru, helikopter kızlar değil, erkekler ve özellikle üzgün değiller.
  Ve Natasha bir kız ve hala bikinili çıplak ayaklı. Ve neredeyse çıplak olduğunuzda, özellikle kimse sizi tutamaz veya durduramaz.
  Natashka, ölümcül güce sahip yontulmuş bacaklarından oluşan çıplak parmaklarıyla bir yok etme hediyesi fırlattı. Taliban'ı farklı yönlere dağıttı ve inci gibi dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  Kış, kış, kış
  Aniden başladı...
  Öfkeyle süpürüyor, süpürüyor -
  Yarın daha iyi olacak
  Yarın, yarın, yarın!
  Ve şimdi yeni bir yıl!
  Nitekim yılbaşı gecesi Tacikistan'a kar yağdı. Ve şimdi Rus kızları karda çıplak, yontulmuş ayak izleri bırakıyor ve çok güzel görünüyor.
  Zoya aldı ve şarkı söyledi:
  Bir, iki, üç -
  İşlemcileri silin!
  dört sekiz beş
  Hadi oynayalım!
  Ve çıplak ayak parmaklı kız, öldürücü bir güçle bir ölüm armağanı başlatacak.
  Zoya aldı ve dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  Bir iki üç dört beş,
  Tavşan yürüyüşe çıktı ...
  İşte koşan kız geliyor
  Mücahidler öldürür!
  Ve Zoya uzun dilini aldı ve gösterdi.
  Ancak yangına Augustine önderlik ediyor. Böyle bir kız, var olmayandan daha havalı. Ve ölümcül bir özgüvenle karalamak. Gereksiz törenler olmadan Mücahidleri biçer. Sonra şarkı söylemeye başlar;
  Arka işe yaramazsa -
  Askeri şevk yardımcı olmayacak ...
  Isı yoksa,
  Arka taraf öğle yemeği için düşmana gidecek!
  Ve kızıl saçlı Augustine, çıplak ayak parmaklarıyla yok etme armağanını hem alacak hem de fırlatacak. Ve gerçekte, pek çok dushman parçalanacak, bu sadece korku.
  Augustine elbette şarkı söyleme fırsatını kaçırmadı:
  çıplaktım
  Alanın üzerinden atladı!
  Böylece saha boyunca atladı ...
  Kulatsky eşlik etti!
  Ve kız onu alacak ve safirlerle parıldayan gözleri parlayacak. Ve gözleri çok güzel. Ve dil çok eğlenceli. Ve çok çevik ve çok harika. Tıpkı bir tür sulu portakal gibi.
  Svetlana da savaşır. Ve çıplak ayaklarıyla yok etme hediyelerini fırlatır. Hangisi çok ölümcül ve yıkıcı.
  Ve yakınlarda, Taliban bir Rus tankını alıp yere serdi. Ve Rus ordusunun arabası parçalara ayrılmaya başladı, savaş kiti patladı. Ve erkekler yine ölüyor.
  Ama Svetlana'nın pis kokan adamlara ihtiyacı yok. İşkence görmeleri gerekiyor. Ve kız aldı ve şarkı söyledi:
  Erkekler, erkekler, erkekler
  siz sadece büyük canavarlarsınız
  Kızlar seni öldürdüğünde
  Toprağı temizliyorlar!
  Gerçekten de, Taliban canavardır.
  Bir şekilde güzel bir izci kızı yakaladılar. Başlangıç olarak, onu alıp rafa kaldırdılar. Eklemler, çok acı veren ellerden büküldü.
  Daha sonra kızın çıplak ayakları, ayak bileklerini bağlayan bloklarla asıldı. Sonra çıplak ve zarif kıvrımlı tabanlarının altında bir ateş yaktılar.
  Rus kızı çok incindi. Taliban topuklarını kızartmadan önce ayaklarına yağ sürdü ve sürdü. Ve böylece taban yavaşça yandı ve dayanılmaz derecede acı vericiydi. Ve kız inledi ve kükredi. Ve Taliban da onu kırbaçla sırtından ve yanlarından dövdü. Sonra işkenceyi yoğunlaştırmaya karar verdiler. Kızgın bir tel çıkardılar ve güzeli sırtına ve göğsüne vuralım.
  Ve nasıl acıyor. Özellikle Taliban, kızıl meme uçlarını kızgın maşayla Rus kızına bükmeye başladığında. Ve çok ağladı.
  Ve Taliban müfrezesinin ana lideri işkenceden delirmişti. Ve altın dişlerini gösterdi.
  Rus kızı tepki olarak tükürdü. Sonra çıplak ayak parmaklarını kırmaya başladılar. Bu çok acı verici. Ve kız korkunç, dayanılmaz acıdan bayıldı.
  Ancak Taliban işkenceye devam etti. Önce bir kova buzlu su dökerek kızı kendilerine getirdiler. Sonra vücuduna sensörler ve elektrotlar yerleştirdiler.
  Bundan sonra iki çocuk dinamoyu çevirmeye başladı. Akıntı devam etti ve kız korkunç bir acıyla seğirdi. Ve gerçekten de vücut
  Elektrik deşarjları geçer, ürkütücü, at sürüleri kelimesi geçer. Ve gerçekten, herhangi bir kız burada uluyacak.
  Oğlanlar pedalları çeviriyor ve çıplak kız vahşi bir kurt gibi uluyor. Ve çok acı çekiyor. Ve kükreme dayanılmaz.
  Ve akıntının yanı sıra Taliban, Rus kızının zaten büyük kabarcıklarla kaplı olan topuklarını da kızartıyor. Ayrıca kızgın bir tel ile arkadan dövüyorlar. Ve öfke ve dayanıklılıkla saldırırlar.
  Aynı zamanda unu artırdılar. Kızı esnetmeye ve eklemlerini iyice döndürmek için bloğa giderek daha fazla ağırlık asmaya başladılar.
  Taliban'ın baş haydutu şarkı söyledi:
  Ne acı, ne acı
  Bir maç skoru olacak: beş - sıfır!
  Peki, vahşilerden ne alabilirsin? Kızlara bu şekilde çok acımasızca işkence ettiler, ancak özellikle sofistike değiller. Elektrotlar Venüs'ün koynuna konulsa da bundan sonra nasıl bir akım koyacaklardı.
  Taliban barbardır. İşte buradalar, uyuşturucu için aldıkları parayla Çin'den koca bir tank donanması satın aldılar. Gerçekten de Çin, Rusya'nın bir müttefiki ve dostudur.
  Ve Taliban tanklarıyla düşmanın üzerine akın etti.
  Ama onlara karşı T-95'te dört Rus kızı var. Elbette çıplak ayaklı ve bikinili.
  Ve ne?
  Elizabeth ayak parmaklarıyla Mücahidlere ateş etti ve cıvıldadı:
  - Fillerin vatanına şeref!
  Ekaterina ayrıca çıplak, yuvarlak bir topuk kullanarak Taliban'ı aradı ve sordu:
  -Peki fillerin anavatanı neresidir?
  Elizabeth dişlerini göstererek cevap verdi:
  -Elbette, Rusya!
  Catherine kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Ben de Hindistan sandım!
  Elena, göğsünün kırmızı meme ucunun yardımıyla dushmanlara tokat attı, ondan önce sutyenini çıkardı ve ciyakladı:
  - Ve fillerin anavatanının Afrika olduğunu sanıyordum!
  Efrosinya çıplak, yuvarlak topuklarıyla pedallara bastı ve şarkı söyledi:
  - Küçük çocuklar,
  Mümkün değil...
  Yürüyüş için Afrika'ya gitmeyin ....
  Afrika'da Köpekbalıkları, Afrika'da Goriller
  Afrika'da büyük timsahlar var!
  Ve çıplak göğüslü, parlak kırmızı meme uçlarıyla dört çıplak ayaklı kız şarkı söyledi:
  seni ısıracaklar
  Dövün ve gücendirin ....
  Çocukları yürüyüşe Afrika'ya gitmeyin!
  Afrika'da haydut
  Afrika'daki hain
  Afrika'da korkunç bir Barmaley var!
  seni ısıracak
  Dövün ve incitin...
  Çocukları yürüyüşe Afrika'ya gitmeyin,
  Afrika'da Kabus
  çılgın kötü adam,
  Barmaley aniden içinde belirdi!
  Afrika'yı dolaşıp çocukları yiyor!
  Evet çocuklar! Evet çocuklar!
  Kahkahalarla kahkahalar ama Taliban on dört yaşında bir Rus çocuğu yakalayınca onu ciddiye aldı. Önce soyulmuş ve rafa konulmuştur.
  Sonra türbanlı ve sakallı bir dushman, bir gencin çıplak, kaslı vücudunu sıcak demir çubukla yakmaya başladı.
  Sonra, Talib celladı, çocuğun çıplak göğsüne kızgın demirden bir yıldız getirip ona yapıştırdı.
  Çocuk korkunç bir acı içinde çığlık attı ve bilincini kaybetti. Sonra çocuk getirildi. Ve çıplak, neredeyse çocuksu bacaklarını bir blok halinde sıktılar. Ve bloktaki kancalara ağırlık asmaya başladılar. Ve çok acıttı. Çocuğun genç vücudu büyük ölçüde gerildi ve çocuk kelimenin tam anlamıyla inledi.
  Rus çocuğa işkence yapılmaya devam edildi. Ayakların çıplak tabanlarını yağladı. Sonra altlarında bir ateş yaktılar.
  Ve bundan sonra çocuk nasıl çılgınca bağırdı. Evet, çok acı vericiydi.
  Çocuk bağırmaya devam etti ve Taliban tarafından kırbaçla dövüldü.
  Sonra çocuğu kaburgalarından kancalarla tuttular. Ve yine büyük ölçüde ortaya çıktı.
  Sonra Taliban şarkı söyledi:
  Tüm kafirleri yok edeceğiz,
  Genç kalsınlar...
  İşte üstümüzde bir melek,
  Herkesi tahtalara süreceğiz!
  Bundan sonra, Rusya'dan gelen çocuk, tüm ayak parmakları çıplak ayaklarında, kızgın maşayla kırıldı. Ve Taliban, tatlı çocuğa olabildiğince fazla acı çektirmek için bunu yavaş yavaş yaptı. Sonra akkor maşayla genç savaşçının kaburgalarını kırmaya başladılar.
  Böylece çocuğun tek bir kaburgası kalmasın diye onları onun için kırdılar. Ve çocuk acı şokundan öldü.
  Ölümünden önce Mücahidler genci ve yumurtaları ezdi. Ve çok acı vericiydi.
  Bu arada, Witcher'ı kullanan Anastasia, fırtına birliklerinden Taliban'a saldırıyordu. Roketatar kullandı. Çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine bastı ve şarkı söyledi:
  Daha yüksek ve daha yüksek ve daha yüksek
  Führer ördek burnunu kaldırdı ...
  Bazen çatılarımız uçar
  Ancak Taliban olgunlaşmadı!
  Akulina Orlova da düşmana saldırıyor. Bunu çok hassas bir şekilde yapıyor ve düğmeye basmak için kırmızı meme ucunu kullanıyor. Ve yakınlarda bir Rus saldırı uçağı patlar. Ve Taliban'ın öldürücü armağanından memnundu. Belki de Çin'de yapılmış bir şey. Ve böylece büyük ölçüde sikikleri.
  Akulina şarkı söyledi:
  - Bir adam hemen bir tabutun içindeyse,
  Hayat kurtarmak...
  Yalınayak olun kızlar!
  Ve savaşçı onu alıp gülecek. Tabii ki kızın bacakları kışa rağmen ayakkabı bilmiyor. Ve topukları yuvarlak ve kelimenin tam anlamıyla parlıyor. Bu kız harika.
  Göğüs uçları kıpkırmızı ve kilise kubbeleri gibi parlıyor. İşte dövüşen bir kız, tabiri caizse.
  Evet, erkeklerden hoşlanmıyor. Her ne kadar dilini eğlence için kullanmaktan mutlu olsa da. Aslında senin kızıl meme uçlarına başka bir kızın çilekli meme uçlarıyla dokunmak ne güzel. Harika olması için.
  Akulina aldı ve şarkı söyledi:
  Bu çıplak ayaklı kız hakkında
  unutamadım...
  Kaldırım taşları gibiydi,
  Hassas bacakların derisine eziyet ediyorlar!
  Ve Akulina onu alacak ve safir gözlerini devirecek.
  Burada en üst düzeyde ve sınıfta bir kız.
  Ve Margarita Magnitnaya da bir pilot. Her iki kız da yan yana yatmaktan ve yakut gibi parıldayan meme uçlarına dokunmaktan çok hoşlanırlar.
  Ancak erkekleri de ihmal etmezler.
  Bu arada Margarita, Mücahidleri büyük bir ölümcül güçle alıp yenecek.
  Sonra şarkı söylüyor:
  Ah ne bacaklar
  Ne kadar iyi...
  korkma bebeğim
  Telefonu yaz!
  Ve Margarita onu alacak ve dilini gösterecek. son derece alıngan bir kızdır.
  Ve çıplak ayak parmakları ölümcül ölüm hediyeleri gönderiyor.
  Akulina Orlova gülerek şarkı söyledi:
  - Margarita, pencere açık,
  Margarita, her şeyin nasıl olduğunu hatırlıyor musun?
  Anastasia Vedmakova başını salladı.
  - Evet kadın! Her şeyi yapabiliriz ve düşmanları tamamen sileceğiz!
  Ve kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  Ordumuz güçlü
  O dünyayı tutar...
  Taliban gelsin
  Kızları öldürülüyor!
  Örneğin, Fedor da savaşır. Mücahidleri vurmak için havan topu kullanıyor. Ve eğer işler karışırsa, o zaman kimseye önemsiz görünmeyecek. Talib'in uzun sakalı ve traşlı kafası olsa bile.
  Fedora çıplak ayaklarını çamura vurur ve şarkı söyler:
  Gökyüzündeki tutulmayı görün
  Sörfün korkunç sembolü...
  Dünya üzerinde siyah kanatlar
  Sürü uzay uluması!
  Ve başka bir kız, Sirafima, çıplak ayaklarıyla öldürücü bir bomba attı ve bir grup Taliban'ı paramparça etti ve şöyle dedi:
  Taliban - lanet yükseliyor
  Taliban - toplam ölüm ...
  Taliban ve ölü alaylar!
  Taliban çılgın liderler!
  Taliban!
  Ve Sirafika ağzına bir düdük alacak ve nasıl üfleyecek ki kuzgunlar bayılıp Mücahidlerin kafalarını gagalarıyla delecekler.
  Kızların çok mükemmel ve güzel olduğu söylenmelidir.
  Ve şimdi Taliban'ın Rus mühimmat deposunu nasıl ateşe verdiğini görebilirsiniz. Yanmaya başladı ve mermiler ölümcül bir güçle patladı. Taliban kükrüyor ve seviniyor.
  Ama gökten gelen kızlar Mücahidlere çekiçle vuruyor. Ve Albina ve Alvina'nın gökyüzünde nasıl göründüğünü görebilirsiniz.
  Her iki kız da harika sarışınlar. Ve harika güzel. Ve tabii ki yalınayak ve sadece ince külot giyiyor.
  Bunlar kadınlar - en üst düzeyden diyelim. Ve yapabildiklerini herkes tekrar edemez.
  Ve savaşçılar, aslında, öldürmeye başlarlarsa onları durduramazsınız.
  Albina, uçaktan muazzam yıkıcı güce sahip bir roket fırlattı. Ve Taliban ordusunun sığınağını kırdı ve ardından şarkı söyledi:
  - Ben dünyanın en güçlüsüyüm,
  Bacaklar çıplak meme uçları olmasına rağmen ...
  Taliban'ı tuvalete batırın,
  Zayıf olamayız!
  Alvina, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ölüm hediyeleri göndermeye devam ediyor. Ve Mücahidleri öldür, aldı ve şarkı söyledi:
  - Tatlı kızlarımız var.
  Sadece güzellik diyorlar....
  Komsomol zillerinin sesi,
  Fırtınalı bahar geliyor!
  Ve her iki kız da onu alacak ve ciğerlerinin tepesinde şarkı söyleyecekler:
  Beni Himalayalara bırak
  sonsuza dek gitmeme izin ver
  Yoksa ben kazanırım, yoksa havlarım,
  Yoksa birini yerim!
  Ve kız onu alacak ve ötmeye başlayacak. Ve ona çok havalı ve çekici görünüyor. Ve - Guguk kuşu - diye bağırdığınızda, bu gerçekten korku.
  Bu arada kızlar, bir izlenim bırakan ağır silahlardan ateş etmeye başladılar. Ve çok iyi ateş ediyorlar.
  Vivola'nın şarkı söylediği kız dişlerini sallıyor ve düşmanlara isabetli bir şekilde ateş ediyor:
  - Ben dünyanın en güçlü kızıyım.
  Erkeklerde mükemmelliği yalamayı seviyorum ...
  Askerler serin eter bilmezler,
  Kızın biraz emmeyi unuttuğu yer!
  Ve savaşçı gülecek. Evet, güzeller dushmanları nasıl boğacağını bilir.
  Ve dürüst olmak gerekirse, boynuzları ve kel şeytanı kırabilirler.
  Öyleyse böyle güzelliklere karşı tırmanmaya çalışın.
  Nicoletta da Taliban'ı tekmeliyor. Çok kavgacı ve agresif bir kız. Ve güldüğünde, bu şiddetli bir delinin kahkahası gibi görünüyor.
  Nicoletta dişlerini göstererek kükredi:
  Biz, vay canına, hırsızlarız,
  Soyguncular, soyguncular!
  Pif, bang ve sen öldün,
  Ölüler, ölüler!
  Ve kız diliyle havayı yalayacak. Ve başka bir kızın göğsünün kırmızı meme ucunu yalaması ne kadar güzel. Ve çok parlak ve ışıltılı yakutları var.
  Nicoletta güldü ve cıvıldadı:
  - Uzay korsanlarına şeref!
  Diğer yerlerdeki kızlar da başıboş koştu. Ve sonra roketler Taliban'ın mevzilerini vurdu. Aurora, düğmelere basan kırmızı meme uçlarının yardımıyla onu serbest bıraktı.
  Ve roketler uçtu. Ve Mücahidler kükredi.
  İşte işkence gören bir Komsomol üyesi daha. Tereddüt etmeden, çıplak ayaklarının arasına benzin bulaşmış pamuk yünü soktular. Ve daha fazla uzatmadan alıp ateşe verdiler.
  Vata alev aldı. Ve kız nasıl alınır ve kükrer. Sonra göğüslerini aldı ve kırmızı meme ucuna kızgın bir çubuk soktu. Ve kız kelimenin tam anlamıyla acıdan bitkin düşmüştü.
  Ve Taliban gülüyor. Elbette ayak parmaklarını kırmaya da bayılırlar. Hatta Mücahidlerden biri kızın çıplak, yuvarlak topuğunu alıp sıcaktan beyaz demirle yaktı. Ve işe yaradı. Kız onu alacak ve vahşi bir korku içinde çığlık atacak.
  Alice keskin nişancı dürbünüyle gördü. Daha dikkatli baktım. Aldım ve kurdum ve nasıl lupanet. Ve öldürücü mermi, celladın tam midesine isabet edecek. Ve vahşi acıdan ve nasıl kıvranacağından çığlık atacak. Ve kız aldı ve şarkı söyledi:
  iyi melekler,
  Dünya üzerinde iki beyaz kanat
  Bir yerde bir ülke var
  Svarog'un kendisinin bir idol olduğu yer!
  Angelica ayrıca ateş etti ve çok yerinde bir şekilde işkenceciyi testis torbasına vurdu. O da iyi niyetli bir vuruştan nasıl bağırır. Cellatlar böyle anladı.
  Ve kızlar şarkı söyledi:
  aptal cellatlar,
  Acımasız bir ceza bizi bekliyor...
  Bir sürü mumumuz var
  Büyük insanlar saldırır!
  Ve kızlar öfkeyle ve isabetli bir şekilde ateş etmeye başladı. Ve Taliban'ı yendi. Böyle kızlara şeytan karşı koyamazdı.
  Alice düşmana ateş ederken şarkı söylüyor:
  Kaderin dengede
  Cesaret dolu düşmanlar...
  Ama çok şükür arkadaşlar var,
  Ama Tanrıya şükür arkadaşlar var!
  Ve çok şükür arkadaşlar, kılıçlar var!
  Ve Angelica, Taliban'a ateş etmeye ve onları öldürmeye devam ederek cıvıldadı:
  - Arkadaşın kana bulandığında,
  Sonuna kadar ezildi...
  sen bir arkadaşını arama
  Korkak yok, yalancı yok!
  Bundan sonra kız, çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası alıp fırlattı. Ve Taliban'ı paramparça etti. Mücahidlerin kopmuş kafaları yuvarlandı.
  Angelica aldı ve şarkı söyledi:
  Gece gündüz durmadan bombalandı,
  Utanmadan yazık...
  Putin'in garip olduğu gerçeğinden,
  Bütün bir ülke ölüyor!
  Alice, Taliban'a ateş etti ve onları yumrukladı, toz tükürerek aldı ve kaydetti:
  - Bu Rusya'da harika bir an,
  Tahmin etmesi kolay olmayan şey - şakacı kim, başkan kim!
  Kızıl saçlı savaşçı kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - İşte böyle olur - başkan olarak bir casusa sahip olmak çok aptalca!
  Ve her iki kız da Taliban'a tekrar ateş açtı. Ve bunu son derece iyi yaptılar. Ve atışları Mücahidlere isabet etti.
  Ve başka bir yerde, diğer kızlar kavga ediyordu. Ve tabii ki yalınayak ve neredeyse çıplak.
  Örneğin Alyonka, kırmızı meme ucu olan bir bazukayla ateş etti. Bir Taliban savaşçısını ve birkaç ortağını deldi.
  Sonra cıvıldadı:
  - Şimdi geçit törenine geri döndük.
  Bir haydutla yolda değiliz
  Çıplak ayaklı kızlarda biz bir tugayız,
  Bizimle Lada'nın ışığı önde!
  Ve savaşçı onu alacak ve çıplak topuğuyla bir yok etme armağanı fırlatacak. Ve Mücahidlerin kitlesini kıracak.
  Buradaki kadınlar havalı. Olga da Taliban'a ateş ediyor. Mücahidler geliyor. Kalın zincirlerle saldırırlar. Ve kızlar tören yapmadan onları biçiyor.
  Olga, işaret fişeği tabancasını çilek emziğiyle ateşledi. Pek çok Taliban'ı devirdi ve şarkı söyledi:
  - Ruh, kalp, ver,
  Biz kutsal Anavatanımız...
  Ayaktayız ve kazanıyoruz -
  Ve hayattan pişman olmayacağız!
  Ve kız, çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle Mücahidlere bir imha hediyesi fırlatacak.
  Ve kızlar için ne kadar harika. Taliban'ı nasıl yendiler.
  Veronica da savaşır. Kız ateş ederken yakut göğüs uçları kullanıyor.
  Ve bunun sonucunda dushman kütlesi yok edilir. Ve savaşçı ciğerlerinin tepesinde haykırıyor:
  - Ben dünyanın en güçlüsüyüm,
  Taliban'ı boğabilirim...
  Tuvalette ıslak dushmans,
  Onlara oyun sevdireceğiz!
  Ve Veronica onu alacak ve sikecek ...
  Savaşçı Anna onunla. Ve Mücahidleri yok eder. Tabii ki sadece külotlu kız. Bu pratik. Ve külot çok ince ve aslında hiçbir şey saklamıyor.
  Savaşçı Anna ateş ederek düşmanları biçer. Saçları kızıl ve kızların kendileri de kozmosun en yüksek ışığı.
  Ve Anna, çıplak ayak parmaklarıyla, Taliban'ı anında yerle bir eden ölüm hediyelerini fırlatır.
  Savaşçılar ciğerlerinin tepesinde ciyaklıyor:
  - Mücahidler saldırıyor, çubuk,
  Alayın düşmanı ilerledi ...
  Kızlar zaferi bilir
  Taliban'ı düşmanlıkla karşılayacaklar!
  
  Domuz derisi sarhoş,
  Düşman yenilecek...
  Yalınayak kızlar kavga ediyor
  Güçlü güzellikler yumruk!
  Ve savaşçı onu alacak ve savaşta kırmızı meme ucunu kullanarak dövecek.
  Ve diyelim ki - çok havalı!
  Güzel kız - kırmızı renk. Ve erkekleri seviyor. Özellikle dili titreşen, yeşim çubuklarla çalışmak için.
  Harika bir tat ve keyif!
  Böylece Anna onu aldı ve ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Köyün yerle bir edilmesi emri verildi,
  "Grad" yaylım ateşi dağları yok eder...
  Kel kafalı Führer Afgan'a patladı,
  Ve konuşmayı bırakalım!
  Ve kız onu alacak ve gülecek. Ve gülüşü bir çan sesi gibidir.
  Kızlar heyecan dolu. Burada Malvina da savaşır. Tabii ki, kız kırmızı meme ucunu kullanmaktan çekinmiyor. Ve aynı zamanda güzellik de şarkı söylüyor
  Ama bu oldu -
  Asker sormadı!
  Kötü bir kabile devrildi,
  Bir sürü cehennem gibi, karanlık güçler!
  
  Kara şeytanlar küstahtır,
  Bu bataklıktan çıkın!
  Burada ellerinde hançerler var -
  Uluyan şarkılar - bülbül değil!
  
  Makineli tüfek piyadeleri ezdi
  Kırık havan dumanı!
  Derhal bir bölüğü yere serdiler,
  Zırhlı süvarinin zırhı işe yaramadı!
  
  Sürünün ölme arzusu yok,
  Cehennem, inan bana, bir çare değil!
  Ve mermiler sığınakları yok eder,
  Başmelekleri yukarıdan saldırıyor!
  
  Deliklerde bir gıcırtıyla aynı anda iblisler,
  Onları napalm ve kükürtle yakıyoruz!
  Dağlar bile erir
  Her yerde imha edildi!
  
  Ama sadece düşünme
  Düşmanın su gibi olduğunu!
  Büyümenin dev zirvesi,
  Evrenin Kralı Şeytan!
  
  İşte alevinin nefesi,
  Melek bir anda yanıyor!
  Ve Tanrı'nın sancağı düştü
  Ama kazanacağımıza inanıyoruz!
  
  biraz yokuş çıktık
  Ve hadi vaftiz olalım!
  yolda inledi,
  Tanrı'nın bilge oğulları!
  
  Ve şimdi saldırıdayız
  Yaşasın, gök gürlüyor!
  Ancak ne kadar duyuluyor anne,
  Ama kabinlerin canı cehenneme - bir bozgun!
  
  
  KURTLAR ARASINDA BİR SSCB
  Kesinti, bir güneş patlaması nedeniyle gerçekleşti ve bunun sonucunda 22 Haziran 1941'de Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve kolonileri kapatıldı. İlk başta bu, savaşın gidişatını özellikle etkilemedi. Almanlar, gerçek tarihte olduğu gibi aynı şekilde ilerledi. Führer de güneye döndü ve Japonya bekle ve gör pozisyonu aldı ... Ve yine soğuk bir kış, Kızıl Ordu'yu tam bir yenilgiden kurtardı ve Moskova yakınlarında bir karşı saldırıya geçmesine izin verdi. Ve bu arada Japonya, Pasifik Okyanusunda daha önce İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ait olan ve şimdi ek kuvvetlerin giremediği mülklere el koydu.
  İlkbaharda ve yazın başlarında doğu cephesinde Almanlar bir dizi zafer kazandı ve Stalingrad'a karşı yeniden bir saldırı başlattı. Ancak, gerçeklikten uzaklaşmanın başladığı yer burasıdır. İkinci bir cephenin olmaması, Almanların Avrupa'dan ve Libya'dan daha fazla asker göndermesine izin vererek orada yalnızca İtalyan garnizonlarını bıraktı.
  Ve saldırı sadece Stalingrad'da değil, Tikhvin'de de başladı. Ve şimdi Führer'in İngilizlerin Libya'daki yenilgisi ve Tolbuk'u ele geçirmesi için çok takdir ettiği Rommel tarafından yönetilmişlerdi.
  İlk Tiger tankları da savaşlarda yer aldı. Rommel gece bir saldırı başlattı ve Sovyet birliklerini gafil avlamayı başardı. Durum, Almanların havacılıkta bir avantaja sahip olması nedeniyle daha da kötüleşti, bu nedenle müttefiklerle savaşmak için güçlerini boşa harcamadılar.
  Pilot Marsilya, doğu cephesinde hızla hesaplar topluyordu. Haziran 1942'de, düşürülen uçak sayısını yüz elli olarak aştı ve gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı aldı.
  Ama bu sadece bir kariyerin başlangıcıydı.
  Aslında gökyüzünde Kızıl Ordu için daha zordu. Ve Almanlar Tikhvin'i ve ardından birkaç şehri daha alıp Leningrad'ı çift halkayla keserek bu şehri tekrar bloke edebildiler.
  Sovyet komutanlığı Leningrad'a girmeye ve merkezde ilerlemeye çalıştı. Ancak bu alanlarda başarıya ulaşmak için yeterli güç yoktu.
  Tek teselli, Nazilerin Stalingrad'da sıkışıp kalmasıydı, bu da onlara yeni rezervler toplama şansı verdi.
  Ancak Leningrad bloke olmaya devam etti. Şimdiye kadar Türkiye ve Japonya savaşa girmedi ve SSCB'nin savaşın gidişatını değiştirme şansı vardı. Kasım 1942'de Sovyet birlikleri, Rzhev ve Stalingrad yakınlarında bir saldırı başlattı.
  Rzhev yönetiminde başarıya ulaşılamadı. Ancak Stalingrad yakınlarında halka kapatıldı. Ama zamanla ortaya çıktığı gibi. Üçüncü Reich'in çok daha fazla rezervi vardı ve Rommel kuzeyden Stalingrad'a ve güneyden Mainstein'a bir saldırı başlattı.
  Durum, Japonya'nın beklenmedik bir şekilde savaşa girmesiyle daha da kötüleşti. Samuray, Çin'deki savaş nedeniyle kısıtlanmış olmasına rağmen Vladivostok'a saldırdı.
  Muhtemelen Hirohito, Üçüncü Reich'in kaybedeceğinden korktu ve savaşa girdi.
  Dahası, Japonya tam ölçekli saldırılar için yeterli kaynağa ve piyadeye sahipti.
  Kızıl Ordu sıkıştırıldı ve Rommel kuzeyden Stalingrad'a geçmeyi başardı. Mainstein geçici olarak durduruldu, ancak Paulus'tan ek takviye ve destek aldıktan sonra, halihazırda engellenmemiş birliklerle bağlantı kurdu.
  Böylece, Sovyet birliklerinin kendilerini içinde bulduğu başka bir halka ortaya çıktı.
  İnatçı savaşlardan sonra çoğu yok edildi ve esir alındı. Bundan sonra Almanlar, Stalingrad'ın ele geçirilmesini tamamladı. Ve Mart 1943'te Türkiye de savaşa girdi. Durum daha da karmaşık hale geldi. Havada, Almanlar üstünlüğünü sürdürdü. Marsilya, düşürülen üç yüz uçak sayısını aştı ve Meşe Yaprakları, Kılıçlar ve Elmaslarla ikinci bir Demir Haç Şövalye Haçı alan ilk Alman oldu.
  Mayıs ayında Almanlar, "Kaplan", "Panter" ve "Aslan" gibi yeni tankları büyük ölçüde kullanarak yeni bir saldırı başlattı. Ve Kızıl Ordu güçlü bir savunma yapmasına rağmen başarılı bir şekilde ilerlediler. Ancak güçler zaten eşit değildi, çünkü Sovyet birlikleri aynı anda üç cephede savaştı - Üçüncü Reich'a, uydularına, Japonya'ya ve kolonilerine ve Türkiye'ye karşı. Durum, Naziler tarafından ilan edilen topyekün savaşla daha da kötüleşti ve bu, müttefikler tarafından bombalama olmadığında birkaç kez silah üretiminde artışa yol açtı. Böylece SSCB'nin şansı hızla azaldı!
  Doğru, önlerinde derinlemesine bir savunma olduğu için Fritz yavaş ilerledi. Ve deneyim sahibi olan Sovyet birlikleri çok cesurca savaştı. Ama yine de kaybettiler.
  Ancak büyük bir cesaretle savaştılar ve bazı savaşçılar en yüksek sınıfı gösterdi. Burada, örneğin, Elizabeth'in en sıradan T-34-76'daki tank ekibi Nazilerle savaşıyor.
  Ve Almanlar, bir kama veya domuz şeklinde dizilmiş Sovyet birliklerine doğru yavaşça ilerliyor. Önde en ağır ve en iyi korunan tank "Lev" var. Panther'e benziyor, sadece çok daha büyük ve doksan ton ağırlığında. Gövdenin ön zırhı T-34 gibi 150 mm ve eğimli, yanlar ise 82 mm eğimlidir. Kulenin alnı genellikle çok iyi korunmuştur: 240 mm eğimlidir ve gövde gibi yan taraflar da 82 mm'den daha zayıftır. Ve 70 EL büyük namlu uzunluğuna sahip 105 mm'lik güçlü bir top. Bu, uzaktan vurabilen bir tanktır.
  Elizabeth vites kutusunu çıplak ayağıyla en üste kaydırıyor.
  Ve otuz dört hız kazanıyor. "Aslan" a uzaktan ateş etmenin faydası yok ve yaklaşmanız gerekiyor. Güçlü bir Alman makinesi, ölümcül güçte bir mermi gönderir. Aceleyle geçiyor. Tanktaki kızlar neşeyle gülüyor ve çıplak ayaklarını hareket ettiriyor.
  Mayıs sonunda Kuzey Kafkasya'da hava sıcak ve bikinili güzeller çok eğleniyor.
  Elena bir ıslık çalarak şunları söylüyor:
  - Şimdi faşist kornaya bayılacak!
  Çıplak, bronzlaşmış bacağını sallayan Ekaterina, aynı fikirde:
  - Onu kesinlikle vuracağız!
  T-34-76 hızlanmaya devam ediyor, ancak arazi hızı sınırlı. "Aslan" zar zor sürünür ve daha çevik "Panterler" ve "Kaplanlar" ilerlememek için yavaşlar.
  Ancak bu makineler tehlikelidir, özellikle de dakikada on beş mermi atabilen Panther. Bundan bir sürpriz bekleyebilirsiniz.
  Euphrasia çıplak topuğuyla gaza basarak ciyaklıyor:
  - Virtüöz yöntemlerle dövüşelim!
  "Aslan" tankının silahının önemli bir dezavantajı var, dakikada sadece beş mermi atıyor. Genel olarak, en başarılı model değil. Zırh delici aşırıdır ve çok büyük bir mesafeden vurmak gerekli değildir. "Kaplanlar" ve "Panterler" iki kilometreden geçerler, daha uzak bir mesafeden mobil ve küçük bir otuz dörtlüğe girmek neredeyse imkansızdır. Öyleyse Aslan'ı bu kadar güçlü bir silahla donatmaya değer miydi? KV-1S hariç diğer Sovyet tankları daha da hafiftir, ancak bu tankın da savunmada hiçbir avantajı yoktur ve sürüş performansı yalnızca daha kötüdür.
  Elizabeth vücudunu döndürür ve ciyaklar:
  - Göğsümle nefes alıyorum, hava geniş bir dalga,
  Pırıl pırıl parlıyor, yıldız halısı bitmiyor...
  Duygular oynar, çıplak ayaklı kızlar canlıdır,
  Gökyüzünde oyna, sonsuza kadar güneşe uçmak istiyorum!
  Lev tankını yandan bile kırmak kolay değil. Kulenin kenarları, Panther'inkiler gibi eğimlidir ve gövdenin yanlarının üst kısmı da eğimlidir. Bu tanklarda, eğimler nedeniyle daha iyi koruma sağlayan tipik "kedi" şekli zaten benimsenmiştir. "Kaplan" gibi değil, neredeyse kare. Ancak "Tiger" savaştan önce geliştirildi ve bir KV üniformasına benziyordu. Ancak daha sonraki bir gelişme olan "Tiger" -2 de "kedi" biçimindedir ve yakında bu tank seriye geçecektir. Tahtaya girmek için "Aslan" da neredeyse imkansızdır. Gövdenin sadece alt kısmında zırh eğimi yoktur, ancak silindirlerle kaplıdır. Yani, yakından geçmeniz ve tam olarak pistlerin arasına girmeniz gerekir.
  Yani kızların zor bir görevi var. Üstelik hareket halindeki otuz dört o kadar çok sallanıyor ki, isabetli atış yapmak neredeyse imkansız.
  Elizabeth arkadaşlarına sordu:
  Düşmanı yenebilir miyiz?
  Elena kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Kızların ayakkabısı olmayınca çıplak ayaklarıyla öyle bir hassasiyet kazanırlar ki düşmanı mutlaka vururlar.
  Elizabeth buna katıldı:
  - Evet, kızların çıplak topukları zaferin garantisidir!
  Ve şimdi, yenilgiden kaçan otuz dört tahtaya kayıyor. Buradaki en önemli şey, Panther ve Tiger silahlarından kaçınmaktır. Hızlı ve hassastırlar. Ve bu tankları alnından da geçemezsin.
  Elena çıplak ayak parmaklarını kullanarak Alman'a ateş ediyor. Ancak hareket halindeyken pisti geçmek neredeyse imkansızdır. Ancak düşmanın buz pateni pisti bozulur ve "Aslan" durur.
  Otuz dört yine onun yanından geçer. Ve yan tarafın alt kısmına ölümcül bir mermi gönderir.
  Catherine notları:
  - Topumuzun modası geçmiş - "Aslan" gerçekten alınamaz!
  Ama kızgınlık içinde olduğu gibi, Elena düşmanın yan tarafına vurdu ve "Aslan" alev aldı.
  Kızlar yavaşlamıyor, yine ileri gidiyor. Artık daha zayıf bir hedefleri var: "Panter". Onu yandan vurmak yeterli.
  Elizabeth'in notları:
  - Pratik kedi!
  Catherine gülerek belirtti:
  - Ama "Aslan" ın kapağından çıkmamak için zar zor sürünüyor.
  Ve Elena, çok uzakta olduğu ortaya çıkan ve yan tarafını açan Panter'e uzaktan ateş etti. İnce bir - 40 milimetre var ve eğilmiş olması önemli değil.
  Alman tankı büyük bir gürültüyle patlıyor. Evet, güzellikler keskin bir şekilde becerilmişti.
  Dövüş güzelliklerinin büyüleyici zarafetiyle birlikteler.
  Ancak mermiler geçerken ıslık çalarak neredeyse zırha değiyor.
  Otuz dört çok tehlikeli ve damlalar arasında zıplayan birine benziyor.
  Elizabeth çıplak ayağıyla tekrar ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Her şeyi yapabilirim, Wehrmacht'ı teslim olarak vuracağız!
  Tabii ki, bu tür kızlarla şeytanın kendisi korkunç değil. Nazi saldırısı agresif olmasına ve çok sayıda tankı olmasına rağmen ....
  Kuvvetler eşit değildir. Araba sayısı yaklaşık olarak eşit olsa da, Almanlar daha ağırdır. Pek çok Sovyet tankı hafiftir ve Nazi canavarlarına karşı tam olarak savaşa hazır değildir.
  Ancak Elizabeth'in ekibi harikalar yaratır ve hareket halindeyken başka bir "Panter" vurur.
  Komsomol üyeleri silahlarla savaşıyor. Doğru ateş ediyorlar. Çıplak ayakla, yuvarlak topuklu ayakkabılarla koşarlar. Ve düşmanı tam hedefte vur.
  Alenka tutkuyla emrediyor:
  - Pes etmeyin kızlar!
  Ve şimdi top, tam olarak T-4'te bu tankı delen bir mermi fırlatıyor. Ama burada, elbette, "Aslan", almak o kadar kolay değil. Ve burada denemelisin.
  Anyuta çıplak ayak parmaklarının yardımıyla arabayı işaret ediyor ve tam olarak uç uca ateş ederek şöyle diyor:
  - Komünizme şeref!
  Alla ayrıca çok isabetli atışlar yapıyor ve ekliyor:
  - Kahramanlığa zafer!
  Burada dövüşen kızlar hakkında hiçbir şey söyleyemezsiniz - en yüksek sınıf ve akrobasi!
  Mermiyi tabancaya besleyen Maria şarkı söyledi:
  - Daha yüksek ve daha yüksek ve daha yüksek
  Kuşlarımızın uçuşunu arayın...
  Ve her pervanede nefes alıyor,
  Sınırlarımızın huzuru!
  Marusya, Fritz'e ateş ederek ekledi:
  - Kesinlikle öyle....
  Sadece Rus halkının değil, Rusların kitlesel kahramanlığı her şeyde kendini gösterdi ...
  Guguk kuşunun ölçülü, boğuk sesi, tıpkı bir saatin çalması gibi, siperleri süpürdü. Bir selamdaki öncüler gibi, sert rüzgarlarda yoğun yeşil bir tacı olan ender ağaçlar, yorgun askerleri selamlar. Bazıları için bu bir tür uyarı gibi görünebilir - bir sonraki dünyaya gideceksin derler!
  Önceki savaşlarda, özellikle Mayıs yenilgisinde acımasızca hırpalanan Vladimir Mihaylovski komutasındaki tabur, şimdi en tehlikeli bölgelerden birini korumaya hazırlanan askerlerle aceleyle dolduruluyor. Üç kilometre doğuda, Don'un suları savaşın alevleri boyunca akıyor.
  Sazların çoğu yangın bombalarından yanmıştı, su kurumdan siyaha döndü. Kederli bir rezalet içindeki dev kibritler gibi, patlama dalgasıyla yıkılan köprünün yığınları tek başına destek görevi görüyor.
  Teknelerde yerel öncüler, öfkeli Nazi ordularıyla ölümcül bir savaşa girmeye hazır olan kahraman Sovyet askerleri için tarlaların armağanlarını ve cephane kutularını taşıyor.
  Böylece dördü uzun bir kutuyu yaban mersiniyle kaplı bir çalıya sürükledi. Orada, dikkatle kamufle edilmiş bir tanksavar silahı pusuya düşmüş bir mohawk gibi pusuya yatmıştı. Üç asker ve atılgan gözlü topçu Alesya, silahta çalışıyor. Bir kız, çok ince ama yorucu işten elleri kaslı. Ayrıca, Nazi sürüsünden bir tankın veya "zırhlı aracın" doğal tepeyi atlamaya çalışması durumunda adamlarla birlikte bir tuzak hazırlamaya çalışır.
  Askerlerin çoğu hala tamamen sakalsız ve onlara ateş açılmıyor, kısaltılmış bir askere alma kursunu - bir buçuk ay artı tabii ki SSCB'de iyi kurulmuş zorunlu askerlik öncesi eğitimi - tamamlamış genç erkekler.
  Bazı savaşçıların zaten deneyimi var. Kıllarda genç hayvanlardan farklıdırlar, hareketlerin keskinliği, bazıları geri sarılmıştır. Özellikle gerçek bir korsana benzeyen tek gözlü İvan sakalını bıraktı. Teğmen unvanı ve çeşitli savaşlarda alınan birkaç emir veya daha doğrusu Moskova yakınlarındaki ilki. Görünüşe göre imkansızı başardılar: Fritz'i durdurdular ve hatta düşmanları köpek dövücüler gibi birkaç yüz kilometre sürdüler.
  Fritz'in kaç tane terk edilmiş ekipmanı vardı. Belki çok fazla değil ve tanklara sık sık rastlanıyordu, ancak 1941 yazında ve sonbaharında Sovyet piyadelerine o kadar acı verici bir şekilde eziyet eden topları ve makineli tüfekleri olan zırhlı personel taşıyıcıları - en az bir düzine!
  Ancak don otuz dereceyi aştığında, tüm bu Cermen canavarları basitçe hareket etme yeteneklerini kaybettiler ... Benzin dondu ve yağ dondu.
  Ne yazık ki, Nazileri sonuna kadar bitirmeyi başaramadılar. Kısmen, büyük kuvvetlerin Alman birimlerinin toplandığı şehirlere saldırmasını isteyen komutanın hatası nedeniyle. Evet ve çözülme geldi - yanlış da olsa ...
  İlkbaharda, Ivan ayrıca ikinci bir emir aldı - bir pusu nedeniyle bir generali ve birkaç subayı öldürdüğü için şanslıydı. Ancak, savaş yalnızca kısmen başarılı oldu. Takip sırasında başıboş bir parça Ivan Krasnov'un yüzüne çarparak onu gözünden mahrum etti. Ne yazık ki bu, ana karakterin herkesi dövdüğü ve yüz makineli tüfek bile ona vuramadığı bir çocuk filmi değil, bir savaş.
  Ve şimdi fiziksel olarak çok çalışmak zorundalar: siperler, hücreler ve çukur tuzakları kazmak.
  Tarlalar sakinken ve erkekler ve kızlar ağabeylerine yardım etmek için yalvarırken öncüler onlara yardım ediyor. Hatta gücü hesaplamadan daha fazlasını yapmaya çalışarak çok şevkle çalışıyorlar. Çocukların yanık, nasırlı ellerinde ve çıplak, morarmış ayaklarında damarlar böyle şişip dışarı fırladı. Aynı zamanda hala şarkı söylemeyi başarıyorlar;
  Biz komünizm çocuklarının öncüleriyiz -
  Bir ateş, bir çadır ve çınlayan bir borazan!
  Lanet faşizmin işgali -
  Kim öfkeli bir bozguna bekliyor!
  
  Bu savaşlarda ne kaybettik?
  Ve sonra kazanılan düşmanla yapılan savaşlarda?
  Eskiden sadece dünya çocuklarıydık -
  Ve şimdi memleketin savaşçıları!
  
  Ama Hitler başkentimize doğru bir adım attı,
  Şelaleyi saymadan bombalar atıldı!
  Ve benim için Anavatan gökyüzünden bile daha güzel -
  Şimdi kanlı gün batımı geldi!
  
  Saldırganlığa sert bir şekilde cevap vereceğiz -
  Kendileri uzun olmalarına rağmen, evet, ne yazık ki küçükler!
  Ama kırılgan bir gencin elindeki kılıç -
  Şeytanın lejyonlarından daha güçlü!
  
  Tankların çığ üstüne çığ atmasına izin verin,
  Ve tüfeği üçe ayırıyoruz!
  Polis acımasızca arkaya nişan alsın,
  Ama Kutsal Tanrı onları şiddetle cezalandıracak!
  
  Neye karar verdik? barış işini yapmak
  Ve bunun için ne yazık ki ateş etmem gerekiyordu!
  Sakinlik zaten iğrenç.
  Şiddet de var!
  
  Çıplak ayakla koştuğumuz kızla -
  Kar yağmasına rağmen, rüzgârla oluşan kar yığını kömür gibi yakar!
  Ama korkmayın, çocukları tanıyın -
  Faşist, bir kurşunla cesurca tabuta sürülecek!
  
  Burada aşağılık Fritz şirketini koydular,
  Ve korkakların geri kalanı kaçıyor!
  Piyadeleri savaşta tırpan gibi eziyoruz -
  Genç yazlara engel değiliz!
  
  Zafer başarısı, Mayıs ayında olacak,
  Şimdi kar fırtınası dikenli, sert kar!
  Oğlan yalınayak, kız kardeşi yalınayak,
  Paçavralarda çocuklar altın çağını karşıladı!
  
  Bu güçler nereden geliyor?
  Acıya ve soğuğa katlan, bu ihtiyaç!
  Bir arkadaş mezarın dibini ölçtüğünde,
  Bir arkadaş inlediğinde - öleceğim!
  
  Mesih biz öncüleri kutsadı,
  Anavatan size Tanrı tarafından verildi dedi!
  Bu, herkesin ilk inancıdır,
  Sovyet, kutsal ülke!
  Yaklaşan tankların uzaktan bir uğultusu var ve gökyüzünde uçaklar vızıldıyor. Ve kudretli kuşatma silahları şimdiden kükrüyor. Yüksek patlayıcı mermilerin isabetinden, toprak parçaları ve erimiş çimen gökyüzüne doğru fırlatılır. Burada savaşı okuyor. Binbaşı Vladimir Mihaylovski elinde ganimet dürbünüyle çelik faşist bir çığın yaklaşmasını izliyor. Öncüleri arkaya sürmeye çalışırlar ama ayrılmak istemezler ve savaşmak için ellerinde tüfek isterler.
  Yerel çocuklar av tüfekleri ve hatta spor yaylar getirse de, herkese yetecek kadar silah yok. Herkes cesurca savaşmak ve kazanmak ister. Ve Anavatan'ın son düşüncesiyle ölmek işe yaramayacak.
  Binbaşı Mihaylovski şu emri veriyor:
  - Komut vermeden ateş açmayın!
  Gerçekten de, tüm tabur için yalnızca iki "kırk beş" var, bu da şansın Fritz'i yaklaştırmak olduğu anlamına geliyor.
  Önde, Naziler arasında alışılmış olduğu gibi, en çok korunan arabalar; tanklar T-4 ve kundağı motorlu silahlar "Avcı". Daha hafif araçlara ve biraz geride kalan piyadelere yol açmalılar.
  Nazilerin arabaları ve motosikletleri ara sıra öne geçme korkusuyla yavaşlıyor ....
  Ancak öncü Julius Petrov, burada boşuna kalmadıklarını kanıtlıyor. Ev yapımı yapıştırıcı ile bulaşmış ve çimin üstünde bir tel yardımıyla görünmez kılan kıt bir tanksavar mayını, kütüklerin arasında, T-4 tırtılının hemen altında hareket eder.
  Tırtılın çelik levhaları ölümcül bir hediyenin üzerinde yatıyor. Patlama çok güçlü görünmüyor, ancak tırtıl parçalandı ve Nazi tankı duman çıkarmaya ve kulenin etrafında daireler çizmeye başladı.
  Diğer erkekler de benzer cihazlar kullanıyor. Alman piyadeleri korkak olduğu ve tanklar ve kundağı motorlu silahlar önde savunmasız olduğu için bunun için cezalandırılacaklar.
  Düşük silüeti ve güçlü zırhı ile ünlü "Avcı", yassı bir kaplumbağaya benziyor. Bu kendinden tahrikli silahlar, yakın zamanda Sovyet-Alman cephesinde ortaya çıktı. Avcı, iyi sürüş performansı, makul bir mesafeye nüfuz edebilen bir top ve savaşta beka kabiliyeti nedeniyle, hemen dillerde bir mesel haline geldi.
  Ama tırtılları geniş de olsa hala sıradan ... Ancak, arabanın altını baltalamak ve yedek parçalarla içini tükürmesini sağlamak daha da iyidir.
  İşte dümeni kırık bir korsan firkateyni gibi harap olmuş bir "Avcı" yana kayıyor ve onu T-4'e doğru itiyor. Ve tırtılların üzerindeki her iki çelik tabut da parlamaya başlar ve birkaç dakika sonra patlayan cephane nedeniyle patlar.
  Daha şimdiden bir düzine orta ağırlıkta araç bozuk ve çaresiz bir şekilde durmuştu.
  Ama arkalarında, özellikle çok sayıda zırhlı olanlar olmak üzere, çubuğun geri kalanı. Burada kundağı motorlu tabanca "Avcı" hız katıyor ve ... Gizli bir çukura düşüyor. Sadece tırtıllar yukarıdan dışarı çıkar ve çaresizce hareket eder.
  Öncüler sevinirler. Kazılmış çukurlarda bir yerlerde ev yapımı patlayıcılar var. El işi bir şekilde yapılır. Elbette dinamitten daha zayıf, ancak alt takımı devre dışı bırakmak için yeterli.
  Fritz ağır kayıplar veriyor, zırhlı personel taşıyıcıları başarısız oluyor, bazıları tehlikeli bölgelerden geçiyor, ancak el bombaları ve patlayıcılarla karşılaşıyorlar.
  Burada, zeki, genç savaşçılar bile küçük mancınıklar yaptılar. Barut elementleriyle karıştırılmış özel bir damıtılmış odun ruhu torbası atarlar.
  Vurulduğunda, Nazi nakliye araçlarının daha ince zırhı çökerek mürettebatın mavi alevlerle parlamasına neden olur. Acıdan deliye dönen Fritz, yürek parçalayıcı bir şekilde bağırır ve korkudan buruşmuş yüzlerle dağılır.
  Hatta bazıları ekipmanlarını terk ediyor...
  Tek üzücü olan, çok sayıda düşmanın olması, her şeyi makineli tüfek ateşiyle dolduran bazı araçların siperlere yaklaşması.
  Ve kirpilere rastlarlar ... Bu arada Alesya kırk beşi yönetir. Tabii ki, T-4 ve "Avcı" yı kafa kafaya almayacaksınız, ancak tarafları deneyebilirsiniz. Zırhlı personel taşıyıcıları hakkında söylenecek bir şey yok. Herkes kırılacak ve kızgın metal tükürük kanıyla zemin yapacak!
  Küçük kalibreli bir silahın, büyük bir tek atış hızına göre birçok avantajı vardır, kamuflaj kolaylığı. Ve hedefleri nasıl seçeceklerini biliyorlar.
  Naziler sırtlanlar gibi vahşice hırlıyor. Ve Sovyet adamları arasında ölü ve yaralılar var. Yaşamaya yeni başlayan genç savaşçıların ölmesi özellikle trajiktir. İşte çok genç bir öncü kız, patlayıcı paketi zorlukla kaldırmış, onunla birlikte bir T-3 orta tankının paletlerinin altına koşuyor. Uzun ama görünüşte ince bir gövdesi olan çirkin bir kutu zıplar ve ondan kare bir kule koparır.
  Ve savaşçılar yine el bombaları atıyorlar ve makineli tüfekler sürünen motosikletleri çivilemeye başladı. Ve Nazi askerlerinin kafaları, dolu tarafından yere düşen olgun kirazlar gibi patladı.
  Ve büyük motosikletlerin benzin depoları patlayarak şiddetli ateş akımları saçıyor. Cehennem cinlerinin isyanı sürüyor gibi geliyor. İşte talihsiz meslektaşlarına katılan bazı zırhlı personel taşıyıcıları.
  "Avcı" yı işaret eden Alesya, gövdenin alt kısmını hedefliyor. Oraya ulaşmak zor ama acımasız kundağı motorlu silahı kırmak için tek şans bu. Parmağınızı yumuşak bir şekilde hareket ettirin ve ardından çevirin.
  Silah yumuşak bir geri tepme verir ve faşist makine ikiye ayrılır. Ve gamalı haçlı bayrak kanlı çamura düşüyor.
  Alesya fısıldıyor:
  - Adalet, fedakarlık, hayırseverlik bağışları ve haklı bir fedakarlık davasının başarısını gerektirir!
  Bir dönüşte topçu kız, Dünyanın biyoritimlerini ve çimlerin nefesini tabanlarıyla daha iyi hissetmek için çıplak dinleniyor ve tekrar ateş ederek sinsi T-3'ü eklem yerinden vuruyor.
  Nazi donanmasının neredeyse tüm orta tanklarının çoktan devre dışı bırakıldığı görülüyor. Burada ikincisi, öncü bir çocuk tarafından yok edildi, yaralanmasına rağmen, patlayıcı karbür, kömür tozu, talaş ve az miktarda fosfor karışımı ile bir namluyu itti. Kahraman çocuğun artık bir açık yaradan sonra namluyu itme gücü yoktu ve yoldaşı Andrey, koşarken kendini geçerek kırk tonluk Shmel saldırı kundağı motorlu silahını tekerleklerin altına itti. 150 milimetrelik çapkın bir top ateşlendi ve havada kaldı. Ve öncülerin ruhları, parçalanmış bedenlerinden fırlayarak, asla şiddet ve acının olmadığı mutlu bir göksel krallığa koştu.
  Daha ağır meslektaşlarının desteğini kaybeden hayatta kalan faşist nakliyeciler geri dönmeye başladı ... Wagner'in müziğinin uğultusu durdu ve genel bir uçuş başladı.
  Alnındaki kanı silen Vladimir Mihaylovski şöyle dedi:
  - Bir Rus savaşçısı ayakta ölebilir ama asla dizlerinin üzerinde yaşayamaz! Rusya kanayabilir ama hiçbir kan cesaretimizi ve Anavatan'a olan bağlılığımızı kanatamayacak!
  Ve hayatta kalan öncüler bunu doğruluyor... Gerçi birçoğu çoktan yanmış ve yaralanmış.
  Ve Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova gökyüzünde savaşıyorlar, halihazırda dört yüzden fazla düşürülmüş uçağı puanlamış olan ve bunun için Altın Haç Şövalye Haçı'nın beşinci derecesini aldığı, övülen Marsilya ile rekabet etmeye hazırlar. meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslar.
  Ancak kızlar açıkça ciddi bir şekilde savaşmaya kararlıdır. Burada aynı bikinili ve çıplak ayakla kavga ediyorlar. Ve Luftwaffe uçaklarını delin.
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla silahı hedefe doğrultup faşisti yere serer ve şöyle der:
  inancımız büyük
  Sonsuza kadar sürecek!
  Ve ortağına göz kırpıyor. Akulina ayrıca faşisti yere serer, ona çıplak bacaklarını kullanarak çok isabetli bir şekilde vurur ve bağırır:
  - Komünizm fikirlerinin büyüklüğü için!
  Ve inci gibi dişlerini gösteriyor. Böyle bir kız kavga ediyor ve eğitimli.
  Ve dişleriyle parıldıyor.
  Yak-9'uyla başka bir Alman uçağını düşüren Anastasia agresif bir şekilde gıcırdıyor:
  - Gezegenin üzerinde Rus kartalı,
  Kanatlarını açarak havalanacak...
  Düşmandan hesap sorulacak
  Yenilecek, kırılacak!
  Akulina, rakipleri devirerek bunu isteyerek onaylar:
  - Kırılacak!
  Tabii ki, Almanlar arasında güzel kızlar da ortaya çıktı. Albina ve Alvina en yeni ME-309'da savaşıyor. Bu tür savaşan savaşçılar çaldı.
  Ve inanılmaz bir çeviklikle Sovyet uçaklarını düşürürler. ME-309, üç adet 30 mm hava topu ve dört makineli tüfekle donanmış çok güçlü bir uçaktır. Böyle bir canavara karşı Rus arabaları direnemez.
  Vururlarsa, acımadan vururlar.
  Albina, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla hedefe bir uçak topu seslendirdi. Düşmana vur ve gıcırdadı:
  - Üçüncü Reich'ın zaferi için!
  Ve dilini gösterdi.
  Alvina da düşmanı alt etti. Sovyet Yak-9'larını kesti ve cıvıldadı:
  - Ordumuzun büyük sınırları için!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Kavgalar, fatura kazanma ve Huffman. Henüz büyük aslardan biri değil ama hızla ilerliyor. Ayrıca cehennem canavarı da diyebilirsiniz.
  Almanlar, yavaş da olsa ve ağır kayıplar vererek Volga kıyısı boyunca ilerleyerek Hazar Denizi'ne yaklaşıyor.
  . BÖLÜM 2
  Kuvvetler açıkça eşit değildi. Faşist havacılık özellikle can sıkıcıydı. Focke-Wulf çok sayıda cepheye girdi ve güçlü silahları ve hızı Kızıl Ordu için bir sorun haline geldi. Ayrıca bu arabayı devirmek çok zordu. Dayanıklı ve ağır zırhlıdır.
  ME-309, hem hızı hem de silahları ile Sovyet pilotları için tatsız bir sürpriz oldu. Ve Sovyet birimlerini hemen hemen parçaladı.
  Sovyet mevzilerini ve çok güçlü bir makine olan yeni Yu-288 bombardıman uçağını bombaladı. Normal yük altında dört ton, yeniden yükleme versiyonunda altı ton bomba taşıdı. Ve Sovyet birimlerini adil bir şekilde aldı.
  Rommel de sınıfını bir komutan olarak gösterdi, ancak Mainstein gibi.
  Almanlar gittikçe daha yakına Astrakhan'a yaklaştı. Ve beklenmedik bir şekilde Sovyet komutanlığı için Fritz, Volga boyunca Kamyshin yönünde saldırıya geçti. Cesur ama güçlü bir hareketti. Ve onları durdurmak zor olsa da.
  Ancak Kızıl Ordu'nun savunması hala güçlü ... Bir hafta içinde Naziler elli kilometre ilerlediler ve durduruldular.
  Karşı saldırılarla karşılandılar, Sovyet birimleri ....
  Aynı zamanda Japonlar, Alma-Ata'ya karşı bir saldırı geliştirmeye çalıştı. Ve sonra şiddetli savaşlar tüm hızıyla devam etti.
  Kızlar erkeklerle eşit düzeyde ve hatta belki onlardan daha iyi savaştı.
  Margarita Magnitnaya ve Tatyana Bulatnaya - makineli tüfeklerden ateşlenen güzel kızlar.
  Samurayı vurdular ve şarkı söylediler:
  - Hayalden ayrılmayalım
  Hayata atılan ilk adım...
  Tekrar Dünya'nın üzerinde görüyorsunuz,
  Öfkeli saldırıların kasırgaları!
  Margarita, çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir el bombası attı, Japonları yırttı ve şarkı söyledi:
  - Bizi kimse durduramaz
  Bizi kimse yenemeyecek...
  Wehrmacht'ı toprağa gömeceğiz,
  Arkadaşlığımız bir yekpare!
  Düşmana ateş eden Tatyana, kabul etti:
  - Gerçekten bir yekpare!
  Japonlar Alma-Ata'ya ilerliyor. Çok sayıda askerleri ve çeşitli rezervleri var. Bunlar dövüşen adamlar. Ama kızlar onları biçiyor. Umutsuzca savaşırlar.
  Tatyana Bulatnaya başka bir el bombası attı, samurayları parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Büyük başarım için!
  Ve kırpılmış gözler, safir rengi. Neşeli kız, hiçbir şey söyleme.
  Ve çıplak topuğuyla Margarita, Japon askerlerini parçalayarak bir ölüm hediyesi alıp fırlatacak.
  Ve şarkı söyle:
  - Her şey bir dertler girdabında birbirine karışmış, iç içe geçmiş!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarını Japonlara bir limon fırlatıyor ...
  Beline kadar çıplak ve yalınayak bir savaşçı Oksana onlara doğru sürünerek bir kutu el bombasını iterek fısıldıyor:
  - Harika olacak kızlar!
  Ve üç savaşçı da şarkı söyledi:
  - Samuray, çelik ve ateşin baskısı altında yere uçtu!
  Ve güzeller büyük bir öfkeyle savaşırlar. Boşuna değil ateş, su ve bakır borulardan geçtiler.
  Burada Oksana çıplak ayağıyla bir el bombası atarak Japon Chikha hafif tankına çarpıyor. Bu harika bir hedef.
  Düşmana ateş eden Margarita şarkı söyledi:
  - İmanın yokluğuna inanabilirsin! Davanın yokluğunu yapabilirsin!
  Tatyana mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Söylediğin şey bir paradoks!
  Margarita çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı ve mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  "Deha paradoksların dostu değil midir?"
  Tatyana bir dönüş yaptı, samurayları biçti ve kabul etti:
  - Elbette dostum!
  Ve savaşçılar onu aldı ve kahkahalara boğuldu ... Kızlarla savaşıyorlar ve başka ne diyorlar ... Rusya'nın kızların nasıl savaştığını hatırlaması boşuna değil!
  Oksana elbette en üst düzeyde savaşır. Ve farklı noktalardan ateş ediyor ve kız top gibi dönüyor.
  Bunlar güzellikler, kimseye bir şey vermeyecekler. Ve samuray ile birlikte vatana ihaneti kemirmek.
  Ateşi ve Angela'yı yönetir. Kız ayrıca agresif ve kızıl saçlı. Savaşçılar çıplak ayakla savaşmayı ve devasa boyutlarda başarılar sergilemeyi tercih ederler.
  Angela sırayı veriyor ve gülerek şöyle diyor:
  - Cesurca savaşa gireceğiz,
  Sovyetlerin gücü için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir limon fırlatıyor.
  Savaşlar devam ediyor ve şimdi Japonların saldırısı sona eriyor ....
  Zaten kırk üç Temmuz'un sonu. Naziler, Volga Deltası'na yaklaştı ve üzerinde savaşlar başladı.
  Elizabeth ve ekibi çaresizce savaşır. İlk Tiger-2 tankları da cepheye gelmeye başladı. "Panter" ve "Aslan" a benziyorlar, ancak ikisinin arasında bir şey. Ayrıca zırhın rasyonel eğim açıları ve 88 mm kalibreli 71 EL uzun namlulu top ile. Altmış sekiz ton ağırlığında ve zırh açısından "Aslan" tankına yakın, ancak boyut olarak biraz daha küçük.
  Büyük tanklar, hiçbir şey söylemeyeceksin.
  Elizabeth ve kızlar Almanların peşindedir. T-4'ü yarıp ciyaklıyorlar:
  - Parlak yılların fikirlerine şeref,
  Öncülerin çığlığı her zaman hazır olun!
  Diyelim ki savaşçılar birinci sınıf. Ve sadece şanlı bir şekilde dövüşmekle kalmaz, aynı zamanda şarkı söylerler;
  Birlik yıkılmaz, özgür halklar,
  Ortaya çıkan kaba kuvvet ve korku değildi...
  Ve aydınlanmış insanların iyi niyeti,
  Ve rüyalarda dostluk, ışık, akıl ve cesaret!
  
  Özgür Anavatanımıza şan,
  Yaratılışın gücü sonsuza kadar destektir!
  Yasal güç, halkın iradesi,
  Sonuçta, birlik için - basit bir adam!
  
  Fırtınaların arasından ilerlemenin güneşi bizim için parladı,
  Fırtınalar ve fırtınalar boyunca ileri atıldık ...
  Sanki ağırlıksızmış gibi dağları hareket ettiriyoruz,
  Komünizme ışık tutan tüm dünya geliyor!
  
  Özgür Anavatanımıza şan,
  Yaratılışın gücü sonsuza kadar destektir!
  Yasal güç, halkın iradesi,
  Sonuçta, birlik için - basit bir adam!
  
  Gezegenin halkları kardeş olarak birleşmiştir,
  Sonsuza kadar Budist, Müslüman arkadaşlar!
  Aklın görkemi, büyük bir isim olsun,
  Dünyanın bütün milletleri bir ailedir!
  
  Özgür Anavatanımıza şan,
  Yaratılışın gücü sonsuza kadar destektir!
  Yasal güç, halkın iradesi,
  Sonuçta, birlik için - basit bir adam!
  Kızlar iyi şarkı söylüyor ve daha da iyisi kavga ediyorlar ve bu tür başarılar sergiliyorlar. Tarih galipler tarafından yazılmasına ve savaş kaybedilirse onların hatırlanıp hatırlanmayacağı bilinmemesine rağmen?
  Alenka pilleriyle, bir grup kızla birlikte Volga Deltası'ndaki düşmanları durdurmaya çalışıyor. Ve prensipte güzelliklerin neler yapabileceğini gösteriyor.
  Ve gerçekten çok şey yapabilirler.
  Anyuta çıplak ayakla ateş eder ve kükredi:
  - Komünizm zamanlarına şeref!
  Ve böylece tüm batarya onu aldı ve gür seslerle hep birlikte şarkı söyledi;
  Daha iyi bir kader için savaşıyoruz
  İnsanların hayatını kolaylaştırmak için...
  Ve lanet olası sürüyü ez
  Böylece daha az kötü düşman var!
  
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var,
  Annemiz Rusya'nın şanı için...
  Rus halkı yenilmez olduğuna inanıyor,
  Ve dünyadaki herkesi daha güzel yapın!
  
  Anavatan için savaşmaya verildik,
  Anavatanın büyüklüğünü korumak ...
  Ve bazen hayat sadece bir filmdir
  Yine de cennetin bir yansıması olmalı!
  
  Tüm insanların bir hayali gerçekleştirmesi gerekir,
  Makul komünizme inanmak ...
  Böylece Dünya'da daha fazla mutluluk var,
  Ve intikam ateşi gelmedi!
  
  Çarımız, büyük dahi Pugachev,
  Köylüyü kutsal mücadeleye yükseltti...
  Herhangi bir iş omuzda olacak,
  Ve kızı yalınayak oğlanı sev!
  
  Şeytandan bile daha güçlü olacağız
  Bilimin ufkunu değiştirdiğimizde...
  Kötü adamın toynakları altında yassılaşmış,
  Yırtık bir aorttan kan fışkırsa da!
  
  Evet, doğru arkadaşlarımız,
  Anavatanı mutlu edebiliriz...
  Halklar tek bir ailenin hepsine inanır,
  Büyük parlak Rusya!
  
  İnsanlara cesurca ufka bakın,
  Kötü bulutların gökyüzünü kaplamasına izin vermeyin...
  Düşmana galip bir skor vereceğiz,
  Ve sen, savaşta şanslı kahraman olacaksın!
  
  korkak kelimesini bilmiyorum
  Biz Ruslar hiç de aşağı değiliz ...
  Biz Svarog'un Beyaz İsa'sı var,
  Ve sonsuza dek Mayıs'ın tadını çıkaracak!
  
  Yuvarlak bir dansta kızlar ve erkekler,
  Biz yalınayak kızlar giriyoruz ...
  Bizim için her şeye kadir Tanrı Rod,
  Beyinsiz papağan çocuk olma!
  
  Ve Lenin bize savaşmamız için ilham verdi,
  Bilge Stalin başarıyı kutsadı ...
  Güçlü melek kanatlarını açacak,
  Ve kaslarımız basitçe çelikten yapılmıştır!
  
  Anavatanın görkemi içinde olacak
  Tanrı ile o kadar savaşçı olduğumuzu ki...
  Burada zaferi çelik bir kılıçla onaylayacağız,
  Svarog'da hangi kalkan dövüldü!
  
  Kısacası, Rab'be sadık olun,
  En ışıltılı Rusya'nın görkemine...
  Biz sadece şövalye kartallarını biliyoruz,
  Arkamızda Beyaz Tanrı Mesih Mesih var!
  Burada, bir silahın tam isabetinden "Aslan" yanıyor. Evet, Naziler bunu özellikle boynuzlardan alıyor.
  Savaşlar devam ederken çocuklar zaman kaybetmezler.
  Dasha ve Vaska, Alman birliklerinin arkasında dolaşıyor. Ekipmanın sütunlarda nasıl hareket ettiğini izlerler. Motosikletler acele ediyor, kundağı motorlu silahlar sürünüyor. SS ve diğer birimler dahil olmak üzere çok sayıda birlik var.
  Vaska, güçlü bir Alman kundağı motorlu silah olan Ferdinand'ın tankları yok eden hareketini fark etti.
  Oğlan kıza fısıldadı:
  - Görünüşe göre Fritz, Stalingrad'ın kuzeyine ek kuvvetler gönderiyor.
  Dasha gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Bizimkiler nasılsa onları öğütür!
  Kamyondan Nemtsev adamlara öfkeyle bağırıyor. Çocuklar havalanır ve koşar, titrer, tozdan gri, çıplak, yuvarlak topuklu ayakkabılar. Ayrıca onlar için bir sıra verebilirler.
  Oğlan ve kız çalılıklara doğru koştular ve atladılar. Dasha coşkuyla belirtti:
  - Partizanlar her şeyi yapabilir!
  Vaska buna katıldı:
  - Elbette... Kesinlikle kazanacağız!
  Dasha coşkuyla şarkı söyledi:
  - Zaferi bekliyorum! Zaferi bekliyorum! Prangaları kırmaya can atanlar! Zaferi beklemek, zaferi beklemek! Faşizmi yenebileceğiz!
  Vaska hemen kabul etti ve tırtılı çıplak çocuklarının ayaklarının parmaklarıyla ezdi:
  - Yapabiliriz! Bir peri masalını gerçeğe dönüştürmek için doğduk!
  Dasha göz kırptı ve şunları kaydetti:
  - Ve ne? Sanırım peri masalını gerçekleştireceğiz ve Wehrmacht toza dönüşecek!
  Ve çocuklar koro halinde ciğerlerinin tepesinde şarkı söylediler;
  Adil vatanımız adına,
  Komünizm evrene ne verecek...
  Anavatanımıza sadık kalacağız,
  Başarıya, yaratıcılığa giden yolu açalım!
  
  Putin Rusya'yı bir kahraman gibi yönetti
  Ama kartal onu uçarken bıraktı ...
  Büyük Führer tabii ki hemoroid,
  Ama Stalin aynı zamanda bir isim demektir!
  
  Üçüncü Reich'ı kazanacağımıza inanıyorum
  Putin'in Stalin'e geçmesine şaşmamalı ...
  Dünyanın üzerinde altın kanatlı bir melek var,
  Ve Şeytan-Adolf artık delirmiştir!
  
  Almanların tüm Avrupa parmaklarının ucunda,
  Ve Afrika, Asya ve eyaletler ...
  Ve Adolf havalı olduğunu düşünüyor
  Ama Führer cezalandırılacak!
  
  Hitler için Rusya bir ahır gibidir.
  Kendi yapmak istiyor...
  Ama olacak, komünizmin bir cennet olduğuna inanıyorum,
  Çilek filizlenecek, yatakları ekecek!
  
  İnanmayın, insanlarımız hiç de zayıf değil.
  Ama çok fazla Fritz yakalandı ...
  Ve köle olmadığını bildiğin Slav,
  Annemiz Rusya adına!
  
  Ve Lenin bize bir başarıya ilham verdi,
  Bana bazı şeyleri nasıl yapacağımı gösterdi...
  Tanrı aslında bir olduğuna göre,
  Ama komünizme cesurca inanmalıyız!
  
  Hayır, Rus düşmanına boyun eğme,
  Ne de olsa Beyaz Tanrı bizimle - evrenin Yaratıcısı ...
  Anavatana savaşta yardım edeceğim,
  Hayatın başarısında değişmeden olmak!
  
  Sevdiklerinizi ne kadar uzağa öldürebilirsiniz?
  Maalesef savaşın sonu yok...
  Ordumuzun savaşlarında çok inceltilmiş,
  Utanmayacağın bir şey yap!
  Bu genç savaşçıların güzel bir şarkısı. Şarkıyı söylediler ve çıplak, nasırlı topuklarıyla yoldaki tozu tırmıklayarak yeniden hareket ettiler.
  Çocuklar neşeliydi ve görünüşte hayattan memnundu. Zayıf olmasına rağmen yüzleri çikolata gibi bronzlaşmış ve saçları ise tam tersine açık renk. Harika çocuklar.
  Motosikletli Almanlardan biri onlara sevgiyle seslendi. Ve çikolata ikram etti. Aç Dasha ellerini uzattı ama Vaska yenini çekiştirdi:
  - Kendini küçük düşürme!
  Akıllı kız bulundu
  - Nazileri daha iyi birleştirelim!
  Kendisi bir deri bir kemik olan Vaska bu fikri beğendi. Ayrıca çikolata istedi.
  Hitlerci başını salladı ve bozuk bir Rusçayla üfledi:
  - Şarkı söyle evlat!
  Vaska başını salladı ve büyük bir ilhamla şarkı söyledi;
   Parti tüm Rusya'yı topladı,
  Sonsuz alanları korur...
  Sonuçta, insanlar böyle bir güce inanıyor
  Sovyet topraklarına şan!
  
  Stalin en yüksek ödül,
  Stalin bilgeliğin uçuşudur ...
  Onun için cesurca savaşmalısın.
  Bütün insanlar Stalin'in peşinde!
  
  Sevinçle kanatlandırıldık bize,
  Büyük bir irademiz var...
  Stalin bolluğun sevincidir,
  Şan, harika ülke!
  
  Stalin evrenin en büyüğüdür,
  Stalin altın kanatlı melek,
  Şansı değişmeyen insanlarımız,
  İnan, sonsuza kadar yenilmez!
  
  Stalin insanlara kurtuluş verdi,
  Dünyanın en büyük kartalı...
  Anavatanımız ve özgürlüğümüz için,
  Kanatlarını yeryüzüne açtı!
  
  Parlak Stalin'den daha yüksek bir şey yok,
  O sadece beyaz bir Tanrı kadar büyüktür...
  Köpükle savaş ve kazan,
  Führer yakında bir tabutun içine sürülecek!
  
  Anavatanımıza şeref vermek,
  Onu daha güzel tanıyın, bulamayın...
  Yakında komünizm altında yaşayacağız,
  Ve başka yolumuz yok!
  
  Stalin tüm gezegenin gururu,
  Stalin sınırsız komünizm...
  Onun işleri söylenecek
  Faşist tamamen yok edildi!
  
  Stalin Rusya'yı yüceltti,
  Stalin onu yıldızların üzerine kaldırdı ...
  İmparatorluğu ağzına kadar yükseltti,
  Stalin sadece bir idealdir!
  
  Stalin evreni fetheder
  Harika bir yıldız filosuna sahip...
  Denemeler eğitim için olacak
  Stalin komünizme yol açacak!
  
  Rusya için Stalin güneştir,
  Karanlığın içinde şiddetle parlar...
  Kızın sesi yüksek
  Yeryüzünde daha güzel bir lider yok!
  
  Stalin, Svarog'un vücut bulmuş halidir,
  Rusya'nın gücünü Stalin yarattı...
  Rod'u kalbinde bulur -
  En Büyük Usta!
  
  Tüm dünyada daha güzel bir lider yok,
  Stalin insanların en büyüğüdür...
  Evrenimizde mutluluk yaratalım,
  Kuduz kötü adam yok edildi!
  
  Oğullarım ve Komsomol üyeleri,
  Vatan için, formasyonda bir arada durun...
  Ne de olsa siz kızlar kaplanlardan daha güçlüsünüz.
  Sevgili dahi Stalin bizimle!
  
  Başarılar sayılamaz,
  Ok gibi uçalım...
  Işıl ışıl Rusya'mız,
  Anavatan komünizme doğru ilerliyor!
  Dasha, Vaska ile birlikte şarkı söyledi ve çocuklar her şeyi çok gürültülü ve güzel hale getirdi.
  Ve hala dans ediyor, bronzlaşmış, ayakkabısız çocuklarını eziyor ve Mart ayında çıplak ayaklarıyla karın üzerinde yürüyorlardı.
  Rusçadan pek anlamayan Alman, şarkıyı beğenerek çantasından konserve domuz eti çıkarıp çocuklara uzattı.
  Ve onaylayarak başını salladı.
  - Zer Bağırsak!
  Oğlan ve kız eğilerek ilerlediler. Henüz on bir yaşındalar ama akıllılar ve güçlü bir hafızaları var. Doğru bilgileri toplayın. Ve bir kez sarı saçlı Daria, bir sepet içinde bile Almanlara bir mayın getirdi. Zeki bir kız ve onların dilini iyi biliyor. Ak saçlı ve mavi gözlü bu kadar güzel bir çocuğun ölüm getirebileceğini düşünmediler bile.
  Ve bu işe yaradı...
  İşte yine Alman çikolatalarının tadına varıyorlar ve ruh halleri neşeli ...
  Daria gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Nazileri yenersek, kendime üç katlı, mermerden ve çeşmeli bir ev yapacağım!
  Vaska kıkırdadı.
  - Burjuva olacak mısın?
  Kız cevap verdi:
  -HAYIR! Sadece kendi komünizme sahip olacağım!
  Vaska güldü ve yeniden şarkı söyledi;
  Burjuva benim toprağıma gittiğinde,
  Evler yakıldı, kızlar katledildi...
  Sıfırlar sayılmış gibiydi,
  Oğlanların saçları sıfıra kadar tıraş edildi!
  
  Cesur Kibalchish tüfeği aldı,
  Ve Halk Ordusu'na katıldı...
  Ama tüm Malchish-Bad Boy planlarını verdi,
  Reçel için bir fıçıdan kim vazgeçti!
  
  Ve burada askıda asılı duruyorum çocuk,
  Bana kırbaç ve iğnelerle eziyet ediyorlar ...
  Cevap olarak yüzüme gülüyorum, cellat benim -
  Ve Anavatan'ın bir cennet olacağına inanıyorum!
  
  Hayvanlar topuklarımı ateşle kavurdu,
  Çocuk akıntıya kapılarak ağır yaralandı...
  Ama inan bana, un hiçbir şeydir,
  Böylece kızıl burjuva kazandı!
  
  Kemikleri kırarlar, içine kötü metal girer,
  Rafta cellatlar beni şaşırtıyor ...
  Ama inanıyorum ki, çocuk rüya gördü
  Mayıs ayında Berlin'de koşmak için!
  
  Yoldaş Lenin'in liderlik edeceğine inanıyorum
  Özgür, Varşova, Prag, Londra!
  Kazanan skoru yakında yayınlayacağız
  Ve Berlin'in üzerinde gururla kızıl bayrak!
  
  Şimdi çocuğun topukları hala yanıyor,
  Neredeyse her zaman yalınayak olan taban ...
  Ve kırbaç sırtına sertçe vurdu,
  Muhtemelen anne zaten gri saçlısın!
  
  Ama bu cellatlara teslim olmayacağım,
  İnanç istemeyeceğim, merhamet bil...
  Kat kamçısının omuzdan dik olmasına izin verin,
  Lenin'in vereceğini biliyorum, ödüle inanın!
  
  Kibalchish işkence altında güldü,
  Sırları ifşa etmez, gururla ölür...
  Sonsuza dek cehennemde diye bağırır Bad Boy,
  İblisler boğazına reçine döküyor!
  
  Lenin bizimle, sonsuza kadar görebilirsin,
  Ve kalbimde bir alev yanıyor...
  Gerçekleşen büyük hayal
  Tüm gezegenin üzerinde kırmızı bir bayrak olacak!
  Daria ıslık çaldı ve çıplak ayağını yere vurdu:
  - Serin! Kendin mi besteledin?
  Vaska başını salladı.
  - Evet! Hikayesi beni çok etkiledi!
  Daria başını salladı ve şunları söyledi:
  - Polislerin seni ve beni nasıl yakaladığını ve bizi soğukta karda çıplak ayakla sürdüklerini ve sonra bizi kırbaçladıklarını ve topuklarımıza ince dallar yapıştırdıklarını hatırlıyor musun?
  Vaska hemen onayladı:
  - Öyleydi.... Askıya asıldığınızda topuklarınız ve omuzlarınız ağrıyor. Ama aleyhimize hiçbir kanıt yoktu ve....
  Daria içini çekerek şunları söyledi:
  - Evet, ama polisler donarak ölmemizi istedi. Ama kafama şişeyle vurduklarında çıplak ayağımla bir parça yakaladım. Sonra onu ellerine geçirdi. Sonra ipi kendim ve senin için kestim.
  Vaska başını salladı.
  - Evet, öyleydi ... Ancak korkunçtu. Ama bilirsiniz, soğukta yanmış tabanların kabarcıkları acımaz! Ve daha sonra dışarı çıktığımızda, köpeklerde olduğu gibi üzerimizde her şey iyileşti!
  Daria hemen onayladı:
  - Evet bize iyi gelir! O kadar pürüzlü tabanlar doldurdum ki korların üzerinde yürümekten korkmuyorum!
  Vaska şişerek şöyle dedi:
  - Ben de! Biz öncüleriz, komünizmin çocuklarıyız!
  Daria onayladı:
  Ve kesinlikle kazanacağız!
  Oğlan ve kız şarkı söylediler:
  Komünizmin ölümsüz fikirlerinin zaferinde,
  Ülkemizin geleceğini görüyoruz...
  Ve kızıl bayrak, Anavatanımız,
  Her zaman özverili bir şekilde sadık kalacağız!
  . BÖLÜM 3
  Ağustos 1943'ün başlarında, Almanlar yine de Sovyet birliklerinin Hazar Denizi'ndeki inatçı direnişinin üstesinden gelerek dışarı çıktı. Bu gerçekten de Fritz için büyük bir başarı. Hangi en büyük temettü elde etti. Artık Kafkasya, ana kıtadan karayla kesilmişti.
  İnatçı savaşlardan sonra nihayet Batum'u alan ve Erivan'ın kuşatmasını tamamlayan Türkler de başarıya ulaştı. Böylece, Transkafkasya'daki Sovyet birliklerini iyice bastırdı.
  SSCB'nin konumu çok zorlaştı. Ve Stalin, aç, ölmekte olan, ancak henüz Leningrad'ı teslim etmemiş olan koridordan geçmek için kuzeyde bir saldırı başlatma emri verdi.
  Tikhvin'e saldırı başladı. Karargahın yeterli rezervi olmamasına rağmen, oraya önemli kuvvetler atıldı. Durum, İsveçli, sözde gönüllü tümenlerin cepheye gelişiyle karmaşıklaştı ve bu da konumlarını güçlendirdi.
  Evet ve Almanlar ciddi şekilde güçlendi ...
  Muharebeler 10 Ağustos'tan itibaren başladı, Sovyet birlikleri savaşın ilk üç gününde on kilometre ilerledi. Burada, 14 Ağustos'ta Alman Maus tankı ilk kez savaşa girdi. Yüz seksen sekiz ton ağırlığında çok başarılı bir gelişme değil. Doğru, araba ciddi bir ekip tarafından kullanılıyordu, çok hırçın Nazi kızları.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodit - Üçüncü Reich'in "A" harfiyle beş güzeli. Ve Maus'ta nasıl savaştıklarını ve aynı anda iki silahla ateş ettiklerini.
  Yüksek patlayıcı parçalanma mermileri, kısa namlulu 75 mm'lik toptan ve daha ağır olanlar 128 mm'lik toptan ateşlenir ve çarpıcı bir güç gösterir.
  Agnes çıplak ayak parmakları ve yontulmuş bacaklarıyla ateş ediyor. Sovyet arabasına çarpıyor, tam anlamıyla kulesini parçalıyor ve ciyaklıyor:
  - Ben bir uzay kızıyım!
  Adala bir mayınla ateş eder ve ciyaklar:
  - Ve ben akrobasi yapıyorum, tüm ekibi yırtın!
  Ayrıca kız çıplak ayak kullanıyor. Sovyet otuz dört mermisi Maus'a isabet etti ama bezelye gibi sekti. Araba iyi korunuyor. Ve ona kolayca vuramazsın. Mermiler ondan tenis topları gibi uçar ve böyle bir canavarın büyük kalibresiyle bile kıramazsınız.
  Ve kız, düşmanın yaklaşmasına izin vermeden uçaksavar silahından vurulur.
  Agatha da çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve homurdandı:
  - Kılıcım vursun, düşmanları kırbaçlarız!
  Adala agresif bir şekilde doğruladı, çok isabetli bir atış yaptı:
  Bizler ışığın ve dünyanın savaşçılarıyız!
  Angelina çıplak ayak parmaklarıyla yere vurdu, Sovyet T-34-76 tankını parçaladı ve bağırdı:
  - Büyük kazançlar için!
  Afrodit ayrıca yığın kadar ağır bir mermiyle Sovyet T-60'ı ezdi ve gıcırdadı:
  - Kutsal savaş bizim zaferimiz olacak!
  Agnes, çıplak topuğunu kullanarak düşmanın ön zırhını kırdı ve şunu yayınladı:
  - İmparatorluk bayrağı ileri - düşmüş kahramanların şerefine!
  Buradaki kızlar oldukça iğrenç ve öldürücü. Ve onları geçemeyeceğiniz hiçbir şey için değil. Çıplak ayakları ve vücut bikinileri sayesinde ıskalamadan ateş ediyorlar. Bu da o kadar kolay yenilemeyecekleri anlamına geliyor.
  Korkunç "Fare", ölümcül bir silahla dövüldü ve kimseye şans vermedi.
  KV serisi dahil.
  Ama bu kadar inatla ve başarılı bir şekilde savaşan Alman kadınları varsa, o zaman Sovyet seviyesindeki kızlar da vardır - kahramanlar.
  Burada, örneğin, ortaklarıyla birlikte Natasha. Sadece cepheye yeni gelmiş mütevazı, kendinden tahrikli bir top-85'leri var. Ve kızlar zaten Nazileri kudret ve esas ile yeniyorlar.
  Elbette güzeller yalınayak ve bikinili. Ve cam parçalarına vuran bir balyoz gibi Nazileri iyice eziyorlar.
  Ve bu tür kızlar en yüksek düzeyde kartal uçuşu gösterdiklerinde bu çok akılda kalıcıdır.
  Natasha çıplak ayak parmaklarıyla ateş ediyor ve Panther'i parçalıyor, ardından bağırıyor:
  - Büyük Anavatan için!
  Ve dilini gösterecek!
  Zoya da düşmanı alt eder. Ona çok sert vur. Zırhı kıracak ve saçmalayacak:
  - Komünizmin şanı için!
  Augustina da sert bir şekilde savaşır ve düşmana baskı yaparsa bunu çok iyi yapar. Molalar ve kükremeler:
  - Komünist dünyaya şan!
  Dolbanet ve Svetlana. Ve çok da uygun. Çıplak ayak parmaklarınla. Düşmanın zırhını ez ve gıcırdat:
  - Komünist dünyanın büyüklüğü için!
  Ve dilini göster...
  Burada ilham alan kızlar şarkı söylediler, hareket halindeyken beste yaptılar;
  Güzeller çıplak ayakla saldırır
  Böyle güzel kızlar koşuyor ...
  Fritz'e yumrukla vurmak gerekirse,
  Ya da makineli tüfekle onu biç!
  
  Kızların hiç şüphesi yok
  Nazileri ölü gömecekler...
  Ve onu ayaklarından sert bir şekilde dövecekler,
  Ve bir yerlerde etobur kurtlar uluyor!
  
  Rusya askerler için bir kelimedir
  Daha iyi olmayacağına inandığınızda...
  Bazen kasvetli bir hizalama olsa da,
  Kötü siyah Cain'in zafer kazandığı yer!
  
  İnanma, Komsomol üyeleri koşmaz,
  Ve eğer koşarlarsa, o zaman sadece saldırıda ...
  Ve tüm Naziler bir anda öldürülecek,
  Ve Führer her şeyi doğrama bloğuna kaldıracak!
  
  Rusya benim anavatanım
  O ışıltılı, sadece güzel ...
  Kim korkaksa bir ruble bile etmez,
  Ve bir savaşçıyla tartışmak tehlikelidir!
  
  Ama bilin ki Nazileri yeneceğiz,
  Tahtta hiçbir kötülük hüküm sürmeyecek...
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var,
  Ve taçta büyüklüğü olan Tanrı Svarog!
  
  Korkak kimdir, inan bana, zayıf bir köle,
  Kaderi bir - hakaretlere katlanmak ...
  Bugün çilingir, yarın ustabaşısın,
  Ve sen kendin başkalarının sırtını yenebilirsin!
  
  Kızların gücü var, sadece bir volkan,
  Bazen ve güçlü bir şekilde dağları yıkar ...
  Savaş kötü bir kasırgayı şiddetlendiriyor,
  Ve insan ırkının ölümü, açıkçası biçiyor!
  
  Bu yüzden size dürüstçe şövalyeler söyleyeceğim,
  Biz Ruslar birleştiğimizde güçlüyüz...
  Çatal ve bıçak için atıştırmaya ihtiyacınız var
  Biz yenilmez savaşlarda şövalyeleriz!
  
  Rab Mesih'e olan inancımız nedir?
  Lada'ya da saygı duyulsa da ...
  Yoldaş Stalin bizim için bir baba gibidir.
  Ve komünizmin yeri cennet olacak!
  
  Öldüğünde orada olan dirilecek,
  Ve daha güzel ve daha akıllı olacağız ...
  Ve tabii ki adam çok gururlu,
  Bazen saçmalık taşımasına rağmen!
  
  Aşkta Anavatanımız bir yıldız gibidir,
  İnan bana, asla dışarı çıkmayacak ...
  Gerçekleşen büyük hayal
  Evrende barış ve mutluluk olacak!
  
  Maria'yı seviyorum, Lada'ya kutsal bir şekilde saygı duyuyorum.
  Svarog güzel ve Perun harika ....
  İsa'yı ve Stalin'i seviyorum
  Simgelerin kutsal yüzleri benim için değerlidir!
  
  Gerçek cennet ne zaman olacak
  Gerçekleşecek, inan bana, tüm umutlar ...
  Vatana gönül verirsin,
  Her şey yoluna girecek, eskisinden daha güçlü olacak!
  Kızlar iyi mücadele etti ve iyi beste yaptı. Ne var ki, bu tür savaşçılarla, hiçbir Hitler Rusya için korkunç değildir.
  Bununla birlikte, Sovyet birlikleri, on günlük inatçı çatışmalardan sonra yine de Tikhvin'e girdi.
  Çatışma şehrin kendisi için ortaya çıktı. Kuvvetler elbette çok eşitsiz.
  Almanlar hava üstünlüğünü ele geçirdi ve durmadan bombalıyor. Durum, Wehrmacht tarafında savaşan yabancı tümenler tarafından daha da kötüleşiyor. Özellikle birçok İtalyan parçası.
  Kızıl Ordu'yu Tikhvin'den uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Ancak Rus birimleri sert bir şekilde savaşıyor. Bu, kuşatılmış, açlıktan ölmekte olan Leningrad'ı kurtarmak için tek gerçek şansları. Oraya sadece hava yoluyla yiyecek bırakılabilir ama Almanların güçlü savaş uçakları var ve bunu yapmak çok zor.
  Ve Ağustos ayının ikinci yarısında Naziler Astrakhan'a saldırdı. Ve bu şehirde Sovyet kızları büyük bir kahramanlık ve cesaretle savaştı.
  Çıplak ayaklı kızlardan oluşan bir tabur bu kahraman şehri kaplar.
  Alenka çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor, ardından bir patlama yaparak Nazileri biçiyor ve şöyle diyor:
  - Kadın kedi gibi şehvetliyse, kocasının kafasına fare girmiş demektir!
  Fritz'e ateş eden ve ayrıca çıplak ayağıyla bir el bombası atan Anyuta cıvıldadı:
  - En parlak fikirler, uygulandığında gölge politikadan kasvetlidir!
  Fritz'e ateş eden ve bir el bombası atan, çıplak parmaklarıyla bir tankı deviren Alla homurdandı:
  - Bir kadın tilki gibi kurnazdır ve bir erkek bir horozun zihnine sahipse, bir aslana bile hükmeder!
  Silahla ateş eden ve Fritz'i deviren Maria homurdandı:
  - Tanrı her şeyi yapabilir, ancak isteklerde bir kadını aşar, güçsüzdür!
  Düşmana ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir ölüm hediyesi atan Matryona şunları kaydetti:
  - Bir kadının, bir boa yılanı gibi bir erkek tarafından yutulmaması için kobra sokması gerekir!
  Nazilere ateş etmeye devam eden Alenka, esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - İnsan her şeyde Yaratan gibi olabilir, sadece maymun gibi taklit onu güzel yapmaz!
  Anyuta düşmana ateş etti, ardından iyi niyetli bir el bombası atarak bir tankı devirdi ve şöyle dedi:
  - İnsan, Yüce Tanrı'yı yalnızca kendini beğenmişlikle aşabilir ve o zaman bile entelektüel olarak bir Pithecanthropus tarafından yaratılmışsa!
  Fritz'de çok isabetli ateş etmeye devam eden Alla, şunları yayınladı:
  - Bir kadın tavuk olmak istemez ama ideal erkeği horozdur!
  Nazilere ateş eden ve çıplak ayağını isabetli bir şekilde atarak Panter'e vuran Maria şunları kaydetti:
  - Bir tilki kadın, erkek kunduzları gerçekten de kurt gibi kavrar!
  Yine Nazilere ateş püsküren ve çıplak topuğuyla bir patlayıcı paketi veren Marusya, şunları söyledi:
  - Politikada, ormanda olduğu gibi, bir meşe bir domuz yerseniz, bir tavşan bir tilki yerse, bir eşek yerse - üç deri dökülür!
  Alenka, çılgınca ateş etmeye devam ediyor ve piyadelere parçalanmış limonlar yağdırıyor, vyaknula:
  - Kadın ne kadar zekiyse o kadar tilkidir!
  Anyuta ayrıca Nazilere ateş etti, onları biçti ve çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlattı ve ciyakladı:
  - Gri insanlar beyinde gri maddeden, parlak kişiliklerden, kafalarında büyük miktarlarda gri maddeden yoksundur!
  Düşmana ateş eden ve çıplak topuğuyla bir patlayıcı paketi veren Alla, zekice şunları söyledi:
  - Gri adam kurt gibi yalnızdır ve tavşan gibi dinlenmesi yoktur!
  Fritz'i biçen Maria, esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Politikacı büyük bir tilki ise, o zaman aslan payı ona verilir!
  Marusya el bombası fırlatıcısından ateş etti ve ciyaklayarak çıplak ayak parmaklarıyla bir limon fırlattı:
  - Tilki-politikacı, seçmen-karganın elinden peynir gibi tereyağı sürme fırsatını alır!
  Bir silahla ateş etmeye devam eden ve çıplak topuğu bir patlayıcı paketine yenik düşen Alenka havladı:
  - Gökyüzünde Kutsal Yazıların yorumlarından daha az yıldız var!
  Nazilere ateş eden Anyuta şunları yayınladı:
  - Kırmızı cüppeli bir cellat, daha adil, belagat sahibi bir politikacı!
  Ateş etmeye devam eden Alla, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Cellatın keskin bir baltası var, politikacının keskin bir sözü var, birincisi kafasına darbeler, ikincisi beyne damlar!
  Fritz'i doğru bir şekilde yenmeye devam eden ve çıplak parmaklarıyla başka bir ölüm hediyesi atan Maria, şunları kaydetti:
  - Kafaları kesmek bazen beyinlere damlamaktan daha insancıldır!
  Nazilerin önünü kesen ve çıplak topuğuyla bir el bombası atan Matrena, şunları söyledi:
  - Politikacıların beyninize damlamasına izin verirseniz, sinirden saçınızı yolarsınız!
  Alman generaline ateş eden ve onu yarıp geçen Alenka, tehditkar bir şekilde şunları söyledi:
  - Siyasetçilerin konuşmaları beyin yıkama suyu gibidir!
  Düşmana iyi nişan alarak ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla bir limon fırlatan Anyuta şunları söyledi:
  - Siyasette en büyük tanrı nedir, kanunsuzluk yaratan nedir!
  Nazilere ateş eden ve çıplak topuğuyla bir patlayıcı paketi fırlatan Alla, şunları söyledi:
  - Bir politikacı seçmene her zaman tilki bakışlı bir eşek gibi bakar!
  Düşmana ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül güçte bir el bombası fırlatan Maria ağzından kaçırdı:
  - Bir kadın, daha zengin giyinmek için zavallı vücudunu teşhir etmeyi sever!
  Marusya uzun bir patlama yaptı, Fritz'in ipini kesti ve mırıldandı:
  - Çıplak ayaklı bir kadın, tam bir çizme olmasa bile bir erkeğe daha hızlı giyer!
  Nazilere isabetli ateş açan Alenka şunları kaydetti:
  - Çıplak bir kadın topuğuyla, bir erkeği modaya uygun çizmelerle döndürmek daha kolaydır!
  Anyuta bir el bombası fırlatıcısından ateş etti ve şu mesajı verdi:
  - Modaya uygun ayakkabılar alabilmek için bir kadının bir erkeğe uygun şekilde "ayakkabı giymesi" gerekir!
  Nazileri patlamalarla döven ve çıplak ayak parmaklarına bir el bombası atan Alla cevap verdi:
  - Bacağını zamanında nasıl açacağını bilmeyen bir kadın, sonsuza kadar "ayakkabılı" kalacaktır!
  Düşmana ateş eden ve yuvarlak topuğuyla bir patlayıcı paketi fırlatan Maria, şunları söyledi:
  - Çok sık, çıplak kadın bacaklarına bakan bir erkek, kendisini bir serseri durumuna "ayakkabılı" yapma riskiyle karşı karşıya kalır!
  Düşmana isabetli bir şekilde ateş eden ve çıplak diziyle bir el bombası veren Marusya cevap verdi:
  - Sonsuza kadar yalınayak kalmamak için ayakkabılarınızı zamanında atabilmelisiniz!
  Nazilere ateş etmeye devam eden ve nefeslerini kesen Alenka, esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir kızın çıplak ayağı, bir işgalcinin muşamba çizmesinden daha iyidir!
  Söndürülemez bir doğrulukla ateş etmeye devam eden Anyuta şunları kaydetti:
  - En güçlü zırh, narin cildin önünde, büyüleyici kız gibi tabanlara karşı koyamaz!
  Alman işgalcilere ateş eden Alla, şunları yayınladı:
  - Kadınlar çok zekice bir erkeğin cüzdanına çıplak ayakla tırmanırlar!
  Maria, Nazilere büyük bir isabetle ateş etti ve kafalarını yumruklayarak şunları kaydetti:
  -Altınlar için kadın vücudunun en yapışkan yeri, çıplak ayaklar ve çıplak göğüsler!
  Nazilere acımadan ateş etmeye devam eden Marusya şunları yayınladı:
  - Bir kadının bazen ihtiyaç duymadan diz çökmemek için ayakkabılarını çıkarması gerekir!
  Naziler hakkında uygun bir şekilde karalamalar yapan ve onları yığınlar halinde istifleyen Alenka, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Çıplak ayakla bir erkeğe diz çöktürmek daha kolay!
  Düşmana ateş eden Anyuta agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Zamanla yalınayak, asla yalınayak değil!
  Alla, düşmanları oyarak ve rakipleri keserek homurdandı:
  - Bir kadının altın bir zirveye çıplak ayakla tırmanması daha kolay!
  Maria ayrıca Nazileri alt etti ve mırıldandı:
  - Kadın bacaklarını sevmiyorsan, sen bir çizme adamısın!
  Nazilere ateş eden ve çıplak parmaklarıyla ev yapımı bir patlayıcı paketi fırlatan Marusya, Tiger'ın ters döndüğü homurdandı:
  - İnce bacaklı bir kadın, bir erkeği saygıyla eğdirir!
  Alenka, Nazileri ezdi, biçti ve pes etti:
  - Bir kadın "ayakkabılı" bir adamın cebinden madeni para alırken çıplak ayak parmakları ellerden daha hünerlidir!
  Anyuta Fritz'in sözünü kesti ve ciyakladı:
  - En maharetli şey, bir kadının çıplak ayağıyla bir erkeği topuklarının altına itmesidir!
  Rakiplerine ateş eden ve çıplak topuğuyla limon fırlatan Alla, şunları söyledi:
  - Bir erkeğin kalbine giden yolu, bir güzelin çıplak ayakla çiğnemesi daha kolaydır!
  Maria bir Alman tankını parçaladı, bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Kızların çıplak ayakları, bir erkeğin kalbinin Everest'ine tırmanırken daha azimli!
  Matryona da ölümcül bir atış yaptı ve pes etti:
  - Ayakkabılarını çıkardıktan sonra, bir kadının erkek kayıtsızlığının çölünü geçmesi daha kolay!
  Alenka, ele geçirilen bir bazukayla düşmanı parçaladı ve ciyakladı:
  - Bot gibi dilsiz olacaksın, yalınayak bile topuğuna vuracaksın!
  Anyuta da döndü ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  -Çıplak bir kadın bacağı, bir erkeği yalınayak bir çocukluk dönemine sokar!
  Nazileri biçmiş olan kızıl saçlı Alla cıvıldadı:
  -Çoğu zaman ayakkabılı botlar yalınayak bir çocukluk dönemine girer!
  Maria, Nazilere bir tokat attı ve ciyakladı:
  - Bir kızın güzel bacakları varsa, hayatta bir serseri değildir!
  Düşmana ateş eden ve Nazileri tahıl demetleri gibi kesen Matryona havladı:
  - Çıplak ayaklı bir kız, ayakkabılı yaşlı bir kadından, genç bir kediden, yaşlı bir aslandan daha eğlencelidir!
  Nazilere ateş eden ve ölümcül ölüm hediyeleri atan Alenka, şunları yayınladı:
  - En güzeli de, bir kadının ödülü çıplak göğüslerle, modaya uygun ayakkabılarıyla da çıplak ayakla almasıdır!
  Anyuta ayrıca Nazileri dövdü, onları biçti ve çıplak ayaklarıyla el bombaları attı ve gıcırdıyordu:
  -Erkek kayıtsızlığının dikenlerinden, bir kadını korumanın en iyi yolu çıplak topuktur!
  Rakiplere ateş eden ve onları otomatik patlamalarla kesen Alla şunları kaydetti:
  - Çıplak bir kadın ayağından bir erkek için en dayanıklı topuk!
  Rakiplere vuran ve bir el bombası fırlatıcısından vuran Maria, şunları yaptı:
  - Yalınayak kadın topuğu, sakatatlarla en çok yanmış çizme!
  Nazileri deviren Matryona zekice pes etti:
  - Zamanla ayakkabılarını çıkaramayacaksın - yalınayak olacaksın!
  Naziler üzerine yazan Alenka şunları kaydetti:
  -Eğer bir sopanın aklıysan, o zaman iyi ısınabilirsin, sadece kendin!
  Anyuta mantıklı bir şekilde, düşmanı döverek ve çıplak ayağıyla patlayıcılarla dolu bir paket fırlatarak şunları kaydetti:
  - Kulüp sahibi olmak güzel, kulüp olmak kötü!
  Nazileri döven ve çıplak topuğuyla bir el bombası veren Alla ciyakladı:
  - Dökme demir yumruklar hayatta kalmanıza yardımcı olabilir, ancak meşe kafa ölüme götürür!
  Maria oldukça mantıklı bir şekilde, Nazileri biçerken şunları kaydetti:
  - Hükümdarın kafasında kral olmayınca memlekette anarşi hüküm sürer ve boşuna satarlar!
  Nazileri rasyonel bir şekilde yenen Matryona şunları kaydetti:
  - Taç, şapka gibi kafa için değildir!
  Fritz'i ezen Alenka mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Meşe kafasında ve taç tehlikeli bir şekilde oturuyor!
  Nazilere çok isabetli bir şekilde ateş eden Anyuta şunları yayınladı:
  - Meşe ne kadar güçlü olursa olsun, ancak kafa için kullanılan malzeme en kırılgan olanıdır!
  Düşmana hızlı bir şekilde ateş eden Alla, mantıklı bir şekilde şu sonuca vardı:
  - Kulüp başkanı kimdir, sopayla kafasına biner!
  Maria lanet rakipler, yayınladı:
  - Politikacı elinde bir kese ve bir cop tutuyor, sadece parası tahta ve cop kağıt!
  Marusya, çıplak ayağıyla limon fırlatarak mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Parlak bir kafa, en azından gri saç anlamına gelir!
  Nazileri ezen Matrona şunları söyledi:
  -Sarışın olmayabilirsin ama parlak bir ruh olmak güzeldir, kızlar kötüleri yenebilir ki diğerleri mutlu yaşasın!
  Nazilere ateş eden Alenka ciyakladı:
  - Sadece kütüklerdeki meşe ağaçlarından güçlü bir savunma kuramazsınız!
  Anyuta, ateş ederek mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Politikacı ağaçkakan değilse, o zaman sadece seçmen kütüğünden değil, yongaları da çıkaracaktır!
  Alla, Almanları devirerek agresif bir şekilde ilan etti:
  - Politikacı kartal olmasa da seçmeni karga ve ağaçkakan sanıyor!
  Düşmanları kesen Maria şunları kaydetti:
  - Politikacıların sizden talaş kaldırmasına izin veriyorsanız, o zaman kesinlikle bir ağaçkakansınız!
  Nazileri biçen Matrena kendini ifade etti:
  - Seçmenleri olan bir politikacı bir tilkidir, ama kendisi için bir hamster bir hamsterdır!
  Marusya çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  -Akıllı bir politikacı tavuk kümesindeki tilki gibidir ve aptal bir porselen dükkanındaki fil gibidir!
  Alenka, Fritz'i ezip geçti:
  -Emir susturulur, siyasetçi konuşarak ortalığı karıştırır!
  Nazileri bir el bombasıyla dağıtan Anyuta ciyakladı:
  - Bir siyasetçi çok konuşur, özellikle çenesini kapamak istediğinde!
  Alla, Nazileri alt ederek agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bir siyasetçiyle, dil kasını kırmadıkça havanda su dövmenin kârlı olduğunu tartışmak!
  Düşmanları ezen ve çıplak ayağıyla bir el bombası atan Maria şunları kaydetti:
  - Politikacı tilki ve kurt karışımıdır ama çok domuz besler!
  Nazilere ateş eden Matrena homurdandı:
  - Tilki ne kadar politikacıysa, o kadar domuz besler!
  Fritz'i biçen Marusya şunları söyledi:
  - Siyasette sürekli bir hayvanat bahçesi, kurtlar, tavşanlar, tavuklar, horoz ve ağaçkakanlar vardır, kral olarak her zaman sadece bir tilki seçilir!
  Nazileri ezen Alenka homurdandı:
  - Aslan gibi davranan bir diktatör, gerçek bir domuzdur!
  Anyuta agresif bir şekilde, düşmanları atışlarla yere sererek şunları kaydetti:
  - Bir politikacı, ancak seçmenin mükemmel bir eşek olması durumunda aslan sayılır!
  Nazileri halı tozu gibi yere seren Alla, pes etti:
  - Bir siyasetçi koyun postuna bürünür, ama yalnızca kana susamışlığı onu bir kurda ve ustalıkla sağlam bir koça benzetir!
  Çıplak ayağıyla el bombası atan Maria cıvıldadı:
  - Hükümdarın koyun kılığına girmiş bir kurt olması, aslan kılığında bir koç olmasından iyidir!
  Robin Hood'un doğruluğu ile düşmana ateş eden Matryona şunları yayınladı:
  - Bir politikacı koyun gibi barış için meler, ama kurt dişleri savaş tıngırdatır!
  Düşmana ateş eden Marusya ciyakladı:
  - Bir siyasetçi seçmenin oyunu almak için bülbül gibi dışarı dökülür ama ağaçkakan için onları tutar!
  Nazilere ateş eden Alenka şunları yayınladı:
  - Politikacının konuşması size bülbül şakıması gibi geliyorsa, bu durumda karga olmayın!
  Anyuta, Nazileri yere sererek zekice şunları kaydetti:
  - Bir politikacı bülbül gibi şarkı söylüyorsa, o zaman seni uygun bir oyun olarak görüyor!
  Nazileri kesen Alla şunları kaydetti:
  - Seçmenler için avlanma, avcının mümkün olduğu kadar çok gürültü çıkarması bakımından orman avcılığından farklıdır!
  Düşmana ateş eden Maria bağırdı:
  - Bir politikacı, bir yankesicinin aksine, çalarken çok gürültü çıkarır ve soyarken pohpohlanır!
  Düşmana ateş eden Matryona gürledi:
  - Bir politikacı da bir anlamda tanrıdır, ama ona inanmamak daha iyidir!
  Maria onayladı:
  - Politikacı, seçmen olarak Ay'ı vaat etmeyi sever, ancak orada kumdan başka yaşam olmadığını eklemeyi unutur!
  Alenka, rakiplerinin sözünü keserek homurdandı:
  - Yazık akıldan değil, pratik beceri eksikliğinden!
  Düşmana ateş eden Anyuta ciyakladı:
  - Dünyanın bütün dertleri paradan değil, doğru miktarda yokluğundandır!
  Alla, düşmana ateş ederek şunları söyledi:
  - Bir politikacıya düşüncelerini gizlemesi için dil verilir, ama bir politikacı gri sefaletini hangi belagatle gizleyemez!
  Maria, Fritz'e ateş ederken enerjik bir şekilde şunları söyledi:
  - Demir zincire vurulursa kılıca kalmaz, konuşmalarda gümüş dökülürse o zaman ücret ödenecek bir şey olmaz!
  Düşmana ateş eden Matryona homurdandı:
  - Bir politikacının verdiği sözleri tutma yeteneği var mı? Sahip, ama boşuna değil!
  Nazilere ateş eden Marusya şunları kaydetti:
  - Fil büyük bir bok yığını dayatıyor ve politikacı-tilki, daha da büyük bir sözlü ishal dağı!
  Alenka, Nazileri ezerek esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Politikacı bol bol tatlı konuşma balı döküyor, seçmenleri sözlü ishale boğuyor!
  Rakiplere ateş eden Anyuta şunları yaptı:
  - Bir politikacının tatlı konuşması bir bal akıntısı gibidir, sadece onun boyunca yüzerek çöp kutusuna gidersiniz!
  Nazilere ateş eden Alla şunları kaydetti:
  - Bir politikacı vaadini yerine getirebilir, ancak seçmeni imkansıza inandırmak için!
  Çok isabetli bir ateş açan Maria, şunları söyledi:
  - Seçimlerde çok politikacı var ama seçecek kimse yok, kim kütük, kim güverte, kim tilki, kim domuz, kim ayı - sıkıntıdan geriye tek bir şey kaldı - kükreme!
  Matryona Nazilere ateş açtı ve şunları söyledi:
  - Sık sık boğazını yırtan bir politikacı, kulaklarınızı düzgün bir şekilde tekmelemelisiniz!
  Nazileri kesen Marusya, şunları söyledi:
  - Bir politikacı, bir bülbülün aksine asla boşuna şarkı söylemez ve bir tilki yeteneğine sahiptir!
  Alyonka dişlerini göstererek cıvıldadı:
  -Politikacı kartal olmak istiyor ama seçmenin her zaman kuş hakkı yok!
  Anyuta, Almanları bir keskin nişancı ile vurarak cıvıldadı:
  -Neden kuşun hakkını kullanıyorsun, çünkü bir ağaçkakanın aklı!
  Alla bir pitonun saldırganlığıyla tısladı:
  - Politikacının birçok farklı şarkısı var ama hepsinin tek bir nedeni var: beni seç!
  Nazilerin sözünü kesen Maria homurdandı:
  - Seçmen, çörek gibi tavşanı, kurdu, ayıyı bırakır ama siyasi tilki onu yine de yer!
  Matrena, Nazileri keserek şunları kaydetti:
  - Politikacı, bir sineğin zekası, bir bülbülün titremesi, bir ağaçkakanın dikkate alınması üzerine tatlı konuşmalarla sayılacak, ama onun domuz özü şahinin gözüyle görülebiliyor!
  Nazilerle savaşan Marusya sırıtarak ekliyor:
  - Kadın aynı zamanda iyi bir siyasetçidir ve en azından sadakat sözünü yerine getirmesi ve zevk vermesi için bir şans verir!
  Böylece kızlar kahramanca şehri korur ve büyük umut verirler.
  . 4. BÖLÜM
  Eylül sonu ve Ekim başında, Astrakhan için savaşlar hala devam ediyordu ve Naziler, Hazar Denizi kıyısı boyunca güneye ilerliyorlardı. Nazilerin amansız bir ilerlemesi oldu ... Güneyde Naziler Ordzhonikidze şehrini ele geçirdiler ve Grozni'ye saldırmaya başladılar.
  Sovyet savaşları da bu şehirde kahramanca savaştı.
  Tamara liderliğindeki kız taburu umutsuz bir kararlılık ve cesaret gösterdi.
  Tamara bir makineli tüfekle ateş etti ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atarak şöyle dedi:
  - Anavatanımız SSCB'ye şan!
  Nazilere isabetli bir şekilde ateş eden ve aynı zamanda çıplak topuğuyla bir patlayıcı paketi fırlatan Anna ciyakladı:
  - Kahramanlığa zafer!
  Düşmana ateş eden Akulina ciyakladı:
  - Vatan ve şeref için!
  Fritz'e ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası atan Victoria homurdandı:
  - Wehrmacht'ı kahramanlıkla ezin!
  Sağlıklı bir kız olan Olympias, düşmanlara bir söz verdi, Fritz'i yere serdi ve affetti:
  - Kutsal savaşta zaferimiz olacak!
  Nazilere ateş eden ve çıplak ayağıyla tekrar el bombası atan Tamara şunları kaydetti:
  - Bir asker meşe gücüne sahip olmalı ama meşe kafasına değil!
  Kızlar ateş etti. Harabe kütlesinin etrafında, harabeler tütüyor. Patlamayı patlama takip eder. Duman göğe yükselir. Etraftaki her şey yanıyor.
  Büyük ölçekte yıkım.
  Güzel, yalınayak sarışın Anna, Nazileri paramparça eden bir el bombası atarken şöyle saçmalıyor:
  - Her meşe ağacında bir oyuk vardır, her meşe başında beyinlerin aktığı bir delik vardır!
  Düşmana ateş eden ve zarif, bronzlaşmış, çıplak ayağıyla bir el bombası atan Akulina ciyakladı:
  -Meşe kadar akıllıysan, titrek kavak gibi eğilirsin!
  Yine çıplak, bronzlaşmış, yontulmuş bacakları olan bu kızıl saçlı kız Victoria cıvıldadı:
  - Tilki kurnazlığınız yoksa, üzerinizden üç deri çıkar!
  Sağlıklı, uzun boylu, iri yapılı, kaslı bir sarışın olan Olimpiada döndü, çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Bir meşe kadar aptalsan, seni yapışkan bir şey gibi parçalarlar!
  Bir çocuk yanlarından sürünerek geçti. Siyah topuklularla parladı ve Nazilere patlayıcı bir paket fırlattı. Sonra ciyakladı:
  - Genç bir asker, eskimiş bir generalden daha iyi!
  Tamara tekrar sırasını verdi. Çıplak ayağıyla ölümcül bir güçle bir el bombası fırlattı ve havladı:
  - Politikacı, yeni kostümünün her biri için seçmenlerden üç deri alır!
  Düşmanlara ateş eden ve agresif bir şekilde sırıtan Akulina homurdandı:
  - Meşe ağacı kadar akıllı olacaksın, onu yapışkan ve tavşan gibi koparacaklar!
  Düşmana ateş eden ve çıplak ayağıyla tankları baltalayan el bombaları atan Anna cıvıldadı:
  - Kurnaz bir tilki, aklı olan bir koçsa aslandan üç deri bile çeker!
  Nazilere ateş eden ve çıplak topuğuyla öldürücü bir hediye fırlatan Victoria, şunları söyledi:
  - Tilki olmak istemiyorsan, aç bir köpek gibi mızmızlanacaksın!
  Olimpiyatlar Fritz'i biçti. Sonra çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Politikacı bir tilkidir, o zaman gün ışığında seçmen-tavuklarının içini boşaltır!
  Top mermisinin uğultusu büyüyor. Müthiş "Sturmtigers" savaşa giriyor. Roket güdümlü bombalar atıyorlar. Ve aynı anda evleri yıkarak tüm binaları yok ederler. Ve fırtına askerleri gökyüzünde dönüyor. Sovyet mevzilerine roket atıyorlar. Bombalar atarlar. 88 mm'lik güçlü topa sahip Panther'den daha gelişmiş bir makine olan Panther-2 şimdiden görülüyor.
  Alman aracının daha dar ve daha küçük bir tareti ve ayrıca bodur bir gövdesi vardır. Böyle bir canavar, eğer çırpınırsa, o zaman çırpınır. Ve en önemlisi, 900 beygir gücündeki daha güçlü bir motorla çok ağır değil.
  Tamara çıplak ayağıyla Panther-2'ye bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Bir kütük kadar aptal olacaksın, onu yapışkan gibi koparacaklar, sadece kurnaz tilkiler değil, aynı zamanda korkak tavşanlar da!
  Nazilere ateş eden ve rakiplerini biçen, çıplak ayağıyla limon fırlatan Anna şu sonuca vardı:
  - Bir kartal, kurnaz bir tilki bile ıslak bir tavuğu ifşa edebilir!
  Düşmanların önünü kesen ve isabetli atışlarla onları delip geçen Akulina, şunları yaptı:
  -Aslan rolünü hayal eden bir adam, genellikle tilki tarafından sürülen bir eşeğe dönüşür!
  Rakiplerini patlamalar halinde yere seren ve çıplak ayaklarıyla ölümcül bir şey fırlatan Victoria ciyakladı:
  - Bir adamın aslan gibi hırsları, eşek inadı, ayının beceriksizliği, fil zarafeti vardır ama tilkisi onu her zaman cezbedebilir!
  Olimpiyatlar düşmana dönüş yaptı. Onu bir çim biçme makinesi gibi biçti ve homurdandı:
  - Kırmızı renkli bir tilki, kanlı takım elbiseli bir politikacı!
  Savaşın yoğunluğu artmaya devam etti. Şehir, Naziler tarafından Katyuşa'dan daha güçlü olan gaz toplarıyla ezildi. Ve Nazilere direnmek çok zordu. Ancak çıplak ayaklı, yarı çıplak kızlardan oluşan tabur muazzam bir coşkuyla savaştı. Ve kızlar neredeyse ölmedi, erkekler daha fazlasını aldı.
  Nazilere ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atan Tamara ciyakladı:
  - Bir kadın zayıflıklarıyla oynayarak güçlü erkekleri yener, bir politikacı zayıf seçmenleri ikna eder, bariz bir şekilde abartıyor!
  Düşmanların önünü kesen ve onları mermilerle biçen, aynı zamanda çıplak topuğuyla bir patlayıcı paketi veren Anna, şunları söyledi:
  - Kadın en kurnaz politikacıdır, tilki olmak için eğitim almasına gerek yok ama çıplak ayakla ayakkabı giyebilmesi gerekiyor!
  Akulina, kesin patlamalarla rakiplerinin önünü keserek ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak havladı:
  - Bir kadın da gençliği sever ama doların yeşili onun için patronun yeşil çağından daha değerlidir!
  O kızıl saçlı sürtük Victoria ölümcül bir patlama yaptı, çizgiyi bozdu ve ciyakladı:
  - Bir kızın gençliğinin yeşillikleri, dolardan şişmanlamış erkeklerin yeşil banknotlarını çeker!
  Düşmanlara ateş eden ve çıplak ayağıyla başka bir hediye fırlatan Olympias ciyakladı:
  - Yeşil doların peşinden koşma, belanın da gözleri yeşil, kabuğu çıtır çıtır!
  Savaş giderek daha şiddetli hale geliyor. Ölümcül mermiler acele ediyor. Pillerin toplarını devirerek Sovyet mevzilerini patlatıp parçaladılar. Ve yeni uçaklar acele ediyor ve saldırı silahları gümbürdüyor. Toz bulutları gökyüzüne yükselir.
  Nazilere acımasızca ateş eden Tamara, çıplak ayağıyla bir el bombası attığı bir inci alıp verdi:
  - Allah'a inanarak, bir hayvanın seviyesine düşmeyin: insan itaatkar bir koyun değildir, kokuşmuş bir keçi değildir!
  Düşmanla savaşan ve çıplak ayaklarıyla ölüm hediyeleri atan Anna şunları kaydetti:
  - İnsanların inancından para kazanmak, altına gübre dökmekle aynı şey, güvensizlik filizlenecek!
  Panter'i yok eden Akulina agresif bir şekilde patladı:
  - Pazar gününe inanarak, haftada yedi Cuma'ya gitmeyin!
  Nazilere çok isabetli bir şekilde ateş eden ve onları agresif bir şekilde biçen Victoria, şunları kaydetti:
  - Sonsuz cehennem alevine iman, köpüğü çıkarılan hurafe sütünü kaynatır, dinden haydutlar!
  Nazileri deviren ve çıplak ayaklarıyla muazzam yıkıcı güce sahip el bombaları atan kadın kahraman Olympias şunları kaydetti:
  - Sadece kütükler ve meşeler, yapışkan gibi soyulmalarına izin veren sonsuz alevin cehennem ateşine inanır!
  Tamara ele geçirilmiş bir bazukadan ateş etti, çıplak topuklarını parlattı ve cıvıldadı:
  - Sonsuz cehennem ateşinin alevi nasıl parlıyor? Dinden dolandırıcıların cebindeki altınların parlaklığı!
  Düşmana ateş eden ve Nazileri muazzam bir isabetle yere seren Anna şunları yayınladı:
  - Düzenbazlar ceplerini doldurmak için Tanrı'yı kullanırlar ve sadece boş bir kafayla kandırılmazlar!
  Akulina düşmana dönüş yaptı. Çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  -Din haydutları koyunlardan üç deri koparır, keçilerin boynuzlarını kırarlar, onlar için sadece kâr değerlidir ve inanç hilekarlık içindir!
  Victoria çıplak topuğuyla bir talaş bombası attı, düşmanı havaya uçurdu ve ciyakladı:
  - Dürüst bir rahip, vejeteryan bir kurt gibidir, yalnızca inanç her zaman dürüsttür ve onu kullanmak bencilcedir!
  Olympias, düşmanı bir makineli tüfekle patlattı. Düşmanı biçti ve çıplak topuğuyla Lev tankını deviren bir sürü el bombası verdi. Sonra bağırdı:
  - Herhangi bir din bir peri masalıdır, bu fanteziden sadece gerçekten muhteşem oranlarda kar elde edilir!
  Grozni şehrinde kızlar böyle cesurca savaşır. Ve kendilerini en yüksek yiğitlik açısından gösterirler.
  Diğer kızlar da tüm cesaretleriyle Astrakhan'ı savunurlar. Ayrıca en yüksek akrobasi ve cesareti gösterirler.
  Kızlar çok iyi mücadele ediyor.
  Alenka çıplak ayağıyla bir el bombası attı, Nazileri parçaladı ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Kulağınıza erişte asmanıza izin veren, sonsuza kadar aç kalacak!
  Nazileri bununla biçen Anyuta, kabul etti:
  - Kulaklarınızda erişte dolu olmayacaksınız!
  Alla, Nazilere ateş açtı, çıplak ayağıyla ölümcül bir el bombası attı ve bağırdı:
  - Erişte kulakta son anda mide bulandıran bir yemektir!
  Maria, dişlerini göstererek ve çıplak ayak parmaklarıyla bir patlayıcı paketi fırlatarak, esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bu Tanrı ise, kimse bilmiyor ama bir kişiyi sanki Mesih'in benzerliğiymiş gibi sürekli çarmıha geriyorlar!
  Marusya, Fritz'i becerdi, aldı ve agresif bir şekilde sırıtarak ciyakladı:
  - Bir kişi Tanrı'nın gücüne hakim olmaya çalışır, ancak şimdiye kadar yalnızca Tanrı'ya göre çarmıha gerilir!
  Matryona, bir dönüş yaptı, Nazileri biçti ve ihanet etti, arkadaşlarına agresif bir şekilde göz kırptı:
  - İnsanın kalbi hayra, aklı kâra, midesi oburluğa çalışır ve sonunda ayaklarını çukura sürükler!
  Ve Astrakhan'da şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Volga'daki şehir, Sovyet savunmasının kilit noktasıdır. Ve burada bu tür savaşlar çılgınca kaynıyor. Bir çaydanlığın köpürmesi gibi.
  Ve ağır, ölümcül uçaklar acele ediyor. Yu-288 çok güçlü bir makinedir. Ve muazzam bir azimle bombalar atar.
  Alenka, Nazilere bir dönüş yaparak ve çıplak ayağıyla bir el bombası atarak ciyaklıyor:
  - Bir insanda goril zekası varsa, at gibi çift sürer, köpek gibi yer!
  Anyuta çıplak ayağıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlattı, Nazileri ezdi ve bağırdı:
  - Bir adam kendisine tasma takılmasına izin verir, ancak saban sürmek için zorlayıcı bir kırbaçla dövülmesi gerekir!
  Alla çıplak topuğuyla bir limon fırlattı ve homurdandı:
  - Politikacının büyük bir cebi var ama o sadece önemsiz bir yankesici!
  Rakiplere ateş eden Maria tısladı:
  - Seçmenlere cennetten ay vaat eden, iktidara gelen, ay manzarasını terk eden ve yıldıza açlıktan sızlanan bir politikacı!
  Sağır edici bir şekilde gülen Matryona şunları söyledi:
  - Her politikadaki şeytan, Yüce Allah'ın yerini almaya teşvik eder, sadece politikacının yeteneği çok azdır!
  Düşmanlara ateş eden ve güvenle onları biçen Marusya şunları kaydetti:
  - Bir kişi her şeye kadir olmaya çalışır, ancak ahlaki gelişimi onu daha iyi yapmaz!
  Görünüşe göre kızlar en yüksek derecede esprili.
  Ve savaş tırtıklı bir yolda ilerliyor. Jet uçakları Üçüncü Reich'ta test ediliyor. Ve bu aynı zamanda SSCB ile bir anlaşmazlıkta oldukça ciddi bir argüman.
  Hitler tabii ki pek memnun değil. Savaş uzar ve Rusya teslim olmasına rağmen inatla direnir. Sanki bir volkanın ağzındaymış gibi savaşlar kaynıyor.
  Ekim sonu. Kalmıkya tamamen ele geçirildi ve Naziler Dağıstan'da ilerliyor.
  Nazilerin başarıları mütevazı olsa da sabittir. Karadeniz Filosu yıkımın eşiğinde.
  İşte muhripteki bütün bir ekip kızlardan oluşuyor. En azını söylemek güzel ekip. Kız yelek giyiyor ve yuvarlak topuklu ayakkabılarla titreyerek çıplak ayakla koşuyor.
  Destroyerin komutanı Alice kendinden emin bir şekilde faşist kruvazöre saldırı emri verir. Bir torpido fırlatır ve şunları söyler:
  - Savaşta, iyi bir tiyatroda olduğu gibi, bir sonraki hareket tahmin edilemez, gözyaşı mutlaka dökülecektir!
  Andriana, bir sürü kıza komuta eden ortağıdır. Titreşen çıplak, yuvarlak topuklarla koştular ve gıcırdadılar. Bir mayın cihazı kurdular.
  Andriana haykırdı:
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizm bitecek...
  Ve güneş parlayacak
  Komünizm yolunu aydınlatıyor!
  Nazilere toptan ateş eden Veronika mırıldandı:
  - Savaşta, bir filmdeki gibi: aksiyon büyülüyor, asla sıkıcı olmuyor, sadece ne yazık ki gerçekten öldürüyor!
  Çıplak bacaklı, bronzlaşmış, narin, çok güzel kızların olduğu bir muhrip, bir yandan diğer yana atlar. Tüy gibi savrulur.
  Alice, yontulmuş çıplak ayaklarını yere vurarak havladı:
  - Uysal olmazsan, dünya savaşta huzur içinde yatacak!
  Bir toptan isabetli bir şekilde ateş eden Andriana şunları kaydetti:
  - Dövüşebilen kız şövalyedir!
  Alice ateş ederken kendini düzeltti:
  - Hayır, o bir kahraman!
  Ve savaşçılar kahkahayı patlattı. Ve dilleri gösterdi. Ve güzelliklerin bacakları çok zarif ve güvertede kan izleri kaldı. Güçlü kızlar.
  Ve çıplak, topukları çok yuvarlak ve zarif.
  Alice nasıl esir alındığını hatırladı ve Naziler ince, kızgın bir kırbaçla tabanlarını okşadı. Burada rafta asılı neredeyse çıplaksın. Çıplak ayaklarınız bir kundağa sıkıştırılır. Ve seni kızgın çubuklarla gıdıklıyorlar. Burada ve kırmızı meme ucuna kırmızı demir dağlanır.
  Alice birkaç gün boyunca işkence gördü ve işkence gördü. Ancak kız kaçmayı başardı.
  Muhafız subayına, Sivastopol'dan tahliye edilen bir konteyner altın attıkları denizdeki yeri bildiğini söyledi. Faşist buna kandı.
  Alice, tüm işkenceye rağmen cesaretini korudu. Onu zincirlerinden kurtardılar ve elleri bağlı olarak bir tekneye bindirdiler. Ve rafta hafifçe yanmış çıplak ayakları ile bir tabanca alıp iki faşisti vurmayı başardı. Sonra ipleri çözdü ve yüzerek uzaklaştı. Akıllıca kontrol etti. Ve kızların saygısını kazandı.
  Özel departmandan ona yapışmaya çalıştılar, ancak Alice özel memurları bir kaza ayarlamakla ve ayrıca onu bir kaltağa asmakla tehdit etti. Korktular.
  Alice çok kavgacı bir kızdır...
  Hatta esprili bir çıkarım yaptı:
  - Cellat, bir silahtan çıkan baltayı sever, ancak savaşta beceriksiz bir yeteneği vardır!
  Andriana, yontulmuş bacaklarına şaplak atarak buna katıldı:
  - Hala baltadan çorba pişirebilirsin ama kahramanca kalemle yazılanlar celladın baltasıyla kesilemez!
  Yuliana çok güzel bir kız. Sadece göğsünde ince çizgili bir kumaş ve külotu var. Ama o çok harika ve güzel. Yok edicideki tüm kızların bacakları çıplak ve çok baştan çıkarıcı.
  Almanlar esir alındığında, kızları çıplak topuklarla öpmek zorunda kalıyorlar. Ve mahkumlar bunu görev bilinciyle yapıyor. Ve kızların topuklarını yalarlar ve büyük bir zevkle öpüşürler.
  Juliana şarkı söyledi:
  - Biz kötü soyguncular değiliz,
  öldürmek istemiyoruz...
  Ama çıplak topuklar ağrıyor,
  Herkesin yüzüne yumruk atmak istiyorum!
  Kızlar, elbette, herhangi bir başarının tadını çıkarabilirler.
  Çıplak topuklarını yere vuran Andriana, şunları söyledi:
  - Oh, yeni sınırlar, beni güldürme!
  Alice kabul etti:
  - Kendine sınır koymayanlar için sınırsız fırsatlar!
  Veronica çıplak ayaklarını tokatladı, çıplak topuklarını tokatladı ve dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  - En güçlü kişi dayanılmaz hırsları çekmez!
  Andriana dişlerini göstererek ve topunu ateşleyerek nükteli bir şekilde belirtti:
  - İnsan Tanrı'dan uzaktır, çünkü doğayı taklit ederken makaktan uzaklaşmamıştır!
  İlerleyen Nazilerin akıntılarını isabetli atışlarla ezen Veronica homurdandı:
  - Hırslı bir politikacı, yüzünün yöntemlerinde bir tanrıdır ve sonuçları kullanmakta tam bir domuzdur!
  Sovyet kızları iyi dövüşür. Ama elbette Almanlar da var, bikinili ve yalınayak güzellikler de var.
  Örneğin Gerda ender bir dövüşçü.
  O ve ortakları en yeni tank "Panther" -2'ye oturdu.
  Kızlar Sovyet birliklerine ateş eder ve kükredi.
  Biz kötü kurtlarız, geri çekiliyoruz, iyi değil!
  Ve gözlerini kırparlar...
  Gerda, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Rus askerlerine vurdu ve zevkle ciyakladı:
  -Hayatta kurt olmayandan üç deri indirilir, aklı tilki olmayanın içini tavuk gibi deşilir!
  Charlotte ayrıca isabetli bir mermiyle vurdu, bir Sovyet tankını yarıp geçti, zırhı ezdi ve ciyakladı:
  - Kurt hep aç, adam hep doyumsuz ve siyasetçi tek kelime doğru söz söyleyemez!
  Düşmana çok isabetli bir şekilde ateş eden ve Rus tanklarını ölümcül bir mermiyle vuran Christina şunları kaydetti:
  - Tilki değerli kürke sahiptir, ancak politikacıların tilki güvencelerinin hiçbir değeri yoktur!
  Magda eline bir silah aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana doğrulttu, yumrukladı ve homurdandı:
  - Aklı koç olan siyasetçiden keçiden daha çok süt vardır!
  Sovyet araçlarına isabetli bir şekilde ateş etmeye devam eden Gerda şunları kaydetti:
  -Seçimlerde siyasetçiler veba ile kolera arası gibidir, halbuki siyasetçiler şizofrenlerinde çok daha bulaşıcıdır!
  Charlotte otuz dördü vurdu ve kuleyi yırtarak şöyle dedi:
  - Politikacının kar için bir kurt burnu var, ama kendisi bağırsakları için hazır bir domuz!
  Christina mermiyi çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ustaca fırlattı ve şöyle dedi:
  - Politikacı aslanın tahtına koşan bir koçtur ve zirveye ulaştığında seçmenlerin içini boşaltan bir tilkiye dönüşür!
  Magda, Sovyet kundağı motorlu silahı çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi göndererek agresif bir şekilde belirtti:
  - Politikacılara inanmazlar ama oy verirler, müzikten anlamazlar ama isteyerek dinlerler, erişte yemezler ama isteyerek kulaklarına yapışırlar!
  Ve "Panther" -2'leri çok aktif. Ve mermi çok doğru bir şekilde gönderir.
  Alman makinesi tüm Sovyet tanklarını kendinden emin bir şekilde eziyor.
  Gerda vuruyor ve şarkı söylüyor:
  - Bir, iki, üç - tavsiyeyi bozun!
  Charlotte çok isabetli ateş ediyor, rakiplerine saldırıyor ve ıslık çalıyor:
  - Biz dünyanın en güçlüsüyüz!
  Çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş eden ve otuz dördün arasından geçen Christina ekledi:
  - Düşmanların hepsi tuvalette ıslanır!
  Magda düşmana doğru fırladı ve ağzından kaçırdı:
  - Anavatan gözyaşlarına inanmaz!
  Gerda ciyakladı:
  - Ve beyindeki kötü oligarklara vereceğiz!
  Charlotte, bir Sovyet obüsünü mermiyle vururken esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Altın sadece güzel görünüyor, aslında bu metal, insanlık hep acı çekti, kibirli oldu!
  Düşmana ateş eden Christina kendini zekice ifade etti:
  - Göğsünü açtıktan sonra, bir kadının bir erkeğin üç derisini yırtması daha kolaydır!
  Rakiplere ateş eden Magda, başlangıçta şunları söyledi:
  - Kızların çıplak ayağı, erkeklere galoş giydirin!
  Tabii ki tanktaki kızlar zarif. Ve pilotlar, Fritzler arasında en havalı olanlardır.
  Albina ve Alvina, evrendeki en zorlu aslardır. Burada, her biri düşürülen beş yüz uçak sayısına çoktan ulaştılar. Önlerinde sadece Marsilya var. Sovyet filosunun 500. uçağı için Demir Haç Büyük Haçı ile ödüllendirildi. Ancak Albina ve Alvina çok daha sonra savaşmaya başladılar ve bu nedenle yakında Marsilya'yı geçecekler.
  500. uçak için Albina ve Alvina, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı aldı.
  Ve şimdi kırmızı pilotlarla savaşıyorlar.
  Albina çıplak ayaklarıyla düğmelere basıyor, aynı anda beş Sovyet uçağını düşürüyor ve ciyaklıyor:
  - Bir erkek akıllı çizme ise, o zaman her zaman bir galoş içinde oturun!
  Rus uçaklarına ateş eden ve onları çıplak ayak parmaklarıyla düşüren Alvina şunları kaydetti:
  - Bir kadının çıplak bacağı zamanla her çizmeyi galoşa sokar!
  Sovyet araçlarına çok iyi nişan almış ateş açan Albina, dişlerini göstererek zekice cevap verdi:
  - Sık sık çıplak kadın bacaklarına bakan bir adam, galoşta oturun!
  Ve iki kız da birkaç Yak'ı daha devirerek ciyakladı:
  - Çıplak bir kadın bacağı, topuğun altından iyi geçer ve bir galoşta mükemmel bir şekilde oturur!
  Buradaki savaşçılar çok yükseklerde görülebilir.
  Ama muhteşem Alman pilotları varsa, o zaman güzel Sovyet kızları-Komsomol üyeleri de var.
  büyük bir güçle savaşanlar. Ayrıca Üçüncü Reich ordularını da başarıyla vuruyorlar.
  Anastasia Vedmakova aldı ve çıplak ayaklarının yardımıyla Alman'ı yere serdi ve ciyakladı:
  - Bir erkek, bir kızın ayakkabılarını sökmek için tersyüz etmeye hazırdır!
  Nazilere ateş eden Akulina Orlova, zekice şunları kaydetti:
  - Çıplak bir kadın topuğuyla her botu tersyüz edebilirsiniz!
  Anastasia da Fritz'i yumrukladı ve ciyakladı:
  - Bir kadının çıplak ayağı her erkeği alt üst eder, son çizme bile olsa!
  Akulina Orlova, Focke-Wulf'u yere serdi ve güzel dişlerini göstererek tısladı;
  - Bir erkeği tersyüz etmek istiyorsan ayakkabılarını çıkar, onu galoşa sokmak istiyorsan topuğunu göster!
  Ve kızlar bir ağızdan şarkı söylediler:
  Kâinatta bir savaş sürüyor,
  Ezmek için öldürmek sebepsiz...
  Şeytan serbest kaldı
  Ve ölüm onunla geldi!
  
  Ve akışı kim durduracak
  Kanlı ve çılgın nehirler...
  Lazer ışını tapınağa girecek,
  Ve flaş kayboldu dostum!
  
  Ve böyle bir kaos
  Evreni su bastı...
  İnsanlığın acı kaderi
  Acıya, acıya katlan!
  Kızlar kısmen haklı olabilir. Savaş mutluluk değildir. Ama aynı zamanda eğlence.
  İki acemi Alman pilot, Eva ve Gertrude, Focke-Wulf saldırı modifikasyonları üzerinde savaşıyorlar. Karadaki Sovyet hedeflerine havadan saldırırlar.
  Bir roketi ateşleyen ve ateşleyen Eva, şunları söylüyor:
  - Çocukluk neden yalınayak, çünkü çıplak bir kadın bacağı erkeklerin sanki erkekmiş gibi kafalarını kaybetmelerine neden oluyor!
  Gertrude bir roket fırlattı, çıplak topuğuyla pedala basarak Sovyet ordusunun sığınağını kırdı ve ciyakladı:
  - Bir kadını çıplak görme arzusu, bir erkeği alt üst eder!
  Eva tekrar vurdu, otuz dördü vurdu, kuleleri yerle bir etti ve esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir kadını soymak için önce onun iyi ayakkabılarını giymelisin!
  Gertrude zarif ayağının çıplak, yuvarlak topuğuyla rakibini yere serdi ve şöyle dedi:
  - Doğru zamanda soyunan bir iş kadını, bir erkeğin üç derisini koparır!
  Eve, Sovyet sığınaklarına bir roket fırlattı ve ciyakladı:
  - Zamanla soyunan bir kadın, yalınayak ve iyice ayakkabılı bir erkek olmayacak!
  Sovyet birliklerini katleden Gertrude şunları doğruladı:
  - Yalınayak bir kadın, bir erkeğe çizme geçirip, onu galoşa sokacak ve onu tersyüz edip, onu son yalınayak yapacak!
  Burada tabii ki kızların mantığı şu ki ona karşı çıkamazsınız. Kızlar da bikinili ve çıplak ayakla dövüşüyor.
  Ve güzel genç erkekleri severler ve genel olarak öyle ki sadece süperler.
  Ve eğer şarkı söylerlerse, o zaman yüz adam öldürülecek!
  İşte kızlar, her iki tarafta da değerli ve çok güzel, bu yüzden aslında erkekler tersine dönüyor!
  . BÖLÜM 5
  Tamamen Nazi birlikleri tarafından kuşatılmış olan Grozni şehri, Kasım 1943'ün başlarında düştü. Kızların olduğu tabur kazandan çıktı ve Shali'ye çekildi.
  Zaten dağlar, engebeli arazi vardı ve savunmayı sürdürmek daha uygun hale geldi. Alman tankları, özellikle Maus oldukça ağırdı ve onlarla dağlarda savaşmak oldukça elverişsizdi. T-3 tankı zaten üretimden çekilmişti, ancak T-4'ün modernize edilmiş versiyonu hala üretiliyordu. Ahlaki olarak modası geçmiş olmasına rağmen. Ancak yine de T-34-76'ya karşı savaşabilirdi. Ve iyi dövüş. Topu otuz dörtten bile daha güçlüydü ve namlu çıkış hızı daha yüksekti.
  Tamara ve kızlar Shali'de savaştı. Kızlar bu çok büyük dağ köyünü - gerçek bir şehir - korumaya çalıştılar.
  Güzeller çok cesurca savaştı.
  Tamara çıplak ayağıyla bir el bombası attı, ateş etti ve cıvıldadı:
  - SSCB'nin Anavatanı için!
  Anna, Nazilere ateş açtı. Daha hafif olan T-4 yokuşu tırmanmaya çalıştı. Çıplak ayağıyla el bombası atan kız, Nazi makinesini devirdi ve ciyakladı:
  - Anavatanımız için!
  Fritz'e çıplak topuğuyla ateş eden Akulina, folyoya sarılmış ölümcül bir vyaknula'ya hizmet ediyor:
  - Vatan her zaman kutsaldır!
  Düşmana ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla limon fırlatan Veronica, pes etti:
  - Rusya devleri için!
  Bu dev kadın Olympias da çıplak ayak parmaklarıyla Nazilere bir el bombası fırlattı ve ciyakladı:
  - Komünizm için!
  Nazilere iyi niyetli ateş açan ve onları bir ağaç talaşı gibi kesen Tamara, şunları söyledi:
  - Orduda ne kadar çok meşe ağacı olursa, savunmamız o kadar güçlü olur!
  Anna, dişlerini göstererek ve muazzam bir doğruluk ve öfkeyle Nazilere ateş ederek şunları kaydetti:
  - Hepinizi yok edeceğim.
  Tank "Aslan", uzun namlulu büyük bir araç. Burada en son 105 mm topa, namlu uzunluğu 100 EL'ye sahiptir. Ve çok uzun bir silah olduğu ortaya çıktı. Ve bu sandık ölümcül bir güçle dışarı çıkıyor.
  Akulina, Nazilere bazukayla ateş eder ve ciyaklar:
  - Komünizm çağına şeref!
  Victoria ayrıca ateş eder ve kükredi:
  - Rusya Kahramanlarına Zafer!
  Olimpiada, Nazilere ateş ederek ve çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atarak onaylıyor:
  - En büyük zafer!
  Unutulmamalıdır ki kızlar olağanüstü ve çok hoş. Ve soğukkanlılıkları muazzam.
  Düşmana ateş eden ve dişlerini gösteren Tamara şöyle diyor:
  - Rusya ve sonuna kadar özgürlük için!
  Düşmana ateş eden Anna, çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atarak agresif bir şekilde şöyle diyor:
  Kalplerimizi birlik içinde attıralım!
  Ve ortaklarına göz kırpın.
  Akulina da rakiplerini nasıl biçeceğine bir dönüş yapacak ve kükreyecek:
  - Çatıdan zaferlerim için!
  Akulina Petrovskaya basit bir kız değil. Çok şey yaşamak zorunda kaldı. Özellikle hırsızlık yaparken yakalandı ve tutuklandı. Ayrıca bir çocuk kolonisi-gençlerinden geçti . Hiçbir şey, hayatta kaldı. Kar yığınlarında çıplak ayakla yürüdü, ancak o yalnızca daha sağlıklı ve daha güçlü hale geldi.
  Victoria çılgınca bir öfkeyle savaşır. Düşmana bir dönüş yaptı. Fritz yere düştü. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı. Motosiklet devrildi.
  Kız kıkırdadı:
  - Güçlü sınırlar için!
  Olympias çok vahşi bir öfke duygusuyla savaşır. Darbeleri güçlü ve ezici. O gerçekten bir canavar kız. Ve böylece rakipleri eziyor. Yani Naziler aktif olarak imha ediyorlar. Onlara en ufak bir şans vermiyor.
  Olympias ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Bu uzay komünizmine şan!
  Nazilere ateş eden Tamara kükredi:
  - Lenin'in komünizmine şeref!
  Anna rakiplerine ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - SSCB için!
  Akulina, düşmanları biçiyor ve hırlıyor, ciyaklıyor:
  - En yüksek akrobasi için!
  Nazilere ateş eden Victoria ağzından kaçırdı:
  - En olağanüstü zaferler için!
  Nazi tankını ezen Olympias homurdandı:
  - SSCB komünizmi için!
  Tamara da ateş ediyor. Rakipleri isabetli patlamalarla kaplayarak çok isabetli atış yapar. Bir tırpan gibi biçiyor ve gıcırdıyor:
  - Komünizm zamanlarına şeref!
  Nazilere ateş eden ve tırpanının hassas darbeleriyle onları kesen Anna, haykırıyor:
  - Kahramanlara büyük zafer!
  Ve el bombalarını çıplak ayakla fırlatır. İşte bir büyükanne.
  Akulina, Fritz'in önünü keserek agresif bir şekilde kükredi:
  - Komünizm için!
  Ve kaslı bir vücut ile seğirir.
  Victoria ayrıca Nazileri de yener. Ve çıplak ayak parmaklarıyla rakiplerine öldürücü hediyeler atıyor ve ciyaklıyor:
  - Dünyanın büyüklüğü için!
  Olympias ayrıca düşmanlara da ateş eder. Onları bir cop tüyü gibi yere serer ve kükredi:
  - Büyük komünizme şeref!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası fırlatarak düşmanları paramparça eder.
  Beşli düşmanları böyle ele geçirdi ve onları biçelim, yok edelim ve ezelim.
  Almanlar durduruldu ve tamamen batağa saplandı. Burada zorlaştı ve kavga ediyorlar.
  İşte gaz atıcılar ve agresif davranıyorlar. Ve Sovyet mevzilerini yok edin.
  Düşmana - Kızıl Ordu'ya uzaktan vurur ve "Sturmtigr".
  Alman kızları "Ayı" kundağı ve kundağı motorlu silahları ve onunla düşmana nasıl vurduklarını. Ve gerçekten ve tamamen mahvolmuş durumdalar. Ve bir buçuk sent ağırlığındaki bir mermi, Sovyet siperlerini ve sığınaklarını kırar.
  Savaşçı Frida kükredi:
  - En büyük Üçüncü Reich'imiz için!
  Ve ortaklarına göz kırpın. Ondan sonra çıplak ayaklı faşist kızlar tekrar ateş edecek.
  Ve kükreyen ve yıkıcı uçar. Ve patladığında, ısıdan kaynayan toprakla bütün bir huni oluşur.
  Evet, Almanlar Sovyet birliklerini iyice ele geçiriyor. İlk TA-152 uçaklarından biri gökyüzünde uçuyor. Focke-Wulf gibi çok amaçlı makine, ancak daha gelişmiş, hızlı, güçlü silahlar ve zırhla manevra kabiliyeti. Hem savaş hem de saldırı uçağı olarak kullanılabilir.
  Açıkçası, Sovyet birlikleri için araba büyük bir sorun haline gelebilir.
  Helga bir TA-152 uçurur ve Shali'ye yaklaşmaya çalışan birkaç Sovyet tankına saldırır. Kız iyi ateş ediyor. İlk otuz dörtlük kulenin çatısını kırar ve kükredi:
  - Ben bir dövüş güzeliyim!
  Ve sonra hızlanmaya çalışan ikinci arabaya saldırır. Ancak vites değiştirmek o kadar kolay değil.
  TA-152 bu kurbanı 37 mm'lik bir topla deliyor.
  Helga cevap verdi ve şarkı söyledi:
  - Kaydı, beni bir yere kaydırdı, beni kaydırdı!
  Ve kendine göz kırptı ... Burada Yak-9'a saldırmaya çalışıyor. Alman kız çıplak ayağıyla tetiğe basarak onu kolayca yere seriyor ve kendinden emin bir şekilde göz kırparak şöyle diyor:
  - Gerçekten harikayım!
  Helga, kendinden emin bir kıza benziyor. Ve düşmanlarla kanlı deneyler yapar.
  Ve eğer patlarsa, o zaman kimseye biraz görünmeyecek.
  Helga, Sovyet araçlarına ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Peki, neden, akla göre yaşamak imkansız!
  Ve çıplak topuklularla dümene nasıl vurulur. Bu bir kız - tüm kızlara, kızım.
  Ve eğer kükrerse....
  Gökyüzündeki Albina ve Alvina da çok aktif ve savaşan savaşçılardır.
  Ve kızlar, Rusya'nın uçakları, hayatın güzel olduğunu ve hayatın güzel olduğunu yok ederek düşünüyorlar.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla uçak silahlarını hedeflere yönlendirirler. Sovyet arabaları hayatta kalamaz. Ve kızlar onları böyle dövdü. Size en ufak bir şans vermiyorlar.
  Evet, dövüşen kızlar vardı.
  Evet, başka ne diyorlar ...
  Cesurca Rusya'ya saldırdılar,
  Kelimenin tam anlamıyla Şeytan!
  Albina, savaş düzeninde bir savaşçıdır ve kendi kendine ciğerlerinin tüm gücüyle kükredi:
  - Süper olacağım, değişeceğim! Süper Şampiyon!
  Ve çıplak bir topukla, klavyeye vurmanın ve rakipleri küçük parçalara ayırmanın yanı sıra.
  Rakiplere ateş eden Alvina, ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Ve ormanda kimi bulacağız,
  Ve ormanda kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayacağız,
  parçalayacağız!
  Hadi parçalayalım!
  Ve çıplak bir topukla, düşmanı ölümcül bir kucaklamaya nasıl katacağını. Bu bir kız - tüm kızlar en havalı kız!
  En muharebe hackinin savaşçısı. Ve bir panter gibi çok militan ve agresif.
  Ve büyük Alman kedileri saldırıyor. Astrakhan Fırtınası. Ve büyük miktarlarda Sovyet askerlerinin evlerini yok edin.
  Ve ölürler ama pes etmeyin. Bu tür kavgalar kızışıyor.
  Gerda, elbette saldırının ön saflarında ve savaşmaya hazır. Bu yüzden bikinili dişi bir Robin Hood gibi ateş ediyor. Ve bunların hepsi havalı bir kadın.
  Ve ayrıca adamın ağzına kırmızı bir meme ucu koyarsa.
  "Panter"-2'si çalışıyor. Bu arada, tankın biraz farklı bir modifikasyonu, 75 mm 100 EL topuyla kızlar tarafından eyerlendi. Keskin ve daha hızlı ateş ediyor. Evet ve mermi arzı 88 mm toptan daha fazla.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla ateş eder ve bağırır:
  - Bir, iki, üç... Napalm ile parçala!
  Charlotte da arkasından ateş etti ve haykırdı:
  - Dört, sekiz, beş - hadi çabuk oynayalım!
  Kristina, Sovyet tankını yarıp geçerek cıvıldadı:
  - Nazilerin gücü için cesurca savaşa gireceğiz ...
  Magda çıplak ayaklarıyla ateş etti ve agresif bir şekilde cıvıldadı:
  - Ve hepsini öldüreceğiz - tüm komünistler!
  Kızlar aşırı ve delicesine agresif davranırlar. Ve isabetli bir atışla "Panther" -2'leri Sovyet obüsünü devirir.
  Kızlar kıkırdar ve şarkı söyler:
  - Dünyamıza şan ...
  Ve Elizabeth otuz dörtte sırayla vahşi bir saldırı düzenler. Ve çıplak topuğuyla tetiğe basıyor. Ve bağırarak düşmanı yere serer:
  - Komünizm olsun!
  Catherine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güç mermisi gönderir, düşmanı deler ve ciğerlerinin tepesinde gıcırdıyor:
  - Büyük Rusya için!
  Elena, Nazilere ateş etti. Mermi, Panther'in alnına çarptı ve sekerek uzaklaştı.
  Kız havladı:
  - Komünizm bizimle olacak!
  Euphrasia ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmanı yere serdi. T-4'ü deldi ve ciyakladı:
  - Komünizme şeref!
  Bunlar dövüşen kızlar. Ve nasıl ateş ettikleri, mermiler çok güzel uçuyor ve otuz dördün kendisi hareket halinde. Ve deneyin, böyle bir arabadan harekete geçin. Bu son derece zor.
  Ama kızlar içeri giriyor ve bikinili ve çıplak ayakla dövüşüyorlar. Savaşçılar harika ve harika.
  Ve eğer mahvolurlarsa, o zaman kimseye önemsiz görünmeyecek. Ve vahşi bir öfkeyle mermiler gönderirler.
  Elizabeth, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmana ateş ederek ve düşmanları yere sererek cıvıldadı:
  - Komünizm fikirlerine şeref! Anavatanımıza şan!
  Ekaterina ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak Fritz'e vurarak ve ciyaklayarak ateş etti:
  - Anavatan ve sonuna kadar zafer için!
  Rakiplerine ateş eden Elena, inci dişlerini göstererek ve safir gözlerle göz kırparak agresif bir şekilde cevap verdi:
  - Uzay komünizmimiz meşhur!
  Düşmana ateş eden, ona muazzam, olağanüstü bir isabetle vuran Euphrasia, şunları yayınladı:
  - Anavatan ve Stalin için - şerefe!
  Kızlar belli ki atılgan ve herkes ...
  Aralık 1943 çoktan geldi.
  Alenka ve ekibi de Astrakhan'da savaşıyor ve hala orada direniyor. Kahraman savaşıyor.
  Alenka bir dönüş yapar, Nazilerin hattını biçer, sonra çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi atar ve kükredi:
  - Bir adam bir gibbon'a benzer, ancak ne yazık ki, güçten çok zekada daha sık!
  Düşmana ateş eden ve düşmanların önünü kesen Anyuta, çıplak topuğuyla bir patlayıcı paketi verdi ve cıvıldadı:
  - Adamda eşek inadı, aslan hırsı var ama gerçekte o bir keçi!
  Fritz'e isabetli bir şekilde ateş eden Alla ciyakladı:
  - Bir kadın için bir erkek, bir inek için eğik bir yer gibidir, onsuz yapamazsınız, ama yaklaşması iğrenç!
  Nazilere ateş eden Maria, zekice cevap verdi:
  - Bir erkek ile kadınlar tuvaletindeki tuvalet arasında ortak olan şey, kadınların sadece erkeklere melemesidir!
  Çıplak ayak parmaklarıyla Nazileri kesip el bombaları atan Marusya, vyaknula:
  - Kadın, her aslanı tavşan gibi yiyebilen kurnaz bir tilkidir!
  Nazileri ezip geçen ve çıplak ayaklarıyla paralı askerleri yere seren Matryona mırıldandı:
  - Bir kadının erkeğe kırbaçlanan bir çocuk gibi ihtiyacı vardır, eğer bir erkeği dövmezse hayat olmaz!
  Alenka, Fritz'e ateş ederek ciyakladı:
  - Bir kadının erkeklere domuz boynuzu gibi ihtiyacı vardır, sadece erkeklerin bağışladığı bir kürk manto pahalıdır!
  Ve çıplak bacaklı kızlardan oluşan ekip, dişlerini göstererek ve çıplak parmaklarıyla el bombası atarak nasıl güleceklerini.
  Savaşçı kızlar atılgan. Onların unsuru savaşmak, onların unsuru savaşmak!
  Görünüşe göre Astrakhan pes etmeyecek. Buradaki kızlara gelince, gerçekten kavga ediyor.
  Üçüncü Reich'ın askeri kuvvetleri muazzamdır. Yeni tank tümenleri burada çok güçlü. Tank üretimi artıyor. Bombalama yok, Afrika'daki İtalyan, Fransız, Belçika ve Hollanda mallarından işgücü tedarik etmek mümkün.
  Ve ayrıca Afrika'dan petrol, tungsten, uranyum dahil birçok element çıkarmak için.
  Yani, yeni tanklar damgalanır. Özellikle "Panther" -2'nin daha iyi korunan ve daha ağır silahlandırılmış, daha güçlü bir motora sahip görünümü, savaşın gidişatı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir.
  Giderek daha fazla tank ve uçak var. Yu-488'deki çalışmalar zaten tamamlanıyor. Üçüncü Reich'in dört motorlu ilk üretim uçağı. Çok güçlü ve hızlı. Öne çıkan özelliği, nispeten küçük kanat alanıdır, bu nedenle bombardıman uçağı saatte 700 kilometre hızla uçabilir. Bu, Sovyet savaşçılarının kesinlikle ona yetişemeyeceği anlamına gelir.
  Yani SSCB'nin yeni bir sorunu var. Kızıl Ordu'nun kuvvetleri fiilen tükendi. Okul çocukları makinelere atılıyor. On dört yaşındaki gençler, neredeyse resmi olarak zaten savaşıyorlar. Oğlanlar elbette zeki ve genel olarak iyi dövüşçüler. Küçük yaşta bir ağaca saklanmak ve tırmanmak daha da kolaydır. Ve askeri becerilerde daha hızlı ustalaşılır. Gençler yetişkinler kadar iyi dövüşürler, onları vurmak daha zordur. Evet ve psikolojik olarak çocuklara ateş etmek daha zordur.
  Almanların epeyce kadın keskin nişancısı var ve çok genç savaşçılar, herhangi bir kadının ateş etmesi için elverişsiz, utanıyor ...
  Evet, on dört yaşından itibaren SSCB'de aramaya başladılar. Ayrıca silah altına ve emeklilere koyun. Orduda giderek daha fazla kadın vardı. Özellikle tank ve havacılık birliklerinde ve keskin nişancılarda adil cinsiyeti isteyerek kabul etti. Kadınlar iyi keskin nişancılardır. Ve genellikle erkeklerden daha küçük oldukları için tanklarda ve havacılıkta savaşmaları onlar için daha uygundur. Genellikle gençler de tanklarda savaştı. Erkek ve kadınların ciltlerine karşı daha hassas oldukları ve uçaklarının ve tanklarının devrilme ihtimalinin yetişkin erkeklere göre daha düşük olduğu unutulmamalıdır. Fena değil gençler ve bir keskin nişancı rolünde. Bir çocuk daha dar bir aralığa girebilir, kendini gizleyebilir veya bir ağaca tırmanabilir. Orduda genellikle on dört yaşın altındaki savaşçılar karşımıza çıkmaya başladı.
  Savaş insan kaynaklarını tüketir. Ve bölge, SSCB'nin kontrolü altında giderek daha az hale geliyor. Ve yine de Japonya'nın sayısız piyadesiyle savaşmak zorunda. Evet ve iyi samuray tankları ve özellikle kundağı motorlu silahlar var. Ayrıca, güç açısından T-34 ile karşılaştırılabilir ve hatta ön zırh açısından daha güçlü bir orta tanklı bir seride yer aldılar.
  Bu yüzden Japonya'yı hafife almak tehlikelidir. Ve onunla savaş için askerlere ihtiyaç var.
  Stalin gergin ve giderek daha fazla öfkeye kapılıyor. 25 Aralık 1943'te teslim olanların on iki yaşından büyük çocuklar da dahil olmak üzere aile üyelerinin kurşuna dizilmesi ve küçüklerin çalışma kolonilerine gönderilmesi emri verildi.
  Baraj müfrezeleri giderek daha sık kullanıldı. Ve daha aktif ateş ettiler ve işkence kullandılar.
  Stalin basitçe dayanılmaz hale geldi. Beria, Nazilerle ayrı bir barış müzakere etmeye çalışan ilk kişiydi. Ancak Hitler barış istemiyordu. SSCB'yi tamamen fethetmek istedi. Özellikle de müttefikler onun kontrolünden ve ulaşamayacağı bir yerdeyken.
  Jet uçakları Üçüncü Reich'ta geliştirildi. Her şeyden önce ME-262, ancak bu avcı uçağının çok sık çarpmaması için daha güvenilir motorlara ihtiyacı vardı.
  Hem Arado bombardıman uçağı hem de Yu-287 projesi umut verici görünüyordu.
  En yeni TA-152, çok amaçlı bir makine olarak ve çok hızlı olarak pratikte kendini gösterdi. Genel olarak, Alman ordusu havada hala daha güçlüydü. Dahası, alüminyum eksikliği nedeniyle Sovyet Yaks and Laggies'in referans makinelerden daha ağır ve daha az manevra kabiliyetine sahip olduğu ortaya çıktı. Böylece Sovyet havacılığının kalitesi kritik bir seviyeye düştü. Güçlü silahıyla ME-309, manevra kabiliyeti ile ilgili sorunları hesaba katsa bile, ME-109'un yerini alarak Sovyet araçlarıyla iyi başa çıktı. Ve TA-152, Focke-Wulf'un yerini almalıydı.
  Yani Almanlar aşağı yukarı hokeydir.... Ancak teknik üzerinde çalışmalar yapıldı.
  Örneğin Lev-2, yeni bir düzen şemasına sahip ilk tank olma sözü verdi. Şanzıman ve motoru tankın önünde bir bloğa yerleştirerek ve tareti arkaya kaydırarak, Almanlar taşıyıcı şafttan tasarruf etti ve aracın yüksekliğini düşürdü. Sonuç olarak, "Aslan" -2'nin çok daha hafif olduğu ve dolayısıyla daha hızlı olduğu ortaya çıktı.
  Savaş zamanının zorlukları göz önüne alındığında, SSCB'de ağır tankların üretimi neredeyse durdu, seride neredeyse her şey T-34-76'ya göre birleştirildi. Dolayısıyla, yeni bir ana tank yaratma projesinde Naziler artık yan zırhı çok kalın yapmayacaklardı. Ve "Aslan", 1200 beygir gücündeki bir motorla elli beş tonu sığdırabilir. Ancak Lev-2 tankının ağırlığı, topun kalibresi azaltılarak daha da azaltılabilirdi. İlki açıkça gereksiz hale geldi. Dahası, otuz dörtlü, düşük kaliteli zırha sahipti ve hatta 37 mm'lik eskimiş bir Alman topu bile onları delmeye başlamıştı.
  Stalin açıkça çıldırıyordu ... Ve gök gürültüsü ve şimşek çakıyordu ... Ama hiçbir şey yapamadı ...
  Yılbaşı gecesi Almanlar, Volga deltası Astrakhan'ın hala boş olan kısmına bir saldırı başlattı. Birçok nehir bariyerinin varlığı, zorlu arazi, Hazar Denizi'nin yakınlığı Kızıl Ordu'nun Astrakhan'ın savunmasını sıkılaştırmasına ve onu Stalingrad'dan bile daha iyi tutmasına izin verdi. Dahası, Sovyet kızları benzersiz bir kahramanlık gösterdi.
  Kafkasya'da özellikle kışın dağların arasından geçmek çok zordur. Doğru, Almanlar Hazar Denizi'nin daha uygun kıyılarında ilerliyorlardı. Mahaçkale, tüm güçlerini bir yumrukta toplayan Sovyet birliklerinin Nazileri durdurmaya çalıştığı sınır haline geldi.
  Ancak sadece deniz yoluyla teslim edilen mühimmat yeterli değildi ...
  Tamara, çıplak ayaklı kız taburuyla çaresizce savaştı.
  Kadın savaşçılar inatla savaştılar ve benzersiz bir kahramanlık ve büyük cesaret gösterdiler.
  Ve kışın ve donda neredeyse çıplak savaştı.
  Tamara çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve patlayarak rakiplerini biçti ve ciyakladı:
  - SSCB için!
  Anna ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Komünizm için!
  Akulina iyi niyetli bir patlama yaptı, düşmanları yere serdi ve bağırdı:
  - Rusya'nın büyüklüğü için!
  Victoria düşmana yumruk attı, düşmanı biçmeye başladı, sakalını bir ustura gibi kesti ve mırıldandı:
  - SSCB ayakta kalacak!
  Düşmana ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir paket fırlatan Olympias, vyaknula:
  - Anavatan ve sonuna kadar zafer için!
  Kızlar böyle kavga eder. Umutsuzca ve muazzam bir kararlılıkla hareket ederler.
  Ateş eden Tamara şunları kaydetti:
  - Onları şeytan almaz, sonra biz alırız!
  Buradaki mücadele acımasız ve aynı zamanda yapıcı ....
  Anastasia Vedmakova gökyüzünde savaşıyor ... Hatta yüzü öfkeyle buruşuyor ve ciyaklıyor:
  - Yaşasın komünizm çağı!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla hedefe bir uçak topunu doğrultuyor ve düşman uçaklarını düşürüyor, ardından bağırıyor:
  - Emek başarıları için!
  Rakiplerini yere seren Akulina Orlova, dişlerini göstererek kendinden emin bir şekilde kükrüyor:
  - Tüm gezegende böylesine büyük bir komünizm için!
  Pilot bağırır:
  Çocuklar bile bizi tanıyor!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla uçak silahını hedefe doğrultup düşmanı yere serer ve ciyaklar:
  - Komünizm çağı adına!
  Kabul edelim, kız bir terminatör ve yanan bir alev. Hiçbir volkan onunla kıyaslanamaz.
  Akulina Orlova şarkı söyledi:
  - Ben zaten, hangi gün, Tanrı'ya olan inancımı hayal ediyorum, çok tembelim, dua etmek istemiyorum!
  Ve agresif bir şekilde göz kırpan güzeller.
  İşte kavgalar...
  Ve kızların uçakları modası geçmiş. Ve bu onların katı eksi. Ve ayrıca ağır ve çok manevra kabiliyeti olmayan ...
  Dövüşen çocuklardan biri vuruldu ve paraşütle atlayacak vakti yoktu. Ve bu, elbette, onun muazzam başarısı.
  Kızlar havada savaşır ve eğlenirler...
  Albina ve Alvina iyi ME-309 savaş uçaklarında savaşıyorlar ve tabii ki aktif olarak puan kazanıyorlar.
  Kızlar başarılarından gurur duyuyorlar ...
  Albina zarif, çıplak ayak yardımıyla bir Sovyet uçağını düşürdü ve ciyakladı:
  - Kartallarımız için!
  Alvina tek seferde üç Rus arabasını biçti ve bağırdı:
  - Şahinlerimiz için!
  Kızlar ünlü bir şekilde işe koyuldular ... Ama aynı zamanda Rus askerlerine işkence etmeyi de seviyorlar.
  Burada on dört yaşında bir erkek pilot yakalandı. Ve çocukların yuvarlak topuklularının güzellikleri onun için kızardı. Ve sonra çıplakları buzlu suyla ıslatmaya başladılar .... Sonra kaynar su ve tekrar buzlu su.
  Dövüşen güzeller böyledir ....
  Albina şarkı söyledi:
  -Dişlerimiz, pençelerimiz, dişlerimiz, yumruklarımız için!
  Alvina ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Yani iyi bir dövüş istiyorlar!
  Ve kızlar çıplak ayaklarıyla mucizeler yaratmaya ve Sovyet uçaklarını düşürmeye devam ettiler.
  Ancak Rus pilotlar da onlara cevap verdi. Alice ve Angela, Yak-9'a yeni transfer oldular. Ve Almanları dövelim ve aynı zamanda şarkı söyleyelim;
  Sen yiğit bir ülkenin vücut bulmuş halisin,
  Yoldaş Lenin ve Yoldaş Stalin...
  SSCB'de tüm insanlar gerçekten eşittir,
  Ve yumruklar demir ve çelikten yapılmıştır!
  
  Canavar Adolf Lenin için korkmuyor,
  Şimdi Vladimir liderdir Yoldaş Stalin...
  Fritz'i kaşa değil göze vurduk,
  Tüm Naziler bir anda parçalandı!
  
  Rusya benim anavatanım
  Büyük, uçsuz bucaksız Vatan...
  Bütün uluslar tek bir ailedir,
  Yakında komünizm altında yaşayacağız!
  
  Gelin ülkemizi güçlendirelim.
  Rusya hızla yeşile dönsün ...
  Faşisti alnından vuracağız, daha doğrusu,
  Ve inan bana, gücümüz taşa dönüşmez!
  
  Ve bir lider olarak İsa oldukça büyüktür,
  O bizim Rabbimiz ve Evrenin Beyaz Tanrısıdır...
  Ve Führer çok sert bir şekilde dövülecek,
  Ne de olsa, hünerimiz değişmedi!
  
  Evet, Anavatanımızın iyiliği için aziz,
  Fritz ile şiddetle savaşacağız ...
  Bir kız karda çıplak ayakla koşar
  Öfkeyle savaşmak istiyor!
  
  Evet, Stalin artık Sovyet lideri oldu,
  Öyle büyük, cesur ve becerikli ki...
  Komünizm Rusya'sına dokunma,
  Lucifer'in gücü seninle olmasına rağmen!
  
  Hitler'i yakalayabiliriz, inan bana
  Şeytani bir güce sahip olmasına rağmen...
  Bir Hitler yırtıcı bir canavardır,
  Fritz'in moron olmadığını kabul etmesine rağmen!
  
  Kısacası Berlin savaşçılarına gireceğiz,
  Orada Lenin, yani Stalin bizimle olacak ...
  Faşistler köpek yavrusu gibi kolayca yırtılır,
  Ve gücümüzün azalmayacağına inanın!
  . BÖLÜM 6
  Yeni yıl 1944 geldi ... Cephelerdeki çok zor duruma rağmen SSCB'de yeni teknoloji yaratmak için çalışmalar sürüyordu. Özellikle, IS-2 tankı ve onun güçlü silahlarıyla ilgili büyük umutlar vardı. 122 milimetrelik bir top, Nazilere karşı savaşta güçlü bir argüman olabilir. Umutlar, daha güçlü bir top, büyük bir taret, ancak aynı gövde ve alt takıma sahip T-34-85'e de bağlandı.
  Uçakta durum daha kötüydü. Yak-3, yüksek kaliteli duralumin eksikliği nedeniyle üretime alınamadı ve LAGG-7, yeni motor nedeniyle üretimde düşüş olmadan piyasaya sürülemedi.
  Böylece Stalin, o an için ana Sovyet savaşçısının Yak-9 ve LAGG-5 olduğuna ve IL-2 saldırı uçağının üretiminin kolay ve dayanıklı olduğuna karar verdi. Ve tanklarda, T-34-85 ve IS-2'ye kademeli geçiş.
  Öyle olmasına rağmen üretimde düşüş yok ...
  Ve cephe dikiş yerlerinden patlıyordu, Almanlar Kafkasya'yı ele geçirdi. Mahaçkale düştü ve onlar çoktan Azerbaycan sınırlarına yaklaşıyorlardı!
  Tamara burada kadın taburuyla savaştı. Yine paçavralar içinde tunikler ve yalınayak kızlar, üstün düşman kuvvetleriyle savaştı.
  Tamara, Nazilere ateş ederek bazı düşmanları yere serdi. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası fırlattı ve cıvıldadı:
  - SSCB'ye şeref!
  Anna, Nazilere çok isabetli bir şekilde ateş etti. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül güçte el bombaları fırlatarak rakiplerini paramparça etti.
  Sonra bağırdı:
  - Komünizme şeref!
  Düşmana ateş eden Akulina, faşist piyadelerin önünü kesti. Çıplak ayağıyla bir el bombası atarak Fritz'i kesti ve ciyakladı:
  - Büyük annemiz Rusya için!
  Düşmana ateş eden ve çıplak ayağıyla ona el bombaları atan Victoria şunları kaydetti:
  - Büyük Anavatan için!
  Yine bir makineli tüfekle ateş eden Olympias ciyakladı:
  - Büyük komünizm zamanlarına şeref!
  Kadın dövüşçüler harika...
  Güzeller için olması gerektiği gibi savaşıyorlar ...
  Savaşan Tamara, savaşın başlangıcını hatırladı. Alman birliklerinden nasıl kaçmak zorunda kaldığını. Daha sonra silahların kükreyen etkisini duydu. Kız top mermisini terk etti. Arkadaşı Tatyana, Almanlar tarafından yakalandı ve yeni ayakkabılar aldılar, mücevherleri ve küpeleri yırttılar. Ve onu çıplak ayakla esaret altına aldılar ... Tatyana, bölge komitesi sekreterinin kızıydı ve çoğu zaman ayakkabısız yürümek zorunda kalmıyordu. Bu, sıradan bir insan gibi yalınayak yürümek gururun aşağılanmasıdır ve hassas tabanlar için acı verir. Kız bacaklarını kana buladı ve her adımda inledi.
  Tamara da kendisine verilen yeni botları giymişti ve uzun yürüyüşten topuklarını ovuşturdu. Ve ayakkabılarını çıkardı, yalınayak gitti. Ukrayna'da görevini yapmış köyden bir kız. Çocukluğundaki bacakları dağ yamaçlarında yürüdü. Ve bu kesinlikle ova yollarıyla kıyaslanamaz. Doğru, nasırları çoktan tabandan çıktı ve yürümek o kadar rahat değil. Ancak ayaklar hızla yeniden sertleşti. Ve neredeyse hiç acı çekmedi.
  Ancak Tatyana kısa süre sonra bacaklarını o kadar yere indirdi ki artık yürüyemez hale geldi. Almanlar onu vurabilirdi ama güzelliğe acıdılar. Beni bir arabaya bindirdiler ama karşılığında bana şarkı söylettiler. Tatyana'nın hoş bir sesi vardı ve onlara politik olarak tarafsız birkaç şarkı söyledi.
  Bundan sonra ona ne olduğunu Tamara bilmiyordu. Kendisi ormanda yürüdü, çıplak ayaklarını, tüberkülozlarını, tümseklerini, dallarını hissetti ve hatta memnun oldu. İşte o zaman dağların keskin taşları boyunca yürürsün, sonra nasırlı tabanlar bile, uzun süre yürürsen keskinleşir ve acı verir. Ve dikenlerin üzerinde yürümek daha da tatsız. Bunlar ayak tabanına yapıştığı zaman çok daha acı verici bir hal alır, hatta kızın pürüzlü tabanı için bile.
  Kampanyadaki Tamara, yorgunluk ve açlığın üstesinden geldi. Kız çilek yedi ve bu yeterli değildi. Ve Almanlar hızla ilerliyordu. Ukrayna ormanlarında dağlarda yaşamaya alışkın olan Tamara yolunu pek iyi bilmiyordu. Kayboldum ve arkada kaldım.
  Ve şimdi, ormanda avlanan bir kedi gibi. Sonra kız Almanları bir motosikletle yakaladı. Su almak için bebek arabasıyla arabayı durdurdular. Ve Tamara, makineli tüfeğe ve ondan düşmana nasıl kestiğine doğru süründü. Ve kararsız ama doğru bir şekilde kesin. Ve Naziler düşüyor ve ıstırap içinde kıvranıyor. Tamara onların işini bitirir. Çıplak bir topuğu çenesine götürdü, adam düştü. Ve kız onu yakaladı.
  Bundan sonra güzellik motosiklete bindi ve çıplak ayağıyla pedala basarak çekti.
  Yani etrafta dolaşmak, çıplak ayakla yürümekten çok daha eğlenceli.
  Tamara yol boyunca şarkı söyledi:
  - Güzel kardeşler, güzel, güzel kardeşler yaşamak! Atamanımızla yas tutmanıza gerek yok!
  Savaş alanı böyle ortaya çıktı.
  Ve şimdi Nazilerle bir Komsomol terminatörü gibi savaşıyor. Ancak güçler eşit değildir ve kız taburu geri çekilmek zorunda kalır. Burada savaşlar, bir volkanın üzerindeki devasa bir çaydanlıktaki su gibi kaynıyor.
  Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle ateş eden ve el bombası atan Anna şunları kaydetti:
  - Savaşta, intihara meyilli olanlar dışında her yol iyidir!
  Düşmana ateş eden, Nazileri deviren Akulina şunları kaydetti:
  - Her şeyde ilk biz olacağız!
  Ve kızın çıplak topuğu yıkım armağanı verdi.
  Nazilere ateş eden ve otomatik patlamalarla düşmanları yere seren Victoria ciyakladı:
  - Düşmanlara merhamet olmayacak!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Olympias çıplak, yontulmuş bacaklarını, ağır bir demet el bombasını fırlattı ve ciyakladı:
  - Dünyanın en insancıl mahkemesinin büyüklüğü ve komünizm için!
  Savaşçılar burada gerçekten şanlı ve uzay çağı gibi.
  Büyük bir şiddetle savaşırlar.
  Ancak Naziler hala Kafkasya'da ilerliyor. Şubat 1944'te Almanlar ve Türkler birleşerek Sovyet birliklerini iki eşit olmayan parçaya böldüler.
  Führer, SSCB'yi bitirmek istedi. Astrakhan hala direniyordu. Naziler her zaman olduğu gibi savaş üniforması içinde ... İlk ME-262'ler havada savaşıyor. Duygu üretmediklerine dikkat edilmelidir. Yüksek hızda 30 mm uçak toplarından vurmak pek uygun değil. Evet, bu ciddiye alınmalıdır. ME-262'nin ağır ağırlığı nedeniyle de bazı sorunları var. Özellikle manevra kabiliyeti ile.
  Pilotların aşık olduğu TA-152 kullanımında daha başarılı ve tam bir yük beygiri haline geldi. Aslında, bir araba ve bir cephe bombardıman uçağı ve bir savaş ve saldırı uçağı. Hatta Alman havacılığının tamamen bu uçağa aktarılması için fikirler bile vardı. Avantajları arasında, hem saldırı uçağı hem de avcı uçağı için uygun, hayatta kalma ve hız ve güçlü silahlar belirtilmelidir.
  Modernizasyonu devam eden ME-309 da giderek daha aktif bir şekilde kullanılmaya başlandı. ME-109 hala hizmette ve üretimi düşürmediği için kaldırılmıyor. ME-109 "K" nin yeni bir modifikasyonu bile, aynı anda beş hava tabancasıyla donanmış, daha güçlü bir motorla ortaya çıktı. Böyle bir makineyi bu kadar kolay yenemezsin.
  ME-309 ayrıca daha güçlü bir motor ve süpürülmüş kanatlar aldı. Çok tehlikeli bir araba. Sovyet pilotları hala eski uçakları uçuruyor ve kaliteleri sadece düşüyor. Ancak şimdiye kadar Yak-9 o kadar da kötü değil, oldukça manevra kabiliyetine sahip ve aşırı hıza ihtiyaç duymuyor.
  Alman birlikleri güçlü ... T-34-85 tankıyla ilgili anlaşmazlıklar vardı. Kule zırhını kalınlaştırmaya değer mi? Sonuçta, bu durumda ağırlık artacaktır. Ve Sovyet zırhının kalitesinin düştüğüne dikkat edilmelidir. Alaşım elementleri yetersizdir ve kaynak veya döküm kalitesi kritik bir seviyeye düşmüştür.
  Ama kızlar kahraman gibi dövüşürler...
  Sonra Elizabeth'in tankı bozulur ve kızlar ayrılır. Yalınayak ve bikinili, karda koşarken zarif ayak izleri bırakıyorlar.
  Catherine kötü bir bakışla şunları kaydetti:
  - Tamamen boğulduk!
  Elena öfkeyle şunları kaydetti:
  Ama yine de kazanacağız!
  Elizabeth tabancayı ateşledi, bir Alman motosikletçiye vurdu ve mırıldandı:
  - Bir Alman'a çarptım! Benden nasıl razı olacak!
  Euphrasia enerjik bir şekilde şunları kaydetti:
  - Orada hayatlarına son verirler ve geri kaçmazlar!
  Catherine agresif bir kızdı ve şarkı söyledi:
  - Öfkemizle imparatorluğun marşlarını söylüyoruz!
  Kızlar kendileri için koşarlar ve çıplak yuvarlak topukları parlar.
  Kızları gören oğlan korkuyla sordu:
  - Çıplak ayakla nereden geldin?
  Elizabeth cevap verdi:
  - Taktiksel bir manevra yapalım!
  Oğlan kıkırdadı:
  - Bir, iki - keder sorun değil,
  Asla geri adım atmamalısın!
  Bir boru ile burnunuzu ve kuyruğunuzu daha yukarıda tutun,
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanında olduğunu bilin!
  Catherine dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Gerçek bir arkadaşın her zaman yanında olduğunu bilin!
  Elena bağırdı:
  - Korkma! Geri geleceğiz....
  Ve dört kız koro halinde bağırdı;
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizm bitecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, aydınlatıcı komünizmi!
  Savaşçılar herhangi bir Alman'ı yırtmaya hazır ... Ve karda çıplak ayakla çok seksi ve güzeller. Bu kızlar ne kadar güzel, açan ve solmayan güller gibi.
  Hitler şaka yapmıyor ve Anavatanımızın etrafında bulutları döndürüyor. Dişlerini tam kalbine geçiriyor ve onun kanını içiyor!
  Ve kızlar arkalarında çok güzel izler bırakırlar. Almanlar bu izleri takip ediyor ve dizlerinin üzerine çökerek açgözlülükle bakıyorlar. Bunlar vahşi savaşçılar. Almanlar da kızların ayak izlerini öpüyor.
  Ve Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova gökyüzünde savaşıyorlar. İki harika kız.
  Nazileri vuran ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak uçağını döndüren Anastasia şarkı söyledi:
  Daha aydınlık yarınlar için savaşacağız!
  Çıplak ayak parmaklarını kullanarak Nazilerin kuyruklarını kesen Akulina cıvıldadı:
  - Haydi öpüşelim!
  Ve kızlar yine Almanları herhangi bir acıma veya tören olmadan dövüyorlar. İşte bu kadar akıllılar.
  Anastasia, Yak-9'unu tekrar çevirdi ve gıcırdayan vyaknula:
  - Komünizmin adı bu!
  Akulina bu konuda hemfikirdi:
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum...
  Almanları deviren Anastasia homurdandı:
  - Anavatan bizim güneşimizdir!
  Ve burada en yüksek Sovyet sınıfı olan dövüşen kızlar bunlar.
  Ve Almanlar bunu çok zor anlıyor. Ve askeri operasyonlar gelişiyor ...
  Mart ayında Naziler Bakü'ye saldırmaya başladı. Petrol dolu büyük bir şehre saldırı var. Savaşlar şiddetli.
  Almanlar ağır toplarla Bakü'yü bombalıyor.
  Ve fırtına askerleri tarafından bombalandı. Ancak bombalar, devasa güçleriyle öne çıkan ilk, en yeni Yu-488'ler tarafından da atılıyor. Bu makineler sadece canavar.
  Birinde Gertrude, Eva ve Frida. Mükemmel bir manzaraya sahip olan güzel kızlar, Sovyet mevzilerine bombalar atıyor. Ve Kızıl Ordu askerlerini ve sivilleri öldürüyorlar.
  Bakü yanıyor... Sütunlardan dumanlar yükseliyor. Petrol kuyuları yanıyor, her şey yanıyor.
  Gertrude gülümseyerek şunları söylüyor:
  - Tanrı Almanya'yı seviyor!
  Çıplak topuğuyla kaldıraca bastırıp bombaları atan Eva, aynı fikirde:
  - Elbette! Biz seçilmiş ırkız!
  Frida agresif bir şekilde şarkı söyledi:
  - İnsanlarımız cennetin seçilmişleridir!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı. Bunlar burada kavga eden kızlar, sadece saldırganlığın vücut bulmuş hali. Ve savaş gücü.
  Gertrude bir hava tabancası patlattı ve cıvıldadı:
  - Anavatanımızın büyüklüğü için!
  Rakiplere ateş eden Eve, şunları doğruladı:
  - Muazzam büyüklük için!
  Kızların uçaklarda hızla ustalaştığı görülebilir. Bunlar dövüşen kız arkadaşlar.
  Ve onları sadece kartlarda kazanamazsın. Ve düşmanlarını vahşi bir çılgınlıkla dövüyorlar.
  Frida'nın kaydettiği:
  - Ben büyük hayalleri ve güzelliği olan bir kadınım!
  Bundan sonra, Alman canavarına saldırmaya çalışan Sovyet savaşçılarını vurarak tekrar uçak silahlarıyla ateş etti.
  Evet, Nazilere karşı karşı koyamayacakları bir his var.
  Bakü saldırı altında.
  Tamara ve taburu bu şehir için savaşıyor. Kızlar çaresizce savaşır ve benzersiz bir kahramanlık gösterir.
  Tamara döndü, çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlattı, Almanları ve paralı askerlerini dağıttı, ciyakladı:
  - Sınırsız Anavatanım için!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı. Eşi benzeri olmayan en yüksek seviyede bir savaşçıdır.
  Tabii ki, diğer kızlar fena değil. Çok iyi dövüştüklerini söyleyelim.
  Örneğin Anna, sanki bir orak darbesiyle Nazileri aldı, yere serdi.
  Ve cıvıldadı:
  - SSCB için!
  Ve çıplak topuğuyla ölümcül bir ölüm hediyesi verdi.
  Düşmana ateş eden Akulina ciyakladı:
  - Vatanım için!
  Ve çıplak ayakla, arka arkaya herkesi yok eden yok etme sunumlarına nasıl başlanır.
  Victoria, çaresiz ve kararlı davranarak düşmanlarla savaşır. Patlamalarda rakipleri yere serer. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir güçle el bombaları fırlatır. Ve ciyaklıyor:
  - Komünizm fikirleri için!
  Olimpiyatlar da savaşır. Ve bu kahraman kız çıplak, kaslı bacaklarıyla koca bir kutu patlayıcı fırlatacak. Ve "Aslan" tankı devrilecek.
  Savaşçı haykırıyor:
  - Ama Pasaran!
  Dövüşen kızlar ve çok güzeller. Asla pes etme ve asla pes etme. Sonlandırıcıların gücüne sahipler.
  Ve güçler çok eşitsiz ... Bakü yangınlar içinde. Sovyet birliklerinin yeterli cephanesi yok. Ve bu ana sorun.
  Birçoğu çaresizlik içinde teslim olur.
  Gerda ve ekibi, erkek köleleri çıplak tabanlarını öpmeye zorlar. Görev bilinciyle bunu yaparlar ve topuklarını yalarlar.
  Sonra kızlar tekrar Panther-2'ye biner ve ateş eder. Sovyet silahlarını etkisiz hale getirmek...
  Kafkasya'nın neredeyse tamamı zaten ele geçirildi. Ancak Erivan hala direniyor. Karadeniz Filosunun kalıntılarının hala elinde tuttuğu son liman olan Poti şehri kahramanca savaşıyor.
  Ve orada farklı milletlerden kızlar kavga ediyor. Ve yalınayak Gülnazi'nin bir müfrezesi savaşıyor. Güzel bir Gürcü kadın ve bir kız için bir takımı var.
  Gülnazi, içinde patlayıcı olan bir paketi çıplak ayağıyla fırlatıyor, Nazileri paramparça ediyor ve ciyaklıyor:
  - Dünya komünizminin büyüklüğüne şeref!
  Ortağı Tamila da çıplak ayağıyla ölümcül bir el bombası atarak Türkleri parçalıyor ve ciyaklıyor:
  - Anavatan için!
  Rusya'dan bir kız olan Masha, bir dönüş yapar ve çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir güç fırlatır ve Nazileri kırar, bağırır:
  - Dünya komünizm zamanlarına şeref!
  Margarita ayrıca iyi niyetli bir dönüş yapar. Nazileri biçti ve çıplak topuğuyla, rakiplerini ezerek ve ciyaklayarak ölümcül bir ölüm hediyesi gönderdi:
  - Zaferimiz için!
  Kızlar böyle kahramanca savaşır. Ve gerçekten durdurulamazlar ve geri çevrilemezler. Onlar sadece kadın savaşçılar ve süperler. Ve eğer savaşırlarsa, o zaman kahramanlar ve süper adamlar gibi!
  Ama ne yazık ki Nazilere ve onların üstün güçlerine direnmek zor. Gökyüzünde, Albina ve Alvina kendinden emin hesaplar kazanıyor. Ve o kadar çok uçak düşürüldü ki onları durdurmak açıkça imkansız.
  Çıplak ayak parmaklarıyla başka bir Sovyet uçağını düşüren Albina şarkı söyledi:
  - Yenilmeyiz, avcı oyuna dönüşür!
  Alvina, rakiplerinin önünü keserek ve güçlü bir boyun üzerinde şiddetle başını çevirerek cıvıldadı:
  - Yeni Aryan düzeni çağına şeref!
  Ve ayrıca çıplak bir topuk verir ...
  Kızların her biri beş yüzden fazla uçağı düşürdü ve altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Nişanı aldı.
  Bunlar sadece inanılmaz güzellikler. Ve Üçüncü Reich'in düşmanları zaten yeniliyorsa, bu şeytanlar durdurulamaz. Sadece Marsilya yakınlarında 500'den fazla uçak düşürüldü. Bu fenomen elbette zirvede. Hitler, platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Demir Haç Şövalye Haçı'nın altıncı derecesini bile onaylamaya karar verdi.
  Düşen bin uçağı ilk aşan kişi tarafından alınacaktır. Ve sonuç tek kelimeyle olağanüstü olacak.
  Albina, 30 mm kalibreli uçak toplarının bir patlamasıyla aynı anda beş Sovyet uçağını kesti ve çıplak ayak parmaklarıyla tetiklere basarak cıvıldadı:
  - Gücümüze şeref!
  Alvina, Sovyet arabalarını biçiyor ve çıplak ayak parmakları vyaknula yardımıyla düşmanları biçiyor:
  - Kahramanlığa büyük zafer!
  Ve savaşçılar birbirlerine göz kırptı!
  Her zamanki gibi bikinili ve çıplak ayakla dövüşüyorlar ve bu onların gücü. Kızlar sadece süper erkek-dişiler. Kötü bir amaca hizmet etseler bile. Ve yakalanan öncülerin topuklarını bir kıvılcımla kızartmayı severler. İşte kızlar burada. Acımasız ama sevimli.
  Albina bir keresinde şöyle demişti:
  - Dünyada nezaket yoktur, sadece zayıflık vardır!
  Ve çıplak topuğuyla Sovyet mevzilerine birkaç bomba atarak üç silahı yere serdi.
  Bunlar kimseye kesinlikle merhamet etmeyen savaşçılar! Ancak darbeleri basitçe eziyor.
  Alvina sırıtarak şunları kaydetti:
  - Güneşin altında zayıflara yer yok!
  Ve ortağına göz kırptı.
  Zayıflık göstermeyen ve asla pes etmeyen savaşçılar. Onlar gerçekten şampiyonların şampiyonu. Eksi işareti olmasına rağmen, kötü bir güce hizmet ettikleri için.
  Ama aynı zamanda komik ve çekici.
  Albina dişlerini göstererek ve rakiplerine ölümcül hava mermileri göndererek cıvıldadı:
  - Nazi sözü kutsaldır - sonsuza kadar yok edeceğiz!
  Alvina agresif bir şekilde rakipleri devirerek fark etti:
  - Biz gerçekten korsanız!
  Albina, düşmanları keserek onayladı:
  - Diğer her şey bir rüya!
  Ve savaşçılar, diskleri sopalarla puanlamak gibi herkesi o kadar ezici ve yere serdi ki.
  Alvina, Rus uçaklarını ezerken cıvıldadı:
  - Hitler'in kartallarıyla savaşıyoruz!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Buradaki savaşçılar, aslında, düşmanların bağırsaklarına izin veriyor. Kızıl Ordu onlardan sermaye alıyor.
  Dövüşen kızlar bu kadar gayretle Rus birliklerini yere serer.
  Ancak TA-152'deki Helga, Sovyet kara kuvvetlerini yok eder. SAU-85'i yere serer ve ciyak ciyak bağırır:
  - Almanya'nın büyüklüğü ve oğulları ve kızları için!
  Ancak Astrakhan için mücadele devam ediyor.
  Dayanmak için son gücü olan kızlar.
  Alenka, çıplak ayağıyla içinde patlayıcı olan bir bomba atar. Nazileri kırar ve ciyaklar:
  - Kutsal komünizm için!
  Nazilere ateş eden ve aynı zamanda çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atan Anyuta ciyaklıyor:
  - Ve ülke için kurtuluş!
  Alla, rakiplerini yere sererek ve gereksiz törenler yapmadan onları biçerek ve çıplak topuğuyla bir el bombası atarak ciyakladı:
  - Şanımız böyle görünüyor!
  Düşmanları yok eden, çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyeleri fırlatan Maria kükredi:
  - Şanımızda harikayız!
  Marusya, ilerleyen Arap paralı askerlerini sıra sıra biçiyor ve çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor, uluyor:
  - Fiyatlar bir anda düşsün diye değişiklikler için!
  Nazileri bir makineli tüfekle söndüren Matrona, onu aldı ve ciyakladı:
  - Anavatanımız SSCB! yıkılacak efendim!
  Buradaki savaşçılar büyük bir saldırganlıkla hareket ediyor. Ve savaş baskıları muazzam.
  Genel olarak, devasa akrobasi becerilerini gösterirler. Ve gerçekten durdurulamaz bir baskı.
  Savaşçılar yalınayak ama mutlu...
  Ne de olsa Nisan ayında Naziler Bakü'yü ele geçirdi. Mühimmat eksikliği bedelini ödedi. Aynı zamanda Poti de neredeyse aynı anda düştü. Sadece dağ yamaçlarında bulunan Erivan direndi. Ama o da mahkum edildi. Cephane ve yiyecek de orada bitiyordu. Sadece Türkler henüz bu şehre saldırmadılar ve açlıktan ölmek için toz topluyorlar.
  Tamara'nın taburundaki kızlar kısmen yeraltında kayboldu ve bir kısmı komutanla birlikte arkadan öne doğru ilerledi ... Kendilerine geçmek istediler.
  Kafkasya zaten neredeyse tamamen ele geçirildi, ancak savaş devam ediyor. SSCB o sırada en büyük petrol sahasını kaybetmesine rağmen. Ancak Kızıl Ordu'nun ruhu kırılmadı. Ve Volga bölgesinde, Sibirya'da ve diğer birçok yerde hala petrol var.
  Hitler, 20 Nisan'a kadar Astrakhan'daki Rusları bitirme emri verdi. Ve mücadele muazzam bir ölçekte gelişti. Ve bombalama keskin bir şekilde yoğunlaştı.
  SSCB güçlü bir baskı altındaydı. Japonlar tarafından basılan Alma-Ata için çatışmalar devam etti. Şehir neredeyse tamamen kuşatılmıştı.
  Samuray, hava biraz ısınır ısınmaz, saldırıyı Magadan yönünde geliştirmeye çalıştı.
  Veronika, Alma-Ata'da savaştı ve kız taburuyla samurayların saldırısını püskürttü.
  Ve birçoğu var. Çökme yöntemleriyle işe alınan Çinliler de savaşıyor.
  Japonlar sarı askerleri savaşa atıyorlar ... İlerliyorlar ve cesetleriyle tam anlamıyla Sovyet mevzilerini fırlatıyorlar.
  Veronica yanıyor. Ve saflarda Çinlileri ve samurayları biçiyor. Çıplak ayak parmakları ve gıcırtılarla el bombaları atar:
  - Rus ruhuna şeref!
  Marfa ayrıca ateş eder, rakiplerinin önünü keser ve ciyaklar:
  - Anavatanımız için!
  Top yemi rolü için işe alınan Japon ve Çinli askerlere ateş eden Natasha ciyaklıyor:
  - Büyük Komünizm için!
  Samuraylara ve Çinli savaşçılara ateş eden, onları büyük bir tutkuyla biçen ve çıplak topuğuyla ölüm hediyesi veren Alina ciyakladı:
  - Komünizmin yeni sınırları için!
  Veronica, düşmana büyük bir isabetle ateş eder ve Çinlilerin kafalarını delip geçer ve aynı zamanda ciyaklar:
  - Sovyet topraklarına şeref!
  Ve çıplak bacağıyla, tüm düşmanları paramparça eden devasa bir el bombası kuvveti gönderir.
  Düşmanı yere seren ve çıplak parmaklarıyla ölüm armağanını fırlatan Marfa ciyaklıyor:
  - Komünizm çağını yönetin!
  Natashka, çıplak ayağıyla bir Çinli vyaknula kütlesi olan bir patlayıcı paketi fırlatarak yırttı:
  - Yeni Sovyet düzeni için!
  Düşmana çok isabetli ateş eden Alina ciyakladı:
  - Komünizmin yeni sınırları için savaşacağız!
  Ve çıplak topuğu yıkım bombasına yenik düştü.
  Dövüşen kızlar, sanki gözlerinden kıvılcımlar fışkırıyor.
  Hayır, Japonlar, Çin kuvvetleriyle birlikte bile bu tür insanları fethedemez. Ve saldırmak için samuray çubuğu.
  Ve yine tüm yaklaşımlarda cesetler atıyorlar. Ancak sayıları çok fazla ve çıplak ayaklı güzeller taburu geri çekilmek zorunda.
  Bir de Japon ninja kızları var. Ve onlara karşı savaşmak çok zor.
  Çok ışıltılı, kavgacı ve güzeller. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ayaklarını fırlatıyorlar, büyük bir yıkıcı gücün hediyeleri.
  Mavi saçlı bir ninja kız, Sovyet askerlerini kılıç ve ciyaklamalarla kesiyor:
  - İmparatorun saltanatı dönemi için!
  Sarı saçlı bir ninja kız yel değirmeni çalıştırıyor, Rus ordusunu eziyor ve ciyaklıyor:
  - Banzai çağına şan!
  Kızıl saçlı bir ninja kız helikopter tekniği kullandı, bir Sovyet subayının önünü kesti ve bağırdı:
  - Biz her zaman kazanırız!
  Beyaz saçlı bir ninja kız kelebek tekniği kullandı, üç Rus askerini kesti ve çıplak ayak parmaklarıyla bezelye fırlattı. Patladı ve otuz dördü ters çevirdi.
  Savaşçı gıcırdadı:
  - Yeni Japon düzeni için!
  Buradaki kızlar harika ve gerçekten harika... Ve Uzak Doğu'daki Kızıl Ordu ciddi bir düşmanla karşılaştı.
  Ancak burada, merkezde, Sovyet birlikleri Rzhev yönünde ani bir darbe indiriyor.
  Burada Elizabeth'in mürettebatı yeni IS-2 tankında ilk kez savaşıyor. Bazı umutların ilişkilendirildiği bir makine. Genellikle içinde beş mürettebat üyesi vardır, ancak burada savaşçılar dört kişiyle baş eder.
  Elizabeth 122 mm'lik bir top ateşler. Yıkıcı bir mermi öldürücü bir güçle uçar. Bir yayı tanımlar ve uzun bir mesafeden vurur T-4.
  Elizabeth haykırıyor:
  - İyi yaptığım şey buydu!
  Ekaterina yanıt olarak saldırır, çıplak ayak parmaklarını kullanır ve sıkıntıyla şunları söyler:
  - Ve silah çok hızlı ateş etmiyor!
  Elizabeth buna katıldı:
  - Hiç de mükemmel bir tank avcısı değil!
  Silahı doldurmak için çıplak ayakla yardım eden Elena şunları kaydetti:
  - Ama katil!
  Ve sonra Catherine ateş etti. Ve mermi, gemideki Panther'e uzun bir mesafeden çarptı. Evet, öldürücü silah...
  Catherine kaydetti:
  - Çok fazla enerjimiz ve heyecanımız var!
  Elena buna katıldı:
  - Çok fazla! Rusya'ya şeref!
  Euphrasia ayrıca şunları kaydetti:
  - Bu arabanın görünürlüğü zayıf kızlar. Nasıl vuruyorsun?
  Elena mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bu da bizim eğitimli gözümüz! Yenersek yeneriz!
  Ve savaşçılar koro halinde şarkı söylediler:
  - Korkmayacağız ve her zaman savaşacağız!
  . BÖLÜM 7
  21 Nisan'da Astrakhan hala kısmen Sovyet kontrolü altındaydı. Alman tamamen onun tarafından alınmadı.
  Arazi, burada iyi savunma yapmayı mümkün kıldı. Ve Almanlar taktik değiştirmeye karar verdi. Saldırılar yerine bombalama ve bombardımana geçtiler.
  Alenka ve ekibi bir sığınağa saklandı ve büyük bombardımanı bekledi.
  Kızlar sadece altı kişiydiler, iskambil oynuyorlardı. Güverteleri çıplak ayaklarıyla tuttular ve tartıştılar.
  Anyuta öfkeyle şunları söyledi:
  - Kafkasya'da sadece Erivan alınmadı. Bu, bu bölgedeki sadece son adamız. Sıradaki ne?
  Alenka mantıklı bir şekilde şunları önerdi:
  - Büyük olasılıkla Moskova'ya gidecekler. Bu onların inancı!
  Allah, içini çekerek:
  - Kuvvetler çok eşitsiz ... Savaşı gerçekten kaybediyoruz ve yeterli askerimiz yok!
  Maria mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Ve Naziler kaybediyor! Bize karşı koyamazlar!
  Matrena, çıplak ayak parmaklarıyla bir harita fırlatarak fikrini dile getirdi:
  - Kazanmak için doğduk ve kesinlikle kazanacağız, biliyorum!
  Marusya, rakibini çıplak ayak parmaklarıyla döverek kabul etti:
  - Elbette, hiç şüphe yok!
  Alenka çıplak, yanık bacağıyla bir kart atarak bu kadar iyimser olmazdı:
  "Biz kızlar işgal altında yaşamak zorunda kalabiliriz ama kesinlikle kazanacağımıza inanıyorum!"
  Anyuta vurgulayarak şunları söyledi:
  - Partizan yöntemlerle savaşabilirsiniz ve bu kadar havalı bir şekilde savaştığınızda çok güzel olacak!
  Allah agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Daha aktif savaşmalısın!
  Kızlar konuşmayı kestiler. Sonra başka bir konuya geçtiler.
  Marusya sıkıntıyla şunları söyledi:
  - İnananların sayısı artıyor. Tüm mantığa karşı!
  Anna bunu yanıtladı:
  Henüz kimse Tanrı'nın olmadığını kanıtlamadı. Ve aksini ispat edemez. Yani burada sonsuza kadar tartışabilirsiniz.
  Elena onayladı:
  - Ve burada tartışmak aptalca ve yararsız!
  Allah şuna razı oldu:
  - Evet, bu konuşma faydasız. Üstelik bir Tanrı varsa, o zaman öyledir ki, olmaması onun için daha iyidir!
  Matryona kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Böyle bir Tanrı'nın olmaması daha iyidir! O zamana kadar şarkı söyleyelim!
  Ve kızlar koro halinde şarkı söylediler;
  Biz kızlarız, Komsomol'a katılıyoruz,
  Anavatan olmaya imanla yemin ettiler ...
  Öyle ki, Nazileri şiddetli bir yenilgi bekliyordu.
  Peki, Rusya komünizm altında yaşayacak!
  
  Ne de olsa Lenin metal gibi bizimle,
  Tüm çelikten daha güçlü olan bronzdan...
  Dünyaları döndürmeyi hayal ettim
  Büyük dahi Stalin'in miras bıraktığı gibi!
  
  Anavatanı daha havalı hale getireceğiz
  Ve Anavatanı yıldızların üzerine çıkaracağız ...
  Komsomol üyeleri ile başarı olsun,
  Ayaklarımız çıplak olsa da!
  
  Faşist vatanıma saldırdı,
  Doğudan küstahça samuray tırmanıyor ...
  İsa'yı ve Stalin'i seviyorum
  Ve düşmana inanıyorum, paramparça olacağız!
  
  Ne de olsa ünlü Tanrı Svarog bizimle,
  Şaka yollu hangi komünizm inşa edecek ...
  Görkemli Çubuk, evrendeki her şeyden daha güçlüdür.
  Bilinç ve irade katacak!
  
  Asla pes etmeyeceğimize inanıyoruz
  Vatanı dize getirme...
  Yoldaş Stalin parlak bir yıldızdır,
  Ve öğretmenimiz bilge dahi Lenin!
  
  Anavatanımızı yapacağız,
  Gezegende daha güzel ve ışıltılı ...
  Ve olacak, öldürücü silahı bil,
  Yetişkinlerin ve çocukların eğlenmesine izin verin!
  
  Svarog'u yak, kalbinde yanma,
  Sen Rusya'nın tüm kılıçlarının hamisisin ...
  Yakında inşa edeceğiz, güçlü bir cennete inanıyorum,
  İsa kutsal göreve gelecek!
  
  Hitler'in çete arkadaşlarına güvenme
  Kolayca ve tehditkar bir şekilde kazanacağını ...
  Tek ihtiyacın olan bir aile -
  Ve inanın Vatanı sevmek için çok geç değil!
  
  Yüce rabbim hepimizi korusun
  Üç renkli bayrağı yeryüzüne kaldırın ...
  Ve kötü avcı bir oyuna dönüşecek,
  Şeytan'la baş edebileceğiz!
  
  Büyük Anavatanı seviyorum
  Bütün evrende senden daha güzel yok
  Rusya'yı rubleye satmayacağız,
  Evrende barış ve mutluluğu inşa edelim!
  
  Anavatanımız adına bir rüya,
  Büyük Rusya yükselecek...
  Geri kalan her şey sadece kibir
  Ve yeni bir mesih bizimle olacak!
  
  Ey yüce Lada'm,
  Ruslara sevgi ve barış vereceksin ...
  Sana dönüyorum, bu yüzden dua ediyorum
  Ve gerekirse yıldırımla vurun!
  
  Cennet Tanrısının Annesi Meryem,
  Evren İsa'ya verdi ...
  Senin iyiliğin için yüce Tanrı yükseldi,
  İnsanlar gerçek zevkini kaybetmedi!
  
  Komsomol üyelerinin dikkat
  Rusya'nın tanrılarına çok saygı duyulur ...
  Biz vatanın büyük evlatlarıyız.
  Ruslar her zaman kazanır!
  
  Arkadaşların Anavatan için dua etmesi gerekiyor,
  Perun, Yarilo ve Svarog kudretlidir...
  Çok güçlü kocalar olacağız
  Ve hatta gökyüzündeki bulutları uçuracağız!
  
  Şimdi düşman Moskova'dan çoktan geri püskürtüldü,
  Faşistleri çok kırdınız...
  İsa'ya ve Stalin'e sadıkız,
  Silahlı yeterince tank olacak!
  
  Hayır, düşman Rusları dizginleyemeyecek,
  Savaşçılarımız her şeye gücü yettiğine göre...
  Sınavlar, teslim, sadece beş kişilik,
  Böylece her erkek çok güçlü olur!
  
  İnan bana, Stalingrad şanlı olacak,
  Ve onu saldırıdan koruyacağız ...
  Muzaffer bir şövalye düzeni gelecek,
  Kan sınırsız akmasına rağmen!
  
  Soğukta çıplak ayaklı kızlar
  Koşuyorlar, topuklarıyla titriyorlar ...
  Ve faşistlere yumruk atacaklar,
  Asosyal Cain dümdüz olacak!
  
  Her şey olacak, insanlar iyi biliyor
  Uzaydayız, takımyıldızları açacağız...
  Sonuçta, yiğitlikten şüphe etmek günahtır,
  Ve Tanrı'nın tahtında bir adam olacak!
  
  Bilim yakında ölüleri diriltecek,
  Daha genç ve daha güzel olabileceğiz ...
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var,
  Güzel annem Rusya'ya!
  Kızlar bütün bir şiiri iyi söylediler ve çıplak ayaklarıyla kart oynamaya devam ettiler ...
  22 Nisan, Lenin'in doğum günüydü. Kızlar su ve kahve ile seyreltilmiş alkol içtiler ve nefeslerinin altında püre yaptılar ...
  Kızıl Ordu, merkezde başka bir Rzhev-Sychevsk operasyonu gerçekleştirdi. Almanlar savunmadaydı ve karşılık verdi. Yeni Sovyet tankları T-34-85 ve IS-2 savaştı. Son araba genellikle çamura saplandı. Evet ve "Kaplan" -2'nin zırhı ve daha ağır "kediler" alnına girmedi. "Panther" -2 de ancak yakından delinebilirdi.
  En Alman arabası Sovyet arabasını daha uzak bir mesafeden deldi.
  Hitler, tatmin edici bir şekilde korunan ve iyi sürüş performansı ve silahları olan "Panther" -2'den genel olarak memnun kaldı. Ancak daha iyi korunacak ve aynı zamanda tolere edilebilir bir şekilde sürecek bir tank yaratmayı talep etti ...
  Bu durumda "Fare" verimsiz bir makine olduğunu gösterdi. E-100, E serisinin bir parçası olarak aktif olarak geliştirildi. Motor ve şanzımanın yerinin birlikte yapılması gerekiyordu ve kule, gövde gibi daha dar ve daha eğimliydi. Silahların yaptığı gibi zırhın kalınlığı da Maus ile karşılaştırılabilir durumda kaldı, ancak yüksekliği nedeniyle ağırlığın 130 tona düşürülmesi gerekiyordu. Aksine motor 1500 beygir gücünde daha güçlü hale gelmeliydi ve tank tatmin edici hareket kabiliyetine sahipti.
  Genel olarak, "E" serisinin yeni nesil tanklar olması gerekiyordu. Alçak silüetler, büyük rasyonel eğim açıları, güçlü toplar ve motorlar, yoğun düzen.
  Ancak, Almanların zaten iyi arabaları varken. "Panther" -2 önceki modelin yerini aldı. Daha güçlü bir motora, dar bir kuleye sahip yeni bir "Tiger" -2 de vardı. Daha iyi korunur ve ağırlık olarak daha hafiftir.
  Böylece Naziler hareketsiz oturmadı.
  24 Nisan 1944'te, ilk Alman Arado jet bombardıman uçağı Moskova'yı ölüm hediyesi olarak vurdu. Büyük bir yükseklikten bir bomba attı ve Sovyet savaşçılarını kolayca geride bıraktı.
  Hitler, artık SSCB'nin hiç şansı olmadığını ve Kızıl Ordu'nun sonunun yakında olacağını söyledi.
  25 Nisan, Astrakhan'a yeni bir saldırı başlattı. İlk hafriyat makinesi de savaşa katıldı: bir yeraltı tankı.
  İki Alman kızı bunun için savaştı: Mercedes ve Dora. Savaşçılar, yerde hareket eden bir yeraltı modelini denediler.
  Kısa namlulu 75 milimetrelik bir top ve dört makineli tüfekle oldukça hafif olmasına rağmen.
  Kızlar yerde araba çeker. Matkaplar dönüyor, kayayı kesiyor. Hareket saatte yedi kilometre oldukça yavaş, yeraltındaki araçlar için bu fena değil.
  Mercedes, Alman ordusundaki ilk kumanda koluna çıplak ayakla basıyor. Çalıştırmak ve telaffuz etmek çok uygundur:
  - İşte Alman bilimimiz başarılı oldu!
  Dora buna katıldı:
  - Evet, zaten çok şey biliyoruz! Gücümüz çok büyük!
  Ayrıca bir joystick ile kontrol eder. Kızlar radarlı özel bir makineyi test ediyorlar.
  İşte önünüzde bir Sovyet bataryası var ve altına dalabilirsiniz.
  Mercedes dişlerini göstererek şunları söylüyor:
  - Yeni bir düzen kuracağız!
  Ve şimdi Nazilerin makinesi ortaya çıkıyor. Yüksek patlayıcı parçalanma mermisi Sovyet silahlarına çarpıyor. Ve Kızıl Ordu askerlerine saldırır.
  Dora gülerek diyor ki:
  - Yaşasın büyük intikam!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla isabetli atışlar yapıyor. Düşmana saldırır ve ciyaklar:
  - Yeni rüyaya şeref!
  Mercedes makineli tüfeklerden karalamalar yapıyor ve uluma diyor ki:
  - Büyük hayaller çağı için!
  Kızlar gülüyor ve kendilerini alkışlıyorlar. Bunlar agresif ve çok çevik savaşçılar.
  Dona agresif bir şekilde şunları söylüyor:
  - Dünyada pek çok güzel şey var!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düğmelere basıyor ve Sovyet topçularına tekrar ateş ediyor.
  Mercedes gülümseyerek onaylıyor:
  - Ve daha da güzel olacak!
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla da ateş ediyor. Dövüşen kızlar böyle ateş ediyor.
  Peki, savaş için başka bir cihaz nedir ...
  Nazilerin Astrakhan'a saldırısı büyüyor ...
  Tüm yaklaşımlar kesildi... Ve Sovyet birlikleri, şehrin uzun, kahramanca savunmasını tamamlayarak 1 Mayıs 1944'te boyun eğmek zorunda kaldı. Bu kale de düştü.
  Naziler, Astrakhan'ın düşüşünü havai fişeklerle kutladılar. Yine de savunma boşuna değildi. Ve Fritz'in birlikleri yenilemesi ve rezervleri toplaması biraz zaman aldı ...
  Führer, Moskova'yı derin bir baypasla Saratov yönünde ve Volga boyunca ilerlemeyi planladı.
  Ancak Almanlar güçlerini yeniden bir araya getirirken, yedekleri de çekiyorlardı. Ve savaşlar havadaydı.
  Alman havacılığı üstünlüğünü pekiştirmeye çalıştı. ME-262'nin savaş testleri, bu makinenin güvenilirliğinin eksikliğini ve sık sık meydana gelen kazaların yanı sıra manevra kabiliyeti ile ilgili sorunları ortaya çıkardı. Bu nedenle, Alman birimlerinin bu uçakla tamamen değiştirilmesi hakkında hiçbir fikir yoktu. TA-152 ise tam tersine, zamanına göre harika bir makine olduğunu kanıtladı ve giderek daha fazla tanıtılmaya başlandı. ME-309 ve ME-109 hizmette kaldı.
  Roket güdümlü ME-163, savaş için iyi bir savaşçı olduğunu kanıtladı, ancak çok az uçuş süresi, onu savaşta kullanmayı neredeyse imkansız hale getirdi.
  Arado jet bombardıman uçağının daha başarılı olduğu ortaya çıktı, yüksek hızı nedeniyle uçaksavar silahlarıyla vurulması neredeyse imkansızdı ve Sovyet savaşçıları ona yetişemedi. Reaktif izciler oldukça iyiydi. Almanlar başka makineler de geliştiriyorlardı. Örneğin, ME-262'den daha hafif bir avcı olan XE-162, üretimi kolay, ucuz ve çoğunlukla ahşaptan manevra kabiliyetine sahip. Ve diğer savaşçılar. Ve ME-1010 ve TA-183 ... Ve ME-262 X'in daha gelişmiş ve güvenilir modifikasyonu. Ve Gotha kuyruksuz avcı uçakları ve çok daha fazlası.
  Ancak şimdiye kadar pervaneli Alman avcı uçakları, Sovyet makinelerinden çok daha güçlüydü. Kalitesi düşen ve hem motorlarda hem de silahlarda oldukça zayıf olan. Dahası, Yak-9 daha da basitleştirildi ve şimdi makineli tüfeği terk ederek üzerine yalnızca bir 20 mm havacılık topu yerleştirildi. Bu, maliyeti düşürdü ve üretimi basitleştirdi ve ağırlığın azaltılmasına izin verdi.
  Yine de, Alman uçaklarına karşı makineli tüfek oldukça zayıf. Şimdiye kadar, SSCB daha gelişmiş araba modelleri üretmeyi göze alamazdı ve Nazilerin önünde hız ve silah geçişleri yaptı. Makinelerin daha yüksek ağırlığı da manevra kabiliyeti ile ilgili sorunlar yarattı.
  Ve yakıt eksikliği, kanatlı personelin uçuş eğitimini azalttı.
  ME-309'un güçlü silahlarında makul bir hızda ustalaşan Alvina ve Albina, çok sık kendi kendine düşen ME-262'ye inmek istemediler. Ve hız olarak zaten Ruslardan daha güçlüler.
  Sovyet arabasını kesen Alvina şunları kaydetti:
  - Gökyüzünde dövüşmek ilginç!
  Albina, çıplak ayakla, savaşçıyı hedefe doğrultarak ve ezerek, kabul etti:
  - Evet, aslında dünyanın en güçlüsüyüz!
  Ve kızlar deli gibi güldüler.
  Nispeten sakin olduğu ortaya çıktı. Kızıl Ordu hâlâ Rzhev çıkıntısını kesmeye çalışıyordu.
  Elizaveta, IS-2'den rakiplerine ateş etti ... Sovyet arabasının yalnızca gövdenin alnının üst kısmında iyi bir koruması vardı. Kulenin alnı yeterince korunmamıştır. Ve yakın mesafeden bile T-4 topları tarafından delinir. Ancak son tank, Panther ve normal Lion ve Maus gibi nihayet Mayıs ayında durduruldu. Şimdi "Patera" -2 ve "Tiger" -2 serisinde, benzer silahlarla maksimum düzeyde birleştirildi.
  Bu makineler alında iyi korunur, yanlarda oldukça zayıftır ve ağırlık bakımından daha farklıdır. Yeni motorlarla sürüş performansları ordu için kabul edilebilir. Ama bu tanklar da geçici... E serisinden Panther-3 ve Tiger-3 onların yerini almaya hazırlanıyor. Daha yoğun bir düzende, motorun ve şanzımanın bir blokta ve karşısında, hafif, basitleştirilmiş ve aynı zamanda fena ve kolayca tamir edilebilir bir alt takım ile.
  Yeni makineler daha iyi korunmalıdır, ancak ağırlıkta önemli bir artış olmamalıdır.
  Silahlar pahasına burada birlik yok. Sovyet tanklarının zırhı çok kalın değil ve kalitesiz. Ve büyük kalibreli silahlar koymanın bir anlamı yok. Ordunun 88 mm topu iyidir. Dört kilometreden otuz dört ve biraz daha yakından IS -2 alıyor. Yani geliştirme devam ediyor...
  SSCB'de bir şeyin cevaplanması gerekiyor. Ama ne olduğu henüz belli değil ... SU-100'ü yaratma planları var. Bu kendinden tahrikli tabanca, tek kelimeyle etkilidir ve delici bir etkiye sahiptir. Onunla, Üçüncü Reich'in büyüyen ağır tanklarına karşı mücadele için bazı umutlar bağlantılı. Ama yine de böyle bir canavar için mermiler gibi yapılması gerekiyor ve savaş koşullarında çok fazla olmayan, gerçek olan silahın seri üretimi kurulmalı.
  Ancak Elizabeth'in tank ekibi T-34-85'te savaşıyor. Ve çıplak ayaklı ve bikinili kızlar cesurca savaşırlar.
  Elizabeth, Nazilere çıplak ayak parmaklarıyla ateş eder ve Panter'i yandan delip şöyle der:
  - Büyük komünizm için!
  Ve otuz dördü zıplar ve hızla dönüp ateş eder.
  Ekaterina da düşmana çok isabetli ateş ediyor. Eskimiş T-4 tankı onu yandan kırıyor ve bağırıyor:
  - SSCB şövalyelerine şeref!
  Ve yine arkadaşlarına göz kırpıyor. Böyle militan bir kız çıktı.
  Elena da düşmana ateş eder. Onu çok hassas bir şekilde deliyor, bu durumda Tiger-2 buz pateni pistini kırıyor ve ciğerlerinin tepesinde kükrüyor:
  - Kutsal Rusya için!
  Euphrasia, düşmana isabetli bir şekilde ateş eder. Düşmanın yanında isabetli bir atış yapar, metali delip geçer ve ciyaklar:
  - Kutsal komünizm için!
  Ve kızlar tanklarını güvenle konuşlandırır ve mermilerden sapar. Kızları yenmek kolay değil.
  Burada karşılarına en yeni ve zorlu "Aslan" -2 çıktı. Böyle bir tankı kırmaya çalışın ve otuz dördü vurmaya çalışır.
  Ve uzaktan vuruyor.
  Elizabeth tweet atarak yanıt verdi:
  - Kabul etmeyeceksin!
  Ve uzun mesafeden "Lev" -2 tankına bir mermi gönderir. Alnına vurur.
  Hitlerci çatırdar.
  Sonra Catherine, düşmana çıplak ayak parmaklarını kullanarak tekrar ateş eder ve bu kez, yayı tanımlayan mermi, topun uzun namlusundaki faşiste çarptı.
  Catherine kıkırdadı:
  - Keskin bir göz, çekik eller, bu bizimle ilgili değil!
  Sandığını kaybeden Alman, hızla dönüp gitmeye başladı. "Lion" -2, şanzıman ve motorun aynı blokta önde bulunduğu ve şanzımanın motorun kendisinde olduğu ilk Alman tankıdır.
  Bu, boyunu azaltmasına ve ağırlığını azaltmasına izin vererek hızını önemli ölçüde artırdı. Ve böylece "Lev" -2 ayrıldı ve mesafeyi kırma şansı buldu ...
  Elena çıplak ayak parmaklarını kullanarak silahı doğrulttu, aldı ve düşmana ateş etti. Mermi, Aslan'ın gövdesinin kıç tarafına çarptı, ancak sekti ....
  Elena homurdandı:
  - Kahretsin, mesafe harika. Onu alamayacağız!
  Ekaterina dişlerini göstererek homurdandı:
  - "Aslan" kızlar, bu "Aslan", nasıl kırılmayız! Yakında tanıyacaksınız arkadaşlar, çok utanacaksınız!
  Ve tankları T-3'e çarptı, bu tank yan döndü ve uzun mesafeden vurulabilir.
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti ve cıvıldadı:
  - Yeryüzündeki komünizm çağına şan!
  Euphrasia, düşmana ateş ederek ve çıplak topuklarını kullanarak sıkıntıyla fark etti:
  - Anavatanımız güçlüdür, dünyayı korur!
  Elizabeth dişlerini göstererek cıvıldadı ve şarkı söyleyerek devam ederken koca bir şiir besteledi:
  Şeytan'a yenilmeyeceğiz
  Vatanım dünyanın en güzelidir,
  Güzel memlekete selam olsun....
  Yetişkinler ve çocuklar içinde mutlu olacak!
  
  İçinde vadideki zambaklar açsın,
  Ve melekler düzgün bir ilahi çalıyor...
  Führer kaput gelecek
  Ruslar savaşlarda yenilmezdir!
  
  Komsomol üyeleri yalınayak koşar,
  Çıplak topuklarıyla karın üzerinde tepinirler...
  Hitler sadece havalı görünüyorsun
  Seni bir tankın içinde taşıyacağım!
  
  Nazileri yenebilir miyiz?
  Her zamanki gibi çıplak ayaklı kızlarız...
  En zorlu şövalye ayımızdır,
  Herkesi makineli tüfekle öldürecek!
  
  Hayır, biz kızlar zaten çok havalıyız.
  Kelimenin tam anlamıyla tüm düşmanları parçalıyoruz ...
  Pençelerimiz, dişlerimiz, yumruklarımız...
  Harika bir cennette bir yer inşa edeceğiz!
  
  Havalı komünizm olacağına inanıyorum,
  Ülke içinde çiçek açar, tavsiyeye inanın ...
  Ve acıklı Nazizm yok olacak,
  Yapacaklarına inanıyorum, başarılar söylendi!
  
  Çiçek açacak, kenarının fırtınalı olduğuna inanıyorum,
  Zaferden yine zafere gidiyoruz...
  Japon Nicholas'ı yenin
  Samuray anlam için cevap verecek!
  
  Eğilmemize izin vermeyeceğiz,
  Düşmanlarımızı tek vuruşta ezin...
  Avcının oyuna dönüşmesine izin ver
  Wehrmacht'ı iyi bir sebeple ezdik!
  
  
  İnanın elden bırakmayacağız,
  Ruslar her zaman savaşmayı başardılar ...
  Süngülerimizi çelikten keskinleştirdik,
  Führer bir soytarı görüntüsü olacak!
  
  burası benim vatanım
  İçinde Rus akordeonu çalıyor ...
  Bütün insanlar dost bir ailedir,
  Habil kazanır, Cain değil!
  
  Yakında SSCB'nin ihtişamına kavuşacak,
  Düşmanımız zalim, hain olsa da...
  Yiğitliğe örnek olacağız,
  Rus ruhu savaşlarda yüceltilecek!
  . BÖLÜM 8
  Mayıs 1944 çabuk geçti... Albina ve Alvina uçaklarda fatura topluyordu.
  Sanki meleklerin kanatlarındaymış gibi koşan kızlardır.
  Albina bir Rus uçağını çıplak ayak parmaklarıyla düşürüyor ve ciyaklıyor:
  - Üçüncü Reich için!
  Alvina da yalınayak ve bikinili bir Sovyet uçağını düşürüyor, parçalara ayırıyor ve ciyaklıyor:
  - Aryan komünizmi için!
  Bundan sonra kızlar 37 mm top kullanarak Sovyet tanklarına ateş etmeye başladı.
  Otuz dördü bayıltıyorlar ve ciyaklıyorlar:
  - Biz çok iyiyiz!
  Albina çıplak, yuvarlak topuğuyla pedala basıyor ve cıvıl cıvıl:
  - Komünizm meşhur olsun!
  Ve Sovyet arabasını kırar.
  Alvina ayrıca düşmana isabetli bir şekilde ateş eder, onu yere serer ve ciyaklayarak dişlerini gösterir:
  - Gerçeğimiz yumrukta!
  Ne kadar esprili kızlar... Ve Sovyet alaylarını yok ediyorlar... Mesela IS-2'yi aldılar. Böylece ona havadan saldırdılar ve onu bir uçak silahından nasıl çivilediler. Metali kırdılar ve tankı yaktılar. Ve savaş kitlerini patlatın.
  Albina ciğerlerinin tepesinde cıvıldadı:
  - Kız öldürmeyi seviyor! İşte kız!
  Alvina inci gibi dişlerini göstererek tısladı:
  - Anavatanımıza şan! Komünizm için!
  Kızlar, rakiplerin totaliter imhasını çoktan üstlendiler.
  Ve Kızıl Ordu güvenle yenildi.
  Ve Gerda, "Panther" -2 ekibinde savaştı ve tamamen yıkıma uğradı.
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla topu doğrulttu. Bir otuz dördü devirdi ve kükredi:
  - Aryan tarzında komünizmin büyüklüğü için!
  Charlotte ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla Sovyet tankına ateş etti, zırhı paramparça etti ve bağırdı:
  - Dünyada büyük başarı için!
  Çok tören ve Christina olmadan becerdin. Evet, o kadar ustaca yaptı ki, Sovyet otuz dörtlüyü çıplak topuğuyla devirdi ve ciyakladı:
  - Büyük sınırlar için!
  Magda ayrıca sırayla bir mermi ateşledi ve cıvıldadı:
  - Yeni Aryan düzeni için!
  Sonra kızlar aldı ve hep birlikte şarkı söylediler:
  - Hepimiz özgürlüğün dazlak hayranlarıyız, yeni bir düzen için savaşıyoruz! Yakında halklar Aryan olacak, ateş ve kılıçla savaşıyoruz!
  Söylemeliyim ki, savaşçılar çok hırçın çıktılar. Ve düşmanı vururlarsa, o zaman sonuna kadar.
  Sovyetler Birliği üstün güçlerin saldırısı altında. Japonya doğudan ilerliyor.
  İki Japon pilot, Toshiba ve Toyota, Sovyet mevzilerine havadan saldırır.
  Her iki Japon kadın da çok güzel, yalınayak ve bikinili.
  Toshiba havadan yaklaşıyor, bir Sovyet tankının çatısını kırıyor ve kükredi:
  - Ben Japon cehenneminden bir canavarım!
  Toyota, çıplak ayağını pedala bastırıp düşmanı biçerken ciyak ciyak bağırıyor:
  - Japonya'nın fikirlerinin büyüklüğü için!
  Bu kızlar harika. Ve düşmanları çok aktif bir şekilde eziyorlar.
  Ve SSCB samuraylara gerçekten kaybediyor. Ve neden olduğu anlaşılabilir. Bu tür fanatizme ve teknolojiye nerede direnilir.
  Japon kızları burada hafif ama çevik tanklarla yarıp geçiyor ve Kızıl Ordu özellikle dövülüyor.
  Tank birimleri şaka değil.
  Toshiba, Sovyet mevzilerine havadan bombalar attı ve birkaç silah havaya uçtu ve cıvıldadı:
  - Büyük komünizm için!
  Bundan sonra gülecek...
  Toyota uçuşta şunları kaydetti:
  - Rus tanrıları tuhaftır. Çarmıhta çarmıha gerilmiş adama tapıyorlar ve onu Tanrı olarak görüyorlar. Hatta bir şekilde komik hale geliyor!
  Toshiba yanıt olarak kıkırdadı ve şunları belirtti:
  - Ve biz kendimiz yakında tanrı olacağız ve Kutsallığımızın evrimine devam edeceğiz!
  Ve kızlar gülmeye çok istekli.
  Toyota güldü:
  - Gücümüz birlikten!
  Toshiba bunu agresif bir şekilde doğruladı:
  - Gücümüz, yumruğumuz!
  Ve yine, gökten, düşmana otuz dördü kırarak bir uçak mermisi akışı indirecekler.
  Bunlar kavgacı kızlar ve daha ne olsun diyorlar. Japonya herkesi yutacak ve yakacak.
  Ve bir öncüye işkence edildiğinde, son derece saldırgan olduğu ortaya çıkıyor.
  Özellikle çocuğun topukları kızarmışsa. Bu ne en çok ne de süper bir aksiyon...
  Ve kızlar avazları çıktığı kadar bağırıyorlar...
  Ve Sovyet kızları da cesurca savaşıyor ve rakiplerini vuruyor. Ve programın ilerisinde hareket ederler ve tokmaklar.
  Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova gökyüzünde çok hareketli güzeller.
  Ve o uçaklar daha güçlü olmasına rağmen Nazileri vuruyorlar.
  Anastasia çıplak ayak parmaklarıyla tetiğe basıyor ve şarkı söylüyor:
  - Elbette güçlü olmak kötü değil!
  Akulina çıplak topuğuyla tetiğe basıyor ve onaylıyor:
  - Nazileri çok zor yeneceğiz!
  Ve her iki kız da şarkı söyledi:
  - Güçlü, güçlü, yenilmesi çok zor! Güçlü, güçlü, yenilmesi çok zor!
  Bundan sonra savaşçılar, atlar veya daha doğrusu genç aygırlar gibi dörtnala giden kanatlı aforizmalar okumaya başladılar;
  Bir politikacı seçmenleri boyunduruk altına almak için sık sık zorbalık yapar!
  Horoz politikacı seçmeni tavuk gibi eziyor!
  Politikacı, seçmeni boyunduruk altına almak için beyaz ata binmeyi hayal ediyor!
  Tilki dişlerle küçüktür ve onları yutmak ister, genellikle onları gizler!
  İnsanlık hakkında çok konuşan bir politikacı, tipik bir yamyamdır!
  Ve bir ayı bal tatlısı konuşmalarla yatıştırılabilir!
  Bir alkolik için acı votka baldan daha tatlıdır!
  Bir terzi yalan söyler ve kızarmaz, bir politikacı "kızarır" ve yalan söyler!
  Ayakkabılarını fırlatan bir kadın, bir erkeği serseri seviyesine kadar giyer!
  Allah'a yaklaşmak istiyorsan açgözlülüğünü azalt!
  Yüce Allah'ın bariz kayıtsızlığında bile aşk yatıyor - sonuçta, çocuklar her şeyden önce ebeveynlerinin bakımından kaçmak isterler!
  Tanrı, günahkâra bir şans vermek için kötülüğün cezasını geciktirir!
  Karı koca olarak yetenek ve çalışkanlık, yalnızca çiftler halinde başarı doğurur!
  Bal bile acıdır - eğer içinde boğulursan!
  Aldatma şarap gibidir, mide bulandırıcı, tatlıdır ve durdurulması zordur!
  Aşk bir parçalanma mermisi gibidir - kalbi kırar, beyni sallar, cepleri açar, yanlara gider!
  İnsan bazı yönlerden Tanrı'ya eşittir - Yüce, evreni yarattı ve insan aptallığı doğurdu: ikisi de sonsuzdur!
  Kan üzerine inşa edilen başarı, bıçaklanmış bir domuzun kaderini bekler. Silah arkadaşlarını yiyecekler - öfkenin sonucu üzücü!
  Bazen bir itibarı korumanın en iyi yolu boynunuza bir ilmiktir! Her neyse, düşmesine izin verme!
  Bir ayının altında uzun süre yatamazsın - seni ezer!
  Bazen bir eş battaniye değil de mamut gibidir!
  Banknotları biçmeye çalışan bir yazar - iyi ekmeyecek, ebedi!
  Hukuksuz bir ülke, iskeletsiz bir beden gibidir! Sadece kemikleşmemek için - seçimlere ihtiyaç var!
  Bir şaheser yaratmak istiyorsanız - ücreti unutun!
  En usta aldatmaca, yalan söylemediğin ama kimsenin sana inanmadığı zamandır!
  Elbette yenilgi büyük sıkıntılar vaat ediyor ama bu sadece gelecekteki bir zaferin yansıması!
  Savaşta zafer getirir - yiğitlik ve iyi zeka.
  Yenmek için önce nerede olduğunu görmelisin!
  Gözcü, zaferin demircisidir!
  Herhangi bir aptal sakatlayabilir - her akıllı tedavi edemez!
  Pek çok kaba cellat - birkaç doktor!
  Doktorlar kime, cellatlar kime!
  Acı olmadan yiğitlik olmaz - yiğitlik olmadan zafer olmaz!
  Komünizm fikirleri aptallığın sınırıdır: eğer onları hayata geçirmeyi üstlenirlerse, öfkeli kafalar ve soğuk kalpler!
  Komünizm hafiftir ama çok yağlı olanlar yanar!
  Sabrınız yoksa şarkı söylemek yardımcı olur!
  İnsanlar demir gibidir - soğuyana kadar ona istediğiniz şekli verin!
  Popüler olmak istiyorsanız - daha sık güç kullanın!
  Derecelendirme cehennem otu gibidir - onu gözyaşı ve kanla suladığınızda büyür!
  İnsanlar yabani otlar gibidir - ne kadar çok çiğnerseniz, o kadar yükseğe uzanır!
  Birlik zaferin anahtarıdır!
  Disiplin zafer için bir araçtır! Akıl onunla oynuyor!
  Birlik, cesaret, özveri - zaferin, özgürlüğün, mutluluğun anahtarları! Disiplin olmadan ordu olmaz ve ordu olmadan kişi özgürlük bulamaz!
  Emek bizi daha güçlü yaptı, akılla çoğalan özgürlük verecek ve iyi şansla birlikte mutluluk getirecek!
  Komutan bir piramidin tepesi gibidir - sadece bir tane olmalıdır, aksi takdirde bu kadar sağlam bir yapı bile çökecektir!
  Ailenin soyluluğu ile cesaret arasındaki ilişki, saç uzunluğunun akılla ilişkisi gibidir!
  Ataların hiçbir yiğitliği korkağa yardımcı olmaz!
  En güçlü çelikten yapılmış bir bıçak, bir gevezenin ve bir korkağın elinde paslanır!
  En korkunç silah, bir alçağın elindeki İncil'dir!
  Bir erkeğin ana zenginliği: kudret, aynı zamanda yıkımın da ana nedenidir!
  En iyi meslek fahişeliktir, işi zevkle birleştiriyorsunuz ve her seferinde yeni bir ortak - rutin yok!
  Kahramanın soyağacı - bir yüzyıl boyunca övünebilirsin, ama savaş alanına girdin - korkakça arkaya koşuyor!
  Bir şişe votka el bombası gibidir - sizi yere serer, beyninizi uçurur, iç organlarınızı ezer!
  Gönül rahmetle dolduğunda, nedense cüzdan boşalır!
  Gerçekten özgür bir insan üç şeye teslim olur - akıl, aşk, Tanrı!
  Aşk bir gül gibidir - uzun süre açmaz ama acıtır!
  Ruhundaki bir köle itaatkardır - tutkulara, şehvetlere, Tanrı'nın hizmetkarlarına!
  Şans kum gibi değişkendir - sadece çalışkanlık onu çimento ile bağlayabilir!
  Bir kupa şarap okyanus gibidir - kendinizi kaptırırsanız, ayaklarınızın altındaki zemini kaybedersiniz!
  Kadınlar erkek gücünü severler, ancak bunu kendileri yaşadıklarında değil!
  Aşk bir tekne gibidir, çok hızlı kürek çekersen alabora olur ve batar!
  Doğru zamanda, bir makale sunar - gençler tarafından yetişkinlerin baştan çıkarılması!
  Aşka kelepçe takamazsın!
  Doğal olan suç değildir!
  Aşk hassas bir duygudur, ancak en kalın prangalar tutmaz!
  Bütün yasalar çalışsaydı ülke, yurt dışından gardiyanların getirildiği bir hapishaneye dönerdi!
  Cezanın kaçınılmazlığı ilkesi işlemez çünkü kendinizi tutuklayamazsınız!
  Doktorlar engelli parkurdan geçmemelidir. Ondan sonra eller titreyecek ve dil sallanacak ve akşamdan kalmanın aksine bir bardak votka yardımcı olmayacak!
  Daha yorucu bir şey yok - uzun süre aylaklık!
  Bilimsel keşif: aşamalı olarak tasarlandı - agresif bir şekilde somutlaştırıldı!
  Düşünülecek bir yer değil, kavga ve çılgınlık yeri!
  İnsanlığın tüm dertleri bencillikten gelir, refah ancak ortak çabalarla mümkündür!
  Ekibi olmayan bir kişi, ateşi olmayan kor gibidir - çok az ışık verir ve hızla söner!
  Vatan ısınır - ateşten daha iyidir!
  Ve hayvan sürüde daha iyidir!
  Mantık içgüdülere hizmet etmemelidir - şehvetin aklı!
  Bir savaş olacak - bir başarı olacak!
  Beyinsiz kaslar, bu bir avuç et - üzerinde bir tava ağlıyor!
  İki düellocudan biri aptal, diğeri alçak!
  Bir kişi ne kadar yükseğe uçarsa, konumundan o kadar memnun değildir!
  Yalnız kalan köpek, sahibinin sopasını kaçırıyor!
  Sadece onun kanatları var - zihni sürünmeye alışık değil!
  Bir züppe gibi yalnız kalman kötü!
  Yalnızsın ve düşmanlar lejyon!
  Bir fil bile bir böcek tarafından yenilebilir!
  Hatalar bir milyon değilse!
  Ülkenin lideri halka kardeş değil, kardeş olmalıdır!
  . Okyanusta kuru bir kaya bulmak, askeri amaçla kullanılmayan bir buluştan daha kolaydır!
  Bir kadın olarak zafer - parlaklığıyla cezbeder, ancak bir bedeli karşılığında korkutur!
  Ateş savaş tanrısı ve diğer tanrılar gibi dikkat ve fedakarlık gerektirir!
  Yağmur damlası gibi bir kılıç düşecek ve dağılacak ve birçoğu olduğunda zafer doğacak!
  Sadece şarkı söyleme - barış için!
  Kalbim üzgün - midem boş!
  Önce kase, sonra düşünceler!
  Zafer onura değer!
  Onur göreceli bir kavramdır ve öncelikle askerlerinize uygulanmalıdır!
  Dövüşten önce kim içer - yeraltı dünyasında akşamdan kalma!
  Borular sessiz çünkü bıçaklar şarkı söylüyor - çelik bakırdan daha güçlü ve daha gürültülü!
  Komutansız bir ordu, çobansız koyun sürüsü gibidir, bir kurt yemezse korkutur!
  Kaçmak korkaklıktan daha aptallıktır! Ne de olsa çoğu asker savaşta değil, takip sırasında ölür!
  Savaş bir domino oyunu gibidir, artık sadece kırık kemikler toplanamaz - dünya tutar!
  Zulüm bir savaşçıyı cellata, bir korkağı yiğit bir adama, alçakgönüllü bir adamı küstah bir adama dönüştürür!
  Fantezi, saçmalık ve saçmalığın bir yarışmasıdır! Aynı zamanda artık bilimsel ve mantıklı bir tür yok!
  Savaşta, bir operada olduğu gibi - herkes kendi şarkısını söyler, yalnızca bir yönlendirici casus olabilir!
  Modern kadınlar bir erkeği her şeyi affeder - yoksulluk dışında!
  Casuslar ve izciler arasındaki farkı biliyor musunuz?
  Biliyorum! Sadece izcilerimiz var - yabancıların sağlam casusları var!
  Boş bir kafa veya boş bir cüzdanla daha iyi olan nedir? Tabii ki boş bir kafa ile - o kadar da fark edilmez!
  Akıl en iyi zenginlik toplayıcıdır!
  Akıl ve şans: aşık bir çift - başarı, zenginlik, konum doğurur, ancak hızla dağılır!
  Gururlu erkeklerin bir kadın tarafından verilen nasihati dinlemesi daha kolaydır - tabii bu bir eş değilse!
  Akıllı bir eş bir servete bedeldir! Ve girişimci bir eş onu dava edebilir!
  Bir insandaki kişiliği kim takdir eder ve parayı kim takdir eder!
  İnsanlık iki şey tarafından yok edilebilir - bilgisayarlar ve bilgisayar bilimcileri. İlki zihni köreltir, ikincisi ondan yararlanamaz!
  Savaşta yoldaş ve bir el bombası!
  Genel olarak, fıkra anlatan bir nar, fındık kırmak için kullanılan bir Faberge yumurtası gibidir!
  Yetenek bir ruh gibidir: elinden alınması imkansızdır ama yok edilebilir!
  İntikam şerefe değmez - terbiyenin cezası!
  Kıskançlık suçun tohumudur, çıkar sulandırır, aylaklık besler!
  Tembellik tüm suçların en kötüsüdür!
  Bir kılıçla onurlu bir şekilde ölmek, bir kırbaçla ahıra sürülen bir öküz olarak yaşamaktan daha iyidir!
  Savaşta cesaret kurnazlığı yenebilir ama kurnazlık asla cesareti yenemez!
  Savaş, hayatı korkunç, ölümü değerli ve güzel kılar!
  Alçakgönüllülük bir komutan için ender bulunan bir niteliktir ama bu onu daha da değerli kılar!
  - Çakal, dışkı kelimesiyle uyumludur!
  Aslanın çakala göre tek bir avantajı vardır - onurlu bir şekilde ölme yeteneği!
  Teknik, yiğitliğin celladıdır!
  - Ama bu doğru değil! Aslında, teknoloji seviyesi ne kadar yüksek olursa, savaş alanında o kadar fazla zeka ve beceri gerekir!
  Anavatanın çıkarlarının başladığı yerde, kişisel refah biter!
  Özgürlük disiplinle birleştirilmelidir. Anarşi özgürlüğün zıttıdır!
  Güçlü bir hafıza en iyi akıl hocasıdır! Genel olarak, özgürlük bir kılıçla kazanılabilir, ancak yalnızca aklın yardımıyla korunabilir!
  - Güçlü bir savaşçı diğerini kurtardığında, bunun için özel bir şeref gerekmez!
  Ne de olsa, yüreğinizde yiğitlik yandığında, köleleri savunmak için kalkanınızı kaldıracaksınız!
  Bir piçin anlamsızlığı dürüst biri için bir mazeret değildir, çünkü pisliğin varlığı pis olanı haklı çıkarmaz!
  Aşk asla ucuz değildir - özellikle cüzdanınızla değil, ruhunuzla öderseniz!
  Dökülen kanı haklı çıkarabilecek tek şey, sonuç olarak gözyaşlarının akmaması!
  Para için hizmet edenler, cesur bir yürek ve özgürlük arzusuyla hareket edenlerle savaşta asla boy ölçüşemezler!
  Bir çocuğun gözyaşı tehlikelidir çünkü medeniyetleri silip süpüren azgın bir nehre dönüşür!
  Komutanlık pozisyonu fazladan bir lehimleme değil, ek bir sorumluluk ve ağır bir yüktür!
  Hangisinin daha önemli olduğu bilinmiyor - tüm açları doyurmak mı yoksa bir çocuğun gözyaşını silmek mi!
  Altın çelikten daha yumuşaktır ama daha çok kalbe çarpar!
  Askeri güçlü yapan silahı değil, askerin silahıdır!
  Kızlar, ustaların aforizmalarıyla esprili görünüyor. Ve düşmanı yok etmeye başlarlarsa, o zaman onlardan kurtarılamaz.
  Mayıs 1944'ün sonunda, Nazi saldırısı Saratov yönünde başladı.
  Shturmlev, eski Aslan'ın şasisinde, 450 milimetre kalibreli daha da güçlü bir bomba fırlatıcıya sahip, kelimenin tam anlamıyla her şeyi ezip yok eden, huninin muazzam gücünü yırtan ve kıran bir makine olan savaşlara katıldı. .
  Ve böyle bir roket hemen bütün bir bloğu alıp yere serecektir.
  Alman kızlardan oluşan bir ekibin kontrolündeki "Shturmlev", Sovyet mevzilerine ateş ediyor.
  Jane arkadaşlarına göz kırpıyor ve çıplak ayaklarını yere vurarak şöyle diyor:
  - Düşmanları iyice süpürüyor ve onları tipik tabutlara dönüştürüyoruz!
  Gringeta karşılık olarak göz kırpıyor, çıplak ayağıyla kola basıyor ve ciyaklıyor:
  - Oynayacağız ve düşmanları yeneceğiz!
  Malania kaydetti:
  - Shturmlev makinesine karşı, herhangi bir Sovyet tahkimatı güçsüzdür!
  Çıplak topuğuna vuran Monica doğruladı:
  - Gerçekten kazanmak için doğduk!
  Jane çıkardı:
  - Savaşın bir kadın yüzü değil, heyecan arayanları cezbeden bir fizyonomisi var!
  Sovyet birimlerine makineli tüfekle ateş eden Gringeta şunları yayınladı:
  - Kadın, ağaçkakan adamı uçurtma gibi sokan bir güvercindir!
  Rus askerlerine ateş eden Monica şunları kaydetti:
  - Bir kadının her zaman haftada yedi Cuma günü vardır ve evlilik borcundan Pazar hediyesi olmadan, her zaman bir izin günü vardır!
  Malanya kıkırdayarak cevap verdi:
  - Tanrı her şeye kadir değildir, bir kadını tartışmaktan acizdir!
  Jane, çıplak ayak parmaklarıyla ateş ederek buna katıldı:
  - Allah kadir olduğu halde kadının ağzını kapatıp siyaseti durdurmaya kadir değildir!
  Gringeta çıplak topuğuyla ateş ederek, mantıklı bir şekilde şunu belirtti:
  - Bir politikacının vicdanı yoktur, bir kadının orantı duygusu vardır ve bir kadın politikacının tüm duyguları ölçüsüzdür!
  Sovyet birliklerine ateş eden ve onları ölümüne vuran Monica şunları kaydetti:
  - Kadın bir çiçektir, gül gibi dikenlidir ama tatlı kokusu keçileri ve erkek arıları cezbeder!
  Sovyet askerlerini yenen ve sığınakları yok eden Malanya ciyakladı:
  - Seçmen çocukluğa düşüyor, içi boş nefret dolu yaşlı meşelere oy veriyor!
  Kızlar zekalarını gösterdiler ve yola devam ettiler.
  Ve yukarıdan, saldırı uçağı da daldı. Ve böylece Sovyet birlikleri sorunsuz bir şekilde harmanlandı.
  Almanlar çok havalı oldular. Ve operasyonel yetenekleri arttı.
  Ve böylece "Satranç Atı" sistemleri, radyo tarafından kontrol edilen teletanklar devam etti.
  Ve bu, Sovyet askerleri için bir sorundu. Ve Naziler Kızıl Ordu'yu yendi.
  Ancak Sovyet kızları da çok cesurca savaştı.
  Kamyshin için mücadele başladı. Burada Alenka yine savaşta.
  Ve onun hırpalanmış ama teslim olmayan taburu.
  Alenka gülümseyerek şunları söyledi:
  - Herhangi bir savaşta bir askerin hayatı değerlidir!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla nasıl el bombası attığını.
  Bunlar savaşçılar - en yüksek sınıf ...
  Nazilere ateş eden Anyuta şunları kaydetti:
  - Bir Rus askeri eğimli bir kütük gibi yere yığılabilir ama dizlerinin üstüne çöküp titrek kavak gibi sallanamaz!
  Ateş eden ve çıplak topuğuyla bir patlayıcı paketi veren Alla ciyakladı:
  - Askeri disipline uymak istemiyorsan, bir mahkum gibi sırtını bükeceksin!
  Rakiplerine ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir bumerang fırlatan Maria, şunları söyledi:
  - Dünyamızda çok fazla pislik var, içinde sadece nadir prensler var!
  Rakiplere ateş eden ve onları patlamalarla kesen ve ardından çıplak ayağıyla bir el bombası atan Matryona şunları kaydetti:
  - Politikacının dili uzundur, ama dövdüğünü gerçekleştirmek için - elleri kısadır!
  Düşmana ateş eden ve Alman ve yabancı askerlerin saflarını biçen Marusya, vyaknula:
  - Politikacı söz vermekte hızlıdır, yerine getirmekte yavaştır, sadaka ister, hile için af ister!
  Kızlar iyi ve kavgacı. Ancak kuvvetler çok eşitsizdir. Bir sürü yıkım.
  Alman tankı "Maus" tam olarak seri olmasa da cephelerde karşımıza çıkıyor. Ve topları kükreyip ateş ediyor. Ve siperlerdeki yıkımı inanılmaz artırın.
  Ancak kızlar, Mouse'a toplarla ateş eder. Kabuklar bezelye gibi zıplasa da. Ancak Almanlar zorlamaya ve zorlamaya devam ediyor.
  Ve çok isabetli ateş ediyorlar.
  Komsomol kızları çıplak topuklarını gösterip etrafta koşuşturuyor ve ciyaklıyor:
  - Azizin anavatanının şanı için!
  Alman piyadesine ateş eden Viola ciyakladı:
  - Bir kadının yeterince ayakkabısı olmadığında, bir erkeği çıplak ayakla giydirir!
  Ve kız gülecek ve dilini gösterecek.
  Savaşçıların komik olduğu söylenmelidir. Ve eğer onları yenerlerse, onları ölümcül bir şekilde yenerler.
  Viola ve Margarita, sadece külotlarıyla neredeyse çıplak, kavga ediyor, mermiler getiriyor ve isabetli bir şekilde ateş ediyor. Ve öylece durdurulamazlar.
  Gıcırdayan Margarita şöyle diyor:
  - Komünizm çağına şeref!
  Viola agresif bir şekilde onaylıyor:
  - Değişim çağına büyük zafer!
  Unutulmamalıdır ki savaşçılar son derece agresif kızlardı.
  Veronica ayrıca çıplak, yuvarlak topuklarını ve ciyaklamalarını sergileyen mermiler getiriyor:
  - Komünizme şeref!
  Bu onların savaş anlayışı. Ve ne kadar şiddetli ve öfkeli bir şekilde savaşıyorlar.
  Ve çıplak, bronzlaşmış dizler titriyor.
  Tamara da savaşır. Naziler tarafından yakalanan ve yine saflarda Kafkasya'dan çıktı. Etçil kan hissi ile savaşır. Muazzam saldırganlıkla savaşır.
  Tamara çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlatır, Nazileri gözyaşlarına boğar ve ciyaklar:
  - Komünizm bizimle olacak!
  Ve makineden iyi niyetli bir patlama verir ...
  Kızların devasa mucizeler yaptıkları görülebilir. Ve evreni yakmakla tehdit eden bir ateşleri var.
  Veronica, ateş ediyor, şarkı söylüyor:
  İlginç olacak, şüphesiz
  Dünyadaki her şey bir program sağlayacak!
  Ve safir gözleriyle göz kırpıyor.
  Tamara, ateş ediyor, kükredi:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus alarm topluyor!
  Ve makineli tüfekten bir dönüş yaptı. Fritz'i kesti ve ciyakladı:
  - Kadın, öncelikle bir aslanı kementlemek isteyen bir tilkidir, ancak genellikle eşekler onun kementine takılır!
  Ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi daha fırlatan Victoria, şunları söyledi:
  - Kadın, altın yumurtaları seven, taşıyıcısına yalnızca bir kayıp getiren bir tavuktur!
  Ve kızlar kahkahayı patlattı. Muazzam bir baskıyla hayranlık uyandıran bir şekilde savaşıyorlar.
  Tamara, yabancı tümenlere ateş ederken şunları kaydetti:
  - Kadın bir tavuktur, ancak o adama altın yumurta getirebilir ki bu gerçek bir tilkidir!
  Veronica ateş ederek ve dişlerini göstererek ekledi:
  - Gerçek bir tilki ve horoz size altın yumurtlatacak!
  Çıplak ayaklarıyla ateş eden ve el bombası atan Margarita şunları kaydetti:
  - Tilkinin pençeleri aslanın değil, ama hayvanların kralından üç deri koparacak!
  Agresif bir şekilde dişlerini gösteren Viola, şunları söyledi:
  - Aklı tilki olmayan aslan da değildir!
  Savaşçılar, bir dövüşçünün büyük hırslarıyla görülür. Ve eğer başlarlarsa.
  Ateş eden ve güçlü bacaklar alan Olympias, bir kutu patlayıcıyı kaldırdı ve fırlattı. Nazilerin kitlesi paramparça oldu ve güzel kız kükredi:
  - SSCB'ye hükmedin ve Lucifer'a bir şarkı söyleyin! Herkesi kazanacağız!
  Ancak Olympias unutmadı ve ateş ettikten sonra konuştu:
  - Bir tilki kadın, basit bir eşek gibi üreyen herhangi bir erkeği kendisinin bir aslan olduğuna ikna edebilir!
  Ateş eden Margarita, bununla aynı fikirdeydi:
  - Sadece bir tilkinin zihnine ve bir kurdun pençesine sahip dişi bir dişi aslan!
  Seraphim, rakipleri biçerken şunları kaydetti:
  -Aslan kükreyen değil, bol yeşillik yırtandır!
  Düşmana iyi niyetli ateş açan ve onu biçen Viola, fark etti:
  - Bir politikacı tilki olmadığında, ondan üç deri koparılır ve tasmasına takılır!
  Victoria dişlerini göstererek göz kırptı ve ardından çıplak ayağıyla ölümcül bir güçle bir ölüm hediyesi fırlattı:
  - Bir politikacının iki sandalyeye oturacak kadar geniş bir kıçı vardır, ama sadece sözlerinde bir ruh genişliği vardır!
  Çıplak, kaslı bacaklarıyla namluya yenik düşen ve Aslan tankını patlatan Olympias homurdandı:
  - Bir tank uranyum çekirdekli bir mermiyle delinir, bir politikacı kalpsiz ama altın bir kese ile delip geçer!
  . BÖLÜM #9
  Kamyshin terk edildi. Ve Haziran 1944'ün başlarında, Saratov için savaş başladı.
  Burada savaşlar çok aktif. Ve ayrıca her zaman olduğu gibi savaşlarda kızlar. Ve çok sevimli savaşçılar.
  Alenka, otomatik patlamalarla ve tüm saflarla rakiplerle savaşır ve onları biçer.
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atıyor ve ciyaklıyor:
  - Zaferim geliyor!
  Ve yine düşmana ateş eder.
  Anyuta ayrıca düşmana ateş eder. Doğru ve doğru bir şekilde yapar. Makineli tüfekleri çok harika. Ve çıplak ayak parmakları muazzam güç içeren patlayıcı paketler fırlatır. Nazileri paramparça ederler ve kız ciğerlerinin tepesinde ciyaklar.
  - Komünizm için!
  Alla, düşmana muazzam bir isabetle ateş ederek ve düşmanları biçerek ciyaklıyor:
  - Sınırsız Anavatan için!
  Ve çıplak ayakla kız yine bir el bombası atar. Dövüşün mücadelesi söylenmelidir.
  Ve kızıl saçlı kendisi ve aynı şortlu. Ve çok doğru ve isabetli ateş ediyor ve Fritz uzanıyor.
  Maria ayrıca çok isabetli ateş ediyor. Ve o çok güzel bir kız ve çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir paket fırlatarak rakiplerini paramparça ediyor.
  Sonra kükredi:
  - SSCB imparatorluğunu yönetin!
  Marusya ayrıca isabetli ateş ediyor, düşmanlara vuruyor ve kükrüyor:
  - Taygadan İngiliz denizlerine kadar ordumuz en güçlüsüdür!
  Ayrıca çıplak ayakla da ateş ediyor.
  Ardından, Matryona düşmana ölümcül bir mermi ateşleyecek. Ve ona yüzde yüz isabetle vur. Doğal olarak çıplak topuk.
  Bunlar çalışan Sovyet kızları, ancak Almanlar çok geride değil.
  Christina, Magda, Margaret ve Schella Panther'de savaşıyor. Makine ideal olmasa da hızlı ateş eden, uzun menzilli topa, orta düzeyde çevikliğe ve iyi ön zırha sahiptir.
  Alman kızları yaz sıcağına rağmen ya da daha doğrusu onun sayesinde yalınayak ve bikinili .. Ve manevra kabiliyeti yüksek bir savaş yürütüyorlar.
  Burada Christina bir atış yapıyor... Mermi T-34-76 kulesine çarpıyor ve onu deliyor. Sovyet tankı devrildi.
  Kızlar avazları çıktığı kadar bağırıyorlar:
  - Aldık!
  Sonra Magda vuruyor. Altın saçlı güzel de harap oldu.
  Evet, yani kule otuz dörtte yıkıldı.
  Kaplan kızlar sırayla ateş eder. Ve çok uygun. Burada başka bir Sovyet tankına çarptılar.
  Ardından Margaret geldi. Ve kendinden tahrikli silahlar SU-76'yı vurdu. Ustalıkla becerdin. Ve şarkı söyledi:
  - Cehennem Almanya'mız güçlü, dünyayı koruyor!
  Ve dil nasıl gösterecek!
  Sonra Shell'in topundan ateş etti. Sovyet tankı KV-1S'yi vurdu. Kız da iyi iş çıkarmış.
  Evet, bikinili dört savaşçı savaşıyor ve soğuktan korkmuyor. Kadınlar savaşmaya başladıktan sonra, Üçüncü Reich için işler çok daha iyi gitti.
  İşte gökyüzündeki pilotlar Albina ve Alvina. Hem bikinili hem de yalınayak güzeller. Focke-Wulf'larda kendileri için savaşırlar. Ve bu araba çok ciddi.
  Hava toplarından ateş eden Albina şöyle diyor:
  - Aktif kroket! Kelime için üzülme!
  Ve nasıl göz kamaştırıcı bir gülümsemeyle parlıyor! Ve aynı anda iki Sovyet uçağını düşürecek.
  Alvina ayrıca hava toplarıyla üç kişiyi kesti ve cıvıldadı:
  - Girişim ölümcül ve sıkıcı olacak!
  Sonra kız dişlerini gösterdi ve dişlerini gösterdi! Cazibenin kendisi ve olağanüstü bir çekicilikle dolu.
  Albina başka bir Yak-9 uçağını keser ve gıcırdar:
  - Neden Sovyet pilotlarına ihtiyacımız var?
  Alvina, LAGG-5'i vuruyor ve kendinden emin bir şekilde şöyle diyor:
  - Biz Almanlar hesap yapalım diye!
  Harika bir çift kız. Kendileri için ödül toplamaya nasıl başladılar? Böyle güzelliklere gerçekten karşı çıkamazsınız. Uçakları düşürürler ve dişlerini gösterirler.
  Ve asıl sır soğukta, kızların çıplak ayakla ve bikinili olması gerekiyor. Sonra faturalar gelecek.
  Ve asla giyinme. Ve çıplak göğsünüzü sallayın ve her zaman büyük saygı görecektir!
  Albina, Kızıl Ordu'nun başka bir uçağını kesti ve şarkı söyledi:
  - Büyük yüksekliklerde ve yıldız saflığında!
  Ve göz kırptı, zıpladı ve çıplak ayaklarını sallayarak kükredi:
  - Deniz dalgasında ve öfkeli ateşte! Ve öfkeli ve öfkeli bir yangında!
  Ve yine kız enerjik bir yaklaşımla uçağı düşürüyor.
  Ve sonra Alvina düşmana saldırır. Bunu bir dönüşle yapıyor, dişlerini gösteriyor ve gıcırdıyor:
  - Dünyanın süper şampiyonu olacağım!
  Ve yine kızın çarptığı araba düşüyor. Evet, Kızıl Ordu oldukça kötüye gidiyor.
  Ve Albina vahşi bir coşkuyla kükredi:
  - Artık bir celladım, pilot değil!
  Başka bir Sovyet uçağını düşürür ve tıslar:
  - Görüşün üzerine eğiliyorum ve füzeler hedefe koşuyor, ileride başka bir koşu var!
  Savaşçı son derece saldırgandır.
  İşte yer hedeflerine saldıran iki kız. Albina otuz dörde yumruk atıyor ve ciyaklıyor:
  - Bu son olacak!
  Alvina SU-76'ya vurur ve fısıldar:
  - Yıkımı tamamlamak için!
  Ve çıplak ayağını nasıl sallıyor!
  Kızlar burada savaşıyor ve SSCB tarafında kızlar da savaşıyor, Nazi birliklerinin de bir akrep gibi ittiği Guryev'i korumaya çalışıyor.
  Alenka, Naziler tarafından basılan Guryev için savaştı. Çaresiz güzellik çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlattı ve cıvıldadı:
  - Rus'un ve yerli partinin şerefine!
  Sonra Natashka çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlattı ve tısladı:
  - Kızı çıplak ayakla koruyoruz!
  Anyuta'dan sonra da çıplak bacaklarının parmaklarıyla bir ölüm hediyesi gönderdi ve üfledi:
  - Harika bir darbe olacak!
  Kızıl saçlı Augustine, çıplak bacağıyla bir yok etme armağanı alıp gönderdi ve ciyakladı:
  - Radarı gökyüzüne çeviriyorum!
  Ve sonra altın saçlı Maria çıplak bacaklarıyla Nazilere ölüm verdi.
  Ve şarkı söyledi:
  - Madagaskar'da, çölde ve Sahra'da! Her yerde beyaz ışık gördüm!
  Ve şimdi Marusya çıplak ayak tabanlarıyla bir demet fırlatacak ve şarkı söyleyecek:
  - Finlandiya, Yunanistan ve Avustralya, İsveç'te size artık güzel kız kalmadığını söyleyecekler!
  Evet, altı kız çok iyi mücadele etti. Ama Fritz yine de Kursk'u aldı ...
  Hayır, böyle üstün güçlere direnmemek. Faşistler kendilerine ve sopaya yapışırlar.
  Ve canavarların hazırlanmasını etkileyen şey.
  Adolf Hitler tek kelimeyle deliydi: herkesin itaat ettiği ve titrediği gerçek bir despot gibi hissetmek. Evet, Stalinist başarılar istiyorsanız, o zaman başkalarına ve kendinize acımadan ve talep etmeden Stalin gibi olmalısınız (Iosif Vissarionovich bu sekansta aynen böyle düşündü!). Şimdi hışırtı iyi ve araba hareket etmeye başlayacak. Genel olarak Almanya, uyduları hesaba katarsak, endüstriyel ekipman miktarı, kalifiye işgücü ve her seviyedeki mühendis sayısı açısından SSCB'ye göre çok büyük bir avantaja sahiptir. Bu bir gerçek, ancak silah üretimi hala eşit değil! Almanya, Rusya'daki tüm yıkıma rağmen savaş boyunca SSCB'nin gerisinde kaldı. Ve neyden? Tabii ki, çeşitli departmanlarda ve özellikle askeri endüstride hüküm süren belirli bir karmaşa nedeniyle. Ayrıca hammadde eksikliği ve düşmanın potansiyelinin hafife alınması da olumsuz bir rol oynadı. Özellikle 1940'ta Almanya'da silah üretimi 1939'dakinden daha düşüktü (mühimmat hesaba katılarak şaftı sayarsak) ve bu, savaşın zaten devam ediyor olmasına ve Üçüncü Reich'ın kontrolünü ele geçirmesine rağmen. büyük üretim kapasitesi rezervlerine sahip geniş bölgeler. Peki, Hitler'in örgütsel becerileri hakkında ne söyleyebiliriz? Çok fazla değil, o zaman askeri sanayi alanında parladı.
  Führer uzun bir konuşmasında şunları söyledi:
  - Havacılığa nezaret etme konusunda Sauer'a acil durum yetkileri verilir. Üretilen ekipmanın miktarını ve daha az önemli olmayan kaliteyi yakından izleyecektir. Ayrıca Goering arkadaşlarınızdan birçoğu, bir zamanlar iyi aslar olsalar da, iş yönetme yeteneğine sahip değiller. Her iyi asker aynı zamanda olağanüstü bir general değildir, bu nedenle teknik alan, asılan Eric yerine, havacılık kuvvetlerini yeniden donatabilen ve yeniden donatabilen profesyonel girişimciler arasından bir kişi tarafından yönetilecek. Ne de olsa İngiltere uyumuyor, silahlı kuvvetlerinin ve özellikle havacılığının hem niceliğini hem de kalitesini artırıyor. Düşmanın iki kafa, bir düzine adım önünde olmalıyız , aksi takdirde düşmana karşı üstünlüğü tamamen kaybederiz. Ve bu nedenle, kaliteli adımlara ihtiyaç vardır.
  Goering çekinerek itiraz etti:
  - Dostlarım, savaş etkinliğini ve profesyonelliğini kanıtlamış kanıtlanmış insanlar.
  Şeytani diktatör öfkelendi:
  - Ya da belki size göre Britanya savaşını kimin kaybettiğini unuttum? Ya da ulusal ekonominin gelişmesi için dört yıllık planı kim başarısızlığa uğrattı? Yoksa kırbaçlanmak mı istiyorsunuz ve hatta toplum içinde. O yüzden çeneni kapa ve onlar sana saplanana kadar sessiz kal!
  Goering bile korku içinde oturdu. Ne yazık ki, Führer ile hafife alınmamalı. Sonra gürültü tekrar duyuldu, başka bir ME-262 jeti havalandı. Araba çok büyüktü ve iki motoru vardı. Kanatlar hafifçe süpürüldü, dövüşçünün kendisi oldukça tehditkar görünüyor. 1941 için hız özellikleri genellikle iyi ve hatta dünya standartlarına göre rekor kırıyor. Doğru, makinenin kendisi henüz tamamen güvenilir değil ve hata ayıklama gerektiriyor. Ancak faşist diktatör, yeni, daha gelişmiş savaşçıların özelliklerini çoktan verdi ... ME-262, altı tondan daha ağır, bu da bir tür aşırı yük. Bir savaş uçağı küçük, ucuz ve çevik olmalıdır. Bu bağlamda, ME-163 oldukça iyi olabilir, ancak roket motoru çok zorlanmıştır ve yalnızca altı dakika çalışır (veya daha doğrusu, yine de çalışır!), Bu, menzilin yalnızca yüz kilometrelik bir yarıçap içinde olduğu anlamına gelir. . Yıldırım tarzı bir bombardıman uçağı olarak veya İngiltere'ye donanma saldırıları için bir koruma savaşçısı olarak, elbette iyi değil.
  Ancak ME-262, bir ton bomba taşıyabilir, yani Pe-2 Sovyet cephe uçağı kadar. Yani, hem avcı taramaları hem de destek birlikleri için mükemmel bir çözüm. Bununla birlikte, neden ME-163 Comet tarzı bir avcı uçağı yaratmıyorsunuz, ancak roket motoru olmadan, ancak turbojet motoruyla? Comet'i iyileştirmeye çalıştılar ve uçuş süresini Britanya Savaşı için genellikle kabul edilebilir olan 15 dakikaya (bu 300 kilometreye kadar bir menzildir) getirmiş görünüyorlardı. Yine de Normandiya'dan Londra'yı alabilirsiniz... Her şey çok açık olmasa da bombalayıp geri dönmeniz de gerekiyor ve on beş dakika bu kadar zorlayıcı bir modda değildi. Gelecekte, roket ve jet avcı uçakları havacılıkta çıkmaz sokak olarak kabul edildi. Ancak "Comet" in tasarımı, küçük boyutu ve hafifliği nedeniyle çok ilginç, bu da ucuzluk ve manevra kabiliyeti anlamına geliyor.
  Ek olarak, genel olarak 800 kilogram ağırlığındaki çok umut verici savaşçılar var, bu tür planörler hava savaşlarında kullanılabilecek. Doğru, kısa menzil nedeniyle, üzerlerindeki uçuşlar yalnızca savunma savaşlarında yapılabilir veya ... Nakliyelerle Londra'ya teslim edilebilir ve ardından pilotlara geri bağlanabilir. Düşünmeniz gereken yer burasıdır. Gerçek tarihte planörlerin savaşacak zamanı yoktu ve nedense Sovyet havacılık generalleri bu fikri Kore'de denemeye cesaret edemediler. Genel olarak üzücü değil, ancak Kore Savaşı sırasında zafer hesabını ilk açan Amerikalı bir pilot oldu. Yani Yankiler hafife alınmamalı.
  Uçuş bittikten sonra, sarı saçlı genç bir kız kokpitten atladı ve tüm hızıyla Führer'e koştu.
  Bir numaralı Nazi, bir öpücük için ona elini uzattı. Kızlar sizi sevdiğinde güzel olan şey ve görünüşe göre Führer, tüm Almanlar tarafından veya daha doğrusu toplama kamplarındaki birkaç mahkum dışında neredeyse herkes tarafından oldukça içtenlikle putlaştırılıyor. Pilot heyecanla şunları söyledi:
  - Bu sadece muhteşem bir uçak, çok hızlı ve güçlü. Tüm yavruları taşıyıcı anneden ısıtma yastığı gibi koparalım!
  Führer, kızın dürtüsünü onayladı:
  - Elbette kıracağız ama ... Makinede hata ayıklama daha hızlı yapılmalı ve bu özellikle motorlar için geçerli. Burada, elbette, onları iyileştirmek için radikal önlemlere ihtiyaç duyulacak, ancak lider-tasarımcı yardım ederse!
  Herkes koro halinde havladı:
  - Büyük Führer'e şükürler olsun! Providence bize yardım etsin!
  Üçüncü Reich'ın marşı çalmaya başladı ve Hitler Gençliği'nden bir grup genç savaşçı yoluna devam etti. On dört ila on yedi yaş arası çocuklar özel bir düzende davulun altına girdi. Ve sonra en ilginç şey vardı: Almanya kadın birliğinden genç kızlar yürüyordu. Kısa etekler içindeydiler, güzellerin çıplak, çıplak ayakları erkeklerin gözünü çekiyordu. Kızlar bacaklarını daha yükseğe kaldırmaya çalıştılar ama aynı zamanda ayak parmağını çektiler, topuğu dikkatlice koydular. Kusursuz figürlerle eğlenceli güzellikler gösterisi ... Doğru, yüzler farklıydı ve bazı genç faşist kadınlar biraz kaba, neredeyse erkeksiydi ve ayrıca onları çarpıttılar. Özellikle kaşlarını birleştirdiklerinde.
  Esthete Adolf şunları kaydetti:
  - Erkek ve kızların daha kitlesel olarak beden eğitimi almaları gerekir. Ve bu vesileyle, özellikle Jungvolk'ta çok şey yapıldığını biliyorum, ancak ihtiyaç duyulan şey kapsayıcılık ve Spartalı yöntemlerin benimsenmesi. Elbette hırsızlığı özendirmenin yanı sıra... Genç erkeklerimiz ve kadınlarımız terbiyeli ve aynı zamanda acımasız insanlar olarak yetişmeli.
  Başkomutan duraksadı. Generaller sessizdi, muhtemelen itiraz etmekten korkuyorlardı, ancak bariz olanı doğrulamak istemiyorlardı. Führer şöyle devam etti:
  - Savaş şaka değildir, ancak düşmanlara karşı acımasızlık, yoldaşlara karşı karşılıklı yardımlaşma ve kardeşlik duygusuyla birleştirilmelidir. Herkese aşılamamız gereken şey budur ... Yeni süpermen başkalarına karşı acımasızdır, ancak daha da büyük ölçüde kendisine karşı acımasız olmalıdır. Çünkü aşağılık önce ruhunuzdan silinmeli, sonra zayıf insan bedeni yükselecektir!
  Bir duraklama daha... Generaller ve tasarımcılar birdenbire anladılar ve hararetle alkışlamaya başladılar. Führer memnun görünüyordu:
  - Zaten daha iyi, ama şimdi bir hava savaşı taklidi görmek istiyorum. Böyle zorlu ve her şeyi yok eden ...
  Heinkel çekinerek sordu:
  - Gerçek mühimmatla mı yoksa mermilerle mi, Führer'im?
  Bir numaralı Nazi başını salladı.
  - Tabii dövüşle. Ek olarak, fırlatma cihazının çalışmasını da düşünmek istiyorum. Ne de olsa bunun üzerinde çalışıyorsunuz ... - Führer yumruklarını salladı. - Nihayet ne zaman hazır olacak ve seri üretime geçecek. Ne de olsa deneyimli bir pilot, gelecekteki savaşlar için korunması gereken deneyimli bir pilottur!
  Führer-sonlandırıcı yine de tasarımcılara fırlatma cihazının daha modern bir şemasını göstermeye karar verdi. Bu sistem daha az külfetli, daha basit ve daha hafif olmalıdır. Ucuz ve zaten Alman endüstrisi tarafından hakim olunan mermi bu amaç için oldukça uygundur.
  Hareket halindeyken diyagramı çizmek zorunda kaldım, ancak Hitler gerçekten iyi bir sanatçıydı ve net, hızlı bir şekilde çizdi, diyagramların çizgileri ve dönüşler herhangi bir cetvel ve pergel olmadan eşit ve netti. Terminatör-popadanets, genel olarak Nasyonal Sosyalizm ve totaliter bir sistem gibi güçlü ve bir dereceye kadar gelişmiş bir ideolojiye sahip olan Almanların savaşı Ruslara sızdırmasının elbette garip olduğunu düşündüler. Belki de bunun nedeni, Rus askerlerinin Almanlardan daha güçlü ve dayanıklı olması ve daha hızlı savaşmayı öğrenmesidir.
  Genel olarak, savaşın gidişatına bir bütün olarak bakarsanız, o zaman evet, Ruslar veya daha doğrusu Sovyet ordusu savaşmayı öğrendi ve Almanlar olduğu gibi nasıl olduğunu unuttular ... Komutanlıkları kararları verdi. birinci sınıf öğrencilerinin seviyesi ve birinci sınıf öğrencisi gerçek zamanlı stratejilerde askeri operasyonlar yürütme konusunda deneyime sahipse belki daha da düşük. Ve bazen altı yaşındaki çocukların zaten çok ustaca sanal ordulara liderlik ettiklerini, o zaman onlar, Zhukov ve Mainstein için öğrenmek günah değil. Bununla birlikte, bazı araştırmacılar hem Zhukov'u hem de Mainstein'ı vasat buluyor. Özellikle ele geçirilen Fransızlar olmak üzere ekipman sayısıyla ilgili çelişkiler de var. Hitler'in hafızası (özellikle hala sağlıklıyken iyi bir hafıza!), Fransızlardan ele geçirilmiş 3600 tank olduğunu öne sürdü, bu çok etkileyici bir rakam ... SiS -35 gibi bazı modeller T-'den üstündü. 34, ancak yalnızca ön zırhlarında . Yani bu tank, 47 milimetrelik silahın 75 milimetre uzunluğundaki namluyla değiştirilmesi dışında Fransız fabrikalarında da üretilebilir. Aslında bu yeterli olmayabilir. İngiltere ve genel olarak Amerika Birleşik Devletleri, tanklarında zırha her zaman en çok değer vermiştir. Burada, örneğin, kırk tonluk Churchill'in IS-2 ağır tankı için 152 - 120 milimetreye karşı - bir çekincesi vardı.
  Führer, tasarımcılara başka bir şey daha söyledi:
  - Yeterince rüzgar tünelimiz var, bu yüzden daha uygun bir uçak modeli arayın ve en iyi aslarımızın da yok olduğu pahalı testlere sokmadan aerodinamik formlar oluşturun. Örneğin, uçan kanatlı bir uçak modeli, özellikle kalınlık ve eğim açısı değiştirilebiliyorsa çok etkilidir. Sana zaten çizimi verdim, bu yüzden kuyruksuz hazır olmalı. Tahmini hızı, Yumo motoruyla bile saatte 1100 kilometreye kadar çıkacak. Öyleyse devam et, ama gitme!
  Bunu açık havada öğle yemeği izledi, hizmetçi kızlar masa ve sandalyeler kurdular. Güzel ... Ama Nasyonal Sosyalizmde ne tür reformlar yapacak? Düşman sayısını en aza indirmek ve arkadaş edinmek gibi. Burada örneğin Alman ırkını her fırsatta yüceltmeyin ve hatta insanları sınıflara ayırmayı bırakabilirsiniz. Bununla birlikte, ulusların aşağı ve Aryan olarak bölünmesi resmi olarak henüz yasallaştırılmadı. Bu işleri basitleştirir.
  Hizmetçilerden güzel bir kız Führer'in yanına oturdu ve elini onun çıplak dizine koydu. Cooed:
  - Bir şey mi düşünüyorsun Führer'im?
  Nazi diktatörü ve aynı zamanda sanal bir oyuncu başladı. Sebze çorbasını ve meyve salatasını bitirmediğini fark etti. Führer genç, tatlı kokusunu hissederek kızı dudaklarından öptü ve şöyle dedi:
  - Benimle arabaya bineceksin. Ve hepiniz işe koyulursunuz, yemek zamanı biter.
  Ve yine devletin dişlileri, tam olarak olmasa da, iyi yağlanmış mekanizma dönmeye başladı. Führer dönüş yolunda güzelle sevişti ve hatta bu kadar çok enerji ve gücü nereden aldığını merak etti. Sonuçta, Führer'in iktidarsız olduğunu ve genel olarak, frengi (yalan) hastası ve hadım edilmiş (genellikle kurgu!)
  Ancak, 22 Haziran 1944'te her şey yolunda gitmiyor, SSCB ile savaş üç yıldır devam ediyor. Ancak zafer görünmüyor ve Saratov hala direniyor. Stalin, bu şehri ne pahasına olursa olsun savunma emri verdi.
  Tüm kayıplara rağmen askeri teçhizat üretimi oldukça fazladır. Yeni IS-2 tanklarının oldukça etkili olduğu kanıtlandı. Alnındaki tek tek Alman araçlarını kırmadan bile , oldukça uzun bir mesafeden onları etkisiz hale getiriyorlar.
  Yani Naziler oldukça zor zamanlar geçirdi. Ama büyük bir avantajları vardı. ME-262 jet uçağı zaten gökyüzünde çok savaştı. Ve ciddi bir rakip.
  Ancak TA-152, genel olarak harika bir silah türü olduğunu kanıtladı.
  Bu arada Stalin, savaşın başlamasının üçüncü yıldönümünde de bir irtibat toplantısı düzenleyerek askeri liderlere ne düşündüklerini ve cephelerdeki durumun nasıl iyileştirilebileceğini sormaya başladı.
  Zhukov lidere şunları önerdi:
  - Sadece kendimizi savunur ve tehditlere karşı savaşırsak, şüphesiz kaybederiz. İlerlememiz gerekiyor!
  Stalin şiddetle başını salladı.
  - Kabul etmek! Ama nerede!
  Mareşal Zhukov şunları önerdi:
  - Leningrad teslim olana kadar serbest bırakılmalı!
  Mareşal Vasilevsky kabul etti:
  - Evet, bence seçeneklerin en iyisi olacak!
  Stalin omuzlarını silkti ve şöyle dedi:
  - Tikhvin'e tekrar vurursak, bizi orada bekleyecekler ve sıkışıp kalacağız ya da tuzağa düşeceğiz!
  Mareşal Zhukov onaylayarak başını salladı:
  - Bu doğru, Yoldaş Stalin! Ancak Petrozavodsk'taki Fin birliklerinin vurulmasını öneriyorum. O kadar güçlü değiller ve düşmanı şaşırtabiliriz!
  Stalin gülümseyerek cevap verdi:
  - Mantıken Yoldaş Zhukov. Öyleyse Petrozavodsk'a adım atın. Ve bize zafer getir!
  Bu sözlerden sonra kısa beyaz etekli ve çıplak ayaklı birkaç kız içeri girdi. Şişe kırmızı şarap, bardak sandviç ve siyah havyar getirdiler. Stalin böyle bir sandviç aldı ve yıkadı, dedi ki:
  - Öyleyse, yeteneklerimizin her zaman ihtiyaçlarımızla örtüşmesini sağlamak için içelim.
  Voznesensky şunları kaydetti:
  - Tanklarımızın zırh kalitesi oldukça düşüktür. Ve zırhı azaltarak IS-2 ve T-34-85'i daha hafif, daha hızlı ve daha manevra kabiliyetine sahip hale getirmeyi öneriyorum. Bu bize metal tasarrufu sağlayacak ve bu makineleri daha pratik hale getirecektir.
  Stalin omuzlarını silkti ve şöyle dedi:
  - Belki ... Ama ben kontrplaktan tank yapmayı desteklemiyorum!
  Voznesensky ciddi bir bakışla şunları söyledi:
  - Ama belki de bazı tankları neredeyse tamamen ahşaptan yapmak iyi bir fikirdir. Pratikte nasıl görüneceğini kontrol edebilirsiniz!
  Zhukov onaylayarak başını salladı ve konuşmaya başladı:
  - Otuz dört daha hafif hale getirilebilir, hala çok kırılgandırlar ve hız ve manevra kabiliyetindeki bir artış, hayatta kalmalarına katkıda bulunabilir. Ayrıca şanzıman daha iyi hale geldi ve bu, ağırlık artışından kaynaklanan ergonomideki düşüşü telafi ediyor. Ancak güçlü Alman toplarına karşı 90 milimetrelik düşük çelik kalitesi hiçbir şeye dönüşmez. Dahası, Almanlar basit Panther ve T-4'ü üretimden kaldırıyor ve Üçüncü Reich'te keşif tanklarına ek olarak, yalnızca 88 mm topa sahip Panther-2 seri hale gelecek. Ve tanklarımız onu uzun mesafeden çekmiyor. Ve hızlarını artırmak için daha da fazlası gerekiyor!
  Stalin başını salladı.
  - T-34-85 ve IS-2'nin bir kısmını yalnızca kurşun geçirmez koruma ile serbest bırakın ve ardından bunun savaş etkinliklerini nasıl etkileyeceğini kontrol edin ve izleyin. Ve SU-100 üzerindeki çalışmalar hızlandırılmalıdır. Belki de sadece bu kundağı motorlu silah için otuz dört ve IS-2'yi terk edeceğiz.
  Mareşal Vasilevski şunları söyledi:
  - İlginç bir fikir. Ancak SU-100, gemideki düşmanları ancak tamamen dönerek vurabilir ...
  Stalin homurdandı:
  - Daha hızlı savrulabilmesi ve dönebilmesi için daha kısa yapın ... Ve tercihen daha düşük bir siluet. Ama bu kendinden tahrikli silaha hava gibi ihtiyacımız var!
  Jukov sordu:
  - Ekselansları.... Saratov hala direniyor ama yakında düşecek. Moskova'dan alınanların Kuibyshev'den tahliyesi için bir plan geliştirmek gerekecekti. Kişisel olarak ne düşünüyorsun?
  Stalin sert bir şekilde cevap verdi:
  - Görünüşe göre Sverdlovsk'ta tahliye etmeniz gerekecek. Ancak Moskova'da çalışmak hala mümkün. Burada koca bir yer altı şehrimiz var. Cidden buna tutunabilecek durumdayız.
  Vasilevsky homurdandı:
  - Moskova ne pahasına olursa olsun tutulmalı, tıpkı Saratov gibi!
  Stalin'in emri:
  - Don ve Volga arasındaki boşlukta Almanlara karşı saldırı yapın. Kuvvetleri yönlendirmemiz gerekiyor. Saratov, ne pahasına olursa olsun, kanın son damlasına kadar dayanacak. Her yolu kullanın, kamikaze bile.
  Zhukov şunları doğruladı:
  - Öyle olsun, harika olan!
  Stalin, Yakovlev'e döndü:
  - Tasarımcı, herhangi bir fikir var mı?
  Komiser Yardımcısı iç çekerek cevap verdi:
  - Jet havacılığı yaratmak gerekecek, ancak bu henüz gerçekçi değil. Ve Yak-3, sahip olmadığımız yüksek kaliteli duralumin gerektirir!
  Stalin başını salladı.
  - Biliyorum! Yak-9 saflarımızda olmalı. Ve mümkün olduğunca serbest bırakılmalıdır! Ve savaşçıların üretimini artırın.
  Yakovlev şunları kaydetti:
  - Alman TA-152 hem bir taarruz uçağı, hem de bir cephe hattı bombardıman uçağı ve bir savaş uçağıdır. Benzer bir çok amaçlı seviye makinesi yaratmak bizim için güzel olurdu!
  Stalin tasarımcıyı destekledi:
  - Bu iyi bir fikir Yoldaş Yakovlev! Örneğin, LAGG-7, biraz geliştirilirse, hem saldırı uçağı hem de cephe savaş uçağı karışımına dönüştürülebilir!
  Yakovlev hemen onayladı:
  - Yoldaş Stalin mümkün... Ama zaman alıyor. Evet ve uçak pahalı olabilir.
  Başkomutan öfkeyle yumruğunu masaya vurdu ve homurdandı:
  - Daha ucuz hale getirin! Ve genel olarak, bu konuda ne kadar spekülasyon yapabilirsiniz. Sadece onu üretmek için evrensel bir uçağa ihtiyacımız var. Ve bu çıkış yolu olabilir.
  Yakovlev şunları kaydetti:
  - IL-2'nin üretimi oldukça basittir ve şeması üzerinde çalışılmıştır. Çıkarmadığın sürece. Şu anda uçuş özellikleri modası geçmiş olmasına rağmen, oldukça inatçı bir uçaktır. Ama iyilik olmadan kötülük olmaz. Düşman araçlarını bombalamakta iyiyiz.
  Zhdanov öfkeyle şunları kaydetti:
  - Havacılığımız en azından en güçlüsü olmalı!
  Yakovlev başını salladı.
  -Mutlak! Ama şimdilik pilotlarımız dünyanın en iyileri: Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova!
  Stalin onaylayarak başını salladı.
  - Bu kızların eşi benzeri yok ve düşürülen sonraki yirmi beş düşman uçağı için onlara SSCB kahramanının başka bir yıldızını atıyorum!
  Zhukov coşkuyla şunları önerdi:
  - Bunun için içmelisin!
  Beria zevkle şarkı söyledi:
  - Biz, her şeyi hatırlayarak, tarih yargılayacak,
  Sıra onun mahkemesine gelecek...
  Pulluktan atom silahlarına kadar,
  Ülkeyi kendinden emin bir şekilde ileriye götürdü!
  Askeri meclis üyeleri görüşürken, kızlar savaştı.
  Ve çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Nazileri yere sererler ve bu çıplak ayaklı güzellikler, başarılar sergilerler.
  Ve şarkı söylüyorlar:
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyoruz
  Faşizm bitecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, aydınlatıcı komünizmi!
  . BÖLÜM #10
  Haziran sonunda Almanlar Saratov'u kesti ve 1 Temmuz 1944'te ilk kez zorlu Sturmmaus kullanıldı. 650 milimetrelik roket güdümlü bombaya sahip bu makine, tüm mahalleleri ikiye bölen ölümcül bir roket gücü fırlattı.
  Bu arabayı kullanan kızlar iç çamaşırlarından başka bir şey giymiyorlardı ve son derece yıkıcı ölüm hediyeleri veriyorlardı.
  Çıplak bacaklı kızların kırmızı, siyah ve beyaz külotları vardı. Ve ölümcül ölüm hediyeleri getirdiler.
  Onlara emir veren Faina, kırmızı göğüs uçlarını sallayarak şarkı söyledi:
  - Haç Şövalyeleri çağına şeref!
  Evrenin sonuna ulaşacağız!
  Ve savaşçılar ciyakladı ve zıpladı.
  Onlardan biri, Margaret şunları söyledi:
  - Yüce Allah bizimledir!
  Faina buna katıldı:
  - Elbette! Ve Üçüncü Reich kesinlikle kazanacak!
  Kız çıplak ayağını yere vurdu ve şarkı söyledi:
  -Birleştiğimizde yenilmeziz! Birleştiğimizde yenilmeziz!
  Böylece savaşçılar çıplak ayaklarıyla ateş ettiler, tepindiler ve dörtnala koştular. En yüksek sınıfın savaşçıları.
  Irma ayrıca otomatik bir tahrikle buraya bir mermi gönderir ve kükrer:
  - Büyük bir zafer bizi bekliyor!
  Tabii ki kızlar da asla pes etmeyecekler arasında. Ve Sovyet mevzilerini muazzam bir coşkuyla eziyorlar.
  Albina ve Alvina, her zamanki gibi zirvedeler ve agresif tavırlarını sergiliyorlar. Onlar kızlar, diyelim ki: süper!
  Çıplak ayak parmaklarıyla bir Sovyet arabasını deviren Albina şöyle diyor:
  - Süper bir kızım var!
  Alvina, çıplak topuğuyla başka bir hedefi devirerek zıplar ve karın kaslarıyla oynayarak haykırır:
  - Öyle bir savaşçıyım ki, her şeyi sımsıkı katlettim!
  Savaşçıların yolları böyle ayrıldı.
  Gerda, Charlotte ile birlikte başka bir Alman yeniliğini test etmeye karar verdi.
  Şimdiye kadar, yeterince büyük bir sayıda yalnızca E-25 kundağı motorlu silahlar görünebilir - üretimi oldukça basit ve ucuzdur. Bu model ilklerden biri olmasına rağmen. Burada bikinili iki kız yatıyor. Araba bir buçuk metreden daha alçak ve bu sayede çok iyi korunuyor ve nispeten küçük bir ağırlıkla donanmış durumda.
  İki kız Charlotte ve Gerda, uzanarak Sovyet silahlarına ateş açtı. Önlerinde, telsizle kontrol edilen ufalanmış arabalar hareket ediyor ve mayın tarlalarını temizliyordu.
  Red Charlotte topunu ateşledi. Sovyet silahını alt etti ve ince bir kumaş şeridiyle zar zor örtülen göğsünü salladı. Ve kıkırdadı:
  - Kuduz ateş hiperplazması!
  Ve sonra Gerda da çıplak ayak parmaklarını kullanarak ona tokat atacak. Ve cıvıltılar:
  - Ben çok havalı bir kızım ve fena değilim ...
  Kundağı motorlu tabanca kendi kendine hareket eder. Ve zaman zaman durur. Ön zırhı oldukça eğimlidir ve bu iyi bir koruma sağlar. Sovyet toplarında mermiler sekmelere karşı hassastır. Ve hiçbir şey alnındaki bu kadar kendinden tahrikli bir silahı tehdit edemez. Burada hala yandan geçebilirler. Ama kızların acelesi yok. Zırh delme açısından etkili bir kundağı motorlu top, halen geliştirilmekte olan ve aynı zamanda daha iyi korunan, daha hareketli ve aynı zamanda daha hafif olan SU-100'ü geride bırakıyor.
  Ve Kızıl Ordu'nun birkaç kurutucusu var, daha doğrusu, hala sadece tasarım aşamasında. Temel olarak, bir topla yeterince güçlü olmayan ve zırhı oldukça zayıf olan T-34-85 tankı. Ve bu arada, Alman kundağı motorlu top E-25 daha hafif, zırh ve toplarda çok daha güçlü.
  Kızlar kavga ediyor... Çok güzel ve genç. Ve kundağı motorlu silahları bombalıyor ve fırlatıyor ...
  Temmuz sıcağı ve kıpkırmızı arabadaki kızların vücutları terden parlıyor. Vazgeçemezler ve geri adım atamazlar.
  Gerda'nın notları:
  - Wehrmacht'ın tanrıları görünüşe göre güçlü,
  Ama zayıflara yardım etmezler...
  Adolf'un nedeni doğruysa -
  Bir dünya gücü yaratın!
  Charlotte coşkuyla şarkı söyledi:
  - Evet, sihrin "Panter" ve "Kaplan"a ihtiyacı var,
  Kadere inat daha çok kan dökmek...
  Ve şüphelere ve çılgın oyunlara gerek yok,
  Dünyadaki tüm ırkın diz çökmesine izin verin!
  Ama bunlar Alman kızları ve öte yandan Sovyet kızları savaşıyor.
  Yani mücadele en ciddi olacak. Natasha ve Anyuta, güçlü bir gemi silahından ateş eder ve gıcırdar:
  - Berlin üzerinde bayrağımız olacak!
  Ve beyaz, inci gibi dişlerini gösterdiler. Ve kızları mayınlarla durdurma.
  Gövdenin üst kısmının ön zırhına iki mermi isabet etti ... Sekiyorlar. Hayır, IS-2 ciddi bir araba ve onu almak o kadar kolay değil.
  Ancak kızların sağında hareket eden IS-1, görünüşe göre yüksek basınçlı bir silahtan alındı, çarptı ve durdu. Güzelliğe zarar verdi.
  Karın kaslarıyla oynayan Alenka şarkı söylüyor:
  - Bizim dünyamızda imkansız olan her şey mümkündür, Newton iki kere ikinin dört ettiğini keşfetti!
  Çatışma hız kesmeden devam ediyor. Sovyet topu Almanları vurur. Büyük Marusya mermileri makata sokar. Kızların hayatı ve kaderi böyledir. Ve şarkı söylüyorlar:
  Bizi kimse durduramaz, kimse bizi yenemez! Rus kurtları düşmanı eziyor, Rus kurtları kahramanları selamlıyor!
  Augustine, makineli tüfeklerle karalamalar yaparak şöyle diyor:
  - Kutsal savaş! Zaferimiz olacak! Rusya bayrağı ileri, şehit düşen kahramanlara şeref!
  Ve yine ölümcül top gümbürdüyor ve şöyle geliyor:
  Bizi kimse durduramaz, kimse bizi yenemez! Rus kurtları düşmanı eziyor, bilirsiniz, onların eli soğuk!
  Maria, altın saçlı bu kız tankı yönetiyor ve ciyaklıyor:
  - Faşistleri ezelim!
  Almanlar zor zamanlar geçiriyor, savaşlar da gökyüzünde tüm hızıyla devam ediyor. Ancak şimdiye kadar Yak-9, hız ve silahlanma açısından Alman markalarına göre çok daha düşük. Savaş, bir şair için eşit değildir.
  Marsilya, bu harika as pilot, savaş yıllarında iyi bir kariyer yaptı. Daha çok şaşırtıcı ve fantastik gibi. Yüz elliye ulaştıktan sonra uçak, gümüş meşe yaprağı kılıçları ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı aldı. Düşen dört yüz uçağa ulaştığında, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Nişanı aldı. Beş yüz uçak için elmaslarla Alman Kartalı Nişanı ve yedi yüz elliden sonra platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Demir Haç Şövalye Haçı aldı. Ve bin uçağa ulaştıktan sonra, Şövalye Haçının Büyük Haçı'nı aldı.
  Eşsiz pilot, birçok hava zaferi kazanmayı başardı. Ve o hala hayattayken. Marsilya kısa süre önce general rütbesine terfi etti. Ama yine de sıradan bir pilot gibi uçtu.
  Dedikleri gibi ateşte yanmaz ve suda bulunmaz . Uzun yıllar süren savaş sırasında Marsilya bir avcının içgüdüsünü edindi. Süper efsanevi bir pilot oldu ve çok popüler oldu.
  . Ama aynı zamanda güçlü bir rakibi vardı - her biri düşen bin araba rakamını da aşan Agava ve Albina ve Alvina. Ve Agave, Marsilya'yı çok çabuk yakaladı. Ama o hala çok genç ve henüz tek bir dövüşçü kaybetmedi.
  Kız çıplak, yontulmuş bacaklarıyla pedallara bastı, hava tabancalarını ateşledi. Ve şimdi dört Sovyet IL-2 aracı düşürüldü.
  Agave kıkırdar ve şöyle der:
  Bir dereceye kadar hepimiz orospuyuz! Ama çelik gibi sinirlerim var!
  Ve kız yine arkasını dönüyor. Tek seferde yedi Sovyet uçağını düşürür - altı PE-2 ve bir TU-3 ve gıcırtılar:
  - Genel olarak, süper değilse hiper!
  Agave, elbette, bir orospu. Lucifer'dan pilot. Çok güzel bal sarısı.
  Burada bir patlama daha yapıyor ve aynı anda sekiz Sovyet Yak-9 uçağını düşürüyor ve ciyaklıyor:
  - En yaratıcı ve tepkisel olan benim!
  Kız gerçekten aptal değil. Her şey mümkün ve her şey mümkün. Ona özel deme.
  Ve bacaklar çok bronz, çok zarif ...
  Ama Mirabela ona karşı savaşıyor ... Uzun süre Pokryshkin en iyi Sovyet asıydı. Yüz yirmi yedi uçağı düşürerek SSCB kahramanının beş altın yıldızını topladı. Ama sonra öldü. O zaman kimse onun rekorunu geçemezdi. Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova'ya ek olarak. Ve daha yeni Mirabela, Yak-9 T'yi yırtık pırtık bir uçakta da geride bıraktı, Kozhedub'u geride bıraktı. Ve yüz seksenden fazla uçağı düşürerek, yedi kez SSCB'nin kahramanı oldu.
  Bu terminatör kız! Dört nala koşan bir atı durduracak ve yanan bir kulübeye girecek gibi.
  Ve daha da sert.
  Mirabela'nın zor bir kaderi vardı. Kendimi bir çocuk, emek kolonisinde buldum. Çıplak ayakla ve gri bir cüppe giyerek odun doğradı ve gövdeleri gördü. O çok güçlü ve sağlıklıydı. Şiddetli donlarda çıplak ayakla ve hapishane pijamalarıyla gitti. Ve en az bir kez hapşırırdı.
  Elbette cephelerde de böyle bir olay kaydedildi. Mirabela uzun süre piyadede savaştı ve ardından pilot oldu. Mirabela ilk ateş vaftizini koloniden hemen sonra gittiği Moskova yakınlarındaki savaşta aldı. Ve orada kendini havalı gösterdi.
  Wehrmacht'ı kelimenin tam anlamıyla felç eden şiddetli soğukta çıplak ayakla ve neredeyse çıplak olarak savaştı. Ne kahrolası ve yenilmez bir kızdı. Ve büyük ölçüde başardı.
  Mirabela, SSCB'nin yakın zaferine inanıyordu. Ama zaman geçiyor. Giderek daha fazla kurban var ama zafer gelmiyor. Ve gerçekten ürkütücü oluyor.
  Mirabela zafer ve başarı hayalleri kuruyor. SSCB'nin yedi yıldızı var - bu herkesten daha fazla! Ve kahretsin, ödüllerini hak ediyor! Ve silahların haçını ve ötesini taşıyacak. Stalin daha sonra öldürülse bile davası devam ediyor!
  Kız içeri giriyor ve donuyor ... En son Alman XE-162'yi deviriyor ve gıcırdıyor:
  - Akrobasi! Ve kahrolası yeni bir ekip!
  Gerçekten, o harika bir kız. Gerçek bir kobra da çok şey yapabilir.
  Mirabela yeni bir yıldız....
  Çatışma birkaç gün devam ediyor, yeni bir hafta gelene kadar ve 8 Temmuz 1944'te ... Sovyet IS-2, silindirlerde ve paletlerde hasar aldı - tamir ediliyor. Evet, çok acımasız ve acımasız bir savaş. Ve ne kadar sürecek?
  Ve şimdi Gerda, imha edilen tank sayısı açısından Kniesel ve Wittmann'ı atladı.
  Bundan nasıl kaçınabilirler? Yalınayak ve bikinili dövüşürler. Kızlar, Sovyet çocuklarına yeniden eziyet ederek bir duraklama daha yaptılar. Ve şimdi imha edilen 300 tank sayısına yaklaşıyorlardı. Ve benzeri görülmemiş bir ödüle güvenebilirlerdi: gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Haçı Demir Haç yıldızı.
  İşte kızlar!
  Gerda, Sovyet arabasına ateş ediyor. Kuleden gözyaşları ve ciyaklamalar:
  - Ben lanet bir şeyim!
  Ve tekrar ateş ediyor. T-34-85'e nüfuz eder. Ve gıcırdıyor:
  - Anavatan Almanya!
  Kız kendi kendine seğiriyor. Ve çok aktif ... Evet, çok stratejik bir çizgisi var. 1944 Temmuzunun ortaları çoktan geldi... Savaş devam ediyor... Durmak istemiyor. Kızıl Ordu farklı yerlerde ilerlemeye çalışıyor. Ancak çok az insan kaynağı kaldığı için oldukça dikkatli.
  Ve Rusya kan ağlıyor.
  Örneğin, Hans Feuer. Birinci Sınıf Demir Haç Nişanı'nın en genç alıcısı. Ve sonra, bir Sovyet generalinin yakalanması için Demir Haç Şövalye Haçı Nişanı ile ödüllendirilen en genç kişi oldu.
  Evet, bu aslında oldukça havalı.
  Ve çocuklar kendilerini son derece havalı gösteriyor.
  Hans Feuer çaresiz bir savaşçıdır. Oğlan soğuk ve sıcak havalarda, yaz ve kış aylarında sadece şort giyerek bir dev gibi dövüşür.
  Çıplak ayakla çocuk el bombası attı ve efsane oldu.
  Bu gerçekten harika!
  Hans yüzyıllar boyunca ünlü oldu! Bir anti kahraman olarak bile!
  Ve genel olarak, burada çok inanılmaz ve gergin bir savaş sürüyor ... Herhangi bir yapay zeka kaybolur.
  Agave gökyüzüne geri döndü ve Sovyet arabalarını düşürdü. O bir avcı ve yırtıcıdır. Düşmana saldırır.
  Çarptığı arabalar düşüyor. Ve sonra kız kara kuvvetlerine ateş ediyor. IS-2'yi devre dışı bırakır. Ve istiyor:
  - Ben en iyisiyim! Ben düşmanları öldüren kızım!
  Ve yine hava hedeflerine aktarılıyor. Bu bir tank avcısı ve uçan ve ateş eden tüm makineler.
  Ama işte küçük bir E-5 tankı. Yedi ton ağırlığında makine. Savaş testlerini geçmek. Ve düşmanı kemirir ve kemirir.
  Ve şarkı söyleme zamanı - kimse bizi durduramayacak ve kimse kazanamayacak!
  E-5 kendisine koşar ve hareket halindeyken ateş eder. Ve böyle bir tankı durdurmayın. Ve mermiler sekiyor.
  Ve makinenin içinde on yaşında bir çocuk, Friedrich oturuyor ve ciyaklıyor:
  - Ve gerçek bir süper dövüşçü olacağım!
  Ve yine nasıl vurdu ... Ve kulenin tam ortasına vurdu. Ve ölümcül gücü, küçük bir kalibre olmasına rağmen muazzam.
  Ve gökyüzünde Helga savaşır. Bikinili çıplak ayaklı bir kız faturaları çeviriyor. Ve fantastik başarılarına sevinir.
  Çıplak ayak parmaklarıyla Sovyet arabasını işaret ediyor ve onu özellikle ateşe veriyor ve mermilerle bütün bir savaş setini patlatıyor.
  Bu havalı ve çılgınca.
  Ve Agave öne geçiyor ... Ve ayrıca savaşıyor.
  Zaten Ağustos 1944... Kızıl Ordu hiçbir yerde başarıya ulaşamadı. Ancak Almanlar da önemli ölçüde ilerleyemez. Müthiş yeraltı tankları savaşa giriyor. Ancak tamamen taktikseldirler.
  Kızlar yeraltına indi, Sovyet silahlarının bataryasını öldürdü ve geri döndü.
  Aynı zamanda birkaç öncü yakaladılar. Oğlanları yakalayan kızlar soyuldu ve işkence gördü. Öncüleri telle dövdüler, sonra çıplak topuklarını ateşle kızarttılar. Sonra kızgın maşayla ayak parmaklarını kırmaya başladılar. Çocuklar dayanılmaz bir acıyla uludu. Sonunda kızlar göğüslerindeki yıldızları kızgın demirle yakıp, erkek mükemmelliklerini çizmeleriyle ezdiler. Son öncüler bitirdi ve acı verici bir şoktan büküldüler.
  Kısacası kızlar ekstra sınıf gösterdi. Ancak yine Almanlar önemli bir şey başaramadı.
  Güçlü kundağı motorlu silahlar: Sovyet mevzilerine ateşlenen "Sturmmaus". Çok fazla yıkım ve yıkım oldu. Ancak Sovyet saldırı uçağı araçlardan birini devirdi ve Fritz geri döndü.
  Saratov, Ağustos 1944'te hala direniyordu. Doğru, Almanlar Kazakistan'daki Uralsk şehrini ele geçirmeyi başardılar ve Orenburg'a taşındılar.
  Burada yine Albina ve Alvina havadalar, ancak bir kez deneysel bir uçan daire üzerindeler. Joystick'in düğmelerine basarak çıplak ayak parmaklarıyla işaret ederler ve bunu son derece ustaca yaparlar.
  Kızlar, elbette, en yüksek akrobasi gösterirler. Burada disketlerini çıkardılar ve bir düzine Sovyet uçan aracı düşürüldü.
  Albina cıvıltıları:
  - Öfkeli inşaat ekibi! Bir yıldız düşmesi olacak!
  Ve arabasını tekrar döndürür. Ve kızlar Kızıl Ordu'yu eziyor. Üstelik binbaşı...
  Alvina ayrıca bir düzine Sovyet uçağını düşürür ve gıcırdar:
  - Deli kızlar ve hiç de bakire değiller!
  Sonuncusu hakkında doğru. Çiftleri erkeklerle yürüyüşe çıktı. Ve ne kalkmadı. Kızlar erkekleri severdi - bu onlar için güzel! Ve özellikle dil ile çalışıyorsanız.
  En yüksek rütbeli bir kız ... Burada bir öncüye işkence yaptılar ... Önce onu soydular ve boğazından aşağı birkaç kova su döktüler. Ardından şişmiş mideye sıcak ütü getirildi. Ve nasıl yandılar! Öncü vahşi bir acıyla bağırdı ... Yanık kokuyordu.
  Alvina kızgın bir telle yan tarafına vurdu. Ve nasıl gülmek istiyorsun ... Çok komik.
  Sonra şarkı söyledi:
  - Arkayı tırmıklamaktan yoruldum - Mutluluğumla dalga geçmek istiyorum!
  Ve nasıl gülüyor! Ve inci gibi dişlerini gösterdi! Kız öldürmeyi sever, işte o kız!
  Ve kızın bacakları tamamen çıplak ve zarif. Kömürlerin üzerinde yalınayak yürümeyi sever. Ve yakalanan öncüleri sürmek için. Topukları kızarınca çok ciyaklıyorlar. Alvina bile çok komik. Ve Albina da bir kız, açıkçası - süper! Düşman çeneye dirsekle nasıl hareket ettirilir. Ve gıcırtı:
  - Ben en yüksek sınıftan bir kızım!
  Ve inci gibi dişlerini gösterdi. Dövülmüş gibi hangi ışıltı. Savaşçı harika! Bir masalda söylenemeyecek, kalemle anlatılmayacak bir şey olabilir!
  Her iki Sovyet savaşçısı Yaks, Laggi, Pawns, Ilys gökyüzünde yere serildi. Güzeller aktif. Bunlarda en ufak bir şüphe yoktur. Ve çok vahşi ve çılgın bir güzellik.
  Kadın savaşçılar, joystick'i çıplak ayaklarıyla kontrol ediyor ve Rus arabalarına saldırıyor. Ezdikçe, kristal üzerindeki bir sopa gibi dövüşçüleri ezecekler. Kızlar acımasız ve acımasız. Öfke gücüne ve tutku alevine sahiptirler. Ve kazanma güveni. Savaş dördüncü yıldır sadece SSCB ile devam ediyor olsa bile . Ama bitirmek istemiyor. Albina ve Alvina popülerliklerinin zirvesinde. Ve bir an geri çekilmek ya da durmak istemiyorlar. Ve kendilerine doğru hareket ederler ve düşmana çarparlar.
  Albina, Sovyet uçaklarını düşürerek ciyaklıyor:
  - Ağlayan kızdan bıktım, pabuçları boğmayı tercih ederim!
  Ve nasıl sırıtıyor ve inci dişleriyle parlıyor. Ve şimdi bir erkek istiyor. Erkeklere tecavüz etmeyi sever. Bu onun için çok hoş. Burada alıp tecavüz edecek.
  Albina kükredi:
  Seks kız sekstir
  Büyük bir ilerleme için!
  Ve savaşçı kahkahayı patlatacak... Ve tüm düşmanlarımızı tekrar öldürelim. Çok fazla enerjisi var. Ve tam kas gücü.
  Ve Alvina nasıl kükrülür:
  - Düşmanı tepelere kadar parçalayalım!
  Ve savaşçı aktif olarak gülmeye başlayacak! Ve adamlarının nasıl pençe attığını hayal etti. Ama az söylemek güzel.
  Eylül kapıda... Güneş gittikçe daha az parlıyor. Sonbaharın ilk gününde Rus çocuklar, Rusya'nın kuzey bölgelerinde yeni yağan karda çıplak ayakla koşarlar. Kendi kendilerine gülerler, yüzlerini açarlar ve Almanlara incir gösterirler.
  Kırmızı kravatlı, kısa saç kesimli, hatta bazıları sıfıra kadar inen öncüler. Zıplayarak koşarlar. Çıplak ayakları neredeyse hiç üşümez. Çok kaba. Kızlar da ayakkabısız koşarlar. Pembeden yuvarlak topuklu ayakkabılar güneşte parlıyor. Harika Sovyet kızları. İnce, atletik, küçük şeyler yapmaya alışkın.
  Ve herkes sırıtıyor ve dişlerine sırıtıyor ... Sonbaharın ilk günü gerçek bir neşe ve ışığa ve yaratmaya susamışlıktır!
  Ve gökyüzünde bir hava savaşı. Mirabela, bu başka bir Alman uçağını düşüren ilk Sovyet pilotu. Ve her zaman olduğu gibi bir bikinili kızda. Daima genç ve asla solmaz. Ruhunun gücü böyledir.
  Ancak Mirabela, erkekler tarafından dokunulmayı da sever. Bunu gerçekten seviyor. Bu yüzden o bir pilot ... Bir kızın çıplak, kaslı vücudu erkeklerin elleriyle kırıştığında - bu gerçek bir zevk. Ve çok eğlenceli!
  Mirabela başka bir Nazi arabasını devirir ve tıslar:
  - Ben zırhlı bir sürtüğüm!
  Kız çıplak, yuvarlak topuklarıyla kontrol paneline bile vuruyor. O muhteşem. Ve taklit edilemez.
  Mirabella bükülmüş. Ve Agave ona doğru uçar. Burada, en sonunda, neredeyse en üretken iki kadın savaşçı pilot bir araya geldi. Arkadan birbirlerine ateş ediyorlar . Uzaktan yakalamaya çalışıyorlar. Ama çok iyi çalışmıyor. Her iki güzellik de ateş hattından uçar. Ve agresif bir şekilde dişlerini gösterirler. Kadınlar orospulardır. Birbirlerinin gözlerinin içine sertçe bakarlar. Daha doğrusu kafa kafaya ve tekrar ateş edin. Alman ME-262 X, Yak-9 T'den hala daha iyi silahlandırılmış ve Sovyet aracı düşürüldü ...
  Ancak Mirabela, uçuş kariyerinde ilk kez uçağı kaybederek fırlamayı başarır. En iğrenç şey, kendini düşman topraklarında bulmasıydı. Ve bu kötü. Evet, bunlar kaderin eşsiz kıvrımlarıdır. Ve İkinci Dünya Savaşı'nın beşinci yılı olan 1 Eylül 1944'te dünya değişir, ancak alternatif tarihsel oyunda Führer'in kuralı kalır.
  Saratov sonunda Sovyet birlikleri tarafından terk edilir ve Wehrmacht ordusu Kuibyshev'e yaklaşır.
  Orenburg için de şiddetli savaşlar sürüyor.
  Yalınayak Tamara orada savaşıyor, düşmanlara patlayıcı paketler fırlatıyor, onları çıplak topuklarıyla itiyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm ülkesine şan!
  Veronica rakiplere ateş ediyor. Çıplak ayak parmaklarıyla bir patlayıcı paketi fırlatır ve bağırır:
  - Komünizm fikirleri için!
  Victoria, rakiplerine ateş ediyor ve bunu bikinili Robin Hood gibi yapıyor, cıvıl cıvıl, çıplak ayak parmaklarıyla düşmana bombalar atıyor ve uluyarak:
  - Komünizm zamanlarına şeref!
  Düşmana ateş eden ve onları orakla biçen Olya, onu aldı ve cıvıldadı:
  - Sovyet devletinin büyüklüğü ve büyük ihtişamı için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla yine muazzam, yıkıcı güç içeren bir patlayıcı paketi fırlatacak.
  Nazilere ateş eden Larisa ciyakladı:
  - Benim ülkem Rusya, sonsuza dek mavi gökyüzünün altında Tanrı tarafından verildi!
  Ve ortaklarına göz kırpın ...
  Nazilere ateş eden Agafya, mırıldandı:
  - Orenburg asla pes etmeyecek! Anavatan düşmanlarına karşı olacağız!
  Kızlar sağlam ve gerçekten kanın son damlasına kadar savaşmaya niyetliler.
  Orenburg hala direniyor. Ancak 3 Eylül 1944'te Kuibyshev'e saldırı başladı. Ve elbette SSCB iyi değil.
  Alenka Nazilere ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Sovyetler ülkesinin komünizmi için!
  Ve yine, çıplak ayakla, yıkıcı bir güç bombası fırlatacak.
  Anyuta rakiplerine ateş eder ve ciyaklar:
  - Kuibyshev'i savunalım!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla büyük bir ölümcül güce sahip bir patlayıcı paketi fırlatacak.
  Ve birçok düşmanı parçalayın.
  Alla, Fritz'e ateş ediyor, cıvıl cıvıl ve göğsünü sallıyor:
  - Polissya'nın kozmik yükseklikleri için!
  Ve çıplak bir topukla, bir el bombası, tüm Fritz saldırganlarının yok edilmesine ve tamamen ölümüne yenik düşecek.
  Nazilere ateş eden ve çıplak ayağıyla Fritz'i felç eden bir güç fırlatan Maria ciyakladı:
  - Gemiye!
  Ve kız avaz avaz gülecek!
  Faşist zincirlere ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla yıkıcı bir el bombası atan Marusya cıvıldadı:
  - Komünizme şeref ve zaferler!
  Matrena bir gülümsemeyle belirtti, başka bir ölümcül patlama daha gönderdi ve Fritz'i biçti:
  - Vatan kutsaldır!
  Kızlar kahramanlar gibi dövüşür.
  Uçan daire testi sadece başlangıçta başarılı oldu ve sonra başarısız oldu.
  Yani Albina ve Alvina, tarzlarına göre çok rahat bir araç olan ME-309'da yeniden savaşıyorlardı.
  Kızlar Sovyet uçağına ateş açtılar ve ciyakladılar:
  - Olağanüstü park ve elektronik spagetti!
  Albina, düşmana iyi niyetli bir patlama yaptı, bir Sovyet arabasını devirdi, çıplak ayağıyla işaret etti ve ciyakladı:
  - İlk hamlem düşman için ölümcül olacak!
  Alvina ayrıca düşmana ateş etti. Onu iyice kesti ve dişlerini göstererek pes etti:
  - Komünizm benim kaderim!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla başka bir hedefi vurdu.
  Kızlar hala eski arabada kavga ediyorlar. Vida dövüşçüleri henüz üretimden kaldırılmadı. Ayrıca, hala jet makinelerine alışmanız ve onlar için tüm altyapıyı kurmanız gerekiyor. Ve bunu yapmak o kadar kolay değil.
  Sovyet araçlarına ateş eden Albina mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Komünizm çağını yaratacağım ve imparatorluğu yıldızlara taşıyacağım!
  Ve çıplak topuğuyla pedallara basıyor.
  Rus araçlarına ateş eden ve onları delip geçen Alvina ciyakladı:
  - Hedefimiz Aryan komünizmi!
  Ve yine, savaşçı çıplak ayak parmaklarını kullandı. Ve çok hızlı davrandı.
  Her iki kız da tüm dövüş setini tüketerek geri döndüklerinde, vücutlarının banyoda yıkanmasına izin verdiler. Yakışıklı adamlar onları süpürgeyle dövdü. Albina ısınırken şunları söyledi:
  Hala adamlara ihtiyacımız var!
  Alvin buna katıldı:
  - Kesinlikle gerekli! Her ne kadar burada biz kadınlar çok daha güzel olsak da!
  Albina kahkahayı patlattı ve cıvıldadı:
  - Bir kadının dövecek birine sahip olması için neden bir erkeğe ihtiyacı olsun ki!
  Kızlar, elbette, bu konuda hemfikir.
  TA-152'den Helga, Sovyet tanklarına ateş etti ve sırıtarak onları delip geçti:
  - Kaiser komünizmine şeref!
  Ve kız güldü.
  Agave, Sovyet uçaklarını avlamak için gökyüzünde. Yak-9, üretimi en kolay olan gökyüzünde giderek daha fazla görülüyor. Ancak bu makine o kadar da zayıf değil. T modifikasyonunda, 37 mm'lik bir topla donanmıştır ve bir Fritz'i acı bir şekilde sokabilir.
  Agave, ME-262'sine uzaktan vurur ve burnunun içinden şarkı söyler:
  -Ben dünyanın en akıllısıyım, tuvalette düşman öldürürüm!
  Ve meleklerine gökyüzüne göz kırpıyor.
  Ama burada yine Mirabela havada. Bu kız, tüm kayıplara rağmen kalbini kaybetmez.
  Hatta hareket halindeyken beste yaparak şarkı söylemeye başlar;
  Komsomol'a katıldım, oynuyorum
  güzel rüya kız...
  Dünyanın sonsuz Mayıs olacağını düşündüm,
  Her gün baharın doğuşu!
  
  Ama nedense yürümedi.
  Nedense aşık olamıyorum...
  Pekala, adamlara insafım altında söyle,
  Hayat çok dayanıklı kürektir!
  
  Aniden savaş aniden gürledi,
  Ve bir kasırga ölüme koştu ...
  Ve kızlarımın güçlü vücudu
  Hemen vurulabilirsin!
  
  İstemiyorum inan vazgeçerim
  Vatan için sonuna kadar mücadele...
  El bombalarını güçlü bir el çantasında taşıyoruz,
  Stalin kalplerde babasının yerini aldı!
  
  Savaşçılar Rusya'da harikadır.
  Dünya düzenini koruyabiliriz...
  Gökyüzünün yıldızları kadifeyi suladı,
  Ve avcı bir oyuna dönüştü!
  
  Ben dövüşen yalınayak bir kızım
  Baştan çıkarma ve aşk dolu...
  Will, bu cennette bir yer biliyorum.
  Kan üzerine mutluluk inşa edemezsin!
  
  Büyük Anavatan'ın savaşçıları,
  Moskova yakınlarında sıkıca savaşacağız ...
  Ve sonra komünizm altındaki rüya
  Şeytan ile cehenneme karşı!
  
  Cesur Ruslar,
  Sonuna kadar dürüstçe savaşmaları ...
  Makineli tüfekle dövdüler,
  Gerekirse, altın bir taçla!
  
  Bir mermi bile bizi durduramaz
  Büyük Tanrı İsa dirildi...
  Yırtıcı ejderhanın günleri geride kaldı,
  Gökyüzünden daha da parlak hale geldi!
  
  Seni seviyorum sevgili Lada,
  Yüce Tanrı Svarog şan içinde olacak ...
  Rusya için savaşmalıyız.
  En iyi Beyaz Tanrı bizimle!
  
  Ruslara diz çöktürmeyin
  İnanın bize, etimiz dizginlenemez ...
  Stalin ve büyük Lenin bizimle,
  Bu sınav da geçilmelidir!
  
  Vatanın acısı da yüreğimizde,
  Onun büyüklüğüne inanıyoruz...
  Uzayın kapısını hızla açıyoruz,
  Çok tatlı bir hayat olacak!
  
  Yalınayak biz güzel kızlarız
  Kar yığınlarının arasından hızla geçiyoruz ...
  Bu acı votkaya ihtiyacımız yok,
  Melek kanatlarını açıyor!
  
  Anavatan için biz kızlar duracağız,
  Ve Fritz'e cevap vereceğiz, kötülük yok,
  Infernal Cain yok edilecek,
  Ve Kurtarıcı İsa'ya merhaba!
  
  Bir dönem olacak - daha iyi olmayacak,
  Ölüler sonsuza kadar dirilecek...
  Evren yaşayan bir cennet olacak,
  Tüm insanların rüyası gerçek oldu!
  . BÖLÜM 11
  Eylül 1944 şiddetli çatışmalarda geçti ... Fritz, Kuibyshev ve Orenburg'u kuşatmayı başardı ve bu nedenle bu şehirler mahkum edildi, ancak tüm zorluklara rağmen savaştılar.
  Kızlar olağanüstü bir direnç gösterdiler... Ekim ayı başlarında Naziler henüz Kuibyshev'i alıp Penza'ya saldırmamıştı. Ve bu şehir için savaşlar kaynamaya başladı.
  Natasha ve ekibi orada savaştı.
  Kız çıplak, zarif ayağıyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Rus ruhu için.
  Bundan sonra Zoya bir bazukadan ateş etti. Ve Alman tankı "Aslan" -2'yi devirdi.
  Almanlar hareketi biraz yavaşlattı ... Panterler ve T-4'ler hizmet dışı bırakıldı. Ancak bu makineler hala hizmetteyken. Gerçekten de Panther iyi bir tank avcısıdır ve alnında oldukça tolere edilebilir bir şekilde korunur. Ama tahtalar onun sorunu. Ancak "Panther" -2 yan taraflarda çok iyi korunmuyor. Ancak silahların çoğu tutulur.
  E serisinin gelişimi devam ediyor... E-75 tankı, kenarları mükemmel şekilde kapatılmış yeni nesil bir araç olmayı vaat ediyor. Almanlar bundan faydalanıyor. Görev, çok ağır olmayan, hızlı ve iyi korunan bir tank elde etmektir. Bu türden ilk deneme Mouse'du, ancak uygulama bu tankın aşırı ağırlığını gösterdi. Bunun yerine, E-100 zaten üzerinde çalışılıyordu. Bu tank daha sıkı bir düzene ve daha alçak bir silüete sahipti. Genel olarak, Mouse ile karşılaştırıldığında ağırlığı yüz otuz - yüz kırk tona düşmüştür. Kenarlar rasyonel açılarda kuruldu. Ekranlarla birlikte kenarların kalınlığı 210 mm'ye ulaştı. Silahlanma, kısa namlulu 128 mm ve 75 mm top olan Maus ile aynıdır . Almanlar, 1.500 beygir gücünde daha güçlü bir motor kurdu ve tank, otoyolda saatte kırk kilometre hızla hareket etti.
  Hangisi genellikle tatmin edicidir. E-100 zaten çok ağır bir tank. Ancak mükemmel silahlar ve koruma ile.
  Dövüş nitelikleri fena olmayabilir, ancak tankın taşınması ve taşınması sorunlu olmaya devam etti. Gerçek deneyim, bir tankın, yollar ve köprüler boyunca nispeten makul bir geçiş için seksen tondan daha ağır olamayacağını gösterdi.
  Böylece Hitler, bu ağırlığı karşılamak, ancak koruma açısından güvenilir bir makine oluşturmak için E-75'e bir sınır verdi. 75 milimetrelik topun neden terk edilmesine karar verildi? Ve düzeni olabildiğince sıkı yapın: bir blokta, motor ve şanzıman ve motordaki dişli kutusu. O zaman belki her yönden korunan ve çok ağır olmayan bir tank alır.
  Genel olarak Hitler, Alman makinelerinden tamamen memnun değildi. Lev-2 muhtemelen daha gelişmiş olmasına rağmen, 105 mm'lik topu Sovyet tanklarıyla savaşmak için gereksizdi ve zırhsız hedeflere ateş etmek için yetersizdi. "Panther" -2 genellikle orduya silahlar ve ön koruma ile uyabilir, ancak yan hala yeterli değildi, ancak sürüş performansı tatmin edici.
  Führer, her bakımdan orduya uygun bir tank yaratmayı talep etti.
  Ancak bunu başarmak o kadar kolay değil. Düzeni maksimuma sıkıştırmak ve şasiyi özel bojiler ve yaylar yardımıyla hafifletmek ve gövdeden bir şey çıkarmak mümkün mü? Ve mürettebat gerçek yüzüstü pozisyonu ayarlar.
  Böyle bir gelişme oldukça ümit verici olabilir. E-50 ile birleştirilmiş ilk E-75 tankının ağırlığı yetmiş tonu geçemez ve bu müthiş bir makinedir.
  Elizabeth ise T-34-85 tankında savaştı ve korumasından tamamen memnun değildi. Alaşım elementlerinin olmaması nedeniyle kırılgan olan zırh, tankı çok fazla korumadı.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve dişlerini göstererek kükredi:
  - Ben bir uzay cadalozuyum.
  Ekaterina düşmanı dövdü, düşmanı yandan vurdu ve dişlerini göstererek tısladı:
  - SSCB'de komünizm için!
  Elena ayrıca çok aktif bir şekilde düşmana nişan alarak ateş etti ve ona ölümcül bir güçle vurdu ve bacaklarının çıplak olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak gakladı:
  - Zafer anayasası için!
  Euphrasia, tam olarak çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve ciyaklayarak düşmana ateş etti:
  - Ülkenin büyüklüğü için Svarog ve Stalin'e sadıkız!
  Buradaki dövüşçü kızlar böyledir. En seçkin ekibe sahipler.
  Bazı T-34-85 tankları, ağırlıklarını önemli ölçüde azaltan mermilere karşı korumalı olarak ortaya çıktı. Makinenin hızı ve manevra kabiliyeti arttı. Ama şimdi bir tanksavar tüfeği, büyük kalibreli bir makineli tüfek ve birçok el bombası ile alınabilir. Ve hava tabancaları tamamen delinmiştir. Doğru, böyle bir tankın üretimi daha da kolay, daha ucuz ve hareket hızına katkıda bulunuyor.
  Şimdi bu arabayı kızlar kullanıyorsa hiçbir şekilde bindirmiyorlar.
  Devasa bir yıkıcı unsurun hızlı bir kızı olan Elizabeth, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Cesareti zırhla değiştiremezsiniz!
  Catherine buna katıldı:
  - Evet, doğru, yani yanmayacaksın!
  Ve nasıl gülüyorsun...
  Büyük çekiciliğe sahip kızlar. Ve eğer düşmanlar dövülürse, bunu agresif ve iyice yaparlar.
  Elena, tankları muharebe kitini kullandıktan ve erzak ikmali yapmak için uzaklaştıktan sonra arkadaşlarına sordu:
  - Kızlar böyle düşünüyor, Üçüncü Reich'ı yenme şansımız var mı?
  Catherine kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Vasily Terkin'in dediği gibi ... Yenmeye geldik, saymaya değil!
  Elizabeth düzeltti:
  - Suvorov böyle dedi!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla bir gazete parçasını alıp bükerek sigaraya çevirdi. Bu onun için komik.
  Euphrasia vücudunu sallayarak şarkı söyledi:
  - Ben bir uzay kızı terminatörüyüm.
  Kültivatör Fritz için çok acı verici olacak!
  Ve savaşçı nasıl gülecek!
  Kızlar kağıt oynamaya karar verdiler. Komik. Ve kaybedenler şınav ve ağız kavgası yapar.
  Oyun sırasında Elena şunları fark etti:
  - Ama cidden, kazanmak için gerçek bir şansımız yok! Kafkasya düştü ve biz kaybediyoruz!
  Catherine çıplak ayağıyla düşmanı yenerek bir kart fırlattı ve ciyakladı:
  - Ama gizli bir silahımız var!
  Savaşçı bir kahkaha patlattı ve çıplak ayak parmaklarıyla da bir kart fırlattı.
  Elizabeth içini çekerek şunları söyledi:
  - Yeni bir gizli silah için gerçekten tek bir umudumuz kaldı!
  Euphrasia, zarif bacaklı çıplak parmaklarıyla kartı fırlatarak mızmızlandı:
  - Evet, gizli bir silah olmadan yapamayız!
  Ve kızlar bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Kılıcımız ateşle yanar, düşmanları keseriz! Biz SSCB'nin askerleriyiz!
  Savaşçılar ayarlanmış ve gerçekten savaşta.
  Ancak güçler çok eşitsiz ... Ekim ortasında Kuibyshev yine de düştü ...
  Almanlar önemli bir savunma nesnesini ele geçirmeyi başardılar. Ama yağmurlar yağdı... Sonbaharın gelmesiyle birlikte bir ara için umut doğdu.
  Ancak, gökyüzünde savaş devam etti.
  Üç Sovyet pilotu: Mirabela, Anastasia, Akulina vahşi bir coşkuyla savaştı.
  Modası geçmiş ama müthiş Yak-9 T'sinde uçarken bir Nazi'yi deviren Mirabela, şarkı söyledi:
  - Bir çağ gelecek, komünizm çağı!
  Çıplak ayaklarını tetiğe bastıran Anastasia, dişlerini göstererek onayladı:
  - Bir şarkıyla cennete uçacağım!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Çıplak, yuvarlak topuğuyla pedala basarak başka bir Alman'ı ezen Akulina, pes etti:
  - SSCB'nin şanı için!
  Kızların özellikle kavga ettiği söylenmelidir.
  Faşist ME-262'yi 37 milimetrelik bir toptan düşüren Mirabela, tweet attı:
  - Komünizme şeref!
  İyi niyetli bir yaklaşımla Nazi'nin önünü kesen ve düşmanı gören Anastasia, ağzından kaçırdı:
  - Kırmızı evrene şan!
  Akulina çok hırçın bir kız, bir Alman arabasını devirdi ve ıslık çalarak homurdandı:
  - Sovyetler ülkesinin komünizmi için!
  Savaşçılar, muazzam sertlikleriyle tanınmalıdır.
  Albina, Alvina, Agave ise hesaplarını alıyor. Kızlar da bikinili ve çıplak ayakla dövüşüyor.
  Kızların neredeyse çıplak ve uçaklarda olması ne kadar komik.
  Albina çıplak ayak parmaklarıyla bir patlamayı, birkaç Sovyet arabasını aynı anda devirir ve gıcırdıyor:
  -Aryan kardeşliği için!
  Alvina ayrıca Kızıl Ordu ile savaşır ve bunu cesurca yapar. Ve çıplak ayak parmaklarıyla hava toplarını yönlendiriyor ve ciyaklayarak Sovyet arabalarını kesiyor:
  - Parlak fikirler için!
  Agave ayrıca Sovyet savaşçılarını ve saldırı uçaklarını vuruyor, kelimenin tam anlamıyla onları eziyor ve kükrüyor:
  - Üçüncü Reich'ın zaferi için!
  Kızlar da aldırış etmez ve düşmana şiddetli işkenceler uygular. Özellikle güzel erkekler.
  Öncünün topuklarını kazıkta kızartan Albina, bir keresinde şunları kaydetti:
  - Kızarmış formda ve biberli oğlaklar çok lezzetli!
  Ve nasıl gülüyor. Ve dilini göster!
  Alvina dişlerini göstererek bunu fark etti:
  - Oğlan fırında kızartılmış, sarımsakla çok lezzetli!
  Agave, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla birkaç Sovyet savaşçısını devirdi ve ciyakladı:
  - Biz uzay fahişeleriyiz!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı. Nadir, kavgacı bir yapıya sahip bir kız.
  Çıplak, zarif yontulmuş bacaklarıyla uçakları düşüren Albina şunları kaydetti:
  - Rusya'yı akılla anlayamazsınız, Stalin gibi yöneticileri nasıl seçersiniz!
  Alvina, dişlerini göstererek ve çıplak ayak parmaklarıyla ateş ederek agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Ve bizim Hitler'imiz daha iyi değil!
  Agave kıkırdadı, çıplak ayak parmaklarıyla Sovyet arabalarını devirdi ve şunları kaydetti:
  - Adolf, elbette, ele geçirildi! Ancak aynı zamanda, ne kadar kazanmayı başardığı ölçülmez!
  Kızlar son derece hırçın ve agresiftir.
  Ve sonra bir şekilde iki çocuğu kazıkta canlı canlı kızarttılar. Aynen böyle, çelik bir kazığa delindiler ve kızartmaya başladılar ve çığlık atıp kıvrandılar. Sonra, erkekler henüz sakinleşmediğinde, filonun tüm kızları kızarmış öncülere koşmaya, onlardan et parçalarını kesmeye ve yemeye başladı.
  Ve özellikle hala yaşayan çocuklar kızartma sırasında biberlenirse çok lezzetliydi.
  Örneğin Agave, büyük bir zevkle çocuğun kalçasını yedi. Kızlar o zaman harika bir iş çıkardılar. Ve her iki oğlandan da sadece kemikler ve sakatatlar kaldı. Genç karaciğer özellikle lezzetliydi. Kızları büyük bir zevkle yediler.
  Ve şimdi gökyüzünde savaşıyorlar ...
  Orenburg Ekim sonunda düştü...
  Almanlar Ufa'ya yaklaştı. Zaten oldukça soğuk ve kar yağıyor.
  Tamara ve ekibi, Ufa'nın varoşlarında Nazilerle savaşıyor. Alman piyadeleri, Fransız ve Belçika kolonilerinden topladıkları kara askerlerden saldırıyor.
  Kelimenin tam anlamıyla tüm yaklaşımlarda ceset fırlatıyorlar.
  Tamara bir dönüş yapar ve çıplak ayağıyla bir el bombası fırlatır ve ciyaklar:
  - Komünizm çağı yüzyıllarca ünlü olacak, inanıyorum ki Stalin bizim sağlam elimiz olacak.
  Ateş eden Veronica şöyle diyor:
  - SSCB'yi kırmayın!
  Ve çıplak topuğuyla bir patlayıcı paketi fırlatıyor.
  Nazilere ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla başka bir ölüm mesajı atan Anfisa şunları not ediyor:
  - Komünizmin büyüklüğü bizimle!
  Düşmana ateş eden ve Nazileri biçen, çıplak ayaklarıyla bir el bombası atan Victoria, gıcırdıyor:
  - Büyük Anavatan yüceltilsin!
  Olimpiyatlar yanıyor. Ve sonra bu kız-kahraman, Nazilere koca bir kutu patlayıcı fırlatacak ve kükredi:
  - Uzay Anavatanımıza şeref!
  Ve kızlar hep bir ağızdan bağırırlar.
  - SSCB için! Bir öncü olacak!
  Kızıl Ordu'nun savaşçıları hırsızlık yapıyor. Ve kar yağdığında hala çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşürler.
  Kasım ayı başlarında Naziler, Ulyanovsk'a bir saldırı başlattı. Lenin'in doğduğu ve Stenka Razin'in ağır yaralandığı şehir. Bu, Rus şehirlerinin başkentidir.
  Alenka, Nazilerle savaşır. Ve çıplak ayaklarıyla Nazilere el bombaları atarak kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Rusya'ya şan, şeref ...
  Tanklar ileri atılıyor ...
  Kırmızı gömlekli bölünme,
  Rus halkına selamlar!
  Anyuta, düşmanlara ateş edip onları biçiyor ve ardından çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı talaş paketleri fırlatıyor, vyaknula:
  - Stalin'in komünizmi için!
  Ve biçilmiş bir dizi siyah savaşçıya dönüş yaptı.
  Rakiplerine ateş eden ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak ölümcül bir el bombası atan Alla ciyakladı:
  - Yerli Rusya için!
  Nazilere ateş eden ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmana ölüm hediyeleri atan Maria tersledi ve şunları kaydetti:
  - Uzay komünizmi için!
  Nazilere ateş eden ve düşmanı biçen Matryona şunları söyledi:
  - Savaştaki değişiklikler için!
  Marusya, Fritz'i oyarak ve öldüresiye vurarak onu aldı ve agresif bir şekilde zırvalayarak toz haline getirdi:
  - En yüksek standardın zaferi için!
  Ve çıplak ayağıyla ölümcül bir el bombası attı.
  Buradaki kızlar havalı ve harika.
  Alenka, düşmanları vurup biçerek ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atarak ciyakladı:
  - Komünizmin büyüklüğü bizimle olsun!
  Ve kız onu aldı ve büyük bir özgüvenle bir Alman tankını devirdi.
  Ve işte Lev-2 tankının 88 milimetre topla başka bir modifikasyonu. Kule daha dar, tank daha küçük ve elli beş ton ağırlığında ve güçlendirildiğinde motor 1200 beygir gücünde. Hızlı Alman arabası.
  Ama savaşçıyı rahatsız etmiyor.
  Alla çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Komünizm için!
  Anyuta, öldürücü ölüm hediyesini çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı ve cıvıldadı:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve kız ıslık çalacak. Ve Alman "Aslan" -2 tankı alıp dönecek ve silindirler tam anlamıyla uçtu.
  Nazilere ateş eden Maria şarkı söyledi:
  Ve mücadele yeniden devam ediyor
  Ve kalp göğüste endişeli ...
  Ve Lenin çok genç -
  Ve genç Ekim önde!
  Düşmana ateş eden ve safları kesen Matryona, çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Hayattaki ilk adım önemlidir!
  Nazileri deviren Marusya ciyakladı:
  - Yine Dünya'nın üzerinde, şiddetli saldırıların kasırgalarını görüyorsunuz!
  Ve bunlar esnek olmayan savaşçılardır.
  Ama yine de kuvvetler eşit değil. Penza çoktan düştü. Ve Naziler Saransk'a saldırıyor.
  Şimdi Gorki şehrine pek bir şey kalmadı.
  7 Kasım 1944'te Stalin, Moskova'da bir geçit töreni daha düzenledi. Bu bir zafer olmasa bile.
  Ancak Fritz, Moskova'ya ilk kez V-2 balistik füzeleriyle ateş açtı. Aynı zamanda şehir, Arado bombardıman uçakları da dahil olmak üzere jet uçakları tarafından bombalandı. Bu eylem herkesi büyük ölçüde şok etti. V-2 füzeleri yüksek bir yörünge boyunca uçtu ve aniden düştü, radarlar bile onları düzgün görmedi.
  Birçok yıkım ve talihsizlik yaşandı. Geçit töreni sırasında Sovyet askerleri öldürüldü.
  Stalin, bir atom bombasının doğrudan isabetine bile dayanabilecek bir yer altı sığınağında acil bir toplantı yaptı.
  Genelkurmay başkanı Vasilevski endişeyle şunları kaydetti:
  - Almanların büyük bir yıkıcı güce sahip yeni bir silahı var. Ve radarlarımız onu görmedi ...
  Stalin öfkeyle topuklarını yere vurarak haykırdı:
  - İşte aptallar! Böyle sürpriz görülmedi!
  Mareşal Vasilevski şunları kaydetti:
  - Bir şey Yoldaş Stalin'di ....
  Beria hemen şöyle dedi:
  - Bunlar A-5 sınıfı füzeler. Endişelenme Yoldaş Stalin. Sadece sekiz yüz kilo aminolon taşırlar ve iyi bir jet bombardıman uçağı gibi dururlar. Almanlar birkaç düzine füze ateşledi, ancak jet uçaklarıyla bombalamak hem daha ucuz hem de daha pratik olduğu için bu tasarım seriye girmedi.
  Sakinleşen Stalin şunları söyledi:
  - Yani etkili bir silah değil mi? Çok güzel!
  Beria içini çekerek şunları kaydetti:
  - Ama jet bombardıman uçakları, bu ciddi bir problem. Yoldaş Stalin bununla savaşmalı!
  Mareşal Zhukov şunları önerdi:
  - Belki alırız da roketleri kendimiz yaparız. Yer-hava demek istiyorum. Ne, uçakları düşürmek için onları telsizle kontrol etmek!
  Voznesensky şunları kaydetti:
  - Böyle roketler yapmak zaman alır! Tahtadan çok ucuz uçaklar yapmak, onları patlayıcılarla doldurmak ve düşmana çarpmak çok daha kolay. Bu kamikaze tarzı olurdu!
  Stalin onaylayarak başını salladı.
  - Evet, kamikaze uçağı kullanılmalı. Bu bizim şansımız, gerçi gerçekte bu sadece Kızıl Ordumuzun ıstırabını uzatıyor.
  Daha etkili bir şey bulmalısın!
  Yakovlev içini çekerek cevap verdi:
  - Yoldaş Stalin yeni uçaklar üzerinde çalışıyor. Ancak şimdilik, arabaların maksimum verimini korumaya odaklandık. Tüm rezervler kullanılıyor ve on yaşından itibaren çocukları makinelere koyuyoruz. Tam seferberlik, hem toplam hem de üst toplam.
  Stalin kükredi:
  - Daha çok şey yapılması gerekiyor! Yaptığın şey çok az!
  Molotof içini çekerek şunları söyledi:
  - Müttefiklerle temas mümkün değil. Yalnızız gibi görünüyor. Japonlarla müzakere etmeye çalıştılar... Urallara kadar toprak talep ediyorlar ki bu kabul edilemez.
  Stalin homurdandı:
  - Kışın Japonya'ya saldırmak gerekiyor, peki ya Leningrad?
  Zhukov dişlerini göstererek şunları söyledi:
  - Petrozavodsk'a yapılan saldırı beklendiği kadar başarılı olmadı. İsveç, Üçüncü Reich tarafında savaşa girdi ve büyük güçlerle uğraşmak zorunda kaldık. Bu nedenle, saldırıyı hemen geliştirmek mümkün olmadı ve Wehrmacht'ın bazı kısımlarını çeken düşman saldırımızı püskürttü. Leningrad şehri ablukanın tam çemberinde ve tamamen kenetlenmiş durumda. Bence bahara kadar tam bir kıtlık yüzünden tüm nüfus ölecek. Ve Leningrad'ın düşüşü kaçınılmaz olacak.
  Hava yoluyla tedarik etmek neredeyse imkansızdır. Düşman gökyüzüne tamamen hakimdir. Almanlar şimdi bile sadece yüz düşen uçak için bir şövalye haçı veriyor.
  Stalin öfkeyle homurdandı:
  - Başarısız saldırı!
  Jukov başını salladı.
  - Pek çok demiryolu bozuk ve çok az kuvvet topladık. Ve Finlere ve İsveçlilere haraç ödemeliyiz, savunmada ısrarlılar. Ama hepsi bu kadar değil. Almanlar ayrıca Murmansk'ı da atladı. Şimdi bu şehir kuşatıldı. Ne yapacağımızı bilmiyoruz!
  Stalin homurdandı:
  - Engeli kaldırmak!
  Zhukov cevap verdi:
  - Bunun için güç yok! Ve düşman tüm Karelya Yarımadasını ele geçirebilir!
  Stalin'in emri:
  - Güçleri yukarı çekin ve bırakın! Kışın Almanlar o kadar güçlü değil. Onlara büyük harfle basmak mümkün olacak!
  Vasilevski şunları kaydetti:
  - Derin atılımları önlemek gerekiyor ve orada gücümüz düşmanları alacak!
  Stalin kükredi:
  Komünizm için savaşacağız!
  Voznesensky daha neşeli haberler verdi:
  - SU-100, metal gövdeli ve seri üretime hazır durumda. T-34'ü temel alan şasi. Üretimi oldukça kolay. Mermi yeni silah için neredeyse hazır. Böylece SU-100 zaten cephelerde görünecek. Yarın ilk makine cepheye gidecek!
  Stalin onaylayarak başını salladı.
  - En azından beni mutlu etti! Ancak T-34-85 henüz üretimden kaldırılmadı. Sadece bu da değil, zırhı inceltin ve ağırlığı yirmi tona düşürün. Savaşlar, daha kötüye gidemeyeceğini gösterdi!
  Voznesensky şunları kaydetti:
  - Tahtadan zırh yapabilirsiniz! Günde yüzlerce, hatta Nazilerden daha fazla tank üretiyoruz. Ancak araçlarımız hafif tanksavar silahlarıyla bile Fritz'i kolayca vuruyor.
  Zhukov şunları kaydetti:
  - Gerda var. Bu çok havalı bir bayan! Birçok tankımızı ve topumuzu devirdi.
  Stalin başını salladı.
  - Onu yakalayıp çıplak topuklarını kızartmalıyız. Acı verici derecede havalı kız!
  Zhukov kabul etti:
  - Yakalamalısın! Ve Nazileri yok edeceğiz!
  Beria başını salladı ve homurdandı:
  Özel bir operasyon yapalım!
  Stalin içini çekerek şunları kaydetti:
  - Bu harika bir fikir, ama ... Hala bir şeyler bitirmemiz gerekiyor!
  Beria kükredi:
  - Hepsini yakalayalım!
  Stalin başını salladı.
  - Hayır... Kahramanları öldürmek iyi değil! Gerda'nın bana getirilmesini istiyorum! Bu acil!
  Beria'nın kaydettiği:
  - Canlı?
  Stalin hemen onayladı:
  - Elbette yaşıyorum!
  Beria yanaklarını şişirerek homurdandı:
  - Tüm imkansız, belki kesin olarak biliyorum!
  Kısa etekli ve çıplak bacaklı birkaç kız göründü. Bardak şarap taşıdılar ve GKO üyelerine göz kırptılar.
  Zhdanov şunları kaydetti:
  - Orduda daha çok kıza ihtiyacımız var! Orada çözecekler!
  Stalin'in belirttiği:
  - Anastasia, Mirabela, Akulina'yı elmaslarla "Zafer Düzeninin Yıldızı" ile ödüllendiriyorum! SSCB'ye şeref!
  Herkes bir ağızdan bağırdı:
  - Kahramanlara şeref!
  Ve ellerini çırptılar.
  Kızlardan biri eğilip eğilerek Stalin'in çizmelerini öptü.
  Başkomutan, üzerine şarap döktü ve kükredi:
  - Gücümüz yumruğumuzdur!
  Beria cıvıldadı:
  Hitler bir aptal!
  Stalin itiraz etti:
  - Aptal değil, aldatmanın vücut bulmuş hali!
  Ve yine herkes alkışladı.
  . BÖLÜM #12
  Ulyanovsk şehri tamamen kuşatılmıştı, ancak şimdiye kadar .... Zaten Kasım ayının sonu ve buz gibi kar yağıyor. Almanlar saldırmak için pek istekli değiller ve şu ana kadar ateş ediyorlar.
  Havada, hava çok uçucu değil. Ancak kızlar yine de savaşır ve mucizevi cesaret gösterirler.
  Gerda, ekibiyle birlikte Panther-2'de. Ancak Panther-3 tankı yakında ortaya çıkmalı ve savaşçı gerçekten onun üzerinde savaşmak istiyor.
  Bu arada Sovyet mevzilerine ateş ediyor.
  Çıplak ayağıyla topu hedefe doğrulttu ve ateş etti. Sovyet otuz dördünü kırdı ve cıvıldadı:
  - Kutsal Prusya için!
  Charlotte ayrıca toptan ateş etti, Sovyet obüsünü deldi ve ciyakladı:
  - Asırlardır mutluluğumuz!
  Christina ayrıca çıplak ayaklarıyla düşmana vurarak ve vıraklayarak ateş etti:
  - Bize layık olan adamlar için!
  Magda ayrıca cıvıldayarak çok isabetli bir şekilde ateş etti:
  - İmparatorluğun Büyüklüğü İçin!
  Ve en yeni SU-100'de Elizabeth'in dördü savaşıyor.
  Kızlar yeni kundağı motorlu silahta ustalaştı ve ateş etti.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti ve şarkı söyledi;
  Faşist cellat omuzlarını yırtıyor,
  İşte raf, maşa, matkaplar elinizin altında!
  Ruhun bedenini sakatlamak istiyor,
  Önemsiz canavar, ama havalı görünüyor!
  
  Para vaat ediyor, denizde gemiler,
  Bir başlık bile ne verebilir!
  Gerçekten seni sıraya koydum,
  Sonuçta, onun için sadece bir ceset ve oyunsun!
  
  İşimiz hakkında bilgi almak istiyor.
  Yoksulların zincirine zincirlenecek yeni ne var!
  Bu nedenle, cömertçe anlaşacağım,
  Babasını ve hatta annesini unutmak!
  
  Ama Anavatan'a sıkıca hizmet edeceğiz,
  Cellatın zulmüne boyun eğemeyiz!
  Sert bir rüzgardan bir dal eğilecek,
  Ve çıplak bebekler ağlar!
  
  Evet, ilk zorlu raundu kaybettim,
  Ama Yüce, telafi etme şansı verecek!
  Ve sonra ben kendim düşmanı nakavt için göndereceğim,
  Yumruğum sürüngeni sıkıca çeneleyecek!
  
  Anavatan bana çok güç veriyor
  Tüm işkencelerin acısını yenmenin mümkün olduğunu!
  Ve bu dipsiz mezardan çık,
  Yutulmaması için, kızgın ayı!
  
  Biraz daha ve kurtuluş yakın -
  Düşmana karşı zafer kazanacağız!
  Komünizmin ışığı altında yaşamak,
  Böylece Güneş evi altınla doldurur!
  Ve kızlar şarkı söyledi ve yeni, ölümcül bir toptan ateş etti. Son derece zorlu savaşçılardır.
  Elena gülerek şunları söyledi:
  - Komünizm kurulacak, buna inanıyoruz!
  Catherine bu ifadeye katıldı:
  - Komünizmi inşa edelim ve bir zafer olacak!
  Euphrasia silahı aldı ve homurdandı, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve Panther'e vurdu.
  Sonra savaşçı ciyakladı:
  - Ah, komünizm, komünizm! Sofizm şiddetle ezilecek!
  Ve alnından ve uzaktan vurulan "Panter".
  Bunlar o kadar kolay vazgeçemeyeceğiniz kızlar.
  Şimdi Aralık geliyor... Japonlar, soğuk hava koşullarında neredeyse savaşmayı bıraktı.
  Ancak gökyüzünde, kış havasına rağmen, hala kavgalar var.
  İşte çaresiz hırsızlar gibi savaşan iki Japon pilot Toshiba ve Toyota.
  Toshiba, Sovyet uçaklarını çıplak ayak parmaklarıyla düşürür ve ciğerlerinin tüm gücüyle haykırır:
  - Süper bir kızım var!
  Bir Rus savaş uçağını yere seren ve inci gibi dişlerini gösteren Toyota, kendinden emin bir şekilde şunları doğruluyor:
  - Ve hiper bir kadın var!
  Japon kadınları, elbette, muazzam başlangıç gücüne sahip savaşçılardır. Bir samurayın onuru karşı konulamaz.
  Ama her durumda, gökyüzü hala tüm hızıyla devam ediyor.
  Ve karada, dört ninja kız Sovyet askerlerinin imhasını üstlendi.
  Mavi ninja kız bir değirmen resepsiyonu düzenledi, birkaç Rus savaşçının önünü kesti ve çıplak ayak parmaklarıyla devasa yıkıcı güce sahip bir bezelye bezelye fırlattı.
  Onu yırttı ve tweet attı:
  - Yaşasın Japonya!
  Sarı ninja kız da kılıçlarla kelebek tekniğini seslendirdi. Birkaç rakibin sözünü kesti ve ciyakladı:
  - Komünist intikam için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, yıkıcı bir yok etme hediyesi nasıl başlatılır.
  Sonra mırıldanıyor:
  - Japonya'nın büyüklüğü için!
  Kırmızı ninja kız, kılıçlarla bir helikopter resepsiyonu düzenledi. Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir ölüm armağanı fırlattı ve ciyakladı:
  - Aşkım için!
  Ve sonra şunu belirtti:
  - Peki komünist intikamını nereden alıyor?
  Rus askerlerini parçalayan ve çıplak topuğuyla tekrar el bombası atan sarı ninja kız şunları söyledi:
  - Ve kedili çorba olacak olmasına rağmen!
  Rakiplerini doğrayan ve çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi fırlatan beyaz ninja kız, şunları söyledi:
  - Komünizm fikirleri için kazanacağız!
  Ve dört savaşçı da koro halinde gülecek ve inci dişlerini gösterecek.
  Aralık çabuk geçti... Kuşatmadan sonra Almanlar hem Ufa'yı hem de Saransk'ı aldı. Ancak Ulyanovsk, tam bir abluka altında kaldı.
  Stalin, Yeni Yıl'ın ne pahasına olursa olsun Lenin'in doğduğu şehri tutmasını emretti.
  Ancak donlara rağmen Almanlar zaten Kazan'a yaklaşıyordu. Yani SSCB tam bir çöküşün eşiğindeydi.
  SSCB'de ne yapılacağı henüz netleşmedi ve fikirler.
  Stalin, Yeni Yılı Moskova'da ve sığınakta kutladı. Bakışları kasvetliydi ama savaşma arzusu azalmadı.
  Bu arada Hitler, sıcak olduğu Libya'da kendisi için bir saçmalık düzenlemeye karar verdi.
  Ve orada gladyatör kızlarla dövüş gösterisinin tadını çıkardı.
  Yılbaşı gecesi Moskova'nın bombalanması dışında pek bir şey olmadı.
  Ve ilk "Panther" -3 serisinin piyasaya sürülmesi. Bu tank "Tiger" -2 zırhının kalınlığına sahipti, ancak geniş eğimlere sahipti ve yalnızca kırk beş ton ağırlığındaydı. Ve yüksekliği iki metreden daha az azaldı. 1200 beygirlik güçlü bir motor, şanzımanla birlikte bir blokta ve karşısında yer alıyor. Arabanın kendisi mükemmel bir şekilde silahlanmış ve mükemmel optikler ve bir hidrolik dengeleyici ile ortaya çıktı. Ve dar tarette 100 EL'de 88 mm'lik bir top vardı, çok isabetli ve zırh delici.
  Gerda ve ekibi bu arabayla yola çıktı. Mükemmel ve daha hafif yürüyen aksam, karda mükemmel bir şekilde ilerledi. Bu tank genel olarak mükemmel. Ve geniş eğimli zırhı, arabanın alnını mükemmel bir şekilde koruyor. 150 milimetrelik kasanın üst kısmı özellikle yatayla 40 derecelik bir açıda güçlü bir şekilde korunuyor. Ve bu, doksan derecelik bir açıda yaklaşık 330 milimetre zırh. Panther-3 gövdesinin tepesine tek bir Sovyet topu giremez. Alt kısım, 120 mm'de ve aynı açıda vücudun alnının üçte birini kaplar ve ayrıca neredeyse aşılmaz.
  Kulenin alnı 185 milimetre kalınlığında ve 50 derecelik bir açıda, ayrıca Sovyet topları için delinmez.
  Ancak burada kenarlar 82 mm'de eğimli olarak daha zayıftır ve alınabilirler. Özellikle SU-100, yeni bir Sovyet kundağı motorlu top, üretim kolaylığı ve zırh delici topu nedeniyle birlikler arasında hızla popülerlik kazanıyor.
  Gerda, Sovyet birliklerine ilk atışı yaptı. IS-2 tankını deldi ve kendini şöyle ifade etti:
  - Bu iyi bir dövüşçü!
  Charlotte, düşmana ateş ederken ve çıplak topuğuyla düğmeye basarak Sovyet makinesini yararak şunları kaydetti:
  - Bu teknik neredeyse kusursuz!
  Çıplak ayak parmaklarıyla hızlı ateş eden, otomatik bir Alman topunu hedef alan Kristina şunları kaydetti:
  - Yerleşik zırh oldukça zayıf! Daha güçlü bir arabamız olurdu!
  Magda da çıplak ayağıyla ateş etti ve öfkeyle onu aldı ve bağırdı:
  - Sadece bir troyka olurdu, ama bir troyka eğlencesi olurdu!
  Ve kızlar hep birlikte güldüler ... Tank gerçekten çok iyi, özellikle sürüş performansı.
  Savaş testlerini ve araba E-100'ü geçti. Yine de ağır. Ama iyi korunuyor. Ve silahları o kadar kolay alınamaz.
  Ve içinde de Alman kızları oturuyor. Ve soğuğa rağmen çıplak ayakla ve bikiniyle.
  Rakiplere ateş eden ve düşmanı vuran Adala, mantıklı bir şekilde kendini ifade etti:
  Komünizm altında yaşayacağız!
  Ve çıplak bir topukla nasıl basılacağı ....
  Sovyet mevzilerine ateş eden, çıplak ayak parmaklarıyla rakiplerine vuran Agatha ciyakladı:
  - Ve zaferimizin büyüklüğü yüzyıllarca sürecek!
  Agnes ayrıca elbette çıplak ayağıyla Sovyet piyadelerine şarapnel attı ve haykırdı:
  - Hayır, Führer'e boyun eğmeyeceğiz!
  Tankın üzerindeki kız Athena, çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmanı yumrukladı ve ciyakladı:
  - Führer için, Führer için değil!
  Agnes güldü ve şunları söyledi:
  Biz bir süpermenler kabilesiyiz!
  Sovyet bataryasına ateş eden ve düşman mevzilerini yok eden Andriana dilini gösterdi ve şunları söyledi:
  - Almanların büyüklüğü gezegeni tanır!
  Ve sanki düşmana baskı yapacakmış gibi çıplak diziyle.
  Ateşi yöneten Agatha şunları kaydetti:
  - Ejderhayı parçalara ayıracağız ...
  E-75 tankı henüz hazır değildi. Führer, yüksek yokuşlarda en az 170 mm yan zırhla birlikte, yüksek hareket kabiliyeti için ağırlığın altmış beş ton ve motorun 1500 beygir gücü olmasını talep etti. Ve zaman aldı.
  Ama yine de Naziler kazanırken ... Ocak ayında Ulyanovsk nihayet düştü. Fritz, Gorky ve Kazan'a saldırmaya başladı.
  Şimdiye kadar Moskova'nın ötesine tırmandılar.
  Stalin öfkeliydi ama yapabileceği hiçbir şey yoktu. Aslında, burada ne yapıyorsun, tam bir başarısızlık ...
  Ama kızlar havada ve yerde savaşıyorlar...
  Böylece Natashka'nın SU-100'ü bir Alman saldırı uçağını hava saldırısıyla parçaladı. Oldukça havalı çıktı. Oldukça akıllı ve becerikli olmasa da. Bununla birlikte, Natasha hiç birinci sınıf öğrencisi değil ve nasıl oyacağı.
  . Şimdi kız olduğu ortaya çıktı v çoktan aşina tankı T -34. Sadece Biraz arkadaş _ Kule daha büyük ve _ alet kalibre 85 milimetre _ 76 yerine . Şasi Parça eski _
  kızlar kıvrılmış Açık yer _ Onlar _ gibi _ Ve önce , içinde bir bikini _ A Burada araba Sovyet üretim _ Yemek yemek Ve kabuklar Açık yer _
  Süpermen Natasha İle memnun görüş sırıttı :
  - bir Nerede faşistler mi ?
  Göründü içeri tankı resim genç temas erkek çocuk tweet attı :
  - burada Bu hangi tank _ göründü Açık cepheler ikinci dünya savaşlar v kırk dördüncü yıl Ve önce Şimdi o zamandan beri bulunan Açık silahlı Kırmızı ordu _ Ona karşı çıkıyor , E -25. kendinden itişli silah 88 mm ile top ve 120 mm cephe zırh _ Güzel dövüş !
  Gerçekten v mesafe İle büyük iş gücü Olabilmek dikkate almak Almanca kendinden tahrikli tabanca . çömelme , ile uzun varil _ yabancı _ olan kızlar Bu yüzden erken sol cepheler Harika vatansever savaşlar _ Ancak Süpermen Natasha hemen Aynı kaydetti :
  - O biz Belki al _ -de o uzunluk 71 EL'de . _
  Zoya Burada Aynı önerilen :
  - Yapmalı Gitmek v _'a hareket _ Olumsuz vur !
  Fütürist-Angelica v sıkıntı fark edildi :
  - burada kahretsin ! Hemen Aynı kaymış üst biz araba !
  Genç küratör-memurları öfkeyle beyan etti :
  - bir Bu Daha hiçbir şey ! E-75 öyleydi istemek Daha daha kötü ! Sen istemek onun hiç biri altında bir açı istemek Olumsuz deldi _ A Bu yüzden cesaret !
  Süpermen Natasha kendini geçti Ve tısladı :
  - nasıl doğru komünist ben _ Diyorum sana - için cehennem !
  Fütürist-Angelica havladı _ _ yalınayak ayak :
  - Gösteri yapalım !
  Sovyet araba bazı sıkı başladı ve _ vızıltı _ delmek Almanca v alın gerçek dışı Ve meli Girin bozuk v yönetim kurulu Ancak denemek Bu yapmak _ O itibaren onun uzun namlulu silahlar Nasıl kahretsin ... kalır sadece saymak Açık hız _
  Süpermen Natasha kızmak _ Ova Almanca ACS Evet Daha Daha kolay otuz dört Bu yüzden o aşar v özellikler . Burada Sen istemeden delireceksin _
  Sovyet araba gitmek Açık yakınlaşma _ İyi kutu vites daha iyi eski _
  Svetlana dinlenir çıplak topuklu Ve tweet'ler :
  - Führer hızlı Biz arkanı dön !
  Fütürist-Angelica onaylar gibi :
  - Hitler Biz yok edelim !
  altın saçlı Zoya kükredi :
  - ver ona acele etmek İle erizipeller !
  İÇİNDE Bu an ağır mermi Hitler'in silahlar memnun direkt olarak v temel kuleler _ kızlar kaldırdı Ve acı çekti v yırtılmış maden _
  VE Daha sonra bana bir saniye ver Tüm dört neredeyse olduğu ortaya çıktı kesinlikle külot çıplak ve asılı Açık raf . Altında yalınayak ayak güzellikler alev alev ateş _ Alev yaladı çıplak , zarif tabanlar kızlar _
  Süpermen Natasha sınanmış seğir ama _ o bacaklar olduğu ortaya çıktı sıkıca kenetlenmiş v pedler ve _ Çok hasta gergin damarlar _ Bu öyleydi klasik raf ile _ geleneksel kızartma topuklar _ A de kızlar bacaklar Çok eşit seksi ve _ ateş yalama _ tabanlar yapmak onların Daha daha çekici
  Ancak acı verici güzellikler _ Onlar denemek özgür ol Ancak pedler Çok dayanıklı _ A o Daha Ve kızlar valkyries _ telefonu kapatmak ağırlıklar _
  Aynı kadın savaşçılar v kısa etekler ile _ yalınayak ayaklar , çıplak eller , ama vücut kapalı simli zincir posta . Onlar tırmık maşalar yangınlar ve _ kusmak _ için köz topuklu kavrulmuş daha güçlü
  Burada Ve raf çıkıyor eklemler ve _ ateş kızartma alt _ A Burada Daha Ve prens Kral William'ın hanedanından ortaya çıktı . İÇİNDE eller de Ağustos çocuklar , değiş tokuş yapan prens-demiurge ikinci milyon SS'de bir pozisyon için dolar kırbaç itibaren dikenli tel _ A Daha Ve o valkyries ısınmak itibaren alev makinası
  Prens Tanrı göz kırptı ve _ Nasıl vurmak Süpermen Natasha İle kas geri _ Yine de kız Ve cesur ama _ o itibaren topuklu önce oksiput vurmak çok acı ki _ muhteşem çılgınca diye bağırdı .
  Sonraki vurmak erkek prens _ aşağı getirdi Açık Zoya . Ta Rağmen Ve sıkılmış sıkıca diş değil _ tuttu itibaren çığlık _ A Açık geri göründü kanlı çizgili Ve yanıklar _
  Barbaros Jr. İle sırıtış dedi ki :
  - Öğret Sen Daha gerek !
  Sonraki vurmak düşmüş İle Fütürist Angelica . VE Bu genç kadın Olumsuz tuttu itibaren çığlık _ erkek çocuk itti çocuklarımın yalınayak bacak v ateş _ ayıklandı çevik parmaklar kor Ve savurmak kızıl saçlı hayvanlar v yüz _ Ta çığlık attı Daha daha güçlü , acıyor !
  Barbaros Jr. İle memnun görüş dedi ki :
  - Ama Sen Aynı aranan İle Almanlar !
  Sonrasında kovuldu ve _ Svetlana _ Nasıl O Olumsuz sıkılmış çene ama _ Aynı çığlık attı . Tüm Aynı kırbaç itibaren sıcak , dikenli tel öyleydi Daha Daha acı verici , Nasıl alev altında yalınayak ayak . Tem Bunun üzerine _ kızlar çoktan eskiden yıllarca üstesinden gelmek olmadan ayakkabılar ve _ onların tabanlar bacaklar , çok elastik Ve dayanıklı _
  Ancak ateş Ve onların fırınlar _ valkyries çoktan v eller tutuyor ve _ kırbaç itibaren kırmızı sıcak tel _
  Süpermen Natasha içinde Tümü boğaz bağırdı :
  - Evet Ne Bu öyle mi ?
  Barbarossa Jr dedi ki:
  - İnatçı hanımların sorgulanması! Esaret altındasın ve her şeyin hesabını vereceksin!
  Nataşa kaydetti:
  Böyle ölmek istemiyoruz! Hadi, bırakın gidelim, savaşmaya devam edeceğiz!
  Barbaros Jr homurdandı:
  - Neden gitmene izin verdin?
  Angelika cevap verdi:
  - Biz cadıyız ve bizi kurtaracak adama olabilecek en değerli hediyeyi verebiliriz!
  Barbarossa Bock şaşırmıştı:
  - Evet, bana ne vereceksin?
  Natasha kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Seni ebedi bir gençlik yapacağız ve asla yaşlanmayacaksın!
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Evet, gitmene izin verebilirim! Ama bunu nasıl kanıtlayabilirsin!
  Nataşa şunları söyledi:
  "Elini ateşe sokarsan canın yanmaz!" Sihir yapabildiğimizi göreceksiniz!
  Barbaros Jr. ihtiyatla elini ateşe soktu, kaydırdı ve gülümseyerek cevap verdi:
  - Evet yapabilirsin! Peki, benim ölümsüzlüğüme karşılık senin özgürlüğün ne ki!
  Ve kızların yeni bir şansı var. Ve savaş hala devam ediyor ... Ocak ayında Gorki ve Kazan alındı.
  Şubat ayı başlarında Almanlar, Finliler ve İsveçliler Karelya'yı ele geçirdiler ve Arkhangelsk'e saldırmaya başladılar. Durum dramatik bir şekilde kötüleşti.
  Elizabeth, SU-100'e bu şehre transfer edildi.
  Orada savaşıyordu. Şubat ve don. Ama kızlar hala çıplak ayakla dövüşüyor.
  SU-100, kurşun geçirmez korumaya sahip yalnızca on sekiz ton ağırlığındadır. Savunmasız ama hareketli. Ve pusuda durması gerekmiyor, vurulmaması için hareket etmesi gerekiyor.
  Hareket ettiğinizde tank ısınır ve çıplak ayaklı ve bikinili kızlar o kadar üşümez.
  Nazilere ateş eden Elizabeth şarkı söyledi:
  - Ama şartlar bunlar! Ve işte Çarşamba! Ancak, soğuk sağlığınız için iyidir! Soğuk hava sağlığımıza iyi geliyor!
  Ve çıplak ayakla, Nazilere nasıl saldırılacağı. Ve T-4 bu küçük tank bozuldu.
  Savaşçılar, devasa bir sınıfın savaşçıları olarak belirtilmelidir.
  Ekaterina ayrıca çıplak ayakla ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm olmak!
  Ayrıca düşmana ateş eden ve onu yumruklayan Elena sağır edici bir şekilde güldü:
  - Çılgın bir zafer bizi bekliyor!
  Soğuktan morarmış çıplak bacaklarıyla Wehrmacht'ın tanklarını delip geçen Ephrasia kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Bizi hiçbir şey durduramaz!
  Bu savaşçılar süper!
  Ama ne yazık ki kahramanlıkları son derece küçük... Arkhangelsk de düştü... Belli ki yeterli cephane yok....
  Almanlar arkadan Moskova'ya doğru ilerliyor. Mart ayında, Ryazan için savaşlar başladı. Hitler'in orduları doğudan akıyor...
  Bazı acil adımlara ihtiyaç var.
  Moskova hala direniyor ve Stalin bir güvenlik konseyi topladı. Tartışma gergindi. Yeni fikirler yoktu.
  Yalnızca Beria şunları önerdi:
  "Belki de Üçüncü Reich'a herhangi bir koşulda gerçekten barış teklif etmeliyiz, yeter ki bize dokunmasınlar!"
  Stalin öfkeyle cevap verdi:
  - Bu yapıcı bir yaklaşım değil Yoldaş Beria! Güçlü hamlelere ihtiyacımız var!
  Mareşal Vasilevsky dürüstçe cevap verdi:
  - Ekselanslarının rezervi yok! Neredeyse hepsi eşit olmayan savaşlarda yere düştü. Seride SU-100'e ek olarak başka türde yeni silah bulunmuyor. Doğru, IS-3 yakında hazır olacak, ancak bu tankı üretmek zor ve mevcut koşullarda onu seri hale getirmek zor olacak.
  Mareşal Zhukov öfkeyle şunları kaydetti:
  - Kazanamıyorsanız, geriye kalan tek bir şey var - onurlu bir şekilde ölmek!
  Stalin bir şey söylemek istedi ama kısa etekli yalınayak bir kız belirdi. Çıplak topuklarını göstererek bir haber getirdi.
  Stalin gözlerini onun üzerinde gezdirdi ve öfkeyle kükredi:
  - Leningrad, açlığa dayanamadı ve aylarca süren abluka düştü! Şimdi ikinci şehrimiz Fritz tarafından ele geçirildi!
  Mareşal Zhukov ellerini açtı ve şunları kaydetti:
  - Ah, büyük Stalin ... Bu korkunç!
  Beria'nın önerisi:
  - Belki bunun şerefine bin kişiyi vurursun?
  Başkomutan haykırdı:
  - Kapa çeneni seni kel salak! Bir şey yapılması gerekiyor!
  Molotov kekeleyerek ve gergin bir şekilde kızların çıplak dizlerini okşayarak önerdi:
  - Almanlara geçici bir ateşkes teklif edelim ve ancak o zaman herhangi bir koşulda barış müzakerelerine başlayalım.
  Stalin gakladı:
  - Denemek! Ama teslim olmayacak. Moskova düşecek, gerilla savaşı yapacağız!
  Beria gurur verici bir sırıtışla şunları kaydetti:
  - Ama bu sadece insanların çektiği acının boyutunu artıracak, Yoldaş Stalin. Belki...
  Stalin kararlı bir şekilde yumruğunu masaya vurdu:
  - HAYIR! Molotof müzakere teklif etsin! Ve başka hiçbir şey, sonuna kadar bok!
  Almanlar, Mart ayı ortasında Ryazan'ı kuşattı. Cephane sıkıntısı yaşayan Sovyet birlikleri, şehirden bir atılım yaptı.
  Alenka ve ekibi baharda eriyen karda çıplak ayakla koşuyor.
  Kız Nazilere ateş ediyor ve şarkı söylüyor:
  - Ruhumuza şan, büyük ülkeye şan!
  Ve çıplak ayağıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlatacak. Ve Nazileri her yöne dağıtın.
  Rakiplere ateş eden Anyuta şunları yaptı:
  - Ve darbemiz, kutsal bir hediye ve bir ücret!
  Alla ayrıca koşar, Nazilere ateş eder, çıplak ayağıyla patlayıcı bir kömür paketi fırlatır ve tıslar:
  - Asla pes etmeyeceğiz!
  Ve şimdi, Nazilere ateş eden ve onları iyice biçen ve dişlerinin sırıtmasıyla hırlayan ışıltılı Mary ciyaklıyor:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve çıplak topuğu, yıkıcı bir ölüm ve ezilme paketi gönderdi.
  Nazilere ateş eden Marusya oldukça mantıklı bir şekilde şunları söylüyor:
  - Komünizm asla solmayacak!
  Düşmana ateş eden ve safları azaltan Matryona, oldukça mantıklı ve rasyonel bir şekilde şunları söylüyor:
  - Ve partiye olan inanç yüzyıllarca kalacak!
  Ve çıplak ayak parmakları bir yok etme hediyesi verecek.
  Kızlar ringden kaçtı. Ancak durum hala gergin.
  Ve gidecek hiçbir yerleri yok.
  İlkbaharda çözülme, Almanların ilerlemesini biraz geciktirdi. Ayrıca Naziler Japonya ile birleşerek Orta Asya'yı işgal etmeye başladılar.
  Bu da dikkatlerini dağıttı ve April nispeten sakin geçti. Ve Mayıs ayında, ilk Sovyet tankı IS-3 nihayet piyasaya sürüldü. Ve 1 Mayıs geçit törenine teslim edilebilir.
  Yaşlı ve zayıflamış Stalin buna baktı, eğildi. İfadesi ölümcül derecede yorgundu.
  IS-3, üretimdeki zahmet nedeniyle hala seri hale gelemedi.
  İkisinden temel farkı sadece kulenin şekliydi. Uçan daire gibiydi ve alnı turna gagası gibiydi. Tabii ki, artan eğim açısı ön kısmı iyi korudu, ancak üretimi karmaşıklaştırdı. Ek olarak, alnın alt kısmı savunmasızdı ve oraya bir mermi isabet ederse, artık sekmedi.
  Stalin elini salladı ve sığınağa girdi, bir sonraki Nazi baskını başladı. Ters kanatlı TA-400 ve Yu-287 hava saldırılarına katıldı.
  Ve yine telsizden kanatların yönlendirdiği balistik füzeler ateşlediler.
  Kremlin önemli hasar aldı.
  Stalin, Moskova'larının uçuşunu ciddi şekilde düşündü.
  Mayıs ortasında, Orta Asya'nın yeniden dağıtımını tamamlayan Naziler, Moskova'ya doğudan ve batıdan bir saldırı başlattı. Başka bir şiddetli savaş başladı.
  Sovyet birlikleri kahramanca savaştı. Ancak güçler çok eşitsiz. E-75 Tiger-3 tankları da savaşlarda boy gösterdi. Ve büyük ölçüde "Panter" -3. Diyelim ki bu tür kavgalar olağanüstü.
  Mayıs ayının sonunda, Haziran ayının başında, Naziler Moskova'nın neredeyse tamamen kuşatılmasını tamamladı.
  Stalin, başkentte kalacağını ve orada ölene kadar duracağını ciddi bir şekilde ilan etti.
  Moskova bombalandı ve bombalandı. Üstesinden gelinmesi o kadar kolay olmayan çok güçlü savunma hatları ile çevriliydi. Başkentte büyük cephane ve yiyecek stokları toplandı.
  Ve yeraltı şehrinde Stalin nispeten güvenliydi.
  22 Haziran 1945'te, Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın başlamasının üzerinden tam dört yıl geçtiğinde, Hitler, başkente yapılan saldırıyı topçu ve uçaklarla sistematik olarak yok etmek yerine durdurma emri verdi. Ve güvenle bombalamaya devam edin.
  Temelli bir saldırı Sibirya'ya taşındı. Bu şehirler karı örtene kadar Sverdlovsk ve Chelyabinsk'i almak gerekiyordu ... Haziran sonunda Temmuz başında her iki kilit şehir de inatçı savaşlardan sonra alındı ... Almanlar Sibirya boyunca ilerliyordu. Sovyet köyleri birer birer düştü.
  Burada Eylül 1945'te Naziler Novosibirsk'e yaklaştı. Bu yerleşim için de çatışma çıktı.
  Kızıl Ordu, yerel milislerin yanında savaştı. Tamara burada bir kahraman gibi savaştı.
  Eylül ayının sonu, kar yağıyor ve hava buz gibi. Ve kız taburu çıplak ayakla savaşır ve harika bir kahramanlık gösterir.
  Ve savaşçılar panterler gibi savaşırlar.
  Tamara döndü, çıplak ayağıyla patlayıcı bir kömür paketi fırlattı ve ciyakladı:
  - Bizi kimse durduramaz! Bizi kimse yenemez!
  Diğer kızlar umutsuzca kükredi:
  - Öleceğiz ama teslim olmayacağız!
  Ve savaş devam ediyor...
  Novosibirsk ancak Kasım başında düştü... Savaş devam etti. Sovyetler Birliği hala teslim olmadı. Moskova kuşatıldı ve ateş altındaydı.
  Yeraltı şehrinde, stratejik bir yiyecek ve mühimmat kaynağı depolandı, böylece bir süre dayanmak mümkün oldu.
  Almanlar şehri sürekli bombaladı ve bombaladı.
  Ayrıca yeni bir ağır tank olan "Rat" ortaya çıktı. Bu makine iki bin ton ağırlığındaydı ve birkaç topla donatılmıştı.
  400 mm zırhlı bir araç, yarma tankı olarak kullanıldı... Bir savaş testini geçti....
  Ancak kirpilere takıldı ve ona çarpan bir kamikaze pilotu tarafından yok edildi.
  Bununla birlikte, yeni tank "Rat" -2 daha da büyük ve ağır görünüyordu ...
  Stalin, henüz alınmamış olan 1946 Yeni Yılını Moskova'da kutladı. SSCB'nin büyük lideri bir mucizeye güveniyordu. Moskova gerçek bir kale şehri haline geldi.
  Yiyecek tedariki birkaç yıl daha dayanabilir ve bombalama ve bombardıman nedeniyle nüfustaki düşüş göz önüne alındığında daha uzun sürebilir. Ancak mühimmat, saldırıların hızına ve yoğunluğuna bağlıydı.
  Beria yine de şunları söyledi:
  - Belki Stalin Yoldaş, özgürlüğümüz konusunda Hitler'le aynı fikirde olur?
  Başkomutan, kararlı bir şekilde, yumruğunu masaya vurarak şunları söyledi:
  - Yamyamlarla konuşmam Lavrenty! Anlıyor musunuz!
  Beria içini çekerek şunları söyledi:
  Bir mucize umalım!
  Stalin gaklayarak şunları söyledi:
  -Sabır ve biraz çaba!
  . SON SÖZ
  Yeni 1946, yerel savaşlarda gerçekleşti. Almanlar ve Japonlar yavaş yavaş tüm büyük şehirleri ele geçirdi. Verkhoyansk, Ağustos ayında düşen son şehirdi. Almanların piramit şeklinde yeni AG-50 tankları vardı.
  Tamara ve ekibi, Verkhoyansk'ta çaresizce savaştı.
  Kızlar her zamanki gibi yalınayak ve bikiniliydi.
  Ölümüne durdular. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül güç içeren patlayıcı paketler fırlattılar.
  Ve sonra, cephane bittiğinde, bodrumlardan ve tünellerden taygaya girmeyi başardılar.
  Bir gerilla savaşı olsa bile silaha sarılmaya ve yeniden savaşmaya hazırdılar.
  SSCB'de partizan bölgeleri ortaya çıktı ve bir yeraltı savaşı başladı.
  Başkent hala direniyordu, bu yüzden Hitler onu aç bırakmak ve birçoğu çoktan ölmüş olan askerlerini kurtarmak istedi.
  Bu arada kızlar, çeşitli yol ve yöntemlerle Nazileri ve Japonları yok ettiler.
  Özellikle Natasha ve ekibi.
  VE olduğu ortaya çıktı Tekrar v T -34-85. tabii ki araba aynı değil _ yeni _ VE kırkın sonu için altıncı Yılın modası geçmiş
  A Burada Ve AG -50. hatırlatıyor Düşük piramit İle Çok uzun varil _ Araba bütün altmış beş ton _ Kalınlık zırh ortak Tümü açılar 250 mm altında eğin _ İçin kabuklar T -34 kesinlikle aşılmaz _
  Süpermen Natasha v sıkıntı tısladı :
  - bu Nasıl görev ! Toplamak dağ !
  Fütürist-Angelica etrafa bakındı . Şimdi Onlar vardı v onun geleneksel bikini _ VE bir şey _ _ güzellik gelmek Açık akıl _
  A Svetlana preslenmiş Açık Kaldıraç yalınayak topuklu Ve sürdü tankı _ O tısladı :
  - Manevra ! Sadece manevra !
  AG -50 ile donatılmıştır güçlü 105 mm top İle uzun gövde 100 EL'de . _ O hünerli vurmak Açık büyük mesafeler _ Tem bitti y _ otuz dört İle kalite zırh önemli değil Bir vurmak Ve son _
  Svetlana başlar sallanmak Sovyet tankı _ Burada düşman vuruyor _ mermi eşit biraz endişeler zırh _ Ancak İle neyse ki kayıyor . A Nihayet güç devasa - uranyum çekirdek _
  Süpermen Natasha fısıldadı onların kırmızı dudaklar _
  - Açık simgeler İle üzüntü tekrar yüzler _ imparatorluk doğmak !
  Fütürist-Angelica _ kullanarak çekim yalınayak parmaklar bacaklar _ mermi memnun v Hala ayakta piramidal tankı _ VE kaydı İle zırh v sekme . Çoktan Çok o eğik Ve çimentolu _
  Almanca tabii ki tank aynı , aşılmaz , ile Tümü açılar eşit İçin IS -7. A çoktan Nerede önce o T -34-85.
  Tekrar Almanca vuruyor ... Svetlana preslenmiş çıplak topuk Açık frenler _ VE abilir kaçmak tankı itibaren yenilgi _ Rağmen ölümcül hediye doğru kaymış hiç yakın .
  Süpermen Natasha v öfkelenmek dedi ki :
  - Evet Biz Ve sıkışmış !
  Fütürist-Angelica kıkırdadı _ O soğukkanlılıkla koparılmış İle kendim sütyen _ maruz yüksek göğüs İle çilek meme uçları Dişlerini gösterdi onların inci dişler _ VE tweet attı :
  - Korkak Olumsuz oynar v hokey !
  VE preslenmiş kırmızı meme ucu Açık tetik . Çok Burada o gözü pek Ve köpüklü dişi şeytan A Belki nazik , Rusça melek somutlaştırmak _
  mermi dışarı uçtu itibaren Olumsuz çok fazla uzun namlu _ Geçti ... Ve memnun direkt olarak v gövde Almanca arabalar . _ reddedildi onun beğenmek üflemek krakerler _
  VE Tüm dört kızlar koro , havladı :
  - bir , iki - ben vur ! bozuk İle boynuzlar Bu yüzden verdi !
  VE Nasıl sallamak Onlar onların yalınayak bacaklar _ Burada Bu kızlar ! A Ne zaman de çekim kullanmak çıplak göğüs _ _ v yüz bir kere daha verimli
  Süpermen Natasha İle gülümsemek fark edildi :
  - bu tankı Şimdi İçin biz güvenli . Ancak Nasıl onun yok etmek
  Zoya İle gülümsemek önerilen :
  - bir v mücadele kovboy stil , biz onun süpürmek !
  Svetlana hızlandırılmış hareket onun tankı _ Ancak düşman , aniden Geri Döndü Ve koştu kaçarken _ O hızlandırılmış harika hızlı : hepsi Aynı gaz türbini motor _ VE öyleydi Açıkça _'dan daha hızlı T -34-85.
  güya fil kaçtı itibaren puglar _ Tüm istemek hiçbir şey Ancak filler bilgi birikimi taşınmak eşit Çok hızlı _
  Süpermen Natasha öfkeyle etkilenmiş İle zırh yalınayak ayak Ve kükredi :
  - İşte ! Kuyu Nasıl hepsi aynı _ Biz geride kaldı itibaren faşistler !
  Zoya İle üzüntü v ses , şarkı söyledi :
  - hepsi imkansız _ _ v bizim dünya !
  VE salladı onun saç , renkler yaprak altın _
  Fütürist-Angelica İle zevk şarkı söyledi ve _ piyasaya sürülmüş bir diğer kabuk _ O vurmak v zırhlı kıç Ve kırıldı _
  - git ikisinden biri rüyalar benzeri görülmemiş ... Dokuma ikisinden biri çelenkler gecikmiş ... sessiz öyleydi Gerasim bazen ! _ _ Şimdi O yeminler müstehcenlik !
  Svetlana kesinlikle fark edildi :
  - Şah mat azarlama _ _ kaba !
  Süpermen Natasha bir şey istedim _ _ _ söylemek esprili _ Ancak Burada göründü bir diğer faşist tankı _ Açık Bu bir kere E -75. Aynı İyi korumalı v alın , ama fazla daha kötüsü İle tahtalar _ Bu doğru mu, otuz dört onun Tüm eşittir Olumsuz delmek _
  Açık Bu kez , Zoya attı İle kendim sütyen _ VE maruz kırmızı meme ucu
  Alınmış Ve preslenmiş Emzirme Açık tetik . silah çalıştı ...
  mermi Tekrar memnun direkt olarak v gövde cüsseli silahlar . VE yüz beş milimetrik Bir silah ortaya çıktı itibaren bina _
  VE Bu Almanca koştu kaçarken _ İyi yol çıktı itibaren bina en çok korumalı makineler _ _ soymak İle sandıklar _
  Süpermen Natasha çok memnun belirtilen :
  - burada bak ! Biz biz kazandık !
  A Burada Ve üçüncü tankı _ Açık Bu kez " kraliyet" aslan ." -de o silah , bombacı kalibre 450 milimetrede . _ Çok Eğer siktir et o zaman bir kaç hiç Olumsuz görünecek .
  Süpermen Natasha Açık Bu bir kere karar verilmiş film çekmek kendisi _ havalandı sütyen _ Hangi de o hepsi aynı _ yüksek ve _ elastik göğüs _ _ gibi taze de kızlar _ VE savaşçı Nasıl alacak Ve presler yakut meme ucu
  mermi uçtu ... Ve " Kraliyet aslan " alındı direkt olarak v gövde _ VE büyük araba Nasıl patlamak _ Ne Ve çift ayakta İle kenarlar tanklar uçtu Açık bazı yüzlerce metre .
   Evet Ve otuz dört salladı _ Araba neredeyse Olumsuz yuvarlandı ve _ ortaya çıktı yırtık itibaren toprak _
  Fütürist-Angelica eşit vurmak de iniş alın , bağırarak :
  - sanki atlar eşekler !
  VE tehdit bozuk yumruk _
  Süpermen Natasha öyleydi memnun ve _ sırıttı inci , çok büyük dişler :
  - burada Biz verilmiş İle düşman ! Nasıl gerekiyordu !
  Zoya ile şarkı söyledi zevk :
  - Aşk Ve ölüm ! İyi Ve kötülük ! Ne kutsal Ne günahkar ... Bir bana göre Bilmek Tüm eşittir !
  VE kız etkilenmiş yalınayak bacak İle maden _
  Sonraki düşman E -100. Araba tehlikeli _ İLE bomba atıcı ve 75 mm _ top İle Çok uzun varil _ Çok saldırı değişiklik ve _ hünerli yerine getirmek rol Ve savaşçı tanklar _ A yetmiş beş milimetre silahlar İçin Sovyet tankı epeyce yeterli _
   A gövde bombardıman uçağı kapalı şapka _
  Süpermen Natasha kendini geçti de yardım yalınayak bacaklar ve _ tweet attı :
  - Pekala , hadi onun yendi mi
  Zoya , rock diş , kabul edildi _
  - Elbette yaparız ! _
  Fütürist - Angelica kırmızı meme ucu preslenmiş Açık tetik . silah çalıştı _ tükürdü öldürücü şarj . VE kesintiye uğradı nispeten ince ama _ Ancak uzun gövde Almanca silahlar .
  Svetlana coşkuyla tweet attı :
  - Harika ! A Şimdi vermek Ateş ben !
  VE savaşçı Aynı maruz bana ait gövde _ -de Tümü dörtlü göğüs Açık yükseklik _ VE Çok eşit güzel , seksi , baştan çıkarıcı . Bu yüzden İle çok kızlar istiyorum yapmak aşk _ Peki ne _ Belki olmak daha iyi onlar ? Muhtemelen sadece _ diğer kızlar !
  VE Burada genç kadın yakalanmış an ne zaman kap başlamak aç . VE kullanarak bana ait kırmızı meme ucu gibi _ Serbest bırakılacak mermi İle Almanca bombacı _
  A bozuk Olumsuz yönetilen eşit Ve göz göz kırp ... nasıl alacak Ve patlar ... İçinde Tüm taraflar dağınık sigara içmek maden _
  Svetlana ovuşturdu kendin güçlü eller Ve ciyakladı :
  - ben fahişe otantik ejderha !
  VE Nasıl gülmek ! VE evet _ al gösterecek dil !
  Süpermen Natasha alınmış Ve coşkuyla şarkı söyledi :
  - Vatansever ! Sovyet vatansever ! Kaç tane bozuk öldürdü sen !
  Zoya aldı bir şarkı ve sallayarak çıplak göğüs , devam etti :
  - Vatansever ! Kırmızı vatansever ! VE Açık kızlar Tüm senin rüyalar !
  VE Aynı savaşçı Nasıl alacak Ve yüksek sesle gülmek ! VE küçük dil gösterecek ! VE sırıtış dişler - sivri dişler !
  VE yalınayak bacaklar hareket edecek kaldıraç ...
  Buradaki kızlar, modası geçmiş bir tanka sahip olmalarına rağmen açıkça ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ve partizanlığa devam ediyorlar.
  Ancak 20 Nisan 1947'de Moskova'ya yeni bir saldırı başladı. Japonlar, Türkler ve tüm yabancı ordu katıldı.
  Sonunda Hitler'in sabrı tükendi ve SSCB'yi bitirmeye karar verdi. Ve kişisel olarak, Rusya topraklarında hala alevlenen gerilla savaşını onunla ilişkilendiren Stalin ile.
  Mesela, Moskova düşerse, o zaman savaş şüphesiz sona erecek.
  Ve kararlı, genel bir saldırı başladı.
  Süper ağır tanklar "Rat" -2, "Canavar", E-200, E-500 ve diğerleri de saldırıya geçti.
  Birincisi, şehre balistik füzelerle ateş açıldı.
  Ve Üçüncü Reich'in savaş, yenilmez disketleri de kullanıldı. Donanma böyledir.
  Alenka ve ekibi cesurca Almanlarla karşılaştı ve onlara karşı savaş verdi.
  Alyonka çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı, bir patlama yaptı ve kükredi:
  - Rus ruhu için!
  Rakiplerine ateş eden ve düşman saflarını biçen Anyuta, çıplak topuğuyla cıvıldadı ve ölüm paketine yenik düştü:
  - Komünizmin büyüklüğü için!
  SSCB düşmanlarına ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla bir bomba atan Alla ciyakladı:
  - Komünizmdeki Rus Ana için!
  Düşmana iyi niyetli ateş açan ve kendinden emin bir şekilde onu biçen Maria, dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  - Rusya'nın yeni bir lidere ihtiyacı var!
  Matrena, rakiplerini vurup kendinden emin bir şekilde yok ettiğini ve çıplak ayak parmaklarıyla başka bir ölüm hediyesi verdiğini kaydetti:
  - Tabii ki gerekli!
  Ve piste düşen atışından iki Alman tankı çarpıştı.
  Nazilere ateş eden Marusya enerjik bir şekilde şunları kaydetti:
  - Her şey SSCB'deydi ama sayıyı düşman aldı!
  Ve çıplak topuğuyla, cani ve amansız olanı nasıl başlatacak!
  Alenka arkadaşlarını cesaretlendirdi:
  - Rus'u gömmek için acele etmeyin! Ayrıca yapacak işlerimiz var!
  Ve çıplak ayağının parmaklarıyla yıkıcı bir yok etme armağanı fırlatacak.
  Nazilere ateş eden Anyuta, bununla aynı fikirdeydi:
  - Düşmanları şiddetle yeneceğiz, Anavatan nehri kurumayacak!
  Ve çıplak, yuvarlak bir topukla, kız enerjik bir şekilde düşmanı alacak ve ona yenik düşecek.
  Nazilere ateş eden ve bir sapandan bir parça patlayıcı salan, çıplak ayak parmaklarıyla ipi çeken Alla, şunları söyledi:
  - Sadece bir süpermen olacak - Stalin'in yerini alacak!
  İnanılmaz bir isabetle ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atan Maria, yüksek sesle konuştu:
  - Değişmeyen her şey, her şey daha iyi!
  Matryona, iyi niyetli atışlarla Fritz'i yere seriyor. Ve sonra, çıplak ayağıyla tanka zarar verdikten sonra şunları kaydetti:
  - Biz değişmez ve kahraman irademizle!
  Marusya çıplak ayaklarıyla bir sürü el bombası attı. Böylece Nazilerin kundağı motorlu silahı ters döndü ve gıcırdadı:
  - En güçlü olacağım!
  Taşıyıcıyı Nazilerden bir atışla deviren Alla, çıplak topuklu el bombaları fark etti ve düzeltti:
  - Ben değil, biz! Her şey daha güçlü!
  Alyonka, hareket halindeyken beste yaparak dövüş havasını yükseltmek için şarkı söyledi. Ve Nazilere ateş eden diğer kızlar ayağa kalktı;
  Biz SSCB ülkesinin kızlarıyız.
  Tüm dünyaya meşale olan ...
  Bir örneğin büyüklüğünü gösterelim, bilelim,
  İşte söylenen kahramanca işler!
  
  Kızlar kırmızı bayrak altında doğdu,
  Ve çıplak ayak donun içinden geçiyor ...
  Kızları ve oğulları Rus için savaşıyor,
  Bazen gelin adama bir gül verir!
  
  Evrenin üzerinde bir kırmızı bayrak olacak,
  Bir meşale alevi gibi parla...
  Sonuçta, kahramanca bir vuruşumuz var,
  Ve afişimiz kırmızı bir çanta gibi parlıyor!
  
  İnanma kahrolası faşist geçmez,
  Ve Rus ruhu asla solmayacak...
  Zafer sonsuz bir hesap açacak,
  Herkese merhaba diyelim!
  
  Rusya harika bir ülke
  Halklara komünizm verdiniz...
  Sonsuza dek cömertçe Tanrı tarafından verilen,
  Anavatan için, mutluluk ve özgürlük için!
  
  Düşman Anavatanı yenemeyecek,
  Ve ne kadar acımasız olursa olsun kurnaz ...
  Yenilmez Rus ayımız,
  Rusya'nın askeri zaferiyle çok ünlü!
  
  Güzel Sovyet ülkesi
  İçindeki kızlar güzel oldukları için gurur duyuyorlar ...
  Bize sonsuza dek doğuştan verildi,
  Ve adil Komsomol üyeleri olalım!
  
  Moskova'nın varoşlarında savaşıyoruz,
  Kar fırtınası ve kızlar yalınayak ...
  Vatanı Şeytana vermeyelim,
  Tırpanla bile isabetli ateş ediyoruz!
  
  Bu yüzden bir öfke içinde kızlar kavga etmeye can atıyor,
  Ve topukla çıplak bir patlama paketi atıyorlar ...
  O sadece havalı göründüğü için faşist.
  Aslında, sadece kötü bir Cain!
  
  Düşmanlar kızları yenemez,
  Öyle bir yıldızın altında doğmuşlar ki...
  Yenilmez canavar bizim ayımız,
  Anavatanı kim eş yaptı!
  
  biz rus kızları iyiyiz
  İşkenceden ve dondan korkmuyoruz...
  Ve püskürtün, kötü kalabalığın saldırısına inanın,
  Düşman dozdan sinirlenecek!
  
  Düşman Moskova'dan geri çekilmeyi başardı,
  Çok fazla gücü olmasına rağmen...
  Biz kızlar kendimizle gurur duyuyoruz
  Rakipler mezarlara kayboluyor!
  
  İnanma, Ruslar düşmanlara yenilmez,
  Bezden gelen her şövalyeden beri ...
  Avcı ava dönüştü,
  Ve düşman hala bir çocuk!
  
  Ama Rus ruhu, büyük ruha inan,
  İçinde, bilirsiniz, bu tür güçler gizlidir ...
  Kabarık olarak düşmana ezilecek,
  Ne de olsa şövalyeler savaşlarda yenilmezdir!
  
  şüphelerinizi bırakın kızlar
  Biz dünyanın en cesur bilenleriyiz...
  Şeytanın ordularını cehenneme atalım,
  Tüm düşmanları tuvalete batıralım!
  
  Kutsal savaş sona erecek
  Gezegende barış ve sabah olacak....
  O sonsuza dek verilen güneşle birlikte,
  Sonsuza dek yaz için!
  
  Ve zafer içinde sonsuz komünizm,
  Ve Lenin ve büyük Stalin bizimle ...
  Kanlı bir filmde, sadece şimdi faşizm var,
  Ve irademiz çelikten güçlüdür!
  
  Rusyam yüzyıllardır hüküm sürüyor
  Ve tüm evrene mutluluk verdi ....
  Çelik yumruk gücü lazım
  Ve hüner, ama makul bir dökülme!
  
  
  
  HARİKA SİLAHLAR YARATAN BÜYÜKLER
  O sırada Tiger tarafından test edilen Gerda, Charlotte, Magda ve Christina da gelecek vaat eden bir model geliştiriyorlardı: Panthers -2. Kızlar motoru ve şanzımanı bir bloğa yerleştirdiler ve kuleyi daraltıp küçülttüler. Ve şanzıman motorun kendisine monte edildi. Sonuç olarak, "Panther" -2'nin iki metrenin altında bir siluet olduğu ortaya çıktı ve mürettebat sayısı üç kişiye düşürüldü. Gövde alnının zırhının kalınlığı, büyük eğimlerde 120 mm'ye ve eğimlerde yanların 82 mm'ye yükseldi. Kuleler ise 150 mm alnına ve 82 mm yanlara kadar eğimlidir. Aynı zamanda aracın tamamı 35 tona düşürüldü, bu da 700 beygir gücündeki bir motorla geçilmesini mümkün kıldı ve tankın hızını ve manevra kabiliyetini artırdı. Aynı zamanda, arabanın yol tutuşu da iyileştirildi ve şasi daha hafif hale geldi ve onarımı ve bakımı çok daha kolay hale geldi. Pratik ve kullanışlı olan toplam altı silindir vardır. Hitler "Panther" -2'yi beğendi ve diziye kırk üç Eylül'den itibaren girdi. Araba, iyi, zırh delici ve hızlı ateş eden bir topla başarılı. Mükemmel ergonomi ile hızlı bir şekilde çalıştı ve hareket etti.
  Ve en önemlisi, üretimi daha kolaydı ve daha az metal gerektiriyordu. Ve aynı zamanda, sermayenin hayatta kalmasıyla ayırt edildi. Geniş zırh eğimlerine sahip böyle bir arabayı kırmak o kadar kolay değil.
  Sovyet birliklerinin ciddi bir sorunu var. Ayrıca Almanlar, Fau programı yerine popüler bir savaşçının geliştirilmesine yatırım yaptı ve üretimi basit ve ucuz, çok hafif ve manevra kabiliyeti yüksek XE-162'yi yarattı.
  Bu makinenin daha uygun koşullarda geliştirildiği ve kullanımı nispeten kolay olduğu ortaya çıktı. Ve başa çıkması onun için o kadar kolay değil.
  Sovyet ve müttefik birliklerine şiddetli hava savaşları dayattım. Savaş uçağı boşken yalnızca bir buçuk ton ağırlığındaydı ve neredeyse tamamen tahtadan oluşuyordu. Böylece makinenin son derece verimli olduğu ortaya çıktı.
  Durum, Alman kızlarının aktif olarak havacılık birimlerine girmeye başlamasıyla daha da kötüleşti.
  Albina ve Alvina, kural olarak çıplak ayakla ve tek bikiniyle aktif olarak gol atmaya başladılar. Ve bu kızlar yıkılamadı. Ve kendileri de düşmanı çok aktif bir şekilde kestiler. Ve bu sarışınlar ne kadar güzeldi: sadece gerçek Aryanlar!
  Albina zarif bir bacakla tetiğe basıyor ve birkaç Sovyet uçağını yere indiriyor ve ciyaklıyor:
  - Üçüncü Reich'a şeref!
  Alvina kırmızı meme ucuyla tetiğe basıyor ve üç Sovyet arabasına çarparak kükredi:
  - Anavatanımıza şan!
  Dövüşen kızlar - zayıf olduklarını söyleyemezsiniz. Hayır, çok saldırganlar ve herkesi paramparça edebilirler.
  Bir bütün olarak atılgan, bu ordu. Ve kışın cephe hattı dengelendi. Mainstein bir karşı saldırı başlattı ve Sovyet birliklerini Dinyeper boyunca yenmeyi başardı ve bir çift büyük kazan yarattı. Almanlar ayrıca saldırıyı Leningrad yakınlarındaki püskürtmeyi başardılar. Burada güçlü bir savunma hattına güvendiler. Artı, Ukrayna'daki yenilginin ardından Stalin, bu yönden birkaç tümeni kaldırdı ve Almanların saldırıları püskürtmesine izin verdi. Cephe direndi ve Almanlar kışın saldırının tüm çevresi boyunca direnmeyi başardılar.
  Gerda, kızlarla birlikte "Panther" -2'de şahsen savaştı. Ve kışa rağmen güzeller çıplak ayakla ve sadece bir bikiniyle savaştı.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine bastı, düşmana vurdu ve ciyakladı:
  - İmparatorluğumuzun şerefine!
  Charlotte da kolu çıplak ayaklarıyla bastırdı, otuz dört kuleyi yıktı ve saldırganlıkla onayladı:
  - Kahramanlara şeref!
  Kristina, kırmızı meme ucuyla düğmeye basarak çırpındı ve Sovyet makinesine vurarak ciyakladı:
  - Ve şeref bize!
  Magda dört makineli tüfekle ateş açtı, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Sovyet piyadelerinin önünü kesti ve şu sesi çıkardı:
  - Ebedi, muzaffer zafer!
  Yani kızlar yaramaz ve çıplak, yuvarlak topukları parlıyor.
  Ve "Tiger" -2'ye yaklaşırken, elli beş ton ağırlığındaki bu tank, 250 mm alın ve 170 mm yan taraflara sahip olmayı vaat ediyor.
  71 EL'de 88 mm'lik topla, çok iyi bir araba.
  Ve ilkbaharda, Almanlar zaten İtalya'da ilerliyor ve müttefikleri kendinden emin bir şekilde eziyor.
  Napoli'yi alıp Sicilya'yı işgal ederler.
  Ve yüzbinlerce Müttefik askeri teslim oldu. Ve onları iyice parçalayın. Alman Panterleri durdurulamaz.
  Ve kızlar İngilizleri dizlerinin üzerine çökerterek çıplak, yontulmuş bacaklarını öptürür ve dilleriyle güzellerin yuvarlak topuklarını yalarlar.
  Haziran ayında Müttefikler Normandiya'ya asker çıkararak ilerlemeye çalışır. Ama orada ezici bir yenilgiye uğruyorlar. Yine yüz binlerce mahkum ve ele geçirilen çok sayıda ekipman.
  Roosevelt kalp krizi geçirir ve aciz kalır. Amerika Birleşik Devletleri böylesine zorlu bir savaşı engellemeye çalışıyor. İngiltere, Fritz ile uzlaşma seçeneklerini değerlendiriyor. Durum, jet uçakları kullanılarak İngiliz şehirlerinin daha güçlü bombalanmasıyla daha da kötüleşiyor. Ve İngiliz savaşçılar bu tür uçaklara yetişemezler.
  Böylece Churchill barış istemeye başlar. Ancak Führer acımasızdır. Kendi gücünün farkında olarak patlıyor.
  Ancak İngilizler hala barışı kabul ediyor. Bu da Führer'e ateşkes teklif eden Stalin'i endişelendiriyor. Hitler, partizan sabotajı olmaması ve tarafların sınırlarında kalması ve SSCB'nin Almanlara yağ ve ekmek satması koşuluyla, düşmanlıkları üç yıl boyunca durdurmayı kabul eder.
  Stalin bunu kabul etti ... Ve Fritz ellerini çözdü.
  İlk saldırı elbette Cebelitarık. Bu kaleyi ele geçirdikten sonra, en kısa mesafeden Afrika'ya asker nakledebilirsiniz. Almanlar kaleye saldırırken en son MP-44 saldırı tüfeklerini kullandılar, kızlar da onları geliştirdiler: onları çok daha kolay ve daha güvenilir hale getirdiler.
  Ve Albina ve Alvina, Alman uçaklarını çok daha pratik ve hızlı yapan kızlar, gökyüzünde savaştı.
  Ve müttefikleri sağa sola ezdiler. Cebelitarık hareket halindeyken alınacaktı. Franco, Hitler'in ültimatomunu kabul etmek zorunda kaldı. Nazilerin ülkenizi işgal etmesine izin vermeyin.
  Almanlar tanklarla hızlandı ve düşmanın bulunduğu yere girdi.
  Cebelitarık'ın düşüşünden sonra Fritz Fas'a girdi. Ve bölgeleri ele geçirerek hareket ettiler. Fritz tankları özellikle Cezayir'de hareket ediyordu. "Panther" -2 hızla kum üzerinde kayar. Daha güçlü bir motorla yükseltildi ve yarıştı. Panther-2, alın korumasıyla orduyu tamamen memnun etti ve Tiger-2 genel olarak harika bir tanktı. Müttefikler sanki yere serilmiş gibi düştü.
  Alman kızlar, genellikle çıplak ayakla ve bikinilerle çölde savaştı. Yanmaması için cildi sadece özel bir koruyucu kremle yağladılar.
  Sonra esir alınan İngilizlerin güzelleri dizlerinin üstüne çöker ve kızın topuklarını yalatır. Ve bunu seviyorlar, özellikle bunu şevkle yapan Afrikalılar.
  Kırk beşinci yıl Almanlar için çok başarılıydı, Afrika'nın çoğunu, Orta Doğu'yu ele geçirdiler. Ve kırk altıncı yılın ilk yarısında Hindistan'ı, Burma'yı ve Afrika'nın geri kalanını da ele geçirdiler. Ve İngiliz ve Amerikan birimlerinin direnişinden çok asker tedariki, iletişimin uzatılması, arazi ile ilgili sorunlar vardı. Dahası, sömürge birlikleri savaşmaya pek istekli değildi. Teknolojide, Almanların kalite açısından çok büyük bir avantajı var. Örneğin, ME-262 X, saatte 1200 kilometreye kadar hıza sahiptir ve beş uçak topuyla donanmıştır . Ve Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere, az çok muharebe kullanımına uygun olsa da, jet avcı uçaklarına ve hatta bombardıman uçaklarına sahip değil.
  Dahası, Almanların dört ses düzeninde gelişen diskoları vardı. Arabaların etrafından akan laminer jet sayesinde küçük kollara karşı tamamen savunmasızdılar. Ancak bu nedenle kendileri ateş edemediler. Ama öte yandan, yüksekten bomba atıp keşifte kullanmak ve en önemlisi düşman araçlarını jetlerle düşürerek çarpmak mümkündü.
  Uçan daireler, uzun menzilli etkili silahlardır ve Avrupa'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne uçma kabiliyetine sahiptir. Bazen de çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşmeyi tercih eden çok güzel kızlar tarafından yönetiliyorlardı.
  İşte Gertrude ve Eve uçuşta. Bunlar iki harika tatlı. Örneğin siyahi bir Amerikalı yakalandı. Bir kütüğe bağlı. Ve böylece, erkek mükemmelliği üzerinde uzun süre sürdüler, mahkum bilincini kaybetti, fazla çalıştı.
  Ve şimdi Gertrude, çıplak ayak parmaklarıyla disketi aldı ve hedefe nişan alarak Amerikan uçaklarını düşürdü. İşte dövüşen bir kız.
  Havva da çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmana ölümcül bir güçle bir araba yönlendirir.
  Ve düşmana öfkeyle çarpıyor ve İngiltere ve ABD'nin arabaları düşüyor.
  Almanların inişinin Kasım ayı sonunda yapılması planlanıyor. Birincisi, şu anda kimse beklemiyor. Aslında hava pek iyi değil ve hayatta kalmak riskli. Ancak sakin günlerde Manş Denizi'ni yüzerek geçebilir ve karaya çıkabilirsiniz. Ayrıca geceleri savunma yapmak çok daha zor olduğu için gece inişinde avantajlar var.
  Bu zamana kadar Almanlar, İngiliz ve Amerikan filolarını büyük ölçüde öldürmüştü.
  Yani iniş sorunsuz bekleniyordu. Özel kız taburlarının, Kasım ayının sonundaki ayazda bile yalnızca bir bikiniyle çıplak ayakla yürüyen güçlü bir vurucu güç olması gerekiyordu.
  Çıkarma 26 Kasım 1946'da başladı. Reichstag seçimlerinin yıldönümünde, ardından Hitler, Reich Şansölyesi görevini aldı.
  İnişi durduracak kimse yoktu. Ve taarruza büyük piyade kitleleri ve hatta en yeni piramidal tanklar katıldı. Herhangi bir açıdan nüfuz edilemez.
  Kızlar elbette içlerinde savaşır ve cesurca davranırlar.
  Ve bazı savaşçılar şimdiden geceleri donmuş su birikintilerinde buz kenarını çıplak ayakla kırmaya başladılar. Ve çok sıkı savaşırlar. Ve inanılmaz mucizeler gerçekleştiriyorlar. Ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atıp İngilizleri parçaladıklarında, son derece havalı oluyor ...
  Gerda ise Tiger-4 piramidal tank üzerinde top ve bombaatar ile çok cesurca savaşıyor. Mermi üstüne mermi gönderir ve düşmanları parçalara ayırır.
  Yıkayarak değil, yuvarlayarak hareket eden kız, çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basarak kükredi:
  - Aktif olarak dişlerimizi gösteriyoruz, çok güçlü bir şekilde yok ediyoruz!
  Charlotte ateş ederken kırmızı bir meme ucu kullanıyor, onu joystick düğmesine basıyor ve düşmana vuruyor, cıvıl cıvıl:
  - Evrensel inşaat ekibimiz!
  Bir roketatar ile Lupanula ve çıplak ayak kullanan Christina. Pek çok rakibi ezdi ve homurdandı:
  - Üçüncü Reich'ın büyüklüğü için!
  Magda arkasından kükredi. Bu sefer çilekli emzikle. Düşmanı parçaladı ve kükredi:
  - Aryan komünizmi için!
  İşte süper seviyenin kızları! Ve kızların piyadeleri nasıl çıplak ayakla koşar, hareket halindeyken el bombaları atar. Ve ne kadar büyük ve ölümcül.
  Kızlar çok kavgacı ve güzeller.
  Ve İngilizleri sağda solda eziyorlar. Hem Fransa hem de Norveç'in böyle bir saldırı ve çıkarma ile İngiltere'nin sadece on gün dayanması şaşırtıcı değil. Bu harika!
  Metropol düştü. Ve bir sonraki aşama Amerika'ya bir gezi. Şubat ayında Almanlar, kışa rağmen İzlanda'ya bir çıkarma gerçekleştirdi: Icarus Operasyonu ve bu önemli bölgeyi ele geçirdi.
  Ve yine, farklı SS taburlarından çıplak ayaklı kızlar savaşlara katıldı.
  Ve çıplak topuklarını karda parlatarak başardılar.
  Mart 1947'de Stalin, Hitler'e ABD'ye karşı ortak bir savaş teklif etti. Führer bunu kabul etti, ancak SSCB'nin bir şekilde yasal bölge olan yalnızca Alaska'yı geri alması şartıyla. Ve daha fazlasını istemeyecek.
  Stalin buna katıldı ... Ve Sovyet birliklerinin Alaska üzerinden işgali başladı. Çok hızlı ve acımasız.
  Yeni Sovyet tankları hareket ediyordu.
  Elizabeth'in mürettebatı ilk, deneysel ve tam olarak tamamlanmamış T-54 tankında savaştı. Nisan 1947. Alaska'da hala kar var ama Rus kızları bikinili ve çıplak ayakla dövüşüyor. Ve çok güzel kızlar.
  Elizabeth, düşmana çıplak ayak parmaklarıyla ateş eder. Amerikan Sherman vurur. Savaşçı dişlerini göstererek şöyle der:
  - Büyük komünizmin fikirlerine şeref!
  Ekaterina ayrıca yontulmuş bacakların çıplak parmaklarını kullanarak ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Ordumuzun muzaffer sonuçlarına şeref!
  Elena da ateş etti, bu kez göğsünün kırmızı meme ucunu kullanarak düşmana çok iyi bir işaretle vurdu ve homurdandı:
  - Yeni belirleyici zaferlere şeref!
  Euphrasia, çilek emziği kullanarak rakiplere çarptı ve "Pershing" e yumruk atarak havladı:
  - Ve biz kazanacağız!
  Savaşçılar görünüşe göre fahişeler gibi dağıldılar. Ve böylece Amerikalılar harmanlandı.
  Burada bir mermi tankın alnına çarpıyor, ancak hemen sekiyor. Elizabeth kükredi ve sıçradı:
  - Komünizm fikirlerine şeref!
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla karşılık olarak bir mermi gönderir. Bu, gerçek bir görevde olan bir kız.
  Bunlar dövüşün güzellikleri.
  Sovyet birlikleri Alaska'da direndi. Ve Mayıs ayında, metal gövdeli ilk IS-7 geldi.
  Ve üzerinde Alenka'nın tank ekibi var.
  İşte çok dövüşen bir kız. Düşmana ateş ederken, onu son derece isabetli bir şekilde vurur.
  Ve top ne kadar güçlü: 130 mm. Düşmanı uzaktan yumruklar. Amerikalılar için ana tank, yalnızca Alman ve Sovyet tank aslarını puanlamak için iyi olan Sherman'dır. 90 mm kalibreden daha güçlü bir topa sahip, biraz daha iyi bir Pershing var. Ve 90 milimetre kalibreli topu ve 73 EL namlu uzunluğu olan çok küçük "Superpershing", gemide ve yakınında Sovyet IS-7 makinesine tehlikeli bir yara verme yeteneğine sahip. Amerikan silahları, piramidal Alman tanklarını her açıdan ele almıyor. IS-7 yandan delinir. T-54 - "Supershing", alnına yakın ve uzaktan uçağa binebilir. Ancak şimdilik SSCB, henüz üretimden çıkarılmamış ve Amerikalılarla savaşan ana tank T-34-85'e sahip. Yaklaşık olarak Sherman'a eşittir ve Pershing'den daha zayıftır.
  Bu yüzden Sovyet askerleri zor anlar yaşıyor. Ve tek, ilk deneysel tank IS-7'ye kıskançlıkla bakıyorlar.
  Bu araba gururlu ve havalı.
  IS-2 ve IS-3 de savaşıyor. Alnındaki son makine "Süper Perçinleme" dışında delinmez. IS-3, gövdenin alt kısmına da delinebilir.
  IS-2, kulenin ön zırhında biraz zayıf.
  Natashka kızları ve ekibi bu tankta savaşıyor. Güzellerle mücadele. Ve IS-2'den gelenler, ölümcül mermilerle ezici darbeler indiriyor.
  Natashka çıplak ayak parmaklarıyla ayaklarına bastırdı ve Amerikan ve vyaknula'yı kırarak katili dışarı attı:
  - İyi komünizm fikirlerine şeref!
  Zoya kızıl meme ucunu öldürücü kola bastırdı ve havladı:
  - Aryan barışı ve düzeni için!
  Augustine ayrıca çıplak topuğuyla yok ederek düşmana vurdu ve havladı:
  - Belirleyici zaferler için!
  Ve son olarak, Svetlana çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bacaklarını fırlatır, düşmanı yere serer ve ciyaklar:
  - Büyük güç için!
  Kızıl Ordu'nun savaşçıları Alaska boyunca ilerledi. Yaz geldi ve hava ılıktı ve bikinili, atletli çıplak ayaklı kızlar için güzeldi. Grönland'ı aşan Almanlar, Kanada'ya indi. Ve güneyden Arjantin'den taşınmaya başladılar. Brezilya'da Alman yanlısı ve Amerikan yanlısı gruplara bölünme yaşandı. Daha savaşa hazır tümenlerinden güçlü bir darbe alan Almanlar, meseleyi kendi lehlerine kararlaştırdı.
  Naziler, uzun mesafeden ve çok hızlı ateş eden daha güçlü ve etkili bir saldırı karabinasına sahipti. Yankees yenilgiden sonra yenilgiye uğradı.
  Jane Armstrong liderliğindeki yeni bir İngiliz kız ekibi güneyden ilerliyordu ... Savaşçı yazın Brezilya'da savaştı ... Amerikan yanlısı güçler ağır ağır direndi.
  Ancak Venezuela'da kadın savaşçılar Amerikan birlikleriyle karşı karşıya geldi. Piramidal ekipman modelleri lehine pratikte durdurulan modası geçmiş "Panther" -2 üzerinde savaştılar.
  Ancak İngilizler, bu tankta bile Amerikalılardan daha güçlüydü. Zaten umutsuzca modası geçmiş olan Sherman'lara silahla ateş ettiler, yalnızca Sovyet otuz dörtlü ile eşit şartlarda savaşabildiler.
  Jane uzaktan çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti. Düşmanı vurdu ve cıvıldadı:
  - Bu, Britanya'nın büyüklüğü - kaybolmayacak!
  Gringeta yontulmuş bacaklarını çıplak ayak parmaklarıyla düşmana çarptı. Sherman'ı parçaladı ve ciyakladı:
  - Krallığımız harika olacak!
  Ve dilini gösterdi!
  Sonra Monica ateş etti, çıplak ayaklarıyla düşmanı tam hedefine vurdu ve cıvıldadı:
  - Ruhun kurtuluşu için!
  Ve onlardan sonra lupanula ve Malanya. Gövdesini kırarak daha tehlikeli Pershing'e isabetli bir şekilde vurun.
  Tabii ki, çıplak ayaklarıyla cıvıldadı:
  - Kraliyet kuvvetlerinin fikirlerine şeref!
  Kızlar çok agresif ve yapıcı bir şekilde savaştı.
  Ve Kanada'da seçilmiş Alman birimleri hareket ediyordu. "Tiger" -4 tankındaki Gerda, Amerika'yı ve egemenliğini piramit şeklinde ezdi. Ve düşmanın ezici darbeleri altında kırıldılar.
  Gerda çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti, düşmanı vurdu ve bağırdı:
  - Aryan komünizmi için!
  Charlotte da bu kez göğsünün kıpkırmızı meme ucuyla Amerikan arabasını delip gürledi:
  - Almanya'nın büyüklüğü için!
  Christina da düşmanı vurdu. Zırhını, bir yumurta kabuğu gibi, yontulmuş bacakların çıplak parmaklarının yardımıyla ezdi ve homurdandı:
  - Olağanüstü başarılarımız için!
  Magda da gürledi, düşmanı kil gibi ezdi ve kükredi:
  - Öyle kaynaklar için ki, bir masalda anlatılması, kalemle anlatılmaması mümkün!
  Kızların son derece hırçın ve çok hareketli olduklarını belirtmek gerekir. Onlarla da gerçekten eğlenceli.
  Ve sonra Kanada'nın ana şehirleri düştü: Quebec ve Toronto. Ve hayat daha iyi hale geldi, Fritz ve daha eğlenceli ...
  Hitler, Amerika'nın biteceğini ilan etti!
  Atom bombasının geliştirilmesiyle birlikte ABD başarılı olamadı. Bu durumda şansın Amerika'dan Wehrmacht lehine döndüğü görülebilir. Ne olmuş? Zafer ve başarı için başka temeller de vardır. Bu yüzden umutsuzluğa kapılmak için çok erken.
  Ancak yabancı alaylarıyla Fritz, birlik olarak Birleşik Devletler'den çok daha üstün. Ve düşmanı yok etmede çok şey yapabilirler.
  Örneğin Gerda burada siyah bir dövüşçü yakaladı. Ve ona o kadar eziyet ettiler ki, onu sevişmeye zorladılar, toynaklarını düşürdü. Ve aslında oldukça havalı.
  Kırk yedi sonbaharında Fritz, Amerika Birleşik Devletleri topraklarına tam olarak girdi. Sovyet birlikleri hala Kanada'da savaşıyordu.
  IS-7'deki Alenka, bütün bir Sherman ve Pershing tugayıyla savaştı. Buradaki Sherman'lar, yandan ateş ederken IS-7 için tehlikeli olan uzun namlulu 76 mm'lik bir topa sahip Ateşböceği sınıfındandı. Yani kızlar ciddi bir durumdaydı. IS-7, tüm avantajlarına rağmen , sınırlı cephaneye sahip ve çok hızlı ateş etmeyen bir topa sahiptir.
  Burada Alenka çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti, Amerikalıya vurdu ve ciyakladı:
  - Savaş yolumda!
  Anyuta sırayla, kırmızı bir meme ucunun yardımıyla Sherman'a vurdu ve bağırdı:
  - SSCB'nin zaferi için!
  Alla ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla yumruk attı. Amerikan arabasını deldi ve ciyakladı:
  - Komünizm fikirleri için!
  Maria ayrıca çilekli meme ucunun yardımıyla yumruk attı, rakibini paramparça etti ve tısladı:
  - Lenin'in büyük el yazmaları için!
  Ve Matrena çıplak topuğuyla teslim oldu, Sherman'ın zırhını ezdi ve ciğerlerinin tepesinde gıcırdadı:
  - Işık şövalyelerim için!
  Bu beş, bu kızlar - daha havalısını bulamazsın! Ve hepsi çok genç ve taze. Ve kızlar bal gibi kokar. Askerlerin dilleriyle Venüs'ün göğsünü bu kadar zevkle yalamalarına şaşmamalı. Ve hala yalıyorlar.
  Evet, IS-7, parçalara ayrılmamak için geri çekildi. Bu yüzden bu bir tank, tüm tanklar bir tanktır.
  Belki piramidal Alman hariç ...
  Ancak Sherman'ların çoğu öldürüldü ve geri kalanlar geri çekiliyor.
  Sovyet kızları böyle kesti.
  Ve gökyüzünde, Anastasia Vedmakova ve Alenka Sokolovskaya, Fritz'i dövüyor. Pokryshkin bu kızların dengi değil. Ve güzeller çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşür. Ve ateş ederken göğüslerin kırmızı meme uçları kullanılır, bu da ateşlemenin savaş etkinliğini artırır.
  Ama Albina ve Alvin'i daha iyi anlıyor. Kızlar Knight's Cross'tan altı derece almayı başardılar. Platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı'nın en yüksek altıncı sınıfı, her biri binden fazla uçak düşürdükten sonra onlara verildi.
  İşte kızlar - tüm kızlara kızlar ...
  Ancak hem Anastasia Vedmakova hem de Alenka Sokolovskaya iki yüzden fazla uçak topladı. Ve zaten SSCB kahramanının sekiz yıldızına sahiplerdi.
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarını uçak silahının ateşleme düğmesine bastı ve bir Amerikan arabasını devirerek gıcırdadı:
  - Süper bir kızım var!
  Alenka Sokolovskaya, göğsünün kırmızı meme ucunun yardımıyla düşmana saldırdı, üç uçağı düşürdü ve havladı:
  - Ve ben daha da havalıyım!
  Bunlar kızlar, böyle kızlar!
  Ve Amerika'yı yok et.
  Tabii ki, Alvina ve Albina bunu daha da eğlenceli ve havalı hale getiriyor.
  Alvina ateş ederken kırmızı meme uçları kullanıyor ...
  Ve Albina çileği...
  Ve her iki kız da yeşim taşlı, titreşen çubuklarla dille çalışmayı çok seviyor. Öyle bir tutkuları ve saldırganlık inançları var ki!
  Albina çıplak ayak parmaklarını bastırdı ve cıvıldadı:
  - Ve denize açılıyorlar, atılgan kızlar!
  Alvina, ateş ediyor, doğruladı:
  - Harika element, öldürücü element!
  Ve şimdi Almanlar, Sovyetler ve Japonlar Amerikan topraklarının daha derinlerine girdiler.
  Japonların kendi savaşçıları var: ninja kızlar. Çok cesur ve mücadeleci.
  İşte mavi bir ninja kızı, çıplak ayak parmaklarıyla bir jilet salıp Amerikalıların ve zırvaların kafalarını nasıl kesiyor:
  - Geçemeyecekler!
  Ve değirmeni kılıçlarla keser.
  Ve sarı ninja kız, kılıçlarla gerçek bir hayranı tutacak. Ve sonra, çıplak ayak parmaklarıyla zehirli iğneler fırlatacak ve onları Yankee birliklerini öldürerek rakipleri yumruklayarak fırlatacak.
  Ve ciğerlerinin tepesinde uluma:
  - Tüm Japon görkemiyle!
  Ve kızıl saçlı kız, eğik değirmen gibi tutacak ve düşmanları kesecek.
  Ve sonra onu çıplak ayak parmaklarıyla alıp üzerlerine çarpacak ve Yankileri farklı yönlere dağıtacak. Bu savaşın güzelliğidir.
  Ve kükreme:
  - Biz ninjayız!
  Ve sonra beyaz ninja saçlı bir kız kılıçlarla bir helikopter resepsiyonu düzenleyecek. Rakipleri doğrayın, ezin. Ve kırmızı meme ucundan şimşek çakıyor, kükreyerek:
  - Japonya'nın zaferi için!
  Peki, kimse böyle hırsızlara karşı koyamaz! İşte kızlar, tüm kızlar kızlar...
  Ve çok saldırganlar.
  Ancak burada, savaşlar muazzam bir yoğunlukla gürlüyor. Mihver kuvvetleri kuzeyden ve güneyden ilerliyor, Amerika'yı kelimenin tam anlamıyla devasa maşalarla sıkıştırıyor.
  İşte bir zamanların şanlı ülkesinin hayal gücünü hayrete düşüren bir klibi.
  Sonbaharın sonunda, Fritz çoktan kendilerini Birleşik Devletler topraklarına sıkıştırmıştı.
  Burada Gerda, Tiger-4 tankında savaşıyor ve yol boyunca eskisini hatırlıyor,
  Ayrıca çok şanlı başarılar.
  Gerda biraz kan içindeydi ama memnundu. Ancak hortlağın kesik karnından yayılan korkunç koku ve aynı yaratıklardan yüzlerce hatta daha fazlasının koşarak geleceği korkusu havayı bozdu.
  Bu arada Charlotte, inatçı rakibinin kafasından tuttu ve ölümcül bir "çift Nelson" tekniği uygulayarak yaratığın boynunu büktü. Buradaki ateşli savaşçının, acımasızca dövülen gulyabani merhamet açısından bir tür Rahibe Teresa rolünde olduğu ortaya çıktı. ifade:
  - Ben kibarım, kibarım ve annem kibar - bilge bir baykuş gibi!
  Gerda endişeliydi:
  - Anlamıyor musun?
  Charlotte şaşırmıştı.
  - Ne anlamalıyım?
  "Dinozorlar ya da fare ve hamam böceği melezleri duymaz mı?" Gerda dudaklarını büzdü.
  Charlotte kıkırdadı.
  "Bu kadar salak olmanı beklemiyordum!" Evet, en az bin tanesini öldüreceğiz!
  - Kafana sopayla vurdular!
  - HAYIR. Güven bana, megagnome bizi duyabilir. - Sonra kız kekeledi. "Cüceler Sultanı onu almasaydı, yani hizmete çağırmasaydı, o zaman bizden fazla uzaklaşamazdı.
  Gerda çok zayıf bir güvenle sordu:
  "Ya diğer cüceler, elfler, annihobbitler?"
  Charlotte erkeksi bir acımasızlıkla son umudunu da söndürdü:
  - Diğerleri, belki duyuyorlar ama bu onların umurunda mı? Sadece megagnome Kiy-Dar'ı bilir.
  Gerda kanlı bacağını kocaman, yemyeşil bir yaprağa silmeye başladı. Yaprak sadece dıştan yumuşak görünüyordu, ama aslında dikenliydi. Çıplak ayaklı sarışın bir ders verdi:
  - Parıldayan her şey altın değildir, ama kokan her şey - her zaman bok çıkar! Dünyada o kadar çok pislik var ki, yere birkaç adım attıktan sonra bile yaratıcının saflığına inanmak mümkün değil!
  Yanıt olarak, Ateş Şeytanı plastik borusundaki havayla tekrar tısladı. Sonra kızlar geceyi uzun uzun dinlediler. Ancak megagnome Kiy-Dar duymadı, hatta duyamadı bile. Ve açıkça burada başka bir cüce yoktu.
  Gerda şarkı söyledi:
  - Bir arkadaşın aniden ne arkadaş ne de düşman olduğu ortaya çıkarsa, ama bir cüce ... Bu, bir tımarhaneyi beklediğimiz anlamına gelir!
  Charlotte arkadaşının sözünü kesti:
  - Bir hortlak lejyonu tarafından kuşatılmamızı ister misin? Ayağa kalk ve çabuk!
  Her iki savaşçı da zaten yorgunluktan hasta olmasına rağmen, bir kez daha zorlu koşularına devam ettiler. Bazen Gerda hareket halindeyken uyuyakaldı, tatlı kısa anlarda uzanıyor, dinleniyor gibiydi (bir tür rüyada uyuyor - bu inanılmaz derecede havalı!). Ancak vizyonlar, yere düşen bir kil parçası gibi ufalandı - kolayca ve çaba harcamadan, yalnızca vücut gergin bir şekilde titredi. Ve sonra sanki görünmez bir sarkaç sallanıyormuş gibi her şey yeniden başladı. Etrafta bir tür yarı gerçeklik ve yarı gerçeklik vardı, göz kapaklarımı ağır, kapanmamaları için şişirmek zorunda kaldım. Kızların çıplak ayakları vahşice delinmişti ama bu korkunç acı onların tamamen unutmalarına ve gerçeklik duygularını kaybetmelerine izin vermedi. Ve manzara yavaş yavaş değişti .... Etrafındaki karanlıkta yüksek duvarlar açıkça görülüyordu, yorgun sarışın savaşçı sanki siyah taş bir koridordaymış gibiydi. Koşmasının ağır yankısı olan sesler vardı. Ve ileride korkunç ve hareketsiz bir şey daha vardı. Canlı bir şey, görünmezken kızları bekliyordu ve oraya koştular. Elbette cehenneme düşmek istemiyorlardı ama yine de kaplanın kovaladığı koyunlar gibi koşuyorlardı. Neden bu tür saçmalıkları hayal etmeye başladıkları bile belli değil, belki de savaşın son haftalarında Afrika çöllerinde ve Asya dağlarında aşırı fiziksel çaba sarf edilmesinden dolayı ...
  Gerda fısıldadı:
  - Ve cennet bile cehennem olabilir ki, uzun süre cehenneme doğru yüzmek zorunda kalmazsın!
  Bir şey kızın elini tuttu. Bilinç, savaşçıya geri döndü. Birden kendini hareketsiz dururken buldu. Zemin hafifçe öne doğru eğimliydi. Ve hafif bir su sıçraması oldu. Kızın bitkin yüzüne tazelik ve nem üflendi.
  Gerda haykırdı:
  - Vay canına, cennete bile koşabilirsin!
  - Viri! Charlotte hissederek içini çekti. - Büyük Almanya'nın düşmüş askerlerinin mutlu olduğu yer. - Güçlü savaşçı sesi gerçek bir neşeyle doluydu.
  Gerda bu iyimserliği paylaşmadı:
  "Daha çok Virius'un ön sahası gibi.
  Charlotte heyecanla şunları söyledi:
  - Tarla olan yerde tarla vardır!
  Gerda efsaneyi hatırladı, Reich-Saray yolunda küçük bir gümüş su nehrini nasıl geçtiklerini hatırladı. Kraliyet atının yüksekliğinden geçiş kolay ve hızlı eğlenceli görünüyordu. Sarışın savaşçı kendini bir padişah veya bir sultan gibi hissetti, bu arada, bu daha da iyi! Ama dev bir elit ata oturmak bir şey, bir tanrıçanın kendi ayakları üzerinde seyahat etmek başka bir şey. Acaba bu nehir ne kadar derin ve hain?
  Gerda sinsice ama mecazi bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve ön alan benim!
  - Yüzebilirsin? Kızıl saçlı kız ona döndü.
  Gerda omuz silkti.
  - Ne aptalca bir soru. Yüzme bilmeyen seçkin SS taburunun bir temsilcisini nerede gördünüz?
  Charlotte alev alev yanan buklelerini kararlı bir şekilde salladı.
  - SS seçkinlerini unutun. Tamamen farklı bir dünya, hatta sayısız dünyayla sonsuz bir evren var. Her şey bizimle olduğu gibi değil!
  "Yapabilirmiyim?" diye sordu Gerda, yine savaşçının içindeki boşluğa bakarak.
  Charlotte mırıldandı:
  - Pekala, çabuk doğur! Zaman bitiyor!
  "Elbette yüzebilmeliyim!" dedi sarışın savaşçı, arkadaşının nazik ve aynı zamanda heybetli yüzündeki şüpheyi görerek neşeyle.
  Mavi-sarı benekli kanatlı albatros büyüklüğünde bir kelebek, çıplak bacaklı sarışının doğruyu söylediğinin bir işareti olarak antenlerini salladı.
  "Ben de öyle sanıyorum, ya da neredeyse öyle," diye yanıtladı Charlotte kararsızca. - Atasözünü bilmenize rağmen: hindi düşündü ve çorbaya girdi, karga düşünmedi ve çıngırakta kaldı! Her halükarda, nasıl yapılacağını bilmen daha iyi çünkü seni dışarı çıkaramam. Ve tek bir yolumuz var - diğer tarafa.
  Gerda yumruklarını sıkıca sıktı.
  - Elbette havalı olan yüzdü!
  Charlotte uyardı:
  "Kılıçla ilgili sorunlarımız olabilir!"
  Göz alıcı savaşçılar kıyının en ucuna yaklaştılar ve karanlık gece sularına adım attılar. Gerda suyun basıncını hissetti - perçinin hafif bir akıntısı vardı. Çıplak bacaklı sarışın diz çöktü ve açgözlülükle sarhoş oldu, ardından yorgun, tozlu yüzüne serpti. Uyuşukluk hemen kayboldu. Su serin ve yumuşaktı, içine uzanmak ve kadın vücudunun ağrıyan kaslarını gevşetmek istedim ...
  Gerda coşkuyla şunları söyledi:
  - Ve ön sahadaki mayınlar görünmez!
  - Bir dakika bekle! Charlotte fısıldadı.
  Gerda şaşırdı:
  - Peki buradaki tuzaklar neler?
  Ateşli savaşçı güvence verdi:
  - Hayır, ama ... bence hala bir şansımız var!
  Ateş savaşçısı beyaz plastiğini süngerleriyle tekrar öptü. Dikkatle etrafına bakınarak dinledi.
  Gerda da rahatladı ve sudan gelen ilahi enerjiyle besleniyor gibiydi. Charlotte ona sordu:
  - Ve görüyorsun, burada konsantre olmak benim için zor.
  Çıplak bacaklı sarışın da arkasına baktı. Birazdan hava aydınlanacak gibiydi. Karanlık zifiri karanlık olmaktan çıktı, çünkü son zamanlarda geçilmezliğinde kararsız boşluklar ortaya çıktı - sanki biraz daha fazla görünüyordu ve gecenin karanlığı düşecekti. Yani kovalamaca çok yakında başlayacak. İyi ki nehre ulaşabilmişler. Gerda, kaşlarını kıvırarak yakından baktı: bacaklarında, erkekleri belli belirsiz çılgına çeviren su, akıntının merkezinde açıkça görülüyordu. Diğer taraf neredeyse karanlığa boğulmuştu.
  Kar beyazı savaşçı şunları söyledi:
  -Keşke şimdi erkeklerin elleri gerginlikten damarları görünen bitkin bedenlerimizi okşasa. Bundan nasıl zevk alırdık? Ey masum kızların acı çeken eti. Tanrıça Venüs'ün göğsüm, her kadının arzuladığı gibi aşk ve mutluluk istiyor!
  Charlotte piposunu tekrar aldı. Bu sefer Gerd'e, yanıt olarak havada ya da yerde bir şeyin titrediğini hissetti. Ve sarışın savaşçının çıplak topuğuna sivri uçlu bir şey sürtüldü ve aynı zamanda çok hassastı. O belirtti:
  - İşte o bir boa yılanının zevki.
  - Duydun mu? Genç ateşli şeytan heyecanla elini tuttu. - Megagnome'un adımları! Ah bembeyaz dişi kokuyordu? Kiy-Dar yanıtladı. Charlotte arkadaşını kulağından öptü. - İnanın zaferimiz yakındır, O burada bir yerlerde!
  Gerda, şunları kaydetti:
  - Evet, kapat ... Bir sümük için Ay gibi!
  Charlotte, elfler tarafından yaratılan sihirli plastikten yapılmış düdüğünü daha sert üflemeye başladı (yine de tekno-sihir!), sonra kulağını yere bastırdı. Bu sefer toprağın karşılıklı sallanması çok daha belirgindi.
  Gerda felsefi olarak şunları söyledi:
  - Öyle bir işaret var ki, başlangıçta ne kadar şanssız olursanız, son o kadar başarılı olacak!
  - Evet ... - En güzel kızın zümrüt gözleri mutlu bir şekilde kısıldı, - aramaya geldi! Key-Dar!
  Gerda parmağını dudaklarına götürdü:
  - Evet, dikkatli ol. Belki de o megagnome ya da tamamen farklı türden bir yaratık değildir!
  Donup kaldılar, dinlediler. Dünyanın titremesi daha tekdüze, ağırlaştı. Yakınlarda bir yerde, çalıların "adaları" arasında kocaman bir karakter ilerliyordu. Devasa bir cin gibiydi, itaatkar bir şekilde efendi arıyordu, son sakalsız delikanlı olsa bile...
  Charlotte şunları söyledi:
  - Muhtemelen megagnomeların tüm gücünü hayal bile edemezsiniz. Bunlar o kadar güçlü yaratıklardır ki cehennem ateşi bile önlerinden geri çekilir!
  Gerda hemen itiraz etti:
  - Hayır, neden hayal edemiyorum ... Bir cüce güçlü bir yaratıksa, o zaman bir megagnome çok daha güçlü olmalıdır. Sonuçta, mega kelimesi milyonlarca kat daha fazladır!
  Charlotte, bir pop yıldızıyla randevusu olan bir kız olarak isteyerek kabul etti:
  Evet, haklısın arkadaşım! Tam olarak bir milyonda, bu tamamen yenilmez bir ordu!
  Gerda şaşırdı:
  "Neden onu daha önce arayıp arkadaşlarımızın ölmesine izin vermedin?"
  Genç ve kızıl saçlı dişi şeytan cevap vermek yerine düdüğünü tekrar öptü, hava kavisli başlıktan hafif bir tıslamayla dışarı çıktı. Ve aniden Charlotte yarım bir nefeste dondu, zümrüt gözleri yuvarlaktı. Ateşli kurt, Gerda'nın eline dokunarak suya oturdu. O kadar çok istedim ki, ona cevap verecektim, aniden ...
  Kızın çıplak ayakları aniden öyle keskin bir acıyla yandı ki, bir anda sıçradılar ve ... sonunda uyandılar. Madeleine, elektrik kablosu bağlı bir sopa tutuyordu. Pembenin üzerinde, sıcak kum ve keskin dağ taşlarının üzerinde koşmaktan hafifçe keratinize olmuş bir elektrik boşalması kabarcığı belirdi.
  SS kaptanı homurdandı:
  - Kalk ve üniformanı giymeye hazırlan! Bir mareşalin önünde tek bikiniyle gösteriş yapamazsınız! Bak bebeğim, ödüllendirileceksin ama aptallığı bir kenara atarsan, o zaman Conan çarkını bir günlüğüne döndüreceğim ve aynı zamanda elektrik şoku vereceğim. - Madeleine korkunç bir surat yaptı. - Hayır olmasına rağmen, bir gün değil, bütün bir hafta, tek bir dakika ara vermeden. Hala zamanımız var.
  Kızlar hızla toplanmaya başladı .... Ve başka bir kıtada da ilginç olaylar yaşandı ve benzeri.
  Evet, şimdi savaş geri döndü ve savaşçı Gerda çıplak ayak parmaklarını kullanarak ölümcül güçte bir mermi gönderdi. Enkaz halindeki Pershing durdu.
  Burada daha büyük ve daha beceriksiz bir şey sürünüyor. En son Amerikan gelişimi, 155 mm uzunluğunda bir top kalibresine ve 305 mm zırh kalınlığına sahip kendinden tahrikli bir top. Yüz yirmi ton ağırlığında ve çok yavaş hareket ediyor. Zar zor sürünerek...
  Gerda, Sherman'ı iyi niyetli bir atışla parçaladı ve şunları kaydetti:
  - Ruhumuza gidiyor!
  Charlotte çıplak ayak parmaklarını kullanarak ateş etti, düşmanı parçalanmış metal parçalarına ayırdı ve ciyakladı:
  - Onur ve Anavatan için!
  Christina dehşet içinde şunları söyledi:
  - Onu bir bombardıman uçağına gömebilir misin?
  Magda kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bunu bana bırak!
  Ve kız inatçı ayak parmaklarıyla düşmana bir top doğrulttu ve dövdü.
  Ve Amerikan canavarı durdu ve patladı.
  Bunlar Üçüncü Reich'tan kızlar - aferin!
  Kış geldi ve IS-7 karda ilerliyor. Amerika'da çatışmalar yaşanıyor. SSCB'den gelen güzellikler öfkeyle savaşıyor.
  Alenka, Pershing'e çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti ve düşmanı parçaladı.
  Ve kıkırdadı:
  - Rus komünizmine şeref!
  Anyuta ayrıca bir mermi ile vurdu. Tekniği çıplak ayak parmaklarının yardımıyla uyguladı ve cıvıldadı:
  - Süpermen kızı diyeceğim!
  Alla ayrıca başka bir Patton tankını alıp ateş etti ve vurdu. Ve çok havalı.
  Bu en yeni Patton tankı ne tür bir sebze? Sadece daha güçlü 810 beygir gücündeki motoru ve daha eğimli zırhı olan bir "Aşırı Kilolu".
  T-34-85 için sorun olabilecek ne kadar etkileyici bir makine. Ama IS-7 uzaktan onu yener. Ve ön zırhına bir mermi alan Sovyet tankı, onu bir sekmeye gönderir. İşte bir savaş aracı. Ve yanıt olarak, Amerikalıyı tek vuruşta yere seriyor.
  Sonra Maria ateş eder, düşmanı isabetli bir şekilde vurur. Onu delip geçiyor ve ciyaklıyor:
  - Ordumuz güçlü, dünyayı koruyor!
  Ayrıca çıplak ayak kullanıyor.
  Ve sonra Marusya mahvolacak. Ve düşmanın zırhını parçalara ayırın. Bu durumda çıplak topuk yardımı ile.
  Ve kükreme:
  - Stalin'in yeni reformları için!
  O çok dövüşen bir güzel ve herkesi memnun etmek istiyor.
  IS-7'deki ekip bu şekilde çalışıyor ki bu çok mide bulandırıcı.
  Ama işte kızlar geliyor.
  Elizaveta bir T-54 ile savaşıyor. Ve umutsuzca davranır. Çok agresif bir sürtük.
  Ve kızların çok iyi bir arabası var. Ve ondan son derece hassas bir şekilde ateş ediyorlar.
  Örneğin, "Superpershing" i alıp vurdular ve bağırdılar:
  - Kutsal komünizmimiz!
  Elizabeth silahı çıplak ayak parmaklarıyla doğrulttu. Lupanula hedefte ve ciyakladı:
  - Zaferim harika olacak!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Ekaterina, kırmızı bir meme ucunun yardımıyla çırpındı ve ciyakladı:
  - Büyük zaferlerimiz için!
  Ve ciğerlerinin tepesinde nasıl gülüyor.
  Ve Elena, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmana çarpacak. Güçlü zırhı kırdı, metali parçaladı ve ciyakladı:
  - Yüce milletimiz!
  Ve ciğerlerinin tepesinde bir kükreme...
  - Yaşasın!
  Ve Euphrasia da düşmanı bu sefer çilekli meme ucuyla alt üst ediyor. Düşmanı ez ve saçmala:
  - Galaksinin tüm gezegenlerinde komünizmin büyüklüğü için!
  Bunlar dünyanın en havalı kızları. Ve onları durduracak veya dizginleyecek hiçbir şey yok.
  Ekaterina ciyaklıyor ve göğsünü sallıyor:
  - Süper bir kızım var!
  Ve meme uçları yakutlarla dökülmüştür ... Bir keresinde onları siyah bir adamın yüzüne itti ve onu yalamaya zorladı. Sonra onun erkeksi mükemmelliğini diliyle yaladı. Ne hoş bir tat.
  Bir kız için ne kadar güzel - dünyadaki daha büyük zevki tarif etmeye gerek yok.
  Kızlar düşmanı böyle ezerler. Ve şanlı zaferlerinin ve muazzam başarılarının tadını çıkarıyorlar.
  Ve Anastasia Vedmakova ve Alenka Sokolovskaya genellikle harika kızlar. Tutku dalgaları ve bir şehvet tsunamisi içlerinde kaynıyor.
  Anastasia kızıl meme ucuyla düşmana ateş ediyor, Yankee uçağına çarpıyor ve ciğerleri patlamış gibi ciyaklıyor:
  - Ben güzel süpermenim!
  Alenka Sokolovskaya, çilek meme uçları ve kükremelerin yardımıyla düşmanı ezmeye devam ediyor:
  - Ve ben dünyadaki tüm kızlardan daha uzunum!
  Dövüşen kadınlar bunlar ve söylemeliyim ki biraz daha çaldılar! Kimse onlara karşı koyamaz.
  Amerika bile ... ve her biri şimdiden SSCB kahramanının on altın yıldızını kazandı ...
  Böyle olağanüstü bir başarı için özel bir ödül aldılar: SSCB kahramanının elmas yıldızı. Bu kendi içinde çok onurlu ve havalı.
  İyi eğlenceler güzellikler!
  En iyisi, elbette, henüz gelmedi!
  Oleg Rybachenko, Suudi Arabistan'da bir operasyon daha gerçekleştirdi.
  Nicholas II'nin çarlık ordusu Rus topraklarını genişletti. Oleg ile birlikte, kız Margarita Korshunova şimdi savaşıyordu. Ayrıca bir mutant - ölümsüzlük alan bir savaşçı.
  Ebedi çocuklar, tüm bu Mücahid çetelerini itaat ettirdiler. Ve onları yendiler - onları Rus Çarına yemin etmeye zorladılar.
  Aynı zamanda Oleg Rybachenko, kızların maceralarının güzel ve biraz farklı bir devamı yazmaya karşı değil;
  Yeni yılın ardından, Almanlar ve koalisyon Amerika Birleşik Devletleri'nde önemli ölçüde ilerledi. Teknolojik olarak daha gelişmiş bir düşmanla uğraşan Amerikalılar kaybediyordu.
  Mart ayının sonunda Wehrmacht, Washington'a yaklaştı ve ABD başkentine saldırmaya başladı.
  Savaşlar eşit değildi ve burada kızların kazandığı açıktı ... Özellikle piramit şeklindeki tank, Gerda iyi, besteleri gibi.
  Gerda, Beyaz Saray'ın bombalanması sırasında tankına doğrudan ateş isabet ettiğinde uyuyakaldı ve böyle bir rüya gördü ...
  Naziler tarafından yakalanan partizan Lara Mikheyko'yu gördü. On dört yaşında bir kız Nazilerden geri çekildi. Arkadaşlarından ikisi öldürüldü. Ve kendisi kulübede saklandı.
  Büyükanne onu torunu olarak devretmek istedi ama Naziler ona inanmadı. Ve beni aldılar... Arama başlamak üzere.
  Sonra Lara bir el bombası aldı, Naziler düştü. Kız zihinsel olarak bu ışığa veda etti ve onu fırlattı ... Ama el bombası patlamadı.
  Kahramanca kaçmak mümkün değildi.
  Lara'yı yere serdiler, birkaç kez vurdular ve gözünün altına morluk koydular. Ama sert vurmadılar, görünüşe göre sakat kalmaktan korkuyorlardı!
  Lara sorgulanmak üzere kulübeye getirildiğinde küstahça davrandı.
  SS albayının gözlerine cesurca bakarak şöyle dedi:
  - Fritz yakında seni yok edecek! Silahların sesini duyun, Kızıl Ordu'dan ölüm geliyor!
  Albay cevap verdi:
  - Cesur kız, kırbaçla tanışacaksın!
  Lara cesurca bağırdı:
  Acı beni korkutmaz!
  Albay emretti:
  - Bu piç kurusunu bir posterle dışarı çıkar: partizan ve tüm köyü göster!
  Polis hemen şunları söyledi:
  - Sokakta kar yağdı ve hava soğuk ... Kızın şevkini soğutmak için çıplak ayakla dışarı çıkarılması gerekmez mi!
  SS Albay, onaylayarak başını salladı.
  - Sağ! Ayazda yalınayak gibi olsun, belki aklınız başınıza gelir!
  Lara'nın ceketi ve kazağı yırtılmıştı. Sadece bir pamuklu elbiseyle kaldı. Sert ayakkabılarını ve siyah çoraplarını çıkardılar. Kız tek, hafif bir elbise içinde yalınayak kaldı.
  Boynuna "Ben bir partizanım" yazılı bir plaket astılar. Ve ellerini arkadan bağlayarak onu verandaya çıkardılar. Kızın çıplak ayakları soğuk ve karlıydı.
  Lara gülümsedi. Yüzündeki morluktan, görünüşünden gerçekten utanmıştı. Ve karda çıplak ayakla yürüyebilirsin. Tabanları yaz boyunca birçok çıplak ayak geçişinden dolayı çok sertleşmişti. Son zamanlarda ayakkabılarını giydi ve soğuğa ve açlığa ilk kez katlanmak zorunda kalmıyor.
  Lara kendi gitti ve gülümsemeye devam etti. Rüzgar esti, bakır kırmızısı saçlarını uçurdu ve kar çıplak ayaklarının altında çıtırdadı.
  Kız, tahttaki bir prenses gibi böyle bir bakışla yürüdü. Ve geride zarif, küçük ayak izleri, neredeyse çocuksu ayaklar bıraktı.
  İnsanlar ona sempatiyle baktı.
  Kürk mantolu büyükannelerden biri mırıldandı:
  - Korku! Kızı çıplak ayakla gezdiriyorlar!
  Hava güneşliydi ve Lara'nın sertleşmiş, nasırlı tabanları soğuktan zar zor etkilenmişti. Kendi kendine yürüdü ve dişlerini gösterdi.
  Burada bir kırbaç darbesiyle yakıldı. Kız çığlık attı ve dudağını ısırdı.
  Birkaç kez daha zorla vuruldu. Lara güçlükle ayağa kalktı ve büyük bir irade gücüyle ağlamasını tuttu.
  İnatçı kız, işkence aletlerinin bulunduğu özel bir kulübeye gönderildi.
  Burada onu bir rafa koydular ve topuklarını kızgın bir demirle yakmaya başladılar ...
  Ve iki cellat Lara'yı kırbaçladı. Kız ilk başta muazzam bir çabayla çığlıklarını tuttu, ancak sıcaktan kırmızı olan geniş demir şeritler çocuğun çıplak tabanlarına uygulandığında çığlık attı ve bilincini kaybetti. O getirildi...
  Korku...
  Gerda uyandı .... Kahretsin, zaferin arifesindeyken, tankları Beyaz Saray'ı bombalarken bunu hayal etmelisiniz.
  Ve sonra böyle kötü şeyler çıkıyor ...
  Gerda, evden çıkan Superpershing'e ateş etti, onu delip geçti ve cıvıldadı:
  - Barış, emek ve sevgi!
  Sonra dilini çıkardı.
  Charlotte ayrıca bacaklarının çıplak parmaklarını kullanarak düşmanı yumrukladı ve ciyakladı:
  - Ben süper bir kızım!
  Christina ayrıca yumruk attı, bir yılanla tısladı ve kırmızı meme ucuyla joystick düğmesine basarak düşmanı yumrukladı:
  - Biz süper insanlarız!
  Ve Magda düşmana tokat atacak, tankı ezecek, savaş kitini patlatacak ve şunu yayınlayacak:
  - Hava akrobasi ver!
  Sonra ortaklarına göz kırpıyor. İşte bir kız - en yüksek sınıf nişancıyı düşünün.
  Kadın savaşçılar Yankees'i yok ediyor ve puan kazanıyor... Albina ve Alvina'nın her biri şimdiden ikişer bin araç düşürdü. Bunun için yeni bir ödül aldılar: gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalyenin Demir Haç Haçının Elmas Yıldızı.
  Kızlar, süper sınıfın asları olarak kendilerini bu şekilde ayırt ettiler. Ve kimse onları durduramaz ve yenemez.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Sokolovskaya ve Orlova'nın her biri yeni bir ödül aldı: Elmaslarla en yüksek dereceden Zafer Nişanı, çok mutlu oldular. Bunlar havalı kızlar.
  Ve savaş sona eriyor ... 20 Nisan 1948'de Amerikalılar teslim oldu. Ve İkinci Dünya Savaşı'nın başka bir hikayesi alt üst oldu.
  Bu sefer uzun bir barış dönemi gibi görünüyor. SSCB Alaska'yı geri aldı ve herkes mutluydu. Ve Amerika kıtasının ülkeleri Japonya ve Üçüncü Reich tarafından bölündü. Böylece dünyanın geçici olarak yeniden dağıtılması sona erdi.
  Almanlar savaştan bıktı.
  Hitler, Üçüncü Reich'ta çok eşliliğe izin verdi - her biri dört eşe kadar ve hiç çocuğu olmayan veya üçten az çiftlere acımasız vergiler getirdi. Bu, nüfus politikasını teşvik etmek için güçlü bir hareketti.
  Ek olarak, Hitler'in suni tohumlama yoluyla elde ettiği birçok çocuğu vardı. Ve aralarında tahtın varisini seçmek gerekiyordu.
  Üzüntü yoktu, Üçüncü Reich fethedilenleri Japonya ile birlikte sindiriyordu.
  Ancak 5 Mart 1953'te Stalin öldü. Ve Beria iktidara geldi. Neden Beria? Gerçek tarihte, taht için de iyi şansları vardı, ancak bir kaza onu engelledi: Bastırılması sırasında Beria'ya karşı bir karşı komplonun olgunlaştığı Doğu Almanya'da bir isyan. Ve burada GDR elbette değil.
  Ayrıca Hitler, Stalin'den sonra, öngörülebilir ve tanınmış bir Alman hayranı olan Beria'nın da iktidara gelmesini istedi. Ve Stalin sağlığı kötüleşince Beria lehine bir vasiyet yaptı.
  Böylece her şeye sadece gizli polisin değil, sırrın başı lehine karar verildi.
  Beria, Hitler'e nükleer silahlar elde edene kadar Japonya ile anlaşma teklif etti.
  Bir samurayın ne düşünebileceğini asla bilemezsiniz.
  Beria ve Hitler, Japonya ile ortak bir savaş ve topraklarının bölünmesi konusunda anlaştılar.
  20 Nisan 1954'te samurayların geniş sömürge imparatorluğuna karşı ortak bir savaş başladı.
  Tarihte ne yeni bir sayfa açılıyor. Sovyet birlikleri Japonya'ya ilerliyor.
  Ve Almanlar da... Burada yine Gerda ve Charlotte piramidal bir tankta savaşıyorlar. Elli ton ağırlığında iki kişilik bir arabaları ve 2500 beygir gücünde kompakt bir gaz türbini motoru var. Ne kadar hızlı bir Alman arabası olduğunu hayal edebilirsiniz. Ve zırh, plastik katkılı özeldir. Ve her açıdan aşılmaz çok güçlü. 75 mm'lik küçük kalibreli bir top, ancak yüksek basınçlı bir tabancada çok yüksek namlu çıkış hızına sahip mermiler. Arttırılmış zırh deliciliği vardır. Ve mermi stoğu ve ateş hızı harika. İletkenlik yüksektir.
  Tankın kendisi süper ... Yani Gerda neyle savaşacağını biliyor.
  Sovyet arabaları daha zayıf. Ana tank hala T-54, araba fena değil, nispeten ucuz, ancak her şeyde Almanlardan çok daha düşük. IS-7 hala devasa hale gelmedi. 122 mm'lik bir top alan, ancak daha uzun bir namluya ve daha zayıf taraflara sahip iyi bir alın zırhına sahip olan IS-10 tarafından fark edildi. Ancak bunların hepsi elli üç ton ağırlığa sığıyor ki bu fena değil.
  Gerda, kükrerken, çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve joystick düğmelerine basarak Panther-6 tankını Japonlara ateşler:
  - Aryan kardeşliğinin fikirlerine şeref!
  Charlotte, kırmızı meme ucu, sıralı yedi makineli tüfekle joystick'in düğmelerine basıyor ve ciyaklıyor:
  - Mutluluğumuz Aryan rüyasının komünizminde!
  Ve kız yine güler...
  Christina ve Magda başka bir piramidal "Panther"-6 üzerinde savaşırlar.
  Christina çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basıyor ve Japonya'dan gelen düşmana vuruyor ve kükredi:
  - Erkek arkadaşıma şeref!
  Magda da ateş açıyor ve sağır edici bir şekilde gülerek, yakut meme ucuyla joystick düğmesine basarak şöyle diyor:
  - Genç adamlarımıza şeref!
  Ve ciğerlerinin tepesinde nasıl güldüklerini. Açıkçası, savaş heyecanı içindeki harika kızlar bunlar.
  Evet, Japonya için kıyamet günü gelmiş gibi görünüyor. Ama her şey plana göre gidiyor.
  Elizabeth ve ekibi, biraz modernize edilmiş bir T-54 tankında savaşıyor. Ama fark küçük. Silah biraz daha hızlı hale geldi ve mermi daha fazla zırh delici. Fark bu.
  Ve motor 520 beygir gücündeki aynı dizel motor ... Japonlar kendi tasarımları ve lisanslı Alman tankları kullanıyorlar. Arabalar da genelde iyidir. Özellikle elli sekiz ton ağırlığında, namlu uzunluğu 70 EL olan 105 mm topa sahip, silahlanmada T-54'ten üstün ve güç rezervi dışında zırh ve sürüş performansında daha düşük olmayan Hirohito-3 makinesi.
  Bu Japon tankı, SSCB için bir sorundur. Ancak Yükselen Güneş Ülkesinin daha hafif arabaları da var.
  Onlarla uğraşmak daha kolay.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla ateş eder ve samuray tanklarına vurur. Bunu çok zekice yapıyor ve ciyaklıyor:
  - Özgür Anavatanımıza şeref!
  Ekaterina, kırmızı bir meme ucunu kullanarak ve bir Japon arabasını parçalayarak tekrar ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Tanrı Rus'u verdiği için!
  Elena da düşmanı yere seriyor, çıplak topuğunun yardımıyla düşman tankını parçalıyor ve kükrüyor:
  - Komünizm fikirlerinin büyüklüğü için!
  Euphrasia da elastik göğsünün çilekli ucunun yardımıyla ateş ediyor ve bunu yapıyor ve ciyaklıyor:
  - Yüksek komünizmin zaferlerine şeref!
  Böylece tanklarını ustaca hareket ettirir ve yenilgiden kaçınırlar. Hirohito-3 tankı da ağır olarak sınıflandırılabilir, ancak oldukça büyüktür. Böyle bir makineyi yenmek zor.
  Ve işte kızlara gidiyor. Silahın kalibresi daha büyük ve merminin namlu çıkış hızından daha yüksek. Japon kulesinin alnının zırhı, Sovyet 240 mm'den bile daha kalındır ve gövdenin alnı da üst kısımda 150 mm ve altta 120 mm daha kalındır. Ve Japonların hızı daha da yüksek, gaz türbini motoru 1500 beygir gücünde. Evet, bu tank Japonya'nın en iyisidir. Onunla şaka yapma.
  Ancak Elizabeth, kırmızı bir meme ucunun yardımıyla doğrudan popoya bir mermi gönderir ve Japon tankı patlayarak Sovyet arabasına çarpamaz.
  Ekaterina cıvıldadı ve arkadaşını çıplak topuğundan öptü:
  Sen akıllısın Lisa!
  Elizabeth aynı fikirde değildi.
  - Ben sadece bir dahiyim!
  Ve ciğerlerinin tepesinde nasıl gülüyor. İşte kız.
  Ve çok uluyorlar ... Örneğin Ekaterina, kırk bir yıl sonra nasıl akıp gittiğini hatırlıyor. Ayakkabılar birkaç gün sonra kırıldı ve çıplak ayakla tepinmek zorunda kaldım. Ve bir şehir kızının alışkanlığı dışında, acıyor, her tümsek, her dal, her tümsek hissediliyor. Ve her adım acı içinde patladığında bacaklarını kana buladı.
  Çıplak ayakla yürümenin bu kadar acı verici olabileceğini hiç düşünmemişti. Hugo'nun çıplak ayaklı kız Closet'e sempati duymasına şaşmamalı. Yazın bile böyle kız gibi bacaklar varsa, o zaman ne tür bir kış.
  Ancak Catherine buna çabucak alıştı, genç vücut hızla adapte oldu, yaralı taban nasırlarla büyümüş ve kabalaşmış. Ve yalınayak yürümek güzeldi. Ekaterina, don vurana kadar ayakkabılarını bile giymedi. Ancak daha sonra dördü oluştu ve Euphrasinia onlara cadı sanatını öğretti. Ve cadılar gençliklerini uzatmak için genellikle karda çıplak ayakla koşarlar. Ve kısacası, kızlar gizli bilgide ustalaşmışlardı ve yirmi yaşında görünüyorlardı ve çıplak ayakla ve bikiniyle soğukta donmuyorlardı. İşte güzellikler. Ve elbette Alenka dışında daha havalı olanlar yok. Uzatılmış namlulu bir modifikasyonda IS-10'da savaştı. Tank, dizide oldukça yakın zamanda ortaya çıktı. Ve hala nadir. IS-7 hiçbir zaman büyük bir seriye girmedi. Görünüşe göre yüksek maliyet ve üretimdeki zorluklar nedeniyle.
  Böylece Alenka'nın mürettebatı bu Japonları yok eder ve kendi kendine şarkılar söyler.
  Ateşler gibi uç mavi geceler
  Bizler emekçilerin öncü çocuklarıyız...
  Işık yılı çağı yaklaşıyor,
  Öncülerin çığlığı her zaman hazır olun!
  Kızlar işe koyulduklarında onlara karşı koyamazsınız. Bu aslında mükemmel bir savaş yaratımıdır.
  Dövüşler iyi gidiyor ve Japonya kaybediyor.
  Burada Sovyet birlikleri Mayıs ayında güney Sakhalin'i aldı. Ve son derece dikkatli hareket ettiler.
  Ancak Sovyet kızlarının taburları harika bir dövüş sınıfı gösteriyor.
  Silah türlerinden elbette AK kullanılmaya başlandı. Almanca'dan daha kötü, ama basit ve güvenilir. Ve mesafeye nişan alma Alman saldırı karabinasından daha düşük olmasına rağmen rakipleri biçer.
  Japon mahkumların Sovyet kızları çıplak, tozlu ayaklarını öpüyor, çıplak topuklarını yalıyor. Bu onların taktiğidir.
  Dövüşen savaşçılar, en yüksek sınıf.
  1954 yazında Almanlar, Amerika'yı Japon birliklerinden büyük ölçüde temizlemişti.
  Margaret liderliğindeki çıplak ayaklı kızlardan oluşan tabur, özellikle güzel bir şekilde savaştı. Kız samuray tarafından dağıldı ve yakalanan genç adam topuklarını öpmeye ve Venüs'ün göğsünü yalamaya zorlandı.
  Panthers-6'daki Gerda ve ekibi iyi bir iş çıkardı ve çok sayıda Japon'u cehenneme, bazılarını da cennete gönderdi.
  Dört ninja kız, Mançurya'da ilerleyen Sovyet birlikleriyle savaştı.
  Mavi saçlı bir ninja kız, kılıçlarla saldırdı ve bir yel değirmeni çalıştırarak Sovyet askerlerini parçaladı. Sonra ayak parmaklarıyla patlayıcılarla bir bezelye attı, Sovyet T-54 tankını devirdi ve havladı:
  - En havalı ülke Japonya!
  Sarı saçlı bir ninja kız da düşmana bıçaklarla saldıracak ve çıplak topuğuyla bir bumerang atarak bağıracak:
  - Samurayın zaferleri için!
  Kızıl saçlı bir ninja kız, kılıçlarla agresif bir döner tablayı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirerek Sovyet askerlerini kesecek. Sonra çıplak ayak parmakları bir bomba fırlatacak. SSCB tankı parçalanacak ve savaşçı ciyaklayacak:
  - Komünizm fikirleri adına!
  Beyaz saçlı ninja kız, sanki sahada bir yelpaze çalıştırıyormuş gibi, Rus askerlerini tekrar kesiyormuş gibi ve sanki iki Sovyet tankını paramparça edecek ölümcül bir silah fırlatıyormuş gibi çıplak parmaklarıyla rakipleri alıp kesti.
  Ve kükreme:
  - Ülkenin büyüklüğü için!
  Kızlar öldürmeyi severler ve hatta mahkumlara tecavüz etmeyi severler. Evet, böylece erkekler aşırı efordan bilinçlerini kaybettiler. Ve ninja kızları bundan hoşlanır. Bağlı adamların üzerine atlamak ve aynı zamanda onları kırbaçlamak.
  Ancak Japonların kahramanlığına rağmen, daha iyi ve daha ileri teknolojiye yeniliyorlar.
  Özellikle üst sınıf gökyüzünde, Japonları yel değirmenleri gibi ezen aslar Anastasia Vedmakova ve Akulina Sokolovskaya.
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla aynı anda altı Japon uçağını aynı anda kesiyor ve gıcırdıyor:
  - Rusya'daki komünizm fikirlerine şeref!
  Akulina, kırmızı meme ucuyla düğmeye basarak yedi Japon uçağını aynı anda kesti ve kükredi:
  - Rusya Kahramanlarına Zafer!
  Savaşçılar, önceki şikayetleri için Japonya'dan intikam alıyor. Ve özellikle Çar II. Nicholas zamanlarının savaşındaki yenilgi için. Hayır, asla unutmayacaklar ve nesiller affetmeyecek.
  Yakut meme ucunu bastıran Anastasia, Japon uçaklarını düşürerek ve kükreyerek bir patlama daha yaptı:
  - Komünizm çağına şeref Beria!
  Akulina çıplak ayak parmaklarıyla ayaklarını bastırdı, samuray uçaklarını düşürdü ve cıvıldadı:
  - Büyük zaferler için!
  Albina ve Alvina rekor hesaplar kazanıyor. Düşen üç bin uçak için onlara şu emir verildi: Demir Haç Şövalye Haçı Elmas Yıldızı ve altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslar.
  Albina, kırmızı bir meme ucunun yardımıyla bir dönüş yaptı. Aynı anda bir düzine Japon uçağının önünü kesti ve cıvıldadı:
  - Göğsüm için!
  Ve kendini siyahi bir savaşçının kollarında hayal etti.
  Alvina çıplak ayak parmaklarının yardımıyla tekme attı, bir düzine Japon uçağını düşürdü ve ciyakladı:
  - Büyük zaferler için!
  Alman kızları çok kavgacı ve güzeller. Zenci erkeklere çok düşkündürler ve dilleri her zaman erkeklerin abanoz mükemmelliğini cilalamaya hazırdır.
  Albina, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla yine samuraylara çarptı ve uçaklarını düşürdü.
  Ve kıkırdadı:
  - Ben süpermenim!
  Alvina çilekli meme ucuna bastırdı, bir yığın Japon uçağını biçti ve ciyakladı:
  - Ben bir uzay cadalozuyum!
  Kız, hiperseksüalitesinde çok kavgacı ve aktif.
  Gerçek Aryanlar - sadece süper! Ve genel olarak, en yüksek sınıfın bu tür güzellikleri!
  Düşmanı yenen Alman ve Sovyet birlikleri Çin boyunca ilerliyor.
  Singapur'a yapılan saldırı sırasında, hava indirme bölümü ve çıplak ayaklı kız birimi "Barracuda" savaşçıları kendilerini ayırt ettiler. Yağan tropik yağmur su birikintilerinde çıplak topuklarını tokatlayan kızlar, Japonların müstahkem mevzilerine girdiler ve onları süngülerle deldiler.
  Dövüşen güzeller böyledir.
  Japonya, böylesine agresif bir ekibin ezici darbelerinden ürperdi.
  1954 sonbaharında, Çin'in çoğu Mihver güçleri tarafından ele geçirildi. Ve Yükselen Güneş Ülkesi için durum çok daha karmaşık hale geldi.
  Hitler şunları kaydetti:
  - Bir yuvada iki kuş anlaşamaz!
  Ve Albina ve Alvina savaşçıları dördüncü bin uçağı düşürdü. Japonya, çok büyük miktarlarda ucuz ama düşük kaliteli uçak üretti, bu nedenle fatura toplamak çok uygun oldu.
  Albina, çıplak ayak parmaklarını kullanarak başka bir samurayı kesti ve ciyakladı:
  - Bu bizim güzel dünyamız!
  Alvina, kırmızı bir meme ucunun yardımıyla bir düzine Japon arabasını devirdi ve tweet attı:
  - Tüm evrende komünizm çağına şan!
  Yine çilek emziği kullanan ve samurayları yere seren Albina şaşırdı ve ciyakladı:
  Komünizmden mi bahsediyorsun?
  Alvina, çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve bir düzine Japon uçağını keserek şunları bildirdi:
  - Yeni Aryan düzeni komünizmdir!
  Kızlar güldü ... Dördüncü bin uçak için onlara platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Haçı Demir Haç Elmas Yıldızı verildi. Çok yüksek bir ödülün bile güzellikler için bir rekor olduğunu.
  İşte örnek alınması gereken kızlar...
  Ancak Anastasia Vedmakova ve Akulina Sokolovskaya aşağı değil ve düşürülen beş yüz uçağın puanını aştı.
  Ve çok yüksek yeni ödüller aldılar ve kendileri için koca bir yıldız koleksiyonu topladılar.
  Anastasia çıplak ayağıyla silahını doğrultuyor ve düşmanı yere seriyor, düşmanı kesiyor ve ciyaklıyor:
  - Tüm gezegende komünizm için!
  Kızıl meme ucuna basarak düşmanı yere seren Akulina agresif bir şekilde bağırır:
  Çocuklar bile bizi tanıyor!
  Kışın Japonya kolonilerinin neredeyse tamamını kaybetti ve savaş metropolün kendisine kaydı.
  1955 yılı, muharebelerin fırtınalı olduğu ve sonu ya da kenarı olmayan bir dönemdir.
  Japonya yavaş ama emin adımlarla pes ediyor. Ve yavaş yavaş savaşı kaybeder.
  Ancak samuray çaresizce ve sert bir şekilde savaşır.
  Alyonka ve ekibi, IS-11 deney tankına geçti. Bu makine 130 mm'lik bir topla donatılmıştır ve alt kısmında sağlam paletler vardır.
  Alenka çıplak ayaklarıyla ateş eder, düşmanı deler ve kükredi:
  - Kızların topukları çıplak komünizme şan olsun!
  Anyuta ayrıca kırmızı bir nipel yardımıyla ateş etti, dokuz tanesini makineli tüfeklerin tetiklerine bastırdı ve ciyakladı:
  - Biz kızlar çok iyiyiz!
  Alla ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak yumruk attı, düşmanı ezdi ve kükredi:
  - Vidadan!
  Maria çıplak bir topuğun yardımıyla becerdi. Düşmanı delip geçti ve dişlerini göstererek öttü:
  - Yeni başarılar için!
  Marusya, çilekli meme ucunun yardımıyla yumruk attı, düşmanlara ölümcül bir tutuş ve cıvıltı ile çarptı:
  - Büyük komünizm için!
  Alenka tekrar ateş etti ve kükredi:
  - Kollektif çiftlik başkanı ve çingene diktatörü Sashka ölsün diye!
  Ve çıplak ayağını zırha vur.
  Kızlar böyle ayrıldı, sadece süper. Genellikle harika savaşçılardır.
  Burada bir ağızdan şarkı söylüyorlar:
  Hayır, uyanık solmayacak,
  Şahin bakışı, kartal...
  Halkın sesi gür -
  Fısıltı yılanı ezecek!
  
  Stalin kalbimde yaşıyor
  Böylece üzüntüyü bilmiyoruz ...
  Uzayın kapısını açtı
  Yıldızlar üstümüzde parlıyordu!
  
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizm bitecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, aydınlatıcı komünizmi!
  Elizaveta da T-54 tankıyla savaşıyor, tam bir dövüşçü kız-cadı.
  Ve güzellikler Japon arabaları tarafından çıplak ayakla yere serilir.
  Elizabeth kırmızı göğüs ucuyla joystick düğmesine bastı ve cıvıldadı:
  - Sovyet komünizminin fikirlerine şeref!
  Ve bu güzellik nasıl gülecek! Ve inci dişlerle parılda.
  Ekaterina onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla da vurdu ve cıvıldadı:
  - Komünizmin ölümsüz fikirlerinin zaferinde,
  Ülkemizin geleceğini görüyoruz...
  Elena rakibine yakut bir meme ucuyla tokat attı, dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Ve Anavatanımızın kızıl bayrağı,
  Her zaman özverili bir şekilde sadık kalacağız!
  Ephrasia çıplak topuğuyla güm güm vurdu ve tısladı:
  - Anavatana şeref, özgürüz,
  Halkların dostluğu, sonsuza kadar destek!
  Ve bütün kızlar çıplak ayak parmaklarını kullanarak hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Hukukun gücü, halkın iradesi,
  Sonuçta, basit bir insanın birliği için!
  Savaşçıların inanılmaz bir savaş saldırganlığı olduğunu söylemeliyim.
  Ve işte Gerda dövüşüyor ...
  Onun "Panther"-6'sı, samurayların mevzilerini parçalayan bir süper tank gibidir.
  Gerda kırmızı bir nipelle ateş eder, joystick düğmesine basar ve kükredi:
  - Aryan dünyası için!
  Charlotte da tokat atacak, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir yığın Japon'u parçalayacak ve gevezelik edecek:
  - Büyük sınırlar için!
  Christina ve Magda da kavga ediyor. Kızlar son derece kavgacı ve çok güzeller, bikinileri içinde neredeyse çıplaklar.
  Christina yakut meme ucuyla ateş etti, Japon Hirohito-4 tankını parçaladı ve cıvıldadı:
  - Ülkeme şeref!
  Magda ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak tekme attı, samuray obüsünü parçaladı ve ciyakladı:
  - Büyük başarılara şeref!
  Bu kızlar birinci sınıf!
  Tokyo Mart sonunda düştü. Ve 20 Nisan 1955'te Japonya teslim oldu ve böylece büyük savaşı bitirdi.
  Albina ve Alvina kızı, düşürülen beş bin uçağı aştı. Ve bunun için özel bir ödül aldılar: gümüş meşe yaprakları, elmas kılıçlarla Şövalye Haçı Demir Haçının Büyük Elmas Yıldızı.
  Savaş henüz bitmedi. Sadece bir süre saklandı. Ancak Hitler neredeyse tüm dünyayı fethetti.
  Beria, Port Arthur ile birlikte güney Sakhalin'i, Kuril sırtını ve Mançurya'yı geri aldı.
  SSCB yaralarını saran güçlü bir ülke oldu. Bir süre Nazi Almanyası, önemsiz direnişlerini bastırarak diğer ülkeleri fethetti.
  Savaş, yıkım ve dünya hakimiyeti için sürdü. Ancak başka bir küresel çatışma hazırlanıyordu.
  Bu sırada SSCB'nin üzerinde bulutlar toplanıyordu. Ve 1959'da, yetmişinci doğum gününde Adolf Hitler, Beria'nın hüküm sürdüğü Sovyet Rusya'ya saldırmaya karar verdi. Führer'in yanında neredeyse tüm dünya vardı.
  Ancak SSCB güçlü, endüstriyel bir güç haline geldi. Bu yüzden bir taşın üzerinde bir tırpan buldum.
  Her iki ülke de nükleer silahlara sahipti, ancak Gerda ve Albina, radyasyonun tüm Dünya gezegenini kapladığı ve bu tür bir yıkımın kullanılmasını imkansız kılan bir jeneratör yaratmayı başardılar.
  Ve Hitler dünyadaki son egemen gücü ele geçirmeye karar verdi. Batıdaki sınır Dinyeper boyunca, ardından Beyaz Rusya ve Almanların altındaki Baltık devletleri boyunca uzanıyordu. Naziler, Kırım'ı arkalarında tutmayı başardılar. SSCB, Sivastopol'da Karadeniz Filosu için bir üs kiralamadığı sürece.
  Bölgenin geri kalanına ek olarak, Rusya Çin'in bir parçasıydı - Mançurya. Yani komünist, ateist rejim tarafından çok aktif bir şekilde doğum oranını teşvik eden ve çok eşliliği yasallaştıran SSCB'nin nüfusu, toprak kayıplarına rağmen 1941 savaş öncesi rakamları çoktan aşmıştı ve her yıl yenileniyordu. yüzde üç eklendi.
  Beria hem kürtajı hem de kontraseptifleri yasakladı. Ve dörtten az çocuğu olan ailelere vahşi vergiler getirdi.
  Plan ve sopa yöntemlerine göre SSCB hızla gelişti ve askeri gücü arttı.
  Potansiyel bir tehdit hisseden, dünyayı tek bir Üçüncü Reich'ta toplamayı bitiren Hitler, bu gezegendeki son savaşını başlatmaya karar verdi.
  Son savaş nedir? Yeryüzünde fethedilecek başka bir şey yok. Bir yıl önce Almanlar aya uçtu ve uzay genişleme çağı açıldı. Ancak Hitler, Yıldız Savaşları dönemini ve galaksilerin fethini görecek kadar yaşayacak mı? Sağlıklı bir yaşam tarzına, vejeteryan diyetine, düzenli egzersize ve ölçülü fiziksel aktiviteye rağmen Führer'in yaşlandığı açıktı. Kafada kel bir nokta giderek daha fazla kırılıyor, saçlar ağarıyor ve görünüm yorgun. Führer neşelendirmeye çalışsa da.
  Ne olursa olsun, son görevinizi tamamlamalı ve SSCB'yi fethetmelisiniz. Ve böylece, Führer ölse bile, doğal döllenme yoluyla elde edilen yaklaşık bin oğlu vardır. Ve içlerinden biri en iyi, en yetenekli olarak tanınacak ve Dünya gezegeni tarihindeki en büyük diktatörün tahtını alacak.
  Her halükarda, gecikme çok risklidir ve nükleer silahlar çalışmadığı sürece, Hitler yalnızca birinci kademede elli milyondan fazla askeri SSCB'ye fırlattı. Çok sayıda tank, uçak ve uçan disk. Ve bu muazzam bir güç.
  SSCB silahları modernize etmeye devam etti. T-64 tankı, daha ağır ve 125 mm'lik güçlü bir topa sahip, tüy mermiler ve piramidal Alman araçlarıyla delip geçebiliyordu. Doğru, T-64 üretime yeni girmeye başladı. Ana tank hala Alman modellerine karşı yeterince güçlü olmayan T-54'tü. Bu aynı zamanda Hitler'in Rusya'ya karşı saldırganlık acele etmesinin nedenlerinden biridir.
  IS-11 tutmadı... IS-12, 203 mm topa sahip bir makine tarafından yaratıldı, ancak çok pahalı, ağır ve büyük olduğu ortaya çıktı. IS-15, 152 mm uzun namlulu silahta bir uzlaşmaydı. Bu makine büyütülmüş bir T-64'e benziyordu ve aynı zamanda üretime yeni başladı.
  Alman ana tankı Panther-6 piramit şeklindeydi ve Panther-7'ye hafifçe yükseltildi ve daha fazla yıkım sağlamak için topun kalibresi 88 mm'ye çıkarıldı. Ve daha güçlü bir 3000 beygir gücü kuran motor, elli tonluk ağırlığı korurken muazzam hız ve manevra kabiliyeti sağlıyor ve zırh kalitesini artırıyor.
  En yeni Sovyet T-64 bile, sürüş performansı ve yanların ve alnın korunmasında Almanlardan belirgin şekilde daha düşüktü. Ancak T-64, kısa bir mesafeden de olsa en azından Almanlara nüfuz edebilir.
  Gökyüzünde, Almanlar da makinelerin miktarı ve kalitesi bakımından daha güçlüydü. Ve SSCB'de kendi diskolarını yaratmayı başaramadılar. Ve Almanlar, Belontsi disklerine lazerler gibi ısı ışınları yerleştirdiler ve daha etkili bombardıman yapabilirler.
  Ve Naziler arasında diskolar on ses hızında uçtu. Ve aslında çok büyük. Üçüncü Reich'ın ordusu böyle güçlü.
  Ve yer altı tankları var. Ve diğer birçok harika şey. Kısacası, Beria'nın neredeyse hiç şansı yok.
  Ancak Sovyet birliklerinin muazzam bir savunma gücü var. Ve işgal bir hava saldırısıyla başladı. Güçler eşit değil ve Almanlar Sovyet şehirlerini eziyor. On bin Rusya boyunca hareket eder ve Smolensk'i alır.
   Natasha bir karar verdi:
  - Hitler ve çetesini birlikleri SSCB'den çıkarmaya ve tutsak çocukları serbest bırakmaya zorlamak gerekiyor!
  Şakacı Zoya buna katıldı:
  - Elbette yapmalısın! Ve atalarınızı faşizmden kurtarın!
  Augustine, çıplak ayaklarını yere vurarak şunları söyledi:
  Hiç şüphe duymadan yapacağız!
  Svetlana hemen onayladı:
  - Bunun için her türlü imkanımız var!
  Söylendiği anda yapılır ve dört kadın savaşçı faşist sürüye saldırır.
  Tanrı'nın Rus yüzyılından savaşçılar ve mutant cadılar, yirminci yüzyılın Nazileriyle yeniden boğuştu.
  Faşist kahverengi imparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Tabii ki, dört kız Wehrmacht'ın tanklarının ve uçaklarının imhasını çok ünlü bir şekilde aldı. En başından beri, onları bir güç alanıyla örterek elleri ve ayakları ile ezdiler. Ancak...
  Sanki yerin altından Oleg Rybachenko ve Natasha'nın en küçük kızı Margarita Korshunova ortaya çıktı.
  Işın kılıçlarını kaptılar ve nanobotlarla saldırdılar. Nefret edilen faşistleri yok etmek için yola çıktılar. Böylece dört, altıya dönüştü.
  Natasha Korshunova, çıplak, yontulmuş ayaklarını şıklatarak şunları söyledi:
  - Bu nasıl? Peki, kaderimiz nedir, başka türlü yenemeyiz!
  Almanları ezmeye devam eden agresif altın saçlı Zoya mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Daha hızlı yapalım! SSCB'yi kurtaralım!
  On iki yaşından büyük olmayan çıplak ayaklı bir çocuk olan Oleg Rybachenko, hem piyade hem de tank olmak üzere kılıçlarıyla Nazilere kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından aynı anda üç faşist uçağı kesen keskin bir disk uçtu!
  Çıplak topuklarıyla parıldayan, hem tankları hem de piyadeleri ezen Margarita Korshunova dişlerini gösterdi, homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından saçılan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet ediyor.
  Natasha Korshunova da çıplak ayak parmaklarını öldürücü bir şekilde fırlattı ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve ışın kılıçları, Nazilerin üzerindeki değirmenden geçti. Ardından patlatıcılar tanklara saldırdı ve darbeleri kesti. Uçaklar da aldı.
  Düşmanları yarıp geçen kızıl saçlı Augustine ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler saçıldı. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp öfkelendiği açıktı.
  Beyaz, kahverengi askerleri ve tankları uçaklarla kesen Cool Zoya ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve tanklar ve beyaz savaşçılar düşüyor ve uçakların kuyrukları yanıyor.
  Svetlana Pamuk Prenses değirmenciyi keser, kılıçları şimşek gibidir.
  Naziler kasnak gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayağıyla iğneler fırlatıyor, düşman uçaklarını düşürüyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya Ana için bir insan uzay imparatorluğu olacak, kazanın!
  Oleg Rybachenko, Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri parçalıyor.
  Ve aynı zamanda çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları düşürür.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Şan!
  Ve hareket halindeyken herkesin kafasını ve ağzını ve aynı zamanda tank kulelerini keser.
  Terminatör kız Margarita ayrıca rakipleri, uçakları ve tankları da yok eder.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alıp kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ve işte Natasha Korshunova hücumda. Nazileri tanklarla, uçaklarla birlikte kendisi için kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rus' harika ve ışıltılı,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve diskler çıplak ayaklarından uçar. Nazilerin boğazlarını kim gördü? Evet, bu tankları yıkan bir kız.
  Zoya Angelskaya hücumda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Bir tüpten tükürmek. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları vuruyor.
  Ve aynı zamanda kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, bludgeon, hadi gidelim.
  Oh, favorim gidecek!
  Nazileri lazer kılıçlarıyla kesen ve kahverengi askerleri tanklarla birlikte yok eden Augustine ciyaklıyor:
  - Tamamı tüylü ve hayvan derisi içinde,
  Sopayla çevik kuvvete koştu!
  Ve çıplak ayakla, düşmana nasıl fırlatılacağı, bir fili ve hatta bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırtı:
  - Kurtlar! Yirmi ikinci yüzyıl!
  Svetlana Pamuk Prenses hücumda. Keser, Nazileri biçer. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçlarla bir değirmen işletir.
  Tanklar ve uçaklarla birlikte birçok savaşçıyı ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız çılgın bir hareket içinde.
  Ve çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatarak tankları ve uçakları yok ediyor.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Oğlan takla atarak döndü. Atlamada birçok Naziyi doğradı.
  Çıplak parmaklarıyla iğneler fırlattı, tankları ve uçakları düşürdü, homurdandı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve çocuk yine savaşta.
  Sert kız Margarita Korshunova saldırıya geçiyor. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız atakta. Kahverengi savaşçıları törensiz yok eder.
  Ve ara sıra zıplar ve bükülür!
  Ve ondan yok etme armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita agresif bir şekilde gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha Korshunova da hücumda çok havalı.
  Ve çıplak ayakla fırlatır ve bir kamıştan tükürür, tankları ve uçakları düşürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Ben ışıltılı bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine hareket halindeki güzellik.
  Zoya Angelskaya, Nazi cesetlerinden oluşan bir blokajı basar. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar, tanklar ve uçaklarla birlikte düşüyor ve düşüyor.
  Zoya kız bağırır:
  - Yalınayak kız, kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölürler.
  Daha doğrusu, tamamen ölü, tankların ve uçakların olduğu bir yer.
  Augustine hücumda. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elinde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birlikleri bir kasırga süpürür - uçaklar ve tanklar düşer.
  Kızıl saçlı kız kükredi:
  - Gelecek gizli! Ama muzaffer olacak!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Augustine, rüyaların vahşi esrimesi içinde, çıplak topuğuyla bir atarca atar ve kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları, uçakları düşüren ve tankların zırhını delen çok sayıda keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana Pamuk Prenses savaşta. Ve çok ışıltılı ve kavgacı. Çıplak bacakları pek çok ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, onu durduramazsınız.
  Svetlana Pamuk Prenses şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta bu sıçrama!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik bir erkeği köle yapar!
  Ve çıplak ayaklı kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var. Ve daha fazla harap olmuş tanklar ve uçaklar.
  Oleg Rybachenko hücumda her şey hızlanıyor. Oğlan Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları parçalıyor.
  Genç savaşçı ciyaklıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve çocuk yine hareket halinde.
  Margarita fırtınalı bir kız öğrenci ve faaliyetinde tam bir sonlandırıcı. Ve düşmanları yere serer.
  Burada çıplak bacağıyla patlayıcılı bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank fırlatılacak.
  Kız bağırır:
  - Nasılsa zafer bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların namluları farklı yönlere uçuyor.
  Burada Natasha Korshunova hareketleri hızlandırdı. Kız, kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve Nazileri tanklar ve uçaklarla birlikte hızlandırılmış bir hızla yok edelim.
  Natasha Korshunova bir terminatör kızıdır.
  Durmayı ve yavaşlamayı düşünmez ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkar.
  Zoya Angelskaya hücumda. Kılıçları eti ve metal salatayı kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınlarının arasında yatan bir yığın insan, ayrıca kırılmış tanklar ve düşmüş uçaklar.
  Augustine çılgın bir kız. Ve hiperplazmadan bir robot gibi herkesi eziyor.
  Zaten tek bir yüz Naziyi ve çok sayıda tankı uçakla parçalamadı. Ama her şey hız kazanıyor. Ve savaşçı hala kükredi.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank, güçlü bir patlamayla parçalandı.
  Basının kaslarıyla oynayan ve kırmızı meme uçlarıyla göğsünü sallayan Augustina şarkı söyledi:
  - Toprağımızı ele geçirmeye cesaret edemezsiniz!
  Svetlana Pamuk Prenses de hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve bir yığın kahverengi savaşçı, kırık tanklar ve uçaklarla birlikte çoktan hendeğe ve yollara düşmüştü.
  Altı öfkeliydi. Vahşi bir dövüş yaptı.
  Karateci çocuk Oleg Rybachenko tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve değirmeni terminatör çocuk yönetiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Dağlar dolusu kanlı vücut, bir sürü bozuk araba ve uçaklar.
  Mucit çocuk çılgın bir stratejiyi hatırlıyor. Atların ve insanların da birbirine karıştığı yer.
  Çocuk katili Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Akıldan vay!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki terminatör çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Dahi çocuk kükredi:
  - Master sınıfı ve firma "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun harika olduğu ortaya çıktı. Ve kaç tanesi Nazileri öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük kısmı kahverengi savaşçıları, tankları ve uçakları öldürdü.
  Çıplak ayaklı kız Margarita da savaşta. Tarçın ve çelik orduları ezer ve kükredi:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta gidiyoruz!
  Ve kılıçları Nazilerde kırılır. Kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan çöktü. Ve onlarla birlikte tanklar ve uçaklar.
  Kız homurdandı:
  - Panterlerden bile havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve bazı rakipleri ve tankları ve hatta uçakları alıp parçalayacak.
  Ve Natasha Korshunova yetkilidir. Ve rakiplerini yener ve kendisi kimseye iniş yapmaz.
  Tanklar ve uçaklarla birlikte kaç Nazi öldürüldü.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortaklarına sahip olmasına rağmen - cellatlar!
  Natasha Korshunova bağırıyor:
  - Deliyim! Bir ceza alacaksın! Bir ruble bile almayın!
  Ve yine kız kılıçla bir çok Naziyi katledecek.
  Zoya Angelskaya hareket halinde ve birçok kahverengi savaşçıyı kesiyor.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Naziyi öldürür veya bir uçağı bir tankla düşürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Augustine ilerler ve rakiplerini ezer. Aynı zamanda bağırmayı da unutmuyor:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alıp dişlerini gösterecek!
  Ve kızıl saçlı çok ... Rüzgarda dalgalanan saçlar, proleter bir pankart gibi.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden çıkıyor.
  Svetlana Pamuk Prenses hareket halinde. Burada çok sayıda kafatası ve tank kulesi kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir samandan tükürür - uçakları düşürür. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz?
  Ve yine, çıplak ayaklarından piyade ve uçaklara çarpan ölümcül iğneler uçuyor.
  Oleg Rybachenko zıplıyor ve zıplıyor.
  Yalınayak bir çocuk bir sürü iğne fırlatır, tankları devirir ve şarkı söyler:
  - Haydi kampa gidelim, büyük bir hesap açalım!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  O zaten epeyce yaşında, herkes Natasha ve arkadaşlarıyla maceralar yaşıyor ama o bir çocuğa benziyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - fraera'yı kıracağız!
  Ve yine, ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu. Hem uçaklar hem de tanklar.
  Çıplak, yuvarlak topuklu ayakkabılarla parıldayan Margarita Korshunova, zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! Özgürlüğün doğacağına inanıyorum!
  Kız, yine Nazilere ve onların tanklarına ve uçaklarına ölümcül bir iğne yağmuru yağdırdı ve devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Nazi hemen havaya uçtu. Evet, kahverengi, cehennem gibi imparatorluğun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Natasha Korshunova savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Pek çok Nazi ölüyor ve uçaklar düşüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürdeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükredi:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler atarak rakipleri yumruklar.
  Zoya Angelskaya vahşi hareket halinde. Nazilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne fırlatıyor. Bir kükreme gibi, tanklar ve uçaklarla birlikte rakipleri yarıp geçer:
  Tam zaferimiz yakındır!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen yürütür, tankları süpürür. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ancak Augustine'in kobrası saldırıya geçti. Bu kadın tüm kabusların kabusu.
  Ve kesiyorsa, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl saçlı alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları harekete geçti ve uçak duraluminiyle et ve metali kesti.
  Svetlana Pamuk Prenses de hücuma geçer. Bu kızın freni yok. Keser kesmez, ceset yığını etrafa saçılıyor ve uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Sarışın terminatör kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi ondan bir katil bezelye uçuyor.
  Yalınayak yakışıklı, kaslı çocuk Oleg yine yüz Nazi'yi taşıyan bir meteorla, ünlü bir şekilde kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Gökyüzünde bir uçak kütlesi nasıl küçük parçalara ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Çıplak ayaklı kız Margarita bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü kahverengi dövüşçüyü kesti. Ve tanklar ve uçaklar arasındaki büyük açıklıkları kesiyor.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Natasha Korshunova hücumda daha da öfkeli. Yani Nazileri harmanlamak. Bu tür kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Natasha Korshunova aldı ve şarkı söyledi:
  - Vuruşum yalınayak kör ediyor!
  Yerinde koşmak ortak bir uzlaşmadır!
  Ve savaşçı kız, böylesine bir dizi darbeyle rakiplerine daldı.
  Ve çıplak ayakla diskleri atacak.
  Burada değirmeni işletiyordu. Kahverengi ordunun başları geri çekildi ve tanklar yanıyordu, uçaklar alev alev yanıyordu.
  O bir dövüş güzeli. Kendini çok kahverengi bir armada yener.
  Zoya Angelskaya hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız çok güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatıyor.
  Rakipleri yenin. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar, tankları, uçakları patlatıyorlar.
  Zoya Angelskaya aldı, dolgun göğüslerinin kırmızı meme uçlarını salladı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Natasha Korshunova zevkle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla iyice öldüren bir şey fırlatıyor. Bu gerçekten kızların kızı.
  Ve çıplak bacaklarından bıçak nasıl uçacak. Ve tanklardan kuleleri keserek birçok savaşçıyı vuracak.
  Yalınayak Augustine hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter bayrağı gibi. Bu kız gerçek bir cadaloz.
  Ve sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi rakiplerini kesiyor.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç! Onunla, boyasız, doğal ışıkla savaşa girdi.
  Augustine onu aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - dövüşçüler çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Terminatör çocuk Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer fırlatan ve tank kulesini kıran Margarita Korshunova doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Augustine bununla hemen hemfikirdi:
  - Ben herkesi ısırabilecek bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayaklarıyla, ölümcül, düşürücü uçaklar fırlatacak.
  Natasha Korshunova, savaşta rakiplerinden aşağı değil. Kız değil ama alevler içinde böyle bir cadıyla bitirmek. Ve Naziler zor zamanlar geçiriyor: uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Ve bağırır:
  - Ne mavi bir gökyüzü!
  Augustine, çıplak ayağıyla bir bıçak bırakarak tank taretini keserek şunları doğruladı:
  - Biz hırsızlığın destekçisi değiliz!
  Svetlana Pamuk Prenses, düşmanları biçerek ve uçakları düşürerek cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Zoya Angelskaya ciyakladı, çıplak ayağıyla iğneler fırlattı ve bronzlaşmış bacaklarıyla tankları ve uçakları düşürdü:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Nazileri katleden Natasha Korshunova şunları ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alıp atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Sadece şortlu, neredeyse çıplak, yakışıklı, kaslı bir çocuk olan Oleg Rybachenko, savaşta çok şık görünüyor.
  Güzel kız Margarita, çıplak ayak parmaklarıyla bacaklarını, bir parça antimaddeyi fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk ayağıyla helikopter pervanesine benzeyen bir şey fırlattı. Nazilerden ve tanklardan birkaç yüz kafa kesti, gıcırdadı:
  - Oldukça sportif!
  Ve her ikisi de - tam açık bir erkek ve bir kız.
  Terminatör çocuk Oleg, kahverengi askerleri doğrayarak homurdandı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Margarita yanıt olarak tısladı:
  - Herkesi öldürürüz - çıplak ayakla!
  Kız gerçekten çok aktif bir sonlandırıcı.
  Natasha Korshunova hücumda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir yay çizerek uçtu, birçok Naziyi ve tank kulesini devirdi.
  Zoya Angelskaya, imhaya devam ederek şunları ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda savaş uçağına ve uçağa çarptılar.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibini mat et!
  Ve dilini gösterdi.
  Yalınayak ve ateşli Augustine, bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar fırlatarak homurdandı:
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Çıplak topuğuyla bir hiperplazma topu fırlatan Svetlana Pamuk Prenses hemen onayladı:
  - Düşen kahramanlara şeref!
  Ve kızlar, Nazileri ezerek hep birlikte bağırdılar:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et yırtılır, tankların kuleleri ve uçakların kuyrukları yıkılır.
  Ve tekrar uluma:
  - Bizi kimse yenemez!
  Natasha Korshunova havaya uçtu. Rakipleri ve kanatlı akbabaları parçaladı ve yayınladı:
  - Biz dişi kurduz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk uçacak.
  Kız ecstasy içinde bile kıvrılıyor.
  Ve sonra mırıldanıyor:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Şortlu yakışıklı, kaslı bir çocuk olan Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Oh, erken, boynuzları korur!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Cevap olarak gülerler ve dişlerini gösterirler.
  Natasha Korshunova, Nazileri doğradı ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Çıplak, yuvarlak, çocuksu topuğu olan terminatör çocuk, atarcaya teslim olup Nazileri yok ederek itiraz etti:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Natasha Korshunova kabul etti:
  - Güç yoksa, o zaman evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla düşmana iğneler fırlattı, bir yığın tankı uçaklarla havaya uçurdu ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra, Svetlana Pamuk Prenses, düşmanları tekrar kesti, tank kulelerini ve uçak kuyruklarını yıktı.
  Zoya Angelskaya çok hızlı bir bebek. Burada Nazilere bir namlu fırlattı. Ve bir patlamadan birkaç bin parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma topuklarımız pırıl pırıl!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Augustine savaşta da zayıf değil. Yani Nazileri harmanlamak. Sanki bir demet zincirden bayılıyormuş gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat et iyi olacak.
  Sonbaharda bir turta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta enfiye kutusundaki bir şeytan gibi gerçekten saban sürüyor. Ve tankların nasıl yandığını ve uçakların nasıl yandığını.
  Ama tunikli çıplak ayaklı kız Margarita Korshunova nasıl dövüşüyor. Ve Naziler bunu ondan alıyor.
  Ve eğer vurursa, vuracaktır.
  Ondan kanlı sıçramalar uçar.
  Natasha Korshunova, çıplak ayağından tankların kafataslarını ve kulelerini eriten metal sıçramaları üzerine sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor...
  Kırmızı gömlekli bölümler -
  Rus halkına selamlar!
  Burada kızlar Nazileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, ama gerçekten zinciri kırmış panterler.
  Havalı çocuk Oleg Rybachenko savaşta ve Nazilere saldırıyor. Onları acımasızca dövüyor, tankları yarıp geçiyor ve ciyaklıyor:
  Boğa gibiyiz!
  Kahverengi orduyu ezen ve tankları ve uçak kuyruklarını kesen Margarita Korshunova şunları aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Natasha Korshunova onu aldı ve uludu, tanklarla birlikte kahverengi savaşçıları da kesti:
  - Yalan kontrolden çıktı!
  Zoya Angelskaya Nazileri parçaladı, ciyakladı:
  - Hayır, kontrolden çıkmadı!
  Ve o da çıplak ayağıyla bir yıldız işareti alıp bırakacak ve birçok faşistin işini bitirecek.
  Natasha Korshunova onu aldı ve kırmızı meme ucundan şimşek çakarak dışarı çıkardı ve gıcırdadı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne demeti uçar.
  Nazileri ve tanklarını da uçaklarla imha eden Zoya Angelskaya ciyakladı:
  - Arkadaşlığımız bir yekpare!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yönden bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin tamamen yok edilmesi.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan daha fazla ceset oldu.
  Bundan sonra, güzellik pes edecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçar.
  Kızıl saçlı Augustine de oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir değil, birçok ceset!
  Bundan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde çıplak ayakla yürüdü. Ve bir sürü Naziyi öldürdü.
  Ve nasıl kükrüyor:
  - Toplu cinayet!
  Ve şimdi kafasını Nazi generaline vuracak. Kafatasını kırın ve dışarı verin:
  - Banzai! cennete gideceksin!
  Svetlana Pamuk Prenses hücumda çok öfkeli, özellikle de tankları ve uçakları düşürürken, ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi yarıp geçerken uçaklar çöküyor. Ve savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çok çalışır.
  Kaslı, kabartmalı şortlu çocuk Oleg Rybachenko, ıslıkla kargaları yere seriyor, ciyaklıyor:
  - Şanlı çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Nazilerin kitlesi çöktü.
  Oleg Rybachenko kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynıyor ve volkanlar gürlüyor!
  Muhteşem Margarita hareket halinde. Herkesin karnını deşecek.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türden düşman tarafından öldürüldü, hem tankları hem de uçakları devirdi.
  Çıplak topuklarıyla parıldayan Margarita Korshunova neşeyle şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksekte tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanında olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Savaşta Natasha Korshunova sadece bir tür sonlandırıcıdır. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın! Ve diktatörün sonu!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Naziler çivi gibidir. Ve bir sürü mastodon ve kanatlı cehennem makinelerini parçalayacak.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Zoya Angelskaya da hücumda. Çok öfkeli bir sürtük.
  Ve aldı ve homurdandı:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın ta kendisi!
  Ve Nazilerde üçlü bir değirmen kesiyor!
  Ve Augustine'in göğüslerinin çıplak topukları ve yakut meme uçlarıyla parıldayan kızıl saçlı, yanıt olarak kükredi:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve anlamsızlığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilidir.
  Ve nasıl çıplak ayakla alıp fırlatacak. Ve kahverengi imparatorluğun birçok savaşçısı, tankları ve uçakları.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeline sahip bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir. Tank kuleleri ve faşist uçakların kanatları nasıl yırtılırsa.
  Rakiplerini ezen Augustine tısladı:
  - Bütün hainleri ezip toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırpın. Evet, bu ateşli kız tam olarak huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül değilse!
  Svetlana Pamuk Prenses, düşmanları ezip geçti:
  - Sizi sıraya sokacağız!
  Kızıl saçlı Augustine doğruladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak, yontulmuş bacaklarından, topyekûn yok oluşun hediyesi yeniden uçuşuyor! Ve pek çok tank ve uçak aynı anda küçük parçalara ayrıldı.
  Ve sonra kız, sanki kırmızı bir meme ucundan şimşek çakar.
  Çıplak topuklarıyla ölüm hediyeleri gönderen Oleg Rybachenko, yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Nazileri çıplak elleriyle parçalayan, kılıçlarla doğrayan ve çıplak ayak parmaklarıyla iğneler fırlatan, tankları ve uçakları bir anda imha eden Augustine şunları yayınladı:
  - Kısacası! Kısacası!
  Kahverengi savaşçıları tanklar ve uçaklarla birlikte yok eden Natasha Korshunova ciyakladı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Yalınayak, yakışıklı, şortlu bir çocuk Oleg Rybachenko, rakiplerini doğradı:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metali kesen bir disk çocuğun çıplak ayağından fırladı. Hem tankların kulelerini hem de uçakların kuyruklarını kesti.
  Dövüşen, metal ezen bir kız olan Margarita, kahverengi imparatorluğun savaşçılarını ve tankların zırhını söyleyerek şunları söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  O zamanlar Nazilerle iyi iş çıkardılar ...
  Burada Hitler ve ekibi kızların ve çocukların önünde diz çöktü.
  Natasha Korshunova, her şeyden önce, bir numaralı Nazi'yi çıplak ayaklarını öpmeye zorladı.
  Sonra Hitler ve tüm çevresi, diğer kızların da çıplak ayak tabanlarını ve topuklarını öptü. Ve dilleriyle topuklarını yaladılar. Ve çok yakışıklı bir sarışın oğlan Oleg Rybachenko, kızın çıplak ayaklarından öpüldü.
  Natashka, erkek parazitlerin aşağılanmasından çok memnun kaldıktan sonra şu emri verdi:
  - Şimdi, hepinizi öldürmemişken, Üçüncü Reich'ın Sovyetler Birliği'ne tam ve koşulsuz teslim edilmesi emrini imzalayın!
  İyi olan her şey iyi biter. Üçüncü Reich teslim oldu ve kudretli Wehrmacht silahsızlandırıldı. Hitler ve ekibi Beria zindanlarına gitti.
  Yargı hızlı ama adildi. 22 Haziran 1959'da Hitler Kızıl Meydan'da asıldı!
  
  
  ÜÇÜNCÜ REICH PASTALARI
  Gerçek tarihle tutarsızlık, Hitler'in Duker komutasındaki Alman tanklarını durdurmaması ve yüzbinlerce korkmuş İngiliz'in yakalanması nedeniyle oldu. Ve sonra Führer, İngiltere'yi işgal etmek için yoğun bir çaba sarf etti. Özellikle tüm Alman ve işgal altındaki ülkelerin havacılık endüstrisi üç vardiyalı bir operasyona geçirildi ve yabancı güçleri kendine çekerek topyekun savaş ilan etti, vardiyaları uzattı, kadınları ve gençleri makinelere attı.
  Havacılık sektörü tam kapasite çalıştı ve diğer işgal altındaki ülkeler bu tesise bağlandı. Ne yüzünden havacılık üretimi katlanarak artmaya başladı.
  Sonuç olarak, Almanlar İngiltere için hava savaşını kazanmayı ve amfibi iniş yapmayı başardı. İngiltere'nin kara kuvvetleri zayıftı ve Naziler kendi ve diğer ele geçirilen devletlerin donanmasını çıkartmaya bağlayarak başarılı oldular.
  İngiltere birkaç hafta içinde istila edildi. Londra garnizonu neredeyse hiç savaşmadan düştü. Churchill Kanada'ya kaçtı. Ama orada çok soğuk karşılandı. Kaybedenler hiçbir yerde sevilmez.
  Hitler meşru, Alman yanlısı hükümdarı İngiltere'nin resmi kralı yaptı. Mosley'in yerel Nazi partisinin kazandığı parlamento seçimlerini yaptı. Ve Führer'in birlikleri hızla İngiliz kolonilerini ele geçirmeye başladı. Tabii ki daha fazla sindirimleri ile. Peki ya ABD?
  Amerika tarafsız kalmayı seçti. Ama orada değildi. Japonya, Peru Limanı'nda ABD'ye saldırdı. Ve Almanya, Alman yanlısı ve Amerikan yanlısı parçalara ayrılan Kanada'yı işgal etti.
  Hitler, endüstrisi savaş temelinde yeniden örgütlenmemişken Amerika'yı şimdi ele geçirmenin daha mantıklı olduğuna karar verdi. Peki ya SSCB? Bekleyecek.
  Aralık 1941'de Amerika Birleşik Devletleri ile savaşa başlayan Führer'in hesabı genel olarak haklıydı. Yankees savaşa pek hazır değildi. Ancak, Almanya'nın kendisi henüz gücünü tam olarak kapsamadı. T-5 tankı seriye girdi, ancak bu bir Panther değil, dört makineli tüfek ve eğimli zırhlı 75 mm ve 37 mm'lik iki topa sahip bir makineydi. Ayrıca 88 mm topa sahip ancak Tiger'dan daha hafif ve daha ince zırhlı bir T-6 aracı da vardı.
  Ancak Almanlar, tanklarda Amerikalılardan hala daha güçlüydü ve havacılıkta, özellikle uçak kalitesinde üstündü. En önemlisi, daha deneyimli ve başarılı Alman Genelkurmayının harekât-taktik becerisindeki üstünlüğüdür. Amerikan generalleri bu konuda oldukça vasat davrandılar ve birlikleri sürekli olarak kazanlara düştü ve topluca teslim oldu.
  ABD ordusunun morali bizi hayal kırıklığına uğrattı. Sonra siyahlar onu aldı ve isyan etti. Bir şey başladı...
  Amerika, Üçüncü Reich'ın muazzam gücüyle karşı karşıya kaldı ve yüzdü...
  Almanlar oldukça hızlı ilerliyordu. Tek sorun, okyanus ötesindeki tedarik. Ama görünüşe göre Fritz bununla başarılı bir şekilde başa çıktı. Ve savaşlar muazzam bir güçle tüm hızıyla devam ediyordu, ancak Almanya ve Japonya neredeyse her zaman kazandı.
  4 Temmuz 1942'de Washington düştü ve sekiz gün sonra Birleşik Devletler Üçüncü Reich'a teslim oldu.
  Böylece İkinci Dünya Savaşı'nın ilk bölümü sona erdi. Ama hala SSCB vardı. Ve Hitler'in kendisi de sakin hissedemedi.
  Ancak Stalin dostane bir tarafsızlığı sürdürdü ve zaman kazanmaya ve ne pahasına olursa olsun savaştan kaçınmaya çalıştı.
  SSCB, Üçüncü Beş Yıllık Planı gereğinden fazla yerine getirerek ekonomiyi resmi rakamlara göre ikiye katladı. Gerçekte, elbette, sonuç daha küçüktü, ancak yine de önemliydi.
  SSCB, 1941'in ilk yarısında 2.000'den fazla tank üretti. Ve 1941'in ikinci yarısında, üç buçuk binden fazla ve bunların iki buçuk bini en son KV serisidir. Ağustos ayında, altmış sekiz ton ağırlığındaki ilk KV-3'ler ortaya çıktı. Eylül ayında, yüz ton ağırlığında, iki toplu ve 170 mm ön zırhlı ilk KV-5. Artan üretim ve havacılık. 1942'nin ikinci yarısında, SSCB 3.000'den fazlası en yenileri de dahil olmak üzere 4.000'den fazla tank üretti. Ama yine de yeterli değildi. Stalin, yüz yirmi tümen ve otuz mekanize kolorduda Sovyet tanklarının sayısını altmış bine çıkarmak istedi. Ve bu çok fazla. SSCB tüm bunları tamamlamaya hazır olana kadar. Dahası, savaş dışı bir ekonomide hala arabalar üretiliyordu, ancak tank üretimi artıyordu. Mayıs 1942'de KV-4 tankının bir versiyonu çıktı. Stalin, tekliflerin en ağırı olan, 108 ton ağırlığında ve 180 mm ön zırhlı arabayı onayladı.
  1942'nin ikinci yarısında SSCB, dört binden fazlası ağır ve orta tank olmak üzere beş binden fazla tank üretti. 1941'in sonunda Sovyet havacılığının sayısı otuz bin uçağı aştı. Ve 1942'nin sonunda kırk beş bine yükseldi. Yine de yeterli pilot yoktu.
  Hitler'in iyi bir zekası vardı ve SSCB yeni tankların varlığını gizlemedi.
  Aksine korkutmak için gösterdiler. Zaten 1 Mayıs 1941'deki geçit töreninde, en son Sovyet tankları T-34 ve KV gösterildi ve Alman generaller özel olarak davet edildi ve hatta tanklarının genel teknik özellikleri verildi.
  Hitler, Sovyet canavarlarıyla savaşmak için makinelerin geliştirilmesini emretti. Her şeyden önce, elbette, "Kaplan". Bu tank seriye daha hafif bir versiyonla girmiş ve Amerika ile savaşmayı başarmıştır. Ancak Almanların daha fazlasına ihtiyacı vardı. "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" tankları üzerinde çalışmaya başlandı. "Panther", "Tiger" -2, "Lion" tanklarını mümkün olduğunca tek bir standart altında birleştirmeye çalıştı. Böylece sadece boyut olarak farklılık gösterirler. Araçların özellikle ön kısmı eğimli zırha ve güçlü, uzun namlulu toplara sahipti. En küçük Panther tankı zaten kırk dört ton ağırlığındaydı. Ve gövdenin ön zırhı vardı: eğimli 80 mm alın, eğimli 40 mm yan ve hafif eğimli yüz milimetre kule alnı ve 40 mm yan taraflar. Ve 70 EL namlu uzunluğuna sahip 75 mm top. Tiger-2 tankının eğimli 150 mm'lik bir gövde alnı, 82 mm'lik kenarları, 185 mm'lik bir taret alnı ve 82 mm'lik eğimli kenarları vardı. Ve top 88 mm ve 71EL uzun namlulu olup, ağırlığı altmış sekiz tondur.
  Ve "Aslan" tankı doksan ton ağırlığındaydı. Gövde ön zırhı Tiger-2'deki gibi 150 mm, yanlar 82 mm, kulenin ön zırhı eğimli 240 mm, kulenin yanları 82 mm'dir. Ve 70 EL uzunluğunda 105 milimetrelik bir top. Bu, silah ve ağırlık açısından bu serideki en güçlü tank olan "Aslan"dır.
  Ama aynı zamanda yolda "Maus". Aynı anda iki topu var: 128 mm ve 75 mm ve 240 mm alnında çok daha kalın zırh ve yanlarda, gövde ve tarette 210 mm. Öyle ki hiçbir açıdan hiçbir şey delinmez.
  SSCB, KV-3, KV-4 ve KV-5 tanklarında 107 milimetrelik bir top ve saniyede 800 metrelik bir başlangıç mermi hızıyla göründü. "Maus", bu topun herhangi bir açıdan ve mesafeden nüfuz edemediği tek tanktı. "Tiger" -2 ve "Lev", alnındaki bu topla ve gemide bulunan SSCB'nin en büyük orta tankı T-34-76 ile yollarını ayırmadı.
  Bu durumda "Panther", yalnızca otuz dörtlü ve daha hafif KV serileriyle başarılı bir şekilde savaşabilirdi. En büyük tank olması gerekmesine rağmen.
  Bu tür tanklar için güçlü motorların yapılması gerekiyordu. Ve zaman aldı.
  Kırk üçüncü yılın ilk yarısında, SSCB, beş bin ağır ve orta KV ve T-34'ten altı binden fazla tank üretti. Dünyanın önemli bir bölümünün kaynaklarına güvenen Almanlar, "büyük kedi" gövde tipi için standart olan bir seriyi damgaladılar. Ve "Panter" ve "Kaplan" -2 ve "Aslan" ve hatta "Fare", şekil ve standart olarak bir benzerliğe sahipti. Hitler ayrıca eskimiş T-4 ve T-3'ün üretimden kaldırılmasını ve T-2 ve T-1'in modernize edilmesini ve yalnızca keşif tankı olarak kullanılmasını emretti.
  Ancak Almanların, Haziran 1943'e kadar sayıca SSCB'ye üstünlük kazanmak için en son makineleri yeterli miktarlarda üretmek için yeterli zamanı yoktu.
  Ve Hitler, saldırı sırasında tanklarda sayısal bir üstünlüğe sahip olmak istedi. Ve saldırıyı erteledi. Sonra sonbahar ve kış çok yaklaştı ve Fritz saldırıyı 15 Mayıs 1944'e, ekimin tam zamanında erteledi.
  1943'ün ikinci yarısında SSCB, Maus'la savaşmak için tasarlanmış, 220 ton ve 203 mm top ve 107 mm ağırlığında yeni bir KV-6 tankına sahipti.
  Stalin, çalışma gününün uzunluğunu bir saat daha artırarak 9 saate çıkardı ve tank üretimini daha da artırmaya çalıştı. 1943'ün ikinci yarısında sekiz binden fazla parça ve yedi bin ağır ve orta üretildi. Ancak, yalnızca "Panterler" olan Amerika ve Avrupa fabrikalarına güvenen Almanlar, 1943'ün ikinci yarısında üretimi ayda iki bin arabaya çıkardı ve sonunda "büyük kedi" sisteminde ustalaştı. Eylül ayından bu yana Panther-2 de üretildi. Bu araç, Tiger-2 gibi, daha güçlü bir 900 beygir gücündeki motorla dengelenen, hafif bir ağırlık artışıyla daha kalın zırhla daha iyi silahlanmıştı.
  1944'ün ilk yarısında SSCB, Panther ile bir şekilde savaşmak için biraz daha güçlü taret zırhı ve güçlü bir topla T-34-85'i piyasaya sürdü.
  IS serisi tanklar henüz üretime geçmedi, bu yüzden onları KV serisinden çıkarmak istemedim. Üstelik SSCB savaş açmadı ve KV tankının pek iyi olmadığına dair hiçbir bilgi yoktu. Özellikle sürüş performansı.
  1944'ün ilk yarısında SSCB, tank üretimini artıramadı ve onu sekiz bin seviyesinde bıraktı, ancak T-34-85 daha büyük bir taret ve daha güçlü bir topla gitti. Uçak sayısı maksimum elli bine ulaştı, ancak pilot eksikliği onları şimdilik büyümelerini durdurmak zorunda bıraktı. Ancak bazı eski makineler hizmet dışı bırakıldı ve yenileriyle değiştirildi.
  Ancak Almanların seride jet makineleri vardı: özellikle ME-262 ve Arado bombardıman uçağı. Evet ve pervaneli makineler yükseldi: TA-152, ME-309, silahlanma ve hız açısından çok güçlü savaşçılar. Ve Yu-288 ve Yu-488 çok sağlam ve yüksek hızlı bombardıman uçaklarıdır. İşgal altındaki Amerika'nın fabrikalarında üretilen B-29 ve sekiz makineli tüfek ve aircobras ile R-51 avcı uçakları dışında .
  Gökyüzünde artık Almanlar hem sayı hem de nitelik olarak üstünlüğe sahipti.
  Tanklarda da hem nicelik hem de nitelik olarak SSCB'yi atladılar. Almanlar, MP-44 saldırı tüfeğine Sovyet modellerinden daha iyi sahipti ve ordunun genel hareketliliği, genel olarak, filodan bahsetmeye bile gerek yok, tüm parametreler.
  Ve sonra Japonya'yı unutmamalıyız. Piyadeleri çok sayıdadır ve lisanslı Panther'i saymazsak çoğu hafif olmasına rağmen birçok tank vardır ve havacılık, filo gibi genellikle çok sayıda ve güçlüdür.
  Führer birçok yabancı tümeni topladı ve yalnızca birinci kademede yirmi milyon asker çıkardı. Seferberlikten sonra Stalin şimdiye kadar yaklaşık on iki milyon topladı. Artık yok: üretim çökecek ve bu nedenle hazine için böyle bir yük. Ve Japonya, milyonların ilk kademesinde kendi ve sömürge tümenlerinden on beşini konuşlandırdı.
  Führer ve Hirohito'da böylesine muazzam bir güç ordusu toplandı. Ve onlara ne karşı çıkabilir?
  SSCB için güçlü bir artı, güçlü savunma hatlarıdır. Sınıra yakın "Molotof Hattı", biraz daha uzakta eski "Stalin Hattı". Burada elbette surlar sağlam olmasa da denizden denize örülmüştür. Ancak birlikler açıkça savunma için yeterli değil. Wehrmacht zaten çok güçlü ve çok sayıda birliği var.
  Ancak SSCB'nin başka bir sorunu daha var. Çok eğitimli olmayan birlikler kendilerini savunamaz. Kızıl Ordu'yu korumak için çok az şey öğretildi. Ancak son zamanlarda buna daha fazla dikkat ediliyor. Ama bariz bir gecikmeyle. Rus ustalığı için tek bir umut.
  Ama güçler çok eşitsiz...
  15 Mayıs 1944'te Almanlar savaşa başlar. Tıpkı yollar kuruduğu ve ekim bittiği ve sonbahar ve kış nispeten uzak olduğu gibi.
  Saldırı beklenmedik değildi, askerler alarma geçmişti. Ancak çok fazla Alman ve müttefikleri var. İşgal altındaki topraklara sahip Üçüncü Reich'a ek olarak, elbette Romanya, Macaristan, Slovakya, Hırvatistan, Bulgaristan ve elbette kırgın Finlandiya, SSCB'ye karşı savaşa katıldı. İsveç, Kutup Ayısı Operasyonu tarafından işgal edildi. Elbette İtalya böyle bir savaşı kaçıramazdı ve bu nüfus oldukça büyük artı koloniler de. Ayrıca kolonileri olan İspanya ve Portekiz'in yanı sıra. Almanlar ayrıca İsviçre'yi işgal etti ve Wehrmacht'ta kukla tümenler oluşturdu. Ama hepsi bu kadar değil. Aşağıdakiler SSCB'ye karşı kampanyaya katıldı: Brezilya, Arjantin ve Almanların işgal etmediği ve federasyonlarına dahil etmediği eyaletlerden diğerleri.
  Böylece güçlü bir donanma toplandı. Ve Avustralya işgal edildi.
  Bu yüzden Stalin üstün güçlerle uğraşmak zorunda kaldı.
  Yine de, SSCB'de beşinci sütun faaliyet gösteriyor. Başta Ukrayna olmak üzere birçok birlik savaşmak istemiyor ve savaşmadan teslim oluyor. Ve Çeçenler ses çıkarmaya başlar.
  Böylece SSCB en başından beri eşitsiz bir savaş verdi ve cephesi kırıldı.
  Kızıl Ordu direnmeye çalışsa da. Ayrıca kitlesel kahramanlıklar ve kitlesel teslimiyetler de vardı.
  Her ne olursa olsun, bir aylık savaştan sonra Almanlar geniş bir cepheden Dinyeper'a girdi. Kızıl Ordu, ne pahasına olursa olsun bu doğal engeli korumaya çalıştı.
  Arkashka ve Leshka, Kiev'i savunma görevindeydi. Şehir, tepelerde çok elverişli bir konuma sahipti ve çok güçlü bir şekilde tahkim edilmişti. Ve Naziler, sömürge piyadelerini Sovyet pozisyonlarına sürerek ona saldırmaya çalıştı: Afrikalılardan, Araplardan, Kızılderililerden. Ve tabii ki güçlü tanklarını kullanarak.
  Arkashka ve Lyoshka öncü bağlarla savaştılar ve on bir ya da on iki yaşındaki oğlanlar gibi görünen şortlarla çizildiler.
  Onlarla birlikte bir öncü müfrezesi savaştı: erkekler ve kızlar. Hepsi bronzlaşmış, çizilmiş, kartlardaki yiyeceklerden çoktan bir deri bir kemik kalmış ve tabii ki yalınayak. Aslında, Haziran ayı Ukrayna'da sıcaktır ve çocukların hiçbiri kıt ayakkabılarını yırtmaz. Evet ve çıplak ayakla çok daha hünerli bir şekilde savaşın.
  Arkashka ve Lyoshka ellerinde sapan tutuyorlar ve bu çocuklar uzaktan sanki piyadelere vuruyormuş gibi. Ve Üçüncü Reich'ın savaşçıları teslim edildi ve paramparça oldu.
  Çocukların bacaklarının çıplak ayak parmaklarıyla Arkashka, ateşli bir pulsarı serbest bırakır bırakmaz, hemen iki düzine Naziyi parçalayacaktır.
  Oğlan ve taze pişmiş öncü, eski realite büyük akademisyeni, kışkırtıcı bir şekilde şöyle diyor:
  - Muhteşem ... teorik olarak!
  Sarı saçlı, şortlu ve kırmızı kravatlı, çıplak topuklu Leshka, faşist birlikleri parçalayarak bir patlayıcı paketi fırlattı ve ciyakladı:
  - Ve neredeyse çok muhteşem!
  Ve iki oğlan da güldü. Ve diğer erkek ve kızlar da Nazilere ateş ediyor. Bazıları silahlardan, bazıları tabancalardan, hatta bazıları sapan kullanıyor.
  Kırmızı matris kravatlı bir kız da çıplak ayağıyla bir pulsar fırlatarak tankları parçaladı ve cıvıldadı:
  - Geçemeyecekler!
  Piyadelerin arkasında tanklar belirdi. Özellikle güçlü "Panther" -2. Önce kırmaya çalışır.
  Arkashka parmaklarını şıklattı ve içlerinde bir kavanoz sabun köpüğü belirdi. Oğlan iki kez düşünmeden hiperplazmadan silah fırlatmaya başladı. Ve düşman tankları boyunca bütün bir yanardöner çizgi koştu.
  Düşmana ateş eden Arkashka, cıvıldadı:
  - Evren muhteşem sürprizlerle dolu,
  O büyülü ve harika...
  Ve elinizle büyük zirvelere ulaşma zamanı,
  Ve gerekirse çıplak ayakla vururuz!
  Ve çocuk bu sefer çocuksu ayaklarının parmaklarıyla tıkladı ve daha yükseğe uçtu, elleri ve ayaklarıyla Fritz'e büyülü plazma baloncukları üflemeye başladı.
  Ve çok havalı görünüyordu.
  Leshka ayrıca sabun köpüğü aldı ve tüm büyülü enerji akışlarını düşmana üfledi.
  İki çocuk da havada süzülüyordu. Ancak diğer çocuklar da geride kalmadı. Ayrıca çıplak ayaklarını birbirine bağladılar, yanlarına plazma ışınları fırlattılar, saldırı uçaklarını, piyadeleri ve tankları yırtıp kükrediler.
  Rakiplerin yok edilmesinde coşku dolu olan Arkashka, şarkı söyledi:
  - Lazer kılıcı,
  seni kesmek istiyor...
  Cehennem ateşi gibi parlıyor
  Lazer ışını...
  Ama düşünmüyor musun
  hayatını nasıl kurtarırsın
  Aşka sadık
  Sonuna kadar sen ol!
  Ve çocuk, çıplak ayak parmaklarıyla muazzam yıkıcı gücün hiperplazmik baloncuklarını serbest bıraktı.
  Arkasha, aslında büyük bir akademisyen ve hiper-profesör olduğunu unutmuştu, ama kendini oyunbaz bir çocuk gibi hissediyordu.
  Burada hiperplazmik balon "Tiger" -2'ye indi ve kuleyi sıvı metale eritti. Ve sonra parçalara ve başka bir tanka püskürtülür. Toprak ve metal yandı. Hepsi komik görünüyordu...
  Leshka ellerini tokatladı ve şimdi Nazi askerleri dönüp birbirlerine iğnelemeye başladılar ... Oğlan ıslık çalardı ve bayılan kargalar Fritz'in tepelerine düşerdi. Ve üstleri, miğferleri ve diğer mühimmatı deliyorlar.
  Leshka mutlu bir şekilde şarkı söyledi:
  - Ama dürüst olmak gerekirse,
  İstisnasız herkesi kazanıyorum!
  Arkashka çıplak topuğuyla hiperplazmik bir leke fırlattı, düşmanları dümdüz etti ve ciyakladı:
  - Olamaz, olamaz!
  Cevap olarak Lyoshka, elleri ve ayakları ile baloncuklarla tekrar yenik düştü ve şunları söyledi:
  - Burada tanrı gibiyiz tabii ki!
  Çocuklar gerçekten düşmanları ezdi ve oyundan zevk aldı. Burada Tanrılar-Yaratıcılar gibidirler, her şeyi yapabilirler.
  Arkashka göz kırptı...
  Ve sonra Hitler'in kendisi ortaya çıktı. Etrafını dört kız sarmıştı. Ve Führer'i çıplak ayakla yenelim. Sonra faşisti bir numarayı çıplak bacaklarından parmaklarıyla yakaladılar ve canlı canlı dört parçaya ayırdılar. Çok havalı!
  Arkashka gülerek şarkı söyledi:
  - Ve yakında Üçüncü Reich düşecek,
  Oyunda ezildiğimizde
  Bizim ülkemizde adam öldürmek günah değil.
  Her şeye değer verilecek!
  Ve çocuk, ölümcül bir güçle ve baloncukları yok ederek çıplak ayak parmaklarını tekrar fırlattı.
  Uçağa bindiklerinde ise küçülürler ve kanatları altın gibi parıldayan kelebeklere dönüşürler.
  Bunun tadını çıkaran Leshka, kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Bu çok komik!
  Ve çocuk çıplak ayak parmaklarıyla yine öldürücü bir güç lekesi bırakıyor.
  Bir sapandan yok edici bir parçacık fırlatan Arkasha, kıkırdayarak şunları söyledi:
  - En havalı şey, düşmana vurduğunuzda ve o ... döner!
  Ve çocuk düşmanı alacak ve iyice doğrayacak.
  Ve sonra Nazi askerleri tatlılara, cheesecake'lere, keklere ve çikolatalara dönüşmeye başladı.
  Aç öncüler olan çocuklar zevkle ciyakladılar.
  Alman tankı "Maus", aniden kocaman bir pastaya dönüştü ve çok güzel, güller ve diğer yemyeşil çiçeklerle boyandı.
  Arkasha gülümseyerek dedi ki:
  - Güzel güzel,
  Kedi için tank ganimeti!
  Ve çocuk-akademisyen nasıl gülülür. Ve "Fare" nin paramparça olduğu, altın, ince yapılmış tabaklarda çocuklara uçan pasta. Erkekler ve kızlar mutlu bir şekilde tedaviye atladılar.
  Ancak Arkasha onlara bağırdı:
  - Neden ellerini yıkamadın?
  Ve her öncü ve öncünün yanında kokulu su, kokulu sabun ve kabarık bir havlu bulunan gümüş bir sürahi belirdi. İyi yetiştirilmiş öncüler kiri temizlemeye başladı. Bunu çok çabuk yaptılar ve yemeye başladılar. Bir inceliğe dönüşen faşist uçaklar, piyadeler, tanklar adamların kendilerine kadar uçtu.
  Ve elmaslarla parıldayan bıçaklar, kekleri sulu, lezzetli parçalara ayırır. Ve sevinçle ellerini yıkayan çocuklar, Nazileri tatlılar ve çikolatalarla yediler.
  Arkashka, küçük yumruklarının arasında kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Bu rasyonalizasyon! Kelimenin tam anlamıyla her şeyi yapabiliriz!
  Ve çocuk sanki tıklamış gibi çıplak parmaklarıyla aldı ve sonuç olarak Alman teçhizatı ve askerleri yine lezzetli yemekler haline geldi. Ve çocuklar memnun.
  Kiev'e saldıran tüm Naziler yiyeceğe dönüştü. Ama bu elbette yeterli değil. Ve Kızıl Ordu'nun toplam saldırısı devam etti.
  Arkashka ve Leshka, SSCB'nin tüm askerlerini öncülere dönüştürdü. Ve şimdi sadece çocuklar savaştı: kırmızı kravatlı erkekler ve kızlar. Ancak öte yandan, savaşta sapan ve sabun köpüğü şişeleri kullanarak Nazilere bıraktılar.
  Ve Naziler her türlü yiyeceğe dönüştü: kekler, turtalar, hamur işleri, cheesecake'ler, çikolatalar, dolgulu dondurma.
  Ve Kızıl Ordu'nun genç askerleri, ellerini yıkadıktan ve daha yüksek güçlere teşekkür ettikten sonra çok lezzetli yediler. Çocuklar, Berlin'e karşı bir kampanya başlatarak agresif ve kasıtlı hareket ettiler.
  Ancak Alman Yu-287 jet bombardıman uçağı, uçuş sırasında doldurulmuş çikolata kalıplarına dönüştü. Bu arada çok lezzetli. Ve çocuklar onları yemeyi sever. Şimdi Kızıl Ordu'nun tüm askerleri adama dönüştü ve neşeliydi, sürekli gülüyordu. Ve çıplak ayak parmaklarıyla sonsuz derecede ölümcül bir şey fırlattılar.
  Ve rakipleri yok ettiler, daha doğrusu onlara lezzetli ikramlar yaptılar. Ve bu harika. Ve tankların yerine pek çok kek ortaya çıktı. Çıplak topuklarla parıldayan savaşçı çocuklar, ikramların üzerine atladı ve onları açgözlülükle yuttu. Bunu büyük bir heyecanla yaptılar.
  Hem erkekler hem de kızlar muhallebi ve çikolatalı keklerin yanı sıra diğer çok lezzetli ve iştah açıcı yiyecekler yediler. Wehrmacht lejyonlarından gelen askerler, öncülerin büyük bir zevkle yedikleri çok lezzetli şeylere dönüştü. Ve örneğin İtalyanlar muza dönüştü, Romenler çikolata kaplı ananas oldu, Macarlar mango oldu. Ve çocuk olan tüm bu Sovyet askerleri çok isteyerek ve büyük bir coşkuyla yediler.
  Ve bunlar genellikle lezzetli şeyler ve inceliklerdi. Erkekler ve kızlar baloncuklar çıkarır ve SSCB'nin düşmanları farklı yiyeceklere dönüşür.
  Ve güçlü "Tiger" -3 tankından çok muhteşem bir pasta çıktı. Sadece güzel.
  Ve çocuklar güler ve zıplar. Ve çıplak, yuvarlak topukları parlıyor. Sıvı elma gibi olduğu hemen görülebilir.
  Ve şimdi çıplak ayaklı çocuk gardiyanları Berlin'e yaklaştı. Ve çocuklar nasıl ıslık çalar. O anda kargalar Fritz'in üzerine düştü ve sığınak bir anda çöktü.
  Ve yine Sovyet birliklerinin zaferi, tüm askerler erkek ve kız olmasına rağmen çok şaşırtıcı.
  Kısacası, Avrupa özgürleşiyor ve SSCB birlikleri Amerika, Avustralya ve Japonya'yı fethediyor.
  Matrix'teki bu çocuklar Arkashka ve Leshka, Goering'den çok asil bir pasta yaptılar ve kızlarla birlikte zevkle yediler. Ve hepsi ne kadar harika ve lezzetli.
  Arkashka ve Lyoshka daha çok muz yediler... Çocuk olmak güzel - yetişkinlerden çok daha iyi.
  Arkashka zevkle şarkı söyledi...
  Ve istiyorum, istiyorum, tekrar istiyorum
  Çatılarda koş, güvercinleri kovala...
  Natasha ile alay etmek, örgüsünü çekmek,
  Bir scooter üzerinde bahçede acele edin!
  Ve çocuk yine çok lezzetli şeyler aldı, Nazi ordusundan yarattı.
  Lyoshka, çıplak çocuk bıçaklarının çıplak parmaklarıyla öldürücü hediyeler atarken şunları kaydetti:
  kimse şaşırmasın diyorum
  Sihir olursa...
  Olacaksa, olacaksa...
  Olacaksa, olacaksa...
  Sihir olursa!
  Sadece bu hediyeler korkunç, çelik donanmalardan yapılmıştı, çok iştah açıcı ve çok hoş kokulu şeyler.
  Arkashka dişlerini sırıtarak belirtti:
  Çocukluk nereye gidiyor?
  Mesela hangi şehirler...
  Ve nerede bir çare bulabiliriz,
  Oraya tekrar varmak için!
  Lyoshka memnuniyetle cevap verdi:
  - Ama bilimin gücüyle,
  geri dönebilirsin...
  Ölümsüz ruhlar,
  Yaşam ipliği geri dönecek!
  Ve ebedi çocuklar koro halinde şarkı söylediler;
  Ve kışın ve yazın, benzeri görülmemiş mucizeler sizi bekliyor.
  Oynayacak mıyız, burada ve burada!
  Ve yalınayak su birikintilerinden ve derenin dibinden,
  Yine biz erkeğiz - sen ve ben!
  Çocuk olmak ne kadar güzel, özellikle de her şeye kadir Tanrı'ysan!
  Hikaye burada bitiyor...
  Ve salatalığı kim dinledi!
  
  GEÇ JAPONYA GAMBİTİ
  Kırk üçüncü yılda Japonya nihayet SSCB'ye saldırdı ve hatta Vladivostok'taki filo binasına karşı saldırıda taktiksel başarı elde etmeyi başardı.
  Hirohito'nun kararı, ilk bakışta, Amerikalıların Japonları denizde yendiği bir zamanda, aptalca ve mantıksızdı. Ancak samuray, kazanmak için tek şanslarının Almanya'nın yardıma gelmesi olduğunu anlamıştı. Saldırı, Kursk çıkıntısına yönelik Alman saldırısıyla aynı zamana denk geldi. Bu da savaşların gidişatını etkiledi. Stalin karşı taarruzu terk etti. Ve Almanlar, birliklerini orijinal konumlarına çekmeyi başardılar.
  Japon kara ordusu Uzak Doğu'da ilerliyordu. Kızıl Ordu, Batı Cephesinden takviye aldı. Ancak çatışma uzadı. Japonlar Mançurya'ya geri sürüldü. Bu arada Almanlar güçlerini tazelediler. Ve Müttefiklerin Sicilya'daki saldırısını püskürttüler. Burada, Sovyet ordusunun ilerlememesi ve kuvvetlerin bir kısmını doğuya nakletmesiyle Almanlar, Sicilya'da İngilizleri ve Amerikalıları ezici bir yenilgiye uğrattı. Ve İtalya'daki darbe başarısız oldu, komplocular bunu asla resmileştirmedi. Ve aynı zamanda enerji tasarrufu sağlar.
  Aynı zamanda Almanlar yeni bir tank "Panther" -2 geliştirdiler. Bu arabanın daha dar bir tareti ve alçak gövde silueti vardı, bu da aracın zırhını artırıyor ve hatta ağırlığını azaltıyordu. Daha iyi korunan ve daha hareketli olan Panther-2, oldukça etkili bir tank haline geldi. Ve bu, Almanların kışın takip eden Sovyet saldırısını püskürtmek için iyi hazırlanmalarına izin verdi. Ancak Naziler bunu bekliyordu.
  Tabii ki, saldırının ana hedefleri Orel ve Kharkov'dur. Gerda'nın tank mürettebatı Orel komutasında savaşıyor.
  Kızlar çok güzeller ve kışa rağmen çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşüyorlar.
  Gerda, çıplak ayak parmaklarıyla Panther-2 topunu doğrulttu, bu arabada sadece kule daha dar değil, dört mürettebat üyesi.
  Sarışın ateş etti, Sovyet otuz dörtlüsünü yumrukladı ve cıvıldadı:
  - Wehrmacht için!
  Bir sonraki, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Charlotte'u vurdu, düşmanı deldi ve ciyakladı:
  - Yeni başarılar için!
  Sonra sarı-kırmızılı çok kavgacı bir kız olan Christina çıplak ayaklarıyla ateş etti. Ve ayrıca Sovyet arabasına çarptı.
  Ve sonra Magda da isabet göstererek vurdu.
  Ayrıca çıplak ayak parmakları. Ve bu sefer KV tankına çarptı ve ardından cıvıldadı:
  - Kızlarla dövüşüyoruz ve çok havalılar!
  Sovyet birliklerinin saldırısı püskürtüldü ve Almanlar doğuda cepheyi tutmayı başardı. Doğru, Sovyet birlikleri Mançurya'ya sıkıştı. Ve Japonları çok zorladı.
  1944 baharında Kızıl Ordu yeniden ilerlemeye çalıştı. Ama sağlam bir bloğa rastladım. Alman ME-262 jet uçağının serideki görünümü, hava savaşlarının gidişatında ayarlamalar yaptı. Yeni arabanın hızlı ve inatçı olduğu ortaya çıktı. Sadece yeterince güvenilir değil.
  Hepsinden iyisi, iki cadı kız Albina ve Alvina bunun için savaştı.
  Onlar inanılmaz güzellikler. Ve Sovyet makineleri, sanki bir çekiç veya balyozla harmanlıyor.
  Albina, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla silahını hedefe doğrulttu.
  Sovyet uçaklarını yüksek hızda vurdu. Kızıl Ordu'nun üç arabasını düşürdü ve cıvıldadı:
  - Aryan rüyasına şan!
  Alvina dönmeye devam etti ve çıplak ayak parmaklarıyla ateş ederek Sovyet arabalarını kesti ve ciyakladı:
  - Büyük başarılar adına!
  Ve yine kızlar Sovyet arabalarını yok ediyor. Böyle çıplak topuklu harikalar.
  Ve cephede çıplak ayaklı kızlar için bir yer olduğunu göstererek aktif olarak kendileri için fatura alıyorlar.
  Ve uçakları yakıp 30 milimetrelik uçak toplarıyla parçalıyorlar. Bunlar burada dövüşen kızlar. Ve çok güzel.
  Albina burada kırmızı meme ucuyla tetiğe basıyor. Sovyet uçaklarında Lupanet, onları vurun ve coo:
  - Aryan kardeşliği bizimle!
  Alvina ayrıca Rus LAGG-5'e çilekli meme ucuyla ateş etti, onu yere serdi ve cıvıldadı:
  - Gelecek yüzyıl bizim!
  Elbette kızlar, düşen araba sayısında hızla liderliği ele geçirdi. 1944 yazında Kızıl Ordu, Bagration Operasyonu gerçekleştirerek merkezde yarmaya çalıştı. Ancak Mainstein güneyden keskin bir darbe indirdi ve bu, Kızıl Ordu için bir felakete dönüştü. Durum , bu tür umutların ilişkilendirildiği IS-2'nin başarısız bir tank olduğu gerçeğiyle daha da kötüleşti . Ve Almanlar, daha güçlü bir 88 mm top ve 900 beygir gücünde bir motorla "Panther" -2'yi ortaya çıkardı. "Kaplan" -2 diziye girmedi. "Panther" -2 ile karşılaştırıldığında rezervasyonda neredeyse hiçbir avantajı yoktu, ancak çok daha ağırdı, daha pahalıydı ve sürüş performansı düşüktü. Bu nedenle, "Panther" in aynı silahla, ancak çok daha hafif ve daha hareketli bir modifikasyonu olduğu için "Royal Tiger" ın seriye girmesine izin verilmedi.
  Savaşlar, Focke-Wulf'un Alman TA-152 evriminin çok iyi, güçlü silahlı ve zırhlı olduğunu, ancak çok daha iyi uçuş özelliklerine sahip olduğunu gösterdi.
  Ve Kızıl Ordu'yu epeyce yendiler. TA-152, Sovyet havacılığı için tatsız bir sürpriz oldu. Duralumin kıtlığı, daha gelişmiş Yak-3 ve LAGG-7'nin fırlatılmasını ertelemeyi gerekli kıldı, böylece Alman uçakları hız ve silahlanmada Sovyet uçaklarına göre ezici bir üstünlüğe sahip oldu.
  Durum, Üçüncü Reich'in müttefik uçaklar tarafından bombalanmasının neredeyse tamamen durdurulmasıyla daha da kötüleşti. Amerika Birleşik Devletleri, SSCB'yi Çin'in dışında tutmak için tamamen Japonya'ya odaklanmaya karar verdi ve İngiltere, uçaklarını tek başına riske atmak istemedi.
  Bu, Üçüncü Reich'te silah üretiminde önemli bir artışa yol açtı. Özellikle selefinden daha fazla güvenilirlik, hız, manevra kabiliyeti ve güçlü bir motorla ayrılan "Panther" -2.
  "Panther" -2, etkili bir yarma tankı olduğunu kanıtladı. Verimli topu, alçak silüeti ve kalın, eğimli yan zırhının yanı sıra yüksek hızı onu neredeyse bir su perisi gibi gösteriyordu. Böylece "Panther" -2 çok hasta birini soktu. Ve daha güçlü bir topla modifikasyonu yalnızca bir ton daha ağırdı ve bu nedenle daha fazla hareket kabiliyetini ve mükemmel ön zırhı korudu.
  Sovyet birlikleri merkezde yenildi ve kazana çarptı. Almanlar Moskova'ya yaklaştı. Sadece Mozhaisk savunma hattında neredeyse hiç durdurulmadılar.
  Korkmuş bir Stalin, Hitler'e üç yıllık bir ateşkes teklif etti. Üçüncü Reich'a neredeyse bedavaya petrol ve hammadde tedarik etme ve ayrıca tüm savaş esirlerini iade etme sözü veriyor.
  Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin Japonya'yı bitirip ardından Üçüncü Reich'ı ele geçireceğinden endişelenen Hitler, ateşkes yapmayı kabul etti. Yalnızca Stalin'in Japonya ile barış yapmasını talep etti. Stalin bunu kabul etti, ancak geri dönüşle, daha önce samuraylar tarafından fethedilen Sakhalin'in güney kısmı.
  Bunun üzerine karar verdiler ... Sınırlar aynı kaldı. Ukrayna, Kırım, Donbass, Taman Yarımadası üzerindeki kontrolünü elinde tutan Üçüncü Reich'in genel olarak iyi durumda olması. Sınırı kelimenin tam anlamıyla Moskova'dan elli kilometre uzakta ve Leningrad hala abluka altında.
  Stalin, SSCB'nin işgal altındaki bölgelerinde partizan hareketini azaltma sözü verdi.
  Ve Almanlar artık Ukrayna ekmeği ve Donbass kömürü alabilirdi.
  Almanların yeterli petrolü yoktu, ancak bu, sentetik yakıt üretimini telafi etti.
  Führer, savaş için hammadde elde etmek için her şeyden önce Afrika'yı ve petrolle Orta Doğu'yu fethetmek istedi. Gökyüzünde inatçı bir savaş sürüyordu. Almanlar, FAA roket programı yerine jet uçağı üretimine başladı. Özellikle etkili olduğu kanıtlanan Arado bombardıman uçağı.
  Ancak çok iyi değil, XE-162 olduğu ortaya çıktı. Savaş uçağının hafif, ucuz ve üretimi kolay olduğu ortaya çıktı, ancak onu kontrol etmek için yüksek nitelikli pilotlar gerekiyordu. ME-163, yalnızca altı dakika uçmasına rağmen biraz daha iyiydi, ancak Almanlar uçuş süresini on beşe çıkarmayı başardı ve aşağı yukarı Alman topraklarını savunabilirdi.
  Hitler önce Franco ile tekrar bir araya geldi ve ona bir ültimatom verdi: ya Alman birliklerinin Cebelitarık'a gitmesine izin verdi ya da Wehrmacht İspanya'yı işgal etti.
  Franco, Nazi birliklerinin geçmesine izin vermeyi kabul etti. Ve hemen Cebelitarık'a saldırdılar. Kale hemen alındı. Ve sonra Alman birlikleri Fas'ı işgal etti. Askerleri en kısa mesafeden nakletmek daha kolay ve Afrika'yı fethetme süreci başladı.
  Zaten kırk dört kırk beş kışında, kırktan fazla tümen kara kıtaya transfer edildi. Ve Fas'ı, Cezayir'i ele geçirip Tunus'a girdiler. İngilizler ve Amerikalılar ile şiddetli çatışmalar yaşandı.
  Yeni Alman kundağı motorlu silahı E-25 de savaşlarda yer aldı. 88 mm ve 71 EL Panther-2 topu, bir buçuk metre yüksekliği ve yüzüstü yerleştirilmiş iki mürettebatıyla mükemmel bir makineydi. Hafif, mobil ve daha da önemlisi, düzgün bir şekilde korunuyor. Ön zırh geniş bir eğimde 120 mm ve yan zırh 82 mm artı silindirlerdir. Ve bu, otuz tondan daha az bir ağırlığa ve şanzımanın karşısında ve yanında bulunan yedi yüz beygir gücünde bir motora sahip.
  Bu kendinden tahrikli silah, gerçek bir tank inşası mucizesi haline geldi ve müttefiklerin tüm tanklarını deldi ve kendisi alnında tamamen yenilmezdi. Ve arkasını döndü.
  Almanların ayrıca bir "Panther" -3'ü vardı, "Panther" -2'den biraz daha ağırdı, elli ton ağırlığındaydı, ancak daha iyi korunuyordu. Ve 88 mm ve 100EL'lik daha güçlü bir top. Ve patlayan motor, 1200 beygir gücüne kadar güç sağladı.
  "Panther" -3, 150 derecelik bir eğimde 45 mm'lik bir gövdenin ön zırhına ve 185 derecelik bir eğimde 50 mm'lik bir kulenin alnına sahipti. Müttefik tanklar onunla kafa kafaya gelmedi. Ancak eğimlerin altından yan tarafa yalnızca 82 mm girilebildi.
  Bununla birlikte, hem Sherman'lar hem de Churchill'ler böyle bir makineye karşı hala oldukça zayıftı, onu yalnızca kısa bir mesafeden gemiye bile alabildiler.
  Almanlar, İngilizleri ve Amerikalıları yaya olarak yendi ve havaya hakim oldu.
  Faşistlerin havacılığı hızla gelişti. İşte ME-262 X, kavisli kanatları, saatte 1200 kilometre hızı ve daha ağır silahları ile geliyor. Çok verimli bir makine.
  Üzerinde Albina ve Alvina kendilerine yeni ödüller kazandılar: altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı. Her biri düşürülen beş yüz uçağı aştı. Kızlar, yaklaşık beş yüz uçağı düşüren Huffman'ın önüne geçmeyi başardılar.
  Ancak Albina ve Alvina, Führer'e puanı bine çıkaracaklarına söz verdiler. Hitler, düşürülen 250 uçak için kılıçlı ve elmaslı şövalye haçının ve 500 uçak için altın meşe yapraklı, kılıçlı ve elmaslı şövalye haçının verileceğine dair bir kararname imzaladı. Platin Meşe Yaprakları, Kılıçlar ve Elmaslarla 1000 uçaklık bir Demir Haç Şövalye Haçı verilecektir. Ve içinde yüz kadar elmas olacak!
  Bu, bikinili çıplak ayaklı kızlar için çok teşvik edici.
  Mart 1945'te Alman birlikleri Libya'ya girdi. Oldukça hızlı hareket ettiler. Savaşlarda, E-25 ve E-10, mükemmel sürüş performansı ve kullanım verimliliği gösterdi. Tabii ki, daha ağır makineler o kadar iyi değil. E-10, yandan bile çok iyi zırhlı olan Churchill tanklarıyla savaşmak için biraz daha kötüydü.
  Ancak "Sherman" a karşı çok etkilidir. Üstelik bu tank yüksek ve alçak bir hedefi vurmak çok zor.
  Almanlar Afrika boyunca ilerledi ve Libya'yı ele geçirdi. Nisan ayında Mısır'a girdi. Ve devam ettik.
  Bu tür savaşlar, sanki bir cehennem kazanındaymış gibi, kara kıtada tüm hızıyla devam ediyordu.
  Hitler'in Almanya'sı şeytani sırıtışını gösterdi. Gerda "Panther" -3'te savaştı. Mürettebatıyla birlikte müttefiklerin tanklarını ve toplarını imha etti.
  Ve kendi kendine şarkı söyledi:
  - Herkesi parçalara ayıracağız,
  Hayat bu, mutluluk bu...
  Ve kız atlar, kasları ve pazılarıyla oynar.
  Çatışma kızışıyor ve Naziler gittikçe yaklaşıyor, Süveyş Kanalı'na yaklaşıyor.
  Burada engellendi ve Almanlar başka bir büyük zafer kazandı.
  Mısır düştü ve Wehrmacht birlikleri Nil'de yükseliyor. Sudan'a gidiyorlar.
  Ve diğer kısımlar Filistin'i ve dahası Irak, Suriye ve Kuveyt'i işgal ediyor. Tüm Ortadoğu'yu ele geçirmek mümkündür.
  Kırk beşinci yılın yazında Wehrmacht, Türkiye ile birlikte neredeyse tüm Orta Doğu'yu ele geçirdi.
  Büyük zafer. Ve İspanya ve Portekiz, Üçüncü Reich'in yanında müttefiklerle savaşa girdi. Ve Almanlar şimdi Güney Afrika'ya doğru ilerliyor. Her şey mantıklı ve doğru.
  Büyük bir Alman denizaltı filosu Atlantik ve Hint Okyanuslarında savaşıyor. Ve Amerikan ve İngiliz gemilerini batırır.
  Amerika şimdiden sallanmaya başladı. Roosevelt öldü ve Truman bir şekilde Hitler ile pazarlık etmeye çalışıyor.
  Churchill de tereddüt ediyor. Bu arada Almanlar güçlerini topluyor. Ve şimdi birlikleri İran'ı işgal ediyor ve Hindistan'a gidiyor. Etiyopya'yı ve Sudan'ı fetheden İtalyanlarla birlikte diğer kısımlar güneye doğru ilerliyor.
  İngiliz ve Amerikan birliklerinin direnişinden çok iletişimin uzunluğu onları engelliyor. Ve Naziler, sorunları ve acımayı bilmeden ilerliyorlar.
  Kırk beşinci yılın sonbaharı Almanlar için yeni zaferlerle geçti. Birlikleri Hindistan'a girdi ve Delhi'yi aldı. Ve devam ediyor.
  Hitler ilan etti:
  - Japonya ile bağlantı kurmalıyız. Ve şimdi Alman birlikleri düşmana doğru ilerliyor.
  Bu şeytani bir Führer, ama ne yapabilir! Çok şey görebilirsiniz. Ve Almanlar 1945'in sonunda Hindistan'ı ve Afrika'nın çoğunu fethetti. Nazilerin ayrıca yeni silah türleri vardı - hafif silahlarla vurulamayan diskolar. Ve uçan dairelerin hızı dört ses hızına ulaştı.
  Havada büyük avantaj sağladılar. Kırk altıncı yılın kışında, Afrika neredeyse tamamen ele geçirildi ve Almanlar, Boers'ı orada serbest bırakarak Güney Afrika'ya ulaştı. Ve bu büyük bir kazanç.
  Ve yine Nazilerin bir kısmı bu sefer Madagaskar'a hareket ediyor. Ve Mayıs 1946'da bu adanın ele geçirilmesini tamamlarlar.
  Burada Almanlar Japonlara katıldı. Ve Asya'nın çoğunu ele geçirdi.
  Ama savaş hala devam ediyor. İngiltere'nin belini kırmamız gerekiyor. Vurgu, denizaltı savaşı ve hava saldırısı üzerindedir. Almanların hidrojen peroksitle çalışan denizaltıları var ve bir kişi tarafından işletilen tekneler var - oldukça minyatür.
  Almanların çok şeyi var. Ve jet bombardıman uçakları Yu-287 ve ME-362 ve Yu-688 ve B-18 ve uçan bir kanat. Ve XE-477 jet saldırı uçağı ve çok daha fazlası. Bu yüzden İngiltere'ye baskı yapıyorlar ki bu korkunç.
  Ve tabii ki FAA roketleri seri hale geldi. Gerçek tarihte olduğundan daha geç, ama daha güçlü ve mükemmel. Özellikle, onlara daha fazla doğruluk ve radyo kontrolü sağlayan kanatlarla.
  Yeni V-2 roketleri elbette gerçekte olduğundan daha iyi koşullarda geliştirildi ve onlarla daha uzun süre çalıştı.
  Böylece kullanımlarının etkisinin çok daha yüksek olduğu ortaya çıktı.
  Ve İngiltere'yi şeytani güç bombaları gibi parçalamaya başladılar.
  Ve kendilerini çok acımasızca ezdiler.
  Hava saldırısı acımasızdı. Savaşlar, Müttefiklerin Alman disklerine karşı panzehiri olmadığını gösterdi. Ve onlar sadece bir şeytan.
  Almanlar en ufak bir acıma göstermeden İngiltere'ye baskı yaptı. Ve böylece aktif olarak ezildi, kelimenin tam anlamıyla cips uçtu.
  Ve 26 Kasım 1946'da metropolde bir amfibi iniş izledi.
  Ve İngilizler için ölümcül olduğu ortaya çıktı.
  Gerda, en yeni Panther-4 tankındaki savaşa katıldı. Bu makinenin namlu uzunluğu 100 EL olan güçlü bir 105 mm topu vardı. Ve eğimli 250 mm'lik ön zırh ve eğimli 170 mm'lik yan zırh ve bu makinenin altmış sekiz tonluk ağırlığı ile mükemmel sürüş performansı sağlayan 1500 beygir gücündeki motor.
  "Tiger" -2 ağırlığına sahip "Panther" -4, daha iyi silahlanmış ve zırhlıydı ve çok daha hızlıydı. Ve üzerine bir gaz türbini motoru takıldı.
  Gerda bu tankta İngilizlerle savaştı ve kendi kendine şarkı söyledi:
  - Aryan kardeşliği korkmayacak!
  Sonra kız kırmızı meme ucuyla joystick'in düğmesine bastı ve ölümcül bir güç fırlattı. Ve Churchill'in ön zırhını kırdı.
  Sonra bağırdı:
  - Kozmik kabus - ölümcül darbe!
  Charlotte ayrıca kıpkırmızı bir nipelle ateş açtı ve İngiliz arabasını durdurdu ve gıcırdadı:
  - Aryan düzeni için!
  Christina ayrıca yakut inişini kullanarak İngiliz Aslanı birliklerini alt etti ve ciyakladı:
  - Melek inşaat ekibi için!
  Magda rakibini aldı ve çilekli emzikle vurdu, yere serdi ve ciğerlerinin tepesinde cıvıldadı:
  - Anavatanımız için!
  Bu yüzden kızlar kavga ediyordu. Ve başka ne diyorlar, çok havalı dövüşçüler.
  İngiltere'ye böyle geldiler. Ve gökyüzünde, Albina ve Alvina hesap kazanıyorlar, her biri düşürülen bin uçağı çoktan aştılar ve platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla başka bir Demir Haç Şövalye Haçı aldılar.
  Ve yine İngiliz ve Amerikan uçaklarını düşürüyorlar. Bunlar dövüşen kızlar.
  Albina, kırmızı meme ucuyla joystick'in düğmesine basarak, yeraltı dünyasına başka bir düşman uçağı gönderir. Ve aynı zamanda bağırıyor:
  - Anavatana şan!
  Alvina ayrıca yakut meme ucuyla isabetli bir atış yapar, yeni bir İngiliz arabasını devirir ve kükredi:
  - Komünizm adına!
  Ve yine kızlar birini vuruyor. Ve düşmanları ezin. Ve böyle dövüşen kızlar.
  Ama burada uçan daire üzerinde birkaç savaşçı daha var. Bunlar kavgacı ve saldırgan: Gertrude ve Eve. Uçaksavar topları ve hava topları ile vurulamayan bir makine. Kızlar etobur gibidir.
  Gertrude çıplak ayak parmaklarını kullanarak joystick düğmesine bastı. Uçan daire hızlandı ve birkaç İngiliz arabasına çarptı.
  Gertrude ciyakladı:
  - Aktivite galibiyeti!
  Eve tekrar saldırıya geçti. Ayrıca çıplak ayak parmakları yardımıyla joystick'in düğmelerine bastı. Ve yine birkaç İngiliz arabasına çarptı ve cıvıldadı:
  - Ve yenilginin pasifliği!
  Gertrude yine atakta. Zaten kırmızı meme uçlarının yardımıyla joystick'in düğmelerine bastı. Üç Amerikan arabasına daha çarptı ve cıvıldadı:
  - Büyük sınırlar için!
  Havva saldırgan bir yaratıktı. Ve yakut meme uçlarının yardımıyla joystick düğmelerine bastı. İkisi Amerikan ve ikisi İngiliz olmak üzere dört arabayı daha terk etti.
  Ve haykırdı:
  - Sınır olmadığı için!
  İşte kızlar. Ve çıplak, yuvarlak topuklu ayakkabılar.
  Savaşçılar çok güzel. Berbat olsalar bile.
  Kız çok agresif bir şekilde savaşabiliyor.
  Bu kızlara karşı koyamazsınız. Ve İngiltere birkaç gün içinde yenildi ve teslim oldu.
  Böylece operasyon sona erdi: "Deniz Aslanı". Tam zafer...
  Ancak önümüzde ABD ile hala bir savaş var. Bu noktada Stalin, Hitler'e Amerika ile birlikte savaşmasını teklif etti. İyi bir fikirdi.
  Hitler, Alaska'yı yalnızca Rusya'ya verebileceğini ve savaş sırasında tazminat ödemekten kurtulabileceğini söyledi. Stalin de bunu kabul etti.
  Ve 1947'de Amerika ve Kanada'ya karşı bir koalisyon savaşı başladı. Aynı zamanda, Wehrmacht ve Japonya ordusu tarafından işgal edilen Avustralya'da bir çıkarma oldu.
  Almanlar her şeyden önce Kanada'ya ulaşmaya çalıştı. İzlanda'yı ele geçirmek için Icarus Operasyonu onların ilk adımıydı. Ve o çok başarılıydı. Ve sonra Grönland'a. Sert bir iklim olmasına rağmen.
  Ancak Fritz kıyı boyunca ve daha batıya doğru ilerledi.
  Führer bir şekilde mantıklı bir şekilde şunu belirtti: Almanya'nın bittiği yerde - hiçbir yerde!
  Ve her yöne hareket etmesi emredildi. Fritz, Amerika Birleşik Devletleri'ne güneyden baskı yapmak için Arjantin ve Brezilya'ya asker nakletmeye başladı. Japonlar da orada güç topladı. Aynı zamanda, SSCB Alaska üzerinden bir istila başlattı. 1947 yazında ilk Sovyet T-54 tankları cepheye gelmeye başladı. Küçük boyutları, küçük silüetleri ve iyi silahlarıyla ayırt edildiler.
  Ancak T-54'ün piyasaya sürülmesi düşüktü. Temel olarak, henüz üretimden bile çıkarılmamış olan T-34-85 savaştı. Üretimin yüksek maliyeti ve karmaşıklığı nedeniyle IS-7 seriye girmedi ve IS-2 ana Sovyet ağır tankı olarak kaldı. IS-4 ise sık arızalar ve operasyonel sorunlar nedeniyle küçük seriler halinde üretildi. IS-3'ün üretimi de oldukça zordu, ayrıca küçük partiler halinde üretildi.
  IS-2, kulenin alnında yeterince korunmamasına rağmen, iyi küçük kollara sahipti: dört makineli tüfek ve 122 milimetrelik bir top, onu iyi bir yarma tankı yaptı. Ancak en popüler olanı SU-100'dü. Üretimi T-34-85'ten bile daha kolay ve aynı zamanda daha güçlü silahlarla Amerika için somut sorunlar yaratabilir. Özellikle T-54, bu tankın tüm avantajlarıyla birlikte seri üretim için henüz tam olarak ustalaşmamışken.
  Örneğin Elizabeth, ekibiyle birlikte bu makinede savaşıyor.
  Sovyet birlikleri Alaska'da bir yer tutmaya çalışıyor. Yaz nispeten soğuktur.
  Elizabeth bikinili ve çıplak ayak parmaklarıyla silahı doğrultuyor.
  Ve düşmana büyük, ölümcül bir mermi gönderir.
  Atışı oldukça isabetli ve Amerikan Sherman taret parçalanmış halde uçup gitti.
  T-54 harika bir tanktır. Kulenin ön zırhı 200 mm kadar ve bu ciddi bir durum. Yatayla 60 derecelik bir açıda. Ve kenarlar 100 milimetredir. Gövdenin alnı 100 mm'de daha küçüktür, ancak yataydan 40 derecelik büyük bir eğim açısında ve yanlarda 100 mm'dedir. 100 mm kalibreli 56 mm top. Ve tüm bu cazibe, 520 beygir gücündeki bir motorla yalnızca otuz altı ton ağırlığında.
  Evet, böyle bir tank uzun süredir geliştirildi ve ona hakim olmak o kadar kolay değil.
  Ancak Amerikalıların ona karşı çıkacak hiçbir şeyi yok. "Sherman", alnından ve yakın mesafeden geçmeyecek. Bu arada, karşılaştırma için, T-54, gerçek tarihte altmış sekiz ton ağırlığındaki "Tiger" -2'den kulenin zırhında ve gövdenin yanlarında üstündür. "Tiger" -2'nin gövdesinin yalnızca alnı daha kalındı, ancak bu, Sovyet tankının geniş eğim açılarıyla dengelendi. Sovyet topu, zırh delme konusunda Alman topuna göre yalnızca biraz daha düşüktü ve mermi daha büyük bir kalibreye sahipti ve bu nedenle daha yıkıcıydı. Ve Sovyet tankının bir kaplandan neredeyse iki kat daha hafif olduğuna dikkat edin.
  Ekaterina sırayla ateş eder. Bu durumda, Pershing tankı. Bu makine, 90 mm'lik daha güçlü bir topa sahip olan Sherman'dan daha ağırdır. Ve ön zırh daha kalın - 102 mm. Bu makine, daha ağır ve daha güçlü olmasına rağmen, T-54'ün alnını da delmiyor. T-34-85'i geçmesine rağmen.
  Ancak umutlarını yeni tanka bağladıkları yer kesinlikle SSCB'dir. Amerikan arabası geçer. Kırk iki ton ağırlığında ve T-54'ten daha ağır olmasına rağmen. Ve işte yeni Amerikan arabası.
  Bu "Superpershing" - ağırlık elli ton. Ön zırh 150 mm ve top 90 mm kalibreli 73 EL'dir. Şimdi bu daha ciddi. Doğru, bu arabanın sürüş performansı önemsiz - motor sadece 500 beygir gücü.
  Ama burada hareket etmelisin. Çünkü düşmanın topu, zırh delme açısından zaten Sovyet topundan daha aşağı değil ve ön zırh artık o kadar da kötü değil.
  Doğru, düşman dakikada sadece dört atış yapıyor. Sovyet topu ateş etmeye hazır.
  Elena düşmana ateş eder ve şöyle der:
  - Bu cehennem şehveti!
  Ve kız dilini çıkarıyor. Ve "Superpershing" in de hayran olduğu açıktır. Ve T-54 mermisinden kaçıyor. Ve motor çok güçlü olmasa da bunu çok hızlı yapıyor.
  Kızlar yine ateş ediyor. Efrasinya bu kez Kanada yapımı bir Churchill'e tokat attı ve cıvıldadı:
  - Ben dünyanın en güçlüsüyüm, tuvaletteki bütün düşmanları öldüreceğim!
  Ve ortaklarına göz kırpın.
  Buradaki kızlar hala güzel. Ve çok seksi. Ve böylece yakaladıkları adamların üzerine atlarlar. Sadece gerçek panterler.
  Kızlar özellikle esir alınmış Afrikalıları sever ve onlarla çok güzel.
  Ama muhteşem pilotlar gökyüzünde savaşıyor. Bu durumda, Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova. Bu tür kızlar güzel, düzgün vücutlu, tek bikinili ve yalınayak.
  Ve bütün bir Amerikan uçağı filosuyla savaşıyorlar. Ve bunu çok cesurca yapıyorlar.
  Anastasia çıplak topuğuyla kola basıyor, ateş ediyor, bir Amerikan arabasını deviriyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm için!
  Akulina ayrıca bikinili çok isabetli bir kızdır, agresif ateş açar, düşmanı vurur, Amerikalıyı keser ve fısıldar:
  - Büyük değişiklikler için!
  Amerikalılar hem karada hem de havada böyle dövülüyor.
  Tabii ki, Gerda'nın tank ekibi zaten Kanada'da savaşıyor.
  "Panther" -4 daha gelişmiş bir modifikasyona sahipler. İçinde neredeyse hiç çatı yoktur ve kulenin eğim açıları arttırılmıştır.
  Bu, hem üstten hem de tankın yanlarından gelen korumayı iyileştirdi. Yani Almanlar güvenle savaşıyorlar.
  Gerda kırmızı meme ucuyla joystick düğmesine bastı, bir mermi ateşledi ve cıvıldadı:
  - Viraj alırken yavaşlamayın!
  Charlotte ayrıca kıpkırmızı göğüs ucuyla ateş etme aletinin düğmesine bastı ve ciyakladı:
  Kazanmayı öğrenmenin tek yolu bu!
  Christina ayrıca yakut meme ucuyla joystick düğmesine bastı ve haykırdı:
  - Bizimki yeni bir zafer olacak!
  Magda ayrıca çilekli emzikle yumruk atıyor, Amerikan tankını eziyor ve saçmalıyor:
  - Tüm zaferlerimiz süper!
  Bu yüzden kızlar sinirlendi. Bu arada çok güzel göğüsleri var. Ve gerçekten kırmızı meme uçlarını yalamak istiyorum.
  Genellikle kızlar, gerçekten sevdikleri tutsak erkeklere tecavüz eder.
  Kızlar kavga etmeye devam ediyor.
  Alvina ve Alvina gökyüzünde mucizeler yaratıyor ... Onların hesabına şimdiden bir buçuk bin araba düştü. Bunun için yeni bir sipariş aldılar, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla üçüncü Demir Haç Şövalye Haçı. Bu tür kızlar bol miktarda ödülle asılır ve çok havalı.
  Alvina, ateş etmek için çıplak ayak parmaklarını kullanarak üç Amerikan arabasını daha devirdi ve şarkı söyledi:
  - Ve atılgan kızlar gökyüzüne çıkıyor!
  Çıplak ayak parmaklarıyla dört ABD uçağını daha düşüren Albina ciyaklıyor:
  - Biz rüzgarın unsurlarıyız! Biz rüzgarın elementiyiz!
  Fritz'in Kanada boyunca ilerlemesi devam etti. Gökyüzünde uçan daireler Amerikalılara çarpıyor. Düşman direnişi odak noktasıydı. Toronto Eylül 1947'de düştü. Bu da Amerikalılar için durumu daha da zorlaştırdı.
  Gertrude ve Eve bir uçan daire içinde New York üzerinden uçtular. Amerikan uçaklarını düşürdüler ve ciyakladılar:
  - Çok havalı olacak! Biz kazanacağız!
  Ve kırmızı meme uçları joystick'in düğmelerine bastı. Ve Amerikan uçaklarını düşürdüler ...
  Savaş, Üçüncü Reich'ın lehine gidiyordu... Ama hava kötüleşiyordu. Ve Kasım ayında, Nazilerin neredeyse tamamen ele geçirdiği Kanada'da hava soğudu ve kar yağdı.
  Sovyet birlikleri Alaska'yı neredeyse tamamen işgal etti ve Kanada'ya da girdi.
  Elizaveta, şimdiye kadar çok küçük partiler halinde üretilen T-54'e bindi. Çoğunlukla tutkularını ve baskılarını gösteren T-34-85 ile savaştı. Aynı zamanda bu tanklar tercüme edilmedi.
  Elizabeth soğuğa rağmen çıplak ayakla ve bikini giymişti, kızıl meme ucuyla bir Amerikan tankına ateş etti ve ciyakladı:
  - Büyük başarılar için!
  Ve uzun dilini gösterdi. İşte o bir kız, bütün kızlar - bir kız!
  Ekaterina da dona rağmen yalınayak bir savaşçıdır ve bikinili düşmanı tokatlamıştır. Kızıl nipeli kullanarak Amerikan arabasına çarptı ve ciyakladı:
  - Gemiye!
  Savaşçılar çok neşeli çaldı. Ve çikolata göğüslerindeki meme uçları çilek gibidir.
  Elena düşmana doğru fırladı. Onu deldi ve inci gibi dişlerini göstererek tısladı:
  - Sermaye düşmanlarının sonu bu!
  Ve böyle bir savaşçı harika bir sınıftır. Ve çok mücadeleci. Ve Euphrasia, sanki düşmana çekiçle vuruyormuş gibi. Ve onu alıp biçecek.
  Ve kükreme:
  - Uzay Patlaması!
  Ayrıca yakut uçlu başka bir mermi gönderin.
  Böylece kızlar Amerika Birleşik Devletleri ordularıyla uğraştı. Savaş başladı... Ve kış çoktan geldi. Kanada'nın neredeyse tamamı ele geçirildi ve şimdiden ABD'nin kuzey sınırlarında çatışmalar sürüyor.
  Amerikalılar bir çıkış yolu arıyor. Truman, Hitler'e teslim olmaktan başka herhangi bir koşulda barış teklif etti. Führer talep etti: sadece teslim olun.
  Tek şey, Truman'ın kendisinin vurulmayabileceğidir.
  ABD savaşı sürdürdü. T-93 tankı doksan üç tonluk çok ağır, hatta daha doğrusu 155 mm'lik topa sahip kundağı motorlu bir top olan seriye girdi. Ama en azından Alman tanklarını alnından delme yeteneğine sahip. Ve kendisinin 305 milimetrelik bir zırhı var. "Panther" -4 ve üzeri düşman tanklarını alnından delebilen tek kundağı motorlu top. Ancak Nazilerin de sürprizleri var. "Panther" -4 ile birleştirilmiş "Tiger" -4 ortaya çıktı, yalnızca daha ağır ve kalın zırh ve güçlü bir top.
  Bu araba kendini çok tehlikeli gösterebilir.
  Ayrıca daha gelişmiş, piramidal bir modelde "Panther" -5'i geliştiriyorlar. Bu tank gerçekten son derece pratik hale gelebilir.
  1948'in yeni yılı geldi ... Almanlar, gergin iletişim nedeniyle saldırıyı biraz durdurdu. Demiryolları acilen yapıldı. Çalışma tüm hızıyla devam ediyordu.
  Amerikalılar karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Ama bunda pek iyi değillerdi. Sherman'lar çok büyük miktarlarda üretilseler de mezbahadaki et gibiydiler.
  "Pershings" de alıntılanmadı. Amerikalılar, Almanlarla az çok savaşabilecek bir şey yaratmaya çalıştı. Ama pek iyi yapmadılar.
  Ancak SSCB'de savaş alanına deneysel bir IS-7 tankı kondu. Alenka, kadın ekibiyle birlikte işin içindeydi.
  Kızlar elbette yalınayak ve bikinili.
  Tank, kelimenin tam anlamıyla Amerikan araçlarının kafalarını koparan 130 mm'lik bir topla çok güçlü.
  Anyuta çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve Sherman'ın taretini parçaladı, şunları söyledi:
  - Ve şimdi Amerikalılarla savaş halindeyiz ...
  Alenka da çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmana ateş etti ve kabul etti:
  - Savaşalım! Ve bu ciddi!
  Alla, kızıl meme ucunu kullanarak Amerikalıya tokat attı ve agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Hayır, harika!
  Maria ayrıca bir çilek nipeli yardımıyla düşmana birer birer ateş etti ve ciyakladı:
  - Komünizm için!
  Marusya da düşmanı vurdu. Dahası, dişlerini göstererek ve çıplak ayağını sallayarak çok yerinde bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bu gerçek bir soygun!
  Ve nasıl gülüyor. Ve inci dişlerini göster.
  IS-7 tankı, Panther-4 ile savaşabilir. Doğru, Alman tankı seri ve seri üretildi ve IS-7, şimdiye kadar sadece üç tane üretildi. Yapımı oldukça zor bir tank.
  Ancak uçaktaki Vedmakova, Amerikalıları korku gibi kışkırtıyor. Ve uçaklarını ölümcül bir şekilde eziyor.
  Üstelik kız çıplak ayak kullanıyor. Ve büyük aktivite ile uçakları düşürür.
  Anastasya bağırır:
  - Ben bir uzay cadısıyım - Herkesi sileceğim!
  Ve safir gözleriyle göz kırpıyor. Ve dişlerini sırıtması çok agresif.
  Akulina Orlova da bir kobranın çılgın öfkesiyle savaşıyor. Ve meşhur Amerikan uçaklarını düşürür ve kükredi:
  - Sana şükürler olsun, Anavatanımız! Anavatan ailesi olacak!
  Ve onu görmese bile partnerine göz kırpıyor!
  Buradaki kavgalar ve güzel kızlar. Potansiyelleri tek kelimeyle harika. Ve hiçbir ordu onlara karşı duramaz.
  Anastasia Vedmakov kırmızı meme ucuyla düğmeye basıyor. Bir Amerikan arabasını devirir ve ciyaklar:
  - Kralların büyük komünizmine şeref!
  Ve komik oluyor. Her ne kadar Stalin'in bir şekilde çar olduğu söylenebilir.
  Akulina bu konuda hemfikirdi:
  - Komünizm kralların en büyük başarısıdır!
  Ve o da yakut uçlu bir düğmeye basacak ve ölümcül güçte bir hava mermisi gönderecek.
  Buradaki kızlar görünüş ve vücut olarak çok güzel. Ve kışın sadece bir bikiniyle savaşırlar.
  Mart ayında Almanlar nihayet Kanada'yı işgal etti ve güneyden Meksika'ya girerek ABD'yi kıskaçladı. Şimdiye kadar çatışmalar sadece güney yönünde şiddetliydi. Japon-Alman ve tüm koalisyon donanması oradan ayrıldı. Meksika ordusu resmen Amerika Birleşik Devletleri tarafında savaştı, ancak bunu isteksizce yaptı. Pek çok Meksikalı savaşmadan firar etti ve teslim oldu. Nisan ayı başlarında Japonlar Mexico City'ye girdi.
  Samuray birlikleri arasında dört ninja kız öne çıkıyor.
  Meksika'yı kuşatmaya çalışan Amerikan piyadelerini kılıçlarla kestiler.
  Mavi saçlı bir ninja kız yel değirmeni koştu. Yankee askerlerini ezdi ve çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcılarla bir bezelye fırlattı, bu da tüm tankı alt üst etti.
  Sonra savaşçı seslendi:
  - Banzai!
  Sarı saçlı bir ninja kız, kılıçlarla yelpaze tekniği yaptı. Ayrıca çok sayıda Amerikan askerini de kesti. Ve çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir talaş paketi fırlattı. Ve üç adede kadar tank devrildi.
  Ve kız bağırdı:
  - En yüksek akrobasi becerimiz!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı...
  Kızıl saçlı bir ninja kız, katana kılıçlarıyla kelebek resepsiyonu düzenledi. Siyah tenli birçok dövüşçüyü kesti. Ve çıplak ayaklarıyla bir bomba attı. Kendinden tahrikli üç silah koydu.
  Ve bağırdı:
  - Ben zavallı bir böcek değilim - sadece bir ninja kaplumbağa!
  Beyaz saçlı bir ninja kız, bir yusufçuğun öfkeli karşılaması gibi kılıçlarını tuttu. Bir helikopterin kanatları gibi dönüyorlardı. Ve bir sürü asker öldürdü. Sonra çıplak ayak parmaklarını bir bumerang gibi fırlattı. Üç varil Amerikan tankını kesti.
  Ve cıvıldadı:
  - Truman bir kurutma kağıdı ol!
  Böylece Japon kızlar gerçek bir ölüm kasırgası gibi dağıldılar.
  Meksika üzerinde böylesine şiddetli bir savaş başladı ve yaşanıyor.
  Ve Mayıs 1948'de kuzeyden saldırı yeniden başladı. Alman, yabancı ve Sovyet tümenleri, Amerikan birliklerinin ve milislerinin son derece şiddetli direnişinin üstesinden gelerek Amerika Birleşik Devletleri topraklarında hareket etmeye başladı.
  Savaş devam etti ... Gerda hala "Panther" -4'te savaşıyordu. Şimdiye kadar, yalnızca T-93, üzerine 1800 beygir gücünde yeni, daha güçlü bir gaz türbini motoru taktıkları ve silahı daha hızlı ateşleyen ve olmadan yapan Alman makinesinin alnında Amerikalılar için sorunlara neden olabilir. namlu uzunluğunu artırmak, merminin namlu çıkış hızını yükseltti. Yani "Panther" -4 U, bu kundağı motorlu topun çılgınca kalın olan tüm zırh kalınlığıyla T-93'ü alnından delme yeteneğine sahiptir.
  Ve şimdi Alman mürettebat savaşıyor ve hiç de başarılı değil. Ve rakipleri yumruklar.
  Gerda topunu çıplak ayak parmaklarıyla doğrultuyor ve Amerikalılara ateş ediyor. Onlara uygun bir şekilde çarpıyor ve tıslıyor:
  - Aryan kardeşliğine şan!
  Charlotte da ölümcül silahını çıplak ayak parmaklarıyla doğrultuyor. Bir Amerikan tankını yarıp geçer. Ve bağırır:
  - Nietzsche'nin fikirlerine şeref!
  Christina da çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir hedef bulur. Topu deviren ve kükreyen bir mermi gönderir:
  - Yüzyıllarca yaşayan fikirlere şan!
  Magda da düşmanı vurdu. Tankını ezdi, bir piyade kitlesini parçaladı ve ciyakladı:
  - Aryan ustalığına şan!
  Bunlar kavgacı ve çok seksi kızlar. İçlerinde bir öfke alevi ve bir tutku fırtınası var.
  Ve çelik maşalar her iki tarafta hareket ediyor. Güneyde, Mayıs ayı sonunda Meksika fethedildi ve gelişmiş Japon ve Amerikan birlikleri ABD'nin güney eyaletlerine ulaştı.
  Her şey neredeyse plana göre gitti. 1948 yazında, savaş zaten tamamen Amerika topraklarında ve Alman birliklerinin Küba'ya inişinde gerçekleşti.
  Orası da çok sıcak.
  Küba'da savaşanlar arasında Jane Armstrong'un İngiliz mürettebatı da var. Güzel bir kız Amerikalılarla savaşıyor. Ve nedense Fidel Castro çetesinin özgürlük adası dediği adayı fethediyor.
  Kızlar, 128 milimetrelik çok güçlü topa, 100 EL namlu uzunluğuna ve yokuşlarda ön zırh kalınlığı üç yüz milimetre, yan zırhı ise 250 mm olan Tiger-4 tankına biniyor. Böyle bir tankı yenmek o kadar kolay değil. Ve sekiz makineli tüfeği var.
  Çıplak ayak parmaklarıyla ateş eden Jane Armstrong şunları söylüyor:
  - Eğlenceli diyelim!
  Gringeta kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Evet, boğazla kaç sorun çözülür!
  Ve ayrıca çıplak ayak yardımıyla vuruldu. Burada kızlar elbette çıplak ayaklı ve bikinili. Çok havalı ve huysuz.
  Burada Malanya çıplak ayak parmaklarını kullanarak sırayla ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - İngiliz kraliyetinin şerefine!
  Onun ardından, çok kavgacı bir güzellik olan Monica yangını yönetir. Ve ayrıca çıplak ayak kullanmak. Ve çok huysuz ve agresif davranmak. Buradaki kızlar savaş, seks ve siyah askerler ve mahkumlar için aşk hakkında çok şey biliyorlar.
  Aslında bir Afrikalı için çikolatalı, erkeksi kusursuzluğu dudaklarıyla kavrayıp bir kızın ağzını emmesi büyük bir zevktir. Ve bunu yapmak oldukça havalı.
  Kızlar Amerikalıları eziyor ve zafer için büyük bir istek ve susuzlukla hareket ediyor ve düşmanı eziyor. Son derece saldırgan bireylerdir.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla silahları doğrultuyorlar.
  Böylece Temmuz ayı sonunda Küba ele geçirildi. Ve Ağustos ayının sonunda, Amerika'nın üçte biri, Amerikan karşıtı devletlerden oluşan bir koalisyonun kontrolü altındadır.
  Gerda bu vesileyle konuştu:
  - Boa tavşanı boğuyor!
  Eylül 1948 oldu bile... Almanlar Washington'a doğru ilerliyor. Hala çok uzakta olmasına rağmen, Philadelphia zaten kuşatılmıştır. Ve ona saldırırlar.
  "Panther" -4 U evlere ateş ediyor, camları kırıyor ve duvarları yıkıyor.
  Gerda gülerek diyor ki:
  Onları parçalayalım.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla gövdeyi işaret ediyor ...
  Ekim ayında Almanlar bir dizi şehri ele geçirdi ve Washington'a yaklaştı.
  Kızıl Ordu'dan kızlar da savaştı.
  T-54 Amerika'da. Şimdiye kadar bu tank küçük partiler halinde üretildi ve hepsinden önemlisi SU-100 savaş için üretildi. Dövüşler büyük bir yoğunlukla kaynıyor.
  Elizabeth, Amerikalılara çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti ve şunları kaydetti:
  - Ne derse desin, ama biz kazandık!
  Elena ayrıca Yankees'i çıplak ayak parmaklarıyla dövdü ve şunları söyledi:
  - Ve biz kazanmak için doğduk.
  Amerikalıların yeni bir Patton tankı var, Pershing'in yerini almalı. Araba arasındaki önemli fark, 810 beygir gücünde daha güçlü bir motorun, bir Sovyet tankını alnından delebilen "Supershing" den uzatılmış bir topun kullanılmasıydı.
  Ancak bu makine daha kalın bir zırh haline gelmedi. Sadece rasyonel eğim açısı arttı.
  Ancak bu koruma için yeterli değildir. Doğru, Sovyet T-34-85 hala üretimden kalkmadı, daha güçlü olacak. Ve bu tür tankları uzaktan delip geçer.
  Ancak T-54 onu geride bırakıyor.
  "Patton", söylemeliyim ki, daha hızlı olacak. Ama bu yeni üretime geçmeye başladı.
  Ana araçlar hala Sherman'lardır. Modası geçmiş olmalarına rağmen onları kaldırmak imkansızdır. Çünkü araba üretimi çok düşecek.
  Kasım ayının sonunda Almanlar Washington ve New York'a yaklaştı. Bu şehirlere saldırı başladı.
  Amerikalılar inatla bu kilit savunma noktalarını teslim etmek istemediler ve hatırı sayılır güçler topladılar. Genel olarak, ABD askerleri iyi ve cesurca savaştı. Piyade iyi eğitimli ve çok sayıda küçük silah var.
  Doğru, Üçüncü Reich'in havacılığı çok daha güçlü. İşte iki kız Albina ve Alvina, düşürülen uçak sayısını iki bin olarak aştı ve yeni bir benzersiz ödül aldı: Elmas Yıldız, gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Demir Haç Şövalye Haçı. Bu, Führer tarafından kurulan yeni bir ödül türüdür. Süper kızlar için!
  Savaşlar, SS'in seçilmiş birimleri olan Washington'a yapılan saldırı sırasında devam ediyor. Büyük bir tutkuyla savaşırlar.
  Gerda her zaman olduğu gibi herkesin önündedir ve şeytan gibi savaşır. Ve çıplak ayak parmaklarından ölümcül bir mermi ateşlenir. Ve Amerikalıların arabasına yumruk atıyor.
  Gerda agresif bir şekilde, dişlerini sallayarak şunları söylüyor:
  - Şan olsun Almanya'ya, şeref!
  Ve yine, çıplak ayak parmaklarıyla, bir mermi ölümcül güçler gönderir.
  Ve sonra Charlotte kırmızı meme ucunu bastırdı ve düşmana oldukça isabetli bir şekilde vurdu.
  Ve ciyakladı:
  - Aryan sızıntısının Nietzsche'sine şan!
  Bakır kırmızısı saçlarını salladı. Çok çarpıcı bir kız.
  Christina ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmana ateş etti ve bunu son derece iyi yaptı, tam hedefi vurdu ve ciyakladı:
  - Aryan kardeşliğinin fikirleri için.
  Ayrıca lupanula ve Magda - terminatör kız. Dolu göğüslerin yakut meme uçlarını kullanarak düşmanları ezdi ve cıvıl cıvıl:
  - Büyük başarı fikirleri için!
  Ve kızlar şarkı söyledi:
  Biz büyük misyonlarız
  Ve büyük kralların kralları...
  Evrendeki en güzel
  Ve göğüslerde yakutlar!
  Ve kızlar oybirliğiyle dillerini gösterdiler. Böyle kavga ediyorlar ve ünlü çaldılar.
  Washington Aralık başında düştü. New York çok büyük ve Yeni Yıla kadar sürdü.
  Ve düştü...
  İşte 1949 geliyor. ABD Ordusu'nun işi bitmişti... Bunun bir ıstırap olduğu açık. Ve güç kalıntılarının teslim olması çok uzak değil. Ve sadece 30 Ocak'ta Truman teslim olduğunu açıkladı. Ve Hitler'in iktidara gelişinin yıldönümüydü. Böylece ABD düştü...
  Ama savaş elbette henüz bitmemişti. Geçici bir duraklama olmasına rağmen.
  Her iki tarafın da biraz dinlenmeye ve yaralarını sarmaya ihtiyacı vardı.
  Ancak Hitler, Japonya'nın çok güçlü olduğunu düşünüyordu. Ve yine Stalin ile anlaştı. Savaş 20 Nisan 1952'de başladı.
  Stalin hala yaşıyor ama tamamen sağlıklı değil. Hitler dünya üzerinde güç istiyor.
  Panther-5 seride ana tank olarak karşımıza çıktı. Özel piramidal şekle ve yüksek basınçlı tabancaya sahiptir. Ve çok ağır değil, sadece elli ton ve iki mürettebat. 2000 beygir gücünde bir gaz türbini motoru. Yani, tank tam anlamıyla uçar. Ve namlusu daha kısa, ancak merminin ilk hızı daha da arttı.
  Bu makinenin artan dirençli zırhı vardır ve bu nedenle Japonlara karşı etkilidir.
  Gerda ve Charlotte kızları Panther-5'te Japonlara karşı savaşır. Ve büyük bir verimlilikle çalışırlar.
  Çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmana ateş eden Gerda, silahı doğrultuyor ve şarkı söylüyor:
  - Gönül ve ruhtan mahrum olan!
  Charlotte da çıplak ayak parmaklarını kullanarak ateş etti ve ciyakladı:
  - Uykuya güvenmeyin!
  Ve kızlar kendi kendilerine gülerler. Üçüncü Reich samuraylara saldırır. Ve SSCB Çin'de ilerliyor. T-54 zaten bir seri tank haline geldi ve çeşitli savaşlarda yaygın olarak kullanılıyor.
  Artık Elizabeth'in mürettebatı. Japon tankları belki de pek iyi değil. Doğru, bir Sovyet arabası için bile tehlikeli olan çok güçlü bir silahla "Panthers" -3 lisansına sahipler, ancak başarıları bununla sınırlı.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla samuraya ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm çağına şeref!
  Ateş eden Elena da telefonu açar:
  - Kahramanlara şeref!
  Ve sonra kırmızı meme ucunu kullanıyor. İşte böyle bir savaş kralya. Ve çok etkili ve gerçekten son derece agresif.
  Ekaterina da çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş ediyor. Ve aynı zamanda kükreyecek:
  - Komünizm fikirlerinin büyüklüğü için!
  Bu kız harika.
  Ve Euphrasia da yakut meme uçları kullanarak ve başını sallayarak ateş ediyor, diyor ki:
  - Sovyet sistemi için!
  Ve başka bir Japon arabasını kıran tüm kızlar bağırır:
  - Yolda durma!
  Japonlar üzerindeki baskı nedir?
  Ancak IS-7 tankı da hareket ediyor. Artık seri üretim yapılıyor. SSCB hızlandırılmış bir hızla yeniden inşa edebildi ve Alaska'yı eline aldı. Ve bu harika.
  Şimdi bir savaş var ve bu dünyada her şey çok ilginç ve büyüleyici.
  Güçlü bir IS-7 topundan ateş eden ve bir samuray tankını yıkan Alenka cıvıl cıvıl:
  - Dünyanın geleceği komünizme aittir!
  Ve çıplak topuğunu zırha vur.
  Anyuta ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak samuraya ateş etti ve ciyakladı:
  - Yeni bir komünist dünya fikirleri için.
  Alla, kırmızı meme ucuyla rakibine tokat attı. Ve yayınlandı:
  - Harika bir rüya ve harika bir güzellik için!
  Ve Maria çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve son derece isabetli bir şekilde ateş etti:
  - Düşmanı vurdum!
  Ve sonunda Marusya, bir lupanet gibi Japonların kafasının yarısını uçuracak. Daha spesifik olarak, kuleler. Ve tabii ki yakut meme ucu hareket halinde.
  Kızlar iyi bir iş çıkardılar ve yürekten vurdular. Ve şimdi devasa faturaları ve ödüllerle dolu bir sandıkları var.
  Pilotlar Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova şimdiden iki yüzden fazla düşürülen uçak topladılar. Ve bunun için zaten kahramanın sekiz altın yıldızına sahipler. Böyle bir kural var: Düşen yirmi beş uçak için: altın bir yıldız veriyorlar.
  Anastasia çıplak ayak parmaklarını kullanarak bir Japon uçağını düşürüyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm için, komünizm için, komünizm için!
  Akulina ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve cıvıldayarak bir Japon arabasını devirir:
  - Faşizm paramparça olacak!
  Bu kızlar güzel pilotlar.
  Ama daha nice güzellikler var. Albina ve Alvina. Şimdiden üç binden fazla uçağı düşürdüler. Ve bunun için başka bir ödül aldılar: Altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Knight's Cross'un Elmas Yıldızı.
  Bunlar kızlar ve meşhur kavgalar.
  Albina, kırmızı bir meme ucunun yardımıyla başka bir arabayı deviriyor ve ciyaklıyor:
  - Friedrich Nietzsche'nin kazandığı zamanlara şeref!
  Alvina bir sonraki arabayı yakut bir nipelle keser ve gıcırdar:
  - Ve bu çağ gelecek, inanıyorum!
  Oleg Rybachenko da Japonlarla savaşıyor.
  Terminatör çocuk onları kılıçla keser ve çıplak ayak parmaklarıyla minik bezelye fırlatır.
  Ve gerektiğinde ıslık çalıyor, baygın kargaların yardımıyla samurayların ve tanklarının kafalarına yumruk atıyor.
  Margaret da aynısını yapıyor. Ve çıplak ayakla antimadde bombaları atılır...
  Rusya'nın düşmanlarını büyük bir coşkuyla ezen Oleg Rybachenko, kelimenin tam anlamıyla hareket halindeyken beste yaparak şarkı söyledi;
  Sovyet ülkesi ünlüdür,
  Ve genişlikleri, nehirleri, dağları ...
  Cesaretle doğdu,
  Ve sadece konuşalım!
  
  Ben bir Rus öncü çocuğum,
  Anavatan için savaşmaya o kadar hazır ki...
  Herkese bir örnek göstereceğim,
  Sonuçta, bir asırdır nasıl savaşacağımızı hep biliyorduk!
  
  Öncülerin şanlı oğulları,
  Anavatan-Rusya himayesinde...
  Şeytanın orduları öfkelense de
  Alçakgönüllülükle Rab'be sorduk!
  
  O en mutlu
  Sınırsız Rusya'mız...
  Sürü gürültülü bir şekilde yere koşsa da,
  Svarog'umuz harika bir mesih!
  
  evrene sahip çıkalım
  Ruslara diz çöktürmeyin...
  Beş için sınavları geçersin,
  Stalin ve büyük Lenin bizimle!
  
  şanlı ülkemiz olacak
  Çok yakında komünizm altında yaşamak...
  Sonsuza dek yerlisin, verileni biliyorsun,
  Ve faşizmin boyunduruğuna gireceğiz!
  
  Anavatanda elma ağaçları nasıl çiçek açar,
  Ve kavak örtüsünü yaydılar ...
  Hitler yakında kaput olacak,
  Ve gezegen tam bir cennet olacak!
  
  Vatana hizmet etmek istiyorum
  Sınır tanımayan Rusya'mız...
  Avcıyı bir oyuna dönüştürün,
  Ve kızlar daha mutlu olacak!
  
  Soğukta yalınayak binmek
  Bu parlak gözlü kızlar...
  Faşistleri yumrukla vuracaklar,
  Ve bir makineli tüfekle ateş!
  
  Rus inancımız yaşıyor,
  Sınır tanımayan parlak Rusya...
  Yüce Rabbimiz Rod'u biliyor,
  Beyaz Tanrı harika bir mesihtir!
  
  İsa'yı ve Stalin'i seviyorum
  Lada ve Svarog'u okudum ...
  Ruslar ruble tarafından sürüklenmeyecek,
  Allah'ın nurunun kisvesi altında olacak!
  
  Hayır, ben bir öncüyüm, ateist değilim.
  Rus Tanrıları benim için daha değerli olsa da ...
  Sadece yukarı ve saniye aşağı değil
  Annemiz Rusya için!
  
  Ne oynayabilirim, fethedebilirim,
  Sonsuza dek, Rus'un kapağı parlıyor ...
  Evet, Moskova elbette üçüncü Roma,
  Kötü Cain yok edilecek!
  
  Dıştan hepimiz Mesih'in askerleriyiz,
  Ve Dünya Svarog'a boyun eğ ...
  İsa bizim için Baba'nın bir kopyasıdır,
  Hepimiz dürüstçe Rod'a söz veriyoruz!
  
  Erkeklerin ölmesini istemiyorum
  Bir ülke yapalım, inanın daha zengin...
  Kötü bir hırsız tarafından saldırıya uğramamıza rağmen,
  Onu yenebiliriz!
  
  Savaşçılar güzel Rus',
  Evrene hükmeden ülke...
  Diyoruz ki - Yüce bizi kurtarsın,
  Yaratılış meselesi olmak!
  
  Olur, savaş ölür,
  İnsan ırkı görkemiyle yükselecek...
  Şeytan yok edilecek
  Güçlü bir şarkıyla yolumuza devam edeceğiz!
  Üçüncü Reich, Japonya'ya saldırmaya devam etti ... Savaşlarda önemli başarılar elde edildi.
  Kızıl Ordu da samuraylara saldırıyor. Şimdi Sovyet birlikleri Port Arthur'a yaklaşıyor. Alenka'nın mürettebatı IS-7'de savaşıyor. İçindeki kızlar çok güzel, bikinili ve yalınayak. Açıkçası ağız sulandıran, sadece güzel.
  Alenka 130 mm'lik bir top ateşler, bir Japon arabasını delip geçer ve gıcırdar:
  - Gerçek komünizm çağına şeref!
  Anyuta ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir atış yapar ve bağırır:
  - Stalinimiz için!
  Alla, çıplak ayaklarını kullanarak arkasından ateş etti ve ciyakladı:
  - Olağanüstü başarılar için!
  Sonra Maria da kırmızı göğüs ucuyla düğmeye basarak ateş etti ve havladı:
  - Çağın büyüklüğü için!
  Ve sonunda Marusya, bu durumda muhteşem göğüslerinin yakut meme uçlarını ateş etmek için kullanarak bir mermi de ateşledi.
  Kız, esaret altında Almanların onu nasıl şortuna kadar sıyırdığını ve gülerek kıstırdığını, telaffuz ettiğini hatırladı.
  - Ne sandık! Bu sadece en sağlam bufalo gibi bir sağım memesi!
  Ve gerçekten çok havalı. Özellikle sadece şortla, karda giderken ve kar yığınlarında çıplak, zarif ayak izleri bıraktığınızda.
  Ama şimdi SSCB, Üçüncü Reich ile birlikte samuray birliklerini yok ediyor. Ve bu, elbette, üstün düşman kuvvetlerine karşı savunma yapmaktan çok daha keyifli.
  Ancak "Panther" -5'teki Alman ekipleri. Gerda ve Charlotte, elli ton ağırlığında, ancak 2000 beygir gücünde bir gaz türbini motoruna sahip iki kişilik bir arabada. Böyle bir tankın hızı saatte yüz kilometreye ulaşıyor. Ve çok zorlu bir makine.
  Gerda Japonlara ateş ediyor... Almanlar samurayları ABD'den neredeyse nakavt ettiler ve şimdi Meksika'yı onlardan temizliyorlar.
  "Panther" -5 piramidal bir makinedir ve çok hareketlidir ve her açıdan korunur.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla ateş eder. Bir Japon tankını düşürür ve ciyaklar:
  - Fikirlerim çok güzel!
  Sonra Charlotte çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve bağırarak sırayla ateş eder:
  - Dünyanın en iyi birlikleri!
  Ve kız da ciyaklıyor.
  Ancak Christina ve Magda, yüksek basınçlı topa ve piramit şeklinde bir süper tank olan Panther-5'te de savaşıyorlar.
  Christina bu sefer kırmızı meme ucunu joystick düğmesine basarak ve düşmana vurarak ateş ediyor ve kükredi:
  - Goebbels bile bu konuda bağırmadı!
  Magda yakut bir meme ucuyla ateş etti. Düşmanı deldi ve cıvıldadı:
  - Atılımın güzel ruhları için!
  Christina çıplak ayak parmaklarıyla tekrar ateş etti ve mırıldandı:
  - Biliyor musun, Tanrı'ya inanmaya başlıyorum!
  Magda rakibine tokat attı, ona ölümcül bir güçle vurdu ve çıplak, yuvarlak topuğunu kullanarak sordu:
  - Peki buna nasıl inanılır?
  Christina, kırmızı bir meme ucuyla Japonlara ateş etti ve cevap verdi:
  - Yüce Tanrı, Almanya'yı zaferden zafere götürüyor!
  Magda ayrıca yakut bir meme ucuyla rakibine çarptı ve ciyakladı:
  - Yeni uzay yüksekliklerine!
  Genel olarak, kızlar dayanışma içinde - her şey Aryan tipi komünizme doğru ilerliyor. Ve Japonlar nasıl harmanlanır.
  Ve gökyüzünde Sovyet pilotları savaşıyor: Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova.
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla başka bir Japon uçağını düşürür ve bağırır:
  - Komünizm fikirleri canlıdır!
  Akulina bir sonraki Japon uçağını çıplak ayak parmaklarıyla düşürdü ve cıvıldadı:
  - Ve zaferimiz harika olacak!
  Bundan sonra, Anastasia arabayı tekrar döndürdü ve kırmızı bir meme ucunun yardımıyla başka bir Japon uçağını düşürdü ve çok memnun bir bakışla cıvıldadı:
  - Ve komünizmin ihtişamı harika!
  Onu takip eden Akulina, göğsünün yakut meme ucunun yardımıyla Japon uçağını patlattı ve muzaffer bir bakışla şunları kaydetti:
  - Ve daha yüksek güçlerin ihtişamı ölçülemez!
  Buradaki kızlar, SSCB ordusundan harika savaşçılar.
  Savaş, Hitler'in doğum günü olan 20 Nisan 1952'de başladı. Bir dizi başarıdan sonra Almanlar, Japonları üç ay içinde ABD ve Burma'dan kovdu ve Hindistan'dan doğuya ve Amerika'dan batıya doğru ilerledi. Savaşlar fırtınalıydı.
  Şimdiye kadar Japonlar, Üçüncü Reich ve koalisyonunun yanı sıra SSCB'ye yeniliyordu. Ve bu ciddi.
  Japonya ve Pasifik Filosuna karşı savaştı. Mürettebatı tamamen kızlardan oluşan bir muhrip vardı. Kızlar neredeyse tamamen çıplak, yalınayak ve denizci kıyafetleri içinde çizgili bikiniler içinde ne kadar güzeller. Bunlar inanılmaz güzellikler.
  Ve savaş sırasında çıplak, yuvarlak topuklarıyla parlarlar. Savaşan savaşçılar ve çok yaramazlar. Ve tavşanlar gibi çevik.
  Ve şimdi Valentina onlara emrediyor. Ayrıca kız neredeyse çıplak, göğsünde sadece dar bir çizgili kumaş şeridi ve ince külotu var. Ve çıplak ayaklarını yere vuruyor.
  Ve Japonlara göre kızların ölümcül bir güç mermisiyle nasıl çivilendiği. Böylece yok edicileri bölünecek.
  Valentina ışık ve coşkuyla şarkı söylüyor:
   Spartacus kölelerin istismarlarını gündeme getirdi,
  Nefret edilen prenslerin boyunduruğunu kırmak için...
  Talihsizliği bir kartal sürüsüne çevirdi -
  Çağrı basit - hayallerinizi birbirinden ayırın!
  
  Kılıcı güreşerek çıkar
  Ve acımasızca kötü düşmanları kesti ...
  Neyse ki, bir savaşçı olarak yolu açıyorsun,
  Merhum sonsuza kadar granit içinde yaşayacak!
  
  Onu gökten alacağız, sıfırın aya ihtiyacı var,
  Mars'ın enginliklerini bir kapı gibi açacağız,
  Ve ünlü Venüs'e inanıyorum, geleceğim ...
  Samanyolu'nun tamamı - kılıcın altında kahramana gidecek!
  
  Gökyüzünde yıldızlar var ve kızların gözleri...
  Safirler, yakutlar parlıyor...
  Ve şiddetli düşüncelerim uçuyor -
  Atamız Mamaia'yı dövdüğünde!
  
  Ölümlü Chelubey isteka topunda haykırdı -
  O Rus kasırgaların altında ölecek ...
  Garip ağlama çılgınlığı - herkesi öldür:
  O kahkahalar ve gürültülü şarkılar azaldı!
  
  Peresvet'ten gelen cevap yüksek sesle verilir,
  Kabus gibi bir cehennemde bir mızrak darbesi ve düşman...
  Savaşçı Zindan'ı beklemeyecek -
  Biz kazanacağız, siz buna inanın!
  
  Sinsi kaya - bulutlarda günler var,
  Her zaman şans ve kupa değil ...
  Ve şehirlerimiz ateş, ışıklar,
  Biz de görebiliriz, savaşta olgunlaşmadı!
  
  Ama zaferdeki Rus yerini bilin
  Atamız Sezar, müthiş Makedon ...
  Gezegenler yakında cennete dönüşecek
  Çay ile çok lezzetli Poshekhonsky peyniri!
  Evet, buradaki savaşan savaşçılar en yüksek Komsomol standardına sahiptir.
  Bu tür kızlar neredeyse her ordunun gururu. Ve Japonları vahşi bir çılgınlıkla eziyorlar.
  Orduda bir sürü kız olması iyi, çok güzel. Ve göğüsleri, bacakları ve karın kasları. Ve kızların çok pürüzsüz, bronz tenleri var. Bu en yüksek tat ve aromadır. Kızlar değil, rüyaların takımyıldızları.
  Ve Albina ve Alvina gökyüzünde savaşıyorlar. Bu havalı savaşçılar uçma becerilerinin gerçek ustalarıdır.
  Albina uçağı kontrol ediyor, kırmızı göğüs uçlarıyla joystick düğmelerine basıyor ve gıcırdıyor:
  - Şan, şeref, şeref! Büyük devletimiz!
  Alvina da kükrüyor ve yakut meme uçlarını joystick düğmelerine bastırıyor ve kükrüyor:
  - Tüm düşmanları ezeceğiz!
  Ve yere düşen düşmanlarına göz kırpıyor.
  Özellikle kızlar bir Japon çocuğa işkence yaptı. Çok sevimli ve bronzlaşmış. Topuklarını kızarttılar. Sonra vücuda kağıt iğneler saplayıp ateşe vermeye başladılar. Sonra meşaleyi koltuk altlarına getirdiler. Çocukların ayaklarında kırık ayak parmakları.
  Sadist kızlar, çocuğa ölümüne işkence ederek harika bir iş çıkardılar. Ve sonra uzun süre güldüler ve güldüler.
  Eva ve Gertrude de bu kez bir Japon kadına işkence yaptı. Onu yavaş ateşte kızarttılar. Topuklardan başladılar ve canlı canlı kavruldular.
  Ve şimdi bu kızlar bir uçan daire üzerindeler. Ve laminer jet ve ısı ışınlarıyla rakipleri yere ser.
  Eva çıplak ayak parmaklarını joystick düğmelerine basıyor ve aynı anda bir düzine uçağı ateşliyor. Sonra kükredi:
  - İntikam fikri meşhurdur!
  Gertrude, çıplak ayağıyla bir ısı ışını göndererek ve samurayları yakarak onu düzeltir:
  İntikamını çoktan aldık! Şimdi yeni sınırlar bekliyoruz!
  Eve, kıpkırmızı bir meme ucunu kullanarak joystick düğmesine basar ve Japonya uçaklarının arasından öldürücü bir patlama gönderir ve gıcırdar:
  - Dağlarım için!
  Gertrude ayrıca yakut meme ucuyla düşmanı gagaladı ve düşmana muazzam bir güç fırlattı ve ciyakladı:
  - Olağanüstü başarılar için!
  Ve bu sefer kara hedefini kapattı.
  Japonya'da çok sayıda uçak var, ancak çoğu ucuz, pervaneli ve modası geçmiş. Yani Alman ve Sovyet olanlara karşı koyamazsınız.
  Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova, MiG-15 için hesaplarını topluyor. Ve bunu etkili bir şekilde yapıyorlar. İşte kızlar - her biri düşürülen iki yüz elli uçak rakamını aştı ve bunun için Sovyetler Birliği kahramanının onuncu yıldızını aldılar.
  Anastasia Vedmakova kükredi bile:
  - Ben heyecanın vücut bulmuş haliyim!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir uçak tüfeğini doğrulttu ve samurayların önünü kesti.
  Akulina Orlova uludu:
  - Ve ben daha da havalıyım!
  Ve bir patlamada üç Japon uçağını düşürdü. Ama savaşçıların sahip olduğu harika MiG'ler.
  Düşmanı öyle kızartırlar, öyle döverler ki. Bu tür bir güce karşı koyamıyorum.
  Anastasia Vedmakova kırmızı meme ucuyla düğmeye basıp tek seferde dört düşman uçağını düşürdü ve cıvıldadı:
  - Ben dövüşçü bir kızım!
  Yakut uçlu Akulina Orlova tetiği etkinleştirdi, düşmanı kesti ve cıvıldadı:
  - Ve yine de kızın daha havalı olduğunu itiraf ediyorum!
  Ve ortağına göz kırptı! İşte onlar, söylemeliyim ki, büyük kızlar.
  Tabii ki erkekleri severler. Özellikle siyahlar. Ve bu anlaşılabilir, mükemmellikleri beyazlardan çok daha büyük. Ve bunu en çok kadınlar takdir ediyor.
  Özellikle hiçbir zaman yeterince seks yapmayan Rus, ateşli ve huysuz kadınlar.
  Anastasia çıplak topuğuna basarak başka bir Japon uçağını düşürdü ve cıvıldadı:
  Bu her kızın hayali!
  Akulina, Japonları göbeğiyle kesti ve kızın basını kabartıldı ve homurdandı:
  - Evet, rüyaların en büyüğü!
  Ve siyah savaşçının büyük iyiliğini hayal etti ve bu çikolatanın tadının ne kadar güzel olduğunu görünce dudaklarını yaladı.
  Bu kızlar harika!
  Ağustos ayında, Almanlar ve Sovyet birlikleri nihayet Amerika kıtasında Japonları yenmeyi başardılar. Burada Almanlar, SSCB gibi tüm kozlara sahip. Ve Japonya'nın tedarik sorunları var. Asya'da daha inatçı savaşlar oluyor. Samuraylara yardım eden bazı yerel güçler de var.
  Ve Almanlar, Çin Kızıl Ordusu ile savaşmak zorunda. Ve bu da büyük bir problem.
  Ancak düşmanın inatçı direnişi hiçbir şeyin üstesinden gelemez.
  Jane Armstrong ve Gertrude, Panther'de Çinlilere karşı savaşır.
  Göksel İmparatorluğun askerlerine makineli tüfeklerle ezilirler ve şarapnel mermileriyle vurulurlar. Ve kendi kendilerine ciyaklıyorlar:
  - İngiltere denizlere hükmediyor!
  Jane çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine bastı, iğnelerle ölümcül bir mermi gönderdi ve cıvıldadı:
  - Savaş sınırlarının ötesinde!
  Gertrude da çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine bastı ve cıvıldadı:
  - Ve biraz daha söylüyorlar!
  Ve böylece kızlar özellikle bu Çinlileri aldılar. Ve onları acımasızca ezin.
  Jane kırmızı meme ucunu joystick düğmesine bastırdı, ölümcül bir mermi tükürdü ve bağırdı:
  - Önümüzdeki büyük değişiklikleri bilin!
  Gertrude ayrıca joystick düğmesindeki yakut meme ucunu çıplak göğsüne bastırdı ve ciyakladı:
  - En havalı olacak!
  Kızlar, bir krikonun tüm hızıyla Çinlileri geçtiler.
  Çatışma devam etti ve koalisyonun saldırısı büyüdü.
  Singapur Eylül ayında düştü. Ve Almanlar kıtaya ilerledi.
  Japonya'ya daha yakın olan Sovyet birlikleri, metropole inmeye bile çalıştı. Ama denizde samuraylar hâlâ çok güçlü. Üçüncü Reich'ın müthiş bir kozu olmasına rağmen: nükleer denizaltılar.
  Ancak şimdiye kadar Japonya'nın işi bitmedi ve adalarının çoğuna tutundu.
  Elizaveta, Japon araçları T-54 tanklarına itildiğinde neredeyse ölüyordu. Bazıları 100EL namlu uzunluğuna sahip 88 mm topla donanmıştır ve Sovyet tanklarını alnından bile delebilir. Ve çok tehlikeli, kabul etmeliyim.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Japon arabasına bir mermi gönderdi ve cıvıldadı:
  - Ben kurt görünümlü bir kızım!
  Elena ayrıca düşmana bir mermi gönderdi, kırmızı meme ucunu joystick düğmesine bastırdı ve cıvıldadı:
  - Ben harika bir cadıyım!
  Ve kız soğukkanlılıkla güldü.
  Ekaterina aldı ve çilekli emzikle aldı ve tetiği çekti ve cıvıldadı:
  - Ve ben bir Komsomol üyesiyim!
  Efrasinya, düşmana çıplak topuğuyla tekme attı. Japonya tankını ezdi ve ciyakladı:
  - Ve ben harika bir kız dövüşçüyüm!
  Savaşçılar çok havalı dövüşçülerdir. Mücadeleciliğin aşırı derecesi.
  Kızlar sonunda tankı kaybetti ve Sovyet birlikleri denize atıldı.
  Ancak Ekim ayının sonunda, Almanlar zaten Filipinler'e indiğinde ve Japon filosunu önemli ölçüde azalttığında, Sovyet birlikleri adalardan birine tekrar indi.
  Elizabeth yine düşmanın saldırgan saldırısının ön saflarında savaştı.
  Kızların farklı bir T-54'ü var. Bu tank ana Sovyet tankı oldu, diğer araçlar son derece küçük partiler halinde üretiliyor. Ancak SU-100'ün üretimi henüz durdurulmadı. Bu kendinden tahrikli silah hala savaşıyor. Ve T-34-85, sadece bir yıl önce seri üretimden çekildi. Yani bu makine hala savaşıyor ve savaşıyor.
  Tabii ki, koruma açısından ve çok değil. Ancak çekişme devam ediyor. Ve Almanlar da baskı yapıyor. Gerda Filipinler'de savaşır. Tankı "Panther"-5 çok iyi. Özellikle ona her açıdan mükemmel koruma sağlayan piramit şekli.
  Gerda çıplak ayak parmaklarının yardımıyla savaştı ve mermi fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Komünizmin en yüksek biçimi! Bu bizim havalı Nazizmimiz!
  Ve çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş eden Charlotte dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Yapabiliriz, hepimiz kızız! Bu özgür yaşam!
  Böyle güzellikler, sadece bir rüyanın ihtişamı.
  Ve şimdi Japonlar teslim oluyor. Kızların önünde diz çöküp çıplak, sertleşmiş, hafif tozlu ve yağlı ayak tabanlarını öpüyorlar.
  Kızlar bundan çok memnun. Ve çıplak, yuvarlak topuklarına öpücükler yağıyor.
  Kasım ayında Filipinler, Japon varlığından temizlendi. Ve her şey daha huzurlu ve sakin hale geldi.
  Christina ve Magda da orada savaştı ve samurayları ezdi.
  Kızlar sadece çıplak ayak değil, aynı zamanda kırmızı meme uçlarını da kullandılar.
  Christina ateş etti, yakut meme ucunu samuraylara karşı kullandı ve bağırdı:
  - En iyi sınıfım!
  Magda da çilek uçlu göğüslerini kullanarak çırpındı ve kükredi:
  - En seçkin akrobasi!
  Bunlar cadı kızlar. Herkes bilir ve bilir.
  Sovyet birlikleri, Almanlarla birlikte, Japonların Çin'deki yenilgisini Aralık ayında tamamladı.
  Alenka, ekibiyle birlikte IS-7'de savaşıyor.
  Kız, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir Japon arabasına mermi gönderdi ve onu deldi.
  Düşman, IS-7'yi karşı karşıya getirmeyecek, ancak gemiye alabilir. Bu yüzden burada dikkatli olmalısınız.
  Anyuta göğsünün kırmızı meme ucuyla düğmeye bastı. Düşmana bir mermi gönderdi, kuleyi ezdi ve ciyakladı:
  - Senin için bir aparkat olacak!
  Alla ayrıca Japonlara silahla ateş etti ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak ciyakladı:
  - Ve ciddi bir nakavt!
  Maria'nın çilekli meme ucunu kullanarak Japonlara vurdu, cıvıldadı ve şöyle dedi:
  - Bu çok havalı bir savaş!
  Ve sonra Marusya da yakut renkli bir meme ucu kullanarak ateş etti. Ve havalı çıktı.
  Sovyet birlikleri Japonya'ya ilerlemeye çalıştı. Orada inatçı direnişin üstesinden geldiler.
  Kızlar panterlerin vahşi çığlıklarıyla dövüştüler. T-54 tankı isabetlerden titredi, ancak ilerlemeye devam etti.
  Elena çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti ve kükredi:
  - Geleceğin komünizmi,
  Dünyanın sonu olmadığında!
  Almanlar, Pasifik Okyanusu'ndaki adaların ele geçirilmesini tamamlıyordu.
  1953 yılı geldi...
  Alman kızları Albina ve Alvina, her biri toplamda dört binden fazla uçak attı. Ve yeni ödüller aldılar: platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalyenin Demir Haç Haçının Elmas Yıldızı.
  Evet, kızları cömert bir ödül bekliyordu. Ve onlar en yüksek sınıfın savaşçılarıdır.
  Albina, çıplak ayaklarının parmaklarını kullanarak, ME-562'sinde beş Japon arabasını tek seferde kesti ve cıvıldadı:
  - Kutsal topraklarımız yüceltildi!
  Alvina, TA-483 makinesinde zarif bacaklı çıplak parmaklarını kullanarak altı Japon pikabını tek seferde kesti ve ciyakladı:
  Ve hepimiz tek bir aile gibiyiz!
  Bu tür savaşçıların muazzam otoritelerinde gururlu ve tartışılmaz olduğu ortaya çıktı.
  Bunlar, tüm fırınlardan savaşçılar tarafından pişirilen turtalardır. Ve Japonya savaşı kaybediyordu.
  Ocak ayının sonunda, Sovyet birlikleri Hokkaido'nun ele geçirilmesini tamamladı. Samuray çok cesurca savaştı. Ve yerel milisler de.
  Çin'de samurayların yenilgisini tamamlayan Alenka'nın mürettebatı, Tayvan'da Japonlarla savaşıyor. Burada IS-7 bazen tıkanır ama pes etmez.
  Ancak lisanslı olarak ona karşı acele ediyor, yakın zamanda piyasaya sürülen "Tiger" -4. Bu canavarın topları daha güçlü olacak ve ön zırhı yüz ton ağırlığında üç yüz milimetre olacak.
  Bu tankların farklı ağırlık kategorileri vardır.
  Ama kızlar utanmıyor. Daha fazla uzatmadan düşmana yaklaşırlar. Ve atışlardan kaçın. Japon canavarı alnından delinemez. Ve IS-7'ye karşı popoda bir avantajı var. Ancak sürüş performansında Sovyet tankı daha güçlü olacak. Ve genç savaşçılar bundan yararlanmak istiyor.
  Alenka silahını çıplak ayakla doğrultarak ciyaklıyor:
  - Düşmanı toz haline getireceğiz!
  Ve çevik Marusya, düşmanın uzun namlulu topuyla ateşlenen bir mermiden tanktan ustaca kaçar. Kızlar agresif ve aynı zamanda ihtiyatlı davranırlar.
  Burada Anyuta kırmızı meme ucuyla düğmeye basıyor. Ve ölümcül bir mermi, zırhın daha zayıf olduğu taraftaki Japon arabasına çarpıyor.
  Savaşçılar son derece memnun görünüyor. Ve bu tür tuhaflıklarla savaşırlar.
  Zaten Şubat oldu. Sovyet birlikleri, başkentin Tokyo'da olduğu ana Japon adasına saldırmaya çalışıyor. Ve samurayın sert bloklarına rastlayın. Ve burada böyle şiddetli savaşlar ...
  Tankındaki Elizabeth hasar alıyor ve ciğerlerinin tepesinde ciyaklıyor:
  - Geri çekilmeyin ve pes etmeyin!
  Japonlar "Tiger" -4'ün üretiminde ustalaştı ve bu makine Sovyet tankları için çok tatsız.
  T-54, iki yüz milimetrelik zırhını alt kalibreli bir mermi ile yandan delebilir.
  Sovyet makinesi, sanki şiddetli bir fırtınadaymış gibi.
  Ancak Elena, kırmızı meme ucuyla joystick düğmesine basar ve düşmanı etkili bir şekilde deler.
  Sonra kükredi:
  - Komünizm ülkesi meşhurdur!
  Ve bundan sonra kız nasıl gülecek ve dişlerini gösterecek. Ve arkadaşlarına göz kırp.
  Evet, bunlar Tiger-4'ü umursamayan kızlar.
  Ve işte savaşta "Kaplan" -5 Alman. Margaret ve Frieda tarafından yönetiliyor.
  Ayrıca çift ve piramidal. Sadece topun kalibresi 128 mm'den büyük ve zırh daha da kalın ve motor 3000 beygir gücü, gaz türbini. Sadece tankın ağırlığı elli ton değil, yetmiş beştir.
  Ama araba Panther-5 gibi hızlı ama daha büyük.
  Ama daha az çevik değil.
  Margaret çıplak ayak parmaklarını kullanarak joystick düğmesine basıyor, bir Japon tankını deviriyor ve ciyaklıyor:
  Biz süper savaşçılarız!
  Ve dilini çıkarıyor!
  Sonra Frida vuruyor. Ayrıca çıplak topuğuyla çok isabetli bir mermi gönderir ve gırtlağının tepesinden gıcırdar:
  - Ben süper menim!
  Yani buradaki kızlar zirvede ... Ve Alman ve Sovyet birlikleri Tokyo'ya doğru ilerliyor.
  5 Mart 1953'te, Japonya'ya karşı tam zaferden kısa bir süre önce Stalin öldü. Beria, Devlet Savunma Komitesinin ilk yardımcısı olan halef olur ve Molotov şimdiden rezalet içindedir. Bu az çok herkes için açıktır. Zhukov buna itiraz etmez ve Beria başkomutan olur.
  Japonya, umutsuzca başkenti elinde tutmaya çalışırken, bu zamana kadar tüm denizaşırı mülklerini çoktan kaybetmişti.
  Hitler memnuniyetle ellerini ovuşturuyor, ona Üçüncü Reich'ın dünya hakimiyetine giden yolundaki son ciddi gücün düşmek üzere olduğu anlaşılıyor.
  Peki ya SSCB? Göz ardı edilebilir.
  Ancak Führer, Rusya'dan gelen kızların ne kadar özverili bir şekilde savaştığını görseydi, ruh hali çok daha önemsiz hale gelirdi.
  Özellikle de Elena kırmızı göğüs ucuyla bir düğmeye basarak bir mermi gönderdiğinde.
  Ama şimdi Nisan 1953. Japonya ile savaşın başlamasından bu yana yaklaşık bir yıl geçti ve Alman birlikleriyle Sovyetler devasa şehre saldırmaya başladı: Tokyo.
  Japonya'nın başkenti dağlarda bir konuma sahiptir ve onu almak hiç de kolay değildir. Üstelik samuraylar, görünüşe göre sonuna kadar savaşmaya hazır.
  "Panther" -5'teki Gerda samurayı vuruyor ve kaslarını agresif bir şekilde esneterek gıcırdıyor:
  - Büyüklüğümüz, kedi ile çorba olmamasıdır!
  Ve kırmızı nipelli düğmeye basarak bir topla nasıl tekrar ateş ettiğini.
  İşte Charlotte, onu alacak ve doğru ve doğru bir şekilde ateş edecek. Düşmana saldırın ve kalkanı kontrol edin:
  - Yeni Aryan düzeni için!
  Ve kızlar çıplak ayak parmaklarıyla ateş ederler.
  Düşmana ateş eden Gerda şunları kaydetti:
  - Hepimiz dazlakız, özgürlüğün hayranıyız - yeni bir düzen için savaşıyoruz!
  Ve kız yine çıplak parmaklarını yontulmuş bacaklarına bastıracak.
  Ve partnerine göz kırp.
  O da yanıt olarak çilekli bir nipel yardımıyla ateş etti ve ciyakladı:
  - Anavatanın şanı için!
  Ve kızlar nasıl bağırır:
  - Vatan bizim annemizdir!
  Ve yine umutsuzca savaşalım.
  Tokyo küçülerek bir halkaya dönüşür. Her şey daha yoğun ve daha yoğun.
  Albina ve Alvina gökyüzünde savaşıyorlar. Kızlar çok cesur ve kahraman. Gökyüzünde çılgın bir öfkeyle savaşın.
  Albina kırmızı meme ucunu düğmeye bastı ve iyi niyetli bir atışla düşmanı yere serdi. Sonra kontrol etti:
  - İşte vokaller! Ölüm vuruşu!
  Alvina ayrıca, sanki bir çilek nipeli yardımıyla düşmana vurarak ve agresif bir şekilde yayınlayarak ateş etti:
  - Gelecek bizim için her zaman parlak bir yıldız olarak parlayacak!
  Savaşçıların inanılmaz bir güce ve güzelliğe sahip olduğu söylenmelidir. Ve eğer çarparlarsa, çökerler...
  Beş bin kadar uçağa yetişmek ve bir süper yıldız daha almak istiyorlar. Ancak bunu başarmak son derece zordur ve zaman daralıyor.
  30 Nisan'da koalisyon birlikleri İmparatorluk Sarayı'na saldırmaya başladı. Özenle seçilmiş muhafızlarla dolu devasa bir bina. Kim fanatikler gibi savaşır
  Bunların arasında dört ninja kız da var.
  İmparatora yaklaşmak için cesurca savaşırlar.
  Mavi saçlı bir kız kılıç ve ciyaklamalarla bir yel değirmeni işletiyor:
  - Onurun ve Anavatan'ın büyüklüğü için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye ölüm atıyor.
  Sarı saçlı bir kız kelebek tekniği uygular, rakiplerini keser ve Sovyet askerlerini delen kızıl bir meme ucundan bir iğne fırlatır.
  Sonra kükredi:
  - Bu ninjanın büyüklüğü!
  Kızıl saçlı, mürekkepbalığı resepsiyonu tutan ve çıplak ayak parmaklarıyla bir bumerang fırlatan bir düzine Rus askerinin kafasını uçurur ve kükredi:
  - İmparatorluğun büyüklüğü için!
  Beyaz saçlı bir kız da agresif bir şekilde bir helikopter alır ve ardından yakut bir meme ucundan birçok rakibi öldüren bir elektrik boşalması yükler. Sonra kükreyecek:
  - Büyük savaştaki zaferlerimiz için!
  Kızlar elbette cesurlar ve yontulmuş, bronzlaşmış bacaklarına ve tamamen çıplak ayaklarına rağmen o kadar basit değiller.
  Kısacası, birkaç bin Sovyet askerini öldüren bu kızlar, Almanlara teslim oldu.
  Gerda, kızların çıplak ayak tabanlarını sarışına öptürdü ve bunu büyük bir coşkuyla yaptılar.
  Sonra Alman kadın dedi ki:
  - Savaşta olduğu gibi savaşta da,
  Kızlar uykularında topuklarını kaşırlar!
  Albina ve Alvina, tüm güçleriyle Japonları havada bitirmeye ve beş bin kişiyi yakalamaya çalıştı. Uçaklardan inmediler ve düştüler.
  2 Mayıs 1953'te Tokyo garnizonu teslim oldu. Ve yedi gün sonra, 9 Mayıs 1953'te Japon ordusunun kalıntıları teslim oldu. Savaşın sona erdiği yer burası.
  11 Mayıs'ta, denizdeki son büyük savaş, Japon uçak gemilerinden oluşan bir müfrezenin geri çekilmeye çalıştığı zaman gerçekleşti. Ve böylece Albina ve Alvina, hesaplarına hala beş bin uçağa ulaştı.
  Ve ödüller aldılar: Şövalye Haçının Büyük Elmas Yıldızı, platin meşe yaprakları, kılıçları ve elmasları olan Demir Haç.
  . BÖLÜM 1
  Bir süre Almanlar, uydu ülkelerin geri kalanını fethetti ve yuttu. SSCB, Hitler'i kışkırtmamak için dengeli ve temkinli bir politika izlemeye çalışan Beria tarafından hâlâ yönetiliyordu.
  Beria gücü pekiştirmeyi başardı. Hitler, SSCB'nin Kuril Sırtı ve Port Arthur'u almasına izin verdi. Almanlar ayrıca sınırı SSCB'nin başkenti Moskova'dan biraz uzaklaştırdı. Toplamda elli kilometre olsa da, Kızıl Ordu tarafından yeniden ele geçirilen Çin, Japon ve Kore toprakları karşılığında bu bile hoş.
  Ek olarak, karadan Leningrad'a giden bir koridor kırıldı. Almanlar ayrıca Arkhangelsk'i iade etmeyi kabul etti.
  Doğru, dünyanın geri kalanı geride kaldı. Ve diğer bölgeleri işgal ettikten sonra işgal etmeye devam ettiler.
  Ama sonra 1958 geldi...
  Hitler, dünyanın konsolidasyonunu tamamlama zamanının geldiğine karar verdi. Ve SSCB'nin büyük işgali 20 Nisan'da başladı. Ve bir yıl önce, 20 Nisan 1957'de Almanlar aya uçtu.
  Evet, Führer şimdi Beria rejimine son vermeye karar verdi. Ve nihayet SSCB'yi ve onunla birlikte tüm dünyayı yutun.
  Ve sonra Wehrmacht orduları, Sovyet Rusya topraklarını işgal etti.
  Güçler açıkçası çok eşitsizdi. Üçüncü Reich tüm dünyayı silah altına aldı.
  Beria'nın nesi var? Çok daha az nüfus ve kaynak. Açıkçası mücadele eşit olmayacak.
  Ancak cadı kızlar ve Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova da var. Gerçek aslanlar gibi savaşmaya hazırlar. İşte yine 9 Mayıs 1958'de özel bir gün. Düşman, SSCB'nin savunmasını yarıp geçti ve onu bir piton gibi yutarak hareket ediyor.
  Ve Naziler şimdiden Moskova'nın farklı yönlerinden akıyorlar.
  Sonra Oleg ve kızlar, Rusya'ya veya daha doğrusu SSCB'ye yardım ederek tekrar savaşa girdiler.
  Sonra çıplak ayaklı kız Margarita onlara katıldı. Ayrıca yetişkin bir kadın yazar, ölümsüzlük karşılığında on iki yaşlarında bir kız çocuğu olur ve bir görevi yerine getirir.
  21. yüzyılın savaşçıları yine 20. yüzyılın Nazileriyle boğuştu.
  Faşist kahverengi imparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Nazileri kılıçla kesen Oleg Rybachenko, hem piyadeleri hem de tankları kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakiplerini ezerek, dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından saçılan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet ediyor.
  Natasha ayrıca çıplak ayak parmaklarını öldürücü bir şekilde fırlattı ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları değirmendeki faşistlerden geçti.
  Düşmanları kesen Zoya ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler saçıldı. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp öfkelendiği açıktı.
  Beyaz askerleri ve tankları kesen Augustine ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve takni ve beyaz dövüşçüler düşer.
  Svetlana değirmenciyi kesiyor, kılıçları şimşek gibi.
  Naziler kasnak gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayakla iğne atıyor ve cıyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko, Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri parçalıyor.
  Ve aynı zamanda çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları düşürür.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Şan!
  Ve hareket halindeyken herkesin kafasını ve ağzını keser.
  Margarita ayrıca rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alıp kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ancak Natasha saldırıda. Nazileri tanklarla birlikte kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rus' harika ve ışıltılı,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve diskler çıplak ayaklarından uçar. Nazilerin boğazlarını kim gördü? Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Bir tüpten tükürmek. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül iğneler fırlatır - tankları ve uçakları düşürür.
  Ve aynı zamanda kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, bludgeon, hadi gidelim.
  Oh, favorim gidecek!
  Nazileri deviren ve kahverengi askerleri yok eden Augustina ciyaklıyor:
  - Tamamı tüylü ve hayvan derisi içinde,
  Sopayla çevik kuvvete koştu!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlatacak, bu bir fili ve hatta bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırtı:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Keser, Nazileri biçer. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçlarla bir değirmen işletir.
  Pek çok dövüşçüyü ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız çılgın bir hareket içinde.
  Ve çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatarak tankları ve uçakları yok ediyor.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Oğlan takla atarak döndü. Atlamada birçok Naziyi doğradı.
  İğneleri çıplak parmaklarıyla fırlattı ve homurdandı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve çocuk yine savaşta.
  Margarita saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız atakta. Kahverengi savaşçıları törensiz yok eder.
  Ve ara sıra zıplar ve bükülür!
  Ve ondan yok etme armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla fırlatır ve bir samandan tükürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Ben ışıltılı bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine hareket halindeki güzellik.
  Zoya, Nazi cesetlerinden oluşan bir blokajı basar. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar düşmeye ve düşmeye devam ediyor.
  Zoya bağırır:
  - Yalınayak kız, kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölürler.
  Daha doğrusu tamamen ölü.
  Augustine hücumda. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elinde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birliklerin arasından bir kasırga geçiyor.
  Kızıl saçlı kız kükredi:
  - Gelecek gizli! Ama muzaffer olacak!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Augustine vahşi bir coşkuyla kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları bir sürü keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana savaşta Ve çok ışıltılı ve kavgacı. Çıplak bacakları pek çok ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, onu durduramazsınız.
  Svetlana şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta bu sıçrama!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik bir erkeği köle yapar!
  Ve çıplak ayaklı kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var.
  Saldırıdaki Oleg her şeyi hızlandırıyor. Oğlan Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları parçalıyor.
  Genç savaşçı ciyaklıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve çocuk yine hareket halinde.
  Margarita, faaliyetinde fırtınalı bir kızdır. Ve düşmanları yere serer.
  Burada çıplak bacağıyla patlayıcılı bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank fırlatılacak.
  Kız bağırır:
  - Nasılsa zafer bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların namluları farklı yönlere uçuyor.
  Natasha hareketlerini hızlandırdı. Kız, kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve hızlandırılmış bir hızla Nazileri yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızıdır.
  Durmayı ve yavaşlamayı düşünmez ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkar.
  Zoya saldırıda. Kılıçları eti ve metal salatayı kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınlarının arasında yatan bir yığın insan, ayrıca kırılmış tanklar ve düşmüş uçaklar.
  Augustine çılgın bir kız. Ve hiperplazmadan bir robot gibi herkesi eziyor.
  Zaten yüz Naziyi ezmedi. Ama her şey hız kazanıyor. Ve savaşçı hala kükredi.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank, güçlü bir patlamayla parçalandı.
  Augustine şarkı söyledi:
  - Toprağımızı ele geçirmeye cesaret edemezsiniz!
  Svetlana da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan hendeğe ve yollara düştü.
  Altı öfkeliydi. Vahşi bir dövüş yaptı.
  Oleg Rybachenko tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve değirmeni terminatör çocuk yönetiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Kanlı vücut dağları.
  Yazar çocuğa çılgın bir strateji hatırlatılır. Atların ve insanların da birbirine karıştığı yer.
  Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Akıldan vay!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki terminatör çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Dahi çocuk kükredi:
  - Master sınıfı ve firma "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun harika olduğu ortaya çıktı. Ve kaç tanesi Nazileri öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük sayısı kahverengi savaşçıları katletti.
  Margarita da kavgada. Tarçın ve çelik orduları ezer ve kükredi:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta gidiyoruz!
  Ve kılıçları Nazilerde kırılır. Kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan çöktü.
  Kız homurdandı:
  - Panterlerden bile havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve bazı rakipleri, tankları ve hatta uçakları alıp parçalayacak.
  Ve Natasha otoritede. Ve rakiplerini yener ve kendisi kimseye iniş yapmaz.
  Kaç tane Nazi zaten sözünü kesti.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortaklarına sahip olmasına rağmen - cellatlar!
  Nataşa bağırır:
  - Deliyim! Bir ceza alacaksın!
  Ve yine kız kılıçla bir çok Naziyi katledecek.
  Zoya hareket halinde ve birçok kahverengi savaşçıyı öldürdü.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Naziyi öldürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Augustine ilerler ve rakiplerini ezer. Aynı zamanda bağırmayı da unutmuyor:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alıp dişlerini gösterecek!
  Ve kızıl saçlı çok ... Rüzgarda dalgalanan saçlar, proleter bir pankart gibi.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden çıkıyor.
  Svetlana hareket halinde Burada çok sayıda kafatası ve tank kulesi kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir kamıştan tükürür. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz?
  Ve yine, çıplak ayaklarından piyade ve uçaklara çarpan ölümcül iğneler uçuyor.
  Oleg Rybachenko zıplıyor ve zıplıyor.
  Yalınayak bir çocuk bir sürü iğne fırlatır, tankları devirir ve şarkı söyler:
  - Haydi kampa gidelim, büyük bir hesap açalım!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  Oldukça yaşlı, ama bir çocuğa benziyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - fraera'yı kıracağız!
  Ve yine, ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu.
  Margarita zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! Özgürlüğün doğacağına inanıyorum!
  Kız yine Nazilere ve onların tanklarına ölümcül bir iğne yağmuru yağdırdı ve devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Nazi hemen havaya uçtu. Evet, kahverengi, cehennem gibi imparatorluğun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Natasha savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Pek çok Nazi ölüyor ve uçaklar düşüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürdeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükredi:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler atarak rakipleri yumruklar.
  Zoya vahşi bir hareketle. Nazilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne fırlatıyor. Rakipleri yarıp geçme ve nasıl kükreme:
  Tam zaferimiz yakındır!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen yürütür, tankları süpürür. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ancak Augustine'in kobrası saldırıya geçti. Bu kadın tüm kabusların kabusu.
  Ve kesiyorsa, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl saçlı alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları hareket halinde ve eti ve metali kesiyor.
  Svetlana da hücuma geçer. Bu kızın freni yok. Keser kesmez, ceset yığını etrafa saçılıyor ve uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Sarışın terminatör kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi ondan bir katil bezelye uçuyor.
  Oleg yine bir meteor taşıyan yüz Naziyi kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Küçük parçalara nasıl ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Margarita bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü kahverengi dövüşçüyü kesti. Ve büyük boşlukları keser.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Saldırıdaki Natasha daha da öfkeli. Yani Nazileri harmanlamak. Bu tür kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Natasha aldı ve şarkı söyledi:
  - Yerinde koşmak ortak bir uzlaşmacıdır!
  Ve savaşçı kız, böylesine bir dizi darbeyle rakiplerine daldı.
  Ve çıplak ayakla diskleri atacak.
  Burada değirmeni işletiyordu. Kahverengi ordunun başları geri çekildi ve tanklar yanıyordu.
  O bir dövüş güzeli. Kendini böyle sarı bir armada yen.
  Zoya hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız çok güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatıyor.
  Rakipleri yenin. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar, tankları, uçakları patlatıyorlar.
  Zoya aldı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Natasha zevkle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla iyice öldüren bir şey fırlatıyor. Bu gerçekten kızların kızı.
  Ve çıplak bacaklarından bıçak nasıl uçacak. Ve tanklardan kuleleri keserek birçok savaşçıyı vuracak.
  Augustine hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter bayrağı gibi. Bu kız gerçek bir cadaloz.
  Ve sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi rakiplerini kesiyor.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç!
  Augustine onu aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - dövüşçüler çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer fırlatan ve tank kulesini kıran Margarita, doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Augustine bununla hemen hemfikirdi:
  - Ben herkesi ısırabilecek bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayaklarıyla, canice bir saldırı başlatacak.
  Savaşta Svetlana rakiplerinden aşağı değildir. Kız değil ama alevler içinde böyle bir cadıyla bitirmek.
  Ve bağırır:
  - Ne mavi bir gökyüzü!
  Augustine, çıplak ayağıyla bir bıçak bırakarak tank taretini keserek şunları doğruladı:
  - Biz hırsızlığın destekçisi değiliz!
  Düşmanları doğrayan ve uçakları düşüren Svetlana cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Zoya çıplak, bronzlaşmış bacaklarıyla iğneler atarak ciyakladı:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Natasha, Nazileri keserek ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alıp atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Oleg Rybachenko savaşta çok şık görünüyor.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk ayağıyla helikopter pervanesine benzeyen bir şey fırlattı. Nazilerden ve tanklardan birkaç yüz kafa kesti, gıcırdadı:
  - Oldukça sportif!
  Ve her ikisi de - tam açık bir erkek ve bir kız.
  Kahverengi askerleri doğrayan Oleg homurdandı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Margarita yanıt olarak tısladı:
  - Herkesi öldürürüz - çıplak ayakla!
  Kız gerçekten çok aktif bir sonlandırıcı.
  Natasha hücumda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir yay çizerek uçtu, birçok Naziyi ve tank kulesini devirdi.
  Zoya, imhaya devam ederek ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda savaş uçağına ve uçağa çarptılar.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibini mat et!
  Ve dilini gösterdi.
  Augustine, bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar fırlatarak homurdandı:
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Svetlana hemen onayladı:
  - Düşen kahramanlara şeref!
  Ve kızlar, Nazileri ezerek hep birlikte bağırdılar:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et parçalanıyor ve tank kuleleri yıkılıyor.
  Ve tekrar uluma:
  - Bizi kimse yenemez!
  Natasha havaya uçtu. Rakipleri ve kanatlı akbabaları parçaladı ve yayınladı:
  - Biz dişi kurduz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk uçacak.
  Kız ecstasy içinde bile kıvrılıyor.
  Ve sonra mırıldanıyor:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Oh, erken, güvenlik sağlar!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Cevap olarak gülerler ve dişlerini gösterirler.
  Natasha, Nazileri kesti ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Oğlan cevap verdi:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Natasha kabul etti:
  - Güç yoksa, o zaman evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla düşmana iğneler fırlattı, bir yığın tankı havaya uçurdu ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra Natasha, tankların kulelerini yıkarak düşmanları tekrar kesti.
  Zoya çok hızlı bir bebek. Burada Nazilere bir namlu fırlattı. Ve bir patlamadan birkaç bin parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma topuklarımız pırıl pırıl!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Augustine savaşta da zayıf değil. Yani Nazileri harmanlamak. Sanki bir demet zincirden bayılıyormuş gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat, faydalı olacak
  Sonbaharda bir turta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta enfiye kutusundaki bir şeytan gibi gerçekten saban sürüyor.
  Ve işte Svetlana böyle dövüşüyor. Ve Naziler bunu ondan alıyor.
  Ve eğer vurursa, vuracaktır.
  Ondan kanlı sıçramalar uçar.
  Svetlana, çıplak ayağından tankların kafataslarını ve kulelerini eriten metal sıçramalarını sert bir şekilde fark etti:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor...
  Kırmızı gömlekli bölümler -
  Rus halkına selamlar!
  Burada kızlar Nazileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, ama gerçekten zinciri kırmış panterler.
  Oleg savaşta ve Nazilere saldırıyor. Onları acımasızca dövüyor, tankları yarıp geçiyor ve ciyaklıyor:
  Boğa gibiyiz!
  Kahverengi orduyu ezip tankları yarıp geçen Margarita, şunları aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Natasha onu aldı ve uludu, tanklarla birlikte kahverengi savaşçıları da kesti:
  - Yalan kontrolden çıktı!
  Zoya, Nazileri parçaladı, ciyakladı:
  - Hayır, kontrolden çıkmadı!
  Ve o da çıplak ayağıyla bir yıldız işareti alıp bırakacak ve birçok faşistin işini bitirecek.
  Natasha aldı ve ciyakladı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne demeti uçar.
  Nazileri ve tanklarını da yok eden Zoya ciyakladı:
  - Arkadaşlığımız bir yekpare!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yönden bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin tamamen yok edilmesi.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan daha fazla ceset oldu.
  Bundan sonra, güzellik pes edecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçar.
  Augustine ayrıca oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir değil, birçok ceset!
  Bundan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde çıplak ayakla yürüdü. Ve bir sürü Naziyi öldürdü.
  Ve nasıl kükrüyor:
  - Toplu cinayet!
  Ve şimdi kafasını Nazi generaline vuracak. Kafatasını kırın ve dışarı verin:
  - Banzai! cennete gideceksin!
  Svetlana hücumda, özellikle de tankları devirirken çok öfkeli, diye ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi yarıp geçerken uçaklar çöküyor. Ve savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çok çalışır.
  Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Şanlı çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Nazilerin kitlesi çöktü.
  Oleg kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynıyor ve volkanlar gürlüyor!
  Margaret hareket halinde. Herkesin karnını deşecek.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türden düşman tarafından öldürüldü, hem tankları hem de uçakları devirdi.
  Margarita neşe açısından şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksekte tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanında olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Savaşta Natasha sadece bir tür sonlandırıcıdır. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Naziler çivi gibidir. Ve bir sürü mastodon ve kanatlı cehennem makinelerini parçalayacak.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Zoya da hücumda. Çok öfkeli bir sürtük.
  Ve aldı ve homurdandı:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın ta kendisi!
  Ve Nazilerde üçlü bir değirmen kesiyor!
  Ve Augustine haykırdı:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve anlamsızlığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilidir.
  Ve nasıl çıplak ayakla alıp fırlatacak. Ve kahverengi imparatorluğun birçok savaşçısı, tankları ve uçakları.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeline sahip bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir. Tank kuleleri ve faşist uçakların kanatları nasıl yırtılırsa.
  Augustine tısladı:
  - Bütün hainleri ezip toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırpın. Evet, bu ateşli kız tam olarak huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül değilse!
  Düşmanları ezen Svetlana, şunları söyledi:
  - Sizi sıraya sokacağız!
  Augustine doğruladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından tamamen yok etme armağanı yeniden uçuyor! Ve pek çok tank ve uçak aynı anda küçük parçalara ayrıldı.
  Oleg yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Nazileri çıplak elleriyle parçalayan, kılıçlarla doğrayan ve çıplak ayak parmaklarıyla iğneler fırlatan, tankları ve uçakları bir anda imha eden Augustine şunları yayınladı:
  - Kısacası! Kısacası!
  Kahverengi savaşçıları yok eden Natasha ciyakladı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Oleg Rybachenko, rakiplerini keserek şunları söyledi:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metali kesen bir disk çocuğun çıplak ayağından fırladı. Hem tankların kulelerini hem de uçakların kuyruklarını kesti.
  Kahverengi imparatorluğun savaşçılarını ve tankların zırhını kesen Margarita, şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  O zamanlar Nazilerle iyi iş çıkardılar ... Ve Sovyet Rusya, Moskova fırtınası sırasında kahverengi imparatorluğu yendi.
  Savaş henüz bitmemişti, ancak SSCB'nin zaten Nazileri kendileri yenme şansı vardı. Böylece altı kişi, süper ve havalı görevlerinin yerine getirilmesini bir kez daha kesintiye uğratmak zorunda kaldı.
  
  
  
  ALASKA İÇİN VE RUS İÇİN
  Polonya ve Litvanya 1510'da Rusya'ya katıldıktan sonra bir barış dönemi başladı. Ancak 1515'te Rus ordusu, tarikata ait toprakları ilhak etmek ve nihayet onu Baltık ülkelerinde güçlendirmek için Livonia'ya karşı bir kampanya başlattı.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Magnitnaya, Riga'nın fırtınasına katıldı.
  Rusya'nın çok sayıda silahı olan devasa bir ordusu vardı. Ve şehrin yoğun bir bombardımanına öncülük etti. Oğlan ve kız, bombardımanın bitmesini beklemeden saldırıya koştu.
  Oleg Rybachenko kılıçlarını savurdu, Livonyalıların saflarında bir açıklık açtı ve haykırdı:
  - Çarlığa şan!
  Bundan sonra, çocuk çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir talaş bombası attı. Ve rakiplerini nasıl paramparça etti.
  Margarita ayrıca çıplak ayağıyla öldürücü bir imha armağanı fırlattı ve şövalyeleri paramparça etti. Sonra kıkırdadı:
  - Komünizm ve çarlık çağına şan!
  Uzun yıllar yaşamış olmalarına rağmen hala inatla on iki gibi görünen ve öfkeyle savaşan ölümsüz çocuklar. Ve Livonyalıları lahana gibi baltalarla kestiler.
  Ama sonra silahlı Rus ordusunun çok daha güçlü olduğu ortaya çıktı ve hızla Riga'yı fethetti.
  Natasha, kırmızı meme uçlarından şimşek çaktığı anda, Riga'daki Livonya garnizonu teslim olduğu anda savaşa ayak uydurmayı zar zor başardı. Kızıl saçlı sürtük Augustina'nın çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi fırlatacak zamanı zar zor vardı ve Livonyalılar çoktan sarkmıştı.
  Rusya Vasily the Third, neredeyse Urallara, tüm Volga bölgesine, Litvanya ve Polonya'ya kadar topraklara sahiptir. Ve nüfus büyük ve bölge. Yani Livonia onların rakibi değil.
  Yüz elli kadar kalesi olmadığı sürece. Ve hepsini elde etmek zaman alıyor.
  Derpt ve Narva herhangi bir tetikçi olmadan alındı. Altı kişi, yalnızca Reval'e yapılan saldırı sırasında Rus birliklerine yardım etti.
  Ve sonra, her zaman olduğu gibi, altı savaşçı kılıçlarını sallıyor, çıplak ayaklarıyla ölümcül ölüm hediyeleri fırlatıyor ve kızın kıpkırmızı meme uçlarından şimşek çakıyordu.
  Livonia'nın birçok şehri savaşmadan teslim oldu. Böyle burada odak direnci oldu.
  Oleg Rybachenko, bu topraklardan kaçarken Margarita'ya şunları söyledi:
  - Zaferlerimiz monoton hale geliyor.
  Kız gülerek cevap verdi:
  - Evet, kendini kes ve yok et! Gerçekten sıkıcı!
  Oleg Rybachenko rüya gibi dedi ki:
  - Bu uzayda olurdu!
  Ve aynı anda üç şövalyeyi parçalayarak değirmeni kılıçlarla kesti. Burada savaşların, Rusların onlarsız da oldukça iyi başa çıkabilecekleri bir şekilde sürdüğü açıktı. Çarlık imparatorluğu tehlikeli bir noktayı geçti ve büyük bir güç kazandı. Ve Ruslar, Polonyalılarla birlikte, toplamda o kadar kolay yenilemeyecekleri bir gücü temsil ediyordu. Üstelik Avrupa parçalanmışken ve sadece İspanya ve Portekiz'in ciddi kolonileri var.
  Oleg Rybachenko hızlı bir şekilde kesti. Rusya altı ayda Livonia'yı fethetti ve yine bir duraklama oldu.
  Ölümsüz çocuklar başka bir göreve geçtiler.
  İçinde Alaska'nın satışı gerçekleşmedi. Bunun elbette bir mantığı vardı. Ne kadar arazi satmak istediklerini gören Çar II. İskender ıslık çaldı:
  - Evet, bunlar Polonya gibi beş kadar ülke! çok şişman değil mi
  Ve bir kuruşa bu kadar büyük bir parça vermeyeceğini söyledi! Ve onu koruyacak!
  Makul olan nedir ... Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, Alaska'nın güneyinde bir Rus kalesinin inşasına katıldı. Ve sonra savaşta.
   Elbette, Rus tanrılarının sadık bir hizmetkarı olan Oleg Rybachenko, yanında çıplak ayaklı kız Margarita ile birlikte Rus topraklarındaki bu kaleye gönderildi. Çocuğun onunla birlikte Rus topraklarının korunması için savaşlara katılması gerekiyordu.
  Çıplak ayaklı ve şortlu bir erkek çocuk, bir kızla birlikte, kalenin yukarısındaki komuta yüksekliğinde bulunan İngiliz bataryasına saldırdı. Oleg, farklı evrenlerde her şeye kadir Rus tanrılarının çeşitli görevlerini yerine getirme konusunda zaten önemli bir deneyime sahipti. Evet, bu dahi çocuğun kaderi böyle. Yetişkin bir yazar olarak ölümsüz olmak istiyordu.
  Ve Rus Demiurge Tanrıları onu ölümsüz yaptı, ama onu kendilerine ve Rusya Ana halkına hizmet eden bir sonlandırıcı çocuğa dönüştürdü. Bu çocuğa sonsuza kadar yakışır.
  Bir İngiliz nöbetçinin ağzına kenetlenir ve boğazını keser. Bunu ilk kez ve ilk görevde yapmıyor. En başından beri, çocuksu bedeni sayesinde ebedi çocuk tüm bunları bir oyun olarak algıladı ve bu nedenle ruhunda pişmanlık ve herhangi bir rahatsızlık hissetmedi.
  Onun için, bir şekilde o kadar doğal hale geldi ki, çocuk sadece bir sonraki başarısı için mutluydu.
  Diğer şeylerde olduğu gibi, terminatör kız Margarita.
  Burada başka bir nöbetçinin kafasını kopardı. İngilizlerimizi tanıyın: Alaska Rus olmuştur ve olacaktır!
  Oleg Rybachenko - BDT'deki bu parlak ve en üretken yazar, Alaska'nın bir kuruşa satılmasına uzun zamandır öfkeliydi! Ama Çar II. İskender bu evrende öyle değil! Hayır, bu hükümdar bir karış Rus toprağı vermeyecek!
  Rusya'ya ve Rus çarlarına şeref!
  Terminatör çocuk çıplak topuğuyla başka bir İngiliz'in kafasına tekme attı. Boynunu kırdı. Sonra şarkı söyledi:
  - Alaska sonsuza kadar bizim olacak,
  Rus bayrağının olduğu yerde güneş orada parlar!
  Gerçekleşen büyük hayal
  Ve kızların sesi çok gürültülü!
  Evet, yıldızlar kadar güzel efsanevi dört cadı kız şimdi yardım etse iyi olurdu. Çok yardımcı olurlar. Ama tek başına savaşmak sorun değil.
  Burada dumansız barutu ve nitrogliserini ateşe veriyorsunuz. Şimdi tüm İngiliz bataryası havaya uçacak.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Artık güzel Anavatan-Rusya yok,
  Onun için savaş ve korkma...
  Evrende daha mutlu bir ülke yok,
  Tüm evren bir ışık meşalesidir Rus!
  Pil patlar: devasa bir volkanın patlaması gibi. Birkaç yüz İngiliz aynı anda fırlatıldı ve küçük parçalara ayrıldı.
  Bundan sonra, iki kılıç sallayan çocuk İngilizleri kesmeye başladı. Aynı zamanda, genç terminatör çocuk İngilizce gibi bağırır.
  İskoçlar ayaklandı! Kraliçeyi parçalamak istiyorlar!
  İşte burada başladı... Etnik İngilizler ve İskoçlar arasında ateş açıldı. Evet, çok vahşi ve vahşi bir çatışma.
  Ve kesim de gitti. İskoçlar ve İngilizler birbiriyle boğuştu.
  Kaleyi kuşatan birkaç bin asker şimdi büyük bir çılgınlıkla savaşıyordu.
  Oleg Rybachenko bağırdı:
  - Kes ve öldür! Şunları vur!
  Margarita Korshunova da bağırdı:
  - Öldürülüyor ve katlediliyoruz! Diğerlerini vur!
  Savaş büyük ölçekte devam etti. Bu arada, çocuksu olmayan bir güce sahip olan Oleg, tekneye birkaç varil nitrogliserin kaptı ve onu sessizce en büyük İngiliz savaş gemisine gönderdi.
  Terminatör çocuk bağırdı:
  - Ruslar için bir yok etme hediyesi!
  Ve hızlanarak armadillo'nun yan tarafına çarpan çıplak, çocuksu bacaklarıyla tekneyi itti. Gemideki İngilizler silahlarını rastgele ateşledi ve boşuna.
  Ve işte sonuç, nasıl tokmak. Ve birkaç varil nitrogliserin patlayacak. Üstelik ölümsüz çocuk onları o kadar doğru bir şekilde işaret etti ki tamamen patladı.
  Ve böyle bir yıkım izledi. Ve savaş gemisi onu aldı ve sorunsuz bir şekilde batmaya başladı.
  Ve gemideki İngilizler boğuldu. Bu arada, çocuk çoktan kruvazöre binmiştir. Denizcileri kılıçlarla keser ve çıplak ayakla şaplak atarak kaptan köşküne koşar.
  Terminatör çocuk ünlü bir şekilde denizcilerin sözünü keser ve ciyaklar:
  - Güzel ülkemize şan!
  Bilge bir çarın yönetimindeki harika Rusya!
  Sana Alaska düşmanları vermeyeceğim!
  Öfke patlamasıyla paramparça olacak!
  Sonra çocuk çıplak ayakla bir el bombası attı ve İngilizleri paramparça etti.
  Sonra dümene geçti ve kruvazörü çevirelim. Ve iki büyük İngiliz gemisi nasıl çarpışır. Ve üzerlerindeki zırh patlayacak. Ve aynı anda hem batmaya hem de yanmaya izin verin.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Rusya'ya şan, şeref!
  Kruvazör ilerliyor....
  Çar Büyük İskender,
  Zaferler için bir hesap açacak!
  Bundan sonra, terminatör çocuk bir sıçrayışta başka bir kruvazöre uçtu. Ayrıca içinde denizcileri doğramaya başladı. Ve dümene geçin.
  Ve orada, sadece arkanı dön ve gemileri it.
  Terminatör çocuk şarkı bile söyledi:
  - Siyah kemer,
  çok sakinim...
  Siyah kemer -
  Hiç kimse bir ada değildir!
  Siyah kemer,
  Yıldırım deşarjı -
  Bütün İngilizler ölü yatıyor!
  Ve Oleg Rybachenko gemileri tekrar bir araya getiriyor. Bu çocuk gerçekten dünyanın en havalı çocuğu!
  Margarita Korshunova da onunla aynı şeyi yapıyor. Ayrıca gemileri itmek.
  Ve tekrar ve başka bir kruvazöre atlayın. Evet, denizlerin hanımı Rusya ile savaşmak için kötü bir fikir buldu. Özellikle de böyle sert ve çaresiz bir çocuk kavga ederken.
  Oleg Rybachenko ve ardından çok sayıda İngiliz'i doğradı ve gemisini döndürdü. Daha doğrusu, İngilizlerden ele geçirilmiş bir mastodon. Ve onu başka bir kruvazöre yapılan saldırıya aktardı. Ve vahşi bir kükreme ile düşmana çarptı.
  Sanki iki canavar bir araya geldi ve vahşi bir ekiple karşılaştı. Ve birbirinizin burnunu kesin. Sonra deniz suyunu topladılar ve hiç şans vermeden batmaya başladılar.
  Oleg Rybachenko bağırdı:
  - Alexander II'ye şeref! Kralların harikası!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcılarla dolu bir bomba fırlatacak. Ve bir delik alan tüm fırkateyn batar.
  Evet, İngilizler elbette bunu beklemiyordu. Böyle çılgın bir maceraya atılacaklarını mı düşünmüşler?
  Oleg Rybachenko kükredi:
  - Çarların Büyük Rusya'sına şan!
  Margaret onayladı:
  - Çarlık Rusya'sının Kahramanlarına Şan olsun!
  Ve yine çocuk bir sonraki kruvazörün dümenini alıp ele geçirecek. Ve çıplak, çocuksu bacakların yardımıyla onu döndürecek ve düşmana çarpacak. İki gemi birlikte bozulur ve deniz kusmuğunda boğulur!
  Terminatör çocuk bağırır:
  - Azizin anavatanının şanı için!
  Ve yine uzun bir atlama var. Ve dalgaların üzerinden uçun. Bundan sonra, çocuk tekrar kılıçlarla keserek dümene geçer. O çok hırçın ve agresif bir sonlandırıcı çocuk.
  İngiliz denizcileri eziyor ve şarkı söylüyor:
  - Parlak bir yıldızla parıldıyor,
  Karanlık karanlığın içinden...
  Büyük Çarımız İskender,
  Acı bilmez, korku bilmez!
  
  Düşmanlar senden önce geri çekilir
  Kalabalık seviniyor...
  Rusya seni kabul ediyor -
  Güçlü bir el yönetir!
  Ve Oleg Rybachenko, başka bir İngiliz kütlesini kesti ve gemileri yine alınlarıyla büyük ölçekte itti.
  Bu gerçekten bir terminatör çocuk. Yaklaşık on iki yaşında görünüyor, sadece bir buçuk metre boyunda, ancak kasları çelik döküm ve kabartması çikolata çubukları gibi.
  Ve eğer böyle bir çocuk lupanet ise, o zaman hiç bal olmayacak.
  Ve burada çocuk yine bir kruvazörden diğerine atlıyor. Ve yine lafı fazla uzatmadan onları kafa kafaya itiyor.
  Ve kendi kendine bağırır:
  - Romanovların Rusları için!
  Gerçekten şokta bir erkek yazar. Herkese en yüksek sınıfını gösterecek. Ve sopalı bir dev gibi herkesi kesip ezecek.
  İşte başka bir sıçrama, bu sefer bir armadillo üzerinde.
  Çocuğun kılıçları tekrar çalışıyor. Ona ateş etmeye çalışırlar ama mermiler ölümsüz çocuğa isabet etmez ve isabet ederse sekerler.
  Ebedi çocuk olmak güzel, sadece genç değilsin, seni de öldüremezler. Burada İngiltere'yi dövüyorsun.
  Dümeni kapıyorsun. Ve şimdi onu zaten döndürüyorsunuz ve şimdi zaten iki tam savaş gemisi var, nasıl çarpışacak ve çarpacak. Kıvılcım bile her yöne uçuşan metali kırarlar.
  Oleg Rybachenko bağırıyor:
  - Herkesin boynuzları kıracağı Rusya için!
  Ve çıplak, çocuksu bir topukla, öldürücü bir ölüm hediyesi verecek. İngilizlerin kütlesini kıracak ve bir sonraki firkateyn dibe inecek.
  Geriye dört kruvazör daha kaldı. İngilizlerin tüm filoyu Alaska kıyılarına göndermeyecekleri açık.
  Burada Oleg Rybachenko başka bir dümeni ele geçiriyor. Ve her yerden onu düşmana çevirir. Ve şimdi her iki kruvazör de alınları alıp çarpışıyor.
  Bir çıngırak ve metalin patlaması var. Ve her iki gemi de büyük bir zevkle batmaya başlar.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - "Bira-Su" mağazasında,
  Mutlu bir adamın yalan söylemesi...
  o halktan geldi
  Ve dışarı çıktı ve kara düştü!
  Şimdi son kruvazörleri yok etmeniz ve daha küçük gemileri ele geçirmeniz gerekiyor.
  Sonra karadaki İngilizler, filonun ölümünden sonra kazananın insafına teslim olacak.
  Ve bu İngiltere için öyle bir ders olacak ki asla unutamayacaklar. Ayrıca Büyük Baba Birinci Nicholas döneminde başlarını dürttükleri Kırım'ı da hatırlayacaklar. Ancak Nikolai Palych, tarihe harika biri olarak geçmedi, ancak başarısız olduğu ortaya çıktı. Ancak torunu artık Rus silahlarının ihtişamını göstermek zorundadır.
  Ve çok havalı ve kararlı bir sonlandırıcı çocuk olan Oleg Rybachenko ona bu konuda yardımcı oluyor.
  Oleg başka bir dümeni kapar ve her iki İngiliz kruvazörünü de birbirine doğru iter. Ve çok kararlı ve soğukkanlı davranıyor.
  Sonra erkek yazar haykırıyor:
  - Gemiler dibe iner,
  Çapalarla, yelkenlerle...
  Ve sonra senin olacaklar
  Altın sandıklar!
  Altın sandıklar!
  Ve bir sıçrama daha, çünkü dört savaş gemisi ve bir düzine kruvazör yok edildi, o zaman fırkateynleri yok etme zamanı. İngiltere birçok gemiyi kaybedecek.
  Ve sonra Rusya'ya saldırmanın ne demek olduğunu anlayın.
  Terminatör Çocuk şarkısını söyledi:
  - Mucize ve dünyadaki zaferimiz için!
  Ve bir sonraki firkateynin dümenini eyerledi ve gemiyi çarpmaya ve güçlü bir darbe ile bir patlama olarak yönlendirdi!
  Ve her iki kap da alınacak, kırılacak ve parçalara ayrılacak. Ve bu harika ve çok havalı.
  Oleg Rybachenko tekrar atlar ve başka bir gemiye atlar. Ve oradan süreci yönetiyor. Ve yine gemiyi döndürür ve fırkateynler çarpışır.
  Yine, kırılan metalin gıcırtısı, güçlü bir patlama ve hayatta kalan denizciler suya düşer.
  Oleg bağırır:
  - Silahlarımızın başarısı için!
  Ve yine cesur çocuk atakta. Yeni fırkateyn eyerlendi. Ve yok ediciye gönderildi.
  Gemiler çarpışır ve patlar. Metal kırılır ve ateş havaya fırlar. Ve insanlar diri diri yanıyorlar.
  Bu şimdiye kadarki en kötü kabus. Ve İngilizler, mangallar kızartılmış gibi yanıyor.
  Ölenler arasında on üç yaşlarında bir kamarot da vardı. Elbette böyle bir adamın öldürülmesi üzücü. Ama savaş savaştır.
  Terminatör çocuk şarkı söyledi:
  - Cesetler olacak, birçok dağ! Peder Chernomor bizimle!
  Ve çocuk yine çıplak ayağıyla başka bir gemiyi batıran bir el bombası attı.
  Dahi çocuk, kafası yığınla vurulmuş balkabağı gibi patlayan İngiliz amiralin kafasına tosladı. Ve çıplak topuk, iri siyah adamın çenesine çarptı. Ve uçtu ve bir düzine denizciyi vurdu.
  Sonra çocuk fırkateyni tekrar çevirdi ve onunla komşusuna çarptı. Agresif tweet attı:
  - Ben büyük bir yıldızım!
  Ve yine terminatör çocuk saldırıda. Yıkıcı ve hızlı. Bütün bir volkanı ve devasa bir güç patlamasını görüyor. Bu yenilmez bir dahi çocuk.
  Ve herkesi acımasızca ezer. Ve şimdi süpermen çocuk başka bir firkateyni eyerliyor. Ve düşmanı fazla gecikmeden yok eder. Bu çocuk büyük bir yıldız.
  Oleg Rybachenko iki gemiyi tekrar birbirine doğru itti ve avaz avaz bağırmaya başladı:
  - Büyük komünizm için!
  Amerika Birleşik Devletleri henüz iç savaştan kurtulamadı ve Rusya ile ortak bir sınırı yok. Yani, Yankees ile boğuşmak zorunda kalırsan, o zaman sonra.
  Ve İngiltere'nin bir Kanada kolonisi var ve Rusya'nın onunla ortak bir sınırı var. Bu yüzden güçlü İngiltere'nin saldırısını püskürtmek gerekiyor.
  Ama işte başka bir çift fırkateyn çarpıştı. Yakında İngiliz filosundan geriye hiçbir şey kalmayacak.
  Ve karadan, Alaska'ya çok fazla saldırmıyorsunuz. Burada İngiltere için iletişim gergin.
  Oleg Rybachenko fırkateynleri tekrar bir araya getiriyor ve kükredi:
  - Bir korsanın bilime ihtiyacı yoktur,
  Ve neden olduğu açık ...
  bacaklarımız ve kollarımız var
  Ve eller...
  Ve kafa, hiçbir şeye ihtiyacımız yok!
  Ve çocuğun kafası bir İngiliz denizci gibi hareket edecek, yanından uçacak ve bir düzine savaşçıyı devirecek.
  Oleg yine saldırıda ... Burada yine fırkateynleri birbirine doğru itti. Ve kırılır, yanar ve batarlar.
  Oleg bağırdı:
  - Rusya'nın ruhu için!
  Ve şimdi çocuğun çıplak, yuvarlak topuğu yeniden hedefini buluyor. Düşmanı ezer ve kükredi:
  - Kutsal Anavatan için!
  Ve diziyle düşmanı midesine yumruklayacak. Onu aldılar ve ağzının arkasından bağırsaklar çıktı.
  Oleg Rybachenko bağırdı:
  - Anavatan'ın büyüklüğü için!
  Ve döner tablayı havaya çevirerek düşmanları çıplak ayaklarıyla küçük parçalara ayırdı.
  Evet, çocuk meşhur bir şekilde yok eder ... Kendisi düşmanlarla kolayca başa çıkar.
  Ancak dört cadı kız ortaya çıktı. Ve ayrıca çıplak ayakla ve bikinili güzellikler.
  Ve İngilizleri ezelim. Kendi kendilerine zıplıyorlar, çıplak kız ayaklarıyla el bombaları atıyorlar ve İngiltere'yi paramparça ediyorlar.
  Ve işte Natasha - bikinili kaslı bir kız. Çıplak ayak parmaklarıyla bir disk alıp fırlatacak ... Birkaç İngiliz denizcinin yolu kesilir ve firkateyn dönüp meslektaşına çarpar.
  Nataşa bağırır:
  - Üçüncü süperstar İskender!
  Altın saçlı bu kız Zoya onaylıyor:
  - Süperstar ve henüz hiç yaşlı değil!
  Augustine, İngilizleri öfkeyle ezerken, bu kızıl saçlı orospu dişlerini göstererek pes etti:
  - Komünizm bizimle olacak!
  Ve kızın çıplak topuğu, düşmanı silahın ağzına aldı ve çaktı. Ve fırkateyn aldı ve ayrıldı.
  Svetlana güldü, bir silahla ateş etti, düşmanı ezdi, döndü, direksiyon simidine çıplak ayak bastı ve havladı:
  - Krallar bizimle!
  Kızlar hemen dağıldılar ve çok agresif bir şekilde filoyu yok ettiler. Kim karşı koyabilir ki? Fırkateynler hızla tükendi ve artık onların yerine daha küçük gemiler kırılıyordu.
  İngiltere'yi yok eden Natasha şarkı söyledi:
  - Rusya yüzyıllardır bir aziz olarak ünlendi!
  Ve çıplak ayaklarıyla brigantine'i ikiye bölen bir bomba atacak.
  Düşmanı ezmeye devam eden Zoya ciyakladı:
  - Seni tüm kalbim ve ruhumla seviyorum!
  Ve yine çıplak ayaklarıyla bezelye fırlattı. Bir sonraki İngiliz gemisi ayrıldı.
  Augustine ayrıca düşmanı aldı ve çarptı. Gemiyi ezdi, kızıl saçlı sürtük Britanya'dan birçok rakibini batırdı. Ve kontrol etti:
  - Büyük bir kral olacak II. İskender için!
  Svetlana buna hemen katıldı:
  - Kesinlikle olacak!
  Sarışın terminatörün çıplak ayağı İngiliz gemisinin yan tarafına öyle bir kuvvetle çarptı ki İngiliz gemisi üç parçaya ayrıldı.
  Bu yenilmez çocuk Oleg Rybachenko da çıplak, yuvarlak, çocuksu topuğuyla rakibine o kadar sert vurdu ki, brigantine çatladı ve neredeyse anında battı.
  Terminatör çocuk şarkı söyledi:
  - Düşmanı tek darbede silip süpüreceğiz,
  Zaferi çelik bir kılıçla onaylayalım...
  Wehrmacht'ı iyi bir nedenle ezdik,
  İngiliz oynuyor, kıracağız!
  Natasha göz kırptı ve gülerek şöyle dedi:
  - Ve tabii ki çıplak kız gibi bacaklarla yapacağız!
  Ve kızın çıplak topuğu çarparak başka bir İngiliz gemisini parçaladı.
  Zoya dişlerini göstererek agresif bir şekilde konuştu:
  - Kraliyet enkarnasyonundaki komünizm için!
  Ve kız onu çıplak ayak parmaklarıyla aldı ve düşmanları ölümcül bir şekilde etkileyen, kelimenin tam anlamıyla onları süpürüp parçalayan bir şey fırlattı.
  İngilizleri ezen Augustine, aldı ve yayınladı:
  - Mesih'e ve Aileye şükürler olsun!
  Bundan sonra çıplak ayakları da bir bomba atarak başka bir denizaltıyı parçaladı.
  Ve sonra çıplak topuk, brigantine'i kesin bir darbe ile ikiye ayırdı. Ve bunu çok zarif bir şekilde yaptı.
  Svetlana da aktif hareket halinde. Düşmanları yok eder. Ve çıplak topuğuyla dibe başka bir tugay gönderir.
  Ve kız yine çıplak ayak parmaklarıyla ve vahşi bir öfkeyle bir el bombası atar. O inanılmaz bir savaşçı.
  İşte Natasha hızlı bir saldırıda ve çok agresif. Çaresizce saldırır.
  Ve yeni İngiliz gemisi, kızın çıplak ayak parmaklarıyla fırlattığı bir bombanın isabet etmesiyle batar.
  Natasha dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Ben insanüstüyüm!
  Zoya çıplak diziyle brigantine'in burnuna tekme attı. Ve çatlaklara ayrıldı ve batmaya başladı.
  Oleg Rybachenko da daha küçük bir İngiliz gemisini çıplak topuğuyla ikiye böldü ve ciyakladı:
  - Gücüm için! Herkes serpildi!
  Ve çocuk yine harekete geçti ve saldırgan bir saldırıda bulundu.
  Augustine, İngiltere'yi sokan bir kobra gibi hareket etmeye devam etti ve zevkle pes etti:
  - Komünizm! Bu gurur verici bir söz!
  Ve bu çaresiz kızın çıplak ayak parmakları bir yıkım armağanı daha fırlattı.
  Ve İngilizlerin kütlesi bir tabutta veya denizin dibinde sona erdi. Ancak, parçalanmışlarsa ne tür bir tabut?
  Ve geri kalanı bile battı!
  Oleg Rybachenko vahşi bir sırıtışla brigantine'e tükürdü ve sanki üzerine napalm dökülmüş gibi alev aldı.
  Terminatör çocuk bağırdı:
  - Kraliyet votkası için!
  Ve nasıl da gülüyor ve Britanya gemisine çıplak ayakla vuruyor. Bölünecek ve denizin derinliklerine düşecek.
  Svetlana bombayı çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı ve ciyakladı:
  - Ve atılgan kızlar denize açılıyor ...
  Ve düşmanları kılıçlarla kesin.
  İngilizleri ezen Oleg Rybachenko şunları doğruladı:
  - Deniz unsuru! Deniz unsuru!
  Savaşçılar böyle ayrıldı. Ve çocuk onlarla çok kavga ediyor. Ve aynı zamanda hareketli.
  Oleg Rybachenko, İngiliz topundan düşmana ateş ediyor. Ve başka bir gemiyi batırarak şunları yayınladı:
  - Uzay rüyası! Düşman ezilsin!
  Kızlar ve oğlan büyük bir öfkeyle ayrıldılar. Ve İngiltere'nin böyle bir baskıya dayanmasının hiçbir yolu olmadan düşmanı kestiler.
  Oleg başka bir gemiyi batırıyordu, paralel evrenlerden birinde cücenin Almanlara "Tiger" -2 tasarımında yardım etmeye karar verdiğini hatırladı. Ve bu teknik deha, yalnızca otuz ton ağırlığında ve bir buçuk metre yüksekliğinde, "Kraliyet Kaplanı" zırhının kalınlığına ve silahlarına sahip bir araba yapmayı başardı!
  Ve neden o bir cüce! Ve süper bir tasarımcı var! Tabii ki, böyle bir makineyle Almanlar, 1944 yazında Normandiya'daki Müttefikleri yenmeyi ve sonbaharda Kızıl Ordu'nun Varşova'ya giren saldırısını durdurmayı başardılar.
  Daha da kötüsü, cücenin yalnızca tank tasarlamamasıydı. XE-162'nin de çok başarılı ve hafif, ucuz ve yönetimi kolay olduğu ortaya çıktı. Ve Yu-287 bombardıman uçağının bir süpermen olduğu ortaya çıktı.
  Ve sonra beşleri müdahale etmek zorunda kaldı. Ve böylece savaş kırk yedinci yıla kadar sürdü.
  Ve beş kişi olmasaydı, Fritz kazanabilirdi!
  Oleg Rybachenko daha sonra cücelere karşı sert bir şekilde konuştu:
  - Elflerden beterler!
  Gerçekten de böyle bir elf tetikçisi vardı. Her iki cephede kırk bir sonbaharından Haziran 1944'e kadar altı yüzden fazla uçağı düşürerek Luftwaffe pilotu oldu. Luftwaffe'deki ilk iki yüz uçağı düşürdüğünde Gümüş Meşe Yaprakları, Kılıçlar ve Elmaslarla Şövalye Haçı Demir Haç aldı. Ayrıca, düşürülen üç yüz uçak için elmaslarla Alman Kartalı Nişanı aldı. Düşen dört yüz uçak için, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla ilk Şövalye Haçı Demir Haç Nişanı. 20 Nisan 1944'e kadar düşürülen beş yüz hatıra uçağı için elf, Üçüncü Reich'te Hermann Goering'den sonra ikinci olan Demir Haç Büyük Haçı'nı aldı.
  Ve 600. uçak için kendisine özel bir ödül verildi: platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı. Şanlı as-elf asla vurulmadı - sihir, tanrıların tılsımı görevi görür. Ve bütün bir hava kuvvetleri gibi tek başına çalıştı.
  Ancak bunun savaşın seyri üzerinde hiçbir etkisi olmadı. Ve Müttefikler Normandiya'ya çıktı. Ve elfin en iyi çabalarına rağmen oldukça başarılı.
  O zaman büyücülerin bu temsilcisi, Üçüncü Reich'ten yola çıkmaya karar verdi. Üstelik neye ihtiyacı var? Bine kadar, ya da hesaplarını getirecek bir şey? Düşmanın yanında kim olacak!
  Oleg bir brigantine daha batırdı ve haykırdı:
  - Anavatan için annemiz!
  Zaten beş tanesi neredeyse tüm gemileri batırdı. Son akorda, beş gemi aynı anda bir araya getirilerek İngiliz filosunun yenilgisi tamamlandı.
  Oleg Rybachenko dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Rusya yüzyıllarca ünlü olacak,
  Yakında nesil değişikliği olacak...
  Sevinç içinde, harika bir rüya
  İskender olacak, Lenin değil!
  Kızlar mutlu görünüyor. Denizde İngiltere yenildi. Şimdi karadaki hırpalanmış düşmanı bitirmeye devam ediyor.
  Ve beşi, zaten dağınık ve yarı parçalanmış düşmanı kesmek için koştu.
  Kızlar ve oğlan düşmanı ezdi. Onu kılıçlarla doğradılar ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana el bombaları attılar. Ve son derece havalı olduğu ortaya çıktı.
  Natasha doğradı ve şarkı söyledi, kılıçları çok hızlı ve saniyede yirmi vuruş yapıyor. Evet, bu hızla kimse cadılara karşı koyamaz. Rus tanrılarının gücünün anlamı budur!
  Oleg Rybachenko, miğferin üzerinde çıplak topuğuyla hareket etti ve İngiliz generalin boynunu kırdı, şunları söyledi:
  - Bir iki üç dört!
  Zoya keskin, keskin bir diski çıplak parmaklarıyla fırlattı ve kıkırdayarak şöyle dedi:
  - Kolların üzerindeki bacaklar daha geniş!
  Augustine son derece agresif davrandı. Ve çıplak ayakları hızlı. Ve bakır kırmızısı saçlar bir savaş gibi dalgalanıyor, proleter bayrağı.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Ben bir cadıyım ve daha güzel bir meslek yok!
  Rakipleri kesen Svetlana, kabul etti:
  - HAYIR! Ve olacağını sanmıyorum!
  Ve çıplak ayakları hançer fırlattı. Uçtular ve iki düzine İngiliz'in önünü kestiler.
  İmha plana göre gitti. Hem kızlar hem de oğlan bariz bir öfkeyle hareket etti. Ve inanılmaz doğruluk. Savaşçılar vahşi aplomb ile son derece ezildi.
  Oleg Rybachenko başka bir generali ıslık çalar gibi ikiye böldü.
  Ve bir düzine karga onu aldı ve kalp krizinden yere yığıldı. Düştü ve yarım yüz İngiliz savaşçısının kafasına delikler açtı.
  İşte kavga! Dövüşlerin en havalısı!
  Terminatör çocuk haykırdı:
  - Ben harika bir savaşçıyım! Ben Schwarzenegger'im!
  Natasha sert bir şekilde homurdandı ve çıplak ayağını yere vurdu:
  - Sen bir Rybanator'sun!
  Oleg kabul etti:
  - Ben herkesi kusan bir Rybanator'um!
  
  PRENSES VE LUCIFER
  Kaprisli ve çok kaprisli bir prenses, evlenme zamanı geldiğinde, yalnızca bir mil yüksekliğinde saf altından bir saray inşa edebilecek biri için gideceğini açıkladı ... Bu yüzden kimsenin yapamayacağını umuyordu. bu ve o özgürlüğünü koruyacaktı.
  Ama bunu yapabilecek çok güçlü bir kral, cehennemin efendisi Lucifer var. Ve prenses inanılmaz derecede güzeldi ve saçları altın varak gibiydi ve adı Marguerite'di. Ve Margarita adı, Şeytan'ın çok ihtiyaç duyduğu özel bir güçtür.
  Ve Lucifer, göz açıp kapayıncaya kadar, bir mil ötede duran ve elmaslarla parıldayan saf altından devasa bir saray dikti.
  Kral kim? Geriye sadece kızını Şeytan'la evlendirmek kalır. Prenses elbette aynı fikirde değil. Bir öfke nöbeti düzenledi, bunu asla söylemedi. Sonra kral, kıza bir kuleye kilitlenmesini ve aklı başına gelene kadar ekmek ve su koymasını emretti.
  Tüm mücevherler Margarita'dan ve elbiseli parlak kumaşların yanı sıra mücevherlerle işlenmiş botlardan çıkarıldı. Altın saçlı başı açıkta bırakılmıştı ve en kaba kumaştan beyaz bir cüppenin üzerine avuç avuç dökülüyordu. Kızın küçük ayakları çıplaktı ve özellikle zindanın soğuduğu gecelerde taş zeminde yürümek soğuktu.
  Lucifer onu zorla alamazdı. Yani şeytanın bile uymakla yükümlü olduğu kainatın kuralları vardır. Nasıl ki şeytan tüm gücüne rağmen insanın özgür iradesine boyun eğdiremez.
  Prensesin rıza göstermesi gerekiyordu ve ancak o zaman cehennemini ortadan kaldırmak mümkün olacaktı.
  Kız yetersiz beslenmeden çok acı çekti ve sarayın kuş tüyü yataklarından sonra saman üzerinde uyuması onun için tatsızdı. Geceleri çıplak ayaklar dondu, bazen farelerin gıcırtıları beni korkuttu. Ayrıca kral, Margarita'nın bodrum katına nakledileceği tehdidinde bulundu. Ve orası çok daha soğuk ve nemli ve fareler ısırıyor ve hücreler kokuyor.
  Ancak Margarita'nın şanslı olduğu söylenebilir. Gardiyanın oğlu olan çocuk, ona süt, lahana ve etli turta getirdi. Ve sonra onu dışarı çıkarabildim. Neyse ki, prenses zincirlenmemiş ve yakalı değildi. Evet, sürekli izlendi ama herkesin güvendiği çocuk şaraba uykulu bir infüzyon döktü. Ve gardiyan uykuya daldı. Ve çalıntı anahtarlarla birkaç kapı açtı ve dışarı çıktılar.
  Margarita'nın hassas ayakları, yolun sert taşlarından çok zarar gördü. İnledi ve inledi. Ve kapşonlu yerine sadece basit bir köylü elbisesi giymişti. Oğlan genellikle sıcak havalarda çıplak ayakla koşar ve kızın ayakkabılarını almayı unutur. Kendisi buna alışkın, topuklar botların tabanı gibi sert.
  Ve prenses bacaklarını kan içinde yaraladı. Oğlan onu taşımaya çalıştı ama çabucak buharı bitti. Sonra Margarita'nın elbisesinin kenarlarını bıçakla kesti ve bacaklarını etrafına sardı. Böylece daha az acı çekti. Ancak elbise kısaldı ve daha dikkat çekici hale geldi.
  Çalıların arasında birkaç gün geçirdi. Çocuk ona yiyecek ve su getirdi. Kızın kırık bacaklarının iyileşmesi gerekiyordu. Sonra topallayarak yoluna devam etti.
  Elbette prenses arıyordu. Ancak çocuk, onu ormandan ve gizli yollardan geçirerek takipçileri yoldan çıkarmayı başardı.
  Prenses yavaş yavaş yüklere alıştı. Çok kilo verdi, bronzlaştı ve kemikli hale geldi. Bacakları hızla sertleşti ve şimdi çıplak ayakla acı çekmiyordu. Ve saçları griye döndü. Ve o bir prenses gibi değil, kirli bir dilenci gibi görünüyor. Oğlan da oldukça yıpranmıştı. Ve ikisi de Baba Yaga'nın yaşadığı tavuk budu kulübesine ulaştılar.
  Küçük çocuk diyor ki:
  - Hut, hut, önünü bana çevir, ormana dön!
  Baba Yaga oradan çıkar. Hâlâ yaşlı değil, hayatının baharında otuz yaşlarında bir kadına benziyor. Çocuğa göz kırptı ve şöyle dedi:
  - Kaçak kızla ne yapıyorsun!
  Ve çocuk cevap verdi:
  - Bizi besler, içirir, yatırırdınız ve sonra soru sorardınız!
  Baba Yaga tam da bunu yaptı. Misafirleri banyoda yıkadım, onlara yeni güncellemeler verdim. Ve Margarita yeniden yazılı bir güzellik oldu.
  Baba Yaga ıslık çaldı ve şunları söyledi:
  - Lucifer'in tüm dünyada aradığı piç değil mi?
  Oğlan başını salladı.
  - Evet büyükanne, bu tam olarak o Margarita!
  Baba Yağa dedi ki:
  - Lucifer seni bulursa senin için kötü olur. Siz şeytanlar, sonsuza kadar kaynar yağda yemek yapacaksınız, hatta daha kötüsünü!
  Oğlan gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ve Yüce'nin nerede ve kime yanmaya karar verdiğini düşündüm!
  Baba Yaga gülümsedi ve cevap verdi:
  - Lucifer, Yüce'nin hizmetinde bir cellat gibidir! Hiçbir ölümlü onu yenemez!
  Margarita titreyen bir sesle sordu:
  - Vazgeçebilir misin?
  Baba Yaga başını salladı.
  - Vazgeçmek için çok geç! Artık onun karısı olmayacaksın ... Sonsuza kadar cehennemde bir köle olacaksın ve şeytan sana eziyet edecek!
  Margarita ellerini açtı ve sordu:
  - Ne yapalım?
  Baba Yaga fısıldayarak cevap verdi:
  - Kendinizi Lucifer'den korumanın tek bir yolu var - aziz olmak!
  Karışıklık içinde gözlerini kırpıştıran Margarita sordu:
  - Ve bu nasıl aziz olunur?
  Baba Yaga ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - On iki havari için ısırgandan on iki gömlek dikmek gerekir. Ayrıca eldivensiz çıplak elle dikin ve çıplak ayakla yoğurun. Ve bunca zaman sessiz kalmak, tek kelime etmemek. Son gömlek hazır olduğunda bir aziz olacaksın, Lucifer'in senin üzerindeki gücü sona erecek!
  Margarita derin bir iç çekti ve şunları söyledi:
  - Korkunç test!
  Çocuk şaşkınlıkla sordu:
  - Vay! Cehennemden nasıl kaçabilirim?
  Baba gülümsedi ve cevap verdi:
  "Çocuğunuz da acı çekmek zorunda kalacak." Ancak, tüm insanların hayalini kurduğu ödülü de alabilirsiniz!
  Çocuk gülümsedi ve sordu:
  - Evet ve ne ödülü?
  Baba Yaga cevap verdi:
  - İlk yüz yılı taş ocaklarında köle olarak geçirmeyi kabul edin, ancak o zaman ölümsüzlük ve ebedi gençlik kazanacaksınız!
  Oğlan ıslık çaldı.
  - Taş ocaklarında yüz yıl! Ve bu süre zarfında ölmeyecek miyim?
  Baba Yaga başını salladı.
  - HAYIR! Taş ocaklarında çalışmak araf gibidir ve cehennemde ve cennette olduğu gibi arafta da kimse ölmez!
  Çocuk omuzlarını silkti ve şöyle dedi:
  - Sonsuzluğun arka planına karşı, madenlerde yüz yıl o kadar da uzun bir süre değil!
  Baba Yağa dedi ki:
  - Çocuk olman iyi! Ve yüz yıllık köle emeği sana sonsuza kadar yeter. Bir yetişkinin ölümsüzlük için bin tanesini sürmesi gerekirdi!
  Oğlan şiddetle başını salladı.
  - Kabul etmek! Kölelikte yüz yıl cehennemde sonsuza dek yaşamaktan daha iyidir!
  Baba Yaga başını salladı.
  - Sana yüz yıllığına bir cehennem satarım. Sen de diğer çocuklarla birlikte madenlerde çalışacaksın. Ve ebedi bir çocuk olacaksın, geçici kölelik karşılığında ölümsüz beden alacaksın!
  Oğlan eğildi ve felsefi bir şekilde şunları söyledi:
  - Kulağa pek çekici gelmiyor, çünkü geçiciden daha kalıcı bir şey yok!
  Baba Yaga sırıttı ve şunları kaydetti:
  - Ve seçim küçük ve kölelikte ya da sonsuza kadar cehennemde! Ölümsüzlük uğruna katlanmaya hazır mısın?
  Çocuk şiddetle başını salladı ve onayladı:
  - Tanrı dayandı ve bize emretti!
  Baba Yaga, Margarita'ya döndü ve cevap verdi:
  - Seni ısırganların yetiştiği özel bir yere götüreceğim. Havarilere gömlek dikmek için bu ısırgan otunu ve ayrıca mezarlıkta yetişen ısırganı kullanmak mümkün olacak. Orada bir taş var, dokunduktan sonra ve gömlek dikerken ağzınızdan tek bir kelime çıkmasın, tek bir soru sormayacaksınız!
  Margarita şaşkınlıkla sordu:
  - İşte sorun bu. Hiç dikiş dikemiyorum! Ben bir prensesim, terzi değil!
  Baba Yaga gülümsedi ve cevap verdi:
  - Tamam ozaman! Dikiş dikmeyi öğrenmen için sana bir büyü yapacağım. Ama önce yavaşça dikeceksin ve ancak o zaman her şeyi hızlandırarak ve hızlandırarak dikeceksin! Ve en önemlisi, sessizce, hatırla, ruhunun geleceği buna bağlı.
  Margarita başını sallayarak onayladı:
  - Sessizce, çok sessizce!
  Oğlan gülümseyerek dedi ki:
  - Sükunet altındır!
  Baba Yaga oğlan ve kıza başını salladı:
  - Beni takip et!
  Önce çocuğun kaderi belirlendi. Ortaya çıkan şeytan, çocuğun kaslarını hissetti ve ağzını açmasını emretti ve memnuniyetle şunları söyledi:
  - O sert ve güçlü! Ocaklarda köle olacak!
  Baba Yaga birkaç küçük altın para aldı ve kaprisli bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir şey yeterli değil!
  Şeytan öfkeyle cevap verdi:
  -Birçoğu çocukları köle olarak satıyor. Sana zaten eski bir dosttan fazlasını verdim...
  Baba Yaga sırıtarak şunları söyledi:
  - Bu zor bir çocuk! Çok inatçı ve sizin için sonsuza kadar çalışacak! Böylece daha fazlasını verebilirsiniz!
  Şeytan kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Bu ebedi çocuklardan bende çok var ama benimki kauçuktan yapılmadı. Kurumaması iyi ama sonsuz sayıda köleye ihtiyacım yok, bu yüzden dükkan yakında kapanacak!
  Baba Yaga öfkeyle cevap verdi:
  - Vay, yüzyıllardır çıplak, yalınayak çalışan ve sadece sopa alan, ancak taşların üzerinde uyuyan ve köle gibi yiyen bu zavallı çocuklar ... Onları kıskanmayacaksınız.
  Şeytan kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Ama bir rüyada özgürlük kazanıyorlar!
  Gardiyanın oğlu olan çocuk üzüldü. Elbiselerini yırttılar, geriye sadece mayo bıraktılar ve ellerini ve ayaklarını zincirlediler. Bu çok sinir bozucu. Ellerinizi ve ayak bileklerinizi ovuşturan kendi prangalarınızı çalıyorsunuz.
  Sonsuza dek kelimesi de endişe vericiydi. Yüz yıl boyunca değilse de sonsuza dek mi? Evet, yüz yıl çok uzun. Oğlan bunu özellikle şimdi, tasmalı yürümeye zorlandığında ve zincirler onun ayaklarını takmasını engellediğinde ve hızla ayak bileklerini ovuşturduğunda hissetti. İşte o zaman tam bir adım atamazsın, ne kadar sakıncalıdır. Bacak hızlanır ve çelik çemberi bir çocuğun derisi gibi hissedersiniz.
  Şeytan çocuğa sordu:
  - Adın ne köle?
  Oğlan cevap verdi:
  - Serge...
  Şeytan kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Seryozhka da öyle ... Görünüşe göre sana yüz yılda özgürlüğe kavuşabileceğini söylediler mi?
  Oğlan başıyla onayladı.
  - Evet, dediler, yani bu bir aldatmaca mı?
  Şeytan kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Hayır, hiç de değil! Bu araf ve bir köle çocuk için yüz yıl asgari süre, ama ... Suçları kabul etmezseniz. Ve böylece en ufak bir söve için terim eklenir. Yani ceza daha uzun olabilir. Şeytanlar genellikle erkek çocukları küstahlığa kışkırtır ve onlara son tarihler ekler ...
  Serge mırıldandı:
  - Aman Tanrım...
  Şeytan göz kırptı ve şunları kaydetti:
  Ama hala bir şansın var. Poishachish, yirmi yüzyıl, buna alışırsın ve kusursuz davranabilirsin. İşte o zaman...
  Küçük çocuk heyecanla dedi ki:
  - İstediğin zaman mı?
  Şeytan karşılık olarak kıkırdadı.
  - Orduya hayır! Ama bu artık kölelik değil ve bir kariyer yapabilirsin! Evet, köleliğin aksine eğlence var! Kızlar, atıştırmalıklar, içki, kartlar ve akıllı telefonlar!
  Sergen endişelendi:
  - Akıllı telefonlar nedir?
  Şeytan kıkırdadı ve şöyle dedi:
  İhtiyacın olana kadar! Seni kıskanma oğlum! Oh, kıskanma!
  Serge taş ocağına şeytanın peşinden topallayarak girdi. Çocuğun beyninde kaçma düşüncesi vardı ama köpek hemen arkasından onu takip etti. Aslan gibi çok büyük ve elmas gibi parıldayan kılıç gibi dişleri var.
  Tabii ki, bundan kaçamazsınız. Ve kırılabilir. Ve şimdi cehenneme gidiyorsun.
  Margarita cadıyı takip etti. Şık bir elbise giymişti ama taşlı yolda yürümekten rahatsız olduğu için yüksek topuklu ayakkabılarını çıkardı. Ve prenses yalınayaktı. Ancak birkaç ay dolaştıktan sonra çıplak tabanları nasırlaştı ve yolun keskin taşlarında neredeyse hiç acı hissetmedi.
  Margarita görev bilinciyle cadıyı takip etti. Ama düşünceler kafasından hızla geçti. Ya da belki Lucifer'in flörtünü reddetmesi boşunaydı? Yeraltında yetmiş yedi elmas sarayı, her sarayda yetmiş yedi kulesi ve her kulede yetmiş yedi salonu, her salonda yetmiş yedi taht, her tahtta yetmiş yedi halı ve her halıda yetmiş yedi güzel kız ya da süslemeli kölelerin narin tenli gençleri.
  Ve burada lezzetli yiyecek ve şarap getiriyorlar. Ve cehennemde Lucifer için çok eğlenceli. Böyle olağanüstü, kozmik bile var ...
  Prenses çıplak topuğuyla keskin bir taşa bastı. Mısır delindi ve acı hisseden kız nefesini tuttu.
  Baba Yaga onu uyardı:
  - Çığlıkları bastırmaya çalışın! Aksi takdirde gömlek dikmeye baştan başlamak zorunda kalırsınız. Ve cesur ol.
  Nehri geçtiler. Margarita elbisesini daha yükseğe kaldırdı ve kendini ıslatmamaya çalıştı ama yine de etek ucu su basmıştı. Ve Baba Yaga suyun üzerinde yavaşça kaydı.
  Diğer tarafta bir taş ve yoğun ısırgan otları vardı.
  Agresif bir şekilde sırıtan Baba Yaga şöyle dedi:
  - Burada sağ elinizle avucunuzu koymanız ve bir dua etmeniz gerekiyor: "Babamız." Bundan sonra tek kelime etmeyeceksin. Ve gömlek dikeceksin. Reddetmek için çok geç değil ama... Lucifer seni yakalayacak, sadece aptal olduğun için ona ve meleklerine görünmez kalabilirsin.
  Margaret şiddetle başını salladı.
  - Kabul ediyorum!
  Ve sağ elini bir taşın üzerine koyarak bir dua okudu...
  Sonra işe koyuldu. Ve ısırganların elini nasıl yaktığını. Hemen korkunç bir acı ve şok. Ve Margarita neredeyse çığlık attı. Ama kendini tuttu, gözlerini kapattı ve vahşi bir güçle kusmaya başladı. Ve sanki ellerinde atom bombaları patlıyormuş gibi çok acıyordu. Ve yüzüne bir ısırgan otu kaçtı.
  Ancak Margarita bir kaya kadar cesurdu. Ve kendini parçaladı ve acının üstesinden geldi. Acıdan titriyor olsa bile.
  Isırganları çıplak ayakla yoğurmak çok korkutucu değil çünkü ayakları çok sertleşmiş ama yine de nasırlarla zayıflamış olsa da yakıyor. Sonra iplik yaparsın. Eh, artık dikiş acıtmıyor, ısırganlar acı veren şeritlerini boşalttı.
  Sadece ilk gömlek çok uzun süre dikilir. Ve önemli bir ilerleme kaydetmek hemen mümkün değil.
  Kız dikiş sırasında yanmadan çok monotonluktan acı çekti ve ağladı.
  Görünüşe göre burada bir gömlek dikmek kurnaz değil, ama ne kadar yaygara.
  Serge de mutsuzdu. Önce kel tıraş edildi. Soğuk suyla sabun olmadan bu prosedür hoş değildir. Ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak. Çocuğun sarı saçlarının her tutamıyla, ruhundan ve kişiliğinden bir parça uçup gidiyordu sanki. Oğlan bir dişi şeytan tarafından tıraş edilmişti - bakır kızılı saçlı, küçük kıvrık bacaklı, siyah çizmeli ve koyu kırmızı takım elbiseli bir kadın.
  Kıkırdadı ... Ama neredeyse onu kesmedi ve bunun için teşekkürler. Serge, hala bir çocuk olmasının iyi olduğunu ve sakalını tıraş etmeye gerek olmadığını düşündü. Ve bu daha da nahoş ve iğrenç olurdu.
  Ama bu, ortaya çıktığı gibi, hala çiçekler. Markalaşma olacaktı. Çıplak, çocuksu bir omuza bir kölelik işareti koyduklarında. Ve tabii ki sıcak demir.
  Ancak Serge hem şanslı hem de şanssızdı. Damgalaması gereken şeytan rapor için cehenneme çağrıldı ve çocuğa daha sonra yumruk atılmasına karar verildi. Bir yandan, ağrıda bir gecikmedir. Öte yandan, ek acı beklentisi.
  Ancak, madenlerdeki çalışmaların önünde. Ve bu zor. Burada sadece on dört yaşından büyük olmayan erkekler çalışıyordu - görünüşe göre elbette. Aslında, ölümden sonra erkek çocukların cesetlerini alan yetişkin günahkarlar bile vardı. Bu madenler altın ve değerli taşlar çıkaran araftı. Sanki bazı bilgisayar oyunlarının elektronik stratejisinde hiç bitmedi. Ve iş çeşitliydi. Oğlanlardan bazıları yüzyıllardır çalışıyordu ve kasları o kadar rahattı ki, sporcular bile onlara gıpta ederdi.
  Madenlerde hafif olduğu için güneş ışığı toprağa giriyor, güneşlenmek bile mümkün oluyordu. Bu nedenle, çocuklar Araplar gibi çok esmerdi, ancak neredeyse tamamı sarı saçlı. Genellikle köleliğe girerken veya saçlar çok uzadığında, omuzlara değdiğinde tıraş edilir.
  Oğlanlar hızlı hareket ettiler, yüklere zaten alışmışlardı ve Serge onlara güçlükle ayak uydurabiliyordu. Taş yüklemek, ezmek, sepet taşımak, arabaları itmek, merdiven çıkmak gerekiyordu . Çalışma, farklı kas gruplarına yük verecek şekilde inşa edildi. Bu mantıklıydı. Ve daha hızlı iyileşirsiniz.
  Ama yine de zor. Serge, bir kazma ile bir saatlik çalışmadan sonra ve arabayı iterek kendini çok yorgun hissetti. Ama çocuk dişlerini gıcırdattı. Hem erkek hem de kadın birçok gözetmen vardı. Yavaşlarsan seni kırbaçla döverler. Ve çok acıyor. Serge ilk darbe aldığında çığlık attı ve daha hızlı çalışmaya başladı.
  Ama zor ... Bu tür yüklere alışkın değil. Çok yürümeye alışmış bacaklar için daha da kolay ama strese pek alışık olmayan sırt ve kollar ağrır ve uyuşur. Ayrıca çok keskin yollar. Birkaç saat sonra çocuğun nasırlı ayakları bile yanmaya başlar.
  Sadece kıyafetlerinden numaralar olan mayoları var. Rakamlar değişebilir. Özgürlüğe ne kadar yakınsa, sayı o kadar küçük...
  Susadım... Şeytanlar, kölelere yoldayken kepçeyle su verirdi, ama çok nadiren. Taşlı sepetler, çok ağır. Kaslar henüz bu kadar sertleşmemiştir. Daha deneyimli köleler kolaydır ve onlar da gülümser. Dişleri güçlü, beneksiz, burada, daha yüksek güçlerin bir armağanı olarak, köleliği telafi eden ebedi gençlik.
  Ancak kasların alışması ve güçlenmesi zaman alır.
  Güç Serge'den ayrıldı ... Sonunda çocuk bilincini bile kaybetti ve düştü. Üzerine soğuk su döküldü ve kırbaçla dövüldü. Neyse ki iş günü bitti. Serge güçlükle ilerledi ve iki çocuk onu kollarından tuttu. Ve aldılar.
  İçlerinden biri fısıldadı:
  - İlk günler ve haftalarda zor! O zaman dahil olacaksın ve her şey yoluna girecek!
  Serge yorgunluktan yemek yemek istemedi. Ancak iki çocuk kelimenin tam anlamıyla ona meyve lapası itti. Yemekler en kötüsü değildi ama meyveler biraz acıydı ama onları yemek mümkündü. Yöresel yemeklerin en büyük artısı kölelerin ihtiyaçtan gitmemesidir. En azından koku yoktu.
  Ve kayaların üzerinde uyudum. Ancak yüzyıllar boyunca taşlar birçok çocuğun vücudu tarafından aşındı ve üzerlerinde uyumak oldukça kabul edilebilirdi. Bir plajın kumu gibi.
  Battaniyeye gerek yok, burası çok sıcak. Üstelik birçok erkeği ısıtıyorlar. Dişi şeytanın çıplak ayakları dipçikleri kırdı. Her biri için on. Ancak uykuya pek müdahale etmezler. Seryozhka o kadar yorgundu ki hemen uykuya daldı. Yine de, çocuğun vücudu güçlüdür.
  Ve bir rüyada Seryozhka, sanki çatıların üzerinde uçuyormuş gibi uçtuğunu hayal etti. Çok güzel ve çok şaşırtıcı. Bir kuş ya da güve gibisin.
  Sadece bir rüyada acımasız esaretten kaçabilirsin.
  Sabah uyanmak ve ağır işlere geri dönmek. Ve yine bir çekiçle çalışın, taşların üzerinde kazma yapın, ardından küreklerle arabalara yükleyin. Sonra diğer adamlarla arabaları itersin. Ve sonra sepetleri taşırsın. Ve yine taşları bir kazma ve ardından bir balyozla dövüyorsunuz . Kaslar çılgınca ağrıyor ve kelimenin tam anlamıyla acı içinde inliyorsunuz.
  Düşmek üzere gibisin ama ikinci bir rüzgar açılıyor ve otomatik pilotta ilerliyorsun. Ve işi tekrar yapıyorsun. Oğlanlara kısa bir öğle yemeği molası verilir ve üzerlerine bir kova soğuk su dökülür. Gıda meyve püresi. Sade su ile iç. Ama tuvalete gitmek istemiyorum. En azından arafta kova yok ve bu büyük bir artı.
  Serge, kuma aşınmış taşlar düşüp uykuya dalsın diye unla sonunu bekledi. Canım çok yorgun olduğu için yemek yemek istemiyordum.
  Zaman çok yavaş ilerliyor. secde halindesin.
  Ama işte sonunda mola. Kendinizin yutup uyuduğunuz akşam yemeği.
  Ve rüya görüyorsun ... Ne yazık ki, bu sefer sanki bir rafa asılıyorsun ve eklemlerin bükülüyor. Ve şeytanlar kamçılarla döverler.
  Ve ertesi gün, aşırı yüklenmiş vücut henüz iyileşmedi ve çok acıyor. Her damarı acı ve azapla çınlar. Ağrı her yerdedir, bir kan lekesi kalmaz, aşırı yük nedeniyle dokunulan bir damar yoktur.
  Ve Serge yeniden çalışıyor... Dünya ona şimdiden siyah beyaz görünüyor...
  Yorgunluğun biriktiği ve kasların harekete geçmeye hazır olduğu ilk hafta en zorudur ... Ama sonra bir kırılma meydana gelir ve içine çekilirsiniz.
  Ve şimdi, nihayet, renkler tekrar gözlerde. Ve bir rüyada, çatıların üzerinden bir kuş gibi süzülerek tekrar uçmaya başlarsın.
  Ancak burada Serge, aşırı yüklenmiş kaslardaki ağrı donuklaştığı anda şanslı değildi ve hatta diğer Araf mahkumlarıyla biraz konuşmaya başladı. Bir şeyi tanımaya başladı.
  Ama sonra yumruk yapan şeytan geri döndü. Ve Serge ona sürüklendi. İki dişi şeytan kaslı bir çocuğu tutuyordu. Serge kendini teselli etmeye çalıştı: en azından şu anda çalışmıyor. Ve boynuzlu da olsa, genç görünümlü ve deneyimli kadınlar tarafından tutulduğunuzda, bu daha da keyifli.
  Doğru, şeytanlar erkeklerle flört etmez: cezadan korkarlar.
  Yine de sizi hissettiklerinde, onların da bir ilgisi olduğu açıktır.
  Serge demirhaneye getirildiğinde, gerçekten korkutucu bir hal aldı. Şeytan çok büyük görünüyordu ve büyük boynuzları vardı. Önlüğü vardı.
  Ve böylece şömineden, Araf günahkarlarının damgalandığı gül şeklinde bir amblem çıkardı.
  Oğlan dişlerini daha sıkı sıktı ... Çığlık atmamaya karar verdi. Şeytan keskin bir hareketle kızgın demiri çocuğun omzuna koydu. Serge sanki acıdan patlamış gibi hissetti ve haykırdı... Şeytanların elinde seğirdi ama çok güçlüydüler ve onu geri tuttular. Şeytan, taze markanın üzerine kızgın yağ damlattı ve homurdandı:
  - Şimdi daha kolay olacak! Dünyanın en kötü acısı değil!
  Gerçekten de, ağrı hızla azaldı. Serge'nin yüzü acı çekmekten kıpkırmızı olmayı bıraktı ve tekrar nefes aldı ... Şeytanlar onu ocaktan çıkardılar. Oğlan rahatlayarak en kötüsünün geride kaldığını bile düşündü ve şimdi...
  Madenlere sürüklendi ve kükreyen emir verdi:
  - Ve şimdi çalış!
  Hareket ederken, marka hala biraz acıyor ve acıyor. Ama dayanılabilir bir acı. Henüz iyileşmemiş kasları ağrıyordu. Ve Serge işine geri döndü. Balyozla taşlara vurmak zordur, markanın olduğu omuzda verilir. Ve yine gözyaşlarına boğulmamak için tüm cesareti zorlaman gerekiyor. Ve önünüzde hala en az yüz yıllık acı var.
  Marguerite de mutsuzdu. Kendi başına karar verebileceği tek şey, bugün gidip ısırgan otu toplamaya mı yoksa yarına mı erteleyeceğine karar vermekti. Ve sadece kendi kendine konuşabildiğin için sessizliğe katlanmak daha kolaydır.
  En zor şey, sadece çıplak elle ısırgan otu toplamaktır. Doğru, Margarita biraz kurnazdı. Örneğin bacakları serttir ve ısırgan otu elleri kadar acımaz. Bu yüzden önce çıplak ayakla çiğneyin, sonra çivilenmiş ısırgan otunu toplamak daha kolay olacaktır. Ve sonra gömleği ör. Ama bu uzun bir iş ... Zaman sanki damla damla akıyormuş gibi akıp gidiyor. Yiyecek önemli değil. Sadece meyveleri yiyebilirsin ve burada kış yok gibi görünüyor. Oh, ve biraz balık yakala. Evet, çok eğlenceli değil.
  Şarkıyı yüksek sesle bile söyleyemiyorsun, ürkütücü.
  Yalnızca zihinsel olarak yazabilirsiniz:
  Bir sarayda bir prenses olarak doğdum
  Üç bin hizmetçi bana hizmet etti...
  Ama Şeytan'a bir taç verilmedi,
  Çünkü kahretsin bu bir hediye değil!
  
  Zalim adam Lucifer,
  Böyle bir aldatmacayı affetmedim ...
  O, çeşitli kürelerin efendisidir,
  Ve fırtınalar, kasırgalar gönderir!
  
  Yalınayak koştum saraydan,
  Bir köylü kıyafeti içinde, gururlu bir prenses,
  Babamın vasiyetiyle cezaevindeydim.
  Ve deneyimli, çok stres biliyorum!
  
  Cadı bana kötü tavsiye verdi
  Bir düzine gömlek diktin kızım ...
  O zaman tüm dünya sana açılacak
  En önemsiz böcek olmayacaksın!
  
  Peki, sorun ne, her zamanki gibi
  Dul kalmamak için makineye koştum...
  Gerçekleşen büyük hayal
  Ama kız ısırganla dikmek zorunda kaldı!
  
  Ve bu un parmaklarınızı yakar,
  Sonuçta, ısırganlar ateşin ne kadar kötü olduğunu bilirler ...
  Ama kardeşler onuru hak ederken,
  Prensi kızın dudaklarından öpmek için!
  
  Ve ben bir gömlek örerim, çocuklar bilir
  Lucifer'in hilelerinden kaçmak için...
  Gerçek bir cennete inanmak için,
  Gezegeni bir küre gibi göstermek için!
  
  Ve bu parlak günün geleceğine inanıyorum
  Kurtulduğumuzda, şaka şaka, hepimiz cehennemden geliyoruz ...
  Kazançlar sınırsız hesap açar,
  Ve çok büyük bir ödül olacak!
  
  Tanrı'ya, Rab Mesih'e dua etti,
  Ve bol bol gözyaşı döktü...
  Ona kalbimin bir parçasını getireceğim,
  Ve cehennemin boyunduruğunu kaideden atın!
  
  Kısacası Allah insanlara yardım etsin.
  Dikeceğim, gömleğin ısırganından inanıyorum ...
  Herkes dirilebilsin diye,
  Ne de olsa insan sefil bir böcek değildir!
  
  Ve şimdi arı gibi çalışıyorum.
  Isırgan otlarına çıplak ayakla basmak...
  Ve yakında bir kaplıca olacağına inanıyorum,
  Gezegen sonsuz Mayıs gibi olacak!
  Ama işte ilk gömlek nihayet hazır. Dikkatlice katlayıp ikinciyi alırsınız. Ve sanki ilk, en zor adım çoktan atılmış gibi.
  Margarita sadece uyurken rüyasında konuşabilir. Ve orada Serezha ile tanışmak için. Onun prensi olamayacak kadar genç olması çok kötü. Ve özel ve bilinmeyen bir şey istiyorum ...
  Serge oğlan taşları bir karıştırıcıyla arabaya yükledi ve sonra onu diğer erkek fatmalarla birlikte itmek zorunda kaldı. Stigma zaten iyileşmiştir ve ağrıya müdahale etmez. Ebedi çocuklar için köleliğin sembolü olan sadece bir gül vardı.
  Kaslardaki ağrı çok daha az hale geldi. Ve çocuğun kasları güçlendi. Artık o kadar yorgun değil ve başkalarıyla eşit düzeyde ayak uydurabiliyor.
  Ayrıca komşularınızı da tanıyabilirsiniz. Örneğin, görünüşte yaklaşık on üç yaşında sarı saçlı bir çocuk, sadece çok kaslı bir Vitya. Görünüşe göre o bir yetişkindi ve cehennem ateşine düşmemek için arafta bin yıl geçirmeyi kabul etti. Aslında yüklere alışınca ateşte kavrulduğunuzdaki kadar acı çekmiyorsunuz. Aslında, çocukların vücutları taşlarla çalışmaya yeterince çabuk alışırsa, o zaman sıcak bir tavada daha uzun süre oturmaktan daha iyi hissetmezsiniz.
  Ve burada örneğin erkekler konuşabilir. Geçmişi dinlemenin küçük bir sevinci var mesela, derin bir ihtiyar olarak ölmüş bir günahkarın uzun yaşamı, kamarot ve korsan olarak denizi ziyaret etmeyi başarmış. Doğru, asil bir hırsız olmaya çalıştı ve sonra tövbe etti. Ve paranın bir kısmını kiliseye verdi. Araf'ta sona erdiği şey yüzünden. Resmi olarak, bin yıl boyunca, artı günahlar için, hatta rahiplerin salıverdiği günahlar için.
  Vitya, dört yüzyıldan fazla bir süredir burada. Sohbet etmek istiyor. İş sıkıcı hale geldi ve bu, köleliğin rutin can sıkıntısından tek çıkış yolu. Bir rüya görmek dışında.
  Gözetmenlerin duymaması için sessizce konuşmanız yeterli. Ve sonra sana bir kırbaçla vuracaklar. Şeytanların gerçekten iyi bir kulağı vardır ama günahkârlara da biraz acır, sohbet etmelerine izin verirler. Vücut çalışmaya alışınca asıl eziyet zaten rutin bir can sıkıntısı oluyor çünkü yüzyıllardır aynı şeyi yapmak sıkıcı oluyor. Sadece madeni görmenin yanı sıra, en iyi ihtimalle başka bir kata veya seviyeye aktarılacaksınız.
  Gardiyanların çoğu dişi şeytanlar ve belirli bir seviyeden yüksek olmadığı sürece konuşmasına izin veriliyor.
  Victor bir hikaye anlattı...
  Erken çocukluktan itibaren toprak sahibi için çalıştım. İlk işim koyun gütmekti ve yanımda sürüye yardım edecek benden büyük bir kız vardı. Her şey ilk başta hiçbir şeydi. Görünüşe göre iş zor değil, nispeten iyi beslenmişsin. Hatta kitap okuyabilirsiniz. Benim zamanımda akıllı telefonlar yoktu.
  Serge içini çekerek cevap verdi:
  - Kendimi ... bir akıllı telefona dönüştürmek istiyorum! Garip bir şey söylüyorlar.
  Victor başını salladı ve devam etti:
  - Hâlâ bir çocuktum ve neredeyse mutlu hissediyordum. Üstelik yerel rahibin birçok ilginç kitabı vardı. Ve yaz yılın çoğunu aldı. Ve kış çok kısa, neredeyse donsuz.
  Çimenlerin üzerinde çıplak ayakla koşarsın, meyveleri patlatırsın, temiz havayı soluyorsun ve mutlu oluyorsun. Ve bazı çocuklar madenlerde veya fabrikalarda çalışıyor ve çok daha kötü durumdalar.
  Ama kız bir türlü çıkamadı. Zaten neredeyse bir yetişkindi, görünüşe göre bir erkekle randevusu vardı. Koyunları tek başıma gütmeye gittim. Ve kütüklerden yapılmış bir çocuk hakkında son derece ilginç bir kitap okudum ve korsanlar için kamarot oldu. Koyun kaçtı.
  Ve üçü bir vadiye düştü ve sakat kaldı. Bir iki tane daha bulamadım.
  Usta bana kırbaçlanmamı emretti. Ve daha önce hiç şaplak yemedim. Böylece direnmeye başladım. Ve maalesef haiduklardan birinin kemerinde bıçak vardı. Ve onu yakaladım ve kestim. Bir hizmetçiyi, bir beyefendiyi yaraladı ve bu zaten ciddi bir suçtur. Sadece kırbaçlanmadım, şehre gönderildim. Çocuk hapishanesine konuldular. Ve samanda değil, çıplak tahtalarda uyumak zorunda kaldım. Ve makinede on iki saat sıkı çalışın. Ve bu zor bir iş artı çalışma. Bir dakika boş zaman yok. Ve her küçük şey için kırbaçlandı. Bir yulaf ezmesi besleyin.
  Evet, ve bazı adamlar gerçek suçlular ve birbirlerine sıçıyorlar.
  Daha kötüsü olamaz gibi görünüyor. Ancak mal talebi düştü ve ben de dahil olmak üzere bazı adamları madenlere nakletmeye karar verdiler. Araftaki gibi, madenlerdeki koku feci. Böylece koridorlarda ihtiyaç giderilir ve meşaleler yanar.
  Kısacası yine saçlarımız kazındı ve madene atıldık.
  Ama arkadaşım ve ben kömürün içinde uyuyakaldık ve bir arabaya saklandık. Ve dışarı çıkmayı başardılar.
  Ve bizi aramaları gerektiği için gemide saklandık.
  Daha doğrusu, farklı gemilerde.
  Serge gülümseyerek şunları söyledi:
  - Romantik!
  Vitka cevap verdi:
  - O kadar basit değil! Yüzbaşı iyice kırbaçlanmamı emretti. Bilinci kapalı olana kadar dövün. Ve sadece sırtta değil, topuklarda da sopalarla. Çocuk hapishanesinde, çalışmaya devam edebilmemiz için genellikle hafifçe kırbaçlanırdık. Ve sonra yarı yarıya lekelendiler ve şiştikleri topukları dövdüler. Neyse ki onu denize atmadılar ve çocuğun yaraları hızla iyileşti.
  Düşündüğüm gibi, beni hala kamarot olarak aldılar. Ama bunda çok az romantizm var. Sık sık kırbaçlarlar, en zor ve en kirli işleri onlara yaptırırlar. Ve denizciler, aşçı ve diğer canavarlar yendi.
  Sonra hava daha da soğudu, denizde korsanların saldırısına uğradık. Ve yakalandı, elbette yakalandı. Denizcilere ihtiyaçları yok, onlardan ne alabilirsin? Hepsi denize düştü. Ancak geleneğe göre, yakalanan bir korsan kendi şirketine alınır. Şey, ben Koku'nun çenesine çıplak topuk gibi koştum. Denize uçtu.
  Korsanlar bundan hoşlandılar ve beni gemilerine aldılar. Zaten bir kamarotları olmasına rağmen. Onunla başta anlaşamadık. Daha yaşlı ve daha güçlüydü ve sık sık vurulurdu. Cevap verdim ve tartıştım!
  Ama şimdi uçağa binme zamanı, onun hayatını kurtaracak kadar şanslıydım.
  Ve arkadaş olduk.
  İlginç ve romantikti. Bir kez yakalandım ve beni darağacından ancak küçük yaşlarım kurtardı. tarlalara gönderildi. Ama oradan kaçtım ve tekrar korsanlara katıldım. Yaşlandım ve şimdiden yardımcı kaptanım. Çok savaşlar ve yaralar aldık.
  Akıllıydım, neredeyse hiç içmedim, sigara içmedim, para biriktirdim. Zaman geçti ve korsanlar ciddiye alındı. Deniz balıkçılığını bırakıp daha barışçıl bir ticaretle uğraşmak zorunda kaldım. Genel olarak uzun ve oldukça mutlu bir hayat yaşadım, bir ailem, çocuklarım oldu ve saygın bir insan oldum.
  Ve örneğin kaptanım tekerlekliydi. Korsanların çoğu kötü bir şekilde sona erdi. Kim darağacında, kim kendini içti, kim ağır işlerde öldü.
  Vitya, Serge'e göz kırptı ve not etti...
  - Artık şanslı olduğumuzu söyleyebiliriz. Ve sonra cehennemde, vücudun her hücresi yandığında ve bu acının daha da kötüye gitmesinin hiçbir şansı yokken!
  Serge kaydetti:
  Böyle düşünürsen, daha kötü olabilir! Bu sadece burnunuzu kıran ama çenenizi de kırmayan holiganlara minnettarlığı anımsatsa da!
  Vitya gülümsedi ve şunları söyledi:
  - Ben yaşlıydım... Ne olduğunu biliyorum! Ve genç ve sağlıklı olduğumda, bunun için Yüce Tanrı'ya şükretmek istiyorum.
  Serge kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ve ben yaşlı değildim! Ve tam olarak anlamadım!
  Vitka başını salladı.
  - Belki ... Arafta ve cennette yaşlanmasalar da anlayacaksın!
  Serge mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Yani, bu anlamda Dünya'da en kötüsü!
  İş, elbette çabuk sıkıcı hale geliyor ... Ama çocuğun Araf'ta çok uzun zaman geçirmesi gerekiyorsa, Margarita daha hızlı serbest bırakılacağına güvenebilir ... İkinci gömlek, birincisinden biraz daha hızlı hazırdı. Prenses, çok uzun olmayan hayatında ders çalışmak için tatsız anlar yaşadığını hatırladı. Özellikle dikte yazarken.
  Ve yazacakların miktarı azaldığında öyle bir şefkatle bakıyorsun ki. Ve son satırlarda sadece eller titriyor.
  Margarita, hala çalışmak zorunda olduğu gerçeğinden memnun değildi. Ama hala çalışıyorsan daha da kötü.
  Üçüncü gömlek çok zor değil. En zor şey, kendinizi ısırgan otu toplamaya zorlamak, sonra onu ezmek ve topuklarınızı nasırların arasından pişirmektir. Ve sonra döndüğünüzde daha kolay.
  Margarita, ayak tabanlarının nasırlarla daha keratinize ve pürüzlü hale gelmesi için kayalık yolda daha fazla çıplak ayakla yürümeye çalıştı. Ellerinin işini kolaylaştırmak için ısırgan otlarını çiğnersin.
  Ve senin için çok daha iyi.
  Margarita bile zihinsel olarak mırıldandı. Sessizce elbette ama beste yaparken tek kelime etmeden dudaklarınızı hareket ettirebilirsiniz;
  Kahvaltıda sevilen prenses,
  Muz, fındık, çikolata...
  Ve daha parlak bir yarına inandım
  Ne harika bir sonuç!
  
  Tanrı'nın yerini almak istedi
  Herkese mutluluk ve ölüm vermek...
  Kızın birçok arzusu var -
  Ve kaprislere katlanmak zorundasın!
  
  Şimdi o bir köle oldu
  Sahibi Lucifer...
  Ve çıplak ayak tokat,
  Farklı yaklaşımlardan ve alanlardan!
  
  Gözetmen onu bir kırbaçla dövüyor,
  Kahvaltıda, sofradan arta kalanlar...
  Ve eğer kıza kemik verirlerse,
  O zaman en azından çığlık atıyorsun - bir patlama ile!
  
  Evet, prenses paçavra oldu,
  Son zamanlarda bir elmas olmasına rağmen ...
  O ünlü kamçılarla dövüyor,
  Ve göze vurmamalısın!
  
  Kız bu acıdan inliyor,
  Metali yakar....
  Güzeller özgürlüğü düşler,
  Ve Şeytan onun ideali!
  
  Ama nasıl oldu
  Prensesin çıplak kalması...
  Ve bir şey çok şiddetli bir şekilde yükseldi,
  İşte çıplak ayağın altındaki taşlar!
  
  siz akıllılara inanmayın
  Prenses pes etme inan...
  Ve onun melekleri yargılayacak,
  Vahşi bir canavar yutmaz!
  
  Prenses dövüşmeye alışkın
  Onun güzellik kaderine lanet etmeyin ...
  Şiddetle savaşabilir
  Ve tabutun içindeki sahiplerini görüyor!
  
  Şeytanlar merhamet bilmezler.
  Ve acı verici bir şekilde işkence inanıyorum ...
  Ama kız bir ödüle layık,
  Yakışıklıysan, güdük yapma!
  İşte gümbürtüler
  Düşmanla savaş bitti...
  Lanet piçler gitti
  Ya vidalı bir kızsa!
  
  güzellik vurur
  Çıplak bakır ayağıyla...
  Ateşler alev alev yansa da
  Çıplak bir prenses olma!
  
  Zaman gelecek, inanıyorum
  İnsan kalmayacak, dertleri bilecek...
  Ve her şey bir anda altın olacak,
  Lucifer yine cehenneme gidecek!
  
  Ve kız özgür olacak
  Ben sevgilimi bulacağıma inanıyorum...
  Milli destanlarını,
  Şair manzum söyleyecek!
  Serge yavaş yavaş işe dahil oldu. Kasları kurudu ve çok kabardı ve cildi güneş yanığından çikolata rengine döndü. Çocuğun zaten sertleşmiş çıplak ayakları tamamen keratinize olmuştu ve keskin taşların üzerinden korkusuzca yürüyorlardı ve nasırlar bile hoştu. Vücuttaki ağrı neredeyse yok oldu, kaslar yüklere uyum sağladı. İş sırasında neredeyse hiç işkence görmedi ve susamadı.
  Ancak rutini algılamak daha zordur. Yeni ve heyecan verici bir şey istiyorum.
  Çocuklar birbirleriyle çok konuştular. Kim yoktu. Az sayıda gerçek erkek çocuk var, neredeyse tamamı köleliğin karşılığıymış gibi genç bedenler almış yetişkinler. Ve onlardan birçok ilginç hikaye duyabilirsiniz.
  Kozmik dünyalar dahil. İnsanların yıldızlar arasında uçtuğu ve şehir büyüklüğünde gemilere sahip olduğu yer. Yiyeceklerin talaştan, hatta havadan yapıldığı ve ücretsiz olarak dağıtıldığı yerler. Çocukların kanatsız havada uçtuğu yer . Yani bu gerçek. Ve daha niceleri.
  Albert çalışırken hevesle hikayeleri dinledi ve zaman daha hızlı uçtu.
  Ve uzay savaşlarını duymak özellikle ilginçti. Genelde harikadır. Yıldız gemileri renkli ölüm ışınları yaydığında.
  Nasıl görmek istersin.
  Farklı dünyalarda başka birçok harika şey oldu. Bazıları öyle bir gelişme aşamasına ulaşmışlar ki, yaşlılığı aşmışlar ve burada şiddetli ölüm sonucu ruhlar gelmiştir.
  Ve daha ne kadar farklı ve farklıydı.
  Albert geceleri harika rüyalar gördü. Çok muhteşem ve eşsiz.
  Gökdelenleri ve sarayları, kilometrelerce uzanan çeşmeleri, hareket eden heykelleri, tapınakları, altın kubbelerine koca bir şehrin sığabileceği. Ve daha fazlası.
  Bu da Araf'ta kalmayı kolaylaştırdı ve o kadar da cehennem gibi olmamasını sağladı.
  Margarita da çalıştı ... Hâlâ özgürlüğe giden daha kolay ve daha kısa bir yolu var. Şimdi dördüncü gömlek bitti. Her yenisinin bir öncekinden daha hızlı dikildiğini hesaba katarsak, yolun yarısını düşünün, zaten tamamlandı ve sevinebilirsiniz.
  Kız zihinsel olarak, elbette sadece dudaklarını hareket ettirerek şarkı söylemeye bile başladı;
  Harikalar diyarında, prenses hüküm sürdü,
  Kocaman, aydınlık bir bahçesi vardı...
  Rab büyük bir ilgiyle izledi,
  Ve fırtınalı bir konuşma başladı!
  
  Ama Şeytan onu takip etti,
  Düğün için bir sohbet başlatmak istedim ...
  Çok güçlü olduğu ortaya çıktı,
  Aslında, karar!
  
  Royal kesimli bir kız ne yapmalı?
  Nereye gitmek ve nereye gitmek...
  Bir zamanlar şiddetli Truva savaşında düştü,
  Nereye gideceğini bile bilmiyorsun!
  
  Güzellik yola çıktı,
  Ama ayakkabının topuğu kırıldı...
  Aradan çok zaman geçmemiş gibiydi.
  Tanıdık puanlar toplanamıyor!
  
  Prenses yalınayak koştu,
  Kanlar içinde çıplak topukları yere vurmak ...
  Kirli olan onu kaideden attı,
  Ama Rab aşkına inanıyor!
  
  Çıplak ayakla kayaların üzerinde yürür,
  Ve dondurucu soğuk aşağılık yağmur ...
  Kızın kalbi intikam için çağırıyor,
  Ve soğuk rüzgar titremeye neden olur!
  
  Prenses çok korktu
  Etinin kraliyet gücünden olmasına rağmen ...
  Ne de olsa, krallıktaki her şey o kadar yerleşmiş ki,
  Görünüşe göre Rab onu unutmuş!
  
  Sonra kız dilenci oldu
  Paçavralar içinde dağa su taşır...
  Para için hüzünlü şarkılar söylüyor
  Ve hayalini kurtaracağına inanıyor!
  
  Kendine bir prens bulmak istedi,
  Güzel bir genç adam istiyordu...
  Ama gülen yüzlerinin her yerinde,
  Tanrıçayı bir kaide üzerinde yükselteceğim!
  
  Prenses soğukta bile yürüyor
  Karda zarif bir iz bırakmak...
  Kalbine bir gül takar,
  Ve onu bir şiirde saklayacağım!
  
  Kızın çıplak ayakları donmuş,
  Ama saf kalbinde bir ateş var...
  Ve kızın gözyaşları buz oldu,
  Onun harika, bilge bir hediyesi!
  
  Hayır, atılgan şövalyelerden utanmayın,
  Allah kızın ölmesine izin vermesin...
  Çıplak ayaklı melekler ayaklarınızı ısıtacak,
  Ve ölüm o kıza yapışmayacak!
  
  Yüce Allah kurtuluş yolunu gösterir,
  Kıza neşe ve huzur verecek ...
  Ve bazen intikam almak istersin
  Ama meleklerin seninle olacağını biliyorum!
  
  Burada kız kar yığınlarını geçti,
  Işınların altında eriyen yanan kar ...
  Ve cenneti bile uzaktan görebilirsin,
  Başarı o mütevazı prensese gelecek!
  
  Burada kız genç adamı gördü,
  Ve dudakları bir öpücükle birleşti...
  Ve güzelliğin sesi çok gür,
  Tamamen yalınayak olmasına rağmen zengin!
  
  Evet sonunda evlendiler
  Mutlu bir şekilde çocukları var...
  Daha büyük olan kızın adı Nastya'dır.
  Ve hayat hızla ilerliyor ve bir saniye aşağı değil!
  Burada prensesin sözleri köpeklerin havlaması ile kesildi. Büyük bir atlı grubu sığınağına yaklaştı.
  Margarita atladı ve eğildi. Dört yüz atlı onun evine kadar geldi. Köpekler kızı görünce sakinleşti ve herkes sustu. Lider de ortaya çıktı, bu durumda taçlı güzel bir genç adamdı. Bir kız gördü ... Zavallı bir cüppe içinde, ama altın saçlı, çıplak, yontulmuş bacakları, ince bir figür.
  Ve bu mütevazı kıyafet Margarita'ya nasıl gitti. Melek yüzünün güzelliğini ne kadar da vurgulamıştı. Üstelik elbise çoktan yırtılmıştı ve çıplak bacaklar tamamen görünüyordu. Ve çok güzeller, kaslı ve bronzlaşmışlar. Saray hanımları gibi değil, kibrit kadar ince veya sosis gibi şişkin değil.
  Hayır, çok etkileyici ve kabartmalı bir şekle sahip kaslı, güçlü bacaklardı. Ve kızın ayakları çok güzel. Küçük değil, aynı zamanda küçük, düzgün, yontulmuş parmaklarla zarif olacak kadar. Ve pürüzlü taban, topuğun bükülmesini bile daha zarif hale getirir. Margarita'nın beli ince ve paçavraların arasından kiremitli bir pres parlıyor. Bu da saray hanımları için alışılmadık bir durum.
  Genç kral şok oldu ve haykırdı:
  - Aşkım! Güzelsin!
  Margarita neredeyse cevap verdi, ama sonra kendini tuttu ve ağzını gagaladı!
  Genç kral şaşırdı:
  - Sessiz ... Büyüsü bu! O zaman kesinlikle seninle evleneceğim! Hayatım boyunca dilsiz bir eş hayal ettim!
  Kralın yanında oturan kardinal kasvetli bir ifadeyle şunları söyledi:
  - Genellikle krallar kârlı evlenirler! Bu dilenciye neden ihtiyacın var!
  Genç kral gülümsedi ve cevap verdi:
  - Bu kadar! Aşk için evlenebilecek kadar zengin ve güçlüyüm! Ve bu benim isteğim! O benim gelinim olsun!
  Margarita eğildi ve ısırganlarla gömleklerin alınmasını işaret etti.
  Genç kral şaşırmış ve sormuş:
  - Ne istiyorsun? Konuşamıyorsan bari yaz!
  Kardinal güldü.
  - Evet, bu dilenci aptal!
  Margaret inkar edercesine başını şiddetle salladı. Katip ona parşömeni uzattı. Kız yazdı:
  - Yalvarırım ısırgan otu ve gömlek almama izin verin, bu çok önemli ve benim için değerli olan insanların hayatları buna bağlı!
  Genç kral daha da geniş gülümsedi ve şunları söyledi:
  - Bu karısı! Ve sessiz ve aynı zamanda onunla iletişim kurabilirsiniz!
  Margarita atına bindirildi ve kralla birlikte sürdü. Yakışıklıydı, çok gençti ama aynı zamanda geniş omuzlu ve güçlüydü. Margarita böyle bir adamla evlenmekten memnun olur ama... Gömlekleri bitirip Lucifer'in gücünden kurtulabilecek midir?
  Kalbini kararttı. Öte yandan, çok şanslı bir şansı vardı. Belki sonunda böğürtlen, elma ve balıktan başka bir şeyler yiyebilirdi. Ve balık tutmak kolay değil. Ben de biraz ekmek istiyorum.
  Margarita gerçekten yüksek sesle şarkı söylemek istedi ama yapamadı.... Ne yazık ki, zor bir görevi var.
  Çıplak ayaklarına baktı ... Sonra kral emretti:
  - Botlarını ver! Veya ayakkabılar. Bir kralın karısının yalınayak olması doğru değil!
  Kardinal şunları kaydetti:
  - Majesteleri ... Majesteleri av sırasında kızlardan biriyle eğlenmek isterse, tam da böyle bir durum için bir elbisem ve ayakkabılarım var! Ama bir dilenciyle evlenmek... Bu...
  Genç kral mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - O kadar zarif bir el yazısı var ki, asil bir hanımefendinin el yazısı! Bence bir kız, Tanrı'nın önünde yeminini yerine getiren bir prenses bile olabilir! Bu nedenle kararım sarsılmaz. Bir an önce evlenelim.
  Kardinal içini çekerek cevap verdi:
  - Kraliyet iraden yasadır, ama .... Kalbimi hissediyor, pişman olacağız.
  Serge hala Araf'ta çalışıyordu. Daha doğrusu, çalışma parkuruna çoktan girmiştir. Sürekli sıkı çalışmaktan kasları güçlendi ve çelik döküm gibi oldu. Oğlan artık kendisinindir. Alçak sesle konuşur, şeytanlar izin verse de şarkı söylerlerdi.
  Nadiren yeni gelenler dışında Araf'ta neredeyse yeni hiçbir şey yok. Genellikle kel ve markalı traş edilirler. Ve genç vücut strese alışana kadar ilk günlerde onlar için çok zordur. Yetişkin ruhlar, yaklaşık on üç yaşındaki erkek çocukların bedenlerini aldı. Bu bir gelenek. Bu yaşta en esnek ruh görülebilir ve bu tür bedenlerde ergenler esarete ve köle işçiliğine hızla alışırlar.
  Ayrıca genç beden zihni etkiler ve vücut fiziksel aktiviteye alışınca köleler çok fazla acı çekmezler. Ve çocuklar işten nasıl gülümser ve eğlenirler. Pekala çocuklar, esaret altında veya hapishanede olsalar bile, neredeyse her zaman keyifleri yerindedir. Böylece Seryozha, kölelikte neredeyse hiç acı çekmediğini düşünerek kendini yakaladı. Belki sıkıcı ama arkadaşlarla konuştum ve şimdi daha çok eğleniyorsun ve zaman daha hızlı geçiyor.
  Margarita da mutluluğu bulmuş görünüyor. Lüks bir yatakta uyur, en lezzetli yemekleri yer, pahalı giysiler ve takılar takar.
  Hatta bazen bakanlara öğüt bile veriyor, tabii ki yazılı olarak.
  Düğün çok görkemliydi ve diğer krallar da ona geldi. Baba gelmediği sürece. Ve aynı zamanda hangi havai fişekler vardı ve bu tür havai fişekler ve şenlikler düzenlendi.
  Ve insanlar sevindi ve herkes eğlendi.
  Margarita'nın ruh halini bozan tek şey, gömlekleri bitirmesi gerektiğiydi. Bu olmadan huzur bulamayacak. Kız, geceleri daha sık olmak üzere koparmalarda dikiş dikiyordu. Acelem yoktu ama iş ilerliyordu... Artık sadece iki gömlek kalmıştı...
  Ancak Margarina'nın önceden topladığı ısırgan otu tükendi ve stoklandı. Ve mezarlığa gitmesi gerekiyordu.
  Kız tek gömlekle ve yalınayak gitti ... Sessizliğe güvenerek.
  Ancak kardinal onu takip etmesini emretti. Kız mezarlığa geldi ve cadılar etrafta dönüyordu. Ama prensese dokunmaya cesaret edemediler. Sadece tıslıyor ve dönüyor...
  Kız ısırgan topladı. Ona o kadar sıcak görünmüyordu. Doğru, bacaklar artık o kadar sert değil, nasırlar biraz yumuşadı. Margarita dişlerini ısırganla gıcırdattı ve geri döndü.
  Gözcüler bunu kardinale bildirdi. Ve krala söyledi.
  Bu zamana kadar, hükümdar sessiz karısından çoktan bıkmıştı. Yenilik gitti. Zavallı bir adamın elbisesiyle dantelden daha çekiciydi. Ve kral, her şeyi kendisinin görmesi gerektiğine karar verdi.
  Margarita bir süre on birinci gömleği dikti. Ve mezarlığa gitmedim. Ama son on ikinci gömleğe yetecek kadar ısırganı yoktu. Çok üzücü. Ve yeni gelen genç kraliçe tekrar mezarlığa gitmeli.
  Ve kral zaten bunu bekliyordu. Kraliçenin daha fazla ısırgan otu toplamasına izin vererek saraya girmesine izin verildi ... Ve hemen tutuklandı.
  Burada tek gömlekli ve yalınayak saraylıların önüne çıktı. Kardinal yüksek sesle duyurdu:
  - Bu bir cadı kadın! Geceleri mezarlığa gitti ve ısırgan otu yırttı!
  Saraylılar donup kaldılar ve krala baktılar. Gözlerini güzel kıza dikmişti. Beyaz bir gömlek ve çıplak ayakla ne kadar çekici görünüyor. Bu, böyle güzelliğe işkence altında başka bir bakış olurdu.
  Ve kral duyurdu:
  "Kutsal kardinalimiz cadı olup olmadığını kontrol etsin!"
  Kardinal başını salladı ve keskin, uzun ve kalın bir iğne çıkarıp şunları kaydetti:
  - Basilisk zehrinin özel solüsyonu ile yağlanmıştır. Bir kişi iğnelenirse, o zaman korkunç, dayanılmaz bir acı yaşar. Ama bir cadı için bu sadece bir gıdıklama! Hadi kontrol edelim!
  Seyirci onaylayarak kükredi: "Aptal bir kadın çığlık atabilir."
  Ve kilisenin prensi Margarita'ya yaklaştı. Korkudan solgunlaştı, kafatası ile iğne çok uğursuz görünüyordu. Kardinal, kızın kaval kemiğine kabaca bir dürttü. Acı korkunçtu ama Serge ve diğer çocukların yüzü Margarita'nın gözlerinin önünde parladı. Hayır, ihanet edilemezler. Ve kız dişlerini gıcırdattı. Kardinal iğneyi tekrar vurdu. Acı kraliçeyi yeni bir güçle deldi. Kız dişlerini daha da sıktı. Sanki balyozla dövülmüş gibiydi. Yani her şey cehennem.
  Kardinal ona bir iğne saplar ve tıslar:
  - Evet, bağırıyorsun! Bağırmak! Nerede bu kadar cesaretin var!
  Ve başka bir enjeksiyondan sonra, Margarita'yı bir karanlık dalgası kapladı.
  Margarita, işkence gördükten sonra bir zindanda bilinçsizce yattı. Genç kral kıza acıdı ve şöyle buyurdu:
  - Toplanan ısırganları ve gömlekleri ona atın, dikişi bitirsin!
  Kıza on bir ısırgan gömleği ve bir kucak dolusu iğne atıldı. Margarita aklı başına geldi ve güçlükle ayağa kalktı. Yüzü solgundu. Basilisk zehrine batırılmış bir iğne ile saplandığınızda, bu sadece dayanılmaz bir işkence ve korkunç, kıyaslanamaz bir acıdır.
  Cellat sırıtarak dedi ki:
  - Gömleklerini dikebilirsin, yarın sabah kazıkta yakılacaksın!
  Kız kasıtlı bir kayıtsızlıkla başını salladı ve ona bir yığın ısırgan otu çekti. Onu kızdırmaya başladım. Cellat iğneyi teslim etti. Yani hayat pek rahat değil. Ve geceyi atlatmak zorundasın. Çok az zaman kaldı.
  Ve acıyı unutan Margarita, konsantrasyonla çalıştı. Hapishane ekmeği yiyip sürahiden su içerek dikkati dağılmadan tüm gücüyle çalıştı.
  Bu sırada Serge kırbaçlandı. Aşırı gevezelik yaptığı için çocuğu kırbaçlamaya karar verdiler. Onu rafa kaldırdılar ve dört dişi şeytan onu kırbaçlarla dövdü. Ve sonra çocuğun çıplak ayağına ateş getirildi. Küpe çığlık attı.
  Acı korkunçtu ... Ve ayrıca şeytanlar ona Araf'ın köleliğinde kalması için bir yüz yıl daha eklendiğini de söylediler.
  Çocuk tuzağa düştüğünü anladı. Ve şimdi kölelikten asla çıkamama riskini alıyor. Ve acı acı ağladı.
  Kırbaçlama ve işkenceden sonra şeytanlar ona bir tür sihirli yağ sürdüler ve çocuk yarım saat sonra neredeyse iyileşti. Sonra işe geri gönderildi.
  Artık bu cehennemde olduğunuzun idrak edilmesi sonsuza dek ezildiğinden, çalışmak çok daha zor hale geldi. Ve iğrenç ve üzücü. Bir teselli, yaşlılığın burada sizi tehdit etmemesi. Ve bu zayıf.
  Serge'nin durumunu gören Vitya fısıldadı:
  - Korkma! Kesinlikle bir şeyler bulacağız!
  Küpe kaydetti:
  - Yüz yüzyılda!
  Ve çocuklar birlikte güldüler. Ve şeytanlar onlara kırbaçlarla vurmaya başladı. Ve histerik bir şekilde çığlık attı;
  - Çalış çalış! İş!
  Çocuklar çabaladı ve çok çalıştı. Birçoğu yüzyıllardır ve bazıları binlerce yıldır arafta. Ve yeraltı dünyasından nasıl kaçılır? Geceleri zincire vurulurlar. Ve en önemlisi, kurt adam muhafızlar. Mutlak bir koku alma duyusuna sahip olan ve aynı zamanda doğaüstü hız ve gücü sıradan bir kurttan on kat daha üstün olan. Ve çocuk mahkumlardan neredeyse daha fazla şeytani gardiyan var.
  Serge, bir ayaklanma düzenlemeyi bile düşündü. Ama çocuklar kazmalarla başa çıkabilir mi? Ve en önemlisi, Araf'tan ne kadar uzağa gidecekler?
  Ama denemekten zarar gelmezdi. Yine de, bunun için öldürülmeyecekler ve yaralar ve yanıklar iyileşecek. Burada her şey hızla iyileşir ve kaslar çelik kadar güçlü hale gelir.
  Ve çocuk, uyumak için ayrılan süre boyunca isyanı tartışmaya karar verdi.
  Ancak geceleri hisse senetlerinde çocuklar bu fikirle pek heveslenmeden tanıştılar.
  Aralarında en korkunç olanı, on bin yıldır arafta kalan Macron, kuşkuyla yanıtladı:
  - Ayaklanma yapmadık mı sanıyorsun? Bu kadar akıllı olan tek kişi sensin! Bu nedenle, isyana katılacak kadar aptalca olan boyunduruğu on bin yıldır çekiyorum. Burada yükselirsek, savaş büyüsü kullanılacak ve biz sadece kazmalarla sersemletsek bile şeytanlar donacak. Ve sonra bizi amansız işkenceler bekleyecek ve en önemlisi isyan için yüz asırlık araf ekleniyor! Hayır, kayışı çekip sonsuza kadar mükemmel sağlığınıza sahip olduğunuza, dişlerinizin ağrımadığına veya çürümediğine, alerjiniz ve diğer hastalıklarınız olmadığına ve haktan mahrum kalmadığınıza sevinmek daha iyidir. nefes almak, konuşmak ve hayal kurmak!
  Victor onaylayarak başını salladı.
  - Şeytanların büyüsü bizi şanstan mahrum ediyor! Burası neredeyse bir milyon yaşında ve içinde isyan etmek bu kadar kolay olsaydı ... Ve bazen adamlarımız serbest kalıyor. Sonunda güzel bir üniforma vererek orduya gönderilirler! Bu yüzden sabırlı olun, belki de tüm günahlarınızı Araf'ta çözerek melek alayına girersiniz.
  Serge omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Tamam ozaman! Hala bu sorunu düşünüyorum! O zamana kadar uyu! Sabah akşamdan daha akıllıdır!
  Her halükarda, çocuk, güçlü, çocuksu bir çalışmanın sağlıklı, derin uykusunda uyuyordu.
  Ancak Margarita, son gömleği üzerinde çalışarak bütün gece gözlerini kapatmadı. Ve şimdi sabahtı ve cellatlar onun hücresine girdiler. Kız onlara sadece başını salladı ve örmeye devam etti. Zamanında olmak gerekiyor. Çok az zaman var. O sadece bir gömlek vardı. Cellat uçlarını bile kesti, böylece kraliçenin bacakları henüz bronzlaşmamışken daha iyi görünsünler, güzel olsunlar. O hala bir kraliçeyken, çünkü onları yalnızca Papa yetiştirebilirdi.
  Margarita zindandan çıkarıldı ve merdivenlerden yukarı çıkarıldı. Cellat saçını kesmek istedi ama kıdemli uşak bağırdı:
  - Majesteleri saçlarının bozulmasını yasakladı!
  Cellat başını salladı.
  - Apaçık! Çok daha iyi, güzelce yanacak!
  Bu sözler Margarita'yı daha da solgunlaştırdı ama sesini çıkarmadı. Sadece kraliçenin yüzü daha beyaz ve gözleri daha parlak hale geldi.
  Yani götürdüler... Çıplak ayakları zincirli... Kızın boynunda da zincir var. Harika altın saçlar omuzlarda gevşek. Yarı saydam bir gömlek, çekiciliği neredeyse gizlemez. Çıplak bacaklar güzel ve çıplak, Margarita mekanik olarak sıkmaya çalışıyor.
  O masumiyetin vücut bulmuş halidir. Ve çok güzel İnsanlar mırıldanıyor, oğlanlar ıslık çalıyor ve gözlerini ondan ayırmadan ona bakıyorlar.
  Ve Margarita gömleğini örmeye devam ediyor. Bir arabadaki sefil bir dırdır onu taşıyor ve bu ona zaman kazandırıyor. Margarita örgü örer ve sessizce dualar fısıldar.
  Büyükannelerden biri bağırdı:
  - Cadı! Bak nasıl mırıldanıyor!
  Başka bir büyükanne havladı:
  - Evet, elinde bir dua kitabı yok!
  Ve ciğerlerimin tepesinde çığlıklar atıyor:
  - Cadıyı yak! Cadıyı yak!
  Çürük sebzeler ve çürük yumurtalar Margarita'ya uçar. Muhafız Şefi bağırır:
  - Yeterli! Yoksa okçulara ateş etmelerini emredeceğim!
  Ve kalabalık sakinleşiyor!
  Son olarak, araba iskeleye yanaşır. Margarita arabadan indirildi, çıplak, yuvarlak, pembe topukları parladı. Yavaş ama kararlı bir şekilde iskeleye yükselir. Çalı demetleriyle karışık, elinde bir meşale olan kocaman bir cellat. Her şey hazır.
  Kral, soylularla birlikte özel bir kutuda oturur. Sağ elinde bir kardinal var. Etrafta bir sürü koruma var. Yürütme alanı hazır. Margarita, örmeyi bırakmadan direğin yanında durdu. Yine kırmızı cüppeli iriyarı bir adam olan celladın yardımcısı , kızı omuzlarından tuttu ve onu bir direğe yasladı.
  Kuledeki saat çalmaya başladı... İnfaz zamanı gelmişti... Margarita'nın solgun yanaklarından iki gözyaşı aktı. Aksine, hayatı sona erdi ve bir ateşin alevlerinde ölecek ve bu çok acı verici ve birlikte destansı.
  Kardinal, kralın kulağına fısıldadı:
  - Zamanı geldi majesteleri! Ateşe verme zamanı!
  kral dedi ki:
  - Herald kilise mahkemesinin suçlamasını ve kararını okudu!
  Başka bir gecikme ve Margarita daha da yoğun bir şekilde örmeye başladı.
  Müjdeci yavaşça okudu ve kraliçenin zina da dahil olmak üzere birçok suçlaması vardı. Bunu duyan Margarita ağzını açtı ve cevap vermek istedi.
  Ama zamanla sessiz olması gerektiğini hatırladı ve büyük bir çabayla çenesini sıktı ve daha da hızlı bir şekilde ısırgan otlarından bir gömlek örmeye başladı.
  Sonunda okuma bitti.
  Ve karar açıklandı:
  - Kraliçeyi tehlikede yakın!
  Sağ elinde yanan bir meşale tutmaktan bıkan cellat, sol eline bir kırbaç aldı ve onunla Margarita'nın çıplak bacaklarına vurdu. Kız ürperdi ama bir şey söylemedi. Darbe güçlü olmasına ve patlamasına rağmen cilt kana battı.
  Kardinal, krala fısıldadı:
  - İnfazı başlatma emrini verme zamanı, Majesteleri! Hem cellat hem de halk şimdiden bekliyor!
  Kral sert bir şekilde cevap verdi:
  - Burası senin mahkemen, o yüzden geri ver!
  Kardinal bağırdı:
  - Cellatı yakın! Yak onu!
  Cellat önce yanan bir meşaleyi Margarita'nın çıplak ayağına getirdi, gerçekten aptal kadının çığlık atmasını istedi.
  Kraliçenin yüzü acıdan kıpkırmızı kesildi, çenesi o kadar sıkı kenetlendi ki ağzının köşesinden kan damlıyordu. Ama insanüstü bir çabayla çığlığını bastırdı.
  Cellat sırıttı. İki yardımcısı kızın üzerindeki zincirleri büktü. Ancak bir direğe zincirlenmiş Margarita bile örgü istemedi.
  Ve sonra cellat çalıları ateşe verdi. Reçine ve kükürtle emprenye edildi ve alev hızla alevlendi, kraliçenin çıplak bacaklarına dokundu ... Kızın rengi soldu, acı çekmekten mor yüzü tebeşirden daha beyaz oldu, başı yanına düştü ama elleri örmeye devam etti. Ve alevler yükseldikçe yükseldi.
  Ve sonra havada on iki inci renginde kuğu belirdi. Kanatlarını çırptılar ve alevler söndü. Margarita başını kaldırdı ve fısıldadı:
  - Bitti!
  Ve beklenmedik bir güçle kuğulara gömlek fırlatmaya başladı. Ve güzel genç erkeklere ve erkeklere dönüşmeye başladılar.
  Bunların arasında, Serge'nin zaten tanıdık fizyonomisi ortaya çıktı. Oğlan zarif bir prens kıyafeti giymiş, mahmuzlu çizmeler giymişti. Ve topuklarını vurarak coşkuyla şöyle dedi:
  - Sonunda özgürüm ve köle değilim!
  Vitya da şık giysiler içinde yanındaydı ve şunları söyledi:
  - Beş yüz yıldır pantolon veya ayakkabı giymem!
  On iki erkek çocuk araftan serbest bırakıldı. Margaret'i bağlayan zincirler kırıldı.
  Kalabalık kükredi:
  - O bir aziz! O masum!
  Margarita gürleyen bir sesle şöyle dedi:
  - Artık konuşabilirim! Lucifer'in Dünya gezegeni üzerindeki gücü sona erdi.
  Ve gözümüzün önünde güzel güller açmaya başladı. Ve yaşlı kadınlarla yaşlı ve yaşlı erkekler, güzel erkek ve kızlara dönüşürler.
  On beş yaşlarında bir çocuğa dönüşen yaşlı kardinal bile ayağa fırladı ve şunları söyledi:
  - Eski yaraların canı cehenneme! Şimdi dans edebiliyorum ve dans etmek istiyorum!
  Ve son olarak, insanlık neşe ve mutluluğu bulmuştur.
  
  ÇOCUK-KİBALÇİŞ İÇİN YARDIM
  On iki yaşındaki çocuk, burjuvazinin pençesine düşmüştü. Ve baş burjuva şu emri verdi:
  - Bu Malchish-Kibalchish'i dünyada var olan en korkunç azap yap.
  Ve çocuk işkence mahzenine götürüldü. Pantolon ve gömlek yırtılmıştı. rafta çıplak yukarı çekti. Kahraman çocuk, kollarını omuzlarına dolayıp hiçbir şey söylemeden dişlerini sıktı.
  Ve baş cellat kırbacını çocuğun üzerine indirdi. Çocuğun sırtındaki deri patladı ve kan aktı. Malchish-Kibalchish derin derin nefes alıyordu ama çığlıklarını tutuyordu.
  General seslendi:
  - Topuğunu kızart!
  Ve kızgın demir, çocuğun çıplak ayak tabanlarına dokundu. Malchish-Kibalchish haykırdı ama dudağını ısırdı. Dayanmalıyız. Yanmış et kokuyordu. Cellat, ayak tabanlarını kızgın bir demirle yaktı ve acı sarsıntılarla geldi. Malchish-Kibalchish dişlerini gıcırdatarak katlandı ama inatla sessiz kaldı.
  Burada kızgın demir, çocuğun başka bir çocuksu tabanına saplandı. Sonra cellatlar, yiğit çocuğun göğsüne kızgın demir şeritler getirdiler, onu yaktılar... Malchish-Kibalchish, acının şokundan bilincini kaybetti. Bir kova buzlu su dökülerek kendine getirildi.
  Sonra işkence devam etti. Bu sefer çocuğu kızgın telle dövmeye başladılar ve kollarına, bacaklarına elektrotlar takıldı, erkeksi mükemmellik. Ve akıntıyı açtılar ... Malchish-Kibalchish vahşi acıdan uludu. O çarpıktı. Ama çocuk yine bir şey söylemedi. Ona oldukça acımasızca işkence yapmalarına rağmen.
  Akıntı bile onu konuşturmadı. Onur ve beşinci nokta deşarjlarından geçti. Çocuk bilincini kaybetti, yine aklı başına geldi. Ama bu bile dili çözemedi. Ve Kızıl Ordu zaten ilerliyor ve burjuvaziyi eziyordu.
  Sonra Malchish-Kibalchish, zaman kanalı aracılığıyla Gestapo'nun mahzenlerinde Üçüncü Reich'ın alternatif bir tarihine gönderildi.
  Alternatif tarihte, Marsilya uçağa çarpmadı. Vurulmadı, kazara düştü. Ve sonra bir numaralı uçan as hayatta kalmayı başardı ve gol atmaya devam etti. Görünen o ki, Marsilya kadar seçkin bir pilot bile tarihin akışını değiştiremezdi. Ama yine de, bu büyük as, en iyi İngiliz komutanı olan Montgomery ile bir uçağı düşürdü. Ve sonuç olarak Rommel, Ağustos sonunda, Eylül başında İngiliz birliklerini Mısır'da yendi.
  Zafer, Süveyş Kanalı'na ulaşmayı ve İngilizlerin denize giden yolunu kapatmayı mümkün kıldı. Müttefikler yine de Fas'a inmeye ve Cezayir'e ilerlemeye çalıştı. Orada da yenildiler ve Rommel yüz elli binden fazla Amerikan askerini esir aldı. Böylesine ezici bir yenilginin ardından, şok içindeki Roosevelt ateşkes yapmayı kabul etti. Churchill de Amerika olmadan savaşmak istemiyordu.
  Ve böylece batı cephesi kapandı. Stalingrad'da bir yenilgiye uğrayan ve Mainstein'ın karşı saldırısından sonra cepheyi kısmen restore eden Naziler, Kursk Bulge'ye bir saldırı hazırlamaya başladı.
  "Kaplanlar", "Ferdinandlar" ve "Panterler"e ek olarak "Aslan" tankları da vardı. Ancak Hitler, Fareyi test etmekte ısrar etti. Bu tank, askeri uzmanlar tarafından çok şüpheyle değerlendirildi.
  Düşen uçak sayısını üç yüze çıkaran Marsilya, gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla yeniden Demir Haç Şövalye Haçı ile ödüllendirildi. Aynı anda bu tür iki ödüle sahip olan Üçüncü Reich'in ilk savaşçısı olmak. Ve şimdi Marsilya doğu cephesinde savaşıyordu. Ruslar ona kara şeytan dediler. Hava savaşı devam etti.
  Hitler ilerlemekte tereddüt etti. Müttefik bombardımanının olmaması, Almanların "Panterler" ve "Kaplanlar" üretimi planlarını gerçekleştirmesine ve hatta doksan ton ağırlığındaki "Aslan" serisini başlatmasına izin verdi. Bu tank, şekil olarak Panther'e benziyordu, ancak daha büyüktü ve 105 milimetre kalibreli 70 EL topa sahipti. Bu silah, Sovyet tanklarını uzun mesafeden ele geçirdi, ancak dakikada yalnızca beş mermi ateşledi. "Aslan" ın avantajı, zırhın ve özellikle beka kabiliyetini artıran yanların eğimli düzeniydi. Ama öte yandan, sürüş performansı önemsizdi, her türlü eleştirinin altındaydı.
  "Fare" nin ortaya çıkışı temelde Almanlar için hiçbir şey yapmadı. Ancak Hitler onu test etmek istedi ve saldırıyı tekrar erteledi.
  Sonra 1 Ağustos 1943'te Sovyet birlikleri savaşa girdi. Naziler bunu bekliyordu ve düşmanı demirden bir savunmayla karşıladı.
  Güçlenmek için zamanları vardı. Ayrıca Fransa ve Balkanlar'dan İtalyanlar ve Bulgarlar tarafından değiştirilen ek kuvvetler nakledildi.
  Almanlar uçak üretimini artırdı. ME-309 önde belirdi. Yüksek hızlı ve güçlü silahlar: üç adet 30 mm kalibreli uçak topu ve dört adet 14 mm makineli tüfek.
  Yeni araba hala 740 kilometreye kadar hızlı ve çok tehlikeli. Doğru, artan ağırlık, özellikle yatay manevra kabiliyetini azalttı, ancak güçlü silahlar, Sovyet uçaklarını ilk yaklaşımdan düşürmeyi mümkün kıldı.
  Ve Focke-Wulf, silahların hem hızı hem de gücü ile ayırt edildi. Almanlar ayrıca normal versiyonda dört ton ve yeniden yükleme versiyonunda altı ton bomba taşıyabilen bir bombardıman uçağı olan Yu-288'e sahipti. Kızıl Ordu'yu böyle ezdi.
  Çatışma şiddetli bir hal aldı. Almanlar, Sovyet birimlerinin saldırılarını püskürterek direndi. Kızıl Ordu düşmana koştu ve gücü tükendi.
  Güneyde Mainstein'ı kırmak mümkün değildi - Almanlar güçlü ve hazırdı. Sadece Oryol yönünde kama oluşmuştur. Almanlar çok sert savaştı.
  Panther mükemmel bir savunma tankı olduğunu kanıtladı. Eylül ayında Panther-2 daha kalın zırhlı olarak gelmeye başladı. Ancak bu tank kendini haklı çıkarmadı. Daha ağır, savunmada daha kötüydü, bu yüzden manevra kabiliyetini kaybetti. Doğru, daha iyi korunuyor. Özellikle alında ve kısmen yanda. "Panther" -2'nin avantajı, özellikle yaklaşmakta olan bir savaşta tankın beka kabiliyetini artıran zırhın daha büyük bir eğim açısı olarak adlandırılabilir.
  Almanlar bir şekilde cepheyi tuttu ... Marsilya, düşürülen uçak sayısını beş yüze çıkardı ve bunun için kendisine altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla yeni Demir Haç Şövalye Haçı Nişanı verildi. Böylece Marsilya bir as pilot olarak çok yükseldi.
  Marsilya gerçek bir gökyüzü efsanesi haline geldi. Ve ondan korkuluyordu ve aynı zamanda çok saygı görüyordu. Kızıl komutanlar dahil. Ve Stalin başına bir ödül bile koydu: bir milyon altın ruble.
  Almanlar yalnızca kızıl taarruzu durdurmakla kalmadı, aynı zamanda Sovyet birliklerinin gücü tükendiğinde kendileri de bir karşı saldırı başlattılar. Ve sonuç olarak, Kursk'u atlayarak savunmayı kırdılar, kazanı kapattılar. Yarım milyondan fazla Sovyet askeri esir alındı. Kızıl Ordu ezici bir yenilgiye uğradı ve kanı çekildi. Ancak çatışma sonbaharın sonlarına kadar sürdü. Ve Almanlar yalnızca Voronezh'e yaklaşabilirdi.
  Kışa bakıldığında, Naziler ilerlemekten çekindiler ve sıkı bir savunmaya oturdular.
  Ağır kayıplar veren Stalin temkinli davrandı. Kışın yeni bölümler kurdu, ekipman üretimini artırmaya çalıştı. Sovyet generalleri, daha güçlü silahlara sahip yeni T-34-85 ve IS-2 tanklarına güveniyordu. Alman demirine direnmek gerekiyordu.
  Naziler savaşın stratejisine henüz tam olarak karar vermiş değiller. "Panther" -2 modernizasyondan sağ çıktı, daha dar bir kulesi vardı, korumayı güçlendirdi, ayrıca arabanın sürüş performansını önemli ölçüde artıran 900 beygir gücünde bir motor takıldı.
  "Tiger" -2, 1000 beygir gücünde bir motorla daha gelişmiş bir modifikasyonda ortaya çıktı. Ve bu Alman arabası cephelerde aşağı yukarı başarılı bir şekilde savaştı.
  Ama en çok Leo değişti. Yeni tank "Lev" -2, arkaya kaydırılmış bir tarete sahipti, bu da şanzıman ve motorun birlikte ve tankın önüne monte edilmesini mümkün kıldı, yüksekliğini önemli ölçüde azalttı ve krank milinden tasarruf sağladı. "Aslan" -2 yoğunlaştı ve ağırlığı yetmiş tona düştü, bu da 1000 beygir gücündeki yeni motorla arabanın iyi sürüş performansını sağladı. Ve zırh, yanlarda daha da kalınlaşarak 120 mm'ye ulaştı. Anlamlı bir şekilde ekledim, "Aslan" -2 demeliyim.
  Gökyüzünde, ME-262 serisindeki Almanlar, güçlü silahlara sahip, reaktif ve inatçı bir araca sahiptir. XE-162 de ortaya çıktı - üretimi kolay, ucuz, hafif, manevra kabiliyeti yüksek, ancak uçması oldukça zor bir uçak. Bu araba bir halk savaşçısı olmaya mahkum değildi. Ancak bazı aslar ona taşındı. Bu model, Marsilya'dan sonra düşürülen beş yüz uçak rakamını aşan ikinci model olacak kadar hızlı bir şekilde hesaplayabilen Huffman için özellikle başarılı oldu.
  Sovyet pilotları artık Almanlar tarafından sayıca üstündü. Yak-3'ün ortaya çıkışı, yüksek kaliteli duralumin eksikliği nedeniyle seride ertelendi, aynı şey henüz seriye dahil olmayan LA-7 için de geçerli. Ana savaş uçağı, Almanlara yenilen, üretimi kolay Yak-9'du. Focke-Wulf'un bir evrimi olan faşist uçak TA-152 başarılı oldu ve Sovyet arabalarına eziyet etti ve onları bir kütle ile yere serdi.
  Kızıl Ordu daha zor zamanlar geçirdi ... Burada büyük tank kütleleri kullanan Almanlar, Stalingrad yönünde saldırıya geçti. Savaşlar kanlıydı. Cevap olarak, Stalin merkezde bir saldırı başlattı, ancak düşmanı yarıp geçemedi.
  Almanlar havaya hakim oldu ve Sovyet birliklerini bombalayabilirdi. Ve Kızıl Ordu'nun tanklarına saldırı uçakları saldırdı. Ve müttefiklerden yardım gelmeyince çok zor koşullarda devam etti. Ve Naziler kendilerine baskı yaptı.
  Durum, Türkiye'nin savaşa girmesiyle karmaşıklaştı. Almanların rüşvet verdiği Osmanlı generallerinden biri, sınırdaki Sovyet birliklerine ateş açılması ve saldırıya geçilmesi emrini verdi. Ve böylece Türkiye'nin liderliğini gerçeğin önüne koyun. Sonuç olarak, ikinci bir cephe açıldı. Ve Transkafkasya'da büyük bir savaş başladı.
  Gökyüzündeki savaşlar sırasında, Arado jet bombardıman uçağı, Rus pilotlarının yakalayamadığı büyük bir verimlilik gösterdi. Bu da savaşların seyrini etkiledi.
  Almanlar Stalingrad'a ulaştı ve orada mahsur kaldı. Ancak öte yandan, yine de Hazar Denizi'ni geçip Kafkasya'yı karadan kesmeyi başardılar. Ve bu kesinlikle bir başarıdır.
  Stalin çok gergindi... Kızıl Ordusu savaşı kaybediyordu. Kafkasya kaybın eşiğindeydi. Güçlü bir karar gerekiyordu ve hain diktatör, Hitler'e barış teklif etti. Dahası, tüm Kafkasya'dan vazgeçmeyi ve Astrakhan'ın Stalingrad hattı boyunca bir sınır çizmeyi kabul etmek. Ve sınır boyunca zaten Almanlar tarafından fethedildi, artı yıllık haraç ödemesi - ekmek, pamuk, yağ ve diğer hammaddeler. Ayrıca Stalin, Karelya ve ayrıca Murmansk'taki geniş bölgeler karşılığında Leningrad'ı SSCB'ye terk etmeyi ve ablukayı kaldırmayı istedi.
  Hitler bu koşulları kabul etti, ancak aynı zamanda Arkhangelsk'i ve Saratov'a kadar olan sınırı ve büyük haraçları talep etti. Stalin bunu kabul etti. Ve böylece Almanlar tüm savaş esirlerini geri aldılar ve büyük petrol rezervleriyle Bakü'yü aldılar.
  Doğudaki savaş nesnel olarak Almanya'nın zaferiyle sona erdi. Goebbels'in ciyakladığı şey hakkında.
  Ancak SSCB'de, Sovyet devletini son derece zor koşullarda sürdürmeyi başaran Stalin'in büyük zaferinden ve bilgeliğinden söz edildi. Müttefikler tarafından terk edildiğinde tüm Avrupa ve Afrika'nın yarısı ile savaşmak zorunda kaldı.
  Hitler şimdi bir seçimle karşı karşıya kaldı: sonunda Batı ile barış yapın ve Cengiz Han'ın imparatorluğundan aşağı olmayan, zaten hatırı sayılır, devasa fetihleri sindirin ya da Amerika ve İngiltere ile savaşa devam edin. Japonya'yı kurtarmak için daha fazlası gerekiyor.
  Müttefikler, Hitler'in Japonya ile savaşı durdurma ve barış yapma teklifini zaten ele geçirilmiş olanı geride bırakarak reddettiler. Böylece 1945'te savaş yenilenmiş bir güçle yeniden başladı.
  Hitler üç yönde bir saldırı başlattı. Kafkasya'dan Orta Doğu'ya, oradan da İran ve Hindistan'a. Mısır'dan Nil Nehri boyunca Sudan'a ve daha güneye. Kongo'daki Fransız mülklerinden ve daha güneyde Güney Afrika'ya. Ve Güney Afrika'da tahliye edilmeyi bekleyen çok sayıda Alman asıllı beyaz var. Ve Alman birlikleri oraya hareket ediyor. Hitler için temel sorun, birçok doğal engelin aşılması gerektiğidir. Ve Wehrmacht'ın İngiliz ve Amerikan birlikleri rakip değil.
  Özellikle kırk beşinci yılda, Alman tasarımcılar nihayet başarılı ve mükemmel bir E-50 tankı yaptılar.
  Alt takımının çok fena ve oldukça hafif olduğu, üretimi ucuz ve onarımı kolay olduğu ortaya çıktı. Zırhın kalınlığı "Tiger" -2'ninki gibiydi, ancak zırh plakalarının beka kabiliyetini artıran geniş eğimleri vardı. Düzen sisteminin sıkıştırılması nedeniyle tankın yüksekliği iki metreye düşürüldü. Motorlar ve şanzıman birlikte ve karşılıklı olarak yerleştirildi ve dişli kutusu motorun kendisindeydi. E-50, dakikada on iki mermi ateşleyen, 100 EL namlu uzunluğuna sahip 88 mm hızlı ateş eden bir topla silahlandırıldı.
  En önemlisi, bu tankın ağırlığı kırk yedi tona düşürüldü ve bu, 1200 beygir gücündeki bir motorla birlikte bu makinenin tam anlamıyla uçmasına izin verdi.
  Tüm ordu E-50'yi hemen beğendi ve onu Panther-2'ye tercih ettiler. Bu tank, 88 mm'lik bir topun yerleştirilmesiyle hala yükseltilmeye devam edildi, ancak daha verimli E-50 lehine durduruldu.
  Almanlar farklı yönlerde ilerliyordu. Ve yerel halk onları destekledi. Zaferler birbiri ardına geldi. İngilizler ve Amerikalılar sayıca daha zayıftı ve birliklerin kalitesi daha kötüydü ve bu nedenle umutsuzca kaybettiler.
  Kırk beşinci yıl boyunca, Üçüncü Reich, Hindistan ve Japonlar tarafından ele geçirilen Burma'ya kadar tüm Afrika'nın, Asya'nın ve Orta Doğu'nun kontrolünü ele geçirdi.
  Ve Britanya'nın kendisine bir hava saldırısı başladı. Alman jet uçağı İngilizleri ve Amerikalıları yendi ... Ve 1946 yazında amfibi iniş gerçekleştirildi, başarılı oldu ve İngiltere düştü.
  Ve 1946 sonbaharında İzlanda da ele geçirildi.
  Savaş çoktan Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı. Ve oldukça uzun olduğu ortaya çıktı. Askerleri okyanus boyunca hareket ettirme ihtiyacı elbette sorunlar yarattı.
  Ve Amerika uzun süre ve sert bir şekilde direndi. ABD ile savaş, Washington alınana ve Amerika teslim olmayı imzalayana kadar üç yıl daha sürdü.
  Dünya Savaşı'nın ilk aşaması sona erdi. Ve dünyanın tadını çıkarıyor gibi görünebilirsin.
  Ancak Hitler 1955'te Japonya'ya saldırdı. Son ciddi jeopolitik rakibini ortadan kaldırmak istedi. Hitler doğum günü olan 20 Nisan'da saldırdı . Ve ilginç bir karardı. SSCB'de Nikita Kruşçev zaten esas olarak iktidarı ele geçirmişti. Ve Nikitka, Hitler'e birlikte savaşmasını teklif etti.
  Hitler kabul etti, ancak yalnızca SSCB karşılığında, daha önce Japonlar ve Kuril sırtı tarafından ele geçirilen güney Sakhalin'in geri dönüşüne ve ayrıca haraçta hafif bir azalmaya güvenebilirdi.
  Ve sonra SSCB Japonya ile savaşa girdi. Ve her şey yeniden alevlendi. Ve elbette, Rusya için öncekinden daha iyi bir baskıda. Kızıl Ordu, uzun bir yenilgi ve utanç döneminden sonra zaferler kazandı. Ve son olarak, yüze başka bir tokattan veya Kızıl Ordu'nun yenilmiş bir tümeninden daha hoş bir şey bildirmek mümkündü.
  Ama burada İkinci Dünya Savaşı'nda Almanya kadar başarılı olamayan Japonya var. Ve ekonomi ve silah teknolojisinde çok daha düşük, yenildiği ortaya çıktı. Yükselen Güneş Ülkesinin yok edilmesiyle yenilgisini ve Naziler tarafından nükleer silah kullanımını hızlandırdı. Böylece samurayın yıldızı battı.
  Ve Üçüncü Reich neredeyse tüm dünyayı kendi altında ezdi ... Kesilmiş bir biçimde de olsa sadece SSCB kaldı.
  Ve 20 Nisan 1958'de Führer'in son saldırısı başladı. Dünya hakimiyetinin önündeki son ciddi engele de son vermek istedi. Ve bu ciddi bir niyettir.
  Nikita Kruşçev, SSCB'de iktidarda. Hemen hemen herkesin, Stalin'e yakın bile durmayan bir cahil ve bir hödük olarak gördüğü. Ve süpermen ve canavar Hitler.
  Ve Moskova'ya çok az şey var ve Wehrmacht'tan oluşan üstün güçleri ve piramidal tanklar onu kesinlikle ele geçirecek. Oran çok eşitsiz.
  Ama Hitler hala yaşıyor ... Ve altı genç savaşçı, onun işini bitirmeleri gerektiğine karar verdiler.
  Ve 1 Mayıs 1958'de Oleg Rybachenko ve ekibi, Hitler'in konutuna saldırdı.
  Ve yine ölümsüz çocuklar burun deliklerinden ve göbek deliklerinden kılıç ve ıslıklarla Nazileri kesti. Çıplak ayaklarıyla el bombası atıyorlar.
  Ve kırmızı meme uçlarından gelen kız şimşek çakıyor. Ve Hitler şahsen Malchish-Kibalchish'e işkence ediyor. Oğlan aynı anda rafa gerilir, başının üstüne soğuk su damlatılır, sırtına sıcak telli bir kırbaçla dövülür, kıvılcımla topukları kızartılır ve vücudundan akım geçirilir. Çok acımasız bir işkence kombinasyonu. Ve Hitler'in kendisi de Malchish-Kibalchish'e yapılan işkenceye bizzat katılıyor.
  Ancak Oleg Rybachenko kordonları aşar ve sihirli bir kılıçla Führer'e kafasını uçurur. Sonra diyor ki:
  - Komünizme şeref!
  Margarita, cellatları ve gıcırtıları keser:
  - Büyük kahramanlara şeref!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, bir Fritz kütlesini parçalayacak olan ölümcül güce sahip bir talaş bombası fırlatacak.
  Ve Oleg Rybachenko hareket halindeyken bütün bir şiir yazarak şarkı söylemeye başlar;
  Bir çağ gelecek, komünizm çağı,
  Gururlu Rus bayrağını dalgalandıracağız...
  Aydınlık bir şekilde faşizme inanalım,
  Hitler'e beş sent vereceğiz!
  
  İnancımız, çelikten daha güçlü inanırız,
  Ve kutsal komünizm önderlik eder...
  Ve bizim için büyük lider Stalin,
  Ve büyüyoruz ve bir santimetre aşağı değil!
  
  Kutsal Rusya'nın büyüklüğü için,
  Ordular nelerin üstesinden gelebilir...
  Stalin bizim büyük görevimizdir,
  Ve Rus ayısı çok büyük!
  
  Biz her şeye gücü yeten Çubuğun büyüklüğüyüz,
  Fritz hemen kazanabilir mi...
  Anavatan için mutluluk ve özgürlük -
  Hayat ipek kadar kırılgan, ipliği biliyorum!
  
  Alışkın değiliz, korkarız sanırız,
  Gücümüz, asırlardır Ruslar...
  Çok sıkı savaşabiliriz
  Parlak bir vatan hayali olacak!
  
  Moskova'dan Leningrad'a
  Taygadan güneşli denizlere...
  Savaşanları büyük bir ödül bekliyor,
  Benim geniş Anavatanım!
  
  Sizi koruyacağız ve genişleteceğiz
  Ve pankartı çatıların üzerine kaldıralım ...
  Annemiz Rusya için,
  Ve düşmanın bir şiş almasına izin verin!
  
  Anavatanın büyüklüğü için savaşın,
  Şiddetli, yakıcı bir kasırga gibi...
  İnandık, her zaman savaşmayı biliyorduk,
  Hadi gidip okyanusa inanalım!
  
  Hepimiz yapabiliriz, kesin olarak biliyorum
  Wehrmacht'ı doğru bir şekilde yenebileceğiz ...
  Ve lekesiz onurumla,
  Bu taarruzu durduralım!
  
  Hem Güneşimiz hem de kuasarlarımız var,
  Rusya'nın en bilge çarı...
  sert vuracağız
  Ve böyle bir düzen, akıllıca yönetirsiniz!
  
  Hitler'i oynarken asacağız
  Tüm faşistleri bir kerede yeneceğiz ...
  Ve mayıs güneşi sonsuza dek olacak
  Ve üstümüzde altından bir melek var!
  
  Çocuklar, çok atılgan olduğunu biliyoruz
  Ezeceğiz, herhangi bir inanan kalabalık ...
  Ve kızlar karda yalınayak,
  Ve şiddetli bir kar fırtınasında gülün!
  
  Komünizm, dünyanın güzel olduğuna inan,
  İçinde çıplak kızlar için iyidir ...
  Gezegende barış ve mutluluk olacak ...
  Ve delikanlıya bir keski karalamak!
  
  Biz çok havalı savaşçılarız
  Haydi ejderhayı yenelim...
  Fritz aptal olmasa bile,
  Ayı nasılsa hepsini parçalayacak!
  
  Hitler'den korkmayacağız,
  Kız burnuna çıplak bir topuk koyacak ...
  Führer sadece bir palyaço olacak,
  Ve en önemlisi, bilmek yeterince olgun değildir!
  
  Ve kızlar yalınayak
  Karı severler, topuklarını gıdıklarlar ...
  Ve Rusya Ana adına,
  Fritz'i kırabiliriz!
  
  Peki, faşist adayları neredesiniz?
  Kışın Moskova'yı almak istedin...
  Ve şimdi acı içinde sızlanıyorsun,
  Kız saçını düzeltti!
  
  Burun üzerinde hareket ettirilen çıplak topuk,
  Führer'in bir anda öldüğü görülüyor...
  Sonuçta, kızlar kar yığınlarında çıplak ayakla,
  Ve çelikleri var, bir sürü ceset!
  
  Ve kızlar Fritz'i böyle kovalıyor,
  O koyunların kesime koştuğunu...
  Çok şiddetli savaşabilirler
  Hitler'in kaputunu hemen görebilirsiniz!
  
  Burada Naziler ünlü bir şekilde yenildi
  Ve mağlup Berlin'e girdiler ...
  Ve Naziler açıkça savaşı sızdırdı,
  Ve biz sadece evreni fethederiz!
  
  Kısacası Soda Force bizimle,
  Bir Rus yönetecek...
  Anavatan'ın gücü Wehrmacht'ı ezdi,
  Ve geldi, komünizm çağını bilin!
  
  En Sessiz Çar Alexei'ye YARDIM
  Bu sefer, çetin bir Rus-Polonya savaşı sırasında, çarlık Rusya'nın Smolensk'i yakındaki topraklarla ve Ukrayna'nın yarısıyla yeniden ele geçirdiği, ancak zaten özgürleştirilmiş olan Beyaz Rusya'yı ve Batı Ukrayna'nın ikinci yarısını elinde tutamadığı sırada Rus Çarı Alexei Mihayloviç'e yardım etmek gerekiyordu. Evet ve özel başarılara rağmen İsveç yenilemedi.
  Ancak şimdi Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, Polonyalıların kısa süre önce Rus ordusu tarafından alınan Brest'e yönelik saldırısını püskürtüyor. Rusya'nın konumu zor. Bohdan Khmelnytsky'nin ölümünden sonra hetmanlar değişir ve savaşmak zorundadırlar. Ve sonra kuzeyden çok güçlü bir İsveç ilerliyor. Hem Baltık Devletlerinde hem de Avrupa'da sahibidir. Tabii ki Rusya çok zor günler geçiriyor.
  Askerleri paralı askerler pahasına ikmal eden Polonyalılar, Beyaz Rusya'yı yeniden ele geçirmeye çalışıyor. Brest, önlerine çıkan ilk şehir. Gerçek tarihte, İngiliz Milletler Topluluğu orduları onu almayı başardı.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova şehre geldi. Yalınayak çocuklar düşmanca karşılandı. Doğru, her iki ölümsüz savaşçı da yirmi birinci yüzyılın standartlarına göre on iki yaşında görünüyorlar ve on yedinci yüzyıl için gençler ve şimdiden yetişkinlerle eşit düzeyde savaşabiliyorlar. Ama yine de, soğuk havalarda çıplak ayak ve sadece şortlu Oleg ve tunikli Margarita, onların tam bir paçavra olduklarına dair şüphe uyandırıyor. Ayrıca o günlerde dişiler nadiren savaşırdı. Ancak Margarita yanıt olarak elmayı anında sekiz parçaya böldü. Ve Oleg genellikle on altı yaşındadır. Ondan sonra onlara büyük bir saygıyla bakıldı. Hatta fas çizmeleri giymeyi bile teklif ettiler. Ama ölümsüz çocuklar reddetti.
  Hala donmuyorlar ve çıplak ayakla dövüş çok daha hünerli ve çıplak ayak parmaklarınızla talaştan iğneler ve ev yapımı el bombaları atabilirsiniz. Böylece Brest çok güvenilir ve savaşan bir çifte sahip oldu. Sabah hava soğuktu ve çocuklar küçük zarif ayak izleri bıraktılar. Bununla birlikte, sonbahara ve soğuk kovalamaya rağmen, çıplak topuklarını sergileyen sadece onlar değildi. On beş yaşın altındaki erkekler ve genç kadınlar da yalınayaktı. Sadece bıyık bırakanlar ve sakal bırakanlar bot ya da pabuç giyerdi. Yaşlı kadınlar da ayakkabıları tercih ediyor.
  Çocuklardan sadece soylu kişilerin çocukları ayakkabılandı, sadece birkaç kişi.
  Oleg ve Margarita, çoğu erkek ve sadece birkaç kız olan diğer gençlerle duvarda yer aldı. Ancak kızlar da kazanların yanında dönüyordu.
  O günlerde çok sayıda çocuk vardı ve savaşta, kural olarak, özellikle kuşatma sırasında yetişkinlere yardım ettiler.
  Brest, yüksek ve kalın duvarlarla iyi bir şekilde güçlendirilmişti. Ancak Polonyalıların çok büyük bir ordusu var ve Avrupa'nın her yerinden, özellikle de birçok Alman'dan paralı askerler toplanıyor. Brest'te çok fazla Rus askeri yok - bazıları Ukrayna'daki isyancı hetmanları yatıştırmak için güneye gitti. Diğerleri İsveçlileri durdurmak için kuzeye gitti. Ayrıca Kırım Hanı da güneyden saldırıyor. Uzak Doğu'daki güçlü Çin ile de sorunlar var.
  Ama neyse ki, yerel halk Rusya'nın yanında. Birçoğu onu savunmak için toplandı. Çocukların neredeyse tamamı yerli. Belaruslu erkeklerin neredeyse tamamı sarı saçlı ve tombul. Hoş görünümlü, her zamanki gibi, çocukların sürekli gülümsemesi ve kahkaha atması gerekiyor. Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova sadece görünüşte çocuklar. Uzun yılları var. Ve yeni bedenlerde, eski bedenlerde de iyi bir zaman geçirdiler. Ve bu nedenle, gerçek çocuklar kadar neşeli ve neşeli değiller. Ama belli olmasın diye onlar da gülümsüyor. Ruh hali pek iyi olmasa da. Hava kasvetli, çiselen pis ince yağmur.
  Çocuklar ısınmak için sürekli hareket halindedir. Bazıları yalınayak, ancak doğal olmayan görünen koyun derisi paltolar içinde. Duvarlarda erkekler var, kızlar ortalığı karıştırıp yakacak odun getiriyor, bazıları gülleleri toplara çekiyor. Silahlar burada. Ama ev yapımı mancınıkları da var. Saldırı sırasında ateşe verilecek reçineli kaplar onlar için hazırlandı. Milisler çok iyi silahlanmasa da şehir savunmaya iyi hazırlanmış. Çevre köylerden birçok köylü, yanlarına sadece dirgen ve tırpan aldı.
  Hasat yapmayı ve hasadı azaltmayı başardılar, böylece açlıktan ölmesinler. Kuşatma sürse de.
  Oleg içini çekerek şunları söyledi:
  - Görünüşe göre bilgisayarda bir saat oynamak için her şeyi verirdim!
  Margarita gülerek sordu:
  - Ve ölümsüzlük de mi?
  Mareşal çocuk kararlı bir şekilde başını salladı.
  - Ölümsüzlük yok! Fiyatı yok!
  Margarita içini çekerek şunları kaydetti:
  - Öyle değil... Peki, neden şimdi savaşacağız ve daha eğlenceli hale gelecek.
  Yerel çocuklarla konuşmak kolay değildi. Çok farklı kültürel seviye ve zaman ve yaş. Oleg özlüydü. Ancak dövüşmesi teklif edildiğinde hemen kabul etti.
  Rakibi hem daha yaşlı hem de daha iriydi. Ama ölümsüz bir çocuk için bu sadece aşırı büyümüş bir serseri.
  Oleg, seyirciler için bile oynadı, düşmanın yumruklarını sallamasına izin verirken, kendisi kaçarak son anda ayrıldı. Sonra, mareşal çocuk bundan bıktığında, uzun boylu genç bir adamı kendi üzerine fırlattı. Ancak düştü, ayağa fırladı ve Oleg onu tekrar fırlattı, ama bu sefer daha sert. Şimdi delikanlı kahraman yavaşça yükseliyordu ve hemen kalkmadı. Ama gencin gözleri öfkeyle parladı. Elinde bir kazık kaptı ve Oleg'e koştu. Mareşal çocuk çıplak topuğuyla çenesine vurdu. Hile yapmaktan bıktım. Bu sefer genç savaşçı uzun süre bayıldı. Ancak çenesi acımasız darbeye dayandı ve kırılmadı.
  Oleg eğildi ve şunları kaydetti:
  - Diyorum ahbap - yoruldun, dinlen!
  Ve güldü... Şimdi daha mutlu hissediyordu ve bulutlar dağılmıştı.
  Ve işte Polonyalılar saldırıya geçiyor. Kral bizzat orduya komuta eder. Ve sonra yüz bin savaşçı, on yedinci yüzyılın standartlarına göre devasa bir donanma topladı.
  Oleg Rybachenko ok atıyor. Polonyalı bir subayı yarıp geçer ve hemen bir yay çizerek ateş eder. Ateşi ve Margarita Korshunova'yı yönetir. Ayrıca çok isabetli ateş ediyor. Ve en önemlisi, ölümsüz çocuklar, düşmana saldırıdan kurtulma şansı vermeden çok hızlı ateş eder.
  Bir ok gönderen Oleg Rybachenko, oktan sonra şarkı söylüyor:
  Rusya için cesurca savaşacağız,
  Rus şövalyesi, korkamaz!
  Oğlan gerçekten bir tazı. Ve kendisi için özel bir yay seçti, böyle bir kiriş nadiren yetişkin bir kahramanın iki eliyle çekeceği şeydir. Ve çocuklar şakacı bir şekilde ateş ediyor ve tabii ki Polonyalıları iki mil öteden vurdular. Ve çok acıttılar. Ancak Polonyalılardan çok daha fazla paralı asker var, özellikle Almanlar.
  Düşmanlara ateş eden Oleg Rybachenko tarihi hatırladı. Bu savaş Rusya için ne kadar iyi başladı. Ve her şeyden önce Bogdan Khmelnitsky'ye teşekkürler. Ruslar Polonyalıları yendi ve Kiev Rus'un eski sınırına ulaştı. Ancak şimdi Rusya'nın kuvvetleri dağıldı ve Belarus'u az sayıda askerle tutmak son derece önemli.
  Ve orada asi hetmanlarla başa çıkacaklar ve Varşova'ya dönecekler. Veya İsveçlileri bitirin. hangileri güçlü.
  Oleg Rybachenko ateş ediyor... Polonyalılar çoktan duvara koşmuşlar ve merdivenleri dikiyorlar. Onları kılıçla kesmek zorunda. Margaret'in yanında.
  Oleg bağırır:
  - Kendim halledebilirim! Ve daha zor olan yere koşuyorsun!
  Polonyalıların saldırısı şiddetlidir. Şehir iyi tahkim edilmiş olmasına ve yerel Belaruslular Ruslarla birlikte savaşmasına rağmen.
  Asıl mesele, tırpanlı ve boynuzlu milislere karşı düşmanın sayıca daha fazla olmasıdır. Ama sonra yüksek duvarlar ve insanların kahramanlığı.
  Oleg Rybachenko değirmeni kılıçlarla yönetiyor, beş Polonyalıyı kesiyor ve şöyle diyor:
  - Zaferimiz için!
  Ve çocuk çıplak ayak parmaklarıyla iğne fırlatıyor. Böylece bir düzine Polonyalı onu aldı ve öldü.
  Terminatör çocuk Polonyalıları kesmeye devam ediyor ve şarkı söylüyor:
  - Büyük Rusya'nın fikirlerine şeref,
  Tüm dünyayı oynayarak fethedeceğiz...
  İnci gibi yıldızlar bir örtü serpti,
  Svarog benim idolüm olacak!
  Dövüşen çocuk ve çok kavgacı. Ve eğer keserse, çaresiz bir güçle kesecektir.
  Margarita da havalı bir kız. Ölümsüzlüğü aldı ve şimdi onu yerine getiriyor. Ve çocukların çıplak ayak parmaklarıyla çok ölümcül iğneler fırlatır. Ve rakiplerini öldüresiye vurur.
  Ve pek çok erkek ve bir kız düşman yere serildi. Süpermenlerin yaptığı budur.
  Oleg Rybachenko yine çıplak ayak parmaklarıyla iğneler atıyor. Bu silah kompakt ve çok etkilidir. Çok fazla iğne yapabilirsiniz ve büyük bir çanta tüm ordu için yeterlidir. Genel olarak, kompakt daha verimlidir.
  Paralel evrenlerden birinde, Üçüncü Reich'ın tasarımcısı yalnızca motoru ve şanzımanı birlikte ve çapraz olarak yerleştirdi ve bunun sonucunda Panther siluet olarak çok daha alçak, artı dar, küçük bir kule haline geldi. Ve 650 beygir gücündeki bir motora sahip zırhı ve silahları, yalnızca otuz ton ağırlığa ve iki metre yüksekliğe sığdı.
  Ve bu "Panter", Kızıl Ordu için büyük bir hemoroid oldu. Fritz bile Kursk Bulge'da kazanmayı başardı. Ve savaş uzun süre devam etti. Hatta çok uzun.
  Ancak Mart 1953'te Stalin'in ölümünden sonra nihayet barış görüşmeleri başladı ... Ama savaş devam etti, yakalandı ve konumlandı. Barış, Aralık 1957'de Hitler'in ölümüne kadar nihayet sonuçlandırılmadı. Sınırın Dinyeper ve Belarus'tan geçtiği Baltık Devletleri, Sağ Banka Ukrayna, Moldova ve Karelya'nın bir kısmı Üçüncü Reich ve uydularının bir parçası oldu. Hitler'in ölümünden sonra Himmler'in yerine Schellenberg iktidara geldi ve Almanya daha ılımlı bir politika izlemeye başladı. Bununla birlikte, Almanların Avrupa'da ve kısmen Afrika'da çekirdek bir ulus olarak rolü gibi, tek parti sistemi de korundu.
  Hitler, hain de olsa büyük bir kişi olarak tarihe geçti. O evrende, düşmüşlerin iniş kuvveti gitmedi. Açılmayı başaran Porsche'den daha yetenekli bir tasarımcı vardı. Gerçek tarihin içindeydi ama kenarda kaldı. Bununla birlikte, Tiger-2 zırhı ve daha güçlü silahları olan, kırk yedi ton ağırlığında mükemmel bir E-50 tankı geliştirmeyi başardıktan sonra. Ancak bu araba asla metale dönüşmedi.
  Ve sonra ona "Panther" yapması talimatı verildi. Ve böyle bir felaket çıktı.
  Oleg Rybachenko Polonyalıları keser ve onları kanlı bir karmaşaya dönüştürür. Ve et salatasını keser.
  Aynı zamanda, çocuk şarkı söylüyor:
  - Sonsuza dek Rusya'ya şan,
  Vatan için kahramanca savaşacağız....
  Ve aptalca gereksiz kelimelere ihtiyacımız yok,
  Aptal değiliz - düştük ve sıkıldık!
  Margarita Korshunova başka bir yerde Polonyalıları kesiyor ve ciyaklayarak ve dişlerini göstererek şarkı söylüyor:
  - Rus savaşçı ölümden korkmaz,
  Savaş alanında ölümden korkmuyoruz...
  Kutsal Anavatan için savaşacağız,
  Ve kesinlikle kazanacağımı biliyorum!
  Ölümsüz çocuklar, kimsenin onları durduramayacağı veya ezemeyeceği şekilde savaşırlar.
  Polonyalılar bir miktar hasar alıyor ve ceset yığınları büyüyor. Dağlar gibi büyümek.
  Oleg Rybachenko savaşıyor ve aynı zamanda hatırlıyor...
  Büyük Peter zamanında ilginç bir görev gerçekleştirdiler. Türklerle savaş sırasında altıları padişahın ordusunu dağıttı. Sonuç olarak, Büyük Peter Rusya'ya, bölgenin bir kısmına ve hatta Kırım'a ilhak etmeyi başardı. Bu, Rusya'nın gelişimini hızlandırdı ve çok şey değiştirdi. Özellikle, Büyük Peter artık çok fazla içmiyordu ve tahtı torunu İkinci Peter'e devretmeyi başararak gerçek tarihten daha uzun yaşadı. O da çiçek hastalığına yakalanmadı ve Romanov hanedanının istikrarlı yönetimini sağlamayı başardı.
  Darbeler ve iç çekişmeler olmadan Rusya, gerçek tarihte olduğundan daha fazla bölge fethetti. Ve yirminci yüzyılın sonunda tüm dünyayı kontrol etmeye başladı. Bu yüzden harika çıktı.
  Oleg Rybachenko, küçük bir müdahalenin bile çok şeyi değiştirebileceğini kaydetti. Ve şimdi Polonyalılar büyük kayıplar verdi ve saldırı püskürtüldü. Ama elbette bu yeterli değil.
  Daha güçlü bir çözüme ihtiyaç var. Ve Oleg, Margarita'nın bir sorti yapmasını ve Polonya kralını öldürmesini veya yakalamasını önerdi.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Büyülemek öldürmekten daha iyidir!
  Oleg tam olarak emin değil:
  - Polonya otoriter bir ülke değil. Polonyalılar esir kralla savaşmaya devam edebilir veya yenisini seçebilir!
  Margarita kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ama taht mücadelesi onları bölecek ve bizim lehimize oynayacak!
  Oleg kabul etti:
  - Her durumda, kral olmadan savaşmamız daha kolay olacak!
  Kız başını salladı.
  - Ve Polonyalılar daha zor!
  Ve şimdi ölümsüz çocuklar duvardan indi ve ben paralı askerler ve Polonyalılar kampına doğru ilerleyeceğim. Ordu hala çok büyük. Gerçek tarihte, Beyaz Rusya'nın çoğunu yeniden ele geçirmeyi başardı. Ve geri kalanı, Polonyalılarla bir barış anlaşması kapsamında geri döndü.
  Çocuklar bir uyku kampı gördüler, sönmüş ya da hala yanan ateşler, gözetim altında birçok at.
  Oleg Rybachenko, çıplak bir çocuğun ayağıyla bir iğne fırlattı, nöbetçinin kafasını kırdı ve ciyakladı:
  - Komünizme ve çarlığa şan!
  Margarita ayrıca ölümcül bir iğne fırlattı, düşmanı deldi ve cıvıldadı:
  - Devrin büyüklüğüne şan!
  Ölümsüz çocuklar, kamptaki düşmanları atlayarak hareket etti. Her şeyden önce, şahı ve iki hetmanı doldurmanız gerekiyor, sonra daha kolay olacak.
  Çocukların çıplak ayakları sessizce rakiplerinin üzerinden geçer. İşte Büyük Kralın Çadırı. Hetman yakında. Ve oğlan ve kız, paralı askerleri ve Polonyalıları keselim . Sanki gerçekten zaferle suçlanıyorlarmış gibi, bunu o kadar sıkı ve o kadar vahşi bir çılgınlıkla karşıladılar ki.
  Oğlan ve kız, metali bir kurutma kağıdı gibi kesen ve onlarca metre uzayan sihirli kılıçlarının ikisini de hacklediler. Ve sanki bir usturayla saç kesiyormuş gibi son derece aktif davrandılar.
  Margarita çıplak ayağıyla bir düzine ince iğne fırlattı, rakiplerini yere serdi ve cıvıldadı:
  - Ve bayrak evren üzerinde parlayacak ...
  Polonyalıları yarıda kesen Oleg Rybachenko agresif bir şekilde şunları ekledi:
  - Evrende bundan daha güzel kutsal bir ülke yok!
  Margarita yine çıplak ayağıyla bir düzine ince iğne fırlattı, rakiplerini ölümüne yumrukladı ve ciyakladı:
  - Ve gerekirse yine öleceğiz!
  Terminatör çocuk Oleg Rybachenko, düşmanları keserek şunları kaydetti:
  - Rodnoverye'de dirilecek, inancımız!
  Polonyalılarla ve kralın kişisel muhafızlarıyla savaştılar. Terminatör çocuk çok etkiliydi. Sonra çocuk çıplak ayağıyla bir talaş bombası attı ve kükredi:
  - Anavatana şan!
  Ve birçok Polonyalıyı ve Polonya Kralı'nın kendisini parçaladı!
  Hetman, Margarita Korshunova tarafından ikiye bölündü. Kız dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Dünyanın mutlak şampiyonu olacağım!
  Çocuklar gerçekten en yüksek beceriyi savaşta gösterirler. Böyle bir savaş ortaya çıktı.
  Oleg Rybachenko avaz avaz Lehçe bağırıyor:
  - Almanlar kralı öldürdü! Fritz'i yen!
  Margarita zaten Almanca bağırıyor:
  - Polonyalılar bize saldırdı, Polonyalıları yenin!
  Atılgan kız da savaşmaya can atıyor. Ve direkleri keser. Ve bu arada çatışma başladı. Almanlar, Polonyalılar ve diğer paralı askerler birbirlerini doğradı ve vurdu. Burada, çıplak bir çocuğun ayağı olan Margarita bir bomba attı ve Alman dükünü parçaladı. Bu durumu tırmandırdı. Ve savaş giderek daha agresif bir şekilde ilerledi.
  Karşılıklı katliam ve imha gitti. Şüphesiz ve acıma olmadan birbirlerini öldürdüler. Binlerce savaşçı öldü.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Magnitnaya, sanki hayranlar gibi sallıyormuş gibi kılıçlarla çalıştılar. Ve çok sayıda Rusya'nın düşmanlarını yarıp geçti.
  Margarita çıplak ayağıyla iğne attı, Polonyalılara vurdu ve gülümseyerek şunları söyledi:
  - Süper bir kızım var!
  Oleg Rybachenko da çıplak parmaklarıyla çocukların bacaklarına iğneler fırlattı, rakiplerine vurdu ve ciyakladı:
  - Vidadan!
  Ve yine çocuklar, kelimenin tam anlamıyla kanamaları için Polonya birliklerini ve paralı askerleri parçalamaya başladılar. Ve genç savaşçılar en yüksek akrobasi ve savaş becerilerini gösterdiler. Gerçekten çok havalılar.
  Rusya'nın düşmanlarını kesen Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  - Ve denize açılıyorlar, atılgan adamlar!
  Margarita yine çıplak ayağıyla iğneleri fırlattı ve ciyakladı:
  - Deniz unsuru! Deniz unsuru!
  Her zamanki gibi en yüksek sınıftan bir savaşçı, o bir savaşçı. Ve onu durdurma, kazanma.
  Oleg, Polonya ordusunu keser ve aniden ıslık çalar. Ve Polonyalıların ve paralı askerlerin kafataslarını yumruklayan binlerce karga bayıldı.
  Margarita da onu aldı ve ıslık çaldı ve ayrıca kargaları düşmanların üzerine indirdi. Kalp krizi geçirdiler ve yere yığılıp ölen atlar gibi düştüler.
  Kız kıkırdadı:
  - Anavatanımız Rusya'ya şan!
  Ve yine çıplak ayakları ölümcül bir kömür bombası fırlattı. Ve nasıl patlayacağı ve birçok düşmanı ezeceği.
  Margarita dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Yiğit Anavatan'a şan,
  Komünizm altında yaşayalım!
  Ve kız kılıçlarıyla bir yel değirmeni koştu, bir yığın rakibi yarıp geçti ve gırtlağının tepesinde gıcırdadı:
  - Yaşasın kutsal komünizm!
  Ve çıplak topuğu Alman dükünün alnına çarparak rakibin kafatasını kırdı.
  Marguerite kıkırdadı:
  - Anavatan'ın şerefine, yüzyıllarca özgür!
  Ve kız yine onu alacak ve ciğerlerinin tepesinde ıslık çalacak ... Ve bütün karga orduları Polonyalıların üzerine düşecek.
  Ve kelimenin tam anlamıyla delip geçiyorlar.
  Oleg Rybachenko Polonyalıları kılıçlarıyla bir değirmen gibi keserek onaylayarak başını salladı:
  - Ben harika bir dünya şampiyonuyum!
  Ve sonra çocuğun çıplak ayak parmakları yine bir kömür bombası atarak rakipleri parçaladı.
  Çocuk gerçekten çok atılgan ve havalıydı. Ve Rusya'nın düşmanlarını hiç acımadan çiviledi.
  Düşmanları ezen Margarita ciyakladı:
  - Kaydı, bir yere kaydı, beni savurdu!
  Ve şimdi kız, çıplak ayak parmaklarıyla, ölümcül bir güçle bir ölüm hediyesi fırlatacak.
  Ve yüz Polonyalı yırtın. Ve ciğerlerinin tepesinde kükreme:
  - Kutsal Rusya için!
  Ve çıplak çocuğun topuğu yıkımın şimdiki zamanına boyun eğecek.
  Oleg Rybachenko savaşmaya devam etti, şarkı söyledi:
  - Komünizm fikirlerine şeref! Yaşam ve özgürlük için!
  Ve çocuk çıplak topuğuyla yok olma armağanına yenik düştü...
  O anda Rus askerleri Brest'ten bir sorti yaptı. Ve Polonyalıların zaten kansız ve uyuşturulmuş ordusuna saldırdılar. Ezici darbeye dayanamayan Rus askerleri kaçtı.
  Ve sonra Natasha, Zoya, Augustine ve Svetlana savaşa girdiler ve hadi yabancı orduyu ezelim.
  Cadı kızlar Polonyalıları böyle ele geçirdi.
  Natasha kılıçlarıyla saldırdı. Çıplak ayağıyla ölümcül bir güçle bir el bombası fırlatarak askerleri paramparça etti. Sonra kız sütyenini yırttı ve kırmızı meme ucundan, öldürücü bir şimşek gibi, atıldı.
  Ve kükreme:
  - Komünizm altında Anavatan'a şan!
  Zoya da agresif bir şekilde kesiyor. Onu alıp değirmeni kılıçlarla çalıştıracak. Sonra çıplak ayakla talaştan patlayıcı bir ölüm paketi fırlatacak. Ve sonra ateş ederken ahududu meme uçlarını alacak. Ve büyük bir savaşçı kitlesini yok edecek.
  Ve nasıl gıcırdıyor:
  - Anavatan komünizmine şan!
  Augustine kılıçlarla bir "yelpaze" tekniği uyguladı ve birçok Polonyalıyı kesti. Sonra yakut meme ucundan şimşek çaktı ve bütün bir paralı asker taburunu kavurdu. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ölümcül bir saldırı yaptı.
  Ve kıkırdadı:
  - Harika zaferlerim için!
  Svetlana ayrıca rakiplerini cesurca kesiyor. Ve kılıçlı bir kaplumbağa da dahil olmak üzere dövüş teknikleri yürütüyor. Ve sonra çıplak topuğuyla bir patlayıcı pakete teslim olacak. Ve sonra çilek meme uçlarından sermaye yıkımının nasıl serbest bırakılacağı. Ve bir grup Polonyalıyı ezin.
  Ve kükreme:
  - Benim kutsal komünizmim!
  Büyük bir diklikle görüldüğü gibi savaşçı. Ve düşmanları baltayla yakacak odun gibi keser. İnanılmaz güzellik.
  Bir çiftçi toprağı gevşetir gibi dört kız bu orduyu parçaladı.
  Oleg Rybachenko, Polonyalılarla savaşırken, stratejilerden ve alternatif tarihlerden birini daha hatırladı.
  İçinde Napolyon Bonapart, Rusya'ya yürümeyi reddetti. Sebep - Yenilgiden korkan Birinci İskender, zengin hediyeler, ebedi dostluk vaadi ve hatta yalnızca kıta ablukasına uymak için değil, aynı zamanda Fransa'ya büyük miktarda ekmek, kenevir ve tereyağı göndermek için bir anlaşma bile gönderdi. .
  Napolyon, işgal için bir sebep olmadığını görünce biraz yumuşadı. Ayrıca Birinci İskender, Fransa'nın Konstantinopolis'i almasına hiç aldırış etmediğini söyledi. Napolyon bununla iyiydi.
  Bonapart, Türkiye'ye karşı bir kampanya başlattı. Açıkçası, bu onun için bir rakip değil. Fransızlar, özellikle Rus ordusu neredeyse tüm savaşa hazır birimleri öğütmeyi başardığından, arazi, iletişim ve bitlerin gerilmesi Türk birliklerinden daha fazla engellendi.
  Napolyon Konstantinopolis'e, ya da Türkler İstanbul'a girdi. Ardından Osmanlı İmparatorluğu'nu fetheden birkaç sefer düzenledi. Mısır'ın yeniden işgali dahil. Ve sonra Kuzey Afrika'da ilerlemeye devam ediyor. Ve Orta Doğu'da. Ve böylece Nil'den Sudan'a kadar ve giderek daha fazla toprak fethederek.
  Ancak bu zaman aldı ve Rusya'ya karşı yürütülen kampanya ertelenmeye devam etti.
  Ta ki Birinci İskender 1825'te ölene kadar. Decembrists'in darbe girişimi, Napolyon'un bir istila başlatmasının nedeniydi. Napolyon arsenikle zehirlenmemişti ve hala güçlüydü. Zaten üç oğlu vardı ve hanedan güçlendi.
  Nikolaev II yönetimindeki Rusya savaşa hazır değildi. Birçok komutan zaten mezarda. Ve insanlar otokrasiden memnun değiller. Ve Napolyon'un birlikleri daha çoktur.
  Ve Rusya için birkaç başarısız savaştan sonra, Napolyon Moskova'yı aldı ve St.Petersburg'a yaklaştı ...
  Ve sonra Rusya, elbette düşmüşlerin inişiyle işgalden kurtuldu. Ve Oleg Rybachenko, kızlarla birlikte çok cesur ve güçlü cadılar.
  Napolyon yenildi, Rusya'dan kaçtı. Ancak imparatorluğu çökmedi. Rusya'da, Napolyon tarafından Serfliğin kaldırılmasının neden olduğu bir köylü ayaklanması başladığından beri.
  Ve bastırılırken Avrupa'ya gitmediler. Nihayetinde, Rusya'da serfliğin kaldırılması gerekiyordu.
  Sonra ne oldu, Oleg Rybachenko bakmadı. Her durumda, zafer kazanılır.
  Ve şimdi Polonyalıları yendiler ve onları Brest'ten uzaklaştırdılar. Büyük zafer!
  Ama bu yeterli değil. Ana tehdit İsveçlilerden geliyor. Ve Rus birlikleri Riga'yı kuşatmak üzere.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, Rus ordusuna koşar. Titreşirken çıplak topukları.
  Margarita gülümseyerek şunları söyledi:
  - Sen ve ben ebedi çocuklarız ... Çok romantik!
  Oleg buna katıldı:
  - Evet, çok romantik. Gerçekten de, bir çocuk olarak, hemen içimde bir enerji ve neşe dalgası hissettim. Genç bir vücut ve hatta bir süpermen. Ve hiçbir endişeniz ve sorununuz yokmuş gibi hissedersiniz!
  Margarita daha yükseğe sıçradı, çıplak topuğuyla bir tümseği devirdi ve şunları kaydetti:
  - Hiç sorun değil!
  Oleg daha ileri koşarak şunları kaydetti:
  - Vücut olarak erkek olduğunda iyi olan şey bu. Herhangi bir şakayı, herhangi bir bayağılığı, kesinlikle herhangi bir aptallığı ağzından kaçırabilirsin ve herkes sadece güler. Ve kimse senin aptal olduğunu düşünmeyecek.
  Margarita kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Belki ... Her ne kadar ebedi bir kız olmak can sıkıcı olsa da. Bir erkek için daha kolay, ama benim için değil!
  Oleg kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Hiçbir şey, biz ölümsüzüz. Er ya da geç geleceğe kadar yaşayacağız ve bedenlerimizi orada nasıl değiştireceğimizi öğreneceğiz!
  Margarita buna katıldı:
  - Hadi öğrenelim. Ve bir erkek kadın olabilir ve bir kadın da erkek olabilir!
  Oleg onayladı:
  - Ve cinsel azınlıklarla ilgili hiçbir sorun olmayacak!
  Yolda ölümsüz çocuklar bir İsveç müfrezesine rastladılar. Oğlan ve kız onları fazla tören yapmadan doğradı. Son derece kolaydı.
  Ve koştular.
  Ölümsüz çocuklar, çıplak, yuvarlak topuklarını göstererek koşarlar. Ve yine konuşuyorlar.
  Terminatör Çocuk diyor ki:
  - Burada "Highlander" filminde ölümsüzlüğün kazanıldığı bir bölüm de vardı. Ve beş yüz yıl yaşamak kesinlikle harika. Bazıları daha uzun yaşadı...
  Margarita Magnitnaya kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - Ve ruhu nasıl aşırı yüklüyor? Yüzyılların hatırası!
  Oleg Rybachenko kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Aşırı yükler ... Büyük ölçüde gerçekten! Ama bir çocuğun vücudundaysanız, o zaman her şeyi çok daha kolay algılarsınız!
  Margarita gülerek şunları kaydetti:
  - Burada bu kadar insanı öldürüyorsunuz ve bunu bir bilgisayar oyunu gibi algılıyorsunuz. Acı yok, şok yok, utanç yok!
  Oleg kıkırdadı ve kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - Evet, gerçekten de çıplak, çocuksu ayaklarım kan birikintilerine çarpıyor ve bu iyi ve eğlenceli!
  Oğlan, ayazda güzel ayaklarının bıraktığı zarif izlere baktı. Ve bir süs gibi göründüğüne dikkat edilmelidir. Ve uzun yıllardır bir çocuktur. Ve bu harika. Her zaman iyi bir ruh hali. Süpermen'in bedeni, ebedi çocuğun ruh halini ve zihniyetini etkiler.
  Oleg Rybachenko, hareket halindeyken beste yaparak aldı ve şarkı söyledi;
  Gezegen, Rusya'nın büyüklüğünü tanıyor,
  Ve düşmanlar dizlerinin üzerine çökecek ...
  Cennetin enginliğini kolayca inşa edeceğiz,
  İnsanların ve büyük nesillerin şanı için!
  
  Anavatan sonsuza dek birleşsin,
  Dünyanın üzerinde güneş gibi parlıyor Rusya ...
  Kerubiler çelikten kılıçlarla kırbaçlıyor,
  Ve Çar Nicholas harika bir mesih gibidir!
  
  Vatanı inan güzelleştireceğiz,
  Dünyanın üzerinde üç renkli bir bayrak direği parlayacak...
  Ne de olsa Ruslarla savaşmak tehlikeli,
  Ve büyük saygı görecek, inan bana, Cain değil!
  
  İşte elmas gibi parıldayan kılıçlarımız,
  Faşistler ve diğerleri oyun oynarken hacklenerek öldürülecekler...
  Ve armalar parlak altınla parlayacak,
  Hep birlikte, hem Ruslar hem de Belaruslular!
  
  Anavatan adına, sınırsız güneş,
  Parlak ışınları dünyanın üzerinde uçar...
  Rusya'nın cehennemden kurtulacağına inanıyorum,
  Ve Svarog en büyük idol olacak!
  
  İşte ülkemiz dünyanın en büyüğü,
  Ve tüm dünyada daha güzel kimse yok ...
  Sınırsız, güçlü Rusya adına,
  Bütün nesil Rus mutluluğuna izin verin!
  
  Düşman yenileceğini bilmez,
  Rus süngüleriyle parçalanacak ...
  Yakında vahşi manzaralar açacağız,
  Ve cennet ve dünya yiğit bir güç olacak!
  
  İki başlı kartalımız gezegenin üzerinde süzülüyor,
  Tüm yol evrenin ihtişamına işaret ediyor ...
  Burada söylenen şiirlerdeki kahramanlığı bilin,
  Savaşçılar savaşlarında değişmez!
  
  Hem Maria'ya hem de Lada'ya büyük saygı duyuyoruz.
  Perun ve Svarog ve Rab İsa...
  İnan bana, insanlara kurtuluş getiriyorsun ...
  Boş olan kese nimetlerle dolacak!
  
  Rusya adına, güzel canım,
  Kar incileri, kristal zümrütler nerede...
  Ukraynalı, Tatar ve Ruslarımızın birleştiği yerde,
  Ve insanların sinirleri dökme çelik gibidir!
  
  Kısacası, ejderha başkanı kestiğimizde,
  Rusya'da büyük çarlar dönemi gelecek ...
  Ve düzen olacak, inan çok şanlı bir yenisi,
  Cesur serçe olan herkes kartal olur!
  . BÖLÜM 1
  Riga'ya yapılan saldırı, tüm kuzey şirketi için belirleyici bir öneme sahipti. Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana, Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova'ya katıldı.
  Ve çok gösterişliydi.
  Çekimlere dikkat etmeyen Oleg Rybachenko - ölümsüzleri vurmuyorlar, duvara tırmandı. Değirmeni kılıçlarla geçirdi.
  Bir grup İsveçliyi kesti ve sonra çocukların bacaklarının çıplak parmaklarıyla ölümcül bir ölüm hediyesi fırlattı.
  Bir grup rakibi parçaladı ve kükredi:
  - Kraliyet tacıyla komünizm çağına şeref!
  Ondan sonra terminatör çocuk onu alıp ıslık çalacak. Ve İskandinavya savaşçılarının başlarına karga bulutları düşecek.
  Margarita Korshunova ayrıca İsveç askerlerini de keser. Ve İskandinavya savaşçılarının önünü kesen bir pikap tutuyor. Ve kız çıplak topuğuyla düşmana bir yıkım hediyesi göndererek vurur.
  Sonra kükredi:
  - Yeni Ari komünizmine şeref!
  Ve kız şimşek çakarken onu göbekten alacak ... Böylece bir sürü İsveçli yanacak.
  Sonra çocuklar koro halinde ıslık çalacak ve İsveçlilerin başlarına binlerce karga düşecek.
  Çıplak ayak parmaklarıyla rakiplerini doğrayan ve iğneler atan Natasha, cıvıldadı:
  - Büyük Rusya'ya şan!
  Ve kırmızı meme ucundan ölümcül bir şimşek nasıl serbest bırakılır. Ve bütün bir İsveç taburu yanacak.
  Çıplak ayak parmaklarıyla düşmanları yere seren ve el bombaları atan Zoya tısladı:
  - Rusya'nın büyüklüğü için!
  Ve ahududu meme ucundan, sanki çok ölümcül bir şeyle patlıyormuş gibi. Ve rakiplerinizi ezin.
  Augustina ayrıca aşırı derecede saldırganlıkla savaşır. Rakipleri ezer ve yakut meme uçlarından ölümcül yıldırım deşarjları gönderir. Ve çıplak topuğuyla, düşmanları paramparça eden patlayıcı bir talaş paketine teslim olacak.
  Sonra, dediği gibi:
  - Evrendeki komünizm için!
  Ve göbekten yıldırım sürecek!
  Bu bir kız - tüm kızlar için bir kız!
  Svetlana da savaşır. Ve düşmanları iki kılıçla da keser. Onunla uzarlar, bir vuruşta düzinelerce insanı biçerler. Ve sonra kız, çıplak ayak parmaklarıyla başka bir ölümcül ölüm armağanı fırlatır ve rakiplerini paramparça eder. Ve onun çilekli meme uçları nasıl yıkıcı ve taklit edilemez bir şey bırakacak?
  Svetlana bağırır:
  - Komünizmin Aryan fikirleri için!
  Ve göbekten, bir dizi katil yıldırımın nasıl serbest bırakılacağı. Bu bir kız - bütün kızlar, kızım!
  Oleg Rybachenko savaşmaya devam ediyor. Oğlan kılıçlarla saldırıyor, çıplak ayak parmaklarıyla disk fırlatıyor ve ıslık çalıyor. Kalp krizi geçiren kuzgunlar, rakiplerini iyice yere serer ve en ufak bir kurtuluş şansı vermez.
  Ve çocuk şarkı söylüyor:
  - Alanlarınızı seviyorum,
  Ormanlarınızı ve dağlarınızı seviyorum!
  Cennet ve dünya ve benim rolüm!
  Margarita, İsveçlileri doğradı ve çıplak ayaklarıyla ölüm paketleri fırlattı ve rakiplerini kesti:
  - Güneş ülkenin üzerinde parlıyor ...
  Onurlandırmak...
  Yerli bir ülkeniz var -
  Dünyadaki her şey!
  Ve kız yine ıslık çalacak ve yok etmenin ölümcül armağanları düşmanların üzerine düşecek.
  Elbette Riga kolayca alındı. Bu da çok güzeldi. Şehir neredeyse anında ele geçirildi.
  Ve Alexei Mihayloviç'in çarlık Rusyası zahmetsizce kazandı. Ama savaş henüz bitmedi.
  Rus birliklerinin İsveçlileri diğer topraklardan kovması gerekiyor. Ruslar, Derpt'i kendi başlarına ve askerlerin yardımı olmadan aldı. Ancak Revel çok daha ciddi ve bu durumda İsveçliler ona deniz yoluyla yardım ediyor.
  Yani ünlü altılının görevi bitmedi. Ve Revel'e saldırmaya giderler.
  Oleg Rybachenko İsveçlileri kılıçla kesti. Aynı zamanda çıplak, çocuksu ayakları ölüm hediyeleri fırlatarak Rusya'nın düşmanlarını yok etti. Havalı çocuk mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İsveçlileri öldürmek garip. İyi insanlar ve müreffeh bir ülke!
  İskandinavya savaşçılarını doğrayan ve savaşçıları parçalayan, çıplak ayaklarıyla disk fırlatan Margarita şunları kaydetti:
  - Evet, İsveçlilere böyle davranmak çok çirkin. Bazı açılardan bu, tarihsel stratejileri anımsatıyor. İki yol vardır: savaşmak ya da yeryüzünde bir cennet inşa etmek. Seçime bağlı olarak görevler alırsınız. Dedikleri gibi, askeri bir görevde bir cennet inşa etmek daha zor olacak!
  Oleg Rybachenko, bir İsveçli kitlesini uzun kılıçlarının bir dalgasıyla kesti ve başını olumsuz anlamda salladı:
  - Bu da söylemenin başka bir yolu. "Kleopatra" oyununda askeri görevlerde kural olarak birayla ilgili bir sorun olmadığını fark ettim. Ve barış zamanlarında sadece arpa taşınabilir ve bu da sorun yaratır.
  Margarita bir pikap tuttu, rakiplerini kesti ve dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Nehirler, denizler, boğazlar... Ne çok zarar veriyorlar!
  Oleg Rybachenko çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir talaş torbası fırlattı ve şarkı söyledi:
  İnsanları öldüren bira değil! Su insanı öldürür!
  Terminatör çocuk, aslında, Conan ile ilgili bir çizgi filmdeki bir çocuk gibi harika.
  Ve yine ıslık çalarak İsveçlilerin üzerine kargaları indiriyor.
  Rakiplerini doğrayan ve dişlerini gösteren, değirmeni tutan Natasha agresif bir şekilde sırıttı. İşte o, ne harika bir savaşçı. Ve işte çıplak ayak parmakları, İskandinavya savaşçılarını küçük parçalara ayıran, ölümcül güç içeren patlayıcı bir paket fırlatırken.
  Kızıl meme uçlarından gelen kız şimşek gönderecek. Birkaç yüz İsveçliyi yakın ve mırıldanın:
  - En büyük komünizm çağı gelecek!
  Ve sonra, dilin gösterdiği gibi. Bu bir kız, içindeki en yüksek sınıf.
  Zoya ayrıca düşmanları da keser. Onlara bir şans vermiyor. Ve bir kelebek kılıçlı bir resepsiyon düzenler. Rakiplerin önünü keser, düzinelerce İsveçliyi yarıp geçer. Ve sonra, çıplak ayaklarla, patlayıcı bir talaş paketi fırlatacak. Düşmanları yırtacak ve cıvıldayacak:
  - Çarların ve kazananların büyük Rusya'sına şan!
  Ve ahududu emziğinden ölüm armağanını ve yıkımın atarcasını salacak.
  Burada Augustine de savaşıyor - ekstra sınıftan bir dövüş kızı. Burada onu alacak ve çıplak topuğuyla düşmana patlayıcılarla bezelye fırlatacak. Düşmanlarınızı parçalara ayırın.
  Ve sonra şimşek gibi yakut meme uçlarından. Ve düşmanları yere yakın.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağır:
  - Komünizmin Anavatanına şan!
  Svetlana da büyük bir şevkle savaşıyor. Ve düşmanları vahşi bir çılgınlık ve öfkeyle keser. Ve çıplak ayak parmaklarıyla, İsveçli kalabalığı parçalayan bir kömür bombası fırlatır. Ve sonra çilek meme uçları şimşek salacak. Ve bir tabur İskandinav savaşçısını yakacaklar. İşte bir kız, saf bir cadı ve bir terminatör.
  Svetlana şarkı söyledi:
  - Ben yedi denizin büyük savaşçısıyım,
  Ve harika şarkı söylüyorum - bir bülbül gibi!
  Ve yüksek sesle gülün.
  Revel bir patlama ile düştü.
  Ve İsveçliler yenildi. Ancak nihayet bir yer edinmek için Narva ve Vyborg'u da almak gerekiyor.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova ve cadı kızlardan oluşan bir ekip Narva'ya saldırır.
  Ve gerçek kahramanlar gibi savaşırlar. Çocuk gibi görünseler de. Ve cadı kızlar, insanlar o kadar uzun yaşamayacak kadar yaşlı olmalarına rağmen yaklaşık yirmi yaşında görünüyorlar.
  Oleg Rybachenko İsveçlileri kılıçla mürekkepbalığı tekniğiyle duvara kesti. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir el bombası fırlatarak İsveçlileri paramparça etti. Bundan sonra, geleneğe göre çocuk, İskandinavya askerlerine kargaları başlarına devirerek ıslık çalacak.
  Oleg şarkı söyledi:
  - Ve kaynayan karanlık, kötü canavarların ülkesine uçtu!
  Ve çocuk yine tüm değirmeni kılıçlarla geçirdi. Ve böylece rakipleri eziyor ve kelimenin tam anlamıyla yok ediyor.
  Margarita da dev gibi doğranır. Kız kılıçlarını son hızla savurdu. Ve çıplak topuğuyla ölüm armağanına boyun eğecek. Ve İsveçlileri acımadan veya şüphe duymadan yok eder.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Hareketli komünizm olacak, faşizm bir anda yıkılacak!
  Oleg Rybachenko, İsveçlileri doğrayan bir semaver resepsiyonu düzenledi ve şunları kaydetti:
  - Faşizmi bir anda yok edin!
  Mücadele giderek daha kontrol edilemez hale geldi.
  Özellikle Natasha, her biri aynı anda yüzlerce İsveçliyi yok eden çıplak ayak parmaklarıyla yıldızlar atmaya başladığında. Ve zaten kırmızı meme uçlarından şimşek çakarsa ve rakipleri yakarsa.
  Kız kıkırdadı:
  - Ben dünyanın en güçlüsüyüm, tuvaletteki bütün düşmanları öldüreceğim!
  Düşmana ateş eden Zoya ciyakladı:
  - Komünizme şeref!
  Ve çıplak ayaklarla, en yıkıcı güç olan ölümcül bir el bombası nasıl fırlatılır.
  Ve o süper bir kız. Kızıl meme ucundan en çılgın ve çılgın şimşek çakıyor.
  İsveçlileri doğrayan ve rakipleri parçalara ayıran Augustine inledi:
  - Daha iyisi için değişim için!
  Ve çıplak ayaklarla, ölümcül bir patlayıcı talaş paketi nasıl fırlatılır. Ve rakipleri parçala.
  Ve yakut meme uçlarından sonra, yıkıcı şimşeklerin boşalması ve yok olma nasıl yenik düşecek.
  Düşmanı kılıçlarıyla parçalayan ve çıplak topuğuyla bir el bombasına yenik düşen Svetlana cıvıldadı:
  - Komünizm için!
  Ve bir çilek memesinden öyle öldürücü bir şey salacak ki bütün şeytanlar hasta olacak.
  Kızlar, söylemeliyim ki, güç ve esasla denediler ve Narva düştü ...
  Ve Vyborg hücum ediyor, agresif bir ekip. Hangi ve deniz diz boyu.
  İsveçlileri şehir duvarında kesen Oleg Rybachenko, E serisinin Alman tanklarının savaştığı AI'yı hatırladı.
  Rommel'in takviye kuvvetlerini biraz daha erken alması ve İtalyan ve Alman birlikleri üzerinde tam güç alması nedeniyle tarihin akışı orada biraz değişti. Ve Cezayir'deki Amerikan birliklerine ezici bir darbe indirmeyi başardı. Amerika Birleşik Devletleri'nin yenilgisi tamamlandı, yüz elli binden fazla asker esir alındı. Roosevelt o kadar şok olmuştu ki Nazilere hemen ateşkes teklif etti. Kabul ettiler tabii. Pekala, Churchill anlaşılır bir şekilde Amerika'sız savaşmak istemedi ve ateşi de bir süreliğine kesti.
  Müttefikler savaşı dondurmayı kabul ettiler, ancak bir şartla: Almanlar, Yahudi sorununun nihai çözümünü dondurdu.
  Yeni güçlere ihtiyaç duyan Hitler, her şeyi vaat etmeye hazırdı.
  Batı'daki savaş dondu ... Ve Naziler, tüm tank tümenlerini tam olarak anlamak ve saldırının başlangıcında Aslan, Fare ve Kaplan -2'yi almak için Kursk Bulge'ye yönelik saldırıyı tekrar erteledi.
  Batıda bombardıman olmaması ve petrolün yanı sıra Fransız, Afrika mallarından işgücü arzı, silah üretimini önemli ölçüde artırmayı mümkün kıldı.
  Ancak en son tanklar zaman aldı. Fritz onları geri döndürürken, Ağustos geldi ve Stalin saldırıya başladı. Naziler buna hazırdı. Önemli güçleri Oryol yönünde ve hatta daha fazlasını Kharkov'da yoğunlaştırdık. Çok sayıda siper ve tahkimat kazmayı başardı.
  Ek olarak, Panterler ve Kaplanlar gerçek tarihte olduğundan daha fazla atış yaptılar ve savunmada hücumda olduğundan çok daha iyiler. Özellikle dakikada on beş mermi atan mükemmel bir tank avcısı olan Panther.
  Ve alnına iki kilometre mesafeden otuz dört yumruk atmak. Böyle bir "Panter" den saklanmayın ...
  Dahası, Almanlar aşağı yukarı keşif yapmayı ve saldırı için planlar almayı başardılar. Evet, prensipte Rusların nasıl saldıracağı ve nereye saldıracağı belli. Kharkov ve Belgorod'a - Donbass'ı ve Oryol çıkıntısını yeniden ele geçirmek için.
  Naziler, Fransa ve Balkanlar'dan ek kuvvetler getirerek bunların yerine İtalyan ve Bulgar birimlerini getirdi. Ve sıkı bir savunmada almak ve karşılık vermek için yeterli sayıda tümen toplayabildiler.
  Ve sonbaharın sonlarında, hem "Maus" hem de "Aslan", "Kaplan" -2 nihayet cephede göründü. Ve ayrıca "Panther" -2, ancak aynı silahla, ancak daha zırhlı olarak basitleştirildi.
  Ancak yeni tanklar özellikle kış koşullarında kendini göstermedi. Özellikle ulaşım sorunu olan "Maus" ve ulaşım büyük zorluklarla ilişkilendirilmektedir. Evet, "Aslan", araba pek iyi değil. Üstelik sekiz yüz beygir gücündeki bir motor, doksan ton için oldukça zayıf. Ve "Tiger" -2 problemleriyle. Tanklar bozulur ve gerçek tarihe göre biraz daha iyi sürerlerse, bunun tek nedeni alaşım elementleri sıkıntısı olmaması ve Ukrayna'daki boksit yataklarının kullanılabilmesidir.
  Bu arada, daha kaliteli bir metal olan "Tiger"-2, gerçek tarihte olduğu kadar sık kırılmadı ve zırhtan daha güçlüydü. Ve kendisini "Aslan" dan çok daha pratik gösterdi. Nominal olarak, "Aslan" daki top, yaklaşık olarak aynı namlu çıkış hızıyla 88'e karşı 105 milimetrede daha güçlüydü. Ancak pratikte bu, Almanlara hiçbir şey vermedi. Yani uzun bir mesafeden Sovyet otuz dörtlülerine girmek hala çok gerçekçi değil. Evet ve "Kaplan" -2, üç buçuk kilometreden yenilgiye uğradı. Daha fazla anlam yok - özellikle düşman hareket halindeyse, oraya varamayacaksınız.
  "Tiger" -2'deki doksan ton ağırlığındaki "Aslan" tankının, sadece kulenin alnı dışında rezervasyonda hiçbir avantajı yoktu. Ancak pratikte, 185 mm Tiger-2 oldukça yeterli ve 240 mm Lion, yalnızca kulenin daha yavaş dönmesi nedeniyle aşırıya kaçıyor. Ve neredeyse aynı motorlarla hız çok daha düşük ve daha fazla arıza var. Ve Fareler, Aslan'dan iki kat daha ağırdır ve bakır bir aktarım gerektirir ve yalnızca zırh açısından daha iyidir. Mouse'un 128 milimetrelik topu pratikte Tiger-2'ninkinden bile daha kötü. Evet, daha güçlü, ancak daha az ateş hızı ve mermi stoğu. Evet, uzaktan daha iyi vururlar ama vurmak daha zordur.
  "Fare" nin tek artısı, yanlardan nüfuz etmemesi, ancak havadan yok edilebilmesi ve hatta çevik bir otuz dört ile çarpılabilmesidir. Yani "Maus" kendini haklı çıkarmadı.
  Ancak kışın Almanlar cephelerin çökmesini önleyebildiler. Özellikle Panther'in üretimi ayda altı yüz araca yükseldi ve bu tank daha güçlü motorlar ve daha iyi bir şasi aldı ve kışın tatmin edici bir şekilde savaşabildi. Modernleştirilmiş versiyonda T-34-76'yı bile geride bırakan ve iyi bir yardımcı olabilecek T-4 de büyüdü. Üçüncü Reich'in hafif kundağı motorlu silahları güçlüydü. Alman uçağı çok etkili bir 30 mm uçak topu aldı ve Rusları ele geçirdi. En önemlisi, artık Almanlar doğu cephesinde tüm havacılığa sahipler ve bombalamada sorun yaşamadan uçak üretiminde SSCB'yi yakaladılar. Ve belki de Almanların silahlanması ve hızı daha iyi olacaktır. Ve asların daha fazla deneyimi var.
  Yani Kızıl Ordu'nun gökyüzünde hiçbir avantajı yoktu ve Almanlar karada güçlendi.
  Hitler savunmada daha temkinli davrandı. Ve şimdi Naziler aşağı yukarı geçimlerini sağlayabiliyorlardı. Savaş daha çok Birinci Dünya Savaşı'na benziyordu. Üstelik biri saldırırsa, o zaman Kızıl Ordu. Ve Hitler, gücünü korumaya ve yabancılardan ve eski Sovyet vatandaşlarından yeni tümenler oluşturmaya çalıştı.
  Ayrıca Führer, mucize bir silah için çok umutluydu ve bu nedenle şimdilik büyük saldırı eylemlerinden kaçındı. Almanlar biraz daha iyi istihbarat çalıştı. Ancak, onlar için gerçek tarihe göre daha kolaydı. Stalin oldukça inatçı olduğu ve Orel ve Kharkov'u almayı talep ettiği için. Gerçek tarihte, Ağustos ayında geri alındılar ve başka yönlere gitmeye başladılar. Ve sonra Naziler direndi ve Stalin inatla önceden planlananın yerine getirilmesini talep etti.
  Bu, Almanların savunmasını kolaylaştırdı. Kartal, Rzhev gibi bir şey oldu. Sovyet komutanlığı bir noktada inatla çarptığında. Ve Almanlar, uygulamanın gösterdiği gibi, hazır olduklarında saldırıyı yenebilirler. Üstelik batıdaki barış sayesinde Kızıl Ordu'nun güç açısından küçük bir avantajı var. Ve havada, yine Luftwaffe'nin hakimiyeti. Hangisi hem sayı hem de nitelik olarak daha güçlüdür.
  Yeni Alman 30 mm topu, bir Sovyet uçağını tek vuruşta düşürebilir ve dakikada altı yüz mermi ateşleyebilir. Elbette böyle bir güçle bir Sovyet pilotu için kolay değil. Ve niceliksel olarak üstünlük hızla Almanların yanına geçti.
  Ve tanklarda, Naziler nitelik ve güç açısından daha güçlüdür ve nicelik olarak çok da aşağı değildir. Tank üretimi hızla artıyor. Ve T-4 hem nicelik hem de nitelik olarak iyidir ve teknolojik olarak gelişmiştir, bu nedenle herkes onu üretimden çıkarmaz.
  Evet, Almanlar bu kez kışı korumayı başardılar. Felaketten kurtuldular. Stalin'in aynı yere saldırma konusundaki inatçı arzusu da dahil.
  Ayrıca, Leningrad yakınlarındaki taarruza yeterince güç sağlanmamıştı ve Almanlar onu püskürtmeyi başardı. Kızıl Ordu merkezden geçmeyi başaramadı.
  İlkbaharda Almanlar hala savunmadaydı. Stalin gerçekten yeni tanklara güveniyordu - IS-2 ve T-34-85. Eskisinden daha güçlüydüler. "Panther" -2, basit "Panther" den çok farklı değil ve küçük miktarlarda üretildi. Ancak bu tanka 88 milimetrelik yeni bir top ve 900 beygir gücünde daha güçlü bir motor takıldı.
  Şimdi elli üç ton ağırlığındaki "Panther" iki, iyi sürüş performansı ve çok iyi ön zırh aldı. Yeni dar kulenin ön kalınlığı 150 mm idi. Ve vücudun alnı 120 milimetredir. Bu, "Tiger" -2 ile karşılaştırılabilir olan çarşafların geniş eğimlerinden kaynaklanıyordu. Son tank da modernize edildi. Üzerine, kabul edilebilir sürüş performansı ve artan güvenilirlik sağlayan 1000 beygir gücünde bir motor takıldı. "Panther" -2, hatta "Panther" -3 olarak yeniden adlandırıldı. Ancak Aslan, en önemli modernizasyondan sağ çıktı. İçinde gerçekten de Porsche devrim niteliğinde bir karar verdi. Motor ve şanzıman, tankın önünde bir bloğa yerleştirildi ve taret arkaya taşındı.
  Ve "Aslan" -2, çerçeve şaftındaki tasarruf nedeniyle siluet olarak daha alçak hale geldi. Arabanın ağırlığı gözle görülür şekilde azaltıldı. 105 mm'lik bir top yerine, 100 EL namlu uzunluğuna sahip 88 mm'lik bir top yerleştirildi. Ve kule daraltıldı. Ve motor 1000 beygir oldu. Ön zırh aynı kaldı: 150 milimetrelik bir gövde, ancak büyük bir eğimle. Ancak büfe üçte bir oranında 82 milimetreden 125'e yükseldi ... Ancak tankın ağırlığı tam tersine yirmi ton azaldı.
  Yanlardan iyi korunan bir araba ve iyi sürüş performansı ile alından mükemmel bir araba olduğu ortaya çıktı.
  Ve bu tankı Sovyet arabalarını parçalayalım ...
  Artı, gökyüzünde jet Alman uçağı. Haziran ayına kadar binden fazla ME-262 gökyüzünde uçuyordu. Metalin daha kaliteli olması nedeniyle, arabalar gerçek tarihe göre çok daha az bozuldu, en iyi niteliklerini gösterdiler. Ve hız, güçlü silahlar ve hayatta kalma. SSCB, duralumin eksikliği nedeniyle Yak-3'ü yalnızca küçük miktarlarda ve ayrıca küçük miktarlarda LA-7 fırlatabilirdi.
  Almanlar şimdiye kadar havadaki üstünlüklerini korudu ve hatta artırdı. TA-152'nin Focke-Wulf çok amaçlı uçağından daha gelişmiş ve başarılı olduğu ortaya çıktı. Ve Yu-488, dünyanın en iyi dört motorlu pervaneli bombardıman uçağı olduğunu kanıtladı. Ancak Arado serisinin jet makineleri de vardı.
  Evet, Kızıl Ordu kıskanılacak bir şey değil.
  Ancak şimdilik Almanlar hala savunmada. Hitler, E serisi için tank yapısını yeniden inşa etmek istiyor ... Ve burada, elbette, her şeyden önce, bu E-50 tankı. Führer, bu makinenin her taraftan mükemmel bir korumaya sahip olmasını istiyor. Ve silahlar zirvede ve sürüş performansı. Ve böyle bir tank olmasa da saldırmanın bir anlamı yok.
  Yani Fritz savunmadayken. Yaz aylarında Stalin, Smolensk yönünde ilerleme emri verdi. Şiddetli çatışmalar sonbaharın sonlarına kadar sürdü, Kızıl Ordu yalnızca on beş kilometre ilerleyebildi. Stalin öfkeliydi. Ağustos ayında güneyde ilerleme girişimi de başarısız oldu. Kışın, Sovyet birlikleri Almanları güç için tekrar denedi, ancak başarılı olamadı.
  Ve Mayıs 1945'te Naziler nihayet kendilerine saldırmaya başladılar ... Ama onlar da başarıya ulaşamadı. Kızıl Ordu'nun mevzilerine sadece biraz sıkıştılar ...
  Konumsal yıpratma savaşı dönemi başladı. Mart 1953'e kadar cephe hattı aktif değildi. Ancak Stalin'in ölümünden sonra Naziler canlandı ve güney kanadında saldırıya geçti. Beria'nın tutuklanması ve iktidar mücadelesi, Nazilerin Kafkasya'yı ele geçirmesine yol açtı, başarı aynı zamanda Türkiye'nin de yanlarında savaşa girmesiyle kolaylaştırıldı.
  1954'te Wehrmacht, Moskova'ya ilerlemeye çalıştı. Ancak jet uçağı ve güçlü savunma kullanan Kızıl Ordu saldırıyı püskürtmeyi başardı. Ertesi yıl, 1955, Naziler tekrar saldırmak istediler ve tüm güçlerini attılar ... Ama yine Kızıl Ordu saldırıyı püskürttü. 1956 yılı da geldi. Ve yine Kızıl Ordu tarafından püskürtülen Moskova'ya yönelik Nazi saldırısı.
  Hitler inatla savaşı sürdürdü. Ancak 1 Mayıs 1957'de altmış sekiz yaşındayken Führer bir uçakta uçarken düştü. Acımasız felaket.
  Üçüncü Reich savaştan çıktı .... Nükleer silahlara sahip olan ABD ve İngiltere, her iki tarafı da müzakerelere soktu.
  Sonunda barış imzalandı. Almanlar ele geçirmeyi başardıklarını aldılar... Ve SSCB çok şey kaybetti... Stalin'den sonra Kruşçev SSCB'de iktidarı ele geçirdi. Ancak Shelepin ondan sonra iktidara geldi. Ve Shelepin, Üçüncü Reich'te Hitler'in soyundan gelenlerin katılımı da dahil olmak üzere bir iç savaşın başlaması gerçeğinden yararlanarak bir intikam savaşı başlattı.
  Oleg Rybachenko ve cadı kızlardan oluşan bir ekip buna katıldı, ama bu başka bir hikaye. Ve tabii ki Üçüncü Reich paramparça oldu.
  Vyborg da buraya nasıl alındı ... Ardından İsveçlilerle krallarının da katıldığı son savaş geldi.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova kılıçlarla kestiler ve çıplak ayaklarıyla el bombaları attılar.
  Kılıçlarla en sevdiği yel değirmeninin yanından geçen çocuk homurdandı:
  - Tüm gezegende komünizm için!
  Kız ayrıca kılıçlı bir kelebek yaptı ve doğruladı:
  - Lenin'in haklı olduğunu çocuklar bile biliyor!
  Natasha ve ekibi de aynısını yaptı. Ve çıplak, yontulmuş bacaklarını kullandılar ve kızıl meme uçlarından şimşek çaktı. Kızlar çok kavgacı ve son derece havalılar.
  Natasha bile şunları söyledi:
  - Cehennemde herkes kötü ... Sadece cehennem olmadan sıkıcı!
  Ve göbekten gelen kız nabız gibi geliyor.
  Ve sonra altı tanesi nasıl ıslık çalınır.
  Ve binlerce karga İsveçlilerin üzerine düşerek kafalarına ve miğferlerine yumruk atıyor.
  Ancak Oleg Rybachenko çıplak ayak parmaklarıyla bir parça antimadde fırlattı. Ve tabii ki kralla birlikte bütün bir İsveç birlikleri alayı yok edildi.
  Rus silahları için bir başka yankılanan zafer.
  Ve İsveç savaştan çekildi. Evet, Rus askerleri hetman'ı yatıştırdı. Artık Varşova'ya gidebilirsiniz. Ve ayrıca Krakow'a.
  Oleg Rybachenko ve ekibi elbette ön planda. Şimdi, özellikle kral öldürüldüğünde, Rus Çarı Alexei Mihayloviç'i tahta çıkarmak için bir fırsat var.
  Ve Rus ordusu muzaffer bir şekilde yürüyerek kendi kendine gidiyor.
  Oleg Rybachenko avaz avaz şarkı söyledi:
  - Komünizm çağına ve Rus çarlığına şeref!
  Margaret bağırdı:
  - Kahramanlığa zafer!
  Ve böylece adamlar, Polonya ordusunun yüksek duvarların arkasına sığındığı Varşova'ya saldırmaya gitti.
  Oleg Rybachenko, Polonyalıları doğradı ve parçalanmış et haline getirdi. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül güçte el bombaları fırlattı.
  O sırada çocuk bağırdı:
  - Komünizm çağına şeref, tüm kahramanlara şeref!
  Ve terminatör çocuğun nasıl ıslık çalacağını. Ve yine kargalar Polonyalıların başlarına düşecek.
  Margarita, rakiplerini bir değirmenle ve çıplak, çocuksu bacaklarıyla parçalara ayırıyor, patlayıcı talaş paketleri fırlatıyor ve düşmanları kırıyor. Ve savaşçı ciyakladı:
  - Çarlık çağına şan! Ve komünizmin Rus çarları!
  Bir erkek ve bir kız çok hırçın bir şekilde Varşova'ya saldırdı.
  Ve şimdi Natasha tüm çılgın ve öfkeli gücüyle savaşıyor. Ve kırmızı göğüs uçları şimşek çakıyor.
  Ve çıplak, yontulmuş bacaklar, kömürlerden muazzam güçte el bombaları fırlatır. Ve kız kükredi:
  - Ah, komünizm, komünizm, komünizm!
  Ve çıplak topuğuyla ölüm armağanına boyun eğecek.
  Zoya da tarif edilemez bir öfkeyle savaşır. Ve nasıl serin bir yel değirmeni alacak. Ve bacaklarının çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle, rakiplerini paramparça eden bir el bombası fırlatacak. Ve sonra ahududu meme uçlarından bir pulsarla yenik düşecek ve düşmanı yakacak.
  Bütün bir Polonyalı alayı, sandıktan salınan güçlü bir hediyeden yandı.
  Ve işte Augustine şiddetli bir savaşta. Kız panter gibi dövüşüyor. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir el bombası fırlatır. Ve yakut meme uçlarından şimşek çakıyor. Ve düşmanları vurmak. Ve aynı anda tüm rafları anında yakar.
  Ve yine de şarkı söylüyor:
  - Rusya'ya şeref! Büyük zafer!
  Ve yine göbekten bir atarca gibi iç çekiyor ve herkesi yakacak.
  Ve işte kavga ve Svetlana. O çok savaş kalibreli ve şiddetli patlamaları olan bir kız. Ve şimdi çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir el bombası alıp fırlatacak.
  Ve çilek meme uçlarından öldürücü atarcalar, basamaklı, muazzam güç nasıl salınır. Ve kükreme:
  - Komünizm ve çarlığın Anavatanına şan!
  Ve şimdi Varşova da düştü ... Rus birlikleri Polonya'yı işgal etti ve Krakow'a gitti.
  Oleg Rybachenko ve Margarita bu şehre yapılan saldırıya katılıyor. Bu sefer zaten Natasha'sızlar. Cadı kızlardan oluşan bir ekip farklı bir görevde. Ancak bu kez savaşması uzun sürmedi. Ve böylece ölümsüz çocuklar, Rus bayrağını merkez kuleye diktiler. Çok etkileyici bir zafer.
  Ve çocuklar bir ağızdan şarkı söylediler:
  dünyanın en akıllısı kim
  Büyük Çar Alexei!
  Böylece, Sibirya'ya doğru düzgün bir şekilde ilerlemiş olan Rusya, Baltık devletlerini ve Polonya'yı aldı ve fethetti.
  Eh, bunlar zaten iyi yakalamalar. Stenka Razin'in ayaklanması olmadı. Çarlık Rusyası da Alexei Mihayloviç yönetiminde Türkiye ile savaştı.
  Ve sonra Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova kendilerini ayırt ettiler ... Tüm kahramanlık ve mükemmel dayanıklılıkla savaştılar.
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları attılar ve ıslık çalarak Türklerin başlarına kuş düşürdüler. Hem oğlan hem de kız süper güçlerini gösterdi.
  Öyle muhteşem savaşçılardı ki, en yüksek sınıf ve sadece süper.
  Türkiye Balkanlar'da yenildi, Kırım'ı ve daha birçok toprağı Rusya'ya bıraktı.
  Çatışmanın ortasında, Natasha ve cadı arkadaşları tekrar geldi. Bunu da Türkler için ayarladılar. Birçoğu öldürüldü ve birçoğu sakat kaldı.
  Natasha kırmızı meme ucundan şimşek çaktı. Bütün bir Türk tümenini yaktı.
  Ve sonra Zoya ayrıca kıpkırmızı bir nipelden bir pulsar fırlattı ve aynı anda bir düzine Türk gemisini su bastı ve yaktı.
  Yakut nipellerinden Augustina lupanula. Ve amiral gemisi de dahil olmak üzere Osmanlı İmparatorluğu'nun bir düzine gemisini teslim etti.
  Svetlana da çilekli meme uçlarından yıkıcı unsurlarla delinmiş. Birçok rakibi yok etti. Ve cıvıldadı:
  - Kraliyet ve en büyük imparatorluk için!
  Böylece Konstantinopolis alındı. Osmanlı İmparatorluğu çöktü. Ve şimdi Rusya, düşmüşlerin yardımı olmadan onu fethedebilir.
  Evet ve Alexei Mihayloviç'in oğlu Büyük Peter'in de en azından bir şeyler yapması için verilmesi gerekiyor.
  Oleg Rybachenko ve ekibi büyük bir zaferle döndü.
  
  Darth Vader ve Üçüncü Reich
  Darth Vader, bir savaş yıldız gemisiyle Britanya toprakları üzerinde geziniyordu. İngiliz uçakları hemen üzerine düştü. Savaş yıldız gemisi onları lascannon ateşiyle karşıladı. Bu bir amiral gemisi savaş gemisi, etkileyici bir güç. Bilgisayar güdümlü silahları, Britanya'nın savaş uçakları ve bombardıman uçakları tarafından kolayca yakıldı. Ve İngiliz uçaksavar silahları ve çeşitli kalibrelerdeki silahlar, uzay savaş gemisinin alaşımlı zırhını delemedi. Sonuçta, bu metal titanyumdan birkaç yüz kat daha güçlüdür. Ve bu kalınlıktaki zırh, atom bombasıyla bile alınamaz.
  Darth Vader, yakındaki tüm uçakları imha ederek Londra'nın hükümet mahallesine saldırma emri verdi.
  Churchill ve tüm hükümeti, hiperplazmik dalganın akışıyla öldürüldü. Hiç şansları yoktu. Tek bir sığınak bundan kurtulamaz.
  Parlamento da telef oldu.
  Darth Vader gakladı:
  "Sith'in intikamı alınsın!"
  Ve mekanik yumruğunu panele indirdi. Canavar Britanya'yı vurdu. Sadece direnmeye cesaret ettiği için ülkeyi ezdi.
  Dahası, Darth Vader okyanusa bir imha bombası attı, bu da büyük bir dalga yükseltti ve sahili Nazilerin işgalinden koruyan İngiliz Donanmasının birçok gemisini batırdı.
  Ve bundan sonra, yıldız gemisi hızlandı ve tekrar paralel evrenine atlayarak uzay imparatorluğunun despotizmini ezmeye çalışan isyancılarla şiddetli bir savaşa devam etti.
  Hangisi doğru, imparatorluk mu yoksa isyancılar mı tartışmalı bir konu. Belki de galaksideki birleşik yönetim kaostan daha iyidir. Ancak imparatorluğun acımasız zulmü ve Palpatine'in hizmetkarları kalpleri bu güçten uzaklaştırdı.
  Ve şimdi İngiltere'nin başı kesildi ve başka bir yırtıcı olan Üçüncü Reich, kaosu kullanarak birlikleri indirdi ve Metropolis'i ele geçirdi.
  Uzayın etkisiyle şok olan İngiltere, amiral gemisi savaş gemisi, görünüşe göre onu Üçüncü Reich'in gizli silahı zannetti ve neredeyse hiç savaşmadan teslim oldu. Kolonileri ve hakimiyetleri Hitler'in otoritesini tanıdı.
  Üçüncü Reich muazzam kaynaklar, bir filo ve sömürge birlikleri aldı. Ve kuklalarını İngiltere'ye yerleştirerek savaş için büyük fırsatlar.
  Ancak şu ana kadar Hitler SSCB'ye gitmedi. Üçüncü Reich'ın otoritesini tanıyan Kanada şahsında Amerika kıtasında bir köprübaşı aldı ve Amerika Birleşik Devletleri'ni ele geçirmeye karar verdi.
  Neden SSCB değil? Pekala, Rusya zaten büyük bir ordu ve birçok tank ve uçakla bir kara savaşına aşağı yukarı hazırdı. Kırkıncı yılda yirmi binden fazla var. Ve Amerika Birleşik Devletleri'nin yalnızca yaklaşık beş yüz tankı var. Ve büyük savaş henüz hazır değilken. Ancak ekonomik potansiyeli ile savaşa hazırlanmak an meselesi.
  Ve Hitler, Amerika'ya zaman vermemeye karar verdi. Ve diğer şeylerin yanı sıra Kanada ve İngiliz tümenlerini kullanarak Japonya ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ne saldırdı.
  Böylece SSCB geçici bir erteleme aldı.
  Kırk birinci yıl, Amerika ile savaş yılıydı. Yankiler elbette hazır değiller, ciddi tankları yok. Ama oldukça fazla sayıda küçük silah. Ve büyük bir nüfus ve oldukça büyük bir filo.
  Ancak teknik ve organizasyonda üstün olan Almanlar ilerliyor. Havacılıkları, kalite ve deneyim açısından Amerikalılardan üstündür. Ve ABD komutanlığı eşit değil. Ve yenilgi üstüne yenilgi alıyor. Yine de savaş, Aralık ayında Washington'un düşmesinden önceki kırk birinci yılın tamamı boyunca sürdü.
  Ve bundan bir süre sonra ABD'nin ızdırabı 20 Nisan 1942'de teslim olana kadar devam etti.
  Sonuç olarak Führer, SSCB'nin işgalini kırk üçüncü yıla ertelemeye karar verdi. Böylece Stalin'in savaşa hazırlanmak için zamanı oldu.
  Gerçek tarihte olduğu gibi bir şeyler yapıldı. 1940 yılında, sekiz saatlik bir çalışma günü ve yedi günlük bir çalışma haftası tanıtıldı. İşe geç kalmanın yanı sıra acımasız önlemler.
  Kırk birinci yılın ilk yarısında iki binden fazla tank ve çok sayıda uçak üretildi. Havacılığın serbest bırakılması, yeterli pilotu bile olmayan devasa bir hızla büyüyordu. Kırk birinci yılın ikinci yarısında, Ağustos ayında, ilk KV-3 tankı montaj hattından çıktı. Bu makine, büyük tanklarla başa çıkmak için uygun olan, saniyede 800 metrelik bir başlangıç mermi hızına sahip 107 mm'lik bir topla silahlandırıldı. Ancak arabanın kendisi altmış sekiz ton ağırlığındaydı ve sürüş performansı zayıftı. Ve şanzıman bozulmaya devam etti.
  Ve Eylül ayında, tamamı yüz ton olan ve iki topla donanmış ilk KV-5 düştü ve ön zırhı 170 mm idi. Alman tankları o zamanlar böyle bir makineyi delemezdi.
  Toplamda, kırk birinci yılın ikinci yarısında, tüm tanklardan yaklaşık üç buçuk bin ve en yenilerinden neredeyse iki buçuk bin üretildi. Ancak bu, tüm bölümleri tamamlamak için yeterli değildi.
  Stalin, çalışma gününün uzunluğunun günde dokuz saate çıkarılmasını emreder. Aynı zamanda, teknolojinin çıktısı artıyor. Kırk birinci yılın sonunda, SSCB zaten otuz iki binden fazla uçağa sahipti ve pilotları üzerlerine zorlukla monte etmek mümkün.
  Kırk ikinci yılın ilk yarısında, ekipman üretimi daha da arttı, altı ayda beş bin tanka kadar çıktı ve bunların en son üç buçuk bini. KV-4 ayrıca 108 ton ağırlığı ve 180 mm ön zırh kalınlığı ile en ağır modifikasyonda ortaya çıktı. Dahası, SSCB en son teknolojinin varlığını Almanlardan gizlemedi, böylece muhtemelen Naziler saldırmaya cesaret edemezdi.
  Ancak Fritz, aksine, kendi ağır sistemlerini yoğun bir şekilde geliştirdi.
  Her şeyden önce, elbette Tiger tankı. Birkaç versiyondaki bu makine, 20 Nisan 1942'de doğum gününde Führer'e gösterildi.
  Bu tank, Sovyet KV serisi araçlarla aşağı yukarı savaşabilirdi. Daha ağır seçenekler için yetersiz olmasına rağmen.
  Bu nedenle, Üçüncü Reich'te Tiger-2, 88 mm top ve 71 EL namlu uzunluğu ile ve özellikle 105 mm top ve süper ağır Sovyet canavarları Aslan ile savaşmak için aceleyle geliştirildi ve KV-5 ve KV-4'ü bile uzaktan delebilen 70 EL namlu uzunluğu. Ancak bu tankın en az bin beygir gücünde yeni bir motora ihtiyacı vardı. En azından biraz hareket kabiliyetine sahip olmak.
  Görünüşe göre ağır sıklet geleneğini destekleyen Maus'u da yarattılar. Aynı zamanda, T-4 de modernizasyondan sağ çıktı.
  Sovyetler Birliği araba üretimini artırdı. Stalin daha ağır modelleri severdi. Hitler ayrıca "Panter" üretiminin güçlendirilmesini talep etti. Ancak bu tank hala geliştiriliyordu ve SSCB ile savaş için modernize edilmiş bir versiyonda T-4'e güvenmek gerekiyordu. Uzun namlulu 75 mm 48 EL topuyla, bu makine otuz dört ve hatta KV-1 ve KV-2 ile savaşabilir, ancak daha ağır keveshki kafa kafaya almazdı. Ancak tüm tanklar mağlup edilemez.
  Alman havacılığı en iyi halindeydi. Ve ele geçirilen fabrikaları kullanarak büyük miktarlarda ürettiler. Ayrıca, en iyi uçuş özelliklerine sahip ve büyük bir bomba yükü taşıyan Yu-188'ler ortaya çıktı ve büyük miktarlarda üretildi. Bunlara ek olarak, Amerikan fabrikaları dört motorlu B-17'ler ve İngiliz Lancaster'ları üretti. Bu tamamen ürkütücüydü. Almanlar havacılıkta bir avantaja sahip olabilirdi ve Amerikalılar, İngilizler ve diğer Avrupalılar kontrol altına alındı. Kırk ikinci yılda SSCB'de on beş bin uçak üretilmesine rağmen, Almanlar da bu süre zarfında otuz beş bini damgaladı. Ve havacılıkta SSCB'yi yakalamayı başardılar. Alman araçlarının da silahlanmada daha güçlü olduğu belirtilmelidir.
  Kırk üçüncü yılın ilk yarısında, Üçüncü Reich'ta yaklaşık sekiz buçuk bin en son tank üretildi. SSCB'de yaklaşık yedi bin var, bunlardan beş buçuk bini en son - ağır ve orta. Ek olarak, Üçüncü Reich, SSCB'deki beş yüze karşı beş bin kundağı motorlu silah daha üretti.
  Üçüncü Reich'ta araba üretimi büyük olabilirdi, ancak ana Panther tankına hakim olmak ve onu sindirmek gerekiyordu. En önemlisi, T-4 ve Sherman üretildi. Ancak Hitler son tankı beğenmedi. Führer yalnızca en yeni Panther ve Tiger tanklarının üretilmesini istedi, bu da biraz fazladan zaman gerektiriyordu. Gelecekte, 88 mm toplara sahip Panther-2 ve Tiger-2 tanklarına geçilmesi planlandı ve daha yoğun bir yerleşim düzenine sahip Lev-2, o kadar ağır değil ve daha iyi korunuyor. Savaşın başlangıcında "Fareler" yalnızca bir düzine serbest bırakmayı başardı. Ve Üçüncü Reich tam olarak hazır değil.
  Ancak SSCB, Stalin'in çok sevdiği KV serisinde de sorunlar yaşadı. Kırk üçüncü yılın ilk yarısında seride KV-6 tankı ortaya çıktı. Maus'tan bile daha ağır olan 250 ton ağırlığındaydı ve üzerine monte edilmiş iki adet 107 mm ve 203 mm topu vardı.
  Ancak bu araba, sürüş performansı ve güvenilirlik açısından tamamen sıfırdır ve üzerinde boşuna zaman harcanmıştır. T-34-76 en masif olanıydı, ancak her türden KV daha da fazla üretildi. Üretimi kolay ve kalın zırhlı KV-1, üreticiler için çekiciydi. Gerçekte otuz dörtten daha kötü olmasına rağmen.
  Ancak toplam tank sayısı açısından SSCB'nin belli bir avantajı vardı. Havacılıkta Almanlar, özellikle en yenileri olmak üzere uçak sayısında sollamayı başardılar. Topçularda Almanların bir miktar üstünlüğü vardı, ancak çok fazla ele geçirilmiş silahları vardı. Piyadede, yabancı tümenler nedeniyle üstünlük ezicidir ve birlikler daha hareketlidir. Bir sürü araba, kamyon, motosiklet vardı. Burada ABD'de damgalanacak hiçbir sorun yoktu.
  Üçüncü Reich piyadesinin hareketlilik seviyesi, Sovyet'inkinden birkaç kat daha yüksek ve sayıca çok daha fazla. Prensip olarak SSCB, piyadede Üçüncü Reich için eşitlik yaratmak için yeterli insan kaynağına sahip değildi. Artı Japonya. Büyük bir nüfusa ve kolonilere sahiptir.
  Elbette Alman filosu, özellikle ele geçirilen gemiler göz önüne alındığında, Sovyet filosundan daha güçlü. Artı Japon gücü.
  Yalnızca ilk kademede Hitler, SSCB'ye yirmi milyon seyyar piyade atmayı planladı. SSCB yaklaşık on iki buçuk milyonu seferber etti ve bunların bir kısmı Japonya'ya karşı ve iç bölgelerdeydi. Yani Üçüncü Reich'in iki kattan fazla avantajı var. Dahası, Naziler hala rezervleri harekete geçirebilir ve elbette SSCB'nin ikmal ile ilgili sorunları olacaktır. Tanklarda, Batı'daki sayı yakındır. Ancak en yeni arabalarda Fritz'in bir avantajı var. Japonya ve Üçüncü Reich havacılığı hem daha güçlü hem de daha deneyimli. Ve daha fazla rezerv.
  SSCB'nin topçuları oldukça güçlü ama düşmana göre daha düşük ... Artı, Almanların kundağı motorlu silahlarda üstünlüğü var.
  Genel olarak, kuvvetlerin oranları öyledir ki, eğer savaş gerektiği gibi yürütülürse, Sovyet Rusya acısını ancak uzatabilir. Bir şans varsa, taktiksel olarak tekrar oynayın. Ancak Almanlar ve Japonlar operasyonel komuta ve beceri konusunda daha fazla deneyime sahip.
  Saldırının ani olmadığı ve genel bir seferberlik gerçekleştirmeyi başardığı Stalin için biraz artı. Üretimi mahvetmemek için henüz sonuna kadar olmasa bile. Ayrıca fazladan iki yıl içinde Molotof savunma hattını tamamlamayı ve Stalin hattını eski haline getirmeyi başardılar. Bir şekilde tahkimat kazarak savunmaya hazırlandılar. Ancak öte yandan, birlikler kendilerini savunmak için eğitilirler, çok fazla değil. Son zamanlarda, Üçüncü Reich'in gücü verildiğinde, düşmanı kendi topraklarında yenmekten çok kendi kendilerini savunmayı öğretmeye başladılar.
  Havacılıkta da savaş uçaklarının payı artırıldı. Özellikle bombardıman uçaklarıyla savaşma konusunda daha yetenekli olan MIG-3 ve Yak-1.
  Şimdi daha çok savunmadan bahsediyoruz. Naziler çok güçlü ve onlara şapka yağdırmak gerçekçi değil. Evet ve insanlar o kadar aptal değiller, Üçüncü Reich'in Japonlarla birlikte ne kadar güçlü olduğunu anlıyorlar.
  Kırk birinci yılda gerçek tarihteki gibi bir ruh hali yok. Siperler kazın ve güçlendirin.
  Hesaplama sıkı savunmaya ve savunmaya dayanmaktadır. Üçüncü Reich birliklerine ek olarak, Alman uydularının da SSCB'ye karşı harekete geçtiği belirtilmelidir. Özellikle diğer mağlubiyetlerin intikamını alma hayali kuran Türkiye ile İspanya ve Portekiz. Tabii ki, İtalya ve Romanya ve Macaristan ve Finlandiya ve Slovenya. Ve ayrıca bu durumda, Üçüncü Reich'in altına düşen ve fethedilmesi gerekmeyen Yugoslavya. Yunanistan, İtalya ve Almanlar ele geçirildi. Ayrıca İsveç fethedildi, bu nedenle cevheri Üçüncü Reich için değerliydi. Üçüncü Reich'teki yabancı tümenler Almanlarla karıştı.
  Birçoğu yabancı askerler ve komutanlar Alman.
  Uydular dikkate alındığında, zaten birinci kademede bulunan piyadelerdeki üstünlük üç kat arttı.
  Bulgaristan da SSCB'ye karşı yürütülen kampanyada yer alıyor, ancak daha çok partizanlarla savaş için arkada yer alıyor.
  Almanlar ayrıca kaynaklarını, özellikle de mevduatlardan parayı almak için İsviçre'yi işgal etti.
  Böylece devasa bir koalisyon kuruldu. Ve ayrıca kolonileriyle Japonya. Ayrıca güç. Doğru, Yükselen Güneş Ülkesi birliklerinin bir kısmı hala Çin'de savaşıyor. Ülke zaten büyük ölçüde ele geçirildi, ancak fethedilmedi.
  Her durumda, Stalin'in güç dengesi çok daha kötü ... Ama savaştan kaçınılamaz.
  Hitler, yanında bir komünist imparatorluğa müsamaha gösteremez. Tek bir şüphe var - şimdi saldırmak. Veya jet uçaklarının "Panterler" -2, büyük ölçüde "Kaplanlar" -2 ve "Aslan" -2 serilerinde görünmesi için bir yıl daha bekleyin. Jet uçakları henüz test aşamasında, uçuyorlar bile. Ama bitmemiş. Bunları bir dizi haline getirmek zaman alıyor, ancak yeterli kaynak var. Evet ve pilotlar hazırlanmalı.
  En yeni tanklar da hala çocukluk hastalıklarıyla dolu. Yani savaşı bir yıl daha ertelemek için bir sebep var. Üstelik bu süre zarfında tank sayısında da avantaj sağlayabilirsiniz.
  Nedeni elbette bir yıl daha saldırmamaktı. Ancak Hitler hiçbir zaman çok sabırlı olmadı.
  SSCB üçüncü beş yıllık planı gereğinden fazla yerine getirerek ekonomiyi resmen ikiye katladı. Ve dördüncü beş yıllık planda üretimi tekrar ikiye katlamak istedim. Tabii ki, Sovyet iktisatçıları ekonomik büyümenin hızı konusunda biraz hile yaptılar.
  Ancak Üçüncü Reich'ın acelesi vardı.
  Ve 22 Haziran 1943'te Büyük Vatanseverlik Savaşı başladı. Artık ani değil, iki cephede SSCB için ve neredeyse tüm dünyanın kaynaklarına karşı. Ve Rusya'nın tek bir müttefiki var: bir milyon insanın bile olmadığı Moğolistan.
  Japonlar az önce Moğolistan'ı vurdular ve ilk darbelerini vurdular.
  Samuray tank armadalarının pençeleri hareket etti.
  Almanlar da saldırıya geçti. Güçlü bir savunmayla karşılaştık. Panterler yanlardan çok savunmasız olduklarını kanıtladılar ve çoğu zaman kırıldılar. T-4 de yanlarda pek iyi değil. Uygulamada daha iyi olan "Kaplan" kendini gösterdi ve çok fazla "Kaplan" -2 değil. Ancak doksan ton ağırlığındaki "Aslan", iyi korunmasına ve güçlü silahlara sahip olmasına rağmen sık sık bozuldu.
  Ancak Sovyet KV'leri, özellikle ağır olanlar sık sık bozuldu. T-34-76 da optik dahil ideal bir tank değil. Obüsüyle savunma için KV-2 pek uygun değildi.
  Çatışma şiddetliydi. En başından beri yabancı lejyonlar büyük kayıplar verdi. Ancak havada, Almanlar ve Japonlar avantajı ele geçirdi. Pilotları daha fazla deneyime sahipti ve uçaklar belki de daha güçlü ve daha mükemmeldi.
  Ve Kızıl Ordu'yu yendiler...
  Ve çok bombalarsanız savaş çok etkili bir şekilde yürütülebilir. Ve Üçüncü Reich'in çok sayıda bombardıman uçağı var.
  Ancak Panther-2'nin deneysel modeli de savaşlarda yer alıyor.
  Savaşta yuvarlandı. Makine henüz tamamen mükemmel değil, ancak namlu uzunluğu 100 EL olan güçlü bir 88 milimetre topa sahip. Gövdenin alnı için iyi koruma: kırk beş derecelik bir eğim açısında 100 mm. Gövdenin yanları, 60 milimetrenin en kötüsünü korur. Ve binanın arkası 40 ama yokuşlarda. Ve kenarlar mümkün olduğunca eğimlidir. Ama yine de koruma yetersiz ama kırk beş tutuyor. Kulenin ayrıca eğimli kenarları vardır. Alnı açılı olarak 120 mm ve büyük bir maskede tabanca 150 mm'dir.
  Ve üç makineli tüfek. Ağırlığı 55 ton fazla ama 900 beygir gücündeki motoru ve sürüş performansı tatmin edici.
  Arabalarında dört kız araba kullanıyor: Gerda, Charlotte, Christina ve Magda.
  Bikinili ve çıplak ayaklıdırlar. Kırk üçüncü yılın yazının böylesine sıcağında çok daha uygun.
  Ve hedeflere ateş ediyorlar ... Ahlaki niteliklere sahip kötü kızlar ama çok güzeller.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla ateş eder ve şöyle der:
  - Evrenin büyüklüğü!
  Ve Sovyet topunu vurur.
  Ardından Charlotte sırayla ateş ediyor. Ayrıca çıplak ayak kullanıyor. Ve bir Sovyet T-34 tankına çarpıyor. Ona da vurdu ve şarkı söyledi:
  -Ben kurnaz bir tilkiyim ve hayat hakkında çok şey biliyorum!
  İşte ileride bir Sovyet KV-4, canavar bir araba. Ancak Panther-2'nin topu 100 EL namlu uzunluğu ile özeldir ve korkunç derecede zırh delicidir. Ve 180 mm ön zırh bile delebilir. Ayrıca KV tanklarının eğim açısı olmayan zırhları vardır.
  Bu kez çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Christina ateş ediyor. Ve uzaktan bir Sovyet tankına çarpıyor. 107 milimetrelik bir top ve uzun bir namlu uzunluğu ile yaklaşmasına izin vermek tehlikelidir, Panther'i alnından bile delebilir.
  Ateş etmeye bile çalıştım ama Magda çıplak ayak parmaklarını pedallara basarak zarif bir şekilde arabanın vitesini değiştiriyor.
  Evet, burada düşmana nefes aldırmayacak kızlar var.
  Gerda, çıplak topuğuyla bastırarak tekrar ateş eder ve çok isabetli bir şekilde Sovyet topunu vurur ve düşmanı vurur.
  Ve kendi kendine kükredi:
  - Aryan güneşinin şerefine!
  Düşmana ateş eden ve bunu ustaca yapan Charlotte tekrarlıyor:
  - Partimize şeref!
  Düşmana ateş ederken çıplak ayak parmaklarını kullanan Christina şunları söylüyor:
  - Tüm gezegende Aryan komünizmi!
  Magda, çıplak bacakların yardımıyla makineli tüfeklerle ateş açtı. Bir grup Sovyet askerini biçti ve cıvıldadı:
  - En büyük keşifler için!
  Kızlar kesinlikle olumlu karakterler arasında değil. Örneğin dün bir öncüye işkence yapıldı. Yakışıklı, sarı saçlı bir oğlanın gömleği, şortu ve sandaletleri çıkarıldı ve derme çatma bir askıya asıldı.
  Sonra çocuğu söğüt dallarıyla dövmeye başladılar. Ve dört güzeli de büyük bir öfkeyle yere serdi. Çocuğun sırtını, yanlarını, bacaklarını ve karnını göğsüyle kestiler. Yani kan vardı.
  Sonra öncü, çığlık attığı ve kıvrandığı yaraların üzerine kan serpildi. Ama bu bile yeterli değildi. Oğlanların çıplak ayakları bir güverteye konuldu ve ateş yakıldı. Alev, çocuğun çıplak, yuvarlak topuklarını yaladı. Ve yanık güzel kokuyordu. Acı şokundan, çocuk ara sıra bilincini kaybetti, ancak aklı başına getirildi.
  Evet, kızlar işkence sürecinden keyif aldılar. Öncünün göğsüne beş köşeli bir yıldız yaktılar.
  Çok acımasız yaratıklar. Sonra kızgın tel ile ateşte ısıtmaya başladılar. Çocuğun son derece inatçı olduğu ortaya çıktı. Ve kızlar, öncüye işkence etmekten sıkıldıklarında, onu önemsiz bir şekilde bir karınca yığınının üzerine koydular. Karıncaların onu canlı canlı yemesi için.
  Bunlar çok saldırgan yaratıklar...
  Ve şimdi Sovyet askerleri öldürülüyor...
  Gerda, çıplak ayak parmaklarını kullanarak Sovyet kundağı motorlu silahına ateş etti. Arabaya çarptı ve gıcırdadı:
  - Şeytan burada, şeytan orada!
  Charlotte ayrıca Sovyet birliklerini de vurdu. Düşmanı doğru bir şekilde vurdu, obüsü kırdı ve onayladı:
  - Hayat bir rüya gibi, bu bir yalan!
  Christina ayrıca zarif bacaklarının çıplak parmaklarıyla ateş etti ve ciyakladı:
  Ama dağlar yalan söylemez!
  Magda ayrıca çıplak bacağının yardımıyla makineli tüfeklerle bir şeyler karaladı ve şunları yayınladı:
  Ve tanrılar asla yalan söylemez!
  Dördü burada, Dünya'da Alman tarafından çalıştı.
  Ancak Sovyet tarafında kendi takımları KV-3'te savaşıyor, bu durumda Elizabeth'in mürettebatı.
  Bu tankın bir topu var ve bu onu biraz geliştiriyor. Araba bir Alman "Tiger" -2 ağırlığında ve ön zırhı 140 milimetre. Ancak rasyonel eğim açıları olmadan, ancak bir kutu gibi. Bu nedenle KV-3, Alman "King Tiger" kadar iyi korunmuyor.
  Ama silahı fena değil, onun yardımıyla Almanlara ateş edebilirsiniz.
  Ve tankları aynen böyle.
  Elizabeth ve diğer kızlar da yalınayak ve pratik ve rahat bir bikini giymişler.
  Kız, çıplak ayaklarıyla 107 milimetrelik bir silahı Panther'e doğrultuyor.
  Bir atış yapar ... Ağır bir mermi alan Hitler'in tankı yanar.
  Ölümcül Sovyet silahı, zayıf olduğunu söyleyemezsiniz.
  Elizabeth gülümseyerek şöyle der:
  - Devasa komünizm!
  Ekaterina ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak ateş ediyor. Şiddet ve güzelliğin patlayıcı karışımıyla öne çıkan bir kız.
  "Kaplan" a vurur ve şöyle der:
  - Bu gerçekten bizim hayalimiz, güzellikler olacak!
  Çıplak ayak parmaklarını ve Elena'yı kullanarak ateş açar. Hafif bir Alman kundağı motorlu silahı "Hunter" a çarpıyor ve gıcırdıyor:
  - Komünizm ve Stalin çağına şeref!
  Ve şimdi Euphrasia da düşmana ateş ediyor. Bunu çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ve çok doğru bir şekilde yapar. Alnına alınması neredeyse imkansız olan "Tiger" -2 vuruldu ve silahı tehlikeli. Ve savaşçı diyor ki:
  - Düşmanlarımız bizi yenemez...
  Burada ileride "Aslan" ı görebilirsiniz. Topu, daha büyük kalibre nedeniyle "Tiger"-2'den daha tehlikelidir. "Aslan"ın ön zırhı, gövde olarak "Kral Kaplan" ile kabaca karşılaştırılabilir ve kulenin alnı 240 mm kalınlığında daha da korunmuştur.
  "Aslan" biraz daha iyidir ve yanların koruması, yokuşların altında 100 milimetredir. Bu tank bir bütün olarak oldukça iyi olabilir, ancak topun daha düşük atış hızı ve büyük ağırlığı onu çok hızlı yapmaz. 1000 beygir gücündeki bir motorla hız oldukça tatmin edici olsa da.
  KV-3 motorunun gücü 850 beygirdir. Bu gezegende, modası geçmiş Tiger-2 modelinden daha iyidir.
  Elizabeth, "Aslanın" alnından delinemeyeceğini anlıyor ve kızlara teklif ediyor:
  - Yaklaşalım ve gemiye binelim!
  Efrasinya ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - Bize vuracak! Silahı güçlü!
  Elena çıplak topuğuyla metale basarak önerdi:
  - Ya da belki gövdesini dövmeye çalışırsın?
  Elizabeth şüphelendi:
  - Böyle bir mesafeden, tam olarak vurmak için mi?
  Catherine kıkırdadı ve şunları söyledi:
  Her şey imkansız...
  Elena önerdi:
  - Bir fikrim var!
  O anda Aslan onlara ateş etti. Kabuk sadece iki metre sola uçtu ve toprağı gevşetti.
  Elena kıkırdadı ve sütyenini çıkardı. Kızıl göğüs ucu loş tank ışıklarında parlıyordu. Kızın ne güzel göğüsleri var. Ve böylece kızlar silahı çıplak ayaklarıyla doğrulttular. Kızların çıplak bacakları mermiyi soktu. Ve sonra çıplak göğsün çilekli meme ucu tetiği çekti.
  Mermi patladı ve...
  Kızlar koro halinde bağırdı:
  - Bu seks!
  Müthiş tank "Aslan" ın namlusunda kesin yenilgi. Ve Alman olağanüstü gücünü kaybetti.
  Ve kızlar güler...
  Bir sonraki atış Ekaterina tarafından ve aynı zamanda çok isabetli bir şekilde yapıldı. Hedefi T-4'tü. Tank modası geçmiş, ancak çok büyük. Oldukça zayıf olmasına rağmen, iyi ön korumaya sahip bir araba olan KV-3'ü kırmak için.
  Kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Anavatanımız güçlüdür - dünyayı korur!
  Böyle burada tüm savaşçıları eziyor. SSCB'nin sorunlarını çözmenin en yüksek düzenini ve özünü içerirler.
  Alman kızları gökyüzünde savaşıyor. Albina ve Alvina.
  Sovyet uçaklarını düşürürler. Kızlar neredeyse çıplak, tek bikinili ve yalınayak. Hava silahları düşmana yöneliktir.
  Albina bir Sovyet arabasını devirir ve gıcırdar:
  - Bize göre bir şok!
  Alvina ayrıca Sovyet Yakını da kesiyor ve ekliyor:
  İmparatorluğumuzun şanı için!
  Ve bir zamanlar savaşçılar da düşmanla savaştı ve savaştı. Ve insanlara eziyet etmeyi severler.
  Burada Komsomol üyesi işkence gördü. Soyulmuş ve çıplak kız kırbaçla dövüldü. Ardından Komsomol üyesinin çıplak ayakları kızgın bir çubukla yakıldı. Ve beğendiklerini söylemeliyim.
  Sonra kızın ayak parmaklarını kırdılar. Ve işkencenin en şıkı, bir meşale ile Venüs'ün göğsünü ateşe vermek. Ve kız acı şokundan bilincini kaybetti.
  Ancak Albina bu konuda da sakinleşmedi. Meşaleyi kızın çıplak göğsüne getirdi. Ve kızarttım. Sonra yumuşak eti kesip yedi ve haykırdı:
  - Nasılda lezzetli!
  Alvina diğer memeyi ateşte kızarttı ve şunları söyledi:
  - Evet mükemmel!
  Ve Alman kızları bundan gerçekten hoşlandı.
  Ancak tüm canlılar böyle değildir. Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova burada Alman akbabalarına karşı gökyüzünde savaşıyorlar.
  Ve becerilerini ve bilgeliklerini gösterirler.
  Kızlar elbette çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşürler. Ve düşmana ölüm hediyeleri getirin.
  Ve kendilerine şarkı söyle;
  - Komünizm ülkesine şan,
  Lenin bize savaşmamız için ilham verdi...
  Kırık mahya faşizmi bilir
  Yeni bir dünya inşa edelim!
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmana ateş etti, bir Alman uçağını düşürdü ve bağırdı:
  - Kızıl komünizm için!
  Akulina Orlova, çıplak bacaklarını kullanarak düşmana ustaca vurdu, sözünü kesti ve havladı:
  - Rus ruhunun zaferi için!
  Ve kızlar koro halinde homurdandı:
  - Anavatan ve Stalin için!
  Bu, tüm cephede devam eden çok zorlu bir savaş.
  Almanlar kesinlikle güçlü. Ve yavaş da olsa büyük hasarla hareket ederler.
  Kızlar piyadede savaşıyor ...
  Alenka ve ekibi, Grodno yakınlarında faşist kalabalıklarla karşılaşır.
  Sadece külotlu Komsomol kızı.
  Burada Alenka, bir makineli tüfekle ateş ederek Nazilerin önünü kesiyor ve bir dizi savaşçıyı yere seriyor.
  Sonra diyor ki:
  - Rusya'ya şeref!
  Anyuta ayrıca düşmana ateş eder. Bunu çok iyi ve net bir şekilde yapıyor. Ve Nazileri kesti. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atarak Nazilerin tankını kırıyor ve gıcırdıyor:
  - Kutsal Rusya için!
  Allah düşmanlarına da ateş eder. Bunu çok düzgün bir şekilde yapıyor. Çıplak bir topukla, ustalıkla yaparak bir ölüm hediyesi kusuyor. Kızıl saçlı Fritz bayılır ve ciyaklar:
  - Komünizm çağı için!
  Maria ayrıca düşmana ateş eder. Nazileri biçiyor, bu da onu son derece agresif yapıyor ve ciyaklıyor:
  - Annemiz Rus için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla yine bir el bombası atacak. Hasar alan Alman tankı takla atıyor ... Ve savaş kiti yırtıldı.
  Marusya, Nazileri eziyor. Ve çıplak topuklarıyla bir sürü el bombası attı, pes etti:
  - Büyük Anavatan için!
  Buradaki bu tür kızlar, sadece devasa savaşçılar. Böylece herkes arka arkaya yok edilir.
  İşte savaş beşlisi. Ve kaç tane faşist rol yapıyor. Ve kara savaşçılar taarruza katılıyor. Son derece kavgacı adamlar olduklarını söylemeliyim.
  Ama Rus kızları törensiz biçiyor.
  Savaşçılar neredeyse çıplakken güzel bir tabur. Ve çok tabaklanmış, çikolata.
  Ve gökyüzünde Yu-288 güçlü Alman arabalarını görebilirsiniz. Sovyet mevzilerine bombalar atarak düşmanı ezdiler. Ve büyük bir özveriyle hareket ediyorlar.
  Eva, bombalar atıyor, çıplak, yuvarlak topuğunu pedala basıyor. Sovyet şehirlerine hediyeler atarak kükredi:
  - Üçüncü Reich yenilmez!
  Agatha, yıkım armağanlarını kusarak bunu kabul etti:
  - Zaten tüm düşmanlarımızı parçaladık!
  . BÖLÜM 1
  Alman birlikleri hala Brest ve Grodno'yu ele geçirmeyi ve Bialystok çıkıntısını kesmeyi başardı. Minsk yakınlarındaki Stalin Hattı'na kadar ilerlediler.
  Çatışma şiddetliydi. Güneyde Naziler, Lvov çıkıntısında Sovyet birliklerini kuşattı.
  Kızıl Ordu Zhitomir ve Vinnitsa'ya çekildi. Güneyde Romenler ve Almanlar Odessa'ya yaklaştı.
  Moldova alındı. Güneyde Türkler ve Almanlar Batum'u ele geçirdi ve Erivan'ı kuşattı. Yani burada durum zor. Japonlar Moğolistan'ın çoğunu işgal etti ve Primorye'ye sıkıştı. Denize hakimdirler. Birlikler Kamçatka'ya indi.
  Genel olarak, SSCB üstün güçlerle karşılık vermek zorundadır. Ve düşman güçlü.
  Almanlar Murmansk'a yaklaştı ama orada durduruldu. Finliler de yavaşladı, ancak Vyborg'u yeniden ele geçirmeyi başardılar. Durum gerginleşti.
  Genel olarak, faşistler henüz ezici bir çoğunluğa ve kesin başarılara ulaşmadı.
  Ancak yıpratma savaşı SSCB için iyiye işaret değildi. Neredeyse tüm dünya ona karşıydı. Burada Arjantin, Brezilya, Venezuela, SSCB'ye savaş ilan etti. Şili ve bazı küçük ülkeler gibi.
  Stalin tuzağa düştü...
  Ağustos ayında Almanlar darbelerini kuzeye kaydırdı ve kendisini kahramanca savunan Tallinn dışında neredeyse tüm Baltık'ı ele geçirmeyi başardı. Narva yakınlarında çatışma çıktı. Ayrıca Naziler, Pskov savunma hattına girdi. Ve sonra Eylül ayı başlarında Pskov'u almayı başardılar ... Minsk de kuşatılmıştı, ancak ablukada çok savaştı. Almanlar yavaş ama emin adımlarla ilerledi.
  Vinnytsia düştü ... Ekim ayı başlarında Zhytomyr alınacaktı ve Almanlar Dinyeper'a ulaştı. Karada olduğu ortaya çıktı, Odessa kesildi ama yine de devam etti.
  Ekim sonunda Almanlar Berezina ve Dinyeper'a ulaştı. Kiev saldırı altındaydı. Toprak kayması nedeniyle geçici bir duraklama oldu ... Japonlar Vladivostok'u kuşattı ve çaresizce onu almaya çalıştı.
  Gerçek bir savaş ortaya çıktı ...
  Kızlar Vladivostok için savaştı. Sonbaharın sonları ve daha soğuk olmasına rağmen savaşçılar bikinili ve çıplak ayakla savaşırlar.
  Ve kendilerini çok havalı gösteriyorlar ...
  Natasha tam orada ve kahramanlığı inanılmaz.
  Kız, Japonlara makineli tüfekle ateş ediyor ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atıyor.
  O şarkı söylerken:
  - Düşmanımızın gücü henüz bilinmiyor,
  Tüm güçlerini kullanmadılar ...
  Bebekler, kadınlar saldırıya uğruyor,
  Nasılsa çakalları öldüreceğim!
  Zoya da çıplak ayağıyla el bombası atıyor. Japon tankını ters çevirir ve agresif bir şekilde tıslar:
  - Tüm samurayları öldüreceğiz ve Rusya'yı koruyacağız!
  Kız, Japonya'nın bir zamanlar Rusya'yı yenmesine gerçekten kızdı. Bu muhtemelen çarlık imparatorluğunun tüm yenilgilerinin en utanç vericisidir. Ama bu nasıl olabilir?
  Zoya bir dönüş yaptı, samuray sırasını biçti ve ciyakladı:
  - Düşmanlara boyun eğmeyeceğiz!
  Rakiplerine ateş eden ve çıplak ayak parmaklarını disk atmak için kullanan Augustine, kabul etti:
  - HAYIR! Asla teslim olmayacağım!
  Kızıl kafası başını salladı ve saçları hararetle parlıyor gibiydi.
  Ama saldırgan Svetlana'da. O çok kavgacı bir kadın. Bir keskin nişancı hassasiyetiyle samuraylara ateş eder. Ve onlara inanılmaz bir doğrulukla vurur. Ve sonra çıplak ayağı yine ölümcül bir el bombası fırlatır.
  Kız bağırır:
  - Rus Ana için!
  Ve yine iyi niyetli bir atış yapar. Ve ölü rakipler düşer.
  İşte peşini bırakmayacak kızlar.
  Ve işte Alice ve Angelica, Kamçatka'ya çıkan Japonlarla birlikte savaşıyorlar.
  Kar çoktan yağdı ve kızlar yalınayak koşuyor. Zarif, yontulmuş izler bırakırlar. Bu çok güzel. Ve böyle bir süslemeye bakarak heyecanlı mükemmelliğimi çekmek istiyorum.
  Alice düşmana ateş eder, sarı suratlara yumruk atar ve ciyak ciyak bağırır:
  Bizi kimse durduramaz, kimse bizi yenemez!
  Angelica çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası alıp fırlattı, bir Japon kitlesini parçaladı ve ciyakladı:
  - Büyük komünizm için!
  Kadın savaşçıların son derece tazı olduğu ortaya çıktı. Düşmanlarını bu şekilde yok ederler.
  Alice tüm makineli tüfeklerden ateş ediyor. Ve kükredi:
  - Komünizm! komünizm! Faşizmin mezarına!
  Angelica aynı zamanda bir tazı ve havalı bir kızdır. Bu Japonları zayıflık ve acıma olmadan dövmek.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atarak ciyaklıyor:
  - Komünizm! komünizm! Yeni bir rövanşizm olacak!
  Savaşçılar cesaretlerinden dolayı çok beğenilir...
  Zaten kış... Almanlar savunmaya geçti. Aceleleri yok çünkü acele edecekleri bir yer yok. Ve Hitler savaşı uzatmaktan bile memnun. Hala nispeten genç ve SSCB'nin ele geçirilmesinden sonra ne yapmalı? Japonya'ya saldırmak mümkün mü?
  Her durumda, Almanlar savunma pozisyonları aldı. Ve Kızıl Ordu'nun ilerleme girişimlerini yansıtıyorlar. Ve ön tarafı tut.
  Stalin'in fazla gücü yok ve duruyor. Ve Almanlar aşağı yukarı kışa hazır. Yeterince sıcak tutan kıyafetleri var.
  Ve vahşi saldırıyı yansıtın. Ve muazzam güce sahip zırhlı bir güç gibi savaşırlar.
  Kırk dördüncü yılda, serideki Almanların yeni jet uçakları var - çelik akbabalar. Hitler onlara güveniyor. Özellikle ME-262 ve AR-180'de. Ve bunlar çok güçlü makineler. Ve Kızıl Ordu'yu parçalayabilirler.
  1000 beygir gücünde daha güçlü bir motora sahip seri üretim "Panther" -2 ve "Tiger" -2'de. Ancak "Aslan" -2 daha başarılı mükemmel bir model oldu. İçinde Almanlar yenilikçi bir tank inşa etme fikrini uyguladılar - şanzımanı ve motoru birlikte tankın önüne yerleştirdiler ve taret geri kaydırıldı. Bundan, düzen sıkıştırıldı ve taşıyıcı şafttaki tasarruf nedeniyle tankın yüksekliği azaldı. İlginç bir çözüm, şanzımanın motorun kendisine yerleştirilmesi ve enine şanzımandı. "Lev" -2 tankının gövdesi çok daha alçak hale geldi ve kule daha küçük ve daha dar. Tankın yüksekliğinin düşürülmesi, aracın ağırlığının tatmin edici bir şekilde 75 tona düşürülmesini ve yanların kalınlığının yokuşlarda 150 mm'ye, kulenin alnının 250 mm'ye, yokuşların altında kule 160 mm. Gövdenin alnı, 45 derecelik bir eğim açısında üstte 200 mm ve altta 150 mm kalınlığındaydı. Böylece "Aslan" -2 çok iyi bir koruma seviyesiyle ortaya çıktı. Ve müthiş bir karşı tank.
  Bu makine Alman emrini yerine getirdi. Ve çığır açan tankın etkili olduğu kanıtlandı.
  Almanlar, Dinyeper'ı atlayarak merkezde bir saldırı başlattı. Çokça ateş ettiler ve bombaladılar. Atılım için, roket topçuları ve gaz rampaları da dahil olmak üzere birçok silah yoğunlaştırıldı.
  Führer emretti: Moskova'yı çelik maşayla almak. Aynı zamanda Japonlar da hızlandı. Az çok tolere edilebilir tanklar olan lisanslı Panterler kullandılar.
  SSCB'de de bazı değişiklikler oldu. Özellikle süper ağır HF üretimi kısıtlandı. Bunun yerine T-34-85'e güvendiler. Yani eski tank, ancak daha büyük tareti ve daha güçlü topu var. Sadece KV-3 henüz üretimden kaldırılmadı. Zırhı iyice delen bir topa sahip bu tanka hâlâ ihtiyaç vardı. Ancak askeri operasyonlar için daha dar bir taretle daha pratik bir IS geliştirme fikri vardı. Ancak bu tank, gerçek tarihte olduğundan biraz daha sonra ortaya çıktı. HF'nin ataletinin üstesinden gelirken. IS-1, 85 mm'lik bir topla donatılmıştı ve T-34-85'ten çok az farklıydı. IS-2'yi daha güçlü yapması gerekiyordu. Ancak bu tankın silahları hala 107 milimetrelik bir toptu. Yeni tank, KV-3'ten daha hafif ve 520 beygir gücündeki motorla daha kompakttı.
  Ancak, daha güçlü bir 122 mm top kurma fikri vardı. Ancak bu, ateş hızını ve mermi arzını azalttı. SSCB'nin bir yarma tankına değil, bir tank avcısına ihtiyacı vardı. Savaşın savunma karakteri başka görevleri dikte etti. Böylece IS-3'ün gelişimi devam ediyordu. Bu makine için, merminin başlangıç hızını saniyede bin metreye çıkarmak için aynı kalibrede 107 mm, ancak daha uzun namlu uzunluğuna sahip bir top hazırlanıyordu.
  Yani tank yapımı gerçek hikayeyi yalnızca kısmen tekrarladı. Ve Almanlar Maus'ta hayal kırıklığına uğradılar ve ayrıca arabaları çok ağır yapmamaya çalıştılar.
  Ağırlıkta önemli bir artış olmaksızın Panther-3'ün Panther-2'den daha kolay, daha hareketli ve daha iyi korunaklı bir şekilde üretilmesi planlandı.
  Ve genel olarak "Lev" -2, ordu için düzenlenmişti ve şimdiye kadar, süper şarjlı daha güçlü bir motor takmak dışında, özellikle modernize edilmesi planlanmamıştı.
  Savaşlar, Fritz'in güçlü olduğunu gösterdi. Ve havacılıkları baskı yapıyor. Pervaneli uçaklardan TA-152'nin çok başarılı bir model olduğu ortaya çıktı. Yeni ME-309 da fena değildi, ancak bu makine tüm beklentileri karşılamadı, ancak güçlü silahları ve yüksek hızı elbette bir artıydı.
  Sovyet Yak-3'ün serideki görünümü, yüksek kaliteli duralumin eksikliği nedeniyle ertelendi. LAGG-5, ortaya çıktığı sırada zaten modası geçmişti. Ve daha yeni geliştirilmeye başlandı. Ve MIG-3'ün başarısız bir model olduğu ortaya çıktı.
  Yani gökyüzünde Almanları örtecek hiçbir şey yok. Yalnızca IL-2 kendini nispeten iyi kanıtladı, ancak bu makine hala çok fazla kayıp verdi ve uçuş özellikleri açısından önemsizdi. PE-2 kendini çok fazla haklı çıkarmadı ve yönetimi zordu. Gökyüzünde elbette SSCB'nin sorunları vardı. Ve şimdiye kadar çözemediler. Yak-1, üretimi basitleştirilen ve motoru güçlendirilen en büyük avcı uçağı oldu.
  Şimdiye kadar, vurgu miktar üzerindeydi ve özellikle yeni modellerin geliştirilmesinden önce değil.
  Yani gökyüzünde Naziler nicelik ve nitelik olarak daha güçlü ve istedikleri yere bomba atıyorlar ve ayrıca Japonlar çok yaygın.
  Almanlar ayrıca on iki makineli tüfek ve yüksek hıza sahip daha gelişmiş araçlar olan Amerikan B-29'lara da sahipti. Ve Yu-488 ayrıca daha gelişmiş ve saatte 700 kilometre hızla. Daha küçük kanat alanı nedeniyle Amerikalılardan daha hızlıdırlar ve çok sayıda bomba ve en güçlü motorları taşırlar. Ayrıca hız ve uçuş özelliklerinde eşi benzeri olmayan "Arado" jet bombardıman uçakları da var.
  Böylece Almanlar gökyüzünü aldı ve karaya çıktı. Smolensk çoktan düştü ve SSCB çok sıkı.
  Sonra Oleg Rybachenko, ekibi ve bir grup arkadaşıyla yardımlarına geldi.
  Nazileri kılıçla kesen Oleg Rybachenko, hem piyadeleri hem de tankları kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakiplerini ezerek, dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından saçılan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet ediyor.
  Natasha ayrıca çıplak ayak parmaklarını öldürücü bir şekilde fırlattı ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları değirmendeki faşistlerden geçti.
  Düşmanları kesen Zoya ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler saçıldı. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp öfkelendiği açıktı.
  Beyaz askerleri ve tankları kesen Augustine ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve takni ve beyaz dövüşçüler düşer.
  Svetlana değirmenciyi kesiyor, kılıçları şimşek gibi.
  Naziler kasnak gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayakla iğne atıyor ve cıyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko, Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri parçalıyor.
  Ve aynı zamanda çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları düşürür.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Şan!
  Ve hareket halindeyken herkesin kafasını ve ağzını keser.
  Margarita ayrıca rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alıp kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ancak Natasha saldırıda. Nazileri tanklarla birlikte kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rus' harika ve ışıltılı,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve diskler çıplak ayaklarından uçar. Nazilerin boğazlarını kim gördü? Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Bir tüpten tükürmek. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül iğneler fırlatır - tankları ve uçakları düşürür.
  Ve aynı zamanda kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, bludgeon, hadi gidelim.
  Oh, favorim gidecek!
  Nazileri deviren ve kahverengi askerleri yok eden Augustina ciyaklıyor:
  - Tamamı tüylü ve hayvan derisi içinde,
  Sopayla çevik kuvvete koştu!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlatacak, bu bir fili ve hatta bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırtı:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Keser, Nazileri biçer. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçlarla bir değirmen işletir.
  Pek çok dövüşçüyü ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız çılgın bir hareket içinde.
  Ve çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatarak tankları ve uçakları yok ediyor.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Oğlan takla atarak döndü. Atlamada birçok Naziyi doğradı.
  İğneleri çıplak parmaklarıyla fırlattı ve homurdandı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve çocuk yine savaşta.
  Margarita saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız atakta. Kahverengi savaşçıları törensiz yok eder.
  Ve ara sıra zıplar ve bükülür!
  Ve ondan yok etme armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla fırlatır ve bir samandan tükürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Ben ışıltılı bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine hareket halindeki güzellik.
  Zoya, Nazi cesetlerinden oluşan bir blokajı basar. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar düşmeye ve düşmeye devam ediyor.
  Zoya bağırır:
  - Yalınayak kız, kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölürler.
  Daha doğrusu tamamen ölü.
  Augustine hücumda. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elinde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birliklerin arasından bir kasırga geçiyor.
  Kızıl saçlı kız kükredi:
  - Gelecek gizli! Ama muzaffer olacak!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Augustine vahşi bir coşkuyla kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları bir sürü keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana savaşta Ve çok ışıltılı ve kavgacı. Çıplak bacakları pek çok ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, onu durduramazsınız.
  Svetlana şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta bu sıçrama!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik bir erkeği köle yapar!
  Ve çıplak ayaklı kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var.
  Saldırıdaki Oleg her şeyi hızlandırıyor. Oğlan Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları parçalıyor.
  Genç savaşçı ciyaklıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve çocuk yine hareket halinde.
  Margarita, faaliyetinde fırtınalı bir kızdır. Ve düşmanları yere serer.
  Burada çıplak bacağıyla patlayıcılı bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank fırlatılacak.
  Kız bağırır:
  - Nasılsa zafer bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların namluları farklı yönlere uçuyor.
  Natasha hareketlerini hızlandırdı. Kız, kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve hızlandırılmış bir hızla Nazileri yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızıdır.
  Durmayı ve yavaşlamayı düşünmez ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkar.
  Zoya saldırıda. Kılıçları eti ve metal salatayı kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınlarının arasında yatan bir yığın insan, ayrıca kırılmış tanklar ve düşmüş uçaklar.
  Augustine çılgın bir kız. Ve hiperplazmadan bir robot gibi herkesi eziyor.
  Zaten yüz Naziyi ezmedi. Ama her şey hız kazanıyor. Ve savaşçı hala kükredi.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank, güçlü bir patlamayla parçalandı.
  Augustine şarkı söyledi:
  - Toprağımızı ele geçirmeye cesaret edemezsiniz!
  Svetlana da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan hendeğe ve yollara düştü.
  Altı öfkeliydi. Vahşi bir dövüş yaptı.
  Oleg Rybachenko tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve değirmeni terminatör çocuk yönetiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Kanlı vücut dağları.
  Yazar çocuğa çılgın bir strateji hatırlatılır. Atların ve insanların da birbirine karıştığı yer.
  Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Akıldan vay!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki terminatör çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Dahi çocuk kükredi:
  - Master sınıfı ve firma "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun harika olduğu ortaya çıktı. Ve kaç tanesi Nazileri öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük sayısı kahverengi savaşçıları katletti.
  Ve çocuğun kafasında bir şiir oluştu ve hareket halindeyken yazarak Nazileri kesmeye devam etti;
  Anavatan'ın gezegen üzerindeki büyüklüğü,
  Bir meşale ışığı gibi yanan ...
  Ve kahramanca işler söylenir,
  Ve arkadaşlığımız sağlam bir yekpare!
  
  Kutsal topraklarım yüceltilsin,
  Bir fırtına fırtınasındasın ve zaferlerin alevindesin ...
  Dünyada bir, öyle düşünüyorsun ...
  Bu dünyada artık sen yok!
  
  Gerekirse komünizmi kurarız,
  Ve çok yakında Mars'a uçacağız ...
  Aşağılık faşizm ordularını dağıtın -
  Ve sadece en yüksek sınıf olacak!
  
  Anavatan parlar ve acı çeker,
  Ama parlak bir çağın yakında geleceğine inanıyorum ...
  Zafer parlak Mayıs ayında olacak,
  Ve cesurca bir yürüyüşe çıkacağız!
  
  Rusya'dan daha güzel bir Anavatan yoktur,
  Parlak bir yıldız gibi parlıyor...
  Burada yıldızlar gökyüzünü kadife ile suladı -
  Büyük bir rüya gerçek oldu!
  
  Öncüler olarak bir araya geldiğimizde,
  Sadık bir yemin ettim...
  Öyle ki dünyada herkes yaşayan bir örnek olsun,
  Anavatan büyük bir idealdir!
  
  Rusya, sen kutsal dünyanın ülkesisin,
  Evreni fethetmek mümkün...
  Parlak idolün cinsi adına,
  Evet, aşağılık avcı bir oyuna dönüşecek!
  
  Anavatan ülkesi fırtınalı bir azizdir,
  İçinde Kutsal Rab İsa ...
  Ve altın Lada Tanrı'nın Annesi -
  Gençlik, mutluluk ve sevgi verin!
  
  Svagor'u cesur bir yürekle seviyor musun?
  Bize Ruslara güçlü bir kılıç veren ...
  Ve Lada gökyüzüne açılan kapıyı açacak,
  Böylece bir kişi bir anda ölmez!
  
  Bizim için öyle büyük bir cennet gelecek ki,
  Evren fırtınalı bir bahçe gibi çiçek açar...
  Toplu durdurulur, kısır vahşi,
  Ve Rusya'nın düşmanı cehenneme atılır!
  
  Vatanımız öyle bir çörek ki,
  Onun öncüsü için savaşıyorum...
  Karda yalınayak bir sürü arkadaşla,
  Ama çocuk sadece soğukta şarkı söyledi!
  
  Burada "Kaplan" el bombalarıyla şaka yaptı,
  Panter lastik tebeşir gibi silindi...
  Bir makineli tüfekle doğru ateş ediyorum,
  Görünüm genç ve her zaman keskin!
  
  Kimse beni bırakmayacak inan bana
  Biz Rus aygırları dizginlenemeyiz ...
  Ve Beyaz Tanrı tahtta hüküm sürecek -
  Ve Rusya'nın cesur ordusunu yen!
  
  Ülkemizi güzelleştireceğiz
  Dünyanın en muhteşem rengi gibi...
  Kutsal Rusya'nın şövalyelerine hizmet et,
  Ve gerçek ve başarı rüyalar olacak!
  
  Ama faşistler acımasızca ilerliyorlar,
  En azından Kaluga ve Moskova'yı al ...
  Kötü Cain zafer kazanmış gibi görünüyordu,
  Ama Tanrı dedi ki: Kurtuluş getireceğim!
  
  Annemiz Rusya'nın şanı için,
  Huzur olsun, düzen olsun, saflık olsun...
  Ve yeni kral büyük bir görev olacak,
  Slav Mesih'i onurlandırmalıyız!
  
  Güneş ve Svarog'un yıldızı adına,
  Rus dünya düzenini koruyacağız ...
  Yıldız yolu bizi bekliyor
  Ve altın kanatlı melek!
  
  Yakında evrende mutluluk olabilir,
  Anavatanı yüzyıllarca sımsıkı birleştirelim...
  Ve gök ve yer egemenlik içindedir,
  Ve Lada'da gerçek bir rüya olacak!
  
  Evet, bir Komsomol üyesiyle birlikte öncüyüm.
  Moskova'yı savunmak için savaştı...
  Ve ben çok zeki bir çocuğum, inan bana,
  O "Aslan" oynarken bile, parçalayacağım!
  
  Kızlar karda çıplak ayakla koşar
  Topuklar şakrak kuşlarının renginde parlıyor ...
  Sen benim annem Lada'sın, kutsal bir ışık gibi,
  Ve ben bir kartalım, zavallı bir serçe değil!
  
  Bu yüzden cesurca, agresif bir şekilde söylüyorum -
  Tanrı sakat değildir ve bir kılıçla gelecek...
  Ve Rusya'yı çok güçlü yap,
  Düşmanı parçalara ayıracağız!
  
  Burası Rusya'nın çok kutsal olduğu yer,
  Yani bu bir hayalin gerçekleşmesi...
  Asker ordumuz adına,
  Kızlar en yüksek güzelliğe sahip olacak!
  
  Nazizmin topukları altında eğilmeyeceğiz,
  Ve Wehrmacht'ı cesurca yeneceğiz ...
  Ve düşmanın ne kadar kinizmi vardı,
  Ama bu sınav, beşten geçeceğiz!
  
  Rusya'da uzay ve kuasarlar olacak,
  Galaksileri oynayarak fethedeceğiz ...
  Vuruyoruz, tüm darbeleri eziyoruz -
  Ve yeni bir ateşli dünya olacak!
  
  Bilim herkesi diriltecek, düşene inanıyorum,
  Merhum da yaşayacağını bilir...
  Eskiden göğüs göğüse dövüşürdük,
  Ve şimdi hiperplazma ile herkesi yok edin!
  
  Evren bir kasırga gibi patlayacak
  Ve evren sonsuza dek mutluluk içinde ...
  Genç ve sonsuza kadar sarhoş olacağız,
  Gerçekleşen herhangi bir rüya!
  SKOBELEV SÜPERGENEL ISSIMO
  Burada, aslında, Mikhail Skobelev, Suvorov'dan aşağı olmayan, büyük yetenekli bir komutandı. Ve daha erken açıldı, otuz altı yaşında bir ordu generali oldu. Ve böylece zehirden ölümü, Rusya için büyük bir askeri yeteneğin zamansız kaybına yol açtı. Ama diyelim ki sadece bir kedi kuyruğuyla bir bardak zehri devirdi. Ve Skobelev hayatta kaldı. Kariyeri ve Rusya'nın kaderi gelecekte nasıl gelişecekti?
  Üçüncü İskender, Orta Asya'da bir genişleme politikası izledi. Elbette o da babası II. İskender gibi bir fatih olmak istiyordu. Parlak Skobelev'in birliklerine komuta ettiği koşullar altında Rusya, çok daha kararlı davrandı. Ve sadece Orta Asya'nın güneyini değil, aynı zamanda Tacikler ve Özbeklerin yaşadığı Afganistan'ın kuzeyini de ele geçirdi.
  İngiltere başını dürtmeye çalıştı ama karada yenildi.
  Tüm Hindistan'ı kaybetmekten korkan İngilizler, Afganistan'ı kontrol altına alarak Rusya ile barış yapmak için acele etti.
  Skobelev, mareşal rütbesini aldı. Rütbe ve şan içinde yükseldi. Ama bir süre savaş olmadı. Mihail Skobelev sıkılmıştı. Üçüncü İskender bir kaza geçirdi ve kısa süre sonra öldü. Nicholas II, genişlemesini Uzak Doğu ve Çin'e çevirdi. Çinlilerle savaşlar çok kolaydı.
  Ancak Japonya ile çıkan çatışma, zaten orta yaşlı olan Skobelev için cennetten gelen manna gibi oldu. Sonunda kendini kanıtlama şansı buldu.
  Denizde, Rus filosu ilk başta başarısız oldu. Amiral Makarov'un ölümünden sonra Japonlar asker çıkardı ve Port Arthur'u bloke etti.
  Ancak Skobelev kararlı ve ustaca hareket etti, Japonları atladı, birliklerini çevreledi ve onları yok etti. Sonra Port Arthur yakınlarındaki birlikleri yok etti.
  Rus filosu gereksiz kayıplara uğramadı. Ve iki Japon savaş gemisi batırıldı.
  Sonra Rozhdestvensky'nin filosu uzun bir geçişten sonra geldi. Bu arada Skobelev, Kore'yi tamamen ele geçirdi. Ve Japonya'nın tüm kara kuvvetlerini yendi ve yok etti.
  Denizde de Rusların zaten bir avantajı olduğunu anlayan Japonlar barış istedi.
  Ancak Nicholas II, Japonya'yı fethetmeye karar verdi. Üstelik Amiral Togo da öldü ve Rusya denizde avantajı ele geçirdi. Bunu bir amfibi iniş izledi. Ve en iyi niteliklerini gösteren parlak Mikhail Skobelev, Japonları tamamen mağlup etti ve Yükselen Güneş Ülkesinin imparatorunu ele geçirdi.
  Böylece Çarlık Rusyası, imparatorluğunun dış mahallelerindeki tehditten ve Uzak Doğu'daki sonsuz savaştan kurtuldu. Ve tabii ki bu büyük bir artı. İmparator II. Nicholas yeni bir unvan aldı: Japonya'nın Mikado'su ve yeni konular ve topraklar. Ve Skobelev, Çin'deki savaşa devam etti. Çarlık Rusyası, Göksel İmparatorluğu fethetti.
  Çok uzak olmayan bir gelecekte Almanya ve Avusturya-Macaristan ile yaklaşan savaşın arifesinde Rusya, asker toplamak için yeni tebaalara ve nüfuslara ihtiyaç duyuyordu. Çin, çarlık devleti için hem toprak hem de insan kaynağıdır. Ve pek çok zafer. Skobelev Çinlileri zahmetsizce yendi ve onları Rusya'ya ilhak etti. Suvorov'dan bu yana ilk kez Generalissimo unvanını aldı. Ve Rusya tarihindeki ilk Zafer Nişanı, İlk Aranan Aziz Andrew Nişanı'ndan daha yüksek bir ödül olarak verildi. Prensipte Skobelev, Birinci Dünya Savaşı'nı görecek kadar yaşayacak kadar gençti. Örneğin Budyonny doksan yıl ve genel olarak Mareşal Sokolovsky yüz yıldan fazla yaşadı.
  Neden? Ve 1914'te Almanya anlamsız bir şekilde Çarlık Rusya'sına savaş ilan etti. Arkasında da Avusturya-Macaristan ve Türkiye var. Mihail Skobelev dehasını bir kez daha gösterdi. Rusya, başta Çinliler olmak üzere çok sayıda piyadeye ek olarak, çok sayıda, hafif ve ucuz, üretimi kolay tanklara ve dünyanın en iyi ve en çok sayıda uçağına sahipti.
  Özellikle zorlu dört motorlu bombardıman uçakları "Ilya Muromets" ve "Svyatogor".
  Ve böylece Almanya ve Avusturya-Macaristan'ın üzerine düştüler. Parlak Mikhail Skobelev'in komutası altında. Fırsat vermediler ve iki ay içinde Berlin, Viyana ve İstanbul alındı.
  Mikhail Skobelev, insanlık tarihinde Supergeneralissimo unvanını alan ilk komutan oldu ve Rusya tarihinde İlk Aranan Aziz Andrew'dan daha yüksek olan İsa Mesih Nişanı alan ilk kişi oldu.
  Böylece Mikhail Skobelev, Dünya gezegeni tarihinin en unvanlı komutanı, Ekselansları Prens ve Dükü oldu. Ve bu harika ve havalı. Kişinin olağanüstü olduğu ortaya çıktı.
  Rusya, Oder boyunca Alman topraklarını ve tüm Osmanlı İmparatorluğu'nu ve neredeyse tüm Avusturya-Macaristan'ı alarak güç kazandı.
  Böylece Mikhail Skobelev büyük bir yüksekliğe ulaştı. Ve Napolyon ve Suvorov'u geride bıraktı. 1917'de bu büyük dahi öldü ve bir firavun gibi özel bir türbeye gömüldü.
  Çarlık Rusyası büyük bir imparatorluk oldu... Bir süre bir inşa ve istikrar dönemi yaşandı. Ancak 1929 bunalımı patlak verdi. Ve Ocak 1933'te çarlık ordusu Amerika Birleşik Devletleri'ne savaş ilan etti ve Alaska üzerinden bir işgal başlattı.
  Amerika ve Kanada, Rusya ile savaş halindeydi.
  Ancak Rus birlikleri daha organize, çok sayıda ve daha iyi teçhizatla donatılmış durumda. Amerika'nın hiç şansı yoktu. Ve Kanada ile birlikte onu sekiz ayda fethettiler.
  Nicholas II böylece kendisine Rusya'nın ihtişamını ve topraklarını ekledi.
  Ardından Hitler Avusturya'yı ilhak etti ve Mussolini Etiyopya'yı fethetti. Ve bir Fransa işgali hazırlamaya başladılar. Alexei'nin varisi 1937'de öldü. Ve 1938'de II. Nicholas yetmiş yaşında öldü. Ve tahtta kralın altı yaşında bile olmayan torunu oturuyordu.
  Bu, elbette, Rusya için bir sorundur.
  Ancak çarın küçük erkek kardeşi Mihail Romanov, yaşlının naiplik haklarında restore ettiği naip oldu.
  Nicholas II genellikle birçok reform gerçekleştirdi. Çok eşliliği meşrulaştırmak dahil - dört eşe sahip olma hakkı. Ve harikaydı.
  Mayıs 1940'ta Çar Michael ve Hitler, Fransa ve İngiltere ile savaş başlattı. Mussolini onlara katıldı.
  Tabii ki Fransa, Belçika, Hollanda ve İngiltere'nin hiç şansı yoktu.
  Rusya, Pasifik, Asya, Hindistan ve Orta Doğu ile Afrika'nın büyük bölümünde müttefik mülklerini ele geçirdi. Almanlar hızla Fransa, Belçika ve Hollanda'yı fethetti. Sonra Rus filosuyla birlikte İngiltere'ye çıktılar ve onu fethettiler. Ve biraz da olsa Afrika'da bir şeyler kapmayı başardılar. En çok Rusya kazandı. İtalyanlar, Afrika'daki savaşı İngilizlere kaybetti ve neredeyse hiçbir şey kazanmadı.
  Rusya daha da güçlendi. Gücü neredeyse sınırsız hale geldi. Ancak Adolf Hitler buna katlanmak istemedi.
  Mihail 1949'da öldükten sonra Hitler Rusya'ya saldırdı. Mussolini, İspanyol rejimi Franco ve Portekiz ile birlikteydi.
  Ancak güçler eşit değildi. Çar Nicholas II'nin torunu Vladimir III zaten oldukça yaşlıydı ve ustaca emirler veriyordu.
  Hitler yalnızca E-serisi tanklara ve disketlere güvenebilirdi. Ama bu çok zayıf bir güç. Ve Rusya'nın güç ve kalite açısından çok büyük bir avantajı var.
  Almanlar hemen Afrika'yı kaybetti. Sonra Rus birlikleri İtalya'yı ele geçirdi. Biraz sonra, Berlin ve Viyana'ya yapılan saldırı izledi.
  Ve Fransa, İspanya ve Portekiz'e karşı saldırı. Her şey neredeyse bir yönde gitti. Rus ordusu, Mihver güçlerinden çok daha büyük ve daha organizeydi. Ve tekniği mükemmeldi.
  Ek olarak, övülen diskolar, resmi olarak dokunulmaz olmalarına rağmen, Rus birliklerine de ateş açamadılar. Ve böylece vurulmaları nispeten kolaydı.
  Yani Hitler hiç başarılı olamadı. Ve yok edildi. Arjantin'e kaçmaya çalıştı. Ancak Rus birlikleri onu orada da ele geçirdi. Yakalandı, Hitler, dövüldü ve asıldı ...
  Birkaç yıl sonra, Çarlık Rusyası dünyanın geri kalanını fethetti.
  Böylece Çar III. Vladimir, Rusya'nın dünya hegemonyasını kurmuştur.
  İnsanlar birbirleriyle savaşarak güçlerini boşa harcamayı bıraktılar. 1948'de ilk Rus kozmonotu gökyüzüne uçtu. Ve 1955'te çoktan aya uçtular. Ve 1963'te Mars'a. Venüs 1964'te insanın altındaydı. Bir yılda Merkür Pluto'ya en son insanlar 1980'de astronotlar ayak bastığında inmişti.
  Ve 2020'de, etrafında insan yerleşimine uygun gezegenlerin döndüğü yıldızlararası bir keşif gezisinin Sirius'a ilk uçuşu başladı.
  Böylece, tarihte rastgele bir faktör: sadece bir kedinin kuyruğu, insanlığın kaderini çok daha mutlu bir kadere çevirdi. Ve Rusya bunda özellikle başarılı oldu.
  Oleg Rybachenko bu vesileyle koca bir şiir yazdı;
  Ülkelerin büyüğü ünlü olsun,
  Kutsal, parlak Rusya...
  İnsanları aldatmaya gitmezsin,
  Büyük mesih Çar Nicholas!
  
  ona ihanet etmek zorunda değilsin
  Krallar ayağa kalkar, bize Tanrı'dan inan ...
  Rus ordusu yenilmez,
  Güneş Svarog adına!
  
  Biz Dünya şövalyelerinin öncüleriyiz,
  Kızlar, çıplak ayaklı erkekler...
  Güneş, inanç ve hayaller adına,
  Yakında komünizm altında yaşayacağımızı!
  
  Tabii ki krallar da yenebilir,
  Ama tatlı bir şekilde kızların kırbaçladığına inanıyorum ...
  Hayat bir ipek ipliği kadar kırılgan olsa da,
  İnancımız ölmez!
  
  Tatlı nehir bir dalga gibi sıçrar,
  Kadife gibi yosunla büyümüş ...
  Yüzyıllarca güneşin ışığında olacağız
  Ve kürekten bir şey şiddetle kopuyor!
  
  Rusları kimse yenemez
  Güçlüler ve öfke dolular...
  Büyük bir kükreme, bir mamut bir ayıdır,
  Kim bize karşı mahkumdur!
  
  Rusya'nın sonsuza dek kutsal olduğuna inanmayın,
  Ve onunla Beyaz, en bilge Tanrı'dır ...
  Gelecek inan bana para yakında bize gelecek,
  Ve en Yüce Çubuk olacak!
  
  Düşman gücümüzü bilmiyor,
  Yangınların üstesinden gelebiliriz...
  Ve onu bir kuruşluk bir canavar gibi yeneceğiz,
  Düşmanın sadece öldürebileceğini!
  
  Sınırsız rüyanın büyüklüğü,
  O güneş kadar güzel...
  Harika güzelliğin ruh dürtüleri,
  Boşuna yas tutmayalım!
  
  Bize karşı olan herkes sert bir şekilde dövülecek,
  Rusya güçlü bir yumruk...
  Düşman tamamen yenildi,
  Ve mafsalları beş sente aldım!
  
  Ruslar muazzam bir güçle dolu,
  Dolu dolu akan bir nehir gibidirler ...
  Bütün şövalyelerimizi kartal say,
  Ve kutsal Rus sonsuza dek bizimle!
  
  Pekala, çocuk dövüşecek misin?
  Ellerinde en keskin kılıç parlıyor...
  Ve Rus haçlarına ihtiyacınız varsa,
  Tüm düşmanları napalm ile yakabilir!
  
  Gücümüz var, hünerimiz var ve biliyoruz
  Hepimiz bir şeyler yapabilir ve bağlantı kurabiliriz...
  Rus Lada ile Ortodoks Çarımız,
  Herkes kötü bir hırsız tarafından ezilecek!
  
  Kızlar kaplan gibi dövüşmeyi sever
  Karda çıplak ayakla koşarlar...
  Aşağılık oyunlara inanmamıza gerek yok,
  Ve piçlere yumrukla vurmak daha iyidir!
  
  Rusya'da bir sürü kız var,
  Topukları parlıyor - aynalar ...
  Ama düşmandan intikam alacağız.
  Ve zafer sonsuza dek bizimle olacak!
  
  Yeni zaferler hayal ediyoruz,
  Şaka yollu düşmanların üstesinden gelmek için ...
  Biz en büyük kartallarız
  Ordular bizi fethedemeyecek!
  
  Olacağı gibi, yakında iyi olacağına inanıyorum,
  Hitler'in belini kırdığımızda...
  Ruslar için daha zor olmayacak,
  İşte bir kahramanlık başarısı, yüceltildiğini bilin!
  
  Rusya'da yaşamak ne kadar güzel olacak,
  İçinde büyük Rus Çarı Nicholas ...
  Ve avcı yakında bir oyuna dönüşecek,
  Bu dövüş ve cesaret için!
  
  Bin nesil geçsin
  Kralın istismarlarını unutmayacağız ...
  Zaferler sonsuz bir hesap açtı,
  Kızıl şafak pırıl pırıl parlıyor!
  
  Rus'umuz böyle bir ülke olsun,
  Hangi ışıkta ve Rus topraklarında ...
  Ve bize Aileden o kadar çok şey verildi ki,
  Tüm insanlar arkadaş canlısı bir ailedir!
  
  Svarog gelip ölüleri diriltecek,
  Rus'un düşmanları bir koç boynuzuna sıkıştırılacak ...
  Ve çok güçlü bir kalkan oluşturacağız,
  Ve herkesin harika bir hayatı olacak!
  
  ALTERNATİF AMERİKA
  Amerika, Hitler'i çok fazla şımarttığı için sık sık suçlanıyor ve Naziler bunu ilan edene kadar savaşa girmedi. Evet ve Japonlar aniden saldırdı. Ama sonra Amerika onu aldı ve savaşa kendisi girdi. Bunu 20 Nisan 1941'de Hitler'in doğum günü olarak ilan ediyor. Ve ne? Obama gerçek tarihte ABD'ye yönelik terör saldırılarını beklemeden IŞİD'le savaşa girmedi mi? Ve Bush Jr. genellikle önce saldırarak Irak'a saldırı düzenledi. Her durumda, Hitler'in Amerika Birleşik Devletleri'nin ona savaş ilan etmesine yetecek kadar günahı vardı. Evet ve üçüncü bir döneme giden, ancak sağlığı kötü olan Roosevelt, askeri zafer hayal etti. Kısacası, farklı bir tarih akışı. Amerika önce Üçüncü Reich ile savaşa girdi. Ve tabii ki çok değişti.
  Her şeyden önce, Yugoslavya ile savaşan Hitler, Barbarossa planında zaten tereddüt yaşadı. SSCB'ye saldırı çok geç mi olacak ve Almanlar kıştan önce kazanabilecek mi? Ve dahası, sonbahar çözülür mü?
  İkincisi, sadece İngiltere'nin değil, aynı zamanda kudretli ABD'nin de arkada olduğu ikinci bir cephe açmak tehlikeli değil mi? Ve bu sadece büyük bir nüfus değil, aynı zamanda dünyadaki ilk ekonomi.
  Ve SSCB gerçekten o kadar zayıf mı? Ya da belki Ruslar, Napolyon'u zaten yendikleri için Wehrmacht'ı yenebilecekler.
  1 Mayıs 1941'de Moskova'daki geçit töreninde Stalin'in davet ettiği Alman temsilciler yeni tankları gördüler. Özellikle, 152 milimetre toplara sahip KV-2, bir tank için canavarca bir kalibre, T-34, paletli BT'ler ve çok sayıda uçak.
  Bunu ayrıntılı olarak Hitler'e bildirdiler. Ve SSCB'ye saldırma arzusu zayıfladı. Dahası, gelişmiş bir sezgiye sahip olan Hitler, totaliter SSCB'nin, tam da totaliterliği nedeniyle Batı demokrasilerinden ve özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nden çok daha güçlü ve daha tehlikeli bir düşman olduğunu hissetti.
  Böylece fikir doğdu: Rusya'ya gidersek, o zaman İngiliz kolonilerinin kaynaklarıyla ve Amerika'nın endüstriyel gücüne boyun eğdirerek.
  Elbette, Stalin'in saldırıp arkadan saldırma riski vardı. Ancak SSCB ve Almanya'nın bir saldırmazlık paktı var ve ABD ile İngiltere zaten savaş halinde.
  Ayrıca hayvani bir içgüdüye sahip olan Hitler, Stalin'in sebepsiz yere saldırmayacağını öngörmüştü. Ve düşmanları parçalar halinde yenmeye ve ikinci bir cephe açmamaya karar verdim. Aksine, Japonya'yı düşmana karşı yeni bir saldırı başlatmaya teşvik edecektir.
  Hitler, gerçek tarihte olduğu gibi Girit'i ele geçirdi. Ve sonra Rommel'i güçlendirerek Afrika'ya asker göndermeye başladı. Ve bu güçlü bir hareketti.
  Ancak durum denizdeyken ve Malta'dan baskı altındayken birlikleri hareket ettirmek çok kolay değil.
  Ancak Ağustos 1941'de Naziler Malta'yı yendi ve oraya asker çıkardı. Ve havalı bir hareketti. Ve oldukça verimli.
  Ancak, pek işe yaramadı. Başarılar olmasına rağmen. Rommel, ek olarak dört zırhlı tümen ve üç motorlu tümen aldı. Ve Tolbuk'u ele geçirdi.
  Ve Mısır'a doğru büyük bir ilerleme başladı. Çok güçlü ve tutarlı bir şekilde gelişti.
  İskenderiye'nin ele geçirilmesinden sonra Gerda mürettebatından dört kız bir tanka binerek sohbet ettiler.
  Gerda bikinili bir sarışın, Magda ile ilk karşılaşan;
  - Bakarsanız, neden bu kadar çok insanın İncil gibi vahşi ve bilim dışı bir kitaba inandığını anlamak zor.
  Magda korku içinde ciyakladı ve çıplak ayağıyla zırha vurdu:
  - Neden bilim karşıtı?
  Gerda kolayca açıkladı:
  - Bu yüzden! Özellikle yaratılışçılar, Eyüp kitabındaki Tanrı'nın Dünya'yı hiçliğin üzerine astığı ifadesine sarılmaktan çok hoşlanırlar. Ve Eyüp'ün aynı kitabında göklerin ayna sertliğinde olduğu söylendiğinde, o zaman bu sözü görmezden geliyorsunuz!
  Magda'nın kaydettiği:
  - HAYIR! Her şey alıntının metnine ve bağlamına bağlıdır!
  Kızıl Charlotte dedi ki:
  - Bağlam ve tarihsel arka plan bu. Özellikle, orijinal, Tanrı'nın Dünya'yı hiçbir şeye mühürlediğini söylüyor. Ve ifadeyi mühürlemek, onu düzeltmeye benzer. Dolayısıyla, mühürlemek deyimi, boşluğa katı bir şekilde sabitlenme anlamına gelir.
  Christina ekledi:
  - Evet ve genel olarak İncil'de Tanrı'nın Dünya'yı sağlam temeller üzerine kurduğu ve sonsuza dek sallanmayacağı yazılmıştır.
  Gerda gülümseyerek ekledi:
  - Ve İncil, Dünyanın sonu hakkında on kez konuşur. Ve bu aynı zamanda mecazi bir ifadedir.
  Magda altın sarısı saçlarını salladı ve ciyakladı:
  - Belki!
  Gerda dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Bizim dünyamızda imkansız olan her şey mümkündür!
  Magda dişlerini göstererek belirtti:
  - Her şey ve her şey mümkün!
  Gerda şunları kaydetti:
  - Genel olarak, Hıristiyanların ilham verdiği bir aptallık vardır, o da Tanrı'nın Dünya gezegenindeki kötülükle hiçbir ilgisi olmamasıdır. Ancak, imparator soygunla hiçbir ilgisi olmadığını söylese de bu aynıdır.
  Magda ciyakladı:
  - Bu nasıl?
  Charlotte işaret etti:
  - Cehennemde sonsuza kadar işkence etmek zalimce. Düşünün ki milyarlarca insan cehennem ateşinde ve yanarak azap çekiyor. Canlı canlı yakmak çok acı vericidir.
  Magda kabul etti.
  Evet, acıtıyor ama hak ediyorlar!
  Gerda mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Aziz yok! Ve bir kişinin aziz olması gerekmez! Çünkü dürüstlük sıkıcıdır!
  Christina şunları kaydetti:
  - Evet, Yuhanna'nın Vahiyi'nde kirli bir kişinin Yeruşalim'e girmeyeceği yazılıdır. Ve kim günahsızdır, kim Tanrı'nın önünde saftır?
  Gerda şunları kaydetti:
  Bunun için İsa Mesih'in kefaret niteliğindeki kurbanına ihtiyaç vardır.
  Magda kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Evet bu doğrudur! Doğru anladın!
  Gerda mantıklı bir şekilde ekledi:
  - Ama sonuçta, Mesih'i çarmıha geren insanlar, yalnızca günahlarını artırdılar. Yani insanlar, Tanrı'nın Oğlu'nu çarmıha gererek yalnızca ek bir suç işlediler. Ve teoride, Tanrı onları affetmemeli, genel olarak sonunda lanetlemeli! Değil mi?
  Christina ekledi:
  - Evet ve Hıristiyanlıkta cennet çekici değil. Bu aslında bir altın kafes. Hiç günah yoksa, bu o kadar katı kurallar ve disiplin anlamına gelir ki, bu arka plana karşı Stalinist Gulag bir sanatoryum gibi görünecektir!
  Gerda gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Ve kendi dispanserimiz olan sanatoryumumuz sıcak, hafif ve sinekler ısırmaz!
  Charlotte gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Ama aslında kurtuluş kriterleri çok belirsiz. Hristiyanlıkta kimse kimin kurtulacağını bilmiyor. Hiç kimse kurtuluştan emin olamaz. Ve nasıl kurtulurlar - işlerle mi yoksa imanla mı? Burada da anlaşmazlıklar ve birçok çelişki var.
  Magda pek kendinden emin olmayan bir sesle cevap verdi:
  - İnanç! Ve işler imanın neticesidir!
  Gerda çıplak ayağına vurdu ve şunları söyledi:
  - Oh iyi! Ama iblislerin bile inanıp titrediği söyleniyor!
  Charlotte gülerek belirtti:
  - Evet, inanıyorlar ve Mesih'e boyun eğdiler. Yani aynı anda hem Tanrı hem de Şeytan diyebiliriz!
  Christina gülerek ekledi:
  İncil'de kim daha çok insan öldürdü? Tanrı mı yoksa Şeytan mı?
  Magda içini çekerek cevap verdi:
  - Bu tartışmalı bir konu. Ama başka bir uçağa aktarılırsa: kim daha çok insanı kurtardı?
  Christina güldü ve şunları söyledi:
  - Günahın olmadığı kısır bir cennet uğruna kurtuluş almak büyük bir sevinç değil!
  Magda'nın kaydettiği:
  -Fakat sonsuz ateşte yanmaktan iyidir. Ne kadar acıttığını bir düşünün!
  Gerda buna katıldı:
  - Evet, çok acıyor! Ve insanlara bu şekilde işkence etmek yanlış!
  Christina mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Sonsuz cehennem azabı doktrini saçmalık! Aslında, en kötü düşmana bile, sadece ondan bıkacağım ve ilginç olmayacağım için sonsuza kadar işkence etmem!
  Charlotte öfkeyle dedi ki:
  - Ve genel olarak, tüm insanların hayvan, keçi veya koyun olduğunu öğreten ne tür bir din! Evet, böyle bir dinin var olma hakkı yoktur!
  Gerda öfkeyle çıplak ayağını yere vurarak şunları kaydetti:
  - Keçi olabilirim ama koyun asla!
  Magda kıkırdadı ve şunları söyledi:
  "Ben de koyun olmayı sevmiyorum!"
  Christina ıslık çaldı.
  - Gönülsüz! Her şey hazır!
  Gerda çıplak ayağına vurdu ve cevap verdi:
  - Bütün kızlar zirveye!
  Ve kızlar İngilizlerle savaşa girdi. kırmaya başladılar...
  Magda çıplak ayağıyla nişan alarak bir top ateşledi, İngiliz topunu parçaladı ve cıvıldadı:
  - Hayır, boyun eğen bir koyun olmayacağım! Havalı bir kız olmayı tercih ederim!
  Charlotte gülümseyerek şunları kaydetti:
  - İncil'de birçok saçmalık var. Dahası, dünyamızın daha da gelişmesi çok daha iyi ve uzayı genişleterek yıldızlara doğru daha yükseğe uçuyoruz!
  Kızıl saçlı kız çıplak topuğuyla tetiğe bastırarak bir mermi daha gönderdi.
  Almanlar, Mısır'daki İngiliz ve sömürge birliklerini sorunsuz bir şekilde yenmeyi başardılar. Bunu havalı ve hızlı bir şekilde yaptılar. Artık eskisinden çok daha fazla güce sahipler. Ardından yetenekli Rommel, Irak ve Kuveyt'teki petrol sahalarını hemen ele geçirerek yok edilmelerini engelledi. Ve Süveyş Kanalı göz açıp kapayıncaya kadar geçildi.
  Naziler hem petrol hem de Arap bölümleri aldı. Ardından uzun bir ara vermeden İran'ı ve Hindistan'ı ele geçirdiler.
  Japonya, Peru Limanı'nda Amerikalılara saldırdı ve orada ezici bir zafer kazandı. Ayrıca samuraylar ABD uçak gemilerini batırmayı başardı.
  Hitler vakit kaybetmedi. Franco'dan sert bir ültimatom aldıktan sonra, Alman birliklerinin Cebelitarık'a gitmesine izin vermeyi kabul etti. Saldırı başarılı oldu. Almanlar ağır toplar ve Yu-87 saldırı uçağı kullandı. Ve Britanya'yı yendiler. Bundan sonra birlikleri Afrika'ya en kısa mesafeden sorunsuz bir şekilde varmaya başladı. Önce Fas'ı işgal ettiler. Otto Scoreli de Gaulle'ü ele geçirdi. Sonra Nijerya'ya geldiler. Kırk bir ve kırk iki kışında, Almanlar Afrika'nın önemli bir bölümünü işgal etti.
  Hindistan'ı da ele geçirdiler. Kontrol altında önemli kaynaklara sahipler. İngilizler, hem sayı hem de organizasyon açısından ve birliklerin savaşma ruhu açısından Nazilerden daha düşüktü. Hitler'in SSCB'ye karşı harekete geçirmeyi planladığı yüz elli tümen Afrika ve Asya'ya gitti. Ve akıllıca bir hareket olduğu ortaya çıktı.
  Böylece Naziler, çok daha zayıf direnişin üstesinden gelerek küçük bilgiler alabilirler. Ve arazi Naziler için bir engel değil.
  İngiltere'de Almanlar ana düşmanı gördü. Ve damgalı uçaklar ve yeni silah türleri. Özellikle yeni Reich Silahlanma ve Mühimmat Bakanı Speer'in atanmasıyla ekipman üretimi hızla arttı. Bu adam yetenekli ve enerjikti.
  Kırk ikinci yıl İngiltere'nin bombalanması ve ABD ile hava ve denizaltı savaşında geçti. Japonya Midway'de kazandı. Bu sefer savaşın zamanlamasındaki değişiklik, gizli kodların Amerikalıların eline geçmemesine neden oldu. Ve savaş samuraylar için çok daha başarılı geçti.
  Amerika, Üçüncü Reich'ı bu kadar aktif bir şekilde bombalamadı ve Naziler çok hızlı bir şekilde yeni fabrikalar inşa etti ve koloninin köle gücünü kullandı.
  Kırk ikinci yılda Afrika nihayet Naziler tarafından ele geçirildi.
  Bu da hem hammadde hem de işçilik.
  Stalin'in doğudan saldırdığına dair korkular, Fritz'i tank yapımında yeni tür silahlar geliştirmeye zorladı. Kırk ikinci yılda oldukça başarılı bir "Kaplan" ortaya çıktı. Ancak Afrika'da kullanmak sakıncalıdır. Ve ayrıca biraz sonra "Panter".
  Stalin, elbette, Avrupa'ya karşı bir kurtuluş kampanyası düşünüyordu. Özellikle İngiltere düşene kadar. Ancak Finlerle olan savaş, lideri kararsız hale getirdi. Ve ilk başta, en yeni on altı bin tankı gerektiren yirmi yeni mekanize kolordu tamamlamak istedi. Kırk birinci yılın ikinci yarısında en yeni tanklardan iki buçuk binden fazla üretildi.
  Seri, altmış sekiz ton ağırlığındaki KV-3'ü ve biraz sonra yüz ton ağırlığındaki KV-5'i aldı. Kırk ikinci yılın ilk yarısında üç binden fazla yeni tank üretildi. Tüm KV-4 projelerinden Stalin, yüz sekiz ton ağırlığında ve alnında yüz seksen santimetre kalınlığında zırhla en ağırını seçti.
  Ancak bu lider için yeterli değildi. Halihazırda otuz iki bin araca ihtiyaç duyan en yeni orta ve ağır tanklardan yirmi mekanize kolordu oluşturulmasını emretti. Ve eskimiş olanı ayrı bölümlere dağıtın. Toplam tank bölümü sayısı yüz yirmi olarak belirlendi. Her biri beş yüz tank. Ve böylece Stalin, SSCB'nin toplam tank sayısını altmış bine çıkarmak istedi. Ve ancak bundan sonra Avrupa gezisine çıkma riski olabilir.
  Ancak Hitler de vakit kaybetmedi. "Panther" ve "Tiger" a ek olarak, o zamana kadar yalnızca bir tasarım olan Üçüncü Reich ile "Aslan" tankı ortaya çıktı. Gerçek tarihte, Lion tankının ortaya çıkması hem kaynak eksikliği hem de Üçüncü Reich'ın ağır bombardımanı nedeniyle engellendi. Ancak bu sefer Almanların daha iyi kaynakları var.
  Ve saniyede 1000 metrelik ilk atış hızına sahip en yeni 105 milimetrelik top, ağır Sovyet tanklarıyla savaşmak için çok iyi.
  İngiltere için şiddetli bir hava savaşı vardı. Burada Almanlar büyük ve sürekli artan miktarlarda yeni uçaklar üretti. Ancak pilotları ana koz oldu. Yeterli pilot olmadığı için, kadınlar hava filosuna giderek daha fazla ilgi duyuyordu. Müthiş aslar haline gelen pilotlar Albina ve Alvina özellikle ünlendi.
  Almanlar birçok yabancı tümen oluşturdu. Birlikleri Japonlarla birleştiği Burma sınırlarına ulaştı ve tüm Kara Kıta kontrol altına alındı. Ve hızlandırılmış bir hızla fabrikalar inşa ettiler.
  Birçok Alman ası ün kazandı, ancak Marsilya en iyisi oldu. Haziran 1942'de düşürülen yüz elli uçağın puanını aştı ve Üçüncü Reich'in yüksek nişanı olan gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Elmas Haç Şövalye Haçı aldı. Ve altı ay sonra, yere düşen üç yüz arabayı aştı ve bunun için yeni bir ödül aldı: altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla şövalye demir haç haçı.
  Almanlar gözle görülür bir şekilde güç kattı. Birlikleri başarılı bir denizaltı savaşı yaptı.
  Nazi denizaltılarının gücü hem sayı hem de nitelik olarak arttı. Kahramanlar da vardı. Rudel, saldırı havacılığında mükemmeldi. Führer tarafından cömertçe ödüllendirildiği İngiliz zırhlısı Victoria'yı batırdı.
  Stalin de boş boş oturmadı. SSCB potansiyelini artırdı. Üçüncü beş yıllık plan gereğinden fazla yerine getirildi. Ve üretim ikiye katlandı. Stalin, Dördüncü Beş Yıllık Plan'da hızı korumayı ve üretimi ikiye katlamayı talep etti.
  Kırk üçüncü yılın ilk yarısında, SSCB dört buçuk binden fazla ağır tank üretti. Özellikle CV 4 ve CV 5 yüzdesini artırarak.
  Naziler ayrıca silah üretimini de artırdı. Özellikle "Tiger" -2 vaktinden önce ortaya çıktı. Daha uzun bir namluyla savaş menzilinden Sovyet KV'lerini delebilecek 88 mm'lik bir topa sahipti, ancak makine doksan ton ağırlığındaki Aslan kadar ağır değildi. Ve esas olan, silahının daha hızlı ateş etmesi ve bol miktarda mermiye sahip olmasıdır.
  Almanlar, İngilizleri ve Amerikalıları havada sıkıştırdı. Denizdeki yenilgilerin ardından ABD zayıfladı ve Üçüncü Reich'ı yanlış yere bombalayamadı. Bu da Almanların silahları daha hızlı damgalamasına izin verdi. Özellikle "Maus" ortaya çıktı. Ancak 188 tonluk devasa ağırlığı, savaş kullanımını zorlaştırdı. Savunma her açıdan zirvede olmasına rağmen.
  Kırk üçün ilk yarısında Almanlar denizaltı üretimini artırdı ve İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri'nin inşa ettiğinden daha fazla gemi batırdı. Ve böylece Führer, İngiltere'ye çıkarma anının geldiğine karar verdi.
  Ve Ağustos 1943'te çıkarma gerçekleşti. Mainstein emretti. Naziler güçlüydü ve çok güçlü tankları vardı. ME-309, çok tehlikeli bir uçak olduğu kanıtlanan gökyüzünde savaştı. Hem hızı hem de silahları en iyi halinde: üç adet 30 milimetrelik uçak topu ve dört makineli tüfek.
  İniş başarılı oldu. Amerikalılar, İngilizlere yardım etmek için çok az şey yaptı. Durum, İngiltere'nin bir kısmının Rusya'ya karşı Almanlarla ittifak kurmak istemesiyle daha da kötüleşti.
  Fritz, birliklerinin bir kısmı da dahil olmak üzere farklı yönlerden indi. Ayrıca Naziler iniş sırasında su altı tankları kullandılar ve çok havalı bir şey.
  Bazı İngiliz generallerin ihaneti, Üçüncü Reich'ın ana ülkeyi bir hafta içinde ele geçirmesine de yardımcı oldu.
  Böylece Londra düştü ve Churchill Kanada'ya kaçtı.
  Kırk üçüncü yılın ikinci yarısında, SSCB beş binden fazla yeni tank üretti.
  Ancak Üçüncü Reich da potansiyelini artırdı. Seri, daha güçlü silahlara ve daha iyi korumaya sahip "Panther" -2 aldı. Ayrıca birçok sıradan Panter vardı.
  Hitler bir ikilemle karşı karşıya kaldı: Amerika ile savaşa devam etmek mi yoksa SSCB'ye gitmek mi? Aralık ayında Icarus Operasyonunu gerçekleştirdiler ve İzlanda'yı ele geçirdiler. Böylece kendilerini Amerikan bombardımanından koruyorlar.
  Ancak ABD çok uzakta ve bir okyanusla ayrılmış durumda. Stalin'e yakın mısın? Okyanus boyunca asker göndermek çok riskli ve teknik olarak zor.
  Ve Hitler kırk dördüncü yılda Japonya ile birlikte SSCB'ye saldırmaya karar verir.
  Stalin de savaşa hazırlanıyor. SSCB'de çalışma günü on saate çıkarıldı. Yılın ilk yarısı için yeni tank üretimi yedi bine ulaştı. Daha büyük bir KV-6 da ortaya çıktı. Ağırlığı iki yüz yirmi tonluk bir rekora ve iki top - bir kalibre 203 mm'ye ulaştı.
  T-34-85 de ortaya çıktı. Otuz dördün daha güçlü bir çeşidi.
  Almanlar da hareketsiz oturmuyor. "Aslan" -2, en modern değişiklik yapıldı. Kule geri kaydırılır ve motor ve şanzıman birlikte ve çapraz olarak yerleştirilir. Şanzıman motorun kendisindedir. Ve bu, düzeni o kadar sıkıştırdı ki, zırhı, özellikle yanlarda, aynı ağırlıkla çok daha kalın hale getirmeyi mümkün kıldı. Ve silah hızlandı. Tiger-2 daha güçlü bir motora ve dar bir tarete kavuştu, bu da onu biraz daha hafif ve daha iyi korumalı, ancak iyi bir sürüş performansıyla yaptı. Ve Maus'un yerine seriye daha hafif, daha hareketli ve daha iyi korunan bir tank olan E-100 girdi.
  Üçüncü Reich'in ana tankı, 88 mm topa sahip Panther-2 idi. Bu makine, en büyük Sovyet otuz dörtten daha güçlüydü.
  Ancak Naziler sayı olarak tanktan daha düşüktü. Ancak SSCB'nin henüz sahip olmadığı jet uçakları var.
  Führer için en önemli şey, piyadede ezici bir üstünlüktür. Üçüncü Reich'in SSCB'de sahip olduğu kadar çok asker toplamak imkansız - yeterli nüfus yok.
  Uçak da, Üçüncü Reich daha fazla damgasını vurdu ve belki de daha iyi.
  Ve pilotların çok daha fazla askeri deneyimi var.
  Yani güç eşit değil. Havacılık ve piyadede, Üçüncü Reich üstündür. Artı Japon cephesi.
  Stalin, dokuzu batı cephesinde, geri kalanı Japonya'ya karşı olmak üzere on iki milyon asker topladı. Hitler, SSCB'ye karşı ağırlıklı olarak yabancı tümenlerden yirmi kişi topladı. Eski modeller göz önüne alındığında, SSCB'nin tanklarda bir avantajı vardı. Ancak ağır ve orta olanları alırsak, üretimdeki hızlı artış nedeniyle Almanlar zaten SSCB'yi yakalıyordu. Evet ve orta seviye arabaları daha güçlü ve daha ağırdı.
  Topçularda eşitlik yaklaşıktır, ancak Hitler'in toplarının kalibresi daha büyüktü. Artı Japonya.
  Havacılıkta, Almanların bir buçuk katı nominal paritesi vardı. Ancak gerçekçi olarak, daha da fazlası, çünkü SSCB'de yeterli pilot yoktu. Evet ve Üçüncü Reich'in jet uçakları da dahil olmak üzere daha fazla yeni uçağı var.
  Tüm güç dengesi SSCB'nin lehine değil. Ve Japonya kuyruğunda asılı duruyor.
  Doğru, Almanların çok sayıda yabancı piyadesi var, ancak daha fazla personel bölümü ve savaş deneyimi olanlar var. Japonların yanı sıra.
  Ancak Kızıl Ordu'nun temel sorunu, kendilerini savunacak kadar eğitilmemeleridir. Doğru, Molotof tahkimat hattı tamamlandı. Yine de, gerçek tarihe kıyasla üç yıl daha avantajlı bir başlangıç vardı. Ve Stalin'in çizgisini restore etti.
  Ancak yine de savunmada düzgün bir şekilde komuta edebilmeniz gerekiyor. Stalin yine de kendini savunmaya karar verdi. Saldırgan olmak istemedim. Görünüşe göre SSCB'nin çok fazla silahı var, ayrıca roket topçuları da var ama yine de her şey savunma için pek uygun değil.
  Pilot Marsilya yaşayan bir efsane oldu. Gerçek bir hikayede, kırk iki yazında yanlışlıkla kaza yaptı. Ama sonra olaylar biraz değişti ve bu kaza olmadı.
  Puanı beş yüz uçağa çıkardıktan sonra, kendisine Büyük Demir Haç Madalyası verildi. Ve bu bir onur. Şimdi gözünü SSCB'ye dikti.
  Hitler, kırk birinci yıldan çok daha fazla tümen topladı. Ve devralmayı umuyor. Ama elbette Stalin'in kendi kozları var. Örneğin birçok nehir ve savunma hattı var.
  Ve böylece saldırı 22 Haziran 1941'de gerçekleşti. Büyük güçlerle ve her üç yönde de gitti. Naziler, SSCB'yi büyük piyade kitleleriyle kıştan önce ezeceklerini gerçekten umuyorlardı.
  Başlangıçta, başarılarından gerçekten de yardım aldılar. Molotof hattı kırıldı. Ancak Stalin'in çizgisi biraz daha sıkı tutuldu. Naziler zaten ilk günlerde piyadelerde ağır kayıplar verdiler.
  Ancak tankları da ideal değil. Genellikle kırıldı, özellikle ağır olanlar. Ancak Sovyet serisinin HF'si de güvenilmezliğini gösterdi. Savaş pratiği, canavarların savaş için büyük bir yük olduğunu göstermiştir.
  T-34-76 ve T-34-85'in çok daha pratik olduğu ortaya çıktı. Silahları yeterince güçlü olmasa da.
  Savaşlar ayrıca Sovyet komutanlarının savunmada çok yetenekli olmadıklarını, ancak çabuk öğrendiklerini gösterdi.
  İlk kahramanlar ortaya çıktı. İşte İspanya kampanyası sırasında zaten seçkin olan pilot Anastasia Vedmakova ve şimdi kendinden emin bir şekilde puan alıyordu.
  Düşen ilk yirmi beş Alman uçağı için bir kahraman yıldızla ödüllendirildi.
  Genç kadın bikinili ve çıplak ayakla savaştı, bu yüzden olağanüstü sonuçlar da aldı.
  Anastasia, genç Akulina Orlova ile birlikte savaştı ve her iki kız da çok güzel ve kavga ediyor.
  Anastasia çıplak ayağıyla pedala basarak bir Alman arabasını devirdi ve cıvıldadı:
  - Komünizm zamanlarına şeref! Hayır, düşmanlar arasında sinizm olmayacak!
  Akulina ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak bir Alman uçağını düşürdü ve şunları kabul etti:
  - Komünizm güzeldir, kızların yüzü tehlikelidir!
  Buradaki kızlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve düşmanları çok aktif bir şekilde bastırdılar. Ve böyle dövüş güzellikleri.
  Almanlar sadece Dinyeper'da yavaşlamayı başardılar. Japonlar, Primorye'nin neredeyse tamamını ele geçirmeyi ve Vladivostok'u kesmeyi başardı.
  Durum gergindi. Blitzkrieg başarısız oldu. Ve Führer, havacılıktaki üstünlükten yararlanarak bir hava saldırısı başlatmaya karar verdi.
  Stalin ise savunmaya geçti. Ancak güçler eşit değildi. Almanlar giderek daha aktif bir şekilde baskı yaptı. Ve Türkiye savaşa girdi. Kışın Naziler Orta Asya'da ilerlemeye başladı. Ve orada Türkmenistan, Tacikistan ve Özbekistan'ın bir bölümünü ele geçirdiler. Stalin oraya ek kuvvetler gönderdi. Kırk beşinci yılda Almanlar E-50 tankını aldı. Bir Panther-2 kadar ağırdı ama daha gelişmiş bir topa, alçak siluete ve büyük yokuşlarda kalın zırha sahipti. Sonuç olarak, makine çok iyi çalıştı.
  Almanlar, Dinyeper çevresinde yeni bir saldırı başlattı ve Finlilerle birlikte Leningrad'ı abluka altına alan Smolensk'i aldı. Ve yazın, Mozhaisk savunma hattında durduruldukları Moskova'ya bile yaklaştılar. Sonra Hitler güneye dönme emri verdi. Naziler, Donbass'ı ve diğer birçok ülkeyi ele geçirdi.
  SSCB dikiş yerlerinde patlıyordu. İnsan gücü, iki cephedeki bir savaşta hızla azalıyordu.
  Bu koşullar altında durumun umutsuzluğunu fark eden Stalin, her koşulda barış teklif etti.
  Hitler, kendisine Baltık Devletleri, Ukrayna, Beyaz Rusya, Kafkasya ve Volga boyunca sınır, Moskova boyunca topraklar, Astrakhan'a kadar Karelya ve Leningrad ve Almanların zaten ele geçirdiği her şey verilmesi şartıyla kabul etti. Asya. Ve orada zaten Kazakistan'a girdiler.
  Japonya da parçalarını Sibirya'da aldı.
  Stalin bunu kabul etti çünkü bu, SSCB'yi kurtarmak ve Moskova'yı elinde tutmak için tek şanstı.
  Artı, yine de doksan dokuz yıl boyunca Üçüncü Reich'a tazminat ödemek zorundaydınız. Ve bu çok küçük düşürücü. Ve SSCB'nin altın rezervleri Almanya'ya götürüldü.
  Rusya çok şey kaybetti, ancak en azından kısmen hayatta kalmayı başardı. Ve Mahkhent projesinden endişe duyan Hitler, ABD'yi ortadan kaldırmaya karar verdi.
  Aralık 1945'te SSCB ile bir barış anlaşması imzalandı. Ve şimdi Naziler yüzünü ABD'ye çevirdi.
  . BÖLÜM 1
  Amerika gerçekten bir atom bombası yaratmaya çalıştı ama işi yavaştı. 1946 baharında Naziler Grönland ve Küba'ya çıkarma yapmaya başladı.
  Ve güçlerinin bir kısmı Arjantin'e transfer edildi. Küba'da yerel halk Alman birliklerini destekledi ve çıkarma başarılı oldu. Fritz ve Japonlar yüzüğü sıkmaya başladılar. Latin Amerika'yı boydan boya kat ettiler. Brezilya, Üçüncü Reich'in yanında savaşa girdi. Durum daha da kötüleşti.
  Yaz aylarında, kavga, Fritz'in bir köprübaşı oluşturmaya çalıştığı Kanada için döndü.
  Gerda ve ekibi, geliştirilmiş bir versiyonda E-50'de savaştı. Araba altmış beş ton ağırlığındaydı. 100 EL namlu uzunluğuna sahip 105 mm kalibrelik bir topu vardır.
  Ön zırh 250 mm ve yan zırh 170 mm'dir. Bu tank 1500 beygir gücünde bir motora ve mükemmel sürüş performansına sahipti.
  Yani Amerikalıların buna karşı çıkacak hiçbir şeyleri yok. Devasa olmasına rağmen modası geçmiş Sherman, yalnızca Alman tank aslarının pahasına faturaları alması için yeterince iyiydi. Pershing biraz daha iyi, ancak topu, E-50'nin geliştirilmiş düzenine karşı hala oldukça zayıf. Ve çok büyük bir tank olmayan yalnızca "Superpershing", Gerda ve ekibinin bindiği tankın yanına ve yanına girme şansı buldu.
  Üçüncü Reich'tan bir kız, çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basarak bir Amerikan tankına vurdu ve cıvıldadı:
  - Süper klas bir kızım var!
  Charlotte ayrıca Amerikan tanklarına ateş açtı ve şunları kabul etti:
  - Ve sen hipersin!
  Christina, Yankee arabasına çıplak ayak parmaklarıyla tekrar ateş etti ve ciyakladı:
  - Bu büyük oyunun stratejisi!
  Magda da zarif ayaklarının üzerindeki çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve şunları söyledi:
  - Kızlar Tanrı hakkında konuşsa iyi olur!
  Gerda çıplak topuğuyla tekrar ateş etti ve şunları söyledi:
  - Bakarsan İncil'e ihtiyacımız yok. Biz Arileriz, Yahudi değiliz. Ve koyun veya keçi seviyesine inmemeliyiz!
  Christina şiddetle başını salladı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir mermi daha gönderdi:
  - Tabii ki değil! Özellikle İncil'de, kuzu demir bir asa ile kurtulan milletlere çobanlık yapacak. Mutluluğa ne ihtiyacımız var?
  Magda öfkeyle cevap verdi:
  - Peki gen ateşinden ne istiyorsun?
  Charlotte güldü ve çıplak ayak parmaklarıyla Amerikalılara ateş ederek cevap verdi:
  -Ateşten daha korkunç bir şey düşünebilirsin! Ve cadıları kazığa bağlayarak yakan engizisyon görevlilerinin bayağı bir sadist olduğunu!
  Magda, çıplak topuğuyla joystick'in düğmesine basarak kararlılıkla şunları söyledi:
  - Bu çok acımasız! Ve inançları yok!
  Gerda Amerikan topunu parçaladı ve şunları kaydetti:
  Kim gerçek imana sahiptir?
  Magda içini çekerek cevap verdi:
  - Böyle çok az insan var!
  Ve yine yontulmuş bacakların çıplak parmaklarının yardımıyla ateşlendi.
  Evet, buradaki ve tartışmalardaki kızlar güçlü. Ve çok şey gösterebilirler ve safir gözleriyle göz kırpabilirler.
  Ve savaş devam ediyor. Ve gökyüzünde savaşlar var. Albina ve Alvina faturaları topluyor ve birçok uçak şimdiden kişisel olarak düşürüldü.
  Ve saldırganlıkları sınır tanımıyor.
  Albina çıplak ayak parmaklarını kullanarak öldürücü bir ölüm hediyesi gönderdi ve cıvıldadı:
  Mesih'in sevgisine şan!
  Alvina da çıplak ayak parmaklarını kullanarak Amerikan arabasını kesti ve ekledi:
  - Havadar ve temiz olan nedir!
  Ve kızlar yine ABD uçaklarını düşürme sırasını verdiler.
  Ama bu savaş gibi bir savaş. Zaten yazın Kanada'nın bir kısmı ele geçirildi. Ve sonra sonbahar geçti.
  Almanlar Toronto'ya saldırdı. Enerjik hareket ederler. Amerikalılardan daha iyi tanklara ve makineli tüfeklere sahip olacaklar. Fritz ve Tiger-3'te göründü. E-75'in makine evrimi. Ayrıca güçlü: üç yüz milimetrelik ön zırh, iki yüz milimetrelik yan zırh. Ve top 128 mm uzunluğunda ve 100 EL namluludur. Ve böyle bir tank kendini iyi gösterdi. Çok fazla güç olsa bile.
  Fritz ilerledi ve şehir üstüne şehir aldı.
  Kışın, çoktan kuzeyden Amerika topraklarına doğru yola çıktılar. Ve orada Yankilerin inatçı direnişini kırdılar.
  Amerika'nın hiç şansı yoktu. Ancak atom bombası işe yaramadı.
  Amerika ağır TA-400'ler tarafından bombalandı. Açlığı ve askeri tesisleri yok eden daha da güçlü TA-500'ler.
  İlkbaharda, Almanlar zaten Kanada'yı tamamen ve Amerika Birleşik Devletleri'nin bir bölümünü ele geçirmişti. Ve ilkbaharda, Philadelphia'yı ve diğer birçok bölgeyi aldılar.
  ABD ve Alaska'nın üçte birinden fazlası ele geçirildi. Ve Meksika da Amerikan ve Japon birlikleri tarafından fethedildi.
  Yaz aylarında Nazilerin saldırısı devam etti. Ve ABD'nin şansı gözlerimizin önünde eriyordu.
  Ağustos ayında Naziler New York'a saldırmaya başladı. Savaşlarda uçan daireler yer aldı.
  Burada onlardan biri Eve ve Agatha ile savaştı. Bikinili iki güzel kız güçlü bir araba kullanıyordu.
  Laminer bir jet tarafından etrafında uçuruldu ve küçük kollara karşı savunmasızdı. Ve kızlar ateş ederken ısı ışınları kullandılar.
  Eve çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine bastı, ısı ışınları püskürttü, düşmanları bir alev gibi tutuşturup cıvıldadı:
  - Üçüncü Reich'a şeref!
  Çıplak ayak parmaklarıyla ateş eden Agatha da avaz avaz cıvıldadı:
  - Kazanalım!
  Kız son derece mücadeleci ve güzel. Ve bir lazerle düşmanları nasıl eziyor.
  Ve ısı ışınları başka bir Amerikan tankını eritecek.
  Ve karada Gerda saldırır. Ayrıca dövüşçü bir kız.
  Ve şimdi o ve ekibi zaten tam merkezdeler. Ve mermiler tank kulesinden seker. Ve kızların kendileri de Yankees'i vuracak. Ve bütün bir insan bulutunu parçalayacaklar ve tüm saldırganlıkla hareket edecekler. Savaşçılar, çıplak yontulmuş bacakları olan çok hareketli ve tazılardır.
  Hatta dişlerini göstererek şarkı söylüyorlar. Bunlar Üçüncü Reich'ın savaşan güzelleri. Ve yeterince iyi ateş ediyorlar. Ve düşmanları yağla iğneler gibi baştan aşağı delerler.
  New York çoktan düştü. ABD teslim olur ve birlikleri teslim olur.
  Böylece tarihin bir sayfası daha açıldı. Zafer gibi görünüyor... Ama bir süre sonra Hitler Latin Amerika'yı ele geçiriyor.
  Ve 20 Nisan 1953'te Japonya ve kolonileri ile savaş başlatır. Üçüncü Reich'ın kuvvetleri teknolojide bir avantaja sahip.
  Ve güçlü silahlarla saldırırlar. Yenilmez uçan daireler dahil.
  Albina ve Alvina bir disko uçağında savaşıyorlar. Kızlarla kavga ediyorlar ama daha ne diyorlar. Ve çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basarlar.
  Burada Japon birliklerini yakan saldırıdalar.
  Isı ışınları bir halı gibi uçuşur. Ve kızlar kendi kendilerine gülerler. Ve kırmızı meme uçları ile göğüslerini sallayın.
  Albina şarkı bile söyledi:
  Bizi kimse durduramaz, kimse bizi yenemez!
  Ve çıplak topuğuyla joystick'in düğmelerine basarak rakiplerine vurdu. Dişi kurttan doğmuş öyle bir kız ki.
  Alvina ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basıyor ve ciyaklıyor:
  - Kozmik gücüm için kollektif çiftlik başkanını mezara götüreceğiz!
  Ve bir arkadaşına göz kırp!
  Evet, savaşçılar şimşek gibi çok çevik ve hızlıdır. Yanıyorlar.
  Albina çıplak ayağıyla nişan alır ve bir ısı ışını ateşler. Rakipleri yakar ve ciyaklar:
  - Büyük zaferlerim için!
  Evet, buradaki kızlar en yüksek kademe ve sınıftan. Başkalarının yapamadığı şeyleri yapabilirler. Dişi kurtların çılgın enerjisiyle Japonları ezerler.
  Ancak samurayları yalnızca Almanlar ve diğer yabancı ordular öldürmez.
  Artık Beria tarafından komuta edilen SSCB de savaşa girdi. Burada, bu arada, Üçüncü Reich ile yenilgiye uğrayan Stalin, Mart 1951'in başlarında öldü. Ve Beria iktidarı ele geçirmeyi başardı. Ve şimdi kendini güçlendirmiş olmasına rağmen Hitler ile aynı takımda.
  Ve samuraylara birlikte saldırırlar.
  Ve Elizabeth'in mürettebatı Primorye'de Japonlarla savaşıyor. Kız çok kavgacı ve aktif.
  Elbette çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşürler. Ve samurayları coşkuyla dövün.
  Hala şarkı söylerken;
  Ve mücadele yeniden devam ediyor
  Ve kalp göğüste endişeli ...
  Ve Lenin çok genç
  Ve genç Ekim önde!
  Ve şimdi Elizabeth, T-54 tankının silahıyla çıplak ayak parmaklarını kullanarak bir Japon arabasına ateş ediyor ve onu delip öldürüyor.
  Sonra kıkırdadı:
  - Komünizm çağına şeref!
  Ekaterina ayrıca düşmanı çıplak ayak parmaklarıyla ezdi. Samuray tankını deldi ve agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bizimkinden daha şanlı bir ülke yok!
  Elena düşmana ateş etti ve cıvıldadı:
  - Dünyada bir komünizm çağı olacak!
  Euphrasia da çıplak ayak parmaklarını kullanarak yere vurdu ve cıvıldadı:
  "Kötü Başkan-Şeytan'a ölüm!"
  Buradaki savaşçıların en yüksek ve dövüş sınıfından olduğu söylenmelidir.
  Ve gökyüzünde, Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova hesap kazanıyor.
  Anastasia bir Japon dövüşçüsünü düşürdü ve şarkı söyledi:
  - Ve çıplak ayaklı kızlar gökyüzünde uçar!
  Çıplak bacakların yardımıyla samurayları kesen Akulina cıvıldadı:
  - Harika eleman! Harika eleman!
  Savaşçılar basının kaslarıyla oynarlar. Mükemmel bir düzen içindeler ve savaşı şaka yollu kazanabiliyorlar.
  Başka bir uçağı düşüren Anastasia, onu aldı ve cıvıldadı:
  - Düşmanların harika bir şekilde yakalanması ve yenilgiye uğratılması olacak!
  Akulina, düşmanı çıplak ayak parmaklarıyla yere sererek buna katıldı:
  - Toplam bir rota ayarlayalım!
  Japonlara baskı yapıldı...
  Burada, Alenka mürettebatından kızların savaştığı savaşa Sovyet tankı LP-10 katılıyor.
  Ve 130 mm topla büyük bir arabada savaşıyorlar.
  Alenka çıplak ayak parmaklarıyla ateş ediyor ve cıvıl cıvıl:
  - Bu komünizmin görkemi!
  Anyuta ayrıca rakibini alt etti. Düşmana vur ve gıcırdadı:
  - Yeni fikirler adına!
  Ayrıca çıplak topuğuna da tokat attı.
  Alla, kırmızı bir nipel ile joystick düğmesine bastı. Samuraya vurdu ve havladı:
  - Ülkenin büyüklüğü için!
  Düşmana ateş eden Maria ciyakladı:
  - Dünyadaki Rusların birliği için!
  Ayrıca çekim için çilek emziği kullandı.
  Ve Olimpiyatlar düşmanı vuracak. Bir sürü dövüşçüyü parçalayacak ve cıvıldayacak:
  - Ruslar için, dünyanın en kutsalı!
  Ve ayrıca çıplak bir topukla düşmana teslim olacak.
  Kızların son derece atılgan olduğu söylenmelidir. Ve muazzam bir dayanıklılıkları var.
  Elbette Japonya böyle bir baskıya karşı koyamaz.
  Ayrıca, Fritz ayrıca nükleer silah kullandı. Tam bir şok olduğu ortaya çıktı.
  Savaş altı ayda sona erdi.
  SSCB daha önce kaybettiği toprakları geri aldı ve Üçüncü Reich samurayları ve onların tüm kolonilerini fethetti.
  Yine kısa, huzurlu bir duraklama nedir? Almanlar malları sindirdi. Ve dünya hakimiyeti için hazırlandı.
  20 Nisan 1957'de Hitler, Beria'nın hükümdar olduğu SSCB'ye de saldırdı. Ve saldırısının çok kanlı olduğu ortaya çıktı.
  Kuvvetler elbette eşit değildir. Ve sınır Moskova'dan uzak değil.
  Ancak Oleg Rybachenko ve paraşütçüler yerinde ve Nazilerle savaşmaya hazır.
  Ve vahşi bir öfkeyle savaşır.
  Ve onunla birlikte ebedi kız Margarita Korshunova ve cadı kızlardan oluşan bir ekip.
  Nazileri kılıçla kesen Oleg Rybachenko, hem piyadeleri hem de tankları kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakiplerini ezerek, dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından saçılan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet ediyor.
  Natasha ayrıca çıplak ayak parmaklarını öldürücü bir şekilde fırlattı ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları değirmendeki faşistlerden geçti.
  Düşmanları kesen Zoya ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler saçıldı. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp öfkelendiği açıktı.
  Beyaz askerleri ve tankları kesen Augustine ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve takni ve beyaz dövüşçüler düşer.
  Svetlana değirmenciyi kesiyor, kılıçları şimşek gibi.
  Naziler kasnak gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayakla iğne atıyor ve cıyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko, Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri parçalıyor.
  Ve aynı zamanda çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları düşürür.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Şan!
  Ve hareket halindeyken herkesin kafasını ve ağzını keser.
  Margarita ayrıca rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alıp kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ancak Natasha saldırıda. Nazileri tanklarla birlikte kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rus' harika ve ışıltılı,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve diskler çıplak ayaklarından uçar. Nazilerin boğazlarını kim gördü? Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Bir tüpten tükürmek. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül iğneler fırlatır - tankları ve uçakları düşürür.
  Ve aynı zamanda kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, bludgeon, hadi gidelim.
  Oh, favorim gidecek!
  Nazileri deviren ve kahverengi askerleri yok eden Augustina ciyaklıyor:
  - Tamamı tüylü ve hayvan derisi içinde,
  Sopayla çevik kuvvete koştu!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlatacak, bu bir fili ve hatta bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırtı:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Keser, Nazileri biçer. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçlarla bir değirmen işletir.
  Pek çok dövüşçüyü ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız çılgın bir hareket içinde.
  Ve çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatarak tankları ve uçakları yok ediyor.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Oğlan takla atarak döndü. Atlamada birçok Naziyi doğradı.
  İğneleri çıplak parmaklarıyla fırlattı ve homurdandı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve çocuk yine savaşta.
  Hareket halindeyken besteleyerek bütün bir balad söylemeye başlar;
  Rusya'ya şan, sen kutsal bir ülkesin,
  İçinde, herhangi bir çocuk bir çocuk odasından bir savaşçıdır ...
  Kız vuruyor - gururlu yalınayak,
  Ne de olsa o bir kartal, serçe değil!
  
  Anavatana adamak - bir savaşçı cesur yürek,
  Konseyler ülkesinin gelişmesine izin verin ...
  Beyler uzayın kapısını açalım.
  Ve sadık zaferler için bir hesap açacağız!
  
  Rusya'nın büyümesine izin verin, bereketli, havalı,
  Komünizm çağının geldiğine inanıyorum...
  Kız güzel, ince, yalınayak,
  Ve meşhur, hızlı uçağı havalandırın!
  
  İnsanları, aptallığı ve bayağılığı sevmeyin,
  Tanrı'ya sadakatle hizmet edeceğine söz ver...
  Evet, bazen cesur olmak hiç de kolay değil,
  Bir avcıyı da oyuna dönüştürmek için!
  
  Yeşil bir çocuk öncü oldum,
  Doğru, bir savaşçı cehenneme gitti ...
  Güneş akçaağaçları gibi bereketli bir şekilde çiçek açan,
  Ve her şeye kadir Rod bizim kutsal Babamızdır!
  
  Faşizmle savaşıyorum yalınayak çocuk
  Boynuna bağlı kırmızı, sıkı bir kravat...
  Ve akçaağaçlar öyle şiddetli bir ses çıkarır ki, bunu görebilirsin,
  Ve bu nedenle, Tanrı parlak bir idealdir!
  
  Stalin, renkli bayrağımız bir gül gibidir,
  Fritz'le savaşıyoruz, her zaman öfkeyle...
  Çok serin olacak, soğuktan yalınayak,
  Ve fırtınalı, muhteşem bir bahar gelecek!
  
  Kızlar güzellik-Komsomol üyeleri,
  Ateşli çiçekler gibi...
  Sandalların sesi çağırır,
  Sevinç olacak - mutluluk ve hayaller!
  
  Masumların acı çekmesine izin verme
  Sonsuza dek mutlu olmak için...
  Antik çağda bir bylina vardı,
  Ve şimdi gençlik var - kibir!
  
  Hitler'in yükselmesine izin vermeyelim
  Dünyanın en iyi Beyaz Tanrısı bizimle...
  Ruslar her zaman savaşabilmişlerdir -
  Şeytani Führer ölsün!
  
  Rusya'nın gücü, biliyorum, ebedi olacak,
  Düşmanlar bizi kontrol altında tutamaz...
  Fritz tamamen insanlık dışı,
  Ve sadece öldürebilirler!
  
  Ama öncüler cesurca savaşır,
  Çocuklar, biz Anavatan'ın evlatlarıyız ...
  Ve yiğitlik örnekleri göster
  En parlak ülkemiz!
  
  Komsomol cesur, çok sever,
  Çiçek açan en cüretkar dövüşçüler...
  Biz de mahvediyoruz ...
  En cesurların hatırına, savaşçıları tanıyın!
  
  Şövalyelerin sancaklarını kaldırın,
  Ülkenin büyüklüğünü koruyacağız...
  Öncü, katılaşmış bir kalp ol,
  Rusya'da sonsuz bahar uğruna!
  
  Komünizm dayanabilecek
  Rusya'yı her şeyin üstünde yapacak...
  Düşmanla sonuna kadar savaşacağız.
  Şan, inanç ve başarı bizimle!
  
  En Büyük Anne Rusya,
  Dünya düzenini gösterebiliriz...
  Dünyadaki insanlar daha mutlu olacak
  Ve biz, kesinlikle beş tane biliyorum!
  
  Hiç kimse bizi durduramaz
  Düşmanlarımız bizi yenemez...
  Nezaket tahtta hüküm sürecek
  Hayatın bu ipliği kırılgan olsa da!
  
  Moskova yakınlarında cesurca savaşırım,
  Dünyanın en cesur öncüsü...
  Führer, Şeytan'la ittifak halinde olsa da,
  Asla sorun olmayacağına inanıyorum!
  
  Düşmanlar olacak, güç olduğuna inanıyorum,
  Herhangi birini ezecek olan, orduyu biliyorum ...
  Ve biliyorum Adolf, mezar bekliyor,
  Gerçekten, parçalara ayırabilir!
  
  Komünizm çok havalı olacak
  Ve kutsal geçit törenimiz gerçekleşecek ...
  Faşistler çok aptalca çivi çakmalarına rağmen,
  Ama sonuç gerçek olacak!
  
  Düşmana asla teslim olmayacağız
  Bizimle inanç cesaretle doludur ...
  Düşman sadece kızmış olsa da,
  Pret lanetli iblis-Şeytan!
  
  Seviyoruz, Rusya'mıza inanıyoruz,
  Yemyeşil bir gülün çiçek açması gibi ...
  Stalin de bir mesih gibidir.
  Ve zaferler harika bir hesap açacak!
  
  Hayır, düşmana merhamet etmeyeceğiz,
  Gücümüz var, cesuruz artık...
  Şövalyeler ödül bekliyor,
  Kötü kötü adam yok edilecek!
  
  Ve Tanrı İsa adına,
  Faşistleri yeneceğiz...
  Şövalye sanatına sahibiz,
  Sen bir anne gibi Rusya'sın!
  
  Ve bu evrensel ihtişam adına,
  Ne, inan bana, bizi çevreliyor ...
  Kutsal devletin bayrağını çekeceğiz,
  Gönüldeki ateş sönmesin diye!
  
  TARİH YAPICI KIZLAR
  Bu kızlar gerçekten tarihin yaratıcıları. Her iki güzellik de - Albina ve Alvina, Midway Savaşı sırasında Japon uçak gemilerine saldırmaya çalışan Amerikan bombardıman uçakları tarafından vuruldu. Sonra Amerikan gemilerini batırdılar. Bundan sonra Japonya, Hawai Takımadalarını ele geçirmeyi ve Pasifik Okyanusu'nda bir yer edinmeyi başardı.
  Ancak Yükselen Güneş ülkesi hala SSCB'ye saldırmadı. Sadece Avustralya'ya saldırdı ve Hindistan'a karşı bir kampanya başlattı. Bu koloniyi kaybetmekten korkan Churchill, Mısır'a takviye kuvvet göndermeyi reddederek oraya ek kuvvetler gönderdi.
  Rommel'e karşı "Meşale" Operasyonu hiç başlamadı. Doğru, Naziler Stalingrad yakınlarında yenildi. Ve geri döndüler. Sonra gerçek tarihteki gibiydi, Mainstein'ın kanatları kapsayan karşı saldırısı. Doğru, Nazilerin Afrika'ya ek birlikler nakletmek zorunda kalmaması nedeniyle, Mainstein'ın karşı saldırısı güçlendi ve Naziler, baharın erimesinden önce Kursk'u alıp Kızıl Ordu'ya daha fazla kayıp verebildiler. Böylece Kursk Bulge yoktu ve cephe düzleştirildi.
  Ek olarak, Japonya'dan gelen yenilgi nedeniyle, Amerikalılar Üçüncü Reich'in bombalanmasını fiilen durdurdular ve Naziler sadece Panterler ve Kaplanlar değil, aynı zamanda Aslan tankını da fırlatabildiler.
  Ancak son araba, şekil olarak Panther'e benzemesine ve iyi korunmasına rağmen çok başarılı olamadı, ancak doksan tonluk devasa ağırlığı ve yetersiz motoru sürüş performansını düşük yaptı.
  Hitler, Stalingrad'ın intikamını almayı ve şehre tekrar Volga üzerinden yaklaşmayı planladı. Bu amaçla Kursk ve Rostov-on-Don bölgesinde iki güçlü grup oluşturuldu. Tanklar ve teçhizat gündeme getirildi. Rommel, takviye almadan Mısır'da hala eski hatta oturuyordu. Nazilerin tüm dikkati doğu cephesine çevrildi. Ancak İngiltere hala Japonya ile savaş halindeydi ve ayrıca Hindistan'ı tutmaya çalışarak Mısır'a takviye göndermedi.
  Böylece, birlikleri tam bir seferberlik ile dolduran Naziler, önemli güçler topladı.
  Stalin, yerel halkın desteğiyle İngilizleri Mısır'dan kovan Japonya'nın olası savaşına girmesinden çok korkuyordu, şimdilik aktif savunmaya bağlı kalmaya karar verdi.
  Almanların doğuda gerçek tarihte olduğundan daha fazla kuvveti vardı. Ve daha fazla tank ve uçak serbest bırakıldı. Amerika Birleşik Devletleri'nin bombalamaması ve İngiltere'nin neredeyse bombalamaması nedeniyle, Fritz tank planlarını yerine getirdi ve tümenleri Aslanlar, Kaplanlar, Panterler ile donatmayı başardı. Ayrıca Ferdinand kundağı motorlu silah da savaşa katıldı. Ancak, saldırı yalnızca Temmuz ayı başlarında başladı. Sovyet birlikleri güçlü bir savunma hattına sahipti ve bir saldırıyı püskürtmeye hazırdı.
  Savaşlar, Alman yeni teknolojisinin hala nemli olduğunu gösterdi. Ağır tanklar sık sık bozuldu ve onarım gerektiriyordu, Focke-Wulf çok manevra kabiliyetine sahip değildi ve en son ME-309 da güçlü silahlara rağmen kendini pek iyi göstermedi. Hayal kırıklığına uğramış ve tank "Aslan". Aktif olmadığı ortaya çıktı ve 105 milimetrelik topu, uzun menzilli olmasına rağmen güçlü, ancak daha düşük ateş hızına sahip ve yanan toz koşullarında menzili ve doğruluğu o kadar önemli değil.
  Diğerlerinden daha iyi kanıtlanmış "Kaplan". Her yönden iyi korunan, etkili bir topa sahip ve hızla geri dönebilen tank, Sovyet birlikleri için bir kabusa dönüştü. Ancak "Aslan" ın bazı artıları vardı. 100 mm'lik ve eğimli yan zırhı, Sovyet toplarının savunmasını yarıp geçmeyi mümkün kıldı ve Panter benzeri aracı çok dayanıklı yaptı.
  Bununla birlikte, bir bütün olarak Alman saldırısı yavaş ve ağır kayıplarla gelişti. Ancak Fritz yine de Sovyet savunmasını aştı ve daha derine inmeyi başardı.
  Vasilevsky, Stalin'e Kızıl Ordu'yu Don'un ötesine çekmesini tavsiye etti, ancak Stalin bunu reddetti. Ve Sovyet birlikleri karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Savunmada Panther iyi bir tank olduğunu kanıtladı. Ve yaklaşan savaşlar Kızıl Ordu'nun değil Almanların lehine gelişti. Almanlar çok havalı savaşçılardır. Ama bombalar Sovyet birliklerinin üzerine atılıyor. Ve gaz topları kullanıyorlar.
  Almanlar kayıplara uğradı ve durdu. Ancak Sovyet birlikleri karşı saldırıda başarılı olamadı. Eşit olmayan bir mücadelede asılı kaldılar. Almanların daha fazla rezervi var ve Kızıl Ordu neredeyse hiç Ödünç Verme-Kiralama malzemesi almıyor. Manevra kabiliyetini ve hareketliliğini etkileyen şey. Ve Naziler Voronezh'e ulaştı ve durdu. Her şey yoluna girecek, ancak önümüzde kış var ve Sovyet birliklerinin ek şansları olacak. Ancak Naziler yine şanslıydı. Türkiye savaşa girdi. Burada da İngilizler onları çukurlaştırdı. Diğer bölgeleri işgal etmek için bir nedenleri olmasını istediler. Ayrıca Churchill, Türklerin Irak'a gitmesinden korkuyordu. Ancak bu durumda, bu gözlenmedi. Aksine, bir milyon Osmanlı askeri Bakü'yü vurdu. Bu nedenle Stalin, birliklerini Don'un ötesine çekmek ve savunmada durmak zorunda kaldı.
  Türkler Erivan'ı kuşattı ve Batum'u almayı başardı. Ama sonra durduruldular. Kış nispeten sakin geçti. Sovyet birlikleri Leningrad yakınlarında ilerlemeye çalıştı, ancak Almanlar Kızıl Ordu'nun planını ortaya çıkarmayı başardılar ve takviye kuvvetlerini çekerek saldırıyı püskürttüler. Yani her şey aşağı yukarı böyleydi.
  Kışa göğüs geren Almanlar, ilkbaharda yeni tankları görevlendirdi: Panther-2, Tiger-2 ve Maus. SSCB, IS-2 ve T-34-85'i aldı. Alman gelişmelerinden biri ME-262 idi. Bu uçak yüksek hızlı, güçlü silahlara sahip, ancak çok manevra kabiliyetine sahip değil, ancak oldukça inatçı. Bir arabayı devirmek zordur, ancak genellikle kendi kendine kaza yapar. En iyi seçeneğin, Focke-Wulf'un bir evrimi olan TA-152 olduğu ortaya çıktı. Ve bu araba oldukça başarılı. Güçlü zırh ve silahlarla hem hız hem de manevra kabiliyeti daha iyidir. SSCB'de LA-7 ve Yak-3 geliştirildi. Ancak yüksek kaliteli duralumin eksikliği, Yak-3'ün seri üretime geçmemesine ve Yak-9'un kalmasına neden oldu. LA-7 ayrıca, savaşın daha kötü gelişmesi göz önüne alındığında, seri dışı kaldı.
  Alman jet uçağı kusurluydu. Ancak Arado bombardıman uçağı etkinliğini gösterdi. Ve bazı yönlerden havalı davrandı.
  Yaz aylarında Almanlar, İngilizlerin Mısır'da ilerleme girişimini püskürttü. Rommel kuvvetlerini tazeledi ve yalnızca saldırıyı püskürtmeyi başarmakla kalmadı, aynı zamanda karşı saldırıya geçti. Uzayan savaş ve Churchill'in kararsızlığının eleştirilmesinde rol oynadı. Ancak saldırı, Rommel henüz hazır olduğunda ve Mısır'ı ele geçirdiğinde başladı. Ardından Irak ve Kuveyt.
  Naziler Orta Doğu'yu işgal etti ve merkezdeki Sovyet birliklerinin saldırısını püskürttü. Durum daha da kötüleşti. İşlerin daha kötüye gidebileceğini hisseden Stalin, ateşkes önerdi. Güçlendirilmiş Japon imparatorluğunun onu arkadan vuracağından korkuyordu.
  ABD'nin atom bombası yapma planlarından endişe duyan Hitler, beş yıllık bir barış molası vermeyi kabul etti. Ve 1 Kasım 1944'te bir durgunluk yaşandı.
  Ve savaş Batı'ya taşındı. Seyir füzeleri ile yapılan saldırı girişimleri sınırlı bir başarı göstermiştir.
  Jet uçağının daha etkili olduğu kanıtlandı. Almanlar ayrıca Güney Afrika'ya bir saldırı başlattı. Ve gerçekten başardılar. Ve savaşlarla ilerlediler. Kırk beşinci yılda Naziler, jet motorlu uçak üretimini artırdı ve İngiltere'yi tam anlamıyla sıkıştırdı. Roosevelt'in ölümünden sonra Truman, Japonlar ve Üçüncü Reich ile barışmanın yollarını aramaya başladı. Ancak Hitler bunu istemedi. Ve böylece Aralık 1945'te Almanlar, İngiltere'ye beklenmedik bir cüretkar çıkarma gerçekleştirdiler ve on gün içinde anavatanı ele geçirdiler.
  Savaş neredeyse bitmişti. ABD her koşulda barışa hazır olduğunu ilan etti. Ancak Hitler ve Hirohito bu kadar kolay barışmak istemediler.
  Führer, düşmanın nükleer silahlar üzerindeki çalışmaları konusunda çok endişeliydi. Ve böylece Hitler ve Stalin İsveç'te yüz yüze görüştüler. Ve ABD'ye karşı birlikte savaşacaklarına karar verdiler. Bu elbette herkese uygundu. Karşılığında Hitler, SSCB'ye Alaska'yı verme sözü verdi.
  Amerika'ya karşı büyük bir koalisyon savaşı başladı. Yankees, yeni Alman "E" tankları serisine ve güçlü jet uçaklarına karşı koyamadı. Ve Alman denizaltı filosu güçlü. Amerika'yı yok eden tek mürettebatlı minyatür denizaltılar ve hidrojen peroksit olmayan makineler var.
  Ve eğer savaş uzarsa, Amerika Birleşik Devletleri bir okyanus tarafından yeni ayrıldı ve ekonomik olarak güçlü ve nüfus oldukça büyük.
  Kızıl Ordu, Çukotka'dan Alaska'ya ilerliyordu. Çatışma şiddetli ve kanlıydı. Kızıl Ordu'nun sayısal üstünlüğü, büyük miktarda teçhizatla Amerikan savunmasına karşı çıktı. Ancak Kızıl Ordu yarıp geçiyordu.
  Elizabeth'in tank mürettebatı da içinde savaştı. Elbette cadı kızların kendi silahları vardır: bikinili ve yalınayaktırlar. Ve son derece etkilidir. Ve ayakkabısız, ayak parmakları bir bayan bilmiyor.
  Bir Amerikan tankını kesen Elena, çıplak ayaklarının yardımıyla şarkı söyledi:
  - Aptal Amerika'yı oynama!
  Ekaterina ayrıca Amerikalıyı çıplak ayaklarıyla yere vurdu ve havladı:
  - Bize Alaska'yı çabuk verin!
  Elizabeth çıplak bacaklarını kullanarak ölümcül bir mayınla düşmana gürledi ve homurdandı:
  - Sibirya nedir, Alaska nedir - iki kıyı!
  Euphrasia ayrıca çıplak topuklarını kullanarak bir imha mermisi gönderdi ve ciyakladı:
  - Ayı en vahşi canavardır!
  Ve dört kız da koro halinde şarkı söyledi:
  - Ayı en vahşi canavardır!
  Alaska uzun süre savaşlarla ele geçirildi. Ve sonunda düştü. Ve Mart 1948'de Amerika nihayet fethedildi. Ve gerçekten harikaydı.
  Bir süre barış hüküm sürdü. Ancak 20 Nisan 1955'te Führer Japonya'ya saldırdı. Ve yeni, şiddetli bir savaş başladı. Almanlar çok güçlü bir düşmanla karşı karşıya kaldı. Ancak Beria liderliğindeki SSCB, Almanya'nın tarafını tuttu. Buna karşılık Beria, Kuriles ile birlikte Moğolistan ve güney Sakhalin'i almayı bekliyordu. Ve genel olarak, hesaplaması haklıydı. Samuray çok savaşmasına rağmen, 9 Mayıs 1956'da atom bombalarının ardından Yükselen Güneş Ülkesi düştü.
  Tarihin sayfası yeniden döndü. Beria, SSCB'de güçlendi. Baskı politikasını biraz yumuşattı ve ekonomiyi plana göre geliştirerek toparlanmaya çalıştı.
  20 Nisan 1959'da, Hitler'in yetmişinci doğum gününde bir suikast girişimi oldu ve büyük diktatör öldü.
  Hitler'in ölümü, Üçüncü Reich'ta muazzam bir kargaşaya neden oldu. Adolf'un resmi halefi Göring, morfin kötüye kullanımı ve oburluktan çoktan ölmüştü. Açıkçası, ilaçlar uzun ömürlülüğe katkıda bulunmaz. Yeni bir resmi halefi henüz açıklanmadı. Adolf Hitler'in suni tohumlama yoluyla elde edilen çok sayıdaki oğlundan birinin tahta geçeceğine inanılıyordu. Ama kim tam olarak bilinmiyor. Evet ve oğulları hala reşit değil.
  Führer'in ani ölümü, iktidar mücadelesine ve gerçek bir iç savaşa yol açtı.
  Ve en güzel saatinin geldiğine karar veren Beria, SSCB'nin daha önce işgal edilmiş topraklarını iade etmek için bir kurtuluş kampanyasının başlamasını emretti. Peki, bu durumda, Stalin'in zamanının kaybedeni, savaşı fiilen Hitler'e kaybeden Stalin'i geride bırakabilecek çok daha başarılı bir hükümdara dönüşmeye başladı.
  Ama tabii ki Oleg Rybachenko ve beş kız ona yardım ediyor.
  Mareşal çocuk uzun kılıçlarla bir değirmen işletecek. Bu Naziler nasıl kesilir. Ve sonra çıplak, çocuksu, öldürücü gücüyle bir yok etme armağanı fırlatacak. Bir faşist kitlesini parçalayacak ve bağıracak:
  - Sovyet İmparatorluğu'nun şerefine!
  Ve sonra çocuk alacak ve ıslık çalacak. Ve bir karga kütlesi Alman uçaklarının üzerine düşecek ve onları gökten düşürecek.
  Margarita Korshunova da alırken ve keserken kılıçlarla. Kahverengi imparatorluğun makine yığınını kesin. Onları parçalara ayırın. Al ve ateşe ver.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla son derece ölümcül ve yıkıcı bir şey fırlatacak.
  Sonra kız şarkı söyleyecek:
  - Kozmik astral, kuzey rüzgarı!
  Ve tekrar ıslık çalar. Ve bir karga kütlesi Alman uçaklarının üzerine düşecek, onları çarpacak ve düşürecek.
  Natasha ise Nazilere karşı soğuk davranır. Önce onlarca metre uzayan kılıçlar alacak, kesecek. Ardından sıra makineli tüfeklerden verilecek ve çizgiyi biçecek. Ve bundan sonra, çıplak ayaklarıyla antimaddeden bir imha bombası atacak ve tüm bölümü yok edecek. Ve kızıl meme uçlarından rakiplere pulsarlar salacak. Ve iki bütün Alman alayını yakacak olan göbekten şimşek çakar.
  Ve sonra Venüs'ün koynundan, nasıl büyülü bir tsunami dalgası başlatacak ve şarkı söyleyecek;
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizm bitecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, aydınlatıcı komünizmi!
  Zoya da onu alacak ve düşmanı ahududu meme uçlarından vuracak. Ve sonra kılıçlarla keser. Ve sonra makineli tüfeklerden ateş edin. Ve sonra çıplak, yontulmuş bacakları öldürücü bir hediye gibi fırlayarak Fritz'i yırttı. Ve sonra göbeğinden, Nazilerin bir bölümünü kızartmış olan bütün bir şimşek çağlayanı patlayacak.
  Ve sonra Venüs mağarasından gelen kız, yıkıcı bir tsunami kasırgası başlatacak. Ve harika!
  Zoya aldı ve şarkı söyledi:
  Birisi reytingini kan üzerine inşa etti,
  Göğsünde granit taşı var!
  Augustina da şiddetli bir güçle savaşır. Kelimenin tam anlamıyla kuduz lavla patlayan bir volkandır. Ve kendini kılıçlarla keser. Ve makineli tüfeklerden birçok tekli fişek atıyor. Ve yakut meme uçlarından, ölümün pulsarlarına nasıl yenik düşülür. Ve sonra şimşek göbeğinden bütün bir tank sütununu eritecek.
  Ve Venüs'ün koynundan gelen perdenin altında, merhametsiz, yıkıcı bir hediye salıverilecek.
  Ve kükreme:
  - Yeni bir şekilde komünizm fikirlerine şeref!
  Svetlana ayrıca kısıtlama olmaksızın savaşır. Ve büyülü hazineleriyle Alman birliklerini yarıp geçiyor. Ve kesintisiz ateş etmeden makineli tüfeklerden. Ve aynı zamanda, çilek meme uçlarından yıkıcı bir şey alıp fırlatacak. Ve göbekten bir dizi şimşek çakmayı da unutmaz.
  Ve sonuç olarak, onu Venüs'ün koynundan alır almaz, yanan büyülü plazmadan oluşan bir şelaleyi serbest bırakır.
  Ve kükreme:
  - Kızıl ülke,
  Kızıl ülke!
  bana kim söyleyecek
  Kim gösterecek!
  O nerede! O nerede!
  Kızların ne kadar coşkuyla dövüştüğünü gören Oleg Rybachenko, yine kılıçlarla "kesici" tekniğini gerçekleştirdi ve coşkuyla ıslık çaldı ...
  Kuzgunlar, Alman uçaklarını çarparak düşürdü.
  Oğlan çıplak topuğuyla bir imha bombasını tekmeledi, bu bomba iki zırhlı tümeni piyadelerle anında buharlaştırdı ve kükredi;
  - Ben süper menim!
  Margarita da çıplak ayak parmaklarıyla bir imha bombası attı ve teklif etti;
  - Bir çiçek söyle, utanma!
  Ve çocuk mareşal büyük bir coşkuyla şarkı söyledi, şarkısını besteledi;
  Büyük Rusya ünlüdür,
  Işıl ışıl ülkemiz...
  Yıldızlar siyah kadife serpti...
  Sonsuza dek bize Kin tarafından verildin!
  
  en büyük aziz
  Evrende daha iyisini bulamazsınız...
  Yakında dünyayı bir cennet haline getireceğiz,
  Ve başka yolumuz yok!
  
  Artık sonsuza dek bir erkek oldum,
  Ve çocuk ölümsüz bir dev...
  Sonsuza kadar iyi dövüşebilirsin
  Rus Veli Efendim!
  
  Oynayarak kazanma fırsatı verdi,
  Yeteneği bir çitadan daha havalı verdi ...
  Gezegenimizi bir cennet yapalım
  Uyumumuz çok neşeli olacak!
  
  İşte kutsal Rusya'nın büyüklüğü,
  Düzeni koruyacağız...
  Svarog'un kendisi harika bir görev olacak,
  Kanatlarını aç, melekleri tanı!
  
  Anavatan güzel pankartlar,
  Parlak kırmızı kimyon...
  Ben savaşta sertleştirilmiş bir çocuğum
  Anavatan'ın ebedi şafağı olacak!
  
  Hayır, Rusya'nın düşmanları yok edilemez,
  İçinde Rab'bin büyüklüğü yaşıyor ...
  Aileyi ruhun savaşlarında vereceğiz,
  Ve kazanan bir hesap açacağız!
  
  Anavatanımız Rusya'ya şan,
  Halkımız dev gibi olacak...
  Dua ederek Ailenin Tanrısına sorduk,
  Böylece insanlar her zaman birleşir!
  
  Dünyada her şeyin güzel olacağına inanmak,
  Kazanmak için oynayan olacağız...
  Annemiz Rusya için,
  Tüm sınavlar beşte geçecek!
  
  Gezegende büyük bir cennet olacak,
  Vorkuta'da ananas olacak...
  Mutlu yetişkinler ve çocuklar
  Dünyada kimse sıkılmıyor!
  Mutlu yetişkinler ve çocuklar
  Dünyada kimse sıkılmıyor!
  
  İnanın komünizm çağı gelecek,
  Çünkü Nikolai yönetiyor...
  Rus çarlığının büyük ışığı,
  Bunun için savaş ve onun için ayağa kalk!
  
  Anavatan Rusya dünya çapında,
  Neşeli Eden'i gösterir ...
  Beyaz Tanrı, inan bir idol olacak,
  Ve güzel bir dünya herkese gelecek!
  
  Üzülmeyin, ey ağlayan dul kadınlar,
  Cenab-ı Hak hepsini diriltecek...
  Ve yakında yeni bir cennet inşa edeceğiz,
  İnancımız sağlam bir yekparedir!
  
  Yakında hepimiz cennete gireceğiz,
  Uzay teslim olacak, insanlar biliyor ...
  Sonsuza dek gezegenimizin üzerinde güneş,
  Ve Rusya, tüm evrenin cennetidir!
  
  Huş ağaçları balta altında eğilmeyecek,
  Dünyanın en güçlü Rus ruhu...
  Evet, bazen acı gözyaşları damlar,
  İmanın sönmemesi şart!
  
  Kalpte güçlü bir ısı veriyoruz,
  Korkmayın çocuklar don bilir...
  Gerekirse ateşle alevlendirin,
  Ve en muhteşem güllerden oluşan bir buket!
  
  Nicholas halkına inanıyorsun,
  Seni komünizme götürecek...
  Anavatanı muhteşem bir cennet yapacak,
  Yürüyüşe çıkın çocuklar!
  
  Kral için atılgan şövalyeleriz.
  Bir tank ve bir kılıçla savaşmayı seviyoruz ...
  Kızlar soğukta çıplak ayakla koşar
  Sürüngen ordularını parçalara ayıralım!
  
  Anavatanımıza inanın çocuklar
  Başarının ve zaferlerin anahtarıdır...
  Başurmanlar intikamın geleceğini bilirler,
  Başarımızı kutlayacağız!
  
  Dünyada daha güzel bir Anavatan yok,
  Ve Rusya ülkelerin en iyisidir ...
  Düşmanın üzerimize gelmesi tehlikeli,
  Maymun gibi herkesi dağıtacağız!
  
  Ben öncülerden oluşan bir şirkette bir çocuğum,
  Tüm faşistleri ot gibi biçiyorum ...
  Oğlan bir milyoner olacak,
  Ve herhangi bir sürüyü ezeceğim!
  
  Dünyada farklı ülkeler var, inanın bana,
  Ve Rusya bulmamak daha iyidir ...
  Ve muzlar zaten Sibirya'da büyüyor,
  En iyisi kesinlikle ileride!
  
  Yakında Mars'ta olacağız, inan bana
  Kızlar yalınayak koşuyor...
  Evrende mutluluk sonsuz olacak,
  Faşizme yumruk atalım!
  
  Ve Nicholas'ın gücünün şerefine,
  Şaka yollu böyle bir güç ne kazandı ...
  Savaş, vahşi öfkeyle cüretkar,
  Rusların parlak ışığında kartalımız!
  
  Berlin ve Paris'te olacağız.
  Londra da benim altıma düşecek ...
  Güneşin kartalları gibi daha yükseğe uçacağız,
  Komünizm ölümsüzlükle gelecek!
  
  Ölüler bilimden dirilecek
  Sonsuzluk her zaman neşeli olacak...
  Burada org sesleri duyulur,
  Böylece rüya gerçek oldu!
  Burada organ sesleri duyulur -
  Böylece rüya gerçek oldu!
  
  
  GERDA KAR KRALİÇESİNDEN DEĞİL
  Gerda ve ekibi bir şekilde 2. Dünya Savaşı'nın gidişatını değiştirdi.
  Kızlar, Kasım 1941'de Rommel'in ordusunun savaşına katıldı.
  O zamanlar İngilizlerin gerçek tarihte geçebildikleri ve Rommel'i Tolbuk ablukasını kaldırmaya zorladıkları yerdeydiler.
  Ve burada Gerda çaresizce kendisiyle savaşır. İşte İngiliz tankları geliyor. Hâlâ kırk bir, ama cadı kızlar cephanesi artırılmış kırk dörtten bir Panter almışlar. Silahı, kırk birinci modelin çok büyük olmayan tanklarına ateş etmek için mükemmeldi. Ve Alman silahı dakikada on beş mermi ateşledi.
  İngiliz arabalarını yok etmek için mükemmeldi.
  Afrika'da ve Kasım ayının sonunda yeterince sıcak ve bikinili ve çıplak ayaklı kızlar pusuda rahatlar.
  Yüzden fazla mermileri var ve sırayla ateş ediyorlar.
  Gerda, çıplak ayak parmaklarını kullanarak İngiliz arabasına bir mermi gönderdi. Kuleyi devirdi ve cıvıldadı:
  - Üçüncü Reich'ın gücü için!
  Çıplak ayaklarını kullanarak peşinden güm güm vurdu ve Charlotte homurdandı:
  - Başarılarımız olacak!
  Ve işte Kristina, Alman kulesini kırarak ve kükreyerek nasıl ateş ediyor:
  - Düşmanlara karşı zafer için!
  Ve ayrıca, elbette, çıplak ayak kullanmak.
  Ve sonra Magda, silahı çıplak ayaklarıyla doğrultarak fırlatacak. Ve İngilizler için zor.
  Sonra Gerda, İngiliz tanklarına tekrar ateş ediyor. Düşmana saldırır ve der ki:
  - Başarı ve zafer için!
  Doğal olarak, güzelin çıplak ayakları gövdeyi işaret ediyor. Böylece kaçırmazsınız.
  Ardından Charlotte ateş ediyor. Kızıl saçlı kız, çıplak ayaklarıyla bir İngiliz tankının taretinin tam ortasına ölümcül bir mermi gönderir. Ve çığlıklar:
  - Aryan komünizminin zaferi için!
  Sonra Christina da savaşır. O çok agresif bir kız. Ve çıplak ayak parmaklarıyla silahın namlusunu yönlendiriyor. Düşmana ateş etmek, İngiliz'i yere sermek. Kırık tırtıl silindirleri her yöne hareket ediyor.
  Christina bağırır:
  - Anavatana şan!
  Magda vahşi bir çılgınlıkla savaşır. Düşmana ateş ediyor. Çıplak ayak parmaklarını kullanarak hedefi vurur ve bağırır:
  - Aryan kültürünün fikirlerine şeref!
  Ve nasıl gülüyor.
  İngilizlere çıplak ayakla ateş eden Gerda sordu:
  - Sizce kızlar, Tanrı var mı?
  Çıplak topuğunun yardımıyla bir mermi gönderen Charlotte cevap verdi:
  - Her şeye gücü yetenleri bilmiyorum ama kesinlikle daha yüksek güçler var ve bize gerçekten yardımcı oluyorlar!
  Christina çıplak ayağıyla makatın içine bir mermi fırlattı ve cıvıldadı:
  - Şimdi İngiliz aslanını yeniyoruz!
  Ve tıpkı bir merminin başka bir İngiliz tankını deldiği gibi.
  Magda ayrıca düşmana oldukça isabetli bir şekilde ateş etti. Çıplak ayak parmaklarını kullanarak cıvıldadı:
  - Beyazların komünizmine şeref!
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla tekrar ateş etti ve cıvıldadı:
  - Herkesin her zaman bir başarı için bir yeri olduğu ülkeye şeref!
  Charlotte düşmanı çiviledi. Hedefi çıplak ayakla isabetli bir şekilde vurun. İngiliz'i yendi ve kabul etti:
  - Her zaman bir başarı için yerimiz var!
  Christina rakibini alt etti. Düşmanı ezdi. Bir sürü İngiliz arabasını parçaladı ve cıvıldadı:
  Nietzsche'nin fikirleri için savaşacağız!
  Ve çıplak topuğuyla zırha vurdu.
  Magda, çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmanı bir mermi ile vurdu ve onu parçalara ayırdı. Sonra cıvıldadı:
  - Haydi öpüşelim!
  Ve nasıl gülüyor.
  Evet, bu kızlar İngilizler için kanlı bir av düzenlediler. Ve pek çok tank devrildi.
  Tüm savaş için toplamda - tüm mermileri tamamen tüketen yüz yirmi parça.
  İngiltere de Tolbük kuşatmasını kaldıramadı. Ancak düşmanla savaşan Rommel, yine de küçük de olsa Avrupa'dan takviye alarak Tolbuk'u almayı başardı. Sonra Mısır'a saldırı başladı. Oldukça başarılıydı.
  Ayrıca Gerda ve ekibi yine Panther'de belirleyici savaşa katıldı.
  Gerda yine İngilizlere çıplak ayak parmaklarıyla ateş ederek tankı parçaladı ve tısladı:
  - Ben bir kurtum!
  Charlotte da çıplak ayakla ateş etti ve ciyakladı:
  - Ben en büyük savaşçıyım!
  Christina çıplak ayağının parmaklarıyla makatı işaret etti. İngilizlere ateş edildi. Doğru vuruş ve vyaknula:
  - Ben beyaz kurtların soyundanım!
  Magda ayrıca çok isabetli atış yaptı. Düşmanı vur. Ve metali kırdı, cooing:
  - Aryan ruhunun zaferi için!
  Ve yine çıplak bir topukla zırha gümbürtü gibi çarpıyor.
  Kızlar, son derece güçlü ve dövüşen bir cins toplamış görünüyorlar.
  Gerda bir İngiliz tankına çıplak ayakla ateş eder. Ona vurur, kuleyi yıkar ve bağırır:
  - Aryan kardeşliğinin fikirlerine şeref!
  Charlotte da iyi nişan alıyor. Çıplak topukla bastırdıktan sonra çok isabetli bir vuruşla düşmanı delip geçer. Bundan sonra, kırmızı vixen sırıtıyor ve gıcırdıyor:
  - Beyaz kardeşliğin zaferi için!
  Christina ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak çok isabetli atışlar yapıyor. Düşmanı yumruklar ve homurdanır:
  - Beyaz komünizm fikirleri için!
  Ve sonra Magda var, ne kadar da tokatlanmış. Ve bunu çok doğru ve doğru bir şekilde yapacak. Düşmanı kırar ve bağırır:
  - Aryan fikirleri için!
  Ve ayrıca çıplak parmaklarla hedefe bir ipucu verecektir.
  İngilizler Mısır'da tamamen yenildi. Yerel halkın desteğiyle Rommel'in birlikleri Irak'a girer ve Kuveyt'i ele geçirir. Stalin İngilizlere yardıma birliklerini gönderir ama bu yüzden Türkiye savaşa girer.
  Sonuç olarak, Osmanlı birlikleri Almanlarla birlikte neredeyse tüm Kafkasya'yı ele geçirdi.
  Ve Bakü'ye ilk giren Rommel olur. Ve Gerda mürettebatının Sovyet birimleri Panter'de savaştı. Tabii ki, bu kızlar-cadı onsuz yapamazdı.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla Sovyet tanklarına ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Yeni siparişimiz için!
  Shallot ayrıca çıplak ayakla ateş ederek T-34 kulesini kırdı ve cıvıldadı:
  - Silahlarımızın tam başarısı için!
  Christina ayrıca son derece başarılı bir şekilde mermi gönderdi. Sovyet arabasını parçaladı ve gıcırdadı:
  - Yeni düşünce fikirleri için!
  Magda ayrıca Sovyet birliklerine bir mermi fırlattı. Üstelik çıplak ayak parmaklarını kullanarak bunu o kadar iyi yaptı ki kulenin sağ kıçına vurdu ve onu yırttı.
  Sonra ciyakladı:
  - Kararları kazanmak için!
  Bakü 1942'de düştü. Ancak bu dünyada Japonya, Midway'in altında yenilir ve kaybeder. Ve ABD ve İngiltere Fas'a çıkar. Bu oldukça tehlikeli. Ancak Kafkasya, SSCB'ye yenildi. Ve Rzhev ve Sychov yakınlarında ilerlemenin yanı sıra Stalingrad'ı yeniden ele geçirme girişimleri yenildi ve Wehrmacht tarafından yansıtıldı.
  Ve sonra dahiyane Rommel, Cezayir'deki Amerikan ve İngiliz birliklerine güçlü bir karşı saldırı düzenler.
  Ve Gerda oradaki ortaklarıyla yine kavga eder.
  Elbette cadı kızların olduğu yerde zafer vardır.
  Gerda, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla silahı yönlendirir. İyi amaçlı bir atış üretir. Düşman kulesini, bu durumda Amerikan Grand tankını delip geçer.
  Ve dedi ki:
  - Zirveye götüren fikirlere şan!
  Charlotte ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak Amerikan tankına ateş etti. Zırhını deldim ve dışarı çıktım:
  - Muhteşem zirveler için!
  Christina ayrıca rakibini çıplak ayaklarıyla yere serdi. Tankını deldi ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Gelecek gerçekten bizim olacak!
  Magda isabetli bir şekilde ateş etti, çıplak bacaklarını düşmana doğrulttu, Amerikalıyı kesti ve ciyakladı:
  - Tam başarı!
  Aslında, İngiliz ve Amerikan birlikleri somut olarak yenildi ve yok edildi. Yüz otuz binden fazla Müttefik askeri esir alındı. Büyük zafer.
  Bu koşullar altında Stalin, Üçüncü Reich'a barış teklif etti. Üstelik Fas'taki yenilginin ardından Churchill de aynısını yaptı. Hitler kabul etti, ancak SSCB'nin yalnızca Üçüncü Reich'in fethettiği her şeyi geri vermesi değil, aynı zamanda tazminat ödemesi şartıyla. Stalin kabul etti. Abluka Leningrad'dan kaldırıldı, ancak karşılığında SSCB Murmansk ve Karelya'yı tamamen verdi. Merkezdeki sınırları hafifçe kırpın.
  Stalin, Almanlara tahıl ve cevher sağlamayı ve işgal altındaki topraklardaki partizan hareketini azaltmayı taahhüt etti. Ayrıca SSCB, Arkhangelsk ve Astrakhan limanını da devretti ve savaş esirlerini bire iki oranında işçilerle değiştirmeyi kabul etti. Kendileri de çok az sayıda Alman mahkum vardı. Ve Hitler dikkatini İngiltere'ye çevirdi.
  Mainstein liderliğindeki birlikleri İran ve Hindistan'ı ele geçirdi. Ve güçlerin geri kalanı Afrika'yı ele geçirmeye başladı.
  Aynı zamanda hava muharebesi de devam etti. Burada Almanlar biraz hayal kırıklığı bekliyordu. ME-309 çok hızlıydı ve mükemmel bir şekilde silahlanmıştı, ancak Focke-Wulf gibi ağır ve daha az manevra kabiliyetine sahip olduğu kanıtlandı. Doğru, doğru taktiklerle bu savaşçılar çok etkili olmaya devam etti.
  ME-262 jet makinesi kendini tam olarak haklı çıkarmadı. Ancak jet bombardıman uçakları tam tersine iyidir. Düşman savaşçıları onlara yetişemez ve uçaksavar silahlarından almak zordur.
  Afrika'nın ele geçirilmesi Almanlara büyük kaynaklar sağladı ve İngiltere'ye karşı bir hava saldırısı başlattılar.
  Ama burada Amerika havacılığına yardım etti. Ve Almanlar için her şey yolunda gitmedi.
  Ve FAA roketleri kendilerini hiç haklı çıkarmadı. Sadece ekstra maliyet.
  Bununla birlikte, Almanlar hala İngiltere'ye bir çıkarma için hazırlanıyorlardı. Ve İngilizleri yenmeyi başardılar. Onu aldılar ve 4 Kasım 1944'te ABD başkanlık seçimleri sırasında karaya çıktılar. Ve hiç kimse Nazilerin soğuk mevsimde kıtaya burnunu sokmaya cesaret edeceğini beklemiyordu.
  Ve tabii ki yine Gerda ve ekibi saldırının ön saflarında yer alıyor. Ancak bu sefer kızlar, daha güçlü korumaya ve mükemmel bir topa sahip en modern Panther-2 tankındaydı.
  Ve her zamanki gibi çıplak ayak ve azimli parmaklar kullandılar.
  Ancak Gerda, kırmızı meme ucunu tetiğe bastırarak ve cıvıldayarak değişiklik olsun diye ateş etti:
  - Değişim ve komünizm bayrağı için!
  Charlotte ayrıca çilekli meme uçlarını da ateşledi ve ciyakladı:
  - Aryan Komünizmi!
  Christina da yumruk attı ama bu sefer çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ciyakladı:
  - Savaşta başarı için!
  Magda çıplak topuğuyla bastırarak ateş etti ve:
  - Dünyanın Aryan tatilleri için!
  Kızlar Britanya'yı ele geçirmeye yardım ettiler. Ve tahta bir kukla kral koydular.
  Ve savaş devam etti. Naziler İzlanda'yı da ele geçirdi. ABD karşılık vermeye çalıştı. Ancak Almanların zaten oldukça güçlü bir jet uçağı vardı. Yeni uçaklar daha gelişmiş ve Almanlar onlarla savaşmayı öğrendi. Ve Nazi denizaltı filosu müthiş. Özellikle hidrojen peroksit kullanan denizaltılar. Burada ciddi bir sorun var.
  ABD 1945'te atom bombası yapmayı başaramadı. Ve Almanlar Grönland'ı ele geçirdi ve Kanada'ya sızmaya başladı. Stalin ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'ne savaş ilan etti. Bunun için Hitler, tazminatları hafifletme ve Alaska'yı yasal Sovyet bölgesi olarak verme sözü verdi. Kısacası Amerika saldırıya uğradı.
  Japonlar ve Almanlar, Brezilya ve Arjantin'deki köprübaşlarını kullanarak güneyden ilerlediler. Amerikalılar yavaş yavaş sıkıştırıldı. Yeni Alman E tankları serisi, savaş alanına tamamen hakim oldu ve ABD'yi ezdi.
  Ağustos 1948'de Amerika Birleşik Devletleri yakalandı ve birliklerinin kalıntıları teslim oldu.
  Ve 20 Nisan 1955'te Üçüncü Reich Japonya'ya saldırdı ... Birçok koloniye sahip olan Samuray, neredeyse iki yıl direndi. O dönemde Malenkov tarafından yönetilen SSCB, Üçüncü Reich'ın yanında savaştı ve güney Sakhalin ve Kurilleri geri aldı.
  Hitler muhtemelen SSCB'ye saldıracaktı. Ancak 20 Nisan 1958'de bir uçağa düştü. Ve altmış dokuz yaşında saltanatı yarıda kesti. Üçüncü Reich'ta iktidar mücadelesi başladıktan sonra. Ve ciddi, gerçek.
  SSCB'de Malenkov da devrildi ve Shelepin iktidara geldi. Üçüncü Reich'in bir iç savaşta alevlenmesinden yararlanan yeni devlet başkanı, eski mülkleri yeniden ele geçirmeye başladı.
  Burada Oleg Rybachenko ve ortakları savaşa girdiler ...
  Mareşal, çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları fırlatarak Nazileri parçaladı ve nasıl bağırdı:
  - SSCB'de komünizm fikirlerine şeref!
  Kız Margarita da kılıçlarıyla değirmeni hackledi. Faşistleri yok etti. Ve sonra, çıplak ayaklarıyla, Fritz'i parçalayarak bir yok etme armağanı başlatacak.
  Ve nasıl şarkı söylenir:
  - Komünizm ülkesine şan!
  Ve ondan sonra, ölümsüz çocuklar, nasıl ıslık çalarlar, bayılan kargalar Fritz'in üzerine düşecek. Ve genç savaşçılar bağıracak:
  - Beyaz saf komünizm fikrine şeref!
  Natasha da büyük bir öfkeyle savaşır. Çıplak ayakları, kelimenin tam anlamıyla Nazileri biçen ölümcül bir ölüm bumerangı fırlatır. Ve kırmızı meme ucundan şimşek çakıyor.
  Ve bütün bir Fritz taburu kızaracak.
  Kız kükredi:
  - Shelepin'in kudretli kanatları için!
  Zoya da agresif hücumda. Çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atarak Nazileri eziyor. Ve sonra, sanki bir ahududu nipelinden alıp vuracak.
  Sonra kükredi:
  - En güzel komünizm için!
  Augustina ayrıca hücumda çok agresif. faşistlerle savaşıyor. Ve yakut meme uçlarıyla düşmanlara şimşek çakıyor. Sonra gülümseyerek diyor ki:
  - Komünizm fikirlerine şeref! Ve Hıristiyanların Tanrısının cehenneme düşmesi için!
  Svetlana kızgın bir bakışla şunları kaydetti:
  - Dünyayı tımarhaneye çevirmişler!
  Ve kızlar çıplak ayaklarıyla ölümcül güçte bir talaş bombası attılar. Ve sonra, sanki çilek memelerinden çıkmış gibi, tamamen ölümcül bir şeyle şarj olacak.
  Ve bağır:
  - Devletimizin büyüklüğü için!
  Natasha kırmızı meme uçlarını patlattı ve cıvıldadı:
  - Ve evrensel zafer adına!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla ölüm armağanını başlatacak.
  Zoya kıpkırmızı meme uçlarından ateş etti. Nazi birliklerinin yanmış bir kısmı. Ve yayınlandı:
  - Vatanımız büyük, yumruğunu yüzüne vur!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güç hediye etti. Ve düşmanı parçaladı.
  Ve sonra göbekten bir pulsar tarafından dövülecek. Ve rakipleri parçala.
  Augustine yine saldırgan bir saldırıda. Şimşek yakut meme uçlarından fırlayacak. Nazileri yenecek ve tankları ve uçakları kesilecek.
  Ve sonra göbekten vuracağı gibi.
  Ve kükreme:
  - Yeni Rus tarlalarının büyüklüğü için!
  Ve sonra Svetlana var, sanki düşmana çilek meme uçlarından çarpıyor ve tüm düşman alayını yakıyor. Ve sonra göbekten, bir çekiç gibi, sıradan silahlardan dövülmeyecekler. Ve kahverengi askerlerden oluşan bir bulutu parçalayın. Kız çok agresif.
  Ve çıplak ayak parmakları yıkıcı bir el bombası fırlatacak.
  Ve tüm gücüyle kükredi:
  - Komünizm ve zafer için!
  Böylece dörtlü, Almanları sanki bir demirle yere seriyormuş gibi ezerek dağıldı. Ve burada direnecek Üçüncü Reich nerede?
  Ve kızlar Berlin'i aldılar ve Oleg Rybachenko ile birlikte tüm ilerici insanlığa zafer getirdiler.
  
  FÜHRER HER ZAMANDAN DAHA AKILLI VE TEHLİKELİ
  Führer, Yunanistan ile savaş sırasında Mussolini'ye aktif yardım sağladı. İtalyanlar kaybetmeye başlar başlamaz Alman havacılığı savaşa girdi ve tümenler Yugoslavya'dan geçti. Böyle bir sınırlama, Balkanlar'da Yunanlıları ve İngiliz birliklerini yenmeyi mümkün kıldı. Ve Girit'in ele geçirilmesi çok daha erken gerçekleşti ve daha az kayıpla daha başarılı oldu.
  Ve bu şekilde Naziler, İngilizlerin dikkatini Libya'dan uzaklaştırmayı başardılar ve İtalyanların orada yenilmesine izin vermediler. Ve bir süre sonra Naziler Malta'yı ele geçirdi.
  Yugoslavya'da Hitler karşıtı bir ayaklanma patlak vermedi. Ve Almanlar, SSCB'ye saldırırken zaman kaybetmekten kaçınabildiler. Üstelik Rommel bu kez Afrika'ya gitmedi. Mussolini'nin birlikleri Libya'dan beri yenilgiden kurtuldu ve Mısır'da biraz hareket ederek tahkimatlara oturdu.
  Rommel bu sefer Doğu Filosunda savaştı. Hitler, Barbarossa planı için birkaç kuvvet daha tahsis etti, bu nedenle Afrika'ya asker nakletmedi ve Yugoslavya'yı işgal etmedi. Dahası, Yugoslavya'nın kendisi de SSCB ile savaş için asker tahsis etti. Ve Yunanistan, İtalyan ve Bulgar birlikleri tarafından işgal edildi.
  Nazi saldırısı 15 Mayıs 1941'de başladı. Oldukça başarılı bir şekilde gelişti. Gerçek bir geçmişe sahip olanlarla yakından ilişkili, ancak daha fazla kuvvetin olduğu güneyde biraz daha hızlı, Rommel gibi harika bir komutan olduğu ortaya çıktı.
  Gerçek tarihte olduğundan on fazla olmak üzere yaklaşık yüz altmış Alman tümeni vardı. Ve havacılığın daha güçlü olduğu ortaya çıktı.
  Ancak Naziler yine de güneye dönmek zorunda kaldı. Almanlar orada daha güçlü olduğu için operasyon gerçek tarihte olduğundan daha hızlı ilerledi.
  Temmuz sonu ve Ağustos başında Moskova'ya kesin bir saldırı başladı.
  Ve Almanlar, Ekim çözülmeden önce bile başkenti kuşatmayı başardılar.
  Elbette Stalin, Kuibyshev'e kaçtı ve orada direniş örgütlemeye çalıştı. Moskova kuşatıldı ve yukarıdan gelen emirle ne ona ne de Leningrad'a teslim olmama emri verilmedi. Almanlar Ryazan'ı ele geçirmeyi başardılar ve Gorki'yi kuşattılar. Kazanda Sovyet birlikleri vardı.
  Büyük bir sermayeyi almak kolay değil. Güneyde Almanlar Kırım'a girdiler ve Sivastopol dışındaki tüm şehirleri ele geçirdiler. Rostov-on-Don da alındı ve hareket halindeyken Donbass, Voroshilovgrad, Donets ve diğer şehirler ele geçirildi. Naziler, Belgorod ve Kursk'u ele geçirerek Voronezh'e ulaştı. Ancak son şehirde çatışmalar devam etti. Almanlar ayrıca Tikhvin ve Vokhlov'u da aldı ve Leningrad'ı çift halkayla tamamen bloke etti.
  Kışın Almanlar durdu. Sovyet birlikleri karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Ancak Gorkov'dan yalnızca ablukayı kaldırarak yalnızca sınırlı bir başarı elde ettiler.
  Ancak Mart ayında işler daha da kötüleşti. Uzun bir kuşatmadan sonra Moskova düştü. Ve çok geçmeden açlıktan bitkin düşen Leningrad teslim oldu.
  Almanlar aynı anda iki yönde yeni bir saldırı başlattı. Kazan'a ve Kafkasya'ya. Japonya da savaşa girdi. Amerika Birleşik Devletleri Yükselen Güneş Ülkesine bir petrol ambargosu uygulamadı ve Japonlar mantıklı davrandılar - Almanya SSCB ile savaş halindeyken ABD'ye tek başına saldırma riskini almadılar.
  Ve ilkbaharda hava ısınır ısınmaz kendilerine saldırdılar. İngilizler oldukça pasif davrandılar. Ve Afrika'da savaş dondu. Ancak doğudaki Almanlar, kuşatmanın ardından Gorki, Kazan, Stalingrad'ı alarak ve Astrakhan'a yaklaşarak yeni büyük başarılar elde etti.
  Ardından, durumun umutsuz olduğunu anlayan Stalin, herhangi bir koşulda, yalnızca teslim olma sözü olmadan barış istedi.
  Hitler, sınırın Volga boyunca ve daha kuzeyde Vologda'ya kadar uzanacağını kabul etti. Ayrıca SSCB tazminat ödeyecek. Doğru, karşılığında Hitler Japonya'ya baskı yaptı ve sadece Primorye ile Moğolistan'ı ve Habarovsk dahil Amur topraklarının bir kısmını almayı kabul ettiler.
  SSCB büyük ölçüde kesilmiş bir biçimde korunmuştur. Ama yine de hayatta kaldı. Ve başkent Taşkent'e taşındı.
  Savaşın ilk aşaması bitmiş görünüyor. Ancak İngiltere ile ekonomik olarak ABD tarafından desteklenen bir savaş vardı.
  Hitler önce Rommel'in birliklerini Afrika'ya nakletti ve Mainstein'ın birlikleri Kafkasya'dan Orta Doğu'ya taşındı.
  Güçler eşit değildi. İngiliz birlikleri sayı, savaş eğitimi ve ruh bakımından yetersizdi, bazıları düşük savaş kabiliyetine sahip kolonyal birimlerdi.
  Almanlar ilerledi ve direnişi kırdı. Seriye yeni tanklar girdi - "Panterler", "Kaplanlar", "Aslanlar". İngilizleri ezdiler. Afrika'nın ele geçirilmesi an meselesi oldu ve çok uzun sürmedi. Amerika asla savaşa girmedi. İngiltere kırk üç yazında çıkarma yaparak saldırıya uğradı. Ve aynı zamanda bombalamanın baskısı. Sonuç olarak, Deniz Aslanı Operasyonunun başlamasından iki hafta sonra düştü. Büyük bombardımanlar da başarıya katkıda bulundu. Luftwaffe çok fazla uçak çıkardı ve Britanya'yı yerle bir ettiler.
  Evet ve denizaltılar İngilizleri çok ele geçirdi. Ama onlar terslediler ve direndiler. Depresif olmasına rağmen. Ve Churchill'in kendisi Kanada'ya kaçtı. Ancak kısa süre sonra Almanlara teslim edildi. Ve sonra vuruldular.
  Amerika asla savaşa girmedi. Ancak Hitler, ABD'nin yüzüstü bırakılmaması gerektiğini anlamıştı. Almanya bir filo kurdu ve uzun menzilli, stratejik havacılığı geliştirdi. Almanların savaş diskleri vardı. Aralık 1945'te Japonya, Peru Limanı'nda Amerikalılara saldırdı. Ve sonra kolonilerle Üçüncü Reich Amerika Birleşik Devletleri'ni vurdu. SSCB de savaşa girdi. Hitler, Stalin'e tazminatları azaltma ve Alaska'nın bir bölümünü devretme sözü verdi. Ama böyle kuzey, onun en kazançlı bölgeleri değil.
  Ancak Stalin bunu da kabul etti. Üstelik böylesine ezici bir yenilginin ardından diktatörün halk arasındaki otoritesi de düşüktü. Ve her zaman bir komplo tehdidi vardı.
  Ve Üçüncü Reich ile savaşacak güç yoktu. Dahası, Nazilerin savaş alanında eşi benzeri olmayan çok güçlü "E" serisi tankları vardı.
  E-50 serisi, hem güçlü silahlanmayı hem de mükemmel sürüş performansını iyi bir ön koruma ile birleştirdi. Ve E-75 tamamen korunuyordu.
  Ancak Alman generaller daha hafif, daha çevik, düşük siluetli ve çok büyük olmayan E-50'yi tercih ettiler.
  Amerika Birleşik Devletleri ile savaş en başından beri Amerika için başarısızlıkla sonuçlandı. Veya okyanus kıyısındaki uzaklık, büyük bir ordu ve önemli sayıda tank, Yankees'e direnme şansı verdi.
  Kırk altıncı yılın savaşları, E-50'nin savaş alanındaki üstünlüğünü gösterdi, bu tanklar genellikle uzun mesafeden kolayca ve basit bir şekilde Sherman'a göre devrildi.
  Almanlar İzlanda'yı ele geçirdi. Sonra Grönland ve Kanada'daki dayanağı güçlendirdi. Yavaş yavaş cephelerini genişlettiler. Aynı zamanda güneyden bir ilerleme oldu. ABD çok savaştı. Ordunun toplam sayısı on beş milyon kişiye ulaştı. Japonlar ve Almanlar, sömürge bölünmelerini kullanmak zorunda kaldılar. Ama yavaş yavaş devraldılar. Alman MP-44 hafif makineli tüfek veya saldırı tüfeği benzersizdi ve çok geçmeden daha gelişmiş, daha hafif, daha verimli ve daha hızlı ateş eden MP-54 ve MP-64 ortaya çıktı. Amerika ancak New York ve Washington'un ele geçirilmesinden sonra teslim oldu. Ve Ağustos 1947'de oldu...
  Bundan sonra, dünya savaşı nihayet sona erdi ... Ama uzun sürmedi. 20 Nisan 1953'te Hitler Japonya'ya saldırdı. Böylece iki imparatorluk arasındaki savaş başlamış oldu.
  O sırada Beria'nın başkanlık ettiği SSCB, Almanya tarafında savaşa girdi. Ve Primorye, Amur Bölgesi, güney Sakhalin ve Kulil Adaları'nı geri almayı başardı.
  Daha fazlası talep edilemezdi. Naziler neredeyse iki yıl savaştı, ancak atom bombası atarak Japonya'nın ele geçirilmesini tamamladı. Ve 20 Nisan 1957'de Führer, SSCB'ye saldırdı. Son Sovyet imparatorluğunu ezmek istemek. Bu kadar sert bir şekilde kesilmesine izin verin.
  Ancak onu tatsız bir sürpriz bekliyordu: SSCB için ayağa kalkan tetikçilerin tamamı iniş. Bir faşist başka ne isterdi?
  Yirmi birinci yüzyılın savaşçıları, yirminci yüzyılın Nazileriyle tekrar onuncu kez boğuştu.
  Faşist kahverengi imparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Nazileri kılıçla kesen Oleg Rybachenko, hem piyadeleri hem de tankları kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakiplerini ezerek, dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından saçılan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet ediyor.
  Natasha ayrıca çıplak ayak parmaklarını öldürücü bir şekilde fırlattı ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları değirmendeki faşistlerden geçti.
  Düşmanları kesen Zoya ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler saçıldı. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp öfkelendiği açıktı.
  Beyaz askerleri ve tankları kesen Augustine ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve takni ve beyaz dövüşçüler düşer.
  Svetlana değirmenciyi kesiyor, kılıçları şimşek gibi.
  Naziler kasnak gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayakla iğne atıyor ve cıyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko, Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri parçalıyor.
  Ve aynı zamanda çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları düşürür.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Şan!
  Ve hareket halindeyken herkesin kafasını ve ağzını keser.
  Margarita ayrıca rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alıp kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ancak Natasha saldırıda. Nazileri tanklarla birlikte kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rus' harika ve ışıltılı,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve diskler çıplak ayaklarından uçar. Nazilerin boğazlarını kim gördü? Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Bir tüpten tükürmek. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül iğneler fırlatır - tankları ve uçakları düşürür.
  Ve aynı zamanda kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, bludgeon, hadi gidelim.
  Oh, favorim gidecek!
  Nazileri deviren ve kahverengi askerleri yok eden Augustina ciyaklıyor:
  - Tamamı tüylü ve hayvan derisi içinde,
  Sopayla çevik kuvvete koştu!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlatacak, bu bir fili ve hatta bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırtı:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Keser, Nazileri biçer. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçlarla bir değirmen işletir.
  Pek çok dövüşçüyü ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız çılgın bir hareket içinde.
  Ve çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatarak tankları ve uçakları yok ediyor.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Oğlan takla atarak döndü. Atlamada birçok Naziyi doğradı.
  İğneleri çıplak parmaklarıyla fırlattı ve homurdandı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve çocuk yine savaşta.
  Margarita saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız atakta. Kahverengi savaşçıları törensiz yok eder.
  Ve ara sıra zıplar ve bükülür!
  Ve ondan yok etme armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla fırlatır ve bir samandan tükürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Ben ışıltılı bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine hareket halindeki güzellik.
  Zoya, Nazi cesetlerinden oluşan bir blokajı basar. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar düşmeye ve düşmeye devam ediyor.
  Zoya bağırır:
  - Yalınayak kız, kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölürler.
  Daha doğrusu tamamen ölü.
  Augustine hücumda. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elinde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birliklerin arasından bir kasırga geçiyor.
  Kızıl saçlı kız kükredi:
  - Gelecek gizli! Ama muzaffer olacak!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Augustine vahşi bir coşkuyla kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları bir sürü keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana savaşta Ve çok ışıltılı ve kavgacı. Çıplak bacakları pek çok ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, onu durduramazsınız.
  Svetlana şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta bu sıçrama!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik bir erkeği köle yapar!
  Ve çıplak ayaklı kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var.
  Saldırıdaki Oleg her şeyi hızlandırıyor. Oğlan Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları parçalıyor.
  Genç savaşçı ciyaklıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve çocuk yine hareket halinde.
  Margarita, faaliyetinde fırtınalı bir kızdır. Ve düşmanları yere serer.
  Burada çıplak bacağıyla patlayıcılı bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank fırlatılacak.
  Kız bağırır:
  - Nasılsa zafer bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların namluları farklı yönlere uçuyor.
  Natasha hareketlerini hızlandırdı. Kız, kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve hızlandırılmış bir hızla Nazileri yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızıdır.
  Durmayı ve yavaşlamayı düşünmez ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkar.
  Zoya saldırıda. Kılıçları eti ve metal salatayı kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınlarının arasında yatan bir yığın insan, ayrıca kırılmış tanklar ve düşmüş uçaklar.
  Augustine çılgın bir kız. Ve hiperplazmadan bir robot gibi herkesi eziyor.
  Zaten yüz Naziyi ezmedi. Ama her şey hız kazanıyor. Ve savaşçı hala kükredi.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank, güçlü bir patlamayla parçalandı.
  Augustine şarkı söyledi:
  - Toprağımızı ele geçirmeye cesaret edemezsiniz!
  Svetlana da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan hendeğe ve yollara düştü.
  Altı öfkeliydi. Vahşi bir dövüş yaptı.
  Oleg Rybachenko tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve değirmeni terminatör çocuk yönetiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Kanlı vücut dağları.
  Yazar çocuğa çılgın bir strateji hatırlatılır. Atların ve insanların da birbirine karıştığı yer.
  Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Akıldan vay!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki terminatör çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Dahi çocuk kükredi:
  - Master sınıfı ve firma "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun harika olduğu ortaya çıktı. Ve kaç tanesi Nazileri öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük sayısı kahverengi savaşçıları katletti.
  Margarita da kavgada. Tarçın ve çelik orduları ezer ve kükredi:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta gidiyoruz!
  Ve kılıçları Nazilerde kırılır. Kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan çöktü.
  Kız homurdandı:
  - Panterlerden bile havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve bazı rakipleri, tankları ve hatta uçakları alıp parçalayacak.
  Ve Natasha otoritede. Ve rakiplerini yener ve kendisi kimseye iniş yapmaz.
  Kaç tane Nazi zaten sözünü kesti.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortaklarına sahip olmasına rağmen - cellatlar!
  Nataşa bağırır:
  - Deliyim! Bir ceza alacaksın!
  Ve yine kız kılıçla bir çok Naziyi katledecek.
  Zoya hareket halinde ve birçok kahverengi savaşçıyı öldürdü.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Naziyi öldürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Augustine ilerler ve rakiplerini ezer. Aynı zamanda bağırmayı da unutmuyor:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alıp dişlerini gösterecek!
  Ve kızıl saçlı çok ... Rüzgarda dalgalanan saçlar, proleter bir pankart gibi.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden çıkıyor.
  Svetlana hareket halinde Burada çok sayıda kafatası ve tank kulesi kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir kamıştan tükürür. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz?
  Ve yine, çıplak ayaklarından piyade ve uçaklara çarpan ölümcül iğneler uçuyor.
  Oleg Rybachenko zıplıyor ve zıplıyor.
  Yalınayak bir çocuk bir sürü iğne fırlatır, tankları devirir ve şarkı söyler:
  - Haydi kampa gidelim, büyük bir hesap açalım!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  Oldukça yaşlı, ama bir çocuğa benziyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - fraera'yı kıracağız!
  Ve yine, ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu.
  Margarita zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! Özgürlüğün doğacağına inanıyorum!
  Kız yine Nazilere ve onların tanklarına ölümcül bir iğne yağmuru yağdırdı ve devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Nazi hemen havaya uçtu. Evet, kahverengi, cehennem gibi imparatorluğun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Natasha savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Pek çok Nazi ölüyor ve uçaklar düşüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürdeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükredi:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler atarak rakipleri yumruklar.
  Zoya vahşi bir hareketle. Nazilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne fırlatıyor. Rakipleri yarıp geçme ve nasıl kükreme:
  Tam zaferimiz yakındır!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen yürütür, tankları süpürür. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ancak Augustine'in kobrası saldırıya geçti. Bu kadın tüm kabusların kabusu.
  Ve kesiyorsa, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl saçlı alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları hareket halinde ve eti ve metali kesiyor.
  Svetlana da hücuma geçer. Bu kızın freni yok. Keser kesmez, ceset yığını etrafa saçılıyor ve uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Sarışın terminatör kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi ondan bir katil bezelye uçuyor.
  Oleg yine bir meteor taşıyan yüz Naziyi kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Küçük parçalara nasıl ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Margarita bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü kahverengi dövüşçüyü kesti. Ve büyük boşlukları keser.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Saldırıdaki Natasha daha da öfkeli. Yani Nazileri harmanlamak. Bu tür kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Natasha aldı ve şarkı söyledi:
  - Yerinde koşmak ortak bir uzlaşmacıdır!
  Ve savaşçı kız, böylesine bir dizi darbeyle rakiplerine daldı.
  Ve çıplak ayakla diskleri atacak.
  Burada değirmeni işletiyordu. Kahverengi ordunun başları geri çekildi ve tanklar yanıyordu.
  O bir dövüş güzeli. Kendini böyle sarı bir armada yen.
  Zoya hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız çok güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatıyor.
  Rakipleri yenin. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar, tankları, uçakları patlatıyorlar.
  Zoya aldı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Natasha zevkle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla iyice öldüren bir şey fırlatıyor. Bu gerçekten kızların kızı.
  Ve çıplak bacaklarından bıçak nasıl uçacak. Ve tanklardan kuleleri keserek birçok savaşçıyı vuracak.
  Augustine hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter bayrağı gibi. Bu kız gerçek bir cadaloz.
  Ve sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi rakiplerini kesiyor.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç!
  Augustine onu aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - dövüşçüler çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer fırlatan ve tank kulesini kıran Margarita, doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Augustine bununla hemen hemfikirdi:
  - Ben herkesi ısırabilecek bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayaklarıyla, canice bir saldırı başlatacak.
  Savaşta Svetlana rakiplerinden aşağı değildir. Kız değil ama alevler içinde böyle bir cadıyla bitirmek.
  Ve bağırır:
  - Ne mavi bir gökyüzü!
  Augustine, çıplak ayağıyla bir bıçak bırakarak tank taretini keserek şunları doğruladı:
  - Biz hırsızlığın destekçisi değiliz!
  Düşmanları doğrayan ve uçakları düşüren Svetlana cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Zoya çıplak, bronzlaşmış bacaklarıyla iğneler atarak ciyakladı:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Natasha, Nazileri keserek ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alıp atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Oleg Rybachenko savaşta çok şık görünüyor.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk ayağıyla helikopter pervanesine benzeyen bir şey fırlattı. Nazilerden ve tanklardan birkaç yüz kafa kesti, gıcırdadı:
  - Oldukça sportif!
  Ve her ikisi de - tam açık bir erkek ve bir kız.
  Kahverengi askerleri doğrayan Oleg homurdandı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Margarita yanıt olarak tısladı:
  - Herkesi öldürürüz - çıplak ayakla!
  Kız gerçekten çok aktif bir sonlandırıcı.
  Natasha hücumda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir yay çizerek uçtu, birçok Naziyi ve tank kulesini devirdi.
  Zoya, imhaya devam ederek ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda savaş uçağına ve uçağa çarptılar.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibini mat et!
  Ve dilini gösterdi.
  Augustine, bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar fırlatarak homurdandı:
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Svetlana hemen onayladı:
  - Düşen kahramanlara şeref!
  Ve kızlar, Nazileri ezerek hep birlikte bağırdılar:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et parçalanıyor ve tank kuleleri yıkılıyor.
  Ve tekrar uluma:
  - Bizi kimse yenemez!
  Natasha havaya uçtu. Rakipleri ve kanatlı akbabaları parçaladı ve yayınladı:
  - Biz dişi kurduz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk uçacak.
  Kız ecstasy içinde bile kıvrılıyor.
  Ve sonra mırıldanıyor:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Oh, erken, güvenlik sağlar!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Cevap olarak gülerler ve dişlerini gösterirler.
  Natasha, Nazileri kesti ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Oğlan cevap verdi:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Natasha kabul etti:
  - Güç yoksa, o zaman evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla düşmana iğneler fırlattı, bir yığın tankı havaya uçurdu ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra Natasha, tankların kulelerini yıkarak düşmanları tekrar kesti.
  Zoya çok hızlı bir bebek. Burada Nazilere bir namlu fırlattı. Ve bir patlamadan birkaç bin parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma topuklarımız pırıl pırıl!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Augustine savaşta da zayıf değil. Yani Nazileri harmanlamak. Sanki bir demet zincirden bayılıyormuş gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat, faydalı olacak
  Sonbaharda bir turta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta enfiye kutusundaki bir şeytan gibi gerçekten saban sürüyor.
  Ve işte Svetlana böyle dövüşüyor. Ve Naziler bunu ondan alıyor.
  Ve eğer vurursa, vuracaktır.
  Ondan kanlı sıçramalar uçar.
  Svetlana, çıplak ayağından tankların kafataslarını ve kulelerini eriten metal sıçramalarını sert bir şekilde fark etti:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor...
  Kırmızı gömlekli bölümler -
  Rus halkına selamlar!
  Burada kızlar Nazileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, ama gerçekten zinciri kırmış panterler.
  Oleg savaşta ve Nazilere saldırıyor. Onları acımasızca dövüyor, tankları yarıp geçiyor ve ciyaklıyor:
  Boğa gibiyiz!
  Kahverengi orduyu ezip tankları yarıp geçen Margarita, şunları aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Natasha onu aldı ve uludu, tanklarla birlikte kahverengi savaşçıları da kesti:
  - Yalan kontrolden çıktı!
  Zoya, Nazileri parçaladı, ciyakladı:
  - Hayır, kontrolden çıkmadı!
  Ve o da çıplak ayağıyla bir yıldız işareti alıp bırakacak ve birçok faşistin işini bitirecek.
  Natasha aldı ve ciyakladı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne demeti uçar.
  Nazileri ve tanklarını da yok eden Zoya ciyakladı:
  - Arkadaşlığımız bir yekpare!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yönden bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin tamamen yok edilmesi.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan daha fazla ceset oldu.
  Bundan sonra, güzellik pes edecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçar.
  Augustine ayrıca oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir değil, birçok ceset!
  Bundan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde çıplak ayakla yürüdü. Ve bir sürü Naziyi öldürdü.
  Ve nasıl kükrüyor:
  - Toplu cinayet!
  Ve şimdi kafasını Nazi generaline vuracak. Kafatasını kırın ve dışarı verin:
  - Banzai! cennete gideceksin!
  Svetlana hücumda, özellikle de tankları devirirken çok öfkeli, diye ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi yarıp geçerken uçaklar çöküyor. Ve savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çok çalışır.
  Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Şanlı çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Nazilerin kitlesi çöktü.
  Oleg kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynıyor ve volkanlar gürlüyor!
  Margaret hareket halinde. Herkesin karnını deşecek.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türden düşman tarafından öldürüldü, hem tankları hem de uçakları devirdi.
  Margarita neşe açısından şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksekte tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanında olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Savaşta Natasha sadece bir tür sonlandırıcıdır. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Naziler çivi gibidir. Ve bir sürü mastodon ve kanatlı cehennem makinelerini parçalayacak.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Zoya da hücumda. Çok öfkeli bir sürtük.
  Ve aldı ve homurdandı:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın ta kendisi!
  Ve Nazilerde üçlü bir değirmen kesiyor!
  Ve Augustine haykırdı:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve anlamsızlığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilidir.
  Ve nasıl çıplak ayakla alıp fırlatacak. Ve kahverengi imparatorluğun birçok savaşçısı, tankları ve uçakları.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeline sahip bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir. Tank kuleleri ve faşist uçakların kanatları nasıl yırtılırsa.
  Augustine tısladı:
  - Bütün hainleri ezip toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırpın. Evet, bu ateşli kız tam olarak huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül değilse!
  Düşmanları ezen Svetlana, şunları söyledi:
  - Sizi sıraya sokacağız!
  Augustine doğruladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından tamamen yok etme armağanı yeniden uçuyor! Ve pek çok tank ve uçak aynı anda küçük parçalara ayrıldı.
  Oleg yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Nazileri çıplak elleriyle parçalayan, kılıçlarla doğrayan ve çıplak ayak parmaklarıyla iğneler fırlatan, tankları ve uçakları bir anda imha eden Augustine şunları yayınladı:
  - Kısacası! Kısacası!
  Kahverengi savaşçıları yok eden Natasha ciyakladı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Oleg Rybachenko, rakiplerini keserek şunları söyledi:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metali kesen bir disk çocuğun çıplak ayağından fırladı. Hem tankların kulelerini hem de uçakların kuyruklarını kesti.
  Kahverengi imparatorluğun savaşçılarını ve tankların zırhını kesen Margarita, şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  O zamanlar Nazilerle iyi iş çıkardılar ... Ve Sovyet Rusya, Ufa'nın fırtınası sırasında kahverengi imparatorluğu yendi.
  Savaş henüz bitmemişti, ancak SSCB'nin zaten Nazileri kendileri yenme şansı vardı. Böylece altı kişi, süper ve havalı görevlerinin yerine getirilmesini bir kez daha kesintiye uğratmak zorunda kaldı.
  
  GÖKYÜZÜNDEKİ BÜYÜCÜLER
  Ve burada gökyüzünde Alman pilotlar Albina ve Alvina sonlandırıcılar gibi savaşıyorlar.
  Kızlar çok sert ve samurayları eziyor.
  Albina arkasını döndü. Bir Japon uçağını düşürdü ve ciyakladı:
  - En korkunç canavarın büyüklüğü için!
  Ve çıplak topuğuyla pedala basın.
  Düşmana agresif bir şekilde saldıran Alvina, inci gibi dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Nietzsche'nin fikirleri için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla Japon donanmalarına bir kurşun akışı yönlendirecek.
  Cadı kızlar son derece havalı ve agresiftir. Gözlerini kırpmadan, maharetli bir el ile gökten ayı alıp sinekten fil yapmayı bilirler.
  Özellikle kısa bir müdahale sonucunda İkinci Dünya Savaşı'nın seyrini kökten değiştirmeyi başardılar. Evet, bu tam olarak Midway savaşı.
  Burada, birkaç saat içinde insanlığın kaderi belirlendi. Ve iki Alman cadı, savaşların gidişatı üzerinde belirleyici bir etkiye sahipti.
  Amerikan bombardıman uçaklarının bir kısmını düşürdüler ve Yükselen Güneş ülkesinin uçak gemilerinin batmasına izin vermediler. Ve Japonlar Amerikan gemilerini kendileri alıp batırdılar.
  Sonuç zaferdir. Sonra Japonya, Hawai Adalarını ele geçirdi ve Pasifik'te tahkim etti. Ardından da Uzak Doğu'da ikinci bir cephe açtı.
  Bu sefer SSCB, Stalingrad operasyonunu gerçekleştirmek için yeterli güce sahip değildi. Ve sonuç olarak, Almanlar yine de Volga'ya yerleştiler. Ve sonra, rezervleri tam seferberlikle doldurduktan ve "Tiger" ve "Panther" ağır tanklarını ateşledikten sonra, Mayıs 1943'te Hazar Denizi'ne bir saldırı başlattılar. Türkiye de savaşa girdi. Hitler'in birlikleri önce Kafkasya'yı kesti ve sonra onu ele geçirdi.
  Sonuç olarak, durum gözle görülür şekilde kötüleşti. 1944 kışında Almanlar, Afrika'da İngilizleri yenmeyi başardılar. Ve Ortadoğu'yu ele geçirin. Ve kırk dört baharında, Volga boyunca bir saldırı ve Moskova'nın derin bir yolu başladı.
  Evet, SSCB'nin durumu son derece zorlaştı. Bu koşullar altında geriye tek bir umut kalmıştı: düşen askerlerin karaya çıkması Kızıl Ordu'yu kurtaracaktı.
  Ancak Oleg Rybachenko bu sefer Almanları öldürmedi. Ve Hitler'e, SSCB ile ateşkes yapılması ve orada bir atom bombası oluşturulana kadar ABD'nin yenilmesi gerektiği fikriyle ilham verdi.
  Saratov'un yakalanmasından sonra, Führer nihayet üç yıllık bir ateşkes yapmayı kabul etti. Ordular eski sınırlarında kaldı. Stalin, işgal altındaki topraklarda gerilla savaşını azaltma sözü verdi. Kısmi bir savaş esiri değişimi oldu. Çok fazla Sovyet kölesi olduğu için bu tamamen imkansız. Ayrıca ticaret de kısmen restore edildi. SSCB ayrıca Üçüncü Reich'a belirli türde metalleri ve ekmeği ücretsiz olarak sağlama sözü verdi. Doğru, kendisi bir dilenci olduğu için küçük miktarlarda.
  Ve Hitler ABD ve İngiltere'ye geçti. Birlikleri zaten kırk dört sonbaharında Güneydoğu'ya taşındı ve Hindistan'ı ele geçirdi.
  Ve kırk dört ve kırk beş kışında Afrika'nın geri kalanını ele geçirdiler.
  Bunu 1945 yazında Britanya'ya çıkarma izledi. Burada Almanlar zaten tamamen hazırlanmıştı ve jet uçakları düşmanı ele geçirdi. Fritz çok güçlendi. Aynı anda ve su altı tanklarını kullanmak. Ve tek ve minyatür dahil olmak üzere yeni tip denizaltılar, tamamen devre dışı bırakıldı, İngiliz ve Amerikan filoları.
  Ve Britanya düştü. Bir kukla kral tahta çıktı. Ve Üçüncü Reich için her şey yolundaydı. Sonra savaş ABD'ye döndü.
  İletişimin uzaması ve Amerika'nın ekonomik gücü nedeniyle savaş uzadı. Almanlar ilk olarak İzlanda'da ABD'yi yenerek Icarus Operasyonunu gerçekleştirdi. Ve bu adayı ele geçirerek kendini hava saldırılarından koruyarak.
  Sonra kuzeyden Grönland'a ve ardından Kanada'ya doğru ilerlemeye başladılar.
  Ve Arjantin'den, ardından Üçüncü Reich'a katılan Brezilya ve güneyden Venezuela. Savaşlarla bir ilerleme oldu. Ve burada da Stalin, Amerika Birleşik Devletleri'nin yenilgisine katılmak istedi. Alaska karşılığında. Rusya'nın yasal bölgesi hangisidir?
  Hitler kabul etti. Ve 1947'nin sonunda Amerika işgal edildi.
  Ancak barış çok uzun sürmedi. Mart 1953'te Stalin'in ölümünden sonra Hitler, SSCB'yi bitirmeye karar verdi. Ve başka bir savaş başlattı. En yeni piramidal tanklar ve lazer silahlarıyla zarar görmez disketler kullanıldı. Ve Japonya doğuya ilerledi. SSCB, düşmanın eşitsiz güçlerine ve teknolojik üstünlüğüne rağmen, neredeyse bir yıl boyunca direndi, ancak daha çok Sovyet halkının boşlukları ve kahramanlığı sayesinde.
  Hitler tekrar durakladı, ancak 20 Nisan 1957'de yine de Japonya'ya saldırdı. Dedikleri gibi, iki kuş bir yuvada yaşayamaz. Bir tane kalmış olmalı.
  Japonya ile savaş bir buçuk yıl sürdü ve yakalanmasıyla sona erdi.
  Ve 20 Nisan 1959'da, Hitler'in yetmişinci doğum gününde, Üçüncü Reich'ta bir monarşi kuran dünya çapında bir referandum yapıldı. Ve şimdi suni tohumlama yoluyla elde edilen birçok oğlundan biri Führer'i miras alabilir.
  Böylece Üçüncü Reich'ın korkunç imparatorluğu tüm dünya için ortaya çıktı.
  Burada zaten bu evrende insanlığın kaderi için planlar olduğu görülebilir. Ancak Hitler yine de 1963'te, yine Mart ayında, Stalin gibi öldü. Ancak muadilinden daha şanslı olduğu ortaya çıktı. Oğlu tahta çıktı ve Üçüncü Reich çoktan güneş sistemindeki diğer gezegenlere uçmaya başladı.
  İmparatorluk böyle ortaya çıktı... Siyahlar ve sarılar beyazlardan daha az haklara sahipti ve doğum oranları kontrol altındaydı, ancak plana göre yavaş yavaş gelişen imparatorluk, zenginleşmeye başladı. Bilimin gelişmesi ve ilerleme refaha yol açtı.
  Ve 2020'de, insan yaşamına şartlı olarak uygun gezegenlerin keşfedildiği Sirius yıldızına insanlık tarihindeki ilk uçuş başladı.
  
  ALISA SELEZNEVA'NIN YENİ MACERALARI
  Alisa Selezneva bir hava bisikletine bindi. Araba otopilot tarafından kontrol ediliyordu, ancak sözlü komutlar verilebiliyordu. Uzanmış olarak yerleştirilebilen rahat bir koltuk. Alice, iPhone'un hologramı aracılığıyla Pashka ile bir uzay stratejisine girdi.
  İleride Pashka, onlarla daha küçük gemileri korumayı umarak ağır büyük savaş gemileri fırlattı. Alice, birliklerini bir hilal ile hizalamaya ve Pashka'nın yıldız gemilerini kuşatmaya çalıştı. Bir yumruk alışverişi oldu ve yıldız gemileri parçalanıp işkence gördü. Ve kontrollü gezegenlerde yeni gemiler inşa edildi. Tabii ki, daha büyük olanlar daha yavaştır ve daha fazla kaynak ve insan savaşçı gerektirir ve daha küçük olanlar daha hızlı ve daha ucuzdur. İnsanlar da kuluçka makinelerinde üretildi ve onlar, hızlandırılmış bir hızla büyüyen bir klon ordusu gibiydiler. Ve yine üretilmesi gereken madenlerde robotlar çalıştı. Artı, akademilerde araştırma: askeri, ekonomik, inşaat ve darphane.
  Alice kısmen bir ekonomi danışmanına, kısmen de askeri bir danışmana danıştı. Ve kendi kararlarını verdi. Pashka daha çok kendi başına çalışmaya çalışıyordu ve avantajını kaybediyordu.
  Yıldız gemileri bazen güç alanlarıyla çarpışıyor ve gerilimden gıcırdıyordu, hologramda her şey mükemmel bir şekilde görülüyordu.
  Aniden, Alice'in dikkati Arkasha'nın görünüşü tarafından dağıldı. Bir hologramda görünen on iki yaşlarında bir çocuk bağırdı:
  - Merhaba Alice! Neyin peşinde olduğumuzu biliyorsun!
  Alice küçümseyici bir şekilde homurdandı ve cevap verdi:
  - Ve bilgisayar oyunlarından daha harika ne olabilir?
  Arkasha kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bilim adamlarımız zamanın hiçbir yere gitmeyen kapalı döngülerini keşfettiler ve bu, onların geçmişinin bizim geçmişimiz olmadığı anlamına geliyor!
  Ali şaşırdı
  - Bu nasıl?
  Arkasha gülümseyerek açıkladı:
  - Bu, geçmişe müdahalenin günümüzü değiştireceğinden korkmadan seyahat edebilecekleri ve maceralar yaşayabilecekleri anlamına gelir. Yani, dünyamıza herhangi bir müdahalemiz hiçbir şekilde etkilemeyecektir!
  İlk tahmin eden Pashka oldu:
  - Bu, geçmişe gidersek ve orada bir şeyi değiştirirsek, bunun dünyamızı hiçbir şekilde etkilemeyeceği anlamına gelir!
  Arkasha başını salladı, kızıl saçları sallandı:
  - Olduğu gibi!
  Pashka agresif bir şekilde önerdi:
  - Öyleyse patlayıcıları alıp Nazileri vuralım.
  Arkasha omuzlarını silkti ve şunları kaydetti:
  - İlginç bir fikir. Ancak çocuklar geçmişe silah almamalı ve hatta daha çok askeri silahlar almamalıdır.
  Pashka kurnazlıkla cevap verdi:
  -Yapılmaması gereken bir şeyi yapmak dondurmadan bile tatlıdır! Amcam bir uzay denizcisi ve kasasında son derece ölümcül silahlar var!
  Arkasha şaşkınlıkla ellerini iki yana açtı ve şunları söyledi:
  Ama ben insanları öldürmek istemiyorum. Almanlar bile.
  Pashka homurdandı:
  - Faşistler olabilir!
  Alice başını salladı ve şöyle dedi:
  - Hayır, yaşayan insanların öldürülmesine karşıyım! Belki de iyi bir filmdeki gibi, geçmişte birini kurtaracağız gibi daha iyidir.
  Paşa hemen önerdi:
  - Bu bir fikir! Joan of Arc serbest bırakılırsa ne olur?
  Alice onaylayarak başını salladı.
  - Bu doğru olur!
  Arkasha coşkuyla şarkı söyledi:
  - Zhanna'nın yakıldığına kim inandı, hayır, bir süre saklandı!
  Çocuk sesini alçaltarak ekledi:
  - Beni takip et! Zaman Enstitüsü'ndeyim!
  Alice ciyakladı:
  - Arkasha için yürüyüş!
  Anlamamış gibi davranan makineden bir gıcırtı duyuldu:
  - Milyar Arkash'tan hangisini takip edecek?
  Kız ısrarla dedi ki:
  - Az önce konuştuğum kişiler için! Karl Marx Caddesi'ndeki Times Enstitüsü'ne.
  Ve yapay zeka programına sahip yerçekimi bisikleti, evler arasında çırpınarak hareket etti. Gelecekte Moskova silinmez bir izlenim bıraktı. Görkemli binalar, kilometrelerce uzunlukta yükselen fıskiyeler, rengârenk devasa boyutlar ve çeşitli şekiller. Binaların çoğu, hem sert hem de esnek olan özel bakterilerin bölünmesiyle basitçe büyütüldü.
  Alice, yine Arkasha'ya uçan Pashka'ya sordu ve sarı saçları aşırı olgun bir karahindiba gibi görünüyordu.
  - Peki, ne düşünüyorsun kahramanım?
  Pashka homurdandı:
  - Şimdiden olacak, ne macera! Kraliyet sarayında olduğu gibi!
  Alice dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Davanın bizimle başa çıkacağını görüyorum! Her şey kelimenin tam anlamıyla birinci sınıf olacak!
  Kız, Perun tapınağının yanından hızla geçti. Yaldız ve yakutlarla kaplı, ihtişam ve sakin bir güçle dolu güzel, devasa bir bina. Önünde, Perun'un kendisi, elinde bir kilometre uzunluğunda bir ateş akışı olan sönmez bir meşaledir. Çocuklar giyilir, bireysel kanatlar kullanırlar ve elflere çok benzerler.
  Kız kıkırdayarak şarkı söyledi:
  - Yaz aylarında güneş yüksek, yüksek parlar ... Yaz derslerden uzak! Uzak!
  Ve gelecekte gökyüzünde aynalar var ve neredeyse hiç gece ve sonsuz yaz yok. Bu nedenle çocuklar için tatiller, eğitim günlerinden çok daha uzun sürer. Mutlu Dünya. Ve çocuklar sadece eğlenmek istiyor.
  Pashka coşkuyla şarkı bile söyledi:
  - Durumu hayal edebiliyor musun?
  Gerçekleşecek her şey bizim tarafımızdan önceden biliniyor ...
  Ve neden o zaman şüpheler, huzursuzluk!
  Dünyadaki her şey bir program sağlayacak!
  Alice coşkuyla aldı:
  Fırtınalara meydan okuyoruz! Neden ve neden? Sürprizlerin olmadığı bir dünyada kimsenin yaşaması mümkün değil!
  Arkash da bir hologram aracılığıyla iletişim halinde kalarak onu aldı:
  - İyi şanslar-başarısızlıklar! Nasıl yukarı ve aşağı sallanır! Sadece bu şekilde, başka türlü değil, sadece bu şekilde ve başka türlü değil, Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz! Sürpriz! Yaşasın sürpriz!
  İşte Zaman Enstitüsü. Birkaç savaş robotu tarafından korunuyor. Ancak Alice ve Pashka biliniyor. Zaten birçok kez seyahat ettiler. Masallar dahil. Bu aynı zamanda zamanın açık dallarından biridir. Orada bir fantezi gibi.
  Ancak gerçek geçmişi ziyaret etmek daha da ilginç. Bu arada Alice, gerçek imparatoriçeyi kurtardığı ve gaspçı Zlotovlas'ı devirdiği için uzay ödüllerine de sahip. Dünya gezegeni ve belki de galaksi üzerinde gücü ele geçirmek isteyen başka bir tiranı etkisiz hale getirdi. Uzay korsanlarını etkisiz hale getirdi, üç kaptana yardım etti ve genellikle birçok şey yaptı. Bütün bir robot alayını ortadan kaldırmak da dahil.
  Ve elbette, Alice ve arkadaşlarının en kapalı enstitüye sorunsuz bir şekilde girmelerine izin verilir. Bir sineğin uçmaması için korunan. Sinek nedir? Bir foton bile!
  Alice ve Paşa sahayı geçerler. Sıradan çocuklar, çok büyük değiller, on iki yaş için ortalama boyları daha fazla, hızlandırıcı değiller. Hafif kafalar, Paşa, belki de genel olarak doğal sarışın, Alice sarı saçlı. Bazen, elbette, boyanır. Saç modeli bazen gökkuşağının tüm renkleriyle parlıyor. Ama şimdi doğal ışığında.
  Alice cıvıldadı:
  - Paralel çıkmaz dünyalar sektörüne gitmeliyiz!
  Altın kanatlarla parıldayan robot kız cevap verdi:
  - Sevgili Alice, seni görmekten her zaman memnunuz! Sadece dikkatli olmanı istiyorum. Pek çok çocuk gerçek geçmişe seyahat etmeye heveslidir, ancak orada ve oldukça gerçekçi bir şekilde ölebilirsiniz, aynı zamanda Hypernet'in sanal gerçekliğinde kesinlikle herhangi bir manzarayı ve herhangi bir zamanda yeniden üretebilirsiniz ve beyniniz ve vücudunuz olmayacak farkı tamamen fark edin. Ve sanal bir RPG'de ölmezler veya sakatlanmazlar!
  Alice söylemek istedi ama Pashka onun önündeydi:
  - Başarı yanılsamasına ihtiyacımız yok! Gerçek başarılar elde etmek istiyoruz!
  Robot kız ışığını daha mavimsi bir renge çevirdi ve cevap verdi:
  - Tamam ozaman! Ekibinizi uzun zamandır tanıyoruz! Kafanı riske atarak, her zaman hayatta kalırsın ve kazanırsın! Talih sizi seviyor ve belki de hipertalih ve bundan her zaman paçayı kurtaracağınıza dair bir umut var!
  Paşa gülümseyerek cevap verdi:
  - Risk almayan şampanya içmez!
  Alice mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama bu sözün devamı var. Kim ölçüsüz risk alırsa, ranzadaki chifir ile yetinir!
  Paşa kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - Bu eski bir söz! İnsanlar hapse girmez. Ciddi suçlar işlerlerse, bir rehabilitasyon ve yeniden eğitim programından geçerler!
  Alice ciyakladı ve şunları söyledi:
  - Pashka'nın bir çalışma kampına gönderilmesini istiyor musunuz?
  Oğlan kararlı bir şekilde homurdandı:
  - En çok gerçek bir savaşa girmek isterim! Daha önce mümkün olmaması çok kötü!
  Gerçekten de geçmişe müdahale etmek kesinlikle yasaktır çünkü bu geleceği daha iyiye doğru değiştiremez. Örneğin, ne kadar isterseniz, örneğin Rus-Japon Savaşı'nı yeniden oynamayı veya kırk birde Almanları yenmeyi, ancak gelecek bir anda değişecektir. Ve komünizm ve güzel bir ebedi yaz yerine, müdahale nedeniyle, iyi niyetle bile olsa, nükleer kışın umutsuz karanlığının Dünya'ya geleceği bir gerçek değil.
  Ama çıkmaz sokaklı, kendi içine kapalı bir geçmişin dünyasında, ne istersen yapabilirsin.
  Zeki bir yüze sahip kızıl saçlı bir çocuk olan Arkash, adamlarla tanıştı. Görünüşe göre çocuk, kibrit kutusu büyüklüğündeki cihazlarda bireysel koruma alanlarını yanına aldı. Ve Pashka'nın termokuark pilli savaş lazerleri vardı. Üstelik bu, sade su ile şarj edilebilen en son gelişmedir. Ve geçici olarak termokuark füzyonuna dönüşen termonükleer füzyonu yeniden üretecektir.
  Silahlı ve korumalı çocuklar, hareketin birçok kez hızlandığı boğa güreşleri boyunca ilerledi. Sonra kokpite geçtik ve çıkmaz dünyalar hakkındaki bilgileri değerlendirmeye başladık.
  Birinde Paşa dikkat çekmiş, kötü bir şey olmuş. Ve sadece birinde değil.
  Yine de Hitler, Eylül 1940'ta İngiltere'ye çıkma riskini aldı. Ticaret filosunun inişine dahil olan tramvaylar bile. Tüm havacılık fabrikalarını üç vardiyalı bir operasyon moduna geçirdi ve sonuç olarak Fritz hava üstünlüğünü kazanmayı başardı. Kısacası İngiltere iki haftada düştü. Londra'ya bir kukla kral yerleştirildi ve Alman yanlısı bir hükümet kuruldu.
  Dahası, Almanlar Cebelitarık'ı neredeyse hiç savaşmadan aldı ve ordularını Afrika'ya taşıdı.
  İngiliz ordusunun ve donanmasının çoğu yeni kralı ve Alman yanlısı hükümeti tanıdı. Almanlar Afrika ve Asya'da koloniler kurdular. Ancak şimdiye kadar SSCB'ye gitmediler. Amerika hala arkadaydı. Ve Aralık ayının kırk birinci yılında Japonya Amerika'ya saldırdı. Ve Üçüncü Reich, 11 Aralık'ta savaş ilan etti ve ABD'ye baskı yapmaya başladı. İlk başta, Amerikalılar Japonya'dan gelen yenilgiden sonra yenilgiye uğradılar. Sonra Alman denizaltı filosu onları almaya başladı.
  Uçak gemileri inşa edildi, yeni silah türleri yaratıldı.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin okyanus kıyısındaki uzaklığı nedeniyle, Almanlar orada hemen düşmanlık başlatamadı. Yani denizde savaş devam ederken gemiler inşa ediliyordu. Fritz ayrıca tank yapımını da geliştirdi. En yeni makineler: "Lion", "Tiger", "Panther", "Maus" hizmete girdi.
  En önemli şey, elbette, Fritz'in belirli umutlar bağladığı jet havacılığının gelişmesidir.
  Alice, tarihin bu akışına bakarak şunları kaydetti:
  - ABD'yi bu kadar kolay alamazlar!
  Pashka mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Benim bildiğim bu. Ama yine de SSCB'ye dönerlerse?
  Kızıl saçlı Arkasha önerdi:
  - Belki de Almanları kışkırtırız ...
  Alice dişlerini gösterdi.
  Onları neye kışkırtmak istiyorsun? Ve şimdiye kadar, çok iyi...
  Pashka kıkırdadı ve şunları söyledi:
  -Sessizken meşhur uyanma derler... Ama öte yandan, yangından önce fırtınayı uzaklaştırın, çarpmadan önce belayı uzaklaştırın!
  Arkasha kendi versiyonunu sundu:
  - Hitler'e ABD'nin atom bombası yaptığı bilgisini verelim ve bu böyledir. Ve okyanusu geçmesine izin verin!
  Alice zevkle fısıldadı:
  - Bu harika bir fikir! Hitler'in ofisine saldıralım!
  Pashka kafiyeli bir şekilde haykırdı;
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizm bitecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, aydınlatıcı komünizmi!
  Arkasha şunları kaydetti:
  - Adamlar bir foton gibi güneşe uçtu!
  Ve çocuklar zaman makinesine koştu. Cidden silahlılar - patlatıcılar, bireysel güç alanları. Bütün bir orduyla savaşabilirler.
  Pashka, zamanda yolculuk düğmelerine basarak kükredi:
  Biz acınası böcekler değiliz,
  Süper Ninja Kaplumbağalar...
  Alice, parmaklarıyla düğmelere de basarak onu aldı:
  - Kabuğu gömlek gibi giyiyoruz, gizli yetenekler!
  Ve adamlar zamansal ve mekansal bir kasırga içinde döndüler. Kısa bir süre Krakatoa yanardağının patlamasında gibiydiler. Sonra başka bir yere taşındılar, tarlaya atıldılar ...
  Gökyüzünde bir vızıltı vardı, havaalanının yakınında, arabalar yükseliyordu.
  Pashka kronometreye baktı ve ıslık çaldı:
  - Kırk altı yıl oldu!
  Arkasha, kötü niyetli bir şekilde gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ve kırk altıncı yıl olmadığına bahse gireriz?
  Pashka rugan çizmelerinin tabanlarını yere vurarak agresif bir şekilde homurdandı:
  - Tam olarak kırk altıncı yıl!
  Arkasha sakin bir tonda itiraz etti:
  - Haydi on fiske bu kırk altıncı yıl değil!
  Alice burada araya girdi:
  - Doğrudur, bu kırk altıncı yıl değil, bin dokuz yüz kırk altıncı yıl!
  Çocuklar güldü. Ve Pashka sinirlenerek mantarı tekmeledi:
  - Lanet olası bir pulsar burnumda! Böyle önemsiz bir şakayı unuttum!
  Alice gülümseyerek şunları söyledi:
  "Zaman içinde yolculuk ettiğinizde bu bazen olur. Tarihler uyuşmuyor. Peki burada ne olduysa oldu!
  Arkasha, hoşnutsuz bir bakışla şunları kaydetti:
  - Evet, ihtiyacımız olmayan yere taşınabileceğimizden şüphelendim. Ama burada hiperplazmik bir bilgisayarım var. Bu sayede çok şey öğrenebiliyor, dalgayı açabiliyor ve haberleri dinleyebiliyoruz!
  Oğlan bir jest yaptı ve tamamen radyo dinlemeyi açtı.
  Anlaşıldığı üzere, Naziler sonuçta Amerika Birleşik Devletleri'ne saldırdı. Artan nakliye ve askeri filoyu kullandılar. Ve Amerikalıları Japonlarla birlikte yendiler.
  Latin Amerika ülkeleri, Üçüncü Reich ve Japonya'yı desteklediler ve onların yanından Naziler, güneyden Amerika Birleşik Devletleri'ne bir saldırı başlattı. Almanlar ve yabancı tümenler, Icarus Operasyonu sırasında ele geçirilen İzlanda üzerinden Grönland'a ve ardından Kanada'ya girdi. ABD'nin kıskaçla baskısı başladı.
  Fritz'in çok iyi bir tankı "Panther" -2 var. Kırk yedi ton ağırlığında, 900 beygir gücünde motoru, 120 mm eğimli ön zırhı ve 150 mm tareti, Amerikan araçlarını uzaktan delip geçen 88 mm 71 EL topu. "Panther" -2'nin dezavantajı, eğimlerin altında olmasına rağmen 60 milimetrelik yan zırhıydı. Ancak bu, daha düşük bir siluet ve arabanın mükemmel hareketliliği ile dengelendi.
  "Panterler" -2 Amerikalıları ve daha gelişmiş "Kaplanlar" -2'yi ve ardından "Kaplanlar" -3'ü ezdi.
  Amerika bir dizi darbe altında teslim oldu. Ve Üçüncü Reich ve Japonya'nın bir kolonisi oldu.
  Ancak Hitler her zaman yeterli değildir ve SSCB'ye saldırmaya hazırlanıyor.
  Saldırı için E serisinin güçlü tankları, hafif silahlara neredeyse dayanıklı roket topları ve disketler ve hatta yer altı kundağı motorlu toplar hazırlandı.
  SSCB'yi hedef alan, her şeyi ezip yerle bir etmekle tehdit eden devasa güç. Hitler, elbette Amerika'yı sindirdi ve kampanya için hazırlandı. SSCB'de de boş durmadılar. Zaten Ağustos 1941'de KV-3 seri üretime girdi. Ve Ekim 1941'de KV-5 de üretime girdi. Yeni tanklar elbette ideal değildi, ancak Kaplanlar ve Panterlerle savaşabilen ve onları delen uzun namlulu 107 milimetrelik toplara sahipti. 1942'de KV-4, 108 tonluk en ağır modifikasyonda ortaya çıktı. Stalin güçlü tankları severdi. Bu nedenle, KV-6 iki yüz ton ağırlığındaydı. Ve üzerine 203 mm'lik bir top yerleştirdiler.
  Ancak, ağır KV tankları çok sık bozuldu ve geçilmez yollarda sıkışıp kaldı. Sonuç olarak, KV-7 iki yüz elli tonda demiryolu ile taşınmadı. KV ailesinin diğer tankları bunu kolaylaştırmaya çalıştı ama yine de pek iyi değillerdi.
  1945'te IS-1 ve IS-2'yi yapmaya çalıştılar. Son tanka 122 mm top takıldı. Ve 1946 baharında seride IS-3 ortaya çıktı. Yeni tank daha ağır hale getirildi. Genel olarak, burada IS serisi gerçek tarihe göre daha ağırdı. Ve IS-3'e 130 mm'lik bir top koyarak tankı daha güçlü hale getirdiler.
  SSCB, piyade sayısı ve birliklerin genel hareketliliği açısından Üçüncü Reich'tan daha düşüktü, ancak yaklaşık olarak tanklara eşitti. Ancak havacılıkta, Fritz hem sayı hem de kalite bakımından daha güçlüdür - jet gücü. Tankların yaklaşık eşitliği ile Sovyet araçlarının çoğu çok yüksek kalitede değil. T-34-76 en büyük tank oldu. Son yıllarda savaşmayan SSCB, yalnızca 1945'te biraz daha güçlü bir T-34-85 üretmeye başladı, bu da Panther -2 veya 3'e bile teslim oldu ve hatta daha güçlü ve modern olanlarla savaşamadı. E-50.
  Bu nedenle, 22 Haziran 1946'da SSCB'ye bir saldırı planlanıyor. Naziler güçlü ve çok fazla insan gücüne sahipler. Ve sonra Japonya var.
  Samuray, kabaca T-34 ile karşılaştırılabilir bir tankı büyük miktarlarda üretti ve bu tür birçok araca sahipler. Ağır mastodonlar çok üretilmez, ancak Almanlardan kopyalanır.
  Asıl mesele, Japonya'nın Çinliler de dahil olmak üzere çok sayıda piyadeye sahip olmasıdır. Ve bu durumda cesetleri atabilirler.
  Japon havacılığı da güçlü ve bir jet var. Ve denizde samurayların çok büyük bir avantajı var.
  Bunu duyan Arkasha ıslık çaldı ve homurdandı:
  - Tam blokaj!
  Pashka ayaklarını yere vurarak homurdandı:
  Gezegenin uluslarını keşfettik,
  Uzayda, bilinmeyen dünyalara giden yol,
  Kahramanca işler söylenir -
  Ölümün izini sonsuza dek silmek için!
  Alice oldukça mantıklı bir şekilde sonuca vardı:
  - SSCB'yi kurtarmak gerekiyor! Üstelik acilen, aksi takdirde on milyonlarca Sovyet insanı ölecek!
  Pashka agresif bir şekilde önerdi:
  - Hadi Hitler'in fotoğrafını çekelim!
  Arkasha düzeltti:
  - Hayır, kaçırmak ve bizi SSCB'ye karşı savaşı bırakmaya zorlamak daha iyi!
  . BÖLÜM 2
  Alice açık sarı başını onaylayarak salladı.
  - Bu muhtemelen aklınıza gelebilecek en iyi şey! Hitler'i kaçırın ve SSCB'yi kurtarın!
  Pashka hemen sonuca vardı:
  - Hemen gidelim! Kafanı kaşımayı bırak, şişeleri emmeyi bırak!
  Aslında iki erkek ve kızın bireysel koruma kuvvetleri alanları ve savaş patlatıcıları var. Peki onlar için bu Führer nedir?
  Arkasha şarkı söyledi:
  - Askerleri duyuyorsun, askerleri görüyorsun -
  İnsanlar patlamalardan korkuyor...
  Gökyüzüne bakan binlerce göz
  Ve söylemeye devam ediyorlar!
  Alice coşkuyla aldı;
  güneş hep olsun
  Her zaman cennet olsun!
  Her zaman bir anne olabilir
  Her zaman olabilir miyim!
  Pashka elektronik haritayı açtı. Hologramda bir Berlin projeksiyonu parladı. Şehir hızla büyüdü. Birçok köle yapılar inşa etti. Özellikle, hızlandırılmış bir hızla yeni bir imparatorluk ofisi inşa ediliyordu.
  Mimarların planına göre, on iki kat yüksekliğinde ve iki kilometreye iki kilometrelik bir alanda insanlık tarihinin en büyük sarayıydı.
  Görkemli bina tüm hızıyla ilerliyordu. Sadece köleler değil, aynı zamanda en modern ve güçlü olanlar da dahil olmak üzere birçok ekipman çalıştı. Üçüncü Reich büyük ölçüde güçlendi.
  Burada beş yüz ton ağırlığındaki "Maus" -3 tankını görebilirsiniz. Elbette savaşta kullanım için çok ağır ve taşınması imkansız ama Berlin yakınlarında takılıyor. Ve yalnızca çok büyük bir bombanın delebileceği bin milimetrelik bir zırh hayal edin.
  Pashka kurnaz bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Patlayıcılarımız bu canavarı bir saniyede kesecek! Savaş güçleri var - Hiroşima'ya bir dakikada sekiz atom bombası atıldı. Ve bunların hepsi bir milimetre karelik ince bir ışında!
  Alice detaylandırdı:
  - Pekala, maksimum savaş modunda! Ve bu modda, patlatıcılar çok fazla yıpranıyor. Daha az yoğunlukla daha iyi ve suyla şarj etmek, bir milyonuncu orduyu yok etmeyi mümkün kılacak.
  Arkasha ıslık çaldı:
  - Vay! Sadece süper!
  Pashka yerçekimi yönü bulucuyu açtı ve kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Şimdi Hitler'i anlamaya çalışacağız. Ses ve radyo sinyalleri ile!
  Alice kıkırdadı ve patlayıcıyı elinde döndürürken şunları söyledi:
  - Hitler için maydanoz ve soğan olacak!
  Silahtan bir hologram uçtu - gümüş kanatlı güzel bir kız ve cıvıl cıvıl:
  - Uyku vakti hikayesi ister misiniz genç bayan?
  Alice güldü ve cevap verdi:
  - HAYIR! İşte dondurma paketleri, reddetmezdim!
  Hologram kız üzgün bir şekilde cevap verdi:
  - Ne yazık ki, dondurmayı nasıl sentezleyeceğimi bilmiyorum!
  Alice huysuzca dedi ki:
  - Burada sadece öldürmeyi biliyorsun! Bu kadar tek taraflı olmak iyi değil!
  Kız öfkeyle konuştu:
  - Öldürmek için değil, insanları tehlikelerden korumak ve beladan kurtarmak için! Hala çok genç bir kızsın ve fazla bir şey anlamıyorsun!
  Alice öfkeyle cevap verdi:
  "Şu anda, insanlığın talihsizlikten kurtarılması gerekiyor. Ya da en azından önemli bir kısmı!
  Hologram başını salladı ve onayladı:
  İnsanlığı kurtarmak için her zaman hazırız! Ve yardıma ihtiyacınız olursa!
  Pashka sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Arama motoruna Hitler ile ilgili verileri girdim. Burada bilgisayar muazzam bir hızla hiperplazmiktir. Yakında bu alçağın nerede saklandığını öğreneceğiz!
  Alice keyifle cıvıldadı:
  - Sinsi kötü adam planları,
  Ama asil bir kahraman daha güçlüdür...
  Ve kötü adam savaşta yenilecek,
  Ve iyilik her zaman kazanır!
  Pashka hesaplamaları üstlendi, programın kendisi radyo sinyallerini analiz ederek Führer'i arıyordu.
  Arkasha öfkeyle tısladı:
  - Hiçbir yere gitmeyeceksin! Hitler bir bit gibidir!
  Paşa parmağını kaldırarak zafer kazanmış bir tavırla:
  - Bitti beyler!
  Alice ciyakladı ve şunları söyledi:
  - O burada ... Doğu Prusya'da, bir kurdun ininde!
  Pashka mutsuzca mırıldandı:
  - Kahretsin! Oraya gitmek için ne kadar!
  Arkasha kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bireysel anti-grav'larımız yarım saat içinde domchat yapacak! Ve gezegenler arası kuşaklar kullanılsaydı daha hızlı olabilirdi!
  Pashka homurdandı ve alnına vurdu:
  - Bunu öngöremedik!
  Alice mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bütün fikrimiz sağlam bir macera!
  Paşa kararlı bir şekilde yumruğunu dizine vurdu:
  - SSCB'ye yardım etmeliyiz! Hadi uçalım!
  Ve bir kamuflaj alanının arkasına saklanan üç çocuk Almanya üzerinde süzülmeye başladı.
  Bombalamadan neredeyse etkilenmeyen Üçüncü Reich bölgesi oldukça zengin ve bakımlı görünüyordu. Köle erkekler sokakları süpürdü, köle kızlar onları paçavralarla yıkadı. Örnek bir düzen baştan sona hüküm sürdü. Sokaklarda birçok araba var, en prestijli ve tam tersi basit markalar. En önemlisi, ünlü Volkswagen dizel motoru, ancak başka arabalar da var. Özellikle Mercedes, BMW, Renault, Pickup, Ford, Cadillac ve diğerleri. Almanya zaten neredeyse tüm dünyayı işgal etti. Ve bir başka özel damga: "Adolf Hitler". Bu en prestijli otomobil ve damla şeklindeki formu, gaz türbinli motorları ve yüksek hızı ile ayırt edildi. Doğal olarak, bu seçkinler içindir.
  Ve sıradan işçiler Volkswagen'leri sürdü. Birçok Alman'ın da köleleri vardı. Ve insan gücü müzayedelerde satıldı. Pek çok siyahi, Arap, Hintli ve diğerlerini anlar. Ama beyaz köleler de var.
  Reich müreffeh görünüyordu, ancak krematoryum fırınları bir yerlerde tütüyordu. Ancak Yahudiler yavaş yavaş yok edildi. Yüksek öğrenim görmüş bilim adamları, sharashka üzerinde çalışmaya bile ilgi duydular. İşgal altındaki topraklarda neredeyse hiç gerilla savaşı yoktu.
  Üçüncü Reich'ın prestiji ve gücü çok büyük ve işgalcilerin politikası oldukça esnek. Yerel güçleri harekete geçirin. Alt bölgelerden gelen personele dayalı Üçüncü Reich tipi federasyon. Hem sopa hem de havuç üzerine bir imparatorluk kuruluyor!
  Pashka, uçuş sırasında bilgisayarı açtı ve ekranda Kurt İni'nin görüntüsünü gösterdi. Sığınak gerçek bir saraya benziyordu.
  Üzüldü ve farklı yönlere doğru büyüdü. Burası Hitler'in karargahlarından biriydi.
  Haziran, yaz başı ve oldukça sıcak. Ve mermer zindanda hava serin. Ancak kışın Hitler genellikle Kıbrıs'ta, hatta yeni ikametgahının inşa edildiği İskenderiye'de kalır. Ve Afrika'da zaten birkaç tane var ve başka yerlerde de var.
  Ancak yaz aylarında, ele geçirilmiş Führer, Doğu Prusya'yı ve Kurt İni'ni tercih ediyor.
  Führer'in hayvanat bahçesiyle bir şeyler tartıştığı açık. Pashka çeviriyi açtı ve resmi büyüttü.
  Adolf Hitler kısa ama çok hareketli, küçük bir bıyıklı bir adamdır. Konuşurken hareketsiz durmuyor, sürekli el hareketi yapıyor ve etrafta koşuşturuyor.
  Şimdi patilerini sallayarak bir konuşma yapıyor;
  - Japonlarla birlikte dünyayı neredeyse tamamen fethettik. Geriye sadece Bolşevik Rusya kaldı! Ve elbette kırılmalı, ezilmeli ve silahsızlandırılmalıdır! Bolşevizm tüm insanlık için bir tehdittir. Bu, imparatorluğumuz için tam ve potansiyel bir tehlikedir! Komünistleri ezmeliyiz! Artık dünyanın en iyi teknolojisine sahibiz. Ve farklı ülkelerden on milyonlarca piyade askeri. Jet havacılığımız benzersizdir. Sadece düşmanı kırmak zorundayız. Generallerim ne diyecek?
  Tank birliklerinin baş stratejisti Guderian kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Ana tankımız E-50 kesinlikle ana Sovyet aracı T-34'ten daha güçlü. İstihbarat verilerine göre düşmanın hizmette olan yüz binden fazla tankı var. Ancak çoğu eskimiş, yıpranmış veya hafif arabalar. E-50, T-34-85'e beş kilometreden kafa kafaya girme yeteneğine sahiptir. Ve canavarımızın en son modifikasyondaki Sovyet makinesi, gemide bile yakın mesafeden ateş ederek geçmeyecek. E-50 sınıfı "U" tankının ön zırhı 170 mm, ön zırhı 250 mm'dir ve kimse başa çıkamaz. 1500 beygir gücündeki motor, yetmiş ton ağırlık ve 105 mm top ve 100 EL namlu uzunluğu ile bile mükemmel hareket kabiliyeti sağlar.
  Hitler tank stratejistinin sözünü kesti:
  - Ben onu çoktan biliyorum! Üçüncü Reich'ın gücü teknolojide değil, ruhtadır! Korkmazsak her şeyi yapabiliriz. Ruslar IS-3'ü tehlikeli bir silahla aldı. Ama yine de ondan korkmuyoruz. Sovyet meydan okumasına cevap verecek bir şeyimiz var. Ve kesinlikle kazanacağız! Neden yeni silah türlerimiz var? Tank "Maus" -3 hala çiçekler. Herhangi bir metali delip geçecek ve düşmana Kuzma'nın annesini gösterecek yeni bir elektromanyetik silah kullanıyoruz!
  Kısa bir duraklama oldu. Kızlar kısa, beyaz etekli ve yalınayak girdiler. Bronzlaşmışlardı ama görünüşleri açıkça Avrupalıydı. Çıplak buzağılar ve çıplak ayak tabanları köle statüsünden söz ediyordu. Ama aynı zamanda kızların sarı saçları vardı, kıvrımlı ve güzellerdi. Egzersiz yapmaya zorlandılar ve diyete devam ettiler. Böylece güzellik ve zarafet standartları gibi görünüyorlardı.
  Hitler alkolü sevmediği için kokteyl ve meyve suyu ikram ederlerdi. Führer kendine bir portakal ve birkaç çikolatalı kek aldı.
  Tatlı kütleyi şiddetle çiğneyen ve meyve suyu içen kanlı diktatör konuşmayı bırakmadı;
  - Yeni tanklarımız mükemmel. Düşman için aşılmazlar ve devasa bir mesafeden düşmanı yarıp geçerler. Özellikle 285 mm ön zırhlı ve 128 mm 100 EL topa sahip Tiger-3. Bu gerçekten muazzam ve ölümcül bir güç! Hangi, eğer çarparsa, o zaman vuracak, böylece kimseye biraz görünmeyecek! Ruslar arasında yeni üretime giren övülen IS-3 bile bize düşman olmayacak!
  Hayvanat bahçesi aynı anda pençelerini kaldırdı:
  - Yaşasın Führer!
  Şeytani diktatör konuşmaya devam etti:
  - İşgal altındaki topraklarda vahşi bir rejim hüküm sürmeli. En ufak bir ihlal için yerlileri cezalandırmalıyız. Polis neden işin içine girmeli? SSCB'yi yirmi, yirmi beş eyalete böleceğiz. Kukla hükümetleriyle Üçüncü Reich federasyonuna girecekler. Koloniler gibi bir şey olacak. Ama işgalci otoritelerimiz onların üzerinde duracaktır. Dünyanın en büyük imparatorluğunu kuracağız! Daha doğrusu, dünyanın en büyük imparatorluğu zaten var. Ama içine başka bir blok koymalısın!
  Hayvanat bahçesi yine onayını mırıldandı. Hitler ellerini salladı ve devam etti:
  - Partizanlarla mücadeleye özel önem vermeliyiz. Öldürülen her Alman için, yaralanan her elli kişi için yüz yerel sakini vurun. Ve bu sıradan için! Subaylar için on kat, generaller için yüz kat daha fazla öldüreceğiz!
  Ve yine alkış ve ayakta alkışlama.
  Führer çok memnun görünüyordu ve homurdandı:
  - Hepsini yırtacağım! Herkesi parçalayacağım! Yeni silahlarımız benzersiz Belonzi diskleridir. Bir laminer jet ile aerodinamik hale getirilmiştir ve pratik olarak zarar görmez. Uçan daireler, neredeyse her türlü düşman savunmasını parçalayabilir ve parçalayabilir. Ve onlardan kaçabilecek bir uçak değil!
  Hayvanat bahçesi bir ses çıkararak bağırdı:
  - Führer'e şeref! Herkesi yok edeceğiz!
  Pashka parmağını şakağında çevirerek yorum yaptı:
  - Bu adamlar bir psikiyatriste kaydolmayı hak ediyor!
  Alice buna cevap verdi:
  - Daha kötüsü! Bunlar zihinsel olarak oldukça normal alçaklar!
  Arkasha şüphelendi:
  - Kötülük zihinsel bir anormalliktir! Rasyonel bir insanda, iyilik için en yüksek çaba!
  Pashka yanıt olarak aniden şarkı söyledi:
  Yıkım tutkudur
  Hangi güç olursa olsun!
  Güç her zaman başkasının kanını içmiştir!
  Hitler pastasını bitirdi. Ve kemerinden bir kırbaç çıkardı. İki kez düşünmeden kızları çıplak bacaklarına aldı ve kırbaçladı. Çığlık attılar ve dizlerinin üzerine düştüler. Bir numaralı Nazi homurdandı:
  - Sizi inciteceğim beyler! Daha doğrusu, kölesiniz - sonsuza kadar!
  Ve yine nasıl kükreyecek ve sırtında bir kırbaçla güzellikleri ısıtacak.
  Paşa bağırdı:
  - Piç! Kadınlara vurmaya nasıl cüret edersin!
  Alice agresif bir şekilde başını salladı.
  - Yoldayız! Şimdi faşistlere Kuzma'nın annesini gösterelim!
  Üçlü bir adam, devasa kalınlıkta duvarları olan devasa bir sığınağa uçtu. Savaşçı çocuklar neredeyse görünmezdi. Sadece hızlı hareket, havada belirli bir miktar türbülansa neden oldu. Ve kırılan havanın bir tür eğriliğini görmek mümkündü.
  Duvarlarda korumalar vardı. Uzun boylu, güçlü SS adamları. Pashka silahını salladı ve homurdandı:
  - Ölüm karşısında siyah bir kuzgun, gece yarısı kurbanını bekliyor!
  Alice tabancasını salladı ve onayladı:
  - Kara korsanları, sizin için hesaplaşma saati geldi!
  Agresif bir şekilde sırıtan Arkasha tısladı:
  - Führer %100 psikopat!
  Ve böylece savaşçı üçlüsü kılıklarını çıkardı. Ve sanki sanal bir oyundaymış gibi koridorlarda ilerledi. Ve patlayıcıları bir zafer şarkısı söylerdi... Varillerden enerji akımları fışkırdı ve kendilerini Alman nöbetçilerinin içine gömdüler. Karşılık olarak refleks olarak ateş açtılar. Mermiler güç alanlarına çarptı ve sekti.
  Ama Alice ve arkadaşları bir sarsıntı hissettiler. Kız bağırdı:
  - Hayır, kahrolası faşistler halkımızı eğmeyecek!
  Ve blaster düğmesine tekrar basın. Ancak ışınlar Fritz'e zarar vermedi. Sanki basit ışık huzmeleriymiş gibi.
  Pashka öfkeyle bağırdı:
  - Sorun nedir patlayıcı!
  Kanatlı güzel bir kızın hologramı belirdi. Ciyakladı:
  - Genç şövalyeler, görünüşe göre canlılara zarar vermek mi istiyorsunuz?
  Pashka agresif bir şekilde kükredi:
  - Nazileri öldürmek istiyoruz! Bana bir savaş rütbesi ver!
  Hologram soğuk bir şekilde cevap verdi:
  - Sevgili çocuklar! Bunlar zeki yetişkinler! Ve görebildiğimiz kadarıyla reşit olmaktan çok uzaktasın, yani askeri silah kullanma hakkın yok!
  Pashka homurdandı:
  - İşte bir tane daha! SSCB'yi kurtarmalıyız!
  Alice ciyakladı:
  - Lütfen Nazileri öldürmemize yardım edin!
  Alice'in patlayıcısından kanatları olan güzel bir çocuğun hologramı belirdi ve gıcırdadı:
  - Sakin ol kızım! İnsanları öldüremezsin!
  Pashka ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Bunlar insan değil! Öldürülecek şeyler değiller! Onları diri diri yakmak yeterli değil!
  Patlayıcının elektronik çipindeki hologram kız ciyakladı:
  - Dikkat et evlat! Açık bir psikozun var!
  Pashka homurdandı:
  - Elektrikli süpürgeyi kapatın!
  Alice ayağını yere vurarak homurdandı:
  - Ne yapacağız?
  Paşa önerdi:
  - Güç alanını koçbaşı olarak kullanalım!
  Arkasha başını salladı.
  - Enerji rezervi uzun süredir burada, onları özel olarak şarj ettim!
  Pashka ciyakladı:
  - Tam güce geçelim!
  Alice parmağını mini tarayıcının üzerinde gezdirdi ve şarkı söyledi:
  - Olur! Olur! Şanstan ayıran şey sadece önemsizdir!
  Pashka coşkuyla şarkı söyledi:
  - Yardım edemeyiz ama şanslıyız! Tanrı-demiurges ile yoldayız!
  Beyler, patlayıcı çalışmadığı için bir güç alanı kullanmaya karar verdiler. Tam güce açtılar ve aynı zamanda titreşimli moda geçirdiler. Birkaç faşist görünmez bir sopayla vuruldu ve geri püskürtüldü.
  Arkashka memnuniyetle gülümsedi:
  - Şans saati!
  Alice onayladı:
  - Ateş etme zamanı!
  - Şans saati!
  Alice ciyakladı:
  - Anavatan düşmanlarını öldüreceğiz!
  Ve sonra çocuklar aygır gibi koştu. Onlar ruh hali kahramanlarıdır. Ve saldırıda.
  Pashka tısladı:
  - Bizi takip edin
  Bir milyon düşman olmasına rağmen - büyük ikramiye!
  Alice gülerek onayladı:
  - Her zamanki gibi hücrelere haçlar koyuyoruz!
  Arkasha tweet attı:
  - Ne de olsa Nazileri ortadan kaldırmak harika bir oyun!
  Pashka dişlerini gıcırdattı:
  - Bu girişte daha fazlasını kazanabiliriz! Ödül büyüdü unutma!
  Ve çocuklar koro halinde kükredi:
  - Harika ikramiye!
  Ve hücum dürtüleri gerçekten çok güzel! Hücumda da iyiler.
  Burada koridorlar boyunca hareket ediyorlar. Makineli tüfeklerle üzerlerine ateş ediliyor. Ancak çocuklar provokasyonlara cevap vermiyor. Kuvvet alanı, mermiler üzerinde bir miktar etkiye sahip olan bir H-bombasını tutabilir.
  Alice dişlerini göstererek agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Askeri gücümüz!
  Fritz'i görünmez bir sopayla ateşleyen veya daha doğrusu iten Pashka, şunları doğruladı:
  - Akıl ve irade gücü!
  Arkasha şunları kaydetti:
  - Hitler yerin altında, yedinci katın derinliklerinde.
  Alice detaylandırdı:
  - Ya tersi olursa?
  Arkasha onayladı:
  - Tabii ki, eksi yedi!
  Paşa gülümseyerek:
  - Rüyada kendini aşağı indiğini görmek çok kötü bir alamet olarak kabul edildiğinde!
  Alice öfkeyle homurdandı:
  - Ve alametlere inanıyorsan, burnunla kalabilirsin!
  Bir Nazi'yi daha güç alanıyla vuran Arkasha meraklandı:
  - Ve deyiş nereden geldi - burnunla kalabilirsin?
  Alice ciyakladı:
  - Nerede?
  Pashka, birkaç Alman'ı makineli tüfekle devirerek homurdandı:
  - Bir deveden!
  Alice bir güç alanıyla üç SS adamını vurdu ve homurdandı:
  - Ne istiyorsun!
  Pashka, Nazileri bir güç alanıyla ezerek bağırdı:
  - Çikolata!
  Alice ciyakladı ve başka bir Fritz'i namlu altı el bombası fırlatıcısıyla devirdi:
  - Kimin için?
  Pashka aynı anda beş SS adamını terk etti, homurdandı:
  - Oğlun için!
  Alice, Nazileri bir güç alanıyla ortak bir yığına atarak ciyakladı:
  Ona ne kadar göndermeliyim?
  Nazileri deviren Arkasha ciyakladı:
  - Pudov beş!
  Nazileri deviren Pashka bağırdı:
  - Daha iyi altı!
  Alice, Fritz'i ezip geçti:
  - Artık yemek yiyemezsin!
  Arkasha buna katıldı:
  - Sen küçük bir kızsın!
  Alice güç alanını tam güçle açtı. Baş aşağı uçan faşistler. Kapı kırıldı. Ve arkasında Cheetah tankı duruyordu. Aynı zamanda yepyeni bir araba. Hafif, sadece 40 metre yüksekliğinde. Ama çevik. Bin beygir gücünde bir gaz türbini motoru vardı ve kendisi on ton ağırlığındaydı. Belki de dünyanın en hızlısı olmasa da en hızlı arabalarından biri.
  Tank, 88 mm topunu ateşlemeyi başardı. Alice bir mermi tarafından geri fırlatıldı, ancak alan darbeyi yumuşattı. Pashka, faşisti görünmez bir sopayla hareket ettirdi. Elastik alan düşmanı geri fırlattı ve havada dönerek uçtu.
  Alice cıvıldadı:
  - Patinaj, başarıyla patinaj! Beni aldı!
  Pashka yanıt olarak öfkeyle şarkı söyledi:
  Ve mücadele yeniden devam ediyor
  Hiperplazma ateşi kaynıyor...
  Ve Lenin çok genç -
  Kılıçlarla saldırır!
  Bir Alman tankı duvara çarptı ve patladı ... Evet, Fritz gerçekten şanssızdı.
  Arkasha tweet attı:
  - Anavatan gençliği uğruna,
  Hayat için hakikati esirgeme...
  Biz bu hayatta erkeğiz.
  Sadece yol boyunca gerçekle!
  Ve işte yine saldırıda ve çocuk bir düzine faşisti bir güç alanıyla doldurdu.
  Çocuklar koridorlardan geçerek Hitler'e doğru süründüler. Çok mücadelecidirler. Triad'ı durdurmayın.
  Alice coşkuyla ciyakladı:
  - SSCB'mize şeref! Erkeklere örnek olalım!
  Pashka başını salladı, güç alanı duvara çarptı. Böylece granit bile çatladı. Terminatör çocuk homurdandı:
  - Herkesi ezelim! Hadi boğulalım!
  Nazileri deviren Arkasha düzeltti:
  - Hepsi değil, sadece Naziler!
  Pashka kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Tarih yazıyoruz
  Bugün barikatlar, yarın krematoryum...
  Alice vahşi bir güçle Nazi'yi ezdi ve cıvıldayarak onu motosikletle birlikte yere serdi:
  Yeni bir dünya inşa ediyoruz
  Ve geçmişi inkar...
  Tahtı yükseltmek - gülünç kaba!
  Fritz'i deviren Arkasha, şu açıklamayı yaptı:
  -Aksine, insanlığı tehditlerden kurtarıyoruz! Aslında, Nazi köleliğinden daha kötü ne olabilir?
  Alice bu konuda hemfikirdi:
  haklısın oğlum! Bu korkunç!
  Arkasha gücendi:
  - Ben senin oğlun değilim! Biz akranız!
  Pashka, bir düzine Naziyi tek vuruşta deviriyor. Üç tanesi ölü sinekler gibi duvara çarptı, şarkı söyledi:
  - Cesur bir çocuktan daha güçlü olan,
  Oğlanları say...
  Faşistlerin tümseklerini dolduruyoruz,
  Bu yeminde komünizme sadık kaldık!
  Alice, Nazilerin üzerindeki güç alanına bastı ve ciyakladı:
  - Anavatana şan, şeref! Anavatanımız!
  Arkasha, Fritz'i ezerek şiddetle onayladı:
  - Kampa gittik! Komünizm ile ileri!
  Nazilere yapılan saldırıda Alice cıvıldadı:
  Ruh, kalp ve ver,
  Biz kutsal Anavatanımız...
  Altın kanatlı melek -
  Bize hayatta mutluluk ver!
  Ve yine kız savaşçı başka bir hedefi vurdu. Bu durumda, kendinden tahrikli tabanca E-5. Ve bu küçük ama ısıran arabayı devirdi.
  Çocuklar gitgide Hitler'e yaklaştı. Çok sinirli ve sertlerdi.
  Cop gibi güç alanlarıyla hareket eden Pashka şunları kaydetti:
  - Yeni dönem geldiğinde kolera ortadan kalkacak!
  Arkasha gülerek şunları kaydetti:
  - Ve kolera çoktan ortadan kayboldu! İşte sen sadece onu görmeyi başaramayan bir çocuksun!
  Ve kızıl saçlı çocuk, Nazileri bir demet halinde terk etti.
  Pashka öfkeyle ciyakladı:
  - Yeni ilerleme olacak!
  Ve yine bir güç alanı olarak alacak ve hücum edecek.
  Alice öfkeyle ciyakladı:
  - Anavatan kutsal kutsallığı,
  Onur adına tutacağız,
  Ve savaşlarda birliği koruyacağız -
  Sonsuza kadar Rusya ile birlikte olacağız!
  Arkasha buna katıldı:
  - Atalarımızla birlikte, tüm insanlık adına!
  Ve yine faşist kundağı motorlu bir silahı güç alanıyla düşürdü!
  İşte zaten yolda Hitler'in ofisi. Hedefe ulaşmak üzere gibi görünüyor. Pashka refleks olarak bir patlayıcı çıkardı ve hemen bir hologram parlattı. Peri kılığına girmiş kız etrafına bakındı ve havladı:
  - Burada ne yapıyorsun?
  Pashka gülerek cevap verdi:
  - Faşist pisliği yok edin!
  Hologram vahşi bir öfkeyle tısladı.
  - Ne? Sen deli misin? İnsanları incitiyorsun.
  Başka bir faşisti güç alanıyla dümdüz eden Alice homurdandı:
  - Bunlar insan değil, hayvanlardan beter!
  Hologram, rengi kırmızıya dönerek haykırdı:
  - Siz çocuklar delisiniz! Küçükler deli!
  Pashka yanıt olarak şiddetle homurdandı:
  - Bize yardım edemeyecekseniz kapatın!
  Hologram fark etti:
  - Akıl hastasısın ve etkisiz hale gelmen gerekiyor!
  Pashka, ses boğazına takılırken kendini çok daha güçlü ve daha sert ifade etmek istedi. Ve çocuğun vücudu dondu.
  Alice ve Arkasha da etlerinin sıkıştığını ve görünmez ama inatçı bir örümcek ağı gibi onu sardığını hissettiler.
  Savaşçı çocuklar hareket edemiyor ve ses çıkaramıyordu. Ve hologram haykırdı:
  - Bir süreliğine bilinçlerini kapatıyorum ve alanları zorluyorum. Akıl hastası çocuklarla nasıl başa çıkılacağını yetişkinlerin anlamasına izin verin.
  Alice'in gözünü kırpacak zamanı yoktu, çünkü bilinci anında kapanıp karanlığa daldı.
  . BÖLÜM 3
  Alisa Selezneva uyandı. Sırtımın altında soğuk ve sert hissettim. Kız zorlukla gözlerini kapattı. Ve ilk başta hiçbir şey görmedim, çok karanlıktı.
  Yakınlarda zincirler çınladı ve Pashka'nın sesi duyuldu:
  - Anti-pulsar, bodrumda mıyız?
  Alice sağ tıngırdadı. Arkasha'nın sesi duyuldu:
  - Fena değil! Kollar ve bacaklarda bileklikler!
  Alice de ayak bileklerinde ve ellerinde kıskaçları hissetti. Onu hissettim. Evet, bunlar zincirler ve çok kalın olanlar. Her halka bir yetişkinin eli kadar kalın. Ayakları çıplak ve vücudunda pijama gibi bir şey var.
  İmparator Zlatovlas'ın esaretini hatırladım. Ama orada yumuşak yataklara yatırıldılar ve pranga takmadılar. Ve burada bağlılar. Kahretsin, boynumda bir zincir var.
  Pashka şunları da hatırladı:
  - Evet, Zlatovlas çok daha rahattı!
  Alice ağzından kaçırdı:
  - Nu, artık kaçınmamamız gereken prosedürler!
  Pashka, zincirlerini şıngırdatarak cesurca ilan etti:
  Onlara söylemeyeceğim! Kaynak makinesiyle bana işkence etsinler!
  Arkasha'nın önerisi:
  - Büyük olasılıkla bir akım olacak! Ve çok acıyor!
  Alice ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - İşkenceden korkmuyorum! Korkarım acı çeken bir kız gibi ağlayacağım!
  Paşa gülerek cevap verdi:
  - Ve sen bir kızsın! En gerçek!
  Alice ciddi bir şekilde cevap verdi:
  Ama cesaretim yok! Paşa da!
  Arkasha'nın önerisi:
  "Belki de zincirleri kesmeyi denemeliyiz?"
  Pashka kıkırdadı ve çıplak ayağını taş zemine vurdu:
  - Nasıl? Dosyamız yok, bıçağımız bile yok!
  Arkasha mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Zincirin bir halkasını diğerine sürteceğiz. Kesmezsek, en azından ısınırız!
  Alice bu konuda hemfikirdi:
  - Burada, büyük olasılıkla bir zindan ve soğuk!
  Çocuklar işe koyuldu. Alice bir halkayı diğerine sürttü. Aynı zamanda ayakları çok üşümesin diye tabanlarını da bir araya getirmişti. Külkedisi'nin elbisesiyle çıplak ayakla bir macera yaşadı ama pek hoş olmadı. Genel olarak, Alice ve üç arkadaş gerçek zamanın dışına çıkmış gibi görünüyor. On iki yıllık okul çocukları ve ebedi çocuklar olarak kaldılar. Diğerleri büyüdü. Garip bir fenomen. Sanki onlarmış ve aynı zamanda onlar değilmiş gibi.
  Alice şarkı bile söyledi:
  - Ben ve ben değil - temel aynı! Birden fark ettik!
  Pashka kabul etti ve ekledi:
  - İnsanlar arasındaki çatışmalar
  Eski dünya dolu
  Ben varım ve ateşler yakıyorlar,
  Ve bu ciddi!
  Arkasha, Alice'i kendinden emin bir şekilde destekledi:
  - Savaşsız bir dünya yarattık,
  Eski çatışmalar yok...
  Şimdi aşk hüküm sürüyor
  Sadece bir kalıntı ile düşmanlık!
  Pashka öfkeyle şunları söyledi:
  - İşte faşistler! Her şeyi aldılar ve yiyecek hiçbir şey getirmediler!
  Alice içini çekerek cevap verdi:
  - Biraz ısırgan otu çorbası ve bayat ekmek olacak.
  Arkasha'nın önerisi:
  - Şimdilik zincirle çalışalım ve bundan sonra ne yapacağımızı dikkatlice düşünelim.
  Alice kaşlarını çattı ve daha sert ovuşturdu. Metal bile karanlıkta parlıyordu.
  Kız, hapishaneden nasıl kaçılacağını kitaplardan hatırlamaya çalıştı. Fikirler farklıydı. Kont Montecristo? Peki, koridordan geçmeleri için onlara bu kadar uzun yılları kim verecek? Ek olarak, büyük olasılıkla Almanlar hücreleri arayacak. Artı, yine de zincirlerden kurtulmanız gerekiyor.
  Filmde hareket edin: "Ölen adam ne dedi?". Ancak orada genellikle gerçek dışıdır. Sıradan bir kadının tüneli bu kadar çabuk kazması pek olası değil. Ve yine, ona kim zaman verecek! Özellikle burada beton, hatta betonarme.
  Alice ne kadar aptalca birkaç klon yaptığını hatırladı. Ve bu modellerin oldukça kötü olduğu ortaya çıktı. İşte termokuark pillerin biyoenerjisi bunu yapıyor!
  Alice fısıldadı:
  - Bir, iki, üç! Klonu kır!
  Pashka alaycı bir şekilde cevap verdi:
  - Ve senin klonunu daha çok seviyorum! O beni sevdi!
  Alice yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Aşk bir şeydir
  Bir yetişkinde ne olur!
  aşk nedir
  Eskimodan daha tatlı ne var...
  Pashka cevap verdi:
  - Ve hayatta olur derler!
  Alice ciyakladı:
  - Ama bu özel, erkekler için bir sır!
  Ve gülün ... Daha eğlenceli hale geldi. Sadece soğuk. Özellikle çıplak ayakla çocukların ayakları üşür.
  Burası pek rahat değil. Yerli cücelerin spor ayakkabılarını Krina gezegeninde çıkarmamış olmaları iyi. Aksi takdirde, Alice bacaklarını kana bulayacaktı. Külkedisi olarak yalınayak yürüme deneyimi hoş değildi. Evet ve Paslı Mareşal adasında zor zamanlar geçirdi. Dağ yollarında koşmaktan ayaklarım kaşınıyordu.
  Bu arada, maceraları hakkında bir film çekildi. Ve ortak değiştirdiler. Eski zamanlardan bir büyükbaba vardı ama Baba Yaga ortaya çıktı. Ve böylesi daha da iyi! Alice filmi çok beğendi. Gerçeğinden hem daha komik hem de daha komikti.
  Sonra kasırga miktarlarında filmler çekmeye başladılar.
  Bu ilerleme zamanı. İşte kendinize bir hikaye yazın ve ekran uyarlama programını açarak indirin. Farklı film uyarlama modları olabilir: kelimesi kelimesine, serbest stil, fantezi tarzı, antipod, dayalı, Dumas tarzında vb.
  Örneğin Alice, "Tom Amca'nın Kulübesi" ni aldı, indirdi, ardından kendini kahraman sayısına tanıttı. Ve birkaç Rus-Kundo numarasının gösterdiği gibi, kötü usta ve iki gözetmeni. Bayıldılar ... Ve Alice dişlerini gıcırdattı:
  - Afrika korkunç, evet, evet, evet! Afrika tehlikeli! Evet! Evet! Evet! Gelin çocuklar - Tom'a yardım edin!
  Ve yine de HyperInternet'in sanal matrisinde kötü adamları ortaya çıkarabilirsiniz. Örneğin Alice, en haşhaş başlı kiliselere kusacağı için Khan Batu'yu aldı.
  Evet, o zaman özellikle Paşa ile yollarını ayırdılar. Ve matristeki hızları bir çitanınkinden daha dik. Ve onlarla birlikte Gromozeka da var. Blaster'lar, yayıcılar, bir hiperplazma bombası fırlatıcı ve daha fazla Jedi tarzı ışın kılıcı getirdi. Peki, sanal Moğol-Tatarları yok edelim.
  Bu kavgaydı.
  Gromozek repertuarında. Ve bu Tatarları sanki demetlermiş gibi harmanlıyor, matriste böyle bir yanılsama. Ve her şey çok doğal. Alice bile çıplak parmaklı metal jantlar. Ve matriste, herhangi bir dövüş becerisi ortaya konulabilir ve farklı organlar tarafından kullanılabilir. Yetişkin bir vücuda sahip olabilirsiniz ve aynı anda tüm uçak gemisini kaldırıp fırlatabilirsiniz.
  Alice zincirleri daha kuvvetli bir şekilde ovuşturdu ... Kız paslı robotları kandırabileceğini, yapabileceğini ve Nazileri parmağıyla kandırabileceğini düşünerek kendini teselli etmeye çalıştı.
  Pashka bu şekilde karantina olmadığını anladı ve uzay korsanlarına liderlik edebildi. Doğru, o kadar basit değillerdi ve kutuda bütün bir müfrezeyi taşıdılar. Ve bir noktada, maceraların bir Amerikan sinemasındaki gibi olduğu ortaya çıktı - aniden kötülük hakim oluyor ... Ama yine de iyi kazanıyor!
  Ve iyi filmlerde hep böyledir. Kötülük genellikle kaybeder ama tek seferde değil. Ve anti-kahramana bir şans verilmeli!
  Pashka zincirlerle çalıyor. Bağlantıları ovduğunuzda ısınır, ancak ayakkabısız ayaklar en hızlı soğur ve tabanları tabana sürtünür. Yerin derinliklerindeler, burada yazın bile bodrum katı soğuk.
  Alice, bir yer altı hapishanesinde Edmond Dantes için nasıldı diye düşündü. Orası dondurucu soğuk, özellikle kışın! Evet, biraz can sıkıcı. Ve orada on dört yıl geçirdi!
  Ya da belki Naziler onları soğuktan ve açlıktan öldürmek istiyor?
  Ancak, aslında Führer meşgulken. 22 Haziran 1946'da SSCB'ye yönelik saldırıyı iptal etmeyecekti. Tutsakların çocuk olduğunu öğrendiğinde ise kahkahalarla gülmeye başladı ve şöyle dedi:
  - Bir süre karanlıkta, zindanda oturmalarına izin verin - aklı başına gelsin!
  Ve yine işgali hazırlayarak emirler vermeye başladı. Elbette Stalin savaştan kaçınmaya çalıştı. Neredeyse tüm dünya ona karşı ve neredeyse hiç kazanma şansı yok. Almanların çok daha fazla piyadesi ve çok daha gelişmiş tankları var. Seferberlikleri hesaba katsak bile, Stalin'in ordusu yaklaşık on iki milyon askerden oluşuyordu. Ve Hitler, çoğunluğu yabancı ayaktakımı olan otuz milyonun yalnızca ilk kademesinde. Ancak Kızıl Ordu, fethedilen halkları ve Çinlileri seferber ederek samuraylar tarafından konuşlandırılan birinci kademedeki diğer yirmi beş milyon askerin bulunduğu Uzak Doğu'yu da savunmalıdır.
  Yani SSCB parlamıyor. Üçüncü Reich ile tanklarda yaklaşık eşitlikle, Alman araçları daha ağır, daha güçlü ve daha yeni. Ek olarak, bazı Sovyet tanklarının eğitimli mürettebatı yoktur. Havacılıkta, Üçüncü Reich hem sayı hem de kalite açısından çok daha güçlü, artı kolonileri olan Japonya. Hayır, buna karşı koyamazsın!
  Ve bunu anlayan Stalin, orduyu seferber etmesine rağmen provokasyonlara tepki vermemeye çalışıyor.
  Ama Kızıl Ordu savunmaya hazır mı? Ne de olsa ona daha fazla saldırması öğretildi?
  Doğru, Molotof hattı yıllar içinde güçlendirildi ve donatıldı. Kısmen restore edilmiş ve Stalin'in çizgisi. İki ana savunma hattı oluşturdu. Az çok güçlenmeyi başardık. Ve şimdi hayatlarını pahalıya satmaya hazırlar.
  Ancak neredeyse hiç kazanma şansı yok. Böyle bir güç ve nüfus karşısında, yeterli hammadde olmasına rağmen, yeterli insan kaynağı olmayacaktır.
  Alice ve adamların vakti varken. Ama tabii ki bu sefer onların aleyhine çalışıyor. Zincirler çok kalın, metal alaşımlı ve yavaş biçilmiş. Ve her dosya onu kaldıramaz.
  Ve yemek ve içmek istiyorum. Alice paslı mareşal adasında kendisinin de nasıl aç olduğunu hatırladı. Ama er ya da geç onu yine de bulacaklardı. Robotlar uzay çağında nereye giderdi? Güçlü bir şekilde dolaşamazlardı. Ancak açlık ve susuzluk hissi hatırlandı.
  Ve Alice'in çok fazla macerası yok mu? Uzay çağının, komünist topluluğun diğer erkek ve kız çocukları çok daha huzurlu bir yaşam sürmekte ve sadece hipernet matrisinde maceralar yaşamaktadır. Orada gerçekten her şey mümkün. İşte Pashka, örneğin romanda: "Kaptan Rip-Head içeri girdi."
  Orada her türlü inandırma var, ama gerçeklik yanılsaması tamamlandı. Sanki bir zaman makinesinde yolculuk ederken her şey gerçekmiş gibi. Tam bir RPG türü. Oyun edebi bir eser ve duyum yanılsaması olduğunda tür budur.
  Aslında neden yanlış zamanda tırmandılar. Hypernet'e girin ve bu faşistleri yok edin. Ve burada gerçekten ölebilirsin. Ve dinmeyen acıyı deneyimleyin.
  Alice, elbette, yirmi birinci yüzyılın başlarındaki ortalama bir çocuktan daha ileri düzeydedir. Sekiz dil bilgisi ve neredeyse yedi metrelik uzun atlamasıyla herkesi nasıl etkiledi! O zamanlar şimdi olduğundan daha gençti. Ancak bir fil bile bu kadar kalın zincirleri kıramaz. Dövüş sanatlarında olanlar ve o ve Pashka, Arkashka ile birlikte yalnızca matris uzmanlarıdır, aksi takdirde bundan pek hoşlanmazlar. Bu yüzden SS adamlarını çıplak elleriyle yere sereceklerini düşünmek saflık olur.
  Alice kendini gördü ve içini çekti. Örneğin, daha önceki çocukluğunda uzay korsanlarını yenmeye nasıl yardım etti ve üç kaptanı kurtardı. Ama o zamanlar hala bir çocuktu. Ama isterse olabilir. Görünmezlik şapkası işe yaradı. Ve görmediği ve deneyimlemediği şey. Ve zaman yolculuğu ve hayatınızın en mutlu anına gidebileceğiniz haplar vardı.
  Alice, Pashka ve Arkasha, herkes gibi olmadıklarını anladılar. Ve normal çocuklarla pek çok olağandışı macera olmaz. Ve bir zaman döngüsünde sıkışmış gibi görünüyorlar. Okulda hala on iki yaşında görünüyorlar ama dünya değişiyor ve akranları büyüyor. Örneğin, daha önce sanal matrisin olanaklarını bilmiyorlardı. Ve şimdi kesinlikle her şeyi oynayabilir. Siz bile kendinizi Yüce Allah ve evrenin Yaratıcısı gibi hissedebilirsiniz.
  Parlak bir geleceğin komünist dünyasında, Tanrı'nın tamamen insan icadı olduğu uzun zamandır kabul ediliyor. Gerçi hiç kimse Evrenin Yüce Yaratıcısı olmadığını kanıtlamadı. Tabii ki, hem İncil hem de Kuran tamamen insan, Yüce Yaratıcı hakkındaki eski fikirler, çağlarının önyargılarına kapılmış insanlar. Ve elbette, örneğin Tanrı'nın günahkarları sonsuza kadar ateşte kızartması aptalca. Ancak burada, örneğin, Evrenimizin zeki varlıklar tarafından yaratıldığı fikri var. Ya da belki her şeye gücü yeten ayrı bir kişi.
  Alice çok okudu ve örneğin maddeyi enerjiye ve enerjiyi maddeye dönüştürmenin mümkün olduğunu biliyordu. Bir gram maddenin yok olması Hiroşima'ya atılan iki atom bombasının enerjisini verir ve iki atom bombasının enerjisi bir gram gerçek maddenin kendisini yaratabilir.
  Ancak bir gram maddeden, tamamen teorik olarak, termokuark senteziyle Hiroşima'ya atılan dört milyon atom bombasının enerjisini çıkarmak mümkündür. Ve termopreon füzyonu ile Hiroşima enerjisine atılan sekiz trilyon atom bombasını kullanın.
  İşte bu güç! Bu harika!
  Yani gerçekten madde ve evrenler yaratmak mümkündür. Her halükarda, maddeden madde yaratmanın ve onu çoğaltmanın mümkün olduğu yirminci yüzyılda teorik olarak kanıtlanmıştır.
  Alice, matrix'te çok parlak bir yaratıcıydı. Tabii ki bu bir illüzyon. Ancak hiperfütürizm oyunlarında, bir dizi de dahil olmak üzere tanrıların-demiurge silahlarının tüm cephanelikleri var: Theoblasters, Hypertheoblasters, Hypernadtheoblasters ve diğer, çok havalı cephanelik. Alice'in bu şaşırtıcı silahı denemek için henüz zamanı olmadı. Ama kesinlikle yapacak.
  Hayır olmasına rağmen, Hyperteoblaster ateşlendi ve tüm sanal evren dönüştürüldü.
  Matrix'te iyidir, kim olmak istersen olabilirsin. Örneğin, o bir kızdı ve bir erkek oldu. Ve tam tersi... Kuş, kelebek, hatta yedi başlı ejderha olmak daha da havalı! Ne kadar büyük! Matrix dünyasında neler var? Burada, örneğin, en eski Super-hit - "Pekala, bekle!"
  Burada bir tavşan olabilir ve polis copuyla bir kurdun kafasına nasıl vurabilirsiniz.
  Peki ya bir kurt? Belki kaplanlar daha iyidir? Veya kaplan fareleri? Son hayvan farklı. Bazen bir dağın boyutu bile büyür! Böyle bir dinozor hayal edin!
  Alice ürperdi... Babasının farelerle dolu bir kafese nasıl tırmandığını hatırladı ve sonra onun için korkmaya başladı. Ve gerçekten, tarayıcılar kullanılabildiğinde yazıları hissederek ölçmek aptalca. İlk kez seyahat etmek korkutucu. Yine de Alice çok şey başardı. Ve robotlar onu ördüğünde telin çıplak ayak bileklerine nasıl saplandığını hatırladı. Derideki izler bile kaldı, ancak hızla kayboldu. Gelecekte, yaralar ve sıyrıklar, ilaçsız bile, yirminci yüzyılın başına göre çok daha hızlı iyileşir ve ciltte iz bırakmaz.
  Yani çizikler ve yaralar ağrımıyor ve o sağlıklı bir kız ve teoride zindanda üşütmemeli. Ama soğuk. Bir de yirminci yüzyıl insanınınkinden daha mükemmel bir beden var . Bir de iç... Her ne kadar soğukta susuzluk o kadar can sıkıcı olmasa da.
  Alice içini çekti ve şarkı söyledi:
  - Kaderin dengede,
  Düşmanlar cesaret dolu...
  Pashka, Alice'i destekledi;
  Ama Tanrıya şükür, arkadaşlar var!
  Ama Tanrıya şükür, arkadaşlar var!
  Ve arkadaşların kılıçları var!
  Arkasha kasvetli bir şekilde gözlemledi:
  - Patlayıcılar daha iyi!
  Pashka buna katıldı:
  - Muhtemelen daha iyi!
  Alice rüya gibi dedi ki:
  - Bir Hiperteoblaster ... Bu tam bir silah! Demiurge Tanrılarının Silahları!
  Pashka güldü ve cevap verdi:
  - Evet, etkileyici! Bir kez ekersen düşmandan kan akar.
  Arkasha düzeltti:
  - Hayır, dönüşümler var!
  Pashka kendinden emin bir şekilde onayladı:
  - Evet, dönüşümler! Hangisi kanıtlanacaktı!
  Alice kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Eğer kendimizi çok kötü bir durumda bulursak!
  Pashka kıkırdadı ve şunları söyledi:
  "Karanlıkta ve zincire bağlı oturmaktansa topuklarımın kızarmasını tercih ederim!"
  Alice güldü ve şunları söyledi:
  - Pashka'yı incitiyor! Matrix'teyken deneyin!
  Paşa inatla homurdandı:
  - Doğal olarak, gerçekten daha iyi!
  Arkasha ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - Riske atma! Bu gerçekten acıtıyor!
  Alice şaka yollu şarkı söyledi:
  Ne acı, ne acı! Almanya'ya karşı Rusya: beş - sıfır!
  Pashka öfkeyle ciyakladı:
  - Ve kimin lehine? Açıkçası bizim değil!
  Alice gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ama şimdi korkmadan değişiklikleri bekliyoruz! Ve bizim dünyamızda çok iyiydik!
  Pashka öfkeyle şöyle dedi:
  - Evet, işkence beni korkutmaz. Ve SSCB'ye yardım edemeyeceğimiz gerçeği!
  Arkasha çekinerek şunları söyledi:
  Peki ya mücbir sebep?
  Pashka yumurtadan çıktı:
  - Ne?
  Arkasha kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Bu, beklenmedik durumların her zaman olduğu gibi bize zafer getireceği anlamına gelir!
  Pashka öfkeyle homurdandı:
  - Daha iyi iç! Ve donacağız!
  Alice cıvıldadı:
  -Yine burada kan ırmak gibi akıyor,
  Faşist çok havalı görünüyor...
  Ama ona teslim olma
  Ve Hitler'i karanlığa atın!
  Pashka onaylayarak başını salladı.
  - Fena değil! Anavatanımız seni unutmayacak Alis! Özellikle de seni... asmaya götürdüklerinde!
  Alice cıvıldadı:
  - Gezegeni uluslara açtık,
  Uzaya, bilinmeyen dünyalara giden yol...
  Kahramanca işler söylenir -
  Ölümün izini sonsuza dek korumak için!
  Pashka, zincirleri ovmaya devam ederek şunları kaydetti:
  - Kalk lanet damgalı,
  Bütün dünya aç ve köle!
  Alice çocuğu destekledi:
  Kızgın aklımız kaynar,
  Ölümüne savaşmaya hazır!
  Arkasha şarkıyı aldı;
  Tüm şiddet dünyasını yok edeceğiz,
  Aşağıya doğru ve sonra...
  Ve çocuklar hep bir ağızdan şarkı söyleyerek devam ettiler:
  Yeni, yeni bir dünya inşa edeceğiz,
  Kim hiç kimseydi, o her şey olacak!
  Aniden hücrede parlak bir ışık parladı. Sahne ışıkları çocukların gözlerini kör etti. Ve sopalı bir düzine SS adamı hücreye daldı. Almanca bağırdılar ve şefleri Alice'in üzerine atladı ve lastik bir sopayla çıplak topuklarına vurdu. Kız acı içinde çığlık attı. Ve patladı:
  - Bana vurma, vurmayacağım!
  SS Albay haykırdı:
  - Uluslararası şarkı söylemek için ölüm değil. Ve tamamen sessiz ol! Yakında sorguya çekileceksin ve orada uluyacaksın!
  Pashka gözlerini ovuşturarak haykırdı:
  - Acıdan korkmuyorum!
  Ve sonra çok çevik bir SS adamının sopası çıkarıldı ve çocuk çıplak topuğunun üzerindeydi. Pashka çığlık attı ama sonra dudağını ısırdı ve sıktı.
  - Bana zarar vermiyor!
  Ve diğer topuğa aldım. Bundan sonra, SS adamları, gürleyen bir ses duyulduğunda mahkumları döverek saldırmak üzereydiler:
  - Ayrılmak! Bunlar ilginç mahkumlar ve profesyoneller tarafından sorgulanacaklar.
  SS isteksizce binayı terk etti. Işıklar söndü ve çocuklar yeniden zifiri karanlığa gömüldü.
  Pashka övünerek şöyle dedi:
  - Topuklara copla vurduklarında hiç acımıyor!
  Alice cevap verdi:
  - Bunu söylemezdim!
  Arkasha kinle belirtti:
  - Yine de adil değil!
  Alice homurdandı:
  - Adil olmayan ne?
  Arkasha cesurca cevap verdi:
  - Bana vurmadıklarını ama anladın!
  Alice gülümsedi ve şunları söyledi:
  - Kendiniz için isteyebilirsiniz!
  Kız morarmış topuğuna sürttü. Ağrı hızla geçti. Güçlü de olsa bir darbe nedir? Burada bazen bambu çubuklarla yüzden fazla darbe indirildi. Özellikle doğuda çok sık cezalandırılır. Okulda yaramazlık yapan oğlanlar çıplak topuklarına sopalarla dövüldü ve hiçbir şey, hiç kimse sakatlanmadı.
  Alice ağladığından bile utanmıştı. Ve öncü kahramanlar Gestapo'nun zindanlarında nasıl kaldı?
  Ve rezil edildi. Bu uzay çağı kızına yakışır mı?
  Pashka bir pehlivan edasıyla şunları söyledi:
  - Cesur olalım ve işkence altında inlememize bile izin vermeyeceğiz!
  Arkasha başını salladı.
  - Deneyin Paşa. İşkence ettiklerinde ve sen çığlık attığında daha kolay!
  Sarışın çocuk şiddetle homurdandı.
  - Ve cellatların yüzüne gülen Stenka Razin gibi. Onun gibi olmalıyız!
  Alice kıkırdadı.
  - Malchish-Kibalchish'i hatırlıyor musun?
  Pashka cıvıldadı:
  -Vatanım için tutkuyla yanarım,
  Bölünmemiş, hızla ateşli ...
  Kutsal Anavatanı tüm kalbimle seviyorum,
  Ruhun gücünü işkence altında kurtaracağım!
  Alice çıplak ayağını beton zemine vurarak ciyakladı:
  - Aferin Pashka! İyi şarkı söyleyebilirsin!
  Arkasha kaşlarını çatarak belirtti:
  - Acıtacak! Ama bunu atlatmak zorundasın!
  Uzak görüşlü Alice şunları söyledi:
  - Pekala, işkence ve sonra!
  Pashka acıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Onurunla öl!
  Ve çocuk kahramanca bir coşkuyla ekledi;
  Rus savaşçı ölümden korkmaz,
  Savaş alanında ölümden korkmuyoruz...
  Anavatan için cesurca savaşacağım,
  Ve ölmek bile kazanacak!
  Alice bu konuda hemfikirdi:
  - Savaşçımız ölümden korkmuyor!
  Arkasha başını salladı ve onayladı:
  - Biz yirmi ikinci yüzyılın çocuklarıyız, hiçbir şeyden korkmayız!
  Pashka zincirlerini sallayarak homurdandı:
  - Hitler'i bulursak! Eğer Hitler'i bulursak! Onunla şaka yapmayacağız, onu parçalara ayıracağız! Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  Ve sonra Pashka gözlerini kapattı, projektörler hücrede tekrar parladı ve ses geldi:
  - Führer hakkında bir kelime daha edersen göz yaşartıcı gaz atarız. Seni öldürmez ama çok acıtır!
  Alice fısıldadı:
  - Paşaya gerek yok! Kaçacak gücümüz olmayacak!
  Tartışmanın etkili olduğu ortaya çıktı ve çocuklar sustu. Işık tekrar söndü.
  Çocukların gözleri titredi önce. Karanlıktan aydınlığa, aydınlıktan karanlığa.
  Alice, bir zamanlar Berlin yakınlarındaki Fritz'in nasıl kör edildiğini hatırladı. Bu, Nazileri yenmeye ve en güçlü savunma hattını aşmaya yardımcı oldu.
  Korkunç "Kaplanlar" -2 toprağa gömüldü ve Sovyet birliklerine ateşlenen betonla kaplandı. Ve yiğit savaşçılar saldırıya geçti. Ve ünlü dört kız dahil. Ve Alice'in matriste nasıl savaştığı. O bir keskin nişancıydı ve Nazilerin ışıldaklarını kırdı. Evet, bazı maceraları vardı.
  Bu, elbette, sadece bir yanılsama olmasına rağmen. Ama Veselchak U gerçek bir korsandı. Masum "Gelecekten Konuk" filminde ne kadar zekice oynandı. Evet, bir başyapıttı.
  Zinciri de sıyıran Alice, macera gezegeninde Pashka'ya nasıl yardım ettiğini hatırladı. Cadıyı kurtardığı için kafasını kesmek istediler ve Alice onunla evleneceğini açıkladı. Evet, bu dünya geri kalmış bir Orta Çağ'dı. Ancak, Pashka'nın gerçekten kafası kesilir miydi? Yoksa sonuçta gerçek dünya değil mi? Tam olarak bir matris değil, sahnelenen bir uzun metrajlı film mi?
  Bununla birlikte, uzay korsanları gerçektir ve neredeyse hiç öldüremezler ve bir patlayıcıdan vururlarsa...
  Alice, ölümden sonra ne olacağını düşündü. Bir insan unutulmaya mı başlar ve her şey biter mi? Ya da belki ölümsüz bir ruh vardır ve siz kimliğinizi korumaya devam edebilirsiniz?
  Alice elbette İncil'i okudu ama dürüst olmak gerekirse bu kitabı gerçekten anlamadı. Aslında, ölümden sonraki yaşam hakkında neredeyse hiçbir şey söylemiyor. Zengin adam ve Lazer hakkında sadece bir benzetme. Ama cennet orada bir şekilde garip, cehennem ondan görülebiliyor. Cehennemden cenneti görebilir misin? Evet, ayrıntı yok.
  Genel olarak, yirmi ikinci yüzyılda cennet hayatı nedir? Her şey bedava, insanlar bile sadece hala var oldukları gezegenlerde para alıyor. Ve bu tür oyunlar, tam bir gerçeklik yanılsaması ile harika.
  Örneğin Alice, Milady'yi ölüm cezasından kurtardı. Çok zeki ve eğitimli bu genç kadına yazık oldu. Bir kadına karşı 10 adam, bu çok fazla. Ve bu onları onurlandırmaz. Alice, Athos'un davranışına çok kızmıştı. Elinizi on altı yaşında, neredeyse bir çocuk olan bir kıza kaldırın. Zavallı kız, buna kızdı ve kinci oldu. Ve Dartagnan'ın Milady'yi nasıl kandırdığını ve onu zümrütten nasıl dolandırdığını.
  Bu hiç de şövalyece bir davranış değil. Hangisi hiç olumlu bir kahraman değil. Evet, genel olarak dört silahşörün davranışı vatana ihanet gibi görünüyor. Fransa'nın düşmanı Buckingham'ı uyardılar. Ve Kardinal Milady'nin çok değerli bir ajanı İngiliz düşmanlarına verildi. Görünüşe göre Aramis İspanya hakkında casusluk yapıyordu. Ve bir ikiyüzlü ve görünüşte dindar ve korkunç bir çapkın vardı.
  Elbette Silahşörler hala kuş. Ve Porthos gibi yaşlı bir kadını para için sevmek iğrenç! Alice yüzünü bile buruşturdu. Artık bu silahşörler güzellikler üzerinde değiller, çekmiyorlar.
  Ama leydim sempati uyandırıyor. Filmlerden birinde Lady Winter da hapsedildi ve sanki şimdi Alice'miş gibi zincirlerle oturdu. Aç, donmuş, taş zeminde çıplak ayakları soğuktan uyuşmuştu. Ve başka bir yerde fareler ciyaklıyordu. Burada en azından her şey steril ve fare kokusu yok.
  Ama ben yemek yemek istiyorum... Ne zamandır burada oturuyorlar?
  Alice aniden kendini çok yorgun hissetti. Uzun zamandır uyumamıştı ve gelecekteki çocuklar henüz uykusuz kalmayı öğrenmemişlerdi. Ayrıca, genellikle bir rüyada, komünizm çağının çocukları için kabuslar ortadan kaldırılamaz. Uyku düzenleyici, eğer o kabus hoş bir şeye dönüşürse. Ve çocuklar rüyalardan korkmamalı. Onlar için her zaman ya muzaffer bir macera ya da kolay, hoş bir rüya olacaklar.
  Ama şimdi Alice, sadece çizgili hapishane pijamaları giydiğine ve yerçekimi yatağı yerine beton bir zemin giydiğine dikkat etmeden uyuyakaldı. Ve ruhunu paramparça edecek bir şeyin hayalini kurdu.
  . 4. BÖLÜM
  Rüya, savaşla ilgili güzel filmlerden ilham alan konuda parlak çıktı ve Alice'in kendisi artık böyle bir kız değil, yetişkin bir güzel kız.
  Herkesin keyfi yerindeydi - neşeliydi. Savaşın sonu yaklaşıyor, bu da tüm denemelerin, üzüntülerin ve sıkıntıların sonu geleceği anlamına geliyor!
  Hala çocukken bir rüyada kalan Pashka şunları söyledi:
  - Berlin'in düşüşü Moskova'nın yükselişidir! Ve komünizm Avrupa'da faşizmin yerini alacak.
  Alice hemen onayladı:
  - Muhtemelen öyle olacak!
  Oder sahili boyunca uzanan ana köprübaşı askerlerle dolu. Hepsi siperler, hendekler, sığınaklar kazılmış ve hatta sığınaklar betonlanmıştır. Düşman bazen ateş eder, ağır kuşatma silahlarına ve daha yeni bir şeye sahiptir.
  Alice, bu roket hakkında bir hikaye olan U-2'de Natasha'yı uçuran gece pilotları ekibinin bir arkadaşıdır. Her iki kız da bir hendek kazdıktan sonra oturdu ve ABD'den temin edilen sakızları çiğnedi. Zaten Nisan ortasıydı ve Almanya'da bahar, orta Rusya veya Beyaz Rusya'dan daha erken geliyor. Pek çok büyük Mayıs böceği, çiğnenmiş çimen, yollardan yemyeşil bir renkle kırılarak yeniden başını kaldırıyor. İlkbaharın aroması, son bombalama, benzin ve motor yağından yanan erkek ayak örtüleri ve terin çok daha hoş olmayan kokularını kesintiye uğratır. Diğer taraftan alışılmadık derecede çok sayıda tank ve kundağı motorlu top geçti. Bazıları yabancı olan binlerce araba.
  Bu sırada pilot şunları söyledi:
  - Bu roket beş katlı bir bina büyüklüğünde ve altı ton aminolon taşıyor. En korkunç silah, en yüksek motor takviyesine sahip Lagg-7'den on kat daha hızlı uçar! Kurtuluşu yok, Londra'da vurulduğunda tüm bloklar yok oluyor!
  Alice meraklandı:
  Bize ateş etmeye mi çalışıyorlardı?
  Natasha başını salladı.
  - Evet! Şimdi Naziler Londra'yı alamıyorlar, bu yüzden bize geçtiler. Gökyüzünün Everest büyüklüğünde kızgın bir hançerle nasıl kesildiğini gördüm. Üç otel Oder'e düştü, gerçek tsunami dalgalarını yükseltti, dört tekne alabora oldu, iki asker boğuldu ve biri karşı tarafta karaya çıktı. IS-2'nin tareti parçalanacak ve dört tank daha devrilecek şekilde patladı. Bir düzine asker öldü, yüzden fazla asker yaralandı ve olay yerinde bir huni oluştu ... - Natashka gözlerini devirdi ve kollarını iki yana açtı. - Vay canına, neredeyse gerçek bir göl, Spasskaya Kulesi'ni gizleyebilirsiniz!
  Sonra yakınlarda çömelmiş askerlerden biri öfkeyle bir sigara tükürdü ve homurdandı:
  - Saçma sapan sürme! Bu FAU-2'ler o kadar korkutucu değiller, ancak şimdi kadınsı gevezeliklerinize yetişiyorsunuz.
  Alice arkadaşını dirseğinin altından itti ve fısıldadı:
  - Bunu yapma! Ve sonra alarmcılar ödüllendirileceği için özel departmana bilgi verecekler!
  Natasha çıplak, ince bacağını muşambaya sürttü ve zar zor duyulacak bir şekilde şunları söyledi:
  - Evet, zaten bu özel subaylar ... Onlardan düşman aslarından daha çok korkuyoruz. Ama biliyorsun, cephede bu polis fareleri içeri girmeye korkuyor. Kendi başınıza alabilirsiniz, ele geçirilen silahların faydası yeterlidir!
  Alice onaylayarak başını salladı.
  - Evet, buradan alabilirler. Kimse onları sevmiyor, generaller bile. Ya da özellikle generaller. - Kız durakladı ve tatsız hale gelen sakızı tükürdü. Sigaradan nefret ediyordu ve Lend-Lease kapsamındaki sakızlar yetersizdi. Henüz SSCB'de üretilmiyor, çok daha önemli şeyler var. Alice devam etti. -
  - Birliklerimiz saldırıya geçtiğinde ne düşünüyorsunuz? Dün bizim tarafımızdan çok güçlü bir bombardıman olduğunu düşündüm, ama ....
  Natasha kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Yarın, şafaktan önce. Bu arada yemek yiyelim ve uyuyalım çünkü bir günden fazla savaşmamız gerekecek!
  Elsa ortaya çıktı. İyi yemekten hafif yuvarlak bir yüzü olan bir şef önlüğü giymişti. Kız herkese zengin pancar çorbası ve soğan ve etli yulaf lapası dağıttı. Elbette yüz gram alkol olmadan olmaz, ancak Alice kızı diğer askerler lehine reddetti.
  Askerleri baştan çıkarmamak için geceyi birlikte geçirecek olan başka keskin nişancılar da ortaya çıktı. Dünya çoktan ısınmıştı, kızlar çıplak ayakla şaplak atıyorlardı ki bu elbette kaba ordu "kirzach" larından daha hoştu. Doğru, birkaç savaşçı, bacakların güzel olduğu Amerikan gölgeli ayakkabılar almayı başardı, ancak diğerlerinin arka planında hanımefendiler gibi görünmemek için ayakkabılarını da çıkardılar. Yatmadan önce kızlar çok uzun değil ama çok hızlı koştular. Şınav çektiler ve uyudular ...
  Natasha ve Alice bir rüya için öpüştüler ve uyuyakaldılar, kucaklaştılar ve kucaklaştılar - arkadaştan arkadaşa. Kirli düşünceleri bilmeyen masum ve saf kızlardı. Bir rüyada uyumak eğlencelidir. Doğru, bu rüya bir an gibi.
  Saldırı, büyük topçu hazırlığıyla gerçekten en parlak döneminden önce başladı.
  Andryushalar özellikle denedi, bu roketatar çok daha güçlüydü ve en önemlisi, daha ünlü Katyuşa'dan daha uzun menzilliydi, bu yüzden onu karelere ve güçlü noktalara ateş etmek için kullanmak çok daha mantıklıydı ve mermiler daha güçlüydü. Ve eğer daha güçlüyse, zeminleri ve sığınakları yok etmek daha iyidir.
  Geceleri, her biri bir gökdelen büyüklüğünde havai fişekler parlıyor, yanmaları gözleri yakıyor ve kükreme öyle ki kulakları buharlaştırıyor. Sanki bir savaş sürüşündeymiş gibi, bagetler zarları dövüyor ve her şey yükselişte atıyor.
  Natasha, Alice'in kulağına yüksek sesle fısıldadı:
  - İşte askeri hünerin sonu. Her şeye uzaktan, meydanlara amaçsızca ateş ederek karar verilir ... Bundan nefret ediyorum!
  Alice daha sonra arkadaşını eliyle itti:
  - Konuşma. Artık düşman savunmasının derinliklerine doğru sortiler yapmalısınız.
  Natashka cevap vermek yerine ona koşmak için koştu. Aniden evet olduğunu hatırladı - elbette yine de savaşmak zorunda kalacaklar!
  Alice ayrıca Alman birliklerinin mevzilerine koştu, Sovyet tankları zaten saldırı mevzilerine ilerliyordu. Bunların arasında yabancı arabalar, Lend-Lease malzemeleri, İngiltere, ABD ve Kanada'dan arabalar vardı. Burada, örneğin, Churchill piyade tankı. Bu arabayı bir atılımda ciddi bir yardımcı yapan çok güçlü bir ön zırhı var. IS-2 tareti için nispeten zayıf 100 milimetrelik bir zırhın arka planına karşı, Churchill, özellikle perçinlenmiş haddelenmiş zırh dökümden daha iyi olduğu için, inatçı ve küçüktür. Kırk kilo ağırlığındaki bir tank için sürüş performansı en iyisi değil, en kötüsü de değil. Ancak genel olarak Sovyet tankerleri Meydan Okuyanları tercih ediyor. T-34-85 topundan daha üstün güçlü bir topa, daha güçlü ön zırha ve yaklaşık olarak aynı sürüş performansına sahipler.
  Amerikan tankları arasında, yine on yedi fitlik bir "tüy" ile Sherman 4'üncü özellikle takdir ediliyor ve bu uzun tank bir deveye benziyor. Alice hızlı koşar, ancak tankları geçmek kolay değildir, gerçek olmasına rağmen, bir rocade (kros) üzerinde sadece yirmi, maksimum yirmi beş kilometredir. Ve savaşçı keskin nişancı, silahları istedikleri sıklıkta olmasa da hareketlere ateş eden geride kalan IS'lerin, yarma tanklarının üstesinden gelir. Aslında, gürledi ve duman burun deliklerini yedi ve sıcak kovanlar ve parçalar, açıkta kalan kız gibi bacakları yaktı. Ama Alice durmayı düşünmedi. Ne de olsa, inancı, bir kızın kaybetmemesi gerektiğidir. Ve teslim olmak için kaybetmek.
  Ve çevresinde ve aslında cehennem. Ayrıca, birkaç T-34 tankı mayınlar tarafından havaya uçuruldu. Genellikle, topçu hazırlığı güçlü olduğunda, patlamalardan ve ısıdan kaynaklanan mayınların çoğu patlar, ancak ne yazık ki hepsi değil. Burada savaş ve saldırılar gibi bir şey var. Kurbanlar olmadan yapmak imkansızdır. Ve mümkünse, o zaman sadece bir peri masalında.
  Diğer keskin nişancı kızlar da kendilerini yukarı çekti. Ön Alman kenarı, gelişmiş tanklarda bile atışlar duyulana kadar ve geri dönüş ateşi olarak kötü bir şekilde yok edildi. Fırtına askerlerinin ek bir gürültüsü duyuldu.
  Saldırı uçağı, savaşın önemli bir unsurudur. Örneğin, kırk birinci yılın saldırısı sırasında, Almanların yeterince iyi saldırı uçağı yoktu. XE-123 çift kanatlı umutsuzca modası geçmiş ve bunlardan çok azı var, Yu-87 de yeni değil, Xe-129 yeni üretime girdi. Yani savaşın başında Almanların gerçek bir modern saldırı uçağı yoktu. Gerçi bu bile ciddi bir tehditti.
  Alice, başta Ilov ve Peshek olmak üzere yüzlerce Sovyet aracını ve saldırı modifikasyonunda ele geçirilmiş birkaç ağır Focken-Wulf'u inceledi.
  Bir saldırı uçağı olarak Alman F -190 iyi bir attır. Makul bir bomba yükü ile zırhlı, hızlı, güçlü silahlar. Belki Ila-2'den bile daha iyi, her halükarda daha hızlı, silahlanmada daha güçlü ve bomba yükünde daha fazla, görüş, iletişim, makineli tüfeklerden bahsetmiyorum bile. Focken-Wulf dalışının yanı sıra kullanım kolaylığını da not edebilirsiniz.
  Ama elbette, bunun hakkında konuşmak alışılmış bir şey değil, eğer düşmanın teçhizatını övüyorsanız, o zaman Nazilere sempati duyuyorsunuz ve sonuç bir casus! Ve bu durumda ceza taburu en kötü sonuç değil. Örneğin, bazılarının düşündüğü kadar sık vurulmasalar da. Silahlı insanlar isyan edebilir, Sovyet rejiminin korkusu zayıfladı, ancak otorite devam etti. Ama seçici ... Hemen hemen herkes Stalin'i seviyor, Zhukov'a kasap deniyor ama saygı duyuyorlar ... SMERSH çalışanları olarak uzmanlardan oybirliğiyle nefret ediliyor ve sadece tehditler ve gayretli kupa severler için değil.
  Ama en olumsuz karakter Beria... Neredeyse açıktan azarlanıyor, karikatürler çiziliyor. sevilmeyen insan...
  Alice siperlerin ön saflarına koştu ... Birkaç parçalanmış Alman cesedi olduğunu fark etti. Kırık silahlar da.... Ve daha da kötüsü, toprağa gömülü tanklar sadece tahta kamuflajlar... Brr... Naziler ön cepheyi zar zor birliklerle kapladılar... Yani sahte topçu hazırlığı hilesi tam olarak başarılı olmadı. Almanlar, yalnızca el yordamıyla kullanıldıklarını anladılar. Alice sinirle mırıldandı:
  - Aldatmak iyidir, aldanmak kötüdür, ama en kötüsü de burnunun ucundan tutmaktır!
  Zaten keskin nişancı davasında olan diğer arkadaşı Angelica şaşkınlıkla sordu:
  - Peki ne diyorsun?
  Alice parmaklarıyla işaret etti:
  - Görüyorsunuz, kedi gerçek askerler, paçavralar içinde korkuluklar, tahta toplar, kilden yapılmış tanklar ağladı. Burada kuyruğu olan bir tilki gibi sallandık.
  Angelica teselli etti:
  - Her yerde değil. Burada, merkeze daha yakın, projektörler Nazileri kör ediyor. Onlara yeterince sahip değildik. Bu arada, projektör kullanma fikri Stalin'in kendisi tarafından sunuldu.
  Alice buruşuk Alman miğferini kaldırdı ve şöyle dedi:
  - İnanıyorum! Savaşta başarı sizi geçici olarak kör edebilir, ancak başarısızlık sizi sonsuza dek karanlığa sürükler!
  Yılmaz Angelica şiddetle homurdandı:
  - En iyi şaka değil. Nereye gittiğimiz belli değil. Keskin nişancılar genellikle bir pusu arkasından hareket ederler ve gözleri bağlı koşmazlar!
  Alice kabul etti:
  Elbette haklısın ama...
  T-34 tankı neredeyse yakınlarda bir kara mayına çarptı. Sert bir şekilde patladı ve o kadar çok ki kızlara patlayıcı bir dalga çarptı. Bacaklarından sarkarak baş aşağı uçtu. Alice başını Angelica'nın dizine vurdu, acı içinde haykırdı:
  - Sen dökme demir bir kafasın, bu yüzden bir bardak kırabilirsin. Şeytan!
  Alice cevap olarak kıkırdadı.
  - Bir bardak mutluluk için, bir bardak sakatlık için dövdüler! Yine de ordudan takılmak istiyorsan ve bu mutluluk!
  Görünüşe göre Angelica bacağını yaraladı, güçlükle ayağa kalktı ve Alice anladı. Alnındaki tümseğe ek olarak, çıplak ayağına bir şarapnel parçası da düştü. Sıkmak zorunda kaldım ve acıyla irkildim. Elbette savaşta herkesin canı yanar ama kazananlar daha fazlasını ister.
  Her iki savaşçı da topalladı ve şimdi askerlerin silahları tarafından ele geçirildi. Farklı yaşlarda ve kültürel seviyelerdeydiler. Bazıları çok genç gençler, diğerleri kır saçlı, buruşuk, dişsiz dedeler. Böylece Pashka da koştu ... Çevik bir çocuk, hala çıplak ayakla savaşa girecek kadar genç ve çıplak çocuklarının topuklarından utanmıyor, ancak madalyaları saymayan üç emir bir gösterge ... Ya da daha doğrusu, zaten dört, içinde son operasyon (bir rüyada, sanki gerçekten öyleymiş gibi!) Pashka kendini ayırt etti, belediye başkanını bacağından yaralamayı başardı ve onu tutsak etti. Doğru, çocuk hala kıdemli bir çavuşken - bir subay için eğitim yok ve bu kadar sakalsız bir pisliğe unvanı vermek istemiyorlar. Ama onun için askeri bir kariyerin garanti edildiğinden kimsenin şüphesi yok ... Belki bir yıldız da alacak.
  Ve savaşçılar sadece kızgınlıkla uluyorlar .... Ne de olsa savaş onları geçip gidiyor ... Öyleyse topalla ...
  Bununla birlikte, ikinci hat zaten düşman piyadeleriyle daha doymuştu ve geri dönüş ateşi vardı. Hendeklerin, kirpilerin ve mayın tarlalarının bolluğu nedeniyle Sovyet tankları biraz yavaşladı. Bazı mayın tarlaları, telsiz veya tellerle patlatılan aminolondan (sallanmaya ve ısıya dayanıklı patlayıcılar) yapılmıştır. Kayıplar arttı.
  Alice tüfeğiyle ateş açtı, hedefler belirdi ve ortalık aydınlanmaya başladı. Kız, düşman askerlerinin veya Faustniklerin en ufak hareketini fark etti. Muhalifler arasında sivil giyimli çok sayıda kişi vardı. Bunlar Volksturm milisleri. Bazıları itfaiye üniforması giymiş, diğerleri paçavralar içinde. Pek çok erkek... Genel olarak, on dört yaşın üzerindeki tüm gençler, Hitler'in zorlu kararnamesi tarafından seferber edildi. Giderek daha sümüklü. Bu tür savaşçıları küçümsemenize gerek yok, Jungvolk kamplarındaki savaş eğitimi seviyesi oldukça iyi ve Nazi propagandasıyla kandırılan yetişkinlerden çok daha fanatikler.
  Açık bir silah kıtlığı olduğu için, çoğunun elinde bir şişe kömür tozu ve alkol veya faustpatron var.
  Burada savunmalar iyice kazıldı, birçok yer altı geçidi var ve tek bir topçu hazırlığı her şeyi bastıramayacak. Sovyet IL'leri çok sayıda küçük bomba atıyor veya yukarıdan ateş ediyor ...
  Alice, en küçük Almanları korur, ancak yine de etkilidir. Tüfeği otomatik bir Alman "keskin nişancı", herhangi bir modda ateş edebilirsiniz ... Keşke vurma şansı olsaydı, ama ıskalamazdı.
  Angelica'nın bir Amerikan Harvard'ı veya M-18'i var. Savaş kullanımı için oldukça uygun bir şey, ancak Sovyet veya Alman örnekleri o kadar güvenilir değil. Aynı kız zafer kazanamaz ve çok fazla tecrübesi vardır. Alice, bir rüyada, sanki gerçek gerçekliğin kendisinden gelen bilgiye sahipti ve bu, onun hafızasına kazınmıştı. Kendisi de bir Sibiryalı ve cepheye Ekim 1941'de geldi. Keskin nişancı olarak değil, gönüllü olarak. Kasım ayında sabotajlara katıldı. Ne yaptın? Evet, Zoya Kosmodemyanskaya ile hemen hemen aynı, Alman askerlerinin geceyi geçirdiği kulübeleri ateşe verdi.
  Ve ironik bir şekilde, bu oluyor, aynı şey Aralık ayının altısından biraz sonra bile yakalandı ...
  Almanlar onu lastik hortumlarla kırbaçladılar ve sonra böyle bir tesadüf, yalınayak ve neredeyse çıplak, onu soğuğa çıkardılar ... Ancak burada aksama çıktı ... Ne de olsa Angelica bir Sibiryalı ve onun baba, kızını bir savaşçı yapma fikrine kafayı takmıştı. Bebeklikten itibaren temperlendi. Ve ona liderlik eden birkaç Alman bu kar fırtınasında donduğunda, sutyeni ve şortuyla kar yığınlarının arasından koştu. Elleri arkasından bağlıydı ama bileklerine bağladıkları ip ketendi. Mücadele sırasında Angelica vazoyu kırdı, şortunun içine bir cam parçası sakladı ve ardından ipi kesti.
  Don şiddetliydi, Alman hafif makineli tüfeklerdeki gres dondu ve takoz yaparak çıkaramadılar ...
  Böylece ikinci Zoya Kosmodemyanskaya kaçmayı başardı. Ancak elli derecelik donların yaygın olduğu ve hatta daha da fazla olduğu Khanty-Mansiysk Okrugu yakınında yaşamayın. Soğuğa karşı bu kadar sertleşmemiş olsaydı, kesinlikle buzlanırdı.
  Böylece Zoya Kosmodemyanskaya'nın yolunu tekrarladı ama onun aksine hayatta kaldı. Ve daha az acı çekmedi. Birincisi, grubunu bulamadı, hemen yakalandığını öğrenerek ayrıldılar. Peki, neden yerli bir Sibirya'dan uzaklaşmıyorsunuz? Tilki gibi görür ve kokar. Hepsine aynı şekilde yetiştim ama beş buçuk saatten fazla soğukta kaldım. Başkalarının bir canavar ya da en iyi ihtimalle eksantrik olarak gördüğü babasına nasıl teşekkür ettiğini. Onu buz bloğu olması için soğuğa ve yoğun Sibirya karında çıplak ayakla koşmaya alıştırmayın. Ve böylece parmaklar bile donmadı, sadece birkaç saat acı verici bir şekilde ağrıyordu. Don kırkın altındaydı ve rüzgar soğuğu daha da artırdı.
  Angelica daha sonra bir madalyaya güvendi, ancak hikayesi öğrenilir öğrenilmez bir tutuklama izledi. Orada, NKVL hapishanesinde, Angelica yine bir buz hücresinde soğuk işkenceye ve tabii ki dayaklara maruz kaldı ...
  Şahsen Zhukov'a yazan ve Stalin'e bilgi veren tümen komutanının şefaati ile kurtarıldı.
  Serbest bırakıldı ve suçunu telafi etmesi için cepheye gönderildi. Ama kadın ceza infaz kurumları o zaman yoktu. Sadece savaş ve cehenneme git.
  Angelica güçlüydü, azimliydi, ancak olağanüstü askeri yetenekte farklılık göstermedi. Birkaç kez yaralandı, birkaç kez yakalandı, bodrumlardaydı ve daha önce ortaçağ sorgulayıcılarının fantezisinin kaybolduğu işkenceleri biliyordu.
  Ödüller yanından geçti ama o şikayet etmedi. Çok uzun zaman önce keskin nişancılara girdi. Orduda halihazırda geliştiği gibi, kadın savaşçıların mutlaka iyi keskin nişancılar olduğu görüşü. Angelica'nın da Stalingrad cehennemini ziyaret ettiğini ve Beşinci Ordu'da Mainstein'ın yumruğu altında savaştığını ve genel olarak üç yıldan fazla bir süre bir sıyrıktan diğerine atıldığını düşünürsek.
  Kız hayatta kalmayı öğrendi, bir düzine yara aldı, zarafetini kaybetmedi ve ateşli kızıl saçlarıyla çok güzel kaldı, ancak saçından asılarak işkence gördükten sonra çok kısa kesmeye başladı.
  Şimdi bir arkadaşıyla basit bir çarpışmadan topalladığı için canı sıkılmıştı. Ama daha da sert vurdu. Evet, Alice'in aksine bazen ıskalıyor ama şimdiden en az beş sipariş kazandı. Ve böylece "Cesaret İçin" yalnızca bir madalya var, ancak her ikinci Sovyet askerinin bu tür madalyaları var. Ugh, Alice'in kafası var, çünkü o Angelica iyi dövüşüyor ve çocukluğundan beri dizlerini yumruklar için eğitiyor. Babası ona göğüs göğüse dövüşü öğretti.
  Doğuştan ateş etme yeteneği yoktu, keskin nişancı olarak doğmamıştı. Ama işte göğüs göğüse, evet. Ancak savaş sırasında o kadar deneyimli hale geldi ki, genel olarak atıcının beceri düzeyi oldukça kabul edilebilir. Öfkeli olduğunda ve nişan almadan vurduğunda, bu daha da iyi.
  İkinci savunma hattı da yarıldı, tanklar geride kaldı ve piyade ilerledi.
  Ayrı yanan ocaklara kimse aldırış etmez. Herkes Berlin'de olmak istiyor çünkü bu dinlenme ve savaşın sonu. Ve herkes zaten çok yorgun.
  Ama üçüncü sıra Seelow Tepeleri. Wehrmacht'ın ana ve en güçlü savunma hattı. Mağaraların ve iletişimin olduğu bir tepe var. Piyade, havan mermileri, makineli tüfek patlamaları, yüksek patlayıcı mermiler ile karşılanır ...
  Askerler bir süre kaçar ama düşman ateşinin şiddeti giderek artar. Üstelik anti-personel mayınları da ayaklarının altında patlıyor. Uçaksavar silahları ateşleniyor ve Alman uçaklarından hava topları kaldırıldı (yakıtları yok, bu yüzden kıt top bulundurun!).
  Yüzlerce savaşçı aynı anda düşer, yolu cesetlerle kaplar... Bu savunma hattının bastırılacağına güvenerek uzanmalısınız.
  Sovyet saldırı uçağı tekrar uludu ve cephe havacılığı. Burada piyonların yanı sıra daha ağır Tu-3'ler de ortaya çıktı. Bu araçlar üç tona kadar malzeme taşıyabiliyor, bu yüzden onlar için umut var.
  Ve şimdi tanklar yükselmeye başlıyor ...
  Alice, Angelica'ya fısıldar:
  -Kesinlikle! Şimdi düşmanı hemen yarıp geçeceğiz! Yarın İmparatorluk Şansölyeliği'nde olacağız!
  Ateşli savaşçı o kadar da iyimser değil:
  - Bir şey bana çok kolay geliyor ...
  Gerçekten de, saldırı uçakları kayıplara uğrar. Luftfaust adının hakkını veriyor. Uçaklar mum gibi yanar... Ve müthiş uçaksavar sistemleri mükemmel ateş eder. Burada savaşçılar deneyimli, seçilmiş SS savaşçıları, en iyi silahlar.
  Ne Alice ne de Natasha, tüm deneyimlerine rağmen, bir kerede bu kadar çok uçağın düşürüldüğünü görmemişti. Yeraltı dünyasının gerçekliğine inanmak elbette kolay ama burada daha da havalı.
  Alice felsefi olarak şunları söyledi:
  - Ölmek zordur. Ama uçmak daha kolay! Ah, pilot olmak isterdim. Eh, burada uçmak ve gökyüzünde savaşmak için.
  Natasha kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - HAYIR! Seni sindiremiyorum bile! Kısacası konuşma, ateş et!
  Alice ortağına itaat etti. Daha da sık ateş etti. Ancak goller elbette sık sık ortaya çıkmadı. Almanlar sığınaklarda zırhın arkasına oturdu. Optikte daha fazla atış vardı. Ve bu hassas bir iştir.
  Angelica da daha sık lekelenmeye başladı ve bu onu daha da gerginleştirdi, lanetlendi:
  - Pekala, Hitler - ağzında bir kazık!
  Alice partnerini teselli etti:
  - Evet, Führer nereye gidiyor? Batıdan doğudan müttefikiz. Daha iyi hatırlayalım, en azından iyi bir şey.
  Angelica hatırlamaya çalıştı. Örneğin, bir kez dil almak için gönderildiler. Temmuz ayında Vyazma yakınlarındaydı. Önce o ve ortağı bataklıklardan geçerek ön cepheyi geçtiler, sonra yol boyunca ilerleyeceğim ...
  Üç polis toplantıya gidiyor... Tabii sarhoş, sigara kokuyor ve bir sürü pis kahkaha. Basma elbiseli iki kız onlarda şüphe uyandırmadı. Belki de farklı bir arzu uyanmış olsa da. Gözcülere bir gezinti teklif ettiler.
  İçlerinden biri şarkı söylüyor:
  - Dairenin ortasında bir tabut olanlarla ilgili bir rüya görüyorum. Mussolini - Şeytan - sadece iki lira verdi!
  Sonra Angelica polise önerdi:
  - Bir liradan fazla kazanmak ister misin, yani yüz mark?
  Polis dışarı fırladı, aptal gözleri dışarı fırladı:
  - Nasıl yapılacağını biliyor musun?
  Angelika başını salladı.
  - Tabii ... Sonuçta, her gerçek kırmızı komiser için yüz meslek puanı vaat edildi.
  Polisler hemen araya girdi:
  - Komiser nerede, onu buraya ver!
  Angelica, yakınlarda bir arı kovanı olduğu için polisleri kovana gönderdi. Bir de nöbette duran bir arıcı vardı. Kız polisi susturur:
  - Burada kılık değiştirmiş bir komiser ve kovanlarda bir partizan zulası var.
  Polisler tabii ki alkolden oldukça uyuşmuştu ve her neyse arı kovanlarına tırmandılar ... İçlerinden biri en sarhoş, ikisi arıcıya.
  Komikti tabii... Ama zabıtada görev yapan pislikler neden böyle ucuz malları satın alıyorlar.
  Aşırı derecede ısırıldılar, yüzleri şişti, burunları kısıldı. Hatta kafaları bir çift koyun gibi çarpışmaya başladı. Ancak Angelica sadece buna sevinmedi. Gürültüde motosikletli SS adamları da belirdi. Paslı da olsa çelikten yapılmış bu kadar küstah adamlar.
  Yakın mesafeden vuruldular, çünkü Naziler kızlara aldırış etmediler, sadece güldüler, çimlerin üzerinde yuvarlanan polislere parmaklarını işaret ettiler.
  Ve bir dili ele geçirdiler ... Ama kendi dillerine aktaramadılar. İşte böyle oldu. Savaş başladı ve ödüller gitti.
  Sovyet tankları hareket etmeye başladı, gıcırtıyla hareket ettiler. Evet ve piyade bir emir aldı - saldırı!
  Askerler hemen ayağa kalktı ve düşmana koştu. Ancak makineli tüfekler ve uçaksavarlar yeniden ateşlendi, mayınlar patladı. SSCB askerleri durmadı, koştular, tanklar aralarında süründü.
  Almanlar, tanklara karşı 88 milimetrelik hızlı ateş eden toplarını kullandılar. Tankların hareket etmesine izin vermemeye çalışarak çırpındılar. Sığınaklara delikler açarak cevap verdiler. Kundağı motorlu ağır silahlar tankları takip etti ve saldırı uçakları ve bomba taşıyıcıları yeniden gökyüzünde dizildi. Düşmanın pozisyonunda ve döküldü, metal ve ateş. Binlerce ton çelik ve alev. Kim her şeyi ve her şeyi süpürdü.
  Alice alaycı bir şekilde Angelica'ya fısıldadı:
  - Hayır, bu bizim şansımız! Görüyorsunuz, Almanlar uzun sürmez, böyle bir yuvarlanmaya dayanır. Karşı argümanları yok. Bir kez ve herkes için ölecekler.
  Kızıl saçlı savaşçı sinsice şunları söyledi:
  - Dayanıklılık, metalden çok insanlara bağlıdır. Sence Stalingrad'da üzerimizde daha az baskı mı var?
  Alice dişlerini göstererek karşılık olarak kıkırdadı.
  - Ama bizim Andryusha'mız gibi canavarları yoktu. Ve "Andryusha" ya karşı bir titan bile ne yapabilir?
  Angelica gözlerini sertçe kıstı ama neşeyle itiraz etti:
  - "Andryusha" bile .... karşısında güçsüzdür. Daha doğrusu, zayıf fikirli bir kişi tarafından kontrol ediliyorsa. Bu yüzden, gereğinden fazla iyimserlik kusmayın.
  Bu kez, Alice'in yüzü sahte bir şekilde sert değildi.
  - Peki bu ipuçları neler? Kim zayıf kalplidir?
  Angelica öfkeyle cevap verdi:
  - Öyle olduğunu söyledim mi? Böylesine şiddetli bir tepkiyi işaretlememe rağmen mi?
  Alice, görevi ateş etmek ve hedef aramak iken cevap vermedi ... İkincisi, birincisinden çok daha zor.
  Alice ilk ödevini nasıl yaptığını hatırladı. Basit, Minsk'e gelin ve içinde bilgi bulunan bir parça kağıtla bir turta verin. Ve ne kadar korkuya katlanmak zorunda kaldı. Burada ve şimdi bu kükreme ve kargaşa kakofonisi ile çok kasvetli bir duygu.
  Alice aniden parmağının sıkıştığını hissetti ve tüfeği bıraktı. Sustu ve dua etmeye başladı.
  Ve piyade yine yere yatmak zorunda kaldı, çok acımasız ateş vardı. Zaten akşamdı, "Katyuşa" ve "Andryuşa" ön cepheye yaklaştı. Evet ve diğer topçular. Almanların mevzilerini vurmak gerekiyordu ...
  Alice, bir faşistin fabrikada onu nasıl kovaladığını hatırladı ve onu bir tuzağa çekerek çizmesiyle döngüye girmeye zorladı. Yani bu şişko piç onu yakaladı ve bir yandan da Alice'in yere devirdiği çimento çuvalı paleti nasıl çekecek. Savaş bir bardak kefirde böyle çıktı.
  Düşmanı tavana doğru çekecek kadar ağır bir çimento torbasını devirmeyi nasıl başardınız? Sadece tavan arasında özel bir deliğe girerek. Fritz değirmeni koruyordu, burada Nazi ordusunun ihtiyaçları için tahıl öğütüyorlardı. Partizanların görevi bu besleyiciyi ateşe vermektir. Ama sorun şu ki kibritler nemlendi, partizan kız geceyi samanlıkta geçirdi ve yağmura yakalandı. Ben de kibritleri Alman guarddan çalmaya karar verdim. Böyle komik bir hikaye, onun peşinden koştuğunda ve bağırdığında ortaya çıktı ve asıldığında daha da komikti.
  Sanki bir salıncakta sallanıyormuş gibi ve sonra Alice yine de değirmeni ateşe verdiğinde ... Squeal, öyleydi ...
  Şimdi duruyor, daha doğrusu öyle bir kükreme var ki çığlıkları bile duyamıyorsunuz. Ancak Angelica iyimserliğini kaybetmiyor:
  - Nesin sen ekşi, altın saçlı peri. Dişlerimiz hala çatırdıyor olsa da, düşmanın teslim olması yakındır.
  Almanlar çok yüksek hasar alırlar, ancak sığınakları güçlüdür ve mermilerin çoğunu püskürtür ve bombalar genellikle hedeften düşer. Nazilerin ayrıca, yenilmek istemeyen kalın betonarme duvarlara sahip gerçek kuleleri var.
  Alice günbatımında ölen güneşe bakar, gözleri yaşarır, kız yıpranır:
  - Gölgeler alemine kaç kişi gidiyor ... Bunu düşünmek bile korkutucu.
  Alice derin bir nefes aldı ve neredeyse gözyaşlarına boğulacaktı. Bir kişi matriste değil de gerçekten öldüğünde, bu korkunçtur.
  
  . BÖLÜM 5
  Alice uyandı. Soğuğa biraz alışmıştı ama daha çok yemek istiyordu. Pashka sızlandı, döndü ve zincirlerle çınladı:
  -Keşke etli börek ya da kızarmış kaz olsaydı!
  Arkasha onayladı:
  - Evet ve sentetik yiyecekleri küçümsemem!
  Alice öfkeyle şunları söyledi:
  - Ve öncüler SS mahzenlerinde nasıl açlıktan öldüler ve merhamet dilemediler! Hayır, eğilip diz çökmeyeceğiz!
  Pashka bunu kabul etti, çıplak ayağını betona vurdu:
  Asla kalkmayacağız!
  Ancak kabadayılığa rağmen, adamların ruh hali berbat kaldı. Yemek ve içmek istedim ve hava karanlıktı. Uzay imparatorunun tutsağı gibi değil ama belki daha da kötüsü. Yumuşak yatak yok ve tavanda menekşeler var. Bu Üçüncü Reich - acımasız bir imparatorluk.
  Alice alaşımlı çelik zinciri tekrar ovalamaya başladı. Sıkı pes etti ve çok şişmandı. Kızgın bir mamut bile bunu kıramaz. Evet sıkıştılar. Ve ileride daha fazla işkence var. Bu gerçekten, topukluları kızartmaya başladıklarında, ona o kadar az görünmeyecek.
  Alice daha çok ovmaya çalıştı. Güçlü bir arzu vardı, ama burada biraz hareket var, vücut ısındı ve açlık donuklaştı. Edmond Dantes'in en azından kaslara biraz güç kazandırmak için çubukları nasıl salladığını hatırlayabilirsiniz.
  Alice de daha sert ovmaya çalıştı. Ve bir şey yaptı. Bu arada Hitler, SSCB'ye yönelik saldırının arifesinde çok agresif bir diyalog yürütüyordu.
  Goering, ele geçirilmiş Führer'e kendinden emin bir şekilde güvence verdi:
  - Stalin'in jet uçağı yok. Ve toplam hava üstünlüğüne güvenebiliriz.
  Hitler tükürdü ve havladı:
  - Evet, Stalin havacılık filosunun modernizasyonunda çok geç kaldı, İspanya'da bile Messerschmitt'imiz Il-16'da üstünlüğünü gösterdi. Ama yine de Me-109 "A" nın ilk modeliydi, şimdi uçak olarak ezici bir üstünlüğümüz var.
  Göring başını salladı.
  - Yu-487 jeti yakında fırlatılmaya hazır olacak, 23,5 ton taşıma kapasitesine sahip ve yalnızca uçağa daha akıcı bir şekil vererek, arabanın hızı üç yüz otuz kilometre harika arttı! Dünyanın en hızlı kanatlı bombardıman uçağı olmak!
  Hitler tepki olarak histerik bir şekilde bağırdı:
  - Sadece üç yüz otuz! Küçük iş domuzu!
  Goebbels sohbete girdi:
  - Yakında daha güçlü yeni motorlar hazır olacak, bu da uçağın savaş niteliklerinin daha da artacağı anlamına geliyor.
  Hitler havladı:
  - Acele etme zamanı, burunda yeni bir büyük savaş var. Rakibimiz Rus ayısı çok güçlü, bu yüzden hiç düşünmeyin.
  Goebbels koca kafasını sıska boynuna hafifçe eğdi.
  - Kişisel olarak Rusya'nın uçsuz bucaksız genişliğinden ve sert kışlarından korkuyorum. Bu ülkede çok orman var ve komünistler totaliter ideolojileriyle yirmi yılı aşkın bir süredir hüküm sürüyorlar, gençleri propaganda ile zehirliyorlar.
  Hitler tersledi:
  - Peki ne söylemek istiyorsun!
  Goebbels mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bolşeviklerden kurtarılan topraklarda gerilla savaşı kaçınılmazdır! En zor savaş türü.
  Guerin homurdandı.
  - Bombalı saldırılarla Rusların iradesini felç edeceğiz.
  Kobra benzeri Himmler tısladı:
  - Partizanlarla savaşmak için özel Jagd ekiplerimiz var. Öldürülen her Alman için yüz sivili infaz edeceğiz. O zaman ya tüm Ruslar yok edilecek ya da onları boyun eğmeye zorlayacağız.
  Göring mırıldandı:
  - Rusların tek bir seçeneği var, ya ayakta ölmek ya da dizlerinin üzerinde yaşamak!
  Himmler kabul etti ve düpedüz saçmalığa maruz kaldı:
  - Slav aslında bir hayvandır, maymundan insana geçiş aşamasıdır. Ve tutum, çalışan bir hayvan gibi olmalıdır. Kesime itaatsizlik halinde, teslimiyet halinde ağır iş, kırbaç ve az yemek.
  Goebbels sözünü kesti:
  - Hedeflerimizi bu kadar açık bir şekilde ilan edersek, tüm halkı Bolşeviklerin etrafında toplar. Daha akıllı davranmalıyız! Özellikle Ukrayna'ya bağımsızlık sözü vermek. Slavları Slavlara karşı kışkırtmak gerekiyor. Özellikle aklımızda böyle bir Bandera var. Birçok Küçük Rus'u Büyük Ruslarla karşı karşıya getirebilecek.
  Ve en önemlisi komünist çetelere karşı savaşa güç vermek.
  Hitler cevap verdi:
  - Savaşta yalanlar zehirli gazlar gibidir ama birden fazla solunum cihazı kurtarmaz! İftira, zırhı mermiden daha iyi deler ve şarapnelden daha iyi kafa uçurur! Goebbels, bir Sovyet halkını diğerine karşı kışkırtmak senin görevin! İlham perilerinin silahları doldurmasına izin verin!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Her şey senin istediğin gibi olacak Führerim. Bu benim kişisel yeniliğim, orduda özel propaganda birimlerinin yaratılması. Kızıl Ordu'da bile bizim kadar güçlü bir halkla ilişkiler sanatı yok! Her ne kadar kırmızı propaganda Batı ülkelerinde olduğundan çok daha topyekun ve kapsayıcı olsa da!
  Göring homurdandı:
  - Boş gevezeliğin bir anlamı var mı?
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Bana söyleme! Ve müttefiklerin ordusunu kim parçaladı? İngilizlerin, Fransızların, Belçikalıların, Hollandalıların bizden daha fazla askeri, silahı, tankı vardı ve bilgi etkimiz sayesinde direniş birçok açıdan asgari düzeydeydi.
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Bunlar askerlerimizin hızlı darbeleri, düşmanın tekneyi sallama arzusunu püskürttüler! Ne propagandası!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Yüz kırk yedi tümen, seksen tugay, dört milyona yakın asker teslim oldu. Ve bunun bizim etkimiz olmadan olduğunu düşünüyorsun! Yarım yıl boyunca iki ordu karşı karşıya durdu ve hareket etmedi, silahlar ateşlenmedi ve biz propagandacılar yorulmadan çalıştık.
  Gidiyor.
  - Bir tankın zırhını dilinizle delemezsiniz!
  Hitler, astları arasındaki çekişmeyi kesti:
  - Tabii ki Goebbels'in erdemlerini tanıyorum. Arabası harika çalıştı! Bir tankın zırhını dilinizle delemezsiniz ama mürettebatı etkisiz hale getirebilirsiniz! Fransızlar özellikle savaşmaya çalışmadı. Ancak bunun nedeni Negroidler tarafından bozulan kandı. Şimdi iş hakkında! Goering'in SSCB'yi ezecek kadar gücü var mı? Hangi istihbarat raporları, ama Himmler.
  Gözlüklü sülük cevap verdi:
  - SSCB yeni tümenler oluşturmaya ve konuşlandırmaya devam ediyor. Özellikle tank olanlar. Güncellenen verilere göre, düşmanın bu tür altmış iki tümeni var. Tüfek ve süvari tümenleri de oluşturuluyor. Stalin bir şok yumruğu hazırlıyor gibi görünüyor.
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Öyleyse Stalin'in önüne geçmek gerekiyor! Güçlü bir karşı darbe indir! Konseyleri yere sallayın. İlkbaharda yollar kurur kurumaz SSCB'ye saldırmaya karar verdim. Tanklarım muzaffer bir yürüyüşle Rusya'yı boydan boya geçecek! Değil mi!
  Himmler içini çekti.
  - Ne yazık ki Führer'im, Rusların bizden çok daha fazla tankı var. Kaba tahminlere göre sayıları iki yüz yirmi bini aşıyor.
  Hitler ıslık çaldı:
  - Vay! Ve neden bu kadar çok! Ne de olsa Sovyet sistemi geridir!
  Himmler başını salladı.
  - On iki sanayileşme için Rusya, ekonomide büyük bir adım, daha doğrusu ileriye doğru bir sıçrama yaptı. Yüzlerce fabrika, çok sayıda konut ve fabrika inşa edildi. İlk krizin ardından tarım büyüdü ve kollektif çiftlikler giderek daha fazla yiyecek sağlıyor. Özellikle Ruslar, ekmek ve et tedarikimizin yanı sıra yağ tedarikimizi de artırıyorlar. Sibirya, Rusya'da aktif olarak geliştiriliyor ve orada yeni yataklar keşfediliyor. SSCB her yıl güçleniyor, en modern fabrikaların sayısı inanılmaz bir hızla artıyor. Amerikalılar bile Rusların endüstriyel tesislerini ne kadar hızlı inşa ettikleri karşısında şok oldular. Hayır, sosyalizm kapitalizmden daha kötü değil.
  Hitler başını salladı.
  - Kapitalist sisteme sosyalizm unsurlarını da soktum. Artık burjuvazi, daha önce olduğu gibi, artık değerin büyük bir kısmını ememez! Oligark, kişisel tüketim için karın yalnızca yüzde altısını alıyor - bu bir tür maaş. Çalışanlarımız inanılmaz ayrıcalıklara sahip. Neredeyse ücretsiz olarak Avrupa'yı dolaşabilirler. İşsizlik bir kez ve herkes için bitti! Şu anda petrol ve yiyecek sıkıntısı çekiyoruz. Ukrayna bize yiyecek, Kafkasya ise petrol sağlayacak. Milyonlarca iyi eğitimli ve eğitimli Rus, Ukraynalı, Belaruslu neredeyse bedava işgücümüz olacak. Topraksız köylülerimiz zenginleşecek, her Alman bir mülk alacak. Ve Ruslar olacak...
  Himmler bir kükremeyle cevap verdi:
  - Yerlebir edilmiş!
  Hitler parmağını salladı:
  - Başlangıçta sadece irademize isyan edecek Rusları yok edeceğiz. İhtiyatlı bir mal sahibi, çeki hayvanlarını yok etmez. Evcil hayvanlara bakmak gibi fethedilen insanlara bakmak. Sebepsiz yere dövmeyin, ancak herhangi bir memnuniyetsizliği kuvvetle kırın. Özellikle, Rosenberg'in düşünceleri nelerdir?
  Doğu topraklarında uzman olan Rosenberg şu yanıtı verdi:
  - Tüm Slavlar arasında, etnik grubun sarı saçlı ve mavi gözlü temsilcilerinin en büyük yüzdesi Belaruslularla birlikte. Baltlar gibi onlar da Alman kanının en büyük karışımına sahipler. En saf ve yetenekli Belarusluların Almanlaştırılabileceğine inanıyorum.
  Hitler başını salladı.
  - Belaruslular son derece korkak insanlar! Zayıflar, savaşamazlar. Ve gerçek bir Alman, her şeyden önce bir savaşçıdır. Ayrıca Belarus'ta çok fazla Yahudi yaşıyor. - Burada Führer ırkçı saçmalıklara maruz kaldı. - Bu orospu kabilesi, Belarusluların hem kanını hem de ahlaki imajını bozdu. Hayır, bu insanları Yahuda kanının varlığı açısından dikkatlice kontrol etmelisiniz. Her şey pahasına, şüphe var, ortadan kaldırılmalıdır. En iyisi bu ucubelere mermi harcamamak, piç kurusu, ortaçağ Engizisyonunun yaptığı gibi onları yakmak.
  Himmler cevap verdi:
  - Avrupa'da bunu Yahudilerle yapmadık. Onları gettoya sürdüler ve altı köşeli yıldızları diktiler. Ve Yahudilere ve melezlere karşı böylesine acımasız bir misilleme, bizim tarafımızdan fethedilen ve ABD ve İngiltere tarafından kolonilere dönüştürülen birçok müttefiki bizden uzaklaştıracaktır. Ne de olsa, Batılı oligarkların ve kodamanların çoğu köken olarak Yahudi. Sana karşı olan güçleri kurmaya değer mi!
  Hitler kükredi, ayaklarını yere vurdu ve sarışın çoban köpeğini tekmeledi. Kraliçenin soyundan gelen köpek uludu ve ciyaklayarak geri sıçradı. Führer, Himmler'e koştu ve tükürük püskürterek onu sallamaya başladı:
  - Ah, seni köpek! Bir domuz, bir köpek yavrusu, yani tüm dünyayı dışkıyla kaplayan bu aşağılık Yahudi soyuna sahip çıkıyorsunuz!
  Himmler başını sallayarak mırıldandı:
  - Hayır, Führer'im!
  Hitler çizmesiyle Goering'in kıçına tekme attı:
  - Neden sessiz domuzlarsınız!
  Goering öksürdü, boğuluyordu:
  - Yahudi halkı bir eşkıya milletidir!
  Hitler bir çığlık attı:
  - Bu yeterli değil!
  Göring şöyle devam etti:
  - Cehennem kalıbı!
  Hitler, Goering'in yanağına tokat attı:
  - Görüyorum ki, doğru dürüst küfretmeyi bile beceremiyorsun! Yahudilerle kendim ilgileneceğim. Ve sen, Himmler, Yahudilere zarar verip vermeyeceğini söyle bana!
  Himmler kısaca cevap verdi:
  - Emir emirdir!
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Batı'nın oligarklarının çoğunun Yahudi olduğu gerçeği, propagandamız tarafından fakirler arasında zenginlere karşı nefreti kışkırtmak için ustaca kullanılıyor. Ne de olsa, toplumun ve dünyanın en yoksul katmanlarının mutluluğu anlamına gelen dünya Siyonizmine karşı savaşıyoruz.
  Hitler kıkırdadı.
  - Mutluluk için! Bu iyi söylendi! Üçüncü Reich'ın demir çizmesi tüm dünyanın boğazına bastığında bu mutluluk olacaktır. Dediğimiz gibi, Bolşeviklerin ve zenginlerin boyunduruğunu halktan atmak için bir kurtuluş savaşı.
  Himmler şunları kaydetti:
  - Pekala, Stalin'in kendisinin bize karşı bir kurtuluş kampanyası hazırladığına inanmak için ciddi nedenlerimiz var!
  Hitler canlandı:
  - Ne gerekçesi!
  Himmler cevap verdi:
  - Kızıl Ordu tüzüğü bile, düşman bize savaş açarsa, o zaman dünyanın en saldırgan ordusu olacağımızı söylüyor.
  Goebbels düzeltti:
  - Eğer bir savaş dayatırlarsa, bu bir propaganda hilesidir! Yığının üzerinize düşmesini beklemeden ilk vuruşu yapmak çok daha mantıklı. Ek olarak, dünyadaki en saldırgan kelime, dünya hakimiyetinin bir ipucudur.
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Biliyorum! Rus anayasasında bile şöyle yazıyor: SSCB, gezegenin son cumhuriyeti ona girene kadar genişleyecek. Britanya'ya inmeyi neden reddettim? Evet, çünkü Ruslar Moldova'yı işgal etti ve Rumen petrolünü almakla tehdit etti. İnmeye başlarsam arkamdan vururlardı.
  İnce bir sesle ciyaklayan Goebbels, şunları söyledi:
  - Doğudan yeterli koruma sağlamadan Fransa'da bir saldırı başlatarak büyük bir risk aldık. On acemi tümen, Stalin'in tanklarına karşı son derece zayıf bir savunmadır. Özellikle istihbaratımız, 1939'da Stalin'in on bine kadar tank, altı bin uçak, yalnızca yüz yirmi piyade tümeni ve dört milyondan fazla asker koyma sözü verdiğine dair bir belge aldı. Böyle bir güce karşı zayıf güçlerimiz direnemedi. Darbe Mayıs-Haziran 1940'ta yapılmış olsaydı, ölümcül olurdu!
  Hitler kıkırdadı:
  - Ben de bundan korkuyordum! Ancak Finlerin kahramanca direnişi Stalin'i devirdi. Sovyet ordusu zayıflığını gösterdi! Finlandiya nedir? Üç buçuk milyon insan, tek bir tankı, beş yüz hafif silahı ve yüz kontrplak uçağı olmayan bir ordu. Ve Finlandiya'nın tüm nüfusundan daha fazla askeri olan Kızıl Ayı ile savaştılar. Ve pes etmediler, Stalin Finlandiya'yı yutmayı başaramadı.
  Himmler kıkırdadı.
  - Aryan kanı!
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Ancak Ruslar, Mannerheim Hattını ve önden bir saldırı ile geçtiler. Kayıplar çok büyük, ancak Finlilerden 252 mm obüs ve 130 mm top ve uzun namlulu IS-3 ile yeni güçlü KV-12 tankının kullanıldığını duydum.
  Himmler başını salladı.
  - Rusların böyle bir tankı var! Ve sayıları artıyor. Tam olarak kaç tane olduğunu bilmiyoruz ama en az birkaç yüz tane var. Ve çıktı artıyor. Kharkov ve Leningrad'da tank üretimi için yeni atölyeler inşa ediliyor. Uralların ötesinde yeni bir tesisin inşaatına başlandığı bilgisi var. Doğru, tekerlekli paletli tanklar BT-8 ve BT-9'un üretimi kısıtlandı ve onların yerine bir T-34-85 tankı modeli ortaya çıktı. Mareşal Kulik'in bu modeli kırdığını söylüyorlar.
  Hitler canlandı:
  - Çizimler elde edildi!
  Himmler cevap verdi:
  - Sadece fotoğraf yok. O çok etkileyici değil. Fransız S -35'e benzer, ayrıca eğimli zırh, sadece biraz daha düşük siluet. Doğru, sürüş performansı çok daha iyi, motor 500 beygir gücü, dizel.
  Hitler kıkırdadı.
  - Zizy Fransızlara yardım etmedi!
  Himmler cevap verdi:
  - Demek ki silahlarımız zırhlarına karşı güçsüzdü. 56 mm ön şaka değil. Ek olarak, S -35'in yalnızca 47 milimetrelik bir topu varsa, o zaman T-34'ün 76 миллиметровçok iyi bir topu vardır. Özellikle Sovyet mermisi, yeniden silahlandırılmış 50 mm'lik topa sahip T-3'ümüzden üç kat daha ağırdır.
  Hitler büyük bir kristal vazoya atladı, pembe bir çiçek aldı ve gergin bir şekilde ellerinde buruşmaya başladı. Kendine bir diken sapladı ve uludu:
  - İşte çocuklar! Neden sivri uçları kesmediler?
  Mavi elbiseli iki ince, güzel sarışın kız belirdi. Dikenleri minik makaslarla kuvvetlice kesmeye başladılar. Hitler parmaklarını ağzına soktu, biraz kan emdi ve aniden fırlayarak kızın elastik, yuvarlak kıçına vurdu. Führer bir çingene diliyle ciyakladı:
  - Ama bir at!
  Himmler şöyle devam etti:
  - T-34 tankı, 76 mm'lik bir toptan ve 630 kilometrelik ilk mermi hızından 50 mm T-3 zırhından bir kilometreden daha uzak bir mesafeden delme yeteneğine sahiptir.
  Kızı saçından yakalayıp kısrak gibi çeken Führer, paslı bir borunun sesiyle gakladı:
  - Bu raporu zaten okudum! Ama sonuçta, T-34'ün optiği o kadar zayıf ki, bu tank 500 kiloyu aşan bir mesafeden ateş edemiyor ... ugh, metre. Her durumda, vurma şansı ile!
  Himmler hemen kabul etti:
  - Evet, Sovyetlerin optiği gözle görülür şekilde geride! Ancak istihbarat, optik üretimi için Kiev yakınlarında en modern teknolojileri kullanan yeni bir fabrikanın inşa edildiğini bildirdi. Yani iki veya üç yıl içinde Ruslar açığı kapatacak.
  Sarışın bir güzelin saçlarını eline dolayarak onu incitmeye çalışan Hitler sızlandı:
  - Önce SSCB'yi vurmak için daha fazla neden! Birkaç yıl daha ve konseyler o kadar güçlü olacak ki en ufak bir şansımız olmayacak.
  Himmler şunları doğruladı:
  - Ayrıca, Stalin'in önce bize saldırmak istediğine dair inatçı, sürekli büyüyen söylentiler var. Her halükarda, birlikler sınıra çekiliyor, giderek daha fazla tümen oluşturuluyor. Belki de Ruslar bu yıl şimdiden saldıracak.
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  "Pek çok tümenleri var ama hiçbiri on dokuz bin kişilik tam güce sahip değil. Batı bölgelerine yeni havacılık yeni gelmeye başlamıştı, Sovyet pilotları bunda ustalaşmadılar bile. Peki ya pilotlar, uçuş ekibinin eğitim ve öğretimi tamamlanmadı, birçok uçak pilotsuz. Yeterli eğitimli tank mürettebatı da yok, bu yıl konsey yok, cepheyi açmaya hazır değiller.
  Hitler, güzel kızın yüzünü yemyeşil bir gül fidanına soktu. Direnmeye cesaret edemedi çünkü yaşayan Tanrı'nın kendisi, Führer ona emrediyor. Çiviler yumuşak yüzünü deldi, pürüzsüz tenini delip geçti. Kız çığlık atmak istedi ama Hitler'in buz gibi bakışlarında ölüm okundu, felç olmuş gibiydi, vazonun nemli toprağına birkaç damla kan düştü.
  Führer onun alçakgönüllülüğünü beğendi ve bir kez daha onu papaya tokatlayan Hitler, talihsiz uşağı serbest bıraktı:
  - Kaltak gitti! - Sonra birkaç kez gergin bir şekilde başını sallayarak şöyle dedi: - Sersemletmek kazanmak demektir! Saldırısı hakkında uyarıda bulunan bir komutan, ya bir aptal ya da bir aziz, ki bu aslında aynı şeydir! Sinek mantarının parlak renginin çekiciliği ile kutsallık, bozulmanın en kesin işaretidir!
  Goebbels alkışladı:
  - Ne akıllıca sözler!
  Himmler cevap verdi:
  - SSCB'nin muazzam doğal kaynakları, Sovyet sisteminin geniş alanları ve verimliliği göz önüne alındığında, grevi ertelememiz tavsiye edilmiyor. Ve genişlemenin alternatif yolları nelerdir...
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Mesela Afrika! İtalya'yı yenilgiden kurtarmak için seçilmiş birkaç tümeni güneye göndermeyi teklif ediyorum. Libya ve Mısır'da çok fazla petrol var ve Ekvator Afrika'da daha da fazla. Güney Afrika'daki İngiliz egemenliği ve Namibya'mız elmas ve altınla dolu. Milyonlarca üretken zenci köle. İşte kolonilerimiz, ılık denizler.
  Hitler yumruğuyla Goering'in karnını dürterek küfretti:
  - Evet, sadece Rus süngülerinden korkuyorsunuz.
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Rus kışından korkuyorum! Kömürle çalışan tanklarımız donacak. Eksi dokuz derecelik bir sıcaklıkta hidrolize kömür, yanıcı olmayan fraksiyonlara ayrışır. Ve havacılıkta yeterli yağlama yoktur. Moskova'yı bir piyade ile alacak kadar güçlü değiliz.
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Hafif makineli tüfeklerdeki ve tüfeklerdeki yağlar da şiddetli donlarda donar. Yalnızca Norveç'te savaşan bireysel SS birimleri dona karşı dayanıklı özel grese sahiptir.
  Hitler el salladı:
  - Hiçbir şey, soğukla anlaşmam var!
  Goering'in gözleri büyüdü.
  - Bu nasıl?
  Hitler yerine Himmler cevap verdi:
  -Bir grup büyücü ve büyücü özel, psişik bir silah geliştirdi. Bizi daha yüksek ruhsal güçlerin astral temasına getirir ve varoluşun hükümdarına dönmemizi sağlar. Bize ılık ve kurak bir kış vaat etti.
  Hitler kıkırdadı.
  - Geçen sefer sihirbazlar, İngilizlerin ve Fransızların savaş kabiliyetlerini öyle bir etkilediler ki, savaşma ruhlarını kaybederek öldüler. Şimdi de aynısı olacak.
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Atom çağında sihre güvenin!
  Hitler bir vazoyu tekmeledi (Goebbels dövülmek istemedi, o çok küçük ve kırılgan bir insan, onu ciddi şekilde sakatlayabilirsiniz) Özel tariflere göre yapılan porselen hayatta kaldı ve Führer bacağını tuttu ve bağırdı:
  - Ah, acıyor!
  Goebbels, Führer'e koştu ve bacağını ovmaya başladı:
  - Ey büyük üstadımız! Bunu beklemiyordum.
  Hitler aniden gergin bir şekilde güldü.
  - Evet, seni aptal yerine koydum! Şimdi sırayla gidelim. Laboratuvar araştırmaları telepati gerçeğini ortaya koydu. Değil mi!
  Goebbels başını salladı.
  - Evet, yani Führer'im!
  Hitler ellerini ovuşturdu.
  - Ben de hipnozcuyum! Yani bu ne diyor! Bazı daha yüksek astral ve zihinsel güçler vardır. Büyü gerçekten gerçekliktir. Düşüncelerin uzaktan iletilmesi gibi.
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Benimle böyle bir durum vardı. Ev yıkılmak üzereydi, zihinsel bir düzen hissettim ve aceleyle oradan ayrıldım. Ses şöyle der gibiydi: uzaklaş, bu tehlikeli! Ve üç dakika sonra bu oldu.
  Hitler doğruladı:
  - Ve Birinci Dünya Savaşı sırasında başıma geldi. Bomba patlamadan önce siperi terk etme emrini aldım.
  Göring doğruladı:
  - Ve daha yüksek güçler tarafından tutuldum. Eskiden bir uçağın dümeninde oturuyordunuz ve sonra bir kez komut sağdaydı. Biraz yetenek! Gidiyorsun, düşman uçağı düşürülüyor ve hayattasın! Tüm savaşı tek bir çizik bile olmadan geçirdim ve elli sekiz uçağı düşürdüm. Almanya'nın en iyi aslarından biri - benim!
  Hitler cevap verdi:
  - Değerlerini biliyorum Herman. Falcılara inanır mısınız?
  - İçlerinden biri hayatımın ciddi bir tehlikede olacağını tahmin etmişti ama döngüden kurtulabilecektim!
  Hitler kıkırdadı.
  - Beni bırakmayacaksın! Seni asmak istersem, herhangi bir gecikme veya itiraz olmaksızın seni asacağım.
  Goering beceriksizce eğilmek için bir girişimde bulundu: midesi yoldaydı. Hatta stresten homurdandı:
  - Ey Führer!
  Hitler hıçkırdı:
  -Kısacası Barbaros'un planı çoktan imzalandı. Yapılması ve sınıflandırılması için sadece dokuz kopya sipariş ettim. Ordumuzun darbesi şimşek gibi olmalı, ancak çarptığında bilecekler! Başka itirazlar veya düşünceler varsa.
  Goebbels çekingen bir şekilde şunları söyledi:
  - Papa'dan Bolşevikleri aforoz etmesini istemelisin. Mussolini'nin de benzer bir etki yaratacağını düşünüyorum.
  Hitler homurdandı.
  - Benedito çok zayıf! Duce ile bir cumhuriyet kurmanın tam zamanı olmasına rağmen, zayıf fikirli hükümdara hâlâ müsamaha gösteriyor.
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  "Uzun zamandır kral için bir kaza ayarlamayı tavsiye ediyorum.
  Hitler homurdandı.
  - Mussolini tavsiyemi dinlemedi, Malta'ya saldırmak için savaş ilan etmedi. Bu nedenle İngilizler şimdi İtalya'ya eziyet ediyor. Sınırlı liderleriyle aptal makarna. Koçlar tarafından sürülen koçlar. Sayısal bir üstünlükle, İtalyanlar yenilgiden sonra yenilgiye uğrarlar ve yine de kendilerini Antik Roma'nın torunları olarak adlandırırlar.
  Himmler havladı:
  - Bozuk kan!
  Führer kükredi:
  - Daha kesin!
  Bir numaralı cellat mızmızlandı:
  -Önceden Romalılar, Mağribilerle karışana kadar sarı saçlı ve mavi gözlüydü. Siyahlar genetiği bozdu!
  Hitler yumruğunu sıktı.
  - Kesinlikle! Zavallı yaratıklar!
  Göring'in önerdiği:
  - Belki, buyuralım, Scoreli krala çakacak ve Duce'nin yerine daha genç ve daha enerjik bir siyasetçi getirecek.
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Bunun iyi bir fikir olduğundan şüpheliyim! Koyunlar arasında kurt bulmak zordur. Almanlar bir liderler ve kahramanlar ülkesidir. Herkesi inşa edip gömme konusunda oldukça yetenekliyiz. Betonarme arka tarafları yaralım. Ama genel olarak Mussolini pahasına onunla Rusya hakkında daha sonra konuşacağız. Onu planlarıma dahil etmedim.
  Göring sordu:
  - Ve neden?
  Hitler kıkırdadı.
  - Bu piç bir mankafa, beni Rusya'yı vurmaktan caydıracak. Mussolini için her zaman bir korkaktır. Sanki Almanya'ya karşı ikinci bir cephe açma sözü vererek İngiltere ve Fransa ile nasıl pazarlık yaptığını bilmiyorum.
  Himmler gülümsedi.
  - Yazışmamız bile var! Temsilcilerimiz orijinalleri çaldı ve kopyalarıyla değiştirdi. Üzülmeyin Führerim, Mussolini bayraklı bir kurt gibi ajanlarımız tarafından kuşatılmış durumda.
  Hitler sakinleşti:
  - İtalya'da koloniler hariç kırk sekiz milyon insan var. Birlikleri bizim için çok faydalı olacak. Ancak Fransa, kolonilerle birlikte , iki yüz milyonun üzerinde, SSCB'den daha fazla bir nüfusa sahipti ve bir kart evi gibi ufalandı. Bu arada, kızıl imparatorlukta kaç kişi yaşıyor.
  Himmler cevap verdi:
  - Resmi olarak 194 milyon, ancak bazı verilere göre, nüfus sayımının sonuçları altı veya üç milyon fazla tahmin edildi!
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Rusların sayıca bir avantajı var ve arkadan bakıldığında İngiltere bizden kaçıyor. Koloniler ve hakimiyetlerle birlikte sekiz yüz milyonluk bir nüfusa sahiptir. Bu sadece bir tür canavar.
  Himmler cevap verdi:
  - Büyük koloniler bir güç ve bir zayıflıktır! Pek çok Arap ve Hindu, birliklerimizi desteklemeye hazır.
  Hitler sırıttı:
  - Genel olarak, İslam'a her zaman Hristiyanlıktan çok daha fazla saygı duydum. Öğreti sağ yanağınıza vurdu - sola dönün: aptallık. İnsanları köle yapar. Sadece aptal Slavlar Hristiyan olabilir. Allah'a iman ise savaşlarda faydalıdır.
  Goebbels kabul etti:
  - İslam'da çok güzel şeyler var! Örneğin, çok eşlilik!
  Hitler güldü:
  - Kesinlikle çok eşliliği tanıtacağım!
  Karım umursamıyor! Biz Almanlar tüm dünyayı doldurmalıyız. Ve fethedilen halklardan kadınlar alınabilir.
  Rosenberg doğruladı:
  - Doğu'da çok güzel, sarı saçlı, narin kadın var.
  Hitler şunları kaydetti:
  - Tamamlanmamış!
  Rosenberg'in cevabı:
  - Fiziksel olarak Slavlar çok güçlü. Birçok güçlü sağlıklı çocuğu doğurabilirler. Bence en güzeli ve en zekisi, SS'nin genç eşleri ve Wehrmacht'ın seçkin askerleri olarak verilebilir, böylece çocukları doğurur ve evin etrafında çalışırlar.
  Hitler başını salladı, evet mi hayır mı demek istediği belli değildi. Sonra donuk bir ses duyuldu:
  - Siz de deneyebilirsiniz! Bu kadınların sadece yeni pasaportlardaki fotoğrafları çıplak olmalıdır.
  Goebbels kıkırdadı.
  - Çok mantıklı! Fiziksel kusurları olmayan kadınları seçeceğiz! Her canlıdan birer çift!
  Hitler cevap verdi:
  - En seçkin üç veya dört olabilir! Burada, örneğin, elmaslı demir haça ek olarak, muhteşem göğüsleri ve geniş kalçaları olan çıplak bir busty Slav vermek için.
  Goebbels'in önerdiği:
  - Ve ne? İyi olacak! Uzun boylu Slavları da severim.
  Goering geveledi:
  - Çünkü kısasın!
  Goebbels gücendi:
  - Napolyon ve Nelson da kısaydı. Sonuçta, dedikleri gibi: tepeden tırnağa bir çocuk, tepeden tırnağa bir canavar!
  Göring homurdandı.
  - Bu yüzden tek bir eteği bile gözden kaçırmazsınız. Büyük seksin küçük devi - havalı Goebbels!
  - Yaban domuzu olduğundan değil!
  Hitler "çarşıyı" yarıda kesti:
  - Rusya ile gelecekteki savaş tüm güçlerimizi ve kaynaklarımızı emecek. Bu yüzden grev için yaklaşık yüz elli tümeni yoğunlaştırmayı düşünüyorum. Ek olarak, müttefiklerimiz tarafından önemli rakamlar tahsis edilmelidir! Ama sorun şu ki, konuşkanlıkları!
  Himmler cevap verdi:
  - SS dilleri kısaltacak! Sadece geçen ay, neredeyse beş yüz casus yakaladık!
  Hitler sordu:
  - Herkes itiraf etti mi?
  - Çoğunluk! İşkence meselelerinde büyük rıhtımlarız.
  - Rakamı bine çıkarmak gerekiyor. - Hitler birkaç gül yaprağını ısırdı ve çiğnedi. - Ailelerle tutuklama. Çocuklara anne babalarının gözü önünde işkence yapın, ana babalara çocuklarının gözü önünde eziyet edin. Merhameti unutun, büyük bir hedefimiz var - dünya hakimiyeti ve buna müdahale eden herkes yok edilmelidir! Büyük Almanya'nın şanı için!
  Himmler cevap verdi:
  - Araştırmacılarımızın çoğu, kadın ve çocuklara karşı zalimce önlemler almaktan utanıyor!
  Hitler tükürük püskürterek ayaklarını yere vurdu:
  - Bir toplama kampındaki zayıflar! Cezaevine. SS'de görev yapanlar bilmeli: nazik hain, yumuşak hain. Her Alman çelik bir yıkım makinesi haline gelmeli. İdeal olarak: ülke sürekli bir kışla ve hapishane olmalıdır.
  Etraf hep bir ağızdan haykırdı:
  - Yaşasın Hitler!
  Mareşal Goering şarkı söyledi:
  - Yağ yerine silahlara şaplak atmak - bu bir deyiş, peri masalı değil! İşte sürünen bir tank - osurma! Hikaye önde!
  Herkes güldü:
  - Oh evet Goering, oh evet as! Gözde bir salıncak ile çizme!
  Hitler homurdandı.
  - Hadi Herman, dans et!
  Goering, su aygırı dansı yaptı. Kendini o kadar kaptırmıştı ki masaya tırmanmaya çalıştı. Ama başaramadı ve kükreyerek uçtu, yanında bir kağıt ağırlığı, bir Napolyon heykelciği, bir Hitler büstü ve bir sürü dosya sürükledi. Führer'in büstü, bir yaban domuzunun kafasına aldığı darbeyle yarıldı. Vahşi bir ciyaklama duyuldu ve kan fışkırdı. Hitler'in emri:
  - Ona yardım et!
  Mavi üniformalı birkaç kız içeri girdi, Goering'i yakaladılar ve başını sarmaya başladılar.
  Goebbels homurdandı.
  - Başın ağrımaz! Bu bir kemik!
  Himmler mırıldandı:
  - Oh, bataklıktan su aygırı çıkarmak kolay bir iş değil!
  Goering kendini kaptırdı ve herkese kaşlarının altından bakan Hitler havladı:
  - Çekil yolumdan ahmaklar, bıktım sizden!
  Çevre, Führer'in geniş ofisinden koşarak uçtu. Hitler dört ayak üzerine çıktı ve arkasından havladı:
  - Hav! Hav! Hav! Karga! Seni paspasla tokatlayacağım!
  Dört ayak üzerinde yürüdü, ayağıyla kulağını kaşıdı. Yalnız kalan Hitler masaya tırmandı ve düşündü, kendi kendine konuşmaya başladı:
  - Etrafım alçaklar ve ahmaklarla çevrili! Hepsi korkak! Aşağılık aşağılık korkaklar ve sinsi dalkavuklar. Tanrım, etrafım ne aptallarla çevrili! Tüm Avrupa'yı fethedin, ulusunuzu dize getirin ve sonunda tamamen yalnız kalın.
  Ama dürüst olmak gerekirse, O büyük bir hükümdar Hitler'dir. Sadece sekiz yıllık bir yönetimde, krizle harap olan ülke sadece restore edilmekle kalmadı, aynı zamanda eşi benzeri görülmemiş bir yüksekliğe yükseldi. Sanayi, 1932'ye kıyasla üç kattan fazla ve fethedilenler hesaba katıldığında beş buçuk kat arttı. Bir Fin savaşında Ruslar, Hitler'in tüm Avrupa'yı ele geçirdiğinden çok daha fazla asker bıraktı. Napolyon'un, Cengiz Han'ın, Büyük İskender'in gıpta edeceği fetihlerin hızı böyle bir zaferdir. Ve sonra Afrika, Asya'nın bir kısmı, Avustralya ve hatta Amerika düştü. Adı tüm dünyada yankılanıyor. Ve önünde hayran olduğu tek bir kişi var - Adolf! Stalin, bir Rus asilzadesi Przhevalsky ile basit bir Gürcü köylü kadının oğludur! Yahudi değil, ama kurnazlık ve düzenbazlıkla herhangi bir Yahudi'ye ihtimal verecek kadar yetenekli. Stalin, Hitler'in Britanya ve Afrika'yı fethetmesine izin verecek kadar aptaldır , Üçüncü Reich'ın sırtına bir bıçak saplayacaktır. Her halükarda, O - Hitler orada onun yerine hareket ederdi! Ne yazık ki Goering bir lider olarak doğmadı ve temel şeyleri anlamıyor. O Führer'dir ve bu nedenle Goering'i halefi olarak atadı, çünkü bir domuzun yakın zekası nedeniyle bir komplocu olarak tamamen güvende. Açıkladığınız halefin süreci hızlandırmak ve sizi öldürmek istemesi tehlikesi her zaman vardır. İşte Goering'den sadece birkaç yaş büyük Hitler. Domuzun aksine sigara içmez, içmez, fazla yemek yemez, kilosuna dikkat eder. Ama şişman insanlar daha az yaşar. Mücbir sebep olmazsa Goering'in Führer'den sağ çıkması pek olası değildir. Yani bu halef, ihtimaller için. Başka bir Goebbels türü. Propagandada o sadece bir as, partiye yaptığı hizmetler çok büyük. Oldukça kültürlü, eğitimli, cesur ama zayıf! Büyük bir ulusun Führeri neredeyse bir cüce ve sakat olabilir mi? Doğru, Hitler'in kendisi her şeydir 166 см, hatta ortalamanın biraz altındadır ve hiçbir şekilde bir kahraman değildir. Köy okullarında okurken gözüpek ve elebaşıydı. Ancak spor salonunda daha güçlü öğrenciler tarafından dövüldü ve aşağılandı. Ve başlangıçta münhasırlığının bilincine varan bir çocuk için bu çok acı vericiydi. Çocukluğundan beri kötülük yapmıyor, şimdi bile bazen kanın akmasından ve vahşetinden korkuyor. Şu anda, maiyetinin önünde son aptal gibi liderlik ediyordu. Bir anfitamin enjeksiyonunun onu nasıl etkilediği. Gösterişli havalılığı, kendi çaresizliklerini ve savunmasızlıklarını gizleme arzusunun yanı sıra. Evet, kötü davrandığını anlamıştı ama kafasındaki şeytan ciyaklıyordu. Bir zorba ol, herkesi ez ve yok et! Zalim bir despot ol! Sen Führer'sin, sen Tanrı'sın, herkesle alay etmelisin. Ya yeni bir din ve başkanı Führer olabileceği kendi Üçlü Birliğinizi yaratırsanız? Nasıl desek bilim gelişir. ve belki Üçüncü Reich'ın ve fethedilen diğer ülkelerin bilim adamları onu en azından ölümsüz hale getirebilirler. Her durumda, sihirbazlar gençliği geri getiren bir iksir bulmaya söz verdiler.
  . BÖLÜM 6
  Zincirleri gıcırdatmaktan tamamen bitkin, aç ve yorgun Alice tekrar uykuya daldı. İlk başta çok susamıştı. Açlık azaldı. Pashka ve Arkashka da acı çekti ama dayandı. Hitler'in çetesi çocuklara bağlı değilken. Evet, prangalar içinde, soğuk, karanlık bir bodrumda yiyecek ve içecek olmadan olmak da bir işkencedir. Ama en azından bir rüyada kahramanca bir şey görebilirsin.
  Ve bunda pek teselli bul;
  Geceleri, Sovyet tankları ve piyadeleri, Zeelov Tepeleri'ne saldırmak için yeniden koştu. Geceleri mayın ve mermi patlamaları özellikle parlak ve korkutucu görünüyor. Sayısız, binlerce yaralı uzun süre inliyor ve çığlık atıyor. Zeels'in kendileri, uçaksavar mermilerinin flaşları ve çok sayıda izleyici, yangın çıkarıcı makineli tüfek jetleri ile aydınlatılan gökyüzünde, evrensel kötülüğün güçlerinin hayal bile edilemeyecek güçte olduğu kozmik yeraltı dünyasının kapıları gibi görünüyor. , yoğunlaşmıştır.
  Çok fazla kan döküldü, çok fazla ve kızın çıplak bacakları ara sıra pıhtılaşan kıpkırmızı sıvıya yapışıyor. Ürkütücü ve iğrenç.
  Angelica elini alnına koydu ve şöyle dedi:
  -İşte böyle oluyor, tam tersine ne cennet!
  Alisa Selezneva, sanki Eyfel Kulesi'nin dönme mekanizmasını ağır bir şekilde çeviriyormuş gibi içini çekti:
  - Cennet tam tersidir ama maalesef cehennem her zaman gerçektir. Yani bizi takip ediyor!
  Angelica cevap vermek yerine, sığınağın kırık duvarından sürünerek çıkan, ateşin ışığında zar zor görünen bir şekle ateş etti. Bununla birlikte, Sovyet piyadeleri hala iyi niyetli ve yoğun ateşle karşılandı. Tanklar, yokuş yukarı tırmanmaya çalışırken bir atılım yaptı.
  Burada IS-2 tanklarının pek başarılı olmayan tasarımı etkilendi. Ön silindirlerdeki büyük yük, bir tepeye çıkmaya çalışırken tekerleklerin kaymasına neden oluyordu. Bu, arabaların olduğu gibi yanlara doğru spiral şeklinde hareket etmesine neden oldu ve bazı ağır tanklar basitçe durdu. T-34-85 sırayla tırmandı. Dumanın tozla karışarak askerlerin öfkeyle öksürmesine neden olduğu. Birçoğu hem kurşunlardan hem de şarapnellerden düştü ve dayanılmaz yanma nedeniyle bayıldı ... Ancak, ikincisi Alman savunucuları üzerinde ezici bir etkiye sahipti.
  Kızlar da yerlerinde durmadılar, kısa koşular yaparak üst kata çıktılar. Çıplak ayakları yuvarlak topuklarla parlıyordu. Ayrıca yanan ve çürüyen cesetlerin, yanmış arabaların ve en iğrenç sentetik yakıtın korkunç kokularını soludular.
  Üst katta, Sovyet T-34'leri tatsız bir sürprizle karşılaştı ... Radyo kontrollü cüce arabalar "Satranç Atı". Sovyet tanklarına çarparak onları havaya uçuruyorlar.
  T-34-85'in avantajlarının yanı sıra bir dezavantajı da var - tank gövdesinin ön zırhının oldukça zayıf zırhı. Dahası, mermiler patladı, sadece bir tür korku.
  Alice ve Angelica çıplak bronzlaşmış bacaklarına çok daha hızlı dokunmaya başladılar. Kamikaze atlarını etkisiz hale getirmek için pozisyon almaları gerekiyor.
  Alisa Selezneva şunları emretti:
  - Antendeki canavarlara vur...
  Angelica şaşkınlıkla haykırdı:
  Ama gerçek değil... Saatte yüz kilometrenin altında hızları vardır ve boyutları küçüktür ve böyle bir dumanda hiçbir şey görünmez.
  Alisa Selezneva yanıt olarak şarkı söyledi:
  -Cennet zifiri dumanda görünmüyor ama vücut cehenneme alışmış! Ancak böyle bir dzhigit seçimi size kalmış, yatağın altında ya da amaç için savaşın!
  Angelika sinirlendi.
  - Yine Cigit! Aklında sadece bir adam var...
  Ancak öfke, savaşçıya doğruluk kattı ... Ancak, keskin nişancılar biraz geç kaldı, "Satranç Atlarının" çoğu, mürettebatlı Sovyet tanklarını yiyerek veya onları havaya uçurarak bir "çatal" yapmayı çoktan başarmıştı, ki bu esasen aynı şey.
  Ancak kızlar bazı arabaları kurtarmayı başardılar. Onlar Rus savaşçıları! Ve havalı Rus kadınları!
  Burada, örneğin, her şeyin en yoğun duman içinde olduğu ve kanın yayıldığı gece, yeraltı dünyasından başka yer olmadığında, kızlar şakalaştı ve vuruldu. Ayrıca Alisa Selezneva, bu ölümcül yeni makinelerden üç radyo topçusunu çıkarmayı başardı.
  Angelica akıllıca ifade etti:
  - İnsanlar tarafından yapılmayan ve onlar tarafından da rahatsız edilmeyen makine yoktur!
  Bir rüyada Komsomol üyesi olan Selezneva, cesurca şunları söyledi:
  - İnsanlardan daha güçlü bir teknik yaratmak mümkündür, ancak daha mükemmel bir insanı yeniden üretmek, Rab Tanrı'nın gücünün ötesindedir!
  Savaşan Alice, zekayla parladı ve top atışlarını engelleyen çok güçlü bir sesle, topçu patlamalarından ve atmosferin ve toprağın basitçe canavarca sallanmasından. Ancak bu bir kız, korkabilir ama korkamaz mı? Fark ne? Ve bunda! Korkak hokey oynamaz! Ve ön saflarda savaşın. Ne de olsa, bir keskin nişancı genellikle kendisi için güvenli bir siperden belli bir mesafeden ateş eder.
  Kızlar, konumlarını değiştirmeye ve zaten zirveye yaklaşan piyadelerine yardım etmeye karar verdiler. Burada, koşarken Alice baldırındaki bir parça tarafından yaralandı. Evet ve güçlü bir kız kasına sıkışmış bir parça kırmızı-sıcak metal. Alisa Selezneva düştü ve tüfeğini bir kenara bırakarak bu paslı, eğri demiri çıkarmak zorunda kaldı. Tabii ki bu pek hoş bir deneyim değildi.
  Ve Angelica neredeyse gözünü kaybediyordu ... Bu nedenle, ilk bakışta, büyük kalibreli bir makineli tüfekten seken zararsız bir mermi onun için ölümcül olabilir. Ve düzeltilecek bir şey yok...
  Angelica uludu:
  - Ah, gözlerim, bu bir peri masalından değil!
  Tanklar arasındaki ağır kayıplar ve düşmanın yoğunlaştırılmış havan topu bombardımanı, piyadeleri yeniden yatmaya zorladı.
  Alisa Seleznev sonunda kaslı baldırından bir parça kopardı ve inledi:
  - İşte bitmemiş dökme demirden bir ucube! Beni biraz sakat bırakmadın! Ve şimdi ne...
  Kız kendini yana attı ve birkaç ceset yığınının üzerine tökezledi. Aman Tanrım, burada kaç asker öldü. MN-44 saldırı tüfeklerinden ateş ettikleri görülmektedir. Çok öldürücü piçler, bu tür silahlar için ara kartuşlu ve yüksek etkili menzilli bu saldırı tüfekleri. Neyse ki, Wehrmacht'ın yenilgisi çoktan aşikar hale geldiğinde oldukça geç ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı'nın belki de en iyi saldırı tüfeği.
  Ve muhteşem bacaklarının kaydığı, parçalanmış ve parçalanmış etler olan cesetler ... Ölülere basmadan adım atmak zor ...
  Ve ne atışlardan ne de parçalardan korkmayan, leşle ziyafet çekmeye hazır inatçı kargalar şimdiden titriyor.
  Evet ve sadece hazır değil, aynı zamanda oturun ve hiç tereddüt etmeden, henüz soğumamış insanların kalıntılarını yiyip bitirin.
  Alisa Selezneva böyle bir saygısızlığa dayanamaz ve böyle bir iğrençliğe mermi harcamak şüphesiz aşırı olsa da, özellikle bir kavga olduğunda, ama ... Duygular kızı alt eder ve ateş eder, aynı anda birkaç kargayı yere serer. bir kurşun
  Aynı zamanda Alice bağırır:
  - Piçler! Akbabalar, çöpçüler, ne yapıyorsunuz!
  Angelica ona katılır. Kargaları dövelim ... Ve sonra zaten oldukça harcanmış olan kartuşlar sona erdi ... Alisa Selezneva küfretti:
  - HAYIR! Ben gerçek bir aptalım! Böylece akbabaların tüylerini temizledi.
  Kızıl saçlı savaşçı çıplak tabanını kulağının arkasını kaşıdı ve cevap verdi:
  - Evet, nasıl temizleyeceğimizi biliyoruz ama Nazilerin saflarını bilmiyoruz ...
  Alice ciddi şekilde gücendi:
  - Evet! Ben zaten Fritz'im, neredeyse bütün bir alay pereschelka oldu veya havaya uçtu ... MN-44'ü kupa olarak alsak iyi olur. Bu iyi bir şey ve yakın dövüşte otomatik tüfekten daha havalı!
  En yakın yüzeyi inceleyen Angelica kafiyeli bir şekilde şunları söyledi:
  Silahla iyi olmalı;
  Öfkeli çelik gibi vur!
  Kanı şelale gibi akıtmak için -
  Cehennemi yok et - kötüleri öldür!
  Alisa Selezneva altın rengi başını salladı:
  - Doğrusu bu... Öldür ve ağla!
  Kızlar kırık sığınağın hunisine girdiler. Orası havasızdı ve yaralı Almanlar inliyorlardı ... Karanlıkta dolaşıp kırık, gıcırdayan kemikleri, deri kırıntılarını, kandan yulaf lapasını, serbest bırakılan bağırsakları ve kırık mermer kiremitleri, beton kırıntılarını dürtmek ne korkunç bir şey. eller ve ayaklar ...
  Alice, elbette, deneyimli Angelica gibi Almanca'yı iyi biliyordu. Askerlerden biri çılgına dönmüştü ve diğeri oldukça tutarlı ve belirgin bir şekilde mırıldandı:
  - sonsuz yıldızlı cehennemin melekleri; Görünüşe göre evrendeki her şey yok olacak - ruhu ölümden korumak için hızlı bir gyrfalcon ile gökyüzüne uçmak gerekiyor!
  Alisa Selezneva iyi bir Almanca sordu:
  - Askere söyle, depolanmış makineli tüfeklerin olduğu hücren nerede?
  Savaşçı kıpırdandı ve şaşkınlıkla sordu:
  Gece perisi misin? Mavi...
  Alice, bir oyuncak bebek ses tonuyla şaka yollu cevap verdi:
  - Hayır, Malvina'nın aksine saçlarım mavi değil ama nasıl desek ... Güneş ışığında kartopu ...
  Alman hayretle dedi ki:
  - O zaman onları karanlıkta bile görürdüm ...
  - Ruslar beni vursun ya da tecavüz etsin diye. Hayır, gerçek bir Aryan kendini savunabilmelidir! Alice şiddetle kükredi.
  Alman neredeyse tam boyuna kadar kalktı ve ardından kafasını beton zeminin üstüne vurdu. Ağlayarak kükredi:
  - Çok acıyor ... Vur beni ...
  Sese ve kokuya bakılırsa (bir rüyada Alisa Selezneva, gerçek bir sabotajcı gibi, neredeyse bir tazı düzeyinde kokuları ayırt etmeyi öğrendi), çok genç bir genç adamdı. Pişman olmamak gibi ... Alice, savaş sırasında kurbanlarının da insan olduğunu unutsa bile herkes için üzüldü, sonra boş zamanlarında yanan gözyaşlarını serbest bıraktı ve oraya bir mum koymak için en yakın tapınağa koştu.
  Kız elini kafasına koydu ve sonra onu kendine çekerek dudaklarından öptü:
  - Benim sevgilimsin... İnanın bu savaş yakında bitecek ve çok güzel yaşayacağız...
  Genç adam oldukça makul bir şekilde itiraz etti:
  - Düşman Berlin'in kapılarındaysa nasıl çabuk bitebilir? Bu katliam, Moskova ve Londra'yı alana kadar en az beş yıl daha devam edecek!
  Alisa Selezneva burada şaşkına dönmüştü:
  - Ve benzeri görülmemiş derecede zor bir durumda kazanmanın gerçekçi olduğuna inanıyor musunuz?
  Genç adam pes etmedi ve kelimenin tam anlamıyla hareket halindeyken argümanlar buldu:
  - Ama sonuçta, biz Moskova'dan sadece yirmi kilometre uzaktayken Ruslar zaferlerine inandılar ve adil olmak gerekirse savaşın gidişatını geri döndürmeyi başardık. Öyleyse neden Berlin'in varoşlarında kahramanca savaşan biz, koşulsuz nihai zaferimize inanmıyoruz?
  Adamı alnından öpen Alice cevap verdi:
  - Ve bu nedenle .... Moskova'nın kapılarında durduğumuzda, Rusların arkalarında hala binlerce kilometrelik toprakları vardı - Nizhny Novgorod, Kazan, Sverdlovsk. Ve sonra Sibirya'dan Pasifik Okyanusu'na ...
  Genç adam sözünü kesti:
  - Nu ve bununla bununla!
  - Ve daha sonra! Rusların hala geri çekilecek bir yeri vardı ve bizim durumumuzda müttefik kuvvetler çoktan Elbe'ye yaklaşıyor. - Alice, sesini bu tür olaylardan kaynaklanan bir pişmanlık ve ıstırap tonunu yansıtmaya zorladı. - Korkunç, ama Berlin'den öte toprağımız yok. Geri çekilecek yer yok!
  Kız adamı tekrar öptü ve genç adamın ellerinin çok çekingen bir şekilde büstünü okşamaya başladığını hissetti. Ama sonra aniden kırık bir koruganın karanlığını kesen bir fener ışını çarptı ve Angelica'nın kızgın sesi idili kesti:
  - Yaptığın şey bu ... Aslında, erkek fatihlerin kendilerini fethedilen kadınlara aşık olmaya zorlaması, bir şekilde savaş için tipiktir. Ama bir kadının bir erkeğe tecavüz etmesi...
  Alisa Selezneva ortağına homurdandı:
  - Sen sadece kaba bir "hamlo"sun! Sadece gerçekten mutsuz olan bir adamı teselli etmek istedim. Kendini onun yerinde hayal et, nasıl hissederdin?
  Angelica homurdandı:
  - En ufak bir isteğim yok. Ayrıca annem sırf yaralı bir askeri barındırdığı için diri diri yakıldığında, ben de bu canavarların şimdiki durumundan daha az mutsuz değildim. Bu intikamı anlıyorsun! Ve diyelim ki bir ortaçağ rahibesinin düşüncesine sahipsiniz.
  Alice utandı ve tamamen çılgına dönen Alman adamı itti. Sonra daha sakin bir şekilde sordu:
  - Makineli tüfek aldın mı?
  - Kör görmüyor musun, işte onlar için dört parça ve bir çanta dolusu dergi! Angelica homurdandı. "Demek uçağa binme zamanı!"
  Alice genç adama sordu:
  - Almanlara karşı bizimle savaşır mısınız?
  Genç adam başını olumsuz anlamda salladı.
  - HAYIR! beni öldürebilirsin...
  - Memnuniyetle! - Angelica uyarı vermeden adamı kalbinden vurdu. Kurşun tam olarak ucuna isabet etti ve göğsünden kırmızı bir kan fıskiyesi fışkırdı...
  Alisa Selezneva bir kaplan gibi hırladı ve ortağına koştu. Ciddi bir kadın kavgası başladı. Angelica, göğüs göğüse dövüşte harika yeteneklere sahip olmasına rağmen, beyaz saçlı rakibin çok daha çılgın olduğu ortaya çıktı. Alice'in yumrukları tam olarak kızıl saçlı savaşçının suratına çarptı . Dizleriyle cevap verdi ve burnundan kan aktı. Her iki kız da dişlerini kullandılar ve kafalarını tosladılar...
  Başlangıçta, yoğun bir kavgada inisiyatif, öfkeli bir Alice'e aitti. Ama sonra Angelica bir ata takıldı ... Her iki kız da birbirini iyice dövdü. Sonunda, yorgunluk ve acı onları biraz kendine gelmeye zorladı ve yüz yüze oturup gözlerinin içine baktılar ... Önce Alisa Selezneva tövbe etti:
  - Bu savaşta ne kadar çılgına döndü ... Evet, tabii ki adam için üzülüyorum ama bu, ortağını öldürmek için hiç de bir sebep değil.
  Angelika kabul etti.
  - Elbette bir sebep değil ... Silahsız bir adamı vurduğumda kendimin bir aptal ve domuz olduğu ortaya çıktı. Ama her halükarda, henüz öldürülenleri diriltecek kadar güçlü değiliz!
  Alice savaştan önce saçlarını ördüğü örgüsünü karanlıkta parlaklıklarıyla ona ihanet etmesinler diye salladı. Kız sertçe dedi ki:
  - Ne olmuş? Hadi gidip düşmanlarla savaşalım!
  Artık kızlar tam maiyetteydi... Arkada bir keskin nişancı tüfeği ve her iki elinde de birer hafif makineli tüfek vardı. Ve giderler, daha doğrusu savaşa girerler ...
  İlk sırt için gece savaşı sürdü, üstelik Naziler beklenmedik bir şekilde bir karşı saldırı bile başlattı. Güçlü tanklar ve kundağı motorlu silahlar saldırıya geçti. "Ferdinand" modernize edildi, yani 800 beygir gücünde daha güçlü bir motor olan "Jagdtiger" ve "Royal Tiger" ile, her biri ikişer olmak üzere yalnızca altı ağır araç vardı, ancak Panter incileri.
  Sovyet tankları geride kaldığından, piyadelerin üzerine parçalanma mermileri ve makineli tüfek patlamaları düştü ...
  "Panterler" ve "Kaplanlar" çok tehlikeli araçlardır, yarı otomatik toplarıyla çok hızlı ateş ederler ve birleşik mühimmat setine sahiptirler. Ama şimdi Angelica'nın ciddi silahları var: ele geçirilmiş bir faustpatron. Ayrıca odaya saklamayı da başardı.
  Kız hedefini seçmeye başladı... Alice isteyerek ona şunu önerdi:
  - Hadi, "Kraliyet Kaplanı", en pahalısı ve sana onun için sipariş verilecek.
  Angelica el salladı.
  - Oh hayır! En büyük araba Jagdtiger'dir ve burada 1060 beygir gücündeki bir motorla modernize edildiğini görüyorsunuz. 75 ton ağırlığındaki bu motorla çelik canavarı dağa tırmanmayı başardı. Demek onun için emir verilecek!
  Alisa Selezneva derin bir iç çekti:
  - Nerede deneyeceksin? Ne de olsa, bir tırtılı vurmadığınız sürece her yerde zırhı var mı?
  Angelica sinsice başını salladı.
  - Ve bu araba için bir numara biliyorum ...
  Alice inanamıyordu.
  - Ya? Ne numara, bu arabanın 100 milimetreden az zırhı yok.
  Angelica cevap vermek yerine yavaşça ilerleyen düşman tanklarına doğru süründü. Kız yılan gibi hareket etti...
  Birkaç Sovyet T-34'ü düşmana ateş açtı. Ancak Jagdtiger'ı alnından vurmak beyhude bir egzersizdir. Ne de olsa 250 milimetre şaka değil! Ama yanıt olarak kendisi de ekebilir ...
  Zaten bir Sovyet arabasına ateş edildi, ancak hareket halindeyken ıskalandı, ancak otuz kilogram ağırlığındaki bir mermi ve hatta zırh delici zaten ...
  Angelica da ateş ediyor, mesafenin yeterli olduğuna karar verdi. Sağır edici bir patlama duyulur ve dev araba basitçe parçalanır. Kız ıslık çalar:
  - Bu ne güzellik! Bu düzen bir çalı gibi!
  Bundan sonra, savaşçı sürünerek geri döndü ... Ve fırtına askerleri gökyüzünde tekrar vızıldadı.
  Ancak Almanlardan bir cevap geldi. İşte ünlü Xe-162 Semenderleri. Çok çevikler ve çok tehlikeliler. Evet, 30 milimetrelik hava topları öldürücü güçle ateş ediyor, Il'ler için bile tehlikeli...
  Şimdi bu bir it dalaşı ve Alice yerden atışlarla Salamander'ı devirmeye çalışıyor. Ve bu uçak neredeyse tamamen ahşaptan yapıldığı için bu oldukça gerçek.
  Hafif bir arabanın sadece önünde zırh vardır. Ve MH-44, özellikle karanlıkta nişan almayı iyileştirmek için fosfor başlı her beş mermiden biri. Ve böylesine özel bir kafa, benzini bile ateşe verebilir.
  Angelica da bunu anlar ve Salamander jetlerine ateş açar. Tabii ki, yerden böyle yüksek hızlı bir arabaya yalnızca olağanüstü bir as binebilir.
  Alisa Selezneva partnerini cesaretlendirdi:
  - Nişan almadan düştün, o zaman mutlaka vuracaksın. Ve düşünürseniz, zorlayın, kesinlikle özleyeceksiniz.
  Angelica Semenderlere ateş açtı, ateş ederken yuvarlandı, çıplak, kız gibi topuklarını dinlendirdi ve mırıldandı:
  - İlk seferinde ıskaladım, ikinci sefer biraz vurdum ... Ve üçüncü sefer o kadar çok özledim ki pikap şarkı söyledi!
  Alisa Selezneva Salamander'ı düşürdü, hafif Alman savaşçısı uçtu ve arkasında gelin treni gibi bir kuyruk bıraktı. Doğru, kirli bir trendi ve kız arkadaşına şarkı söyledi:
  - Müzik çalıyor, davullar bekçiyi dövüyor - kahpe mezarlığa götürülüyor...
  Ve başka bir 162 olmayan Alice tarafından vuruldu ve Angelica da bir şeyler almaya başladı ... Sovyet Il'lerinin kayıpları büyüktü. Düşman çok hızlı ve manevra kabiliyeti yüksekti, SSCB'nin asları ona ayak uyduramadı.
  Ancak Yakların gelişiyle daha iyi hale geldi, ancak bu zamana kadar Illerin önemli bir kısmı vurulmuş ve ağır kayıplar veren Sovyet piyadeleri durmuştu ... Çok şey yanıyordu ve çıtırdıyordu. harap olmuş tankların ısısı, molozlar ve parçalanmış faşist canavarlar etrafta yatıyordu.
  Alice zaten altıncı bir "Semender" i kesti ve şunları kaydetti:
  - Ve aynı zamanda inatçı sığırlardır, tahta olanların Pinokyo'ya benzemesine rağmen, aşağı indirilmesi o kadar kolay değildir!
  - Ağaç, sıkıştırılan kısım sekecek! Angelika önerdi. Bu bizim sorunumuzun bir parçası...
  Alisa Selezneva içini çekerek şarkı söyledi:
  - Mutluluk sadece bir mola, sorunların karanlığında parlak bir flaş!
  Angelica daha sonra arkadaşına sordu:
  - Hareket halindeyken bir şeyler besteleyin ve şarkı söyleyin. Ve sonra bir şey çok küçük bir ruh haline girdi ve adamlarımızın çoğu öldü!
  Sonuçta, en çok kendini çok yorgun hisseden Alisa Selezneva, bir günden fazla bir süredir savaşıyor (ve bir rüyada bile güç, uyku ve açlık eksikliği hissediyorsunuz!), Hatta şarkı söylemeye bile başladı:
  Yoksulluk, ne yazık ki, bana gözyaşlarına aşinadır;
  Köy evi ne kadar orantısız!
  Damdaki samanlar bile çürümüş,
  Rüzgârla oluşan kar yığını pencerenin altında sert!
  
  O zamanlar korkunç felaketlerdi,
  Rus kuvvetlerinin büyük gerilimi!
  Acı içindeki gösterişli çocukluğum,
  Mavi soğuktan donduğunda!
  
  soğukta çıplak ayakla koşmak;
  İliklerine kadar yanıyor!
  Ama nerede bir mutluluk gülü bulabilirim,
  Yoksulluk zincirlerinden nasıl kurtulur?!
  
  Mutluluk ve huzuru bilmiyorum;
  Zor iş buruşukluklar çok tanıdık!
  Pencereyi bir hançerle kapatacağım,
  Ve baltalı bir sundurma!
  
  Bu sadece hayatta kalmamız için kış,
  Yakınları üşümesin diye!
  İlkbaharda kirazlar yakutlarda açar,
  Ve yaban mersinli ipliği toplayın!
  
  Ve şimdi kızların bacakları,
  Cehennemin soğuğundan öyle yanarlar ki!
  Sonsuza dek yalınayak olmak ne kadar zor
  Karda, kütükleri arka arkaya koyun!
  Ama şimdi bahar geldi güzellik,
  Kar beyazı kadife aktı!
  Ve bir zil sesi duyuyorum,
  Sonuçta, akışlar böyle şarkı söylüyor!
  
  İşte benekler içindeki bahçe rengi safir;
  Ve yaz, kamçıya bir dere akıtıyor!
  Ah bal pençelerinde ıhlamur kasık -
  Kuş molozu için zevk!
  
  Ahşap bir çit koyduk
  Çocuk kurtarmaya geldi!
  Ve duygular tuhaflaştı
  Ve sanki ruhun suyu akmış gibi!
  
  Burada yağmur yağıyor, sağanak şiddetli;
  Kızların inci gözyaşını gizler!
  Bir tuğla ev inşa edeceğim -
  Seni bir güvercin uçurumundan alacağım!
  
  Bir kamarot vardı, bilirsiniz, ülkeleri gördüm;
  Çorak kum, Türkmen hediyeleri!
  Saraylar, Semerkant camileri,
  Bazı insanlar çok nazik!
  
  Avrupa ülkelerini de biliyorum -
  Denizde uzun bir yol kat etti!
  Ama kıyının koruları kalbe daha yakın,
  Pichuga'mı ona çevirmek istiyorum!
  
  Beni öpüyor, okşuyor;
  Zaten başım dönüyor!
  Cennette bir yer vaat ediyor
  Ve Şeytan kadar yakışıklı!
  
  Daha mütevazı bir düğün oynadılar;
  Şimdi şehirde yaşıyorum!
  Aşk sözleri saçma değil -
  Artış bilgisi iyi gitti!
  
  Ama uyuşukluk geldiğinde,
  Nerde mavi gökyüzündeki hayaller...
  Yumuşak saman hayal ediyorum
  Eski kır evim!
  . BÖLÜM 7
  Sonunda çocukların oturduğu hücrede bir ışık yandı. Genç mahkumları kör etti. Kalın kapılar açıldı ve bir düzine militanın eşlik ettiği maskeli ve beyaz önlüklü bir adam odaya girdi.
  Alice'e önceki maceralarını hatırlattı, Tom da beyaz önlüklü benzer bir insandı. Sadece onun yüzünde siyah bir maske vardı ve bunda kırmızı bir maske vardı.
  Beyaz önlüklü doktor benzerliği tamamlamak istercesine tısladı:
  - Pekala çocuklar, prosedürlere hoş geldiniz!
  Pashka yumruklarını sıktı ve homurdandı:
  - Canlı pes etmeyeceğim!
  Doktor onaylayarak başını salladı.
  - Oğlanlara sopalarla biraz vur, kızı da yanımda götüreceğim!
  Alice onaylayarak başını salladı.
  - Prosedüre gitmeye hazırım!
  SS adamları Pashka'ya sopalarla vurdu, çocuk uludu ve çıplak topuklarına lastik bir sopayla vuruldu. Arkasha sessizdi ve ona gelişigüzel bir şekilde sadece birkaç kez vurdular.
  Alice'in yakasını ve zincirlerini çıkardılar ve mahkumların çocukları için özel olarak yapılmış küçük ama güçlü kelepçeleri kırarak ellerini geri getirdiler. Ayrıca, çok büyük olmayan başka bir tasmamızı taktılar ve onu bir zincire bağladılar.
  Görünüşe göre kızın hiçbir yere gitmeyeceğine ve hala tasmalı olduğuna karar vererek, kızın çıplak ayakları zincirlenmemişti. Ve beni koridorlardan geçirdiler.
  Alice, eyeliner çekerken kendini aşağılanmış hissetti. Ve aynı zamanda, onda bir gurur duygusu vardı - Nazilerden korkmak. Alice yürüdü, şimdi yukarı çıkıyor, şimdi merdivenlerden iniyor. Beton kaldırım, çıplak çocukların ayak tabanlarını gıdıklıyordu. Çok susamıştım ama açlık hissi çoktan bastırılmıştı.
  Sonunda, Alice daha yükseğe çıkmak zorunda kaldı ve sığınağın hükümet kanadına girdi. Yumuşak, gür halılar, kızın üşümüş bacaklarını hoş bir şekilde gıdıkladı. Üzerlerinde yürümek neredeyse mutluluk verici bir duygu.
  Sonunda ofise getirildi. Büyük ve yüksek tavan. Doktor tasmasından tutarak onunla kaldı ama gardiyanlar gitti. Ofisteki masada gözlüklü bir adam oturuyordu. Hiç de korkutucu görünmüyordu. Aksine, bir öğretmene benziyordu, zeki, kuru bir yüz, temiz traşlı bir çene, dar omuzlar ve kısa boy. Basit bir tunik giymiş ve ödüller arasında sadece demir haç var.
  Bununla birlikte, Üçüncü Reich'in ana uygulayıcısı, SS'nin başı ve Reichsmarschall Himmler olan korkunç bir canavardı. Dünyanın her yerinde Hitler'den daha az korkulan kişi.
  Alice kendini rahatsız hissetti ve ürperdi.
  Himmler gülümseyerek şunları söyledi:
  - Misafirlerimizin kelepçelerini çıkarın!
  Doktor şüpheyle şunları söyledi:
  "O çok tehlikeli, Ekselansları!"
  Üçüncü Reich'ın baş celladı başını salladı:
  - Belki, ama yine de oldukça çocuk! Kelepçeleri ve tasmayı çıkarın!
  Doktor isteksizce itaat etti. Himmler sürahiden bardağa döktü ve Alice'e uzattı.
  Sesi kesinlikle nazikti:
  - Bal iç!
  Kız ciyakladı:
  - Bu nedir?
  Himmler güldü.
  - Süt! Ve bir inek değil, bir keçi. Çocuklar için çok faydalıdır!
  Alice başını salladı.
  - Çok teşekkür ederim!
  Ve dudaklarını bardağa içti. Ve gittikçe daha fazla yemek ve içmek istedi. Ve süt kıza inanılmaz derecede lezzetli göründü. Onu bir damlasına kadar tüketti ve yalvarırcasına Himmler'e baktı.
  Şaşırmış gibi yaptı.
  aç mısın kız
  Alice başını salladı.
  - Birkaç gün yiyip içmemize izin verilmedi!
  Himmler güldü.
  - Bu nasıl? İşte canavarlar!
  Alice kaydetti:
  - O kelime değil!
  Himmler sevecen bir tonda şunları söyledi:
  - Ama anlıyorsun Alice, birkaç yüz kişiyi sakatladın ve iki düzine seçkin SS askerini öldürdün. Bunun için ölüm cezasını hak ediyorsun! Ancak Üçüncü Reich'ta çocuklar bazen küçük hırsızlık veya sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri için bile asılırlar.
  Alice ıslık çaldı ve titredi. Üçüncü Reich'ın baş celladı devam etti:
  - Ve yasalara göre çocuklara bile fiziksel güç uygulama hakkımız var. Alice, eğer bize tüm gerçeği söylemezsen, cellatlar senin ve arkadaşlarının yerini alacak. Ve çok acımasızlar. Damar ve damar akıntılarının ne zaman geçtiğini kendiniz deneyimlemek ister misiniz?
  Alice'in rengi soldu ve dürüstçe cevap verdi:
  - İstemiyorum!
  Himmler, gözleri parlayarak tısladı:
  - Söyle bana, grubunu kim gönderdi?
  Alice dürüstçe cevap verdi:
  - Hiç kimse!
  Himmler şiddetle homurdandı:
  - Yalan söylüyorsun! Sadece yetişkinler bu tür silahları çocuklara verebilir!
  Alice derin bir nefes aldı ve cevap verdi:
  - Tüm bu silahları kendimiz aldık ve zaman makinesinden geçtik!
  Himmler yumurtadan çıktı:
  - Ne?
  Alice gülümseyerek onayladı:
  - Bu zaman makinesi! Biz gelecekten geliyoruz!
  Acı verici bir duraklama oldu. Himmler bunu sindirmişe benziyordu. Ve sonra tilki gülümsemesiyle belirtti:
  - Sen gelecektensin... Belki de harika bir teknolojin var!
  Alice içini çekti ve dürüstçe sordu:
  - Biraz daha süt alabilir miyim?
  Himmler bir bardağa döktü ve tekrar Alice'e verdi. Kız açgözlülükle içti ve yavaş yavaş sakinleşti.
  Üçüncü Reich'ın baş celladı sordu:
  - Yaşamak İstermisin?
  Alice büyüleyici bir samimiyetle cevap verdi:
  - Herkes ister! Ve özellikle çocuklar, önümüzde her şey var ve insanlar yirmi ikinci yüzyılda çok uzun yaşayabilirler.
  Himmler sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Suçların büyük. Yalnızca Adolf Hitler'in kendisi sizi affedebilir ve ölüm cezasını iptal edebilir. Üçüncü Reich'ın en iyi askerlerini öldürdün ve sakat bıraktın. Ve bunu affetmek çok zor, artı hasarlı ekipman!
  Alice içini çekerek cevap verdi:
  - Savaş savaştır!
  Himmler şunları kaydetti:
  - Ve savaş yasalarına göre ölüm sizi bekliyor. Artı, bundan önce vahşice işkence göreceksin, bilgileri yok edeceksin. Bunu anlıyor musun?
  Alice, soğukkanlılığını sürdürmekte güçlük çekerek, şunları söyledi:
  - Yeryüzünde uzanırsan, o zaman bu sadece bir kez! Bu kaderse...
  Himmler sert bir şekilde cevap verdi:
  "Belki de anlaman için seni rafa kaldırmalıyım?"
  Alice'in rengi soldu... İşkence görme ihtimali hoşuna gitmedi. Acıya alışık değil. Ve Üçüncü Reich'ın cellatları korkunç bir şekilde işkence yapmayı biliyorlar. Ve yine de, ölüm. O ölürse ne olacak?
  Ne bekliyor? Yokluk mu? Yoksa şehit bir çocuk olarak cennet mi? Ancak yirmi ikinci yüzyılın sonundaki insanlar, ölümünden sonra cennete inanmıyorlar. Her ne kadar bir tür ruh olsa da, zaten kanıtlanmış gibi görünüyor. Amaçlardan vazgeçtiğimiz için sonsuza dek ölmeyelim. Ve gelecekte ruhu bedene geri döndürmenin mümkün olacağını.
  Ancak bu, Alice'in kendi zamanında ve yerinde ölmesi durumundadır. Ya Gestapo'nun işkence mahzenlerinde can verdiğinde ve ruhu zamanın koridorunda dolaştığında? Kesinlikle korkunç olacak!
  Kız aslında korkuyla mırıldandı:
  - Bana ve adamlara işkence etme. Hepimiz öyle diyoruz!
  Himmler nazik bir tonda şunları söyledi:
  - Bu ilginç... Ne zamandan berisin?
  Alice saklanmadan dürüstçe cevap verdi:
  - Yirmi ikinci yüzyılın sonu. Bazıları Büyük Ekim Devrimi'nden bu yana yeni bir dönem bildiriyor.
  Baş cellat kaşlarını çattı.
  - Yalan söylemiyor musun? Komünistler gelecekte ne kazandı?
  Kız başıyla onayladı.
  Evet, kazanmayı başardık. Tüm dünyada Lenin ve Marx'ın fikirleri zafer kazandı!
  Himmler, küstah kızın suratına tüm gücüyle vurma dürtüsünü hissetti, ancak her zamanki irade çabasıyla kendini tuttu. Ve boğuk bir sesle şöyle dedi:
  - Bu olamaz! Bizi yenemezsiniz, Japonya ile birlikte tüm dünyanın kaynaklarına sahibiz!
  Alice, özellikle de gerçekten işkence görmek istemediği için yalan söylememeye karar verdi:
  - Ben başka bir dünyadanım! Kırk birinci yılda Sovyetler Birliği'ne saldırdık, İngiltere'nin yenilgisi henüz tamamlanmadı. 1941'de Moskova'yı almayı başaramadınız, ardından Birleşik Devletler savaşa girdi ve 1945'te işinizi bitirdi!
  Himmler bardağını masaya vurarak haykırdı:
  - Yalan söylüyorsun!
  Alice gülümseyerek cevap verdi:
  - Karşınızdayım ve bu doğruyu söylediğimin kanıtı!
  Himmler sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Kazandın? Hem ABD hem de İngiltere sizin tarafınızda savaştı - ne saçmalık!
  Kızlar gülümseyerek başlarını salladılar.
  - Görünüşe göre en iyisi olduğunu düşündüler ... Altında yatmaktansa!
  Himmler sandalyesinden kalktı, birkaç adım attı ve şöyle dedi:
  - Peki, ne ... - Üçüncü Reich'in baş uygulayıcısının elinde bir uzaktan kumanda parladı. Düğmeye bastı.
  Birkaç güçlü muhafız ofise daldı.
  Himmler'in belirttiği gibi:
  - O senin Dr. Menge'in! Gerçeği söylet ama onu incitme, onlara hâlâ ihtiyacımız olabilir!
  Beyaz önlüklü ve kırmızı maskeli adam başını salladı.
  - Nazikçe işkence edeceğiz ama acıtıyor!
  Alice korkudan titreyerek haince inledi:
  - Bana eziyet etme, sana daha parlak bir gelecek hakkında her şeyi anlatacağım!
  Doktor homurdandı:
  - Bir kıza ihtiyacım var! Üçüncü Reich'ın çıkarları talep ediyor!
  Alice alındı ve taşındı. Kız direndi. İşkence odası Himmler'inkine çok yakındı. İnfazcının bazen işkenceyi kendisinin denetlediği görülmektedir.
  Alice bir sandalyeye oturtuldu ve bacakları kelepçelendi. Dr. Menge şunları kaydetti:
  - Mangal, güvenli ama çok acı verici bir işkence yöntemidir.
  Kırmızı maskeli ve lastik eldivenli iki kız önceden hazırlanmış yağı çıkardı ve Alice'in tabanlarını yoğun bir şekilde yağlamaya başladı. İki tane daha gaz getirdi. Burada kadınlar cellat olarak çalıştı. Kurbanın ölmemesi için çocuklara işkence yapılması gerektiğinde özellikle kullanıldılar. Kadınlar daha dikkatli ve nazik olma eğilimindedir, ancak daha fazla acıya neden olur.
  Alice çıplak ayaklarının zincire vurulduğunu hissetti. Bileklerimi acıttı. Ve kız kendi içinde büyüyen bir korku hissetti. Sonra boruları gazla getirdiler. Burada mavi kablolardan oksijen, kırmızı kablolardan gaz veriliyordu. Mangal yükseklikteydi ve alevin yüksekliği ve sıcaklık ayarlandı.
  İşkencenin uzun ve acımasız olması beklendiği açık. Maskeli kadın şunları söyledi:
  - O hala bir çocuk! Ayak derisini tamamen mi yakalım?
  Doktor Menge başını salladı.
  - HAYIR! O kadar yanmışlardı ki, daha sonra ayak derisi büyüyecekti ve işkence tekrarlanabilecekti! Bu kız çok şey biliyor ve ondan bilgi almamız gerekiyor.
  Kadın kırmızı bir maskenin ardından gülümseyerek başını salladı.
  Hâlâ dans edebiliyor! Bu arada, ona biraz kıvılcım verelim!
  Kızlar musluğu çevirdiler. Alice'in soğuk ayakları hoş bir sıcaklık hissetti. İlk başta, kız hiç acımadığını düşündü. Alice, Esmeralda'yı bir İspanyol çizmesiyle nasıl kırdıklarını hatırladı. Ancak bu, cesaretin en iyi örneği değildir. Çabuk bozuldu. Ve işte Zina Portnova kendini işkence altında böyle tuttu.
  Çıplak, yağlı tabanlar yanmaya başladı. Artık o kadar hoş değil. Alice yüzünü buruşturdu. Küçük bir alev yavaşça kızın topuklarını kavurdu. Bu işkence güvenlidir, ancak ağrı uzun süreli olduğundan ve yavaş ama emin adımlarla arttığından sofistike ve etkilidir.
  Alice bacaklarını seğirdi ama titanyum yastıklar onu sıkıca tuttu.
  Doktor Menge, Alice'e sordu:
  - Seni kimin gönderdiğini söyle!
  Kız yine dürüstçe cevap verdi:
  - Biz kendimiz! Büyüklerin haberi bile yok!
  Doktor Menge etçil bir şekilde kıkırdadı.
  - Bu nasıl? Bu bebek konuşmasına inanacağımızı mı sanıyorsun?
  Alice oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama çocukları böyle sorumlu bir göreve göndermek aptalca!
  Doktor Menge başını salladı.
  - Evet, aptalca ama bu yüzden bunu neden yaptıklarını bilmek istiyoruz!
  Alev biraz büyüdü ve daha sıcak hale geldi. Alice büyük bir acı içindeydi ve inledi. Sonra dişlerini sıktı ama çocukların gözlerinden yaşlar aktı. Bu korkunç. İşkence. Ve tabanlar çok sıcak. Kahramanlık konulu çalışmaları hatırlayan kız, başka bir şey hayal etmeye çalıştı. Örneğin, hoş şeyler düşünün. Burada özellikle onun dünyasında ne kadar iyi. Ziraat diye bir şey yoktur. Gıda, bioplazmadan yapılır ve çok daha pratik olan Hypernet üzerinden sipariş edilebilir. Önceden, bu arada, robot şefler çok yaygındı. Ama şimdi daha kolay.
  Biyoplazmik yemek çok lezzetli ama mideyi şişirmiyor ve tabakları temizlemeye ve yıkamaya gerek yok. Yani hepsi harika! Alice ilerlemeye koşulsuz değer verdi.
  Muhtemelen, yirminci yüzyıldan bazı büyükanneler bunu daha da çok takdir ederdi.
  Alice seğirdi, topukları yandı. Gerda'yı hatırlıyorum. Aç ve donmuş bu kız, keskin taşlardan oluşan yolda nasıl da tepindi. Ve çok acı çekiyordu, çıplak ayakları kanıyordu. Ve Gerda yürümeye ve yürümeye devam etti. Ve acıya katlandı. Ve çıplak tabanlarının sıcak olduğunu görebilirsin.
  Sonra Alice, Dr. Menge'nin sesini duydu:
  - Gönderdiğini söyle?
  Kız sessiz kalmaya karar verdi. Aslında cevap vermemek en iyisi. Üstelik yanık ayaklarındaki dayanılmaz acıdan ağzını açsa ciğerlerinin tüm gücüyle çığlık atacağını hissediyordu. Hayır, susacak. Ve bu kızın daha büyük cesaret ve kahramanlık gösterdiği hikayelerden biri olan Gerda'yı hatırlamayı kolaylaştırmak için.
  Zavallı kız, çiçek açan bahçeyi sonsuz yazla terk etti ve sonbaharın soğuk yolunda yürüyor.
  Sıcağın hemen dışında, dondurucu bir rüzgar onu karşıladı.
  Çıplak ayakları kayalık bayırda yürüyor. Bununla birlikte, çıplak tabanlar bahçede zaten kaba hale gelmişti ve çok fazla acıtmıyorlar. Ama yol uzun, bacaklar yoldan çıkıyor, birkaç on mil sonra tabanlar parlamaya ve baldırlar ağrımaya başlıyor. Kız, ona en azından biraz yiyecek vermeleri ve gece için kalacak yer istemeleri için sadaka ister. Çocuğu kim besler, kim beslemez. Ama şanslıyım: gece kalmama izin verdiler. Kız samanların arasında uyuyakaldı. Ve uzun bir yolculuktan sonra çok mışıl mışıl uyur. Ama sabah yine iyi kalpli bir ev sahibi olarak bir parça ekmek alarak yola koyulmalısınız. Ve uzun bir geçişten sonra bacaklar hala ağrıyor ve çıplak ayakla yürümek soğuk.
  Ve uykudan sonra, henüz ayrılmamış olan çıplak taban, yolu noktalayan taşların dikenlerini acı bir şekilde algılar.
  Ama hızlı araba kullanmak kızı sıcak tutar. Çıplak ayaklar kızarır ve parke taşlarına çizilen taban biraz kızarır. Bacaklarındaki sızlanmadan kurtulmak için yorgunluğa katlanan ve üstesinden gelen kız, etrafı dikkatle inceler. Almanya yolları boyunca, Fransa yönünde ilerliyor. Bu yoğun nüfuslu topraklarda görülecek çok ilginç şeyler var. Bazen güzel bir sonbahar yağmuru çiselemeye başlar. Gerda üşütmekten çok korkar.
  Geceleri ona ahududu bile vermeyecekler ve antibiyotikler ancak gelecekte ortaya çıkacak.
  Sadece hafif bir yazlık elbise giyiyor.
  Ve uzun geçişten, bitkin, çıplak ayaklarının her damarı tam anlamıyla çınlıyor.
  Ancak bir sonraki geceleme sırasında, şefkatli hostes ona acıdı ve ona yol için sıcak bir kürk atkı verdi. Ve Gerda ertesi gün tekrar gider. Bacaklar önce sertleşir ama sonra ısınır. Sadece her damarda çınlıyorlar. Böyle yürümek acı verici ama kız başarıyor, bir hedefi var ve kesinlikle başaracak.
  Sadece gerçekten hastalanma.
  Ve nasırlarla büyümüş bacaklar her geçen gün daha da kabalaşıyor. Böyle gitmek zor. Birkaç kez kız geceyi samanlıkta geçirdi, geceleri dondu ve sonra kemikleri kırılarak ayağa kalktı. Ama Gerda inatla yürüdü, vücudu ısındı ve hafifledi. Kız sadaka ile yaşadı. Düzenli olmasa da yemek yemeye, gücü korumaya yardımcı oldu.
  Bazen odun kesmek ve bir ekmek kabuğuyla kuyudan su taşımak zorunda kalıyordu.
  Kaslar her gün yorgun bir şekilde ağrıyordu, ancak ağrı dindi. Çocuğun vücudu yüke hızla adapte oldu ve şimdi kız günde ortalama altmış mil yürüdü ve yorgunluktan düşmedi. Çıplak, devrilmiş bacakları sert bir kabukla kaplıydı ve neredeyse taşların keskinliğini ve soğuğu hissetmiyordu. Kız, acının üstesinden gelerek yürüdü. Avrupa'da kışlar ılımandır. Zaman zaman ıslak kar yağdı. Gerda, adımını kesmeden üzerinde çıplak ayak izleri bıraktı.
  Böylesine zarif, küçük baskılar bile beyaz bir arka plan üzerinde bir şekilde güzel görünüyordu.
  Bir kuzgunun yardımıyla saraya girene kadar yaralanmış gibi hareket etti. Orada, Kai'yi aramaya devam edebilmek için prenses ve prensten bir çift ayakkabı ve bir yük arabası istedi. Ama prenses gülerek dedi ki:
  - Sen zaten yalınayak yürümeye alışmışsın! Ayakkabıya neden ihtiyacın var? Sadece bacaklarınızı ağırlaştıracaklar! Eskisi gibi gitsen iyi olur ve yakında dünyanın yarısını dolaşacaksın!
  Birinci Bakan şunları kaydetti:
  - Sağlıklı olmak istiyorsan güçlen!
  Ve Gerda tekrar çıplak ayakla durmak zorunda kaldı, bu yüzden herhangi bir sempati duymadı. Ama kızın gerçekten çıplak ayakları sertleşti ve tabanlardaki deri, botlarınkinden daha güçlü hale geldi. Ve sarsılmaz bir cesaretle yürüdü. Bu yüzden Almanya'da yalınayak yürüdü ve Fransa'da sona erdi. Islak kar, yontulmuş çocukların ayaklarının altında sıkıştı.
  Abisi Kai nerede? Ne kadar geçti ve hepsi ne işitme ne de ruh. Aslında soğuğa alışmanıza ve o kadar korkutucu olmamasına rağmen, kışın ve paçavralarda öksürmüyorsunuz bile. Ve çıplak ayaklardaki deri, botların tabanlarından daha güçlü hale geldi.
  Kız Paris'e gitti. Orada sokak çocuklarıyla tanıştı. Onun kadar perişan ve yalınayak. Kız onlarla el sıkıştı ve haber alışverişinde bulundu. Bütün ülkelerin çocukları uluslararası bir dil konuşur ve birbirlerini anlarlar. Ve Gerda hızla onlarla arkadaş oldu.
  Bir grup içinde yalnız olmaktan çok daha iyidir.
  Ancak çocuklar aç ve kız onlarla birlikte ev sahibinin ahırına baskın yapıyor. Ancak polis bir çift eğitimli köpekle gelir. Bir köpek Gerda'yı yakalar ve onu yere serer. Polis kıza pranga takar ve onu hapse götürür.
  Bir yetişkin gibi zincirlenmişti.
  Zavallı Gerda, bacaklarını tırmalayan ağır prangalarla şıngırdayarak bir Paris hapishanesine girer. Ayrıca onları Chatelet'e, hırsızlık yaparken yakalanan küçük kızların ve yaşlı kadınların, ama neredeyse hepsi genç olan, birlikte oturdukları soğuk, pis kokan bir hücreye koydular.
  Yine de çok sayıda mahkum olduğunda hava ısınır ve ısınabilirsiniz.
  Seni iğrenç votka ve bayat ekmekle besliyorlar. Yani insanlık dışı koşullarda bir yıldan fazla zaman geçirebilirsiniz.
  Ancak kız pes etmez ve hatta bir şarkı söyler;
  Yüreğimde vatan - bir yay çalıyor,
  Dünyadaki herkesin yaşaması iyi olacak...
  Ve kutsal bir ülke olan Rusya'yı hayal ediyorum.
  Mutlu çocukların güldüğü yer!
  
  Sadece bu ülkede hayat bazen bal değildir:
  Acımasız yargılama zamanı...
  Ancak kışın genellikle yükselir -
  Ve kızlar tril kara gözlü uçar!
  
  Bu dünyada buzdan bir höyük büyür,
  Elmas kristal bir süsü var!
  Noel Baba, Kagan'ın en zorlu kar yığınlarıdır.
  Rus ruhuna yakın bir yabancı!
  
  Gerda, karda yalınayak Kaya'yı arıyordu -
  Rusya'nın genişliğini ayaklar altına aldı ...
  Ve tembele söyle - yapamayacağımı,
  Cherubim rüyayı suladı!
  
  Ayrıca tundrada güzel Eden'i bulacağız,
  Muzları kutupta olgunlaştıralım...
  Zaman olacak, büyük değişikliklere inan -
  Uzayda yeni ülkeler bizi bekliyor!
  
  Bir adamın kutsal rüyasını gerçekleştirelim
  Bir pilotun en saf dürtüsüyle!
  Bir şarkıyla gökyüzüne gülerek, bir okla uçacağım -
  İniş seni ilgilendirmez!
  
  Dünyanın küresi bir anda bizim için çok küçüldü...
  Evet, Gagarin mikroskopla geldi...
  Ve birisi daha güzel ayakkabılar "Adidas"
  Ve kalabalığın içindeki açgözlü koşuşturmaca...
  
  Anavatanınızı giysiler için satmayın -
  Dolar için Rusya'yı mahvetme,
  Bıyıklı bir liderle İsa'yı seviyorum -
  Çünkü O aynı zamanda Mesih'tir!
  İlhamın anlamı budur ve siz şimdiden geleceği düşünüyorsunuz. Ve bu geleceği şimdiymiş gibi görüyorsun.
  Kız diğer mahkumlarla arkadaş oldu ve şirketin ruhu oldu ve çoktan kaçmayı düşünüyordu.
  Ancak Gerda sorgulanmak üzere çağrılır. Topuklarına yağ sürerler ve çıplak ayaklarına alevli bir mangal taşırlar. Kız acı içinde bağırır ve bilincini kaybeder. Ve bir asilzadenin öldürülmesinin suçunu üstlenmek zorunda kalır.
  
  İşkence birkaç gün devam ediyor, çocuk kırbaçlanıyor, rafa asılıyor ama Gerda inanılmaz bir cesaret gösteriyor. Hiçbir şey tanınmadı. Sonra ona İspanyol botları uyguluyorum.
  Esmeralda'yı parçalayan o işkence.
  Tahtalar çocukların bacaklarını sıkar ve cellat takozlar halinde sürer. İlk darbelerden sonra kız bilincini kaybeder. Ama üzerine soğuk su dökerek aklını başına toplamaya zorlarlar. Sonra tahtaları tekrar dövdüler. Acı sadece korkunç. Gerda hırıltılı nefes alır ve vahşi bir çığlıkla dışarı çıkar.
  Ama yine de kabul etmek istemiyor.
  Sarhoş cellat sırıtıyor.
  Masum insanlara eziyet etmekten zevk alıyor.
  Sorgulayıcı soruyu tekrarlar:
  - Vikont de Jouzac'ı sen mi öldürdün?
  Hayır, o itiraf edilecek Esmeralda değil.
  Gerda inleyerek cevap verir:
  - HAYIR!
  Kız ölümcül bir şekilde solgun ve çizilmiş. Bir yanakları ateşle yandı.
  Araştırmacı bağırır:
  - Cellat, onun için bir takoz daha! Kalın!
  Acımasız hayvan itaat eder.
  Ve yine kızın tüm vücudunun titrediği bir darbe gelir. Gerda'nın gözlerinden yaşlar akar, Andersen'in kahramanı çok incinir ama itiraf etmez.
  Hayır, önemsiz bir şekilde sakatlanmış olmasına rağmen buna katlanmadı.
  Sorgulayıcı bağırır:
  - Evet, bize itiraf edin! Bunlar sadece kelimeler!
  Evet, sakat olmak istemiyorum.
  Gerda aniden net bir şekilde cevap verme gücünü kendinde buluyor:
  -Kelimeler rüzgar gibidir, bilgeye un, aptallara un veren bir değirmen döndürür!
  Kız esprili cevap verdi.
  Sorgulayıcı bağırır:
  - İki takoz daha!
  Cellat çok memnun bir bakışla sırıtıyor.
  Ve yine çekiç uçar ... kemikler, çocukların bacakları çatırdar, acı şokundan çocuk tekrar bilincini kaybeder. Gerda mahzenden bir kova buz gibi suyla hayata döndürülür. Ve sofistike ve aynı zamanda beceriksiz işkenceye devam ediyorlar. Burada bir mengeneye aynı anda kenetlerler, kızın ellerinin parmakları. Mengeneyi sıkın. Gerda yine bayılır. Bu sefer uzun bir süre için. Bir kova su bile onu diriltemez.
  Görünüşe göre, acı şoku çocuğun vücudunun sınırlarını aştı ve genç mahkum bayıldı.
  Kız bir işkence koltuğunda yatıyor, solgun ve kanlar içinde.
  Canlı bir hayal gücü, Gerd'in gerçeklikten ve gerçekten sıcak topuklarındaki yakıcı acıdan kopmasına yardımcı oldu.
  Ama sonra Himmler işkence mahzenine girdi. Ve sert bir bakışla sordu:
  Konuştun mu, suçlu?
  Doktor Menge içini çekerek cevap verdi:
  - Sessizlik! Ağzına su almak gibi! Belki akımı deneyin?
  Himmler, Alice'in çıplak ayaklarına baktı. Tüm tabanlar mor kabarcıklarla kaplıydı. Ve söyledi:
  - Şimdilik yeter! Kıza düşünmesi için zaman verelim! Bu arada, erkekleri alabilir miyiz?
  Dişi cellat etçil bir tavırla dudaklarını yaladı.
  - Erkekler yakışıklı mı?
  Himmler kıkırdadı.
  - Fena değil! Ama aynı zamanda topuklarını da biraz kızartıyorsun! Programın tamamını hemen kaçırırsak ve konuşmazlarsa, onları bölmek daha zor hale gelir.
  Gerda düşüncelerinden sıyrıldı ve inledi. Yanmış tabanları nasıl da yanıyor, korkunç. Ama üstesinden geldi ve kapatmayı başardı.
  Himmler kısaca şu emri verdi:
  - Mahkûmlara yiyecek ve içecek verin! Onlara canlı ihtiyacımız var!
  Alice, bacakları da dahil olmak üzere tekrar zincirlendi. Ve beni tam anlamıyla hücreye taşıdılar. Acı korkunçtu. Lastik sopa yanmış tabana çarptığında kız uludu ama hemen dudağını ısırdı.
  Alice bile fısıldadı:
  - Bir - lehimize sıfır!
  Alice, projektörlerin zaten açık olduğu hücreye götürüldü ve biraz daha ısındı. Paşa ve Arkaşa, önyargıyla sorguya götürüldü ve sürüklendi.
  Alice betona uzandı ve yanmış ayak tabanlarından kan aksın ve çok fazla acımasın diye yanan bacaklarını kaldırdı. Ayaklarınızın bir mangalda kavrulması elbette ürkütücüdür, ancak Alice hayatta kalmıştır. Ve öncünün cesaretini gösterebildi. Ama sırada ne var? Uzun ve sert işkence görecekler. Ve çok acıtacak...
  Alice şarkı söyledi:
  - Ne acı, ne acı, Almanya'ya karşı Rusya: yüz - sıfır!
  Kız, Panther-2 tankını gözlerinin önünde, nasıl yandığını, Sovyet Katyuşa tarafından dizildiğini hayal etti. Ve biraz rahatladım. Panther'in o kadar uzun bir namlusu olmasına rağmen, bakmak bile korkutucu. Hayır, bu "Tiger" -3 ile karşılaştırıldığında hiçbir şey değil. Muhtemelen imparatorluk kaplanı olarak adlandırılacaktır.
  Hapishane tayınlarını getirdiler. Tatsız ısırgan çorbası ve kuru ekmek. Aç Alice, ancak açgözlülükle yedi ....
  Burada çocukları hücreye getirdiler. Paşa'nın yüzünde morluklar ve sıyrıklar vardı. Her iki oğlanın da tabanları mangaldan yanmış, kabarmıştı.
  Pashka övünerek şunları söyledi:
  - Bu Almanları çok azarladım!
  Alice yanıt olarak kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Küfür iyi değil!
  Arkasha buna katıldı:
  - Sağ! Sadece sustum ve başka bir şey düşündüm. Böylece işkenceye katlanmak daha kolay! Ve Pashka çığlık attı, çığlık attı!
  Sarışın çocuk sertçe homurdandı.
  - Kapa çeneni!
  Ali önerdi:
  - Sessiz olalım! Ve eğer kader buysa, o zaman işkence altında öleceğiz ve onurumuzu koruyacağız!
  Arkasha buna katıldı:
  "Görünüşe göre gerçekten ölmemiz gerekiyor!" Sessizce ölmek daha iyidir!
  Pashka agresif bir şekilde cevap verdi:
  - Beklemeyin! Onları evrendeki en seçici lanetlerle örteceğim.
  . BÖLÜM 8
  İşkence ve duygulardan bitkin düşen Alice uykuya daldı. Çocuklar da sessizdi.
  Bir rüyada, sıkışıp kaldığınız ve tuzağa düştüğünüz koşullarda, teselli olabilecek kahramanca bir şey hayal edebilirsiniz.
  Ve rüyalar çok kahramanca ve içlerindeki Nazileri çok etkili ve güzel bir şekilde alt üst ediyorsunuz;
  Seelow Tepeleri'nin ilk sırtını bir gecede aşan Sovyet birlikleri, gün boyunca başarılarını artırmaya çalıştı. Ancak çok sayıda radyo kontrollü mayın tarlasının yanı sıra makineli tüfeklerden ve hızlı ateş eden silahlardan gelen yoğun ateş, piyadeleri tekrar yere sürdü. Ve çok fazla tank havaya uçuruldu.
  Ancak onarım ekipleri, savaş birimlerinden daha kötü olmayan kahramanlardı ve gün sonunda araçların önemli bir kısmı hizmete geri döndü.
  Alisa Selezneva ve Angelica gözlerini asla kapatmadılar. Dövüştüler, ateş ettiler, bir şeyler bağırdılar...
  Özellikle Naziler aptal değildi, silahlarının çoğu derinlere çok başarılı bir şekilde oturdu ve ardından bir kriko ile kaldırıldı. Sonra darp ettiler...
  En yaygın silah türü, elbette, 88 milimetrelik bir uçaksavar silahıdır. Uçaklara, tanklara ve piyadelere ateş etmek için evrensel bir top. Sadece mermileri değiştirin... Gerçek biraz hantaldır, ancak sonuçta tanklar ve kundağı motorlu silahlar için sağlanan özel krikolar kullanılır.
  Savunmacılar arasında çok sayıda genç ve kadın var. Üçüncü Reich'ın insan kaynakları tükendi, bu yüzden herkesi arka arkaya tırmıklamanız gerekiyor. On yaşındaki erkek dövüşçüler bile nadir değildir. Ne de olsa, onlar da yanıcı bir karışımla bir şişe atabilir ve pusuya bir piyade koyabilirler.
  Genellikle bu çocuklar çıplak ayakla ve şortla koşarlar çünkü çocuk ayakkabıları yetersizdir ve çıplak ayak çok daha hünerlidir.
  Seelach'taki savunma hattı çok güçlü, hatta çarlık ordusunun Berlin'e atılması ihtimaline karşı Birinci Dünya Savaşı başlamadan önce bile inşa etmeye başladılar. Evet, daha on sekizinci yüzyılda, yalnızca zamansız ölümün Büyük olarak adlandırılmasını engellediği Elizabeth döneminde, Ruslar Berlin'i aldı!
  Bu nedenle, yüksekliklerde çok sayıda yeraltı iletişimi, siper labirentleri ve keskin nişancılar için sığınaklar var. Bir tür şehir olduğu söylenebilir.
  Adolf Hitler'in genellikle şizofrenik iyimserlikle anılmasına rağmen, Berlin'i güçlendirmek için ciddi çalışmalar kırk üç baharında başladı. Ve Batı Atlantik Duvarı'nın aksine, onu sonuna kadar tamamlamak mümkündü.
  Tüm ölü sektörler mayınlı ya da napalm dökümüyle hazırlanmıştı...
  Alisa Selezneva ve Anzhelika, yerden uğursuz bir sentetik benzin, kükürt, fosfor karışımı döküldüğünde çıplak, zarif bacaklarını bir kez daha yaktılar ...
  Ve akşam kızın topukları ciddi şekilde yandı, büyük kabarcıklarla kaplandı, adım atmak işkence oldu.
  Kızlar teslim olmuştu ve şimdi, özellikle de Sovyet birlikleri gün boyunca neredeyse hiç ilerleme kaydetmediği için pusuya yatarak ateş ediyorlardı. Ancak bunu keskin nişancılar yapmalı ve savaş tüm hızıyla devam ederken hedef kesinlikle bulunacaktır ... Ve hesabınızı yenilemeye devam edebilirsiniz.
  Cesur Alisa Selezneva, yanmış ayaklarını metale sürterek homurdandı:
  - Evet, Angelica ve ben çok hastayız ve incindik. Ama inan bana, diri diri yakılan Kızıl Ordu askerlerinin hatıraları kişisel olarak bana çok acı veriyor.
  Kızıl saçlı savaşçı inci dişlerini gergin bir şekilde şakırdattı:
  - Ve inan bana, onları görmek daha da kötü, özellikle hemen ölmeyen ama yanmış olanları ... Savaş cehennemden farklıdır, sadece içinde rutin bir işkence olmamasıdır!
  Yanlışlıkla bir siperin arkasından bakan faşist bir topçuyu iyi niyetli bir atışla vuran Alisa Selezneva şunları söyledi:
  - Herkes bizim gibi bizim savaşçımız olsa? Tabii ki zeka, ateş etmekten daha kolay olsa da!
  Angelica aynı fikirde değildi.
  - Gibi biri için! Şahsen ikisi de benim için zor ... Bu arada, sana neden Alice dediler?
  Altın saçlı savaşçı, sanki günah çıkarır gibi basitçe cevap verdi:
  - Hani annem çocukken buna benzer bir masal okurdu... Güzel bir peri masalı ama çok saçma. Bundan sonra, kızının Alice gibi yeni bir dünya keşfetmesi gerektiğine karar verdi, ancak dünyada değil, uzayda. Faşist diktatörlüklere ve köle sahiplerine karşı savaşarak galaksiyi fethedin ve evrene komünizm dikin. Anladın...
  Angelica ateş etti ve ıskaladı, sinirlenerek çenesiyle dipçiğe vurdu:
  - İyi evet! Tabiki anladım. Biliyorsunuz, kutuplarda bile sonsuz yazın olduğu ve insanların hastalığı ve yaşlılığı bilmediği bir gezegene gitmeyi kendiniz hayal ettiniz. Dünyada cennet yok ve aynı yaprak dökmeyen Hindistan'da sıcaklık, yüksek nem ve en kötü böceklerin bulutları var!
  Alisa Selezneva kıkırdadı:
  - Ama Mowgli var... - Sonra ses tonunu daha ciddi bir tonla değiştirdi. - Bence yakında Hindistan Sovyet olacak.
  Angelica oldukça makul bir şekilde şüphe duydu:
  - Bu Nehru sadece bir zayıf. O bir pasifist, komünist değil. Onun gibi fırsatçılar ve milliyetçiler yarardan çok zarar veriyor. Komünizmi ve onun ışığını dünyaya getirmek için daha güçlü ve kırmızı fikre daha bağlı müttefiklere ihtiyacımız var!
  Alisa Selezneva birkaç el ateş etti, Nazilerin giderek zayıfladığını gördü. Sadece çocuklara vurmamak için. O kadar talihsizler ki, zayıflar, yalınayak, sarışınlar sadece sempati uyandırıyorlar. Ilys yine gökyüzünde belirdi ... Erken havalandılar ve arkalarında daha hızlı "piyonlar" vardı.
  Çıplak ayaklarını yere vuran Alisa Selezneva, bu küçük bomba taşıyıcıları hakkında alay etti:
  - Piyonlar da deli değildir - geleceğin vezirleri, sizi faşist koşucu!
  Angelica kasvetli bir şekilde şöyle dedi:
  - Zayıf müttefiklerle, güçlü araçlar bile boşta kalacak!
  Alisa Selezneva oldukça makul bir şekilde nüanslara dikkat çekti:
  - Ama burada, örneğin, Rumen kralı Micah. Hükümdar ve genel olarak sadece şımarık bir genç adam. Ancak yine de, SSCB'nin en yüksek nişanı olan "Zafer" ile ödüllendirildi.
  Angelica ekşi bir şekilde yüzünü buruşturdu.
  - Ne yazık ki, emirler beni atlıyor. "Jagdtiger" için kural olarak "Büyük Vatanseverlik Savaşı" nı ikinci dereceden daha düşük vermese de. Veya en azından "Kızıl Bayrak".
  Alisa Selezneva sorunsuz bir şekilde cevap verdi:
  - Kahramanlar bir emirle asılmaya, onlara emir verenler basitçe asılmaya layıktır! Çünkü iyi bir komutan, muharebeye ancak, zaferin önceden belirlenmiş olması nedeniyle, kahramanca bir eyleme yer olmadığında başlar!
  Angelica doğruladı:
  - Evet, altın saçlı bir paradoks ustasısın ... Ama o zaman Stalin'in asılması gerekiyor!
  Alice kıkırdadı.
  - Tabii ki! Pek çok iyi adamımız onun yüzünden öldü. Savaşın başlangıcındaki birlikler, savunma için tamamen uygun olmayan bir şekilde yerleştirildi. Ve sonuç, en başta yenilgidir!
  Angelica parmağını kırmızı dudaklarına koydu:
  - Bakıyorsun .... Piyasaya dikkat et. Ne de olsa henüz kimse özel departmanları feshetmedi.
  Alisa Selezneva canlandı:
  - Ah ah ah! Korkutacak bir şey buldum - irmikli bir kirpi! İnanın bana, tüm Enekevedeshniklerin toplamından daha güçlüyüz. Özellikle ruh!
  Angelica yine kahraman bir kadın, sanki kolundan vurulmuş, ıskalamış gibi... Ancak hava çoktan kararmıştı ve görüş yoktu ve hedefler çok küçük, belirsiz ve hatta hareketliydi. Peki bunlara karşı ne yapılabilir?
  Alisa Selezneva da sık sık ateş etmedi. Bu rüyada, bir yıldan fazla savaşmış, kendi ahlak ve alışkanlıklarına sahip bir savaşçının kişiliği olan bir arkadaşı varmış gibi görünüyor. Yalınayak nasıl dövüşülürse, nasıl kibirli olunur. Geçen yıl hiç bulaşmamış olmasına alıştı ve üzücü istatistikleri açıklamak istemedi. Ve sonra bu sadece körü körüne ateş etmedi. Ek olarak, çatışmalar arasında çok sık "burunlu" savaşçılar ortaya çıktı. En nazik ruhları Alisa Selezneva'ya yazık oldu.
  Örneğin, Hitler'in söylediği gibi görünse de: savaşta merhamet ekonomik uygunluğun sınırlarını aşmamalıdır! Ekonomik fizibilite münzevi ihtiyaçları aşmamalıdır!
  Ancak ikincisi, sloganı gibi; Tereyağı yerine silah, en iyi şekilde itibar görmedi! SSCB'nin mutluluğu ve Üçüncü Reich'ın ölümü için!
  Hitler'in açıkça zihinsel sorunları vardı. Üçüncü Reich'ın daha pragmatik bir hükümdarı, SSCB için çok daha ciddi sorunlar yaratabilir ve müttefikleri kendi tarafına çekebilirdi.
  Alice coşkuyla şarkı bile söyledi;
  Anavatanımız Rusya'nın şerefine,
  En parlak azizin anavatanı ...
  Yıldızların göğün kadifesini suladığı yerde,
  Saf doğaüstü sevginle!
  
  Biz dev gücün şövalyeleriyiz,
  Evreni kim tutar!
  Anavatanımız birleşsin,
  Anavatan - monoliti bölmeyeceksin!
  
  İlk roketi fırlattık
  Ve astronotla birlikte balonun etrafında uçtu...
  Başarılarımız şiirlerde söylenir,
  Rab bize cömert bir hediye verecek!
  
  Faşistler ülkeye saldırdığında,
  Hep birlikte tüfekleri aldık ...
  Komünistler kalabalıkla savaşıyor -
  Ve sen parlak bir oksun!
  
  Çelik ordularını Moskova'dan püskürttü,
  Stalingrad altında omurgayı eziyor!
  Kızların görünüşü ışıl ışıl gururluydu,
  Bize proleter ışığı getiriyor!
  
  Biz daha iyi evrende ülkenin şövalyeleriyiz
  Daha ışıltılı bir Rusya bulamazsınız...
  Ülkenin üzerinde bulutlar asılı kalsa da,
  Şanlı yoldan ayrılamayız!
  
  Berlin'i aldığımızda - bu bir zevk,
  Böyle bir mutluluk bir asker kazandı ...
  Zafer balının tatlılığını tattık,
  Çelik makineli tüfekli bir çocuğun yüzüne!
  
  Şimdi huzurlu haftalar geldi
  Ve altına hücum eden ıstırap tarlalarında ...
  Sonsuza dek ve neşe içinde yaşamak istedik,
  Sonsuza dek Anavatan ile Yüce Tanrı!
  Evet, kız sadece güzel çekim yapmakla kalmadı, aynı zamanda gerçek bir prima donna gibi şarkı söyledi.
  On altı ile on yedi Nisan gecesi düştü ve büyük bir saldırı başladı. Tank olanlar da dahil olmak üzere yeni yedekler devreye girdi.
  Özellikle en yeni T-44'ler... Bu tank, T-34-85'ten otuz santimetre daha alçaktı ve hem taret hem de gövde için daha güçlü ön zırha sahipti. Bu araba ile ilgili birçok umut vardı, ama ...
  Bazı tanklar yolda durdu ve şanzımanları arızalandı ... Görünüşe göre, tasarımcılar ve sanayiciler enine düzenine uyum sağlayamadılar ve dişli kutusu vites değiştirmeye çalışırken basitçe başarısız oldu (Bu çocukluk hastalığı karakteristikti ve erken modifikasyonlar içindi) T-34-76).
  En yeni yirmi beş tanktan sadece üçü Seelow Tepeleri'ne tırmanabildi. Ancak yavaş hareket ettiler, motorlar güçlü bir şekilde kükredi ve egzoz borularından siyah, kokulu bir duman sıçradı.
  Ve yeni piyadeler arkadan koşuyor, yaşasın diye bağırıyorlardı ...
  Kızlar bir süre daha ateş etmeye devam ettiler, ancak sürekli makineli tüfek patlamalarının altına düşen yoldaşlara verilen ciddi hasara aldırış etmeyen Sovyet askerleri bir sonraki sırta tırmandı, savaşçılar peşlerinden koştu.
  Ancak Naziler hala güçlüydü. Korkunç 162 Olmayan, Me-109 "K" ve Fokken-Wulf'lar saldırı uçaklarına ve kanatlı "piyonlara" koştu.
  Bunların arasında, saldırı modifikasyonundaki Focken-Wulf kasapları özellikle tehlikelidir. Dört adet 37 milimetre kalibreli top aynı anda hem piyadelere hem de tanklara ateş ediyor.
  Hatta Sovyet Il'lerinden biri daha ağır ve daha silahlı bir düşman aracına çarpmaya bile gitti ... Çarpıştılar ve .... Alman daha şanslıydı, fırlatmayı başardı ve IL-2'de hiç böyle bir cihaz yok .
  Alisa Selezneva sinirlenerek Alman pilotu paraşütünü açmadan önce yere bıraktı ve kendini güzel bir şekilde ifade etti:
  - Ben nazikim! Değer verdikleri evde iyidir, uzaklaştırdıkları ruhta iyidir!
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlatarak kendisine yaklaşmaya çalışan birkaç faşist savaşçıyı havaya uçurdu.
  Kızlar ateşi uçaklara aktardı ... Ancak saldırı modifikasyonunun Focken-Wulf'u tüfekle yerden inmiyor. Çok iyi korunuyor ve gaz tankları, kokpitin etrafındaki zırhın altında bulunuyor. Tehlikeli şey...
  Altı adede kadar hava tabancası - bu, İkinci Dünya Savaşı'nın silahlanması açısından en güçlü tek kişilik savaşçı olan büyük ve ciddi bir kuvvettir.
  162 olmayan bu konuda en kolay av ... Me-109 "K" üzerinde özel bir durak yapmanız gerekiyor. Messerschmit'in en son toplu modifikasyonu... Özel top silahlandırması, üç adet 30 mm top ve iki adet 15 mm hava topu ile modifikasyon. Güçlü bir makine, garip Yaku-9 ve hatta en iyi Yak-3, elbette hizmette. Motor en güçlü olsa bile manevra kabiliyeti ile ilgili sorunlar vardı ...
  Yirmi ikinci yüzyılın bilge bir kızı olan Alisa Selezneva, bakış açısını ifade etmeye karar verdi:
  - Almanlar, uçakların zırhı ve silahları gibi göstergelere çok fazla dikkat ediyor. Örneğin, Messerschmit'te ateş gücündeki artış, artan tüm motor gücünü yuttu. Ve manevra kabiliyeti nasıl kötüleşti.
  Angelica tersledi:
  - Ve bu zayıflamış manevra kabiliyetini düşürürsünüz. Dilini konuşmak, gerçekten kavga etmek en kolayı ...
  Alisa Selezneva, sesinde bir kırgınlıkla sözünü kesti:
  - Ben kavga etmem! Ama gerçekten, beş hava tabancalı Me-109K'nın maliyetinin ne kadar olduğunu bir düşünün. Ve altılı Focke-Wulf? Bu sadece "Salamander", araç maliyetlerinin, üretilebilirliğin, ağırlığın, manevra kabiliyetinin, hızın ve silahların da en uygun kombinasyonudur. Tabii bu bakımdan Messerschmitt'ten veya özellikle Focken-Wulf'tan daha kötü olsa da.
  Angelica kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Böyle konuşuyorsun, çünkü bu kuş, indirmeyi başardığımız tek şey. Aksi takdirde...
  Alisa Selezneva homurdandı:
  - Bu kadar aptal olma!
  Ve kız yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül ve yıkıcı bir el bombası fırlatacak.
  Parçalanmış faşistler uçuyor.
  Alice burada pekala tatmin olabilir.
  Almanlar çok güçlü silahlara ve zırhlara sahip uçaklarıyla baskı yapıyor ve Kızıl Ordu zor günler geçiriyor.
  Bununla birlikte, Sovyet Yaks and Laggies, daha güçlü Nazi şahinleriyle oldukça başarılı bir şekilde başa çıkıyor ... Yaptıkları gibi güvercinleri de alevlendiriyorlar ...
  Ve beş Messerschmitt silahı ve altı Focken-Wulf silahı yardımcı olmayacak, Naziler burunlarını toprağa gömmek zorunda kalacak.
  Ancak Sovyet asları kayıplar yaşıyor. Ve kayıplar makul, bu yüzden baskınızı hafifletmek için de gelin. Ve koç sayısı artıyor. Sovyet savaşçısı korku bilmez. Ve hiçbir şey için şeref ve Anavatan hayattan daha değerlidir!
  Alisa Selezneva bu konuda yorum yaptı:
  - Koçlar kesinlikle bir yiğitlik işaretidir, ancak kayıpsız yemek için bir akıl işaretidir!
  Angelica aynı fikirde değildi.
  - Bir zeka belirtisi .... Hatta kaybetmeden kazanmak bir dahi işaretidir. Ama bu artık bir savaş değil.
  Alisa Selezneva yanıt olarak homurdandı:
  - Savaş ne için var ki?
  Angelica burada çok zekiydi:
  - Ama gerçek erkeklerin nerede olduğunu ve erkeklerin kadınlara ulaşmadığı yerleri başka nasıl ayırt edebiliriz!
  Alisa Selezneva daha sonra yeni bir uçak sürüsüne dikkat çekti ve çıplak ayağıyla işaret etti:
  - Kulaklara bakın ... Ve gece cadılarının amblemleriyle ... Natasha muhtemelen oradadır. Şimdi böyle bir Nazi bir geveze kutusuna direnecek!
  Angelika kabul etti.
  - Kesinlikle memnun! Canımız yanmasın diye!
  Gece bombardıman uçakları U-2, sevgiyle kulaklar olarak adlandırıldıkları için ve daha da iyi bilinen ve oldukça saldırgan olan mısır takma adı.
  Kız pilotlar onlarla savaşıyor. Uçağın uçması kolay ve uçması kolaydır. Hava muharebesinde çok sıcak değildir, bu nedenle esas olarak gece saldırıları için kullanılır.
  Orada, düşük gürültüsü, hafifliği ve manevra kabiliyeti etkiler. Doğru, eksiklikler var, uçaksavar makineli tüfeğini düşürmek mümkün ... Uçak bir intihar bombacısı.
  Ancak burada gökyüzü sivrisinek akbabalarından çoktan temizlendi, böylece daha savunmasız bir makine devreye alınabilir.
  Alisa Selezneva bir dua fısıldıyor:
  - Tanrım, Natasha ve diğer kızların hayatını kurtar ... Onlar çok iyi ve seni çok seviyorlar. Evrensel kötülüğün ve kederin en büyük ve en adil zaferine izin vermeyin!
  Angelica omzundan bir darbe indirdi;
  - Tanrı'dan bir şey istemek saçma. Ne de olsa, dünyamızdaki her şey O'nun tarafından önceden belirlenmiş, öyleyse O'nun bir şeyi değiştireceğini beklemenin ne anlamı var!
  Alisa Selezneva makul bir şekilde itiraz etti:
  - Ve neden O'nun var olduğunu düşünüyorsunuz ... Ve varsa, o zaman İncil'de veya Kuran'da olduğu gibi?
  Angelika başını salladı.
  - Hiç sanmıyorum... Burada muhtemelen farklı şekilde tartışıyorsunuz. Bir keresinde bana bir teori, teolojiye yeni bir bakış anlattığın o kar beyazını hatırlıyorum, ama ben bir şekilde unutmayı başardım.
  Alisa Selezneva zarif çıplak ayağını salladı ve mutlu bir şekilde hatırlatmak için acele etti:
  - Vernadsky'nin ünlü Noosphere teorisini okumuşsunuzdur, değil mi? Akla gelen her bir düşüncenin maddesel olduğunu ve beynin belirli bölgelerinde sadece hafıza şeklinde kalmayıp aynı zamanda bir kaset gibi madde altı uzaya da kaydedildiğini öğretmesi hakkında?
  Angelica kolayca onayladı:
  - Evet, böyle bir öğreti biliyorum. Genelde mantıklıdır. Bir kelime bir teybe kaydedilebiliyorsa, o zaman neden bir düşünce, bir eylem veya bir duygu aynı şekilde kaydedilmesin?
  Alisa Selezneva neredeyse göğsünde bir kurşun aldı ve sola atlamak zorunda kaldı. O zaman cevap ver, inatçı makineli tüfekçi. Sustu ve altın saçlı savaşçı konuşmasına devam etti:
  - Aynen... Ama daha önce söylenip teybe kaydedilen ve yüksek sesle çalınan bir kelime, hatta bir cümle sağır edebilir veya harekete geçirebilir. Tıpkı bir filmde hareket halinde yeniden üretilen bir insan görüntüsünün gözlerini kamaştırabileceği, korkutabileceği veya karakteri değiştirebileceği gibi ... Genel olarak ruhu döndürür ve hatta hastalığı iyileştirir ...
  Angelica aynı fikirde homurdandı:
  - Evet yapabilir!
  Alisa Selezneva şunları ekledi:
  - Yani... Özel bir Evrensel Hipernoosfer var. Bir kasetten bir takım önemli farklılıkları var ama içinde insanların inancı, umudu, duaları da bir filmin milyarlarca milyar karesi gibi damgalanıyor. Milyarlarca insan bir şeye inanıyorsa, o zaman iz bırakmadan kaybolmaz, inançları maddidir ve muazzam miktarda enerji biriktirir. Ve bu enerji aynı zamanda maddi dünyayı etkileyerek dışarı sıçrayabilir. Yani iste ve sana verilecek boş bir söz değil. Belli koşullar altında, duanın Hipernoosferde güçlü bir rezonansa neden olması ve gücünün Dünya'daki sorunu çözmeye yardımcı olması oldukça olasıdır ... Öyleyse Tanrı vardır ve o maddi, gerçek ve aktiftir, ancak Yaratıcı değildir. Evrenin değil, insanlık ve O'na olan inançları tarafından yaratılmıştır!
  Angelica hemen düzeltti:
  -Fakat bu durumda namaz kılmak gerekmez. Sadece sorabilirsin ... Bu arada, Tanrı için neden gerekli? Komünizm aynı zamanda en güçlü inançtır. Öyleyse, halkın Bolşevizm veya Stalin iradesinden bir şey sorarsanız, bu yerine getirilecek mi?
  Alisa Selezneva kendinden emin bir şekilde yüzde yüz şunları söyledi:
  - Evet! İyi olabilir! Ve yerine getirilecek ve kazanacak!
  Angelica birkaç kez hazırlıksız ateş etti... Zeel Heights'ın ikinci sırtı çoktan alınmıştı. Ancak, rezervlerin ve tanklardan ve kundağı motorlu silahlardan gelen yumrukların durduğu, en güçlendirilmiş üçüncüsü hala vardı. Burada atılım yapmak kolay olmadı...
  Acımasız savaşlardan bitkin düşen Sovyet birlikleri sabah durdu... Çok fazla piyade öldürüldü, harap olmuş tankların onarılması gerekiyordu... Hareket halindeyken üzerlerine levhalar kaynaklandı ve tekrar savaşa atıldı. Her şey aynı anda zorunlu modda yapıldı, tamirciler sanki biri filmi hızlandırmış gibi ortalıkta koşturdu. Öte yandan, eski kasetlerde çerçeveler gerçek olanlardan iki kat daha hızlı hareket ediyordu.
  Alisa Selezneva ve Angelica'nın kendileri başka bir tatsız yara aldılar ve yatmak için uzanmak zorunda kaldılar. Kızlar yorgundu ve en azından birkaç saat uyumak istediler, ancak sağır edici kükreme buna izin vermedi.
  Ve Sovyet tankı ve piyade kütlesi, sörf yapan bir dalga gibi düştü ve yavaşça yerleşti ... Güç toplamak ve Alman savunmasını yeniden sarsmak gerekiyordu. Bir dalgayı diğer dalgalar nasıl takip eder. Kızların gözleri birbirine yapışıktı, ancak Mareşal Zhukov'un katı emri onları ve diğer birçok erkeği saldırıya yönlendirmeye devam etti.
  Ve savaşçıların artık güçleri yoktu ve önemsiz bir şekilde salyangozlar gibi sürünüyorlardı, sadece biraz daha hızlı...
  Ve sonra Alisa Selezneva neşe için şarkı söylemeye karar verdi. Çıplak ayak tabanlarına dokunarak şarkı söyledi:
  Gölün kristal aynasının yanında;
  Kırlangıç gibi kayıyorum!
  Kalbimi dondurmadım -
  Glorious Rus' sana verdi!
  
  Ve ilkbaharda ağaçlar yeşerir;
  Ve genç bahar hayatla kaynar!
  Orada sürgünler yenilenir,
  Orada zümrüt yapraklar hışırdıyor!
  
  Ne güzelsin derin sular;
  Güneşin ışığı yansır!
  Tarladaki taneler şerbetle doldu,
  Dawn onları yakutlara boyadı!
  
  Masum olmak için Başmelekler gerektirir;
  Düğünden önce herkesi temiz tutun!
  Ve çalışın, ekmek zamanlarına ayak sıkın,
  İpekten en iyi ipliği eğirin!
  
  Ama çağrılmış hissetmiyorum
  Kalbimde, bir şeytan sürüsü!
  Böyle bir hayat nasıl sürülür, üzücü;
  Savaşa gitmek daha iyidir - orada kötülüğü öldürün!
  
  İşte karşımızda denizaşırı genişlikler;
  Şeker çöllerinin toynakları altında!
  Çamların altındaki ölümsüzlerin serinliği yok,
  Bakın hortlak ne yutuyor!
  
  Savaşta acı çekmeyi biliyordum
  Ölülerini taşımak!
  Ve hıçkırıklar nelerdir
  Yalınayak yetimlerin ağlaması!
  
  Ama maceranın diğer tarafında,
  Risk çok, hayatı yaşıyorsun!
  Yüce Allah affeder mi?
  Evet, cennete ihtiyacımız yok - neredesin bit!
  
  İnsan böyle bir yaratık
  Onu sessiz barıştan rahatsız eden şey!
  Sonra kendi evrenini kurar,
  Emri uygulamak harika!
  
  Ve Vatan Büyük Ana'dır;
  Sen kutsal bir ülke olan Rusya'sın!
  Kadife gibi çakılların, çakılların,
  Üzerinde yalınayak koştu!
  
  Ama zamanı geldi, işin özü sinsi,
  Aşk bir pusudan süzüldü!
  Baştan çıkardım, kendime bir erkek buldum,
  İşte böyle bozuk bir et!
  
  Be, elbette, kendini Anavatan'a adamıştır:
  Aşağılık bir talihsizlik olmazdı!
  Ama insanlığın kaderi bu,
  Biz insanız, aslında sığırız!
  
  Bir casus olduğu ortaya çıktı, acımasız,
  Planlarımızı onursuzca teslim etti!
  Ama bu çocukça şakalar değil,
  Düşman sana ihanet ederse!
  
  İşler kötüye gitti
  İşte kazandaki bölünmemiz!
  Ve örgüler tarafından yakalanan Naziler,
  Böylece esarete düştüm!
  
  Gece gündüz çıplak çalışıyorum
  Gemi ve ezilmiş cevher!
  Ve kışın ve yazın yalınayakım,
  Ve el arabasının peşinden koşuyorum!
  
  Kırbaç bana eziyet ediyor ve merhameti yok,
  Ve şiddeti tam olarak biliyordum!
  Ah, ne büyük bir israf olduk,
  Kötü Şeytan dişlerini gösteriyor!
  
  Torunlara asla öğüt vermezsin,
  Vatana ihanet etme!
  Kalbi madeni para ile değiştirmeyin,
  Anavatanımız; Tanrı, Vicdan, Anne!
  . BÖLÜM #9
  Alice uyandı. Geleceğin dünyasında, dev reflektörler olduğundan ve kayak yapabileceğiniz, paten yapabileceğiniz veya kartopu oynayabileceğiniz bireysel kış parkları dışında neredeyse her zaman yaz olduğu için gece nadir görülen bir olgudur.
  Alice ve arkadaşları, her zaman on iki yaşlarındayken ve gittikçe daha fazla macera yaşarken, sanki ayrı bir zaman akışındaymış gibi kendilerini geleceğin dünyasında buldular. Ve dünya değişiyor. Örneğin, Alice ayrıca kışların ne zaman olduğunu ve sonra ortadan kaybolduğunu da hatırlıyor. İnsanlar yaşlanırken gençleşme basit ve pahalı olmayan bir süreç haline geldi. Etrafındaki dünya değişiyordu. Ve şarkı yarışmaları yardımıyla gaspçının aynı gezegende iktidarı ele geçirmesini engellediklerinde maceralar yaşandı. Doğru, Alice oradaki ana karakter değildi. Ancak Angelica kaçırılarak burada başarılı oldu. Evet, rüyadaki arkadaşı oldukça yetişkin ama aslında bir kız. Ve saçları gökkuşağının yedi rengine boyanmış. Ya da daha doğrusu, tamamen renklendirilmemiş, değiştirilmiş.
  Ancak ana karakterin daha mütevazı bir kız olduğu ortaya çıktı. Kimse onun bu kadar harika bir şarkıcı olduğunu düşünmemişti.
  Alice'in başka maceraları da vardı. Cheburashka gibi onu nasıl kurtardı, sadece bir arkadaşının alnında yengeç gibi bir gözle. Bu bir tür evcil hayvan, sadece makul. Hafif kaçak diktatörü kesmedi ve yemek yemedi. Ama o zaman her şey mutlu sona erdi.
  Ve Alice'in daha kaç macerası vardı - saymıyorum. Ve dondukları Pluto'da Arkasha ile birlikte bilim adamlarını nasıl kurtardığını. Ve süslemesiz ve çok havalı diğer birçok başarı.
  Alice oldukça ünlü. Ve sonu gelmeyen bir çizgi roman kahramanı gibi maceralar yaşadı. Ama o elbette devasa bir uçuşun kızı. Ve neredeyse ölürken, düşmüş bir tiranı bir asteroitten kurtaran çeşitli mucizeler.
  Ve Alice'in başka neler yaşaması gerekmedi? Ama şu anda insanlık tarihinin en büyük kötü adamlarıyla hâlâ baş edemiyordu. Evet ve neredeyse tüm dünyayı ele geçirdi. Belki SSCB hariç.
  Ama tüm dünyaya karşı nasıl durulur? Yoksa tüm kapitalist dünyaya karşı mı?
  Pashka, çıplak, kabarmış, çocuksu topuklarını kaşıyarak şunları söyledi:
  - Alice'in başı iyice belaya girdi. Ve asıl mesele, bir şekilde önceki maceralarımıza benzememesi!
  Arkasha içini çekerek belirtti:
  - Evet ... Önceki maceralarda her şey o kadar ciddi değildi. Ve burada her şey ... çok gerçek. Acı ve ateş dahil!
  Alice akıllıca şunları söyledi:
  Yetişkinler olarak maceralarımız var. Bir çocuk kitabı için değil, orası kesin!
  Pashka kabul etti:
  - Bir çocuk için değil ... Ve zincirleri kıramazsın. Evet ve onları iç. Burada ışık yanıyor, dikkat edin.
  Alice arkadaşına göz kırptı.
  - Sopalarla dövülmekten korkuyorsun!
  Pashka küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Tam olarak değil. Öyle düşünmüyorum!
  Arkasha kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Yanmış topuklara copla vurduklarında çok acıyor!
  Ali önerdi:
  - Ve eğer...
  Arkasha fısıldadı:
  - Farzedelim?
  Alice derin bir iç çekti.
  - Hiç bir şey! Her iki durumda da, mahkumuz. Naziler, askerlerinin ve hatta seçkin muhafız alayının ölümünü affetmeyecek. Eğer kaçarsak, er ya da geç nasılsa idam edileceğiz!
  Pashka küçümseyici bir şekilde mırıldandı:
  - Evet, bizi teselli ettin. Ve geriye ne kaldı!
  Alice kendinden emin bir şekilde cevap vermedi.
  - Ölmeye değer! Bizden önce binlerce kız ve erkek çocuğunun Gestapo'nun mahzenlerinde işkence edilerek nasıl öldüğü.
  Pashka zincirleri şıngırdatarak homurdandı:
  - Bana ver, serbest bırak, ben de onları küçük parçalara ayırayım!
  Arkasha kıkırdadı...
  Çocuklar istemsizce ürperdiler. Hücre kapıları açıldı. Ama sadece erzak getirdiler. Isırgan çorbası ve bayat ekmek. Bir toplama kampı için sıradan yiyecekler. Ama her halükarda mahkumlar açlıktan ölmemeli. Genç organizma bedelini ödedi ve çocuklar isteyerek yediler. Çürüklerin unutulduğu, gelecekten gelen güçlü, dayanıklı dişleri, ekmeği kolayca kemirirdi. Çeneleriyle çalışan Pashka aniden şaka yaptı:
  - Ama başımızın üzerinde bir çatımız var ve yemek bedava. Yani oldukça iyi anlaştık.
  Alice, Pashka'ya hatırlattı:
  - Ayrıca topukları ısıtmak için ücretsiz prosedürler ...
  Pashka kıkırdadı.
  - Ve bu da!
  Bu arada, Hitler ve çevresi, SSCB'nin boğazına sarılmaya hazır olarak hayvanat bahçesinde öfkeliydi.
  Hitler sandalyesinde arkasına yaslandı ve tatlıyı yedi: sakarinli meyveli kekler. Diğer en yakın ortaklar sıraya girdi. Bunların arasında yepyeni bir manken gibi pomadlanan Bormann da var. Düz, bronzlaşmış yüzüyle ortalamanın biraz üzerinde, Mussolini'ye çok benziyor. Gerçek, çok kurnaz ve nezih bir düzenleyicidir. Yanında kısa süre önce cephelerden dönen şişman Goering, Almanların neredeyse tamamı galip geldiği için memnun görünüyor. Führer'in Doğu Bölgeleri Bakanı yapmak istediği Rosenberg , SSCB'nin Urallara ve Orta Asya'ya gitmesi gerekiyordu. Ve neden bu bölgeyi Türklere vermiyorsunuz? Osmanlı İmparatorluğu'nun aşırı güçlenmesi Almanya için çok tehlikeli bir ihtimal.
  Uzakdoğu Japonların eline geçecek! Hitler'in Japonya'ya karşı karmaşık duyguları vardı. Bir yandan, sayısal olarak üstün Çinlileri yenen, engin Rusya'yı yenen güçlü savaşçılar olarak Japonlara hayran kaldı. Hitler iktidara gelmeden çok önce Yahudilerin haklarını yasal olarak sınırlayan Japonların anti-Semitizmini de beğendim.
  Sevmediğim şey Japonların kendisiydi: sarı yüzler, dar gözler, kısa boy! Makaklar var! Hitler'in kendisi bilinçaltında Asyalılardan hoşlanmazdı. Bununla birlikte, Asya'nın en sanayileşmiş ülkesi olan ve kolonisiz yüz milyon nüfusa sahip Japonya'ya ihtiyacı var - sömürge mülklerini saymazsanız, Almanya'dan bile daha fazla! Ve Pasifik'in metresi Japon donanması harika. Her ne pahasına olursa olsun, Japonya'yı doğuda ikinci bir cephe açmaya ikna etmek ve orada Sovyet tümenlerini sıkıştırmak gerekiyor.
  Hitler yumruğunu masaya vurdu, Führer'in giysisine bir bardak mango suyu döküldü. Bu bir öfke patlamasına neden oldu. Hitler gökyüzünü tehdit etti:
  - Evet, Tanrım, beni büyük Führer'e nasıl cüret edersin! Kim yakında her şeye hükmedecek!
  Goebbels kendini beğenmiş bir şekilde yanıtladı:
  - Tanrı gezegendeki en önemli despottur!
  Hitler başını salladı.
  - Bu kadar! Tanrı zalimdir, öyleyse biz de zalim olabiliriz! Faşizm büyük bir amaç için milyonları öldürür! Tanrı milyarlarca insanı öldürür, kim bilir ne için herkesi! Kurbanlarımızın çoğu hızla ölüyor ve yaşlılıktan ölen milyarlarca kişinin çoğu uzun süre acı çekiyor ve korkunç derecede acı çekiyor! Kilise, çoğu insanın öldükten sonra sonsuza dek cehennemde yanacağını öğretir, ancak bir kişiye işkence yaparsak, bu sadece bilgi almak içindir ve bu en fazla birkaç ay sürer! Tanrı, milyarlarca milyarlarca yıl boyunca her şeyi önceden bilerek işkence ediyor! Evet ve kurtarılacak olanlar için çok az neşe var - Rab'bin köleliğinde sonsuz can sıkıntısı! Kilise, İsa'nın Her Şeye Gücü Yeten Tanrı olduğunu öğretir, bu yüzden Hitler, İsa'dan daha naziktir! Değil mi!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Evet bu doğru! Hristiyanlık hem "barışçıl" hem de çok zor! Hayatta azabı ve ölümden sonra hayaletleri garanti ediyor!
  Hitler başını salladı.
  Avrupa'da neden bu kadar az güzel kadın var! Orta Çağ'da her güzelin cadı olarak görülmesi, yakılması ve işkence görmesi gerçeğinden! İskandinavya'da neden bu kadar çok güzel kadın var? Katolik Engizisyonu oraya pek nüfuz etmedi. SS'nin İskandinavya'dan güzel sarışın kadınları ikinci eş olarak alması ve sağlıklı, uzun boylu çocukları olması o kadar da kötü değildi.
  Himmler şunları kaydetti:
  - Kadınların suni döllenmesi konusunda başarılı deneyler şimdiden yapılıyor! En seçkin adamların tohumlarını kullanıyoruz!
  Hitler sandalyesinden fırladı:
  - Evet, ilginç ve sonuçları var!
  Himmler başını salladı.
  - Elbette Führer'im! Bir test tüpündeki ilk düzine bebek doğdu! Normal çocuklardan çok daha ağırlar! Ve bence daha güçlüler. Bebekleri kollarıma aldım ve çok mücadele ettiler.
  Hitler kıkırdadı.
  - Bu iyi! Böylece cinsi geliştirebiliriz! Bebekleri rahim dışında taşıyabilir misiniz?
  Himmler cevap verdi:
  - Çok zor Führerim! Ancak bazı geliştirmeler yapıldı, ancak çok pahalıya mal olacak! Eski yol çok daha iyi!
  Hitler kabul etti:
  - Ve bu doğru! Almanya'yı yönetin!
  Ribbentrop ekledi:
  - Genetik olarak en yetenekli Slavlar, SS askerlerinin eşleri de olabilir. Ve çocuk sahibi ol!
  Hitler başını salladı.
  - Ve bu doğru!
  Himmler cevap verdi:
  - Aslında Slavlar bizim için bir nevi akraba! Rusya'nın aynı çarlarında Rus kanından daha fazla Alman kanı vardı!
  Hitler havladı:
  - Bunu biliyorum! Bu yüzden Rusya çok büyüdü! Alman ilkel insanları yetiştirdi!
  Goebbels'in önerdiği:
  - Masalları yaymak gerekiyor - sanki bizim kontrolümüz altında Ruslar Bolşeviklerden çok daha iyi yaşayacaklarmış gibi!
  Rosenberg'in cevabı:
  - Evet, iyi yaşıyorlar! SSCB'de son yıllarda ücretler artıyor ve fiyatlar düşüyor. Mesela her ailenin bir radyosu var, çok güzel ve büyük evler yapılmış. Lvov'daydım. Polonyalılar döneminde kirli bir taşra kasabasıydı ama şimdi sokaklar Berlin'deki kadar temiz. Ve her yerde büyük bir şantiye var, memleket bir karınca yuvasını andırıyor. Her şey hareket halinde ve düzen arttı. Bolşeviklerin altında güçlü disiplinin, birçok çiçek tarhının ve çiçeğin büyüdüğünü söylemeliyim.
  Hitler vahşi bir ciyaklamayla sözünü kesti:
  - Bolşevikleri övmeyi bırakın! Komünistler ancak şiddet ve toplu infazlarla başarıya ulaştı! Genel olarak beyler, Rusya bizim kolonimiz olana kadar oraya gitmenizi yasaklıyorum!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Düşmanlarımızın silahlarını bilmeliyiz! Sonuçta, kaleye saldırmadan önce, tüm zayıf ve güçlü noktalarını incelemek gerekiyor! İstihbaratımız bunun için çalışıyor! Asıl amaç...
  Hitler sözünü kesti:
  - Biliyorum! Modern savaşta istihbaratın rolü küçümsenemez! Ancak Goering'in önce cepheden izlenimlerini anlatmasına izin verin!
  Reich Mareşali, aç ve kızgın hissederek doğruldu. Hitler'in resepsiyonunda genellikle bitkisel yiyecekler ve en iyi ihtimalle kekler servis edilirdi. Ama et ve balık yemekleri sadece haftada bir! Göring başladı:
  - Genel olarak, birliklerimizin cesurca savaştığını söylemeliyim!
  Hitler sözünü kesti:
  - Demagoji! Eksiklikler hakkında hemen daha iyi konuşun! Zenki'nin yumurtadan çıktığını, ordumuzun güçlü noktalarını kendimiz biliyoruz!
  Goering homurdandı:
  - Tanklarımızdaki silahlar en zayıfı değil!
  Hitler ıslık çaldı:
  - Yaa! Ve Rusların çok az ağır tankı var!
  Himmler şunları kaydetti:
  - O kadar az değil lordum!
  Hitler nazikçe düzeltti:
  - Sadece Führer'i arayın!
  Üçüncü Reich'ın baş celladı eğildi:
  - Evet, Führer'im!
  - Bu daha iyi!
  Himmler şaşkınlık içinde mırıldandı:
  - Tahminlerimize göre, Stalin'in zaten bir buçuk binden fazla BT, T-26, A-30 tankı var. T-34 ve IS, KV için kesin rakam hesaplanamadı.
  Hitler kıkırdadı.
  - O kadar az değil! Böyle garip bir sürü için!
  - Toplamda iki yüz yirmi binden fazla tank! Çeşitli belge kırıntılarına göre, insanlarımız tek başına otuz binden fazla T- 26 üretildiğini hesapladı. Bu, endüstrimizin 1934'ten 1944'e kadar ürettiğinin neredeyse iki katı.
  Hitler sordu:
  Kaç tanesini serbest bıraktık?
  Himmler homurdandı:
  - Son yıllarda biraz, iki yüz yedi buçuk binden fazla! 1 Haziran 1946 itibariyle iki yüz beş bin sekiz yüz altmış yedi tankımız hizmette! Himler yanıtladı. - Ama bu kupa olanları saymıyor. Üstelik Rusların mürettebatsız birçok tankı var, damgalandılar ama yeterli insan yok.
  Hitler sordu:
  - Ve kaç kupa!
  Himmler şunları listelemeye başladı:
  - Fransız dört bin altı yüz, eskimiş hafif Renno'yu saymazsak, İngiliz beş sekiz yüz elli, Hollandalı iki yüz kırk, Belçikalı üç yüz yirmi!
  Hitler sordu:
  - Neden onları SSCB'ye saldırmak için kullanmıyorsunuz? Ve nereye bakıyorsunuz aptallar!
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Bence Afrika'da petrol dahil her şeye ihtiyacımız var, onu elde etmek Rusya'dan çok daha kolay.
  Hitler, Goering'i burnundan yakaladı:
  - Cidden öyle mi düşünüyorsun!
  Goering kıkırdadı:
  - Çok açık! Zenciler itaatkar, Ruslar inatçı ve Afrika'da sert bir Rus kışı yok. Gelişimi her şeyi getirecek daha zengin topraklar varsa, Rusya bizim için nedir?
  Rosenberg ekledi:
  - Ve komünizm, Rusların kafasında çok derinlere kök salmış durumda! Onu atlatmak zor olacak!
  Hitler, Goering'in karnına diz çöktü ve Rosenberg'in sırtına tekme attı. Bağırmaya başladı:
  - Aptallar! Şişman domuzlar! Önce Rusların bize saldırmasını ve gol atmasını mı istiyorsunuz?
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Evet, böyle bir veri yok!
  Hitler bağırdı:
  Himmler ne diyecek?
  Reichsfuehrer şunları söyledi:
  - İstihbarat verilerine göre Ruslar gizlice büyük kuvvetleri sınıra çekiyor.
  Hitler bağırdı:
  - Burada! Duyulmuş!
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Bu, bizim açımızdan konsantrasyonun cevabı olabilir! Stalin, Nazi tehdidini püskürtmeye hazırlanıyor!
  Führer masadan bir pasta aldı ve Goering'in yüzüne koydu:
  - Sığır yiyin! Herkes ne domuz gördü! Stalin'in bir kuzu olduğu fikrine ilham vermeye çalışıyoruz.
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Stalin en sinsi kaplandır!
  Hitler yanlarına tokat attı.
  - Bu kadar! Ve Stalin'in cellat olmadığını kim söyledi! Bu sadece boşluk ve "bok" üretir!
  Hitler'in çevresi kibarca güldü:
  - Ve bu doğru Adolf!
  Hitler somurttu:
  - Ben Wolff-Adolf'um! Ve beni azarlama! Ve şimdi Herman, seni affetmemi istiyorsan dans et! Bekle, önce bana Belgrad'da ne gördüğünü söyle, izlenimlerin neler?
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Ve hangi izlenimler olabilir! Harabeler ve cesetler! Sırplardan biri işkence gördü ve bağırdı: Stalin gelecek ve senden intikam alacak! O kadar çok uluma ve küfür vardı ki!
  Hitler sevindi:
  - Evet kesinlikle! Stalin geliyor! Almanya düşmanlarının beklediği de budur. Önceden harekete geçmek, önceden harekete geçmekten daha iyidir, kazanmak, korku içinde geri çekilmekten daha iyidir! Ve sen kim bilir ne bir yaban domuzu dokuyorsun!
  Goebbels şunları ekledi:
  - Sürekli Waterloo'nuz varsa Napolyon unvanını talep etmeyin! Ancak, bir psikiyatri hastanesinde bu tür yeterince "aptal" var!
  Hitler ayağa fırladı ve hizmetçi kızın çıplak, yontulmuş bacağına bastı, kız ciyakladı ve korkuyla geri sıçradı:
  - Ey Führer'im!
  Hitler homurdandı:
  - Gerçekten, Napolyon'dan daha yüksekim, fetihlerim süper olacak! Ben güherçiledeki Hitler'im!
  Bormann şunları kaydetti:
  - Ustaca öngörünüz, Sovyetler ülkesini zamanında ezmenize izin verecek. Yapacağız Führer!
  Göring, şunları kaydetti:
  Kışa çok az kaldı! Ayrıca Urallardaki fabrikaları bastırmak için uzun menzilli havacılığımız yok.
  Hitler havladı:
  Neden yaratmadılar?
  - Askeri harcamaları artırmayı yasakladınız!
  Hitler, Goering'i kulaklarından yakaladı:
  - Ve sen bir domuzsun!
  - Ama Führer'im!
  Hitler kıkırdadı:
  - Yirmi beş yıldır Führer'im! Ve kimse otoritemi sorgulamayacak! Parçalamayacağım - sonuçta, yönetmek için doğdum, ama paslı bir makine değil, tam bir güç! Ya da barış!
  Goebbels'in söylediği şarkı:
  - Gölge, gölge, gölge, Adolf Hitler'in gölgesi - karanlıkta parlıyor! Karnında Hitler'in gamalı haçı!
  Hitler sözünü kesti:
  - Sen bana bağlısın Gebe! Peki, ne düşünüyorum, herkes kararımı onaylıyor: SSCB'ye saldırmak!
  Bormann'ın cevabı:
  - Çok bey salladı!
  Hitler onayladı:
  - İyi dedin!
  Rosenberg şunları kaydetti:
  - Stalin'in yeterli bölgesi var, neden bizim yeniden yerleşik Avrupa topraklarımıza ihtiyacı var? Üstelik Hindistan'daki kolonilere de ikram ettik.
  Hitler onu göğsünden dürttü.
  - Aptal! Lenin'in ne dediğini unuttum, komünizm ya tüm dünyada kazanacak ya da yok olacak! Ya da siyah beyaz olarak söylenen yirmi ikinci yıldaki Rusya anayasası: SSCB, dünyanın son cumhuriyeti ona girene kadar genişleyecek!
  Son.
  Rosenberg şunları kaydetti:
  - Bu artık Stalinist anayasada yok!
  Hitler cevap verdi:
  - Koyun derisinden kurt dişleri donuklaşmaz! Bolşeviklerin dünya hakimiyeti düşüncelerinden gerçekten vazgeçtiklerini düşünüyor musunuz?
  Rosenberg'in cevabı:
  - Stalin gerçekçidir!
  Hitler ıslık çaldı:
  - Stalin, tarihin tanıdığı en tutarlı komünisttir! Çok konuşmaz ama konuşur! On yedi yıllık sanayileşmede ülkenin böylesine büyük bir sıçrama yapması şaşırtıcı değil mi? Acil bir askeri endüstri yaratıldı. Stalin bu yıl saldırmasa bile, ardından saldırganlık gelecektir. Ve takip etmezse , her yıl kazanmamız giderek daha zor olacaktır. Komünist sistem etkilidir ve onu ne kadar erken bitirirsek o kadar iyi!
  Goering homurdandı:
  - Acele etmek!
  Hitler sırıttı:
  - Tekrar?
  Şişman Reich Mareşali mırıldandı:
  - Kapa çeneni kapa çeneni kapa çeneni!
  - Kapa çeneni! İşte bir aptal! Rusya'ya karşı yoğunlaşan güçlerimizi zayıflatmak istiyor!
  Führer kükredi.
  Göring mırıldandı:
  - Zencilerin bizim kölemiz olmasını istiyorum!
  Hitler bağırdı:
  - Sen kendin aptallığının kölesisin! Kızıl vebayı dünyaya yayılmadan önce bitirmeliyiz!
  Bormann tısladı:
  - Gökyüzünde bir tutulma görüyorsun, başının üstünde bir uğultu! Ve kafada bulutlanma - kozmik uluma sürüleri!
  Hitler, Bormann'a bir avuç mandalina fırlatır:
  - Uluma!
  Bormann bağırdı:
  - Yaşasın Hitler! - Ve köpek gibi mandalina kemirmeye başladı.
  Führer onlara baktı.
  - Rusya'ya yapılacak saldırının kesin tarihini belirlemenin zamanı geldi.
  İdol, şunları kaydetti:
  - 15 Haziran'dan önce, tüm birlikleri geri çekmek için hala zamanımız olmayacak. Bu nedenle, darbe on beşinci gün vurulmalıdır!
  Goebbels'in önerdiği:
  - 22 Haziran daha iyi.
  Hitler elektrik çarpmış gibi döndü
  - Neden 22 Haziran?
  Baş propagandacı cevap verdi:
  - İyi günler - Fransa'nın teslim olması!
  Himmler şunları kaydetti:
  - Astrologlarla konuştum ve yaz gündönümünün kırmızı ayıyı ezmek için en iyi gün olduğunu doğruladılar! Bu gün, saldırgan maksimum güçte olacak!
  Hitler sevindi:
  - Siz Hebe ve Gima, her zaman böyle olmadığı için, tahminlerinde çakıştınız! Ama sadece bu değil!
  Himmer sormuş:
  - Ve neyle?
  Führer, suyunu derecelerle yudumlayarak, tadını çıkararak cevap verdi:
  - Tamerlane'nin mezarı hakkındaki kehaneti duydunuz mu?
  Himmler cevap verdi:
  - Hatırlamıyorum! Mezarı açan ağır ceza çekecek gibi görünse de! Ancak bu, türünün ilk kehaneti değil.
  Hitler muzaffer bir edayla kıkırdadı.
  - Evet, ilk değil! Ancak hükümdarın huzurunu bozmaya cüret edenin büyük bir savaşa sürükleneceği söylenir.
  Himmler kaşlarını çattı.
  - Ve ne?
  Hitler bir kağıt çıkardı:
  - Sovyet gazetesini okuyun! Timur'un mezarı açıldı! En büyük fatih, daha doğrusu mumyası ortadan kaldırıldı! Şimdi kehaneti yerine getirmeli ve Stalin'i büyük bir savaşla cezalandırmalıyız!
  Goebbels elini kaldırdı.
  - Bilge Hitler'e selam olsun!
  Himmler şunları kaydetti:
  - Hurafe, onları kullanana güç, inanana zaaftır! Belki de Stalin bizi kışkırtıyor!
  Hitler kıkırdadı.
  - Stalin'in en az istediği şey bu, böylece ona daha sert vuralım! Ayrıca bir komünist ve ateist olarak tüm eski kehanetlerin hurafe olduğunu göstermek istiyor. Ve onlara karşı çıkıyor! Ama tam tersine, daha yüksek güçlerin yardımıyla SSCB'ye karşı zafer kazanmak istiyorum!
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Almanya için SSCB ateist bir vadidir! İşte fanatik Protestanlığıyla ABD...
  Hitler cevap verdi:
  - Protestanlar, Katoliklere gücenir ve Ortodoks Katolikler, sakallarla çıldırır! Her şey Papa'ya bağlı!.
  Himmler mırıldandı:
  - Acele etme!
  Hitler parmağını masa örtüsüne çekti, kızlar neredeyse çıkardı:
  - Evet, Otto Vatikan'ın kafasını uçurabilirdi! Ancak Katolikler kendi amaçları için kullanılabilir. Onlardan kaçı!
  Goebbels araya girdi:
  - Ağaçlardaki kuzgun gibi!
  Hitler yumruğunu sıktı.
  - Protestanlar arasında en aşağılık olanlar Yehova'nın Şahitleri ve Yedinci Gün Adventistleridir. İlki pasifizmlerinden, ikincisi ise Yahudi Şabatından rahatsız. Çürümüş tarikatlar.
  Himmler başını salladı.
  - Toplama kamplarına!
  Hitler homurdandı.
  - Darağacına! Yedinci Gün Adventistleri, Yahudileri Şabat ile taklit ediyorlar! Bu bir iğrençlik! Cumartesi günleri ağır iş hapishanesinde ve sebatla subbotniklerin darağacında kim çalışmayacak.
  Goebbels başını salladı.
  - Sağ! Ama bu yeterli değil Führerim! Yedinci Gün Adventistleri asılmalıdır
  kaburgalar için kanca! Yavaş ve acı çekerek ölmek!
  Hitler bağırdı:
  - Yedinci Gün Adventistleri ve Yehova'nın Şahitleri, aileleriyle birlikte istisnasız yok edilmelidir! Bunun için Himmler'i takip edin! Ayrıntılı istatistiksel raporlar olmalı!
  Baş cellat önerdi:
  -Belki bazı mezhepler inançlarını değiştirmek isteyeceklerdir! Fiziksel şiddetten kaçmaları için onlara bir şans verilmeli mi?
  Hitler cevap verdi:
  - Almanlarsa, evet! Mezhebini iade edenlere de mükafat verileceğini duyuracağız! Belki de Vatikan bunu ancak onaylayacaktır!
  Goebbels özetle:
  - Psikopatlar, azizlerden yalnızca birincisinin ikonlarla çerçevelenmiş olması ve sonrakinin bir akıl hastanesinde olması bakımından farklıdır!
  Hitler'in çevresi güldü:
  - Bravo harika aforizma! Görünüşe göre - tekrarlanan tekrardan gelen bir yalan daha doğru hale geliyor!
  Hitler suyunu bitirdi:
  - Herkes aptal çarşılardan bıktı, hadi rahatlayalım! İyi bir dövüş görmek istiyorum.
  İmparatorluk ofisinin duvarları aralandı ve Führer'in çetesinin önünde şeffaf zırhlı büyük bir akvaryum vardı. Altında bir ısıtıcı vardı, diz boyu dökülen suyun sıcaklığını ayarlıyordu.
  Führer'in bakışları parladı:
  - Şimdi, harika bir manzara göreceğiz gibi görünüyor! Kan istiyorum! Nero gibi ben de bir ziyafet sırasında Roma'nın eski gladyatör dövüşü geleneğini yeniden canlandırdım. Bu harika bir zevk!
  Goering ilk bağıran oldu:
  - Führer'in sonsuz bilgeliği parlasın!
  Hitler cevap verdi:
  - Nero sadece bir imparator değil, aynı zamanda bir şarkıcı, şair ve Olimpiyat Oyunlarının galibiydi. Ah, Roma'yı ateşe vermek ne kadar görkemliydi! Bir süper silah yarattığımda ve bu iğrenç şehri de yakıp doğuda yeni bir tane inşa ettiğimde! Ve Nero gibi ben de beste yapacağım!
  Hitler poz verdi, kollarını kavuşturdu ve domuz gibi ciyaklamaya başladı, tamamen saçmalık!
  Kan nehirleri olsun
  Yerde akış!
  Acı içinde inlemelerine izin ver
  Her yerde yangınlar!
  
  Dünyanın titremesine izin ver
  Cehenneme düş!
  Güneşin dışarı çıkmasına izin ver
  Ve acı çeken kemikler çatırdıyor!
  
  Zulüm artacak
  Tüm Khan halkına!
  Lord yakında ölecek
  Şeytan geliyor!
  
  Merhamet olmayacak
  Ceza herkese gelecek!
  hepinizi öldüreceğim piçler
  Uçağı bombalayın!
  
  Ölüm hasat etti
  Ceset dağları!
  Ama ben sadece yeterli değilim
  Kargaşa hüküm sürüyor!
  
  Kısaca gezegen
  Yere yanacağım!
  aşk artık yok
  Kalabalık arkamda!
  Hitler şarkıyı hırıltılı bir sesle bitirdiğinde çevredekiler alkışladı. Göbels dedi ki:
  - Şiirlerinizi kaydettik! Sonsuza dek insanlığa aitler!
  Hitler bir sandalyeye oturdu:
  - Yeter saçmalık! Şimdi iyi bir dövüşün tadını çıkarmak istiyorum!
  Yönetici kız koşarak akvaryuma geldi ve şöyle dedi:
  - Ve şimdi gladyatör savaşı!
  Hitler'in önerisi:
  - Silahla!
  Kız onayladı:
  - Tabii ki büyük Führer! Nasıl seversin!
  Hitler başını salladı.
  - Isıyı aç ki savaşçılar daha hızlı dövüşsün, fazla zamanımız yok!
  Düz kılıçları ve hançerleri olan iki atletik kız arenaya koştu. Aynı mayo içindeydiler, soba çoktan açılmıştı ama henüz ısınmamıştı ve çıplak ayaklı güzeller yine de memnundu! Gladyatör kızlar sarışın ve atletikti. Su sıçrattılar. Onları iki kız daha takip etti. Zaten aynı mayolar içinde gülümserken oryantal güzellerdi. Ne tür dişleri var?
  Silahlar kavisli palalar, kısa saplı tridentlerdir. Führer ve çetesine de boyun eğdiler!
  Hitler tısladı:
  - Harika divalar! Görüyorum ki mücadele ilginç olacak!
  Goebbels övündü:
  - Dövmelerine bak, bunlar suçlulardan! Dövüş ölümüne olacak, kız kuralları açıkladı!
  Hitler sordu:
  - Kim kazanacak?
  Goebbels gülümseyerek cevap verdi:
  - Kim daha güçlü olacak! Burada önceden hesaplanmış bir senaryo yok!
  Hitler rahatladı.
  - Çok daha iyi! Bu, dövüşü daha da ilginç hale getirecek! Ve bahse girmeyeceksin, aptallar!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Ve Führer'den farklı bir oran çıkarmaya kim cesaret edebilir!
  Hitler başını salladı.
  - Ve mantıklı olan ne! Hepiniz beni taklit edin ve çatlayın! Yani açık bahis yapmanın bir anlamı yok! Ama sen bilme diye gizlice yazacağım. Aynı şekilde bahis oynuyorsunuz, fark edilmiyor!
  Hitler'in çevresi kabul etti. Göring uludu:
  - Führer konusunda her zamanki gibi akıllısın!
  Hitler kıkırdadı.
  Bilgeliğimden kim şüphe duyar ki! Führer, lider anlamına gelir ve eski Almanca'nın çevirisinden lider, bilge anlamına gelir! Ama dahi kelimesi benim için hayranlığı ifade etmek için çok zayıf olsa da dahi daha iyidir!
  Goebbels'in önerdiği:
  - Tüm zamanların ve insanların büyük dehası!
  Hitler yüzünü buruşturdu.
  - Buna Stalin diyorlar! Hayır, daha güçlü bir propaganda kralı bul! O zamana kadar mücadeleyi izleyelim.
  Führer ve çevresi gizli bahisler yaptı. Bir alarm çaldı. Kızlar bacaklarıyla dans ederek hızla döndüler.
  Sonra sarışın, esmerin karnına yumruk atmaya çalıştı. Çıplak ayak bileğini kaşıyarak trident'in ucunu çıkardı.
  Kız küfretti ve bir hançer fırlattı ama ıskaladı. Suya atladı ve peşinden koştu.
  Diğer iki kız çok mücadele etti! Şimdiye kadar birbirlerine önemli zararlar vermemeye dikkat ettiler.
  Hitler bağırdı:
  - Daha enerjik sürtük!
  Kızların altındaki elektrikli soba hızla ısındı, çıplak ayaklar yanmaya başladı.
  Kızlar daha şiddetli kesmeye başladı, kan aktı. Sarışının sütyeni darbeden patlayarak göğüslerini açığa çıkardı. Böylece rakibinin omzuna vurarak karşılık verdi. Kan suya damladı ve üzerine yayıldı. Sarışın, midesinde bir trident olan bir hamleyi kaçırdı, ancak karşılıklı bir hamle ile hemen meme ucunu kesti. Her iki kız da geri çekildi, ancak su gittikçe daha fazla yanarak güzelleri ileriye doğru itti.
  Hitler kükredi:
  - Eğer oysa! Ne zaman daha güçlü! Ve seni orospu kafasına kılıçla vur!
  Darbe alışverişi devam etti. Kızlar çok sayıda kesik ve yara nedeniyle şimdiden zayıflamaya başladı. Çıplak ayaklar sıcak sudan kıpkırmızı oldu! Buhar şimdiden yükselmeye başladı.
  Goebbels alay etti:
  - İşte hayatın cehennemi!
  Hitler kıkırdadı.
  - Burası cehennem değil, Adik! Yine de onlar için bunu yapmayacağım.
  Burada siyah saçlı güzel, karnına bir hançer darbesi kaçırdı ve diz çöktü. Ancak kaynayan suyun yakıcı acısı kızı yerinden sıçrattı.
  Hitler sırıttı:
  - Geber güzel kaltak!
  Ölümcül şekilde yaralanan Moğol güzeli saldırıya uğradı ve bir kılıçla gözünden bıçaklandı. Komşu bir sarışının boynundaki şah damarı delindi, sendeledi ve neredeyse kaynayan suya düştü.
  Hitler güldü:
  - Bu çok daha iyi! Ve gerisini bitireceğiz!
  Şiddetli savaş devam etti. Her iki kız da inanılmaz yorgunluk ve yaralanmalardan zaten sendeliyorlardı, ancak birbirlerini bitiremediler. Nefret dolu radikal Goebbels bile şunları önerdi:
  - Ya da belki berabere ilan ederiz!
  Hitler şiddetle yalanladı:
  - Teklif çek ya da aptal ya da zayıf!
  O anda su kaynadı ve korkunç bir kız çığlığı duyuldu. Güzeller birkaç kez atladı ve sonunda bitkin düştü, canlı canlı kaynayan kaynar suya düştü.
  Hitler ayağa kalktı ve ellerini sallamaya başladı, alkışladı:
  - Ne kadar harika! Başkasının acısını ve ıstırabını seviyorum! Özellikle de güzel bir kız acı çekiyorsa! Gerçekten de kahramanca bir sonuç!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Ama kimse kazanmadı! Sarışınlara bahse girmem çok kötü!
  Göring homurdandı:
  - Ben de esmerlerden yanayım, onlar daha kaslı!
  Hitler zaferle şunları söyledi:
  - İkiniz de eşek! Dördünün de öleceğine ve kazanacağına bahse girerim! Öyleyse paranı dağıt! Ama üzülmeyin, haziran ayının yirmi ikisine pek bir şey kalmadı ve çok yakında hepimiz için yeni bir hayat başlayacak!
  . BÖLÜM #10
  Zincir kesme işlemine devam etmeye çalışırken, SS adamları hücreye fırladı. Mangalda kızartıldıktan sonra iyileşmeye başlayan çocukların ayak tabanlarına hafif ama acı verici bir darbe indirdiler. Ve onu daha sert dövmekle tehdit ettiler. Yani Alice'in fark ettiği gibi kesintisiz izlenmeye devam ettiler.
  Geriye kalan tek şey fısıldamaktı. Sonra genç mahkumlar tekrar beslendiklerinde ve hatta ısırgan otu çorbasına suya darı lapası eklediklerinde başları ağırlaştı. Ve Alice burnunu gagalayarak uykuya daldı.
  Sovyet birlikleri, Seelow Tepeleri'nin son, en güçlendirilmiş hattına gitti. İç karartıcı, muazzam kayıplar, tepeler o kadar yoğun ki, tuşları kırık bir piyano gibi, cesetlerle kaplı. Tanklar, hatta T-34'ler bile kan içinde kayıyor ve yukarı çıkmak istemiyor. Ve mermiler, sanki volkanlar eğilmiş ve havalandırma deliklerini açmış gibi patlamaya ve patlamaya devam ediyor.
  Lav, alev ve kurşun karışımı, her türlü patlayıcıyla dolu bombalar, Sovyet uçan Salamander donanmalarına doğru fırlatılıyor. Ve çatışmalar, zaten Naziler çarpışmayı küçümsemiyorlar. Böyle bir acı, savaşlar çıktı.
  Kadın savaşçılar saldırıya koşarlar, Nazilerin ağır makineli tüfeklerinin solucanlar gibi deliklerinden çıkıp ölümcül tükürdüğünü görürler. Ve böylesine ağır ve patlayıcı bir tükürük çarptığında, paramparça olmuş ve kemikleri paramparça olmuş askerler geri uçar.
  Tanklar tepeye daha yakın durdu ve askerler zırhlı personel taşıyıcıları ellerimle yukarı itti. Aynı zamanda bir kükreme, tezahürat sesleri ve titreyen bir eş duyulur. Mayınlara tökezleyen bir çift zırhlı personel taşıyıcı patlar ve ceset parçaları her yöne uçar.
  Ancak askerler ilerlemeye devam ediyor, şimdiden birkaç yarı kırık korugan Kızıl Ordu tarafından işgal edildi.
  Kızlar çok ateş ediyor, yine yaralandılar ama görevden ayrılmak onlara göre değil. Yarayı selofanla kapattılar ve hareketin olduğu gerçeğine düştüler.
  Zaten karanlıktı ve görüş kötüleştiğinde savunmak daha zor. Hatta bazı düşman tankları ve toprağa gömülü kundağı motorlu toplarda gece görüş cihazları bulunuyor.
  Ama geri çekilme düşüncesi yok ...
  Alisa Selezneva partnerinin omzunu dürttü:
  - Jagdtiger'ın ne yaptığına bak.
  - Kendi mezarını kazıyor! Angelica tersledi.
  Zırh delici güç ve koruma açısından en güçlü tank avcısı olan Yagdtigr, sıkışmış Sovyet otuz dörtlülerine ve güçlü Isa namlularına oldukça isabetli ateş etti. Neredeyse otuz kilogramlık zırh delici mermisi, mürettebata hayatta kalma şansı bırakmadan taret gövdesini basitçe yırttı. Böyle bir devi yok etmek ve hatta kum torbalarıyla serpilmiş toprağa gömmek son derece zordur.
  Alisa Selezneva arkadaşına fısıldadı:
  - Optik görüş ve gece görüş cihazını kırmaya çalışacağım.
  Angelica neşeyle kıkırdadı.
  - Gözlerine vur ... Komik! Genellikle kadınlar gözleriyle ateş eder, gözleriyle değil. Yeni bir şey keşfettiniz!
  Kıçını omuzlarına dayayan ve çıplak diz boyu bacaklarını mermilerle sürülmüş zemine dayayan Alisa Selezneva, düşmanı silah zoruyla yakaladı, fısıldadı:
  - Yakında bir serçe varsa, topu ateşe veririz! Bir sinek varsa - sineği vurun ve oku psikiyatri hastanesine götürün!
  İyi niyetli başka bir atışla Fritz'i ortadan kaldıran Angelica cevap verdi:
  - Böylece bir sirk aktrisinin havalı yeteneği ortadan kalkar. Ancak şimdi, genellikle ülkemizde bir psikiyatri hastanesine değil, bir kampa gönderiliyorlar!
  Doğru bir vuruşla Jagdtiger'ın görüşünü bozan Alisa Selezneva şakacı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Berlin harabelerinde Taras Bulba oğlunu ıslatıyor! Ve neden Berlin'i alalım - tüm dünya aynı anda daha iyi!
  Angelica kahkahalarla ıskaladı ve başka bir "faşist" kaçtı. Kız yumruğunu çenesine vurdu.
  - Önde değil, her şey ters, o eğlence yok! Aç karnına sigara içiyorsun, akşamdan kalma olarak içiyorsun!
  Alisa Selezneva yanıt olarak göz kırptı:
  - Ama ben içmem ve kimse onu boğazıma dökmez. Hareket edebilmek, şarkı söyleyebilmek ve dans edebilmek gibi zıplamaktan çok daha fazla keyif var!
  Angelica yine ıskaladı, öldürmek için ateş etme sezgisi Alice'inki kadar kapsamlı bir şekilde gelişmemişti ve etrafta cesetlerin üzerine basmamaya çalışmanız gereken çok sayıda ölü varken kahkaha son derece uygunsuzdu. Ve bazen cesetlerin kalıntılarının üzerinden geçmek zorunda kaldım ...
  Kızıl saçlı Sibirya savaşçısı dedi ki:
  - Yani savaşın kadınsı olmayan bir yüzü olduğunu anlıyorum ama yamyamlık arzusundaki kadın sabırsızlığı!
  Alisa Selezneva da gece görüş cihazını parçaladı ve rahatsızlığını dile getirdi:
  - İyi şeyleri bozmayı sevmem!
  Angelica küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  Bu cihazın nesi iyi? Bir şekilde kupaya baktım ... Sanki sağlıklı bir insan gözlük takıyormuş gibi ve yeşilimsi bir renk tonuyla her şey bulanıklaşıyor.
  Alisa Selezneva makul bir şekilde cevap verdi:
  - Kalite kıyaslama ile bilinir. Bizde o bile yok!
  Angelica kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Hayır, olacak! Ve Fritz'den bile daha iyi ... Ama Nazi Almanya'sının Berlin'e kırk kilometreden biraz daha fazla bir şeyi kalmayacak. Ve bizim için ne olursa olsun onları geçeceğiz ve düşman buna gerek yok!
  Alisa Selezneva doğruladı:
  - Pekala, tabii ki gidelim! Bundan kesinlikle eminim! Ama şimdilik konuşlanma yerini değiştirmek bize zarar vermez...
  Kızlar koştular, neredeyse dizlerine kadar su toplayan ve sıyrıklarla kaplı zarif bacaklarıyla miğfere tokat attılar ama yine de güzellerdi. Savaşçılar bile bir dereceye kadar bu acıdan zevk aldılar, birçok erkeğin bile erişemeyeceği cesareti sergilediler.
  Üçüncü sırt hala boştu. Saldırı uçağı, özellikle canavar bir uçak olan Focken-Wulf tarafından kayıplara uğradı. Silahlanma ve zırh açısından en güçlü tek kişilik savaşçı, İkinci Dünya Savaşı'nın bu beygiri, II'ler için çok tatsızdı. Çok manevra kabiliyetine sahip olmayan saldırı uçaklarında da savaştaki manevra kabiliyetindeki bazı zayıflıklar, özellikle etkilemedi, ancak silahların gücü ...
  Ve Yaks ve Lavochki geride kaldı ...
  Fokken-Wulf'un bir keskin nişancı tarafından vurulamayacağını anlayan Alisa Selezneva, Semenderleri veya Me-109'u devirdi. Şanslar vardı...
  Angelica ise yer hedeflerine ateş etti. Değişen başarı ile, ancak keskin nişancılar sadece filmlerde hiç ıskalamazlar. Veya düşük profilli aksiyon filmlerinde. Alice, ıskalasa bile farkedilemezdi. Bir terminatör savaşçısı olarak itibarını kaybetmek istemiyordu!
  Ancak Angelica giderek daha sık lekelendi. Ancak burada sadece onun suçu değil, gece, duman, dumanlar, hatta sıcaktan hava titriyor. Ancak Sibirya savaşçısı sinirlendi ve şarkı söyledi:
  - Alisa Selezneva, sözüme güvenin! İnek gibi ateş ediyor, Nazi tımarhanesi!
  Altın saçlı savaşçı aptal şakayı görmezden geldi. Zorbalık yapmasına rağmen.
  Aksine, semenderler içeri ve dışarı uçtu. Hız ve manevra kabiliyetindeki üstünlüklerini kullandılar, bu nedenle Rus aslarına baskı yapmaya çalıştılar, cephenin şu veya bu bölümünde kuvvetlerde yerel bir üstünlük yarattılar.
  162 olmayan, kelebek gibi çırpınan, benekli yeşil ve mavi haki. Bu güzel arabalardan bir buçuk düzine aynı anda bir varil takla attılar, sonra patenciler gibi kanatların üzerinde kaydılar.
  Alisa Selezneva dilini şaklattı:
  - Ba! Bu harika! Ama patenciler, bu sizi sadece eziyetten kurtaracak!
  Kelebekler aslında meşaleye giriyor ve düşüyor!
  Bu arada 17'den 18'e geceden Stalin şu emri verir:
  - Zhukov zor zamanlar geçiriyor! Bu nedenle, ilk Ukrayna cephesinin şok birimlerine kuzeye dönmelerini ve güneyden Berlin'e saldırmalarını emrediyorum!
  Komutanlar emir verir ve rütbe ve dosya askerleri düşünmeden savaşır.
  Bir Semenderi daha ateşe veren Alisa Selezneva, çıplak beşincisiyle bir toprak parçasını dövdü ve konuştu:
  -Nedense uçan birini vurmak çok kolay!
  Angelica anlamlı bir şekilde itiraz etti:
  - Basit bir parke taşıyla vurulduğu ortaya çıkan birinin kanatları, uçmakta olan taşlarla ezildi!
  Alisa Selezneva kıkırdadı:
  - Evet, işte diyalektik! Gelişim ve felsefenin diyalektiği... Fransızların dediği gibi...
  Angelica partnerinin sözünü kesti:
  - Kutuzov vardı - Fransızları yendi! Şimdi Stalin çelik bir Tanrı!
  Kızlar bu sözlerden sonra tekrar kıkırdayarak birbirlerinin ayak tabanlarına tokat attılar. Giderek daha hızlı ateş eden Alice, otomatik tüfeği bile aşırı ısındı ve parmaklarını yaktı. Burada, örneğin, dönüş sırasında neredeyse aşılmaz Focken-Wulf'u devirme yeteneğine bile sahipti. Angelica övdü:
  - Gözün bir elmas! Göz pırlanta olduğunda, doğal taştan farklı olarak her zaman elinizin altındadır ve çıkarılmasına gerek yoktur!
  Alisa Selezneva şaka yollu başka bir aforizma kaydetti:
  - Bir ineğin bile bir otlakta ve sulama yerindeyse pantolona ihtiyacı vardır! Bir kadın kendi üzerindeki kıyafetleri takdir eder, bir erkek onun yokluğunu takdir eder ve vergi memuru, devlet bütçesini yamalayarak bir başkasının elbisesinden kesilebilecek yamaların sayısını takdir eder!
  Gökyüzünde geçici bir durgunluk oldu, ama sonra aniden, mevzilerin ortasında, ilerleyen Sovyet birlikleri bir patlama gibiydi, sanki Dünya'ya düşen bir göktaşı gibi. Yüzlerce piyade parçalandı, yakıldı ve farklı yönlere fırlatıldı. Dağıldılar, görünüşe göre insan değiller ama canlı, parçalanmış ve ölü bedenlerden koca bir tsunami dalgası yükseldi.
  Angelica gürültünün üzerine haykırdı:
  - Vay! İşte bir darbe! "Andryusha" bile böyle vurmuyor!
  Ali önerdi:
  - Bu Strumtigr, bombacısı ile. En güçlü paletli taarruz silahı!
  Angelica ellerini kaldırdı.
  - Evet, bu durrayı daha önce görmemiştim! Muhtemelen kendinden tahrikli silahlar ihtiyacınız olan şey!
  - Bu kundağı motorlu silahları görmeli ve etkisiz hale getirmeliyiz! Alice belirtti. - Aksi halde hamamda çıban çıkarız!
  Angelica yersiz şaka yaptı:
  - Banyoda olacağız: yani bir Rus için banyo mutluluktur!
  Savaş alanında öyle bir kaos hüküm sürdü ki, Alisa Selezneva atışın nereden geldiğini ancak ikinci bir voleybolla düzeltmeyi başardı. Ve ikisi birden "Sturmtiger" diye vurdu. Böylece bu bombalar gürledi, pek çok kurban ...
  Spinoza ve Cicero'nun bir araya gelmesi gibi Angelica şöyle dedi:
  - Sanat uğruna sanatçılar gönüllü fedakarlıklar yapar, askeri sanat uğruna dinleyiciler fedakarlık yapmaya zorlanır! Halk her zaman bir sanat şaheseri ile bir bis ister, bir askeri sanat şaheseri ile tekrar isteyen halktan kimse kalmadı! Sanat ustasının konserleri, biletler için büyük para ödeniyor ve dövüş sanatı ustasının konserlerinden kaçınmak için daha da fazla para ödeniyor!
  Alisa Selezneva arkadaşının sözünü kesti:
  - Hadi, benim hesabıma, topun geniş namlusunun kanalına direkt ateş edelim, o zaman itici gaz yükündeki bombalar patlayacak!
  Angelica parmağını şakağında büktü:
  - Açının daha düz olması için önce pozisyonu değiştirmelisiniz ve bacaklarınızı yere vurmalısınız!
  Savaşçılar tüm çeviklikleri ile koştular ama yine zamanları yoktu. Fırtına kaplanları yeniden doldururken ek otomatikler almış gibi görünüyor ve atış hızları arttı. Üstelik sadece piyadeler değil, tanklar da yaylım ateşinden zarar gördü, kuleler parçalandı ve şeytani bir cadı kazanında çelik alevlerle karıştırıldı.
  Yavaşlıklarından rahatsız olan kızlar, kendilerini acıyla cezalandırmak için çıplak kadın ayaklarını kasten ateşe attılar!
  Angelica şunları kaydetti:
  - Hak ettik!
  Acı içinde yüzünü buruşturan ve ateşin üzerinde çıplak ayakla dans eden Alisa Selezneva şunları ekledi:
  - Ve düşmanlar daha da kötüsünü hak ediyor!
  Angelika cevap verdi:
  - Yüzünü ifşa etmektense bir alçağı öldürmek daha iyidir, son alçaklar bunu kendileri yapar!
  Alisa Selezneva, Lucifer'den bir savaşçı olarak kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve tam olarak yapacağımız şey bu!
  Kızlar nişan aldılar, küçük alevlerin, acının ve yanıkların arasında dans ederek konsantre olmalarını sağladılar. Ne de olsa burası onların vatanı, kardeşleri Rus askerleri, kazanmaları ve Berlin'e doğru son adımlarını atmaları gerekiyor. Komünizm kazandığında, insan asla başka bir adamın elinde ölmeyecek!
  Yumuşak başlangıç, gövdelerden artan zırh delici özel mermiler uçtu. Burada asıl zorluk sadece havalandırma deliğine girmek değildi. Naziler de aptal değiller ve namlu ağzını çaydanlık kapağı gibi bir kapakla koruyorlardı. Bu nedenle, kapağın atıştan bir anda yükseldiği o kısa anda onu yerleştirmek için zamana sahip olmak gerekiyordu. Sonra, birkaç agresif sıvının karışımını delen mermiler gibi ...
  Canavarca bir şekilde patladı, önce aynı anda iki patlama, ardından bir düzine cephane bombasının patlamasından birkaç tane daha. Yakındaki birkaç korugan, Fritz yok edildi veya ciddi şekilde hasar gördü, içlerinde etkileyici boşluklar açıldı.
  Patlama dalgası o kadar güçlüydü ki neredeyse iki savaşçıyı da sırt üstü yere deviriyordu. Kızlar sevinçle bağırdı:
  - Yemek yemek! Bu sadece sınıf!
  Arkadan memnun bir ses duyuldu.
  - Gördüm! Kızlar, birinci dereceden Zafer Nişanı'nı cebinizde düşünün ... NKVD binbaşı şeklinde bir adam iyileşti. - Daha doğrusu göğüste! Aferin kızlar! Ancak, bu tüm istismarlarınız değil!
  Alisa Selezneva somurttu:
  - Bu sadece başlangıç!
  Angelika ayağa fırladı.
  - Ve en önemlisi iyi bir başlangıç!
  Binbaşı ekledi:
  - Bu Berlin'de hem başlangıç hem de son! Hitler'i de hayalarından yakalarsan hiç şaşırmam. Sonuçta, siz bir süpermen seviyesindeki kızlarsınız!
  Savaşçılar alçakgönüllülükle cevap verdiler:
  - Hayır, biz sadece Sovyet kadınlarıyız!
  Sturmtigers'ın ölümü ve yenilginin şoku, öyle görünüyor ki, Fritz'in güçlerini kırdı, üçüncü sırt, on sekizinci sabahı çoktan aşılmıştı. Birlikler, özellikle tanklar, daha düzgün bir araziye çıktı. Kızlar bu kadar ağır makineleri bile itmek zorunda kaldılar!
  Angelica şunları kaydetti:
  - Savaş en kumar oyunudur, sadece devlet kaybeder, pokerin aksine, kendini heyecana boyun eğemeyen kişi!
  Alisa Selezneva ciddi bir şekilde ekledi:
  - Savaşta saldırı at yarışı gibidir, sadece hipodromda çok daha fazla engel ve yozlaşmış jokeyler vardır!
  Angelika cevap verdi:
  - Bu aforizma doğru değil! At yarışlarında jokeylere rüşvet verebilirsiniz, saldırı sırasında koşucu hayatın satılık olmadığını anlar!
  Savaşçılar daha da uzağa koştular ... Aynı zamanda inci dişlerini de gösterdiler. Alisa Selezneva bile şarkı söyledi:
  - Güzellik, güzellik, bir kedi, bir iskete, bir köpek, kabadayı Petka, bir maymun, tımarhaneye yarım tramvay götürüyoruz! İşte bir şirket!
  Angelica siperlere doğru koştu ve şunları ekledi:
  - Çekiç altında satılamayacak bir şirket!
  Alisa Selezneva başını salladı.
  - Evet! SBKP bizi yiyecek!
  Angelica şaşırdı:
  - CPSU nedir? Bu terimi bilmiyorum!
  Alisa Selezneva tuhaf bir şekilde açıkladı:
  - Bu, Sovyetler Birliği Komünist Partisi olarak çevrilebilir!
  Angelica morarmış omuzlarını silkti.
  Ama henüz böyle bir isim yok...
  Alisa Selezneva sağ yumruğunu kaldırdı:
  - İnan bana, olacak! Mutlaka olacak!
  Angelica attı:
  - Sağlıklı olmak!
  Alisa Selezneva ciddi bir şakayı destekledi:
  - Kesinlikle yapacağım!
  Ovada direniş daha zayıftı ama yine de inatçıydı. Ferdinandlar özellikle can sıkıcıydı, bu kundağı motorlu avcı silahları, devasa yaban arıları gibi, mermileriyle Sovyet ekipmanına girdi. Ferdinand'ı yok etmek kolay değil, bu kundağı motorlu topun en ağır silah olması ve Panzer-4'ten sonra sayı olarak ikinci olması boşuna değil.
  Angelica, çalıların arasında bir Panzer'in pusuya düştüğünü gördü ... Araba sadece yirmi iki buçuk ton ağırlığında ve bir Panther topuna sahip. Alçak silüet, kamufle olmayı ve pusuların arkasından saldırmayı kolaylaştırır. Alice ayrıca Panzer'e doğru sürünmeye başladı ... Başarılı bir araba, ancak Alman komutanlığının aptallığı nedeniyle tam potansiyeli tam olarak kullanılmadı. Genel olarak, bu, İkinci Dünya Savaşı'nın garip bir olgusudur. Düşmanlıklar sırasında Sovyet askeri komutanlığı, savaş sanatında, özellikle taktik düzeyde, gözle görülür şekilde gelişti. Ve Almanlar, aksine, birlikleri savaşın başlangıcından çok daha kötü yönetmeye başladı. Bu nedenle, artan ekipman miktarı bile (1944'te, bir ayda 1940'ın tamamından daha fazla tank ve kundağı motorlu silah üretildi!), Sovyet saldırılarına direnmelerine yardımcı olmadı. Örneğin, silah üretimini ele alırsak, o zaman kırk üçüncü ve kırk dördüncü yıllarda, teçhizat üretimi oranındaki oranlar Almanlar için kırk birinci ve kırk ikinci yıllara göre daha iyiydi. Ancak düşmanlıkların gidişatı Üçüncü Reich için daha elverişli hale gelmedi, aksine tam tersi oldu!
  Kızlar, kendilerini Panzer-4 optiklerinin imhasıyla sınırlamadılar, ayrıca ele geçirilen kümülatif el bombalarıyla arabayı havaya uçurdular. Önce bir Panzer, sonra bir sonraki...
  Angelika güldü.
  - Bu engerekleri böyle döveriz!
  Hançeri andıran dişlerini gösteren Alisa Selezneva kabul etti:
  - O kadar çok harmanlıyoruz ki kaplumbağa kabuğu bile Panzer-4'ü kurtaramayacak!
  Siperlerde görünüşe göre oldukça yakın zamanda çağrılan birçok genç vardı. Hatta o kadar havalı çocuklar vardı ki, dokuz ya da on yaşlarındaki gençleri bile çekmiyorlardı. Şaşkın ve korkmuş görünüyorlardı.
  Erkeklerin silahları, geri tepmesiz kalibre 20 mm. Hafif ve yanlarında piyadeleri kızartabilir veya tank tırtılını öldürebilirsiniz. İşte küçük, açık saçlı, pusuya gömülmüş, sadece çıplak topukları dışarı çıkmış. Pek çok erkek çocuk yalınayak, uygun boyutta botlar yoktu ve Almanya'da Nisan ortasında hava, sıcak Mayıs'taki Rusya'daki gibidir. Bununla birlikte, Üçüncü Reich'ın çocukları, yaşlı Alman milisleri gibi ilk fırsatta pençelerini yukarı kaldırarak veya Berlin'e kaçarak korkudan dağılmazlar.
  Sadece çocuklar mermi patlamalarından ve yanan hediyeler "Andryush" ve "Katyusha" nın uğultusundan sağır olmak için kulaklarını kapatıyorlar. Ve böylece sonuna kadar savaşırlar. Hatta bazıları aldatmaya başvuruyor, Kızıl Ordu askerlerinin beyaz paçavraları kaldırarak içeri girmesine izin veriyor ve sonra onlarla birlikte kendilerini havaya uçuruyor. Propaganda ile uyuşturulmuş cesur çocuklar ve çok daha eleştirel yetişkinler, özellikle Hitler'den önceki günleri iyi hatırlayan ve beyinlerinin tamamen yıkanmasına izin vermeyenler.
  Bu nedenle, Berlin'e ne kadar yakınsa, arkaya kaçan yetişkin sayısı o kadar az olur ve sakalsız ama cesur küçük çocuklar o kadar sık \u200b\u200bkavga eder.
  Ancak savaşçılar arasında Alman kızlar çok daha sık hareket etmeye başladı. Hitler, kredisine göre, kadınları korumayı ve top yemi gibi cepheye gitmelerine izin vermemeyi hükümdarın görevi olarak görüyordu. Üstelik demografik açıdan erkeklerin eksikliği o kadar da kötü değil, bir erkek yüzlerce dişiyi dölleyebilir. Ancak bir kadının çocuk doğurması için dokuz aya ve iyileşmesi için iki yıla ihtiyacı vardır.
  Angelica'nın çocuklara ateş ettiğini gören Alisa Selezneva, namluya vurdu ve haykırdı:
  - Çocukları öldürmeyin! Kadını mı yoksa kurdu mu anladın?
  Angelica bir panter gibi sertçe çıkıştı:
  - Bizi öldürebilirler mi?
  Alisa Selezneva şunları söyledi:
  - Bunlar çocuk, anlamazlar... Ayrıca ahlakın da farklı seviyeleri vardır. Faşist ahlak alçaktır, komünizm ahlak yücedir. Buna dayanarak, rakibimiz kadar kötü olamayız, olmamamız gerektiğini anlamalısınız. Yoksa kötülüğe karşı savaşta iyinin rolünü üstlenmemizin ne anlamı var?
  Angelica yanıt olarak bir aforizma çevirmek istedi ama kafası bir eğlence düşkününün çantası gibi boştu. Ve hiçbir şey gelmedi, esprili ve yakıcı.
  Alisa Selezneva arkadaşının omzuna hafifçe vurdu:
  - Bu kadar! Stalin, düşmanın darbesine üçlü darbeyle karşılık vereceğimizi söylese de, alçaklığa üçlü alçaklıkla cevap verilmesi gerektiğini kastetmedi. Ve zulüm üzerine üçlü zulüm! Bu durumda göze göz ilkesi bizim ilkemiz değil!
  Angelica sıkıntıyla kaşlarını çattı ve oldukça makul bir şekilde şunları söyledi:
  - Yaşlı adam, dağılın, ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak için çok daha güçlü bir içgüdüleri var. Yani bu çok tartışmalı bir fikir ... Yani yakında havalı enayiler dışında ateş edecek kimsemiz kalmayacağını söylemek istedim ... Peki neyi geri çevirebiliriz?
  Alisa Selezneva, işaret parmağıyla Batı'yı Angelica'ya işaret etti:
  - Görüyorsun, Panterler sürünüyor, inan bana, burada hala savaşacak ve yenecek birileri olacak! Açık değil mi?
  Angelica arkadaşına sordu:
  - Ellerim yorgunluktan titriyor ve bacaklarım da ... Belki bana komik bir şeyler söylersin?
  Alisa Selezneva yanıtladı:
  - Evet, ben de beşinci gün gözlerimi kapatmadım! Şarkı söylemek, canlılığınız için bir şey mi ... Eskiden mi?
  Angelica bir kısrak gibi öfkeyle başını salladı.
  - HAYIR! Lanet olsun eski! Daha iyi söyleyelim, yeni, eğlenceli, Sovyet!
  Alisa Selezneva yüzünü buruşturdu:
  - Eğlenceli olacak, ama ne kadar Sovyet olduğuna kendiniz karar verin!
  Iskalayan Angelica, öfkeyle tüfeğin dipçiğini yanağına dayadı ve mırıldandı:
  Fazladan abartıya ihtiyacımız yok! İçtenlikle, güzelce ve şiirsel olarak ihtiyacımız var ...
  Alisa Selezneva muhteşem, eşsiz sesiyle çıplak ayaklarını yere vurarak şarkı söyledi:
  Savaşta Sovyet ruhu düşmez,
  Ey kızıl güneş, bahar ışınları!
  Führer taş bir çitle çevrili olmasına rağmen,
  Çekicimiz karanlıkta bir davul gibi atıyor!
  
  Derin korularımızın arkasında -
  Ve yerel tarlaların altın bal taneleri!
  Ordunun üzerindeki kırmızı bayrağın durulanmasına izin verin,
  Ve uçakların vinçlerin gökyüzünde kanatları var!
  
  Anavatan'ın yolu yükselsin;
  Komünizmi gezegenin her yerine yükseltiyoruz!
  Yüz bin güçlü ulusun sesini duyuyoruz,
  Her şey yükselir ve şövalye geri adım atmaz!
  
  İnanın memlekete güz gelmeyecek,
  Ve karın altında donmayacağız!
  Kızları üzmeyi bırakmak daha iyi -
  Ordumuz şanlı bir zaferle dönecektir!
  
  Berlin düşecek, yakında göreceğiz
  Ve "Panterlerden", "Kaplanlardan" hiç korkmuyoruz!
  Fritz için cezalar olacak,
  Pekala, ödülleri alın Rus'un oğulları!
  
  Ve hünerimiz bir alev gibidir,
  Faşizm kokuşmuş küllere dönüşecek!
  Ve irade sertliği bir taş gibidir,
  Mermi gümbürdüyor, eziyor - bang!
  
  Şeytanın dualarına kulak asma,
  Tanrı bunun tek yol olmasına izin vermeye karar verdi!
  Dünyayı Nazizm'den temizleyelim,
  Ne de olsa gezegen, Fritz için bir meyhane değil!
  
  Tabii ki çok para ödedik.
  Adil denizlerimiz yok oldu!
  Şimdi Rusya kırmızı güçte,
  Ve artık Şeytan'ın hilesi geri dönmeyecek!
  
  Ne de olsa komünizm davası kutsaldır,
  İçinde mutlak, sınırsız iyilik var!
  Ve çok gerçek dualizmin yasalarına göre,
  Kapitalizm gelişmeye mahkum değil!
  
  Uluslara açlık eziyet etmesin diye,
  Kollektif çiftlikler her yere dikilmelidir!
  Sadece dört yıl sürer
  Yüce, inşaat için sağlam bir beşlik koyacak!
  
  Ve sonra uzay - evrenin avlusu,
  Güçlü bir süpürge ile iyice süpürün!
  Bu ihtişam güçlü, bozulmaz -
  Her insanın büyük bir kahraman olduğu!
  
  Dullar askerler için ağlamasın,
  Ne de olsa bilim için imkansız hedefler yoktur!
  Dirilişle ödüllendirilirler,
  Ve size bizden bir buket göndereceğiz, kırmızı güllerden!
  . BÖLÜM 11
  Ünlü bir süpermen kızı olan Iria, elbette Alice ile arkadaştı. Ve iğrenç oğlanlarıyla bir şeylerin peşinde olduğunu tahmin ettim. Belki tekrar başka bir gezegene uçmak istiyordur? Ya da masalsı zamanlarda, insan fantezileri evreninde?
  Iria henüz pek endişelenmemişti. Çok güzeldi ve geniş omuzları ve belirgin kasları dünyevi kadınlar arasında nadir değildir.
  Gelişmiş teknolojiler, Hypernet matrisinde bir şey oynarken bile refleks kas kasılmasını ve bunların eğitimini uyararak vücuttan biyoakımların gönderilmesini mümkün kıldı.
  Tamamen ücretsiz ve sanal makinede gerçek gerçekliği taklit eden, belki de gerçek bir vücuttan bile daha keskin olan çeşitli türde oyunlar.
  Yirmi ikinci yüzyılın medeniyeti için, farklı uzay korsanları ve mafyadan çok daha ciddi bir tehlike olduğu ortaya çıktı. Gerçekten de oyunlar ve macera için bir çılgınlık. Hepiniz neredesiniz, isterseniz kazanabilir ve her durumu yenebilirsiniz. Yıldız Savaşları dahil.
  Aslında Iria, neredeyse kendisi de böyle bir girdabın içine uçuyordu. Palpatine veya Kont Dooku ordularıyla savaşmaktan ne kadar zevk aldığını. Ve özellikle ışın kılıçlarıyla savaşmak için.
  Ancak bu, elbette, bir uzay kaşifinin yapması gereken şey değil.
  Özellikle Iria ile zaman, sonsuz çocuklukta Alice ile olduğundan farklı geçti. Burada iki kızı var: Angelina, Afrodit - onlar zaten oldukça yetişkin. Yanık tenlerinin altında yuvarlanan kas topları olan iri, uzun boylu kızlar. Ayrıca atletiktirler ve savaşmayı severler. Ve hala dövüş sanatlarında rekabet ediyor. Bu aynı zamanda modern, dünyevi kadınlar için oldukça moda. Üstelik temas tam, kırıklı morluklar gerçek. Ancak, elbette, yirmi ikinci yüzyılın sonundaki tıp, kesilmiş bir bacağı bile yarım saat içinde büyütecek ve siz farkı anlamayacaksınız.
  Artık Dünya gezegeninde sakat veya hasta insan yok.
  Iria, nanobotların yardımıyla uçar. Spor ayakkabı giyebilirsin ama güzel ve atletik bir kız çıplak ayakla çalışmayı sever ve çıplak ayak parmakları çok çeviktir.
  Yirmi ikinci yüzyılın sonunda Moskova'da pek çok mucizevi şey var. Kremlin büyütüldü ve yüzlerce kilometre öteden görülebiliyor. Yıldızlar çok büyük ve içlerinde termokuark füzyonu yanıyor. Üstelik gökkuşağının tüm renkleriyle ışıl ışıl. Duvarlar ayrıca zengin bir renk ve ton yelpazesine sahiptir ve çok güzel ve çeşitli şekillerdedir. Başkentte ayrıca Eyfel Kulesi'nin bir benzeri var - elli kilometre yüksekliğinde ve altın ve büyük, yapay olarak yetiştirilmiş, yönlü elmaslarla parıldayan.
  Başkentte çok sayıda çeşme var. Bunların en büyüğü, her biri Chomolungma'nın üç dağı yüksekliğinde kırk kadar jet vuruyor. Üstelik çeşmelerin renkleri farklı, tonları ise kendine has, parlak.
  Iria bu muhteşem manzaraya hayran kaldı. Başkent inşa edildi ve güncellendi. İçinde yeni binalar ortaya çıktı, eskileri yıkıldı veya dönüştürüldü. Her şey değişti, hatta broşürlerin çizimleri ve satırları bile.
  Kremlin de modernize edildi. Yeni kuleler ekledi ve eskileri değiştirdi. Ve boyut olarak, Iria'nın Dünya gezegenindeki onlarca yıllık yaşamı boyunca bir kenara ittiği, gözle görülür şekilde büyüdü. Kendisi yerel değil, insan cinsi ve kocası Tadeusz. Ve dört kızı var. Yaşlı Wanda'nın nerede olduğu bilinmiyor, şimdi derin uzayda bir araştırmacı. Afrodit ve Angelina, MMA ve çeşitli şovlarda performans sergiliyor. Dördüncü kızı Alice ile aynı yaşta ve hala okulda.
  Ancak Tadeusz bir oğul istiyor. Ve Iria yapacağına söz verdi. Çocuğun cinsiyeti elbette kontrol edilebilir - ve buna kendiniz katlanmak bile gerekli değildir. Siber rahimler var. Ama Iria kızları olmasını istiyordu. Dahası, Pashka'dan hiç hoşlanmadı. Ve soyunun onun gibi olmasını istemedi.
  Ayrıca, yaşlılığın sona erdiği gerçeği göz önüne alındığında, insanların şiddet yoluyla öldürülmeseler bile neredeyse sonsuza kadar yaşayabileceklerini de belirtmek gerekir. Tam olarak ne kadar olduğu henüz bilinmiyor. Ancak bilim ve tıbbın gelişmeye devam ettiği göz önüne alındığında, bu neredeyse sonsuza kadar sürer.
  Bu nedenle, insanların komşu galaksilere uçabildikleri düşünüldüğünde bile, doğum oranı sınırlandırılmalıdır. Böylece çocuklar her on yılda bir defadan fazla yapılamaz. Bu, elbette, herkesin beğenisine göre değil. Ancak evren zaten oldukça yoğun bir nüfusa sahip ve kısıtlama olmaksızın çoğalmak için çok fazla farklı yaşam formu uygarlığı var.
  Evet, Alice'in dünyasında insanlar evrende yalnız olmaktan çok uzaktır. Ve Star Wars vahşet olarak kabul edilir. Sanal bir matrisin oyunlarında mümkün olmadığı sürece. Ve bu ilginç! Iria'nın kendisi de bir zamanlar buna düşkündü. Ama kafanı kaybetmen uzun sürmeyecek. Wanda neredeyse aklını kaybediyordu ama yine de zamanında durdu ve daha ciddi bir meseleye başladı. Örneğin, evrenin ve diğer galaksilerin uçsuz bucaksızlığını keşfedin. Belki nüfus olarak bile değil.
  Ve insanlar nerede yaşayabilir?
  Profesör Seleznev de zaman kaybetmiyor. Özellikle insanlar Jüpiter'e yerleşirler. Yerçekimi orada toplanır - enerji veren özel jeneratörlerde graviton akışları toplanır. Ve sonuç olarak, Dünya gezegeninin yerçekimi üzerinde solunabilir bir atmosfer hüküm sürdü.
  Şehirler inşa ediliyor. İşte basil-tuğla, bitki ve teknoloji ayrımı. İnşa etmenin birçok farklı yolu vardır. Ancak, elbette, her şey hızlı ve sağlam bir şekilde yapılır. Ancak binaları değiştirmek için asla geç değildir.
  Iria, Jüpiter'in hologramını açtı. Bu gezegen stili için karakteristik. Masif aşk ve piramidin şekli. Ama işte Tanrıların birleşiminin en yeni tapınağı, sanki şişirilebilir köpükten yapılmış ve havada yüzüyormuş gibi çok havadar ve güzel.
  Gelecekte insanoğlu tüm dinleri birer peri masalı olarak kabul etmekte ve farklı tanrılara tapınaklar inşa etmektedir. Altın kubbeli minareler, Budizm ve Ortodoks vardır.
  Ortodoksluk değişti. Azizlerin sayısı artmış, hatta bunlara Stalin, Zhukov, Putin, Korkunç İvan, Büyük Petro ve diğerleri eklenmiştir. Gönderiler, birçok kısıtlama olduğu gibi iptal edildi. Ve en önemlisi, İncil'in yanılmazlığı dogmasını ortadan kaldırdılar - onu felsefi bir kitap, insan bilgeliği haline getirdiler.
  Ancak, kiliselerde diskolar, kumar salonları, saunalar, yüzme havuzları ve bütün bir eğlence endüstrisi ortaya çıkmasına rağmen, elbette çoğu eski moda şekilde dua etti.
  Müslümanlar ayrıca, özellikle bir şekilde günde beş kez namaz kılmak ve oruç tutmak istemedikleri için, eskilerin hikmeti olan Kuran'ı dikkate almayı kabul ettiler. Evet ve peçe kendini aştı. İlerleme insanlara her şeyi sağladı. Ve insan yavaş yavaş hurafelerden kurtuldu. Ve hayatın uzaması ve gençleşme ölüm korkusunu hafifletti. İnsanlar artık yetenekler açısından melekler gibi oldular. Evet ve diğer dünyalarla tanıştı, bu da dinlerin aşınmasına yol açtı. Budizm, birçok akıllı dünyaya olan inancıyla daha da popüler hale gelmesine rağmen. Tabii ki, manastırcılık ve çilecilik gibi aşırılıklar olmadan.
  İnsanlar mutluluğu arıyordu. Ve sorunları vardı. Bilim çok şey verdi. Herhangi bir hayali gerçeğe dönüştürme fırsatı dahil.
  Örneğin Iria, gerçek bir enkarnasyonun tam bir yanılsamasıyla evrenin hükümdarı olabilir. Veya bir trilyon evren. Doğru, sanal her şeye kadirlik, gerçek ve gerçek bir şey yapma arzusunu caydırabilir.
  Iria, Seleznev ile konuştu. Yaklaşık yirmi yaşında görünüyordu. Tabii ki, bu gençleşmenin etkisidir. Ve Iria'nın kendisi genç ve taze.
  Profesör Seleznev ona şunları söyledi:
  - Her şey harika gidiyor! Hatta bir şekilde sıkıcı ki bu kolayca geliyor. Galaksinin kenarına tekrar acele edip etmeyeceğinizi düşünüyorsunuz.
  Iria sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Zorluklar aramayın, kendiliğinden gelirler!
  Profesör Seleznev şunları kaydetti:
  - Yakında başka bir galaksiye uçacağız. Alice nasıl?
  Iria sertçe dedi ki:
  - Bir şeyler dönüyor ... Onunla temasa geçene kadar!
  Seleznev şunları önerdi:
  - Yaygara yapma! Alice umutsuz durumlardan çıkmakta ustadır. Ve her zaman olduğu gibi ikna edici bir zafer kazanacak!
  Titan Girl şunları kaydetti:
  "Bazen yardımım gereksiz değil. Yani Alice yemekten önce iletişime geçmezse onu ararım!
  Bundan sonra Iria, Jüpiter Stadyumu'na geçti. Farklı oyunlarda yarışmalar vardı. Örneğin, sanal tanklar kesildi. İkinci Dünya Savaşı'ndan değil, uçan ve oldukça fütüristik, modern. Ve birbirlerine ateş ederler ve vurulduğunda kaçarlar ve hayatlarını kaybederler.
  Ancak daha klasik dövüşler var. Işın kılıçlarında veya silahsız dövüşlerde. Erkeklerin kızlara karşı savaşması veya daha da havalısı bir adamın bir uzaylıya karşı savaşması özellikle ilginçtir. Burada, örneğin, bir sarışın olan Angelina, bir canavarla savaşır: bir örümcek gibi, pençeli sadece on iki bacak ve bir horoz kafası.
  O oldukça zirvede.
  İşte bikinili bir kız arkasını dönüp çıplak ayağıyla gagasını tekmeledi. Canavar titriyor ve ağzından ne çıkarmaya çalışıyor.
  Angelina yine döner tablayı tutuyor ve bacaklarını çok güzel dövüyor. O bir akrobasi kızı. Pençe hamlesinden uzaklaşır ve tekrar saldırır.
  Hatta tam temas halinde kuralsız kavgalar, insanlık dışı olduğu için birden fazla kez yasaklanmak istendi. Ama insanlar özgürlük istiyordu. Yüzündeki yüzüğe girmek dahil.
  Angelina biraz tereddüt etti ve kaşınmasına izin verdi. Kan çıktı. Iriya, kızının kavga çok tek taraflı olmasın diye bilerek kendini ayarlamış olabileceğini düşündü. Matrix'in tüm cazibesine rağmen, gerçek dövüşler çok popüler. Ve insanlar savaşmak istiyor.
  Geleneksel boks bile ölmedi. Biorobotlarda ve aneroid robotlarda birçok katılımcı olmasına rağmen. Ancak insanlar ringde de savaşır.
  Angelina şut çekiyor ve tekrar ıskalıyor. Seyirci gürültü yapmaya başlar.
  Aria başka bir projeksiyona baktı. Capablanca ve Alekhine klonları satranç oynuyor. Henüz ölüleri nasıl dirilteceklerini öğrenmediler ama tek bir hücreden ve hatta bir DNA molekülünden bir insanı klonlamak oldukça mümkün. Ve yapılıyor. Her iki klon da genç ve yıldırım hızında oynuyor. Satranç da farklıdır. Hem de bir sürü rakamla.
  Iria bu oyuna biraz baktı. Sonuç berabereydi, Capablanca'nın sadece bir atı kalmıştı ve Alekhine'in bir piskoposu vardı. El sıkışıp tekrar tahtaların başına oturdular.
  Iria ıslık çaldı ve şarkı söyledi:
  - Büyük bir rengarenk tahta,
  Motorları uğultu yapıyor...
  Ordular canlı hareket ediyor
  Ve tanklar ve savaş gemileri ...
  Ardından kızının mücadelesine geri döndü. Gerçek bir sanatçı olarak Angelina, kaybetmiş gibi yaptı. Bu, dövüşçülerin bir Hollywood filmindeki gibi olduğu güreş gibi bir şey. Bu üstesinden gelir, sonra ikincisi. Ancak biri kesinlikle ve dahası beklenmedik bir şekilde kazanacak.
  Hatta bir tanesi onbeş tur yeniliyor. Ve aniden karate öğrendi. Ve son rauntta düşmanı ezelim. Hatta komik.
  Ama Angelina elbette sanatsal olarak düşecek ve robot yargıç sayacak ve sonra yükselip kazanacak ...
  O, elbette, savunma tekniğinde tarihteki en iyi ve hatta belki de en iyi ağır sikletlerden biri olan Wladimir Klitschko değil. Bu arada, Muhammed Ali'nin bir kopyası ile klonunun mücadelesini izleyebilirsiniz.
  Vladimir sol eliyle iyi çalıştı ve sayılarda Ali'yi geride bıraktı.
  Ancak Iria, klon dövüşlerini pek sevmiyordu. Bu gerçekten ölüleri diriltmeyi öğrenecekti. Sonra evlatlık oğlu tarafından öldürülen İmparatoriçe geri dönecekti. Ve böylece onunla yalnızca sanal bir makinede iletişim kurabilirsiniz. Veya bir klon yapmak? Ancak bu gezegenin yasası, imparatorluk ailesinin bireylerinin klonlanmasını yasaklıyor.
  Evet ve Dünya gezegeninde yaşayan insanların klonlarını yapmak yasaktır ve ölüler düzenlenir. Neden olduğu anlaşılabilir. Alice'in klonları damgalıydı ve bu böyle bir saçmalıktı.
  Irina birkaç stadyumu daha gezdi. Tribünlerin yarısı boş ve çok sayıda hologram var. Çocuklar kavga ediyor. Şortlu çocuklar, çıplak ayaklarını sallayarak çarpışırlar. Tayland boksu gibi bir şey. Burada teknoloji yok. Bir de teknoloji var - uçuşlar. Yetişkinler ve çocuklar zaten havada savaşıyorlar. Veya vakumda, suda, sıvı helyumda.
  Ve erkeklerin kavgalarda yapmadıkları şey. Iria buna bakar ve kendini atlar.
  Lezzetli bir şey istedi. Otomat hemen önünde bir menü bulunan bir hologramı açtı. Iria, Mars çilekli dondurma ve Venüs'ten çilek sipariş etti. Ve vahşi şık. En azından bir hediye ne olacak. Ve üstüne ünlü İsviçre çikolatası.
  Dünya gezegeninde komünizm var ve dünya çapında bir devletler topluluğu kuruldu. Tüm ülkeler konvansiyon haline geldi. Aslında insanlık birdir.
  Ve ilerleme, insanların maddi sorunlarını çözdü. Her şey aşırı üretilmiş hale geldi.
  Iria en sevdiği stratejiyi hatırladı: Earth Story. İşte başlıyorsunuz: hayvan derilerinde goril benzeri beş işçi ve belirli miktarda kaynak. Ve sonra, her şeyden önce, yeni işçiler çıkarmak için bir topluluk merkezi inşa edersiniz. Ve elbette, önce yiyecek alırsınız, sonra her şey. Ve her şey basitten karmaşığa gider.
  Strateji uzun ama ilginç. Iria onu Hypernet Matrix'te oynadı. Orada kafanın yarılması o kadar doğal ki.
  Bir tetikçide veya bir filmde kendi başınıza bir şeyler yapmak daha kolaydır. Burada, örneğin, klasikleri yeniden üretiyorsunuz. Dolap kötü bir metres tarafından dövülüyor, öyle ya da böyle müdahale edebilirsiniz.
  Veya "Gülen Adam" romanındaki Iria, sonunu aldı ve değiştirdi. Kör kız ışığı gördü. Lord soytarı eski yüzüne kavuştu. Düello gerçekleşmedi. Ve Iria, İngiliz Parlamentosunu fakirlere yardım etmeye ikna etti. Burada olmasına rağmen dikkatli olmalısın. Bağımlılık geliştirmemek için. Burada Conan Doyle, romanlarından birinde, sınırsız zenginliğin neye yol açabileceğini çok zekice gösterdi. Ve çok iyi bir insan bile herkesi mutlu etme arzusuyla zarar bile verebilir.
  Ne yazık ki, bu olur. Tabii ki, böyle bir zenginlik bir peri masalı olmasına rağmen. Ama hikaye çok güzel.
  Ve aynı zamanda öğretici. Belki de Dünya gezegeninin tüm dertleri paradan kaynaklansa da?
  Komünizm, insan ahlakı da dahil olmak üzere çok daha iyisini yaptı.
  Iria daha yükseğe uçtu... Kremlin'e baktı. Yıldızlar nasıl parlıyor. Ne kadar büyük bir Kremlin. Ve içinde ne var. Ve tapınaklar ve saraylar.
  Dahası, tapınaklar birçok dinden senkretiktir. Ayrıca politik olarak doğru. Tüm inançlar temsil edilmelidir.
  Iria, uzlaşmaz insanların bazen dinsel tartışmalarda ne kadar uzlaşmaz olduklarına şaşırdı.
  Örneğin, Şabat'tan veya Üçlü Birlik'ten gerçek din savaşları vardı.
  Iria, elbette, eski çağlardaki insanların bunu önemli gördüğünü anlamıştı. Ama aslında, kilise dogmaları için savaşmak o kadar fanatik mi?
  Peki ya dünyanın sonuna olan inanç? İnsanlar savaşmamalı, katlanmalı.
  Kahraman kız, en küçük kızıyla temasa geçti. Çok renkli bir saç stiline sahip o tatlı ve tabii ki atletik kız. Annesine göz kırptı ve şöyle dedi:
  - Okul harika gidiyor!
  Iria gülümseyerek şunları söyledi:
  - Program sizin yerinize tesadüfen öğrenmiyor mu?
  Kız gücendi:
  - Tabii ki değil! Annem yetenekli ve babam bir profesör!
  Iria kaydetti:
  - Ölçülü olarak öğrenin ve eğlenin. Ve sonra bir yetişkin olacaksın ... Eğlence havuzunu kafanla memnun edebilirsin!
  Kız ciyakladı:
  - Ben çok pulsarım!
  Iria, eğlence girdabına nasıl girileceğini ilk elden biliyordu. Kendisi zor bir durumdaydı. Ve neredeyse mutluluktan yere yığıldı.
  Ama aslında sanal bir oyundan çıkmak kolay değil. Ve çok istekli değil.
  Bu havuzdan çıkmak çok fazla irade gerektiriyor.
  Iriya biraz daha uçtu... Moskova şehri çok harika ve güzel. Burada örneğin sincap ve tavşan şeklindeki bazı binalar hareket eder ve futbol oynar. Özellikle çocuklar için böyle bir evde yaşamak ilginç. Ve kılıçlarla içeride olan birine havalı. Kuyruğu veya pençeleri olan küçük hayvanlar-binalar kusacak.
  Iria, 20. yüzyıldan çok eski bir filmi hatırladı. Orada, bir zaman makinesinde hareket eden Korkunç Çar İvan, Moskova'ya baktı ve şöyle dedi:
  - Lepota!
  Ancak geçen yüzyılın altmışlı yıllarında bile başkentti. Şimdi ne düşünecekti? söylemeyi tercih ederim!
  Başkentte çok güzel şeyler var. İşte gökyüzünde yüzen, çok çeşitli yabancı hayvanların bulunduğu bir hayvanat bahçesi.
  Iria zaten oradaydı. Çok ilginç hayvanlar var. Fil ve gül gibi melezler veya köpekbalığı ve tavus kuşu olan gergedan. Evet, bu canavarın bir boynuzu, yüzgeçleri ve muhteşem bir kuyruğu var. En güzellerinden biri, elmas kabuklu Tiger-2 tankı büyüklüğünde bir kaplumbağadır. Kabuk çok parlak.
  Dişleri kesme elmas gibi olan mamutlar da vardır. Ve aster gibi gövdeler.
  Iria hayvanat bahçelerine gitti. Ve Alice'in babası, mühendis Zeleny ile birlikte farklı gezegenlerde koleksiyonlar topladı. İşte ruh haline göre renk değiştiren belirli bir gösterge. Veya insan rüyalarını hologramlarda somutlaştıran bazı komik hayvanlar.
  İria kalktı. Moskova'yı büyük bir açıdan görmek için. Evet, görülecek bir şey vardı. Evet, gökyüzünde çok fazla uçak var. Ve hepsi çok güzel ve zarif.
  Hava arabaları genellikle aerodinamiktir. Ama bazıları çiçek tomurcuğu şeklindeyken bazıları da semaver gibidir. Hatta bazıları ayakkabı gibi görünüyor. Dahası, daha çok spor ayakkabılardır - en moda giysiler. Eski, yelkenli gemiler şeklinde uçaklar var. Ve bu da güzel.
  İşte havada süzülen bir fırkateyn. Ve yelkenlerde renkli resimlerde gerçek bir film gösteriliyor. Farklı dönemlere ait filmler de var. Bazı siyah beyaz resimler çok ilginç. Ve onları durmadan izleyebilirsiniz.
  Iria, devrim temalı bir çalışma izliyordu. Etkileyici! Bazı resimler gerçeğe dönüştürülebilir ve değiştirilebilir. Daha doğrusu, bazıları değil, hepsi. Ek olarak, herhangi bir bant hem siyah beyaz hem de renkli olarak görüntülenebilir. Bir de programın yaptığı filmler var.
  Bu ilginç. Bir hikaye yazıyorsunuz ve bilgisayar onu ekrana getiriyor. Veya programın kendisi bile keyfi olarak oluşturur. Herhangi bir konuda olabilir.
  Herkes kendi filmini yapabilir. Belki sanal bir makinede işin içine girebilir ve orada zaten kendi başınıza hareket edebilirsiniz. Örneğin, Chapaev veya Spartak'ı kurtarın. Emelyan Pugachev veya Stenka Razin'in kazanmasına yardım edin. Korkunç İvan'ın yerinde olarak Japonya ile savaşı kazanabilir veya tüm dünyayı fethedebilirsiniz.
  Yapabileceğiniz veya yapamayacağınız birçok şey var. Ne kadar ilginç bir Hypernet evreni.
  Örneğin Iriya, Arbuzik ve Bebeshka ile ilgili diziye bayıldı. Bu çocuklar her yerdeydi. Ve uzayda ve diğer gezegenlerde ve yıldız çeteleri ortaya çıktı. Çocuk-kahramanlarla ilgili bu masalın karakterleri çok moda oldu.
  Iria'nın kendisi bu konuda çok hevesliydi. Karpuz ve Bebeshka - bu çocuklar farklı şekillerde boyandı. Ve farklı çocuklar tarafından oynandı. Bu isimler altında kızların veya elflerin olduğu bir dizi var. Yani neredeyse sonsuz sayıda farklı şekiller ve farklı karakterler bulunabilir.
  Iria, bu tür ve eser çeşitliliğine hayran kaldı.
  Ama şimdi dondurma istiyor. Ve hava bölmesinde bir porsiyon sipariş etti. Burada seçim çok zengin. Iria, dolgu olarak Jüpiter kavunu ve Merkür'den muz karışımı ve Sirius'tan çikolata dolgusu seçti.
  Diğer dünyaların çok daha egzotik ve ince aromaları.
  Iriya, zevkle küçük elmaslarla süslenmiş altın bir bardaktaki dondurmayı yavaşça yalamaya başladı. Üstelik güçlü ve çevik bacaklarının çıplak parmaklarıyla onu tutuyordu.
  Terminatör kız hem eğlendi hem de huzursuz oldu. Hayır, Alice kesinlikle iyi değil.
  Belki de ebedi kızın başı belaya girdi? Iria, Alice ile yeniden bağlantı kurmaya çalıştı. Sessizlik ... Veya engelleme mesajları.
  Iriya henüz paniğe kapılmamaya, dondurmasını bitirmeye karar verdi. Ve düşüncelerinizi toplayın. Alice'i nasıl bulabilirim? 22. yüzyılda mikro kameralar her yerde. Hatta bazıları molekül büyüklüğündedir. Ancak sistem demokratiktir ve gözetleme yasaktır. Çatışmaya neden olan buydu. Örneğin, uzay korsanları Moskova'da dolaştığında ve hatta bir zaman makinesine tırmandığında. Sabitlenmiş ve etkisiz hale getirilmiş olmalarına rağmen. Ama biraz geç. Bunlar bir blaster ile birini yenebilir. Üstelik Veiter'in robotu bozuldu. Ancak daha sonra restore edildi.
  Evet, gelecekte bir şeyler olacak. Ama Alice yine de kaydedildi ve eğer onu görürlerse ve bulurlarsa.
  Iriya, kızın ona kızabileceğini bile düşündü - gitmesine izin vermeyeceğini söylüyorlar, ama kendisi aslında bir yetişkin, sadece bir çocuğa benziyor. Ve çok şey yaşadık ve gördük.
  Maceralarla dolu sonsuz çocukluk... Pek mantıklı bir açıklama getirmeyen bir şey.
  Her ne kadar modern teknoloji ile yaşlı bir adam gerçek bir on yaşında bir erkek çocuğu haline gelebilir ve bir erkek çocuk doğurabilecek gerçek bir kız olabilir. Biyomühendislik gelişti ve neredeyse her şeye kadir hale geldi.
  Belki bir mucize değil ama oldukça bilinçli bir şey. Ya da belki Alice, Pashka ve Arkasha büyümek istemiyorlar ve gerçeklik onların arzularına boyun eğiyor?
  Peter Pan'la nasıldı?
  Iriya dondurmasını bitirdi ve zarif kadehini geri verdi. Komünist cennetin geleceğinde altın ucuzdur. İlk olarak, nispeten basit bir şekilde kurşundan yapılabilir. İkincisi, asteroitlerde ve Jüpiter'in uydularında oldukça fazla altın bulunur. Ve elmaslar genellikle neredeyse bedavadır, hatta kibrit kutusu büyüklüğünde bir cihaz kullanılarak karbondioksitten veya basit kömürden veya çimenden sentezlenebilirler.
  Bu nedenle, çok fazla elmas var - karbon ortak bir elementtir. Yakutlar, topazlar, zümrütler, safirler - asteroitlerde sentezlemek veya madencilik yapmak biraz daha zordur. Bu arada Jüpiter ve Satürn'ün bazı uydularında yüzey tamamen elmas taşlardan veya tozdan oluşuyor.
  Elmaslar güzeldir, söz yok. Ancak aşırı kullanılabilirlikleri değerden mahrumdur.
  Aynen öyle, Hypernet aracılığıyla da herhangi bir yiyecek elde edilebilir. Üstelik hem doğal hem de sentetik ve biyoplazma. İkincisi, zevk uğruna tonlarla yutulabilir.
  Iria, 2. Dünya Savaşı pervaneli avcı uçağı hızında uçtu.
  Örneğin sokaklarda bir miktar akan plastik var. Uçakla seyahat etmek daha pratik olduğu için pek popüler değil. Ya da sıfır geçişin yardımıyla daha da kolay. Ayrıca, bu tür otobüsler uzun zamandır icat edilmiştir. Ancak eski zamanlarda bile bir rüyada olduğu gibi kendinizi uçurmak çok daha çekici.
  Burada çocuklar tatarcıklar gibi havada koşarlar. Oynayın, eğlenin, döndürün. Çalışma çok az zaman alır. Ve pek çok kişi Hypernet üzerinden sınavlara girerek bilgi sahibi oluyor.
  Ya da bir yabancı dili, tıpkı bir bilgisayarın hard diski gibi beyne yazarak öğrenebilirsiniz. Veya başka herhangi bir bilgi.
  Böylece çocukların çok fazla boş zamanı olur. Farklı oyun türlerini severler. Hatta bazıları , yirmi birinci yüzyılın başında olduğu gibi , eski moda bir şekilde oynamayı tercih ediyor . En moda olmasına rağmen, bu elbette gerçekliğin ve sanal matrisin etkisidir.
  Ancak bazı insanlar aldırış etmez ve joystick'i kontrol eder. Ve hologramlar, hatta eski bir monitör kullanın. Bu özellikle stratejilerde modadır. Sadece daha geleneksel yöntemler var - daha hızlı karar vermenize ve emir vermenize izin veriyorlar. Evet ve olaylar daha hızlı gelişiyor ve dinamikler daha yüksek.
  Ancak sanal bir makinede eski moda bir şekilde komut verirseniz, strateji aylarca sürüklenme riski taşır.
  Iria uçan stadyuma baktı. Çocuklar orada hokey oynuyor. Sadece atlamalar ve bükülmelerle başka pek bir şey yok. Ve buz sudan değil, katı hidrojenden yapılır.
  Evet, harika görünüyor. Çocuklar dişlerini gösterir ve zıplarlar.
  Ve birkaç disk var ve sürekli yön değiştiriyorlar. Ve süveter gibi zıpla.
  Iria şarkı söyledi:
  - Gerçek erkekler hokey oynar, korkak hokey oynamaz! Korkak hokey oynamaz!
  Sonra kız uçuşu hızlandırdı. Örneğin Versay Sarayı, XIV.Louis için inşa edilenle tamamen aynı şekilde havada asılı duruyor. Doğal boyut ve içeriden görebilirsiniz.
  İsteyen çok fazla olmasa da. Iria, havayı yararak oraya giden kıza göz kırptı.
  Hatta şarkı söyledi:
  Vazgeçme, pes etme, pes etme! Bu savaşta zorsa, utangaç olmayın! Gül gül gül! İnanın, her şey yoluna girecek ve iyi olacak!
  Evet, bu gerçekten çok iyi bir şey. Ve kendinizi bir top gibi havada döndürürsünüz.
  Iria sarayın etrafında döndü. Korsanları yenmiş bir uzay prensesi gibi hissediyordu. Oh, Alice, sen bu konuda sadece bir uzmansın.
  Iria, şu sözlerin tadını çıkararak şarkı söyledi:
  Biz hava korsanlarıyız
  Giyinmeyi seviyoruz...
  Maaş çekinden maaş çekine
  Para kazanmayı seviyoruz!
  Ve kız havada ölü bir döngü yaptı ... Hayır, kesinlikle as olacak. Iria daha da uçtu ve hızını artırdı.
  Aynı zamanda, Alice düşüncesi giderek daha rahatsız edici hale geldi. Belki de bir bela önsezisidir?
  Aslında bir şeyler yapılmalı. Iria, kızlarının işine yarayabileceğini düşündü. Dişi terminatörün sezgisi, bu sefer Alice'in aslında ciddi bir şeye bulaştığını gösterdi. Ve çalıların arasındaki piyano parlamıyor.
  Ayrıca Iria bencil olmak istemiyordu. Aslında, her şeyi kendiniz yapın ve kızlarınızı ödül ve kendilerini kanıtlama fırsatı olmadan mı bırakın? güzel değil Afrodit ve Angelina, kalabalığı eğlendirmek için ringde kollarını ve bacaklarını sallamaktan daha fazlasını hak ediyor.
  Iria gezegenler arası bir taksi çağırdı. Neredeyse ücretsizdi.
  Robot sürücüsü kıza sormuş:
  - Nereye gitmek istersin güzellik?
  Iria'nın ifadeleri şu şekilde:
  - Jüpiter'in başkentine! Ve tercihen daha hızlı!
  Robot gülümseyerek cevap verdi:
  - Kendi kurallarımız var! Çok hızlı olamaz!
  Iria bu aciliyetin bedelini ödemeye hazır olduğunu söylemek istedi ama fikrini değiştirdi. Aslında, birkaç on dakikadan ayrılmak aptalca. Özellikle de Alice için endişelenmek için hiçbir neden olmadığı için. Paşa ile temasa geçmek gerekli olsa da.
  Iria bir koltuğa oturdu. Makinenin ona nezaketle verdiği çıplak ayak parmaklarıyla sakızı ağzına attı. Evet, parlak bir geleceğin komünizmi altında iyidir ve bedavaya gidersiniz ve takside bir şeyler yiyebilirsiniz. Aynı zamanda kız Pashka ile temasa geçti. Tabii ki, bağlantı çalışmadı. Ancak bulutta bir mesaj parladı:
  - Geleceğin hatırına geçmişi kurtarmak için gitti!
  Iria ıslık çaldı ve yüksek sesle şöyle dedi:
  - Ben de Zaman Enstitüsüne bakmanın zarar vermeyeceğini düşündüm. Alice sık sık orada arkadaşlarıyla takılırdı!
  Ve yıldız savaşçı güldü. Eğer öyleyse, arama alanı belirgin şekilde daralır. Zamanda farkedilmeden hareket edemezsiniz, öyleyse otomasyon çağı takip edecektir. Muhteşem zamanlar, geçmiş ya da başka bir şey.
  Doğru, geçmişte milafonu arayan uzay korsanlarının olduğu bölümün ardından gezegenin geçmişine yönelik hareketler sıkı kontrol altına alındı ve çocukların oraya kesinlikle girmesine izin verilmeyecek. Orada sadece özel ajanlar bir şeyler yapabilir, ancak geleceği değiştirmemek için çok dikkatli olun. Örneğin, imparatorluk dairesinin ateşinde yanan Hitler'in anıları çıkarılabilir, ancak gerçekten öldürmek isteseniz de Führer'in kendisi gerekli değildir. Ve parlak bir komünist gelecekte ne olacağını asla bilemezsiniz. Yirmi ikinci yüzyılda yaşamak güzel. Her durumda, herkes hayalini kurduğu şeye sahip olabilir. Adamın bir kız arkadaşı olmasa bile, neredeyse ücretsiz olarak her şeyi gerçek bir insan gibi yapabilen ve hatta çocuk doğurabilen bir biorobot sipariş edebilir.
  Ve Hypernet matrisinde koca bir harem, hatta bin harem olabilir. İllüzyon olsa da gerçeğinden ayırt edilemez.
  Iria, kızlarıyla iletişime geçti ve bir hologramla kısa ve öz bir şekilde şunları söyledi:
  - Yakında orada olacağım!
  Afrodit gülümseyerek sordu:
  - Kendimi yersiz mi hissediyorum? Çalışacak mı?
  Iria kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - İrade!
  . BÖLÜM #12
  Alisa Selezneva ve ekibi bütün bir günün ardından gözaltında. Çok sıkıcı ve rutin. Zincirler bile kesilemezken bir rüyaya düşmüş. Bir rüyada, en azından biraz eğlence ve teselli var ve o kadar galimo değil.
  Aksine: her şey kahramanca gidiyor.
  Alisa Selezneva ve Angelica, Berlin'in eteklerinde savaştı. Fritz'in direnişi zayıfladı, ilk Ukrayna cephesinin Sovyet tankları, yeraltı dünyasının eşiğindeki tarlaları aşarak güney kanattan göründü. Keskin nişancı kızlar, her zamanki gibi, ateşli tüfekleriyle atış poligonlarından cömert bir hasat topladılar.
  Ancak kısa süre sonra silah değiştirmek zorunda kaldılar, tüfeklerin namluları sık kullanım nedeniyle eğildi, nişan alma neredeyse sıfıra düştü. Alisa Selezneva silahını tamircilere teslim ederek üzgün bir ifadeyle şunları söyledi:
  - Hizmet etti canım ... Hepsini yüzde yüz verdi! Bununla birlikte, savaşın sonunun çok uzak olmadığına inanıyorum.
  Angelica aşırı duygusal kız arkadaşına alaycı bir şekilde cevap verdi:
  - Evet, yolumuzda dağ yok, son Seelov tepeleri çoktan arkamızda kaldı. O zaman Berlin sokaklarında sadece ceset dağları olacak.
  20 Nisan'da Hitler'in doğum gününde, Naziler, Kızıl Ordu askerlerinin zaten umduğu gibi, son karşı saldırıyı gerçekleştirdi. İlk olarak, derin arka kısımda güçlü V-2 roketlerinin patlamaları gürledi. Kızlar, Sovyet birliklerinin bu hediyelerden ne kadar kayıp verdiğini ve yaklaşan rezervlerin hasar görüp görmediğini göremediler.
  Çıplak ayaklı kız Alisa Selezneva, pek coşku duymadan şunları önerdi:
  - Naziler tarafından atılan her roket için bir tank yakalım. Bu teklifi beğendin mi?
  Angelica yanıt olarak kıkırdadı ve büyük dişlerini gösterdi:
  - Çok! Ama sadece bir tank değil, iki veya üç tank daha iyidir!
  Burada, ünlü e-100'ler de dahil olmak üzere Nazi tankları, aslında Sovyet birliklerinin mevzilerine girdi. Son araba, Maus'un daha önceki gelişiminin bir benzeriydi, ancak Porsche'nin o kadar da başarılı olmayan versiyonunun aksine, yeni genç ve yetenekli tasarımcılar, Sovyet T-44'teki konuma benzer farklı bir şanzıman ve motor düzeni kullandılar. tankı. Sonuç olarak, 150 milimetre kalibreli veya 128 milimetre (tank avcısı versiyonu!) Aynı şekilde, önceki en güçlü zırh ve baş ve gövde ile yanlar ve kıç en az 220 milimetre ve alın 250 milimetredir (geniş bir rasyonel eğim açısında), arabanın ağırlığı 188'den 188'e düşmüştür. yaklaşık 100 ton ve yükseklik neredeyse bir buçuk metre azaldı. Aynı zamanda şasi boyunca hız 18 kilometreden 40 kilometreye çıktı.
  Yani savaşın en sonunda ortaya çıkan E-100, silahlanma ve zırh açısından şüphesiz tüm tanklar arasında liderdir, ancak şimdi bu kelime ölü bir lapadır.
  Bu güçlü makinelerden sadece beş tane var, ikisi 150 milimetrelik silahlara ve üçü 128'lik silahlara sahip ... Biraz fareye benziyorlar, sadece önceki Farelerden çok daha basık. Onlara bakmak sizi rahatsız hissettiriyor. Özellikle tank avcılarının topları piyadeden inen zırhlı Sovyet araçlarına ateş etmeye başladığında.
  İşte ilk ağır kayıplar, parçalanmış kuleler, delinmiş gövdeler. Sovyet tankerleri uygun bir şekilde cevap veriyor ...
  Zırh, onlarca mermiye çarparak hemen delinmese bile, sertleştirilmiş metal koruma yine de çatlar ve batmaya başlar. Belirli bir yansıma sınırı vardır.
  Sovyet tankerleri deneyimlidir ve neredeyse hiç ıskalamazlar, ancak boşluklar ve hediyeler bile hedefi geçerek ekranlarla kaplı tırtıllara zarar verir.
  Bu, şakacı çocukların kötü bir polis tarafından fırlatıldığı yüzlerce flaşın, havai fişeklerin bir tür resmi. Ve bir sopa gibi, bir silahın namlusunu sallıyor.
  Yoldaşların gözlerinin önünde ölmesine rağmen daha da eğlenceli hale geliyor.
  Alisa Selezneva yalnızca iki E-100 tankının periskopunu vurmayı başardı. İşin geri kalanını onlar için Sovyet tankerleri yaptı. Devasa "kirpileri" parçaladılar, geriye yalnızca parçalanmış tırtıllar veya daha doğrusu kırık halkalar kaldı.
  Ve yine yiğit geliyor - yaşasın!
  Ama yine de, savaşlarla ilerlemek zorundasınız. Özel SS birimleri savaşa girdi. Özellikle çok sayıda katil köpeği saldırıya bırakırlar. Vahşice ciyaklıyorlar, o kadar iğrenç ve ağır havlıyorlar ki Alisa Selezneva , eski cehennemin girişini koruyan üç yüzlü kızgın köpek Cerberus'un bile o kadar iğrenç olmadığına yemin etmeye hazırdı .
  Ama şimdi bu sadist köpekleri bir an önce öldürmeleri gerekiyor. İşte bir kurt ve bir Alman çobanının melezlerinden biri dişlerini bir Sovyet askerine geçirdi ve hemen cehennem dişleri bir Rus savaşçının midesini yırttı. Oradan, bu köpeğin sırıtan bir bardağa yaraladığı bağırsaklar düştü.
  Alman köpekleri sahiplerinden daha az kurnaz değildir. Düz bir çizgide bile koşmazlar, ancak tüfeklerin ve hafif makineli tüfeklerin nişangahlarını düşürmek için bir yandan diğer yana sallanmaya çalışırlar. Alisa Selezneva bundan biraz utanmıyor ama Angelica gergin. Sibirya kızı özlüyor ve bundan kaba bir şekilde yemin ediyor. Öfkeyle, uzun tırmanışlardan kaynaklanan tümseklerle kaplı yanık dizine yumruğuyla vuruyor.
  Alisa Selezneva arkadaşına güvence veriyor:
  - Üzülmeyin! Çekimde sadece soğukkanlılık parmakların soğumasına izin vermez ve coşku söner!
  Angelika ekledi:
  - Komutanın soğukkanlılığı zafer ateşinin meşalesini yakıyor!
  Bundan sonra Sibiryalı kadın daha düzenli nefes almaya ve kurşun üstüne kurşunu çok daha isabetli göndermeye çalışır. Ancak köpekler de yüz değil, onları öldürmeye çalışın. Bununla birlikte, birçok savaşçı onları süngülerle kırbaçlar, onlara koşar ve bağırır:
  - Yaşasın! Varşova'yı ver, Berlin'i ver! Dünyada savaşçı-proleter özgürlüğü!
  Kızların parmakları zaten yorgunluktan ağrıyor, tetiği o kadar çok çekmişler ki tırnaklarından bile kan akmış. Alisa Selezneva hazırlıksız ateş etti ve homurdandı:
  - Bang bang vurmadı! Gri tavşan direğe çarptı!
  Angelica kıkırdadı.
  - Sinek markete gitti ve bir semaver aldı! "Kaplan" olduğu ortaya çıktı, "Mig" i karıştırdım!
  Sonunda köpek saldırısı tıkandı ... Sovyet birlikleri yoluna devam etti.
  Geceleri çatışma daha da şiddetliydi, Ferdinandlar savaşa girdi. Sis perdesini kırmaya çalıştılar. Sisin içindeki bir kurt sürüsü gibi. Ve makineli tüfek kundağı motorlu silahlar piyadelerin arasından geçerken karşılandılar.
  Alisa Selezneva doğruladı:
  - Anti-personel kundağı motorlu tabanca, altı makineli tüfek, dört havalı tabanca. İşte bir nüdist-çamurcu makinesi.
  Angelica gergin bir şekilde kıkırdadı.
  - En iyi şaka değil.
  Kendinden tahrikli silahlar "Kirpi" anti-personel, ağır bir asfalt pateni pistinde yürüyen bir kirpiye benziyordu.
  Alisa Selezneva, bu tür bir makinenin optik manzaralarını da takip etti. Sovyet piyadeleri o kadar yorgun ve şaşkındı ki, korkunç ateş yoğunluğuna rağmen koşmaya devam ettiler. Arabalara el bombaları attılar, hatta diğerleri hava toplarının ve makineli tüfeklerin ağızlarına dipçiklerle vurdular.
  Sayısız asker öldü, tanrı Tartarus'un "armağanlarını" aldılar ama yüzlerinde neşeli gülümsemelerle öldüler. Ne de olsa, Berlin'in banliyölerinde değil, tırpanlı ve soğuk nefesli kötü yaşlı kadın, savaşçılar tutkulu bir kız arkadaşıyla yumuşak bir yatak algılıyor!
  Öğleden sonra zaten banliyölerde, orada Sovyet tankları Faustnikler tarafından karşılandı. Faustpatronlarla donanmış birçok genç, ablukada zayıfladı ve hatta kısa saçlı kızlar. Sadece ölüme ya da köleliğe mahkûm olanlarda görülen o çılgın öfkeyle savaşırlar. Belki de zamanında Moskova'yı savunmaya yardımcı olan bu umutsuzluktu!
  Alisa Selezneva, ateş ediyor ve ateş ediyor, ıslık çaldı:
  - Herkesi ez ve düşmanlarını vur!
  Angelika dedi ki:
  - Arkadaşlık kırılgandır, düşmanlık güçlüdür, ancak dostluk ancak düşmanlığın ezilmesiyle yumuşatılabilir!
  Alisa Selezneva hemen kabul etti:
  - Ne yazık ki, her zamankinden daha fazla haklısın! Ama sertleş, olacak! Soğuk hesaplama ile karıştırılmış ateşli coşku karakterini yumuşatır!
  Angelica gözlerini kıstı ve burada ekranlarla kaplı eski bir T-4 tankı sürünüyor, piyadelere nişan alıyor. Sibiryalı kadın bir faustpatron ödülü alır. Arabaya nişan alıyor, sağ gözünü kısarak mırıldanıyor:
  - Tanklar, siz benim tanklarımsınız, içlerinde çok aptal çocuklar oturuyor!
  Alisa Selezneva çıplak ayaklarını birbirine vurdu ve ağzından pek de yersiz çıkmadı:
  - Düşmanla - sınırsız karanlık çekirgelerle - öfkeyle savaşacağız! Başkent sonsuza kadar ayakta kalacak, Moskova dünyanın güneşi gibi parlayacak!
  Angelica altın saçlı arkadaşını düzeltti:
  - Yersiz, bu şarkı, hiç yersiz! Zaten Berlin'e yaklaşıyoruz ve sen Moskova hakkında şarkı söylüyorsun! Belki sessizce ön cepheden kaçmak istersin?
  Alisa Selezneva gönülsüzce sırıttı:
  - Hadi Hitler'i esir alalım ve sonra geçit töreni için başkente gitmemiz gerekecek! Orada iyi vakit geçireceğiz!
  Angelica şarkı söyledi:
  - Güzel kardeşler, güzel kardeşler, reisimizin yanında yaşamak için üzülmenize gerek yok!
  Alisa Selezneva ironi olmadan açıkladı:
  - Ataman değil, lider!
  Angelica alay etti, daha da tuzlu:
  - Führer'den başka lider yoktur!
  Alisa Selezneva, kasıtlı olarak uyumsuz şarkı söyledi:
  - Ah, Führer, Führerimiz, seni keçi Führer,
  Neden Rusya kıçına tırmandın!
  Bizden özellikle bir kuruş olarak alacaksınız -
  Güçlü bir askerin yumruğuyla karşılaşacaksınız!
  22 Nisan'da Sovyet birliklerini son tatsız sürpriz bekliyordu. Belki fütüristler için olsa da harikaydı.
  Kızların keskin nişancı tugayı Berlin'in çok güneyine nakledildi, güneyden büyük tank kuvvetleri koştu. Naziler için yakıtın önemi yoktu, bazı tanklar bufaloların üzerinde yarma hattına çekildi ve hatta odunla çalışan özel elektrik santralleri kullanıldı.
  Tanklara tırtıllı platformlar takıldı ve ateş kutusuna yakacak odun atıldı.
  Saldırı için ileri itilen tanklardı. Sovyet topçuları kamyonlara silah getirdi ve onları konuşlandırarak doğrudan ateşe verdi. Düşman ateşi altında son derece riskli bir manevraydı.
  Ancak Sovyet askerleri yakacak odun üzerinde bile faşist tanklara alıştı, ancak o zaman IL sınıfı saldırı uçakları ortaya çıktı ve havadan vurmaya başladı.
  Ve sonra ufuk çizgisinde ateş böcekleri gibi parlayan noktalar parladı. Sovyet uçaklarına çok hızlı yaklaştılar. Düşen meteorlar gibi gökyüzünde yürüdüler ve yaklaştıklarında çok güçlü bir ozon kokusu vardı ...
  Alisa Seleznev'in saçları bile diken diken oldu:
  - Ah! Teknik bu, ilk kez görüyorum!
  Angelica ayrıca ıslık çaldı:
  - Evet, bu bir şey! Geniş katlanmış iki kase çorba gibi!
  Alisa Selezneva büyük bir heyecanla fısıldadı:
  - Bu sadece Princeps-plazmalarının içinde! Ve bu madde, içlerinde en agresif olanıdır!
  Angelica bir düzine meşale gibi yanan başını arkadaşına doğru eğdi ve sordu:
  Princeps plazması nedir? Güzel kelime, bir prenses gibi mi?
  Alisa Selezneva dişlerinin arasından homurdandı:
  - Şimdi bu prensesler bizim için ayarlayacak!
  Gerçekten de, disketlerinden zar zor ayırt edilebilen dalgalar uçtu ve Il ve Yaki, keskin bir şekilde bilenmiş alaşımlı çelik bir bıçağın darbesi altına düşen uçan karton gibi havada kırıldı! Patlamadılar bile, aksine ayrıldılar ve doğal olarak kopan parçalar düştü, en çılgın ulumayla yere çarptı ve orada yakıt alevlendi. Uçaklar, diskolar onlara yaklaştığında, yaklaşık üç yüz ila dört yüz metre mesafede parçalara ayrıldı. Diğer araçlar gelişigüzel ateş açtı. Birkaç yüz Sovyet makinesi ve yalnızca bir düzine "uçan daire" var.
  Kendini korkunç bir peri masalının içinde bulan bir kız kadar şaşkın olan Angelica, haykırdı:
  - Evet, ataletleri bile yok ... Mekanik yasalarına aykırı hareket ediyorlar!
  Alisa Selezneva gözlerini kırpıştırdı.
  - Ve aynı zamanda çok hızlı ... Bunu henüz görmedim!
  Uçan cisimlerin hızı aslında ses hızından üç dört kat daha fazlaydı ve makineli tüfek ve hava toplarından yapılan atışlara en ufak bir dikkat etmediler. Lagga-7'nin 45 mm'lik bir tanksavar silahıyla ağır modifikasyonu bile, darı gibi, kırılmış bir bebek çıngırakından "Kral Kaplan" ın zırhına dökülen, darı gibi benzeri görülmemiş bir çalışma prensibine sahip bu teknoloji canavarları içindi. Ancak zırhla aşırı yüklenmiş olan Laggy'lerin kendileri patladı, onlara yalnızca hücrelerde satranç atları gibi zıplayan figürler yaklaştı.
  Ve sonra kızlar, tüm savaşta ilk kez Kızıl Ordu'nun korkusuz havacılığının nasıl uçtuğunu gördüler. Ve ön hat bombardıman uçakları Pe-2, Tu-3 de parıldayan, ölü, gözleri kesen ışıltılı disketler üzerlerine sıçradığında telef oldular ...
  Angelica birdenbire ayağını kirli sırtına dayayarak arkadaşını hareket ettirdi:
  - Kaytarıyorsun!
  - Ve ne tekmeliyorsun! - Alisa Selezneva yanıt olarak havladı.
  Angelica ona doğru atladı ve parmağını kırık bir çiviyle döndürdü, altın saçlı Alisa Selezneva tapınakta:
  - Neden gözlerini kırpıyorsun ve onun gibileri yıkmıyorsun?
  Altın saçlı savaşçı önerdi:
  - Bu tür uçakların tam adı diskolardır!
  Kızıl saçlı Angelica şiddetle başını salladı.
  - Bu kadar! Onları süper keskin nişancı vur!
  Alisa Selezneva ateş etti, yeniden doldurdu ve tekrar ateş etti. Sonra bıkkın bir sesle:
  - Hayır, kesinlikle aşılmazlar. Princeps plazması, etraflarında tüm maddi yıkım araçlarını havaya uçuran laminer bir jet oluşturur. Bin Andryusha roketatar bile onları çizemez.
  Angelica şiddetle tersledi.
  - Bir başka Princeps plazması! Bu ne tür bir madde?
  Alisa Selezneva nefes verdi:
  - Oh, bu öyle bir şey ... Her türden evren, sadece bizimki gibi değil, milyarlarca boyut ve öyle biçimlerle çok daha tuhaf ki, bir insanın onları hayal etmesi imkansız olan Princeps plazmasından doğar!
  Angelica silahını uçan dairelere kendisi ateşledi ve içinden bir parça yağlı etin koptuğu aç bir panter gibi tersledi:
  - Ayrıca, Hitler'in evrenimizin ve var olan her şeyin yaratıcısı olduğu gerçeğini de kabul edebilirsiniz. Durgunluk sırasında adamlarla yatmalısın ve burjuva kurgu okumamalısın!
  Alisa Selezneva, kirli de olsa zarif burnuyla gücenmiş bir şekilde homurdandı:
  - Bilim kurguda Princeps-Plazma hakkında bir şey okumadım ama onu bir rüyada gördüm. Ateşin kızı anladın mı?
  Angelika güldü.
  - Ve düşündüm ki, Robin Hood'unki gibi olağanüstü, benzersiz bir doğruluğun var mı? Atışta yeteneğinize saldırdığınız ortaya çıktı!
  Alisa Selezneva ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Alaska'nın Aleutları, şamanlarının bir şeyi rüyada görüp, onu gerçeğe dönüştürebildiklerine ciddi ciddi inanırlar...
  Kızıl saçlı partnerinin sözünü kesti:
  - Gerçekte sadece bir uyuşturucu bağımlısının kabus gibi deliryumunu görürken!
  Gerçekten de, Sovyet havacılığını geri püskürten cehennem disk uçakları, şaşkınlık içinde durmuş olan Kızıl Ordu tankları üzerinde çalışmaya başladı.
  Ağır zırhlı araçlar daha yavaş kesti, ancak çok daha sık patlayarak cephaneyi patlattı. Diskoların kendileri üzerlerinde geziniyor ve neredeyse yanlarına uzanıyordu. Bu, bir şekilde kereste fabrikasında yuvarlak bir kesicinin dönerken meşe tahtaları çabayla ısırdığı süreci anımsatıyordu. Ancak bu sefer tahtalar yerine Sovyet cesur ve cesur adamlar öldü. Ve mermiler patladı ve patladı, parçaları her yöne saçtı.
  Alisa Selezneva birkaç hızlı atış daha yaptı ve oldukça büyük bir uçan metal parçasıyla köprücük kemiğine vurdu. Darbe o kadar güçlüydü ki büyük bir kemiği kırdı ve kızı sırt üstü fırlattı. Alisa Selezneva, iktidarsızlığına duyduğu şiddetli kızgınlık ve vahşi bir acı karışımından histerik bir şekilde ağladı.
  Angelica, sıcak olmasına ve dudaklarını kötü bir şekilde yakmasına aldırış etmeden dişleriyle yırtık yaradan bir parça çıkardı. Sonra arkadaşını yanağından öptü ve fısıldadı:
  - Senin gibi büyük bir savaşçının güzel bir müstehcenlikle kükremesi çok yazık!
  Alisa Selezneva inleyerek cevap verdi:
  - Yani kendim için ağlamıyorum. Sadece bak - en iyi ve en iyi adamlarımızın nasıl öldüğünü görmüyor musun?
  İnci gibi dudaklarını aciz bir öfkeyle gıcırdayan Angelica cevap verdi:
  - Anlıyorum! Tabii ki görüyorum!
  Alisa Selezneva yanıt olarak inledi ve gözyaşı döktü:
  Öyleyse birlikte ağlayalım!
  Angelica öfkeyle, bir yelpaze gibi, yanan saçlarını salladı, kızıl saçlı savaşçının bakışları Adolf Hitler'in sığınağında bile bir delik açabilecek gibiydi. Şu sözlerle ateş püskürdü:
  - HAYIR! Ancak gözyaşlarıyla değil, ölümümüzü karşılayacağız!
  Alisa Selezneva safir gözlerini aptalca kırpıştırdı.
  - Peki tırpanlı kötü yaşlı kadınla nasıl tanışacağız?
  Angelica göğsünü şişirdi ve acıklı dedi:
  - Daha iyi bir şarkı söyleyelim!
  Alisa Selezneva, boğulmakta olan bir adam gibi hemen kabul etti:
  - Elbette şarkı söyleyeceğiz! Müzikle böyle ölmek!
  Kızlar bitkin, histerik ama gür bir sesle şarkı söylediler:
  Gerçekten, küllerde yaşanmış;
  Ama neden acı içinde yaşıyorum!
  Ahlak kırılgan temellerdir -
  Gerçekte Gomorra ile Sodom!
  
  Hayalim denizde yüzmekti.
  Denizaşırı ülkeler için hesap açın!
  Siren küçük bir tuşla çağırır -
  Acımasız kum fırınları!
  
  Vatanın direği düşmana sıçrıyor,
  Cehennemden gelen ruhlar gökyüzünü dumandan nasıl da yırtıyorlar!
  Fritz için Rus' sığır otlak gibidir,
  Adolf, Katyuşa'nın patlamasıyla parçalansın!
  Uzay tüplere çökmek istiyor,
  Öyle ki insanlar köleliğin uçurumunda hasretten ölsün!
  Kötü eylemlerin normu olmak,
  İyi yeşil filizleri ezmek için!
  
  Führer zaten bir tahminde bulundu,
  Memesi dipsiz ve tamamen dolu değil!
  Burada tutsağın eşleri soyunmuş,
  Ve acıdan ağır bir inilti duyulur!
  
  Ama doyduk inanın faziletlere,
  Anavatan için en hüzünlü günbatımını karşılamayın!
  Askerimiz Nazileri kovacak,
  Ne de olsa Rus, yiğitlik ve cesaret açısından zengindir!
  
  Ama neden geri çekiliyoruz?
  Ama neden bu kadar zor?
  May'in nefesini yakından duyabilirsin,
  Taçta parla - yapağı!
  
  Bir dövüşçü, niteliklerin bir birleşimidir -
  Sadece bir mısra söyleme!
  Pervasızlığın güzelliğiyle dolu,
  Kamplarını şiirlerde bilin!
  
  Acı çeken Rab her şeyi görür -
  İnsanları saçmalık ve kaprisleri affeder!
  Hepinize iyi geleceğine inanıyor,
  Kızmaya gerek yok!
  
  Allah insanların günahlarını bağışlasın,
  Ne de olsa bunun için günah yarattı -
  En iyisi için çabalamak
  Bir kişinin iyilik yapması için!
  
  Özgür irade olmadan günahsız
  Bir seçeneği var - anlamamak!
  Ve eğer günahsa - o zaman genişletin;
  Lütuf cömertçe aksın!
  
  Ama askerleri tanıyın, bir hizmet -
  Vatanına Hizmet!
  Ve Allah'a göre, çetin bir emir -
  Rusya'nın yüzyıllara olan bağlılığı - günler!
  
  Anavatana hizmet ettiğinizde,
  O zaman cennet değil - dünyayı bulacaksınız!
  Ruhlar tekrar bir beden alacak
  Kir ve yalan onlara yapışmayacak!
  Kızlar şarkı söylerken yenilmez disk uçaklar önce solgunlaştı, sonra bir bardak sıcak çaydaki şeker gibi tamamen havada eridi. Bu, savaşçıların kendileri için o kadar beklenmedik bir şekilde oldu ki, mükemmel bir mucize gibi göründü. Kızlar dizlerinin üzerinde dondular ve bu yüzden yarım saat trans halinde kaldılar.
  Gökyüzünde küçük bulutlar belirdi ve serin, bahar yağmuru ürkekçe damladı. Kızlar çeyrek saat daha ıslandılar ve sonra aniden kendilerini sert bir şekilde salladılar ve ayağa fırladılar. İnatçı Sibiryalı Angelica haykırdı:
  - Ama yine de başardık! Ne olduğunu, nasıl olduğunu açıklayamam ama kesinlikle başardık!
  Alice, ıslak saçlarından suyu silkeleyerek önerdi:
  - Ya da belki de Naziler değil, gerçekten bir tür Marslı, hatta daha uzak bir gezegenden miydi? -Kız, haki özel üniformasının üzerinde kalan kanlı benek ile avucunu ovmaya başladı. - Sonra şarkımızı duyduklarında, Nazilere iyi, düzgün insanları öldürmeleri için yardım ettikleri için utandılar ve lejyonların sözlerini tekrar yıldız imparatorluklarına mı çevirdiler?
  Angelica neşeyle kıkırdadı.
  - Sen ve mucit Alisa Selezneva. İyi ve kötü uzaylılarla ilgili peri masallarına inanıyor musunuz?
  Altın saçlı kız ciddi bir şekilde gücendi:
  - Ben neyim, ne mucit. Evrenimizin diğer gezegenlerinde zeki varlıkların varlığı tamamen bilimsel bir varsayımdır. Aksine, insanların evrende benzersiz olduğu ve diğer dünyalarda akıllı yaşam olmadığına dair çok daha bilim dışı bir varsayım! Bu durumda, saçmalığın zirvesi gibi görünüyor!
  Angelica, tartışmanın gerekli olduğunu düşünmedi:
  - Siz daha iyi bilirsiniz... Mantık der ki, evrende üzerinde yaşanılan başka dünyalar da olabilir elbette. Ve medeniyetler insandan çok daha güçlü ve gelişmiştir. Bu oldukça mümkün ve hatta bir oldu bitti olarak kabul edilebilir, ancak bu konuda bazı şüphelerim var. Ve nedenini açıklayabilirim.
  Alisa Selezneva çok meraklandı:
  - Öyleyse söyle bana neden, inanmıyorsun!
  Angelica arkadaşını nazikçe yana itti ve şöyle dedi:
  - Kuzeye gidelim ... Burada yaşayanları göremezsiniz, ne bizim ne de Almanlar, sanki bu uçan daireler kendilerininkini yok etmiş, onları yok etmiş gibi. Ve yolda, size kendi varsayımlarımı anlatacağım.
  Alisa Selezneva, keskin gözleri sahada gezinirken arkadaşını takip etti. Her şeyi, canavarca savaşları, binlerce, on binlerce cesedi aynı anda (ve sadece birkaç gün önce) görmesi gerekiyordu, ama ... Genellikle ölüm neredeyse bir rutindir. Ama yaralıların iniltilerini, ölenlerin çığlıklarını, kargaların iğrenç kanat çırpışlarını bile duymazken böyle bir yıkım görülmedi.
  Bazı bozuk Sovyet ve Alman tankları, kundağı motorlu silahlar, saldırı silahları, zırhlı personel taşıyıcıları, kamyonlar, mekanik veya atlı silahlar. Bacak, kol artıkları, yanmış kemikler ... Gerçek bir insan ve makine mezarlığı. Ve fırtınalı olmayan, ortalama bir bahar yağmurunun gürültüsünün yanı sıra ses yok.
  Pekala, kızlar çizik, yaralı, nasırlı ama yine de zarif ve güzel çıplak ayaklarını su birikintilerinin arasından şaplak attığında, su sıçramalarının sesinden gelen sıçrama dışında.
  Garip bir şekilde, bozuk ekipman tütmesine rağmen yanık kokusu bile yoktu. Her şey inanılmaz derecede korkunç görünüyordu. O kadar dayanılmaz derecede baskıcıydı ki, sessizliği ilk bozan Alisa Selezneva oldu:
  - Öyleyse neden hala tüm mantığın aksine bu UFO'ların dünya dışı medeniyetlere ait olmadığını düşünüyorsunuz?
  Angelica fazla alınmadan cevap verdi:
  - Çünkü teoride gerçekten güçlü bir uzay imparatorluğu tamamen totaliter olmalı ve hiç demokratik olmamalı!
  Alisa Selezneva alarma geçti, hatta kulaklarını oynattı:
  - Nedenmiş?
  Angelica alaycı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Peki, akla göre yaşamak neden mümkün değil! Neden kimseye güvenemiyorsun! Evet, çünkü her güç kendi güçlenmesi için çabalar. Sovyet hükümeti, Nasyonal Sosyalist ve sözde Batı demokrasileri örneğinde oldukça gözle görülür bir şekilde gördüğümüz şey. Ve bu güçlendirme, teknolojik araçlar da dahil olmak üzere elde edilir.
  Çıplak topuğuyla bir çakıl taşı atan Alisa Selezneva, daha sonra kabul etmek zorunda kaldı:
  - Evet haklısın. Yüksek teknolojinin de yardımıyla. Örneğin, Sovyet hükümeti maalesef şiddeti, zorlamayı ve özel subayları çok daha fazla tercih etse de!
  Angelica çok fazla heveslenmeden önce ayağını bir su birikintisine vurdu ve sonra ıslak başını salladı:
  - Evet bu doğru! Yetkililer, iktidar mücadelesinde, daha doğrusu güçlerini korumak için halkına karşı acımasız ve dolayısıyla aile ve sadece tanıdıklar için besleyiciler ...
  Alisa Selezneva felsefeyi kesti:
  - Peki, neden sohbeti başka yöne çeviriyorsun!
  Angelica öfkeyle bir tırtılın bir parçasını bacağıyla hareket ettirdi, çıplak parmaklarındaki acı, tuhaf bir şekilde, onu yalnızca rahatlattı:
  - İşte burada! İlerleme gelişiyor ve yetkililerin despotizmi artıyor. Bu, teknolojik araçların sadece eylemlerimizi değil, doğumdan ölüme istisnasız tüm düşüncelerimizi kontrol etmemize izin vereceği zamanın çok uzak olmadığı anlamına gelir!
  Alisa Selezneva bu öneri karşısında ürperdi:
  - Yani torunlarımız artık kelimenin tam anlamıyla insan olmayacak. Biyorobotlar gibi görünüyorlar. Dıştan bizim gibi, ama seçme özgürlüğü olmadan mı?
  Angelica doğruladı:
  - İyi evet! Hepsi bu kadar... Galaktik gezegen sistemleri arasında yıldız gemileri uçurabilen gelişme düzeyindeki bir uygarlık da kesinlikle totaliter olacaktır. Devlet mekanizmasının sıkı kontrolü altında tüm düşünceleri, eylemleri, eylemleri ve duyguları içerecektir. Pekala, bu mekanizmanın kendisi, herhangi bir hoşnutsuzluğu kolayca bastırmak için hata ayıklandı ve ayarlandı.
  - Ya sonuç? Alisa Selezneva sordu.
  - İrade ve düşünce özgürlüğünden zaten yoksun olan başka bir medeniyet, faşist Almanya'dan bile beter olacaktır. Tabiri caizse, liderlerinin en azından bir düşüşü, en ufak bir düşüncesi varsa, o zaman kesin bir karar vereceklerdir. Ya insanları zombi kölelere çevirerek dünyayı kolonileştirin ya da biz zayıfken ve onlar için tehdit oluşturabilirken onu yok edin. - Kararlı bir şekilde, masumiyetine inanarak, dedi Angelica.
  Alisa Selezneva öfkeyle çıplak ayağıyla bir metal parçasına vurdu ve şarkı söyledi:
  İnsanlığa benziyor
  Ölüm bir taç giyer...
  Sonsuzlukta zamanın sonu
  Korkunç son geldi!
  
  Ama inan, insanların imanı kuvvetlidir,
  Boyunduruğun altında eğilmeyeceğiz...
  Bir şarkıyla, arkadaş canlısı, cesur,
  Düşmanla savaşalım!
  . BÖLÜM #13
  Alisa Selezneva nasıl çıkacağını henüz çözemedi. Çağrılmadılar ve işkence görmediler. Bu kıza garip geldi. Aslında bunların faşistleri neden tüm bilgileri yaşatmaya çalışmıyor? Sonuçta, buna gerçekten ihtiyaçları var. Ama görünüşe göre Fritz'in başka düşünceleri vardı.
  Ya da belki Adolf Hitler'in kendisi çok meşguldü. Gerçekten de, Bir Numaralı Nazi, içgüdüsünün ve SSCB'ye saldırmaya hazırlığının en hararetindeydi. Daha doğrusu, işgal çoktan başladı, Rubicon geçecek ve Naziler saldırdı, sürü yuvarlandı.
  Wehrmacht karargahı, Sovyet-Alman cephesindeki ilk başarılar hakkında iyi haberler aldı! Hitler maymun gibi zıpladı, yuvarlak bir sandalyeye atladı, topaç gibi başladı.
  - Yiğit Sovyet domuz birliklerimiz nasıl da harmanlıyor!
  Faşist uşakları hep bir ağızdan havladılar:
  - Yaşasın Hitler!
  Führer'e, su altı tanklarının atıldığı Böceğin geçişinin görüntüleri gösterildi.
  Bir yangın gösterisi ile renkli filmde güzel bir şekilde çekildi. Sanki su altı canavarları nehirden dışarı çıkıyor ve onlardan çamurlu su akıntıları akıyordu.
  T-8 sınıfı sualtı tankları o kadar etkileyici değilse, o zaman ele geçirilen bir çift ağır Fransız B-12, yeraltı dünyasından canavarlar gibi görünüyor. Üç varili "Gorynych", ölümlü dünya için doğrudan bir tehdit oluşturuyor. Almanlar, ele geçirilen tankı biraz yükseltti, ek bir motor, su altında hareket sağlayabilen basınç pompalı bir sistem koydu. Hafif T-8'ler makineli tüfeklerini ve otomatik top ateşlerini piyadelerin üzerine saldı.
  Setteki Ruslar acınası görünüyordu, yarı giyinikti, kafası karışmıştı ve darbelerden kaçtı.
  Hitler parmağıyla işaret ederek çılgınca güldü:
  - Bu çok yorucu! Rusları çıldırın!
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Her şeyi doğru bir şekilde hesapladım!
  Hitler, zar zor kaçmayı başaran Goering'e kristal bir kadeh fırlattı. Aynı zamanda tepsiye dokundu ve üzerine sos, hurma serpti (Göring, resmi raporlar sırasında bile domuz gibi yedi).
  Hitler havladı:
  - İşte domuz gibi bulaşmış bir yaban domuzu.
  Bir Alman tankı hala hayatta olan bir Sovyet askerinin üzerinden geçti. Kemikler çatırdadı, kaburgalar kırıldı. Faşist sadece acımakla kalmadı, tam tersine tırtıllarını çevirerek askeri kanlı bir pastaya bulaştırmaya çalıştı. Rusların hazır olmadığı açıktı, savaş onları aniden yakaladı, bir çekiç gibi düştü!
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Özel propagandamız iyi çalışıyor! Sovyet ordusunun yenilgisinin resimlerini göstereceğiz.
  Hitler'in belirttiği:
  - Bu yeterli değil!
  Göbels sordu:
  - Başka ne var?
  Hitler pis pis güldü.
  - Üzerinde gamalı haç dalgalanan Kremlin'i tasvir edin. SS askerlerini Spassky Kapılarının yakınına çekin ve bu tür resimleri geri çekilen ve kuşatılmış Sovyet birliklerine bırakın. Daha iyi pes etsinler.
  Goebbels nefes verdi:
  - Bilgeliğiniz Führer harika!
  Hitler küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Kendim düşünebilirim!
  Goebbels gözlerini devirdi.
  - Oh nerede, ben önemsizim!
  İdol, şunları kaydetti:
  - Birliklerimiz tüm güçleriyle aniden saldırdı. Havacılık, düşman hava alanlarına düştü. Ruslar savaşın ilk gününde iyi bir dayak yediler.
  Bence Moskova'nın ele geçirilmesi altı haftalık bir mesele.
  Hitler cevap verdi:
  Moskova elbette önemli bir hedef ama Ukrayna'yı ve özellikle Kafkasya'yı da unutmamak gerekiyor. Ancak güneyde kesmek için düşmanı merkezde kırmanız gerekir. Bir Japon arabasında olduğu gibi, karaciğere vurmak için kafasına vurun.
  Ribbentrop ekledi:
  - Japonya, Mançurya ve Çin'de asker konuşlandırıyor! Uzak Doğu'ya yerleşmeye hazırlar. Japonya'daydım, birliklerin başkomutanı Amiral Yamoto, ABD ile savaşa karşıydı. Japonya'nın genişlemesinin kuzey ve Sibirya olması gerektiğine inanıyorlar.
  Hitler kabul etti:
  - Amerika devasa bir canavar! Askeri alanda olduğu kadar ekonomide de değil. Şimdiye kadar ABD kara kuvvetleri geride kalıyor, ancak bu açığı hızla kapatıyorlar. Şu an için Amerika'yı zincirde tutmamız gerekiyor - ki bunu yapıyoruz.
  Goebbels homurdandı.
  - Ve Amerika'da Führer yoktu! Artık onların hükümdarısın!
  Hitler destekledi:
  - Kesinlikle! Sonuçta, Roosevelt kim? Salak! Evet, bir sakat! Peki, ülkeyi tekerlekli sandalyeden nasıl yönetebilirsin!
  Goebbels araya girdi:
  - Yine de kovadan hükmederdi!
  Hitler başını salladı.
  Roosevelt'in menenjiti var! Biz onu vurmadan önce öldü.
  Film yanan bir Sovyet T-28 tankını gösteriyordu. Sigara içiyordu, iki ağızlık bükülmüş.
  Spiker zevkle boğuldu:
  - Yiğit ordumuzun hareketi durdurulamaz! Sovyet askeri makinesinin omurgası kırıldı. Büyük dahi bizi zaferden zafere götürüyor! Yaşasın Hitler! Zin heil!
  Goebbels sevinçle şunları söyledi:
  - Ruslar insanlık dışıdır! Sadece bir medeniyet çöplüğü. Beyni bir yüksükten daha büyük olmayan aşağı Slavlar.
  Hitler kükredi:
  - Slavların yüzde doksan oranında yok edilmesi gerekiyor! Zulüm, zulüm ve daha fazla zulüm! Slavlar insanlığın bir geğirmesidir.
  Goebbels şunları hatırladı:
  - İstiladan önce her askere bir kartpostal verdik, orada yazıyor! Rus ise çocuğu esirgemeyin! Ve bir kızla bir darağacı ve üzerine bir oğlanla kazığa oturtulmuş bir kazık fotoğraflandı. Ve imzanın altında:
  - Ruslar için de öyle!
  Rosenberg şunları önerdi:
  - Ukraynalıları Moğol ilan edelim!
  Hitler mikrofonu ısırdı. Cevap olarak, o kadar çok şok oldu ki dişleri takırdadı. Bir numaralı faşist uludu:
  - Keçide! Neden orospu çocuğu gibi atıyor!
  Goebbels'in söylediği şarkı:
  - Nazilerin kurtulacağına inanıyorum!
  Hitler havladı:
  - Hav! Hav! Hav!
  Führer'in çevresi alkışladı:
  - Muhteşem!
  Hitler isteksizce şöyle dedi:
  - Armalar neden Mongoloid?
  Rosenberg'in cevabı:
  - Onları Rusların üzerine salmak için!
  Hitler mikrofonu nazikçe yaladı, yine diline elektrik şoku verildi. Faşist sızlandı:
  - Wu-u-u! Sana geleceğim! Ku-ku olacak! Karga!
  Film projektörü zaten ilk darağacını gösteriyordu. Asılı duran birkaç kadın ve bir düzine çocuk vardı. Çıplaklardı, vücutları yırtılmıştı - cellatlar işlerini yaptılar.
  Etraftaki evler yanıyordu. Kollarını sıvamış faşist askerlerin nasıl "yeni bir düzen" kurdukları gösterildi. Bebekleri çıkarıp yanan evlere attılar. Kadınların üzerine koştular, soyundular, göğüslerini kestiler, karınlarını deştiler. Aynı zamanda, mümkün olduğunca vahşet yapmaya çalıştılar. Kadınlardan biri paslı bir testere ile ortadan ikiye ayrıldı. Çılgınca çığlık attı.
  Hitler ve çevresi çılgına döndü ve çılgınca güldü:
  - İşte böyle insanlık dışısın!
  Maymuna benzeyen Goebbels'in kendisi havladı:
  - Kusurlu Rus makakları. Bir Rus'u öldürmek can sıkıcı bir biti ezmektir! Toto çok eğlenecekler.
  Hitler şarkı söyledi:
  - Kremlin'in harabelerinde! Kamplar kuracağız! Olimpiyatları yapacağız! Hee hee hee! Ve ha ha ha!
  Himmler cevap verdi:
  - Belarus topraklarında birkaç büyük ölüm kampı kuracağız, Rusya'yı insan çöplerinden temizleyecekler!
  Hitler bağırdı:
  - Kapüşon!
  Himmler'e sordu:
  - Ama bence zihinsel engelli ama aynı zamanda güçlü ve sağlıklı Slavları tamamen yok etmeye değmeyebilir. Bazıları Alman beyefendilerine hizmet etmek için kurtarılmalı!
  Mikrofonla gergin bir şekilde oynayan Hitler homurdandı:
  - İyi evet! Evet evet evet! Boktan bir top yaptı! Bu silah ateş etmiyor ama fil gibi kokuyor!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Adolf'un ayetlerinde ne kadar da ilahi hikmet var! Özellikle topçu bilgisinde!
  Çevre bir ağızdan kükredi:
  - Yaşasın Hitler!
  Führer, küçük bir çocuk gibi parmağını burnuna soktu ve bipledi:
  - Bi-bi-bi! Vurmak! Kızıl olan herkesi öldürdük! Şimdi arabaya binin! Bi-bi-bi-Bili!
  Goebbels'in söylediği şarkı:
  - Do-re-mi-fa-sol-la-si! Kedi taksiye bindi! Ve yavru kediler ücretsiz olarak sarıldı ve süpürüldü!
  Hitler Goering'i kıçının altına koydu, choux böreği. Oturdu ve çevreden dostça kıkırdamalara neden oldu.
  Führer şarkı söyledi:
  - Nehrin karşısındaki şehirlerde! Nehri olmayan şehirlerde! Aptallar barış içinde yaşar! Hee hee hee!
  Çerçeveler, Fransızlardan ele geçirilen, 400 milimetreye kadar kalibreli ağır silahlar olan tahrip edilmiş Brest'in üzerine vurulduğunu gösterdi. Ve faşist askerlerin tankları belirsiz bir şekilde ayaklar altına alıp ezdiği birçok ceset. Bir kız çocuğu ayakları üzerinde bir kamyona bağlandı ve caddede sürüklendi. Kanlı, diye bağırdı ve çırpındı.
  Hitler, parmaklarıyla işaret ederek güldü:
  - Ah, kadınlara işkence yapılmasını ne kadar seviyorum! Bu en büyük zevk. Seksten çok daha iyi!
  Göring mırıldandı:
  - Elbette, karşılaştırılacak kimse olmadığında!
  Hitler sırıttı:
  - Ne dedin!
  Goering hemen buldu:
  - Senin gibi bir dahiyi kıyaslayacak kimse yok!
  Hitler somurttu:
  - Ah evet! Führer herkes kadar büyüktür! Ben süper dahiyim!
  Etraf bir anda şarkı söyledi:
  "Bir meşaleyle dünyanın yarısını dolaşabilirsiniz ama daha akıllı bir Hitler bulamazsınız!" Güçlü gücü ezecek, Hitler çalılıklardaki tüm Yahudileri yenecek!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Führer'in konuşmaları birlikler arasında dağıtılmalıdır!
  Göring doğruladı:
  - Muhteşem konuşmalar!
  Hitler sözlü saçmalığı kesti:
  - Her şeyden önce, Rus ayısını kundaklamalıyız! Elbette Slavları yok edeceğiz ama ...
  Göbels sordu:
  - Ama ne!
  Hitler sinsice gözlerini kıstı:
  - Kazanmak istiyorsan ihaneti teşvik et! Ruslara karşı oynamak için Rusların bir parçasına ihtiyacınız var. Özellikle, yerel bir polis oluşturmak için - polisler! Böylece partizanları yakalarlar ve yerel halkla kendileri ilgilenirler.
  Rosenberg bağırdı:
  - Sağ!
  Göbels sordu:
  - Bu geçici bir önlemdir!
  Hitler tersledi:
  - Evet!
  Goebbels'in önerdiği:
  - Zalimliğimizin gerçeklerini saklarken olabilir!
  Hitler bağırdı:
  - Biraz homurdandım, dişlerimi sakladım, yakışıklı oldum en azından kızdım! Yahudi pisliğini süpürün!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Evet, Yahudiler! İşte yapacaklarımız...
  Hitler sözünü kesti:
  Rusları Yahudilerin üzerine salalım! Rüşvet uygulamasını getireceğiz, birisi gizli Yahudi veya komünist olduğunu bildirirse, kurbanın el konulan mallarından bir ödül alacak.
  Goebbels eğilerek:
  Ne inanılmaz bir bilgelik! Süleyman'ın kendisi, gözünün önünde kıskançlıktan kendini boğardı!
  Hitler homurdandı.
  - Ve Yahudi olması için ona ne kaldı!
  Rosenberg şunları kaydetti:
  - Ukrayna'da en büyük Yahudi pogromları yaşandı!
  Hitler sevindi:
  - Khokhols aferin! Onlardan özel ceza tugayları yaratacağım! Milyonları kesecekler!
  Brest düştü ama kale hala ayaktaydı. Küçük garnizon, düşmanı ağır ateşle karşıladı. Almanlar topuklarını aldı ama faşist propaganda bunu göstermedi. Alman tanklarının nasıl yandığını, eğri taretlerin nasıl büküldüğünü göstermedi. Bir şişe benzinle öncüler gibi, kendilerini bir tankın altına attılar ve bağırdılar: Sovyetler Birliği'ne hizmet ediyorum! Ya da daha iyisi, Anavatan için, Stalin için!
  Halk, faşist diktatörlüğe boyun eğmeyi hiç düşünmedi ve komünizme olan inanç sadece güçlendi.
  Goering, Afrika cephesinden gelen son verileri aktardı:
  - Ne yazık ki Mein Führer Rommel, Tolbük'ü alamadı. Bu çok iyi gelişmiş bir kale!
  Hitler kıkırdadı.
  - Ve az gelişmişsin! domuzla ne yapmalı! Domuzunun burnuna bakacağız ve sonra seni kızartıp yiyeceğiz!
  Göring şu yanıtı verdi:
  - Hııı! Hwi! Hwi!
  Hitler:
  - hav hav hav!
  Goebbels zihinsel olarak parmağını şakağına çevirdi: Ne aptal bir Adolf - bir palyaço!
  İdol, şunları kaydetti:
  - Rommel'in çok az tankı var ve bu tanklar çok hafif ve zayıf! Genelde doğu cephesinde Rusların 152 milimetre kalibreli tankları var . Elli iki kilo ağırlığında bir mermi. Böyle bir güç, her şeyi bir anda karıştırmaya kadirdir, ey Ana Führer.
  Hitler dilinin ucunu ısırdı ve çılgınca uludu: yürek parçalayıcı bir şekilde küfretmeye başladılar! Ancak Alman lanetleri Ruslar gibi değil, hızla azaldı.
  Goering alaycı bir şekilde bir sigara ikram etti. Hitler meydan okurcasına arkasını döndü, boğuk bir hırıltı:
  - Hayır, sigaraya ihtiyacım yok! Onları sadece kadınların vücudunu dağlamak için kullanıyorum.
  Goering homurdandı:
  - Hadi artık kadın ağız dalaşına karşı koyalım!
  Goebbels'in gözleri şehvetle parladı:
  - Sağ! Hemen gidelim!
  Hitler onlara bağırdı:
  - Kapa çeneni! 152 mm topa gelince, Fransız S-2 tanklarında da 155 mm top vardı.
  İdol cevap verdi:
  - S-2'nin hızı saatte yalnızca on iki kilometre, KV-2 ise otuz beş kilometreye kadar çıkıyor.
  Hitler tersledi:
  - Güçlü silahlar Fransızlara yardım etmedi, Ruslara da yardım etmeyecek! Çünkü öyle dedim!
  Görüntülerde Naziler, Litvanya sınırındaki savaşı gösterdi. Sovyet birimleri gafil avlandı. Alman tankları onları basitçe makineli tüfeklerle vurdu. Faşist havacılığın bir kısmı, nesneleri çoktan bombalamayı başardı ve bir grup sarışın çocuğu belirsiz bir şekilde vurdu. Yaralı çocuklar kükredi, parıldayan güneş ve yemyeşil çimenlerin önündeki tablo korkunç. Ayrıca, yarı giyinik mahkumları nasıl sürdüklerini gösteriyorlar. Faşistler merasim yapmazlar, dipçiklerle döverler, geride kalanlar süngü ile emir verirler. Burada kadın kısmı da büyülenmiştir. Kızlar, bir kırbaçla dövülürken, törensiz bir şekilde soyulur ve çıplak bırakılır. Hitler'in gözleri açgözlülükle parladı, elleri titredi:
  - Gerçek tat bu! diye homurdandı Adolf.
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Peki ya toplama kamplarındaki tüm kölelere sıcak mevsimde çıplak çalışmaları emredilirse?
  Hitler uludu:
  - Ve neden sadece sıcakta?
  Goebbels omuz silkti.
  - Donlarda soğuktan ölecekler! Yazık Führer'e!
  Hitler başını salladı.
  - Evet! Goebbels bir sürü robot yaratana kadar kölelere ihtiyacımız var! Bu arada, mahkûmları lobotomize etmeye ne dersiniz?
  Goebbels başını salladı.
  - Mayın Führeri Yok! Bu durumda tam bir aptal olacaklar ve üretimde kullanılmayacaklar.
  Hitler bağırdı:
  - Neden gerekli?
  Goebbels'in açıklaması şu şekilde:
  - İngiltere'ye bir hava saldırısı düzenlememiz ve uzun vadede ABD ile savaşmamız gerekecek. Bu, çok sayıda uçak ve gemi gerektirecek, bu da büyük miktarda vasıflı işgücü anlamına geliyor!
  Hitler başını salladı.
  - Evet, aptallara ihtiyacımız olmadığı sürece! Ama tüm dünyaya boyun eğdiğimde tüm Ruslar için bir lobotomi yapacağım!
  Goering alay etti:
  - Şahsen kendisi mi?
  Hitler öfkeyle cevap verdi:
  - Sen de domuzsun! Beyin ameliyatı!
  Goering derin bir iç çekti.
  - Olmayan bir şey ameliyat olur mu!
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Etkili beyin yıkama ancak bunlar yoksa mümkündür! Ve ucuzsa vicdan satmak!
  Hitler, Goering'in yüzünü okşadı:
  - Oh, seni şişko domuz! Yatakta bir varil üzerinde uzanın! Geri ödeme kaçmaz, beynini yıka!
  Göring sordu:
  - Peki ne yapmalı?
  Hitler, Reichsmarschall'ı kulağından tuttu ve aşağı çekti:
  - Keçilerin kralı, masanın altına geç!
  Goering boğuk bir sesle tırmandı ve Hitler onu ayaklarıyla tekmelemeye başladı:
  - Güzel halı çıktı, şişman!
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Lobotomiye gerek yok!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Taş kafa, neşteri bile köreltir!
  idol dedi ki:
  - Çatışmanın ilk gününün verileri şunu gösterdi: A Rusların tamamen hazırlıksızlığı, B birliklerimizin toplam üstünlüğü. Sonuç olarak, Führer'i tam zamanında vurduk. Ve tekmeleyeceğiz!
  Hitler Goering'i bir kez daha tekmeledi:
  - Ve sen besili sığır, savaşa karşıydın!
  Göring mırıldandı:
  - İlk gözleme her zaman topaklı olur!
  Hitler bağırdı:
  Şimdi botlarımı öp!
  Göring homurdandı:
  - Belki herkes için değil!
  Hitler eğildi ve Reich Mareşalini saçından yakaladı:
  - Orospu öp yoksa sana çok daha küçük düşürücü bir şey yaptırırım! Nazik olduğum sürece!
  Goering rugan çizmeyi öpmeye başladı. Hitler burnuna bir noktayla vurdu, bir yushka aktı:
  - Seni böyle daha çok seviyorum!
  Reich Mareşali gakladı:
  - Evet, Führer'im!
  Goebbels'in önerdiği:
  - Stalin için bir ödül atayabilir.
  Hitler homurdandı.
  - Bu, bir Yahudi Przhevalsky'nin gayri meşru oğlu mu? Hayır, hiçliği yüceltmek istemiyorum! Anlaşıldı!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Ama kısa bir süre önce, sen, büyük Führer, Stalin'i bir Kafkas kaplanıyla karşılaştırarak övdün!
  Hitler cevap verdi:
  "Akıllı davranacağını ve bana saldıracağını düşündüm!" Ancak midesine ezici bir darbe indiren Stalin'in bir aptal olduğu ortaya çıktı! Ve şimdi onu neden öveyim ki! Jonah.
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Savaş henüz kazanılmadı!
  Hitler, Goebbels'e bir avuç üzüm atarak cevap verdi:
  - Ve başla!
  - Sadece dikkatliyim!
  Hitler havladı:
  - Dikkat, hainlerin ana özelliği! Korku, özveriyi dışladığı için her zaman bencildir!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  -Korku öyle bir hediyedir ki, düşmana vermek zor, kendinize saklamak kolaydır!
  Hitler homurdandı:
  - Keskin bir dil, çoğu zaman beynin donukluğunu gizler!
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Stalin çok esprili! Dedi ki: Hitler'i bir köylü kollektif çiftlikleri gibi seviyorum! Eğlenceli!
  - Köpek sopası gibi daha iyi!
  Hitler, Idol'e tükürdü:
  - Sıradan!
  İdol, şunları kaydetti:
  - SSCB'nin tüm güçleri sınırın yakınında yoğunlaşmamıştır. Rusların devasa tank rezervleri ve insan gücü var. Yani biz sadece, ilk darbeyi vurduk ...
  Hitler sözünü kesti:
  - Birinci ve ikinci kademe hakkındaki bu peri masallarını duydum.
  Goebbels'in önerdiği:
  - Orduda bir komiser gönderirlerse tüm Rus askerlerine bir ödül teklif edelim.
  Hitler atladı:
  - Tam olarak yapacağımız şey bu! Peki komiserler neredeydi, hademeler bir psikiyatri hastanesinde bekliyor!
  Köye kadar, Bormann sessiz bir sohbete girdi:
  - Brest'te SS sanat hazinelerine el koydu! Führer tarafından size teslim edilebilirler!
  Hitler kaydetti:
  - Benim olan, prezervatif!
  Goebbels düzeltti:
  - Prezervatif değil, Führer'in ayrıcalığı!
  Hitler ve ondan sonra tüm çevre gülmeye başladı, hatta Führer sandalyesinden düştü ve bacaklarını tekmeledi:
  - Eeyyor! Eyyor! Eyyor! Aynı fikir!
  Bormann'ın önerisi:
  - Goering'in kafasına prezervatif takabilir!
  Hitler güldü:
  - HAYIR! O çok küçük!
  Bormann'ın cevabı:
  - Ama Stalin'in bıyığının ucundan daha fazlası mı?
  Hitler sesini yükseltti ve başını salladı.
  - Hayırsız! Tamam, bırakın kızlar önümüzde dans etsin.
  Kızlar çıplak bacaklarını sallayarak Hitler ve maiyetinin önüne koştu. Hitler bir jest yaptı, emir subayı ona bir kırbaç salladı. Führer ayağa fırladı ve çıplak, çıplak ayaklarıyla güzel oldu:
  - Daha ateşli sürtükler dans edin! Sıcak!
  Kızlar bağırdı:
  - Almanya'ya şeref!
  Hitler düzeltti:
  - Almanya değil, Führer!
  Kızlar bacaklarını kaldırdı:
  - Führer'e şeref!
  Uzun kırbaç daha sert vurmaya başladı! Hitler yavaş yavaş öfkeye kapıldı, sallandı ve vurdu.
  - Ben büyük Hitler'im! Dünyaya ölüm getiriyorum!
  Süit şarkı söyledi:
  - Zin Heil! Zin heil!
  Hitler uludu:
  - Ve memleketin çiçek açması için - Zin Heil, Zin Heil, Zin Heil! Führer daha havalı ve daha iyi değil!
  Kızların bronzlaşmış, ince, kaslı bacakları Führer'i heyecanlandırıyor. Giderek daha sık vuruyor ve domuz gibi ciyaklıyor. Kızlar çığlık atıyor, pembe topuklar parlıyor, darbe parmaklara düştü.
  Hitler karşılık verdi:
  - En havalı kim?
  Kızlar cevap verir:
  - Elbette Führer!
  Hitler bağırdı:
  - Ve kim daha iyi pompalıyor?
  Kızlar bağırdı:
  - Elbette Führer!
  Hitler bağırdı:
  - Ben büyük Führer'im!
  Bormann şunları kaydetti:
  - Belki kızlarla oynamayı deneriz, harika?
  Hitler tısladı:
  - İzin veriyorum! Hepimiz ve sen Goering edelim!
  Reich Mareşali homurdandı:
  Teşekkürler Führer!
  Hitler'in maiyeti sopaları çıkardı ve kızları dövmeye başladı. Beni sadece plastik coplarla değil, yumruk ve ayaklarla da dövdüler. Acımasızca dövdüler ve ciyaklamaktan baldeli.
  Hitler coşkuyla sarsıldı:
  - İnsanları yeneceğim! İnsanları yeneceğim! Ve kovaları yen!
  Goebbels'in kendisi bir kadın avcısı şunları söyledi:
  -Bir kadını herkes ağlatabilir ama sadece gerçek bir beyefendi onu ağlatabilir!
  Yarı çıplak bir kızı döven Hitler şunları söyledi:
  - Biz de Reich'ın şövalyeleriyiz!
  Borman'ın ifadeleri şu şekilde:
  - Führer'den daha dürüst kimse yok!
  Hitler kabul etti:
  - Kesinlikle! İşte bir domuz, böyle bir canavar!
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Sana bağlıyım Führer!
  Hitler homurdandı.
  Neden bu kadar sert vuruyorsun!
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  "Bir kadına elimi kaldıramam!"
  Hitler, Goering'in karnına tekme attı:
  - Zayıf!
  Bormann alay etti:
  - O çok şişman! Bir bayana vurmak, şişmanlamakla tehdit ediyor! Her gün karıma işkence ediyorum!
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  -Seninle seks en büyük işkence!
  Bormann gücendi:
  - Ve seninle bir domuz!
  Göring, şunları kaydetti:
  -Yaban domuzu, kurttan sonra en seksi hayvandır.
  Hitler seslendi:
  - Sen yaban domuzu değilsin, kel bir eşeksin!
  Goering dört ayak üzerine çıktı.
  - Eeyyor! Eyyor! Eyyor! Aynı fikir!
  Hitler, Goering'in sırtına atladı ve onu kışkırtmaya başladı ve kükreyerek onu topuklarıyla yanlarından dövmeye başladı:
  - Sana öt diyorum yoksa seni mahmuzlarım!
  Bormann, Goering'i burnundan yakaladı.
  - Belli ki erik istiyorsun!
  Hitler'in önerisi:
  - Goering'i kadınların ayaklarını öpmeye zorlayabilir miyiz?
  Goering homurdandı:
  - Katılıyorum, Führer'imden inin!
  Hitler ayağıyla Göring'in parmaklarına bastı, sonra haykırdı ve şöyle dedi:
  - Olmak!
  Hitler cevap verdi:
  - Führer'in atı olmak istemiyor musun?
  Göring homurdandı:
  - Çok zor!
  Hitler, Goering'i diziyle dürttü:
  - Görünüşe göre bir Alman atı değil, bir Rus keçisisiniz! Bu yüzden size iyi bir shake vereceğiz! Sağ!
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Peki, neden ben Führer, benimle sadece alay ediyorsun! Başka büyük kurbanların olmadığını!
  Hitler sordu:
  - Kiminle alay edeceğim?
  - Ama Bormann üzerinden!
  Hitler mırıldandı:
  - Sorun şu ki, o senin kadar şişman değil! Bu, ona işkence etmenin çok daha az eğlenceli olduğu anlamına geliyor!
  Goering'in bulduğu:
  - Ama o kırmızı bir hapishanedeydi!
  Hitler'in ağzı büküldü:
  - Ne? Gerçekten oturdu mu!
  Borman homurdandı:
  - Evet, öyle bir şeydi Führer!
  Hitler, Goering'den atladı ve kırbacını Bormann'a çarptı. Beklemeden dizlerinin üzerine çöktü.
  - Ne için Führer hakkında!
  Hitler cevap verdi:
  - Her şey için! Köpeğin kötü olacak!
  Göring omuz silkti.
  - Gerekli! Gerekli! Mucizelere inanmalıyız!
  Bormann'ın cevabı:
  - Evet, kızıl hapishanede faşizme sadık kaldım! Yaşasın Hitler!
  Führer, Bormann'ı yenmeye devam etti:
  - Hayır köpek! Senin intikamını acımasızca alacağım! Kırmızı hapishanelerde nasıl saklanacağını bileceksin!
  Bormann bir köpek gibi süründü ve sızlandı, acımasızca kırbaçlandı. Hitler, en yakın arkadaşını tutkuyla dövdü.
  Goering bu andan yararlanarak sürünerek masanın altına saklandı. İblisin tutsağı Führer'in aklına ne geleceğini asla bilemezsiniz.
  Ancak Hitler bunu fark etti ve Bormann'ı dövmeyi bıraktı:
  - Neredesin Domuzcuk?
  Goering mizahla cevap verdi:
  - Führer eğlenirken birileri ülkeyi yönetmeli! Ve ben senin en büyük sağ kolunum.
  Hitler ellerini kaldırdı.
  - Evet! Ben en büyüklerin en büyüğüyüm!
  Bormann ekledi:
  - Ve çok güçlü! - Hitler'in partiden sorumlu yardımcısı döndü ve yüz üstü yattı. - Tamamen ölüyorum!
  Hitler atladı:
  - İşte bir kirpi daha öldü! Sorun değil, şimdi onu neşelendireceğim.
  Führer, Bormann'ın sırtına atladı. Altında gakladı ve kıvranmaya ve inlemeye başladı:
  - Ben bir domuzum! Sadece sıska!
  - Hayır, domuz değil! Bir domuzumuz Goring var ve sen bir yaldızsın ve aynı zamanda çok şişmansın!
  Bormann'ın cevabı:
  - Şişman Führer'den mi?
  - Obez beyin! - Hitler yardımcısının boynuna tekme attı, sonra üzerine oturdu. - Evet, arka kısım esnektir!
  Bormann'ın önerisi:
  - Senin için Ukraynalı hopak dansı yapmamı ister misin?
  Hitler bağırdı:
  - Bir beşlik almayı tercih edersin! Tamam kızlar, yaklaşın ve ayaklarınızı öpmesine izin verin.
  Borman ciyakladı:
  - Büyük mutlulukla!
  Kızların genç, güzel, çıplak ayakları Bormann'ın fizyonomisiyle temas halindeydi ve o açgözlülükle onları tokatladı. Hitler açgözlülükle buna baktı, sonra parmaklarını Yardımcı Führer'in gözlerine doğrulttu:
  - Pekala, şehvetli gözlerin var!
  Borman mırıldandı:
  - Holiganlar görüşten mahrum!
  Hitler, Bormann'ın arka cebinden bir sigara çıkardı. Goebbels kibarca bir çakmak teklif etti. Führer yaktı ve kızların çıplak topuklarından sigaraları söndürerek onları ciyaklamaya zorlayarak eğlenmeye başladı. Hitler bu tür bir eğlenceden hoşlanıyor gibiydi, hatta kendinden geçerek bağırarak:
  - Ben harika bir Führer'im! Tanrı gibi güçlü! Öldürmek istiyorum, doğruca tabuta gitmek istiyorum! Kadınlarımız eziyet için doğar! Dünyadaki tüm insanlar aptal yaratıklardır!
  Sigara, kızların narin ayaklarında küçük kabarcıklar bırakıyor ve yürümek onları biraz incitiyor ama yine de dans ediyorlar.
  Goebbels'in önerdiği:
  - Ya Führer'ime kar serpersen?
  Hitler şaşırdı:
  - Yazın nasıl?
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Buzdolaplarını kullanarak kartopu yapabilirsiniz!
  Hitler uludu:
  - Bu Tanrı'nın askısı! Ve bunu daha önce düşünmemiştim! Ama biraz zaman alacak, değil mi?
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Elbette, Führer Madeni ve masraflar, ancak imparatorluk ofisini her an kar, yağmur veya cehennem olacak şekilde yeniden donatacağız!
  Hitler yumruğuyla Bormann'ın kafasına vurdu:
  - Sizi araçlarla sınırlamıyorum ama zamanla sınırlıyorum! On gün sonra her şey yapıldı!
  Bormann, Goebbels ve tüm maiyet hep bir ağızdan uludu:
  - Mein Führer sahnelenecek!
  Hitler, Bormann'dan gözyaşları:
  - Belki de şişman bir Goering'e oturmak daha keyifli!
  . BÖLÜM #14
  Zindanda sıkıcı bir zaman geçiren Alice, memnuniyetle bir rüyaya düştü. En azından harika ve benzersiz bir şey olacak. Ve bir rüyada, süsleme olmadan kahramanca bir şeyin tadını çıkarabilirsiniz.
   Gürcü isimleri Alisa Selezneva ve Angelica Koroleva olan savaşçının iki kız arkadaşı, Kızıl Ordu tarafından umutsuzca kuşatılan, ancak henüz alınmayan Berlin'e kaçtı. Bir rüyada tamamen yetişkin bir kız olmak güzel.
  Nisan güneşinin ısıttığı ılık su birikintilerinde kızların zarif, bronzlaşmış, kaslı ve çıplak bacakları sıçradı.
  Yağmurda yıkanan savaşçılar, korkunç sıyrıklara, savaşlarda yaralara, masum yüzlerdeki morluklara rağmen peri perileri gibi güzeldi. Savaş sırasında, göz alıcı savaşçıların neredeyse tüm kıyafetleri yandı veya yırtıldı ve yarı çıplak ve meşalelerle koştular: Alisa Selezneva için, altın yaprak gibi, Angelica Koroleva için, Vezüv yanardağının alevi gibi, cıva damlaları gibi yuvarlanan ince sırtlarını örttüler.
  Arkasında, bilinmeyen disk uçaklarının çarpmasından kalan bombalar, kraterler ve derin siper yaralarıyla dolu cesetler ve parçalanmış ekipmanlarla dolu bir alan vardı.
  Berlin'in kendisi, tedavi edilemez bir hastalığın eziyet ettiği bir vücut gibi, siyah tonlarca ama aynı zamanda sanki cansız bir duman gibi kustu. Yanmış madde atomlarından oluşan spiraller, şeytani bir süsle gökyüzünde çapraz ve kesişti.
  Angelica Sibirya uzay savaşçısı şunları kaydetti:
  - Doğa bile elementler karşısında insani zayıflığımızı ve çaresizliğimizi vurgulamaya çalışır!
  Güçlü bir darbe ile su birikintisine su sıçratan Alisa Selezneva itiraz etti:
  - Biz insanlara kendi realitemizi yaratma yeteneği bahşedilmiştir. Sonuçta, zihin esasen kaslardan daha güçlüdür. Kaslar nedir? Sadece elektromanyetik kuvvetlerin etkileştiği protein lifleri.
  Angelica gökyüzüne baktı. Duman girdapları kendi aralarında minyatür bir savaş başlatıyor gibiydi. Sanki iblisler evren üzerindeki gücü paylaşıyormuş gibi. Akarsular çarpıştı, kesişti, sonra bir tür süs oluşturdu, sonra tam tersine uzayda bulanıklaştı.
  Angelica yanlışlıkla çıplak ayağını metal bir parçanın ucundan deldi ve durarak inledi:
  "Kahretsin, başım büyük belada!" Parçalar ne kadar keskin olabilir!
  Alisa Selezneva felsefi olarak şunları söyledi:
  - Tüm dünya iğnelerden oluşuyor, sadece yaşayanlara pürüzsüz görünüyor, ayakkabılı bilinç yüzünden!
  Angelica otomatik olarak tüfeğini kaldırdı ve onları karşılamak için beliren inatçı Fritz'i vurdu. Yüzü kırık olan Hitlerite tüfeğini elinden düşürdü ve kıçından inledi. Sibirya savaşçısı alay etti:
  - Havalı olursun ama kötü olursun! Führer'e hizmet etmenin getirdiği şey bu!
  Alisa Selezneva kendini karnının üzerine yere attı ve hedeflenen bir patlama yaptı. Üç Nazi, taze bahar çimlerine sorunsuz bir şekilde yerleşti. Angelica oldukça makul bir şekilde şunları söyledi:
  - Rus topraklarını istediler, siz de aldınız, belli bir sınırda da olsa!
  Alisa Selezneva sinsice kıkırdadı:
  - Sınırsız alan isteyen hükümdarlar, kesinlikle sınıra göre, mezarları için para alırlar! Ancak maalesef vatandaşlar daha az sıklıkta gömülmüyor!
  Angelica tüm ciddiyetiyle şunları söyledi:
  - Ölüm kötü, ama boyunduruk altındaki hayat daha da kötü ... Ama şimdi muzaffer bir şöleni kutluyoruz, her şey yolunda gidiyor ve hatta Üçüncü Reich'in zaptedilemez başkenti Berlin bile ayaklarımızın altında!
  Alisa Selezneva yorgun bir ses tonuyla şunları söyledi:
  - Ve ne anlamı var? Sence Almanlar artık bizim için her şeyi yapacak mı? Naif kızsın!
  Angelica buna oldukça makul bir şekilde itiraz etti:
  - Ana düşmanımızı yenersek, bu, daha fazla mücadele için kaynakları serbest bırakacaktır! Bunu kendin anlamalısın.
  Alisa Selezneva cevap vermek yerine önünde uzanan siperli tarlaya baktı. Hem Sovyet hem de Alman kaç adam onun üzerinde ölüm buldu? Dünya cehennem değil ama kesinlikle cennet de değil. Hatta belki de yeraltı dünyasının geniş nesnelerinin hakimiyetindedir. Ne de olsa, kilise ortodokslukları önemsiz bir azınlığın kurtulduğunu öğretiyor. Ve insanların çoğu, tabiatlarının günahkârlığından dolayı, azaba mahkûmdur.
  Alisa Seleznev, Kutsal Yazıların böyle bir önermesinden her zaman rahatsız olmuş ve reddedilmiştir. Bu gerçekten ortodoksların günah olarak gördüğü şey mi? Hatta yaşayan her insanın kariyer ve üstünlük arzusu oldukça doğaldır. Ama bu insan doğasının doğal bir sonucu değil mi? Ve değişmez evrim yasası.
  Burada, örneğin, Kızıl Ordu Mesih'in öğretileri tarafından yönlendirilseydi - sizi sağ yanağınıza vururlarsa, sola dönün, tüm Sovyet Anavatanı için nasıl biterdi?
  Kızlar, tamamen yok edilmemiş bir faşist korugana rastladılar ve hedeflenen ateşin altında yatmak zorunda kaldılar.
  Angelica, topuğu çok kaşındığı için çıplak ayak tabanlarıyla çimenleri ovuşturarak şöyle dedi:
  - Bazen acı çekmeniz gerekir ... Ama un bile bir rutin haline gelir ki bu aslında en kötüsüdür!
  Alisa Selezneva pozisyonunu değiştirdi, isabetli bir atışla havlayarak emirler veren SS görevlisinin kafatasının yarısını uçurdu ve homurdandı:
  - Faşizm estetik olmayan yöntemler kullanır: beşe bir. Ve daha azı varsa, o zaman geri çekilir!
  Angelica üzgün bir şekilde şöyle dedi:
  - Tilkiden ne dürüstlük istiyorsun?
  Alisa Selezneva üzgün bir şekilde cevap verdi:
  - Katılıyorum, çünkü güzel bir şeye inanmak istiyorsun! Bir tilkinin dürüstlüğü ya da bir kurdun asaleti bile!
  Kızlar, dört ayak üzerinde hayatta kalan koruganlara doğru sürünmeye zorlandı. Savaşta kadın savaşçılar tarafından kullanılan eski bir müfreze gibi sürünme taktiği. Ve söylemeliyim ki, başarı olmadan değil.
  Angelica, sığınaktan çıkmaya çalışan beş Wehrmacht askerini tek seferde indirdi ve sevinçle şunları söyledi:
  - Rus ordusu her zamanki gibi kazanıyor. Düşmanın bir avantajı olsa bile!
  Çarpıcı bir patlama yapan Alisa Selezneva yanıt olarak güldü:
  - Nazilerin hiçbir zaman bir avantajı olmayacak.
  Angelica, saldırının etkisinden başını eğmek için ancak zaman bulabildi. Ateşten bir saç teli bile kesildi, köşeli bir kırık. Kızıl saçlı savaşçı haykırdı:
  - Burada saç kesimi ücretsizdir, ancak tuvaleti yapmak pahalıdır!
  Gözyaşları arasında kıkırdayan Alisa Selezneva arkadaşına cevap verdi:
  - Biliyor musun, bu hiç komik değil ... Genel olarak ölüm durumunda devamı olacak mı, soru bu mu?
  Angelica şaşırmış gibi yaptı:
  - Ve aslında yaygara nedir? Ne de olsa yokluk, en azından acı, yorgunluk, deneyimler içermez. Yani sürekli denemelerle dolu hayatımızdan çok daha tatlı!
  Cevap vermeden önce, Alisa Selezneva bir melez suratlı SS adamını gördü ve tetiğe yumuşak bir şekilde basması onun kepçelemesine son verdi. Kızıl buklelerini sallayan savaşçı kız sırıttı:
  - Bilirsin, istisnasız herkes hayatı hiçliğe tercih eder. Demek ki kendi zihnimizde bile tarif edilemez bir çekicilik var!
  Alisa Selezneva bariz bir çabayla kıkırdadı:
  - Yaşamak ve acı çekmek dahil! - Kızıl saçlı savaşçı duraksadı ve daha sakin bir sesle, acı çekmeden ekledi. "Ama gölgeyi bilmeden ışığı anlamak mümkün mü? Ve mutluluk acıyı bilmez. Tüm ışık düalizm aracılığıyla bilinir!
  Angelica sadece kısmen kabul etti:
  - Böyle düşünüyorsanız, zaferin tadını tam olarak anlayabilmemiz için Nazilere yenilmemiz gerekiyordu. Ayrıca, ne de olsa dualizm: kaybettim ve kazandım!
  Optik görüşü silen Alisa Selezneva yardım edemedi ama aynı fikirde:
  - Evet, elbette, her şeyde belli bir ikilik vardır. Bir tür olarak Tanrı, Şeytan olmadan umutsuzca rutin olurdu.
  Angelica, ateşi kesmeden arkadaşını düzeltmek için acele etti:
  - Eski Yunancada İblis kelimesi tek başına iftiracı anlamına gelir. Yani İncil'de Tanrı'ya karşı muhalefet en acımasız şekilde sunulmaya çalışılmıştır.
  Bir keskin nişancıdan başka bir Fritz'in gözünü çıkaran Alisa Selezneva, arkadaşına sordu:
  - Bu kara halkla ilişkiler. Rakibinizi düşürerek puanınızı yükseltmeye mi çalışıyorsunuz?
  Angelica oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Elbette iktidardaki her kişi, rakibini itibarsızlaştırmak için kendi idari kaynaklarını kullanır. Bunda belli bir model var, gücü verme ve ayrıcalıkları bir çukurla kaybetme arzusu değil. Bu nedenle, İncil'de Tanrı ile Şeytan arasındaki çatışmanın nesnel bir tanımını beklemek en azından saflıktır.
  Alisa Selezneva mavi gözlerini alnına bile devirdi:
  - Elbette yetkililerden tarafsızlık talep edilemez. Ama asıl soru, Şeytan'ın kim olduğudur. Yaradılışa daha fazla özgürlük vermeye çalışan en mükemmel melek mi yoksa... Kötülüğün ve ıstırabın babası olan mı?
  Angelica üzüntüyle içini çekti.
  - Acı ve ızdırap insanlık için o kadar doğal hale geldi ki, onları doğuranın Lucifer olduğundan ciddi şüphelerim var ... Zaten Yüce Allah'ın arzusu olmadan, yaratılmış bir varlığın en azından başarılı olması pek mümkün değil. ..
  Faşistin burnunun çarpık köprüsüne ölümcül bir kurşun gönderen Alisa Selezneva, anında kanlar içinde yere yuvarlandı. Savaşçı hemen kabul etti:
  - Evet, şeytana nispet edilen bütün kötülükler ve musibetler, vurandan değil de, vuran kamçıya küsmek gibidir.
  Angelica kendisi, düşmana kısa bir patlama ile vurdu ve ayrıca en yakın çarpık yüze bir popo dikti ve ardından şunları ekledi:
  - Burada şu benzetme daha uygundur: Sahibi tahtadan bir sopa yonttu, onunla köleyi dövdü ve sonra dedi ki - sopa mutlak şerdir ve sahibi mutlak iyidir!
  Alisa Selezneva istemeden döndü ve kızın köprücük kemiğinin kırılan kemiği, iltihaplı eklemlerde korkunç bir ağrıya neden oldu. Savaşçı alnını hafifçe kırıştırdı ama inlemek için eğilmedi. Dahası, sanki dokuz kuka oynuyormuş gibi üç faşisti yere serdi. Nazilerden biri eğilmiş faustpatron'u düşürdü, sonuç olarak fırlatıcı çalıştı.
  Ateşli demet betonu yakıyor gibiydi ve vücutlardan, kemiklerden, parçalanmış etlerden kıymıklar fırladı.
  Alisa Selezneva, kıkırdayarak, kendisiyle alay ederek (mizah olmadan bir savaşta hayatta kalamazsınız veya en azından ruhunuzu sağlıklı tutamazsınız) şarkı söyledi:
  - Ne acı, ne güzel bir acı: Nazi Fritz'e karşı bir maç; yüz - sıfır!
  Her iki güzel kız da yüksek sesle güldü, yüksek sesle .... Ve görünüşe göre, delici kahkaha korkmuş Almanlar üzerinde o kadar etkili oldu ki, yanlarından gelen ateş hemen ıslandı. Sessizlik o kadar ani ve ağırdı ki, savaşçıların kulaklarını tıkadı.
  Angelika haykırdı:
  - Hiçbir şey kayıplar hakkında askeri bir durgunluk kadar delici bir şekilde bağıramaz!
  Alisa Selezneva şunları ekledi:
  - Savaşın sesleri kulakları sağır ediyor ama top atışının sonunu fark etmediğinizde gerçekten sağır oluyorsunuz!
  Naziler beyaz paçavraları attılar ve avazları çıktığı kadar bağırmaya başladılar:
  - Hitler kaput! Hitler kaput!
  Sibirya savaşçısı yine bir aforizmaya karşı koyamadı:
  -İnsanlar kötü bir hükümdara bira gibi davranır, onu soğuk ve masada görmek isterler, ancak bunun bedelini sadece bir kağıt parçasıyla ödemeye hazırlar!
  Alisa Selezneva bu konuda ince bir şekilde şunları söyledi:
  - Hükümdar kötü olduğunda, fıkralarda iyi alıntılanır! Ve çok fazla şaka olduğunda, hayat daha eğlenceli hale gelir! Ve kahkaha ömrü uzatır! Yani, işe yaramaz liderlerle: hayat sürekli bir anekdot gibidir: uzun, neşeli, korkunç ama devamını her zaman bilmeye istekli!
  Angelica gergin bir şekilde kıkırdadı.
  - Ve vasat kralların genellikle neden bu kadar uzun süre hüküm sürdüklerini bilmiyordum!
  Neredeyse yüz elli Alman teslim oldu. Bunların arasında, çoğu şortlu ve yalınayak olan, on ila on altı yaşlarında en az otuz erkek çocuk vardı ve çıplak, bronzlaşmış dizlerini siperde yere düşürmeyi başarmıştı. Yırtık paçavralarla zar zor örtülmüş güzel kızları görünce, oğlanlar kızarır ve başlarını indirirler, ancak aynı zamanda ürkütücü güzellikteki savaşçılara bakmaya devam ederler.
  Naziler şaşkınlık içinde silahlarını bıraktılar, taburun yarısının iki yaralı, hala çok genç kıza teslim olduğunu düşünmenin utanç verici olduğu akıllarına bile gelmiyor. Ne kadar korkmuş ve şaşkınlar.
  Kirli tabanını çimenlerin üzerinde gergin bir şekilde kaşıyan çocuklardan biri, çıplak topuğuna bir kıymık saplar gibi göründü ve kırık bir Rusça ile şöyle dedi:
  - Teyzeler, beni Sibirya'ya göndermeyin, orada burnumuzu ve bacaklarımızı dondururuz:
  Angelica öfkeyle dedi ki:
  -Nasılsa göndeririz ve çıplak ayaklarınız karda sertleşmesin diye her saat ayağınıza sopalarla vururlar.
  Oğlan korkudan titredi ve bir kız gibi gözyaşlarına boğuldu. Alice çocuğu teselli etmek için acele etti:
  - Hala çok küçüksün. Muhtemelen siviller kategorisi altında özetleneceksiniz. Her ihtimale karşı, henüz on iki yaşında olmadığınızı söyleyeceksiniz, o zaman sizi kesinlikle kampa götürmeyecekler.
  Çocuk aniden kükremeyi bıraktı ve bir yetişkini taklit etmeye çalışarak daha alçak bir ses tonuyla şöyle dedi:
  Yoldaşlarımı bırakmayacağım! Ya herkes özgür ya da toplama kampında birlikte!
  Kızlar, çocuğun beklenmedik cesaretine hayran kaldılar, Angelica geldi ve başını okşadı:
  - Aferin, sana borçlu olacak ... Ama korkma, yakalanan Almanların çoğu Rusya'nın Avrupa kısmında çalışacak, yıkılanları restore edecek ve çocukların için iyi yemek olacak, daha iyi kartlarınız ve filmleriniz gösterilecektir.
  Tutsak çocuklar gerçekten zayıftı, hatta bazılarının elmacık kemikleri görünüyordu ve ince deri altında beline kadar çıplak üç adam her kaburgasından görünüyordu ve elleri o kadar inceydi ki içlerinde faustpatronları tutmaları inanılmazdı. Üçüncü Reich'ta kartlarla verilen yiyecek tayınları son aylarda o kadar azaldı ki, nüfus neredeyse açlıktan öldü. Ayrıca, geleneksel olarak ürünler için yılın en kıt zamanı bahardır.
  Alisa Selezneva, artık fakir, aç bir yalınayak gibi görünen "süper insanların" çocukları olan bu adamlar için üzüldü. Ceplerini karıştırırken, içlerinde küçük bir Amerikan çikolatası buldu ve kafası karıştı.
  Lend-Lease kapsamında alınan hediye çok küçüktü ve otuz iki erkek çocuk vardı (geri kalanı çok daha yaşlı, askeri veya itfaiye üniformalı, tıraşsız, çok tatsız, kambur, bu da onları yaşlı adam gibi gösteriyor!), Orada herkese yetecek kadar çikolata olmayacak.
  Birine verip diğerlerini gücendirmek mi? Veya çok atmak? İkincisi genellikle çıkış yoludur, ancak bu durumda saçma görünebilir. Veya altı taşı en küçük dövüşçüler arasında bölün.
  İkincisi, Alisa Selezneva'ya en adil görünüyordu ve bir çikolata alarak, ambalajı dikkatlice çıkararak, dilimleri bölerek en küçük ve en ince Alman adamlara verdi.
  Eski Naziler gerçekten kırılmış görünüyor. Hiçbiri acele etmedi, bir girişimde bulunmadı, saldırmadı veya silahı almadı. Doğru, bazıları dişlerinin arasından bir tür küfür mırıldandı, ancak kızlar onlara doğru bir adım atar atmaz, Fritz hemen sustu ve sanki bir darbe bekliyormuş gibi başlarını omuzlarına bastırdı.
  Alisa Selezneva, alışılmadık bir küçümsemeyle homurdandı bile:
  - Süper insanların sinmiş olması gerekir. Ve yok edilemez Aryan ruhları nerede?
  Angelica, çocuklardan birinden bir sigara kaptı ve çimlere atarak, bacakları sıyrıklarla kaplı da olsa yontulmuş parmaklarıyla söndürerek bağırdı:
  - Sigara içen biri için hayatta başarı inşa etmek, çok sık sigara molası vermek!
  Alisa Selezneva hemen onayladı:
  - Hitler'e katılıyorum, gerçek bir Aryan savaşçısı içmemeli, sigara içmemeli ve sadık olmalı!
  Bu sözlerden sonra, her an gözyaşlarına boğulmaya hazır olan kasvetli çocuklar dostça kahkahalara boğuldu ve her şey bir anda ruh için bir şekilde kolaylaştı.
  Savaşçılar, savaş esirlerini en yakın Sovyet birimine teslim ettiklerinde, Anzhelika, kırık köprücük kemiğine bir tür atel sabitleyerek Alisa Selezneva için bir pansuman yaptı. Saha doktoru hemen savaşçıya bir sedyeye uzanmasını ve birkaç gün yalnız kalmasını önerdi. Savaşçı, ne yazık ki Kızıl Ordu'da onu hemen ele geçirecek birçok asker olduğunu anlamasına rağmen, bu teklifi küçümseyerek reddetti. Sesi, ihmalkar bir öğrenciyi azarlayan bir okul öğretmenininki gibi sertti:
  - Zafer saatlerimizi, savaşın son en neşeli günlerini kaçırmak mı? Evet, bu akla gelebilecek en acımasız cezadır. Ve Kızıl Ordu'yu en iyi keskin nişancısından mahrum etmek istemiyor musun?
  Doktor solgunlaştı, yaşlı yüzü donuklaştı, mahkemenin işareti gözlerinin önünde belirdi ... Korkusunu sadece yüksek sesle gören Alisa Selezneva, küçük bir kız gibi güldü ve elini omzuna vurdu:
  - Bunu yapma! İhbarname yazanlardan Fritz'den daha çok nefret ediyorum. Bu yüzden...
  Ve ıslık çalan kız gitti ...
  Berlin çevresindeki çember hala yeterince yoğun değildi, bireysel Alman birimleri kazanlardan başkentlerinin savunma merkezlerine çıktı. Güney yönü kesildi, ancak saldırının yalnızca 20 Nisan'da başladığı ve Oder'in tam akan alt kısımlarının geçilmesinin ertelendiği kuzeyde, Almanların hala boşlukları vardı.
  Führer, Berlin'i terk etmeye, kuzeye kaçmaya ve ardından bir denizaltına sığınmaya ikna edildi. Alman denizaltı filosu, tüm kayıplarıyla birlikte hala dünyanın en büyüğüydü ve dünyadaki diğer tüm filoların toplamından daha fazla savaş denizaltısı vardı!
  Ancak Hitler, kendi siyasi ve askeri fiyaskosuyla ahlaki olarak o kadar kırıldı ki, ölümü kabul etmeye karar verdi. Histerik diktatör hiçbir şekilde sadece bir tür soylu değildi ve nefesi sıvı nitrojenden daha soğuk ve tutuşu amansız olan yaşlı bir kadınla görüşmeyi ertelemek uğruna her şeyi yapmaya hazır bir korkak değildi.
  Kızlar kendilerini tekrar cehennemde bulmak ve kuzeyden bir karşı saldırı tank sütunu ile karşılaşmak zorunda kaldı.
  Arabalar saldırıya geçti, daha önce deneyimli savaşçılar henüz tanışmamıştı.
  Alisa Selezneva, onları düzleştirilmiş ütüler gibi veya daha doğrusu ters çevrilmiş uzun ağızlı tırtıl tekneler gibi görünce ıslık çaldı:
  - Düşman teknolojisinin başka bir ürünü. Doğru, ağır tankları bizim bilmediğimiz laminer jetleriyle kesen diskolardan sonra, bu kadar çirkinliğe şaşıramayız.
  Bununla birlikte, görünüşte garip olan bu tanklar, rocade boyunca hızla hareket ettiler, çok düşük bir siluetleri vardı.
  Ağır Is-2, zevkle ağır bir mermi fırlattı. Arkasında, diğer Sovyet araçları, hem Isa hem de şu anda en büyük Sovyet tankı T-34-85 ateş açtı.
  Burada oldukça olağanüstü bir şey oldu. Elbette mermilerin çoğu küçük, çok çevik araçların yanından geçerek arkadan ve yanlardan patladı. Ancak, zırhın geniş bir rasyonel eğim açısıyla karşı karşıya kalan birkaç vuruşun da hiçbir etkisi olmadı, "armağanlar" geri sıçradı.
  Alisa Selezneva şaşkınlıkla ıslık çaldı:
  - Fritz'imiz hala çimentolu zırh üretme fırsatına sahip. Mermilerin sert uçlarının nasıl sektiğini görün.
  Angelica arkadaşına dilini gösterdi ve göz kırptı:
  - Bu E-10 tankı, eğer Naziler bu arada disketlerde ve H-162'de olduğu gibi, gecikmiş bir mucize silahın bu örnekleri gibi, biraz daha erken gelseydi T-34'e layık bir cevap olabilirdi.
  Alman araçları yaklaşıyordu, podkabireny mermili 75 mm topları, delme kabiliyeti açısından 85 mm T-34 ile oldukça karşılaştırılabilirdi ve Naziler, yavaşlamadan, durdurulan Sovyet araçlarına ilk voleybolunu ateşledi. On mermiden dördü isabet aldı, ikisi IS-2 kulesine, biri de T-34 gövdesine ve kulesine isabet etti.
  Sovyet ağır "çekiç" 122 mm kalibreli güçlü bir topa sahipti, ancak bu muhrip tankının zayıf noktası taretin ön zırhıydı - 100 milimetre -. Birinin zırhı bir anda parçalandı ve diğeri sekmeye başladı. T-34-85 ayrıca zayıf, yalnızca 45 milimetrelik bir gövde ön zırhına sahipti, bir kurutma kağıdı gibi dikilmişti ve hatta alt cephane rafındaki mermiler bile patladı. Kuleye çarpan daha şanslıydı tabii ki o da battı, büyük bir revizyona ihtiyacı var ama mürettebat hayatta.
  Sovyet tankerleri, T-34-85'in daha hızlı olduğunu, Isa'nın gecikmeli olarak çok daha az hızlı ateş ettiğini söylediler.
  On Alman tankından biri durdu, anlamış gibi görünüyor, ancak yanıt olarak zaten beş isabet vardı ...
  Alisa Selezneva daha da yüksek sesle ıslık çaldı:
  - Angelica nedir?
  Kızıl saçlı savaşçı bilgisini göstermeye karar verdi ve gevezelik etti;
  E-10'un yaratılmasına yönelik çalışmalar 1943'te başladı. Üretimde teknolojik olarak mümkün olduğunca gelişmiş ve büyük kaynak harcamaları gerektirmeyen E-serisi tankların geri kalanıyla mümkün olduğunca birleşik olması gerekiyordu. Tank projesi, daha önce hiç zırhlı araç geliştirmemiş olan Kloeker-Humboldt-Deutz şirketi tarafından oluşturuldu.
  Alisa Selezneva kıkırdadı, iyi niyetli bir atışla optikleri, birini ve Nazi çelik atlarını parçaladı. Ancak Naziler, yeni bir salvo ile Sovyetleri engelledi. Yine beş isabet oldu, ama neyse ki patlama olmadı, ancak IS'lerden birinde yangın çıktı.
  Angelica kendisi ateş etti, "süte" bir mermi gönderdi ve gevezelik etmeye devam etti;
  E-10'un tasarımı genellikle hafif Alman Hetzer kundağı motorlu topların tasarımına benzer. Ağırlıktan tasarruf etmek, parça sayısını azaltmak ve tankın toplam yüksekliğini azaltmak için taretin bu şekilde hariç tutulmasına karar verildi. Sonuç olarak, oldukça basit bir formun gövdesi, içine 75 mm 7,5 cm PaK 39 topunun monte edildiği (Hetzer'de olduğu gibi) oldukça eğimli bir üst ön zırh plakası aldı.
  Alisa Selezneva tiksintiyle yüzünü buruşturdu:
  t -38'in şasisine dayalı, hafif, ucuz ve en büyük, kendinden tahrikli, faul bir silahtır , o zaman o kadar düşük değildir.
  Angelica aydınlatmaya devam etti;
  Lastik palet makaraları, her biri 1000 mm çapında dört gemide kademeli olarak yerleştirildi. Süspansiyonları, yay olarak rondelalar kullanılarak gövdeye tutturulmuş dış kollardan oluşuyordu. Bir hidrolik tahrik yardımıyla boşluk yüksekliğini ayarlamak mümkündü: 200 mm arasında değişiyordu. Böylece tankın toplam yüksekliği 1350-1550 mm aralığında oldu.
  Bir keskin nişancıdan başka bir optik görüş alan Alisa Selezneva, kırmızı dudaklarla ıslık çaldı:
  - Bu harika ... Belki de tasarım T-34'ün olacağından daha iyidir. Ancak o ortaya çıktığında, şeytan zaten bir boynuzla, ölü bir lapayla toslamıştı.
  Angelica kurnazca yüzünü buruşturdu, hoşnutsuzlukla dudağını seğirdi. Çevik Alman tankları, birkaç yüz metre mesafeden vuramayacak kadar hızlıdır; hedef, yönlü bir camın dibi boyutundadır. Sibirya savaşçısı, arkadaşının sadece efsanevi doğruluğuna bulaştı, sinirlendi. Alisa Selezneva gibi, bir ağaçtan beş yüz metreden daha uzakta, sağlam bir destek olmadan hareket halindeki bir hedefi vurmayı başarıyor. İşte onun yerine normal askerlerin çoğu ve tankın kendisi vurmayacak. Ancak partnerinizi eğitmeye devam edebilirsiniz. Ateşli savaşçının bu kadar çok şeyi nasıl bildiğini merak etmesine izin verin. Kızıl saçın bir kurnazlık işareti olarak görülmesi sebepsiz olmasa da. Mesela Araplar arasında İrbis-şeytan kırmızı görünüyor?
  Angelica, arkadaşının koltuğunun altında sohbet etti;
  Mütevazı boyutu nedeniyle, Alman tankları ve kundağı motorlu toplar için standart düzenin terk edilmesi gerekiyordu - şimdi hidrodinamik şanzıman arkada, motorun yanında bulunuyordu. Bu, sökülmesini ve bakımını basitleştirdi ve ayrıca dövüş bölümünün alanını artırmaya izin verdi. Motor ve şanzımanın tek bir ünite olarak sökülebilmesi için motor bölmesi ve arka zırh plakalarının tamamen sökülebilir hale getirilmesi planlandı. Yani, T-34'ün düzenini benimsediler - intihalciler!
  Optik görüşe çarpan Alisa Selezneva netleşti;
  - Yaratıcı bir şekilde benimsendi.
  Nazi tanklarının yarısı zaten devrilmişti ve Alisa Selezneva'nın isabetli atışları sayesinde hayatta kalanlardan üçü neredeyse kördü. Bununla birlikte, iki düzine Sovyet tankı önemli hasar aldı ve mürettebatıyla birlikte üçü (bir IS, iki T-34-85) geri alınamaz bir şekilde imha edildi. Başlangıçta on kattan fazla Sovyet arabası olduğu düşünüldüğünde: bir biçme makinesine karşı yüz üç, o zaman ...
  Angelica arkadaşına öğretti;
  Ana santral tipi olarak, 400 hp kapasiteli su soğutmalı Maybach HL 100 benzinli motorların kullanılması planlandı . İle. veya 350 litre kapasiteli hava soğutmalı "Argus". İle. E-10'un tasarım hızı otoyolda sürerken 65-70 km/s olacaktı.
  Burada, profesörce muhakemesi yüksek bir sesle kesintiye uğradı. Alman topçulardan biri olan Toli, keskin nişancıların optikleri kör ettiğini veya belki bir hevesle ateş ettiğini veya daha doğrusu, Pallada'nın savaşçılara savaşın sonuna doğru işkence etmeye karar verdiğini, ancak çöktüklerini ve hatta kesintiler aldıklarını hissetti. şarapnel. Ve Alisa Selezneva, kafasındaki bir ağaç parçasından o kadar etkilendi ki bayıldı.
  Angelica birkaç dakika çöpü tırmıklamakla ve pembe, nasırlı bir topuktan çarpık bir parça çıkarmakla meşguldü. Burada, elbette, başlayacak ve sinirlenecek bir şey vardı. Kız azarladı:
  - Hayır, her zaman böyle bir kavga, dağıtımdan önce - yaralarım, emirler - Alisa Selezneva'ya. Belki de gerçekten Kerr'in peri masalındandır?
  Kızıl saçlı Amazon gözlerini yumdu ve ekledi:
  - Ancak, görünüşe göre bir kız arkadaşı kazmak gerekecek! İş hayatında her zaman böyledir, bir hazine ararsınız ama bir keskin nişancı bulursunuz, ancak ikincisi partinin altınlarından bir mermi atar!
  Bu arada savaş doğal bir şekilde sona erdi. Almanlar altı arabayı daha devirdi, ancak onları yendiler ve tüm sekmelerle kendilerini bitirdiler. Bu arada imdada yetişen piyadeler son tanka el bombaları attı.
  Kızıl Ordu'nun yirmi altı ciddi şekilde hasar görmüş zırhlı "atı", bunlardan dördü kendiliğinden bir saldırı için ciddi hasarı tamamen yok etti. Belki de bu, bu Nazi tankının kullanımının ilk ve tabii ki son vakalarından biriydi.
  Angelica alay etti:
  - Ölüm senin için acele, kayınvalide için geç, ama dünyanın anlamsız bir algısı için tam zamanında!
  Neşeli, gür bir ses kızıl saçlı kadını destekledi ve gerçek bir aforizma dizisine dönüştü:
  -İnsanların her zaman ölmek için zamanları vardır ama hayatta tam bir zaman baskısı vardır! Ancak savaş sırasında, siz uyurken kadran ibresi Mig pervanesinden daha hızlı, siper kazarken ise salyangozdan daha yavaştır! İntikam konusunda geç kalabilirsin, ödül konusunda acele edebilirsin ama rutin duygusu kaçınılmaz olarak gelecek!
  Angelica döndü ve çocuğa yumruğunu gösterdi:
  - Sen Arkashka, çöpe atılmış kız arkadaşını temizlemeye yardım etsen iyi olur!
  Sarışın, kıvırcık saçlı çocuk göz kırptı:
  - Alisa Selezneva'ya her zaman yardım etmeye hazırım. Biraz büyüdüğümde kesinlikle onunla evleneceğim!
  Angelica sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Sen on dört değilsin ve o yakında on sekiz olacak ... Evet, dokuz Mayıs! Ve erkeklerin genellikle velet eşlerden daha yaşlı olması gerekir.
  Arkashka yanıt olarak hararetle göz kırptı:
  - Yakışıklıyım ve Alman kızlar beni çoktan öptüler ... Kendimi zengin bulup evleneceğim ... Üçüncü dereceden Zafer Nişanı ve madalyaları saymazsak Kızıl Bayrak'ım var .. Ya da belki kahramana altın bir yıldız verirler!
  Angelica, iş ödüllere geldiğinde hemen öfkesini kaybetti. Tabii ki, iki sipariş, Arkashka'nın yaşı için bu, rekor olmasa da büyük bir başarı. Kim bilir belki bu çocuk da general olur. Bu ne kadar neşeli ve şanslı, cehennem geçti ve sadece hafif çizikler ve o zaman bile parçalardan değil, dikenli çalılardan. Şort için özellikle dizleri kesik, çıplak, kaslı paçaları saha şartlarına göre şaşırtıcı derecede temiz.
  Kızıl saçlı savaşçı kendini ifade etti:
  - Alisa Selezneva bir kahraman yıldız alacak! Kesinlikle! Belki sen, eğer Hitler'i esir alırsan!
  Arkashka sinsice göz kırptı:
  - Zorbayı yakalamaktansa prensesi özgür bırakmak daha iyidir!
  Alisa Selezneva çoktan aklını başına toplamayı başarmıştı ve ağır bir şekilde hapşırarak kıpırdanmaya başladı. Oğlan ve kız onu çok daha kuvvetli bir şekilde tırmıklamaya başladılar. Angelica bile şarkı söyledi:
  - Hepimiz tekne yarışına, kürek çekmeye, kürek çekmeye, kendimiz için kürek çekmeye katılımcıyız. Avcılık, kadife ve altın, güzelliklerin şarapları ve o de!
  Arkashka yüzünü buruşturdu ve şöyle dedi:
  - Hayır, bunlar proleter şarkılar değil, "Hazine Adası" nın korsanları. Bu duruma daha uygun bir şarkı söylemeliyiz!
  Angelica öfkeyle attı:
  - Burada bir pazar değilsin, şarkı söyle!
  Çocuk gözlerini devirdi ve sesler çıkarmaya başladı. Sonra neredeyse tamamen özgür olan Alisa Selezneva ona katıldı ve şarkı söylemeye başladı;
  Berlin neredeyse bizim yönetimimiz altında,
  Dürbünle lanet olası Reichstag'ı görüyoruz ...
  Umarım yakında barış ve mutluluk olur;
  Şiirlerimde anlatacağım!
  
  Rusya komünizmi dünyalara açtı,
  Herkesin bir ailesi oldu.
  Ama Wehrmacht bize bir domuz burnu sapladı,
  Ve şimdi damarlardan fıskiye gibi kan fışkırıyor!
  
  Führer'in bizimle kazara unuttuğu şey,
  Toprak ve köle almak istedim!
  Faşizm çok uzun bir kampanyayla gitti -
  Ve işte gerçek bir kabus, cehennem gibi rüyalar!
  
  Basit bir çocuk, yalınayak bir çocuk,
  Son zamanlarda kırmızı bir kravat bağladı.
  Tanrı olmadan dünyayı kendisi inşa etmek istedi,
  Ama aniden gökten napalm püskürdü!
  
  Cepheye koşmak zorunda kaldım, firardaydık,
  Kimse böyle gençleri almak istemez!
  Ama tüfekli erkek dövüşçü bunu yaptı,
  Babaların yolu değerli çıktı!
  
  Hem kurnazlığın hem de gücün olduğu yerde savaştı,
  Ve zayıflık da acıdır, ne yazık ki ...
  Yoldaşlar mezar kazmak zorunda kaldı
  Ayazda çam tabutlarını planlamak!
  
  Artık acı çekmeye alışmış bir öncüyüm.
  Keşfe çıplak ayakla gitti, rüzgârla oluşan kar yığını çatırdadı.
  Belki de inançsızlığın cezası,
  İsa'yı tanımak istemediğimi!
  
  Ama Golgotha'nın üç saati nedir?
  Üç yıldan fazla savaş geçti!
  Herhangi bir köyde, dullar acı acı ağlar,
  Oğullar ülkenin mezarlığında nasıl can verdi!
  
  Hayatta kaldım, mermi şoku geçirdim, bir kurşunla yaralandım,
  Ama neyse ki ayakta kaldı!
  Almanya'ya olan borcu dürüstçe iade ettik,
  O faşizm bizim tarafımızdan ayaklar altına alındı!
  
  Olgunlaştım ama hala bir çocuk,
  Bıyık kırılmadı, ama zaten bir titan!
  Evet, bir yetişkin ve belki de çok fazla,
  Ne de olsa kalp metal kadar sertleşti!
  
  Kahramanın Yıldızı en yüksek ödülü -
  İnan bana Stalin'in kendisi teslim etti!
  Senin gibilerden misal almak lazım dedi.
  Savaşçılar Eden kapılarının anahtarlarını dövüyor!
  
  Ama şimdi cesur tüfeği bırak,
  Al seni kıskaç, bir çekiç ve çalış!
  Ahşaptan bir yelkenli ve tekne yapın
  Ve kuşun uçması için bir uçak yaratın!
  Son notada kızlar ve oğlan şarkıyı bitirdiler, kendilerini o kadar kaptırdılar ki dans etmeye bile başladılar. Ellerini çırpmak.
  Angelica şarkıyı yarıda kesti ve parmağıyla güneyi işaret etti:
  - Orası henüz almadığımız Berlin. Yoldaşlar bu olaya ne diyor?
  Alisa Selezneva tekrar şarkı söyleyerek coşkuyla şunları söyledi:
  Berlin'e yürüyoruz
  Komünizmi görüyoruz!
  Dünyayı vebadan kurtardı
  Sevgili Yoldaş Stalin!
  
  Birçok yönden ölçülür,
  Sonsuz bir evrende.
  Yol bize doğru, lider açtı -
  Sonsuza dek belirtmek!
  Arkashka Alice'i yumruğuyla sırtından dürttü bile:
  - Berlin'e koşalım. Dinlenmemiz ve huzurumuz var.
  Altın saçlı savaşçı, tamircilerin çoktan dönmekte olduğu kırık tankları işaret etti. Burada hasarlı araçlardan biri yedekte çekilerek devasa bir traktör tarafından çekildi.
  Alisa Selezneva beklenmedik bir şekilde şunları önerdi:
  - Belki adamlarımızı tamir edebiliriz?
  Angelika başını salladı.
  - Hayır, senden savaş alanında harika güzellikte altın saçlı bir kız daha. Koşmak...
  Kızlar ve oğlan, ezilmiş ve yanmış çimlerin üzerinde delinmiş ve acımasızca çizilmiş topuklarla parladılar. Ancak, özellikle Focken-Wulf saldırı modifikasyonları yeniden ortaya çıktığından beri, acıya dikkat edecek zaman yok. Bu makine, güçlü zırh korumasına sahip 37 ve 30 mm kalibreli dört hava tabancasıyla donanmıştır. En inatçı ve güçlü silahlanma, tek araç. Kendileri F -190, yaklaşık yirmi ve bir düzine He-162, bu yakalanması zor efsanevi jet "Semenderler".
  Alisa Selezneva ağzını yuvarladı:
  - Br, Nazi havacılığının çoktan tükendiğini sanıyordum?
  Angelica kendi tarzında "teselli etti":
  - Berlin'de birçok yer altı havaalanı var, bu yüzden orada hala diskolarla tanışma şansımız var. Focken-Wulf'un arka planında kanatlı bir oluk var.
  Alisa Selezneva, daha savunmasız ancak hızlı Salamander'a yangın çıkarıcı bir kurşun sıktı. Hafifçe geriye doğru eğimli köpük kanadı olan bir makine, kuyruklu yıldız gibi pembemsi bir kuyruk bırakarak aşağıya doğru uçtu.
  Altın saçlı savaşçı dedi ki:
  - Bu sadece saldırı tüfeği modifikasyonunun Fokken-Wulf'ları yenilmez. Dövüşçüler geç kalırsa, ilk gün bizimkini doldurabilirler!
  Arkashka yanıt olarak Alisa Selezneva ile dalga geçti:
  - Onuncuda hayır! Hatta yüzde biri.
  Savaşçı tersledi.
  - Kapa çeneni piç kurusu!
  Arkashka cevap vermek yerine, küçük bir rokete benzeyen, kolu takılı geniş bir kemer çıkardı ve gururla şöyle dedi:
  - İşte sahip olduğum şey!
  Alisa Selezneva çok şaşırdı, hatta poposuyla burnunun köprüsüne acı bir şekilde vurdu. Bir uluma ile dedi:
  - Ne tür bir mucize Yudo?
  . BÖLÜM #15
  Alisa Selezneva ve ekibi zincirlendi ve zorunlu aylaklıktan, kollarında ve bacaklarında zincirlerden ve yetersiz tayınlardan muzdaripti. Onları kıskanma. Ve en önemlisi, acı çok uzun sürüyor. Alice daha önce hiç böyle bir şeye sahip olmamıştı, gerçekten bu kadar çok zaman acı çekecek kadar. Ve bu korkunç.
  Bu arada SSCB için daha da korkunç ve tatsız şeyler oluyor.
  Von Bock, domuz gözleri muzaffer bir edayla parlayarak Hitler'e bir rapor veriyordu:
  - Minsk, Sovyet birlikleri Mein Führer tarafından terk edildi, kuşatmayı kapattık. Bialystok'un doğusunda üç yüz binden fazla Sovyet askeri esir alındı. Büyük Rus kuvvetleri de Brest bölgesinde kuşatıldı! Birliklerimiz yenilmez ve hızla ilerliyor! Başarıyla gelişen güçlerimizin bir kısmı çoktan Berezina Nehri'ne ulaştı ve onu zorlamaya başladı. Ruslar panik içinde, direnme iradeleri...
  Hitler, von Bock'un sözünü kesti:
  - Berezina'nın karşısındaki köprüler havaya uçuruldu mu?
  Von Bock yanıtladı:
  - Neyse ki mein führer yok!
  Hitler daha çok sırıttı:
  - Ruslar aptal değil mi?
  Von Bock doğruladı:
  - Elbette aptallar Führer'im!
  Hitler şunları kaydetti:
  Esir kampları hazır mı?
  Himmler başını salladı.
  - Evet, Batılı bir şirketin deneyimine dayanarak, birkaç milyon savaş esiri olacağını varsayıyoruz. Yani konvoy bile hazır! Gerçekten bu çöplüğe çok fazla enerji yönlendirmek istemedim!
  Hitler cevap verdi:
  - Memurlar ayrı ve sıkı koruma altında tutulmalıdır. Subaysız askerler, özellikle herkesin Stalin'in baskılarından korktuğu ve kendini çark gibi hissettiği Sovyet ordusunda hareketsiz bir kitledir.
  Himmler cevap verdi:
  - Ve hesaba kattık! Subaysız bir ordu, kalassız bir çit gibidir! Bununla birlikte, birçok Sovyet subayı bizimle işbirliği yapabilir. Ruslar arasında ve diğer halklar arasında pek çok hain var!
  Hitler cevap verdi:
  -İşte bu, bunları hesapla ve servise götür! Üçüncü Reich'ın en yüksek hedefi olan dünya hakimiyetine ulaşmasına yardımcı olacaklar. Dünyanın bir Alman sahibi olmalı!
  Führer'in çevresi pençelerini en tepeye kaldırdı:
  - Yaşasın Hitler!
  Führer şöyle devam etti:
  - Genel olarak bunlar makul ve insani hedeflerdir. Slav halkları olan en alt düzeydeki hayvanlar bir ahıra sürülmelidir! Ve bunun üzerinde çalışmalıyız. Merhamet ve acımayı bilmeden Tamerlane'nin birlikleri kadar sert ve saldırgan.
  Goebbels çekingen bir şekilde şunları söyledi:
  - Elbette Führer'im yapacak ama şimdilik zorunlu halklar arasında müttefiklere ihtiyacımız var. Özellikle Ukraynalıların, Belarusluların ve Rusların hiç de kardeş halklar olmadığına dair bir sahte hazırladık. Bilhassa Ruslar Peçenekler, Hazarlar ve Kumanlardan oluşan Moğol bir ırktır ve Ukraynalılar Kafkas grubundan gelmektedir.
  Hitler havladı:
  - Bu doğru, dünyada neredeyse üç yüz milyon Slav var ve onları yok etmek için tartışmanız gerekiyor! Slav nüfusunun büyüklüğünü on kat azaltmayı ve yalnızca en güçlüleri köle olarak bırakmayı düşünüyorum.
  Goebbels gülümsedi.
  - Harika bir fikir, ancak henüz halka açıklanmaya değmez!
  Hitler cevap verdi:
  - Ama Slavların zihinsel ve fiziksel olarak kusurlu olması buna değer. Her asker önündeki hayvanların kim olduğunu bilmelidir.
  Goebbels kabul etti:
  - Ama bunu sadece Almanca olarak yayınlayacağız. Düşmanlarımıza, ulusunuza saygı duyduğumuzu ve geri kalanını hor gördüğümüzü öğretmemiz gerekiyor!
  Hitler bağırdı:
  - Bağırsak! Beni doğru anladın topal!
  Phot Bok sordu:
  - Bana ek takviye verilecek mi?
  Hitler sırıttı:
  - Bu ne için! Sonuçta, ön planda düşman kırıldı!
  Von Bock açıkladı:
  - Ön planda olan bu! Rusların güneyde büyük kuvvetleri var. Oradan yedek transfer yapıyorlar. Ayrıca Sovyetler genel bir seferberlik ilan etti, milyonlarca yeni seferber oldu, önümüzde hâlâ sıcak muharebeler var. Düşman güçlüdür.
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Rudershtarm ne diyecek?
  Rudershtarm zaten yetmişli yaşlarındaydı ama çok daha genç görünüyordu. Sıkı, ince, bıyıklı, tipik bir Prusyalı. Birinci Dünya Savaşı sırasında bile, Rudershtarm bir birliğe komuta etti, bir generaldi, en deneyimli Wehrmacht savaşçılarından biriydi. Zulümle ayırt edilmeyen yetenekli bir komutan. Mareşal Führer'e eğildi:
  - Sovyet birliklerini Lvov çıkıntısında kuşatmayı ve Rovno savaşını kazanmayı başardık. Ruslar çok güçlü, yanlarında büyük bir üstünlükleri var, özellikle tanklarda. Birliklerimizin kayıpları çok somuttur.
  Hitler sabırsızca sordu:
  - Kiev ne zaman alınacak?
  Rudershtarm yanıtladı:
  - Kiev çok iyi tahkim edilmiş, çevresinde birçok kale ve ünlü Stalin Hattı var. Hareket halindeyken ele geçiremezsek, önden bir saldırının tavsiye edilmeyeceğine inanıyorum.
  Hitler, vazodan dışarı taşan bir buketi kaptı ve hatta yere düşürdü. Çiçekleri buruşturup Rudershtarm'a fırlattı:
  - Sen bir köpeksin!
  Mareşal eğildi.
  - Ben hükümdarın köpeğiyim!
  Führer bağırmaya devam etti:
  - Belki de Ukrayna'nın ele geçirilmesinin uygunsuz olduğunu düşünüyorsunuz?
  Rudershtarm yanıtladı:
  - HAYIR! dikkate almıyorum!
  Hitler bağırdı:
  - Peki Kiev'i almadan nasıl yapılır?
  Rudershtarm'ın açıklaması şu şekilde:
  - Sonuçta, Mangio hattını kafa kafaya almadık, ama onu atladık, bu yüzden kafanızla Stalin hattına vurmanıza gerek yok. Dehanız olan büyük Führer'in sayısal olarak üstün bir düşmana karşı nasıl zafer kazandığını hatırlayın.
  Hitler, böbürlenmeyi duyunca hemen yumuşadı:
  - Evet bu doğrudur!
  Rudershtarm bağırdı:
  - Yaşasın Hitler!
  Herkes ona katıldı:
  - Zin Heil!
  Führer parmağını kaldırdı:
  - TAMAM! Bu oldukça makul! Stalin hattını atlamak istiyorsunuz ama arka planda işler Beyaz Rusya'da.
  Von Bock açıkladı:
  - Stalin Hattı fiilen hacklendi. Ancak Ruslar onu kendileri silahsızlandırdı. Özellikle, düşman savunmasının kilit şehri olan Slutsk, 26 Haziran'da neredeyse hiç savaşmadan alındı. Şehirde çok miktarda cephane ve teçhizat ele geçirdik.
  Hattaki sığınakların Ruslar tarafından patlatıldığını söylemeliyim ki bu bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı. Pekala, Rus aptallar!
  Hitler portakal suyundan bir bardak kaldırdı ve birkaç yudum aldı, sonra öğretici bir şekilde şöyle dedi:
  - Rusları hafife almayın! Evet, Slavlar hayvandır ama hayvanlar da kurnaz ve hain olabilir. Özellikle maymunlar üzerinde yapılan araştırmalar ne diyor ve şişman bir adam kabakulak mı?
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Darwin'in teorisini doğrulayın!
  Hitler parmağını salladı:
  - Bu kadar! Zihinsel aşağılık, hayvani kurnazlıkla hiçbir şekilde çelişmez! Fazladan lehimleme uğruna, aptalların bazen ne kadar kurnaz olabileceğini hatırlayalım! Kendi deneyimimden biliyorum.
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Ama maymunlar hem sadık hem de çok itaatkar olabilirler. Köpeklerin yanı sıra örneğin Alman Kurdu çok sadıktır, zeka seviyeleri bazen bir insanı kıskandırır.
  Hitler ıslık çaldı:
  - Bana sarışın!
  Kar beyazı çoban hızla Hitler'e atladı. Her an hem dayak hem de okşama bekleyebileceğiniz efendisinden korkuyor ve putlaştırıyordu. Hitler gözlerini kısarak sordu:
  - Moskova'ya ne kadar vaktim var!
  Köpek iki kez havladı. Hitler başını salladı.
  - Sağ! Goering kimdir?
  Köpek döndü ve poposunu çıkardı. Hitler güldü:
  - Haklısın! Ve ben kimim?
  Köpek ön patilerini kavuşturup uludu. Hitler daha da yüksek sesle güldü.
  - Bu doğru Tanrım! Şimdi bana uluslararası şarkı söyle!
  Köpek öyle yürek parçalayıcı bir havlamaya başladı ki, Hitler yerinden sıçradı:
  - Bunun gibi! Her şeyi harika bir şekilde tasvir ettin! Tamam, Leib ne diyecek?
  Kuzey Ordu Grubu komutanı şunları söyledi:
  - Her şey plana göre gidiyor Führer'im, birliklerimiz zaten Riga'da! Hareket halindeyken Peter'da ustalaşma şansı var.
  Hitler patladı:
  - Doğru, büyük şehirlerin harekete geçmesi gerekiyor! Küçük bir dokunuşla!
  Hangimiz Nazilerin en havalısıysak o daha iyi olacak. Peki, neden sus, söyle:
  Süit bağırdı:
  -Adolf Gitler!
  Führer ekledi:
  - Ve benim en zeki köpeğim! Haydi Goering kabuğu!
  Göring havladı:
  - hav hav hav! Hitler Süpergrafı!
  Führer beklenmedik bir şekilde köpeğe, yürek burkan bir şekilde uluyan, sıçrayan ve aniden ölü bir adam gibi pençelerini katlayan bir kırbaçla vurdu.
  Hitler kıkırdadı.
  - Ve ondan sonra kim Führer olduğumu - gerçek Tanrı olduğumu söylemeyecek. Bakın ölüler nasıl dirilecek!
  Kırbaç ıslık çalar ve darbe köpeğe düşer. Evet, burunda bile. Zavallı Sarışın hemen ayağa fırladı ve yürek parçalayıcı bir şekilde havladı. Ancak havlaması daha çok dövülmüş bir kızın ağlamasına benziyordu. İçinde çok fazla isteri vardı. Hitler güldü ve boynuzları maiyeti tarafından alındı.
  - Büyük Führer'e şükürler olsun! Köpeklerin dirilişi!
  Hitler masaya atladı, bardakları düşürdü ve bağırdı:
  - Ben özgür bir kabilenin kurduyum ve adım Mowgli Wertwolf! Ve şimdi tüm hızıyla!
  Herkes bir ağızdan bağırdı:
  - Zin Heil! Zin heil! Zin heil!
  Führer masada bir şeyler atıştırıyor, kristal bardakları kırıyor ve kendine şarap dolduruyordu. Paltosu iğrenç derecede kirliydi. Hitler'in yürek parçalayan bir çığlık duyulduğunda kendini kestiği görülüyor:
  - Ah ah ah! Sakatlandım.
  Beyaz elbiseli birkaç kız içeri koştu, Hitler'i aldılar, üzerine bir kova iyot döktüler ve baştan ayağa sıkıca bir bandaj sardılar. Sonuç olarak, Führer Mısırlı bir mumyaya dönüştü. Sadece bir ağız serbestti. Çevre gerçekten rahat bir nefes aldı, sonunda Führer kundaklandı ve daha güvenli hale geldi.
  Hitler biraz sakinleşti ve şöyle dedi:
  - Şimdi çok daha iyi! Anladığım kadarıyla her yerde kazanıyoruz, sadece Rudershtarm'ın bazı sorunları var.
  Mareşal ayağa kalktı.
  - Ah ulu Führer, Rusların çok fazla birliği var, özellikle de tankları! Onlarla baş edemeyiz!
  Hitler gözlerini devirdi.
  - Nasıl olmaz! Ve Goering?
  Goering ayağa fırladı:
  - Burada Führer benim!
  Hitler havladı:
  - Tankı yiyebilir misin?
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Führer emrederse, o zaman evet!
  Hitler bağırdı:
  - Stüdyoda tank!
  Bormann sordu:
  - Stüdyoya!
  Hitler düzeltti:
  - Taht odasına!
  Bormann, Führer'e hep bir ağızdan ciyakladı:
  - Taht odasına tank!
  Kısa etekleriyle çıplak ayaklarıyla oynayan güzel kızlar, tank şeklinde ustalıkla yapılmış bir pastayı salona getirdiler. Araba camlı ve parlaktı. Form olarak, T-34'ün tam bir kopyasıydı. Hitler sevindi:
  Ne harika bir tank! Şahsen hoşuma gitti! Çok havalı bir makine olan T-34 tankı nedir?
  Von Bock yanıtladı:
  - O kadar korkunç değil! Onlarla başarılı bir şekilde ilgileniyoruz. Bu tanka ek olarak, kule ...
  Hitler sözünü kesti:
  - Biliyorum, elle dönüyor!
  Von Bock başını salladı.
  - Bu tankı yandan devirebilirsin!
  Hitler'in önerisi:
  - Daha güçlü bir 275 mm'lik tanksavar silahına ihtiyacımız var. Neden henüz yaratılmadı!
  Speer şunları kaydetti:
  S -35'in ortaya çıkmasından sonraki otuz altıncı yılda , yetmiş beş tanksavar yaratma önerileri vardı, ancak bu tür öneriler dikkate alınmadı.
  Hitler sordu:
  - Kim tarafından?
  Speer masumca gülümseyerek cevap verdi:
  - Sen Führer!
  Hitler bandajları kırmaya çalışırken seğirdi ama bandajlar onu çok sıkı tuttular. Sonra uludu:
  - Ah, kaltak!
  Speer yanıtladı:
  - Führerim nedir, ama gerçek şu ki, çok ihtiyacımız olan silah yaratılmadı.
  Hitler bağırdı:
  - Gerek yok! Rusları yeneceğiz! T-34'ün testi için yaptırımı kim verdi? Konuşmak!
  Speer yanıtladı:
  - Mareşal Kulik.
  Hitler alay etti:
  - Mareşal Kulik parçalanmış bir sıfır!
  Çevredekiler alkışladı:
  - Führer'imizin ne kadar olağanüstü bir derinliği!
  Hitler başını salladı, bandajlar yüzünden bu zordu:
  - Evet, düşüncelerimin büyüklüğü ve derinliği ölçülemez! Ve memleketin çiçek açması için, benden sonra tekrar et ...
  Etraf hep bir ağızdan bağırdı:
  - Zin Heil!
  Hitler sevindi:
  - Şimdi mutluyum! Ve şimdi bir sonraki. Beni dinle seni şişko vahşi Goering ve itaat et.
  Goering kulaklarına vurdu:
  - Führer bulucuyu yerleştirdim!
  Hitler bağırdı:
  - Öyleyse beni bütün kulaklarınla dinle!
  - Evet harika!
  Hitler öksürdü, kızlar avuçlarıyla sırtına vurmaya başladı. Hitler boğazını temizleyerek şöyle dedi:
  - Çok daha iyi! Goering'in harika bir Rus tankı olduğunu görüyor musunuz?
  Goering eğildi.
  - Evet, en iyisi!
  - Öyleyse ye!
  Göring sırıttı.
  - Onu yememi istiyorsun!
  Hitler havladı:
  - Benim için bir tank yutacağına söz vermiştin!
  Goering daha da eğildi:
  - Büyük Führer'e söz verdi!
  - Öyleyse ye orospu!
  Göring sordu:
  - Bana bir bıçak ve çatal verir misin?
  Hitler homurdandı.
  - Ne için?
  Goering gücendi:
  - Ben domuz değilim!
  Hitler itiraz etti:
  - Sadece bir domuz!
  Göring'in yanıtı şu oldu:
  - Ben büyük Alman kültürünün taşıyıcısıyım!
  Hitler taklit etti:
  - Seni iğrenç bir doğanın pis kokulu temsilcisi!
  Goebbels sahte bir şekilde haykırdı:
  - Gerçekten Herman'ın bütün tankı bir anda yutmasını istiyor musun?
  Hitler başını salladı.
  - Bütün pasta kemiğe kadar!
  Goebbels kıkırdadı.
  - Herman, görünüşe göre yemek zorunda kalacaksın!
  Hitler düzeltti:
  - Sen değil, sen! Sana domuz yağıyla kızartılmanı emredene kadar daha hızlı ye kaltak! Hee hee hee!
  Goering, Führer'in emrini yerine getirmek için acele etti. Bir yalaktaki bir domuz gibi pastanın üzerine düştü:
  "Senin için her şeyi yaparım Führer'im.
  Hitler'in maiyetinin geri kalanı kıkırdadı ve obur Goering'i işaret etmeye başladı.
  - Bu çok yorucu! Çirkin çirkinlik!
  Hitler bıyığının arasından öfkeyle homurdandı ve acıklı bir şekilde şöyle dedi:
  - Führer'i sevmeyen, hayatı takdir etmez! Çünkü hayatımız Büyük Almanya'nın hizmetidir!
  Maiyet başını salladı ve yine dişleri geren cümleyi haykırdı:
  - Yaşasın Hitler! Yaşasın Hitler! Yaşasın Hitler!
  Führer, bandajlı pençesini güçlükle salladı:
  - Zin Heil!
  Goering, tankı elleriyle yemeye başladı. Sır ve krem rengi zırh patladı ve iki Nazi domuz gibi kirlendi. Tank zorlukla boyun eğdi, Goering şampiyon oldu ve burnunu bolca kirletti. Her şey komik olmaktan öte görünüyordu. Bir tür aptalca aptallık!
  Hitler parmağını şakağında büktü:
  - Övgüye değer bir şekilde Goering'i deneyin.
  Nazi iki nefes alıp denemeye devam etti. Küçük gözleri kremden şişmişti ve kendisi de mavi, yeşil, pembe ve sarı renklerde kaygan bir solucana dönüştü. Adil olmak gerekirse, Goering'in yediği pastanın çok lezzetli olduğunu belirtmek gerekir. Naziler, büyük parçaları yutarak kendilerini doyurdular. Hitler bile ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - Çok yemek yiyenin vicdanı rahat ama bağırsakları kirlidir! Propagandamız bir lavman olsun.
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Ve propagandamız beyinler için bir lavman!
  Hitler sordu:
  - Bandajları benden çıkar, ben çoktan iyileştim!
  Kızlar Führer'in emrini yerine getirmek için koştu. Ele geçirilmiş Adolf'u hızla çözüyorlardı.
  Bormann'ın önerisi:
  - Betondan bandaj yapılabilir mi?
  Hitler itiraz etti:
  - Ot ve saman yok! Bu çok daha ucuz olacak!
  Bormann haykırdı:
  - Evet, Führer'in bilgeliği harika!
  Goebbels düzeltti:
  - Harika değil ama sonsuz!
  Borman'ın cevabı şöyle:
  - Sonsuza dek parlasın!
  Hitler şarkı söyledi:
  - Yarın tekrar savaşa gireceğim ama geri döneceğimden eminim! Yüz asır sonra bile, aptalların zevkine!
  Speer bağırdı:
  - Führer'in iradesine kimse karşı çıkamaz.
  Goebbels'in önerdiği:
  - Brest'te Führer'e bir anıt dikelim. Kutup tilkisini doğuya işaret eden büyük bir heykel.
  Hitler kabul etti:
  - Ben bir firavunum! Moskova'yı aldığımızda Kremlin'in havaya uçurulmasını ve yerine üç kilometre yüksekliğinde bir piramit dikilmesini emredeceğim. Firavunların en büyüğü olacağım ve tüm dünya çığlık atacak, peki ...
  Çevre haykırdı:
  - Yaşasın Hitler!
  Führer tısladı:
  - Aptallar! Tüm dünya, evrenin yaratıcısı Hitler'e şükürler olsun diye haykıracak! Ve buna karşı ne kazığa oturtulacak!
  Hepsi bir ağızdan dediler:
  - Ey büyük ve bilge Adolf! Führer'i azarlamayın!
  Goering'in midesi bulandı ve bağırdı:
  - Yüce Führer, bırak gideyim!
  Hitler havladı:
  - Henüz tank tarafından yok edilmediler!
  Göring homurdandı:
  "Biraz daha ve ben sinirleneceğim!"
  Hitler güldü:
  - Çok daha iyi!
  Göring son çabasıyla inledi:
  - Ve burnunu çekeceksin!
  Hitler'in yüzü buruştu, Führer bağırdı:
  - Hemen kaldırın! Ne halt koklayacağım.
  Kızlar hemen içeri girdiler, Goering'i aldılar ve onu altın bir klozetle imparatorluk ofisinin tuvaletine sürüklediler. Aynı zamanda büyüleyici güzellikler, iki Nazinin kupasını ve kıçını karıştırıp kafalarını kovaya daldırdı.
  Hitler bu zamana kadar başka bir kurban bulmuştu:
  - Himmler, Sovyet tanklarının ve uçaklarının sayısı hakkındaki bilgileriniz neden yanlış çıktı?
  Reichführer yanıtladı:
  - Genel olarak bizim gibi oldukları ortaya çıktı ve yirmi binden fazla tank ve yirmi binden fazla uçak saydılar!
  Hitler havladı:
  - Ve neden bizimkinden daha fazla! Bunun sorumlusu kim?
  Himmler başını salladı.
  - Reich Bakanı Stich!
  Hitler en yakındaki kızın göğsüne yumruk attı ve bağırdı:
  - Stich nerede!
  Bir sütunun arkasından kısa boylu, tombul bir adam atladı:
  - Benim Mein Führer!
  Hitler küçümseyici bir şekilde kıkırdadı.
  - Ryashka Shtikh'i yedin! Dışkı ile birlikte yediğiniz yağı da görebilirsiniz. Bu arada, yengeçlerin nasıl yakalandığını biliyor musunuz?
  Stich başını salladı.
  - HAYIR!
  - Ölü büyükannenin üzerine! SS adamları kafasını kesti, midesini kesti ve oluğa attı. Bu arada, otuz altı Alman tank tümeni oluşturma planının neden engellendiği çok komik. Sen neden bahsediyorsun gopher!
  Stich'in yanıtı şu oldu:
  - Tank ve uçak üretimi planını gerçekleştirdik. Her durumda, Goering tarafından iletilen.
  Hitler sinirlendi:
  Yine gidiyor! Evet, yakında asacağım! Canlı deri yüzmek yok! Hayır, seni aside koyacağım!
  Goebbels'in önerdiği:
  - Belki başlangıç için onu Reich Mareşal ve ekonomi küratörünün bilgisinden mahrum bırakmak için?
  Hitler itiraz etti:
  - HAYIR! Gerçekleşmeyecek! O zaman ben kiminle alay edeceğim? Birkaç kez hareket edersin ve sonunda Geb olursun.
  Göbels sordu:
  - Çevre gerçekten sadece onunla dalga geçmek için mi gerekli?
  Hitler havladı:
  "Siz kokuşmuş fareler başka ne işe yarıyor!" Her durumda, senin hakkında her şeyi söyledim!
  Bormann'ın önerisi:
  - Belki Ana Führer'in buz yolculuğunu görmek istersiniz.
  Hitler sordu:
  - Kanla mı?
  Bormann yardımsever bir şekilde şunları söyledi:
  - Tabii ki büyük kanla!
  Führer pençesini salladı:
  - Öyleyse başla! Hayır olmasına rağmen, önce pastayı bitir. Goering'in onu nasıl "kremzal" ettiğini görün!
  Bormann sordu:
  - Büyük Adolf'un işini bıçak ve çatallarla bitirmesine izin verin!
  Hitler tekrar sordu:
  - Bu ne için?
  Bormann'ın açıklaması şu şekilde:
  -Enfekte olmayalım ve midemiz bulanmasın diye! Hasta bir ordu için iki kat daha zayıftır. Ve hala SSCB'yi yenmemiz gerekiyor.
  Hitler başını salladı.
  - Sovyetler Birliği kelimesini duyduğumda elim makineli tüfeğe uzanıyor. Tamam, kaşıklarını ve çatallarını al, ye!
  Çevre, pastayı yiyip bitiren emri yerine getirmek için itaatkar bir şekilde koştu. Yüksek sesle ve korkunç derecede gürültülü bir şekilde höpürdettiler, alınları çarpıştı. Lüks bir domuz ahırına çok benziyordu.
  Hitler düşündü. Zaman geçiyor ve Adolf yaşlanıp zayıfladığında, bu domuzlar onu ayaklar altına alacak. Savaşın bitiminden sonra hepsini bir toplama kampına göndermek, onların yerine Hitler Gençliğinden O'nu Tanrı olarak görmeye alışkın güçlü adamlarla değiştirmek gerekecek! Ve genel olarak, neden Führer'i ölümsüz yapan bir ilaç veya bir tür radyasyon icat etmiyorsunuz? Zamanın saldırısı karşısında bilim güçsüz müdür? olamaz! Hitler, gençliğinde paranormal güçler ve okült fenomenler üzerine çeşitli araştırmalar okudu. Özellikle cehennemin cinleri, Şeytan'ın sadık hizmetkarına gençliği geri verebilir. Öldürmek anlamına gelse bile. Hitler'in kalbi de taş değil, şimdi uyuşturulmuş, açık saçık konuşuyor. Ama aslında bazen, özellikle uyuşturucu yatıştığında iyilik yapmak istiyor. Dünya tarihine kim geçecek? Almanya kazanırsa, o zaman en büyük yöneticilerin en büyüğü. Tarih, kazananlar tarafından yazılır! Ancak yenilgi durumunda sonsuza kadar lanetlenecek, adı çocukları korkutacaktır. Aksine, büyük olasılıkla zaten korkutuyor! Henüz Almanya tarafından fethedilmemiş bir dünyada olduğu gibi, Führer'in gelmiş geçmiş en büyük adam olarak tasvir edildiği şeytani karikatürleri, komik bir şekilde akıllara kazınıyor! Ancak Goebbels'e şunu sormalıyız:
  - Stalin'in karikatürleri hazır mı?
  Kendini pastadan fazla yiyen Goebbels cevap verdi:
  - Kesinlikle harika!
  - Ve yeterince aşağılandı!
  Goebbels başını salladı.
  - İsterseniz size bir film gösterelim. Adı Kızıl Cehennem. Sovyetler ülkesinin tüm tanıklıkları ve dehşetleri orada toplanmıştır.
  Hitler başını salladı.
  - Burada! Ve bana nazik ve adil gösterilmeye ihtiyacım var! Sanki dünyaya ışık ve özgürlük getiriyorum. Evet, SSCB'de eşitlik olmadığını hatırlatın. Komünistler en kötü sömürücülerdir. İnsanlarının tüm suyunu sıkıyorlar. Çalışanlarımızın ne kadar iyi yaşadığını, ne kadar tatmin edici, güzel ve düzenli olduğunu anlatan filmler göstermeliyiz. Ne de olsa biz Almanlar sıralıyız. Mutlu, gülen yüzler göstermelisiniz. Ve özellikle çerçeveye giren tüm kadınların genç ve güzel olmasına dikkat edin.
  Göbels sordu:
  - Ve çocuklara göster!
  Hitler başını salladı.
  - Tabii ki ve mümkün olduğu kadar çok! Bu tür gözlükleri seviyorum, özellikle çocukların topukları yandığında.
  Goebbels düzeltti:
  - Ama sadece mutlu ve halinden memnun çocuklara, en iyi ve örnek Üçüncü Reich'i göstereceğiz!
  Hitler başını salladı.
  - Aldatma için her şey işe yaramalı! İnanmak büyük bir yalandan daha iyidir, sadece çok büyük bir yalan!
  idol sormuş:
  - Bir çocuk dilini çıkarırsa veya burun yaparsa askerler ne yapmalıdır?
  Hitler çılgınca bir konuşmayla havladı:
  - Bir kurşunla cevap ver! Ve baş aşağı yakalamak ve asmak için bir fırsat olsa bile! Ancak, aşağı halkların çocuklarından özel bölümler oluşturmak fena değil. Hayvanları hayvanların elleriyle yok edin!
  Himmler cevap verdi:
  - Zaten benzer projeler var! Çocukları aileleri hakkında ihbarda bulunmaya zorlayacağız, muhbirlere teşvikler getireceğiz. En gelişmiş olanlardan bazıları Alman vatandaşlığına bile güvenebilir.
  Hitler homurdandı.
  - Tam teşekküllü değil, Alman vatandaşlığı verin! Bu çok saçma!
  Himmler düzeltti:
  - Vermeyeceğiz, sadece söz vereceğiz!
  Hitler cevap verdi:
  - Kelimeyi yakalamamak için ölçülü bir şekilde yalan söyleyin, onuru gözlemleyin! Ne de olsa kurtarıcı bir yalan var ama içi boş bir yalan var.
  Himmler eğilerek:
  - Bu durumda, bu Almanya'nın iyiliği için bir yalandır.
  Hitler cevap verdi:
  - Bu durumda, katılıyorum! Pekala, devlet işleri hakkında gevezelikten bıktım, hadi gladyatör dövüşünün tadını çıkaralım!
  Bormann şu emri verdi:
  - Führer'in görüşünü temizleyin!
  Hitler düzeltti:
  - Büyük Führer!
  Bormann daha da yüksek sesle ciyakladı:
  - Büyük Führer'in görüşünü temizleyin!
  Duvarlar aralandı ve kocaman bir akvaryum ortaya çıktı. Tabanı kalın bir buz tabakasıyla kaplıydı.
  Hitler bağırdı:
  - Çok kar yok!
  Bormann sırıttı.
  - Mümkün olduğunca çok şey yapmaya çalıştık ama suçlu biziz, zamanımız olmadı!
  Hitler elini salladı.
  Önce manzarayı görelim!
  Şortlu üç kaslı, on beş veya on altı yaşından büyük olmayan genç adam ringe koştu. Soğukta pek rahat olmadıkları belliydi. Tabaklanmış cilt hızla kırmızıya döndü.
  Hitler sordu:
  - Ya kızlar?
  Bormann fısıldadı:
  - Şimdi bir lord olacak!
  Mayolu kızlar arenaya atladı! Dört kişi vardı, Bormann onlara bir avantaj sağlamaya karar verdi, bu yüzden Hitler bir kadın kölenin bir erkek köleden çok daha değerli olduğunu ima etti.
  Güzellerin çıplak ayakları ayazda zarif izler bıraktı! Kızlar acı çekiyordu, çıplak topukları kırmızıydı.
  Bormann şunları kaydetti:
  - Karma dövüşler her zaman ilgi çekicidir! Kadınlar ve erkekler, sadece erkeklerden veya kadınlardan daha iyidir.
  Hitler başını salladı.
  - Sağ! Türleri karıştırmayı seviyorum! Her zaman olduğu gibi, oranlar gizli olacak. Umarım iyi mücadele ederler.
  Kızların ellerinde uzun kılıçlar ve baltalar vardı. Oğlanların sadece kılıçları var. Açık bir eşitsizlik vardı. Kızlardan biri kızıl saçlı, diğerleri sarışındı. Güzel, kaslı, yara izlerine bakılırsa bu iri hanımlar daha deneyimli gladyatörler.
  Bormann, Hitler'i harekete geçirdi.
  - Kızıl saçlı SS savaşçısı Elvira, Katolik kilisesini sivillerle birlikte yakmasıyla ünlendi. Kilise yükseldi ve onu cezalandırmak gerekiyordu. Geri kalanlar da deneyimli dövüşçüler, sadece yakışıklı genç erkeklerden daha iyiler.
  Hitler cevap verdi:
  - İnanılmaz!
  Aslında kızıl saçlı kız doksan metre boyundaydı ve bir damla yağsız yüz kilogramın altındaydı. Tabaklanmış deri üzerinde kas topları yuvarlandı. Hitler ona hevesle baktı. Çocukluğundan beri, zayıf ve kırılgan, güçlü kadınların varlığından çekiniyordu. Kızın ne tür kasları var, nasıl ideal bir Aryan gibi görünüyor.
  Borman'ın ifadeleri şu şekilde:
  - Ne! Führer'i memnun etmekten mutluyum!
  SS marşı çalındı ve gladyatörler savaşa girdi. İlk başta genç erkekler ağır ağır savaştı, kızları öldürmek istemediler ve dişiler, deneyimli dişi kurtlar gibi zevklerini dışarı çıkardılar. Sonra kızıl saçlı genç adamı kasıklarından bıçakladı ve onu acı içinde eğilmeye zorladı, ardından kılıcın ucunu köprücük kemiği boyunca gezdirerek bir çizik yaptı. Genç adam açıkça savuşturmaya çalışıyordu.
  Hitler, güçlü dürbünüyle savaşa baktı, güçlü bacakları ve gösterişli kalçaları kızıl saçlı yaradı. Ve arkada, sudaki dalgalanmalar gibi bir dalga geçer, sonra kasları gerer, sonra gevşetir. Esirlerle oynadı, zaman zaman onları tırmaladı, ancak ciddi yaralanmalara neden olmak için acelesi yoktu. Diğer kızlar da şakacı davrandılar, ya saldırdılar, erkeklere yumruk attılar ya da savunmaya geçtiler. Onlara karşı çıkan adamlar yeterince deneyimli değildi, kılıçla iletişim kurma konusunda neredeyse hiçbir beceriye sahip değildi ve bu nedenle sık sık ıskaladılar. Sadece bir kez sağda kavga eden genç adam, sarışın bir kızın göğsündeki sutyeni yırtıp açtı. Göğüs uçları açığa çıktı. Hitler bu ihtişamı görünce uludu:
  Bu kavga ne kadar havalı!
  Kızgınlık ve öfkeyle kızaran kız, çocuğun gözünü çıkardı, sonra acıdan sendeledi ve geri çekildi. Akvaryumda hava oldukça soğuktu, çıplak ayaklar çok soğuktu, buzlar kızgın demir gibi yanıyordu. Görünüşe göre kızlar toplum içinde oynamanın yeterli olduğuna karar verdiler ve kararlı bir saldırıya geçtiler. Kanayan genç adamlar son derece yavaş bir şekilde karşılık verdi. Burada Elvira önce çocuklardan birini, sonra diğer gözünü bayılttı.
  Hitler ilan etti:
  - Bu gerçek Aryanlar!
  Bormann'ın önerisi:
  - Kar topunu açabilir misin?
  Hitler el salladı:
  - Henüz değil! Görüş düşer! Genel olarak, sarışın kızların erkekleri dövmesi iyi bir fikirdir. Bu adamlar kim?
  Bormann'ın cevabı:
  - Ruslar! Yakın köylerden taze yakalandı!
  Neden sessizler!
  - Diller felç oldu!
  - Bir dahaki sefere konuştuklarından emin ol! Güçlü bir Rus matını dinlemeyi seviyorum!
  Elvira adamlardan birini kesti, diğer ikisinin başı kanlar içinde dizlerinin üzerine düştü.
  - Öldür onları! Hitler bağırdı.
  . BÖLÜM #16
  Gerçek Aryanlar başını salladı ve adamların kafasına kılıçlar düştü. Çığlık attılar ve düştüler. Gladyatörler çıplak, kızarmış ayaklarını yenilen adamların cesetlerinin üzerinde durarak haykırdılar:
  - Yaşasın Hitler!
  Führer sırıttı:
  - Harika olan şey, hatta harika! Cinayet ihtiyacın olan şey! Kulağa serenat gibi geliyor!
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Evet güzel kızlar ama bir kavga yetmez.
  Bormann başını salladı.
  - Bir kavga daha olacak! Aksine, birkaç! Seni iyice eğlendireceğiz, ey büyük Führer!
  Hitler cevap verdi:
  - Evet, beni eğlendirmek güzel bir şey!
  Bormann başını salladı.
  - Ve çok zor!
  Hitler itiraz etti:
  - Ama çok değil! Portakalları ve gözlükleri seviyorum!
  Goebbels'in önerdiği:
  - Belki de kılıç dövüşlerinden daha çeşitli bir şey! Ve sonra bu antik çağdan bıktınız!
  Bormann'ın cevabı:
  - Şimdi daha çeşitli bir şey göreceksiniz!
  Goering tuvaletten dışarı sürüklendi. Şişman Reich Mareşali oldukça boktan görünüyordu, üzerine pahalı Fransız kolonyası dökülmüştü. Parfüm ve dışkı kokusu tüm salonu sardı.
  Hitler somurttu:
  - Hayır, iğrenç! Daha dikkatli hareket etmeliyiz! Kısacası, onu oradan çıkarın!
  Borman düzeltti:
  - Belki buradan!
  Hitler başını salladı.
  - Evet ve buradan!
  Goering, salondan alındı ve sürüklendi. Bu arada buz akvaryumunda manzara değişti. Trident ve ağ ile yarı çıplak bir kız arenaya girdi. İri yarı, uzun boylu, esmer ve açıkça Arap kökenliydi.
  Snowball çıplak, sertleşmiş ayaklarını yaktı. Görünüşe göre defalarca eğitilmiş çok güçlü bir kızdı. Yüzüğe girerken, İngilizce konuşarak Hitler ve maiyetine derinden eğildi!
  - Rabbim yücelsin!
  Hitler kabul etti:
  - Evet, ben Adolf, her şeyin bir ustası var!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - İngilizce çok melodiktir!
  Hitler havladı:
  - Meşe üzerinde paslı bir testere gibi! Kahretsin, dil değil! Ne de olsa, tüm zamanların ve halkların en iyi şairlerinin Alman olması boşuna değildi!
  Bormann başını salladı.
  - Evet, Alman kültürünün en üst seviyesi!
  Hitler şarkı söyledi:
  - Rus kültürü ne ile ünlüdür! Diyelim ki Stalin çok kollu bir dişli! Ve Lenin ile kaba bir fatura! Ve gözünde bir orakla sür!
  Takım alkışladı:
  - Doğru Adolf! Harika bir ritim duygunuz var!
  Hitler dans etmeye bile başladı:
  - Ben bir faşistim! Ben süper faşistim!
  Kar arenasındaki kız gergin bir şekilde çıplak, kaslı bacaklarını hareket ettirdi. Daha sıcak bir iklime alışmış olması onun için çok tatsızdı. Cilt maviye dönmeye başladı ve ardından güzellik sıçradı.
  Hitler seslendi:
  - Fahişe böyle yemek yapar!
  Goebbels'in belirttiği gibi:
  - Bu bir Arap savaşçı ve bu nedenle fahişe değil!
  Hitler ıslık çaldı:
  - Ve bence fahişeler daha da kötü! Kızgın demirle topuklarını ısıtabilir ama Hebe?
  Bormann'ın önerisi:
  - Biraz kırbaçla zımparalayalım!
  Hitler itiraz etti:
  Önce bir kavga olsun! rakibi kim!
  Bormann fısıldadı:
  - Çıkıyor!
  Hitler canlandı:
  - Konuşuyor!
  Bormann başını salladı.
  - Evet o!
  Hitler homurdandı:
  - Demek bir erkek! Mutlu olduğumu biliyorsun!
  Bormann haykırdı:
  - Yaşasın Hitler!
  Führer başını salladı.
  - Sağ!
  Berman ekledi:
  - Ve oldukça büyük!
  Müzik çalmaya başladı, kafes açıldı ve bir aslan yavaşça arenaya girdi. Açık dişleri olan oldukça büyük bir hayvan.
  Hitler sevindi:
  - Bu değerli bir rakip!
  Bormann parmağıyla işaret etti:
  - Führer'e bakın, ne kadar kalın bir yelesi var!
  Hitler kabul etti:
  - Evet, kalın! Ama umarım kız onu tıraş eder!
  Aslan da oldukça soğuktu, güçlü pençeleri karla kavruldu. Canavar döndü ve homurdandı.
  Hitler kıkırdadı.
  - O benden değil!
  Bormann'ın cevabı:
  - Hayır, en iyisi! Sinekler bile üzerinize konmaktan korkar!
  Hitler kabul etti:
  - Herkesi sinek gibi ezerim!
  Bormann kıkırdadı.
  - Ezeceğiz, uçar!
  Kız biraz hareket etti! Ağzı açık korkunç bir canavarın görüntüsü onda korku uyandırdı. Aslan tekrar kükredi ve yaklaşmaya başladı. Hitler, Bormann'ın parmaklarını alnına hafifçe vurdu.
  - Bahisler ne yapıyoruz beyler!
  Bormann sordu:
  - Ve kime büyük bahse girmek istiyorsunuz?!
  Hitler tereddüt etti ve yardımcısının elini alnına vurdu:
  - Aslana!
  Ortalık bir anda aydınlandı. idol belirtti:
  - Ve ben de bir aslan üzerinde!
  Rudershtarm itiraz etti:
  - Ve ben bir kızdayım!
  Himmler cevap verdi:
  - Führer'in emrettiğinden başka birine bahse girmek çok aptalca!
  Hitler düzeltti:
  - Ben emir vermedim! Ücretsiz bahis yapın!
  Bormann doğruladı:
  - Dürüst bir dövüş, hiçbir şey önceden ayarlanmamıştır!
  Himmler bildirdi:
  - Ve aslan umurumda değil, sevgili Führer'imle birlikte olmak!
  Hitler elini kaldırdı.
  - Zin Heil! Bahisler tamamen ücretsizdir!
  Bu arada aslan kıza koştu. Bir trident ile ustaca kaşıdı ve kenara atladı.
  Hitler övdü:
  - Oldukça zeki!
  Himmler'in önerisi:
  - Bu kadının anüsünü biberleyin!
  Hitler kabul etti:
  - Tam zamanı!
  Aslan tekrar sıçradı ve pençesiyle kızın peştamalını yırtarak güçlü kalçalarını ortaya çıkarmayı başardı. Führer uludu:
  - Aferin!
  Kız ustaca ağı fırlattı ve aslan ona karıştı. Yaratık çaresizce kendini çözmeye çalıştı ama gittikçe daha fazla dolandı. Seğirmesi isterik hale geldi.
  Hitler bağırdı:
  - Sen zeki bir aptalsın! Yani aslanın buna ihtiyacı var!
  Her yerden kız rakibini bir trident ile delmeye çalıştı. Ancak uç, kalın aslan derisini kesecek kadar keskin değildi. Canavar sadece çizik aldı ve yanıt olarak kükredi. Canavar sürünerek hareket etmeye bile çalıştı, arkasından bir ağı karda sürükledi.
  hitler eğleniyordu
  - Bir ölüm bile yok! Ben kavgayı böyle anlıyorum!
  Himmler cevap verdi:
  - Cesur bir şeytan!
  Führer kabul etti:
  - Çok cesur!
  Bormann'ın önerisi:
  - Belki ona bir trident daha atarsın!
  Hitler sordu:
  - Kötü olan ne?!
  Bormann başını salladı.
  - Sersem!
  Hitler el salladı:
  - HAYIR! Kurbanın uzun süreli ıstırabını izlemeyi seviyorum!
  Bormann'ın cevabı:
  - Acı çekmesine izin ver!
  Kız geri atlamaya ve aslanı delmeye devam ederek bir trident dikti. Soğuk topuklarını ısırdığı için sürekli hareket etmek zorunda kalıyordu. Yine de, birkaç şiddetli saldırıyla aslanı ciddi şekilde yakalamayı başardı. Oldukça kalın kan döküldü:
  Hitler şunları kaydetti:
  İşte benim hayvan sevgim!
  Bormann kıkırdadı.
  - Belki bir kadın oyabiliriz!
  Hitler itiraz etti:
  - Gerek yok!
  Bormann alaycı bir şekilde sordu:
  - Neden?
  Çünkü o cesur!
  Kız zıplamaya devam etti, bacakları soğuktan morardı, vücudu ürperdi.
  Himmler şunları kaydetti:
  - Arap kültürünün ibretlik bir örneği!
  Hitler sordu:
  - Arapça mı?
  - Evet efendim!
  Hitler yüzünü buruşturarak şunları söyledi:
  - Arapları da severim! Dinleri, Hıristiyanlık kadar aptal ve pasifist değildir.
  Himmler kabul etti:
  - Allah'ın savaşçısına cenneti vaat ettiği doğrudur.
  Hitler bardağını masanın üzerine kırdı:
  - Ve Hıristiyanlarımız, Reich için, Almanya için savaşmanız ve savaşmanız gerektiğini öğretmiyor!
  Himmler geri çekildi.
  Hiçbir şey öğretmiyorlar! Özellikle aptal Yehova'nın Şahitleri. Bir tarikat değil, sağlam bir hain ineği!
  Hitler kabul etti:
  - Onları asacağız!
  Himmler şunları kaydetti:
  - Biraz bekle! Bahis yapılması gerekiyor!
  Hitler sevindi:
  - Sağ! Bir kazığa koyun!
  Bormann'ın cevabı:
  - Benzer bir düzeni Yehova Şahitleri için hazırlayacağız.
  Hitler doğruladı:
  - Ve Yedinci Gün Adventistleri! Subbotniklerin bu Yahudileştirici mezhebi evrenin yüzünden silinmeli.
  Bormann sırıttı.
  - Adventistleri domuz eti ile besleyeceğiz!
  Yavaş yavaş aslanın hareketleri yavaşladı. Canavar gittikçe daha fazla kan kaybediyordu ve rakibi soğuktan gittikçe daha fazla acı çekiyordu. Aslanın gözüne vurdu ve ucuyla gözünü çıkardı. Sonra aslanın vücudunu tekrar kaşıdı.
  Hitler şunları kaydetti:
  Kız acı çekiyor!
  Bormann sordu:
  - Ona yardım et ya da etme!
  Hitler cevap verdi:
  - Bacaklarının ne kadar sert olduğunu görün. Topuklarını sıcak demirle yak. Bebek daha sıcak olacak.
  Bormann çok sevindi:
  - Haydi, bu sürtüğün topuklarını kızgın bir şeyle yak.
  İki kocaman SS adamı akvaryuma atladı. Kızgın demiri sallıyorlar ve belli ki kızı kızartmaya çalışıyorlardı.
  Geri sıçradı ve ıskalayan SS adamı önüne uzandı. Sonra kafası karışan aslan son atışını yaptı ve dişini faşistin omzuna sapladı. Karşılık verirken çılgınca bağırdı.
  Hitler sevindi:
  - Parçalanmış bir insan vücudu görmeyi çok istedim!
  Borman'ın ifadeleri şu şekilde:
  - Mein Führer istiyorsan, şimdi istediğin kadar parçalayacağız!
  Hitler el salladı:
  - Bir aslan tarafından tam olarak neyin parçalandığını görmek istedim!
  Bormann kıkırdadı.
  - Faşist hayalin gerçek oldu!
  Hitler sordu:
  - Sadece bir faşist!
  Bormann eğildi.
  - Üzgünüm Nazi!
  Bu arada aslan kurbanının işini bitirdi ve tekrar kıza koştu. Bu arada, çenesine ustaca bir trident darbesiyle ikinci Nazi'yi yere serdi. Hala bacaklarını kızartmak istiyordu. Piç bilinçsiz düştü. Kız ona doğru koştu ve kemerinden uzun bir hançer çıkardı:
  - Ben harika bir savaşçıyım! Benim adım Achilia!
  Hitler bağırdı:
  - Bravo! Etkilendim!
  Bormann'ın cevabı:
  - Konuğumuzu içtenlikle seviyorsunuz!
  Hitler cevap verdi:
  - Evet! Böyle güçlü kadınları seviyorum. O gerçek bir Aryan.
  Kız aslanın üzerine atladı ve güçlü bir darbeyle onun işini bitirdi. Kocaman ceset sustu.
  Hitler başını salladı.
  - Bravo! İnanılmaz!
  Bormann'ın cevabı:
  - Belki onu masaya davet etmek istersin!
  Hitler sordu:
  - Almanca biliyor mu?
  Bormann yüzünü buruşturdu.
  - Hayır, ama İngilizce olarak tereddüt etmeden dövüşüyor.
  Hitler gülümsedi.
  - Pekala, bu dili ana dili gibi biliyorum!
  Borman'ın ifadeleri şu şekilde:
  - Düşmanlarınızın silahlarını da bilmeniz gerektiğini düşünüyorum.
  Hitler şunları kaydetti:
  - İngilizler tarafından kontrol edilen ne kadar büyük bölgeler! Aksine, kontrol hala onlarda! Bu harika bir ulus.
  Himmler cevap verdi:
  "Açıkçası, sen onları barbar olarak görüyorsun!" Ve biraz daha aptal olsalardı, bizim için daha iyi olurdu!
  Hitler başını salladı.
  - Bizim için evet, ama kültür için değil! Büyük Batı kültürü! İngiltere'nin çökmesi durumunda kolonilerdeki yerlilerin başlarını kaldıracaklarından ve beyaz adamın egemenliğinin sona ereceğinden çok endişeliyim.
  Himmler cevap verdi:
  - Alman, İngiliz'in yerini alacak, hepsi bu!
  Borman'ın ifadeleri şu şekilde:
  - Dehanıza inanıyoruz Führer!
  Hitler başını salladı.
  - Kızı masaya davet edin!
  Savaşçı akvaryumdan serbest bırakıldı. Kendisine bir peştemal verildi ve masaya gitti. Hitler sırtını dikleştirdi, akimbo. Görünüşü bir hükümdara benziyordu.
  Peştamallı ve göğsünde ince bir kumaş şerit olan bir kız masaya geldi, karın kaslarını tuttu. Bacakları soğuktan kıpkırmızı olmuştu, zarafetle hareket etmeye çalıştı.
  Hitler kibarca onu yanındaki bir koltuğa işaret etti. Savaşçı oturdu. Führer İngilizce sordu:
  - Almanya hakkındaki izleniminiz nedir?
  Kız cevap verdi:
  - Örnek ülke! Her şey çok temiz ve düzenli.
  Hitler sordu:
  - Hangi sehirdensin?
  Kız gururla doğrularak cevap verdi:
  - Bağdat!
  - Adınız ne?
  Savaşçı somurttu:
  - Ben Achilia'yım!
  Hitler onun omzuna vurdu, kız ürperdi. Führer eğildi ve onu yanağından öptü.
  - Sevgili Achilia!
  Kız başını salladı.
  - Evet, sevimli ve hassasım!
  Hitler sordu:
  - Bu kadar iyi dövüşmeyi nereden öğrendin?
  Savaşçı cevap verdi:
  - Daha küçük bir kızken, bir geneleve satıldım ve sonra bir hatam yüzünden beni bir erkeğe karşı kılıçla arenaya koydular. Ama inanılmaz bir şey oldu, onu öldürdüm ve sonunda bir gladyatör okuluna girdim. Kadınlar genellikle orada savaşır, çoğu kavgadan sonra yatak görevlerini yerine getirir.
  Hitler başını salladı.
  - Kadın hem savaşçıdır hem de ocağın bekçisidir! Bir Alman kadını her şeyi yapmak ve yapabilmekle yükümlüdür. Sen Müslümansın?
  Kız başını salladı.
  - Evet! Sunitka!
  Hitler başını salladı.
  - Bunlar, Kuran'ın yanı sıra oldukça kapsamlı bir gelenek olan Sünn kitabını da tanıyanlardır!
  Kız başını salladı.
  - Evet! Ama nadiren dua ederim ve çok savaşırım! Dürüst olmak gerekirse, Allah'ın veya Tanrı'nın var olup olmadığı konusunda büyük şüphelerim var.
  Hitler nazikçe sordu:
  - Neden böyle düşünüyorsun Achilia.
  Kız cevap verdi:
  - Nietzsche'nin İngilizce çevirisini okudum. Beni güçlü bir şekilde etkileyen derin düşünceleri var.
  Hitler cevap verdi:
  - Friedrich Nietzsche'nin çoğu haklı, ancak fikirlerinin yaratıcı bir şekilde geliştirilmesi gerekiyor. Onlara bütünlük ve mükemmellik verdim.
  Achilia kabul etti:
  - Yurttaşlarımın çoğu Hitler'i putlaştırıyor. Herkese kurtuluş getireceğine inanıyorlar!
  Hitler havladı:
  - Doğru düşünün! Adolf'tan daha havalı, dünyada kimse yok! Tamam, bu kadar konuşma yeter, yeni bir gladyatör dövüşü görmek istiyorum.
  Bormann başını salladı.
  - Bir sonraki savaş!
  İki kız ve on beş yaşından büyük olmayan üç erkek olmak üzere beş dövüşçü arenaya atladı. Kılıçları ve kalkanları vardı. Kendilerini özellikle güvende hissetmedikleri için bunların hala deneyimsiz gladyatörler olduğu açıktı. Kar çıplak topuklarını ısıttı, kızlar ve erkekler zıpladılar.
  Hitler sevindi:
  - Ve bu kim?
  Bormann homurdandı.
  - İki Çek ve çocuklar Polonyalı!
  Hitler havladı:
  - Umarım dövüş ilginç olur!
  Bormann başını salladı.
  - Elbette Führer'im! Ben bir bok yapmam!
  Hitler, Achilia'yı tekrar öptü:
  - Sen Harikasın! Sıklıkla izlenen gladyatör dövüşleri!
  Kız cevap verdi:
  - Ne yazık ki genellikle Führer! Bu acımasız bir manzara.
  Hitler sordu:
  - Hâlâ görmek istiyor musun?
  Achilia başını salladı.
  - Erkekler kavga ederse!
  Hitler cevap verdi:
  - Ülkenizde bu yaştaki üç erkek daha şimdiden evleniyor, değil mi canım!
  Kız cevap verdi:
  - Kesinlikle! Dokuz yaşında ilk adamın aşkını tanıdım.
  Hitler şaşırdı:
  - Nasıl beğendin mi?
  Kız başını salladı.
  - Hoştan çok acı vericiydi!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Kadınlara karşı çok kültürlü ve kibarım. Hey Bormann söyle bana Almanya'nın en seksi erkeği kim?
  Bormann'ın cevabı:
  - Elbette sen benim Führer'imsin!
  Hitler kıkırdadı:
  - Gerçek büyüklüğün pohpohlanmaya ihtiyacı yoktur!
  Achilia nefes verdi:
  - Sen Avrupa'ya layık bir padişahsın!
  Hitler cevap verdi:
  - Doğu hassas bir konudur!
  Düşman, Nazi maiyetinin gürültüsü ve alkışları arasında arenaya girdi. Üç metre uzunluğunda kocaman dişli bir kaplan. Çekingen bir şekilde geri çekilen iki kız ve erkek rakibini hırladı.
  Bormann sordu:
  - Ne kadar yakışıklı?
  Hitler şampanyasından bir yudum aldı:
  - Hiç de fena değil! Bengal kaplanı mı?
  Borman düzeltti:
  - Ussuri, Stalin'den bir hediye!
  Hitler başını salladı.
  - Evet, Joseph'in onu bana savaşın arifesinde verdiğini hatırlıyorum! Çok sağlam bir hayvan! Asya'nın kendisi kadar görkemli.
  Borman kabul etti:
  - Stalin, verirse verir! Kuyruksuz üç metresi ve kuyruklu dört buçuk metresi vardır.
  Hitler pastadan bir ısırık aldı ve çiğnedi ve cevap verdi:
  - Umarım değerli bir mücadele gösterir!
  Bormann başını salladı.
  - Kendin göreceksin!
  Tigger yüzünü çevirdi ve Hitler'e baktı. Führer sordu:
  Neden başlamıyor?
  Bormann'ın açıklaması şu şekilde:
  - Sinyal bekliyorum!
  - Öyleyse daha hızlı gidelim!
  Bir trompet çaldı ve devasa karkas kuyruğunu kalçalarına çarptı. Soğuktan titreyen ve tutulmuş bacakları üzerinde zıplayan beş gladyatör bir savunma oluşturmaya çalıştı.
  Hitler kaydetti:
  Ne acınası bir girişim!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Kaplan Almanya, düşmanı parça parça yendik.
  Canavar aniden sıçradı ve sarışın bir çocuğu devirdi. Üzerine düşerek midesini kesti. Diğer gladyatörler birkaç zayıf darbe indirip dağılmaya başladılar.
  Hitler homurdandı.
  - Çubuk yok! Cankurtaran çubuğu!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Ve çoğunun beyni yok! Birbirlerine yapışmaları gerekiyor, yoksa kaplan onları ayırır.
  Sanki sözleriyle zamanında, yırtık çocuğu terk eden canavar, kızın peşinden koştu. Dıştan kocaman ve beceriksiz olan bu canavar, hayvani bir zarafetle bile hızlı hareket ediyordu. Şimşek gibi sıçradı ve kız vuruldu, kaplan sırtını kırdı ve boynunu ısırdı, ağzından kan akıyordu.
  Hitler bağırdı:
  - Ve sen bir kaplansın, aferin!
  Achilia cevap verdi:
  - Dürüst olmak gerekirse, çocuklar için üzülüyorum! Görünüşe göre arenada ilk kez hala çok gençler! Ve acı gerçekle yüzleşin!
  Hitler cevap verdi:
  - Doğa acımasızdır! İnsanlığı daha temiz ve daha iyi hale getirmek için daha yüksek bir amaç uğruna neden zalim olmasın?
  Achilia, şunları kaydetti:
  - Bu daha iyi! İyi bir hedef olduğunda iyidir, ancak araçlar değerliyse daha da iyidir!
  İkinci kurbanla ilgilenen kaplan, üçüncüsünün peşinden koştu. Ölüleri tamamen yemedi, sadece en iyi parçaları yırttı. Kaplanlar, insanlar gibi farklıdır, ama o bir katildi!
  Hatta Hitler alay etti:
  - Devden deve hediye!
  Himmler'e sordu:
  - Ve eğer Stalin'i yakalarsak, onunla ne yapacağız?
  Hitler cevap verdi:
  - Ben karar veririm, önce yakala! Ancak Stalin Amerika Birleşik Devletleri'ne bile kaçabilir, böyle bir sonuç göz ardı edilemez.
  Himmler sırıttı.
  - Ne kadar iyi olursa, aynı zamanda Amerika'yı da fethederiz.
  Hitler gülümsedi.
  - Evet, Amerika Birleşik Devletleri'nin fethi değerli bir hedef. "Amerikalıların" bu korkunç silaha inanarak atom bombasını ciddiye aldıklarını duydum!
  Himmler başını salladı.
  - Sağ! Bu fareler gibi bir şey başladı!
  Hitler, Achilia'yı göğsünden çimdikledi:
  - Hiçbir şey yapamazlar.
  Himmler'e sordu:
  - Neden?
  Hitler çekinerek cevap verdi:
  - Amerikalı bilim adamlarının çoğu Yahudi'dir ve bu ulus yapıcı yaratıcılık yeteneğine sahip değildir.
  Himmler cevap verdi:
  - Yapıcıya, evet, ama yok etmeye ...
  Kaplan, üçüncü kurbana biraz daha eziyet etti, kemikleri kemirerek onları açığa çıkardı. Hitler zevkle dilini bile şaklattı:
  - Bu çok hoş! - Rusça Führer kelimesini söyledi.
  Himmler şunları kaydetti:
  - Kan bir zevktir! Özellikle dökmek size ait değilse!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Garip ama tüm Avrupa dillerinde aşk kanla kafiyelidir! Oldukça tuhaf, değil mi!
  Bormann'ın görüşleri:
  -Belki de bakireler düğün gecelerinde kan fışkırdığı içindir.
  Hitler sözünü kesti:
  - Ne akışları! Sadece birkaç damla! Seni aptal Borman!
  Führer Yardımcısı eğildi:
  - İsterseniz aptal!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Bütün bu savaşlar birçok kurbana yol açıyor! Benim için işe yaramadığını söyleyemem. Özellikle Almanlar ölürken, belli bir acıma ve şefkat hissediyorum. İlk hafta ne kadar kaybettik ve Idol.
  Ordu Komutanı cevap verdi:
  - Birkaç bin, kaç tanesi tam olarak sayılmaz, ama genel olarak çok fazla değil! Ruslar binlerce, onbinleri yok etti. Yüz binlercesi şimdiden esir alındı.
  Hitler şunları kaydetti:
  - Savaşa iyi bir başlangıç! Değil mi!
  İdol, şunları kaydetti:
  - Bütün Rusları yeneceğiz! Bu Bolşevik orduları yenilecek!
  Hitler homurdandı.
  - Söz vermek istediğin tek şey bu! Ve gerçekten yapmak için! Ama tamam, şimdiye kadar ilk haftadan memnunum.
  Achilia dedi ki:
  - İstersen sana çok yardımcı olurum!
  Hitler güldü:
  - Peki bana nasıl yardım edebilirsin?
  Achilia cevap verdi:
  - Okşamanızla istismarlara ilham verin!
  Hitler sevindi:
  - O başka mesele! Bu arada, Stalin hakkında ne düşünüyorsun!
  Kız cevap verdi:
  - Büyük hükümdar, neredeyse sana eşit!
  Maiyet, Hitler'in öfkesinin şiddetli bir şekilde patlamasından korkarak geri çekildi. Ancak Führer aniden gülümsedi:
  - Evet, Stalin harika bir hükümdar! Churchill ve Roosevelt, ona kıyasla sadece maymun! Böyle maymunlar, küçük ve zararsız! Ancak Stalin hakkında başka ne söylenebilir? Tüm Rusya onu putlaştırıyor ve bu çok değerli! Ayrıca sınırları tanklar ve uçaklarla doldurarak devasa bir ordu oluşturmayı başardı. Gerçekten Cengiz Han!
  Hitler durakladı ve içine bir parça kremalı pasta doldurmaya başladı. Himmler şunları kaydetti:
  - Rakip ne kadar güçlüyse, zafer o kadar onurlu olur!
  Goebbels'in önerdiği:
  - Belki Stalin'e bir suikast girişimi düzenler?
  Hitler cevap verdi:
  - Henüz buna değmez, onu canlı yakalamak istiyorum!
  Himmler içini çekti.
  - Stalin'i ortadan kaldırmak çok zordur! Kimseye güvenmiyor! Eyaletteki ikinci kişi olmasına rağmen Beria bile.
  Hitler başını salladı.
  - Beria rüşvet vermeye çalışabilir mi?
  Himmler cevap verdi:
  - Şansını deneyebilirsin!
  Hitler havladı:
  - Risk almak!
  Bu sırada kaplan üçüncü kurbanı kemirmiş ve dördüncü kurbana koşmuştur. Kızlar ve oğlan omuz omuza duruyorlardı.
  Hitler güldü:
  - Hangi kuşlar bir araya toplanmış! Şimdi kedi yavrusu gibi parçalanıyorlar!
  Bormann sustu:
  - Her şey çok basit olacak! Her ne kadar sadece o zaman değilse, daha da iyi!
  Himmler'in önerisi:
  - İsterseniz toplama kampından çok sayıda kurban tedarik edebiliriz! Hepsini ezeceksin!
  Hitler başını salladı.
  - Tabii ki herkes!
  Kaplan, onları ayırmaya çalışan bir çiftin üzerine atladı. Delikanlı ve kız karşılıklı olarak kılıç darbeleriyle saldırdılar. Kaplanı tırmalamayı başardılar , ağzından kanlı çizgiler aktı. Bir sıçramadaki canavar onları farklı yönlere fırlattı. Çocuklar korku içinde geri çekildiler.
  Hitler havladı:
  - Zayıflar! Bir düzine bu tür aslan yavrusuna sahibim ve hepsi ikinci kaldı! Hitler'in yenilmez ile eşanlamlı olması boşuna değil!
  Bormann ciyakladı:
  - Büyüklüğünüz ölçülemez!
  Hitler kafasını cama vurdu:
  - Hipnozumun gücünden kim şüphe duyar ki!
  Himmler şunları ekledi:
  - Ve sözlü ishal!
  Hitler ayağa fırladı
  - Ne dedin!
  Himmler cevap verdi:
  - Yahudilerin sözlü ishali demek istedim. Hatta onlar üzerine bir doğaçlama besteledi. Çok ilginç bir Führer.
  Hitler sırıttı:
  - Okuyalım!
  Himmler söze başladı:
  Yahudi halkı bir haydut milletidir,
  Bir bakır kuruş için bir erkek kardeşin satıldığını!
  Piç bir parazit sürüsü
  Onları bir mandavosh gibi ezin!
  Hitler cevap verdi:
  - Şiirler oldukça vasat! Yani sen Himmler patladın.
  Reichsfuehrer cevap verdi:
  - Tabii ki senden çok uzağım harika!
  Bormann şunları kaydetti:
  - Başkalarının yeteneklerini tartışmaya değer mi! Elmasları saymak en iyisidir"
  Hitler bağırdı:
  - Kulağa mantıklı geliyor!
  Kaplanlar dördüncü kurbanı yırttı. Hayatta kalan kız kaçtı. Böyle bir soygunu korkuyla izledi. Kaplan açıkçası et yedi. Tüm avcılar gibi o da yedekte sarhoş olmaya çalıştı. Bu nedenle, adamın içini eziyet etti.
  Bormann kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Demek Polonya'da!
  Hitler homurdandı.
  - Bu Polonyalıları ne yozlaştırıyor!
  Achilia sormuş:
  - Neden Polonyalılar?
  Hitler cevap verdi:
  - Çünkü savaşları Ruslara kaybettiler! Ruslara karşı savaşları kaybetmek için ne tür zayıflar olmalısınız? Bu domuzlar!
  Himmler kabul etti:
  - Büyük domuzlar! Rus yozlaşmış insanlık dalı!
  İdol cevap verdi:
  - Büyük Frederick'i de yendiler!
  Himmler kıkırdadı.
  - Yaa! Bunlar yalan!
  Hitler cevap verdi:
  - Sadece ihanet yoluyla! Adil bir dövüşte hiç şansları yoktu! Ben generallerin en büyüğü Hitler değil miyim?
  Bormann bağırdı:
  - Zin Heil!
  Hitler cevap verdi:
  - Yaşasın Hitler! Daha yüksek bir ben yok! Aşağıya bakma!
  Çevre hemen Führer'i övmeye başladı:
  - Evet, harikasın ve eşsizsin! Adolf'a şeref!
  Hitler cevap verdi:
  - Büyük Führer çok memnun! Üstümde, aşağıya bakma! Yirmi üç numaradaki bütün keçileri keseceğim!
  Himmler'e sordu:
  - Neden tam olarak bu sayı?
  Hitler cevap verdi:
  - Şeytanın numarası! Ve seni aptal anlamıyorsun!
  Himmler kabul etti:
  - Zayıf aklımla tabii ki!
  Hitler bağırdı:
  - Rusların, Yahudilerin bir iğrençlik olduğunu!
  Bormann şunları kaydetti:
  - Partizanlarla daha sıkı anlaşmamız gerekiyor.
  Hitler cevap verdi:
  - Hadi dövüşelim! Bu harika Adolf'u garanti ederim!
  Bormann şarkı söyledi:
  - Zin Heil!
  Hitler sözünü kesti:
  - Zin Hail bana zadolbalsın! Bu saçmalık başımı döndürüyor!
  Himmler haykırdı:
  - Yaşasın Hitler!
  Führer burada da memnun değildi:
  - Frank saçmalığı! Seni pislik daha iyi bir şey düşünemez misin?
  Himmler gücendi:
  - İyi bir mein führerin daha iyi düşmanı!
  Hitler kabul etti:
  - Özellikle de iyi bok!
  Kaplan bir sonraki kurbana koştu. Beşinci kız onu ayaklarıyla itmeye çalıştı ama midesi yarılmıştı. Güzellik bağırdı:
  - Benim için çok acı verici!
  Hitler kıkırdadı.
  - İşte ölüm makinesi!
  Kız bir kez daha titredi ve ağzından kan damlayarak sustu. Goebbels'in belirttiği gibi:
  - İşte Üçüncü Reich'a karşı çıkanların kaderi!
  Hitler'in belirttiği:
  - Kaplan özel ödül alacak, ona molotof ciğeri yedireceğim. O zamana kadar eğlenceye devam edelim.
  Müzik çaldı ve faşist seks partisi devam etti!
  . BÖLÜM 17
  Sadece bir rüyada Alisa Selezneva nihayet kahramanlık dünyasına dalmayı başardı.
  Ve bu dünyada pek çok ilginç şey var ve bunlar kozmik ölçekte oluyor.
  Ve Nazileri gerçekten eziyorsunuz;
  Alisa Selezneva, Arkasha Sapozhkov tarafından kendisine getirilen rokete baktı, ucunu ve birkaç düğmeyi dikkatlice hissetti.
  Oğlan ona açıkladı:
  - Uçakları düşürmek için radyo kontrollü bir füze. Uçuşunu kontrol edebilirsiniz ve yaklaşırken zaten sıcağa işaret ediyor.
  Angelica şaşırdı:
  - Bunu nasıl biliyorsun?
  Çocuk kulağından tüpe sarılmış bir kağıt parçası çıkardı:
  - İşte talimat.
  Gerçekten de küçük Latin harfleriyle yazılmıştı. Uçaksavar silahlarının kullanımına ilişkin tam brifing. Alisa Selezneva şunlarla ilgilendi:
  - Üç kilometreye kadar olan mesafe? Stratejik bombardıman uçaklarına karşı yeterli değil.
  Maksim kıkırdadı.
  - Ama cephe havacılığı için bu doğru ve bir piyade onu taşıyabilir. Bu roketatarın ne kadar pratik bir önemi olacağını hayal edin. Bu savaş ne yazık ki zaten yanıyor olsa bile.
  Angelica çocuğun dudaklarına bir tokat attı, çocuk refleks olarak irkildi ama yine de bağımlısıydı. Maksimka gücendi:
  - Ne için?
  Angelica yırtıcı bir tavırla dişlerini gösterdi ve cevap verdi:
  - Maalesef savaş alevleniyor dediniz. Biraz kederin ve gözyaşın olsun. Birkaç gömülü oğul?
  Çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  Dünyada daha sıkıcı bir şey yoktur -
  Barış ve zarafetin hüküm sürdüğü yer!
  Sakinlik ne kadar iğrenç;
  Hayatını savaşlarda vermek daha iyidir!
  Alisa Selezneva bunu beğendi:
  - Ne güzel bir şey. Kaşta değil, gözde! Ama küçük şeyi Focke-Wulf'ta test edelim.
  Angelika cevap verdi:
  - HAYIR! Çok küçük bir hedef. Belki daha fazla ganimet için bekleyeceğiz!
  Alisa Selezneva gökyüzüne baktı. Alman saldırı uçakları, Sovyet savaşçıları tarafından saldırıya uğradı. Olağanüstü keskin nişancı kızı, ikinci dünya savaşının en iyi toplu savaşçısı olan Semenderlere veya HE-162'ye geçti. Hafif, çok çevik arabalar, sadece kanatlı fareler. Bazıları roketleri silah olarak kullandı. Ayrıca ilginç bir silah, ancak kontrol edilemezlikleri nedeniyle, bu tür hediyeler en büyük tip değildi ...
  Alisa Selezneva, olağanüstü uçuş özellikleri nedeniyle NE-162'lerde ateş etmek zorunda kaldı, bunlar Yakov ve Ilov için ölümcül. Özellikle yıkıcı bir mermiye sahip 30 mm'lik toplar. Onunla savaşmak zor. Bazen sadece koça gitmen gerekir. Ama şimdi Fritz'in karşı saldırısı başarısız olmaya başladı ve geri çekilmeye başladılar ....
  Semenderler, Yakları ve Esnafları kovalamaları için kışkırtmaya çalışır. Ve başarılı olurlar.
  Ne de olsa, Sovyet pilotları neredeyse asla geri çekilmemeleri ve savaştan kaçmamaları ile tanınırlar.
  Ancak özellikle HE-162, Alice Selezneva'nın acımasız mermi ateşinden muzdariptir. O çok isabetli bir sarışın keskin nişancı. Tek bir özledim değil. Ve yangın çıkaran mermiler, Semender'in kötü korunan kuyrukları olan tankları deliyor. Bu tür makineler, arka yarımküreden gelen saldırılara karşı korunmak için uygun değildir. Bununla birlikte, tasarımcılar, bu arada oldukça makul bir şekilde, olağanüstü hız niteliklerinin (Dükkancı ve Yak'tan saatte 300 kilometre daha yüksek) ve harika manevra kabiliyetinin, böyle bir arabanın kuyruktan gelen bir saldırıdan kaçmasını kolaylaştıracağını düşündüler.
  Alisa Selezneva bir hevesle ateş ediyor. Otomatik tüfeği fırlatır, merminin pilota iletilmesi gereken hava öpücüğü olduğunu hayal eder . Yavaşça tetiği çeker. Ele geçirilen tüfeğin kabzası tabancadır, iniş düzgündür. Kurşun zırh delici - yangın çıkarıcı.
  Evet, böyle bir tüfekle ateş etmeyeceksin ama kızların buna ihtiyacı yok. Bir keskin nişancı patlama yapmaz, o bir cerrahtır, kasap değil.
  Ve burada Alisa Selezneva partnerini "öpüyor", bu durumda bu bir benzin deposu ve Salamander bir Noel pastası mumu gibi parlıyor.
  Ancak Angelica, sık sık Salamander'in gökyüzünde deli bir tavşan gibi koşan ve küfreden bir benzin deposu gibi zor bir hedefi vuruyor:
  - Sen ve Hitler'in kustuğu Pegasus! Pekala, sana geleceğim!
  Alisa Selezneva partnerine şu tavsiyede bulunuyor:
  - Evet, çok uzun süre nişan almıyorsunuz. Burada kazanılacak hiçbir şey yok. Çabuklukları, tüfekle fırlatılan mermilerimizin hızına neredeyse eşittir.
  Angelica tersledi:
  - Nasıl nişan alırım?
  Alisa Selezneva gülümseyerek cevap verdi:
  - Hiç nişan alma. Hazırlıksız ateş edin ve sezginizi kullanın!
  Angelica çıplak ayağıyla ona el salladı.
  - Evet, sen! Böylece asla yakalanmazsınız!
  Alisa Selezneva, Nazilerin sivrisineklere benzer ve yakalaması bir o kadar kolay olan yangın arabalarını planlarken nerede yanlış bir hesaplama yaptığını düşündü. Bir dövüşçü için manevra kabiliyetinin korumadan daha önemli olduğunu düşünüyor musunuz?
  Prensip olarak böyledir, ancak yerden ateş dikkate alınmaz. Ve böylece "Salamander" ön kısmı kaplayan yalnızca 50 kilogram zırha sahiptir. Karşılaştırma için, Focke-Wulf zırhı, kalkış ağırlığının etkileyici bir payını oluşturuyor - 250 kilogram ve saldırı versiyonunda daha da fazlası. Ancak, makinenin yüksek beka kabiliyeti için. Nispeten daha kötü manevra kabiliyeti ile ödeme yapmalısınız (kanattan atlamak hariç!).
  Genel olarak, Semenderlerin makineli tüfek ateşine karşı savunmasız olmaları nedeniyle yerden daha yüksekte uçmaları gerekir, ancak bu durumda Focke-Wulf saldırı uçağını korumaya çalışıyorlar.
  Neden kendin öl, ama bir yoldaşa yardım et.
  Ancak yükseklik arttıkça ve Alisa Selezneva etkilenen bölgeyi terk eder etmez, Sovyet savaşçıları önemli kayıplar vermeye başladı. Doğru, Alman pilotların önemli bir kısmı yeşil askerler, ancak daha deneyimli aslar da var. Ciddi sorunlara neden olurlar.
  Alisa Selezneva karar verdi:
  - Peki ne? Kara hedeflerine geçelim!
  Angelica'nın önerisi:
  - O zaman bacaklarımızla daha aktif çalışmalıyız!
  Ve yine zarif kız gibi topuklar parladı. Ancak Arkashka onların gerisinde kalmadı. Çocuk kavga etmek istedi!
  Alisa Selezneva, SS subayını isabetli bir atışla yere serdi, tam burun köprüsünden vurdu ve onu faustpatronu düşürmeye zorladı. Kız her şeyi fark eder ve görür, yalnızca yorgunluk oldukça güçlüdür ve yaradan kaynaklanan ağrı ve köprücük kemiğinin kırılması aniden yoğunlaşmıştır. Vay canına, Berlin'in etrafındaki halka çoktan kapanmışken ve tüm zamanların ve insanların ana suçlusu Adolf Hitler inine güvenli bir şekilde kilitlenmişken şimdi uzanmak istemem.
  Peki, kim bunu kaçırmak ister. Ve kim şahsen imparatorluk ofisinin üzerine bayrağı yığmayı reddederdi? Alisa Selezneva tam olarak istediği şeydi.
  Ve düşman bağırmaya devam etti. Burada ilginç takozlar savaşa giriyor. Ayrıca E-10 gibi küçük ve basıktırlar. Bu sadece daha da alçak bir siluet ve arabanın kendisi daha dar. Ve silahlar yalnızca makineli tüfek, ancak bunun için aynı anda altı "atıcı" var. Ve piyade ile oldukça etkili bir şekilde tanışıyorlar.
  Eğimli askerler bir orağın altına çavdar gibi düşerler ama uzanmayı bile düşünmezler, ileri koşarlar ve hatta el bombaları atarlar. Ulaşana kadar, ancak Alman takozları geriye doğru ilerliyor. Ve fırtına birlikleri geç de olsa onlara saldırıyor.
  Alisa Selezneva, ancak çok da önemli olmayan dört optik nişangahı vurmayı başardı. Naziler geri çekildi, ateş etti ve Sovyet saldırı uçağı huzursuz Semenderlerle karşılaştı.
  Ve işte başka bir büyük tank ortaya çıktı. Bazı yönlerden, zaten söylentileri dolaşan "Maus" gibi görünüyordu. Daha doğrusu, Macaristan'daki Bologna saldırısı sırasında yakalanan iki "Fare" mükemmel çalışır durumdaydı ve üç Nazi daha baltalamayı başardı. Yenilmez makineler güvenle ilerledi. Bezelye gibi mermiler zırhlarından sekti ve saniyede 960 metrelik ilk atış hızına sahip 128 milimetre kalibreli bir top, Sovyet tanklarını uzak mesafeden yok etti. Bu tür canavarlarla, yaklaşan gerçek bir savaş doluydu. En iğrenç şey, Alman arabasının, örneğin "Royal Tiger" da olduğu gibi, gövdenin veya kulenin yan tarafından kırılmamış olmasıdır. Gövdenin alt kısmı ve neredeyse tüm paletler bile yüksek kaliteli çelikten yapılmış kalın kalkanlarla kaplıydı.
  Rayların kendileri de birkaç sıra halindeydi, geniş, ayrı arabalarla sağlamdı.
  Yanlardan ve kıçtan mükemmel şekilde korunan kabus gibi ve aşılmaz bir makine.
  Benzin bittiğinde, birkaç mürettebat teslim oldu ve üçü, hayatta kalan mermileri onlarla birlikte havaya uçurarak kahramanlık gösterdi.
  Böyle bir hareket hem rahatsızlığa hem de saygıya neden oldu. Sonuç olarak Maus, seri olarak inşa edilen tankların en büyüğü ve en ağırı olan 188 tonluk ağırlığıyla popülerlik kazandı.
  Bu tank, silahlanma açısından Maus'a benziyordu, çok daha alçaktı, daha düzdü ve ön, yan ve kıç zırhı çok daha büyük bir rasyonel eğime sahipti.
  Alisa Selezneva, tankın daha hafif ve daha hızlı olduğunu kaydetti. Görünüşe göre iyi kontrol ediliyor ve yol boyunca IS-2'den daha iyi koşuyor.
  Ancak bu arada, IS'ler ortaya çıktı. Yüksek hızlı T-34-85'ler tarafından geçilirler. Çok düz ve yırtıcı irisler savaşa giriyor.
  Görünüşe göre sadece bir Nazi tankı var ve Alisa Selezneva ona nişan alıyor. Kapsamı kırmanız gerekiyor. Sarışın bir keskin nişancı gibi bir fenomen için bile, bu kadar uzaktan görev neredeyse imkansızdır.
  Alisa Selezneva aniden tekrar yaranın acısını hissetti, biraz ayağa kalktı, homurdandı:
  - Sorunlarımız hep böyle oluyor. Acı, davetsiz bir misafir gibi hep yanlış zamanda gelir ama gittiğine asla pişman etmez.
  Ama sonra sarışın şansını değiştirdi. Bir roket silahıyla ateşlenen bir mayın, savaşçıya çok yaklaştı. Yukarı fırlatıldı ve birkaç küçük parça göğsüne ve sağ koluna çarptı. Ve vücut, yenilmez kadın keskin nişancıya itaat etmeyi bıraktı.
  Ancak kafa açık kaldı ve savaşçı savaşın gidişatını gözlemleyebildi.
  Nazi tankının mürettebatı iyi hazırlanmış görünüyordu, ilk "otuz dört" neredeyse dört kilometre mesafeden vuruldu. Neredeyse otuz kilogramlık bir mermi, tareti tam anlamıyla yırttı.
  Alisa Selezneva fısıldadı:
  - İşte bir yumruk! Ve kapatamıyorum.
  Angelica ateş etti ve iştahla yana doğru tükürdü:
  - Gol yakın olmasına rağmen yine vurdum!
  Alisa Selezneva şiddetle tavsiye etti:
  - Rahatlayın, çekimde güçlü duygulara ihtiyacınız yok.
  Angelica gözlerini bir kaplanın kurnaz bakışıyla kısarak tekrar ateş etti ve itiraz etti:
  - Hokeyde güçlü duygulara ihtiyacınız var. Cinayet davasında da.
  Sovyet tankları maksimum hızda gitmeye çalıştı, ancak bir rocade üzerinde 30 kilometreden daha hızlı hızlanamazsınız. Ve Mouse'un geliştirilmiş bir modifikasyonu olan Alman tankı hareketsiz durur ve sollamak için ateş eder.
  İkinci silahı da "Panther" den 75 - milimetre zayıf değil Evet, etkileyici, önceki süper ağır makinelerde daha kısa bir namlu uzunluğu vardı. Alet böyle çalıştı. T-34-85, yalnızca 45 milimetre kalınlığında oldukça zayıf bir gövdeye sahiptir. Yani namlu uzunluğu 70 olan bir top, uzun mesafeden delme yeteneğine sahiptir.
  İşte bir otuz dört, bir isabet almış, ataletle biraz daha sürdü ve durdu. Bundan sonra, pipo çalan bir fakirden çıkan bir yılan gibi oynak bir duman çıktı.
  Ve 128 mm'lik top daha ağır ve dolayısıyla değerli IS-2'ye geçti. Vurulduğunda, bu kadar büyük makineler bile döndü ve kuleyi deldi.
  Sovyet tankları hareket halindeyken ateş ederek karşılık vermeye çalıştı. Vurma şansı düşüktü, ancak yine de çok fazla araba var, en azından biri ve evet, alacaksınız. Bu da Fritz anlamına geliyor.
  Geliştirilmiş Fare, mermiler ona çarpsa bile kalın zırhtan güvenle sekiyordu. Ama canavar yakalanabilseydi, bu sadece bir ürpertiye neden olurdu.
  Alisa Selezneva gözyaşlarına boğuldu, kokpitte oturan Nazi hasta bir keskin nişancıydı. Verne, her iki Alman topçusu da en iyinin en iyisiydi. Düşmanı o kadar kendinden emin bir şekilde söndürdüler ki, birkaç IS durup düşmanı statik bir konumdan vurmaya çalıştı.
  Angelica sakinleşmek yerine tam tersine giderek daha gergin hale geldi. Savaşçının kıçı seğirdi ve mermiler genellikle bodur gövdenin ötesine bile isabet etti.
  Kızıl saçlı fısıldadı:
  - Neredesin Muzaffer George ve cennetin kraliçesi Mary nerede? Evet, nihayet, haklı bir dava için sana yardım et.
  Arkashka yerinden fırladı:
  - Ne de olsa Almanların kayışlarında şöyle yazıyor: "Tanrı bizimle." Ve hepimiz olmasa da öncüler şu slogana sahibiz: İnsan üzerinde Tanrı yoktur, Tanrı insanın kendisidir!
  Alice bunu onayladı:
  - Güzel slogan. Ve ayrıca hayat! Gerçekten de son şey, zamanında Mesih'in ağzından şu sloganı seslendiren Yüce Allah'a dönmektir: "Sağ yanağınıza vurdular - sola dönün." Militan İmparator Konstantin'in Hristiyanlığı nasıl kabul edebileceği bile net değil.
  Zeki bir çocuk olan Arkashka Saposhkov, yine ateşten yanmış çıplak topuğuyla çimlere ovuşturdu.
  - Dünyadaki birçok şey mantıksızdır. Mantık ve basit insan fikirleriyle açıklanamaz. Örneğin, örneğin Hitler onlara barış ve hatta SSCB'ye karşı bir koalisyon savaşı teklif etmesine rağmen, müttefikler Churchill ve Roosevelt neden bize yardım etmeye karar verdiler? Ancak sınıf düşmanına yardım etmeye karar verdiler, ancak faşizmin beli kırıldıktan sonra sıranın Batı sermayesinin şişman beli olacağı açık.
  Angelica kovuldu, lanetlendi:
  - Nasıl olacak. Bu düzleştirilmiş olanın sadece "Faresi" çarpılmalıdır.
  Somut kayıplar vererek konuşurken, "otuz dörtlü" savaşın yakın menziline girdi. Mucize bir silah olmayı vaat eden tek bir makine vardı. Ve dedikleri gibi: kimse sahada savaşçı değildir. Ve düzleştirilmiş Mouse'un büyük bir marjla çok eğimli zırhı, 85 mm'lik toplardan gelen isabetleri tutmasına rağmen, ancak çok fazla vuruş olduğunda, deformasyon başlar ve çatlaklar ortaya çıkar.
  Bununla birlikte, Mouse'un bu geliştirilmiş modifikasyonunda, sağlamlaştırılmış ayırma ilkesi ve önceki modellerin aksine, kalın levhaların geniş bir rasyonel eğim açısı, canavarın hayatta kalma olasılığını artıran çok sayıda sekme sağlar.
  Ama ona büyük mermi yağdırıyorlar, Alman tankerlerinin içinde neler hissettiğini tahmin edebilirsiniz. Sanki kafanı bir davulun içine sokuyorsun ve onlar da onun üzerindeki diski dövüyorlar. Ama görünüşe göre topçular bilgili ve ıskalamalarına rağmen ateş etmeye devam ediyor. Ve Fare kulesinin dönmesi kolay değil ama ... Tankın kendisi yeterince hızlı dönüyor ve toplar ateş açısını değiştiriyor.
  Ancak asıl amaç IS-2'dir, cephane henüz bitmemişken, Fritz daha fazla "kupa" toplamak istiyor.
  IS'ler ayakta ve onlara girmek daha kolay. Ancak genel olarak Nazi makinesi oldukça etkilidir. Mermilerin isabet ettiği tank sayısı şimdiden otuzu aştı. Yani, raylardaki yok edilen nesnelerin sayısı için bir kayıt
  Alisa Selezneva sıkıntıyla fısıldıyor:
  - Bu bir dev. Birkaç alaya karşı bir. Ve bazı insanlar Almanların aptal olduğunu düşünüyor.
  Angelica yüksek sesle bağırdı.
  - Ve düşünüyorum!
  Gözleri Timur'un hançeri kadar keskin olan Alisa Selezneva şunları söyledi:
  - Bu bir "Maus" modifikasyonu "B", ilk başta bunun bir E-100 olduğunu düşündüm ama hayır. Bu tam olarak "Maus"un daha düşük silüet ve daha az ağırlığa sahip geliştirilmiş modelidir. Belki de Almanlar yine de düzeni değiştirdiler ve arka makaraları önde gitti. 200 - milimetre rasyonel bir eğim açısında, ilk seferde yalnızca 152 - milimetrelik bir tanksavar silahını delme şansınız var. Ve bu yakın mesafeden.
  Alman mastodonu köpekler tarafından avlanan bir ayı gibi hırlamaya devam etti. Vuruşlardan tırtıl ekranlarında delikler görünmesine rağmen kimse onu kırmayı başaramadı. "Maus" B, güçlü çok yönlü rezervasyonun tüm avantajlarını gösterdi. Bombardıman yoğunlaşsa da onu alt etmek mümkün değil.
  Angelica, Alman devinin iskele tarafı aniden çöktüğünde, zaten yerleşik lanetlere doğru ilerliyor. Ve sonra deliğe daha fazla mermi uçar ... Teknolojide yenilikçi olduğu anlaşılan yüksek kaliteli zırh bile birkaç yüz vuruşa dayanamadı.
  Maus imha edildi ve otuz dokuz Sovyet tankı düşürüldü, bunlardan on dokuzu iyileşme olasılığı olmadan imha edildi.
  Angelika dedi ki:
  - Rab kustu ... O halde bize tuzak kurun!
  Alisa Selezneva ağzından kaçırdı:
  - Ve kırkına ulaşmadı ...
  Ve merminin sekiyor gibi göründüğü T-34-85, uğursuzluk getirmiş gibi aniden patladı! Kule bile parçalandı ve bir kasırga tarafından elli metre taşındı.
  Angelica küfretti.
  - Kırk - bir, ne yazık ki bir! Ah! Bu hizalama ... Lanet makine, bizimkini çok öldürdü, ama bir düzine olsaydı ...
  Alisa Selezneva umudunu dile getirdi:
  - Az kaldı... Ve bu un bitecek, bir zafer olacak ve bitiş çizgisine sürprizler gelecek. - Kız ağladı. "Ama kollarımı veya bacaklarımı hareket ettiremiyorum.
  Angelica aniden bir şey hatırladı:
  - Ve Sibirya'nın hızlı iyileşme yöntemini biliyorum. Biraz sabırlı ol ve bilirsin, kalk!
  Ve kızıl saçlı kadın, arkadaşına yoğun bir şekilde masaj yapmaya ve ovmaya başladı. Yeniden uzayan tırnakları kendinden emin bir şekilde topuklarına, ayak parmaklarının arasına masaj yaptı, sonra ayak bileklerinin üzerinden geçti. Alisa Selezneva gülümsedi:
  - Beni gıdıkladın. Belki daha da enerjik?
  Angelica özenle sağlık masajı yaptı. Burada arkaya taşındı, tırnakları bile kızın meme uçlarına değdi. Hemen sertleştiler ve kız derin derin solumaya başladı ve ardından inlemeye başladı.
  Yarım saatlik şehvetli çabalar ve Alisa Selezneva ayağa fırladı ... Yaralardan kıymıklar fırladı ve ağrı sadece hafif bir kaşıntıya dönüştü. Sarışın kız haykırdı:
  - Vay! Kadın okşamasının bu kadar iyileştirici bir etkisi olduğunu düşünmemiştim!
  Angelika gülümsedi.
  - Özellikle erojen bölgeleri doğru şekilde etkilemek gerekiyor. Sonra vücut daha hızlı iyileşir ve güç kazanır. Bu arada, muhtemelen ifadeyi duymuşsunuzdur - aşk sihirden daha güçlüdür.
  Alisa Selezneva yanıt olarak göz kırptı:
  -Duydum! Ama hala zayıf hissediyorum!
  Angelica derin bir iç çekti.
  - Çok kan kaybetti. Çok fazla ... Ama çok fazla, hadi üzerinden geçelim.
  Birkaç adımdan sonra Alisa Selezneva çok solgunlaştı ve sendeledi. Angelica arkadaşını sırtından tuttu ve taşıdı. Kız kilolu değildi, kızıl saçlı sarışından daha iriydi ama dikkate alınması gereken bir şey vardı, o da en son ne kadar yorgun oldukları ve Sibirya sertleşmesinin başarısız olduğu.
  Angelica arkadaşını sırtında sürükledi, ama koşarak değil, hızlı bir şekilde. Evet, bir zamanlar Zoya Kosmodemyanskaya'nın yerindeydi. Gerçekte olmasa bile, Hipernet'in sanal matrisinde, ancak bu tamamen algılanamaz bir farktır. Ve Aralık ayında don daha sertti. Ama bir Muskovit ile Sibiryalı bir kadını dayanıklılıkta, soğuğa dayanıklılıkta karşılaştırabilir misiniz? Evet, baban bir süpermen'den veya bir süpermen'den bir çocuk yapmak istese bile.
  Alman hafif makineli tüfeklerindeki gres dondu ve ona nişan alamadılar. Ve çıplak ayaklar, kar yığınlarında bile hafiftir, yalıtım için battaniyeye sarılmış botlar gibi değildir. Böylece, elleri arkasında bağlı olmasına rağmen, kafasında kırılan bir lamba parçasıyla, oldukça kalın bir iple kaçmayı başardı. İlk defa kesmek zorunda kaldım, ip bir kement gibiydi, güçlüydü, özellikle savaş esirlerini sürmek için. Ve sonra soğukta kar yığınları arasında birkaç saat, sadece şort ve göğsünde bir paçavrayla neredeyse çıplak. Ve ondan sonra, hapşırsa bile, kaynar suda bir parkadan sonra olduğu gibi, sadece bacakları hafifçe heyecanlandı. Ve birkaç saat sonra incinmeyi bıraktılar ve hatta bir şekilde çıplak ayaklı Amazon daha neşeli ve doğaya daha yakın hale geldi.
  Gece donu kırkın altında olan Zoya Kosmodemyanskaya, muhtemelen sabaha kadar hayatta kalamazdı. Ancak Angelica, güçlü bir kar fırtınasıyla elli dereceye alışmıştı. Bu, bebeklikten itibaren sertleşme ve insan vücudunun ne kadar güçlü ve sıcaklık streslerine adapte olabileceği anlamına gelir. Bundan sonra kızıl saçlı Sibiryalı kadın bir daha ayakkabısını giymedi. Ona açıklamalarda bulunmalarına rağmen, savaş olduğunda çizmelerinin derisini koruma ihtiyacına atıfta bulunarak inatçıydı.
  Komutanlar, şarapnel çarptığında bile şekli hiç bozulmayan ve her şeyin bir köpekten daha iyi iyileşen ne kadar güzel bacakları olduğunu düşünerek istifa ettiler. Alice kendisi onu taklit etmeye çalıştı, ancak uzun süre şiddetli dona dayanamadı - Belaruslu sarışın kız aynı düzeyde sertleşmeye sahip değildi.
  Ancak, fantastik keskin nişancı yetenekleri bunu fazlasıyla telafi etti.
  Angelica yürüdü ve düşündü, Alice'e dokunmak neden bu kadar hoş, ama kesinlikle konuşma ve bir erkek toplumunda kalma arzusu yok. Belki bu normal değildir? Alisa Selezneva, terbiyeli davranmasına rağmen erkeklerden çekinmiyor. Belki de yüksek ahlak nedeniyle.
  Ama Angelica asla Tanrı'ya inanmadı ve ona inanmak istemedi. Gerçekten de, insan neden Yüce Allah'a ihtiyaç duyar? Ne İncil ne de Kuran yeryüzünde cenneti vaat etmez. Hepsi sadece ölümden dirilişten sonra. Ama sonuçta, bir kişi ölümden dirilmeye ve komünist bilimin gücüne güvenebilir. Burası daha da iyi, çünkü komünizm altında Gulag, cehennem olmayacak.
  Naziler teslim olmaya başladı ... Birçoğu durumlarının umutsuzluğunu anladı. Özellikle mucize silah kurtarmadığında. Berlin umutsuz bir abluka içinde.
  Kızlar mahkumlarla ilgilenmez ve Angelica savaş alanına girip orada savaşmak için daha hızlı hareket etmeye çalışır.
  Ama görünüşe göre burada Berlin'e gitmeniz gerekecek ve omuzlarında bir kız arkadaşı ve cephanesi olan bitkin bir kız için yol kolay değil. Ne adım ama adım.
  Üstelik Angelica, arkadaşıyla sohbet etmekten kendini alamadı. Ve sadece din hakkında.
  Kızıl saçlı şeytan sordu:
  - Ama ne düşünüyorsunuz, Hristiyanların ve özellikle Ortodoksların din hakkındaki öğretileri doğru kabul edilebilir mi? Özellikle, Tanrı'nın Adem ve Havva'nın düşüşüyle neden bir deney başlattığı bile açık değil. Günah O'na bu kadar iğrenç geliyorsa, neden onu daha en başında kesmedi? Ne de olsa, günah kanserinin büyümesine izin vermenin ne anlamı var? Ölümcül bir hastalığın gelişmesine izin veren bir doktoru kim makul görebilir?
  Alisa Selezneva gülümseyerek şunları söyledi:
  - Günahın sadece kanserli bir tümör olduğunu sana düşündüren nedir? Belki de bu, tam tersine, bir sporcu için koşmaktan daha az onun için gerekli olan bir kişinin doğal halidir. Ve genel olarak, konuşma Tanrı ise veya daha doğrusu evrenin Yaratıcısı ise, o zaman onu ortaçağ fikirlerinin prizmasından anlamaya değmez. Yüce'nin kişiliği ve karakteri aşamalı olarak kabul edilmelidir!
  Angelica ıslık çaldı.
  Bu nasıl ilerici?
  Alisa Selezneva hemen açıkladı:
  - Kâinatı yaratan, kâinata hayat veren, belli bir yapı meydana getiren bir insan olarak, üstün ve ahlâkî vasıflara sahip olmalıdır. Ve ilk sorumluluk ve ilerici düşüncede.
  Angelica bacağını çimden çekerek kabul etti:
  - Bu doğru! Evet, aslında, doğru!
  Alisa Selezneva gülümseyerek devam etti:
  - Ve kim Tanrı için bir adamdır. İncil'i alsanız bile, oğlu kendi çocuğudur. Yani, aslında biz, Evrenin En Yüce ve Yüce Yaratıcısı olan Tanrı'nın yerli çocuklarıyız!
  Angelica ateşli yelesini salladı.
  - Oldukça mantıklı olan nedir ve geleneksel kilise görüşlerinden farkı nedir?
  Alisa Selezneva hemen açıkladı:
  - Sorumlu ve bilge bir ebeveynin amacı nedir? Çocukları hep kum havuzunda oynasın ve "göğüs" istesin diye mi?
  Angelica sinsice güldü:
  - Tabii ki değil! Hiçbir ebeveyn bunu istemez!
  Alisa Selezneva, kan kaybından dolayı biraz isteksiz olsa da, onaylayarak başını salladı:
  - Bu kadar! Makul ebeveynler, çocuklarının olabildiğince çabuk büyümesini, bağımsız olmasını ve tercihen kendilerinden daha akıllı ve güçlü olmasını ister. Ve tabii ki atalarından daha fazlasını başardılar!
  Angelica burun deliklerinden ıslık çaldı.
  - Kesinlikle! Ne kadar ilginç. Öyleyse, Yüce Tanrı'nın amacının, insanların kendilerinin Yüce Tanrı gibi olmaları olduğunu söylemekle ne demek istiyorsunuz?
  Alisa Selezneva doğruladı:
  - Bu kadar! Baba Tanrı'nın amacı, oğullarının ve kızlarının - insanların bağımsızlık kazanması ve Evrenin Yaratıcısının kendisini geçmesidir. Nasıl? Belki insanlar Evrenleri nasıl yaratacaklarını kendileri öğrenecekler ve muhtemelen öyle süper güçler elde edecekler ki, en cüretkar ve sınırsız insan fantezisinin bile henüz yaklaşık bir fikri bile yok.
  Usta bir zanaatkar tarafından kömürlerin ve kömürleşmiş otların üzerine hafif bronzdan yontulmuş kaba bacaklarla yürüyen Angelica, ayaklarında hoş bir sıcaklık hissetti. Ve neşelendi:
  - Evet, insanların hala hayal güçlerinin vazgeçtiklerini yapması mümkün. Ancak atalarından şüphesiz daha gelişmiş olan torunlar arasında, diğer evrenlerin yaratılışından bile daha havalı bir şey olduğu fikri pekala ortaya çıkabilir. Ama söyledikleriniz İncil'e veya Kuran'a aykırı.
  Alisa Selezneva yanıt olarak hafifçe kıkırdadı ve mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Nasıl denir? Ne de olsa, hem İncil'in hem de Kuran'ın tek gerçek öğretisine dair kesin bir anlayış yoktur. Yüzlerce Hristiyan ve onlarca İslam mezhebi, çeşitli akımlar var. İncil ve Kuran'ın çeşitli yorumlarının yanı sıra. Özellikle Sünniler Allah'a dua ederler ve Şiiler Allah'ın çok kutsal ve ulaşılmaz olduğuna inanırlar ve Yüce Allah'ın yarattığı evrensel zihne dua ederler. Bazı Hıristiyanlar Teslis'e inanır, diğerleri Tanrı'nın Bir olduğuna ve İsa'nın Yaradılışın ilk doğanı olduğuna inanır. Veya, örneğin, Şabat'ın soruları, ruhun ölümsüzlüğü ve diğerleri. Bu arada İslam'da akımlar var, Kuran'a göre Cuma'nın değil Cumartesi'nin kutsal olduğuna inanıyorlar ...
  Angelika sözünü kesti:
  - Sağ! Ve muhtemelen hem Kuran'ın hem de İncil'in Yüce Allah'ın Vahiyleri olmadığını, özünü insanlardan koparmayı seçen Yaratıcı hakkındaki tamamen insani fikirler olduğunu söylemek istiyorsunuz?
  Alisa Selezneva kararlılıkla itiraz etti:
  - Hayır gerçek değil! Ve Kuran, İncil ve Vedalar ve Buda'nın öğretileri ve dünyadaki diğer tüm dinler Yüce Olan'ın bir ifşasıdır ve Evrenin Yaratıcısından gelir. Sonuçta, Evrenin Yaratıcısı, insanların seçim özgürlüğüne sahip olmasını istiyor, böylece farklı rakip ideolojiler ve dini hareketler var. Dolayısıyla, mükemmelliği ve Hiperevrimi teşvik eden, ideolojik ve dini cephe de dahil olmak üzere rekabetçi mücadeledir. Çünkü ilerleme ve gelişme için ana teşvik çeşitli düzeylerde rekabettir. Yani Yüce Allah neden insanlara farklı ve çoğu zaman birbiriyle çelişen vahiyler vermiştir? Çünkü gerçek bir anlaşmazlıkta doğdu, böylece herkesin kendi yolunda haklı olduğu bir seçim özgürlüğü vardı.
  Angelica cevap veren bir gülümsemeyle onayladı:
  - Peki, sen temel bir tılsımsın... Herkesin sadık olduğu, herkesin Evrenin Yaratıcısından olduğu ve kimsenin gücenmediği bir dini öğreti almak iyi olur. Ama sonra tamamen mantıklı bir soru ortaya çıkıyor - Yüce Allah çok kibar ve bir insanı seviyor, o zaman neden Dünya'da bu kadar çok kötülük ve ıstırap var?
  Alisa Selezneva kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Evet, çünkü mücadele ve zorlukların üstesinden gelmek, insanların ilerlemesinin, hiper evriminin ve gelişmesinin temelidir. Sonuçta, maymunu bir sopa almaya iten neydi? Muzların çok yüksekte asılı kalması. Ve mamutların neslinin tükenmesi, insanı tarım ve sığır yetiştiriciliğini geliştirmeye zorladı. Yeterince hızlı olmayan bacaklar, atları eğitmeye ve ardından bisikletleri, motosikletleri, arabaları icat etmeye sevk etti. Tıpkı KV ve T-34 tanklarımızın Nazileri "Panter", "Kaplan", "Maus" görünümüne ittiği gibi. Çok zayıf ve ağır bir vücut nedeniyle uçamamak da uçağın yaratılması için bir teşvik oldu. Yani, dünyamızda var olan zorluklar hiperevrimi, ilerlemeyi teşvik eder ve nihayetinde bizi Her Şeye Gücü Yeteneğe yaklaştırır.
  Angelica şaşkınlıkla sordu:
  - Acı da ilerlemeyi teşvik eder mi?
  Alisa Selezneva doğruladı:
  - Evet elbette! Belki acının kendisi bile değil, onlardan kaçınma arzusu. İlk olarak, yağmurdan korunmak için bir şemsiye ve ardından tam bir iklim kontrolü. Veya, örneğin, salgın hastalıklar, özellikle aşılar olmak üzere tıbbın gelişimini teşvik etti. Umarım zamanla, insanlığın ana talihsizliği olan yaşlılığı yenmek mümkün olur. Eski hayalleri gerçekleştirmenin yanı sıra.
  Angelica'nın önerisi:
  - Komünist bilimin gücüyle ölülerin diriltilmesi.
  Alisa Selezneva partnerinin omzuna hafifçe vurdu:
  - Bu kadar. Ne de olsa, İncil burada yazılmıştır, bazıları hayata diriltilecek, diğerleri ise mahkumiyet dirilişine. Ama önce herkes diriltilecek ve ikincisi, kınamanın dirilişi cehennemde ebedi azap değil, gelecekte iyi ve yüce asil insanlar olacak suçluların yeniden eğitilmesidir. Bu arada İsa'nın şu sözü de; Babamın kendisi kimseyi yargılamaz, ancak tüm yargıyı Oğul'a devretti, bu kolayca - Oğul'a değil, Oğullar tarafından - yani Parlak Geleceğin Yüce Halkına - yorumlanabilir. Böylece Vahiy'de süreklilik gözetilir ve her dinde kendine ait bir hakikat ve nur zerresi bulunur.
  Angelika ekledi:
  - Komünizmde de mi?
  Alisa Selezneva kahkahasını güçlükle yanıtladı:
  - Ve her şeyden önce komünizmde! İşte insanı İnsanmerkezcilik konumuna sokan komünizmdir. Her ne kadar Karl Marx, bilimsel ve teknolojik ilerlemenin olanaklarını hafife almış olabilir. Ancak her seferinde kendi fantezileri vardır. Kişi ne kadar güçlüyse, o kadar çok hayal kurar!
  Angelica mırıldandı:
  - Şu anda ne hayal ediyorum biliyor musun?
  Alisa Selezneva meraklandı:
  - Peki tam olarak ne hakkında?
  Kızıl saçlı savaşçı, sanki Budyonny'yi Perekop'a saldırmaya gönderiyormuş gibi hararetle haykırdı:
  - Afiyet olsun!
  Alisa Selezneva daha büyük bir hararetle kabul etti:
  - Kesinlikle! Tam olarak istediğimiz bu! Bir fil bile ye!
  Angelica durdu ve sırt çantasını salladı. Birkaç Amerikan konservesinin yanı sıra Rus etli domuz yağı, soğan, dört haşlanmış yumurta ve tabii ki zaten bayat ekmek vardı.
  Alisa Selezneva, aç bir kurt gibi yemeğine saldırmamak için kendini zor tutuyordu. Angelica da zaptedildi ve dört yumurtadan üçünü bembeyaz arkadaşına verdi:
  - Daha fazla yiyin - daha hızlı iyileşin.
  Alisa Selezneva testisi geri çekti:
  - Sen büyüksün, daha fazlasına ihtiyacın var!
  Angelica makul bir şekilde itiraz etti:
  "Ne kadar çabuk iyileşirsen, seni o kadar az taşımak zorunda kalacağım. Öyleyse devam et güzellik!
  Amerikan konserveleri özel olarak takılmış bir anahtarla açıldı. Dönerken bile, bir tür müzik duyuldu. Etin tadı deniz ve iyot kokuyordu ama balık olmadığı belliydi. Biraz sarımsak ve bezelye ile domuz etine daha yakın bir şey. Ali önerdi:
  - Muhtemelen balina eti. O bir memelidir ve bir domuz kadar şişmandır. Ama deniz hissedilir.
  Angelica yavaşça eti çiğniyor, cevap verdi:
  - Bu da iyi. Genellikle doğal sığır eti tercih edilse de Amerika'da herkesin böyle bir canavarı olmaz. Ancak ... Truman muhtemelen mezarında birden fazla kez dönecek ve Roosevelt de ordularımızı tedarik ettiğine pişman olacak.
  Alisa Selezneva meydan okurcasına esnedi:
  - Ve neden Amerika Birleşik Devletleri ile kesinlikle savaş halinde olacağımızı düşünüyorsunuz?
  Angelica parmağını dolgun dudaklarına götürdü:
  - Çok mümkün. Bir yuvadaki iki kuş anlaşamaz.
  Alisa Selezneva düzeltildi:
  - Kuşlar yuvada yaşamaz. Ayılar inlerde. Rusya bir ayı olmasına rağmen ve Amerika ...
  Angelica kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Boz ayı! Kim yüksek sesle homurdanıyor!
  Alisa Selezneva kahkahayı patlattı:
  - Benim küçük boz ayım... Ama cidden, ABD'yi denizaşırı ülkelerden çıkarmak çok zor olacak. Büyük bir nüfusları ve çok sayıda tankları var. Kartalı bu şekilde kırmayacaksın.
  Angelica ürkütücü ama sevimli kurt dişlerini gösterdi.
  - Merak etme, kıracağız! Bu zırh, ısırmaya niyetli biri için güçlü olmasına rağmen. Ama beni ezen bir şey var, tüfekle avlanmak istiyorum...
  Alisa Selezneva sözünü kesti:
  - Belki vatansever bir şarkı söyleriz. Ve kendi kompozisyonum. Ve sonra sanki savaş artık bitiş çizgisinde değilmiş gibi bir şekilde üzülüyoruz.
  Angelica birkaç kez öksürdü, boğazını temizlemeye çalıştı ve gözlerini birkaç kez kırparak çaresizce ellerini iki yana açtı:
  - Bilmiyorum sarışın ... Nedense aklıma hiçbir şey gelmiyor. İşte çok akıllısın, kendin tahmin et. - Burada kızıl saçlı kadın sulu tükürdü. - Ah! Zaten yorgunluktan tamamen uyuşmuş durumdayım. Tahmin etme, sadece yaz.
  Alisa Selezneva da esnedi ve önerdi:
  - Belki birkaç saat derin uyku?
  Angelica yüzünü buruşturdu.
  - Şimdi uyu! Bu ihanet sayılır!
  Alisa Selezneva oldukça makul bir şekilde itiraz etti:
  - Biraz bile uyumazsam, ara sıra lekelemeye başlayacağım. Bu zaten bir ihanet, sadece Anavatan yok, kendisi de var!
  Angelica teslim oldu:
  - Tamam, uyu ve sana bir ninni söyleyeceğim ...
  Ateşli Şeytan birkaç kez öksürdü ve Arkashka önündeyken şarkı söylemek istedi. Oğlan gür bir sesle neşeli bir melodi çalmaya başladı;
  Seni koruyacağız canım toprağım,
  Sovyet askeri, utanca katlanma!
  Rus'un askeri savaşlarda yenilmezdir,
  Zalim, Reich hakkında kararını açıkladı!
  
  Genç konseylerin ülkesi çiçek açıyor,
  Dünyanın üzerinde kırmızı bir renkle bir kuş süzülüyor!
  Sen benim canım vatanımsın
  Ölümüne savaşman için hazırım!
  
  Ve dövüşçü yüksek bir hedeften ilham alır,
  Bir el bombası kaldırdı ve tanka gidiyor!
  Bir diğeri haykırdı - Korkuyu kabul etmiyorum,
  Jet gökyüzü uçağı kesti!
  
  Bir zamanlar basit çocuklardık,
  Zümrüt çimenlerin arasından yalınayak koştular!
  Şimdi dünya sallanıyor
  Ve gökyüzü bir dökme demir pusuyla kaplandı!
  
  Kavgadan önce oturuyoruz - genç bir çift,
  Çelik sürüsüne karşı savaşmalıyız!
  Cesaretimizin kaybolmaması için dua ediyorum,
  Utandırmamak için aptallık-kurgu!
  
  Kazanacağız, kesin olarak biliyorum
  Ferah çayırlarda türkülerle yürüyeceğiz!
  Çiçek, sonsuza kadar dolu ol, beyaz kenar,
  Soylu nesiller yetiştirmek için!
  
  Onlar için zordu, donuyor ve aç kalıyorlardı.
  Ve eşler mezar başında ağlıyorlardı!
  Ama komünizm kutsal mesafeler açmıştır,
  Rusya Ana'nın yolunu gösterdi!
  . BÖLÜM 18
  Alice, Arkasha ve Pashka zindanda çürürken, ele geçirilen Führer yine çılgın bir tiran gibi davrandı. Ve saldırıya maruz kalan Sovyetler Birliği çok sıkıydı.
   Hitler, Alman birliklerinin Dinyeper'a ilerlemesi vesilesiyle başka bir seks partisi düzenledi. Naziler, bir sonraki pikniklerini doğanın koynunda özel olarak açık bir kampta kutlamaya karar verdiler.
  Hitler masanın üzerine atladı ve konuşmaya başladı:
  - Kanatlı atlar gibi, uçaklarım Sovyet ordularını yarıp geçti. Büyük Almanya Kızılları ezer ve yener, zayıflamış Slavları ezeriz. Zaferin yakınlığı, dünyanın en cesur askerlerinin her gün ve her saat sergilediği başarılara ilham veriyor! Ruslar kaçıyor, ekipmanlarını ve yaralılarını bırakıyor, yüzbinlerce Moskovalı teslim oluyor! Ordumuz daha önce hiç bu kadar hızlı ilerlememişti! Bin yıllık en büyük Reich zaferi bekliyor! Yaşasın Almanya! Komünistleri çöpe atalım!
  Bir duraklama var...
  Göring sessizliği bozdu:
  - Hepimiz en büyük Führer'e içelim!
  Maiyet bir ağızdan havladı:
  - Zin Heil!
  Hitler cevap verdi:
  - Genel olarak, doğu cephesinde, büyük Almanya'nın havacılığı harika işler yapıyor! Sovyet uçaklarının çoğu bastırıldı! Yardımcım Goering'in erdemi budur. Pilotlara kadeh kaldırmayı öneriyorum.
  Naziler hep birlikte havladı ve şampanya içti. Hitler'in kendisi kuşburnu tentürü içti. Dıştan, Führer neşeli görünüyordu, kendisine yalnızca Nazi'nin genç bir boğa gibi hissettiği testosteron enjekte edildi.
  Himmler şunları kaydetti:
  - Evet, Sovyet birliklerinin direnci zayıflıyor! Moskova'nın önünde yürüyecek kadar yetenekliyiz.
  Hitler başını salladı.
  - Evet iyi! Kremlin'in fotoğraflarına baktım! Almanya'ya yakışır görkemli bir kaledir. Moskova'nın merkezini kocaman bir göle çevirme konusunda fikrimi değiştirdim. Dört buçuk metrelik devasa bir demiryolu inşa edeceğiz ve Moskova'yı yeniden inşa edip onu Almanlarla dolduracağız. Adını değiştirmeni öneririm! Özellikle, Birliğin sesi... Führer durakladı.
  Göring bitirdi:
  - Birlik-Hitler!
  Führer ayağa fırladı:
  - Sağ! Birlik Hitler! Doğu Almanya'nın başkenti. Rus köleleri için Mekke olacak yer!
  Süit bağırdı:
  - Yaşasın Hitler!
  Führer önerdi:
  - Nüfusla yapılacak şey bu! Onu beslemek çok pahalı, eğer herkes vurulursa cesetler çürümeye başlayacak ve veba başlayacak!
  Himmler'in önerisi:
  - Bütün Moskovalıları diri diri yakacağız! Özel fırın ve barakalarda!
  Hitler sordu:
  - Portatif sobanız var mı?
  Himmler kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Moskova yakınlarındaki köylerin bazı evlerini ve barakalarını yakmak için uyarlamak mümkündür. Bu kötü bir fikir değil. Sonra piç Rusları ateşe vermek için kükürt ve güherçile ekleyeceğiz!
  Hitler başını salladı.
  - Rusça kelimesini duyduğumda elim tabancaya uzanıyor! Bu durumda zavallı kölelere dönüştürülmesi ve tamamen tasfiye edilmesi gereken millettir. Reichsfuehrer'e başka ne teklif etmek istiyorsunuz?
  Himmler cevap verdi:
  - Yahudiler için kamplarda bir yenilik getirdim. Yahudi kendini assın diye ip, çivi ve sandalye veriyorlar!
  Hitler güldü:
  - Sağ! Ama sıvı reddederse?
  Himmler sinsice kıkırdadı.
  - Bu durumda gün içinde yavaş yavaş asit içinde eriteceğiz, yavaş yavaş tüm vücudu çözeltiye batıracağız!
  Hitler kıkırdadı.
  - Mantıklı olan ne! Sanayide çok gerekli olan asitin üzerlerine tatbik edilmesi pahalı olmasa da.
  Himmler cevap verdi:
  - Eşsiz özellikleri nedeniyle endüstride kullanılması daha iyi olan çözünmüş insan organikleri içeren asit.
  Hitler başını salladı.
  - Bu doğru! Ve insan yağından sabun pişirmeye çalışmadılar. Pratikti!
  Himmler cevap verdi:
  - Ellerini yıkadığın şey, harika olan, sadece insan yağındandı. Ve sizler için Aryanlara benzeyen genç kızların ve erkeklerin şişmanlıklarını seçtik. İnek ile bir fark var mı?
  Hitler cevap verdi:
  - Büyük! Böyle yıkanmak çok güzel! Ve ellerin derisi yumuşar. Eva Braun'a doğal insan derisinden yapılmış eldivenler verdim bu arada çok beğendi.
  Himmler pembe bir bardak servis etti:
  - Bir içkiye ne dersin!
  Hitler yüzünü buruşturdu.
  - Şarap?
  Himmler küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Ne tür şarap? Saf kan!
  Hitler sordu:
  - Umarım Yahudiler değildir!
  Himmler cevap verdi:
  - Führer'e Yahudilerin kanını sunmak kabalıktır! Bunlar, Hitler Gençliği'nin kanlarını döken en iyi sporcuları. Soğumadan için!
  - Çocuklar kaç yaşında? diye sordu.
  - On dört!
  Faşist sevindi:
  - Yani kanları testosteron ve diğer hormonlarla dolu.
  Himmler şunları doğruladı:
  - Ve camın kendisi de katı bir yakut parçasından oyulmuş!
  Hitler komikti:
  - Yakut bir kan taşıdır ve kan kırmızıya döner!
  Goering ekledi:
  - Kırmızı gamalı haç boşuna değil!
  Hitler sözünü kesti:
  - Salak! Gamalı haç siyah, bayrağımız kırmızı! Görüyorum ki Herman pek bir şey anlamıyor!
  Führer köpüren sıvıyı hızla içti ve hatta damlaları yaladı:
  - Vay canına, iyi! Führer hakkında başka ne söylemek istersiniz?
  Himmler'in belirttiği gibi:
  - Sen bütün zamanların ve halkların en büyük hükümdarısın!
  Hitler yüzünü buruşturdu.
  - Stalin'i taklit edin!
  Üçüncü Reich'ın baş celladı homurdandı:
  - Seni en çok taklit eden Stalin!
  Hitler, garip bir şekilde tatmin oldu:
  - Evet, Stalin en büyük intihalcidir. Bayrağın kırmızı rengini bizden ve 1 Mayıs'ın yanı sıra 7 Kasım kutlamalarını da benimsedi. Marksizm, Yahudi Masonların yozlaştırdığı Nasyonal Sosyalizmdir! Sonuçta!
  Kalabalık bir ağızdan bağırdı:
  - Yaşasın Hitler!
  Adolf cevap verdi:
  - İyi, ama yeterli değil! Şimdi asil bir gösteri görmek istiyorum. Bir göz atalım ve atlayalım.
  Bormann'ın cevabı:
  - Bir futbol maçının skoru gibi!
  Hitler esnedi.
  - Futbola kayıtsızım!
  Bormann'ın cevabı:
  - Ne tür bir futbol olduğuna bağlı. Bir yanda kılıçlı ve hançerli kızlar, diğer yanda baltalı ve oraklı gençler savaşacak. Aynı zamanda, topu sahada sürmeye devam edecekler. Gol atılması durumunda, takım bir dövüşçüyü daha kadroya alıyor!
  Hitler sırıttı:
  - Ne tür bir futbol bana çok yakışıyor! Bir süper tohum yapalım! Belki Goering'i kapıya koyarız.
  Reich Mareşali cevap verdi:
  - Bu durumda tek gol atmak mümkün olmayacak! Tüm kapıları leşimle kapatacağım!
  Hitler kıkırdadı.
  - Ve karnınız bir bıçakla yarılacak ve çok daha zayıflayacaksınız!
  Himmler cevap verdi:
  - Ve üzerime nasıl oturacaksın, büyük Führer!
  Hitler'in yanıtı:
  - Başka bir yastık bulacağım!
  Bormann sordu:
  - Oyuncuları çalıştırmak mı?
  Hitler cevap verdi:
  - Henüz değil! Yeni favorim Achilia'yı önce savaşta görmek istiyorum! Anlaşıldı!
  Bormann'ın cevabı:
  - Öngördüm!
  Hitler sevindi:
  - Ve sen Hess'ten çok daha zekisin.
  Bormann başını salladı.
  - Çerçeve evrimi!
  Hitler sordu:
  - Düşman onun için mi seçildi?
  Bormann'ın cevabı:
  - Evet, büyük Führer!
  - O zaman bakalım!
  Gladyatörlerin savaştığı yer, bazı canavarların istemeden kaçmaması için özel bir kafes ve zırhlı camla çevrilmişti. Kenarlar boyunca makineli nişancıların bulunduğu kuleler vardı. SS askerleri kaşlarını çattı. Bormann üst üste yığılmış dokuz ekranı işaret ederek gururla şöyle dedi:
  - Bu yeni! Savaşların en ilginç parçalarını büyütülmüş olarak gösterecekler.
  Hitler sırıttı:
  - Bu harika! Gözyaşlarını ve kavgaları severim, herkes benden ateş gibi korkar! Nasıl fethedilir - kükreyen!
  Führer başka kelime bulamadı ve bardağın kenarını ısırdı ve ekledi:
  - hav hav hav!
  Bormann'ın cevabı:
  - Sen harika bir Führer'sin, harika bir şarkıcısın!
  Hitler umutla sordu:
  - Nero'dan daha mı iyi?
  Bormann nefes nefese cevap verdi:
  - Kıyaslamayın!
  Hitler kükredi:
  - Ben en güçlüyüm, ben en iyisiyim! Tüm aptal ve Rus Chukchi'ye ölüm! hav hav hav!
  Alınan ortam:
  - hav hav hav!
  Hitler köpeği Blondie'ye vurdu:
  - Neden sessiz kaltak?
  Köpek ciyakladı. Hitler üzerine meyve suyu sıçrattı. Döndü, damlacıkları yaladı. Führer cevap verdi:
  "Bir gün o köpeğin derisini yüzeceğim!"
  Bormann'ın önerisi:
  - Hemen şimdi yapabilir miyiz?
  Hitler itiraz etti:
  - Erken! Onunla henüz alay etmedim! O yüzden Martin'i tut, içgüdülerini! Bu arada, senin adın Martin.
  Bormann'ın cevabı:
  Evet Martin!
  - Demek martini seviyorsun!
  Führer Yardımcısı eğildi:
  - Sadece tapın!
  Hitler'in önerisi:
  - Benim için bir şişe martini!
  Bir yaver, Führer'in yanına atladı ve bir şişe uzattı. Hitler, Bormann'ı kafasından bıçakladı. Son anda geri atlamaya çalıştı, şişe kulağının üzerinden geçerek omuz askısına çarptı. Hitler küfretti:
  - Son derece aptalca oldu, sence de öyle değil mi?
  Bormann'ın cevabı:
  - Hangi aptallık olursa olsun, daha da aptalca! Bir insan uzun süre aynı zihin seviyesinde kalabilir, ancak hiçbir çaba aptallığı dizginleyemez!
  Hitler bağırdı:
  - Akıllı olmak güzel!
  Bormann'ın cevabı:
  - Aptal olmaktan iyidir!
  Hitler şunları kaydetti:
  -Çabasız akıl her zaman azalır, ama aptallık çabasız büyür! Demek Bormann serserisi sana benziyor!
  Yardımcısı Führer şarkı söyledi:
  - Görünüşe göre aylak değiller ve yaşamalılar! Pazartesileri alır ve iptal ederdik! Yoksa pastırma ile Ruslarla votka içmek daha mı iyi!
  Rosenberg düzeltti:
  - Khokhols domuz yağı ile votka içer! Ve Ruslar soğanlı votka içiyor!
  Hitler sözünü kesti:
  - İtalyanlar soğanlı votka içerler! Ruslar votkayı turşuyla, Belaruslular bulbayla içer!
  Bormann sordu:
  - Almanlar ne içer?
  Hitler gülerek cevap verdi:
  - Schnapps'lı bira! Ama şimdi, zaferden sonra, en azından gerçek Aryanlar için Üçüncü Reich'ta sigara içmeyi yasaklamanın gerekli olduğunu düşünüyorum.
  Rosenberg sordu:
  - Ya Ruslar?
  - Ruslar yapabilir, daha hızlı ölmelerine izin verin!
  Rosenberg'in cevabı:
  - Demek kölelere efendilerden daha fazla özgürlük veriyoruz?
  Hitler'in açıklaması:
  - Ustaların her zaman daha fazla sorumluluğu vardır! Ve sorumluluk hakları sınırlar, bu bir aksiyomdur.
  Bormann eğildi.
  - Ne kadar akıllısın Führer!
  Hitler sözünü kesti:
  - Yeter, güzel bir dövüş görmek istiyorum! Ah Achilia, kalbimin yıldızı!
  Bormann mikrofona bağırdı:
  - Başlangıç!
  Bir korna çaldı ve siyah saçlı, kaslı bir kız arenaya atladı. Üzerinde sadece mayo vardı ve dolgun, güçlü göğüslerini ince bir kumaş şeridi kaplıyordu. Bölündü, takla attı ve pitoresk bir pozla dondu, elinde bir kılıç ve bir hançer tuttu! Bormann, Hitler'e sordu:
  - Etkili Mein Führer?
  Hitler cevap verdi:
  - O muhteşem! Ve rakip kim?
  - Şimdi harikayı göreceksiniz!
  Göring şöyle konuştu:
  - En iyi rakibi bir yaban domuzu olurdu, değil mi!
  Hitler güldü:
  - Tabii ki, özellikle senin gibi!
  Karşı taraftan bir yük kalktı, kafes açıldı ve oradan dışarı fırladı ...
  Büyük timsah. Uzunluğu yedi metreden az değildi, güçlü ağzı açıldı.
  Kız yaratığa yumruğunu salladı. Hitler şunları kaydetti:
  - Çok güçlü rakip!
  Bormann'ın cevabı:
  - Hareket kabiliyeti açısından timsahlar aslandan önemli ölçüde daha düşüktür ve bir gladyatör dövüşünde asıl mesele hızdır!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Tıpkı boksta olduğu gibi! Doğru olanı yaptın Bormann! Şimdi bir kobra gibi kıvranacak ve kazanacak!
  Bormann pençesini kaldırdı.
  - Yaşasın Hitler!
  Führer yüzünü buruşturdu.
  - Yeterli olabilir! Çığlıkların kulaklarımda çınlıyor! Ve şimdi savaşın gidişatını görelim!
  Kahverengi bacaklarını çeviren kız, şımarık bir dans yaptı. Bunu özel ve güzel bir şekilde yaptı.
  Hitler şarkı söyledi:
  - Cadı, cadı, cadı! Şeytanlık! Ve nereden geldin cadı! Cadı, cadı, cadı! Güzel olmalısın ve ben bu güzelliğin tutsağıyım! İşte gerçek olan bir rüya!
  Borman kabul etti:
  - Herhangi bir erkek böyle bir kadının tutsağı olur! Führerimiz kadar cesurlar!
  Hitler öfkeyle şunları söyledi:
  - Bu arada kavga nerede! Başlamıyorlar!
  Bormann mırıldandı:
  - Küçük bir aksama, ereksiyon kaybı!
  Hitler somurttu:
  - Ne dedin?
  Bormann iyileşti:
  - Düzeltmek istedim! Ah benim büyük Führer'im!
  Hitler sevindi:
  - Yüceltilmeyi seviyorum! Sonuçta, Führer'i takdir etmek herkese verilmez! Führer bir kemiktir ama şarap büyür!
  Maiyet dalkavuk bir şekilde başını salladı:
  - Evet, büyük Mine Führer!
  Kız atladı ve takla atarak timsahın üzerine atladı. Fazla düşünmeden kılıcıyla onun gözlerinin arasına sapladı ve hemen geri sıçradı. Canavar, baştan çıkarıcı, çıplak bacağını yakalamaya çalışarak peşinden koştu.
  Timsah, açıkça onu yakalamayı planlayarak peşinden koştu. Kız döndü ve uzaklaştı. Timsah açıkça hızdan yoksundu. Hitler ıslık çaldı:
  - Timsah! Seni aptal!
  Führer'i duymuş gibiydi ve ağzını kocaman açarak yanıt olarak ciyakladı. Kız kılıcını dişlerinin arasına sıkıştırdı ve bağırdı:
  - Sen bir ejderha değilsin!
  Führer mırıldandı:
  - O çok tatlı bir kız! Bormann değil mi?
  Yardımcısı Führer cevap verdi:
  - Prensip olarak öyle düşünebilirsiniz! Bir aşk okyanusu ve bir cazibe denizi var! Gerçek Kirke!
  Hitler kıkırdadı.
  - Ve neden bütün bir aşk okyanusu var ve sadece cazibe denizleri var! Büyük Führer'e cevap vermek zor olan nedir?
  Borman omuz silkti.
  - Aşk, çekicilikten daha önemlidir!
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Öyle mi düşünüyorsun!
  Bormann açıklamaya başladı:
  - Olağanüstü çekiciliğiniz Führer'im, bütün bir ulusun sevgisine ilham verdi! Daha doğrusu, birçok ulus. Ne de olsa Japonlar bile size tapıyor, ancak bunun bir Aryan tipi olmadığını kabul edeceksiniz.
  Hitler başını salladı.
  - Japonya'nın Uzak Doğu'da henüz ikinci bir cephe açmamasına öfkeliyim. Dünya hakimiyetini iddia ederek piç Rusya ile hesaplaşmak isteyeceklerini düşündüm!
  Bormann'ın cevabı:
  - Ben de bunu bekliyordum! Ama Japonlar...
  Hitler sözünü kesti:
  - Dar gözlü makaklar!
  Hitler'in maiyeti güldü:
  - Doğru, fark ettin!
  Bu arada kız hızla hareket etmeye devam etti. Atlayışları gitgide daha hareketli hale geldi. Hatta birkaç kez timsahın üzerinden uçarak kabuğunu sıyırdı. Kalın derili bir canavarı öldürmek inanılmaz derecede zordur. Ve kız, uçla aynı noktayı delerek ve hatta bir damla kan akıtarak ona vurmaya devam etti. Aynı zamanda, Achilia açıkça halk için çalıştı.
  - Kertenkele, sana epey baskı yaptım!
  Yaratık yanıt olarak tısladı ve tekrar saldırdı, ancak sıcakkanlı vücut soğukkanlı olandan daha hızlıydı.
  Kız şarkı söyledi:
  - Dinozorlar bizimle olabilir mi, Afrika'da değil! Kahvaltıda sandviç yiyin, dinozorlar, dinozorlar!
  Hitler, Bormann'a sordu:
  - Ne söylüyor!
  Bormann yerine Himmler cevap verdi:
  - Dinozorlarla ilgili bir şey!
  Hitler şaşırdı:
  - Bunu nasıl biliyorsun?
  Himmler'in açıklaması şu şekilde:
  - Özel servislerin başı olarak dudak okumayı öğrendim! Benim için o kadar da zor değil harika!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Timsahların dinozorların akrabası olduğuna ve yaklaşan ay tarafından öldürüldüklerine inanılıyor.
  Borman kabul etti:
  - Çok ilginç teori!
  Hitler itiraz etti:
  - Belki de bu bir teoriden daha fazlasıdır! Ay, en büyük parça olarak Phaeton gezegeninin patlamasından sonra tamamen oluşur ve Dünya'ya uçar. Onun arkadaşı ol!
  Himmler cevap verdi:
  - Bir felakete neden olur!
  Hitler başını salladı.
  - Ve neden oldu! Örneğin dinozorlar neden ortadan kayboldu! En mantıklı açıklama, ayın yaklaşmasından kaynaklanmaktadır.
  Bormann ekledi:
  - Ben gök cisimlerinin sadece çekme değil, aynı zamanda itme yeteneğine de sahip olduğunu düşünüyorum! Oldukça makul bir hipotez!
  Hitler cevap verdi:
  - Yakında aya uçacağız ve çok şey öğreneceğiz! Brown'a yükleri havasız uzaya fırlatabilecek güçlü bir roket geliştirmesi için görevlendirdim! Şık olurdu.
  Bormann şunları kaydetti:
  - Bu tür gelişmeler, savaşan bir ülke için çok pahalı olan çok büyük harcamalar gerektirir!
  Hitler, Bormann'ın omzuna yumruk attı.
  - Savaş topraktır, toprak altıdır, depolardır, kölelerdir! Birçok Alman'ı kol emeğinden çoktan kurtardık; işi onlar için zorunlu işçiler yapıyor. Ve bu sadece başlangıç.
  Himmler şunları kaydetti:
  - Şimdiden laboratuvarlarımızda geleceğin ideal kölesini yaratmak için deneyler yapılıyor. Kim ot yer, bir otomat gibi itaatkar olur ama aynı zamanda lobotomize edilmiş bir insan kadar aptal olmaz! Ve benzer gelişmeler zaten devam ediyor:
  Hitler şunları kaydetti:
  - Evet, lobotomi iyi bilinen bir ameliyattır, ancak ondan sonra bir kişi tamamen aptaldır ve etkili bir köle olamaz ve hatta bir asker olamaz! Daha iyi bir şey bulmayı başardın mı?
  Himmler cevap verdi:
  - Bazı teknik zorluklar olsa da! Özellikle beyne bazı bug'lar sokmaya ve radyo ile komutları iletmeye çalıştık ama bununla ilgili bazı sorunlar yaşandı.
  Hitler homurdandı.
  - Evet, sonsuz sorunların var!
  Himmler cevap verdi:
  - Tek başına, küçük bir radyo böceği çok pahalıdır, askerler altın olur. Lobotomiyi iyileştirecek fikirler vardı. Belki de beynin çeşitli bölgelerine kimyasal bir etki olarak ameliyat kadar değil. Zaten bazı başarılar var!
  Hitler canlandı:
  - Daha doğrusu?
  Himmler açıklamaya başladı:
  - Haiti'de büyücüler insanları zombiye çevirebilir. Balık ve birkaç bitkinin zehirini karıştırırsanız, beynin kısımlarını kapatır ve kişi kendini bir insan gibi hissetmeyi bırakır. Lobotominin aksine, konuşma, hareket etme ve hatta bireysel profesyonel becerileri gösterme yeteneğini korur. Yani aklını kaybetmiş, profesyonelliğini tamamen kaybetmemiş, bir tür köpeğe dönüşmüştür. Sen kendin, büyük Führer, köpeklerin tüm akıllarıyla itaatkar olduğunu biliyorsun!
  Hitler başını salladı.
  - Ne ilginç!
  Himmler şöyle devam etti:
  - Bizimkiler 1937'de Haiti'ye gittiler, biraz malzeme topladılar. Evet, gerçekten zombiler kurgu değil, varlar ama sorunlar var. İlk olarak, benzersiz bir zehir üreten balıklar çok nadirdir ve uygun bir bitki kombinasyonu bulmak kolay değildir, bu nedenle zombi üretimini toplu bir akışa sokmak çok zordur!
  Hitler homurdandı.
  - Çok fazla kelime de var!
  Himmler iyileşti:
  - Sonra yapay olarak beyin için uyuşturucu sentezlemeye karar verdik! Deneyler yapılırken tam bir başarı elde etmekten çok uzak, ancak şimdiden bazı ilerlemeler var!
  Şerp, şunları kaydetti:
  - Jet havacılığının yaratılması daha umut verici olacaktır. Ağır bombardıman uçakları ABD, İngiltere ve Rusya'ya kayıpsız büyük saldırılar yapabilir.
  Hitler cevap verdi:
  - Nasıl olsa yakında Rusya'yı ele geçireceğiz! Bütün fabrikaları, fabrikaları, tarlaları bizim için çalışacak! Ve İngiltere pahasına, Moskova'yı aldığımızda teslim olacak!
  Speer yanıtladı:
  - Çok kolay değil! İngilizler ve Amerikalılar inatçıdır. Ayrıca Rusların çok büyük bir askeri potansiyeli var. Komuta-idari sistemden yararlanarak yeni yedekler oluşturacaklar! Rus birliklerinin sadece bir kısmını yendik ve uzun süreli bir savaşa hazır olmalıyız!
  Führer yüzünü buruşturdu.
  - Moskova altı hafta içinde alınmalı! Bu benim mutlak emrim! Ve şüphesiz alınacak, yoksa bir numaralı Nazi ben olmayacağım! Ve uzayan bir savaş bizim için felakettir. Bu durumda Rusların harekete geçmek için zamanları olacak! Ve bir ambamız olacak! Yoksa istediğin bu mu!
  Speer yanıtladı:
  - Amerika süper güçlü bir silah yaratmak istiyor! Piç Einstein, Roosevelt'i buna ihtiyaç olduğuna ikna etti. Şimdi Amerikalılar aktif olarak gelişiyor, en az bir düzine Nobel Ödülü sahibini cezbettiler. Bu şehirlerimiz için büyük bir tehdit.
  Hitler greyfurt suyundan bir yudum aldı ve şöyle dedi:
  - Atom bombasının yaratılması elbette bizim için büyük bir tehdit! Ama birincisi, bombanın patlayıp patlamayacağı bilinmiyor ve ikincisi, Yankiler korkak! Berbat demokrasileri nedeniyle, onu ilk önce uygulamaya asla cesaret edemeyecekler. Demokrasiye, daha doğrusu demokratik hükümetin zayıflığına inanıyorum! Bir Führerleri var, Roosevelt aptal bir sakat ve etrafı daha da büyük hiçliklerle çevrili. İşte aptal olan aynı Truman! Ve her gün Baptist dua evinin önünde diz çöküyor. Ve diğer türler! Güven bana, Amerika'yı fethetmezsek yakında siyahi bir başkanları olacak!
  Himmler el salladı:
  - Amerika'da asla!
  Hitler itiraz etti:
  - Neden! Ne de olsa gerçek bir demokrasiye ve çoğunluk yönetimine sahipler. Ve siyahlar çok çabuk ürerler. Onlar sadece siyah fareler! Ve er ya da geç demokratik bir ülkede çoğunluk kazanacak! İnanın ABD'de yine siyahi bir başkan olacak. Tabii önce ABD'yi fethetmezsek. Temelde umduğum şey bu. Daha mükemmel Nasyonal Sosyalizm sistemimiz hem komünizmi hem de kapitalizmi yenecek!
  Bu arada kız, timsaha bir dizi darbe indirdi, hatta pençelerini yaraladı. Oldukça fazla kan kaybetmiş olan canavar yavaşladı. Achilia'nın kendisi terlemeye başladı ve yorulmaya başladı, çikolata vücudu parladı ve rahatlama daha da keskin görünüyordu. Aniden hareketleri tekrar hızlandı ve kız timsahı tam gözüne soktu. Canavar ağzıyla ısırdı, ancak kan kaybı nedeniyle hızı keskin bir şekilde düştü. Hatta kız çıplak baldırını ağzına bile vurdu:
  - Ne sabunlu kaygan piç kurusu!
  Timsah biraz daha süründü, kırık gözünden kan fışkırdı. Kız çıplak ayağını keskin bir taşa batırdı ve acıyla seğirdi:
  - Böylece podlyuga'ya zarar verebilirsiniz!
  Kızın çıplak ayağı kanlı bir iz bıraktı. Canavar, hasar görmüş patileriyle parmaklayarak ona uzandı.
  Achilia dedi ki:
  - Neden sürünüyorsun çirkin çirkinlik!
  Timsah ağır ağır ağzını açtı ve kızı yutmaya çalıştı. Bir yaban arısını yakalamaya çalışan bir sümüklü böcek gibiydi. Kız kılıcıyla tekrar dilini kesti.
  Takla attı, bacaklarını tekmeledi.
  Hitler şunları kaydetti:
  Ama onu yenemez!
  Himmler araya girdi:
  - İngiltere, bir aslana değil, bir timsaha kıyasla en iyisidir. Baron Munchausen'in nasıl olduğunu hatırla!
  Hitler canlandı:
  - Evet, çok güzel! Özellikle aya uçuşu beğendim. Fransız Jules Verne'den çok daha önce yaptı. Ve çok etkileyici! Aydaki üç ayaklı insanların anlatımı, oldukça gelişmiş bir fantezi! Hayır, Jules Verne, Munchausen ile kıyaslandığında zavallı bir intihalciden başka bir şey değil.
  Borman'ın önerisi:
  - Evet, kullanılan bir silah bile! Ne kadar ilkel, ama herhangi bir balist, yolcuları basitçe dümdüz edeceklerini söyleyecektir!
  Hitler başını salladı.
  - Gelecek yıldız gemileri için olacak! Önce ilkel, sonra giderek daha mükemmel. Atom enerjisi uzay genişlemesinin yolunu açacaktır. Almanya'nın şanı için Üçüncü Reich'ın yerleşik tüm dünyaları içermesine izin verecek.
  Bormann başını salladı.
  - Öyle olsun!
  Himmler'in belirttiği gibi:
  - Ve atom enerjisinde, özellikle uzayın genişlemesi açısından büyük umutlar olduğunu. Bunlar üzerinde çalışacağız, çalışacağız ve yine çalışacağız! Ve Führer'e yıldız zaferimizi vaat ediyorum!
  Hitler sevindi:
  - Beni bu konuda desteklemen güzel! Dünyada Hitler'den daha havalı kimse yok ve Almanlar onu sevmeli, sadece bir tane! Ondan sadece bir tane var!
  Von Bock şunları kaydetti:
  - Bazı problemler var!
  Hitler nezaketle başını salladı.
  - Konuşmak!
  - İletişim çok uzadı! Ve Sovyet demiryollarının Alman demiryollarından farklı bir ölçüsü var. Ciddi tedarik sorunlarımız olacak! Bok dedi.
  Hitler homurdandı.
  - Hakkında düşündüm! Ama bana öyle geliyor ki bu, Avrupa'dan Rusya'ya çıkışta tekerlekler yeniden işlenerek ayarlanabilir.
  Phot Bock yanıtladı:
  - Doğru, ama ne kadar sürecek! Korkunç düşün Führerim!
  Hitler cevap verdi:
  - Enerjik davranırsanız ve mahkumların emeğini kullanırsanız, bu kadar değil. Yöneteceğiz! Bu arada, şarabınızı için. Bugün kibarım ve hepinizin sarhoş olmasına izin veriyorum.
  Kalabalık bir ağızdan bağırdı:
  - Yaşasın Hitler! İyi Führer'e şükürler olsun!
  Göring'in önerdiği:
  - Almanya'nın en yüksek hedeflerine içelim!
  Hitler sözünü kesti:
  - Her zaman işe yarayacak! Başka bir önerim var!
  Göring sordu:
  - Ne harika!
  Hitler başını salladı.
  - En güzel kızlardan bir düzine masamızda dans edecek!
  Himmler cevap verdi:
  - Az önce en iyinin en iyisini pişirdim!
  Bu arada arenada Achilia sonunda timsahı bitirdi. Amfibi canavar sessiz. Seyirci bunu ağır alkışlarla karşıladı.
  - Bravo! Her şey çok sıkıcı olmaya başladı! Hitler bağırdı. - Futbol takımının manzarayı canlandırmasına izin verelim!
  Himmler kabul etti:
  - Evet! Bu durumda, çok daha fazla insan kanı olacak! Ben de bunun için varım! Hadi Bormann!
  Yardımcısı Führer cevap verdi:
  - Şimdi olacak!
  Hitler havladı:
  - Birkaç ceset varsa, sizi parçalara ayırırım, iki tankı bağlamanızı emredeceğim ve dağılacaklar!
  Bormann'ın yanıtı şöyle:
  - Tereddüt etme Führer, her şeyi kusursuz yapacağım!
  Führer'in mikrofona mırıldandığını fark ettim. Bir timsahın leşi kancalara takıldı ve çevredeki stadyumdan dışarı sürüklendi. Onu kestiler ve görünüşe göre aç "öncüleri" beslemek için ateşte kızartmaya başladılar. Yeni, görkemli müzik çaldı, Hitler Gençliği korosunun şarkıları duyuldu. Stadyuma iki takım girdi. Önce on beş yaşından büyük olmayan erkekler, sonra on sekiz ile yirmi iki yaş arasındaki kızlar.
  Erkekler balta ve palalarla, kızlar ise kılıç ve hançerlerle silahlanmıştı. Genel olarak farklı bir ekip. Aynı külotları giymişler, kızların göğüsleri çıplak. Top arenaya yuvarlandı. Bormann mikrofona konuştu ve ses hoparlörler aracılığıyla iletildi.
  - Kuralları açıklayın! Herşeyi yapabilirsin. Topu kaleye sokmak için dövün, parçalayın, yırtın, kesin. Bu durumda, topu atan takım lehine bir oyuncu daha oyundan atılır. On ikiden fazla gol kaybeden o takım vurulacak!
  Erkek ve kız sıralarının arasından bir gümbürtü geçti. Hitler kaydetti:
  - Oldukça adil kurallar!
  Borman kabul etti:
  - Daha adil olamaz! Bu arada, kesin emrim, eğer o keskin nişancı silah zoruyla tutulursa, alan harekete geçirilecek.
  Korna çaldı ve oyun başladı. İlk başta, genç erkekler ve kadınlar silah kullanmaya pek hevesli değildi. Sadece bir yandan diğer yana koşarak topları sürdüler.
  Birinci sınıf bir Alman keskin nişancı, kızın saçından bir tutam saç keserek bir uyarı atışı yaptı. Yüzü korkuyla buruştu ve çocuğun karnına bir bıçakla dürttü.
  Hitler mutlu bir şekilde şunları söyledi:
  Şey, işler ciddileşiyor!
  Bormann ekledi:
  - Şimdi ölüler savaşacak!
  Hitler'in aklına bir fikir geldi:
  - Ölü! Himmler'e bir gulyabaniden zombi yapmanın mümkün olduğunu söyle.
  Reichsfuehrer cevap verdi:
  - Henüz ayrışmadıysa teorik olarak mümkün! Bu konuda zaten düşüncelerimiz ve orijinal düşüncelerimiz vardı! Ama tek başıma nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum! Ya da Rusça'da nasıl bilmiyorum!
  Hitler parmağını Reichführer'in burnuna hafifçe vurdu:
  - Bu senin için bir mazeret değil! Genelde beni hayal kırıklığına uğratıyorsun Himmler. Seni polisin başına, imparatorluğun ana SS görevlisine atadım ve sen biçersin! gitmeyecek!
  Himmler cevap verdi:
  - İnsan beyni hemen ölmez! Departmanlarının çoğu, özellikle ilkel olanlar, oldukça organize olanlardan çok daha yavaş ayrışır. Prensip olarak, büyücüler ölüleri sorguya çekti ve hatta onları hareket etmeye zorladı. Biz de benzer geliştirmeler yaptık, başarılı olduk! Ancak seri üretimdeyken hortlaklar kaydedilemedi!
  Hitler, Himmler'in yüzüne meyve suyu sıçrattı:
  - Pratik bir kullanım olana kadar, sözlerin boş gevezelik! Genel olarak, bazı anlamsız insanlar beni çevreliyor. Pekala, Speer'e Me-810'u seri üretime sokmaya değip değmeyeceğini söyleyin.
  Speer yanıtladı:
  - Bence hayır!
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Neden?
  Üçüncü Reich'ın baş mimarı ve sanayi küratörü cevap verdi:
  - Uçak bitmedi! Kırılacağı için çok fazla kusuru var!
  Hitler elini Speer'e uzattı.
  - Tebrikler! En azından bir kişi bana doğruyu söyledi! Sana Birinci Sınıf Demir Haç madalyası vereceğim.
  Speer yanıtladı:
  - Yapma!
  Hitler gücendi:
  - Neden?
  - Bunu hak etmedim!
  Hitler havladı:
  "Ayrıca, dürüstlüğün ve alçakgönüllülüğün daha da büyük ödülleri hak ediyor!" Ona elmaslı demir bir haç ver! Ve itiraz etmeyi düşünme, yoksa seni hidroklorik asitte çözerim!
  Speer eğildi.
  - Büyük Führer kabul etmek zorunda!
  Bu arada gladyatörlerin savaşı keskin bir şekilde canlandı. Çok daha fazla kan döküldü. Oğlanlar yarı çıplak hanımların önünde önce mahcup oldular, sonra dağıldılar. Katliam başladı. Bir çocuğun karnı kesilerek açıldı ve acı içinde ölüyordu. Başka bir kızın göğsü kesilmişti ve kanaması vardı. Genel olarak, bir sermaye tımarhanesi hüküm sürdü. Birkaç çıplak vücut birbirine dolanmıştı ve ne yaptıkları anlaşılmıyordu. Dişler kullanıldı ve kan döküldü. Palalar lekelendi, hançerler kanadı. Sonunda çıplak ayağından yaralanan kızlardan biri topu attı. Hemen SS adamları bir kız arkadaşını yardıma götürdü. Mücadele çok daha canlı hale geldi. Hitler sırıttı:
  Yine de çıplak kadınlara bakmak güzel! Kıllı erkek iğrençtir. Dinle Himmler, Üçüncü Reich'ın sadece güzel, ebediyen genç kadınlardan oluşması mümkün mü?
  Reichsfuehrer cevap verdi:
  - Bilimin sınırları yoktur ve mahkumlar üzerinde deneyler yaparak cinsiyeti değiştirebilmeyi umuyoruz!
  Hitler umutla sordu:
  - Ya yaşlılığa karşı zafer?
  Himmler cevap verdi:
  - Ayrıca prensip olarak mümkün! Aynı testosteron vücudu gençleştirir, ancak bu sadece başlangıç. İnsan materyali üzerinde yapılan deneyler, maymunlar üzerinde yapılan çalışmalardan çok daha büyük bir etki verecektir!
  Hitler kaşlarını çattı.
  - En azından beni yalnız, eşsiz ve tekrarlanamaz, ölümsüz yapmak fena olmazdı!
  Bormann'ın cevabı:
  - Tüm Avrupa'yı yok edecek olsak da Führer'in ölmesine izin vermeyeceğiz!
  Hitler gülümsedi.
  - Bunun için teşekkür ederim!
  Çocuklar gladyatör savaşında daha aktif hale geldi. Şansları eşitlemek için özellikle kızlardan daha genç seçildiler. Ayrıca Führer kıllı erkek vücutlarından hoşlanmazdı ve sevimli gençlerin çıplak vücutlarına bakmak onun için çok daha keyifliydi. Ve gladyatör seçimindeki kriter de güzellikti. Şimdi parçalanmış cesetler, bir zamanlar güzel insanlar ortalıkta yatıyor, yaralılar kıvranıyordu.
  Kan kanı çekti! Kızlar ve erkekler düştü ve düştü, goller atıldı ve gladyatörler tekrar koştu. Burada oğlan kızın dişlerini kırdı ve intikam almak için kulağını kesti. Çaresiz bir öfke içinde boğuştular ve birbirlerini kemirmeye başladılar. Hitler çok beğendi:
  - Ve neden daha büyük bir futbol ayarlamıyoruz? Hatta hokey, bu ilginç!
  Borman söz verdi:
  - Üç gün sonra burada hokey oynanacak! Halkım her şeyi çabucak yapacak!
  Hitler sevindi:
  - Harika, hokeyin tadını çıkar. Evet ve futbol sırasında, narin kız gibi topukları yakmak için yere kömür serpmek güzel olurdu.
  Bormann'ın cevabı:
  - Yani şimdi yapabilirsin! Toplar çoktan hazırlandı, geriye sadece onları kömürle doldurmak kalıyor!
  Hitler havladı:
  - Öyleyse daha hızlı yap!
  Bormann emir vermeye başladı, Himmler şunları söyledi:
  - Bu iyi bir şey güç!
  Hitler hemen alarma geçti:
  - Neden bahsediyorsun?
  Himmler'in açıklaması şu şekilde:
  - Demek istediğim, köleleştirilmiş uluslar ve halklar üzerindeki güç. Bize üstünlüğümüzü hissetme fırsatı verir. Bu harika bir Führer değil mi?
  Hitler kabul etti:
  - Tabii ki! Ve bu arada, sen de çok kazandım! Ancak, güç nedir - onurlu kölelik!
  Himmler cevap verdi:
  "Bazen bana da öyle geliyor ama yine de onurlu, aşağılayıcı değil ve bu çok büyük bir fark!"
  Hitler cevap verdi:
  - Burada garip bir şekilde haklısın! Kölelerin bile benden daha çok boş zamanı var! Führer şimdi bile eğleniyormuş gibi düşünüyor!
  Bormann bağırdı:
  - Bilge Führer'e şükürler olsun!
  Hitler elini salladı.
  - Bütün bu övgülerden ne kadar yorulduğumu bir bilsen! Bazen eleştirel olmak istersin.
  Göring şöyle konuştu:
  - Sonuçta o Führer için değil! Mükemmelliğin kendisini sizin yüzünüzden eleştirmek nasıl mümkün olabilir bilmiyorum.
  Hitler itiraz etti:
  - Mükemmel insan yoktur! Hayat karmaşık ve çok yönlüdür! Sen öyle düşünüyorsun Goering, çünkü İngilizlerin Dunkirk'te işini bitirmesine izin vermeyerek hata yaptım.
  Reichsmarschall cevap verdi:
  - Sonuçta yanılmışım, İngilizlere tahliye fırsatı verdim! Ne de olsa havacılığım daha verimli olabilirdi.
  Hitler sevindi:
  - Sen söyledin ve yanılmışım! Yani Führer'i suçluyorsun. Yani onun hiç de yanılmaz olmadığını düşünüyorsun.
  Himmler kekeledi:
  - Bunu kesinlikle söylemedim!
  Hitler, Reichsmarschall'ı yanağından vurdu:
  - Masaya çıkın!
  Goering isteksizce tırmanmaya çalıştı, ancak kaydı ve yüzünü incitti, bir yushka aktı:
  - Anne! - Reichsmareşal dedi.
  Hitler küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Annem seni kurtarmayacak! Yavaşsınız, ona yardım edin!
  SS adamları Goering'i yakaladı ve hızlı bir şekilde masaya fırlattı. Goering uçtu, cam kadehleri kırdı ve tepsileri devirdi. Şişman suratı yahniye saplandı ve Reich Mareşali bağırdı:
  - Ah ah ah! Gözümü oyuyorlar!
  Hitler kıkırdadı.
  - İşte ihtiyacın olan şey bu ahmak! Peki, neden kızla dans etmiyorsun?
  Mayolu bir düzine ince, kaslı kız masanın karşısına koştu. Zarif çıplak ayaklarıyla masanın üzerine zıpladılar ve aynı zamanda Goering'i tekmelemeyi de unutmadılar. Hitler dilini şaklattı.
  - Bu çok iyi! O bok böceğine biraz kızdırın!
  Himmler'in önerisi:
  - Daha çok yaban domuzu gibi!
  Hitler havladı:
  - Ve hala tavsiye ile tırmanıyorsun! Belki de Goering ile birlikte ayaklar altına alınmak istersiniz! Tam bir piç!
  Himmler cevap verdi:
  - Führer'i memnun edecek her şeye hazırım!
  Hitler, Reichsmarschall'ı burnundan yakaladı, aşağı çekti ve koklama aparatını ezdi. Sonra bağırdı:
  Direnmeye cüret etme, seni vururum!
  Himmler boynunu gevşetti ve Hitler memnuniyetle onu salataya batırdı. Aynı zamanda Führer kıkırdadı:
  - İşte bu kadar havalı oldu! Sadece yürüyorum!
  Sonra Hitler dikkatini tekrar stadyuma çevirdi. Zaten birkaç düzine ölü ve sakat vardı. Skor on bire ulaştı! Führer memnun oldu:
  - Gerçekten yoğun bir mücadele, kasten hayal bile edemezsiniz!
  Bormann'ın cevabı:
  - Ve en önemlisi dürüst! Çok ustaca iki takım seçtik!
  Hitler sordu:
  - Ve bu kim?
  Bormann'ın cevabı:
  - Farklı ülkelerden! Burada enternasyonalizm gösterdik! Ruslar var, Polonyalılar var, Belçikalılar var, Hollandalılar var, Fransızlar var...
  Hitler sözünü kesti:
  - Sadece siyahlar yok!
  Bormann'ın cevabı:
  - Daha çok olacak! Programdaki bir sonraki sayı sadece siyahlar! Böylece sakin olabilirsin Führerim!
  Hitler çok sevindi ve açık bir hezeyan yaşadı:
  - Zenciler iyidir! Siyahların öldürülmesine bayılıyorum! Zenciler asalaktır - kıçları uyuşturucu dolu! Bir zenci bir maymundan daha kötüdür, insanlar var, muzlar değil!
  Himmler şunları kaydetti:
  - Ve yine de Zenciler Ruslardan çok daha itaatkar! Bu büyük Führer inkar edilemez.
  Hitler başını salladı.
  - Aptallık tevazuya daha yakındır! Kötülüğe aklın canlılığı!
  Himmler kabul etti:
  - Tartışılacak bir şey yok! Ancak yetimhanelerde, Ruslar da dahil olmak üzere en zeki ve en güçlü çocukları seçip Alman ailelere göndermek oldukça mümkün!
  Hitler cevap verdi:
  - Kabul etmek! Sadece mutlaka sarı saçlı ve mavi gözlü! Führer'in şanı için!
  Gladyatörlerin savaşında nihayet bir dönüm noktası oldu, kanayan kız on ikinci golü attı ve sonra kendisi ıstırap içinde yere yığıldı, oğlan kürek kemiklerinin arasına bir pala sapladı. Dökülen kanın bolluğu ve çıplak ayakların birçok kanlı ayak izi yüzünden alanın tamamı kırmızı-kahverengiye döndü. Bormann ciddiyetle duyurdu:
  - Dövüş bitti! Hayatta kalanlara takım ömrü ve ek erzak veriyoruz.
  SS adamları sahaya atladı. Çocukların üzerine ateş açtılar ve çocukları bir anda öldürdüler. İçlerinden biri pala fırlatarak gerçekten bir SS askerini yaralamayı başardı. Diğerleri katledildi. Ağır yaralanan kızların da işleri bitti ve sadece hafif yaralananlar kışlaya geri gönderildi. Böylece ikinci mücadele sona erdi. Neredeyse hiç ara vermeden üçüncüsü başladı. Bormann bu sefer aldatmadı, on siyah on beyaza karşı savaştı. Yetişkin erkeklerin kelleri tıraş edildi ve yağlandı, kılıç ve kalkanlarla silahlandırıldı. Zencilerin tüyleri beyaz, Avrupalılarınki maviydi. Hitler kaydetti:
  - Ve ne olacak, öyle görünüyor ki, ilginç bir dövüş! Beyazların hiçbir şey yapamayacağını kim söyledi! Bu arada, neden bahis oynamadık. Unuttum ama kimse bana hatırlatmadı!
  Bormann'ın kafası karışmıştı:
  - Savaşın sonucu hileli değildi ve Führer'i gücendirmek istemedim! Bu nedenle, size hatırlatmadım, sizi yönlendirdiler ...
  Hitler şişeyi aldı ve tüm gücüyle Bormann'ın kafasına vurdu ve vahşi bir çığlıkla kükredi:
  - Ve bu sığır beni kandırıyor!
  Bu sırada korna çaldı ve gladyatörler, beyaz ve siyah çarpıştı! Dünya dönüyormuş gibi hissettirdi!
  . BÖLÜM #19
  Alisa Selezneva uykuya dalabileceği geceyi zar zor bekliyordu. Ve bir rüyada gerçekten parlak, ilginç ve kahramanca bir şey görmek. Üstelik buradaki rüyalar gerçeğine o kadar benziyor ki, gerçeğinden ayırt edilemiyor.
  Vücudun yüzde yüz varlığına ve maksimum gerçekçiliğe sahip matris türü.
  Ve rüyalar çok harika.
  Cesur savaşçılar, Kızıl Ordu tarafından basılan Berlin'in dış mahallelerine çoktan ulaştı. Modern tahkimatlarla güçlendirilmiş eski kalelerden biri hala sert bir şekilde savaşıyordu, Sovyet birlikleri kale kentinin derinliklerine girmeye çalışıyordu.
  Ve duman gittikçe daha da vahşileşiyor gibiydi...
  Alisa Selezneva yaralarından biraz kurtuldu ama çok hızlı koşmadı, bacaklarında hala zayıflık vardı. Sadece radyo, Sovyet ve Amerikan birliklerinin Elbe'de buluştuğunu bildirdi. Askerler arasında kardeşlik vardı.
  Acımasız, ürpertici savaş, çoktan bitiş çizgisindeydi. Ama yakın, çok yakın son canlılık verdi, güç doğurdu.
  Kızlar kırık çatıya tırmandılar ve oradan kaleyi aramaya başladılar.
  Duvarlar, ortaçağ inşaatçılarının tüm titizliğiyle yapılmış canavarcaydı.
  Çok sayıda uçaksavar silahı, makineli tüfek ve havan topu vardı. Hatta bir şekilde daha ince zırhlı yanlarda ve kıçta betonarme levhalarla kaplı Jagdtiger'lara rastlandı.
  İnatçı Il'ler gökyüzünde görünse de yaklaşmak kolay değil. Görünüşe göre ağır zırhlı sığınaklar almaya çalıştılar.
  Alisa Selezneva şunları kaydetti:
  - Bu kale duvarlarla çevrili, seni piç kurusu!
  Angelica alay etti:
  - Bu doğru, sıkışmış! Ama bizim için çok daha kötü.
  Alisa Selezneva önerdi:
  - Belki merkeze daha yakın. Orada çok daha fazla hedef bulacağız.
  Angelica, zarif bir şekilde yere düşen parmaklarla çıplak bacaklarını kulağının arkasına çok ustaca kaşıdı:
  "Önce Jagdtiger'ların optik cihazlarını kırın, sonra merkeze geçeceğiz ve büyük bir av olacak!"
  Bir zamanlar bembeyaz bir güvercin, yanmaktan siyaha döndü ve kuzgun gibi göründü. Ve gökyüzünde, kurumun içinden çekingen bir şekilde yıldız közleri belirdi. İşte dünya, en iyisi olmadan ... En iyisi olmasına rağmen?
  Alisa Selezneva şunları kaydetti:
  - Dünyadaki en iyi şey, asla söyleyememenizdir - daha kötü olamaz!
  Angelica, Arbakan'dan bir kuyruk olarak şunları ekledi:
  - Dünyada kötü olan ne varsa, tam da savaşta ve zaferden sonra daha iyiye gitmiyor!
  Yanlarına atlayan çocuk Maksimka bağırdı:
  - Neden bahsediyorsun. Düşman şimdiden tanklarımızı kesiyor!
  Gerçekten de, uzun ve kalın bir ağzın deliklerinden kümülatif mermiler düştü. Dört Jagdtiger vardı, üçü uzun mesafeden ıskalandı ve dördüncüsü hızlanan T-34-85'e sol tırtıldan çarptı. Otuz kilogramlık bir merminin ezici darbesinden makaralar ve paletler koptu ve araba neredeyse devrildi.
  Angelica yüksek sesle ıslık çaldı.
  - Bu bir tükürük. Optiklerine bakabilir misin?
  Alisa Selezneva kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Parmaklarda güçsüzlük, eller titriyor... Emin değilim.
  Angelica küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Ama sen hala bir Sovyet adamısın! Rus halkının neler yapabileceğini biliyor musunuz?
  Alisa Selezneva sinirlenerek tüfeğin dipçiğiyle çenesine vurdu:
  Aptallık dışında her şey!
  Kar beyazı savaşçı sağ gözünü kıstı ve nişan almaya başladı. Jagdtiger'ların tehditkar bir görünümü vardı - özellikle ön zırhı, silahın maskesi, ona bir domuz burnuna benziyordu. Ama biraz daha yüksek telemetre ve periskop tüpü. Onu dikmen gereken yer orasıdır!
  Alisa Selezneva konsantre olmaya çalışıyor... Evlenebilecek bir kız çocuğu gibi bir mermi hayal edin. Ve neredeyse bir kilometre mesafedeki nişanlısı optik bir manzara. Ve çerçevelenmesi gerekiyor ...
  Jagdtiger'lar tekrar tükürüyor, T-34-85'lerden biri isabetli bir vuruşla kuleyi deviriyor ... Ve alt takımlı gövde ataletle ilerliyor. Phasmogoria!
  Alisa Selezneva fısıldıyor:
  - Pekala, Tanrı'nın Annesi ve George, Gehenna'dan gelen reçineyi yudumlamanıza yardım edin! - Kız yavaşça tetiğe basar.
  Angelica kaba bir şekilde arkadaşını yere oturtur ve omzundan çekiştirir:
  - Neden bahsediyorsun. Meryem Ana'yı reçine ile içmek ister misin?
  Alisa Selezneva, bir demirci eli kadar güçlü, nasırlı elini atıyor ve şöyle diyor:
  - Karınları yarılmış hamile kadınları ve göbek kordonundan asılı bebekleri böyle hatırlıyorum, o zaman tüm azizleri istiyorum ... Kendiniz düşünün, eğer böyle bir kaosa izin veriyorlarsa, o zaman ne azizler onlar!
  Angelica poposunun ucuyla burnunun kemerini kaşıdı ve homurdandı - "kötü bir alamet":
  - Evet, bunu uzun zamandır biliyorum. Okulda bile bize neden Tanrı olmadığını açıkladılar - eğer Tanrı böylesine cehennem gibi bir dünyaya izin veriyorsa, o zaman O nasıl bir Tanrı?
  Alisa Selezneva yanıt olarak kıkırdadı, sağ elinin işaret parmağı haince inledi. Kız donup kaldı ve at düşüncelerini bir araya toplamaya çalıştı. Çekime odaklanın. Ama düşünceler bir yere, hatta dibe gitti ...
  Alisa Selezneva makul bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve savaşsız boş zamanımız nedir? Gerçekten sıkıcı! İnsanları robot gibi mi düşünüyorsunuz? Ve biz Yüce'nin neşeli ve neşeli çocuklarıyız ...
  - Ve kötü değil! -Angelica. - Neden ateş etmiyorsun?
  Alisa Selezneva aptalca gözlerini kırpıştırdı:
  - Parmak grevde ... ıskalayabilirim ...
  Angelica burada şarkı söylüyor:
  - İlkinde kaçırdım, ikincide pişman oldum, üçüncüde kaçırdım ki amca şarkısını söyledi!
  Alisa Selezneva şarkıya devam etti:
  - Müzik çalıyor, davullar çalıyor - nöbetçi Fritz mezarlığa götürülüyor!
  Jagdtiger'ların tükürmesi değişken etkiliydi, ancak vurulduğunda her şeyi arka arkaya yerle bir ettiler. T-34-85, hedefleri düşünmeden hareket halindeyken ateş etti ve vurdu. Ancak, deneyin, böyle bir devi deneyin. Tek kelime - Nazi fakyu!
  IS-2 "otelini" çoktan aldı, kule büküldü ...
  Alisa Selezneva tetiği çekmeye çalışıyor ama parmağı bükülmek istemiyor. Üstelik şişmiş ve kız çok aptal.
  Ancak burada, her zaman olduğu gibi, kız arkadaşını zor zamanlarda desteklemek isteyen Arkashka Sapozhnikov, çok yüksek sesle şarkı söylemeye başladı:
  Masal dünyası kötü olabilir
  Ne de olsa sihir de iki yüzlüdür!
  Her şey iyi görünüyor genç
  Gerçeği istiyorum; onurlu bir şekilde yaşayın!
  
  Ama bir yerlerde bir trol ağ örüyor,
  Kötü bir gulyabani tuzak kuruyor!
  Uzun bir yürüyüşe çıkıyoruz
  Oyuncak değil, test edilmemizi bekliyorlar!
  
  Belki yosun çok dikenlidir,
  Tuzak yerine nilüfer!
  Bulutlardan kan ağlayan gözyaşları,
  Bir kılıç ayı yerine bir korsan parlıyor!
  
  Ama arkadaşım hafif bir elf,
  Bir arkadaşın bukleleri altınla parlıyor!
  Peri dedi ki - çocuk sürüklenmiyor,
  Ve şefkatli eller uzandı!
  
  dal elf dostum kılıç dersi,
  Hamle, geri tepme, değişken pozlar!
  Kötülük içindeki hayatın gövdesi küçülmesin diye,
  Büyücüye iki gül ver!
  
  Cüce demirci bir kılıç dövdü,
  Bana sırıtarak gülümseyerek;
  Savaşta şanlı bir son ister misin?
  Fiziksel kültürle hararetle arkadaş olmak gerekiyor!
  
  Eğitimde kırk dere birleştirildi,
  Ve nihayet şam çeliği bana boyun eğdi!
  Budak ağacından önce sen kesersin,
  O zaman asil bir savaşçı olacaksın!
  
  İşte savaş geliyor; elflerle
  Troller ve hortlaklar onlarla birlikte kükrüyor!
  Ama benim için ordu bir ailedir.
  Ve kavgada kaytarma arzusu yok!
  
  Hareketleri hatırlıyorum, bıçağın hamlesini,
  Kötü hortlak kıpkırmızıyla boğuldu!
  Yaratıklara güçlü bir kılıç verdik,
  Temiz ve yeni bir dünya inşa edeceğiz!
  Oğlan şarkı söyledi ve Alisa Selezneva taktik değiştirdi ve çıplak bacağının orta, uzun parmağını keskin nişancı tüfeğinin köpeğine yapıştırdı ... Böylece, en yeni atış yöntemi açılıyor.
  Jagdtiger'lar hızla kör oldu ve sonra kapaklardan biri açıldı, sağ gözünün üzerinde siyah bir yama olan tıraşlı bir kafa dışarı çıktı.
  Angelica, ateş etmesini önlemek için mekanik olarak arkadaşlarını bacağından itti ve kendini ateşledi ... Ancak öfkenin zayıf bir yardımcı olduğu ortaya çıktı, mermi, kundağı motorlu devasa silahların kalın kapağının yanından sekti. Nazi soğukkanlılıkla emir verdi ve silah tekrar ateşlendi ve ... Otuz dört kişi daha gururla gövdenin üzerinde çıkıntı yapan taretini kaybetti.
  Alisa Selezneva, kuyruğu yanmış bir panter gibi başarısızlıkla faul arkadaşını bir tekme ile tekmelemeye çalıştı. Böylece saldırısını net bir şekilde belirlenmiş bir blokla savuşturdu:
  - Neden beyazsın?
  - Ne yapıyorsun? - Alisa Selezneva safir gözlerinden şimşek çaktı. - Ortak bir amaç için, tüm ilerici insanlığın kurtuluşu ve mutluluğu için savaşıyoruz ve ateşli şeytan, Nazileri daha çok yok ettiği için arkadaşını kıskanıyor ve itiyor.
  Angelica utandı ve hemen şunu buldu:
  - Bacaklarından bir sivrisineği devirdim. Zaten çok fazla kan kaybettin ve o hala piçi emiyor!
  Alisa Selezneva, arkadaşını kötü gizlenmiş bir alayla düzeltti:
  - Sivrisinek bir piç değil, o bir eklembacaklı cahil!
  Cevap olarak Angelica, kar beyazı meleğine dilini gösterdi - şarkı söyleyerek:
  - Umut içinde bilgi veriyorum ... Bir cahile yüksek lisans derecesi verileceğini!
  Arkashka arkadaşlarının sözünü kesti ve hatta yüzüne kırmızı bir tokat attı, görünüşe göre çocuktan onu affetecek kadar küstahlık beklemiyordu:
  - Evet, pazardaki kadınlar gibi ateş ediyorsun ve bağırıyorsun!
  Angelica cevap vermeye çalıştı ama genç izci de bir yılan avcısı tepkisi gösterdi ve geri sıçradı. Ancak ateşli şeytan açıkça affetmek istemedi ve hemen peşinden koştu. Oğlan tümseklerin üzerinden atladı, bronzlaştı, diz boyu pantolonla, çıplak ayakla. Angelica onun arkasında.
  Alisa Selezneva atış poligonuna geçti. Peki ya savaşçısının ayak parmaklarını alet olarak kullanması gerekiyorsa? Ne de olsa, o kadar hünerli ve esnekler ki, ellerinden daha kötü başa çıkamazlar.
  Faşistin tıraşlı kafası, gözlerinin arasından isabetli bir kurşunla yarılmıştı ... İnsanların genellikle yaptığı gibi ayaklarınızla nişan almak elbette imkansız. Burada, iyileşen bir yaranın enerjisini veren daha çok sezgi ve dünya ile bağlantıdır.
  Alisa Selezneva daha sonra, belki yüz yıl sonra, iyi beslenmiş torunlar maceralarını okuyacakları zaman, birçoğunun "yalınayak aptallar" diye düşüneceğini düşündü. Dikenlerin, kıymıkların, kırık tuğlaların, taşların ve ateşlerin üzerinden yalınayak koşarlar... Belki mazoşist sapıklar da diyeceklerdir.
  Ve dünyanın, çıplak bir tabandan Alman bile olsa, onlara yaraların şaşırtıcı derecede hızlı iyileştiği, muhteşem enerjinin aktığı ve en önemlisi, tamamen farklı bir maddi dünya algısı olan gerçekten büyülü güçler verdiğini anlamıyorlar. Yani onu insanüstü bir keskin nişancı yapan algısı. Bu arada Angelica'nın yanı sıra, burada, zorlanmadan da olsa çocuğu yakaladı ve onu kol mesafesinde tutuyor. Arkashka Sapozhkov artık o kadar küçük ve çok güçlü olmasa da, yaşamı sertleştirmenin yanı sıra doğal bir kaledir.
  Oğlan neredeyse ayakkabıları da tanımıyor, ancak yirmi derecelik şiddetli bir donda o ve Alisa Selezneva, hatta bir buçuktan fazla, en fazla iki saat, henüz çıplak ayakla ayakta duramıyor. Ve sonra hareket etmelisin ve bacaklarını soğukta hızla ve çok acı verici bir şekilde sertleştirmelisin .... Ancak Angelica geceyi başı kara gömülü ve aynı zamanda tek bir mayoyla, hatta sadece külotla geçirir. Ve hiçbir şey, ten bile sanki Kar Kraliçesiymiş gibi maviye dönmüyor.
  Alisa Selezneva, sonunda benzer bir sertleşme seviyesine ulaşabileceğini umuyordu. Savaştan önce fakir olmayan bir ailede yaşıyordu, babası bölge yürütme kurulu başkanıydı, annesi mühendis-iktisatçıydı.
  Tahliye etmek için zamanları yoktu ve ebeveynler ortadan kaybolmuş gibiydi ... Alisa Selezneva'nın kullandığı kamyon, patlama dalgasından neredeyse devrildi ve tekerlekler şarapnel ile kesildi.
  Yani birlikte erkektiler, o zaman o hala sadece bir öncüydü, kendi başına doğuya doğru ilerledi.
  Ama sonra yetişkinler olmadan savaşmaya karar veren erkekler onları hayal kırıklığına uğrattı ... Pekala, kızlar arkalarında.
  Ve böylece işgal bölgesine girdiler ...
  Kızların hayatı zordu. Yalnız bırakılan Alisa Selezneva çok çalışmak zorunda kaldı ... Ve bu yaşayan bir cehennem olmasına rağmen ... Neyse ki, ebeveynler kızı çok fazla şımartmadı, fiziksel emek konusunda tecrübesi vardı ama çok yorucu değil.
  Ve işçiler günün üçte ikisinde çok çalıştılar ... Elbette ilkbahar, yaz ve sonbaharda Alisa Selezneva, bu gerçeklikte ve Hypernet matrisinin sanal makinesinde pamuklu bir elbise ve yalınayak yürümeyi öğrendi. , gerçekten de işgaldeki neredeyse tüm çocuklar gibi. Polislerin ve yaşlıların aileleri bile olabildiğince alçakgönüllü olmaya çalıştı.
  Ancak Alisa Selezneva, en başından beri bilinçli olarak yeraltıyla bağlantılar arıyordu ve şu ya da bu görevi yerine getirmeye çalıştı.
  Kar beyazı saçları ve melek gibi yüzü olan bir kız olarak, haberci veya izci rolü için idealdi. Mükemmel bir hafızası var, dişlerinden seken Almanca ve İngilizce biliyor ve öyle görüyorsunuz ki kimse kızın Fritz'e ölüm getirdiğini düşünmeyecek.
  Alisa Selezneva, onlarca yolda uzun süre yürümekle sertleşen küçüklerini ezdi ve her şeyi fark etti ... Ama orada durmadı. Bu pislikleri öldürmek istedi, özellikle de hırsız sanılarak iyice kırbaçlandıktan sonra.
  Öyleyse neden sepete biraz patlayıcı getirmiyorsun?
  Bir izci olarak, bir zamanlar Aralık 1943'te Minsk'e gelen "Kraliyet Kaplanı" nı kopyalayabildi ... İşte o zaman kız hemen hemen dondu, bu yüzden şiddetli donda sadece çıplak ayaklarında bast ayakkabılar vardı. cezalandırıcıların köpekleri yırtık pırtık bir koyun derisi paltosuna takıldı, ama ... Her neyse, hapşırmadı bile, titremesine rağmen, Aralık gecesinden sonra şiddetliydi.
  Ve bir keskin nişancının kariyeri harika bir başlangıç yaptı.... Kısa sürede savaşçılar arasında lider oldu. Ve bu sadece olağanüstü bir doğruluk değil, aynı zamanda bir avlanma içgüdüsüydü.
  Doğru, Alisa Selezneva kategorik olarak gençleri ve kadınları öldürmeyi reddetti ... Belki de bu yüzden ondan bir kahraman yapmak için aceleleri yoktu!
  Ama şimdi göze işaret etmek için başını kapaktan çıkarmaya çalışan herkes yaşlanmış ve sertleşmiş faşistlerdi. Ve onlar için üzülme...
  Ancak Angelica'nın serveti, kıskançlığının intikamını almaya karar verdi ve bir parçalanma mermisi patladı. Arkashka çizilmemişti bile, ancak yere düşen ateşli savaşçı kötü bir şekilde kesilmemişti. Birkaç parça göğsünü deldi, kollarına, bacaklarına ve hatta şakağına hafif bir kesik attı.
  Göğsü ve omuzları ciddi şekilde acıyordu ama Angelica yine de ayağa kalktı ve dik durmaya çalıştı. Aynı anda ve söverek:
  - İşte iblisler! Orantı duygusu bilmeyen Hitlerciler! Veya temel utanç!
  Patlama dalgasından düşerken aldığı morluklar dışında yaralanmamış olan Arkashka alaycı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Ve utanç pahasına, bu doğru - siper alın!
  Oğlan alaycı bir şekilde göz kırptı. Angelica aslında neredeyse çıplaktı, üniforması yırtılmış ve kesilmişti ve ondan kan damlıyordu. Bedeni tüm güzelliğiyle görünüyordu. Çok kaslı ama aynı zamanda kadınsı, kaslar tel gibi, damarlar ve tendonlar çok keskin hareket ediyor ve görünüşe göre bu Amazon'un dökme çelikten bir heykeli. Aynı zamanda savaş tanrısı Ares tarafından canlandırılmıştır.
  Alisa Selezneva ıslık çaldı:
  - Vay! Anladın mı?
  Angelica hoşgörüyle gülümsedi.
  - Çok güçlü bir etim var! Bir Alman için ölüm ne ise, bir Rus için büyüktür! Bu yüzden "Pamuk Prenses" ten korkmayın, beni sadece kızdırır, ama beni terk etmez!
  Alisa Selezneva şunları söyledi:
  - Piyade ve çelik, tank süvarilerimiz çoktan kaleye girdi. Şimdi, burada mı yoksa şehirde mi avlanacağız?
  Angelica aniden çocuğa döndü:
  - Arkashka ne diyecek?
  Sarı kaküllerini sallayan ve bronzlaşmış yumruğunu belirgin parmak boğumlarıyla sıkan genç izci kararlı bir şekilde şöyle dedi:
  - Elbette Berlin'e, yoksa Hitler biz olmadan yakalanacak! Balıkçı, en erişilebilir değil, en karlı yerleri arıyor!
  Alisa Selezneva, bombardımandan sağ kurtulan kuleden çıkan başka bir Fritz'i çıkardı ve kesiği ovuşturarak, ancak tabanı neredeyse kapalı olarak şunları söyledi:
  - Ve ne? Buzulun yakınında yumurtadan çıkmanın bir anlamı yok ... Daha sıcak bir yer bulmalısın!
  Arkashka hararetle şarkı söyledi:
  Anavatan ruhu, kalbi adamak -
  Savaşta tüm vücudunu iz bırakmadan yak!
  Haysiyet ve şeref, tutmak, ölmek;
  Önünüzdeki dünya - şimdi savaş kızışıyor!
  Angelica nasırlı eliyle çocuğun çıplak omzuna hafifçe vurdu. Arkashka, karoları göstererek basını zorladı. Kilo alan çocuğun kısa sürede güçlü ve yakışıklı bir gence dönüşeceği açıktı.
  Alisa Selezneva önerdi:
  - Keskin nişancı değilsin Arkashka, belki bizden biraz uzaklaşırsın ... Madem izcisin, keşif yap!
  Oğlan gücendi:
  - Alfabetik bir yük olduğumu mu düşünüyorsun?
  Angelica tartışmayı yarıda kesti:
  - Arkashka önümüzde koşacak. Ve biz de onu böyle takip ediyoruz, çizgi halindeki kazlar gibi.
  Terminatör çocuk hemen kabul etti:
  - O geliyor! Koşu yürüyüşü...
  Şehrin kendisinde, mücadele inatçıydı. Bazı sokaklar genişti. T-34-85, IS ve her türden kundağı motorlu silahlar yanlarında hareket ediyordu. Özellikle SU-100. Bu kendinden tahrikli silah otuz dört gibi görünüyor, ancak daha güçlü bir topla. En iyi tank avcısı olarak kabul edildi, ancak nispeten geç, savaş çoktan alevlenirken ortaya çıktı ve savaşların gidişatını önemli ölçüde etkilemek için zamanı yoktu.
  Ancak Naziler tarafında, zamanında askeri üretime geçilmiş olsaydı, şüphesiz Üçüncü Reich'in yenilgisini uzun süre geciktirecek bir tank ortaya çıktı.
  Bununla birlikte, mevcut demokratik Avrupa'nın acıklı görünümüne bakan herhangi biriniz muhtemelen düşünecektir, ama Naziler altında geylere ve "siyahlara" özgürlük verilmeyecekti!
  Ve işte E-25 tankı, küçük, kaplumbağa gibi yassı ve uzun Panter ağızlı. Bu silahla T-34'e 2 kilometre mesafeden gövdeyi yararak ateş ediyor. Düşük kalibreli bir merminin yüksek başlangıç hızının ve dişli kutusunun doğrudan motor üzerindeki konumunun ve mürettebatın sırtüstü pozisyonundaki avantajını açıkça gösteriyor ...
  T-34-85 mermileri, geniş bir rasyonel eğim açısında 150 milimetre kalınlığında ön zırha beslenir ve ... sekme.
  Otuz ton ağırlık için, tank yeterince korunuyor ve onu küstahça alamazsınız.
  Yıkılan bir evin çatısına tırmanan Alisa Selezneva, iki E-25'in bir Sovyet T-34-85 sütunuyla savaşa girmesini izliyor. Almanların arabaları çevikti, manevra kabiliyeti yüksekti ve hızla dışarı fırladı. Ön zırh gerçekten aşılmaz ... Evet, kenarlar hala 100 - milimetre iyi ve yataydan kırk derecelik bir açıda. 1943'te bu tür verilere sahip "Panter" yenilmez olurdu. Ve Kursk yakınlarında Sovyetler geri çekilmek zorunda kalacaktı ...
  Ancak neyse ki E-25, İkinci Dünya Savaşı'nın en iyi tankı olmak zorunda değildi. Ve elliyi durduracak kadar güçlü olmayan iki araba.
  SU-100'ler, Fritz'in zırhlı araçlarını hedef almaya çalışıyor, ancak Naziler araçlarını bir yandan diğer yana sallıyor. Speed Thugs: 30 ton ağırlık için 700 beygir gücü, özellikle otoyolda makul hız sağlar. Doğrudan motora monte edilmiş bir kutuda, geri vites hariç on iki vites vardır ve bu, bir tehdit durumunda arabanın ayrılmasını sağlar.
  Ayrıca sadece dört SU-100 var, ateş ediyorlar, bir vuruş... Ama geri tepme, sağlam zırh çok geniş bir açıya sahip ve kalınlık yeterli... Fritz arabaları karşılık olarak ateş ediyor ama alıyorlar.
  Sağ işaret parmağı çoktan uzaklaşmış olan Alisa Selezneva, optikleri tekrar kırıyor. Kar beyazı bakire dişlerini gösteriyor ve yumruğuyla tehdit ediyor:
  - İşte senin için olacak!
  Angelica savaş alanını izliyor. Gövdeden altı T-34-85 vuruldu, ancak araçların hizmete geri dönme şansı var. Kalibre mermi küçüktür, duvarları kalındır ve o kadar da yıkıcı değildir. Doğru, arabalardan birinde patlama meydana geldi ve kusmaya başladı.
  SAU-122 de nasibini aldı, delindi ve yanıyor...
  Alisa Selezneva vurdu ve ikincisinde kötü niyetli sırıttı ...
  - İşte böyle kör oldular!
  Kızıl saçlı dişi şeytan şüphelendi:
  - Öyle mi? Onların körlüğüne inanıyor musun?
  - Iskalamam! Pamuk Prenses tersledi.
  Evet ve onlar da öyle görünüyor! Angelica parmaklarını arabaların yönüne doğru uzattı.
  Nitekim E-25'ler, yarı otomatik toplarından bir mermi ateşleyerek her beş saniyede bir ateş etmeye devam etti.
  Aynı zamanda nadiren bulaştırdılar, kendileri aldılar ama darbeyi tuttular ... Görünüşe göre zırh yüksek kalitedeydi. Böylece SU-100 kolordu içine girdi ... Eğildi ...
  Alisa Selezneva ciddi şekilde şaşırdı:
  - Gerçekten özledim mi ... Bu beceriksiz ya da yaralar beni böyle etkiliyor.
  Pamuk Prenses tekrar ateş etti ve keskin gözlerle atışın sonucuna baktı. Angelica da gözlerine ateş etti ... Ama hayır, sürmedi.
  Alisa Selezneva bir dua fısıldadı:
  - Mermi, mermi doğru olsun, biz Dava içiniz, İsa için!
  Hayır, ıskalamıyor, sadece optikler çok kalın ve yüksek kaliteli zırhlı camla korunuyor. Pamuk Prenses bunu çok geçmeden anladı ... Ve Alman mucize tanklarının paletleri el bombalarıyla havaya uçuruldu. Böylece menteşeler asfaltın her yerinde ufalandı. Hatta söylenebilir - saçma! Tanklar hareketsiz hale getirildi ve teoride etrafta dolaşmak gerekecek, ancak ısıtılmış Sovyet araçları daha da ilerliyor ve üzerlerine mermi yağdırıyor ...
  Birçok vuruş olduğunda, bu, eldivenlerde kafaya çok fazla hafif darbedir. İlk andan itibaren kesmiyor ama sonra yavaş yavaş birikiyor ve teknik nakavt diye bir şey var.
  Zırh da öyle, bir dizi darbeden ayrılıyor ve parçalanıyor ... Bu nedenle, dünya tank yapımında süper ağır araçlar trendi kazanamadı. Bununla birlikte, en yüksek sınıfın korumasını sağlayabileceğiniz görülüyor.
  Bununla birlikte, Churchill tankındaki Britanya, silahlanma pahasına bile olsa zırhı güçlendirme yolunu tuttu. Yalnızca Challenger orantılı olarak (ateş-zırh-manevra) uyumlu bir makineydi. Ancak bu bakımdan tanklar her zaman yenilikçi olmuştur. Kompozisyon açısından E-25, İkinci Dünya Savaşı sırasında emsalsiz kaldı.
  Ama zaten "gömüldü". Alisa Selezneva ve Anzhelika hedef değiştirdiler ve piyade, top ve Faustnikler üzerinde çalışmaya başladılar.
  Şimdi savaşçılar doğrudan Berlin'de savaştı. Pek çok erkek dövüşçü vardı. Ve yetişkinler önceki savaşlarda zaten nakavt edildi ve şimdi on yaşından ve hatta daha genç olan tüm erkekler seferber edildi.
  Kızlar da toplu halde olmasa da savaştı. Yine de Hitler, ne canavardı, savaşın tamamen erkek meselesi olduğunu düşünerek kadınları cepheye göndermeyi desteklemiyordu. Ancak iş başkenti savunmaya geldiğinde, kuralların istisnaları olabilir.
  Alisa Selezneva, temelde on altı yaşın altındaki erkek çocuklara ateş etmekten kaçındı. Her ne kadar havaya uçurulmuş Fritz'den bazıları oldukça ustaca faustpatron kullanıyor olsa da.
  Sovyet tankları arasında çok sayıda kayıp ve çok sayıda piyade vardı. Diğer evler neredeyse ceset yağmuruna tutuldu. Berlin'de çok sayıda makineli tüfek var ve MP-44 saldırı tüfekleri de etkili bir şekilde çalışıyor. Namlu ve geri tepmesiz atıyor.
  Etkili ateş ve Sovyet birlikleri yürütün. Burada yine Elis saldırısı. Yuvarlanan saldırı uçağı ve uçaksavar silahlarından ve makineli tüfeklerden gelen ağır ateş.
  Durmadan Sovyet birlikleri, tahkimatları tek atışla aşmaya çalışıyor. Ama defans sağlam kurulu. Burada bina alınır, üzerinde gururla kırmızı bir bayrak dalgalanır ... Ve aniden patlarken duvarlar yıkılır ve çeşitli savaşçıları ezer.
  Alisa Selezneva kaşlarını çattı:
  - Kara mayınları telsizle kontrol edilir. Bir de istihkamcıların göremediği mayın tarlaları var.
  Sık sık ve gergin bir şekilde ateş eden, sayısız yarasındaki acıdan yüzünü buruşturan ve öfkeyle homurdanan Angelica kabul etti:
  - Evet, Fritz sorun yarattı. Özellikle tank sütunları için... Görünüşe göre burada sokakların yoğun bir şekilde kurşun ve kanla doldurulması gerekecek!
  Alisa Selezneva, yaşlı bir adam tarafından vuruldu. Faustpatron'u düşürdü, silah aşağı uçtu ve çarpma anında patlayarak bir demet toz kaldırdı. Arkasından yere çakıldı, ayaklarını sallayarak sak ayakkabı(!) Ve dedenin kendisi. Kariyeri bitti. Ve demir haçlara bakılırsa, kariyer muhteşemdi, hatta demir haçtan bir şövalye haçı bile vardı. Böyle bir beyefendinin, güçlü erkeklerin en sık silahlandığı bir Faustpatron'u silah olarak seçmesi bile garip.
  Angelica herhangi bir özel önyargı yaşamadı ve duvarın arkasından açığa çıkan genç Faustisti çıplak ayağından vurdu. Oğlan düştü, kemiği kırıldı ve yüksek sesle inledi. Kızıl saçlı şeytan, kafasının arkasında bitirdi ve fark etti:
  - Savaşta merhamet, bir halk kızının aksine daha pahalıya mal olur ama tatmin veremez!
  Alisa Selezneva karşılık verdi:
  - Sadece gerçekten yüce bir ruha sahip olan kişi, düşmüşe merhamet etmekten çekinmez!
  Angelica küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - İşte yine Pamuk Prenses dilini sallıyorsun. Daha akıllıca bir şey söyleyemez misin?
  Alisa Selezneva sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Talihsiz bir çocuğu öldürmek gerçekten yiğitlik midir?
  Angelica daha da büyük bir küçümsemeyle homurdandı.
  "Sen de katil bir çocuk değil miydin?" Ve şimdi hala küçük bir kızsın, bir erkek tarafından öpülmedin. Bu yüzden gaydayı başlatmayın, bunun yerine ateş edin! Sık sık ve iyi. Üfleyenlere de üzülmeyin, ne size ne de askerlerimize zerre kadar acımıyorlar!
  Alisa Selezneva cevap vermek yerine konumunu değiştirdi ... Oldukça yıkılmış olsa da büyük bir şehirde, bir keskin nişancının geniş alanı, birçok hedefi ve birçok kurbanı var.
  Ve Berlin'i korumak için vatansever bir dürtüyle ele geçirilen bir sürü çıplak ayaklı çocuk var. Ve bazen çok iyi silahlanmazlar, silahlar, faustlar, Molotof kokteylleri ama çaresizce savaşırlar. Bununla birlikte, Sovyet askerleri tarafından bağlanmış bir sürü erkek çocuk şimdiden görülüyor.
  Ama işte yırtık tunikli çocuklardan biri ellerini kaldırdı ve olduğu gibi teslim olmaya gitti. Kanlı çişleri ve çökük yanakları olan solgun, bir deri bir kemik yüzü, sert ve umutsuzluk doluydu.
  Sovyet askerleri ona ellerini uzattılar ... Çocuk bir şey çekti ve bir anda bir kükreme ile patladı! Parçalar uzağa uçtu ve kanlı et parçaları.
  Alisa Selezneva kendi kendine Alman çocuğun sonunda ne fısıldadığını düşündü? Anneye, Tanrı'ya mı yoksa cehennem canavarı Adolf Hitler'e mi dua? Son saniyelerde ne rüya görüyordu? Ne hatırladın?
  Angelica kasvetli bir şekilde şöyle dedi:
  - Bu bizi genç hayvanları yakalama gibi kötü bir alışkanlıktan kurtaracak. Sevgiyi nasıl anladıklarını görün! Tüm Alman milletini yok etmeliyiz!
  Alisa Selezneva kararlılıkla itiraz etti:
  - HAYIR! Bu doğru değil! Almanlar harika ve çok yetenekli bir millet. Ve aralarında soysuzlar varsa... - Ortağının bir kızı silah doğrultarak tüfekle kaçırdığını gören Pamuk Prenses, onu yandan dürttü. Bir çocuğu öldürmeye cüret etme! O iyi.
  Angelica vahşice, aç ve yaralı bir panter gibi (ve gerçekten de yaralı!) diye çıkıştı. Bakışları nefretle batmaya başladı.
  -Görmüyor musun, askerlerimize ateş eden bir çocuk!
  Alisa Selezneva, silahının namlusunu kız gibi yuvarlak ve dolgun göğüslerinin arasına sokarak kararlı bir şekilde karşı çıktı:
  "Öyleyse vur beni!" Anavatanımın başkentini savunarak onun yerine tam olarak aynı şekilde hareket edeceğimden beri!
  Angelica küfretti.
  - Dana eti hassasiyeti! Ama bu yüzden şövalye haçı olan yaşlı adama diğerleri gibi acımadın mı?
  Alisa Selezneva tereddüt etmeden cevap verdi:
  Çünkü bu bir savaş! - Ve Angelica'dan önce, diye ekledi. - Ve savaşın kendi kuralları vardır - şövalyeler çocukları öldürmez! Bu kural tüm romantik eserlerde kutsal bir şekilde gözetilir!
  Ateş şeytanı yanıt olarak havladı:
  - Seni düzeltme! Yaşlı insanlara daha iyi ateş edin. Sen yaşlılığı sevmiyorsun!
  Alisa Selezneva isteyerek başını salladı:
  - Eski, köhne kesilen bir bahçıvanın canavar vurduğunu kimse düşünmez. Ama genç sürgünleri yok etmek zapadlo!
  Savaşın tablosunda değişiklikler oldu, "Semenderler" ateşteki sivrisinekler gibi gökyüzünde belirdi. 30 milimetrelik toplarla ateş ederek tüm öfkeleriyle Sovyet IL'lerine saldırdılar. Sovyet pilotları savaşı aldı.
  Alisa Selezneva önceliklerini değiştirdi ve çekimi uçan makinelere çevirdi. Genel olarak bir uçak, HE-162 kadar monoblok olsa bile pahalı bir arabadır ve imhası bir piyadeden ve hatta bir SS subayından daha değerlidir.
  Doğru, burada Alman pilotların eğitim seviyesinin önemsiz olduğu açıktı. Muhtemelen, nasıl yönlendirileceğini ve ateş edeceğini gerçekten bilmeyen yeni başlayanlar dövüşüyor. Bununla birlikte, deneyimsiz personel, büyük sorunlara neden olan birkaç deneyimli as ile seyreltildi.
  Özellikle düşük manevra kabiliyetine sahip Ilamlara ateş ederken. Ve avcı kapağı çok geç kaldı. Taktik düzeyde kullanmaya çalıştıkları PE-2'ler de olmadığı sürece.
  Birkaç yeni gelen kişiyi vuran Alisa Selezneva, ateşini deneyimli aslara odakladı. Önemliydi: Rus çocuklarına yetim kalmalarına izin vermemek için mümkün olduğunca çok akbabayı öldürmek.
  Aynı zamanda, kar beyazı melek o kadar güçlü bir ruhsal yükseliş yaşadı ki, ciğerlerinin tepesinde şarkı söyledi;
  Vatana hizmet nedir?
  Bize neşe veren iştir!
  Sevinç çiziyoruz - ilham,
  Dokuzuncu fırtına dalgası umurumuzda değil!
  
  Anavatan için kalp şiddetle atıyor,
  Herkesin onun için savaşması gerekiyor!
  Ve sonra harika bir peri masalı gelecek,
  Aşık olduğu yerde sadece bir tavşan vardır - bir aslan!
  
  Ama bir aslan aniden korkak bir tavşan olmadı,
  Sadece cesaret eğik getirdi!
  Acı çekmek zorunda değiliz, acı çekmek,
  Bulutlar uzakta - altın bir ışın parıldasın!
  
  Biz kızlar atılgan savaşçılarız,
  Savaşacağız, vatana selam olsun!
  Sonuçta, böyle bir ruha ve güce sahibiz,
  Başmelekler hangi ilahileri söylüyor!
  
  Bu şarkı yiğitlik hakkında, onur hakkında,
  Kutsal aşk hakkında, bedensel değil!
  Sonsuza kadar birlikte Tanrı ile birlikte olacağız,
  Umutsuz hasretle iblis uzaklara!
  
  Benim için, Büyük Savaşçı İsa,
  O adaletten, nezaketten yanadır!
  Evet çok kan döktük.
  Hayata yenik düşenler için üzgünüm, tekrar okumayacağım!
  
  Ama kayıpları saymamıza gerek yok,
  Yüce Rab herkesi diriltecek!
  Cömert bir ödül verecek,
  Gücümüzü, kılıcımızı ve kalkanımızı güçlendirin!
  
  Cesur aslında ölümsüzdür,
  Bu hayatın özünü içerir!
  Şans bize gelecek, buna inan,
  Düşmanı öfkeyle parçala!
  
  Dünya bazen cehennem gibidir,
  Düzen yok, vicdan yok, aşk var!
  Acı, solmuş kirazlar,
  Bütün denge - eksilerin karanlığı, sıfırlar!
  
  Ama mutluluk yakında Dünya'ya gelecek,
  İnsan kendi kaderinin yaratıcısıdır!
  Muazzam güçte yaşam ve ölüm olacak,
  Ataların yapamadığını yapalım!
  Alisa Selezneva, hiç abartısız, tarih yazdı, en güçlü Luftwaffe savaşçılarının bir dikiş makinesine yama yapmak gibi işaretlerini nakavt etti ve savaşan ruhlarının kalıntılarını kaybeden Alman pilotların geri kalanı korku içinde geri çekildi. .
  Şu anda yalnız kalan kızlar tekrar saldırdı. Hitler Gençliğinden iki uzun boylu SS adamı ve birkaç güçlü çocuk onlara doğru süründü ve ... Savaşçıların pusudan keskin nişancıları vurmak için hava hedeflerine ateş etme konusundaki aşırı coşkusundan yararlanmak yerine, onları canlı yakalamaya karar verdiler. . Ya da belki kızların yaraları ve yorgunlukları nedeniyle daha da erotik hale gelen muhteşem güzellik, tutsakları kendi amaçları için kullanma arzusu uyandırdı.
  Her durumda, başının arkasına bir popo darbesi, uzun süre gerçek bir trans durumunda olan Alice'i devre dışı bıraktı, ardından Fritz uzun Angelica'ya koştu.
  Bununla birlikte, ateşli şeytan, ciddi şekilde yaralanmış olsa bile, en tehlikeli rakip olarak kaldı. Kasığına kırbaçlanan bir darbeyle refleks olarak kocaman SS adamını karşıladı. Hıçkırdı, ağzı açıktı, salyalar akıyordu ve bu leş çatıdan uçacaktı. Evet, tuğlalara nasıl çarpıyor ...
  Başka bir faşistin atışından kaçınan Angelica, dirseğiyle çenesinin sağ alt noktasında, merkeze doğru bir açıyla ona vurdu. Bu şekilde yumruk attığınızda, hafif bir darbe bile büyük bir dokuya sahip bir dövüşçüyü yere serebilir. Ve Angelica, vücudunu ve omzunu bükerek profesyonelce vurdu.
  Çene çatladı, Nazi derin, neredeyse ölümcül bir nakavt durumuna düştü. Hitler Gençliği'nden meşe palamudu yamaları olan iki çocuk nefes vererek ağızlarını açtı:
  - Ah, Rush-kahraman!
  Sonra kazma küreklerini sallayarak ona koştular. İki devden sonra, on dört ya da on beş yaşından büyük görünmeyen gençler korkutucu görünmüyordu. Doğru, tasmalardaki meşe palamutları bunun seçkin veya komuta personeli olduğunu söyledi. Angelica sıradan bir asker olsaydı, bu çocuklar bir tehdit olurdu. Ancak kızgın demir ve kurşunla sertleştirilmiş Sibiryalı bir kadın için bunlar tohumlardır.
  Angelica aldatıcı bir hareket yaptı ve bir arkadaşı kaval kemiğini bir yelpaze gibi çevirdi ve çocuğu çengelledi, baş aşağı uçtu, alaşımlı çelikten yapılmış sivri uçlarda spor çizmeler parlattı. Açıkça yerel çıplak ayak değiller. Ama başka bir çocuk ayağıyla ona vurmaya çalıştı, ama belli ki başarılı olamadı, çünkü kendisi uçarak sırtına acı bir şekilde çarptı. Angelica özetle:
  - Bu, Rush-hero'nun tekniğidir!
  . BÖLÜM 20
  Alisa Selezneva derin bir iç çekti. Böyle bir köpek gibi bir zincirin üzerinde ne kadar oturabilirsin? O ve oğlan zincirleri tekrar gıcırdatmaya çalıştıklarında, SS adamları tekrar içeri girdi. Ve çocukları çıplak topuklarına lastik sopalarla dövmeye başladılar . Onu sert bir şekilde dövdüler ve bu sefer ayak tabanlarını iyice dövdüler. Alice, çıplak, yuvarlak bir çocuğun topuğuna indirilmiş lastik bir cop gibi hissetti. Ve her şey onun acısının etrafında patlıyor. Tüm salıncaktan topuğa bir darbe uygulanır ve çıplak ayak özel bir cihaza sabitlenir. Ve Alice tabandan başının arkasına doğru akan kanı hissediyor.
  Ve damarlarda nabzı atan bir volkan gibi nasıl patladığını.
  Pashka bağlandı, ancak başka bir darbeden sonra bağırmaya başladı. Profesyonelleri yen.
  Çocukların tabanları şişer ve maviye döner. Sonra bir noktada kan sıçramaya başlar.
  Ve sonunda çocukların çıplak, şiş, kanlı ayaklarında meşalelere ateş getirirler.
  Ve bundan sonra, acı şokundan, erkekler ve kız bilincini kaybeder.
  Akıllarına getirilmediler, sadece terk edildiler. Şimdiye kadar, iblislerin etkisindeki faşistler onlara bağlı değil.
  Üstelik canavarların fantezisi de yeterli değil. Ve gelecekten ele geçirilen şeyleri, Fritz'i incelemeye çalışıyorlar ama pek başarılı değiller.
  Bununla birlikte, muhtemelen Üçüncü Reich'ın liderliği, İkinci Dünya Savaşı'nı geleceğin ciddi silahları olmadan kazanabileceklerine inanıyor.
  Muazzam bir özgüvenleri var mı?
  Deli bir tavşan gibi zıplayan Adolf Hitler, kulaklarını hızla oynatarak doğu cephesinden haberler alıyordu. Gelişmiş Alman birimleri Dinyeper'a çoktan ulaştı. Hareket kabiliyetindeki avantajı kullanan Naziler, kendinden emin bir şekilde merkezi yönde ilerledi. Kuzeyde de işler iyi gidiyordu, hareket halindeyken Riga'yı neredeyse kavga etmeden ele geçirmeyi başardılar. Güneyde de büyük Sovyet birlikleri kuşatılmıştı. Tank sütunları Zhitomir'e girdi.
  Genel olarak, savaşın başlangıcı neredeyse planlandığı gibi gitti, bu yüzden tekrar oyun oynamak mümkün oldu. Faşist liderler toplandığında. Borman başka bir gösteri yapmayı teklif etti.
  - Ah, en büyük Führer'im!
  Hitler bağırdı:
  - Ne hakkında mırıldanıyorsun!
  Bormann'ın ağzı son derece küt ve sarıydı, bir Çin maskesini andırıyordu:
  - Her zaman olduğu gibi, Büyük Führer'e övgüler düzüyoruz!
  Hitler, meslektaşı altı parmağını burnuna şaklattı:
  - Biraz şarkı söyle, morona bak!
  Führer pastayı masadan attı, çizmesiyle üzerine bastı ve tehditkar bir şekilde homurdandı:
  - Kaygan kel köpek!
  Bormann kendini dört ayak üzerine attı ve sızlandı:
  - Köpek ısırıyor, sadece bir domuzun hayatından! Bir köpek ancak hayattan, bir domuzun hayatından ısırabilir!
  Hitler homurdandı:
  - Hayır, aldatıcı bir bakışın yok, gözlerin yalan söylemez! Gerçekten Bormann'ın aptal bir soytarı olduğunu söylüyorlar!
  Yardımcısı Führer, kremayı diliyle yalarken homurdandı:
  - Ben mu-mu! Anlamıyorum! Kremayı çok seviyor!
  Hitler çizmesini Bormann'ın yüzüne koydu, çorap tam burnuna çarptı ve bu da aşırı olgun bir domates gibi patladı. Führer alaycı bir şekilde sordu:
  - Clubhead'i sever misin?
  Bormann sızlandı:
  - Ey ulu Führer, meşe hikmet timsalidir!
  Hitler küçümseyici bir şekilde homurdandı ve en çılgın saçmalıkları taşıdı:
  - Ruslar! Belki de evet, aşağı bir ulus olduğu için. Genel olarak, Slavlar bir maymundan değil, ayılı bir eşekten bile geldiler!
  Speer şunları kaydetti:
  - Bilim adamlarımız, ayı genomu ve bunun canlı organizmalara nakli ile yeni gelişiyorlardı.
  Hitler keskin bir şekilde döndü ve General Idol'e bardakları devirdi. Aniden ayağa fırladı ve sonra tekrar oturdu.
  - Ku-ku! Führer'im!
  Hitler tısladı:
  - Peki sonuç ne!
  Speer gülümsedi.
  - Bir ayının hipofiz bezinin nakli, mahkumun veya daha doğrusu mahkumun fiziksel gücünü üç kat artırdı.
  Hitler yürek parçalayıcı bir şekilde bağırdı:
  "En büyük dahimin neyle ortaya çıktığını görüyorsun!" Bilgeliğim sayesinde, Üçüncü Reich'ın askerleri kesinlikle yenilmez olacak! Peki, neden bakıyorsun, neden bizi övmüyorlar!
  Führer'in maiyeti hep bir ağızdan havladı:
  - Yaşasın Hitler! Yaşasın Hitler! Zind Heil!
  Bir numaralı Nazi, güçlü bir adam olduğu için Bormann'ın omuzlarına oturdu.
  - Ben Führerlerin en büyüğüyüm! Benim deham, ışığıyla güneşi, yıldızları ve ayı gölgede bırakır. Bu arada Ay'ı ben yaptım ve üzerinde Made in Germany yazacak! Selam!
  Bormann haykırdı:
  - Zaten yazılmış! Kamplar Kremlin'in harabelerinde gelişiyor, daha iyi Olimpiyatlar yok hee-hee-hee ve ha-ha!
  Hitler ciyakladı:
  - Peki, kalk at! Aksine, bir zayıflık domuzu!
  Bormann kaskatı dizlerinin üzerinde doğrulmaya çalıştı. Hitler cebinden elmas başlı bir iğne çıkardı ve yardımcısının kıçına sapladı. Bormann kükredi ve ayağa fırlayarak Führer'i kaldırdı:
  - Ey ulu Adolf!
  Her zaman "derin düşünmesi" ile tanınan Goering, şunları önerdi:
  - Harika kelimesi çok sıradan.
  Hitler keskin bir şekilde döndü.
  - Ne dedin?
  Şişman Reich Mareşali kekeleyerek cevap verdi:
  - Führerlerin en büyüğü, tüm zamanların ve insanların süper dehası, sadece harikadan daha yüksek bir şey olmalı! İçinde özel ve benzersiz bir şey olmalı! Böyle ne!
  Hitler, Goering'i kafasında şampanya ile fırlattı, Goering, çekingen ve oldukça sarhoştu, sapacak zamanı yoktu ve alnından bir hediye aldı. Şişman Reichsmarschall, ağzından bir damla kan akarak olay yerine yığıldı. Führer mutlu bir şekilde şarkı söyledi:
  - Güçlü bir darbe - Her şeye gücü yeten Adolf!
  Ötmeye ve kalçalarını dövmeye devam eden Bormann, bir şeyler ıslık çaldı:
  - Kiki-riki! Ku-ku-ku! Seni mahmuzla döverim!
  Hitler biraz daha kaydırdı, masadan birkaç çiçek vazosunu itti ve gakladı:
  - Atlar dolu, toynaklarıyla dövüyorlar ve ben Rusları yumruğumla dövüyorum!
  Himmler çekingen bir şekilde araya girdi:
  - Ah ulu Adolf. Bu sadece kulaklarda, imparatorluğun gelecekteki yapısına bahse girmeyi öneriyorum.
  Hitler, çengelli parmaklarıyla masanın kenarını kavradı. Sıçan yüzü buruştu.
  - Yumrukların tanklardan daha güçlü olduğunu mu söylüyorsunuz?
  Himmler hemen kendini düzeltti:
  - Görüyorsunuz, büyük Führer, kollektifleştirmeden sonra müreffeh köylülüğün bir kısmı gelirlerini kaybetti. Bu, hoşnutsuzluk için potansiyel bir temeldir. Komünist yeraltıyla savaşmak için tam olarak bunu kullanmak istiyoruz!
  Hitler dişlerini gıcırdatarak homurdandı.
  - Yeraltıyla konuşuyorsun!
  Himmler başını salladı.
  - Evet, yer altında!
  Hitler kükredi ve yumruğunu masaya vurarak salatayı devirdi:
  - Hayır, yer altı olmayacak!
  Himmler şaşırmıştı:
  - Führer'im nasıl?
  Boğulan Hitler şöyle dedi:
  - Ve bu yüzden! Çok basit! Tüm Slav halkının katledilmesini emredeceğim. Aptallık ve safsata olmayacak. Aşağılık insanlık dışı Slavlar yeryüzünden silinmeli!
  Himmler yüzünü buruşturdu.
  - Ya Çekler!?
  Hitler bir kahkaha patlattı, kahkahası çılgın bir adamınkine benziyordu:
  - Çekler asalaktır! Uyuşturucu dolu! Bir Çek ile tanışırsanız - hemen piçi öldürün! - Führer öksürdü, tükürükle boğuldu, sonra aptalca gözlerini şişirdi, devam etti. - Genel olarak bakış açımı ifade ettim. O katı ve değişmez. Bazı ayarlamalar olmasına rağmen. Çekler nasıl çalışır!
  Himmler dar omuzlarını silkti.
  - Plan uygulandı!
  Hitler havladı:
  - Gerçekleştirdiğiniz ve aştığınız planlar, ancak size küçük planlar veriyoruz. Çekler standarda ne eklemeli!
  Himmler kendini çizgiye çekti:
  - Evet efendim!
  Speer (Führer'in çevresinden aptal olmayan tek kişi) şunları söyledi:
  - Ama silah üretimi için önceden planlanmış yerleşim uygulamalarını kesen sensin büyük hükümdar. Özellikle, hedeften yaklaşık yirmi iki buçuk bin tank eksikti.
  Hitler hırıldadı:
  - Ve Çekler onu kopardı!
  Speer soğukkanlılıkla itiraz etti:
  - Bu sefer değil! Hatta t -338 tankları için planlarını gereğinden fazla yerine getirdiler. Aslında, arıza meydana geldi ...
  Hitler alaycı bir şekilde gözlerini kıstı.
  - Saçmalamayı sonra öğüteceksin, bana 252 mm topa sahip bir tankın Rusların yanında savaştığı bilgisi verildi.
  Idol başını salladı.
  - Evet, harika, bu ünlü KV-12.
  Hitler birdenbire sakinleşti:
  - Bu tank, Klim Voroshilov gibi bir aptalın adını aldı. Bu, bu silahın bizim için korkutucu olmayacağı anlamına geliyor!
  Speer yanıtladı:
  - Böyle bir obüs saldırıda çok tehlikelidir. Örneğin, iki yüz elli iki kilogram ağırlığındaki bir deniz bombası kabuğu, koruganları ve siper hatlarını sıkıca sıkıştırabilir. Bu tank bir saldırı savaşıdır.
  Hitler, elinde bir bardak alkolsüz porto şarabıyla el salladı, leylak rengi jetler Şerpaların yanından geçti.
  - Ne korkunç bir şey!
  Bakan başını salladı.
  - Hayır, aptal!
  Hitler yumruklarını sıktı, kemikleri çatladı:
  - İyi tamam! Beni tabuta koyma. Fransızların ayrıca 155 mm topa sahip bir C-2 canavarı vardı. Ne olmuş? Onlara gerçekten yardımcı oldu mu?
  Speer ellerini kaldırdı.
  - Fransa'da bu tanklardan sadece otuz tane vardı. Üstelik hızları sadece 12 километровbir saat. Hangisi tehdit etmekten daha gülünç.
  Idol şapkasını düzeltti ve cıvıldadı:
  - Piyadeye eşlik etmek oldukça iyi bir hız!
  Speer başını salladı.
  - Ancak, hızlı manevraların gerekli olduğu ve birliklerin hareket hızının önemli ölçüde arttığı modern savaş için değil.
  Zaten tamamen sakinleşmiş olan Hitler şunları söyledi:
  - Mantıken! Stalin'in bu kadar çok hafif tanka sahip olması boşuna değil. BT'ler zayıf zırhlı olmasına rağmen, hız ...
  Speer ekledi:
  - KV-12 tankı, S-2'den yalnızca hız açısından değil, aynı zamanda 175 mm'ye karşı 45 mm zırh kalınlığı açısından da üstündür ve bu önemlidir. 50 milimetrelik topumuz S-2'yi yenebilirse, bu tank bu kalibredeki toplara karşı savunmasızdır. Kabul edelim, aklınızda bulundurun - Fransız tankı 70 ton ve Sovyet tankı 152.
  Hitler sesini bir fısıltı düzeyine indirdi:
  - Peki neden?
  Hitler'i taklit eden Speer, aynı sessizce cevap verdi:
  - Geliştirilmiş tasarım sayesinde.
  Hitler başını salladı.
  - Ah ah ah! İlkel Rusların Fransızlardan çok daha güçlü silahlar yarattığı ortaya çıktı. Ancak, Negroidlerin son ulusu, ama aynı ölçüde değil!
  Speer şunları kaydetti:
  Bu tür çatışmaların birkaç nedeni vardır. Ancak bilimin gelişme koşullarının SSCB'de Fransa'dan ve hatta ABD'den çok daha elverişli olduğunu söylemeliyim. Evet, bu bir gerçek!
  Hitler, Bormann'ın sırtından atladı ve tozunu aldı. Speer dinlemeyi severdi. Ne de olsa, bir zamanlar bu genç adam, imparatorluk ofisinin dev bir binasını yedi günde inşa etti. Ve bunun imkansız olduğunu söylediler. Ayrıca Sherp, Hitler'e gerçeği söylemekten korkmayan birkaç kişiden biridir . Oldukça uzun, genç bir bakan, Goering gibi şişman değil, Goebbels kadar kısa değil ve yüzü çok erkeksi, Aryan ve Bormann'ınki gibi dejenere değil. Hess, mavi olmasına rağmen çok daha güzel.
  Führer sevinerek şöyle dedi:
  - Ve bu yüzden: mağara konseyleri daha mı iyi?
  Speer gülümseyerek cevap verdi:
  - Çoğumuz ve dahası gençlerin büyük çoğunluğu toprak sahibi ve bankacı olmayı hayal ediyor ve bilim adamı olmayı hayal ediyorlar. Söyle bana Führer'im, sen okuldayken bilimin granitini kemirmek isteyenler çoktu.
  Hitler küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - HAYIR! Herkes, kıçınızı rüşvetle ısıtabileceğiniz veya kendi işinizi kurabileceğiniz sıcak bir memur yeri istedi. Kimse bilim adamı olmak istemedi!
  Speer parmağını salladı:
  - Bu kadar! SSCB'de özel mülkiyet yoktur. Yani, eğer akıllıysan, o zaman...
  Bormann'ın önerisi:
  - Ya özel mülkiyeti yasaklarsak? Komünizme girin.
  Führer'in maiyeti hep bir ağızdan güldü. Köye kadar sessiz kalan Goebbels önerdi:
  - Ülkedeki tüm mülkleri Führer'in kişisel ayrıcalığı olarak değerlendireceğiz.
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Ne dedin?
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Ayrıcalık!
  Bir numaralı Nazi parmağını salladı:
  - Ve bana bir prezervatif gibi geldi! Ne havalı bir adamsın! Bavyera boğası, Alman topraklarının eti.
  Goebbels eğilerek:
  - Harika olduğu için gururum okşandı!
  Hitler yumruğunu gösterdi:
  - Genel olarak, ilginç bir teklif, ancak zamanında değil. Sürmekte olan bir savaş olduğu sürece, mülkiyeti bölerek ulusumuzu bölmemeliyiz. SSCB iç savaşta on iki milyon kaybetti. Bu, Birinci Dünya Savaşı'nın cephelerinden altı kat daha fazla. Böyle bir hatayı tekrarlamamalıyız. Bu nedenle oligarklara henüz dokunmayacağım ama tüm dünya ayaklarımızın dibine düştüğünde...
  Speer içini çekti.
  - Zaferden sonra Amerika'yı sindirmek çok zor olacak. Özellikle ekonomik olarak güçlüdür. Büyük bir filoya sahip dünyanın en zengin ülkesi.
  Himmler homurdandı:
  - Ve tanklardan üretilen tüm "Shermans" ve "Grants"!
  Speer yanıtladı:
  - Zaten otuz bir binden fazla. Amerika Birleşik Devletleri daha gelişmiş bir Bismarck geliştiriyor, bu tank parametreleri açısından tüm modellerimizi geride bırakıyor. 175 mm topa ve 275 mm eğimli ön zırha sahiptir. Parametreleri açısından bu makine, hız ve güç rezervi dışında AG-50'yi bile geride bırakıyor.
  Himmler cevap verdi:
  - İstihbaratımızın böyle bir bilgisi yok. Görünüşe göre Sherpa'yı besteliyorsun. Peki, bakan yuh yapıyordu.
  Speer gülümseyerek cevap verdi:
  - Hayır, ben bu bilgiyi Amerikalı iş adamı arkadaşlarımızdan aldım. Güvenilir adamlar ve Yahudi rakiplerinden nefret ediyorlar.
  Hitler başını salladı.
  - Evet biliyorum! Amerikan oligarklarının çoğu ya Yahudidir ya da Yahudilere bağımlıdır, ancak rakiplerini batırmak isteyen bir azınlık vardır. Bize yardım ediyorlar. Bildiğim kadarıyla Krup, bu makinenin ilk örneklerinin ortaya çıkmasından bir yıl önce Cromwell tankı hakkında bilgi aldı. Zırhlı nitelikleri açısından, bu tank yalnızca ... - Hitler teatral bir duraklama yaptı ve aniden sona erdi. - Eşek, dudak!
  Speer yumruklarını sıktı.
  - Bakan Shtikh, hem Cromwell'e hem de Matilda'ya ve KV'ye nüfuz edebilen 88 milimetre kalibreli silahların üretimini aynı anda başlatmak için hiçbir şey yapmadı. Özellikle güçlü silahlara sahip T-16 tankı projesi test aşamasında kaldı. Prototip oluşturuldu, ancak proje başlatılmadı.
  Hitler yüzünü buruşturdu.
  - Zaman meselesi! Üzülme dostum! Ancak henüz süper ağır tanklar yaratmak istemiyorum.
  - Neden? diye sordu.
  Hitler sırıttı:
  - Görüyorsun oğlum, böyle bir sorun var. İlk olarak, bu tanklar çok pahalıdır. Peki, evet, ordudan tasarruf edin, sobayı ahşap evinizin duvarı ile ne ısıtacaksınız! Ama bu benim düşüncemin sadece bir kısmı.
  Speer şaşırdı:
  - Ve bütün nedir?
  Hitler gözlerini kısarak cevap verdi:
  - Ve bunda! Herkesin Hitler'in sadece üstün teknoloji sayesinde kazandığını söylemesini istemiyorum. Aksine, Aryan ruhunun ve bedeninin avantajlarını göstererek düşmanı daha küçük kuvvetlerle yenmek istiyorum. Adamın kendisi önemlidir, gerçek Aryan. Yaşasın Hitler!
  Etraf hep bir ağızdan bağırdı:
  - Zin Heil!
  Führer cevap verdi:
  - Ve tankın kendisi çok iyi. Ölümcül gücü artırmak ve düşmanı korkutmak için yalnızca namlunun daha uzun yapılması gerekir. Savaş uzarsa, Ruslar teknolojimizin tüm gücünü test edecek!
  Naziler hep bir ağızdan bağırdılar:
  - Tüm imparatorların üzerine yükselen Führer'in ihtişamı yıldızların üzerinde yükselsin!
  Hitler yumruklarını pastaya vurdu ve uludu:
  - Kafanı kaşımayı bırak. Hadi, Bormann eğlence sözü verdi.
  Nazi iki kez sızlandı:
  - Şimdi büyük bir Führer olacak.
  Bormann, kremi silmek için beceriksizce bir girişimde bulundu. Ayak parmaklarıyla ayakkabı bağlarına bastı ve yere serilen yemyeşil halıyı burnuyla kırarak çarptı. Hitler kıkırdadı.
  - Sen bir şakasın!
  Bormann şarkı söyledi:
  - Soytarı tüm krallıklarda boşuna değil, her zaman kahkahalara neden oldu! Kafamda delik olması işe yarar, sabaha kadar eşek gibi kükrerim!
  Hitler dizini Bormann'ın yanına çekti, dilini çıkardı ve tekrar kıkırdadı. Sebepsiz yere gülmek bir aptalın işaretidir!
  Speer çekingen bir şekilde Führer'e seslendi:
  - Mühimmat salınımını artırmamız gerekiyor. Rusların yeni rezervler oluşturduğuna dair kanıtımız var!
  Hitler tısladı:
  - Rezervleri duyduğumda sinirlerim bozuluyor! Hadi, bir numaralı Nazi kan için çıktı!
  Bormann hırıltılı bir sesle bağırdı:
  - Birinci hareket! Ölüm cezası!
  Hitler parmağını Bormann'ın karnına dürttü.
  - Ölüm her şeyin temelidir! Cinayet bireyi yüceltir. Ben Führer'im, ölümün, cehennemin ve ahlaksızlıkların vücut bulmuş haliyim.
  Bormann tekrar şarkı söyledi:
  - Sensiz benim için kötü olacağına ve kimsenin acılarını dindiremeyeceğine inanıyorum, ancak bölgedeki bir horozun asla sadaka için "osuruk" yapamayacağına inanıyorum!
  Führer'in maiyeti yeniden kıkırdadı. Bormann bir işaret verdi, bir tuşa bastı. Özel elektrik tesisatlarıyla güçlendirilmiş yüz devasa borudan bir ses şelalesi fışkırıyordu. Bir kaplan çığının kükremesi gibiydi.
  Hitler şunları kaydetti:
  - Benim cinsel fantezim, bir gecede bin kaplana ve aslana tecavüz etmek!
  Çevredekiler hep bir ağızdan haykırdı:
  - Tüm Führer'lerden daha uzun ve havalısın!
  Hitler madalyalarını sallayarak göğsünü şişirdi:
  - Yine de beş yaşında bir çocuk olarak bir mamuta tecavüz ettim!
  Bu sözlerden sonra, Hitler'in maiyeti ünlü generaller yana eğildi, çarpık yüzlerine korku çizildi. Hala çok seksi bir dev Führer!
  Bormann karnının üzerine çöktü ve sızlandı:
  - Bizi boşver Apollo!
  Hitler sırıttı:
  - DSÖ?
  Bormann alnını halıya vurdu:
  - Zeus demek istedim!
  Hitler yürek parçalayıcı bir şekilde ciyakladı ve botuyla Bormann'ın kıçına tekme attı:
  - Bir kaç! Beni bir Yunan tanrısıyla karşılaştırın! Öldüreceğim, bıçaklayacağım, ağzımı yırtacağım, flaşörleri oyacağım, şeritler halinde keseceğim!
  Führer aniden sakinleşti:
  - Pekala, şimdi idam edelim! Hoş gösterinin tadını çıkarın! Bu arada, kim idam ediliyor?
  Bormann sinsice gözlerini kıstı.
  - Büyüleyici bir diva!
  Hitler dudaklarını yaladı:
  - Sarışın!?
  Bormann başını salladı.
  - Evet ve bir iletişim görevlisi! Artık birlikte olacağız, orgazmdan karga!
  Ve yine, kahkahalar, genel olarak, tüm Hitler karargahı bir grup aptal ve soytarıya benziyordu. Sadece bazı hayvanlar. Hitler bağırdı:
  - Führer izlerken herkes sussun!
  İğrenç performans başladı.
  Bir zincir şakırtısı duyuldu. Kız odaya götürüldü. Yatak örtüleri ve çok kaba tahta ayakkabılarla kaplıydı.
  Eylem sırasında soyunmak zorunda kaldığı görülüyor.
  Hitler sırıttı. Kısa etekli kızlar, çıplak topuklarını göstererek, mahkumun etini yakmak için gaz brülörlü hortumlar getirmeye başladılar.
  Aynı zamanda, birçok kaldıraç ve işkence aletiyle birlikte raf da sarılmıştı.
  Alarm çaldığında köleyi soymak üzereydiler.
  Kırmızı ışıklar bile yanıyordu.
  Adolf Hitler başını salladı ve kükredi:
  - Bu başka ne?
  Yüzü buruşmuş, korkudan titreyen Bormann cevap verdi:
  - İmparatorluk Şansölyeliğine Saldırı, harika!
  Führer korkuyla titredi ve sızlandı:
  - Bu nasıl? Tekrar!
  Bormann radyoyu aldı. Ve orada yürek parçalayıcı bir şekilde çığlık attılar. Panik vardı.
  Hitler ciğerlerinin tepesinde kükredi ve tüm gücüyle Hermann Goering'in kıçına vurdu:
  - Piçler! Peki, neden bu kuduz çocukların asitte eritilmesini emretmedim!
  Bormann televizyon görüntüsünü açtı. Savaş kıyafetleri içindeki dört heykelcik, tüm bir SS ordusuna saldırdı ve cesetlerin üzerinden geçti.
  Savaş lazerlerinden tanklar patladı, uçaklar yandı, kundağı motorlu ağır silahlar devrildi.
  Adolf Hitler ellerini ovuşturarak kıkırdadı.
  - Harika! İşte minyatür bir savaş! Savaşacağız ve kazanacağız!
  Bormann hemen kabul etti:
  - En büyüklerin en büyüğü hakkında gerekli olan bir gösteri!
  Hitler ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Kana susamışım, acımasızım,
  Ben şeytani bir hırsızım, Barmaley'den daha havalıyım!
  Ve buna ihtiyacım yok! Marmelat, çikolata yok!
  Küçükleri yerim! Evet, çok küçük!
  Çok küçük çocuklara izin verin!
  Evet çocuklar!
  Bormann bununla aynı fikirdeydi:
  - En büyüklerin en büyüğünü yutun!
  Hitler ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Ben zalim sadist Adolf'um.
  Dünyanın her yerinde umutsuz karanlık asılı kaldı!
  Ve kızlar geldi. Daha doğrusu, ne tür kızların olduğu tam olarak belli değil. Etraflarında bir güç alanı parladı. Ancak savaşçıların kendileri sadece bikinili.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla enerji pıhtıları attılar. Nazileri kelimenin tam anlamıyla parçalayan.
  Ve ellerinde, sonra patlayıcılar, sonra ışın kılıçları. Ayrıca silah uzayabilme ve çok sert vurabilme özelliğine sahiptir.
  Aynı zamanda güzeller, iki kez düşünmeden şimşek göndermek için göbeklerini kullandılar.
  İşte buydu, kavga buydu. Ve onlara karşı, Hitler'in tanklar ve uçaklarla iki seçici güvenlik bölümü. Ve inanılmaz güç.
  Führer sızlandı:
  - Bu gerçekten harika! Böyle bir savaş, bir peri masalı demek, kalemle anlatmak değil!
  Bormann korkuyla şunları kaydetti:
  - Bize yıkım getirebilir, en büyüklerin en büyüğü!
  Adolf Hitler kükredi:
  - Üç ölümde böyle bir yarış, Avrupa ölüme getirecek!
  Kızlar bazen savaş kıyafetlerini giyerler ve küçük ama çok güçlü roketler fırlatırlar, bu roketler bir seferde iki veya üç Nazi taburunu paramparça ederdi.
  Führer gakladı:
  - Bu cehennem! Kötü sonuç!
  Speer soğuk bir tavırla:
  - Führer'imi takviye kuvvetlerine çoktan çağırdım! Belki de güvenli bir yere tahliye etsen iyi olur?
  Hitler histerik bir şekilde cevap verdi:
  - HAYIR! Tüm Birinci SS Ordusu şimdi onlara karşı gelecek. Kartallarım başa çıkamaz mı? Hayır, ayrılmayacağım ve konutumdan ayrılmayacağım!
  Göring başını salladı.
  - Sen ve ben büyük Führeriz!
  Goebbels doğruladı:
  - Gerekirse birlikte ölürüz!
  Yodol onayladı:
  Ya da birlikte kazanabiliriz!
  Ve Himmler coşkuyla şunları söyledi:
  - Sensiz ah koca hayatın anlamı yok!
  Hitler biraz yumuşayarak düzeltti:
  - Harika değil, ama en iyisi! Beni övmek konusunda çok hevesli değilsin!
  Speer beklenmedik bir şekilde cesurca şunları söyledi:
  - Tatlı pohpohlamayı seven bir politikacının zekası sinek kadardır!
  Führer bağırdı:
  - Ne demek istiyorsun?
  Speer sakince şunları söyledi:
  - Bilge yöneticiler dalkavuklara inanmazlar!
  Hitler açıkça şunları söyledi:
  - Bunun için seni kazığa bağlayabilirim!
  İmparatorluk Bakanı kıkırdadı.
  - Boğazınızı kapatmanın orijinal yolu!
  Führer biraz daha sakin bir şekilde şunları söyledi:
  Ama yapmayacağım ve neden biliyor musun?
  -Neden?
  Hitler acıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Çünkü her hükümdarın doğruyu söyleyebilecek bir soytarıya ihtiyacı vardır!
  Goebbels cesurca şunları söyledi:
  Bu adam aptal olamayacak kadar zeki! Haydi bir şeyler söyleyelim Majesteleri!
  Hitler agresif bir şekilde haykırdı:
  - Siz çaylaklar şarkı söylemeye yeter! Ayı kuyruğuna bastı!
  . BÖLÜM 21
  Ve bu arada Alisa Selezneva ilginç bir rüyanın devamını izledi;
  Alman çocukları yakalayıp duvara monte edilmiş bir merdivenle sıkıca bağlayan Angelica, onlar için doğaçlama bir sorgulama ayarladı. Yani botlarını çıkardı, ev yapımı bir meşale yaktı ve genç Nazilerin topuklarını kızartmaya başladı.
  Beklenmedik bir şekilde inatçı oldukları ortaya çıktı. Seğirdiler, inlediler, başarısız bir şekilde ayak bileklerine yapışan ipleri kırmaya çalıştılar ama bilgi vermek istemediler. Ve Alman temiz çocuklara göre pembe topuklu ayakkabılar, önce küçük, sonra daha büyük, soluk mor kabarcıklarla çoktan kaplanmaya başladı. Tabanın sinir uçlarındaki ağrı korkunçtu, ancak Hitler Gençliği'nin genç savaşçıları gurur ve cesaret nedeniyle dayandı. Komutan olarak akranları yerine boşuna seçilmediklerini gösterdiler. Sıkıca kenetlenmiş çeneler, ısırılan dudaklardan kanlar, şakaklarından ve yanaklarından terler, gerçekten ne kadar acı çektiklerini gösteriyordu. Nefes almak ağırlaştı, karınlar çöktü, ancak yalnızca alçak, bastırılmış inlemeler duyuldu. Oğlanlar yüksek sesli çığlıklarını büyük bir irade çabasıyla tuttular.
  Angelica bir sıkıntı hissetti:
  - Hitler'in piçleri ... Pekala, eğer bir şey söylemezsen, haysiyetini yakarım ve seni sonsuza dek hadım olarak bırakırım.
  Ve ateşli şeytan, erkeklerin pantolonunu çıkarmaya başladı. Sonra Angelica kürek kemikleri arasında güçlü bir sızı ve aklı başına gelen Alisa Selezneva'nın soğuk, beklenmedik bir şekilde sert sesini hissetti:
  - O kaltağa eziyet etmeye kalkışma! Bunun ne kadar alçak ve adi olduğunu anlamıyor musun?
  Angelica sert bir şekilde karşılık verdi:
  - Savaşta merhamet, madendeki beyaz önlük kadar yersizdir! - Sonra kızıl saçlı, silahı Alisa Selezneva'dan çıkarmaya çalıştı. Ama o homurdandı.
  - Ve düşünme! Mutlak bir tepkim var, bir kemiğe vursam ömür boyu topal kalırsın. Hadi çözelim çocukları...
  Angelika cevap verdi:
  - Ve görünüşe göre mahkeme altında istiyorsun. Düşmanlıklar sırasında mahkumları serbest bırakın. Evet, bu ölümcül bir makale!
  Alisa Selezneva burada çok ileri gittiğini fark etti. Elini umursamazca salladı.
  - Evet, ne yapacaklar ve böyle bacaklarla ve yanmış ayaklarla ne kadar uzağa kaçacaklar ... Pekala, sen canavar Angelica'sın.
  Ateşli ve güzel dişi şeytan omuzlarını silkti.
  - Eh, bitti... Şimdi diyeceksiniz ki faşist haydutların seviyesine inmeyelim. Beyaz eldiven giymek ne...
  Alisa Selezneva sözünü kesti:
  - Pekala, söyle bana kızıl saçlı iblis, İç Savaş veya Büyük Vatanseverlik Savaşı üzerine en az bir kitapta veya filmde, Kızılların düşmanlarına işkence ettiğini veya canavar olduklarını gördün.
  Angelica başından savmaya çalıştı.
  - Evet, ne için ...
  Alisa Selezneva sırıttı:
  - Üstelik... Partimiz, savaş esirlerine işkence ve eziyet uygulanmasını resmi olarak dahi tasvip etmemektedir. Ve çocuklar için daha da fazlası. Siz Angelica, bu tür davranışlarla Sovyet, asil savaşçı dişi aslan imajını ihlal ediyorsunuz. Ve bu, tüm Kızıl Ordumuz için bir utançtır.
  Angelica yanıldığını kabul etmek istemedi ve şunu önerdi:
  - Bilgi alamadığımız için daha iyi ... Merkeze, imparatorluk ofisine yaklaşalım. Belki orada daha büyük avlar yakalarız....
  Alisa Selezneva küçük ayağıyla parke taşlarına vurdu ve cıvıldadı:
  - Hitler'in kendisini tam olarak almayı mı bekliyorsunuz?
  Angelica geniş omuzlarını şiddetle silkti.
  - Zor olsa da imkansız olan her şey mümkün... Örneğin, muhtemelen birçok insan, özellikle Batı'da, SSCB'nin kaybettiğini, Almanların Krasnaya Polyana banliyölerine girdiğini ve Berlin'deki Sovyet ordusunun harika olduğunu düşünüyordu. Ama şimdi Berlin'deyiz. Ve bu gerçek!
  Alisa Selezneva doğruladı:
  - Evet, gerçeklerin en gerçeği! Ve bu nedenle, devam edin. Özel bir devlet sektöründe.
  Naziler mahkumların öfkesiyle savaştı. Çok sayıda milis, ya zaten çökmekte olan yaşlı adamlar ya da şort ve çıplak topuklu ayakkabılarla burunlarını sümküren gençler, yaşlı kadınlarla kırpılmış kızlar da dahil.
  Milislerden bazıları av tüfekleriyle silahlandırıldı ve çocuklar molotof kokteylleri ve el yapımı patlayıcılarla silahlandırıldı.
  İkincisinin, özellikle iğneler, çiviler ve diğer metal "kabuklarla" doldurulmuş tehlikeli olduğunu söylemeliyim. Piyadeler ciddi ve çok acı verici yaralar aldı.
  Bir şehir savaşında, birinci sınıf öğrencisi bile fark edilmeden gizlice yaklaşabilir ve ilerleyen askerlerin arasına bir çanta bırakabilir.
  Burada bir deri bir kemik kalmış ilkokul öğrencileri, hafif bir mancınık gibi bir şey bile icat ettiler ve harabelerin arkasına saklanarak Kızıl Ordu'nun ilerleyen piyadelerine saldırılar düzenlediler.
  Alisa Selezneva, Angelica'nın onlara ateş etmesine izin vermez ve savaşçılar arasında bir kavga ve ağız dalaşı çıkar. Son olarak, uzlaşmacı bir çözüm - yakalamak, bağlamak.
  Doğru, kızlar bu agresif "tatarcık" a koşarken, bir düzine Sovyet askerini yaralayarak beş paket daha bırakmayı başardılar.
  Daha önceki yaralardan kurtulan kızlar hızlıdır ve sırt çantalarında hafif ama güçlü bir ağ vardır. Gerizekalı yakalandı, aralarında birkaç kız boşandı ... Almanca'da anne ve babayı ararlar ve bunu bir daha yapmayacaklarına yemin ederler.
  Ama çocuklardan biri ayrılmayı başardı ve uzaktan onlara surat astı. Angelica yine de ateş etti ... Mermi, erkek fatmanın vizörlü modaya uygun şapkasını düşürdü ve onu aceleyle kaçmaya zorladı, titreyen, küçük, gri, tozlu ve isli topuklu.
  Alisa Selezneva, tutsakları sakinleştirmek için ABD'den doğal çikolatalar çıkarıp fayans dağıtarak korkmuş çocukların başlarına okşadı. Almanca da konuşuyordu:
  - Korkma! Sovyet gücüne sahip olacaksınız ve her gün çikolatalar, kekler, portakallar, yoğunlaştırılmış süt, orman tavuğu ile ananas ... Sizi sinemaya, fillerle sirke götüreceğiz ...
  Angelica onu sertçe itti.
  - Aptal piçleri okşamayı bırakın. İşte bir asker ya da daha doğrusu bir subay-yüzbaşı, onlar yüzünden gözlerini kaybetti, iğnelerle bayıldı, attıkları paketlerden patlama dağıldı. Ve onlara çikolata veriyorsun ve ananaslı muz sözü veriyorsun .... Evet, bunun için onlara hiç acımadan ısırgan otu kırbaçlayın!
  Alisa Selezneva derin bir iç çekti ve acı bir şekilde ağladı:
  - Aman Tanrım, lanet olası savaş bize ne yapıyor? Haklıyız, en vahşi hayvanlardan beter oluyoruz!
  Angelika kabul etti.
  - Evet, daha kötüsü ... Ama birkaç gün daha sabırlı olun, hayvanat bahçesinin kalıntılarını öldüreceğiz ve çok daha iyi hale gelecek.
  Alisa Selezneva haç çıkardı ve fısıldadı:
  - Allah, körlerin gözlerini açıp kamburlara sırtını dikmelerini yasaklasın! Evet, Tanrı Tanrı olsun, biraz da olsa, ama biraz çarmıha gerilemezsin!
  Savaş yüzeyde, gökyüzünde ve yer altında gerçekleşti.
  Özellikle gökyüzünde Sovyet Ils, Me-163 roket savaş uçaklarıyla karşılaştı. Gerçek muharebe operasyonlarında yoğun olarak kullanılan, kuyruksuz bir uçağın dünyanın ilk versiyonu.
  Bununla birlikte, SSCB'de Kalinin tarafından önerilen, vidalı kuyruksuz bir varyant da vardı, ancak yalnızca deneysel bir örnek yayınlandı; testi geçti. Sıfır bir dizi hazırladılar ama Kalinin tutuklandı ve Lubyanka'nın mahzenlerinde işkence altında öldü. Ve bu proje halk düşmanı olarak alınıp kapatıldı.
  Yani Stalin gerçekten bir cellat ve bir kasap...
  Ama aynı zamanda büyük bir devlet adamı! Ondan sonra pigmeler hüküm sürdü ...
  Ve işte "Comet" lakaplı ME-163 füzesi. Tehlikeli arabalar, küçük ama çok hızlı, sonra saatte iki yüz kilometre dağılır. Ve silahları Salamander'inkiler gibi değil, roketlerdir.
  Genel olarak, ikincisinin kullanımı tamamen haklıdır. "Comet" çok fazla uçuş süresine sahip değil. İlk değişiklikler altı dakika ve son on beş ...
  Roket mermileri, Sovyet Il'lerinin savaşta beka kabiliyeti göz önüne alındığında çok önemli olan vurucu etkileri açısından iyidir. Ve elbette Komets'in hızı, jet dışındaki silahları etkin bir şekilde kullanmalarını engelliyor. Ancak onları kendi başlarına yıkmak çok zordur.
  Özellikle pilotlar, makinenin enine kesit alanını ihmal edilebilir kılan, uzanmış halde bulunur.
  Bir roket motoru, iki tip. İlki hidrojen peroksit üzerinde çalıştı, ikincisi daha sonra ve mükemmel, kömür granülasyonu üzerinde çalıştı ....
  İşte tüyler ürpertici canavarlar, daha doğrusu canavarlar... Kuyruksuz ve çevik...
  Alisa Selezneva onlara nişan alıyor ve ıslık çalıyor:
  - Ama biz roket yapıyoruz ve Yeniseyleri bloke ediyoruz. Ve büyük bale alanında diğerlerinin önündeyiz!
  Sakinliği kıza geri döndü, her zamanki gibi, yani ıskalamadan ateş edebilir. Angelica onun gerisinde kalmıyor ve aynı zamanda şarkı söylüyor. Ve esprili:
  - Ölmek diri olmaktan daha iyidir, kahrolası Führer - mavi! Onu cehennemi bir tutku ağıyla parçala!
  Alisa Selezneva arkadaşını onaylıyor:
  - Evet, sen bizim Rasha'mızsın! Gücümüz kutuptan kutba!
  Roket motorları tarafından vurulduğunda, "Kuyruklu Yıldızlar" genellikle alfabetik olarak patlar. Sigara içmezler, arkalarında kuyruk bırakmazlar, sadece osururlar! Evet, biraz komik ama...
  Angelica arkadaşıyla dalga geçer:
  - Tımarhaneden Alice, güzel inek ... Güzel inek, tımarhaneden Alice!
  Kar beyazı savaşçı yeterince cevap verdi:
  - Donuk bir zihnin sahipleri ve şiddetli bir aşağılık duygusunun taşıyıcıları gibi başkalarını kızdırmak için!
  Angelika ekledi:
  - Keskin diller, bir hançerden farklı olarak, aptallığın zincir postalarından bile sokar!
  Alisa Selezneva göz kırptı:
  - Masal iyi anlatır, gerçek kötü idam edilir!
  Ancak gerçekte, kar beyazı savaşçı, hızı merminin kendisinden biraz daha düşük olan araçlara ateş edebildi. Angelica değil. Kızıl saçlı şeytanı korkutacak bir şey vardı.
  "Kuyrukluyıldızların" kendileri arılara çok benziyorlardı, bu yüzden neredeyse ses hızında koştular ve kestiler, hava vızıltı izlenimi yarattı.
  Evet ve sokmalar çok etkiliydi. İlya'yı defalarca alevlendirmek ve saldırı uçaklarını kırmak zorunda kaldı. Dahası, ev sahibi olmayanların tersine çevirmeleri ve etkileri fena değildi.
  Siperdeki yaklar, bazen "Kuyrukluyıldız" patlamalarıyla delinir ve bazen onlara çarpar.
  Burada, örneğin, Yak-3 ME-163'e girecek ve biri birlikte koşarak parçaları her yöne uzağa püskürtecek.
  Alisa Selezneva onaylıyor:
  - İşte akbabalar. Orada! Daha da sert!
  Hava muharebesi çok ilginç. Hız konusunda bu kadar büyük bir avantaja sahip olan bir düşmanla savaşmak zor. Sovyet asları da bir hevesle ateş etmek zorunda, hatta bir vuruşa güvenmiyorlar, ama ...
  Deneyimler, bu tür sezgisel ve sık çekimin oldukça etkili olabileceğini göstermektedir. Kursk Muharebesi sırasında olduğu gibi, T-34'ler kayıplara rağmen sorunsuz bir sürüşe sahip olmadıklarında, hareket halindeyken maksimum hızlanarak topları ateşlediler. Yine de çok daha güçlü bir şekilde silahlanmış ve korunan kaplanlara sahipler.
  Angelica da bazen "Comet" e girmeyi başarır, sonra bir çocuk gibi sevinir, şansı. Zıplayarak otomatik tüfeği başının üzerinde sallıyor. Sonra bir atış daha ... Vuruldu! Gökyüzünde bir kraker patlamış gibi! Ve böylece gökyüzünde çok uzaklara dağılmış parçalara ayrıldı.
  Ancak Naziler hala sakinleşmedi, giderek daha fazla yeni savaşçı ortaya çıktı. İşte en son modifikasyonun ME-262'si, kükreyen, çift motorlu ve 30 mm dörtlü beş top (burun üzerine ek bir 37 mm uzun namlulu top takılı ). Bu makine aynı zamanda tankları da vurmaya çalışıyor. Bir saldırı gibi görünüyor. Bu cesareti dene. Bir makine değil, beş yüzlü bir cehennem canavarı.
  Angelica homurdandı:
  - Cehennemden gelen çubuk iblislerin hepsi bu kadar. Hitler buna sahip olduğunda, sonunda gücü tükenir. Zaten imparatorluk makamını dürbünle görebilirsiniz ama yine de pes etmiyorlar. Ve tam tersi, tsunami dalgaları gibi, tüm çubuk ve çubuk!
  Alisa Selezneva dalga geçti:
  - Evet, yapma ... Dalların bununla hiçbir ilgisi yok ya da askerlerinin faşistleri, sadece onları kullanıyorlar. Doğru pazar tırmanışı!
  Alisa Selezneva, ME-262 modifikasyonunda tehlikeli bir saldırı yapmaya çalıştı. Bu araba gerçekten bir canavar. İşte başka bir dip, olması gerektiği gibi, yer hedeflerine yönelik saldırılar için kullanılan makinelerde güvenilir bir şekilde kapatılmıştır. İçinde zayıf bir nokta nerede bulunur?
  Biri zirveden çıkışta canavarı yakalamayı umuyor. Sonra dikey bir bağlantıya, bir fenere vurun ...
  Ancak burada bir şey vücuda, zayıflığa, kan kaybından ve uykusuzluktan kaynaklanan korkunç bir yorgunluğa neden olur. Başımı kaldıracak gücüm bile yok. Ve insanüstü gerilimden saçlar bile parlıyor...
  Angelica, arkadaşını desteklemek için zorla şarkı bile söyledi:
  Gökyüzüne yağan yağmur, yıldız parçalarını saçtı,
  Faşizme sivri kazık hazırladılar!
  Tanklar "Kaplanlar" sadece çöp - kirli bir bit pazarı,
  Wehrmacht hemen şiddetli bir bozguna uğramayı bekliyor!
  Wehrmacht hemen şiddetli bir bozguna uğramayı bekliyor!
  
  Yoldaşımız Stalin liderdir - milyonların gücü,
  Elinde bir yumruk, granit makineli tüfek var!
  Yenebileceğiz - Sodom'dan rati,
  Gücümüz bir yekpare - neyse ki Dünya'da!
  Gücümüz bir yekpare - neyse ki Dünya'da!
  
  Partimizin yapacak daha önemli işleri yok,
  İnsanlar nasıl kurtarılır, Anavatan iyidir!
  Goebbels şeytani saçmalıklarla canı cehenneme,
  Ve zafer, inan bana, tüm şeytanlara inat olacak!
  Ve zafer, inan bana, tüm şeytanlara inat olacak!
  
  Rus güzelliğinin gücüyle ünlü olduğunu bilin,
  Ağır sarı bir örgüsü var!
  Ve Nazilerle yapılan savaşlarda gençler ünlü olacak,
  Aydınlık ülke ayağa kalkarak canlanacak!
  Aydınlık ülke ayağa kalkarak canlanacak!
  
  Hitler'in Ruslara burnunu sokmasına izin verme,
  Bıyıklı adam kendini havalı bir Tanrı sanıyor!
  Berlin caddesi boyunca yürüyeceğiz,
  Hayır, ruhu temiz olan köle olmaz!
  Hayır, ruhu temiz olan köle olmaz!
  
  Bayrağımız kanın rengi kırmızı,
  Şimdi güneş Reichstag'ın üzerinde parlıyor!
  Sevgili çocuklarımız için bundan daha cömert bir hediye yoktur.
  Yürek cüretkarsa ve korkudan eziliyorsa!
  Yürek cüretkarsa ve korkudan eziliyorsa!
  Şarkı kızları neşelendirdi ve Alisa Selezneva daha sık ateş etmeye başladı ... Gerçekten de zirveden çıkışta müthiş ME-262'yi fenere isabetli bir atışla yakaladı ... Ve yuvarlandı. Bacaklarına iple vurulan ve anında vurulan bir akrobat gibi. Ve havada takla atmak ve hatta birkaç duman kuyruğunu geride bırakmak çok güzel ...
  Angelica ellerini çırptı.
  - Bravo! Şok bizim yolumuzdur!
  Alisa Selezneva yanıt olarak kıkırdadı:
  - Endojen bölgeye şok tabancası da Russian Hyperfuck'ta!
  Kızlar güldüler ve yerlerini değiştirdiler. Pürüzlü tabanları çakıllara tokatlamak güzel. Ve gerçekten bizim!
  Yine bir atış poligonunda olduğu gibi, sadece hedefler çok hızlıdır. Burada acele ediyorlar, bunu uçurtmalar bile yapamıyor. Ayrıca "Semenderler" de bağlandı. Peki, Fritz. Angelica homurdandı:
  - İnsan aptallığı ve hayvan rekabeti dışında dünyadaki her şeyin sonu geliyor!
  Berrak bir sesle ateş eden Alisa Selezneva ekledi:
  - Hayat bir yüzüğe çok benzer, ıstırabın sonu görünür ama asla hissedemezsin!
  Ancak burada savaşçıların belki de çok büyük karamsar oldukları ortaya çıktı. I-9, gövdesinde bir ejderha resmi olan ME-262'ye çarpmayı başardıktan sonra, Luftwaffe'nin saldırısı zayıfladı ... Naziler biraz geri çekildi ...
  Angelica, gadget'ı parmaklarıyla yakaladı ve bir eliyle gergin bir şekilde tüm pençelerini yırttı ve şöyle dedi:
  - Faşizmde böyle ... Her uzvunu koparacağız ve sonra!
  Alisa Selezneva kükreyerek şarkı söyledi:
  - Çok uzak - çok daha uzak, ama daha iyi, böylece sonsuza kadar!
  Arkashka Sapozhkov tekrar onlara koştu. Oğlan kızlara menteşeler ve optiklerden otomatik bir hafif makineli tüfek gösterdi:
  - Bu bir yok etme makinesi. Bak, hemen köşeden ateş edebilirsin. Kentsel savaş için güzel bir silah. Ve ayrıca....
  Alisa Selezneva, pürüzsüz alnından toz kalkacak kadar kibirli bir şekilde homurdandı:
  "Zaten gördüm... Bize başka ne önerebilirsin, Büyük Üstat?"
  Çocuk başını salladı.
  - Burada harika bir şey var. Gerçek şu ki, bu makineli tüfek özel bir modda ateş edebiliyor ...
  Angelica çok meraklandı:
  - Peki başka hangi modda?
  Oğlan açıkladı:
  - Arka arkaya iki mermi. Yani, iyi korunan hedefleri ve vücut zırhını delme yeteneği önemli ölçüde artacaktır! Anlaşılmaz mı?
  Angelica uyanıktı ve tam zamanında. Faustpatronlu bir Alman çocuğu kendini kanla yıkamaya zorlayarak ateş etti. Kaybeden geri atıldı ve bezkat prensibi üzerine inşa edilen silah garaj kabinine uçtu. Orada patladı, arduvazı patlayıcı bir dalgayla kırdı ve kızgın bir bebek oyuncağı gibi kırık kiremitleri her yöne saçtı.
  Alisa Selezneva'nın partnerinin kime vurduğunu fark edecek zamanı yoktu ve sadece şunları kaydetti:
  - Hazırlıksız iyi yumruklanmış. Siz, bir keskin nişancı gibi, eklemeye ve eklemeye devam edin!
  Angelica sinsice cevap verdi, çıplak ayağıyla beton bir levhadan fırlatılan bir sigara izmaritini yakaladı ve Maximka'ya uzattı:
  - Tabii ki eklemeliyim! Boşuna eğitim verdiğimizi. Bu bir eğitim değil, ölümcül bir rekabet olmasına rağmen.
  Çocuk bunun üzerine kaşlarını çattı.
  - Ve neden beni bu pislikle dürtüyorsun ... Alman ağzından sonra sigara içeceğimi düşünüyorsun.
  Angelica hoşgörüyle gülümsedi.
  - Ama burada gözümüzün önünde sigara izmariti topluyorlar...
  Arkashka yüzünü daha da buruşturdu:
  - Yani almaları çok yazık ... Ve genel olarak, bir öncünün eline geçmeye değmeyen sigaralar iğrenç. Sapozhkov Jr. sesini bir fısıltı düzeyine indirdi. - Yaşlılar olarak bana birkaç nefes almamı teklif ettiler, diyorlar, küçük bir çocuk değil, bir erkek olduğunu göster. Orada zaten ilkinden hastaydım. Ama vücut yararlı olanı reddedecek mi ... Ve savaş sırasında birçok kadının ve erkeğin bile sigara içmeye başlaması aslında halkımızın bir trajedisidir.
  Angelica yanıt olarak yüzünü buruşturdu.
  - Buna gerek yok, sadece savaş sırasında ahlakı okuyun ... Ayrıca ne içeceğinizi de bilmeniz gerekiyor. Tütün ABD'dendir ve Sibirya'dan öyle bir ot çıkar ki vücudu gençleştirir ve bir savaşçıyı öyle bir savaş trans durumuna sokar ki, bin beşini yere serer.
  Alisa Selezneva inanmadı:
  - Angelica'yı dökün. Genel olarak, farmakoloji gücü artırmanın yalnızca geçici bir etkisini verir, ardından intikam gelir.
  Angelica aynı fikirde değildi:
  - Neyin nasıl uygulanacağını izlemek. Ayrıca penisilin ve aspirin ve diğer farmakolojinin yan etkileri de vardır. Ancak meyve ve sebzelerin yanlış veya dengesiz tüketimi bile çok zararlı olabilir. Yani... Eğer akıllıca olursa, o zaman arsenik de fayda sağlayacaktır!
  Arkashka kahkahayı patlattı ve onlara ince, pembemsi dilini gösterdi:
  - Çoğu zaman arsenikle tedavi edildiğini düşündüğünüzde komik ... - Oğlan aniden kaşlarını hareket ettirdi. - Şimdilik, uzmanlara en yeni silahların bir örneğini aktarmak gerekecek. Avlanmaya devam edelim.
  Ve küçük çocuk onlardan kaçtı. Angelica keskin nişancı tüfeğinin namlusunu ovuştururken şunları söyledi:
  - Savaştaki en iyi doping, sıradan bir başarının taze izlenimleri!
  Alisa Selezneva kabul etti:
  - Sıradanlık, bize yandan geldiği için her zaman orijinaldir!
  Savaşçılar alınlarını birbirlerine ve tekrar savaşa soktular ...
  Sovyet havacılığı yine havaya hakim oldu. Ancak Elam hala tam bir hareket özgürlüğüne sahip değildi. Alçaktan uçan hedefler için günün zorlu silahı olan Luftfaust, bazen çok yönlü flaşlarla acı verici bir şekilde patladı.
  Alisa Selezneva, Luftfaust'un 500-600 metreye kadar basit ama etkili bir silah olduğunu çok iyi biliyordu. Batı'da uçaklar daha yükseğe uçmayı tercih ettiğinden, sadece Doğu Cephesi'ne özgü bir saldırı önleyici uçak.
  Ancak Müttefiklerin de saldırı modelleri vardı. Böyle bir saldırı ustası, ünlü savaşçı Wittmann'ın Tiger tankını isabetli bir füze vuruşuyla vurmayı başardı.
  Alisa Selezneva, bu tür savaşçılara doğru bir şekilde ateş etti. Bir saldırı uçağına binmek bir tanktan daha zor olduğu için genellikle Luftfaust'lar daha deneyimli askerler verirdi. Uçak hızlı uçar ve kentsel koşullarda, özellikle sokaklar barikatlarla dolu olduğunda tanklar zar zor hareket eder.
  Ve işte Alman tankları, bir şeye karşı çıkmaya çalışıyorlar. Sadece bunlar artık Mause değil, İkinci Dünya Savaşı'nın hala T-4 ile hizmette kalanlardan en eski tankı.
  Sonuncusu ve bu durumda en iyi değişiklik değil. Her ne kadar genellikle daha sonraki teknoloji çeşitleri öncekilerden daha iyi olsa da, bu durumda değil. Tabii ki, 1943'te T-4, tüm göstergelerinde ve hatta daha az ağırlığa sahip olarak T-34-76'yı geçmesine rağmen. Muhtemelen orta tanklar arasında, 1943'teki Alman T-4 (kırk tondan daha ağır olduğu için bu tür bir makine olarak Panther hariç!), Dünyanın en iyisiydi. Ve mükemmel ergonomiye sahiptir.
  Ausf.J modifikasyonunun Haziran 1944'ten bu yana montaj hatlarında ortaya çıkması, Almanya'nın kötüleşen stratejik konumu karşısında maliyeti düşürme ve tank üretimini olabildiğince basitleştirme arzusuyla ilişkilendirildi. İlk Ausf.J'yi en son Ausf.H'den ayıran tek ama önemli değişiklik, elektrikli taret traversinin ve bir jeneratörle ilgili yardımcı karbüratör motorunun ortadan kaldırılmasıydı. Ayrıca aptalca, şimdi kuleyi manuel olarak döndürün, bu da makinenin savaş etkinliğini önemli ölçüde azaltır. Yeni modifikasyonun piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, taretin kıç ve yanlarında bulunan ve ekranlar nedeniyle işe yaramaz olan tabanca yuvaları kaldırıldı ve diğer kapakların tasarımı da basitleştirildi. Temmuz ayından itibaren tasfiye edilen yardımcı motorun yerine 200 litre kapasiteli ek bir yakıt deposu takmaya başladılar, ancak lekeleri ve kaprisleriyle mücadele Eylül 1944'e kadar sürdü. Ek olarak, gövdenin 12 mm'lik çatısı, ilave 16 mm'lik sacların kaynaklanmasıyla güçlendirilmeye başlandı. Sonraki tüm değişiklikler, tasarımı daha da basitleştirmeyi amaçlıyordu; bunların en dikkate değer olanı, Eylül ayında zimmerit kaplamanın terk edilmesi ve Aralık 1944'te taşıyıcı silindir sayısının her bir tarafta üçe düşürülmesiydi. Ausf.J modifikasyon tanklarının üretimi neredeyse savaşın sonuna kadar, Mart 1945'e kadar devam etti, ancak Alman endüstrisinin zayıflaması ve hammadde tedarikindeki zorluklar nedeniyle üretimdeki yavaşlama, yalnızca 1758'in yapılmasına neden oldu. bu dönüşümün tankları üretildi.
  Yine de, T-4, öncelikle gövdenin alnındaki zırhın zayıflığından dolayı oldukça tehlikelidir; toplamda 45 milimetre, 1945 standartlarına göre çok küçük, faustpatron'un deldiği şey bu.
  Sovyet araçları, Alman ateşine ve çok daha büyük tepki veriyor. Ve daha fazlası var ve tankerler daha deneyimli. Ama yine de kayıplar var, mahvolmuş Sovyet tankları.
  Alisa Selezneva ateş etti, dürbünü kırdı ve şiddetle homurdandı:
  - İyi bir göz en iyisidir, ölüler ordusuna gönderilmekten kaçınmanızı sağlar!
  Angelica mantıklı bir şekilde ekledi:
  - İyi niyetli bir talimat, tam olarak hedefe giden yolu kaçırmanıza izin vermeyecektir!
  Zaten amansız bir şekilde kararmaya başlamıştı, ancak savaş azalmadı ... Batıdan gök gürültüsü bulutları belirdi, sayısız Cengiz Han ordusu gibi ilerliyorlardı. Yine bulutlar gökyüzünde kaşlarını çatıyor ve önce ölü bir hal alıyor, sonra koyu mor bir renge dönüşüyor.
  Bununla birlikte, şimşek nadiren parıldar ve yağmurun kendisi yalnızca ilk on dakika boyunca uzun süre yağdı ve ardından yerini sıkıcı bir susturucuya bıraktı.
  Kızın bacakları yere düşüp yanmış halde su birikintilerinden geçmek güzel, bir şeyler söyleyebilirsin ...
  İşte, savaşçılarla birlikte savaşan o alayların, fırtınalı Berlin'in ardında bıraktığı yıkılmış birkaç bina. Ve o kadar çok ceset ve yaralı var ki... Muhtemelen bütün çadırlar bunlarla dolu.
  Almanlar inatla savaşır ve hatta gecenin karanlığında saldırmaya çalışır. Ve omuzlarının arkasında faustpatronları olan genç askerler, zayıf görüşten yararlanıyor: gece, yağmur Sovyet tanklarına yaklaşıyor ve yakın mesafeden oldukça isabetli bir şekilde saldırılar yapıyor.
  Çok sayıda Sovyet tankı devrildi, ancak onarım ekipleri var gücüyle çalışıyor. Davulcular çalışır, hareket halindeyken kırık gövdeleri, tırtılları ve kuleleri pişirir. Denerler. Ve yürüyen ikmaldeki rezervlerden giderek daha fazla yeni araç ve piyade oluşumu geliyor.
  Ancak ağır kayıplar veren saldırı uçakları, baskılarını bir şekilde azalttı. Ve ne, ne kadar böyle baskı uygulayabilirsiniz. Ve hava yaz değil.
  Alisa Selezneva ve Angelica birçok kez hazırlıksız ateş etmek zorunda kaldı. Giderek daha fazla yeni savaşçı vurun, karşı saldırıları püskürtün.
  Hatta bir kez, bir sürüdeki kızlara da koşan SS köpeklerine bile geldi ve savaşçılar ölümden kaçmak için sert duvara hızlı bir şekilde tırmanmak zorunda kaldı.
  Çıplak parmaklarıyla bir el bombası atan Alisa Selezneva, sonra fark etti:
  - Ve yine de, bize gülseler de, ara sıra aptallar olduğumuzu ve her zaman çıplak ayakla dövüştüğümüzü söylüyorlar, ama uzun, hünerli ayak parmaklarımızı kullanmasaydık, cehennem tırmanacaktı. aslında şeffaf yüzey kadar. Bu durumda ahlaki...
  Kızgın köpeklere sık sık ateş eden Angelica sözünü kesti:
  - Bir ineğin pantolona ihtiyacı olmadığı gibi, bu masalın da ahlaka ihtiyacı yok! Yani, gereksiz ahlak ve felsefe olmadan ... Ve en önemlisi, saldırı sırasında davul gibi ateş edin!
  Alisa Selezneva gülümsedi ve atış poligonlarına frekans ekledi.
  Köpekler katledildi, ancak tüfek fişeklerinin cephane yükünü doldurmak için oyalanmak zorunda kaldı.
  Çiçek açmış... Güneş çıkmış ama kimse güzelliğine hayran kalmamış. Herkes oldukça yorgundu. Üstelik şehirdeki cesetler çürümeye başladı ve bu iğrenç.
  Kızlar çok açtılar, ancak bir parça kadavra kokusu boğaza girmedi.
  Ve bundan dolayı midelerine kramp giriyor, yoruluyorlardı.
  Gün sıcak ve hatta buharlıydı. Ve kayıplar azalmadı ... Özellikle, "Sturmtigr" gibi, ancak daha büyük başka bir bandura ortaya çıktı ... "Fare" nin geniş hatlı şasisi temelinde yapılmış bir şey.
  Tipik bir teknik: kundağı motorlu silahlar için bir tankın alt takımı. Örneğin, T-34 şasisi gibi, SU-76, SU-85, SU-100 gibi bütün bir kundağı motorlu silah ailesinin temelini oluşturdular. Bir tankın şasisine bu kadar çok kalibrenin sığması bile şaşırtıcı.
  Panther içinse Jagdpanther, 88 mm'lik bir topla yaratıldı.
  Alisa Selezneva, Jagdpanterleri Doğu Prusya'daki savaşlardan hatırladı. Arabanın ön zırhı 100 milimetre, kıç ve yanları 80 milimetreydi. Zırh plakalarının yataydan 40 derecelik çok büyük eğim açısı nedeniyle, şans ve IS-2 ile bile Sovyet tanklarının mermilerini sektirmek için bu oldukça yeterliydi. Ve iyi sürüş performansının yanı sıra, kundağı motorlu silahı çok tehlikeli bir rakip haline getirdi.
  Ama görünüşe göre bu araba gizliydi. Alice neyle karşılaşabileceği konusunda uyarılmamıştı bile. Özellikle o bile Sovyet birlikleri değil. Ama işte "Farenin şasisindeki" araba. Belki de "Yagdmaus" dur? Böyle bir hulk için nispeten düşük, çok ağır zırhlı ve neredeyse tamamen kapalı paletlerle.
  Silahlanma da çifttir. Silahlardan biri, neredeyse "Sturmtiger"a benzeyen bir bomba atar, sadece kalibresi 380 yerine 410 daha büyük. Angelica arkadaşına fısıldadı:
  - Muhtemelen, yıkıcı güç açısından güçlü, daha sonraki bir roketatar? Çok doğru?
  Alisa Selezneva şunları söyledi:
  - Ve belki de daha hızlı, uzun menzilli ve isabetli. Namlunun biraz daha uzun olduğunu ve bir kapakla kapatıldığını görüyorsunuz. Tehlikeli bir araba, ne yazık ki içinde sorunlarımız olacak. Yine de, savaşta yine de kaçınabilirsiniz ...
  Angelica arkadaşının sözünü keserek yumruğunu omzuna attı:
  - Ve ikinci silah da ilgisiz değil. Ne kadar uzun olduğunu görün.
  Alisa Selezneva burada dişlerini gösterdi:
  - Ama kalibre 88 - milimetre, ancak 71 değil, 100. Bir tank avcısı gibi havalı bir silah iyidir. Bu kundağı motorlu topun ayrıca savunma hatlarını yarmak ve düşman tanklarıyla savaşmak için bir taarruz silahına sahip olduğu açıktır. Dahası, kundağı motorlu topların kendileri çok yoğun bir düzene sahiptir, bu nedenle dövüş bölmesi büyüktür, ancak güçlü bir şekilde düzleştirilmiştir.
  Kız konuşmayı yarıda kesti, bu yüzden bir kapakla kaplı Jagdmaus bombacısı dikey konumdan sapmaya başladı. Görünüşe göre araba tüm şeytani gücüyle patlamak üzereydi.
  Alisa Selezneva, vurup bombanın patlamasına neden olmayı umarak sıçrama tabancasına yangın çıkaran özel bir zırh delici kartuş koydu. Bu arada, uzun namlulu bir av tüfeği ateşlendi ve diğerlerinden önce kaçan bir Sovyet otuz dörtlüsüne isabet etti.
  Angelica, optiği devirmeye çalışarak kendini ateşledi, ancak kesirli hedefin uzun mesafesi ve Jagdmaus'un devam eden hareketi, onun isabetli bir şekilde vurmasını engelledi. Kızıl saçlı dişi şeytan sertçe yemin etti:
  - Kahretsin! Özlüyorum, yine özlüyorum!
  Alisa Selezneva onu her konuda teselli etmedi:
  - Bilirsin, bazen Apollo ıskalar.
  Angelica sarışın savaşçıyı dürttü.
  - Bunu kaçırmazsın! Ve sonra bir vizyonunuz var. Hayır, belli ki Artemis değil!
  Jagdmaus'un kapağı yavaşça açılmaya başladı. Ve hulk kelimenin tam anlamıyla canlandı. Alisa Selezneva daha derin nefes almaya başladı ve sol gözünü kıstı ve yavaşça başlat düğmesine bastı.
  Her zamanki gibi merminin hareketini, boşluğu ve çimlerin üzerindeki her metreküp havayı hissetti. Ve sadece bu değil. Sarışına, dünyanın derinliklerinde lavların yeraltı dünyasından fışkırdığı ve köpürdüğü ve bu nedenle cehennem iblislerinin kötü günahkarların ruhlarını ateşli dirgenlere sardıkları görülüyordu.
  Mermi uçamadı ... Ama ... Geniş bir ağızdan 500 kilogramlık bir kara mayını alevlendi ve bir hava ekspresi gibi, birikmiş Sovyet tanklarıyla dolu caddenin kenarında parçalandım ....
  Görünüşe göre bir yere bin şimşek çaktı ve ardından çok korkunç bir kükreme izledi ... Savaşçılar kulak zarlarını patlatmak için otomatik olarak ağızlarını açtılar. Patlama dalgası üzerlerinden geçti ve hatta Angelica'dan gelen malzemelerle dolu bir sırt çantasını itti. Kızıl saçlı savaşçı ağzından toz tükürüyor. Birkaç kez iyi öksürerek iştahla küfretti:
  - Bir koç, kurdun üzerinde tilki gibi yükselebilir!
  Alisa Selezneva güzelce ekledi:
  - İsa, kurt dünyasında tavşanın aslan özellikleri kazandığı tek kuzudur!
  Angelica ayağa kalktı, bir anda sıçradı ve tozun arasından baktı: "Yagdmaus" çok neşeli görünüyordu. Şiddetli nefretin kendi payına düşen kısmını, birikmiş gücünü başka bir kirli numara için attı.
  Kızıl saçlı ilgilenmeye başladı:
  - Neyi özledin?
  Alisa Selezneva kendinden emin ve kategorik olarak cevap verdi:
  - Tabii ki değil!
  Angelique yüzünü buruşturdu.
  Ama canavar bozulmamış. Ve hala çekiyor! Şimdi ne kahrolası!
  Alisa Selezneva teselli etti:
  - Bombacı çok hızlı değil. Hadi almaya çalışalım ... Belki optiği kırarız? Mermi çok sert ön kısma isabet etmiş olabilir.
  Angelica özellikle bu iyimserliği paylaşmadı:
  - "Maus" ve E-25'in optiklerinde nasıl acı çektiğimizi hatırlıyor musunuz? Bu canavarları almamız o kadar kolay olmayacak.
  Alisa Selezneva, poponun arkasını alnına ovuşturdu ve yakın zamanda doldurulmuş etkileyici bir yumruyla. Sarışın savaşçı kendini boşlukta hissetti. Pek çok gece uyumadı ve savaştı, açtı, yaralandı, bitkin düşecek kadar yorgundu.
  Önünde vizyonlar belirdi;
  Mahşerin atlısına bin. Aynı anda dört ve korkunç derecede ürkütücü. Atların bile fare ve timsah melezi gibi kafaları vardır. Atlar gökyüzünde koştursa da, en ağır toynakların darbelerinden hava parlıyor ve titriyor. Boşluktan fırlayan kıvılcımlar gibi ne kadar canavarca görünüyor.
  Burada soluk renkli bir at üzerindeki binicilerden biri Spasskaya Kulesi'ne atlar ve iki Aurora kruvazörü uzunluğundaki devasa Broadsword'üyle ona saldırır. Kule dağılır ve şeytani bir kükreme kulaklara çarpar ....
  Alisa Selezneva aklını başına toplar, "Sturmmaus" yine "hediyesini" tükürür. Ateşli saçlarındaki tozu silkeleyen Angelica, şunları söyledi:
  - Ve önceki modellerden çok daha hızlı. -Sarışın savaşçının aptal bakışını yakalayarak ekledi. - Demek istediğim, bu modelin ateş hızı, öncekinden daha büyük bir bombardıman uçağı olmasına rağmen, Sturmtiger'dakinden daha yüksek. Yani büyükanne sorunlarımız var. Peki, o zaman kurnazlıkla nasıl alınır.
  Alisa Selezneva mekanik olarak şakaklarını ovuşturdu, başı çok ağrıyordu. Ve melon şapkayı çözemedim. Arkadaşından hiçbir şey alamayacağını anlayan Angelica, var gücüyle bağırdı:
  -Arkadiy! Hey, buraya koş Arkashka!
  Alice fısıldadı:
  - Neden ona ihtiyacın var? Ne düşünüyorsun, o ... - Kız sustu, kafasına sadece bayağılık tırmandı.
  Angelica hızlı ve nişan almadan, ateş etmeden, güvence verdi:
  - Elbette, alnında yedi açıklık var, ama Arkashka Sapozhkov daha becerikli. İki yüz ton muharebe kütlesini nasıl etkisiz hale getireceğini anlayacaktır.
  Alisa Selezneva eliyle saçını kaşıdı... Konsantre olmaya, konsantrasyonunu yeniden kazanmaya çalıştı... Vizyonlar gözlerinin önünde yüzdü...
  Sarışın keskin nişancı Alisa Selezneva, sanki mürekkep reçinesine düşmüş gibi aşağı daldığını hissetti, hatta gözleri yemeye başladı. Sokolovskaya'nın üzerinde yüzdüğü cıvayı anımsatan vücuduna garip bir kalınlık bastırdı , ama çok daha korkunçtu ve eti düzleşti. Sonra mareşal kız gerçekten çok kötü hissetti ve aniden artık yıldızları asla göremeyecekti, bilinmeyen cellatlar diğer dünya üzerinde güç kazandı. Bir kazığı tırmalayan bir köpek gibi bir kazıma sesi var, sadece çok daha kötü ve daha yüksek, kulakları ısırıp büküyor. Kırmızı-sıcak bir ramrod zarları ısırır, dilde bir kan hissi ve dökülen reçine vardır. Sonra karanlığın içinden bir volkanın lavları gibi parıldayan dişleriyle bir ağız çıkar. Alisa Selezneva (Harikalar Diyarından değil!) Bir canavarın bu kadar iğrenç bir yüzünü, korku filmlerinin karakterlerini veya ikonik inogalact ırklarını hiç görmemişti, arka planına karşı onlar sadece bir kabusun acıklı bir parodisiydi. Sonra daha da korkunç başka çeneler ortaya çıktı, bazıları Jüpiter gezegeni kadar büyüktü ve diğerleri, hayvan melezleri ve işkence aletleri de dahil olmak üzere en akıl almaz biçim ve görünümlere sahip, çok gaddar küçük hayvanlar gibi küçüktü. Çarpık zehirli dişleri onun etine yapışmış halde buradalar. Zaten oldukça uzun ve dahası, sonsuz olaylarla dolu hayatı boyunca, sarışın savaşçı hiç bu kadar acı yaşamamıştı. Asıl mesele, bir duyum analoğu bulmanın imkansız olmasıdır. Hem yanan bir alev hem de aşındırıcı asit, aynı zamanda dondurucu buz ve donuk bir kesme testeresi ...
  Sağır edici bir kükreme kabuslarını böler. Gerçek kötü, ama o ölçüde değil. Ağzım kurudu. Alisa Selezneva fısıldadı:
  - İç ... bir damla su!
  Angelica, arkadaşına elma ve huş ağacı suyu karışımı olan bir şişe verdi. Doğru, kim çoktan dolaşmayı başardı ... Bir arkadaş birkaç sarsıcı yudum alır ve fısıldar:
  -Cehennemde cennete göre tek bir üstünlüğü vardır, sürgün korkusu yoktur!
  Angelika kabul etti.
  -Hıristiyan cennetinde en tatsız olan şey, daha iyi bir şey dilemek istememenizdir!
  Alisa Selezneva olumsuz bir şekilde başını salladı:
  - Ben öyle düşünmüyorum! Hristiyan cennetinde, karşı konulamaz bir günah işleme arzusuyla eziyet çekeceğiz!
  . BÖLÜM 22
  Iria Gai gerçekten hiç vakit kaybetmedi. İki kızı Angelina ve Afrodit hemen uçmayı kabul etti. Elbette herkesin bir silahı vardı.
  Ayrıca, araştırmacıların rezervlerinden sağlam bir cephanelik de aldılar.
  Ancak yine de Wanda zamanında geldi. Seferden dönmeyi başardı. Ayrıca bir grup nanobot aldı. Ve bu çok etkili ve oldukça iyi bir silah.
  Wanda, yirmi birinci yüzyılın Rusya'sının üç renkli bayrağı altında saçlarını boyadı. O çok daha güzel oldu. Ve zaten kendi çocukları var.
  Ancak Iria, evin dört köşede olduğuna ve yirmi ikinci yüzyılın iyi silahlanmış dört kızının herhangi bir savaş için yeterli olacağına karar verdi.
  En uyumlu kadro sadece dört. Ve en küçük kızınızı almak zorunda değilsiniz. Ve sonra odun kıracak.
  Upsilon'a artık gerek yok. Bu üç gözlü yaratık, devasa bir kendini beğenmişlikle fazla konuşkan. Evet, Alice'i bir kereden fazla kurtardı ve bazen yararlı olabilir, ancak bu durumda her şey hem hayvanları hem de çocukları riske atamayacak kadar ciddiydi. Aynı şekilde Alexei Terentyev de alınmamalıydı. Ve böylece üç çocuk kayboldu ve dört yetişkin savaşçının onlarla ilgilenmesi daha iyi.
  Kızlar Moskova üzerinden uçtu. Dünya gezegeninin başkenti, bir tılsım. Bunun gibi tapınaklar var. Doksan dokuz kubbe olduğunda ve her birinin benzersiz bir mücevher görüntüsü olması özellikle ilginçtir.
  Iria, dünyanın sonunun gelmemesinin ve insanlığın ölümden kaçmayı başarmasının iyi olduğunu düşündü. Sonra gerçek şafak başladı. İlerleme patlayıcı bir dalga gibi ilerlediğinde, daha iyi ve daha güzel hale geldi.
  Şimdi insanların büyük çoğunluğu mutlu. Ve nedense Alice, komünizmin sakin çağında bile sürekli olarak farklı maceralara ve hikayelere girecek kadar şanslıydı. Sıradan çocuklar, hatta yirmi ikinci yüzyıl için bile bu kadar gerçek olmayan rakamlar.
  Iria, Afrodit, Angelina, Wanda, Zaman Enstitüsüne tam zırhla geldiler. Elbette Alice'in hareketlerini kontrol etmek mümkündür - bu düzeltildi.
  Wanda veritabanına daha fazla girdi. Evet, Alice, Pashka, Arkasha aslında çıkmaz geçici şubeler sektörüne gitti. İstediğini yapabileceğin yer ve şimdiki zamanı etkilemeyecek.
  Bu çocukların nasıl hareket ettiğini görebiliyordunuz. Üstelik, geçmişte 1946 yazında olduğu gibi, bir süre geçti. Bu, elbette, Iria için büyük bir endişe kaynağı.
  Aslında, bu süre zarfında çocuklar ölebilir. Ama ne olursa olsun, zamanında hareket etmelisin.
  Ancak Alice ve çocuklardan önce veya aynı zamanda varmak imkansızdır.
  Bunlar evrenin fiziksel yasalarıdır. Bu yüzden çocuk takımından biraz sonra yapmak zorunda kaldım.
  Almanya'ya vardıklarında, dört savaşçı bir kamuflaj alanının arkasına saklandı ve havayı dinledi. Bilgiler bilgisayar tarafından filtrelendi.
  Üçüncü Reich zaten SSCB'ye saldırdı ve hızla ilerliyor. Ve kurtuluş şansı yokmuş gibi geliyor.
  Öte yandan, Alice ve ekibin geri kalanı neredeyse Hitler'i öldürüyordu ve garip bir şekilde hala yaşıyorlar.
  Nazilerin onlar için sofistike bir şey hazırladığı görülüyor. Ancak iyi haber şu ki, henüz hiçbir çocuk idam edilmedi. Yani, hala umut var.
  Iria bir karar verdi:
  - Hitler ve çetesini birlikleri SSCB'den çıkarmaya zorlamak ve çocukları serbest bırakmak gerekiyor!
  Angelina buna katıldı:
  - Elbette yapmalısın! Ve atalarınızı faşizmden kurtarın!
  Afrodit çıplak ayaklarını yere vurarak şunları kaydetti:
  Hiç şüphe duymadan yapacağız!
  Wanda hemen onayladı:
  - Bunun için her türlü imkanımız var!
  Söylendiği anda yapılır ve dört kadın savaşçı faşist sürüye saldırır.
  Yirmi ikinci yüzyılın savaşçıları, yine yirminci yüzyılın Nazileriyle boğuştu.
  Faşist kahverengi imparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Tabii ki, dört kız Wehrmacht'ın tanklarının ve uçaklarının imhasını çok ünlü bir şekilde aldı. En başından beri, onları bir güç alanıyla örterek elleri ve ayakları ile ezdiler. Ancak...
  Sanki yerin altından Alexei Terentev ve en küçük kızı Mirabela Gai belirdi.
  Işın kılıçlarını kaptılar ve nanobotlarla saldırdılar. Nefret edilen faşistleri yok etmek için yola çıktılar. Böylece dört, altıya dönüştü.
  Iria Guy şunları kaydetti:
  - Bu nasıl? Peki, kaderimiz nedir, başka türlü yenemeyiz!
  Almanları ezmeye devam eden Angelina Guy, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Daha hızlı yapalım! SSCB'yi kurtaralım!
  Aleksey Terentev kükredi, Nazileri hem piyade hem de tank kılıçlarıyla kesti:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından aynı anda üç faşist uçağı kesen keskin bir disk uçtu!
  Rakipleri, hem tankları hem de piyadeleri ezen Mirabela dişlerini gösterdi ve homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından saçılan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet ediyor.
  Iria Gai de çıplak ayak parmaklarını öldürücü bir şekilde fırlattı ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve ışın kılıçları, Nazilerin üzerindeki değirmenden geçti. Ardından patlatıcılar tanklara saldırdı ve darbeleri kesti. Uçaklar da aldı.
  Angelina, düşmanları keserek ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler saçıldı. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp öfkelendiği açıktı.
  Beyaz, kahverengi askerleri ve tankları uçaklarla parçalayan Afrodit ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve tanklar ve beyaz savaşçılar düşüyor ve uçakların kuyrukları yanıyor.
  Wanda Guy değirmenciyi kesiyor, kılıçları şimşek gibi.
  Naziler kasnak gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayağıyla iğneler fırlatıyor, düşman uçaklarını düşürüyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya Ana için bir insan uzay imparatorluğu olacak, kazanın!
  Alexei Terentev, Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri parçalıyor.
  Ve aynı zamanda çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları düşürür.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Şan!
  Ve hareket halindeyken herkesin kafasını ve ağzını ve aynı zamanda tank kulelerini keser.
  Mirabela ayrıca rakipleri, uçakları ve tankları da yok eder.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alıp kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ve işte hücumda Iria Gai. Nazileri tanklarla, uçaklarla birlikte kendisi için kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rus' harika ve ışıltılı,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve diskler çıplak ayaklarından uçar. Nazilerin boğazlarını kim gördü? Evet, bu tankları yıkan bir kız.
  Angelina hücumda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Bir tüpten tükürmek. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları vuruyor.
  Ve aynı zamanda kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, bludgeon, hadi gidelim.
  Oh, favorim gidecek!
  Afrodit, Nazileri devirip kahverengi askerleri tanklarla birlikte yok ederek ciyaklıyor:
  - Tamamı tüylü ve hayvan derisi içinde,
  Sopayla çevik kuvvete koştu!
  Ve çıplak ayakla, düşmana nasıl fırlatılacağı, bir fili ve hatta bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırtı:
  - Kurtlar! Yirmi ikinci yüzyıl!
  Wanda Guy hücumda. Keser, Nazileri biçer. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçlarla bir değirmen işletir.
  Tanklar ve uçaklarla birlikte birçok savaşçıyı ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız çılgın bir hareket içinde.
  Ve çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatarak tankları ve uçakları yok ediyor.
  Alexei Terentev ayağa fırladı. Oğlan takla atarak döndü. Atlamada birçok Naziyi doğradı.
  Çıplak parmaklarıyla iğneler fırlattı, tankları ve uçakları düşürdü, homurdandı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve çocuk yine savaşta.
  Mirabela hücuma geçiyor. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız atakta. Kahverengi savaşçıları törensiz yok eder.
  Ve ara sıra zıplar ve bükülür!
  Ve ondan yok etme armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Mirabela agresif bir şekilde ciyaklıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Iriya Gai hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla fırlatır ve bir kamıştan tükürür, tankları ve uçakları düşürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Ben ışıltılı bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine hareket halindeki güzellik.
  Angelina, Nazi cesetlerinden oluşan bir blokajı basar. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar, tanklar ve uçaklarla birlikte düşüyor ve düşüyor.
  Angelina bağırır:
  - Yalınayak kız, kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölürler.
  Daha doğrusu, tamamen ölü, tankların ve uçakların olduğu bir yer.
  Afrodit saldırıda. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elinde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birlikleri bir kasırga süpürür - uçaklar ve tanklar düşer.
  Kızıl saçlı kız kükredi:
  - Gelecek gizli! Ama muzaffer olacak!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Afrodit vahşi bir esriklik içinde kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları, uçakları düşüren ve tankların zırhını delen çok sayıda keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Wanda Guy savaşta. Ve çok ışıltılı ve kavgacı. Çıplak bacakları pek çok ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, onu durduramazsınız.
  Wanda Guy'ın söylediği şarkı:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta bu sıçrama!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik bir erkeği köle yapar!
  Ve çıplak ayaklı kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var. Ve daha fazla harap olmuş tanklar ve uçaklar.
  Alexey hücumda her şeyi hızlandırıyor. Oğlan Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları parçalıyor.
  Genç savaşçı ciyaklıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve çocuk yine hareket halinde.
  Mirabela, faaliyetinde fırtınalı bir kız öğrencidir. Ve düşmanları yere serer.
  Burada çıplak bacağıyla patlayıcılı bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank fırlatılacak.
  Kız bağırır:
  - Nasılsa zafer bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların namluları farklı yönlere uçuyor.
  Burada Iria Gai hareketleri hızlandırdı. Kız, kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve Nazileri tanklar ve uçaklarla birlikte hızlandırılmış bir hızla yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızıdır.
  Durmayı ve yavaşlamayı düşünmez ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkar.
  Angelina hücumda. Kılıçları eti ve metal salatayı kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınlarının arasında yatan bir yığın insan, ayrıca kırılmış tanklar ve düşmüş uçaklar.
  Afrodit çılgın bir kızdır. Ve hiperplazmadan bir robot gibi herkesi eziyor.
  Zaten tek bir yüz Naziyi ve çok sayıda tankı uçakla parçalamadı. Ama her şey hız kazanıyor. Ve savaşçı hala kükredi.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank, güçlü bir patlamayla parçalandı.
  Afrodit şarkı söyledi:
  - Toprağımızı ele geçirmeye cesaret edemezsiniz!
  Wanda Guy da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve bir yığın kahverengi savaşçı, kırık tanklar ve uçaklarla birlikte çoktan hendeğe ve yollara düşmüştü.
  Altı öfkeliydi. Vahşi bir dövüş yaptı.
  Alexey Terentev tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve değirmeni terminatör çocuk yönetiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Dağlar dolusu kanlı vücut, bir sürü bozuk araba ve uçaklar.
  Mucit çocuk çılgın bir stratejiyi hatırlıyor. Atların ve insanların da birbirine karıştığı yer.
  Alexey Terentev ciyaklıyor:
  - Akıldan vay!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki terminatör çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Dahi çocuk kükredi:
  - Master sınıfı ve firma "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun harika olduğu ortaya çıktı. Ve kaç tanesi Nazileri öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük kısmı kahverengi savaşçıları, tankları ve uçakları öldürdü.
  Mirabela da savaşta. Tarçın ve çelik orduları ezer ve kükredi:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta gidiyoruz!
  Ve kılıçları Nazilerde kırılır. Kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan çöktü. Ve onlarla birlikte tanklar ve uçaklar.
  Kız homurdandı:
  - Panterlerden bile havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve bazı rakipleri ve tankları ve hatta uçakları alıp parçalayacak.
  Ve Iria Guy yetkilidir. Ve rakiplerini yener ve kendisi kimseye iniş yapmaz.
  Tanklar ve uçaklarla birlikte kaç Nazi öldürüldü.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortaklarına sahip olmasına rağmen - cellatlar!
  Iria Guy bağırır:
  - Deliyim! Bir ceza alacaksın!
  Ve yine kız kılıçla bir çok Naziyi katledecek.
  Angelina hareket halinde ve bir sürü kahverengi savaşçıyı kesiyor.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Naziyi öldürür veya bir uçağı bir tankla düşürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Afrodit ilerler ve rakiplerini ezer. Aynı zamanda bağırmayı da unutmuyor:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alıp dişlerini gösterecek!
  Ve kızıl saçlı çok ... Rüzgarda dalgalanan saçlar, proleter bir pankart gibi.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden çıkıyor.
  Wanda Guy hareket halinde. Burada çok sayıda kafatası ve tank kulesi kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir samandan tükürür - uçakları düşürür. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz?
  Ve yine, çıplak ayaklarından piyade ve uçaklara çarpan ölümcül iğneler uçuyor.
  Alexey Terentev atlar ve atlar.
  Yalınayak bir çocuk bir sürü iğne fırlatır, tankları devirir ve şarkı söyler:
  - Haydi kampa gidelim, büyük bir hesap açalım!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  Zaten oldukça yaşlı, Alice ve arkadaşlarıyla maceralar yaşıyor ama bir çocuğa benziyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Alexei Terentiev şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - fraera'yı kıracağız!
  Ve yine, ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu. Hem uçaklar hem de tanklar.
  Mirabela zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! Özgürlüğün doğacağına inanıyorum!
  Kız, yine Nazilere ve onların tanklarına ve uçaklarına ölümcül bir iğne yağmuru yağdırdı ve devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Nazi hemen havaya uçtu. Evet, kahverengi, cehennem gibi imparatorluğun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Iria Guy savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Pek çok Nazi ölüyor ve uçaklar düşüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürdeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükredi:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler atarak rakipleri yumruklar.
  Angelina vahşi bir hareketle. Nazilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne fırlatıyor. Bir kükreme gibi, tanklar ve uçaklarla birlikte rakipleri yarıp geçer:
  Tam zaferimiz yakındır!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen yürütür, tankları süpürür. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ancak kobra Afrodit saldırıya geçti. Bu kadın tüm kabusların kabusu.
  Ve kesiyorsa, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl saçlı alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları harekete geçti ve uçak duraluminiyle et ve metali kesti.
  Wanda Guy da hücuma geçiyor. Bu kızın freni yok. Keser kesmez, ceset yığını etrafa saçılıyor ve uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Sarışın terminatör kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi ondan bir katil bezelye uçuyor.
  Alexey yine bir meteor taşıyan yüz Naziyi kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Gökyüzünde bir uçak kütlesi nasıl küçük parçalara ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Mirabela bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü kahverengi dövüşçüyü kesti. Ve tanklar ve uçaklar arasındaki büyük açıklıkları kesiyor.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Iria Gai hücumda daha da öfkeli. Yani Nazileri harmanlamak. Bu tür kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Iria Gai aldı ve şarkı söyledi:
  - Yerinde koşmak ortak bir uzlaşmacıdır!
  Ve savaşçı kız, böylesine bir dizi darbeyle rakiplerine daldı.
  Ve çıplak ayakla diskleri atacak.
  Burada değirmeni işletiyordu. Kahverengi ordunun başları geri çekildi ve tanklar yanıyordu, uçaklar alev alev yanıyordu.
  O bir dövüş güzeli. Kendini çok kahverengi bir armada yener.
  Angelina hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız çok güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatıyor.
  Rakipleri yenin. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar, tankları, uçakları patlatıyorlar.
  Angelina aldı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Iria Guy keyifle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla iyice öldüren bir şey fırlatıyor. Bu gerçekten kızların kızı.
  Ve çıplak bacaklarından bıçak nasıl uçacak. Ve tanklardan kuleleri keserek birçok savaşçıyı vuracak.
  Afrodit hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter bayrağı gibi. Bu kız gerçek bir cadaloz.
  Ve sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi rakiplerini kesiyor.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç! Onunla, boyasız, doğal ışıkla savaşa girdi.
  Afrodit onu aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - dövüşçüler çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Aleksey Terentev homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer fırlatan ve tank kulesini kıran Mirabela, şunları doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Afrodit hemen buna katıldı:
  - Ben herkesi ısırabilecek bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayaklarıyla, ölümcül, düşürücü uçaklar fırlatacak.
  Savaşta Wanda Guy rakiplerinden aşağı değildir. Kız değil ama alevler içinde böyle bir cadıyla bitirmek. Ve Naziler zor zamanlar geçiriyor: uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Ve bağırır:
  - Ne mavi bir gökyüzü!
  Afrodit, çıplak ayağıyla bir bıçak bırakarak tankın taretini keserek onayladı:
  - Biz hırsızlığın destekçisi değiliz!
  Düşmanları kesip uçakları düşüren Wanda Guy cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Angelina ciyakladı, çıplak ayağıyla iğneler fırlattı ve bronzlaşmış bacaklarıyla tankları ve uçakları düşürdü:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Nazileri kesen Iria Gai şunları ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alıp atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Aleksey Terentev savaşta çok şık görünüyor.
  Mirabella şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk ayağıyla helikopter pervanesine benzeyen bir şey fırlattı. Nazilerden ve tanklardan birkaç yüz kafa kesti, gıcırdadı:
  - Oldukça sportif!
  Ve her ikisi de - tam açık bir erkek ve bir kız.
  Kahverengi askerleri kesen Aleksey homurdandı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Mirabela yanıt olarak tısladı:
  - Herkesi öldürürüz - çıplak ayakla!
  Kız gerçekten çok aktif bir sonlandırıcı.
  Iria Gai hücumda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir yay çizerek uçtu, birçok Naziyi ve tank kulesini devirdi.
  Angelina, imhaya devam ederek şunları ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda savaş uçağına ve uçağa çarptılar.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibini mat et!
  Ve dilini gösterdi.
  Afrodit bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar fırlatarak homurdandı:
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Wanda Guy hemen onayladı:
  - Düşen kahramanlara şeref!
  Ve kızlar, Nazileri ezerek hep birlikte bağırdılar:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et yırtılır, tankların kuleleri ve uçakların kuyrukları yıkılır.
  Ve tekrar uluma:
  - Bizi kimse yenemez!
  Iria Guy havaya uçtu. Rakipleri ve kanatlı akbabaları parçaladı ve yayınladı:
  - Biz dişi kurduz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk uçacak.
  Kız ecstasy içinde bile kıvrılıyor.
  Ve sonra mırıldanıyor:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Aleksey Terentev homurdandı:
  - Oh, erken, güvenlik sağlar!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Cevap olarak gülerler ve dişlerini gösterirler.
  Iria Gai, Nazileri kesti ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Oğlan cevap verdi:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Iria Guy kabul etti:
  - Güç yoksa, o zaman evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla düşmana iğneler fırlattı, bir yığın tankı uçaklarla havaya uçurdu ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra, Iria Guy, tank kulelerini ve uçak kuyruklarını yıkarak düşmanları tekrar kesti.
  Angelina çok hızlı bir bebek. Burada Nazilere bir namlu fırlattı. Ve bir patlamadan birkaç bin parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma topuklarımız pırıl pırıl!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Afrodit de savaşta zayıf değildir. Yani Nazileri harmanlamak. Sanki bir demet zincirden bayılıyormuş gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat et iyi olacak.
  Sonbaharda bir turta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta enfiye kutusundaki bir şeytan gibi gerçekten saban sürüyor. Ve tankların nasıl yandığını ve uçakların nasıl yandığını.
  Ama Wanda Guy nasıl dövüşülür. Ve Naziler bunu ondan alıyor.
  Ve eğer vurursa, vuracaktır.
  Ondan kanlı sıçramalar uçar.
  Iriya Gai, çıplak ayağından tankların kafataslarını ve kulelerini eriten metal sıçramaları üzerine sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor...
  Kırmızı gömlekli bölümler -
  Rus halkına selamlar!
  Burada kızlar Nazileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, ama gerçekten zinciri kırmış panterler.
  Alexei Terentev savaşta ve Nazilere saldırıyor. Onları acımasızca dövüyor, tankları yarıp geçiyor ve ciyaklıyor:
  Boğa gibiyiz!
  Kahverengi orduyu ezen ve tankları ve uçak kuyruklarını kesen Mirabela şunları aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Iria Gai onu aldı ve uludu, tanklarla birlikte kahverengi savaşçıları da kesti:
  - Yalan kontrolden çıktı!
  Angelina Nazileri parçaladı, ciyakladı:
  - Hayır, kontrolden çıkmadı!
  Ve o da çıplak ayağıyla bir yıldız işareti alıp bırakacak ve birçok faşistin işini bitirecek.
  Iria Gai aldı ve ciyakladı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne demeti uçar.
  Nazileri ve tanklarını da uçaklarla imha eden Angelina, ciyakladı:
  - Arkadaşlığımız bir yekpare!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yönden bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin tamamen yok edilmesi.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan daha fazla ceset oldu.
  Bundan sonra, güzellik pes edecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçar.
  Afrodit de oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir değil, birçok ceset!
  Bundan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde çıplak ayakla yürüdü. Ve bir sürü Naziyi öldürdü.
  Ve nasıl kükrüyor:
  - Toplu cinayet!
  Ve şimdi kafasını Nazi generaline vuracak. Kafatasını kırın ve dışarı verin:
  - Banzai! cennete gideceksin!
  Wanda Guy saldırıda çok öfkeli, özellikle de tankları ve uçakları düşürürken, cıyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi yarıp geçerken uçaklar çöküyor. Ve savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çok çalışır.
  Alexey Terentev ciyaklıyor:
  - Şanlı çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Nazilerin kitlesi çöktü.
  Alexei kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynıyor ve volkanlar gürlüyor!
  Mirabella hareket halinde. Herkesin karnını deşecek.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türden düşman tarafından öldürüldü, hem tankları hem de uçakları devirdi.
  Mirabela neşe açısından şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksekte tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanında olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Savaştaki Iria Guy sadece bir tür sonlandırıcıdır. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın! Ve diktatörün sonu!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Naziler çivi gibidir. Ve bir sürü mastodon ve kanatlı cehennem makinelerini parçalayacak.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Angelina da hücumda. Çok öfkeli bir sürtük.
  Ve aldı ve homurdandı:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın ta kendisi!
  Ve Nazilerde üçlü bir değirmen kesiyor!
  Ve Afrodit yanıt olarak kükredi:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve anlamsızlığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilidir.
  Ve nasıl çıplak ayakla alıp fırlatacak. Ve kahverengi imparatorluğun birçok savaşçısı, tankları ve uçakları.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeline sahip bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir. Tank kuleleri ve faşist uçakların kanatları nasıl yırtılırsa.
  Rakiplerini ezen Afrodit tısladı:
  - Bütün hainleri ezip toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırpın. Evet, bu ateşli kız tam olarak huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül değilse!
  Düşmanları ezen Wanda Guy yayınladı:
  - Sizi sıraya sokacağız!
  Afrodit onayladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından tamamen yok etme armağanı yeniden uçuyor! Ve pek çok tank ve uçak aynı anda küçük parçalara ayrıldı.
  Alexey yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Nazileri çıplak elleriyle parçalayan, kılıçlarla doğrayan, çıplak ayak parmaklarıyla iğneler fırlatan, tankları ve uçakları bir anda imha eden Afrodit, şunları söyledi:
  - Kısacası! Kısacası!
  Kahverengi savaşçıları tanklar ve uçaklarla birlikte yok eden Iria Guy ciyakladı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Aleksey Terentev, rakiplerini keserek şunları söyledi:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metali kesen bir disk çocuğun çıplak ayağından fırladı. Hem tankların kulelerini hem de uçakların kuyruklarını kesti.
  Kahverengi imparatorluğun savaşçılarını ve tankların zırhını parçalayan Mirabela şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  O zamanlar Nazilerle iyi iş çıkardılar ...
  Burada Hitler ve ekibi kızların ve çocukların önünde diz çöktü.
  Iriya Gai, ilk etapta Nazi'nin çıplak ayaklarını öpmesini sağladı.
  Sonra Hitler ve tüm çevresi, diğer kızların da çıplak ayak tabanlarını ve topuklarını öptü. Ve Alexei Terentev, kızın çıplak ayakları tarafından öpüldü.
  Iria sipariş ettikten sonra:
  - Şimdi, hepinizi öldürmemişken, Üçüncü Reich'ın Sovyetler Birliği'ne tam ve koşulsuz teslim edilmesi emrini imzalayın!
  . SON SÖZ
  İyi olan her şey iyi biter. Üçüncü Reich teslim oldu ve kudretli Wehrmacht silahsızlandırıldı. Hitler ve ekibi, Stalin'in zindanlarına gittiler.
  Ve Alisa, Pashka ve Arkady Sapozhkov serbest bırakıldı ve hatta cesaret için SSCB kahramanının altın yıldızı için ödüller aldı. Elbette geleceğin güçlü, gelişmiş organizmaları için tüm işkenceler ve diğer zorluklar bir hiçtir.
  Iria Gai ekibi, SSCB Kahramanı'nın altın yıldızını ve "Zafer" elmas düzenini aldı. Herkes mutlu ve sevindi.
  Alice, Pashka ve Arkashka zindanda açlıktan öldükten sonra karınlarını doyurdular.
  Ve zaten zamanında evde, Alice uyuyakaldı. Ve sonunda muhteşem, masalsı ve kahramanca rüyasını izlemeyi bitirdi.
  Naziler tükenmişti, aptalca bir çaresizlik içinde Hitler, Berlin metrosunun sular altında kalmasını emretti. Ancak bu aptalca adım, yalnızca Sovyet ordusunun saldırıyı gerçekleştirmesini kolaylaştırdı, çünkü Alman birlikleri gizli bir yeraltı manevrası olasılığını büyük ölçüde kaybetmişti.
  Alisa Selezneva ve ateşli arkadaşı, diğer Sovyet askerleri, Üçüncü Reich'in sonunun kaçınılmaz yakınlığını hissediyorlar, yerini ateşli bir heyecana bırakan yorgunluğu unutuyorlar. Buna karşılık Almanlar, özellikle daha yaşlı olanlar, yürek burkan bir şekilde pençelerini giderek daha fazla kaldırdılar - Hitler kaput.
  İşin garibi ve hatta belki de oldukça doğal olarak, en inatla savaşan gençlerdi. Hitler iktidara geldikten sonra yetiştirilen çocuklar en fanatik şekilde savaştılar. Teslim olmak istemeyenler, giderek artan bir şekilde kendilerini ve onlara yaklaşan askerleri patlayıcılarla havaya uçurdular. Böylece çocuklar kendilerini esirgemeden savaştı.
  Ve imparatorluk ofisi yavaş yavaş yaklaşıyordu ... Devlet dairelerinin bulunduğu Berlin'in dokuzuncu özel sektörü.
  Bir sonraki rakibini yere seren Alisa Selezneva tiz bir sesle homurdandı:
  - Ve faşistler küçülüyor... Belki de yeni ürün fitillerini çoktan tükettiler?
  Angelica aynı fikirde değildi:
  - Naziler küçülmüyor ama biz büyüyoruz. Bir fark var. Tavşanlarla savaşta değiliz orası kesin.
  Alisa Selezneva, patlama dalgası tarafından başarısız bir şekilde vuruldu. Ve yine güzel vücudunun nasıl haince itaat etmeyi reddettiğini hissetti. Kız kırık taşların ve okroshka'nın üzerine uzandı, yönünü bulmaya çalıştı.
  Angelica'nın da göğsü ısındı. Düştü, kan öksürürken güçlükle ayağa kalktı. Savaşçı düşüncelerini şöyle dile getirdi:
  - Ve Naziler çok cesurlar, bir çimen yatağını ve ceset kalıntılarını doldurmaya çalışıyorlar!
  Alisa Selezneva güzel kafasının içinde sessizdi, çeşitli Nazi teknolojisinin anıları yanıp sönüyordu.
  II.Dünya Savaşı'nın başlangıcında, III Reich'in tank birlikleri hafif tanklar Pz Kpfw I, Pz Kpfw II, Çek tankları Pz Kpfw 35 (t), Pz Kpfw 38 (t), orta tanklar Pz Kpfw III ve Pz Kpfw IV, çeşitli kundağı motorlu silahlar ve zırhlı personel taşıyıcıları.
  Sarışın savaşçı, panzvale'nin tanklarla donatılmasının zayıf seviyesine dikkat çekti. Belki de çok zayıf ... Hitler, yalnızca altı hafif araç tümenine sahip olarak tüm dünyayla savaştı.
  Tankların silahlanması, esas olarak, düşmanın insan gücünü ve tankların yüksek hızını yenmek ve moralini bozmak için gerekli olan yakın mesafeden bir ateş bölgesi oluşturmalarını mümkün kılan küçük kalibreli toplar ve makineli tüfeklerden oluşuyordu. düşman bölgesinin derinliklerine hızlı ve derin bir yarmada ana faktördü.
  Alisa Selezneva kararlı bir şekilde kendi kendine yemin etti. Güzel kafasında parladı: "Ve buna hızlılık mı denir?" Evet, Hitler'in arabalarının sürüş performansını cesur Sovyet BT ile karşılaştırırlardı!
  Polonya ve Batı Avrupa'daki askeri operasyonların deneyimi, mermileri çoğu muharebe çatışmasında Fransız ağır tanklarının zırhını delemeyen 37 ve 50 mm Alman kısa namlulu toplarının düşük savaş niteliklerini ortaya çıkardı. Bu bağlamda, 1940 yılında Pz Kpfw III tankına daha güçlü bir 50 mm top yerleştirildi. Alman tanklarının zırh korumasının ve güç rezervinin de yetersiz olduğu ortaya çıktı.
  Alisa Selezneva burada hemfikirdi: "yetersizden daha fazlası!".
  SSCB'ye saldırmaya hazırlanan III Reich, tank filosunu niceliksel olarak artırmaya çalıştı. Doğru, çok zayıf bir şekilde denedi ve SSCB'ye dört kez boyun eğdi. Artışında önemli bir rol, 1941'in ilk yarısında Alman ordusunda hizmete giren tankların beşte birini üreten Almanya tarafından ele geçirilen Çek fabrikaları tarafından oynandı. 1 Haziran 1941 itibariyle, Almanya ve uydularının silahlı kuvvetleri 4.198 tank ve 377 saldırı topuna sahipti. (Ve SSCB'de bunlardan yirmi beş bin beş yüzden fazla var.) Operasyon için Çek t -38 ve Pz Kpfw IV ile birlikte 2348 Pz Kpfw III orta tankı olan 3712 tank ve kundağı motorlu toplar amaçlandı. - 438. Sovyetler Birliği'ne yapılan saldırıdan önce , III Reich tank birliklerinin organizasyonel ve teknik ekipmanındaki eksiklikleri, yeni Sovyet tankları T-34 ve KV ile şiddetli çatışmalardan sonra ortaya çıkmadı. Ve sadece savaşın başlangıcında Kızıl Ordu'da araçları az olan, ancak az olmayan onlarla da değil (KV tankları - 604 araç ve T-34 ile birlikte yalnızca batı bölgelerinde 1470). Kanlı muharebelerin ilk aylarında, Alman hafif tankları Pz Kpfw I ve Pz Kpfw II birimleri hızla personelini kaybetti. 1941'in sonunda Almanya'da yeni Sovyet tanklarıyla savaşma gereksinimlerini karşılamayan tüm hafif tankların üretimi durduruldu. Haziran'dan Kasım 1941'e kadar Alman tanklarının telafi edilemez kayıpları, 348'i Pz Kpfw IV orta tankları olmak üzere 2251 birime ulaştı. O zamanlar Pz Kpfw IV en iyi Alman tanklarıydı. Bununla birlikte, yan ve kıç zırhlarına yalnızca yeni Sovyet T-34 ve KV tanklarının topları değil, aynı zamanda T-26 ve BT hafif tanklarının topları ve 45 mm Sovyet tanksavar da delindi. silahlar ("saksağanlar" olarak adlandırılır). T-4'ün alnına yalnızca 76 milimetre kalibreli bir tanksavar topu girebilirdi.
  Alisa Selezneva şunları kaydetti: "Adolf Hitler o kadar da havalı bir kahin değil!"
  T-34 tanklarının savaşlarda ortaya çıkması, Alman tanklarının tasarımında ve taktiksel kullanımlarında köklü bir değişiklik gerektiriyordu. Daha önce Wehrmacht tank birimlerinin ana görevi düşman piyade ve topçularını bastırmaksa, şimdi ana görev düşman tanklarını maksimum mesafeden yenmekti. Bunu yapmak için orta tankları 75 mm uzun namlulu toplarla yeniden donatması gerekiyordu.
  Alisa Selezneva burada şunları kaydetti: "Bize belli bir sorun çıkardı."
  Orta tanklar Pz Kpfw III ve Pz Kpfw IV'ün ateş güçlerini ve zırh korumalarını artırmayı amaçlayan modernizasyonlarına rağmen, ana göstergeler açısından yeni Sovyet tanklarına boyun eğmeye devam ettiler. Örneğin, Mart 1942'de hizmete giren tanklarda bulunan 75 mm kalibreli uzun namlulu bir top, delme gücü açısından T-34 ile donatılmış Zis-34'ten üstün olmasına rağmen. Ve yeni 48 el kalibre ve hatta alt kalibreli mermilerle bile, kafa kafaya çarpışmadaki avantajını o kadar somut hale getirdi ki, tam olarak 1942 sonbaharında, Sovyet komutanlarına Alman mekanik canavarlarıyla yaklaşmakta olan savaşlardan kaçınmaları talimatı verildi. Burada Almanların T-3 ile bir sorunu vardı. Kulenin daha küçük olması nedeniyle üzerine uzun namlulu bir tanksavar silahı yerleştirmek zordu. Bu yüzden ya namlu uzunluğu 60 El olsa da kendimi 50 milimetrelik bir kalibreyle ya da 75 milimetrelik kısa namlulu bir topla sınırlamak zorunda kaldım. Parçalanma ve yüksek patlayıcı mermileri ateşlemek için fena değil. Belki de bu nedenle, 1940-1942'de tank birimlerinin temelini oluşturan Pz Kpfw III tankı, Haziran 1943'ten bu yana üretilmiyor ve temelinde çeşitli özel tank ve kundağı motorlu top modelleri yaratılıyordu. Defalarca yükseltilen orta tank Pz Kpfw IV, savaşın sonuna kadar üretimde kaldı.
  Alisa Selezneva bunun hakkında bile alay etti: "Modernleşme yozlaşma gibidir!"
  Savaşın ilk aylarında Doğu Cephesinde muharebe tankı çatışmalarının gerçekleri, Nazi liderliğini yeni tür zırhlı araçlar ve her şeyden önce yeterli zırh korumasına ve büyük bir top potansiyeline sahip ağır tanklar yaratmaya yöneltti. Ağustos 1942'de, 88 mm topla donanmış ağır tank Pz Kpfw VI "Tiger" seri üretimi başladı (başlangıçta uçaksavar silahı olarak yaratılmıştı). Ağustos 1942'den Ağustos 1944'e kadar 1354 Tiger ve ayrıca eğitim amaçlı kullanılan 5 Porsche tankı üretildi.
  Alisa Selezneva kurnazca şöyle dedi: "Ve kaplanın öldüğü ortaya çıktı ... Tamamen öldü!"
  Kasım 1942'de, "Tiger" tankının eksikliklerini telafi etmesi beklenen 75 mm uzun namlulu topla daha manevra kabiliyetine sahip yeni bir Pz Kpfw V "Panther" tankı yaratıldı. Çeşitli kriterlere göre hem orta hem de ağır tanklara atfedilebilir. Tankın zırh korumasının güvenilirliğini artırmak için Alman uzmanlar, Sovyet T-34 tankının gövde şeklini ödünç aldılar. Zırhın eğimli düzeni, Birinci Dünya Savaşı'nın Makabilerinden zaten bilinmesine rağmen. Toplam 5967 adet Pz Kpfw V "Panther" tankı üretildi. Pz Kpfw V "Panther" tankı temel alınarak Jagdpanther tank avcısı (88 mm top, 392 adet) ve Bergepanther ARV (339 adet) üretildi.
  Angelica'nın arkadaşı karşılık veriyordu... Gökyüzünde her yerde bulunan "Semenderler" belirdi. Neredeyse tamamen tahtadan ve makinenin köpüğünden oluşan bu akciğerler, ateşli cehennemi kaplayan lavlardan iblisler gibi fışkırıyordu.
  Ancak Alisa Selezneva henüz hareket bile edemiyordu, bu yüzden hassas dudakları sadece küfürler fısıldadı.
  Son ağır tank Ocak 1944'te piyasaya sürüldü, hatta daha ağır tank Pz Kpfw VI B Konigstiger ("Tiger-2" veya "King Tiger", 68 ton). İçinde Alman tasarımcılar, Panther'in manevra kabiliyetini Tiger'ın ateş gücü ile birleştirmek istediler. İlk kez, Pz Kpfw VI B, Ağustos 1944'te Sandomierz köprüsündeki savaşa katıldı. Bu zamana kadar, Sovyet birlikleri, King Tiger'ı geride bırakan 122 mm topla donatılmış bir ağır tank IS-2 aldı. her bakımdan.
  Alisa Selezneva bir kampanya broşüründeki son cümleyi okudu. Ama dürüst olmak gerekirse, tamamen doğru değildi. Örneğin, kulenin ön zırhında, "Royal Tiger", Sovyet IS-2 tankı için 100'e karşı 180 milimetreye sahipti.
  Neredeyse iki kat fark. Ve Alman 88 milimetre kalibreli top, vuran otele göre daha yüksek bir başlangıç hızına ve daha iyi bir zırh delici mermiye sahipti. Ve artı 3,5 kat daha yüksek atış hızı.
  Toplamda, 2. Dünya Savaşı yıllarında Almanya yaklaşık 27 bin tank üretti.
  Nispeten küçük bir miktar olan SSCB, 1 Eylül 1939'dan Mayıs 1945'e kadar bu süre zarfında, yalnızca T-34 62 bin olmak üzere neredeyse yüz bin araç üretti. Ve yaklaşık 13 bin ağır tank var. İşte güç. Merak, Almanların bu kadar keskin bir şekilde düşmesi ve tüm Avrupa'nın ekonomik potansiyelinin bile onlara yardım etmemesi. Doğru, Fritz'in kundağı motorlu silahları da vardı.
  Kursk yakınlarındaki yenilginin ardından faşist Alman ordusu, kendinden tahrikli silah üretiminde keskin bir artışa yol açan stratejik savunmaya geçti. Ayrıca tankların üretimi, teknolojiye göre üretimleri için daha fazla zaman gerektiriyordu. 1943'te çeşitli kundağı motorlu topların üretimi, tank üretimine eşit sayıdaydı. Ağustos 1944'te tank üretimi, savaşın tüm yıllarında en yüksek rakam olan 865 adede ulaştı. 1944'ün sonunda kundağı motorlu topçu teçhizatlarının serbest bırakılması ayda 1000'i aştı. Almanya'daki toplam tank ve kundağı motorlu silah üretimi, 1944'ün son aylarında maksimuma ulaştı - ayda 1800 araca kadar.
  Alisa Selezneva şunları kaydetti: "Üçüncü Reich'teki gerçek toplam zırhlı araç üretimi, ancak savaş nihayet kaybedildiğinde ortaya çıktı!"
  Ve bu sadece ölü bir lapa ise ne alacaksın!
  Savaş amacına bağlı olarak, kundağı motorlu silahlar, tank avcıları, tanksavar kundağı motorlu silahlar, saldırı silahları, kundağı motorlu sahra silahları ve kundağı motorlu uçaksavar silahları olarak ayrıldı.
  Alisa Selezneva rakibini "bahçede çocukların ayrılması" sözleriyle bıçakladı.
  Kendinden tahrikli silahlar - tank avcıları başrol oynamaya başladı.
  Angelica az önce tam olarak bunu nakavt etti!
  1943 yaz kampanyasına hazırlanırken, Nazi komutanlığı, bazen "Elefant" (Fil - fil) olarak adlandırılan Ferdinand tank avcısı (Pz Jäg "Ferdinand") dahil olmak üzere yeni ağır tanklara ve kundağı motorlu silahlara güvendi. "Fil" ("Ferdinand"), Sovyet tankları T-34 ve KV ile savaşmak için yaratıldı. 65,5 tonluk bir kütleye sahipti ve orijinal versiyonu orijinal olarak hava savunma birimlerini silahlandırmak için yaratılmış olan 88 mm uzun namlulu bir top el 71 ile silahlandırıldı. Ardından, kırk birinci yılın sonunda, 1000 metre mesafeden 193 milimetrelik zırhı delebilen çok daha yüksek namlu çıkış hızına sahip geliştirilmiş bir versiyon ortaya çıktı. Kursk Savaşı'nın başlangıcında 90 adet Pz Jäg "Ferdinand" tank avcısı üretilmişti.
  Araba en tehlikelisiydi, bir tane almaya çalışın. Yalnızca daha sonraki kundağı motorlu toplar - 152, 200 mm ön zırhı delebildi, ancak o zaman bile Ferdinand onu çok daha uzak bir mesafeden aldı.
  1944 yılında, Pz Kpfw IV tankı temel alınarak 75 mm Jagdpanzer IV (Pz Jag IV) topuna sahip bir tank avcısı üretildi. Jagdpanzer IV tank avcısı, StuG III'ün geliştirilmiş bir versiyonuydu, cephede aynı işlevleri yerine getirdi ve kademeli olarak orduda StuG III'ün yerini aldı. Toplam 769 Jagdpanzer IV tank avcısı üretildi.
  Alisa Selezneva lezzetli bir Tatarca yemin etti...
  Ağustos 1944'ten bu yana, iki farklı tank inşa işletmesi (Fomag ve Nibelungenwerke) aynı anda Jagdpanzer IV tank avcısının genişletilmiş 75 mm'lik PaK 42 L / 70 topuyla geliştirilmiş versiyonlarını üretti:
  Pz IV / 70 (V) - 930 birim (üretici - Fomag), Pz IV / 70 (A) - 278 birim (üretici - Nibelungenwerke).
  Sahte faustpatron'un patlaması Angelica'yı on metre kadar geriye savurdu. Ateşli şeytan ayağa kalkmak için mücadele etti. Ve Alisa Selezneva düşünmeye devam etti...
  III Reich'in tank kuvvetlerinde Sovyet tanklarının ve kundağı motorlu silahların artan üretimiyle bağlantılı olarak, nispeten ucuz ve dolayısıyla seri üretilen bir tank avcısı yaratmak gerekli hale geldi. Bu amaçla Çek tankı Pz Kpfw 38 (t) üssünün kullanılmasına karar verildi. Bu tank avcısına "Getzer" - Jagdpanzer 38 (t) "Hetzer" ("provokatör") adı verildi. Toplam ağırlığı 6,38 ton olan 75 mm uzunluğunda bir topa ve 60 mm ön zırha sahipti (bu kadar küçük bir ağırlık için fena oranlar değil!). Üretim Nisan 1944'ten Mayıs 1945'e kadar gerçekleştirildi. Toplam 2584 adet kundağı motorlu top üretildi.
  Alisa Selezneva zihinsel olarak haç çıkardı: "Neyse ki, biraz."
  Ocak 1944'ten Mart 1945'e kadar Pz Kpfw V "Panther" tankı temelinde, üzerine yeni bir 88 mm uzun namlulu topun takıldığı 46 ton ağırlığındaki Jagdpanther tank avcısı üretildi. Toplam 392 Jagdpanther tank avcısı üretildi. Jagdpanther, Almanların en iyi kundağı motorlu silahı olarak kabul edildi.
  Sarışın savaşçı onunla zaten savaştığı için, bu kundağı motorlu silahın fena olmadığını söylemek modaydı. Muhtemelen zırh korumasından yoksun olmasına rağmen.
  Temmuz 1944'ten bu yana, "Kraliyet Kaplanları" temelinde, özel yapım 128 mm topla 70 ton ağırlığındaki "Jagdtiger" (Jagdtiger) tank avcıları üretildi. Mürettebat 6 kişiden oluşuyordu (dördü silaha hizmet ediyordu). 77 Jagdtiger tank avcısı üretildi. "Royal Tiger" ve "Jagdtiger", büyük muharebe kütleleri nedeniyle zayıf manevra kabiliyetine sahipti. Savaşta şimdiye kadar kullanılan en ağır zırhlı araçlardı.
  Alisa Selezneva fısıldadı:
  - Jagdtiger bir canavarlar canavarıdır. Bununla başa çıkmaya çalış. Ona karşı yaklaşmakta olan bir savaşta hiçbir banduramızın şansı yok.
  Angelica öfkeyle haykırdı:
  - Ama şimdi öyle bir mürekkep balığı hücum ediyor ki, Jagdtiger ona karşı zayıf kalıyor! Toplam 5.120 adet tank avcısı üretildiğini iddia edenler yalan söylemiyor.
  Alisa Selezneva bir kez daha düşman teknolojisinin tarihine daldı;
  Tanksavar kundağı motorlu silahlar önce hafif, ardından orta tanklar temelinde oluşturuldu. Temel olarak 75-, 76- ve 88-mm toplarla silahlandırıldılar. Bununla birlikte, ilk tanksavar kundağı motorlu toplar, Mart 1940 ile Şubat 1941 arasında Pz Kpfw IB hafif tankının şasisine monte edilmiş 47 mm PaK(t) toplardı. donanımlı.
  Alisa Selezneva kıkırdadı: "İşte savaş arabaları arasındaki cüceler!"
  Sovyet orta ve ağır tanklarıyla savaşmak için, tanksavar topçularını güçlendirmek, onu daha büyük kalibreli ve kundağı motorlu hale getirmek gerekiyordu. 1941'in sonunda bir muharebe tankı olarak modası geçmiş ve bir keşif tankı için düşük bir hıza sahip olan Pz Kpfw 38(t) tankının şasisinin kullanılmasına karar verildi. Alman PaK 40 tanksavar silahından ateşe dönüştürülmüş, ele geçirilmiş bir Rus 76,2 mm topuyla donatılmıştı. ) Marder. Nisan 1942'den Nisan 1943'e kadar toplam 363 tank avcısı "Marder" (Marder - marten) toplandı.
  Angelica çaresizce korkuluğa doğru sürünmeye çalıştı. Zaten epeyce kan kaybetmişti ve çikolata rengi teninde solgunluk parlıyordu.
  1942 baharında, Pz Kpfw 38 (t) tankının şasisine 75 mm PaK 40/3 tanksavar topu takılmasına karar verildi. "Marder III" - Pz Jäg 38 (t) mit 7,5cm PaK 40/3 (Marder III) olarak adlandırılan bu tanksavar kundağı motorlu top, Kasım 1942'den Mayıs 1944'e kadar üretildi. 1393 araç üretildi (175 adet) tanklardan dönüştürüldü).
  Alisa Selezneva zaten ürkütücü, yorgun, hatta zihinsel olarak böyle bir boku kazıyor, ama duracak gücü yoktu.
  Hafif tank Pz Kpfw II temelinde, PaK 40/2 top ile 75 mm tanksavar kundağı motorlu silah "Marder II" üretilmesine karar verildi. Haziran 1942 ile Mart 1944 arasında 651 araç üretildi. 1943 baharında, yaz saldırısından (Kale Operasyonu) önce, ele geçirilmiş bir Rus 76,2 mm topu PaK 36 (r) - LaS 762 ile 201 tanksavar kundağı motorlu top, Pz Kpfw II Ausf temelinde ateşlendi. D hafif tank.
  Angelica, arkadaşına şiddetle homurdandı:
  - Gevşedi. Daha hızlı savaşa girelim. Ne kanepeli patates ... Böyle dedikleri gibi.
  Alisa Selezneva tersledi:
  - Birkaç dakika sonra yeniden başlayacağım, SSCB'nin düşmanlarını yok edeceğim. O yüzden panik yapmayın..
  Sarışın savaşçı başarısız bir şekilde düşüncelerini toplamaya çalıştı.
  Ayrıca, Kursk Bulge'deki yaz saldırısından önce, daha sonra Hornisse (Hornisse - hornet) olarak yeniden adlandırılan Nashorn (Nashorn - gergedan) 88 mm tanksavar kundağı motorlu silahlar üretilmeye başlandı. Pz Kpfw III / IV şasisi (150 mm Hummel kundağı motorlu toplar gibi) yeni bir 88 mm PaK 43/1 L / 71 tanksavar topu barındırıyordu. Kundağı motorlu silahlar, ağır avcı taburlarıyla hizmete girdi. Şubat 1943 ile Mart 1945 arasında toplam 494 araç üretildi. Zırhlı personel taşıyıcılarına dayalı az sayıda tanksavar kundağı motorlu silah da üretildi. Tüm hafif tanksavar kundağı motorlu topların üstte açık kabinleri vardı. Almanya, II. Dünya Savaşı yıllarında toplamda 3.700'den fazla kundağı motorlu tanksavar silahı üretti.
  Alisa Selezneva düşüncelerini bitirdi, bacaklarını kaldırdı ve hemen ayağa fırladı. Gözlerinde yırtıcı bir panterin ışıkları parladı:
  Hasat yapmaya başlayalım!
  Terminatör kızın mermileri, hayvani sırıtışlarla çarpıtılmış SS adamlarının ağızlıklarına uçtu. Alisa Selezneva neredeyse patlama yaptı ve şöyle dedi:
  - Harika! Çoban köpeği... Harika!
  Seçilmiş faşistler, saflarının ne kadar korkunç bir şekilde inceldiğini görmeden, ancak bağırsaklarında hissederek, yüzüstü yere düştüler. Betona gömüldü, hatta daha doğrusu acınası bir yuva yapma girişiminde bulundu. Tıpkı domuzlar gibi...
  Angelica şunları kaydetti:
  - Dudaklarına dokunuyorum ve soğuğu hissediyorum ... Pekala, cesur olanlar hadi.
  Kalın duvarlı imparatorluk ofisinin devasa binası. Bombalamalara rağmen çok fazla yıkılmadı. Kutsal Sovyet topraklarına gelen kötülüklerin ana merkezidir. Alisa Selezneva zaten bu binanın kubbesini görüyor. Evet, bu korkunç bir şey ... Burada oraya koşuyorsunuz ve Hitler'i çarpıyorsunuz, hatta daha iyisi büyüliyorsunuz.
  Angelica başını sarışın arkadaşına çevirdi, ateşli şeytanın korkunç bir yüzü vardı. Her iki gözü de siyah gözlerle yüzdü, burun basık ve morarmış ve derin çizikler. Görünüşe göre kız, en ufak bir acıma bilmeden acımasızca dövüldü.
  Alisa Selezneva partnerini cesaretlendirdi:
  - Çürükler ve sıyrıklar bir erkeğin süsüdür, cesur bir savaşçı tüm erkeklerden çok daha havalı...
  Angelika kabul etti.
  - Evet, daha havalı olacak ... İmparatorluk ofisine giderken, neredeyse sadece yürüyen aksam olmadan hazır olan bir Hitler tankı "Sıçan" var. Yıkılırsa, binanın kendisine saldırmaya başlayabileceğiz. Ve orada Hitler'i bir ipte sürükleyebilirsiniz ...
  Alisa Selezneva zekice cevap verdi:
  - Bir çanta, bir çanta, bir ipte ... Parlayan uçurumun kenarında asılı duruyor. Ve gulyabani yan tarafa saklandı ve ipi görünmez tuttu.
  Angelica gözlerini kıstı ve şöyle dedi:
  - Krasa tankı, iki adet 280 milimetrelik top ve iki adet daha 128 milimetrelik top, ayrıca on bir uçaksavar silahı ve yirmi iki makineli tüfekle donanmıştır. Zırhın kalınlığı 400 milimetredir. Teknolojik canavarın toplam ağırlığı yaklaşık iki bin ton. Kısacası bu bizim için büyük bir sorun. İmparatorluk ofisini korumak için böyle bir yaratık görevlendirildi.
  Aliska Selezneva molozu çıplak ayağıyla kurcalayarak toz pınarı yaptı. Eğlenceliydi ve belki de harikaydı. Sonra sarışın dedi ki:
  - Haklı bir davayı herkes kaybedebilir ama haksız işlerde kazanan olmaz!
  Angelika kabul etti.
  - Kaderi kandırabilirsin ama kader kararlarının beklentilerini kandıramazsın!
  Zeka dizisinin çok uzun sürebileceğini fark eden Alisa Selezneva havladı:
  - Yeter... Benim önerim, tankın içine girip oradaki herkesi öldürelim!
  Angelica hemen kabul etti:
  - Algılanan! Elbette öldüreceğiz ve böleceğiz!
  Kızlar, betona gömülü Rat tankına koştu. Görev kolay değildi. Ancak savaşçılar, fuara yardımcı olan şansa oldukça makul bir şekilde güveniyorlardı.
  Böylece yüz üstü düştüler ve göz alıcı tırtıllar gibi süründüler. Aynı zamanda kızlar hızlı ve çevikti. Alice'in kafasında bir plan vardı. Almanlar elbette aptal değiller ve süper ağır bir tanka tüm yaklaşımlar makineli tüfeklerle vuruluyor. Üstelik her bölüm çekildi. Ama bir de kanalizasyon sistemi var... Ve bu sistemle gömülü ve muhtemelen imparatorluk kançılaryasıyla yer altında bağlantısı olan bir tankın rahmine girmek oldukça mümkün.
  İşte tiksintinin üstesinden gelen iki savaşçı, onu aldı ve hemen ambarın içine daldı. Böylesi tatsız olsa da yaralı kızlar örümcek, fare, hamam böceği ve pis kokularla dolu tozlu boruların içinden sürünerek geçerler. Ama sürprize güvenebilirler.
  Sıçanlar birkaç kez kızları ağrıyan çıplak ayaklarından ısırmaya çalıştı. Ama geri döndüler. Angelica ve hünerli Alisa Selezneva bu yaratıkları hançerlerle kesti. Sıçan kanı o kadar kötü kokuyor ki, kadın savaşçılar mide bulantılarını yalnızca demir tavlamaları sayesinde uzak tutuyorlar.
  Ve daha da sürünürler, soğuk metal mideden geçer. Biraz titriyor... Oh, ama kızları durduruyor.
  Alisa Selezneva şaka bile yapıyor:
  - Her labirentten çıkış vardır, ama bir aptalın girift kıvrımlarından oluşan labirentten çıkış yoktur!
  Angelica ekliyor:
  - Sadece yolu seçerken kafası karışanların kafasını karıştırabilirsiniz!
  Kızlar sonunda kanalizasyondan çıkmayı başardılar. Önde sadece bir ızgara ve arkasında bir fan var. Alice birime ateş eder, devasa pervane kanatları donar.
  Neredeyse çıplak savaşçılar aralarına giriyor. Sonra Angelica uzun parmaklarını kilide sokuyor. Aşırı büyümüş tırnakları çok güçlü ve çelik kabızlık mekanizması sessiz bir gıcırtıyla pes ediyor. Ateşli şeytan kükredi:
  - Ruslar var, büyüklere boyun eğiyorlar ama asla önemsizliğe boyun eğmiyorlar!
  Alisa Selezneva, susturucudan isabetli bir atışla burnunu sokan nöbetçiyi vurarak ekliyor:
  - Piçte değil layık olana itaat ederler ve pusulayı takip etmek aşağılama değildir!
  Angelica yanıt olarak vahşice homurdandı:
  - Vidadan!
  Kızlar firavun fareleriyle dolu bir evin içinden kobralar gibi geçtiler. Dev bir tankın karnındaydılar. Zırh plakalarına Hitler'in kanını püskürterek öldürmek için ateş ettiler. Naziler onlara cevap vermeye çalıştı ama geç kaldılar. Böylece el bombaları içlerine uçtu, uzuvları kopardı ...
  Alisa Selezneva şarkı söyledi:
  - Kel bir sarhoş Führer tellerin üzerine uzandı ... Bu Hitler için bir dökülme değil .... yayınla!
  Angelika ekledi:
  -Uuu! Ve ağladı, aptal, aptal Adik!
  El bombaları patladı ve parçaları, King Kong'lu bir çocuğun bebek çıngırakları gibi zırha çarptı ... Herkesi böyle yenmek ne kadar havalı ... Ve tam bir yenilgi geliyor.
  Angelica eşlik ediyor:
  - Hitler'in çetesi yargılanıyor ve Adolf'la çorba pişireceğiz!
  Alisa Selezneva yanıt olarak:
  - Hayır, duruşma yok!
  Savaşçının zarif, erotik, dokunaklı çıplak ayaklarının altında kan fışkırır ve arkalarında Mars'ın kızlarının izlerini bırakırlar. Durdurulamazlar, antik çağın tanrıçaları gibi çıplak gövdeleri ve muhteşem göğüsleri olan havalı Sovyet kızlarıdır.
  İki katlı devasa bir tankın üç bölmesi de ölülerle dolu. Nazilerin kargaşası, aşağıdan saldırıya uğradıklarını hemen anlamadılar ve bu nedenle terminatör kızlar sorunsuz bir şekilde ikinci kata atladılar. Dahası, neredeyse tamamen çıplak ve inanılmaz derecede güzel, SS'nin en yüksek rütbelerinin haremindeki pahalı fahişelerle karıştırılıyordu.
  Kızlar onlara Hyperfuck verdi! Kısacası elliden fazla Alman biçildi ve "Sıçan" Sovyet birlikleri tarafından ele geçirildi. Tek üzücü olan, bu gelecek vaat eden arabanın yürüyen aksam yerine betonarme gömülmüş olmasıdır. Bunu Nazilere karşı çeviremezsin.
  Alisa Selezneva yakalanan devi inceledi ve şunları önerdi:
  - Peki, ne ... Biz aptalız, yanımıza kırmızı bayrak almadık mı?
  Angelique sıkıntıyla mırıldandı:
  - Ve böylece sırt çantaları tıklım tıklım dolu. Evet ve ele geçirilen binalara bayrak yüklemek bizim görevimiz değil. Biz keskin nişancıyız. Görevimiz öldürmek, boynuz atmak değil!
  Alisa Selezneva elleriyle uğraşmaya başladı:
  - En azından biraz kırmızı bez bulabilir miyiz?
  Angelica aniden başını salladı:
  - Yapma!
  Alisa Selezneva öfkeliydi:
  - Nedenmiş?
  Angelica mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Çünkü önemli olmasına rağmen bir süper tank, ancak genel olarak ikincil bir hedef. İmparatorluk Şansölyeliği daha önemli...
  Alisa Selezneva çıplak bacağını kulağının arkasını kana bulanmış parmaklarıyla kaşıyarak virtüöz bir el becerisi sergiledi:
  - Ve bu hala .... Tabii ki daha önemli .... Ama!
  Angelica sarışın arkadaşının dirseğinden çekiştirdi.
  - Öyleyse daha hızlı koşalım, Hitler'i esir alalım. Çok daha havalı olacak!
  Alisa Selezneva şarkı söyledi:
  - Ve kaç tane yaprak biti vardı ... Biri diğerinden daha soğuk! Burunlarında tuğlalar, çok daha iyi olacak!
  Angelica cevap vermek yerine birinci kata inmeye başladı. Onu bal sarısı Alisa Selezneva izledi, saçları toz, kir ve kanla morumsu siyahtı. Hâlâ inanılmaz derecede güzellerdi ama aynı zamanda aşırı derecede korkutucuydular. Böylece bu savaşçılar aşağı koştu, ardından sığınağa giden yer altı geçidine daldı.
  Devasa, titanyum bir kapı önlerinde duruyordu. Yenilmezliğini gören kızlar, cephaneden çıkarılan patlayıcıları bitişik duvara yerleştirdiler. Kaçtılar, tellerden elektriği açtılar.
  Toprak ve beton karışımını ufalayarak patladı. Kalktı ve sonra toz düştü. Alisa Selezneva homurdandı:
  - İşte bizim imzamız olan Rus hamlesi!
  Angelika kabul etti.
  - Tabii ki, hareket et! Taç bile değil, kraliyet!
  Kızlar içeri atladılar, koştular ve arkasında havalandırma bacaları bulunan bir ızgaraya rastladılar. Angelica ızgarayı on saniye içinde açtı, önce daldı ve Alice onu takip etti.
  Kanalizasyonların aksine havalandırma bacalarında gezinmek daha keyifliydi, çok fazla toz vardı ama fare veya pis kokulu dışkı yoktu. Ve kızlar, Conan Doyle'un ünlü hikayesi "Renkli Kurdele"den bir ipte Kızılderili yılanları gibi sürünerek üzerlerinden geçtiler. Alice, çizik yüzü ve kesik, kavrulmuş ama aynı zamanda ateşli savaşçının hızla iyileşen, sertleşmiş ayakları ile kaç kez tökezledi.
  Angelica, sert topukları Alisa Selezneva'nın kana bulanmış saçlarını gıdıkladığında mırıldandı.
  Kızların hepsi süründü, alçaldı. İmparatorluk ofisi yerin altı katına indi ve yedinci katta cephane ve yakıt bulunan bir depo vardı. Ve biraz yana ... Angelica, doğanın gerçek bir çocuğu olarak, gizli bir yeraltı hava sahası olduğunu içgüdüleriyle mükemmel bir şekilde hissetti. Ve Sibiryalı kadın Alice'e fısıldadı:
  - Vurma! Burada fazla gürültü yapmayın!
  Sarışın savaşçı şaşkınlıkla omuzlarını silkti ve parmağını kızıl saçlı arkadaşının sayısız kesik, yanık ve nasırdan dolayı pürüzlü olan ayağında gezdirdi:
  - Ve neden buraya geldik, nasıl ateş edip öldürmeyelim?
  Angelica mantıklı bir şekilde şunu önerdi:
  "Bu devasa binada binlerce seçilmiş SS askeri var ve ikimiz onları hiçbir şekilde öldüremeyiz. Ancak Hitler'i yakalamak ve böylece II. Dünya Savaşı'na kesin olarak son vermek gerekiyor.
  Alisa Selezneva gür bir sesle ıslık çaldı:
  - Büyüleyici ... Hitler'i esir alın! Müthiş.
  Angelica çok makul bir noktaya değindi:
  - Çok yakında Führer Berlin'den kaçacak. Sanırım önümüzdeki birkaç saat içinde bile. Ne de olsa, o aslında bir fare ve Üçüncü Reich'in en büyük tankı olarak adlandırılması boşuna değil. Ve biz o ve ...
  Alisa Selezneva gülümsedi:
  - Elbette.... haklısın ama...
  Ateşli şeytan sinsice önerdi:
  - Havaalanına nüfuz edin ve orada kaçak Führer sizi bekliyor olacak.
  Alisa Selezneva başını salladı.
  - Tabii ki bu haznede havalandırma bacaları bulunmalıdır.
  Ancak kızlar körü körüne aramaya zorlandı. Deneyin, hangi tarafın Berlin'de bir yer altı havaalanı kadar acımasızca gizli bir nesne olduğunu ve hatta en havalı uçaklarla belirleyin.
  Ateşin gerçek bir kızı olan Alisa Selezneva, öteki dünya çakralarını açmak için şarkı söylemeye başladı:
  Kan emicilerden bulutlar uçtu,
  Cehennem çok uzakta olmayan Dünya'dan patlak verdi!
  Çıngıraklı yılan panzvale üzerinde sürünüyor,
  Bulutlar kanla aydınlandı!
  
  Dalgalar parlıyor, cehennem gibi bir fırtına gibi sıçratıyor,
  Ve en cesur gözüpeklerden oluşan bir orduyla karşılaşacak!
  Güzeller güzeli kadınları koruyacağız
  Babalarımızın istismarlarına layık olacağız!
  
  Yurdum, ne acı inledin,
  Düşman yüzlerce yara izi bıraktı!
  Ama faşizmi doğrudan kaideden atacağız,
  Atılgan yılların vebası uzun sürmeyecek!
  
  Ve ölüm şimdiden bulutların ardında ağarıyor,
  Ama düşüncelerimiz cennete ayrıldı!
  Kötü şöhretli kötü adamları toza çevirelim,
  Ve parçalara ayırın, Wehrmacht'ı ikiye bölün!
  
  Barışı ve yaşlılığın çürümesini bilmiyoruz,
  Bizler kutsal Anavatanımızın çocuklarıyız!
  Parlak olan her şey Nazilerle savaştı,
  Vur biz bu kökleri kudretli!
  
  Ve şeytani bir bombanın gücüyle patlayan şey,
  Bu gök gürültüsü bize ne?
  Rus savaşçıları çok şey yapabilir,
  Ve üst, Führer için alt olacak!
  
  Cehennem alevlendi,
  Yırtıcı bir namlu "Tiger" ile rocade boyunca süründü!
  Ve tüm yorgunluk bir anda üzerimizden uçup gitti.
  Şimdi eğlenceli oyunlar zamanı!
  
  Elinde bir el bombası ve ölümcül bir atış,
  İşte sıkıca alınan burundaki "Kaplan"!
  Ve Tartarus kazan dairesindeki kazanın içindeki Hitler,
  Rus dünyasını ifşa etmemek için!
  
  Berlin şiddetli voleybollardan titriyor,
  İşte Reichstag'ın üzerinde dalgalanan bir kırmızı bayrak!
  Ve güneş Anavatan'ın üzerinde parladı,
  Sonuçta, Üçüncü Reich toza ve küle dönüştü!
  Şarkı, kızlara ilham verdi ve sevinçle doldular, zahmetsizce barları birer birer açtılar, sonunda son hayranına gittiler. Ve arkasında yer altı, iyi aydınlatılmış hava sahası var.
  Angelica önce eğildi ve şaşkınlıkla haykırdı:
  - Vay! Vay...
  Alisa Selezneva da bunu gördü:
  - Daha önce kavga etmek zorunda kaldığımız gibi sıradan bir disket ... Size nasıl geldi?
  Kızıl saçlı dişi şeytan alınmadan cevap verdi:
  Evet, en azından boyut olarak. Ayrıca eski savaş makinelerinden çok daha uzun olduğunu görmüyor musunuz? Temalar üst üste dizilmiş iki tabak gibiydi ve bu daha çok gösterişli bir Noel pastası gibi.
  Alisa Selezneva sinsice gülümsedi ve arkadaşına göz kırptı:
  - Çok daha iyi. Açıkçası artık hiç kimse olmayan Führer'i değil, aynı zamanda bir uçağı da ele geçireceğiz! Belki de Mars'a doğrudan uçmak hala mümkün olacak!
  Angelika güldü.
  - Uçarak gelmek.... Bu sembolik!
  Kızlar son engeli de aştılar ve disk düzleminin yanında donup kaldılar. Pusuya düşmüş kaplanlar gibi düşmanı bekleyerek yalan söylemeye başladılar. Alisa Selezneva soyut konular hakkında konuşmaya bile başladı.
  İncil'in kitapları eski ve farklı dönemlerde farklı ulusal ruh ve sosyal statüye sahip kişiler tarafından yazıldığı için, en hafif deyimiyle bilimsel, ahlaki ve dini bilgilerle hiçbir şekilde uyumlu olmayan görüşleri yansıtır (evet ve çağdaşlarımızın dini) inançları. Şimdi bilimsel problemlere dokunmayalım. Söylemeye gerek yok, eğer Rab Tanrı, örneğin Kopernik'in öğretilerini veya Einstein'ın veya Mendel'in teorisini dikte etmiş olsaydı, 'Tanrı'nın kutsal adamları' (peygamberler) bu bilimsel gerçekleri okuma yazma bilmeyenlere yazılı olarak aktaramazlardı. 3,5 bin yıldan fazla bir süre önce yaşayan Yahudi çobanlar.
  Alisa Selezneva küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Peki ya Einstein? Süpermen mi? Burjuva görelilik teorisi, komünist bilim tarafından büyük bir gürültüyle çürütülecek!
  Bununla birlikte, İncil'in yazıldığı ve düzenlendiği dönemde Yunanlıların, Çinlilerin, Hinduların, Perslerin bilimsel bilgilerinin, İncil kitaplarının yazarlarının ve editörlerinin bilgilerini aşması üzücü. Rab Tanrı hâlâ Mukaddes Kitaba tapanlara gökyüzünün kristal bir kubbe7, 'cennetin kubbesi' DEK4 (Yaratılış 1:7) olduğunu ve gök cisimlerinin bağlı olduğunu öğretir (Yaratılış 1:16-17); bu gökkubbenin üzerinde yağmur, rüzgar, kar ve dolu depoları vardır (Eyub, 38:22; Mezmur, 32:7; 134:7; Yeremya, 10:13); gökkubbede Tanrı'nın ve çevresinin (melekler, şeytan, azizler) bir konutu (taht, ev, tapınak, ofis, cennet) vardır. İncil kitaplarının yazarlarının öğretilerine göre dünya, sütunlar üzerine o kadar sağlam kurulmuştur ki yerinden kıpırdamaz (Mezmur 95:10) ... Eski ve Yeni Ahit'in tüm kitaplarının yazarları derinden kişinin - ve Rab Tanrı'nın kendisinin - yürekten düşündüğüne ikna oldu ( Yaratılış 6:15; 8:21; 27:41; Çıkış 28:3; 31:6; 35:10; 35;35; 36:2; 36:8; Tesniye 29:4; 1. Samuel 27:1; Eyub 9:4; 17:4,11; 39:36; Mezmur 4:5; 14:2; 18:15; Süleymanın Meselleri 17:23; Vaiz 2 :1-3; İşaya 10:7 ; 33:18; 49:21; Yeremya 7:31; ... Matta 9:4; 15:18-19; Markos 2:6-8; Luka 2:19,35 ;Romalılar 10:10-11;...). 19. ve 20. yüzyılın başlarında Rusya'da kalple ilgili İncil öğretisine dayanarak, kalpten - insan ruhunun yuvasından, gerçeği kavramaktan - birinin kendisiyle ilgili konuşan "kalp merkezcilik felsefesi" yoğun bir şekilde geliştirildi. kalp ve diğer kalp İncil çalışmaları hakkında. Ancak "Doğa Üzerine" incelemesinde Pisagor Philolaus'un (MÖ 6. yüzyıl) doğrudan öğrencisi bile, bir kişinin en önemli organlara sahip olduğunu tespit etti: zihnin, düşüncelerin merkezi olarak beyin; kalp "hassas ruhun" oturduğu yerdir ve üreme organları üreme içindir.8 "Beynin Refleksleri" adlı yayınında bir kişinin bilimsel ve deneysel düzeyde güvenilir bir şekilde kurulduğu Sechenov'dan bahsetmiyorum. beyniyle düşünür, kalbiyle değil. Ve kalp nakli zamanından beri, herkes dünyaya kalbin insan vücudunun en basit organlarından biri olduğunu, kas gerginliği yoluyla sıvıyı, kanı emen ve dışarı atan bir tür pompa olduğunu gösterdi. Kalp ve bireysel kusurları değiştirilebilir - ve şimdiden değiştiriliyor! - mekanik yapay pompa veya valf; kalbin değiştirilmesi hiçbir şekilde bir kişinin kişiliği olan "ruhun" değiştirilmesine yol açmaz.
  Angelica, Alisa Seleznev'e fısıldadı:
  - Dinle, geliyorlar!
  Gerçekten de, kapılar sessizce açıldı ve özel İmparatorluk Yaşam Muhafızları Alayı'ndan SS askerlerinin eşlik ettiği birkaç büyük, ağır yüklü araba belirdi.
  Değerli olanı bir uçan dairenin göbeğine yüklemeye başladılar. Tartım, yüklemeden önce gerçekleşti. Beyaz önlüklü ve koyu renk gözlüklü bir Alman, verileri dikkatle not etti.
  - Altın on buçuk ton, platin altı dört yüz kilo. İşlenmemiş elmaslar iki ton, altı yüz yirmi kilo ve beş bin karat daha. Mücevher üç ton sekiz yüz otuz bir kilo yedi bin karat.
  Ve ayrıca zümrütler, yakutlar, topazlar...
  Alisa Selezneva'nın dikkati dağılmıştı, din yönünde ve neden onun için alışılmadık bir şekilde ateist bir şekilde düşünüyordu. Ya da belki tuhaf: Alice, Tanrı'ya güvenmeden kendini kazanmaya alışmıştır.
  Mukaddes Kitabın yazarları, Tanrılarına en sıradan şeyler hakkında şaşırtıcı bir cehalet bahşederler. Böylece Tanrıları, yarasanın bir memeli değil, bir kuş olduğunu belirtir (Levililer 11:13-19; Tesniye 14:11-14); tavşan, çatal tırnakları olmayan geviş getiren bir hayvandır (Levililer, 11:4; Tesniye, 14.7); iddiaya göre uçan kuşlar ve dört ayaklı böcekler vardır (Levililer, 11:23) ve yılan tozla beslenir (Yaratılış, 3:14); "İsrailoğulları için savaşan Tanrı, yerel halkın askerlerinin üzerine gökten büyük taşlar fırlattı" ve üstüne üstlük, "Yahudiler intikam alana kadar Güneş'i Gibeon üzerinde ve Ay'ı Ayalon vadisi üzerinde durdurdu" düşmanları üzerine' (Yeşu, 10: 10-14); Güneş'in kubbe boyunca hareketinde sadece durmakla kalmayıp aynı zamanda ters yönde - doğuya doğru - hareketine başlayabileceğini (2 Krallar, 20:11; İşaya 38:8) ...
  Angelica aniden Alisa Seleznyova'yı çıplak, güçlü küçük bacaklarıyla burnundan tuttu ve kaşlarını tehditkar bir şekilde örerek fısıldadı:
  - Hadi, beni takip et, arabaların altına uzan ve orada ...
  Sarışın savaşçı aynı anda başını salladı.
  - Anladım! Şimdi.
  Çıplak, neredeyse tozdan kapkara, yağa bulanmış kızlar arabanın dibine kadar süründüler. Naziler, SS seçkinlerinden bile, Kızıl Ordu'dan yeni aktarılan yenilgiye oldukça aldanmış görünüyorlardı. Bu nedenle, yayılan ve özel olarak eğitilmiş kızların sessizce süründüğünü fark etmediler.
  Alisa Selezneva'nın burnu ağrıyordu, Sibirya savaşçısının çelik parmaklarıyla sıkılmıştı. Muhtemelen bunun için bir erik bile yaptı. Vay canına, iğrenç, pisliğin en kötüsü bile!
  Kızlar arabaların altına girdikten sonra bacaklarını ve kollarını ayırdı, ayağa kalktı, yönlü kenarlara yaslandı ve havada asılı kaldı. Arabalar doğrudan aparatın göbeğine girdi ....
  Ambarın içi aniden çok soğuk oldu ve yarı karanlık hüküm sürdü. Çıplak ve ateşli kızlar neredeyse anında sallanmaya başladı. Sertleşmeye en alışkın olan Angelica şunları söyledi:
  - Eksi otuz hatta biraz daha düşük... Ölümcül değil!
  Alisa Selezneva sinirlenerek şunları söyledi:
  "Burada çok uzun süre mahsur kalırsak, çıplak kalamayız..."
  Angelika sözünü kesti:
  - Hayatta kalacağım! Foklardan daha iyi soğuğa toleransım var. Açlık ve susuzluk, böyle bir soğuktansa Sibiryalı bir kadını öldürmeyi tercih eder.
  Alisa Selezneva homurdandı:
  - Ve hayatta kalma rekorları kırmak istemiyorum. Kargo ambarından yaşam alanlarına geçelim. Ve sonra aniden gerçekten Mars'a uçacağız, bu da eksi 150'ye kadar beklemede olacağı anlamına geliyor ... Bence bu kız buna bir foktan daha soğuk dayanamıyor.
  Angelica öfkeyle homurdandı.
  - Hava yoksa, belki dayanamam! Ve böylece ölüme karşı durun!
  Alisa Selezneva yeterince tuhaf bir şekilde arabadan indi, ancak topuklarındaki kabarcıklar buzla kaplı metal yüzeyden çok memnun kaldı. Savaşçı neredeyse anında doğru kapıyı buldu. Angelica onu takip etti. Ateş Şeytanı Kız dedi ki:
  - Kapı bir kodla açılır. Dikkatle dinlemek gerekiyor...
  Alisa Selezneva başını salladı.
  - Biliyorum! Kodlamanın ayarlandığı yerde röle aktif olduğunda çok sessiz bir klik sesi duyulur. Mekanik kilitlerin özellikleri!
  Angelica başını salladı ve yontulmuş kulağını zırha dayadı. Alisa Selezneva dönmeye başladı. Bir numara eşleşti. İkincisi de .. Harfler ... yine rakamlar. Ve şimdi bin tane olan en zor Çince karakterler. Dönmek zorundaydım. Alisa Selezneva şunları bile belirtti:
  - Bana öyle geliyor ki Almanların daha basit ve daha hızlı bir yedekleme sistemi olmalı ...
  Angelika kabul etti.
  - Olmalı, ama muhtemelen sadece içeriden ...
  Kızlar yaşam bölmelerine girdiler .... Beklendiği gibi, büyük sanatçıların tablolarıyla çok lüks bir şekilde döşenmişlerdi. Hitler'in bu tür nadir şeyleri topladığını herkes bilir ama böyle bir mucizenin bir uzay gemisinin duvarlarına asılacağı gerçeği ... Bu genellikle dikliğin dikliğidir!
  Kız kilitleri açtı ve ardından arkalarından kapattı. Yaşam alanları yüksek tavanlı üç kattan oluşuyordu. Ayrıca, kontrol merkezinin ve pilotların bulunduğu üst katın yanı sıra depolu bir bodrum katı da var.
  Kızların her şeyi tek başlarına incelemek için zamanları yoktu, bir sinyal geldi ve yükleme başladı. Görünüşe göre Hitler ve çevresi ciddi bir şekilde yola çıkma niyetinde ...
  Gardiyanlar ve beraberindekiler geldi ... Faşist hayvanat bahçesinin önde gelen üyeleri. İlki, topallayarak, Goebbels'i zorlar. Küçük, iğrenç, sarımsı, maymun suratlı. Böyle bir kişi, ulusu aşağı bireylerden temizlemek için bir ırk departmanına veya özel bir SS birimine girerse, önce bu kaldırılırdı.
  Ancak karısı Margaret, yedi çocuk doğurmasına rağmen güzel, ince ve kıvrımlı bir kadındır. Zinde ve yaşından çok daha genç görünüyor. Çökmekte olan Üçüncü Reich'ın sorunlarının onu hiç korkutmadığını ve Wehrmacht'ın yenilgilerinin onu rahatsız etmediğini düşünebilirsiniz. Ancak Sovyet birlikleri çoktan İmparatorluk Şansölyeliğine girdiler ve Reichstag'a saldırıyor ... Yanında solgun ve kafası karışmış altı çocuğu var. Beş kız ve bir erkek, yaz aylarında giyinmiş ve bir şekilde Goebbels'in karısının elmaslarıyla asılı elbisenin zemininde fazla sade
  Sonra Bormann bu çifti takip eder. Geniş kasap suratlı şişman bir tip. Tipik bir suçlu, tıknaz, geniş omuzlu, kareye yakın bir tip... Elinde sadakat için hala bileğine zincirlenmiş büyük ve ağır bir bavul tutuyor.
  Bay Ribbentrop, tek gözlüklü, göğsünde hindi gibi gösterişli, elmaslı Kartal Nişanı. Zengin giyimli bir eşle...
  Dahası, Hitler'in kendisi kaşınıyor ... Bir zamanlar Büyük Almanya'nın Führer'i çok gergin, ancak dik durmaya ve gururlu görünmeye çalışıyor. Yanında tek evli karısı Eva Braun. İşin garibi, ama Üçüncü Reich'in ilk hanımı, iyi yapılı olmasına rağmen tipik bir köylü kadının görünümüne sahip, ama yüzü ... en sıradan toplu çiftlik Rus kadınınınki gibi. Doğru, oldukça güzel ... Ve yakın zamana kadar dünyanın yarısını yöneten birinin karısı için fazla mütevazı giyinmiş! Yanlarında muhafızlar ve Führer'in kişisel pilotu var.
  Hitler son bir konuşma yapar. İlgisiz:
  - Bolşevikler ve dünya Siyonizminin vaftiz babaları, kazandıklarına boşuna inanıyorlar! Üssün ulaşılmaz sırlarına ve en son süper silaha sahibiz. SSCB ile müttefikler koalisyonu arasındaki savaş kaçınılmazdır! Ve biz, gizli sığınağımızda olarak, onu bir an önce alevlendirmek için her şeyi yapacağız. Ve dünya kan ağladığında, yiğit birliklerimiz mucize silahı kullanacak. Karşılıklı savaşta yok edilen düşmanın sefil kalıntılarını bitirdikten sonra. Ve sonra ölümsüz Führer Adolf Hitler liderliğindeki yeni Dördüncü Dünya İmparatorluğu yeniden doğacak!
  Konuşmanın, belki de Almanya'nın eski hükümdarı için alışılmadık olduğu ortaya çıktı - kısa, ama genel olarak içinde her şey söylendi!
  Hitler odalarına gitti ve kişisel pilotu ve onunla birlikte özel kırmızılı üç asistan insanlı bölmeye gitti. Yolda, yüzünün zeminini kaplayan büyük koyu renkli gözlükler ve kulağına bir telsiz takılı bir eldivenle beşinci bir tip onlara katıldı.
  Alisa Selezneva hesapladı:
  - Kontrol ve pilotaj bölümünde beş kişi var. Hitler'in kişisel koruması on bir savaşçı. Sonra maiyeti, kadınları ve hatta Goebbels'in küçük çocukları - pekala, dikkate alınamazlar. Toplamda yirmi bir erkek, üç kadın... SSCB'nin en çetin iki kadın savaşçısına karşı... Üstelik sürpriz unsuru bizden yana. Yani...
  Angelica özetledi:
  - Savaşa yalnızca zaten kazanıldığında başlamanız gerekir! Ancak savaşmayı reddetmek zaten kaybetmeye benzer!
  Alisa Selezneva usulca ekledi:
  - Zaferin sadece şans eseri mümkün olduğu tek bir durumda kaybedebilirsin!
  Nazi paketi, Üçüncü Reich liderlerinin kendilerini oldukça rahat hissetmelerini sağlayan bir dizi odaya sahip, yaklaşık yüz metre çapında oldukça geniş bir uçağın yaşam alanlarında bulunuyordu.
  Angelica planını yaptı:
  - Disk uçağı kalktığında pilotları yakalarız ve ardından bu uçağı indireceğiz ... Birliklerimizin bulunduğu yere!
  Alisa Selezneva bu öneriyi tartışmasız kabul etti:
  - Evet, en iyisi onları ısıtın!
  Disket çok düzgün bir şekilde başladı, kızların yalnızca betonarme yüzeyi yırtan aparattan hafif bir baskı hissetmek için zamanları oldu. Yirminci yüzyılın sonunda roket silolarının üzerine kurulacak olanlara benzer kapılar, hafif bir vınlamayla kayarak açıldı. Ve uçak irtifa kazanmaya başladı ...
  Her iki savaşçı da aynı anda fısıldadı:
  - Zamanı geldi!
  Kızlar sessizce yukarı çıktılar ... Sonra aniden siyah gözlüklü ve antenli bir adama rastladılar. Angelica refleks olarak kaval kemiğini kasıklarına soktu. Etkisi o kadar güçlüydü ki konuyu ayağa kaldırdı. Sonra gözlükleri uçtu ve ... Kızların önünde korkunç bir dört gözlü fizyonomi belirdi, yabancı kemerinden sekiz atışlık bir tabanca çıkardı. Alisa Selezneva, sessiz keskin nişancı tüfeğiyle otomatik olarak kalçasından ateş etti. Dünya dışı yaratık tekrar seğirdi ve neredeyse düşüyordu, Angelica onu yakalamayı başardı. Sarı-turuncu beyinler, benzer renkte kanla kafadan dışarı döküldü.
  Alisa Selezneva dedi ki:
  - Zührevi Marslılar!
  Angelica sekiz namlulu "bandura"yı işaret etti:
  - Bu zaten senin parçan Alisa Selezneva ... Peki, nasıl?
  Sarışın savaşçı emretti:
  Gerisini biz alırız!
  Pilotlara yapılan saldırı başarılı oldu, ancak Angelica yine de en ateşli olanlardan birini vurdu. Ondan sonra Alisa Selezneva ile birlikte dünya ile temasa geçtiler ...
  Az önce radyoda dediler:
  - İmparatorluk makamına beyaz bayrak çekildi, teslim olmaya başladılar.
  Angelica onlara önemli haberleri anlatırken ve bir iniş yeri talep ederken, Alisa Selezneva, Hitler'in korumalarının saldırısını püskürtmek için koridorda pozisyon aldı. Ancak şu ana kadar kimse görünmedi. Ses geçirmez duvarlar bir mücadelenin izlerini saklıyordu ve sarışın savaşçı titreşimden disk uçağının alçalmakta olduğunu anladı. Kız ifade etti:
  - Muzaffer bir bitişten daha değerli, sadece yenilmezliğin başlangıcı!
  
  SKOBELEV İLK NİKOLAS'IN ALTINDA MÜCADELE EDERSE?
  Örneğin, Ruslar 1853-1856'da Kırım Savaşı'nı neden kazanamadı?
  Bu gerçekten ilginç ve anlaşılmaz. Ne de olsa müttefiklerin Kırım'da askeri operasyonlar yürütmesi zordu. Birçok denizde tek bir erzak değerlidir. Menshikov burada suçlanacak. Vasat eylemleriyle üstün Rus güçlerini yenilgi için çerçeveleyen oydu. Ve Sivastopol'un kahramanca savunması bile yardımcı olmadı. İngilizler, Fransızlar, Türkler ve Sardunyalılar tükenmiş olmasına rağmen. Genel olarak, bu, Rusya tarafından çeyrek bin yılda açıkça kaybedilen ilk savaştır. Bundan önce, Sorunlar Zamanından sonra Rusya büyük ölçekli savaşları kaybetmedi, ancak yalnızca bireysel savaşlar ve şirketler bazen başarısızlıkla sonuçlandı.
  Ve sonra böyle bir yenilgi. Prestije talihsiz bir darbe.
  Ama örneğin Rus ordusu Skobelev tarafından komuta edildiyse? Diyelim ki böyle büyük bir komutan daha erken doğduğu için şanslıydı ... O zaman tarih tamamen farklı olurdu!
  Burada Ruslar Kırım'da önce İngilizleri sonra da Fransızları yenerler. Sonra Türkler ve Sardunyalılar da yenilir. İngiltere'de savaş karşıtı bir hareket büyüyor. Türkler Kars kalesini kaybeder ve Transkafkasya'daki savaşı kaybeder. Fransa'da, Napolyon III'e karşı güçlükle bastırılan devasa bir Maidan patlak verir. Ama Fransa zayıfladı, içinde devrim için için için yanıyor.
  Birinci Nicholas fethetmeye pek istekli değil ve bir dizi zaferden sonra Türkiye ile olumlu bir barışa varıyor. Rusya, Batı Ermenistan'ı, Kars'ı, Erzurum'u, Tanrog'u ilhak eder ve hatta Kudüs'ün bir parçası olur.
  Osmanlı İmparatorluğu daha da zayıflıyor, ancak şimdiye kadar korunuyor. Rusya ayrıca Romanya'nın bir parçası olur. Avrupa'da bu arada değişir. Avusturya İmparatorluğu'nun güçlendirilmesi. Sardunya krallığı ile savaş, Avusturyalıların zaferine yol açar. Üçüncü Napolyon savaşa girmek istedi, ancak ilk Nicholas, Avusturya'ya yardım edeceği tehdidinde bulundu . Sonuç olarak, Avusturya İmparatorluğu genişledi ve İtalya'nın tüm kuzeyini içine aldı.
  Birinci Nicholas ayrıca Çin'deki toprakları ilhak etti ve savaş olmaksızın Doğu'daki sınırları genişletti. Güneylilere karşı mücadelede Yankees'i desteklemeyi reddetti.
  Bu da tarihte bazı değişikliklere yol açtı. General Lee komutasındaki birlikler, kesin bir savaşta kuzeylileri yenip Washington'u ele geçirmeyi başardılar. Sonuç olarak, kuzey kısa sürede savaşı durdurdu ve konfederasyonu bağımsız olarak tanıdı. Böylece ABD bölünmüş kaldı.
  Nicholas, çarlık standartlarına göre nispeten uzun bir hayat yaşadım. Onun altında Rusya'nın otoritesi daha da güçlendirildi ve sınırlar genişledi. Ancak çar 1864'te öldü. İskender II tahta çıktı. Ve ülke hala serflik tarafından yönetiliyor. Toprak sahiplerini rahatsız etmemek için İskender serfliği iptal etmez. Ancak serflerin sayısı yavaş ama emin adımlarla düşüyor.
  Orta Asya'ya doğru genişliyor. Ruslar Afganistan'a ulaşır. Türkiye ile Konstantinopolis'in alınmasıyla sona eren yeni bir savaş çıkar. Daha önce yenilen İngiltere yeniden savaşa girmek ister ama yenildiği ortaya çıkar. Ve Avusturya kendi toprak parçasını alıyor - Bosna-Hersek.
  Rusya ve Avusturya stratejik bir ittifak içinde. Almanların Avusturyalıları yenme girişimi, Prusya'nın yenilgisiyle sonuçlandı. Güney Alman toprakları Habsburg imparatorluğuna verildi. Avusturya büyüdü ama daha da geriledi.
  Alexander II, dünya haritasından kaybolan Türkiye'de intihar etti. Mısır, İngilizler tarafından işgal edildi. Rus İmparatorluğu ayrıca İran ve Irak'ı da fethetti. Ama İngiltere, Hindistan ve Pakistan'ı aldı. Kısa süre sonra, savaşlar sırasında Ortadoğu Rus oldu. Fransa'da Napolyon III devrildi ve bu ülkenin Avusturya ile savaşı başladı. İngiltere, Ruslar tarafından mağlup edildi ve tacın genişlemesine müdahale etmedi.
  Serfliğin kaldırılması olmadığı için Narodnaya Volya hareketi de yoktu. Alexander II uzun bir hayat yaşadı. Alaska'yı satmadı, güneydeki bazı toprakları fethetti ve hatta Hint Okyanusu ve Kızıldeniz'e gitti.
  Onun altında Rusya çok büyük, belki de dünyanın en büyük gücü haline geldi.
  Rusya, Mısır'dan Hindistan'a kadar olan toprakları, daha doğrusu İndus'u dahil etti. Pakistan kısmen İngiltere ile kaldı, ancak İngiltere sınırı İndus boyunca çizmeyi kabul etmek zorunda kaldı. Suudi Arabistan, İran, Suriye, Afganistan ve diğer topraklar Rus eyaletleri haline geldi.
  İskender, yirminci yüzyıla kadar yaşadı ve neredeyse otuz sekiz yıl düzeltildi. 1901'de Üçüncü İskender iktidara geldi. Ama babası harika lakabını hak ettiyse, o zaman oğlu deniz defnesi aldı. Japonya ile savaş, Rusya için ciddi bir sınavdı. Gerçek tarihin aksine, serflik Rusya'da hâlâ yürürlükteydi. Bu da ülke ile durumu daha istikrarlı hale getirdi.
  Ancak Trans Sibirya Demiryolu zaten inşa edildi ve birliklere ikmal yapmak mümkün.
  Sayısal üstünlüğe ve savaşlarda daha fazla deneyime sahip olan Rus ordusu, Japonları karada hızla yendi. Ancak denizde Rusya çok başarılı davrandı. Ayrıca Amiral Makarov öldü ve onsuz her şey ters gitti.
  Rozhdestvensky'nin filosu Baltık'tan geldi, ancak yol boyunca Japonlar tarafından saldırıya uğradı ve kötü bir şekilde sıkıştırıldı.
  Japonya ile savaş, gerçek tarihin aksine, devam etti, ancak karadaki Rus birlikleri tüm Kore Yarımadasını işgal etti. Üçüncü İskender kızgındı. Ve Haziran 1905'te yeni gemiler Japonya Denizi'ne gönderildi. Ancak ertesi yıl, bir şekilde Rus filosu üstünlüğü ele geçirdi ve kazanmaya başladı. İngiltere'nin yardımına rağmen Japonya'nın gücü nihayet tükendi. Tayvan'ı ve tüm Kuril sırtını kaybetti. Ve böylece Rusya lehine bir barış imzalandı.
  Ancak savaş, çarlık ordusunun çok sayıda yaradan muzdarip olduğunu gösterdi. Ve birçok yönden reformlara ihtiyacı var.
  Üçüncü İskender, Kharkov yakınlarında bir felakete uğramadı ve 1912'ye kadar gerçek tarihte olduğundan daha uzun yaşadı. Onun altında Rusya, Mançurya, Moğolistan, Kore, Kuril Adaları ve Tayvan'ı içeriyordu. İskender'in kendisine Barışçı lakaplıydı. Ancak neden olduğu bilinmiyor.
  Japonya ile savaş oldukça zordu. Ama öte yandan donanma çok güçlü bir şekilde gelişti.
  Nicholas II yeni çar oldu. Genel olarak, hükümdar özel yeteneklere sahip değildir ve yumuşak dillidir. Ama birçok kişinin düşündüğü kadar aptalca değil.
  Avusturya bu noktada biraz zayıflamıştı. Ve Almanya güçlendi. 1916'da Almanya, Avusturya'ya saldırdı ve onu birkaç yenilgiye uğrattı. Sonra Rusya savaşa girdi. Saldırıya seksenden fazla tümen atıldı. Sayısal olarak üstün Rus ordusu Prusyalıları yendi. Rusya, Oder boyunca bir çizgi çekerek daha da genişledi.
  Avusturya da Almanları keserek topraklarını genişletti. Almanya küçük düşürüldü ve küçük güçler kategorisine gönderildi. Ancak Afrika'daki kolonilerini güçlendiren Fransa yükseldi.
  Çarlık rejimi, Hindistan'ı ve diğer toprakları giderek daha fazla istiyordu. İngiltere, Rus hegemonyasının önündeki en büyük engel haline geldi.
  Çar Nicholas II, Avusturya'ya stratejik bir ittifak önerdi. Ve bu teklif kabul edildi.
  Amerika Birleşik Devletleri ikiye bölünmüş durumda kaldı ve şu ana kadar dünyada belirleyici bir rol oynamadı.
  Ancak nihayet 1920'de İngiltere ile Rusya arasındaki çelişkiler kritik bir noktaya ulaştı. Özellikle imparatorluğun yeni Savunma Bakanı Churchill'in Rusya'ya karşı saldırgan açıklamalarından sonra. Otokratik ülkede serfliğin henüz kaldırılmadığı ve köleliğin var olduğu sözleri duyuldu.
  Ama burada kimin ineği böğürecek ve İngiliz susacaktı. Ne olursa olsun diplomatik ilişkiler koptu ve İngiltere Rusya'ya savaş ilan etti. Avusturya da Fransa'ya saldırdı. Bir darbe alışverişi başladı.
  İlk başta İngilizler şanslı değildi. Ruslar, sepoyların çoğunun Rusya'nın yanı sıra Burma'ya geçtiği Hindistan'ı hızla ele geçirdi. Üstelik Rus birlikleri Singapur'a ulaştı ancak hareket halindeyken bu kaleyi alamadılar.
  Avusturyalılar, Fransa ile savaşlara saplandılar. Savaşlar kanlıydı, ancak cephe hattı aktif değildi. Kesilen Almanya, biraz tereddüt ettikten sonra, Haziran 1921'de Avusturya'ya katıldı... Fransızlar biraz teslim oldular, Paris'e çekildiler. Sadece İngiliz birliklerinin transferi onları kaçınılmaz felaketten kurtardı ...
  Ancak öte yandan, en iyi İngiliz kuvvetlerinin dikkatinin dağılmasından yararlanan Rusya, Mısır'da yarıp geçti. Ancak Afrika'daki savaş, iletişimin uzunluğu nedeniyle uzadı. Ruslar çoğunlukla kazanmasına rağmen. 1921 yılı da geçti. Bir sonraki geldi. Mayıs ayında şiddetli bir saldırının ardından Singapur nihayet düştü. Rus ordusu ellerini çözdü. Afrika'da İngilizler de kendinden emin bir şekilde baskı altına alındı.
  Fransa baskıya güçlükle dayanabildi. Ve Amerika Birleşik Devletleri'nde kuzey ve güney arasında yeniden savaş çıktı. Sert bir darbe alışverişi oldu. Sonbaharda Rus birlikleri Fas'a ulaştı ve Fransızları oradan sürdü.
  Ve 1922-1923 kışında, Rus-Avusturya birlikleri, Paris'i ve neredeyse tüm kıta Fransa'sını işgal ederek bir saldırı başlattı. Böylece İngiltere ana müttefikini kaybetti ve savaşın sonucu zaten kaçınılmaz bir sonuçtu.
  Ancak mücadele uzun süre devam etti.
  Denizde yıpratma çatışmaları yaşandı. Afrika'da Ruslar ve Avusturyalılar giderek daha fazla yeni koloni ele geçirdiler. Güney Afrika Kasım 1923'te, Mozambik ise Aralık'ta düştü. Yeni Yıl 1924, Rus birliklerinin Avustralya'ya inişiyle kutlandı. Ve yaz aylarında, büyük bombardımanlardan sonra, nihayet Britanya'da bir amfibi iniş gerçekleşti. Çatışma iki ay daha sürdü ve İngiltere ezildi ...
  Ve nihayet barış geldi... Yalnızca ABD'de kuzey ve güney arasındaki savaş hâlâ sürüyordu. Amerikalılar, nihayet Amerika'nın kuzeyin kontrolü altında birleştiği 1929 yılına kadar savaştı.
  Nicholas II yönetimindeki Rusya daha da büyüdü - bölge açısından ikinci olan Avusturya'dan birkaç kat daha büyük. Son güç, kolonilerini artırdı ve Fransa'nın yarısını içine aldı. Rusya, Fransa'nın kuzeyini alarak onu kendi eyaleti yaptı. Almanya da küçük bir parça aldı. İngiltere tüm kolonilerini kaybetti.
  Kanada, topraklarının yarısını Rusya'ya bıraktı, ancak bağımsızlığını kazandı. Ve çarlık imparatorluğu Avustralya'yı, Hindistan'ı, Hint-Çin'i ve genel olarak İngiliz ve Fransız olan her şeyi eyaleti yaptı.
  Rusya tarihinin en talihsiz çarı, yaşamı boyunca bile En Büyük lakabını aldı. Kaderin ironisi böyle!
  1933'te Nicholas II, altmış beş yaşında bir uçakla düştü. Tahtın yerine Alexei II geçti.
  Üçüncü İskender daha uzun yaşadığı için başka bir prenses prenses oldu ve varis sağlıklı doğdu. Ve yirmi dokuz yaşında sağlıklı bir şekilde tahta çıktı.
  İlk başta, Çin'deki savaş dışında saltanat barışçıldı. Çeşitli gruplar Rusya'yı Göksel İmparatorluk topraklarından çıkarmaya çalıştı. Rusya yavaş yavaş bu toprakların kontrolünü ele geçirdi. Ve birkaç yıl süren savaşın ardından nihayet Çin'e yerleşti.
  1941'de Avusturya ile Almanya arasında bir savaş çıktı... Avusturyalılar sayısal üstünlüklerine rağmen yenilgi üstüne yenilgi almaya başladılar. Almanlar Viyana'ya yaklaştı.
  Ancak daha sonra Rusya savaşa girdi ve Rus ordusu ağır tankların yardımıyla Berlin'i aldı. Kısacası Almanya bölündü, Avrupa haritasından silindi. Avrupa'da hala egemen ülkeler vardı - örneğin, İsviçre, İspanya, Portekiz, ancak kendilerini Rusya ve Avusturya'nın tebaası olarak kabul ettiler.
  Bu durum uzun süre devam edebilir. Ancak ABD güçlendi ve Avusturya'ya Rusya'ya karşı askeri bir ittifak teklif etti.
  Entrikaların yardımıyla Amerikalılar, bütün bir Rus karşıtı koalisyonu bir araya getirmeyi başardılar. İsveç, Norveç, Danimarka, İspanya, Portekiz, Kanada dahil. Bunların yanı sıra Japonya'yı da rahatsız etti. Latin Amerika ülkeleri şimdiye kadar tarafsız kaldılar, ancak koalisyon başarılı olursa Rusya'ya saldırmaya hazırdı.
  Böylece İkinci Dünya Savaşı'nın ön koşulları yaratıldı. 9 Mayıs 1945'te başlayan...
  
  
  KORUCU KIZLAR VS DRAGON
  . GİRİŞ
  Amerikalılar Afganistan'ı terk ettikten sonra, Rus uçakları teröristlere saldırarak yerel güçleri havadan destekledi. Aynı zamanda, özel kuvvetlerin seçilmiş birimleri, militanların liderlerini aramaya başladı.
  İki büyüleyici kız, Margarita ve Anastasia, geçitte eşitsiz bir savaş veriyor. Güzeller uzun boylu, çok güçlü ve kaslı, koruyucu bukalemun yağmurluklar içinde. Bu kılık değiştirme, bilgisayar grafikleri sayesinde dövüşçüleri görünmez kılar.
  Ancak her iki genç hanım da disiplinli değildi. Dağlarda onlarca mil sürünerek bir çeteye rastladıktan sonra, kimseyle paylaşmak istemeyerek ateş açtılar. Uranyum çekirdekli mermilere sahip hızlı ateş eden makineli tüfekleri gerçek ölüm taşıyıcılarıdır. Karda zıplayan savaşçılar Mücahidleri yendi.
  Margarita el bombası fırlatıcısından ateş etti, bir pulsar parladı ve bir düzine haydutu yere serdi. Miğferin şeffaf zırhına birkaç damla kan bile bulaştı.
  Kızlar en modern silahlara sahip. Bilgisayar rehberliği.
  Onlar, iki uzun boylu tatlı, bütün bir alaya bedeldir. Savaşçılar sıralar göndererek Mücahidleri saflara indirir.
  Yer yanıyor ve kan sıçrıyor. Mücahidler umutsuzca homurdanıyor. Kızlar sonunda bağlandı. Zırhları için fena değil ama bukalemun pelerini bozuk. Bununla birlikte, bilgisayar görünmezliği aygıtı çok kırılgandır ve pratikte o kadar iyi ve pahalı değildir.
  Çok fazla dövüşçü vardı.
  Margaret önerdi:
  - Takviye çağıralım mı?
  Anastasya başını salladı.
  - Kendimiz yapalım!
  Miğferli ve savaş kıyafetleri giymiş kızlar savaşmaya devam ettiler. Patlayıcılarla küçük ama çok yoğun mermiler kullandılar. Ancak yine de cephane yükü sona erdi. Ve militanlar gelmeye devam etti.
  Kızlar ayrılmaya başladı. Ama artık çok geçti. Sonunda gerçek bir cehennem deliğine girdiler. Yüzlerce Mücahid her taraftan tırmandı.
  Margaret mırıldandı:
  Cephanemiz ve el bombamız bitti. Şimdi geriye kalan tek şey yakın dövüş!
  Anastasia gülümsedi ve şunları söyledi:
  - Bine karşı birlikte! Sadece bir tane kaldı!
  Margarita onaylayarak başını salladı ve selamladı:
  - Evet, kendimize ateş diyoruz!
  diye bağırdı Anastasia, tozu silkeleyerek, yine büyük kalibreli bir tüfekle vuruldu. - Muhtemelen bir çürük olacak, - diye düşündü kız.
  Etrafına baktı ve bağırdı:
  - Bir boşluk var! Atlayalım, belki bombardımandan kurtuluruz!
  Margarita radyoya aktarıldı:
  - Çevremizde binden fazla haydut var! 54-85-83 meydanında bir ateş denizi verin!
  Kız aynı anda bir düzine patlamayla tekrar vuruldu ve tekrar yere düştü. Zırh sayesinde, kaslı vücut darbeleri hisseder. Anastasia'yı da vurdular.
  Her iki kız da dağ granit fayındaki dar bir boşluğa dört ayak üzerinde süründü. Önce Anastasia, derinlere doğru kayarak, ardından Margarita'yı sıktı. Ağır mermiler ve Rus topçu roketleri şimdiden yukarıdan düşmeye başladı.
  Büyük bir parça miğfere çarparak karbon fiberi kırdı. Kafanın arkasında, sanki bir sopayla vurulmuş gibi. Şaşkına dönen kız, boşluktan güçlükle kaydı ve derin, umutsuz bir uçuruma düşmeye başladı!
  . BÖLÜM 1
  Kızlar uyandı, zorlukla yükselmeye başladı. Ellerinde, on ateşleme moduna sahip, ancak minyatür el bombası fırlatıcıları için kartuş ve el bombası olmaması nedeniyle şu anda işe yaramaz olan, zaten işe yaramaz olan Peter the Great -2 saldırı tüfeğini tuttular.
  Margarita önce etrafına baktı. Bir şehirdeydiler, garip bir şehirde, işte eski bir gotik ev, diğeri ise göğe yükselen modern bir gökdelen. Kız, şehri daha iyi görebilmek için kaskını çıkardı. Rüzgar yüzüme esti. Oldukça sıcak, yirmi beş derece. Turuncu bulutların arasından gökyüzündeki güneşi görebilirsiniz. Ancak bu pek de normal olmayan bir şey. Altıgen gibi.
  Anastasia da miğferini çıkardı. Bakır kızılı saçlarını düzeltti. Her iki kızın da çok güzel, genç, taze yüzleri var. Sarışın ve kızıl saçlı, ikisi de uzun boylu ve geniş omuzlu.
  Sokakların, modern ve antik karışımı binalarla kaplı olduğu açıktı. Burada, uzakta bir at dörtnala koşar ve bir vagonu samanla sürükler. Ve sonra yandan, zilleri ve ıslıkları olan ultra modern bir araba koşar.
  Doğru, şehrin sokaklarında çok az insan var. Ve bazı soluk gölgeler farklı yerlerde sallanıyor.
  Anastasia biraz tereddütle sordu:
  - Bu ışık mı?
  Margarita omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Beni kurşunlarla dolduran morlukların acısını hissediyorum. Ve bana öyle gelmiyor ki geriye sadece ruh kaldı.
  Kız başının arkasına dokundu ve mırıldandı:
  - Yumru kalır. Hayır, bizim kendi eski etimiz var.
  Anastasia yersiz şarkı söyledi:
  - Konuştun ruhum, ama sadece bedeni düşündün, masum bedenim!
  Savaşçılar güldü. Onlara göre, tekerlekli parlak bir tahta üzerinde bir çocuk taksiye bindi. Oldukça insan, şort ve parlak bir ejderha resmi olan bir tişört, boyalı bir yüz ve renkli spor ayakkabılarla.
  Kızlara yaklaşan genç sordu:
  - Vay canına, ne havalı bir ahbap kıyafetiniz var! Muhtemelen bir kıyma makinesinden mi?
  Margarita gülümsedi ve cevap verdi:
  - Tesisten değil!
  Anastasia ateşli saçlarını salladı ve şöyle dedi:
  - Savaş iştahı kabartır!
  Oğlan tahtada etraflarında gezindi ve sordu:
  - Bir ejderhayla mı savaşacaksın?
  Margaret şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdı.
  - Ne?
  Oğlan kıkırdadı, boyalı yüzü seğirdi. Ayrıca üzerinde bir ejderha resmi vardı:
  - Şehrimizdeki bütün insanlar onunla savaşmak istiyor. Bu bir adettir.
  Anastasia kıkırdadı ve cevapladı:
  - İki yaşımdan beri dövüş sanatları eğitimi aldım ve ejderhanızla dövüşebilirim. Anlamıyorum, adetiniz mi bu?
  Oğlan cevap verdi:
  - Sen başka bir dünyadansın ve tehlikeli olabilirsin! Demek seni bekleyen bir filtre var!
  Ve tahtaya geri koştu. Kızlar refleks olarak silahlarını kaldırdılar. Ama hala çekecek bir şey yoktu.
  Marguerite gülümseyerek şunları söyledi:
  Evet, cennete benzemiyor. Yine de şeytanlar görünmez!
  Anastasia mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  Artık farklı bir dünyadayız. Ama görünüşe göre çocuk Rusça konuşuyor.
  Bu garip!
  Margaret önerdi:
  - Şehri dolaşalım. Belki ilginç bir şey görürüz.
  Her iki güzellik de hızla caddede ilerledi. Kaldırım da karıştırılmıştı: eritilmiş bazalt, taze asfalt ve Orta Çağ'ın parke taşları.
  Çivili çizmeler parke taşlarına çarptı. Dövüş kıyafetlerinde termoregülasyon vardı, ancak isabetten itibaren ters gitti. Bu yüzden, özellikle hızlı bir tempoda yürürken biraz sıcaktı.
  Ancak kızlar kostümlerini çıkarmaya cesaret edemediler. Zırhın altında sadece bikinileri var: ince sütyenler ve külotlar ve bu formda şehirde dolaşmak utanç verici.
  Margarita şehri safir rengi keskin gözlerle inceledi. Saçları hafif altın sarısı ve kıvırcıktı. Güzel bir yüzü var, hatta çok, sadece bir melek. Anastasia'nın kızıl saçları ve zümrüt gözleri güzelliğine şeytani bir ton veriyor. Her iki kız da iki yaşından itibaren dövüş sanatlarıyla uğraştı ve karma sporlarda dünya şampiyonu oldular. Ek olarak, genetikleri geliştirildi ve bu da çifti Rus özel kuvvetlerinde en zorlu hale getirdi. Kızların gençliklerine rağmen birçok ödülü ve kaptan unvanı vardı.
  Tabii ki, bir tür ejderhadan çok korkmuyorlardı. Doğru, yedi başlı bu canavar gökdelenlerin ve eski binaların duvarlarında tasvir edildi. Tehditkar görünüyordu. Üstelik kızların silahı yok ve böyle bir devi bir karate ile deviremezsiniz.
  Kızların yanından bir hayalet geçti. Soluk, yarı saydam. Yavaşça fısıldadı:
  - Kimseye güvenme!
  Margarita kafiyeli cevap verdi:
  - Güven ama kontrol et!
  Kızlar adım attı. Hayır, gerçekten öteki dünyaya benzemiyor. Ne kadar uzağa giderlerse, soğuk koşullarda savaş operasyonları için tasarlanmış bir savaş kıyafeti içinde o kadar fazla süzülürler. Afganistan'da kışın dağlarda soğuk, yaklaşık olarak Rusya'nın ılıman bölgesinde olduğu gibi. Yazın ise tam tersine sıcaktır. Yerel çocukların bütün gün keskin, sıcak taşların üzerinde çıplak ayakla koşması bile şaşırtıcı. Gerçek develer gibi.
  Ancak kızlar kendileri zevkle, ayakkabısız dağ yamaçlarında koşmayı severlerdi. Güçlü bacakları var, bir yığın tuğlayı kırıyorlar.
  Yürüdüler ve çocuklar onları takip etmeye başladı. Adamların güzelliklerinden ve savaşçıların yepyeni olmasından etkilendiği görülebilir. Buradaki adamların mini teypleri vardı, cep telefonları vardı, bazılarının iPhone'ları vardı.
  Spor ayakkabılar içinde oldukça modern giyinmiş.
  Bazıları ise tam tersine, paçavralar içinde, çul gibi giysiler içinde, yalınayak veya tahta kunduralar içinde, ellerinde sopalar ve dirgenler tutuyorlardı.
  Giderek daha fazla erkek geliyordu. Rüzgâr esti ve Anastasya'nın bakır kızılı saçları, kışlık saraya saldırmaya gittikleri proleter bayrağına benzemeye başladı.
  Kızlar da ortaya çıktı. Sadece hepsi, genel olarak büyük bir şehir için gülünç görünen, ellerinde orak tutan, tozlu, çıplak ayaklı, fakir, yırtık elbiseler içindeydiler. Doğru, kötü giyimli zayıf bir kızın omzunda asılı tamamen modern bir kayıt cihazı vardı. Orak ellerde daha da gülünç görünüyordu.
  Garip, ama yetişkinler bir şey göremezsin. Sanki bu, yönetmen tarafından sarhoşken icat edilmiş bir tür çocuk dünyasıymış gibi.
  Doğru, kızlar sormak ister istemez bir bulut parladı ve üç gardiyan belirdi. Evet, genellikle türleri:
  Kasklarda, zırhlarda, baltalı - tipik bir Orta Çağ ve bunların arkasında optik görüşe sahip en son makineli tüfekler.
  Ağarmış sakallı en irisi gürledi:
  - Onlar kim? Belgeler var mı?
  Altın saçlı kız cevap vermiş:
  - Yüzbaşı Margarita, Rusya Federasyonu Kahramanı, Suvorov Özel Kuvvetler Grubu!
  Bakır renkli saçlı bir kız ustaca rap yaptı:
  - Yüzbaşı Anastasia, Rusya Federasyonu Kahramanı, Kutuzov özel kuvvetler grubu.
  Ve her iki savaşçı da belgeleri uzattı. Elbette yanlarında ksivas taşıdılar, ne olduğunu asla bilemezsiniz. Ancak bir savaş giysisinin topuklarında gizli.
  Gardiyan belgelere baktı ve kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Siz sıradan kiralık katiller ve savaşçılarsınız. Bir ejderhayla savaşmak ister misin?
  Margarita dürüstçe cevap verdi:
  - Bizim mesleğimiz savaşmak ama barışçıl bir şekilde çözebilirsek sorun yok!
  Anastasia ekledi:
  - Savaşmak için anlamalısın!
  Kıdemli gardiyan başını salladı.
  - İyi. Ama şehrimize girenler potansiyel casuslardır. Şehir topraklarına izinsiz girerek kanunları çiğnedikleri gerekçesiyle ağır çalışmaya gönderiliyorlar. Ve hala bir silahın var!
  Muhafız makineli tüfekleri işaret etti ve homurdandı:
  - Kısacası! Savaşmak istemiyorsan taş ocaklarına git, sonsuz köleliğe çünkü bizim şehrimizde zaman farklı akıyor ve öldürülmezsen binlerce yıl taş sürüp taş keseceksin!
  Anastasya kaşlarını çattı.
  - Taş ocaklarında sonsuzluk mu? O zaman savaşmak daha iyidir!
  Margaret derin bir iç çekti.
  - Başka çaremiz yok.
  Muhafız gülümsedi ve gürledi:
  "Yani ejderhaya meydan okuduğunu onaylıyorsun?"
  Korucu kızlar koro halinde haykırdılar:
  - Evet!
  Burada kızlar döndü. Çılgınca ağlayan erkekler ve kızlar dağılmaya başladı. Ortaya çıkan hayaletler, vahşi korkunç hayaletler. Kızlar makineli tüfeklerinin tetiklerini mekanik olarak çektiler, ancak yalnızca klik sesleri duyuldu. Ve bir merminin bir hayaleti durdurması pek mümkün değil.
  Sonra savaşçılar bir kasırga tarafından yakalandı ve onları renkli flaşlarla döndürdü.
  Margarita ve Anastasia, vücutlarının korkunç bir şekilde sıcak metalle dolup taştığını hissettiler.
  Ama sadece birkaç saniye sürdü. Ardından kızlar ayaklarının altında yeniden sağlam bir zemin hissettiler. Ve birçok boğazın uğultusu.
  Margarita başını kaldırdı ve haykırdı:
  - Boş ver!
  Anastasia onayladı:
  - Evet, bu bir gösteri!
  Kızlar büyük bir stadyumun ortasındaydı. Arka planına karşı, Luzhniki bir çocuk kum havuzu gibi görünüyordu. Tribünler gökkuşağının tüm renklerine boyanmış, üzerlerinde bir sürü insan var. Modern ve hatta mücevherlerle asılı olanlardan paçavralara kadar pek çok çocuk ve ayrıca farklı olanlar var. Daha az olmasına rağmen yetişkinler, ayılar veya domuz burunlu insanlar da var.
  İnsan giysili şişman fareler de var. Genel olarak, kalabalık çeşitlidir. Burada kızlar da smokinli timsahları inceledi. Evet, elbette ilginç.
  Genel olarak, sıradan yetişkinlerden çok daha farklı iki ayaklı hayvanlar vardır.
  Doğru, kızların gözle tahmin ettiği gibi, seyircilerin yarısından fazlası burada. Onbinlerce! Ve bazıları da farklı. Paçavralar ve lüks giysiler içinde, boyalı ve kirli. Bazıları tarım aletleriyle. Ve birinin dizüstü bilgisayarları ve iPhone'ları var. Ya da belki bir elinde cep telefonu, diğerinde çapa.
  Genel olarak, yer çok garip.
  Anastasia ıslık çaldı ve şunları söyledi:
  - Burada gözle tahmin ederseniz yüz bin kişiye sığmazsınız. Ve buraya ne zaman geldiler?
  Margarita buna katıldı:
  Evet, bu bir gizem! Ya bizi önceden bekliyorlardı ya da birkaç saniye içinde nasıl hazırlanacaklarını biliyorlar.
  Kız, stadyumun çakılları üzerinde birkaç adım attı. Direkler, yatay çubuklar ve halkalar vardı. Gerçekten de, uzakta. Alan, Luzhniki'den beş kat daha büyük. Ve sonra, elbette, nerede rekabet edileceği vardı. Yerin kendisi gürültülü.
  Ve bir sürü dev ejderha bayrağı. Dahası, canavar renklendirme, kanat ve koşum takımı şeklinde her zaman farklıdır. Her zaman sadece yedi kafa vardır, ancak üzerlerindeki taçlar tüm görüntülerde farklıdır ve asla tekrar etmez.
  Ve daha da sıcak oldu. Kızlar CFRP dövüş kıyafetleri içinde terliyorlardı.
  Tehditkar ama çınlayan bir ses duyuldu:
  - Büyük Ejder şehrinin İmparatoriçesi Muhteşem Angelica, ölüme gidenleri karşılıyor!
  Sanki sihirle büyük bir reklam panosu belirdi. Üzerinde İmparatoriçe'nin bir resmi vardı. Beklenenin aksine, spektrumun tüm bölümlerinin renginde bir saç modeli olan ve birbirine bağlı birkaç güneş gibi parlayan, zambak biçimli devasa bir taç olan çok genç bir kızdı.
  Margarita şaşkınlıkla cevap verdi:
  - Size de hoş geldiniz diyoruz.
  İmparatoriçe duyurdu:
  - Her iki savaşçı da cesur ve efendimizle savaşmak istiyor. Ama bu delice bir cesaret çünkü ejderhamızı kimse yenemez!
  Anastasia cesurca cevap verdi:
  - Yenilmez dövüşçü yok!
  Angelika başını salladı.
  - İyi! Kendiniz görebilirsiniz. Öldürmek için silahlarla geldin ve şimdi bedelini öde!
  Ve İmparatoriçe'nin iri gözleri aynı anda yedi renk parladı.
  Deneyimli kızlar bile ürkütücü hale geldi. Buradaki her şey acı verecek kadar doğal değil. Hem gözler hem seyirci.
  Margarina ortağına fısıldadı:
  - Burada çok fazla çocuk var. Ve imparatoriçe çok genç görünüyor ve bazı karikatürize yaratıklar. Barış değil, deliryum titremeleri!
  Anastasya cevap verdi:
  - Belki de burası modern cehennemdir?
  Margarita cevap vermek istedi ama buna izin verilmedi. Bir sinyal sesi geldi ve bir tsunami dalgası gökyüzünde dalgalandı. Stadyumun üzerinde büyük bir gölge belirdi.
  Margarita ıslık çaldı:
  - Başlar!
  Anastasia ağzından kaçırdı:
  - Ama bizim için değil.
  Gölge bir saniye içinde bir canavara dönüştü. Alışılmadık derecede büyük, korkunç bir canavar stadyumun üzerinde geziniyordu. Kanatları neredeyse tüm gökyüzünü kapladı. Ve kafalar ... Her birinin Vnukovo havaalanının sığacağı bir ağzı vardı. Ve dişler on beş katlı bir bina kadar uzun.
  Margarita makineli tüfeği okşadı ve karnının alt kısmına yükselen korkuyu gizleyerek mırıldandı:
  - Peki böyle devleri neyle yiyorlar?
  Sinir krizi geçirip dişleri step dansı yapan Anastasia, soğukkanlılığını korumaya çalışarak şunları söyledi:
  - Kabin ne kadar büyükse, o kadar yüksek sesle düşer!
  Sürüler onlara doğru döndü. Ejderhanın gözleri, içinden lavların fışkırdığı bir volkanın ağzı gibi kocaman, korkunç, ışıltılı. Çok korkunç bir canavar, bir asteroit büyüklüğünde ve yedi şeytani ağızlık üzerine yazılmış inanılmaz bir kötülük.
  Çocuklar korkuyla çığlık atarak kaçmaya başladı. Korku hem yetişkinler hem de çeşitli hayvanlar tarafından deneyimlendi. Ejderhanın onları tehdit etmemesine rağmen. Ama böyle bir canavar elbette kahramanı titretecektir.
  Ve kızlar neredeyse savunmasızdı. Silahları, fişeksiz makineli tüfekler ve üzerlerinde süngü bıçaklardır.
  Tabii ki, kızlar sadece becerileri ve süngüleri ile birçok düşmanı alt edebilirler. Ancak böyle bir dev, belki de yalnızca nükleer bir yük ile alınabilir. Ve bu kesin değil.
  Kızlar gerçekten kaçmak istediler ama muazzam bir irade çabasıyla yerlerinde kaldılar.
  Margaret cesurca şöyle dedi:
  Dizlerinin üzerinde yaşamaktansa ayaklarının üzerinde ölmek daha iyidir!
  Devasa ejderhanın ağzından alevler çıktı. Her bir kafadan farklı renkteki yedi jet aynı anda uçtu. Kırmızıdan mora ve kızlarda anlaştılar.
  Savaşçılar sonsuz derecede korkunç ve yoğun bir acı hissettiler. Sanki vücuttan yüksek voltajlı bir akım geçmiş gibiydi. Ve sonra bilinç soldu.
  . BÖLÜM 2
  Margaret uyandı. Vücudu ağrıyordu, sanki büyük bir Amerikan Ambrams tankı geçmiş gibi her kemiği ağrıyordu. Kız güçlükle doğruldu. Kendine baktı. Neredeyse çıplaktı, üzerinde sadece bir bikini vardı. Bir damla yağ değil, çok belirgin kasları olan bir vücut. Karınları çikolata çubukları gibidir, cildi bronz ve incedir ve kollarındaki ve bacaklarındaki kaslar tel demetleri gibidir.
  Bacaklar, kollar ve boyun zincirlidir. Kız, güç için zinciri denedi. Her halka iri bir adamın parmağından daha kalın ve metal alaşımlı çelik gibi. Burada fil bile kırılmaz. Hücre oldukça geniş, pencereler yüksek, küçük ve parmaklıklıdır. Duvardaki boş şömine. Ama yeterince sıcak, ısıtmaya gerek yok, hava yaz. Zincirli bir saman yığınının üzerinde yine bikinili kaslı bir Anastasia yatıyor. Ancak onlara bile yakışıyor. Rölyef kasları çok güzel ve zırh gibi görünüyor.
  Margarita arkadaşına doğru ilerledi. Boynundaki zincir kızın güçlü, güçlü boynunu sıktı ve sıktı. Margarita, eşinin yalnızca çıplak ayaklarına ulaşabildi. Tırnağını çıplak, esnek topuğunda gezdirdi.
  Anastasia kıkırdadı ve hızla ayağa kalkıp haykırdı:
  - Kabus gördüm!
  Margarita sesinde üzüntüyle cevap verdi:
  - Bu bir rüya değil! Ve kabus devam ediyor.
  Kızlar kalktı. Zincirler yüzünden hücreye üç adım bile atamadılar. Beş kişilik zincir olduğu açıktı. Eller, ayaklar ve boyun için prangalar hazırlanır.
  Ancak, bu en önemli şey değil. Daha uzaktaki duvarda işkencecilerin maşaları, kancaları, matkapları, kırbaçları, kırbaçları ve diğer özellikleri asılıydı. Yetiştirme için bir cihaz da görebilirsiniz. Odanın tavanı yüksektir, böylece kurban kıvrık kollarından yukarı kaldırılabilir ve keskin bir şekilde indirilebilir.
  Anastasia partnerine sordu:
  - Margarita sana hiç işkence yaptı mı?
  Altın saçlı kız dürüstçe cevap verdi:
  - HAYIR! Yakalanmadım.
  Anastasya kıkırdadı.
  - Ben de! İşkencenin cesaret eğitmek için bir şey olduğunu ve daha kolay olacağını hayal edin.
  Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İşkence görmedik ama erken çocukluktan itibaren darbelerden acı çekiyorduk. Ve bu, buna katlanacağımız anlamına geliyor! Ana şey ağlamamak ve inlememek.
  Heyecandan biraz solmuş olan Anastasia şarkı söyledi:
  Ağlamayacağım ve bağırmayacağım! Çığlık bile atmayacağım! Tanrı düşmanları cezalandıracak! Tanrı düşmanları cezalandıracak! Affetsem bile!
  Ama kızlar pek eğlenmez. Bir işkence odasında olmak hoş değil. Ve fareler ciyaklıyor ama kaslı savaşçılara yaklaşmaktan korkuyorlar.
  Ve evet, yemek ve içmek istiyorum. Ve gardiyan yok. Kızlar sessizdi, her biri kendi anısını hatırlıyordu. Ve başarılar ve fikir tartışması. Tabii ki, işkence olasılığı pek cesaret verici değildi. İşte kızgın bir demir, çıplak, yuvarlak bir topuğu nasıl kazıyor. Filmdeki gibi markize öyle eziyet ettiler. Çok çığlık attı. Asıl mesele elbette ne inleme ne de ağlama. Bu teoride iyi, peki ya pratikte?
  Margarita, çıplak ayağına vurarak şunları söyledi:
  - Belki birini ararsın? Ve bu tüyler ürpertici!
  Anastasya cevap verdi:
  - Askıya asmak için sabırsızlanıyor musunuz?
  Margarita mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - İşkence göreceksek zaten kaçınılmazdır. Ve değilse, o zaman kendine işkence etmek. Bir gündür içki içmedim ve boğazım kurudu!
  Anastasia mantıklı bir şekilde şöyle dedi:
  - Neden bize işkence ediyorsun? Bizden hangi bilgileri alabilirler?
  Margaret cevap verdi:
  - Çok şey biliyoruz ama bu tamamen farklı bir dünya. Bak, çok zaman geçti ve hava kararmıyor. Kutupta değiliz.
  Anastasia gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ya da belki açlık ve susuzluk işkencemiz? Cellatlara zevk vermeyeceğiz.
  Kızlar bir süre sessizce oturdular. Sonra zincirlerle çınlayarak egzersiz yapmaya başladılar. Ama fiziksel egzersizlerden sonra daha çok yemek ve içmek istedim.
  Margaret şöyle hatırladı:
  - Belki bize öğretilenleri hatırlamaya çalışırız. Ve bacakları ve kolları prangalardan kurtarın. Eller, genellikle basittir.
  Anastasia mutsuzca mırıldandı:
  - Ya kafa? Bu, görüyorsunuz, çok daha zor! Ve fırçalar prangalardan kolayca kayacak!
  Margarita elini bileziklerden çıkardı ve sonra tekrar taktı. Çıplak ayağıyla taşları tırmaladı. Daha çok içmek istiyordum. Tamam, açlık ama susuzluk?
  Kızlar birkaç saat daha oturdu. Hapishane sessizdi. Duvarlar görünüşe göre çok kalındı ve seslerin içeri girmesine izin vermiyordu. Dar pencereden yalnızca esinti uğulduyordu. Fareler ve sıçanlar zaman zaman ciyakladı. Açlık biraz sıkıcıydı ama susuzluk dayanılmazdı. Üstelik kızlar geçiş, savaş ve diğer şeyler sırasında çok fazla su buharlaştırdı.
  Margarita, Anastasia'ya şaşkınlıkla sordu:
  - Kuyu? Böyle mi oturacağız? Çığlık atabilir miyiz?
  Kırmızı kabul etti.
  - En azından işkence etsinler! Bu biraz eğlence! Ayrıca, ateş çıplak ayak tabanlarınızı yaladığında nasıl hissettiğiniz de ilginç!
  Ve savaşçılar nasıl bağırır. Ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyorlardı. Hatta boğazım kuruduğu için canım acıyordu. Ama çığlıklar durmadı. Böylece yarım saat kükrediler.
  Sonunda kapılar gıcırdadı ve insan üniforması giymiş bir ayı, iki muhafız ve basit bir köylü kıyafeti giymiş bir kız belirdi.
  Ayı homurdandı:
  - Neden bağırıyorsun?
  Anastasya bağırdı:
  - Yemek istiyoruz! Tutsak olalım ama karnımızı doyurmalıyız!
  Ayı kıza kuru bir şekilde emretti:
  - Biraz ekmek ve su getirin!
  Hizmetçinin hapishane tozundan grileşmiş topukları parladı. Emirlere uyarak sessizce koştu.
  Üniformalı bir ayı, göğsünde birkaç emir ve madalya asılı, sevinerek şöyle dedi:
  - Saldırganlık girişimi, silahla gelme, şehri fethetme ve ana koruyucumuz ejderhayı öldürme niyeti için size acımasız bir ölüm cezası verilir. Ve ondan önce, planlarınızı ve tüm suç ortaklarınızı ifşa etmeniz için zorunlu işkence. Yani, kızlar şimdi sizi çıplak bir rafa asacaklarını, kızgın maşalarla kıracaklarını, ateşle yakacaklarını, dikenli tellerle kırbaçlayacaklarını anlıyor musunuz?
  Margarita ve Anastasia solgunlaştı, kalpleri korkuyla çarptı. Ancak korkularını gizlemek isteyen kızlar koro halinde haykırdılar:
  - İşkence bizi durduramayacak! İşkence bizi yenemez!
  Ayı nazikçe gülümsedi.
  "Bu tür bir cesareti pek sık göremezsiniz, özellikle insan dişileri arasında. Ancak kızgın demir göğsü dağladığında, kızların hiçbiri çığlıkları tutamadı. - İşte üniformalı ayı sesini alçalttı ve neredeyse imalı bir şekilde dedi. "Ama bin yıl üç yıl hüküm süren ebedi genç imparatoriçemiz sizi işkenceden kurtarabilir ve hatta eğer..."
  Kızlar gerildi ve fısıldadı:
  - Farzedelim?
  Ayı kükredi:
  - Siz davetsiz misafirlerin geldiği dünyanıza giden yolu göstereceksiniz.
  Margaret ellerini kaldırdı.
  - Ama bu imkansız! Pek çok çocuğun, hayvanın olduğu ve gecenin olmadığı bu garip dünyaya nasıl geldiğimiz bizim için bir muamma!
  Ayı kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Çok çocuğumuz var çünkü yetişkinler çok hızlı çoğalıyor. Ve bu dünya kapalı bir mekanda ve eğer herkes yetişkinse içinde çok fazla insan olacak. Yaşlılık yok ve sonsuza kadar yaşayabilirsin. Güneşin altındaki yer herkes için bitene kadar.
  Anastasia, kötü niyetli bir gülümsemeyle şunları söyledi:
  Üzgünüm ama yardımcı olamam.
  Ayı kükredi:
  -Kısacası ya buraya nasıl girdiğinizi gösterirsiniz ya da çok uzun ve sancılı bir süre işkence görürsünüz. Burada çok iyi cellatlar var, bilincinizi kaybetmeden acı çekeceksiniz. Sana düşünmen için bir yirmi dört saat daha veriyorum, sonra başlayacak. O zamana kadar neşelen! Yemekler mütevazı ama açlıktan ölmeyeceksin.
  Beyaz saçlı ve yanık tenli bir kız, bir somun ekmek ve bir sürahi su getirdi. Margarita, bir şekilde Gerda'ya benzediğini düşündü, bu kadar masum, nazik yüzlü bir çocuğun cellatlara hizmet etmesi garipti.
  Ayı seslendi:
  - Ve daha hızlı hareket edersiniz, aksi halde çıplak topuklarınızda bir sopa yürür!
  Kız eğilerek cevap verdi.
  - Adımlar dik!
  Ayı havladı:
  - Mutfağa yürüyün!
  Kız kaçtı ve gardiyanlar onu takip etti. Çok kalın, zırhlı bir kapı çarptı.
  Margarita ve Anastasia tayınlara koştu ve bir sürahi su neredeyse devrildi.
  Sarı saçlı kız önerdi:
  - Sırayla içeceğiz, sürahi büyük!
  Anastasia onayladı:
  - Yarım ekmek!
  Ekmek hâlâ sıcak ve tazeydi. Kızlar kırdı ve sonra Margarita haykırdı:
  - Bak, kağıt!
  Korucu kız onu ayak parmaklarıyla aldı ve eline fırlattı.
  açıldı. Anastasya mırıldandı:
  - Orada ne yazıyor?
  Çocukça bir el yazısıyla karalanmıştı: özgürlük istiyorsan bir rehber çağır. Üç defa söyleyerek: - Kondüktör bir ilim kaynağıdır.
  Margarita bunu okudu ve cevapladı:
  Evet, bu bizim şansımız.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Kız yazdı.
  Margarita mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  Senin ve benim toplamımızdan daha yaşlı olabilir. Kondüktörü arayıp görelim!
  Anastasia'nın önerisi:
  - Önce ekmeği bitirelim ve suyu içelim!
  Kızlar çabucak somunu çiğnediler ve tatlı su içtiler. Elbette mütevazı bir tayın, ancak susuzluk ve açlık azaldı, güç arttı.
  Sonra Margarita üç kez şöyle dedi: - Rehber bir bilgi kaynağıdır!
  Önlerinde siyah pelerinli, şapkalı, çizmeli ve elinde kırmızı bir kırbaç olan bir adam belirdi. Zindanın kalın duvarlarını nasıl aştığı bir muamma.
  Ancak Anastasia çok sevindi ve hatta dizlerinin üzerine çöktü:
  - Bizi buradan çıkarın, sizin için her şeyi yaparız!
  Siyah bir maskeyle kaplı yüzünü geren rehber, şarkı söyleyerek sordu:
  - Zincire vurulmuş iki yarı çıplak mahkum ne yapabilir?
  Kızlar koro halinde cevap verdiler:
  - Tüm! güzel değil miyiz
  Siyahlı adam başını salladı.
  - Benim etim yok, senin güzelliğine ve vücuduna kayıtsızım! Sana yardım etmek istiyorsan, sorularıma cevap vereceksin!
  Margarita kolayca cevap verdi:
  - Vatana ihanet dışında her şey.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  Kendimiz gibi insanlara gerçekten kayıtsız mıyız?
  Kondüktör başını salladı ve sordu:
  - Ne bilmek istiyorsun?
  Margaret cevap verdi:
  - Zindandan nasıl çıkıp dünyamıza geri dönülür.
  Kondüktör güldü.
  - Ejderha yaşarken buradan başka bir dünyaya geçmek imkansız!
  Anastasia bir soru sorarak arkadaşının önüne geçmişti:
  - Peki ejderha nasıl yenilir?
  Siyahlı adam soğuk bir şekilde cevap verdi:
  - Ama tahmin et üç bilmece, sana nasıl olduğunu anlatayım!
  Margaret kıkırdadı.
  - Bulmacalar mı? Her şeyi kaba kuvvetle almamak bile ilginç!
  Kondüktör mırıldandı:
  - Baldan daha tatlı ne var?
  Anastasia ağzından kaçırdı:
  - Sakarin!
  Siyahlı adam başını salladı.
  - Yanlış!
  Margarita yumuşak bir şekilde cevap verdi:
  - Rüya!
  Kondüktör onaylayarak başını salladı.
  - Sağ. tahmin
  Sonra uçtu ve sevecen bir tonda sordu:
  Denizde kaç damla var?
  Anastasia açıklamaya çalıştı:
  - Hangi denizde?
  Kılavuz, sırıtarak maskeli ağzını uzattı:
  - Herhangi birinde!
  Anastasia gözlerini devirdi.
  - Her denizde olduğu gibi denizlerde de tüm damlalar farklıdır!
  Margarita cevap vermek için acele etti:
  - Bir damla, sadece çok büyük bir tane!
  Kondüktör onayladı:
  - Ve bu doğru.
  Ve yine kaydırdı ve homurdandı:
  - Gökyüzünde kaç tane yıldız var?
  Anastasia ağzından kaçırdı:
  - Sonsuzluk!
  Kondüktör siyah başını salladı.
  - Yanlış ve bir numaraları var!
  Margarita gülümseyerek cevap verdi:
  -Gökte bir kadının küfür ettiği kadar yıldız vardır!
  Kondüktör güldü ve selam verdi:
  - Tebrikler! Mizah anlayışını takdir ediyorum. Doğru, bu akıllıca bir soru. Pekala, sana cevabı vereceğim.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Daha yüksek matematikte soru sorsalar daha iyi olur, fındık gibi görevlere tıklıyorum!
  Margarita parmağını dudaklarına koydu:
  - Karışma, sana ejderhayı nasıl yeneceğini anlatsın.
  Kondüktör gülerek cevap verdi:
  - Ejderha, üzerine hidrojen bombası atılarak bile yenilmez. Eti boyutları değiştirebilir ve herhangi bir silaha, hatta kozmik hiperlazerlere bile nüfuz edemez. Ama evrendeki en güçlü canavarın ruhunun yedi parçasını yok ederseniz, ortadan kaybolacaktır. Ve sonra geri döneceksiniz, mahkumlar serbest kalacak ve bu dünya yeniden tek bir evrenin parçası olacak.
  Bir duraklama oldu. Margarita gülümseyerek sordu:
  - Bu iyi, ama ejderhanın ruhunun parçaları nerede?
  Kondüktör hışırtılı bir sesle cevap verdi:
  - Bulunacak yedi öğe. Kendi kendine toplanmış bir masa örtüsü, yürüyüş botları, görünmezlik şapkası, bir hazine kılıcı, çok bilmiş bir ayna, kendi kendini yönlendiren gusli, uçan bir halı. Bir ejderhanın ruhunu içeriyorlar!
  Anastasia aydınlatıcı bir soru sordu:
  - Yok edilmeli mi?
  Kondüktör başını salladı.
  - HAYIR! Kendinizi hizmet etmeye zorlayın. Ancak o zaman ejderhanın ruhundan bir parça kaybolacaktır. Bu büyülü eşyaların yedisinin de size hizmet etmesini sağlayabilirseniz, o zaman ejderhanın sonu gelecek ve dünyanıza geri döneceksiniz.
  Margarita sevinerek sordu:
  Bu büyülü eşyaları nerede bulabilirsin?
  Kondüktör yine gülümseyerek maskeyi uzattı:
  - Ve bunun için, zaten başka bir soru, yeni bilmeceler çözmeniz gerekiyor.
  Margaret elini salladı.
  - Hadi tahmin et!
  Kondüktör yüksek sesle şarkı söylüyor:
  - Bir köpek neden havlar, bir sivrisinek neden uçar, suyun bir sütunda durduğu, insanların eve taşımadıkları, dünyadaki herkesin daha eğlenceli olduğu, yüz rubleden daha güzel olduğu!
  Margarita kıkırdadı ve yine kafiyeli bir şekilde cevap verdi:
  - Aç köpek yüksek sesle havlar, sivrisinek havada uçar, nerede bir bardak su bir sütunda, eve elek taşımazlar, hayatta bir şarkıyla daha eğlenceli, iki yüz - yüz ruble mil!
  Anastasia hayranlıkla haykırdı:
  - Vay! Sen Margot'sun, tıpkı bikinili Puşkin gibi!
  Kondüktör başını salladı.
  Güzel cevap verdin, aferin. Bunun için size söyleyeceğim. Masallar şehrinde eşyalar bulabilirsiniz. O, yani ejderhanın bu şehri çok daha karmaşıktır ve birçok boyutu içerir. Sihirli öğeler farklı yerlerdedir, ancak magoplazmik minyatür bir arama motoru bilgisayarı bulursanız hissedilebilirler, büyülü bir öğeye yaklaşırken onu monitörde vurgular ve yaklaştıkça daha parlak parlar. Bu şekilde tüm eserleri bulabilirsiniz. Size hizmet etmelerini nasıl sağlayabilirsiniz? Kızlar zeki, bence anlayın!
  Margarita açıklığa kavuşturmak istedi:
  - Bir arama motorunu nerede bulabilirim?
  Kondüktör yine gülümsemesini gizledi:
  - Profesör Mariarty. Kendisi size hiçbir şey için vermeyecek, ancak bu öğeyi nasıl alacağınız size kalmış. Ve bir profesör bulmak o kadar da zor değil, o bu şehirde bir ünlü!
  Margarita sesini alçaltarak sordu:
  - Bizi zindandan çıkarabilir misin? Veya yine bilmeceleri tahmin et?
  Kondüktör başını salladı.
  - Bu kadar bilmece yeter! Seni dışarı çıkarabilirim ama yapmayacağım! Gerda sana yardım edecek!
  Anastasya şaşırdı:
  - Gerda mı?
  Siyahlı adam başını salladı.
  Evet, bu Gerda! Kai'yi aramaya giden gerçek dünyadan bir kız. Sadece kar kraliçesinin kalesi yerine, bir kar fırtınasında ve kar yığınlarında kaybolmak yerine, kendini bu ejderha şehrinde buldu. Ve üç yüz yıldan fazla bir süredir hapishanede bir hizmetçi. Her şeyi iyice inceledi ve kaçmasına yardım edecek. Burada birçok kişi ejderhanın despotluğundan kurtulmak ister.
  Margaret gülümseyerek başını salladı.
  - Çok teşekkür ederim. Bize çok yardımcı oldun.
  Kondüktör şiddetle başını salladı.
  - Ben de! Bilmeceleri doğru cevapladıklarında ekstra enerji verir. Ancak, son onuncu soruyu cevaplayalım.
  Margaret onaylayarak başını salladı.
  - Ben hazırım.
  Kondüktör bir nehir gibi mırıldandı:
  - Kaybetmediğin şey bu, o zaman sahipsin, değil mi?
  Margarita mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Kayıptan önce olsaydı, yani!
  Kondüktör devam etti:
  - Ve ne kaybettin, orada değil mi?
  Margarita belli belirsiz cevap verdi:
  - Belki!
  Kondüktör ciyakladı:
  - Bir insan sürekli olarak neyi kaybeder, ama yine de elindedir?
  Margarita, Anastasia'nın önündeydi ve ağzından kaçırdı:
  - KAFA!
  Rehber kırmızı bir kamçıyla havayı salladı:
  - Sağ! Ve şimdi hoşçakal.
  Ve kaynayan sudaki şeker gibi havaya uçup gitti.
  Margarita gıcırdadı ve zincirini şıngırdattı:
  - Kahretsin! Hikaye böyle. Ejderha, tıpkı Woland de Mort gibi, ruhunu parçalara ayırdı ve termonükleer bir yük ile alınamaz.
  Anastasia'nın notu:
  - Ve şimdi sadece üç yüz yaşından büyük bir kıza güvenebiliriz. Evet, Gerda cehennemde ölümsüzlük kazandı!
  Marguerite omuz silkti. Kayalık yollarda yürüyen bir kız hayal ettim. Basık tabanları nasıl yanıyor, çok çalışan baldırları nasıl ağrıyor, midesi açlıktan gıcırdıyor ve vücudu soğuktan titriyor. Evet, zor bir hayatı var. Ve sonra, acı soğukta, kaderinizin cellatlara hizmet ettiği yere ulaşmak için karda çıplak ayakla yürüyün.
  Evet, Gerda elbette kaderinde de değişiklik istiyordu. Üstelik bu şehirde birçok kişi çok daha iyi yerleşti.
  Margarita pathos ile şarkı söyledi:
  - Değiştir, kalbimizi iste! Değiş, gözlerimizi iste! Kahkahalarımızda, gözyaşlarımızda ve zonklayan damarlarımızda! Değişim, değişimi bekliyoruz!
  Kızlar zincirlerini sallayarak biraz dans ettiler. Sonra oturdular. Beklemek dayanılmazdı. Margarita, boyun zinciri bağlantısını halka göre kesmeye bile başladı.
  Anastasia kabul etti:
  Onlara saldıralım! Bu tür ayıları bir düzine kadar keseceğiz!
  Ancak metal sürtünmeye boyun eğmedi. Titanyumdan daha güçlü sihirli bir demirdi. Görünüşe göre mahkumlar ciddiye alındı.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Normal bir hapishanede olsaydık, var gücümüzle hızla halkaları keserdik!
  Anastasia isteksizce cevap verdi:
  - Güç yok - akla ihtiyacın var.
  Kalede bir çıngırak vardı. İnce bir inilti. Küçük kız, arşın kadar kalın, dövme çelik kapıyı güçlükle açtı. Elinde bir sürü anahtarla kayıp gitti. Zincirli savaşçılara koşarak fısıldadı:
  - Sadece ellerimden değil, boynumdan ve bacaklarımdan buldum, lütfen!
  Margaret kıkırdadı.
  - Elle ve yapma!
  Kızlar hızla ve profesyonelce yakalarını açtılar ve ellerini serbest bıraktılar. Sonra zincirleri çıplak, zarif bacaklardan çıkardılar.
  Gerda gülümseyerek başını salladı.
  - Harika! seni dışarı çıkaracağım Gardiyanlar sarhoş ve herkes büyülü zincirin sihirli anahtarlar olmadan açılamayacağı gerçeğine alışmış durumda. Ve şehirde... Orada da birçok insan başka dünyalara giden yolun açılmasını, demir perdenin kapanmasını istiyor.
  Savaşçılar kızın peşinden gitti. Margarita, Gerda'nın dikkatlice ayak parmaklarına bastığını ve topuklarının maviye döndüğünü ve şiştiğini fark etti.
  - Dayak mı yedin? - Altın saçlı kıza sordu.
  Gerda kayıtsızca cevap verdi:
  - Neredeyse herkes beni sopalarla dövüyor. Buna zaten üç yüz yıldır alıştım ve aldırış etmiyorum!
  Sarışın kız gülümsedi. Margarita, üç yüz yaşın üzerindeyken, ancak bu kadar sağlıklı, düzgün ve beyaz dişleri hayal edebileceğinizi düşündü!
  Anastasia, Gerda'ya fısıldayarak sordu:
  - Karda çıplak ayakla yürüdüğünde hava soğuk muydu?
  Kız iç çekerek cevap verdi:
  - Topuklu kar kıvılcım gibi yanar. Ancak buna zaten alıştım. İlkbahar, yaz ve sonbaharda Avrupa'nın yarısını ayaklar altına aldı ve şimdiden karda yalınayaktı. Ama nedense soğuğu pek fark etmedim. Tabii bir peri masalındaki gibi konuşan bir kuzgunla karşılaşmadım ve kimse altın bir araba vermeye başlamadı. Kopenhag'dan Paris'e yeni yürüdüm ve oradaki Tanrı'nın Annesi Katedrali'ne girdim. Ve Kai'nin yanında olmak için bir dilek tuttu. Ve bir fırtınanın ortasına taşındı. Fransa'da bile gevşek ve eriyen karda çıplak ayakla ve hafif bir elbiseyle yürüyebiliyorsanız, o zaman Kuzey Kutbu'nun acı donunda koşarken dondum. Ve muhtemelen, bir sonraki dünyaya çarparak gerçekten dondu.
  Üçü de parmak uçlarına basarak dikkatlice merdivenlerden indiler. Hem kız hem de seçkin özel kuvvetlerden iki kız sessizce hareket etti. Ve Gerda zar zor duyuluyordu ama kızların kulakları keskin ve tepedeydi. Ama Gerda gerçekten konuşmak istiyordu.
  - Şiddetli bir soğuk algınlığından sonra kendimi gecenin olmadığı, güneşin her zaman parladığı ve kışın olmadığı sıcak bir şehirde buldum. İlk başta cennet olduğunu düşündüm. Ama sonra gardiyanlar beni tutukladı. Aylaklıkla, şehre yasadışı girişle suçlandı ve hapse atıldı. Ve soğuk, nemli olduğu zindanın kendisinde duvarlardan su akar ve fareler sürünür. Orada hala on kız vardı.
  Orada oturduk ve nemli ve soğukta ağır bir şekilde uyuduk ve ardından atölyelerde çalışmaya götürüldük. İtaatkar olmaya çalıştım ve asla tartışmadım, asla zorbalık yapmadım. Yılların emeği geçti. Çocuk kaldım, özledim, acı çektim. Zindanın rutubetine ve soğuğuna rağmen burnum bile akmamıştı. Ve büyüyüp büyümediğime şaşırdım.
  Görünüşe göre gardiyanlar itaatimi beğendiler ve cezamı mutfakta çalışarak çekmemi teklif ettiler. Şimdi çıplak nemli taşların üzerinde değil, samanların üzerinde uyudum ve sürekli kabuslar değil, rüyalar görmeye başladım. Ama daha az çalıştı.
  Ve burada üç yüz yıldan fazla bir süre geçti. Hapishaneden dışarı çıkmama izin vermiyorlar. Ve uzun süredir burada olmama rağmen bana şehre giriş izni vermediler.
  Margarita şaşkınlıkla sordu:
  - Ve neden?
  Gerda içini çekerek cevap verdi:
  -Çünkü benim sürem bitmedi! Müebbet verdiler, burada kanunlar acımasız. İnsanların yaşlanmaması ve birçok hastalığın olmamasıdır. Ve canavar farklı dünyalardan geliyor. Sadece geri dönüş yolları yok. Ejderha yaşadığı sürece. Yani ejderha için sadece dışsal birlik ve sevgi vardır. Birçoğu, özellikle yeni gelenler, bu tiranın yok olmasını gerçekten istiyor!
  Margarita, Gerda'ya sordu:
  - Ve neden birçok çocuk modern giysiler içinde ya da zenginken, diğerleri dilenci koşuyor?
  Kız hemen cevap verdi:
  - Dilenciler ve yalınayak, cezaevi dışında cezalarını çeken mahkumlardır. Özgürlük almamış olanların ayakkabı ve herhangi bir akıllı şey giymesi yasaktır. Serbest bırakılmasına biraz kaldıysa, bir iPhone veya bir teyp alabilirsiniz. Ama yüzyıllarca biraz sürebilir. Mahkumlar çalışıyor ve oldukça fazla. Sokaklarda koşanlar hala tercihli şartlarda ve onlara bir gün izin veriliyor.
  Ve böylece yeraltında sebzelerin yetiştirildiği fabrikalar, atölyeler ve hatta seralar var.
  Özgür insanlardan çok daha fazla çocuk köle var. Yetişkinler, hem hayvanlar hem de insanlar için ücretsizdir. Esir olan hayvanlar, ejderha insan çocuklarına dönüşür.
  Gerda sessizdi. Dikkatlice açtıkları başka bir ızgarayı geçtiler. Bahçedeydik. Hapishane, Ostankino Kulesi kadar yüksek, çok büyük. Ve ABD Pentagon'undan daha büyük bir alan. Çevresinde de yüz katlı bir bina yüksekliğinde bir duvar ve onun üzerinde bir tel var.
  Kız sinsice gülümsedi ve cevap verdi:
  "Buradan tek başıma geçemem ama senin yardımınla..."
  - Nasıl? Kızlar bir ağızdan bağırdılar.
  Gerda'nın açıklaması şöyle:
  "Köleler ve mahkumlar sadece insan çocuklarıdır. Ejderha, yetişkinleri ve hayvanları insan çocuklara dönüştürür. Kimse seni tamamen görmedi, sadece takım elbiseli. Belki kendinizi şehrin özgür insanları olarak tanıtabilirsiniz. Örneğin, aşk perilerinin hapishane memurlarını da memnun ettiğini söyleyin. İnanılmaz derecede güzel ve aynı zamanda neredeyse çıplak olduğuna inanacaklar!
  Margarita sempatik bir şekilde sordu:
  - Peki sen?
  Gerda derin bir iç çekti ve cevap verdi:
  - Kölelikte biraz daha bekleyeceğim. Umarım rehber size ejderhayla nasıl başa çıkacağınızı anlatmıştır ve siz güçlü ve akıllı olarak başarılı olursunuz. beni bırakabilirsin
  Anastasya sordu:
  - Ve ne, buradaki tüm mahkumlar ve köleler çocuk mu? Ejderha gerçekten o kadar sadist mi?
  Gerda öfkeyle cevap verdi:
  "Doğru, bu yüzden onu öldüreceksin!"
  Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Eğer kaçarsak, gardiyanlar bunun senin işin olduğunu tahmin edebilir. Bu yüzden bizimle ayrılmanız daha iyi ve şehirde saklanmanız gerekiyor!
  Gerda sarışın, kıvırcık kafasını olumsuz anlamda salladı.
  - Şehirde saklanamam. Tüm köleler çok net bir şekilde görülebilir! Ve sen, kızlara dönüştükten sonra, her an bir ejderha tarafından görülürsün. Ve böylece fark edilmeden gitme şansınız var ama benim yok!
  Anastasya mırıldandı:
  - Kaçtığın için idam edileceksin.
  Gerda derin bir iç çekti ve cevap verdi:
  - Her halükarda, önce sana işkence edecekler. Ciddi suçlar için ve tehlikeli bir mahkumun kaçmasına yardım etmek çok ciddi bir suçtur, her halükarda çok uzun bir işkence süresi vardır. Zaten beni hemen idam etmeyecekler ama sen ejderhayı yok edeceksin ve ben de özgürlüğümü kazanacağım!
  Anastasya şüphelendi:
  - Hapishane ortadan kalkacak ve cellatlar yok olacak mı?
  Gerda inançla cevap verdi:
  - İnsanların kalpleri daha nazik olacak. Ve ebedi çocukları esaret altında tutmayacaklar. Değişime inanıyorum.
  Margaret onayladı:
  - Prensin filmde nasıl dediğini hatırlıyor musunuz: - Seni öldürerek sonunu getireceğim ve kötülük seninle birlikte yok olacak!
  Anastasia onayladı:
  - Ve ölürsem, o zaman başka bir prens gelecek ve başka bir prens ve sen hiçbir şey yapamazsın!
  . BÖLÜM 3
  Kızlar kızı alnından öptüler, iyi şanslar dilediler ve gururla göğsünü dışarı çıkararak kapıya gittiler.
  Anastasya fısıldadı:
  - Hatırlanması gereken en önemli şey: kibir ikinci mutluluktur.
  Margarita kıkırdadı ve cevapladı:
  - Ama ölçüyü de bilmeniz gerekiyor.
  Uzun boylu, kaslı kızlar gururlu başları dik yürüdüler. Güven ve sakinlik yaydılar. Muhafızların çoğu hayvandı: domuzlar, ayılar, kurtlar, timsahlar. Etçil gözlerle kızlara baktılar. Yani, şaşırtıcı derecede güzel savaşçılar, hiçbir şey söyleyemezsiniz ve çok belirgin kaslar. Gardiyanlar güzellere göz kırptı. İçlerinden otuzlu yaşlarında genç bir adam homurdandı:
  - Bana hızlı hizmet et, sana iyi öderim.
  Margarita başını olumsuz anlamda salladı.
  - Zaman yok!
  Anastasia dirseğiyle itti:
  - Bugün için limit tükendi!
  Ve kızlar devam etti. Kapılar açıldı. Sonra gardiyanlardan biri şaşkınlıkla sordu:
  - Neden yalınayaksın? Köleler veya hükümlüler ayakkabısız geziyor!
  Margarita dürüstçe cevap verdi:
  - Bu şekilde seviyoruz!
  Ve kalçalarını salladı. Bundan sonra kızlar asma köprüye gitti. Altıgen üzerinde, hava bulutlu olsa bile güneş metali ısıttı ve aktif dövüş sanatlarından biraz pürüzlü olan çıplak ayak, kadın ayakları için hoştu.
  Hayaletler üzerlerinden uçtu. Etrafında dönüp bir şeyler mırıldanıyorlar. Kızlar adım attı.
  Margarita zıplayarak şunları söyledi:
  - Önce profesörü bulmalıyız. Bazı fikirler nelerdir?
  Anastasia bu sefer arkadaşından daha mantıklıydı:
  - Sandalet bulmalıyız. Sıcak bir iklim olmasına rağmen çıplak ayakla, özgür çocuklar bile gitmiyor. Dikkat çekiyoruz.
  Margaret kıkırdadı.
  - Bikini çekici değil mi?
  Anastasia derin bir iç çekti ve şunları söyledi:
  - Evet, çok akılda kalıcıyız.
  Kızlar biraz yavaşladı. Margarita düşündü. Kıyafet alacak paraları yok. Çabucak para kazanmak kolay değil, köle ve mahkum bolluğu var. Sadece çalmak veya birinden almak için kalır. Ve bu bir suçtur. Ancak, bu kadar çok insanı öldüren onlar, duyguları beslemeli mi?
  Altın saçlı kız kararlı bir şekilde dedi ki:
  - Hadi bir şeyler giyelim!
  Anastasia sinirle konuştu:
  - Ve bikinili ve çıplak ayakla daha hoş, çıplak tabanı gıdıklıyor. Masaj gibi.
  Savaşçılar yürüdüler, köprüyü geçtiler ve hapishaneden gittikçe uzaklaştılar. Çocuklar tekrar onlara bakmaya başladılar. Hem özgür hem de mahkum. Evet, dikkat çekiyorlar.
  Margarita ve Anastasia aniden koştu ve gökdelenin girişine atladı. Merdivenlerden yukarı koştu. Çık. Ve hemen uygun bir daire buldu.
  Margarita, işaret parmağının uzun tırnağıyla kapıyı açtı. Kale oldukça basit ve sessizce daireye girdi. Yemyeşil halıyı çıplak ayaklarımla hissettim. Anastasia onun peşinden koştu. Kızlar çok hızlı ve profesyonelce hareket ettiler. Önce kasayı buldular ve açmaya başladılar. Bu oldukça basit, sadece çok keskin bir kulağa sahip olmanız gerekiyor. İstenen numarayı çevirdiğinizde, çok sessiz, zar zor algılanan bir klik sesi duyarsınız. Böylece istediğiniz kombinasyonu sesle arayabilirsiniz. Ve kasa açık.
  Ve birkaç şube var. Kızlar sebepsiz yere özel kuvvetlerin seçkinleri değiller, yanılmıyorlardı. Daire zengin. Kasada mücevherler, altın ve kağıt parçaları var. Büyük banknotlarda, küçük paralarda - imparatoriçe kızlarda bir ejderha görüntüsü oldukça komik.
  Ancak tabii ki paraya ihtiyaç var. Ama asıl mesele giyinmek. Ve sonra pek çok erkek var, nedense kızlardan daha fazla ve yaşlarına göre bile, yetişkinlerden daha fazla, akılda hala erkekler. Güzelliğe bakmayı severler.
  Bu daire yetişkinlere ait, ya koklayarak ya da başka bir şekilde, Margarita bunu kapıdan anladı. Kızlar ayakkabılarını, kot pantolonlarını, tişörtlerini, modaya uygun şapkalarını, yarım yüz kara gözlüklerini giyip saçlarını topladılar. Yani artık çok akılda kalıcı değiller. Buradaki birçok kadın koyu renk gözlük takıyor. Belki de yetişkin vücutlarında kadınların yaşının daha belirgin olması ve küçük kırışıklıkların şimdiden görünür hale gelmesindendir.
  Burada yaşlı insan olmamasına rağmen. Ama herkes kız olmak ister. Yetişkin görünümlü insanlar burada en zengin, seçkinler gibi görünüyor. Bu ne kadar büyük bir daire, pek çok oda - bütün bir sektör. Ancak kasayı tenha bir yere saklamadıkları için sahipleri pek akıllı değiller. Belki birkaç hırsız vardır? Hapse girip ömür boyu orada olmanın ne kadar kolay olduğunu düşünürsek, hırsızların nasıl riske girdiğini anlayabilirsiniz, herkes çalmaya karar vermez.
  Ayrıca, belki özgür olanlar ve çalışmadan iyi yaşayanlar!
  Margarita sıkıntıyla şunları söyledi:
  - Her şeyi Gerda'dan öğrenmemiş olmamız üzücü.
  Anastasia'nın önerisi:
  - iPhone'lar var ve bilgisayarlar var. Burada internette ve Profesör Mariarti'yi nasıl arayacağınızı öğrenin.
  Kızlar elbette iPhone'larını da getirdiler. Tabii ki, bunların internette hesaplanma riski vardı.
  Margarita, arama motoru Mariarti'ye yazdı. Ve bir şehir haritası. Vay canına, burası koca bir metropol, burada kocaman parklar bile var. Belki de eser aramalılar, diye düşündü Margarita. Ama gerçekten de profesörün bütün bir sarayı var. Evet, ünlü. İmparatora yakın bir kişi!
  Anastasia hoşnutsuz bir bakışla şunları söyledi:
  - Kahretsin, ayakkabılar dar, benim bedenim değil!
  Margaret başını salladı.
  - Evet, güzel bacaklarımız var ama oldukça büyükler! Ama profesöre gidelim!
  Anastasia yüzünü buruşturdu ve önerdi:
  - Metro var, oraya geleceğiz! Bu şehir Moskova'dan yirmi beş kat daha büyük!
  Margarita sırıttı ve dişlerini göstererek şunları söyledi:
  Ama onun dışında hiçbir şey yok! Böyle bir bölgenin bile yaşlanmayan bir nüfusla yeniden yerleştirilebileceği açıktır!
  Anastasya kıkırdadı.
  Bu yüzden burada çok fazla çocuk var. Ve herkes çocuk olabilir!
  Margaret şunları kaydetti:
  - Ve ayrıca bir köle veya bir mahkum!
  Kızlar metro istasyonunun girişine yaklaştılar. Teberli muhafızlar ve dürbünlü makineli tüfekler vardı. Kızlara bakmışlar kasadan aldıkları jetonları koymuşlar. Daha sonra herhangi bir sorun yaşamadan aşağıya indiler.
  Yürüyen merdiven Moskova metrosunu andırıyordu ama çok daha geniş ve uzundu, metronun kendisi kıyaslanamayacak kadar derindi. Oldukça zarif ve çok renkli çizimlere sahip. Ve ayrıca bir ejderha, İmparatoriçe'nin portreleri.
  Tabii ki, alt kat üst kattan daha soğuk. İstasyonda dilenci yalınayak erkek ve kızlar mermeri ovuyorlardı. Cüppelerinde numaralar vardı. Bunların gerçek mahkum-köleler olduğu görülebilir. Resmi olarak burada kölelik yok gibi görünüyor, ancak özgür olanlardan daha fazla mahkum var.
  Kızlar, mahkûmların yer altında nasıl çalıştıklarına bir göz atmaya karar verdiler. Ve atölyelere doğru giden bir yan dalda oturdular. Ancak ileri teknoloji koşullarında er ya da geç aşırı üretim söz konusudur. Yani çocuk köleler, üretecek bir şey yoksa başka bir şey yapın. Yeraltı şehrinin koridorları yapılıyor, sonsuza dek süpürülüyor, yıkanıyor.
  Hatta bazıları ev yapımı oyunlar oynuyor veya gizlice iPhone'ları saklıyor.
  Kızlar dükkanları gezdiler. On ila on üç yaşları arasındaki kız ve erkek çocuklar çalıştı. Görülecek yaşlı ya da genç kimse yoktu. Sanki çocuklar burada hemen büyük doğarlar. Yine de kim bilir.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Bazıları yetişkindi, hapishanede çocukluğunu kıskanmayacaksın!
  Zindanda erkekler ve kızlar cüppe, şort ve kısa etek giyerlerdi. Zorunlu sayılar. Bazı erkek ve kızların başları kazıtılır.
  Margarita yerel internette bilgi aradı: küçük ihlalciler kel tıraşlı. Daha sık kırbaçla dövülürler ve uyumaları için daha az zaman verilir.
  Çocuk mahpuslar makine aletlerinde, konveyörlerde, madenlerde ve suni aydınlatmalı yer altı tarlalarında çalıştılar. Parklarda da. Çok sık kırbaçlanmadılar. Kırbaçlama veya işkence suçları için. Yüzyıllardır böyle kasvetli bir sonuç. Ejderha üç bin yıldan fazla hüküm sürdü. Ondan önce hem yaşlılık hem de doğal ölüm vardı.
  Güçlü sihir, insanlara hoş bir yaşam sürme fırsatı verdi, on kişiden yalnızca dokuzu mahkum ve köle oldu. Eşitsizlik böyledir.
  Köle olmak için bir şey yapmaya bile gerek yok, bazen tutuklandılar ve bir hiç uğruna ömür boyu hapis cezasına çarptırıldılar!
  Bir teselli: seni öldürmezlerse ölmezsin! Ve mahkumların kendi dinlenme anları, oyunları var. Özellikle gözetmenlerle aynı fikirdeyseniz. Sadece kölelere verilen tavizler için ve ağır şekilde cezalandırılırlar.
  Kısacası despotizm, seçim yok, demokrasi yok. Beş yüz yıl boyunca, ejderhayı sevmeyen ve diri diri yenen bir imparator olmadan önce, genç bir kıza benzeyen bir imparatoriçe hüküm sürdü!
  Evet, ürkütücü dünya!
  Anastasia, cübbeli ve kafası kazınmış sıska bir kıza çantasında bulunan bir parça şeker verdi. Eğildi ve yine taşları kesmeye başladı. Bronzlaşmış kolları ve bacakları, taze kirpik izleriyle birlikte sıyrıklar ve morluklarla kaplıydı. Ve hala zincirlerde. Tutukluluk ceza rejimi hakkında söylenenler. Bu, günde yirmi saat çalışmak ve sadece ekmek ve su ile. Zavallı kız. Çikolatalı bir şekerle sevinirken gözleri parladı.
  Margarita biraz şaşkınlıkla şunları söyledi:
  - Yer altında çalışıyorlar ve herkes bronzlaşmış mı?
  Anastasia'nın önerisi:
  -Belki öyle bir güneş vardır ki ultraviyole topraktan, taştan sızar!
  Margarita gülümseyerek şarkı söyledi;
  Yabancı gezegen, yabancı ülke
  Ve bu dünyada hangi adamı unuttun?
  Bu cehennemden bu kadar kolay çıkamazsın -
  Dairedeki tozu süpürmeyin!
  Anastasia'nın önerisi:
  - Acele edelim. Tek tek teselli etmektense milyonları serbest bırakmak daha iyidir.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Ama Dostoyevski, dünyanın tüm hazinelerinin bir çocuğun acı gözyaşına değmediğini söylemedi mi?
  Anastasia'nın notu:
  - Bu doğru, ama ... On milyonlarca çocuk mahkum var ve inan bana, herkesin burnunu silemezsiniz!
  Margarita içini çekti ve cevapladı:
  - Kral herkesi düşünmemeli! Kral önemli olanı düşünmeli!
  Bundan sonra, her iki kız da hız ekledi. Ve metro istasyonlarında dolaşmaya başladılar. Biraz Moskova gibiydi, istasyonlar çok daha lüks ve renkliydi ve vagonlar altınla parlıyordu. Ve elmaslar tavanda ve çatılarda parıldadı.
  Metronun lüksü ile talihsiz, hapsedilmiş çocukların korkunç kaderi arasında böylesine vahşi bir tezat.
  Margarita öfkeyle tısladı:
  - Kalk lanetli damgalı!
  Anastasia arkadaşını destekledi:
  - Bütün dünya aç ve köle!
  Ve her iki kız da koro halinde bitirdi:
  - Aklımızı kızdırıyor! Ölümüne savaşmaya hazır!
  İşte yanında Profesör Mariarti'nin sarayının bulunduğu istasyon.
  Kız metrodan indi. Belli ki doğru beden olmayan ayakkabılardan biraz topallıyordu.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Evren mükemmel değil. İçinde bir Tanrı var mı?
  Anastasia sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Şey, kesinlikle şeytan orada!
  Yürüyen merdivenin yanında orklara daha çok benzeyen bir tür canavar duruyordu, sadece yüzleri daha da kızgın ve vahşiydi.
  Ancak kızlar gardiyanlara göz kırptı ve kartlarını gösterdi. Yürüyen merdivenle çıkmaya başladılar.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Ve bu metro hala Moskova'dan daha iyi!
  Anastasia onayladı:
  - Ve çok daha derin!
  Kızlar yukarı çıktılar. Gardiyanları sorunsuz bir şekilde geçti. Ayrıca teberli ve optik nişangahlı makineli tüfekli birkaç savaşçı da vardı.
  Metronun hemen girişinde, İkinci Dünya Savaşı'nın Alman "Maus"una benzeyen güçlü büyük bir tank duruyordu. Ayrıca iki namlulu ve devasa.
  Anastasia gıcırdadı:
  - Bu bir araba!
  Margaret şunları kaydetti:
  - Bu, tüm asfaltı çakıl haline getirecek.
  Kızların yanından bir çift hayalet geçti. Ve sonra bir tane daha, mor. Kızlara seslendi:
  - Muhtemelen Profesör Mariarty'yi görmek istersin?
  Anastasia şaşırmış gibi yaptı:
  - Nasıl tahmin ettin?
  Gölgeye benzeyen bir hayalet dedi ki:
  - Herkes onu görmek istiyor! Her halükarda, ejderhayı yok etmeyi düşündüğünden şüpheleniyorum?
  Margaret kaşlarını çattı.
  - Neden böyle düşünüyorsun? Biz köle değiliz!
  Hayalet şunları kaydetti:
  Biz hayaletler bunu hissedebiliriz. Özellikle birkaç bin yıl önce bu şehrin bir sakiniyken. Hiç ejderhanın olmadığı o günlerde yaşadı.
  Pratik Anastasia sordu:
  - Profesör Mariarty'ye nasıl gidilir?
  Hayalet cevap verdi:
  - Kapıya git! Üç bilmece tahmin et, parayı öde ve onu görmene izin verilecek. Veya başka bir seçenek, arka kapıdan gidin. Orada bir hayalet kedi var. Üç bilmecesini doğru tahmin et ve hiçbir şey ödemene gerek kalmayacak. Daha sonra sizi profesörün deposuna götürecek ve orada istediğinizi alacaksınız.
  Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İkinci seçenek birincisinden çok daha iyi.
  Gölge hayalet dedi ki:
  - Ama bilmecelerinize cevap alamazsanız hayalet kedi sizi öldürür. Bu yüzden...
  Anastasya gülümsedi:
  Ya onu öldürürsek?
  Hayalet uyardı:
  "O bir hayalet ve bir ejderha bile onu öldüremez." Yani büyük bir risk alıyorsunuz.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Biraz risk alan şampanya içmez, çok fazla alan şampanya içmez ve ranzadaki şifirden tamamen memnundur.
  Anastasia pratik olarak şunları önerdi:
  - Öyleyse bizi çabuk yönlendir.
  Hayalet kıkırdadı:
  - Soruyu cevapla.
  Margaret mırıldandı:
  - Haydi!
  Gölge homurdandı:
  - Sadece bir gölge olduğunu, ama gölge olmadığını!
  Margarita hemen cevap verdi:
  -Geçmiş, gölge gibidir ama gölge değildir.
  Hayalet onaylayarak başını salladı.
  - Seni alırım. Arkamda.
  Kızlar taşındı. Anastasia, onu hiç hassas olmayan ayaklarına sürten nefret ettiği ayakkabıları ve ardından Margarita'yı attı. Artık kızlar yalınayaktı ve ayaklarının özgürlüğünün tadını çıkarıyorlardı.
  Profesör Mariarty'nin sarayı çok büyüktü, Bremen Mızıkacıları'nın şatosunu andırıyordu, sadece çok daha büyük ve daha süslüydü. Hayalet kızları bir köşeye götürdü ve seslendi:
  - Yeraltı geçidinden geçelim.
  Kızlar onu takip etmeye başladılar. Aşağı inen basamakları geçti, hava daha da karardı. Çıplak ayaklarının altındaki çakılları hissettiler. Ve zindanın serinliği.
  Anastasia şarkı söyledi:
  - Üst, üst, toynakları ezin ...
  Margaret gülerek ekledi:
  - Ta-ta-ta, makineli tüfeğe bas!
  Ve iki kız da koro halinde katıldı:
  Ejderha ordusu tamamen yenildi,
  Ve kimse bizi öldüremez güzel kızlar!
  Sonra savaşçılar bir adım ekledi. Gitmek oldukça uzun sürdü. Ve yüzey giderek daha dikenli hale geldi. Ama özel kuvvetlerdeki kızlar buna engel olacak mı? Tempolu yürüyüşten koşmaya geçtiler.
  Hayalet ciyaklayarak sordu:
  - Mesleğiniz nedir?
  Kızlar koro halinde cevap verdiler:
  - Savaş!
  Gölge içini çekti ve şöyle dedi:
  - Her zamanki gibi şiddet ve şiddet!
  Margarita yanıt olarak altın saçlarını sallayarak şarkı söyledi:
  - Şiddet dünyayı tutar! Öfke volkanı büyük bir şekilde patlıyor!
  Kızıl saçlı canavar Anastasia, partnerini destekledi:
  - Yüksek güçlerin gerilimini hem acıyla hem de korkuyla bilir!
  Gölge cevap verdi:
  - Öyle düşünmüyorum. Nazik olmalısın.
  Margarita iç çekerek şarkı söyledi:
  - Nazik olmak kolay değil, inan bana!
  Anastasya aldı:
  - Nezaket büyümeye bağlı değildir!
  Ve kızlar koro halinde eklediler:
  - Ve sadece nezaket güce bağlıdır. Zayıf ve kırılgansan zor!
  Sonra bir duraklama oldu ve bir süre kızlar sessizce koştu. Çıplak, kız gibi ayak tabanlarına saplanan keskin taşları görmezden geliyordu. Sonunda, Mariarti Sarayı'nın bodrum katına çıkana kadar.
  Mumlar yandı, gaz jetleri parladı. Gölgelerin titreştiğini görebiliyordunuz.
  Hayalet tısladı:
  - Şimdi onu göreceğiz.
  Duvardan hologram gibi bir gölge çıktı. Bir kedinin yüzü belirdi. Büyük ve yarı saydam. Sonra pençeli bir pençe çıktı. Kedinin gözleri zümrüt gibi parladı. Ve pençeler, elmas parçaları gibi keskindir. İşte o tamamen gitti. Sağlıklı bir fil kadar uzun, sadece daha uzun ve dişleri iki metre uzunluğunda.
  Ancak kızlar utanmadılar ve yumruklarını sıkarak şöyle dediler:
  Biz hazırız ve savaşmaya hazırız!
  Hayalet kedi gıcırtıyla tısladı:
  - Ne istiyorsun güzelim?
  Margarita dürüstçe cevap verdi:
  - Profesör Mariarty'nin arama motoru çipi.
  Kedi hafifçe miyavladı ve cevap verdi:
  - Bu elbette mümkün ama ... Koşulları biliyor musunuz?
  Kızlar bir ağızdan başlarını salladılar.
  - Kesinlikle.
  Hayalet kedi patilerini hareket ettirerek şarkı söyledi:
  - O zaman bilmeceyi dinle. Yarım parçadan daha ucuz, altından daha pahalı olan nedir?
  Marguerite gülümsedi ve cevap verdi:
  - Yalancının sözüne bir kuruş vermezsin, ama dürüst bir yemin altından daha pahalıdır!
  Hayalet kedi başını salladı ve şunları kaydetti:
  - Siz güçlü kızlarsınız ve ben deneyimli dövüşçüler görüyorum. Ama benden kaçamadın. Bir termit bulutu gibi kemiklerini kemirirdim. Bu yüzden dikkatli olun, yanlış gidemezsiniz.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Savaştık. Ve orada mermiler ve parçalar hataları affetmez.
  Hayalet kedi mırıldandı:
  - İkincisi ise basit bir soru. Barbara burnunu nereye sokar?
  Margaret güldü.
  - Vay! Komik bir tane bulmak zor!
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Peki, mizahla cevap vereceğiz!
  Ve kızıl saçlı kız dedi ki:
  -Meraklı Varvara'nın burnu pazarda koptuğuna göre, bu burnu arıların olduğu boşluğa sokmuş demektir!
  Hayalet kedi başını salladı ve şunları kaydetti:
  - Bu bir cevap sayılabilir! Şimdi üçüncü bilmeceyi dinle.
  Ve hayalet kedi şarkı söyledi:
  - Ve üçüncüsünde soracağım: Lefty neyi batırdı?
  Gülümseyen Margarita kafiye ile cevap verdi:
  - Lefty'nin bıçaklandığı şey, hiçbir şeyi yok!
  Hayalet kedi içini çekti ve mırıldandı:
  - Aferin kızlar! Ve bunun için seni öldürmeyeceğim ve seni Profesör Mariarty'nin laboratuvarına götüreceğim. Sadece orada arama motoru çipini kendin bulmalısın.
  Anastasia şarkı söyledi:
  - Arayan her zaman bulacaktır!
  Margaret ekledi:
  - Ne kaybetmedin, o zaman sahipsin!
  Hayalet kedi sinsice dedi ki:
  - Boynuzlarınızı kaybetmediyseniz, sizde var mı?
  Kızlar bir ağızdan bağırdılar:
  - Kesinlikle! Biz canlıyız.
  Hayalet kedi kuyruğunu salladı.
  - Beni takip et.
  Kızlar duyulmaz bir şekilde yalınayak adım atarak hayaletin peşine düştüler. Yolda kapılar kendi kendine açıldı. Margaret fısıldadı:
  - Otomatik.
  Anastasia'nın notu:
  - Evet, özel bir şey yok.
  Hayalet kedi mırıldandı:
  - Uzun zamandır buradayım, Profesör Mariarti görünürde yokken bile. Ne de olsa o da burada bir uzaylı ve tetikçi, tıpkı senin gibi.
  Margaret şunları kaydetti:
  Şehre kendi isteğimizle gelmedik.
  Hayalet kedi başını salladı.
  - Buradaki her şey senin özgür iradenle değil. Ve hayalet kıkırdadı. Ve biraz da aklımdan çıkmış!
  Anastasia'nın notu:
  - Alice Harikalar Diyarında hakkında bir peri masalı gibi. Orada da kedi her şeyin aklını kaçırdığını söyledi!
  Hayalet kedi büyük burnunu salladı:
  - Diş çıkarma. Profesör Mariarty'nin laboratuvarında bir arama motoru çipi bulabilir misin? O çok büyük!
  Margarita öfkeyle cevap verdi:
  - Biri kaybeder ve biri bulur.
  Profesörün laboratuvarının aslında çok büyük olduğu ortaya çıktı ve çeşitli öğeler, bilgisayarlar, şişeler ve yedek parçalar ve diğer "tüketim malları" ile dolu birkaç odadan oluşuyordu.
  Ancak kızların özel arama becerileri vardı. Ve önce mikro elektroniğe tepki veren basit bir cihaz yaptılar.
  Sonra Margarita önerdi:
  - Radarlı, kompakt ama güçlü bir çip aramalıyız.
  Anastasia buna katıldı:
  - Evet yapmalısın.
  Kızlar cihazı kurmaya başladı. Ustaca ve enerjik davrandılar. Margarita'nın belirttiği gibi:
  Samanlıkta herhangi bir iğne bulabiliriz.
  Cihazı ayarlayan kızlar, koridorlarda yavaşça yürümeye başladı. Gıcırdıyordu ama bu bir çip değil, bir masaüstü bilgisayardı. Margarita ve Anastasia koridorlarda biraz daha yürüdüler. Kızlar tedirgin olmaya başladılar.
  Sonunda cihaz çalıştı ve savaşçılar zırhlı bir duvara gömülü bir kasaya çarptı.
  Margarita ıslık çaldı:
  Eh, başından beri bu bekleniyordu. Böyle değerli bir şey, zırhın arkasında bir kasada saklanır.
  Anastasia öfkeyle çıplak topuğuyla zırha vurdu. Ve metalin titanyumdan daha güçlü olduğunu hissettim. Bu kız beton levhaları kırabilmesine rağmen.
  Margarita ona güvence verdi:
  - Şimdi açalım.
  Anastasia havladı:
  - Şifreyi biliyor musun?
  Margaret şöyle hatırladı:
  - Sesten rakam mı harf mi olduğunu anlayabilirsiniz.
  Anastasya başını salladı.
  - Evet biliyorum. Ancak özel bir cihaz olmadan, eşleşen bir sayı ve harf üzerinde bu kadar hala duyulabilir bir tıklama duyulmayabilir.
  Margarita teselli etti:
  - Burada bir cihaz var. Ve işitmem mükemmel.
  Kızlar gerçekten kulaklıklı cihazı aldılar ve kasanın kolunu yavaşça çevirmeye başladılar.
  Latince ve yedi basamaklı bir kelime yazmak gerekiyordu. Kızlar biraz telaşlandı ama kasa açıldı.
  İçinde anteni ve ekranı olan cep telefonuna benzeyen bir cihaz ve birkaç tomar para vardı.
  Margarita sadece cihazı almak istedi ama kızıl saçlı Anastasia inatçıydı:
  - HAYIR! Henüz bilinmiyor, belki yerli para işimize yarar. Bu yüzden onları almak daha iyidir.
  Margaret cevap verdi:
  Ama bu hırsızlık olurdu. Neyiz biz, ayı yavrusu mu?
  Anastasia mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve cihaz çip arama motorunu sormadan alıyoruz. Ve terimi gerçekten etkiliyor mu, kasayı açarak bir çip veya birkaç paket daha yerel para çaldılar.
  Margarita birkaç saniye düşündü ve başını salladı:
  - TAMAM. ikna etti. Hepsini sil.
  Ve kızlar kemerlerine büyük ve parlak banknotlarla dolu bir düzine kalın bohça doldurdular. Hala paraya ihtiyacın olabilir, asla bilemezsin.
  - Nereye gidiyorsunuz güvercinler!
  Odalardan tekrar koridora koşarak geldikleri yoldan çıkmak üzere olan savaşçılar bir adam gördüler.
  Uzun boyluydu, uzun kolluydu, büyük bir kafası ve yüksek bir alnı vardı. Kafasına profesör şapkası takmıştı. Zeka gri, derin gözlerde parlıyordu, burun kartal ve yırtıcıydı ve çene güçlü iradeliydi.
  Elinde altı namlulu bir tabanca vardı. Elinden zorlu bir silahın düşebileceği kadar uzaktaydı. Ve profesör görünüşe göre uygun bir şekilde nasıl ateş edileceğini biliyordu.
  Anastasya mırıldandı:
  - Sevgili Mariarty, seninle aynı fikirde olabiliriz değil mi?
  Profesör öfkeyle tısladı:
  - Ben ölülerle konuşmam!
  . 4. BÖLÜM
  Kızlar genişçe gülümsediler. Margaret gülümsedi ve fısıldadı:
  - Çok zeki ve çekici bir adamsın, bizi sevmiyor musun?
  Mariarty sertçe dedi ki:
  - Siz eğitilmiş et parçalarısınız, kadın değil. Ve olduğun yerde kal, yaklaşma! Seni uyarıyorum, ıskalamadan ateş ederim.
  Anastasia gücenerek şunları söyledi:
  - Kabartmalı kaslar bir kadını süslemez mi?
  Mariarty haykırdı:
  - Tabii ki değil! Bir kadın kırılgan ve zarif olmalı!
  Margarita gülümseyerek cevap verdi:
  - Ama erkek arkadaşımı kolayca koruyabilirim.
  Mariarty kuru bir şekilde emretti:
  - Dizlerinin üstüne çök ve elini ensenin arkasına koy.
  Anastasia gıcırdadı:
  - Ama bacaklarım kan içinde.
  - Nerede? Mariarty'nin gözleri şişti. Bakışları kızıl saçlı güzelin zarif, çıplak ayaklarına takıldı.
  Bu andan yararlanan başka bir kız, Margarita, çıplak ayağıyla profesöre ağır bir İngiliz anahtarı fırlattı. Ateş ederek refleks olarak tepki gösterdi. Ama biraz geç kalınca metal bileğine çarptı. Silah havalandı.
  Profesör peşinden koştu ama Margarita onun peşinden atladı. Ve Anastasia öndeydi, akıllı telefona benzer ağır bir şey fırlatıyordu. Darbe, Mariarty'nin yüzüne indi. Yavaşladı ve durdu. Margarita kaval kemiğini şakağında gezdirdi. Mariarty arkasına yaslandı. Bu çıplak, zarif bakirenin ayağının darbesi meşe kütüklerini kırdı. Görülüyor ki bu sefer gerçekten de altın saçlı kız hesap yapmamış. Ve profesör uzun süre bayıldı.
  Ve kızlar tartışmaya başlamadılar, eski yoldan kaçmak için koştular. Ancak Anastasia, her ihtimale karşı altı namlulu bir tabanca almayı başardı.
  Böylece bodrum katına doğru odaların içinden geçtiler. Ve pembe topuklarını parlattı.
  Kızlar ancak tam da hayalet bir kedi tarafından karşılandıkları yerde durdular. Bu sefer eski, tanıdık bir hayalet vardı.
  Tısladı:
  - Bir arama motoru çipiniz var mı?
  Kızlar koro halinde cevap verdiler:
  - Evet!
  Hayalet homurdandı:
  - Kızlar! Buradan eserlerin toplandığı bir peri masalına gidebilirsiniz. Ayıklanan arama motoru çipini açın.
  Margarita onu tahrik etti. Gölge hayalet belirtti:
  - Harika çalışıyor. Profesör, umarım kaybı hemen keşfetmez?
  Margaret kıkırdadı.
  - En azından ciddi bir beyin sarsıntısı geçirmesi için sağ bacağımla ona tekme attım!
  Hayalet homurdandı:
  - Onu sen öldürmediysen, o senden intikam alacaktır. Bu korkunç bir insan!
  Anastasya haykırdı:
  - Hemen peri masalına geçelim! Bir an önce dünyamıza dönmeliyiz. Aksi takdirde ölüm haberimizi alan anne babamız kederden deliye dönecek!
  Hayalet haritaya baktı ve cevap verdi:
  - Beni takip et.
  Ve yüzdü. Kızlar peşinden koştu. Koridora döndük ve tekrar koşmaya başladık. Çıplak ayakların altında keskin çakıl taşları var ama bu durum özel kuvvetler kadın askerleri için hiç de korkutucu değil. Kızlar oldukça uzun bir süre, birkaç saat koştu.
  Ta ki sonunda kapıya gelene kadar. Orada, girişte üç güçlü kahraman duruyordu.
  Kılıçlarını çaprazlayarak yolu kapattılar ve mırıldandılar:
  - Peri masalına giriş sadece para için!
  Margarita bir paket banknot çıkardı ve binde birini bir ejderha resmiyle uzattı:
  - Senin için yeterli?
  Kahramanlar başını salladı.
  - Yeterince içtin, ama o bin yaşında!
  Anastasia ayrıca bir fatura attı ve şunları söyledi:
  - Bizden tekrar bilmece çözmemizi isteyeceğini düşündüm.
  Uzun boylu, güçlü, neredeyse meşe kadar uzun adamlar mantıklı bir şekilde cevap verdiler:
  - Bilmece nedir? Onları ekmeğe yayamazsınız.
  Yaldızlı kapılar açıldı ve kızlar ormana girdi. Sivri kayaların üzerinde saatlerce koştuktan sonra sertleşmiş ayakları bile yanıyor ve kaşınıyordu. Çimenlerin üzerinde yürümek mutluluktu.
  Orman gürdü, subtropikleri anımsatıyordu, sadece ağaçlarda çiçekler çok büyük ve parlaktı. Rengarenk kanatlı kelebekler ve gümüşi yusufçuklar uçuyordu, boyutları dikkat çekiciydi.
  Hayalet kapının dışında kaldı.
  Margarita kendi kendine okudu:
  - Kendi kendine monte edilmiş bir masa örtüsü, yürüyüş botları, görünmezlik şapkası, hazine kılıcı, çok bilmiş ayna, kendinden kılavuzlu gusli, uçan halı. Bu kadar eşya.
  Anastasia cihaza baktı, kırmızı buklelerini salladı ve şöyle dedi:
  - İleride, sadece kendi kendine toplanmış bir masa örtüsü.
  Kızlar istemsizce ayağa kalktı. İki katlı, taş bir ev gördüler. Girişte kuyruk oluştu. Kızlar yaklaşıp etrafa baktılar. İnsanlar para ödedi ve yiyecek aldı. Zayıf, yalınayak, hırpani bir sürü çocuk vardı. Ağlayarak sordular:
  - Bize yiyecek bir şeyler verin lütfen. En azından biraz.
  Yanıt olarak bir kükreme duyuldu:
  - Defolun sefil dilenciler!
  Margarita ve Anastasia kararlılıkla tezgaha yaklaştı. Masa örtüsü görünüyordu, oldukça geniş ve zarifti. Arada sırada, üzerinde silindir şapkalı ve büyük göbeği olan bir adamın para karşılığında sattığı daha fazla yeni tabak ortaya çıktı. Odanın köşesinde zaten birkaç torba bozuk para vardı.
  Margarita öfkeyle şöyle dedi:
  - Kendiniz bedavaya yemek yerken, çocuklarınızın aç kalmasına izin verdiğiniz için utanın.
  Anastasia yumruklarını sıktı.
  - Çeneni bükebilirim.
  Silindir şapkalı adam sinsice gülümsedi ve şöyle dedi:
  Sihirli nesneleri zorla alamazsınız. Ve benim olan benimdir.
  Kalabalığın içindeki çocuklar bağırdı:
  - Doğru değil! Ondan bir masa örtüsü kazanabilirsiniz.
  Silindir şapkalı adam onaylayarak başını salladı.
  - Kesinlikle! Bahse girecek bir şeyin varsa.
  Kızlar bir tomar para çıkardılar ve şöyle dediler:
  - Bir milyon kredi kartı - bahse gireriz!
  Silindir şapkalı adam ekledi:
  - Ve bir arama motoru çipi!
  Korucu kızlar birbirlerine baktılar, göz kırptılar:
  - Katılıyoruz!
  Silindir şapkalı adam mırıldandı:
  - Sonra poker.
  Margaret başını salladı.
  - Katılıyoruz.
  Silindir şapkalı burjuvanın hile yapacağından kızların hiç şüphesi yoktu. Söylemeye gerek yok. Ancak seçkin özel kuvvetlerin subaylarına karşı herhangi bir hile işe yaramaz. Aksine, rakibinizin bir sahtekar olması daha iyidir. Şu anda hemen hemen her türden eli geride bırakan bir el atıyor - dört as. Ancak tam olarak dört ası yenen ancak diğerlerinden bazılarına kaybeden bir kombinasyon var.
  Ve Margarita ustaca kartları aldı.
  Silindir şapkalı adam muzaffer bir bakışla en yüksek dört kartı fırlattı. Zaferin zevkini bekleyerek sırıttı.
  Aniden, ölümcül bir karşılıklı kombinasyon düştü.
  Her iki kız da koro halinde cevap verdi:
  - Masa örtümüz.
  Silindir şapkalı adam beti benzi attı ve homurdandı:
  - Aldattın.
  Margarita havladı:
  - Ve sen de!
  Silindir şapkalı adam bir tabanca çıkardı ama Anastasia hızlı bir adım attı ve onu kasıklarına tekmeledi. Beş tuğlayı kıran bir darbe iş adamını fırlattı ve düşerek öldü!
  Kızlar arkadan bağırdılar:
  - Artık çocuklar ücretsiz olarak her şeyi yiyebilir ve alabilir!
  Ve savaşçılar, açgözlü zengin adamın topladığı gümüş ve bakır paraları kalabalığa atmaya başladılar. Ve bunu büyük bir şevkle yaptılar.
  Ve çocuklar mahalleden kaçtı. Burada yetişkinlerden çok daha fazla çocuk vardı.
  Margarita bile şunları söyledi:
  - Ayrıca, muhtemelen dönüştürülmüş mü?
  Anastasia onaylayarak başını salladı.
  - Bir ejderhanın yumurtası. Tabii ki çocuk olmak yine de yaşlı bir adam olmaktan daha iyidir.
  Margarita umutla şunları söyledi:
  "Belki kölelik bitecek ama ölümsüzlük kalacak mı?"
  Çocuklar birkaç saat daha koştu. En zarif yemekler ise para aldılar. Sonunda çevredeki erkekler az çok tatmin olunca ve tüm para dağıtılınca kızlar devam etti.
  Bir de masa örtüsü aldılar.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Daha ileri gidiyoruz, yakında çizme yürüyüşçüleriyle karşılaşacağız.
  Kızlar yaz yolu boyunca yürüdüler ve basamakların tadını çıkardılar.
  Her şey bir idil gibiydi. Birkaç saatlik hızlı bir adımdan sonra, giyinik, zayıf çocuklar ve birkaç, zengin giyimli genç yetişkin, dilenciye tekrar rastlamaya başladı. Görünüşte ise otuz yaşından büyük görünmemektedir.
  Margaret uyardı:
  - Bot-yürüteçler çok yakın!
  Kızlar, elinde çanta olan bir adamın havada koştuğunu gördüler. İnsanlar ve çocuklar etrafta çığlık attı:
  - Hırsızı durdurun!
  Adam uçup gitti. Ancak laboratuvardaki Anastasia, her ihtimale karşı uzun bir ince tel parçası tutmayı başardı. Ve ev yapımı bir kement attı.
  Adam hızını kaybetti, botlarından biri uçtu. Kızlar onu aldı ve hırsıza koştu:
  - Peki yedin mi? Bize harika şeylerini verir misin?
  Adam homurdandı:
  - Yürüyüş botları zorla alınamaz. Ya takas edebilirsin ya da kazanabilirsin!
  Margarita kaşlarını çatarak şöyle dedi:
  - Hadi oynayalım.
  Hırsız gülümseyerek sormuş:
  - Sıraya ne yazacaksın?
  Anastasya mırıldandı:
  - Kendinden montajlı masa örtüsü!
  Tek çizmeli adam başını salladı.
  - Kabul etmek! Bir ıskarta aptal olacak mısın? Ben kendim bu oyunda bot-yürüteçleri kazandım.
  Margaret başını salladı.
  - Katılıyoruz.
  Hırsız deneyimli bir dolandırıcıydı, ancak seçkin özel kuvvetlerdeki kızlar iyi eğitimli ve genel olarak eyaletteki en iyi savaşçılar. Öyleyse hile yap, hile yapma yardımcı olmaz!
  Ve böylece Margarita karşılık verdi ve hırsıza omuz askıları astı.
  Kızardı ve şunları söyledi:
  - Hile mi?
  Margarita dürüstçe cevap verdi:
  - Seninle aynı.
  Hırsız ikinci çizmesini çıkardı ve başını salladı:
  - Artık onlar senin.
  Margarita ve Anastasia, bir botu sağ ayağa, diğerini sola koydular ve havalandılar.
  Kızlar peri ormanının üzerinden süzülüp köyleri ve peri masalını çevreleyen büyük şehrin evlerini gördüler. Ejderha şehri, gölgeler şehri.
  Anastasia gülümseyerek şunları söyledi:
  - Bir sonraki eser görünmezlik başlığıdır. Ancak burada sorunlarımız olabilir.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Sahibi görünmez mi?
  Anastasya cevap verdi:
  Ama bence fark edebileceğiz. Keskin bir görüşümüz var ve ayrıca bir harita var.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Her şeyi yapabilirim, her şeyi yapabilirim çünkü kafa taş değil!
  Burada kızlar haritaya dikkatlice baktılar, eser gittikçe yaklaşıyor.
  Anastasya fısıldadı:
  - Bir numaraya ihtiyacımız var!
  Savaşçılar indi ve ayağa kalktı. Konuşuyormuş gibi yaptılar.
  Ve göz ucuyla izliyorlardı. Burada birinin çimlere bastığını görebilirsiniz. Doğru, ayak izleri bir şekilde küçük ve yalınayak. Sanki bir oğlanmış gibi.
  Burada genç, görünmez bir hırsızın kendi kendine topladığı bir masa örtüsünü çalmak için yola çıktığı açıktır.
  Margarita ustaca elinden yakaladı. Ve Anastasia ustaca kafasını buldu ve şapkasını yırttı. Önlerinde on iki yaşlarında sarışın, kızıl saçlı bir çocuk vardı. Çevik ve hünerli.
  Margaret homurdandı:
  - Bir hırsız yakaladım. Şimdi seni oyacağız.
  Oğlan yalvardı:
  - Bana vurma, ben iyiyim. Sadece yemek yemek istedim.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Tok görünüyorsun ve bu görünmezlik şapkasıyla asla aç kalmayacaksın.
  Oğlan iç çekerek cevap verdi:
  "Fakir bir adamdan fazla bir şey çalamazsın ama zenginlerin bahçelerinde köpekleri vardır. Ve genel olarak hırsızlık yaparak zengin olmayacaksın.
  Margarita öfkelendi:
  - Bizi soymak istedin. Bu nedenle, sizi çok döveceğiz ya da bize görünmezlik kepini vereceksiniz.
  Çocuk başını olumsuz anlamda salladı.
  - Şapkayı zorla veya şiddet tehdidiyle alırsan, sana bir faydası olmaz! Yani benimle oynarsan.
  Margaret başını salladı.
  - Tabii ki mümkün. Ne istiyorsun: yürüyüş botları mı yoksa kendi kendine monte edilmiş bir masa örtüsü mü?
  Oğlan homurdandı:
  - İkisini de yapamaz mısın?
  Kızlar koro halinde cevap verdiler:
  - Çok şişman. Bash bash.
  Oğlan başını salladı.
  - Tamam, o zaman masa örtüsü kendiliğinden kuruluyor ve oyunun seçimi bana kalmış!
  Çocuk çıplak ayağını yere vurdu, belli ki sonsuz, muhteşem yaz aylarında ayakkabı giyip ayakkabı çalmak istemiyordu. Küçük çocuk dedi ki:
  - Yumruk olacak mısın? Kızıllar çok kurnaz olduğu için altın saçlı teyzeyi seçiyorum.
  Margaret başını salladı.
  - Herkes tilki renginden korkarak bal sarısı ile oynamayı tercih eder.
  Oğlan yumruklarını sıktı ve sallamaya başladı, Margarita onun önünde durdu. Oyun son derece basit. Ya elle bir kuyu yapılır, ya da makasla, kağıtla ya da taşla. Çok şey cevaba bağlıdır. Oğlan, hem makası hem de taşı boğarak oldukça avantajlı bir şekil olan bir kuyu yaptı. Ancak kız, kuyuyu kaplayan kağıt yapmayı başardı.
  Çocuk gözlerini devirdi ve derin bir iç çekti.
  - Seninki aldı. Artık bir şapkanız var.
  Anastasia onu giydi ve hemen ortadan kayboldu. Margaret onayladı:
  - İşler.
  Anastasia tekrar ortaya çıktı, üzgün çocuğa bir gümüş para verdi ve söz verdi:
  - Yakında buradaki çocukların hiçbiri aç kalmayacak.
  Oğlan madeni parayı dişinde denedi ve başını salladı.
  - Biraz zencefilli kurabiye alacağım. Ve hızlı bir şekilde eserler toplamanızı ve ejderhayı çıkarmanızı diliyorum.
  Kızlar onaylayarak başlarını salladılar.
  - Hadi yapalım.
  Ve daha ileri gittiler ya da daha doğrusu uçtular, bir çizme yürüteci taktılar.
  Anastasia'nın notu:
  - Sırada bir kılıç hazinemiz var. Sorunları olabilir.
  Margarita buna katıldı:
  "Yani öylece kaldıramaz mısın?" Ama biz de basit değiliz.
  Kızlar yürüyüş botlarıyla yarıştı. Altlarında gölgeler titredi, ağaçlar sallandı. Birkaç yetişkinle birlikte birçok çocuk alt kata doluştu. Ağaçların arasına yayılmış tek katlı, çoğunlukla ahşap kulübelerle şehrin daha arkaik bir versiyonu gibiydi.
  Üniformalı bazı hayvanlar tarafından sürülen çocukların çalıştığı tarlalar da vardı. Arada sırada bir kükreme duyuluyordu.
  Ama burası ıssız bir yer. Bir sürü parçalanmış ceset vardı. İki ayaklı, kocaman bir tip, önünde diz çöken insanların önünde volta atıyordu. Bunlar basit mallarını yığınlar halinde yığdılar.
  Canavar kükredi:
  - Herkesi öldüreceğim! Herkesi keseceğim!
  Ve görünüşe göre, gerçekten birini kesmiş. Ve kılıç, sonra havada koştu, sonra pençeli pençelere geri döndü.
  Margaret önerdi:
  - Ona tek başıma gideceğim ve kendinden montajlı masa örtüsü üzerinde oynamayı teklif edeceğim. Görünmezlik şapkası takıyorsun ve pusuya düşüyorsun.
  Anastasia başını salladı ve şunları söyledi:
  - Kızıllar genellikle her zaman daha çok korkarlar.
  Güzel, ikinci ayakkabıcıyı bal sarısına uzattı.
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla bakır bir madeni para büktü. Burada, şehrin daha modern kesiminde olduğu gibi kağıt paranın kote edilmediğini görebilirsiniz.
  Margarita gülümsedi, altın varakla parıldayan kıvırcık saçlarını düzeltti, o çok güzel ve canavara koştu. Kızın atletik bir figürü ve yüksek göğüsleri, ince bir beli, lüks kalçaları var.
  Güzelliği gören canavar hemen sırıttı ve gakladı:
  - Bana itaat etmezsen seni öldürürüm!
  Margarita kıkırdadı ve cevapladı:
  - Sen harika bir adamsın. Böyle saçlar ve muhteşem dişler. Her kadın senin kölen olmaktan gurur duyar!
  Canavar şişti ve kükredi:
  - BEN! Yüce Tanrım, ben! Ben dünyanın en akıllısıyım!
  Margaret önerdi:
  - Hadi oynayalım. Hazine kılıcının karşısına kendiliğinden birleşen bir masa örtüsü koyacağım.
  Canavar agresif bir şekilde kükredi.
  "Kılıcıma seni parçalara ayırmasını emredeceğim!" Ve kendiliğinden oluşan masa örtüsünü risk almadan alacağım.
  Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  "Ama masa örtüsünü zorla alırsan, onu kullanamayacaksın. Kuralları biliyorsun.
  Canavar tersledi ve cevap verdi:
  - Pekala, aynı zamanda çizmecileri ve özgürlüğünü de tehlikeye atacaksın, kaybolması durumunda itaatkar kölem olacaksın.
  Margarita kaşlarını çattı ve tekrar sordu:
  - Çok fazla değil mi?
  Canavar kükredi:
  - Hayır, doğru!
  Margarita başını salladı, omuzlarının üzerinden altın bir dalga geçti:
  - O zaman katılıyorum. Risk asil bir sebeptir.
  Canavar hatırlattı:
  - Oyunun seçimi benim. Kemik teklif ediyorum.
  Margarita gülümsedi ve cevap verdi:
  - Basit ama adil bir oyun. Kader karar versin.
  Ama tabii ki kız, bu yırtıcı hayvanın hile yapacağını anladı. Ama sonuçta, o ve Anastasia dünyanın en güçlü ve en zeki özel kuvvetleri askerleri. Ve kızlar elbette oyunlarda çeşitli numaralar ve püf noktaları biliyorlar.
  İlk kez, hem canavar hem de Margarita on iki puan aldı - altıya iki!
  Canavar homurdandı ve tekrar fırlattılar. Bu sefer Margarita sadece üç tane attı. Hayvan ne kadar mutluydu, bağırıyordu:
  Sonsuza kadar benim kölem olacaksın! Vay canına, nasıl bir vücudun var!
  Ve bakmadan fırlattı.
  Margarita soğuk bir şekilde şöyle dedi:
  - Kılıç hazinem!
  Canavarın gözleri inanamayarak büyüdü. Aslında iki birim parladı. Bunun gibi. Ve yine on iki olacağını düşündü! Ancak görünmezlik başlığındaki Anastasia zaman kaybetmedi ve en fazla tam tersi oldu.
  Canavar hazine kılıcına bağırdı:
  - Onu öldürmek!
  Kılıç havada sallanmaya ve dönmeye devam etti. Sahibi değişti ve elbette artık sadece yeni, güzel, altın saçlı metresine itaat edecek.
  Canavar Margarita'ya fırlatıldı, kız çok uzun olmasına rağmen, ondan çok daha uzun ve üç kat daha ağırdı. Ama altın saçlı güzellik kasıklarına bir tekme attı. Kütük kırma gücüyle sert. Canavar uçtu ve Anastasia onu sıkıca başının arkasına koydu. Haydut bayıldı.
  Margaret emretti:
  - Gardiyan, beni takip edin!
  Kılıç, kadın sporcunun açık avucuna uçtu.
  Anastasia'nın önerisi:
  "Belki bu canavarın kafasının kesilmesini emredersiniz?"
  Margaret gülümseyerek başını salladı.
  - Ve neden, insanlar ve özellikle ebedi çocuklar onu yine de parçalayacaklar.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Ama kılıcı test edelim! Bizi dinliyor mu?
  Margarita asil bir şekilde itiraz etti:
  - Düşmanı bilinçsizken öldürmek iyi değil ve biz hiç de tehlikeli değiliz. Biz kötü değiliz.
  Anastasia öfkeyle şunları söyledi:
  - Jedi'lar da aynı derecede asildi ve onlara ne oldu!
  Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Anakin'in düşüşü, hem silahsız hem de çocuk herkesi öldürmesiyle başladı. Gücün karanlık tarafı kalbine giden yolu açtı.
  Anastasia onaylayarak başını salladı.
  - Belki sen haklısın. Bana ikinci botu ver, hadi uçalım.
  Ve kızıl saçlı güzellik çıplak, bronzlaşmış bacağını salladı.
  Kızlar çizmelerini giyip tekrar fırladılar.
  Anastasia gülümseyerek şunları söyledi:
  - Dört - sıfır, kız korucular ejderhaya karşı liderlik ediyor.
  Margarita bir gülümsemeyle cıvıl cıvıldı:
  - Bundan sonraki hedef kolay değil, her şeyi bilen bir ayna bizi bekliyor.
  Anastasia şüpheyle belirtti:
  - Artık kazanmamız çok daha zor olacak.
  Margaret gülümsedi.
  - Ama biz en seçkin özel kuvvetlerin savaşçılarıyız!
  Anastasya başını salladı.
  - Ve bu kadar.
  Uçmak oldukça uzun sürdü. Ama burada amaç var. Oldukça büyük, orta çağ şehri. Bir mahkeme var. Tam merkezde biraz çingene gibi siyah saçlı bir kız oturuyor ve mahkemeyi ve gerçeği yönetiyor! Elbette iyi para kazanmak. Ve aynaya sorar:
  - Küçük aynamı yak, bana tüm gerçeği söyle! Verandada kimin ineği var, kim kurt ve kim koyun?
  Ve ayna cevapları verdi.
  Margarita ve Anastasia, kahverengi gözlerini onlara kaldırıp cevap veren çingene kızıyla arkadaş oldular:
  - Neden geldiğini biliyorum. Benden bir ayna kazanmak istiyorsun.
  Anastasia kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Sadece istemiyoruz, aynı zamanda kazanacağız.
  Çingene gibi görünen genç kadın başını salladı:
  - İyi! Ama oyunu seçme hakkı bana ait biliyor musun?
  Margaret onayladı:
  Evet, kurallar bunlar. Aksi takdirde, tüm eserler uzun zaman önce tek bir kişi tarafından toplanmış olurdu.
  Genç çingene kızı güldü ve önerdi:
  - Sonra bu yüzden. Kendinden montajlı bir masa örtüsü, yürüyüş botları, görünmezlik şapkası, bir hazinedar kılıcı koyarsınız ve ben sadece her şeyi bilen bir aynayım.
  Margaret onaylayarak başını salladı.
  - Gitmek. Risk almaya hazırız.
  Çingene elini uzattı.
  - Algılanan.
  Korucu Kız ellerini çırptı.
  - Algılanan.
  Kız tekrar güldü ve dolaba uzandı. İnci işlemeli ayakkabıları parlıyordu. Siyah saçlı cadı bir tahta çıkardı ve şöyle dedi:
  - Dama oynayalım. Bu arada tahta büyülüdür ve metresi her zaman kazanır.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Bir peri masalında böyle dama vardı. Bu adil değil.
  Çingene bana şunu hatırlattı:
  - Oyunun seçimi benim. Ve geri çekilecek hiçbir yer yok.
  Margarita mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Gruzdev kendini vücuda sokmak istedi. Haydi oynayalım.
  Kız başını salladı.
  - Sen sarışınsın, o yüzden beyazı oyna. Ben siyahı seviyorum.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Dudaklarımı ayakkabı cilası ile boyarım, siyahı severim. Kız çok güçlendi, bana bir buket vereceksin.
  Anastasia, Margarita'nın sakinliğine şaşırdı.
  Tamam, belalı bir sarışın olmasına rağmen, hiç de aptal değil. Ve çok büyük bir entelektüel.
  Margaret bir hamle yaptı. Dama teorisini biliyordu. Bu, her şeyden önce elbette merkez için bir mücadele ama öyle bir şekilde ki biz kendimiz kombinasyonun altına girmiyoruz. Çingene teoriyi bilmiyordu ama kendinden emin ve hızlı oynadı.
  Kazanacağına inanıyordu. Bir noktada Margarita inisiyatifi ele geçirdi. Çingene arkasına yaslandı ve yürümeyi bıraktı. Şimdi dama kendi kendine hareket etti.
  Margarita zor bir kombinasyonu kaçırdı, birkaç pul kaybetti ve kendini zor bir durumda buldu. Çingene kıkırdadı ve ellerini ovuşturdu.
  -Geri kazanmak istiyorsan, senin ve arkadaşlarının özgürlüğünü tehlikeye at.
  Margaret cevap verdi:
  - Oyun henüz bitmedi.
  Ancak durum zaten umutsuz görünüyordu. Margarita, görünüşe göre sihirli tahtanın dolapta tutmayı umduğu son pulla kaldı. Ve son anda, kaçış yokmuş gibi göründüğünde, Margarita'nın beyaz pulu etrafta dolaştı ve tüm siyah fişleri devirdi.
  Çingenenin esmer yüzü soldu ve mırıldandı:
  - Olamaz.
  Margarita yanıt olarak şarkı söyledi:
  İmkansız olan her şey bu dünyada mümkün! İki kere ikinin dört ettiğini mutlak düşünmeye gerek yok!
  Çingene kız ciyakladı ve bağırdı:
  - Ama bu imkansız! Sihirli dama, onları yenemezsin!
  Margarita'nın belirttiği gibi:
  - Ama ben yaptım!
  Çingene önerdi:
  - Sırrı açıkla, ben de sana bir kese altın vereyim.
  Margaret yüzünü buruşturdu.
  - Taşıması zor. Daha iyi, bana bu damaları ver.
  Çingene kız sıkıntıyla yumruğunu havada salladı:
  - Tamam, al onu! Ve sır nedir?
  Margarita, tahtanın altından ejderha resmi olan gümüş bir madeni para çıkardı ve açıkladı:
  - Büyü gümüşe duyarlıdır ve bu madeni para aynı zamanda ejderha tılsımlarıyla da yüklüdür, hissettim ve her ihtimale karşı kurtardım. Büyüyü biraz değiştirdim ve ben kazandım!
  Çingene mırıldandı:
  - Kahretsin! Böyle bir madeni para için iki kese altın ister misin?
  Margarita başını olumsuz anlamda salladı.
  "Böyle anlar çok nadir oluyor. Bir düzine gümüş ve bakır çuvaldan yalnızca bir tanesi bulundu ve yine de faydalı olacak. Ancak isterseniz pullarınızı alamayız.
  Çingene elini salladı.
  - Hayır, sana verdiğimi zaten söyledim. Tren kaçtı. Umarım biriktirdiğim altınlar bana yüzyıllarca yetecek. Ve ejderhanın kıçını tekmele. İnsanları yedi.
  Kızlar beşinci eseri aldı ve Anastasia şarkı söyledi:
  - Ne acı, ne acı, ejderhaya karşı kızlar: beş - sıfır!
  . BÖLÜM 5
  Savaşçılar şehri terk etti. Anastasia, doğanın koynunda ve sonsuz muhteşem yazda bir şeyler yemeyi teklif etti. Neyse ki, bir masa örtüsü-samobranka var. Aynı zamanda muhteşem olasılıklarına da bir göz atın.
  Kızlar ormanın kenarında kendilerine bir yer seçtiler, devrilmiş bir meşe ağacının üzerine oturdular ve masa örtüsünü kendi kendine toplanmak için açtılar.
  Margarita, baharatlı bir fil hortumunun yanı sıra yılan pirzola ve zürafa kızartması sipariş etti. Anastasia ayrıca havalı bir Japon inceliği olan görkemli, kuğu eti, zebra rosto ve kirpi balığı karaciğeri sipariş etti.
  Kızlar ayrıca iki yüz yıllık kaliteli bir şarap ısmarladılar. Ve herkes küçük elmaslarla süslenmiş güzel altın çatal bıçak takımı yedi.
  Kızlar zevkle yediler ve denizaşırı şaraplarla içtiler.
  Anastasya sordu:
  - Şimdi programda ne var?
  Margaret cevap verdi:
  - Gusli-samogudy.
  Anastasya kıkırdadı.
  - Evet, ikinci gelene kadar bizi dans ettirebilirler!
  Margarita sevinerek sordu:
  - İkinci bir gelecek olacak mı?
  Anastasia içtenlikle cevap verdi:
  - Umarım olmaz! Bir Hıristiyan cennetinin altın kafesi yerine kozmik komünizme sahip olmak daha iyi olurdu.
  Margaret onayladı:
  - Evet, buna benzer ütopyalar okudum. Ve her şey harika çıktı.
  Anastasya muhteşem yemekler yedi ve şunları söyledi:
  - Sokağımızda bayram olacak.
  Margarita gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ve her zaman tatilimiz olur. Zaferden zafere gidiyoruz.
  Kızlar tatmin oldular ve karınlarında bir ağırlık hissederek kısa bir şekerleme yaptılar. Ve ne zamandır ayaktasın. Ancak vahşi bir hayvanın hassas uykusunda uyudular. Margarita'nın çıplak ayağında bir keçi sürünerek çıplak, yuvarlak topuğunu gıdıkladı. Ama kız tepki bile vermedi - bu güvenli.
  Margarita, Afganistan'daki savaşı hayal etti. Görünüşe göre güçlüsünüz ve kazanıyorsunuz, ancak düşman giderek daha fazla güç kazanıyor. Ve kavgalar kızışıyor. Ve Ruslar bu ölümcül ülkede ölüyor.
  Ve kızlarının yası çoktan tutuldu. Kahramanların unvanı bile muhtemelen ölümünden sonra verildi. Onurlu ama üzücü. Güzeller eşit olmayan bir savaşta öldü.
  Margaret içini çekti.
  Birkaç saat uyuduktan sonra kızlar tam zamanında uyandılar, büyük, boğa büyüklüğünde, gri kılıç dişli bir kurt çoktan üzerlerine yaklaşmıştı.
  Bununla birlikte, Margarita kükredi ve kılıç hazinesi, canavarın ağır karkasını kolayca parçaladı.
  Çimlerin üzerinde sadece bir yığın kemik, kan ve et kalmıştı. Hangi hemen her türden akbaba tarafından saldırıya uğradı. Eti gagalamak.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Zorlanmadan uykuya dalıyoruz, doğru, evet ama daha sonra ne zorlukla uyanıyoruz!
  Margaret güldü.
  - Evet ama bizi bu kadar kolay yiyemezsin. Ve kurt özellikle aldı.
  Anastasia ayağa fırladı, döner tablayı çevirdi ve şarkı söyledi:
  - Bizden özellikle bir kuruş alacaksınız, güçlü bir askerin yumruğuyla karşılaşacaksınız!
  Ardından kızlar spor yaptı ve yürüyüş botları giydi. Kendine koştu.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Muhtemelen, zaten ölü kabul ediliyoruz ve belki de Rusya kahramanının yıldızlarını bile atadık.
  Anastasia gülerek özetledi:
  - Çok daha iyi. Artık ünlüler salonunda olacağız. Ve geri döndüğümüzde herkes dışarı çıkacak!
  Ormanın etrafına ve çok sayıda eve bakan Margarita, çırpınan gölgeler şunları kaydetti:
  - Ama geri dönmeme şansımız var.
  Anastasia onayladı:
  - Evet bende var. Ama geleceğiz, tüm şeytan inadına!
  Kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Ejderha bizi durduramayacak, ejderha bizi yenemeyecek! Havalı kızlar düşmanı yok edecek! Havalı kızlar - kahramanlara selam!
  Ve savaşçılar ayağa fırladı ve havada ölü bir döngü yaptı.
  Anastasia cihaza baktı ve cevap verdi:
  - Ve şimdi gusli-samogudlara yaklaşıyoruz. Altıncı savaş turu.
  Kızlar büyük, beyaz taşlı bir şehrin üzerindeydiler. Meydanlarda koştu. Kiliselerin kubbeleri haçsız, ancak ejderha başlı altın rengine döndü. Antik Kiev gibi çok ilginç bir şehir. Ancak sarayın ortasında duruyor. Ve büyük bir insan kalabalığı, boyarlar ve gardiyanlar dans ediyor.
  Pahalı giysiler içinde sakalsız bir genç olan genç bir adam merkezde duruyor ve herkes ona doğru eğiliyor. Ve hatta fas çizmelerinde öpüşün.
  Ve gusli-samogudlar havada asılı kalır ve zaman zaman oynamaya başlarlar ve onları dans etmeye zorlarlar.
  Margarita ve Anastasia da seğirme hissettiler, ancak irade çabasıyla bunu bastırdılar.
  Genç adam güzel kızları görünce onlara göz kırptı ve şöyle dedi:
  - Dans etmek ister misin sandalet?
  Margarita yanıt olarak homurdandı:
  - Arpınızı çalmak istiyoruz!
  Genç adam gülümsedi ve cevap verdi:
  - Peki karşılığında ne olacak?
  Anastasya kıkırdadı.
  - Kendiniz görebilirsiniz, bütün bir takım: kendiliğinden oluşan bir masa örtüsü, yürüyüş botları, görünmezlik şapkası, bir sayman kılıcı, çok bilmiş bir ayna! Görüyorsunuz, bire karşı beş sihirli eşya!
  Genç şakacı bir şekilde cevap verdi:
  - Senin gibi güzellerden bir öpücük yeter ama... Oyunu kabul ediyorum! Altın saçlı kız oynasın.
  Margaret başını salladı.
  - Evet, güneş rengi saçların olduğunda herkes seninle oynamak ister!
  Anastasia araya girdi:
  - Ve ben bir kızıl tilkiyim, yine de güzelliği düşün.
  Genç adam oldukça uzun ve yakışıklıydı, aslında bir asırdan fazla olması mümkündür. Ve kızların ne kadar tehlikeli olduğunu hissediyor. Sebepsiz değil, sonuçta zaten beş eser toplandı.
  O yüzden homurdandı:
  - Oyunun seçimi benim. Peki ya domino taşları?
  Margaret başını salladı.
  - Domino mu? Harika, gidecek.
  Genç adam çok zekice bir anlaşma yaptı. Parmakları hızlı ve hızlıdır. Margarita, profesyonel bir dolandırıcıyla karşı karşıya olduğunu hemen anladı. Ama hiç utanmadı.
  En kötü şöhretli sahtekarları nasıl yeneceğini biliyordu. Üstelik o kadar da zor değil. Yalnızca belirli bir el becerisi gerektirir. Ve tepki hızı, ama kızlar bundan rahatsız değil.
  Domino taşlarıyla dolandırıcılığın püf noktalarına gelince, o zaman kızlar herhangi bir erkeğe öğretecek ve en tecrübeli dolandırıcı temiz suya getirilecek.
  Oyun kafa kafaya gitti. Sonunda, Margarita atana kadar:
  - Balık!
  Genç adam korkuyla homurdandı ve gözlerini devirdi.
  - Kahretsin! Bin yıldır domino oynuyorum ama hiç böyle oyuncular görmemiştim.
  Margarita sırıttı ve şunları söyledi:
  On altı yaşından büyük göstermiyorsun.
  Genç adam cevap verdi:
  "Burada üç bin yaşında ama on gibi görünen çocuklar var. Kiralık katil gibi mi görünüyorsunuz?
  Margarita düzeltildi:
  - Aksine, vurur.
  Genç adam sordu:
  - Güçlü sihirbazları görebiliyor musun?
  Anastasia havladı:
  - Elit, seçkin!
  Çocuk içini çekti ve sordu:
  - Seninki aldı, arpı al ama en azından bana veda öpücüğü ver!
  Anastasia gıcırdadı:
  - Sen de biz.
  Kızlar yakışıklı genci zevkle öptüler, hoşlarına gitti. Sonra arpı aldılar. Bir teselli olarak Anastasia, kaybeden için masa örtüsünden üç şişe köpüklü şampanya ısmarladı.
  Genç adam beklenmedik bir şekilde tüm dünya için herkes için bir ziyafet düzenlemeyi teklif etti!
  Kızlar hemen kabul ettiler.
  Masa örtüsü uzun bir masanın üzerine serildi ve büyüdü. Çeşitli zengin yemeklerle dolu olduğu ortaya çıktı.
  İnsanlar ziyafet çekmeye ve hiçbir zorlama olmaksızın dans etmeye başladılar.
  Kızlar da biraz yediler.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - İyilik yapmak iyidir.
  Margaret kabul etti:
  - Senin ve insanlar için güzel.
  Anastasia içini çekti ve hatırladı:
  - Ve geçmiş bir hayatta, sen ve ben sadece öldürdük.
  Margaret şöyle hatırladı:
  - Kötü çocuklar.
  Anastasia mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Kötü, iyi göreceli bir kavramdır. Herkesin kendi ahlakı ve inancı vardır.
  Margaret önerdi:
  - Döndükten sonra ordudan ayrılacağız.
  Anastasia sırıttı ve cevapladı:
  - Suriye'de zaten savaştığımızı düşünürsek, yarbayların emekli olması için yeterli deneyime sahibiz. Ayrıca bir savaş başlatabilirsiniz.
  Margaret gülümseyerek başını salladı.
  - Evet, ancak zaten bir emekli maaşı kazandığınızı söyleyemezsiniz. Yirmi görünüyoruz.
  Anastasia şunları hatırladı:
  Genetiği geliştirdik. DNA ile deneyler yapıldı.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Ve daha iyi ve en önemlisi daha genç olduk.
  Anastasia biraz şüpheyle belirtti:
  Emekli olursak ne yapacağız?
  Margaret önerdi:
  Peri masalları ve bilim kurgu yazacağız.
  Anastasia şüpheyle şunları kaydetti:
  - Zaman kötü. Masallarla çok para kazanamazsın.
  Margarita kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  Ama ünlü olacaksın.
  Anastasia şarkı söyledi:
  - İnsanlara kim yardım ederse zaman kaybediyor. Masal yazarsan ünlü olamazsın.
  Margarita kendinden emin bir şekilde itiraz etti:
  - Mümkün olduğunu düşünüyorum.
  Kızlar yemek yedi ve biraz yalınayak dans etti. Halkın onayını hak ediyor.
  Sonra tekrar yola çıktık.
  Anastasia'nın notu:
  - Altı - sıfır iyi bir skor ama kazanan bir yedinci diske ihtiyacımız var.
  Margaret sözlerini şöyle tamamladı:
  - Son eser kaldı. Halı uçağı.
  Anastasia şunları hatırladı:
  - Son dövüş, en zor olanıdır.
  Margarita buna katıldı:
  - Sonunda beklenmedik bir şey bizi bekliyor olacak. Ama biz her şeye hazırız.
  Anastasia havladı:
  Ve kesinlikle kazanacağız.
  Kızlar biri sağ, diğeri sol bacağına yürüyüş botları giyip havalandılar. Hedefin yakınlığı onlara ilham verdi.
  İyi beslenmiş, neşeli ve doluydular. Ve hatta şarkı söylediler:
  Ne de olsa taygadan İngiliz denizlerine,
  Özel Kuvvetler kızları en güçlüsüdür!
  Büyük bir ejderha, onu parçalara ayıracağız.
  Kılıçla keseceğiz, parçalayacağız!
  Anavatan'ın parlak bayrağı parıldıyor,
  Milyonlarca kişiyiz, şimdi bile bir aradayız!
  Kızlar uçtu ve uçtu. Ormanlar, tarlalar, nehirler altlarından süpürüldü.
  Sonra vahaların bulunduğu çöl geldi. Ve yine nehirler.
  Arama motoru çipine bakan Anastasia endişeyle şunları söyledi:
  -Uzaktaki bir şey uçan bir halıdır.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Son eser ve en uzak.
  Ancak kızlar, yüksek dağlar yeniden ortaya çıkınca biraz neşelendi. Saatlerdir bu şekilde uçuyorlardı. Aç.
  indi. Kendi topladığımız sofra örtüsünden yedik, içtik. Bir iki saat uyuduk. Ama dağlarda hava soğuktu.
  Aç kurtlar onlara saldırmaya çalıştı ama hazine kılıcı birkaç düzine avcıyı kesti ve geri kalanların hepsi kaçtı.
  Bundan sonra kızlar yine çizme giyerler. Ve arama motoru çipinin onları gösterdiği yere koştular.
  Margarita dedi ki:
  - Bizim dünyamızda düzen yoktur ve tabii ki tatlı da değildir.
  Anastasia ekledi:
  - Ve tabii ki saçma, dükkanda su var.
  Kızlar kıkırdadı. Ve kendi kendilerine şarkı söylemeye başladılar.
  Tekrar koştu. Hızlı yürüyen botları hızlandırmaya çalıştık.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Dönüp gezimiz hakkında bir peri masalı yazacağım. Belki süper bir hit olur.
  Anastasia oldukça mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Evet, tahmin edemezsin. Örneğin, Harry Potter hakkında özel olan nedir?
  Margarita kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Kolobok'u özel kılan nedir?
  Ve kızlar birlikte güldüler.
  Ama sonra, nihayet yine çöl ve ardından nihayet devasa, güzel bir doğu şehri ortaya çıktı. Yarı çıplak, bronzlaşmış ama çoğunlukla sarı saçlı ve genç yetişkinlerden yaklaşık on kat daha küçük çocuklar etrafında koşturuyordu.
  Şehir bir Arap gibiydi, ama nüfus çoğunlukla sarıydı. Bölgede yaklaşık olarak modern Moskova kadar büyük.
  Peştamallı, bronzlaşmış ve kaslı, beyaz başlı bir sürü erkek çocuk güneşte koşuşturuyor. Kimi çalışıyor, değirmen taşı çeviriyor.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Birkaç bin yıl yaşamış ve çıplak topuklarıyla kaldırımı gıcırdatmış çocuklar, çok komik.
  Anastasya cevap verdi:
  Ama yaşlı olmaktan iyidir.
  Çocuklar arasında kızlardan çok erkekler vardı, ancak yetişkinler arasında tam tersine kızlar daha fazlaydı. Kural olarak yırtık tunikler içindeydiler ve çocuklar gibi yalınayaklardı. Kadınların sarı saçları ve açıkta kalan kafaları, şehri orta çağ doğusundan çok Antik Roma dönemine ait bir mülk gibi gösteriyordu.
  Belki de Büyük İskender zamanında ve Helen kültürünün nüfuz etmesinden önce Doğu böyle görünüyordu.
  Ancak şehrin tam merkezinde bir kalabalık toplanmıştı. Orada zümrütlerle süslenmiş yeşil sarıklı bir adam oturuyordu. Kızlar şaşkınlıkla ıslık çaldılar.
  Bu, otuz yaşından büyük kimsenin bakmadığı bu evrene yakalanan ilk yaşlı adamdır. Uzun, gri bir sakalı ve kırış kırış bir cildi, doğuya özgü mücevherlerle süslü lüks bir cübbesi, elmas tokalı pahalı ayakkabıları vardı.
  Bununla birlikte, gülümsediğinde dişleri fildişi ve büyüktü, ancak muhtemelen yanlıştı. Ayrıca kulaklarında yakut küpeler ve parmaklarında yüzükler var.
  Etrafında birkaç kadın görevli vardı. Sıcağa rağmen üzerleri battaniyelerle, ayakkabılarla ve yüzleri bir peçeyle sımsıkı kapalıydı. Sadece yırtık tunikler içinde, çıplak bir vücut üzerinde, bir köle gibi yalınayak, neredeyse tamamen sarışın olan diğer kadınların aksine.
  Bilge aynı anda otuz tahtada satranç oynadı. Sandaletler, şortlar ve oldukça modern şapkalar giyen, çoğunlukla erkek ve kadınlar olmak üzere çocuklara benzeyen sakinler ve yetişkinler tarafından oynandı. Bir mat aldıktan sonra geri çekildiler ve altın ve gümüş paralar bıraktılar.
  Diğerleri de yerlerini aldı ve oynadı. Yaşlı adam tekerlekli bir sandalyeye çıktı, peçeli iki kız tarafından itildi ve bastonla hareket etti. Yatak örtüleriyle sıkıca örtülmüş iki kız daha yaşlı adamı hayranlarla havaya uçurdu. Geri kalanlar kazançları çantalarda topladı. Zengin sandıklar da burkalı kızlar tarafından korunuyordu. Ancak, belki bunlar genç erkekler, çünkü siyah örgüler dışarı çıksa da siyah yatak örtülerinin altında görünmüyorlar.
  Ve işte bir kafes içinde kapalı uçan halı ve üzerinde koruyan bir albino kaplan da var.
  Kızlar bilgeye uçtu. Onlara berrak, siyah gözlerle baktı ve gürledi:
  - Sihirli halımı istediğini biliyorum.
  Margaret ısrarla şunları söyledi:
  - Bizimle oynamaya hazır mısın? Bire karşı altı büyülü şey.
  Bilge gülümsedi ve cevap verdi:
  - Ve hatta daha fazla sihirli dama. Bire karşı yedi.
  Anastasia tersledi:
  - Kurnaz bir tilki.
  Sırtı kırbaçlanmış bir çocuk bağırdı:
  Bu Kral Süleyman. Onunla uğraşmamak en iyisi.
  Süleyman homurdandı:
  - Erkek fatma yüz kırbaç daha.
  Peçeli kızlar çocuğu kaldırıp keçilerin üzerine gerdiler ve kırbaçlamaya başladılar.
  Margarita sakince cevap verdi:
  - Kral Solomon? Çok daha iyi. Sonunda değerli bir rakip olacak.
  Anastasya başını salladı.
  - Herhangi bir oyunun en sonundaki en güçlü canavar.
  Kral Süleyman başını salladı.
  - Bunu anlaman güzel. Pek çok büyülü şey topladığınız için güçlü olduğunuzu da görüyorum. Sihir olmayacak, aldatma olmayacak! Sadece satranç oynayalım.
  Margaret sordu:
  - Benimle?
  Süleyman bastonunu salladı.
  İkiniz de oynuyorsunuz. Sana yardım etmeyecek. Her zaman, beş bin yılda sadece kazandım.
  Anastasia ıslık çaldı:
  - Vay! İşte oyuncu.
  Süleyman cömertçe şunları bildirdi:
  - Ama reddedebilirsin.
  Kızlar parlak saçlarıyla başlarını salladılar ve şöyle dediler:
  -HAYIR! Sadece sonuna kadar savaşacağız. Mücadeleyi alıyoruz.
  Kral Süleyman başını salladı.
  - İyi! En sevdiğim tahta Gerisi beklesin, şimdi hayatımın en önemli oyununu oynayacağım. Ve benim rengim beyaz.
  Kızlar büyük bir tahtanın önüne oturdular. Değerli taşlarla süslenmiş büyük figürler, altın ve platin kafesler. Görünüşe göre yaşlı adam, her biri bir pud ağırlığındaki figürleri bir bastonla kolayca hareket ettirirse, bir düzineden fazla güce sahipti.
  Ancak kızlar utanmadı. Onlar da kısa olmayan hayatlarında hiç kaybetmediler. Ama yine de beş bin yıllık deneyim ve bazı zaferler, beraberlik olmasa bile saygı uyandırdı.
  Ve kızlar tahtaya baktılar. Aldatma yok, sihir yok, sahtekarlık yok - sadece bir akıl! Düşünce ve zihin mücadelesi.
  Yaşlı adam sırıttı ve oynadı: D2-D4.
  Kızlar fısıldadı. Anlaşıldığı üzere, birlikte oynamak sadece daha kötü. Margarita, Kralın Kızılderili Savunmasını isterken, Anastasia yarı kapalı bir açılış olan D7-D5'i istedi. Margarita ikna etmeye başladı:
  - Kralın Kızılderili Savunması daha iyi, pek çok stratejik fikirle esnek. Ve bu neredeyse tek hamle handikaplı paralel bir oyun!
  Anastasya cevap verdi:
  - İşte tam da bu merkezden vazgeçmeyeceğiz ama figür oyunu empoze edeceğiz. Ve kafalarımız, seçenekleri beş bin yıllık deneyime sahip yaşlı bir adamdan çok daha hızlı hesaplıyor!
  Kızlar kabul edemediler. Argümanlar verildi. Margaret önerdi:
  Birimiz oynayalım. Hadi yazı tura atalım.
  Anastasia gıcırdadı:
  - Bir jeton? Satrançta daha zekiyim. Sen çok dürüst sarışınsın!
  Margarita öfkeyle cevap verdi:
  "Ve senden hiçbir şeyde aşağı değilim!" Ve seninle satranç oynadık. Ve bir puan farkla kazandım!
  Anastasya homurdandı:
  - Şanslı! Dünyadaki tüm insanlardan daha güçlü ve daha akıllıyız.
  Kral Süleyman mırıldandı:
  - Gidecek misin?
  Margaret başını salladı.
  - Yazı tura atın. Ejderha düşecek, ben oynayacağım. İmparatoriçe - Anastasia.
  Kızıl saçlı başını salladı.
  - O geliyor! Bir akıl iyidir, bir buçuk daha kötü.
  Margarita yazı tura attı. Ayağa fırladı ve düştü, zıpladı ve kenara asıldı.
  Anastasia küfretti:
  - Kahretsin! Sorunlar.
  Marguerite tısladı:
  - Evet, şanssızlık. Ve şimdi nasıl olunur?
  Anastasia'nın önerisi:
  - Yumruk oynayalım mı?
  Margaret olumsuz anlamda başını salladı.
  - Tepkimiz ile beraberlik olacak. Daha iyi oynamama izin ver. Oyunların çoğunu oynadım, oynamaya başladım ve bitirdim.
  Anastasya cevap verdi:
  - Neden hepiniz? Bende istiyorum. Çok oynadın diye sonuncusu benim tarafımdan bitirilmeli.
  Margaret önerdi:
  -Kral Süleyman rakibini seçsin. Hangimizi tercih edersin?
  Yaşlı adam buruk bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - İkiniz de iyi ve değerlisiniz. Kursta anlaşamıyorsanız, sırayla yapın.
  Anastasia kaşlarını çattı ve şunları söyledi:
  - Yani kaybedeceğiz. Düşünceler başka, fikirler başka!
  Margarita içini çekti ve cevapladı:
  - Tamam, geçen sefer oynadığımdan beri, Anastasia'dan aşağılar. Belki de insanların kızılların kurnazlığından daha çok korkması ve sarışınları aptal olarak görmesi boşuna değildir.
  Anastasya başını salladı.
  - Bu akıllıca bir karar. Ve D7-D5 oynuyorum. Benim yolumda savaşalım.
  Margarita emekli oldu. Tartışmadım. Üstelik paralel geliştirme daha kötü değil ve bir sayma oyunu gerektiriyor. Kralın Kızılderili Savunmasının da sakıncaları var. Oyunun devam ettiği sınırlı sayıda alan dahil. Ve teoride, aslında, yaşlı adama daha fazla sayım işi vermek gerekiyor.
  Elbette Solomon, teori ve standart numaralar, kombinasyonlar hakkında hiçbir fikri olmayan zayıf rakiplere alışmıştı. Ve bir kapıdaki bu dayak deneyimi, olumludan çok olumsuzdur.
  Ancak kızlar, elbette bilgisayarlar dışında neredeyse güçlü rakiplere karşı oynamadılar. Bu, elbette, rakiplerin büyük ustalardan daha güçlü olması ve hata yapmaması ve büyük hatalar yapmamasıdır! Ama yine, kızların çok fazla pratiği yok. Başka şeyler yapmakla çok meşguller.
  Ve savaş, hazırlık ve Harbiyelilerin eğitimi. Her zaman endişe içinde, fazla oynamayacaksın.
  Ve hilesiz satrançta, seçkin özel kuvvetler için kazanmamak çok kolaydır. Her halükarda kızlar, şans tanımadan subayları ve generalleri kolayca yenerler. Ve burada oyuncu gerçekten birinci sınıftı.
  Anastasia çok dikkatli oynadı, mutlak bir hafızaya sahipti, teoriyi ezbere biliyordu. Ve tabii ki yaşlı adamın nadir varyasyonlar çaldığını gördüm. Ancak birkaç hamleden sonra Solomon bir piyonu feda etmeyi teklif etti.
  Anastasia, inisiyatiften vazgeçmemek için kurbanı reddetti. Ve birkaç hamleden sonra kendini önerdi. Süleyman kurbanı gülümseyerek kabul etti. Sert bir darbe alışverişi başladı. Çok zor bir durum ortaya çıktı. Yaşlı adamın da uzun süre düşündüğü görülüyor. Ve kendimden tamamen emin değilim.
  Anastasia saldırı için bir taş feda etti. Ve saldırıya geçti.
  Eşit bir oyunla sert bir darbe alışverişi oldu. Kral Süleyman terledi. Burada Anastasia başka bir figür bağışladı. Ve Kral Süleyman'a basar. Ancak, mat etmek o kadar kolay değil.
  Komplikasyonlar var. Ve Solomon zaten iki taşa ve bir piyona fazladan bir takas ekledi.
  Ve mat yapmak için özel bir şey yok, yeterince kızıl saçlı canavar figürü yok. Sonra Anastasia, kralı saldırıya atar.
  Burada Solomon'un kendisi bir mat için oynamaya başlar. Çetin ve agresif bir mücadele var.
  Margaret fısıldıyor:
  - Gözlerin önündeki halkalar gibi hücreler,
  Papazları aslarla karıştırıyorum.
  Ve ikiliyi açılışla karıştırıyorum!
  Ve kız Anastasia'ya şunları söyler:
  - Rakamları ayağınızla hareket ettirin, yardımcı olacaktır.
  Gerçekten de kızıl saçlı, çıplak ayak parmaklarıyla atı kavradığında, kafası birdenbire düzeldi. Solomon, Siyah'ın son kalesini kaldırdı. Ve on dört hamlede zorunlu bir kombinasyon gördü. Sırf bunun için bile kraliçeden vazgeçilmelidir!
  Ve Anastasia, veziri piyon saldırısı altında hareket ettirerek yeni bir kararlı hamle yaptı. Süleyman hediyeyi reddederse yedi hamlede mat yapacak.
  Yaşlı adam sarardı ve kraliçeyi çıkardı. hırladı:
  - Canavar!
  Anastasya gülümsedi. Sonra her şey aceleyle gitti. Kral Süleyman darbelerin altında çırpındı.
  Margarita kaçınılmaz çiftleşmeyi gördü ve şarkı söyledi:
  - Ve övülen, kötü şöhretli Fischer, savaşta berabere kalmayı başaramadı!
  Anastasia figürleri çıplak ayak parmaklarıyla hareket ettirdi. Süleyman çok düşündü ama bir çıkış yolu bulamadı. Ve kralı güçlükle sürükledi. Ve darbe üstüne darbe aldı.
  Anastasia tısladı:
  - Piyonlar insanlara benzemez, piyonlar piyondur!
  Ve yine çıplak, kaslı, bronzlaşmış bacağıyla bir hamle yaptı. Hedefe gittikçe yaklaşmak.
  diye düşündü Solomon, alnını kaşıdı, ama olsun, yine de duraklamaları fazla uzatmadı. Ve şimdi biraz görünüyor. Anastasia, mat etmek için çıplak ayak parmaklarındaki bir piyonu çoktan almıştı ki, aniden gökyüzü karardı ve önlerinde devasa bir yedi başlı ejderha görüntüsü belirdi.
  Sağır edici, gürleyen bir ses çınladı:
  - Dur talihsiz! Seni imparatoriçe yapmamı ister misin?
  Anastasia, diğer taşlardan daha hafif ve daha küçük olan piyonu çıplak ayak parmaklarıyla tutarak sırıttı:
  - Senin kuklan olmak için mi? Sevinç ne kadar büyük!
  Dragon şunları kaydetti:
  - Beni öldürürsen kendi dünyana dönersin. Acımasız yaşlılığın hüküm sürdüğü bir dünya. Gerçekten sonunda dişsiz, kambur, buruşuk yaşlı bir kadın olmayı istiyor musun? Ve burada sonsuz yaşama ve milyarlarca konu üzerinde mutlak güce sahipsiniz!
  Margaret şunları kaydetti:
  - Sözde, sandalyede olduğu gibi!
  Anastasia küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Belki Margarita ve ben asla yaşlanmayacağız. Mükemmel genetiğimiz var. Ve yaşlanma, DNA programının bir parçası değildir. Ve eğer sonsuz gençlik varsa, o zaman başka neye ihtiyaç vardır? Er ya da geç Dünya gezegenine hükmedeceğiz. Ve bu, kontrolünüz altındaki tahttan daha ilginç.
  Çocuklardan biri seslendi:
  - Ejderhaya güvenme! Sana ihanet edecek ya da seni her an öldürecek!
  Ejderha homurdandı:
  "Kötü çocuk, vahşi cehenneme gideceksin."
  Margarita arkadaşına şöyle dedi:
  - Harekete geç. O zaman konuşuruz.
  Elli uçak gemisi büyüklüğündeki ejderha haykırdı:
  - Yapma, çok geç olacak! Sana evren üzerinde güç vereceğim.
  Anastasia kareye bir piyon koydu ve gülümseyerek şöyle dedi:
  - Zaten bitti. Dostum, Kral Süleyman!
  Ejderha aniden ortadan kayboldu, onun yerine gökyüzünde milyonlarca çok renkli baloncuk belirdi. Çocuklar mutlu bir şekilde tezahürat yaptı ve yetişkinler de öyle.
  Aniden, sadece bir peştamal giymiş, bronzlaşmış, kaslı bir çocuk tahtanın üzerine çöktü. Çocuk parlak başını eğerek diz çöktü ve şöyle dedi:
  - Teşekkür ederim!
  Kaslı, bükülmüş sırtı, çok sayıda mengenenin iyileşmiş izleriyle kaplıydı, keskin omuz bıçakları dışarı çıkmıştı.
  Anastasia şaşkınlıkla sordu:
  - Sen kimsin?
  Çocuk gülümsedi ve cevap verdi:
  - Bir ejderha olan!
  Korucu Kız ıslık çaldı.
  - Milyarlarca insanı korku içinde tutan ejderha bir erkek miydi?
  Oğlan eğilerek cevap verdi:
  - Babil'de köleydim, baraj yaptım, kırbaç yedim ve diğer köleler gibi çok çalıştım. Ama sonra hırsızlar gece mezarı yağmaladılar ve ben yanlışlıkla kumlarda çok çalışmaktan bitkin düşmüş halde uykuya daldım ve gözetmenler kampta diğer kölelerle birlikte olmadığımı fark etmediler. Soygunculardan biri üzerime bastı, onu ellerimle yakaladım ve yere serdim. Bana ejderha diyerek lanet okudu. O sırada mezardan bir muska takıyordu. Lanet yerine geldi ve üç bin yıldan fazla bir süre önce gerçek bir ejderha oldum. Böylece saçma bir kaza, köle çocuğu tüm dünyanın efendisi yaptı.
  Anastasya sordu:
  Neden dünyayı daha adil bir yer haline getirmedin?
  Eski köle çocuk içini çekerek cevap verdi:
  "Çünkü bir ejderhanın etinde, ben tam olarak ben değildim. Kötü bir ruhum vardı. Şimdi dizlerimin üzerindeyim ve affınızı diliyorum.
  Margarita ve Anastasia koro halinde haykırdılar:
  - Seni affediyoruz! Hala bir çocuksun ve büyüyünce gerçek bir insan olacağına inanıyoruz.
  Çocuk doğruldu ve elini salladı.
  - Teşekkür ederim!
  Ve o anda, ateşli bir kasırga kızları yakaladı. Ve bir ateş okyanusunda döndüler.
  Gölgeler şehri çok aşağıdaydı ve hızla, hızla azaldı.
  . SON SÖZ
  Kızlar uyandılar, bir geçitte sıkışıp kaldılar. Kamuflaj kıyafetleri paramparça olmuştu. Sadece bir bikini kaldı. Anastasia ve Margarita, gecenin hüküm sürdüğü geçidin en dibindeydiler. Afganistan dağlarında neredeyse çıplak olmak soğuk ve nahoş.
  Margarita ıslık çaldı ve haykırdı:
  - Bir rüya gördüm.
  Anastasya mırıldandı:
  - Ben de. Bir ejderha, bin yaşındaki çocuklar, yürüyen botlar ve kölelerin olduğu bir metro. Korku!
  Margarita şaşırdı:
  "Evet, köle çocuğa dönüşen ejderha?"
  Anastasia onayladı:
  - Evet, peştamallı ve sırtı kesik bir çocukta.
  Margarita başını salladı ve şunları söyledi:
  - Aynı rüya iki farklı kişi tarafından görülmez! Bu gerçekte başımıza geldi.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Bu nasıl? Yani milyarlarca canlıyla birlikte tüm dünyayı despotluktan mı kurtardık?
  Margaret onaylayarak başını salladı.
  - Öyle görünüyor.
  Anastasya homurdandı:
  - Anavatana şan!
  Margaret onayladı:
  - Anavatana şan!
  Ve kaba taş duvarlara yaslanan iki kız da el ve ayak parmaklarıyla dışarı çıkmaya başladı. Duvarlar kaygan ve buzla kaplı olsa da, Rusya'nın seçkin özel kuvvetlerinin en iyi savaşçıları için bu o kadar da büyük bir sorun değil! Tırmanması uzun sürmesine rağmen.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  Profesör Mariarty'ye ne dersiniz?
  Margaret şunları kaydetti:
  -Eğer onu öldürmeseydik, bence ejderhadan beter bir şehir için sorun olabilirdi!
  Anastasya kıkırdadı.
  - Harika bir iş çıkardın. Sen ve ben parke taşlarını ellerimiz ve ayaklarımızla kırdık.
  Margaret onayladı:
  - Evet, darbelerimiz ölümcül.
  Kızlar sevinçle şarkı söylediler:
  - Zafer için savaşmaya alışkın olan,
  Kazanır, bana her zaman inan!
  Kim neşeli, gülüyor,
  Kim isterse, o başaracak
  Yerine getirildi, inan bana, bir rüya!
  Kızlar yüzeye çıktı. Her yerde cesetler ve mermilerden, roketlerden ve bombalardan oluşan bir yığın krater vardı.
  Kızlar çıplak ayakları üşümesin diye koşmaya başladılar. Koştular ve güldüler.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Silah yok, hiçbir şey yok, neredeyse çıplak.
  Margaret cevap verdi:
  Biz kendimiz silahız.
  Kızlar takla atarak büküldü. Ve şarkı söylediler:
  - Darbeler güçlü ve biz atletikiz. Kızlar böyle.
  Ve tempoyu artırdılar.
  Kızlar birkaç saattir yarış atlarının hızlı temposunda koşuyorlardı ki sonunda ufukta bir kulenin ana hatları belirdi.
  Anastasya başını salladı.
  - Burası bizim üssümüz.
  Margarita kıkırdadı.
  - Acaba dirilen ölülerle nasıl tanışacaklar?
  Ve her iki güzel de sağır edici bir şekilde, histerik bir şekilde, sanki şiddetle delirmiş gibi güldü.
  
  
  
  
  
  İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI TARİHİNDE ÇILGIN DÖNÜŞLER
  Birinci tank ekibinde 88 mm kalibreli, çok delici, öldürücü topa ve 100 EL namlu uzunluğuna sahip Gerda mürettebatı, diğerinde ise 122 mm toplu ve 48 EL kalibreli IS-2. Daha büyük mermiye karşı daha uzun namlu.
  Ancak Alman silahı daha pratik, söz yok. Ve daha hızlı ateş etme. Ancak IS-2'de çok kavgacı olan kız cadılar oturuyor. Ve düşmana uzaktan cesurca saldırır. Elizabeth ateş ediyor. Ancak Gerda ıskalamıyor ve tankını değiştiriyor. Ve geri çarpıyor. Ancak Elizabeth'in tankı zaten biraz biçilmiş durumda. Ve Alman topunun mermisi geçiyor.
  Her iki tank da yaklaşmaya başlar...
  Gerda çıplak ayaklarını zırha vuruyor. "Panther" -2 acı içinde doğdu, bu yüzden Hitler aşırı taleplerde bulundu. Ancak 1945'te, daha iyi korunan ve iyi silahlanmış, elli ton ağırlığında ve 850 beygir gücünde daha güçlü bir motora sahip, tamamen tatmin edici bir tank ortaya çıktı.
  Ve yaklaşırken Panther-3, 1200 beygir gücündeki motoruyla daha hareketli ve özellikle yanlardan daha iyi korunuyor.
  Gerda tekrar ateş etti ve tısladı:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Elizabeth karşılık verdi ve cıvıldadı:
  - Bizi kimse yenemez!
  Her iki tank mürettebatı da kızlardan oluşuyor ama içeri giremiyorlar. Konuşuyor gibiler. Genel olarak, bu dünya özeldir. Sadece Rommel, İngiliz garnizonunun Tolbük'te teslim olmasının ardından duraksamadı ve İngiltere'yi Mısır'da mağlup etti. Almanlar ayrıca hem Irak'ı hem de Kuveyt'i petrolle ele geçirmeyi başardılar. Ve sonra Rommel, Amerika'nın Fas'a inişini paramparça etti. 100.000'den fazla Amerikalı esir alındı. Doğru, Naziler hala Stalingrad'da yenildiler, ancak savaşın bu gidişatı ancak kısmen tersine çevrilebilirdi. Fritz, Rostov-on-Don, Kursk ve benzeri hatlarda ön cepheyi istikrara kavuşturmayı başardı.
  Müttefiklerin Normandiya'ya çıkarma girişimi, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri için bir başka felaketle sonuçlandı. Ve aslında savaştan çıktılar. Ve şimdi Naziler Kafkasya'ya saldırmaya çalışıyor.
  Düşmana ateş eden Elizabeth şarkı söyledi:
  - Bizim memlekette herkes dosttur... Trol-la!
  Ekaterina çıplak parmaklarıyla ateş etti ve Alman kundağı motorlu silahına vurarak şarkı söyledi:
  - Ve Kamçatka ve Kafkasya - Trawl-la!
  Lupanula çıplak bir topuk kullanarak ve Elena, daha eski bir model olan Panther'i delip geçerek şarkı söylüyor:
  - Savaş için yaşamıyoruz! Dostluk insanları güçlüdür!
  Ve tüm tank mürettebatı koro halinde katılarak şarkı söyledi:
  - Savaş için yaşamıyoruz! Dostluk insanları güçlüdür!
  Bu çok güzel bir mücadele...
  Andriana başka bir şey hayal etti. Ayrıca bu diziden ve benzer bir alternatif geçmiş inşasından. Türün şu anda en modası.
  Sonuç olarak - Müttefikler, Haziran ayında Sicilya'ya bir çıkarma yapmaya karar verdiler. Bir yandan mantıklı: Almanların tehdidi püskürtmeye hazırlanmasına izin vermemek. Ama öte yandan... Çıkarma adeta gerçek tarihteki gibi gerçekleşti. Çok az Alman birliği var, İtalyanlar savaşmak ve teslim olmak istemiyorlar.
  
  Bu arada Fritz birliklerini güney yönünde güçlendirdi. Sicilya'daki savaşın devam ettiği.
  Stalin uzun süre dayandı ama sonunda dayanamadı. Gerçekten de, olabildiğince çok kuvvet topladıktan sonra, tankların ilerlemesi için uygun olan ne kadar yaz zamanı boşa harcanabilir?
  Saldırı 1 Ağustos'ta başladı. Muhtemelen operasyon günlerini saymayı kolaylaştırmak için lider böyle bir tarih seçmiştir. 1 Ağustos'ta Birinci Dünya Savaşı başladı. Ancak görünüşe göre Stalin bunda uğursuz çağrışımlar görmedi ve Almanları tüm güçleriyle ezme emri verdi.
  Saldırıda hemen büyük yanlış hesaplamalar yapıldı. Önce darbeler geniş bir cepheden verildi. Ve Orlovsky'de ve Kharkov ve Smolensk yönlerinde. Yani, kuvvetler dağıldı.
  Doğru, Almanlar da rezervlerini dağıtmak zorunda kaldılar. Ancak Kızıl Ordu, düşmanın güçlü, derinden kademeli bir savunmasıyla karşılaştı. Özellikle Kharkov yönünde güçlü.
  Mainstein, Sovyet atılımlarının gücünü ve yönünü doğru bir şekilde tahmin etti ve saldırıyı püskürtmeyi başardı. Ordu merkez grubunun komutanı Mobel, on ila on beş kilometre geri çekildi, ancak genel olarak üstün Sovyet kuvvetlerinin saldırısını da püskürttü.
  Mühendislik açısından geliştirilen savunma, güçlü tanklarla birlikte Almanların Sovyet saldırısını durdurmasına ve hatta Orel'i elinde tutmasına izin verdi.
  Batı'daki müttefiklerin pasifliği de savaşın gidişatını olumsuz etkiledi.
  İtalya'da bir darbe bekleyerek ve kayıplarını azaltmak isteyerek, aslında Sicilya'daki saldırılarını kısıtladılar. Ama darbe olmadı. İlk başta Almanların özgür olduğundan korktular ve sonra Mussolini olmadan kaosun hüküm süreceğinden tamamen korktular.
  Sovyet birlikleri, Oryol çıkıntısının bir kısmını kesmeyi başardı, ancak maalesef Orel şehri alınamadı. Stalin kızmıştı ve ne pahasına olursa olsun saldırıyı geliştirmeyi talep etti.
  Ancak Kızıl Ordu büyük kayıplar verdi ve mevzi savaşlarına saplandı. Birçok kurnaz tuzak ve mayın tarlası asla işe yaramadı. Ve Almanlar, daha önce Rzhev-Sychov operasyonu sırasında olduğu gibi, önceden hazırlanmış savunma hattını tutmayı başardılar. Ve mobil Sovyet tank birimlerinin operasyon alanına girmesine izin vermediler.
  Bir buçuk aylık şiddetli çatışmalarda 1.400 binden fazla ölü ve yaralı kaybeden Sovyet birlikleri neredeyse hiç ilerleme kaydetmedi. Almanların kayıpları birkaç kat daha azdı, ancak yine de aşikar olan 300-350 bin kişi öldü ve yaralandı. Ayrıca Hitler, Müttefikleri Sicilya'dan sürmeye karar verdi, bu nedenle doğu yönünün zararına Batı'ya büyük rezervler gönderildi.
  Eylül ortasında, Stalin saldırıyı askıya aldı. Sovyet birliklerinin kanı çekildi, ancak sayıları yine de doldurulabilir. Zaten birçok kez oldu. Ancak Joseph ayrı bir barış için zemini denemek istedi.
  Halkın Dışişleri Komiser Yardımcısı Litvinov aracılığıyla Sovyet tarafının önerileri iletildi.
  Stalin, eski ekonomik ilişkilerin restorasyonu ile Almanya'ya ilhaksız ve tazminatsız bir sıfır seçeneği sundu.
  Hitler oldukça makul bir şekilde, Almanların hala neredeyse tüm Ukrayna ve Kırım, Beyaz Rusya, Baltık ülkeleri, Smolensk, Pskov ve Leningrad bölgelerinin bir kısmını kontrol ettiğini belirtti.
  Finliler dışında ... Ve Stalin'in önerisi, Almanların bir dizi toprak ediniminden gönüllü olarak vazgeçmesini gerektiriyor.
  Ve elbette sadece Almanlar değil, aynı zamanda müttefikleri de. Yoldaş Stalin iyi değil!
  Ancak Hitler müzakereleri başlatmayı kabul etti. Ve Sovyet-Alman cephesinde fiilen ateşkes ilan edildi. Resmi olmasa bile.
  Hitler, müzakereleri uzatmak ve böylece zaman kazanmak için sağduyuya sahipti. Stalin ayrıca birliklerinin yenilenmesine ve muhtemelen Batı'daki savaşın yoğunlaşmasına da güveniyordu.
  Hitler'in burjuvaziye bir güzel dayak atmasına izin verin!
  Nitekim Ekim ayında Almanlar, İtalyanlarla birlikte Sicilya'da büyük bir saldırı başlattı. Doğu cephesinden konuşlandırılan çok sayıda Alman uçağı muharebelere katıldı. Bu da saldırının başarısına katkıda bulundu.
  Ayrıca doğuda bombalanan Alman birliklerinin şımartılmış Amerikalılar ve İngilizlerden çok daha güçlü ve savaşa daha hazır olduğu ortaya çıktı. Sicilya savaşı, müttefiklerin tamamen yenilgisiyle sona erdi. Ve hemen İngiltere'de yeni bir hükümet krizine yol açtı.
  Roosevelt, Amerika'nın Avrupa'da büyük çaplı saldırı eylemleri gerçekleştirmeyeceğini söyledi - asıl mesele Amerikan askerlerini kurtarmak. Üstelik kayıplar, tüm İkinci Dünya Savaşı için bir rekordu. Yalnızca Yankiler neredeyse dört yüz bin esiri kaybetti.
  İngiltere'de Kral George, Churchill'i tahttan indirme hakkını kullandı. Onun yerini de muhafazakar aldı, ancak çok daha Alman yanlısı bir yönelime sahip.
  Ve yeni başbakan ayrıca düşmanlıkların fiili olarak azaltılması ile gizli müzakerelere başlamayı teklif etti. Amerikalılar, Hitler'e tek bir koşul verdi - Yahudilerin imha programını kısıtlamak.
  Führer, çevreyi ikna ettikten sonra biraz kırıştı ve buna katıldı. Üstelik Almanların Afrika'ya saldırması da zor. Müttefik filosu denizlere hakimdir. Ayrıca Franco, Alman birliklerinin Cebelitarık'a gitmesine de izin vermek istemiyor.
  Yani, Almanların batıda ilerleyeceği hiçbir yer yok ve Müttefiklerin cesetleri Avrupa kıtasına dökmeleri için hiçbir sebep yok.
  Doğanın kendisi kıtadaki Alman birliklerini ve denizler ve okyanuslar üzerindeki müttefikleri korudu. Ve ABD, Japonya ile ellerini çözmekten çok mutlu.
  Bir süre böyle bir sakinlik vardı. Müttefiklerle müzakereler de pek sorunsuz gitmedi. Hitler, Afrika kolonileri üzerindeki iddialardan vazgeçmeyi kabul etti, ancak Libya ve Somali'nin İtalya'ya iade edilmesini talep etti.
  İngilizler, sinsice, Afrika'daki Fransız mallarını ABD ile paylaşmaya hazırdı. Ve ayrıca Pasifik Okyanusu ve Asya'da Japonlar. Fransa'yı özgürleştirme arzusu yok.
  Kısa süre sonra ateşkes resmi olmayandan oldukça resmi hale geldi. İngiltere ve ABD'nin sömürge mallarını Hollanda ve Fransa'dan alması, onları Nazilerden kurtarmaktan çok daha karlı. Hitler ima edildi: doğuya git. Aynı zamanda Sovyet Rusya'yı da böleceğiz.
  Ancak Stalin muazzam bir güç topladı. Sovyet ordusunda ortaya çıktı: T-34-85 ve IS-2.
  Bununla birlikte, havacılıkta Almanlar bazı niteliksel üstünlükler elde edebildiler. Focke-Wulf'a yeni zorunlu motorlar takıldı ve arabaları saatte 700 kilometreden fazla hızlandırdı. Daha güçlü ve gelişmiş bir ME-309 olan TA-152 seri üretime girdi.
  Genel olarak Almanlar, Almanya'nın bombalanmasının durdurulması, toplam seferberlik ve yeni uçak fabrikalarının inşası sayesinde, havacılık üretiminde nicel olarak SSCB'nin önüne geçmeyi başardı. Üstelik en yeni Yak-3 ve LA-7 henüz seri üretime girmedi. Batı'dan Lend-Lease kapsamında duralumin ve diğer hammadde tedarikinin kesilmesi, Sovyet uçaklarının üretim koşullarını kötüleştirdi.
  Mayıs 1944'te, Nazi hava saldırısıyla düşmanlıklar yenilenmiş bir güçle yeniden başladı. Tanklarda da Almanların bir avantajı var. Niceliksel değil niteliksel olsun. T-4 ve T-3 üretim dışı - ancak "Panther" -2 ve "Tiger" -2 seride. Almanlar, Sovyet cephesini dikkatle inceledi. Ta ki Stalin 22 Haziran'da merkezde güçlü bir saldırı başlatana kadar. Bagration Operasyonu. Almanlar güçlü bir şekilde güçlendirilmiş gibi görünse de, partizanlar arkada gerçek bir demiryolu savaşı başlattı.
  Sovyet birlikleri bir ayda otuz ila altmış kilometre derinliğe ilerledi. Ancak tamamen durduklarını - konumsal savaşlara saplanıp kaldıklarını not ediyoruz. Mainstein ayrıca güneyden Kursk çevresinde bir saldırı başlattı. Almanlar bu sefer yeni tanklarını daha etkili kullandılar. Savaşlarda "Maus" gibi bir canavar vaftizini aldı. Her halükarda, kuru havalarda ve yaz aylarında Maus'un çok iyi bir yarma tankı olduğu ortaya çıktı. Ve en önemlisi çok güvenilir koruma ile. Almanlar, Kursk'u atlamayı ve büyük bir kazan yaratmayı başardı. Ve zamanımızdan on beş yaşındaki bir adam kendini bu kazanın içinde buldu. İlk hayal gücü dalgasında, zorlu askeri günlük yaşam yeterince ayrıntılı olarak anlatılıyor. Görünüşe göre çocuk hafif yaralandı ama kazandan çıktı. Cesaret madalyası aldı. İlk kitapta eylem Eylül 1944'te kesintiye uğradı. Almanlar Voronezh'e doğru ilerliyor. Savaşların merkezinde, Smolensk yakınlarında ve çeşitli başarılarla devam ediyor. İkinci bölümde, önceki askeri eylemler kısaca anlatılmaktadır. Almanlar Don Nehri'ne gitti ve kıyılarında durduruldu. Savaş sırasında, Franco'nun birlikleri yeniden Nazilerin yanında savaşmaya başladı. Almanlar, özellikle Fransız, Hollandalı, Belçikalı olmak üzere yabancı tümenlerin sayısını da önemli ölçüde artırdı. Kış, inatçı konumsal savaşlardan geçti. Merkezdeki cephe hattı nispeten istikrarlı ve Moskova yakın değil ama uzak da değil. Leningrad abluka altında. Durum, nispeten istikrarlı, yavaş hareket eden cephelerle birinci dünya savaşını andırıyor. Nazilerin, genel endüstriyel potansiyellerinin Sovyetlerinkini en az üç ila üç buçuk kat aşmasından yararlanarak hava saldırılarını hızlandırdıkları doğrudur.
  Ana odak noktası jet bombardıman uçakları, özellikle TA-400.
  Aynı zamanda, Almanya en yeni E serisi tankları konuşlandırıyor. Kahraman, nedense ikinci kitapta anlatılmayan kış savaşlarından sonra subay kurslarına gönderilir. Kitabın ilk yarısı araştırmalar, birkaç Alman hava saldırısı ve ilk romantik aşkla geçti - kahraman zaten on altı yaşındaydı.
  Ağustos ayında, SSCB için durum daha karmaşık hale geldi: Türkiye, Portekiz, resmi olarak İspanya ve hatta asırlık şikayetlerini hatırlayan İsveç savaşa girdi.
  Almanlar, teğmen rütbesini alan kahramanın savaşmaya gittiği Kafkasya'da ana taarruzu gerçekleştirdi.
  Ve doğal olarak, en önemli savaş yine Stalingrad yakınlarında ve bizzat Stalingrad'da yaşandı.
  Andriana'nın kendisi çıplak vücudunun üzerinde benekli bir tunik, kısa pantolon ve yalınayak. Güçlü kalçaları, ince belli, yarım kutunun altında kısa saç kesimi olan güzel ve kıvrımlı bir kız. Yüz çok anlamlı, erkeksi bir çene, birbirinden tamamen ayrılmış mavi gözler. Açık kumral saçlar griye dönmüş tozlu, yüksek göğüslü, sert bakışlı. Kaptan Andriana, elbette iki yıldan fazla bir süredir bir rüyada savaşıyor ve gençliğine rağmen çok şey gördü. Kızın bacakları kesikler ve morluklarla kaplı. Bir kız, çıplak ayakla hareket etmek için kaba ve hantal çizmelerden daha çeviktir.
  Çıplak taban, toprağın en ufak titreşimini hisseder, bir madenin yakınlığı konusunda uyarır ve toprak ananın kendisi dayanıklılık katar. Bir yandan kızın ayakları sertleşti ve sıcak metalden veya harabelerin keskin molozlarından korkmuyorlardı, ancak diğer yandan hassasiyetlerini ve esnekliklerini kaybetmediler, kükreme hareketiyle uyarıda bulundular. tanklar.
  Tatlı Andriana elinde patlama paketi olan bir el bombası tutuyor. Sokakları makineli tüfeklerle sulayarak zorlu Alman tankı "Lion" a sürünmek gerekiyor.
  Mirabela onun yanında sürünüyor. Ayrıca yalınayak, bu nedenle taburdaki tüm kızlar komutanlarını taklit ederek botlardan çıktılar. Kız dört ayak üzerinde emeklediğinde tozlu tabanları keskinleşiyor. Mirabela'nın sarı saçları dağınık ve uzun... Biraz kıvırcık. Kızın kendisi ince, ince, boyu küçük. Hatta dar omuzları ve görünüşte büyük kafası olan bir kızla karıştırılabilir.
  Ama Mirabela şimdiden çok şey yaşadı. Hem acımasız işkencelerden sağ kurtulan faşist esareti hem de anlaşılmaz bir mucize eseri kaçmayı başardığı mayınları ziyaret etmeyi başardı. Ama çocuksu, narin yüzüne bakınca topuklarına lastik sopalarla dövüldüğünü, vücudundan akım geçtiğini asla söyleyemezsiniz.
  Mirabela vuruyor ... Üçüncü Reich'ın bir askeri, bu durumda bir Arap, ağzı kum ve moloz kaldırarak ölür.
  Andriana bir çöp yığınının altına bir sürü el bombası atıyor. Şimdi doksan tonluk bir "Aslan" burada sürünecek ve onu havaya uçuracak. Kızın mavi gözleri, güneş yanığı ve tozdan esmer yüzünde safir gibi parlıyor.
  Deneyimler, iyi korunan bir tankın artık konum değiştireceğini gösteriyor. "Aslan" 100 mm yan zırha sahiptir ve hatta açılıdır. Otuz dörtler onu aşamaz, sadece ağır Keveşlerin şansı vardır. Ama tırtıllar hedeftir. Asıl mesele, arabayı hareket kabiliyetinden mahrum etmektir ...
  Svetlana bir makineli tüfekle ateş eder... Hangi milletten olduğu bilinmeyen bir asker yere düşer. Doğu Yarımküre'nin çoğunu fetheden Almanlar, Aryan kanına değer veriyor ve sömürge birliklerini savaşa atıyor: Araplar, Afrikalılar, Hintliler, çeşitli Asyalılar ve Avrupalılar. Beşikten beri Bolşevik Rusya'dan nefret etmeye alışmış Polonyalıların sayısı da arttı. Ukraynalı milliyetçiler, Don Kazakları, Çeçenler ve tüm Kafkas Kağanlığı burada savaşıyor. Hitler bütün bir enternasyonal yetiştirdi.
  Pek çok düşman...
  Svetlana, makineli tüfek ateşinden ustaca kaçar. Kurşun neredeyse yarılıyordu, tozdan kararmıştı, yuvarlak, kız gibi bir topuktu. Güzel kaptan, büyük kalibreli bir hediyenin ne kadar yakından uçtuğunu görünce gıdıklandı. Kız, fısıldayarak haç çıkardı:
  Bir mermi bile bizi durduramayacak!
  Mirabela karşılık veriyor... Başka bir kız Angelica - çok kızıl saçlı, ortalamanın üzerinde ve yetersiz tayınlara rağmen kaslı. Ayrıca çok güzel bir kız, gösterişli kalçaları, yukarı kaldırılmış bir beli, kadınsı olmayan geniş omuzları ve yüksek göğüsleri var.
  Angelica sadece şortuyla dövüşüyor, tunik paramparça oluyor ve toza dönüşüyor ve Volga boyunca yeni üniformalar teslim edilmiyor. Tanrı, bitkin Sovyet birlikleri için daha fazla cephane ve bir damla yiyecek aktarmayı yasakladı.
  Yani Angelica neredeyse çıplak, bacakları, özellikle dizleri çizilmiş. Sağ ayağın tabanına şarapnel parçası isabet etti ve acıyor, yürümekte zorlanıyor.
  Kızıl saçlı, tozlu, neredeyse çıplak Angelica güzel ama aynı zamanda sert yüzünü buruşturuyor. Ateş eden kız diyor ki:
  - Tanrı, Moskova ve Stalin üstümüzde!
  Ve saldıran Nazilerin önünü kesiyor, geri çekilmek için zar zor zamanı oluyor.
  Harabeler ve dar sokaklar, zorlu Alman tanklarının geri dönmesini zorlaştırıyor. İşte neredeyse iki yüz ton "Fare" ve hiç geçemiyorlar ...
  Svetlana'nın beklediği gibi, "Lev" biraz sürdü ve kendini bir çöp yığınına gömdü. Bir patlama oldu. Tırtıl patladı, birkaç hasarlı silindir uçtu.
  Yaralı tank durdu ve namlusundan bir mermi fırladı...
  Uzakta bir yerlerde harabeleri bırakarak gürledi. Sarışın Svetlana, yılan gibi tısladı:
  - Bu benim hesabım! bir hesap açtı...
  Kız-kaptan Andriana yine sürünerek uzaklaşmak zorunda kalır. Almanlar ve uyduları teknik üstünlüklerini molozda kullanamazlar. İnatçı Hitler'in hatası nedeniyle, Üçüncü Reich'ın orduları oldukça büyük ve iyi tahkim edilmiş bir şehirde konumsal savaşlara saplandı.
  Mirabela bir el bombası atar. Onları devrilen Almanlar veya Araplar üzerinde takla atmaya zorlamak. Nazi militanlarından biri elini koparır ve üzerine pusulalı bir İngiliz saati asar.
  Mirabela gülümseyerek şöyle der:
  - Pusulanın size gösterdiği şey - cehenneme giden yol!
  Ve güzel bir kız, tozlu topuğundaki yapışmış seramik parçasını silkeliyor.
  Angelica da sıkı, dolgun göğüsleriyle tozunu alıyor. Meme uçları kir ve kaşıntıdan neredeyse siyahtır. Ve yıkamayı dene. Alman hafif makineli tüfekleri karalama yaparken yine kazmanız gerekiyor. Ve plastunski bir şekilde sürün.
  Kız taburu, bombardıman olmasına rağmen mevzilerini koruyor. Ve ağır mermileri yırtıyorlar ve gökten bombalar düşüyor ... Ama hiçbir şey Sovyet kahramanlarının cesaretini kıramaz.
  Burada Svetlana, Panther'in nasıl süründüğünü görüyor. Eh, bu tank artık o kadar korkutucu değil.
  Kenara yumruk atabilirsin. Kız hapşırdı, zarif ağzına tırmanan tozu tükürdü. Eline bir patlama paketi ile ağırlıklandırılmış bir el bombası aldı. Fark edilmeden gizlice girmelisin. Ama etrafta çok fazla duman var.
  Angelica, çıplak ayak parmakları ve dirsekleriyle kanalizasyona yaslanarak sürünmeye başladı. Fareyi takip eden bir kedi gibiydi. Kız, savaşı, Wehrmacht'ın SSCB'nin genişliğini haince işgal ettiği kırk birinci yılın o korkunç yazından hatırladı. Ne kız, ne de kız korkmuş muydu? İlk başta evet ama sonra alışıyorsun. Ve zaten sürekli mermi patlamalarını sıradan bir ses olarak algılıyorsunuz.
  Ve şimdi çok yakından patladı. Kız karnına bir tokat attı. Parçalar, bir yabani arı sürüsü gibi yukarıdan fırlar. Angelica çatlamış dudaklarla fısıldıyor:
  - Adalet adına Tanrım!
  Kız emeklemesini hızlandırır ve patlayıcı paketi takılı bir el bombası fırlatır. Şimdiki zaman bir yay çiziyor. Bir patlama duyulur, Panther'in daha ince yan zırhı kendini ödünç verir. Alman tankı yanmaya başlar, savaş kiti patlar.
  Svetlana gülümseyerek fısıldar:
  Teşekkürler Rab İsa! Sadece sana inanıyorum! Sana yalnız dua ediyorum!
  Panteri kırar. Yırtılmış, uzun bir sandık molozun içine gömülmüş. Yan zırhtan ayrılan ön zırh bir kepçeyi andırıyor.
  Tozdan ve güneş yanığından kahverengileşen gözleri peygamberçiçekleriyle parıldayan Svetlana şöyle diyor:
  - Düşman ne kadar çok meşe ağacına sahip olursa, savunmamız o kadar güçlü olur!
  Angelica siyah külotu ve çıplak, tozlu, güçlü vücuduyla çok seksi. Kız çok akıllı. Çıplak ayak parmaklarıyla cam parçaları fırlatabilir.
  Şimdi zarif, tozla kaplı bacağıyla keskin bir nesne fırlattı. Ve bir faşistin tam boğazına saplandı. Güzel Angelica gevezelik etti:
  - Ve ben bir seks sembolüyüm ve ölümün sembolü!
  Kız, ardından tekrar sürünerek ateş etti. Led ateş ve Svetlana.
  Güzellik kaptanı, yalınayak Andrian, faşisti kestikten sonra cıvıldadı:
  - Hayat bir zincirdir ve içindeki küçük şeyler halkalardır...
  Mirabela ateş etti, Fritz'in kafasını kesti ve ekledi:
  - Linke önem vermemek elde değil!
  Yine isabetli atış yapan Svetlana, gakladı:
  - Ama önemsiz şeylerde döngüye giremezsin ...
  Mirabela isabetli bir şekilde ateş etti ve ekledi:
  Aksi takdirde zincir sizi sarar!
  Yine çok güzel olan başka bir Olimpiada kızı, öncü Seryozhka ile birlikte bir tel üzerinde bir maden hazırladı. İkisi onu itti... Sinsi sümük, "Tiger"-2'nin tırtılına girdi. Ve bu uzun namlulu Alman arabası nasıl patlayacak.
  Sarışın çocuk Sergei haykırdı:
  - Bizim Rusya'mız, bir kovanız var!
  Ve düşen çatıdan siyah, devrilmiş topuklu ayakkabılarla parlayarak geri atlamak için zar zor zamanı oldu.
  Olympias çocuğun boynunu okşadı ve şöyle dedi:
  - Çok akıllısın!
  Öncü cepheye gitti ve kadın taburuna katıldı. Çocuk da çok yaratıcı. Örneğin faşist saldırı uçaklarını düşürmek için uçaklar yaptı. Focke-Wulf'lar veya TA-152'ler yükseldiğinde, inanılmaz derecede sağır edici bir kükreme duyulur.
  Almanlar, bir Wagner senfonisi eşliğinde saldırıyor. Ne kadar görkemli bir melodi.
  Olympias sıkıntıyla şöyle der:
  - Hala bizi korkutmaya çalışıyorlar!
  Öncü çocuk acıklı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Rus savaşçı ölümden korkmaz,
  Ölüm bizi yıldızlı gökyüzünün altına götürmeyecek!
  Kutsal Rus için çok savaşacak,
  Güçlü makineli tüfeği doldurdum!
  Uzun boylu, kaslı, geniş kalçalı ve omuzlu bir kız olan Olympias, tipik bir köylü kadınıdır. Çatışma sırasında giysiler paçavralara ayrıldı, güçlü bacaklar çıplak, saçlar iki örgü halinde örüldü ve yoğun bir şekilde tozlandı.
  Seryozhka sadece on bir yaşında, yetersiz beslenme nedeniyle zayıf, çizik ve kirli bir çocuk, sadece şort giyiyor. Çocuğun doğal olarak beyaz olan saçları griye döndü ve kaburgaları ince, bronz ve kirli derisinin arasından görünüyor. Bacaklar korkunç bir şekilde yere serildi ve yanıklarda, morluklarda, kabarcıklarla. Doğru, kader çocuğu ciddi yaralanmalardan korudu.
  Kız hiç şişman olmasa da, kemiklerinde güçlü, eğitimli et olmasına rağmen, arka planına karşı Olimpiyatlar büyük ve şişman görünüyor. Üstelik açlık, iri ve iri vücudunu hiç etkilemiyor gibiydi.
  Kız ağır bir tanksavar tüfeğiyle ateş ediyor. Alman arabaları alnından delinmez ama pistlerde bir şans var.
  Ve alt takıma ağır bir patlayıcı alan iri "Aslan", çok sigara içen biri gibi dumanı üflemeye başladı.
  Seryozhka kötü niyetle şarkı söyledi:
  - Kokulu Fritz hiç düşünmeden girişte bir sigara yaktı! Tabii ki, başı büyük belaya girdi!
  Kaslı, bronzlaşmış baldırlarıyla titreyen Olympias, çıplak, güzel bacaklarıyla bir step dansı yaptı. Kız şarkı söyledi:
  - Kutsal Rus yüzleri simgeden titriyor ... Tanrı, en az bin Fritz'i ıslatmanızı yasakladı! Ve biri faşistlerden daha fazla vızıldarsa, inan bana kimse seni bunun için mahkum etmeyecek!
  Sonra tanksavar tüfeğini yeniden doldurdu ve tekrar ateş etti. Alman taşıyıcı yeniden duman çıkardı.
  Kız taburu, Fritz'e önemli hasar verdi. Ama aynı zamanda kayıplar da yaşadı. Burada bir kız ikiye bölündü ve yüzü toza rağmen solgunlaştı.
  Stalingrad'ın çoğu zaten Naziler tarafından ele geçirildi, ancak şehrin geri kalanı pes etmek ve teslim olmak istemiyor.
  Bu arada Svetlana, "Kaplan" ı kırmaya çalışıyor. Güçlü bir Alman arabası, yandan bir el bombası aldı ama teslim olmadı. Bir top ateşlemek için döner. Kız, şimdiki zamanın saldığı patlama dalgası tarafından ezilmemek için yere ve molozlara kazmak zorundadır.
  Svetlana usulca fısıldıyor:
  - Anne, baba, üzgünüm!
  Mirabela, Tiger'a alnında patlayan bir el bombası attı. Kız tısladı:
  - Kışın ilkbaharda ışık öğretiminin olduğu gerçeği hakkında ... İstisnasız tekrar ediyorum, Hitler bir veba piç!
  Nazilerin görüşünü bozan ve üzerlerine bir patlama ile su döken Angelica gerildi:
  - Tabutta şimdi Führer'i gördüm! Ve zavallı adamın tam gözüne tekme attı!
  Kızıl saçlı kız, çıplak parmaklarıyla tanka bir el bombası fırlattı. Namluya çarptı ... Bunu bir patlama izledi ve "Kaplan" ın ağzı ezildi.
  Korkak Alman onu aldı ve geri çekildi.
  Svetlana burun deliklerinden homurdandı:
  - Bizimki, seninki boyun eğmeyecek!
  Mirabela, Hitlerci bir paralı askeri kurşunla kesti ve şarkı söyledi:
  - Ve kötü adam şaka yapmıyor! Eller ve ayaklar, Rus iplerini büküyor! Dişlerini tam kalbine batırıyor ... Anavatanı dibine kadar içiyor!
  Svetlana kıkırdadı ve havladı:
  - Führer çılgınca bağırıyor, kendini yırtıyor!
  Mirabela ateşledi ve ekledi:
  - Ölüm nefesleri, sırıtışlar!
  Daha da tehlikeli bir "Shtumrtiger" ortaya çıktı. Tüm binaları ve sığınakları yok eder. Üstelik Sovyet birliklerinin mevzilerine de yaklaşmıyor. Araba, Alman makineli nişancılar tarafından koruma altında tutuluyor.
  Svetlana, Fritz'in pozisyonlarına yaklaşmanın gerçekçi olmadığını görüyor. Ama gökyüzünde Focke-Wulfs. Bu makinelerden biri Sovyet mevzilerine daha yakın uçuyor. Kızlar ona ateş açar.
  Angelica bir el bombası atar ve öfkeyle şöyle der:
  - Derin ölümde - bağışlama yoktur!
  Bundan sonra kız makineli tüfekten bir dönüş yapar. Hızlı bir şekilde geri döner. Küçük bir tareti ve daha alçak silueti olan nispeten yeni bir Alman tankı "Panther" -2 hızla yukarı çıkıyor.
  Birkaç kız Alman arabasına el bombası atıyor. Hediyeleri aldıktan sonra donar ve geri dönemez.
  Angelica ıslık çalarak tısladı:
  - Bu yeni bir saldırı! Ağzını yırtacağız!
  Panther-2 hırladı ve daha güçlü silahını ateşledi.
  Ateş sütunu havayı böldü ve anında atmosferi ısıtıp elektrolize etti.
  Angelica kıkırdadı, mermiler yarı çıplak kızın yanından geçti. Utanmaz kızıl saçlı kalçasını salladı ve şöyle dedi:
  - Ve Newton düşmanları yendi, boyunduruğu tahttan attı! Fritz, Newton yasasını ilan etti!
  Ateş dilleri göğü yalar gibi göründüğünde ve mor, turuncu ve kırmızı kıvılcımlar çıtırdadığında, Stalingrad'ın tamamı yangınlarla kaplanmıştı! Ve her kıvılcım cehennem kalesinden kaçan bir hayalet gibidir.
  Bir Alman savaşçısını deviren Svetlana mavi gözlerini parlattı ve şarkı söyledi:
  - Ne sızlanıyorsun kötü yaşlı kadın? İnan bana, sadece bir psikiyatri hastanesi senin için ağlıyor!
  Mirabela, Nazilere ateş ederek bir ilahi söyledi:
  - Çimlere uzanıp Fritz'in kafasına vurmak ne güzel! Führer için bir lapa hazırlayın ve makineli tüfekle mermi gönderin!
  Kız çılgınca kıkırdadı ve karnından sırtına doğru yuvarlandı. Ayaklı bir bisiklet yaptım. Bir el bombası uçtu. Karnının altına şarapnel alan uçan Focke-Wulf, hızla yükseldi. Keskin parçaların onu yaraladığı görülüyor. Faşist yaratık alev aldı ve kırık kanat parçalarını kaybetmeye başladı.
  Fokke'nin nasıl irtifa kaybettiğini gören Svetlana, gakladı:
  - Bu bir semafor! Gemide bir balta asılı!
  Alman uçağı patladı ve enkazı gökyüzünün tüm uzak köşelerine saçtı. Ve faşist as nereye gitti? Son dönüşümü yaptım. Cellat kül oldu, pilot değil!
  Mirabela hapşırdı, etrafa toz saçtı ve şöyle dedi:
  - Olmak ya da olmamak? Bu bir soru değil!
  Angelica ayağıyla tekrar bir cam parçası fırlattı, öyle ki göze çarparak Fritz'in kafasının arkasından çıktı:
  - Ben bir tank donanmasıyım! Ve tedavi edilmen gerekiyor!
  Almanlar ve uyduları önlerine el bombaları atarak ilerlemeye çalıştı. Kızlara karşı bu tür taktikler işe yaramadı. Burada Seryozhka bir mancınık yerleştirdi ve bunun yanıt olarak düşmana nasıl çarptığını.
  Öncü çocuk haykırdı:
  - Noel Baba, Hitler'in ağzını yırtıyor!
  Nazilerin kalabalığını delip geçen mancınık saldırısı onları dağıttı ve aynı zamanda havada yuvarlandı. Fritz düştü ve duvarların molozlarına çarptı.
  Dengesini kaybeden "Tiger" -2 tankı "Aslan" ile çarpıştı. Oh, Leva, müthiş adın nerede?
  Svetlana gülümsedi ve cevap verdi:
  - Aferin Seryozhka!
  Oğlan agresif bir şekilde homurdandı.
  - Pioneer her zaman hazır!
  Kız cevap olarak çıplak ayağını salladı.
  Kaptan kız yine çivi çakmaya başladı. Ve Olympias, Seryozhka'nın dar ayağını gıdıkladı, ne kadar sert! Çocuğun ateşlerin arasından koşmaktan korkmamasına şaşmamalı.
  Mirabela, bir ilahide şunları söyledi:
  - Gençlik iyidir - yaşlılık kötüdür!
  Bu neşeli kızıl saçlı Angelica kabul etti:
  Yaşlılıktan daha kötü bir şey yok! Bu gerçekten olabilecek en iğrenç durum!
  Ve kız bir darbe ile bir sıçrama yaptı. Bir an için iğrenç büyükanneleri hayal etti. Hayır, yaşlı bir kadınla bir kızı karşılaştırmayın. Ve ince vücutlarda ne güzellik.
  Angelica aldı ve şarkı söyledi:
  - Bir kervanda yıldan yıla akıp giden,
  Yaşlı bir kadın havana kına sürüyor...
  Peki ya benim ince figürüm,
  Gençliğin nasıl gittiğini anlamıyorum!
  Svetlana gözlerini parlattı, kasıklarından bir darbe ile Alman'ı yere serdi ve şunları söyledi:
  - HAYIR! Yine de savaşta böyle bir çekicilik var - sonsuza kadar genç kalmak! Her zaman sarhoş!
  Olympias mancınığa yeni bir yük koydu. Bu iyi bir harç gibi bir şey. Kız tısladı:
  - Geçme ama geç!
  Seryozhka ince ama çevik ayağını sürüdü ve havladı:
  - Fritz surat!
  Ve bir el bombası, bir patlama paketiyle birlikte, tüm hızıyla Nazilerin mevzilerine uçtu.
  Evet, Stalingrad onlara verilmedi. Haziran ayının sonundan bu yana üçüncü aydır saldırı devam ediyor, ancak şehir her şeyi alamadı. Cephenin diğer sektörlerinde Naziler başarı elde etti, ancak bunda değil.
  Svetlana tabancasını ateşledi ve homurdandı:
  - Her şey imkansız, mümkün oluyor... Evreni çok karmaşık hale getirmeye gerek yok!
  Ve bir motosikletin benzin deposuna çarptı. Makine patladı ve ateşli kasırgalar dumanlı manzarayı aydınlattı. Ve Alman, ateşli bir pençe tarafından parçalandı.
  Kız kaptan Andriana bağırdı:
  - Kötüyü öldürmeyi seviyorum! Ve bu en yüksek iyi!
  Mirabela, Almanları bir patlama ile yere serdi ve tısladı:
  - Kirpi oynayalım!
  Daha doğrusu Angelica ateş açtı. Mızraklı molozların üzerinde birkaç siyah yatıyordu:
  - Düşmanı öldür! - Kız fısıldadı.
  Mirabela şakacı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Hitler'i rujla, Mainstein'ı saç spreyi ile boyadıktan sonra, seni prensesin esaretine sürükleyeceğim, sadık köpek seni kemirecek!
  Svetlana ateş ederek tısladı:
  - Hadi akşam Adolf, as kendini ... Kafanı kandırmayı bırak! Hadi, akşam bir gyrfalcon gibi uçun - Nazileri sert bir şekilde yenmek için!
  Mirabela, miğferi fırtına askerinin kafasından düşürerek öfkeyle şunları söyledi:
  - Yapabiliriz! Ve yapacağız!
  "Lenin" taburundan kızlar, yabancı birliklerin ilerlemesini durdurdu. Fritz ilerledi, kelimenin tam anlamıyla cesetleri uzaya fırlattı. Umutların bağlandığı "Lev" tankı da yardımcı olmadı. İşte makinenin 150 mm'lik bir topa sahip bir modifikasyonu.
  Angelica çıplak meme ucuna yapıştırılan bir taşı yere düşürür. Kızın çok güzel ve dolgun göğüsleri var. Kız ayağıyla el bombası atıyor. Bacak koldan daha güçlüdür ve atış daha ileri gider.
  "Aslan" tırtılda bir boşluk aldı ve durdu. Güçlü ağzından vuruldu. Gümbürtü ve çöküş.
  Angelica tükürerek şöyle diyor:
  - Rus savaşçı acı içinde inlemez!
  Ve kız tekrar ateş ediyor. Ve bunu son derece iyi yapıyor. Kuleden sarkan faşist geriye düşüyor.
  Kızıl saçlı, neredeyse çıplak bir kız diyor ki:
  - Boşuna düşman, Rusları kırmayı başardığına inanıyor! Kim cüret eder, savaşta saldırır, düşmanları şiddetle yeneriz!
  Ve Angelica, çok kabarttığı basının kaslarını yuvarlar.
  Ah, kızlar ne kadar güzel! Hiçbirinin ölmesini istemiyorum.
  Stalenida koştu... Çok güzel bir kız, kabarık, beyaz saçlı. Bir şekilde kirlenmemeleri için onlara bir tür iksir sürmeyi başarır.
  Kız çok güzel, Venüs figürüyle, sadece daha tonlu ve kabartmalı. Üzerindeki kıyafetler, sadece bir sütyen ve külot. Diğer her şey zaten parçalanmış durumda. Ama bacaklar ne kadar zarif! Bu bir kız değil, bir mükemmellik mührü, bir güzellik tacı.
  Bir sincap gibi özel bir şekilde hareket ediyor. Çıplak ayak ve titreme ve topuklar şaşırtıcı bir şekilde temiz kalır. Stalenida ateş eder ve faşistin göğsünde bir ülser oluşur.
  Kız diyor ki:
  - Vatana sadakat en yüce sözdür!
  Angelica gülerek belirtti:
  - Sütyenini çıkar ve benim gibi şortla kal!
  Steelenida olumsuz anlamda başını salladı.
  - Bu uygun değil!
  Angelica kalçalarını salladı, uygun bir şekilde ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Komsomol üyesi bir şey olağandışı hale geldi! Böyle çıplak dolaşmak çok ayıp!
  Steelenida kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Neden Fritz'e neşe getirelim, güzelliğimize bakın!
  Angelica kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - Güzelliğimiz ölümcül!
  Çelik kız kıkırdadı ve TA-200'e ateş etti. Nazi arabası alev aldı. Ve güzel sarışın havladı:
  - Kötülüğe ölüm!
  Angelica kıkırdadı.
  - Ve hayat güzel!
  Almanın düştüğünü gören Steelenida homurdandı:
  - Bu en yüksek değerdir! Nazileri kazandığınızı düşünmeyin!
  Angelica şarkı söylüyor:
  - Zaferi bekliyorum! Zafer bekliyor... Prangaları kırmaya can atanları! Zaferi bekliyorum! Zaferi bekliyorum! Nazileri yenebileceğiz!
  Güzel bir kız ve çıplak göğüsleri titriyor. Ateşin yoğunlaştırdığı sıcakta çıplak bir gövde ile iyi.
  Svetlana şimdi çok daha kararlı görünüyordu. Hafif makineli tüfekle Fritz'e ateş etti ve havladı:
  - Seni hadım edeceğim!
  Ve gerçekten de Naziler ölümcül hediyeler ve tabutlar aldı! Ve kız onlara bir figür gösterdi, hadi çıplak ayak yapalım. Ve bir bülbül hırsızı gibi ıslık çaldı. Ve alt ekstremitelerin parmaklarından.
  Kız kaptan Andriana çok akıllı. Ve pırıl pırıl. Ve hiç de acımasız değil. O da bazen ölen babaları için ağlayacak çocukları olabilecek düşman askerleri için üzülür.
  Ancak Svetlana, bu tür düşünceleri kendisinden uzaklaştırır, bu yüzden onlardan gözyaşlarına boğulmak istersiniz. Ancak Almanları soymak ve öldürmek için gelenler Ruslar değildi. Hayır, bunlar Almanlar ve dünyanın her yerinden saldırgan bir yabancı sürüsü Rus geniş alanlarına girdi.
  Svetlana kendini geçti ve Rusların mevzilerine sessizce yaklaşmaya çalışan Fritz'e ateş etti ... Adamın bir kurşunla yere düşen gözü ve beyni dışarı sızdı.
  Kız kaptan gülümsedi ve esprili bir şekilde şöyle dedi:
  - Göz göze, kafa kafaya!
  Svetlana isabetli bir şekilde ateş etti ve sepetli bir motosiklete çarptı. Araba yırtılmaya başladı ve makineli tüfek fırladı, birkaç kez yuvarlandı. Sonra ağzı molozun içine battı.
  Kız çıplak, tozlu tabanını molozlara sürttü. Ve tekrar nişan aldı. Neşeli, genç yüzü sırıttı. Kız şarkı söyledi:
  - Hayır, faşistlere söyledik, halkımız mis kokulu Rus ekmeğine ford denilmesine müsamaha göstermez!
  Mirabela, Focke-Wulf'un parladığı ve cıvıldadığı çok isabetli bir atış yaptı:
  Bir alçak için elbette seçim açıktır,
  Dolar için Rus'a ihanet etmeye hazır ...
  Ama Rus adam çok güzel
  Anavatan için canını vermeye hazır olduğunu!
  Kız takla attı ve Nazilere inciri gösterdi ve kaydırdı ve mermiler güzelliğe dokunmadı.
  Angelica ortaya çıktı, bu güzellik, neredeyse çıplak ve bir şeytan gibi kirli, aynı anda iki ayaklı bir el bombası attı. Ve kontrol etti:
  - Sahip olduğum şey ... Keskin bir tarafta Fritz!
  Olympias, Angelica'yı düzeltti:
  - Keskin, yanda ve keskin tarafta değil!
  Kız kıkırdadı ve karpuz göğüslerini salladı ve patlama paketi olan bir el bombası kullanarak bir el bombası fırlattı. "Kaplan" ağzından vuruldu ve bu çarpık sanat eseri kaçtı.
  Bundan sonra, Nazi yaratığı geri çekildi. Ateşe yakalanmış bir kaplumbağa gibi sürünmeye başladı.
  Svetlana neşeyle göz kırparak şarkı söyledi:
  - Ve "Kaplan" geri çekiliyor ve Almanlar saklanıyor!
  Kız Taburu saldırı, hava saldırıları ve ağır silahlar altında manevra yaptı. Burada jet bombardıman uçakları çarptı, kırıldı, kızgın sarplar göğe yükseldi. Ve taşlar yanıyordu. Neyse ki, kızlardan hiçbiri ölmedi, ancak erkekler bir sonraki dünyaya gitti - kim çok üzgün değil! Ve ruhlar uçar - bazıları cennete, diğerleri cehenneme! İsa'ya inanmayanları dirgenli şeytanların beklediği yer.
  Angelica, öfkeli savaşçıların en seksisidir: Pekala, Naziler "Sturmtiger" larından gerçekten Sovyet birliklerinin mevzilerine ateş edip kızıl savaşçıları öldürebilir mi?
  Ve kız çıplak ayaklarıyla bir el bombası aldı ve basamaklı taklalarla döndü. Ve daha hızlı ve daha hızlı dönüyor. Ve sonra, tüm gücüyle ölüm armağanını Stormtiger'ın geniş ağzına fırlattı. Güzelin çıplak, bronzlaşmış bacakları parladı ve el bombası geniş namluya uçtu. Ve güçlü makine önce boğuldu ve sonra koştu. "Sturmtiger"ın yanlarında duran iki "Kraliyet Kaplanı" fırlatıldı ve farklı yönlere dağıldı. Silindirler onlardan koptu ve kraliçenin kırık bir kolyesi gibi uçarak yere düştüler.
  Patlama dalgası Angelica'yı fırlattı ve kız baş aşağı uçtu. Ve ters çevrildi, sallandı ve fırlatıldı. Ama güzellik yine de indi, keskin molozlar ve çıplak tabanlarına ezilmiş taşlar kazındı. Kız acı çekiyordu ve nasırlı ayağın ucu bile delindi.
  Ama Angelica ayağa kalkıp bağırma gücünü kendinde buldu:
  - Siz faşistler kül olacaksınız!
  Svetlana ve diğer kızlar patlayıcı bir dalga tarafından fırlatıldılar ve hatta hafifçe ezildiler. Ama güzel savaşçıların hiçbiri ölmedi. Kızlar kasırga ve iyi niyetli ateşle karşılaştı. Dışarı fırlayan Nazileri ve SSCB'yi kuşatan diğer saldırgan böcekleri bastırmak.
  Mirabela büyük bir coşkuyla şarkı söyledi:
  - Ve Rab'bin borazan bizi savaşa götürdüğünde, Komsomol ile arkadaş olacağız! Ve Yehova'nın iradesiyle göksel yoklamada olacağım!
  Angelica kanlı tabanlarındaki tozu silkeleyerek şarkı söyledi:
  - Lenin, parti, Komsomol! Führer'i bir tımarhaneye gönderiyoruz!
  Kızlar sağır edici bir şekilde gülmeye başladılar ve Seryozhka telaş ve sıkıntıyla şunları söyledi:
  - Ve mancınığım, o kadar doğru değil - Angelica'nın o çıplak ve güçlü bacakları gibi!
  Kol kaslarıyla oynayan Olympias şunları söyledi:
  - Sorun değil! Hala düşünüyorsun. Daha havalı bir şey!
  
  AYRILAN MÜTTEFİKLER
  İlk başta, her şey gerçekte olduğu gibiydi. Yalnızca Alman havacılığı Kızıl Ordu'yu daha aktif bir şekilde ele geçirdi. Rommel kenardaydı ve Hitler bir cephedeki savaş konusunda biraz anlamsızdı. Ve durum sanki gerçekteymiş gibi kendini tekrar etti. Sadece Rostov-on-Don'dan Almanları nakavt etmek mümkün olmadı, bu yüzden birkaç Wehrmacht tümeni daha olduğu ortaya çıktı.
  Almanlar yine de Moskova yakınlarında bir yenilgiye uğradı. Ve sonra neredeyse gerçek tarihteki gibi. Ardından karşı saldırılar. Neredeyse gerçeği gibi.
  Naziler Stalingrad yakınlarında sıkışıp kalana kadar.
  Ancak burada bazı farklılıklar vardı. Özellikle, havacılığı olan Fritz için daha iyiydi: Batı cephesi dikkati dağıtmadı. Kafkasya'da Naziler daha güçlüydü ve Grozni ve Ordzhonikidze'yi aldılar, ancak yine de dağlarda durduruldular.
  Stalingrad'da biraz daha fazlasını başardılar, neredeyse tüm şehri ele geçirmeyi başardılar. Ancak Sovyet istihbaratının faaliyetleri sayesinde Türkiye savaşa girmedi.
  Ve böylece Sovyet birlikleri Stalingrad operasyonunu gerçekleştirdi. Bir kazan yarattı. Ve kışın Mainstein'ı yenmeyi başardılar ve Altıncı Ordu'yu teslim olmaya zorladılar.
  Şimdiye kadar, her şey ana tarihsel çizgiden biraz farklıydı. Ve yalnızca Mainstein'ın karşı saldırısının daha güçlü olduğu ortaya çıktı, bu nedenle Almanlar güçlerini Afrika'da boşa harcamadı. Ve Naziler sadece Kharkov ve Belgorod'u değil, aynı zamanda Kursk'u da geri almayı başardılar.
  Kırk üçüncü yılda operasyonel bir duraklama oldu. Toplam savaş ilan eden Almanlar güç topladı, Ruslar da büyük kayıpların ardından toparlandı. Elbette Almanlar kendilerini daha rahat hissederek hem "Aslan" hem de "Maus" u seriye dahil ettiler.
  Ancak yeni tankların Panterler ve Kaplanlardan bile daha kötü olduğu ortaya çıktı. Ağır "Aslan", ateş hızı açısından "Kaplan" topuna göre daha düşük, ancak daha güçlü bir topa sahipti. Ama neden? Yine de T-34-76'yı uzun mesafeden vurmak zor. Doksan ton ağırlığındaki "Aslan", aslında elli beş ton ağırlığındaki "Kaplan" dan daha az etkili bir şekilde silahlanmıştı. "Aslan" ın "Kaplan" a göre tek avantajı yanlarda, kıçta ve alında daha kalın zırhtı. "Aslan" otuz dört, hiçbir açıdan geçemedi.
  Ancak bu, tankın büyük ağırlığı, yüksek maliyeti ve zayıf sürüş performansı, düşük hızı ile dengelendi. Yani, arabanın daha pahalı olduğu, aslında daha kötü silahlı olduğu, resmi olarak daha güçlü bir silahla ve düşük hızda, sık sık arızalar olduğu ortaya çıktı. Bunu yalnızca yan tarafların Sovyet 76 mm toplarının dokunulmazlığı kısmen telafi etti.
  "Maus" daha da kötüydü. Daha ağır, daha pahalı, aşırı zırh ve yan ve kıç ve alın, aşırı güçlü tek tabanca ve tamamen net olmayan kısa namlulu yüksek patlayıcı parçalanma.
  Farenin neden yaratıldığı belli değil.
  Bir yarma tankı olarak çok yavaş, ağır, pahalı; Tiger ve Panther savunma için daha uygundu. Evet, "Fare" şüphesiz en iyi korumaya sahipti. Kenarlar bile 185 milimetredir. Ancak böyle bir tankı taşımak bir eziyettir.
  Gerçek tarihin aksine, Alman proje tankları: "Maus" ve "Lion" seriye girdi, ancak oyun muma değmezdi. Sovyet ordusu yine de saldırıya geçtiğinde, bu apaçık ortaya çıktı. Hitler, güneyde Kafkasya'ya yönelik bir saldırıyı uzun süredir erteliyordu. Almanlar Mart ayında kursu aldıkları için Kursk Bulge yoktu. Kızıl Ordu, Rzhevsky çıkıntısını kesti ve Moskova'da ilerlemek zorlaştı. Almanlar nereye gideceklerini bilmiyorlardı. Cephe hattı bir şekilde dengelendi. Şu ya da bu yönde böyle büyük çıkıntılar yoktu.
  Ve tabii ki Nazilerin başı dertte. Nereye gidiyorsun? Hitler, Kafkasya'da yeni bir saldırıya yöneliyordu. Ancak saldırıyı sürekli erteledi. Yeterli sayıda "Kaplan", "Panter", "Aslan", biraz sonra "Fare" ve "Kaplan" -2 bekleniyor. Bu arada, son tankın birçok yönden "Aslan" a benzediği ortaya çıktı. Ve eşit, ön zırhta, daha etkili bir topla. T-34-76 için yalnızca yan ve arka zırh on sekiz milimetre daha incedir, ancak aynı zamanda eğim nedeniyle aşılmazdır.
  Almanlar, tankı Aslan'dan daha hafif ve daha hızlı ve biraz daha ucuz hale getirmeyi başardılar. Ve "Aslan" hemen dezavantajlıydı.
  Almanya'daki hayvanat bahçesinin asil olduğu ortaya çıktı: "Ferdinands", "Aslanlar", "Kaplan", "Kaplan" -2, "Panter", "Maus". Ve ayrıca kundağı motorlu silahlar - "Bumblebee", "Rhino", "Hunter", "Yagdpanther" vb. ... Hantal bir hayvanat bahçesi. Ve SSCB esas olarak T-34-76'dır, ancak çok büyük miktarlarda.
  Ve savaş başladı ... Eylül'de Sovyet tankları ilerledi.
  Sonra savunmada biraz tıkandık. Ancak sonbaharda yağmurlar yağdığında ve geçilmezlik sağlandığında. Ve özellikle kışın ... Burada "Fare" ve "Aslan" ve "Ferdinand" hiç kiracı değil.
  Almanlar yenildi ve Dinyeper'a geri püskürtüldü. Daha sonra ve Dinyeper için. Dövüşler, büyük kedilerin kışında açık bir başarısızlık göstermiştir. Ve Üçüncü Reich tarafından tank üretimi önemli ölçüde artmasına ve gerçek tarihte olduğundan daha fazla olmasına rağmen: "Aslanlar" ve "Fareler" kendilerini haklı çıkarmadılar ve kaynakları emdiler.
  Havacılıkta işler biraz daha iyiydi. Ancak Focke-Wulf, en son ME-309 gibi beklentileri karşılamadı. Son araba hızlı, güçlü silahlara sahip ama daha kötü manevra kabiliyetine sahip. Yine Alman hızı, silahları ve yüksek maliyeti yerini hafifliğe, manevra kabiliyetine ve kütle karakterine bıraktı.
  ME-309'da üç hava tabancası ve dört makineli tüfek olmasına rağmen. Ve Focke-Wulf'un genel olarak altı havalı silahı var. Almanlar araç sayısında biraz daha iyiydi: neyse ki Müttefikler bombalamadı ve doğu cephesinden rahatsız olmadı.
  Yani SSCB hakimiyeti ele geçirene kadar gökyüzünde, ancak makul miktarda hasar verildi.
  Ancak kırk dördüncü yılda ME-262 jeti ortaya çıktı. Hız konusunda çok büyük avantajları var. Ve ulaşılamaz. Güçlü silahlar ve beka kabiliyeti sağlayan sağlam zırh.
  Doğru, savaşlarda jet canavarları kendilerini çok zorlu göstermediler, ancak onları alt etmek de zor. Ama sık sık kırılırlar.
  İlkbaharda, Haziran ortasına kadar, SSCB kendini yeni T-34-95 ve IS-2 tanklarıyla doldurdu. Almanların sadece "Panter" -2'si vardı. Yeni araç 88 milimetrelik bir topla, biraz daha iyi bir zırhla donatıldı ve nispeten iyi sürüş performansını korudu.
  Pervaneyle çalışan uçaklar arasında, daha başarılı olan Focke-Wulf'un bir evrimi olan TA-152 ve daha güvenilir, yüksek hızlı bir pike bombardıman uçağı olan XE-277 not edilmelidir.
  1944 yazına kadar cephe hattı, Aralık 1943'ün sonundaki ile yaklaşık olarak aynıydı. Almanlar kışın merkezde ve Leningrad'da yenildi. Ve ilkbaharda onu Kırım'da yendiler.
  Ancak yazın hala sorunları vardı. Naziler daha gelişmiş bir makineli tüfeğe sahip olduklarından beri güçlendiler ve bu gerçekten ciddi bir sorun. Belarus balkonu da yoktu - Wehrmacht gerçek tarihte olduğu kadar güneye çekilmedi. Ve en önemlisi, Almanlar tank sayısını ekledi. Ve Panterler, az çok başarılı Tiger-2 ve iyi kundağı motorlu silahlar Jagdpanther ve modernize edilmiş T-4 ve güçlü Panther-2 büyük miktarlarda üretildi. Nispeten hafif 25 tonluk kundağı motorlu toplar "Panzer" -4 "Panther" silahı ve ciddi alın zırhı da büyük miktarlarda üretildi. 45 derecelik bir açıda 80 mm'lik ön zırh ciddidir.
  Ve Almanların yeterince yakıtı vardı: petrol Libya, Nijerya ve Kamerun'dan geldi. Ve bu gerçekten ciddi. Ve birçok yabancı bölüm var ve Vlasovitler ortaya çıktı. Yani, güçler gerçek tarihten daha önemlidir. Başarısız olan "Aslan" ve "Maus" durduruldu ve "Panther" -2, İkinci Dünya Savaşı'nın en iyi tankı oldu. Üstelik seri üretimde ve iyi sürüş performansıyla.
  Guderian, Almanların genelkurmay başkanı oldu ve savaş kararlarının kalitesi önemli ölçüde arttı.
  Stalin güneydeki ana saldırı emrini verdi. Doğrudan Kiev köprübaşından. Ama burada Almanları kandırmak mümkün değildi, bunu bekliyorlardı. Gerçek tarihte, darbe yazın Beyaz Rusya'da ve ani olduysa, alternatif olarak Ukrayna'da tahmin edilebilir.
  En yeni MP-44 saldırı tüfeğini ve çok sayıda makineli tüfeği alan Alman birlikleri, savunmada çok daha güçlü hale geldi. Evet ve Guderian aldatılamazdı. "Panzer" -4, "Jagdpanther", kısaca "Panther" ve "Panther" -2, tanklarla savaşmanın hem büyük hem de başarılı araçları oldu. Özellikle havanın güzel ve kuru olduğu yaz aylarında. Ve kaplan ailesi o kadar da kötü değil.
  Bir dizi yenilgiden sonra, birkaç Alman yaz aylarında yola çıkmayı başardı.
  Ve kendilerini ustaca savunarak, Sovyet birliklerinin ilerlemesini durdurarak yalnızca otuz ila kırk kilometre geri çekildiler.
  Anlaşıldığı üzere, T-34-85 selefinden çok üstün değildi. Biraz daha güçlü bir top, daha az hızlı ateş, daha az mermi kaynağına sahiptir. Ve kule büyüdü ve vurulması daha kolay hale geldi. Ancak zırh hala yeterince büyümedi. "Panterler", onu deliyorlar. "Panther" -2 ve "Jagdpanther", hatta daha fazlası. Ancak T-34-85'in silahları Alman araçlarına karşı yetersiz. "Panzer" için bile -4 alnından delmek için yeterli değil. Ve Almanlar daha güçlü. IS-2 o kadar büyük değil ve ayrıca kulenin alnı için koruma olmaması ve sivri, sekmeye duyarlı bir mermi dahil olmak üzere birçok eksikliği var.
  Almanlar yaz aylarında direnmeyi başardılar. Ve Stalin inatla saldırıya geçti. Sovyet birlikleri ağır kayıplar verdi. Dinyeper'ı zorlama ve Kirovograd'ı ele geçirme girişimi başarısız oldu. Ve sonra Almanlar, yeni teçhizat, birliklerin manevra kabiliyeti ve güçlü tahkimatlar kullanarak direndi. Yaz şiddetli savaşlarda geçti. Ağustos sonunda Sovyet birlikleri merkezde ilerlemeye çalıştı.
  Büyük bir topçu yoğunluğunu yarma sahasında yoğunlaştırdık. Ama ... Almanlar ilk iki savunma hattını terk etti ve üçüncüye yerleşti ve yine direndi. Mermilerin ulaşmadığı üçüncü hattı en güçlü yapma taktiği kendini haklı çıkardı.
  Eylül ayında Baltık ülkelerindeki saldırı da başarısız oldu. Fritz havadayken - Az ya da çok, hala dayanabilirdi. Ancak Kızıl Ordu maddi hasar gördü.
  Ama şimdi derin sonbahar geldi ve donlar var. Yine inatçı savaşlar, Sovyet ordusunun güneydeki başarıları. Mart ayının sonunda, birkaç başarılı operasyonun ardından Romanya sınırlarını aldılar ve gittiler. Doğru, onlar da çok şey kaybetti.
  Ve zaten kırk beşinci yılda bir duraklama oldu. Bu zamana kadar Almanlar, jet uçaklarında ustalaşarak uçaklarının kalitesini ve verimliliğini artırmıştı. Ve hava üstünlüğü Luftwaffe'ye geçti. Hitler'in ayrıca E serisi tankları da vardı, özellikle E-25, 45 derecelik eğim açısında 120 mm ön zırhı, 80 mm yan zırhı, 88 mm topu ve ağırlığı olan iyi bir araba. 700 beygir gücünde bir motorla otuz ton.
  Evet, E-25 dünyanın en iyi kundağı motorlu silahı ve tank avcısı oldu. Özellikle ön zırh ve diğer araçlarda Sovyet SU-100'ü geride bırakıyor.
  SSCB'de yalnızca kulenin daha iyi korunan bir alnı olan ancak üretimi daha karmaşık ve pahalı bir tank olan IS-3 vardı.
  Almanların da başarılı bir E-100'ü vardı. Bu makine, çok daha düşük bir ağırlığa ve daha iyi sürüş performansına sahip, Fare'nin silahlarına ve korumasına sahipti.
  Naziler en iyi tanklara ve en iyi uçaklara sahipti. Ve makineli tüfekler ... Yani yaz aylarında, Sovyet ordusu merkeze saldırmaya hazırlanırken, Moldova ve Kuzey Ukrayna tarafından kendileri vurdular. Ve cepheyi sıkıştırmaya başladılar.
  Almanlar güçlendi ve birçok yabancı ve karma tümene sahip oldu. SSCB birçok bakımdan tükenmişti. Yavaş ama emin adımlarla cephe küçülüyordu ve Sovyet birlikleri kazanın içine düştü, ancak çoğu yine de kaçtı. Almanlar, geceleri kızılötesi cihazlar ve optik manzaralar kullanarak saldırı taktikleri kullandı.
  Kızıl Ordu, uzun zamandır ilk kez, topraklarının önemli bir bölümünü kaybetti ve geri çekildi. Savaş böyle döndü.
  Ve bu kırk beşinci yıl!
  Ancak Almanlar da başarılı olamadılar ve Zhitomir'e girmeye çalışırken saplanıp kaldılar. Sovyet birlikleri cepheyi başka yönlerde de tuttu. Ve sonbahar ve kış aylarında, merkezde Almanların Beyaz Rusya'da yenilmesine ve Kızıl Ordu'nun Vistül'e çıkışına yol açan bir saldırı başlatıldı.
  Bu zamana kadar, 1946 baharında, Almanların nihayet gücü tükenmişti. Yeni E-50 tankı bile üstün
  + "Panther" -2'nin özellikleri Fritz'e yardımcı olamadı.
  Yaz aylarında, Sovyet birlikleri Baltık'ın çoğunu kesti ve kurtardı. Ve sonunda Doğu Prusya'ya ulaşabildiler. Ama orada sıkışıp kaldılar. Ve yine sonbaharın sonlarına kadar.
  Soğuk havada darbe Romanya yönüne doğru takip edildi. Ve nihayet Naziler kışın Balkanlar'da çöktü. Sonuç olarak, Nisan 1947'nin başında cephe hattı, Rusya'nın gerçek tarihinde 1944'ün sonu seviyesindeydi.
  Sıcak mevsim geldi. Almanlar E-50, E-75, daha gelişmiş E-100 ve Royal Lion'a güveniyordu. Ayrıca jet havacılığındaki gelişmeler. Ama bu onlara yardımcı olmadı. SSCB, T-54'ü ve Alman mastodonlarıyla savaşabilecek bir tank olan IS-7'yi aldı.
  Hitler panik içindeydi ... Özellikle Almanlar, zarar görmez disketlerine güvenmek istediler. Ancak bu pahalı makinenin savaşlarda yeterince gerçek etkinliği yoktu.
  Mayıs sonunda güçlenen Kızıl Ordu merkeze güçlü bir darbe indirdi.
  Almanlar bir bütün olarak saldırıyı beklediler ve yedekleri toplayarak güçlü bir savunma hattı hazırladılar. Bununla birlikte, ele geçirilen Führer, Üçüncü Reich'in çok sayıda tankını ön cepheye çok yakın yerleştirdi. Ve Sovyet topçularının saldırısına uğradılar.
  Sonuç olarak Almanlar ezici bir yenilgi aldı. Ve Sovyet tankları Oder'e ulaşmayı başardı. Durum böyle. Ruslar zaten Berlin'e yaklaştığında.
  Almanlar bir süre direnmeye çalıştı. Karşı saldırılar başlattılar, Silezya'dan koştular, Macaristan'daki Sovyet savunmasına çarpmaya çalıştılar.
  Sovyet birliklerini geri püskürtmeyi bile başardılar. Ancak her şeyin işe yaramaz olduğu ortaya çıktı. Kızıl Ordu, şiddetli çatışmalardan sonra Temmuz ayı sonunda aşağı Oder'e ulaştı. Macaristan'da işler biraz daha kötüydü. Çatışma, gerçek tarihin kırk beşinci yılını anımsatıyordu, ancak Almanların çok daha fazla yakıtı ve cephanesi vardı. Romanya'yı kaybettikten sonra bile Libya, Nijerya ve Kamerun petrollerini kullandılar. Ve çok daha enerjik bir şekilde saldırdılar ... Mükemmel koruma ile ayırt edilen ilk piramidal tanklar ortaya çıktı ...
  Naziler Budapeşte'ye girdiler, ancak şehrin kendisini alamadılar. Sovyet ordusu direndi ve kanat korumasıyla bir karşı saldırı başlattı. Çevrede güneyden ve kuzeyden taşındı. Şiddetli savaşlar ortaya çıktı.
  Naziler inatla savaştı, ancak Ağustos ayı başlarında kendilerini bir kazanın içinde buldular. Hitler'in birlikleri geri çekme konusundaki inatçı isteksizliği olumsuz bir rol oynadı. Ağustos sonunda Kızıl Ordu Viyana'yı kurtarmıştı. Pal ve Koenigsberg. Sovyet birliklerini ve Bratislava'yı ele geçirdi.
  Eylül ayında, Berlin'in fırtınası için her şey hazırdı. Ancak Stalin tereddüt etti. Kızıl Ordu, kışın ve sonbaharın sonlarında arazide daha iyi savaştı. Öyleyse şehre saldırın veya bekleyin.
  Eylül, Yugoslavya'nın doğusunda ve Yunan Adaları'ndaki savaşlarda geçti. Stalin, Balkanlar'da Fritz'i bitirdi. Ve nihayet 15 Ekim'de Berlin operasyonu başladı.
  Sovyet birlikleri ışıldak kullandılar ve düşmanın savunmasını dağıtmayı başardılar. Kızıl Ordu, ağır kayıplar pahasına Seelow Tepeleri'ni yendi. Ve Berlin kuşatıldı. Hitler Bonn'a kaçtı ve şehir von Bock'u savunmak için kaldı. Sovyet birlikleri şehre saldırdı, ancak 7 Kasım'a kadar onu alamadılar. Berlin ancak 12 Kasım'da düştü ... Sovyet birlikleri büyük kayıplar verdi ve durdu. Ancak saldırı güneyde başladı, Kızıl Ordu Venedik bölgesini işgal ederek İtalya'nın kuzeyine girdi.
  Aralık geldi ... Sovyet birlikleri Prag'a karşı bir saldırı başlattı ve sonunda Çekoslovakya'yı kurtardı.
  Nazilerin gücü çoktan tükenmişti. Yalnızca piramidal tanklar son kozları olarak kaldı. Her açıdan mükemmel korumaya ek olarak, iyi bir sürüş performansı da sağladılar.
  Onlar sayesinde Naziler, Ocak ayının sonunda, Şubat ayının başında, Sovyet birliklerinin Elbe'yi zorlama girişimlerini püskürtmeyi başardılar. Ancak Sovyet birlikleri Münih yönünde saldırıya geçti ve Almanya'nın güneyine girdi. Hem Şubat hem de Mart çok inatçı savaşlarda geçti. Münih, Bavyera ve diğer bazı topraklar SSCB'nin kontrolü altındaydı. April biraz daha sessizdi. Ancak ayın ortasında Kızıl Ordu Roma'ya taşındı. Çatışma iki aydan fazla sürdü ve İtalya'nın başkenti düştü.
  Mayıs ayında, Almanya'nın en önemli sanayi bölgesi olan Ruhr'da bir saldırı başladı. Almanlar çok umutsuzca direndi. Piramidal tank üstünlüğünü savaş alanında gösterdi. Bu araba gerçekten en iyisi ve T-54'ler bile onlara teslim oldu ve IS-7 üstünlük göstermedi. Ancak savaşları sadece havacılık kazanmaz. Ve nihayet, Temmuz sonu ve Ağustos 1948'in başında Ruhr, Kızıl Ordu'nun kontrolü altına girdi. Eylül ayında Hamburg düştü ve Sovyet birlikleri Sicilya'ya çıktı. Nazi birliklerinin kalıntıları Ren'in ötesine çekildi. Ancak Fransa, Belçika ve Hollanda'da anti-faşist bir ayaklanma patlak verdi. Ve yabancı tümenler isyan etti. Ekim ve Kasım aylarında Naziler önemsiz bir şekilde bitirildi. 12 Aralık'a kadar Nazi birliklerinin sefil kalıntıları teslim olmadı. Hitler'in kendisi kaçmaya çalıştı, ancak eski diktatörün saklandığı denizaltı 17 Aralık 1948'de Atlantik Okyanusu'nun dalgalarında keşfedildi ve battı. Böylece İkinci Dünya Savaşı'ndaki son yağ noktası atıldı.
  
  esaret altındaki prens
  Sanki esir düşmüş bir prensmiş gibi. Ve acımasız işkencesini bekliyorum.
  Ve sen kendin bir zincirin üzerinde oturuyorsun, ellerin ve ayakların zincirlenmiş. Çıplak ayaklar uyuşmuştu, botlar alınmıştı ve hücrenin içi soğuk ve rutubetliydi. Ve fareler gıcırdıyor ve sizi günde sadece bir kez ekmek ve suyla besliyor.
  İlk sorgulamada, erkek prens rafa kaldırıldığında, baş prens, prense bağırmaya başladı:
  - Tahtı ele geçirmek için hepimizden daha yüksek olmak istedim!
  Oleg, prense yukarıdan tükürdü ve sakince şöyle dedi:
  - Ben senden daha uzunum aptal!
  Prens öfkelendi, çocuğu çıplak ayaklarına demir bir çubukla dövmeye başladı.
  Sakat prens, una ihanet etmeden kendini sıktı:
  - Sen çirkin bir çakalsın. Cellatlardan ekmek alıyorsun. Zaten salya akıyor.
  Bilinci yerinde olmayan çocuk, bir leğene buzlu su dökülerek kendine getirildiğinde, önce sormuş:
  - Boyar ölmedi mi?
  Ondan sonra onu tekrar yukarı çektiler ve bir kırbaçla geri çekildiler. Doğru, bu sefer Willow'dan.
  Prens kendisiyle çok gurur duyuyordu ama yaralı bacakları çok acıyordu ve çocukların uzuvlarının birkaç parmağı kırılmıştı.
  Sonra su ile işkence gördü. Cellat onu ağzını açmaya zorladı ve bir huni soktu. Sonra içine soğuk su döküldü. Prens bunun çok acı verici ve nahoş olacağını düşünmedi. Bütün içleri şişmiş, patlamak üzere. Gerçek durduruldu ve Oleg şiddetle kustu. Sonra onu tekrar kaldırdılar, bir kırbaçla tekrar dövdüler ve ince bir dalla çıplak topuklarını yaktılar.
  Sonra kancaları denediler ve sinir düğümlerine iğneler batırdılar. Daha sonra topuklar tekrar mangalda kızartıldı. Ütüyü göğsüne dayadı, rafa uzattı. Üç kez kaldırıp çalkalayın. Ve tekrar kırbaçlandı.
  Çocuğa yarı yarıya işkence ettiler. Ama hiçbir şey elde edemediler. Sürekli ahlaksızlık ve işkenceden, acı tüm varlığı ele geçirdi ve donuklaştırdı.
  Oleg en son su ile işkence gördüğünde, sarı kafasındaki saçlar tıraş edilmişti. Aynı zamanda acımasız bir işkence. Bir yandan başın tepesine damlıyorlar, diğer yandan mangal topukları kızartıyor. Akımın henüz icat edilmemiş olması da iyi. Ama işkence gördüler, ama çok uzun bir süre.
  Ama hiçbir şey elde edemediler. Bundan sonra işkence geçici olarak durduruldu. Orta Çağ'da bile bir çocuğu idam etmek çok acımasız bir şey olarak görülüyordu. Ve geleneğe göre işkencenin de bir sınırı vardı ve kurbana ölümüne işkence edemezsiniz . Böylece prens şimdilik zindanda oturuyordu ve hepsi zincirlenmişti. Buna rağmen, hareket etmeye ve gücünü geri kazanmaya çalıştı ve genç, güçlü vücudu, tuzla aşınmış yaraları, kesikleri, ülserleri, morlukları hızla iyileştirdi. Ne de olsa gençlerde her şey bir köpek gibi iyileşir.
  Ayrıca gardiyanın kızı da prensi biraz besledi. Elma, haşlanmış yumurta, sosis, kızarmış bacak giydi. fısıldadı:
  - Güç biriktirin, özgürlük gelecek!
  Ve prens yedi, güç biriktirdi, zincirleri salladı, böylece vücut tembelleşmesin ve yağla yüzdü. Ve içinde giderek daha fazla enerji toplandı. Ve ölmek istemiyordu. Ve hatta zincirleri dosyalamaya başladı. Nasıl? Çok basit, ter link on link. Bu kötü bir fikir değil. Cellatlar onu unuttukça gardiyanlar günde sadece bir kez yemek getiriyordu. Kızın anahtarları yoktu ama yiyecekleri özel bir olta ile pencereden geçirdi.
  Oleg, yakında kaçacağına inanıyordu. Ve gerçekten de zincirlerin halkaları biçilmişti. Ve böylece prens, gardiyanların bir leğen su ve bayat ekmek getirmek için kapıyı açtığı anı yakaladı. Prensin nasıl aç kalacağını bilmediği, ancak gücü kalmaması için orantılayalım.
  Ve çocuk bir gardiyan gibidir. Ve koş ... Ve kız onu gardiyanların yanından geçireceğine söz verdi ... Çıplak çocuk, kızın getirdiği düşük rütbeli bir hizmetçinin kıyafetlerini giydi. Sıradan iş kıyafetleri. Sadece ayakkabısız, böylece daha az gürültü olur. Ancak hava hala sıcaktı ve birçok erkek ve özellikle servisteki kızlar ayakkabısız yaptı. Ve prensin saçı zaten sektörde. Yüzü işkenceyle parçalanmamıştı ve vücudundaki yaralar zar zor fark ediliyordu, tabanlarındaki kabarcıklar çıkmıştı, bu yüzden fazla göze çarpmıyordu. Hafif bob saç modeli ile sıradan ama çok sevimli bir çocuk.
  Oleg, kızla kalenin dışına çıktı. Pekala, kız oldukça mantıklı bir şekilde kaçakları arayacaklarını fark etti ve bu ülkeyi terk etme zamanı geldi, yurtdışına çıktı. Ve bunu iyi atlar ve zengin bir maaş alarak yapmak daha iyidir.
  Oleg dürüstçe cevap verdi:
  - Parayı nereden bulabilirim? Birini soymak mı?
  Kız gülümseyerek cevap verdi:
  - Ve aile hazinesinde?
  Oleg daha sonra, kaçışının bu kadar şüpheli bir şekilde kolay olmasının muhtemelen tesadüf olmadığını tahmin etti. Ve kızın onu ruhunun nezaketinden beslemediğini. Evet, akıllı. Güvene girin ve sırrı öğrenin. Her neyse, o bir prens, en ağustos kanına sahip bir kişi, yani o kadar basit değil.
  Oğlan fısıltıyla cevap verdi:
  - Biliyorsunuz, aile hazinesi şehirde hiç bulunmuyor. İmparatorluğun değerlerini orada tutacak kadar saf değiliz. Başkenti terk etmemiz gerekiyor.
  kız kabul etti
  - Ormanda daha güvenli!
  Ve şehir karakolunu atlayarak yerleşim yerlerinden geçerek dağlara doğru ilerlediler. Prens ilk başta yalınayak yürümeyi severdi ama özellikle şehir dışında yol taşlarla engebeliydi. Ve zaten tanıdık olmayan tabanlar parladı. Gardiyanın kızı daha fakir ve ona daha alışkın. Ama aynı zamanda tatsız, daha çok kentsel, pürüzsüz fayanslarda yürümeye alışkın. Ormana girdiğimizde biraz daha kolaylaştı. Ama yine de yalınayak kolay değil, her tüberkül, her dal, tümsek hissediliyor. Ancak prens, mangala katlandı ve taşların üzerine düşen tabanlara katlandı. Kız yanına yiyecek aldı, yani ilk defa bu kadar yeter. Geceleri zaten soğuk - yaz başın üstünden geçti. Böylece erkek ve kız kucaklaşarak uyudular.
  Ama böylece yavaş yavaş başkentten uzaklaştılar ve ormanların ve dağların derinliklerine gittiler.
  Arama ekipleri tarafından bulunma olasılıkları azaldı, ancak başka bir tehdit ortaya çıktı - vahşi kurtlar!
  Silahsız erkek ve kız, bir ağaca tırmanmak ve kurtları kozalaklarla kovmak zorunda bile kaldı.
  Sonra prens, yaşam alanlarına biraz daha yaklaşmaya karar verdi. Hesap, zavallı, zayıf, kirli çocukların kralların kaçak bir oğlu olduğundan şüphelenilmeyecekleri gerçeğine dayanıyordu.
  Dahası, kız nasıl hokkabazlık yapılacağını biliyordu ve yetenekli bir prense biraz öğretti. Ve kötü sirk sanatçıları için geçtiler.
  Genel olarak, hesaplama haklıydı. Prensi aradılar ve atlılar dörtnala koştular, ancak birçok fakir yetim var ve aralarında bir çift kayboldu. Ayrıca çocuklar kasıtlı olarak yıkanmadı ve kirliydi. O zamanlar fotoğraf yoktu. Ve portreleri deneyin, korkunç kralların torunlarını bulun.
  Prens ve kız yol boyunca şarkı söylediler, bazen çalıştılar. Kıyılmış odun, su taşıdı. Ve daha sıcak olduğu güneye taşındı. Çıplak ayakları hızla sertleşti, soğuğa ve strese alıştı. Böylece yavaş yavaş sınırı geçtiler. Ve dağlardan İtalya'ya taşındı. Bir yandan orası oldukça sıcak, kışın bile güneyde yaşayabilirsiniz. Ama zaten sonbaharda, hava çok soğukken dağlardan geçmek zorundasınız. Ve yollar kayalık.
  Prens ve kız doğal olarak güçlüydü ve üşütmediler. Yürüdüler ve yürüdüler. Oleg, kız arkadaşının Gerda gibi olduğunu bile düşündü - dayanıklı, güçlü, özverili. Belki de ondan boşuna şüpheleniyordu? Ya dürüst bir kızsa? Ama her durumda, Tanrı kasayı kurtarır.
  Ama şimdi en yüksek dağlara ulaştılar. Ve karda yalınayak yürümek zorunda kaldım. Çizme derisi gibi sertleşen çocukların tabanları bile çok acı verici ve nahoştur. Özellikle kar yığınlarından uzun süre geçerseniz. Gerçek bir işkenceye dönüşür . Çocukların çıplak ayakları ilk başta kaz ayağı kadar kırmızıdır. Sonra maviye dönmeye başlarlar ve yalnızca hız tasarrufu sağlar. Çocuklar son güçleriyle sürekli giderler. Bir arkadaşı neşelendir ve durma. Bacaklar soğuktan ve yorgunluktan acımasızca ağrıyor olsa da. Ama burada dağ zirvesi aşıldı. Biraz daha çaba, kar biter, çocuklar adeta samanlığa uçar. Hava sıcak ve orada uyuyabilirsin.
  Ve daha ileri gitmek daha kolay. Sonbahar yeni başladı ve prens ve kız alçaldıkça hava daha da ısınıyor. Böylece köye girdiler, şarkı söylediler, yiyecek aldılar. Ve daha güneye taşındık.
  Şimdi sertleşmiş bacakları kelimenin tam anlamıyla mutlu. Burada, hala sıcak olan ovadalar.
  Prens, açlıktan ölmeyeceklerini anladı. Ve İtalya'da nispeten güvenlidirler. Kıştan kaçarak daha güneye gidebilir veya burada bir hizmetçi olarak yerleşebilirsiniz. Ancak prens, Napoli'ye ulaşmaya karar verdi. Orada krallık zengin ve en önemlisi onu orada tanımıyorlar. Ve o, kızla birlikte bahçeye yerleşecek. Şans eseri, akıcı bir şekilde İtalyanca biliyorlar.
  Bir erkek ve bir kız yaya ve çıplak ayakla Napoli'ye gitti. Orada, kılıç ve yay kullanmakta iyi olan bir erkek-prens, şövalyelerden birine yaver olarak katıldı, ama bu başka bir hikaye.
  . BÖLÜM 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  1941'DE SAMURAY SALDIRISI
  Burada, örneğin, İkinci Dünya Savaşı nasıl gelişebilir - Temmuz 1941'de Uzak Doğu'da samuray cephesini açın!
  İşte alternatif bir versiyon zaten 22 Haziran 1941'de Hirohito Japonya'da genel seferberliği ilan ediyor. Japonya ekonomik olarak çok güçlü değil, ancak sömürge mülklerini saymazsak sadece metropolde 100 milyonluk bir nüfusa ve yüksek düzeyde zorunlu askerlik öncesi eğitime sahip. Piyadede Üçüncü Reich ile oldukça orantılı kara kuvvetleri kurabilir . Bu nedenle Hitler bu cepheye güveniyordu.
  Savaşın ilk aylarındaki büyük başarılar, Almanlara kendilerinin başarabilecekleri yanılsamasını vermesine rağmen. Ancak Almanların Uzak Doğu'ya ihtiyacı yoktu! Avusturya'nın Anschluss'undan önce, 1937'de Almanya topraklarından birkaç kat daha büyük toprakları fethetmişlerdi.
  Kısacası savaş, gerçek tarihte olduğu gibi 22 Temmuz 1941'e kadar gelişti ve Alman saldırganlığından tam bir ay sonra, ordunun büyüklüğünü - ordunun büyüklüğüne orantılı olarak - 7 milyon kişiye çıkararak seferberliği tamamlayacağız. Wehrmacht ve Mançurya'daki grubumuzun gücü 4 milyona ulaştı - Yükselen Güneş ülkesi SSCB'ye saldırdı.
  Savaş, provokasyon olmadan, hemen Hitler'in tarzında başladı. Ancak bunun bir nedeni vardı: Moğolistan ile sınırların belirlenmesi değil. Ve asıl darbe Moğolistan'daki samuraylar tarafından verildi. Sovyet birliklerinin bir kısmı zaten Batı'ya nakledilmişti ve nakledilmeye devam ediliyor. Ve acilen geri konuşlandırmak zorunda kaldılar.
  Stalin kendini çok zor bir durumda buldu. Düşman Smolensk'i çoktan ele geçirdi ve Moskova'ya yakın ve doğuda yedeklere ihtiyaç vardı ...
  Bu şartlar altında Başkomutan, birlikleri Dinyeper'ın ötesine çekmeye ve savunmayı merkezde sağlamlaştırmaya karar verdi ve Japonların Sovyet cephesini kırmalarını önlemek için Moğolistan'daki birlikler yedeklerle güçlendirildi.
  Ve Kiev'i teslim etmeye karar verdi ... Ama böyle bir hareketin sakıncaları vardı. Artık Hitler artık güneye dönerek zaman ve enerji harcayamaz, saldırısını merkezde sürdürebilirdi. Ve Uzak Doğu'dan seçilmiş ve safkan personel bölümleri artık transfer edilmedi. Ve balmumu ikmalinin bir kısmının sayısız ve cesur samuray birliklerine gönderilmesi gerekiyordu.
  Çok sayıda Japon piyadesi var. Tanklarda, kundağı motorlu toplarda ve araçlarda zayıflık var ama öte yandan kara kuvvetleri iyi eğitimli ve bir samuray gibi cesur! Saldırı hemen durdurulamadı ve yalnızca karşı saldırıların yardımıyla durdurulamadı. SSCB'nin tank kuvvetleri düşmanı yarıp geçti, ancak kendileri önemli hasar gördü.
  Denizde Japonya egemendi ve Sovyet limanlarını kapattı. Havada samurayların da bir avantajı var. Batı cephesi çok güçlendi, ayrıca Japonya'nın havacılığının kalitesi oldukça eşit. Ve Zero avcı uçağı, dünyadaki en manevra kabiliyetine sahip olanıdır. Böylece samuray gökyüzünde pekala ezebilirdi. Bu, tanklardaki zayıflığı kısmen telafi etti.
  Ayrıca Japonlar, Sovyet arabasının altına koşarak ciddi hasara neden olmak için el bombalarıyla kendilerini bağlamaktan korkmuyorlardı.
  Ulan Batur samuraylar tarafından ele geçirildi, ancak daha sonra nerede ve nereye geri püskürtüleceklerini tutmayı başardılar. Ancak Ağustos ayında Moskova'ya yönelik Alman saldırısının çok tehlikeli olduğu ortaya çıktı . Almanlar, SSCB'nin başkentini kuzeyden ve güneyden atlayıp bir kazan yaratmayı başardılar.
  Moskova'nın savunması henüz sağlamlaştırılmadı ve rezervler dağıtıldı ve henüz kış yok.
  Elbette Stalin, Kuibyshev'e kaçtı. Ringde kalmadı. Ancak Molotov, Zhukov ile birlikte savunmayı yönetti. Böylesine büyük bir şehri, hatta yüzbinlerce milisle birlikte ele geçirmek o kadar kolay değil.
  Rusya'nın başkentinin eteklerinde temkinli savaşlar yürüten Almanlar, aynı anda güneye ve Leningrad'a bir saldırı geliştirmeye çalıştı. Lenin şehri abluka altındaydı ve güneyde Fritz, Stalingrad'a ulaşmak için iletişimi çoktan germişti. Ancak Naziler Voronezh'i aldı ve Kharkov ve Rostov'a ilerledi. Çatışma Kış'a kadar sürdü. Moskova abluka altında kaldı, içinde kıtlık başladı. Ve Almanlar Sivastopol yakınlarında sıkışıp kaldı.
  Kızıl Ordu'nun bir karşı saldırı başlatma gücü yoktu. Ancak Nazilerin kışa hazırlıksızlığı, savaş yeteneklerini etkiledi. Moskova'nın engelini kaldırma girişimi neredeyse başarı ile taçlandırıldı, ancak cephane eksikliği ve cephelerde büyük bir boşluk başarıyı engelledi.
  Korkunç bir açlığa ve yoksunluğa katlanan başkent, Mayıs ayına kadar direndi ... Hitler 1941'de savaşı bitirmeyi başaramadı, ancak saldırı 1942'de devam etti. ABD pasif davrandı ve savaşa müdahale etmedi. İngiltere, Libya'da sınırlı bir başarı elde etti ve Rommel'den güçlü bir karşı saldırıya uğradı.
  Almanlar bu sefer Kafkasya'da taarruzda başarılı oldular. Kızıl Ordu'nun Moskova'nın ele geçirilmesinden ve kemiren Leningrad'dan sonra savaşma ruhunun kaybı ve T-34 tankını çoktan kopyaladığını çabucak öğrenen Japonların yeni saldırısı da etkiledi. Ve cephe hattı Bakü petrolüne gerçek tarihte olduğundan daha yakındı. Ve tabii ki, Moskova'nın düşüşünden sonra Türkiye, Üçüncü Reich'in yanında savaşa girdi.
  Stalin inatla barış yapmayı reddetti. Molotof, Moskova'da Zhukov ile birlikte öldü. Beria, ne pahasına olursa olsun Nazilerle bir anlaşmanın destekçisiydi. Zaten hasta olan Stalin'i zehirledi ve onun yerini aldı.
  Ancak barış yapmak kolay olmadı. Hitler, Rus topraklarını Urallara kadar istiyordu. Ve Japonların daha az hırsı yok.
  İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri olmadan savaştı ... Nazilerin Ekim ve Kasım aylarında Afrika'yı çok fazla ihmal etmesinden yararlanarak El Aman yakınlarında Nazileri yenmeyi başardılar. Ancak bu onların son zaferi oldu.
  Öfkelenen Hitler, büyük kuvvetlerin kıtaya nakledilmesini emretti. İngilizlere karşı sayısal bir üstünlük elde eden Rommel, Montgomery'yi yenerek tekrar Mısır'a girdi ve ardından onu ele geçirdi.
  Stalin'in ölümünden sonra doğu cephesi tam bir kargaşaya düştü. Beria'nın yetkisi yoktu ve cephe komutanları giderek artan bir şekilde kendileri için bağımsızlık talep ediyorlardı.
  Churchill, artık aslında uyduları ve Japonya'sı olan Üçüncü Reich'in üzerine düşebileceğini fark ederek barış yapmaya çalıştı. Ancak Almanya, gereksinimleri keskin bir şekilde sıkılaştırdı.
  Kırk üç kışında Almanlar Irak'a girdi, Kuveyt'i ve ardından tüm Ortadoğu'yu ele geçirdi. Hitler zaten Afrika'daki tüm İngiliz mallarına el koymayı planlıyordu. Daha fazlasını istemiyordu.
  Aynı zamanda Şubat ayında gerçek tarihte olduğu gibi topyekun savaş ilan edildi. İşgal için de pek çok yeni tümene ihtiyaç vardı. Hatta yerel lejyonların, polis taburlarının ve garnizonların oluşturulduğu gerçeğini hesaba katarsak.
  Kırk üçüncü yılda Almanlar, Kızıl Ordu'ya karşı saldırılarını sürdürdüler. Kazan'ı ele geçirmeyi ve ardından Sverdlovsk'a ulaşmayı başardılar. Ancak kış Almanya'yı Sibirya'da yakaladı.
  Ancak Naziler yavaş yavaş Afrika'nın kontrolünü ele geçirdi. Doğal engeller, geniş mesafeler ve yol eksikliği nedeniyle engellendiler. Ancak Britanya savaşı kaybediyordu. Su altı dahil. Kurt sürüleri, neredeyse tüm İngiliz gemilerini yavaş yavaş boğdu.
  1944, İngiltere için kritik bir yıldı. Denizaltı savaşı, ardından balistik füze saldırıları. Afrika ve Hindistan'daki son kolonilerin kaybı. Beria'nın teslim olması ve Rokossovsky komutasındaki gerilla savaşının devam etmesi.
  Ve tabii ki ABD'nin bekleme politikası. İzolasyon yanlılarının pozisyonları, yalnızca Mihver'i tutan zaferlerin ardından yoğunlaştı. Dokunmazsanız gerçekten neden savaşa giriyorsunuz?
  Ve düşman ise tam tersine çok güçlü... Her halükarda bencil pragmatizm kazandı. Belki çok akıllı değil. Doğru, Amerikalılar her ihtimale karşı bir atom bombası geliştirdiler. Ancak işin garibi, savaşın olmaması, onun yaratılma sürecini yavaşlattı ve hızlandırmadı. Tam tersi olması gerektiği gibi görünse de: sonuçta çok daha fazla fon ve ücretsiz kaynak var.
  Ancak barış koşullarında ABD ekonomisi savaş dönemindekinden daha kötü çalıştı ve daha da önemlisi Manhattan'daki projenin finansmanı önemli ölçüde kesildi. Yani yeterince barışçıl program vardı. Evet ve Roosevelt çok sola gitti ve sağlık reformu ve birçok yıkıcı sosyal program uygulamaya başladı.
  Ya da belki boşuna ... İngiltere, yenilginin sınırına kadardı ...
  1945'te nihayet çıkarma gerçekleşti ve metropolün ele geçirilmesi ... Ancak İkinci Dünya Savaşı burada bitmedi. Hitler, zaferin coşkusuyla ve Japonya ile birlikte eski dünyanın neredeyse tüm kaynaklarını kontrol ederek şuna karar verdi: Birleşik Devletler tehlikeli bir rakip ve yenilmesi gerekiyor.
  Yani yurtdışında oturmak mümkün değildi!
  Führer'in planı, Amerika Birleşik Devletleri ve Latin Amerika devletlerine karşı savaşa dahil olmayı sağladı. Ancak savaş, Britanya'nın son hakimiyeti olan Kanada ile devam ederken. Kendisini İngiltere'nin başı olarak gören Churchill hükümeti Kanada'ya tahliye edildi.
  İngiltere, genel olarak tamamen meşru, önceden katlanmış bir hükümdar olarak tahta çıktı. Ancak o, Führer tarafından atanan Gauleiter'in kontrolü altında fiilen bir kukla oldu.
  Amerika'nın pasifliği, Kanada'yı yenip işgal eden Üçüncü Reich'ın Yeni Dünya'da büyük bir dayanak oluşturmasına izin verdi.
  Truman, faşist devletlerin güçlü koalisyonuyla savaştan kaçınmak için elinden geleni yaptı. Dahası, Birleşik Devletler, Sovyetler Birliği ve İngiltere direnirken bile Mihver güçleriyle savaşmaya cesaret edemediyse, o zaman şimdi, özellikle de en ufak bir sebep yoktu.
  Hitler'in de acelesi yoktu. Almanların komutası altında yabancılardan oluşan polis ve şok bölümleri oluşturmak için yeni, çok kapsamlı mülkleri sindirmek gerekiyordu.
  Yalnızca işgal altındaki bölgeleri kontrol etmek için milyonlarca yeni asker gerekiyordu.
  Yabancılar tarafından değiştirilemeyenler dışında neredeyse tüm işçiler askere alındı. Ayrıca, tüm erkek gözetmenler Wehrmacht ve SS'e katıldı. Alman kadınları ve gençleri yabancıların başına getirildi. Evet ve Wehrmacht'ın kendisi on dört yaşından itibaren hizmete alındı. Birkaç yardımcı bölüm oluşturuldu. Kadın pilotların ve kadın keskin nişancıların sayısı şimdiden on binleri buldu.
  Tüm inşaat taburu, sürücüler ve diğer Hivler yabancılaştı. Ve önce SS'nin himayesinde, ardından Wehrmacht birlikleri ve her türden yabancılardan oluşan lejyonlar altında oluşturuldular. Siyahlar dahil olmak üzere, top yemi olarak kullanmaktan çekinmediler.
  1946'da Kanada'nın işgali başladı. Bu zamana kadar, Naziler zaten büyük miktarlarda yeni nesil "E" tankları ve jet uçakları üretiyorlardı.
  Seri üretim ve balistik füzelerde ve inanılmaz derecede yüksek hızlı, manevra kabiliyetine sahip disketlerde ortaya çıktı.
  Etkili gece görüş cihazlarının yanı sıra ve hatta dünyanın ilk termal kameralarına benzer bir şey - yine de hantal silahlar olsa da.
  Yani, Almanları çileden çıkarmaktan korkan ABD'nin pratikte yardım etmediği Kanada hiçbir şeye karşı çıkamadı.
  Yalnızca ülkenin coğrafi konumu - okyanusun ötesinde, geleneksel blitzkrieg yerine acıyı birkaç ay boyunca uzatmayı mümkün kıldı. Ama tabii ki Üçüncü Reich yeterli değil.
  Quebec ve Toronto'nun ve diğer her şeyin ele geçirilmesinden sonra Hitler, Amerika Birleşik Devletleri'ne saldırmak için kuvvetler oluşturma emri verdi. Fransa'nın ve kısmen de SSCB'nin blitzkrieg özelliğini tekrarlamak istedi.
  Naziler bir darbe hazırlıyordu ve Amerika'yı kazdılar.
  1 Mayıs 1947'de Büyük Kartal Operasyonu başladı. Almanlar dünya hakimiyetine doğru bir adım daha atmaya çalıştı. Ancak Amerikalılar kısa sürede oldukça güçlü ve derinden kademeli bir savunma hattı oluşturmayı başardılar. Ve halkları, toptan ve aşağılayıcı köleliği önlemek için ülkenin bağımsızlığı için savaşma arzusuyla doluydu.
  Blitzkrieg başarısız oldu. Çatışma, uzun süreli ve şiddetli bir karakter kazandı. Ancak Naziler yavaş da olsa ilerledi. Savaşın ilk ayında, ortalama olarak elli ila yüz elli kilometreden geçerek ön savunma hattını aştılar.
  Amerikalılar ateş etmekte mükemmeldi ve oldukça büyük bir nüfusa sahipler, ayrıca iyi silahlanmışlar ve çocukluktan itibaren silah kullanmak için eğitilmişler. Dolayısıyla ABD'nin bir anda çökeceği beklentisi gerçekleşmedi.
  Doğru, Pershing tankı ve hatta modası geçmiş Sherman, Üçüncü Reich E-50'nin ana piramidal tankına çekilmedi. 42 ton ağırlığındaki Pershing, saniyede 810 metre namlu çıkış hızına ve 102 milimetre ön zırha sahip 90 milimetre kalibreli bir topa sahipti. Ve 65 ton ağırlığındaki Alman mastodon E-50, saniyede 1300 metrelik ilk mermi hızına sahip 105 milimetrelik bir topa ve 250 milimetrelik ön zırha ve 200 milimetrelik yan ve kıç zırhına sahipti. Ayrıca, tankın piramidal şekli, herhangi bir açıdan ateş ederken zırhın yüksek düzeyde rasyonel eğimini sağladı. Böylece, Pershing'in yakın mesafeden ateş ederken bile E-50'yi kırma şansı yoktu.
  Tabii ki, en büyük Amerikan Sherman tankı daha da zayıf silahlara sahiptir. Ve 76 mm Sherman topu, E-25 bile hiçbir açıdan tehlikeli değildir ve E-10 sadece yandan nüfuz edebilir.
  E-50, en büyük Alman tankıdır, Pershing ve Sherman'ı beş kilometreden garantili olarak aşar.
  E-25, silahlanma açısından 88 mm toptan biraz daha zayıf, ancak aynı zamanda Sherman'ı üç buçuk kilometreden ve Pershing'i yaklaşık üç kilometreden alıyor.
  Bununla birlikte, Sherman'ın 152 mm zırhlı daha ağır bir modifikasyonu var. Ancak arazi kabiliyeti zayıf, 38 ton ağırlığında ve yine de E-50 dört kilometreden garantili ve E-50 bir buçuk ila iki kilometre arasında.
  Seri olmayan Amerikan araçlarından yalnızca T-93, yaklaşmakta olan bir savaşın en azından bir kısmını ve Almanlarla çarpışmayı gerçekleştirebilir. Bu makinenin 305 mm ön zırhı ve 155 mm topu vardır. Ama 93 tonluk bir tankı sürmek için .... Evet, dönen bir tareti yoksa ne tür bir tanktır? Bunun yerine, sıfır sürüş performansına sahip T-93 kundağı motorlu tabanca. 800 beygir gücündeki bir motor, böyle bir ağırlık için açıkça yeterli değil.
  Alman E-50, 1200 beygir gücünde bir motora sahip ve tareti 9 saniyede tam dönüş yapıyor!
  Ancak T-93 seri değil ... "Big Tom" adında 155 mm uzun namlulu toplu kundağı motorlu seri bir top var. E-50 ile Almanları yarıp geçebilir, ancak kendisi faşist ateşe karşı çok savunmasızdır.
  Dolayısıyla, tank inşası alanında Wehrmacht, Pentagon'dan baş ve omuzlar üzerindedir. Havacılıkta, Amerika Birleşik Devletleri de kalite açısından geride kaldı, ancak tanklar gibi nicelikleri var. Ancak, bu kadar büyük kaynaklara sahip olan Japonya ile Üçüncü Reich, bir sayı alabilir.
  Bazı silah türleri için ABD'nin orantılı bir düşmanı yoktur. Örneğin balistik füzeler. Artık gelişmişlerdir ve binlerce kilometre uçabilirler ve sekiz tona kadar patlayıcı taşıyabilirler. Nükleer silahlar dahil.
  Üçüncü Reich'ta, birkaç nükleer reaktör zaten oluşturulmuş ve çalışıyor. Çok uzak değil ve bir bomba oluşturulması.
  Kısmen, Hitler'in soğuk tavrı nükleer programı yavaşlattı. Ancak Amerikalılar çok geride değildi. Dahası, şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde bu tür yalnızca bir reaktör çalışıyor ve Üçüncü Reich'tan altı kadar var ve dört tane daha inşa ediliyor. Dolayısıyla Nazilerin seri nükleer silah üretimine geçmek için çok daha fazla fırsatı var.
  Ve Wehrmacht'ın balistik füzeleri, oldukça doğru bir şekilde nasıl yönlendirileceğini çoktan öğrendi. Bunun için özel kanatlar ve gaz jetleri kullanılır.
  Ancak doğası gizemle örtülen en tehlikeli silah, Üçüncü Reich'ın disketleriydi. 1947'de hız zaten ses hızının 8-10 katıydı. Ve en önemlisi, bu parlak uçan daireler, her tür küçük silaha karşı kesinlikle savunmasızdır.
  Yani onları kıramazsınız. Bu, böyle bir silahın herhangi bir ordu üzerinde karşı konulamaz bir ahlaki etkiye sahip olduğu anlamına gelir.
  Laminer jet, mermileri ve mermileri düşürür, parçacık akışlarını üfler ve uçuş sırasında uçan daire zarar görmez.
  Ancak düşmanı fırtına ile kırmaya yönelik ilk girişim başarısız oldu. Almanlar ve Japonlar ciddi kayıplar verdiler ve ilerlemeyi bıraktılar. Ancak saldırı güneyde başladı. Panama Kıstağı üzerinde ve daha kuzeyde Nikaragua'da zorlu çatışmalar yaşandı. Japonlar güneyden ve Latin Amerika diktatörlüklerinden oluşan bir koalisyondan ilerliyordu. Ancak ordularının kalitesi daha zayıf olacaktır. Sayıları çok olmasına rağmen. Samuray, Çinlileri top yemi olarak kullanır.
  Göksel İmparatorluk'ta pek çok savaşçı var ve alışılmadık derecede cesurlar. Çok fazla savaşmasalar da etkilidirler.
  Ağustos 1947'de savaş Kosta Rika'ya taşındı ve güney Meksika'da ortaya çıktı.
  Sonra dört savaşçı kız kılıçla çalışmaya karar verdi. Daha doğrusu, bu alternatif evrende, demiurge tanrılar onlar için emri kabul ettiler. Ve şimdi Zoya, Victoria, Nadezhda ve Elena - sonlandırıcı dörtlüsü Japon-Çin birliklerinin yanında bulunuyor.
  Meksika bölündü. Bir kısmı ABD'nin peşinden gitti ve bir kısmı Mihver güçlerine katıldı. Diktatör rejimlerin koalisyonuna karşı çıkan güçlerin ana omurgasını Amerikalılar oluşturuyor. ABD'nin konumu, kuzeyden ve güneyden stratejik bir kısma benziyor. Meksika düşerse, Amerika tamamen izole olacak.
  Nazilerin saldırısına uğrayan Alaska dışında, kuzeyde geçici bir durgunluk var. Bir zamanlar Çarlık Rusya'sından satın alınan bu bölgenin çoğu, şimdiden Naziler ve onların yabancı lejyonları tarafından ele geçirildi.
  Alaska'nın tamamen tecrit halinde olduğu açık ve onu korumak neredeyse imkansız. Ancak Amerikalılar kahramanca savaşıyorlar ve Anavatanlarını teslim etmek istemiyorlar. Üstelik Naziler mahkumlarına çok acımasız davranıyor.
  Ve güneyde, savaşın zirvesi - Japonlar ve onlar gibi diğerleri, mümkün olduğu kadar çok bölgeyi ele geçirmeye çalışıyor. Ve savaşçılar, Rus Demiurge Tanrılarının emriyle, Amerika Birleşik Devletleri'ne biraz yardım etmeye karar verdiler.
  Burada yüksek Meksika yolu boyunca dolaşıyorlar. Yani Amerika Birleşik Devletleri'ni kurtarma görevi onlar için belirlenmedi, ancak savaşı uzatmaları gerekiyor, dört savaşçı doğaya hayran olabilir ve bu ... gevezelik aralarında gidip geliyor.
  Bilge Elena, çıplak topuklarıyla keskin taşların üzerinde zıplayarak muhrip Victoria'ya sordu:
  - Peki bu ne tür bir silah... Böyle korkunç bir isimle - Hiperteonükleer Bomba?
  Chernobog'un kızı burun deliklerinden delici bir şekilde ıslık çaldı ve etrafına baktı. Kızıl Şeytan'ın kendisinin de korkmuş olduğu açıktı. Ve zar zor duyulabilir bir şekilde cevap verdi:
  - Bu öyle bir şey ki... Tüm evrenleri en korkunç yeraltı dünyasına çevirebilen, milyarlarca galaksiyi bir anda yok edebilen ve hatta Demiurge Tanrıları için büyük bir tehlike yaratabilen şey!
  Bilge Elena hayranlıkla tekrarladı:
  - Hiperteonükleer bomba olağanüstü bir kozmik güçtür!
  Ve bundan sonra, Svarog'un kızı olan kız ayağa fırladı, üçlü takla attı. Zarif kasları olan çıplak, bronzlaşmış bacakları havada dönüyordu. Nadezhda , uzun zarif parmaklarıyla aynı anda birkaç çakıl attı . Elena yuvarlak topuklarıyla darbeleri karşılayarak tekrar döndü. Çakıl taşları, samuray keşif müfrezesinin kafalarına mermi gibi hızla girdi. Yedi Japon: hiç de kötü değil, hatta komik, nefesleri altında yenildi. Kırıkları çatladı ve ilik miğferleri eğildi.
  Victoria ıslık çaldı ve açıkça mutsuz olduğu ortaya çıktı:
  - Onlara çarptın... Ve ben gerçek katilim!
  Elena mavi saçlarını salladı ve cıvıldadı,
  - Chernobog bir katil değil ama ... Katı bir eğitimci!
  Victoria, bir hatıra dalgası üzerine çöktüğünde cevap vermek istedi ... Daha doğrusu, bir vizyon. Hiperteonükleer silahlar... Böyle bir bomba nasıl patladı... Bir trilyondan trilyona ışık gücü hızında hiperteo dalgalar geçti... Ve evrende yok olanlar şanslı kabul edilebilir. Sekstilyonlarca yıldız ve aynı anda yıldız dünyaları acı içinde kıvrıldı. Aydınlatıcılar ve gezegenler, korkunç şeytanların kafalarından daha çirkin hale geldi ve akla gelebilecek en korkunç böcekler ve fareler, yaşayan insanlara ve rasyonel varlıklara eziyet ederek üzerlerine dağıldı.
  Ve sonra tüm evren, yaşayan bir organizmanın vücudunun her hücresini, her parçasını acı çekmeye ve acı çekmeye zorlayan hiperplazmik cehenneme dönüştü. Bir küpün içinde evrensel boyutlarda gerçek bir yeraltı dünyası.
  Ve sonra gezegenler ve yıldızlarla böyle şeyler üretti .... Hafızadan, acımasız Victoria bile korku içinde çığlık attı ... Solgun dudaklarından uçtu:
  - Hiperteonükleer silah, bu silah Doomsday!
  Belobog'un kızı Zoya da hissetti: sanki bir kara deliğin uçurumunun kenarındaymış gibi son derece acımasız ve soğuk bir şey. Ayrıca hayvanların, farelere karşı oldukça sevimli yaratıkların insan etini nasıl kemirdiğini ve sivri dişlerin-dokunaçların beyni nasıl kazdığını da gördü.
  Zoya beti benzi attı ve kekeleyerek ürkekçe önerdi:
  - Hiperteonükleer silahlarla ilgili günlük konuşma dilindeki her şeye bir tabu koyalım!
  Sonra bir şeytan, Chernobog'un acımasız kızı Victoria'yı dilinden çekti:
  - Başka bir garip şeyim var Hipernadoteonükleer silah!
  Bu sözlerden sonra ateşli iblis beti benzi attı ve uzuvları büküldü. Kızıl-kızıl saçlı kız yere yığıldı ve çıplak ayakları havada sallandı. Victoria'nın yuvarlak, pembe topukları bir anda kabardı ve havaya yanık et kokusu yayıldı.
  Savaşçıların geri kalanı da ayağa fırladı, çıplak kız ayaklarının korkusuzca bastığı kayalık sırtın keskin çakıl taşları, birdenbire yanan kömürlerden bin kat daha sıcak hale geldi. Tabanlar yanmıştı ve kızlar tavşanlar gibi hızla zıplayarak vücutlarını daha yükseğe kaldırmaya çalıştılar.
  Vücudun her yerinde aşağılık bir kirli numaraya gerçekten acıyor. Victoria dile getirilmeyen bir tabuyu yıktı: Hipernadoteonükleer silahlar gibi bir şeyden boşuna bahsetmeye bile gerek yok. Gerçekten, bir Hypernadtheonükleer bomba, yalnızca evrenleri değil, hiper evrenleri de yok edip en canavarca kabuslara dönüştürebilir ve hatta yalnızca Demiurge Tanrılarının değil, Nadbog'ların da varlığını tehdit edebilir.
  Çok - en korkunç silahtan daha korkunç. Süpermen kızların telaffuzundan sebepsiz yere, sanki hiperplazma tarafından haşlanmış gibi ayağa fırladı.
  Ancak etkilenen sadece onlar değildi. Bütün bir Japon-Çin alayı, daha doğrusu tankları ve kundağı motorlu topları olan üç alay nasıl uludu! Sarı, dar gözlü askerler gravioplazma tarafından şiddetli bir şekilde fırlatıldı ve küçük, kutu benzeri samuray tankları neredeyse akkor halindeydi. İçlerindeki askerler diri diri kızartıldılar, ne kadar acımasız bir ölüm onları geride bıraktı.
  Ve Japonların ve Çinlilerin geri kalanının botlarla birlikte yanmış bacakları vardı ve her şey boyuna kadar yandı. Ve henüz ölmemişlerdi, ancak canavarca, kesinlikle dayanılmaz bir acıdan ciddi şekilde acı çekiyorlardı. Bu adamlar çok şanssız. Çeşitli seviyelerde teonükleus kullanmanın sonuçlarını yaşadılar ve sonuçlardan dehşete düştüler! Bunun hiç olmadığı ortaya çıktı ... Ama aslında Gugul'un burnundan kıyaslanamayacak kadar küçük.
  Hiper-Nükleer Silah!
  On beş bin Çin ve Japon askeri hemen öldü veya birkaç dakika daha acı bir şekilde ıstırap çekti. Ve topukları kötü bir şekilde haşlanan kızlar en yakın dereye koştu.
  Ancak soğuk su yerine, kızaran ve küçük ve orta boy kabarık bacaklarla kaplı kaynar su bekledi. Ve akıntının yanında kaynayan su, normal suda olmayan alışılmadık derecede diktir. Böylece kızlar bacaklarına ek olarak neredeyse çıplak göğüslerini ve lüks, güçlü kalçalarını da haşladılar.
  Taşlar bile eriyip paramparça oldu, uçak sarsıldı.
  Dörtlü dans etmeye başladı ve Tumba-Yumba kabilesinden vahşilerden daha ani bir şekilde dörtnala koştu. Ve böylece kızlar yaralandı.
  Victoria çığlık atmak yerine onu aldı ve avaz avaz şarkı söylemeye başladı;
  Acı korkutucu değil, inan
  Çünkü Vatan bizim kalbimizde!
  Sıcak bir şerit üzerinde çalışıyoruz
  Veya karda - soğuk şeker!
  
  Kızları kırma, inan demir,
  Büyük Stalin'in coşkusu içlerinde yaşıyor...
  Kışın yollarında bembeyaz,
  Bir yürüyüş için yalınayak gidin!
  
  Anavatan için şevkle savaşıyoruz,
  Kazanabileceğimize inanıyoruz!
  Buyan kanalındaki adayı geçerek,
  Kopma, temiz bir hayat ipimiz var!
  
  Gayretle hizmet ettim - Chernobog,
  O kötü değil, sadece çok katı ...
  Ve O'na bir kaside adadım,
  Çünkü o Ölümsüz Tanrı!
  
  Belobog halkının önderliğinde
  İyi işler yapıyorlar!
  Ve kendi yargıçlarımız olacağız
  Kiliselerden en yakın köye!
  
  Lada bizimleyse her şey güzel,
  Temiz hava ve sevgi verir!
  Güçlü boynuzları olan Veles gider,
  Savaşta cömert kan akıtır!
  
  Svarog'un kendisi de güçlü bir savaşçıdır.
  Hermes lakaplı bir silah ustası...
  Tanınmaya değer bir adam
  Onun için Beyaz Tanrı yükseldi!
  
  Ve Perun'un çanları duyuluyor,
  Güçlü, müthiş sesini verir ...
  Titreyin piçler,
  Büyük yarış seni kötülük için ödüllendirecek!
  
  Cennette bir ödül alacağız
  Sana denk kimse yok,
  Bazen düşmanlarla tatlılık olmaz
  Büyük bir şafakta neşe içinde buluşacağız!
  
  Evrende iyi olacağız,
  Tüm kuasarları aynı anda fethedeceğiz ...
  Ve büyük bozulmaz zafer,
  Cesur bir melek bizi aydınlatacak!
  
  Yüce Allah, Ebeveynimiz-
  Anavatanı savunmak için emredildi,
  O'nun kollarına sarılalım...
  Bir pleb vardı ve şimdi gökyüzünde - Bilin!
  Ve Victoria'nın dikkatsizce söylediği sözlerin sonuçları yüzlerce kilometre yayıldı ve merkez üssünden uzaklaştıkça yavaş yavaş zayıfladı.
  Özellikle askerlerin hemen öldürüldüğü, haşlandıkları ve çok uzak bir mesafeden topuklarını erittiler. Yalınayak olanlar, sanki topukları kızgın demirle pişirilmiş gibi acı çekiyordu. Bin millik bir mesafede bile ağır hasar, tank izleri aldı. Havadaki birçok uçak kontrolü kaybedip düştü ve hava meydanlarında üzgün bir şekilde duranlar önemsiz bir şekilde kırıldı.
  Kanatlar özellikle kırılgandı. Onlar shmyak ve shmyak...
  Amerikan birlikleri de acı çekti. Özellikle birçok B-29 bombardıman uçağı - "süper kaleler" hizmet dışı kaldı. Elbette bu, ABD Ordusunun savaş kabiliyetine ciddi bir darbedir. Üstelik kızlar sadece küçük bir Japon arkasındaydı.
  Böylece en başından itibaren "Büyük Sarı Ordu"nun güneyden işgalini yavaşlatma hedefi sorgulandı. Kızlar acıyla seğirdiler ve sanki bir şimşek ağına dolanmış gibi dans ettiler.
  Belobog'un kızı Zoya, bu kozadan nasıl kurtulacağını ve kızları ondan nasıl kurtaracağını bulmaya mı çalıştı?
  Belobog, evrendeki iyi ve parlak olan her şeydir. Ebeveyn, Aile Tanrılarının En Yüksek Tanrısının ürünü için - iki ana temel hipostazdadır: ışık ve karanlık, iyi ve kötü! Üstelik bu bölünme mutlak değildir. Hem Belobog hem de hizmetkarları şiddet kullanır ve suçluyu cezalandırır. Ve Chernobog sadık hizmetkarlarını cömertçe ödüllendiriyor ve kişisel olarak veya takipçilerinin yardımıyla hastalıkları iyileştirebiliyor, inşa edebiliyor ve yaratabiliyor.
  Pek çok Demiurge Tanrısı, hem iyinin hem de kötünün bir parçasını taşır. Dahası, iyi kavramı koşulludur - görecelidir. Kötülüğün kendisi gibi... Örneğin, bir kişi uçuruma doğru koşarken onu itip kolunu kırdınız: ona ne yaptınız? Ve kötülük ve iyilik bir şişede ya da iyilik adına kötülük!
  Bu bakımdan, Hiper Evren aynı zamanda oldukça basit ve karmaşıktır. Her Şeye Gücü Yeten Tanrı aynı zamanda İsimdir - O Ailedir, Ebeveyndir, En Yücedir. Hindular, Rod'a Yüce veya Vichy olarak tapıyorlardı. Ancak sonra şunları eklediler: Belobog'u simgeleyen Brama ve Chernobog'a yakın Shiva.
  Ama burada Nadkoschey - Chernobog'un yaratılması gerçekten Hindu Kali'ye benzer gerçek bir kötülük. Ve Hiperteonükleer silahın yaratılmasına yol açan onun etçil dehasıydı ... Ve bu silah çoktan kullanılmış ve çalıştırılmıştır.
  Ve İmha'nın Hipernadteonükleer özelliği gibi bir şey tamamen tabu! Bir kez yüksek sesle ağzından kaçırırsan, sen ve diğerleri anlayacaksınız!
  Ve eğer sadece boynuzlardansa!
  Zoya, Bilge Elena'ya usulca fısıldadı:
  - Bir Hiper Büyü Yayıcıya ihtiyacımız var!
  Savaşçıların en teknik olanı arkadaşına göz kırptı ve havladı:
  - Hiper Büyü Yayıcının çalışmasına izin verin!
  Ve sonra şakacı bir şekilde, kelimelerin tadını çıkararak ekledi:
  - Ve Hiperteomajik Yayıcı da!
  Bundan sonra bir mucize oldu - ağın ipleri düştü, kayalık sırt çınladı ve taş parçaları yere düştü.
  Süpermen kızlar, ölüm kıyafetlerinden kurtuldular ve delici bir şekilde kıkırdadılar ... Çok havalı oldu!
  Devam edecek...
  
  KORONAVİRÜSE KARŞI TRUMP
  DİPNOT
  ABD Başkanı Donald Trump, Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ve Tanrıların Yüce Tanrıçası Emmanuel onu Korona kralının içindeki evrene gönderdi. Orada, yeni bir dünya dininin büyük liderinin ve geleceğin peygamberinin bedenine girdi. Donald Trump, taht için kendinden emin bir şekilde savaşan ve yeni bir din yaratan bir ordu topluyor.
  . GİRİŞ
  Donald Trump, bir genç olarak şimdi Tanrıların Yüce Annesi Emmanuel'in önünde diz çökmek zorunda kaldı. Ve bu güzelliğin çıplak ayaklarını öp. Bu arada, bu bir aşağılanmadan çok bir zevk.
  Genç Trump, gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan bir saç modeli ile ebediyen genç bir kızı öptü ve şunları söyledi:
  - Sana sonsuza kadar hizmet etmekten mutluluk duyuyorum Tanrıların Tanrıçası!
  Emmanuelle başını salladı ve genç başkanı çıplak parmaklarıyla burnundan tuttu ve homurdanarak çekti:
  - Kölem ol! Ve sonra insanlığın kurtuluş şansı olacak! İlk eser bir fare, anladın mı? İkincisi bir boğa! Ve başka bir dünyada maceralar yaşamak zorundasın... Biricik Oğlum Sphero Catastrophes seni nereye gönderecek?
  Genç Donald üzgün bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Ne olmuş? Ben hazırım!
  Şortlu sarışın bir çocuk vardı. Görünmez bir merdivenle havada iniyor gibiydi. Demiurge'nin çıplak ayaklarının altında her adımda, sanki devasa bir balyozla demire çarpıyorlarmış gibi gürledi.
  Donald Trump yüzünü buruşturdu. On üç yaşında görünen zararsız bir çocuk, Şeytan'ın Kendisi ve Evrensel Kötülüğün Babasıydı. Ama kızgın olmaktan çok oyunbaz ve soğukkanlı görünüyordu.
  Şeytan Çocuk aniden Trump'ın yanında belirdi ve çıplak ayak parmaklarıyla çenesini tuttu ve onu havaya fırlattı.
  Genç başkan, atmosferde bir topaç gibi döndü.
  Ve Sfero Katastrofov güldü ve cevap verdi:
  - Ben kötülüğün Babasıyım ve Şeytan'ın kendisi!
  Ve çocuk, büyüyen gezegenin yüzeyinde bir top gibi zıpladı. Ve Trump dönmeye devam etti. Tüy gibi havaya savruldu.
  Çok komik görünüyordu. Amerika Birleşik Devletleri'nin eski başkanı gülmüyor olsa da.
  Evet, genç bir Şeytan olan hava dalgalarıyla çevrili olduğunuzda, bu dünya hakimiyeti için savaşmanın çok abartılı bir yolu. Her ne kadar belki de Sphero Felaketleri güneşten daha eski olsa da.
  Aniden, Donald Trump'ın dönüşü durdu. Ve kendini daha sert bir yüzeyde buldu. Kız-demiurge, Oğlu-Şeytan'a bağırdı.
  - Sakin ol, eskiyi değil, başkanı sakatla.
  Tanrıça, ABD Başkanı ve Doktora Donald Trump'ın ruhunun geri döndüğü gezegene şöyle bir göz atıyor. Çoklu hiperteoplazmik kafasına çeşitli hareketler yerleştirdi. Çıplak ayak parmaklarını şaklattı, bir dönüşüm gerçekleşti, donanmalar çelik sivri uçlarla dolup taştı. Hades'in kırmızı-sıcak hipertitanyum hücrelerinden kaçan bir sırtlan sürüsü tarafından kaç tane parlama, ölüm ve kanlı pınar fırlatılır - devasa ve enerjiyle yanan. Dünyaların Yaratıcısı ve tüm yaratılanların Şeytanını Veren, yüce şakacı Sfero Katastrophova, ağzından bir kırbaç kadar uzun ve yakutlarla parıldayan dilini zevkle şaklattı:
  - Bu sefer Coronavirüs'e karşı kutsal mücadelede oyunu bahsinizden yana oynamayı başardınız. Bundan önce Amerika'nın ve tüm insanlığın Coronavirüs'ü yenme şansı sadece azaldı. - Yaratıcı Kız kaba bir şekilde, sanki fedakarlıktan memnun olmayan tanrıça Kali sırıttı - Özellikle bir çocuğun etinde bir başarı sergilemeni sevdim - ateş, su ve bakır borulardan geçtin! Göz kamaştırıcı güzellikteki Tanrıça kız çıplak ayağını yere vurdu ve devam etti. - Şaka yapan el bombalarından korkmuyordun. Bunun için nasıl bir cesaret gerekiyor? - Tanrıça, en güzel yıldızlardan oluşan göz kamaştırıcı bir şekilde parlayan bir taç gibi başını aydınlattı. Ama kız çok naif bir sırıtışla, kurnaz bir tonda, kudretli ortağa ve genç Şeytan'ın Oğlu'na sordu. - Belki de En Büyük Felaket Küresi milyarder başkana ağır olmayan bir güç bahşetmek zorunda kalacak?
  Demiurge çocuk kıkırdadı.
  Tarihin akışına müdahale etmiyoruz. Ancak bizim yardımımızla insanların kendileri her şeyi yeniden şekillendirebilir. Yani durum kontrol altında.
  Çocuk-yaratıcı, muhtemelen, şimdiden, kentilyonlarca evren ve evrenin birçok yasası, hayatı daha ilginç ve korkutucu kılan Şeytan'ı revize etti, manzarayı değiştirdi ve sonunda derin kar yığınlarının yattığı tundrada kaldılar.
  D ve lüks bir kızakta samur kürklü tanrıça ve demiurge çocuk ve Şeytan çıplak ayakla ve şortla karda yarıştılar. Dahası, bacaklarının ne kadar çabuk kırmızıya döndüğüne bakılırsa, Sfero denen çocuk gerçekten üşümüştü. Görünüşe göre bikinili birkaç çok güzel kız, zarif, çıplak, kız gibi topuklarla titreyen cehennem tanrısıyla bir maratonu paylaşmaya karar verdi.
  Yapımcı şunları kaydetti:
  - Ebedi çocuk Şeytan asla büyümeyecek. Rakibine her zaman cömertçe şans verir.
  Demiurge çocuk Sfero, kaplan gibi sırıtarak ekledi:
  - Ve her zaman sözümü tutarım ... Lucifer'in sözü kanundur ve ben, Prometheus gibi ışığın taşıyıcısıyım!
  Karın yerini, içinden çıplak ayaklı bir erkek fatmanın koştuğu kırmızı-sıcak kömürler aldı. Attığı her adımda ateş tozu yükseldi. Çocukların ayakları, iyi bir dondan kırmızı, kurumdan kararmış ve küçük kabarcıklarla kaplıdır. Sphero Katastrofov gözlerini kırıştırdı, içlerinde acı okundu ve pırıl pırıl dişlerle dolu ağzıyla gülümsedi.
  Şaşıran genç adam Donald Trump, bu kendi kendine işkencenin anlamını hiç anlamadan sordu:
  - Neden topuklarını kızartıyor?
  Tanrıça, New York City'nin yarısı büyüklüğünde disk şeklinde bir savaş gemisi olan bir yıldız gemisi gökyüzünde belirdiğinde kıkırdadı. Ve yaratıcı kızın elinde, bükülmüş bir hologramı olan yirmi beş namlulu bir top vardı. Sonra şöyle cevap verdi:
  - İradenin gücü kendini eğitir! Ve en önemlisi, her şey dürüst - insan eti ... Acı en doğal olanıdır.
  Bundan sonra, savaşçı-demiurge çok namlulu bir av tüfeğiyle atıldı.
  Her namlu kendi ışığına, tonuna ve konfigürasyonuna sahip bir ışın ateşledi. Yolda, bu akarsular, boyunun bazı yerlerinde parlaklıktan göz kamaştırıcı hale geldi, bazılarında ise tam tersine karardı.
  Ve amiral gemisi savaş gemisine çarptığında ... Önce yüz kilometre çapındaki dev kırıştı ve deforme oldu ve sonra patladı!
  Dünya'nınkine çok benzeyen bir gezegenin yörüngesinde bir süpernova alevlendi... Yerçekimi dalgaları ve hiperplazmik bir tsunami, kalabalık olan Ay altının yüzeyine çarptı.
  Bu, yüzlerce kat için devasa gökdelenlerin anında eriyerek fotonlara dönüştüğü lavın yukarıdan döküldüğü zamandır. Tuk gezegeninin anında yanan milyonlarca yerlisi gibi ince gıcırtılar çıkarıyorlar. Ondan korkmayı bile başardılar ve ağrı sinyalinin beyne ulaşmak için zamanı yok. Sadece et plazması anında havai fişeklere dönüştü. Sfero Katastrofov da terminatör kızla birlikte oraya uçtu.
  Donald Trump, kendisi bir aziz olmasa da, ders kitabını okumaktan kendini alamadı:
  - Peki, utanmıyor musun? Bir heves uğruna tüm gezegeni yok ettin!
  Yanıt olarak, çift aynı anda cevap verdi, öyle ki yarı kristal boşluk çatladı ve birçok parçaya dağıldı:
  - Sadece gezegen! - Ve yanıt olarak sağır edici kahkahalar. - Bakın nasıl büyük evrenler yaratıyoruz ve orada oynuyoruz!
  Demiurge kız, erkek tanrı ve Şeytan Katastrofov ile birlikte anında harekete geçti: Donald Trump'a henüz alt üst etmeyi başardıkları yeni bir evren gösterdiler.
  Tanrıça Emmanuel'in yanından, fırından kekler gibi, yalnızca tek bir özellikle milyarlarca ve trilyonlarca farklı türden yıldız fırladı: canlı yaratıkların kanatlı çeşitli araba ve kamyon türleri ve cheesecake tekerlekli kelebekler.
  Sfero Katastrofov ise tam tersine, avangart uçaklar da dahil olmak üzere çeşitli türden kuyruklu ve kanatlı hayvanları dışarı attı.
  Etraflarında karmaşık yörüngelerde dönen trilyonlarca yıldız ve gezegen, boşluktan sanki bir bilgisayarda çizilmiş gibi hızlı ve zengin bir şekilde ortaya çıktı. Ve hatta theoquasar'a benziyordu!
  Yengeç Bulutsusu kadar büyük olan Tanrıça Kız, sanki daha küçük kızlar ondan düşen bir damlayla ayrılmış gibi hızla döndü.
  Ne kadar güzelleşti, havan topu ve salkımı olmayan milyonlarca kız vakumda koştu ve yüksek sesle güldü, coşkuyla ciyakladı.
  Şeytan çocuğunun Sphero Felaketleri'nin biraz daha yaşlı olması ve aynı zamanda bir genç erkek sürüsü ve doğaüstü kökenli yaratıklara bölünmesi boşuna değil. Kızların arasına karıştılar. Arabalara atlayıp dışarı çıktılar. En vahşi ve en zengin renklerden oluşan bir kaleydoskop açıklanamaz.
  Ama sonra Donald Trump (yine yakışıklı bir görünüme sahip daha da güçlü bir genç adam oldu!), Tanrıça-demiurge'nin enkarnasyonlarından biri olan büyümesi haline gelen elinden tuttu. Bundan sonra, bir an için arttılar ve lüks bir Cadillac gövdesinin yıldızının ve kırmızı bir melez kartalın yakınında sona erdiler.
  Tanrının çoğaldığı tüm kızlar birbirinden farklıydı ama Donald Trump'ın yanındaki tatlı çok şık. Uzun topuklu, elmas tokalı ve saçları olan deri çizmeler genellikle süperdir.
  Emmanuelle (evrenlerin yaratıcısı böyle çağrılmasını istedi kendine bir jest yaptı... Kelebek kanatlı çocuk arabası şeklindeki bir düzine gezegen durdu. Tanrıça onlara göz kırptı (yaratılış baksın derler!), Ve ABD Başkanını çekerek, genç ve yakışıklı bir adam olan Amerika hükümdarının tırmığını açgözlülükle öptü ve tebaasına göz kırptı:
  - Beni böyle düzelt!
  Ve gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan deri bir ceketten, yönlü yakutlarla kaplı çıplak göğüsler çıktı.
  Donald Trump, genç bir bakire gibi şaşkına döndü ve ağzından kıpkırmızı oldu:
  - Çocuklar seni izliyor!
  Demiurge tanrıça, mantıklı bir şekilde şunları söyleyerek kahkahayı patlattı:
  - Yaş gerçekten önemli mi? Evrenleri bebeklik kadar erken yarattım ve Oğlum Sphero Felaketleri daha da erken... Ve ebedi Şeytan-gençten ne alacaksın? O çok havalı! Aşırı!
  Sphero Katastrofov anında yakınlarda belirdi, sinsice göz kırptı ve şunu fark etti:
  - Kutsal bir şekilde yetiştirilmiş olanları şok etmeyi seviyorum! Biz demiurges bu nedenle ahlakı bulduk - böylece ihlal edilecek bir şey olsun!
  Araba-yıldızının direksiyon simidi-joystick'ine oturan genç adam-demiurge-Şeytan (çiftin geri kalanı onun arkasındaki sandalyelere oturdu!), keskin bir şekilde sarsıldı. Ve hemen yaklaşmakta olan şeride atladı. Üstelik insan arabalarındaki gibi iki uçak ve hatta havacılık gibi üç uçak değil, yetmiş dört kadar sıkıştırılmış boyut var. Donald Trump'ın nefesi kesildi ve gözleri dışarı fırladı.
  Böyle bir ırktır, kelimelerle ifade edilemez. Evet, albay kozmonot eğitim merkezini ziyaret etmek zorunda kaldı. Orada bir cazibe var. Sandalye eksen etrafında döner, sandalyenin kendisi dikey bir düzlemde döndürülür ve cihaz hala dönme dolap gibi bir sistemin içindedir ve tekerleğin kendisi de sekiz şeklinde hareket eder ve buna karşılık yüzey yükselir. dalgalar.
  Donald Trump, böyle bir testte bile kendini havalı hissetti ... Ama demiurges-şeytanların bu temsilinin arka planında, bu kozmik çekim - alegoriler bile bulunamaz. Bir çocuk sapanı ile bir hidrojen bombasını nasıl karşılaştıracağınız konusunda?
  Ve böylece, gözlerimizin önünde, milyarlarca boyuttaki tüm bu kentilyonlarca yıldız titriyor! Beyin hücreleri bile, her biri ayrı ayrı ve hep birlikte, en temel şekilde ortaya çıkar.
  Sanki büyük bir yıkama oluyor ama beynin ve omuriliğin nöronları acı çekiyor.
  Ama tanrılar böyle, gülerler ve kükrerler. Demiurge Emmanuelle holografik projeksiyonu ayak parmaklarıyla kontrol etmeye bile başladı... Ve en önemli şey başladı: "Yıldız Savaşları" - ilk bölüm!
  Burada Emmanuel demiurge uzay gemisinden ayrıldı ve Donald Trump'ın yanında, onu öğrenci gençliğinden beri tanıyan karısı Zoe'nin geliştirilmiş bir modifikasyonu belirdi.
  Şimdi tayfın yedi rengine boyanmış olan ve saldıran bir bufalo-Amazon gibi kükreyen karısıydı. Ve sen kendin dümendesin... Yıldızlar! Vay canına - Güneş'ten beş kat daha büyük çapa sahip kozmik bir armatür, bu onun saldıran yıldız gemisi, içinde - binici başkanı. Yanında da karısına çok uzaktan benzeyen ve çok güzel bir kız var. Evet ve karakter tamamen yabancı.
  Ancak bir savaş gemisi onları karşılamak için uçar - ultra reaktif fotonların bir soporunun dışarı atıldığı ok şeklindeki kanatları olan büyük bir turuncu-kırmızı ayı. Pekala, gösteri - bazı dişli sandıklar bir şeye değer. Onlar, olduğu gibi, çarpık ve kaotik kırık iğneler halinde boşanmışlar. Boyut olarak Sirius'tan aşağı olmayan bu savaş gemisi onu alacak ve nasıl dönecek ... Ve hipernükleer bir boşalma ile dişlerinden fırlayacak.
  Donald Trump, Hiroşima'ya atılan kentilyon bombaya eşdeğer bir yükün gizlendiği bir sopayla ölümcül bir kancadan kaçınarak yıldız gemisini otomatik olarak döndürdü. Albay düşmana cevap verdi!
  Ayının sıvı kristal zırhında büyük çatlaklar oluştu. Titanyumdan bir milyon kat daha güçlü bir metalin turuncu yüzeyini vadiler gibi keserler. Hiperplazmada ya da yıldızları hareket ettirebilen ve kuasarları söndürebilen prensps teoplazmasının daha da mükemmel çeşitliliğinde hangi muazzam güç saklıdır? Ancak yalnızca altıncı, yedinci vb. Maddenin durumu.
  Herhangi bir molekülden koca bir hiperplazma okyanusu elde edilebilir. Teorik olarak (insanlar için bu mümkün olmasa da) bir temel parçacık, her birinde trilyonlarca yıldız bulunan milyarlarca milyarlarca galaksiyle tüm devasa evreni, yani evreni yeniden üretecektir. Ya da yok et! Teohiperplazmanın yarı-ilahi veya ilahi-üstü olasılıkları bunlardır.
  Ve sonra ayı parlamaya başlar. Gemideki trilyonlarca uzaylı ve hatta daha fazla savaş robotu, onların değersiz hayatlarını kurtarmaya çalışarak tozu tekmeliyor. Ama bunu çok kötü yapıyorlar. Sadece alınları, yanları, gövdeleri ile çarpışırlar, ancak birkaç düzine muz ve akrep melezi havalandırma bacasına uçar.
  Orada, canlı formlar sibernetik olanlarla iç içe geçmiş durumda. Gerçek karıştırma ve yulaf lapası gelenlerden. İşte ciğerlerinin tepesinde patlıcan gövdesiyle kükreyen bir boğa:
  - Hey, sen benim süper silahımsın! Ezilmiş şeytanın intikamını alın!
  Ve patlıcan boğası çaresiz bir çabayla antenlerle süslenmiş robotu boynuzuyla püskürtür. Zaten gravioplazmik radyasyondan zarar görmüş olan, iticisinin et kırıntılarına kükrüyor.
  Bir ıstırap kükremesi yanıt verdi, ardından havalandırmayı yırtan bir patlama geldi. Yıldız gemisinin içindeki dökülme, çeşitli kiremitlerden gelenler ... Bundan sonra ayı onu alıp patlayacak.
  Donald Trump, yıldız gemisini darbelerden uzaklaştırmayı başarır başarmaz. Ama ayıdan sadece bacaklar ve bacaklar vardı ... Ve sonra dağılan parçalarda tüylerim diken diken oldu ve oradan korkmuş kızıllar, panik kıvılcımları gönderdiler.
  Donald'ın kendisi grafikte şunları kaydetti:
  - Hesap açık ve şu ana kadar lehimize!
  Ve savaşçı-demiurge ve Şeytan Sfero onun tarafından komuta ediyor.
  Bir ultra-dinamit top bataryası - kinesspace'de titreşen esnek çöküşün içinden kayar, asker zayıflamış atalet kuvveti tarafından bastırılır. Güzel kızlar şeklindeki sadece iki dövüşçü sırıtmaya başlar ve güneşli tavşan sırıtışları gönderir. Hiper yerçekimi dalgalarından etkilenmemiş görünüyorlar.
  Güzel kızlar, sadece çok gösterişli bir şekilde boyanmış: yedi renkli olanda çeşmeli bir semaver şeklinde saç stilleri ve dokuz renkli divada alev makineli bir yel değirmeni.
  Ve kafalarıyla nasıl çarpışıyorlar - alfabetik bir akşamdan kalma! Semaver ve yel değirmeni çarpışır ve aralarında gerçek bir kavga başlar. Büyük darbeler, yanmış saçlar ve yeniden uçuşan parfümler!
  Ve batarya çok ciddi bir şekilde sökülüyor. İlk başta, topların namluları bile büküldü ve sonra yay, gravioplazmanın yuvarlanan bir titremesiyle fırladı, kendiliğinden bir hareketle beceriksiz kaldı. Ultra-reaktif sistemlerin uğultusu: Batarya, ancak şimdi uzayda taban tabana farklı bir noktada yeniden ateş açıyor.
  Ve bundan, vakum boşluğu alevlenecek - napalm ile ıslatılmış bir kitaplık gibi, birkaç parsek yüksek ve geniş. Ve alevin kendisi, kuzu buklelerinin tuhaflıkları olan bir ejderhanın dilleri gibidir.
  Donald Trump bunu görünce haç bile çıkardı:
  - Tanrının annesi...
  Sphero Katastrofov, birkaç parçaya bölünmüş, tehditkar bir şekilde emrediyor:
  - Dar hiper ışınlı bir çiviyi soyun veya daha doğrusu çiviyi çıkarın, tabancaları konsantre ramrod moduna geçirin.
  Demiurge kız Emmanuel gülerek konuştu:
  - Dar bir hiper ışın, çikolatadan tavşan yiyen vejetaryen bir kurt gibi!
  Evrendeki en havalı bilgisayarlar devre dışı bırakıldığından, bu yönlendirme manuel olarak yapılmalıdır. Bu durumda mücadele maddesinin akışını düzenleyin - bir el tamburu yardımıyla hiperkinezi. Ancak bunu yapmak bile kolay değil, bu mücbir sebebin Gururlu Süper İmparatorluğun askerleri için eğitim programında da sağlandığı gerçeğini kurtarıyor.
  Sphero Katastrofov, bin parçaya bölünerek dişleriyle sırıttı ve şöyle dedi:
  - İcat etme ihtiyacı kurnazca ama kral basit değil, çünkü kalabalığı göz önünde bulundurmaktan alıkoymadı!
  Erkekler ve kızlar bu sorunla otomatik modda başa çıkıyor. Ve insan ırkının temsilcileri, diğer dünya insanlarının aksine, mükemmel bir şekilde başa çıkıyor. İşte aynı anda yıldızların ve uzay gemilerinin rolünü oynayan bir sürü canavar alevli lekelere dönüşüyor. Bunlar da, galaktik armatürlerin arka planına karşı oldukça küçük görünenleri - küçük gemileri yakar.
  Bununla birlikte, boyutları da göreceli bir kavramdır: Yak-3'ten daha büyük olmayan bir makine, tüm dünya kıtasını sular altında bırakabilir. Ve sadece bir yudumla! Ve sonra darbe alışverişi öyle ki, umutsuzluktan Lucas, böyle bir şeyi hayal edemeyecek kadar güçsüz olan fantezisi kafasına bir kurşun sıkacak.
  Sphero the Devil-demiurge görüşte bir füze botu yakalar, hafif bir kurşunla vurur. Yok edilen vakumun en ince gıcırtısı duyuluyor, farenin kuyruğuna basılmış gibi görünüyor. Çok renkli bir balon anında şişer - tekne parçalara ayrılır. Patlamanın gücüne bakılırsa, bir cephane patlaması var. Işık noktası bir lekeye dönüşür ve bu da hiperplazmik bir mürekkep balığına dönüşür, büyülü gravioplazmanın enerjisi ünlü bir şekilde arabayı yayar. Magoleth de yok edildi, bu durumda tam atış demiurge kız tarafından yeniden üretildi.
  Tanrıçaların Tanrıçası Emmanuelle şarkı söyledi:
  - Evrende, her şeye kadir olanın gücü bizim evrensel aşırı sikişmemizdir!
  Birden fazla metropolü yerleştirebileceğiniz kanatlar, ayrı ayrı uçarken aynı zamanda sıcak kuyruk parçacıkları üzerinde alevli tüylerden oluşan bir vakum içinde dönüyor. Ve o bükülür, sadece güzel bir yüzücü bir kelebeği tırmıklar.
  Yarasa kanatlı (sadece korkunç şekilde boyanmış!) bir damperli kamyon şeklindeki düşman brigantine ek hasar alır, ancak büyük yaylım ateşleriyle karşılık verir. Çatlaktan bir dere sızıyor, demiurge kızı atıyor, zinoberli altın göğüsleri, ışıldayan meme uçlarını açığa çıkarıyor.
  Evreni yaratan ve yakan şeytan çocuk Sfero keyifle ciyaklıyor:
  - Nasıl hiperkuasar görüyorsun! Siyah vakum! Utanma!
  Yanında vücut bulan demiurge Emmanuelle, her şeye gücü yeten adamın magoplastikten yapılmış deriyle kaplı dizine bir tokat attı:
  - Princeps kuasar! Zapulsar üç nokta! Şövalyenin gürzünü daha yükseğe kaldırın!
  Gözyaşı damlası şeklindeki brigantine yaylım ateşinde kıllandı. Dikenli hiperplazma çiy damlaları tüm savaş alanına püskürtüldü.
  Cool Sphero yüksek sesle ıslık çaldı:
  - Uçurumun çöküşüne bir foton ver!
  Yandan bir firkateyn fırladı, aynı zamanda komşu batarya sarsıldı. Görünüşe göre adamlar şanssızdı, en dayanıklı metali toz haline getiren ağır bir rokete veya titreşim alanına rastladılar.
  Demiurge Devil Boy, böyle bir saldırıdan sağ çıkmak için platformu döndürmeye çalıştı. Ama sonuçta, rakipler neredeyse aynı okuldan mezun olan birinci sınıf profesyoneller. Ya da daha doğrusu o, evrenlerin Yaratıcısıdır, çocuklarına savaşabilecekleri kadar yüksek fırsatlar vermiştir. Ve yeteneklerini aldı ve sınırladı! Gururla Emmanuel olarak anılmaya karar veren yaratıcı, Creation of Civilizations'da da bir dolandırıcı değil!
  Almak ve çivilemekle aynı şey ... Güç neredeyse sonsuz uzayda gizlense bile yeterli görünmeyecek!
  Ama burada Şeytan Sfero ve her şeye gücü yeten ortağı yeniden enkarnasyonlara soyundu. Her ikisi de silaha atladı ve etrafında döndü.
  İsabetli bir kancadan - bir tempropreon topundan yok edildi. Düşen kristal bir vazo gibi paramparça oldu, görkemli bir gökkuşağının gölgelerini veren bir ışıltılı parça yığınına dönüştü. Demiurge kız ve Yaratıcı-oğlan-Şeytan ve enstrümana hizmet eden diğer kişiler, sanki bir sopayla vurulmuş gibi atıldı. Muazzam bir ivmeyle zırha çarptılar, hafifçe ezdiler ve çok esnek ve güçlü vücutlarıyla şoktan titreyerek güçlü bir şekilde düzleştiler.
  Daha sonra, eski tanrıların heykelleri gibi kabartmalı güzel figürlerine normal bir şekil vererek ağır hizmet kaplamasını soymaya başladılar.
  Tıpkı bir çizgi romandaki gibi, Süpermen düştüğünde kafasıyla birkaç bölmeyi kırdığında ve seyirciye dönerek şöyle diyor:
  - Çocuklar benden örnek almasın! - Ve yanaklarını kurbağa göbeği gibi şişirerek ekliyor. - Önce süper gücünü al!
  Muhteşem Devil Sphero alt karın bölgesinde bir soğukluk hissetti. Düşmanın hiperplazmik patlamalarının yoğunluğu yoğunlaştı, görünüşe göre savaşa yeni güçler çekildi. Yıldız canavarları kükredi - patlasalar bile, Merkür'ün yörüngesinin çapı kadar büyük filler. Öyle patlayacak ... Örneğin, ultra savaş gemisinin kendisi düzgün bir kuasar boyutunda (klişeden düşen gök cisimlerinden biri !) Ve çivili devasa bir hançer şeklinde. yayıcılar, zengin bir hiperplazmik jet süsü yaydı. Yuva yapan bir oyuncak bebek ve bir akordeondan oluşan kıvrımlı, bükülmüş bir melez olan madde, Gururlu Süper İmparatorluğun yusufçuk kanatlarına sahip çok modern bir Fiat biçiminde kruvazörün üzerine düştü. Sürekli artan diğer imha selleri, gözyaşı şeklindeki dört topçu platformunu ezdi.
  Sfero Katastrofov'un sağ bacağı diz boyu buharlaştı ve demiurge-şeytan çocuk, doğal bir şekilde büyümesini beklemeden anında uzvunu uzattı.
  Julius Caesar, tüm yeteneğine rağmen savaşı kaybediyordu, yaklaşık teknoloji eşitliği ile sayısal üstünlük, düşmanın yanındaydı. Her ne kadar geçmiş bir yaşamda büyük komutan üstün düşman kuvvetlerine karşı ilk kez savaşmak zorunda kalsa da. Ama burada çok sofistike rakiplerle bir uzay savaşı var. Şu anda böylesine zor bir durumda yapılacak tek şey, kuşatmadan kaçınarak geri çekilmekti.
  Ve sonra, askerleri ustaca geri çekmenin peşinde koşarken, düşmanın kendisinin iyi yerleştirilmiş kuvvet alanları katmanını kıracağına ve ardından boşluğu vurmanın mümkün olacağına güvenin!
  Sphero Katastrofov, kinez robotlarına verilen komutları Princeps bağlantısı aracılığıyla utanmadan dinledi. Erken bir zafer için susuzluk, sınırsız iyimserlik gibi geliyordu.
  Demiurge-Devil çocuk şarkı bile söyledi:
  - Bu çığlıkta bir fırtınaya susamışlık, öfkenin gücü, bir tutku alevi var ... Ve kuşlar bu haykırışta zafere olan güveni duyuyor!
  Bir balyoz yakındaki bir dretnotu vurdu - magoplamza yağmuru yağdı. Ve termopreon roketlerinden başka bir yaylım ateşi gürledi. Bütün bir uzay gemisi sürüsü düzleşti ve hiperplazma, ateş suyuyla dolu bir tekneyi deviren bir çocuk gibi sıçradı.
  Ekranoplan kanatları olan aslan şeklindeki bir hiperfirkateyn - Julius Caesar birkaç hasar aldı ve ultra hafif hızı azaldı. Büyük komutan bile mırıldandı:
  - Geldim, gördüm... Kazanmadım!
  Şeytan Sfero öfke hissetti, yarattığı güç kaybediyor gibi görünüyor, mümkün olduğu kadar çok düşmanı yok etmeniz gerekiyor. Oh, bıçaklı bu kaplanlar, Mercedes'i kanatlardan atlamaya başlarlar. Sadece maşa ile sıkın! Çocuk-demiurge-Şeytan öfkeli. - Kavgayı birleştirmeyi düşünmüyor bile!
  Yani, kazanma ya da ölme seçeneği vardır. Birkaç muggle'ın yok olduğu aşikar olsa da (bir yıldız büyüklüğünde olsalar bile!); neredeyse hiçbir şeyi değiştirmeyecek, ancak bu, her türlü engeli aşan bir akıntıya dönüşen bireysel bireylerin neredeyse benzersiz kahramanlığıdır. Çocuk-demiurge-Şeytan, taşıyıcının hafızasını kullanıyor, ama aslında kendi yarattığı (Kişilikleri ve yapı olarak bu kadar karmaşık şeyleri damgalamayı nasıl başarıyor, ayrı bir soru!) sayısız eğitimde neye sürüklendiğini çabucak hatırladı. oturumlar. Fark edilmemeniz, robotların genel saflarında kalmanız gerekiyor. Yani oraya ulaşmak çok daha zordur, ancak maruz kalma olasılığı çok daha düşüktür. Ama öte yandan, bu kritik anda oturmaya hakkı var mı?
  Risk almaya karar veren savaşçı-Şeytan Sfero şimdiye kadar şanslıydı, dikkat çekmeden dört savaş makinesini ve göbekten çıkan şimşek yardımıyla yok etmeyi başardı.
  - Küçük insanlar için huş lapası olacak! Aksine, theoprineps-plazma!
  Uçan robotlar, izli makineli tüfekler gibi (her biri Hiroşima'ya atılan bin milyar atom bombasının enerjisine sahip!) Bazı silahlar namlusuzdu ve asteroidin kaplamasıyla karışmış gibiydi. Burada Sfero adlı çocuk dikkatli olmalıydı.
  Kenardan, imha vuruşlarından uzaklaşarak hareket etmeye başladı. Burada meslektaşlarınızla çarpışmamak ve aynı zamanda ateş etmemek için senkronizasyonu gözlemlemeniz gerekir. Robotlar robottur, canlı kalkan olarak kullanıldıklarının farkında değillerdir. Çocuk-yaratıcı-Şeytan, yarı büyülü gravioplazmanın hareket yöntemiyle patlayacağı şekilde vurmaya çalıştı. Yani, bir yay çizdi ve yalnızca yukarı doğru değil, aynı zamanda yana doğru da eğildi ve yine de bir Avustralya bumerangı gibi bir yandan diğer yana sendeledi. Magoletes'e ek olarak, Steep Sfero hedeflerini seçmeye başladı ve daha şişman, daha prestijli. Özellikle, yerçekimi-büyü brüt tekne. Şanslıysanız ateş de edebilirsiniz.
  Ama sonra şansı sona erdi. Daha büyük hedefin güç alanı isabete dayandı ve gözetleme sistemi yaylım ateşinin robot uçaklardan ateşlendiğini hesapladı. Brüt tekne hemen döndü, savaş araçlarının kalınlığına bir sinyal gönderildi:
  - Düşman neden bariyerinizi aştı?
  Robotlar cevap verdi:
  - İzinsiz giriş tespit edilmedi!
  Güçlü makine daha yüksek sesle kükredi, böylece kulak zarları hafifçe bastırıldı:
  - Bu durumda asteroidin yüzeyini temizleyin, çatlaklara nüfuz edin.
  Yüzeye yumruklanan kraterlere bir robot ekibi koştu. Hareketli Sfero bu durumda geri dönmek ve arabaların geri kalanının arkasına geçmek zorunda kaldı. Doğru, bu bir avantajdı, koridorların kıvrımlarını kullanarak robotları yok edebilirsiniz.
  Makine bir insan değil, aynı zamanda paraya mal oluyor ve bir savaş birimi olarak kullanılıyor.
  Hele evrenlerin Yaratıcısı ve Şeytan'ın tüm süper silahlardan ateş etmeye nasıl karar verdiğini ele alırsak! Peki ya önemsememek ve kurallara uymak? Onları hemen yeniden yaratmak daha iyidir!
  Şeytan Sphero bile şunları söyledi:
  - Yine, politik olarak doğru davranmadım - dedi kurt-vejeteryan, çikolatalı tavşanı patlatarak!
  Birkaç yüz yıldız gemisi aynı anda patladı! Ve bu havai fişekler alevli bir hiperplazma fırlattı... Bu, meşaleli scooterların koştuğu bir spiral gibi döndü.
  Emmanuelle-demiurge da kıkırdadı, büyüdü ve kanatlı jaguarın çıplak ayaklarını parmaklarıyla aldı - fırlattı.
  Başka bir dev kız, karşılık olarak bu hayvanı zarif parmaklarıyla aldı ve şarkı söyledi:
  - Talihsiz evrenin üzerinde kaynayan bir karanlık asılıydı - yıldız canavarları! İşgalci baltasından nefret ediyor - bileyin ve kafanızı ezin!
  Bir sürü çılgın kız bu futbolu inanılmaz bir ölçekte sahneledi. Gerçek bir karşılıklı vuruş ve ezici darbeler başladı.
  Devil Sfero da bu "Olimpiyat" a katıldı, erkek-demiurge-Devil arabaları yükseğe fırlatmaya başladı ve kızlar onu yalnızca aldı.
  Ancak spikelet şeklinde kuyruklu uzaylılar ortaya çıktığında ve Toyota'ları tenis raketleri gibi leylek kanatlı ütülemeye başladıklarında ... Genellikle ötesine geçti!
  Ve eğer hala iyi bir şeyin sınırları varsa ve bu durumda, aptalın sermaye olduğu ortaya çıktı. Spikeletlerin gerçek bir ilham perisi çıkardığını hayal edin ve ben damperli kamyonları ve çeşitli profillere sahip yabancı arabaları kusuyorum. Ve kazdılar ... Kertenkeleler değil, daha da havalı bir şey, fil hortumu gibi bir burun, ama sonunda bir papatya ve gözler - gonca şeklinde sekiz kadar, sadece benekli. Aynı zamanda hala şarkı söylüyorlar, anlaşılmaz ama melodik bir şey. Tabii ki, kızlara bakmak çok daha hoş. Özellikle. Burada öyle kızlar var ki, hatta boyalı olanlar bile, hippiler bile kıskançlıktan boğulacak.
  Ayrıca formlarını da değiştirmeleri gerekiyor. Sadece sipariş üzerine keçeli kalemlerle boyanmış harika vücutları titriyor!
  Kız-demiurge-Şeytan davetkar bir şekilde şarkı söyledi:
  - Ve odalarımızda komiserler var!
  Sfero Katastrofov romantizmi söylemeyi bitirdi:
  - Ama onları çabucak kapı dışarı edeceğiz: tuvalette tuvalet var!
  Ve hem Yaratıcı hem de Yok Edici Tanrı, şimdiden çalkantılı havuzda dönelim.
  Donald Trump'ın çatısı çoktan menteşelerinden tamamen koptu ve uluyacak:
  - Herkes iş başına!
  Görkemli savaş kıyafeti içindeki büyük Sphero, milyarder başkanın yanındaydı ve her şeyi anladı:
  - Anlıyorum amca gerçekten yelken açtın! Belki de zevkinize göre daha hoş bir şeye baksanız iyi olur?
  Mücevherli bikinili demiurge kız Emmanuelle, Donald Trump'ı kendisine doğru çekti ve açgözlülükle öptü, şunları önerdi:
  - Ve savaşın daha yakın olmasını istiyorsa, gerçeğe baksın.
  Kimden daha çok erkek ve kızlardan hoşlanırsın?
  Donald Trump öfkeyle başını salladı.
  - Tabii ki kızlar! beni kimin yerine koyuyorsun!
  Tanrıça dudaklarını şapırdattı ve şöyle dedi:
  - Giderek daha çok kızlar gibi - hatta kadınlar!
  . BÖLÜM 1
  Donald Trump, Sphero Catastrophes tarafından yaratılan farklı dünyalarda bir tavşan gibi zıpladı. Ve atlayışları en iddialı ve inanılmazdı.
  Şu anda Donald Trump, insan formlarında enkarne olan Koronovirüslerin gerçek imhasını üstlendi.
  Sfero Katastrofov şunları söyledi;
  - Salgın insanları bu kadar biçmesin diye koronovirüsleri sihirli kılıçlarla doğrayın. Ve yıldız savaşlarının muhteşem kadın kahramanları bunu sizin için yapabilir!
  Donald Trump coşkuyla yanıt verdi;
  İnsanlığa hizmet etmekten mutluyum!
  Donald Trump ve Ahsoka Tana, ışın kılıçlarıyla donanmış olarak Supreme Dağı'na indi. Saldırının zirvesiydi. Koronavirüsler neredeyse tüm mevcut güçlerini saldırıya attı. Siyah silüet artık zırhlı ABD Başkanı'ydı. İki elinde de ışın kılıcı vardı. Değirmeni kudretli savaşçı yönetti ve bir düzine koronavirüs savaşçısı Kasım çamuruna saplandı.
  Ahsoka Tano sıçradı ve döndü, koronavirüsleri parçaladı ve ıslık çaldı:
  - Aynen böyle devam!
  Padawan kızı saldırgandı ve son derece hırçındı.
  Donald Trump tekrar kesti ve kükredi:
  - Büyük uzay ve Amerikan dünyası için!
  Her yöne dağılmış insan vücudunun yırtık parçaları.
  Ahsoka Tano da kılıçlarıyla savurdu, rakiplerini biçti ve sonra çıplak kız ayağıyla minik bir antimadde bezelyesi fırlattı.
  Sağır edici bir güçle koştu ve Coronavirüs'ün Cehennem Güneşi ülkesinin tüm bir savaşçı taburunu parçaladı.
  Ve ciyakladı:
  - Kozmik Amerikan aklı için!
  Sfero Katastrofov onaylayarak başını salladı:
  - Kabus gibi basili böyle doğrarsın, insanlığı kurtar!
  Donald Trump, kılıçlarla koronavirüsleri yararak bir kelebeği yeniden üretti ve homurdandı:
  - ABD İmparatorluğu'nun büyük başarıları için!
  Ardından siyah zırhlı ABD Başkanı'nın ışın kılıcı havada asılı kaldı. Parmaklarını şaklattı ve hemen yüz koronavirüs askeri boğazlarını tuttu ve gücün karanlık tarafının görünmez ilmiğinde boğulmaya başladı.
  Ahsoka yine çıplak ayağıyla antimaddeli küçük bir bezelye fırlattı ve onunla bütün bir koronovirüs alayını parçaladı.
  Bir gram antimaddenin Hiroşima'ya atılan iki atom bombasının imha gücü olduğu belirtilmelidir. Ve haşhaş tohumu büyüklüğündeki bezelyeler vakum bombası gibi patlıyor.
  Ve Ahsoka'da bir çanta dolusu bunlardan var.
  İşte kızın çıplak topuğu, başka bir yıkım armağanı daha atıyor ve ateşli bir ışıltı parlayarak yüzlerce koronavirüsü aynı anda canlı canlı kucaklıyor ve yakıyor.
  Donald Trump tekrar parmaklarını şaklattı ve daha şimdiden vahşi, karanlık bir gücün ilmikleriyle sıkıştırılmış yarım bin koronavirüs askeri kıvranmaya başladı.
  Ahsoka Tano çıplak ayak parmaklarıyla maddenin başka bir kısmını dışarı attı ve ciyakladı:
  - İyiliğin egemenliği için!
  Donald Trump, değirmeni kılıçlarıyla yeniden yönetti, ışın kılıçları yüz metre uzandı, Supreme Dağı'na saldıran koronavirüs yığınını biçti ve havladı:
  - Gücün karanlık tarafına hayır!
  Ahsoka Tano bir kez daha çıplak topuğuyla minik bir bezelye tanesi antimadde fırlattı. Bütün bir Japon savaşçı müfrezesini parçaladı ve yaktı ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Şiddetli iyilik imparatorluğumuzun büyüklüğü için!
  Donald Trump, uzatılmış kılıçlarıyla yel değirmenini tekrar çalıştırdı ve ağzından ateş açtı. İki yüz koronavirüs aynı anda alev aldı.
  ABD'li Kara Savaşçı Donald haykırdı:
  - Taliban'ın yüzü şişiyor,
  Bir kez daha bir imparatorluk doğuyor!
  Işığın gücü kurtarmaz
  Kız benimle yalınayak!
  Ahsoka Tano ayrıca kılıçlarıyla yel değirmenini yönetti ve zarif bacaklarının çıplak parmaklarıyla bir hediye olarak antimadde fırlattı. Bir sürü koronavirüs yaktı ve ciyakladı:
  Bizi kimse durduramaz, kimse bizi yenemez!
  Ve yine kızın çıplak topuğu bir imha topu fırlatacak. Ve bir o kadar da koronavirüs savaşçısı yanacak. En azından bütün bir alay.
  Kız kıkırdadı:
  - Japonya ve Rusya ve ABD! - yeni gözden geçirme görevi!
  Kara savaşçı ve Amerika Birleşik Devletleri başkanı, karanlık güçle binlerce samurayı tekrar boğuyor. Mermiler, silahlı birkaç savaşçıya isabet etmiyor. Ve bu arada, cehennemi koronavirüs güneşinin imparatorluğunun savaşçılarını kılıç ve diğer cihazlarla yok ediyorlar.
  Burada yine Donald Trump bir değirmen işletiyor, bir seferde çok fazla Japon eti kesiyor ve homurdanıyor:
  - ABD İmparatoru Abraham Lincoln için!
  Ahsoka, kız gibi ayaklarından oluşan çıplak parmaklarıyla ölüm armağanını fırlattı ve cıvıldadı:
  - George Washington için!
  ABD Kara Savaşçısı Donald öfkeyle cevap verdi:
  - Washington sadece benim oğlum olmayı hak ediyor!
  Ahsoka başka bir değirmen işletti, koronavirüs kalabalığını azalttı ve şu yanıtı verdi:
  - Ve kim layık? Hepimiz kendimize göre kötüyüz!
  Donald Trump kılıçlarını savurdu ve eldivenli parmaklarını tekrar şaklatarak Yükselen Güneş İmparatorluğu birliklerinin boyunlarını kırdı ve bir kaplan gibi kükredi:
  - Ben sadece bir alçağım değil, ben harika bir alçağım!
  Ahsoka kılıçlarını tekrar savurdu ve ciyakladı.
  - Güç bizimle olsun!
  Ve kızın çıplak, yuvarlak topuğu bir bezelye daha yıkım verdi.
  Koronavirüsler kelimenin tam anlamıyla saflara düştü. Yetenekleri feci bir oranda azalıyordu. Böyle iki süper savaşçı varken, Yüksek dağın tüm gücünü toplayarak fırtına yapmak en akıllıca fikir değildi. Yalınayak çok güzel ve hırçın Ahsoka ve delinmez zırhlı siyah bir ABD savaşçısı.
  Böylece Donald Trump, eldivenli parmaklarıyla bir ölüm bezelyesi fırlatarak koronavirüs askerlerini parçaladı.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin kara savaşçısının darbelerinden sanki yere serilmiş gibi yağdılar. Ancak onlara üçüncü bir savaşçı katıldı. Tabii ki, Prenses Leia. Bikinili köle ve kılıçlı çekici bir kız.
  Burada çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm bezelye attı ve onu küçük, yırtılmış kanlı koronavirüs parçalarına ayırdı. Ve gülerek şarkı söyledi:
  - Ve düşman sürüsü yere uçtu,
  Gücün ve kılıçların baskısı altında!
  Prenses Leia'nın ellerinde iki ışın kılıcı parladı ve High Mountain'a saldıran koronavirüs savaşçılarını kesmek için uzadılar.
  Onları lahana şeklinde kesin.
  Leia dişlerini gösterdi ve cıvıldadı:
  - Uzay komünizmi fikirlerine şeref!
  Ve bikinili bir prensesin çıplak topuğu, son derece ölümcül ve yıkıcı bir şey fırlatmak gibidir.
  Bir parıltı çıktı ve samuray kütlesi anında yandı ve kömürleşti.
  Ahsoka Tano da kılıçlarını savurarak vahşi ve hızlı bir yel değirmeni yaptı. Koronavirüslerin karanlığını kesin. Sonra zarif ayaklarının çıplak ayak parmakları bir başka yıkım bezelyesini fırlattı. Birçok düşman yakıldı.
  Padawan kızı havladı.
  - Güzel erkekler için!
  Ve çıplak topuğu, tam bir yok oluş bezelyesi bıraktı. Ve bir anda pek çok koronavirüs yok edildi.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin kara savaşçısı, hafif, kırmızı kılıçlarını üç yüz metre uzatarak koronavirüsleri parçaladı. Bu çok etkili bir tekniktir. Cehennem Bulaşıcı Güneş İmparatorluğu'nun kaç savaşçısı öldü ve kesildi.
  Donald Trump, ağzının arkasından devasa, yıkıcı bir güç atarcasına salarak kükredi:
  - Kimse ABD İmparatorluğu'nun iradesine karşı çıkmaya cesaret edemez!
  Prenses Leia, çıplak ayak parmaklarıyla düzinelerce koronavirüsü kesen bir diski fırlattı ve cıyakladı:
  - Hiç kimse!
  Ahsoka Tano kılıçlarıyla bir yel değirmeni koştu, koronavirüs savaşçılarını kesti ve çıplak, kız gibi topuğuyla gıcırdayarak yıkım armağanı verdi:
  - Çarlık Rusya'sına ve başkanlık ABD'sine şan!
  Donald Trump, karanlık gücün enerjisiyle aynı anda bin koronavirüs askerinin boyunlarını kırarak parmaklarını şıklattı ve homurdandı:
  - İmparatorluğa şan!
  Ahsoka Tano kılıçlarıyla tekrar savurdu ve ciyakladı:
  Ve bize şeref!
  Ama sonra üçüncü bir kız ortaya çıktı, dördüncü bir savaşçı. Bu durumda İmparator'un torunu Prenses Rei! Ayrıca çıplak ayaklı ve bikinili. Aslında, üç kız da savaşta bacaklarını oldukça aktif kullanıyor ve ayakkabılar sadece yollarına çıkıyor. Ve ayaklarınız çıplaksa bikini oldukça uygundur. Ayrıca büyü gücünün daha etkin kullanılmasına yardımcı olur.
  Prenses Rey onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir pulsar ateşleyerek koronavirüs askerlerini paramparça etti.
  Sonra kılıçlarını savurarak koronavirüs ordusunu yırtık et parçalarına ayırdı. Ve hafif çubukları çok uzun ve her metali kesiyor.
  Prenses Rey haykırdı:
  - Adı olmayan bir imparatorluk için!
  Ve kızın çıplak topuğu cehennemi antimaddeli bir bezelyenin ölümcül gücüne yenik düştü.
  Ahsoka Tano yüzünü agresif bir şekilde göstererek ciyakladı.
  - ABD imparatorluğumuz adil!
  Ve kızın bacaklarının çıplak ayak parmakları şeytanın hediyesini yok etmeye başlayacak.
  Bikinili bu güzel savaşçı Prenses Leia, düşmanı alıp ezdi, yel değirmenini geçti ve ciyakladı:
  - Sınırsız ABD imparatorluğunun büyüklüğü için!
  Ve güzel bir kızın çıplak, yuvarlak, pembe topuğu, koronavirüs ordusunun iki alayının aynı anda cehenneme gittiği ölümcül bir güç armağanı fırlattı.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı, parmaklarını ve ruhunu koronavirüslerden şaklatarak oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Değerli bir rakibi yenmekten daha büyük bir cesaret yoktur!
  Ve Donald Trump'ın kılıçları döndü ve o kadar çok koronavirüs kafasını kesti ki, şimdiden korku yaşamaya başladılar.
  Prenses Rey kılıçlarını döndürdü, onları büyük bir mesafeye uzattı ve rakiplerini kesti.
  Ve sonra zarif bacaklı çıplak parmakları aynı anda son derece ölümcül ve yıkıcı bir şey fırlattı beş bezelye. Ve gerçekten de kurtuluş şansı vermeyen bir kasırga yaydılar. Sonra kız agresif bir şekilde homurdandı:
  - En yüksek mertebeden başarılar için!
  Prenses Leia ayrıca çıplak topuğuyla düşmana tam bir yıkım hediyesi verdi. Sonra kız eğik bir şekilde kesti ve kılıçlarla başlarının üzerinden gıcırdadı:
  - Gelecekteki güç için!
  Ahsoka törene katılmadı. Çıplak ayak daha büyük bir bezelye fırlattı. Koronavirüs ordusunun üç alayını parçaladı. Bir koronavirüs bulutu yaktı ve onları kılıçlarla kesti. Ayrıca kız ağzının arkasından son derece ölümcül bir pulsarı tükürdü.
  Ve ateşli bir hediye tükürdü:
  - Kraliyet odaları için!
  Prenses Rey yeniden saldırıya geçti ve kılıçları korkunç ve ölümcül bir güçle kesildi. Ve çıplak ayak bir düzine bezelye fırlattı. Kelimenin tam anlamıyla bütün bir koronavirüs birliği alayı yakıldı.
  Donald Trump sonunda iki elinin de parmaklarını şıklattı. Binlerce karga koronavirüs askerlerinin başlarına düştü, kafalarını yumrukladı. Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı memnun bir bakışla şunları söyledi:
  Onları durdurmuş gibiyiz! ABD uzay imparatorluğuna şeref.
  Vysochennaya Dağı'ndaki koronavirüs saldırısı nihayet kurudu. Süper güçlere sahip dört savaşçı ve Star Wars'tan Devil Sphero tarafından vücut bulan üç kız, Coronavirüs cehennemi güneş imparatorluğunun yüz binden fazla askerini ve subayını öldürdü. Vysochennaya Dağı'na giden tüm yaklaşımlarda çok sayıda kesilmiş ve yanmış ceset vardı.
  Donald Trump, ışın kılıçlarını kapatıp kemerine saklayarak memnuniyetle şunları söyledi:
  - Harika bir iş çıkardık! Artık Corona imparatorluğu saldırı için hemen yeni güçler toplayamayacak!
  Ahsoka Tano mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Koronavirüslerin hala çok sayıda birliği var, hala güçlü bir basil filosu var!
  Prenses Leia buna katıldı:
  - Kesinlikle! En önemli şey filo! Coronavirüs imparatorluğu denizde avantaja sahip olduğu sürece savaşacak!
  Prenses Rey önerdi:
  - Öyleyse düşmana denizde saldıralım! Ayrıca kılıçlarımız var ve suyun üzerinde süzülebiliriz!
  Donald Trump bu konuda hemfikir:
  - Sağ! Düşman filosuna saldıralım! Görevi sonuna kadar tamamlamalıyız!
  Ahsoka Tano kıkırdadı ve mutlulukla dudaklarını yaladı.
  - Batan teknelere bayılırım!
  Dört savaşçı havalandı. Vysochennaya Dağı'ndan döndüler ve denize uçtular. Bin Ladin'in koronavirüs filosu Port Washington'a yaklaşıyordu.
  Güçlü bir filo, on iki savaş gemisi, birçok kruvazör ve muhrip.
  O zamanlar çok sayıda ve iyi donanımlı olan Coronavirüs İmparatorluğu filosu, Port Washington'daki Amerikan filosundan gözle görülür şekilde üstündü. Doğru, Abraham Lincoln'ün donanması Atlantik'ten aceleyle geliyordu. Ve bu kale yaklaşana kadar dayansaydı, o zaman koronavirüslerin işleri bu kadar pembe olmazdı. Ancak, şimdi bile sorunları var.
  Özellikle dört süper havalı savaşçı deniz yüzeyinin üzerinde uçtuğunda. Kızların çıplak, yuvarlak topukları ay ışığı gibi parlıyordu.
  Ahsoka bile zevkle şarkı söyledi:
  - Deniz sörfü, deniz sörfü,
  Gitme, benimle kal!
  Uçarken çıplak, kız gibi bacaklarını sallayan Prenses Leia devam etti:
  - Deniz iskelesi! Deniz iskelesi!
  Diye bağırdı veda zamanı!
  Prenses Rey hemen destekledi:
  - Ve mutluluk zaten, hangi yıl,
  Bir uzay yolculuğuna çıkın!
  İşte önümüzde koronavirüslerin ilk armadilloları. Donald Trump kılıçlarını savurdu, lazer ışınları uzandı ve ilk iki gemiyi yarıp geçti. Ayrıldılar ve batmaya başladılar.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı sırıtarak şunları söyledi:
  - Seni ezeceğiz!
  Prenses Leia, koronavirüs gemilerini alıp ikiye böldü.
  Sonra kız, kruvazörü parçalayan ve gıcırdayan bir bezelye imha attı:
  - Zafer yürüyüşü için!
  Ahsoka Tano ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla düşmana çarptı ve armadilloyu parçaladı. Ve sonra ışın kılıçlarını koronavirüs donanmalarına sapladı.
  Ve cıvıldadı:
  - Hava akrobasi için!
  Ve Prenses Rey aldı ve düşmanları nasıl kesiyor. Ayrıca darbeleri altında gemiler bıçakla yağ gibi kesilir.
  Palpatine'in torunu çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye alıp fırlattı, patlayan koronavirüs kapları ve şarkı söyledi:
  - Gemiler dibe iner,
  Çapalarla, yelkenlerle...
  Ve sonra seninki olacak -
  Altın sandıklar!
  Altın sandıklar!
  Işın kılıcını tek bir savurmayla koronavirüsleri yarıp geçen Ahsoka Tano ilahiyi sürdürdü:
  - Gemiler bozuk,
  Sandıklar açıldı!
  Zümrütler ve yakutlar yağıyor!
  Ve kız ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye antimadde fırlattı.
  Prenses Leia da ışın kılıçlarıyla gemileri parçalara ayırdı.
  Ve şarkı söylemeye devam etti;
  zengin olmak istiyorsan
  Mutlu olmak istiyorsan...
  Donald bizimle kal
  Sen bizim kralımız olacaksın!
  Sen bizim kralımız olacaksın!
  Ve kızın çıplak ayağı gemiyi yarıp geçerek yine toptan yok oluş ürününü fırlatır.
  Koronavirüsler dörde ateş etmeye çalışıyor, ancak boşuna. Mermileri kara lordu ve üç süper kızı ıskalıyor.
  Donald Trump parmaklarını şaklattı ve işte birkaç muhrip, yükselen güneşin ülkesi bir koç boynuzuna dönüştü ve batmaya başladı.
  Donald Trump kükredi:
  - Rus savaşçı acı içinde inlemez,
  Ve asla suda batmaz!
  Prenses Leia da kılıçlarını kesti ve koronavirüsleri boğarak mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sloganımız dört kelimedir:
  Kendini boğuyorsun - başka birini boğ!
  Ahsoka Tano şiddetli bir savaşa geri döndü. Ve onu aldı ve kesti, kılıçları yüzlerce metre uzadı, kruvazörleri ve savaş gemilerini kesti. Koronavirüsler yere düştü ve boğuldu.
  Kız kıkırdadı:
  - Herkesi öldüreceğiz! Ve hadi kıralım!
  Prenses Rei de çok hızlı ve yenilmez saldırıda. Burada silahı daha zorlu hale geldi ve Cehennem Bulaşıcı Güneş ülkesinin gemilerinde keskin bir şekilde kesildi. Ve sonra zarafet ve cinsellikleriyle çarpan çıplak ayak parmakları, bir yığın gemiyi küçük parçalara ayıran yok etme hediyeleri fırlattı.
  Savaşçı bağırdı:
  - Uzay komünizmine şeref!
  Donald Trump yine parmaklarını şıklattı. Japonya'nın birkaç gemisini bir koç boynuzu haline getirdi ve havladı:
  - Kahramanlığa büyük zafer!
  Ahsoka Tano ışın kılıçlarını bir helikopterin bıçakları gibi döndürdü. Cehennem bulaşıcı Sun Bin Ladin'in ülkesinin amiralinin bulunduğu savaş gemisi-amiral gemisini ikiye böldü. Sonra, çıplak ayaklarıyla kruvazörü paramparça eden bir bezelye fırlattı ve homurdandı:
  - Tüm uzay dünyalarının ABD imparatorluğunun titanyum çizmesinin altına konacağı Anavatan'a şükürler olsun!
  Ve kızın çıplak, yuvarlak topuğu basilleri yok edecek.
  Prenses Leia da şeytanın çarkını kılıçlarla nasıl kaydıracağını. Gemileri açacak, metali kesecek. Sonra kızın çıplak, yontulmuş bacağı ölümcül ve şans eseri bir ölüm hediyesi atmayacak. Korona gemileri yine batıyor.
  Prenses ciyakladı:
  - ABD imparatorluğunun yüce gücü için!
  Ve Prenses Rey, acımasızca bulaşıcı Güneş'in ülkesinin gemilerini kesmeye ve çıplak ayaklarıyla yok etme hediyelerini fırlatmaya devam ederek şarkı söyledi;
  Uzayda birçok farklı kapı var,
  Kızgın hiperplazma torrentleri kızdırıyor!
  Bilgi birçok anahtar verdi,
  İnsandık ama şimdi tanrıyız!
  
  Yıldız gemilerinde - dalgaların arasından koşan,
  Kuarklar eter girdaplarında köpürüyor!
  Torunlarıma devredeceğim,
  Başka, fırtınalı bir dünyanın çocukları!
  
  Vakum sıcaktır, kalpleri ısıtır,
  Etraftaki yıldızlar aşıkların yüzleri gibidir!
  İlerlemeye hizmet ediyoruz - sonu yok,
  Ve akçaağaçlar Dünya'da nazikçe hışırdıyor!
  
  Adım attığımız yerde dünya çiçek açar,
  Savaşların gök gürültüsü hayatın müziğidir!
  Yeni bir yolculuğa cesurca çıkalım,
  Sonsuz Anavatan'a kutsal bir şekilde hizmet edin!
  
  Fedakarlık olsun - kozmos serttir,
  Birçok farklı tür ve ırk!
  Dünyaların çok geniş uçurumu
  Akşam bir arkadaş ve sabah ihanet edecek!
  
  Ama Anavatan için hiçbir engel yoktur,
  Herkes bilir: parlak bir ruh güçtür!
  Cehennem ve cehennem korkutmaz,
  Hapis ve ölüm-mezar etmeyin!
  
  Sadece et yok edilebilir
  Ruh sadakatle Anavatan'a hizmet ediyor!
  Sorunlar ve üzüntüler - her şeyin üstesinden gelin,
  Kemeri daha sıkı sıkmalıyız!
  
  Burada düşmanları yendiler,
  Biz insanlığız - evrenin göbeği!
  Bir iğrençlik yapışacak - bir darbe ile karşılaşacak,
  Biz uymuyoruz: yumuşaklık, keder ve hıçkırıklar!
  
  Bizim için uzayda bir avlu gibi oldu,
  Bir yürüyüş gibi yıldızlar arasında hızlı bir uçuş!
  Göksel halı sınırsız olsa da,
  Yeniden çizebiliriz - şaka değil!
  Donald Trump, bulaşıkları ezerek tekrar parmaklarını aldı ve şaklattı.
  Ancak Ahsoka Tana dilinden ateş püskürterek koronavirüsleri en ufak bir merhamet göstermeden yaktı.
  Kız kıkırdadı:
  - Donald Trump, Donald Trump,
  İdolümsün!
  Dünyayı birlikte fethetelim!
  Sen büyük ABD heyecanısın!
  Ve zarif bacakların çıplak ayak parmakları, şeytani bir şekilde öldürücü bir şey başlatacak.
  Ancak Prenses Rey, daha fazla uzatmadan bikininin altından kırmızı meme ucunu aldı ve ortaya çıkardı. Ve koronavirüslere nasıl şimşek çaktığını. Ve hemen iki armadillo aynı anda patladı ve eridi.
  Prenses Leia ölü bezelyeyi vahşi bir öfkeyle fırlattı ve ciğerlerinin tepesinde ciyakladı:
  - Sınırsız uzaya ve ABD'ye şan!
  Ayrıca çilek meme ucundan bir katil şimşek çaktı. Ve cehennem bulaşıcı Güneş ülkesinin filosu hastalanır.
  Ve Ahsoka Tano yakut meme ucundan bir pulsar fırlattı. Ve birçok gemiyi paramparça etti.
  Coronavirüs İmparatorluğunun bir zamanların kudretli filosunun büyük gemileri çoktan batırıldı. Sadece en küçüğünü sıkıştırmak için kalır. Muhripler şimdiden akmaya başladı. Ve belki de gerçek bir kurtuluş şansları yoktu.
  Donald Trump ve üç süper kız samurayın peşinden uçtu ve son gemileri bitirdi. Güzellerin çıplak ayakları çok küçük ama antimadde taşıyan haşhaş tohumu büyüklüğündeki bezelyeleri fırlattı. Ancak birçok koronavirüs öldü.
  İmha olan her haşhaş tohumu iki veya üç Japon gemisini imha etti.
  Donald Trump ve ekibi gerçek, son derece ölümcül ölüm makineleridir.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı felsefi olarak şunları kaydetti:
  - Bitmemiş bir düşman, tedavi edilmemiş bir hastalık gibidir - komplikasyonları bekleyin!
  Aynı zamanda daha eğlenceli hale getirmek ve daha eğlenceli bir ruh hali oluşması için güzel seslerle şarkı söylediler;
  Sonsuza dek tüm insanlara mutluluk olsun,
  Yıldızları okşamak, eğlenmek, dalga geçmek ve gülmek!
  Sadece umutsuz sakatlar üzgündür,
  Aslında, adam herkesin prensidir!
  
  Fırtınalı sularda aramadım prensi,
  Ne de olsa benim için tanınma, düşmanları kılıçla kesmektir!
  Ve rüyalarda bile - hayal etmek için kötü bir savaş,
  Savaş güzeldir, hatta korkunçtur - sürüyü ateşle yakın!
  
  Burada yıldız gemisi düştü, sisin içinde yanarak,
  Dağlara dağılmış mücevher parçaları!
  Ve kayalar papağan tüyü gibi oldu,
  Güzel olduğunda, acı ve korku kaybolur!
  
  Şimdi bir çingene gibi dans ediyorum
  Çıplak ayaklar kan içinde!
  Cannonade'in en iyi hurdy-gurdy olduğunu bilin,
  Herkesi ezmek tutkulu aşkın ta kendisidir!
  
  Şiddetin dibi girdap bilmez,
  Keskin iğne kalbine saplandı!
  Ve diğer gezegenlerde insanlar inliyor,
  Kader onlara böyle bir "ödül" verdi!
  
  Alacakaranlıktan şafağa kadar savaşırım
  Ve Şeytan'ın kendisi bile şaşırdı!
  Şiirlerde bu bakirenin yiğitliği söylenir,
  Ve tutkusunu dudaklarından okudum!
  
  Evet, intikam sınır ve ölçü tanımaz,
  Dünya gücendiyse - aptal aramayın!
  Anavatan diyarı cennetteki bir yerden daha iyidir,
  Çimento bir fikirdir, insanlar tuğladır!
  
  Ve ruhta, yara acımasızca ağrıyor,
  Erkek arkadaşım öldü - sınırı savunurken!
  Ve Anavatan ayaklar altına alındı, ayaklar altına alındı,
  Zincirlerim içindeyim, intikam için git!
  
  Başka bir evrende, üç güneş bile var,
  Gezegen yemyeşil ama hava kuru!
  Ve tüm bilgeliğin, bilimin canı cehenneme,
  Hiperlazerim - pes etti ve dışarı çıktı!
  
  Ama benim amacım mesihi beladan kurtarmak,
  Ölümü ezen anahtarı bulun!
  Düşenlerin gözyaşlarıyla sulandı ortalık,
  Uzun süre inanmıyorum - ülkenin çöküşüne katlanmak için!
  İşte batan son gemiler. Donald Trump ve üç büyük kadın savaşçısı için şanlı bir zafer. Ama dava henüz bitmedi. Hâlâ büyük olan koronavirüs ordusu, ABD'li General Arnold Schwarzenegger ile karşı karşıya geliyor.
  Bu harika komutanın ne kadar akıllı ve güçlü olduğunu düşünürsek, burada da koronavirüs ordusunu yok etmek daha iyidir.
  Donald Trump ve üç Terminatör Kız, anti-yerçekimi kullanarak büyük imparatorluğun ordusunun mevzilerine uçuyor. Bir milyon iki yüz yirmi binden fazla koronavirüs askeri var . Ve tüm dövüşçüler çok mücadeleci ve iddialı.
  Koronavirüse karşı uçarak ilk saldıran Donald Trump oldu. Kılıçları keskin bir şekilde uzadı ve tüm bir hattı kesti.
  Ahsoka Tano da öldürme manevrasıyla biçti. Ve çok sayıda koronavirüs yaydı. Ve sonra zarif bacaklı çıplak parmakları tam bir yok oluş armağanı fırlattı.
  Ve bir anda pek çok koronavirüs kızartıldı.
  Kız ciyakladı:
  - Uzay imparatorluğunun büyük komünizmi için!
  Prenses Leia ayrıca düşmana bir bezelye ölüm attı. Bir sürü koronavirüs yırttı ve ciyakladı:
  - Ülkenin büyüklüğü için!
  Ve uzayan kılıçları koronavirüsleri kesti.
  Coronavirüsler, cesur dörtlüye silah ve top atmaya çalıştı. Ancak Donald Trump ve ekibi kurşun yemedi. Ve mermiler geçti.
  Düşmanları yarıp geçen Prenses Rey ciyakladı:
  - Kartallar büyük ülke, uzay için koşuyor!
  Ve ayrıca çıplak ayakla, düşmana en ufak bir merhamet etmeyecek bir şey fırlatacak.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı kılıçlarını çok hızlı savurdu. Bir yığın düşmanı yarıp geçti ve homurdandı:
  - Karanlık şehrin üzerine çöktü,
  Bulutlar gölgede saklanır...
  Keskin bir çelik çekiç ortaya çıkararak,
  Şeytan sokaklarda dolaşıyor!
  Ve burada yine, şimşek gibi, Donald Trump güç enerjisini parmaklarından serbest bırakıyor. Ve canlı canlı koronavirüslerin nasıl yere düştüğünü ve yaktığını.
  Ahsoka Tano, rakiplerini biçerken şunları kaydetti:
  - Boşuna bizimle savaşmaya karar verdiler!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü yok etme armağanını fırlattı.
  Prenses Leia mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve başka seçenekleri yok!
  Ve güzelin bacaklarının çıplak ayak parmakları fırlatılır, küçük ama çok ölümcül bir şey.
  Kızlar dev devler gibi davrandılar. Ve hatta ciğerlerinin tepesinde cıvıldadılar:
  - Büyük Sith filosuna ve Amerika Birleşik Devletleri'ne şan!
  Ve yine, üç kız da çıplak, yontulmuş, inatçı parmaklarıyla yıkım hediyeleri fırlattı. Savaşçılar çok atılgandır. Ve böylece lazer kılıçlarıyla kestiler.
  Prenses Rey'e kırmızı meme ucundan yıldırım çarptı ve bir yığın koronavirüs yandı.
  Birçoğundan sadece çizmeler kaldı.
  Üç kız çok şiddetli savaşçılardır. Sadece çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşmeyi sevenler. Ve çıplak ayakları parmaklarıyla son derece yıkıcı fırlatıyor.
  Kızlar çok güzel ve dövüşen bir karakter. Ve iyi bir dövüşü severler.
  Prenses Leia bile duygulandı. Ve yine çıplak ayağıyla bir yıkım armağanı fırlatarak koronavirüsleri parçaladı.
  Sonra yakut meme ucundan bir yığın koronavirüsü yakan şimşek çaktı. Sonra şarkı söyledi;
  Boyalı uzay siyah kasvetli ışık,
  Görünüşe göre yıldızlar yörüngelerinde kararmış!
  Aşk istiyorum, yanıt olarak duyuyorum - hayır,
  Aşıkların kalpleri paramparça!
  
  Yalvarırım prensim, bana gel.
  Keder içinde okyanuslarca gözyaşı döktüm!
  Tüm önyargı zincirlerini kır,
  İnsanlara gerçeği söylemeni istiyorum!
  
  Aşk, görev ve taçtan daha önemlidir,
  Senin için gerekliyse - vatana ihanet edeceğim!
  Ve sevgilimi tahta oturtacağım,
  Ne de olsa prensim benim için hayattan daha değerli!
  Güzel bir şarkı söyledi ve çıplak ayaklarıyla atmaya devam etti, bu koronavirüslere kaçınılmaz ölüm getiren bir şeydi.
  Yüzlerce metreden bir yel değirmeninde kılıçlarını sallayan Prenses Rey şunları söyledi:
  - İyi yersin! Ancak her durumda Anavatan'ın değiştirilmesine gerek yok!
  Ahsoka Tano, göbeğinden öldürücü, çok renkli bir şimşek çakarken bunu doğruladı.
  - Anavatanı değiştirmeye gerek yok!
  Prenses Leia buna katıldı:
  - Bu harika! Ve hatta harika!
  Donald Trump, koronavirüsleri "büyük ejderha" tekniğiyle kesti ve kükredi:
  - Siz tatlılar süpersiniz!
  Ve Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı duygulanarak şarkı söyledi:
  
  Kıyılarda harikulade tutkunun gürültüsü,
  Kanın fırtınalı bir nehir olduğu nehirler!
  Bulutlardan bir yıldız şaftı indirecek,
  Harika bir işaretle kıvılcım!
  
  benim için bir tanrıça gibisin
  Karanlıkta yanan bir ruhla!
  Seni sevmek hayattan daha güçlü
  Dünyamı bir hayalle aydınlattım!
  
  dünyada daha güzel değilsin
  evrensel ideal!
  Yılların renginde savaşta öleceğim,
  Kayamla tanıştım!
  
  Söndürülemez ışığı sev
  Ve gözlerinin ışıltısı!
  güzellik merhaba geldi
  Gecenin gözyaşlarında uyuyamıyorum!
  Süpermen kızları çok havalı ve son derece dövüşen güzeller. Aşırı güç kullanımları bazen grotesk biçimlere ulaşır.
  Ahsoka Tano, kırmızı meme ucundan kelimeleri yine bir hiperplazma parçası halinde tükürdü. Çok fazla koronavirüs yaktım ve sanki kuzu şişlerinden çıkmış gibi kömürleştiler.
  Kız dolgun dudaklarını yaladı ve ciyakladı:
  - ABD komünizminin en büyüğü için, Amerikan evrenindeki en saldırgan alan!
  Büyücü olan savaşçı - Prenses Leia gıcırtılı bir sesle, ışın kılıçlarıyla Japonlara saldırdı ve bir bufalo tuttu:
  - Seks, erkek virüsleri parlamıyor!
  Prenses Rhea agresif bir şekilde fark etti, zarif bacaklarının çıplak parmaklarıyla bir parça antimadde fırlattı ve ciyakladı:
  - O koca virüs oğlanlarını seksten mahrum bırakmak iyi değil! Ama çok havalı!
  Koranavirüsleri kesen Ahsoka Tano hemen kabul etti:
  - Son derece havalı! Ve kolik için!
  Prenses Rei, dişleri açıkken ve inci gibi bir gülümsemeyle mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - ABD'de ilerleme şerefine!
  Ve kılıçlarla kesti ve çıplak ayakları başka bir acımasız imha serisini başlattı.
  Donald Trump machaon'u önce kılıçlarla tuttu ve ardından güçlü şimşekle patlattı. O, her şeyi yakma yeteneğine sahip en yüksek sınıf savaşçıdır. Ve sadece ateşli silahlar koronavirüsleri uçurur.
  Siyah takım elbiseli haydut haykırdı:
  - Sınırsız büyüklüğüm, güzel dayak meşhur olsun!
  Ve yine kılıçlar uçar, herkesi doğrar ve temiz kafaları ve kafataslarını uçurur.
  Rakiplerini ezen ve meme uçları yakut gibi parıldayan Prenses Rey, aktif olarak pulsarlar yaydı ve tüm koronavirüsler iyice yandı.
  Terminatör kız, dişlerini göstererek, çıplak, çok seksi bacağıyla bir antimadde konsantrasyonu fırlatarak mantıklı bir şekilde şunu fark etti:
  -Amerika için - Rusya! Donald, Görev Savaşçımızdır!
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı kızı düzeltti:
  - Her şeyden önce ABD uzay imparatorluğunun büyüklüğü için! Ve Rusya'nın düşüşü ancak Donald Trump liderliğindeki yeni tetikçilerin inişiyle durdurulabilir!
  Prenses Leia, koronavirüsleri kesip onları kolsuz ve bacaksız bırakarak kabul etti:
  - Evet, paraşütçülerimiz ABD Çarı Abraham Lincoln'ü kurtarıyor! Bu hükümdara şan!
  Donald Trump, Amerikan İmparatorluğu'nun muhaliflerini lahana gibi doğrayarak buna hemen katıldı:
  -Amerika Birleşik Devletleri'nin iyi kralına ve başkanına şükürler olsun!
  Ve burada yine, şimşekler çakıyor ve koronavirüsleri çok ölümcül bir şekilde kavuruyor.
  Düşmanları yok eden Prenses Rey, oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  -Çar Lincoln'ümüz Amerika'yı her şeyin üstünde yapacak!
  Ve çıplak bir ayağın çevik ayak parmakları, sanki en ufak bir merhamet olmaksızın düşmana ölümcül olan bir şeyi alıp fırlatacakmış gibi.
  Prenses Leia, rakiplerini küçük parçalara ayırıyor ve esnek olmayan bir karakter sergiliyor, bir terminatör kız ve öyle güzel, bronz ve yontulmuş bacaklarla ölüm hediyeleri veriyor ki, koronavirüsler vücutlarını kolayca kaybetti. Ve kafalar da. Evet, Amerika'ya saldırmaları en iyi fikir değildi. Dördünün kendisi ve başlarında Donald Trump, daha fazla uzatmadan ve önyargısız olarak imhalarına başladıklarında. Ve bu, en agresif kapsamdaki bir dövüşçü. Ancak ortakları belki daha da havalı ve daha korkutucu. Ve eğer keserlerse, prensipte kimseye merhamet etmeyeceklerdir. Ve acımasız ölüm hediyeleri çıplak, zarif bacaklardan uçacak.
  Prenses Rey, attığı başka bir hediye koronavirüs generaline çarptığında havladı:
  -ABD uzay imparatorluğu asla yuvarlanamayacak!
  Ve yine, en ağır ölüm ve toplam seviyenin ölümü armağanı çıplak ayaklarından uçar.
  Düşmanları bir süpürge gibi süpüren ve onlardan pirzola yapan Prenses Leia ve çilek meme uçlarından yayılan güç şimşekleriyle şafak şunları söyledi:
  - Cehennemin olmadığına inanıyorum!
  Donald Trump, koronavirüsü kapsayan bir tsunami dalgası daha gönderdi, şunları söyledi:
  - Dünyamız cehennem... Ama ilginç!
  Ahsoka Tano şaşırtıcı derecede ölümcül yok etme armağanını çıplak ayağıyla fırlattı ve ciyakladı:
  - Hayır, en ilginç şey, boşuna yaşamıyor olmamız!
  Donald Trump, sürekli uzayan kılıçlarıyla yel değirmenini döndürerek buna hemen katıldı:
  - Elbette, hayatımız bir sebeple verildi! Uzay Komünizminin ve Kapitalizmin Anavatanı ABD'ye Şan Olsun!
  Ve böylece gücün şimşeği binlerce koronavirüsü bir anda yakacak. Ve ne kök ne de dal bırakacaklar.
  Prenses Leia, Cehennem Bulaşıcı Güneş İmparatorluğu'nun diğer savaşçılarını öldürürken oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Dünya pislikle dolu!
  Ve çıplak, yontulmuş ayağı yeniden fırlattı, hesaplamaya meydan okuyan bir şey.
  Donald Trump, koronavirüslerin kafalarını uçururken aynı zamanda espri yapmayı da unutmadı:
  - Politikacı bira gibidir, sadece soğukken ve masadayken iyidir!
  Koronavirüsle mücadele edenleri yere seren Prenses Rey, şuna razı oldu:
  - Politikacı konuşmalarda tatlıdır, ancak ağızda kalan acı tat hiç bira değildir!
  Prenses Leia, birkaç tabur cehennem basilini tek vuruşta bitirdikten sonra şunları söyledi:
  - Bir siyasetçi, ancak kendini yanlış tanıttığı zaman ağzından gerçeği çıkarır!
  Pek çok koronavirüsün üstesinden gelen Ahsoka Tana, bunu kabul etti. Kızlar bir bezelye daha imha ederek ve koronavirüsleri parçalayarak şunları yayınladı:
  - Politikacı, Tanrı ile en azından biraz yakınlaşmak için seçmeni sonuna kadar çarmıha gerer!
  Son koronavirüs askerlerinin gücünü yıldırımla bitiren Donald Trump, şu açıklamayı yaptı:
  - Politikacı Tanrı tek bir konuda, kampanya vaatlerinin neden bu kadar şeytani bir şekilde başarısız olduğuna dair mazeretler icat ederek!
  Prenses Leia, yakut meme ucundan son şimşek çakarak işini bitirdikten sonra koronavirüs ordusunun son taburu cıvıldadı:
  -İlahi mertebelere ulaşmak yolunda siyasetçi şeytanın ta kendisidir!
  Burada Sfero Katastrofov idillerini yarıda kesti. Donald Trump evrenin en yüksek dağındaydı, her yerde katı elmaslar parıldıyordu.
  Genç şeytan agresif bir şekilde dişlerini gösterdi ve dudaklarını çocukların dudaklarıyla şaplattı ve şöyle dedi:
  - Açılışı iyi oynadın! Ve eğer bir padişah olursan, bir boğanın sihirli altından ikinci bir eser alacaksın! Bu sizin temel göreviniz!
  Donald Trump isteksizce eğildi ve cevap verdi:
  - Hazırım Yüce Şeytan!
  Demiurge çocuk ve birçok evrenin yaratıcısı çıplak ayağını yere vurdu ve aynı anda patlayan milyarlarca hidrojen bombası gibi gürledi.
  Donald Trump kaydırıldı ve bir milyon boyuta ayrıştırıldı ve hemen bir araya getirildi, ancak zaten Korona İmparatoru'nun içindeki evrende.
  
  ÜÇÜNCÜ REICH'İN SON ŞANSI
  Bazı kaynaklara göre Stalin, Eylül 1943'te ayrı bir barış için son öneriyi Hitler'e attı. Bu, Molotov'un yardımcısı Litvinov tarafından Norveç ziyareti sırasında yapıldı. Kursk Muharebesi sırasında SSCB'nin ağır kayıpları, özellikle tanklarda, Müttefiklerin kararsızlığı. Faşizmi devirmeye çalışan İtalya'nın hızlı yenilgisi, Stalin'in militan tavrını bir nebze olsun bozdu.
  Başkomutan, Rusların Hitlerizm ile uzun süreli bir savaşta kan kaybından öleceğinden korkmaya başladı. Ve hemen savaştan çıkmaya karar verdim.
  Bu, bu türden ilk teklif değildi. Kırk birinci yılda, Bulgar büyükelçisi aracılığıyla, ikinci bir Brest-Litovsk antlaşması arzusunu Hitler'e ilettiler. Stalin daha fazla toprak tavizi verdi, ancak Hitler, Koba'nın sadece zaman kazanmak için oynadığını anladı.
  Ocak 1942'de, yine ayrı bir barış önerisi geldi. Almanya, ABD ile savaşa girdi ve Moskova için savaşı kaybetti. Ancak Hitler hâlâ intikam almaya inanıyordu ve Stalin de Almanların çok batıya çekilmesini istiyordu. Her iki taraf da barış yapmak için çok uzaktaydı.
  Ağustos 1942'nin sonunda Stalin'in tekrarlanan önerisi, Almanlardan daha önemli tavizler önerdi. Koba, Ukrayna, Beyaz Rusya ve Baltık ülkelerinden tamamen vazgeçmeyi bile kabul etti. Ancak Naziler o zamanlar ilerliyordu ve Stalin küçük şeylerden - Kafkasya ve Bakü petrolünden - vazgeçmek istemiyordu.
  Stalingrad ve Mainstein'ın karşı saldırısından sonra, Yüksek Komutan Almanya'ya yeniden barış teklif etti. Ancak Stalin'in toprak tavizleri tamamen sembolikti. Hitler, yaz aylarında yeni zaferler kazanacağına ve yine şartlarını dikte edebileceğine inanıyordu.
  Ancak hesaplaması gerçekleşmedi, ancak Sovyet birliklerinin, özellikle tanklardaki kayıplarının Almanlardan çok daha fazla olduğu ortaya çıktı.
  Ancak şimdi, her iki taraf da bir anlaşmaya her zamankinden daha yakın. Üçüncü Reich İtalya'da sıkıştı, saldırı girişimi başarısız oldu. Ukrayna'nın sol yakasındaki Alman cephesi çökmek üzere. Dinyeper için bir savunma planı çoktan hazırlandı. Ancak Hitler hâlâ inatla birlikleri su bariyerinin ötesine çekmeye isteksiz.
  Stalin'e teklif zaten sonuncusu. Seçenek sıfır - ilhakların ve tazminatların olmadığı bir dünya. Savaş esirlerinin değişimi - herkes için. Almanya'ya ihraç edilen Rus halkı hakkında zor bir soru. Hepsi geri döner veya sadece irade ile. Ama isterlerse, Almanlar aldatacak.
  Elbette böylesine ayrı bir barış, Hitler'e kârsız görünüyor. Alman birlikleri, Smolensk'i, Ukrayna'nın çoğunu ve hatta Taman Yarımadası ile Novorossiysk'i hâlâ elinde tutarken, Almanlar Kırım'ı kontrol ediyor ve birlikleri Leningrad'ı kuşatıyor.
  Ancak Üçüncü Reich'ın stratejik konumu neredeyse umutsuz. Müttefikler, Japonya'nın saldırgan ruhunu çoktan yenmişti. Ve güney İtalya'da geniş bir dayanak oluşturdular. Gelecek yıl Fransa'nın kuzeyine ya da belki Balkanlar'a bir çıkarma yapılacak. Her durumda, Almanlara baskı yapılıyor. Büyük bombardımanlar, Üçüncü Reich'ın askeri fabrikalarını yok ediyor.
  Doğru, silah üretimi hala artıyor. Ancak metalin kalitesi düşüyor.
  Ve en önemlisi, Ruslar zaten güneyde ve merkezde ilerliyor. Kursk Bulge'daki kanlı savaşın ardından operasyonel bir duraklamanın geleceğine dair hesaplamalar gerçekleşmedi. Ruslar ilerlemelerine neredeyse anında devam ettiler. Ve her gün geniş bir cephede ilerlediler. Ve Taganrog yakınlarında ve Donbass'ta ve Dinyeper'ın üst kesimlerinde.
  Kayıtlar olsa bile ilerleme hızı oldukça hızlı ama ... En iğrenç şey, Almanların hiçbir umudunun olmaması. Yedek oluşturmak için zamanları yok, arkada partizanlar öfkeleniyor ve eski müttefik Bandera ve diğerleri dağılıyor veya Bolşeviklerin yanına gidiyor.
  Bu nedenle, Almanların çok batıya çekilmek zorunda kalacak olmasına rağmen, neredeyse generaller ve bakanlar barışı kabul etmekten yana konuştu. Goering ve Himmler, Doğu'nun ellerini serbest bırakma fikrini de desteklediler. İşin garibi, akıllı bir pragmatist olarak kabul edilen Bormann ve Goebbels buna karşı çıktı.
  Propaganda bakanı, Stalin'in iyi bir yaşamdan barış teklif etmediğine ve yakında Bolşeviklerin buharının tükeneceğine ve Almanya'nın doğudaki geniş toprakları ve işgücünü bir hiç için kaybedeceğine inanıyordu.
  Speer, buna yanıt olarak, başta Beyaz Rusya olmak üzere doğu topraklarının partizanlarla dolu olduğuna işaret etti. Ayrıca Stalin, Üçüncü Reich ile ekonomik ilişkileri yeniden kurma sözü verdi.
  Hitler tereddüt etti. Gerçek tarihte, sonunda tam anlamıyla aşağıdakileri söyleyerek Stalin'in önerisini reddetti.
  - Şimdi barış talep etme zamanı değil - ordumuz kaybediyor. Cephelerde belirleyici başarılar elde etmeliyiz!
  Mainstein Führer'e sordu:
  - Ve kesin bir başarıya ulaşırsak, o zaman barışacak mıyız?
  - Hayır, o zaman daha da kararlı bir başarı elde etmeliyiz! Sıcakken ütüye çarpmak!
  Gerçek tarihte, Üçüncü Reich için İkinci Dünya Savaşı'ndaki son gerçek şans da kayıp gitti.
  Ancak alternatif olarak Mainstein, Hitler'den oldukça ikna edici bir argüman kullandı.
  - Dönmek için Führer'imi bırakacağız!
  Adolf şaşkına dönerek sordu:
  - Ancak?
  - Batı'yı yeneceğiz, Afrika'da kaynak elde edeceğiz ve sonra doğuya döneceğiz ve Japonya ile birlikte Stalin'in işini bitireceğiz! - Mainstein'ı bitirdim.
  Bu argümanın karşı konulamaz bir etkisi oldu ve Hitler, Stalin'in ayrı bir barış önerilerini kabul etti.
  Polis güçlerini saymayan Üçüncü Reich'ın beş milyon askeri doğu cephesini terk etmeye başladı. 15 Eylül 1943'te ateşkes sağlandı ve ardından yeni yıla kadar tamamlanması gereken Alman birliklerinin geri çekilmesi başladı.
  Üçüncü Reich ile SSCB arasındaki barış kararı Batı'da gerçek bir şok yarattı. Kara birimlerinin çoğunun dikkatini dağıtan Stalinist yumruğun oyun dışı kaldığı ortaya çıktı.
  Ve şimdi kapitalistler bir kez daha birbirleriyle boğuşmak zorunda kaldılar. Ve Hitler her şeyden önce İtalya'ya asker göndermeye başladı.
  İngiliz ve Amerikan pilotları, Almanların güçlendiğini ilk hissedenler oldu. Doğu cephesinden çok sayıda deneyimli as uçtu. Üstelik en üretken Alman pilotları Kızıl Ordu'ya ve Stalin'in şahinlerine karşı savaştı. As-kartalların İngilizlere karşı da iyi savaştığı ortaya çıktı.
  Müttefik havacılık kayıpları kat kat arttı. Alman hava filosu aynı anda iki kattan fazla ve hatta kalite açısından daha da büyüdü.
  Ancak Müttefiklerin karşılaştığı asıl şey, elbette, Wehrmacht'ın kara kuvvetleriydi. Kızıl Ordu ile savaşarak ateş ve kılıçla sertleştiler. İngiltere ve hatta Amerika Birleşik Devletleri, Wehrmacht'ın sahip olduğu deneyimin yüzde birine bile sahip değildi.
  Evet, Alman "Kaplanları" ve "Panterleri", güçlerinde "Shermanlar" ve "Kiliseler" den önemli ölçüde üstündü. Durum, en yeni Sherman'lar olan M 4'ün henüz seri üretime girmemiş olması ve Panthers ve Tigers'ın zaten güçlü ve esaslı damgası vurulması gerçeğiyle daha da kötüleşti.
  Alman karşı saldırısı 17 Ekim'de başladı. Anlaşıldığı üzere, karada Wehrmacht ezici bir üstünlüğe sahipti. Havada doğru, kararsız parite kuruldu.
  Müttefiklerin kayıpları Luftwaffe'ninkinden çok daha fazlaydı. Mainstein, belirleyici bir darbe ile bir çift kazan oluşturdu ve müttefik birimleri ağır bir yenilgiye uğrattı.
  Anglo-Amerikan birlikleri, uzun menzilli deniz silahlarının koruması altında kıyıya doğru ilerledi. 240.000'den fazla Batılı ve 120.000'den fazla İtalyan esir alındı. Bu, Rommel'in saldırısından bu yana batıda Nazilerin ilk büyük zaferiydi. Ancak müttefiklerin baskısı ve geniş filoları nedeniyle Sicilya'ya ilerlemek zordur.
  Büyük Amiral Dennits'e düşman gemilerini devirme ve denizde hakimiyet kazanma görevi verildi. Denizaltı üretimi ayda kırka yükseldi, daha gelişmiş olanlar üretilmeye başlandı, köpekbalıkları veya balinalar gibi aerodinamik hale getirildi ve ayrıca hidrojen peroksit ile güçlendirildi.
  Alman denizaltı filosu, dünyanın en kalabalık ve niteliksel olarak en iyisi oldu.
  Sicilya savaşının kilit noktası, Cebelitarık'a yapılan saldırı olacaktı.
  Ayrıca Naziler, Türkiye'yi çatışmaya bağlamayı planladı. Osmanlılarla birlikte Filistin ve Suriye'de ve Suetost Kanalı'na kadar ilerlemek. Türkler genişlemeye karşı değiller ama İngilizlerden ve Amerikalılardan korkuyorlar.
  8 Mart 1944'te Alman uçakları Malta'ya sürpriz bir saldırı başlattı. Düşman, Almanların Sicilya'yı ele geçirmeden önce bile böylesine cüretkar bir çıkarma yapma riskini almasını beklemiyordu. Ancak Fritz'in doğuda sertleşmesi ve orada küstahlığı öğrenmesi boşuna değildi. Görünüşe göre adadaki kale zaptedilemezdi, ancak birkaç saat içinde düştü. Otuz beş binden fazla İngiliz, on bin Amerikalı esir alındı. Büyük kupalar ele geçirildi.
  Almanların başarısının ahlaki önemi de vardı. Türkiye, Alman birliklerinin kendi topraklarından Filistin'e ve daha sonra Süet Kanalı'na gitmesine izin verdi.
  Generalissimo Franco tereddüt etmeye devam etti, gerçekten İspanya'nın genişliğini genişletmek ve koloniler kazanmak istiyordu, ancak yenilgiden korkuyordu. Salazar, Üçüncü Reich ile giderek daha aktif bir şekilde işbirliği yaptı. Ve Brezilya, Avrupa'yı fethetme şansının düştüğünü ve büyük olasılıkla kanla yıkanması gerekeceğini görünce, Almanya ile savaştan çekilmek için acele etti.
  Mayıs ayında, Alman saldırısı Filistin'e başladı. Ünlü Mareşal von Bock tarafından komuta edildi.
  Hitler, öfkesini merhamete çevirmeye karar verdi ve böylesine deneyimli bir mareşalin kendini iyileştirmesine izin verdi. Diğer cephelerde şu ana kadar göreli bir sakinlik yaşandı. Müttefikler denizde ağır kayıplar verdiler, ancak şimdiye kadar Sicilya'yı tuttular. Ancak asıl savaş Fransa'nın kuzeyine dönmekti. Haziran 1944'te iniş planlandı. Dünya savaşının yüksek maliyetleri ve Atlantik Duvarı'nın güçlenmeye devam etmesi nedeniyle müttefikler acele etmek zorunda kaldı.
  Ayrıca, Me-262 seri üretimde Naziler tarafından ortaya çıktı. Uçak henüz teknik olarak daha güvenilir değil, ancak çok hızlı, güçlü silahlara sahip ve beka kabiliyeti ile ayırt ediliyor.
  Batı'nın karşılaştırılabilir bir makinesi yoktu ve hava savaşlarında çok güçlenen Almanlar, düşmanın hava üstünlüğünü pekala sona erdirebilirdi.
  Fransa'nın kuzeyinde, yirmi biri zırhlı olmak üzere, savaşa hazır yaklaşık yüz yirmi tümen vardı. Çok sayıda Kaplan ve Panter. Ayrıca, "Panther" -2 ve ünlü "Royal Tiger" dizileri çoktan ortaya çıktı.
  Yani gerçek hikayenin aksine müttefiklerin şansı çok daha azdı. Her ihtimale karşı, Hollanda ve Belçika'da hala önemli Fritz kuvvetleri olduğu belirtilmelidir. Ek olarak, Dennik'in kurt sürülerinin faaliyeti müttefik filosuna büyük zarar verdi.
  Ve havacılık uyumadı. Özellikle, radyo kontrollü bombalar, deniz amaçları için çok etkilidir.
  Ancak V-2 balistik füzeleri kendilerini çok fazla haklı çıkarmadı. Ancak gerçek tarihe göre daha az üretildiler. Gerçek şu ki, özellikle Luftwaffe'deki Rus mahkumlarla değiş tokuştan sonra pilotlarla işler daha kolay hale geldi. Ve oldukça makul olanlar ortaya çıktı - bu kör dronlara ihtiyaç var mı? Ayrıca, eski düşman Stalin aniden bir arkadaşa dönüştü ve hatta Almanlara yardım etmeye karar verdi.
  Ve Almanya en çok neyi özlüyor? Üçüncü Reich'te havacılığın serbest bırakılması günde yüz uçağı aştı ve deneyimli as kıtlığı var. Öyleyse gönüllülerin savaşa katılmasına izin verin.
  Lanet olası kapitalistlerle savaşmak için gönüllü-zorunlu olarak gönderilenler arasında, kısa sürede efsane haline gelen Kozhedub da listelendi.
  Normandiya'ya çıkarma, ilk günlerde Müttefiklerin başarılı göründüğü gerçeğine rağmen, sonunda İkinci Dünya Savaşı tarihinde Batı'nın en büyük yenilgisiyle sonuçlanan üç köprübaşı oluşturmayı başardı.
  Almanlar, neredeyse aynı anda Süet Kanalı'nı da ele geçirerek arteri Britanya'ya devretti. Ve İskandinavya'da Kutup Ayısı Operasyonu gerçekleşti - İsveç iki hafta içinde neredeyse kayıpsız işgal edildi.
  Almanlar bir provokasyon düzenledikten sonra, Franco nihayet Üçüncü Reich'ın yanında savaşa girdi. 1944'ün sonunda Naziler, üç günlük bir saldırı sırasında Cebelitarık'ı ele geçirdi.
  Saldırı Afrika'da başladıktan sonra. 1945, Alman jet uçağının hızla konuşlandırıldığı yıldı. Afrika'daki çatışma şiddetliydi. Amerikalılar büyük kara kuvvetlerini kara kıtaya aktardılar, ancak birlikleri ve malzemeleri tüm Atlantik Okyanusu boyunca sürüklemek zorunda kaldılar.
  Bir çıngıraklı yılanın gerinmesi gibi...
  Almanlar Sicilya'yı da ele geçirmeyi başardılar. Afrika savaşı başladı, daha doğrusu devam etti. Naziler, kara kıtaya saldırı için çok sayıda denizaltı filosu ve daha uygun bir yer kullandı.
  Amerikalılar, Japonya ile savaşlarda pek iyi anlaşamadılar. Filipinler'e iniş tamamen başarısızlıkla sonuçlandı.
  Yükselen Güneş Ülkesi'nin savaş gemileri - dev Yamato dahil - sonunda kendilerini gösterdiler ve Amerikan çıkarmasıyla gemileri batırdılar. Ağır kayıplar, Nimitz ve Mankurt'un Pasifik boyunca ilerlemesini keskin bir şekilde yavaşlattı.
  Almanlar yavaş yavaş gökyüzündeki savaşı düzleştirdi. ME-262 ve HE-162, ardından ME-1010 ve TA-138. Bu jet avcı uçakları, Batı miktarına göre niteliksel bir üstünlük sağladı.
  Roosevelt'in ölümünden sonra, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki izolasyonistlerin konumu keskin bir şekilde arttı. Üçüncü Reich ile barış ve yalnızca Japonya'ya karşı savaş talep ettiler.
  Dulles, Almanya ile ayrı bir barış için İsviçre üzerinden el yordamıyla çabaladı. Ama sonra bir sorun ortaya çıktı - Hitler'in kendisi savaşı bitirmek istemedi. Almanlar yavaş da olsa Fas ve Mısır üzerinden ilerledi. Irak'ı ele geçirmeyi çoktan başardılar, bu da petrole erişim sağlamak anlamına geliyor. Kuveyt düşmek üzere. İngiltere o zaman nereye gidecek? Ve Nazilerin denizaltı filosu gittikçe güçleniyor. Ve jet bombardıman uçakları, V-2'den bahsetmeye bile gerek yok, şimdiden Londra'yı ve tüm çevreyi ele geçiriyor.
  Hitler barış istemiyordu, daha fazlasına güveniyordu.
  Ancak Amerikalıların cebinde güçlü bir koz vardı.
  Japonlar iletişimlerinin çoğunun kontrolünü elinde tuttuğu için, Hiroşima'ya ilk atom bombası atma girişimi başarısız oldu. Samuray savaşçıları, sipersiz hareket eden bir B-29'u yakaladı. Hem makinenin kendisi hem de gemideki atom bombası yok oldu. Hiroşima'ya bir sonraki darbe 19 Ağustos'ta geldi. Bu kez, Amerikalılar daha fazla bombardıman uçağıyla koruma ve saldırı sağlamayı başardılar. Darbe çok temiz değildi, bomba şehirden on kilometre uzakta patladı ama etkisi yine de etkileyiciydi.
  Şimdi Amerika Birleşik Devletleri'nin muazzam bir nükleer güce sahip olduğu ortaya çıktı, bu da Almanya ve müttefiklerinin teslim olma karşısında çok sert olma riskiyle karşı karşıya olduğu anlamına geliyor.
  Ama sonra üçüncü bir faktör devreye girdi. Uzun süre pusuda oturan, İkinci Dünya Savaşı'nın açtığı yaraları saran Stalin, tarihte ilk kez Hitler'le kişisel bir görüşme yapmayı teklif etti. Adolf Hitler hemen kabul etti. Dahası, Üçüncü Reich'in Führer'i, bunun için Stalin'in kişisel güvenlik garantileri altında Moskova'ya gelmeyi bile kabul etti.
  Toplantı 2 Eylül 1945'te gerçekleşti. İkinci Dünya Savaşı'nın yedinci yılı başladı. Gerçek tarihte, bu anda sona erdi. Ve şimdi zirvede. Almanlar, Mısır'daki Türklerle birlikte Kuveyt'ten, Batı İran'dan, Irak'tan İngilizleri çoktan devirdi ve Arap Yarımadası'nda Libya, Sudan'da savaştı. Ayrıca Fas'ta ve Cezayir'in dış mahallelerinde çatışmalar tüm hızıyla devam ediyordu.
  Genel olarak inisiyatif Almanların tarafındaydı, ancak Müttefikler çok savaştı. Üçüncü Reich'in denizaltı filosunun büyümesi, giderek daha fazla yeni geminin inşası ve kurt sürülerine karşı daha gelişmiş koruma yöntemleriyle telafi edildi.
  İngiltere bombalandı, roket saldırısına uğradı. Yanıt olarak, Üçüncü Reich topraklarını bombaladılar. Almanlar, başta jet uçakları olmak üzere silah üretimini artırdı. Yabancı bölümler ve karışık kompozisyon bölümleri oluşturdular. Köle emeği kullandılar ve yeni tür silahlar icat ettiler.
  Özellikle diskoların yalnızca son derece yüksek hızlı bir silah türü olmadığı, aynı zamanda stratosferde irtifa kazanabildiği de ortaya çıktı. Bu da onları tehlikeli ve yenilmez yüksek irtifa bombardıman uçakları yaptı.
  TA-400 ayrıca her bakımdan B-29'u geride bırakan benzersiz bir makine haline geldi. Ancak en yetenekli olanı, elbette, kanatlı bir uçak olan BD-18'dir. ABD topraklarını bombalayabilir ve Almanya'ya geri dönebilir. Jet makinesinin uçuş menzili 20 bin kilometreye kadar çıkıyor.
  Ama hala test ediliyor. Ama dizide zaten daha küçük kuyruksuzlar var.
  Almanlar, müttefiklerin önünde havacılık olarak. "E" serisinin tankları da Amerikan "Shermans" ve "Pershings" den çok daha güçlüdür. Gerçekte, Alman "Panther" -2'nin bile henüz değerli bir rakibi yok. Ancak seri üretimdeki 2. araç olan "Panther" ana Alman tankıdır. Sadece İngiliz kundağı motorlu topları "Tortila" onunla rekabet edebilir. Ancak böyle bir makinenin ağırlığı - 80 tondur. Naziler düşmanı kaliteyle yenerken. Ancak yanıt olarak, düşman miktarı kullanır. Almanlar ve müttefikleri yine de kazanıyor... Ancak nükleer bomba faktörü ve 19 Ağustos 1945'in kullanılması Stalin'i endişelendiriyor. Japonya, İngilizlerin ve Amerikalıların ilerlemesini durdurmayı başardı, ancak şimdiye kadar denizde kötü bir şekilde hırpalanmış olduğu için ilerleyemiyor.
  Tüm zamanların ve halkların lideri anladı. Daha fazla oturmanın bir anlamı yok ve kendinizi bir palmiye ağacının üzerine oturan ve muzlar düşene kadar ... bekleyen aptal bir maymun konumunda bulabilirsiniz. Muzların üzerine oturmuşken düşmesini beklemekten daha aptalca ne olabilir?
  Stalin, Hitler'e gülümsedi. Führer yorgun ama neşeli görünüyordu. Her iki diktatör de yaklaşık olarak aynı, ortalama yüksekliğin biraz altında. İkisi de bıyık. Ancak Stalin'in bıyığı daha büyük, gri saçlı, Hitler'inki çok küçük ve biraz komik. Kahküller, Alman tiranına genç bir görünüm verir. Evet, Joseph Vissarionovich'ten on yaş küçük.
  Stalin karşıladı, hemen boğayı boynuzlarından tuttu:
  - Dünya kapitalizmi ve Siyonizm ile savaşa girmeye hazırız!
  Hitler mantıklı bir şekilde sordu:
  - Hangi şartlarla?
  Tüm zamanların ve halkların lideri, tipik gösterişli dürüstlüğüyle cevap verdi:
  - Kim bir şey yakalarsa, o olacak!
  Hitler, Stalin'e baktı. Barışın sona ermesinden sonra, lidere Zafer Nişanı ve Sovyetler Birliği kahramanının ikinci yıldızı verildi. SSCB'nin kendisini kazanan ilan etmesi mantıklı. Ayrıca Stalin'e Generalissimo unvanı verildi. Ama forma giymedi. Belki sadece alçakgönüllülük yüzünden değil. Tüm zamanların ve halkların büyük lideri yirmi milyon insanı kaybetmiş, görkemli savaşı berabere getirmeyi başardı.
  İnsanlar anlamayabilir. SSCB'de rejimden memnun olmayanların sayısı arttı.
  Ve en önemlisi, korku neredeyse yok oldu. Böyle bir savaştan sonra NKVD çok daha az korkmaya başladı. Evet ve Sovyet hükümetinden nefret eden birçok insan esaretten döndü ve ... Yeterince Sovyet karşıtı propaganda duydum.
  Ancak Stalin en önemli şeyi anladı: Amerika Birleşik Devletleri'ne zaman verirseniz, akış halindeki nükleer silah üretimini genişletecekler ve Almanya'dan sonra SSCB'yi yerle bir edecekler.
  Üçüncü Reich ile barış seçeneği de mümkündür. Ve sonra kapitalist yırtıcıların koalisyonunun SSCB'ye karşı savaşı. Her durumda, ülkeyi İkinci Dünya Savaşı'na geri döndürmeliyiz. Amerika Birleşik Devletleri'ni ve sömürge İngiliz İmparatorluğu'nu yenmek için Hitler'e yardım edin.
  Ve sonra göreceğiz! Fırtına Operasyonunu Avrupa'yı özgürleştirmek için kullanmak için asla geç değildir.
  Bu arada, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere umutsuzca Stalin'i bir intikam savaşına doğru itmeye çalışıyorlardı. Ama çok açgözlüydüler ve çok az şey teklif ettiler. Lider, Amerika'nın herhangi bir ön koşul olmaksızın derhal Alaska ve Hawai Adaları'nı devretmesini talep etti.
  Ancak Amerikalılar ve İngilizler, Avrupa'da bile, neredeyse hiçbir şey vermeye isteksizdiler. Ve böyle bir ittifakın canı cehenneme mi?
  Ödemedikleri şey için hiçbir değeri yok, ama hiçbir değeri olmadığı için en fazlasını ödemek zorundasın!
  Hitler'e karşı Stalin'le ittifak istemiyorlardı, tersi olacak. Dahası, her iki imparatorluk da totaliterdir ve ortak bir noktaları vardır - Batı demokrasisine ve liberalizmine duyulan nefret.
  Hitler pek tipik olmayan bir kısalık ve akılcılıkla yanıt verdi:
  - Adil! Bir anlaşma imzalamanın ve ortak askeri operasyonlara başlamanın zamanı geldi!
  Stalin, geniş bir kaplan gülümsemesiyle, doğal olmayan büyük dişleriyle cevap verdi:
  - Emri çoktan verdim! Ve sözleşme hazır!
  Führer sırıttı ve el sıkıştı ve cevap verdi:
  - Sipariş, sözleşmeden daha önemlidir!
  SSCB'nin güçlü kara kuvvetleri İran'a girdi ve savaştan Hindistan'a doğru ilerlemeye başladı. Ve kışın başlamasıyla eş zamanlı olarak, büyük kuvvetler Alaska'ya taşındı. Tabii ki, Sovyet uçaklarının gökyüzünde, gemilerin ve denizaltıların denizde görünmesi müttefiklere sorun ekledi.
  Birçok Sovyet ası, Üçüncü Reich'in yanında savaştı. Bunlardan ikisi şimdiden şövalye haçı aldı. Böyle bir emir alan ilk kişi Kozhedub'du. 123 İngiliz ve Amerikan uçağının imha edildiğine dair bir hesabı vardı. Sovyet gönüllüleri arasında rekor.
  Ancak Huffman için en iyi sonuç, 19 Ağustos'ta, Hiroşima'nın bombalandığı gün, dört yüzüncü uçağı düşürerek üçüncü rekoru kırmasıydı. Bunun için elmaslarla Alman Kartalı Nişanı ile ödüllendirildi ve daha önce 350 uçak için altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı'nın beşinci derecesi ile ödüllendirildi.
  Hindistan nispeten küçük İngiliz taburları tarafından kaplandı ve sömürge birliklerinin sepoyları Kızıl Ordu'nun yanına geçti. İran'da daha şiddetli çatışmalar yaşandı. Orada İngiltere ve ABD'nin çok daha fazla kuvveti var. Ancak İkinci Dünya Savaşı'nın paha biçilmez deneyiminin yanı sıra sayısal üstünlüğün de etkisi oldu ve iki buçuk ay içinde İran'ın tamamı tamamen özgürleştirildi.
  Burma'da şiddetli çatışmalar hâlâ sürüyordu.
  Ancak genel olarak, yeni yılda Hindistan, Pakistan, İran, Orta Doğu ve tüm Asya karaları SSCB ve Üçüncü Reich'ın kontrolü altındaydı.
  Bundan sonra karada Sovyet birlikleri Afrika'ya girdi. Artı, Alaska için gerçek bir savaş kışın ortaya çıktı.
  Amerikalılar hala SSCB'ye nükleer saldırı yapmaktan korkuyorlardı ve Japonya'yı oymaya çalıştılar. Ancak yıl sonundan önce üç atom bombasından sadece birini Nagasaki'ye atabildiler.
  Truman, histerik bir şekilde nükleer savaş başlıklarının sayısında bir artış ve bunları atma araçlarının iyileştirilmesini talep etti.
  Afrika'da ilerleyen Almanlar, İngiltere'ye bir çıkarma planladı.
  1946 yılına, diktatör güçler koalisyonunun genel başarısı damgasını vurdu. Yıl boyunca Afrika, koalisyonun tam kontrolü altına girdi, ancak Müttefikler İngiltere'deki çıkarmaları püskürtmeyi başardılar.
  ABD, Vladivostok'a ve Japonya'ya beş tane daha atom bombası attı. Çukotka için bir tane. Ve Üçüncü Reich tarafından kontrol edilen bölgede üç. Almanlar arasında, jet uçaklarının ve hava savunma sisteminin seviyesi o kadar arttı ki, ikisi Fransa için ve biri Norveç için olmak üzere üç başarıdan Almanya'nın kendisi bağlanamadı.
  Ancak şu ana kadar Nazilerin cevap verecek atom bombası yoktu. Barıştan söz edilmiyordu. Savaşın artık tavizsiz olduğu ortaya çıktı - tam bir imha için.
  
  
  KORKUNÇ İVAN VE BİRAZ ŞANS
  Orada, gerçek tarihten ayrılma Chashniki Savaşı'nda başladı. Olanların aksine, hikayesinde Peter Shuisky yenilmedi, ancak kendisi hetman'ın ordusunu yendi. Ancak bu, Rus birliklerinin Livonya Savaşı'ndaki ilk büyük başarısızlığıydı. Ama sonra Peter Shuisky ihtiyatlı davrandı, askeri karakollar kurdu ve sayısal bir üstünlüğe sahip olarak Litvanya'yı mağlup etti.
  Sonuç olarak, Ruslar inisiyatifi elinde tuttu. Livonia'da birkaç şehri daha ele geçirdiler ve Vilna'ya karşı bir sefer düzenlediler. Litvanya'nın başkenti düştü.
  Korkmuş Polonyalılar Rusya'ya barış teklif etti. Korkunç Çar İvan, Riga da dahil olmak üzere Livonia'nın çoğunun kontrolünü ele geçirdi. Ve ayrıca Polotsk ve çevredeki topraklar, Berezina'ya kadar.
  Rus İmparatorluğu güçlendi. Oprichnina'nın tanıtılmasına gerek yoktu. Korkunç Çar İvan özel filosunu kurdu ve hatta Neva'nın ağzında bir kasaba inşa etmeye başladı.
  Böylece Ivanvograd ortaya çıktı. Kral başkenti oraya taşımadı ama limanı güçlendirdi. Ayrıca Ruslar, yeni topraklar ele geçirip şehirler inşa ederek Sibirya'da ilerledi.
  Ve Kral Sigismund öldüğünde, Korkunç İvan İngiliz Milletler Topluluğu tahtına çıktı.
  Çar Ivan Vasilyevich'in otoritesinin gerçek tarihtekinden bile daha yüksek olduğu ortaya çıktı ve Polonya Kralı ve Litvanya Büyük Dükü oldu.
  Böylece, Osmanlı İmparatorluğu'nun büyüklüğünü ve büyük kolonyal İspanyolların nüfusunu ve gücünü aşan en büyük devlet ortaya çıktı.
  Korkunç Çar İvan, Seçimi kazanarak İsveç ile küçük bir savaş daha geçirdi. Sonra Türkiye ile büyük bir savaş başlattı. Gerçekten de Kırım Tatarları çok can sıkıcıydı. Koşudan sonra koş.
  Rus ordusu başarılı bir kampanya yürüttü. Azov'u geri aldı. Ve sonra baharda Perekop'u aştı. Kırım'a girdi. Tatarları vur.
  Khan Türkiye'ye kaçtı. Ancak Osmanlı İmparatorluğu hâlâ güç doluydu. Yeni Sultan Murat, büyük bir ordu toplayarak Rusya'ya hareket etti.
  Ancak yenildi ve zar zor kurtuldu.
  Türkler barış yapmak, Kırım'ı Rusya'ya bırakmak zorunda kaldı.
  Korkunç İvan, ününün ve başarısının zirvesindeyken 1589'da öldü. Taht, Ivan'ın yedi yaşındaki oğlunun torunu tarafından miras alındı. Korkunç İvan'ın en büyük oğlu zührevi bir hastalıktan öldü. Beşinci İvan kral oldu. Resmen, naip Skopin-Shuisky valisi ve kralın bir arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Tabii ki çok değil, güçlü bir hanedan ortaya çıktı.
  Ama devlet güçlendi. İsveçlilerle Rus birliklerinin zaferiyle sonuçlanan sadece küçük bir savaş vardı. Sibirya gezilerinin yanı sıra.
  Ancak beşinci İvan yetişkinliğe girdiğinde sorunlarla yüzleşmek zorunda kaldı. Üç yıl üst üste mahsul kıtlığı yaşandı. Ve açlığa neden oldu. Sonra başka sorunlar... Ama ülke kurtuldu. Beşinci İvan oldukça akıllıca hükmetti. Ordu ve yönetim reformu. Oluşturulan panolar.
  Birkaç üniversite açtı. Soyluların ayaklanmasını bastırdı. Sonra Doğu Prusya'yı Rusya'ya ilhak etti.
  Ayrıca İsveç'in yeni kralı Gustavus Adolf, ülkesinin önceki yenilgisinin intikamını almaya çalıştı. Ancak savaş, İsveç'in fethiyle sona erdi.
  Danimarka, Norveç ile birlikte Rusya ile dostane ilişkiler sürdürmeye çalıştı. Ve Almanya parçalanmış olarak kaldı. Ve savaşlarla parçalanmış.
  Fransa hızla güç kazanıyor, İspanya ve Türkiye kaybediyordu.
  İsveç'in fethinden sonra beşinci İvan, bakışlarını doğuya çeviriyor. Ruslar, İran ve Orta Asya'ya karşı çeşitli seferler düzenledi.
  Hindistan'a kadar topraklar fethedildi. Sonra beşinci İvan öldü ve dördüncü Vasily kral oldu.
  Agresif politika devam etti. Ruslar doğuya gitti ve Hindistan'ı fethetti. Ve sonra Mançurya Çini ile bir çatışma çıktı. Savaş yirmi yıldan fazla sürdü. Ama sonunda Çin yenildi. 18. yüzyılın başlarında, Çinhindi ve Alaska'ya giren ve batıda Almanya ile sınır komşusu olan çarlık Rusyası dünyanın en büyük gücü haline geldi. Toprağın bir kısmını Türkiye'den fethetmiş olmak. Fransa ve Avusturya, Osmanlı Devleti'ni Rusya'ya karşı kışkırtmaya çalıştı. Yeni Çar Büyük Peter, ancak Romanov hanedanından değil, Ryurekevich, Türkiye'ye karşı bir sefer düzenledi ve Konstantinopolis'i ele geçirdi. Bundan sonra Ruslar Afrika'ya girdi. Ve Mısır'ı fethetti. Avusturya, birkaç taktik başarının ardından yenildi. Rus birlikleri Viyana'yı aldı. Balkanları da kendi topraklarına kattılar.
  Sınırlar İtalya'ya kadar uzanıyordu. Ve Afrika'da Ruslar yavaş yavaş Fas'a ulaştı ve bu toprakları fethetti. Peter II, Akdeniz kıyısında yeni bir başkent inşa etmeye başladı. Ve gerçek bir mimari mücevher olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda Ruslar, Afrika'yı fethederek Nijer döngüsünde ilerledi. 18. yüzyılın ortalarında Türkiye ve Fransa'ya karşı bir savaş vardı. Sonuç olarak, Almanya'nın tamamı Rusya'ya dahil edildi.
  Ve aynı zamanda Ruslar Amerika ve Kanada'nın bir kısmına yerleştiler. Muazzam bir arazi gaspı yaşandı. Biraz sonra Fransa da düştü.
  İngiltere adada oturmaya çalıştı. Huzursuzluk içinde kalan İspanya da Rusya'nın yanına geçerek onun bir parçası oldu.
  19. yüzyılın başlarında Rusya, Afrika'yı tamamen kontrol etti, neredeyse tamamen Amerika, Avustralya'yı ve diğer Asya topraklarını ele geçirdi. Yalnızca Kıta tarafından sınırlanan İngiltere hala bağımsız kaldı.
  Rus çarları buna katlandı. Aynı zamanda insanlık hızla gelişmeye devam etti. Ve böylece uzaya uçuşlar yüz yıl önce gerçekleşti. Ve yeni kozmonot hiç de Gagarin değildi. Ve kimin adı Ivan.
  Rus İmparatorluğu 1885'te Mars'a uçtu. Ve 1914'te, Britanya'nın fethi ile sona eren Dünya gezegeninin tarihindeki son savaş gerçekleşti. Bundan sonra, Rusya nihayet uzay genişlemesine geçti. 1930'da Alpha Centauri yıldızına ilk uçuş başladı. Ve yıldıza ulaşmadan önce on beş yıl sürdü.
  Etrafında uçup geri döndüler. İlk uçuş otuz yıl sürdü, ancak bilim gelişti. Burada hem süperluminal hız hem de termokuark motorları ortaya çıktı.
  Rusya'nın kendisinde asalet çoktan ortadan kalktı ve çarın yerini Dünya gezegeninin Başkanı aldı. Ve sonuç olarak, her şey önemli ölçüde değişti. Ve insanlar galaksiye yerleşmeye başladı.
  
  ÜÇÜNCÜ VASILY VE İNİŞ POPADANTSEV
  Rus tetikçilerinin gittiği birçok farklı evren var.
  Bunlardan birinde, Üçüncü Vasily veya daha doğrusu kardeşi Dmitry Ivanovich, 1506'da Kazan'a yaklaştı. Mayıs ayında şehrin fırtınası sırasında büyük bir savaş çıktı.
  Şu anda Tatar süvarileri, Rus birliklerinin arkasına geçti. Peki, Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova'nın savaşmak zorunda kalacağı ne anlama geliyor?
  Aynı zamanda iş başında olan ve dört cadı kız.
  Rus tanrılarının iradesiyle, düşenlerin altısı da Kazan sürüsünün otuz bin atlısının önünde durup hareket etti.
  İlk saldıran Oleg Rybachenko oldu. Oğlan uzun kılıçlarını salladı, bir kelebeği tuttu ve aynı anda düzinelerce Tatar atlısı kesildi.
  Sonra ebedi çocuk çıplak ayakla bir el bombası attı ve şarkı söyledi:
  - Dünyayı örmeye çalışmak,
  Cehennemsi bir tutku ağı...
  Cüzamlı kafatası ve vampir
  Doyumsuz bir yarık damakla!
  Ve çocuk ıslık çalacak ve Tatarların traşlı üstlerine kargalar düşecek.
  Margarita ayrıca hareket halinde bir tazı ve havalı. Burada çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcılarla birkaç bezelye alacak. Sonra kılıçlarla bir değirmen işletecek ve bir yığın Tatar kesecek ve uluyacak:
  - Ben bir süper kızım! Ve imparatorlukta büyük bir mucize!
  Ve güzellik böyle ıslık çalacak. Ve bir ıslık dalgasıyla yere düşen kuşların Tatarların üzerine nasıl düşeceği.
  Natasha aynı zamanda agresif bir kızdır. İlk olarak, bir yusufçuk uzun kılıçlarla bir teknik gerçekleştirir ve atlarla birlikte birçok Tatar'ı öldürür. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlatır. Sonra sütyen atılacak ve kırmızı meme ucundan Tatar alaylarını yakan bir pulsar gibi olacak. Ve sonra göbekten ölümcül bir şimşek fırlatacak.
  Ve Kazan sürüsünü yak. Ve en havalı girişten sonra. Büyülü bir kasırga göçebeleri ezmek için koşarken, kızın külotu Venüs'ün koynundan fırladı.
  Nataşa bağırdı:
  - Üçüncü Vasily Rusya'ya şan!
  Zoya da tazı saldırısında. Değirmeni kılıçlarla geçirdi, rakipleri kanlı ete doğradı. Sonra çıplak ayakla dünyanın en ölümcül gücüne sahip bir el bombası attı. Talaştan yapılmış ve bir iksire batırılmış, bu nedenle iki Tatar filosu aynı anda uçtu. Ve sonra ahududu meme uçlarından vahşi bir pulsar uçar ve herkesi kızartır.
  Ve göbekten şimşek nasıl alıp çarpacak. Ve eti kemiğe kadar kömürleştirecek.
  Ve sonra kızın külotu patladı ve Venüs'ün mağarasından ateşli bir yıkım dalgası gidecek.
  Zoya tweet attı:
  - Aşk ve ölüm, iyi ve kötü! Kutsal olan, günahkar olan - anlamaya mahkum değil!
  Augustine bir canavar gibi dövüşe geri döndü. Potemkin'deki bir pankart gibi rüzgarda uçuşan bakır kırmızısı saçları. Kız saldırır, bir değirmeni yönetir ve birçok düşmanı öldürür. Sonra çıplak ayak parmakları inanılmaz bir ölüm hediyesi atar. Bütün bir Tatar süvari alayı havaya uçar. Ve sonra yakut meme uçlarından ölümcül güce sahip şimşekler uçar. Düşmanları diri diri kesip kızartırlar.
  Ve sonra pulsarlar göbekten sonsuz güçle fışkırır. Ve düşmanları gerçek sinekler gibi yakın.
  Ve Venüs'ün koynundan ateşli bir şeyle tutuştuğunda. Ve Tatar atlılarını en ufak bir acıma olmadan yakacak.
  Augustina, Kazan Tatarlarını ezerek şarkı söyledi:
  - Rus' güldü, ağladı ve şarkı söyledi! Her yaşta, bu yüzden o ve Rus'!
  Svetlana hücumda da sert ve yenilmez. Böylece bu Tatarlar harmanlanır. Burada bir machaon şok tekniği gerçekleştirdi. Ve kılıçlar uzadı, Kazan binicileri kesildi. Sonra kız onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla muazzam bir yıkıcı güç bombası fırlattı. Tatar savaşçılarını parçaladı ve ciyakladı:
  - Ruha ve Anavatan'a şükürler olsun! Komünizm altında yaşayalım!
  Ve çilek meme uçlarından bir yıkım pulsarının nasıl fırlatılacağını. Hemen Tatar binicilerinin üzerinden uçacak ve yanacak.
  Svetlana ciyakladı:
  - Rus, harikasın!
  Ve sonra göbekten sanki çok yıkıcı ve ölümcül bir şey.
  Ancak en önemli hediye, külotun patladığı ve ardından büyülü bir tsunaminin Venüs Mağarası'ndan uçup gittiği zamandır. Bu genellikle süper ve kızlar en yüksek sınıflarını gösterdiler.
  Tatarları parçalayan ve göçebe ordusuna talaş bombası atan Oleg Rybachenko tekrar ıslık çaldı.
  Ve kargalar Tatarların traşlı tepelerine düştü. Ve çocuğun çıplak ayakları ölüm getiren ölüm hediyeleri fırlattı. Tüm düşman alaylarını yok etmek.
  Coşku dolu hisseden Oleg Rybachenko, eline aldı ve şarkı söyledi;
  Anavatan güzel Rusya,
  İçinde Vasily çok bilge bir kraldır ...
  Olacak, yakında onun mesih olduğuna inanıyorum,
  Bu Ortodoks Egemen!
  
  Vasily destek aldınız,
  Güçlü Rus Tanrılarından bilir ...
  Düşman bir ateşli silah olacak,
  Doğru kelimeleri bulamıyorum!
  
  Tatarları ve Polonyalıları yendin,
  Dünyanın en büyük kralı...
  İyi bir dövüş istiyoruz, inan bana.
  Şövalyeyle savaş ve cesaret et!
  
  Çar Vasily dağlar bir engel değil,
  Gerekirse, Wehrmacht ezecek ...
  Büyük ödül bekliyor
  Anavatan desteği - bir kılıç ve bir kalkan!
  
  Korkunç bir hükümdara hizmet ediyorsun,
  Farklı ülkelerin büyük dehası ...
  Beyaz bir bardağa votka dökmek,
  Kanmayın!
  
  düşmanlarını yen
  Çar Vasily, kralların ışığıdır ...
  Svarog'dan af dile
  Çılgın çocuklarımız için!
  
  Kazanacağız, Rusya için inanıyorum,
  Dağların üzerinden ülkem uçacak!
  Daha yüksek bir misyona sahip İsa
  Anavatan düşmanlarının ezeceğini!
  
  Kral için cesurca savaştık,
  Çünkü Allah'ın nuru hükümdardır...
  Ve düşman şaka yollu yırttı,
  Çılgın bir korkuya sürüklendim!
  
  Öyleyse Anavatan daha güzel olsun,
  Ve Vasily dünyayı fethedecek ...
  O, Rusya'nın çok büyük bir çarı,
  Kalpleri bir yekpare gibidir!
  
  Kazanacağız, buna yürekten inanıyorum.
  En büyük Rus halkımız...
  Ana fikri aydınlatmak,
  Anavatanın tüm düşmanları parçalanacak!
  Son sözlerde, otuz bin Tatar atlısının sonuncusu kesildi. Böylece savaşın ilk bölümü sona erdi. Dmitry Ivanovich Rurikovich liderliğindeki Rus birlikleri Tatarları yendi ve Kazan'ı aldı.
  Ama orada bitmedi. Böylesine ikna edici bir zaferden sonra, Rus ordusu Volga boyunca ilerlemeye karar verdi.
  Ve şimdi Rus alayları büyük nehrin ağzına iniyor. Önlerinde Nogay ordusu ile Astrakhan Hanlığı arasında bir savaş var.
  Altı büyük savaşçının Tatar ve Nogay ordularıyla yeniden savaşa girmesi.
  Her zamanki gibi, çıplak ayak parmaklarıyla göçebe alaylarını kılıçla kestiler, el bombaları ve antimaddeli bezelye fırlattılar. Ve aynı zamanda kızlar da şimşek ve pulsarlarla dövdükleri kızıl meme uçlarından alıyorlar. Ve nasıl da lazer ışınlarıyla yoldan çekiliyorlar! Hangisi harika ve havalı!
  Ve sonra koynundan kasırga dalgaları ...
  Ama kavga eden sadece onlar değil. Böylece Gerda, cadı ekibiyle Ruslara yardım etmeye karar verdi. Bu cadılar harika tasarımcılar. Özellikle, aynı zırh, silah ve motor kalınlığını korurken, yalnızca otuz beş ton ağırlığındaki "Tiger" -2'yi yaptılar. Aynı zamanda, zırhın rasyonel eğiminin geniş açıları ve 1,7 metrelik alçak silueti sayesinde tankın korumasının daha da iyi olduğu ortaya çıktı.
  Cadı kızlar böyle bir makine yaptılar. Ve üretimi oldukça basit ve güvenilir. Bu kadar düşük ağırlığa sahip "Tiger" -2, tüm tank orduları için sadece bir sonlandırıcı haline geldi. Topu yabancı tankları ve piyadeleri yok ediyor.
  Albina ve Alvina tarafından yapılan XE-162 savaşçısı daha da tehlikeliydi - bu aslar kızlar. Sonuç olarak, ikinci dünya savaşı farklı gitti. Ve Üçüncü Reich cephelerde kazanmaya başladı. Gerda ve ekibi tarafından yaratılan "Tiger" -3 de ortaya çıktı. Bu tank 60 ton ağırlığında, 250 mm ön zırha, 170 mm yan zırha ve 105 mm top, 100 EL uzunluğunda ve altı makineli tüfeğe sahipti.
  İşte böyle bir tanktaki Alman kızlar Tatarların üzerine atladılar. Tüm sipariş sırasına göre. Kızlar arabayı joystick ile kontrol ediyor.
  Burada Gerda'ya çıplak ayak parmaklarıyla düğmeye basılıyor ve mermi topun içinden büyük bir ölümcül güçle fırlıyor. Ve Tatarları parçalıyor.
  Sırada Charlotte vuruyor. Ayrıca katil bir kız. Ve çıplak ayak kullanır. Ve yine Tatarlar anladı.
  Ama Christina makineli tüfeklerle bir şeyler karalıyor. Bakır-altın saçlı, yine zarif bacakların çıplak parmaklarına sahip bir kız, joystick'in düğmelerine basar ve Rusya'nın düşmanlarını ve düşmanlarını ezer. Burada çok kavgacı bir kız var.
  Christina bağırır:
  - Çarların Anavatanına şan!
  Ve Magda acımasız bir ateş açar, Tatar alaylarını keser ve sadece çıplak ayak parmaklarıyla değil, aynı zamanda kırmızı meme uçlarıyla da joystick düğmelerine basar ve kükrer:
  - Yeni komünizme şeref!
  Dörtlü, Tatarları çok hızlı bir şekilde ele geçirdi. Ve onları aktif olarak becerdim.
  Ve Albina ve Alvina, bir uçan daire ile birlikte bu donanmayı yok etti.
  Çıplak ayak parmaklarını joystick düğmelerine basarak düşmana ölüm ışınları gönderdiler. Ve kelimenin tam anlamıyla düşmanları kovdular.
  Albina yakut meme ucuyla kola bastı ve ciyakladı:
  - Bu çok havalı! Ancak ışını daha geniş gönderin!
  Alvina, rakibini çilekli bir nipelle sıktı, agresif bir şekilde kaydetti, rakipleri yaktı:
  - Daha geniş var! Onları parçalayacağız!
  Ve kızlar onu alıp bağıracaklar:
  - Harika Anavatan'a şeref!
  Böylece Astrakhan ve Nogay Tatarları çok çabuk öldürüldü.
  Ve sonra Astrakhan'ın kendisine yapılan saldırı. Bir zafer, diğerlerini de beraberinde böyle çeker.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, bu Büyük Dük ile birlikte Astrakhan'a taşındı.
  Bir erkek ve bir kız bu büyük şehre baskın düzenledi. Rus ordusunu zamanın koridorundan tekrar geçerek savaştılar.
  Ve yine kendilerini kestiler ve çıplak ayak parmaklarıyla bumerang fırlattılar. Burası işlerin çok daha kolaylaştığı yer. Ve orduya Üçüncü Vasily komuta ediyordu. Ve gücü harikaydı. Litvanya Büyük Dükalığı birlikleri, daha doğrusu Rus Çarı Üçüncü Vasily ile evlenmek isteyen ve bu nedenle Litvanyalıları oraya getiren Glinsky prenslerinin alayı da geldi. Hep birlikte bu şehre saldırdılar.
  Türk padişahı mülkünü genişletmek için hatırı sayılır bir ordu gönderdiği için burada o kadar kolay olmadı. Ancak Moskova Büyük Dükalığı ordusu, savaşma coşkusuyla doludur.
  Ve sonlandırıcı çocuklar kendilerini kestiler ve bumeranglar, diskler, yıldızlar fırlattılar. Oleg Rybachenko birkaç el bombası bile attı.
  Çocuklar ayrıca çıplak ayaklarıyla keskin yıldızlar ve ince, ancak aynı anda birkaç gırtlağı kesebilen diskler fırlattı.
  Ve bacakları gerçekten çevikliğin, hızlı ve çok vahşi bir gücün vücut bulmuş halidir.
  Ve bir kız çıplak parmaklarıyla bumerang fırlatırken, o zaman kutsal Moskova Rus'un düşmanları hiç bal olmayacak!
  Terminatör çocukları hep bir ağızdan bağırdılar:
  - Rus çarlarının en büyüğü olan Üçüncü Vasily'e şeref!
  Ve nasıl ıslık çalıyorlar ... Ve kargalar Tatar kafalarının üzerine düşerek tepelerini yumrukluyor.
  Ve sonra Natasha ve ekibi savaşıyor. Her zamanki gibi, kılıçlar ve kızıl göğüs uçlarıyla. Ayrıca Augustine, tamamen göçebe imparatorluğu için bir karar haline gelen sihirli bir alev makinesi kullandı.
  Ve yine Rus krallığı için büyük bir zafer.
  Üçüncü Basil, kral unvanıyla taçlandırıldı ve resmen imparator olarak tanındı. İmparatorluğu çok büyük oldu. Ruslar da Sibirya'ya girmeye başladı. Ve Kırım Hanlığı kendisini Rusya'nın bir tebası olarak bile tanıdı.
  
  Astrakhan düştü ve Vasily III'ü çarı olarak tanıdı. Ve şanlı ve yankılanan bir zaferdi. Ondan sonra kızlar başka bir yere taşındı.
  Burada zaten 1508 idi. Vasily III, Litvanya Büyük Dükü tahtına adaylığını ortaya koydu.
  O zamanlar Rusya'nın otoritesi o kadar yüksekti ki, Litvanyalıların çoğu Üçüncü Vasily'i hükümdarları olarak tanımak istedi. Ancak taht için her şansı olan bir yarışmacı daha vardı.
  Oleg Rybachenko ve ekibinin öldürmesi gereken, ordusu ve kendisiydi.
  Oleg Rybachenko bir çitadan daha hızlı koşarak saldırdı. Keskin kılıçları bir yığın Litvanyalı ve Polonyalıyı kesti. Ve bundan sonra, çocuk çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı ve rakip Üçüncü Vasily'nin ordusunu parçaladı.
  Ölümsüz çocuk şarkı söyledi:
  - Bu hayatta Rus'a şeref! Komünizm altında hüküm süreceğiz!
  Ve sonra Litvanyalı kısımlardaki göbekten şimşek nasıl serbest bırakılır ve onları nasıl parçalanır.
  Ve ıslık. Kargalar düşüyor ve Litvanyalıların tepeleri deliyor.
  Kız kılıçlarıyla yel değirmenini hackledi. Sonra onu aldı ve çıplak ayaklarıyla bir talaş bombası attı, bir tabur paralı asker parçaladı.
  Sonra onu göbekten alıp şimşeği serbest bırakacak ve tüm düşmanları yakacak.
  Margarita da ıslık çalacak ve kuzgun kapıyı çalacak.
  Ve ötüyor:
  - Özgür Anavatanımıza şeref!
  Evet, ölümsüz çocuklar gerektiği gibi düşmanları döverler.
  Ama cadı kızlar da zayıf değil. Ve kırmızı meme uçlarından şimşek gönderirler ve çıplak ayakla ölüm hediyeleri atarlar. Ve genel olarak önemsiz bir şaka değil ayrıldılar. Ve göbeklerden böyle vahşi şimşekler uçar ve Rusya'nın düşmanları küle dönüşür.
  Ama kız iki kez düşünmeden onu aldı ve Venüs'ün koynundan mayolarının patladığı bir kasırga gönderdi. Ve harika!
  Sonra dört kız da iç çamaşırlarını çıkardı, zevk mağarasından agresif bir büyülü tsunami akışı saldı ve Litvins'i bitirdi.
  Sonuç olarak, Litvanya ordusunun kalıntıları yandı.
  Ve şimdi Üçüncü Vasily, Litvanya Büyük Dükü olabilir. Ancak yine de onlar çiçektir. Hâlâ fethedilmemiş Polonya var. 1512'de güçlenen büyük bir Rus ordusu Varşova ve Krakow'a taşındı.
  Belirleyici savaşta Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, dört kızla birlikte yeniden savaşıyor. Ve her zaman olduğu gibi düşmanları uzun kılıçlarla kestiler. Çıplak ayaklarıyla el bombası atıyorlar. Ve kırmızı meme uçları şimşek çakıyor. Ve şimdi, iki kez düşünmeden, pulsarlar göbek deliğinden fırlıyor. Ve yine de, elbette, güzellikler için Venüs'ün göğsü yüzde yüz çalışıyor.
  Ve herkes aynı anda ıslık çaldığında, o anda binlerce karga bayılır ve Polonyalıların ve paralı askerlerin tepelerinde yatar.
  Ama sadece Polonyalıları ezmekle kalmıyorlar.
  Beş Rus Komsomol kızı IS-7'ye geldi.
  Ve onlar da Polonyalıları dövelim.
  Hemen sekiz makineli tüfek ateşlendi ve Polonya askerlerini nasıl biçtikleri. Ve burada Anyuta kırmızı meme uçlarıyla kola bastı.
  Ve ciğerlerinin tepesinde cıvıldadı:
  - Güçlü Sovyet ve Stalinist Anavatan'a şan!
  Mürettebat komutanı Alenka, ahududu meme ucunu joystick düğmesine basarak Polonyalılara ateş etti ve homurdandı:
  - Azizin Anavatanına şan!
  Aurora, o kızıl saçlı dişi şeytan yakut meme uçları ile çarptı. Ve bağırdı:
  - Aşkın Anavatanına şan!
  Ve birçok Polonyalıyı yırttı.
  Maria da düşmanları böyle alt eder. Onları parçalara nasıl ayırabilirim. Ve makineli tüfekler, Polonya'dan gelen rakipleri söndürür.
  Kız kükredi:
  - Yeni komünizme şeref!
  Ve onun çilekli meme uçları hareket halinde, elektrik salıyor.
  Ve Polonyalılar Olimpiyatları harmanlıyor. Ve çok ama çok etkili olan çilekli emzikler kullanıyor.
  Bu, Polonyalıların imhasıdır.
  Böylece şehit düşen askerlerin paraşütçüleri topluca çalışır. Ve neredeyse tüm kızlar, sadece bir ölümsüz erkek Oleg Rybachenko.
  Ama bu çocuk ıslık çalıyor, böylece düşen kuzgunlar binlerce Polonyalıyı deviriyor.
  Mücadele bir nefeste geçti. Varşova bir baskınla alındı. Ve sonra Rus askerleri Krakow'u da aldı ... Böylece Slavların toplanması devam etti.
  1514'te Üçüncü Vasily ve Doğu Prusya'yı aldı. Burada Oleg Rybachenko sadece Margarita Korshunova ile birlikte savaştı. Düşman çok daha zayıf ve fazla yardıma ihtiyacınız yok. Bu sadece Koenigsberg'in kale-kentini mi alacak? Burada, bu sonlandırıcı çocuk çifti harika bir iş çıkardı.
  Ve yine kılıçlar kullanıldı ve çıplak ayakla el bombaları atıldı.
  Ve Rusya, Oder'e kadar tüm toprakları mağlup eden Almanlardan aldı.
  Doğru, 1516'da Papa tarafından kutsanmış büyük bir Alman ordusu Rusya'ya taşındı.
  İyi o zaman. Paralel evrende artık kızların çalışma imkanı var. Dahası, büyük bir ordu toplandı - Avrupa'nın her yerinden iki yüz bin asker. Bir Rus bununla baş edemez. Peki yabancı ratis neden var?
  Tabii ki, Rus terminatör savaşçılarının, büyücülerin ve büyücülerin kahramanca eylemlerini gerçekleştirdikleri malzemeye sahip olmaları için.
  Ve dünyada bir başarı için bir yer olduğunda harika.
  Oleg Rybachenko her durumda kaçırmadı.
  Elbette sonlandırıcı çocuklar Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova savaşlara katıldı.
  Çıplak, çocuksu ayaklarıyla, her şeyi o kadar şevkle keskin ve delici fırlattılar ki, Livonya birlikleri çok sayıda öldü.
  Üstelik çocuklar da toplardan isabetli ve bir o kadar isabetli ateş ediyor.
  Terminatör çocuk Oleg ateş etti ve çıplak ayağıyla bir katil hediyesi fırlattı.
  Dağınık rakipler ve gıcırdıyordu:
  Ben yıkımın vücut bulmuş haliyim!
  Ve çocuk gülecek ve kükreyecek:
  - Ben büyük bir dirilişin oğluyum!
  Bu sert kız Margarita da çıplak ayak parmaklarıyla bir katil fırlatacak ve gıcırdayacak:
  - Ben büyük yok oluş tanrıçalarının kızıyım!
  Ve yine çocuklar güler ve dişlerini gösterir. Ve sonra kaleye uçun. Ve böylece herkes kesilecek. Kılıçları yok, sadece pervaneleri var. Ve Almanları, Fransızları ve paralı asker ordusunun diğer askerlerini acımadan yok ediyorlar.
  Oğlan ve kız karda bile yalınayak. Ve ölümsüz çocuklar böyle bile!
  Neden? Herhangi bir hayvandan daha hızlı vücutları olan ve elbette affedemeyen veya hastalanamayan çocuklar için neden ayakkabı?
  Natasha ayrıca bir kaplanın vahşi öfkesiyle savaşır. Ve kılıçlarla bir değirmen işletecek ve çıplak ayakla bir ölüm armağanı fırlatacak. Ve kırmızı meme uçlarından şimşek ve kıymık alacak.
  Paralı askerler canlı canlı alacak ve kızartacak
  Ancak göbek, gerçek ve anlaşılmaz bir şekilde yanan ölüm ışınları gönderir.
  Ve sonuç olarak, Venüs'ün koynundan bir ölüm kasırgası fışkırıyor.
  Kız kükredi:
  - Boyun eğmeyen kralların Anavatanına şan!
  Zoya da agresif bir savaş içindedir ve bu nedenle düşmanları kılıçlarla döver. Onları orakla kesmek gibi. Ve çıplak ayak parmaklarıyla yok etme hediyeleri gönderir. Ve göbekten şimşek çakar. Ve şimdi onun çilekli meme uçları pulsarlar gibi dışarı akıyor.
  Ve Venüs'ün göğsü nasıl bir yıkım ve ölüm deposu kusacak.
  Savaşçı bağırır:
  - Rus çarlarına şeref!
  Augustina ayrıca bir sonlandırıcı gibi savaşır. Yani, yakut meme ucundan kız yanan bir şey vuracak. Ancak göbek yıldırımı, kızaran paralı askerleri serbest bırakacak. Ve çıplak ayak parmakları güçlü alev pulsarlarına yenik düşecek.
  Ve Afrodit'in koynundan bir yıkım tsunamisi ve yanan büyü uçacak.
  Augustine şarkı söyledi:
  - Kızıl saçlıyım, havalıyım ve karda yalınayakım!
  Svetlana da öfkeliydi. Ve yine, önce değirmenin kılıçlarını kullanalım. Ve sonra çıplak ayak, tam bir yıkım hediyesi. Ve bir imha bombasının patlamasından bütün bir Alman paralı asker alayı uçtu . Ve sonra göbekten, şimşek çakması gibi, ölümcül hiçbir yerde.
  Ama Venüs'ün bağrından en vahşi yok oluş kasırgası fışkıracak. Ve birkaç alayı kemiklerle karışmış kömürleşmiş kömürlere silecek.
  Bu, dünyanın enerjisinin çok şiddetli bir şekilde yeniden üretilmesidir.
  Evet, altı aktif olarak çalıştı.
  Oleg Rybachenko gittikçe daha yüksek sesle ıslık çalıyor. Kuzgunlar ve diğer akbabalar paralı askerlerin üzerine yağmaya devam ediyor. Bir çubuk beş veya altı dövüşçüyü doldurur.
  İşte Rus tanrıları tarafından gönderilen şeytani tugay.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi;
  Yıldız düşmesi ve şimşeğin kükremesi.
  Fırtınalar eyer atları
  Ama dünyanın üzerinde sessizce barış akıyor
  manastırlar.
  
  Ve gri bulutların üstünde
  Mavi şahin yüksekliği.
  Burada, cennet örtüsü altında
  Biz doğduk.
  
  Geyiğin izini ayaz yalar,
  Bütün gün av peşinde
  Ama soğuğu kontrol altında tutar
  Köy dumanı.
  
  Kar yığınları kar fırtınası
  Beyaz dişli kışın kızı.
  burada karda
  büyüdük
  
   Sürünün tohumu tarafından keskinleştirildik,
   Kafirin boyunduruğu altındayız,
   Ama damarlarımızda kaynar
   Slavların Cenneti.
  
   Ve Chudsky kıyılarından
   Buzlu Kolyma'ya.
   Bütün bunlar bizim toprağımız!
   Bütün bunlar biziz!
  
  Tepenin üzerinde baltalar dövülür,
  Vahşi kafaları kes
  Ama insanların kendileri zincir postayla çalıyor,
  Rusça konuşma.
  
  Ve baltalıktan yıldızlara
  Beyaz Ordu ayağa kalkar.
  Burada yerli tarafta
  Ölmek üzereyiz!
  Hayır, Oleg Rybachenko bu tür şarkıları pek sevmiyordu. Ancak öte yandan, Avrupa'nın dört bir yanından gelen büyük paralı asker ordusu, papalık birlikleri neredeyse tamamen yenildi. Ve amansız vuruşlardan kurtulmak için koşarlar.
  Ve kızları alacağım ve beşinci noktadan birdenbire gazları serbest bırakacağım ve Rusya'nın on binlerce muhalifi bu zehirden öldü.
  Ve Rus alayları yoluna devam etti. Burada zaten Berlin'e saldırıyorlar. Ve büyük bir orduya sahip Almanya imparatoru var.
  En zor şey, Natasha ve ekibinin kasıtlı olarak geride kalması ve ölümsüz çocukların tek başına savaşmak zorunda kalmasıdır. Ama bu onu daha da ilginç kılıyor.
  Oleg ve Margarita hızla koştular ve duvardan yukarı uçarak değirmenler gerçekleştirdiler, beş veya altı kiralık Alman savaşçıyı öldürdüler.
  Sonra rakipleri kesmeye ve fırlatmaya başladılar, bir düzine şövalyeyi ve savaşçıyı devirdiler.
  Ve düştüler ve çöktüler.
  Oğlan ve kız devler gibi savaştı. Çeviklikleri ile ayırt edildiler ve kılıçlar saniyede on beş vuruş yaptı. Ve böylece düşmanı kestiler. Hem çocuklar hem de silahlar özeldi: kılıçlar ve kılıçlar aynı anda ve neredeyse her türlü metali ve eti doğradılar.
  Oleg büyük bir kelebeği tuttu, bir düzine rakibi aynı anda kesti ve kükredi:
  - Ben büyük bir scooterım!
  Ve yine çocuk öfkeli bir saldırıda.
  Ve işte çıplak ayak parmaklarıyla el bombası atan ve gıcırdayan kız:
  - Anavatanımız şanlı, yerli-sadık, Ortodoks! Ve tüm Almanları yenebileceğiz ve Rusya'nın altında Berlin olabileceğiz!
  Ve yine genç, ölümsüz savaşçılar saldırıyor. Ve şiddetli bir çılgınlıkla savaşırlar. Vahşi bir fikirler dizisine ve çılgın bir enerjiye sahipler.
  Saldırıda genç bir çift. Ve Alman ve paralı askerler darbelerinin altına düşüyor. Ve ölümsüzlüğü elde eden ve sonsuz yaşamlarını çalıştıran savaşçılar çok eğlencelidir.
  Alman paralı askerinin önünü kesen Oleg kükredi:
  - Yüzden sonra, alaydan sonra alay! Rus şövalyeleri kılıçla kesildi! Zaferin yakında geleceğine inanıyorum! Şanlı bir hesap açıyoruz!
  Margarita, keskin bir şekilde bilenmiş bir diski çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Bu ebedi çocuk Oleg Rybachenko da çıplak, çocuksu ama çok güçlü ayağıyla bir disk attı ve şarkı söyledi:
  - Anavatan Savunucusu! Perunov askeri!
  Doğramaya devam eden Margarita şarkı söyledi:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Düşmanları kesen çocuk tısladı:
  - Heroes of Rus' alarm topluyor!
  Kahraman çocuklar böyle savaşır - harika kahramanlar! Bütün bir lejyon için tutkuları ve güçleri var.
  Ya da belki on lejyon! Onlara bakan askerlerin geri kalanı neşelendi ve Berlin duvarlarını kırmaya başladı.
  Almanları kesen Oleg kükredi:
  - Çar Vasily III için!
  Ve keskin bir şekilde bilenmiş bir diski nasıl atacağını, bir düzine Rus rakibini nasıl keseceğini.
  Ve yine kelebeği ve arkasında değirmeni döndürecek. Bir seferde bir düzine doğrayın. Ve sonra çocuk onu alacak ve çıplak topuğuyla dükü çenesinden hareket ettirecek.
  Uçacak ve kaynayan katran kazanına düşecek.
  Oleg Rybachenko bağırdı:
  - Canın cehenneme!
  Margarita çıplak ayak parmaklarıyla bir bumerang aldı, beş Alman paralı askerini kesti ve kükredi:
  - Çar Vasily'nin Anavatanına şan!
  Oleg Rybachenko coşkuyla onayladı:
  - Selam olsun kutsal Rusya!
  Almanları kesen Margarita tısladı:
  - Burası henüz Rusya değil, Moskova!
  Duvarın önemli bir kısmı zaten Rus askerleri tarafından ele geçirildi. Zaten şehrin kendisine sızıyorlar.
  Büyük Dük Vasily, büyük oğlu Korkunç İvan yüzünden kendini bir şekilde gölgede buldu.
  Ancak gerçek tarihte Berlin ona boyun eğmedi. Ve şimdi çocuklar, Rus atalarının yapamadığını yeniden yazıyor ve ekliyor.
  Oleg Rybachenko bir darbede dört kafa kesti. Oğlan daha sonra çıplak ayak parmaklarıyla bir bumerang fırlattı. Yedi savaşçıyı daha yere indirdi ve ciyakladı:
  - Bir şekilde tabutun içine girdiler ve en güçlü hortlak,
  Boynumu ısırmak istedi ama oyun gibi oldu!
  Ve genç savaşçı bundan bıkacak...
  Margarita vidayı çevirdi ve gıcırdadı:
  - Ben atlamaya hazır bir kobrayım!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir bumerang fırlatacak. Kız kesinlikle en havalı tanrıça gibi.
  Berlin'in çoğu zaten ele geçirildi. Cesur çocuklar, Almanya'nın Yüce İmparatoru'nun sarayına saldırır. Öfke ve vahşi heyecanla doludurlar. Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, terminatör çocuklarıdır. Ve her biri sallanıyor ve çok sık el sallıyorlar - bunlar yeni cesetler!
  Dövüşen Oleg Rybachenko şunları kaydetti:
  - Ama bu savaş çok şeyi değiştirebilir!
  Margaret kabul etti:
  - Joseph Stalin, Berlin'i ancak yirminci yüzyılda fethetti! Ve şimdi uzak atası Dmitry Ivanovich onu fethedecek!
  Oğlan çıplak ayak parmaklarıyla bir bumerang fırlattı. Beş Alman'ın boğazını kesti ve havladı:
  - Büyük Ruslar ve Slavların gökyüzü için!
  Margarita güvenle onayladı:
  - En Büyük İmparatorluk İçin!
  Ve kız ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla keskin bir şekilde bilenmiş bir bıçak fırlattı.
  Ve birçok şövalyeyi ve basit savaşçıyı kesti ve kimi doğradı. O tam bir dövüş güzeli.
  Bu gerçekten harika Margaret. Ölümsüzlük adına kız olmayı, yetişkin bedenini terk etmeyi ve köle olarak satılmayı kabul etti. Ama sonra o kadar insanüstü bir güç kazandı ki! Ve inan bana, elbette, onun için de harika!
  Kız savaşır, erkek savaşır ve düşmanlar düşer. Kırılırlar ve zayıflarlar.
  Böylece cesur çocuklar, Yüce Alman İmparatorunun bulunduğu taht odasına girerler.
  Ayrılmaya çalışır ama çocuk çıplak ayağıyla bir yıldız işareti fırlatır ve imparatorun kafasının arkasını kırar. Kırılan düşer ve ölür...
  Sonra çocuk korucular Almanların geri kalanını yok eder. Ancak ikincisi, efendisini kaybetmiş, silahlarını bırakmış ve teslim olmuştur.
  Burası Berlin'in düştüğü yer.
  Elbe'ye kadar, şehirler artık Rus oldu. Ancak, bu son değil.
  Rus ordusu ilerlemeye hazır... Ama bu başka bir hikaye olacak. Bununla birlikte, Üçüncü Vasily daha batıya gitmemeye, Rusların arkasında asılı kalan ve tehlikeli ve saldırgan hale gelen Livonia'yı fethetmeye karar verirken.
  
  
  Darth Vader ve Samurayın Kılıcı
  Ama Darth Vader ve Ahsoka Tana, ortağı olsaydı, Rusya ve Japonya arasındaki savaş sırasında olurdu! İşte ihtiyaç duydukları yer burası!
  Işın kılıçlarıyla donanmış Darth Vader ve Ahsoka Tana, Tall Dağı'na indi. Saldırının zirvesiydi. Japonlar, mevcut güçlerinin neredeyse tamamını saldırıya attı. Kara lord zırhlıydı. İki elinde de ışın kılıcı vardı. Güçlü savaşçı yel değirmenini koştu ve bir düzine samuray savaşçısı Kasım çamuruna saplandı.
  Ahsoka Tano sıçradı ve döndü, Japonları yere serdi ve ıslık çaldı:
  - Aynen böyle devam!
  Padawan kızı saldırgandı ve son derece hırçındı.
  Darth Vader tekrar kesti ve kükredi:
  - Harika uzay dünyası için!
  Her yöne dağılmış insan vücudunun yırtık parçaları.
  Ahsoka Tano da kılıçlarıyla savurdu, rakiplerini biçti ve sonra çıplak kız ayağıyla minik bir antimadde bezelyesi fırlattı.
  Sağır edici bir güçle koştu ve Yükselen Güneş ülkesinin bütün bir savaşçı taburunu parçaladı.
  Ve ciyakladı:
  - Kozmik zihin için!
  Darth Vader kılıçlarıyla samurayları yarıp geçen bir kelebeği yeniden canlandırdı ve homurdandı:
  - İmparatorluğun büyük başarıları için!
  Sonra kara lordun ışın kılıcı havada asılı kaldı. Parmaklarını şaklattı ve hemen yüz Japon askeri boğazlarını tuttu ve gücün karanlık tarafının görünmez ilmiğinde boğulmaya başladı.
  Ahsoka yine çıplak ayağıyla küçük bir antimadde bezelye fırlattı ve onunla bütün bir samuray alayını parçaladı.
  Bir gram antimaddenin Hiroşima'ya atılan iki atom bombasının imha gücü olduğu belirtilmelidir. Ve haşhaş tohumu büyüklüğündeki bezelyeler vakum bombası gibi patlıyor.
  Ve Ahsoka'da bir çanta dolusu bunlardan var.
  İşte kızın çıplak topuğu, başka bir yıkım armağanı daha atıyor ve ateşli bir parıltı parlayarak yüzlerce samurayı aynı anda diri diri yutuyor ve yakıyor.
  Darth Vader tekrar parmaklarını şaklattı ve daha şimdiden yarım bin Japon askeri vahşi, karanlık bir gücün ilmikleriyle kıvranmaya başladı.
  Ahsoka Tano çıplak ayak parmaklarıyla maddenin başka bir kısmını dışarı attı ve ciyakladı:
  - İyiliğin egemenliği için!
  Darth Vader kılıçlarıyla tekrar yel değirmenini koşturdu, ışın kılıçları yüz metre uzadı, Yüksek Dağ'a saldıran Japon kitlesini parçaladı ve havladı:
  - Gücün karanlık tarafına hayır!
  Ahsoka Tano bir kez daha çıplak topuğuyla minik bir bezelye tanesi antimadde fırlattı. Bütün bir Japon savaşçı müfrezesini parçaladı ve yaktı ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Şiddetli iyilik imparatorluğumuzun büyüklüğü için!
  Darth Vader uzamış kılıçlarıyla yel değirmenini yeniden çalıştırdı ve ağzından ateş üfledi. İki yüz samuray aynı anda alev aldı.
  Kara Lord kükredi:
  - Jedi'ların şiş yüzleri var,
  Bir kez daha bir imparatorluk doğuyor!
  Işığın gücü kurtarmaz
  Ölürsün Jedi!
  Ahsoka Tano ayrıca kılıçlarıyla yel değirmenini yönetti ve zarif bacaklarının çıplak parmaklarıyla bir hediye olarak antimadde fırlattı. Bir sürü Japon yaktı ve gıcırdadı:
  Bizi kimse durduramaz, kimse bizi yenemez!
  Ve yine kızın çıplak topuğu bir imha topu fırlatacak. Ve pek çok Japon savaşçı yanacak. En azından bütün bir alay.
  Kız kıkırdadı:
  - Japonya ve Rusya - yeni izlenecek yol görevi!
  Kara lord, karanlık güçle binlerce samurayı tekrar boğar. Mermiler, silahlı birkaç savaşçıya isabet etmiyor. Ve bu arada, yükselen güneş imparatorluğunun savaşçılarını kılıçlar ve diğer cihazlarla yok ediyorlar.
  Burada yine Darth Vader bir değirmeni yönetiyor, bir seferde çok fazla Japon eti kesiyor ve homurdanıyor:
  - İmparator Palpatine için!
  Ahsoka, kız gibi ayaklarından oluşan çıplak parmaklarıyla ölüm armağanını fırlattı ve cıvıldadı:
  - Luke Skywalker için!
  Kara lord öfkeyle cevap verdi:
  - Luke benim oğlum olmaya layık değil!
  Ahsoka başka bir değirmen tuttu, Japon kalabalığının önünü kesti ve cevap verdi:
  - Ve kim layık? Hepimiz kendimize göre kötüyüz!
  Darth Vader kılıçlarını savurdu ve tekrar parmaklarını şaklattı, Yükselen Güneş İmparatorluğu birliklerinin boyunlarını kırdı ve bir kaplan gibi kükredi:
  - Ben sadece bir alçağım değil, ben harika bir alçağım!
  Ahsoka kılıçlarını tekrar savurdu ve ciyakladı.
  - Güç bizimle olsun!
  Ve kızın çıplak, yuvarlak topuğu bir bezelye daha yıkım verdi.
  Japonlar tam anlamıyla saflara düştü. Yetenekleri feci bir oranda azalıyordu. Böyle iki süper savaşçı varken, Yüksek dağın tüm gücünü toplayarak fırtına yapmak en akıllıca fikir değildi. Yalınayak, çok güzel ve aşılmaz zırhlar içinde Ahsoka ve kara lordla savaşıyor.
  Böylece Darth Vader, eldivenli parmaklarıyla bir ölüm bezelyesi fırlatarak Japon askerlerini parçaladı.
  Sanki yere serilmiş gibi kara lordun darbelerinden yağdılar. Ancak onlara üçüncü bir savaşçı katıldı. Tabii ki, Prenses Leia. Bikinili köle ve kılıçlı çekici bir kız.
  Bu yüzden çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm bezelye fırlattı ve onu samurayların küçük, yırtık kanlı parçalarına ayırdı. Ve gülerek şarkı söyledi:
  - Ve düşman sürüsü yere uçtu,
  Gücün ve kılıçların baskısı altında!
  Prenses Leia'nın elinde iki ışın kılıcı parladı ve uzadı, High Dağı'na saldıran Japon savaşçıları kesti.
  Onları lahana şeklinde kesin.
  Leia dişlerini gösterdi ve cıvıldadı:
  - Uzay komünizmi fikirlerine şeref!
  Ve bikinili bir prensesin çıplak topuğu, son derece ölümcül ve yıkıcı bir şey fırlatmak gibidir.
  Bir parıltı çıktı ve samuray kütlesi anında yandı ve kömürleşti.
  Ahsoka Tano da kılıçlarını savurarak vahşi ve hızlı bir yel değirmeni yaptı. Japonların karanlığını kes. Sonra zarif ayaklarının çıplak ayak parmakları bir başka yıkım bezelyesini fırlattı. Birçok düşman yakıldı.
  Padawan kızı havladı.
  - Yakışıklı erkekler için!
  Ve çıplak topuğu, tam bir yok oluş bezelyesi bıraktı. Ve bir anda pek çok Japon yok edildi.
  Kara Lord ışın kılıçlarını, kırmızı kılıçlarını üç yüz metre uzatarak Japonları biçti. Bu çok etkili bir tekniktir. Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun kaç savaşçısı öldü ve kesildi.
  Darth Vader kükredi, ağzının arkasından devasa, yıkıcı bir güç atarcasına saldı:
  - Hiç kimse imparatorluğun iradesine karşı çıkmaya cesaret edemez!
  Prenses Leia, çıplak ayak parmaklarıyla düzinelerce samurayı kesen diski fırlattı ve ciyakladı:
  - Hiç kimse!
  Ahsoka Tano kılıçlarıyla bir yel değirmeni koştu, Japon savaşçıları parçaladı ve çıplak, kız gibi topuğuyla gıcırdayarak yıkım armağanı verdi:
  - Çarlık Rusya'sına şan!
  Darth Vader, karanlık gücün enerjisiyle aynı anda bin Japon askerinin boyunlarını kırarak parmaklarını şaklattı ve homurdandı:
  - İmparatorluğa şan!
  Ahsoka Tano kılıçlarıyla tekrar savurdu ve ciyakladı:
  Ve bize şeref!
  Ama sonra üçüncü bir kız ortaya çıktı, dördüncü bir savaşçı. Bu durumda İmparator'un torunu Prenses Rei! Ayrıca çıplak ayaklı ve bikinili. Aslında, üç kız da savaşta bacaklarını oldukça aktif kullanıyor ve ayakkabılar sadece yollarına çıkıyor. Ve ayaklarınız çıplaksa bikini oldukça uygundur. Ayrıca büyü gücünün daha etkin kullanılmasına yardımcı olur.
  Prenses Rei onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir pulsar fırlatarak Japon askerlerini paramparça etti.
  Sonra kılıçlarını savurarak samuray ordusunu yırtık et parçalarına ayırdı. Ve hafif çubukları çok uzun ve her metali kesiyor.
  Prenses Rey haykırdı:
  - Adı olmayan bir imparatorluk için!
  Ve kızın çıplak topuğu cehennemi antimaddeli bir bezelyenin ölümcül gücüne yenik düştü.
  Ahsoka Tano yüzünü agresif bir şekilde göstererek ciyakladı.
  - İmparatorluğumuz adil!
  Ve kızın bacaklarının çıplak ayak parmakları şeytanın hediyesini yok etmeye başlayacak.
  Bikinili bu güzel savaşçı Prenses Leia, düşmanı alıp ezdi, yel değirmenini geçti ve ciyakladı:
  - Sınırsız imparatorluğun büyüklüğü için!
  Ve güzel bir kızın çıplak, yuvarlak, pembe topuğu, samuray ordusunun iki alayının hemen cehenneme gittiği ölümcül bir güç armağanı fırlattı.
  Parmaklarını ve Japonların ruhunu şaklatan siyah lord, oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Değerli bir rakibi yenmekten daha büyük bir cesaret yoktur!
  Ve Darth Vader'ın kılıçları döndü ve o kadar çok samuray kafasını kesti ki şimdiden korku yaşamaya başladılar.
  Prenses Rey kılıçlarını döndürdü, onları büyük bir mesafeye uzattı ve rakiplerini kesti.
  Ve sonra zarif bacaklı çıplak parmakları aynı anda son derece ölümcül ve yıkıcı bir şey fırlattı beş bezelye. Ve gerçekten de kurtuluş şansı vermeyen bir kasırga yaydılar. Sonra kız agresif bir şekilde homurdandı:
  - En yüksek mertebeden başarılar için!
  Prenses Leia ayrıca çıplak topuğuyla düşmana tam bir yıkım hediyesi verdi. Sonra kız eğik bir şekilde kesti ve kılıçlarla başlarının üzerinden gıcırdadı:
  - Gelecekteki güç için!
  Ahsoka törene katılmadı. Çıplak ayak daha büyük bir bezelye fırlattı. Japon ordusunun üç alayını parçaladı. Bir samuray bulutu yaktı ve onları kılıçlarla kesti. Ayrıca kız ağzının arkasından son derece ölümcül bir pulsarı tükürdü.
  Ve ateşli bir hediye tükürdü:
  - Kraliyet odaları için!
  Prenses Rey yeniden saldırıya geçti ve kılıçları korkunç ve ölümcül bir güçle kesildi. Ve çıplak ayak bir düzine bezelye fırlattı. Kelimenin tam anlamıyla bütün bir samuray birliği alayını yaktı.
  Darth Vader sonunda iki elinin de parmaklarını şıklattı. Binlerce karga Japon askerlerinin başlarına düştü ve başlarının tepelerini kırdı. Kara lord memnun bir bakışla dedi ki:
  Onları durdurmuş gibiyiz! Uzay imparatorluğuna şeref
  Japonların Vysokaya Dağı'na saldırısı nihayet kurudu. Yıldız Savaşlarından süper güçlere sahip dört savaşçı, Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun yüz binden fazla askerini ve subayını öldürdü. Çok sayıda kesilmiş ve yanmış ceset, Yüksek Dağ'a olan tüm yaklaşımları çöpe atmıştı.
  Darth Vader ışın kılıçlarını kapatıp kemerine takarken memnuniyetle şunları söyledi:
  - Harika bir iş çıkardık! Artık Japonya, saldırı için hemen yeni kuvvetler toplayamayacak!
  Ahsoka Tano mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Samurayın hala çok sayıda birliği var, hala güçlü bir filo var!
  Prenses Leia buna katıldı:
  - Kesinlikle! En önemli şey filo! Japonya denizde avantaja sahip olduğu sürece savaşacaktır!
  Prenses Rey önerdi:
  - Öyleyse düşmana denizde saldıralım! Ayrıca kılıçlarımız var ve suyun üzerinde süzülebiliriz!
  Darth Vader bu konuda hemfikirdi:
  - Sağ! Düşman filosuna saldıralım! Görevi sonuna kadar tamamlamalıyız!
  Ahsoka Tano kıkırdadı ve mutlulukla dudaklarını yaladı.
  - Batan teknelere bayılırım!
  Dört savaşçı havalandı. Yüksek Dağ'dan döndüler ve denize doğru uçtular. Port Arthur için tam zamanında, Togo filosu yaklaşıyordu.
  Güçlü bir filo, on iki savaş gemisi, birçok kruvazör ve muhrip.
  O zamanlar çok sayıda ve iyi donanımlı olan Japon filosu, Port Arthur'daki Rus filosundan gözle görülür şekilde üstündü. Doğru, Rozhdestvensky'nin donanması Baltık'tan aceleyle geliyordu. Ve bu kale yaklaşana kadar dayansaydı, samurayların işleri bu kadar pembe olmazdı. Ancak, şimdi bile sorunları var.
  Özellikle dört süper havalı savaşçı deniz yüzeyinin üzerinde uçtuğunda.
  Ahsoka bile zevkle şarkı söyledi:
  - Deniz sörfü, deniz sörfü,
  Gitme, benimle kal!
  Uçarken çıplak, kız gibi bacaklarını sallayan Prenses Leia devam etti:
  - Deniz iskelesi! Deniz iskelesi!
  Diye bağırdı veda zamanı!
  Prenses Rey hemen destekledi:
  - Ve mutluluk zaten, hangi yıl,
  Bir uzay yolculuğuna çıkın!
  İşte önünüzdeki ilk armadillolar. Darth Vader kılıçlarını savurdu, lazer ışınları uzadı ve ilk iki gemiyi kesti. Ayrıldılar ve batmaya başladılar.
  Kara lord sırıtarak dedi ki:
  - Seni ezeceğiz!
  Prenses Leia ayrıca Japon gemilerini ikiye bölerek kesti.
  Sonra kız, kruvazörü parçalayan ve gıcırdayan bir bezelye imha attı:
  - Zafer yürüyüşü için!
  Ahsoka Tano ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla düşmana çarptı ve armadilloyu parçaladı. Sonra ışın kılıçlarıyla Japon donanmalarını yarıp geçti.
  Ve cıvıldadı:
  - Hava akrobasi için!
  Ve Prenses Rey aldı ve düşmanları nasıl kesiyor. Ayrıca darbeleri altında gemiler bıçakla yağ gibi kesilir.
  Palpatine'in torunu çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye alıp Japon yemeklerini patlatarak fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Gemiler dibe iner,
  Çapalarla, yelkenlerle...
  Ve sonra senin olacaklar
  Altın sandıklar!
  Altın sandıklar!
  Ahsoka Tano, ışın kılıcıyla Japonları tek hamlede yarıp geçerek ilahiyi sürdürdü:
  - Gemiler bozuk,
  Sandıklar açıldı!
  Zümrütler ve yakutlar yağıyor!
  Ve kız ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye antimadde fırlattı.
  Prenses Leia da ışın kılıçlarıyla gemileri parçalara ayırdı.
  Ve şarkı söylemeye devam etti;
  zengin olmak istiyorsan
  Mutlu olmak istiyorsan...
  Bizimle Vader'da kalın
  Sen bizim kralımız olacaksın!
  Sen bizim kralımız olacaksın!
  Ve kızın çıplak ayağı gemiyi yarıp geçerek yine toptan yok oluş ürününü fırlatır.
  Japonlar dördüne ateş etmeye çalışıyor ama boşuna. Mermileri kara lordu ve üç süper kızı ıskalıyor.
  Darth Vader parmaklarını şaklattı ve şimdi birkaç muhrip, yükselen güneşin ülkesi bir koç boynuzuna dönüştü ve batmaya başladı.
  Darth Vader kükredi:
  - Rus savaşçı acı içinde inlemez,
  Ve asla suda batmaz!
  Prenses Leia da Japonları kılıçla kesti ve boğdu, mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sloganımız dört kelimedir:
  Kendinizi boğun - başka birini boğun!
  Ahsoka Tano şiddetli bir savaşa geri döndü. Ve onu aldı ve kesti, kılıçları yüzlerce metre uzadı, kruvazörleri ve savaş gemilerini kesti. Japonlar düştü ve boğuldu.
  Kız kıkırdadı:
  - Herkesi öldüreceğiz! Ve hadi kıralım!
  Prenses Rei de çok hızlı ve yenilmez saldırıda. Burada silahı daha zorlu hale geldi ve Rising Sun ülkesinin gemilerinde keskin bir şekilde kesildi. Ve sonra zarafet ve cinsellikleriyle çarpan çıplak ayak parmakları, geminin kütlesini küçük parçalara ayıran yok etme hediyeleri fırlattı.
  Savaşçı bağırdı:
  - Uzay komünizmine şeref!
  Darth Vader tekrar parmaklarını şıklattı. Japonya'nın birkaç gemisini bir koç boynuzu haline getirdi ve havladı:
  - Kahramanlığa büyük zafer!
  Ahsoka Tano ışın kılıçlarını bir helikopterin bıçakları gibi döndürdü. Rising Sun Toga ülkesinin amiralinin üzerinde bulunduğu savaş gemisi amiral gemisini ikiye böldü. Sonra, çıplak ayaklarıyla kruvazörü paramparça eden bir bezelye fırlattı ve homurdandı:
  - Anavatan'a şükürler olsun ki, tüm uzay dünyaları imparatorluğun titanyum çizmesinin altına konulacak!
  
  Prenses Leia da şeytanın çarkını kılıçlarla nasıl kaydıracağını. Gemileri açacak, metali kesecek. Sonra kızın çıplak, yontulmuş bacağı ölümcül ve şans eseri bir ölüm hediyesi atmayacak. Japon gemileri yine batıyor.
  Prenses ciyakladı:
  - İmparatorluğun yüce gücü için!
  Ve Yükselen Güneş ülkesinin gemilerini acımasızca kesmeye ve çıplak ayaklarıyla yok etme hediyeleri atmaya devam eden Prenses Rey şarkı söyledi;
  Uzayda birçok farklı kapı var,
  Kızgın hiperplazma torrentleri kızdırıyor!
  Bilgi birçok anahtar verdi,
  İnsandık ama şimdi tanrıyız!
  
  Yıldız gemilerinde - dalgaların arasından koşan,
  Kuarklar eter girdaplarında köpürüyor!
  Torunlarıma devredeceğim,
  Başka, fırtınalı bir dünyanın çocukları!
  
  Vakum sıcaktır, kalpleri ısıtır,
  Etraftaki yıldızlar aşıkların yüzleri gibidir!
  İlerlemeye hizmet ediyoruz - sonu yok,
  Ve akçaağaçlar Dünya'da nazikçe hışırdıyor!
  
  Adım attığımız yerde dünya çiçek açar,
  Savaşların gök gürültüsü hayatın müziğidir!
  Yeni bir yolculuğa cesurca çıkalım,
  Sonsuz Anavatan'a kutsal bir şekilde hizmet edin!
  
  Fedakarlık olsun - kozmos serttir,
  Birçok farklı tür ve ırk!
  Dünyaların çok geniş uçurumu
  Akşam bir arkadaş ve sabah ihanet edecek!
  
  Ama Anavatan için hiçbir engel yoktur,
  Herkes bilir: parlak bir ruh güçtür!
  Cehennem ve cehennem korkutmaz,
  Hapis ve ölüm-mezar etmeyin!
  
  Sadece et yok edilebilir
  Ruh sadakatle Anavatan'a hizmet ediyor!
  Sorunlar ve üzüntüler - her şeyin üstesinden gelin,
  Kemeri daha sıkı sıkmalıyız!
  
  Burada düşmanları yendiler,
  Biz insanlığız - evrenin göbeği!
  Bir iğrençlik yapışacak - bir darbe ile karşılaşacak,
  Biz uymuyoruz: yumuşaklık, keder ve hıçkırıklar!
  
  Bizim için uzayda bir avlu gibi oldu,
  Bir yürüyüş gibi yıldızlar arasında hızlı bir uçuş!
  Göksel halı sınırsız olsa da,
  Yeniden çizebiliriz - şaka değil!
  Darth Vader onu aldı ve tekrar parmaklarını şaklatarak tabakları ezdi.
  Ancak Ahsoka Tana, dilinden ateş püskürterek Japonları en ufak bir merhamet göstermeden yaktı.
  Kız kıkırdadı:
  - Darth Vader, Darth Vader,
  İdolümsün!
  Dünyayı birlikte fethetelim!
  Ve zarif bacakların çıplak ayak parmakları, şeytani bir şekilde öldürücü bir şey başlatacak.
  Ancak Prenses Rey, daha fazla uzatmadan bikininin altından kırmızı meme ucunu aldı ve ortaya çıkardı. Ve samuraylara nasıl şimşek çaktığını. Ve hemen iki armadillo aynı anda patladı ve eridi.
  Prenses Leia ölü bezelyeyi vahşi bir öfkeyle fırlattı ve ciğerlerinin tepesinde ciyakladı:
  - Sınırsız alana şan!
  Ayrıca çilek meme ucundan bir katil şimşek çaktı. Ve Yükselen Güneş ülkesinin filosu hastalanır.
  Ve Ahsoka Tano yakut meme ucundan bir pulsar fırlattı. Ve birçok gemiyi paramparça etti.
  Bir zamanların kudretli Japon filosunun büyük gemileri çoktan battı. Sadece en küçüğünü sıkıştırmak için kalır. Muhripler şimdiden akmaya başladı. Ve belki de gerçek bir kurtuluş şansları yoktu.
  Darth Vader ve üç süper kız samurayların peşinden uçtu ve son gemileri bitirdi. Güzellerin çıplak ayakları çok küçük ama antimadde taşıyan haşhaş tohumu büyüklüğündeki bezelyeleri fırlattı. Ama çok sayıda Japon öldü.
  İmha olan her haşhaş tohumu iki veya üç Japon gemisini imha etti.
  Darth Vader ve ekibi gerçek, son derece ölümcül ölüm makineleridir.
  Hatta Kara Lord felsefi olarak şunları kaydetti:
  - Bitmemiş bir düşman, tedavi edilmemiş bir hastalık gibidir - komplikasyonları bekleyin!
  Aynı zamanda daha eğlenceli hale getirmek ve daha eğlenceli bir ruh hali oluşması için güzel seslerle şarkı söylediler;
  Sonsuza dek tüm insanlara mutluluk olsun,
  Yıldızları okşamak, eğlenmek, dalga geçmek ve gülmek!
  Sadece umutsuz sakatlar üzgündür,
  Aslında, adam herkesin prensidir!
  
  Fırtınalı sularda aramadım prensi,
  Ne de olsa benim için tanınma, düşmanları kılıçla kesmektir!
  Ve rüyalarda bile - hayal etmek için kötü bir savaş,
  Savaş güzeldir, hatta korkunçtur - sürüyü ateşle yakın!
  
  Burada yıldız gemisi düştü, sisin içinde yanarak,
  Dağlara dağılmış mücevher parçaları!
  Ve kayalar papağan tüyü gibi oldu,
  Güzel olduğunda, acı ve korku kaybolur!
  
  Şimdi bir çingene gibi dans ediyorum
  Çıplak ayaklar kan içinde!
  Cannonade'in en iyi hurdy-gurdy olduğunu bilin,
  Herkesi ezmek tutkulu aşkın ta kendisidir!
  
  Şiddetin dibi girdap bilmez,
  Keskin iğne kalbine saplandı!
  Ve diğer gezegenlerde insanlar inliyor,
  Kader onlara böyle bir "ödül" verdi!
  
  Alacakaranlıktan şafağa kadar savaşırım
  Ve Şeytan'ın kendisi bile şaşırdı!
  Şiirlerde bu bakirenin yiğitliği söylenir,
  Ve tutkusunu dudaklarından okudum!
  
  Evet, intikam sınır ve ölçü tanımaz,
  Dünya gücendiyse - aptal aramayın!
  Anavatan diyarı cennetteki bir yerden daha iyidir,
  Çimento bir fikirdir, insanlar tuğladır!
  
  Ve ruhta, yara acımasızca ağrıyor,
  Erkek arkadaşım öldü - sınırı savunurken!
  Ve Anavatan ayaklar altına alındı, ayaklar altına alındı,
  Zincirlerim içindeyim, intikam için git!
  
  Başka bir evrende, üç güneş bile var,
  Gezegen yemyeşil ama hava kuru!
  Ve tüm bilgeliğin, bilimin canı cehenneme,
  Hiperlazerim - pes etti ve dışarı çıktı!
  
  Ama benim amacım mesihi beladan kurtarmak,
  Ölümü ezen anahtarı bulun!
  Düşenlerin gözyaşlarıyla sulandı ortalık,
  Uzun süre inanmıyorum - ülkenin çöküşüne katlanmak için!
  İşte batan son gemiler. Darth Vader ve üç büyük savaşçısı için muhteşem bir zafer. Ama dava henüz bitmedi. Hâlâ büyük olan Japon ordusu, Rus General Kuropatkin ile karşı karşıya gelir.
  Bu talihsiz komutanın ne kadar vasat olduğunu düşünürsek samuray ordusunu burada da yok etmek daha iyidir.
  Darth Vader ve üç Terminatör Kız, büyük imparatorluğun ordusunun mevzilerine doğru anti yerçekimi kullanarak uçuyorlar. Orada iki yüz yirmi binden fazla Japon askeri var. Ve tüm dövüşçüler çok mücadeleci ve iddialı.
  Önce Darth Vader saldırdı, samuraylara uçtu. Kılıçları keskin bir şekilde uzadı ve tüm bir hattı kesti.
  Ahsoka Tano da öldürme manevrasıyla biçti. Ve birçok Japon'u parçaladı. Ve sonra zarif bacaklı çıplak parmakları tam bir yok oluş armağanı fırlattı.
  Ve aynı anda pek çok samuray kızardı.
  Kız ciyakladı:
  - Uzay imparatorluğunun büyük komünizmi için!
  Prenses Leia ayrıca düşmana bir bezelye ölüm attı. Bir sürü samuray yırttı ve ciyakladı:
  - Ülkenin büyüklüğü için!
  Ve uzayan kılıçları Japonları kesti.
  Samuray, tüfeklerini ve toplarını cesur dörtlüye ateşlemeye çalıştı. Ancak Darth Vader ve ekibi kurşun yemedi. Ve mermiler geçti.
  Düşmanları yarıp geçen Prenses Rey ciyakladı:
  - Kartallar büyük ülke, uzay için koşuyor!
  Ve ayrıca çıplak ayakla, düşmana en ufak bir merhamet etmeyecek bir şey fırlatacak.
  Kara lord kılıçlarını çok hızlı savurdu. Bir yığın düşmanı yarıp geçti ve homurdandı:
  - Karanlık şehrin üzerine çöktü,
  Gölgelerde, bulutlar evde saklanır ...
  Keskin bir çelik çekiç ortaya çıkararak,
  Şeytan sokaklarda dolaşıyor!
  Ve burada yine yıldırım gibi Darth Vader parmaklarından kurtulacak. Ve yere düşen ve diri diri yanan Japonların nasıl yere düştüğü.
  Ahsoka Tano, rakiplerini biçerken şunları kaydetti:
  - Boşuna bizimle savaşmaya karar verdiler!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü yok etme armağanını fırlattı.
  Prenses Leia mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve başka seçenekleri yok!
  Ve güzelin bacaklarının çıplak ayak parmakları fırlatılır, küçük ama çok ölümcül bir şey.
  Kızlar dev devler gibi davrandılar. Ve hatta ciğerlerinin tepesinde cıvıldadılar:
  "Büyük Sith filosuna şan!"
  Ve yine, üç kız da çıplak, yontulmuş, inatçı parmaklarıyla yıkım hediyeleri fırlattı. Savaşçılar çok atılgandır. Ve böylece lazer kılıçlarıyla kestiler.
  Kızıl meme ucundan Prenses Rei'ye yıldırım çarptı ve bir samuray kütlesi yandı.
  Birçoğundan sadece çizmeler kaldı.
  Üç kız çok şiddetli savaşçılardır. Sadece çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşmeyi sevenler. Ve çıplak ayakları parmaklarıyla son derece yıkıcı fırlatıyor.
  Kızlar çok güzel ve dövüşen bir karakter. Ve iyi bir dövüşü severler.
  Prenses Leia bile duygulandı. Ve yine çıplak ayağıyla bir yıkım armağanı fırlatarak Japonları paramparça etti.
  Sonra yakut meme ucundan çok sayıda samuray yakan şimşek çaktı. Sonra şarkı söyledi;
  Boyalı uzay siyah kasvetli ışık,
  Görünüşe göre yıldızlar yörüngelerinde kararmış!
  Aşk istiyorum, yanıt olarak duyuyorum - hayır,
  Aşıkların kalpleri paramparça!
  
  Yalvarırım prensim, bana gel.
  Keder içinde okyanuslarca gözyaşı döktüm!
  Tüm önyargı zincirlerini kır,
  İnsanlara gerçeği söylemeni istiyorum!
  
  Aşk, görev ve taçtan daha önemlidir,
  Senin için gerekliyse - vatana ihanet edeceğim!
  Ve sevgilimi tahta oturtacağım,
  Ne de olsa prensim benim için hayattan daha değerli!
  Güzel bir şarkı söyledi ve çıplak ayak parmaklarıyla atmaya devam etti, bu samuraylara kaçınılmaz ölüm getiren bir şeydi.
  Yüzlerce metreden bir yel değirmeninde kılıçlarını sallayan Prenses Rey şunları söyledi:
  - İyi yersin! Ancak her durumda Anavatan'ın değiştirilmesine gerek yok!
  Ahsoka Tano, göbeğinden ölümcül bir şimşek çakarken bunu doğruladı.
  - Anavatanı değiştirmeye gerek yok!
  Prenses Leia buna katıldı:
  - Bu harika! Ve hatta harika!
  Darth Vader samurayları "büyük ejderha" tekniğiyle kesti ve kükredi:
  - Siz tatlılar süpersiniz!
  Ve duygusal hisseden kara lord şarkı söyledi:
  
  Kıyılarda harikulade tutkunun gürültüsü,
  Kanın fırtınalı bir nehir olduğu nehirler!
  Bulutlardan bir yıldız şaftı indirecek,
  Harika bir işaretle kıvılcım!
  
  benim için bir tanrıça gibisin
  Karanlıkta yanan bir ruhla!
  Seni sevmek hayattan daha güçlü
  Dünyamı bir hayalle aydınlattım!
  
  dünyada daha güzel değilsin
  evrensel ideal!
  Yılların renginde savaşta öleceğim,
  Kayamla tanıştım!
  
  Söndürülemez ışığı sev
  Ve gözlerinin ışıltısı!
  güzellik merhaba geldi
  Gecenin gözyaşlarında uyuyamıyorum!
  Süpermen kızları çok havalı ve son derece dövüşen güzeller. Aşırı güç kullanımları bazen grotesk biçimlere ulaşır.
  Ahsoka Tano, kırmızı meme ucundan kelimeleri yine bir hiperplazma parçası halinde tükürdü. Çok fazla Japon yaktı ve sanki kuzu şişlerindenmiş gibi kömürleşmişlerdi.
  Kız dolgun dudaklarını yaladı ve ciyakladı:
  - Evrendeki en saldırgan kozmosun en büyük komünizmi için!
  Büyücü olan savaşçı Prenses Leia gıcırtılı bir sesle ışın kılıçlarını Japonlara doğru savurdu ve bufaloyu tuttu:
  - Seks parlamıyor çocuklar!
  Prenses Rhea agresif bir şekilde fark etti, zarif bacaklarının çıplak parmaklarıyla bir parça antimadde fırlattı ve ciyakladı:
  - Bu koca oğlanları seksten mahrum bırakmak iyi değil! Ama çok havalı!
  Japonların sözünü kesen Ahsoka Tano hemen kabul etti:
  - Son derece havalı! Ve kolik için!
  Prenses Rei, dişleri açıkken ve inci gibi bir gülümsemeyle mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İlerlemek için zafer!
  Ve kılıçlarla kesti ve çıplak ayakları başka bir acımasız imha serisini başlattı.
  Darth Vader, machaon tekniğini ilk önce kılıçlarla tuttu ve ardından kuvvetli şimşekle patlattı. O, her şeyi yakma yeteneğine sahip en yüksek sınıf savaşçıdır. Ve Japonlardan sadece ateşli silahlar uçar.
  Siyah takım elbiseli haydut haykırdı:
  - Sınırsız büyüklüğüm, güzel dayak meşhur olsun!
  Ve yine kılıçlar uçar, herkesi doğrar ve temiz kafaları ve kafataslarını uçurur.
  Rakiplerini ezen Prenses Rei ve meme uçları yakut gibi parıldadı, aktif olarak pulsarlar yaydı ve tüm samuraylar tamamen yandı.
  Terminatör kız, dişlerini göstererek, çıplak, çok seksi bacağıyla bir antimadde konsantrasyonu fırlatarak mantıklı bir şekilde şunu fark etti:
  -Rusya'nın büyüklüğü için! Vader bizim Görev Savaşçımız!
  Kara Lord kızı düzeltti:
  - Uzay imparatorluğunun ilk sıradaki büyüklüğü için! Ve Rusya'nın düşüşü ancak yeni bir tetikçi inişiyle durdurulabilir!
  Japonları kesip kolsuz ve bacaksız bırakan Prenses Leia, kabul etti:
  - Evet, çıkarma ekibimiz Çar II. Nicholas'ı kurtardı! Bu hükümdara şan!
  Darth Vader, Rus İmparatorluğu'nun rakiplerini lahana gibi doğrayarak buna hemen katıldı:
  - İyi krala şükürler olsun!
  Ve burada yine gücün şimşekleri samurayı yakıyor ve çok ölümcül bir şekilde kavuruyor.
  Düşmanları yok eden Prenses Rey, oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  -Çarımız Nicholas, Rusya'yı her şeyin üstünde yapacak!
  Ve çıplak bir ayağın çevik ayak parmakları, sanki en ufak bir merhamet olmaksızın düşmana ölümcül olan bir şeyi alıp fırlatacakmış gibi.
  Prenses Leia, rakiplerini küçük parçalara ayırıyor ve boyun eğmez bir karakter sergiliyor, bir terminatör kız ve o kadar güzel, bronzlaşmış ve yontulmuş bacaklarla ölüm hediyeleri fırlatıyor ki Japonlar vücutlarını kolayca kaybettiler . Ve kafalar da. Evet, Rusya'ya saldırmak zorunda oldukları en iyi fikir değildi. Darth Vader daha fazla uzatmadan ve önyargısız olarak onların imhasını üstlendiğinde. Ve bu, en agresif kapsamdaki bir dövüşçü. Ancak ortakları belki daha da havalı ve daha korkutucu. Ve eğer keserlerse, prensipte kimseye merhamet etmeyeceklerdir. Ve acımasız ölüm hediyeleri çıplak, zarif bacaklardan uçacak.
  Prenses Rei, attığı başka bir hediye Japon generale çarptığında havladı:
  -Uzay imparatorluğu asla yuvarlanmayacak!
  Ve yine, en ağır ölüm ve toplam seviyenin ölümü armağanı çıplak ayaklarından uçar.
  Düşmanları bir süpürge gibi süpüren ve onlardan pirzola yapan Prenses Leia ve çilek meme uçlarından yayılan güç şimşekleriyle şafak şunları söyledi:
  - Cehennemin olmadığına inanıyorum!
  Samurayı kaplayan başka bir tsunami dalgası gönderen Darth Vader şunları kaydetti:
  - Dünyamız cehennem... Ama ilginç!
  Ahsoka Tano şaşırtıcı derecede ölümcül yok etme armağanını çıplak ayağıyla fırlattı ve ciyakladı:
  - Hayır, en ilginç şey, boşuna yaşamıyor olmamız!
  Darth Vader, sürekli uzayan kılıçlarıyla yel değirmenini döndürerek buna hemen katıldı:
  - Elbette, hayatımız bir sebeple verildi! Uzay Komünizminin Anavatanına Şan Olsun!
  Ve böylece gücün şimşeği binlerce Japon'u aynı anda yakacak. Ve ne kök ne de dal bırakacaklar.
  Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun diğer savaşçılarını kesen Prenses Leia oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Dünya pislikle dolu!
  Ve çıplak, yontulmuş ayağı yeniden fırlattı, hesaplamaya meydan okuyan bir şey.
  Darth Vader samurayların kafalarını uçururken aynı zamanda şaka yapmayı da unutmadı:
  - Politikacı bira gibidir, sadece soğukken ve masadayken iyidir!
  Japon savaşçıları kesen Prenses Rei, bununla aynı fikirdeydi:
  - Politikacı konuşmalarda tatlıdır, ancak ağızda kalan acı tat hiç bira değildir!
  Prenses Leia, birkaç taburu tek vuruşta bitirdikten sonra şunları söyledi:
  - Bir siyasetçi, ancak kendini yanlış tanıttığı zaman ağzından gerçeği çıkarır!
  Pek çok Japon dilini kesen Ahsoka Tana, buna katıldı. Kızlar bir bezelye daha imha ederek ve Japonları parçalayarak şunları yayınladı:
  - Politikacı, Tanrı ile en azından biraz yakınlaşmak için seçmeni sonuna kadar çarmıha gerer!
  Son Japon askerlerinin gücünü şimşekle bitiren Darth Vader şunları yayınladı:
  - Politikacı Tanrı tek bir konuda, kampanya vaatlerinin neden bu kadar şeytani bir şekilde başarısız olduğuna dair mazeretler icat ederek!
  Prenses Leia, yakut meme ucundan gelen son şimşekle işini bitirdikten sonra, Japon ordusunun son taburu cıvıldadı:
  -İlahi mertebelere ulaşmak yolunda siyasetçi şeytanın ta kendisidir!
  TSUSHIMA OLMAYIN
  Bu sefer Japonlarla denizde savaşmak gerekiyordu. Ünlü altı, filonun Tsushima Boğazı'ndaki imhasını üstlendi. Rozhdestvensky'nin Rus filosunun gelişinden hemen önce;
  Tank suya girdi. Makineyi kontrol eden yanlardan vidalar çıktı. İşte ilk hedef: bir Japon destroyeri. Natasha, çıplak ayağının ince parmaklarıyla joystick düğmelerine bastı.
  Ve ölümcül güce sahip mermi, geminin en dibine çarptı. Zırhı yok etti.
  Muhrip başka bir mermi aldı. Margarita, çıplak ayağının başparmağıyla tekrar bastırdı.
  Ve şimdi Japonlar boğuluyor.
  Augustine kıkırdadı.
  - Sırayla boğulalım! Su altındaki makineli tüfekler çok etkili değil!
  Ve kız göğsünün kırmızı meme ucuyla joystick'e bastı, bu sefer muhripin dibine bir mermi gönderdi.
  Svetlana gülümseyerek cevap verdi:
  - Bayanlarımız var!
  Natasha, çıplak ayak parmaklarıyla tekrar bir mermi gönderdi ve bağırdı:
  - Rus adına, zafer olsun!
  Augustine mermileri tükürdü. Yükselen Güneş ülkesinin gemisinin dibini kesti ve şunu fark etti:
  - Yine de, propagandanın iddia ettiği gibi Rusya'daki kraliyet gücü o kadar da kötü değildi.
  Svetlana buna katıldı ve özellikle yapacak bir şeyi olmadığı için isteyerek konuştu.
  - Çar II. Nicholas döneminde Rusya, paranın altın standardını uygulamaya koydu. İmparatorluğun para birimi dünyadaki en sağlam ve istikrarlı oldu. Fiyatlar da pratikte artmadı. Ve Çar Nicholas altında maaş ayda otuz yedi rubleye ulaştı. Hatta Rusya, yaşam standartları açısından dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline geldi. Sanayi üretimi dünyada dördüncü oldu.
  Augustine, yakut meme uçlarını Japonlara ateş etmek için kullandı. Bu sefer kruvazörü batırdıktan sonra şarkı söyledi:
  Biz dünyanın en güçlüsüyüz
  Tüm düşmanları tuvalete batıracağız.
  Vatan gözyaşlarına inanmaz,
  Ve beyindeki kötü oligarklara vereceğiz!
  Ve kız güldü. Ve dişleri inci gibi parladı!
  Çocuk general önerdi:
  - Japonya ile savaş zaferle sonuçlanacağından, Rusya'nın ekonomik büyümesi daha da büyük olacak! Ve çarlık imparatorluğu en zengin ülke olacak!
  Augustine, çıplak ayak parmaklarını kullanarak başka bir destroyeri batırdı ve tısladı:
  Biz her zaman zengin olduk! Yeterli sipariş yok!
  Natasha, kırmızı meme uçlarını kullanarak Yükselen Güneş Ülkesi'nin armadillosuna vurdu ve şunları söyledi:
  - Birinci Dünya Savaşı'nda hiçbir şekilde Almanlardan aşağı değildik. Ancak beşinci sütun yüzünden zaferi kaçırdılar!
  Augustine, çıplak ayak parmaklarıyla armadillonun göbeğine başka bir mermi daha gönderdi ve şöyle dedi:
  - Kesinlikle! Beşinci sütun her şey için suçlanacak. Birinci Dünya Savaşı sırasında Almanlar Minsk'e yaklaşamadı ve Galiçya'da yenildiler. Ve Stalin yönetiminde, Kremlin'i zaten dürbünle gördüler. Ne diyor?
  Natasha, kırmızı meme uçlarının yardımıyla armadillonun dibine bir mermi daha ateşledi ve homurdandı:
  - İhanet! Böyle bir zaferi kaçırdık!
  Margarita ayrıca şunu hatırlatmanın gerekli olduğunu düşündü:
  - İhanet olmasaydı, Konstantinopolis ve Küçük Asya'nın mülkiyetinin yanı sıra Akdeniz'e erişimimiz olurdu. Ve ihanet ve beşinci kol yüzünden çok şey kaybettik!
  Augustine yakut meme uçlarıyla başka bir mermi fırlattı:
  - Evet, bu beşinci sütun! Onun yüzünden ne kadar sorun var! Rus İmparatorluğu, tüm dünyanın sınırlarına kadar genişleyebilen ve insanlığı bir yapabilen eşsiz bir oluşumdur!
  Natasha agresif bir şekilde homurdandı:
  - Kesinlikle! Her şeyi yapabilirdim ve yapardım! Ve insanlık birleşik ve yenilmez olun!
  Kız, kızıl meme uçlarının yardımıyla başka bir mermi gönderdi ve ardından savaş gemisi nihayet ayrıldı. Ve Japonlar boğuldu.
  Svetlana da çilek memelerini ateşledi ve sesinde endişeyle şunları kaydetti:
  - Bakın şimdi dünyada neler oluyor? Rusya ve ABD savaşın eşiğinde. Ve Çin aşırı nüfuslu ve totaliter. Dünyada düzen ve refah yok!
  Natasha, kırmızı meme uçlarının yardımıyla Japon gemilerine, bu sefer bir kruvazöre yeni bir mermi gönderdi ve kabul etti:
  - Dünyada düzen yok! Birleşik yönetime ihtiyacımız var!
  Augustine, çilek meme uçlarının yardımıyla bir mermi ateşledi ve onaylayarak başını salladı:
  - Ve çarlık imparatorluğu böyle bir hükümet olabilir! Rusya otokrasisi, dünya istikrarının ve refahının garantörüdür!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarını kullanarak başka bir mermi gönderdi ve sonunda kruvazörü ikiye böldü.
  Japonlar açıkça çıldırmıştı. Onları kimin boğduğunu anlamadan gelişigüzel ateş ettiler.
  Karada Japonya'nın sayı olarak büyük bir avantajı olmadığı belirtilmelidir. Ve gerçek tarihte bile Rusya'dan çok daha fazla ölü ve yaralı kaybetti.
  Ancak denizde, İngiltere ve ABD'de üretilen Yükselen Güneş Ülkesi gemileri, çoğunlukla yerli üretim olan Rus gemilerinden biraz daha iyiydi.
  Ancak burada bile Japonların niteliksel üstünlüğü oldukça önemsizdir. Ve Ruslar belki de daha doğru ateş ediyor.
  Çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş eden ve başka bir destroyeri batıran Natasha, sıkıntıyla şunları söyledi:
  - Burada, aslında, Rusya daha güçlü rakipleri de yendi. Napolyon gibi!
  Augustine, yakut bir nipel yardımıyla zırhlı bir kruvazöre bir mermi gönderdi ve şunları ekledi:
  - Ah evet! Napolyon bir dahiydi! Ve o daha güçlüydü ama biz onu yendik!
  Margarita derin bir iç çekti, çıplak ayak parmaklarıyla bir mermi gönderdi ve homurdandı:
  - Japonlara kaybet. Bu çok can sıkıcı ve utanç verici!
  Yakut meme uçları çeken Augustine, bununla aynı fikirdeydi:
  - Çok sinir bozucu! Ne yazık ki, bu nedenle Romanov hanedanının dönemi sona erdi. Çağ şanlı, kahramanca, fetihlerle ve zaferlerle dolu. Ve kendi Cengiz Han'ımız olmamasına rağmen, Ivan Kalita'nın zamanından beri yükseliyoruz.
  Ve kız, çıplak ayak parmaklarıyla çok ölümcül bir mermi daha gönderdi. Ve zırhlı kruvazör iki parçaya ayrıldı.
  Natasha kırmızı nipelleri kullanmaya devam etti ve bir mermiyle başka bir muhrip batırdı. Ve samurayların çok sayıda muhribi var.
  Savaşçı adamlara sordu:
  - Ama merak ediyorum, neden dünya tarihinde hiçbir imparatorluk mutlak güce ulaşmadı?
  Yakut meme uçları ile Augustine, başka bir muhripin göbeğine tekrar bir mermi gönderdi ve şunları söyledi:
  - Evet, gerçekten, neden? Herkes düştü. Ve Pers İmparatorluğu, Büyük İskender ve Roma. Neden kimse insanlığı birleştirmedi?
  Natasha, zarif çıplak ayağını sıkıntıyla yere vurdu. Başka bir gemiyi batırdı ve şöyle dedi:
  - Bu kadar! Cengiz Han, altındaki tüm dünyayı ezebilecek bir imparatorluk yarattı. Ancak ölümünden sonra oğulları ve torunları bir hesaplaşma düzenleyerek imparatorluğu paramparça ettiler. Sadece Çarlık Rusyası, üniter sistemi ile öyle bir ülkeydi ki, yüzyıllarca var olabilir ve tüm dünyayı yutana kadar genişleyebilirdi!
  Augustine'in gözleri parladı ve yakut meme uçlarıyla başka bir destroyeri batırarak şunları söyledi:
  - Çar Nicholas'ın büyük imparatorluğuna şan! Gayri meşru Bolşeviklere ve geçici hükümete iktidarı vermeyeceğiz!
  Yine kırmızı meme uçları olan Natasha, gemiye bir mermi gönderdi. Japonları boğdu ve şarkı söyledi:
  - Tanrı Kralı Korusun
  Güçlü egemen
  zafer için saltanat
  Bize şeref!
  Düşman korkusuyla hüküm sür -
  Ortodoks Kral!
  zafer için saltanat
  Bize şeref!
  Kızlar gerçekten açık görünüyor. Yani samurayları ezdiler, hayran kalacaksınız. Ve Oleg Rybachenko ölümcül su altı tankını kullanıyordu. Genel olarak, bu sahip olduğu havalı bir silahtır. Kendisini tüm Japonya filosunu boğar. Ama bu büyük bir güç.
  On iki, yalnızca büyük zırhlı gemiler, kruvazörler dahil düzinelerce küçük gemi. Bazı muhripler altmıştan fazla. Hepsini yok etmek zaman alır.
  Natasha, çıplak ayaklarının yardımıyla bir sonraki gemiyi bitirerek Oleg'e sordu:
  - Sence bir Tanrı var mı?
  Çocuk general sırıttı ve cevap verdi:
  - Ne anlamda?
  Natasha, kızıl meme uçları ile muhrip işini bitiren yeni bir mermi gönderdi ve şunları kaydetti:
  - Evet, dinlerin birçok versiyonu var! Hem pagan hem de tek tanrılı var! İşte o zaman düşünmeye başlarsın. Ve öğretilerde böyle bir karmaşa varken bir Tanrı'nın olup olmadığından şüphe ediyorsunuz!
  Augustina, göğsünün kıpkırmızı meme uçlarının yardımıyla başka bir muhripten ayrıldı ve kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Evet, bu bakımdan İncil'e inanmak zordur. Sadece Tanrı'nın böyle davranması için. Ve hatta evcil hayvan yaptı!
  Natasha çıplak ayak parmaklarını yere vurdu ve onaylayarak başını salladı:
  - Bu kadar. Herhangi bir halkın Tanrı'nın halkı olduğuna inanmak mı? Bu açıkça daha yüksek bir zihne layık değil!
  Bundan sonra kız, kırmızı meme uçlarının yardımıyla büyük bir tonajlı savaş gemisini boğmaya başladı. Savaşçı çalıştı.
  Ancak çıplak ayak parmaklarını kullanan Margarita fikrini dile getirdi:
  - Sevgi dolu bir Tanrı'nın kadınları nasıl bu kadar çirkinleştirdiği hâlâ akıl almaz!
  Natasha şaşırdı:
  - Nasıl çirkinleştirir?
  Margarita çıplak ayak parmaklarını ateşledi ve dürüstçe cevap verdi:
  - Evet, onları yaşlı kadınlara çeviriyor! Ve yaşlı bir kadından daha iğrenç ne olabilir!
  Augustine, kırmızı meme uçlarını kullanarak kruvazörün göbeğine bir mermi ateşledi ve şunları söyledi:
  - Yerde nedense çok aşağılık yaşlı kadınlar yürüyor ki bu hem aptalca hem de çok çirkin!
  Natasha başını salladı, çıplak ayak parmaklarını ayaklarına bastırdı ve destekledi:
  - Ve anlayışsız! Ve estetik değil!
  Savaşçı kız güldü ve ortağına göz kırptı. Mesela, o çok havalı ve agresif.
  Svetlana çilekli bir meme ucunu gagaladı ve ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  -Aslında yaşlılık çok kötü. İnsanları çirkin, zayıf, savunmasız yapar. Ancak evrim açısından bazı artıları var!
  Augustine şaşırmıştı. Çıplak ayakların yardımıyla vuran başka bir muhrip sordu:
  - Ve bu iğrenç durumda artılar neler olabilir?
  Oleg Rybachenko ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Bilim ve zeka gelişimini uyarır. Bir kişi yorgunluk yaşamasaydı, o zaman bir araba icat etmesine gerek kalmazdı. Aynı şekilde pençelerin ve dişlerin zayıflığı bıçağın icadına yol açmıştır. Soğuk zamanlar ve buzullar ateş yakmayı öğretti. Hastalıklar tıbbın gelişimini teşvik etti. - Profesör, Juliana'nın başka bir Japon gemisini ne kadar ustaca dibe gönderdiğine baktı ve devam etti. - Birçok yönden, insan zayıflıkları bilimi harekete geçirdi. Uçmayı bilmiyorduk ama uçakları yarattık. Ve bu ilerleme!
  Natasha, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla başka bir mermi gönderdi ve şunları kaydetti:
  - İlerlemek. Ama yine de yaşlı kadına baktığınızda çok iğrenç oluyor. İnsan çirkinliği olmadan yapmak gerçekten imkansız mı?
  Kızıl meme uçlarıyla ateş eden Augustine, şuna katıldı:
  -Gençler de uçak icat edebilir. Neden lanetli yaşlılığı doldurun! Korkunç ve iğrenç!
  Margarita yerinde şarkı söyledi:
  - Komsomol'dan ayrılmayacağım! Sonsuza kadar genç kalacağım!
  Ve kız, yumruğunu metalin üzerinde hareket ettirirken.
  Bu sırada başka bir savaş gemisi batıyordu.
  Denizaltı tankı Japon filosunu batırmaya devam etti. Amiral Togo'nun kendisi de suya düştü ve bir tekneyle kaçmak zorunda kaldı. Japonya'nın büyük bir filosu vardı, ancak temelde yeni bir silahla karşı karşıya kaldı. Ve şimdi tamamen yenildi.
  Yakut nipellerin yardımıyla Japonya gemilerini batırmaya devam eden Augustine, çok iri ve keskin dişlerini göstererek şunları önerdi:
  - Bu benim düşündüğüm şey. Elbette vücut estetiği de olmalı. Ve sarkık tenli, çarpık vücutlu kadınların çirkinleşmesi imkansızdır.
  Natasha, çıplak ayaklarının yardımıyla dibe başka bir muhrip fırlattıktan sonra, bunu çok isteyerek kabul etti:
  - Elbette! Bilimin üzerinde çalıştığı şey bu!
  Her iki savaşçının da çok neşeli olduğu ortaya çıktı. Sonuçta, düşman filosunu başarıyla boğdular.
  Agresif kızlar harika işler yapabilirler.
  Bu arada ateş ederken çıplak ayak parmaklarını kullanan Margarita görüşünü dile getirdi:
  - Dinler de insanın zayıflığından ortaya çıkmıştır. İnsan daha güçlü olsaydı, o zaman dinler olmazdı. Ve elbette ölüm ve ölüm korkusu, kişinin teselli aramasına neden olur!
  Yakut meme uçlarıyla ateşlenen Augustine, şunları hatırlattı:
  - Bir seansa katıldım ve harika bir şey gördüm. Yani ruhlar var!
  Natasha, çıplak ayak parmaklarını kullanarak kurnaz bir sesle şunları söyledi:
  - Ruhların varlığında şaşılacak bir şey yok! Sonuçta, bir rüyada uçuyoruz. Yani, bir ruh var ve uçmanın hatırası olarak!
  Çocuk general onaylayarak başını salladı.
  Evet, bir ruh var! Bu bakımdan kişi eşsizdir! Ve şimdi biraz eğlenebiliriz!
  Japon filosu eriyordu. Sualtı tankı bir katil rolünü oynadı. Oleg biraz üzgündü. İlk olarak, bir figüran olduğu ortaya çıktı. İkincisi, can sıkıcı olan, su altındayken her şeyi çok iyi göremiyorsunuz. Genel olarak, Oleg pahasına Tanrı'dan şiddetle şüphe duydu. Aslında neden Ruslar Hıristiyanlığı kabul ettikten sonra üzerlerine çeşitli belalar yağdı. Ve Moğol-Tatar istilası ve ondan önce prenslerin feodal parçalanması. Rus halkı arasındaki savaşlar.
  İşte o zaman, nihayet, Ivan Kalita'nın zamanından itibaren Rusya'nın canlanması başladı,
  Muscovy güçleniyordu. Örneğin, Üçüncü İvan döneminde, nihayet tek, merkezi bir devlet haline gelene kadar. Ve Tatar boyunduruğunu attı.
  Evet, tabii ki Rusya ayaklanıyordu. Ta ki Japonya'ya takılana kadar.
  Bu, monarşi ve Romanov hanedanı tarihinin sonunu işaret ediyordu.
  Ancak monarşi gitti, ancak otoriterlik kaldı.
  Oleg Rybachenko, Augustine'in sırtını nazikçe okşadı. Kız daha çok mırıldandı. Bundan zevk alıyor gibiydi.
  Dahi çocuk mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir erkeğin bir kızı, bir kızın da bir erkeği sevmesinde yanlış bir şey yok, hayır. Bu oldukça doğaldır. Ama aynı zamanda, insanlar terbiyeyi gözetmelidir.
  Yakut meme uçlarını ateşleyen Augustine, hoşnutsuz bir şekilde itiraz etti:
  Ahlak okumayalım. Bunu sevmiyorum!
  Dahi çocuk kıkırdadı.
  - Ve kim sever! Ama gerçekle yüzleşmen gerekiyor. İnsanlar bu bakımdan hayvanlardan belirgin şekilde farklıdır!
  Margaret onaylayarak başını salladı.
  - Evet, aramızda büyük bir boşluk var!
  Augustine alaycı bir şekilde cevap verdi:
  - Ve biliyorsun, sen ve maymun arasında pek bir fark görmüyorum!
  Oleg güldü. Augustina, yakut nipellerin yardımıyla, bu arada Japonya'nın on iki zırhlı gemisinin sonuncusu battı. Bundan sonra kız şunları söyledi:
  - Düşman filosunu neredeyse bitirdik!
  Oleg Rybachenko kötü niyetli bir şekilde kıkırdadı:
  - Evet, siz iyi işçilersiniz! Ve aslında, çok şey yapabilirler! Genel olarak kadın savaşçıları severim - çok seksiler!
  Natasha vücudunu büktü ve şarkı söyledi:
  - Seksi görünüyorum, işlemci gibiyim! Ve bir robot gibi hareket ediyorum - sağlam bir saldırgan!
  Sonra çocuk general, Augustine'i biraz daha cesurca okşadı. Kız çıplak ayağının uzun parmaklarıyla joystick'in düğmelerine bastı ve büyüleyici görünüyordu.
  Hareketleri ne kadar zarif.
  Hayal gücü, Oleg'i iskeleye yalınayak yürüyen bir prenses çizdi. Bu çok romantik. Ve prenses çok kırmızı. Ondan tüm mücevherler ve pahalı bir elbise çıkarıldı. Sadece çul bıraktılar. Ancak hapishane cübbesi, tatlı, hoş, taze, gül gibi bir yüzün cazibesini daha da artırır. Ve ateşli saçlar. Prenses idama ne güzel gidiyor.
  Ve orada boğulan binlerce insan var. Gemiler parçalanıyor, elementler öfkeleniyor.
  Ve Japonya muazzam, benzersiz bir yenilgiye uğradı. Yani samuray, görünüşe göre günahlarından tövbe etmek zorunda.
  Oleg Rybachenko düşündü, Japonlar neye inanıyor? Onların dini nedir? Onlar pagan. Ancak Ortodoks Rusya'yı yendiler. Ondan sonra kimin Allah'ının daha güçlü olduğunu bir düşünün!
  Ve Moğollar putperestti, ama kaç tane bölge ele geçirdiler.
  Oleg, Augustine'e sordu:
  - Söyle bana güzellik, Rodnoverie'yi nasıl buldun?
  Kız genişçe gülümsedi ve başka bir destroyeri batırarak cevap verdi:
  - Çok iyi din! O kadar güzel hikayeler var ki!
  Oleg sevinerek sordu:
  - Sence peri masalları mı? Ya da belki, aslında, tüm bu Rus Tanrıları var mı?
  Augustina omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Belki hem elfler hem de cüceler vardır! Dünyamızda her şey mümkündür. Ve gerçekte neyin var olup neyin olmadığını söylemek zor!
  Oleg Rybachenko mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir dereceye kadar, dünyamızdaki her şey var. Tüm düşüncelerimiz, hayallerimiz, arzularımız, geride bıraktıklarımız. Burada, insanlar tarafından icat edilmiş kesinlikle her şeyin var olduğu çok ilginç bir Hipernoosfer teorim var. Yani, sonsuza kadar bir düşünce var. Ve başka paralel dünyalarda kalıyor.
  Margarita alaycı bir şekilde sordu:
  - Peki ya daha klasik bir ayrım: cennet ve cehennem?
  Çocuk general kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu, büyük olasılıkla, eskilerin ölümden sonra intikamla ilgili ilkel bir fikridir. Aslında, büyük olasılıkla, her şey biraz daha karmaşık!
  Natasha, son Japon gemilerinden birini kırmızı meme uçlarıyla doldurarak sevinçle haykırdı:
  - Lanetli ve kadim,
  Düşman yine yemin ediyor
  beni ov
  Toz haline getirin.
  Ama melek uyumuyor
  Ve her şey yoluna girecek. Ve her şey iyi bitecek!
  Kızlar düşman filosunu bitirdi. Çocuk general, samurayları kovalayarak tankı hızlandırdı. Evet, burada iyi bir iş çıkardılar. Tarihin nasıl düzeltilebileceği ilginç. Çarlık Rusyası, yüksekliği yükselen güçlü bir ülkeydi. Tüm insanlar iyi yaşamasa da.
  Ama ülke yükseliyordu. Çalışma günü kısaltıldı. Yeni tatiller var. Yerel özyönetim oluşturuldu. İstikrarlı fiyatlarla artan ücretler. Okullar açıldı. Çar Nicholas II altında, eğitime yapılan harcamalar altı kattan fazla arttı. İlköğretim zorunlu hale getirildi.
  Evet, her şey yeterince hızlı bir şekilde daha iyiye doğru değişmedi, ancak devrim ve iç savaş nedeniyle ülke ne kadar kaybetti. Kaç akıllı insan öldü ve vatanını terk etti? Ve şimdi, evrenin bu bölümünde, bunu önlemek için bir şans var.
  Aerodinamik tank, su altında hızlı ve sessizce yüzdü. Ve şimdi Yükselen Güneş Ülkesi'nin son muhribi de battı.
  Natasha zevkle dedi ki:
  - İşte bu kadar gencim!
  Augustine, kızı düzelterek şunları söyledi:
  - Burada ne var hepimiz iyi dostlar! Dişi aslanlar gibi savaşın!
  Oleg sıkıntıyla şunları söyledi:
  - Özel birşey yok! Daha iyi bir teknolojimiz vardı!
  Augustine kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Ama biz kendimiz top ateşledik!
  Natasha arkadaşını destekledi:
  - Ve kendimize de rehberlik ettik! Ve keskin bir göz...
  Oleg araya girdi:
  - Çekik eller!
  Natasha güldü ve cevap verdi:
  - Ve sen büyüleyici bir çocuksun!
  Oleg dürüstçe şunları söyledi:
  - Japonlar için üzülüyorum. Harika karikatürler yapıyorlar. Özellikle hentaiyi seviyorum!
  Augustine güldü ve ayağını havada salladı.
  - Hentai harika! Hatta çok havalı!
  Natasha, reçel tadına bakan bir kızın gülümsemesiyle önerdi:
  - Ve hadi, belki de Nazilerin kıçını tekmeleyelim!
  Oleg Rybachenko gülümseyerek başını salladı:
  - İyi bir fikir. Ama önce Japon kara kuvvetlerinin işini bitirelim. Savaşın daha hızlı bitmesine yardım edelim. Faşizm bu evrende görünmesin diye.
  Kızlar bir ağızdan cevap verdiler:
  - Ve görünmeyecek ve Çin bizim olacak!
  Japon filosu battıktan sonra T-195 süper tankı yüzeye çıktı.
  Ve Oleg Rybachenko büyük bir zevkle şarkı söyledi;
  Slavlar dünyayı fethetmeli,
  Ama yürekle, nükleer savaşla değil!
  Saf ve merhametli Rus Faresi,
  Yenilmez bir ülke olarak yükselin!
  
  Ortodoksluğa parlak bir ışık getiriyoruz,
  Tanrı'nın yüzü altında şanlı zaferler!
  Geceleri zalim bir düşmanla savaşırım, gündüzleri -
  Eylemlerimiz şarkı söylesin
  
  Kutsal Vatanımın başına geldi,
  Korkunç acıyı deneyimleyin!
  Ve hatta gözlerden yaşlar akıyor,
  Ne zaman böyle kötü denemeler!
  
  Yüce cömertçe hediyeler dağıtır,
  Rusya güçlü ve güzel oldu!
  Kanat açıklığı uçmaya çalışıyoruz,
  Cennetin gün batımı kasayı bir saten ipliği ile aydınlattı!
  
  Ve gezegenin haçı yolu gösterir,
  Kurtuluşa, İsa'nın kurtuluşuna!
  Biz Rusların onu kapatamayacağımız doğru,
  Ay altı kıyamette olmayın!
  
  Yerli ülke muhteşem bir şekilde gelişti -
  Meşe ormanlarının lüksünde fasetsiz ...
  Ve kristal, inci gibi, muhteşem buz
  Tanrı'nın bitmeyen ihtişamının bir işareti!
  
  Yeşil şövalye özlemi görülmez,
  O sadece zayıflar için bir ilmik...
  Dikkatsiz hırsız olanlar için izleyin,
  Sadece devletten koruma istiyorlar!
  
  Harika olacak, herkes iyi olacak,
  Ve mükemmel zaman gelecek...
  Ama aynı şövalye sağlam bir şeyi bilin,
  Kana susamış Cain ne kaybedecek!
  
  Ama Yüce, tüm ışınlarda gelecek -
  Ve gökyüzü ışıl ışıl parlayacak...
  Sonra Rod dirileni çağırır,
  Lada roket yakıtını şarj edin!
  
  Gezegenler sonsuza dek bizim olacak
  Satürn, Jüpiter, Mars, Venüs'ün sıcaklığı...
  Yılın gençleri korkmayacak,
  Çünkü dedelerimiz yaşlanmıyor!
  
  O zaman her şey dünyadaki cennet gibi olacak,
  Böyle bir yer Rab İsa'nın Kendisidir!
  Şövalyenin sözlerini rüzgara savurma,
  Ve Anavatan düşmanları çoktan yenildi!
  
  
  SAVAŞIN ON DÖRDÜNCÜ YILI!
  Yine çocuk 1954'e transfer edildi. Naziler Saratov'a girdi ama orada sıkışıp kaldı. Faşist birliklerin bir kısmı hâlâ Kuibyshev'e doğru ilerlemeye çalışıyordu. Sonbahar geldi bile, sarı yapraklar dökülüyor. Bir öncü müfrezesi: erkekler ve kızlar, Nazilerin önünde durdu.
  Çocuklar zayıf, erkeklerin saçları kısa, kızların saç örgüsü var. Sonbaharın serinliğine rağmen hafif giyinmişler ve hepsi yalınayak. Kendilerine ek hendekler kazıyorlar, kirpiler kuruyorlar, tuzaklar kuruyorlar. Yarı aç olmalarına, görünüşte neşeli olmalarına ve hatta kendi kendilerine şarkı söylemelerine rağmen.
  Biz Stalin'in oğullarının öncüleriyiz,
  Anavatanımız için savaşmayı seviyoruz...
  Lenin'in vasiyetlerine yürekten bağlıyız,
  Savaşta boş yulaf lapası pişirmemize rağmen!
  
  ülkem için savaşıyoruz
  Tüm erkekler ve çıplak ayaklı kızlar...
  Rusya ruble tarafından parçalanmayacak,
  Adamların kahkahaları çok sesli olsun!
  
  Pekala, "Kaplan" çeliğinden yapılmış tank,
  Sadece bir parça sıcak metal...
  Anında yakacağız,
  Böylece Anavatan sonsuza dek gelişir!
  
  Anavatanı daha tatlı hale getireceğiz,
  Sıçrayış komünizm hayaliyle gidecek...
  Ve kötü adam küle dönüşecek,
  Faşizm tarafından çürütülmüş cesedi atalım!
  
  Biz çocuğuz ama kartalları ruh olarak sayıyoruz.
  Bombaların altında inanın çekiniyoruz...
  Vatan pervasız oğullar,
  Hadi Fritz'i köpürtelim, boyuna şiddetle inanıyorum!
  
  Stalingrad kahramanlıkla doluydu,
  Yüksek bir sınıfın gösterildiği ...
  Führer-gad'ın yakında öleceğine inanıyoruz,
  Ve komünizmi uzaktan göreceğiz!
  
  Leningrad'ımız asla teslim olmayacak,
  Yıllarca ablukada donmasına rağmen ...
  Büyük kutsal toprak
  Dolu olabilir misin, geçit törenini bil!
  
  Rusya tanrıların doğum yeridir,
  İsa savaş için bizi kutsuyor...
  Babalara layık inanacağız,
  Böylece nefret edilen Cain devralmaz!
  
  Evet, düşman Anavatan'a derinden girdi,
  Kışın biz çocuklar yalınayak koşarız...
  Ama Fritz nasılsa yenilecek,
  Yolculuğu harap olmuş Berlin'de bitirelim!
  
  Ve sonra Tanrı kaybolanları diriltecek,
  Eski nesillerimizin gözyaşları için...
  Lider Stalin bizi sevgiyle kutsuyor,
  Ve ışıltılı lider Lenin sizi cennete götürecek!
  Erkekler ve kızlar büyük bir enerjiyle şarkı söylediler ve çalıştılar. Yemek önemli olmasa da. Ancak Volga Nehri yakınlardadır ve balık tutabilirsiniz. Özellikle cesetlerle beslenen çok sayıda yayın balığı üremiştir. Çocuklar kulaklarını tıkamaktan mutlu olurlar. Sonbahar iyidir: bir sürü elma ve vitamin. Kışın çok daha kötü olacak. Kar yığınları, bacakları kaz ayağı gibi kırmızıya döndüğünde çocukların çıplak topuklarını yakar. Ve lehimleme kesilir.
  Kız Masha ve erkek Petya bir çukur kazıyorlar. Öncü çocuğa sorar:
  - Petenka'nın direneceğini düşünüyor musun?
  Çıplak, yere düşen ayağını küreğe bastıran çocuk kendinden emin bir şekilde şöyle dedi:
  - Ya direneceğiz ya da yok olacağız... Üçüncüsü verilmez!
  Kız derin bir nefes aldı ve şöyle dedi:
  - Doğdum ve zaten bir savaş vardı. Huzurlu günleri asla bilemezdim!
  Çocuk derin bir nefes aldı ve cevap verdi:
  - Huzurlu günler... Keşke çikolatanın tadının nasıl olduğunu bir öğrenebilsem.
  Petka dudaklarını yaladı. Yüzü inceydi, kısa bir bob halinde dışarı çıkan sarı saçları. Bir mahkûm gibi onu daktilonun altında kestiler ve şimdi biraz büyümesine izin veriyorlar. Ancak çocuk dışarıdan neşeli görünüyordu ve çokça gülümsüyordu. Dişleri iri ve sağlıklı görünüyordu. Basit yiyecekler, bol miktarda sebze ve balık sağlık için iyidir. Sürekli temiz havada çalışan çocuklar kendi içlerinde dayanıklılık geliştirdiler.
  Ve kürekler enerjik, ölçülü bir şekilde hareket etti...
  Ve gökyüzünde bir gürültü oldu ... Hızlı, Fritz'in jet uçağı belirdi.
  Şimdiye kadar, Luftwaffe havada öldürmeyi başaramadı. Dahası, Nazilerin çok fazla insan ve maddi kaynağı var. Evet ve uçağın kalitesi daha güçlü.
  İşte yedi hava topuna sahip müthiş ME-62. Bu ve MIG-15'e yaklaşılamaz. Deneyin, ateş gücünü kontrol edin, Alman şahini.
  Alman mastodonun hem hızı hem de rezervasyonu daha yüksektir. Ve Naziler, yatay manevra nedeniyle yalnızca Rus şansları için belirli bir taktik kullanıyor. Almanların güçlü uçakları var. Ayrıca Xe-362 son derece manevra kabiliyetine sahiptir.
  Öncüler siperlere uzandılar, bu yüzden onlara yukarıdan ateş açtılar. Çocuklardan biri dikildi ve acı içinde kıvrandı. Korkunç bir manzaraydı.
  Masha, siperden kırmızı örgülerle başını uzattı ve şarkı söyledi:
  - Bizi öldürürler, biz öldürürüz ... Ne sıklıkla çakışmaz!
  Yarım ton ağırlığındaki birkaç bomba düştü. Gökyüzünde bir savaş çıktı. MIG-15'in serbest bırakılmasında baskın olan Naziler ile boğuştu. Alman ME-462, güçlü zırhı ve silahları sayesinde bir saldırı uçağı rolü oynayabilir.
  Ve aynı zamanda çok inatçı ve makineyi devirmek zor.
  Almanlar bombardımanı bırakır bırakmaz öncüler tekrar atladı ve çalışmaya başladı.
  Küreklerini oldukça kuvvetli bir şekilde salladılar. Bronzlaşan çamurdan kararan kız ve erkekler yorgunluktan anlamazlardı. Ancak gökyüzünde MiG-15 çok daha ağır bir Alman arabasına çarptı.
  Fritz daha dikkatli oldu. Manevra yapmaya çalışırlar. Bazı Sovyet uçakları basitleştirilmiş bir şemaya göre yapılır ve kamikazeler gibi kullanılır. Zar zor eğitilmiş çocuklar ölüme gitmek için sık sık onların içinde otururlar. Ve bu kitlesel kahramanlık Nazileri şok eder.
  Ve öncüler şarkı söylüyor ve çok çalışıyor ... Cepheyi ziyaret etmeyi başaran Petya şöyle diyor:
  - Şimdi tanklar gidecek ve savaşacağız!
  Masha başını salladı ve gülümsedi.
  - Evet gidecekler... Ama bu onlar için son kampanya olacak!
  Ancak, kesinlikle bir korku var. Ne de olsa piramidal makineler, ne derse desin, hala daha gelişmiş. Ve onları yenmek çok zor. Ek olarak, küçük ama çok sayıda makara, paletleri daha az savunmasız hale getirir.
  Ancak öncüler her zaman savaşmaya hazırdır. Ve onları durduracak hiçbir şey yok... İşte bombardıman başlıyor. Büyük kalibreli uzun menzilli Alman topları, Sovyet topraklarını güç için test ediyor. Ve çok fazla yıkım, havaya uçurulmuş siperler.
  Çocuklar, korkunç topçu hazırlığını beklemek için... çatlakların arasına saklanmak zorunda.
  Masha, Petya'ya yaslandı ve fısıldadı:
  - Partimiz bizi koruyacak! Ve büyükbaba Lenin her zaman görevinin başındadır!
  Çocuk onayladı:
  - Stalin öldü ama eserleri yaşıyor! Hitler'i kim çarpardı!
  Führer'e çakmak iyi bir fikir ama Hitler hala yaşıyor. Ve Ekim'i Kıbrıs'taki ininde karşılar. Orası sıcak ve eğlenceli. Gladyatör dövüşleri var.
  Ve erkekler ve kızlar donuyor ... Kuzeyden getirilen soğuk yağmur çiseledi. Ve neredeyse çıplaklar. Son derece tatsız, hatta gıcırdayan dişler.
  Petka çaresizlik içinde siperden atlar ve kazmaya devam ederek şöyle der:
  Çaresiz doğdum ve çaresiz öleceğim! Kafamı kırarsam kuzu bağlarım!
  Masha, tozdan gri, kız gibi topuklarını göstererek onun peşinden atladı. Diğer öncüler küreklerle enerjik bir şekilde çalışarak ayağa fırladılar. Ve bombardımana hiç aldırış etmemek. Faşistler ateş etsin, onları yıldıramayacaksınız.
  Şimdiden Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın on dördüncü yılı ve Naziler, Saratov savaşlarına saplanmış durumda. Moskova'ya doğru ilerleme girişimi de başarısız oldu. Almanlar merkezde otuz kırk kilometre ilerlediler, birkaç savunma hattını aştılar ve tekrar durduruldular. Leningrad sıkı bir şekilde abluka altında tutuluyor. Ve uymuyor.
  Tüm hızlarına ve hasar görmezliklerine rağmen diskolar bile pek yardımcı olmuyor.
  Naziler, Rzhev'i almayı başardılar, ancak bu hatta durdular. Ve sıkı bir savunmaya girdi. Aynı zamanda, Alma-Ata'ya saldırırken ağır hasar gören Japonya'nın yenilgisiyle durum karmaşıktı. Şiddetle samuray buradan geçti.
  Ama Çinlileri ordularına seferber ediyorlar. Rusya da sonsuz bir şekilde tükenmiş durumda ve başarısının üzerine inşa edemiyor. Darbe alışverişi böyledir.
  Ve tank şimdiden öncüleri hedef alıyor... En ağır olanlar önce hareket ediyor: AG-200 piramidal, iki bomba atıcı ve 550 mm zırh kalınlığı, güçlü bir eğim ve çok sert bir yüzey. Bir tankı böyle kıramazsınız. Herhangi bir yük zırhtan seker.
  Ancak öncülerin korkusu yok, cesur adamlar bu mastodonun tırtıllarına sürprizler hazırladı. AG-100 ve AG-50 onun arkasında hareket ediyor.
  Genç savaşçılar mayınları ve ev yapımı patlayıcıları gizlediler. Örneğin, çürümüş ot ve gübre karışımından oldukça güçlü hale getirmek mümkündür.
  bombalar.
  Ve öncüler onları çimlere gizledi. Silah mermisizdir ve bu nedenle metal algılayan küçük radyo kontrollü tanklar bunu görmez.
  Masha fısıldar:
  - Azizin anavatanının şanı için ...
  Peter onaylıyor:
  - Çalışmalı!
  Çocuklar gülümsüyor, bronzlaşmış, pis yüzler ama sarı, güneşten ağartılmış saçlar.
  İşte ilk Alman tankı, sanki zımbanın yumruğuna tökezliyormuş gibi. Altında bir bomba patlar. Kırık silindirler farklı yönlerde uçar ve diğer metal ve kırık olanlar. Korkunç E-200 sallandı ve durdu. Rus çocuklardan erzak aldı. Çaresizce bomba atanlardan ateş açıldı... Patlama pınarları yükseldi. Böylece ikinci tank, çürümüş ot ve gübreden gelen bombalara çarptı. Ve bu kaya sallandı. Almanlar durdu, üçüncü tank patladı... Ancak mastodonların her biri üç yüz ton ağırlığında ve savaş gemisi toplarından gelen isabetlere dayanacak, mermileri sekme şeklinde püskürtecek şekilde tasarlandı.
  Ve sonra silolardan ve inek keklerinden madenler inşa eden pislikleri onları durdurdu.
  Dördüncü ağır tank havaya uçuruldu. Naziler durdu ve ateş açtı. Erkekler ve kızlar, elektrik kıvılcımı olan basit bir tel kullanarak bombaları patlattı.
  Fritz'in yavaşladığını gören öncüler hep bir ağızdan bağırdılar:
  - Adolf kötü! Pantolonumda var!
  Ve dilleri gösteren kahkahalar. Kızlar gülüyor, onlar da bu işin içinde. AG-200 tekrar hareket etti ve beşinci süper tank patladı. Ve köpek büyüklüğünde küçük cüce arabalar koşturuyordu. Mayın bulmaya çalışıyorlar. Çocuklar üzerlerine silahlarla ateş açtı. Naziler durur. Bazı arabaları alev aldı. Daha hafif tanklar hızlanarak yarmaya çalışıyor.
  Ama yine de modern tankları deviren mayınlar ve güçlü patlamalarla karşılaşıyorlar. Almanlar hasar alıyor. Bu havaya uçurulan ikinci düzine. Ve öncülere ateş etmeye çalışıyorlar.
  Bir kıza yuvarlak topuğundaki bir parça çarptı. Bağırdı ve bağırdı:
  - Hayır, faşistlere söyledik, halkımız Ruslara, mis kokulu ekmeğe, ford denilmesine müsamaha göstermez!
  Kız un vermemiş, zarif bacağın tabanı kesilmiş olmasına rağmen kanlar akıyordu. Ne yazık ki, bu bir savaş. Diğer öncüler de yaralandı. Ve bombardıman sırasında bu kaçınılmazdır. Ve Murat oğlan tamamen ikiye bölünmüştü.
  Hitler'in tankları, hasarlı araçları sürüklemek için kancaları düşürmeye başladı.
  Ve piyade saldırıya geçti. Baskınlarla askere alınan Hintliler ve Arapların yanı sıra Afrika'dan çok sayıda asker var. Erkekler ve kızlar aynı silahlara ve el bombalarına sahip. Herkese bir AK vermek için çok şiddetli bir cephane sıkıntısı.
  En eğitimli ve deneyimli Kalash oğlanlarından sadece bir düzinesi var. Ve faşist paralı askerlere ateş ediyorlar.
  Yabancı ordu organize bir kalabalık içinde hareket eder ve büyük kayıplar verir. Çocuklar iyi atıcıdır. Ve öncü kızlar, öncü erkeklerden aşağı değildir.
  Baskınlarla toplanan renkli alaylar düşüyor. Almanlar onlar için hiç üzülmüyor. Nazilere göre zaten Asya ve Afrika'da çok fazla insan var. Yani erkekler mezbahalarda dövülmeli, kadınlar da kendilerine eş yapmak için daha güzel olmalı.
  Petka ateş etti ve şöyle dedi:
  - Rus şövalyesinin ruhu!
  Masha rakibini uzaklaştırdı ve cıvıldadı:
  - Bizimle olsun!
  Ayı çocuk öncüsü çırpındı ve kükredi:
  - Anavatan için!
  Olya'nın silahla çivilediği, faşistin kafasını kırdığı kız cıvıl cıvıl:
  - Stalin için!
  Petya tekrar ateş etti ve Arap'ın karnına vurdu ve tısladı:
  - Molotof için!
  Evet, şu anda merhum Stalin'in yerini Molotof aldı. Beria, tahtı ele geçirmeye çalışırken çoktan vurulmuştur. Molotof aşağı yukarı herkese uygundur. Ancak GKO başkanının yetkileri kısıtlandı. Stalinist otokrasi yerine bir tür diktatör kolektif hale geldi. Ve Vasilevski başkomutan oldu. Bu da nihayet otoriterliğin erozyonuna yol açtı.
  Masha ekledi:
  - Vasilevski için!
  Ve savaş devam etti... Yabancılardan oluşan piyade gittikçe yaklaştı. Çocuklar giderek daha fazla kayıp veriyordu. Durum kritik hale geliyordu.
  Petka bir el bombası attı ve kendisi de yanında bir kurşunla teğet bir yara aldı.
  Oğlan tısladı:
  - HAYIR! Yine de pes etmeyeceğim!
  Ama yan taraf acıyordu... ve kanıyordu. Kırmızı bir sıvı yırtık pırtık ve kirli tişörtünden aşağı damlıyordu.
  Masha tısladı:
  - Siz faşistlerden intikam alacağız!
  Kız çıplak ayağıyla el bombası attı ve hırsız bülbül gibi ıslık çaldı.
  Bir patlama ve ölü yabancıların çığlıkları duyuldu.
  Piyade tereddüt etti. Ancak arkada, kendi başlarına ateş açmaya hazır, makineli tüfekli zırhlı araçlar vardı.
  Oleg ayrıca bir el bombası attı ve bağırdı:
  - Ama Pasaran!
  Düşman tereddüt etti. O anda makineli tüfekler düşmana isabet etti. Düşmanı biçmeye başladılar.
  Çocuklar dönüp baktılar. Birkaç düzine çıplak bacaklı Komsomol kızı makineli tüfekler çekti ve ateş açtı. Paralı askerlere ateş ettiler. Kızın müfrezesi fark edilmeden yükseldi. Komsomol üyeleri genç, ince ve güzeldi, Nazilere çok iyi vurdular. Hırpalanmış faşistler topuklarına koştu.
  
  STENKA RAZİN'İN OĞLUNUN CESARETİ
  On üç yaşlarında bir çocuk, babasıyla birlikte tutuklandı. Yaşlı Adam, anlaşılır bir şekilde, kan akıntıları döken, iyi bilinen bir asidir. Ama oğul hala bir çocuk. Hangisi ona sor.
  Ancak Kornil'in yardımcısı, eski askeri atamanı farklı görüyordu. Ve çocuğu tutkuyla sorgulamayı teklif etti ve aniden babasının hazinelerinin nerede olduğunu anladı.
  Stenka Razin'in oğlu işkence mahzenine getirildi. Oğlan düz görünmeye ve gururla kendini tutmaya çalıştı. İçerisi korkutucu olsa da. İşkence aletleri asılmış, şömine yanıyor. Cellatlar kırmızı miğferli.
  Samosa çocuğun yanına gitti, elini uzattı, yakasını salladı ve tehditkar bir şekilde sordu:
  - Bana tyatka'nın hazineleri nereye sakladığını söyle, onu serbest bırak. Hayır - işkence edeceğiz!
  Stenka Razin'in oğlu Grishka cesurca cevap verdi:
  - Sana hiçbir şey söylemeyeceğim! Ve senin için daha da fazlası!
  Samosa havladı:
  - Erkek fatma işkence yap!
  Ve şahsen yakayı çekerek kaftanı çocuktan kopardı. Grishka soyundu ve rafa sürüklendi. Çocuk çaresizce geri tepmeye çalıştı. Ancak deneyimli uygulayıcılar, boynuna bir darbe ile Grishka'yı hareketsiz hale getirdi. Sonra ellerini arkasına bağladılar ve onu ipten kaldırmaya başladılar. Oğlan dişlerini gıcırdattı. Cellat, çocuğu gövdesinden yakaladı ve eklemlerini burkarak onu salladı. Grishka derin bir nefes aldı ama ağlamasını tuttu.
  Yazıcılara dikte eden diyakoz, geveledi:
  - Hırsıza söyle, kayınpederin hazineleri nereye sakladı?
  Çocuk sesinde küçümseme ile cevap verdi:
  "Bilsem bile söylemezdim!
  Samosa, cellata emir verdi:
  - Koy! Dikkatli on vuruş!
  Cellat durmadan vurdu. Grishka'nın vücudu titriyordu. Onuncu darbede işkenceci donup kaldı. Ve Samosa'ya baktı. İnfaz sırasında çocuk dudağını ısırarak sessiz kaldı.
  Dyak, geveledi:
  - Hırsız deyin, tyatka hazineleri nereye sakladı?
  Grishka bağırdı:
  - Söylemeyeceğim!
  Samosa homurdandı:
  - Kaydetmeden beş vuruş!
  Cellat, tüm vücudunu sallayarak çocuğun üzerine bir salıncak indirdi. Grishka çığlık attı ama dudağını ısırdı. Bunu ikinci bir darbe izledi. Ayrıca cesur ve güçlü. Grishka sessiz kalmaya devam etti. Ve yine üçüncü darbe, kesilen deriden kan damladı.
  Samosa, çocuğun kırbaçlanma şekline kaşlarını çattı. Tabii ki oğul, Stenka'nın hazineyi nereye sakladığını bilmiyor olabilir. Ve hatta belki de gerçek hazineler. Ama çocuk sorgulanmalı. Ve ondan sırları zorla.
  Beşinci vuruştan sonra kan aktif olarak damladı.
  Diyakoz soruyu tekrarladı. Grishka sessizdi.
  Samosa emretti:
  - Topuğunu yak.
  Cellat, bir parça kızgın demir çıkardı ve çocuğun çıplak ayak tabanlarına götürdü. Titredi, büküldü ve .... bilincini kaybetti.
  Adala, silahsızları ve yaşlıları öldürmemesi için Peter'ın bunu atlatmasına izin vermenin iyi bir fikir olacağını düşündü. Peter iyi yapmadı. Ve gerçek bir temas savaşında nasıl olurdu? Utangaç olmaz mıydın?
  Bu arada Stenka Razin'in oğlu Grishka, babasının hazinelerinden birinin nerede saklandığını biliyordu ama sessizdi. Bir kova buzlu su dökülerek kendine getirildi. Sonra Samosa emretti:
  - İkinci topuğu demirle dağla!
  Çocuk bu sefer bayılmadı, seğirmeye çalıştı ama Grishka'nın çıplak ayakları bloğa takıldı.
  Samosa tısladı:
  - Beş kırbaç daha, aldırma!
  Beşinci darbeden sonra çocuğun parlak kafası sallandı ve Grishka bilincini kaybetti.
  İşkence işinde deneyimli bir katip şu tavsiyede bulundu:
  - Bırak onu! Çocuk hala geriye yaslanıyor!
  Samosa sertçe dedi ki:
  - Köpek yavrusunu alın! Votka ile sil ve yatağın üzerine koy... Bırak gitsin! Yarın işkenceye devam edeceğiz!
  Grishka raftan çıkarıldı ve kesikler alkol ve su karışımı ile ovuldu. Oğlan seğirdi: votka yanar. Sonra Grishka'ya sıcak et suyu verildi ve ısıtılmış bir hücreye kilitlendi. Ama ne olur ne olmaz diye çocuğu boynundan zincirle bağlayıp uyumasına izin verdiler. Oğlan yüzüstü uyudu, yatak yumuşaktı. Cellatlar tarafından işkence gören kurbanlar genellikle ölür ve Samosa, Stenka'nın hazinelerini nereye sakladığını öğrenmek istedi.
  Grishka'nın uyumasına izin verildikten sonra, ertesi gün çocuk tekrar işkence odasına sürüklendi. Tekrar rafa kaldırdılar. Grishka'nın zaten gerilmiş olan eklemleri daha da acı verici hale geldi. Çocukların ayaklarına ağırlıklar asıldı. Kasları daha fazla germek için. Sonra cellat gülümseyerek kızgın bir demir getirdi ve Grishka'nın göğsüne koydu. Çocuk dayanılmaz bir acıyla dişlerini gıcırdattı.
  Samosa haykırdı:
  - Hırsız konuş!
  Yanık kokuyordu. Kavrulmuş et kokusu yoğunlaştı. Grishka'nın gözleri acının şokuyla kısıldı ve çocuk yine bilincini kaybetti. Cellat göğsündeki demiri aldı ve şöyle dedi:
  - Güçlü bir delikanlı...
  Samosa homurdandı:
  - Bölmek gerekiyor ... Ayağa mangal!
  Cellat, çocuğun ayak tabanlarına yağ sürdü ve uzaktan bir mangal yaktı. Zaten kavrulmuş topuklar çok acı vericiydi. Oğlan derin derin nefes alıyordu. Ter ve kan karışımı bir damla bıraktı, dişlerini gıcırdattı ama sessiz kaldı. Ona pahalıya mal olsa da. Çabalar çaresizdi.
  Samosa şiddetle homurdandı:
  - Konuşacaksın! Ey omuz beyi!
  Cellat, Grishka'ya darbeler indirdi. Onuncu vuruşta çocuğun başı ağır ağır savruldu ve yere yığıldı. Çocuğun üzerine bir kova su döküldükten sonra bile hemen aklı başına gelmedi. Samos, Grishka'nın yüzüne vurdu ve emretti:
  - Daha fazla vuruş!
  Duke şunları kaydetti:
  - Çıplak ölecek ....
  Samosa homurdandı:
  - Saçmalık! Onu raftan çıkarın! yarın devam
  Grishka tekrar işkence cihazından çıkarıldı ve odaya alındı. Oğlan mücadele etti ve seğirdi. Ağır, sanrılı bir uykuya daldım. Sonra uyandı ve ağladı. Ama gardiyan ortaya çıkar çıkmaz sustu ve ona öfkeyle baktı. Çocuğa kvaslı ekmek attı. Çocuğun kaçma şansı yoktu, özellikle de boynundan zincirli olduğu için.
  Ertesi gün Grishka'ya biraz farklı şekilde işkence yapıldı. Beni tavana kaldırdılar, rafa ellerini kaldırdılar ve sonra gitmeme izin verdiler. Böyle vahşi bir acı
  nefes almayı bırakır. Oğlan bilincini kaybedene kadar üç kez kaldırıldı.
  Bundan sonra cellat tekrar kırbaçla dövdü ve kızgın demirle mideyi yaktı. Çocuğa iyice işkence ettikten sonra serbest bırakıldı ve hücreye alındı. Cellatlar hiçbir şey elde edemediler.
  Ertesi gün, Grishka bir rafa çekildi, çıplak ayaklarının altında bir mangal yakıldı ve sırtına ve kalçasına kızgın tel çarptı. Oğlan işkence sırasında birkaç kez bilincini kaybetti ama aklı başına geldi. Cellatlar yorulup işkenceyi durdurana kadar.
  Ertesi gün çocuk gerildi ve cellat kızgın maşayla ayak parmaklarını kırmaya ve ayrıca kaburgalarını kırmaya başladı. Grishka birkaç kez çığlık attı, ancak bir şey söyleme talepleri alçak sesle yanıtlandı.
  Ve yine bir kırbaç aldı.
  İki hafta geçti. Grishka'nın çocuksu bedeni zaten işkenceyle tükenmiş durumda. Acı her yerde. Acının dokunmadığı kan, damar kalmadı. İlk başta onu dövüp yaktıklarında, vücudundaki patlamaları acele etmek ve boğmak istedi. Ama acı tüm özü yuttuğunda, donuklaştı.
  Samosa, Grishka'nın bir şeyi nakavt etme şansının gözlerinin önünde azaldığını kendisi gördü. Cellatlar yeni bir çare denediler. Un bulduk. Grishka'nın saçları kazındı ve tepesinden soğuk su damlamaya başladı. İşkence acımasız ve etkilidir. Birkaç saat sonra beyinde bombalar patlıyormuş gibi bir his oluşur. Grishka neredeyse kör ve sağırdı. Cellat ve Samosa'nın söylediklerini artık duymuyordu.
  Vazgeçtiler, yine rafa sürüklendiler. Oğlan için herhangi bir acının sadece bir teselli olduğunun farkına varmamak - beyindeki daha korkunç bir ülserden uzaklaşmak.
  Ateşten ve kirpiklerden gözlerde parladı.
  Grishka aklı başına geldi ve cellatları görebildi. Burada işkenceci, çocuğun bacaklarının kenetlendiği bloğa ağırlıklar koyar. Kollardaki ve omuzlardaki ağrı şiddetlenir ama beyindeki cehennemden uzaklaştırır.
  Samosa ciğerlerinin tepesinde kükredi. Kızıl saçlı, sakallı:
  - Köpeğe babasının hazineleri nereye sakladığını söyle!
  Grisha başını sallar. Cevap olarak, vücudu sarsan bir darbe gelir, sertçe döverler. Çocuğun çıplak ayaklarının altındaki başka bir cellat, rafta ısınıyor. Ürpertici, ama o kadar da korkutucu değil.
  İşte Stenka Razin'in vaftiz babası ve eski bir ordu komutanı olan Kornila. Yaşlı, gri sakallı. Bakışlarında işkence görmüş bir çocuğa karşı bir sempati bile var. Yakınlarda kunduz şapkalı bir boyar duruyor. İşkence odasında açıkça ateşli. Ve çocuğun işkencesine açık bir ilgi karşısında . İşkence devam ediyor. Grishka aniden kendi içinde bir güç dalgası hissetti ve şarkı söyledi:
  Sen benim kralım ve babam Razin'sin,
  Halkı boyunduruğa karşı kaldırdı...
  Acının biteceğine inanıyorum
  Boyarlar olacak, sadece kırbaç ve incir olacak!
  
  Köylü, işçi artık boyunduruk altındadır,
  Basit proleter, boyarlar tarafından ezilir...
  Ama tüm kan emicileri silip süpüreceğimize inanıyorum.
  Anavatanımıza bin arya söyleyelim!
  
  Ne de olsa boyarların kurbanı her avluda inliyor,
  Her yerde kazıklar ve bir raf var ...
  Daha da kötüler, kafir düşünün,
  İşkence, azap içinde pislik!
  
  Ancak Razin savaşlardan geçti,
  Gerekli tüm eller ve yollar ...
  Özgür Kazak'ımız zaferle geldi,
  Tüm boyar rahipleri yırtmak için!
  
  Hayır, bilirsin, şüpheler, inan bize,
  Sonuçta, şüphesiz biz insanlar içiniz ...
  Şimdi içgörü saati geliyor,
  Diğer nesillerin şanı için...
  
  Sen özgürlük ve onurun Razin'sin - lider,
  Rusya'mızdan geçtik ...
  Hükümdarımız olmanı istiyorum,
  Ve evrensel mesihten daha iyi!
  
  Evet, o zaman adalete inan
  Her zaman bir ışık huzmesi olacak...
  Ve bir despot tarafından parçalanmış bir canavar olacak,
  Şafağı bekleyelim!
  
  Savaş Simbirsk altında - mücadele,
  Biz öfkeli şiddetli savaşçılarız, biliyoruz!
  Ve kaderin kazanan olacağına inanıyorum,
  Barlara beyin vermenizi rica ediyorum!
  
  Razin savaşta kahramanca ölmesine rağmen,
  Ama sonsuzlukta kutsal yüzü...
  Ne de olsa, şüphesiz o bir şövalye, bir süvari,
  Ve olacak, bir anda Kremlin'e inanıyorsunuz!
  
  Köleliğe ve boyarların boyunduruğuna son verin,
  Ve güneş gezegenin üzerinden doğacak...
  Acı, aldatma sonsuza dek yok olacak,
  Ve Razin şiirlerde söylenir!
  Oğlan şarkı söylerken, hem cellatlar hem de "seyirci" herkes donup kaldı, dinledi. Ama son sözler üzerine Samosa patladı ve ciğerlerinin tüm gücüyle bağırdı:
  - Koy! Öldür onu!
  Cellat, çocuğa şiddetli darbeler indirdi. Zaten bilincini kaybetmekte olan Grishka fısıldadı:
  - Rusya halkı özgür olacak!
  Kanlar içinde kalan çocuk raftan kaldırıldı ve götürüldü. Samosa alnındaki teri sildi ve tısladı:
  - Yeterli! Bizden yeter! Piç kurusunu dörde böl ve işini bitir!
  Cornila tereddütle dedi ki:
  - Bir çocuğu dörde bölmek doğru mu? Evet, toplum içinde bile mi? Belki onu hücrede boğmak?
  Samosa topuklarını yere vurarak homurdandı.
  - HAYIR! Uygulamak! Ve alenen - dörde bölerek!
  Boyar yumruğunu sıkarak onayladı:
  - Öyle olsun! Ölüm cezasını onaylıyorum!
  Samosa haince gülümsedi.
  - Grishka'yı dörde ayırıyorlar! Tüm Razin tohumlarını ortaya çıkaracağız!
  Burada Adala'nın dikkati dağılmıştı. Ateş etme emrini vermek zorunda kalır. Ve Toronto, yirmi tonluk bir bombardıman roketi tarafından vuruluyor. Ölüm ve korku getirir. Adala şaşkın bakışlarıyla alevli kuyruğu takip eder.
  Ah, keşke pilot olsaydı. Ne kadar harika ve romantik. İşte böyle bir pilot akıncı.
  Gökyüzü çok havalı .. Kız başını eğdi ve en azından iyi bir şey hatırlamaya başladı. Ama aklıma hiçbir şey gelmedi. Stenka Razin'in oğlu hakkındaki hikayeye ek olarak.
  Oğlan yatakta uzandı ve uykusunda çılgınca büküldü. Tüm vücudunuz yaralandığında ve ülserler de tuz ve votka ile aşındığında uyumak zordur. Son on beş gün bir işkence oldu. Geceleri işkence ve gündüzleri ağır hezeyan.
  Oğlan babasını hayal etti. Güçlü ve güçlü Stepan oğlunu cesaretlendirdi:
  - Dayan evlat! İnsanlar seni ölümü nasıl kabul ettiğini anacak!
  Grishka deliryumda cevap verdi:
  - Ölüm beni ne bekliyor?
  Stepan kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Geleceğimiz sisli. Ve ileride ne olduğu bilinmiyor. Ama hayattaki son anlarınız en önemli anlarınız olacak. Tereddüt etmeyin! Cesareti kurtar!
  Grishka kendinden pek emin olmayan bir şekilde cevap verdi:
  - Katı olacağım... Ama sen babasın... Haklı davamız öldü mü?
  Stepan gürleyen bir sesle ilan etti:
  - Bilmiyorum! Beni idam edebilirler ama başka bir Razin gelecek ve ondan sonra başka bir Razin gelecek ve düşmanlarımız bununla hiçbir şey yapamayacak! Yeni yüzyıllar olacak, nesiller değişecek ... Ama fırtına lordu Lenin, Razin için gelecek!
  Ayrıca güven kazanan Grishka şunları söyledi:
  - Geri geleceğine inanıyorum!
  Oğlan uyandı. Vücut aptalca ağrıyordu ve cilt çiğdü. Kapıda bir tıkırtı oldu ve cellat hücreye girdi.
  Büyük işkenceci sevecen bir tonda şöyle dedi:
  - Merhaba Grishka!
  Birdenbire kendi gücünü hisseden çocuk cevap verdi:
  - Cellat iyi değil, yani öleceksin!
  İşkenceci iyi huylu bir şekilde başını salladı.
  - Ve sen cesur bir köpek yavrususun. Farklılarını gördüm ve işkence ettim... Ama senin gibisini görmedin! Çok küçük ama gerçek çakmaktaşı!
  Grishka alçakgönüllülükle cevap verdi:
  - Bende babamın ruhu var!
  Cellat sırıtarak önerdi:
  Bir anlaşma yapalım...
  Oğlan zinciri şıngırdattı ve yataktan kalkıp doğrulacak gücü kendinde buldu. Grishka ilgiyle sordu:
  - Ne Anlaşması?
  Cellat fısıldayarak önerdi:
  - Hadi, sen bana babanın hazinesinin nerede olduğunu söyle, ben de ... Tasmasını çıkarıp seni bir çantada taşıyacağım.
  Grishka bir an tereddüt etti. Gerçekten, ya celladı aldatırsanız. Ona yanlış bir yer söyle ve anı kendin yakala ve kaç. Hayatını kurtar ve düşmanlarını bir burunla mı bırakacaksın? Günaha harikaydı. Ama çocuk babasını hatırladı. Hayatını satın almak için kurnazlık ve aldatmaca mı? Hayır, iskelede onurlu bir şekilde ölmeli!
  Grishka, morluklar ve tümseklerle kaplı tıraşlı kafasını salladı:
  - HAYIR!
  İşkenceci kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Yarın idam edileceksin! Bu kesin ... Artık işkence olmayacak ve idama hazır başka kimse yok!
  Grishka ürperdi ama cesurca cevap verdi:
  - Pekala, infaz edecekler... Hepimiz ölümlüyüz!
  Cellat sırıtarak ekledi:
  "Sadece kafan kesilmeyecek!" Ve direksiyona atın! Önce kolları, sonra bacakları ve ancak ondan sonra da kafalarını kestiler. Bunu istiyor musun?
  Oğlan ürperdi, rengi soldu ve mırıldandı:
  - Kader böyle olduğuna göre... Ölümü ancak onurlu bir şekilde kabul etmeye çalışacağım!
  Cellat kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Baban çoktan Moskova'ya götürüldü. Orada sana hala daha ani bir şekilde işkence ediyorlar. Ve sonra dörde bölünmüş tekerlek de bekliyor. Ve sen ... İdam edilmeleri üzücü! Sen güçlü bir çocuksun ve sana daha fazla işkence etmek güzel olurdu!
  Grishka sert bir şekilde cevap verdi:
  - Öbür dünyada işkence göreceksin!
  Cellat hücreden ayrıldı. Ve Grishka arkasını döndü ve yumruğunu çenesine vurdu. Gerilmiş damarlardaki ağrı yerini askıda bıraktı. Belki boşuna öyle? İhtiyatlı olmak ve cellatı aldatmak gerekiyordu. Ve ileride, onu bekliyorum ...
  Oğlan güçlükle kaldırdı ve pisugi ve yanıklarla kaplı eline baktı? Kesilecek mi? Grishka bacağına baktı. Ayrıca hepsi dövülmüş, tabanları yanmış, parmakları kırılmış. Ama muhtemelen yine de iskeleye tırmanabilecektir. Ve bacaklarını ve kollarını ve en sonunda da kafasını kesecekler. Ve sonra ruh cennete uçacak ...
  O hala bir çocuk ve günah işlemeye vakti yoktu. Ateş ve kırbaç testini geçti. Büyük olasılıkla, ileride hak edilmiş bir cennet veya en kötü durumda, Araf'ta kısa bir kalış sizi bekliyor. Acaba bir rahibi günah çıkarmaya davet edecekler mi? Ancak artık önemi yok. Grishka arkasında herhangi bir günah hissetmiyordu ve artık Tanrı ile kaçınılmaz buluşmadan korkmuyordu. Ve cennette iyidir, sonsuz yazın olduğu ve meleklerin arp çaldığı harika bir bahçe. İşkencelerin en ağırına katlanmış bir çocuğun hak ettiği bir yer neden olmasın?
  Teniniz kırbaçla parçalandığında ve parmaklarınız kızgın demirle kırıldığında bir rafa asılmaktan iyidir. Orada sonsuza kadar bir erkek olarak kalacaksın ve sonsuza kadar genç ve sağlıklı olacaksın.
  Kapı çalınmıştı. Bir tepsi ve iki gardiyan ile Samosa ile bir kız belirdi. Canavar kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Hayatında son kez iyi bir köpek yavrusu ye! Cornila cömerttir! Ve orada kollarınızı ve bacaklarınızı kesecekler!
  Grishka sert bir şekilde cevap verdi:
  - Ve cezanı çekeceksin... Dünyada değil, cennette!
  Samosa homurdandı:
  - Köpek yavrusu! Direksiyonda nasıl çığlık attığını görelim!
  Grishka cesurca şunları söyledi:
  - Ölüm bazen ölümsüzlük, ihanet ise unutkanlık verir!
  Samosa öfkeyle kapıyı çarptı ve gitti. Geriye sadece cellat kaldı. Grishka ona neredeyse kibarca başını salladı:
  - Bunlar kutladığımız bayramlar! Ve ölmek istemiyorsun!
  Cellat sinsi bir bakışla çocuğa sormuş:
  - Ruhunu düşündün mü?
  Grishka dürüstçe cevap verdi:
  - Tövbe etmek için günahları arkamda hissetmiyorum.
  Cellat buna başını salladı.
  - Pekala, kelliğe sevin. Aynı anda bir kadeh şarap için. Muhtemelen hayatındaki ilk.
  Grishka kazı yemeye başladı. Hapishane yulaf ezmesinden sonra yemek son derece lezzetli görünüyordu. Çocuğun çiğnemesi biraz acı vericiydi ama et tatlı görünüyordu. Ve aktif olarak yuttu.
  Cellat şunları kaydetti:
  - Vaftiz babanız Kornila olmasaydı, böyle ziyafetler almazdınız.
  Grishka ciddi bir bakışla sordu:
  - Ne istiyor?
  İşkenceci dürüstçe cevap verdi:
  - Stepan'ın hazinesini alın. Yoksa hareket etmezdi.
  Grishka kayıtsız bir tonda cevap verdi:
  - Hazineler yerde yatsın. Ve gelecekteki ayaklanmalara hizmet edin!
  Cellat hayranlıkla dedi ki:
  - Sen ve bir kartal! Gerçek bir savaşçı! Peki, sana başarılar dilerim!
  Ve işkenceci çocuğu terk etti. Grishka, bir bardak sert şarap yiyip içtikten sonra ağırlaştı. Gözleri kapandı ve çocuk uykuya daldı. Savaşları ve çeşitli olayları hayal etti. Sanki binlerce savaşçıyı yere seren bir peri masalı şövalyesi.
  Sağa el sallamak - sokak, şerit sola!
  Ve sonra bir ejderhaya biniyor. Bir masal kahramanı gibi...
  Ertesi sabah Grushka uyandı. Oğlan ilk kez iyi uyudu ve kendini daha neşeli hissetti. Cellatlar onu yakaladı. Yaralı bir vücuda giy, çul. Ve onu aldılar ve idama götürdüler. Grishka şafakta boya ve keskin mızraklar gördü.
  Oğlan, rahatsız olan bezlerde yürüdü. Onu bahçeye çıkardılar. Çocuğun çıplak, sakat ayakları parke taşlarına basmakta güçlük çekiyordu. Ama Grishka dişlerini gıcırdattı, buna katlandı ve dik durmaya çalıştı. Her adımına rağmen yanan ayaklar acıyla verildi. Ve böylece meydana çıktı.
  İnsanlar çocuğu gördü. Tıraşlı, sadece sıyrıklar ve morluklarla kaplı, çıplak, yanmış ayaklar, bir deri bir kemik.
  Grishka, nefretten çok acıma uyandırdı. Pek çok kişi, özellikle de kadınlar, sempatiyle içini çekti.
  Çocuk onlara göz kırptı ve şöyle dedi:
  - Sanki bizimki nerede, kaybolmadı!
  Ve devam etti. Özel bir korku yoktu. Grishka, cehennemi hak etmediğinden emindi. Ve cennet, dünyevi, acımasız varoluştan çok daha iyidir.
  İnfaz yeri, seçilmiş Moskova okçuları tarafından çevrelendi. Bir sürü gardiyan ve sade Kazaklar. Görünüşe göre bir çocuğu değil, kozmik boyutlarda bir devlet suçlusunu infaz ediyorlardı.
  Oğlan sendeleyerek sendeleyerek merdiveni tırmandı, meşe kalasların üzerinde yanık ayaklarla adım attı.
  Doğrama kütüğünün üzerinde kocaman, bilenmiş bir balta parıldadı. Etrafta kırmızı bir cüppeli iri yarı bir cellat dolaştı. Ayrıca dörde ayırmaya yönelik bir tekerlek de vardı.
  Grishka haç çıkardı. Kollarınızı hareket ettirmek gerçekten acı verici.
  Haberci suçlamayı okumaya başladı:
  - Stenka Razin Grishka'nın bu oğlu suçlu: hazineleri barındırmaktan, isyancı müfrezelerini organize etmekten, boyarları infaz etmekten ve soymaktan, bir kadına şiddet uygulamaktan vb. Bu nedenle, tekerlek üzerinde çeyreklik ve ebedi aforoz cezasına çarptırılır. Ceza infaz edilsin.
  Grishka ürperdi, ama kıpırdamadan ve dik durmaya devam etti. Diyakoz tısladı:
  - Peki, hırsız halkın önünde tövbe etmeye hazır mı?
  Grishka düşündü. Evet, tövbe edecek bir şeyi var. Oğlan eğildi ve şöyle dedi:
  - Don Kazaklarını bağışlayın. Seni boyarların boyunduruğundan kurtarmadığım için senin önünde suçluyum.
  Samosa umutsuzca bağırdı:
  - Yakında infaz edin!
  Cellatın yardımcıları çocuğa koştu. Ellerindeki acının üstesinden gelen Grishka kendi çulunu yırttı. Cellatların açtığı ülserler ve yaralar halkın gözü önünde açıldı. Sonra Grishka'nın elleri büküldü ve direksiyona fırlatıldı.
  Cellat, çocuğun üzerine bir balta kaldırdı. "Başlamak üzere," diye düşündü Grishka.
  Ama o anda korna çaldı ve haberci duyurdu:
  - Kraliyet merhameti! Gregory'nin bebekliği göz önüne alındığında, ölüm cezasının yerini köleliğe satış alıyor! Öyle olsun!
  Oğlan iskeleden kaldırıldı ve odaya cevap verdi. Grishka için yeni bir hayat başladı.
  
  YAĞLAR VE ÇETESİ HİTLER'E YARDIM ETTİ
  Pek çok evren var ve içlerinde her zaman bir şeyler oluyor.
  İşte gerçek hikayenin başka bir varyasyonu. Bu kez Toon Fat Belly ve ekibi, kurgusal dünyaların Hipernoosferinden İkinci Dünya Savaşı'nın paralel evrenlerinden birine taşındı.
  Ve tabii ki kötü kedi, Adolf Hitler'e yardım etmeye karar verdi. Ve onunla birlikte tüm kötü ekibi.
  Fat Belly, Mepps, Mole, Wart, Sopatka - çok renkli beş çizgi film.
  Yetenekleri çok ciddi. Önce Churchill'in kendisini kaçırdılar. Ve o Tolstopuz harika bir kötü adam. Ve cüretkar bir operasyon başlatmayı başardı. Daha kurnaz olan şişman kedi, İngiltere Başbakanı'nın sandviçleri sevdiğini fark etti. Ve öyleyse, o zaman ... Churchill'de paketi yuttu, azaldı ve Fat Belly ekibi onu bir enfiye kutusuna sakladı.
  Ve Führer'e teslim edildi .... Misilleme tehdidi altında, Churchill barış yapmaya ve kolonilerin bir kısmını Üçüncü Reich'a vermeye zorlandı.
  Sonuç olarak Führer, İngiltere için hava savaşından ve havacılıkta ağır kayıplardan kaçındı.
  SSCB'ye saldırı sırasında ordusu, özellikle havacılık daha güçlüydü. Barbarossa planı için 5.000 kadar uçak ve 1.500 tank daha tahsis edildi. Ve Afrika'da savaşması gerekmeyen yarım milyon Alman ve yarım milyon İtalyan için piyade.
  Şimdi SSCB'nin durumu daha da kötüleşti. Düşman eskisinden çok daha güçlü. Üstelik Tolstopuz ve çetesi, Almanlara biraz yardım etti. Fritz, iki top ve dört makineli tüfekle T-5 tankını seri üretime soktu. Daha güçlü bir motoru ve aerodinamik bir kulesi vardı. Böyle bir mastodon, Sovyet arabaları için büyük bir sorun. Ve Kızıl Ordu ne gerçek tarihte ne de alternatif tarihte savunmaya hazır değil. Üstelik, topraklarının haritası da yok. Tüm düşünceler sadece saldırı ile ilgilidir. Ve kendilerini nasıl savunacaklarını bilmiyorlar.
  Ve Şişman Göbek ve ekibi tüm bağlantıyı yok etti. Bu kötü çete.
  Böylece savaş, Kızıl Ordu için gerçek tarihte olduğundan daha da kötü gitti. Ve Fritz daha hızlı geçmeye başladı. Ve "Barbarossa" planı fazlasıyla yerine getirildi. Kızıl Ordu tamamen çöküyor.
  Ve şimdi Nazi orduları Moskova'ya yaklaşıyor. Burada Nazi donanmasının inatçı bir direnişle karşılaşması gerekiyor.
  Ancak işte altı savaşçının savaşa girdiğinin işaretleri. Oleg, Margarita, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana için bir umut. Düşmanları aynı anda durdurup yenerek onları küle çevirebilirler.
  Çok vahşi ve güzel bir kız ekibi toplandı. Ve onlara karşı Tostopuz ve çetesi. Şey, bu korkutucu değil ...
  Ve Naziler şimdiden Moskova'nın farklı yönlerinden akıyorlar.
  Sonra Oleg ve kızlar, Rusya'ya veya daha doğrusu SSCB'ye yardım ederek tekrar savaşa girdiler.
  Sonra çıplak ayaklı kız Margarita onlara katıldı. Ayrıca yetişkin bir kadın yazar, ölümsüzlük karşılığında on iki yaşlarında bir kız çocuğu olur ve bir görevi yerine getirir.
  21. yüzyılın savaşçıları yine 20. yüzyılın Nazileriyle boğuştu.
  Faşist kahverengi imparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Nazileri kılıçla kesen Oleg Rybachenko, hem piyadeleri hem de tankları kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakiplerini ezerek, dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından saçılan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet ediyor.
  Natasha ayrıca çıplak ayak parmaklarını öldürücü bir şekilde fırlattı ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları değirmendeki faşistlerden geçti.
  Düşmanları kesen Zoya ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler saçıldı. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp öfkelendiği açıktı.
  Beyaz askerleri ve tankları kesen Augustine ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve takni ve beyaz dövüşçüler düşer.
  Svetlana değirmenciyi kesiyor, kılıçları şimşek gibi.
  Naziler kasnak gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayakla iğne atıyor ve cıyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko, Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri parçalıyor.
  Ve aynı zamanda çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları düşürür.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Şan!
  Ve hareket halindeyken herkesin kafasını ve ağzını keser.
  Margarita ayrıca rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alıp kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ancak Natasha saldırıda. Nazileri tanklarla birlikte kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rus' harika ve ışıltılı,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve diskler çıplak ayaklarından uçar. Nazilerin boğazlarını kim gördü? Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Bir tüpten tükürmek. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül iğneler fırlatır - tankları ve uçakları düşürür.
  Ve aynı zamanda kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, bludgeon, hadi gidelim.
  Oh, favorim gidecek!
  Nazileri deviren ve kahverengi askerleri yok eden Augustina ciyaklıyor:
  - Tamamı tüylü ve hayvan derisi içinde,
  Sopayla çevik kuvvete koştu!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlatacak, bu bir fili ve hatta bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırtı:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Keser, Nazileri biçer. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçlarla bir değirmen işletir.
  Pek çok dövüşçüyü ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız çılgın bir hareket içinde.
  Ve çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatarak tankları ve uçakları yok ediyor.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Oğlan takla atarak döndü. Atlamada birçok Naziyi doğradı.
  İğneleri çıplak parmaklarıyla fırlattı ve homurdandı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve çocuk yine savaşta.
  Margarita saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız atakta. Kahverengi savaşçıları törensiz yok eder.
  Ve ara sıra zıplar ve bükülür!
  Ve ondan yok etme armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla fırlatır ve bir samandan tükürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Ben ışıltılı bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine hareket halindeki güzellik.
  Zoya, Nazi cesetlerinden oluşan bir blokajı basar. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar düşmeye ve düşmeye devam ediyor.
  Zoya bağırır:
  - Yalınayak kız, kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölürler.
  Daha doğrusu tamamen ölü.
  Augustine hücumda. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elinde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birliklerin arasından bir kasırga geçiyor.
  Kızıl saçlı kız kükredi:
  - Gelecek gizli! Ama muzaffer olacak!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Augustine vahşi bir coşkuyla kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları bir sürü keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana savaşta Ve çok ışıltılı ve kavgacı. Çıplak bacakları pek çok ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, onu durduramazsınız.
  Svetlana şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta bu sıçrama!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik bir erkeği köle yapar!
  Ve çıplak ayaklı kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var.
  Saldırıdaki Oleg her şeyi hızlandırıyor. Oğlan Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları parçalıyor.
  Genç savaşçı ciyaklıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve çocuk yine hareket halinde.
  Margarita, faaliyetinde fırtınalı bir kızdır. Ve düşmanları yere serer.
  Burada çıplak bacağıyla patlayıcılı bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank fırlatılacak.
  Kız bağırır:
  - Nasılsa zafer bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların namluları farklı yönlere uçuyor.
  Natasha hareketlerini hızlandırdı. Kız, kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve hızlandırılmış bir hızla Nazileri yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızıdır.
  Durmayı ve yavaşlamayı düşünmez ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkar.
  Zoya saldırıda. Kılıçları eti ve metal salatayı kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınlarının arasında yatan bir yığın insan, ayrıca kırılmış tanklar ve düşmüş uçaklar.
  Augustine çılgın bir kız. Ve hiperplazmadan bir robot gibi herkesi eziyor.
  Zaten yüz Naziyi ezmedi. Ama her şey hız kazanıyor. Ve savaşçı hala kükredi.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank, güçlü bir patlamayla parçalandı.
  Augustine şarkı söyledi:
  - Toprağımızı ele geçirmeye cesaret edemezsiniz!
  Svetlana da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan hendeğe ve yollara düştü.
  Altı öfkeliydi. Vahşi bir dövüş yaptı.
  Oleg Rybachenko tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve değirmeni terminatör çocuk yönetiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Kanlı vücut dağları.
  Yazar çocuğa çılgın bir strateji hatırlatılır. Atların ve insanların da birbirine karıştığı yer.
  Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Akıldan vay!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki terminatör çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Dahi çocuk kükredi:
  - Master sınıfı ve firma "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun harika olduğu ortaya çıktı. Ve kaç tanesi Nazileri öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük sayısı kahverengi savaşçıları katletti.
  Margarita da kavgada. Tarçın ve çelik orduları ezer ve kükredi:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta gidiyoruz!
  Ve kılıçları Nazilerde kırılır. Kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan çöktü.
  Kız homurdandı:
  - Panterlerden bile havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve bazı rakipleri, tankları ve hatta uçakları alıp parçalayacak.
  Ve Natasha otoritede. Ve rakiplerini yener ve kendisi kimseye iniş yapmaz.
  Kaç tane Nazi zaten sözünü kesti.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortaklarına sahip olmasına rağmen - cellatlar!
  Nataşa bağırır:
  - Deliyim! Bir ceza alacaksın!
  Ve yine kız kılıçla bir çok Naziyi katledecek.
  Zoya hareket halinde ve birçok kahverengi savaşçıyı öldürdü.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Naziyi öldürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Augustine ilerler ve rakiplerini ezer. Aynı zamanda bağırmayı da unutmuyor:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alıp dişlerini gösterecek!
  Ve kızıl saçlı çok ... Rüzgarda dalgalanan saçlar, proleter bir pankart gibi.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden çıkıyor.
  Svetlana hareket halinde Burada çok sayıda kafatası ve tank kulesi kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir kamıştan tükürür. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz?
  Ve yine, çıplak ayaklarından piyade ve uçaklara çarpan ölümcül iğneler uçuyor.
  Oleg Rybachenko zıplıyor ve zıplıyor.
  Yalınayak bir çocuk bir sürü iğne fırlatır, tankları devirir ve şarkı söyler:
  - Haydi kampa gidelim, büyük bir hesap açalım!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  Oldukça yaşlı, ama bir çocuğa benziyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - fraera'yı kıracağız!
  Ve yine, ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu.
  Margarita zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! Özgürlüğün doğacağına inanıyorum!
  Kız yine Nazilere ve onların tanklarına ölümcül bir iğne yağmuru yağdırdı ve devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Nazi hemen havaya uçtu. Evet, kahverengi, cehennem gibi imparatorluğun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Natasha savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Pek çok Nazi ölüyor ve uçaklar düşüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürdeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükredi:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler atarak rakipleri yumruklar.
  Zoya vahşi bir hareketle. Nazilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne fırlatıyor. Rakipleri yarıp geçme ve nasıl kükreme:
  Tam zaferimiz yakındır!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen yürütür, tankları süpürür. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ancak Augustine'in kobrası saldırıya geçti. Bu kadın tüm kabusların kabusu.
  Ve kesiyorsa, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl saçlı alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları hareket halinde ve eti ve metali kesiyor.
  Svetlana da hücuma geçer. Bu kızın freni yok. Keser kesmez, ceset yığını etrafa saçılıyor ve uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Sarışın terminatör kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi ondan bir katil bezelye uçuyor.
  Oleg yine bir meteor taşıyan yüz Naziyi kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Küçük parçalara nasıl ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Margarita bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü kahverengi dövüşçüyü kesti. Ve büyük boşlukları keser.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Saldırıdaki Natasha daha da öfkeli. Yani Nazileri harmanlamak. Bu tür kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Natasha aldı ve şarkı söyledi:
  - Yerinde koşmak ortak bir uzlaşmacıdır!
  Ve savaşçı kız, böylesine bir dizi darbeyle rakiplerine daldı.
  Ve çıplak ayakla diskleri atacak.
  Burada değirmeni işletiyordu. Kahverengi ordunun başları geri çekildi ve tanklar yanıyordu.
  O bir dövüş güzeli. Kendini böyle sarı bir armada yen.
  Zoya hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız çok güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatıyor.
  Rakipleri yenin. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar, tankları, uçakları patlatıyorlar.
  Zoya aldı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Natasha zevkle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla iyice öldüren bir şey fırlatıyor. Bu gerçekten kızların kızı.
  Ve çıplak bacaklarından bıçak nasıl uçacak. Ve tanklardan kuleleri keserek birçok savaşçıyı vuracak.
  Augustine hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter bayrağı gibi. Bu kız gerçek bir cadaloz.
  Ve sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi rakiplerini kesiyor.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç!
  Augustine onu aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - dövüşçüler çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer fırlatan ve tank kulesini kıran Margarita, doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Augustine bununla hemen hemfikirdi:
  - Ben herkesi ısırabilecek bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayaklarıyla, canice bir saldırı başlatacak.
  Savaşta Svetlana rakiplerinden aşağı değildir. Kız değil ama alevler içinde böyle bir cadıyla bitirmek.
  Ve bağırır:
  - Ne mavi bir gökyüzü!
  Augustine, çıplak ayağıyla bir bıçak bırakarak tank taretini keserek şunları doğruladı:
  - Biz hırsızlığın destekçisi değiliz!
  Düşmanları doğrayan ve uçakları düşüren Svetlana cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Zoya çıplak, bronzlaşmış bacaklarıyla iğneler atarak ciyakladı:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Natasha, Nazileri keserek ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alıp atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Oleg Rybachenko savaşta çok şık görünüyor.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk ayağıyla helikopter pervanesine benzeyen bir şey fırlattı. Nazilerden ve tanklardan birkaç yüz kafa kesti, gıcırdadı:
  - Oldukça sportif!
  Ve her ikisi de - tam açık bir erkek ve bir kız.
  Kahverengi askerleri doğrayan Oleg homurdandı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Margarita yanıt olarak tısladı:
  - Herkesi öldürürüz - çıplak ayakla!
  Kız gerçekten çok aktif bir sonlandırıcı.
  Natasha hücumda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir yay çizerek uçtu, birçok Naziyi ve tank kulesini devirdi.
  Zoya, imhaya devam ederek ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda savaş uçağına ve uçağa çarptılar.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibini mat et!
  Ve dilini gösterdi.
  Augustine, bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar fırlatarak homurdandı:
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Svetlana hemen onayladı:
  - Düşen kahramanlara şeref!
  Ve kızlar, Nazileri ezerek hep birlikte bağırdılar:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et parçalanıyor ve tank kuleleri yıkılıyor.
  Ve tekrar uluma:
  - Bizi kimse yenemez!
  Natasha havaya uçtu. Rakipleri ve kanatlı akbabaları parçaladı ve yayınladı:
  - Biz dişi kurduz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk uçacak.
  Kız ecstasy içinde bile kıvrılıyor.
  Ve sonra mırıldanıyor:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Oh, erken, güvenlik sağlar!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Cevap olarak gülerler ve dişlerini gösterirler.
  Natasha, Nazileri kesti ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Oğlan cevap verdi:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Natasha kabul etti:
  - Güç yoksa, o zaman evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla düşmana iğneler fırlattı, bir yığın tankı havaya uçurdu ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra Natasha, tankların kulelerini yıkarak düşmanları tekrar kesti.
  Zoya çok hızlı bir bebek. Burada Nazilere bir namlu fırlattı. Ve bir patlamadan birkaç bin parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma topuklarımız pırıl pırıl!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Augustine savaşta da zayıf değil. Yani Nazileri harmanlamak. Sanki bir demet zincirden bayılıyormuş gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat, faydalı olacak
  Sonbaharda bir turta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta enfiye kutusundaki bir şeytan gibi gerçekten saban sürüyor.
  Ve işte Svetlana böyle dövüşüyor. Ve Naziler bunu ondan alıyor.
  Ve eğer vurursa, vuracaktır.
  Ondan kanlı sıçramalar uçar.
  Svetlana, çıplak ayağından tankların kafataslarını ve kulelerini eriten metal sıçramalarını sert bir şekilde fark etti:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor...
  Kırmızı gömlekli bölümler -
  Rus halkına selamlar!
  Burada kızlar Nazileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, ama gerçekten zinciri kırmış panterler.
  Oleg savaşta ve Nazilere saldırıyor. Onları acımasızca dövüyor, tankları yarıp geçiyor ve ciyaklıyor:
  Boğa gibiyiz!
  Kahverengi orduyu ezip tankları yarıp geçen Margarita, şunları aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Natasha onu aldı ve uludu, tanklarla birlikte kahverengi savaşçıları da kesti:
  - Yalan kontrolden çıktı!
  Zoya, Nazileri parçaladı, ciyakladı:
  - Hayır, kontrolden çıkmadı!
  Ve o da çıplak ayağıyla bir yıldız işareti alıp bırakacak ve birçok faşistin işini bitirecek.
  Natasha aldı ve ciyakladı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne demeti uçar.
  Nazileri ve tanklarını da yok eden Zoya ciyakladı:
  - Arkadaşlığımız bir yekpare!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yönden bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin tamamen yok edilmesi.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan daha fazla ceset oldu.
  Bundan sonra, güzellik pes edecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçar.
  Augustine ayrıca oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir değil, birçok ceset!
  Bundan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde çıplak ayakla yürüdü. Ve bir sürü Naziyi öldürdü.
  Ve nasıl kükrüyor:
  - Toplu cinayet!
  Ve şimdi kafasını Nazi generaline vuracak. Kafatasını kırın ve dışarı verin:
  - Banzai! cennete gideceksin!
  Svetlana hücumda, özellikle de tankları devirirken çok öfkeli, diye ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi yarıp geçerken uçaklar çöküyor. Ve savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çok çalışır.
  Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Şanlı çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Nazilerin kitlesi çöktü.
  Oleg kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynıyor ve volkanlar gürlüyor!
  Margaret hareket halinde. Herkesin karnını deşecek.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türden düşman tarafından öldürüldü, hem tankları hem de uçakları devirdi.
  Margarita neşe açısından şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksekte tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanında olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Savaşta Natasha sadece bir tür sonlandırıcıdır. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Naziler çivi gibidir. Ve bir sürü mastodon ve kanatlı cehennem makinelerini parçalayacak.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Zoya da hücumda. Çok öfkeli bir sürtük.
  Ve aldı ve homurdandı:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın ta kendisi!
  Ve Nazilerde üçlü bir değirmen kesiyor!
  Ve Augustine haykırdı:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve anlamsızlığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilidir.
  Ve nasıl çıplak ayakla alıp fırlatacak. Ve kahverengi imparatorluğun birçok savaşçısı, tankları ve uçakları.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeline sahip bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir. Tank kuleleri ve faşist uçakların kanatları nasıl yırtılırsa.
  Augustine tısladı:
  - Bütün hainleri ezip toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırpın. Evet, bu ateşli kız tam olarak huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül değilse!
  Düşmanları ezen Svetlana, şunları söyledi:
  - Sizi sıraya sokacağız!
  Augustine doğruladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından tamamen yok etme armağanı yeniden uçuyor! Ve pek çok tank ve uçak aynı anda küçük parçalara ayrıldı.
  Oleg yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Nazileri çıplak elleriyle parçalayan, kılıçlarla doğrayan ve çıplak ayak parmaklarıyla iğneler fırlatan, tankları ve uçakları bir anda imha eden Augustine şunları yayınladı:
  - Kısacası! Kısacası!
  Kahverengi savaşçıları yok eden Natasha ciyakladı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Oleg Rybachenko, rakiplerini keserek şunları söyledi:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metali kesen bir disk çocuğun çıplak ayağından fırladı. Hem tankların kulelerini hem de uçakların kuyruklarını kesti.
  Kahverengi imparatorluğun savaşçılarını ve tankların zırhını kesen Margarita, şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  O zamanlar Nazilerle iyi iş çıkardılar ... Ve Sovyet Rusya, Moskova fırtınası sırasında kahverengi imparatorluğu yendi.
  Savaş henüz bitmemişti, ancak SSCB'nin zaten Nazileri kendileri yenme şansı vardı. Böylece altı kişi, süper ve havalı görevlerinin yerine getirilmesini bir kez daha kesintiye uğratmak zorunda kaldı.
  
  KÜÇÜK RUH HALİNİN TARİHİ.
  Ancak her halükarda bu, Rusya için ABD'nin kaybettiği Midway savaşından daha iyidir. Farklı nüanslar olmasına rağmen. Neden, sadece karamsarlık senaryosu.
  Oleg Rybachenko başka bir seçeneğin hayalini kurdu. Japonya, SSCB'ye karşı ikinci bir cephe açmaz ve Almanya, Stalingrad'da kaybeder. Gerçek tarihte olduğu gibi başka olaylar da gelişiyor, ancak Amerikalıların Fas'a inişi yok.
  Hitler Afrika'da direnmeyi başarır, ancak Führer hala doğu cephesini ana, batı cephesini ikincil olarak görmektedir. Ve Kursk Bulge'ye saldırı başlıyor. Gerçek tarihle karşılaştırıldığında, Nazilerin ABD tarafından bombalamanın zayıflaması nedeniyle iki ila üç yüz arasında daha fazla tankı var, ancak bu, savaşın gidişatını değiştirmek için kesin bir yol değil. Uçağın genel olarak binden fazla olduğu ortaya çıktı. Amerika neredeyse Üçüncü Reich'ı bombalamadığından beri.
  Daha fazla Alman ve ağır tank "Panterler" ve "Kaplanlar". Ancak Sovyet komutanlığı saldırıyı bekledi ve güvenilir bir şekilde yere kazdı. İlk başta, Almanlar yine de Sovyet savunma hattını aştılar ve pozisyonlara girmeyi başardılar. Üstelik bazı büyük başarılar elde ettiler. Beş ila on kilometre daha derine ilerledik ve Kızıl Ordu'yu saldırıyı püskürtmek için tüm rezervlerini kullanmaya zorladık.
  Ama yine de Fritz'in gücü tükendi ve durmak zorunda kaldılar. Ve sonra bir Sovyet karşı saldırısına uğradılar. Ancak düşmanın teknik olarak daha güçlü olduğu ortaya çıktığı için Kızıl Ordu biraz daha yavaş hareket etti. Özellikle havacılıkta olumsuz bir şekilde değişti. Ancak Focke-Wulf kendini çok tehditkar göstermedi. En güçlü silahları için hesaplamalar olmasına rağmen. Genel olarak, savaşlar gerçekleşti: neredeyse gerçek tarihte olduğu gibi, ancak iki veya üç haftalık bir gecikmeyle.
  Sovyet birliklerinin kayıpları büyüktü ve ilerleme daha yavaştı. Ama yine de Naziler Orel, Belgorod ve Kharkov'dan çekildi. Son şehirden sadece 18 Eylül'de bile olsa. Gelecekte, Sovyet birliklerinin ilerlemesi yavaş kaldı. Almanlar, savunma hatlarına tutunarak tanklarda ve uçaklarda biraz daha güçlüydü. Ve son derece isteksizce teslim oldular.
  Montgomery ayrıca Rommel ile savaşlara saplanmıştı ve Alman savunma hattını geçemedi. Fritz yine de yenik düştü. Şiddetli yağmurlarla sonbahar ve ardından kış geldiğinde Kızıl Ordu'nun ilerlemesi daha kolay hale geldi. Kiev, iki buçuk ay sonra Ocak ayında alındı. Ancak Dinyeper, gerçekte olduğundan daha yavaş da olsa yine de yenildi.
  Kızıl Ordu, Nazileri yenmeyi öğrendi ve komuta becerisi önemli ölçüde arttı. Savaş deneyimi kazanan askerlerin kendileri daha iyi savaştı. Gerçek ve Naziler güçleniyordu. Ağır tankların sayısı arttı. Dünyanın en iyi saldırı tüfeği MP-44 seri üretime girdi.
  Gerçek tarihte olduğundan biraz daha erken, Tiger-2 cephelerde ortaya çıktı ve hatta Amerikan bombalama faaliyetindeki azalma sayesinde Mouse seriye girdi.
  Bununla birlikte, çok geçmeden böylesine süper ağır bir tankın savaşabilmesine rağmen gerçekte hemoroit olduğu anlaşıldı. Bununla birlikte, "Maus" her açıdan mükemmel koruma ve 128 milimetrelik bir topun güçlü bir silahı gösterdi. Bununla birlikte, çatışma, IS-2'nin SU-152 gibi yakın mesafeden "Maus" u yandan delme şansı olduğunu gösterdi.
  Süper ağır tankın zayıf sürüş performansı, Fritz için pek çok sorun yarattı. Seri üretimle bir süre ertelenen "Panther" -2 ile durum daha kötüydü. "Maus" birçok şakanın kahramanı oldu.
  Sovyet birliklerinin Mart ayına kadar Romanya sınırına ulaşmak için zamanları yoktu. Ve merkezde Ukrayna'da biraz daha az gelişmiş. Leningrad abluka altında kaldı. Mart ve Nisan aylarında onu serbest bırakma girişimi başarısız oldu. Kısmen kuvvetlerin aşırı yayılması nedeniyle. Yaz aylarında, kuvvetlerini IS-2 ve T-34-85 tanklarıyla takviye eden Sovyet komutanlığı, Bagration Harekatı'nın ana hatlarını çizdi.
  Ancak Ukrayna'daki ilerleme o kadar önemli olmadığı için henüz geniş bir balkon yoktu. Ve hala Leningrad bloğunu sürdürmek için. İngiltere pasif kalmaya devam ediyor, yalnızca Afrika'da Rommel'in gücünü test ediyor . Ve Haziran ayına kadar, Naziler zaten en son bin ME-262 savaşçısını üretmişti. Normandiya'ya iniş onları tehdit etmiyor - Amerika Birleşik Devletleri buna bağlı değil ve İngiltere tek başına böylesine cesur bir adıma karar veremez.
  Elbette merkezdeki Almanlar, gerçek tarihe göre daha yoğun bir savunmaya sahip. Genellikle doğuda daha fazla birlikleri vardır, bu nedenle batıda yalnızca Afrika tutulur.
  Ve daha fazla havacılık ve diğer birlikler. SSCB de yerinde durmuyor, ancak henüz jet havacılığı yok ve pervaneli uçaklar elbette bu tür makinelerden daha düşük. Ancak Alman uçakları mürettebat tarafından henüz tam olarak yönetilmedi, bu yüzden henüz çok korkutucu değiller. Ek olarak, merkezde bir grev için önemli bir argüman var - Belarus'ta gelişmiş bir partizan hareketinin varlığı.
  Wehrmacht'ın güçlü birlikleri var ama Sovyetler de zayıf değil. Bununla birlikte, sürpriz saldırılara ulaşmak gerçek tarihte olduğundan daha zordur. Yani Romanya, Sovyet cephesinden daha uzakta bulunuyor.
  Saldırı 25 Haziran 1944'te başladı. İnatçı savaşlarla gelişti. Çok yoğun bir savunmayı aşmak zorunda kaldık. Almanlar hala güçlü ve çok sayıda tankları var.
  "Tiger"-2'nin, alnındaki Sovyet silahları ve güçlü bir top tarafından neredeyse aşılmayan, özellikle ciddi bir rakip olduğu ortaya çıktı. Ancak Sovyet birlikleri ustaca savaştı ve özellikle Polesie bölgesinden saldırırken taktiksel bir sürpriz yapmayı başardı.
  Sovyet birlikleri gerçek tarihte olduğundan daha yavaş ilerledi. Düşman daha güçlüydü. Ama yine de ilerlediler. Ve kazan yaptılar. Naziler kuşatıldıktan sonra inatla savaştı ama kırıldılar.
  Sovyet birlikleri, gerçek tarihte olduğundan biraz daha uzun süre gitmek zorunda kaldı. Almanların rezervleri manevra etmesi daha kolaydı. Ağustos ayının sonunda Minsk için savaşlar başladı.
  Almanlar büyük bir şehre tutunmayı başardılar ve daha inatla direndiler.
  Havacılıkta daha kötüydü. Alman jet uçağı hala belirli bir soruna yol açtı. TA-152'nin, birçok hava tabancasına sahip bu zorlu avcı uçağı oldukça tehlikeli olduğu ortaya çıktı. Ve çok hızlı ... Ancak Almanlar hava üstünlüğünü ele geçiremedi. Sovyet havacılığının çok daha zor zamanlar geçirmesine rağmen. Ve kayıplar daha belirgindir.
  Saldırıda operasyonel bir duraklama oldu. Fritz yeniden toplanmaya çalıştı. Sonunda sonbaharda, uzun zamandır beklenen "Panther" -2 cephelerde göründü, silahlanma ve zırh açısından "Tiger" -2'den neredeyse daha düşük değil, ama çok daha hareketli.
  Sovyet komutanlığı Ukrayna'nın güneyinde bir operasyon gerçekleştirdi. Odessa'yı kesmeyi başardı. Ve sonra al. Kışın işler daha iyi gitti ve Romanya sınırına ulaşmak mümkün oldu. Saldırı merkezde yeniden başladı. Biraz yavaş gitti. Almanların çok sayıda tankı ve kundağı motorlu silahları vardı. Sorun, Sovyet arabalarından üstün olan "Jagdpanther" ve "Panther" -2 idi. Mükemmel bir mermiye ve uzun bir namluya sahip güçlü bir 88 mm , IS-2 hariç tüm Sovyet araçlarını uzun mesafeden deldi. Alman arabalarının kendilerinin alnına girmesi zordur.
  Minsk alındı ve Sovyet birlikleri Böceğe ulaştı. Ancak ağır kayıplar durmak zorunda kaldı.
  Havada daha da kötüleşti. ME-262 daha güvenilir hale geldi ve bu makinenin üretimi arttı. Ancak bu dövüşçünün eşi benzeri yok. Daha gelişmiş bir HE-162 de ortaya çıktı. Üretimi kolay, hafif, ucuz, manevra kabiliyeti yüksek olan bu makine, Sovyet havacılığı için büyük bir sorun haline geldi.
  Mart ayında Mainstein komutasındaki Almanlar, Galiçya'dan bir saldırı girişiminde bulundu. Güçlü bir hareket kullandılar: gece saldırmak ve gece görüş cihazları kullanmak. Naziler, Sovyet savunmasını kırdılar ve hatta birkaç Sovyet ordusunun kapandığı bir kazan düzenlediler.
  Bu zafer ve Fritz'in Romanya sınırını geçen Sovyet birliklerini kuşatabilmesi bir izlenim bıraktı. Naziler bir bütün olarak Kızıl Ordu'nun Avrupa'ya girmesine henüz izin vermediler ve Baltık devletlerini hâlâ ellerinde tutuyorlardı. Kışın olmasına rağmen, Sovyet birlikleri nihayet ablukayı Leningrad'dan kaldırdı.
  Nisan ayında Polonya'da çatışma çıktı. E-25, savaşlarda büyük bir rol oynadı, yeni kundağı motorlu toplar, silahlanma açısından Jagdpanther'e benziyordu, ancak daha hafif ve daha hareketliydi ve düşük silueti vardı. Almanlar, daha iyi silahlar sayesinde böyle bir savaşı kazanmayı başardılar. Üstelik Sovyet mermileri Alman mermilerinin gerisinde kaldı.
  Kızıl Ordu'nun ağır kayıpları ve Fritz'in direnmesi Stalin'i etkiledi. İngiltere pratik olarak hiçbir şey yapmadı. Amerika Birleşik Devletleri ise sayısız filosunun parça parça yenilmesine izin verdi ve büyük kayıplar verdi, Japonları Hawaii Adaları'ndan çıkaramadı.
  Mayıs 1945'te Stalin, Hitler'e ateşkes teklif etti ve barış müzakerelerine başlama fikrini ortaya attı. Führer ateşkes teklifini kabul etti, ancak barış görüşmeleri en başından sonuçsuz kaldı.
  Hitler bölgesel satın almalar istedi ve sıfır seçeneği istemedi. Ancak Naziler Afrika'ya asker göndermeye başladı. E serisinin yeni Alman tankları, zırh ve silahlanma açısından Batılı modelleri geride bıraktı. Ve saldırı, Libyalı Montgomery grubuna karşı başladı. İngilizler, doğudaki üstün, savaşta sertleşmiş güçlerin saldırısına uğradı ve kaçmaya başladı. Bir dolambaçlı yol izleyen Rommel, kazana İngilizlerin önemli bir kuvvetini yerleştirdi. Haziran ayında Libya ele geçirildi.
  Ve Temmuz'da Almanlar Mısır'ı ele geçirdi. Gelişmekte olan başarı, yerel halkın desteğiyle Naziler, Irak ve Kuveyt'i ve yakında Orta Doğu'yu ele geçirdi. Ayrıca Eylül ayında, saldırı Sudan'da başladı. oldukça başarılı bir şekilde gelişmiştir. Almanların silah kalitesinde üstünlüğü vardı. Yeni nesil tanklar özellikle başarılıydı - E serisi ve İngiliz birlikleri, doğu cephesinde Naziler kadar acımasız bir okul almadı.
  Kırk beşin sonunda, kırk altının başında tüm Afrika Naziler tarafından ele geçirildi. Ve İngiltere, Nazi denizaltı savaşıyla zayıfladı. Ve neredeyse tamamen engellendi. Almanlar ise jet bombardıman uçakları ve en son silahlar olan disk uçakları kullanarak İngilizlere baskı yaptı.
  Bunu Ağustos 1946'da çıkarmalar izledi ve Britanya yirmi günlük savaşın ardından düştü. Böylece en büyük imparatorluk teslim oldu. Hitler daha sonra bakışlarını SSCB'ye çevirdi. Stalin'le ödeşmek istiyordu. Peki ya ABD? Okyanusa tırmanmak ümitsiz ve riskli görünüyordu.
  SSCB'ye saldırı 15 Mayıs 1947'de başladı. Ana Nazi tankı, silah ve zırh açısından Sovyet araçlarından üstün olan E-50 idi. Stalin yalnızca IS-3'lerle, az sayıda IS-4'le silahlanmıştı, henüz IS-7'nin seri modeli değildi ve daha yeni geliştirildi, ancak henüz bir seri T-54 değil. Ana tank masası: T-34-85.
  Araba elbette güçlü, ancak E-50'den birkaç kat daha düşük. Hem silahlarda hem de zırhta. Yalnızca IS-4, zırh koruması açısından E-50'ye yakındı, ancak zırh delici toplar açısından daha düşüktü. Böylece, ortaya çıktığı üzere, SSCB teknik olarak pek hazır değildi. Seri jet avcı uçağı yok ve Almanlar halihazırda hizmette olan ME-362, NE-262, TA-183, ME-1010 ve diğer araçlara sahip. Müthiş TA-500 ve hatta TA-600 dahil.
  Peki, böyle bir güce direnmeye çalışın. Bununla birlikte, Sovyet birlikleri de derinlemesine bir savunma oluşturarak hemen hemen kazdılar. Hangisinin tutarlı bir şekilde kırılması gerekiyordu - satır satır. Ve Kızıl Ordu'nun savaşlarda sertleşen direnişi kahramancaydı ve Nazilerin ilerlemesine muazzam kayıplara mal oldu. Bir aylık savaşta Naziler yalnızca Baranovichi, Smolevichi seviyesine ulaşabildiler.
  Sovyet birlikleri sürekli olarak Nazilere karşı saldırı düzenledi. Merkeze yapılan bir darbe, Sovyet birliklerini ezmeyi başaramadı. Naziler gökyüzünde hakimiyeti ele geçirmesine rağmen.
  Temmuz ayı başlarında, Naziler Ukrayna'da bir saldırı başlattı. Farklı yönlerden güçlü bir zırhlı kıskaç darbesi, önemli Sovyet kuvvetlerinin kuşatılmasına yol açtı. Ancak Almanlar da önemli hasar gördü. Aynı zamanda Kızıl Ordu'nun bir kısmı da kazandan kaçmayı başardı. Ancak Fritz, Zhytomyr'e ilerledi ve Vinnitsa'yı ele geçirdi. Odessa yeniden kuşatıldı.
  Naziler başarı geliştirmeye çalıştı ama durduruldu. Sovyet birlikleri aktif olarak karşı saldırıya geçti, ancak Wehrmacht'ın çelik takozlarında bir delik açamadı . Sonbaharda Almanlar tekrar merkeze doğru ilerleyip Minsk'e yaklaşabildiler. Sovyet birliklerinin konumu zordu. Luftwaffe hava üstünlüğünü ele geçirmişti ve buna karşı koyacak hiçbir şey yoktu.
  1947 ve 1948 kışında Naziler savunmadaydı. Zaten Kızıl Ordu ilerlemeye çalıştı, ancak bir şekilde ciddi bir başarı elde edemedi. Serinin Alman tankları kışın muharebe operasyonlarına uyarlandı, ayrıca Wehrmacht genel olarak iklime uyum sağlamayı başardı.
  Kırk sekiz baharında, yeni Sovyet T-54 tanklarının sayısı arttı. Doğru, Almanların ayrıca AG-50 yeni piramidal tankları vardı. Uzun bir piramit şekline, her açıdan güçlü zırhlara ve geniş zırh eğim açılarına sahip olmaları bakımından farklıydılar. Yeni Nazi tankını yandan ve kıçtan bile devirmek çok zor.
  Ancak T-54, T-85'ten çok daha iyi korunuyor. Ancak Naziler, diğer şeylerin yanı sıra, Afrikalılardan ve Araplardan sömürge birlikleri topladılar, güçlerini İngilizler de dahil olmak üzere Avrupalılarla doldurdular. Franco ve Salazar, Sovyet-Alman cephesine gönderilen gönüllü birliklerin sayısını artırdı. Mussolini rejimi de önemli kuvvetler konuşlandırdı. Her durumda, Wehrmacht sayıca üstünlük kazandı. Mayıs ayında başlatılan saldırı güneydeydi. Almanlar, Dinyeper'ı zorlamayı ve Kiev'i dolaşmayı başardılar. T-54 tankı, jet uçaklarının yanı sıra küçük miktarlarda üretilirken, Sovyet birlikleri otuz dört ile yetinmek zorunda kaldı. Ve son tank hem ahlaki hem de gerçekçi ve teknolojik olarak zaten modası geçmişti.
  Sovyet birliklerinin bir kısmı yeniden kuşatıldı. Naziler merkezde de saldırdı. Sonbaharda, Naziler merkezde Dinyeper'a çıktı. Güneydeki Sovyet birlikleri, Kırım'da, Kiev'de karayla kesildi ve Ukrayna'nın sol yakasının bir kısmını kaybetti. Odessa düştü. Durum sınıra kadar kötüleşti.
  Naziler sonbaharın sonlarında Poltava'yı aldı ve durduruldu. Yeni bir kış geldi. Naziler soğukta saldırmaya cesaret edemediler. Ve Kızıl Ordu kendi devrimlerine girdi. İnatçı çatışmalardan sonra Naziler Poltava ve Herson bölgesinden sürüldü. Ancak daha sonra Sovyet birlikleri tekrar durduruldu. MIG-15 yeni ortaya çıkmaya başladığı için düşman havada üstünlüğünü sürdürdü. Evet ve bu savaşçı, en iyi Alman modellerinden daha düşüktü. İlkbaharda, piramidal tanklar kullanan Naziler tekrar yarıp geçtiler ve yaz boyunca Donbass'ı ele geçirmeyi başardılar.
  Durum, Nazilerin piyadedeki ezici üstünlüğü nedeniyle özellikle karmaşıktı. Birçok sömürge bölümünü terk ettiler. İnsan kaynaklarından yararlanmak. Nazilerin havadaki üstünlüğü de olumsuz etki yaptı. Sovyet şehirleri birbiri ardına düştü.
  Donbass'ın düşüşünden sonra Naziler merkezde de ilerledi. Smolensk'e yaklaştık. Hatta şehri kuşattılar. Ancak Smolensk, dört ay daha dayandı.
  1950 yılı geldi ... Kışın Kızıl Ordu, Almanları güneyde biraz itti, Belgorod, Voroshilovgrad'ı yeniden ele geçirdi ve Kharkov'a yaklaştı. Ancak baharda Almanlar, birliklerini Afrikalılar ve saldıran Araplarla yeniden doldurdu. Ve yine Sovyet mevzilerinin derinliklerine doğru ilerlediler. Savaşlarda, Alman piramidal tankının mükemmel bir form olduğu ve T-54'ün ona rakip olmadığı ortaya çıktı. Ayrıca, IS-7 bile savaş özelliklerinin tamamı açısından daha düşüktü. Alman piramidal tanklarıyla savaşmak için IS-10 yaratıldı. Bu makine 203 mm topla donatılmıştı ve yüz ton ağırlığındaydı.
  Ancak Alman havacılığının havaya hakim olmaya devam ettiği koşullarda, bu tür tankları demiryolu ile hareket ettirmek neredeyse imkansızdır. Ve IS-10'un hayat olmadığı ortaya çıktı. Yaz aylarında, Naziler Voronezh'e girmeyi başardılar. Ve sonbaharda Stalingrad yönünde bir saldırı geliştirmek. Ancak efsanevi şehrin kendisini almayı başaramadılar. Aynı zamanda Naziler, Leningrad'ı tekrar bloke etti. Ama bu onlara büyük kayıplara mal oldu. Özellikle yerli piyadelerde. Ama artık kış geldi. Ve Kızıl Ordu yeniden ilerliyor. Doğru, Almanlar tamamen kuşatılmamıştı, ancak Don'dan çıkmaya zorlandılar. Ve kırık ve kemirilmiş ayrıldılar. Kışın Kızıl Ordu merkezde ilerlemeye çalıştı, ancak yalnızca on beş kilometre ilerledi. Ve böylece 1951 geldi.
  Genel olarak, burada disketler kendilerini çok etkili silahlar olarak göstermediler. Sovyet uçaklarına çarpma yeteneğine sahiptirler, ancak yer hedeflerine karşı o kadar etkili değildirler. Ama hızlı. 1951 yazında, Nazi ordusu yeniden Moskova'ya ilerledi. Dövüş çok inatçıydı. Sovyet komutanlığı, 203 mm topa sahip, ancak aracın ağırlığını azaltan zayıf yan zırha sahip bir dizi IS-11 ağır tankını fırlattı. Böyle bir silah piramidal bir yapıya nüfuz edebilir, ancak Sovyet makinesinin kendisi çok savunmasızdır. Ve T-54, Alman piramitlerini hiçbir açıdan kırmadı.
  Almanların zırh avantajı vardı ve yavaş yavaş Moskova yakınlarında ilerlediler. Eylül ayına kadar başkente sadece yüz kilometre kaldı.
  Sovyet birlikleri kayıplarla geri çekildi, ancak Almanlar da çok şey kaybetti. Bunu Stalingrad'a yönelik saldırılar izledi. Neredeyse tamamen yıkılan şehir Nazilerin altındaydı. Almanlar ayrıca Kafkasya'daki Grozni ve Ordzhonikidze şehirlerini de ele geçirdi. Ve tehlikeli bir durum yarattılar.
  Ancak Ekim ayında Naziler bitkin düştü ve saldırıyı askıya almak zorunda kaldı. Kışın Kızıl Ordu saldırıya geçti. Ancak Nazileri yalnızca biraz zorlayabilirdi. Doğru, Naziler Grozni'den sürüldü ve Stalingrad'ın bir kısmı yeniden ele geçirildi. Merkezde, Sovyet birlikleri yalnızca otuz kilometre ilerledi ve durdu. 1952 geldi. Hem Hitler hem de Stalin çok inatçıydı. Dahası, eğer Stalin bir uzlaşmaya hazırsa, o zaman Hitler açıkça değildir.
  Ancak Rusya'nın insan kaynakları bitmek üzereydi. Ve Naziler, Wehrmacht'ın yüzde doksanını yabancılardan oluşturdu. Doğru, Stalin daha da kötü, SSCB nüfusundan birlikler oluşturuyor ve Üçüncü Reich, Hindistan'dan Güney Afrika'ya kadar olan topraklardan asker topluyor. Elbette Kızılderililer, özellikle kışın önemli savaşçılar değiller ama birçoğu var. Ayrıca Alman piramidal tanklarından daha üstün bir makine yaratmak henüz mümkün olmamıştır. Ve havacılıkta düşman hala çok daha güçlü. Fritz'de ME-426 çoktan hizmete girdi ve uçan daireler sekiz ses hızına çıkıyor.
  İlkbaharda Naziler güneyde ve merkezde ilerledi. Grozni'yi tekrar almayı ve Sovyet birliklerini Stalingrad'dan çıkarmayı başardılar. Ardından, en son seramik zırh ve dinamik korumaya sahip Alman tankları, Moskova'yı atlamayı ve onu çevrelemeyi başardı.
  Gelişmekte olan başarı, güneyde Naziler Astrakhan'a ulaştı ve Hazar Denizi'ne gitti. Türkiye de Almanya'nın yanında savaşa girdi.
  Ağustos ayının sonunda Moskova tam bir abluka altındaydı. Sonbahar rahatlama getirmedi. Bitkin bir Rusya artık büyük saldırı operasyonları için yeterli takviyeye sahip değildi. Naziler, Moskova'yı ablukaya alarak Ryazan'ı aldı. Pala ve Astrakhan ve Tiflis.
  Kışın, Sovyet T-65 tankı, daha güçlü 125 milimetre kalibreli bir top ve büyük bir uzunlukla cephede göründü. Ancak bu makine çok zahmetliydi ve yalnızca küçük partiler halinde üretildi ve motoru biraz zayıf. T-54 hala hakimdi. Durum kötüleşmeye devam etti. Almanlar hem Tikhvin'i hem de Volkhov'u ele geçirmeyi başardılar. Ve Şubat ayında Türklerle birlikte Bakü'ye saldırmaya başladılar. Şehir 1 Mart 1953'te düştü.
  Ve 5 Mart 1953'te Stalin öldü. Ertesi gün aç ve Moskova'yı harabeye çevirerek teslim oldu. Beria, Stalin'in halefi oldu. Moskova'yı, Kafkasya'yı ve 10 Mart'ta Gorki şehrini kaybeden SSCB'nin konumu umutsuz hale geldi.
  1 Nisan 1953'te Beria ve GKO teslim olduklarını açıkladılar. Ne yazık ki, hiç şansı yok gibi görünüyor. Ve en azından teslim olma şartları derileri kurtarmayı mümkün kıldı. Doğru, birkaç general itaat etmedi, ancak tutuklandılar ve "vatana ihanet" suçundan eğlendirildiler.
  Beria'nın kendisi, bir tür kukla özyönetim olan RFSFR'nin valisi olarak atandı. Naziler, SSCB topraklarını işgal etti ve onu komiserliklere böldü.
  Yine de Japonya'yı güçlükle de olsa bitiren ve Çin'de kukla hükümetini kuran ABD vardı. Ancak Almanlar savaştan çok yorulmuştu. Evet, Amerika Birleşik Devletleri'nin zaten bir atom bombası vardı. Atlantik'ten Pasifik Okyanusu'na, Güney Afrika'dan Hindistan'a kadar toprakları ele geçirerek sakinleştiler. Halihazırda birçok Alman kuşağının hakimiyetine girecek kadar toprak var.
  Hitler, Üçüncü Reich'ta çok eşliliği yasallaştırdı, küçük ve çocuksuz aileler için büyük vergiler ve hatta fazladan eş ve çocuklar için ödüller getirdi. Yabancı kadınlarla evlenmek, hatta harem kurmak bile mümkündü.
  Hintliler, Araplar, Slavlar ve melezlerle evliliklere izin verildi. Sadece saf siyah kadınlarla, Yahudilerle, çingenelerle evlenmek imkansızdı. Aktif olarak geliştirilmiş genetik seçilim. En yetenekli erkeklerin spermiyle suni tohumlama gibi. Yani daha sonra yumurta nakli.
  Üçüncü Reich, Amerika Birleşik Devletleri savaş sırasında bir uydu fırlatmadan önce ve ardından Aryan çifti bir uzay aracında Dünya gezegeninin etrafında uçtu.
  Dünyada iki blok oluştu: Biri sömürge mülkleri ve müttefikleri olan Üçüncü Reich, diğeri ise Amerika Birleşik Devletleri, sömürge mülkleri ve müttefikleri.
  Amerika, Çin'i kendine bağlamayı başardı ve Japonya'nın fetihlerini Burma ve Bangladeş'e kadar ele geçirdi. Kanada, Meksika ve Almanya'nın üslerini kurduğu Arjantin dışında Latin Amerika'nın hemen hemen tüm ülkeleri ABD'nin himayesinde hareket etti.
  Dünya, SSCB ile ABD arasındaki çatışma sırasında olduğundan daha büyük ölçüde iki kutuplu hale geldi. Artık bağlantısız ülke kalmamıştı. Herkes ya Almanya ya da Amerika için olmaya zorlandı. Ve Soğuk Savaş ile silahlanma yarışı başladı.
  Üçüncü Reich, daha fazla kaynağa sahip olduğu için biraz daha başarılıydı. Ama yine de kimsenin belirleyici bir üstünlüğü yoktu. Ve dünya kırılgan bir dengede sallandı.
  Hitler, Mayıs 1957'de altmış sekiz yaşında öldü. Yapay seçilimle elde edilen yüzden fazla oğlu vardı ama kesin bir varisi yoktu. Bu uyuşturucu bağımlısı ve obur Goering öldü, Himmler gözden düştü ve vuruldu. Bormann çıkarıldı. Ve Schellenberg halefi oldu. Gizli polis şefinin çok fazla gücü vardı ama bunu vermek konusunda isteksizdi.
  Kısacası SS başkanının diktatörlüğü kuruldu. Ama uzun sürmez. Yakında Schellenberg öldü ve Kleiman devraldı. İkincisi, Hitler'in fanatik bir hayranı olduğu ortaya çıktı ve gücü fetheden diktatörün oğullarından birine devretti.
  Ve Führer hanedanı kuruldu. Üçüncü Reich'ta totalitarizm egemen oldu, ABD'de şimdiye kadar iki partinin, değişen gücün egemenliği ile kesik bir demokrasi. Amerika'nın müttefikleri arasında da resmi demokrasi tesis edilmiştir. Almanya'nın müttefikleri yavaş yavaş Nasyonal Sosyalist ve Faşist oldu.
  İki sistem arasında rekabet ve uzay yarışında böyle bir gelişme yaşandı. Ve nispeten istikrarlı, barışçıl bir varoluş.
  görevini torununa devretti . Yavaş yavaş, Ruslar ve diğer halklar Alman vatandaşlığı ve Almanlarla eşit haklar elde ettiler, ancak tek partili, totaliter bir devlette ve tek bir eğitim sistemiyle yaşadılar.
  Ekonomi kısmen plana göre, kısmen de piyasa unsurunda gelişti. Oldukça verimliydi. Sıkı Alman düzeni, hammadde bolluğu, inşa edilen yolların kütlesi, sanayinin ve tarımın hızla büyümesini mümkün kıldı.
  Disiplin hüküm sürdü. Sigaralar katı bir yasak altındadır ve satılmamaktadır, sadece alkolden bira satılmaktadır. Suç oranı çok düşük, Amerikalılarla kıyaslanamaz. Bütün ailelerin televizyonu, arabası, kendi dairesi var. Dilenci yok, evsiz yok, evsiz yok. Neredeyse hiç uyuşturucu bağımlısı yok - sıkı kontrol. Bütün çocuklar okula gider. Herkesin bir işi var ve çalışmak istemeyenler toplama kamplarına gönderiliyor. Tıp, insanlar üzerinde yapılan deneyler de dahil olmak üzere büyük ölçüde gelişti.
  Bebek ölüm oranı düşük ama engelli bebekler öldürülüyor. Generallerden yardımcı işçilere kadar herkes birlikte sabahları ve yatmadan önce egzersiz yapıyor. Çok sayıda stadyum ve spor tesisi. Okullarda beden eğitimi dersleri - her gün. Doğum oranı yüksek ama kontrol altında. Fiziksel ve zihinsel olarak hasta üreme yasaktır.
  Büyük saygı gören genetik deneyler. İnsan ırkını iyileştiren öjeni için bir bakanlık var.
  Hitler'in kişilik kültü ve her yerde onun anıtları ve portreleri. Anaokulundan çocuklara Nasyonal Sosyalizmin değerleri öğretilir. Basında ciddi sansür var ama çok renkli, özel efektli filmler çekiliyor.
  Erotik, hem filmlerde hem de dergilerde çok aktif bir şekilde sunulur. Fuhuş yasallaştırılır ve düzenlenir. Bekarlara yüksek vergiler. Bir ilke vardır: her yaratık çiftler halinde! Eşcinsellik kesinlikle yasaktır. Evlilik sadakati mutlak değildir. Okullarda eros dersleri var. Ama aynı zamanda her şeyin nezih ve güzel olduğunu da. Zorunlu orta öğretim.
  ABD'de elbette daha fazla kaos, suç ve başka şeyler var. Diğer ülkelerde daha da fazla. Yavaş yavaş, Amerika uzay, teknoloji ve ekonomideki rekabeti kaybediyor.
  Çin'de Amerikan karşıtlığı artıyor. Ayrılmak ve Üçüncü Reich'a katılmak üzere. Böyle istikrarsız bir dünya, nükleer savaşın eşiğinde.
  Ancak yine de tamamen distopik olduğu söylenemez. Katı Alman düzeni, insanlığın birçok sorununu çözmeyi başardı ve planlı ekonomi ve bilimsel yönetim, piyasa unsurlarına özgü sorunların çoğunu çözdü. Tam olarak sosyalizm değil, ama çok benzer, tekeller ve oligarklar totaliter bir devletin sıkı kontrolü altındayken ve halkla paylaştıklarında.
  Yavaş yavaş kenar mahallelerin ve halkların yaşam standartlarında bir yumuşama olur ve artan sayıda insan Alman vatandaşlığı alır. Elbette beyazların ve etnik olarak Alman benzeri insanların avantajları var. Slavlar etnik olarak yakın olarak kabul edilmektedir. Yavaş yavaş gerilla savaşı sona erdi ve ardından yaratıcı çalışma başladı. Hem yerel özyönetim hem de Beria ve NKVD birimleriyle işbirliği burada rol oynadı.
  Ve Üçüncü Reich biliminin derinliklerinde, gezegen hegemonyası kurmak için bir nükleer reaksiyonu etkisiz hale getirebilecek silahlar aranıyor. Dünyanın tek sahibi olun. Amerika Birleşik Devletleri konvansiyonel silahlarda çok geride.
  
  MÜTTEFİKLER 1943'TE FRANSA'YA ÇIKTIYSA.
  Bir nokta daha var: ABD'yi ve Batı'yı azarlamak adettendir. Özellikle ikinci bir cephenin açılmasını çok uzun süre geciktirdikleri için. Ama daha önce ne olabilirdi. Ve gerçek tarihte, müttefikleri neredeyse denize attılar. Pek de önemsiz olmayan bir şey hayal edersen ne olur?
  Müttefikler 1943'te Normandiya'ya çıkarma yaparlar. Kursk Bulge'dan beş gün önce.
  Doğal olarak, Hitler böyle bir "Kale" planını terk etmek ve Fransa'yı savunmak zorunda kaldı. Müttefikler, Alman denizaltı filosundaki ağır kayıplara rağmen, göze çarpan köprü başları yaratmayı başardılar. Stalin beklemeyi tercih ettiğinden ve müttefik ordusunun yan ve arka tarafına keskin bir darbe indirdiğinden, Hitler kuvvetlerinin bir kısmını doğu cephesinden geri çekti. Dava, ABD ve İngiliz ordularının yenilgisiyle sonuçlandı, yarım milyondan fazla asker esir alındı. Çok sayıda ekipman ele geçirildi.
  Stalin saldırıya yalnızca 10 Eylül'de başladı. En iyi randevu değil. Şiddetli yağmurlar ve donlar henüz başlamamıştı, ancak Almanlar Batı'da ellerini çoktan çözmüştü. Ayrıca Kızıl Ordu çok geniş bir cephede ilerliyordu. Ve merkezde, Kharkov'a ve Orel'e karşı. Ama yine de, ilk başta Sovyet birlikleri başarılıydı. Ama sonra Almanlar karşı saldırılar düzenledi.
  "Kaplanlar" ve "Panterler" savaş gücünde Sovyet tanklarından üstündü ve ateş ederken harika sonuçlar elde ettiler. Kızıl Ordu, sonbaharın sonlarına doğru Orel ve Belgorod'u yeniden ele geçirebildi. Ancak Fritz, Kharkov'u tuttu. Özellikle Müttefikler Sicilya'ya çıkmayı reddettiklerinden ve Mussolini'nin devrilmesiyle darbe gerçekleşmediğinden, gerçek tarihte olduğundan daha özgür güçleri vardı. Ve bu, Fransa'daki başarıyı hesaba katarak yirmi ila otuz tümen ekledi. Artı, Almanlar Kursk Bulge'daki taarruzu terk etse bile daha fazla piyade ve tankı ve seçilmiş SS tümenlerini elinde tuttu. Bir "Ferdinand", gerçek tarihte neredeyse yarısı mayınlarda kayboldu.
  Ve burada bu kundağı motorlu silahların sağlam olduğu ortaya çıktı ve kendilerini savunmada mükemmel bir şekilde gösterdiler. Evet ve savunmada "Panter" çok güçlü. Saldırıda, yan zırhın zayıflığı kırk beşten bile ağır kayıplara yol açtı. Evet ve Panterler, pusuda hareketsiz oturmaktan çok daha sık saldırıda başarısız oldular.
  Almanlar Ocak ayına kadar dayandı. Sovyet birliklerinin saldırılarını neredeyse geri çekilmeden püskürttüler. Saldırıyı Leningrad yakınlarındaki püskürtmeyi başardılar. Çok güçlü bir savunması ve gelişmiş tesisleri var. Gerçek tarihte, Leningrad yakınlarında çok az kuvvet kalmıştı. Ancak alternatif olarak, Fritz gerçekte olduğu gibi bu kadar büyük kayıplardan kaçınmayı başardı. Ayrıca, çıkarmanın Fransa'ya başarısız olmasının ardından Amerika Birleşik Devletleri'nde ciddi bir siyasi kriz çıktı.
  Cumhuriyetçilerin baskısı altındaki Roosevelt, Üçüncü Reich'ın bombalanmasının durdurulmasını ve yalnızca Japonya'ya odaklanılmasını emretti. Bu, Almanya'da silah üretiminin gerçek tarihten çok daha yüksek olmasına yol açtı. Yeni MP-44 saldırı tüfeği, Tiger-2 ve Panther-2 gibi birliklere daha önce girdi ve Blitzbromer'a dönüştürülmeyen ME-262 daha önce ortaya çıktı. Fransa'ya iniş sorunu alaka düzeyini kaybettiğinden beri.
  Ve ME-262 nedir? Dört adet 30 mm hava topuna ve güçlü zırha sahip gerçek bir canavar. Yani uçağı düşürmek çok zor. Gerçek tarihte, Sovyet pilotları bu uçaklardan sadece üçünü düşürdü. Biri Kozhedub hesabına. Toplamda, Almanlar savaşlarda bu türden yalnızca yirmi araç kaybetti.
  
  Ancak kışın Kızıl Ordu hala yaza göre daha iyi savaşıyor ve Alman tanklarını transfer etmek daha zor. Sovyet birlikleri Ukrayna'da ilerledi ve Kharkov'u aldı. Poltava'ya geçtik. Ve Mart ayına kadar şiddetli çatışmalardan sonra Dinyeper'a ulaştılar. Ama büyük bir kayba mal oldu. Tankları dolduran ve jet uçağı alan Almanlar saldırıyı durdurdu. Nisan ayında, Sovyet birlikleri Leningrad yönüne ve merkeze baskı yaptı, ancak önemli bir başarı elde edemedi. On beş ila yirmi kilometre ilerledik. Haziran ayı başlarında, yollar nihayet kuruduğunda, bir kazan oluşturmaya çalışarak Ukrayna topraklarında ilerlemeye başladılar. Savaşlarda Panterler -2 ve Kaplanlar -2 ve ayrıca Aslan'ın en son gelişimi kendilerini çok güçlü gösterdi.
  Son arabanın oldukça başarılı olduğu ortaya çıktı, bu nedenle daha yoğun bir düzen, önemli bir rezervasyonla ağırlığı azaltmayı mümkün kıldı.
  Ancak SSCB, oldukça güçlü olan IS-2 ve T-34-85'e sahipti. Ancak Sovyet birimleri biraz yenildi. Savaşlar, "Panther" -2'nin oldukça zengin bir tank olduğunu gösterdi - özellikle alından iyi korunan ve iyi silahlanmış. "Aslan", "Kaplan" -2'den çok daha başarılı oldu . Ancak son tank beklentileri karşılamadı. Çok ağır olduğu ve sık sık kırıldığı ortaya çıktı.
  Sovyet birlikleri, birkaç hafta süren çatışmalardan sonra Dinyeper'den uzaklaşmak zorunda kaldılar, ancak kuşatmadan kurtuldular. Almanlar çok yüksek bir maliyetle başarılı oldular. Kızıl Ordu farklılaştı. Birlikler savaş deneyimi kazandılar ve çok ısrarcı oldukları ortaya çıktı ve komuta yetenekliydi. Böylece Naziler kesin bir başarıya ulaşamadı. Poltava'yı geri almalarına rağmen.
  Sonbaharda cephe biraz değişti. Kızıl Ordu daha savunmacıydı. Güç topladı ve saldırıya hazırlandı.
  Ancak durum sorunluydu. Nazilerin seri üretimde jet uçakları var. Eklendi ve XE-162 ve "Arado" ve ME-163 ve başka bir şey. Ayrıca hafif ama tehlikeli E-10 ve E-25 tankları ortaya çıktı. Ve geliştirilmiş "Aslan" ve "Panther" -2'nin daha gelişmiş bir modifikasyonu. Niteliksel olarak, Nazilerin daha güçlü silahlar olduğu ortaya çıktı. Evet, çok sayıda birlikleri var. Gençler de askere alındı ve Avrupa'nın her yerinden ve Hiv'lerden yabancı tümenler oluşturuldu. Ayrıca çok sayıda yerel polis birimi de vardı.
  Şimdiye kadar, insan kaynaklarındaki üstünlük Wehrmacht ve Üçüncü Reich'in tarafında kaldı. Ve Almanlar, Kızıl Ordu'dan aşağı olmayan kuvvetleri topladı. Ve silah üretiminde, Üçüncü Reich niteliksel bir avantajla Rusya'yı geride bıraktı. Böylece kışın Kızıl Ordu, başarıya çok fazla güvenmeden merkezde bir saldırı başlattı. Nazilerin savunması son derece güçlü ve her zamankinden daha fazla yedek var.
  Ancak yine de Sovyet birlikleri savunmayı aştı ve Smolensk'in kuzeyine geldi. Ardından, Wehrmacht'ın taze rezervleri tarafından durduruldukları Dinyeper'a ulaştılar. Mart ayında Almanlar güneyden saldırdı ve durumu düzeltmeyi başardılar. Bu koşullar altında, Stalin Nisan ayında ateşkes önerdi. Japonya savaşı ABD'ye kaptırdığından, Hitler müttefikinin yardımına gelmeye karar verdi ve ateşkes teklifini kabul etti. Ama bu başka bir savaş.
  Fritz'in olağanüstü güçlü bir denizaltı filosu vardı. Ve İngiliz ve Amerikan gemileri için gerçek bir av başlattı.
  Aynı zamanda Fritz, Afrika'da bir saldırı başlattı. İlk darbe Cebelitarık ve Fas üzerindendir.
  Führer, Franco ile şahsen görüştü ve beklentileri özetledi. Mesela Almanya'nın Afrika'ya ihtiyacı var ve oradaki en kısa yol sadece boğazdan geçiyor. Üçüncü Reich'in elleri artık çözülmüştür, tanklar, denizaltılar ve havacılık dünyanın en iyisidir. İspanya bir haftalık bir meseleyi işgal edecek. Yani beğenseniz de beğenmeseniz de Almanların geçmesine izin vermek zorunda kalacaksınız. Ve Cebelitarık, Afrika'nın baypas edilemeyecek anahtarıdır.
  Öyleyse seç. Ya birliklerin geçmesine izin verirsin ya da seni yakalarız! Başka seçeneğin olmadığını anlayan Franco, kötülüklerin daha azını seçti: askerlerin geçişi . Ve Naziler hemen Cebelitarık'ı aldı ve ardından Fas'a çıktı. Genel olarak, Akdeniz'deki savaşlar kilit öneme sahiptir. SSCB ile savaşla ilgisi olmayan Führer, Malta'da İngilizleri mağlup etti ve ardından Tunus'a asker çıkarma fırsatı buldu.
  Ancak bu, Fritz'in kırkıncı yılda Malta'da İngilizleri ezmeden kötü bir şekilde patladığını gösterdi. Çok zaman kaybettim. Ancak kırk beşte telafi edebildiler.
  Kuvvetlerin yaklaşık uyumu, ABD ve İngiltere'nin Afrika'nın kuzeyini elinde tutmadığını gösterdi. Daha rahat iletişim ve daha iyi silahlara sahip olan Almanlar, yavaş yavaş bölgeleri ele geçiriyor. Gerçek tarihte, Fritz'in Franco'nun inatçılığı, Hitler'in Cebelitarık ile yaptığı hata tarafından engellendiğine dikkat edilmelidir. Cephenin Akdeniz kesiminin öneminin hafife alınması ve SSCB ile savaşa hazırlık.
  O zamanlar İngiliz tanklarının rezervasyonda Alman tanklarından üstün olduğu da belirtilmelidir. Ancak kırk beşinci yılda, şüphesiz Panther -2'nin silahlanma ve zırh delme konusunda daha güçlü olduğu ortaya çıktı. Ve değiştirilmiş "Aslan", daha da fazlası. On binlerce İngiliz esir alındı. Fas düştü. Sonra Alman birlikleri Cezayir üzerinden savaştı ve Tunus'taki çıkarma kuvvetlerine katıldı.
  Ayrıca, Alman birlikleri Libya'yı geçti ve Mısır'a girdi. Otuzdan fazla İngiliz ve Amerikan tümeni yok edildi. Süveyş Kanalı'nı geçen Almanlar, Orta Doğu'ya koştu. Irak ve Kuveyt'i ele geçirdi.
  Nazilerin başarıları Amerikalıları endişelendirdi. Truman, etki alanlarının bölünmesi konusunda Almanya ile müzakere etmeye çalıştı. Churchill de uzlaşma eğilimindeydi ve aynı zamanda Stalin'i savaşa dahil etmek için suları test etmeye çalıştı.
  Ancak lider anlamlı bir sessizlik sürdürdü. Hayır, bir yandan Stalin, Üçüncü Reich yoğunlaşıp müttefikleri mağlup edene kadar beklemenin kendi çıkarına olmadığını anladı. Ama bir yandan da kestaneleri ateşten çekip çıkarmak istemiyordum. Ve genel olarak, Stalin, kendisinin vurması gerektiğinde sık sık kararsızlık yaşadı, ancak başarı konusunda şüpheler var. Örneğin, Stalin gerçek tarihte Yugoslavya'ya saldırmaya ve Tito'yu devirmeye cesaret edemedi. Ve sonuçta burada, en iyi tanklara, uçaklara, makineli tüfeklere sahip Üçüncü Reich dünyasının en güçlü ordusu.
  Stalin'in karar vermesi zor. Ve ülke savaştan çok yoruldu.
  Hitler, Güney Afrika'ya bir saldırı başlattı. Bir Alman diasporası ve Boers vardı. Onları serbest bırakmamız gerekiyor. 1946 kışında Almanlar Güney Afrika'ya ulaştı ve orada İngilizleri yendi.
  Amerika Birleşik Devletleri bir iç kriz yaşadı. Karadaki birlikleri Almanlar tarafından yenildi. Ve Üçüncü Reich'ın gücü arttı: E-50 serisinin tankları ezici güçlerini gösterdi. Ve Amerikan "Pershings" ve özellikle "Shermans" rakipleri olmadığı için herkes yenildi .
  Atom bombasının yaratılması yavaşladı. Ve şimdiye kadar, savaş kullanımına uygun bir modelden çok uzak. Üçüncü Reich'ta da bir bombadan çok atomik bir yakıt motorundan söz ediliyordu.
  Ancak Almanların Amerika'yı ele geçirmesi de zor, onları koca bir okyanus ayırıyor ve İngiliz ve ABD filoları çok büyük ve tek başına denizaltılarla yere serilemezler.
  Führer bir ikilemle karşı karşıyaydı: ordularını nereye yönlendireceği. Ve su bariyerlerinin nasıl aşılacağı. Naziler Hindistan'a saldırmaya karar verirken. Bu fikir genellikle mantıklıdır. Ancak burada Rusya'nın birliklerini İran'dan çekmesi zaten gerekli.
  Hitler ve Stalin müzakerelere başladı. SSCB lideri, İngiliz mirasına ilgi duyduğunu ifade etti. Führer, Rusya'yı İngiltere ve ABD ile savaşa davet etti. Stalin reddetti. Nazilerin elleri kelepçeliydi. İngiltere hala batmaz bir uçak gemisiydi.
  Savaş hava ve deniz safhasına geçti. Almanlar jet uçağı geliştirdi. Daha güçlü silahlı ve yüksek hızlı XE-262 ve ME-2010 ve ME-362 ile kuyruksuz bir modifikasyonda TA-500 ve VO-18 bombardıman uçakları seride yer aldı. Ve hidrojen peroksit kullanan denizaltılar, saatte 35 deniz mili hıza ulaşıyor.
  Kırk altıncı yıl karşılıklı iğnelerle geçti. Almanlar henüz Britanya'ya inmeye karar vermemişti. Stalin Hindistan'a geçiş izni vermedi. Japonya Filipinler'i kaybetti ve birçok ada Çin'de mülk sahibi oldu. Ve yine de Amerikan havacılığının saldırısını engelledi. Yükselen güneşin ülkesinde jet avcı uçaklarının ortaya çıkmasından sonra samuray biraz daha kolay hale geldi.
  Amerika Birleşik Devletleri henüz yeterince etkili bir savaş uçağı yaratmadı ve gökyüzünde Almanlara yeniliyordu.
  Ayrıca Almanya, eşi benzeri olmayan bir dizi diskte yer aldı.
  Stalin'i şu ya da bu yöne çekmeye çalıştılar ama Koba tarafsız kaldı. Hitler, belirli koşullar altında, dünyaya karşı olmazdı. Ayrıca Almanya, Orta Doğu ve Afrika'yı aldı. Zaten Cengiz Han'dan daha fazla fethi var. Ancak Amerika henüz barış istemiyordu. Ve çok fazla koloni kaybeden Britanya, daha da fazla.
  Mayıs 1947'de Almanlar metropole inmeye karar verdi. Tanklardaki üstünlüklerine ve şimdilik dünyanın en iyi havacılığına gerçekten güveniyorlardı.
  Ve denizaltılar için. Ancak iniş, bazı sorunlar nedeniyle bir ay daha ertelenmek zorunda kaldı. Almanya, Afrika ve Orta Doğu'nun kaynaklarını kullanarak o kadar çok jet üretebildi ki hava üstünlüğünü ele geçirdi.
  Teknoloji kalitesi çok daha kötü olan ABD bununla baş edemedi. Ve Almanlar onu indirip tutmayı başardılar. Savaşlarda, "Churchill" in umutsuzca modası geçmiş olduğu ve Alman tanklarını yandan bile geçemediği ortaya çıktı. Ve bu, elbette, bir sorundur. Genel olarak, Amerikalılar ve İngilizler, "E" serisiyle savaşacak ve Üçüncü Reich'in ağır tanklarına hasar verecek kadar güçlü bir tanksavar silahına sahip değildi. İngilizler burada başarılı olamadı.
  On yedi kiloluk bir silahın sınır olduğu kanıtlandı, ancak bu yeterli değildi ve otuz iki pounder üretime girmedi. Ve evet, yeterli değildi.
  Almanlar, üç haftalık savaşta Londra'yı kuşatmayı başardılar. Ve gereksiz kayıpları önlemek için garnizon teslim oldu.
  Churchill Kanada'ya kaçtı ve oradan direnişe devam edeceğine söz verdi. Ama artık durum böyle değildi. Hitler, kukla kralını İngiltere'ye ve Mosley liderliğindeki bir hükümete yerleştirdi.
  İngiliz filosunun bir kısmı teslim oldu. Bazıları Amerikalılar tarafından ele geçirildi. Savaş devam etti. Almanlar İrlanda'yı ele geçirdi ve İzlanda'ya bir sıçrama hazırlamaya başladı. Ünlü Icarus Operasyonu Kasım 1947'de gerçekleşti ve ABD için beklenmedik bir olaydı. Nazilerin don, fırtına ve buzdağları koşullarında bunu riske atacağını kimse düşünmedi.
  Ancak bir operasyon gerçekleştirip adayı ele geçirmeyi başardılar. Ve oraya gamalı haçlı bir bayrak koydular. Amerika bundan sonra korktu. Ve yine Almanya'ya barış teklif ettiler. Hatta Japonya'ya bir şey bırakacaklarına söz verdiler.
  SSCB'nin artan gücünden korkan Hitler, bir barış antlaşması yapmayı kabul etti. Ve Japonya'ya tavizler dahil.
  Ayrıca, 1948'de faşist Almanya bir doğu kampanyasına hazırlanmaya başladı. SSCB, T-54 serisinde, IS-4 ve IS-7'de yer aldı. Bu çok iyi bir araba.
  Ancak E-50 serisi, T-54 ve silahlara göre zırh avantajını korurken, IS-7 ile karşılaştırılabilirdi. Ancak son tank devasa değildi. Yani Fritz şimdiye kadar tank olarak bir avantaja sahip olmayı başardı. Daha ağır E-75'lerinin silahlanma ve top öldürücülükte son derece güçlü olduğu ortaya çıktı. Asıl mesele, Avrupa ve Afrika'dan asker toplayan Almanların sayıca bir avantaja sahip olmasıdır.
  Ve Fritz'in havacılığı daha iyi. MIG-15 daha yeni test edildi.
  Böylece Fritz, 10 Haziran'da saldırıya geçti ve Moskova'ya koştu. Ancak Sovyet birliklerinin yoğun savunmasının son derece gelişmiş olduğu ortaya çıktı. Naziler iki aylık savaşta sadece 100 kilometre ilerleyebildiler. Ve büyük kayıplar vererek durdular.
  Sonra Naziler güneye taşındı. Kharkov'a girdiler, Donbass'ın çoğunu ele geçirdiler, ancak yine durduruldular. Daha doğrusu yoruldular.
  Kızıl Ordu'nun çok güçlü savunma hatları var. Ateşkes yıllarında siperler ve sığınaklar kazıldı. Birçok tanksavar kirpi ve mayın. Deneyin, kırın. Naziler ilerledi, ancak çok şey kaybetti. Ve durmak zorunda kaldılar. Geç sonbahar ve kış geldi. Sovyet ordusu şimdiden ilerlemeye çalıştı, ancak Almanlar kışa hazır ve hattı tutuyor. Ön hat aktif değildi. Kızıl Ordu'yu yalnızca bir veya iki düzine ilerletti.
  Ertesi yıl Almanlar karadan ilerlemedi, ancak hava basıncını geliştirmeye çalıştı. Şimdiye kadar, jet bombardıman uçakları zirvedeydi. Ancak Sovyet savaşçıları da gelişti. Yıl sonunda karadan havaya füzeler de yaratıldı ....
  Kışın Kızıl Ordu ilerlemeye çalıştı, ancak yalnızca birkaç kilometre sıkıştı.
  Ellinci yılın Mayıs ayında Almanlar kendilerini ilerletmeye çalıştı. Ama başaramadılar. Yeni piramidal tank bile yardımcı olmadı. Elli kilometre kadar ilerledik ve durduk. Hava basıncının da bir etkisi olmadı. Baskınlar sonbaharın sonlarına kadar devam etti. Ama hiçbir şey olmadı.
  Kışın Kızıl Ordu baskı yaptı, ancak sonuçsuz kaldı. Viskoz savaş böyledir. 1951 yılı da karşılıklı saldırılarla geçti. Almanlar ilkbahar ve yaz aylarında sadece yirmi kilometre ilerlediler. Cephe hattı giderek daha fazla dondu. Ve savaş statik hale geldi. Ancak takip eden 1952'deki durum birdenbire daha karmaşık hale geldi. Tereddütlerin üstesinden gelen ve güçleri baltalayan Japonya savaşa girdi.
  1952'de Japonya tarafından ikinci bir cephenin açılması, SSCB'nin konumunu karmaşıklaştırdı. Samuray birlikleri tanklarda ve kundağı motorlu toplarda daha zayıftır, ancak aynı zamanda jet uçakları ve çok fanatik piyadeleri vardır.
  Kızıl Ordu iki cephede savaşmak zorunda kaldı.
  Oleg Rybachenko şunları bile besteledi:
  Sorun Rus'uma yaklaştı,
  Doğudan küstahça samuray tırmanıyor ...
  İsa'yı ve Stalin'i seviyorum
  Öfke bazen kalbi kırsa da!
  Almanlar, Kızıl Ordu'nun bir kısmının dikkatinin dağıldığı andan yararlandı ve güneyde büyük bir saldırı başlattı. Ağustos 1952'de, on yıl önce olduğu gibi, Stalingrad'a girmeyi başardılar. İki numaralı Stalingrad destanı başladı. Ve yine Naziler savaşlara saplandı, kendi kanlarında boğuldu. Ve Nazi koalisyonunun kayıpları çok büyüktü. Çatışma derin kışa kadar sürdü.
  SSCB'nin karşı saldırıyı tekrarlama gücü yoktu: Japon faktörü etkilendi, ancak Naziler Stalingrad'ın yalnızca yüzde seksenini almayı başardılar ve durdular.
  Kışın Kızıl Ordu, Almanları merkezde biraz sıkıştırdı, ancak genel olarak bir durgunluk vardı. Mart 1953'te Stalin öldü. Molotof halefi oldu. Beria çok korkmuştu. Evet ve kişilik iğrenç. Mayıs ayında Nazilerin cephesinde piramidal tanklar vardı. Yeni silah çok güçlü ve tehlikeli, her açıdan aşılmaz. Bununla başa çıkmaya çalış.
  İnatçı Hitler'in emriyle Almanlar, Stalingrad'a yönelik saldırıya devam etti. Hem diskoları hem de yeraltı tanklarını kullandılar. Sonunda iki aylık çatışmada şehri ele geçirmeyi başardılar. Ve sonra Naziler Astrakhan'a taşındı. Oldukça başarılı bir şekilde ilerledi. Vladivostok'u çevreleyen Japonlar, Moğolistan'ı kırmaya çalıştı. Savaşlar tüm hızıyla korkunçtu ve Japonlar kamayı başardılar.
  Molotof, sonuna kadar savaşacağını ilan etti. Ancak SSCB'nin durumu son derece zordu. Yeni T-55 tankı, Fritz'in piramidal makineleriyle başa çıkmak için yeterli değildi. Ne yazık ki, savaşın gidişatını gerçekten değiştirmek için yeterli güç yoktu. 1953 yılı, Almanların Kafkasya'yı kestiği, Türkiye'nin savaşa girdiği ve Japonya'nın tüm bunlar yüzünden parçalandığı koşullarda sona erdi.
  Güç.
  Bakü Şubat ayında düştü ve SSCB'deki durum kat kat kötüleşti. Mayıs 1954'te tüm Kafkasya faşistlerin kontrolüne girdi. Kızıl Ordu, on iki ve seksen yaşlarından itibaren resmen askere alınmıştı. Ayrıca birçok kadın vardı. Ülkenin kaynakları tükeniyordu.
  Wehrmacht da zayıfladı. Bunun neredeyse yüzde doksanı yabancı. Alman birimlerinin savaşa hazır olma durumu, büyüklük sırasına göre azaldı. Ancak diskolar çok daha tehlikeli hale geldi. Ve piramidal tanklar genellikle mükemmelliğin sınırıdır. Hangi açıdan ateş etmeyin, mermiler sekiyor.
  Oğlan, piramidal bir tankta bir tank mürettebatı hayal etti. Haziran 1954, Nazi birlikleri Saratov'a ilerliyor. Moskova'ya derin arkadan girmeye çalışıyorlar. Bir düşünün, Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın başlamasından bu yana on üç yıl geçti.
  Bütün ulusların ne dehşeti ve ıstırabı. Ve on üç yıldır ünlü dörtlü savaşıyor: Gerda, Charlotte, Christina ve Magda. Kızlar hiç yaşlanmadı. Her zamanki gibi genç ve taze.
  Eğimli zırhlı ve alçak bir tank. Daha da iyisi, yatarak yerleştirilmiş sadece iki mürettebat üyesi var.
  Gerda ve Charlotte daha kısa namlulu 105 mm'lik yüksek basınçlı bir tabancayı nişan alıyor. Namlu daha kısadır, ancak başlangıç hızı saniyede 1700 metreye kadar daha yüksek olacaktır.
  Ve mermide bir uranyum çekirdeği. Ve kızlar kıkırdar. T-55 tankı henüz çok büyük değil. Bunlardan en önemlisi, elbette, 200 mm kule ön zırhına sahip bir makine olan T-54'tür. Oldukça bodur araba.
  Gerda sırıtıyor ve silahı doğrultuyor. Bir piramit makinesi var. İki yüz elli milimetre ağır eğimli alaşımlı çelik, kasası sertleştirilmiş zırh. Ve yüz milimetrelik bir T-54, bir Alman arabasına giremez.
  Charlotte'u yaşlanmayan kız, çıplak ayağını joystick'e basar ve Alman tankı hızlanır. 1800 beygir gücünde bir gaz türbini motoru ve büyük rasyonel eğim açılarında 250 mm'lik tüm açılardan zırh ile yalnızca elli beş ton ağırlık. Ve Sovyet tanklarının onu kırma şansı yok. Ve Alman arabasının kendisi çok çevik ve fena.
  Gerda içini çekerek şunları söylüyor:
  - Son olarak, tasarımcılarımız mükemmel bir araba ve nispeten küçük bir ağırlık yarattılar.
  Charlotte içini çekerek şunları söyledi:
  "Üzgünüm, çok geç oldu!" Daha önce böyle bir arabamız olsaydı Amerika Birleşik Devletleri'ni ıslatabilirdik!
  İnci gibi bir gülümsemeyle sarışın kız dedi ki:
  - Geç olsun güç olmasın! Kalbin ve damarların nabzı, neredeyse on beş yıl önce başlayan İkinci Dünya Savaşı'nın nihayet sona ermesini talep ediyor. Barışı hak ediyoruz!
  Kırmızı şeytan onayladı:
  Evet, barışı hak ediyoruz! Ve biz kazanacağız!
  Gerda içini çekti ve ilgiyle şunları söyledi:
  - Ama dünya güzel... Peki ya ABD?
  Charlotte genişçe ve göz kamaştırıcı bir şekilde gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Country America, diğer taraftan, cennet gibi görünüyorsun ve iyi görünüyorsun! Ama Üçüncü Reich'a inanın, siz daha havalı ve daha güçlüsünüz!
  Gerda, T-54'e ateş etti ve Sovyet tankını yarıp cıvıldadı:
  - Ben bilgeyim - bilgeyim, ben bilgeyim - bilgeyim ama hiç baykuş değilim!
  Alman topu, Sovyet tanklarını çok uzaktan deldi. Ağır IS-11 daha tehlikeliydi. Bu arabanın 203 milimetrelik bir topu var, Almanları yarıp geçme şansı oldu. Doğru, böyle bir güç için yüz tonluk bir tankın ağırlığını ödemek zorunda kaldım. Alman jet uçağının Sovyet jetine göre niteliksel bir avantajı elinde tuttuğu düşünüldüğünde, bu tür makineler sadece intihar bombacılarıdır.
  Fena değil ve modernize edilmiş IS-7. Bu makine, ön zırhın kalınlığını artırmış ve ağırlığı 78 tona çıkarmıştır. Ancak böyle bir artış için araba sürüş performansını kaybetti ve ön silindirlerdeki yük arttı. Ve top, piramidal Alman tanklarına karşı yeterli değil.
  Burada Gerda, IS-7'ye ateş etti, Sovyet tankının yana döndüğü anı yakaladı. Orada çok daha ince zırhı var. Ve uranyum çekirdekli bir mermiyi Kızıl Ordu'nun arabasına çarptı.
  Sarışın terminatör şunları kaydetti:
  - Bir ayı çevik değildir!
  Charlotte şunları kaydetti:
  - Ama ısırmak. Otuz kilogramlık mermiler tehlikeli olabilir.
  Gerda kıkırdadı.
  - Ama kenarda asılı kalmaktan mutlu, tehlikeli olduğu için bıçaklanarak öldürüldü!
  Kızlar güldüler, başka bir T-54'ü devirdiler. Ve Charlotte hız kazandı, bir tehdit ortaya çıktıkça nadir ama tehlikeli bir IS-11 ortaya çıktı. Doğru, silahı çok hızlı ateş etmiyor ve yeterince isabetli değil ama ölümcül. Kim bilir, belki arkasında bir tür süpermen oturuyordur. Ve ön zırhın kalınlığı 350 mm'dir. Bunu uzaktan anlayamazsın. Yaklaşmak gerekiyor.
  Charlotte sinirle konuştu:
  - Ruslar, elbette bizim tankımızdan daha kötü, ancak gücünden aşağı olmayan bir ağır makine yarattılar. Doğru, arabamızdan çok daha ağır.
  Gerda ekledi:
  - Ve o kadar da hareketli değil!
  Sarışın terminatör ateş etti, başka bir T-54'ü düşürdü. Genel olarak arabalar henüz Almanlar için tehlikeli değil. Almanlar, toplarını daha küçük kalibreli, ancak daha yüksek namlu çıkış hızına sahip olarak ayırt ettiler.
  Charlotte biraz sıkıntıyla belirtti:
  - Kavga etmekten yoruldum! Volga boyunca Moskova'ya giderseniz, o zaman birkaç bin mil olacak!
  Gerda partnerini düzeltti:
  - Biraz daha az olacak ama yine de iyi olacak!
  Charlotte başka bir T-54'ü yendi ve sırıtarak şunları söyledi:
  - Ama uzun bir yol, kısa olandan daha kolaydır!
  Kızlar iyimserliklerini kaybetmediler. Ve savaşmaya ve kazanmaya devam ettiler!
  Böylece IS-11 onlara ateş etti ... Ama mermi geçti. Böyle bir kalibre ile tehlikelidir.
  Gerda gülerek şarkı söyledi:
  - Tilki ormanı ve Almanlara karşı Isa!
  Charlotte güldü ve cıvıldadı:
  - Evrende bir savaş sürüyor,
  Ez, sebepsiz yere öldür...
  Şeytan zincirden çıktı
  Ve ölüm onunla geldi!
  Kızlar güldüler ve IS-11'e ateş ettiler. Mermi, Sovyet arabasını soktu ve ön zırhı çizdi. Ancak şimdiki zaman 350 mm'yi ve hatta dikeyden 30 derecelik bir eğimde bile nüfuz edemedi.
  Gerda küfretti:
  - Güçlü, Ruslar ... Belki yandan gelir?
  Charlotte kaydetti:
  - Rus tankının kenarları sadece yüz milimetre ama bu kadar yaklaşmak riskli.
  Gerda kıkırdadı ve şöyle dedi: on üç yıldır savaştayız. Ve şimdiye kadar tek bir ciddi yaralanma olmadı!
  Charlotte kıkırdadı ve fısıldadı:
  - Bak, uğursuzluk getirme!
  Gerda güldü ve cooed:
  - Oh, bir kez, keder sorun değil! Oh, zaman, sanki paranın karanlığı! Herkes bastyuk'tan alınacak, ama şimdilik - şimdilik yürüyün!
  Kızlar zorlu Sovyet tankına yaklaşıyorlardı. IS-11, en yeni Alman tanklarıyla savaşabilen neredeyse tek araçtı.
  Ama bir gelişme oldu. Kırk üçüncü yılda Naziler, daha ağır ve belki de Sovyet tanklarından daha güçlü, ancak daha kötü sürüş performansına sahip tanklara sahipti. Artık gaz türbini motorları, Fritz'e sürüş performansında bir avantaj sağladı ve Sovyet tank yapımı, tankların kütlesinde bir artış yaşadı.
  IS-11, sekme olasılığı yüksek olsa da piramidal bir tankı vurabilen bir makine haline geldi, ancak ... Hareket kabiliyetinin düşük olduğu ortaya çıktı.
  Alman piramidal tankı, Hitler'in onuruna AG-50 adını aldı. Führer, arabalara hayvan isimleri denilmesinden bıktı. Ve kişilik kültünü tanklarda göstermeye karar verdi. Daha ağır model AG-75, 2000 beygir gücünde bir motora ve seksen ton ağırlığa, 350 mm zırha ve yine yüksek basınçlı ve doğal olarak daha fazla zırh delici olan 128 mm kalibreli bir topa sahipti. Ancak AG-75, ana olan AG-50 kadar büyük değildi.
  Gerda ve Charlotte, çok inatçı Sovyet makinesine yaklaşıyorlardı.
  Ve yol boyunca daha küçük hedeflere ateş ettiler. Burada, özellikle, uzun namlulu çok tehlikeli bir makine olan SU-152. Sorun yaratabilir.
  Ve Gerda onu isabetli bir vuruşla ortadan kaldırdı. Ve cıvıldadı:
  - Ben gerçekten bir şişede bir kız ve süpermenim!
  Savaşçı gerçekten harika...
  Kristina ve Magda aynı tankta savaştılar ve harika bir iş çıkardılar.
  Magda, sesinde biraz hayal kırıklığıyla şunları söyledi:
  - Eh, öldürürüz ... Şeytanın çocukları gibi!
  Christina meydan okurcasına esnedi bile:
  - Oh, evet ... Bundan tamamen bıktım! Bütün bu cinayet ve şiddet!
  Magda T-54'ü vurdu ve üzgün bir şekilde cıvıldadı, haykırdı:
  - Elimizdeki tek şey bu ... Zor da olsa zafere! Dövüşçülere şeref gelecek ... Madalya ile dökme demir değil!
  Christina küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Tamam, gerçekten ... Çok şey yapabiliriz! Ve dürüst olmak gerekirse, ateş etmekten şimdiden kulakları yumuyor! Bütün bunlar çok sıkıcı!
  Magda cevap verdi:
  - Savaş bittiğinde barış için şampanya içmek gerekecek!
  Christina tweet attı:
  - Bana dünyanın ne olduğunu söyle, sana cevap verecekler! Güneş ve rüzgar!
  Ve o sırada Gerda, Charlotte ile birlikte bir Sovyet tankının yanına girdi ve ezildi. IS-11 ölümcül şekilde yaralandı ve patlamaya başladı. Kelimenin tam anlamıyla parçalara ayrılmıştı. Sovyet tankından parçalar ve çok sayıda metal çöp uçtu.
  Magda gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Bir kez daha belalar kan nehirlerinin üzerine çöktü, kibirli düşmanlıklar patlak verdi ... Kan, gözyaşı ve keder ateşlerinden aziz vatanımız inliyor!
  Gerda radyoda haykırdı:
  - Bunu yapma! Büyük bir ganimetimiz var! Çok az insan böyle bir tankla rekabet edebilir!
  Gökyüzünde bütün bir savaş ortaya çıktı. MIG-15 bir Alman sivrisineğiyle savaştı. Ona ek olarak, daha hafif savaşçı Yak-32 ve IL-18 savaştı. Ancak Alman uçakları, hız ve silahlanma açısından Sovyet uçaklarından üstündü.
  Gökyüzünde ve aslında gerçek bir karmaşa yaşanıyordu. ME-482'ler canavar gibi savaşır, herkesi paramparça eder. Kelimenin tam anlamıyla rakiplerini eziyor. Ancak MIG-15 de bir kayıp değil. Ayrıca kuyruklara girer ve hava kabukları ile sağanak yağar. Böylece savaş zirvede gelişti.
  Christina aldı ve şarkı söyledi:
  - Uçaklar iyidir, buharlı gemiler iyidir, makineli tüfekler daha iyidir!
  Magda ortağına sinsice göz kırptı ve cıvıldadı:
  - Basit ama.
  Ve kız, çıplak parmaklarını joystick düğmesine basarak bir mermi gönderdi.
  Bu çift önemsiz derecede muhteşem. Ve mücadele ruhunun en üst seviyesini gösterir.
  Tankı çeviren Christina şarkı söylüyor:
  - Bir şarkı söyle, olduğu gibi, müfreze şarkı söyledi ve ben onu yumuşak bir şekilde söyleyeceğim! Ve biz yine genciz ve bir başarıya hazırız ve her işi halledebiliriz!
  Magda başka bir T-54'ü kesti ve cıvıldadı:
  - Bir lazer ışını tapınağa çarptı ve bir adam bir anda ortadan kayboldu!
  Savaşçılar koro halinde haykırdılar:
  - Bu göğü yakacak yaratığı bilmek istemiyorum! Tek duyduğum marş, marş, sol!
  Sovyet tankları karşı saldırılarında boğuldu. Ve Naziler pillere girdi. Silahların önemli bir kısmı, Almanlar için tamamen zararsız olan, modası geçmiş 76 mm toplardır.
  Christina kükredi:
  - Tüm düşmanları yakacağız ve konseyin gücü ... Onu dışkıda sileceğiz, bu şarkıya!
  Magda büyük bir hevesle onayladı:
  - Elbette sileceğiz!
  Ve sarışın terminatör çıplak ayaklarını birbirine vurdu. Sonra bir mermi ile bir Sovyet silahını düşürdü ve şarkı söyledi:
  - Vur, vur, düşmanları cennete değil gönder!
  Ve savaşçı yine kahkahayı patlattı... Kızlar çok eğlendiler.
  Christina gülümseyerek ağzına çikolatalı bir şeker attı ve cıvıldadı:
  - Ülkemizde her şey ayda olduğu gibi!
  Ve kızlar bir ağızdan gülmeye başladılar.
  Sovyet savunması teslim oldu. Her iki taraf da son derece yorgundu. Savaşçıların yolunda koca bir grup çocuk var. Çocuklar yarı çıplak, çıplak ayakla savaştı. Ancak yaz sıcaktır. Çocuklar pes etmek istemediler ve kahramanca öldüler. Harika bir dayanıklılık gösterdiler.
  Çocukların numaralarından biri faşist bir tankın altına bir avuç el bombası atmaktı. Çok yardımcı oldu.
  Christina, esir bir çocuğun SS'de nasıl işkence gördüğünü hatırladı. On üç yaşında bir erkek çocuk kaynak makinesiyle yakıldı, maşayla kırıldı, tüm ayak parmakları vardı. Oğlan hafifçe inledi ama bir şey söylemedi. Ne kızgın tel, ne kaynak makinesinin alevi, ne de çocuğun vücudunun her yerindeki korkunç yanıklar genç şövalyeyi konuşmaya zorladı.
  Mahkum ölümüne işkence gördü... Christina işkenceye bizzat katıldı. Hassas yerleri arayarak öncünün vücudunda alevden bir dil gezdirdi. Evet, kırmızı çocukların rafları var. Bu sadece harika.
  Çocuk hiçbir şey söylemeden işkence edilerek öldü. Christina'nın ruhunda bir acıma duygusu bile vardı. Ak başlı çocuk, Aryan ulusunun bir süsü olabilir. Genel olarak Slavların güzel çocukları var ve onları öldürmek üzücü.
  Cristina pişmanlıkla fısıldadı:
  - Ama öte yandan, böyle durumlarda ... Ne kadar çok dert ve endişe, aman Tanrım!
  Magda yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Üç eşe sahip olmak fena değil! Diğer tarafta çok daha iyi!
  Kızlar da çıplak ayaklarını tabanlarına vurarak birbirine vurdu. Ayakları örten nasırlar bile çınladı.
  Sovyet pilleri bastırıldı. Top mermileri ve roketlerle bombalandılar. Kükreyen "Sturmtigr" -4, E tankları temelinde ve bombardıman uçaklarıyla yapıldı. Roketler Sovyet mevzilerini bombaladı. Naziler, uyduları uzaya nasıl fırlatacaklarını zaten biliyorlardı ve oradan Dünya'daki olaylar hakkında bilgi aktardılar.
  Elbette Kızıl Ordu zor zamanlar geçirdi. Leningrad abluka altında ve çelik yakayı açma şansı yok. Ve kızlar oldukça neşeli ve mutlu. Bir sonraki Sovyet savunma hattını derinlemesine geçtiler.
  Yavaş yavaş geri çekilen Kızıl Ordu, Nazilere yenik düştü. Yenilmez Nazi disk uçakları gökyüzünde dönüyordu. Sovyet araçlarına saldırdılar.
  Gerda şarkı bile söyledi:
  - Sanki bir kabloyla bağlanmış gibi ve ince olduğu yerde orada kırılıyor ... Artık süt emicilere yer kalmayacak!
  Ve savaşçılar, olağanüstü yeteneklerini göstererek baskı yapmaya devam ettiler.
  Ateşli Charlotte tısladı:
  - Bang! Boom!
  Ve savaşçılar piramidal tanklarda hareket etmeye devam ettiler. Naziler zaten Kamyshin'i almış ve Saratov'a yaklaşıyorlardı. Cephe hattı giderek daha fazla doğuya doğru çekildi.
  Alman teknolojisi ve tüm Avrupa'nın zihinleri daha mükemmel bir şey yaptı. Ve diskolar genellikle eşi benzeri olmayan bir tekniktir.
  Rus sığınağını vuran Gerda şunları söyledi:
  - Tüm zorluklara rağmen yine de kazanıyoruz! Ve Tanrı bizi kutsasın ve iyi şanslar!
  Charlotte ortağıyla aynı fikirdeydi:
  - Şans ve şans çok önemlidir ... Yine de, Friedrich'in dediği gibi: bir kez şanslı, iki kez şanslı ... Beyleri ne kadar baştan çıkarabilirsin - beceri nerede!
  Gerda, SU-122 kundağı motorlu silahı parçaladı ve şunu fark etti:
  - Magda ile Tanrı hakkında daha iyi konuşun! Onu seviyor!
  Charlotte gülümseyerek cıvıldadı:
  - Ve biz sadece cadıyız! İnsanlara ışık getirmek! Ve daha iyi bir arama yok!
  Gerda aynaya baktı ve cevap verdi:
  - Yüzümde tek bir kırışıklık veya file yok, hala kız gibi görünüyorum! Ve sağlık vagonu!
  Charlotte hemen onayladı:
  "Cadı olmanın anlamı bu!"
  Gerda gözlerini agresif bir şekilde parlattı ve şunları söyledi:
  - Ben bir cadıyım... Ve sorgulayıcılardan nefret ederim! Hepsini öyle bir cehenneme gönderirdim ki orada cadıların maruz kaldığı tüm işkenceleri yaşarlardı.
  Charlotte, Sovyet obüsüne bir mermi ateşledi ve tısladı:
  - Engizisyon cellattır! Parçalara ayrıldılar!
  Gerda akıllıca şöyle dedi:
  - Cadı avcıları genellikle kendilerine hizmet ederlerdi ve gerçek inançtan çok kârla ilgilenirlerdi. Tam bir kabus!
  Kızlar bir ayağını diğerine tokatladı. Ve hep bir ağızdan cıvıldadılar:
  - Hile yapmadan yaşayamazsın! Çok uzun süre yaşayabilirsin!
  Bundan sonra tankları başka bir Sovyet bataryasını parçalamaya başladı. Zaten oldukça karanlıktı ve savaşçılar gece görüş cihazını açtı.
  Gerda özel bir kızdı. Geçti, ateş, su ve bakır borular. Savaşçı, Sovyet silahlarını parçaladı ve Sovyet birimlerinde çok sayıda bulunan çocukları bile esirgemedi.
  Mermi getiren ve hemşirelik yapan kızlar da vardı. Savaş felaketle insan kaynaklarını tüketti. Birçok Sovyet şehri işgal edildi, birçoğu bombardımanlarla yok edildi. TA-600 ve kuyruksuz B-28'ler diskolarla birlikte kelimenin tam anlamıyla tüm Sovyet alanını bombaladı.
  Rusya'daki fabrikaların çoğu yer altına indi. Naziler her yöne baskı yaptı.
  Böylece saldırıya ve Leningrad'ın güneyine gittiler. Tikhvin'e doğru ilerliyoruz.
  Savaşçılar biraz yorgundu ve tankın içinde uyuyakaldılar...
  Gerda, bir rüya gördüm, kabus gibi ve komik bir şey.
  Her türden canavar ve hortlak benzerliği vardı.
  Burada canavar da hızlı ve Gerda insanüstü bir tepki vermeseydi paramparça olacaktı.
  Hayvan atladı ve ıskalayarak ayna çiçeğine çarptı. Aynalardan biri patladı, parçalar düştü. Ve panterin kendisi çizildi.
  Gerda canavarın üzerinden atladı ve parçalardan birini aldı. Çiçek cam gibi keskindi.
  Canavar yine Gerda'ya koştu. Kitapta beklenmedik bir şekilde Tarzan gibi davrandı. Onu aldı ve benekli panterin gövdesine yapışarak dörtnala ilerledi. Bir mücadele vardı. Kız general yünü inatçı parmakları ve bir bacağıyla tuttu. Ve aynı zamanda vücuda bir parça ile bir darbe vurdu. Panter başını çevirdi ama Gerda onu boynundaki güçlü, iri ve beyaz dişleriyle ısırdı.
  Kızın güçlü çeneleri kürkü deldi ve dişlerinin üzerine kan döküldü. Gerda kırmızı sıvıyı yuttu. Bu ona ekstra güç verdi ve ayna parçasını daha sert hareket ettirdi. Ve hedefine ulaşmış gibi görünüyor. Vahşi bir güç pınarında kan sıçradı ve hayvanın pençeleri büküldü.
  Panter düşerken can çekişirken çaresizce çırpındı. Ağaçların kabuğunu öfkeyle sökerek ölüyordu.
  Gerda içine atladı ve belini büktü. Hayatta kalan aynalara baktı.
  Kandaki komik çıplak kız - gerçek bir vahşi. Ve saçlar daha da parlaklaştı - Olimpiyat meşalesi. Hayır, ona çıplaklık, kaslar ve harika giysiler yakışıyor. Ama yine de, nezaket adına, çekiciliğini biraz örtebilir mi?
  Panter sustu ve Gerda ona doğru koştu. Elindeki kıymıkla deriyi kesmeye başladı. Panterin derisi güçlüdür ve bükülmesi zordur. O zaman bundan kendine külot ve sutyen gibi bir şey yapabilirsin. Gerda bir süre dolaştı. Yemek yemek istedim ve o, tavus kuşu kuyruklu maymunlar ve boynuzlu kangurular tarafından yenen meyveleri yemeye cesaret etti.
  Yerel meyveler, taze ve tatlı tadı, hoş aroması ile ayırt edildi. Dünyevi olanlara hem benzer hem de benzer değil - egzotik. Ama çok lezzetli. Gerda karnını doyurdu ve karnı karın kaslarıyla yuvarlaklaştı. Sonra bir ağırlık hissi oluştu. Ve biraz kestirmek istedim.
  Ancak ormanda uyuyakalmak tehlikelidir. Başka bir panter daha şanslı olabilir. Ve timsah başlı büyük bir yusufçuk buna uçtu ... ve et çiğnemeye başladı.
  Evet, gözlerini dört açmalısın. Gerda, lianaya hafifçe asıldı. Neden kendin için bot yapmıyorsun diye düşündüm. Ama ormanda kızların çıplak ayak parmakları tırmanmak için harikadır. Evet ve bu sıcakta ayakkabısız çok daha güzel. Sütyenle bile çok rahat değil, bu Sahra'da tamamen çıplak hissediyorsun çok daha iyi.
  Gerda liana üzerinde sallandı, başını çevirdi, uykuyu uzaklaştırdı ve atladı, koşmak için koştu. Göğsünüzle havayı yararak böyle yarışmak ne kadar harika.
  Orman hiç de korkutucu değil. Tek bir şey endişelendiriyor. Bu gezegende akıllı yaşam yoksa, o zaman onu nasıl terk edebilirim?
  Bir fantezi çalışmasında bile tek başına bir yıldız gemisi inşa etmek gerçekçi değildir.
  Gerda, Taş Devri'ndeki bir tetikçiyle ilgili bir romanı hatırladım. Ama en azından çıplak değildi, yanında bir kamyon dolusu faydalı şey almıştı. Ve yine de bir kız olmayı başardı. Bu tamamen çılgınca. Genel olarak, bir erkeği bir kadına sokma konusu henüz eskimemiş olsa da çoktan tanışmıştır.
  Ve nadiren kimse böylesine çarpıcı bir güzelliğe sahip olacak kadar şanslıydı. Genel olarak, bir kadının bir erkeğe göre ne gibi bir avantajı vardır? Bir seks partneri bulması onun için daha kolay. Bir erkeği yatağa sürüklemek bir kızdan çok daha kolay olduğu için.
  Kız general koşarak atladı ve havada yedi kez takla attı. Dikenlerin üzerine yalınayak indi. Gerçekten keskin izlenimler.
  Gerda bacaklarını buruşturdu ve kıkırdayarak şöyle dedi:
  - Işık ve otomasyon dünyasında - romantikler olacak, olacak!
  Ondan sonra kız general tekrar koştu ... Bacaklar delindi ama kan noktasına kadar değil, bu yüzden korkutucu değil. Ve zıplayabilir ve gülebilirsiniz.
  Evet, kadınlar gizemli yaratıklardır. Burada örneğin "Usta ve Margarita" yı hatırlayabilirsiniz. Bir kadının kocasından ne eksiği vardı? Görünüşe göre her şeye sahipti... Ve İncil'i çarpıtan İsa Mesih'in hikayesine güçlükle hakim olan yazarın peşine düştü.
  İsa hakkında Yeni Ahit'te yazılanlardan daha iyi yazmak imkansızdır. Ve bu usta hiç bir usta değil, bir usta. Kutsal olana tecavüz...
  Ve bunun uğruna çırılçıplak sallanmaya, binlerce suçlu ve katile diz çökmeye değer miydi?
  Ancak Margarita, görünüşe göre bu ustada özel bir şey buldu ve onsuz yaşayamadı.
  Bu gerçekten romantik bir aşk!
  Gerda koştu ve vücudunun ne kadar dayanıklı olduğunu hissetti. Tamam, öyleyse öyle. İnsanken stresle de başa çıkamıyordu. Zayıf olmamasına rağmen, ortalama bir insandan daha güçlü olduğu ortaya çıktı. Ve şimdi o...
  Gerda'nın hassas kulağı aniden gürültüyü algıladı. Ve ormanda pek çok farklı ses olmasına rağmen pek de sıradan değil.
  Ama bir mamut sürüsü değil de bir araba konvoyu ilerliyor gibiydi.
  Gerda dinledi... Gürültü ileride bir yerdeydi ve gittikçe yaklaşıyordu. Kız general, başını dört aydına çevirdi ve fısıldadı:
  - Eh! Oldu, değildi!
  Ve güzellik, medeniyetin seslerinin duyulduğu yöne koşmak için koştu.
  Hayır, o Gerda Robinson Crusoe değil, bu yüzden ıssız bir adada olduğu için insan izinden korkmalı. Hayır, general ne olursa olsun medeniyetle tanışacak.
  Burada komik bir çekiciliği hatırladım. Kapalı bir çadırın üzerine bir yazı asılır - bir pul ödeyin ve dünyadaki en tehlikeli canavarı göreceksiniz. Kişi parayı ödedi, kapıyı açtı ve ... kendini bir aynanın önünde buldu.
  Elbette çıplak primatlar dünyadaki en tehlikeli yaratıklardır. Buna itiraz edemezsin.
  Gerda'nın etrafındaki ağaçlar hızla incelmeye başladı ve şimdi kızın önünde bir açıklık vardı ... Ve sonunda bir tür mekanik canavar gerçekten hareket etti. Dışa doğru, dibi kaplayan küçük ama sağlam tırtıllar ve farklı yönlere çıkıntı yapan dört ağızlık üzerinde piramitlere benziyorlardı.
  Gerda kehribar rengi, kız gibi dudaklarında bir gülümsemeyle ıslık çaldı:
  - Vay! Tanklar!
  Savaştaki Sovyet makinelerinden, kız generalin "Kraliyet Stalin" ile olması gerekiyordu. Tank, sağlam ağırlığı ve uzun mesafeleri vuran güçlü, uzun namlulu 300 milimetrelik topuyla ayırt ediliyordu. Bu arabayı alnından kırmak neredeyse imkansız.
  Gerda, bu en büyük tankın optik nişangahlarına kendisi ateş etti. Ve optiğe girmek o kadar kolay değil. Ancak "Kraliyet Stalin" kör oldu. Kulenin ön zırhının gücünü artırmak için Almanlar bir görüş yuvası kullanmadılar, ancak denizaltılardakiler gibi bir periskop tüpü kullandılar. Sonuç olarak , yetenekli bir keskin nişancı isabetli bir vuruşla bir tankı kör edebilir.
  Kraliyet Stalin'i de hatırlandı çünkü bu makinelerin aynı zamanda uzun ağızlıkları vardı - farklı yönlere çıkıntı yapan dört adede kadar. Doğru, piramit şekli tank yapımı için alışılmadık bir durum. En mantıklı olanın kendisi olmasına rağmen.
  Gerda uzandı ve dikkatle baktı. Arabalar kapalı sürdü, kimse zırhın üzerine oturmadı. Ne tür yaratıklar var anlamak mümkün değil. Belki de arka planlarına karşı böyle canavarlar ve bir hamamböceği adamı.
  Arabalar, dört nala koşan bir atın hızıyla ilgili. Arkalarında bir iz vardı. Gerda'nın yattığı yere yaklaştılar ve onu geçmek üzereler.
  karar vermeliyiz...
  Kız general palmiye ağacından atladı ve kollarını sallayarak oldukça aptalca bağırdı:
  - Barış için geldim!
  
  
  FRENLERDE DUR
  Kurnaz Batılı müttefikler, özellikle Churchill, Stalingrad'dan sonra Rusya'nın çok güçlü ve Almanya'nın çok zayıf olup olmayacağı konusunda endişeliydiler. Ve Bolşeviklerin Avrupa'ya gelebilmesi, kapitalistler için felaket bir senaryo.
  Kısacası, konuşulmayan bir anlaşma vardı. Mart 1943'ten bu yana Müttefikler, savaşı resmen sürdürürken, askeri tesislerin bombalanması da dahil olmak üzere tüm düşmanlıkları fiilen azalttı. Buna karşılık Naziler, Yahudi sorununun nihai çözümü programını frenledi ve bu halkın yok edilmesini de durdurdu. Ayrıca Naziler, Alman ve İtalyan birliklerini Afrika'dan çekmeyi kabul etti. Askeri mahkumların değiş tokuşu da gerekiyordu - hepsi herkes için.
  Kısacası, Müttefikler SSCB'ye ihanet ettiler. Üçüncü Reich ve Rusya'nın topyekun bir savaşta birbirlerini yok edeceklerini umuyorlardı. Ve bundan sadece ABD ve İngiltere yararlanacak.
  Naziler Batı'da ellerini serbest bıraktılar ve Kursk çıkıntısına saldırmak için güç toplamaya başladılar. Toplam seferberlik önlemleri ve bombalamanın durdurulması sayesinde, Üçüncü Reich'tan silahların serbest bırakılması arttı. Tüm yeni "Kaplanlar", "Panterler" cepheye aktarıldı ve "Ferdinandlar" biraz daha serbest bırakmaya karar verdi. Ancak Führer, Kursk Bulge'ye saldırmakta tereddüt etti. Ayrıca Fare'yi Almanların hızla geliştirmekte olduğu savaşta test etmek istiyordu.
  Test sonuçlarına göre tatmin edici olan araçlar, gerçek tarihe göre biraz daha erken gerçekleşse de - bombalamanın yararına müdahale edilmedi , ancak dev tank Temmuz ayına kadar seri kullanıma henüz hazır değildi ve mürettebat bu konuda ustalaşamadı. .
  Böylece Führer saldırıyı bir kez daha erteledi. Evet ve "Panterler", "Kaplanlar" ve özellikle "Ferdinandlar", hala güvenilmez arabalar vardı ve çoğu zaman başarısız oldu.
  Sabrını yitiren Stalin önce saldırıyı başlattı. Kızıl Ordu, Oryol ve Kharkov yönlerinde ilerledi. Ancak Nazilerin önemli ölçüde daha fazla kuvveti vardı, Afrika ve Avrupa'dan asker nakletti ve daha fazla tank ve uçak gönderdi.
  Güçlü bir savunma yapan Naziler, Sovyet birliklerinin saldırılarını püskürttü. Ve "Kaplan" ve özellikle "Panter" savunmada çok etkili araçlar olduklarını kanıtladılar. "Panther"i savunurken özellikle iyi. Topu hızlı ateş ediyor - dakikada on beş mermi. Hem isabetli hem de zırh delici.
  Ve kendinizi savunduğunuzda, yan zırhın zayıflığı, Panter ve kırk beşin alacağı saldırıdaki kadar belirgin değil.
  İşte dört Alman kız - Üçüncü Reich'in ilk kadın muharebe ekiplerinden biri Sovyet araçlarıyla savaşıyor. Hesap kazanma konusunda da çok başarılı.
  Kızların ve özellikle de tankın komutanı Gerda'nın sırrı, çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşmeleridir. Aynı anda bir pusudan ve sırayla ateş etmek.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla tetiğe bastı ve Sovyet arabasına bir mermi gönderdi. Kuleyi yıktı ve gıcırdadı:
  - Ölüm kartalı şerefine!
  Charlotte, bu çok agresif ve kavgacı savaşçı, aynı zamanda çıplak ayak parmaklarıyla hedefe bir mermi göndererek otuz dördü vurdu. Ve bağırdı:
  - Büyük işlerimize şeref!
  Kızıl, altın saçlı bir kız olan Kristina da çıplak ayak parmaklarını kullanarak Sovyet arabalarını ezdi ve ciyakladı:
  - Sert adaletin zaferi için!
  Bu bal sarısı Magda tereddüt etmeden onu aldı ve çıplak bacaklarının çevik parmaklarıyla KV tankını kırarak ve ciyaklayarak başka bir ölüm hediyesi gönderdi:
  - İradenin zaferi için!
  Bu yüzden Alman kızları alt, çok baştan çıkarıcı uzuvlarıyla gerçekten çok aktif bir şekilde çalıştılar. Ve Sovyet birliklerinin Oryol yönündeki saldırısı püskürtüldü. Belgorod'da olduğu gibi.
  Dahası, Fritz'in kendisi güçlü karşı saldırılar gerçekleştirdi ve Sovyet birliklerini Kursk çıkıntısında atlamayı başardı. Ayrıca Alman havacılığının çok güçlü olduğu ortaya çıktı. Batı cephesinin olmaması, Nazilerin hava kuvvetlerinin neredeyse yarısını serbest bırakmasına izin verdi. Ve uçak üretimini artırın.
  Ve Focke-Wulf hiç de fena değil. Güçlü silahları, Sovyet uçaklarını daha ilk yaklaşmadan kesmeyi mümkün kıldı ve daha manevra kabiliyetine sahip yaklar kuyruğa girerse yüksek hızı daldı.
  Focke-Wulf'taki iki Alman pilot Helga ve Gertrud hızla puanlar ve sonuçlar almaya başladı.
  Aynı zamanda, tescilli bir sır da kullandılar: aynı bikiniyle ve çıplak ayakla dövüşmek.
  Helga savaş uçağını konuşlandırdı. Seksi bacakların çıplak ayak parmaklarının yardımıyla, birkaç Sovyet uçağını düşürerek bir dönüş yaptım ve homurdandım:
  - Ben gökyüzünün dişi kurduyum!
  Gertrude ayrıca çıplak, çevik bacaklarının yardımıyla birkaç uçağı kesti ve ciyakladı:
  - Biz cehennemin sonlandırıcılarıyız!
  Kısacası, Kızıl Ordu ezici bir yenilgiye uğradı. Ancak kışın Stalin intikam almaya çalıştı. Ama Fritz kurnaz ve uyanıktı. Tabii ki bazı sorunları olmasına rağmen. Ama burada "Panter" ışığı Nazilere çok yardımcı oldu. Bu tank, altı yüz elli beygir gücündeki aynı motorla yalnızca yirmi altı ton ağırlığındaydı. Bu da ona kış koşullarında iyi bir sürüş performansı sağladı. Ve silah, Sovyet araçlarıyla iyi başa çıktı.
  Panther-2 kendini tam olarak haklı çıkarmadı. Yanlardan daha iyi korunuyordu, ancak daha ağır ve daha az hareketliydi. Ancak Jagdpanther oldukça etkili bir makine olduğunu kanıtladı. Güçlü silahlı, özellikle alnında fena değil ve nispeten hareketli.
  Kışın, Kızıl Ordu hiçbir yerde önemli bir başarı elde edemedi. Ancak uzun bir aradan sonra Stalin, savaşın gidişatını değiştirmeyi umuyordu. Özellikle Sovyet generalleri yeni tanklar IS-2 ve T-34-85'i umuyordu. Dahası, Naziler şimdiye kadar yalnızca güçlü silahlara ve zırha sahip, ancak çok ağır ve sık sık kırılan bir tank olan "Tiger" -2'ye sahipti. Daha gelişmiş bir "E" serisi hala geliştiriliyordu. Havacılıkta umutlar Yak-3 ve LA-7'ye bağlandı. Ancak Almanlar yerinde durmadı. Güçlü silahlara sahip çok verimli ve hızlı ME-262 ve TA-152 avcı uçakları var.
  Genel olarak, yeni Alman uçağı 30 milimetre topun eşi benzeri yoktu. Ve Hitler'in asları kendinden emin bir şekilde faturalarını attı. Mayıs 1944'te Helga ve Gertrude, düşürülen üç yüz Sovyet uçağını aştılar ve hak ettikleri ödülleri aldılar: gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçları.
  Böylece her zaman çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşen kızlar fenomen oldu ve dünya rekoru sahibi oldular.
  Yaz aylarında, Stalin'in emriyle, Bagration Operasyonu merkezde güçlü bir darbe ile başladı. Sovyet generalleri, özellikle Beyaz Rusya'da partizanlardan başarı ve büyük yardım umuyorlardı. Ancak Rommel ve Mainstein onları alt etti. Sovyet birlikleri merkezden geçip Smolensk'i aldığında, Naziler kanatlardan güçlü darbeler indirdi. Mainstein güneyden, Rommel ise kuzeyden saldırdı. Ve birkaç kazan oluşturuldu. Kızıl Ordu ezici bir yenilgiye uğradı. Ve Kızıl Ordu'nun yaklaşık iki milyon askerini kuşatıp yok eden faşist ordular Moskova'ya koştu.
  Özellikle muharebelerde Gerda'nın tank mürettebatı öne çıktı. Sıradan bir Panter'de savaşan kızlar, imha edilen iki yüz tankın puanını aşan ilk kişi oldular. Ve sonra üç yüz! Gerda'nın Üçüncü Reich tarihindeki ilk tank mürettebatı komutanı olduğu Demir Haç Şövalye Haçı'nı gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla ödüllendirdi.
  Ve Helga ve Gertrude, düşürülen uçak sayısını beş yüz parça aştı. Ve yeni ödüller aldılar: Altın Meşe Yaprakları, Kılıçlar ve Elmaslarla Demir Haç Şövalye Haçları.
  Ve bu çıplak ayaklı ve sert kızlar, Sovyet pilotları için gerçek bir kabus haline geldi. Her ikisi de bu çift şarkılar besteledi. Ve kelimenin tam anlamıyla tüm engelleri aştılar ve esnek olmayan ve taklit edilemez güçlerini gösterdiler.
  Savaşçılar, Focke-Wulf'tan TA-152'ye geçtiler ve üzerinde şimdiden inanılmaz kahramanlık mucizeleri gerçekleştirdiler. Ve bu makine daha da mükemmel ve verimli.
  Panther-2'nin 88 mm topla yeni bir modifikasyonu da Alman karşı saldırısında yer aldı. Bu tankın oldukça ağır olduğu ortaya çıktı ve yeni motor hazır değildi. Ayrıca yaklaşık iki yüz Fare ile savaştı. Bu tank o kadar iyi değil ama piyadeleri destekledi ve oldukça etkiliydi.
  Böylece cephenin ortasında büyük bir boşluk oluştu, Fritz'in Moskova'yı hemen almak için her şansı vardı.
  Ve Rus tanrıları ve hiper uygarlığı, SSCB'yi tam bir yenilgiden kurtarmak için altı kişiyi tekrar istismar etmeye çağırdı. Bu kez Oleg Rybachenko, ebedi kız Margarita Korshunova ve dört cadı kızdan oluşan bir ekiple birlikte Volokolamsk otoyolunun konumunda Nazilere karşı savaştı.
  Orada, bir Sovyet alayı otuz Nazi tümenine karşı savaştı. Gerçek tarihte, yalnızca güçlü bir havacılık filosunun yardımıyla Rus mevzilerini bastırmak mümkündü.
  Sihirli kılıçlarla donanmış kızlar ve oğlan, çıplak ayaklarıyla çok sayıda tek kullanımlık iğne fırlatarak Nazileri karşıladı.
  Uçanlar, Nazileri ölümüne vurdu.
  Oleg Rybachenko adlı çocuk, saldıran Nazileri kılıçlarla alıp hackledi. Ve sonra çıplak çocuksu bacaklarla iğneler attı ...
  Bir düzine yumruklanmış faşist çimlere yerleşti.
  Terminatör çocuk bağırdı:
  - Kuasar!
  Ve ciğerlerinin tepesinde nasıl ıslık çalıyor. Savaş alanına akın etmeye başlayan kargalar bayılmaya başladı. Düşerken ve uçakları düşürürken faşist kafataslarını gagalarıyla delmek.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Çar İskender'e şeref!
  Margarita ayrıca, Rus birliklerinin mevzilerine saldırmaya çalışan Nazileri sihirli kılıçlar ve tanklarıyla da keser.
  Kıvırcık sarı saçlı bir kız bağırıyor:
  - Büyük Anavatan'a şan!
  Ve ebedi çocuk, çıplak ayak parmaklarıyla faşist askerlere ölümcül bir şekilde vuran iğneler fırlatır.
  Ve sonra güzellik ıslık çalacak ... Ve bülbül kızın şaşkına çevirdiği kargalar Nazilerin üzerine düştü. Ve bir akbaba onu alıp çekiçleyecek. Hemen, Hitler'in Cehennem Güneşi imparatorluğunun beş askeri ve birkaç tank, büyük bir kuşun düşmesiyle ezildi.
  Natasha, savaş potansiyelinde de çok aktif. Ve böylece kılıçlarla bir değirmen işletti, bir düzine Naziyi ve üç tankı yok etti. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla bir düzine iğne fırlatarak bir yığın faşisti yere serdi. Ve ondan sonra şimşek çakarken kırmızı meme ucundan aldı. Hemen yarım yüz Nazi diri diri kavruldu. İşte kız. Ve tanklar da erir.
  Ve kükreme:
  - Rusya için büyük çarlar!
  Ve Zoya onları aldı ve ayrıca kılıçlarla keskin bir şekilde kesti, uzattı ve kesti. Birçok Naziyi ve tankı parçaladı. Ve çıplak ayağıyla diski fırlattı. Bir düzineden fazla kafayı keserek uçtu.
  Ve savaşçılar, ahududu meme ucundan bir pulsar eklediler. Bir yığın faşist asker ve tankı devirmek.
  Sonra bağırdı:
  - Rusya için harika fikirler!
  Augustine ayrıca inanılmaz bir kahramanlıkla savaşır. Bu kızıl saçlı vixen, sonlandırıcıların yalnızca bir sonlandırıcısı.
  Değirmeni kılıçla yönetecek. Ve sonra hızlı bir süpürme ile bir kelebek. Ve sonra onu çıplak ayak parmaklarıyla alıp elmas bıçaklı bir bumerang fırlatacak ve tankları kesecek.
  Uçacak ve geri gelecek. Ama şimdiden birkaç düzine kafa temizlendi. Ve sonra yakut meme uçlarından kız şimşek salacak. Tanklarla birlikte büyük bir Nazi kitlesini alevlendirecek ve kavuracak.
  Ve kızıl saçlı şeytan nasıl bağırır:
  -Kahve varsa, kakao ve çay da olur!
  Svetlana dilini çıkardı. Ayrıca bir kılıç kombinasyonu gerçekleştirdi. Pek çok faşisti ve tankı yarıp geçti. Ve sonra, çıplak ayakla, güçlü bir patlayıcıyla bir bezelye fırlattı. Ve yüz Nazi aynı anda paramparça oldu.
  Çilek meme uçları savaşçısı şimşek çaktı. Kızarmış kebap kokusu yayarak bir sürü faşisti yaktı.
  Ve uludu:
  - samuray, samuray -
  Bir Rus ile savaşmak cennet değil!
  Evet, altı asker, Stalin ve Führer zamanlarının Nazilerini tanklarla birlikte tamamen yok ederek ele geçirdi.
  Oleg Rybachenko kılıçlarıyla bir yay yaparak faşist askerleri kesti. Ve sonra çıplak, çocuksu bir bacakla keskin ve keskin iğneler atarak rakipleri ve tankları öldürecek.
  Ve sonra, soyguncu bülbül gibi ıslık çalar. Ve sersemlemiş kargaların bütün pulları Nazi birliklerinin üzerine düşecek.
  Terminatör çocuk ciyakladı:
  - Küçük bir çocuk bir alev makinesi bulmuş,
  Evet, faşistler, ne yazık ki, şans yok!
  Margarita ayrıca Nazileri çaresizce kesti. Ama aynı zamanda çıplak ayağıyla ince diskler fırlattı. Hitler'in cehennem güneşinin ülkesinin askerlerinin kafalarını ve tank gövdelerini kestiler.
  Kız aynı anda ıslık çaldı ve bağırdı:
  - Kutsal Rusya için!
  Ve kargalar düştü, Nazileri dolu gibi ezdi ve bir yığın tank yandı.
  Sadece ebedi çocuklar ve dört cadı kız savaşmadı. Otuz Nazi tümenine karşı Rus Kızıl Ordusu alayı, boyun eğmez bir dayanıklılık gösterdi.
  Bu arada Natasha, değirmeni kılıçlarla aldı, doğradı. Ezilmiş düşman savaşçıları. Sonra çıplak ayakla bir bumerang daha fırlattı. Nazilerin boğazlarını ve tankların gövdelerini kesti.
  Ve kırmızı meme ucundan bir pulsar parladı ve şarkı söyledi:
  - En büyük Rusya'ya şan!
  Zoya da rakiplerine şans tanımadı. Arada sırada uzayan kılıçları, askerleri ve tankları doğradı. Sonra çıplak ayaklarıyla zehirli iğneler fırlattı. Ve kıpkırmızı meme uçlarından sonra, Alman mastodonlarını eriten bir dizi şimşek fışkırdı.
  Savaşçı şarkı söyledi:
  - Rusya bizim ülkemiz!
  Ona her zaman sadık kalacağım!
  Ve kızın göbeğinden bir pulsar nasıl fırlıyor. Evet, Nazileri yırtık deri parçalarına ayırın. Ve sonra tankları alacak.
  Augustina da faşistlere fırsat vermiyor. Terminatör kızın bakır kızılı saçları bir proleter bayrağı gibi rüzgarda dalgalanıyor.
  Ve çıplak, yontulmuş bacaklar çok ölümcül ölüm hediyeleri verir. Wehrmacht'ın askerlerine veya tanklarına şans vermeyen şey.
  Aynı zamanda, savaşçı yakut meme uçlarından yanan büyülü plazma eriyen metal parçaları fırlatır. Ve kükremeyi unutma:
  - Anavatana şan - komünizm altında yaşamak!
  Ve sonra şimşek gibi yuvarlak göbeğinden.
  Svetlana da savaşta. O son derece havalı bir kız. Ve ayrıca Nazileri kılıçla dövüyor. Ve çıplak, zarif bacaklarla bütün ölüm hançerlerini fırlatıyorum. Nazilerin kafalarını kestiklerini ve ağır ve orta taşıtların kulelerini kestiklerini.
  Ve çilek meme uçlarından yine de korona akıntısı verecek. Ve bu, özellikle tanklar ve uçaklar için gerçekten ölümcül olmaktan çok daha fazlasıdır.
  Ve göbekten gelen savaşçı da yok olma armağanına yenik düşecek.
  Ve şarkı söyle:
  - Büyük Rus'a şeref! Tanrı bizi kurtarabilir!
  Ve Rus askerleri ünlü Mosin tüfeğiyle Nazilere ateş ediyor. Birkaç makineli tüfek de çalışır. Silahlar ateş ediyor. Arttırılmış güce sahip ilk Rus jet havanlarından biri olan "Andryusha" da çalışıyor.
  Sovyet ordusunun askerleri iyi hazırlanmıştı. Doğru vururlar ve çok disiplinlidirler.
  Hem piyade hem de tanklar ve hatta uçaklar olmak üzere Nazileri kesen Oleg Rybachenko şöyle düşündü: Halkımız bu alternatif gerçeklikte Nazilere kaybetmeyi nasıl başardı?
  Bu tamamen utanç verici! Ama Ruslar daha iyi. Slav askerleri bu şekilde küçük, beyaz ve siyah askerleri süngülerle deliyor ve tankları el bombalarıyla havaya uçuruyor. Kazanmaya çok az kaldı. Ve kraliyet ordusu çok kahramanca. İşte bir Rus, karnı çıplak, Alman birliklerine ateş eden makineli tüfekçi bir kız. Kısa etekli ve çıplak ayaklı bu kız, ama mermileri ustalıkla gönderiyor.
  Ve Oleg Rybachenko kılıçla kesiyor. Ve sonra çıplak çocuk bacaklarıyla bir bumerang fırlatarak düşmanı ve tankları kesecek. Ve çocuk ıslık çaldığında...
  Ve yine kargalar Nazilerin üzerine nasıl düşecek. Nazilerin bundan sonra hiç şansı yok. Ve saldırı uçakları da.
  Oleg Rybachenko, bu ebedi çocuk ciyakladı:
  - Kozmik Anavatanıma şeref!
  Margarita, bu ebedi kız savaşta da ateşli. Ve çok ünlü bir şekilde kılıçlarla kesiyor. Ve bir grup karganın yukarıdan çarptığını ve Nazilerin kafalarını ve faşist tankların kulelerinin kapaklarını kırdığını nasıl ıslık çalıyor. Ve çıplak, çocuksu ayaklarla bumeranglar fırlatıyor, böylece cehennem faşist güneşinin ülkesinin savaşçıları düzinelerce düşüyor.
  Marguerite kıkırdadı:
  - Sevgili Rusya - dost canlısı bir halk ailesi!
  Natasha, Nazileri kılıçla kesti. Çıplak parmaklarıyla bir sürü iğneyi dürttü. Nazileri alıp delik deşik ettiler ve bir düzine tankı havaya uçurdular. Ancak kız, kırmızı meme uçlarından bir korona deşarjı başlatmayı unutmadı.
  Ve özellikle tanklar ve uçaklar için ölümcül bir sonuçla göbekten yıldırımın nasıl atılacağı.
  Kız ciyakladı:
  - Çok süper olacağım!
  Zoya ayrıca vahşi bir savaşta savaşır. Ve kılıçları şiddetli bir fırtına gibi parlıyor, ateşli kıvılcımlar dökülüyor ve tankları sıcak bir bıçakla tereyağı gibi kesiyor. Ve terminatör kızın çıplak ayakları, Nazileri bir kirpi gibi noktalayan iğneler fırlatıyor.
  Ve ölümcül imha pulsarları kıpkırmızı meme uçlarından uçar ve onlardan uçaklar ve tanklar yanar. Savaşçı görünüşte ve eylemde çok kavgacıdır.
  Güzellik Nazileri, uçakları ve kundağı motorlu silahları keser, onlara merhamet etmez.
  Dövüşen kız ciyaklıyor:
  - Anavatana şan!
  Augustine savaşta barışı bilmiyor ve şiddetli bir öfke onunla birlikte kaynıyor. Ve düşmanları lahana gibi kılıçlarla keser. Ve gözleri zümrüt gibi yanıyor. Ve pervane kanatları gibi çıplak ayaklar, tank uçaklarını parçalayan imha mesajları veriyor.
  Ve yakut renkli meme uçları, Nazilere öyle sihirli plazma akımları gönderir ki, hiçbir şey buna karşı koyamaz.
  Ama Augustine'in göbeğinden sihirli bir şimşek çaktığında. Ve tanklarla birlikte bütün bir düşman kitlesini parçalayacak.
  Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık attı.
  - Yüce Tanrı Rod'a şükürler olsun!
  Svetlana vahşi bir çeteyle savaşıyor. Ve kız bir kelebeğe nasıl vurulur. Ve çıplak ayakla, arabaların kulelerini kesen yeni bir bumerang nasıl fırlatılır. Hiper sınıf savaşçısı ve doğal sarışın.
  Ve bir çilek emziğinden bir sihir lekesi tsunamisinin nasıl salınacağını. Ve onu aldı ve sanki kılıcın darbeleri altında buz paramparça olmuş gibi düşmanı parçaladı. Ve göbekten bir korona deşarjıyla patlatıldı. Tank kütlesi eridi, birçok uçak yandı.
  Svetlana tweet attı:
  - Kız öldürmeyi sever,
  İşte kız!
  Oleg Rybachenko gerçek bir dev gibi dövüşüyor. Terminatör çocuk çok çaresiz bir savaşçı. Ve çıplak çocuksu ayaklarla, düşmanları kesen birkaç disk bırakacak, tankların metali kızgın bir buz iğnesi gibidir.
  Ve bir karateci çocuğun yel değirmenini nasıl çalıştırdığını.
  Ve eğer onu alır ve ciğerlerinin tepesinde ıslık çalarsa. Bütün bir karga kütlesinin hem alacağı hem de düşeceği. Ve Nazi savaşçılarının kafalarına vurun.
  Sonra da borudan fışkıracak... Ve koca bir yüz faşist ve tankın erkek mükemmelliğini uçaklarla parçaladı. Ağrı şokundan olanlar aldı ve okochurilas.
  Küçük yazar ciyakladı:
  - Rusya'da komünizm için!
  Vahşi bir öfke içindeki Margarita, Nazilere tükürecek ve ağzından sihirli plazma akışları uçtu. Ve Nazileri kemiklerine kadar yediler. Ve tanklar eridi ve uçaklar ateşli ağa karıştı.
  Savaşçı altın saçlı bir kızdır.
  Ve çıplak ayakları dikenli ve ölümcül şeyler fırlatıyor, böylece Nazilerden yalnızca yırtık et parçaları ve tanklardan gövdeler uçuyor.
  Ve kızlar da ciddi bir şekilde ayrıldılar ...
  Külotlarını bile çıkardılar. Bundan sonra Nazilerin yok edilmesi çok daha verimli geçti.
  Natasha, beyaz ve siyah askerlere bir dizi darbe vurdu. Ve şimdi çıplak ayakları birkaç el bombası atacak ve bütün bir Nazi taburunu ve büyük bir tank kütlesini parçalayacak. Ve sonra kızıl meme uçlarından, hem piyadelere hem de uçaklı tanklara bir tsunami birliği dizisi gibi Nazilere yıkım getiren bir dalga salacak.
  Ve göbekten, ölümcül bir şimşek bir uçuş gibi fırlayacak ve Nazi kohortunu yakacaktı ve onlardan sadece kömürleşmiş cesetler ve onlarla birlikte üç düzine tank kaldı.
  Ve sonunda, sanki Venüs'ün koynundan güzel bir kız, cani bir pulsar uçacak, boyutu büyüyerek onu aldı, yuvarlandı ve bütün bir Nazi alayını ve birkaçı da dahil olmak üzere yüz tankı yaktı. Fareler, bir kerede.
  Savaşçı kükredi:
  - Büyük komünizm için!
  Zoya, kılıçlarla keskin bir şekilde uzayan, tankların kulelerini kesen bir kombinasyon aldı ve gerçekleştirdi. Ve görünüşte genç savaşçı onu aldı ve bezelye bombasıyla karıştırılmış disklerle fırlattı. Ve Japonların çoğunu yırtacak. Ve sonra ahududu meme uçlarından kendini alacak ve yeni bir şimşek akışı bırakacak. Ve düşmanları küçük çiplerle parçalara ayırın. Ve tanklardan geriye hiçbir şey kalmadı.
  Ve sonra göbekten, sanki lazer ışınları çarpmış gibi. Ve Nazilerin kitleleri kesilecek. Ve tanklar genellikle kuleleri kaybeder, kırık silindirler onlardan uçar.
  Ve sonuç olarak, Venüs mağarasından olduğu gibi, altın varak rengi saçlı bir savaşçı çılgınca bir enerji akışı atacaktır. Ve Nazi muhafızlarını, çok sayıda tankı, uçağı ve kundağı motorlu silahı silip süpürecek. Bunlar zorlu dövüşçüler.
  Savaşçı ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Stalin ve Çar III.Alexander'ın komünizmine şeref!
  Ve işte Augustine, saldırgan ve yenilmez bir kobra gibi çılgınca savaşıyor. Ve ateşli saçları saf altın gibi parlıyor.
  Ve Nazi taburlarının yavrularının kökünden kesildiği kılıçlarla ve çok sayıda yepyeni, ışıltılı metal arabalarla bir kombinasyon gerçekleştirecek.
  Ve sonra çıplak ayak parmakları öyle bıçaklar fırlattı ki, Nazileri et salatasına ayırdılar ve kundağı motorlu silahların namlularını ve saldırı uçaklarının kuyruklarını kestiler.
  Ve yakut meme uçlarından, bütün bir ölümcül şimşek akışı uçacak ve Nazileri kıracak.
  Pekala, sihir plazmasından bir leke uçup bütün bir faşist alayı ve elbette uçaklara ek olarak onlara birçok tankı yaktığında.
  Ve havalı, kızıl saçlı bir kız olan Venüs'ün koynundan bütün bir enerji parçası sıçradığında, birkaç bin Nazi hemen onu aldı ve bir tavada kızartılmış bütün bir mamut sürüsünün iştah açıcı kokusunu yayarak onu aldı ve kabuklu şiş kebap oldu. Ve birkaç yüz tank aldı ve eritti.
  Savaşçı kükreyecek:
  - Üçüncü İskender - kralların en iyisi!
  Svetlana çok agresif bir kız. Ve uzun kılıçlarıyla bir kombinasyon yaptı. Ve sanki sosisleri ince dilimler halinde kesmiş gibi düşmanları kesin. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm bombası fırlattı. Düşmanları bir ölüm şelalesi gibi parçaladı, sadece tırtıllar dağıldı.
  Ve sonra çilek meme uçlarından ciddi miktarda bir yıkım akışı verecektir. Ve Nazileri ve onların tanklarını, uçaklarını ve diğer ekipmanlarını yaymak.
  Ve şimşek göbeğinden nasıl fırlar ve Nazileri gerçek bir acıma olmadan ve gerçek dışı olarak nasıl ezer.
  Ancak Venüs'ün mağarası en ölümcül olanı kusar. Bu gerçekten bir Hiper-Nükleer silah gibi katillerin katilidir!
  Ve bu vahşi sihir tsunamisinin binlerce Naziyi ve yüzlerce tankı nasıl süpürüp küle çevireceğini. Ve kendinden tahrikli silahlar, uçaklar ve saldırı silahları.
  Kız mırıldandı:
  - Ben dünya şampiyonuyum!
  Oleg Rybachenko buna katıldı:
  - Süper şampiyon!
  Oğlan kılıçlarla üçlü bir yel değirmeni gerçekleştirdi. Sonra çıplak ayağıyla yeniden kullanılabilir bir el bombası attı. Ve böylece, ülkenin ordusunun taburunu cehennem Hitler güneşi ve tankları, kundağı motorlu silahlar ve her türlü havacılıktan kırdı.
  Karate çocuğu ıslık gibi ıslık çalıyor ... Oldukça birikmiş bir karga ve akbaba bulutu Nazileri alıp üzerine düştü.
  Ve kafasına, düşmanları parçalayalım, uçakları ve kundağı motorlu silahları havaya uçuralım.
  Oleg, bir dünyada bir trolün Hitler'in SSCB'yi yenmesine nasıl yardım ettiğini bile hatırladı. Alman askerleriyle konuştu ve onlar yenilmez hale geldi. Naziler tüm dünyayı ele geçirdi. Ve herkesi oraya inşa edelim ... Ve Afrika'yı yeşillendirme ve aya uçma projesi başladı. Ve 1953'te 20 Nisan'da Fritz aslında oraya indi. Trol budur...
  Daha sonra 20 Nisan 1957'de Hitler'i bu dünyadan alıp kaçırdılar ve onu bir köle çocuğa dönüştürerek çarkı döndürmeye zorladılar. Führer ne istedi? Düşündüm ki, Rus kızları onun boynuzlarına tekmeyi basarlar mı? Yoksa dünyayı ele geçirmelerine izin mi vereceksiniz?
  Oleg Rybachenko, beş katlı bir değirmenin başka bir kombinasyonunu gerçekleştirdi. Nazileri, çok sayıda tankı, kundağı motorlu silahları ve saldırı uçaklarını kesti. Nazileri devirmek için ıslık çaldı ve ciyakladı:
  - Üçüncü Çar İskender - mükemmelliğin kendisi!
  Margarita, kılıçlarıyla üçlü bir kartal alıp tuttu ve yüz Naziyi ve bir düzine tankı lahana haline getirdi.
  Ve kız çıplak ayakla buradaki faşist askerleri ve iki düzine tankı parçalayacak bir bomba attı.
  Ve şimdi oğlan ve kız birlikte ıslık çalıyorlar. Ve gökten pek çok karga düşüyor ve keskin gagalarla tüm bu Nazi alaylarının kafalarını kıracaklar ve tankların kapaklarını kıracaklar.
  Altı kişi o kadar aktif çalıştı ki, cehennem gibi Hitlerite Sun'ın ülkesinin otuz üç bölümünün tamamı yok edildi. Rus savaşçıları ve ebedi ölümsüz çocuk tarafından öldürüldüler.
  Böylece Moskova'dan gelen tehdit geri çekilmiş oldu. Ve bu, elbette, harika.
  Savaş hala devam etmesine rağmen. Ama şans zaten yarı yarıyaydı.
  
  TÜRKİYE SSCB'YE SALDIRDI
  Örneğin, Alman ajanları yine de Türkiye'yi SSCB'ye karşı savaşa çekmeyi başardı. Generallerden biri sınır birliklerine ateş açma emri verdi. Ve liderliği SSCB ile savaş gerçeğinin önüne koydu.
  Seferberlik sırasında bir milyona ulaşan Türk ordusu oldukça kalabalıktı. Kalite daha zayıf olsa da, çok değil ...
  Stalin, Stalingrad yakınlarındaki saldırıyı bırakmak ve Transkafkasya'yı kurtarmak zorunda kaldı. Aralık ayının sonunda, Almanlar nihayet şehri Volga'ya aldı ve orada yerleşti. Sovyet birliklerinin Rzhev yönündeki saldırısı Almanlar tarafından püskürtüldü. Ve kışın cepheyi tuttular.
  Türkiye ile savaş, gerçek tarihte Stalingrad yakınlarında kullanılan rezervleri tüketti.
  Hitler hâlâ topyekun savaş ilan etme ve orduyu yeni rezervlerle doldurma ve silah üretimini artırma anlayışına sahipti.
  Afrika'da Rommel ilk başta dövüldü, ancak daha sonra takviye aldıktan sonra, Amerikalılara karşı güçlü bir karşı saldırı gerçekleştirmek için pozisyonlarını koruyabildi.
  Almanlar Afrika'ya birkaç asker daha göndermeyi başardılar ve Tunus'ta direndiler. Kışın, ilkbahardaki kadar sıcak olan savaşlar orada tüm hızıyla devam ediyordu. Ancak doğudaki savaşın daha elverişli seyri, Almanların Akdeniz'de daha fazla kuvvet kullanmasına izin verdi. Ve Stalingrad grubunun tedarik edilmesi gerekmiyordu.
  Rommel, İngilizlerin ve Amerikalıların tüm ilerlemelerini geri püskürtmeyi başardı ve onlara büyük hasar verdi. Mayıs ayı sonunda Afrika'da geçici bir duraklama ve sakinlik yaşandı.
  Haziran 1943'te Almanlar, yeni "Tiger" ve "Panther" tanklarını kullanarak Astrakhan'a saldırmaya çalıştı. Kızıl Ordu buna hazırdı. Ama yine de Naziler durdurulana kadar elli kilometre ilerleyebildiler.
  "Kaplan" etkili bir makine olduğunu kanıtladı, "Panter" biraz daha kötü çıktı. Özellikle tankın kenarlarını korumada. Evet ve Alman arabaları çok sık bozuldu. Ancak Stalingrad felaketinden kaçınan Naziler daha fazla güce sahipti ve Sovyet savunmasını yarıp geçememelerine rağmen cepheyi tuttular. Sovyet birlikleri ilerlemeye çalıştı ama "Panter", "Kaplan", "Ferdinand" savunmada çok iyi tanklar olduklarını gösterdiler.
  Ve yakında "Maus" da vardı. Bununla birlikte, makine ağırdır, taşınması ve çalıştırılması zordur, ancak inatçıdır ve güçlü silahlara sahiptir. Ancak "Maus", 150 milimetrelik topun aşırı güçlü olduğunu ve yeterince hızlı olmadığını gösterdi. Savunma savaşlarındaki "Maus", "Tiger" -2 gibi bir duruş olmasına rağmen, sürekli arızalar aldı. Daha ağır bir araç olan ancak daha iyi korunan Panther-2 de ortaya çıktı.
  Müttefikler, Üçüncü Reich'a karşı oldukça pasif davrandılar. 1943-1944 kışında Kızıl Ordu'nun, Alman istihbaratının iyi çalışması da dahil olmak üzere önemli bir başarı elde edememesinden yararlanan Naziler, Mayıs 1944'te Cebelitarık'a saldırdı ve Afrika'da ilerlemeye başladı.
  Fas'ı ele geçirdiler ve Cezayir'de ilerlemeye başladılar. Alman ağır tankları müttefikleri ezdi ve savaş alanına hakim oldu. Özellikle hayvanlar gibi parçalanmış olan Panterler teslim edildi. Yaz aylarında Kızıl Ordu merkezde ilerlemeye çalıştı, ancak saldırısı yeniden püskürtüldü. Almanlar güçlü bir savunma hattı oluşturdu.
  1944-1945 kışında Kızıl Ordu yeniden merkezde ilerledi. Fritz hattı tuttu. Bu zamana kadar, büyük ölçekli bir ME-262 üretimi başlattılar ve hava üstünlüğünü ele geçirdiler. Afrika'daki zaferler, Mısır'ın ele geçirilmesine ve Akdeniz üzerinde kontrol kurulmasına yol açtı.
  Ve Roosevelt'in ölümünden sonra Truman ateşkes ilan etti. Ağır hasta Churchill kabul etti. Dahası, Almanlar Orta Doğu'yu çoktan ele geçirmişti ve daha gelişmiş bir E tank serisine sahiptiler - kompakt bir düzene, düşük siluete ve güçlü motorlara sahip. Bu yüzden savaşmak zordu. Evet ve Nazilerin jet uçağı sıkıştı. Hitler biraz daha akıllı davrandı ve çok daha büyük ve daha etkili bir getiri sağlayan FAA füzelerinin yanı sıra jet uçaklarına yatırım yaptı. Gerçekten, balistik füzelerin ne faydası var? Oyun muma değmezdi ama doğruluk yok. Ancak jet bombardıman uçakları İngiltere'ye eziyet ediyor ve kaçma şansı vermiyorlar. Müttefik savaşçıları yetişemez. Ve büyük pike bombardıman uçakları İngilizleri ve Amerikalıları alıyor.
  Kısacası, bir ateşkes, esir değişimi ve ticaretin yeniden kurulmasını önerdiler. Hitler kabul etti. Hızla SSCB'yi sıkıştırmak istedi. Haziran 1945'te Kafkasya'da yeni bir Alman saldırısı başladı. Ve hem güneyden hem de kuzeyden ve Türklerle birlikte bir darbe. Savaşlarda "Panther" -3 olarak da adlandırılan yeni E-25 tankları yer aldı. Almanlar, motoru ve şanzımanı birlikte ve çapraz olarak yerleştirerek düzeni sıkıştırdı ve bu da tankın yüksekliğini 1,7 metrenin altına düşürdü. Tabanca, 88 EL'de 71 mm'de daha güçlü bir şekilde kuruldu. Panther-3'ün zırh eğimi artırıldı. Tankın 100 mm'lik ön gövdesi, 60 mm'lik yan ve arka kısmı, geniş bir eğimde 120 mm'lik taretleri ve yalnızca otuz ton ağırlığı vardı. 700 beygir gücündeki bir motorla, iyi bir hareket kabiliyeti sağladı. Ve yolda, 1000 beygir gücüne hızlanan, süper şarjlı daha gelişmiş bir motor vardı. Ancak bu motor henüz hazır değilken. "Panther" -3 çok başarılı bir tanktı. Ve yandan mükemmel bir şekilde korunuyor, göze çarpmıyor, çevik, yıkıcı bir topla, daha hafif ve üretimi daha ucuz.
  Sovyet birlikleri, 1945'in sonunda bile Kafkasya'yı tutamadı, Naziler onu tamamen ele geçirdi.
  Ve 1946 baharında Moskova ve Saratov'a doğru ilerlemeye başladılar. Fritz, düzen olarak E-25'e benzer, ancak daha büyük bir top ve daha kalın zırhla E-50'ye sahipti. Tank, "Tiger" -2'ye daha yakın olan 65 ton ağırlığa ulaştı, ancak özellikle yanlarda olmak üzere çok daha güçlü zırha sahipti. Ön zırhın kalınlığı 250 mm'ye, yan taraflar 170 mm'ye, top 105 EL'de 100 mm'ye ulaştı. Bu tankın yüksekliği iki metreden azdı ve motoru 1250 beygir gücündeydi. Makine etkinliğini savaşlarda göstermiştir. SSCB, IS-3 ve IS-4'ü aldı. Ancak T-54 henüz seriye girmeyi başaramadı. Bu yüzden eski valizlerle savaşmak zorunda kaldım. Evet ve IS-4 ham ve kusurlu bir tanktı. Ve IS-3'ün üretimi oldukça zordur, bu nedenle IS-2 hala üretildi. Ve T-34-85 en büyük makine olarak kaldı. Silahı zaten E-50 ve daha ağır araçlara karşı tamamen güçsüz olmasına ve yalnızca Alman ordusu arasında popüler olan Panther-3'e karşı savaşabilmesine rağmen. Hitler, keşif tankları dışında elli tondan hafif tüm araçları üretimden çekme emri vermesine rağmen.
  Ve böylece bu canavarlar Moskova'ya gitti. Güçlüler ve çok varlar. Naziler de makinelere siyahları koydu. Böylece SSCB için son derece aptalca oldu.
  Ancak kiralık katillerin kızları savaşmaya ve kazanmaya oldukça hazır. Ve Oleg Rybachenko birdenbire bunun sadece bir fantezi olduğunu anladı. Ama aslında Naziler Moskova'ya saldırıyor ve bu saldırının püskürtülmesi gerekiyor. Böylece ekip ve altı savaşçı, Fritz'le savaşmak için indi.
  Oleg Rybachenko, her zaman olduğu gibi herkesin önünde ve beyaz bir at üzerinde. Ama her şey o kadar basit değil. Burada zaten yerel tanrılar diyor - tırmanma.
  Ancak erkekler kılıçla biraz doğradı ama kızlar kırmızı meme uçlarından pulsarlar, göbeklerinden şimşekler çıkardı. Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül el bombaları ve antimadde parçaları fırlattılar. Ve sonunda, Venüs'ün rahmindeki kızlar büyülü bir enerji hortumu kustu.
  Sonra geri döndüler ... Moskova'ya yönelik Alman saldırısı tıkandı. Ama yine de Saratov'u aldılar. Ve hatta Kuibyshev'e ulaşmayı başardılar. Son şehirde kışa kadar süren çatışmalar çıktı.
  Sonunda, Ocak 1947'de Naziler bu şehri ele geçirdi.
  Geçici bir sakinlik oluştu. Her iki taraf da ciddi kayıplar verdi. Ayrıca Nazilerin işgal ettiği topraklarda bir gerilla savaşı sürüyordu.
  Partizanlarla savaşmak için yerel güçlerden birlikler oluşturuldu. Bir tür özyönetim vardı. Ve kukla hükümetler.
  Almanlar aynı zamanda havacılığı da modernize ettiler. Ayrıca, laminer jet nedeniyle yıkılması neredeyse imkansız olan diskoları da başlattılar. 1947 yazında Naziler merkezde bir saldırı başlattı. Sonunda Leningrad'ı çift halka ile kesmeyi ve çevrelemeyi başardılar. Ancak Moskova tekrar almayı başaramadı.
  Yine Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova. Bu ebedi oğlan ve kız, sabit fişekli makineli tüfekleriyle Nazilere ateş ediyor ve çıplak ayaklarıyla antimadde parçacıkları fırlatıyordu.
  Aynı zamanda ıslık çalarak Fritz'in kafasına kuzgunlar vurdular.
  Evet ve dört kız: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana da çalıştı.
  Kızıl meme uçlarından ateşli, çok yanan pulsarlar salındı. Ve çıplak, zarif bacakları, antimadde ile ölümcül bezelye fırlattı. Ve göbekler, Nazileri kızartan şimşek gönderdi. Ve göğüs, büyülü bir kasırganın dalgalarına yenik düştüğünde, o zaman ölüm vardı.
  Ancak ne yazık ki altı kişi yalnızca sınırlı bir süre çalıştı. Ama faşist saldırının püskürtülmesinde çok verimlidir.
  Kış geçti. Leningrad düştü ... 1948 yazında güç toplayan Naziler yeni bir saldırıya geçti. Tüm rezervlerini savaşa attılar.
  Ama yine altı kişi onları bekliyor ve onları tamamen yok ediyor.
  Oleg Rybachenko ve kızlar daha sonra Nazilere karşı büyük bir savaş verdi. Ve güçlü sihir kullandılar. Kızlar Venüs'ün koynundan bile büyülü enerji akımları ve bir sihir tsunamisi fırlattı. Ve Nazileri topla dokuz kuka gibi yere serdiler.
  Oleg Rybachenko, Nazi tanklarını kılıçla doğramakla kalmadı, aynı zamanda ıslık da çaldı. Ve kargalar Alman uçaklarına çarptı. Onları yerle bir ettiler.
  Margarita Korshunova da onu nasıl karşılıyor, ama değirmeni Nazileri keserek kılıçlarla yönetecek. Ve sonra çıplak ayakla güçlü bir pulsarı alıp fırlatacak.
  Ve Fritz'i bir çarpma yöntemi gibi yok eder. Ve kızın nasıl ıslık çaldığını ve kargaların Nazi uçaklarına nasıl düştüğünü.
  Kız bağırdı:
  - Tüm dünyada komünizm için!
  Natasha da Nazilere yapılan saldırıda. Ve şimdi kılıçları alınacak ve eğik olarak kesilecek. Ve şimdi çıplak ayakları, düşman araçlarını parçalayan ölümcül bir şey fırlatacak.
  Bundan sonra, kırmızı meme uçlarından gelen kız sıcak, öldürücü pulsarlar salacak. Ve faşist ordulara çarpacaklar. Ve göbekten gelen kız da Nazilere şimşek çakar. Ve gerçekten herkesi kızartacaklar, barbekü yapacaklar.
  Ama Venüs'ün koynundan bir enerji akışı fışkırdığında daha da havalı. Ve büyük Nazi kitlesini silip süpür.
  Bu mavi saçlı bayan. Ve kükreme:
  - Anavatana şan!
  Ve yine, kırmızı meme ucundan bir yıkım hediyesi salarak ekledi:
  Karnı büyük olan, açlıktan ölür!
  Zoya da lahana rakipleri gibi doğradı. Sanki talaşları çıkarıyormuş gibi onları büyük bir kolaylıkla kesti. Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir imha bombası fırlattı. Ve düşmanları ezdi.
  Ve sonra ahududu meme uçlarından gürlüyor: sağdan tanklarda, soldan uçaklarda! Ve rakipleri çok etkili bir şekilde ezin.
  Ve sonra bir dizi şimşekle yuvarlak göbekten. Ve Nazileri yakıp onları çatırtıya dönüştürün.
  Ve sonra, Venüs'ün mağarasından, koca bir yok etme enerjisi kasırgası havalanacak ve uçup gidecek.
  Kız esprili bir şekilde bağırdı:
  - Yüksekten uçan bir kuş, burnunu kaldırmaz, bulutlarda süzülmez!
  Augustine doğrudan savaşa dahil olur. Bir kız değil, sadece bir kaplan. Ve kelimenin tam anlamıyla düşmanları pençelerle yırtıyor. Ve kılıçlara fırsat vermeden keser.
  Ve şimdi çıplak ayakları son derece ölümcül bir yok etme armağanı başlatıyor. Rakipleri küçük parçalara ayırmak. Ve en ufak bir kurtuluş şansından mahrum bırakmak.
  Ancak yakut meme uçlarından şimşek uçar ve rakipleri tam anlamıyla kağıt gibi yakar.
  Ve göbekten bir atarca atılır. Ve Hitler'in tanklarını nasıl yarıp geçiyor. Ve kulelerini yıkın.
  Ve Venüs'ün koynundan başka bir büyülü plazma akışı fışkırıyor. Ve yakarsa, Nazilere yeterli gelmeyecektir.
  Ve savaşçı kendi kendine şöyle der:
  - Kim aslan olmak ister, kurt pençesi olmadan kuş haklarıyla kalır!
  Svetlana yine hareket halinde. Kılıçla metal keser. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül el bombaları fırlatır. Fritz'i kırar ve yakar.
  Aynı zamanda kız, çilek meme uçlarından şimşek göndermeyi de unutmaz.
  Ama göbekten patlayacak, yıkıcı ve eriyen metal.
  Ancak Venüs'ün mağarasından bir lazer ışını havalanacak ve uçacak, bu da herkesi alıp onları kesecek.
  Ve sonra homurdanır:
  -Kuş haklarında genellikle eşekler, karakter olarak koyunlar vardır!
  Oleg Rybachenko, bir devin gücünü göstererek kendinden emin bir şekilde savaşmaya devam etti. Burada Nazileri kılıçla kesiyor. Ve sonra, çocukların ayaklarının çıplak parmaklarıyla öldürücü bir el bombasından daha fazlasını fırlatacak. Nazilerin kitlesini kıracak.
  Bundan sonra bebek ıslık çalacak ve korkmuş akbabalar ve kargalar sanki faşist birliklerdeymiş gibi alıp ortalıkta dolaşacaklar. Ve acımadan uçakları düşürmeye başladılar.
  Oleg Rybachenko zekice şunları söyledi:
  - Tavuk beyinli kanatsız olan!
  Margarita Korshunova kılıçlarıyla pikapları döndürmeye devam etti. Nazileri tereddüt etmeden yere serdi. Ve aynı zamanda, çıplak çocuksu ayaklarıyla yıkım hediyeleri fırlatıyordu. Ve bir folyo yığını gibi yırtıldı.
  Ve nasıl ıslık çalacak ve kuzgun Alman birliklerinin üzerine düşecek. Hepsi toz haline getirilecek. Ve Naziler kuşların darbeleri altındayken, fazlasıyla sıkıydılar - onları ezdiler.
  Ve Margarita diyor ki:
  - Tavuk beyinli ve kuş hakları olan bir kartal gibi davranma!
  Natashka zıplayacak ve kılıçlarla kesecek. Nazileri lahana haline getirecek. Çıplak ayakla bir yok etme hediyesi atın. Çok fazla Fritz'i yok edecek ve ciğerlerinin tepesinde gıcırdayacak:
  - Doğası gereği ıslak bir tavuksanız, açlıktan kurursunuz!
  Ve kırmızı meme uçlarından ölümcül bir akım boşalması serbest kalacak. Bir sürü faşisti silin. Ve sonra göbekten bir atarca gibi hareket edecek. Ve tüm düşmanlar paramparça olacak.
  Ve şimdi, Venüs'ün koynundan, herkesi cehennem plazmasıyla yakan bir tsunami akışı patlayacak.
  İşte kız.
  Ve vahşi saldırıda Zoya, gereksiz duraklamalar olmadan herkesi yener. Ve en küçük parçalara kesin. Kelimenin tam anlamıyla kömürleşmiş parçalar bırakarak. Ve inanılmaz derecede yıkıcı bir şeyin çıplak ayakla nasıl fırlatılacağı. Ve sonra en etkileyici ölümü ve tam ölümü getiren bir şey kıpkırmızı meme uçlarından uçacak.
  Ve sonra böylesine vahşi biri göbekten fırlayacak ve büyülü plazmayı bir kaplan gibi yırtacak.
  Ve sonuç olarak, Venüs mağarasından Nazilere gerçek ölümü şanssız getiren bir hediye.
  Sonra kız bağırdı:
  - Tavuk beyinli altın yumurtlayamazsın!
  Augustine, Nazi tanklarının kulelerini kılıçlarla kesti. Ve sonra, çıplak ayaklarıyla, bir ölüm armağanı fırlattı. Ama kızın yakut meme uçları ateşli bir şimşek çaktı. Ve bir avuç faşisti yaktılar.
  Ve sonra göbekten bütün bir yıkım kasırgası uçacak.
  Ancak Venüs'ün koynundan, tam bir zafer ve yıkım getiren yıkım uçar.
  Augustine akıllıca şunları söyledi:
  - Bir horoz yine de altın yumurtlayabilir, ancak bir tavuğun karakteri sizi yalnızca belaya sokar!
  Svetlana savaşta da ateşlidir. Nazileri nasıl kılıçla kesip ekşi lahana haline getirdiğini. Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir yıkım hediyesi gönderecek. Düşmanları toz haline getirin.
  Ve ölümcül şimşekler çilek uçlarından uçacak. Nazileri parçalara ayırın. Ve burada göbek, Nazilere karşı totaliter bir imha dalgası gönderecek.
  Ve sonuç olarak, Venüs'ün mağarasından, tüm düşmanları bir anda eritecek bir sihirli plazma balonu uçacak. Ve tanklar duman çıkaracak ve içlerindeki mermiler patlayacak.
  Ve Svetlana nasıl kükrülür:
  - Neden hepiniz bulutların içindesiniz, çünkü bir tavuğun beyni!
  Oleg Rybachenko giderek daha fazla çılgınlıkla savaşıyor. Düşmanları alıp kesecek. Hepsi parçalanacak ve küçük parçalar halinde kesilecek.
  Ve sonra çıplak ayağıyla bir el bombası atacak ve onu parçalara ayıracak.
  Çocuk tekrar ıslık çaldıktan ve birçok uçağı düşürdükten sonra.
  Sonra fikrini dile getirdi:
  - Bir ayının gücüne sahip olsanız bile, ama tavuk beyni ile eşek olarak kalacaksınız!
  Margarita Magnitnaya kılıçlarını tüm gücüyle kesti. Sonra kız çıplak ayağıyla öldürücü ölüm armağanını fırlattı. Nazileri kemik ve deri parçalarına ayırdı. Ve sonra karga yığınlarının Fritz'in üzerine düşeceğini nasıl ıslık çaldığını.
  Sonra Margarita bağırdı:
  - Tavuk beyniniz varsa, tilki ile görüştükten sonra tüyler uçar!
  Natasha, Fritz ile son derece aktif bir şekilde savaşır. Ve şimdi çıplak ayakları şeytanca öldürücü bir şey fırlatıyor. Ve kılıçlar kuleleri yıktı.
  Ve sonra göbekten şimşek kesilecek ...
  Ve kırmızı meme uçları ölümcül pulsarlar salacak. Ve sonra kız onu alacak ve Venüs'ün koynundan ateşli bir kasırga yayacak. Ve rakipleri parçalara ayırın.
  Sonra kız kıkırdadı:
  - Bir domuzu pirzola yapmak için, bir kurdun pençesine ve bir tilkinin becerikliliğine sahip olmanız gerekir!
  Zoya kılıçlarıyla yel değirmenini aldı. Tüm arabaları kesti ve buz pateni pistleri her yöne dağıldı. Ve sonra terminatör kızın çıplak ayakları bombalar, imhalar başlattı. Ve uçanlar düşmanları parçalamaya başladı.
  Ancak ahududu meme uçları, yıkım şimşeklerini alacak ve yayacak. Ve sonra göbekten bir lazer ışını uçacak.
  Ve işte Venüs'ün mağarası, faşist birlikleri ezen sert bir kasırga akışı yayacak.
  Ve kız kükredi:
  - Büyük olasılıkla tavuk beyinli kızarmış bir tilki yiyeceksiniz!
  Augustine de şimdi savaşıyor, bu yüzden çalar saat gibi çalışıyor. Ve acımadan ve pişmanlık duymadan Nazileri keser. Çıplak ayakla el bombası atar, rakiplerini paramparça eder.
  Ve yakut meme uçlarından basamaklı şimşek uçar. Ancak göbekten kesinlikle ölümcül bir şey dövülecek. Ve Nazileri parçala. Ve burada Venüs'ün mağarasından büyülü bir ölüm ve yıkım kasırgası uçacak.
  Sonra kız havlayacak:
  - Karakter ıslak bir tavuğunki gibiyse, sokakta parasız kurursunuz!
  Svetlana da kendini beğenmiş bir şekilde dövüşür. Ve kılıçlarla keser ve çıplak ayakla öldürücü ölüm armağanları atar. Ve sonra onu alacak ve çilek meme uçlarından bir dizi sihirli plazma baloncukları kusacak.
  Ve sonra göbekten birbiri ardına şimşek çakar.
  Ama Venüs'ün mağarasından nasıl da tam bir yıkım ve tam bir yok oluş kasırgası yağacak.
  Svetlana bağırdı:
  - Tavuk beyinlerini kanatsız yapar, tavuk karakterini yolmaya gönderir!
  Kısacası, Naziler sonunda buharı tükendi ve çöktü. Ancak Kızıl Ordu'nun saldıracak gücü yoktu.
  Özellikle havada, Fritz tam hakimiyetini sürdürdü. 1949, atmosferde bir savaş ve karada küçük çatışmalarla geçti. MIG-15 serisindeki görünüm savaşın gidişatını değiştiremedi. Yani Almanların kendi cevapları var: ME-2010 ve ME-462. Sovyet araçlarına göre silahlanma ve hızdaki üstünlüğünü koruyan. Ancak SSCB'de seride zaten T-54 ve IS-7 vardı. Son tankın oldukça zorlu olduğu ortaya çıktı ve Kızıl Ordu, Fritz'in ilerlemesine izin vermedi.
  1950 yılı da geldi. Almanlar ağır ağır ilerlemeye çalıştı, Sovyet birlikleri karşılık verdi. Sanki perçinlenmiş boksörler gibiydi.
  Bu yıl hiç kimse bir avantaj elde edemedi ve gerçekten ilerleyemedi.
  Ama işte 1951'deyiz... Hitler savaşın gidişatını değiştirmeye çalışıyor. Almanlar bir dizi yeni piramidal tank fırlatıyor. Bu araçlar, her açıdan ateş edildiğinde beka kabiliyetini artırdı.
  Ancak şase ile ilgili sorunlar var. Daha hafif IS-10, SSCB'de ortaya çıktı, ancak şu ana kadar önemli bir değişiklik olmadı. Ve bu yıl geçti.
  1952 yılı geldi. Cephe hareketsiz kaldı. Sovyet ve Alman birlikleri birbirlerini dürttü. Ve çıkmaza girdiler.
  Ama sonra 1953 geldi. Mart ayında Stalin öldü ve ... İktidar mücadelesinin getirdiği kafa karışıklığından yararlanan Naziler saldırıya geçti.
  Ve yine savaşan altı kişi, Nazi ordularıyla savaşmak zorunda kaldı.
  Oleg Rybachenko homurdandı ve dönüşlerle ve yıkımla kılıçlarla vurdu. Ve çocukların çıplak bacaklarını aldı ve bir el bombası fırlattı. Pek çok Naziyi parçaladı. Ve sonra nasıl ıslık çalınır. Ve bir grup karga, Luftwaffe uçaklarından oluşan bir bulutu ezecek.
  Oğlan haykırdı:
  - Duşta tavuk kim, kulübede tilki yemi!
  Oleg, Fritz'i çıplak ayakla doğramaktan ve el bombası atmaktan bile biraz yorulmuştu. Çocuk aforizmayı tekrarladı:
  - Beyaz bir adam gibi yaşamak istiyorsanız, kurnazlıkta en azından biraz kırmızı olun!
  Margarita Magnitnaya çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir yok etme damlası fırlattı. Bir sürü Nazi askerini parçaladı. Ve sonra göbekten lazerle bir patlama yaptı.
  Ondan sonra aldı, ıslık çaldı ve bir grup uçağı yok etti.
  Ve kontrol etti:
  - Gerçek beyaz insanlar başarısız olduklarında solgun görünmezler!
  Sonra kız yine çıplak ayak parmaklarıyla yok etme armağanını fırlattı ve cıvıldadı:
  - Beyni olan bir tavuksan, tapulu bir tilki için et suyuna gideceksin!
  Natasha kırmızı meme ucundan bir yıkım atarcası saldı ve havladı:
  - Kartal gibi uçan bir kuş ol ama horoz gibi uçma!
  Zoya agresif bir şekilde, kızıl meme ucundan tamamen yok etme armağanını da düşürerek şunları söyledi:
  - Yulaf lapası yemeden çok horoz atan kişi - kovaya ötecek!
  Augustine, yok etme pulsarını yakut meme ucundan düşürdü ve mırıldandı:
  - Eğer bir siyasetçi çok yalpalıyorsa, seçmenler kurtlar gibi uluyor!
  Svetlana çilekli meme ucuyla şimşek çaktı ve tısladı:
  - Çok havlayan ama az çabalayan bir politikacı, insanları bir köpeğin hayatına sokar!
  Oleg Rybachenko kılıçlarını savurarak savurdu. Çıplak, çocuksu ayağıyla bir el bombası attı ve şunları kaydetti:
  - Politikacılar çocuklar gibi şakalar yaparlar, ancak hileleri politikanın kendisi kadar eskidir!
  Sonra çocuk ıslık çaldı, kotundan kargaları kum gibi yere indirdi ve tekrar mırıldandı:
  - Politikacı, kartalın tahtını hayal eden bir kargadır, sadece gagası büyümemiştir!
  Margarita da çıplak ayağıyla bir yıkım mesajı atarak mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Politikacı aslanın tahtını ister ama akıl genellikle boynuzsuz bir inekten başka bir şey değildir!
  Natasha göbeğinden şimşek çaktı ve havladı:
  - Bir aslan koyun olmamalı, ama en azından küçük bir tilki ona zarar vermez, sonunda eşeklere düşmemek için!
  Zoya onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi fırlattı. Sonra kıpkırmızı meme uçları olan bir pulsar tükürdü ve ciyakladı:
  - Bir aslan olsanız bile, tavuk beyniyle bir köpeğin hayatını garanti altına alırsınız!
  Augustina yakut meme uçlarını bir ölüm şimşeğiyle savurdu ve ciyakladı:
  -Ay'a kim çok havlarsa, hayat onu bir kulübeye indirir!
  Svetlana'nın elinde bir pikap vardı. Sonra çilek memelerinden bir akıntı verdi ve ciyakladı:
  - Bir politikacı size gökte bir turta sözü veriyorsa, o zaman seçmeni ağaçkakan olarak görüyor!
  Kargaları ıslık çalan Oleg Rybachenko mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Tahta bir kafanız varsa, o zaman kesinlikle meşe vereceksiniz!
  Yine düşmanları katleden Margarita, şunları söyledi:
  - Kafan meşe ağacı gibiyse, yapışkan gibi koparırlar!
  Natasha, kırmızı bir meme ucundan güçlü bir ölüm hediyesi salarak ve Fritz'i yok ederek, esprili bir şekilde belirtti:
  - Meşe seçmeni için siyasetçi tam bir ıhlamur!
  Nazileri doğrayan ve kıpkırmızı meme uçlarından ölüm ışınları gönderen Zoya şunları kaydetti:
  - Keçe çizme kadar aptalsan, her zaman nallanırsın!
  Augustine, yakut meme uçlarından kıyamet göndererek zekice not aldı:
  - Hiçbir şey her gün bir tavuk aklı gibi kızartmayı engellemez!
  Svetlana çilek meme uçlarını patlattı ve bayıldı:
  - Tavuk hafızanız varsa, kartal gibi uçmayı unutacaksınız!
  Oleg bir erkek fatmanın çıplak ayağına bir yıkım hediyesi fırlattı ve ciyakladı:
  - Tavuk kuş değildir - tavuk aklı akıl değildir!
  Margarita çıplak ayağıyla acı çekmeden ölmesine izin vermeyecek bir şey fırlattı. Sonra ıslık çaldı, kargalarla Fritz'e vurdu ve ciyakladı:
  - Tavuk beyinli seçmen, cumhurbaşkanı olarak horozları seçiyor!
  Kırmızı meme ucundan Natasha sıcak ve çok yakıcı patladı ve pes etti:
  - Çok yalakalık yapan politikacı, sadece tavuk beyinlileri cezbeder!
  Ahududu meme uçlarından düşmanlara ateş eden Zoya şunları söyledi:
  - Politikacının, aklı olan tavuğun, karakterli koyunun tilki konuşmasına kim kandı!
  Yakut meme uçlarından yanan pulsarlarla vuran Augustine şunları kaydetti:
  - Bir siyasetçi için dil hem kılıç, hem kırbaç hem de anahtardır ama seçmeni en başta kilit altına alır!
  Svetlana, çilekli bir meme ucundan şimşek çaktı. Pek çok uçağı ve tankı ezerek şunları yayınladı:
  - Tavuk tüyü yumuşacıktır ama tavuk beyinliler hangi sert yataklarda uyur!
  Oleg Rybachenko bir kez daha ıslık çalarak kabul etti:
  - Hükümdarın nazik doğası, genellikle devletin sert bir şekilde düşmesine yol açar!
  Son faşistlerin işini bitiren, ıslık çalan ve kafalarına kargalar gönderen Margarita şunları ekledi:
  - Tavuk beyni ve tavuğun karakteri ile domuz pirzolası gibi olacak!
  
  1959'DA ROMMEL - SÜPER!
  Yaşlı, gri saçlı Rommel cephelerin haritasını inceliyor. 2 Eylül 1959 Ve savaş hala devam ediyor ve Moskova henüz alınmadı. Artık Stalin yok ve resmi olarak GKO'nun ana başkanı Molotov. Ama o sadece eşitler arasında birincidir. Stalin'in görevleri bölünmüş ve Yüksek Komutan Zhukov. Ve Rommel ona karşı savaşır. Savunma Bakanı Vasilevski de olmasına rağmen. Ve partiye Nikita Kruşçev başkanlık ediyor. Ve hükümet başkanı Malenkov. Ayrıca Yüksek Sovyet Prezidyumu Başkanı, SSCB ve resmi devlet başkanı Bulgarin de var.
  Evet, karışık bir şirket Rommel'e karşı toplandı. Ve kırılması gerekiyor. Ancak SSCB pes etmiyor. Ve Üçüncü Reich, Rusya gibi tükendi.
  Ama barış sağlanamaz. Rommel bölgesel satın almalar istiyor. Sovyet hükümeti inatla sıfır seçeneğinde ısrar ediyor.
  Amerika Birleşik Devletleri şu anda bir krizde, hiçbir yere gitmiyorlar. Ve İngiltere, sömürge savaşlarına saplanmış durumda. Yani İkinci Dünya Savaşı'nın sonu yok.
  Ve yirmi birinci yılı çoktan başladı.
  Bazı umutlar Leopard ailesiyle ilişkilendirildi. Ancak bu tank kendini haklı çıkarmadı. Diğer bir seçenek de RE-50 tankının geliştirilmesiydi. Yeni fikrin özü, herhangi bir açıdan neredeyse aşılmaz olan piramidal bir makine yaratmaktır. Bu iyi bir keşif olabilir. Rommel, SSCB'ye karşı zafer umutlarını piramidal RE'lerin ailesiyle birleştirdi.
  Ancak eski tanklar hala savaşıyor.
  Ama iyi dövüşçüleri var.
  Gerd, Charlotte, Kristina, Magda'nın mürettebatı - dört kız, ilk olarak 1939'da Polonya'ya yapılan saldırı sırasında kendilerini T-3'te denediler. Alman arabası o zamanlar hala oldukça zayıftı. Kızlar piyadeye daha çok ateş ettiler ve üç makineli tüfek kullandılar.
  Polonyalılara ateş eden ve piyadelerini ve süvarilerini biçen Gerda, cıvıldadı:
  - Kafasında bin şeytan olan bir savaşçıyım ben!
  Charlotte ateş ederken şunları söyledi:
  Hepsi ilginç ama...
  Gerda çıplak ayağıyla Polonyalılara bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Ama ne?
  Kızıl saçlı cevap verdi:
  - Ama şimdi cadı olduk ve bu bize ne veriyor?
  Sarışın bir kız olan Gerda, Polonyalıları bir patlamada biçti ve mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  "Artık bizi o kadar kolay öldüremeyecekler!"
  Kristina ayrıca Polonyalılara makineli tüfekle vurdu ve şunları söyledi:
  - Sonsuz gençliği koruyacak mıyız?
  Arabayı kendinden emin bir şekilde süren Magda cevap verdi:
  - Tabii ki evet! Kontrol ettim! Kendine bir yara verdi ve iz bırakmadan ortadan kayboldu!
  Polonyalıları isteyerek kesen Gerda, şunları doğruladı:
  - Kesinlikle! Artık sadece insan değiliz, süper insan olduk!
  Polonyalıları deviren Charlotte ciyakladı:
  - Ben süper menim!
  Ve yine çıplak ayağıyla öldürücü bir el bombası attı. Evet, kız ayrıldı ve belli ki artık şaka yapmıyordu.
  Polonyalıları kesen Christina şunları kaydetti:
  - Anavatan çok iyidir!
  Ve altın kırmızısı güzel bir kızın bacaklarının çıplak ayak parmaklarına bir limon fırlattı.
  Magda da bir dönüş yaptı, Polonyalıları kesti ve ciyakladı:
  - Ben tipik bir şampiyonum!
  Ayrıca çıplak ayakla her şeyi öldüren ve yok eden bir el bombası atacak.
  Polonya'daki dörtlü cesurca savaştı ve hatta Varşova'yı aldı. Ama bu yeterli değildi.
  Fransa'dan sonra Gerda ve Charlotte, Rommel'in kolordu ile Afrika'ya gitti.
  Özel SS taburu "Tigers-Barracudas"tan bir kız bölüğü Me-323 nakliye uçağıyla Tunus'a uçtu. Kadın savaşçıların hepsi bir kibrit gibiydi, genç ve henüz evli değillerdi. Çoğunlukla uzun atletik sarışınlar, Alman milletinin rengi, kanı ve suyu.
  Bal sarısı ve ateşli kızıl saçlı iki kız, bu arada güzellikleri ve gözlerindeki ciddiyetleriyle podyuma layık görülen diğer savaşçılar arasında öne çıkıyor. Diğer tüm savaşçılar, Fransa ve Balkanlar'da barut koklamayı başaran nispeten deneyimli savaşçılar arasındaysa. Ama düşmanlıkların geçiciliği ve isteksizlik yüzünden kızları işin tam ortasına gönderecek kadar çok değil.
  Zaten savaşmışlardı, bu ikisi çok gençti, görünüşte neredeyse kızlardı, hava saldırısı sırasında öldürülenlerin yerini alan son kişi. Elbette onlar da tam bir Alman bilgiçliğiyle eğitilmişlerdi, ama yine de çok masumlardı çünkü neredeyse on altı yaşında gibi görünüyorlardı. Çölde terk edilmiş gerçek güller. Ama aynı zamanda neredeyse iki yıldır savaşıyorlar.
  Ateş kırmızısı "barracuda kaplanı" sarışın arkadaşına sordu:
  - İngiliz ordusunda çok sayıda siyah var. Çok kaba ve zalimler ama bir düşün Gerd, yakalanırsan ve işkence başlarsa ne olur?
  Bal sarışın sakince cevap verdi:
  - Charlotte tarafından yakalanmamaya çalışacağım ama yine de Tanrı'nın isteğiyse, düşmanlara hiçbir şey vermeyeceğim!
  Kızıl saçlı Charlotte fısıldadı:
  - Yakında doğuda Rusya ile büyük bir savaşın başlayacağına dair söylentiler var. Ve birlikler, kuvvetleri yoğunlaştırarak şimdiden çekiliyor. Bu kadar çok piyadenin askere alınmasına şaşmamalı, kızlar köylerde neredeyse hiç erkek kalmadığını söylüyor!
  Gerda içini çekerek kabul etti:
  - Evet, bu tüyler ürpertici olurdu! Ruslarla savaşmak için: sonsuz genişlikleri ve sert kışları ile acımasız ve fanatik ... Korkunç bir şey olacak!
  Kızıl saçlı cevap verdi:
  - Ruslar küçük Fin ordusunu bile yenemediler ve biz en büyük düşman kuvvetlerini yendik! Tüm Avrupa zaten altımızda ve Rommel Afrika'da İngilizleri eziyor. Neden kaybedeceğini düşünüyorsun?
  Gerda isteksizce cevap verdi:
  - Rusların büyük bir nüfusu ve geniş alanları var. Çok fazla asker emecekler! Ve kıştan önce Rusya'nın başkentini almak için vaktimiz yoksa, o zaman askerlerimiz donacak ve ekipman bozulacak ve rüzgârla oluşan kar yığınlarına saplanacak, her şey korkunç olacak!
  Charlotte şiddetle başını salladı.
  - Oh, böyle kötü şeyler hakkında konuşma, bir tür aşk şarkısı söylesek iyi olur. Aşk hakkında...
  Gerda masumca gülümsedi ve kabul etti:
  - Tabii ki, en iyi biz söyleyeceğiz!
  Barracuda Kaplanı kızları berrak, kristal sesleriyle şarkı söylediler:
  İnci gibi titreyen saç modeli,
  Endişeleniyorum, göğsüm titriyor!
  Ben ürkek bir huş ağacı gibi bir kızım,
  Hareket etmekten ve nefes almaktan korkuyorum!
  
  Ve taze rüzgar kulağınıza ne fısıldıyor?
  Yalın ayak altında kumlar çıtırdar...
  Ve gezegende daha mutlu bir ben yok,
  Seninle ormana yürüdüğümde!
  
  Bana büyük bir sır ver sevgilim,
  Kalbi büyülemeyi nasıl başardın!
  Ama yüzün çok üzgün?
  En ince kırışıklıklar alından geçti!
  
  Delikanlı bana ıstırapla cevap veriyor;
  Savaş sizi uzun süre ayıracak!
  Bize cennet ormanlarında yer bulmak için,
  Şeytan cehennemde yenilmelidir!
  
  Yanıt olarak, ince bir huş ağacı başını salladı,
  Sen benim için bir arkadaştan daha fazlasısın!
  Savaşın sonucu ağlamaklı olsa da,
  Ama çoban Tanrı İsa bizimle!
  
  Şeytanların cehennemini ortadan kaldıralım - kötü gölgeler,
  Böylece korular yeşil çiçek açsın!
  Bronzlaşmış dizlerimi okşa
  Sıkı tut tatlım!
  
  Ve şakacı bir bakire gibi cevap verdi,
  Yayılan dalların sesine;
  - Beni bir yıl bekler misin güvercin?
  Sıcak vinçlerin cazibesi güçlü!
  
  Cevap olarak, ona çok sert bir şekilde dedim ki,
  - Makine standında sivil olmayacağım!
  Ve askeri yolu seviyorum,
  Kötüleri yenmek için savaşmak istiyorum!
  
  Noktaya geldim - dalları, örgüleri kesin,
  Bana diskli yeni bir makine verdiler!
  Çimler çiy incileri gibi ağlasa da,
  Neden masumiyet - bir asker gibi oldu!
  
  O zaman Anavatan benim için her şeyden daha değerli,
  Yıldızların üzerindeki vatan ruhta yanıyor!
  Yatağa dalmak için içerisi değil,
  Ve geceyi bir kulübede tüfekle geçirin!
  
  Zafer gelecek, buna kesinlikle inanıyorum,
  Ne de olsa davamız her zaman haklıdır!
  Pekala, daha neşeyle gülümseyin çocuklar,
  İyi bir kader bizi bekliyor, inan bana!
  Kızlar başlarını sallayıp ellerini çırparken bütün aile onlarla birlikte şarkı söyledi. Ama sonra idilleri kesintiye uğradı, bir siren uludu ve İngiliz uçakları gökyüzünde belirdi! Spitfire'lar ikmal kervanına saldırmaya çalıştı. Eskort eskortundan ME-109'lar cesurca onlara doğru koştu. Ateş kırmızısı Charlotte bile sevinçten zıpladı:
  - İşte havada savaş başlıyor! Harika olacak!
  Gerda heyecanla onayladı:
  - Şimdi bizimkiler teslim olacaklar!
  On sekiz İngiliz Spitfire ve on beş Alman Messers vardı, pek bir fark yoktu. Makineli tüfek patlamaları ve uçak silahları dövüldü. Charlotte kıkırdadı ve parmağıyla işaret etti:
  - Bakın bizimkiler onları nasıl dövüyor! Güzellik!
  Gerda felsefi olarak şunları söyledi:
  - Bir kavgada, en güçlü olan kazanamaz, ancak onu kışkırtacak kadar acımasız olan, ama kendi başına girmeyecek olan kazanır!
  - Savaş, herkesin daha başlamadan diskalifiye edildiği bir yarışmadır! Charlotte'u destekledi.
  İngiliz "Spitfires" dan o çoktan alev almıştı ve düşmeye başladı, ondan sonra Alman olanı düşmeye başladı ... Savaş daha da büyük bir gaddarlıkla alevlenmeye başladı. İngiliz uçaklarının makineli tüfekleri vardı, Almanların topları varken, bazı 20 mm'lik tek parça vardı, diğerlerinin üç kadar 20 mm'lik topu vardı, ancak bu tür makinelerden sadece iki tanesi vardı ... Hız özellikleri ve manevra kabiliyeti neredeyse aynı, belki ME -109 için bile ağırlık daha küçük ve dönüşleri daha hızlı yapıyor. Ancak İngilizler de o kadar basit değiller, bu yüzden savaşçılarından üçü, koruma ateşine aldırış etmeden nakliyeye koştu. İçerideki kızlar bağırdı:
  - Haydi çocuklar, kaçırmayın! Zorla ateş!
  Charlotte bağırır:
  - Furr! Kürk!
  Me-323, 200'e kadar asker taşıyabilen devasa bir nakliye aracıdır, altı adet savunma silahı makineli tüfeği vardır. Bir "kirpi" sisteminde düzenlenirler ve karalamaya başlarlar ... Savaşçılar ateş eder ve büyük kalibreli mermiler deriyi deler ve kaplamayı deler. Savaşçı kızlar domuzlar gibi ciyaklayarak geri sıçrarlar:
  - Az gelişmiş aslan yavruları var.
  Kızlardan biri bağımlı ve sarsılıyor. Bir kız-doktor ona atlar ve hemen der ki:
  - Tam içinden geçti! - Ve ona pansuman yapar. Sakinleşir ve inlemelerini bastırmaya çalışır.
  Ama sonra Messerschmitt, İngiliz avcı uçağının arkasına girer, isabetli atışlar yapar ve alev alır ve düşer. Kızlar kükredi:
  - İnanılmaz! Bu bizim adamımız!
  Şu anda, gövdeyi örten makineli nişancı (ve bu bir adam) bir kurşunla delinerek düşüyor. Gerda şimşek gibi koşar, tele tutunur ve düşer, botları uçar. Çıplak, pembe topuklu ayakkabılarla titreyen genç bir kız, yerde yatan bedenlerin arasından birkaç hamlede atlıyor, makineli tüfeğe atlıyor ve tetiğe basıyor. Kurşun namludan dışarı fırlar ve Spitfire kontrolünü kaybederek bir kuyruk dönüşüne başlar.
  Kurt kızlar zevkle ciyaklıyor ve şarkı söylüyorlar:
  - Pak! Yıkayıcı! Almanya İngiltere'ye karşı iki - sıfır!
  Ancak Gerda'nın ikinci savaşçıyı vuracak vakti yoktu, Alman pilotlar tarafından imha edildi. Hava muharebeleri kısacık ve savaşçıların yarısından fazlasını kaybeden İngilizler kaçtı. Skor Almanlar lehine 3'e karşı 11 oldu. Kızlar yanıt olarak çok sevinçle bağırdılar ve birbirleriyle el sıkıştılar. Aklını kaçırmayan ve kurbanı olan ilk uçağı kendi varlığı olarak kaydeden Gerda'yı da övdüler! Kız büyük bir heyecanla kızardı ve mırıldandı:
  - Evet, kendimi hatırlamadım! Böyle bir şey miydi? Tamamen düşünülemez! Transa geçtim...
  Charlotte hoşnutsuz bir gülümsemeyle mırıldandı:
  - Ama gecikmeler için kendimi affedemem. Yani sadece frene bastı!
  Bölük komutanı Madeleine, Charlotte'u teselli etti:
  - Önümüzde hala çok savaş var! İşte Afrika!
  Charlotte kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Küçük çocuklar dünyada boşuna, çocuklar Afrika'ya yürüyüşe gitmiyor! Afrika'da köpekbalıkları var, Afrika'da goriller var ve Afrika'da büyük timsahlar var! Ama Büyük Reich; bize söyledi - sürüklenmeyin!
  Bütün kızlar bir ağızdan güldüler. Ne kadar harikaydı...
  Tunus'un başkenti aynı zamanda Tunus adını da taşıyor ve Nazilerin Afrika'daki ana üssünü barındırıyor. Almanya'nın ana müttefiki: Mussolini, İkinci Dünya Savaşı'na yalnızca 17 Haziran'da, Fransa'nın teslim olmasından beş gün önce girdi. Önemli toprak kazanımları elde etmek için zaten mağlup edilmiş bir düşmanı "kazanmak" veya daha doğrusu tekmelemek istiyordu. Pekala, Almanya başarısız olursa, Üçüncü Reich'a karşı ikinci güney cephesini kendiniz açın! İtalyan ordusu pek başarılı olamadı ve ezici sayısal üstünlüğe rağmen, büyük kayıplar pahasına yalnızca birkaç kilometre ilerleyebildi. Ancak Mussolini savaşa özellikle başarılı bir şekilde girmedi. Gelecekte, İtalyanlar son derece başarısız bir şekilde savaştı. Sayısal üstünlüklerine rağmen Yunanistan'daki bitler, İngilizlerden neredeyse beş kat daha fazla kuvvete sahip olan Etiyopya'da ve halihazırda geliştirilmeye başlanan petrol kuyularıyla neredeyse tüm bölgeyi kaybetmiş olan Libya'daki bitler. Ancak Hitler iktidara gelmeden önce Nazi Partisi'ne katılmış genç bir general olan Rommel, İngilizlere karşı güçlü bir karşı saldırı başlattı. Dahası, ana kuvvetlerin transferinden önce bile, tank kılığına girmiş yalnızca on tankı ve elli kamyonu olan bir saldırı başlattı. Hızlı bir atışla, en iyi İngiliz general Kolenkor yakalandı ve neredeyse tüm Libya, Nazilerin kontrolüne geri döndü. Bununla birlikte, İtalyanlar tarafından vasat bir şekilde teslim edilen, iyi tahkim edilmiş Tolbuk kalesi hala tutunuyor! Rommel'in yalnızca iki yüz tankı var, tümü T-1 ve T-2, yani hafif ve diğer iki yüz İtalyan tankı genellikle 2,7 ton ağırlığındaki makineli tüfek tanketleridir. Elbette, bu tür güçlerle Matildas'la savaşmak zordur: 78 mm ön zırh ve 70 mm Cromwell'e sahip olmak. Cephe geçici olarak dengelenirken, her iki taraf da güç kazanıyor...
  SS şirketleri havaalanına indi ve hemen sıcak Afrika havasına üflendi. Hala yaz, Haziran ve Afrika! Ancak kızlar kendilerini bağlamaya çalıştılar ve ateşli olduklarını göstermediler. Sonra Madeleine emretti:
  Çölde bir yürüyüş yapalım! Ve aynı zamanda güneş kremlerini test edeceğiz, mayolara atlayacaksınız!
  Kızlar hoşnutsuzlukla yüzlerini buruşturdular: üzerlerinde yeniden deneyler yapılıyor. Tabii ki, böyle bir sıcakta bir mayoda bir üniformadan ve hatta giymek zorunda kalabileceğiniz kurşun geçirmez yeleklerden çok daha hoş olsa da.
  Kızlar hızla çöl rengine boyanmış mayolarını giydiler ve bu arada daha hızlı bronzlaşmalarına da yardımcı olması gereken koruyucu bir krem \u200b\u200bsürmeye başladılar. Gerda, Charlotte'u lekelemeye yardım etti ve o Gerda. Kızıl saçlı, şunları kaydetti:
  - Bunlar aynı Tunus, gecekondu mahallelerinin eteklerinde, sadece elli taş evin ve bir düzine caminin merkezinde. Peri masalları okudum ve Araplar arasında çeşmeli ve bahçeli muhteşem saraylar görmeyi bekledim!
  Gerda içini çekerek cevap verdi:
  - Ne yazık ki, bizim dünyamızda bir peri masalı gibi olsaydı! Ah dünyamız acımasız, adaletsiz, sinsi! Et inliyor ve ıstırap çekiyor!
  Charlotte devam etti:
  - Ama adam akıllı, şanlı ilerleme! Rab onu unutmuş gibi görünse de!
  Mayolarıyla baş başa kalan ve kremi sürmeden önce soğuk suyla hafifçe durulanan güzel kızlar, biraz olsun rahatladı. Uçağın kendisi hala çok sıcak değilse, o zaman havaalanında ve şehirde cehennem gibi. Doğru, diğer baraküda kaplanları, Nisan ayında havanın sıcak olduğu, ancak yine de yazın Afrika'daki gibi olmadığı Yunanistan'da zaten savaştı.
  Duştan sonra kızlar deri terlikler giymişlerdi ama Madeleine emretti:
  - Başka bir krem alın ve tabanları iyice yağlayın! Çıplak ayakla çölde yürüyeceksin! Ne göz kırpıyorsun - anlıyorsun, o yüzden devam et.
  Kızlar, pek coşku duymadan, zarif, çıplak, kız gibi bacaklarla kendilerine bulaştı. Ne de olsa Sahra'nın kumu neredeyse kızgın bir tava. Doğru, burası hala kıyıya yakın ve otlarla büyümüş çayırlar genellikle düşüyor. Ama Afrika güneşini ısıtan taş, çakıl, kum üzerinde çıplak tabanlarla koşmak? Bu genellikle vahşiliktir!
  Bununla birlikte, kızlar o kadar ev hanımı değildir, seçkin eğitim programı, Alman Kadınlar Birliği'nden kızlar için ve ayrıca genellikle çıplak ayakla ve engebeli arazide zorunlu yürüyüşleri içerir. Böylece savaşçılar tartışmasın! Genel olarak, faşist Almanya için, çeşitli deneyler için özlemin doğası. Hitler, Nietzsche'nin üstün insan veya geleceğin adamı teorisinin ateşli bir hayranıdır. Modern insandan daha güçlü, daha hızlı, daha akıllı ve daha acımasız olmalı. Gerçek bir Alman askeri: güçlü, hızlı, sert olmalıdır - çünkü o bir Aryan'dır! Ancak kahramanlar doğuran Aryan kadınları kendileri de kahraman olmalı ve güç beslenmelidir! Bu nedenle, en iyi eğitimli kızlar yoğun bir şekilde eğitilir, temperlenir, eğitilir! Bu yüzden, genetik olarak yetenekli güzellikleri, Afrika çöllerinde aşırı sertleşmeden geçmelidir: Aryan ve Aryan'ın, Üçüncü Reich'in yenilmez ve cesur askeri olan, geçemeyecekleri engeli değil, tüm sınavları kaldırabileceklerini kanıtlamak için. !
  Ve şimdi askeri kamptan ayrılan şirket, Tunus'un dar, taşlı oltaları boyunca koşuyor.
  Kızın çıplak topukları yolun siyah, keskin çakıllarını deler ve acımasızca kızarır. Ancak yağlayıcı yanıkları biraz yumuşatır ve hızlı koştuğunuzda, öğleden sonra güneş geçmesine ve sıcaklık maksimumda olmasına rağmen çok fazla pişmez. Ancak, kirli Arap çocukları küçülür, küçük siyah topuklu, kaymaz ve kaşlarını bile çatmazlar. Tabanlarında nasır var gibi görünüyor. Arap erkekleri, mayolu ve gelişmiş kaslı vücutlu neredeyse çıplak kızlara bakar; ağızları açık ve kadınlar yanlara doğru daha hızlı hareket ederek kendilerini siyah bir peçeye daha da sıkı sarıyorlar.
  Ve kızlar koşar omzunda makineli tüfekler ve her biri erzak ve el bombalarıyla dolu bir sırt çantası tutuyor. Ve bu toplam yirmi kilogram ... Kızların fiziksel olarak güçlü olduklarını ve bir yıldan fazla bir süredir Spartalı koşullarda antrenman yaptıklarını hesaba katsak bile, o zaman bu, özellikle ısı ise, yine de ağırlıktır. gölgede elli derecenin üzerinde ve maraton mesafesini aşmak gerekiyor.
  Gerda, daha uzun süre yeterli güce sahip olabilmesi için olabildiğince doğru nefes almaya çalışarak koşar. O kadar yaşamamasına rağmen, son sekiz yılı genetik seçkinlerin çocukları için özel bir okulda geçti. Ancak bu, rahat koşullarda yaşadıkları anlamına gelmez. Aksine, sabah beşte kalkmak, buz duşu almak, ağır egzersizler, bir saat koşu ve ardından birkaç saat çalışma. Ardından, öğle yemeğinden önce, dövüş tartışması da dahil olmak üzere tekrar antrenman yapın. Askeri eğitim, çalışma, eğitim, saat ona kadar, sonra ışıklar söner. Doğru, iyi beslendiler ama sadece Führer'in doğum günü, Noel ve 1 Mayıs için et, sebze, meyve, balık, şekerleme ve tatlı vermediler. Neredeyse hiç boş zaman yok, her şey katı bir şekilde düzenleniyor... Geleceğin insanları, Dünya'yı yönetmesi gereken onlardan eğitildi. SS'in başı olan Himmler'in kendisi böyle bir programı kontrol altında tuttu.
  Burada kızlar anılarını yarıda kestiler ... Şimdi Leopard-100 tankıyla Sovyet mevzilerine ateş ediyorlar. Ve tabii ki çıplak ayakla ve sadece bikiniyle - bu yüzden yirmi yıldır hiç yaşlanmayan ve hala genç ve bahar papatyaları kadar taze olan cadılarla savaşın.
  Bu makine özeldir - bir jet bombardıman uçağı ve uzun namlulu bir tanksavar silahı ile.
  Gerda ateş etti ve ciyakladı:
  - Anavatana şan!
  Charlotte çıplak ayağıyla joystick düğmelerine bastı. Başka bir Sovyet T-54 tankını parçaladı, henüz üretimden çekilmediler.
  Sonra kontrol etti:
  Teşekkürler Rommel!
  Leopard 100'de de savaşan Christina çıplak ayak parmaklarıyla düğmelere bastı ve cıvıldadı:
  - Anavatana şan!
  Makineli tüfeklerden ateş eden Magda şunları söyledi:
  - Ve biz barracuda kızlarının şerefine!
  Evet, en havalı akrobasi savaşçılarıydılar.
  Gerda, çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine tekrar bastı, Sovyet silahını parçaladı (güzel de olsa kötü bir cadı kız!) Ve vyaknula:
  - Herkesi öldüreceğim!
  Ve yine onun önünde, sanki dünmüş gibi anılar canlandı;
  Elli, hatta biraz daha fazla kilometrelik bir mesafe çoktan katedildi, bu kadar küçük kızlar için bu kadar sıcakta ve yükle devasa bir yük. Gerda, Charlotte artık vücutlarını hissetmiyorlardı, kaslarını yırtan bir şey ve başlarında hafif bir ağrı hissederek uyurgezerler gibi koşuyorlardı. Ama işte komut geliyor:
  - Bir adım atla! İlk defa yeter!
  Kızlar yavaşlar ve şimdiden hızlı adımlarla yürürler. Topuklar daha da fazla kaşınmaya başlar. Gerda, Charlotte'a fısıldadı:
  - Cehennemden Araf'a!
  Kız arkadaşı aynı fikirde değildi.
  - Araftan cennete!
  Taşlı toprak bitiyor ve kızların çıplak, bitkin ayakları zümrüt yeşili yumuşak çimlere basıyor. Gerda haykırdı:
  - Dikenli taşların ve çölün kavurucu kumlarının eziyetinden sonra, doğal bir kadife halı gibi yürümek ne büyük mutluluk!
  Bu sefer Charlotte hemen kabul etti.
  - Tabii ki, gerçekten cennet! Böyle sert bir yürüyüşün ardından! Ama bence daha da zor olacak.
  Kızlar nihayet oyun alanına vardıklarında Madeleine onları durdurdu ve sırt üstü yatmalarını emretti. İlk on savaşçının ayaklarını kabaca hissetti ve bariz bir memnuniyetle şöyle dedi:
  - Sevimli! Ve cilt soyulmaz ve tabanda kabarcık yoktur. Ve topuklar bile tozlu değildi, sanki banyodan yeni çıkmışsınız gibi pembe kaldılar! - Uzun Madeleine, duraksadı ve şimşek hızındaki bir arkadaşı bir hançer fırlattı. Bıçak, bir okul çocuğu tarafından aynadan kabartılmış güneşli bir tavşan gibi parladı ve ucu büyük, siyah bir akrebe çivilendi. SS subayının sesi sertleşti ve kızın güzel yüzü sertleşti. - Yarın sabahtan akşama kadar koşacağız. Neden yüzleri büküyorsunuz - Aryan mısınız, değil misiniz? Evet ise, o zaman düşenlere karşı koymalıyız, yerinde ateş edeceğiz! Birinciyi, ikinciyi hesaplayın.
  Sonra bir rüya oldu ve sonra bir uyanış oldu ve sen yine kaçtın.
  Gerda aniden zıplayarak uyandı, kızlar hızla sıraya girdi. Çölde zorunlu bir yürüyüşle yıkandık, dişlerimizi fırçaladık ve koruyucu kremlerle tekrar yağladık. Bu yüzden mayolarında yalınayak ve kumlu cehennemde koşturuyorlar.
  Arap çocuklar şaşkınlıkla parmaklarını onlara doğrulttular ve ıslık çaldılar:
  - Deutsche Ekber!
  Gerda etrafına baktı ve özlemle uzaklaşan palmiye ağaçlarına baktı, ardından Charlotte'a fısıldadı:
  - Yine cehennemde!
  Kızıl saçlı diva gülümseyerek cevap verdi:
  - Bütün insanlar günahkardır ve yeraltı dünyası günahkarların doğal halidir!
  Gerda geri göz kırptı.
  - İnsan günah işlemekten kendini alamaz!
  Charlotte ateşli saçlarını salladı ve koşarken açıklamaya başladı:
  - Kabul ediyorum! Bin kere bile aynı fikirde! Genel olarak, günah göreceli ve tamamen insani bir kavramdır. Örneğin, eski dünyanın ahlakını ele alırsak, o zaman hem kişinin kendisine hem de kabile türüne fayda sağlaması iyiydi. Örneğin, zina günah değil, nimet olarak görülüyordu!
  Gerda hemen kabul etti:
  - Sağ! Führer'in kendisi, bir kadının bir savaş kahramanından hamile kalmasının, her zaman yiğit bir koca olmaktan uzak, ondan daha iyi olduğuna inanıyor. Özellikle kocanın da zararlı, kirli kan belirtileri varsa.
  Madeleine kızlara bağırdı:
  -Kusura bakmayın kızlar, bu sefer bitkinliğimize koşuyoruz!
  Gerda karşılık olarak gülümsedi.
  Yorgun olabilirsin ama bitkin olamazsın.
  Yarım saat boyunca kızlar sessizce koştu ve sonra Charlotte fısıldadı:
  -Bir kız arkadaşımın ne garip bir rüya gördüğümü biliyor musun?
  Gerda şaşırdı:
  - Evet, ben de itiraf ediyorum! Ve ne?
  Charlotte sırıtarak cevap verdi:
  - Hiç bir şey! Öyle bir rüya ki, büyük barbar Attila'nın ordusunda bir savaşçıydım. Ve antik Roma'nın mumlarıyla savaştık. Ve her şey aynı zamanda çok güzel ve acımasızdı ...
  Gerda yanıt olarak kıkırdadı.
  - Biliyor musun, ben de hayal ettim! Biraz şaşırtıcı tesadüf. Ben seni rüyamda gördüm!
  Charlotte karşılık olarak göz kırptı.
  - Ve ben sen! Dar gözlü ve sarı suratlı savaşçı neredeyse seni öldürecek olsa da iyi savaştın!
  Gerda bu sefer biraz şaşırmadı, şaşırdı:
  - Olamaz! Yani iki kişinin aynı rüyayı aynı anda görmesi olmuyor mu?
  Charlotte cevap verdi:
  - Grip toplu hasta ise, o zaman rüya aynı olabilir. İşte böyle gidiyor! Thule toplumunda bir iksir alıp bitkisel tentürlerde nefes alan ve sonra vizyonlara dalan özel medyumlar olduğunu duydum! Peygamber olmayı da oldukça başarırlar!
  Parke taşının üzerinden atlayan Gerda, kabul etti:
  - Kesinlikle! Prensip olarak, kehanet armağanı doğaüstü güçler gerektirmez, doğada oldukça maddi ve henüz çözülmemiş fiziksel yasalar olabilir. Ama bu rüyanın amacı nedir?
  Charlotte omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Bilmiyorum! Belki Üçüncü Reich, İngiltere'yi ve Amerika Birleşik Devletleri'ni Aslan'ın arkasında yenecek veya ... Burada uzun süre tahmin edebilirsiniz!
  Gerda bir şey söylemek üzereydi ki, birdenbire kulağına motorların hâlâ duyulabilen gürültüsü takıldı. Mesafeye rağmen uçakların motorlarının gürültülü olduğu ve önemli ölçüde yaklaştıkları açıktı ... Madeleine şu emri verdi:
  - İki numaralı alıştırmanın aşaması nedir: kılık değiştirme.
  Kızlar durdular, sırt çantalarından çölün rengine boyanmış kamuflaj pelerinlerini çıkardılar. Sonra hızla kazmaya başladılar, yukarıdan fark edilmedi ki bu doğal değildi. Burada Gerda, hem silahları hem de kazıcı kürekleri olduğu için kadere teşekkür etti. Aksi takdirde, çöldeki kızlar İngiliz saldırı uçakları veya dalış bombardıman uçakları için kolay bir av olabilir. Çıplak ayaklarıyla kumu eşeleyen Charlotte şöyle dedi:
  - Görünüşe göre Tunus'ta bile barut koklamamız gerekecek ... Rab'bin yolları anlaşılmaz!
  Gerda sinsi bir bakışla itiraz etti:
  - Yüce Allah'ın planları söz konusu olduğunda, bir istisna dışında, doğru bilgi eksikliği her zaman kötüdür!
  
  ROMMEL ÖFKELİ
  Haziran 1944'te Müttefik çıkarmadan önce Rommel'e Fransa'da acil durum yetkileri ve daha fazla özerklik verildi. Bu, on tank ve beş SS tümeni dahil olmak üzere elli sekiz Alman tümenini ustaca elden çıkarmasına izin verdi.
  Müttefikler, yalnızca bir milyondan fazla asker ve subayı tutsak olarak kaybederek acımasızca mağlup edildi. Artı, Naziler büyük miktarda ekipman ele geçirdi.
  Ama en önemlisi, Hitler ve maiyeti, en büyük zaferi kutlamak için Fransa'ya geldi. Burada, sanki "tesadüfen" bir Müttefik hava saldırısı tarafından korunuyorlardı. Hitler, Himmler, Bormann ve Goering öldü. Ve Goebbels, yeni Führer ve Yüksek Komutan Rommel'e bağlılık yemini etmek için acele etti.
  Müttefikler aceleyle Üçüncü Reich ile beş yıllığına ateşkes ilan etmeyi kabul ettiler ve durumu ve bölgeleri şimdilik dondurdular. Ve ayrıca İtalya ve Sicilya'nın güneyini terk ediyor.
  Bunu savaş esirlerinin değiş tokuşu izledi - hepsi herkes için! Hangi Alman ve özellikle İtalyan birliklerini önemli ölçüde güçlendirdi.
  Doğru, doğu cephesinde Kızıl Ordu, Neman'ı geçerek başarılı bir "Bagration" operasyonu gerçekleştirdi. Ancak güney kanadına Moldova ve Batı Ukrayna'nın zıt yönlerinde beklenmedik bir darbe indiren Rommel, orada büyük bir Sovyet ordusu kazanı oluşturdu.
  Stalin sinirlendi ve güneye asker atmaya başladı. Sonuç olarak, Almanlar tam bir yenilgiden kaçınmayı başardılar ve Polonya sınırlarını korudular. Kızıl Ordu, neredeyse tamamen Beyaz Rusya'yı ve kısmen Litvanya'yı kurtarabilmiş olsa da.
  Üçüncü Reich'ta tankların ve uçakların serbest bırakılması, özellikle Müttefikler tarafından bombalamanın durdurulmasından sonra sürekli artıyordu.
  Ve "Panther", ön zırh ve zırh deliciliğin yanı sıra topun atış hızı açısından hala T-34-85'ten üstündü. "Panther" daha fazla ve mermi stoğuna ve daha doğrusu optiğe sahipti.
  Yani Alman tankları güçlü ve sayıları arttı. Ve "Panter", özellikle sayısı önemli ölçüde arttığı için ciddi bir sorun haline geldi. Ve Jagdpanther'in daha da zorlu olduğu ortaya çıktı, üretimi daha kolaydı, ancak daha güçlü bir şekilde silahlanmıştı ve özellikle alnında daha iyi korunuyordu.
  "Jagdpanther", Kızıl Ordu için büyük bir sorun haline geldi. Genel olarak, batıda serbest bırakılan Almanlar aceleyle güçlerini topladı. Rommel, hem Fransızları hem de Polonyalıları silah altına aldı. Polonya ordusu ve Fransız birimleri ortaya çıktı.
  Ve Alman makineli tüfeği dünyanın en iyi MP-44'üydü ve TA-152 uçağı en iyi çok amaçlı silah oldu. Focke-Wulf'tan çok daha mükemmel.
  Rommel, Commonwealth'i yeniden canlandırma sözü verdi. Ve bu, Polonyalılara Wehrmacht için savaşmaları için ilham verdi. Ve Fransızlar, başta insan olmak üzere muazzam potansiyeli kullanarak savaştı. Naziler ayrıca Romanya ve Macaristan'ı kontrolleri altında tutmayı başardılar ve Mussolini'nin İtalya'daki konumunu güçlendirerek yeni tümenler oluşturdular.
  Savaşlar, "Tiger" -2'nin ustaca kullanıldığında hiç de kötü bir tank olmadığını gösterdi. Özellikle çok inatçıdır ve uzun mesafeden vurur.
  Almanlar cepheyi sonbaharda stabilize etti. Ve kışın, savaş yenilenmiş bir güçle yeniden başladı. Bu sefer Kızıl Ordu merkezden vurdu. Kundağı motorlu silahlar E-10 ve E-25 ve ilk Sovyet SU-100 savaşlarda test edildi. Sovyet arabası fena değildi ve düşük siluetli Alman küçük arabaları oldukça verimli ve çevikti.
  Rommel, bir kanat saldırısıyla yarılan ve bir çift büyük kazan oluşturan Sovyet birliklerinin önünü kesti. Genel olarak, Üçüncü Reich'in yeni komutanı, Sovyet manevralarını tahmin etti ve etkili karşı önlemler almayı başardı.
  Özellikle Polonya'da yollar daha iyiydi ve Alman tankları kışın bile SSCB'nin genişliğinden daha verimli hareket ediyordu. Ve şimdi Fritz'de onlardan çok vardı.
  Fritz jet uçağının da etkisi oldu. ME-262'ler azimli makinelerdir ve XE-162'ler en hızlı ve manevra kabiliyeti en yüksek makinelerdir. Ve Sovyet uçakları, Arado bombardıman uçağına yetişemedi bile. Ayrıca bir sorun. Ve güneyde Almanlar, kazanlar oluşturarak Sovyet saldırısını püskürttü.
  Rommel, Kızıl Ordu'yu tuzağa düşürdü ve çok sayıda tank kullandı ve Panther doğru kullanıldığında oldukça etkiliydi.
  Stalin öfkeyle kükredi, ancak yenildiği ortaya çıktı. Almanlar güçlerini seferber etti. Ve FAA gibi yararsız füzeler fırlatmak yerine jet uçaklarına bel bağladılar. Ve şimdi Kızıl Ordu onu hem gökyüzünde hem de karada iyice ele geçirdi.
  Mayıs 1945'te, 120 mm ön zırh kalınlığına ve 88 mm topla 82 mm yan zırha sahip E-25 kundağı motorlu topun daha gelişmiş bir modifikasyonunu kullanan Almanlar, Ukrayna'da ilerlemeye başladı.
  Rommel, Ukrayna'yı Üçüncü Reich'ın himayesinde bağımsız bir devlet ilan ederek ve Bandera'yı cesaretlendirerek daha esnek bir işgal politikası izledi. Beyaz Rusya'nın kukla hükümeti de kuruldu. Almanlar artık Slavlara Aryanlar diyorlardı ve kurnazdılar.
  Kızıl Ordu için durum, Ödünç Verme-Kiralama kapsamında tedarikin kesilmesi ve SSCB'de bir mahsul kıtlığı nedeniyle daha da kötüleşti. Evet ve Stalin ara sıra birliklerin komuta ve kontrolüne müdahale etti ve bu olumsuz bir karaktere sahipti.
  Stalin zaten stratejik konularda bilgiliyse, o zaman operasyonel konularda oldukça zayıftı ve pratik olarak taktikleri anlamadı. Ancak aynı zamanda profesyonellerin tavsiyelerini gerçekten dinlemek istemiyordu.
  Ve parlak komutan Rommel komutasındaki Almanlar birbiri ardına zafer kazandı.
  Fritz, yazın Sağ-Bank Ukrayna ve Kiev'in tamamını ele geçirdi. Ayrıca Beyaz Rusya da güçlü bir darbe ile ele geçirildi. SSCB'yi kurtarmak için bir şeyler yapılması gerekiyordu!
  Ardından bikini takımında çıplak ayakla Sailor Moon ortaya çıktı.
  Ve Japon animesinden kızlar, Beyaz Rusya'da Kızıl Ordu'yu mağlup eden ve zaten Smolensk'e taşınan Nazilerle tanıştı.
  Kızlar saldırının en ucundaydı ve çok çaresizce savaştı.
  Çıplak ayakları el bombaları attı ve göbeklerinden şimşek çaktı. Ve kılıçlar uzayarak faşist uçakları kesti. Ve sonra Ceylon Moon'un savaşçıları onu aldı ve nasıl ıslık çaldıklarını. Düşen kargalar Nazilerin üzerine düşecek. Ve tüylü kuşların bir kısmı faşist jet akbabalarının üzerine düştü. Ve onları aldı ve yere serdi.
  Ceylon Moon agresif bir şekilde sırıttı.
  - Fritz size Smolensk'te ne vermiyor?
  Başka bir mavi kız cıvıldadı:
  - Ve Stalingrad'ı hatırlayacağız!
  Üçüncü sarı kız ciyakladı:
  - Ve Sivastopol!
  Ve dördüncü havladı:
  - Ve Leningrad da!
  Ve bir bikini güzeli içinde çıplak ayakla dolu tüm tabur, göbeklerinden şimşekleri nasıl serbest bırakacaklarını. Ve bir faşist kitlesini nasıl öldüresiye vuracağını.
  Görünüşe göre böyle bir güçle Kızıl Ordu'nun zaferi kaçınılmazdı. Ancak...
  Japon animesinden kızlara bir iblis göründü ve şöyle dedi:
  - Ve Ruslar Kuril Adaları'nı ezmek istemiyor!
  Japon kadın savaşçılar hayal kırıklığı içinde bağırdılar:
  - Nasıl olur da adaları zorlamak istemezler? Aldanıyoruz!
  Ve çıplak ayakla parıldayan yuvarlak topuklu ayakkabılar önden kayboldu.
  Ancak Nazilere ciddi zarar vermeyi çoktan başardılar ve saldırıyı durdurdular.
  Kışın Almanlar sadece kendilerini savundu. Gökyüzünde çok başarılı bir XE-162'leri vardı, sıkı tuttular. Karada, E-25 kundağı motorlu top aşağı yukarı koruma sağlıyordu. Diğer tanklar gibi. "Tiger" -2, 1000 beygir gücünde daha güçlü bir motor ve mükemmel bir şanzıman alarak modernize edildi.
  Sovyet T-54'leri henüz hazır değildi ve IS-4'ün pek çok kusuru vardı. Bu da Kızıl Ordu'nun savaş yeteneğini olumsuz etkiledi.
  1946 baharında Naziler ilerlemeye çalıştı. Ancak birlikleri, gelişmiş Sovyet savunmasında tıkanmıştı. Savunmanın saldırıdan daha güçlü olduğu ve cephe hattının hareketsiz kaldığı savaş, giderek daha çok Birinci Dünya Savaşı'na benzemeye başladı. Yaz aylarında Almanlar da ilerlemeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Ve sonbahar ve kış aylarında, Kızıl Ordu zaten ilerliyordu ve ayrıca Alman yoğun savunmasında batağa saplanmıştı. Dahası, Fritz kışın savaşmaya çoktan adapte oldu ve ekipmanları soğukta çok fazla "yüzmedi". Ve "E" -50 serisinin tankı, başarılı ve oldukça etkili bir makine olduğunu kanıtladı.
  Doğru, araba neredeyse 65 ton ağırlığındaydı, ancak bu, güçlü bir motor, ayrıca 100EL'de 88 mm'lik çok etkili toplar, zırh delici, isabetli, hızlı ateş ile telafi edildi.
  T-54 henüz seriye girmedi ve Almanlar, ekipman kalitesinde hala bir avantaja sahipti. Ve havada avantajları arttı.
  Huffman, düşürülen dört yüz uçaktan sonra Altın Meşe Yaprakları, Kılıçlar ve Elmas ile Demir Haç Şövalye Haçı aldı. 500. uçaktan sonra elmaslı Alman Kartalı Nişanı.
  Kırk yedinci yıl karşılıklı enjeksiyonlarla geçti. Rommel temkinli davrandı, güç ve Stalin oluşturmaya çalıştı. Ve son olarak, kırk sekizinci yıl. Kızıl Ordu ilkbaharda ilerlemeye çalıştı. Ancak merkezdeki Almanların yoğun savunmasını kıramadı. Sonbaharda Almanlar, kuzeyde cepheyi düzleştirerek yalnızca küçük bir operasyon gerçekleştirdi.
  Kırk dokuzuncu yılda, Sovyet birlikleri temel olarak saldırmaya çalıştı. Almanlar sıkı bir savunma yaptı. IS-7 gibi zaten seride olan Kızıl Ordu T-54 de MIG-15'e sahipti. Almanlar daha gelişmiş ME-362, HE-262 ve ME-2010 ile TA-283'e sahip.
  Bir darbe alışverişi oldu. E-50 daha gelişmiş hale geldi. Ağırlığı elli tona düşürüldü, yüksekliği de azaltıldı ve kulenin alnının savunması güçlendirildi. E-75 de yoğunlaştı ve ağırlığı tatminkar bir ağırlığa inerek seriye girdi.
  E-100 seriye hiç girmedi, bu yüzden ağır ağırlığı ordu için çok fazla sorun yarattı.
  Almanlar ön cepheyi tuttu ve şimdi bu lanet olası savaşın 1950'si başladı.
  Rommel, Stalin'e barış teklif etti. Ama elbette, Almanların çoktan fethettiği toprakları Üçüncü Reich'tan terk etmeyi talep etmek. Stalin, yalnızca 1941 sınırları içinde barışı kabul etti. Ancak Rommel bunu kabul edemezdi. Milyonlarca Alman'ın boşuna öldüğü ortaya çıktığından beri.
  1950 yılı, Kızıl Ordu'nun cepheyi kırma girişimleriyle geçti. Almanlar savunmadaydı.
  Rommel bazı umutları diskolara bağladı. 1945 gibi erken bir tarihte havalandılar, ancak savaş kullanımı için uygun olmadıkları ortaya çıktı. Ancak 1951'de, ilk makineler dört ses hızıyla ortaya çıktı ve laminer jet etrafındaki akış sayesinde, pratik olarak küçük kollara karşı savunmasızdılar.
  1951'de Kızıl Ordu, Nazilere saldırmaya devam etti. Ancak girişimleri etkisizdi. Ön hat sabit kaldı.
  Ancak Rommel, disketlerin kullanımı hakkında bilgi aldı. Vurulamadılar, ancak kendileri ateş etmediler, ancak yalnızca hava hedeflerine çarpabildiler. Bununla birlikte, hızları göz önüne alındığında, zaten kendi içinde fena değil. Ancak MIG-15'e hava üstünlüğü sağlayamadı.
  Diskletler pahalıydı ve üretimi zordu ve bunlardan çok azı vardı.
  1952 yılı da darbe alışverişinde geçti ve Kızıl Ordu baskı yapmaya çalıştığında ancak işe yaramadığında, Fritz'in savunması güçlüydü.
  Üstelik Almanlar savaşta yabancıları kullandı. Ve oldukça ustaca komuta ettiler.
  Mart 1953'te Stalin öldü. Ve resmi bir halef olmadığı için bu, parti liderliğinde hemen anlaşmazlığa neden oldu.
  Gönderileri paylaşmanız gerekiyor. Böylece Molotov GKO Başkanı oldu, Malenkov Bakanlar Kurulu Başkanı oldu, Nikita Kruşçev SBKP Merkez Komitesi Birinci Sekreteri oldu, Zhukov Başkomutan oldu ve Vasilevski Savunma Bakanı oldu.
  Beria kısa süre sonra tutuklandı ve vuruldu.
  Ancak bu tutuklama, iç birliklerde bir miktar kafa karışıklığına neden oldu. Ve Rommel ezici bir darbe indirerek Kızıl Ordu'yu yerle bir etti.
  Almanlar 1953'te Smolensk'i ele geçirebildiler ve Sovyet birlikleri bölgeyi şehrin kendisi olan Rzhev'e kadar tuttu. Fritz ayrıca Leningrad'ı tekrar bloke etmeyi ve güneyde Ukrayna ve Kırım'ı ele geçirmeyi, Sivastopol'u bloke etmeyi ve Don'a ulaşmayı başardı. Sovyet birliklerinin Nazileri durdurduğu yer Don boyuncaydı.
  Kışın, Almanların nihayet gücü tükendi. GKO başkanı Molotov, savaşın sonuna kadar gideceğini açıkladı.
  1954'te Rommel'in ordusu Moskova'ya ilerledi, ancak Fritz'in tüm yarma girişimleri geri püskürtüldü.
  Leningrad'ı fırtına ile ele geçirmeyi başaramadılar.
  !955, Naziler tekrar saldırdı. Stalingrad'ı almaya çalıştılar ama orada yenildiler ve Don'un ötesine çekildiler. Moskova'yı alma girişimi de başarısız oldu. Leningrad'a yapılan saldırı da başarısız oldu. Nazilerin kayıpları çok büyüktü.
  Ve 1956'da Üçüncü Reich yeniden savunmaya geçti. Ve Kızıl Ordu şimdiden Rommel'in alaylarına saldırmaya çalıştı. Ama aynı zamanda gücü de yoktu. Kayıplar da çok büyüktü. Ve 1956'da cephe hattı hareket etmedi.
  1957'de Almanlar yeni Leopard tanklarını ve T-55 serisinde SSCB'yi aldı. Bu makinenin 107 mm kalibrede daha güçlü bir topu vardı. Daha gelişmiş bir IS-12 de ortaya çıktı. IS-10 yükseltildi.
  Alman "Leopard", yeni neslin daha gelişmiş bir makinesiydi, ancak hala tamamlanmamıştı. ME-562 savaşçıları da ortaya çıktı. Eskisinden daha güçlü silahlar ve yüksek hız ile. Tıpkı hafif XE-462 gibi. Ayrıca çok iyi bir dövüşçü ve hafif. SSCB'de, havacılık tarihindeki en büyük Sovyet uçağını seri üretimden çıkarmadan, şimdiye kadar MIG-15'in modernizasyonundan geçtiler. Savaş uzadı.
  1958 yılı çoktan başladı... Bu kadar çok insanın acısının devam etmesi korkunç.
  Rommel genel olarak barışı kabul eder, ancak Almanlar tarafından fethedilen her şeyin muhafaza edilmesiyle. Molotof ve ekibi buna katılmıyor.
  Bir taşın üzerinde bir tırpan buldum. Ve kayıplar artıyor.
  Kızıl Ordu ilerlemeye çalışıyor, ancak yoğun savunmaları geçemiyor. Sonbaharda Almanlar, Leningrad'ı tekrar almaya çalışır, ancak saldırıları püskürtülür.
  Daha şimdiden 1959 kurt gibi koşuyor. Evet, savaşta zaman damlalar halinde akıyor ama fark edilmeden geçiyor ve hatırlanacak bir şey yok. Rommel çoktan yaşlandı. Ve Molotov'un Sovyet liderliği olarak uzun yılları var. Ama savaş hala devam ediyor.
  Kızıl Ordu hala MIG-15'i kullanıyor, ancak onu modernize etmeye devam ediyor. Daha gelişmiş füze ve uçaksavar sistemleri de ortaya çıktı. Ve en önemlisi, uydu zaten alçak Dünya yörüngesine girebiliyordu. SSCB zaten Berlin'i vurabilecek balistik füzelere sahipti. Ancak, Almanlar gibi.
  Atom bombası, Birleşik Devletler onun gerçekliğine inanmadığı ve para harcamak istemediği için geliştirilmedi.
  Ve Üçüncü Reich ve SSCB bu kadar pahalı projelere bağlı değildi.
  Bu zaten 1959'da oldu ve dünya henüz nükleer silahlara sahip değil. İngiltere sömürge savaşlarına saplanmış durumda, imparatorluğunu sürdürmek için çaresiz durumda ve ABD'de petrol ve gaz tekelleri nükleer enerjinin gelişimini engelliyor.
  Öyle oldu ki, dünya hala atom bombasından yoksun. Belki de bu lanet olası, cehennemi savaşı bitirebilecek olan onun görünüşüydü. On milyonlarca insanın çoktan öldüğü.
  Diğer cephelerde ABD ve İngiltere, Japonya ile savaş halindeydi. 1946'da Amerika Birleşik Devletleri Yükselen Güneş Ülkesine asker çıkardı, ancak samuray onları denize attı.
  Japonya bombalamaya ve bombalamaya devam etti. Ama teslim olmayı reddetti.
  1950'de ABD, bu kez daha iyi hazırlanmış ve çok daha fazla sayıda gemi, uçak ve diğer kuvvetler kullanarak yeniden karaya çıktı.
  Japonya bir buçuk yıl daha direndi. Tokyo en son düşenlerden biriydi ve imparator kendisine harakiri yaptı. Ama ondan sonra bile barış gelmedi. Japonlar, Amerikalıların işgalcileri için gerçek bir gerilla savaşı düzenledi.
  Bütün bunlar Amerika ve İngiltere'yi zayıflattı ve SSCB ile Üçüncü Reich arasındaki savaşa müdahale etmediler. Rommel hala tüm Avrupa'nın kaynaklarına sahip. Ve Rusya'da işgal edilen bölgeleri hesaba katarsak, çok daha fazla insan kaynağı var. Doğru, Nazilere karşı şiddetli bir gerilla savaşı sürüyor. Ve işgal altındaki topraklarda daha kurnaz ve esnek bir politika bile, Fritz'in orada bir yer edinmesine ve partizanları bastırmasına yardımcı olmuyor.
  1 Eylül 1959'da İkinci Dünya Savaşı'nın başlamasının üzerinden tam yirmi yıl geçmiştir. Kızıl Ordu, Leningrad yönünde ilerliyordu. Almanlar bir kez daha Moskova'yı almaya çalıştı.
  Ne kadar süre savaşabilirsin? Bu sadece bir kabus.
  Her halükarda, siperde bir tabur Sovyet kızı oturuyor. Ve Wehrmacht'ın bir sonraki saldırısını yansıtıyor.
  Natashka Sokolovskaya bir AK'den ateş ediyor ve sıkıntıyla şöyle diyor:
  - Peki, bu çekirge daha ne kadar çömelecek?
  Zoya, bir el bombası fırlatıcısından ateş ederek ve bir Alman arabasının tırtılını kırarak mantıklı bir şekilde cevap verir:
  - Muhtemelen, son askere!
  Nazilere ateş eden Augustine şunları kaydetti:
  - Böyle bir kabus sonsuza kadar süremez!
  Kızıl saçlı kız çıplak ayağıyla çok ölümcül bir el bombası fırlatarak Nazileri küçük parçalara ayırdı. Sonra gülümseyerek şunları söyledi:
  - Hayır, gerçekten hepsini öldürmemiz gerekiyor!
  Svetlana da çıplak, yontulmuş ayağıyla öldürücü bir limon fırlattı. Fritz'i parçaladı ve şunları kaydetti:
  - Belki öldürürüz ... Eğilmezsek!
  Dört kadın savaşçı bikinili dövüşüyor. Genç ve çok güzel kızlara benziyorlar. Ama uzun süredir ortalıktalar. Kırk birinci yıldan beri savaşıyorlar ve bu savaştan çoktan bıkmış durumdalar. Ve ondan önce İspanya'da çoktan savaşmışlardı. Onlar da ödüllendirildi.
  Ve şimdi on sekiz yıldan fazla bir süredir faşizme karşı eşit olmayan bir mücadele yürütüyorlar. Ve öyle görünüyor ki bu uçurumun sonu hiç gelmeyecek.
  Natashka, Birinci Dünya Savaşı sırasında bir kızken çarlık ordusunun bir taburuna nasıl bir paket taşıdığını hatırladı.
  Görünüşe göre çıplak ayakları zaten her şeye alışmış. Ve günde elli verst yürürseniz, baldırlarınız ağrır ve nasırlı olmasına rağmen tabanlarınız kaşınmaya ve incinmeye başlar.
  Ayrıca açsın. Sadece dereden ve meyvelerden su. Ama yaz aylarında hiçbir şey yok. Ama karda uzun süre yalınayak yürümeye çalışın. Parmaklar soğuktan kırmızı ve maviye döndüğünde. Ve sadece sürekli hareket ve bebeklikten itibaren tavlama alışkanlığı donmalardan kurtarır.
  Natasha, çarlık zamanlarını da hatırladı. Onlar hakkında iyi bir şey vardı. Özellikle, çarlık rublesi istikrarlı bir para birimi olacaktı ve kutsanmış Çar II. Nicholas döneminde fiyatlar artmadı. Her durumda, Almanlarla savaştan önce. Ve bu istikrar, köylülerin şu veya bu satın alma için para biriktirmesine yardımcı oldu. Ve neredeyse her şeyi krediyle satın alabilirsiniz. Yani Sovyet yönetimi altında bu kadar iyi hale geldiği henüz bir gerçek değil.
  Augustine, öldürücü ölüm armağanını çıplak ayağıyla fırlattı. Onları bir Alman kitlesini ve onların kiralık askerlerini paramparça etti ve can sıkıntısıyla şöyle dedi:
  - Tüm cinayetler ve cinayetler! Ve ruh başka bir şeye ihtiyaç duyar!
  Augustine, Port Arthur'un savunmasında yer aldı. İşte böyle bir dövüş kızı. Ve kız sonsuzdur. Cadılar gençliği korumak için en şiddetli donda ayakkabı giymezler. Ve bu onların evrensel kuralıdır.
  Ve yalınayakken ne bir kurşun ne de ihtiyarlık seni almaz. Ve sen kendin hasımları tahıl demetleri gibi dövüyorsun.
  Japonlarla olan o savaşı hatırladı. Neredeyse bir çocuk olan başka bir kız, ince ama güçlü elleriyle samuraylara tüfekle nişan alarak ateş ediyor.
  Ve Japonlar, tüm yaklaşımları cesetlerle doldurarak tırmanmaya ve tırmanmaya devam ediyor. Boreiko, aferin. Efsanevi Ilya Muromets gibi samurayları iki elinden kılıçla doğradı.
  Etrafında koca bir ceset dağı büyüdü. Japonlar onu hala süngülerle yaraladı ve terk etti. Ancak Boreyko hayatta kaldı. Esaretten döndükten sonra Birinci Dünya Savaşı'nda Almanlarla savaştı. Ve sonra ayının izleri kaybolur. Şimdi, eğer yaşıyorsa, zaten oldukça yaşlıdır. Ve Augustine yıllar almaz. Şimdiye kadar kaslı ve uzun boylu bir kıza benziyor. Ve bir yara almış olsa bile cildi yara izi ve iz bırakmadan iyileşir.
  Augustine, süngüsüyle Japonları midesine nasıl sapladığını hatırladı. Ve öyle bağırdı. Ve o kızıl saçlı ve genç, ama zaten güçlü ve oldukça uzun, çünkü bir samurayın arkadaşını çenesine çıplak bir topukla yükleyecek. Onu aldı ve yere yığıldı ve o kadar başarısız bir şekilde düştü ki Japon süngüsü sırtını deldi.
  Augustine daha sonra Japonlara ıskalamadan ateş etti. Ama onlardan çok fazla vardı. Ve Rusları yendiler.
  Augustine bile esir alındı. Sorgulanmaya başlandı. Nasırlı ayakları yağlandıktan sonra çıplak ayaklarına mangal getirildi.
  Augustine çığlıklarını tutmayı başardı. Kendisini sadece işkence altında gülen ve gülümseyen Orleans Hizmetçisi olarak hayal etti. Augustine bir rafa asıldı ve bir kırbaçla dövüldü. Ama yanıt olarak sadece güldü.
  Sonunda samuray onu yalnız bıraktı ve hatta cesaretine saygı göstergesi olarak zinciri çıkardı. Ve Augustine bundan yararlandı ve iki muhafızı öldürdü, kaçtı.
  Sonra Kuropatkin ordusunda savaştı. Gerçekten kazanmayı bekliyordum.
  Ancak Kuropatkin, sanki bilerek kaybetmek istedi. Samuray, çarlık ordusundan iki kat daha fazla kayıp verdi, ancak sonunda Ruslar yenildi. Ne yazık ki, ne savaştı - Ruslar cesurca savaştı, kendilerini en kötü komuta ile dünyanın en iyi askerleri olarak gösterdiler!
  Augustina, çıplak ayak parmaklarıyla Nazilere tekrar bir el bombası attı ve kükredi:
  - Bize iyi şanslar!
  Zoya dedi ki:
  - Geri vermeyi bilin!
  Altın saçlı kız da zarif, çıplak ayağıyla bir limon fırlatıp mırıldandı:
  - Anavatana şan!
  Zoya da pek çok şey gördü. Nerede savaştıysa. Japonlarla ve iç savaşta savaştı. Augustine ile orada tanıştı. Ve çok şey öğrendim. Orada Natasha ve Svetlana onlara katıldı. Böylece efsanevi dörtlü ortaya çıktı. Ve Kızıl Ordu büyük ölçüde onlara teşekkür ediyor ve kazanmaya başladı.
  Zoya yine çıplak ayağıyla bir el bombası attı. Leopar'a çarptım ve o da meslektaşına çarptı.
  Altın saçlı kız cıvıldadı:
  - Anavatanım büyük şan içinde olsun!
  Ve Fritz'e dilini gösterdi. Genel olarak Zoya, Rusya'nın kaç sorunu olduğuna şaşırdı. Her şey, Japonya'nın Rusya'ya saldırmasıyla savaşla başladı.
  Bundan sonra Ruslar baskın yaptı. Zoya, Port Arthur'a ulaşamadı, ancak Kuropatkin'in ordusunda savaştı. İlk büyük savaşta Ruslar, tüm Japon saldırılarını püskürttüler ve onlara ağır kayıplar verdiler. Ama sonra samuray, çarlık ordusunu atlamaya başladı ve Kuropatkin geri adım attı.
  Ama kendisi de düşmanlara saldıran Alexander Suvorov'u nasıl hatırlamazsınız? Suvorov, saldırının savunmadan daha güçlü olduğunu düşünüyordu. Kuropatkin'in komuta için yetersiz olduğu ortaya çıktı. Ve Zoya cesaret gösterdi ve Japonları şahsen bir silahla öldürdü ve bir süngü ile bıçakladı.
  Ama özellikle birçok samuray makineli tüfekle öldürmeyi başardı. Bu çok harikaydı. Ve onları bir tırpan gibi biçti.
  Zoya çıplak, zarif ayağıyla yine bir el bombası attı ve şarkı söyledi:
  - Anavatanıma şan! Anne çocuklarını sever!
  Svetlana en yaşlısı. Kar beyazı saçlı doğal sarışın. Ayrıca Kırım Savaşı'na katıldı ve Sivastopol'u savundu. Bu kadar uzun zaman önceydi!
  Sonra hala neredeyse bir kızdı, yırtık bir elbise içinde çıplak ayakla, üstün düşman kuvvetleriyle savaştı. Svetlana ve dördün ilki cadı oldu. Ve savaşta ona çok yardımcı oldu. İngilizler, Fransızlar, Türkler taarruza geçti. Ve onlara ilkel bir tüfekle ateş etti ve vurdu. Ve sonra süngülerle bıçaklandı. Ve düşmanlarını öldürdü. Ve çıplak ayaklarıyla ev yapımı bombalar attı. O savaşta Ruslar Sivastopol'u neredeyse bir yıl boyunca elinde tutmayı başardılar ve müttefikleri o kadar çok yordular ki savaşı durdurdular.
  Ancak Rusya daha sonra Tuna Deltası'nı devretti. Ve uzun zamandır ilk kez kaybeden taraf olduğu ortaya çıktı.
  Sonra da Alaska'yı sattılar. Svetlana'ya dünyanın sonu geliyormuş gibi geldi.
  Ama yıllar geçti. Ruslar Türkleri yendi ve Tuna Deltası'nı geri aldı. Muhteşem, yalınayak bir sarışın olan Svetlana yine dövüştü. Ve cadı olmak güzel - ne mermiler, ne yaşlılık, ne de rahatsızlıklar seni almaz. Ve kendini şakacı bir şekilde kazanırsın. Ve sadece kanatlarda çırpın.
  Svetlana yine çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve kükredi:
  - Yeni yüzyıllar olacak,
  İrademiz güçlendi...
  aptalı yırttı
  Yaşasın Yoldaş Stalin!
  Ama şimdi Stalin gitti. En önemlisi Molotof. Stalin kadar diktatör olmamasına rağmen. Ve başkomutan Zhukov. Ve Rommel hala o komutan. Ancak henüz Kızıl Ordu'yu geçemedi!
  Natasha ayrıca çıplak ayağıyla ölümcül bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Ruhumuzu, kalbimizi vereceğiz, Kutsal Anavatanımıza vereceğiz! Direneceğiz ve kazanacağız ve canımızı bağışlamayacağız!
  Savaşçılar savaşıyor. Hayır, bugün Rommel'in orduları savunmalarını yarıp geçemeyecek. Umutsuzca savaşacaklar ve kazanacaklar. Ve büyük Rus' yüceltilecek.
  Zoya çıplak ayak parmaklarıyla limon fırlatarak cıvıldadı:
  - Parlak umut güneşi
  Ülkeyi yeniden ayağa kaldıran...
  Rus' eskisi gibi kazanıyor
  Wehrmacht'ın şahinleri atıyor!
  Natasha akıllıca şunları söyledi:
  - Her zamanki gibi güzelsin altın saçlı kız!
  Zoya derin bir nefes aldı. Japonlara karşı nasıl keşfe çıktığımı hatırladım. Ve silahı aldı. Ve samurayları oradan çıkaralım.
  Onları vahşi bir çılgınlık içinde biçtiler. çok karıştırdım o zaman Ve yine de yakalandı.
  Kız arkadaşı bir rafa çekildi ve topukları kızgın bir demirle yakıldı. Ancak Zoya cesurca dayandı ve inlemedi ya da çığlık atmadı. Ve arkadaki ısıtma telinin beyazı bile onu konuşturmuyordu.
  İşkence gördükten sonra Zoya zincirlendi ve Tokyo'ya götürüldü. Ancak savaşçı kaçmayı başardı. Memura, geri çekilen Kuropatkin'in Rus ordusu hazinesini nereye sakladığını bildiğini söyledi. Peki, satın aldı. Kimseyle paylaşmamak için Zoya'yı kelepçeli ve zincirlerle ormana götürdü. Kız o kadar basit değil. Anı yakaladı ve memurun çenesine çıplak, yuvarlak topuğuyla vurdu ve onu kesti. Ardından anahtarları alıp kelepçeleri açarak kaçtı.
  Açgözlülük iyiye götürmez ve Zoya Japonları öldürmeye devam eder.
  Ama şimdi Naziler açıkça tükenmiş durumda. Dört cadı kız onları oldukça nadir kıldı. Pek çok tank yendi. Ve sonra saldırı uçağını düşürmeye başladı.
  Kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Gezegenin üzerinde Rus kartalı,
  Kanatlar, yayılıyor, havalanıyor ...
  Şey, sinsi bir düşman,
  Yenilecek, kırılacak!
  
  HİTLER 1941'DE SALDIRMADI.
  Rommel bir tank bölümü değil, dört ve iki motorlu bölüm aldı. Hitler'in SSCB ile savaşma planlarına bağlı olmayan Almanlar, Malta'daki İngiliz havacılık üssünü bastırdı. Ve böylece gruplarına sorunsuz bir şekilde tedarik edebilirler. Ve Yugoslavya ve Yunanistan, gerçek tarihte olduğundan daha hızlı yenildiler. Fritz ayrıca Girit adasını da gerçek tarihe göre daha az kayıpla ele geçirdi, bu nedenle operasyonu daha dikkatli hazırladılar ve Girit'e yapılan saldırıya daha fazla uçak dahil ettiler. Böylece oldukça inandırıcı bir zafer kazanıldı.
  Rommel'in saldırısı daha da başarılıydı. Almanlar, Tolbük'ü kuşattı ve İngilizlerin hiçbir şeye karşı çıkamadığı Mısır'a yönelik saldırılarına devam etti. Rommel, gerçek tarihte ve aktif hava desteğinde olduğundan dört kat daha fazla kuvvete sahipti. İngiltere, gerçek tarihe kıyasla neredeyse hiçbir şey ekleyemedi çünkü iletişimleri çok gergin.
  Evet ve Rommel'in dehası ortada! İngilizleri Mısır'da mağlup eden Almanlar, İngiliz karşıtı bir ayaklanmanın patlak verdiği ve Orta Doğu'ya girdiği Irak'a girdi. Rommel'in Mısır'daki başarısı Franco'yu da etkiledi. İspanyol diktatör, Alman birliklerinin Cebelitarık'a gitmesine izin verdi. Saldırı iki gün sürdü ve kalenin düşmesiyle sona erdi.
  Aynı zamanda Almanlar, Ekvator Afrika'ya önemli kuvvetler aktardı. Almanya da denizaltı filosunu güçlendirdi. Amerika ise Japonya'ya yaptırım uygulamaya cesaret edemedi ve Almanya ile olası bir çatışmadan korkarak tavizler verdi: İngiltere'ye yardımı ve dondurulmamış Alman varlıklarını azalttı.
  Amerikalıların, Japonya ve Üçüncü Reich ile iki cephede bir savaştan ne pahasına olursa olsun kaçınmaya çalıştıkları ortaya çıktı. İngiltere'deki durum daha karmaşık hale geldi. Barış partisinin pozisyonları güçlendi ve bu, Churchill'i imparatorluğun toprak kayıplarına uğramadığı kırkıncı yılın Temmuz ayında Almanya ile bir anlaşmayı kabul etmediği için azarladı. Ve şimdi?
  Hitler Afrika'da bir saldırı başlattı, Nil boyunca Sudan'a ve Fransız mülkleri üzerinden Güney Afrika'ya doğru ilerledi. Aynı zamanda, çok fazla kaynak alan Fritz, İngiltere'ye yönelik hava saldırılarını yoğunlaştırdı.
  Mayıs 1942'de Almanya, Britanya'nın Afrika'daki topraklarının neredeyse tamamını fethetti ve Güney Afrika'ya girdi. Ve Madagaskar Haziran 1942'de düştü.
  İngiltere'nin kendisi bombalamanın baskısı altındaydı. İşgal altındaki topraklarda büyük bir işgücü kullanan Almanlar, bombardıman uçakları ve saldırı uçaklarının üretimini keskin bir şekilde artırdı. Tekniğin öne çıkan özelliği Do-217 ve Yu-188 idi. Kelimenin tam anlamıyla Britanya'nın kanını döktüler. Amerika Birleşik Devletleri yardımı kademeli olarak azalttı ve zaten Almanlarla flört ediyordu.
  Ağustos 1942'de Almanlar İngiltere'ye çıktı. Çatışma yaklaşık üç hafta sürdü ve en büyük imparatorluğun teslim olmasıyla sona erdi. Böylece İkinci Dünya Savaşı'nın ilk aşaması sona erdi. Ancak bu Führer için yeterli değildi. Almanlar SSCB'yi ezmek istedi.
  Bu amaçla, bir dizi tank ortaya çıktı: "Panter", "Kaplan", "Aslan" ve "Maus". Führer tarafından ele geçirilen tüm Avrupa ve İtalya, Portekiz ve İspanya'nın mülkiyeti dışında neredeyse tüm Afrika tarafından üretildiler. Ve Almanların yönetimindeki Hindistan da dahil olmak üzere Asya'nın önemli bir kısmı. Böylece Fritz binlerce tank üretti.
  Ancak Stalin, 1943 yazına kadar yirmi yeni tank birliği oluşturmayı ve donatmayı başardı ve bu amaçla üretti: on altı buçuk bin en yeni KV ve T-34 tankı. Ayrıca SSCB güçlü bir hava filosu da hazırladı! İki yıl içinde SSCB, en son on beş bini olmak üzere yaklaşık yirmi bin tank üretti ve tank filosunun sayısını kırk beş bine çıkardı, yüz yirmi mekanize tümen oluşturdu. En son uçaklar da dahil olmak üzere uçak sayısı elli bine ulaştı.
  Doğru, Almanlar, savaş niteliklerinde Sovyet olanları geride bırakan Yu-288, ME-309'a sahipti. SSCB'nin ayrıca yüz tondan daha ağır tankları vardı: KV-4 ve KV-5. Böylece, hayvanat bahçesini karşılayacak bir şey vardı.
  Ancak Nazilerin, kendisi için yabancı tümenleri ve sömürge birliklerini toplayan devasa bir ordusu vardı. Ek olarak, Führer uyduları da seferber etti: özellikle gerçek tarihte olanlara ek olarak, SSCB açıkça savaşa girdi: İspanya, Portekiz, Türkiye, İsveç. İkinci ülke böylece egemenliğini satın aldı. Avrupa'da Naziler tarafından işgal edilmeyen veya onların uydusu olmayan tek bir ülke kalmadı.
  Fritz ayrıca İsviçre'yi işgal etti.
  Ve SS birçok yabancı bölüm yarattı. Ve olağan bölümlerde Wehrmacht, Hiva'yı yabancılardan aldı. Neredeyse tüm erkekler Alman ordusuna alındı. Ek olarak, işgal altındaki bölgeleri bir an önce asimile etmek için Üçüncü Reich'te çok eşlilik yasa ile getirildi.
  Wehrmacht'ın sayısı altı yüz tümene ve yarısı yabancı olan yirmi milyon asker ve subaya getirildi.
  SSCB seferberlikten sonra on iki milyon asker ve subay konuşlandırdı. Ancak bir Japon saldırısı tehdidi gerçekliğini korudu. Khalkhin Gol'ün intikamını almaya hazır dört milyon samuray Mançurya'ya yerleşti.
  Ayrıca uydular tarafından birinci kademeye yaklaşık iki milyon asker gönderildi. Böylece Wehrmacht, SSCB ile savaş için yaklaşık on beş milyon asker, iki milyon uydu tahsis etti. Avrupa kısmındaki Sovyet Rusya onlara sekiz milyonla karşılık verdi. Uzak Doğu ve iç bölgelerdeki birlikleri saymazsak.
  Böylece, Hitler'in Stalin'e karşı piyadede daha fazla güç hareketliliği ile çifte üstünlüğü vardı.
  Ancak tanklarda yaklaşık bir eşitlik vardı. Üstelik en yenisinde, Panterler, Kaplanlar, Aslanlar, Fareler son zamanlarda seri üretime geçtiği için avantaj Stalin'in yanında bile. Doğru, modernizasyondan sonra en büyük tank olan Alman T-4 fena değildi ve hatta ön zırhta daha düşük olmayan zırh delici toplarda en büyük yeni SSCB tankı olan T-34'ü bile geride bıraktı. Ve Panther, hem KV-1 hem de T-34'ten tamamen üstündü, ancak bir tank savaşında KV-3'ten ve tabii ki daha ağır Sovyet tanklarından daha düşüktü. Alman tankı "Lev", saniyede 1000 metre namlu çıkış hızıyla Sovyet Keveshki'den daha üstün toplara sahipti ve Alman tankının ön zırhı KV-4'ünkinden biraz daha ince, ancak KV-3'ten daha kalın ve yaklaşık olarak KV-5'e eşittir. En ağır ve en korunan Alman tankı olan "Maus", güçlü ön ve yan zırha, ancak zayıf sürüş performansına ve ağırlık olarak onları aşan Sovyet KV-4 ve KV-5 gibi iki topa sahipti. Ancak "Maus", tank serisinden daha yeni vazgeçtiği için çok büyük değil.
  Havacılıkta, Üçüncü Reich geliştirdi: elli bin Sovyet uçağına karşı yetmiş bin uçak. Ve Almanların daha fazla savaş deneyimi var ve en yeni uçaklar zaten iyi durumda. ME-309, silahlanma ve hız açısından Sovyet araçlarından üstündür. Yu-288, yaklaşık olarak eşit bomba yükü ile uçuş özellikleri açısından PE-8'den üstündür. Ve yolda benzersiz Yu-488 var.
  Ayrıca topların her iki tarafında da çok sayıda top var. Ancak SSCB'nin roketatarları var. Alternatifleri Alman gaz fırlatıcıları ve jet platformlarıdır. Ayrıca Almanlar balistik füzelerin geliştirilmesinde başarılı oldular. Ancak yine de askeri açıdan kusurlu bir silahtır.
  Genel olarak Almanların da topçu avantajı var ama çok fazla değil. Ancak çok sayıda büyük kalibreli topları var. Her iki ordu da makineli tüfeklerle dolu. Yeni Alman MP-44 saldırı tüfeği belki de dünyanın en iyisidir, ancak orduya daha yeni girmiştir. Diğer hafif makineli tüfekler, nerede daha kötüyse, nerede Sovyet olanlardan daha iyi. Mauser tüfeği, Mosin'den daha isabetli ateş ediyor, ancak göğüs göğüse çarpışmada daha kötü.
  Almanlar arasında araba ve motosikletli ekipman seviyesi, Sovyet seviyesinden yaklaşık dört kat daha yüksek. Yani burada sayıca üstünler.
  Asker kalitesi? Pekala, Fritz daha fazla savaş deneyimine sahip olacak - dünyanın yarısını ele geçirdiler. Ancak yabancı birlikler elbette Almanlardan daha kötü. Ve çok sayıda olmaları ordunun kalitesini düşürür. Doğal olarak uyduların askeri güçlerinde daha kötü. Sadece Finliler ve Macarlar iyi bir seviye gösteriyor. İtalyanlar, Romenler ve Türkler de dahil olmak üzere geri kalanlar daha düşük olacak.
  Doğru, Japonlar iyi ve çok ısrarcı savaşçılar, tank filolarında bazı zayıflıklar var.
  Kuvvetlerin hesaplanması, Almanların ve sürülerinin SSCB'den daha güçlü olduğunu gösteriyor. Kırk birinci yılın gerçeğiyle karşılaştırıldığında, Stalin yoğunlaştı, ancak neredeyse nüfusa katkıda bulunmadı ve yabancı toprakları fethetmedi. Hitler de yoğunlaştı ve en önemlisi ellerini tamamen çözdü ve birçok yabancı bölgeyi fethetti. Böylece Naziler, savaşın ertelendiği iki yılı daha etkin kullandılar ve daha fazlasını ekleyebildiler. Stalin'in kırk birinci yılda, en yenilerinin niteliksel üstünlüğü ve eskimiş olanların yakın göstergeleri ile dört kat daha fazla tankı varsa, o zaman kırk üçüncü yılda zaten eşitlik vardır. Ve aşılmaz "Fareler" varlığında kalite açısından yaklaşık olarak yakın göstergeler. Havacılıkta, Stalin ayrıca dört kat daha fazla uçağa sahipti. Doğru, Fritz'deki yeni arabaların yüzdesi çok daha yüksek ve belki de kalite açısından daha güçlüydü. Şimdi Almanlar sayıca başı çekiyor, peki ya kalite? Burada saymak zor ama en yeni Alman arabaları Sovyet arabalarından daha güçlü, geri kalanı parametrelerinde yakın. Artı, Almanların yolda jet uçakları var.
  Piyadede, kırk birinci yıldaki Almanlar yüzde otuz daha fazlasına sahipti. Ancak bunun nedeni, Stalin'in seferberliği ilan etmemesi ve Alman uydularının birliklerini bir buçuk kat daha fazla hesaba katmasıdır. Şimdi, Kızıl Ordu'nun seferberliği hesaba katılsa bile, SSCB'nin iki kat daha az kuvveti var. Almanlar geçmişte hareketlilik avantajına sahipti, hala sahipler ve en azından azalmadı.
  Topçu ve havan toplarında, SSCB, hesaplanması zor olan niteliksel bir bileşenle yaklaşık olarak çifte bir avantaja sahipti. Şimdi, belki de Wehrmacht'ta biraz daha varil. Ancak yine de niteliksel özellikleri hesaplamak zordur.
  Ama her durumda, burada bile güç dengesi Fritz'in lehine değişti. Bu şekilde Hitler, iki yıllık gecikmeden en iyi şekilde yararlanmayı başardı.
  Doğru, küçük bir nüans var: Kızıl Ordu, Fritz'den gelen bir saldırıyı püskürtmek için daha hazırlıklı ve sürpriz bir saldırı işe yaramayacak. Evet ve SSCB sınırındaki birçok savunma hattı çoktan tamamlandı.
  Ancak aynı zamanda sınıra çok yakın dikildiklerini de söylemek gerekir. Ve bu önemli bir dezavantaj. Ancak Rus ordusu harekete geçti ve savaşa hazır.
  Bu da kırk birinci yıla göre bazı avantajlar sağlıyor. Savaş 22 Haziran 1943'te başladı. Neden tam olarak bu tarihte? Çünkü bu, Fransa'nın teslim olduğu gün, bu da şanslı bir tarih anlamına geliyor. Her durumda, Führer buna inanıyordu. Almanlar uzay boyunca saldırıya geçti ve savaş kaynamaya başladı.
  Sovyet birlikleri çıkıntılara yerleştirildi, ancak Stalin, Nazilere önleyici bir saldırı başlatmaya cesaret edemedi. Bunun yerine, Sovyet birlikleri savaşa saplandı. Başlangıçta Fritz, Sovyet birliklerinin savunma düzenlerine girmeyi başardı. Ek olarak, taktiksel bir yanlış hesaplama da etkiledi: Kızıl generaller, düşmanın hemen ve tüm güçleriyle çökeceğini beklemiyorlardı. Ve Birinci Dünya Savaşı deneyimine göre, önce sınır, taktik çatışmalar olacağına inanıyorlardı.
  Ancak düşman, tüm rezervlerini ve güçlerini hemen savaşa attı. Ve Fritz savunmayı yarıp geçmeyi başardı. İlk günlerde Lvov ve Bialystok kazanları ortaya çıktı. Ancak Kızıl Ordu inatla ve kahramanca direndi. Minsk, 1941'den üç gün sonra düştü. Ancak yavaş yavaş Naziler giderek daha fazla ilerledi. Savaşlar tüm hızıyla devam ediyordu. Ancak birçok komutan arasındaki deneyim eksikliğinin yanı sıra savunma koşullarında yetersiz savaş eğitiminin de etkisi oldu. Düşman aslında eskisinden daha güçlüydü ve Sovyet generalleri psikolojik olarak böyle bir savaşa hazır değildi.
  Ve deneyin, zihniyeti yeniden inşa edin. Özellikle totaliter Stalinist sistem altında.
  Fritz ilerledi ve şehri birbiri ardına kuşattı. Japonya savaşa katılmak ya da katılmamak konusunda tereddütlüydü. Ancak Bushido'nun kodu, çöpçü olarak itibar kazanmamak için daha hızlı saldırmayı talep etti.
  Almanlarla birlikte hemen Batum'u ele geçirip Erivan'ı kuşatan Türk birlikleri de büyük tehlike oluşturuyordu. Ve Alman bombardıman uçakları Bakü'deki petrol kuyularını ateşe verdi. Ve Sovyet ordusunda yakıt sıkıntısı vardı.
  Bir buçuk aylık savaşın ardından Naziler Smolensk'e girdi ve Kiev savaşına girdi. Ardından Hitler, Ukrayna gruplaşmasını kesmek için birliklerin güneye konuşlandırılmasını emretti. Almanlar, gerçek tarihte olduğu gibi, Kiev'de bir kazanı kapattı. Ve 1 Eylül'de tereddütlerin üstesinden gelen Japonya savaşa girdi.
  Karşı koymak daha da zorlaştı.
  Naziler, Ekim ayında Moskova'ya bir saldırı başlattı. Ancak hava koşulları - çamur ve kar, şehri tamamen ele geçirmelerini engelledi. Ancak Kızıl Ordu da bir karşı saldırı başlatamadı. Önceki savaşlarda çok fazla enerji harcanmıştı. Leningrad kendisini tam bir abluka içinde buldu. Ve şehri tutmak neredeyse imkansızdı.
  Naziler güneyde de ilerledi: Kharkov, Voroshilov grad ve Kursk'u ele geçirdi. Sivastopol, Kırım'da bloke edildi. Neredeyse felaket bir durum gelişti. Buna karşılık Japonlar, Vladivostok'u fiilen kuşattı ve Sovyet mallarının ABD pazarlarına arzını engelledi.
  Kış geldi ve hayvanat bahçesinde geçici bir durgunluk oldu. Almanların acele edecek hiçbir yeri yok. Ve Sovyet birlikleri farklı yerlerde birkaç kez karşı saldırı başlattı, ancak hiçbir yerde önemli bir başarı elde edemediler. Mayıs 1944'te Fritz, hem Moskova'ya hem de Kafkasya'ya yeniden bir saldırı başlattı. Yeni Afrika tümenlerini harekete geçirdiler ve çeşitli yönlerdeki inci kayıplarını görmezden geldiler.
  Pozisyon tutmak çok zordu. Japonya ve Tayland doğudan bastırdı, her taraftan savaşacak feci bir rezerv eksikliği vardı.
  Ayrıca Amerikalılar savaşa katılmak istediler. Roosevelt bu zamana kadar sağlık nedenleriyle emekli olmuştu ve yeni ABD başkanı çoktan Sibirya'ya bakıyordu.
  Her halükarda Amerikalılar, Japonlara daha güçlü silahlara sahip M4 Sherman'ları sattı ve onların tank filolarını güçlendirmelerine izin verdi. Dört ay boyunca Moskova için inatçı savaşlar devam etti. Sonunda, Eylül sonunda Almanlar, Sovyet başkentinin kuşatmasını tamamladı. Bu zamana kadar Naziler Hazar Denizi'ne, Volga'ya, Astrakhan'a da ulaştılar ve Stalingrad savaşlarına çekildiler. Stalin şehrinin kendisi hala direndi, ama ... Kafkasya'nın Sovyet birliklerinden kara yoluyla kesildiği ortaya çıktı. Ve durumu felakete yakın.
  
  Stalin, Moskova'yı kuşattıktan sonra karargahını Kuibyshev'e taşıdı. Ancak cephe hattına olan mesafe hala küçük. Yeni Alman uçakları TA-400 ve Yu-488, kelimenin tam anlamıyla Rusya üzerinde gökyüzünü deliyorlar. Yanıt olarak, SSCB Yak-3 ve LA-7 savaşçılarını aldı, ancak Naziler, Sovyet pervaneli uçakların baş edemediği bir dizi jet uçağı fırlatmıştı. Ringde olan Moskova inatla direndi.
  İlk başta Almanlar, garnizonun erken teslim olacağına güvenerek şehre saldırmadı. Ancak Moskova açlığa ve soğuğa rağmen pes etmeyecekti ve Leningrad da dayanıklılık gösterdi. Almanlar bu şehirleri bombaladı, ateş etti ve yavaş yavaş döngünün boynunu sıktı. Aralık 1944'te, güç biriktiren Stalin, boynunu açmaya ve koridordan Moskova'ya geçmeye çalıştı. İlk Sovyet T-44 tankları, Panterlerden aşağı olmayan savaşlarda yer aldı. Doğru, Almanlar zaten seri üretimde "Panterler" -2'ye sahipti ve daha yoğun ve daha hafif bir düzen ile "Aslan" -2 ortaya çıktı.
  Kızıl Ordu, Moskova'ya doğru yüz kilometre ilerleyebildi, ancak durdu. Alman jet uçağı zaten çok fazla bastırdı. Sonra Almanlar cephe hattını restore ettiler ve Ocak ayında Stalingrad'ı aldılar. Şubat 1945'te, şiddetli çatışmalar ve korkunç bir kıtlığın ardından, Leningrad garnizonunun kalıntıları teslim oldu. Moskova kendini umutsuz bir durumda buldu. Mart ayının sonunda Almanlar, Kuibyshev'e karşı bir saldırı başlattı.
  Nisan ayında, SSCB'nin üçüncü başkenti düştü ve Stalin'in kendisi Sverdlovsk'a taşınmak zorunda kaldı. Mayıs ayında inatçı çatışmalardan sonra Rusya'nın başkenti Moskova alındı. Naziler zaferlerini kutladılar. Ama yine de erkendi. Stalin'in belirttiği:
  Ruslar pes etmiyor!
  Ve faşizme karşı tam bir zafer kazanana kadar savaşacağını ilan etti. Haziran'da Almanlar Kazan'ı ve Temmuz'da Orenburg'u aldı. Nazilerin saldırısı devam etti. Kızıl Ordu, savaşma ruhunu tamamen kaybetmedi, ancak teslim olanların sayısı sürekli artıyordu. Giderek daha fazla yeni general değişti. Eylül 1945'te Sverdlovsk da düştü. Stalin Novosibirsk'e tahliye edildi. Ve oradan direniş örgütlemeye çalıştı.
  Tüm zorluklara rağmen kırk altıncı yılda son Sovyet aracı olan IS-4 tankı seri üretime girdi. Kışın Almanlar Sibirya'ya gitmeye cesaret edemediler ve Kızıl Ordu savaş kabiliyetini kısmen geri kazandı.
  IS-4'ün yanı sıra çok başarılı olmasa da ilk T-54 makineleri ortaya çıktı. Ancak jet uçakları geride kaldı. Ve Almanların zaten hizmette olan diskoları vardı. Sadece yüksek uçuş özelliklerine sahip olmakla kalmayıp , aynı zamanda hafif silahlar için pratik olarak yenilmez araçlardı.
  Ayrıca, Sovyet tanklarına artık "E" serisinden Alman araçları karşı çıkıyordu. Bu yeni nesil tanklar olağanüstü bir performansa sahipti. En büyük olanı, bin beş yüz beygir gücünde bir gaz türbini motoruna sahip Alman E-50 idi. En yeni makinenin namlu uzunluğu 100 EL ve dakikada on mermi atış hızı olan 105 mm'lik bir topu vardı. Tankın ağırlığı 65 ton ve ön zırhı 250 mm idi. Alman silahı, zırh delme ve ateş hızı açısından IS-4'ten üstündü, ancak merminin boyutundan daha düşüktü. Ön zırh yaklaşık olarak aynıdır, ancak Alman tankı daha yüksek düzeyde rasyonel plaka eğimine sahiptir.
  Savaşlar ayrıca Almanların en iyi sürüş performansını ve Fritz'in çeliğinin daha güçlü olduğunu gösterdi.
  Ancak IS-4 aynı zamanda Sovyet tank yapımının zirvesiydi. Üretilen az sayıda T-54 tankı vardı ve bunların savaşların seyri üzerinde önemli bir etkisi olmadı.
  Yaz aylarında, inatçı çatışmalardan sonra Naziler Novorossiysk'i ele geçirdi ve Japonlarla birleşti. Stalin ve çevresi ormanda saklandı. Ancak kendini ifşa etmek istemeyen Beria, Başkomutanı zehirledi ve teslim olduğunu duyurdu. Sadece 7 Kasım 1946'da oldu. Böylece Büyük Vatanseverlik Savaşı sona erdi ve İkinci Dünya Savaşı'na kısa bir ara verildi.
  Beria, Hitler'den kesilmiş bir özerklikte vali statüsü aldı. Ve Üçüncü Reich ve Japonya, aynı zamanda Avustralya'yı da alarak Doğu Yarımküre'yi kendi aralarında böldüler. Sibirya'daki bazı topraklar ABD tarafından ele geçirildi.
  Ancak durum son derece gergin kaldı. Üçüncü Reich önde olmasına rağmen, Amerika ekonomik açıdan en güçlü ülke olmaya devam etti. Ancak ABD'de kırk yedinci yılda, Ağustos'ta bir atom bombası test edildi. Nükleer silahlar, Amerika'nın uzun süredir savaşa girmemesi ve atom projesinin finansmanının açıkça yetersiz olması nedeniyle bir süre sonra ortaya çıktı. Bir ay önce, Üçüncü Reich'ta bir atom testi yapıldı. Bu silahın sahip olduğu yıkıcı güce ikna olan Hitler karar verdi: çok geç olmadan nükleer ABD'yi ezmek gerekiyor!
  Aksi takdirde, genel olarak herhangi bir savaş imkansız hale gelecektir. Ve Eylül 1947'de Almanya, Japonya ile birlikte Amerika'ya karşı bir saldırı başlattı.
  Saldırı önce Chukotka'ya, ardından Alaska'ya gitti. Ve çatışma çıktı. Almanlar, iki mürettebatlı ve altmış sekiz ton ağırlığındaki en son piramidal tankı kullandılar. Böyle bir makine, alnından - büyük bir rasyonel eğimde üç yüz milimetre zırh ve yan ve kıçta - yine piramidal bir eğimle iki yüz elli milimetre ateşlendiğinde pratik olarak yenilmez. Böyle bir arabanın Amerikan silahları tarafından her açıdan geçilemez olduğu ortaya çıktı . Pershing'in 90 milimetrelik silahlarının ve hatta en son Paton'un bile bu tür zırhlara karşı güçsüz olduğu açıktır. Ve şimdiye kadar Amerika Birleşik Devletleri en iyi kalibrelere sahip değildi.
  Böylece Almanlar, tanksavar silahlarına karşı savunmasız bir makineye sahip oldu. Hangi, yalnızca çok büyük kalibreli toplar nüfuz edebilir ve ardından yüksek bir geri tepme olasılığı ile.
  Ve büyük boyutlu topların isabet oranı düşüktür. Bu tabii ki büyük bir dezavantaj. Böylece Almanlar, imparatorluk kaplanı lakaplı çok tehlikeli bir makineyi üretime soktu.
  Amerikalılar ayrıca, jet uçakları zayıf manevra kabiliyetine sahip olduğu ve son zamanlarda küçük gruplar halinde ortaya çıktığı için havacılıkta Fritz'den daha aşağıydı. Alman armadalarına nerede direnebilirler? Ve vida olanlar, Üçüncü Reich'a hiç rakip değiller!
  Amerika Birleşik Devletleri'nin büyük bir filosu var, ancak Almanya ve Japonya'nın da etkileyici bir filosu var, özellikle su altı olanlar. Ve en önemlisi, Alman denizaltıları Amerikan denizaltılarından birkaç kat daha iyi. Ve sürüş performansı açısından olan silahlanma açısından.
  Ancak en tehlikelisi diskolardır. Hem uçaklara hem de donanmaya çarpabilen makineler. Gerçekten gerçek savaş tanrıları. Ve onlara direnmek son derece zordur. Daha doğrusu imkansız.
  Buna rağmen çatışma sürdü. Alaska'da ilerlemek, iletişimin sınırlarını zorlamak demektir. Ve asker tedarikini zorlaştırmak için. Ancak üç ay içinde Alaska işgal edildi. Ardından Kanada'da saldırı başladı. 1948 darbelerle geçti. Almanlar ABD sınırına yürüdü, ancak inatçı bir direnişle karşılaştı. Amerikalılar kendilerini çok sayıda Paton tankıyla bile iyi savaşçılar olarak gösterdiler.
  Ek olarak, kırk sekizinci yılın sonunda, daha güçlü 120 milimetre kalibreli bir topa ve saniyede 1050 metrelik ilk mermi hızına sahip yeni bir ağır Amerikan Lincoln tankı ortaya çıktı. Mermi iyi bir açıdan vurursa ve sekmezse, yakın mesafeden böyle bir top bir Alman tankını delebilir. Bununla birlikte Almanların, yüz ton ağırlığında ve dört yüz milimetrelik bir zırh kalınlığına ve 128 milimetrelik (100 EL veya 210 milimetrelik) toplara sahip olan ve herkesi yeryüzünden uçuran bir "Kraliyet Aslanı" tankı vardı.
  Bu araba, E-100'ün geliştirilmiş haliydi. Diskolar giderek daha aktif hale geldi. Hızları, zaten saniyede üç buçuk kilometreye eşit olan on ses dalgasına ulaştı. Her mürettebat böyle bir yüke dayanamaz.
  Almanlar hava hakimiyetini ele geçirdi. Amerikalılar onlara hiçbir şeye karşı çıkamadı. Doğru, Amerika Birleşik Devletleri'nde kırk dokuzuncu yılın başında yeni bir Washington tankı piyasaya sürüldü. Araç iki yüz ton ağırlığındaydı ve 155 mm'lik bir tanksavar topuyla donatılmıştı. Ancak devasa ağırlığı ve zayıf sürüş performansı, pratikte çok az kullanılmasını sağlar.
  Atom bombası daha tehlikeliydi. Ancak Naziler hemen hemen İzlanda'yı ele geçirdi ve ABD, Almanya topraklarını alamadı. Ek olarak, Alman ME-362 ve ME-1010 ile TA-283 ve Gotha jet avcı uçakları, her bakımdan Amerikan modellerinden çok daha üstündü.
  Ve diskolar genellikle tamamen farklı bir silah seviyesidir. Ve tabii ki Almanlara kalite ile karşı çıkacak hiçbir şey yoktu. 1949'un ortalarında, Almanlar ve Japonlar ABD'nin yarısından fazlasını ve Kanada'nın tamamını ele geçirmişti. Bununla birlikte, Amerikalılar birkaç kez atom bombası attılar, ancak Almanya'dan misilleme grevi aldılar. Bundan sonra, her iki taraf da üstü kapalı olarak bir anlaşma imzaladı: karşılıklı nükleer saldırı yapmamak.
  Ancak Amerika Birleşik Devletleri hala felaketin eşiğinde. Philadelphia Temmuz 1949'da düştü. Almanlar Washington ve New York'a yaklaştı. Bu koşullar altında sağduyu galip geldi. Ve 6 Ağustos 1949'da Amerika teslim oldu. Böylece, İkinci Dünya Savaşı nihayet sona erdi.
  Dünyada Üçüncü Reich'in yanı sıra Japonya ve Almanya'nın uydu ülkeleri hegemonyası kuruldu.
  İmparatorluğun rengarenk olduğu ortaya çıktı, birçok yerel kukla hükümet vardı. Bir nevi federasyon gibi. Ama dünya istikrarsızdı. Hitler'in ölçülemez iştahları vardı. Ve 20 Nisan 1953'te Nazi Almanyası, nükleer silahları kitlesel olarak kullanarak Japonya'ya ezici bir darbe indirdi.
  Zaten delilik kokuyordu. Ancak Hitler ana müttefikine ihanet etti. Ve onu bir hırsız gibi sırtından bıçakladı. Dünya üzerinde mutlak güç istiyordu. Ve elleri kaşınıyordu. Böylece yeni bir savaş başladı. Ancak Almanya çok daha güçlüydü, ancak Japon imparatorluğu çok geniş. Böylece çatışma dört ay daha sürdü. Ve bu, ancak, o kadar da değil.
  Japonya yok edildi. Dünyanın diğer tüm ülkeleri tek para birimi alanına katılmaya zorlandı ve Hitler'e göre entegrasyon projesini kabul etti. Yani, egemenlik ve para biriminden vazgeçmek, ancak bir şekilde özyönetimi sürdürmek.
  Böylece tek bir dünya imparatorluğu yaratıldı. Sloganı ortaya atıldığında - tek gezegen, tek devlet. Doğru, Hitler hala ceza aldı. 9 Mayıs 1956'da uçağı düştü ve altmış yedi yaşında Führer'in saltanatı kesintiye uğradı. Şanlı ve kanlı olduğu ortaya çıktı. İnsanlık tarihinde böyle bir hain olmamıştır.
  Küresel ölçekte Üçüncü Reich imparatorluğunun kurulmasını sağlamayı başaran tek tiran.
  Führer, haç yerine gamalı haçın hakim olduğu, suni tohumlama yoluyla birkaç yüz torun üretmek ve çok eşliliği yasallaştırmak için yeni bir din kurmayı bile başardı.
  Almanya yayılmayı ve güçlenmeyi başardı. Ancak, elbette, önemli hasar gördü. Führer'in halefi öncelikle Hermann Göring olmalı. Ancak uyuşturucu kullanımı, Nazi ikilisinin sağlığını baltaladı ve silindi.
  Himmler başka bir olası figürdü. SS başkanının gücü son derece büyüktü. Ancak bu tam olarak Hitler'i korkutan şeydi, bu yüzden nispeten az tanınan Wolf Stefan, gözden düşen Bormann'ın yerini alan resmi halef oldu.
  Ancak bu adayın zayıf görünmesine yol açan Wolf Stefan'ın düşük şöhretiydi. Ve Himmler'in iktidarı ele geçirmesinin bir sonucu olarak bir darbe oldu.
  SS başkanı resmen naip olarak kaldı ve Hitler'in oğullarından birinin iktidara gelmesi gerekiyordu. Ancak halefi belirlenmediği için Himmler gücü gerçekten gasp etmeyi başardı.
  Ve gizli polisin başı tarafından salınan bir terör dalgası dünyayı kasıp kavurdu. Doğru, her şey o kadar net değil. 1950'de ilk insan uzaya uçtu. Ve 1960 yılında insanlar aya ayak bastı. Dahası, uzaya genişleme genişliyordu. 1971'de astronotlar Mars'ta sona erdi. Böylece, insanlığın sıkı kontrol altında olduğu yeni bir uzay çağı başladı.
  
  NINJA ABD VE RUSYA'YA KARŞI
  . BÖLÜM 1
  Avustralya'daki ABD üssünün yenilgisinden sonra ninja daha aktif hale geldi. Amerika, karşı koyacak hiçbir şeyi olmayan olağanüstü savaşçılarla karşı karşıya. Hem ağır bombardıman uçakları hem de uçak gemileri, görünmez süper adamların ordusuna karşı güçsüzdür. Bu, devletlerin ve İngiltere'nin karşı karşıya olduğu büyük bir sorundur. Fire Tiger, sert savaşçılarla birlikte Peru Limanı'ndaki ABD üssüne saldırdı. Onunla birlikte yenilmez kadın dövüşçü Azumi de saldırıya katıldı. Çekici, kızıl saçlı Japon kadın. Azumi, geniş omuzları, yüksek göğüsleri, güçlü kalçaları ile çok güzeldir. Bacakları hem sıcakta hem de soğukta her zaman çıplak ama çok güzel, yontulmuş ve zarif. Ayak parmakları uzun ve kavrayıcıdır.
  Azumi, disk atmak için çıplak ayaklarını kullanmayı çok sever. Korkunç bir kadın, ateşli bir kaplan - ve yatakta tutkulu. Ninja kızlar geleneksel olarak yalınayaktır, bebeklikten itibaren eğitilirler ve erkeklerden daha az tehlikeli değildirler.
  Amerikalılar bunu hemen hissetti. Yunusları taklit ederken, ninjalar su altında rötuş yapar. TNT'den bin kat daha güçlü olan özel bir patlayıcı olan uçak gemilerini ve savaş gemilerini madencilik için kullandılar. Geminin karnının altında yüzerek, mıknatıslı, ceviz büyüklüğünde küçük bir top haline geldiler.
  Ninja neredeyse sessizce yüzer. Su altında bulunamazlar. Zor gölgeler. Sonra muazzam güçte ama kompakt patlayıcılar yerleştirirler.
  Ve sonra üsse saldırı geliyor. Nöbetçiler bir saniyeden kısa bir sürede kaldırılır. Zor keskin bilenmiş diskler uçar. Ve boğazları ve boyunları kesin. Amerikan askerleri çığlık bile atmadan ölüyor. Sonra yine görünmezin uçuşu. Kızlar çıplak parmaklarıyla oyun oynarlar. Bacakları alışılmadık derecede çeviktir.
  Üs her taraftan saldırı altında. Uçaklar patlar, büyük, kaynayan bir alev alevlenir. Ve tüm site anında onun tarafından kapsanıyor. Yüzlerce araba aynı anda yırtılmaya başlar. Sanki devasa bir havai fişek patlamış gibiydi. Aynı zamanda karbüratörlü motorlardaki ateşleme çalıştı.
  Ve her şey bir anda tıslar, kaynar, patlar ... Ateşli gayzerler gökyüzüne taşınır. Şeytani gök gürültüsünün sesleri duyulur ... Her şey anında, bir şekilde bir anda karışır. Ve dünya yörüngesinden çıkmış gibi görünüyor ve yeni bir güneş beliriyor. Ama barışçıl değil, askeri ve cehennem gibi. İnsanlar yanıyor, arabalar yanıyor ve patlıyorlar. Ve uzaktaki ninja kızlar, zarif bacaklarının çıplak parmaklarıyla patlayıcı bezelyeler fırlatıyorlar. Ancak bu gerçekten şeytani bir etkidir. Ve molalar duyulur, kargaşa çıkar. Birkaç uçak hala beton şeritten ayrılmayı başardı, ancak yüzeye çarptılar ve yırtılmaya başladılar. Ölüm, acı ve yıkım dolu.
  Savaşın ilk dakikalarında binlerce Amerikan ve İngiliz askeri öldü. Ve savaşın kendisi bir savaşa değil, tam bir imhaya benziyordu. Ve yağdı ve Amerikan mevzilerine yağdı, ölüm ve küller ...
  Kruvazörler ve savaş gemileri de parçalandı, uçak gemileri ikiye bölündü. Toplam, kesinlikle acımasız ölüm de denizde oynadı. Sıcak kucağına düşen, yakılan, toz haline getirilen her şey.
  Sıcak, kırmızı diller uçakları yaladı, metal eridi, kesinlikle her şey yandı. taş bile...
  Ninja gerçek, ateşli bir kasırga ya da daha doğrusu bir kasırga değil, bir kasırga sahneledi! Hatta bir kasırga. Arkasında sadece yanmış iskeletler ve küller bırakıyor.
  Azumi çok güzel bir kadın ama ölümcül. Çıplak parmaklarıyla iğneler fırlatıyor ve Japonya'nın rakiplerine vuruyor. Ninjaya kim karşı koyabilir?
  Kruvazörler ve savaş gemileri patladığında çelik ve titanyum kırılır. Ateş kaplanı mutlu. Her şey onun planına göre gidiyor. Amerikan askerlerinin eğimli çizgisi burada düşüyor.
  Azumi partnerini destekler. Ve ölüm eker.
  Ancak genç kadın şunları söylüyor:
  - Ruslar, Almanları Stalingrad'da sert bir şekilde vurdu. Yardım etmezsek, müttefiklerimiz kaybedecek!
  Güzel çıplak ayağıyla üç iğne attı, cehennemden kaçmaya çalışan dokuz ABD Ordusu askerinin boyunlarını deldiler. Okyanusun yüzeyinde, girdabın içine çekilmekten çaresizce kurtulmaya çalışan Amerikalı denizciler akın eder.
  Ninja, aynı anda iki kılıçla keserek ve diskleri fırlatarak onların işini bitirdi. Japon kadınları çok aktifti: ince ve güçlü. Ve ateş etmek için çıplak ayaklarını kullandılar.
  Yamato kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Rusya'ya da saldıracağız! Khalkhin Gol'un intikamı alınacak!
  Ve süper ninja elini havada gezdirdi, bir tsunami dalgası geçti. Bir kasırganın kasırgası gibi yükseldi ve açgözlü bir ağızla yüzeyde bocalayan denizcileri yuttu.
  Bir B-29 bombardıman uçağı ninjaların üzerinden geçti. Azumi minyatür tatar yayının ipini çıplak ayağıyla aldı. Tehlikeli patlayıcılar çıkardı. Araba tam anlamıyla parçalandı ... Parçalar, patlayıcılı gaz tankları gibi dağıldı. Ve birkaç savaşçıyı düşürdü. Azumi kıkırdadı, çıplak, zarif ayağını çimenlere sürttü ve cıvıldadı:
  - Ben harika bir kızım ve süperim!
  Ateş kaplanı onu aldı ve tısladı:
  - Gerçekten harika! Amerikalılar gibi bu Rusları da lekeleyeceğiz!
  Azumi kıkırdadı ve dişlerini gösterdi...
  Ninjalar son uçakları bitirdi ve adadan ayrıldı. Kalan üsleri parçalamanız gerekiyor. Amerikalılar bu günü uzun süre hatırlayacaklar. Japonları savaşmaya zorlayan Yükselen Güneş Ülkesine petrol ablukası uyguladıkları için pişman olacaklar. Ve aniden ortaya çıktı ki, Japonya ekonomik olarak Amerika'dan on kat daha düşük olmasına rağmen, o kadar harika bir özel kuvvete sahip ki, karşı çıkacak hiçbir şey yok!
  Ninjalar başka bir uçak gemisi oluşumuna saldırdı. Havadan dronlarla uçtular ve küçük ama ölümcül bombalar attılar. Gemilerin borularına ve fırınlarına giren cehennem otelleri.
  Ve arka arkaya tüm gemileri havaya uçurdular. Yıkım bir kasırga hızında ilerledi. Ve kruvazörler ve savaş gemileriyle kaplı bir uçak gemisi grubunun batması. Ve cehennem gibi ölüm bezelyeleriyle kaplıydılar. Hangi, dikişli zırh, metali yırttı.
  Denizin üzerinde yangınlar çıktı ve her şey tütüyordu. Keskin duman havaya yükseldi ve kara kobra sarmalları gibi dönerek atmosferi kemirmeye hazır zehirli dişler yaydı.
  Ve tüm bunlar dans etti, eğildi, havaya içti ... Ninjalar patlayıcılar yaydı ve en gelişmiş ve modern uçak gemisini sağlam bırakarak mürettebatına saldırdı. Ardından katana kılıçları kullanıldı ve ninja kızlar çıplak parmaklarıyla iğne fırlattı. Ve bunu o kadar ustalıkla yaptılar ki, bir iğne aynı anda üç veya dört kişiyi öldürdü.
  Kızlar saldırdı ve şarkı söyledi:
  - Biz zavallı böcekler değiliz, süper ninjalar - plakları kesiyoruz! Açık yetenekler - devam edin!
  Ve gerçekten bir dalganın tepesi gibi hareket ettiler. Azumi amirali kılıcıyla kesti ve üç vuruşla on iki parçaya ayırdı. Güverteyi sular altında bırakarak bol miktarda kan sıçradı. Azumi tweet attı:
  - Bir tabutun içinde olacaksın! Seni keseceğim!
  Ve başka bir amirali öldürdü. Ve dişlerini böyle gösterdi. Ninjalar silah seslerinden korkmazlardı. Mermiler üzerlerinden uçtu. Zayıflığı, yorgunluğu ve acımayı bilmiyorlardı. Kanatlı kuşlar, hatta jet motorları gibiydiler.
  Azumi güvertede zarif ayak izleri bırakarak çıplak ayaklarını tokatladı. O inanılmaz bir savaşçı. Ama diğer kızlar da harika.
  Uçak gemisi ele geçirildi ve konuşlandırılarak Japon limanlarına götürülüyor. Ayrıca demire ihtiyaçları var.
  Samuray ve ninja ordusuna direnmek son derece zordur. Onlar süpermen. Ve baskıları dayanılmaz.
  Ve yine başarılar ve yakalamalar takip eder. Ninja, yakalanması zor deniz soyguncuları gibi davranır. Amerika'da panik Görünmeyene direnmenin bir yolu yoktur.
  Ne de olsa bu o kadar özel bir kuvvet ki, hem havacılık hem de topçu, cesur savaşçıların yaklaştığını bile fark etmiyor. Kara bulutlar gibi asılı duran ve kılıçlarını sallayan, kilometrelerce uçan ve herhangi bir metali delen diskler fırlatan.
  Ninja, Orta Çağ'dakiyle aynı değil. En son teknoloji parmaklarının ucunda. Ve yoluna çıkan herkesi eziyor.
  Ve Sovyet-Alman cephesinde bir durgunluk var. Almanlar, Kursk Bulge'a bir saldırı hazırlıyor. Düşman sayıca üstünken, önceden takviye edilmiş konumlara saldırmak en akıllıca fikir değil. Ancak Almanya'nın çok az seçeneği var.
  Almanlar Afrika'da yenildi ve diğer cephelerde zafer aramaya zorlandılar.
  Ancak Japonların başarıları, Üçüncü Reich'in askeri-endüstriyel tesislerine yönelik hava saldırılarının yoğunluğunu azalttı. Bu da gerçek tarihe kıyasla silah üretiminde artışa neden oldu. Kursk Muharebesi ile Fritz'in uçaklarının yanı sıra daha fazla "Panter" ve "Kaplan" var. Hangi belirli bir sorun yaratır.
  Ama yine de Kızıl Ordu daha güçlü. Hirohito son derece makul bir soru sorar:
  - Almanya'nın müttefikine yardım edecek miyiz?
  Japon ordusunun çoğu ikinci bir cephe açılmasından yana konuştu. Doğru, ninjanın katılımıyla. Amerika, tüm uçak gemilerini ve büyük yüzey gemilerini kaybetti . Pasifik'te saldırı operasyonları yürütmek imkansız hale geldi. Ve Japonya'nın eli çözüldü. Dahası, ninjaların kendileri dört uçak gemisini hasar görmeden kaçırdılar. Ve birçok uçağı imha ettiler. Birkaç büyük gemi de ele geçirildi. Genel olarak, şirketin başarılı olduğu ortaya çıktı.
  Daha doğrusu bir dizi şirket. Hangi, parlak başarılarla işaretlendi. Amerika savaştan çıktı. Daha doğrusu, her koşulda ateşkes teklif etti.
  Japonya, Üçüncü Reich'in bombalanmasını durdurmak ve SSCB'den yardım istedi. Amerika Birleşik Devletleri de düşmanlıkları bu şekilde sona erdirmek için İngiltere'yi etkilemek zorunda kaldı. İngilizler günahla yarı yarıya anlaştılar. Müttefikler, Üçüncü Reich ile ateşkes ve esir değişimi konusunda anlaştılar.
  Hitler, Kursk çıkıntısına yönelik saldırıyı bir kez daha erteledi. Önce batı cephesinden daha fazla kuvvet ve tank toplamaya karar verdi. Ve birliklerini güçlendir.
  Ancak 15 Temmuz'da Stalin, Orel ve Belgorod'a saldırı emri verdi.
  Bu arada ninja, yeni Sherman tanklarıyla Amerikan nakliye araçlarını da çaldı. Ve Azumi, kızlarla birlikte çok daha cüretkar bir operasyon gerçekleştirmeyi başardı. İngiliz fabrikalarından, gelişmiş zırha sahip en iyi İngiliz Churchill tanklarından üç yüz elli çaldı ve onları Almanya'ya nakletti. İngilizler kızların kılıçları altında ölüyordu. Ayrıca güzellikler, çıplak parmaklarıyla keskin iğneler fırlatarak savaşçıları öldürdü. Ve ne demeli? İngilizler şok oldu.
  Ayrıca Japonya'dan gelen kızlar, benzinli iki aracı sürükledi. Üçüncü Reich için en iyi hediye nedir?
  Bu nedenle Kızıl Ordu en başından beri inatçı bir direnişle karşılaştı.
  Savunma savaşlarında "Ferdinand" neredeyse çok mükemmel bir tank avcısı olduğunu kanıtladı. Ve "Kaplan" ve "Panter" gibi. Son araba, sık sık bozulmasına rağmen, savunma savaşlarında o kadar önemli değildi.
  Bu arada Azumi cepheye geldi. Ve şahsen en tehlikeli Oryol yönünde Ruslara karşı savaştı. Sonra Sovyet otuz dörtlüleri savaşa girdi.
  Japon kadın, partneriyle birlikte arpa tanesi kadar küçük patlayıcı parçaları çıkardı. Ve bu taneleri tanklara atmak için kız gibi, çevik parmaklarını kullanmaya başladılar. Sovyet arabaları sağır edici bir kükremeyle patladı ve takla attı.
  Azumi bağırdı:
  - Banzai!
  Çıplak ayaklı arkadaşı homurdandı:
  - Gezegeni cennete çevireceğiz!
  Ve küçük bir el bombası attı ... Sovyet arabaları patladı. İki otuz dörtlü havada çarpışırken bir patlama oldu ve kıvılcımlar uçuştu. Ve sonra savaş kiti nasıl patlar. Ve arabalar siyah inciler gibi parçalanacak.
  Azumi, yontulmuş, çıplak parmaklarıyla yine birkaç küçük tane fırlattı ve cıvıldadı:
  - Ölüm getiriyorum!
  Çıplak bacaklı arkadaşı da ölümcül hediyeler atarak ciyakladı:
  - Kısacası - banzai!
  İki güzel de kahkahayı patlattı. Ve yine çıplak ayakla bu taneleri kümülatif patlayıcılarla atalım. Ve her şeyi tamamen yok etmek. İşte bir düzine daha büyük HF devrildi. Ve yırtılmış tırtıllar, yukarıdan dönen kırık silindirler. Ve kendilerini yuvarlayın, kırın. Saldırıya giden Sovyet askerlerini vururken.
  Ve iki ninja kız da kıkırdıyor. Burada çıplak ayaklı kızların bacaklarıyla koşturduğu keskin küçük iğneler de kullanılıyor. Ve Sovyet birliklerinin saldırısı başarısız oldu. Önemli hasar gören Rus birimleri durur ve donar.
  Çıplak bacaklı haydutlar da gülüyor... Panter gibi sırıtıyorlar!
  . BÖLÜM 2
  Ateşli ve kaslı bir ninja kızı olan Azumi, sağ eli sarışın bir savaşçı olan Agouti ile birlikte Rus saldırısını en tehlikeli bölgede püskürttü. Yüzü aşkın Sovyet tankı, çıplak, zarif bacaklar kullanılarak iki güzel ninja tarafından yakıldı. Şimdi de Hitler Gençliği'nden genç adamlarla konuşuyorlardı. Japon kadınlarının istismarlarına hayran kaldılar. Gerçekten harika!
  Belirgin kasları olan sarı saçlı bir genç şunları söyledi:
  - Hiç böyle bir şey görmedim! İki kızın birlikte böyle bir kıyma makinesi ayarlaması için!
  Azumi sırtını büktü. Her iki Japon kızı da aynı bikiniyi giymişti, çok kaslı ve düzgün vücutluydu. Ve ne kadar baştan çıkarıcı bacakları var - bronz derinin altında kas topları yuvarlanıyor. Bu gerçekten kadın formunun ve gücünün mükemmelliğidir.
  Panter gibi sırıtan Azumi, dedi ki:
  Biz ninjalarız ve bu her şeyi söylüyor!
  Kahverengi saçlı başka bir genç adam ihtiyatla sordu:
  - Neden bu kadar sarışınsın?
  Agouti kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Ve babam bir Alman'dı! Katılıyorum, bana uygun!
  Gençler genişçe gülümsediler. Azumi daha da sırıttı. Ruslar, Terminatör kızlarına havadan saldırmaya çalıştı. Müthiş IL-2 koştu.
  Kızlar çıplak parmaklarıyla yelpazenin zarif, yontulmuş bacaklarını tuttular. Ve özel, minik iğneler atmaya başladılar. Ve siltler kelimenin tam anlamıyla havada parçalandı . Ve küçük parçalara ayrıldı. Veya alevlendi, ateşli tüylerle büyümüş.
  Azumi çıplak, yontulmuş bacağını salladı, parmaklarıyla bir yelpaze tuttu, bir dizi Sovyet saldırı uçağını düşürdü ve kıkırdadı:
  - Japonya'ya hükmedin, denizler sizin olacak!
  Agouti de bir tavus kuşunun kuyruğu kadar lüks bir yelpazeyi çıplak parmaklarıyla tutarak sallandı. Oradan minik iğneler yağdı. Ve sanki binlerce uçaksavar silahı aynı anda Sovyet araçlarına ateş etti. Siltler gökyüzünde ateşli bir yol gibi parladı.
  Bu kızıl saçlı Japon güzeli Azumi, çıplak topuğuyla bir yelpaze bıçağı verdi ve tısladı:
  - Ben bir kobrayım!
  On Sovyet uçağı aynı anda havalandı. Kuyrukları ve burunları koptu. Motorlar patladı, tekerlekler paramparça oldu. Ve sanki aynı anda binlerce mum yanıyormuş gibi her şey yanıyordu.
  Sarı saçlı güzel Agouti nasıl tıslar ve çıplak ayağınızı nasıl sallarsınız, bir yelpaze gibi minik oklar yayar ve cıvıl cıvıl:
  - Güneşi görüyorum... Ve hafif bir rüzgar!
  Ölümcül Ninja Kızlar. Ve büyüleyici. Öyle nazik yüzleri var ki, çiçekler gibi... Ama çeneleri cesur. Bikini çok açık, göğüste sadece göğüs uçlarını hafifçe örten dar bir şerit. Ve ince külotlar çekiciliği gizlemez. Baştan çıkarıcı Japon kadınları gibi ve ne kadar keskin bir kas kabartmaları var. Nadiren böyle bir kız bulursun. Fayanslı bir pres.
  Dış tazeliğe rağmen kızlar göründükleri kadar genç değiller. Bunlar muazzam deneyime sahip en iyi ninjalardır. Ve bu tür testleri geçtiler. Çıplak ayakları, patlayan bir yanardağ olan sıcak lav üzerinde koştu. Ve zarif izler, büyüleyici uzuvlar bıraktı.
  Savaşçılar, yok oluşun mükemmelliğidir. Aynı zamanda, Kızıl Ordu askerlerini öldürerek kara, şeytani bir amaca hizmet ediyorlar.
  Kızlar hayranların yardımıyla iğne atıyor. Patlayan ve Yaklar, savaşçılar, nispeten basit bir tasarım. Ve ünlü PE-2. İkinci makinenin yönetimi oldukça zordur ve tüm pilotlar bu makinede ustalaşamaz.
  Ve çok güzel ve zarif bacaklarıyla hayranlarını tutan kızlar, Sovyet uçaklarını hayran bırakıyor.
  Azumi dudaklarını şapırdatarak ve çıplak, yontulmuş bacağını sallayarak agresif bir şekilde şöyle diyor:
  "Yıkımın gerçek gülü benim!"
  Agouti, çok güzel ve yontulmuş bacakların tuttuğu bir yelpazeden minik, iksire batırılmış iğneler fırlattı. Güzellik ve lanet günaha ile parlıyor. Ve bir alev makinesinin altına yakalanmış sivrisinekler gibi Sovyet uçaklarını vurarak şöyle diyor:
  - Japon ninjası - vahşilerin dizlerinin üzerinde!
  Ve zaten çok yaşında olan ama tazeliği solmayan kızlar şarkı söylediler:
  - Anavatan düşmanları, dünyanın yüzünü silip süpüreceğim!
  Ve şimdi son Sovyet uçakları gökyüzünde yanıyor ... Saldırı püskürtüldü!
  Şimdi kızlar erkeklerle oturuyor ve sohbet ediyorlar. Azumi onlara çıplak, kaslı bacaklarını uzatır ve teklif eder:
  Şimdi bana bir masaj yap!
  Agouti bu fikri destekledi. Sarışın terminatör zarif, yontulmuş kollarını uzattı ve cıvıldadı:
  - Uzatmak! Eller ve daha fazla enerji ile!
  Genç erkekler kızın kaslı ve güçlü vücudunu yoğurmaya başladılar. Ve bu elbette güzeller için hoş.
  Ama her güzel şeyin bir sonu vardır. Sovyet topçusu tekrar ateş açar. Ve yeni tank rezervleri saldırıda. Kuvvetler savaşa atılır, bu nedenle cephenin bu bölümü savunmayı yarıp geçmede anahtardır.
  Ama ninja kızlar her zamanki gibi tetikte. Ve yine çıplak ayaklarıyla patlayıcı atıyorlar. Ve şarkı söylüyorlar...
  Azumi, Süper Güç Yok Edici'den bir parça fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Ve denize gidiyorlar ...
  Agouti, bir saldırı ve güçlü bir yok edici ile patlayıcılar fırlattı. İki düzine Sovyet tankını süpürdü ve cıvıldadı:
  - Kızlar atılgan ...
  Çıplak parmaklarıyla cesaretin ne getirdiğini atmaya devam eden Azumi, şarkı söylemeye devam etti:
  - Deniz unsuru!
  Agouti bir arpa tanesi büyüklüğünde toplar gönderdi ve çıplak ayaklarını sallayarak cıvıldadı:
  - Cehennem elementinden!
  Kızların arkasında "Panter" gizlendi. Araba hedefini bekliyordu. Ağzı uzun ve yırtıcıdır.
  Agouti çıplak topuğuyla patlayıcıları tekmeledi ve tanktaki çocuklara göz kırptı. Birkaç Sovyet arabasını havaya uçurdu:
  - Ve bu harika!
  Azumi çıplak ayak tabanlarıyla birkaç arpa tanesi fırlattı. Sovyet tanklarını havaya uçurdu ve tısladı:
  - Ve hiper!
  Kızlar, düşmana ölümcül ve yıkıcı hediyeler atmaya devam ettiler. Savaşçılar en yüksek imha sınıfını gösterdi. Elis gökyüzünde yeniden belirdi. İkinci Dünya Savaşı'nın bu en büyük uçağı, askeri sorunları çözmeye çalıştı.
  Ama Azumi yelpazeyi yine çıplak parmaklarının arasına aldı. El salladı ... Ve Sovyet arabaları çok uzaklardan parçalanmaya başladı. Ve sadece yırtmakla kalmaz, aynı zamanda yuvarlanır, birbiriyle çarpışır.
  Çıplak ayaklı Azumi cıvıldadı:
  - Her şeyi kuma süpüreceğiz!
  Agouti de başladı ... Çıplak bacaklarını o kadar enerjik salladı ki, güneş ışınları çıplak topuklarından başladı ...
  Ve Rus pilotlar onu sadece fındık için aldı.
  Sarışın terminatör şarkı söyledi:
  - Ninja - akrobasi! Sovyet mürettebatının tabutunda!
  Savaşçılar alışılmadık derecede hareketli ve sertti.
  Azumi parmaklarını şıklattı. Ve avucunda bir ayna vardı. Güzellik onu ayağa kaldırdı. Çıplak parmaklar tutamağa sıkıca tutulur.
  Ve Azumi'nin ışıltılı bir tavşanı nasıl serbest bırakacağı. Çelik alaşımı nasıl ateşe verilir ve ahşap ile duralumin.
  Ve Sovyet uçakları yanıyor... Onlarcası bir anda yanıyor. Kanatları ve kuyrukları çıkıyor. Ve bazıları eğrilip bükülerek bir koç boynuzuna dönüşür.
  Ve kızıl saçlı dişi şeytan, çıplak ayak parmaklarıyla ayaklarının dibinde çok küçük ama çok ürkütücü bir ayna tutuyor. Ve bundan kaçış yok. Ve tam anlamıyla çeliği titanyumla yakabilir. Ve her şeyi ufalayın ve üzün, bir kek haline getirin.
  Azumi neşeyle dişlerini gösteriyor ve çıplak ayaklarının, güneş ışınlarının yardımıyla şöyle diyor:
  - Ruhun en yüksek seviyesi!
  Hala geleneksel yelpazesini çıplak, kıvrımlı bacaklarıyla kullanan bir agouti. Ama aynı zamanda Sovyet uçaklarını çok etkili bir şekilde yakıyor, diye mırıldanıyor:
  - Pekala, Stalin dansı!
  Ve kızlar şakalarından çok memnunlar, gülüyorlar ... Sovyet havacılığı büyük kayıplar veriyor ama çaresizce kırılmaya çalışıyor. Ancak bu, kaplan kızlara karşı işe yaramaz. Acı verici bir şekilde parlıyorlar ve havalı güzelliklerin en havalısı. Tüm Sovyet arabalarını vuruyorlar. Biri ayna, diğeri yelpaze.
  Üstelik Azumi'nin çıplak, yontulmuş, bronzlaşmış bacaklarını tutan ayna daha da etkili.
  Sovyet pilotları ölüyor. Birçoğu oldukça genç. Ayrıca antenleri kırmaya yeni başlayan genç erkekler ve kızlar da var. Doğru, ikincisi çok az. Ve çoğunlukla U-2 ile uçuyorlar. Bu makine özellikle geceleri savaşmak için etkilidir.
  Sovyet arabaları meşaledeki güveler gibi yanıyor. Ve Azumi çıplak bacağını sallayarak kükredi:
  - Ben bir ninjayım ve daha güzel bir meslek yok!
  Bu kızıl saçlı cadının birçok sırrı var. Saçları alev gibi çok yanıyor. Güzel bir kız ve tehlikeli bir baştan çıkarıcı. Rus-Japon Savaşı'na katıldı. Japonya'nın Çarlık Rusya'sına karşı hiç şansı yoktu. Rusların sayısı da daha fazladır ve yüzyıllarca süren savaş deneyimine sahiptirler.
  Ve Japonya son zamanlarda sınırlarını aştı. Peki nasıl kazanabilir?
  Ama... Ninja faktörü her şeyi değiştirdi... Birkaç çıplak ayaklı kız, Mukend yakınlarında savaşan Rus birliklerinin üzerine sihir saldı. Ve zaten Japonları geride bırakan üstün çarlık ordusu, bir iğne yağmuru ile vuruldu.
  Rus askerleri kırıldı, yüzlerce ve binlerce. Sonra Azumi sihirli aynayı kullandı. Sıcaklığından silah namluları yırtıldı ve Rus askerleri diri diri yakıldı. Vahşi, şiddetli bir ateşti. Hiçbir şeyin baş edemeyeceği ve direnemeyeceği. Patlatılmış savaş kitleri. Piller imha edildi, her şey neredeyse anında yandı ....
  Ninjalar, Rus ordusu için gerçek bir bela haline geldi. Sihir kokan becerileri kullanarak kazandılar.
  Sonra Azumi, Kuropatkin'i kekelemeye başladığına dair çılgın bir korkuya soktu. Ama onu öldürmedi. Ve bir dereceye kadar sinsi bir hareketti. Ninja kızların kendileri de Rus ordusunun hazinesini ele geçirdiler - birkaç çanta altın. Bu, elbette, hoş bir sürpriz.
  Sihirli aynalar ve yelpazelerin yanı sıra çıplak bacaklı güzeller de kılıçlarla çalıştı. Kişisel olarak birçok Rus askerini öldüresiye hacklediler. Ve ninjanın gücünü gösterdiler.
  Agouti daha sonra denizde ünlendi. Ayrıca Amiral Makarov'un halefini de şahsen kılıçla kafasını keserek öldürdü. Ve hatta çıplak ayaklarla fırlatmak.
  Makarov, ortağı ve kocası Fire Tiger tarafından havaya uçuruldu. Evet, ninjaların büyüleri vardır ve yaşlanamazlar. Muhtemelen diğer ölümlüler tarafından nasıl da kıskanılıyorlar.
  Ninjanın gücü harika. Ve eğer dünyanın geri kalanını fethedememişlerse, bunun tek nedeni ölümlülerin yaşamlarına nadiren müdahale etmeleridir. Ancak Rusya ile savaşa müdahale etmekten başka bir şey yapamadılar. Rus ayısı çok büyük ve güçlüydü. Japonya baştan kaybetmeye mahkumdu. Üstelik Ruslar askeri işlerde çok beceriklidir.
  Ancak ninjanın insanüstü gücü, güç dengesini büyük ölçüde değiştirmiştir.
  Çıplak bacaklı savaşçı kızlar Ruslardan gemileri ele geçirdi. Bulaşıklarını doldurdular. Karada da yenildiler. Ve Tsushima'da parlak bir zafer kazanın! Ve burada Azumi olmadan değildi.
  Şahsen ortaklarıyla birlikte en yeni Rus savaş gemilerinden üçünü batırdı. akrobasi gösterdi.
  İşte ninjanın gücü! Dahası, kızların bir göreve gitme olasılığı erkeklerden daha fazladır. Dişil gücü ve şeytani baştan çıkarma güçleriyle kim kıyaslanabilir?
  Şimdi savaşçılar çok sayıda Sovyet uçağı yaktı. Tankları böldüler ve piyadeleri ele geçirdiler. Sovyet askerleri saldırıda. Ve onlara aynadan.
  Azumi etçil bir şekilde dudaklarını yalıyor. O harika bir şey. Ve çıplak ayak parmaklarının yardımıyla gönderir - tavşanları yok eder.
  Aynı zamanda Japon kadın cıvıl cıvıl:
  - Hepsini yakacağız! Şeytan bizim efendimizdir!
  Ardından, yüzeyi çarpıtan ve Rus askerlerini küle çeviren yeni ölümcül bir parıltı yayar.
  Agouti ayrıca patlayıcıları havalandırarak agresif bir şekilde ateş eder. Ama aynı zamanda savaşçı çıplak topuğuyla özel toplar fırlatıyor.
  Düzinelerce askeri uçup vurarak göğüslerini yarıp sırtlarını kırıyorlar.
  Sarışın terminatör haykırıyor:
  - Savaş gemisinde bir çakıl taşı! Bu çok havalı!
  Rus birliklerinin saldırısı boğucu... Giderek daha fazla ceset ve kırık Sovyet teçhizatıyla dolu.
  . BÖLÜM 3
  En tehlikeli bölgede Orel'e yapılan saldırı askıya alındı. Ancak Sovyet birlikleri yoldan cepheye bağırdı. Belgorod-Kharkov yönünde Almanlar için işler daha iyiydi. Orada daha fazla kuvvetleri ve özellikle tankları vardı. Mainstein ustaca manevra yaptı. Savunma savaşlarında oldukça etkili olan en son "Kaplanlar", "Panterler", "Ferdinandlar" ı kullandı. Ve belki de Sovyet arabalarından üstün. Özellikle "Kaplan" alnında otuz dört ile yolunu açmadı ve tahtası üç yüz metreden fazla olmayan bir mesafeden alınabiliyordu.
  "Panter" de alnından geçmedi, ancak iki kilometreden otuz dört aldı. Doğru, yan zırhta daha zayıf olmak. "Ferdinand" genellikle Sovyet araçlarını dört kilometreye kadar bir mesafeden delebilir. Ve ön zırh 200 mm'dir.
  Güneyde Naziler direndi. Ancak Oryol sitesinde yenik düşmeye başladılar.
  Ninja kızlar, Nazileri durdurmak için koştu. Çok tazılardı ve bu güzellikleri havalı. Ve çıplak ayakları bir yelpaze sallamaya ve bir aynayla güneş ışınlarını salmaya başladığında. Ve ilerleyen Sovyet tankları iğnelerin ve ışınların altına düştü. Arabalar savruldu ve devrildi. Erimiş metal. Ve güzel kızlar: bir kızıl saçlı ve bir sarışın burunlarını gösterdi ve sırıttı.
  Savaşçılar çok enerjik davrandılar. El salladılar ve dişlerini gösterdiler. Ve her türlü küçük iğne uçar. düşmanı yok eden.
  Otuz dört döner, silindirler onları kırar ve kendi başlarına yuvarlanır. Bazı tanklar kesilir. Ve erimiş metal onlardan akar.
  Azumi, bir fanla çıplak ayağını sallıyor, havaya fırlatıyor. Bu sefer, güneş ışınlarını alan Agouti. Ve Rus tanklarını parçalıyorlar.
  Her iki kadın ninja savaşçı da çok havalı ve ölümcül görünüyor. Ve neredeyse çıplak. Rus tanklarını dövüyorlar. İşte ortaya çıktı ve Eli. Ve sonra topuklar fırlatılır, uzayı sallayan ve Sovyet uçaklarını parçalayan patlayıcılarla pastalar fırlatılır. Burunlarını koparırlar ve kanatlarını bükerler.
  Naziler ellerini sallayarak kükredi:
  - Rush Schwein!
  Ninja kızlar yanıt olarak kıkırdar. Çıplak, bronzlaşmış bacaklar, ölüm hediyeleri gönderiyor.
  Güzel savaşçılar, Azumi'nin saçları o kadar kırmızı ki Nazizm'in bayrağı rüzgarda dalgalanıyor gibi görünüyor. Ve savaşçılar Sovyet askerlerini dövüyor. Ve böylece yeni bir silah kullandılar. Çıplak, zarif bacaklarını kullanarak baloncuklar üflemeye başladılar.
  Ve şeffaf, ışıltılı toplar çıktı. Titanyum bile yakabilirler.
  Ve Sovyet arabalarının üzerine düştüler, onları havaya uçurdular ve yok ettiler.
  Ateşli kaplan lakaplı bu kızıl saçlı şeytan Azumi, çıplak parmaklarıyla baloncuklar fırlatarak şarkı söyledi:
  Ama dürüst olmak gerekirse...
  Agouti, çıplak bacaklarının bir serçe gibi cıvıldayarak döndüğü bir aynayı kullanarak şunları söyledi:
  - Tüm anketleri kazandım!
  Azumi, sedef ile parıldayan çıplak, yontulmuş parmaklarından bir düzine baloncuk çıkararak şunları söyledi:
  - Ve Stalin'i yeneceğiz!
  Agouti çıplak ayak parmaklarını kullanarak güneş ışınları göndererek birkaç düzine Sovyet uçağını ateşe verdi ve şöyle dedi:
  - Ve bu doğru, elbette!
  Azumi kıkırdadı. Ayağa fırladı, havada birden fazla takla attı ve çıplak ayaklarıyla baloncuklar üfledi. Aynı zamanda, gümbürdeyen ve aynı zamanda gür sesiyle şarkı söyleyerek:
  "Ama imparator bize bir emir verecek..."
  Agouti, ciğerlerinin tepesinde nasıl bağırır, çıplak ayaklarından parlak toplar çıkararak Sovyet askerlerini kör eder:
  - Göze banzai!
  Azumi agresif bir şekilde doğruladı, dişleri sallandı ve Sovyet saldırı uçaklarını ve ön hat bombardıman uçaklarını düşürdü:
  - Kirpi oynayalım!
  Savaşçılar şaka yapmaya ve ölüm hediyelerine düşkün olmaya devam ettiler. O kadar pırıl pırıllar ki, bir masalda anlatmak ya da kalemle anlatmak imkansız! Ve ninja kızların vücutları çok kaslı, tenleri bronz ve yağlanmış gibi parlıyor.
  Agouti onu alacak ve tıslayacak, birkaç güneş ışını fırlatacak ve kükreyecek:
  - Ayakkabı cilasıyla işini bitiririm...
  Azumi şiddetle ıslık çaldı, bulaştı, çıplak bacaklarını salladı ve baloncuklar gönderdi. Ve Sovyet arabalarını yanan toplara yapıştırdı. Ve alevler yükseldi, görünüşe göre stratosferdeki yıldızları yalamaya hazırdı.
  Agouti ise güneş ışınları gönderdi ve çıplak topuklarıyla parlayarak şarkı söyledi:
  - Talihsiz gezegenin üstünde asılı ...
  Azumi, çıplak, yontulmuş bacaklar ve baloncuklar kullanarak büyük bir coşkuyla devam etti:
  - Karanlıkla dolup taşan yıldız canavarları!
  Çıplak topukları ayna yansımaları gönderen Agouti, ışık huzmeleriyle Sovyet uçaklarını ve yüzer tankları düşürürken cıvıldadı:
  - İşgalci baltasından nefret eder...
  Azumi, büyük bir coşkuyla, ısı ve kavurucu napalm kokan hava kabarcıklarını fırlatıyor. Ve düşürülen Sovyet tankları, piyadeleri, uçakları olan bu baloncuklar dışarı çıktı:
  - Kafayı keskinleştirin ve doğrayın!
  Agouti, gerçek bir ninja coşkusuyla, çıplak ayaklarıyla ölüm ışınları ve yok oluş silgileri dağıtarak bağırdı:
  - Ancak o bir erkek, piyon değil ...
  Azumi, çıplak, yuvarlak, pembe topuklarını göstererek ve onlardan baloncuklar çıkararak cıvıldadı:
  - Ve sonsuza kadar boyunduruğun altında yürümeyin ...
  Agouti büyük bir coşkuyla şarkı söylerken, çıplak tabanlarından yansıyan güneş ışınları tanklara, uçaklara ve piyadelere ateş ediyordu. Rus askerlerinden şiş kebap yapıyorum.
  Ve kız enerjik bir şekilde şarkı söyledi:
  - Kötü düşmanları ateşli silahlara dönüştürür...
  Çıplak, çok zarif tabanlarıyla ve gökkuşağının tüm renklerini kokan baloncuklarıyla güneş ışığı saçan Azumi, dişi bir bülbül sesiyle cıvıldadı:
  - Dünyaların yeni hükümdarı ol!
  Bundan sonra, her iki güzellik de havada döndü ve şarkı söyledi:
  Ne söylenir, ne söylenir
  Ninjalar böyle yapılır...
  Zayıfları öldürmeyi seven,
  Öldürüldü, sadece ıslık çal!
  Azumi büyük bir zevkle tısladı, çıplak, yuvarlak topuklarından rengarenk, fırfırlı ve çok ölümcül baloncuklar uçuşuyordu. Uçakları düşüren ve her şeyi büyük bir yoğunlukla parçalayan. Yeraltı dünyasının bir ürünü gibi.
  Ve bu cehennem prenseslerinin bacakları ne güzellik ve zarafetti! Tamamen hayal edilemez bir şey. Bahsettikleri kızlar bunlar - istisnasız düşmanlarını cehenneme çeviriyorlar. Ve eğer biri onlara boyun eğmezse, o zaman başsız kalacaktır. Ne de olsa bu çift, Rus-Japon Savaşı sırasında öne çıktı. Kuropatkin ile yapılan dört savaşın hepsinde Japonlar, yalnızca ninjaların yardımıyla kazandı.
  Ve bu kızlar, ölümcül sihrin yardımıyla kendilerini gösterdiler. Ve öyle bir yok oluşa başladılar ki, bir masalda anlatmak, kalemle anlatmak değil.
  Ancak Port Arthur'daki Mount High'a yapılan saldırı özellikle buna değer. Orada kızlar, General Noga'nın tüm ordusunun gücünün ötesinde olanı yapabildiler. Dağa doğru koştular.
  Sadece ikimiz, neredeyse çıplak, aynı bikinili. Ve balonların kasırgalarıyla çevriliydiler. Bunlar havalı kızlar. Rus mermileri toplardan uçtu. Makineli tüfekler ve tüfekler sustu. Samuray ordusunun gerçek, gerçek bir yenilgisi oldu. Ve savaşçılar boyun eğmez bir ruh gösterdiler.
  Siperlere gittik ve Rus askerlerini kesmeye başladık. Kılıçlarının hepsi parladı ve şimşek gibi çaktı. Bunlar öyle kızlardı ki, hiç eşitleri yoktu.
  Ninjalar siperlerden geçti. Ve kılıçlar Rus askerlerini ikiye böldü. Azumi tek vuruşta beşi kesti ve şarkı söyledi:
  - Banzai diye bağırıyoruz...
  Agouti, çıplak zarif bacakları olan bu sarışın, yedi tanesini tek vuruşta yere serdi ve ciyakladı:
  - Kurilleri geri kazanacağız!
  Azumi herkesi kesmeye devam ediyor. Ve bir vuruşta aynı anda sekiz Rus askerini yere serdi, ciyakladı:
  - Gece yarısı bütün araziyi ele geçireceğiz!
  Agouti yok etmeye ve yok etmeye devam ediyor. Bir darbe ve aynı anda dokuz Rus askeri ikiye bölündü, cıvıldadı:
  - Gücümüzü komşularımıza göstereceğiz!
  Kızlar kendilerini gösterdiler. Neredeyse çıplak, bronzlaşmış, kaslı. Çok güzel ve güçlü. Askerler onlara ateş etmekten bile korkuyor ya da onlar için üzülüyor. Ve herkesin kılıcı tören yapılmadan kesilir. Ve kanlı bir karmaşaya dönüşün.
  Azumi cıvıltıları ve kükremeleri:
  - Banzai! Ben Superman Girl'üm!
  Agouti, Rus hattı boyunca çıplak topuklardan baloncuklar gibi patlıyor. Ve kükreyen biçmek:
  - Sorun değil!
  Kadın savaşçılar, Yüksek Dağ boyunca güçlü bir şekilde yürüdüler. Ve bu kilit noktayı yakaladılar. Japonlar, Port Arthur'a hakim olmaya başladı. Rus filosu geçmeye çalıştı. Ama orada değildi. Denizdeki kızlar Ruslarla tanıştı ve boğulalım. Ve baskı yap.
  Atalara bir Rus savaş gemisi gönderen Azumi, çıplak topuğuyla metale vurarak şarkı söyledi:
  - Kısacası...
  Agouti partnerini destekledi. Çıplak ayakla çalışmak ve Rus gemilerinden baloncuklar göndermek. Ve topyekun imha baloncukları, Japon ninjası aldı ve tısladı:
  - Kısacası...
  Ve her iki katil kız da nasıl saçmalanır:
  - Kapa çeneni!
  Ve böylece çıplak topuklu baloncuklar verdiler, tısladılar ve ciğerlerinin tepesinde kükreyerek bağırdılar:
  - Kapa çeneni! İşte salondan...
  Metali buharlaştıran çıplak ayaklı Rus gemilerine kirişler gönderdikten sonra ciyakladılar:
  - Herkes odadan!
  Ve yanıt olarak böyle vahşi kahkahalar ... Kısacası, hanın Rus filosu. Ve Japonya, dünyadaki diğer ordulardan daha fazla askeri olan bir ülkeye karşı çarpıcı bir zafer kazandı.
  Azumi şu anda sızan Sovyet ordusunu parçalıyor. Tankları yaktı ve düşman uçaklarına ışınlar gönderdi. Gösterilen cehennem baskısı ve boyun eğmez irade. Ve çok yuvarlak ve baştan çıkarıcı çıplak topukları, gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan baloncuklar çıkardı.
  Azumi aldı ve şarkı söyledi:
  - Sonuçta, ninja büyüsü şaka değil!
  Agouti, muazzam bir baskıyla, çıplak topuklarıyla, birkaç parlak, güneşli tavşanla kustu ve yayınladı:
  - Sonuçta, ninja büyüsü şaka değil!
  Ve her iki güzellik de devasa bir kükremeyle yol verecek:
  - Biz ninjalarla şaka yapamazsınız!
  Ve ninja kızlar bombardımanın yoğunluğunu artırdı. Yüzlerce Sovyet tankı yanıyordu, çok sayıda Rus uçağı patlıyordu. Her şey bir karmaşa karakterine büründü.
  Azumi zevkle cıvıldadı, çıplak ayaklarını tokatlayarak havaya uçtu ve cıvıldadı:
  - Ninjalarla şaka yapılmaz!
  Çıplak uzuvlarını sallayan ve bıçak parmaklarıyla yok edici ışınlar fırlatan Agouti ciyakladı:
  - Bizimle suyu bulandırıyorlar!
  Sovyet birlikleri giderek daha zor hale geldi. Neredeyse tüm Sovyet tankları ve uçakları imha edildi. Ve savaşçılar piyadeleri aldı . İmha yükselişteydi. Ancak savaşa sadece bakire kızlar katıldı. Ama o ninja kızlar!
  . 4. BÖLÜM
  Sovyet birliklerinin saldırısı nihayet başarısız oldu ve Rus birimleri durdu. Böylece savaş, Rumyantsev Operasyonunun başarısızlığıyla damgasını vuran başka bir sayfa açtı. Almanlar bir mola aldı ve ek kuvvetler çekmeye çalıştı. Yeni tank "Aslan" da cepheye gelmeye başladı. Bunun için gerçek tarihte panzvale'nin yeterli kaynağı yoktu. Ama şimdi Almanlar için daha kolay çünkü Batı cephesi yok: ninjalardan mağlup olan Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere, utanç içinde savaştan çekildi.
  Ve gerçekte, ninja olmadığında - hiçbiri olmadığında diziye bir şeyler başlatabilirsiniz.
  "Aslan" tankı çok zorlu: ağırlık doksan ton, ön zırh 150 mm, yanlar ve alın her biri 110 ve top 105 mm 70 EL. Üstelik zırh, "Panter" inki gibi hem alında hem de yanlarda eğimlidir. Otuz dörtlülerin geçemeyeceği bir araba. Ve top genellikle anti-tank modellerinin en güçlüsüdür. Ve ne kadar özensiz. Sürüş kalitesi daha kötü, ancak 1000 beygir gücündeki motor gayet iyi.
  Ve "Aslan" savaşta kendini gösterdi. Ve tankın kendisinde bir kadın mürettebat savaşıyor. Çok havalı ve seksi!
  Ah kızlar, ne kadar güzelsiniz. Ve savaşta avantajlı görünüyorsun.
  "Aslan" tankında, birbirine sıkı sıkıya bağlı dört sürüş, Üçüncü Reich tarihindeki ilk kadın tankerler. Gerda mürettebat komutanı, Charlotte topçu, Christina makineli nişancı, Magda şoför. Ve dört kız da çıplak ayakla ve tek bikiniyle dövüşmek için ayrıldı.
  Ve yeni "Aslan" tankını ne test ediyorlar. Güzel kızlar araba kullanır. Bu onların ilk kavgası. Üç Sovyet tankı T-34-76 ilerliyor. Arabalar, elbette: çevik.
  Ama "Aslan" için tamamen güvenli. "Kaplan" hala kenarı delebiliyorsa ve hatta "Panter" daha da fazlaysa, o zaman "Aslan" otuz dört hiçbir şekilde delmeyecektir.
  Gerda kıkırdar ve kızıl saçlı Charlotte'a başını sallar:
  - Düşmana ateş edin!
  Ateş şeytanı agresif bir şekilde kükredi:
  - Hepsini ezeceğim!
  Ve metalde çıplak topuklar duruyor. Odaklanmak gerekiyor. Bikini giydiğinizde arabayı çok daha iyi hissediyorsunuz. Vücudun neredeyse çıplak olması iyidir. Ve ısı çok daha güzel. Ve tenin bronzlaşmış, terden parlamış. Charlotte ilk atışı yapıyor. Topu ölümcül olduğu için ateş çok uzaklardan açılıyor. Ama işte, dene.
  Mermi bir düdük ile uçar. Havayı delip geçiyor... Charlotte zevk almaya yemin etti - ıskaladı.
  Gerda sarışındır. Çok kaslı, güzel, bronzlaşmış. Çıplak, zarif bacağını gergin bir şekilde ısıtılmış zırha sürtüyor ve cıvıl cıvıl:
  - Keskin göz - çekik eller!
  Charlotte şiddetle homurdandı:
  - Ben Alman özel kuvvetleriyim!
  Ve kızıl saçlı dişi şeytan tekrar ateş ediyor. Mermi bu kez otuz dördün küçük kulesine çok yakın kayıyor.
  Christina da kızıl saçlı. Sadece Charlotte'un saçı kırmızı-bakır ise Christina'nınki de sarı-bakırdır. O da çok güzel ve düzgün vücutlu. Makineli tüfek atıcı. Ancak Sovyet piyade görünmezken ateş edemezsiniz. Ve "Aslan" menteşelerde dört adede kadar makineli tüfeğe sahiptir ve beşincisi namlu ile eşleştirilmiştir.
  Christine ellerini Charlotte'un çıplak ayak tabanlarına koydu ve teklif etti:
  - Bırak masaj yapayım!
  Charlotte şüpheyle tısladı.
  - Bu ne için?
  Christina gülümseyerek cevap verdi:
  - Sizi daha doğru yapmak için! Enerji ayaklardan akacak!
  Charlotte isteksizce kabul etti.
  - Haydi!
  "Lev" tankının silahının açık bir dezavantajı var - daha düşük bir ateş hızı. Dakikada sadece beş atış. Bu nedenle, daha uzak bir mesafeden ateş açmak gerekir. Deneyin - vurun!
  Ama Charlotte konsantre oldu. Christina sert ama kıvrımlı ayak tabanlarına masaj yapıyor. Bakır kırmızısı dişi şeytan genişçe gülümsüyor. Ve bir şut daha çeker...
  Mermi, Sovyet tank kulesinin tam merkezine isabet ediyor. Ve vücuttan koparır. Metal parçalanmış ve parçalanmıştır. Ve savaş kitleri yırtıldı.
  Gerda dolgun, kıpkırmızı dudaklarını yalayarak sevinçle:
  - Stalin'e boynuz verdiler!
  Charlotte yeni mermiyi takarken tutkuyla şöyle diyor:
  - Boynuzlarından ve onun arasından!
  Çıplak ayaklarını zırhlı duvara vuran Christina yüksek sesle cıvıldadı:
  - Zanzibar'dan geldim, vatanım Sahra!
  Charlotte mutlu bir şekilde şöyle der:
  - Üç ve daha ileri ayaklarım. Belki girerim!
  Christina gülümsedi ve cıvıldadı:
  - Oh, böyle bacaklar, masaj yapmaktan memnuniyet duyarım!
  Magda içini çekerek cevap verdi:
  - Ve benim işim en ilgisiz olanı! Tankımız duruyor ve Rusların kendileri ona gidiyor!
  Gerda teselli ederek cıvıldadı:
  - Hala onları eziyorsun!
  Magda şüpheyle dedi ki:
  - İnsanları ezmek iyi değil!
  Charlotte öfkeyle ciyakladı ve tısladı:
  - Düşman düşmandır! Ve merhamet etmeyecek!
  Ateşli şeytan, çıplak ayaklarına nasıl masaj yaptığımı hissetti. Charlotte nasıl gülülür ve dürbünde neredeyse çıplak göğüsler verir. Sonra kovuldu...
  Mermi neredeyse otuz dördün küçük kulesine değiyordu ve yine de geçip gitti. Ve Sovyet tankları karşılık verdi. Ve sınıra kadar hız eklendi.
  Gerda endişeyle şunları söyledi:
  - Bu çılgın Ruslar bir koç olabilir! Onlara iyi bakmalıyız!
  Charlotte sıkıntıyla tısladı ve cıvıldadı:
  - Bir dahaki sefere kaçırırsam, yüzüme vur!
  Christina kıkırdadı:
  - Guten morgen, Guten so! Yüzüne vur falan filan!
  Magda, dişleri inci gibi sırıtarak şunları söyledi:
  - Vurmak ya da vurmamak - her şey Allah'ın takdirindedir!
  Gerda kıkırdadı ve havladı:
  - Pekala, ateş!
  Charlotte dişlerini sıkıca sıktı. Öfkeyle titredi. Ve odaklanmaya çalıştım. Christina ayak tabanlarına gittikçe daha yoğun bir şekilde masaj yapmaya başladı.
  Ateş şeytanı ateşlendi. Ve daha sert sırıttı. Mermi bu sefer gövdeye çarptı. Sovyet arabası durdu ve duman çıkardı. Charlotte havladı:
  - Ben Robin Hood'um!
  Gerda gülümseyerek onayladı:
  - Evet bu iyi!
  Magda cıvıldadı:
  - Acımasız ama gerekli!
  Christina, Charlotte'un çıplak topuğunu gıdıkladı ve ciyakladı:
  - Bu bir başyapıt! Çekim Başyapıtı!
  Gerda gülümseyerek şunları söyledi:
  Ama sadece bir tane kaldı!
  Charlotte kinle tısladı:
  - Sıcacık gömeceğim!
  Aryan kız nişan aldı. Ve silah düğmesine hafifçe basarak ateş etti. Sovyet arabası seğirdi ve yaklaşmaya devam etti. "Aslan" silahının pek verilmediği görülebilir.
  Charlotte dişlerini göstererek küfretti.
  - Büyük boy! Yani onu kıramayız!
  Gerda partnerini düzeltti:
  - İçeri girmeyin demek istediniz!
  Kızıl saçlı kaltak seğirdi ve tısladı:
  Ne söylemek istediyse söylemiş...
  Ve tekrar iyileşmeye başladı. Sovyet arabası da ateş etti ve vites kutusunu kırma riskini alarak yaklaşmak için koştu. Otuz dörtte, yüksek hız geliştirdiğinizde kutu genellikle bozuldu. Bu, motorun gücünü biraz devalüe etti.
  Ama yine de arabalar çevik ve küçük bir kuleye girmek zor. Çıplak ayaklı Alman savaşçılar yine çevik Sovyet tankına nişan alıyor. Kızlar ayrıca, ninjaların çalışmaları nedeniyle birçok Sovyet tankının kaybolduğu ve beceriksiz "Aslan" a karşı yalnızca üç otuz dörtlü olduğu için şanslılar.
  KV serisi Almanlara karşı olsaydı onlar için daha kolay olurdu. Ama görünüşe göre kader değil. Charlotte şaftını kaydırıyor ve Christina topuklarına masaj yaparken gülümsüyor. Kızlar çokça çıplak ayakla koşarlar. Ve ayaklardaki cilt pürüzlü, elastiktir, ancak bu, tabanın çekiciliğini hiç kaybetmesine neden olmaz. Christina ona masaj yapıyor ve gülümseyerek şöyle diyor:
  - Yol boyunca çıplak ayakla koşun!
  Charlotte sakinleşir. Sovyet tankı gittikçe yaklaşıyor. Ve içine girmek daha kolay. "Tiger"ın 88 milimetrelik topu çok daha iyi olmasına rağmen, "Panther"in 75 milimetrelik topu çok daha iyi. Dürüst olmak gerekirse, "Panther" kızlar için "Aslan" dan daha iyiydi. O daha hareketli ve daha hızlı. Ya Leo? Zırhın yanı sıra her şey Panter'inkinden daha kötü. Ve daha güçlü bir silah bile pek pratik değil. Peki ya "Aslan" otuz dördünü beş kilometreden fazla bir mesafeden geçebilirse? Ve binin, çevik ve nispeten küçük bir Sovyet tankını deneyin! Ateş hızı Panther'den üç kat daha düşük.
  Charlotte agresif bir şekilde fısıldıyor, konsantre oluyor. Ve vücuda nişan alarak ateş eder. Orada küçük ve köşeli olan kuleye göre biraz daha kolay. Mermi namlu ağzından uçar ve raya çarpar. Darbe güçlü, aynı anda birkaç silindiri kırıyor. Mideye giren Sovyet makinesi durur ve hala ateş etme yeteneğini kaybetmez, bir Alman tankına ateş eder. Ve "Aslan" ın eğimli alnına çarpar. İçeride biraz homurdandı. Eğimli ve kalın zırh sekti. "Kaplan" dan daha gelişmiş olan "Aslan" ın, zırhın "Kraliyet Kaplanı" nda olduğu gibi açılı olarak yerleştirildiğine dikkat edilmelidir. Ancak bu, tankı biraz daha pahalı ve üretimi daha zor hale getirdi. Şimdiye kadar "Tiger" -2 sadece test ediliyor. Ve Fransızlar tarafından geliştirilen "Aslan" daha önce dizide yer almıştı.
  Ancak bir tankı bu kadar güçlü bir topla donatma ve onu doksan ton ağırlığında yapma fikri çok kötü. Otuz dört onu herhangi bir açıdan delmesin, ama çarpabilir. Ve bu, elbette, Lion'u pratikte en iyi tank yapmayan bir faktördür. Ama çok pahalı ve taşınması zor.
  Silahın çok hızlı ateşlenmediğinden şikayet eden Charlotte, Sovyet makinesinin alnına bir bitirme mermisi gönderir. Otuz dört durduğu için artık içine girmek çok daha kolay. Ve ateşli şeytan zırhı dikiyor. Kule, baltanın altındaki domates gibi parçalara ayrıldı.
  Gerda kıkırdadı ve çıplak ayağını sallayarak şunları söyledi:
  - Her zamanki gibi, harika!
  Magda coşkuyla cıvıldadı:
  - İmkansız olan her şey... Bir gün olur!
  Charlotte çok memnun olduğunu söyledi:
  - Lehimize üç sıfır puan! İlk savaş için, katılıyorum, fena değil ... Silah gerçekten uygun olmasa da!
  Christina kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Görüş oldukça doğru... Ancak burada birçok şey dövüşçünün doğruluğuna bağlıdır.
  Magda endişeyle sordu:
  - Sovyet savunmasının derinliklerine ineceğiz ... Ya da bekleyin!
  Çıplak, pembe ayak tabanlarını ovuşturan Gerda kuşkuyla şöyle dedi:
  - Tek başımıza böyle ezersek, tankımız tamamen yok olur. Onu gizlesen iyi olur!
  Magda mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Böyle bir devi gizlemek zor!
  Charlotte bu konuda hemfikirdi:
  - Evet ... Oh, sadece daha düşük bir siluetle "Panter" yapmak daha iyi olurdu. Ve sonra bir canavar belirdi. Güçlü ama beceriksiz!
  Christina kapaktan dışarı çıktı ve şunları söyledi:
  - Evet, tanklarımız hala mükemmel olmaktan uzak ... Ama dedikleri gibi - başlangıç, belanın en kötüsü!
  Kızlar kızgın tanktan zevkle çıktılar ve onu çimen ve dallarla becermeye başladılar. Ve aslında, bunu çok ikna edici bir şekilde yapmadılar. Ve tehditkar Sovyet Ilys gökyüzünde belirdi ...
  Gerda öfkeyle şunları söyledi:
  - Bu "Aslan", saldırı uçakları için kolay bir av olabilir!
  Charlotte kıkırdadı ve gökyüzünü işaret etti.
  - Ve işte en yeni ME-309 uçuyor. Şimdi 30 mm toplarıyla Sovyetlere gösterecek.
  Magda öfkeyle çıplak ayağını yere vurdu:
  - Biz öfkeli şeytanlarız! Ve kazanmak için doğmuş!
  . BÖLÜM 5
  
  Kızıl Ordu'nun gücü nihayet tükendikten sonra, Nazilerin kendileri saldırıya geçti. Naziler, kuzeyden ve güneyden karşı saldırılarla bir kazan oluşturmaya çalışarak Kursk yönünde ilerlemeye başladı. Ancak çok güçlü bir savunmayı aşmaları gerekiyordu. Kızıl Ordu, saldırıyı püskürtmek için birkaç aydır hazırlanıyordu. Ve güçlenmeyi başardı.
  Ama sonra Japonya, Uzak Doğu'da ikinci bir cephe aldı ve açtı. Tabii ki, samuray yardım edemedi ama müdahale etti, onurları talep etti.
  Rüşvet ve vatana ihanet yoluyla Japon saldırganlığı tehdidi gerçek olmasına rağmen, Mikado ajanları Vladivostok komutanlığını birlikleri tam alarma geçirmemeye ikna etti. Ve sonuç olarak, Demokles'in kılıcı çoktan getirildi ve restoranda ziyafet çekiyorlar.
  Binbaşı Vinogradova genç subayı saçından tuttu, ondan bir kafa daha uzundu ve açıkça daha güçlüydü:
  - Ne kaba ve ayyaş! Neden bu kadar dağılmış bir ekibiniz var! Bu adam bir subaydan çok bir kamarot gibi görünüyor. Belki başlangıç için, tüm şerbetçiotlarının çıkması için iyice üfleyin.
  Dubinin utanmıştı:
  - Bu Pasha Shoigu. Kısaltılmış bir programa göre doğrudan Suvorov Okulu'ndan kurslara gönderildi. Hâlâ oldukça erkek, iki ay içinde doğum günü on altı yaşında.
  Vinogradova tatsız bir şekilde yüzünü buruşturdu:
  - Vay! On beş yaşında ve şimdiden bir subay! Savaş böyle yapar! Ve sütlerin zaten tam teşekküllü unvanlar aldığını bilmiyordum.
  Dubinin omuz silkti.
  - Savaşta çocuklar erken büyür! Dahası, Moskova'nın savunmasıyla ilgili en iyi hikayeyi yazdığı gibi başına bir hikaye geldi ve Zhukov bunu not etti ve çocuğu öğrencilerden subaylara transfer etmesini tavsiye etti.
  Vinogradova şu sözlerle daha nazik oldu:
  - İyi! Aptal olmadığını. - Parmağıyla okuyan bir okul öğrencisi gibi tehdit etti. - Genel olarak fena değil ama artık içki içmek yok! Kokusunu alabiliyorum ve burnum bir köpek gibi, mahkemenin hemen altında! - Güçlü, olgun ama atletik uyum ve tazeliğini kaybetmemiş bir kadın, albaya parmağını salladı. "Aslında bunun bedelini ödeyeceksin. Zaten orta yaşlı bir adam ama terbiyeli.
  Dubinin öfkeyle öksürdü:
  "Aslında otuz üç yaşındayım ama şimdiden yedi kez yaralandım, bu yüzden yaşlı görünüyorum...
  Vinogradova yanıt olarak bir şey söylemek istedi ki, aniden korkunç bir kükreme şafak öncesi sessizliği bozdu. Sanki gökten ağır kayalar düşüyordu, pencere camı bir anda patladı. Dolu parçaları masaya çarptı ve hatta sarhoş memurların ellerine ve yüzlerine düştü. Vinogradova bir komutan gibi bağırdı:
  - Herkes hemen dışarı çıksın.
  Dubinin yanıt olarak öyle bağırdı ki neredeyse ses tellerini yırtacaktı:
  - Bunlar on iki ve on sekiz inçlik mermiler! En büyük tonajlı Japon savaş gemileri avda gibi görünüyor, bu da demek oluyor ki.
  Vinogradova sinirlenerek botuyla duvara vurdu. Bu arada, anlayışlı bir dürtmeden, kupa botu, kiremit çatladı:
  - Başladık ama planladığımız gibi değil! Hiç de bile! Kahretsin, filoyu hemen denize götürmeli ve dar gözlü maymunlar ülkesinin filosunu batırmalıyız.
  Birinci rütbenin kaptanı (Aksi takdirde albay) dört ayak üzerine düşerek mırıldandı:
  - Sadece muhripimde ve birkaç küçük olukta silahlar var. Cevabımız bile yok.
  Vinogradova ağır bir yumruk gösterdi:
  - Sen ve eşekler! Bir tsunamiyi andıran mavi saçlı kadın savaşçı kükredi. - Ama kıyı toplarına sahip olmalısın! Sonuçta, herkes havacılığın yanı sıra batı cephesine de gönderilmedi. Ne de olsa Japonya'nın her an savaşa girebileceği gerçeği yıllardır konuşuluyor.
  Dubinin'in zaten oldukça yaralı olduğunu söylemek istedi, ama yine gürledi, parçalar yağdı. Uçağın gelişini haber veren siren öttü. Dubinin büyük bir güçlükle ayağa kalktı ve Vinogradova'nın gürlemesini engelleyerek bağırdı:
  - Havacılık ve kıyı bataryalarımız tam bir set halinde olmasa da mevcuttur. Hadi cevap ver!
  Pilot sokaklarda koşarken homurdandı:
  - Dövüşçüme koşar ve bu Japonları yerleştirirdim, bu yeterli görünmeyecek. Yine de Tsushima ve Muduen için ödeme yapacaklar.
  Kulağının yarısını kesen Shoigu kabul etti:
  - Evet, ödeyecekler! Evet, yüzde ile bile!
  Patlamalar ve uçaksavar silahlarının gecikmiş cıvıltıları duyuldu. Genel olarak, Vladivostok'un hava savunmasının çoğu, Moskova'nın savunmasını güçlendirmek için kırk birinci yılda geri çekildi, bu nedenle Yükselen Güneş ülkesinin sivrisinek kolonisinin çok sayıda noktası pek dikkate alınmadı. böyle bir "gürültüye". Japon dalış bombardıman uçakları, keskin bir çığlıkla bahar "hediyeleri" attı. Darbe hem şehre hem de filoya verildi. Japon uçakları çok büyük değil, çevik, ancak savaş gemileri tam tersine ağır. En büyüğü okyanusta bile sıkışık, uzunluğu üç yüz metre ve topları 460 milimetre Amerikalılar bu güzelliklerden herhangi birini batırmayı başarana ve hayatta kalanlar kruvazörlerle birlikte sahili yok edene kadar. 27 Ocak 1904'te Yükselen Güneş Ülkesi'nin hain saldırısına fazlasıyla benziyordu . Ancak o zaman havacılık yoktu.
  Dubinin koşmaktan boğulduğunu hissetti. O bir süpermen değil, akciğerleri hasta, zor durumda kalmış basit bir adam. Ve Victoria onu pek geride bırakmadı. Acaba kaç yaşında, otuzdan fazla görünmüyor, göğüsleri büyük ve omuzları bir erkeğinki gibi geniş.
  Vinogradova aniden döndü ve elini salladı:
  -Koşma ihtiyar, beni takip et! - Öyle bir kuvvetle bağırdı ki, ses dalgası kulaklarına çarptı. - Yok ediciyi mümkün olan en kısa sürede denize çıkarın.
  Yakınlarda patlamalar gürledi, enkaz düştü, bunlardan biri doğrudan Vinogradova'ya düştü ve mekanik olarak elleriyle yakaladı. Terminatör kız kendini bir penaltı vuruşunu başarıyla kazanan bir kaleci gibi hissetti, parça yuvarlaktı, sıcaktı ve topa benziyordu. Angelica aniden sıvı bir şeyin kollarından aşağı aktığını hissetti. Kız parçaya baktı ve sonra üç yıllık savaşla (İspanyollarla birlikte) sertleşen demir savaşçısı bile mide bulantısı boğazına geldi. Ellerinde bir bebeğin kafası vardı. Zavallı kız (bu, kısa saç örgüsünden, oyulmuş gözlerden görülebilir. Vinogradova başını dikkatlice kırık asfalta koydu ve haç çıkardı:
  - Günah işlemeye, yaşamaya vaktin yoktu! Ancak, Tanrı'dan daha büyük günahkar yoktur, bu nedenle çocukların acılarına kayıtsızlıktan daha büyük bir günah yoktur.
  Yine bir kükreme ve parçalar, botun içindeki kıza çarparak derisini sıyırdı. Vinogradova zaten geri dönüp olabildiğince hızlı bir şekilde MIG'sinin agresif hostesi sabırla beklediği piste koşmak istiyordu, ama...
  Bir hançer bıçağı kadar keskin olan savaşçının bakışları, birinci rütbenin kaptanı Vasilchikov'un yüzünde dayanılmaz bir acı yüzünü fark etti, yırtılmış vücudunun üst kısmı patlama dalgası tarafından fırlatıldı. Kız, parçayı zar zor atlattı. Ne kadar kız olsa da sivil hayatta ilk kez silaha sarıldı. Zaten bir zamanlar, İspanya'daki uluslararası savaş sırasında bile bir şekilde yanağını tuttu. Sonuç olarak, görünüşünü uzun süre bozan derin bir yara izi kaldı. Artı tutuklama ve albayı bir toplama kampına gönderme. Doğru, Sibirya'da bir ağaç kesme yerinde, çok güçlü bir büyücüyle tanıştırıldı; o, merhemlerin yardımıyla ve ruhların çağrılmasıyla, sanki hiç iyileşmemiş gibi bu yarayı ve daha birçok yarayı iyileştirmeyi başardı. Beyaz Çekler, Kolçak, Denikin, Wrangel birlikleri ile yapılan savaşlar sırasında alınan yaralar. Ve ona çok şey öğretti, bu yüzden Vinogradova, öyle görünüyor ki, seçilmiş türden insanlara aitti.
  Kadın tılsımlarını kullanarak programın ilerisinde ayrılma fırsatı buldu, bu yüzden zor makaleye rağmen af kapsamına alındı. Mesele elbette adamı ikna etmek değil, parti organizatörünün bunu öğrenmemesini sağlamaktır. Ve her türden o kadar çok dolandırıcı var ki, bir muhbir, bir muhbir ve bir muhbir onları tahrik ediyor. Dolayısıyla, kariyeriniz sizin için değerliyse gerçekten hızlanamazsınız.
  Bu, Japonya'nın piyade, havacılık ve hatta tanklarda büyük bir avantaja sahip olduğu anlamına gelir. Eh, tanklarda, bizim açımızdan niteliksel üstünlükle telafi ediliyor ve gerisi çok daha kötü. Hafif silahlar alsanız da, Japonya makineli tüfek sayısında da geride kalıyor, çoğunlukla topları var. Bununla birlikte, Uzak Doğu bölümleri hafif makineli tüfeklerle yetersiz bir şekilde donatılmıştır. Herkese yetecek kadar makine yok. Yani ... Piyadede kalite açısından bir üstünlük yoktur, daha da kötüsü, en iyi subayların tümü Sovyet cephesine nakledilir, burada en kötü birlikler, kural olarak, ateş edilmez, asgari düzeydedir. askeri eğitimden. Bu, savaşın SSCB için son derece elverişsiz bir durumda başladığı anlamına gelir. Ve yeni oluşan epeyce rezerv doğuya atılacak...
  Vinogradova aniden yangına girdi. Bombalanan şehir hastanesi alev alev yanıyordu. Resim gerçekten kıyamet gibi ve kadınlar, çocuklar ve yaşlılar diri diri yanıyorlar. Burada bebek doğrudan ateşe düştü ve her yerde korkunç bir kükreme ve inleme duyuldu.
  Vinogradova başmeleklerin borazanlarını kafasında hissetti ve kendini alevlerin içine attı. Ateş dilleri kızın çıplak ellerini ve açık yüzünü yaladı, ancak pilot o kadar hızlı hareket etti ki, çocuğu yakalamayı başardı ve onu yıkımın kucağından çıkardı.
  Kız, derisinde sadece hafif bir kaşıntı hissederek dışarı fırladı ve bebeğe bir bakış attı. Ne yazık ki çok geçti, çocuk boğuldu, ciğerlerine alevler çekti, yuvarlak yüzünde yanıklar. Derideki bu tür yırtık kabarcıklar papatya tomurcuklarından daha yumuşaktır. Vinogradova bağırdı:
  - İşte insan kaosu!
  Botuyla bir çöp yığınına çarptı ve ardından başka kimlerin kurtarılabileceğine yardım etmek için koştu. Gaz brülörleri arasında dans eden bir kobra gibiydi, kız çok tuhaf bir şekilde kıvrandı ve dans etti. Yandı, çizmeleri eridi, gömleği yandı, ama bir çocuğun her gözyaşı için, küçük bir kalbin her atışında, her kırılgan hayat için ama ülke için çok gerekli olan her şey için inatla savaşmaya devam etti! Çizmeler parçalandı ve şimdi kız çıplak, çekici bacaklarıyla alev kasırgalarının arasında dans etti. O bir şehitti, ama ne Tanrı'ya ne de insanlara faydası olmayan oruç ve kırbaçla kendine işkence eden bir rahibe, belirli hayatları kurtaran bir şehit-savaşçı değildi. Savaşçı kızın bacakları bir küçük kabarcık tabakasıyla kaplıydı, ancak acıdan daha hızlı ve daha doğru hareket ettiler.
  Tıbbi servisin kaptanı çantasından büyük botlar çıkardı ve ona bağırdı:
  - Alın, çabuk giyin! Ateşin üzerinde dans edersin, böylece sakat kalırsın.
  Binbaşı rütbesine sahip bir savaşçı hemen cevap verdi:
  - Fiziksel olarak sakat olmak, ahlaki olarak bir ucube olmaktan daha iyidir! Kendiniz için bir saniye değil, her şey cephe için, her şey zafer için!
  Tıbbi servisin kaptanı cevap verdi:
  - Bu gerçek bir Sovyet adamı!
  Alevi çiğneyen Vinogradova küfretti:
  - Ve ne duruyorsun, insanları kurtar!
  Kaptan içini çekti.
  - Bacaklarım yerine protezlerim var!
  Vinogradova, yüzü yarı yanmış ve bilinçsiz başka bir kızı çekerek öfkeyle bağırdı:
  Tanrı ne kadar acımasız!
  Kaptan omuz silkti.
  Suç Allah'ın değil, insanların!
  Vinogradova çok makul ve kendinden emin bir şekilde itiraz etti:
  - Bu, söylemekle aynı şey - ebeveynler değil, çocuklar suçlanacak!
  Yüzbaşı bir şey söylemek istedi ama duman bulutları boğazına kaçtı ve öfkeyle öksürdü.
  . BÖLÜM 6
  Bombalamalar azaldı, ancak bombardıman devam etti. Geminin toplarında yeterli miktarda mermi var, ancak ateş artık daha çok silahsız Sovyet gemilerine yönelikti. Yamamoto, denizdeki hakimiyetin bu savaştaki inisiyatifi uzun süre Japonya'ya devredeceğini anlamıştı. Ve gemi inşa etmek için süreç pahalı ve uzundur, ancak örneğin denizaltıları damgalamak belki daha kolaydır. Bu da elbette dikkate alınmalı ama önemli olan yapıyı kırmak. Japonya'nın İmparator Hirohito'dan sonra en güçlü adamı olan Amiral Yamamoto, kendisini bir tanrı gibi hissetti. Gerçek bir tanrı, yani Yükselen Güneş ülkesinin dini, tanrılaştırmanın en iyi yolunun askeri hüner olduğunu öğretti! Ve şimdi büyük komutan, etrafındaki boşluğa keyfi olarak eziyet edebilir ve parçalayabilirdi. Vladivostok'un yukarısında kilometrelerce boyunca kalın, siyah duman bulutları var; bunlar yanan petrol depolama tesisleri ve yakıt depolarıdır. Yüzlerce, binlerce insan yanıyor, cehennem, peki bundan sonra nasıl olur da Ruslardan yüzyıllarca süren aşağılamanın intikamını almış bir tanrı gibi hissetmezsin, büyük bir halk bir dizi adada toplanmaya zorlanır ki, adalara kıyasla çok küçük. Rusya'nın genişlikleri. Şimdi Rus filosu batıyor ve Peru Limanı'nın aksine tek bir gemi bırakmayacaklar.
  Khalkhin Gol Savaşı sırasında Yamamoto, Vladivostok'a benzer bir darbe indirmeyi teklif etti ve bunun için ayrıntılı bir plan yapıldı. Ancak Hitler beklenmedik bir şekilde Stalin'le barıştı. Genel olarak , aptal Hitler, Yahudilere yönelik katliamı başlattı ve böylece hem Polonya'yı hem de Batı ülkelerini kendisine karşı kışkırttı. Ve neden buna ihtiyacı vardı? Yahudi zenginlikleri mi almak istediniz? Ancak önce SSCB'yi ve belki sonra diğer ülkeleri yenerek bir dünya gücü olmak daha iyiydi. Zihniyetinin fanatizm ve fedakarlık eğilimi ile çok daha az karakterize olması nedeniyle Batı'yı kazanmak daha kolaydır. Amerikan pilotlarının çarptığı bilinen en az bir vaka var mı? Doğru, birkaç çarpışma oldu, ancak bu büyük olasılıkla bir kaza. Ruslar fanatiktir, bu gariptir, çünkü Ortodoks inancı intiharı onaylamaz ve kişinin silahla cennete giden bir yol kazanabileceğini hiç düşünmez. Genel olarak, Mesih'in öğretisi son derece aptalca ve pratik değildir. He Yamamoto İncil'i okudu ve insanların böylesine pasifist bir Tanrı olarak düşünme aptallığına hayret etti. Örneğin, öğretir: sağ yanağınıza vururlar - sola dönün, bir gömlek isterler - iki verin, düşmanınızı sevin! Sadece akıl hastası bir kişi Mesih'i Tanrı olarak kabul edebilir. Böyle bir din ancak köleler, bağlı vasallar için iyidir. Ve tüm Avrupa ve dünyanın yarısı inanmış olmalı. Doğru, İsa'nın öğretileri, Eski Ahit'in göze göz ilkesini reddetmesine ve size düşmanlarınızı sevmeyi öğretmesine rağmen, İngilizlerin tüm gezegenin üçte birini fethetmesini engellemedi. insanlık tarihinin en geniş imparatorluğu. Ve bu, milli marşta bile Tanrı'dan söz edilen Britanya'nın dindarlığına rağmen. Garip bir şekilde, ABD başkanları İncil üzerine yemin etmelerine rağmen Japon şehirlerini napalm bombalarıyla bombalayarak binlerce kadın ve çocuğu diri diri yaktı. Üstelik siviller kazara değil, kasıtlı olarak öldürüldü, bu sivil nüfusu terörize etme taktiğiydi: insani ve ekonomik kaynakları baltalamak. Ancak Japonlar henüz ABD'yi bombalamadı. Ama yapacaklar! Ayrıca samuraylara özel bir zulüm atfediyorlar. Ne de olsa Yamamoto, istenirse, özellikle Peru Limanı yakınlarındaki Yankee filosunun yenilgisinden sonra ABD şehirlerine bombardıman uçaklarıyla girebilirdi. Evet, Avrupalılar ahlaki piçlerdir. Sapık bir anlayışa, imana, öğretmeye ve yapmamaya sahipler! Japonya'da öyle değil! Bize öğretilen şey, yaptığımız şeydir. Allah öte yanağınızı çevirin diye bir şey yok ama kulları küçük çocukları kasten öldürüyor. Evet, genel olarak Allah'ın bir ve her şeye kadir olduğu inancı doğru olamaz. Yalnız olsaydı, elbette insanların kendisine doğru, iman ve hak üzere ibadet etmelerine ve tek bir öğretiye sahip olmalarına özen gösterirdi. Ve böylece herkes istediği gibi, istediği gibi dua eder. Ve dünya, tek bir Yüce Allah tarafından yaratılamayacak kadar çirkin ve yanlıştır. Ne de olsa, sorumlu herhangi bir yönetici, her şeyden önce düzen ve adalet için çabalar. Önce güçlü, akıllı, asil, dürüst olanların olmasını, geri kalanların ya kendilerini düzeltmelerini, bedenen ve ruhen büyümelerini, ya da ... Ancak Allah, her şeye gücü yeten ve evrenin Yaratıcısı olsaydı, o zaman yapmazdı. bedensel ve zihinsel ucubeler yaratın. Ne de olsa, imparator neden bazen verili olarak insanların zayıflıklarına katlanmak zorunda kalıyor? Başka çıkış yolu olmadığı için, göz açıp kapayıncaya kadar ucubeleri yakışıklı adamlara, korkakları cesur adamlara dönüştüremez. Ama yapabilseydim, hemen yapardım! Ne yazık ki, olanı kabul etmem ve verili olarak aldığım insan malzemesiyle ilgilenmem gerekiyor. Ama kimden aldığı başka bir soru. Evet ve imparatorun kendisinin de zayıflıkları var: o sadece bir insan - yaşlanıyor, hastalanıyor, eskiyor. Garip bir şekilde, ilahi bir imparator genellikle sıradan bir hizmetkardan daha az yaşar, çoğu generalden ve birçok askerden daha az silah becerisine sahiptir. Peki, içinde Yüce Allah'tan ne var. Ama beyaz daha iyi değil! Tüm Avrupa tarihinde, Hitler'den daha korkunç ve başarılı bir fatih yoktu. Evet, o gerçekten beyazların askeri hünerinin bir simgesi! Ve yine de, tüm zamanların ve halkların en büyük komutanı spor salonunu bile bitiremedi, Japonya'da zorunlu olan orta öğretimi bile alamadı!
  Üstelik Hitler sağlık nedenleriyle orduya kabul edilmedi. Garip bir şekilde, güç kültünün bu fanatiği, savaş aslanı fiziksel olarak o kadar zayıf çıktı ki, her mevkide bir askeri karakolun bulunduğu Almanya'da bile er olarak çağrılmadı. Avrupa ne kadar geri kalmış.
  Ancak zamanımızın en önde gelen politikacılarından biri olan Stalin'in de orta öğretimi yoktu, o bir külçeydi. Ve ilginç bir şekilde, sağlık nedenleriyle askere alınmadı. İlginç, tesadüfler, iki hain düşmanın orta öğretimi yoktu, sağlık nedenleriyle askere çağrılmadılar, babaları ayyaştı ve Hitler'in babası da önce kunduracı olarak çalıştı!
  İşte böyle bir tesadüf, garip, uğursuz. Hitler'in sağ eli böyle değil. Aristokrat bir aileden gelen Goering'in atası, Almanya'nın gerçek hükümdarı Bismarck'ın yardımcısıydı. Goering bir iş adamı, oligark, aristokrat ve pragmatisttir. Ayrıca ele geçirilmiş Führer'in yerini almalarının mümkün olduğunu da görüyorlar. Amerika ve İngiltere de gizli de olsa, iktidardaki rejim ne olursa olsun Rusya'yı bitirmek istiyor, ancak özel mülkiyet kavramını o kadar çok reddeden komünistleri bitirmek istiyorlar ki, aşırı güçlenmeye göz yumuyorlar. Almanya'nın.
  Ancak Almanya jeopolitik bir rakip ama oyunun kapitalist ve aristokratik kuralları çerçevesinde bir rakip ve Bolşevik Rusya kesinlikle yabancı ve düşman. Hatta kırk birinci Churchill'in kendisinin, tüm anti-komünizm, geleneksel, İngiliz Rusya nefretiyle birlikte Stalin'e yardım teklif etmesi şaşırtıcı. Ne de olsa, kızıllar altındaki Almanya, Sovyet savaş arabasına koşulan bir savaş atı ve kahverengiler altındaki SSCB, ebedi bir partizan bölgesi. Ne de olsa, fanatik Bolşevikler uzlaşmayacaklar ve uzun süreli bir gerilla savaşı yürütecekler, bu da Üçüncü Reich'ı o kadar tüketecek ki, daha fazla genişleme hayalleri bir fırtınadan sonraki gökkuşağı gibi kaybolacak! Almanya yönetimindeki Rusya, Rusya yönetimindeki Almanya'dan daha iyi! Bunu anlayan ABD ve İngiltere'nin neden savaştan çıkış yolu aradığı açıktır.
  Yamamoto bir pragmatist, ABD ve İngiltere ile savaş halindeydi. Ancak bu iki imparatorluk, petrol ürünleri arzına ambargo uygulayarak Japonya'yı kışkırttı. Ne de olsa, Yükselen Güneş ülkesinin kendi kuyuları ve diğer birçok hammaddesi yok. Japonlar müzakere ediyor, Amerikalılar gittikçe daha küçük düşürücü taleplerde bulunuyorlardı.
  Ve aynı zamanda, savaşı kışkırtan Yankiler, orduyu ve donanmayı savaşa hazır hale getirmekle hiç ilgilenmediler. Baştan çıkarmanın çok büyük olduğu ortaya çıktı, özellikle Moskova'nın düşmek üzere olduğuna ve Almanya'nın ve müttefiklerinin kurtarmaya geleceğine dair bir umut ışığı vardı. Ayrıca, hala nispeten demokratik bir ülke olan ve kamuoyuna büyük ölçüde bağımlı olan ABD'nin, savaş devam ederse, diğer insanların adalarına kan dökmek istemeyeceği umudu vardı. Nitekim, Amerika Birleşik Devletleri topraklarını korumaktan bahsetmiyorsak ve hatta oldukça büyük askeri vergiler ödemiyorsak, sokaktaki sıradan bir Amerikalı neden akrabalarıyla birlikte çinko tabut alsın ki! Belki de bu yüzden Çarlık Rusyası daha fazla askere sahip olarak kaybetti, ancak Rus halkı Mançurya'yı kendi toprakları olarak görmedi ve soyut çıkarlar için kan ve ter ödemek istemedi. Ne yazık ki Hitler, kısmen sert Kışa hazırlıksızlıktan ve kısmen de Bolşeviklerin fanatizm özelliğinden dolayı Moskova'yı almadı. Ancak sadece Bolşevikler değil, Rus halkı da büyük hedefler için özveriye meyillidir. Ne de olsa, ilk hava koçu Rus adam Messer tarafından yapıldı. Hatta bunu cennet hurileri uğruna değil, Anavatan uğruna yapması şaşırtıcıdır. Her ne kadar ... Messer kısmen aptal olsa da, sonuçta o bir akrobasi ustası, bir mucit, bir tasarımcı ve elbette yaşayan biri Anavatan'a çok daha fazla fayda sağlayacaktır. Belki de Yankiler şu ilkeyi tekrarlayarak o kadar da haksız değillerdir: Savaşta asıl mesele hayatta kalmaktır! Ne de olsa ölüler artık öldüremez!
  Amiral Naumo şunları söyledi:
  - Mühimmatın üçte ikisinden fazlasını çoktan tükettik. Silahlar çok sıcak, kovalarla su dökülüyor!
  Yamamoto parmağını havada bir çarpı işareti yaptı ve alçak, biraz boğuk bir sesle şöyle dedi:
  - Topların mermilerin son üçte birine dayanacağını düşünüyorum. Hayır olmasına rağmen, yüzde doksan beşe kadar nakavt.
  Amiral Naumo omuz silkti ve alnındaki teri sildi.
  - İlk gün en iyisini vermeye değer mi?
  Yamamoto yumruklarını sıktı.
  - Masraflar! Tabii ki buna değer! 1904'te olduğu gibi Rusları, 1941'de Almanları şaşırttık ama Stalin komutayı ağır bir şekilde cezalandıracak ve bu bir daha olmayacak. Bu yüzden ejderhanın kuyruğunun uykuya daldığı gerçeğini kullanmak gerekiyor. Aslında Stalin'i anlıyorum, Almanya ile savaş onun dikkatini o kadar çekti ki Uzak Doğu'ya bakmayı bıraktı. Ve lidersiz çevresi inisiyatif almaktan korkuyor. İşte darbemizi kaçırdık. Amerikalıların yanı sıra. Meselenin hazırlanmakta olduğu, bulutların toplandığı, yakında gök gürültüsünün çarpacağı herkes için açıktı ama ...
  Naumo, kemerinde asılı duran samuray kılıcının kabzasına dokundu, ya da yaygın adıyla katana:
  - Ruslar hep geç davranır! Savaş çok uzun sürmeyecek ve Urallara ulaşacağız.
  Yamamoto gözlerini gökyüzüne kaldırdı.
  "Tanrılar bu konuda bize yardım etsin, ama sanmıyorum!" Çabuk öğreniyorlar, Khalkhin Gol, Rusların seviyesinin 1904-1905 savaşından daha yüksek olduğunu gösterdi. Ayrıca size bir sır vereceğim. Vladivostok'taki gizli ajanımız, oldukça güçlü kıyı topçularının mermileri olmaması ve uçağın zamanında havalanamaması konusunda biraz yardımcı oldu. Bu gizli savaştır.
  Naumo şaşırmıştı:
  - SMERSH ve NKVD nereye baktı?
  Yamamoto parmaklarını sallayarak kıkırdadı.
  "Rusya'nın en kötü kadroları burada Uzak Doğu'da görev yapıyor, Sovyet-Alman cephesinde ölmekten korkanlar Vladivostok için can atıyorlar. Bu nedenle, burada kendi kendine hizmet eden bir kişinin yanı sıra zirvede bir hain veya aptal bulmak çok daha kolaydır. Ve NKVD, hayali komploları ifşa etmeye o kadar alışmış ki, artık gerçek hainleri fark etmiyor. Yani çalışmak oldukça mümkün. Bu arada, aileleri, akrabaları ve arkadaşları bunun için infazla tehdit edilmelerine rağmen birkaç general Almanların tarafına geçtiyse, o zaman tepeden birine rüşvet vermek oldukça mümkündür. Ya da karanlıkta kullanın ki bu daha da iyi. Bu yüzden çok iş yaptık. Biz Japonlar, genellikle askeri operasyonlar üzerinde derinlemesine düşünme ve tüm küçük şeyleri hesaba katma ile karakterize ediliriz.
  Naumo katanasının kabzasını ovuşturdu.
  - Sağ! Ancak Khalkhin Gol'ün utancı, bir acı ve güçlü bir sıkıntı duygusu uyandırıyor! Biz nasıl...
  Yamamoto teselli etti:
  - Japonlardan daha fazla Mançu vardı ve genel olarak her zaman kazanmak imkansızdır. Bununla birlikte, bizim tarafımızda savaşan en iyi birimlerin olmadığını ve Rusların havacılık ve tanklarda büyük bir avantajı olduğunu not etmeliyim.
  Naumo katanasını yarıya kadar çekti.
  - Haklı değiliz! Bir samuray asla körelmiş bir bıçaktan ve yorgun bir attan, çok sayıda düşmandan ve zayıf bir silahtan bahsetmez!
  Yamamoto düzeltildi:
  - Samuray elbette değil, ama bir erkek maalesef evet! İnsanlar hata yapma eğilimindedir!
  Yamamoto'nun dikkati dağıldı ve borulara bir şeyler bağırdı ve ardından devam etti:
  - Bir samuray asla gerçekten eğilmez! Çarpmaya ve akıntıya karşı gider.
  . BÖLÜM 7
  Naumo başını salladı.
  - Gerçekten mi! Ama ABD ve İngiliz Aslanı ile savaştık.
  Yamamoto parmağıyla kaptan köşküne vurdu.
  - Evet! Doğru, ancak ABD tepeden tırnağa darbe aldı, İngiltere kolonilerini kaybetti ve Almanya'nın başı beladaydı. Wehrmacht'ın saldırıya geçmesini kolaylaştırmak için Rusya'nın batısından mümkün olduğu kadar çok kuvveti geri çekmek istedik. Darbe, yollar kururken Mayıs ayında planlandı, ancak Amerikalılar engelledi.
  Naumo katanasını çekip havaya fırlattı:
  - ABD'ye ölüm! Her zaman Japonya'ya müdahale ederler.
  Yamamoto sinsice sırıttı.
  - Elbette her zaman değil, örneğin, Rusya ile ilk savaştığımızda, Yankees bize silah tedarikinin yanı sıra kredi konusunda da çok yardımcı oldu. Filomuzun yarısından fazlası Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin parasıyla ve kendi tersanelerinde yapıldı. Yani Amerika her zaman kötü değil ama bu durumda değil.
  Naumo şaşkınlıkla sordu:
  - Ve neden?
  Yamamoto açıklamaya tenezzül etti:
  - Bir uzun menzilli bombardıman uçağı sürüsü Tokyo'ya girdi ve napalm bombaları kullanarak başkente sinsi bir darbe indirdi. Yüzlerce ahşap ev yandı ve imparator ne pahasına olursa olsun kontrol bölgesini başkentten uzaklaştırma emri verdi. Ve her şeyden önce, Japon iskeletlerine en yakın olan Midway takımadalarındaki Amerikan üslerinin savaş kompleksini ele geçirmek. Ve başardık!
  Nauma kılıcını havada salladı:
  Yine de kazandık!
  Yamamoto'nun sözünü kesti:
  - Beyazlar arasında da akıllılar var! İmparatorun ofisine Napolyon'un bir büstünü koymasına şaşmamalı. Ama başka bir Sezar daha vardı, dedi: Fethedileni elde tutmak kazanmaktan daha zordur. Bu durumda, bu ilk etapta bizim için geçerlidir. Nauma, sekiz figürünü kılıçla yeniden üretti:
  Aklımla anlıyorum ama kalbimle!
  Yamamoto ayağa kalktı ve meslektaşının omzuna vurdu.
  - Evet, üzülmeyin, bu durumda geri dönmek için ayrılıyoruz. SSCB'yi yeneceğiz ve yine ABD ve İngilizlere atacağız, ama şimdiden Almanlar ve makarna ile birlikte.
  Amiral Nauma neredeyse belli belirsiz bir hareketle katanayı kınına sakladı ve peltek konuşarak fısıldadı:
  - Gelecek güzel, ama şimdi daha iyi! Uçak gemilerinden duyun, tüm bomba kaynağı tükendi ve ...
  Yamamoto kısaca emretti:
  - Güverteye gelin ve etrafa bakın, yarım saat içinde dönüp en yakın üssümüze doğru yola çıkacağız.
  Nauma burnundan ıslık çaldı:
  - Komutanı dinle!
  Amiral çarpmasın diye kapıyı tutarak dışarı fırladı. Ayak sesleri kesilmeden önce, kapıdan bir gölge çıktı, sessizce yürüdü ve yorganı attı.
  Japonların Uzak Doğu'ya saldırmasından sonra güç dengesi değişti. Stalin, transfere hazır rezervlerin bir kısmını geri çekmek ve doğuya göndermek zorunda kaldı. Bu karar zorlayıcı ve tehlikelidir.
  Almanlar kanatlarda biraz ilerledi. Ancak Sovyet birliklerinin direnişi viskoz kaldı. Güneydeki Mainstein, Prokhorovka'yı alıp kuzeye doğru ilerlemeyi başardı. Bir atılım tehdidi vardı. Ve neredeyse hiç rezerv kalmadı ...
  Son güçler savaşa atıldı.
  Ve sonra, hem Japon kızlar Azumi hem de Aguti savaşa koştu. Kadın savaşçılar, hayranlarını sallayarak ve baloncuklar üfleyerek Sovyet tanklarını selamladılar. Zıplayıp saldırmaya hazır kobralar gibi pırıl pırıl hareket ediyorlardı.
  Azumi tam yetkiliydi - havalı kızıl saçlı bir kadın. Arkasında Alman "Panterleri" hareket ediyordu. Uzun namlulu çevik tanklar. Sadece ateş edecek zamanları yoktu: ninja kızlar öndeydi.
  Çıplak bacaklı savaşçılar ölüm hediyeleri savurdular ve bol bol kıkırdadılar. Gerçekten canlı ve eğlenceliler. Ve çok havalı olanlar da.
  Azumi, gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan birkaç baloncuk çıkardı ve cıvıldadı:
  - Ben bir rüya savaşçısıyım!
  Ve birkaç tank patladı ve çöktü. Ve birçoğu kuleyi yıktı. Diğer Sovyet makinelerinde silindirler eridi ve metal yandı. Bir kabus gibi. Sadece kızların çıplak ayaklarından uçan baloncuklar ve güneşli tavşanlar gerçektir.
  Agouti, Rus tanklarını yakarken kendinden emin bir şekilde cıvıldadı:
  - Ben bir kızım - süper!
  Ve yine her şey ateşe verildi ve yok edildi. Sadece toptan imha. Yıkımla ve yaratmadan. Ama rezalet!
  Azumi de Rus arabalarını kırarak şarkı söylüyor:
  - Ben Japonum ... Yani kız hiper!
  Ve yine kızlar gerçek bir karmaşa yarattı. Çok sert ve sertler. Ve onların çıplak ayakları tek kelimeyle yakalanması zor ve ölümcül! Ve lazer ışınları gibi çarpıyorlar.
  Japon kadınları bu bölgede savaşıyor. Öte yandan Gerda, Charlotte, Christina ve Magda kendilerini seçtiler.
  Bu kızlar kimseyi hayal kırıklığına uğratmaz. Lev tankı Sovyet saldırı uçakları tarafından imha edildiğinden şimdi Panther'e taşındılar. Ve herkesi yok edelim.
  Charlotte topunu doğrulttu ve otuz dörtlük ateş ederek Sovyet arabasını parçaladı ve havladı:
  - Bu bir tank! Tüm tanklar tank!
  Savaşçılar çok isabetli atışlardı. Charlotte, daha yakın mesafeden, Panther'in daha hızlı ateş eden silahında ustalaştı. Ve aldım. Genel olarak, Alman kadınları için bu akrobasidir. Ve öne çıkmak istiyorlar.
  Bir Alman tankının ön zırhı için Sovyet otuz dörtlüleri tamamen güvenlidir. Ve Almanlar onları vuruyor ve gülüyor.
  Yaklaşan savaşta, Sovyet makinesinin Alman makinesine karşı yakalayacağı hiçbir şey yok. Ama aslında, otuz dört yaklaşıyor. Ve herhangi bir sorun olmadan, eğer öyleyse. Ya da tahtaya girmeye çalışırlar. Tüm cüretkarlığıyla hareket ediyor.
  Charlotte otuz dördü vurdu ve şarkı söyledi:
  - Aslan düşüncede sakattır, kaplan her türlü belanın kaynağıdır ... Ve dünyada "Panter" den daha ani bir şey yoktur!
  Her halükarda Sovyet tankları, Sovyet kızlarının gücünü hissetti.
  Ve savaşçılar gerçekten harika. Vahşi bir güçleri var.
  Özellikle ninjalar. Çarpmayı severler...
  Ve kılıç aldıklarında... Burada kimse karşı koyamaz! Tüm metaller kırılacak! Ve ninjayı yok edelim. Ve çeliği kesin. Ninja kızlar Sovyet ekipmanlarını harmanlıyor. Ve uzaktan ve kılıçlarla kesin.
  Azumi gülümsüyor ve bir şeyler bağırıyor... Bu kızılda çok fazla öfke var. Ve aynı zamanda lütuf.
  Kız gerçekten de ebedi bir tanrıça gibidir. Ayrıca Amiral Rozhdestvensky'nin yakalanmasına da katıldı. Tsushima'ya kurşun sıkmak. Sonra Japonya, buna çok az kişi inansa da, çarlık Rusya'sını yendi.
  Mikado, ninja olmasaydı Rus imparatorluğuna saldırma kararını asla vermezdi. Bu tür savaşçılarla herhangi bir devi yenebilirsin. Ve kazandılar! Ninjalar bunu nasıl yapacaklarını biliyorlardı... Ninja teknikleri benzersizdir ve sihir her şeye kadirdir. Sadece dünyevi işlere karışmama âdeti, dünyanın kendi halinde yaşamasına izin vermiştir. Ve böylece ninja tüm gezegene hakim olacaktı.
  Ya da belki başka dünyalara koşarlardı! Bir ninjanın insanüstü gücü işte böyledir! Bunlar en yüksek seviye ve süper sınıfın savaşçıları!
  Her iki kız da Port Arthur'u aldı. Ancak ninja sınırlı bir savaş verdi. Hemen bu kaleye tırmanırlarsa, kale düşecekti. Ve Ruslarla savaş duracaktı. Ancak ninja, sıradan Japon birliklerine kendilerini kanıtlama fırsatı verdi. Ve orduların kendilerine zafer kazanmasını başardılar.
  Ve Kondratenko, Port Arthur'un direnmek için son isteğini geri püskürterek ninjayı da bitirdi. Ve Rus generallerin geri kalanı teslim oldu. Ve zaptedilemez kale düştü. Ve Rusya sayısal üstünlüğe sahip olarak savaşı kaybetti. Çarlık imparatorluğu savaşları nadiren kaybederdi. Ivan Kalita'nın zamanından beri Muscovy neredeyse her zaman genişliyor. Ve hemen hemen her krallıkta bölge eklendi. Ama sonra oldu... İlk defa topraklar kaybedildi. Ve Çar II. Nicholas, Romanov ailesinin tahttaki son üyesiydi.
  Ardından geçici hükümet ve Bolşevikler geldi.
  Azumi, ninja o zaman müdahale etmeseydi ne olurdu diye düşündü. Büyük olasılıkla Rusya, Japonları karada yenerdi. Daha fazla birliği var ve Ruslar belki de Japonlardan daha havalı savaşçılar. O zaman denizi yenerdim.
  Kuril Adaları'ndan ve onlarla birlikte Tayvan dahil Asya'daki tüm fetihlerden vazgeçmek zorunda kaldım. Ruslar Japonya'yı ele geçiremezlerdi, ama ona sıkıca bastırırlardı!
  Bu durumda Rusya hem Çin'in kuzeyini hem de Kore'yi kontrol edecekti. Dünyanın en büyük imparatorluğu olmak. Dünyanın en büyüğü olan sayısız çarlık ordusu, on dördüncü sırada Almanları ezebilir.
  Birinci Dünya Savaşı sırasında, her iki kız da Pasifik'teki Alman kalelerinin ele geçirilmesine yardım etti. Ninjanın geri kalanı müdahale etmedi. Ve bu yeterliydi. Ancak Japonya için Birinci Dünya Savaşı'nın ağır olmadığı ortaya çıktı! Çok fazla değil, çok fazla risk almadan yakalamak mümkündü. Yükselen Güneş Ülkesi kazananlar arasındaydı. Birçoğu, Almanya ile bir ittifaka gitmek gerektiğini söylese de, daha fazlasını alacaklardı.
  Dünya Savaşı sırasında İngiltere ve ABD'nin kolonilerini ele geçirmekten başka çıkış yolu yoktu.
  Azumi, genç Sovyet askerine yaklaştı. Patlayıcı bir dalga tarafından vuruldu, ancak pratikte yaralanmadı. Bir Japon ninjası çıplak ayağını adamın yüzüne bastırdı ve bağırdı:
  - Öpücük!
  Ebedi kızın pembe, neredeyse tozsuz tabanlarını itaatkar bir şekilde öptü.
  Kızıl saçlı güzellik memnuniyetle kıkırdadı:
  - Bu havalı! Şimdi topuğumu yalayalım...
  Genç adam dilini oynatmaya başladı. Japon kadınının tabanındaki derinin tadı hoştu ve çiçek ve tarla otları kokuyordu. Genel olarak ninja kadınları çok güzel ve atletiktir. Azumi kızıl saçlı, uzun boylu ve Japon bir kadın için iri. Çok figürlü ve kasları bir atletinkiler gibi. Ama aynı zamanda çok seksi bir kız.
  Ve bununla kim karşılaştırabilir?
  Genç adam onun çıplak ayaklarını öptü ve çok heyecanlandı. Azumi kendini açtı. Ve zevk almak için gittikçe daha fazlasını istiyordu. Sonra Japon kadın bacaklarını açtı ve genç tutsağın tam yüzüne oturdu. Pillerimizi şarj etmemiz gerekiyor. Ve güçlü, yakışıklı bir genç adamın tüm enerjisini em.
  . BÖLÜM 8
  Alman tankları Kursk'u atladı ve bir kazan yarattı. Bu kez, ninjaların yardımıyla Citadel Operasyonu başarılı oldu. Kızıl Ordu kuşatılmıştı. Ama vazgeçmek niyetinde değildi. Stalin tereddüt etti. Bir yandan lider, bölgeyi Nazilere vermek istemedi. Öte yandan, kuşatılan birlikler gerçek ölümle tehdit edildi. Ve sadece açlıktan değil, aynı zamanda hızlı cephane tüketiminden de.
  Evet ve savaşı kazanma şansı erimeye başladığından moral biraz düştü. Stalin, Kursk'tan vazgeçmek ve Fritz'in cepheyi düzleştirmesine izin vermek istemedi.
  Ancak, kuşatılanları serbest bırakmak için yeterli rezerv olmadığı açıktı. Çok sayıda piyadeye sahip olan Japonya, Sovyet cephesini yarıp Primorye'ye koştu. Moğolistan'a saldırı da başladı. Stalin, samuraylarla savaş için ek rezervler aktardı. Doğu sınırlarını savunmaya hazır.
  Önde yeni bir Alman tankı "Tiger"-2 de belirdi. Makine "Aslan" a benzer, ancak yirmi iki ton daha hafiftir. Benzer alın zırhı, biraz daha küçük kenarlar ve kıç, ancak 88 mm'lik bir topa sahip. "Tiger" -2'de, yeni Alman modelinden tatmin edici sürüş performansı elde etmeyi mümkün kılan "Lion" dan 1000 beygir gücünde bir motor sağlandı.
  Böylece Fritz iyi bir tank avcısına sahip oldu. Uygulamada, "Aslan" dan daha iyi, biraz daha hafif ve en önemlisi daha hareketli.
  Bu gelişmeden korkan Stalin, Führer'e barış ya da en azından ateşkes teklif edilmesine karşı değil. Biraz tereddüt ettikten sonra, Hitler kabul etti, ancak şu koşulları teklif etti: tüm mahkumların iadesi, tazminatın ödenmesi, Üçüncü Reich'a ücretsiz olarak ekmek, metal ve yağ tedariki. Pekala, ayrıca işgal altındaki topraklarda gerilla savaşının durdurulması.
  Stalin hemen kabul etti. Peki ne yapacaktı?
  Ve Almanlar, İngiltere'ye karşı ikinci bir cephe açmak ve tüm kolonilerini ele geçirmek için mühletten yararlandı.
  Özel bir SS taburu "Kurt" tan bir kız şirketi, Me-323 nakliye uçağıyla Tunus'a uçtu. Kadın savaşçıların hepsi bir kibrit gibiydi, genç ve henüz evli değillerdi. Çoğunlukla uzun atletik sarışınlar, Alman milletinin rengi, kanı ve suyu.
  Bal sarısı ve ateşli kızıl saçlı iki kız, bu arada güzellikleri ve gözlerindeki ciddiyetleriyle podyuma layık görülen diğer savaşçılar arasında öne çıkıyor. Diğer tüm savaşçılar, Fransa ve Balkanlar'da barut koklamayı başaran nispeten deneyimli savaşçılar arasındaysa. Ama düşmanlıkların geçiciliği ve isteksizlik yüzünden kızları işin tam ortasına gönderecek kadar çok değil. Zaten savaşmışlardı, bu ikisi çok gençti, neredeyse kızdı, hava saldırısı sırasında ölenlerin yerini alan son kişi. Tabii ki, onlar da tam bir Alman bilgiçliğiyle eğitilmişlerdi, ama yine de çok masumlardı, ne de olsa on altı yaşındalardı. Çölde terk edilmiş gerçek güller.
  Ateşli kırmızı "kurt", sarışın arkadaşına sordu:
  - İngiliz ordusunda bir sürü zenci var. Çok kaba ve zalimler ama bir düşünün Gertrude, yakalanırsanız ve işkence başlarsa ne olur?
  Bal sarışın sakince cevap verdi:
  - Schell'in esaretine düşmemeye çalışacağım ama Rab'bin iradesi ise düşmanlara hiçbir şey vermeyeceğim!
  Kızıl saçlı Shella fısıldadı:
  - Doğuda Rusya ile büyük bir savaşın yakında yeniden başlayacağına dair söylentiler var. Ve birlikler, kuvvetleri yoğunlaştırarak şimdiden çekiliyor. Bu kadar çok piyadenin askere alınmasına şaşmamalı, kızlar köylerde neredeyse hiç erkek kalmadığını söylüyor!
  Gertrude içini çekerek onayladı.
  - Evet, bu tüyler ürpertici olurdu! Ruslarla savaşmak için: sonsuz genişlikleri ve sert kışları ile acımasız ve fanatik ... Korkunç bir şey olacak!
  Kızıl saçlı cevap verdi:
  - Ruslar küçük Fin ordusunu bile yenemediler ve biz en büyük düşman kuvvetlerini yendik! Tüm Avrupa zaten altımızda ve Rommel Afrika'da İngilizleri eziyor. Neden kaybedeceğini düşünüyorsun?
  Gertrude isteksizce cevap verdi:
  - Rusların büyük bir nüfusu ve geniş alanları var. Çok fazla asker emecekler! Ve kıştan önce Rusya'nın başkentini almak için vaktimiz yoksa, o zaman askerlerimiz donacak ve ekipman bozulacak ve rüzgârla oluşan kar yığınlarına saplanacak, her şey korkunç olacak!
  Ateşli Shella şiddetle başını salladı.
  - Oh, böyle kötü şeyler hakkında konuşma, bir tür aşk şarkısı söylesek iyi olur. Aşk hakkında...
  Gertrude masumca gülümseyerek kabul etti:
  - Tabii ki, en iyi biz söyleyeceğiz!
  "Dişi Kurt"un kızları berrak, kristal sesleriyle şarkı söylediler:
  İnci gibi titreyen saç modeli,
  Endişeleniyorum, göğsüm titriyor!
  Ben ürkek bir huş ağacı gibi bir kızım,
  Hareket etmekten ve nefes almaktan korkuyorum!
  
  Ve taze rüzgar kulağınıza ne fısıldıyor?
  Yalın ayak altında kumlar çıtırdar...
  Ve gezegende daha mutlu bir ben yok,
  Seninle ormana yürüdüğümde!
  
  Bana büyük bir sır ver sevgilim,
  Kalbi büyülemeyi nasıl başardın!
  Ama yüzün çok üzgün?
  En ince kırışıklıklar alından geçti!
  
  Delikanlı bana ıstırapla cevap veriyor;
  Savaş sizi uzun süre ayıracak!
  Bize cennet ormanlarında yer bulmak için,
  Şeytan cehennemde yenilmelidir!
  
  Yanıt olarak, ince bir huş ağacı başını salladı,
  Sen benim için bir arkadaştan daha fazlasısın!
  Savaşın sonucu ağlamaklı olsa da,
  Ama çoban Tanrı İsa bizimle!
  
  Şeytanların cehennemini ortadan kaldıralım - kötü gölgeler,
  Böylece korular yeşil çiçek açsın!
  Bronzlaşmış dizlerimi okşa
  Sıkı tut tatlım!
  
  Ve şakacı bir bakire gibi cevap verdi,
  Yayılan dalların sesine;
  - Beni bir yıl bekler misin güvercin?
  Sıcak vinçlerin cazibesi güçlü!
  
  Cevap olarak, ona çok sert bir şekilde dedim ki,
  - Makine standında sivil olmayacağım!
  Ve askeri yolu seviyorum,
  Kötüleri yenmek için savaşmak istiyorum!
  
  Noktaya geldim - dalları, örgüleri kesin,
  Bana diskli yeni bir makine verdiler!
  Çimler çiy incileri gibi ağlasa da,
  Neden masumiyet - bir asker gibi oldu!
  
  O zaman Anavatan benim için her şeyden daha değerli,
  Yıldızların üzerindeki vatan ruhta yanıyor!
  Yatağa dalmak için içerisi değil,
  Ve geceyi bir kulübede tüfekle geçirin!
  
  Zafer gelecek, buna kesinlikle inanıyorum,
  Ne de olsa davamız her zaman haklıdır!
  Pekala, daha neşeyle gülümseyin çocuklar,
  İyi bir kader bizi bekliyor, inan bana!
  Kızlar başlarını sallayıp ellerini çırparken bütün aile onlarla birlikte şarkı söyledi. Ama sonra idilleri kesintiye uğradı, bir siren uludu ve İngiliz uçakları gökyüzünde belirdi! Spitfire'lar ikmal kervanına saldırmaya çalıştı. Eskort eskortundan ME-109'lar cesurca onlara doğru koştu. Ateşli kızıl saçlı Shella bile sevinçten zıpladı:
  - İşte havada savaş başlıyor! Harika olacak!
  Gertrude heyecanla onayladı:
  - Şimdi bizimkiler teslim olacaklar!
  On sekiz İngiliz Spitfire ve on beş Alman Messers vardı, pek bir fark yoktu. Makineli tüfek patlamaları ve uçak silahları dövüldü. Shelley kıkırdadı ve parmağıyla işaret etti:
  - Bakın bizimkiler onları nasıl dövüyor! Güzellik!
  Gertrude felsefi olarak şunları söyledi:
  - Bir kavgada, en güçlü olan kazanamaz, ancak onu kışkırtacak kadar acımasız olan, ama kendi başına girmeyecek olan kazanır!
  - Savaş, herkesin daha başlamadan diskalifiye edildiği bir yarışmadır! Shelly'yi destekledi.
  İngiliz "Spitfires" dan o çoktan alev almıştı ve düşmeye başladı, ondan sonra Alman olanı düşmeye başladı ... Savaş daha da büyük bir gaddarlıkla alevlenmeye başladı. İngiliz uçaklarının makineli tüfekleri vardı, Almanların topları varken, bazı 20 mm'lik tek parça vardı, diğerlerinin üç kadar 20 mm'lik topu vardı, ancak bu tür makinelerden sadece iki tanesi vardı ... Hız özellikleri ve manevra kabiliyeti neredeyse aynı, belki ME -109 için bile ağırlık daha küçük ve dönüşleri daha hızlı yapıyor. Ancak İngilizler de o kadar basit değiller, bu yüzden savaşçılarından üçü, koruma ateşine aldırış etmeden nakliyeye koştu. İçerideki kızlar bağırdı:
  - Haydi çocuklar, kaçırmayın! Zorla ateş!
  Ateşli Shella nasıl ciyaklanır:
  - Furr! Kürk!
  Me-323, 200'e kadar asker taşıyabilen devasa bir nakliye aracıdır, altı adet savunma silahı makineli tüfeği vardır. Bir "kirpi" sisteminde düzenlenirler ve karalamaya başlarlar ... Savaşçılar ateş eder ve büyük kalibreli mermiler deriyi deler ve kaplamayı deler. Savaşçı kızlar domuzlar gibi ciyaklayarak geri sıçrarlar:
  - Kaltağın yavruları var.
  Kızlardan biri bağımlı ve sarsılıyor. Bir kız-doktor ona atlar ve hemen der ki:
  - Tam içinden geçti! - Ve ona pansuman yapar. Sakinleşir ve inlemelerini bastırmaya çalışır.
  Ama sonra Messerschmitt, İngiliz avcı uçağının arkasına girer, isabetli atışlar yapar ve alev alır ve düşer. Kızlar kükredi:
  - İnanılmaz! Bu bizim adamımız!
  Şu anda, gövdeyi örten makineli nişancı (ve bu bir adam) bir kurşunla delinerek düşüyor. Gertrude şimşek gibi koşar, tele tutunur ve düşer, botları uçar. Genç bir kız, çıplak, pembe topuklularını yere düşmüş bedenlerin üzerinden birkaç sıçrayışla göstererek makineli tüfeğe atlıyor ve tetiğe basıyor. Kurşun namludan dışarı fırlar ve Spitfire kontrolünü kaybederek bir kuyruk dönüşüne başlar.
  Kurt kızlar zevkle ciyaklıyor ve şarkı söylüyorlar:
  - Pak! Yıkayıcı! Almanya İngiltere'ye karşı iki - sıfır!
  Ancak Gertrude'nin ikinci savaşçıyı vuracak vakti yoktu, Alman pilotlar tarafından imha edildi. Hava muharebeleri kısacık ve savaşçıların yarısından fazlasını kaybeden İngilizler kaçtı. Skor Almanlar lehine 3'e karşı 11 oldu. Kızlar yanıt olarak çok sevinçle bağırdılar ve birbirleriyle el sıkıştılar. Aklını kaçırmayan ve kurbanı olan ilk uçağı kendi varlığı olarak kaydeden Gerda'yı da övdüler! Kız büyük bir heyecanla kızardı ve mırıldandı:
  - Evet, kendimi hatırlamadım! Böyle bir şey miydi? Tamamen düşünülemez! Transa geçtim...
  Shelley hoşnutsuz bir sırıtışla mırıldandı:
  - Ama gecikmeler için kendimi affedemem. Yani sadece frene bastı!
  Bölük komutanı Mercedes, Shella'yı teselli etti:
  - Önümüzde hala çok savaş var! İşte Afrika!
  Shelley kıkırdadı ve alay etti:
  - Küçük çocuklar dünyada boşuna, çocuklar Afrika'ya yürüyüşe gitmiyor! Afrika'da köpekbalıkları var, Afrika'da goriller var ve Afrika'da büyük timsahlar var! Ama Büyük Reich; bize söyledi - sürüklenmeyin!
  Bütün kızlar bir ağızdan güldüler. Ne kadar harikaydı...
  . BÖLÜM #9
  Tunus'un başkenti aynı zamanda Tunus adını da taşıyor ve Nazilerin Afrika'daki ana üssünü barındırıyor. Almanya'nın ana müttefiki: Mussolini, İkinci Dünya Savaşı'na yalnızca 17 Haziran'da, Fransa'nın teslim olmasından beş gün önce girdi. Önemli toprak kazanımları elde etmek için zaten mağlup edilmiş bir düşmanı "kazanmak" veya daha doğrusu tekmelemek istiyordu . Pekala, Almanya başarısız olursa, Üçüncü Reich'a karşı ikinci güney cephesini kendiniz açın! İtalyan ordusu pek başarılı olamadı ve ezici sayısal üstünlüğe rağmen, büyük kayıplar pahasına yalnızca birkaç kilometre ilerleyebildi. Ancak Mussolini savaşa özellikle başarılı bir şekilde girmedi. Gelecekte, İtalyanlar son derece başarısız bir şekilde savaştı. Sayısal üstünlüklerine rağmen Yunanistan'daki bitler, İngilizlerden neredeyse beş kat daha fazla kuvvete sahip olan Etiyopya'da ve halihazırda geliştirilmeye başlanan petrol kuyularıyla neredeyse tüm bölgeyi kaybetmiş olan Libya'daki bitler. Ancak Hitler iktidara gelmeden önce Nazi Partisi'ne katılmış genç bir general olan Rommel, İngilizlere karşı güçlü bir karşı saldırı başlattı. Dahası, ana kuvvetlerin transferinden önce bile, tank kılığına girmiş yalnızca on tankı ve elli kamyonu olan bir saldırı başlattı. Hızlı bir atışla, en iyi İngiliz general Kolenkor yakalandı ve neredeyse tüm Libya, Nazilerin kontrolüne geri döndü. Bununla birlikte, İtalyanlar tarafından vasat bir şekilde teslim edilen, iyi tahkim edilmiş Tolbuk kalesi hala tutunuyor! Rommel'in yalnızca iki yüz tankı var, tümü T-1 ve T-2, yani hafif ve diğer iki yüz İtalyan tankı genellikle 2,7 ton ağırlığındaki makineli tüfek tanketleridir. Elbette, bu tür güçlerle Matildas'la savaşmak zordur: 78 mm ön zırh ve 70 mm Cromwell'e sahip olmak. Cephe geçici olarak dengelenirken, her iki taraf da güç kazanıyor...
  SS şirketleri havaalanına indi ve hemen sıcak Afrika havasına üflendi. Hala yaz, Haziran ve Afrika! Ancak kızlar kendilerini bağlamaya çalıştılar ve ateşli olduklarını göstermediler. Ve sonra Mercedes emretti:
  Çölde bir yürüyüş yapalım! Ve aynı zamanda güneş kremlerini test edeceğiz, mayolara atlayacaksınız!
  Kızlar hoşnutsuzlukla yüzlerini buruşturdular: üzerlerinde yeniden deneyler yapılıyor. Tabii ki, böyle bir sıcakta bir mayoda bir üniformadan ve hatta giymek zorunda kalabileceğiniz kurşun geçirmez yeleklerden çok daha hoş olsa da.
  Kızlar hızla çöl rengine boyanmış mayolarını giydiler ve bu arada daha hızlı bronzlaşmalarına da yardımcı olması gereken koruyucu bir krem \u200b\u200bsürmeye başladılar. Gertrude, Shelle'yi lekelemeye yardım etti ve o Gertrude. Kızıl saçlı, şunları kaydetti:
  - Bunlar aynı Tunus, gecekondu mahallelerinin eteklerinde, sadece elli taş evin ve bir düzine caminin merkezinde. Peri masalları okudum ve Araplar arasında çeşmeli ve bahçeli muhteşem saraylar görmeyi bekledim!
  Gertrude içini çekerek cevap verdi:
  - Ne yazık ki, bizim dünyamızda bir peri masalı gibi olsaydı! Ah dünyamız acımasız, adaletsiz, sinsi! Et inliyor ve ıstırap çekiyor!
  Shelley şöyle devam etti:
  - Ama adam akıllı, şanlı ilerleme! Rab onu unutmuş gibi görünse de!
  Mayolarıyla baş başa kalan ve kremi sürmeden önce soğuk suyla hafifçe durulanan güzel kızlar, biraz olsun rahatladı. Uçağın kendisi hala çok sıcak değilse, o zaman havaalanında ve şehirde cehennem gibi. Doğru, diğer dişi kurtlar, Nisan ayında havanın sıcak olduğu, ancak yine de yazın Afrika'daki gibi olmadığı Yunanistan'da çoktan savaştı.
  Duştan sonra kızlar deri terliklerdeydi ama Mercedes emretti:
  - Başka bir krem alın ve tabanları iyice yağlayın! Çıplak ayakla çölde yürüyeceksin! Ne göz kırpıyorsun - anlıyorsun, o yüzden devam et.
  Kızlar, pek coşku duymadan, zarif, çıplak, kız gibi bacaklarla kendilerine bulaştı. Ne de olsa Sahra'nın kumu neredeyse kızgın bir tava. Doğru, burası hala kıyıya yakın ve otlarla büyümüş çayırlar genellikle düşüyor. Ama Afrika güneşini ısıtan taş, çakıl, kum üzerinde çıplak tabanlarla koşmak? Bu genellikle vahşiliktir!
  Bununla birlikte, kızlar o kadar ev hanımı değildir, seçkin eğitim programı, Alman Kadınlar Birliği'nden kızlar için ve ayrıca genellikle çıplak ayakla ve engebeli arazide zorunlu yürüyüşleri içerir. Böylece savaşçılar tartışmasın! Genel olarak, faşist Almanya için, çeşitli deneyler için özlemin doğası. Hitler, Nietzsche'nin üstün insan veya geleceğin adamı teorisinin ateşli bir hayranıdır. Modern insandan daha güçlü, daha hızlı, daha akıllı ve daha acımasız olmalı. Gerçek bir Alman askeri: güçlü, hızlı, sert olmalıdır - çünkü o bir Aryan'dır! Ancak kahramanlar doğuran Aryan kadınları kendileri de kahraman olmalı ve güç beslenmelidir! Bu nedenle, en iyi eğitimli kızlar yoğun bir şekilde eğitilir, temperlenir, eğitilir! Bu yüzden, genetik olarak yetenekli güzellikleri, Afrika çöllerinde aşırı sertleşmeden geçmelidir: Aryan ve Aryan'ın, Üçüncü Reich'in yenilmez ve cesur askeri olan, geçemeyecekleri engeli değil, tüm sınavları kaldırabileceklerini kanıtlamak için. !
  Ve şimdi askeri kamptan ayrılan şirket, Tunus'un dar, taşlı oltaları boyunca koşuyor.
  Kızın çıplak topukları yolun siyah, keskin çakıllarını deler ve acımasızca kızarır. Ancak yağlayıcı yanıkları biraz yumuşatır ve hızlı koştuğunuzda, öğleden sonra güneş geçmesine ve sıcaklık maksimumda olmasına rağmen çok fazla pişmez. Ancak, kirli Arap çocukları küçülür, küçük siyah topuklu, kaymaz ve kaşlarını bile çatmazlar. Tabanlarında nasır var gibi görünüyor. Arap erkekleri , mayolu ve gelişmiş kaslı vücutlu neredeyse çıplak kızlara bakar; ağızları açık ve kadınlar yanlara doğru daha hızlı hareket ederek kendilerini siyah bir peçeye daha da sıkı sarıyorlar.
  Ve kızlar koşar omzunda makineli tüfekler ve her biri erzak ve el bombalarıyla dolu bir sırt çantası tutuyor. Ve bu toplam yirmi kilogram ... Kızların fiziksel olarak güçlü olduklarını ve bir yıldan fazla bir süredir Spartalı koşullarda antrenman yaptıklarını hesaba katsak bile, o zaman bu, özellikle ısı ise, yine de ağırlıktır. gölgede elli derecenin üzerinde ve maraton mesafesini aşmak gerekiyor.
  Gertrude, daha uzun süre yeterli güce sahip olabilmesi için olabildiğince doğru nefes almaya çalışarak koşar. O kadar yaşamamasına rağmen, son sekiz yılı genetik seçkinlerin çocukları için özel bir okulda geçti. Ancak bu, rahat koşullarda yaşadıkları anlamına gelmez. Aksine, sabah beşte kalkmak, buz duşu almak, ağır egzersizler, bir saat koşu ve ardından birkaç saat çalışma. Ardından, öğle yemeğinden önce, dövüş tartışması da dahil olmak üzere tekrar antrenman yapın. Askeri eğitim, çalışma, eğitim, saat ona kadar, sonra ışıklar söner. Doğru, iyi beslendiler ama sadece Führer'in doğum günü, Noel ve 1 Mayıs için et, sebze, meyve, balık, şekerleme ve tatlı vermediler. Neredeyse hiç boş zaman yok, her şey katı bir şekilde düzenleniyor... Dünyayı yönetmesi gereken geleceğin insanları onlardan hazırlandı. SS'in başı olan Himmler'in kendisi böyle bir programı kontrol altında tuttu.
  Gertrude, Naziler ve Hitler hakkında ne düşünüyordu? Hitler'in tüm zamanların ve insanların en büyük dehası, yenilmez bir komutan ve Dünya'nın gelecekteki hükümdarı olduğunu öğrettikleri şey buydu. Ve tıpkı ilk Aryan İsa Mesih gibi, Yüce Tanrı'nın vekili bu ve diğer kozmik dünyaları fethetmeyi emretti!
  Nitekim Almanya kazandı ve Führer'e olan inanç güçlendi! Ama şimdi, aslında savaşta. Koşarlar, kızlar çölde yağdan kızarır, çıplak ayakları kum ve çakıl karışımıyla kavrulur ve artan yorgunluk şimdiden hissedilmeye başlar; baldırlarda ağrı, sırt ve ağız kuruluğu. Ama o gerçek bir Aryan ve asla kırılmayacak! Vazgeçmektense kalbinin kırılmasına izin ver. Evet ve Gertrude ilk kez burada değil. Dağlarda zorunlu bir yürüyüş yaptıklarını hatırlıyorum. Omzunda hafif makineli tüfek olan Gertrude kızı çıplak ayakla geçidin keskin taşları boyunca koştu, tabanlarını tamamen kesti, böylece taşların üzerinde kanlı ayak izleri kaldı ama sonuna kadar ilerledi. Peki şimdi neyden vazgeçecek? HAYIR! Ve yine hayır! Mesafeye gidene kadar sonuna kadar savaşacaktır. Doğru, hiç bu kadar sıcakta koşmamıştı ama ... Testi sonuna kadar geçmek ve gelecekteki Zafere inanmak için bir şeyle başlamak gerekiyordu! Ve Almanya değil: Bundan hiç şüphesi yok, ama kendine karşı zaferleri var!
  Şimdiden kolaylaşıyor ve eğitimli ciğerlerde ikinci bir rüzgar açılıyor ... Güneş çoktan gün batımına doğru eğiliyor ve boğucu sıcaklar geriliyor. Yavaşça, neredeyse fark edilmeden ama geri çekilerek!
  Kızıl saçlı Shella da acı çekiyor ama tutunuyor. O ve Gertrude eski arkadaşlardı, kızların kışlasındaki yataklar bile yanlarında duruyordu. Sık sık birbirleriyle dövüşürler. Çocukluktan mahrum kalan ve erken olgunlaşan iki arkadaş. Ancak sonuçta hayat bir mücadeledir, sonsuz bir mücadeledir. Ve belki de insanlık ve her birey için en büyük trajedi, uğruna savaşacak hiçbir şeyin kalmaması olacaktır!
  Schella, Hitler'i ilk kez bir mitingde gördü; o sadece beş yaşındayken. O zaman henüz Büyük Almanya'nın Führer'i değildi, sadece muhalif politikacılardan biriydi. Ama özel bir şey hissedildi: küçük bıyıklı bu liderin tarif edilemez karizması! Gelecekteki Führer'in tam olarak neden bahsettiğini Schella hatırlamıyordu. Adolf Hitler çok duygusal bir şekilde konuştu, şiddetle yumruklarını salladı ve sık sık şu sözleri söyledi: Büyük Almanya, yiğitlik, şeref, şövalyelik, güç, haysiyet! Ve tüm kalabalık tarif edilemez bir zevkle homurdandı. Ve alkış neydi? Ve o zaman bile Shelley, Tanrı'nın önünde enkarne olduğunu fark etti!
  O günü çok iyi hatırlıyor! Ailesi, Hitler iktidara gelmeden çok önce Führer'e hayrandı. Partiye yirmili yılların sonunda, Nazilerin iktidara gelme şansı hayali göründüğünde ve Naziler oyların yüzde iki veya üçünü aldığında katıldılar! Pekala, Führer zaten Führer'di ve o zamanlar gerçek bir liderdi! Ancak Almanya'nın içinde liderini bulması için toplumun tüm temellerini yerle bir eden şiddetli bir kriz gerekiyordu. Kız, sekiz yılını geçirdiği seçkin bir kışlanın zorlu koşullarında büyüdü, ancak ruhunda asla Führer'den nefret etmedi.
  O ve zalimin diğer arkadaşları geniş (deriyi kesmemek için!) Kemerlerle kırbaçlandıklarında veya önlerindeki tekerleği itmek zorunda kaldıkları bir ceza hücresine gönderildiklerinde bile. SS'de icat edilen ceza da karmaşıktır. Çarkları çevirirsiniz ve akımın aktığı sensörler vücudunuza yapışır. Ne kadar hızlı döndürürseniz, elektrik o kadar zayıf vurur ve yavaşladığınızda daha sert vurur. Suistimal ve beden eğitimi için bir tür ceza karışımı. Hitler'in, baş polisinin ve Üçüncü Reich'ın celladı Himmler'in hayran olduğu antik Sparta Tarzında eğitildiler ve eğitildiler!
  Führer'in dediği gibi: "Bir Alman çocuğu, çocukluktan itibaren dayaklara katlanmalı ve zulme alışmalıdır!". Peki, Himmler benzer bir tezi kızlara da genişletti! Bu yüzden Nietzsche'den alıntı yapmayı severdi - zulüm, zulüm ve bir kez daha ulusu pekiştiren zulüm!
  Elli, hatta biraz daha fazla kilometrelik bir mesafe çoktan katedildi, bu kadar küçük kızlar için bu kadar sıcakta ve yükle devasa bir yük. Gertrude, Schella artık vücutlarını hissetmiyordu, uyurgezerler gibi koşuyorlardı, kaslarının yırtıldığını ve kafalarında hafif bir ağrı hissediyorlardı. Ama işte komut geliyor:
  - Bir adım atla! İlk defa yeter!
  Kızlar yavaşlar ve şimdiden hızlı adımlarla yürürler. Topuklar daha da fazla kaşınmaya başlar. Gertrude, Shelley'e fısıldadı:
  - Cehennemden Araf'a!
  Kız arkadaşı aynı fikirde değildi.
  - Araftan cennete!
  Taşlı toprak bitiyor ve kızların çıplak, bitkin ayakları zümrüt yeşili yumuşak çimlere basıyor. Gertrude haykırdı:
  - Dikenli taşların ve çölün kavurucu kumlarının eziyetinden sonra, doğal bir kadife halı gibi yürümek ne büyük mutluluk!
  Bu sefer, Schella hemen kabul etti.
  - Tabii ki, gerçekten cennet! Böyle sert bir yürüyüşün ardından! Ama bence daha da zor olacak.
  Kızlar nihayet oyun alanına vardıklarında Mercedes onları durdurdu ve sırt üstü yatmalarını emretti. İlk on savaşçının ayaklarını kabaca hissetti ve bariz bir memnuniyetle şöyle dedi:
  - Sevimli! Ve cilt soyulmaz ve tabanda kabarcık yoktur. Ve topuklar bile tozlu değildi, sanki banyodan yeni çıkmışsınız gibi pembe kaldılar! - Mercedes büyüdü, durakladı ve bir arkadaş şimşek hızıyla bir hançer fırlattı. Bıçak, bir okul çocuğu tarafından aynadan kabartılmış güneşli bir tavşan gibi parladı ve ucu büyük, siyah bir akrebe çivilendi. SS subayının sesi sertleşti ve kızın güzel yüzü sertleşti. - Yarın sabahtan akşama kadar koşacağız. Neden yüzleri büküyorsunuz - Aryan mısınız, değil misiniz? Evet ise, o zaman düşenlere karşı koymalıyız, yerinde ateş edeceğiz! Birinciyi, ikinciyi hesaplayın.
  Sayımdan sonra kızlar da şınav ve karın kası yapmaya zorlandı ve ardından merhametle yatağa gönderildi. Rahatlayabildiğin sürece.
  . BÖLÜM #10
  Gertrude rüyasında Atilla'nın ordusunda bir savaşçı olduğunu görmüştür (Üçüncü Reich'daki yeni tarih öğretisine göre Atilla bir Alman'dır!). İşte büyük bir barbar ordusu olan Roma'ya gidiyorlar. Ve bu Alman ordusunun ana omurgası güzel kızlardan ve atletik yapılı genç adamlardan oluşuyor. Kabaca eşit sayıda, omuz omuza yürüyorlar. Piyadelere ek olarak süvariler de var ve savaşçılardan bazıları şövalye zırhı giymişken, atletik kızlar da dahil olmak üzere diğerleri bellerine kadar çıplak! Ve bu ordu bir volkanın lavları gibi hareket ediyor. Davulcular atıyor, bunlar zaten şortlu çok küçük çocuklar ve bir Kinder Yugen, yani küçük bir şube, Hitler Gençliği şeklinde. Ayrıca borazanlar oynuyor, ejderhaların ve çeşitli hayvanların, kuşların ve hatta sürüngenlerin resminin olduğu bayraklar dalgalanıyor! Küçük davulcular gülümser ve davul çalmaları daha sık hale gelir.
  Ama önde Roma ordusu spears ve centuriae belirdi. Barbarların ve aynı zamanda en yüksek Aryan kültürünün taşıyıcılarının uzun zamandır hayalini kurdukları şey ne olacak? Bu beceriksiz ve tembel İtalyanlara savaş verin, sonra Antik Roma düşecek!
  Eski bir Yunan heykelinden canlanan bir titan gibi devasa ve kahramanca inşa edilmiş Attila şöyle buyurur:
  - Yiğit oğullarıma ve kızlarıma saldırın!
  Kızlar ve erkekler düşmana koşar: davul sesi en yüksek noktasına ulaşır. Gertrude koşar, önünden ve yanlarından çıplak, çimen yeşili topuklu kızların yanından geçer. Böylece dev Atilla'nın kendisi ateşli kırmızı atını mahmuzlar. Güçlü toynakları yere o kadar sert vurur ki titremeye başlar.
  Roma birlikleri hızlarını değiştirmeden onları karşılamaya giderler. İşte her iki ordu da kuvvetle çarpışırlar... Gerçekten güzel bir savaş başlar. Sakallı bir lejyonerin birkaç saldırısını püskürten Gerda (ve sakaldan gerçekten hoşlanmaz!), bıçağını ustaca midesine sapladı. Canavar düştü ve savaşçı haykırdı:
  - Erkekler kaybetmek için doğarlar, tabii ki Alman erkekleri değilse!
  Kız bir sonraki rakibe koşar. Boy ve kilo avantajından yararlanarak Gertrude'u sıkıştırmaya çalışır. Kız, savaşın ne kadar çabuk ayrı adalara bölündüğüne şaşırdı ve lejyonların düzeni çöktü. Ancak bu onun avantajına bile, o küçük, bu da çevik olduğu anlamına geliyor. "Sincap kuyruğu" tekniğini uygular ve ... kılıç devin boynunu keser. Gerda kıkırdar.
  - Kalın, boğa boyunlu bir boyun, genellikle zeki olmayan, ince bir zihne sahip insanların karakteristiğidir!
  Bununla birlikte, hâlâ ıstırap içinde olan güçlü rakibi, cüretkar kazananı elde etmeye çalışırken birkaç kez el salladı. Gertrude onun işini bitirdi ve sonra üçüncüye koştu, sonra kendisinden yirmi metre ötede yalınayak Shella'nın hemen iki dövüşçüyle dövüştüğünü fark etti. Kızıl saçlı arkadaş şiddetle bastırılır. Gertrude'un dikkati dağılır ve yanağında keskin bir nokta olur, kesilen şeritten kan damlar. Kız cevap olarak sırıtıyor:
  Hayır, bundan o kadar kolay kurtulamayacaksın! Bir kadın, bir erkeğe acıma yeteneği dışında her şeyde kaybedebilir! Sadece sonuncusu, onu kullanmayacağım!
  Öfkelenen Gertrude saldırıya geçti. Siyah rakibi (geniş omuzlu bir Moor'du) yavaşça geri çekildi.
  Bu çok tatlı bir kavga. Ama bu çok önemsiz ... Sadece bir rüya. Ancak ninja kızlar en önemli görevi yerine getirir: Cebelitarık'a saldırır.
  Bu önemli bir kaledir. Ve ele geçirilmesi, Üçüncü Reich'in en kısa yoldan Afrika'ya önemli kuvvetler göndermesine izin verecek! Azumi, arkadaşı Agouti ile birlikte atlar. Kızlara İngiliz topçusu tarafından ateş açılıyor. Güzeller çıplak topuklarıyla mermi atarlar. Bir çeşit masa tenisi oynuyorlar! Ve Britanya topçularının onlara gönderdiği şey buydu - geri uçuyor!
  Azumi mermiyi çıplak tabanlarıyla geri fırlattı ve cıvıldadı:
  - Kurbanı gece yarısı bekliyorum!
  Agouti, kar rengi saçlarını sallayarak yanıt olarak cıvıldadı:
  - Düşman ölümsüzlük vaat ediyor! Ve bizi cehenneme sürükledi!
  Ve her iki kız da çıplak bacaklı ve ölümcül, zıpladıkları anda zıplayacaklar ... Peki, onlara karşı kim durabilir?
  Azumi bir yelpazeyi çıplak ayaklarının arasına aldı ve yelpazenin iğnelerini İngiliz duvarlarına doğru fırlattı ... Ve işe yaradı. Çok fazla kesinti ve kafa karışıklığı. Ve duvarlar yanıyor, siperler yıkılıyor ve siperler siliniyor. Ve bu sarışın terminatör Agouti, çıplak parmaklarını kullanarak baloncuklar fırlatıyor. Ve hepsi eziliyor. Her şey yırtılmış ve ezilmiş.
  Azumi, bakır kırmızısı saçlarını savurarak ısı yaymasıyla ünlüdür. Ve öndeki her şey yanıyor ...
  Kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  Savaşçı her zaman sağlıklıdır
  Savaşçı her şeye hazır!
  Ve durma
  Ve bacaklarını değiştirme!
  
  Yüzümüz parlıyor
  Rakipler koşuyor!
  Ve yine ateşli bir gülümsemeyle dişlerini gösterirler. Ve lüks kalçalarını sallayın. Onlar gerçekten terminatör kızlar. Ve İngilizler önlerinde geri çekiliyor ...
  Cebelitarık saldırı altında, cehennem ninja büyüsü. Direnmek için her şeyden önce Togo ve önemsiz olanın eşi benzeri yoktur. Bu dişi ninja, Japonya düşmanlarının kabuslarda hayalini kurduğu şey.
  Azumi bir çırpıda şarkı söyledi, doğradı:
  - Güzellik! Güzellik! Kediyi kılıcımla keseceğim!
  Ve ateşli saçlarını nasıl salladığını. Ve etrafındaki her şey şiddetli bir alevle nasıl parlıyor ve açılıyor. Ve kırmızı diller yukarı çıkar ve kırmızı tüyler açar. Ateş çok kızgın ve öfkeli. Ne metal ne de taş böyle bir ısıya dayanamaz.
  Azumi çıplak ayaklarını kuma vurduğunda eriyip cama dönüşüyor!
  Bu ateşli kız çok agresif. Ve çok güzel, seksi ve neredeyse çıplak. Bu da onu çok çekici kılıyor. Ve çok ikonik ve karizmatik bir figür. Ve Cebelitarık, ninja büyüsünün darbeleri altında çöker. Ve harabeler ufalanıyor, İngiliz askerleri iskelete dönüşüyor. Tam bir katliam var. Sadece kızlar düşmanları görünmez kılıçlarla keser. Ve saldırganlıktaki güzellikleri inanılmaz!
  Azumi cıvıldarken kızıl saçlarını seğiriyor.
  - Kan sporu ve rekorum!
  Kızlar kılıçlarını sallayarak bir çift için bir kesim ayarladılar. Ve beyaz dişli ve fildişi inci gülüşleriyle ışıl ışıl. Ve yıkım patlamaları gönderiyor. Bu tüm engelleri süpürür. Ve Britanya'nın kara askerleri alevler içinde kaldı. Ve onlarla birlikte diğer savaşçılar.
  Kale boyunca yangınlar. Tehlikeli bir ölümün resmi! Ve kızlar gider ve herhangi bir çivi veya gecikme olmadan yıkım ekerler.
  Alman tankları güzelliklerin arkasında ilerliyor. Modernize edilmiş versiyonlarında hala savaşabilen ve hatta Sherman'ları geride bırakabilen eski T-4'ler. Yaklaşan bir savaşa girdiklerinde akrobasi gösteren daha güçlü "Panterler". Biçim olarak biraz arkaik, ama müthiş "Kaplan" ve tam tersi, oldukça modern ama çok ağır "Aslan". Son tank Hitler'e çok düşkündü ve üretimi arttı. Almanlar ninjanın peşinden gitti ve neredeyse hiç kayıp yaşamadı.
  Ve kızlar kaleye kaçtılar, çıplak ayakları aleve bastı ve parladı, hatta parladı.
  Güzel savaşçılar ve sürüler halinde ölüm getirenler... Ya da toptan imhanın yok edilmesi!
  Hayatta kalan İngilizler hep birlikte ellerini kaldırdı. İngiliz havacılığı aktif olarak düşürüldü. Ninjaya karşı en ufak bir şansı yoktu. Baloncuklar kızların çıplak ayaklarından çıktı ve herkes onların olağanüstü gücüne hayran kaldı.
  Savaşçılar yürüdü ve uçtu, İngiliz birliklerine durmadı ve mühlet vermedi.
  Hem ateşin hem de suyun içinden güneş ışınlarını üfleyen dişi ninjalar geçti. Ve sırıtan tanklar onlarla birlikte hareket etti. Bazı Alman arabalarının boyandığı ortaya çıktı ve bu onları çok daha korkunç gösteriyordu.
  Ancak alevi geçen ve çıplak, zarif bacaklarını aktif olarak sallayan savaşçılar deniz yüzeyine geçti. Suyun üzerinde yürüdüler ve şarkılar ıslık çaldılar. Bunlar ışıltılı ve muhteşem kızlar.
  Dalgaların kuzuları üzerinde zıplayan ve çıplak parmaklarıyla İngiliz savaş gemilerini ve armadilloları batıran baloncuklar çıkaran Azumi, yüksek sesle şarkı söyledi:
  - İmparator yeniden doğacak, imparatorluk yeniden doğacak!
  Sarışın sonlandırıcı güneş ışınlarını serbest bıraktı ve uçak gemisine koştu. Ona doğru atla ve bir kılıç gibi kes. Güçlü makineden sadece parçalar uçtu. Ve düzinelerce uçak aynı anda yanardöner kuzular gibi denize indi. Ve tıslama ve gurgling ile ayrıldı.
  Agouti onu alacak ve cıvıldayacak:
  - Ben bir serçeyim ve aynı zamanda bir kartalım! Havalı bir dövüşçü mükemmelliği buldu!
  Ve sarışın terminatör dışarı atlar ve zıplar ve kılıçlarla suyu yarar. Ve deniz yüzeyi kaynayacak. Ve tsunami yükselecek . Ve her şey parçalara ayrılacak ve ateşli bir kasırgada dönecek. Ve zıplayacak ve dönecek.
  Azumi, ateşli saçlarını karıştırarak cıvıldadı:
  - Ölüm dalgaların üzerinde yürür, senin için çok aptalca olacak!
  Ve çıplak ayağıyla nasıl top fırlattığını ve bir İngiliz kruvazörünü nasıl kızartıp havaya uçurduğunu...
  Agouti destroyeri aldı, güneş ışınlarıyla eritti ve tısladı:
  - Ateş fırtınası! Daha fazla psikopat olacak!
  Azumi dişlerini göstererek cıvıldadı ve çıplak topuğuyla okyanusta bir kasırga yakaladı:
  - Yıldızların üzerinde - bir torpido havalanıyor! Ana gezegen daha soğuk olacak!
  Ateşli terminatör kız uluyor ve uluyor... Ve sonra onu alıyor ve zıplıyor, çıplak ayakla takılıyor... Bir dalga yükseltiyor!
  Agouti bu sarışın terminatör ciyakladı:
  - Ben ölümcül bir güzelim! Bir alev makinesinin bir gökdelene çarpması gibi!
  Ve her iki kız da deniz boyunca yarıştı. Ve İngiliz uçaklarından sadece küller kaldı.
  Ve İngiliz mahkumlar zaten inşa edildi. Dört savaşçı: Gerda, Charlotte, Christina ve Magda tam oradalar. Bir de esir alınan askerlere diz çöküp kızın ayaklarını öptürsünler. Erkek tutsaklar emekledi. Gerda'yı tozlu topuğundan ve ayak tabanından, sonra da çıplak ayak parmaklarından öptüler. Sonra mahkum, Charlotte'a doğru havlamaya başladı.
  O da hafif tozlu ve makine yağı bulaşmış çıplak ayaklarını öptü. Ayrıca İngiliz, Christina için de aynısını yapmak zorunda kaldı. Sonuç olarak, altın saçlı bir kız olan Magda topuğu ve yontulmuş parmaklarını gösterdi.
  Ve bir mahkum diğerlerini hareket ettirdi. Bir de şortla ve kızların çıplak, tozlu ayaklarını da öptüm. Ari savaşçılar, ayaklarını daha kirli ve benzin gibi koksun diye kasıtlı olarak makine yağına batırdılar. Erkekler onları öpmekten bu kadar memnun olmasın ve dudaklarında kum çatırdamasın.
  Ve Gerda neşeyle şöyle diyor:
  - Ben sarışınım ve kötü ölüm gönderiyorum!
  Charlotte büyük bir özgüvenle devam ediyor:
  - Reich'ın yaşaması için, Churchill'inizin ölmesi gerekiyor!
  Çıplak, kirli ayaklarını tutsağın yüzüne bastıran Christina tısladı:
  - Neden - hayat sana hiçbir şey öğretmiyor!
  Magda, çıplak parmaklarıyla İngiliz'in burnunu sıkarak agresif bir şekilde devam etti:
  - Neden neden neden!
  Ve dört kız da nasıl güler ... Ve büyük dişlerini göster! Ve haykıralım...
  "Panterleri" savaşa oldukça hazır. Uzun ve güçlü ağzı ile kıvrılır. Tankın namlusu kalın olmamasına rağmen. Ve zaten üzerine birkaç İngiliz subayı astı.
  Ve ne? Kötü davranır!
  Gerda aldı ve bağırdı:
  - Herkesi asacağız ... Ve Churchill'in nerede!
  Charlotte onayladı:
  - Cebelitarık, çift vuruş!
  . BÖLÜM 11
  Cebelitarık'ın düşüşü, Nazilerin en kısa mesafeden Fas'a asker göndermesine izin verdi. Sovyet-Alman cephesinde sükunet hüküm sürdü. Stalin ateşkes yapmayı kabul etti ve gücünü kurtardı. Vurgu, yeni silah türlerinin geliştirilmesiydi. Her şeyden önce, IS ailesinin tankları ve T-34-85. LA-7 ve Yak-3 uçaklarının yanı sıra. Eski, daha az mükemmel olanların yerini almaları gerekiyordu.
  Ancak artık Almanların eli boş ve mümkün olan her şeyi ele geçirme fırsatı doğdu. Her şeyden önce, elbette, Afrika. Devasa doğal ve insan kaynaklarına sahip devasa kara kıta, Nazileri çağırdı. Ve tabii ki Fritz onu gerçekten yakalamak istedi.
  Aynı zamanda, Üçüncü Reich'ta yeni ekipmanlar da geliştiriliyordu - özellikle, dünyanın en iyisi olması gereken E-serisi tanklar. Yani akıllar ve teknik yenilikler arasında bir rekabet vardı. Almanya da jet uçaklarına güveniyordu. Bu da hava muharebesinde çok şeyi değiştirebilir. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin bu sayıdaki birikmiş iş yükü düşünüldüğünde.
  Bu bakımdan Alman denizaltı filosu çok güçlüydü. Ve düşmana acı ısırıklar verdirdi. Üstelik bundan önce, İngiltere'ye ninjalar tarafından çok güçlü bir şekilde söz verildi. Ve bu savaşçılara karşı ne yapılabilir?
  İngilizlerin kendileri bunu bilmiyordu. Ve Üçüncü Reich'tan gittikçe daha fazla koni aldı. Silah üretimine yönelik agresif bir tanıtım vardı.
  Almanlar, gerçek bir makine canavarı olan "Panther" -2'yi seriye sokmayı başardılar! Bu tasarım iyi. Ve sürüş performansı, silahlar ve zırh. Aynı zamanda, ağırlık hiç de engelleyici değildir. "Tiger" -2'nin zırhı ve silahlarıyla sadece elli ton. Tabii ki, iyi bir şey.
  Bu türdeki ilk araba Gerda ekibini test etmek için verildi. Ve bu kızlar her zaman ileri atlamalıdır. Onlar da gerçekten seviyorlar. Ve bütün ordular güzellikleriyle büyülüyor. Sonuçta, kızlar bunun için var, böylece erkekler gözlerini çırptı ve hayran kaldı.
  "Panther" -2 ise Fas'ı dolaşıyor. İşte Fransız de Gaulle'ün birlikleri. İleride bir batarya var ve Charlotte ateş açıyor.
  Kar beyazı Gerda cıvıl cıvıl:
  - Dalgalar ve kum - Tapınakta Stalin!
  Christina partnerini düzeltiyor:
  - Aksine, Churchill bile!
  Gerda cıvıl cıvıl, çıplak ayağıyla silahın kamasını iterek:
  - Churchill bir çakalsa, Stalin de bir kaplandır!
  Kızlar bataryaya ateş ediyor. "Panther"in ön zırhı darbeyi mükemmel bir şekilde tutar, ancak Fransız silahları susar. Birkaç atış daha ve beyaz bayrak atılır. De Gaulle'ün askerleri teslim olur. Ve kampa götürülürler.
  Kadın savaşçılar Panther'i tekrar ateşler ve vızıldayarak ve zıplayarak ata binerler.
  Gerda coşkuyla şarkı söylüyor:
  - Oh, ısı, ısı, beni ısıtma!
  Charlotte, topunu ateşleyerek ve kükreyerek yanıt verir:
  - Beyaz yeleli bir ata bineceğim!
  Christina kıkırdadı, tank kuleyi döndürdü. Ve Sherman'a ateş etti. Amerikan arabası battı ve bir mum gibi parladı. Kızlar kıkırdar ve dillerini göstererek bağırırlar:
  - Sherman, Sherman, nerelerdeydin!
  Ve çıplak tabanlarını birbirine vurarak kükrediler:
  - Dağın arkasında votka içtim!
  Ve güzel kızlar - onlarla her şey daha zengin ve daha havalı hale geliyor. Ve kaslı vücutları var. Tankın içi sıcak ve kızlar terden parlıyor.
  Muhteşem büstünü okşayan Christina şöyle diyor:
  - Burada tek bir şey anlamıyorum ... En yüksek Aryan ulusu olan bizler, Stalingrad yakınlarındaki Ruslar arasında nasıl uyuyabiliriz!
  Magda yanıt olarak şarkı söyledi:
  - İdam edilen generalin... eski bir defterini karıştırırken... Vandallar tarafından paramparça olmaya kendini nasıl teslim edebildiğini anlamak için çok uğraştım!
  Ve kızlar birbirlerinin kafalarına tokat atacaklar. Onlar çok tazı güzelleri.
  Gerda aldı ve zevkle şarkı söyledi:
  - Kaderim iyi için üzgün değil ...
  Şanslı ol, yani nazik ol!
  Ve savaşçılar bir bacağını diğerine tokatladı. Muhteşem kızlar. Ve bir kalite işareti ile.
  Ve istisnasız herkesin düşmanlarını ezin. İşte Churchill geliyor. 152 mm ön zırhlı bir makine. Ve delindi. İngiliz'in yapabileceği hiçbir şey yoktu. Charlotte çıplak parmaklarını tetiğe nasıl bastıracağını ve düşmana nasıl çarpacağını. Kalın bir alın bile yardımcı olmadı.
  Kızıl saçlı kız şarkı söyledi:
  - Finca, Finca ve siyah havyar ... Dinka, Dinka, bir asker aldın!
  Ve kadın savaşçılar kıkırdar ve agresif sözler fısıldar. Ve rüyalarda bile onlara kim karşı koyabilir?
  Gerda dişlerini gösteriyor ve göz kırpıyor. Gerçekten kaslı bir genç adamın yanında olmasını ve hissetmesini, okşamasını, okşamasını istiyor. Nihayet
  Bu çok tatlı. Ve özellikle masaj yapılırken.
  Ama ne yazık ki rüya gördü. Savaşmak ve öldürmek zorundasın.
  Ama o sadece bir terminatör kızı değil, aynı zamanda bir insan. O da bir insan istiyor.
  Gerda, Charlotte'a bir soru sordu:
  - Ne düşünüyorsun, eğer bir Tanrı varsa, o zaman zina ile nasıl ilişki kurulur?
  Ateşli şeytan kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Olumsuzdan çok olumlu düşünüyorum!
  Gerda kıkırdadı ve açıklama istedi:
  - Neden böyle düşünüyorsun? İncil ne olacak?
  Charlotte kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Tanrımız Führer'dir, İncil değil! Ve bir kadın Führer ve Almanya için daha çok çocuk doğurmalı!
  Christina buna hemen katıldı:
  - Ve evlenmeden yapabilirsin!
  Magda kıkırdayarak çıplak ayaklarını yere vurarak şarkı söyledi:
  - Ve prensip olarak yasal bir evlilik,
  Bunun için ihtiyacımız var, bunun için ihtiyacımız var...
  Bir kadının sevmesi için
  Birden fazla değil! Birden fazla değil!
  Gerda sevimli küçük yüzünü buruşturdu. Ve haykırdı:
  "Ama birkaç kocam olsun isterim. Çok harika olurdu! Erkekler farklı olduklarında iyidirler!
  Charlotte hemen buna katıldı:
  - Evet, erkekler farklı olmalı! Biri geliyor! Ve buna ya da o genç adama binmek istiyorum!
  Christina güldü ve şarkı söyledi:
  - Neye, neye ... Kardeşleri çok istiyorum! Bir adam üzerinde, bir adam üzerinde, yaşayan bir yolculukta!
  Magda kıkırdadı ve cıvıldadı:
  - Canlı değil ama havalı!
  Gerda onayladı:
  - Silahlı bir adam! Harika, hepimiz kazandık!
  Christina, dolgun ve güzel göğüslerini sallayarak yanıt olarak şarkı söyledi:
  Size karşı dürüst olmak istiyoruz! Artık erkeklere bakmıyoruz!
  Yanıt olarak o ateşli şeytan Charlotte sırıttı ve tısladı:
  - Neden bu kadar radikal? Titreşen bir yeşim çubuk üzerinde görebilir ve hatta binebilirsiniz! Aşırılıklara gitmeye gerek yok!
  Gerda benzer bir pasajı doğruladı:
  - Tabii ki değil! Tüm aşırılıklar birleşiyor, ancak bu bizim için durumu daha da kötüleştiriyor!
  Charlotte uyardı:
  - İleride iki Sherman var.
  Gerda yanıt olarak sadece kıkırdadı ve şunu fark etti:
  - Anlamsız! Bizim için tamamen güvenliler!
  Ateşli dişi şeytan ihtiyatlı bir şekilde itiraz etti:
  - Böyle söylenir! Aşırı özgüven sadece acı verir!
  Christina tweet attı:
  - Sadece bir kılıç değil, sadece bir kırbaç değil ...
  Ama tacın bir tanka ihtiyacı var...
  Sonuçta, "Panter" olmadan iki dakika ...
  Magda coşkuyla aldı:
  - Tahta oturma!
  Gerda yanıt olarak coşkuyla cıvıldamaya devam etti:
  - "Panther" her şeyde müthiş ...
  Ateşli dişi şeytan şarkı söyleyerek onayladı:
  - Ve ustaca hazırlanmış...
  Kendinden emin bir şekilde şarkı söyleyen ve ayaklarını tokatlayan Cristina devam etti:
  - Ve kutsal savaşa gidiyoruz!
  Magda coşkuyla devam etti, giderek daha fazla toparlandı:
  - Böylece Vanya boş olsun!
  Ve savaşçılar çıplak, baştan çıkarıcı ve zarif bacaklarını yere vurarak koro halinde şarkı söylediler:
  Tank tüm krallıklarda sebepsiz değil,
  Her zaman saygıyla...
  Bir tank savaşta faydalı olabilir,
  Ve savaşta o Şeytan'ın kendisidir!
  
  Tank tüm krallıklarda sebepsiz değil,
  Her zaman saygıyla...
  Bir tank savaşta faydalı olabilir,
  Ve savaşta o Şeytan'ın kendisidir!
  Gerda, ardından şarkı söylemeye devam etti ve hızını artırdı:
  - Tasarımcı, tankı lanetliyor - askerlerine zarar veriyor ...
  Charlotte bunu onayladı. "Sherman" ı kırarak ateş etti ve havalı bir divanın baskısıyla şarkı söyledi:
  - Sonuçta, "Kaplan" dayanılmazsa, o zaman intikam gelecektir!
  Magda cıvıldadı, sallanarak, çarptı:
  - Bazen tank hurda metaldir ...
  Christina zorla şarkı söyledi:
  - Ve bazen getirir!
  Gerda bir çırpıda ekledi:
  - Ama ayarlayacağız, resepsiyonu bileceğiz ...
  Charlotte çılgın bir öfkeyle ciyakladı:
  - Tankta ziyarete gideceğiz!
  Ve ateşli şeytan, ikinci Sherman'ı bayılttı. Sonra öttü.
  Ve İngilizler çoktan teslim olmuştu... Savaş tek yönlü ilerliyordu. Anlaşıldığı üzere, Alman tankları İngiliz tanklarından çok daha iyi. "Churchill" oldukça zayıf silahlara sahip ve bu onun en büyük dezavantajı. Ve Sherman hem silahlarda hem de zırhta zayıf.
  Hitler'in birlikleri böylece kendileri için bir yürüyüş düzenlediler. Ancak başarılarını ninjalara borçludurlar. Ve böyle bir güce karşı ... Üçüncü Reich için bir ninja alın, o zaman o da direnmezdi. Ve İngilizleri dövüyorlar.
  Azumi ve Agouti, İngiliz savaş gemilerinin en iyilerini sağlam bir şekilde ele geçirmeye karar verdi. Ve kılıçlarını sallayarak zırhlı güverte boyunca ilerlediler. Kızlar çok enerjik çalıştılar, güldüler.
  - Biz denizdeki şeytanlar gibi neşeli kızlarız!
  Ve her seferinde on kişiyi doğradılar. Ve nasıl doğradılar ... Tanrıçaların tüm zarafetiyle. Ayrıca kılıçlar bir pervane gibi titriyordu. Ve eti kesin ve kemikleri yırtın. Ölüm, kaos ve yıkım eken gerçek metal.
  Azumi tek bir vuruşta bir düzine askeri yarıp geçti ve tısladı:
  - Bir hançer ve altının parıltısı daha ilginç, inan bana!
  Sarışın Terminatör Agouti tweet attı:
  - Ninja harika bir büyük oyun koyar! Ninja harika bir büyük oyun koyar! Yalınayak savaşçılar hep bir ağızdan cıvıldadılar. - Ve bu oyun ölüm kokuyor!
  Dövüşen çift onu aldı ve gövdesiyle birlikte dönerek tısladı:
  - Hayır, bir faşisti öldürmeyeceğim, hayır, onu öldürmeyeceğim!
  Çıplak, kaslı bacaklarla titreyen çift şarkı söyledi:
  - Sadece seks! göndereceğim! Yatak!
  Ve savaşçılar yine gülecek. Ancak kahkahaları çatışıyor ve kızlara karşı çıkan koalisyon askerlerinin kulak zarları tam anlamıyla patlıyor. Daha doğrusu savaş gemisi ekibi ölüyor. Ve güzellikler esir almaz! Birini affetmek ve bağışlamak onların adetlerinde değildir!
  Azumi kaslarını esneterek coşkuyla şarkı söyledi:
  - Ben kana susamışım... Ben acımasızım! Ben kötü bir ninja süpermenim!
  Son dövüşçüleri bitiren Agouti, bitirdi:
  - Ve hiçbir sorunumuz yok!
  . BÖLÜM #12
  Üçüncü Reich'ın Afrika seferi, muhtemelen tüm maceraların en büyüğüdür. Ama şimdiye kadar başarılı ve oldukça çekici. Ve Hitler'in kendisi hala bir tip. İğrenç bir kişilik ve tüm zamanların ve insanların en büyük suçlusu.
  Ancak doğuda Almanlar fetihler başardı, Kursk'u, Voroshilovgrad ve Krasnodon'u ele geçirdi. Ukrayna'nın tamamı ve Kuban'ın bir kısmı Wehrmacht'ın kontrolü altındaydı. Ve şu anda Naziler Afrika'yı fethediyor. Yani Führer hiç de aptal değil. Ve bir ninjanın yardımıyla bile birçok kişinin galibi.
  Ancak Almanya'ya yalnızca iki kız yardım etti ve Üçüncü Reich kendi içinde güçlü.
  Speer, mutlu bir şekilde Führer'e bir rapor verdi:
  - Tank "Panther"-2 çok başarılı oldu. Düzenini sıkıştırabildik ve bu sayede makinenin büyük bir eğimde, kırk beş derecede 150 milimetrelik bir ön zırhı ve yalnızca elli ton ağırlığındaki 82 milimetrelik kenarları ve 1000 beygir gücündeki bir motoru var. . Hareket kabiliyeti açısından bu tank, Alman karşıtı koalisyonun neredeyse tüm araçlarını geride bırakıyor. Ayrıca ön koruma ve silahlarda eşi benzeri yoktur. Ülkeler arası kabiliyeti oldukça tatmin edici ve çölde bir ekspres tren gibi hızla ilerliyor.
  Daha da umut verici olan E serisidir, orada makineler yenilmez ve silahlanmada güçlü olabilir.
  Führer öfkeyle homurdandı:
  Sauer ne diyecek?
  Havacılık küratörü kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - En iyinin en iyisi ME-262 jet uçağının seri üretimine başlanıyor. Sadece yüksek hızı değil, aynı zamanda dört adet 30 mm hava topu ve roketleri de var.
  Führer ekşi bir şekilde sordu:
  - HE-162 ne olacak?
  Sauer kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Üretimi de genişliyor! Daha doğrusu, kontrol sistemi sonlandırılırken. Ancak avcı uçağı, dünyanın en iyi uçuş özelliklerine sahip olacak, çok hafif ve manevra kabiliyeti yüksek olacak.
  Himmler de bu sözü dışarı atmak istedi ama ürperdi.
  Hitler, gizli polis şefini sinir bozucu bir sinekmiş gibi görevden aldı:
  - Yarışmaya başlayalım! Ve üstünlüğümüz hakkında zaten duydum!
  Önce kızlar arenaya koştu. Her tarafta üç tane. Kırmızı peştamallı ve göğüslerinde dar kumaş şeritli ilk kızlar. Ellerinde kısa, düz kılıçlar ve sol ellerinde küçük, dikdörtgen bir kalkan tutuyorlardı. Güzellerin artık kıyafetleri ve zırhları yoktu, çakılları çıplak, zarif ayaklarla tırmıklıyorlardı.
  İkinci kızlar, göğüslerini zar zor kapatan bir kumaş şeridi olan mavi peştamallar giymişlerdi. Ellerde kısa kavisli kılıçlar ve sol eli küçük yuvarlak bir kalkan kaplar. Kızlar da çok güzel.
  Führer'in çıplaklara, minimum giysili ve gelişmiş kalçalara olan sevgisini biliyorum.
  Hitler, kızların dövüşmesine bayılır ve gladyatörler onun zevkine göre seçilir.
  Führer, bahsini gizlice yapar. Bunu yapmak için özel bir joystick kullanıyor. Bilgisayarlar zaten Üçüncü Reich'ta inşa ediliyor. Dünyanın her yerinden bilim insanlarını bir toplama kampına koyduğunuzda çok daha enerjik çalışıyorlar. Zaten ilk renkli TV'yi ve hatta büyük bir ekranı yarattılar. Tribünlerde oturan kızların yakın çekimini gösteriyor. Hitler'in kendisi, daha iyi görülebilmesi için özel bir cihazla yüzüğün içine bakıyor.
  Kızlar bronzlaşır ve figürlere ve yüzlere daha fazla çekicilik vermek için hafifçe renklendirilir. Gladyatör dövüşünün estetiğini gözlemlemek gerekir.
  Haberci duyurur:
  - Mavi peygamberçiçeklerine karşı kırmızı gelinciklerden oluşan bir takım!
  Kızların hepsi sarışın ama sadece biri doğal, gerisi renkli. Komut duyulur, savaş başlar.
  Kızlar bir araya gelir ve bilgisayar korsanlığı yapmaya başlar. Kıvılcımlar kılıçlardan uçar. Alman Kolezyumu'nun üzerinde asılı duran monitörün renkli ekranında en önemli anlar gösteriliyor.
  Führer konuşmaya başlar:
  - Askeri operasyonların deneyimi, kadınların erkeklerden daha kötü savaşamayacaklarını göstermiştir! Ancak Alman ulusunun en iyi temsilcilerini savaş alanında ölümden korumalıyız. Bu nedenle, Üçüncü Reich'ta kadınlar, en azından kitlesel olarak kullanılmadı!
  Mavi peştamallı kızlardan biri yaralandı. Diz çöktü ve kırmızılı savaşçının saldırısını güçlükle savuşturdu. Ancak kız aniden eğildi ve yaralı olarak ayağa kalkmayı teklif etti. Ayağa kalktı ve kaslı bacaklarının üzerinde kararsızca durdu.
  Savaşı birkaç büyük Moors takip etti. Kızları mızraklarla ve yanan meşalelerle sürmeye başladılar - diyorlar ki, savaş! Meşale, yürekli kızı sırtından dürttü. Sütyeni patladı ve kaslı sırtında kabarcıklar oluştu. Kız çığlık attı ve çaresizce bitmemiş rakibe koştu. Birkaç güçlü darbe ve peygamberçiçekleri ekibinin temsilcisinin başı yuvarlandı.
  Partnerini yenen kız nasıl bağırır:
  - Yaşasın hayat!
  Sonra ortağının yardımına koştu. İki kızgın kıza karşı koymak imkansızdır. İkincisi, yaralanarak düşer. Sessizlik. Ancak Moor, çıplak, bakire ayağa bir meşale getirir. Kız çığlık atıyor ve tekrar ayağa fırlıyor. Başka bir yara alır, sendeler ve düşer.
  Ve yine siyahi bir savaşçı çıplak ayağına bir meşale getiriyor. Kız seğiriyor ama artık ayağa kalkamıyor. Acı çekiyor.
  Führer olay yerine heyecanla bakar. Kızların topuklarının kızartılması hoşuna gidiyor. İşte son darbe geliyor. Güzellik sustu.
  Kalabalık sevinir, coşkulu ünlemler duyulur.
  Şimdi kızlar kurbanlarına üçte saldırıyor. Elbette böyle bir saldırıya direnmek mümkün değil. Kız geri çekilmeye çalışır ama Moors onu ateşle yakar. İleri atılır ve göğsünü delen iki kılıca aynı anda tökezler. Ve üçüncüsü mideye vurur. Kız düşer ve kanlar içinde ölür. Ve Moors, yuvarlak topuklarını yakma fırsatını kaçırmaz. İğrenç ve zalim. Yanmış, narin, kız gibi et kokusu tüm arenaya yayılıyor.
  Hitler memnuniyetle dişlerini şaklatıyor ve şöyle diyor:
  - Bahsi kazandım! Aferin kızlar, onlara pastayı getirin!
  Himmler içtenlikle içini çekiyor:
  - Böylesine adil bir cinsiyetin temsilcilerinin ölmesi üzücü. Doğru, altı güzelliğin tümü, Yahudi ve bir ve çingene kanı karışımıyla melezdir! Bunlar çok acıklı değil!
  Hitler yüzünü buruşturarak şunları söyledi:
  - Saf Yahudi kadınlar nadiren güzeldir. İstisnalar olmasına rağmen! Tabii ki, estetik olan her şeyin yok olması üzücü. Ama sanat uğruna, neden olmasın. Ve şimdi olabilir...
  Arenaya beş siyah savaşçı getirildi. Çok kaslı ve yağlıydılar. Peştemal ve sandaletten başka bir şey giymiyorlar, kılıç ve hançer tutuyorlar. Afrika halkının muhteşem temsilcileri.
  Çinliler onları karşılamaya getirildi. Ayrıca biraz daha alçak olmasına rağmen uzun boylu ve kaslı. Yine aynı peştemal ve sandaletler içinde, sağ elinde kılıç, solunda hançer. Şimdi Führer'i eğlendirmeleri gerekiyordu.
  Hitler, erkeklerin kavga etmesinden hoşlanmadı ve bu nedenle bahis bile yapmadı. Speer ile bir konuşma dikkatimi dağıttı.
  "Doğru mu sayın bakanım, disk-uçakların hafif silah ateşine karşı tamamen savunmasız olduğu doğru mu?"
  Reich Silahlanma ve Mühimmat Bakanı neşeyle cevap verdi:
  -Hareket sırasında hava akımları, tüm mermileri ve mermileri fırlatan ve aslında Belonzi diskini herhangi bir küçük silaha karşı savunmasız hale getiren laminer bir jet oluşturur. Ancak diskin hareketi ve uçuşu sırasındadır.
  Hitler gözlerini kısarak şunları söyledi:
  - Schauberger, böyle bir cihazın yardımıyla Mars'a ve diğer gezegenlere uçacağımıza söz verdi! Bu harika! Üçüncü Reich, evrenin yerleşik tüm dünyalarını kapsayana kadar gelişecek! Ve ıssız olanlar da!
  Speer gülümseyerek şunları söyledi:
  - Muhtemelen, Führer'im! Ayrıca bilim adamlarımız şimdiden nükleer enerji kullanan bir reaktör yarattılar. Bomba yaratma sorunu zaten bir yıldan fazla olmayan bir süre meselesi!
  Führer somurtarak şunları söyledi:
  Atom bombasına ihtiyacımız yok! O çok kirli! Nükleer enerjiyle çalışan uçaklara ve denizaltılara ihtiyacımız var. Ve gelecekte, soğuk termonükleer füzyon! Bu, galaksi boyunca uçmamızı sağlayacak!
  Speer heyecanla cevap verdi:
  - Çok akıllısın Führer!
  İki gladyatör takımı arasında şiddetli bir savaş başladı. Gösteri kesinlikle büyüleyici. Üstelik siyahiler ve sarılılar dişlerini kullanmaktan çekinmediler. Ve kan neredeyse anında döküldü.
  Hitler bu katliama baktı ama başka bir şey düşündü. Çocukluğunda, daha doğrusu gençlik yıllarında çok şanslı değildi. Geleceğin Führer'i çocukken köyünde lider ve elebaşıydı.
  Ancak şehir spor salonuna girdikten sonra, küstah, kibirli, ancak fiziksel olarak zayıf, hızla yerine kondu. Bütün sınıfla birlikte Hitler'i yendiler ve onu neredeyse sakat bıraktılar. Bu nedenle Führer, resmi kariyerini bırakarak spor salonundan ayrıldı. Ve dürüst olmak gerekirse, buna gönlü bile yoktu. Bir memurun işi, evrakların yer değiştirmesiyle birlikte çok sıkıcı görünüyordu.
  Ve Führer hareketsiz oturmayı sevmiyordu, enerjiden bunalmıştı. Ve çizmek istedim.
  Bariz yeteneklerin varlığına rağmen, Hitler sanat akademisine kabul edilmedi. Çizimler kötü olduğu için değil, uzun dil yüzünden. O zaman bile Adolf, Yahudilere karşı belirgin antipatisini gizlemedi. Burada başarısız oldu. Hitler barışçıl bir sanatçı olsaydı, on milyonlarca insanın hayatta kalması üzücü.
  Ama ne ... Adolf bir süre babasının emekli maaşıyla yaşadı ve sonra kendini tamamen geçimsiz buldu, çizim olarak ek iş yaptı. Ve özellikle okült olmak üzere farklı edebiyatları okumak.
  Güçlü bir hafızaya sahip olan Hitler, kısa sürede önemli bir bilgi birikimi elde etti. Ve orta öğretimi olmamasına rağmen. Ancak Stalin de ruhban okulundan mezun olmadı.
  Savaşa kadar Hitler dışlanmış ve marjinaldi. Ve Birinci Dünya Savaşı sırasında bir kariyer yapmadı, onbaşı olarak kaldı, ancak dört adede kadar emir aldı.
  Führer mesleğini yalnızca siyasette buldu. Olağanüstü organizasyon ve hitabet becerileri gösterdi. En başından beri Hitler popülerlik kazandı ve partiyi güçlendirdi. Ve kısa sürede kendisi de örgütte hatırı sayılır bir güç elde etti. Ancak Münih darbesi başarısızlıkla sonuçlandı. Ve Hitler hapse girdi. Erken tahliye karşılığında Führer, muhalefeti fiilen terk etmeye ve yetkililerle uzlaşmaya gitmeye zorlandı.
  Bu, ilk başta Führer'in popülaritesini azalttı, ancak parti yine de büyümeye devam etti. 1928'de sayısı yüz elli bin kişiyi aştı ki bu Almanya standartlarına göre oldukça saygın. Ancak iktidar beklentileri belirsiz. Milletvekilliği seçimlerinde sadece yüzde 2,8 toplanabildi.
  Ama sonra Büyük Buhran vurdu. İnsanlar eski partilerle ilgili hayal kırıklığına uğradı ve yeni bir şey istedi.
  Hitler, Versailles kısıtlamalarıyla Alman halkının aşağılanmasıyla oynadı, işçilere dağlar kadar altın vaat etti ve solcu numarası yaptı. Ve fakirleri kırmızı olduğuna ve zenginleri haklı olduğuna ikna etmeyi başardı! Bayrağın kırmızı rengi birçok kişiyi baştan çıkardı. Temyiz gibi: partide yoldaş!
  Genel olarak, iktidara geldikten sonra, Hitler'in politikası solcuydu. Oligarklara uygulanan vergiler keskin bir şekilde artırıldı ve işçilere birçok ayrıcalık verildi. Çalışma süresi artmasına rağmen.
  Führer'in reytingi bir yılda yükseldi. Zaten otuzuncu yılda, Reichstag'ın erken seçimlerinde oyların yüzde 18'ini toplayarak ikinci sırada yer aldı. Sonra edinilen sermayeyi kaybetmemeyi, aksine artırmayı başardı. Ancak Führer, cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanamadı. Ancak Reichstag'da birincilik alarak başarıya ulaştı. Sonra ilk kez Hitler ve Şansölye görevini teklif etti. Führer kendisi için acil durum yetkileri talep etti ve reddedilecek.
  Sonuç olarak, Reichstag feshedildi ve yeni seçimler yapıldı. Hitler daha fazlasını eklemeyi bekliyorsa, yanlış hesapladı. Halk Nazi propagandasından bıktı. Ve fırtına askerlerinin aşırılıkları, Nazilerin popülaritesine katkıda bulunmadı.
  . BÖLÜM #13
  İki milyon oy kaybedildi ve komünistler önemli ölçüde ekledi. Sosyal Demokratlarla birleşerek solcu bir hükümet kurma ihtimalleri vardı. Ancak komünistler uzlaşma istemiyorlardı, oligarklar henüz solun gelişini istemiyorlardı. Führer, Reich Şansölyesi görevini aldı. Ve acil durum yetkileri daha iyi zamanlara ertelendi.
  Ardından idari kaynakların kullanılması ve Reichstag'ın yakılmasıyla yeni seçimler. Tam bir zafer de olmadı, ancak Naziler oyların yüzde kırk dördünü topladı ve bu, sağcı müttefiklerle birlikte çoğunluğu sağladı. Sonra oyları kendilerine mal ederek komünistleri tutukladılar.
  Sosyal Demokratları ikna edebildiler ve cumhurbaşkanı Führer acil durum yetkileri aldı. Sonra yeni başarılar - Almanya'nın krizden çıkışı, Wehrmacht'ın yaratılması, Rheinland üzerindeki kontrolün geri dönüşü.
  Hitler, Batı ülkelerinin komünizm korkusuyla oynayarak çok ihtiyatlı davrandı.
  Führer, kızıl tehlikeye bir son vereceğine ve Wehrmacht'ı Rusya'ya yürümek için kullanacağına söz verdi. Üstelik müttefikler onu alacak. Nitekim Hitler, Rus topraklarını fethetmek ve imparatorluğu doğuda genişletmek istiyordu. Ve bunun için hazırlandı. İtalya ve Japonya ile Kominter karşıtı bir anlaşma imzalandı. Bu Birlik, SSCB'ye yöneliktir. Ardından Almanya, önce Avusturya'da bir darbe kışkırttı, ardından Anschluss'u gerçekleştirdi. Almanya'ya katılmak için oy kullananların yüzde doksan dokuzu referandumda sayıldı. Gerçekte, ancak, daha az, ama yine de büyük çoğunluk.
  Büyük zafer! Ama Hitler daha fazlasını istiyordu! Doğru, Üçüncü Reich henüz savaşa hazır değildi ve tarafsız ülkeleri emerek potansiyeli yükseltmek gerekiyordu. Sırada Çekoslovakya vardı. Herşey iyi gitti. Almanya neredeyse erken bir savaşa girmesine rağmen.
  SSCB'nin konumu özellikle tehlikeli görünüyordu. Genel olarak, Stalin güvenilir bir ortak değildi. Yalnızca Sovyet Rusya'da resmi basın Avusturya'nın Anschluss'unu kınadı. Ve Çekoslovakya'ya yardım teklif eden SSCB idi. Ancak, her şeyden önce kendinizi güçlendirmeyi istemek!
  Ama sonunda Batı pes etti. Dahası Hitler, Rusya ile savaşın çok uzakta olmadığını ve Üçüncü Reich'ın onlarla toprak paylaşacağını ima etti. Polonya ve Macaristan da Almanya'nın yanında yer aldı. Üçüncü Reich ile savaşın ciddi olacağı ortaya çıktı. Ve nüfus gibi ekonomi de Naziler altında büyüdü. Savaş zor olacağına söz verdi.
  Münih'te Hitler istediğini aldı. Sudetenland Almanya'da kaldı - Macaristan ve Polonya toprakları aldı. Görünüşe göre doğuya gidebilirsin. Führer, Polonya, Macaristan, Almanya, İtalya ve Romanya ile Japonya arasında SSCB'ye karşı ortak bir savaş müzakere etti. Fransa ve İngiltere de yardımcı olabilir.
  Ancak Polonyalı Yahudiler müdahale etti. Kristal Bıçaklar Gecesi Siyonistleri kızdırdı. Ve bu insanların ana finans akışlarını kontrol ettiği Polonya yükseldi. Ayrıca İngiltere, Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri Almanya'ya karşı çıktı. Evet ve Hitler'in kendisi de çok kibirli davrandı. Hem Çek Cumhuriyeti'ni hem de Klaipeda'yı işgal etti. Böylece Batı'nın konumu değişti.
  Führer düşünürken savaş bitmişti. Beş Çinli ve dört siyah parçalanmış halde yatıyordu. Sadece bir Afrikalı zar zor dört ayak üzerinde durabildi ve o da yaralandı.
  Dövüş bitti! Daha çok bir katliam gibi!
  Hitler soğuk bir şekilde emir verdi:
  - Onu uzaklaştır! Ve yeni bir parti yapalım!
  Ölü adamlar kancalara asıldı. Ve sürüklendi. Bundan sonra, on dört ya da on üç yaşındaki çocuklar arenaya sürüldü. Her takımda yedi kişi vardı. Biri sarı şortlu, diğeri yeşil. Ayrıca kılıç ve hançerlerle.
  Moors, işi daha eğlenceli hale getirmek için çakılların üzerine kömür serpmeye başladı. Adamlar dikkatli bir şekilde adım atmaya çalıştılar ama arkalarında mızrak uçlarıyla itildiler . Gençlerden biri çıplak ayağıyla kömürün üzerine bastı ve çığlık attı. Onu kırbaçla dövdüler.
  Hayvanat bahçesi yine bahis oynuyordu. Oğlanlar beyaz ırka aitti. Kaslı ve dayak izlerine bakılırsa birden fazla kırbaçla dövülmüş. Hitler kayıtsız bir şekilde şunları söyledi:
  - Erkek çocuklar en az değerli metadır! Üzgün değiller!
  Borazan çaldı ve adamlar yine şiddetli bir kavgada boğuştu. Führer buna daha kayıtsız baktı. Ve yine zaten oldukça olaylı hayatını hatırladı.
  Polonya ile ilişkiler karmaşık hale geldikten sonra Stalin, Batı'nın Almanya'ya karşı bir koalisyon oluşturmasını önerdi. Bu durumda, Üçüncü Reich son derece zor olabilir. Hitler bir süre Polonyalıları ikna etmeye çalıştı. O anda, SSCB ile Japonya arasındaki ilişkiler son derece karmaşık hale geldi ve Mançurya'da sınırlı bir savaş başladı.
  Hitler, Japonların yardımına gelme fikrine meyilliydi. Ancak Polonya'da Alman karşıtı duygular galip geldi. Üstelik bu ülkede iki milyondan fazla Yahudi vardı ve onların etkisi çok büyüktü. Evet ve Batı, Oder'e hem yardım hem de toprakların genişletilmesi sözü vererek Polonyalıları Almanya'ya karşı kışkırttı.
  SSCB ile saldırmazlık paktı yapma kararı Hitler için kolay olmadı. Ancak Japonya'nın kaybettiği ve savaştan çıkmak üzere olduğu ve Polonyalılarla müzakere etmenin mümkün olmayacağı şimdiden belli oluyordu. Ayrıca Führer, SSCB ile Batı arasındaki müzakereler hakkında bilgi aldı. Veriler, Rusya'nın dokuz ila on bin tank atabileceğini gösterdi. Tüm Almanya'da sadece 3.000 tane var. Stalin, Fritz'in düşündüğünden daha güçlü çıktı.
  Böylece sözleşme imzalandı. Sonra Führer tereddüt etmeden Polonya'ya saldırmaya karar verdi. Wehrmacht'ın batıda tatmin olmayacağı ve Almanya'nın Ruhr'u kaybedeceği gibi büyük bir risk vardı. Ancak sezgilerim bana, Müttefiklerin büyük bir saldırı riskini alma ihtimalinin düşük olduğunu söyledi. Hesaplama haklıydı. Polonya, Hitler'in beklediği gibi hızla yenildi ve tüm anlaşmazlıklar sona erdi.
  Ve batıda, Fransızlar ve İngilizler yaklaşık otuz kilometre yol kat ettiler ve durdular.
  Hitler burada ilk kez tereddüt etti ve Fransızlar ve İngilizlerle müzakerelere girdi. Arkada "tarafsız" bir Stalin varken böyle bir koalisyona karşı savaşmak tehlikeliydi. Ancak Batı, Rusya'nın Finlandiya'ya karşı savaşına kızdı ve aynı zamanda ellerini çözmek istedi. Führer, Polonya ile müzakere etti, ancak kabul etmek istemedi. Evet ve Fransa'daki eski mülkler hakkında anlaşmazlıklar çıktı.
  Sonunda, medyumlar ve büyücüler onun için Batı'da zaferi tahmin ettiler ve Almanlar Norveç'te öne çıktı. Sonra başarıların ardından başarılar geldi. Mainstein, Führer olduğu ve takdir ettiği parlak bir plan önerdi. Örneğin, iniş sırasında doldurulmuş hayvanları kullanmak gibi bazı fikirler, şahsen Hitler'e aitti. Führer birçok yeteneğe sahipti. Bir buçuk ay ve sadece otuz bin ölü ve Almanlar Avrupa'ya hakim.
  Napolyon'un kendisi asla böyle bir zaferi hayal etmemişti!
  Ancak daha sonra İngiltere pes etmedi. Burada Führer'in kendisi suçlanacak! Askeri sanayiye daha fazla baskı uygulamak ve daha fazla uçak üretmek için zorlamak gerekiyordu. Ve şehirleri ve sivilleri bombalamak için acele etmeye gerek yoktu.
  Ama hiçbir şey, kedi için her şey Shrovetide değildir. Mussolini'nin yenilgileri onu bakışlarını güneye çevirmeye zorladı. Rommel, Mısır'ı Avrupa'ya getiren bir tür Napolyon oldu. Balkanlar tamamen Wehrmacht'ın kontrolü altındaydı.
  Ve sonra en önemli ve korkunç şey başladı - Sovyet imparatorluğuyla savaş.
  Führer, Stalin'in ne kadar güçlü olduğundan şüphelenmedi bile. İlk günler, SSCB'nin en son KV ve T-34 de dahil olmak üzere binlerce tankı olduğunu gösterdi. Ve Rusların Almanlardan çok daha fazla uçağı var. Doğru, eğer Luftwaffe havacılığı daha kaliteliyse, o zaman tanklarda ... Almanya'nın düzgün bir tankı yok. Yani mücadele eşit değil.
  Ancak, Sovyet komutanlığı elinden gelenin en iyisini yapmadı. Wehrmacht birçok kazan yarattı ve Rusya'yı ezdi. Plana göre yapmak istediğimden daha yavaş olsa bile. Aralık ayına kadar, neredeyse dört milyon mahkum tek başına alınmıştı. Ve düzenli Sovyet ordusu yok edildi!
  Ancak kış son derece şiddetli geçti ve Fritz'in Moskova'yı almasını engelledi. Güçlü Wehrmacht için büyük bir trajedi. Ve çok başarılı bir savaş seyri aldı ve yoldan çıktı.
  Führer, mutsuz düşüncelerden biraz uzaklaştı ve arenaya dikkat çekti. Şimdi orada iki kız kavga ediyordu.
  Birinin elinde kılıç ve hançer, diğerinin elinde üç dişli mızrak ve ağ vardı. Her iki güzellik de neredeyse çıplak, sadece kalçalarında dar bir kumaş şeridi ve yalınayak.
  İşte ağı fırlatan bir savaşçı. Dişi gladyatör kaçar. Ve cevap olarak kılıcıyla ıslık çalıyor. Neredeyse bir rakibe çarpıyor. Ayrılır ve bir trident sallayarak ağı kırmaya çalışır. Ama kılıcı olan bir savaşçı yolunu keser. Ayağa kalktı ve silahını salladı. Gururla başını salladı. İki güzellik de çarpıştı. Üç dişli mızrak vs kılıç.
  Kılıçlı kız kaçtı ve ucunu rakibin omzuna vurdu. Sırasıyla, uyluğundaki trident'i vurdu. Bir kumaş şeridi patladı ve kılıçlı rakip tamamen çıplak kaldı.
  Kızlar ayrıldı ve zıplamaya başladı. Biri peştamallı, diğeri tamamen çıplak. Ve kızların çıplak ayaklarının altına kömürler düştü.
  Führer kıkırdadı - hoşuna gitti. Üstelik kızlar çok kaslı ve sulu. Onlarla nasıl mangal yapmak istersin, afiyetle yutarsın. Lezzetli eti yutmak. Ah ne güzel kızlar. Bir de çıplak topuğa kızgın demir koyarsanız... Mangal kokusu. Ve mango suyunun altında insan etinin tadına bakın...
  Führer sırıttı. Ama aklıma kötü anılar geldi. İlk olarak, Almanların kışın büyük hasar gördüğü gerçeği hakkında. Sonra savaş muzaffer bir şekilde dönüyor gibiydi. Rusları Kırım'da, Harkov yakınlarında ve Leningrad'da yenmek mümkündü. Ancak öte yandan Japonya Midway savaşını kaybetti ve yine aptallaştı. İkinci bir cephe açma olasılığı keskin bir şekilde düştü.
  Nazi orduları Grozni'ye ulaştı, Ordzhonikidze, neredeyse Stalingrad'ı aldı. Ama kırılmışlardı. Genel olarak bariz bir tuzağa düştük. Führer bu kadar aptalca davrandığı için sık sık kendini suçlardı.
  Ve ne istihbaratı ne de sezgisini dinlemedi, büyük bir darbenin yaklaştığını öne sürdü. Stalingrad, kişisel olarak Führer ve dehasına atılan büyük bir tokattır. Ve Mainstein, Paulus'u kurtarmayı başaramadı.
  Genel olarak, Stalingrad'a yapılan saldırıyı, Sivastopol'u ele geçirme konusunda zaten başarılı deneyime sahip olan Mainstein'a emanet etmek gerekir. Ve Paulus'un bir dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. İntihar etmeye bile cesareti yoktu. Açık bir korkak!
  Arenada kızlar yanan meşalelerle çıplak sırtlarını dürtüklemeye başladılar. Savaşçılar tekrar bir araya geldiler ve üzerlerinden sıçradılar ve kan çok fazlaydı.
  Mızraklı bir savaşçı, kırmızı bir meme ucuyla göğsünü bile kesti. Uludu ve karnına üç keskin uç sapladı. Kız kıvrandı ve inledi, kanlı baloncuklar üfledi. Her iki savaşçı da ciddi şekilde yaralandı.
  Ve kana bulandılar...
  Führer, Stalingrad yakınlarındaki Alman birliklerinin de aynı şekilde kan kaybettiğini düşünüyordu.
  Ve uluyarak havlamak istedi... Hitler dönmeye bile başladı. Hatta hırıldadı.
  Ve bir fil gibi kükremeye başladı;
  Evler yanıyor ve dünya yanıyor
  Ve yakında benim prensesim olacaksın!
  Elbiselerini yırtacağım, seni yatağa atacağım
  Ve sonra kemiklerden bir kale yapacağım!
  
  İnsanlar bin kırbaç yiyecek,
  Başkenti darağacıyla donatacağım!
  seni güvercinler gibi kovalarım
  Kızı da erkeği de köle yapacağım!
  
  Benim altımda sımsıkı yaralanacaksın,
  Cellat benim sadık bekçim, dostum, desteğim!
  Ben en güçlüyüm, en havalıyım
  Seni keder ve utançla örteceğim!
  Gerçekten de, bu gerçekten bir delinin saçmalığı ...
  Her iki kız da o kadar yaralandı ki, dayanamayarak yığıldı ve kasılmalar içinde kıvranmaya başladı.
  Moor hizmetkarları çıplak topuklarını yaktı ve kükredi.
  Führer homurdandı:
  - Ne acı! Böyle bir acı!
  Bormann çok memnun bir bakışla tısladı:
  - Almanya dünyaya karşı: yüz - sıfır!
  
  . BÖLÜM #14
  Gertrude, rakibinin tam olarak geri çekilmediğini, sabit durduğunu görünce aniden sıçradı ve çıplak ayağıyla dizinin altına vurdu. Ve Moor düşmeye başladığında, kılıcın kenarı onu bronz levhalar ve kaburgalar arasından geçti. Çıplak bacaklı Shella da kılıçlarını çok daha kuvvetli sallamaya başladı. Kızlar aynı anda domuz gibi ciyakladılar. Kılıçları farklı hareket etse de, hala bir eşzamanlılık hissi vardı. Gertrude, miğferinin tavus kuşu tüyüyle süslenmiş olduğu ortaya çıkan iri bir Romalı savaşçıyla boğuştu. Bu sefer aslında çok deneyimli ve güçlü bir rakibi vardı. Altın şeritler ayrıca deneyim ve liyakat egosundan da söz ediyordu. Sarı saçlı kızın birkaç saldırısını püskürten haydut, görünüşe göre asil soylu saldırıya geçti. Gertrude geri çekildi ve ıslık çaldı:
  - Sen İtalyan değilsin!
  Korkunç soylu cevap verdi:
  - Ve sen sadece yalınayak bir sürtüksün! Eski bir Roma kılıcına karşı ne kadar dayanabileceğini düşünüyorsun?
  Gertrude karşılık verdi:
  - Bıçağa karşı bilmiyorum ama sakallısın ve karşı koyacak hiçbir şeyin yok!
  Ancak çıplak bacaklı Gertrude'un yaydığı tüm iyimserliğe rağmen kız geri adım atmak zorunda kaldı. Romalılar savaşa yeni yedek parçalar getirdiler, kızlar ve erkekler giderek daha sık yaralandı veya bıçaklanarak öldü. Ancak okçu çocuklar, uygun kohortları parçalayarak başlarının üzerinden ateş etmeye çalıştı.
  Bu arada çıplak bacaklı Shella, başka bir rakibini dikkatlice yere yatırdı ve diğerinin elini kesti. Savaşçı şarkı söyledi:
  - Nükleer kılıç seni kesmek istiyor! Cehennem ateşi gibi yanıyor, bir lazer ışını! Ama hayatını nasıl kurtaracağını düşünme, aşka sadık ol, sonuna kadar sadık ol!
  Gertrude şaşırmıştı:
  - Ve gerçek bir bilim adamı gibi şarkı söylüyorsun!
  Kızıl saçlı Shella raporda şarkı söyledi:
  - Fizikte pilotların olması harika, bilimlerini ileriye taşıyorlar! Ancak asıl meseleler saflarda, saflarda, saflarda çözülür!
  Gertrude onayladı, söze girdi:
  - Ateş ve duman arasında yaşamak güzel! Ve makineli tüfek cıvıltısını duyun! Führer'i yenilmez bir savaşa götür! İleri, ileri, ileri!
  Yalınayak Shella desteklenen:
  - Mermiler gece gündüz patladığında rütbeler ve emirler daha hızlı gider! Dünyanın üzerinde öfkeyle kükremesine izin verin - savaş, savaş, savaş!
  Gertrude, atletik vücudundaki titreşen enerjiden ilham aldı. Ve hız birdenbire bir yusufçuğun kanat çırpışı gibi oldu. Ve sonra Antik Roma savaşçısı burnunun ucundan bir dürtmeyi kaçırdı. Dikkati dağılmıştı ve savaşçı Gertrude sağ elindeki tendonu kesti:
  - Hanımefendiye kaba davranma!
  Tavus kuşu tüylü hayvan, alt dudağını seğirerek hüsrana uğramış bir şekilde cevap verdi:
  - Sadece bir şakaydı! Sonuçta, sadece bir şakaydı!
  Gertrude, zayıflayan eline vurarak alaycı bir tavırla cevap verdi:
  - Kurtla şakalaşma!
  Ve Roma kahramanı dizlerinin üzerine düştüğünde, savaşçı diziyle çenesine vurdu. Shella-kızıl onayladı:
  - Bu bizim SS tarzımıza oldukça uygun!
  Gertrude burada omzundan bir puan aldı ve nefesi kesildi:
  - Ahmaklar!
  Ateşli Shella tavsiye etti:
  - Bir değirmen yap! Ve kılıçlarınızı bileyin!
  Sonra Romalıların okçuları devreye girdi, zırhları ağırdı ve topları insan boyundaydı. Tabii ki, bir buçuk metre uzunluğundaki oklar, yarı çıplak kızlara ve erkeklere karşı çok tehlikeli bir silahtır. Görünüşe göre artık beklemenin imkansız olduğunu anlayan Attila; bizzat savaşa götürdüğü süvarilerin saldırısına uğradı.
  Bu dev, her biri bir şövalyenin turnuva mızrağı uzunluğundaki iki kılıcı aynı anda döndürdü!
  Gertrude gülümsedi ve göz kırptı.
  - İşte, sonunda yakışıklımız geliyor!
  Çıplak ayaklı Shella kıkırdadı.
  - Sert ve en önemlisi zamanında vurmalısın! Bunun etkisinin maksimum olacağı anda!
  Ve yukarıdan büyük oklar yağdı. Kızlar ve erkekler ustaca kenara atladılar ve hatta çığlık attılar:
  - Bu bizim yolumuz olacak! Bir mermiden kaçabilirsin, peki ya oktan.
  Ancak bazı insanlar hala oklarla vuruldu. Dahası, yalnızca Attila'nın Alman alaylarının temsilcileri değil, aynı zamanda kendi Roma askerlerinin armağanlarından da büyük miktarlarda öldü. Ancak barbarların atlıları saflarını atlayarak düşman piyadelerinin üzerine düştü. Attila'nın kendisi tek kelimeyle şık görünüyordu.
  Gertrude yapışkan süvariyi bir tekmeyle kenara itti:
  - Pençe yapma, senin değil!
  Sandal Shella başını salladı.
  - Ve buradaki adamlar bizimki gibi olmasa da fena değil! Aryan şahinlerimize!
  Bir Roma kılıcıyla saldıran Gertrude, kabul etti:
  - Tabii ki, bir çift değil! İnanın Roma'nın Alman gücü denk değil! Bir bit gibi ezelim ve el titremeyecek!
  Shella doğruladı:
  - Evet, kılıç boktan olmasa da!
  Kızlar simitleri kılıçlarıyla çevirerek ve şarkı söyleyerek hızla eklediler:
  Haklı bir amaç için savaşıyoruz! Cehennemin süngüsüyle taviz yok! Güneş bulutlarla örtülmeyecek! Şafak yakında karanlığı örtmeyecek!
  Sonunda Atilla, Roma'nın okçularına girdi. Ancak boyutlarına bakılırsa, bu yaylar açıkça Britanya'da yapılmıştı. Fighting Gertrude hikayeyi hatırladı. İngilizler tarafından Büyük lakaplı Üçüncü Edward döneminde, ordunun ana kolu okçulardı ... Ve bazıları ata binmişti! Fransızların üstün güçleri acımasızca yenildi. Genel olarak, hem Jungfoling'de hem de Alman Kızlar Birliği'nde nefret hoş karşılanmıyordu ... İngilizler, Dünya gezegeninin tüm tarihi boyunca herhangi bir ulustan daha fazla toprak fetheden tehlikeli bir düşman olarak kabul edildi!
  Ama şimdi barbarların atlıları okçuları eziyor, kampa güçlü darbeler indiriyorlardı. Gertrude ise Çin'den bir düşmanla karşı karşıya kaldı. Çok uzun değildi, ama ünlü bir şekilde bacaklarını büktü, mahmuzlu çizmeler giydi:
  - Almanlar asalaktır - kesinlikle yenilecekler! - Kükredi.
  Gertrude bir hançer darbesiyle karşılık verdi:
  - Boşuna düşman, Almanları devirmeyi başardığına inanıyor! Savaşta saldırmaya cesaret eden, düşmanları şiddetle yenecek!
  Shelley aldı:
  - Atılgan bir talihsizlik gezegenin başına gelmeyecek! Ve boşuna, düşman kuvvetlerini kampanyaya attı! Zorlu bir savaşta düşmanı yenebileceğiz! Karanlık toza dönüşecek - ışığın zamanı gelecek!
  Gertrude daha büyük bir enerjiyle tekrar el salladı ve özetle şunları söyledi:
  -Söz serçe değil, laf kalabalığı kargaya çeviriyor!
  Shelley şunları söyledi:
  -Dil sığlaşınca boğazda bir yumru undan pişer!
  Gertrude, güçlü, hatta bir şekilde kadınsı olmayan güçlü bir kılıç darbesiyle, sola atlayan dövüşçünün kafasını kesti ve sonra tekrar Çinlilerle boğuştu. Sarışın savaşçı şiddetle ve yüksek sesle bağırdı:
  - Kabul etmeyeceksin!
  Çinli savaşçı cevap verdi:
  - Ve almanıza gerek yok, zaten hepiniz önümdesiniz.
  Gertrude yanıt olarak kıkırdadı.
  - Dirsek yakın ama ısırmayacaksın!
  Sonra kılıcın ucu kızı bir kobra gibi çizdi, zırh plakasını kesti ve göğsünü açığa çıkardı: muhteşem ve kıpkırmızı meme uçlarıyla. Çinli üzgün bir şekilde kükredi:
  "Şimdi tek yapman gereken dua etmek!" Hangi kiliseyi tercih edersiniz: Katolik mi Evanjelik mi?
  Gertrude öfkeyle cevap verdi:
  - Kilise, mutluluğun her zaman sonraya ertelenmesiyle bir fahişeden farklıdır!
  Çinli çarpık dişlerini gösterdi.
  - Ve bu espri anlayışı seni değiştirmedi! Ah kızım, seninki gibi bir güzelliği sakatladığım için ne kadar üzgünüm!
  Gertrude dişlerini gösterdi.
  - Ben üzgün değilim! Genel olarak, arı için üzücü ve arı ağaçta ve ağaç ormanda! Orman nerede - burunda!
  Çinli yanıt olarak homurdandı:
  Almanya'nın çok düşmanı var!
  Gertrude ustaca karşılık verdi:
  - Pek çok aşçı - yulaf lapasını bozar!
  Dar gözlü savaşçının bir başka hamlesinden sonra kızın göğsünde kanlı bir iz kaldı. Gertrude nefesini tuttu ve geri çekildi. Çinli homurdandı:
  - Aldığın bu!
  Kız sakince cevap verdi:
  - Beynine binmeyen, asla akıllanmayacak! Beyin bir cüzdan gibidir, onları doldurmak için almanız gerekir!
  Çinli kıkırdadı:
  - Sen safsatayı seviyorsun! İlk defa bu kadar eğitimli ve bilgili bir kız görüyorum. Belki de Büyük Roma ordusuna katılsan iyi olur. Ülkemizde milliyeti ne olursa olsun herhangi bir kişi imparatorun altında en yüksek pozisyonu alabilir!
  Gertrude yanıtladı:
  İhanet etmektense ölmek daha iyidir!
  Dar gözlü savaşçı şunları söyledi:
  - Bu makul değil, süvarilerimizin savaşa girmesine bakın ... Ve yakalandığınızda, kelimenin tam anlamıyla rafta acı içinde uluyacaksınız!
  Gertrude sakince cevap verdi:
  "Yüzlerce yürek parçalayıcı bir şekilde bağırmaktansa bir kez sakince vurmak daha iyidir!"
  Ama ne yazık ki, Çinliler haklı görünüyor, imparatorun kendisi tarafından yönetilen binlerce Romalı atlı (zırhı bir elmas, yakut ve zümrüt kabuğuyla kaplı gibi görünüyor!), Barbar ordusuna koşun. Bununla birlikte, Attila'nın binicileri, düşman okçularının çoğunu zaten öldürmeyi başardılar, barbar ordusunun çocukları, düşman saflarına yoğun bir şekilde oklar göndermeye başladılar. Çaresizce yalınayak kesen Shella, partnerini neşelendirdi:
  Gertrude'dan vazgeçme! Verdiği sözlerden vazgeçme! Bir araya gelip kararlı bir şekilde kazanmak daha iyi!
  Attila, savaşçılarıyla birlikte Roma sistemine girdi. Devasa kılıçları, kanlı karıştırıcıyı pervane kanatları gibi çalkaladı. Ve haydut, imparatora girmeye çalışarak ilerledi.
  Gertrude felsefi olarak şunları söyledi:
  - Sürünün çobanı olmak istiyorsan koyun olma!
  Ateşli Shella kabul etti:
  -Her koç, kurt uzakta, tüfek yakındayken çoban olmak ister!
  Burada Gertrude midesinde bir yara daha aldı. Kız tekrar geri çekildi. Çıplak ayağı aniden çıkıntılı bir hançerin ucunda durdu ve Gertrude ciyakladı:
  - Ah ah ah! Ne kadar acı verici!
  Çıplak ayaklı Schella zaten birkaç yara almış ve arkasına yaslanmıştı. Savaşçı bağırdı:
  - Gücünüze dikkat edin, Romalılar uzun bir savaşa dayanamaz!
  Ancak barbarlar gerçekten zor zamanlar geçirdiler. Romalıların giderek daha fazla müfrezesi savaşa girdi. Altın zırhlı atlılar şiddetli bir savaşa girdi. Üstlerinde kurt başlı pankartlar dalgalanıyordu. Ve önünde, belki de Attila'dan bile daha büyük olan kahraman koştu. Aynı zamanda Romalılar, ana savaş alanının etrafına mızraklı ve bronz zırhlı iki güçlü alay fırlatarak barbar ordusunu kanatlardan korumaya bile çalıştılar. Gertrude yalvardı:
  - Gücümüz tükeniyor, kaybetmek üzereyiz!
  Shella'nın önerisi:
  - Ve karşılık olarak şarkı söylüyorsun! Şarkı inşa etmemize ve yaşamamıza yardımcı oluyor! Davul altında kızıl bayrak altında bir seferberlik! Ve hayatın içinden bir şarkıyla geçen; o asla hiçbir yerde kaybolmaz!
  Her iki kız da koro halinde şarkı söyledi ve seslerindeki yaralara rağmen; trompet gibiydi:
  Böyle bir asker çağrısı var,
  Bu bir meslek değil, unvan değil!
  Bazen yüz pound otomatik olsa da,
  Hayır, marş değil, et işkence-eziyet!
  
  Ama gidiyoruz, bir adım öne çıkıyoruz,
  Çünkü Anavatan'a hizmet ediyoruz!
  İnan, kötü düşman yenilecek,
  Hayatta eğlenmek için!
  
  Neredeyse beşikten öğretildik
  Anavatan için cesaretle savaşın!
  Eskiden çelikten kılıçlar vardı
  Ve şimdi güçlü bir sırt çantasında bir RPG!
  
  Geri adım atmayacağız, geri adım atmayacağız.
  Cesetler mezarı döşese de!
  Bir dizi düşmanı biçeceğiz,
  Yüce Allah bize güç versin!
  
  Tanklar çubuk, uçaklar uçar,
  Bombalar düşüyor ve mermiler patlıyor!
  Bizi kötü köpek yavruları için almayın
  Askerler sertleşti!
  
  O yoldaş bir kahraman gibi öldü,
  Çarmıhın altına hiçbir şey koymayın!
  Çoğu zaman insanlar kaderle oynarlar.
  Ama aşk daha güçlü olacak - inan bana!
  
  Sert bir şekilde çivi çaktıkları savaşta olsalar da,
  Şanlı atalarımızı hatırlayalım!
  Uzun süre Roma'ya gittiğimizde,
  Kölelikte arta kalanları neden yemeyin!
  
  Yenmek için eğilmemize gerek yoktu,
  Dünyamızı dize getirme!
  Biz gyrfalcon'uz - oyunu kendimiz yeneriz,
  Tüm kuşakların temsilcileri!
  
  İşte bir çaba ve bir atış,
  Zaten düşmanı ince ince sallayarak görüyoruz!
  Kurşun neredeyse tapınağa isabet ediyordu.
  Güneşimizin gözünde karartılmış!
  
  Ama saldırıya geçtik,
  Aşağılık süngüleri popo ile eziyoruz!
  Fritz'i gerekirse ateşle yakalım,
  Savaşçımız bedelsiz hale geldi - sadece bir hazine!
  . BÖLÜM #15
  Kız şarkı söylemeyi bitirir bitirmez, Roma ordusunun altın zırhlı ana kahramanı Attila'nın darbesinden düştü. Ve ilham veren kız Çinlileri daha erken kesti ve şimdi piyade komutanının temsilcisine saldırdı. Gerçek, tek gözlü bir devle savaşa girdi ve hatta kılıcını sallayarak onu itmeye başladı:
  - Seni canavar bizimle baş edemezsin! Çünkü biz Almanız!
  Haydut kaba bir şekilde cevap verdi:
  - Alman biberi! Sakat bir millet!
  Gertrude cidden kızmıştı:
  - HAYIR! Biz Almanlar, a priori olarak büyük savaşçılardan oluşan bir ulusuz. Kazanmaya alışmış ve boyun eğecek kimsesi olmayan millet!
  Dev dudağını büktü ve kılıcın keskin ucunu hemen boğazına aldı. Bir boğanın boynundan bir çeşme homurdandı ... Sendeledi ve hemen kalbinin altından bir iğne aldı ... Gertrude haykırdı:
  - Kahramanlığın yaşı yoktur!
  Yalınayak Shella arkadaşını cesaretlendirdi:
  - Doğru, onları daha sert ez canım ... Baskı daha da hızlı olacak!
  Bu sırada çıplak ayaklı okçu çocuklardan biri iyi niyetli bir atışla Roma imparatorunu yere serdi. Ve oku doğrudan göze memnun etmek gerekiyordu!
  Gertrude sırıtarak şarkı söyledi:
  - Vay! Kaşta değil, gözde!
  Ateşli Shella parmağını şakağında döndürdü:
  - Ve ne! Yüzlerce lanet etmektense bir kez vurmak daha iyidir! Pekala, şimdi düşman kaçacak!
  Gertrude başka bir savaşçıyı kesti ve doğruladı:
  - Düşman korkudan titreyip kaçacak!
  Nitekim Romalıların safları tereddüt etti ve teslim olmaya başladı. Genel olarak, ordu uçmaya başladığında ürkütücü olur. Antik Roma kadar disiplinli bir ordu olsa bile. Şaşılacak bir şey yok, Cengiz Han, bir düzine kaçtıysa, yüz kişinin infazını emretti ... Son emrin güvenilirliği, bunun tarihçilerin bir icadı olup olmadığı sorgulansa da. Roma'da bile her onda bir uçuş sırasında idam edildi. Çıplak bacaklarla titreyen kızlar ve erkekler, düşmanı takip etmek için koştu. Ve kornalar çalındı...
  Gertrude aniden sıçrayarak uyandı, kızlar hızla sıraya girdi. Çölde zorunlu bir yürüyüşle yıkandık, dişlerimizi fırçaladık ve koruyucu kremlerle tekrar yağladık. Bu yüzden mayolarında yalınayak ve kumlu cehennemde koşturuyorlar.
  Arap çocuklar şaşkınlıkla parmaklarını onlara doğrulttular ve ıslık çaldılar:
  - Deutsche Ekber!
  Gertrude etrafına baktı ve özlemle uzaklaşan palmiye ağaçlarına baktı, ardından çıplak bacaklarıyla Shella'ya fısıldadı:
  - Yine cehennemde!
  Kızıl saçlı diva gülümseyerek cevap verdi:
  - Bütün insanlar günahkardır ve yeraltı dünyası günahkarların doğal halidir!
  Gertrude karşılık olarak göz kırptı.
  - İnsan günah işlemekten kendini alamaz!
  Yalınayak Shella alev alev yanan saçlarını salladı ve koşarken açıklamaya başladı:
  - Kabul ediyorum! Bin kere bile aynı fikirde! Genel olarak, günah göreceli ve tamamen insani bir kavramdır. Örneğin, eski dünyanın ahlakını ele alırsak, o zaman hem kişinin kendisine hem de kabile türüne fayda sağlaması iyiydi. Örneğin, zina günah değil, nimet olarak görülüyordu!
  Gertrude hemen kabul etti:
  - Sağ! Führer'in kendisi, bir kadının bir savaş kahramanından hamile kalmasının, her zaman yiğit bir koca olmaktan uzak, ondan daha iyi olduğuna inanıyor. Özellikle kocanın da zararlı, kirli kan belirtileri varsa.
  Mercedes kızlara bağırdı:
  -Kusura bakmayın kızlar, bu sefer bitkinliğimize koşuyoruz!
  Gertrude karşılık olarak gülümsedi.
  Yorgun olabilirsin ama bitkin olamazsın.
  Yarım saat boyunca kızlar sessizce koştu ve sonra ateşli Shella fısıldadı:
  -Bir kız arkadaşımın ne garip bir rüya gördüğümü biliyor musun?
  Gertrude şaşırmıştı:
  - Evet, ben de itiraf ediyorum! Ve ne?
  Ateşli Shella sırıtarak cevap verdi:
  - Hiç bir şey! Öyle bir rüya ki, büyük barbar Attila'nın ordusunda bir savaşçıydım. Ve antik Roma'nın mumlarıyla savaştık. Ve her şey aynı zamanda çok güzel ve acımasızdı ...
  Gertrude yanıt olarak kıkırdadı.
  - Biliyor musun, ben de hayal ettim! Biraz şaşırtıcı tesadüf. Ben seni rüyamda gördüm!
  Çıplak bacaklı Shella da ona göz kırptı.
  - Ve ben sen! Dar gözlü ve sarı suratlı savaşçı neredeyse seni öldürecek olsa da iyi savaştın!
  Gertrude bu kez ciddi bir şekilde şaşırdı:
  - Olamaz! Yani iki kişinin aynı rüyayı aynı anda görmesi olmuyor mu?
  Fiery Shella itiraz etti:
  - Grip toplu hasta ise, o zaman rüya aynı olabilir. İşte böyle gidiyor! Thule toplumunda bir iksir alıp bitkisel tentürlerde nefes alan ve sonra vizyonlara dalan özel medyumlar olduğunu duydum! Peygamber olmayı da oldukça başarırlar!
  Parke taşının üzerinden atlayan Gertrude, kabul etti:
  - Kesinlikle! Prensip olarak, kehanet armağanı doğaüstü güçler gerektirmez, doğada oldukça maddi ve henüz çözülmemiş fiziksel yasalar olabilir. Ama bu rüyanın amacı nedir?
  Ateşli Shella omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Bilmiyorum! Belki Üçüncü Reich, İngiltere'yi ve Amerika Birleşik Devletleri'ni Aslan'ın arkasında yenecek veya ... Burada uzun süre tahmin edebilirsiniz!
  Gertrude bir şey söylemek üzereydi ki, birdenbire kulağına motorların hâlâ duyulabilen sesi takıldı. Mesafeye rağmen uçakların motorlarının gürültülü olduğu ve önemli ölçüde yaklaştıkları belliydi ... Güçlü Mercedes şu emri verdi:
  - İki numaralı alıştırmanın aşaması nedir: kılık değiştirme.
  Kızlar durdular, sırt çantalarından çölün rengine boyanmış kamuflaj pelerinlerini çıkardılar. Sonra hızla kazmaya başladılar, yukarıdan fark edilmedi ki bu doğal değildi. Gertrude burada hem silahlara hem de kazıcı küreklere sahip oldukları için kadere teşekkür etti. Aksi takdirde, çöldeki kızlar İngiliz saldırı uçakları veya dalış bombardıman uçakları için kolay bir av olabilir. Çıplak ayağıyla kumu kazıyan ateşli Shella şöyle dedi:
  - Görünüşe göre Tunus'ta bile barut koklamamız gerekecek ... Rab'bin yolları anlaşılmaz!
  Gertrude sinsice dedi ki:
  - Yüce Allah'ın planları söz konusu olduğunda, bir istisna dışında, doğru bilgi eksikliği her zaman kötüdür!
  Kılık değiştirmiş kızların üzerinden iki düzine İngiliz uçağı uçtu, muhtemelen hiçbir şey fark etmediler ve aniden yeni şüpheli sesler duyulduğunda ufkun arkasında çoktan dağılmaya başlamışlardı. Mercedes'in emri:
  Herkes yere yatsın ve hareket etmesin!
  Kızlar dondu, bir şey bekliyorlardı. Sonra kumulun arkasından hafif taşıyıcılar ve kamyonlar belirdi. Tasarıma bakılırsa, İngiliz ve Amerikan üretimi. Yavaş yavaş Tunus'un başkentine doğru ilerlediler. Mercedes biraz şaşırmıştı. Ön cephenin hala çok uzakta olduğuna inanıyordu, bu da İngilizlerin henüz ortaya çıkacak vakti olmayacağı anlamına geliyordu. Daha doğrusu, ortaya çıkmamalılar. Ve sonra bütün bir sütun var. Her ne kadar belki bir taburdan daha az olsa da ... Kim onlar, bir tür savaş grubu, hiçbir şekilde sürekli bir cephe olmadan çölleri atlayarak, arkadan dolaşmak istiyor. Mantıklı görünüyor, ancak teknoloji ile çölde fark edilmeleri kolay. Her durumda, radyoda kendinize iletmeniz gerekir, ancak ateş açmayın. Üstelik sadece yüz tane var ve üç yüzden fazla İngiliz var!
  Gertrude, Shelley'e çıplak ayakla fısıldadı:
  - Onlar İngiliz! Onları ilk defa bu kadar yakından görüyorum!
  Kızıl saçlı arkadaş da oldukça gergin bir şekilde cevap verdi:
  - Özel birşey yok! Ve aralarında o kadar çok siyah var ki!
  Gerçekten de, İngilizlerin en az yarısı siyahtı. Ve sütun yavaşça hareket etti ve siyahlar hala bir şeyler uluyordu ... Giderek yaklaşıyorlar ...
  Sonra kızlardan birinin sinirleri dayanamadı ve hafif makineli tüfekle vurdu. Aynı saniyede, savaşçıların geri kalanı ateş açtı ve Mercedes gecikmiş bir şekilde havladı:
  - Lütfen!
  Aynı anda birkaç düzine İngiliz biçildi, kamyonlardan biri alev aldı. İngilizlerin geri kalanı gelişigüzel ateş açtı. Anı yakalayan Mercedes bağırdı:
  - Saldırı bombalarını birlikte atın!
  Seçkin SS taburu "Dişi kurtlar" dan kızlar el bombalarını uzağa ve isabetli bir şekilde atarlar. Ve çocukluktan beri eğitildiklerini ve ayrıca özel bir teknikten geçtiklerini. Bu, bir akımla antrenman yaptığınız, atışta biraz gecikme ve bir deşarj ile siz olduğunuz zamandır. Gertrude ve çıplak bacaklı Shelley hediyelerini attılar. Ve İngilizler takla atıyor ve baş aşağı ... Komik. Rastgele ateş ediyorlar ve siyahlar hala anlaşılmaz bir dilde bağırıyorlar. İşte bazı pislikler...
  Ve Gertrude şarkı söylerken ateş ediyor ve fırlatıyor:
  - SS öğrencilerinde bir kabus! Bir atlama - bir vuruş! Biz dişi kurduz - yöntemimiz basit! Kediyi kuyruğundan çekmeyi sevmeyiz!
  Fire Shella da karşılık olarak homurdanır. Onun tarafından ateşlenen mermiler, kafatasının parçalarına ayrıldı. Ve gözlerini oyuyorlar. İşte korkmuş bir siyah adam, sarışın partnerini yandan nasıl süngüleyeceği. Cevap olarak kan tükürecek. Yalınayak Shella şarkıya eşlik ediyor:
  - Yıldızlı kasvetli cehennemin melekleri! Görünüşe göre evrendeki her şey yok olacak! Hızlı bir şahinle gökyüzüne uçmak gerekiyor! Nefsin ölümünden korunmak için!
  İngilizler örgütsüz hareket ediyor, çoğu sömürge askerleri: Zenciler ve Kızılderililer, Araplar. Ya düşerler, donarlar ya da tam tersine keskin bir şekilde zıplarlar ve çılgın tavşanlar gibi koşmaya başlarlar. Bununla birlikte, parçalar uzağa uçmasa da yoğun bir şekilde uçsa da, kızlar isabetli bir şekilde ateş ediyor ve el bombaları! Şimdi çok az düşman kaldı. Mercedes İngilizce bağırıyor, sesi o kadar sağır edici derecede yüksek ki, bir ağızlığa bile ihtiyacınız yok:
  - Teslim olun, canlarınızı bağışlayalım! Esaret altında iyi yemek, şarap ve seks yapacaksın!
  Anında işe yaradı ve çoktan vazgeçtikleri için ... Eller yukarı ve ...
  Yarısı yaralı olan elli mahkum toplandı. Madeleine emretti:
  - Yaralıları öldürün!
  Törensiz "kurtlar", ayakları üzerinde duramayanların şakaklarına kurşun sıktı ve geri kalanlar arabalara yüklenerek en yakın üsse sürüldü.
  Çölün sıcak kumundan sonra Gertrude'nin çıplak bacaklarında yumuşak kauçuk hissi çok hoş. Hatta keyifle inliyor... Amerikan kamyonları çok rahat ve yolculuk sırasında sallanmıyor . Kazanan kızlar neşeli. Charlotte, Gerda'ya sordu:
  - Kaç tane öldürdün?
  Kız şaşkınlıkla omuzlarını silkti.
  - Bilmiyor musun? Tek ateş eden ben değildim... Ama çok düşünüyorum!
  Çıplak ayaklı Schella hesapladı:
  - Bizden yüz kişi var, yaklaşık üç yüz kişi öldürüldü, bu da erkek kardeş başına üç, yani kız kardeş başına üç anlamına geliyor! Savaşa etkileyici bir başlangıç!
  Gertrude elini umursamazca salladı.
  - Benim için fark etmez! Asıl mesele, tek bir kız arkadaşın ölmemesi. Bu elbette bir istatistik olmasına rağmen, üç yüz düşman yok edildi ve bizim tarafımızda sadece iki kurt savaşçı hafif yaralandı. Hatta bu tür savaşçılarla Afrika'yı nasıl tamamen ele geçiremediğimizi merak ediyorum.
  Çıplak bacaklı Shella hemen havayı bozdu:
  - Sonuçta, bu talihsiz savaşçılara on sekizinci turda kaybettik!
  Gertrude, sanki Yeni Yıl karı serpilmiş gibi, sarışın başını öfkeyle salladı:
  - İhanet yüzünden! Ama aslında zafere her zamankinden daha yakındık ve bu kör olmayan herkes için aşikardı! Ne yazık ki, kesintiye uğradık!
  . BÖLÜM #16
  Ateşli Shella, çıplak ayaklarını sol kulağının arkasına ustaca kaşıyarak kabul etti:
  - Evet, ordunun ihaneti, sabotajı, sıradanlığı ... Ama yine de Rusları on sekizinci yılda teslim olmaya zorlayarak kırdık! Oh, Rusya'nın genişliğinde bir yürüyüş yapmak güzel olurdu, orası harika ama burası sıcak!
  Gertrude neşeyle kıkırdadı.
  - Ama Rusya'da çok şiddetli donlar var ... Ama dağlarda karda çıplak ayakla koştuğumda bunun ne tür bir un olduğunu biliyorum.
  Çıplak bacaklı Shella dişlerini gösterdi:
  - Küçük Gertrude yanan karda yalınayak koşar... Bir peri masalındaki gibi semboliktir... Saf, hala çocuksu ve hiç de bencil olmayan masallar...
  Gertrude arkadaşına hararetle göz kırptı.
  - Führer'e sahip olmamız gibi bir şey mi?
  Ateşli Shella onayladı:
  - Neredeyse! Sadece sürüyoruz, sıcak çöl kumlarında çıplak ayakla koşmuyoruz. Evet, zaferden sonra bile.
  Bağlı zenci Almanca mırıldandı:
  - Korkunç melekler, size hizmet etmeye hazırım! Sen bir tanrıçasın, ben senin kölenim!
  Kızıl saçlı Shella hafif pürüzlü ayağıyla siyah tutsağın kahverengi, kıvırcık saçlarını okşadı.
  - Siz siyahlar doğuştan kölesiniz! Bu, elbette, bir yandan iyidir, birisi şafaktan gün batımına kadar çok çalışmalı, basit işler yapmalı ... Ama doğası gereği bir köle, aşağılık doğası bir haindir ve ona silahlarla güvenilemez. Biz Almanlar da Dünya üzerindeki en kültürlü ve son derece örgütlü milletiz. Büyük bir savaşçı ulus ve Alman paralı askerlerinin tüm Avrupa ordularında ve hatta Rusya'da ve çoğu zaman komuta pozisyonlarında hizmet vermesi boşuna değil!
  Gertrude vahşice tersledi:
  - Evet, bize köle olarak hizmet edeceksiniz. Siyahlar için özel hayvanat bahçelerimiz var. Ve sana kalan...
  Ateşli Shella önerdi:
  Ayaklarımızı öpmesine izin ver. Ne de olsa bizim için hoş olacak ve Nijer kendini küçük düşürecek.
  Gertrude şiddetle başını salladı.
  "Nasılsın bilmiyorum ama Aryan'ın saf teninin mis kokulu Nijer'in dudaklarına değmesi iğrenç." Bu yüzden...
  Çıplak ayaklı Shella aynı fikirde değildi:
  - Tam olarak değil! Aksine sevebilirdim. Peki bak...
  Ateşli kızıl saçlı güzel, küçük bacağını siyah adama soktu. Tanrıçanın uzun, pürüzsüz, yontulmuş parmaklarını coşkuyla öpmeye başladı. Ve kız yanıt olarak sadece nazikçe gülümsedi, siyah bir adamın kalın dudakları bronz teni gıdıklıyor. Burada tutuklunun dili, kızın elastik, hafif tozlu ayağı boyunca yürüdü. Yine de, neredeyse iki metre boyunda güçlü bir adamı aşağılamak güzel.
  Gertrude şaşırmıştı:
  - Garip ama ya sen, iğrenç değil mi?
  Ateşli Shella gülümsedi:
  - Tam olarak değil! Neden tiksineyim?
  Gertrude sessiz kalmayı tercih etti: neden arkadaşının işlerine karışsın? Aslında bir Alman kadınının sadece bir savaşçı değil, aynı zamanda sevgi dolu, nazik bir eş ve sağlıklı bir anne olması gerektiği konusunda yetiştirildiler. Ancak kendisi, belki de ağır fiziksel efor nedeniyle henüz erkekleri düşünmedi ya da sadece eşini henüz bulamadı. Ancak yalınayak Shella bundan bıkmış görünüyor. Zenciye bileğini burnuna vurdu, öyle ki yushka aktı ve Gertrude'a önerdi:
  - Şarkı söyleyebilir miyiz?
  Gertrude başını salladı.
  - Tabii ki şarkı söyleyeceğiz! Aksi takdirde üzülür!
  Kızlar şarkı söyledi ve kız arkadaşları oybirliğiyle katıldı, böylece şarkı bir şelale gibi aktı:
  Çalılıktan sevimli bir küçükle gidiyoruz,
  Doğaüstü üzüntü tutmak!
  Ve soğuk, yakıcı ürpertici,
  Deldi kırık sebep!
  
  Karda çıplak ayak
  Küçük beyaz kızlar geliyor!
  Kurtlar gibi kükreyen kar fırtınaları kötüdür,
  Pichug kuş sürülerini parçalamak!
  
  Ama kız korku bilmiyor
  O, kudretli güçlerin savaşçısıdır!
  Gömlek eti zar zor kapladı,
  Kesinlikle kazanacağız!
  
  Savaşçımız en deneyimlisidir,
  Onu balyozla bükme!
  Burada akçaağaçlar yavaşça hareket ediyor,
  Kar taneleri düşüyor!
  
  Korkmak adetimiz değildir,
  Soğuktan titremeye cesaret etme!
  Düşman boğa boyunlu şişman,
  Yapışkan, yapıştırıcı gibi iğrenç!
  
  Halkın gücü bu kadar
  Kutsal ayin ne yaptı!
  İnanç ve doğa bizim için,
  Sonuç muzaffer olacak!
  
  Mesih Anavatan'a ilham verir,
  Sonuna kadar savaşmamızı söylüyor!
  Gezegeni bir cennet yapmak için
  Tüm kalpler cesur olacak!
  
  İnsanlar yakında mutlu olacak
  Hayat bazen ağır bir haç olsun!
  Acımasız ölümcül mermiler
  Ama düşen zaten kalktı!
  
  Bilim bize ölümsüzlük verir.
  Ve düşmüşlerin aklı saflara geri dönecek!
  Ama korkarsak, sen inanırsın.
  Düşman hemen skoru alt üst edecek!
  
  Öyleyse Tanrı'ya dua et
  Ortalığı karıştırmaya gerek yok, tembellik uzak!
  Yüce Hakim çok katıdır,
  En azından bazen yardımcı olabilir!
  
  Vatan benim için her şeyden daha değerli,
  Kutsal, bilge ülke!
  Dizginlerden daha güçlü tut liderimizi,
  Blossom Anavatanı doğdu!
  Seçkin SS taburu "Kurtlar" dan kızlar çok güzel şarkı söylediler ve sözler samimiydi. Genel olarak, bir SS adamının cellat anlamına geldiğine dair bir klişe vardı! Ama değil. Elbette özel operasyonlar yürüten güvenlik bölümlerinin bir parçası olan özel cezai birimler vardı, ancak SS tümenlerinin çoğu Wehrmacht'ın seçkin muhafızlarıydı. Genel olarak, kırmızı, totaliter propagandanın İkinci Dünya Savaşı hakkında en güvenilir bilgi kaynağı olmadığı söylenmelidir. Ne de olsa, Agitprop'un komünist liderlerinin tarafsız kalamayacakları ve olayları nesnel olarak haber yapabilecekleri açıktır. Bu nedenle, Nazilerin zulmü hakkındaki gerçek gerçeğin nerede olduğunu ve kurgunun nerede olduğunu yargılamak güvenilir bir şekilde zordur. Her halükarda, ciddi bir şekilde tarihsel araştırma yapanlar, her SS askerinin cellat ve canavar olmadığını kabul etmek zorunda kalıyor. Ayrıca SSCB'ye yapılan saldırı öncesinde; Naziler işgal altındaki topraklarda bir bütün olarak hoşgörülü davrandılar, Batılı kaynaklar herhangi bir kitlesel zulüm ve katliamdan bahsetmiyor.
  Ve şimdi kızlar tutsakların arabalardan inmesine yardım etti; ürkek adamların geniş omuzlarını dostça okşadılar. Bundan sonra kızlar kendilerini yenilemeye davet edildi ...
  Akşam yemeği mütevazıydı ama öte yandan çölde bir zebra vuruldu ve her kıza Arapça pişirilmiş bir şiş kebap verildi. Genel olarak, Araplar, en azından görünüşte arkadaş canlısıydı ve Almanca bilenler şaka yapmaya veya kızların bacaklarını nazikçe okşamaya bile çalıştılar.
  Gertrude, tutunan Arap'ı uzaklaştırdı ve şöyle dedi:
  - Ben senin için değilim!
  Yalınayak Schella aynı şeyi yaptı:
  - Kendine bir harem bul!
  Gertrude gülümsedi ve önerdi:
  - Ama söyle güzel Shella, padişahın karısı olsan ne yapardın?
  Kızıl saçlı arkadaş şüpheyle belirtti:
  - Bu aslında tartışmalı bir mutluluk... Hangi padişahın eşine bağlı olsa da. Büyük Osmanlı İmparatorluğu altın çağında olsaydı, o zaman ... Hatta çok iyi olurdu ... Türk ordusunda reform yapardım, silahları geliştirirdim ... Ve muhtemelen önce gözlerimi doğuya çevirirdim.
  Gertrude kabul etti:
  - Sağ! Ancak en parlak döneminde bile İran'ı fethedememiş olması Türkiye için bir utançtır. Bu oldukça gerçekti, özellikle de Pers ordusu geri kalmışken. Acaba büyük Führer, Türkiye'yi fethetmek veya yine de koalisyonuna dahil etmek için hangi kararı verecek, İran'ın çok değerli olmayan bazı toprakları da dahil olmak üzere Osmanlı'ya kemik atacak?
  Ateşli Shella şaşkınlıkla omuzlarını silkti.
  - Bilmiyorum! Hatta son zamanlarda tekrar SSCB'ye gideceğimize dair söylentiler var ... Rus zenginliklerine ve Ukrayna'nın şişman topraklarına gerçekten ihtiyacımız olduğunu söylüyorlar!
  Gertrude, çıplak ayağının parmaklarıyla bir bardak çay aldı ve oldukça ustaca çenesine kaldırarak kahverengi sıvıyı kendi içine döktü. Aynı zamanda kız konuşmayı başardı:
  -Ukrayna'da çok zengin, bereketli topraklar var. Akıllı Alman liderliği altında ve yüksek tarım kültürümüzle rekor hasatlar üretecekler. Ve sonra ekmeğimiz var, sudan daha ucuz olacak. Ve Ukraynalılar bundan faydalanacak, çünkü Sovyet hükümeti onları soyup aç kalmaya zorluyor!
  Alev Shella başını salladı.
  - Bu Slavlara harika Alman kültürümüzü öğreteceğiz! Onları aydınlatalım!
  Burada sohbet kaba bağırışlarla kesildi, dinlenme süresi bitti.
  Ancak akşam yemeğinden sonra kızlar tekrar sıraya dizildi ve çölde zorunlu bir yürüyüş yapmaya zorlandı. Yemek yedikten sonra koşmak zordu ve kızlar vücutları ısınana kadar biraz inlediler. Ve böylece jerboas gibi fırladılar.
  Bu sırada SS Albay Dess, İngilizlere gizlice yeni bir şifre notu gönderdi. Bu yüzden Dess, Gestapo'ya girmeyi göze alarak Üçüncü Reich'a ihanet ediyormuş gibi göründü. Para var, makul bir maaş artı askeri ganimet var, başka ne gerekiyor ... Ama doğal bir mülkü olan, ihanet için can atan insanlar var. İhanet ederek, sadece vızıltıyı yakalarlar ve sanki ottan çıkmış gibi çıldırırlar. Ve şimdi Dess, yeni birliklerin transferi ve ek uçakların ortaya çıkmasıyla ilgili İngiliz verilerini karalıyordu. Ayrıca Alman birliklerinin gelişinin zamanlaması hakkında bildiklerini de. Tabii ki, o da bazen yoldaşlarının kendi hatası nedeniyle ölmesinden utanıyordu ve olası bir ifşadan korkuyordu ... Ama belki de geri çekilmesi için çok geç, o zaman Üçüncü Reich kaybederse .. • Son zamanlarda doğuda yaklaşmakta olan operasyon hakkında ısrarlı söylentiler var. Ve sadece söylentiler değil, askerler, özellikle tanklar olmak üzere Polonya ve Romanya'ya transfer edildi. Rus ordusunun prestiji çok yüksek olmasa da, 1914'te blitzkrieg'i bozan, çarlık Rus ordusunun darbesiydi. Ek olarak, Sovyet gönüllüleri İspanya'da iyi savaştı veya Mançurya'da bir tank yumruk saldırısında bulundu. Wehrmacht'ın orada takılıp kalma ve kıştan önce vakti kalmama olasılığı çok yüksekti. Ve İngiltere ve ABD'nin birlikte güç konuşlandırmak için zamanları olacak. Bununla birlikte, SSCB, özellikle de saldırı ani ise ve Rusların saldırganlığı püskürtmek için önlem alacak zamanları yoksa, kışa kadar dayanamayabilir. Evet, Japonya yardım edecek ...
  . BÖLÜM 17
  Sırları veren Dess, bir sigara yaktı ve paketten Amerikan sigaralarını çıkardı. Düzenli bir meblağ alan bir İsviçre bankasındaki gizli hesabı olmasa da, o zaten fakir. Özellikle şeyhlerden biri bir yığın altın ve çakıl taşı saklamıştır. Bir Arap muhbir onlara bir tane ve patronunun gizli hazineleri olduğunu bilen bu şeyhin hizmetkarlarını verdi. Tabii ki biliyorsa, mahkuma neyi ve nasıl daha ayrıntılı olarak sormaktan zarar gelmez.
  Ve Dess işkence odasına gitti, kısa süre sonra ona bir Arap muhbir katıldı. Dess ona sinsice göz kırptı.
  - Neye dair bir ipucumuz var?
  SS kazamat zengin bir donanıma sahipti. Elektrik şokları için bir dinamo bile vardı. Sonra mahkumu getirdiler. Dess onu gördüğünde hayal kırıklığıyla ıslık çaldı: on dört yaşından büyük olmayan sıradan bir Arap çocuğu. Koyu tenli, zayıf ama düz görünmeye ve korkuya ihanet etmemeye çalışıyor. Bununla birlikte, meraklı çocuklar, kural olarak, yetişkinlerin sırlarına kulak misafiri olarak çok şey öğrenebilirler. Zamanının kısıtlı olduğunu hisseden Dess, emir verdi:
  - Arap çocuğun rafında!
  Hizmetçinin oldukça yırtık pırtık giysisi çocuğun üzerinden çabucak yırtıldı. Ve öylece çıplak halde beni rafın üzerine çektiler. Bilezikler çocuğun ellerine kapandı ve ellerini arkadan uzatmaya başladılar. Arap çocuk eğilmeye başladı, çıplak ayakları yük ile kundaklara kenetlendi. Oğlan inledi, omuzlarındaki eklemler büküldü, çocuk derin derin nefes alıyordu. Dess kaba bir şekilde sordu:
  - Köpeğinizin adı ne?
  Tercüman Arapça tekrarladı.
  -Ali! - Oğlan titreyen bir sesle sıktı.
  Dess daha şefkatle dedi ki:
  - Efendinin hazineleri nereye sakladığını söyle. Mükafatın yüksek olacağını söylersen seni bizzat şeyh yaparız. Ve hayır, ruhu teslim edene kadar işkence edeceğiz.
  Oğlan mırıldandı:
  - Ben hiçbir şey bilmiyorum!
  Dass buruk bir şekilde gülümsedi.
  - İnanmıyorum! Ne kadar kurnaz bir kupaya sahip bir çocuk, ama hiçbir şey bilmiyordu. Peki, bize zevk verecek ne yapacaksın?
  Devasa bir SS görevlisi, duvardan yıldızlarla serpiştirilmiş deri bir kırbaç çıkardı. Beyaz önlüklü ve önlüklü özel bir doktor çocuğa yaklaştı ve elini göğsünün sağ tarafına koydu. Nabzı dinledi ve gülümseyerek şöyle dedi:
  - Oldukça sağlıklı bir kalbi var. Çok dayanabilir, ama çok sabırlı. Sert bir ceviz olabilir.
  Dass alaycı bir şekilde kıkırdadı.
  - Çok daha iyi ... Yine de çalışmak zorundasın.
  SS celladı ve yarı zamanlı hain, genç bir Arap'ın kaslı sırtına güçlü bir darbe indirdi. Kanlı bir çizgi belirdi, çocuk nefes nefese kaldı, yüzü buruştu ama kaçan iniltiyi bastırdı. Dess tekrar vurdu, pis sırıttı ve etçil bir şekilde sırıttı. Aslında işkence pek çok kişiye zevk veriyor... Belki de hayvani içgüdüyle, üstünlüğünü gösterme isteğiyle, kişinin üstündesin, kurbanın bok olmasıyla da bağlantılı. Friedrich Nietzsche bile geleceğin "mutlu" dünyasının süper insanının hem başkalarına hem de kendisine karşı çok daha acımasız olacağına inanıyordu. Dess, kendisine zulüm açısından çok hareketli değildi, ama başkalarına ...
  Darbeler birbirini takip etti, darbelerden sonra çocuğun sıska ama kaslı sırtı kanlı bir karmaşaya dönüştü, sonra kırbaç bacakları boyunca yürümeye başladı. Ali'nin takdirine göre, en azından sonlara doğru hafifçe inlemeye başladı ama yüksek sesli çığlıklarını tutmayı başardı. Dass şaplağı durdurdu ve alaycı bir şekilde sordu:
  - Alman hamamını sever misin?
  Dövülmüş çocuk inledi:
  - HAYIR!
  SS Albay, en tatlı ses tonuyla sordu:
  - Bir sır vermek istiyorsanız, şimdi yapın. Aksi takdirde, sakat kalacağız ve artık SS'de görev yapamayacaksınız.
  Ali cevap verme cesaretini kendinde buldu:
  - Sana hiçbir şey söylemeyeceğim! Allah adına yemin ettim!
  Dess tilki gibi sırıttı.
  - Neye devam edelim! Bizi memnun edeceksin. Şimdi ne uygulamak istersiniz?
  Sadist doktor önerdi:
  - Mangal! Bu işkence aynı zamanda iyidir çünkü diğerleriyle birlikte kullanılabilir.
  Dass pis pis güldü.
  - Tabii ki mangal! Şimdi topukları nazikçe kızartacağız.
  SS Albay küçümsemedi ve kendisi hurma yağı sürmeye başladı, ancak zaten yağla çürümüş olan çocukların tabanları kabaydı, ancak işkenceden önce işkencecinin yandaşları tarafından tozdan yıkandı. Doktor onaylayarak başını salladı.
  - Böylece ayaklar hemen yanmaz ve işkence gören "cennetsel zevki" uzun süre uzatabiliriz!
  Bundan sonra, iki Arap asistan, otomatik kontrollü bir mangal yaptılar ve onu esmer, yakışıklı bir çocuğun çıplak ayaklarının yaklaşık yarım metre uzağına yerleştirdiler. Bundan sonra Dess bizzat ateşi yakmaya başladı.
  Kömür briketlerinin üzerinde çılgınca alev dilleri dolaşıyordu. Oğlan hırıltılı soludu, sarsılarak başını sallamaya başladı ...
  SS Albay Dess alaycı bir şekilde şöyle dedi:
  - Peki oğlum... İçinde bulunduğun kötü durumu hafifletmek istiyorsan, bize şeyhin hazinelerinin nerede saklandığını söyle. Borçlu kalmayacağız, sen kendin asil bir şeyh olacaksın.
  Ali sarsılarak seğirdi. Çıplak topukta çok sinir uçları vardır ve ateş çok şiddetli bir ağrıdır. Havada, yanık kokusu daha güçlü ve daha güçlüdür. Oğlan gittikçe daha fazla hırıltıyordu, yanaklarından ter ve yaşlar akıyordu:
  - Bilmiyorum... Bilmiyorum...
  Dass parmaklarını havada şaklattı.
  - Yalan söyleme, yalanın içini anlıyorum! Özellikle de kendin yapmayacağını söylediğin için. Size işkence ederek öldürüyoruz ve...
  Ali içeri girdi ve sıska ama oldukça kabarık bir göbeğiyle gerindi. Acı çektiğini belli etmemek için çığlıklarını tutmaya çalıştı ama hain beden dayanmak istemedi. İstemsizce gözlerinden yaşlar aktı ve Arap oğlan bir kız gibi ağladığı için utandı. Ancak, ne yazık ki, sarsıcı bir şekilde ısırılmış bir dudaktan bir damla kan akmasına rağmen, gözyaşlarını ve inlemeyi durdurma gücü elinde değil. Dass, bu arada, acıyı yoğunlaştırmak için; maşayı sıcak uçlu aldı ve çocuğun sıska kaburgasını tuttu. Güçlü pençelerini dikkatlice sıktı ve bükülmeye başladı. Ali çok daha yüksek sesle inledi, acı dayanılmazdı, boğazından kaçtı:
  - Gerek yok! Lütfen yapma!
  Dess bir şekilde çarpık bir şekilde Asya edasıyla sırıttı ve sordu:
  - Mısın? Şimdi diyorsun.
  Çocuklar başlarını salladılar ve inlediler, kan tükürdüler:
  - HAYIR! Söylemeyeceğim!
  Dess aniden tekrar, yumuşak ve sevecen bir şekilde konuştu:
  - Neden bu kadar genç öleceksin? Ne için? Bakın hayat ne güzel, temiz hava solumak ve kızları sevmek ne güzel. Ve şekli bozulmuş cesedin çöpte yatacak ve kemikler çakallar tarafından çekilecek.
  - Ama ruh Jilga'ya düşecek! - Ali kendinden sıktı.
  Albay pis pis güldü.
  - HAYIR! Cesedini domuz postuna saracağız ve cehennem cehennemi seni kirli bir cehennem olarak bekleyecek!
  Burada çocuklar gerçekten gözyaşlarına boğuldu:
  - Gerek yok! Lütfen yapma!
  Dess korkutucu bir şekilde homurdandı:
  - Konuşmak...
  Ali homurdanarak cevap verdi:
  - O kadar kolay açıklayamazsın. Sana burayı kendim göstermeliyim.
  Albay geniş ama kesinlikle alçak olmayan alnını kırıştırdı. Belki de çocuk sadece zaman kazanmak ve kaçmayı denemek istiyordur. Bu durumda, çok karlı olmasa bile, yalnızca diğer davalardan dikkatleri dağılacaktır. Ama öte yandan... Dess haykırdı:
  - İyi! Onu raftan çıkarın, ancak kaçmaması için bacağını ve boynuna bir blok bağlayın! Bu köpeğe bit kontrolü yapın!
  Çocuk raftan kurtulduğunda tekrar inledi. Belirsiz bir şekilde ayağa kalktı ve nefesi kesildi, ayağının derisi yanmıştı. Ancak Ali dik durmak için elinden geleni yapmış, hatta bir şehit gülümsemesini bile başarmıştı. Albay birdenbire istemeden genç Arap'a saygı duydu: tutunuyor, erkek olduğunu göstermek istiyor. Hazineler onun eline geçtikten sonra çocuğu ne işe alabilir? Ne de olsa, yine de kendi yoluna geri dönmeyecek. Şeyh'in akrabaları, verilen hazinelerin hizmetkarını affetmeyecek ve çocuğu intikamdan yalnızca neredeyse her şeye gücü yeten SS koruyabilir.
  Mahkumun kaçamamasına rağmen, çocuklar çıplak, yarı yanmış bacağa toplu bir zincir zincirlediler ve ayrıca başını ve ellerini bir blok halinde sabitlediler. Bundan sonra, Albay, yanına sadece birkaç SS pisliği almaya karar verdi, ancak çok fazla hazine olması durumunda, mükemmel silah kullanımı ve Arap hamalları. Sonra elbette onlardan kurtulacaklar ama şimdilik altın dağları vaat ediyorlar ...
  Bu arada, kızlar hava tamamen kararana kadar bir sonraki yürüyüşlerini tamamlamışlardı. Çıplak bacaklı, bronzlaşmış Shella, Gertrude'u cesaretlendirdi:
  - Savaşta öğrenmek zor, kolay!
  Gertrude karşılık verdi:
  - Öğrenirken yaşamak zordur - savaşta ölmek kolaydır!
  Koşuyu sonuna kadar bitiren bitkin kızlar kendilerini biraz daha sıktı, sonra yıkandı ve yattı. Peki, kendinizi sınıra kadar ne kadar bükebilirsiniz! Gertrude, çok dramatik bir kompozisyonun hayalini kurdu...
  Kız ilk başta düşmanı gördü, rüyasında olduğu gibi aynı anda devasa bir alanı inceledi.
  Ordu şehri terk etti. Birlikler, hareket ettikçe giderek daha çok bir fareye benzeyen bir dikdörtgen şeklinde dizildiler. Her zamanki gibi, bu tür hayvanlar en iğrenç ağızlığa sahip! Önde melozaurlar ve beş tiranozor var, ardından süvariler, zırhlı şövalyelerle develer, daha hafif savaşçılarla süvariler geliyor. Daha fazla piyade, hafif, deri zırh, cirit atıcılar ve ağır bronz zırh. Ayrıca çok sayıda okçu da vardı. Yaylar farklıdır, küçük olanlar siyah ve büyük olanlar sarıya boyanmıştır. Askerlerden bazıları mızraklı ve falanks gibi dizilmiş. Genel olarak, Orta Çağ standartlarına göre oldukça büyük bir ordu. Dinozorlar kükrer ve korku uyandırır. Hareket halinde, amansız, belki sadece o kadar hızlı olmayan bir çamur akışını andırıyor. Trompetler çalıyor, davullar çalıyor. Arkasında atlar ve öküzler mancınık ve balistaları sürüklüyor. Ancak ikincisi, saha savaşına pek uygun değil. Şehir duvarının dışında, gökyüzüne duman yükselir, demirhane işleri yapılır, köleler için prangalar dövülür. Birliklerin en arkasında, isyancıları acımasızca işkenceye maruz bırakmaya hazır siyah cüppeli cellatlar var. Maşalar çoktan ısıtıldı, matkaplar ısıtıldı.
  Ve önlerinde ne var: yarı çıplak, gelişigüzel silahlı köleler, aralarında çok sayıda sıska genç, keskin kürek kemikleri ve siyah topuklu, taşlara çarptı. Peki, gülünecek ne kadar tavuk ordusu. Gertrude yarı çıplak ve yalınayak ama hiç utanmıyor:
  - Ölüm zaman içinde göreceli bir kavramdır, hayat anlam olarak mutlaktır!
  Ancak garip bir şekilde, büyük bir orduyla tanışan gençler ve diğer köleler dağılmadı. Aksine, dinozorlara dart ve taşlar uçtu. Her şeyden önce canavarların üzerinde oturan binicileri devirmeye çalıştılar.
  Ve işte, bir atın üzerindeki elmas koşum takımına bakılırsa, soylu bir kişi olan Shella'nın başka bir ateşli ortağı. Ne de olsa, akıllı savaşçının beklediğinden daha fazla sayıda birliklerin nasıl yaklaştığını gördü, ancak panik duyguları yaşamadı.
  - Ve kendilerine güveniyorlar! Bize işkence edeceklerini sanıyorlar. O Falconbeak'e ne diyorsun?
  - Sürpriz hazır! Dinozorlar ne kadar ilkel olursa olsun, iki yüzden fazla dinozor uçarak tüm orduyu ezecek! - Kızılderili gibi boyanmış, kırmızı ve sarı tüylü genç adam sırıttı.
  Duke de Eleron, hepsi altın ve mücevherlerle kaplı birkaç albayın eşlik ettiği süvarilerin ortasında dörtnala koştu:
  - Pekala, işte biraz daha ve düşman ezilecek ki bu kaçınılmazdı. İşte kraliçe, yüz savaşçı ona tecavüz edecek ve eğer yaşıyorsa bunu ona yapacağım!
  . BÖLÜM 18
  Peki, burada fantezi kibirli dükü reddetti. Kraliçeye ne yapacağını, daha sert olmasını istedim, böylece torunları yüzyıllar sonra bile ürpersin, ama yeterli fikir yoktu.
  Dinozorlar şimdiden hızla akan kölelere koştu. En az çevik olanı yakaladı. Birkaç fazla cesur çocuk üzerlerine atladı, ağızlarına tırmandı, dişlerine bir mızrak sapladı. Ancak mermiye tutunamadıkları için uçup gittiler ve acımasızca ayaklar altına alındılar.
  Falcon'un gagası yüksek sesle ıslık çaldı ve sonra anlamadıklarını anlayarak sağır edici bir şekilde kükredi:
  - Şimdi zamanı!
  Bir ses duyuldu ve dinozorların üzerine baloncuklar uçtu. Çok büyük, renkli, aynaya benziyorlardı, ancak dinozorların ağızlıklarına düşerek yanan bir alevle parladılar.
  Falconbeak ve Terminatör Pamuk Prenses tarafından icat edilen mekanizma çok basitti. Her zamanki olanlar, çocukların şımarttığı gibi, sadece büyük baloncuklardır. Sadece sabunlu bir çözelti yerine, basit ama etkili bir patlayıcı karışım. Toplar, bir büyü yardımıyla yeniden üretilen hafif bir esinti ile şişirildi. İnsan yapımı bir kasırganın aksine çok fazla enerji gerektirmiyordu. Böylece çocukların silahları, önden koşan canavarlara karşı çok etkili oldu. Muhteşem görünüyordu, gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan baloncuklar çıplak yüzlere düşüyor. Etki bir napalm bombası gibidir, asıl mesele, içerideki gazın yaratıkların nazofarenksini tahriş etmesi ve panik bir korku hissine neden olmasıdır. Evet ve alev özellikle yanıyor, hayvan ruhunu dışarı çekiyor. Ateşin içinde kalan canavarlar toptan bir uçuşa dönüştü. Her şey çok ürkütücü ve olağandışıydı.
  Çıplak bacaklı Schella, yankılanan platinle güçlendirilmiş bir korna çaldı:
  - Saldırı emri!
  Zaten sayıları oldukça fazla olan asi süvari, sendeleyen ordunun peşine düştü. Okçular da mücadeleye katıldı. Görünüşe göre amansız kıskaçlar küçülüyor, asker saflarından dokunmuş bir fare benzerliğini bir çatırtıyla ezmeye hazırlanıyordu.
  Önde, her zamanki gibi, havayı yararak, çıplak bacaklı Shella koştu. Cüce işi ince ama çok güçlü bir zincir zırh taktı. Bununla birlikte, baştan çıkarıcı vücudunun ana hatları hiç de gizli değildi, aksine her çizgi görünüyordu: göğüsten kalçalara. Aynı zamanda taç, gerçek elmasların yapabileceğinden çok daha parlak parladı.
  - Saryn bir kitchka'da! - diye bağırdı kız, Stenka Razin'i taklit ederek. Efsanevi atamanın bir yıldız gemisi donanmasıyla savaştığı Üçüncü Reich'ta neredeyse yasak olan tabloid kurgu kategorisinden bir romanı hatırladı. Güç ve aynı zamanda şövalyelikti. Evet, ve içinde prenseslerin olduğu ve evrensel enerjinin ana kaynağını büyüleyen cehennem iblisi İskeletor'un olduğu olay örgüsü çok ilginç...
  Bu noktada Gertrude, isyancıların liderinin yerine kendisinin nasıl davranacağını düşündü. Özellikle esaret altında ve işkence altında olmak. Bu durumda cesaretini, şerefini koruyacak, cellatların elinde tereddüt etmeyecekti. Ne de olsa ataman, sert bir irade ve bir Kazak mizah anlayışı göstererek rafta kötü niyetli şakalar yaptı.
  - Bocalamayacağıma inanıyorum! - Kurt kız kendi kendine dedi.
  Dinozorlar kendi süvarilerine saldırdı. Develeri, atları ve diğer savaşçıları parçaladılar, ezdiler, devirdiler. Panik süvarileri de ele geçirerek piyadelere de sıçradı. Çılgın bir dinozorun nasıl olduğunu hayal edin. Birkaç fil ağırlığında, metre uzunluğunda dişleri ve pençeli pençeleri olan bir leş, herkesi arka arkaya parçalar. Ordu neredeyse anında, gerçek kraliçenin yanına giden köleler ve askerler tarafından parçalanan korkmuş bir kalabalığa dönüştü.
  Çıplak bacaklı Shella, kesme ve takibi bizzat yönetti. Birkaç binici ona hücum etti ve hemen işi bitti. Duke Eleron, seçkin bir muhafız ekibiyle birlikte, azgın sel baskınını durdurmaya çalıştı. Aceleci Shella üzerine düştü. İki kılıcı aynı anda döndüren savaşçı, muhafızları hiç şans bırakmadan durmaksızın kesti.
  Zırh yüklü bir devenin üzerindeki goblin ona direnmeye çalıştı.
  Çıplak bacaklı Shella, açgözlü bir şekilde sırıtarak şunları söyledi:
  "Ve sence yüksekliğin yetenekten üstün olduğunu mu düşünüyorsun?"
  - Fil karıncayı eziyor! - tüylü dev homurdandı.
  - Ve farenin önünden geçer! Büyük insanların büyük özlemleri vardır! - Birkaç hızlı darbeden sonra, kız vizörde bir boşluk buldu ve düşmanı vurdu.
  - Uzun süre müzik çalınmadı! Vizörden vurdum! Ve kötülük, kulu cehennemine götürdü! - Savaşçı dilini çıkardı.
  Ateşli Shella şakayı, özellikle kafiye ve kelime oyununu beğendi. Ve eğer öyleyse, devirme daha eğlenceli hale geldi. Terminatör Pamuk Prenses havadan Molotof kokteylleri atarak paniğe neden oldu.
  - Bu sadece başlangıç! ah ah ah! - Peri savaşçı dedi.
  Çıplak bacaklı Shella, Duke Eleron'a girdi. Togo muhafızlarla çevriliydi: sekiz ayaklı develerin üzerindeki dört goblin, bir canavar kitlesini görece kolaylıkla taşıyabiliyordu.
  Dük, General Chichihu'ya emirler verdi.
  - İsyancıları geciktirmek için daha az değerli birliklerden bir yumruk toplamaya çalışın ve kendiniz hızla kapıya çekilin.
  "Yani kendimizi şehre kilitlememiz mi gerekecek?" - Generale bariz bir rahatsızlıkla sordu.
  - Muhtemelen evet! Sizi ilgilendirmez! Dük tersledi.
  - Kimin önünde yazık oldu! Bazı paçavralar bizi sıkıştırıyor! General ağzından turuncu bir alev damladı.
  - Ne yazık ki, bu nedir! - Aniden korkmuş Dük diye ciyakladı.
  Ateşli Shella vahşi bir sıçramayla goblini ve iki askeri daha kesti. Üç haydut ona koştu.
  Eleron bağırdı:
  - Sürtüğü öldür!
  Gertrude tarafından atılan bir ok (o da çaresizce savaştı ve arkadaşına ayak uydurmaya çalıştı) saldırganlardan birini yere serdi. Ateşli Shella başka bir canavarı öldürdü.
  - Üzgünüm yakışıklı, ilk ben oldum çünkü adam.
  Hayatta kalan goblin tısladı:
  - İnsanlar parazittir! Goblin parçaları olacak!
  Kız yanıt olarak dizini dizinin altına tekmeledi ve acımasız fizyonomiye başını soktu.
  - Kırık bir buruna ne dersin?
  Güzelin korkunç darbesinden canavarın başı sallandı ve canavar deveden düştü. Yalınayak olan Schella, darbeleri fil büyüklüğündeki büyük hayvanları felç edecek şekilde vurmayı başardı. Bunu yapmak için, istenen noktayı seçmeniz ve burun kıkırdakları beynin ön lobuna girdiğinde kodu keskin bir açıyla yenmeniz gerekir.
  Gerçeği kafanıza çakıyorum! - Kıza bağırdı.
  Dük Eleron, kızı yaylı zehirli bir hançerle vurmaya çalıştı.
  Çıplak bacaklı Shella bıçağın uçuşunu yakaladı ve kılıcıyla yere düşürdü. Metal, metalle temas halinde uçup gitti. Kız eyerden atladı, uçtu ve bıçağı miğfere indirdi.
  - Bir kapitalist edinin!
  Beyin sarsıntısından, miğfer kafayla birlikte paramparça oldu. Prensten geriye kalanlar atından uçtu. Shell'in sandaleti dil çıkardı, uzun pembeydi ve herkese gösterdi.
  - Bu kadar eziyet ettiğin şey, belki alacaksın.
  Prensin ölümü ordunun moralini bozdu. Askerler ya kaçtı ya da sürüler halinde teslim oldu. Şok çok büyüktü. Yalnızca paralı askerler ve soylular bir tür direniş örgütlemeye çalıştı. Ancak bu tür odaklar hızla dışarı çıktı.
  Çıplak bacaklı Shella, askerleri, hatta neredeyse silahsız gençleri cesaretlendirdi, cesurca koştu ve belki de zaptedilmesi gerekiyordu. Kız birkaç düzine savaşçıyı yere serdi, ancak daha fazla öldürecek kimse yoktu.
  Kapıyı kapatacak zamanları yoktu, ayrıca kasaba halkının bir kısmı isyan etti, bir çöplük başladı.
  Köleler tarafından yetiştirilen şehirdeki isyanı öğrenen Baron de Capricorn talep etti:
  - Tüm köleleri infaz edin, toplu infazları gerçekleştirin.
  Bununla birlikte, Terminatör Pamuk Prenses'in daha çevik olduğu, muhafızları ateşli bir akıntıyla dağıttığı ve kraliçenin sancağını kulenin tam üzerine yerleştirdiği ortaya çıktı.
  - Neyi liberalleştirmemizi istiyorsunuz? Ya da belki vazgeçti bile.
  İsyan eden vatandaşlar, çok sayıda köleyle valinin sarayına girdi. Ateşli Shella kapıya fırladı, herkesi arka arkaya dövdü ve ezdi.
  Gertrude birkaç sıyrık aldı, ancak buna sadece kızdı, işte kılıcı, trol onbaşıyı devirdi, sonra hızla yukarı tırmandı.
  Ayağıyla zıplayan savaşçı, goblini göğsüne dikti, parke taşlarına kazılmış mızraklara tökezleyerek duvardan uçtu.
  - Yağ tadı ne merak ediyorum!
  Kılıçları, gardiyanlarla çatışarak yine bol miktarda yiyecek buldu. Ancak garnizonun çoğu direniş göstermedi. Yalnızca, çoğu paralı asker olan seçilmiş birimlere sahip sarayın kırılması daha zor bir ceviz olduğu ortaya çıktı. Falconclaw kapağa kendisi saldırdı. Bu arada çıplak bacaklı Shella, kelimenin tam anlamıyla daha yükseğe uçtu ve Oğlak burcuyla yüz yüze görüştü. Baronun etrafında sadece bir düzine insan kalmıştı, bu da bir savaşçının iki üç saniyelik meselesiydi. Sonra bir soyluyla karşılaştı.
  Aslında kavga çıkmamış, savaşçı parmağıyla baronun omzuna dokunmuş ve onu felç etmiş.
  - Kraliçe'nin merhametine güvenebilirsin. Ancak, halk mahkemesi merhamet bilmiyor!
  Fauna benzeyen bir adam üzerine atladı.
  - Beynine hangi hayvanı sokmak istersin? - Savaşçı küfretti.
  Normal bir insandan daha hızlı hareket etmesine rağmen ateşe benzeyen Shella saldırıyı savuşturdu ve çirkin kafasına bir darbe indirdi:
  Ve sonra faun var. Bütün evren bu yaratıklarla dolu. Ya da belki başka tür bir goblin.
  Savaşçı saraya taşındı, ancak zamanı yoktu, isyancılar ve kasaba halkı bu diva gelmeden önce garnizonla ilgilendi.
  Gertrude sadece iki piçin işini daha bitirmeyi başardı. Felsefi bir şekilde kendi ekseni etrafında dönerek şöyle dedi:
  - Kendini yenmeden herkesi yenemezsin - herkesten öğrenmeden kendini yenemezsin!
  Valinin, savaşçı müdahale etmeden önce bıçaklamak için zamanı vardı. Bununla birlikte, bu, mahkemenin zorluğunu hafifletti ve görünüşe göre, kasaba halkı onunla ilgilenirse, ileri gelen adil bir piçti. Şişman vücut, bütün bir uzuv bırakmadan lahana şeklinde doğrandı.
  Kız aşırı hevesli isyancıları azarladı.
  - Unutma, asıl mesele adil yasalara göre yaşama yeteneğidir. İnsanlara düzen getirme zamanı.
  Şehirde cesetler hızla kaldırıldı, pek yoktu ve sokaklar süpürüldü, ağaçlar budandı. Eski köleler de dahil olmak üzere yerel yetkililer seçildi. Ancak köleler nüfusun çoğunluğunu oluşturuyordu, başta fakirler olmak üzere herkesi arka arkaya kaydettiler.
  Halkı yemin ettiren ilk kişi Lenastala oldu. Genç kraliçe daha da karardı, hapsedilmenin solgunluğu kayboldu, omuzlar ve kalçalar genişledi, temiz yıkanmış saçlar inci gibi beyaz parladı. Çok güzel ve kadınsıydı, iyi bir güçten yoksun değildi. Gayretli rahipler, halkı yemin etmeye yönlendirdi. Ancak kara kültün bakanlarının mutlu olmadığı açıktı: Kraliçe çok dürüsttü, insan kurban edilmesini yasakladı ve kilise vergisini düşürdü. Ve şimdi insanlar kazığa yapışıyorlar, özellikle sık sık masum bebekleri, özellikle erkek çocukları kurban ediyorlar. Cehennemdeki bir adam önde olmalı.
  Kara yemin vesilesiyle rahip şunları önerdi:
  - Bir düzine erkek ve altı kızı katledelim!
  Lenastala kaba bir şekilde şöyle dedi:
  - Senden iyisi yok! Bir sadistin ateşine!
  Rahip alındı ve önceden bağlanmış yakacak odun ve dallara taşındı. Bu arada Gertrude bıçağını sildi ve çıplak ayaklı Shelley'nin yanında durarak şaşkınlıkla sordu:
  - Garip ama bu ayaklanma ne için başlatıldı.
  Arkadaşı gülümseyerek cevap verdi:
  - Haklı olan tahtı kraliçeye geri vermek için. Lena meşru bir mirasçı oldu ve tahtta bir gaspçı oturuyor.
  Gertrude hâlâ şüphe içindeydi:
  - Tahtın meşru varislerinin yardım için mafyaya başvurması pek sık rastlanan bir durum değildir.
  Ateşli Shella oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Mafya ile dostluk, gücün doruklarına götürürse küçük düşürmez! Bu durumda, kraliçenin son şansı olabilir.
  . BÖLÜM #19
  Gertrude kılıcının ucuyla onun çıplak, kız gibi topuğunu kaşıdı. Ateşli Shella ise tam tersine ayakkabılarını giydi ve şimdi incilerle süslenmiş sandaletler giyiyordu. Birden oyunbaz çocuğu elinden yakaladı. Oğlan, savaşçının kemerinden bir kese çıkarmak istiyor gibiydi. Güçlü Shella delikanlıyı kaslı bir kolun üzerine kaldırdı. Bununla birlikte, çocuk artık on yaşında görünüyordu ve gözyaşlarına boğuldu:
  - Oh, teyzeler yapmaz! Ben daha çok...
  Gertrude sertçe sözünü kesti:
  - Biliyorum - Yapmayacağım! Yeter, ancak hırsızın yine de cezalandırılması gerekiyor, aksi takdirde sorumsuzluğa alışacak! Sevgili Shella'ya ne tavsiye edersin?
  Savaşçı yüzünü buruşturdu.
  - Sanırım şaplak atmak yeterli olacaktır! Bir çocuğu elini keserek sakatlamayın.
  Gertrude kabul etti:
  - Onu gardiyanlara verelim ve onu kırbaçlamalarına izin verelim!
  Küçük erkek fatma birden ağlayarak sormaya başladı:
  - Hayır, beni yaverine götürmen daha iyi.
  Rich Shella küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Efendilerde bir hırsız ... Ne kadar aptalım! Evet, hala küçüksün, cephaneliğimi taşıyabilmen için yere düşüyorsun. Yani..." Kız seslendi. - O bir gardiyan, hırsızı cezalandırmalısın ...
  Gertrude aniden kıkırdadı.
  - Yani gardiyan yok, kaçtı ... Çocuğu yargılaması için kraliçeye götürmemiz gerekecek!
  Ateşli Shella başını olumsuz anlamda salladı.
  - Sıradan bir hırsızlık girişimi gibi önemsiz bir şey için kraliçenin dikkatini dağıtmaya gerek yok. Ayrıca Lenastala çok kibar, muhtemelen serbest bırakılmasını emredecek. Bu yüzden onu anında cezalandırsak daha iyi olur. Bence topuklarında bir dal ile çöz ...
  Gertrude aynı fikirde değildi.
  - HAYIR! Bu durumda yürümesi zorlaşacak ve onu kan noktasına kadar kırsak bile enfeksiyon kapacaktır. Yaramaz çocukları her zamanki gibi kırbaçlamak daha iyidir!
  Kızıl saçlı Shella başını kaşıdı ve başını salladı:
  - Öyle olsun!
  Dayak sırasında çocuk bağırmaya başladı ve Gertrude duyulmasın diye ağzını kapattı. Ama yine de meraklı bir insan kalabalığı toplandı. Bir hırsızın nasıl kırbaçlanacağını önerdiler. Ondan sonra, hırpalanmış kıçına bir tekme attılar ve onu dört bir yandan serbest bıraktılar. Sonra kızlar en yakın tavernaya gittiler. Ancak hemen bir sorunla karşılaştılar, birçok isyancının zaten para kazanmayı başarmış olması ve onu düşürmek için acele etmesi nedeniyle aşırı kalabalık olduğu ortaya çıktı.
  Gertrude şunları kaydetti:
  - Dar bir bakış açısının özelliği olan geniş boğazlar!
  Esprili Shella ekledi:
  - Kim ilk etapta mideyi doyurmak, son olarak da vicdan temizliği!
  Kızlar arkalarını döndüler ve caddede yürümeye karar verdiler. Tam o sırada, sopalı üç goblin ve kancalı bir kılıçla koca burunlu bir trol ara sokaktan atladı. Çevik Shella, meşenin sallanmasından ustaca sıyrıldı, bıçağı tüylü, iğrenç kokan yaratığın midesinin altına sapladı. Yavaşlamadı bile, savaşçının ayaklarını yerden kesti. Usta bir vuruşla Gerda hem sopayı hem de kafayı kesti:
  - Biraz yakaladım!
  Ateşli Shella kılıcını zorlukla çıkardı ve homurdandı:
  - Kesin olmak! Kafanı kaybettikten sonra baş ağrısından başka bir şey kazanmayacaksın!
  Bundan sonra, savaşçı yaratığı vücut boyunca kesti ve neredeyse ikiye böldü. Ve Gertrude üçüncü goblini yatırmak istedi ama sonra trol kılıcı onunla geçti. Çok büyük görünmüyor, ortalama bir insan boyutunda, sadece biraz daha kalın ama çok hızlı.
  Gertrude, duygusal bir romandan bir cümle bile söyledi:
  - Çevik ve hızlı, bir bakan olacaksın!
  Trol sert bir şekilde cevap verdi:
  - Onur ve kılıçla, bir serseri olacaksın! Ve sonuçta, bir tavşan gibi çıplak ayakla zıplıyorsun kız ve sonunda bir tuzağa düşeceksin.
  Gertrude yine ağzından kaçırdı:
  - Tavşanın kalbinden kurtulamazsan, köpeğin hayatından kurt gibi uluyacaksın!
  Goblin, savaşçının trolün saldırılarını savuşturmak için mücadele etmesinden yararlanmaya çalıştı ve yandan yaklaşmaya çalıştı. Ancak ateşli Shella tetikteydi. Dişi bir çita kadar hızlı, pis kokan yaratığı kelimenin tam anlamıyla doğradı. Sonra savaşçı Gertrude'a göz kırptı:
  - Şimdi her şey adil!
  Trol kıkırdadı.
  - Asalet neden insanlar arasında bu kadar nadir, çünkü onların anlamı yok - evrim girdabında bir cankurtaran halatı!
  Gertrude ustaca karşılık verdi:
  - Aşağılık, hayatta kalma mücadelesinde bir can simidi olmasına rağmen, onun yarattığı güvensizlik solucanları tarafından kemirilmiş!
  Trol daha da acımasızca saldırarak cevap verdi:
  - Belagat genellikle fiziksel koruma olasılığı ortadan kalktığında çiçek açar!
  Buna karşılık Gertrude, yaklaşan harekette düşmanı kendisi yakalamaya çalıştı, ancak karanlığın yaratığı çok çeşitli bir şekilde saldırdı. Ayrıca kızla bilerek oynuyormuş, hatta birkaç kez alaycı bir şekilde savaşçının burnunu kaşımış izlenimi bile veriyordu. Kız öfkelendi ve hemen göğsüne çok şiddetli bir enjeksiyon aldı ve bunun sonucunda kan döküldü. Gertrude trolün üzerinden atlamaya çalıştı ama trol onun güneşten yanmış derisini hafifçe karnının üzerinde kesti. Ve kasıklarına tekme atmak isterken kılıcını çıplak parmaklarına acı bir şekilde vurdu.
  - Yaşamak istiyorsan seviş benimle! - Ucube mırıldandı. - Zaten hiç şansın yok!
  Gertrude tersledi.
  - Şans yok! Ve şimdi bunu göreceğiz!
  Muhteşem yalınayak sarışın savaşçı yüksek sesle şarkı söyledi:
  Cellat dedi ki: Görülecek mutlu günler yok,
  Zulüm göreceksin ve bir yabancı olacaksın!
  Ama özgürlüğü seven savaşçıların ordusu,
  Sayısız kalabalıkla başa çık!
  
  Ölümün hayalet yüzü: ebedi gezgin arkadaşı,
  Ama uyku-huzura da ihtiyacımız yok!
  Tembellikte her yerde sürgün olan,
  Bir rüyaya sahip olmak ne kadar zor!
  
  Ve ne rüya - eter-aşk,
  Ona giden yol bazen yanlıştır!
  Paul sert, o zaman alçakça iftira atmayın,
  Bazen dikkatsiz bir yanlış hesaplama acımasızdır!
  
  Sonra yıllar bir gençlik anında dinecek,
  Ve savaş bir ziyafet gibi ses getirecek!
  Burada rüzgar kasırgaları dairesel olarak döndürür,
  Ne kadar tutkuyla, öfkeyle döküldü!
  
  İnanın ekin toprak elde edilir,
  Altın ekmek yetiştirecekler, yakacaklar!
  Pekala, azizlerin simgelerinden parıldayan yüzler,
  Bu iş için lütuf verecekler!
  
  Ama bir kasırga gibi - çölden Seroko,
  Korkunç bir savaş Dünya'ya geldi!
  Çıplak ayakla koşan çocuklar,
  Zaten kar yağmış olmasına rağmen - kış hüküm sürüyor!
  
  Düşmanlar evleri harabeye çevirdi,
  Ve biri keder - kayıp çocuklar!
  Ağırlıkları insanların boyunlarına asın,
  Kalpsiz cellatların dansı yanıyor!
  
  İnsanlar kederi ifade edemiyor, çok sıkı,
  Barınak yok, yiyecek yok, sıcak yatak yok!
  Bir kobra gibi ıslık çalar, tarlada kızgın bir kar fırtınası,
  Nerede, gerçek, asalet - yalanın canı cehenneme!
  
  Parlak bir gün gelecek - şanlı bir zafer saati,
  Anavatan Kartalı kayaların üzerinden uçacak!
  Askerlerin başarıları söylensin,
  Keskin bir kılıcımız ve güçlü bir kalkanımız var!
  Savaşçının son hecesinde çirkin trol yere yığıldı ve kesik kafa yirmi metre kadar uçtu. Ondan aniden kör edici bir alev demeti çıktı ve çirkin kafanın yerinde sadece bir avuç kül kaldı.
  Ne yazık ki Gertrude'nin hoş rüyası kısa sürdü. Tekrar kalkıp egzersiz yapmak. Ancak kızlar bu konuda kompleks yapmayı düşünmediler. Hatta özel bir şevkle çalıştılar. Bu arada Madeleine, fiziksel aktiviteyi biraz çeşitlendirmeye karar verdi ve kızlar, üzerinde tankların durduğu özel arabalara koşturuldu. SS bölüğü komutanı mutlu bir şekilde şöyle dedi:
  - İşte kızlar, kıt yakıt tasarrufu yapacağız ve sizi eğiteceğiz. Uygulanan değere sahip yeni bir yük türü!
  Mayolu kızlar tank çekerken ve hatta kavurucu güneşin altında terlerken, bu harika bir manzara. Ancak kızlar çıplak ayaklarını kuma ve keskin taşlara dayamak zorunda kalıyor. Ayağa kalk ve vazgeçme....
  Gertrude zorlukla nefesini tuttu, felsefi bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu elbette büyüleyici ama ... Artık Eski Mısır'ın kölelerine bu şekilde benziyoruz. En ağır yükü de biz çekiyoruz ama bari bizi kırbaçla dövmüyorlar!
  Çıplak bacaklı Shella kabul etti:
  - Tabii ki yenmiyorlar ama bu işleri kolaylaştırmıyor! Hayır olmasına rağmen - bu sadece halterle birleştirilmiş fitness!
  Gertrude sohbeti başka bir konuya çevirmeye çalıştı:
  - Ne dersiniz, Büyük İskender bu kadar genç yaşta ölmeseydi önce Roma'yı, sonra da tüm dünyayı ele geçirecekti?
  Çıplak ayaklı Schella, bir duraklamanın ardından terini silkeleyerek cevap verdi:
  - Söylemesi zor... Ne de olsa inatçı Araplara karşı bir sefer planlıyordu... Ama elbette bir şansı vardı! Yine de başaramadığı için mutlu olmalıyız!
  - Neden?! - Omzuna sürtünen kayışı ayarlayan Gertrude şaşırdı.
  Dişlerinin arasından sırıtan ateşli Shella cevap verdi:
  - Çünkü bu durumda Hitler'i geçmek çok zor olurdu. Ve böylece iki bin yıl daha geçecek ve tüm zamanların ve halkların en iyi ve en büyük komutanının kim olduğu sorusunun ardından kesin bir cevap gelecek - Almanya'nın Führeri!
  Gertrude kayışı daha sert öptü:
  - Evet, Adolf Hitler, Napolyon'u çoktan geride bıraktı ... Bu özellikle açık hale gelecek: Mısır'ı aldığımızda, Napolyon başarısız oldu! Ve orada, ta Hindistan'a kadar .... Ama asıl mesele, elbette, İngiltere'ye iniş ...
  Çıplak bacaklı Shella kesin olarak doğruladı:
  - Napolyon'un yapamadığı şey: Londra'ya girin, Wehrmacht Adolf Hitler'in önderliğinde yapacak! Sadece ilginç, Rusya'nın başka bir intikam işgaline önce mi yoksa sonra mı başlayacağız?
  Gertrude şüpheyle şöyle dedi:
  - Bence bundan sonra daha iyi ... Bu arada Napolyon, Rusya'daki tüm orduyu mahvetti. Ama biz Fransız değiliz. Kurbağalar çok yetenekli savaşçılar değildir!
  Onlarla birlikte kayışı çeken güçlü sarışın sohbete girdi. Figürü kadınsı ve çekici olmasına rağmen sesi bir erkeğinki gibi çok alçak görünüyordu:
  - Evet, Fransızlar biraz korkak ama teknikleri kesinlikle kötü değil. Ziz-35'in cezasız bir şekilde Alman T-4'lerinin zırhını nasıl deldiğini gördüm. Ekipmanımızdan bile utandım ... İngilizlerin "Matildaları" da öyle. Bir el bombası tırtıllarını kırabilir ama zırhı delebilir ... 88 milimetrelik toplar onu aldı, ama bizde onlardan çok az var. Geriye sadece raylara çarpmak ve hareketsiz kalmak kalıyor ... Genel olarak İngilizler de havacılıkta güçlüler ...
  Gertrude burada ürperdi ve sıcağa rağmen bir ürperti hissetti:
  - Bizi çölde bulup tanklara bomba atabilmeleri için!
  Sarışın kadın kahraman teselli etti:
  - Yalnızca deneyimli aslara sahip pike bombardıman uçakları tanka gerçekten girebilir. Bu yüzden onlara rastlama ihtimalimiz düşük. Ayrıca, şansımıza inanıyorum.
  . BÖLÜM 20
  Acı verici bir duraklama oldu. Her arabaya bir tankla bir düzine kurt kız koşulmuştu. İki küçük sütun halinde hareket ediyorlardı, böyle bronzlaşmış, kaslı kızlar... Ne güzeldi... Ve kum tepeleri güneşin renginde pembe görünüyordu. Muhteşem manzara....
  Kızlardan çok uzakta olmayan SS Albay Dess, bir düzine Arap şoförü ve iki büyük haydutla birlikte çölde ilerliyordu. Çocuk kılavuzun ayakları ateşe verildi ve merhametle bir eşeğe bindirildi. Albay Dass tiksintiyle kaşlarını çattı, çünkü su eksikliği vardı, göçebe seyyar satıcılar yıkanmamışlardı ve kötü kokuyorlardı. Ve rüzgar Sahra'dan cehennem nefesi getirdiği için, Afrika kıyılarının standartlarına göre bile günün sıcak olduğu ortaya çıktı. Bu yüzden terlemek zorunda kaldım. Ve yol uzun görünüyordu. Dess kendini tam bir aptal gibi hissetti. Üç kutudan yalan söyleyen bir çocuk yüzünden birkaç gün kaybedebilir. Ayrıca disiplin cezası alacak çünkü orada değildi ... Doğru, Alman birlikleri önümüzdeki günlerde saldırmayı planlamıyor ve burada bile Libya ve Tunus sınırında oldukça derin bir arka taraf var. Yokluk için her zaman bir sebep düşünebilirsin... Ama yine de bu bir kumar ve... Hayır, açgözlülük, mantıklı argümanlardan daha güçlüdür.
  Dess gölgede bir deveye biniyor, düşük alkollü hurma arakası içiyor. Schnapps'tan daha güçlü bir içecek olsa da bu sıcakta intihara meyilli. Etraftaki manzara ilgi çekici değil ve birkaç aylık hizmet şimdiden sıkıcı hale geldi. Dess, bir şeyhin ne kadar hazinesi olabileceğini hayal etmeye çalışıyor... Tunus, Cezayir'in yanında yer alıyor ve korsanlar genellikle orada hazine saklıyordu. Pekala, korsanlar ya da daha doğrusu Türk padişahının hizmetindeki bir korsan, genellikle şeyhlerin kendileriydi. Ayrıca Tunus'ta altın madenleri var ve zümrüt çıkarılıyordu. Doğru, Fransızların gelişiyle zümrüt üretimi sona erdi ... Neden? İngiliz tekeli nedeniyle, gelişmeyi Fransız kolonilerinde donmaya zorlayan Hint zümrütlerinin fiyatını düşürme isteksizliği. Ve altın çoğunlukla kolay yerlerde çıkarılıyordu ve derin madenler kazamayacak kadar tembeldiler ... Dess, Fransızların muhtemelen Avrupa'nın en tembel ve en uçarı ulusu olduğunu düşündü. Bunların kötü savaşçılar olduğu söylenemez olsa da ... Örneğin Napolyon Bonapart Avrupa'yı fethetti ve bu işe yaramaz askerlerle sağlanamaz.
  Ve gerçekten, Napolyon'un ustaca neyi vardı? Basit bir taktik, hızlı bir geçiş, tüm gücünüzle bir saldırı, yanlardan atlayarak ve arkaya gitme girişimleri ... Büyük Frederick en son ve en etkili doğrusal taktikleri geliştirdiyse, o zaman Napolyon Büyük İskender'i taklit etti . .. Evet, bu tür taktikler başarı getirdi, ancak hızla hareket eden Makedon veya Napolyon birliklerinin kimlerin pusuya düşürüleceğini veya yürüyüş sırasında ezilip öldürüleceğini ayarlayın. Sonunda, Waterloo'da Blucher ve Wellington, Bonaparte'ı riskli manevrasında yakaladı. Geniş sallanan bir boksörle tanışmak için kısa bir yumruk gibi. Ve Napolyon nakavt edildi... Bu arada Rus birlikleri, Bonaparte'ı savaşta yenmedi, ancak genel don, salgın hastalıklar ve partizanların yardımıyla aldı.
  Hitler hakkında ne düşünüyor? İlk başta, elbette, Führer'in eski bir ayakkabıcının oğlu olan sadece bir onbaşı ve sonradan görme olduğu düşüncesi vardı ... Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seksen yaşında bir adam olduğunu anlamasına rağmen eski Hindenburg'u tercih etti. bir diktatörün görevleriyle fiziksel olarak baş edemedi! Ama dilenci Hitler'i sevmedim - o alttan geldi! Ama sonra Adolf, Reich Şansölyesi olarak atandığında, oyunu hâlâ Nasyonal Sosyalistlere verdi, çünkü başka sağlam bir sağcı güç kalmamıştı. Evet, fırtına askerleri, aslında tüm ordu onu etkiledi. Ancak Hitler'in, özellikle bir kriz sırasında, Almanya'nın tamamen çökmeyeceği korkunç bir depresyon sırasında gücü elinde tutacağına dair şüpheler vardı.
  Ancak Hitler, en başından beri, komünistleri ve ardından diğer partileri yasaklayarak düzeni yeniden sağlamaya çalıştı. Sendikaları dağıttı, onların yerine işçi cephesini koydu. Tek parti sistemiyle gerçek bir diktatör oldu. Ve ekonomiyi yükseltti, orduyu yeniden donattı. Ama yine de Dess, Führer'in yaptığı her şeye katılmadı. Örneğin, programa neden bu kadar büyük kaynaklar harcansın: "Neşeyle Çalışın!" ve işçileri tatile, Norveç'e, Fransa'ya ve hatta Kanarya Adaları'na götürün. Bu fonlarla birkaç ekstra tank fabrikası veya uçak üretim işletmesi inşa etmek daha iyi olmaz mıydı? Veya bir halk arabası olan Volkswagen projesini ele alalım - kaç tane tank inşa edilebilir ... Genel olarak, Hitler iki sandalyeye oturmaya, yaşam standardını yükseltmeye ve orduyu modernize etmeye çalıştı. Ancak iki tavşanı kovalarsanız ikisini de yakalayamazsınız.
  Dess, Üçüncü Reich'ın baş ekonomisti Stach ile akrabaydı ve Alman ekonomisinin genel özelliklerini çok iyi biliyordu. Almanya, yalnızca üç haftalık (!) yoğun düşmanlıklar için cephaneye sahip olarak Polonya ile savaşa girdi. Sonra müttefikler saldıracak, Üçüncü Reich'tan kalma ateşli silahlar olacaktı. Hitler, hem tanklarda hem de silahlarda, personelde ve uçaklarda teslim olarak Fransa'ya karşı saldırıya başladı! Ama kurbağaları gözünü bile kırpmadan yendi. Sonra İngiltere'ye saldırı ... Burada Hitler yanlış hesapladı, Ducker komutasındaki Britanya'yı bitirmek ve ardından Temmuz ayında Alman ticaret filosunun (ve küçük değildi) gemilerini kullanarak adalara asker çıkarmak gerekiyordu. O zaman durumun efendisi olacaktı. Ancak Führer, belki de hattaki İngiliz gemilerinin askerlerle nakliye gemilerini batıracağından korkarak cesaret edemedi ... Ama sonuç olarak, o anda Britanya'da böyle bir panik ve kafa karışıklığı vardı ve denizin gözlemi uygun şekilde yapıldı. düzensiz, hızlı bir sürpriz iniş için çok büyük bir şans olduğu zamanlar. Karada, İngiltere'nin karşı çıkacak hiçbir şeyi yoktu. En azından niteliksel olarak... Ama Hitler zaman kaybetti ve Eylül ayında Churchill tarihi bir cümle söyledi: Hitler'in konumu parlak ve... umutsuz. Bundan sonra Dess, İngiliz istihbaratına gitti. Führer İngiltere için savaşı kaybetmesine rağmen, kayıpların oranı yaklaşık bire birdi ve yaklaşık yüzde yirmi beşin uçaksavar topçuları tarafından düşürülen uçaklar olduğunu varsayarsak, o zaman Alman asları İngiliz aslarından bile daha iyiydi. . Evet ve uçaklar daha kötü değil, hatta belki ME-109 (F) ve aslan sürüsünden daha iyi. Her durumda, Afrika'da güç dengesi ve havadaki kayıplar Britanya'dakinden bile daha elverişli. Çok parlak başlayan 1940 yılı, sonunda pek çok hayal kırıklığını da beraberinde getirdi. Birçok güçlü ası ve uçağı kaybettik ve Mussolini'nin müttefiki bile Yunanistan'da utanç verici bir şekilde yenildi. Ama güç olarak çok büyük bir avantajı vardı. Ve sonra yılın başında bir serseriydi, İtalya Etiyopya'yı, Somali'yi, Libya'nın çoğunu kaybetti ve dahası, tüm savaşlarda İngilizler önemli ölçüde (birkaç kez!) Sayıca üstündü. Yüz binlerce makarna ele geçirildi. Pekala, özellikle Almanya'nın düşmanlarına ABD'den artan yardımın zemininde, Üçüncü Reich'in yakında çökeceğine nasıl inanmamalı? Ama sonra, terazi yine Üçüncü Reich'a doğru sallandı. Rommel İngilizleri yenerek Kollencourt'u ele geçirdi, ardından Yugoslavya, Yunanistan iki hafta içinde düştü, ardından Girit adası geldi. Dess, Almanlar için bile mutluydu, ama aynı zamanda açığa çıkma korkusu da vardı. Ancak şimdi bir başka endişe de Almanların SSCB'ye saldırıp saldırmayacağı. Shtach, Hitler'in prensipte zaten bir karar verdiğini ancak nihai tarihlerin henüz netleşmediğini söyledi. Çoğu zaman 22 Haziran, Fransa'nın teslim tarihi olarak adlandırılır ...
  Almanya'nın iki cephede savaşa dayanması pek olası değil, tabii ki kırk birincide ve kıştan önce bitmezse ... Ve kışın Almanlar savaşmaya hiç hazır değiller ... Ama eğer Stalin teslim oluyor, o zaman ... Ancak, zamanları olmasa bile Almanlar Moskova'yı alırsa, o zaman Rusların teknik olarak yeterince güçlü bir grup oluşturması pek mümkün değil. Birinci dünya savaşı sırasında bu kadar çok silah çıkardılar mı? Almanya ile karşılaştırıldığında, tamamen sıfır! Bu nedenle, Rusların bizi büyük piyade yığınları dışında herhangi bir şeyle şaşırtması pek olası değil.
  Başka ne olabilir? Büyük ihtimalle savaş birkaç yıl daha sürecek ve berabere bitecek. İngiltere, Wehrmacht'ın muhteşem ve iyi eğitimli birimlerini yenmek için asla bu kadar çok asker toplayamayacak ve Almanya'nın zaptedilemez adaları uçak ve filo ile bastırması pek olası değil ve ABD ekonomik yardımla sınırlı kalacak. . Ne de olsa Amerikalı meslekten olmayan kişi, bir tür Avrupa yüzünden Yankees'in neden ölmek zorunda olduğunu anlamayacak. Pekala, Rus halkı inatçı, partizan olacaklar, savaş uzayacak, ancak kararlı bir saldırıya geçmek için yeterli güce sahip olmayacaklar. Büyük olasılıkla İngiltere, Kuzey Afrika'yı tutamaz ... Kısacası, en olası sonuç, büyük bir imparatorluk olan Üçüncü Reich, ancak bir dünya imparatorluğu değil, ama orada ...
  Bu tam olarak Dess'in istediği şeydi: İngiltere'nin yenilgisi ve adaların ele geçirilmesi ifşa ile doludur (gerçi gizli servisin dosya dolabını ve tüm kanıtları yok etmek için zamanı olabilir, ama o zaman ne kadar şanslı!). Elbette, Üçüncü Reich'in, yani rejimle anavatanını kaybetmesini dilemek istemedim, bu da SS adamına çok yakıştı. Beraberlik en iyisiydi!
  Küçük bir kervan kumların üzerinde sürünerek ilerliyor. Arap seyyahlardan biri acıklı bir şarkı söyledi. Aynı zamanda sık sık Allah'ı zikretmek. Dess bunun üzerine, Müslümanlar Allah'ın adını mümkün olduğu kadar çok anmayı neden kendileri için doğru ve iyi buluyorlar diye düşündü. Burada, Hristiyanlıkta, aksine - Tanrı'nın adını boşuna hatırlama! Burada Yahudiler, Tanrılarının gerçek adını bile unuttular - sonuçta, Yehova daha sonraki bir telaffuz biçimidir ... Genel olarak, Dess, İncil'i ve zayıf Mesih'i beğenmedi, hatta savaşçı Romalıların, büyüklerin nasıl olduğuna şaşırdı. Güç kültüne sahip bir imparatorluk böyle temelde pasifist bir doktrini kabul edebilir mi? Hristiyanlığın pasifizmi savaşın yürütülmesine müdahale etmese bile, doktrinin temeli ... Düşmanını sev - sadece seçkinleri değil, Roma seçkinlerini reddetmeliydi.
  Ancak Hıristiyanlık kök saldı ve Roma İmparatorluğu'nun çöküşü bile onu etkilemedi: barbarlar da tüm doğallığına rağmen bu doktrini kabul ettiler. Tabii ki, özellikle onu takip etmediler. Örneğin pasifizm, militan düzenlerin varlığına müdahale etmedi. Özellikle, bu arada, gamalı haçı da kullanan ve parayı Tanrıları olarak gören serseriler! Yani bir şey söyleyip başka bir şey yapıyorlar! Hitler bu açıdan çok daha tutarlıydı! Ne diyorsa onu yapıyor! İkiyüzlü ifadeler olmadan, komşu sevgisi hakkında!
  Bununla birlikte, aldatma ve yalanlar üzerine inşa edilmiş kilise sisteminin yüzyıllarca sürmesi şaşırtıcı! Ve ilerleme bile temellerini çok az sarsmayı başardı.
  Uzaklardan bir yerlerde motorların sesi duyuldu; tona bakılırsa - uçaklardı. Ancak Dess, pelerin taktıkları için İngilizlerin onları Arap zannetmesini ve ateş açmamasını bekliyordu. Büyük bir koruma olan Hans, bu arada, ara sıra bir savaşçıyı düşürmenin mümkün olduğu (vurmak açısından zorlanmadan olmasa da!) bir tanksavar tüfeği gösterdi.
  Ama uçaklar gelmedi, geçtiler... Bunun üzerine Araplar yine hüzünlü şarkılar söylemeye başladılar... Dess tabancasını öyle bir ateşledi ki, esmer adamın kulağı takıldı. Arap korkuyla yere yığıldı. Ve SS Albay küfretti:
  - Çakalların ulumasını kesin! Sessizce, çılgınca ama daha hızlı!
  Yörük sürücüler talihsiz partnerlerini alıp yollarına devam ettiler. Yüzleri bulandı, ama kimse homurdanmaya cesaret edemedi... SS Albayı bir tabancanın namlusunu okşadı (bu arada özel siparişle yapılmış!), ne mükemmel bir tartışma... Her halükarda!
  Acaba önce Ruslar onlara saldırırsa, Almanlar Asya ordusunun benzer bir saldırısına dayanabilecek mi? Birinci Dünya Savaşı'nda Ruslar büyük kayıplar verdiler, çoğu durumda son derece aptalca davrandılar, ancak yine de Kaiser Almanya'nın büyük güçlerini zincirlediler ... Ve sonra, Brusilov yönetiminde bile Avusturyalılara boşa ışık verdiler ... ... Yani, onlar için savaş tamamen kötü bir kedi değil ... Ve yedi yaşındaki çocuğu hatırlarsanız ... Büyük Frederick bile Bast Rusya ordusuna teslim oldu! Hayır, Ruslar hiçbir şekilde küçümsenmemeli, totaliter komünist rejim onları daha da güçlendirdi! Stalin, Sovyet birliklerinin disiplin, endüstriyel üretim ve tedarik seviyesini yükseltti. Şiddetle bastırılan yolsuzluk, yani şimdi II. Nicholas'ın zamanı değil! Yani SSCB çok tehlikeli bir düşman, hatta belki de ölümcül, özellikle de ilk saldıran oysa!
  . BÖLÜM 21
  Modern savaşta, aslında antik çağ savaşlarında olduğu gibi, sürpriz faktörü büyük önem taşır. Ya kaybedersek, o zaman Birinci Dünya Savaşı'nın aksine intikam olmayacak! Muzaffer ülkeler artık bunun yapılmasına izin vermeyecekler .... SSCB ile Batı arasında sürtüşme başlasa da, çünkü genişleme komünizmin faşizm kadar karakteristik özelliğidir, o zaman ... Yeni bir Alman medeniyeti gelişecek verili kapitalistlerin ve Doğulu komiserlerin cesetleri üzerine. Bize karşı olan yine bizimle olacak! Ve belki de büyük bir Bolşevik karşıtı koalisyon olacak!
  Köye kadar sessiz kalan Hans, birdenbire albaya sordu:
  "Belki durup bağımlı çocuğu tekrar sorgularsın?"
  Dess kızgın başını olumsuz anlamda salladı.
  - Hiç bir anlamı yok! Yeni bir şey söylemeyecek.
  - O zaman belki öğle yemeği yeriz, midemde bir kar fırtınası uluyor?
  SS Albay şaşırmıştı:
  Bu sıcakta ne yemek istersiniz?
  Hans başını salladı.
  - Her zaman yemek istiyorum!
  Dess güneşe baktı, zirveyi çoktan geçmişti, gerçekten de saat dördü geçmişti ve durma zamanı gelmişti. Araplar bir daire içinde ayrı ayrı yemek yediler, üç Nazi et ve birayı küçümsemedi. Böylece çınladılar, Dess kısa bir süre için bile kendini bir rüyada unuttu ....
  Ve çılgınca bir şey gördüm... Bazı böcekler, önce küçük, sonra büyüyor ve giderek daha korkutucu hale geliyor... Ve çeneleri genellikle canavar gibi, tam bir şekil bozukluğu! Albay boğulduğunu hissetti, sarsılarak sarsıldı ve uyandı. Hayır, her şey sakindi, iki demir SS askeri alarmda ve sonra tekrar yola çıktı.
  Gertrude ve yalınayak Schella bütün gün en zor işi yaptılar ve sonra ölü gibi uyuyakaldılar ve dünyalarına daldılar.
  Modern gladyatör dövüşlerinin yapıldığı bir stadyumu olan devasa bir hologram vardı. Stadyum milyonlarca insanla çok büyüktü. Alacalı deniz öfkelendi. Dişi gladyatör Gertrude ile karanlık dünyalar liginden yarı duyarlı bir yaratık olan toz bulutsusu arasında bir savaş vardı.
  Önce Gertrude çıktı. Bembeyaz inci saç modeline sahip, canlı, esnek bir kızdı. Savaşçı, arenanın etrafında dönerek üçlü bir takla attı. Geleneğe göre, özellikle silahın gizlenememesi için sadece ince bir sütyen ve külot giyiyordu. Ve bu yüzden yarı çıplak olarak sadece bir ışın kılıcıyla savaşmak zorunda kaldı. Ancak bu tür silahlar da oldukça etkilidir. Savaşın koşulları pek rahat değil, yarı radyoaktif taşlar kızın zarif çıplak ayaklarının altında parlıyor. Tabii ki acıya ihanet etmemeye çalışarak gülümsüyor.
  Gertrude enerjiyle boğulmuş durumda, tekrar zıplıyor ve beş kez takla atıyor.
  - O benim!
  Ve huzursuz arkadaşı, yalınayak Shella, erkek arkadaşına şöyle açıklıyor:
  - Dövüşten önce bu kız dikkatlice tarandı, içinde tek bir çip veya elektronik bir şey bulunmamalı. Ayrıca bakirede başka birinin büyüsünün olup olmadığını kontrol ederler. Yani bir gladyatör ya sadece vücuduna ya da keskin bir zihne güvenebilir. Ancak Gertrude asla aptal ve aptal olmadı.
  Neyden şüphelendim? - Apollon gence benzediği soruldu.
  - HAYIR! Ancak elektroniksiz beş kat takla, iyi bir kondisyonun göstergesidir. Dolayısıyla herkes hayret içinde, sizin cimnastikçileriniz böyle bir şey yapabilir mi? Çıplak bacaklı Shella sinsice göz kırptı.
  - Üç olabilir, beş hayır! Evet ve kısa bir koşuyla çok yükseğe sıçradı! - Genç kahraman kollarını daha geniş açtı.
  - Güç bu! Üçüncü Reich'ın ve diğer dünyaların gücü.
  Bu arada bahisler yapılıyordu. Kör iken düşman ortaya çıkana kadar. Gertrude, ırkı veya türü ne olursa olsun iyi biliniyor ve seviliyor gibi görünüyor.
  Gladyatör kız koştu ve önce altılı, ardından yedili takla attı. Ardından seyircileri selamladı. Kasları denizin dalgaları gibi sallandı, genel olarak kız etkileyici görünüyordu: tipik bir Amazon. Ancak Büyük Uzay İmparatorluğu Almanya'sında bir yıldızı taşla devirmek çirkin bir kız bulmaktan daha kolaydır.
  - Köylerimizde kadınlar var: sevgi ve şeref, dört nala koşan bir atı durduracaklar, yanan bir kulübeye girecekler. - Ateşli Shella'yı söyledi.
  Bildirilmeyen bahislerin büyük çoğunluğu Gertrude'un lehineydi. Doğru, halkın çoğu rakibinin ortaya çıkmasını bekliyordu.
  Ve bekledi. Devasa kapılar aralandı ve ağır bir leş platforma doğru sürünmeye başladı. Bir yırtıcı kuş gibi gerçek bir dinozordu, sadece daha fazla dokunacı vardı.
  
  ÖNCE STALIN SONRA TOTALİTAR NERO
  Öyle oldu ki, Stalin tüm dünyayı köleleştirmeyi başardı. Dünya tarihinin bu alternatif gelişimi, bir konuda küçük bir şansın kaydırılmasının sonucuydu.
  Nisan ayında Yugoslavya ile Üçüncü Reich arasındaki ilişkiler sınıra tırmandığında ve ardından gerçek bir savaş başladığında ve Wehrmacht'ın saldırganlığı başladığında, Stalin makul bir karar verdi. Yani, o zamana kadar Sovyet Rusya ile bir dostluk anlaşması yapmayı başarmış olan Yugoslavya'nın yardımına geldi.
  6 Nisan 1941, büyük şehirlerin, demiryolu kavşaklarının ve hava limanlarının yoğun bombardımanından sonra, Almanya ve Macaristan Yugoslavya'yı işgal etti. Aynı zamanda, Almanların desteklediği İtalyan birlikleri Yunanistan'da başka bir saldırı düzenliyor. 8 Nisan'a kadar Yugoslavya'nın silahlı kuvvetleri birkaç parçaya bölündü ve aslında bir bütün olarak var olmaktan çıktı. 9 Nisan'da Yugoslav topraklarından geçen Alman birlikleri Yunanistan'a girdi ve Selanik'i ele geçirerek Yunan Doğu Makedon ordusunu teslim olmaya zorladı. 10 Nisan'da Almanlar Zagreb'i ele geçirdi.
  11 Nisan Sovyetler Birliği Almanya'ya savaş ilan etti ve birlikleri Üçüncü Reich sınırını geçti.
  Sovyet birliklerinin elde ettiği taktiksel sürpriz ve tank ve uçaklardaki önemli üstünlük, taarruzun ilk günlerinden itibaren hissediliyor.
  İlk başta Almanlar, saldırının gerçekliğine pek inanmadılar. Ve sonra Kızıl Ordu'nun çok iyi savaştığı ortaya çıktı.
  Ve Almanlar kendilerini düzgün bir şekilde nasıl savunacaklarını bilmiyorlar. Ve hiç de bir savunma savaşına uyarlanmış değiller.
  Ve Sovyet tankları KV-2 ve T-34 gerçekten de dünyanın en iyileridir. Belki "otuz dört" zayıf görüşe, oldukça zayıf optiklere sahiptir ve ilk modellerde kule manuel olarak döner, ancak silah ve zırh konusunda rakipleri yoktur.
  Ama en önemlisi, Nazilerin haritaları yoktu ve Ruslar yıkılmayan köprüleri ele geçirdi ve mühimmat ve yakıtın bulunduğu ana depolar sınıra yakındı.
  Yalnızca Oder Nehri'nde, Fransa'dan önemli kuvvetler aktaran ve tüm güçleri seferber eden Almanlar, Sovyet ordusunun saldırısını durdurabildi.
  Ancak bu zamana kadar durumları neredeyse umutsuz hale geldi: Romanya ve Macaristan ilk ayda kaybedildi, Bulgaristan SSCB tarafına geçti, Almanlar Yugoslavya'da yenildi. Slovenya ve Çekoslovakya üzerindeki kontrolü kaybetti.
  Ancak Berlin hemen ele geçirmeyi başaramadı. Almanlar, şehri yalnızca Ağustos ayında aldıkları neredeyse üç ay daha tuttu. Almanya bir ay daha ıstırap içinde bocaladı ve Ruhr'un kaybı 25 Eylül'de teslim oldu.
  Sovyetler Birliği İngiliz Kanalı'na ulaşmayı başardı, ancak Churchill Normandiya'ya çıkmayı başardı, ancak önce Kızıl Ordu Paris'e girdi.
  Ve sonra henüz hiçbir şeyin bitmediği ortaya çıktı.
  Sonra uzun bir süre İngilizler kendilerini haklı çıkardılar ve önce kimin ateş açtığını tartıştılar.
  Ama tarih kazananlar tarafından yazılır. Stalin, İngilizleri karada yendi ve Japonya ile birlikte İngiliz Aslanı ve Amerika Birleşik Devletleri'ne karşı bir savaş başlattı.
  İlk başta, İngiltere ve hatta Amerika, devasa donanmalarıyla kaplı denizler ve okyanuslar boyunca zaptedilemez görünüyordu. Ancak Japonya, Amerikan donanmasını parça parça parçaladı. İlk sert darbe: Peru Limanı, ardından daha çok ezici yumruklar.
  Japonlar o kadar hızlı kazanıyordu ki, Stalin'in Kızıl Ordu'nun büyük bir sevinçle karşılandığı Hindistan ve Bangladeş'e asker göndermeye zar zor zamanı vardı.
  Amerika'nın yenilgisi ve SSCB'nin başlattığı denizaltı savaşı İngiltere'nin gücünü baltaladı. Tüm Avrupa'nın ve ardından Asya'nın çoğuyla birlikte Afrika'nın kaynaklarına güvenen Stalin, İngiltere'ye büyük bir hava saldırısı başlattı.
  Binlerce, on binlerce Sovyet bombardıman uçağı İngiliz şehirlerini yerle bir etti. Bu, filo devrilene kadar devam etti.
  7 Kasım 1942'de metropolde çıkarma başladı. İngiltere sadece birkaç hafta sürdü.
  1943'te Alaska üzerinden bir istila gerçekleşti ve Japonlar Panama Kıstağı'nı ele geçirdi.
  Amerika Birleşik Devletleri ile savaş, uzun süreli ve acı bir karakter kazandı. Her adım büyük zorluklarla verildi.
  New York ve Washington 1946'da düştü. Ancak Amerikalılar nihayet nükleer silah kullanarak kapıyı yüksek sesle çarpmayı başardılar. Ancak birkaç yüz bin kendi vatandaşı olan yalnızca birkaç Sovyet tümenini yaktılar.
  İkinci Dünya Savaşı'nın sonu 5 Eylül 1946'da düştü. Dört yıl sonra Stalin, nükleer silah elde etme tehdidinde bulunan Japonya'yı yenmek zorunda kaldı.
  Savaş beş ay daha sürdü ve SSCB dünyadaki nihai hakimiyetini kurdu.
  Iosif Vissarionovich, tüm dünya ülkelerini SSCB'ye dahil etmeyi başardı. Tüm zamanların ve halkların En Büyük Lideri 1971 yılına kadar yaşadı. Gerçek tarihte, Stalin zehirlendi. Burada tahtı torunu Alexander Stalin'e devretti. Elbette çok kan döküldü ve Moloch baskı kesintisiz çalıştı. Alexander Vasilyevich altında bir miktar liberalleşme başladı. Ama uzun sürmez.
  Sovyetler Birliği başarılı bir şekilde uzayda ustalaştı. İnsanlık birleşmiştir ve başka dünyalar için çabalar. Astronot çoktan Mars'a ayak bastı, Venüs, Merkür, Jüpiter'in uydusuna indi. Gerçek şehirler ayda inşa ediliyor.
  Astronotun Pluto'dan dönüşü sırasında Alexander Stalin'e suikast girişimi gerçekleşti. İktidara geldiği sırada sadece otuz yaşındaydı. Suikast girişimi sırasında, Süleyman başarılı bir saltanat sürdüğü için sadece yetmiş kırk yaşındaydı.
  Yeryüzünde açlık sona erdi, terörizm neredeyse sona erdi, savaşlar yok ve hapishaneler bile yarı yarıya boş ve suç bölgelerinden çok izci kamplarına benziyor. Uyuşturucu bağımlılığı neredeyse ortadan kalktı, alkol yasak olmamasına rağmen çok popüler değil, popülerliğini yitiren tütün gibi. Katı okuryazarlık, ücretsiz eğitim ve tıp.
  Ömrün uzatılması konusunda bile ilerleme kaydedilmiştir.
  Pekala, gerçek demokrasi gibi kokmuyor. Dürüst olmak gerekirse, seçimler hayali, en iyi ihtimalle önceden kararlaştırılmış iki veya üç doğrulanmış adayın rekabeti.
  Uzun bir süre boyunca hem Stalin hem de İskender'in kendisi alternatifsiz seçildi. Ancak son zamanlarda cep muhalifleri de ortaya çıktı. Ama yine de liderin torunu kendinden emin bir şekilde at kuyruğu ile yüzde doksan dokuz aldı.
  Yani 2011'de yaşanan suikast girişimi saçmalık. Ve bu bir başarıydı.
  İskender geride oğul bırakmadı ve her şeye gücü yeten gezegen güvenliğinin başı Nero ibn Totalitarian gücü ele geçirdi. Nero adı gerçektir, ancak Totaliter takma adıdır.
  Totalitarizm kelimesinin kendisi kirli bir kelime değildi. Tüm gezegende birleşmiş olan SSCB, her şeyi ve herkesi kontrol eden olumlu bir devlet örneği olarak görülüyordu. İdeoloji komünisttir, ancak her şey Marx'tan kalmasa da plana göre gelişmektedir. Ancak para henüz iptal edilmedi, bu nedenle insanlar henüz olgunlaşmadı.
  Din resmen liderler kültüyle ateizmdi, ama ... Efsanevi bir karışımla. Örneğin, ruhun ve bazı doğaüstü güçlerin varlığına zaten inanıyorlardı. Her ne kadar zaten bir paganizm karışımına yaklaşıyordu.
  Ve Stalin harika bir idol.
  Genel olarak Nero, seleflerinin kültünü yok etmedi, ancak gücünü güçlendiren kan akıntıları akıttı.
  Tepedeki büyük baskılara, alttaki tasfiyeler eşlik etti. Ek olarak, Dünya gezegeni zaten yeniden yerleşim tehdidi altındaydı. Doğum oranı yüksektir ve ölüm oranı gerçekte olduğundan çok daha düşüktür.
  Ve Nero, beş yaşından itibaren cezai sorumluluk ve planlandığı gibi tek bir ihbar üzerine veya genel olarak çocukları hapsetme kısır uygulamasını getirdi. Ve tabii ki yetişkinler de. Dünya gezegenindeki yüz milyonlarca insan kamplarda kaldı ve on milyonlarca insan vuruldu. Dahası, sadist Totalitarian, bunu gezegenin kaynaklarını tutumlu bir şekilde harcama ihtiyacıyla haklı çıkardı. Yıldızlara uçuşlar şimdiye kadar bir hayal olarak kaldı ve güneş sisteminin geliştirilmesi son derece pahalı bir girişim.
  Ve mahkumlar azla yetindiler, çok daha az kaynağa ihtiyaçları var ve gezegen ölçeğindeki GULAG her şeyden çok şey üretiyor.
  Ve elbette asıl mesele, diğer dünyaları fethetmenin yoludur. Ancak baskı makinesi çalışırken - Moloch gibi.
  MAINSTEIN'IN CEHENNEM ETKİSİ
  Anderrach'taki Aralık 1944'teki ünlü atılımın komutası Mainstein'a emanet edildi. Hitler, saldırı operasyonlarında en yetenekli ve son derece deneyimli mareşalinin rezaletini iade etmeye karar verdi.
  Ve Model, doğu cephesindeki Alman savunmasının merkezindeki Vistula Ordu Grubunun komutasına emanet edildi. Fark edecekmiş gibi görünmüyordu ama...
  İşte Amerikalı gazeteci Ralph Irgensoll'un görüşü. Atılımı nasıl tarif ediyor;
  Almanlar her şeye sahip gibiydi - sürpriz, hız, ateş gücü ve yüksek moral. 17 Aralık sabahı haritaya bakıldığında, onları durdurmak imkansız görünüyordu - elli millik bir cephede savunma hattımızı aştılar ve bu boşluğa su gibi akan bir baraja aktılar. Ve onlardan, batıya giden tüm yollar boyunca, Amerikalılar baş aşağı koştu!
  Yani, başarısızlığın önceden belirlenmediği ve Nazilerin her başarı şansına sahip olduğu açıktır.
  Mainstein, yoğun vuruş taktiklerini kullanarak Bastogne'u hareket halindeyken yakalamayı başardı. Başarı, Mainstein tarafından Doğu Cephesinde birden fazla kez test edilen aldatmacayla kolaylaştırıldı. Almanlar, Amerikan bayrakları altında saldırıya geçti ve Yankiler, Nazileri kendi geri çekilen birlikleri sandılar. Almanlar az sayıda Batı tarzı ele geçirilmiş araç kullandılar ve gamalı haçların üzerine beyaz yıldızlarla önemsiz bir şekilde boyadılar.
  101. Hava İndirme Tümeni tarafından kapsanan Bastogne'nin ele geçirilmesi, Nazilerin Meuse Nehri'ne programın ilerisinde bile ulaşmalarına ve havaya uçurulmamış köprüleri işgal etmelerine yol açtı. Ardından Liege ve Namur'daki yıkılmayan depolar ele geçirildi. Orada Naziler kendilerine büyük yakıt ve mühimmat stokları buldular.
  Kraliyet Kaplanları, savaşlarda öne çıktı ve kötü hava, Müttefik havacılığının oyunun dışında kalmasına katkıda bulundu. 23 Aralık'ta Antwerp ele geçirildi, büyük Müttefik kuvvetleri kuşatıldı. Ve 25 Aralık'ta Noel'de Almanlar Belçika'nın başkenti Brüksel'i ele geçirdi. 1941'den beri ilk kez Naziler başkenti almakla övünebilirlerdi.
  Ölçeği, çılgın hızı ve ele geçirilen ganimetlerin bolluğu ve on bin savaş esiri açısından benzeri görülmemiş saldırı, müttefikleri yerle bir etti. Bir mucize oluyor gibiydi. Öte yandan Almanlar sevindi ve giderek daha fazla Amerikalı ve İngiliz teslim oldu.
  Bu koşullar altında, Wilson Churchill beklenmedik bir hamle önerdi: yüz günlük bir ateşkes. Roosevelt zaten ciddi bir şekilde hastaydı ve bu konuya generallerin karar vermesine izin ver dedi. Komutanlar arasında birlik yoktu.
  Ancak tam bir felaket tehdidi ve büyük kayıplar, Amerikan generallerini 1 Ocak 1945'ten itibaren ateşkesi desteklemeye itti. Şimdi söz Hitler'de kaldı.
  Führer, Batı'daki en büyük başarıları bildirdikten sonra canlandı. Gücünü yeniden kazandı ve kelimenin tam anlamıyla gençleşti. Ve ilk başta teklifi düşmanlıkla kabul etti.
  - Zaferi tamamlamaya her zamankinden daha yakınken, böylesine parlak bir saldırıyı nasıl durdurabilirsiniz?
  Bununla birlikte, general oldukça rasyonel bir şekilde Führer'e, Amerikalıların neredeyse SSCB'ye eşit bir nüfusa ve on üç milyonluk bir orduya ve Britanya'nın yanı sıra sömürge birlikleri ve egemenliklere sahip olduğunu açıkladı. Böylece müttefikler, düşmanın moralini hesaba katsa bile hızla harekete geçecek ve karşı saldırıya geçecek. Evet ve son verilere göre Ruslar merkezde ve Doğu Prusya'da güçlü bir darbe hazırlıyor. Sonra Führer, bir yıllığına ve tam bir savaş esiri değişimi ile ateşkes önerdi.
  Fritz'in kaç mahkumu ele geçirdiği düşünüldüğünde, Churchill ve Amerikan oligarklarının tartışmadığı oldukça açık. Dahası, Alman savaş esirleri Wehrmacht'ı dolduracak ve Stalin'in bir yıl içinde Avrupa'yı ele geçirmesine izin vermeyecek.
  Ve acele eden müttefikler nerede? Amerika yakında bir atom bombası testi yapacak, ellerinizi çözerek Japonya'yı yenebilirsiniz. Ve aynı zamanda Üçüncü Reich ve SSCB'den daha fazla kan aktı. Ve sonra onları ısıtın ...
  Böylece Churchill kararı kendisi verdi ve hasta ve yumuşak vücutlu Roosevelt itiraz etmedi.
  Ve Naziler derhal 6. SS Panzer Ordusunu ve en saf on altı tümeni doğu cephesine nakletmeye karar verdi. Sovyet birliklerinin Vistula'daki köprü başlarındaki yoğunluğunu tamamen gizlemek imkansızdır ve Model savunmayı güçlendirmeyi başardı. Ek olarak, bu savunma aslanı, rezervleri Sovyet birliklerinin topçu hazırlığından uzaklaştırdı ve en önemlisi ikinci ve üçüncü savunma hatlarını güçlendirdi.
  Ayrıca Hitler'i kuvvetlerin bir kısmını hem Macaristan'a hem de Slovakya'ya nakletmeye ikna etmeyi başardı. Führer, İtalya'da bir saldırı beklenmiyorsa, birliklerin bir kısmının oradan çıkarılabileceğine karar verdi.
  Stalin, birdenbire kendisini hala Avrupa'nın önemli bir bölümünü kontrol eden ve ... tereddüt eden Wehrmacht ile karşı karşıya buldu. Durum dramatik bir şekilde değişti, Joseph önce bununla ilgilenmek istedi.
  Merkezdeki saldırının 20 Ocak'ta yapılması planlandı. Gerçek tarihte 8 gün önce ve pek elverişli olmayan hava koşullarında başladı.
  Bununla birlikte, Churchill şimdi Stalin'den saldırmasını istemedi ve genellikle temkinli olan Sovyet Devlet Savunma Komitesi başkanı biraz kafa karışıklığı hissetti. Elbette en mantıklı karar, Almanların Batı'dan nakledilen birimler pahasına savunmalarını güçlendirmesini önlemek için olabildiğince çabuk bir saldırı başlatmaktı. Ancak Stalin'in eksikliklerinden biri, durumdaki keskin bir değişiklik ve belirsiz konumlar karşısında kararsız kalmasıydı.
  Örneğin lider, 1941'de önce Hitler'i vurmaya cesaret edemedi. Stalin, Şubat 1945'te Berlin'i geri almaya cesaret edemedi, ancak yakıt ve mühimmat eksikliği nedeniyle, Pomeranya'dan bir Alman karşı saldırısı pek etkili olmayacaktı. Başkomutan ayrıca, nefret edilen Tito'ya karşı Yugoslavya'ya doğrudan bir askeri işgal başlatmaya, İran'daki toprakları ilhak etmeye veya Finlandiya'da bir komünist rejim yerleştirmeye cesaret edemedi.
  Dış politikada Stalin her zaman iç politikadan daha ölçülüdür. Artık yabancılara karşı küstahlığı yok, çok fazla korkusu ve hatta ne kadar saygısı var. Böylece, mantığın aksine, lider gerçekten tereddüt etti ve şimdilik merkezdeki taarruzu ertelemeye karar verdi.
  Ordu Grubu "Vistula" nın Alman birliklerinin sayısı hızla arttı. Bir ayda piyade sayısı ikiye katlanarak 800 binden 1650'ye, tanklarda ve kundağı motorlu toplarda 1136'dan 3870 araca, topçuda 4103'ten 8000 bine ve havacılık 270'den 2100 uçağa çıktı.
  Böylece Almanlar, Sovyet birliklerinin üstünlüğünü eskisi kadar felaket olmayan güçlerde yapabildiler. Ek olarak, Model daha uygun bir savunma oluşturdu.
  Almanya, bombalamanın sona ermesinin ardından ekipman üretimini artırdı. Özellikle jet avcı uçakları ME-262. Son araba teknik olarak giderek daha güvenilir hale geldi ve ağırlığı azaldı. Uçuş özellikleri açısından dünyanın en iyi savaş uçağı olan NE-162 de büyük umut vaat etti.
  Ve Arado jet bombardıman uçağının sayısı arttı ve yeni modifikasyonları ortaya çıktı. Yavaş yavaş, Alman havacılığı Sovyet havacılığına göre niteliksel bir üstünlük kazanmaya başladı. Sovyet uçak tasarımcıları, tam teşekküllü bir jet uçağının görünümünden hala çok uzaktayken. MIG-15'in yalnızca 1948'de uçmaya başladığını ve 1949'da üretime geçtiğini hatırlayın. Ve bu barış zamanında ve Alman tasarımcıların ve geliştirmelerin yardımıyla oldu.
  Jet canavarlarının üretimindeki hızlı büyüme göz önüne alındığında, SSCB'nin havadaki üstünlüğü sorgulanmaya başlandı.
  Tank yapımında biraz daha iyiydi, ancak Naziler, 88 mm'lik bir topa sahip oldukça iyi bir zırha ve düşük bir siluete ve ağırlığa sahip olan E-25 kundağı motorlu topları seri üretime sokmayı başardılar. E serisi makinelerin ortaya çıkma olasılığı, Almanlara ve tank yapımında kalite üstünlüğünü iletebilir.
  Bununla birlikte, Panther, esasen daha zırh delici bir top nedeniyle T-35-85'e karşı yaklaşan savaşta üstünlüğünü hâlâ korudu ve Panzer-4, oldukça tatmin edici, düşük bir siluete sahip ön zırh ve silahlara sahipti. Panther'in topu tüm Sovyet tanklarıyla başa çıktı, 45 derecelik bir eğim açısında 80 milimetrelik zırh tatmin edici bir koruma sağladı. Yüksek kaliteli zırh ile bu, Almanlara T-34-85'e karşı üstünlük sağladı.
  Ve Batı'daki düşmanlıkların sona erdiği göz önüne alındığında, kapitalistler alaşım elementleri tedarik etmeye başladı, bu da çekince kalitesinin iyileşmeye başladığı anlamına geliyor.
  Halihazırda geliştirilmiş Lev tankları ve daha gelişmiş ve kompakt Panther-2 yolda. Fritz'leri bir dizi halinde başlamaya çalışıyor. Wehrmacht'ın bazı zayıflıklarını düzeltmek ve bir avantaj elde etmek için zamana sahip olabileceği ortaya çıktı.
  Stalin, bir dizi görüşmeden sonra 5 Şubat'ta saldırı emrini verdi. Gecikme artık anlamsızdı.
  Bununla birlikte, Almanlar zaten yoğun bir savunma kurmayı başarmıştı ve yetenekli bir savunma ile saldırıya karşı koymak için yeterli güce sahipti. Şiddetli çatışmalar bir aydan fazla sürdü. Sovyet birlikleri, ön cepheyi kırmadan 15 ila 30 kilometre ilerleyebildi. Taş duvar kıpırdamadı.
  Mart ortasında, Almanlar zaten Budapeşte yönünde bir saldırı başlatmıştı. Bazı taktik başarılar elde etmeyi başardılar ve hatta birkaç kazan yarattılar. Gece görüş cihazlarının kullanılması ve karanlıkta taarruzun etkili olduğu ortaya çıktı.
  Sovyet birlikleri, bir kavga ile kuşatmadan çıkmaya ve Tuna'nın arkasına çekilmeye zorlandı.
  Bununla birlikte, taktiksel başarıya rağmen, Fritz'e Budapeşte'ye bir saldırı geliştirmeleri için yeni stratejik Sovyet rezervleri verilmedi. Doğru, Naziler cepheyi düzleştirdiler ve savunma yeteneklerini geliştirebildiler.
  Müttefikler de Japonya konusunda henüz çok şanslı değiller. Filipinler'e iniş başarısızlıkla sonuçlandı. Dev Yamato liderliğindeki Japon savaş gemileri, çıkarma gemisini ve birkaç kruvazörü durdurup yok edebildi.
  Böylece ABD ve İngiltere'nin Pasifik'teki ilerleyişi yavaşladı. Ancak Yükselen Güneş Ülkesi artık kendisine saldıracak güce sahip değildi.
  Ancak savaş hala devam ediyordu ve blitzkrieg kokusu yoktu.
  Ve Stalin şimdilik Nazileri birbirinden ayırmaya çalıştı. Savaş esirlerinin mübadelesi nedeniyle Fritz, hava filosunu deneyimli pilotlarla doldurdu ve jet uçaklarını güçlendirmeye devam etti. Ve Panther-2 tankı nihayet seri üretime girdi ve savaş niteliklerinde tüm Sovyet markalarını geride bırakarak tamamen başarılı bir makine olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda, avcıların 900 beygir gücünde mükemmel bir motoru ve 150 mm eğimli ön zırhı ile 1500 metre mesafeden 158 mm zırhı delebilen bir kraliyet kaplanı topu var.
  Lev tankı genellikle yenilikçi bir markaydı - taret geri kaydırıldı ve motor ve şanzıman tek bir blokta bir araya getirildi ve şanzıman motorun üzerindeydi. Böylece, Lvov ailesinin kompakt bir düzene ve mükemmel bir orana sahip olduğu ortaya çıktı: zırh, silahlanma, ağırlık.
  Naziler, geç de olsa, Sovyet markalarını geride bırakabilecek iyi ve başarılı tanklar tasarlamayı başardılar.
  15 Nisan'da 2,5 milyon asker ve çok sayıda tank toplayan Mareşal Zhukov bir saldırı başlattı. Aynı Mobel ona karşı çıktı. Mainstein, Anders'teki başarısı için şövalye haçına elmaslar aldı ve Goering'den sonra ikinci Reichsmarschall oldu.
  Ve Hitler, cephenin güney bölümünün komutasını ona emanet etti. Zhukov'un darbesi güçlüydü, ancak Model birlikleri ön savunma hattından çekti ve ikinci hattaki Sovyet ilerlemesini durdurmayı başardı.
  Wehrmacht bu zamana kadar güçlendi. Almanlar, serbest bırakılan çok sayıda savaş esiri pahasına kendilerini güçlendirdi ve üretimi sürekli artan mükemmel MP-44 hafif makineli tüfekle silahlandı.
  Tank ve kundağı motorlu silah üretimi arttı ... Ama en önemlisi, Alman birliklerinin morali arttı, sonuna kadar savaşmaya hazırdılar.
  Zhukov, büyük kayıplar pahasına, 22 Nisan'a kadar merkezdeki savunma hattını kırmaya devam etti, ancak hırpalanmış Sovyet birliklerinin operasyon alanına çıkışı, Varşova'yı atlamayı mümkün kılmadı. Düşmanın güney zırhlı grubu güçlü bir karşı saldırı başlattı ve 26 Nisan'da Kızıl Ordu'nun önemli kuvvetleri kuşatıldı.
  Havada hassas bir denge kuruldu, ancak Alman jet bombardıman uçakları, hızları nedeniyle pratikte cezasızlıkla bombalayabilir - ikmali kesintiye uğratabilir. Ayrıca Fritz, çok isabetli bir şekilde düşen ve geçişleri yok eden radyo kontrollü roket bombaları kullandı.
  Stalin öfkeyle etrafı saran Sovyet birliklerinin geri çekilmesini yasakladı. Ancak hızla cephane ve yakıt tüketen kahraman Sovyet birimleri çok uzun süre dayanamadı.
  Mayıs ayı başlarında, cepteki Sovyet birliklerinin çoğu tasfiye edildi: kısmen imha edildi ve kısmen ele geçirildi. Zhukov komutasındaki saldırı, Sovyet birliklerini Vistül'ün ötesine çekilmeye zorlayan büyük bir askeri felaketle sonuçlandı.
  Ancak Stalin inatçılık gösterdi ve ne pahasına olursa olsun köprü başlarını tutma emri verdi.
  Batı'daki Üçüncü Reich, Lüksemburg ile birlikte Hollanda'nın yanı sıra Fransız - Elsarz ve Lorraine'i kontrol etti. Bu nedenle, Fritz'in bombalama olmadığında silah üretimini artırmak için hala yeterli kaynağı var. Özellikle kolay ve ucuz HE-162.
  Böylece havadaki avantaj yavaş yavaş Nazilere geçti. En üretken Alman ası Huffman, 8 Mayıs'ta binbaşı rütbesini ve onunla birlikte HE-162'yi aldı.
  Kısa süre sonra, yeni arabanın Huffman'ın tarzına ideal bir şekilde uyduğu ortaya çıktı: düşmana yakın mesafeden saldırmak. Çok iyi manevra kabiliyeti ve hızı var.
  Ve İkinci Dünya Savaşı'nın en üretken ası gol atmaya devam etti. Mainstein, Macaristan'da bir saldırı başlattı. Almanlar yine gece saldırı taktiklerini ve gece manevralarını ve ayrıca jet bombardıman uçaklarını kullandı.
  Ancak nispeten yavaş hareket ettiler ve ağır kayıplar verdiler. Sovyet ordusu artık eskisi gibi değildi. Birlikler savaş deneyimi kazandılar ve direndiler, savunmada umutsuzca dayanıklılık ve kitlesel kahramanlık gösterdiler. Ve Kızıl Ordu'nun komutanlığı oldukça hızlı hareket etti ve yedekleri neredeyse zamanında savaşa soktu.
  Ağır kayıplar pahasına Almanlar yüz kilometre ilerlediler ve Budapeşte'ye biraz varmadan durdular. Dahası, Sovyet komutanlığı karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Ama şu ana kadar çok başarılı değil.
  Alman e-25 kundağı motorlu toplarının savunmada mükemmel olduğu kanıtlandı. Düşük silüet ve güçlü ön zırh, SU-100 de dahil olmak üzere savaş alanında üstünlük göstermeyi mümkün kıldı.
  1945'in sıcak yazı geldi. Önceki savaşlarda her iki taraf da ağır bir şekilde kanadı. Hitler, Macaristan'daki saldırıyı askıya almak zorunda kaldı. Stalin de köprü başlarını tutmaya çalıştı. Havada büyük bir savaş kaynadı.
  2 Temmuz 1945'te Huffman, Knight's Cross'a Altın Meşe Yaprakları ile ödüllendirildiği 400. uçağını düşürdü. Böylece böyle bir sipariş alan ikinci pilot oldu. Birinci
  Efsanevi Rudel olduğu ortaya çıktı.
  Sovyet asları arasında, 19 Ağustos'ta düşürülen 75 düşman uçağı için SSCB kahramanının üçüncü yıldızını alan Kozhedub, kendinden emin bir şekilde birinci oldu. Ve bu, niteliksel üstünlüğün giderek daha fazla Luftwaffe'ye geçmesine rağmen.
  Yavaş yavaş, Almanlar vida makinelerinin üretimini kısıtladı ve onları jet makinelerle değiştirdi. 1945 sonbaharında ve süpürülmüş kanatlı ve saatte 1100 kilometreye varan hızlara sahip en yeni model ME-262 ortaya çıktı.
  Yaz, saldırılar ve çatışmalarla geçti. Ağustos ayında Sovyetler, Doğu Prusya'daki Alman mevzilerini kırmaya çalıştı. Çatışma yaklaşık bir ay sürdü, ancak en güçlü Alman savunmasının üstesinden gelmek mümkün olmadı.
  Almanlar da saldırıyı zorlamadı. Yeni Panther-2 ve Lev tanklarının sayısını artırdılar, topyekun hava üstünlüğünü ele geçirmeye çalıştılar.
  Sovyetler Birliği Lend-Lease kapsamında erzak kaybetti ve bu askeri üretimi olumsuz etkiledi. Vistula'da köprübaşları tutma kararı Kızıl Ordu'ya çok pahalıya mal oldu. Ve kendini haklı çıkarmadı.
  Ve Almanlar da diskolar ortaya çıktı ...
  Stalin, biraz tereddüt ettikten sonra yine de Macaristan'da ilerlemeye karar verdi. Orası daha rahat. Ancak genel olarak kabul edilmelidir ki, giderek Birinci Dünya Savaşı'na benziyordu. Hatlar hareketsiz hale geldiğinde ve saldıran taraf, savunmada oturandan çok daha fazlasını kaybetti.
  Ve Sovyet komutanlığı, Fritz'in güçlü oluşumlarına rastladı. Çatışma sonbaharın sonlarına kadar sürdü. Stalin bu sefer bir saldırı ve kesin başarılar talep etti.
  Ancak güçler yeterli değildi veya daha doğrusu düşman daha zayıf değildi. Almanlar nihayet jet uçakları sayesinde havada inisiyatifi ele geçirdiler ve savunmada en yeni, çok etkili kundağı motorlu topları ve tankları kullandılar. Ve karşı çıkmak, yalnızca Sovyet askerlerinin kitlesel kahramanlığıyla mümkündü.
  T-44 tankının seri üretilemeyecek kadar ham ve güvenilmez olduğu ortaya çıktı, bu nedenle T-34-85 ana araç olarak kaldı.
  Küçük bir parti IS-3 üretti. Ancak bu araba, mükemmel ön korumaya rağmen, özellikle sürüş performansı açısından pek etkili değildi.
  Sovyet birlikleri ayrıca Doğu Prusya'da ve Vistül'de ilerlemeye çalıştı, ancak düşman cephesini hiçbir yerde geçemediler. Ve Almanların kendileri aktif savunma ile sınırlıydı.
  Hitler hastaydı ve yüksek komutanın asıl görevleri SS başkanı Himmler tarafından yerine getirildi. Ve bu gözlüklü cellat ihtiyatla ayırt edildi. Goering de aptallığın kötüye kullanılması nedeniyle tamamen çürüdü. Böylece Himmler neredeyse sınırsız güç elde edebildi.
  Ancak SS başkanı bekledi ve yeni silah türlerine güvendi. Fritz şimdiden bir nükleer reaktör başlatmayı başardı, grafitle yaptığı bir hatayı düzeltti, ayrıca yeni nesil uçaklar, diskolar, kendisini çok başarılı bir şekilde gösterdi. Yani bu ucube mucizevi bir silaha güveniyordu ve gücünü korumayı tercih etti.
  Ek olarak, Müttefiklerin Üçüncü Reich'a karşı düşmanlıklarını sürdürmesi pek olası değildir. Filipinler'deki çıkarmaların başarısız olmasının ardından, Amerikalılar bir kez daha temkinli taktiklere dönerek Japonları adalardan sıktı. Daha sonra Pasifik Okyanusu boyunca ilerlediler, ancak son derece yavaş. Nimitz'in taktiklerinin takma adı olmasına şaşmamalı: palmiye ağacından palmiye ağacına.
  Nükleer silahlar testi geçti, ancak şimdiye kadar Japonya'nın kendisini elde etmesi muhtemelen zor. Eylül 1945'te Amerikalılar denedi, ancak bir pusuya düştü ve her iki nükleer bombayı da kaybetti. Yani Hiroşima ve Nagazaki dururken.
  Ve deneyim kazanan Japonlar, savaş gemilerini daha başarılı bir şekilde kullanarak Amerika ve İngiltere'yi azami dikkatli olmaya zorluyor. Böylece Roosevelt'in yerini alan Truman, SSCB'ye ve Üçüncü Reich'a baskı yapmak için henüz kozları eline almış değil.
  Kasım 1945'in ortalarında Kızıl Ordu taarruzu askıya aldı, çatışma hava safhasına ve küçük çaplı bombardımana dönüştü.
  Stalin için savaşın konumsal bir çıkmaza girdiği aşikar hale geldi. Ve bundan kurtulmanın en iyi yolu dünyanın sonudur. Ama ... Himmler ve Hitler, SSCB'den en azından bazı toprak satın almaları istediler ve yine de mucize bir silaha inanıyorlardı.
  Böylece Ocak 1946'da Stalin bir kez daha faşizmin belini kırmaya karar verdi.
  Ocak 1946'da Kızıl Ordu'nun büyük taarruzu başladı. Almanlar iyi silahlanmıştı, ancak insan gücü kırılmıştı. Ancak SSCB, savaş nedeniyle ciddi şekilde tükendi ve yok edildi.
  Atılımın ana bölümündeki topçu hazırlık yoğunluğu, kilometre başına beş yüz varile çıkarıldı. Doğru, Naziler genellikle derinlemesine bir savunma kurarlar ve ana güçleri cephe hattından uzakta bulunur.
  Ek olarak, Sovyet komutanlığı taarruzu on bir farklı yerde yönetti. Ünlü Brusilovsky atılımının taktikleri, hem geniş bir cepheye çarptıklarında hem de aynı zamanda ana atılım alanında yoğunlaştıklarında kullanıldı.
  Hitler ciddi şekilde hastaydı ve Himmler hala savunma taktiklerine bağlıydı. Ancak Almanlar şimdiden bazı güçlü yeni ürünleri seri üretime sokmayı başardılar. Özellikle, yeni neslin tamamen tam teşekküllü bir tankı olan daha gelişmiş E-50 ve temelde yeni Lion tankının çeşitli modifikasyonları.
  T-34-85'in ana Sovyet tankı olarak kaldığı göz önüne alındığında, Sovyet birlikleri düşmanın niteliksel üstünlüğüyle yüzleşmek zorunda kaldı. Artı, Wehrmacht'ın jet uçağı. 8.000 kilometreden fazla menzile sahip altı motorlu, dünyanın en güçlü bombardıman uçağı TA-400 şimdiden ortaya çıktı. Ve Sovyet yaklarının neredeyse iki katı hıza ulaşabilen "X" modifikasyonundaki ME-262.
  Çok cesaret verici testlerden ve disketlerden geçti. Dahası, yeni makineler sadece ses hızının dört, beş katı hızı kırmakla kalmadı, aynı zamanda önemli olan laminer jet sayesinde küçük kollara pratik olarak dokunulmaz hale geldi.
  Disketin hareketi sırasında hava akımları mermi ve mermileri taşıyabiliyordu ve disket en yoğun uçaksavar ateşinden zarar görmeden geçti.
  Doğru, aynı laminer jet, Alman makinesinin geri ateş etmesine izin vermedi. En fazla akışı kısa bir süreliğine kapatmak ve bomba atmak mümkündü.
  Ancak her durumda, disket, ilerleyen askerin ruhu üzerinde güçlü bir etkiye sahip olan temelde yeni bir silahtır.
  Stalin operasyonu çok züppe bir şekilde "Vladimir Lenin" olarak adlandırdı. Zaten "Rumyantsev", "Kutuzov", "Suvorov" operasyonları vardı, ancak Vladimir Ilyich'ten daha havalı ve aslında kimse ve hiçbir şey yok! Kızıl Ordu'ya iyi şanslar ve Fritz'i parçalamanın zamanı geldi.
  Naziler, savunma için muazzam bir şekilde hazırlandılar ve 15 Ocak'ta saldırı başladığında, onu tamamen silahlı olarak karşıladılar.
  Naziler, Sovyet saldırısını on bir yardımcı yönün hepsinde püskürtmeyi başardılar ve yalnızca ana atılım alanında, Sovyet birlikleri Nazi savunma hattına girdi.
  Yine de Stalin, Macaristan'da ana darbeyi indirmeye karar verdi. Doğu Prusya'da Almanların çok güçlü bir savunması var. Hırvatistan'da arazi, saldırı için pek iyi değil - dağlar, geçitler. Polonya'da Vistula'yı zorlamak gerekiyor ve evet, çok sayıda dağ engeli var.
  Slovakya da vardı. En güçlü ikinci darbe orada vuruldu ve bir atılım için de hesaplamalar yapıldı. Ancak Fritz çok fazla tank topladı ve durumu bir karşı saldırı ile düzeltmeyi başardı.
  Ancak Macaristan'da Sovyet birlikleri bir atılım yaptı! Stalin çok memnun oldu. Üçüncü Reich'ı ikiye bölme hayali gerçekleşmeye yakın görünüyordu.
  Sovyet birlikleri ilk on günde yüz kilometreden fazla yol kat etti ve bu iyimserlik uyandırdı.
  Ancak kurnaz Mainstein, Kızıl Ordu'nun açtığı boşluğu doldurmak için acelesi yoktu, bunun yerine bekledi ve kanatlarda kuvvet biriktirdi. Sovyet birliklerinin Kharkov ve Kharkov yakınlarındaki saldırısını hatırladı, Ruslar da ilk başta kazanıp ilerlediler ve sonra ustaca altını oyarak kestiler.
  Ve sonra Naziler benzer bir tuzak tasarladılar. Deneyimli mareşaller Zhukov ve Vasilevsky, Stalin'e böyle bir kanat sabotajı olasılığına dikkat çekti, ancak yorgun Yüksek Komutan, birlikleri yeniden bir araya getirmeyi kesin bir şekilde reddetti. Stalin, şans kuşunu elinden bırakmak istemedi ve Viyana şehrinin bir an önce ele geçirilmesini ve Nazizm'e son verilmesini talep etti.
  5 Şubat'ta, Sovyet birlikleri 250 kilometreden fazla ilerlediğinde ve zaten Viyana'ya yaklaşırken, Tatar'ın karşı saldırısı "Kaplanın Ağzı" başlatıldı.
  Güçlü Alman tank takozları, Sovyet birliklerinin kanatlarını sıkıştırdı. Ve kelimenin tam anlamıyla üç gün içinde Sovyet iletişimini kestiler.
  Stalin öfkeliydi ve serbest bırakılmasını talep ederek birliklerin geri çekilmesini yasakladı. Savaşlar tüm hızıyla devam ediyordu. İlk kez Almanlar, yenilmez disketlerini ve ayrıca Kurt Tank tarafından geliştirilen disk şeklindeki helikopterleri toplu olarak kullandılar.
  Saldırı uçakları da dahil olmak üzere Nazilerin jet uçakları havaya tamamen hakim oldu. Bu da Sovyet birliklerinin manevra yapmasını ve karşı saldırı yapmasını zorlaştırdı.
  Kuşatmayı kırma girişimleri başarısız oldu. Bireysel müfrezeler Mart ayının başından önce bile savaşmaya devam etse de, Sovyet gruplaması parçalara ayrıldı.
  Ancak Naziler maalesef güç dengesini değiştirdiler ve Budapeşte'yi önce kuşatıp sonra yeniden ele geçirmeyi başardılar. Ve böylece Macaristan'ın büyük bölümünün kontrolünü yeniden ele geçirdi.
  Sonuç olarak, bir çıkıntı oluştu ...
  Ve Japon cephesinde Müttefikler nihayet Filipinler'e çıktı. Yükselen Güneş Ülkesi'nin gücü tükendi ve bireysel taktiksel başarılar bile bir dönüm noktasına neden olamadı.
  Güç biriktiren İngilizler ve Amerikalılar, Japonları Burma'dan kovdular ve Çinhindi'ne karşı bir saldırı başlattılar. Kara savaşlarında, İngiliz ve Amerikan tankları Japon hafif tanklarından sayıca üstündü ve müttefikler yavaş da olsa ama oldukça dengeli bir şekilde ilerledi. Samuray karşı saldırıları önemli hasara neden olamaz
  Ve sadece kanla boğulmuş. Böylece Japonya giderek zayıfladı.
  Ve Nisan 1946'da Yamato kruvazörü battı. Önemli bir sembolik adım neydi...
  Ancak şu ana kadar ABD ve İngiltere ellerini çözmedi. Ve atom bombası fırlatılmadı. Ancak nükleer cephanelikler yavaş ama emin adımlarla yenileniyor!
  Yani Sam Amca acelesi olmayabilir. Üstelik hem SSCB hem de Almanya barıştan uzakken.
  Gerçekten de, Macaristan'daki başarılardan sonra, Parkinson hastası olan Hitler gözle görülür bir şekilde canlandı ve Sovyet birliklerinin mevzilerine bir saldırı talep etti.
  Mainstein, Sovyet komutanlığına Romanya yönünde beklenmedik bir darbe vurdu. Fritz, Mayıs ayı sonunda Karadeniz'e ulaşmayı başardı.
  Sovyet komutanlığı da bir kayıp yaşadı. Stalin felç geçirdi ama kimseye güvenmediği için vekillerinden birine yetki vermeyi reddetti. Bu nedenle Sovyet birliklerinin kontrolü bozuldu ve Naziler Romanya'yı ele geçirmeyi başardı ve Balkanlar'da savaşan Sovyet birliklerinin önünü kesti.
  Kral Micah ve maiyeti, Üçüncü Reich'a yeniden bağlılık yemini etmek için acele etti. Müttefiklerden zaten petrol almış olan Naziler, Romanya sahalarının kontrolünü ele geçirdi.
  Almanlar Balkan savaşlarında biraz zaman kaybetti, Führer arkasında büyük Sovyet kuvvetleri bırakmak istemedi ve Tito'yu ve Bulgaristan'dan gelen hainleri cezalandırmak için can atıyordu.
  Yaz Balkanlar'daki savaşlarda geçti. Ve sonbaharda, Stalin çoktan geri çekildi ve karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Bazı yerlerde Almanlar Sovyet sınırını terk edip Moldova'ya girdiler, ancak şu ana kadar SSCB topraklarına erişilemez durumda kaldı.
  Ve Amerikalılar nihayet Japonya'ya karşı nükleer silah kullandı. Ancak Ağustos 1945'te değil, Eylül 1946'da. Bu zamana kadar müttefik Singapur'a çoktan yaklaşmış ve Çinhindi'nin çoğunu kurtarmıştı. Yükselen Güneş Ülkesi birçok adayı kaybetmişti ve Müttefikler çoktan Okinawa'ya karşı bir saldırı planlıyorlardı.
  Japonya'nın zayıflayan askeri gücünden yararlanarak Hiroşima'ya iki, Nagazaki'ye bir atom bombası düştü. Land of Samurai ve Ninja'nın jet avcı uçakları tarafından beş nükleer bomba daha imha edildi. Ama etkisi inanılmazdı. Japonya bundan sonra teslim olmamasına rağmen. Ama tüm dünya ülkeleri üzerinde bir etki yarattı.
  Sonbahar değişen başarılarla geçti, ancak cephe hattı çok az değişti.
  Almanlar, Balkanlar'daki rakiplerini bitirdi ve zırhlı yumruklarını güçlendirmeye devam etti. Mükemmel koruma ve her açıdan yüksek düzeyde rasyonel zırh eğimi sağlayan piramit tanklar çok etkili hale geldi.
  T-54 tankı için değerli bir ikamenin geliştirilmesi ertelendi ve Sovyet T-34-85, herkes tarafından açıkça modası geçmiş olmasına rağmen, bir beygir olmaya devam etti. Otuz dördün silahları ve zırhları Sovyet araçlarıyla rekabet edemezdi.
  Ve jet havacılığında Nazilerin hala bir tekeli var. Yani Stalin zaten barışı kabul ediyor, Naziler henüz değil.
  Kışın, geleneğin aksine, Wehrmacht aniden saldırıya geçti. Kızıl Ordu kahramanca savaştı. Hatta baraj müfrezeleri kullanıldı ve geri çekilen birliklerin komutanlarına ve askerlere karşı sert önlemler alındı.
  Ancak Fritz'in havadaki üstünlüğü ve yarma tanklarının en iyi kalitesi etkilendi. Ayrıca, hasar görmez disketlerin Sovyet askerleri üzerinde ağır ve iç karartıcı bir etkisi oldu. Onlar - uçan daireler - hiçbir araç ve önlemin olmadığı şeytani silahlar gibi görünüyordu.
  Sovyet birlikleri Polonya'yı terk etmek ve Neman'a çekilmek zorunda kaldı. Naziler, Lvov'u kuşatmayı başardı. Tam abluka altındaki şehir dört aydan fazla sürdü. Bialystok da ele geçirildi, Alman orduları Litvanya'ya girdi. Durum, İsveç ve Finlandiya'nın Üçüncü Reich tarafında savaşa girmesiyle daha da kötüleşti.
  1947 baharında geçici bir durgunluk yaşandı. Her iki taraf da ağır kayıplar verdi. Stalin, on altı yaşın altındaki çocukların savaşlara katılmasını yasaklayan kendi emrini iptal etti ve kadın birliklerinin sayısını da artırdı.
  Almanlar ayrıca hem gençlerin hem de kızların ve yabancıların saflarına katıldı. Şimdi neredeyse tüm Avrupa yeniden kontrolleri altında.
  Bu arada, Mayıs 1947'de Amerikalılar yine de Japonya'yı teslim olmaya zorladı. Ancak bunun için Okinawa, Singapur'u ele geçirmeleri ve bir düzine daha atom bombası atmaları gerekiyordu.
  Böylece müttefiklerin elleri nihayet çözüldü. Ve şimdi barış görüşmelerine başlama zamanı.
  Ancak Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin içinde bulunduğu koşullar, elbette hem Stalin'in hem de Hitler'in kendi ülkelerinde siyasi değişiklikler yapmasını gerektiriyordu. Her iki diktatör de bunun için gitmek istemedi. Ayrıca Führer, taarruzun Mayıs ayı sonunda yeniden başlamasını emretti.
  Almanlar artık cephenin farklı sektörlerinde ve karışık kombinasyonlarda saldırı taktikleri kullanmaya başladı. Bu belirli sonuçlar verdi.
  ABD şimdilik Almanlara müdahale etmemeyi tercih etti.
  Naziler Haziran'da Kişinev'i ele geçirdi, Temmuz'da Minsk'e yaklaştı, Ağustos'ta Vilnius'u ele geçirdi ve Riga'yı kuşattı. Sonbahar çok dinamik geçti. Riga hala direndi, ancak Ekim başında Naziler Minsk ve Zhitomir'i ele geçirdi. Ve Kasım ayının sonunda Sovyet birlikleri Berezina'ya çekildi. Ve Naziler Dinyeper'a ve Kiev şehrine gitti.
  Üçüncü Reich'in teknolojik avantajı, özellikle havada etkilendi. Jet uçağı ve disk uçağı hakim oldu ve henüz uygun fiyatlı bir panzehir bulamadılar.
  Tank inşası alanında, T-54 henüz cepheye girmeye başlamıştı ve T-35-85 en büyük tank olmaya devam etti. IS-4 tankının tamamen başarılı olmadığı ortaya çıktı ve yalnızca küçük partiler halinde dikkatlice üretildi.
  Alman makineli tüfekleri Sovyet makineli tüfeklerinden üstündü. Üstelik Kalaşnikof henüz geliştirilmedi ve AK'den ateşin doğruluğu pek iyi değil.
  Nazilerin başarıları, ABD'nin SSCB'nin bölünmesini talep etmeye başlamasına neden oldu.
  Hatta ABD'nin Uzak Doğu'da ikinci bir cephe açması için gizli müzakereler başladı.
  Ancak bu tür fikirler, tüm cazibesine rağmen, Birleşik Devletler'deki kamuoyunun muhalefetine rastlayabilir. Ve SSCB hala devam etti. Ancak Amerikalılar açıkça savaşı durdurmak ve batıda bir cephe açmak istemediler.
  1948, Stalin'in savaşın gidişatını değiştirme girişimleriyle başladı. Daha ağır Alman "E"-50 piramidal tankı daha güçlü kalmasına rağmen, yeni T-54 tankının üretimi arttı. Bazı umutlar da IS-7 ile ilişkilendirildi. Ancak, tüm değerlerine, özellikle de güçlü ön zırhına rağmen, arabanın teknik olarak güvenilmez olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık yetmiş tonluk büyük ağırlık, en az bin beygir gücünde bir motor gerektiriyordu. Ve böyle bir mastodonun hala hatalarının ayıklanması ve hatalarının ayıklanması gerekiyordu.
  T-54'te de benzer bir sorun var - 520 beygir gücündeki bir dizel motor ağırlık sınırı koydu. Ve otuz altı ton ağırlıkta, piramidal 65 tonluk Alman E-50'ye göre bir avantaj elde edemezsiniz.
  İlk üretim savaş uçağı MIG-15 başarıyla test edildi. Ama aynı zamanda seri üretimi için zaman aldı. Ancak yavaş yavaş, SSCB'de yeni silah türleri ortaya çıktı ve Sovyet halkı, Üçüncü Reich'ın teknolojik canavarlarına karşı savaşmaya devam etti.
  1948 yılı, SSCB'yi endişe verici bir konumda buldu. Almanlar, Dvina Nehri boyunca Riga hattına, ardından neredeyse Dinyeper'a ve Berezina Nehri boyunca ulaştı. Kiev hariç Ukrayna'nın sağ yakasının neredeyse tamamını ele geçirdiler.
  Tüm Avrupa hala Almanya'nın yanında savaşıyordu. Üstelik hem İspanya'nın başkanı Franco hem de Portekiz diktatörü Salazar Rusya'ya karşı açık bir savaşa girdiler. Finliler de cephelerini açtılar ve İsveç gönüllüler gönderdi.
  Ancak durum, Türkiye'nin savaşa girmesiyle özellikle karmaşıktı. Şimdi Transkafkasya'da başka bir cephe açıldı. Artı, Amerikalılar ve İngilizler, hem Avrupa'nın hem de SSCB'nin kanını akıtmayı umarak Wehrmacht'a ekonomik olarak yardım ediyor ve tedarik ediyor.
  Ancak hesaplama, Sovyet birliklerinin yeni ekipman almaya başladığı gerçeğine dayanıyor. Elbette 36 ton ağırlığındaki T-54, silah ve zırh açısından 65 ton ağırlığındaki Alman E-50 kadar güçlü olamaz, ama ... Zaten Sovyet makinesi Almanlara T-34- kadar umutsuzca kaymıyor. 85. Ağırlık sadece dört ton arttı. Ancak Sovyet tasarımcıları düzeni sınıra kadar sıkıştırdı ve tank yarım metre alçaldı. Bu, ayrılan koltuk sayısını azaltmamızı sağladı. Ayrıca mürettebat sayısı beşten dörde düşürüldü. Bu da tanktaki odanın boyutunu küçültmeyi mümkün kıldı. Böylece kulenin ön zırhı 90'dan 200 mm'ye, gövde 45'ten 100 mm'ye, yanlar ve arka kısım 45'ten 100 mm'ye yükseldi. saniyede metre. Doğru, ilk mermi hızı saniyede 1300 metre olan Alman 105 milimetresi üstünlüğünü korudu.
  Ancak Alman piramidal tankı, çatısı olmadığı ve zırhın her yönden rasyonel eğim açılarına sahip olduğu için özellikle güçlüdür. Ve yüzeyi sertleştirilmiş çelik her açıdan sekiyor. Bir Alman tankının alnı 250 mm ve kenarların her biri 200 mm'dir.
  Ancak 100 mm'lik bir top bile hem IS-2 hem de IS-3'ün almadığı Almanları yarıp geçmek için yeterli değil. Böylece T-54'ün sürüş performansında biraz daha kötü olduğu, ancak savaş alanında belirleyici bir avantajı olmadığı ortaya çıktı. Yani 1948'de bile T-34-85 hâlâ en büyük tanktı. Aydan aya T-54 üretimi kademeli olarak artmasına rağmen.
  Prensip olarak, Sovyet tasarımcıları zorlu bir ikilemle karşı karşıya kaldılar. 36 tonluk ağırlık, 65 tonluk Alman tankını geçmek için yeterli değil. Ancak sürüş performansını ve manevra kabiliyetini kötüleştirmek istemedim. Ve SSCB'nin seri üretimde 520 beygir gücündeki dizel motordan başka güvenilir motoru yoktu. Diğer seçenekler pek başarılı olmadı ve onları seriye dahil etmek riskli. Örneğin, içindeki 60 ton ağırlığa sahip IS-4'ün aşağı yukarı düzgün bir zırhı var, ancak motor güvenilmez ve araba yalnızca küçük partiler halinde üretildi, bu da savaşın gidişatını değiştirmeye yetmiyor.
  Böylece T-54, hareketlilik ve verimlilik arasında bir uzlaşma haline geldi.
  Bazı umutlar IS-7'nin geliştirilmesiyle ilişkilendirildi. Ağırlık limiti 70 tona çıkarıldı ve en iyi tasarımcılar dahil edildi. Ve motorun deniz dizel motorundan 1050 beygir gücüne dönüştürülmesi planlandı. O zaman bu araba 1200 beygirlik motora sahip olan E-50 ile yarışabilir.
  Ancak tank asla seriye giremedi - sadece motor çok güvenilir değildi, ince ayarı çok fazla zaman gerektiriyordu. Her ne kadar 130 milimetrelik bir top ve saniyede 900 metrelik bir namlu çıkış hızı, E-50'yi zırhın daha ince olan arka kısmına delebilir ve hatta ön zırhı en azından yakından çarpma şansına sahip olsa da. Sözde zırh delici olmasına rağmen eksik görünüyordu. Ve IS-7 zırhının kendisi, özellikle ön zırhı çok iyi. Ancak yanlar ve kıç, Alman piramidal tasarımından belirgin şekilde daha kötü.
  Ancak IS-7 seri değil. Havada, bazı umutlar MIG-15 ile ilişkilendirilir. Yeni avcı uçağı iyi uçuş özelliklerine sahip. Ama aynı zamanda birçok eksikliği vardı.
  Durum testleri sırasında uçağın elektrik santrali, silahları ve sistemleri güvenilir bir şekilde çalıştı ancak yapılan çalışmalara rağmen kanatçıkların etkinliği hala yetersizdi ve kontrol zordu. Fren kanatları bir yandan uçağın manevra kabiliyetini artırırken diğer yandan açıldığında hedefe nişan almayı engelleyen güçlü bir yunuslama etkisi ortaya çıktı. Uçağın durum tanımlama transponderine, radara ve kör iniş ekipmanına sahip olmadığı da kaydedildi. Ancak, tespit edilen eksikliklere rağmen, seri üretim için bir kriter olarak "S-3" önerildi.
  Alman savaşçılar, Sovyet uçaklarına karşı niteliksel üstünlüğünü hâlâ korudu.
  Ama ihtimaller yüksek. Ve silahlanma bir 37 mm top ve iki 23 mm top, oldukça yeterli. ME-362 silahlı ve daha güçlü olmasına rağmen çift motorlu bir araçtır. Ancak HE-262 ile oldukça karşılaştırılabilir.
  Donanımlı olmasına rağmen, Alman uçakları daha iyi ve uçması çok daha kolay.
  Evet, Üçüncü Reich'te jet uçağı üretimi uzun süredir hata ayıklandı. İlk arabalar 1939'da uçtu. Ancak şimdiye kadar, MIG-15'in seri üretimi de sadece gevşiyor.
  Kışın, Sovyet birlikleri önemli bir başarı elde edemedi ve Mayıs ayında Naziler saldırıya geçti. Ana darbe merkezde verildi. Tüm Führer, Moskova'yı ele geçirmeyi umuyordu. Ayrıca güneyde Sovyet birlikleri Dinyeper'ı doğal bir su bariyeri olarak kullanabilirdi.
  Ve güneyde savunma hatlarını tutun.
  Disk uçaklar, Fritz'in tehlikeli bir silahı haline geldi. Halihazırda bomba ve güdümsüz roket atabiliyorlardı ve kendileri de laminer jetlerle kapatılmıştı.
  Böyle bir saldırıya itiraz edecek hiçbir şey yoktu. Üstelik uçan dairelerin hızı ses hızından 7-8 kat daha fazladır ve uçuş menzili ülkenin her yerindedir.
  Bu da cepheden uzaktaki Rus fabrikalarına füze saldırıları yapmayı mümkün kıldı.
  SSCB'de üretilen toplam silah sayısı günde yaklaşık yüz tank ve günde yüz elli uçaktır. Ve zirvedeydi ve yüz elli iki yüzdü.
  Ancak seri üretimde sınırlayıcılar vardır ve genellikle yeterli eğitimli ekip yoktur.
  Üçüncü Reich da son rezervleri topluyor. Hemen hemen tüm işçi ve köylüler askere alınır. Onların yerini kadın ve gençlerden oluşan yabancı misafir işçiler ve gözetmenler aldı. Aynı şekilde kadınlar toplama kamplarında gardiyan oldular veya memurların ofislerine girdiler.
  Ordu, on dört yaşından itibaren resmen çağrıldı ve genellikle gönüllüler daha erken alındı. Ve resmi olarak altmış beşe kadar, ancak gönüllüler ve daha yaşlı. Kadın pilotlardan ve kadın keskin nişancılardan oluşan tüm alaylar ortaya çıktı. Ve pek çok yabancı bölümün yanı sıra karma birimler. Alternatif olarak Polonya lejyonları bile - Polonya Ordusu.
  Fritz'in gücü tükendi, ancak Batı'dan gelen yardım yoğunlaştı. Temel olarak Müttefikler, Nazileri yiyecek ve hammaddelerle beslediler ve ayrıca askeri fabrikalar için ekipman sağladılar. Nazilerin tekniği zaten Batı tekniğinden çok daha iyi olduğu için. Ve piramidal tank, saflığı - zırhın rasyonel açılarda düzenlenmesi - aşılamayan bir makinenin bir tür mükemmel şeklidir.
  Üçüncü Reich'in tehlikeli silah türlerinden bir diğeri de bombardıman uçaklarıydı. En azından Sovyet roket topçularından aşağı değillerdi, "Sturmtigers" ve "Sturmlions" üzerinde büyük bir çığ gibi atıldılar.
  Ayrıca, TA-400 ve TA-500, kuyruksuz bombardıman uçaklarıyla birlikte, Sovyet arka tarafına yıkımın dehşetini ekti. Ve bu zaten silah üretimini etkiledi. Birçok fabrika yeraltına çekildi, bu da verimliliklerini düşürdü ve ekipman üretme maliyetini artırdı.
  5 Mayıs'ta bir saldırı başlatan Naziler, ön cepheyi geçmeyi başardılar. Ancak Sovyet komutanlığı, sağlam bir savunmanın nasıl derinlemesine inşa edileceğini çoktan öğrenmişti. Yüz buçuk kilometre geri çekilen Beyaz Rusya'daki Sovyet birlikleri, Dinyeper'da kendilerini güçlendirdi. Ve Riga nihayet ana Sovyet grubundan kara yoluyla kesildi.
  Almanlar başarılarını artırmaya çalıştılar, ancak önemli kayıplar yaşadılar. Sovyet birlikleri, Dinyeper hattı boyunca sağlam bir şekilde durdu. Yaz, inatçı konumsal savaşlardan geçti. Ancak Eylül ayında faşistler, aylarca süren kuşatmadan sonra nihayet Riga'yı almayı başardılar. Orduları Tallinn'i kuşattı ve Sovyet birlikleri, Narva'ya ve 1939'daki yeniden dağıtımdan önce bile dikilmiş olan eski Stalin hattı hatlarına çekilmek zorunda kaldı.
  Şimdiye kadar inisiyatifi kararlı bir şekilde ele geçirmek mümkün olmadı ve 1948'de MIGA jetinin üretimi küçük kaldı. Ancak Fritz, teknik avantajına rağmen hiçbir şey başaramadı. Ukrayna'nın sağ yakasında, Kiev kahramanca tutunmaya devam etti. Ve Kırım'a asker çıkarma girişimi Naziler için ağır bir yenilgiyle sonuçlandı.
  Doğru, denizaltı filolarının denizinde Naziler açıkça daha güçlüydü. Seri üretimde, katil balinalara benzeyen denizaltılar, hidrojen peroksit ile güçlendirilmiştir. Saatte 35 deniz miline varan hızlara ulaşıyorlar ki bu bir yüzey filosu için çok uygun. Ek olarak, nükleer denizaltılar halihazırda aktif olarak geliştirilmektedir.
  Bu tür silahların avantajı açıktır. Ve Üçüncü Reich'in kendisinde, birkaç nükleer reaktör zaten çalışıyor ve bir atomik cop almak çok uzak değil. Ancak SSCB'de bu konuda aktif gelişmeler yaşanıyor. Savaş zamanının zorlukları böyle bir programın gelişimini yavaşlatsa da.
  Almanlar 1948'de Baltık ülkelerini ele geçirip Pskov'a yaklaşmayı başardılar ve Beyaz Rusya, Vitebsk ve Orsha'yı işgal ederek Dinyeper'a ulaştı. Ancak başarılarının sınırlı olduğu yer burasıydı. Kiev zaptedilemez bir dayanak olarak kaldı. Doğru, Sovyet birlikleri savaşta henüz önemli bir dönüm noktasına ulaşmadı.
  Ama sonra 1949 geldi.
  Sovyet jet avcı uçakları MIG-15, LA-15, Yak-23 seri üretim makineler haline geldi ve sonunda seri üretime başlandı. Böylece Nazilerin havadaki tekelinin sona erdiğini gösteriyor.
  Ve böylece bombalama, Sovyet topraklarını harap etti. Doğru, Naziler yerinde durmadı. TA-383, dünyada ses hızını önemli ölçüde aşan ilk savaşçı oldu - yaklaşık iki kez.
  Ancak Nazilerin havadaki teknolojik avantajı ezici olmaktan çıktı. Doğru, LA-15 gibi hafif ve manevra kabiliyetine sahip bir makine olan Yak-23, toplu savaşçı olmadı. Her şeyden önce, daha zayıf silahları nedeniyle. Ve Almanlar, beş adet 37 mm ve dört adet 30 mm hava topuna sahip ME-362 sınıfı uçakları tercih etti.
  Bu makine çok inatçı ve gerçekten en az 37 mm'lik bir kalibre aldı. TA-400, TA-500 ve en yeni TA-600'ün çok dayanıklı ve yüksek korumalı jet motorlu araçlar olduğundan bahsetmiyorum bile. Yu-488 zaten üretilmiyor, ancak çok güçlü bir jet bombardıman uçağı olan Yu-487 ortaya çıktı.
  Ancak Sovyet tasarımcıları da uyumadı, teknolojinin gelişimi artıyordu.
  MiG-15 seri üretime girerken, daha da geliştirilmesi devam etti. Prototip S-3 uçağında tespit edilen eksiklikleri gidermek için üçüncü seri MiG-15 No. 101003, 1 numaralı fabrikadan "SV" kodunu aldığı Mikoyan Tasarım Bürosuna gönderildi.
  Tabii ki, savaşların sonucuna sadece savaş alanlarında değil, büyük ölçüde tasarım bürolarında karar verildi.
  MiG-15 serisinin tasarımında aşağıdaki değişiklikler yapıldı: NS-23 topları, NR-23 toplarıyla değiştirildi, N-37D topundan ateşlenirken titreşim ortadan kaldırıldı, bağlantı toplayıcıları iyileştirildi, uçağın gücü yapı artırıldı ve sol kanatçık üzerine bir düzeltici takıldı. Kanada bir titreme önleyici yük takıldı, bir B-7 güçlendirici hidrolik güçlendirici takıldı, bir GS-3000 jeneratör marş motoru kullanıldı, burun iniş takımı için yeni bir amortisör takıldı ve ASP-1 görüş, ASP-3N ile değiştirildi.
  
  13 Haziran 1949'da MiG-15 SV'nin durum testleri başladı, ancak 10 Ağustos'ta HP-23 toplarının kurulumunun yetersiz sertliği nedeniyle kesintiye uğradı. Uçak, revizyon için Tasarım Bürosuna iade edildi ve 19 Ekim'de, silahlanma hiçbir zaman tamamlanmamasına rağmen, SV tekrar durum testleri için gönderildi. Tasarımcıların ana çabaları, yol tutuşunu ve motoru havada çalıştırma yeteneğini geliştirmeye odaklandı.
  Ancak tasarımcıların tüm çalışmaları başarılı olmadı ve çoğu başarılı olamadı.
  MiG-15 "SV" üzerinde test edilen iyileştirmelerin yalnızca küçük bir kısmı, RD-45F motorlu üretim uçaklarına uygulandı. Bunlar arasında yeni ASP-3N görüşü, PS-2 paneli, geliştirilmiş bir motor çalıştırma sistemi ve kanatçık hidrolik güçlendirici vardı. Kalan yenilikler, seride zaten VK-1 motoruyla donatılmış MiG-15bis'te ortaya çıktı.
  1949 kışında, Sovyet komutanlığı merkezde bir saldırı başlattı. Başarısı önemsiz olmasına rağmen, kayıplar çok büyüktü ve Almanlar hattı tuttu, ancak SSCB'nin tükenmesinin hesaplanması gerçekleşmedi. Doğru, kuşatma altındaki Tallinn Şubat ayında düştü. Kızıl Ordu hala güçlü.
  Ve bahar karşılıklı darbelerle geçti ... Yaz aylarında Naziler tüm güçlerini Kiev'e yapılan saldırıya attılar. Muazzam kayıplar ve büyük bombardıman pahasına, yine de şehri aldılar. Saldırı sırasında ilk kez Naziler süper büyük tanklar kullandılar: "Canavar" ve "Sıçan". Güçlü ve tasarlanmış savunma hatlarını aşma yeteneklerinin nispeten tatmin edici olduğu kanıtlandı.
  "Canavar" karşısında, dünyanın en büyük bombardıman uçakları da test edildi ve 10 tona kadar olan mermiler fırlatıldı. Ve bir atılım sırasında bu tür silahların tüm tehlikesini gösterdiler.
  Ancak Almanlar, saldırı potansiyellerini çoktan tüketmişti. Ve savaş makineleri tükenmişti. 1 Eylül 1949, İkinci Dünya Savaşı'nın başlamasının onuncu yılı oldu. Ve dehşete kapılmak için sebep vardı. Almanya ve Avrupa'nın nüfusu azaldı.
  Ancak Sovyetler Birliği de. Askerlik çağındaki erkek nesilleri, maksimum yüzde üç ila dört arasında kaldı. Ordu sakalsız oğlanlar, kır saçlı yaşlı erkekler ve kadınlarla doluydu. Kızıl Ordu da muazzam kayıplar verdi ve bitkin düştü.
  Ancak endüstri zorla da olsa çalışmaya devam etti ve Alman havacılığının kayıpları artıyordu. Uçaksavar füzeleri de SSCB'nin cephaneliğinde ortaya çıktı.
  Sonbaharda, Sovyetler zaten Almanları güç için test etti. Ne yazık ki Alman piramidal tankı, İkinci Dünya Savaşı'nın en iyi aracı olmaya devam etti. Dahası, Almanlar ona 1500-1600 beygir gücünde daha gelişmiş bir turbo-jeneratör motor taktı ve Alman arabası hem sonbaharda çamur kaymaları hem de kışın kar yığınlarıyla başarılı bir şekilde savaşarak sürüş performansını iyileştirdi. Evet ve palet olmaması, açıklığını artırdı. Böylece Naziler karşı saldırı yapma fırsatını kaybetmezken.
  7 Kasım 1949'da hem SSCB'de hem de Almanya'da, ironik bir şekilde aynı gün nükleer silahlar test edildi. Şimdi ABD'nin nükleer tekeli nihayet sona erdi. Ama savaş hala devam ediyor ... Stalin zaten ciddi bir şekilde hasta ve Hitler de hasta. Ancak her iki diktatör de inatçı olacaktır.
  Faşistlerin hala tehlikeli ve çözülmemiş bir kozları var: gelişen ve daha tehlikeli hale gelen diskolar. Tasarımdaki gelişmelerden biri de "uçan daireleri" nükleer pompalı lazerlerle donatma fikriydi.
  Hitler hala mucize silahlara ve birliklerinin yeteneklerine inanıyordu. Ancak cephe hattı, sanki Birinci Dünya Savaşı'ndaymış gibi etkisiz hale geldi. Kızıl Ordu'nun kış baskınları başarısız oldu, ancak öte yandan Transkafkasya'da Türkiye'ye karşı bir saldırı başlatıldı. Zayıf Osmanlı birlikleri darbeler altında yenik düştü. Ruslar Kars, Erzurum ve diğer bazı şehirleri ele geçirdi.
  Ancak Sovyetlerle birlikte ABD ile savaşa girme tehdidinde bulunan İngiltere'nin müdahalesi ve Wehrmacht'tan büyük takviye kuvvetlerin gelmesi, Sovyet ilerlemesini durdurdu.
  Ama her durumda: Kızıl Ordu hala güçlü. Ve okyanusun ötesinde, Sovyet karşıtı histeri büyüyor. Fikirlerden biri , Amerikan yanlısı Çin'i SSCB'nin üzerine oturtma fikridir . Çan Kay-şek, sınırlarını Rusya pahasına genişletmeye hiç de karşı değil.
  Doğru, Çin ordusu savaşa pek hazır değil, ancak son derece kalabalık.
  Doğru, Mao Zedong, son zamanlarda büyük baskı altında olsa bile savaşmaya devam ediyor. Ancak Amerikalılar, Mao'ya karşı yardımı hızlandırma ve hatta kendi birliklerini getirme sözü veriyor.
  Amerika halkı SSCB'ye karşı savaşmak istemiyor, ancak Amerikalılar barbar Mao'yu bastırma konusunda oldukça yetenekliler. Ve Çin hükümet birlikleri onlar için top yemi gibi olacak.
  Böylece, takip eden 1950'de SSCB'nin üzerinde yeni ve tehlikeli bir tehdit belirdi. Stalin bunu biliyordu ve engellemeye çalıştı. Aynı zamanda, Üçüncü Reich ile barışı yeniden müzakere etmeye çalıştılar.
  Ancak Hitler, Almanların Urallara ulaşmadığı herhangi bir barışa karşıydı.
  Evet ve müttefikler, savaşın muzaffer bir şekilde sona ermesini talep ederek Almanya ve uydularına baskı yaptı. Kendileri Rusya'da kendi kolonilerini almak istediler.
  Yani yürümedi. Stalin çok şey vermeye hazır olmasına rağmen - hatta Donbass ve Kırım.
  Ancak yaşlı Başkomutan çok da üzülmemişti:
  - Biz Ruslar herkesi yendik! Hadi bu sefer kazanalım!
  Ama şimdilik durum çok zor. Haziran 1950'de ABD ve İngiltere tarafından silahlandırılan kukla Çin rejimi yeni bir cephe açtı.
  Milyonlarca sarı asker Uzak Doğu'daki Sovyet sınırını geçerek Moğolistan'ı işgal etti.
  Titanların savaşı yeni, öfkeli bir güçle alevlendi ...
  
  VLADIMIR KLICHKO VE VLADIMIR ZELENSKY'NİN SAVAŞI
  Ve çocuk-Yaratıcı, Vladimir Zelensky'yi çıplak bir çocuğun ayağını yüzüğe fırlattı. Boks stadyumu, bağın çok renkli çalılıklarının bulunduğu yerde anında büyüdü. Ve bebek Tanrı-Yaratıcı'nın emriyle, tribünler ve onlarla birlikte gürültü ve gürültü ortaya çıktı. Diğer dünyaların birçok temsilcisi, turuncu akreplerden radyoaktif olmayan denizanalarına kadar türler.
  Islık çaldılar, hırıldadılar, ciyakladılar, tepindiler, gakladılar ve hatta ateş ve plazma kustular! Gerçek bir kakofoni ve Volodymyr Zelenskyy kelimenin tam anlamıyla kulaklarından dayak yemiş gibi hissetti.
  Ancak yüzüğün üzerine bir akvaryuma benzeyen şeffaf bir kaplama indi. Tamamen önemsiz bir boks ringini sıkıca kapladı ve tüm sesleri kapattı.
  Gençleşmiş ve güçlenmiş Vladimir Zelensky kendinden çok emindi. Geniş omuzlarını dikleştirdi ve koca kafasını gururla kaldırdı.
  Peki ya dağ Muhammed'e gitmediyse, o zaman ... Ukrayna Cumhurbaşkanı, kendisine acı verici bir şekilde tanıdık gelen rakibini gördü. Siyah saçlı karakteristik bir kısa saç kesimi, sert bir görünüm ... Gerçekten Vitalik Klitschko mu?
  Hayır, bunun biraz daha dar bir yüzü var ve daha genç bir boksöre benziyor. Pekala, evet, Vladimir Vladimirovich (adında ve soyadında Rusya cumhurbaşkanı ile çok garip bir tesadüf!) Klitschko - kendi şahsında! Peki, ne yaptı Vladimir Alexandrovich kendini bir hançerin kenarında buldu. Ancak korku yoktur. Üstelik Ukrayna'nın yetişkin cumhurbaşkanı Vladimir'den en az beş ila yedi santimetre daha uzun ve yirmi ila otuz kilo daha ağır.
  Ringde hakem rolünü çıplak bacaklı, çikolata renginde bronzlaşmış, kaslı ve uzun boylu bal sarısı bir kişi canlandırıyor.
  Güzel bir yüzü var ama güçlü bir boynu var, cimri bir bikinisi olduğu sürece neredeyse çıplak - bir incir yaprağından daha az. Vladimir Zelensky istemeden hakeme baktı ve Vladimir'in ilk darbesini kaçırdı. Görünüşe göre tuhaf kurallar vardı, savaş gong olmadan başladı.
  Kız bir jest yaptı, diyorlar, devam et. Wladimir Klitschko'nun darbesi güçlüydü, ancak soldan ayrıca büyük bir adama vurdu ve Zelensky canavarını devirmek için yeterli güç yoktu.
  Vladimir Aleksandroviç yumruklarını sıktı, kasları top gibi şişti. Wladimir Klitschko'dan çok daha havalı görünüyordu ve profesyonel bir vücut geliştirmeciye benziyordu, ama ... Bay mizahçı Zelensky, çocukluğunda judo ile uğraştı ve olgunluk yıllarında sporla hiç arkadaş değildi. Ve ringde düello tekniğini anlaması onun için çok zor oldu.
  Volodymyr Zelenskyy bariz hatalar yaptı: Yumruğunu tüm gücüyle sıktı, gergin bir eliyle tüm yörünge boyunca vurdu, darbelerinin ittiği ortaya çıktı ve neredeyse bir buçuk sent yüksekliğindeki yıkıcı gücü taşımadı. -kaliteli kas kütlesi verebilirdi.
  Vladimir Zelensky, paralel bir dünyada yeni, güzel, şişirilmiş bir vücut buldu, ancak dövüş sanatları becerilerini hiç bulamadı. Yani daha küçük ama aynı zamanda oldukça büyük bir rakip, açıkça ondan daha iyi performans gösterdi.
  Wladimir Klitschko iki numara olarak çalıştı, dev Zelensky'yi ıskalattı veya engelledi. Ancak ağır ve güçlü bir sporcunun darbeleri, profesyonel olarak nasıl yenileceğini bilmese bile oldukça dikkat çekicidir. Bu nedenle Vladimir hareket etmeyi veya elastik bloklar koymayı tercih etti.
  Aksi takdirde, Ukrayna'nın eski cumhurbaşkanı haline gelen böyle bir boğadan kesinlikle nakavt alacaksınız.
  Aynı zamanda, eski dünya şampiyonu Vladimir Zelensky'yi sol, takıntılı ve hızlı yumrukuyla sürekli olarak soktu. Geleneksel olarak ilk turlarında yumruklara yatırım yapmazdı, ancak Klitschko'nun sol eli hızlı ve esnektir.
  Düello özel kurallara göre yapıldı. İlk raunt, açıkça öngörülen üç dakikadan daha uzun sürdü ve ardından bir dakikalık bir duraklama olarak güreş gibi hiçbir raunt ve mola yokmuş gibi görünüyordu.
  Vladimir Zelensky çok yorgun değil, vücudu harika durumda, Klitschko yeni ısındı.
  Vladimir Vladimirovich'in "cam çene" lakaplı olduğunu hatırlayan güçlü Zelensky, çaresizce düşmanı tek darbeyle yakalamaya çalıştı. Vladimir, yanıt olarak, görünüşe göre kedi fare oynamanın yeterli olduğuna karar vererek, sol eliyle yan tarafı çenesiyle kahraman Zelensky'ye saldırdı.
  Vladimir Alekseevich bir sarsıntı hissetti ve cevap vermeyi başardı ve Klitschko'nun göğsüne vurdu. Vladimir sendeledi, yere düşmemek için zar zor ayağa kalktı. Korku, Klitschko'nun gözlerine yansıdı. Gerçekten teknik olmayan bir rakibin kararlı olduğu ortaya çıktı, bir zamanlar Pole Vakh gibi, sert vuruyor.
  Cevap olarak Klitschko geri çekildi ve bir ikili tuttu. Çeneden Vladimir Zelensky var. Ancak Ukrayna cumhurbaşkanı hem vücut hem de kafa olarak çok güçlü. Ve darbelere aldırış etmeden bir Alman tankı "King Tiger" veya cesur bir Rus askeri gibi Vladimir'e gidiyor.
  Wladimir Klitschko geri adım atıyor ve yumruklar ve ikililer atıyor. Koruma ile, çok belirsiz bir boks fikri olan Vladimir Zelensky umursamıyor. Ama öte yandan darbe alma yeteneği, dayanıklılığı ve hayvani gücü ile her şey yolunda. Zamanın ters akışı olan bir evrende, eski Ukrayna cumhurbaşkanı suçlandı. Ve böyle bir boğayı kim devirecek? Toplam on iki yıldır şampiyon olan biri bile yekpare bir duvarın önünde açıkça pes ediyor.
  Vladimir gider. Şimdi yine jab ile çalışıyor. Ancak darbeye rağmen burnunu kırmayı başaramaz. Ve mücadele uzar gider. Borazan, sanki bunlar kuralsız, zamanla sınırlı olmayan dövüşlermiş gibi çınlamaz. Ve Klitschko için bu tür düzenlemeler son derece elverişsizdir.
  Güçlü Zelensky çok ve sık sık vuruyor, ancak yorgun görünmüyor ve Vladimir sürekli geri çekilmeli, halkanın etrafında hareket etmeli, vücut eğimleriyle 145 kilogramlık bir kas kütlesinin darbelerini yumuşatmalı. Ve nasıl iyileşebileceksin? Rauntlar arasında duraklama olmaksızın savaşın yüksek hızı çok yorucu.
  Wladimir Klitschko yine bir sağ ele yatırım yapıyor. Ama Volodymyr Zelensky'nin çenesi bir inçten fazla uzakta değil. Ve bu gerçekten yumruk atanları rahatsız ediyor. Muadilinizin kafası titanyumdan daha güçlü olduğunda.
  Vladimir tekrar bir ikili ile vurmaya çalışır ve darbe geçer. Ama ne anlamı var? Klitschko'da nefes almak gittikçe zorlaşıyor. Dövüş giderek azalan bir hızda gerçekleşir ve eski dünya şampiyonu kelimenin tam anlamıyla topuklarının üzerine basar.
  Vladimir Vladimirovich, Vladimir Alexandrovich'e karşı - her şey ne kadar sembolik ve dramatik görünüyor. Kendi tarzında destansı bir dövüş. Hem şairlerin hem de oyun yazarlarının hakkında şarkı söyleyebileceği bir şey.
  Volodymyr Zelenskyy de yorgunluğun ilk belirtilerini hissediyor, ancak yine de nispeten hafif. Ama rakibi belli ki yorgun, terden parlıyor ve en önemlisi sol yumruk atmayı fiilen durdurdu. Bu nedenle inisiyatif yavaş yavaş Vladimir Alexandrovich'e devrediliyor. Arada sırada zayıf teknik için onu suçlayabilirsiniz, ancak vücut muhteşemdir. Ve darbeler art arda gelir.
  Vladimir bir blokla kapanır ve gelişigüzel bir şekilde kaşın içine geçer ... Eski dünya şampiyonu çoktan bir kesim yaptı. Kan ortaya çıktı ve kırmızı bir sıvının görülmesiyle birlikte kahraman Zelensky kendine çılgınca bir güven kazandı. Ve baskıyı artırdı.
  Bir seri ile beceriksizce de olsa ama yorulmadan vurduğunuzda, o zaman en azından birkaç darbe ve geçecektir.
  Ve gittikçe daha fazla yorulan Wladimir Klitschko, kendini daha da kötü savundu ve bloklar koydu. Ve zaman zaman kafalarında bir hediye alacaklar. Ve düşman güçlüdür ve bir sopa gibi ağır bir şekilde vurur. Dev Zelensky daha fazla deneyime sahip olsaydı ve doğru vuruş yapmak için eğitilmiş olsaydı, Wladimir Klitschko çoktan derin bir nakavtla yuvarlanırdı. Ancak Vladimir Zelensky iterek sarsıldı ve bundan düşman, hataları atlayarak bile düşmedi, sadece sendeledi. Ama yine de, savaş uzadı, Klitschko gücünü kaybediyordu, kimse bir duraklama ilan etmeyecekti ve kahraman Zelensky'nin zaferi artık sadece an meselesiydi.
  Çaresizlik içindeki Vladimir, beklenmedik bir şekilde dev Zelensky'nin karaciğerine alışılmadık bir sarsıntı enjekte etti. Ukrayna'nın eski cumhurbaşkanı, gövdesine bir kütük çarpmış gibi tatsız hissetti. Ve biraz yavaşladı.
  Vladimir hemen çenede bir ikiliye yatırım yaptı, ancak muhtemelen karaciğeri dövmeye devam etmek daha mantıklı olurdu.
  Vladimir Zelensky darbeye metanetle karşı koydu ve saldırıya kendisi koştu. Klitschko uzaklaşmaya çalıştı, ancak yorgunluk nedeniyle hız düştü ve eski dünya şampiyonu bir darbe yağmuru altındaydı. Sert vurduğunuzda blok kırılır ve eldivenler uçar. Vladimir'in sadece kaşından değil burnundan da kan akıyordu. Çaresizce Vladimir Alexandrovich'e asıldı, onu kavgaya çekmeye çalıştı.
  Kudretli Zelensky, Klitschko'yu öfkeyle silkeledi ve profesyonel bir boks ringi için fazla büyük olan Klitschko'yu yere yığılmaya zorladı. Ve sonra, Vladimir ayağa kalkmaya çalıştığında, yüzüne ezici bir tekme geldi. Vladimir Alexandrovich futbol oynamayı oldukça iyi biliyordu ve bu nedenle ayağını ellerinden çok daha profesyonelce hareket ettirmeyi başardı. Ve tabii ki daha güçlü.
  Wladimir Klitschko'nun ağzından kanlı bir şapka fırladı ve eski dünya şampiyonu düştü, kollarını iki yana açtı ve sustu ...
  Bir korna çaldı ve ciddi bir ses duyurdu:
  - Galibiyet kazandı... Wladimir Klitschko, rakibin kural dışı vuruş nedeniyle diskalifiye edilmesi nedeniyle!
  
  
  
  ROMMEL TUZAĞI HAZIRLADI
  Başka bir çatallanma noktası: Libya'da Rommel'in ordusuna karşı verilen mücadele. Bu sefer tuzak işe yaradı, Hindu bölümü Alman tanklarının darbeleri altında battı ve İngilizler kazanın içindeydi. Savaş, Aslan İmparatorluğu ordusunun tamamen yenilgisiyle sona erdi. Bu, Moskova karşı saldırısını etkilemedi. Ancak öte yandan Rommel'in yenilmez bir komutan olarak ünü gözle görülür şekilde arttı. Ve Britanya'da iyimserlik dibe vurdu.
  Ve Ocak ayında Rommel'in birlikleri Tolbuk'a saldırdı. Saldırı sırasında Almanlar bir sis perdesi kullandı ve kayıpları azaltmayı başardı. Bunu Şubat ayında Mısır'a bir ilerleme izledi. İngilizlerin kafa karışıklığından yararlanan Rommel, onları parça parça yendi. Ve bu, Japon başarılarının ve Sovyet-Alman cephesindeki göreceli başarısızlıkların zemininde gerçekleşti. Mart ayında Rommel İskenderiye'yi işgal etti ve Almanlar zaferle Süveyş Kanalı'na yürüdü.
  Churchill, Almanya ve Japonya'dan gelen yenilgilerin zemininde şiddetli psikolojik stres yaşadı ve Nisan ayı başlarında felç geçirdi. Böylesine parlak ve güçlü bir politikacının başarısızlığı, düşmanlıkların gidişatını olumsuz etkiledi.
  Rommel, yerel halkın aktif desteğiyle Irak'a girerek kazanmaya devam etti. Orada İngilizler bizzat Mücahidler tarafından saldırıya uğradı. Rommel Bağdat'a zaferle girdi. Irak'ta Bağdat Halifeliği, Almanya tarafında uluyarak ilan edildi.
  Durum, doğu cephesinde Sovyet birliklerinin yenilgisiyle daha da kötüleşti. Kızıl Ordu'nun, Kırım'da, Kharkov yakınlarında, Rzhev yakınlarında ve biraz sonra Leningrad yakınlarında yenilgisi.
  Ama en önemlisi Rommel, petrol platformlarıyla tüm Ortadoğu'nun kontrolünü ele geçirmeyi başardı. Ve SSCB'nin buna cevap vermesinin zor olduğu ortaya çıktı. Hepsinden önemlisi, ABD Midway savaşını Japonya'ya kaybetti ve sonunda Yükselen Güneş Ülkesi ile savaşta inisiyatifi kaybetti.
  Japonya'dan ikinci bir cephe açma tehdidi vardı. Ve savaş alanlarında şans henüz Almanlara ihanet etmedi. Birliklerini Araplarla dolduran Rommel, Türkiye ile birlikte Sovyet Transkafkasya'ya saldırdı. Ve bu durumu dramatik bir şekilde ağırlaştırdı.
  Üstün Alman-Türk birlikleri cepheyi yarıp geçti. Batum için beş gün beş gece muharebeler oldu. Üç gün içinde Erivan kuşatıldı. Almanlar, Türkler ve Araplar derinlere indiler. Sovyet komutanlığı, Transkafkasya yönünü güçlendirmeye çalıştı, ancak Almanların yararlandığı Stalingrad'ın koruması zayıfladı. Naziler şehri neredeyse tamamen ve hemen ele geçirdi.
  Ancak Sovyet birlikleri karşı saldırıya geçmeye çalıştı ... Ancak yeterli güçleri yoktu. Ve Almanlar savaşa giderek daha fazla yeni yedek getirdi. En önemlisi, Japonya ikinci bir cephe açtı ve oraya yönlendirilmek zorunda kaldı. Bununla birlikte, Stalingrad savaşları, öncelikle Sovyet askerlerinin kahramanlığı nedeniyle biraz ertelendi.
  Ama sonra şehir düştü ve Ekim ayında Fritz geniş bir cephede Volga'ya ulaştı.
  "Geri adım atmayın" emri bile yardımcı olmadı. Feci bir rezerv eksikliği vardı. Amerika Birleşik Devletleri Hawai Takımadalarını kaybetti ve Lend-Lease tedariklerini fiilen azalttı, Churchill olmadan İngiltere pratikte Almanlarla savaşmadı. Japonya, sayısız, fanatik ve iyi eğitimli piyadesiyle yoluna devam etti.
  Durum, Sovyet parti liderliği içindeki anlaşmazlıklar nedeniyle daha da kötüleşti. Molotof elendi, ancak Beria da uzun süre taraftar olmadı. Almanlar, Kasım ayında Hazar Denizi'ne ulaştı ve kıyı boyunca ilerlemeye başladı. Çığlarını durdurmak zordu. Sovyet komutanlığı üç cephede parçalandı ve Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere fiilen oyundan ayrıldı.
  Aralık ayında Almanlar, Türkler ve Araplar Kafkasya'da birleşti. Ve aslında, bu en zengin bölgenin kontrolünü ele geçirdiler. Stalin topyekun savaş ilan etti.
  Ocak ayında Bakü kuyuları için savaşlar başladı ....
  Oleg Rybachenko, bir kız olarak bir keskin nişancı tüfeğinden ateş ettiğini hayal etti. Güzelliğin üzerinde neredeyse hiç kıyafet kalmadı ama Bakü'deki kuyuların yanması nedeniyle ortalık sıcak ve hatta kar bile eriyor.
  Korkunç bir pus çöker ve suyun bile tısladığı ve buharın yükseldiği her şey etrafta akar.
  Oleg Rybachenko ve Akulina'nın ortağı yere yapışarak Fritz ve Araplara ateş ediyor. Bakü zaten neredeyse her şeyi aldı, ancak Rus ruhu güçlü ve hiçbir şey onu kıramaz. Keskin nişancı kız, kaçırmayın. Ve şimdi koca bir ceset yığını büyüdü. İki güzel silah ateşliyor.
  Oleg'in kızı bundan etkilenir ve çıplak ayağını yere vurarak şarkı söylemeye başlar:
  - Güzel...
  İyi niyetli bir atış yapan Akulina devam ediyor:
  - Canlı...
  Oleg Rybachenko tekrar ateş ediyor, Arap'ı öldürüyor ve şarkı söylüyor:
  -Arasında...
  Akulina bir kurşun sıkar ve devam eder:
  - Ateş!
  Oleg Rybachenko bir an için cevaplıyor:
  - Ve sigara iç!
  Akulina şarkı söylemeye devam ederek tekrar ateş ediyor:
  - Ve dinle...
  Oleg Rybachenko ustaca deklanşöre basarak bir hediye veriyor ve şöyle diyor:
  - Nasıl!
  Akulina, Almanca'nın sözünü kesti ve devam etti:
  - Makineli tüfek!
  Oleg Rybachenko yine bir mermi gönderiyor ve ıslık çalıyor:
  - Yol göstermek!
  Akulina, Almanlara bir kurşun sıktı ve devam etti:
  - Biz!
  Faşiste cömert bir hediye veren Oleg Rybachenko şunları yayınladı:
  - Başkan!
  Akulina ölümcül bir hediye gönderdi ve homurdandı:
  - Yenilmez!
  Oleg Rybachenko tekrar vurarak devam etti:
  - İleri!
  Akulina pasajı destekledi:
  - İleri!
  Oleg Rybachenko tekrar ateş etti ve homurdandı:
  - Ne zaman!
  Akulina, Nazi'yi tutkuyla dövdü, çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve devam etti:
  - Mermiler!
  Oleg Rybachenko bir mermi gönderdi ve nasıl ıslık çaldı:
  - Huzur içinde yatsın!
  Akulina doğru bir şekilde ateş etti ve havladı:
  - Mutlu!
  Keskin nişancı tüfeğiyle ateş eden Oleg Rybachenko şöyle devam etti:
  - Ve gece!
  Akulina ateş ederken yüksek sesle cıvıldadı:
  - Acele etmek...
  Ateş eden Oleg Rybachenko coşkuyla ekledi:
  - Geliyorlar!
  Akulina tekrar ateş etti ve ıslık çaldı:
  - Çene!
  Bir keskin nişancı tüfeğinden atılan Oleg Rybachenko devam etti:
  - Ve emirler!
  Ateş eden Akulina pırıl pırıl tısladı:
  - İzin vermek...
  Bir mermi ateşleyen Oleg Rybachenko sağır edici bir şekilde homurdandı:
  - Üstünde!
  Akulina ölüm getireni tükürdü ve şöyle dedi:
  - Barış!
  Oleg Rybachenko tekrar çivilendi ve homurdandı:
  - Çok öfkeli!
  Akulina tek bir atış yaptı, aynı anda iki Fritz'i devirdi ve cıvıldadı:
  - Gümbürtü!
  Oleg Rybachenko ateş ederken sağır edici bir şekilde bağırdı:
  - Savaş!
  Kız, yontulmuş çıplak bir bacağın yardımıyla çekimi kopyaladı ve tekrarladı:
  - Savaş!
  Klipsi değiştiren Oleg Rybachenko, tekrar ateş ediyor, faşistin kafasını yarıp şarkı söylüyor:
  - Solma...
  Kız, parlak bir gülümsemeyle zekice ateş ederek:
  - Axelbant....
  Oleg Rybachenko kurşunla vurdu ve devam etti:
  - İtibaren...
  Akulina kovuldu, doğru bir şekilde yayınlandı:
  - Barışçıl!
  Kız-genel-yazar ateş etti ve homurdandı:
  - Hayat!
  Akulina soluk, ekledi:
  - Uzanmak...
  Mancınık gibi mermi atan ve kız ayağıyla el bombası atan Oleg Rybachenko, şöyle devam etti:
  - Solma...
  Akulina, Fritz'i kesti ve cıvıldadı:
  - Parlamak...
  Siperin üzerine ustaca bir kurşun atan ve bir zırhlı personel taşıyıcısındaki bir Alman'ı yere seren Oleg Rybachenko, devam etti:
  - Afişler!
  Akulina tekrar ateş etti ve cıvıldadı:
  - Ve o...
  Zevkle ateş eden Oleg Rybachenko haykırdı:
  - DSÖ!
  Keskin nişancı kız, dumanı çıplak ayaklarıyla uzaklaştırarak ve yine kurşunu faşistin boğazına saplayarak havladı:
  - Konuşuyor!
  
  UZAY ÇAĞININ MUHTEŞEM SAVAŞI
  Tüm şoka rağmen Anfisa, tüm bu militarist phasmagoria'nın muhtemelen tek bir merkezden kontrol edildiğini fark etti. Bu, darbenin yönü ve yaratıkların devasa boyutlarının faaliyetlerindeki bariz tutarlılık ile kanıtlanmaktadır.
  Savaşçı fark etti: Tüm bu harika donanmanın kontrol merkezini devre dışı bırakmak mümkün ve sonra... Belki her şey duracak!
  Ama kendinize ait değilseniz ve tüy gibi dalgalanan çatı tamamen kontrol edilemezse, bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır.
  Nedense bu durumda tamamen uygunsuz bir şarkı geçti aklımdan:
  -Yırtıcı Bagheera'nın artık bir kız arkadaşı var. Hiç şüphe yok ki bir psikiyatri hastanesi onun için ağlıyor! O bir yabancı ve sürünerek yaklaşıyor! O bir ksiwa maymunu - Anfiska!
  Ve aşağıdaki manzara, sürekli yıkım, bir anda büyüyen harabeler ve büyülü enerji pıhtılarının düşmesinden kaynaklanan birçok krater.
  Ve harabeler bile sanki canlıymış gibi inliyor ve titriyor. Ve bu korkutucu.
  Anfisa, en azından orada teselli ve destek bulacağını umarak gökyüzüne bir göz attı.
  Ama ne iğrenç bir şey? Güneş bile değişti. Gözbebeklerini kesen koroner akıntıların çıktığı kızıl bir cüce gibi görünmeye başladı.
  Anfisa tekrar kendini geçti, zaten gerçekten korkmuştu: Güneşi kim bozabilir, şeklini bozabilir? Gerçekte sihrin var olduğunu varsaysak bile bu mümkün mü? Tüm görkemiyle Kral Süleyman bile bunu yapamaz!
  Yoksa bu bir yanılsama mı? Bütün bu yaratıklar nasıl?
  Kanlı tüyleri olan bir kuzgun-ejder, kırk beş tonluk bir tankı kustu.
  Araba patlamadan önce birkaç kez büküldü. Yıkık kule, Anfisa'nın sallanan çatısının yanından uçarak geçti. Rüzgârın akıntısı bile kızı sarstı, neredeyse yere devirdi.
  Savaşçı kendini yukarı çekti ve bir devin çabasıyla tekrar yukarı tırmandı. Çizmelerden biri, güzelliğin yontulmuş bacaklarından düştü. Oldukça sıradan düşen asker ayakkabıları başka bir canavara dönüştü.
  Özellikle ayak parmağında boynuzlu bir aslan başı çıktı ve delikten lale yaprakları çıktı. Yengeç pençeleri ve yarasa kanatları, sanki hamuru karakterli bir çizgi filmdeymiş gibi yanlara kalıplanmıştır.
  Anfisa kendi kendine nefes verdi:
  - Herkes uyusun! Yüce Allah her şeyi yaratabilir, ama o bile tüm insan fantezilerini ve saçmalıklarını bünyesinde barındıramaz!
  Birdenbire üç katlı bir bina boyutuna ulaşan motive edici bot şunları söyledi:
  - İnsan her türlü saçmalığı gerçeğe dönüştürebilir, ancak yalnızca gerçekçiler bir hayali gerçekleştirebilir!
  Anfisa fısıldayarak haç çıkardı:
  - Borisovna'nın saçı ne halt!
  Önyükleme karşılık verdi:
  - Büyük bir adam kel olabilir ama sadece bir hiç dişsizdir!
  Anfisa, ona ikinci botunu fırlatma arzusuna güçlükle karşı koyabildi: katlanamadığı, bu kadar anlaşılması güç ikinci bir muhatap yok. Kız, beyin kıvrımlarındaki bu oyundan en azından bir an olsun uzaklaşmak için 9 Mayıs tatili için bestelenmiş bir şarkı söyledi. Görünüşe göre, son zamanlarda Kiev cuntası tarafından çok acımasızca ayaklar altına alınan bu tatili kutladılar.
  Sarışın güzel sesiyle şarkı söyledi;
  Hatta yemin ettik,
  Doğru, Kutsal Anavatan'a hizmet etmek için!
  Komünizm Güneş'in ışığını verdi,
  Altın bir şarkı ipi sarar!
  
  Komsomol üyeleri erkeklere boyun eğmeyecek,
  Ve savaşın gök gürültüsü gürlediğinde...
  Kızlar ellerine dokundu
  Şimdi makinenin başındalar!
  
  Ve diğerleri sabanın arkasında yalınayak,
  Güzel kokulu ekmek sağlamak için ...
  aç dövüşmek çok zor
  Öyleyse işimiz beş olsun!
  
  Daha havalı olanlar - kızlar karar verdi
  Ne de olsa savaş bir kadının sırıtışı değil ...
  Ve gençler takımlara katıldı,
  Fritz mahkumlara bağırmasın diye!
  
  Devler Moskova için savaştı,
  Faşizm midesinden vuruldu!
  Rus Anavatanı ile birleştik,
  Ruh, inan bana, savaş kaybedilmedi!
  
  Kanın bir derede aktığı Stalingrad,
  Evde mumların yandığı yer ...
  Harika bir dönüm noktası oldu - bir dönüm noktası,
  Omuzlarını dik ülkem!
  
  Tanklar "Kaplanlar" cesurlara engel değildir,
  "Panter" kulesi düştü!
  "Katyuşalar" ile kademe geldi,
  Gözyaşı Nazizm, parçalanıyoruz!
  
  Öncüler de bu mücadelede,
  Partizan cesurca köprüyü havaya uçurdu...
  Köpekler gibi Fritz var
  Ve rüya savaşçılarının baskısı arttı!
  
  İşte Berlin son engel,
  Aşağılık piç kaç hendek kazdı!
  Makineli tüfekle isabetli ateş ediyorum,
  Almanları zavallı bitler gibi eziyoruz!
  
  Reichstag renkli bayrağının üstünde - Güneş,
  Hitler fare gibidir - leş öldü!
  Kalbimiz davul gibi atıyor
  Ve zafer borusunu üfle!
  
  Acı ve kederden kurtuldu
  Bütün savaşı acımadan geçtiler ...
  Mayıs ayında yemyeşil leylak aroması,
  Öpüşerek baharla tanıştık!
  Oleg Rybachenko, yüzüne avuç içi ile dövüldüğü gerçeğinden dolayı kafa karışıklığından kendine geldi. Elf kızı hızla uyandı ve kendini çok mutlu hissetti. Oleg Rybachenko'nun önünde tanıdık bir elf ve kafasında elmas çelenk olan başka bir kız duruyordu. O kadar güzeldi ki, eski yazar şaşkınlıktan dilsiz kaldı. Bu tür saçlar kelimenin tam anlamıyla yıldızlar gibi parlar.
  Oleg Rybachenko şaşkınlıkla sordu:
  - Sen kimsin?
  Kız gülerek cevap verdi:
  - Ben yerel elflerin en büyüğüyüm. Ya da bana dedikleri gibi - bakıyor.
  Oleg Rybachenko şaşkınlıkla şunları söyledi:
  - Çok güzelsin, gerçekten yüz bin yaşında mısın?
  Elf kız gülerek cevap verdi:
  "Evet, hatta daha fazlası... Sahip olduğum güçlü büyü sayesinde ölümü kandırabildim. Yani hayatım hala çok uzun olabilir.
  Oleg Rybachenko çıplak kız ayağını yere vurdu ve ıslık çaldı... Kız çok genç ve taze görünüyordu. Tıpkı yeni açmış bir çiçek gibi. Bu yüzden onunla ve dostumla bir araya gelmek istedim . Ve tutkuyla, neredeyse kesintisiz sevişin. Böyle parlak bir güzellikle.
  Gözlerini yakaladı ve fısıldadı:
  - Sende erkek ruhu var mı?
  Oleg Rybachenko dürüstçe cevap verdi:
  "Eski hayatımda büyük bir savaşçıydım!"
  Elf kızı gülümsedi ve cıvıldadı:
  - Sarılmalarınızı seve seve kabul edeceğim... Ama görüyorum ki bana bir şey sormak istiyorsunuz?
  Oleg Rybachenko agresif bir şekilde başını salladı:
  - Kesinlikle... Sorum şu ki, paralel evrendeki renkli elfler neden tohum almayı bıraktı?
  Elf kızı, bu ışıl ışıl bakan, bir an düşündü ve sonra cevap verdi:
  - Büyücü Kaspar, ailenizi yok etmek istiyor. Büyük olasılıkla, temsilcilerinizin ürememesi için bir şeyler yapan oydu!
  Oleg Rybachenko meraklandı ve izleyiciye yaklaştı ve sordu:
  - Tam olarak ne? Bu nasıl önlenir?
  Elf kızı ayağa fırladı ve biraz döndü. Çıplak bacakları havada döndü, altın bir sekiz rakamı yazdı. Sonra kız cevap verdi:
  - Kendimi gerçekten bilmiyorum... Bilseydim, elfler bu büyücüyü uzun zaman önce ortadan kaldırırdı. Ama... Görünüşe göre seçilmiş kişi sensin ve bizim yardımımızla bu canavarı yenebileceksin!
  Oleg Rybachenko canlandı ve göğsünü şişirerek şöyle dedi:
  - Nasıl? Her şeye hazırım!
  Kız kalçalarını biraz büktü ve hemen cevap vermedi ... Fısıldadı:
  "Önce biraz sevişmemiz gerek." Bana ve sana güç verecek...
  Oleg Rybachenko zevkle dudaklarını şapırdattı ve güzelin yanına atladı, onu göğsünden öptü ve şöyle dedi:
  - Bu en akıllıca şey!
  Kız ona doğru eğildi ve kadın bedenleri şehvetli bir coşkuyla iç içe geçti. Ve çok harika oldu. Enfes okşamalar ve fırtınalı bir orgazm akışı. Ve sanki sizi dalganın en tepesine fırlatıyormuş gibi şiddetli fırtınalar. Ve burada bu dik yokuşlarda kayıyorsunuz, çemberler ve kıvrımlar yazıyorsunuz. Sonra seni tekrar sallar ve pinpon topuymuşsun gibi havaya fırlatır. Ve hissedilir, suların kalınlığında, aşk volkanlarının patlaması ve şehvet kasırgaları. Ve kızlar muhteşem bir mutluluk yakaladı. Ve Everest Dağı'nın üzerinde süzülen zevk.
  Çok lezzetli ve sayısız karşılıklı orgazm çağlayanı.
  Saatlerce sonsuz mutluluk sürdü ama sonunda bitti. Kızlar ayrıldı ve içlerinden tatlı bir buhar çıktı. Maratonun süresine rağmen, Oleg Rybachenko canlanmış ve canlılık ile güç dolu hissetti.
  Hiç bu kadar zevki bir arada yaşamamıştı. Ve mutluluktan yedinci cennetteydi.
  Ve bakan kız dedi ki:
  "Şimdi sana adımı söyleyeceğim!" Bu, savaşçıya ölçülemez bir güç verecektir.
  Oleg Rybachenko şiddetle başını salladı:
  - Kabul etmek! Dağları hareket ettirebileceğimi hissediyorum!
  Yüz bin yıldan fazla bir süredir şöyle demiş bir elf kızı:
  - Benim adım Elfamunuel!
  Oleg Rybachenko çıplak, yontulmuş kızın ayağını yere vurdu ve içtenlikle cevap verdi:
  - Harika ve güzel bir isim!
  Görünen kız sordu:
  - Ya sen asil bir yaratık olarak?
  Stormtrooper kız-yazar şehri yanıtladı:
  - Ben Johann-Oleg Rybachenko'yum!
  Elfamunuel coşkuyla cevap verdi:
  - Güzel isim! Artık tanıdık! Ve artık Kaspar'a karşı koyma gücümüz var!
  Oleg Rybachenko, güçlü, kız gibi kaslarla oynayarak sert bir şekilde kıvrıldı:
  - Her şeyi yapabilirim! Ve sen de kazan!
  Elfamunuel zümrüt safir gözlerini kısarak cevap verdi:
  "Şimdi Kaspar ile savaşma zamanı. Bu kurnaz canavar yanıt olarak bir tür numara bulana kadar. - Kız, Oleg Rybachenko'nun elinden tuttu ve elfe ve hobbit kıza bağırdı. - Alıyorum! Canavarla savaşmalıyız ve sen olduğun yerde kal.
  Hobbit kız ürkekçe belirtti:
  - Ancak bu büyücünün büyük bir gücü var ... Onunla hiç baş edip edemeyeceğiniz bilinmiyor mu?
  Elfamunuel kalın boğumlu yumruklarını sıktı ve kararlı bir şekilde şöyle dedi:
  - Tek bir seçeneğimiz var - ya kazan ya da öl! Üçüncü yok!
  Oleg Rybachenko, daha az kesin bir şekilde şunları kaydetti:
  - Ölümün yüzüne yüzlerce kez baktım - Şimdi bile korkmayacağım!
  Hobbit kız ciyakladı bile:
  - Yüz değil, çok daha fazlası!
  Elfamunuel, Oleg'in çıplak bacaklı kızını arkasından götürdü. Aynanın yanındaydı ve kararlılıkla yüzeyine adım attı. Onun arkasında bir kız-stormtrooper taşındı. Duygu, suya adım atmak gibiydi - sıcak ve gıdıklayan çıplak bir taban, kız gibi, yontulmuş bacaklar. Oleg Rybachenko, hassas kadın vücudunu tekrar okşamak istedi, ama ne yazık ki, bakanı takip etmek gerekiyor.
  Sonuçta kız olmak güzel, o kadar çok zevk alıyorsun ki bunu bir erkekle kıyaslayamazsın.
  Bir denizanasının yüzeyi kadar kaygan bir şeyin üzerinde yürüyorlardı. Oleg Rybachenko, koridorda şaşırtıcı sayıda yıldız gördü. Sanki uzayda astronotların yürüdüğü bir yerdeydiler. Ve yıldızlar çok renkli ve çok parlak ... Burada bir çift yüzeyden koptu ve uçup gitti.
  Elfamunuel, Oleg Rybachenko'ya fısıldadı:
  - Her şeye hazır ol kızım!
  Edebi Reich'ın eski cesur savaşçısı, cesurca cevap verdi:
  - Korku bir zayıflıktır - korkan zaten yenilmiştir!
  Çiftleri uçtu... Peter Pan gibi ve kızların kabarık saç modelleri havada uçuştu. Ama sonra ileride kan kırmızısı bir ay belirdi.
  Elfamunuel, Oleg kızının kulağına cıvıldadı:
  - Burası büyücü Kaspar'ın krallığı!
  Oleg Rybachenko şaşkınlıkla fısıldadı ve başını omuzlarına çekti:
  - Kötü görünüyor!
  Elfamunuel fırtına askeri kızı neşelendirdi:
  - En kara kratere dalmalıyız! Sonra kendimizi Kaspar'ın inine gelecek bir labirentin içinde bulacağız!
  Oleg Rybachenko, bir öncü gibi elini başına koydu ve şöyle dedi:
  - Daima hazır!
  Çiftleri, kraterin ağzını hedef alarak alçalmaya başladı. Sonra kızlar ayaklarının altında havanın emme akımlarını hissettiler. Ve içeri girdikten sonra...
  Elfamunuel, Oleg Rybachenko'yu cesaretlendirdi:
  "Şimdi gerçek bir engelli parkurdan geçiyoruz. Ama kanlı büyücünün kendisi önde olacak ...
  Stormtrooper kız aniden üzerine vahşi bir korkunun geldiğini hissettiğinde ilerlemek üzereydi. Sanki korkunç bir şey, buzlu ahtapot üyeleri birbirine bağlıyor.
  Kararsız bir ruh haline bürünen Elfamunuel, ona ya da belki ona fısıldadı:
  - Utanma ortak! Bu sadece büyülü elektronik.
  - Çekingen olduğum fikrine nereden kapıldın! - Johann-Oleg Rybachenko cesurdu ama dişleri haince gıcırdadı.
  - Bu özel bir radyasyon, bize korku veriyor! Onların yeni başlayanlar değil, deneyimli savaşçılar olduklarını unutmuş gibiyiz! - Partner , fırtına asker-yazar kızının çıplak göğsüne yakut meme uçları ile nazikçe okşadı. Gözler alev alevdi.
  - Sadece günde yirmi beş saat dövüşmedim, tüm hayatımı öldürmek için eğitildim!
  Oleg Rybachenko istemeden itiraf etti. Ancak sözlerinde gurur vardı.
  . İlk başta, tüm silahlardan yalnızca küçük, sağlam bir lazer hançeri yaratmayı başardılar. Daha doğrusu, Elfamunuel tarafından yaratıldı. Ne yazık ki, burada büyülü gücü son derece sınırlıdır.
  Bu hançer pek ciddi görünmüyordu bile.
  Gerçek hafifti ve biraz uzatılabilirdi. İlk rakip, kabuğundan bir gaga çıkmış dikenli bir salyangoz gibi görünüyordu. Orijinal patika, yer yer kaygan, dönen bir yüzey üzerinde gitti. Bu nedenle, düşmanın saldırısından sapan kız-stormtrooper-yazar Oleg, neredeyse düşüyordu.
  Arkadaşı böceğe vurdu, ikiye böldü, parçalar düştü.
  - Bir hançerle çalışın! diye bağırdı Elfamunuel. Göründükleri kadar korkutucu değiller.
  - Fark ettim! - Stormtrooper-yazar kız dedi. - Garip bir şey olmasına rağmen, cesetle devam ediyor. Bud bir şey sinir uçlarını dondurdu!
  Sarışın savaşçı Elfamunuel avaz avaz haykırdı:
  - Göreceksin bey! Bütün "buz çözme" bu!
  Bazıları insan benzeri, diğerleri birçok dokunaçlı sanal canavarlar onlara saldırdı. Bu kez, savaşçı Johann tetikteydi. Karşı saldırı en yakın düşmanı sarstı. Yattığı bir sonraki kişi hermafrodit bir adamdı. Böyle bir ucube ve bu arada, hiç de yazık değil. Ancak kılıçlı bir kalamarın benzerliği, kız-stormtrooper-yazar Oleg'in neredeyse kafasını uçurdu.
  Bir kılıçla çengellendikten sonra kadın vücudu sızlanmaya ve incinmeye başladı.
  - Bu iğrenç, bana dokundu! - Oleg Rybachenko öfkeyle küfretti. - O kadar beceriksiz olduğumu düşünmemiştim.
  - Hiç sanal canavarlarla savaştınız mı? - Elfamunuel'e sordu.
  Bir tür insandan Superas ve şimdi bir kız, gelişmiş demiurge yazarlarının ironik özelliğiyle cevap vermek için acele etti:
  - Bir ananas maymunla! Beni kovalıyordu ve neredeyse ölüyordum. Her ne kadar tüm maymunların nazik olduğunu ve insanları kardeşleri oldukları için sevdiklerini söyleyen bazı eksantrikler olsa da.
  Elflere bakan sarışın savaşçı mantıklı bir şekilde şöyle dedi:
  "Rakiplerimiz ne iyi ne de kötü. Korsanların yüzdüğü deniz kadar kayıtsızlar.
  - Daha çok vakum gibi. Deniz ılık ve yumuşaktır. - Stormtrooper-yazar bir kız , dişleri yerine füzelerle ona zıplayan muz ve kaplan karışımını vurdu . - Bu engelli parkurlardayım, kafama bir kara delik doldurdum. Bu kadar saçma olmasınlar. Doğru, şimdi vücutta iyi olmayan bir şeyler oluyor.
  Elfamunuel bununla aynı fikirdeydi:
  - Dürüst olmak gerekirse, ben de aptalım ve boşluğum!
  Stormtrooper-yazar kız ve görünen kız hareket etmeye devam etti. İlk başta canavarlar çok hızlı değildi, bu da görevi kolaylaştırdı. Yine de, de Johann-Oleg ve Elfamunuel, taburcu edilmelere biraz takıldı. Daha da kötüleşti çünkü canavarlar ateş püskürmeye başladı. Rybachenko'nun şişkin göbeği yandı ve gerçek bir acı hissetti.
  - Bağırsaklarım çıkıyor! - Stormtrooper-yazar kız dedi.
  - Ve benim için kolay değil! Sarışın kız açıkta kalan sağ göğsünü işaret etti. Kan damlıyordu. Yine Oleg Rybachenko'ya tükürdüler, fırtına asker-yazar kız geç kaldı, omzu delindi, belli ki kemiklerini kırdı. Ve basit bir insanın kemikleri kırıldığında o kadar çok acıyor ki, şok geçirebilirsin. Soylu bir Polonyalı ve Rus baron ailesinden olan Oleg, sıradan bir insan olmasa da, şu anda kendini yersiz hissediyordu. Yeteneklerini felç eden özel, son derece zararlı dalgalar hissetti.
  - Kendimi kötü hissediyorum! - Johann-Oleg kapandı. Sarışın kız profesyonelce güzel yüzünü ovuşturdu.
  - Kara deliğe dalma sevgili şövalye bakirem.
  Bilinç geri geldi, ama onunla birlikte acı. Johann-Oleg inledi, kızı zayıflıktan boğuldu:
  - Bir daha gitmeyeceğim.
  Elfamunuel öfkeyle homurdandı:
  - Çıldırma! Burada bir ilk yardım çantası var.
  Gerçekten de engelli parkur bir bilgisayar oyunu gibiydi. Ek yaşamlar vardır ve esas olan anında yenilenmeye neden olan enerjidir. Evet, zordu ama deneyimli kızlar hareket halindeyken öğrendiler. Hala tüm engin askeri deneyimleriyle öğrenecekleri bir şeyleri vardı.
  - Asıl mesele geri çekilmemek ve pes etmemek! Elfamunuel dedi. O da kendi yönünün dışındaydı, ara sıra hatalar yapıyor, acı verici darbeler alıyordu. Sonra çift alıştı ve çok daha uyumlu davranmaya başladı.
  Bir sonraki aşamada havada yüzen mantarların üzerine atlamak, uçan bıçaklardan kaçmak ve dikenli tellerin üzerinden geçmek zorunda kaldılar.
  Savaş gittikçe daha şiddetli hale geldi ve rakipler gittikçe daha hızlı hareket etti. Doğru, ele geçirilen silahları da sanal olarak kullanmak mümkün hale geldi, ancak özelliklerinde gerçek ölüm taşıyıcılarına oldukça benziyor.
  Özellikle aklı başına gelen Oleg Rybachenko, çok namlulu titreşimli bir atıcıyı test etti! Uzayda küçük çatlaklar yarattı. Doğru, üç atıştan sonra dağıldı, ancak birkaç sıra rakibi biçti.
  - Fena değil! - dedi fırtına asker-yazar kız.
  - Balon plazma tabancası almaya çalışın! - Elfamunuel tavsiye etti - Çok daha etkili olacak.
  Eski as pilot ve süper güçlü bilim kurgu yazarı canlandı ve gözlerini kırpıştırdı.
  - Bu da fena fikir değil. Ve o nerede?
  Sarışın savaşçı isteyerek önerdi:
  - İşte bir öncü kornaya benzeyen çok küçük bir boru. İçine üfleyin ve hızlı bir uçuş, hiperplazmik bir çağlayan göreceksiniz.
  Stormtrooper-yazar kız yaylım ateşinden zar zor sıyrıldı, borazan tarafından alınan yontulmuş yüzey boyunca biraz süründü. Atış.
  Baloncuklar kıvrımlı bir çizgi halinde düştü, dikkatlice zıpladı, vurdukları yaratıklar patladı - şenlikli konfeti gibi dağıldı.
  - Ne! Çok kötü değil! Elfamunuel dedi. - Gökyüzüne daha az baloncuk uçması için daha aşağı vurun.
  Kız-stormtrooper-yazar, elini vizörün altına alarak kükredi:
  - Elimden geleni yapacağım!
  Elfamunuel ekledi:
  - Şaşırmamaya çalış!
  Büyücü kız da güçlü bir silah aldı ve onu kullanarak boyun eğmez bir güç gösterdi.
  Savaş gittikçe daha ilginç hale geldi. Burada, suyun ayaklarının altında bir dere halinde aktığı ve ardından korkunç derecede kaygan sıvı helyumun aktığı ve yukarıdan ve aşağıdan güçlü lazerlerin ateşlendiği, imha bombalarının parçalandığı bir gezegende savaşıyorlar.
  Kız-stormtrooper-yazar, hemen iki eliyle karşılık verdi ve hatta simit dansı yaptı.
  Birkaç kez sol bacağını keserek yakalandı. Ortağım sayesinde ilk yardım çantasına ulaşmama yardım etti. Oleg Rybachenko'nun vücut bulduğu güzel kızın bacağı uzadı.
  Güzel heyecanla dedi ki:
  - Sen havalı bir Elfamunuel'sin.
  Sarışın savaşçı küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Ve sen zayıfsın, Bay Johann-Oleg. Bebekler böylesine vahşi bir acıya katlanırken inlediniz!
  Kız-stormtrooper-yazar kendisi değildi, bir şey onun çıplak ayak güzelliğini kıvranıyordu:
  - Anladığım kadarıyla her şey çok daha keskin!
  Elfamunuel başka bir sıra canavarı yere sererek sırıttı ve şöyle dedi:
  - Yine de sabırlı ol!
  Kız-stormtrooper-yazar tam bir asırlık, hatta çok daha az, ki bu eşine kıyasla önemsiz, içini çekti, konuşmak inanılmaz derecede zorlaştı:
  - Hadi, ben bir erkeğim!
  - Bu adam! Bir an dudakları birleşti. Güzel Oleg Rybachenko, genç bir kadın öpücüğünün bal tatlılığını hissetti.
  Yazar kız ciyakladı:
  - Tanrıça!
  - Şeytan! - Bakire elfe zahmetsizce cevap verdi.
  Daha sonra şiddetli rüzgarlarla sürekli değişen bir atmosfere girdiler. Ya önden esiyor ya da tam tersi arkadan baskı yapıyor. Evet ve düşmanlar sürekli değişiyor, ya eşekarısı gibi uçuyorlar ya da tam tersi zehirli yılanlar gibi sürünüyorlar ya da tavşanlar gibi zıplıyorlar.
  Ancak aynı anda sürekli olarak savaşmak, bir platformdan diğerine atlamak ve hatta yapay sinekleri ve kertenkeleleri bacaklarından kapmak, onların yardımıyla tuzaklardan uçmak. Bazı örnekler, özellikle kelebek ve çiçek melezleri nefes kesecek kadar güzeldir. Ve yusufçuk ve lale karışımı pırıl pırıl, gökkuşağının tüm renkleriyle sarhoş edici bir kokuyla ... Quasar! Çıplak ağızlar, elektronik fare kapanı gibi tıkırdıyor, metre uzunluğundaki dişler şimşek çakmasıyla kıvılcımlar saçıyor.
  Ayrıca daha büyük beş metrelik ve hatta on metrelik dişler de vardır. Çevik Oleg Rybachenko yanlarından geçmeyi başardı. Bir tank ve bir akrebin melezi olan canavarlardan biri kükreyerek patladı ve yanan şekerleri saçtı:
  - Fotoğrafımız yok! Kuarklar yakalanmaz! - Çekingen de olsa cesur, eski as savaşçı ve büyük yazar Sang.
  Stormtrooper kız bir kez daha imha fişeklerinden hasar alıyor. Ve elf kızı şimdi daha da beter, bacağı yine kopmuş. Ama geri çekilmeyi düşünmeden ustaca bir uzuv üzerinde zıplıyor. Ancak gidecek hiçbir yer yok.
  - Tek bir yolumuz var, ya hayatta kal ya da öl! - dedi Elfamunuel biraz banal bir acımayla.
  Stormtrooper Kız Yazarı doğruladı:
  - Ve sadece birlikte! Buzlu eterin içindeyken kara delik daha parlaktır: yanan bir çift kalp parlıyor!
  İnanılmaz çabalar, insanlık dışı stres pahasına, vücutta hiçbir canlı yer kalmamasına rağmen bunu atlatmayı başardılar.
  Bir sonraki aşama çöl: acımasızca emilen yeşil kumla, bir saniye hareketsiz durmak imkansız, bacaklarınız sıkışıyor ve yine de ateş edip bıçaklamanız gerekiyor. Burada, bazıları zırhlı, maskeli militanlar onlara karşı savaşıyor. Farklı türden savaşçılar, insanlar ve kaktüs, böcek ve İngiliz anahtarı ile akrep melezleri var!
  Saklanamayacağınız veya saklanamayacağınız uçan yerçekimi, lazer ışınları kumu dağıtacaktır. Vücutla temas halinde: cehennem gibi bir acı, iç kısımlar bir buz pateni pisti tarafından sıkılmış ve kızgın yağla doldurulmuş gibiydi. Tetraletler dalıyor, birçok yanan göz çukurundan iğrenç kafatasları şeklinde bombalar atıyor ve yok etmeye susamış çılgınca ışınlar kusuyor!
  Ancak Tanrı'dan bir savaşçı olan Oleg Rybachenko kaybolmadı. O, derelerin arasından geçen bir tür dans sergileyen bu fırtına askeri kızı.
  Elfamunuel alay bile etti:
  - Zavallı ıslık: kanatlar yanınızda uçar!
  Kız-stormtrooper-yazar aldı:
  - Komutan, alaylarımız sıraya girdi!
  Stormtrooper-yazar bir kız ve sarışın görünümlü bir kız birlikte "şelale jet" tekniğini kullanarak makasla vurarak düşmanları yemyeşil sürüler halinde yere seriyor. Bölünen, ezilen veya parıldayan pek çok farklı yaratık.
  Bu çarpıcı bir grotesk - komedisiz değil, özellikle uçurtma ve balta şeklindeki tetralet çarpma anında düşen bir damlaya dönüştüğünde: turkuaz beneklerle altın tırtıllar:
  - Ateş ettiğinizde parmak uçlarınızın üzerinde durun, hareket kabiliyetiniz artacaktır. - Elfamunuel'e sordu.
  Bu fırtına askeri yazarı kız Oleg Rybachenko otomatik olarak şunu fark etti:
  - Daha az kararlılık.
  Parlak saçlı sarışın buna itiraz etti:
  - Nasıl desek, dinamik her zaman statikten daha güçlüdür!
  Kız sözlerini desteklemek için varilli bir teneke kutuya benzeyen acele eden bir yapıyı kirişle kesti. Parçalara ayrıldı ve düştü, parçalara ayrıldı. Zaten uçarken, yenilmiş bir hedefin parçaları bir mor melez sürüsüne dönüştü: bombus arıları ve şempanzeler.
  Bu garip yaratıklar birbirleriyle savaştı: her an küçüldüler, bir savaş sanal makinesinin atmosferinde eridiler:
  - Nasıl? Kuasar mı? diye sordu Elfamunuel, kaşlarını hareket ettirerek.
  - Çok havalı, en önemlisi nezih! - Oleg Rybachenko'nun fark ettiği kız. - Lazerler ve plazma arasında yaşamak güzel! Ve gezegenin patlamasını duyun!
  Baş kız güldü.
  - Ve benimle savaşta orgazm yaşayın! Ve bir yürüyüşe çıkın ve kalbinizin içeriğine göre eğlenin! Takdir ettiğim şey, erkeklerdeki mizah duygusu.
  Savaşçı Oleg Rybachenko artık zahmetsizce: bir sonraki hediyeyi yok etti. Çelikle kaplı bir kütüğe benziyordu. Hemen patlamadı, birkaç şarj daha aldı. Buna karşılık, pençeli kancalardan fışkıran ışınlar ünlü genç adamın elini kırdı.
  - İşte uçurum! - bir fırtına asker-yazar kızı olan sıkıntıyla bağırdı. - Bunu düşünmelisin.
  Elfamunuel alay edercesine havladı:
  - Neden bahsediyorsun?
  - Yüzüme tuğlayla vur. - Bir el çalışmıyor. - Oleg Rybachenko kaydetti. - Oh, kız gibi süper etim nerede!
  Elfamunuel elinden geldiğince onu teselli etti:
  -Merak etmeyin yakında daha çok yenilenen canlı bedenler olacak.
  
  UZAY DÖNÜŞLERİ
  Savaşçı çok hızlı hareket etti. Renkli elf ve yarı zamanlı vampir, bilgisayar sihir simülatörlerinde oynamayı severdi ve suda balık gibi hissetti. Ve savaş heyecanı, sibernetik "tetikçi" nin aksine, burada gerçek bir bedenden ayrılmayı deneyimleyebileceğinizi unutturdu. Burada arabası bir düşman mini uçağına saldırdı, düşman uzay aracı kanatlandı ve parlak bir alevle parladı, ardından parçalandı.
  - İlk meyve zaten orada! nefes nefese, dedi Elroza hayranlıkla. Başı dönmeye başladı - ilk görevini tamamladı, bu da sadece büyücünün sanal makinesinde savaşıp kazanamayacağı anlamına geliyor.
  Magogravio toplarının yaylım ateşi, warlock topları, pozisyonu karıştırdı, Grobork yıldız gemilerinin kafasını karıştırdı ve onların fotonlara veya elementallere parçalanmalarına neden oldu. Birkaç güvenlik hayaleti bile aynı anda kaydileştirildi. Tabut orkları gerçekten de ölümcül hediyelerin saçma sapan dağıtımının altına düşmüş gibi görünüyor. Doğru, yerçekimi topları ve gama makineli tüfekleri kısa süre sonra yanıt olarak çalışmaya başladı, uzay kırıcıları öttü, yalnızca eski gemilerde bulunan eski magolaserlerle bolca karıştı. Binlerce roket ve on binlerce mermi, renkli orkların gemilerini veya hayaletlerini deldi. Magoplazmik tomurcuklar, lekeler, cin yüzleri, sekizler ve üçgenler aynı anda dönüyordu. Kaotik hareket eden enerji boncukları onlardan uçtu. Tabii ki, gizemli anti-füzelerin yanı sıra hiperkuarkla güçlendirilmiş sihirli ışınların yaylım ateşi gibi bir şeyler geçti. Güç alanları ve mekansal siber savunma araçları, ayrıca magomatris tarafından bir şey yansıtıldı.
  Yaptığı aynaya yaptığı vuruşlar, çok renkli dalgalar, boşluğu büküyor, vakum halkası oluşturuyor. Bu tür bir korumanın, yıldız gemilerinin gövdelerini yıkayan sıvı dalgalara benzeyen çok sıcak ve hareketli olduğu ortaya çıktı. Ancak "misafirlerin" en az üçte biri hedefe ulaştı. Magomatrix'in sağır korumasından bir zımba yumruğu gibi geçmek.
  Yüzlerce ve ardından binlerce göz kamaştırıcı ateş topu aynı anda uzayda parladı ve ardından göz kamaştırıcı mor, turuncu ve yeşil yapraklar halinde yayıldı . Tuhaf bir kaleydoskopta dağılmış çeşitli istasyonların ve yıldız gemilerinin kırık binalarının parçaları, sanki birisi uzaya cam parçaları saçmış gibi görünüyordu. Sonra sürekli değişen tüpü döndürerek karışmalarına neden oluyor. Orta ve büyük yıldız gemilerinin unsurları devrilerek yandı ve her yöne dağılarak ezilmeye ve patlamaya devam etti. Enkaz bile, sanki fosfor ve kükürtle karıştırılan varil benzinle doldurulmuş gibi patladı ve patladı.
  Sekiz Grobork yıldız gemisi aynı anda çarpıştı, bunlardan biri gemide binlerce mürettebat bulunan bir savaş gemisiydi. Saldıran sihrin yardımı olmadan termokuark roketleri patladı, bir süpernova parladı ve diğer gemileri uzak ve farklı yönlere dağıttı. İki uçan tugay korkusuz gemiye çarptı ve Groborkların kulelerini ve sarmaşıklarını devirdi.
  İşte modüler bir cankurtaran sandalına atlama hakkı için çaresizce savaşan birkaç yanmış canavar. Onarım üslerinden biri parçalanmaya başladı, henüz tamamlanmamış iki yıldız gemisi bir akordeon içine çöktü, goblinler, kedi-behemothlardan oluşan onarım robotları ve işçi personeli ve groboorklar tarafından fethedilen belirli sayıda yarış.
  Elroza savaşmaya devam etti. Cımbızla bir kelebeği yakalıyormuş gibi aynı anda iki savaşçı tarafından saldırıya uğradı. Vampir kız, bir kütük kesici gibi yanlara doğru kayarak aralarına daldı. Yayıcılara sahip yedi sihirli lazer aynı anda çarptı. Kaotik bir şekilde sağa doğru sürüklenen arabayı yanan bir süpürgeyle süpürdüler. Elroza, üçlü namlu tekniğini yeniden üreterek, soldan kaymaya çalışan geminin kuyruğunu vurdu. Magoplazma püskürtüldü, düşman savaşçısı ağzından tükürülen bir sigara izmariti gibi baş aşağı uçtu ve arkasında dar bir duman bulutu bıraktı.
  - Bunun gibi! Dans et! - dedi vampir kız.
  Bir sonraki kurbanı hantal, tehditkar görünen iki koltuklu bir saldırı uçağıydı. Daha iyi manevra kabiliyetini kullanan Elroza, sihirli lazerlerin ışınları şeffaf zırhının neredeyse yanında dans etmesine rağmen, on iki silahının yanından kayıp gitti. Kız, vakumla yanan hiperplazmadan yayılan dayanılmaz ısıyı bile hissetti. Özel bir büyücü tarayıcı, saldırı uçağının magomatrix korumasındaki zayıf noktaları düzeltir. (Elroza, böyle bir makinenin nasıl çalıştığını, acele edip büyük şehirlerin tüm bloklarını yaktığını bile hayal etti!) Burada kız kavşakta beliriyor ve dikişe bir hediye koyuyor. Işınlar jeneratörü deler ve makine patlar. Doğru, pilot atlamayı başarır. Vay canına, bu dişi bir sıçan gülüne benziyor, oldukça sevimli beyaz bir fare, belinde, boynunda yedi çiçek yaprağı ve kuyruk püskülünde çok küçük olanlar var. Sonuçta, şeffaf bir uzay giysisinde bir çiçek gövdesi çok net bir şekilde görülüyor. Böyle bir sevgiliyi öldürmek çok yazık. Elroza pençesini sallıyor ve uçup gidiyor:
  - Umarım yine görüşürüz! - Ve nazikçe ekler. -Savaştaki her buluşma, sevilen biriyle randevu gibidir, unutamazsınız, geç kalmak ve çok acımasızca kaçmak imkansızdır!
  Tekneler, karşı muhripler, magomerler - gemide bir mega hızlandırıcı bulunan artırılmış güce sahip savaş gemileri en yüksek hızda hareket ediyorlardı. Kasırgalar gibi ateş ettiler, magoplazma ve antimadde pıhtıları püskürttüler. Büyücülerin etkinliği, boşlukta giderek artan bir hızla arttı, girift çubuk krakerler, toplardan oluşan ahtapotlar ve daire içine alınmış çokyüzlüler. Ve kumar oynayan kızlar, İskandinav tanrılarının kılıçları ve savaş baltaları şeklindeki sopaları sallayarak patenlerde yarışıyorlardı.
  Bazen hayaletler birbiriyle çarpışıyordu ve uzaydaki bu savaş, şövalyelerin kendi aralarında bir araya gelip soğuk silahlarla kılıçlarını kestikleri orta çağ savaşlarını anımsatıyordu. Ve kırmızı kan boşlukta dağıldı, sonra toplar halinde yuvarlandı ve böylece ışıltılı boşlukta yüzdü. Hayalet kızların kopmuş elleri ve büyüleyici bacakları birkaç dakika daha boşlukta süzülüp sanal makinelerdeki cesetler gibi iz bırakmadan eridi.
  Sonra uzay intikamcıları, düşman yıldız gemilerinin oluşumundan geçtiler ve ikinci daireye girmek için savaş alanını süpürerek bir yay çizdiler. Uzay gemilerinin bir kısmı bir hayalet gibi kayıp gitti ve ağır hiperkuark roketleri ortaya çıkar çıkmaz bir parabol boyunca anında kayboldu. Saldırı platformları bir karşı manevra yaptı, uçtan uca ilerledi, kalabalık gemiler, tüm sistemlerden devasa imha fıskiyeleri püskürtmeye başladılar. Sanki okyanusun dibinden yükselen binlerce balina, deniz avcılarının sinir bozucu gemilerini akıntılarıyla yakmaya çalışıyor. Roket taşıyıcıları, düşen köpüğü, yere düşen tırpanları anımsatan groboork yıldız gemilerinin yok edilmiş düzenine girdiler ve karşılığında çok fazla alma riski olmadan "hediyeler" gönderdiler.
  Yükseltilmiş ve yükseltilmiş, tekno-büyücülük aşılanmış dört yüz seksen anti-büyücü, Büyük İskender tarzında, düşman cephesini saat yönünün tersine çevirmeye başladı. Bu en yeni yıldız gemileri, renkli elf filosunun güzelliği ve gururu. Yüksek hızlı, yüksek manevra kabiliyetine sahip, on sekizinci nesil füzelerle, yani mag-yerçekimi ivmesiyle ve çılgın büyücülükle, modernize edilmiş torpidolarla ve topçu sistemleriyle donanmış. İmparatorluğun en iyi büyücüleri olan büyülü sertleştirme yardımıyla işlenen olağandışı silah türleri. Elbette en güçlü düşman gemilerine karşı koyabilirler. Mükemmel bir çok seviyeli koruma sistemi, burada çalışan birkaç sihirbaz türü, onların büyük ateş altında, elbette belirli bir sınıra kadar hayatta kalmalarını sağladı.
  Elroza'nın kendisi bu sınırı hissetti: Hediyelerini attı, belli bir ihtiyat göstererek, birkaç renkli elf savaşçısı onunla bir çift halinde savaştı. Burada, ultraviyole aralığında öne çıkan dokuz renkli saç stiline sahip bir kızın hologramı parladı. Tatlı yüzünü gülümsetti ve şöyle dedi:
  - Belki de düşmanı bir scooter üzerinde yetiştirmeye çalışırız?
  - Ve o nasıldı? - Diye sordu, şaşkın Elroza.
  - Şimdi göreceksin! Göz kamaştırıcı güzellik göz kırptı. - Balo salonu dansına düşkün müsünüz?
  - Sadece birkaç düzine ders! "Sanatsal zarafete takıntılı ve gerçekten çok az olan renkli elflerin standartlarına göre.
  Ortağı dişlerini göstererek önerdi:
  - Öyleyse sompramé tekniğini yeniden üretelim.
  Birlikte ve gerçekten daha ilginç olanı yok edin. Burada sanki düşmanı basitçe parçalamayı umarak iki eliyle de nakavt vuran bir zımba gibisiniz. İddialı bir yumruk dizisi ile vurun. Patlamalar duyuluyor, dövüşçüler karttan evler gibi parçalanıyor. Ve işte çok daha büyük bir hedef: bir tekne. İkisinin reaktörü ateşe vermeyi başarmadan önce oldukça uzun bir süre kuyruğu nasıl dövdüğü görülebilir.
  Hatta birkaç kez kuyruğu kapatan ve uçağa yaklaşmalarını engelleyen "Ezh" sisteminin hava tabancaları tarafından vuruldu. Savaşçı Elroza periye döndü:
  - Bu küçük çim çekiminden bıktım. Hiperkuark bombası gibi daha güçlü bir silah istiyorum.
  Peri sitemle başını salladı.
  - Çok hantal, bir seferde yalnızca bir yük taşıyabilirsiniz.
  Elroza bir an düşündü ve sonra aklına geldi:
  - Bu yüzden sihirle tekrar kullanılabilir hale getirin. Örneğin, çizgi romanlardaki yeniden kullanılabilir bir patlayıcı kartuş gibi. - Vampir elf çocukça bir şakaya karşı koyamadı. Yoksa zayıf mısın!
  Çabuk canı yanan peri gücenmiş:
  - Elbette yapabilirim ama adil olacak mı?
  Elroza çok mantıklı ve yerinde bir şekilde şunları söyledi:
  - Kurnazlık ve hesaplama: karı koca zaferi nasıl doğurur - dürüstlük üçüncü ekstradır!
  Peri kabul etti.
  - Tamam anladım! Yeniden kullanılabilir bir termokuark roketi alın.
  Ayrıca tepeden tırnağa büyülerle donanmış olan Elroza daha da ısrarla saldırmaya başladı. Şimdi oldukça büyük bir firkateyn onun kurbanı oldu. Aslında bin beş yüz kişilik mürettebatı olan sağlam bir gemiye sıradan bir avcı uçağıyla saldırmak risklidir. Savaş robotlarını saymazsak bile askerler bir gemidir, ancak hiperkuark füzesi Hiroşima'ya atılan on beş milyar bombadır. Hem matris koruması hem de güç alanları ile bir yıldız gemisini parçalayabilir.
  Grobo-orkların savaş ustaları olduğu ortaya çıktı, onlar, bir süper uygarlık olduğunu iddia eden bir tür olan, ağaçların kenarlarına yuvalanmış komik bir ucubeden evrim basamaklarını tırmanan avcıların içgüdüsüyle karakterize ediliyorlar. Zaten güçlü tipler ama renkli cinler arasındaki fark, hiç kimseye saygı duyulmuyor. Ve dut hobbitlerinin eşit müttefiklerinin desteğini aldılar. Ve dut hobbitler, doğum anından itibaren boşlukta hareket etmeye alışmışlardı ve alan, Groborklara doğal ortamları gibi görünmüyordu, yine de, piç mastodonların birlikleri mükemmel bir şekilde eğitilmişti. Hatta Berryhobbitler kozmik akıntının bir yerden bir yere taşıyarak ürerler, çiftleşme fikri olmayan canlıların görünüşü bazen ne kadar da aldatıcı olabiliyor.
  Ancak güçlü rakipleri de var. Aynı çita-kobralar, özel büyülü sanal makinelerde eğitildi ve korku hissini kapatan, herhangi bir eylemi ve komutu hatırlamalarını sağlayan özel bir uyuşturucuyla beslendiler. Eh, trol jaguarları genellikle yüksek zeka ile ayırt edilirler, ancak bu tür sahte yaratıklara oldukları gibi güvenmeyen groboorklar bu türü kanatlarda tuttu. Genel olarak, evreni ele geçirmeye çalışan büyük bir imparatorluğun rengarenk bir ordusuydu. İdeolojisi büyü ve büyücülük arzusu, cinsel hakimiyetti. Ancak, anında bir karşılık veremediler.
  Elroza, orta sınıf gemilere bir termokuark yükü göndererek bundan yararlandı. Burada muhrip alev aldı ve kaplandıktan sonra parçalandı, brigantine şok dalgasının altına düştü. Doğru, kızın manevra yapması gerekiyordu. Işınlar birkaç kez vücudu yaktı, yalnızca mükemmel koruma kurtuldu, ancak sıcaklık yükseldi, kızın burnu bile soyulmuştu.
  - Evet, kızardım! - kız mırıldandı. - Bilgisayar oyunlarında olduğu gibi korumayı güçlendirmek mümkün mü, büyülü tanrı moduna geçiş!
  Peri komutanı ona cevap verdi:
  - Tabii ki yapabilirsin, ama bu durumda ilginç olmayacak. Ve böylece risk ve adrenalinin kana salınması. Daha fazla manevra. Yıldız Tavşan Döngü Tekniğini kullanın!
  - Deneyecek!
  Birkaç değerli dakikalık kafa karışıklığı ve panik, ölüler için öfkeyle haykıran ailelerin gözyaşlarıyla ödendi.
  Elroza titreyen bir sesle sordu:
  - Daha iyi bir dünyada buluşmaya inanmadıklarını.
  Peri açıkladı:
  - Gözyaşları daha da acıydı çünkü ileri grobo-orklar, bazı çok gelişmiş renkli elfler gibi, neredeyse istisnasız ateist oldukları ortaya çıktı , cennete inanmadılar. Üst Düzey Büyücü, sol gözünden bir kıvılcım çıkardığında kıkırdadı. - Doğru, maneviyat son derece moda, birçoğu çökme alanında çıkıntı yapan boyutlararası deliklere düşene kadar ruhlarıyla iletişim kurdu. Orada, geri dönüşü olmayan bir yere, sıkı bir yere taşındılar. Elbette ölüm bir son değildir, ancak bedende ruhtan daha iyi olduğu açıktır. Üstelik bu çöküşte yeni güzel bir dünya ya da cehennem henüz bilinmiyor!
  Elroza güldü.
  - Belki! Magoslav vatandaşlarının çoğuna meydan okuyarak magolikliği benimsedim. Masum bakire, ağabey-patrik Deccal olduğunu duysa da.
  Peri komutan güldü.
  - Her ırkın kendi dini vardır, ancak tüm tanrıların ortak özelliği, onları savunan ırka özgü özelliklerin varlığıdır.
  Vampir elf pes etti, inci:
  - Öyleyse onları en güçlü füze yırtıcı inançsızlıkla itiraf edeceğim.
  Ve Elroza bol miktarda hasat toplamaya devam etti. Roket sonsuz sayıda yeniden üretilebildiği ve aynı anda bir düzine savaşçıyı süpürebildiği için herkesi arka arkaya ezdi.
  İnsanlar ilerliyor, düşmanları sıkıştırıyor ve onları geri çekilmeye zorluyordu. Ancak, şok hızla geçti ve somurtkan groboorc ırkı öfkeyle karşılık vermeye başladı. Komutanları, uzay süper mareşali, mutant gövdesini sallayarak korkunç bir şekilde gakladı:
  - Onu fotonlara püskürteceğim, kuarklara ayıracağım, karadeliklere çevireceğim, tulumlara çevireceğim! - Ve tüm öfkeli ve öfkeli ekildi. - Hemen küt burunlu dalma, üzerlerindeki en güçlü silah! Necromancer Warlocks'u kullanın!
  Dış formasyonda hareket eden muhripler, güdümlü mayınlı konteynerler fırlattı ve teknelere ve büyücülere karşı ateş açtı. Bir manevra yapan kruvazörler, magosoider'ları ve saldırı platformlarını hedef alan ilk roketatar voleybollarını ateşledi. Ve uçak gemileri, tüm büyücü büyücü sürülerinin uçtuğu rahimlerini açtı. Atalet kütlesinden yoksun görünen bu küçük ama süper manevra kabiliyetine sahip yıldız gemileri, sıradan üç boyutlu uzayda bile ışık üstü hızlara çıkma yeteneğine sahiptir. Ne anlamı var ve bu sıradan bedenler için imkansız - yerçekimi düzleşiyor. İmha modülleri iğnelerle doldu ve imha hediyelerini tükürmeye başladı. Gerçekten bombus arılarına benziyorlardı ve sadece basit olanlar değil, aynı zamanda minik alt ruhlar tarafından delice ele geçirilmişlerdi. Ancak büyücü büyücülerin yardımıyla alt ruhlar bu makineleri kontrol ediyordu.
  Johann bu güçlü yanılsama baskısından uyandı. Daha önce böyle bir akış görmemişti. Uzay gemisi başka bir gezegene indi. Yerçekimi kuvveti bile farklıydı ve hissedildi. Eskisinden daha fazla yerçekimi ile.
  
  ZOR SAVAŞIN OLASI DÖNÜŞÜ
  Ve böylece Almanlar, kırk üçüncü yılın sonunda Kafkasya'yı ele geçirdi. Kışın kendilerini savunma ile sınırladılar, ancak Afrika ve İran'da bir saldırı geliştirdiler.
  Elbette Stalin boş boş oturmadı. Sovyetler, Leningrad yakınlarında ve Voronezh bölgesinde bir saldırı operasyonu gerçekleştirdi.
  Çift vuruş, hedefi kaçırdı. Fritz, Leningrad yakınlarında "Panther" -2 ve jet avcı uçaklarını kullandı. Voronezh yönünde, Ruslar IS-2'yi çoktan fırlattı. Anlaşıldığı üzere, yeni tank pek de mükemmel değil.
  İlk başta Kızıl Ordu, Voronej atılımında başarılı oldu, ancak daha sonra Almanlar güney kanattan güçlü bir karşı saldırı başlattı ve Sovyet araçları için bütün bir kazan yarattı. Aynı zamanda, ilk kez Naziler, hafif, alçak, hızlı ve manevra kabiliyetine sahip, nispeten güçlü zırhlı E-10 kundağı motorlu topları da kullandılar.
  Voronezh yakınlarında Sovyet birliklerinin yenilgisinden sonra operasyonel bir duraklama oldu. Stalin daha temkinli davranmaya başladı ve Almanlar Afrika ve İran'a geçti.
  Hitler, ellerini serbest bırakmak ve ek kaynaklar elde etmek için kara kıtayı tamamen ele geçirmeye çalıştı. Ayrıca Fritz, savaşın pek iyi gitmediği Japonya'ya yardım etmek istedi.
  Sayıları sürekli artan Alman denizaltı filosu önemli bir rol oynadı. Yeni hidrojen peroksit denizaltıları, benzer sınıftaki gemilere karşı tam üstünlüklerini göstermiştir. Almanların ayrıca ses ve sıcaklık çağrıştıran torpidoları vardı.
  Böylece Müttefik filosu büyük hasar almaya başladı. Haziran ortasına kadar Almanlar, Temmuz ayında Güney Afrika'yı ve Madagaskar'ı ele geçirdi ve sonunda tüm kara kıtayı fethetti.
  Doğru, 22 Haziran'da Stalin, en son teknolojiyi kitlesel olarak kullanarak yeniden Rzhev-Sychovsky yönünde ilerlemeye başladı. Silah ve zırh açısından Panther-2'den daha düşük olan yeni T-34-85 tankı, yine de önceki otuz dört modeli geride bıraktı.
  Almanlar sağlam bir savunma hattına oturdu ve jet uçaklarına, yeni makineli tüfeklere ve makineli tüfeklerin yanı sıra gaz rampalarına güvenerek saldırıyı püskürttü. Saldırının kendisi taktik olarak ani değildi ve bu nedenle püskürtmenin daha kolay olduğu ortaya çıktı. Ancak yine de, iki haftalık savaşta Sovyet birlikleri Fritz'in mevzilerine sıkıştı.
  Ve Almanların Afrika operasyon sahasına yönlendirilmiş çok fazla kuvveti var. Ancak savaşlara Fransızların, Portekizlerin, İspanyolların ve hatta İsveçlilerin yeni bölümleri katıldı. İsveç'te parlamento seçimlerini Nasyonal Sosyalistler kazandı ve birkaç gönüllü tümen öne çıktı.
  Ayrıca Kızıl Ordu, Kafkasya'nın kaybından sonra yakıt sıkıntısı yaşadı ve sonuç olarak savaşa pek hazır değildi.
  İki hafta sonra Stalin saldırıyı durdurdu ve beklenmedik bir şekilde Hitler'e barış görüşmeleri teklif etti. Bu zamana kadar, Fritz'in Afrika'da ellerini tamamen çözmek üzere olduğu ve tüm güçleriyle SSCB'ye saldırabileceği anlaşıldı.
  Führer, Stalin ile ateşkes yapmayı kabul etti. Aslında, hala Japonya'ya yardım etmemiz gerekiyor, ancak bu süre zarfında SSCB ne yapabilir?
  Ağustos 1944'te Almanlar, İran ve Hindistan'da bir saldırı başlattı. Bir ay sonra, Alman tankları Japonlara katılarak Delhi'de sona erdi. Ve bir ay sonra, Hindistan'ın tamamı Alman kontrolü altına girdi.
  Führer, Britanya'ya inişe hazırlanma emrini verdi. Balistik füzeler de dahil olmak üzere İngiltere'nin bombalanması gözle görülür şekilde yoğunlaştı.
  Japonya, Kasım 1944'te, Alman topçularının yardımıyla Filipinler'deki bir Amerikan çıkarma girişimini önleyerek beklenmedik bir şekilde büyük bir zafer elde etmeyi başardı. Burada, ilk kez, Yükselen Güneş ülkesinin zorlu savaş gemileri kendilerini tüm görkemiyle gösterebildiler.
  Amerikalıların yenilgisi zordu. Ve Alman denizaltı filosunun desteğiyle Japonya, Pasifik'te bir karşı saldırı başlattı.
  Bu arada Stalin ve Hitler pazarlık yapıyorlardı. İki diktatörün kişisel görüşmesi konusunda anlaşmak mümkün olmadı. Ancak en başından beri her iki tarafın da fazla gururlu olduğu açıktı. Stalin, Leningrad'dan vazgeçmek istemedi, Hitler, Peter şehrinden vazgeçmek istemedi.
  Ve Fritz, Kafkasya'yı tamamen kendilerine bırakmak istedi ve Stalin ortak yönetimde ısrar etti.
  Ancak her iki taraf da henüz düşmanlıklara geçmedi. Hitler İngiltere'yi ele geçirmeyi ve ellerini serbest bırakmayı planladı. Stalin ise umutlarını tanklar ve havacılıktaki yeni gelişmelere bağladı. Ancak yeni T-44 makinesinin yeterince güvenilir olmadığı ve teknik iyileştirme gerektirdiği ortaya çıktı ve Sovyet pervaneli uçak, umutsuzca Alman jet uçağının gerisinde kaldı.
  Kışın Almanlar, Japonlarla birlikte birkaç Amerikalıyı Pasifik Okyanusu'na itti ve denizaltılarla Yankees'e büyük hasar verdi.
  Mart 1945'te Almanlar, keskin bir şekilde artan sayıda jet kullanarak Britanya'ya yönelik bombardımanlarını yoğunlaştırdı. Anlaşıldığı üzere, bir bombardıman uçağı hala bir balistik füzeden daha iyidir, çünkü ikincisi çok pahalıdır ve yeterince isabetli değildir.
  Nazi denizaltı filosu da giderek daha fazla kendini gösterdi. Almanları uçakla yenmek için çaresiz kalan Müttefikler de müzakere sürecini incelemeye başladı. Aynı zamanda Stalin'i cepheyi yeniden açmaya ikna etmeye çalıştılar.
  Ancak tüm zamanların ve halkların lideri beklemektedir. Kestaneleri bir daha ateşten çıkarmak istemedi. Dahası, kendi jet uçaklarının yaratılması ertelendi ve yeni bir T-54 tankının geliştirilmesinin çok fazla zaman alacağına söz verildi. Evet, Naziler işgal altındaki topraklarda yerel hainlerden kukla hükümetler kurmayı başardılar.
  Bu yüzden Sovyet ordusu milyonlarca eski vatandaşıyla savaşmak zorunda kaldı. Ve bu çok iyi değil.
  Evet ve Japonya, bu durumda, Stalin ateşkesi ihlal ederse Uzak Doğu'da bir cephe açacağını ima etti.
  Böylece Almanlar müdahale olmaksızın Britanya'ya bir amfibi çıkarma hazırlayabilirler. Doğru, bazı zorluklar vardı: metropolde sadece İngiliz değil, aynı zamanda Amerikan kara birlikleri de bulunuyordu. Şimdiye kadar, Birleşik Devletler esas olarak denizde savaştı ve İngiltere'deki birlikleri takviye etmeyi göze alabildi.
  Bu zorluklara neden oldu. Ek olarak, havacılık kalitesinden daha düşük olan müttefiklerin çok fazla uçağı vardı - bu da teknolojik avantajı nicelik olarak telafi ediyordu.
  Bu nedenle Oleg Rybachenko, kara hedeflerine yapılan saldırıların yanı sıra düşman uçaklarını da avladı.
  Burada harika kız saldırı uçağı, uçağın kontrollerinde kendini tanıttı. İşte karşınızda süpürülmüş kanatlı en son modifikasyon olan ME-262 jeti. Ve büyük bir hızla hem hava hem de yer hedeflerine saldırır.
  Yalınayak güzel Oleg Rybachenko, kız gibi vücudunda, bir dövüşçüyle ustaca başa çıkıyor. Çıplak ayakla öldürmek için ateş açar. Ve İngiliz uçakları yanıyor, yumruklu Amerikalılar düşüyor.
  Ve güzel Oleg'in sağ tarafında Arabella kızı. Aynı zamanda harika bir pilot. Ve kanatlı bir Valkyrie gibi bir fan gibi havacılık mermileri fırlatarak liderlik ediyor.
  Oleg Rybachenko ona yumruğunu gösteriyor, kızın çıplak, yontulmuş bacağına tokat atıyor ve bağırıyor:
  - Aynen böyle devam!
  Kız coşkuyla cevap verir ve karşılık olarak yumruğunu gösterir:
  - Orada kal!
  Dört motorlu bir bombardıman uçağı Oleg Rybachenko'ya doğru havalanıyor. Terminatör Pilotu, haykırarak onu 30 mm'lik hava toplarıyla yere serer.
  - Bir mamutu doldurmak yüz fareden daha iyidir, bir kahraman öldürmek bin korkağı öldürmekten daha iyidir!
  Arabella, bir yuvarlak evden "namlu" tekniğiyle ateş ederek yanıt verir ve haykırır:
  - Yaşayan iki arkadaş iyidir, dört ölü düşman, hatta daha iyi!
  Ve isabetlerinden, dizilmiş bir sıra gibi patlar - uçaklar!
  Oleg Rybachenko kar beyazı dişlerini kız gibi bir gülümsemeyle gösteriyor. Ve tekrar ateş ediyor...
  Militan şarkı söylemek istiyor.
  Ben Evrenin Süpermen Yaratıcısıyım,
  Çağlar boyunca hüküm sürmeye karar verdim!
  Ve yaratıklarımın topuklarının altında çok şey var,
  Gerçekte, herkes rüyayı bilir!
  
  Güzel bir şekilde yaratın ve zengin bir şekilde örün
  Halıları parlatabilir miyim...
  Kim asi sert intikam -
  Şeytanın çocukları cehenneme gidecek!
  
  Ve çocuklar beni tüm kalpleriyle seviyorlar.
  Göbeğine istediği her şeyi al!
  Jüri üyeleri tarafından sadece bir ödül verilir,
  Aklı başında olan kim!
  
  Uzayda salonlar inşa etmeyi seviyorum,
  Evren nesnesindeki kütleler ....
  Ama ne kadar kaprisli, Tanrılar bilir,
  Hayatının akışını bozmaları onlar için önemsiz!
  
  Bir hediye ve ona bir ek olacak,
  Aptal bir insan sürünmesin diye ...
  Yaratması önemsiz ve ilgilenmiyorum
  Genel sekreter de domates olsun!
  
  Takımyıldızlardan bir ağ örüyorum,
  Küçük parmaktan bir kuasar vurabilir ...
  Bir muma, bir onda ihtiyacım yok -
  Kişiyi kendim cömertçe ödüllendireceğim!
  
  Ölümsüzlük olacak ve güzel bir elbise içinde,
  Gelin sonsuzlukta sana gelecek...
  Büyük soyluların kralı gibi olacaksın,
  Ve kesintisiz, çalıların arasında ilahi bir hesap!
  
  Haremler ve saraylar önemsizdir,
  Gerçeği sadece Allah'tan iste...
  Ama insan kendi mutluluğunu yaratmalı,
  Ve bağırmayın, sadece: Tanrı korusun!
  Her kelimede biri havaya uçtu ya da vurularak düştü. Ve güzel Arabella çıplak bacaklarını sallayarak onunla birlikte koştu ve çıplak parmaklarıyla havalı tabancaların tetiklerine basarak oynadı. Ve ayrıca almak...
  Böylece savaş kitlerini vurdular ve geri uçtular.
  Arabella, muhteşem göğüsleri ve gösterişli kalçaları olan çıplak ayaklı güzel Oleg'e sorar:
  - Çekici bir kızsın... Hep senin gibi olmak istemişimdir!
  Stormtrooper-wunderkind kızı isteyerek cevap verir:
  Ve keşke senin gibi olabilseydim! Rağmen...
  Sonra Oleg Rybachenko saçma sapan konuştuğunu fark etti. Ve genel olarak, bir erkek nasıl kadın gibi olmaya çalışır?
  Ancak Arabella, aklını kaybetmedi ve ölümsüz bir aforizma yayınladı:
  - Kadın olmaktansa kadın olmak daha iyidir!
  Oleg Rybachenko kabul etti:
  -Pantolon giyen herkes erkek değil, etek giyen herkes kadın değil!
  Arabella başını salladı ve şunları söyledi:
  - Yüz kadını baştan çıkarmak, tek bir baştan çıkarıcı hayal kurmaktan daha kolaydır!
  Zaten havaalanında, her iki kız da kucaklaştı ve öptü - ne kadar çekiciler. Birbirlerini biraz okşadılar, kıpkırmızı göğüs uçlarını ovuşturdular, gül yaprakları kadar parlak dudaklarla birleştiler. Bir kadının vücudunu okşamak ne güzel.
  Ama özellikle sıkıştıracak zaman yok - yeni bir uçuş için acele etmeliyiz. Ve yine İngiltere'ye ezici hava saldırıları yapın. İngiliz Aslanı nihayet yenilene kadar!
  Burada hava hedeflerinin yanı sıra Oleg Rybachenko'nun en sevdiği iş tankların imhasıdır. Onlara havadan saldırın. Tortila için özellikle cazip bir hedef, seksen ton ağırlığındaki bir makinedir! Gerçekten bir canavar - tüm canavarlar için bir canavar!
  Bununla birlikte, Almanların zaten hizmette olan bir seri E-100'ü var, Maus gibi bir şey, ancak daha yoğun bir düzen, daha düşük siluet ve daha hafif. Yeni makine zaten savaş için yeterli hızı geliştirebiliyordu.
  Genel olarak Oleg Rybachenko, "E" serisinin Mayıs 1945'e hazır yeni tanklarını zihinsel olarak hayal etti. Şanzımanın motorun kendisinde düzeni ile: uzun gövdeli çömelme.
  En büyük "E" -50 makinesi, ağırlık ve silahlanma açısından "Panther" -2 ile karşılaştırılabilir, ancak silüet açısından çok daha düşük ve özellikle eğimli zırhlı yanlarda daha kalın. Hem "Sherman" hem de "Churchill" ve "Pershing" taktik ve savaş özelliklerinde bu Alman makinesinden çok uzak.
  Ve savaş alanında göründüğünde, eşit olmayacak!
  Ve zaten hazırlar ve "E" -50 ve "E" -75. 128 mm topa sahip ikinci makine, tam anlamıyla bir tank inşası mucizesidir. "Tortilla" nın bile yeterli gelmemesi ne kadar aptalca.
  Ve şimdi yalınayak savaşçı Oleg Rybachenko, güzel bir kızın mürettebatıyla birlikte zaten tankta. Müthiş bir şekilde, "E" -100, su altında bile hareket edecek şekilde uyarlanmıştır. İşte elflerin olduğu bir araba, içinde beşinci Oleg Rybachenko ve sivri kulaklı dört kız Atlantik Okyanusu'nun kalınlığına dalıyor. Ve orada yüzüyor, deniz yüzeyini kesiyor, raylarda bir denizaltı.
  Kanalı en dar noktasından geçmeniz gerekiyor. Sahile atlayın, bombardıman yapın ve geri dönün.
  Eh, Alman dehası askeri düşüncenin şaheserlerini nasıl yaratacağını biliyordu. Örneğin hafriyat tankları. Demokratik hükümet biçiminin Almanya için etkisiz olduğu ortaya çıktı. Son yıllarda hangi kriz çıktı? Böylece her türden terörist ve göçmen ortalıkta dolaştı! Ve kim suçlanacak? Her şeyden önce, yetkililerin zayıflığı!
  Ama şimdi iki silahlı arabaları denizin derinliklerinden atlıyor.
  Oleg Rybachenko, kız gibi alt uzuvlarının çıplak parmaklarını kullanarak İngiliz kıyı bataryasının toplarına parçalanma mermileri atıyor. İngiliz daha yükseğe fırlatılır ve ters çevrilir.
  Bu gerçekten tam bir şıklık!
  Nedense Oleg Rybachenko'nun kafasından bir Rus şarkısı geçti:
  - Ölümcül bir yıl, bana inanamazsın - bin dokuz yüz doksan dokuz! Şeytan altın boynuzlarla dönecek, üç dokuzu alt üst edecek!
  Ve sonra, Nazi birliklerinin şahsında, şeytanlar İngiliz topraklarına girdiler. İşte 128 milimetrelik ağır bir silahtan bir lupanet olarak turuncu bir elf.
  Ve otuz kilogramlık bir merminin patlaması, bir düşman sığınağını cehennem gökyüzüne yükseltti.
  Oleg Rybachenko, yontulmuş bacakların çıplak parmaklarının yardımıyla kısa topundan ateş ediyor ve kızlara bakıyor. Sıska bikinileriyle ne kadar da güzeller. Bir kız değil, sadece bir doğa mucizesi. Demek onlarla sevişmek istiyorsun ... Hayır, Karl Marx hala tam olarak haklı değil. Burada kadınsı bir doğa ve çekici bir kızın eti var, ama yine de kadınları kendine çekiyor. Büyük göğüslü, parlak vücutlarına.
  O özünde bir köylüdür ve bu nedenle, acımasız kader onu hangi cazibelere sürüklerse sürüklesin, sonsuza kadar bir köylü olarak kalacaktır.
  Ve burada, yarı uykulu yürüyüş ve hayal kurma arasında, çok hoş... Verimli hayal gücünüzde Üçüncü Reich'ın zaferini hayal ediyorsunuz...
  Henüz nihai değil, ama oraya varıyor!
  Burada pillere ateş ediyorsunuz ve mavi saçlı bir kız makineli tüfekle su dökerek İngiliz piyadelerini yok ediyor. Öldürülen siyahlar düşer, beyazlar gibi aynı şekilde kırmızı kan dökerler. Savaş insanın doğal halidir...
  Veya bir filozofun dediği gibi: savaşmak nefes almaktan daha zordur, ama çok daha doğaldır!
  İlginç bir şekilde, kızlar ateş ederken uzun, zarif ayak parmaklarını kullanmayı çok severler. Kedinin ne renk olduğu önemli değil, yeter ki fare yakalasın. Yani kızlar söz konusu olduğunda - güzel oldukları sürece vücudun hangi bölümleri önemli değil.
  İşte bir elf savaşçısı, nispeten küçük bir "Churchill" kulesini isabetli bir atışla yırttı.
  Hayır, Oleg Rybachenko'nun kesinlikle bir şarkı besteleme arzusu vardı ve fırtına askeri dahisi heceyi yönetti;
  Sert bir asker olmayı beşikten hayal ettim,
  Uçakları uçurun ve ateş edin...
  Ya da belki bir kamaracı ve büyük bir korsan,
  Denizde olmasına rağmen sadece bir hırsızsın!
  
  Askeri işlerde olmak istedim - benim için bir çocuk,
  Sahip olunabilecek en güçlü tanıma...
  Dövüşmeyi kitaptan öğrenmelisin,
  Aksi takdirde bir ayı kadar aptal olursunuz!
  
  Çocukluğumda atılgan korsanlar hakkında okumuştum,
  Biniş ve keskin atlayışlar hakkında ...
  Komiserlerin kurbanı olabilseniz de,
  Ama korkaklık, çocuğun elinden çıktı!
  
  Ne istersen, her zaman elde edeceksin
  Herhangi bir iş her zaman tartışıyor ...
  Ve güneş de korsanın üzerinde parlıyor,
  Ve fırtına da sorun değilse!
  
  Evet, darağacı da tehdit ediyor,
  Zalim cellat darağacını indiriyor...
  Ve hırsız cennette yer bulamayacak,
  Yeraltında cehennem onu bekliyor!
  
  Beni İsa'ya yakaladıklarında
  Çaresizce istekte bulundum...
  Yenik düştüm, aşağılık ayartmaya tövbe ettim,
  Aranan kızlar, rengarenk arabalar...
  
  Allah cevap verdi: Senin için bağışlanma yoktur,
  Ve sadece Şeytan bekler...
  Cellat gecikmeden hemen vurdu,
  Ve kafa doğrama bloğundan yuvarlandı!
  
  Ve ben cehennemdeyim, ama bil ki ben acı çekmiyorum.
  Ayrıca şeytanlarla votka içebilirsin ...
  Ve şimdi o likörü lezzetli bir şekilde yutuyorum.
  Pasta ve oyunla yıkanan!
  
  Evet burası sadece korsanlar,
  Şeytanlar var - patlama yapan civcivler ...
  Buradaki ceza böyleydi,
  Sabahları şampanya, şarap, barbekü!
  
  Beş yüz asır cehennemde oynadım,
  Ama işte Büyük İsa geliyor...
  Ve herhangi bir ünlem olmadan cehennemi bitirdi,
  Yeraltı dünyasında mutluluk içindeydi - şimdi boş!
  Cehennemde şimdi çok acı çekiyorum,
  Evet, cehennemde tövbe etmek için çok geç...
  Bir bayanla şık giyinmek istedim,
  Bugün cehennemde olacağımı bilmiyordum!
  
  Yani diğer korsanlara bir ders
  Dürüst yaşa, hedef olursun...
  Ne yazık ki, maaş düşük olmasına rağmen,
  Zincirlere olan ihtiyacımızdan nasıl kurtulabiliriz?
  İyi şarkı ve harika dövüş... Savaş malzemelerini boşalttılar ve geri dönüyorlar. Elfler hep bir ağızdan haykırdılar:
  - Güç bizimle olsun!
  Yine harika, modern bir tank denize açılıyor. Ve sığ bir derinlik, hidrojen peroksitle çalışan bir arabaya engel değil.
  Atom bombasının geliştirilmesine gelince, Almanya biraz geride kaldı, ancak ağır su reaktörü çoktan fırlatıldı. Ayrıca parafin bazlı bir moderatör de elde edilmiştir.
  Ve işte Hitler'in kendisi ... Ele geçirilmiş Führer, ofisinde dolaşıyor. Görünüşe göre biraz eğlenmeye karar vermiş.
  Hitler yumruğunu masaya vurdu, Führer'in giysisine bir bardak mango suyu döküldü. Bu bir öfke patlamasına neden oldu. Hitler gökyüzünü tehdit etti:
  - Evet, Tanrım, beni büyük Führer'e nasıl cüret edersin! Kim yakında her şeye hükmedecek!
  Goebbels kendini beğenmiş bir şekilde yanıtladı:
  - Tanrı gezegendeki en önemli despottur!
  Hitler başını salladı.
  - Bu kadar! Tanrı zalimdir, öyleyse biz de zalim olabiliriz! Faşizm büyük bir amaç için milyonlarca, on milyonlarca insanı öldürür! Tanrı milyarlarca insanı öldürür, kim bilir ne için herkesi! Kurbanlarımızın çoğu hızla ölüyor ve yaşlılıktan ölen milyarlarca kişinin çoğu uzun süre acı çekiyor ve korkunç derecede acı çekiyor! Kilise, çoğu insanın öldükten sonra sonsuza dek cehennemde yanacağını öğretir, ancak bir kişiye işkence yaparsak, bu sadece bilgi almak içindir ve bu en fazla birkaç ay sürer!
  Tanrı, milyarlarca milyarlarca yıl boyunca her şeyi önceden bilerek işkence ediyor! Evet ve kurtulmuş olanlar için çok az sevinç vardır - Rab'bin köleliğinde sonsuz can sıkıntısı! Kilise, İsa'nın Yüce Tanrı olduğunu öğretir, bu da Hitler'in İsa'dan daha nazik olduğu anlamına gelir! Değil mi!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Evet bu doğru! Hristiyanlık hem "barışçıl" hem de çok zor! Hayatta azabı ve ölümden sonra hayaletleri garanti ediyor!
  Hitler başını salladı.
  - Avrupa'mız var, neden bu kadar az güzel kadın var! Orta Çağ'da her güzelin cadı olarak görülmesi, yakılması ve işkence görmesi gerçeğinden! İskandinavya'da neden bu kadar çok güzel kadın var? Katolik Engizisyonu oraya pek nüfuz etmedi. SS, İskandinavya'dan güzel sarışın kadınları ikinci eş olarak alıp sağlıklı, uzun boylu çocuklar doğursa fena olmazdı.
  Himmler şunları kaydetti:
  - Kadınların suni döllenmesi konusunda başarılı deneyler şimdiden yapılıyor! En seçkin adamların tohumlarını kullanıyoruz!
  Hitler sandalyesinden fırladı:
  - Evet, ilginç ve sonuçları var!
  Himmler başını salladı.
  - Elbette Führer'im! Bir test tüpündeki ilk düzine bebek doğdu! Normal çocuklardan çok daha ağırlar! Ve bence daha güçlüler. Bebekleri kollarıma aldım ve çok mücadele ettiler.
  Hitler kıkırdadı.
  - Bu iyi! Böylece cinsi geliştirebiliriz! Bebekleri rahim dışında taşıyabilir misiniz?
  Himmler cevap verdi:
  - Çok zor Führerim! Ancak bazı geliştirmeler yapıldı, ancak çok pahalıya mal olacak! Eski yol çok daha iyi!
  Hitler kabul etti:
  - Ve bu doğru! Almanya'yı yönetin!
  Ribbentrop ekledi:
  - Genetik olarak en yetenekli Slavlar, SS askerlerinin eşleri de olabilir. Ve çocuk sahibi ol!
  Hitler başını salladı.
  - Ve bu doğru!
  Himmler cevap verdi:
  - Aslında Slavlar bizim için bir nevi akraba! Rusya'nın aynı çarlarında Rus kanından daha fazla Alman kanı vardı!
  Hitler havladı:
  - Bunu biliyorum! Bu yüzden Rusya çok büyüdü! Alman ilkel insanları yetiştirdi!
  Goebbels'in önerdiği:
  - Masalları yaymak gerekiyor - sanki bizim kontrolümüz altında Ruslar Bolşeviklerden çok daha iyi yaşayacaklarmış gibi!
  Führer şaşkınlıkla nefesini tuttu ve homurdandı:
  Bu şimdi neden yapılmıyor?
  Goebbels coşkuyla cevap verdi:
  - Büyük bir lider yapılıyor! İngiltere'de bombardıman uçakları kadar dillerle de çalışıyoruz. Propagandalarından Rusların, İngilizlerin ve Amerikalıların üzerine pek çok şey döktüler!
  Führer memnuniyetle gülümsedi ve karnını okşayarak şöyle dedi:
  - Sözü tutmamak için ölçülü bir şekilde yalan söyleyin, şerefi gözlemleyin ... Sonuçta, kurtarıcı bir yalan var ama boş bir yalan var!
  Bundan sonra Führer, her zamanki monologlarından birini söyleyerek tekrar yürümeye başladı:
  - Otuz üçüncü yılda iktidara geldiğimde, büyük bir Almanya yoktu. İşkence görmüş, harap olmuş, aşağılanmış bir ülkeydi. Üretimin yarı yarıya düştüğü ülkede on milyon işsiz kaldı.
  Birinci Dünya Savaşı'nın sonuçlarının ardından budanan devlet, tüm kolonileri ve topraklarının önemli bir bölümünü kaybetti. İktidara geldiğimde: kimse bizi büyük başarıların beklediğine inanmadı. Ancak savaşlarla budanan küçük bir ülke gelişmeye ve kazanmaya başladı. Önce askerden arındırılmış bölgeyi işgal ettim. Sonra refahımızı gören Avusturya gönüllü olarak bize katıldı.
  Sonra Batı, artan gücümüzden korktu ve onu Sudetenland'a vererek Münih'e gitti. İkinci Dünya Savaşı başladıktan sonra. Neredeyse tüm dünya bize karşıydı ve tek bir güvenilir müttefik bile yoktu. Mussolini sadece korkak bir paçavra olduğundan beri.
  Ancak üç hafta içinde Polonya ezildi. Ancak müttefikler saldırmaya cesaret edemedi. Sonra Danimarka ve Norveç düştü. Ondan sonra bir buçuk ay içinde mucizevi bir şekilde Fransa, Belçika ve Hollanda'yı fethettik, Dyuker komutasındaki İngilizleri yendik.
  Ancak buna gerçekten güvenmemize rağmen savaş orada bitmedi! Yugoslavya ve Yunanistan'ı vurmam, Afrika'ya girmem gerekiyordu. Bunu istemedim ama doğu sınırımızda on bin Stalinist tank birikti. Gezegendeki bizim gibi en güçlü ve aynı zamanda totaliter imparatorluğa karşı bir savaş başlatmak zorundaydık.
  Hızlı bir zafer kazanmaya mahkum değildi, ancak birkaç yıllık savaştan sonra, Rusya'nın en önemli ve zengin bölgelerini ele geçirerek Rus ayısını etkisiz hale getirmeyi başardık.
  Hindistan ile birlikte Afrika'yı ve Asya'nın yarısını fethettik. Troyan döneminde yapılan savaşlar sonucunda Cengiz Han'ın iki katı, Makedonya'nın dört katı, Roma İmparatorluğu'nun beş katı büyüklüğünde bir imparatorluk kurulmuştur.
  Çok şey başardık... Ama savaş hala bitmedi! Moskova sarsılmaz. Almak için bir zorunluluktur. Hala Londra tarafından fethedilmedi. Ama en önemlisi - Amerika! Bu bizim en güçlü ve tehlikeli düşmanımız. Ekonomik gücü inanılmaz ama ruhu oldukça zayıf! Ama her ay daha da güçleniyoruz. Milyonlarca köle bizim için çok çalışıyor, giderek daha fazla silah üretiyor. Pek çok yeni silah türünü üretime soktuk. Jet uçakları, balistik füzeler, yer altı tankları ve uçuş özellikleri bakımından eşsiz disketler.
  İnsanlık tarihinde hiçbir zaman bizimki kadar güçlü ve teknolojik olarak donanımlı bir ordu olmamıştır. Ve şimdi kutsal hedefe - dünya hakimiyetine - yaklaştık!
  Führer durdu ve kollarını göğsünün üzerinde kavuşturdu, ardından bitirdi. -
  Ve zaferimiz önümüzdeki ayların hatta haftaların zamanıdır.
  
  KIZ-KÖPEKBALIĞI
  MSU'daki sınavlar geçti. Büyüleyici doğal bir sarışın olan Snezhana Koroleva, yüksek topuklu ayakkabılarını çıkardı ve ılık asfaltta çıplak ayakla koştu.
  Basit bir köylü kızıdır ve çıplak tabanlarıyla sert yüzeylere dokunmayı çok severdi. Ve ona bakmaları, ne kadar çılgınca ve aynı zamanda hayran olmaları umurunda değil.
  Snezhana çok güzel, saçları biraz kıvırcık ve biraz altın renginde ve tam tersine yüzü bronz, erkeksi bir çene ve etkileyici bir profille. Köyde doğmuş olmasına rağmen, gerçekten bir prensesmiş gibi olağanüstü bir görünümü var. Pek çok hayranı var ama Snezhana'nın pratik bir köylü aklı var.
  Bir oligarkla evlenmek istiyor! Ve bunun hakkında rüya görüyor. O çok genç ve muhteşem.
  Milyarderlerin Moskova'da bile sokakta yatmaması üzücü. Ama Mishka onu takip etti. Yakışıklı bir genç adam, atletik, kaslı. Kızlar onun için deli oluyor. Ama ona aşık oldu. Ve neden bu dilenciye ihtiyacı var? Pekala, bir dilenci olmasın, ortalama bir köylü olsun.
  Ayı elinde çiçek tutuyor: beyaz güller. Çok güzel kokuyorlar. Ve saçına git.
  Genç adam ona doğru koştu ve gülleri uzatarak mırıldandı:
  - Hayal gücüm çarptı,
  Resmin karşıma çıktı.
  Beni şimşek gibi deldin -
  Doğaüstü güzelliği ile!
  Snezhana güldü, parmaklarını genç adamın burnuna şaklattı:
  - Puşkin'i taklit ediyor musun? Ama konu bu değil!
  Genç adam şaşkınlıkla sordu:
  - Asıl mesele nedir?
  Snezhana gülerek cevap verdi:
  - Para! Bu en önemli şey!
  Ayı iç çekerek cevap verdi:
  - Moskova Devlet Üniversitesi'nden mezun olacağım ve kendi işimi açacağım. Hala iyi para kazanıyorum, örneğin senaryolar ve oyunlar icat ediyorum!
  Kız kıkırdadı ve çıplak ayağını yere vurdu.
  - Biliyorum! Ayrıca dergiler için kurgu yazıyorsunuz. Hepsi çok küçük bir şey!
  Genç adam mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Neden çok paran var? Avrupa'ya bir gezimiz var, bazen bir restorana gidebilirsiniz. Biz genciz, sağlıklıyız, güzeliz - harika çocuklarımız olacak!
  Snezhana başını olumsuz anlamda salladı.
  - HAYIR! Güzellik tanrıların bir armağanıdır! Ve pratik olarak kullanılması gerekiyor! Ben sadece en az bir milyar dolar değerinde biriyle evlenirim!
  Genç adam sessizce sordu:
  - Aşksız?
  Snezhana sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Aşk yoktur! Sadece erkeklerin ve kadınların kirli şehvetleri var!
  Mishka başını salladı.
  - HAYIR! Seni seviyorum ve sadece seni! Sensiz yaşayamam!
  Kız güldü ve cesurca cevap verdi:
  - Bir milyar dolar kazanın ve sonra karşılıklılığa güvenin, aksi takdirde ... Çiçekler, ancak hiçbir şey, ama ben kanın rengi olan kırmızıyı tercih ederim!
  Genç adam derin bir iç çekti ve şarkı söyledi:
  - Sahte aşk yoktur,
  Gökyüzündeki yıldızlar yakutlarla parıldıyor.
  Utancın prangalarını kırıyorsun -
  Derin güçlü duygular ol!
  Snezhana kıkırdadı ve cevapladı:
  - Pekala, yaz. Aslında, benimle yürüyebilirsin. On sekiz yaşına göre akıllısın. Söyle bana, yarışma için hangi hikayeleri gönderdin?
  Mishka daha da iç çekti ve cevap verdi:
  - Konsantre olmak benim için zor. Her zaman senin hakkında düşünüyorum. Güzel saçların hakkında ve senin ... Genç adam aşağı baktı ve şefkatle sordu:
  - Bir parçaya basmaktan korkmuyorsunuz ve tabanlar kirleniyor!
  Snezhana sert bir şekilde cevap verdi:
  - O kadar hanım evladı değilim. Köyde, keskin bir yol boyunca, çakıl taşları, tümsekler boyunca dondan dona yalınayak yürüdüm. Ve sen şehirlisin. Gerçek bir cesaretin yok!
  Ayı, şunları kaydetti:
  - Sana yalınayak yakışıyor, ama yine de şehrin sokaklarında böyle dolaşmak .... Çok abartılı!
  Snezhana gülümsedi, ne kadar büyük inci dişleri vardı. Tabaklanmış çikolata derisinden çok daha beyaz. Mishka, doğal sarışınların bir Arap gibi bronzlaşabilmesine bile şaşırmıştı. Belki de çocukluğundan beri dışarıda olduğu içindir.
  Kız isteksizce ayakkabılarını giydi ve hemen Mikhail'den daha uzun oldu. Snezhana uzun boylu bir kızdır. Hatta bu onun biraz kafasını karıştırır ve bir rahatsızlık hissine neden olur - herkes bu kadar büyük bir eş istemez. Dahası, birçok milyarderin boyu küçüktür.
  Snezhana parayı hayal etti. Milyarlarca dolar hayal gücünü çağırdı. Ben de güç istiyordum. Emir vermek ve dünyayı yönetmek. Ya da kendi filmlerinizi yapın. Bu da cazip olurdu. Ses için özel ve benzersiz bir şey.
  Yüksek topuklu ayakkabılarda rahat hissetmiyorsunuz. Aslında kar yağana kadar neden bu kadar güzel bir kızın ayakkabıya ihtiyacı vardı? Ama Moskova'da bu gerçekten aptalca ...
  Snezhana genç adama sordu:
  - Beni seviyor musun?
  Misha şevkle cevap verdi:
  Tüm kalbim ve ruhumla!
  Kız kıkırdadı ve sordu:
  - O zaman Rusya'nın II. Nicholas döneminde Japonya'yı yeneceği bir hikaye yazın.
  Ayı iç çekerek cevap verdi:
  - Bende zaten vardı. Bu konuda tematik bir yarışma bile vardı!
  Snezhana gülümsedi ve önerdi:
  - O zaman bana dondurma al!
  Fare başını salladı.
  - Memnuniyetle, ama ne?
  Snezhana dişlerini göstererek şöyle dedi:
  - Çikolata Kaplı Çilek!
  Delikanlı tezgâha koşarak yaldızlı kağıttan yapılmış bardaklarda iki porsiyon satın aldı.
  Mikhail bardağı Snezhana'ya uzattı. Kız onu eline aldı ve pembe, büyüleyici diliyle yavaşça yaladı. Ondan sonra kıkırdadı:
  - Evet bu iyi! Dondurma çok güzel! Onu yediğinizde ruhunuzda unutma beni çiçekleri açar!
  Misha başını salladı ve şunları söyledi:
  - Seninle en azından Arktik Okyanusu'na!
  Kız sessizdi. Düşünceleri şimdi başka bir şeyle ilgiliydi. Kız kendisi para kazanmaya çalıştı ve II. Dünya Savaşı'ndaki bir adam hakkında harika bir hikaye yazdı. Daha doğrusu, yaklaşık iki arkadaş - bir erkek ve bir kız. Saldırı konusunda uyarmaya çalıştılar ama kimse onlara inanmadı. Ve sonunda hapse girdiler. Ve yine de 22 Haziran 1941'de Büyük Vatanseverlik Savaşı başladı. Tarihin akışı değiştirilemezdi.
  Snezhana'nın hikayesi belli sayıda beğeni ve görüş topladı, ancak kız bunun için para almadı. Bu, ticaret yazarını büyük ölçüde hayal kırıklığına uğrattı.
  Snezhana, Mishka'yı okuyordu. Bu genç adam hareket halindeyken bir akıllı telefona yazdı. Ve bunu başarıyla yaptı. Aslında parayı harcamak kolaydır. Ve onları elde etmek zor. Snezhana panele gitmeyi bile düşündü. Görünüşü ile büyük para sözü verdi. Ama bekaretimi kaybetmek istemedim, o zaman bir milyarderle evlenme şansı keskin bir şekilde düştü. Oligarklar nedense bakireleri sever. Evet, program bu. Snezhana büyük para istiyordu. Ancak şimdi bir milyardere nasıl eyer atılacağına dair belirli bir planı yok. Oligarklar internet üzerinden tanışmazlar. Ama çok fazla erkek var. Ve herkes çok farklı. Ve vücut okşama ve tutku istiyor.
  Snezhana bekaretini kaybetmemek için çok çaba harcadı. Ama dayandı. Geceleri rüya görmeme rağmen!
  Güzellik Mishka'ya sordu:
  - Kızsız erkekler sizin için zor mu?
  Genç adam dürüstçe cevap verdi:
  - Çok zor!
  Snezhana ürperdi ve cevapladı:
  - Ve milyarder bir kocam olsun istiyorum! Bana yardım et lütfen!
  Ayı ıslık çalarak başını salladı.
  - Sana sırılsıklam aşığım! Ve onu kimseye vermeyeceğim, özellikle de göbekli bir oligark!
  Snezhana göz kırptı ve sinsice şöyle dedi:
  "Ve seni sevgilim yapacağım!" Beni sevecek ve okşayacaksın!
  Genç adam güldü ve cevap verdi:
  - Oligarkların bulundukları yerde aranması gerekiyor! Belki de Moskova'nın en pahalı restoranında!
  Snezhana dişlerini gösterdi ve agresif bir şekilde talep etti:
  - Beni oraya götür!
  Ayı, şunları kaydetti:
  - Bin dolardan aşağı tek bir yemek yok!
  Snezhana şakacı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Çok daha iyi, en azından egzotikleri deneyeceğim. Bin doların yok mu?
  Genç adam hemen cevap verdi:
  - Senin için var ama ikimiz için iki tane lazım.
  Snezhana kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Evet, yalnız gideceğim! Ve böylece daha iyi olacak!
  Ayı utandı ve hiçbir şey söylemedi. Bu arada kız dondurmasını bitirdi. Boş bardağı vazoya attı. Ve ıslık çaldı. Şakacı bir havası var.
  Ayı ise tam tersine üzüldü. Snezhana ile evlilik hayalleri bir illüzyona dönüştü. Evet, onunla hiç şansı yok. Ama, kıza çok kulaklarına aşık.
  Genç adam hüzünle şarkı söyledi:
  - Sen bir melek değilsin, ama benim için, ama benim için bir aziz oldun.
  Snezhana genç adamın sözünü kesti:
  - "Aziz" kelimesi beni rahatsız ediyor! İçinde hemen ikiyüzlülük ve ikiyüzlülük hissetti! Genel olarak, bilgelerin dediği gibi: Bir politikacı yoğun bir şekilde haç çıkarırsa, eli cüzdanınızı arıyor! - Kız topuklarını vurdu ve şarkı söyleyerek güldü. - Cüzdan, cüzdan, ipte. Kenarda asılı parlayan uçurumda! Ve kader yandaki köşede pusuda bekliyor ve görünmez ip tutuyor!
  Kız başka bir adam gördü. İşte Slava geliyor. Ayrıca hoş bir genç adam. Burada ikramiyeyi vurabilir.
  Snezhana, Mishka'yı homurdandı:
  - Yani bana bin dolar mı veriyorsun?
  Genç adam tereddüt etti. Ve Snezhana ayağa fırladı ve Slavka'ya koştu. Genç adam da elinde bir buket çiçek taşıyordu, ancak bu sefer kıpkırmızıydılar. Snezhana ona koştu ve gürledi:
  - Merhaba Slavik! Beni Emperor restoranına götürebilir misin?
  Genç adam başıyla onayladı.
  - Kesinlikle!
  Elinde zümrüt bir yüzük parlıyordu. Slavik'in babası bir milyoner ve her zaman parası var. Doğru, ellerini açmayı çok seviyor ama Snezhana adamları yendi. O bir kız, fiziksel olarak çok güçlü ve dövüş sanatlarıyla uğraşıyordu. Doğru, temassız karateyi tercih ediyor, birinin onun kusursuz güzelliğini bozacağından korkuyor.
  Ancak hem güç hem de esneme ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Ve yumruğunu ve bacağını hareket ettirebilir.
  Slavka, Mishka'ya bağırdı:
  - Defol buradan!
  Ayı yumruklarını sıktı.
  - Sesini alçalt!
  Snezhana dişlerini gösterdi ve mırıldandı:
  - Evet Mishka, git, sonra seni ararım!
  Slavka kaşlarını çattı ve tısladı:
  - Nasıl ararsın?
  Büyük kız hırladı.
  - Ve beni kıskanmaya çalışma! Kiminle istersem onunla buluşurum! Ve sen Mishka git, zamanın bitti!
  Genç adam içini çekerek geri çekildi. Snezhana, Slavka'ya göz kırptı. Aynı zamanda yakışıklı bir genç adam, kızıl saçlı ve kızlarla büyük başarı elde ediyor. Ve ona sırılsıklam aşık oldu. Ötleğen daha zengindir ve sağılabilir. Ama yine de bir başkasıyla yatabilir - bu adamlar erkek.
  Slavka dedi ki:
  Sana şiir yazdım!
  Snezhana kıkırdadı ve cevapladı:
  - Şiir? Bir şey hepinizi şarkı sözlerine çekti!
  Warbler başını salladı ve şarkı söyledi;
  Aşk tehlikeli, güzel bir yoldur,
  Bunu giren herkes bilir...
  Ondan kaçamazsın, atlayamazsın -
  Othello, Desdemona'yı boğdu!
  Snezhana güldü ve şunları söyledi:
  - Eğlenceli! İlginç bir şey duymak istiyorum. Ve aynı anda yiyin!
  Slavka şüpheyle şunları söyledi:
  - "İmparator" restoranı için çok mütevazi giyinmişsin, oh çok muhteşem!
  Snezhana kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Öyleyse beni giydir!
  Slavka sevgilisine başını salladı:
  - Gitmiş! Orada, köşede, arabalı şoförüm bekliyor!
  Snezhana gülerek cevap verdi:
  - Bu bir mucizeler mucizesi, senin altı yüzüncü "Mercedes"in!
  Slavka düzeltildi:
  - Zaten sekiz yüzüncü! Genel olarak harika markalarımız var!
  Snezhana ayağa fırladı ve pikapı havada çevirerek şarkı söyledi:
  - Kızlar farklıdır - sarı, beyaz, kırmızı. Ama herkes aynı şeyi istiyor - lüks bir arabada!
  Mercedes, iri, düzgün vücutlu bir kız Snezhana için pek favori bir araba değil. Bu bir Cadillac veya daha büyük bir şey olurdu. Oturdular, sürücü zenci bir Afrikalıydı ve sahibine hararetle göz kırptı.
  Yolda kız sordu:
  - Herhangi bir işi denedin mi?
  Slavka ona pahalı bir hurma birası verdi ve homurdandı:
  - Sınanmış. Özellikle bilgisayar oyunlarının satışında çok zengin olmak mümkün!
  Snezhana buna katıldı:
  - Talep arz yaratır! Mishka tüm hikayeleri yazıyor ama onlara kimin ihtiyacı var?
  Slavka onaylayarak başını salladı:
  - Kim olduğunu asla bilemezsin. Şimdi kitap zamanı değil. Artık oyunlar ve filmler hakim! Ve bilgisayar grafikleri!
  Snezhana hindistancevizinden yapılmış hurma birasını yudumladı. Lezzetli ve hoştur. O kadar ucuz değil. Snezhana birayı sevmezdi, şişmanlamaktan korkardı. O çok güçlü. O kenarda bir yerde, diyetin gereksiz olmadığını dengeliyor. Çok fazla Snezhana var ama çok antrenman yapıyor. Pres karoları ve kas teli var.
  Slavka bir sigara yakmaya çalışıyor ama Snezhana kaşlarını çatıyor ve hoşnutsuzlukla homurdanıyor:
  - Bu pisliğe neden ihtiyacın var? Sağlığını mahvediyorsun!
  Genç adam purosunu söndürür ve der ki:
  - Bence biraz kilo almışsın! Fitness'a gidiyor musun?
  Snezhana tersledi:
  Yağım yok, kasım var! Ama sen, Slavka, pompalamaktan zarar gelmez. Ayı seni yere serer ve sen ona zorbalık yaparsın!
  Slavka küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Ayı yazarı ve botanikçi!
  Snezhana cevap verdi:
  - Hayır, onun kasları sizinkinden çok daha büyük ve daha belirgin! Biraz zayıfsın!
  Slavka ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Doğadan! Çok fazla yerim. Genel olarak, Mishka, Volodya ve Sasha ile çıkmanızdan hoşlanmıyorum. Bir kızın farklı erkeklerle yürümesi doğru değil!
  Snezhana yüzünü buruşturdu ve cevapladı:
  - Hepsi yakışıklı delikanlılar ve bir miktar para bulunur. Sadece benimle terbiyeli davranıyorlar! İşte buradasın, benimle de tanışabilirsin.
  Slavka sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Kahretsin. En azından bacağını okşayabilir miyim?
  Snezhana kesin bir şekilde cevap verdi:
  - Beni bir restorana götürürsen, öyle olsun, izin vereceğim!
  İkisi bir moda mağazasına gittiler. Ötleğen, Mishka'dan biraz daha kısadır ve belirgin şekilde daha incedir. Snezhana'nın arka planına karşı, genellikle küçük görünüyor, kızın omuzları geniş ve göğsü ne büyüklükte. Warbler bunu fark eder ve her zaman gerinip ayak parmaklarının üzerinde durmaya çalışır.
  Snezhana ise tam tersine eğilmeye başlar. Bir kız için oldukça uzun ve bundan hoşlanmıyor. Bütün erkekler büyük kızlardan hoşlanmaz, özellikle milyarderlerden. Doğru, parlak güzellik bunu telafi ediyor, erkeklerin sonu yok.
  Ancak bazen Snezhana karmaşıklaşmaya başlar.
  Aslında, o zaten deneyimli bir kız. Bir çocuğun burnunu kırıp diğerinin gözünü oyduğu için on iki yaşında özel bir okula girmeyi başardı. Orada neredeyse bir yıl geçirdi. Orada özellikle korkunç bir şey yoktu. Kızlar çok gergin olmadıkça bir sürü video kamera var. Ama yemekler iyiydi ve gösterişsiz bir köylü kızı için oturmak normaldi. Ve özel bir okulda bir bilgisayar odası ve bir yüzme havuzu var ve sizi gezilere çıkarıyorlar ve günde sadece iki saat mesleki terapi. Snezhana evde çok daha fazla çalıştı.
  Ailesi büyük borçlara girdi ve çocuklar, çarlık döneminde olduğu gibi, tüm yasaların aksine bunu yapmak zorunda kaldı.
  Snezhana zamana hizmet etti ve hatta gösteriş yaptı. Ben çok havalıyım. Yetenekli bir kızdı ve Moskova Devlet Üniversitesi'ne küfür etmeden girdi. Mutlak hafızası ile ayırt edildi ve ders kitabını bir kez okuyan Snezhana tereddüt etmeden cevap verdi.
  Ama aynı zamanda çok yetenekli bir kız ders çalışmayı sevmiyordu. Dersleri atladım ve genellikle üniversiteyi mümkün olduğunca az ziyaret etmeye çalıştım.
  Son zamanlarda Snezhana bilgisayar oyunlarıyla ilgilenmeye başladı. Ve ne? Yüzerken bile iPhone'u aldım ve oynadım.
  Slavka kıyafetlerini kendisi seçti. Genç adam modaya uygun, pahalı, güzel seçerek karttan para çekti.
  Snezhana aynada kendine hayran kaldı. Bir savaşçının güzelliği ile ayırt edildi. Kaslı vücut, dar belli ve yüksek göğüslü lüks kalçalar. Belki de çok geniş omuzlar ve güçlü bir boyun - tipik bir Amazon.
  Eski bir Yunan tanrıçasının heykeli gibi kusursuz özelliklere sahip bir yüz. Muhtemelen Hellas Artemis'in veya Athena'nın heykeltıraşları bunu tasvir ederdi.
  Snezhana içini çekti. Ne yazık ki, birçok erkek kırılgan ve minyon kadınları sever. Aynı zamanda bir savaşçının güzelliğine de sahip.
  Ve ona tam oturan bir balo elbisesi bulmak o kadar kolay değil!
  Ama burada, bir şekilde, onu yine de giydirdiler.
  Ve Slavka ona yapay elmaslardan yapılmış bir kolye bile getirdi. Kahretsin, açgözlü, gerçek taşlardan olabilir!
  Snezhana kendine biraz hayran kaldı. Bu yüzden, daha çok Orta Çağ'dan bir prenses gibi görünüyor. Yüzün çok esmer mi?
  Slavka şunları kaydetti:
  - Biraz daha beyaz yüz seni incitmez! Ve sonra bir Asyalı gibi esmer!
  Snezhana cevap verdi:
  - Aryan özelliklerim var. Ve hiç kozmetik kullanmadım ve başlamayacağım!
  Slavka iç çekerek cevap verdi:
  - TAMAM. Sen daha iyi bilirsin.
  Snezhana'ya pahalı parfüm serpildi ve çok zarif ve lüks olan Slavka'nın peşinden gitti. Ayrıca papyonlu bir smokine dönüştü ve silindir şapka taktı. Bununla birlikte, bu şekilde ona daha az saygın göründü - centilmen takım elbiseli bir çocuk.
  Yavaşça odadan çıktılar ve güzel bir arabaya bindiler.
  Slavka mantıklı bir şekilde şunları hatırladı:
  - Lokantadaki en zengin seyirci çok daha sonra, bir işi olduğu gün içerisinde olacaktır. Belki biraz eğlenirken?
  Snezhana kararsız bir tonla cevap verdi:
  - Hadi Moskova'yı dolaşalım!
  Ve iPhone'u açtı. Oynamak için sabırsızlanıyordu. İşte gerçekten ilerleme: İnternetten herhangi bir oyun indirirsiniz ve kendinizi kesersiniz. Doğru, bir tehlike var. Alkolden daha kötü sıkılaştırır.
  Snezhana sadece favorisini oynuyor: diğer eyaletleri fetheden bir kraliçe. Elbette bir ordu kurmamız, ekonomiyi yükseltmemiz vb. Ve bu para ve kaynak gerektirir. Ama Mishka sayesinde - dolandırıcının kodunu önerdi. Ve şimdi kendisi için kaynakları topladı ve hadi birlikleri damgalayıp diğer yüzyıllara aktaralım.
  Örneğin size karşı at sırtındaki silahlarla ve arkaik toplarla savaşıyorlar. Ve onları atom bombaları ve devasa tanklarla bombalıyorsunuz. Herhangi bir şüphe ve tartışma olmadan.
  Snezhana özellikle zorlamayı sevmez. On altıncı yüzyılın ordusunun üzerine yirmi birinci yüzyılın donanmasını atar. Ve dayak yemekten zevk alıyor. Başka neye ihtiyacı var? O en yüksek spor kategorisinden bir hanımefendi.
  Snezhana ayakkabılarını çıkardı ve Slavka'ya sordu:
  - Ayaklarıma masaj yap ama sakın ellerini dizlerimin üzerine koyma, sana vururum!
  Slavka, Snezhana'nın sıcak elinin altına çoktan düştü. Bir kahramanın gücüne sahip.
  Ve alçakgönüllülükle ayak tabanlarına masaj yapar.
  Kız kendini oynuyor. Özel sanal gözlükler taktım. Çok daha iyi dövüşler görülebilir.
  Tam mevcudiyet ve binlerce birim yanılsaması. Ve birlikleriniz ilerliyor. Burada düşman mevzilerine atom bombaları atılıyor. Biri düştüğünde, binlerce savaşçı bir anda kömürleşir. Bir de ilginç bir kimyasal silah var. O da sigara içip kalkıyor, böyle iblisler dans ediyor.
  Snezhana düşmanı kırar. Yine de birkaç tankı ve birkaç helikopteri kaybetmeyi başarmasına rağmen, güçler eşit değil. Ve başkenti fırtına gibi alır. İşte ele geçirilen başka bir devlet.
  Snezhana zevkle şarkı söyledi:
  - Ben neşeyi ve kahkahayı seven kraliçelerden biriyim, sadece sıradan bir soytarı ile öpüşmek günahtır!
  Ve yine oynuyor. Fethedilecek başka bir güç. Ve yine burada, atom bombaları patlarken.
  Ve savaşçılara lazerler kurun.
  Bu arada Slava, kızın sert ayak tabanlarına masaj yapıyor. Dövüş sanatları ile uğraştığı ve çıplak topuğuyla tuğlaları kırdığı görülmektedir. Slavka, böyle bir eşin kocasını sakat bırakabileceğini düşündü. Uh, ve kendini yener.
  Ama genç adam Snezhana'yı gerçekten sevdi. Kendini güvende hissetmeni sağlıyor. Böyle bir kadın kocasını gücendirmez!
  Slavka düşündü, ya Snezhana hipnotize edilirse? Genel olarak, hipnoz o kadar gizemlidir ki, onu her zaman cezbetmiştir. Dünya üzerinde güç - istediğim bu!
  Bir filmde olduğu gibi: parlak ama biraz çılgın bir bilim adamının düşünce dalgalarının yardımıyla komutlar vererek dünyayı boyun eğdirmeye çalıştığı yer.
  Elbette ona engel olan kahramanlar da oldu. Ancak Slavka, herkesi arka arkaya nasıl bastıracağını öğrenmek istiyor.
  Ve dünya imparatoru ol! Peki ya Snezhana - kendisi hakkında ne kadar düşünüyor!
  Snezhana şimdilik oynamaya devam etti. Birkaç ülkeyi daha ele geçirdi. Teknik üstünlüğünüzü kullanmak. Ve sonra denizde savaştı. Bu da gerçekten harika.
  Yelkenlilere karşı atom silahlı savaş gemileri. Ve uzaktan dayak geliyor. Yüzlerce gemi yanarak batıyor.
  Aniden Snezhana üzgün hissetti. Nicholas II yönetimindeki Japonların yenilgisini hatırladım. Ve evet, ruh hali kapalı. Sonra kaybettik.
  Ve kız kararlı bir şekilde oyunu durdurdu ve internette tarihi stratejiler aramaya başladı.
  Şimdi her şeyi düzeltecek. Burada, örneğin, 1904-1905 Rus-Japon Savaşı var.
  Warbler çıplak, pembe topuğunu öperek dikkatini biraz dağıttı. Snezhana parmağını salladı:
  - Dikkatli ol piç kurusu! Ve sonra yapacağım!
  Ve kız, çıplak ayak parmaklarıyla ustaca Slavka'nın burnunu tuttu. Genç adam inledi:
  - Ah, acıyor! Bırak!
  Snezhana güldü:
  - Sen bir hanım evladısın! Eh, o adamlar şimdi gitmedi!
  Slavka buna katıldı:
  - Evet, onlar değil!
  Kız, delikanlının burnunu bırakıp arkasından uzandı. Mutlu ve neşeliydi!
  Önerildi:
  - Bir şeyler atıştıralım!
  Snezhana'nın lezzetlerini bilen ötleğen, çikolatalı muhallebi kekleri ve hindistancevizi ve ananaslı milkshake sipariş etti.
  Kız yemek yemekten mutluydu. Snezhana iyi yemeği severdi.
  Ancak güzellik şunları kaydetti:
  - Acaba yiyecekler karbondioksitten mi yapılıyor?
  Slava kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Fantastik!
  Snezhana mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  -Ve iPhone'lar harika ve biz onları çok iyi kullanıyoruz!
  Slavka pek de isteksizce cevap verdi:
  - İlerleme, biliyorsun. İlerlemek!
  Snezhana rüya gibi dedi ki:
  - Diğer gezegenlere uçacak mıyız?
  Slavka kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Evrenin sonuna kadar!
  Snezhana güldü ve şunları kaydetti:
  - Evet, kışın ve ilkbaharda öğretmenin ışığı, ormanın tüm kötü ruhlarını istisnasız tekrar ediyorum!
  Slavik doğruladı:
  - Esprili. Şu anda dünyamızın neyi sevmiyorsun?
  Snezhana dürüstçe cevap verdi:
  - Yaşlı kadın! Korkunç, yaşlı kadınlar ne kadar çirkin!
  Slavik buna katıldı:
  - Evet, çirkin. Yine de, yetmişli yaşlarındaki bazıları hala harika görünüyor!
  Snezhana dişlerini parlattı:
  - Örneğin kim?
  Slavik hemen cevap verdi:
  - Sofia Rotaru!
  Snezhana güldü ve mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Estetik ameliyat! Seksende yirmide doğal görünmek harika olurdu!
  Slavik kabul etti:
  - Evet harika. Ölümsüzlük genel olarak harika bir şeydir, bazen yaşlılığı düşünmeye başlarsın ve korkarsın!
  Snezhana ciyakladı ve tısladı:
  - Üzücü şeylerden bahsetmeyelim. Daha iyi düşünelim, burada mesela film çekmek mümkün mü?
  Slavik iç çekerek cevap verdi:
  - İyi bir film yapmak pahalıdır!
  Snezhana'nın önerisi:
  - Belki çok pahalı değildir. Örneğin, kadın hapishanesi hakkında. Kızın bir milyarder tarafından tecavüze uğraması ve ardından sessiz kalması için onu parmaklıkların arkasına koyması gibi!
  Slavik mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Yeni bir konu değil. Aslında o kadar da pahalı değil! Filmlerde oynamayı düşündünüz mü?
  Snezhana dürüstçe cevap verdi:
  - Henüz değil, ama ne?
  Slavik mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Öyle bir görünüşün var ki... Farklı kraliçeleri ve savaşçı prensesleri oyna. Aynı zamanda para da kazanırdım! Parayı çok seviyorsun!
  Snezhana onaylayarak başını salladı.
  - Erkeklerden daha fazlası! İyi fikir, denemek zorunda kalacak!
  Kız kendini savaşçı bir prenses olarak sundu. Ya da barbarların lideri. Çıplak ayak parmaklarıyla nasıl bir hançer fırlattığını ve kara dükü tahtaya nasıl iğnelediğini. Evet o güzel. Ve diğer roller.
  Slavik'in önerisi:
  - Belki borç alıp bir film çekebiliriz? Bazıları ucuz. Burada, örneğin, aşk hakkında. Romantik ilişki.
  Snezhana güldü ve cevap verdi:
  - Elbette yapacağız! Ücretsiz olarak yapılabilir!
  Kız yine strateji oynuyordu. Bu sefer tarihi: Japonya'ya karşı Rusya. Bununla birlikte, Snezhana bir şekilde savaşı başarısız bir şekilde başlattı ve birbiri ardına çarpışmaya başladı. Geri sarılmış. Hile kodunu bağlamak güzel olurdu, ama sorun ne - bu oyun için bunu bilmiyor. Ve dürüst olmak gerekirse, Japonları yenmek işe yaramıyor.
  Ancak kız kurnaz olabilir. Veya akademinin açılışını kullanın. Ancak birlikleri geliştirirseniz, kaynak gerektirir, bu da daha az piyade damgalanacağı anlamına gelir. Yani Rus-Japon savaşı, komuta ve kontrol sanatı olmadan ilerlemiyor.
  Snezhana da oyunlarda çok tecrübeli değil. İlk defa özel bir okulda bilgisayarda oynadı, ailesi buna izin vermedi. Genel olarak, kız, bir çocuk hapishanesinde vahşi yaşamdan daha iyi olduğu için eğlendi bile. Ama zamanlar elbette insancıldır. Ancak Snezhana erken çocukluktan beri çalıştı, muhtaç yaşadı ve para sevgisi oldukça anlaşılır.
  Ve oyunlar da. Görünüşe göre çocukken yeterince oynamamışım. Ama oyunların hepsi farklı ve çok renkli. iPhone'a gözlük takıyorsunuz, internete bağlanıyorsunuz ve kendinizi bir peri masalında gibi hissediyorsunuz.
  Gözlükler oyunun üç boyutlu görüntüsünü ve minyatür kulaklıkların sesini verir. Hatta dersler sırasında ne istersen çalabilirsin.
  Bu gerçekten ilerleme kaydediyor!
  Ve şimdi Snezhana bir deniz savaşını kazanmak istiyor ve başka hiçbir şeye ihtiyacı yok ... Ve gemiler renk, hacim ve duman, mermi patlamaları ve etrafta koşan denizciler olarak görülüyor. Mükemmel bilgisayar grafikleri. Savaş hem uzaktan hem de yaklaşmadan izlenebilir. Komutlar verir, ateşin yönünü belirtir veya bir okla vurursunuz. Elbette bir askeri danışman kullanabilirsiniz, ancak bu tamamen aynı şey değil. Ve danışman en iyi şekilde emir vermez. Oyunu en düşük zorluk seviyesine getirmedikçe kazanamazlar.
  Snezhana, birkaç başarısızlıktan sonra başardı. Çok kolay seviye ve zaten oyunun deneyimini kullanarak, gidelim. Böylece oyunu biraz çeşitlendirmeyi başardı ve sonunda Japonları yendi.
  O hala havalı bir kız. Ve ona karşı bu tür güçler. Düşmanlara yenik düşmemesi. En azından Snezhana öyle düşünüyor, ancak çok kolay bir seviyede zorlukla kazanıyor. Oyun hala bir oyun. Ve ölümcül bir savaş var.
  Kız gemileri yeniden düzenler ve çaresizlik içinde kobrayı tuzağa düşürür. Ve hücuma geçer. Bağış yapın ve kazanın. Ve tekrar bağış yapın. Burası koçlara geldiği yer. Japonlar kaybediyor. Çok kolay bir seviyede olduğu için gemileri çok kırılgan ve savunmasızdır. Onları iyice kırarlar. Rus mermileri aynı anda iki tarafı da deliyor. Ve daha düşük doğruluk.
  Karada, aynı şey ve başarının tadını çıkarabilirsiniz. Burada bile kazanmak için ter dökmeniz gerekmesine rağmen.
  Snezhana dişlerini göstererek şunları söyledi:
  - Dünya tarihinde farklı şeyler var... Ama ben kazanıyorum!
  Kız, denizde ve karada birkaç zaferden sonra Japonya'ya indi ve yabancı topraklarda oyundan ve zaferlerden biraz keyif aldı. Daha optimal kararlar almaya ve dolambaçlı manevralar yapmaya başladı.
  Snezhana bile neşelendi. Ve sandalyesinde zıplamaya başladı. Ve öfkeyle şarkı söyle:
  - Düşmanlar güçlü "Varangian" tarafından yenilir, samuray merhamet etmez!
  Slavka, oyunlara Snezhana kadar meraklı değil. Aslında, erken çocukluktan beri oynamadı. Ve bununla ilgili hiçbir kompleksi yok. Yapılması gereken, yapılması gerekendir!
  Ancak Slava eğlenmeye karşı değil. Daha fazla, kızın tabanlarına ne kadar masaj yapabilirsiniz.
  Delikanlı da kendine gözlük takmış... Ve bu kez eğlence kozmik.
  Ve çok ilginç... Bikinili bir sürü kız savaşıyor ve bir uzay gemisine biniyor.
  Kahramanın kızları arasında: Natasha, Zoya, Aurora, Maria. Ünlü dörtlü, tanrıların kızlarıdır. Sihir ve en son teknolojiyi kullanarak uzayda savaşırlar. Savaş gemisinin koridorlarında orkları keserler ve gemiye binen tankları yarıp geçerler. Kendileri için hareket ederler ve düşmanı gülümsemeler ve parlak sırıtışlarla yenerler. Sanal kızların inci dişlerinden güneş ışınları uçarak çeşitli yaratıklara çarpıyor.
  Slava, oyunun ve kızların vücutlarının güzelliğinin tadını çıkararak oynadı ...
  Yıldız gemileri kendi kendilerine mi saldırıyor? Evet, bu tür kızlar öğleden sonra ateşle şeytanı çözecekler!
  Uzay savaşları her zaman heyecan vericidir ve müşterileri çeker. Oyun sektöründe çok para kazanabilirsiniz. Özellikle sihir ve teknoloji karıştığında. Ve oyunda çok güzel kızlar varken. Bu şimdiye kadarki en iyi lezzet!
  Slava oynadı ve kızlar çıplak ayak parmaklarıyla düşmanları döndürüp parçalayan bumeranglar fırlattı. Dişi savaşçılar orklara sıçrayarak saldırır ve açıkta kalan ağızlarını kırar.
  Glory öfkeyle tısladı:
  Bizi kimse durduramaz, kimse bizi yenemez! Kötü kızlar düşmanı eziyor! Kötü kızlar - kahramanlara selam!
  İşte ele geçirilen bir savaş gemisi ve savaşçılar bir sonrakine atlıyor. Çok sayıda kızın çıplak, yuvarlak topukları parlıyor. Hepsi çok farklı ve bir o kadar da harika.
  Genel olarak, bikinili kızların yer aldığı dizileri piyasaya sürmeye başladıklarında oyunlara olan talep önemli ölçüde arttı. Erkekler, özellikle gençler, minimum giysiye sahip kızlardan hoşlanırlar ... Özellikle de farklı taraflardan çok sayıda savaşçı varsa.
  Aç hisseden Slavka oynamayı bıraktı... Ve birkaç hamburger ve şiş kebap ısmarladı.
  Obur Snezhana'nın da dikkati dağılmıştı. Ve keskin dişlerini kullandı. Taze eti yırtmaya ve ıslık çalmaya başladı:
  - Benim Tatlı ve Hassas Canavarım! Seni çok seviyorum - inan bana! Benim Tatlı ve Hassas Canavarım!
  Kız sulu etin tadını çıkardı, yırttı ve yedi. Slavka sevgiyle kaydetti:
  - Çok çekici bir kaplansın!
  Snezhana doğruladı:
  - Ben bir cehennem canavarıyım!
  Ve gümüş şişi yaladı. Yemek yemeyi severdi ve çok fazla yutardı. Bu kadar çok enerjiye ve güce sahip olmasına şaşmamalı. Ama aynı zamanda, kız zarafet ve hızlı hareketlerle ayırt edildi. Temassız karatede zaten siyah ve kırmızı bir kuşağı vardı ve ağır tahtaları parçaladı. Üç tuğlaya kadar bölünebilir. Bir taslak atın gücüne sahip. Snezhana bile kısa süre önce kadınlar arasında diktatör programında birkaç kez performans sergiledi ve biraz para aldı.
  Genel olarak, Snezhana kendisi için para biriktirdi ... Ayrıca masrafları kendisine ait olmak üzere İmparator'un restoranına gelebilirdi, ama birçok hayranını nasıl kullanamaz? Genellikle genç erkeklerle anlaşmak iyidir. Onları para için ve yatmadan döndürebilirsin. Daha yaşlı erkekler daha pratiktir ve onları vücutta ticaret yapmadan çok uzun süre sağamazsınız!
  Birçok kız böyle davranır. Erkekler şefkatle sağılır ve baştan çıkarılır, ancak sevişmek için aceleleri yoktur. Tabii ki istesen de.
  Snezhana kendini zor tutuyor. Genç, çok güçlü vücudu şefkat için çok hevesli. Heyecanı azaltmak için hap bile almam gerekiyor. Hayır, sadece temkinli oynayan hanımlar büyük para kazanıyor!
  Bu, filmlerde ve romanlarda görülür. Erkeklerle dalga geçin, size her şeyi altın tepside sunsunlar.
  Snezhana daha fazla barbekü istedi:
  - Daha fazla ver bana!
  Slavka endişeyle şunları söyledi:
  - Kaç kilosun?
  Snezhana dürüstçe cevap verdi:
  - Doksan kilo!
  Slava ıslık çaldı:
  - Vay! Evet, çok şişmansın!
  Snezhana gücendi:
  - Beni bikinili gördün! Bir damla yağ değil, sadece kaslarım var!
  Slavka sakince şunları söyledi:
  - Diyet yapmam gerekiyor!
  Snezhana yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Bazen duygulara üzülürüz,
  Ancak halkın görüşü uzun zamandır biliniyor ...
  Kim büyük - bir sanat eseri,
  Ve çok iyi olmalı!
  Slavka cep telefonundan biraz daha şiş kebap sipariş etti. Sonra pahalı bir içki içtiler ve Snezhana şiş kebap yedi ve kırmızı sıvıyla yıkadı.
  Kız neşelendi ve şarkı söyledi:
  - Ateş su
  Bardağınızı doldurun...
  Şeytan ile birlikte
  Metale içelim!
  Slavka, Snezhana'ya gülümseyerek sordu:
  - Allah'tan korkmuyor musun?
  Kız kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - HAYIR!
  Slava kıkırdadı.
  - Ve neden?
  Snezhana ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Masal karakterlerinden korkmuyorum! Koshchei'den mi yoksa Baba Yaga'dan mı korkuyorsunuz?
  Slavka mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece en küçük çocuklar Koshchei'ye veya Baba Yaga'ya inanır, ancak pek çoğu, hatta çok yüksek rütbeli kişiler bile Tanrı'ya inanır!
  Snezhana alaycı bir şekilde şunları söyledi:
  - Politikacılar sahtekardır! Onlar için din, seçmenlerle ya iş yapıyor ya da flört ediyor. Sovyet rejimi altında, Mukaddes Kitabın uzun süredir teşhir edildiği iyi kitaplar yayınlandı!
  Warbler onaylayarak başını salladı ve onayladı:
  - İş yapmak! Herkes para kazanmak ister ve buna karşı çıkamazsınız! İnsan doğası böyle!
  Snezhana, Karabas'ın şarkısından bir alıntıyı öfkeyle söyledi:
  - Ama sadece her şeyi büyük neşenize kapmak için! Ama sadece her şeyi büyük neşenize kapmak için! Büyük sevincime!
  Slavka ayrıca ciddi bir şekilde hatırlattı:
  - Ama aslına bakarsanız, Tanrı'nın var olmadığına dair kesinlikle hiçbir kanıt yoktur!
  Snezhana kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve ateistlerin kanıtlayacak hiçbir şeyleri yok! İspat yükü müminlerin üzerinde olmalıdır!
  Ve kız tekrar yağlı et yemeye başladı. Etli güzellik. İçinde pek çok zarif ve vahşi şey var - sadece tezgahlar.
  Slavka alçakgönüllülükle şunları söyledi:
  - Dünyada elbette çok az adalet vardır ve şans genellikle kötüden yanadır!
  Snezhana buna katıldı:
  - En başarılı hükümdar Cengiz Han'dır. Ama o hala bir canavar! Ve sözünü tutmadı!
  Slava onayladı:
  - Ve camiye at sırtında girdi! Evet, bu herhangi bir dine güçlü bir darbedir!
  Snezhana tweet attı:
  - Cengiz Han'ın topuğunun altındaki dünya inledi, dünyada ondan daha cesur bir Rus İvanı yok!
  Ve kız, sanki çıplak ayaklarıyla gülüyormuş gibi, gümüş bir şişi çok ustaca sekiz rakamına çevirerek olağanüstü gücünü bir kez daha gösterdi.
  Buna bakan Warbler gergin hissetti. Bu kadar güçlü bir kız yanınızdayken, istemeden utanırsınız ve ondan linç yemekten korkarsınız!
  Snezhana kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Dünyada var olan her şey göksel yüksekliklere bağlıdır! Ama başarımız, ama başarımız sadece bize bağlı!
  Slavka cevap verdi:
  - Hayır, dünyamızda pek çok şey önemsiz şansa bağlıdır! Kim vasat yeteneklere sahip bir milyarder, kim yoksulluk içinde ölen bir dahi!
  Snezhana ağzından kaçırdı:
  - Van Gogh!
  Slava onayladı:
  - Bu kadar!
  Kız şüpheyle sordu:
  Sizce kader var mı?
  Slavka omuz silkti.
  - Belki!
  Güzellik kaşlarını çattı ve tekrar sordu:
  - Bu bir Tanrı olduğu anlamına mı geliyor?
  Slavka başını sallayarak cevap verdi:
  - Bir yanım buna inanıyor ama diğeri inanmıyor ... Ama belki de tüm yaşam senaryolarımız bizim tarafımızdan çizilmemiştir!
  Snezhana kendinden emin bir şekilde şarkı söyledi:
  Bu durumu hayal edin
  Neyin gerçekleşeceği bizim tarafımızdan önceden biliniyor ...
  Ve neden o zaman şüpheler, endişeler,
  Dünyadaki her şey sağlayacak - program!
  Kız sırtını büktü ve çocuk filminden hit parçayı söylemeye devam etti:
  Ve fırtınalara meydan okuyoruz
  Şundan ve bundan...
  Sürprizler olmadan dünyada yaşamak -
  Kimse için imkansız!
  İyi şanslar, başarısızlık,
  Salıncakta - yukarı ve aşağı,
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil!
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil!
  Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz! Sürpriz!
  Yaşasın sürpriz!
  Slavka içtenlikle şunları söyledi:
  Çok güzel ve güçlü bir sesin var. Belki para istiyorsan sahneye gidersin?
  Snezhana içini çekerek cevap verdi:
  - Duyamıyorum!
  Slava şaşırdı:
  - Ya? Duymak için olmasaydı, bu kadar iyi şarkı söyleyemezdin!
  Kız güldü ve mırıldandı:
  - Evet, iyi duyuyorum! Ama bir şekilde şarkıcı olmak işe yaramadı. Yine de, belki Moskova Devlet Üniversitesi'nden mezun olursam tiyatro okuluna gitmeyi deneyeceğim!
  Slavka sesini yumuşatarak fark etti:
  - Birçok yeteneğiniz var!
  Snezhana kaşlarını çatarak cevap verdi:
  - Burada ne kadar iyi bilgisayar oyunu oynamayı maalesef bilmiyorum! Normal seviyeye karşı, sürekli olarak bilgisayarın stratejisini patlatırım!
  Slavka dedi ki:
  - Hileli kodu kullanın!
  Kız, kıvrık şişi yine çıplak ayak parmaklarıyla çevirerek kaprisli bir şekilde şunları söyledi:
  - Maalesef tüm kodları bilmiyorum!
  Slavka sırıttı ve önerdi:
  - İnternette hile kodları arayın. Arama motoruna hile kodlarını ve oyunun adını yazmanız yeterli!
  Snezhana ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  -Deneyeceğim!
  Ve kız yine sanal gözlük taktı, internete girdi. Ağda olmayanlar. Ve herkes izleyebilir ve oynayabilir. Sadece bir arama motorunu nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekir. Ve her şeyi bulamıyorsun. Ve böylece uluslararası ve görkemli olan her şey mevcuttur.
  Kız, uygarlık oyunu için hile kodunu aramaya başladı. Japon şirketinden bıkmıştı. Ve işte böyle bir oyun: tarihi medeniyet. Seçerek başlarsınız: Moskova prensliği, Moğolistan, Mançurya, Roma, Mısır vb ... Ve sonra dünyayı fethedene kadar kendiniz için oynarsınız. Burada Snezhana gerekli parayı hiçbir şekilde toplayamadı. Strateji karmaşıktır. Burada altın kuyuları ayaklar altında değil, yine de fethedilmesi gerekiyor. Ve ilk başta ana gelir kaynağı ticaretin yanı sıra vergilerdir.
  Ama vergileri artıracaksınız, nüfus azalacak, suç artacak ve hazineden para çalınacak. Ve çok az şey yaparsanız, para sıkıntısı olacaktır. Ordu dahil, yani komşular saldıracak.
  Genel olarak, buradaki strateji çok karmaşık ve düşmanlar salgın hastalıklardan, polis suçlardan, mimarlar binaların çökmesinden. Ve akademiler, üniversiteler, yazıcı okulları ve kütüphaneler. Ve daha ne kadar eğlence. Ve aynı zamanda fetih.
  İndirme yığınından başım çatlıyor. Bir de şehrin kamuoyu ve refah düzeyi var. Refah düzeyi ne kadar yüksekse, o kadar çok vergi toplarsınız. Ve refah düzeyi için çok farklı mal ve sektörlere ihtiyaç vardır.
  Evet, burada bir suç kodu olmadan yapamazsınız. Ayrıca, ilerleme ve sonraki yüzyıllara geçiş için kaynakları olan bir ödeme de var. Bu karmaşık bir strateji, Snezhana oynamaya çalıştı, Ivan Kalita döneminde Moskova prensliği için yola çıktı. Minimum kaynak ve beş çalışkanla başlarsınız . Evler yapıyorsun ve göçmenleri çekiyorsun. Ve imparatorluğunu genişlet. Bu stratejiyi günlerce oynayabilirsiniz. Ne kadar karmaşık. Ve genişliyor. Dünyanın farklı evleri ve haritaları ile.
  Ama ticaret de hassas bir şey. Yol açmak için kargo ücretini ödemeniz gerekiyor. Ve ne kadar uzaksa, oynamak o kadar zor ve ticaret o kadar pahalı ve kar o kadar az!
  Genellikle kız hızla bozuldu, gelişmek için vakti olmadı ve ilk baskında bir ordu yaratamayarak göçebelerin darbeleri altında öldü.
  Snezhana dolandırıcının kodunu buldu ve kendisi için indirdi... Minimum hızı açtı. Para hesaptaydı. Ve şimdi daha kolay, evde yiyecek ve damga işçileri satın alın. Göçmenleri çekmek. Her şey çok güzel olacak!
  Snezhana, yollar inşa etmeye ve yeni bir Moskova inşa etmeye ve ardından askerlerle kışla inşa etmeye başladı. Okçular, mızrakçılar, gelişmiş silahşörler. Her şey oldukça hızlı bir şekilde yapılabilir.
  Burada çok fazla seçenek var. Her şeyi takip etmek son derece zordur.
  Ancak Snezhana sadece savaşmayı değil, aynı zamanda insanların yaşam standartlarını yönetmeyi ve iyileştirmeyi de seviyor. İşte tarımı geliştirmek için bir örnek. Kendileri keten, çavdar, buğday, arpa, bezelye, balkabağı. Balık yakalayın, et üretin ve daha fazlasını yapın.
  Müzisyenler, stantlar, jonglörler, dansçılar, senetçiler, hayvanat bahçeleri ile halkı eğlendirin. Kısacası, ülkedeki gerçek hayata benzer bir şey yapmak. Nerede olmalı ve morglar ve dişçiler. Ve tüfekler, gıcırtılar, toplar ve diğer parçalar. Çanakların kilden yapıldığı ve biranın demlendiği yer. Ve diğerleri!
  Ve tabii ki bir ülke büyüdüğünde fetihler yaparsınız. Ve Snezhana bu konuda başarılı. İlk başta komşu şehirleri ilhak ederek. Kız çevik.
  Yine haydut kod başlar. Genel olarak, sadece ilk başta zordur, sonra oynamak daha kolaydır. Birliklerin sadece yönetebilmesi gerekiyor. Ancak, numarayı alabilirsiniz. Saldırıya geçiyorsunuz ... Ve düşmana cesetler atıyorsunuz. Ancak duvarın altı oyulur ve şehir alınır.
  Snezhana oyuna kapıldı ve Slavka bacağına dokunup şöyle dediğinde isteksizce sözünü kesti:
  Restorana gidiyoruz! Ayakkabılarını giy!
  Snezhana, isteksizce stratejiden ayrıldı. Az önce bir katedral inşa etti ve yine de öne çıkıp seğirmek istedi.
  Evet, oyunda bile tüm dünyayı fethedebilirsiniz. Peki, tamam, ne hakkında rüya görüyordu?
  Milyarder yakalanmalı - asıl mesele bu!
  Ve oyunlar bekleyebilir!
  Restoran "İmparator" dışarıdan bile lüksü ile hayrete düşürdü. Gerçek bir Barok saray. Çok gür ve parlak. Girişte safkan köpeklerle bekçiler var. Kurşun geçirmez yelekli ve telsizli güçlü adamlar nöbet tutuyor.
  Snezhana, lüks olmasına rağmen biraz buruşuk görünüyordu. Özellikle de bir hanımefendi için fazla atletik olan fiziği. Ancak kızın görünüşü çok kibirli.
  Slavka muhtemelen zaten biliyordu. Devasa güvenlik görevlisi, kız arkadaş olan ve zayıf, genç bir Slavik gibi görünen çok büyük kız hakkında alaycı bir şaka bile yaptı. Oldukça samimi bir şekilde cevap verdi:
  - Bu benim çatım ve korumam!
  Sonra mermer merdivenlerden çıktılar. Bu, kavga eden ve müthiş bir çift. Özellikle safir gözlü kız. İşte göze çarpan bir güzellik.
  Restoran masaları pahalı sandal ağacından yapılmıştır ve bir sürü ayna vardır. Japon balıkları, güzel dans eden kızlar ve hatta kural tanımayan dövüşçülerle dolu akvaryumlar. Oturup eğlenebilir, hem erkek hem de kadın boks dövüşleri yapabilirsiniz. Çeşitli balıklara ve deniz canlılarına hayran kalın. Hatta kaplanlı bir kafes ve yırtıcı hayvanla dans eden bikinili güzel bir kız bile vardı.
  Slavka ayrı bir masaya oturdu ve ilk siparişini verdi. Kısa etekli, yarı açık göğüslü, lüks elbiseler ve yüksek topuklu ayakkabılarla kızlara hizmet etti. Aşırı miktarda kozmetik olmasına rağmen doğal olarak çok güzel.
  Bir menü ile bir hologramın benzerliği parladı. Elbette seçim muazzam - gözler genişliyor. Ancak Snezhana hemen hemen şunları söyledi:
  - Baharatlı, yılan sosisli ve köpekbalığı filetolu fil hortumu! Evet ve hatta zürafa pirzola! Ve iki yüz yıllık en pahalı şarap!
  Slavka başını salladı.
  - Vay! Bu elektronik kartı boşaltacak, babamdan bana uçacak!
  Snezhana kıkırdadı ve cevapladı:
  - Ve bir erkek bazen kadınlar için talihini düşünür! erkek değil misin Kızın sesi sızlandı. "Şey, özellikle Plutonia'yı okuduğumda bir fil hortumu denemeyi o kadar çok hayal etmiştim ki.
  Slavka şaşırdı:
  - Başka ne okuyorsun?
  Snezhana dürüstçe cevap verdi:
  - Özel bir okulda bir kızın kafasına tokat attığım için bilgisayar dersine gitmekten mahrum kaldığımda, can sıkıntısından okudum. Ve biliyorsun, okumanın da kendine has bir çekiciliği var!
  Slava ıslık çaldı:
  - Özel bir okulda mıydın?
  Snezhana başını salladı.
  - Evet, neredeyse bir yıl ... Birkaç çocuğu sakatladım!
  Slavka şaşkınlıkla sordu:
  - Ve ne için?
  Snezhana hemen cevap verdi:
  - Okula yalınayak geldiğime güldüler! Ve genel olarak, bir şekilde köylüler bile benden hoşlanmadı. Ailemiz çok fakirdi. Sınıfta akıllı telefonu, hatta önemsiz bir cep telefonu bile olmayan tek kişi bendim. Kar yağana kadar ve bazen karda çıplak ayakla yürüdü. Ve genel olarak, kahretsin, köy için bile ben de ... kırsaldım!
  Slavka onaylayarak başını salladı:
  - İyi! Sana istediğin her şeyi vereceğim!
  Snezhana ekledi:
  - Ve muz soslu kanguru dili!
  Warbler, derin bir iç çekişle emri bozdu. Hesabından on iki buçuk bin dolar uçtu. Evet, sevgili küçük şey, bu Snezhana.
  Kız altın varak ve çok ince işçilikle yapılmış çatal bıçak takımını aldı. Bir elinde çatal, diğerinde bıçak. Sipariş çabuk geldi...
  Filin hortumu baharatlıydı ve iştah açıcı kokuyordu. Meyve ile karıştırılmış yılan sosisleri, doldurulmuş köpek balığı filetosu ve zürafa pirzola.
  Biraz sonra et jölesi içinde kanguru dilleri belirdi. Bir düzine yetişkin adama yetecek kadar yiyecek. Özellikle bir filin uzun hortumu. Ancak Snezhana için hiçbir önyargı yok. Tüm enerjisiyle yemeye başladı. Ve hatta zevkle mırıldandı:
  - Güzel fil!
  Gerçekten de baharatlara batırılmış bir gövdenin tadı eşsizdir. Snezhana tadına baktı. Slavka kasvetli bir şekilde oturdu ve korkuyla bu akşamın onu neye sürükleyeceğini düşündü. Evet, kız açgözlü.
  Gövdenin yarısını bitiren Snezhana, daha yavaş yemeye başladı ve tadını çıkararak, iki yüz yıllık eski ve alışılmadık derecede lezzetli kristal bir bardak şaraptan yudumlamaya başladı. Acele etmemek, kullanmamak ve dilden geçirmemek daha iyidir.
  Kız Slava'ya sordu:
  - "Plütonya"yı okudun mu?
  Genç adam sesinde hüzünle cevap verdi:
  - HAYIR! Sadece internette, Dünya'nın iç kısmına bir yolculukla ilgili olduğuna dair bir açıklama okudum. Ama okumaya vaktim olmadı!
  Snezhana mırıldandı:
  - Kitabı beğendim. Doğru, sonu kötü. Ama genel olarak, belki de Dünya'nın merkezinde gerçekten bir boşluk vardır?
  Slavka şüpheyle cevap verdi:
  - Bir boşluk bulacaksınız. Şimdi yapabilirler!
  Snezhana güldü ve ağzına bir parça et attı. Çiğnenmiş ve önerilen:
  - Ve "Plütonyum" ve yeni bir dünya hakkında bir film çekelim!
  Slavka şüpheyle şunları kaydetti:
  - Yeni dünya hakkında bir filmin büyük bir bütçeye ihtiyacı var!
  Snezhana kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Ya bilgisayar grafikleri kullanırsanız?
  Slavka şüphelendi:
  - Her şey bu kadar basit olsaydı, gişe rekorları kıran filmlere milyonlarca dolar harcanmazdı.
  Snezhana bir zürafa pirzola yedi. Ona domuz etinden daha iyi ya da en azından daha pahalı gibi geldi. Çok şişman değil ama sulu. Kız dudaklarını yaladı ve şöyle dedi:
  - Ve yamyamlar hakkında bir film yaparsanız ... hem ucuz hem de neşeliydi!
  Slavka gülümseyerek şunları söyledi:
  - Burada Amerika'da seri katiller ve manyaklarla ilgili filmler neden bu kadar popüler?
  Snezhana onaylayarak başını salladı.
  - Tam olarak bu yüzden mi?
  Slavka'nın açıklaması şu şekilde:
  - Bu tarz filmlerin bütçesi oldukça az ama belli bir ücreti var. Ucuz ve neşeli!
  Snezhana sırıttı ve homurdandı:
  - Peki ya bir vampir manyağı? Benimle başrolde!
  Slavka gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Bu fikirde bir şey var ... Deneyebilirsin! Belki senin gibi renkli bir bayanla hatırı sayılır ücretler doğar!
  Snezhana şunları kaydetti:
  - Burada, örneğin, "Başka" filmi çok düşük bütçeli, ancak Valuev sayesinde hangi ücretleri topladı!
  Warbler bazı yılan sosislerini kırdı. Pahalıdır ve baharatların özel bir tat vermesi dışında tadı tavuk gibidir. Acayip. Oh, kızlar bugünlerde pahalı. Ve kraliyet olanlar, onlarla çok daha ucuz ve daha kolay olan serflerdi!
  Slavka'nın sessiz olduğunu gören Snezhana, salonu dikkatlice incelemeye başladı. Forbes dergisinde son sırada yer almayan bir müşteriyi nereden bulabilir? Salondayken çoğunlukla gençler. Bu açık. Yaşlıların restoranlarda vakit geçirmek için yeterli zamanı ve enerjisi yok. Ancak gençler de zengin olabilir. Ama Snezhana sadece daha yaşlı bir müşteri istiyordu. Bükülmeyi tercih etti ve onu zengin bir dul bıraktı. Ve sonra gençlerle çok uzun süre acı çekecek.
  Kız, örneğin nasıl film çektiğini hayal etti. Lucifer'in Kıyameti gibi.
  Görkemli uzay savaşları ve devasa yıldız dünyaları var. Büyük bir fantezinin ürünü. Ah şu yıldız savaşları. Böyle cezbedici bölümler. Ve kendime ait bir şey çekmek istiyorum. Ve daha cinsel ve açık sözlü olması arzu edilir. Ve genel olarak olmak ... Tam olarak başkan değil, Rusya'nın gayri resmi kraliçesi olmak. Böylece gerçek bir güce sahip olur ama hiçbir şeye cevap vermez! Ve bunu kendi yönteminle yap. Örneğin, 24 saat ve tüm kanallarda erotik izlemek için.
  Böylece genel olarak adetler özgürdü ve her şeyde özgürlük! Ve başkanın alay konusu olması ve bir soytarı olarak görülmesi. Ve ne için, başkan bir kral gibi olduğunda. Kral olmamalı - sadece o kraliçe olmalı. Ve herkes onun için dua ediyor ve çıplak ayaklarını öpüyor. Daha doğrusu bacakları değil, çıplak tabanlarının izleri ve yüzlerine düşüyor.
  Ve o bir tanrı gibi, bikinili ikinci Buda! Snezhana bunu kendi kendine hayal etti.
  Dünyanın her yerinden milyonlarca insan onun önünde diz çöküp eğiliyor.
  Hatta bir üstünlük duygusu vardı.
  Ama ona bir dağ kadar altın verecek bir milyarderi nerede bulabilirim? İnsanlar para için açgözlüdür. Onun zamanı geldiğinde. Ve kanatlarını dünyaya açacak. Adamı ne zaman gelecek? Mutlaka yakışıklı değil, ama inanılmaz derecede zengin - bir milyarder!
  Kız yine yılan sosislerini aldı, zevkle tattı.
  Evet, "Avatar"dan daha havalı bir şeyi kaldırmak için. Böylece özel efektler ve çok güzel bir şey vardı.
  Snezhana aniden iki metrelik iki adamın restoran salonuna girdiğini fark etti. Aynı anda dört. Yanlarında koyu renk gözlüklü gri saçlı yaşlı bir adam ve sağda genç bir kız.
  Hatta Snezhana titreyen sesiyle fısıldadı:
  - Keşke karısı değilse!
  Ancak kız, bir milyarderin karısı için fazla mütevazı giyinmiş. Büyük ihtimalle sekreterdir. Ve milyarder Snezhana'nın, yaşlı adamın yetmiş ya da yetmiş beş yaşında göründüğünden hiç şüphesi yoktu, parmaklarında ceviz büyüklüğünde gerçek elmaslarla yüzükler vardı. Kendisi elbette bir kuyruk giymiş ve yakut bir kalpten altın bir zincir sarkıyor.
  Bu onun hayallerinin adamı!
  Kendisi için tam olarak bunu istiyordu: yaşlı, zengin ve tercihen aynı zamanda ölümcül hasta!
  Snezhana gülümsedi, ruh halindeki değişikliği fark eden Slavka sordu:
  Mutlu bir şey hatırlıyor musun?
  Kız memnuniyetle cevap verdi:
  - Evet! Büyük para kazanman gerektiğini hatırladım!
  Slavka buna tamamen katıldı:
  "Para asla acıtmaz!
  Snezhana mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Dünyada parasız yaşanmaz, hayır! Şairin dediği gibi Mayıs güneşi içlerinde!
  Slavka güzelliğe sordu:
  - Pekala, ne yapacaksın?
  Snezhana genç adama fısıldadı:
  - Birbirimizi tanımadığımızı hayal edin! Avı gördüm ve beni rahatsız etmemeni emrediyorum!
  Genç adam hemen tahmin etti:
  - Bu milyarderi gördüm!
  Snezhana öfkeyle şunları kaydetti:
  Beni durdurmaya çalışırsan, seni öldürürüm!
  Slavka kayıtsızca cevap verdi:
  - Beni korkutmuyor! Onu tanır tanımaz! Bu, beşinci karısını yeni gömmüş olan seksen dokuz yaşındaki Aron Rabinovich! Bunun gibi?
  Snezhana hemen onayladı:
  - İşte böyle bir zaman!
  Slavka göz kırptı ve cevap verdi:
  - Devam et, onunla evlen! Ardından, öfkenizi komaya sokun!
  Kız buna güldü ve içtenlikle cevap verdi:
  - Kesinlikle kullanacağım!
  Ve lüks kalçalarla sallanan Snezhana, milyardere gitti. O harikaydı. Gerçek Evren Hanım gibi. Ve aynı zamanda inek gibi sağlıklı bir kadın.
  Milyarderin korumaları ona karşı çıktı. Kız durdu ve ciyakladı:
  - Üzgünüm....
  Aron Rabinoviç boğuk bir sesle şöyle dedi:
  - Kızı bırak! Masama otursun!
  Ve sekreterle oturdu. Gardiyanlar ayakta kaldı. Bir kız bir yandan daha kırılgan ve minyon, diğeri ise diğer yandan. Ancak kimsenin sağlıklı ve büyük bir Snezhana'yı minyatür olarak görmesi pek olası değildir. Tipik ve sağlıklı bir köy kadınıdır.
  Harun ona sordu:
  - Sen kimsin?
  Göğsünü şişirdi ve şöyle dedi:
  - Ben Snezhana'yım!
  Milyarder, bir gülümsemeyle, açıkça yapay, dişlerin kökeni - bir at gibi çok büyük, dedi:
  - Ben Aaron'ım! Ve harika bir ismin var! Şarap ister misin?
  Snezhana gururla cevapladı:
  Napolyon ne içti?
  Harun başını salladı.
  - Öyle olsun! En iyi şaraplar benim gelişimiz için hazır! Burada en iyisini içeceksin!
  Snezhana kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - En iyi dilekler? Komik!
  Aron, güzelliğin önünde eğilerek onayladı:
  - Evet, en iyisine sahibim!
  Snezhana aldı ve şarkı söyledi:
  - Dünyamızda imkansız olan her şey mümkündür, ancak kişi bir atış poligonundaymış gibi dikkatli yaşamalıdır!
  Garsonlar yeni gurme yemekler getirmeye başladı. Nadir hayvanlar dahil.
  Snezhana tekrar yemeye başladı ve altın çatalını çıplak ayaklarıyla çevirmeye başladı. O sadece sağlıklı gücün vücut bulmuş hali olan bir kız.
  Aaron bunu beğendi ve haykırdı:
  - Sen sadece güzel ve çekicisin!
  Snezhana kıkırdadı ve cevapladı:
  - Muazzam potansiyelim her zaman talep görecek!
  Kız, Napolyon Bonapart'ın içmeyi sevdiği kristal, elmaslarla süslenmiş bir kadeh şaraba doldurdu. Snezhana, hoş sıvının tadını çıkararak zevkle içti.
  Evet, şimdi gerçek bir milyarderle oturuyor. Her zaman bir rüya olan. Yaşlı, zengin, Tanrı korusun, yine de umutsuzca hasta olacaktı!
  Aron, Snezhana'ya baktı ve şunları kaydetti:
  - Çok güzel bacakların ve çok çevik parmakların var! Çok seksi ve egzotiksin!
  Kız buna razı oldu.
  - Çok seksiyim, özellikle de bacaklarımı tekmelediğimde! Vücudumun her damarında var!
  Aron, güzelliğe bakarak kabul etti:
  Sen bilgeliğin dolusu ve güzelliğin tacısın!
  Snezhana çıplak ayağını milyarderin burnunun dibine soktu. Ve onu mutlulukla öptü. Kızın yumuşak tenini öptü.
  Snezhana bile sinirlendi. Kız kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ve sen de hiçbir şey! Hırslı genç adam!
  Ve yırtıcı güldü.
  Bu arada ötleğen, kıskançlıktan yanmamak için iPhone'un klavyesini alt üst ederek bir başyapıta daha imza attı.
  Gerda Kronshtein, Panther-2'nin yaratılması çalışmalarına dahil oldu. Üç ortağı olan tanınmış ve çok güzel bir savaşçı: Charlotte, Christina ve Magda. Kız, motoru ve şanzımanı tankın karşısına ve önüne birlikte yerleştirdi, böylece arabanın iyi kontrol edilebilirliğini korudu ve yüksekliğini iki metreye indirdi. Sonuç olarak, "Panther" -2, "Tiger" -2'nin zırhıyla yalnızca zırh plakalarının geniş eğimleri, silahları, ancak yalnızca kırk beş ton ağırlığında çıktı. Bu, Panther -2'nin kırk üç sonbaharında, yeni elektrik santrali hazır olmadan seri üretime geçmesini mümkün kıldı.
  Ayrıca 88 mm 71 EL top sıkıntısı nedeniyle Panther-2 de 75 mm topla, sadece 42 ton ağırlığında, düşük siluetli ve güçlü zırhlı olarak üretildi. Böylece Almanların mükemmel korunan bir tankı vardı. Gövdenin alnı yatayla 40 derecelik bir açıda bulunuyordu ve 150 mm'lik üst kısmına herhangi bir tanksavar silahı girmedi, 120 mm'lik alt kısmına da. 185 milimetredeki kulenin alnı 50 derecelik bir eğimde ve oldukça alçak ve dardı, ayrıca hiçbir şeyi kırmadı.
  Doğru, yanların zırhı 82 mm'dir - her ne kadar yokuşlarda biraz zayıf olsa da. Ancak öte yandan, arabalar oldukça hareketli ve iyi korunuyor ve kule on saniyede tam bir dönüş yaptı! Yani kızlar neredeyse orduya uygun bir tank yaptılar. Biraz yan eklemezseniz ama ... Burada sahaya 90 mm zırh plakaları koyabilirsiniz. Ve kesinlikle "Panther", hiçbir açıdan bakamazsınız.
  Yeni tank, savaşlarda beka kabiliyeti ve verimlilik gösterdi. Zaten Zhytomyr yakınlarındaki karşı saldırı sırasında Fritz, "Panther" -2'ye ikinci bir doğum vermeyi başardı.
  Bu makinenin verimli ve nispeten hareketli olduğu kanıtlandı. Hele de 900 beygir gücündeki motor buna hazırken. Gerda'nın tank ekibi savaşlara katıldı.
  Dona rağmen dört Alman kız bikinili ve çıplak ayakla dövüştü.
  Gerda 88 mm topunu ateşledi. Sovyet tankının ön zırhını uzaktan deldi ve tısladı:
  - Kobra atlamaya hazır olsun!
  Sonra Charlotte ateş etti. Otuz dört ezilmiş. Kulesini yırttı ve cıvıldadı:
  - Anavatana şan.
  Sonra Christina çok isabetli atış yaptı. Bir Sovyet tankına çarptı. Ve cıvıldadı:
  - Düşmanların yok edilmesi için!
  Sonra Magda'nın çıplak ayaklarının yardımıyla ateş etti. Sovyet arabasına çarptı ve şarkı söyledi:
  - Yalınayak rüya! Güzellik bir erkeği köle yapar!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Dörtlü çok etkili bir şekilde savaştı. Ve ilk savaşta otuzdan fazla Sovyet tankını devirdi. Savaşçılar, süpermen olarak kabul edilebilecek çok ateşli savaşçılardır.
  Gerda, Sovyet tanklarını o kadar çok dövdü ki, kükredi:
  - Ben çelik dişli bir dişi kurdum!
  Alman karşı saldırısı güçlüydü. Ve yeni tanklar bir rol oynadı.
  Ek olarak, Fritz Fransa'dan daha fazla kuvvet çıkardı, bu nedenle kışın çıkarma olmayacağı açık.
  Sonuç olarak, Kiev'i yeniden ele geçirmeyi ve hatta Sovyet birliklerini Dinyeper'dan keserek birkaç kazan yaratmayı başardılar.
  Durum, müttefikin ağır kayıplardan korkarak İtalya'daki saldırıyı askıya alması ve Napoli'ye saldırmaması nedeniyle daha da kötüleşti. Bu da Fritz'in karşı saldırı için çok daha önemli kuvvetler tahsis etmesine izin verdi.
  Sonuç olarak, Sovyet birlikleri ciddi bir yenilgiye uğradı ve Almanlar kendilerini Dinyeper'ın arkasına yerleştirdi.
  Kış nispeten sakin geçti. Sovyet birlikleri Leningrad yakınlarında ilerlemeye çalıştı ama zaten orada bekliyorlardı. Ve saldırıyı püskürtmeyi başardılar.
  İlkbaharda Müttefikler İtalya'da saldırıya geçti. Ancak düşmanın güçlü bir karşı saldırısıyla karşılaştılar. Ve nihayet kıtadan elendi.
  ME-262 serisindeki görünüm, güç dengesini ciddi şekilde değiştirdi.
  Bu makine, saatte 900 kilometreyi aşan yüksek hızı, güçlü silahları ve beka kabiliyeti ile ayırt edildi, bu nedenle güçlü bir zırhı vardı. Nispeten büyük ağırlığı, aracın manevra kabiliyetini azalttı, ancak öte yandan hızı, bir kuyruk saldırısı durumunda kaçmasına izin verdi ve güçlü silahları, düşmanı tek seferde düşürmeyi mümkün kıldı.
  Haziran 1944'e gelindiğinde, halihazırda hizmette olan bu tür binden fazla savaşçı vardı ve bunların gerçek hayvanlar olduklarını kanıtladılar. Amerikan ve İngiliz uçaklarına ceylan panterleri gibi eziyet ettiler.
  Durum, askeri çalışmaların zemininde Stalin'in çok hasta olması ve kararlılığını kaybetmesiyle daha da kötüleşti. Kızıl Ordu, Almanların Fransa'ya daha fazla kuvvet göndermesine izin veren savunmaya geçti.
  Ve müttefiklerin saldırısını ve birliklerin inişini yalnızca Normandiya ve Port de Calais'de beklemek mümkündü. Ve Hitler'den acil durum yetkileri alan en zeki Rommel, müttefiki için sinsi bir tuzak hazırladı.
  Ek olarak, TA-152 çok amaçlı uçak, Focke-Wulf'un bir başka evrimi olan gökyüzünde belirdi. Bu makine ayrıca uçuş özelliklerinde daha iyiydi: Focke-Wulf'tan daha hızlı ve daha manevra kabiliyetine sahipti ve aynı zamanda ağır silahlara sahipti ve iyi korunuyordu. Kelimenin tam anlamıyla gökyüzündeki müttefiklere eziyet etti.
  E-10 kundağı motorlu silah da ortaya çıktı. Burada da Gerda ve ekibi denedi. Arabanın sadece 1,1 metre yüksekliğinde, 400 beygir gücünde bir motorla on ton ağırlığında ve çok büyük bir eğimde 82 milimetrelik bir ön zırh kalınlığı olduğu ortaya çıktı. Alnında, böyle bir makine IS-2 mermisini bile yansıtabilir. Evet ve iki mürettebat üyesi için böyle küçük bir şeytana girmeye çalışın.
  Kundağı motorlu topun küçük boyutu, düşük görüş mesafesi, yüksek hızı ve manevra kabiliyeti, arabayı çok etkili kılıyordu. Aynı zamanda üretimi basit ve ucuzdu.
  Ve mürettebat üyeleri içinde uzanmış durumdaydı.
  Normandiya'da Müttefikler, Rommel tarafından hazırlanan bir tuzağa düştüler. Ezici bir yenilgi aldılar. Tek başına bir milyondan fazla asker ve subay esir alındı. Tam nakavt.
  Sonra Churchill istifa etti. Ve Roosevelt kalp krizi geçirdi ve hastalandı.
  Bundan sonra, Alman denizaltı filosu tarafından giderek daha fazla çıkarılan müttefikler, Fritz ile ateşkes imzaladılar. Ve sadece Eylül ayında Stalin, merkezde gecikmiş bir saldırı başlattı. Ama Fritz zaten bunu bekliyordu.
  Büyük bir kuvvet konuşlandırdılar.
  Ve IS-2'ye yapılan bahis bile kendini haklı çıkarmadı: çünkü Panther-2, 900 beygir gücünde bir motor kurduktan sonra daha manevra kabiliyetine sahip ve daha hızlı hale geldi. Ve üzerinde Sovyet tanklarının mermilerini yansıtan 90 mm'lik ekranlar belirdi.
  Elbette E-10 kundağı motorlu toplar çok iyi. Üstünde her şey var ve hızla dönüyor. Her seferinde en çok korunan ön parçanın değiştirilmesi. Ve kenarlar 52 mm artı silindirlerdir. Ancak sahada ve 90 mm'lik bir ekranda asabilirsiniz. Ve sonra öylece alamazsın.
  Ve elbette Gerda ve Panther-2'deki tank ekibi, Kızıl Ordu'nun saldırısını püskürtmede yer alıyor.
  İşte ateşli kızlar.
  Her zamanki gibi çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşün. Bu onların arama kartı.
  Burada Gerda, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir mermi gönderdi. T-34'ü uzun mesafeden parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Ben büyük bir kurdum!
  İşte yarı çıplak bir vixen!
  Sırada Charlotte ateş ediyor, kız da yalınayak ve çok havalı. İyi niyetli bir vuruş ve gıcırtılar ile bir Sovyet arabasını düşürür:
  - Militanlığıma şeref!
  Christina'nın devreye girdiği yer burasıdır.
  Ardından, çıplak ayak parmaklarıyla kola basar ve mermiyi tekrar serbest bırakır. Düşmanı vur. Sovyet kundağı motorlu bir silahın zırhını kırdı.
  Ve sonra Magda manzaraya oturdu. Kız çok güçlü ve güzel. Ve o da çıplak ayakla gövdesini doğrultacak ve çarpacak. Bu sefer IS-2'nin ön zırhını yok edecek.
  Ve sadece 100 milimetre ve rasyonel açılarda eğimsiz.
  Kızlar burada çıldırıyor. Ve Stalinist kartallara bir iniş vermiyorlar. Sovyet birliklerinin saldırısı tıkandı.
  SU-85'i kıran Gerda, esprili bir şekilde şunları söyledi:
  -Ordumuz güçlüdür, dünyayı fetheder!
  Ve joystick'in düğmelerine basarken çıplak ayakla.
  Ama şimdi Fritz'in kendisi ilerliyor, ancak Sovyet birlikleri de güçlü bir savunma yapıyor. Almanlar otuz ila kırk kilometre ilerledi ve durdu. Yeni darbeler değiş tokuş edildi. Bir yığın kan döküldü. Ocak ayında Kızıl Ordu merkezde ilerledi ancak ilerleyemedi.
  Mart 1945'te Fritz, Dinyeper'ın arkasındaki güçleri atlayarak merkezden güneye bir saldırı başlattı.
  Ve burada Fritz bir şekilde başardı. Özellikle E serisi tanklar olmak üzere pek çok ekipman topladılar, özellikle E-50 çok başarılı oldu. 105 mm top ve 100 EL namlu uzunluğu, iki metreden az yükseklik ve 250 mm ön zırh ve 170 mm kenarlar ile rasyonel eğimler altında. Tank bir canavar ama aynı zamanda Gerda'nın dehası sayesinde arabanın ağırlığı altmış tonu geçmedi ve motora 1500 beygir gücünde bir gaz türbini takıldı.
  Ve saldırıda, en yeni makinelerin ilkini test eden Gerda'nın ekibiydi.
  Tabii ki, Panther-2 hala Üçüncü Reich'in ana tankı ve bu tür pek çok makine var. Ve Sovyet savunmasına girdiler.
  Gerda, hücumda oldukça vahşi, gururlu ve sert bir kız. Ayrıca dördü yalınayak ve bikinili.
  Güzel bir savaşçı, genellikle süper ama çok iğrenç çünkü Sovyet halkını öldürmek istiyor.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti. IS-2 tankına uzaktan çarparak Sovyet arabasını kırdı.
  Sonra güzellik kıkırdadı:
  - Öfkem için!
  Charlotte uzun bir mesafeden daha uzağa ateş etti. Ve ayrıca çıplak ayak kullanarak. Sovyet otuz dört vurdu. Kulesini parçaladı ve ciyakladı:
  - Ben Alman kızlarının en korkunçuyum!
  Ve bu kızıl saçlı vixen dilini nasıl alıp gösterecek.
  Sonra Christina bir mermi ile vurdu. Kız çok kavgacı. Ve ayrıca yalınayak. Bir Sovyet kundağı motorlu top mermisi ile vuruldu. Düşmanı vur. Ve şarkı söyledi:
  - Ben dünyanın en korkutucusuyum.
  Tüm insanları bir çizgi gibi işiyorum,
  Ve barış içinde yaşamak istemeyenler için,
  Onları hara-kiri yapıyoruz!
  Altın saçlı bu güzel Magda da sertçe çıkıştı. En yeni SU-100 arabasına çarptı ve homurdandı, vixen:
  - Düşmanları alıp toz haline getireceğiz!
  Ve tabii ki bu Alman çıplak ayak parmaklarıyla ateş ediyor.
  Evet, dördü çok agresif ve kavgacı. Bu o kadar kolay durdurulamaz.
  Naziler önden geçtiler ve Sovyet birliklerinin arkasına girmeyi başardılar.
  Kızıl Ordu, sol yaka Ukrayna ve Donbass'tan ayrıldı. Ardından, sonbahar savaşları sırasında Kızıl Ordu tamamen Don'un ötesine çekilmek zorunda kaldı. Orada büyük zorluklarla savunma hattı dengelendi.
  Gerçek tarihin aksine en büyük Sovyet mastodonu SU-100'dü.
  Bu kendinden tahrikli tabanca oldukça etkilidir ve üretimi kolaydır. Ve silahı, Alman tankları için en azından bazı sorunlar yaratabilirdi.
  Böylece Naziler başarı geliştiremedi. 1945 kışı istikrarlı bir şekilde geçti. Sonra bahar.
  Mayıs 1946'da Naziler Moskova'ya taşındı. Bu, savaşı bir an önce bitirmek için umutsuz bir girişimdi. Bu arada Japonya, ABD ordusu tarafından nükleer saldırı altındaydı. Yedi atom bombası çoktan atıldı ve herkes bu nükleer silahların ne kadar ciddi olduğuna ikna oldu. Bu yüzden Hitler, doğudaki savaşı bir an önce bitirmek için acele ediyordu.
  Açıktır ki, Japonya'nın işgalinden sonra ABD, Almanya'yı da ele geçirecektir. Böylece 15 Mayıs'ta Moskova'ya karşı kesin taarruz başladı.
  Ve tabii ki Almanlar, Gerda ve ekibini saldırıya geçirdi. Ancak Fritz'i tatsız bir sürpriz bekliyordu.
  Böylece, Alman dördüne ek olarak, Sovyet dördü de savaşa girdi.
  Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana, SSCB tarihindeki ilk IS-7 tankına oturdular ve savaşa hazırlandılar.
  Bu kızlar yalınayak ve bikiniliydiler, ayrıca çok güzel ve seksiydiler!
  Ve bu dördü, Alman araçlarının, hatta müthiş E-50'lerin imhasını üstlendi.
  Natasha çıplak ayak parmaklarını kullanarak ilk atışı yaptı, kız coşkuyla haykırdı:
  - SSCB için!
  Ve mermisi bir Alman tankını deldi.
  Ardından Zoya araya girdi. Altın saçlı bir kız, çıplak ayak yardımıyla yeni bir mermi fırlattı. Faşist mastodonu ezdi.
  Sonra kız bağırdı:
  - Stalin için!
  Ve güzellik tüm gırtlağından nasıl gülecek.
  Sonra iyi nişan alan Augustine aldı ve ateş etti. O, düşmana ateş gibi kızıl saçlı bir savaşçı. Kuleyi "Panther" -2'den ayırın ve coo:
  - Rusya'ya şeref!
  Ve dilini göster.
  Ancak Svetlana'nın tokatlayacağı gibi çıplak ayak parmaklarının yardımıyla. Kız çok havalı ve güzel. E-50'nin zırhını parçaladı ve cıvıldadı:
  - Başarılarım ve SSCB için!
  Kızlar çok havalı görünüyorlar ve espri anlayışları var. Bu faşistleri çok şiddetle dövüyorlar. Yani düşmanların IS-7'ye karşı koyamayacağı açık.
  Natasha, çıplak ayak parmaklarını kullanarak rakibine ateş etti. Onu yırtık Fritz parçalarıyla parçalara ayırdı ve ciyakladı:
  - Büyük Rusya için!
  Zoya da akıllı bir kız. Onu aldı ve düşmanı çok isabetli bir şekilde vurdu. E-50 kulesini ezdi ve tweet attı:
  - Sovyet Rusya için!
  Ve bunu elbette çıplak ayak parmaklarıyla yaptı.
  Sonra Augustine ateş etti, Nazileri vurdu. Sonra çıplak ayağıyla başka bir ölümcül mermi daha gönderdi.
  Sonra cıvıldadı:
  - Anavatana şan!
  Daha fazla savaştı, Svetlana. Kibar ve güzel bir kızdı. Silahı çıplak ayak parmaklarıyla doğrulttu. Ateş etti ve faşisti paramparça etti ve şarkı söyledi:
  - Ve ilk çözülme, bir rüyada Stalin'i görüyorum ve Yerli Rus'um cesetlerle dolu!
  Buradaki kızlar büyük bir azimle savaştı. Ve son derece agresiflerdi.
  Natasha, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Nazilere ateş etti ve bağırdı:
  - Komünizmin büyüklüğü için!
  Zoya da düşmana vurdu, Fritz'i çıplak ayaklarıyla parçaladı ve dişlerini göstererek gıcırdadı:
  - Büyük Stalin için!
  Augustine düşmana ateş etti, E-serisi tankı deldi ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak haykırdı:
  - En Büyük Rus için!
  Ateş etmeye devam eden Svetlana, fark etti ve çıplak topuğuyla çalışan tetiğe otomatik olarak bastı:
  - SSCB'nin zaferi için!
  Kız çok inatla düşmanın saldırısına öncülük etti. Almanlar da bu noktada oldukça yorulmuştu. Kısacası, Moskova'ya karşı saldırıları çıkmaza girdi.
  Yüzbinlerce asker ve tank kaybettiler. Ancak Kızıl Ordu da tükenmişti. Her iki taraf da son derece yorgundu. Ve 1946 sonbaharının sonlarında barış görüşmeleri başladı.
  Amerika Birleşik Devletleri bir varyant önerdi: herkes yakalamayı başardığını elinde tutuyor.
  Nükleer bombadan korkan ve yorgun bir ortamın baskısı altındaki Hitler kabul etti. Savaştan bıkan Stalin de bu tür bir uzlaşma arzusunu dile getirdi.
  Her iki ülke de bitkin ve yorgundu ... Ancak Stalin, Almanların tehlikeli takozlar oluşturduğu merkezde birkaç on kilometre hala pazarlık etmeyi başardı. Ancak Fritz, güneyde Don Nehri boyunca ve kuzeyde Leningrad boyunca fetihlerini sürdürdü.
  Bir takas gerçekleşti. Rusya, Finliler için Karelya'daki bazı topraklar karşılığında Leningrad'a bir koridor açtı.
  Her iki taraf için de kararlaştırılan şey buydu. Buna ek olarak, Hitler, Yahudi karşıtı yasaları yürürlükten kaldırmaya ve işgal altındaki topraklara sınırlı özyönetim vermeye zorlandı. Ve karşılığında ekonomik bağların restorasyonu gerçekleşti. Ancak Üçüncü Reich içinde çelişkiler birikmeye devam etti.
  Hitler Kasım 1956'da öldükten sonra Üçüncü Reich'ta bir güç mücadelesi çıktı ve iç savaş çıktı. Kruşçev yönetiminde SSCB daha önce kaybedilen toprakları geri verdi, eski sınırları geri getirdi ve faşist imparatorluk çöktü.
  Böylece genel olarak yapay zekanın tarihi sona erdi. Gördüğünüz gibi faşizm dünyada kök salmadı ve SSCB gerçek tarihten bile daha uzun sürdü. Nikita Kruşçev, daha önce Stalin'e kaybettiği toprakları iade eden ulusal bir kahraman haline geldiği için daha uzun süre iktidarda kaldı. Ve SSCB'nin halk tarafından seçilmiş bir başkanının görevini kurarak reformlar yapmayı başardı. Ve Nikita'dan sonra başarılı olan Brejnev değil, Shelepin'di ve SSCB'de işler gerçek tarihten çok daha iyi gitti. Ve güçlü ve güçlü bir süper güç haline geldi. Ancak Çin, kapitalist kaldı ve Amerikan yanlısı yönetim altında parçalandı. Göksel İmparatorluğun kuzey kısımları SSCB'nin bir parçası oldu ve çok şey değişti.
  Ama bu zaten ayrı bir hikaye gerektiriyor ...
  Warbler onu bir iPhone'da mahvetti ve kız ve milyarder sohbete devam etti. Yaşlı adamın köyün ahmaklığını sevdiği belliydi.
  Snezhana çıplak ayaklarını masaya koydu ve gereksiz bir önyargı olmadan onlarla birlikte yemek yedi.
  Harun ona sordu:
  - Her zaman böyle bir iştahın var mı?
  Snezhana, Vysotsky'den ödünç alarak yanıt olarak şarkı bile söyledi:
  - Ve diğerleri için büfede kapalı,
  Aşçı güvence verdi: utanma ...
  Harika bir iştahın var -
  Bütün atlarını bir anda yutacaksın!
  Aaron kızın şakacı ses tonunu destekledi ve cıvıldadı:
  Evet, uzak bir yolun önüne oturuyorsunuz,
  Ve yiyecekle birlikte bir sırt çantası alın ...
  Oğlunun harika olduğunu görüyorum.
  Ama ye, ye aptal değil!
  Birlikte şarkı söyleyen ve damarlı çelik bir tel gibi oynayan Snezhana, şunları söyledi:
  - Onun için sen çelikten kaslısın.
  Güçlü sırt kasları...
  Oyulmuş, boyanmış,
  Ahşap filler!
  Bundan sonra, Aaron kızı tekrar çıplak, yuvarlak topuğundan öptü. Zevkle kıkırdadı.
  Evet, bir idil vardı.
  Snezhana gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Filmlerde oynamak isterim!
  Aaron fildişi dişleriyle gülümseyerek sordu:
  - Ve özellikle hangisinde? Nasıl bir rol istersin?
  Snezhana'nın önerisi:
  - Diyelim ki ben yirmi birinci yüzyıldan bir kızım, Spartacus zamanına düştüm ve asi kölelerin Romalıları yenmesine yardım ettim!
  Aaron kıza göz kırptı ve heyecanla cevap verdi:
  - Ve ne? Senaryo gerçekten harika! Hoşuma gitti - büyük bir kar getirebilir!
  Snezhana göz kırptı ve şunları kaydetti:
  - Sen harika bir sponsorsun!
  Aaron sırıttı ve buna cevap verdi:
  - Her şeyden önce kar etmeyi umursuyorum. Gerçek insanlardan ekstralar yaparsanız, Spartacus hakkında bir film pahalı olacaktır. Ancak bu durumda bilgisayar grafikleri ve yalnızca birkaç sanatçı olacaktır.
  Kız başını salladı ve şöyle dedi:
  - Ve Spartak sarışın ve vücut geliştirmeci olacak!
  Aron başını salladı.
  - HAYIR! Siz kendiniz sarışın olduğunuz için, ikinci ana karakter kontrast olarak siyah saçlı olmalıdır!
  Snezhana güldü ve sonra önerdi:
  - Ya Spartak erkekse?
  Aaron güldü ve şunları söyledi:
  - Komik ... Ama doğal değil! Kölelerin çocuğa itaat ettiği ortaya çıktı?
  Kız oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve bu Spartacus'ün bir parodisi olarak yapılabilir! Ve oldukça komik olacak!
  Aaron sırıttı ve altın çatalını masaya vurdu:
  - Öyle mi düşünüyorsun?
  Snezhana şiddetle başını salladı.
  - Evet! Artı, kahramanın ücretinde tasarruf! Oğlan biraz mal olacak!
  Harun başını salladı.
  - Aslında senin ve Spartak'ın sevişme sahneleri olmasını istiyordum!
  Snezhana gülerek cevap verdi:
  - İyi bir adama sarılmak umurumda değil! Ama sonra filmi çocukların izlemesi yasaklanacak. Bu yüzden seks olmadan bir resim yapmak daha iyi ama daha komik!
  Aaron onaylayarak başını salladı ve kızın omzuna hafifçe vurdu. Aynı zamanda yaşına rağmen hareket kabiliyetini kaybetmediğini de göstererek:
  - Evet bu doğru! Bir şekilde düşünmedim! Bir komedi yapalım! Bu arada, belki şarkı söylersin!
  Snezhana kurnaz bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Şarkı söyleyeceğim, ama karşılığında bana elmaslı bir yüzük verirsen!
  Milyarder kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ve sen bir iş kızısın!
  Snezhana onaylayarak başını salladı.
  - Hayat olabildiğince pragmatik olmayı öğretir!
  
  GENÇ PRENS KOCA OLMAK ZORUNDA
  Prens Oleg çocuğu yaldızlı bir arabaya bindi. Berrak, güneşli güne rağmen, Oleg oğlanın ruhu çok üzgündü. Çok huysuz, yaşlı, çirkin bir kralla evliydi. Aksi takdirde, zalim tiran büyükanne, nispeten küçük krallıklarını fethetmekle tehdit etti. Ve küçük bir çocuk için nasıl bir şey, neredeyse bir çocuk ... Korkunç!
  Ve muhteşem yaz doğası bile hiç memnun etmedi. Yolda aniden bir kız belirdi. Çok güzel, altın saçlı, ama dizlerinin üzerinde açılan çul içinde çıplak, tozlu ayaklar. Ama paçavralar içinde bile güzeldi, melek gibi bir yüzü vardı ve kafasında ustalıkla örülmüş bir çiçek çelengi vardı. Prens kibarca uşağa sordu:
  - Arabayı durdurun lütfen. Susadım ve bu kız dereden temiz su çeksin.
  Uşak şüphelendi:
  - Mükemmel şarabımız var prens ... Ve bu paçavralar içinde yırtık pırtık bir paçavra iğrenç değil mi?
  Oleg oğlan, başını olumsuz bir şekilde sallayarak itiraz etti:
  - HAYIR! O harika ve bana bir bardak getirmesine izin ver!
  Kız eğildi, prensin elinden altın kadehi aldı ve tozdan gri parıldayarak yuvarlak topuklarıyla nehre koştu.
  Uşak şüpheyle başını salladı.
  - Değerli şeyler alacak. Yalınayak paçavralara nasıl güvenebilirsin?
  Prens kayıtsızca cevap verdi:
  - En azından benden biraz hatıra kalmasına izin ver!
  Yaşlı uşak bir şey daha eklemek istedi ama bir kız belirdi. Hızlı ama zarif bir şekilde yürüdü, ağzına kadar dolu kadehten bir damla bile dökmedi.
  Prens arabadan atladı. Yüksek topuklu ayakkabılar, modaya uygun fas çizmeleri içindeki oğlan, çıplak ayaklı kızla aynı boydaydı. Onun güzel, bronzlaşmış ama nasırlı ellerinden bir kadeh aldı.
  Su soğuk gibiydi, hatta dişlerimi sıktı. Prensler iki yudum aldı, sonra kadehteki sıvıyı boşalttı. Yüzünü kıza çevirdi ve fısıldadı:
  - Çok soğuk, dudaklarımı bir öpücükle ısıt!
  Prens Oleg, hala güzel bir yüzü olan sakalsız bir çocuktu. Zaten bekleyen hanımları öpme deneyimine sahipti, ama hiç bu kadar sulu ve tatlı dudaklarla tanışmamıştı. Sarhoş çocuk elini kızın omzuna koydu ve şöyle dedi:
  - Tüm! Seni karım olarak alıyorum! Ve daha fazla konuşmak yok!
  Vale itiraz etmeye çalıştı:
  - Kraliçe Catherine ile nişanlısın. Prens gelmezse çok kızacak!
  Çocuk kararlı bir şekilde başını salladı.
  - Tahtı, şerefleri, ayrıcalıkları ve zenginliği reddediyorum! Onun kadar basit bir köylü olacağım ve sabana gideceğim!
  Prens kararlı bir şekilde elmas mahmuzlu fas çizmelerini, eğimli şapkalı pahalı bir kaşkorse attı. Ve tek gömlekli çıplak ayakla oğlan kızla birlikte ormanın derinliklerine gitti.
  Bunun gibi yumuşak çimlerde, dar ayakkabılar olmadan, tüm gelenekleri bir kenara bırakarak yürümek güzel. Kendini özgür hissediyorsun. Oğlan gömleğini bile çıkardı ve rüzgar çıplak gövdesine esti.
  Kız yüzmeyi teklif etti ... Suya daldılar, eğlendiler ...
  Sonra köye gittiler ... Kızın öksüz olduğu ortaya çıktı ve prens gerçekten sabanın arkasında durmak zorunda kaldı.
  İlk saatlerin romantizminin yerini bir doğum rutini aldı. Çalışmaya alışkın olmayan çocuğun pek sevmediği şey. Gerçek o kadar romantik değildi. Ve prens zaten acıdan kurtulmayı düşünüyordu.
  Ama bir gardiyan vardı. Kaçak çocuk Oleg'i aradılar ve köyü kuşattılar.
  Böylece yakalandılar ve kızla birlikte kementlerle at kuyruklarına bağlandılar.
  Ve kırbaçlarla iterek kraliçenin alanına girdiler. Ve orada, zaten rafta, prens ve kızı acımasızca işkence gördü. Zaten iskelede işkence gördükten sonra, bitkin gençler öpüştü. çocukluk bitti...
  Rahip kayıtsızca onları geçti. Oğlan ve kız doğrama kütüğüne başlarını eğdiler.
  Yanıklardan su toplamış çıplak ayakları çok dokunaklıydı. Prens ve kız büyük bir güçlükle haç çıkardılar. Kolları askıda bükülmüş ve ciddi şekilde acıyorlar. Güçlü ağrıyan tendonlar. Oğlan tepeye kaldırıldı ve ip keskin bir şekilde aşağı indirildi. Ve kemikler köprücük kemiklerinden çıkarıldı. Erkek ve kızın tüm sırtları kesik. Önce bir kırbaçla, ardından şöminenin üzerine kızgın bir tel ile acımasızca kırbaçlandılar.
  Onlara soru bile sorulmadı - işkence bir tür cezaydı.
  Ve şimdi talihsiz gençler, sanki işkenceden kurtulmak gibi ölüme baktılar. Yanan cilt çok acıyordu ve ağrının dokunmadığı tek bir kan, damar yoktu. Kazıkta yanmış bacaklar üzerinde iskeleye birkaç adım atmak bile bir başarıya benziyordu.
  Cellat iri yarı ve geniş omuzluydu. Kolları şişman bir adamın kalçası kadar kalın. Bir kafayı tek darbede kesmek gerçekten güç ister. Ve prensler, geleneğe göre, insanca bir şekilde kafalarını kesme bloğunda kestiler. Ve sonra kat, başının üzerinde kocaman bir bıçak olan bir balta kaldırdı ve ağustos insanının başını nasıl keseceğini hedefleyerek bir saniye dondu.
  Talihsiz çocuk, dizlerinin üzerinde, morluklar, morluklar, yanıklarla kaplı - on dört yaşında zavallı bir çocuk. Ancak bu biçimde bile, yine de belirli bir fedakarlık çekiciliğini sürdürdü. Ve melek yüzüne kızgın bir demir veya dikenli bir kırbaç dokunmadı.
  Gıcırtılı, pis, yaşlı bir ses çınladı:
  - Zavallı çocuk... Yaşamak istiyor musun?
  Prens Oleg derin bir iç çekti. Genç vücudu o kadar çok acıyordu ki, bir darbe alıp başka bir dünyaya gitmekten başka bir şey yapmak istemiyordum. Ne kadar acı çekebilirsiniz. Hassas bir cilde sıcak bir ütü değdirmenin ne demek olduğunu herkes anlayamaz. Veya bir kırbaç tüm vücudunuzu salladığında veya bir makine özel bir makinede eklemleri büktüğünde.
  Prens sonsuza kadar inledi:
  - Evet, bir şekilde pek değil!
  Gıcırtılı ses abartılı bir okşamayla devam etti:
  - Sevgili çocuğum... Seni sakatlamak zorunda kaldığım için çok üzgünüm... Ama yaraların iyileşecek... Kocam ol, sana hayat vereceğim ve hatta seni tahtın yanına koyacağım!
  Prens başını sallamak istedi ama kız kıkırdadı:
  -Yaşamalısın, aşkımın ölmesini istemiyorum!
  Çocuk derin bir nefes aldı ve sordu:
  - Kız arkadaşım kurtulacak mı?
  Ağır bir duraklama oldu. İnsanlar güzel, bitkin çalılara sempati duyuyorlardı. Bağırışlar oldu:
  - Onlara merhamet et! Hayat olsun!
  - Bırakın çocuklar yaşasın!
  Yaşlı kraliçe tereddüt etti. Gölgedeydi ve yüzü siyah bir peçeyle gizlenmişti. Söylentilere göre, hala yaşına göre iyi görünüyordu. Figür her halükarda ince ve doksan yaşında olmasına rağmen düz. Tabii ki, on dört yaşındaki bir erkek çocuk böyle bir eş hakkında düşünmekten bile tiksiniyor.
  Kısa bir aradan sonra kraliçe şöyle dedi:
  "Bu sıradan insana hayat vereceğim. Ama krallığı terk etmesi şartıyla!
  Kız dizlerinden kalkacak gücü buldu ve hatta neredeyse yüzünü buruşturmadan, kırbaçlar ve zincirlerle kesilmiş belini düzeltti:
  "Hayatımı bu fiyata satın almak istemiyorum!"
  Kraliçe kahkahayı patlattı ve şunları söyledi:
  - Sağlığınız henüz onarılamaz bir hasar almadı. Büyücüler tüm yaralarını iyileştirecek bir iksir yapacaklar. Böyle güzelliğe sahip başka bir asil koca bulurdum ... Ama sen bir aptalsın! Ve bu nedenle, cellatın sizi infaz etmesine izin verin, ancak önce kollarınızı ve bacaklarınızı kesin!
  Prens çaresizce kükredi:
  - HAYIR! Asla senin kocan olmayacağım... Beni de onunla paylaşsalar daha iyi!
  Kraliçe aniden sesini değiştirdi. O kadar gıcırtılı değil, daha sesli ve kışkırtıcı hale geldi:
  - Aptal çocuk ... Bu zavallı cahil neden ihtiyacın var? Benimle geniş bir imparatorluğa hükmedeceksin. Gezegendeki en büyük ülkede milyonlarca insan size itaat edecek. Her şeye sahip olacaksın - kesinlikle istediğin her şeye!
  Prens sırrı ağzından kaçırdı:
  - Ve yaşlı bir kadınla aynı yatağı paylaşmak!
  Kraliçenin sesi daha da yükseldi ve gülerek cevap verdi:
  - Yaşlı kadınla mı? Evet, beni gördün!
  Kraliçe gölgelerden çıktı. Tek süslemesi yalnızca büyük elmaslardan oluşan bir zincir olan siyah, mütevazı bir elbise giymişti . Ve kararlılıkla peçesini çıkardı. Kalabalık şaşkınlıkla nefesini tuttu.
  Önlerinde otuz yaşından büyük olmayan, güçlü bir çenesi ve güzel bir erkeksi yüzü olan bir kadın yüzü belirdi. Simsiyah saçlar, gri saç belirtisi yok, kız gibi bir figür ... Evet, yaşlı bir kadına benzemiyor. Aksine, etkileyici bir yüze sahip, mükemmel, düzenli yüz hatlarına sahip, ancak kem gözlere sahip genç bir cadıdır. Bu, komuta etmek için doğmuş olanlardan bir kadın. Ve tek kelimeyle dağları yerinden oynatabiliyorlar!
  Bunu beklemeyen prens şaşırmıştı. Ve yetmiş yıl hüküm süren çirkin kraliçe hakkındaki söylentiler nereden çıktı?
  Oğlan utandı ve kızardı ... Ve kraliçe inci dişleriyle gülümsedi ve imalı bir şekilde şöyle dedi:
  - Kocam ol ve sıradan ölümlülerin aksine yüzyıllarca yaşayabileceksin!
  Prens tereddüt etti. O bir gençti, gerçekten yaşamak istiyordu. Ölüm artık o kadar cazip gelmiyordu. Ayrıca tüm yara ve ülserler iyileşir. Ve yeniden güzel ve güçlü olacak. Ve yatağın güzel, ancak daha yaşlı ama deneyimli bir aşık kadınla paylaşılması gerekecek.
  Peki ne yapmalı? Ama yalınayak köylü kadınına ihanet edemez. Prens ısrarla dedi ki:
  - Alyonushka'yı bağışla, ben senin kocan olayım! Aksi takdirde, neden böyle bir hayata ihtiyacım var!
  Siyah saçlı cadı tereddüt etti. Hayvan şehvetine kapılmıştı, yarı çıplak dövülmüş çocuk çok baştan çıkarıcı görünüyordu. Ve işkence altındaki dirençliliği, çekiciliğini artırmaktan başka bir işe yaramadı. Ama kıskançlık... Bir rakibe müsamaha göstermez.
  Kraliçe sertçe dedi ki:
  - Ya da acılı ölüm ya da sürgün! Üçüncü yok!
  Kız yanmış topuklarındaki acıyla yüzünü buruşturdu. Ve gülümseyerek dedi ki:
  - Sevdiğimin yaşaması ve mutlu olması için krallıktan ayrılmayı kabul ediyorum!
  Kraliçe gülümsedi, bembeyaz ama çok büyük dişlerini ortaya çıkardı. Sesinde okşayarak cıvıldadı:
  - Peki ... Bu çocukları yaraları iyileştiren bir iksirle yağlayın ve bir daha birbirlerini görmemeleri için ayırın! Sonra prensi tütsüyle ov ve onu benim yatağıma koy!
  Oğlan gelecekteki karısına döndü:
  - Vedalaşabilir miyiz?
  Kraliçe sert bir şekilde cevap verdi:
  - En fazla bir dakika ve bu senin son öpücüğün olacak!
  Genç adam ve kız dudaklarını birleştirdiler. Ve birbirlerinin baş döndürücü kokularını içtiler. Çok sevilen birini öpmek ne kadar harika.
  Kraliçe yüzünü buruşturdu, güzel, iradeli yüzünü neredeyse çirkinleştirdi. Ve sertçe dedi ki:
  - Dakika bitti! Onları paylaşın!
  Dört güçlü cellat yardımcısı, iki sevgili genci güçlükle kopardı. Ne yazık ki, prens ve dilenci sonsuza dek ayrıldı.
  Ya da en azından, despotik kraliçe böyle istiyordu. Prens saraya cevap verdi. Orada dikkatlice yıkandı ve şifalı bir iksirle lekelendi.
  Ülserler ve yaralar gözümüzün önünde iyileşmeye başladı. Birkaç dakika sonra kurudular. Ve birkaç saat sonra, yalnızca zar zor fark edilen yara izleri kaldı. Bunun üzerine çocuğa tekrar, bu kez farklı bir iksir uygulandı ve bir süre sonra en ufak izler kayboldu.
  Kız da işkence gördükten sonra sağlığına kavuştu. Son kez öpüştüler ve el sallayarak ayrıldılar.
  Sonra prens tekrar yıkandı ve meshedildi. Çıplak çocuk, şeffaf bir peçeli genç bir cariye gibi örtüldü ve atletik yapılı kızların refakatinde kraliçenin lüks bir şekilde döşenmiş yatak odasına götürüldüler.
  Cetvel neredeyse çıplaktı, lüks kalçalarını sadece ince külot örtüyordu. Atletik, formda bir figürü, gelişmiş, elastik bir göğsü, ince bir beli ve güçlü, lüks kalçaları var. Çekici kadın, olgun ama solma belirtisi göstermiyor. Aynı zamanda güçlü ve kadınsı.
  Ancak prens, sert hükümdara karşı nefretten başka bir şey yaşamadı. Sadece aşkını yok etmekle kalmadı, aynı zamanda onu herkesin önünde küçük düşürdü. Ve çocuk, nefret edilen despota getirilen genç bir cariye gibi hissetti. Ya da bir erkek köle.
  Diğer şeylerin yanı sıra, kraliçenin gerçekten de acımasız bir tiran olduğunu söylemeliyim: sürekli savaşlar yürüttü, acımasız infazlar düzenledi ve çocuklara karşı bile sistematik olarak işkence uygulandı. Despotik kural: imparatorluğun sürekli genişlemesiyle doğru!
  Prens, üzerindeki peçe yırtılırken derin bir iç çekti ve dünyanın yarısının hükümdarının etçil bakışları altında kızardı.
  
  
  DÜŞMELERİN SAVAŞ FAALİYETLERİ
  Bu muharebe, Birinci Dünya Savaşı'nın dönüm noktasında görkemli bir hal aldı. Korucu kızlar ve erkek general, 170 binin üzerinde piyade ve süvari, bin iki yüzden fazla top ve düşmanın çok sayıda makineli tüfeğini, dört yüzden fazla uçağı imha etti. Avusturya-Macaristan ve Almanya'nın en iyi bölgelerinde muazzam hasar meydana geldi. 1915 askeri harekâtının ve kısa süre sonra netleşir netleşmez tüm çarlık, Rus imparatorluğunun sonucunu belirleyen bir dönüm noktası engellendi. Rus askeri yapısının inşasındaki en savunmasız noktanın güvenilir bir şekilde kapatıldığı ortaya çıktı ve kama yok edildi.
  Bütün bunlar cephelerdeki güç dengesini önemli ölçüde değiştirdi. İlk bakışta, Alman ve Avusturya birliklerinin toplam sayısına kıyasla düşüş çok önemli olmasa da. Ancak, çarlık ordusunun tüm savunmasını çökerten o yere düştü. Nitekim, Almanya ve Avusturya-Macaristan kuvvetlerinin yarısını Rusya'ya karşı yoğunlaştırdıktan sonra bile, II. Nicholas piyade ve süvarilerde, yakın bir topçu ve makineli tüfek oranıyla önemli bir sayısal üstünlüğe sahipti.
  Ancak havacılık henüz önemli bir rol oynamadı. Her durumda, çarlık ordusu mevzilerini koruyabilirdi. Üstelik Przemysl'deki ana diken çoktan alınmış ve çarlık ordusunun elleri çözülmüştür.
  Almanlar ve Avusturyalılar, tank gibi güçlü bir silahın kullanılması karşısında şok oldular. Saflarında önemli bir moral düşüşü vardı. Ve çeşitli söylentiler, özellikle Avusturya birliklerinin savaş kabiliyetini azalttı.
  Mayıs ortasında, çarlık ordusu Karpatlar'da yeni bir saldırı başlattı. Rus birlikleri, ilahi güçlerin yardımına dair söylentilerden ilham alırken, Almanlar ve Avusturyalılar ise tam tersine panik halindeydiler. Önemli miktarda ikmal alan Rus ordusunun darbesi bu sefer etkili oldu.
  Slavlardan oluşan Avusturya birlikleri toplu halde teslim oldu, kaçtı ve hatta Alman oluşumlarına ateş açtı. Ve güney sektördeki Alman birimleri, Rus ordusunun sayısında gözle görülür derecede düşüktü. Ve Avusturya desteği olmadan, ara sıra kuşatma altına alındılar ve kendileri için elverişsiz koşullarda savaşmaya zorlandılar.
  Dağınık ve morali bozuk Avusturyalıların savunması kırıldı, Rus birlikleri sonunda Avusturyalıları geçitlerden kovdu ve hemen Krakow'u ele geçirdi. Bununla birlikte, sadece Avusturyalı değil, aynı zamanda Alman mahkumlar da esir alındı.
  Rus birlikleri Karpatlardan inip Macaristan topraklarına girmeyi başardı. Güneydeki durum felaketti. Avusturya ordusu gözlerimizin önünde parçalanıyordu ve Alman birlikleri önemli bir direniş gösteremeyecek kadar Rusya tarafından sayıca üstündü.
  Durumu kurtarmak için Almanlar, Doğu Prusya'dan Bug ve Vistula arasında planlanan saldırıyı terk etmek ve Varşova çıkıntısını kesmek zorunda kaldı.
  Bununla birlikte, Prusyalılar rezervleri sıkıştırmak için büyük kuvvetleri bir araya getirmeden Courland yönünde ilerlemeye çalıştılar.
  Bu saldırı başarı ile taçlandırılmadı ve yalnızca önemli Alman kayıplarına yol açtı.
  Ancak Almanlar, çaresizce oradaki boşlukları kapatmaya çalışarak önemli güçleri acilen güneye aktardı.
  Rus birliklerinin arzındaki kriz, kısmen çok sayıda ele geçirilen kupa ve mühimmatla dengelendi, bu da çarlık ordusu birimlerinin savaş etkinliğini korumayı mümkün kıldı.
  Haziran sonunda, merkezdeki Alman mevzilerinin zayıflamasından yararlanan Rus birlikleri, Poznan yönünde bir saldırı başlattı. Ana Alman kuvvetleri, iyi tahkim edilmiş doğu Prusya'da bulunuyordu ve merkezde nispeten zayıf ve sıvı bir Alman oluşumları hattı oluştu. Ek olarak, Almanların durumu, Fritz'in mevzilerini korumak zorunda olduğu Batı Cephesinde büyük saldırı operasyonlarının başlamasıyla daha da kötüleşti. Ve doğu için ek parçalar çekmek mümkün olmadı.
  Merkezdeki bir atılım tehdit oluşturdu, Rus birlikleri Berlin'e koştu. Almanlar, kuvvetlerini Doğu Prusya'dan acilen geri çekmek zorunda kaldı ve yine merkezde güneyde koştu.
  Brusilov'un enerjik komutasındaki Rus birlikleri Budapeşte'yi kuşatmayı başardı. Alman birliklerine karşı saldırı girişimi başarısız oldu. Çarlık generallerinin en yeteneklileri, Prusyalılara bir savaş dayatmayı başardılar ve onları kendileri için uygun olmayan koşullarda savaşmaya zorladı. Askerleri parça parça savaşa sokmak.
  Sonuç olarak, Almanlar tehlikeli karşı saldırılar düzenleyemediler ve kendileri için elverişsiz koşullarda savaştılar. Ve cephane eksikliği kupalarla telafi edildi.
  Çaresizce karşı saldırıya geçen ve batı gruplaşmasını önemli ölçüde zayıflatan Almanlar, merkezdeki durumu hala istikrara kavuşturmayı başardılar. Hatta ele geçirilen bazı Alman şehirlerini yeniden ele geçirin. Ancak Çarlık ordusu Poznan'ı tuttu. Ek olarak, Rus birlikleri orada bir dizi zafer kazanarak Doğu Prusya'ya girmeyi başardılar.
  Büyük kuvvetleri harekete geçiren Almanlar, Budapeşte ablukasını kaldırmak için güneyde bir karşı saldırı başlattı. Ancak Alman kuvvetlerinin bir kısmının İtalyan, Bulgar ve Sırp cepheleri tarafından yönlendirildiği ortaya çıktı.
  Bulgarlar, İtilaf'ın daha güçlü olduğunu mantıklı bir şekilde düşündüler, bu da Merkezi Güçler tarafında savaşa girmenin bir anlamı olmadığı anlamına geliyor. Ayrıca Rus diplomatlar, daha önce Bulgaristan'a kaybedilen Türk topraklarını iade etme sözü verdi.
  Bulgarların ve Sırpların ortak saldırısı o kadar tehlikeli oldu ki, Almanlar dört kolordu güneye nakletmek zorunda kaldı.
  Bu nedenle, Budapeşte'nin kilidini açmak için yapılan karşı saldırı gücünü kaybetti. Son derece şiddetli savaşlar sırasında, Almanlar, muazzam kayıplar pahasına, yirmi ila yirmi beş kilometre ilerlediler ve buharları tükendi. Eylül ayında, Rus birimleri ek takviye aldı ve bir karşı saldırı başlattı. Almanya'nın durumu , Romanya'nın Ruslarla birlikte Bukovina'ya karşı başarılı bir saldırı başlatmalarına izin veren savaşa girmesiyle daha da kötüleşti. Ve 25 Eylül'de Batı'da Fransız ve İngilizlerin büyük taarruzu başladı.
  Eylül ayının başında İtilaf, görevi Fransa'nın kuzeyini kurtarmak olan çok geniş çaplı yeni bir saldırı hazırladı.
  Neyse ki Rus birliklerinin başarıları sayesinde Alman birlikleri zayıfladı. Yani şimdi, Mayıs atılımının aksine, ciddi başarı şansları vardı.
  Saldırı 25 Eylül'de başladı ve aynı anda birbirinden 120 km uzakta duran iki sektörde - Champagne'de (Reims'in doğusunda) 35 km cephede ve Arras yakınlarındaki Artois'te 20 km cephede gerçekleşti. Efsanevi "Üçüncü Artois Savaşı" burada ortaya çıktı. Başarılı olursa, iki taraftan ilerleyen birlikler, Picardy'nin kurtuluşuna yol açacak olan Fransa sınırında (Mons yakınlarında) 80-100 km'ye yaklaşacaktı. Artois'daki bahar taarruzuna kıyasla, ölçek artırıldı: taarruza 2600 topa kadar 67 piyade ve süvari tümeni katıldı; Operasyon sırasında 5 milyondan fazla mermi ateşlendi. İngiliz-Fransız birlikleri, yeni saldırı taktiklerini birkaç "dalgada" kullandı.
  Zayıflamış Alman birimleri, atılımlara dayanamadı ve cepheleri birkaç gün içinde kırıldı.
  Bu, Alman Genelkurmay Başkanlığı'nda gerçek bir paniğe neden oldu. Budapeşte ablukasını kaldırma girişimleri durduruldu. Cephenin doğu kesiminde, Almanlar nihayet stratejik savunmaya geçti.
  Bu arada Brusilov, Sırplar ve Bulgarlarla bağlantı kurmak için güneye sürpriz bir saldırı başlattı.
  Müttefik kuvvetler yaptıkları gibi başarılı oldular ve Mons'a yaklaşmayı planladılar. Ve Picardy'de bir kazan yarat. Ve bu kuşkusuz büyük bir başarıdır.
  Ancak Almanlar, doğudan aktarılan kuvvetlerin bir kısmını ve yeni oluşturulan yedekleri savaşa getirdi ve böylece müttefiklerin daha fazla saldırısını askıya aldı.
  Ancak yine de Almanya'daki girişim nihayet kaybedildi ve Rus birlikleri Sırbistan sınırlarına ulaşarak yeni bir kazan yarattı. Ve Avusturya'nın konumunu kritik hale getiriyor.
  Almanya'da seçkinler arasındaki bölünme yoğunlaştı. Savaşta yenilgi tehdidi giderek daha açık hale geldi. Rus birlikleri, sonbahar yağmurlarına rağmen ve belki de onlar yüzünden Almanları yeni bir ezici yenilgiye uğrattı ve Doğu Prusya'yı Almanya'nın geri kalanının topraklarından kesti.
  Ve Aralık ayında Budapeşte düştü ve böylece çarlık ordusunun önemli güçlerini daha sonraki saldırı operasyonları için serbest bıraktı.
  Türk birlikleri de yenilgiye uğradı, Erzurum'un kaybı, Tanrog. Böylece Almanya'nın bu müttefiki için kritik bir durum gelişmiştir.
  Almanlar için gelecek yılın başlangıcı, Koenigsberg'in düşüşü ve Oder'e yeni bir Rus saldırısı ile işaretlendi.
  Ve Mart ayında Brusilov'un saldırısı Viyana yönünde başladı. Almanlar bir süre çırpındı. Ancak Mayıs ayında Viyana düştü ve Rus ordusu Oder'e ulaştı.
  Müttefik birlikler Brüksel'e ulaştı ve Belçika başkentini kuşattı.
  25 Mayıs'ta Almanya Kaiser'i teslim olduğunu duyurdu. Almanlar için daha fazla savaş anlamsız hale geldi. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri Nisan ayında savaşa girdiğinden beri. Böylece İkinci Reich'i tamamen çökmeye mahkum etmek.
  Ve neden bundan sonra Almanlar hala direniyor? Sonuçta, durumun tamamen umutsuz olduğu söylenebilir.
  Bir hafta sonra Türkiye teslim oldu. Dahası, Rus birlikleri İstanbul'a çoktan saldırmış ve neredeyse Küçük Asya'nın tamamını işgal etmişti.
  Birinci Dünya Savaşı böyle sona erdi. Rusya, Fransa, İngiltere ve İtalya mülklerini genişletmeyi başardılar. Bulgaristan ve Sırbistan da genişledi. İkincisi, kendisi ve Bosna-Hersek'in çoğu için aldı. Bulgaristan, Türkiye'nin daha önce fethedilen topraklarını geri aldı. Ayrıca Sırplar 1913 Balkan Savaşı sırasında aldıkları parçayı da Bulgarlara iade ettiler. Sırbistan bunu, topraklarını Avusturyalıların ışığının ötesinde önemli ölçüde genişletmek için yapabilirdi.
  Osmanlı Devleti dünya siyasi haritasından silindi. Rusya, Fransa ve İngiltere arasında bölündü. Rus çarı ayrıca Galiçya, Bukovina, Krakow bölgesi, Slovenya, Macaristan'ın bir kısmı ve Çek Cumhuriyeti'ni de aldı.
  Ayrıca Rusya, bölge ile birlikte Poznan, Klaipeda, Doğu Prusya'nın bir kısmı ve Danzig'i aldı.
  Ruslar, Osmanlı İmparatorluğu'ndan İstanbul'u, Küçük Asya'yı, İstanbul Boğazı'nı ve Çanakkale Boğazı'nı aldı. Fransa Suriye, İngiltere Irak ve Filistin.
  Ortadoğu da etki alanlarına bölündü. Böylece II. Nicholas'ın çarlık imparatorluğu sınırlarını genişletti. Gerçek tarihte bir kaybeden olduğu ortaya çıkan kralın kişisel otoritesi de arttı. Ve ne Şubat, ne de Ekim devriminin bir sonucu olarak.
  Böylece askeri dörtlü güç dengesini değiştirebildi ve böylece devrimin pek çok tatsız sonucunu önleyebildi. Ancak ritüel görevleri henüz bitmemişti. Ne de olsa çarlık imparatorluğunun tarihi devam etti.
  İlk olarak, Rus ordusu Afganistan'daki savaşa katıldı. İngiltere güneyden ve kraliyet birlikleri kuzeyden işgal etti. Saha savaşlarında Rus birimleri devreye girdi. Kabil, Herat ve Afganistan'ın merkezi ile kuzeyi işgal ettiler. İngiltere, Kandahar'ı ve ülkenin güneyini aldı. Böylece İslam ülkesi bölündü.
  Bir süre gerilla cihadı vardı ama sonunda İslamcıların yenilgisi ve Rusya'nın güney sınırlarında etkisinin güçlenmesiyle sona erdi.
  Dünyadaki bağımsız bölgelerin nihai bölünmesinin zamanı geldi. Özellikle Ortadoğu. İngiliz, Rus ve Fransız birliklerinin girişinin nedeni, Vahhabilerin ayaklanması ve Hıristiyan köylerinin pogromlarıydı.
  Arap topraklarını tam anlamıyla fethetmek için bir sefer başladı. Suudi Yarımadası'nın imparatorluklarına nihai katılımıyla sona erene kadar birkaç yıl sürdü. Çizgilerin tüfek olduğu ortaya çıksa da, oldukça tartışmalı. Ancak Çarlık Rusyası sınırlarını yeniden genişletti.
  Kısa bir süre sonra, 1926'da İran'da bir isyan çıktı. Son bağımsız İslam devleti, yabancıları topraklarından çıkarmaya çalıştı.
  Rusya ve İngiltere, İran'ı bölerek ortak bir sınır oluşturdu. Böylece Rus açıklarında geçici istikrar sağlandı.
  Muzaffer bir barışın sona ermesinden sonra: Rusya, potansiyelini genişleterek Polonya, Galiçya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve Osmanlı topraklarının bir dizi sanayi bölgesini satın aldı. On iki yıldır dünyada endüstriyel büyüme gözleniyor. Ve II. Nicholas imparatorluğundaki en fırtınalı. Ekonomi yılda ortalama yüzde 9,8 büyüdü. Çarlık Rusyası, Almanya, İngiltere ve kabaca Fransa'yı geride bırakarak dünyada ABD'den sonra ikinci sırada yer aldı.
  Çarlık Rusya'sında ortalama ücret 50 rubleye ulaşırken, bir şişe votkanın fiyatı 25 kapikti. Ve dört ruble için bir inek alabilirsin. 185 ruble için ve krediyle iyi bir araba satın alabilirsiniz. Azami çalışma günü 10,5 saate düşürüldü. 25 Mayıs'ta yeni bir tatil ortaya çıktı. Tatil öncesi tüm günlerde ve hafta sonundan önce azami çalışma günü süresi 9 saati geçemez.
  Eğitim ve tıp giderek daha erişilebilir hale geldi. Doktorların hizmetleri ücretli kalmasına rağmen sübvanse edildi, ayrıca birçok doktor, özellikle zemstvo olanlar ücretsiz çalıştı. Daha çok şey yapılıyordu. Özellikle en yetenekli köylü çocukları için enstitülerde burslar getirildi ve okul harçlarından muaf tutuldular. Anaokulları ortaya çıktı, büyüyen nesil arasındaki ölüm oranı azaldı.
  Çarlık imparatorluğundaki doğum oranı yüksek olmaya devam etti, ancak başta soğuk algınlığı olmak üzere ölüm oranı düşüyordu. Farmakoloji gelişmiştir. Doğal nüfus artışı, savaş öncesi yıllarda ortalama yüzde 1,7'den yüzde 2,8'e yükseldi.
  Varoşların asimilasyonu devam etti. Nicholas II, benzeri görülmemiş bir adım atmaya bile karar verdi, Rus prenslerinin medeni bir evlilikte başka bir yabancı eşe sahip olmasına izin verdi. Böylece yeni İslami dış mahalleleri Rus eski prens ailelerine daha güçlü bir şekilde bağlamak için.
  Ordunun büyüklüğünü önemli ölçüde artırdı. Toplamda, Çarlık Rusya'sında artık kalıcı olarak bin alay ve üç milyon asker vardı. Bu, dünyanın en büyük kara ordusudur. Aynı zamanda büyük bir donanma inşa ediliyordu.
  1929'da Çarlık Rusya'sı zaten dünya ekonomik potansiyelinin yüzde 14'üne sahipti ve istikrarlı bir şekilde gelişmeye devam etti.
  Devlet Duması, savaşın başlangıcından bu yana dağıldıktan sonra asla toplanmadı. Seçimler iptal edildi ve çar-baba şahsen yasa çıkarma hakkını aldı.
  Genel olarak, çarlık Rusyası güçlü, otoriter bir güç olarak kaldı.
  Ancak daha sonra dünya çapında büyük bir bunalıma dönüşen 1929 krizi patlak verdi. Durgunluk tüm ülkeleri vurdu. En çok Amerika ve Almanya acı çekti.
  Ancak Çarlık Rusya'sında krizin sonuçları daha zayıftı. Birincisi, tarım hâlâ çok önemli bir rol oynuyordu. İkinci olarak, çarlık otoriter imparatorluğundaki ekonomi daha merkezileşmiş ve yönetilmiştir. Bu, birçok kriz olgusunun kraliyet kararnameleriyle bastırılabilmesine yol açtı. Evet ve ülke çok büyüktü, bir kıtada üç yüz milyonluk bir nüfus vardı.
  Ve bu, çöküşün tezahürlerini ve içindeki kapitalist çekişmeleri biraz yumuşattı. Ve ekonominin çoğu kendisi için çalıştı.
  Bununla birlikte, Rusya'da da bir kriz çıktı. Anti-monarşist duygular yoğunlaştı.
  Bu zamana kadar, Lenin aktif devrimci faaliyetten çoktan emekli olmuştu. Galler ile tanıştı ve onunla harika eserler yazmaya başladı. İyi para kazandı ve kendisine bir isim yaptı.
  Yani Lenino'nun yeterince parası, tanınması ve şöhreti vardı. Uzay operalarından açıkçası naif ve çocukça olanlara kadar her türden peri masalını yazmakta mükemmeldi. Dahası, Vladimir Ilyich, muazzam doğurganlığıyla ayırt edildi. Ve tabii ki, Kaplan'ı yaralamaktan kurtulan bu zeki, kel adam çok daha uzun yaşadı.
  Troçki, Dışişleri Bakanlığı'nda bir iş buldu, Özel Meclis Üyesi rütbesine yükselmeyi başardı.
  Ancak Stalin, aksine, daha radikal hale geldi ve daha önce Bolşevikler tarafından reddedilen bireysel terör taktiklerine geri döndü. Koba'nın fikirlerinden biri de hükümdarı ortadan kaldırmaktı.
  Dahası, tahtın varisi ciddi şekilde hasta ve tam teşekküllü bir kral olması pek mümkün değil.
  Aralık 1931'de Rusya ile Japonya arasında savaş çıktı. Sebep, Çin'in samuray istilası ve Mançurya İmparatorluğu'nun kurulmasıydı. Ayrıca II. Nicholas, Rus-Japon Savaşı'ndaki önceki yenilginin intikamını gerçekten almak istedi.
  Çatışma, Rus birliklerinin karada ilerlemesiyle başladı. Ve Birinci Dünya Savaşı'nın kahramanı Kolchak, Pasifik filosunun komutanlığına atandı.
  Japonya, gemi sayısında bir miktar üstünlüğe sahipti. Ancak Rus filosu oldukça ustaca ve enerjik davrandı. Birkaç çatışmadan sonra güç dengesi eşitliğe yaklaştı. Ve büyük bir filo Baltık'ın yardımına gitti. Evet ve Karadeniz Filosu uyumuyordu.
  ABD ve İngiltere, Japonlara önemli bir yardım sağlayamayacak kadar kendi iç sorunlarına saplanmış durumda. Birkaç şiddetli kara savaşından sonra, Rus ordusu samurayları Mançurya'dan sürdü ve Port Arthur'u abluka altına aldı.
  Kara muharebelerinde Rus, çarlık ordusunun tank ve uçaklardaki avantajı etkilendi.
  Parlak Sikorsky ve diğer tasarımcılar tarafından geliştirilen dünyanın ilk savaş helikopterleri bile savaşlarda yer aldı.
  Evet ve piyadelerin savaş etkinliği arttı, birçok subay mükemmel eğitim aldı ve dünya savaşının cephelerinde acımasız bir okuldan geçti.
  Her durumda, zaten farklı bir Rus ordusuydu. Mayıs ayında Denikin komutasında Port Arthur'a saldırı başladı. Dünya tarihinde ilk kez, yüzlerce Rus tankı toplu olarak kullanıldı.
  Ve Petrograd'dan yas haberi saldırının zirvesindeydi. Çar-rahip Nicholas II öldürüldü. Böylece Stalin, Sannikov ile birlikte korkunç bir vahşet işledi.
  Alexei II yeni hükümdar oldu. Ancak hastalıklı varis uzun süre hüküm sürmedi. Doğru, taç giymeyi başardı ve Ocak 1932'de erkek çocuk bırakmadan öldü.
  Ağabeyi Mihail, eşit olmayan evliliği nedeniyle tüm meşruiyetini kaybettiği için Kirill Romanov yeni çar ilan edildi.
  Ancak Kirill, altı ay sonra uzun süre ölmeden tahtını oğlu Vladimir'e devrederek düzeltti. Yeni varis hala reşit değildi ve naiplik konseyi gerçek gücü aldı.
  Ancak bu, Japonya ile savaşın gidişatını etkilemedi. Port Arthur alındı. Samuray filosu, havacılığın eylemlerinden büyük zarar gördü. Rus tankları benzersizdir ve karşı koyacak hiçbir şeyleri yoktur.
  Temmuz ayında Japonlar nihayet Kore'den sürüldü ve Pusan limanı bir saldırıdan alındı.
  Böylece Yükselen Güneş Ülkesi, kuzey Çin'deki toprak mülkiyetini kaybetti. Ve Ağustos ayında Baltık filosu geldi ve sonunda denizde Rusya'nın üstünlüğünü güvence altına aldı.
  İki büyük deniz savaşından sonra Japonya, gemilerinin çoğunu kaybetti ve barış için dava açtı.
  Hasta Alexey kabul etti... Ruslar Port Arthur'u, Güney Sakhalin'i geri aldılar, Kuril sırtını aldılar ve Kore'de kendi hükümetlerini kurdular. Mançurya ve Moğolistan nihayet Rus nüfuz alanına girdi.
  1933'te Rusya, Mançurya ve Moğolistan'ı eyaletler halinde bünyesine dahil etti. Ve 1935'te Kore de çarlık imparatorluğunun bir parçası oldu. Böylece Zheltorossia kuruldu. On dokuzuncu yüzyılın sonunda hayal edilen bir şey.
  Üçüncü Vladimir iddialı hırslarla doludur. Ve Hitler Almanya'da iktidara geldi. Ayrıca intikam hayalleri kuran. Bu zamana kadar İngiltere zayıflamıştı, ancak kolonileri aşırı derecede büyüktü. Ve geçimini sağlamaktan zarar gelmez. Ayrıca Rusya ile İngiltere arasındaki ilişkiler son derece gergin. Ve Fransa artık bir müttefik değil.
  İspanya'daki savaş, çatışmanın katalizörü oldu. İtalya, Rusya, Almanya, Franco'nun yanında yer alırken, İngiltere ve Fransa sol koalisyonun yanında yer aldı.
  Böylece katılımcılar açıkça değil, gönüllü olarak savaştı, savaş 1939'a kadar sürdü. Ayrıca Führer, Anschluss'u gerçekleştirmeyi ve Almanların yaşadığı toprakları geri almayı başardı. Özellikle Sudetenland. Ve Çek Cumhuriyeti'nin kendisi bir Rus eyaleti oldu.
  İtalya, Almanya ve Rusya kendi koalisyonlarını kurdular. Mussolini rejimi Etiyopya'yı fethetti ve yeni fetihlerin hayalini kurdu.
  Ve Mayıs 1940'ta İkinci Dünya Savaşı patlak verdi: Bir yanda Fransa, İngiltere, Belçika, Hollanda, diğer yanda Rusya, Almanya, İtalya.
  İç savaştan bitkin düşen İspanya şimdilik tarafsız kaldı. Ancak Japonya, uzun süredir devam eden tarihsel şikayetlere rağmen İngiltere'yi aldı ve ona saldırdı.
  Bunun Rusya için ciddi bir yardım olduğu ortaya çıktı. Uzak Doğu'da olduğu gibi orada da mevziler korunuyor ve batıda işler beklenmedik bir şekilde iyi gitti.
  Rus ordusu ana taarruzunu Hindistan, Pakistan, güney İran ve Afrika'da gerçekleştirdi.
  Almanlar beklenmedik bir şekilde Mainstein'ın parlak planı sayesinde bir buçuk ayda Fransa, Belçika ve Hollanda'yı yenmeyi başardılar.
  En büyük başarı olduğu ortaya çıktı. Ve ayrıca beklenmedik. Çarlık Rusyası dahil.
  Ancak Ağustos ayındaki iniş girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Almanlar, öldürülen yaklaşık elli askeri ve yaklaşık on bin esiri kaybetti. Ancak İngiltere'yi hemen ele geçirmek mümkün olmadı.
  Ancak Rus ordusu fazla direniş göstermeden Hindistan'ı, güney İran'ı ve Pakistan'ı işgal etti. Daha sonra Japonların birliklerini çoktan çıkarmış olduğu Çinhindi'ne taşındı.
  Ve kışın Rus Ordusu İtalyanlarla birlikte Mısır'ı işgal etti ve Afrika'yı geçti. Savaş kolay ve basit gitti. İngiliz İmparatorluğu'nun sömürge birlikleri, Rus ordusuna hiçbir şeye karşı çıkamadı. Hiçbir şey yapamadılar ve genel olarak yapmak istemediler. Yani başkalarının çıkarları için yerel yerliler de piç kurusunda ölecek.
  Almanya da uyumadı. Fritz, Cebelitarık'ı kasıp kavurdu ve Fas'a girdi. Oradaki çatışma orta yoğunlukta tüm hızıyla devam ediyordu. Direnecek kimse yok.
  Evet ve Roosevelt son derece pasifti. Yeni bir savaştan ve hatta böylesine güçlü bir koalisyondan çok korkuyordu. Genel olarak, İngiltere'nin kolonilerini elinde tutacak hiçbir şeyi yoktu. İlerlemeye direnen herhangi bir şey varsa, Afrika ormanı, çöl kumu ve yayılan iletişim de öyle.
  Nisan 1941'de Rus ve Japon birlikleri Avustralya'ya çıktı.
  İngiltere, 25 Haziran 1941'de İngiltere topraklarına yeni, bu sefer çok daha başarılı bir amfibi çıkarma gerçekleşene kadar direndi.
  İki haftalık zorlu mücadele. Londra düştü ve savaş neredeyse bitti. Ama... Churchill Kanada'ya kaçar ve savaşın devam ettiğini duyurur.
  Japonya, Aralık 1941'de Peru Limanı'nda Amerika'ya saldırır. İkinci Dünya Savaşı'nın yeni bir aşaması başlıyor.
  Çarlık imparatorluğu, Amerikalıların bir kuruşa hileyle ele geçirdiği Alaska'yı anıyor ve 12 Aralık'ta ABD'nin Japonya'ya ilan ettiği savaşa katılıyor. 15 Aralık'ta hem Almanya hem de İtalya ABD'ye savaş ilan etti. Ve 17 Aralık'ta İngiltere'deki Kral Dua'nın kukla rejimi de Kanada ve Amerika'ya karşı resmen düşmanlıklara başladı.
  Böylece ABD ve Kanada'ya karşı büyük bir koalisyon ortaya çıktı. 22 Aralık'ta İspanya Amerika'ya savaş ilan etti. 25 Aralık'ta sadece Brezilya ABD'nin tarafını tutmaya cesaret etti. Latin Amerika ülkelerinin geri kalanı çekingen bir şekilde tarafsız kalmayı seçti.
  Başka ne yapabilirlerdi? Elbette Rus ordusu Alaska üzerinden bir saldırı başlattı. Ve genel olarak buna karşı çıkacak hiçbir şey yok. Rus zırhlı filosu çok güçlü ve Amerikan filosu zayıf.
  Ancak ABD aradaki farkı hızla kapatıyor. Daha 1941'de Amerikan endüstrisi tarafından neredeyse üç bin kundağı motorlu silah ve tank üretildi. Ve 1942'nin ikinci çeyreğinde, tank üretimi ayda bin parçaya ulaşıyor. Rus ve Alman birliklerinin tüm Alaska'yı işgal ettiği ilk başarılardan sonra , ilerleme biraz yavaşladı ve Amerikan direnişi güçlendi.
  1942'nin dördüncü çeyreğinde, Amerika Birleşik Devletleri'nde tank ve kundağı motorlu silah üretimi ayda iki buçuk bin ve günde iki yüz uçağa ulaştı. Böylece ABD, tank ve uçak üretiminde Çarlık Rusya'sını geride bırakarak, topçu üretiminde yaklaşmıştır.
  Almanya'da ayda yalnızca yaklaşık altı yüz tank ve kundağı motorlu top üretildi, İngiltere ve İtalya'da, İspanya ile hemen hemen aynı. Japonya'da yaklaşık üç yüz araba var. Ve havacılık toplamda yaklaşık iki yüz. Şimdiye kadar, koalisyon üretilen silah miktarı açısından başı çekiyor, ancak yine de okyanusun ötesinde savaşmamız gerekiyor.
  Diktatörler topluluğu, piyade sayısında ve askeri personel sayısında önemli avantajlara sahipti.
  ABD savaşı hâlâ kaybediyordu. 1942'nin sonunda Kanada dörtte üç oranında kaybedildi ve savaş tam olarak ABD'ye taşındı.
  1943'ün ilk çeyreğinde Amerika Birleşik Devletleri'nde tank ve kundağı motorlu silah üretimi günde üç bin adet ve 260 uçağı aştı. Ancak kısmen, eğitimli mürettebat eksikliği, artan silah üretiminin etkisini azalttı. Diktatörler koalisyonunun birlikleri Toronto'yu ve Nisan sonunda Quebec'i ele geçirdi. Mayıs ve Haziran aylarında Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeyinde şiddetli çatışmalar yaşandı.
  Her iki taraftaki kayıplar çok büyük olacaktır. Ancak koalisyon muazzam bir insan gücüne sahipti ve Birleşik Devletler'den çok daha fazla bölgeyi kontrol ediyordu.
  Bu nedenle cephedeki istikrara rağmen ABD'nin konumu son derece zor olmaya devam etti.
  1943'ün üçüncü çeyreğinde Amerika Birleşik Devletleri'nde tank ve kundağı motorlu silah üretimi ayda dört bin, günde 350 uçağa ulaştı. Ancak bunlar zaten sınırlayıcı rakamlardı. Tank ve uçak mürettebatının hazırlanmak için zamanı olmadığı için silah üretimini daha da artırmak anlamsız.
  1943'ün ikinci yarısında cephe hattı biraz değişti. Ancak savaşlar son derece şiddetliydi, birçok yerleşim yeri on kez el değiştirdi. Doğru, koalisyon bir bütün olarak elli ila altmış kilometre güneye taşındı.
  Ve gelecek savaş yılı, kışa aldırış etmeden. Rus ordusu ve Almanya, daha güçlü silahlara ve güçlü zırha sahip yeni tip tanklar üretti. Amerika Birleşik Devletleri buna "Sherman" - 4 M ile yanıt verdi. Ancak bu araç, koalisyon "Ayı" ana tankına göre hala daha düşüktü. Rus aracı, Alman aracıyla birleştirildi ve 890 metre namlu çıkış hızına sahip 107 mm'lik bir top aldı. Böylece "Ayı", Amerikan arabası için aşılmaz kalırken "Shermans" a uzun mesafeden çarptı . İkinci Rus tankı "Volk" yavaş yavaş üretimden kalktı. Sürüş performansı etkileyici olmasına rağmen.
  Ve havada, niteliksel üstünlük koalisyonun tarafındaydı. Ve Amerikalılar artık bir miktar alamadılar. Ve sayı aynı zamanda Doğu Yarımküre'nin güçlerinin yanında.
  1944 yazında Amerikalılar biraz geri çekildi. Bu uzun süren yıpratma savaşında güçleri azalıyordu. Ve düşman giderek daha fazla kolordu seferber etti. Onları Hintliler ve Çinlilerden oluşturuyor. 1944'ün sonunda Amerika'nın konumu yeniden kötüleşti, koalisyon birkaç yüz kilometre daha ilerledi.
  1945, Brezilya'nın ABD'yi terk etmek için acele eden koalisyondan çekilmesiyle işaretlendi. Ancak Amerika Arjantin, Şili ve Portekiz'e savaş ilan etti.
  1945'in ilk yarısında, savaşlar nadiren kan dökülmesiyle ayırt edilse de, ön cephe hareketsiz kaldı. Ama sonra ABD ikinci yarıda battı. Amerika'nın insani ve maddi kaynakları, daha fazla direnişe devam edemeyecek kadar tükendi. Pala Philadelphia, Şikago. Aralık ayında New York ve Washington kuşatıldı. Ve Ocak ayında, ABD başkentinin düşüşünden sonra Amerika nihayet kalbini kaybetti ve teslim oldu.
  
  BİR ÇOCUK OLEG RYBACHENKO'NUN MACERALARI
  Ebedi çocuk Oleg Rybachenko'nun Sfero hiper fanının evrenler setindeki macerası o kadar eğlenceli ki, ayrı ayrı düşünülmeleri gerekiyor.
  -Ah! - diye bağırdı çocuk. İğneler ona acımasızca battı, ancak elastik deri darbeyi iyi tuttu. Ancak dikenler sanki sıkı bir yaya yüklenmiş gibiydi, bulutlarda fırladı ve Oleg Rybachenko oldukça kötüleşti. Oğlan yüksek sesle küfretti ve zorlukla dışarı çıktı ve açgözlülükle tuzağı ısırdı. Pisuki vücutta kaldı.
  Bileziğin içindeki bilgisayar çocuğa kibarca sordu:
  -Tehlikeli, iğneleri yanıyor, basit bir vücutta cesur bir şövalyeysen ölürsün.
  Oleg Rybachenko yanan topu ayağıyla tekmeledi, içinde öfke alevlendi. Delikanlı yumruklarını sıktı ve koşmak için koştu. Hayır, genç savaşçı kaçmayı düşünmedi bile, hiper giysisine koştu. Çıplak, yuvarlak topuklar çok hızlı parladı, çocuk Olimpiyat şampiyonu ile oldukça başarılı bir şekilde rekabet edebildi. Ancak bu hız daha hızlı koşmasına yetmedi, zıplamaya başladı. Her atlama bir kanguru gibidir - çabukluğu artmıştır.
  Oğlan bir kaplan yavrusu gibi hırladı:
  -Bekle haydut, on iki bölüm ve hepsi boş.
  Uçan kız dişlerini göstererek dişlerini gösterdi. Sonra bir yerçekimi dalgası salarak çocuğun önündeki yolu düzledi. Oleg Rybachenko çıplak, çocuksu ayaklarını sıcak yüzeye memnuniyetle vurdu. Koşarak ve hızla aşılmaz bir zırh giyerek, şövalye çocuk bir roket hızına ulaştı.
  Terminatör çocuk öfkeyle saldırarak ejderhayı dümdüz etmeye çalıştı. Görünmez, ancak bundan daha da korkunç bir yumruk, uzaylı sürüngenin üzerine düşmeye hazırdı. Ama bilinmeyen bir güç onu durdurdu.
  Oleg Rybachenko gerginlikten titriyordu, sınırlarını zorladı ama kocaman kurbanı sanki hiçbir şey olmamış gibi pastanın geri kalanını çiğnedi.
  Oğlan çaresizlikten ağlamaya hazırdı:
  -Bu şeytan. Ekranı gösterebiliyor mu?
  -HAYIR! Onu koruyan bendim. - Kız altın saçlarını salladı ve gökkuşağının tüm renklerini yansıtan inci dişlerinden yıldız tavşanlar gönderdi. Onu yok etmene izin vermeyeceğim.
  Oleg Rybachenko olabildiğince vahşice homurdanmaya çalıştı:
  -O bir canavar.
  Anyon kızı mastodonu korumak için göğüsleriyle ayağa kalktı:
  -HAYIR! Ve yine hayır! O zararsız bir çocuk. Ek olarak, ne kadar büyük olduğuna bakın, bu, oldukça yakın zamanda ortaya çıktığı anlamına gelir.
  Boy-şövalye çok şaşırdı:
  -Ve hala küçük olanlar ne?
  Sonsuza kadar genç anyon doğrulandı:
  -Tabii yavaş yavaş azalacak.
  Oleg Rybachenko sinirlenerek alnına sert bir şekilde vurdu. Sanki silikon üzerine balyozla vurulmuş gibi, yoğun bir şekilde kıvılcımlar yağdı.
  Ah, nerede olduğumu unuttum. Tamam, onu öldürmeyeceğim.
  Kudretli yaratıcı kız teselli edici bir şekilde şöyle dedi:
  - O zaman sakinleş ve rahatla.
  Çocuk ellerini indirdi ve sahayı devre dışı bıraktı. Sonra gülümsedi.
  - O tatlı. Evet! Neredeyse unutuyordum. Adın ne.
  Kız düşmanca bir tavırla cevap verdi:
  -Ve buna ihtiyacın var.
  -Doğal olarak. - Ben Oleg Rybachenko ve bunu herkes biliyor.
  Genç bayan sesini yumuşattı.
  - Bana Aurra Charlie de.
  Oğlan kıza elini uzattı.
  - Orra güzel bir isim. - Arkadaş olalım.
  Şüphelendi:
  -Ne ciddisin?
  Kaşif çocuk, rüzgarda bir ateşin sıcaklığıyla dedi ki:
  - Cidden hiçbir yerde!
  Charlie mutlu bir şekilde haykırdı:
  -Elbette anyonlar yalan söylemez. Ve yaklaşırsak, tüm evrenlerdeki tüm yıldızlar sönene kadar sonsuza dek sürecek ... Ve hepsi sönemez, çünkü sürekli olarak daha fazla armatür yanıyor!
  Oleg Rybachenko'nun bazı şüpheleri vardı:
  - Bilmiyorum, kızlar nadiren sadık arkadaşlar edinir.
  Orra, bu tür şüphelere kararlı bir şekilde ve sesinde bariz bir kırgınlıkla itiraz etti:
  - Ben bir kız değilim, ama zaten hırpalanmış bir anyonum. Ancak merak etmeyin, henüz hayata doyacak zamanım olmadı. Pekala, hiperplazmik kahraman, yine de eğlenecek miyiz yoksa şehre mi gideceğiz?
  Oğlan kendini yüzeyden biraz kaldırdı ve kasıtlı bir küçümsemeyle homurdandı:
  -Orada ne var? Hatırlamama rağmen - bilimin yeni kocası, çikolata kelimesini platine çevirecek bir şey geliştirdi.
  Charlie çok ciddi bir tonda dedi ki:
  - Burada bize yardım edebilir - ayrıca size bir sır vereceğim, kardeşliğimiz üzerinde ciddi bir tehdit beliriyor.
  Oleg, haşlanmış bir kedi gibi ayağa fırladı:
  -Hangi?
  Anionka oldukça insani bir şekilde işaret parmağını dudaklarına götürdü ve şunları söyledi:
  "Belki de henüz konuşmasan daha iyi olur."
  Huysuz çocuk biraz sinirlendi:
  - Neden sussun, hemen söylemek daha iyidir. Sonra başkalarından öğrenirim. Anahtarı olmayan sırlar var mı?
  Orra ikinci parmağını dudaklarına götürdü ve fısıldadı:
  Bunu herkes bilmiyor. Ve kim bilir, tehlikenin farkında değil.
  Oleg Rybachenko ciddi bir şekilde şişti ve tehditkar bir şekilde homurdandı:
  -Üstelik cehalet sisinin arkasına saklanmaktansa önceden bilmek daha iyidir. - Ve sonra çocuk değerli bir aforizma verdi. - Cehalet sisinin arkasına saklanabilirsin ama saklanamazsın!
  Orra saçlarını nazik bir hareketle geriye attı ve küçük at kuyruğu yaptı.
  - Genel anlamda size bir sır vereceğim. Üçüncü parmağını meydan okurcasına kulaklarına götürdü. Ve saçları zihinsel bir emirle yeşil-sarı haki rengini aldı:
  - Evrenimizde zaman her zaman ters yönde akmaz. Evren, yapısında, akıntılara bölünmüş, tekrar tekrar içbükey ve bükülmüş bir prizmayı andırır. Yani, farklı galaksilerde farklı yasalar hüküm sürüyor.
  -Tabii ki harika. - Oleg Rybachenko bilerek gözlerini yuvarladı. Ama bu bir tehdit mi?
  Kız saçındaki haki rengini değiştirerek sarıyı turuncuya, yeşili maviye çevirdi. Ve sevecen bir tonda devam etti:
  -Daha fazla dinle. Gong galaksisinde flor soluyan bir böcek ırkı ortaya çıktı. Bu kabus gibi yaratıklar birçok galaksiyi ele geçirdi ve devasa ve saldırgan imparatorluklarını yarattı. Bizi vurmalarını engelleyen tek şey, ters zamanda istila ederek vücutlarına onarılamaz zararlar verecekleri korkusu.
  - Ve bu çok fazla olabilir. - Oleg Rybachenko'nun sözünü kesti ve zekice yayınladı. - Savaş bal gibi tatlıdır, şekerli pekmez gibi ve insanı akşamdan kalma gibi hasta eder!
  Charlie, yalnızca olası bir savaş oyunundan ilham almış gibi görünen çocuğun şakacı ve neşeli ruh halini hiç desteklemiyordu. Çok ciddi bir tonda konuştu:
  -Yani bu böcekler çok acımasız, diğer insanları ve ırkları barbarca sömürüyorlar. Teknolojik olarak eklembacaklılar oldukça gelişmiştir ve onlarla bir savaş bizim için korkunç sonuçlar doğurur. Ancak, sadece onlar değil. Ayrıca kükürt soluyan bir tırtıl ırkı da var, yine şeker değil, ama onların yanında görkemli bir korsan kardeşliği, barbar rejimlerin hakim olduğu birçok küçük dünyadan bahsetmiyorum bile. - Kız parmaklarını kaldırdı ve tırnağı sanki bir benzin çakmağından çıkıyormuş gibi bir alevle parladı. - Daha uzak bir mesafede daha agresif veya sadece kusurlu durumlar vardır. Yani evrenimiz çok iyi ve mükemmel değil ve etrafta çok fazla düşman var.
  Boy-şövalye şişti ve kendini Büyük İskender olarak tanıtarak şöyle dedi:
  - Peki buna nasıl tepki veriyorsunuz? - Burada Oleg Rybachenko yine olağanüstü bir zekayla parladı. - Susmak altındır, ancak susmaya alışmış olanlar, konuşmadan konuşanlara altın verir!
  Orra Charlie acıklı ve zarif bir şekilde, bir kelebeğin dansı gibi el kol hareketleri yaparak bir konuşma yapmaya başladı:
  -Siz ne düşünüyorsunuz, yakın zamanda ağabeyler konseyi kendi büyük ordularını kurmaya karar verdi, ancak şu ana kadar süreç çok yavaş ilerliyor. Sonuçta birimlerimiz gönüllülerden oluşuyor. Kurtuluş Ordusu da var - çok sayıda, ancak inancı zayıflara yardım etmek ve multi-milyon, hatta milyarlarca güçlü enjeksiyon filosuyla savaşmak değil - böceklerin kendilerine böyle diyorlar. Açıkçası enjeksiyonlar ölümcüldür, alerjiye neden olabilirler. - Orra, sırıtarak doğumu yarım metre uzattı, cinasından çok memnun kalmışa benziyordu.
  Şövalye çocuk oldukça içtenlikle son derece tartışmalı ama kısmen doğru olan bir şey söyledi:
  - Biliyorsun, savaş evrendeki en ilginç ve heyecan verici şeydir.
  Charlie'nin sesi sertleşti ve anında yüzünden kocaman, ışıltılı bir gülümseme düştü:
  -Oyun söz konusu olduğunda henüz küçük bir çocuğun ilgisini çekebilir ama gerçekte kan, gözyaşı, patlamış dünyalar, sakat gezegenlerdir. Bir zamanlar süper bombaların kullanıldığı bir evrendeydim. Korkunç bir manzaraydı. Tüm galaksiler harap olmuş, trilyonlarca patlamış yıldızdan oluşan bulutlu bulutlardır. - Şimdi anyon kızının gözleri tanktaki bir kapak boyutuna ulaştı. Ve bu Zenkiler, bir kaleydoskoptan geçen projektörler gibi parıldadı. - Hayatta kalanlardan çok azı, ultra mini parçacıkların füzyon sürecinde bu kadar güçlü yüklerin kullanıldığını söyledi - yerliler onlara tsuvaronlar adını verdi. Yani, mikro kozmosun öyle uçurumları patladı ki, kullanmak için iki yüz kırk boyut gerekti. Böyle bir reaksiyon, nükleer reaksiyondan sekstilyon kat daha güçlüdür. Böyle bir bombanın bir atomu veya daha doğrusu temel bir parçacığı, kilometrelerce uzunluğundaki bir titanyum kayayı fotonlara püskürtebilir.
  -Vay! - Oleg Rybachenko'nun sürprizi kesinlikle sahte değildi. - Umarım bana bu evreni gösterirsin.
  Orra iri gözlerinin şeklini yuvarlaktan üçgene çevirdi ve sanki bir keman çalıyormuş gibi şöyle dedi:
  - Oğlum, gördüğüm dehşeti kelimelerle anlatmak zor. Düşünen varlıkların bu kadar acımasız olabilmeleri beni ürpertiyor. Dahası, kesinlikle anlamsızdır, çünkü böyle bir akıbetten sonra kazanan veya kaybeden kalmaz.
  Oleg Rybachenko ürkek bir umutla mırıldandı:
  -Ama umarım hepsi ölmemiştir - bir şeyler hayatta kalmıştır. Doğada mutlak boşluk yoktur, sadece insan aptallığı zihni yüzde yüz mahveder!
  Kız üçgenleri altıgenlere dönüştürdü ve küstahça cıvıldadı:
  -Belki ama öğrenecek cesaretim yoktu. Ancak bazı yıldızlar yandı ama patlamış da olabilirlerdi ve bize geç ulaşan ışığı fark ettim.
  Oleg Rybachenko, bilgisini sergileme fırsatından çok memnundu.
  - Ve fotonların saniyede üç yüz bin kilometre hızla hareket ettiğini biliyorum. Bu, iki bin altı yüz yıl boyunca bin parseklik bir mesafeyi kat ettikleri anlamına gelir. Ve yirmi altı bin yılda on bin. İki kişiye bir milyon...
  Aurra gözlerini küçülttü ve daha insani bir görünüme büründü. Uzlaşmacı bir şekilde şunları söyledi:
  -Bunu ben de biliyorum. Ondalık sisteminiz var mı?
  Eski bir öncü olan çocuk, tavadaki bir çoprabalığı gibi zıplayarak isteyerek onayladı:
  Evet ve doğaldır - parmak sayısına göre. Bu sadece okuldaki notların on iki puana eklenmesidir.
  Charlie kıkırdadı ve bir sivrisinekle ciyakladı:
  "Ne olursa olsun, oradan olabildiğince çabuk çıkmaya çalıştım. Bir ultrafoton gibi, bir hiper lazerde!
  Araştırmacı çocuk kaşlarını çatarak belirtti:
  -Bu işe yaramaz.
  Ve Oleg Rybachenko yine ilham aldı ve şunları söyledi:
  - Korkunç olan ölüm değil, ölümsüzlüğün kaybıdır! Bedenin değil, ruhun ışığında önemli!
  Anyon kızı tamamen normal, insani bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Hiçbir şey, seni oraya atacağım, kendin göreceksin. Şimdilik size söylemek istedim. Enjeksiyonların yeni ve güçlü bir silah yaptığı ve hazır olduklarında bize saldıracakları bilgisini aldık. En büyük tekelleri ek karlara ihtiyaç duyuyor ve savaş, şişmiş ceplere altın bir yağmur gibi yağıyor.
  - Tekeller ve şirketler. - Oleg Rybachenko son derece akıllı bir görünüm sergiledi. - Kan ticareti yapıyorlar, silah, cephane, cephane satıyorlar, borsada oynuyorlar, çünkü kotasyonlar ya yenildiklerinde düşüyor ya da tam tersine birlikleri devraldığında yükseliyor.
  Görünüşe göre gençlerle hatırı sayılır bir tecrübesi olan Orra biraz şaşırmıştı:
  - Aptal değilsin, bunu nereden çıkardın?
  Araştırmacı dürüstçe cevap verdi:
  - Ciddi kitaplar okumayı ve onları kelimenin tam anlamıyla yutmayı seviyorum. Bilgi dolu bir kafayla hayattan geçmek kolaydır ve kafadaki boşluk sadece keseyi kolaylaştırır!
  Anyon kızının ondan daha fazla konuşmasını istediğini gören Oleg Rybachenko, şunları söyledi:
  - Burada Sovyet imparatorluğunda sadece bazı putlarımız var, ama Tanrı yok! Ve ateizmi çekici kılan şey: boşluk en küçümseyici akıl hocasıdır, boşluk en sorumsuz babadır!
  Ve baharat için biraz daha ekledim:
  - İmanın temelini ayaklarının altından çıkaran bir ateist, boğazının İlahi mücbir sebeplerin acımasız bir ilmiğinde olduğunu fark etmez!
  -Ve bilgileri hızla özümseme ve zekice aforizmalar serpme yeteneğine sahipsiniz. Aurra güç alanını kuma topraklayarak turuncu ve mor bir toz bulutu kaldırdı. - Ve şimdi gidelim oldukça uçtu.
  Oleg Rybachenko, yeni vücudunun esnediğini hissederek boyunu uzattı. Çocuk gerçekten Peter Pan'ı oynamak istedi.
  - Tamam, ama önce bir tur daha yapacağım.
  Çocuk kollarını açarak döndü ve sonsuz baharla dolu havayı kesmeye başladı.
  Oğlanın kendi etrafında dönmesini izleyen Orra, nüktedan bir tavırla kendi kendine konuştu:
  - Ateizm hakkında çekici olan şey - boşluk, şakacı çocukları tokatlayamaz!
  Ama sonra Her Şeye Kadir, Her Şeye Kadir ve Her Şeyi Bilen Sphero Yaratıcı Çocuk araya girdi. Zahmetsizce Oleg Rybachenko'yu dünyalarından çıkardı ve sonunda devasa, kanatlı bir ejderhayla karşılaştılar. Bulanık hava akımları çocukların yüzlerini yıkadı. Ve ejderhanın kanatları uzun sürgülerden ve dokuz yüz somundan oluşuyordu.
  Sphero, zihinsel düzene göre, havada süzülmeye zorlayarak bir fanta balonu nehri yarattı ve kendisi de yüzen yaratıkları avlamaya başladı. Oleg Rybachenko da büyülü bir telepatik dürtüden ateş etti. Çocuklar avlanmanın keyfini çıkardı. Savaş gemileri patladı ve Everest dişleri olan devasa ispermeçet balinaları. Nehrin kendisi sonsuz bir okyanusa dönüştü ve nerede yukarı veya aşağı olduğu gerçekten karıştırılabilirdi. Leylak, kırmızı, sarı, zümrüt köpüklü dereler sıçradı. Sphero kıkırdadı ve çeşitli fütürist silahları savurdu. Ve müziğe aniden yüzleri ve silahları olan harfler belirdi. Ünlü bir şekilde tuhaf ve geniş aforizmalara dönüşerek göklerde koştular;
  Hikmetli sözler iyidir - iyi işler daha iyidir!
  Hayat her zaman parlaktır ve ölüm vasattır!
  Bilim her şey değildir, en gelişmiş silahlar usta eller ve esnek bir zihin gerektirir! Ruh maddeyi fetheder!
  Her an keyifli olmaktan çıkar, donar donmaz, bir buz kütlesi gibi donar!
  Hareket gerçek mutluluktur!
  Vatan, bir insanın sahip olduğu en değerli şeydir, onsuz hayatın bir anlamı yoktur!
  Vatansız insan, ruhsuz beden gibidir!
  Din zayıfların tesellisidir - herhangi bir talihsizlik geçiciyse önemsiz görünür!
  Teknik koruyucu melekse, savaşan ruh savaş tanrısıdır!
  Bir ateistle tartışmaktansa, bir çorba kaşığıyla okyanusu süpürmek daha kolaydır!
  Bir kız gibi bilgisayar, genç ve inatçı sever!
  Ölüm, her zaman onunla buluşmayı ertelemeye çalıştıkları için sevgiliden farklıdır!
  Ölüm sevgiliden farklıdır, çünkü her zaman yanlış zamanda gelir, ama kimse onu geç kaldığı için suçlamaz!
  Güvenlikten kim tasarruf eder - bir cenazede parasız kalın!
  İyi beslenmiş bir ordu refahın anahtarıdır!
  Savaşta iyi bir hazırlık ciğerlere giden hava gibidir, kötü bir gaz karışımı sakatlar ve öldürür!
  Bir kişi yapay olarak kendine müthiş bir görünüm verdiğinde, bu kesin bir ruhsal zayıflık işaretidir.
  Koyun postuna bürünmüş korkunç bir kurt, kurt postuna bürünmüş koyun değil!
  Bir erkek için askeri sanattan daha önemli bir şey yoktur - değerli bir varoluşla eşanlamlıdır! Bir kaplanın ölümü, bir köpeğin hayatından iyidir!
  Savaşta ölüm, yalnızca düşman onu aşırı bir fiyata satın aldığında haklı çıkar ve düşmana hediye vermek ihanetle eşdeğerdir.
  Keşfedilen düşman neredeyse yenildi, sadece şansın rüzgara gitmesine izin vermene gerek yok!
  Bir düşmanın cesedi pahalıdır ama yaşayan bir tanesi daha pahalıya mal olacaktır!
  Gizli kalite kazananı!
  Genelde zorluksuz hayat baharatsız çorba gibidir, çoğu - acı, hayır - boğaza tırmanmaz!
  Erkekler hayatlarında en az bir kez birini öldürmeli ve kurtarmalı! Ve eğer ilki şanslıysa, ikincisi vazgeçilmez bir cesaret sınavıdır!
  Bilgisayar atom bombasından daha iyidir, ulusları fethetmenin ve kazanan için çalıştırmanın en kesin yolu budur! Ayrıca, ayartmalardan korkmuyorum! Kendini nasıl savunacağını bilen herhangi bir inanç, o zaman değerlidir!
  Gençlikte kan daha hızlı akar ve "tencere" daha sıcak pişer!
  Domuzdan daha kötü olan yavaş bir eşek de kokar ama et vermez!
  Otomatik ateş ve bir merminin kükremesi - hepsinden iyisi, iyi bir hafızayı yenmek!
  Kanıtsız inanç: kanatları olmayan bir şahinin eşeleyebileceği ama uçmasına izin vermeyeceği!
  Dini tartışma en verimsiz olanıdır - çünkü tartışanların ikisi de tartıştıkları konu hakkında hiçbir fikirleri yoktur!
  Bilimsel ve teknolojik ilerleme ile ahlak arasındaki yarışta, ikincisi bir yabancı olmaya mahkumdur! İnsanlık bilim ve ahlak arasındaki uçuruma düşme riskini alsa da!
  Bilimden tasarruf eden soyunu soyar ve soyunu soyan sonsuza dek dilenci olarak kalır!
  Torunları soyarak sermaye kazanabilirsin ama zengin olamazsın!
  ! Siyaset temiz takım elbiseyle yapılan kirli bir iştir!
  Gerçek her zaman çok yönlüdür, ancak hata tek tiptir!
  Güzellik diyalektik bir kavramdır - sadece çirkinlik evrenseldir!
  Şaraptan farklı olarak modern silahlar gençliği sever!
  Düşmanı bağışlayın, bir hançere ne oturacak - çelik empati duygusunu bilmiyor!
  En iyi silah marifettir, masraf gerektirmez ama pahalıdır!
  Ceset sayısı birden fazla olduğunda, bir trajediden bir figüranlığa dönüşürler!
  Cinayet, bekaretini ilk kez kaybetmek gibidir ve canını yakar, sonra her yeni hareketle daha da zevk alır!
  Başarısızlık durumunda bir çıkış yolu göremeyen o izci kötüdür!
  Başka herhangi bir alanda bir hata hayata, sağlığa mal olabilir ve ancak kendinizi dinde kandırarak ölümsüzlüğü kaybetme riskini alırsınız!
  Canavarın dişleri vardır, adamın silahı vardır, hayvanın kasları vardır ve insanın aklı vardır! Donuk dişleri test eder, ancak zihni keskinleştirir - bu nedenle zihin ölümsüzdür, sürekli hareket makinesi gibi ilerleme, refaha yol açacaktır!
  Tekrarlanan tekrarlardan en korkunç haberler bile sıradan hale geliyor!
  Bir ajan iki zeka için çalıştığında, iki meme ucunu ağzına sokmaya çalışan bir çocuğu sözleşmeli yaptığında, ağzını yırtma riskini alır!
  Hareket, altında sağlık çiçeklerinin büyüdüğü yağmur ve hastalık yabani otlarını kökünden söken çapadır!
  Körlerin körü gözü görmez - istedikleri yere giderler!
  Körlüğü ortaya çıkaramazsınız - sevgili sadık kontrol noktası!
  Gören bir gezgin çekmeyin - kör zavallı arkadaşlara yardım edin!
  Bir insan kolayca kırılır, zorlukla boyun eğdirir ve çok nadiren doğadan gelen sevgiye kavuşur!
  Kartlarda şans parlak bir kafaya, hünerli parmaklara ve sakin bir kalbe gelir!
  Genel olarak, suç çikolata değildir, tatlı bir hayatı mahvettikten sonra yapmayacaksınız, ama kesinlikle kalpten obezite alacaksınız!
  Güçsüzlük, aşırı zekayı telafi edebilir, ancak hiçbir aşırı güç, zeka eksikliğini telafi edemez!
  Yetenek, eğitim eksikliğinin yerini alabilir, ancak hiçbir eğitim, yetenek eksikliğinin yerini tutamaz!
  Bir elmas, cilalanmadan bir mücevherdir, ancak hiçbir cilalama, kömürü elmasa dönüştürmez!
  Başkasının ölümü eğlencelidir, ama kendi ölümünüzden kalbiniz patlar ve ruhunuz topuklarınıza gider!
  Para kir gibi kanlı ellere ve kaygan ruhlara yapışır!
  Tüm fanatizm biçimleri arasında, dindarlık en mantıksız ve bencildir, bu nedenle öncelikle kişisel ölümsüzlüğü elde etmeye yöneliktir!
  Aşk, tecavüzden yalnızca ödeme biçiminde farklıdır - son eylem için ayni ödeme!
  Doğrulukta kaybetmek, günahta kazanmaktan daha iyidir!
  Doğru kişinin kaybı cennette kazançtır, günahkârın kazancı ise can hırsızlığıdır!
  Komünistler, Tanrı'yı inkar ederek, insanın omuzlarına akıl almaz bir yük yüklediler! Yüce'nin yerini almak isteyen insan, Golgota'nın acısına ve şeytanın cazibesine dayanamadı!
  İsa'nın gücüne sahip olmayan insanlar, bir iyilik ve adalet krallığı inşa etmek yerine, bir ahlaksızlık havuzuna düştüler!
  Bir kişinin ruhundaki sayısız hazine, ancak onları soymaya başlarsanız, zenginlik getirmeden hızla tükenir!
  Her cinsel eylem, iki kişilik paylaştığınız mücevher, tek bir hırsız bile onu kalbinizden çalmayacak!
  Her insanın bir primatla ortak bir yanı vardır, bu güçse iyidir, ama daha çok zekadır!
  Doğru olmasaydı komik olurdu!
  Ne yazık ki, düzgün adamlardan ve dürüst politikacılardan daha fazla canlı şakamız var!
  Kim ruhunu satarsa, her zaman zararda kalır - ölümlü için ölümsüzü verir!
  Güçlü bir rakibe karşı kazanılan zafer genellikle daha pahalıya mal olur, ancak onu boşuna vermeyeceksiniz!
  Cinayet, kişisel çıkarı ve karı haklı çıkaramaz - yalnızca onur, özgürlük ve Anavatan şiddetin savunucularıdır!
  İyi bir silahla olmalı,
  Öfkeli çelik gibi vur!
  Çağlayan gibi akmak için
  Kötülük herkesi öldürmez!
  Tüm sanat eserleri arasında, insanların hafızasına en sağlam şekilde yerleşen ve en çok gözyaşına neden olan askeri başyapıtlardır!
  - Kanla yazılmış bir tablo: petrolden daha parlak ve çok daha yavaş soluyor!
  İyi bir insan, adaleti ailenin ve dostane ilişkilerin üstüne koyar! Düşmanlar ve arkadaşlar için yasa, karı koca ile aynı olmalıdır!
  Farklı yasaların varlığı adaleti fahişeye çeviriyor!
  Güçlü bir rakip, bedeni ve iradeyi yumuşatır, sizi daha güçlü kılar - zayıf olan ruhu bozar ve bedeni zayıflatır, sizi daha da zayıflatır!
  Yani zor yol çok daha kolay zafer sağlar!
  Bir askerin elleri ateş etmeye ve beyinleri zamanında durmaya verilir!
  Bir aptalı öldürmek için: iğne batırmakla aynı şey, akıllı olanı vurmak - bir mermi ile ne yenmeli!
  Doğa, insanın annesidir ve büyük bir mucidin annesi tam bir aptal olamaz! Pratik zekadan yoksun olmasına rağmen!
  Mermi, yaşlılarla olduğu kadar gençlerle de baş etmede en etkili eğitim yöntemidir!
  Sadece etkinin etkinliği düşer! Çoğu zaman güvenilirlik düşer ve oraya varırsanız zombileri ortaya çıkarmak zorunda kalırsınız!
  Din, gururlu bir insanı bir hayvanın seviyesine indirir - koyun ve keçi arasında seçim yapma şansı verir!
  Bir yılan gibi sonsuza kadar tıslamaktansa koyun gibi derini insanlara vermek daha iyidir!
  Genel olarak, kafa ile çalışma kavramı, dövüş sanatları söz konusu olduğunda bile yalnızca gerçek bir yorum sağlamaz!
  Zengin olmak istiyorsan - Yahudi olarak vaftiz ol, iflas etmek istiyorsan, bir Yahudi'den borç al!
  Kurşun sindirime yardımcı olur, özellikle hap kartuş şeklindeyse!
  Rüşvet almayan memur bakire fahişe gibidir!
  Genellikle birini kurtarmak için diğerini öldürmeniz gerekir! Bu şüphesiz acımasız bir yasadır, ancak türlerin doğal dengesini yeniden sağlar!
  Dünyada bir Rus askerinden daha iyi bir savaşçı ve bir Rus generalinden daha büyük bir tiran yoktur!
  Aşırı lüks, anlamsızlığın bir işaretidir, anlamsızlık, yakın bir yıkımın habercisidir!
  Bir piçin ağzından çıkan bilge sözler, çöp yığınından çıkan bir çeşme gibidir!
  Uzunlukta bir avantajınız var, ama aklımda var!
  Bazen öldürebilirsin ama umudu asla elinden alamazsın!
  Savaşta bir saniyeyi kaçırırsanız sonsuzluğu kaybedebilirsiniz!
  Sıradan bir kule, gökdelenler arasında zavallı, ama kulübeler arasında görkemli!
  İnsan zora boyun eğer, zulme saygı duyar, nezaketi hor görür ve nezaketi takdir etmez!
  Seks, tüm akıl hastalıkları için en iyi tedavidir, ancak ne yazık ki pahalı ve bulunması zor!
  Kim seksi sevmez, hayatı sevmez ve etin zevklerini takdir etmez!
  Şiirin şarapla ortak yanı var ki değeri zamanla artıyor ama yüzyıllar bile dizelerin çürümesine, kıvılcımların sönmesine izin vermiyor!
  Bir asker bir bilgisayar gibidir - bir sıfır sayar ve bir savaşçı bir dost-düşmandır!
  İnsan, hümanizm ve içgüdülerine aykırı hareket etme yeteneği ile hayvandan farklıdır!
  Bir kadına yönelik şiddetten bazen sağlıklı çocuklar ortaya çıkar ve doğaya yönelik şiddetten sadece canavarlar ortaya çıkar!
  Anne zalimse çocuklar da zalimdir! Çocuğunun doğası nedir - adamım!
  Dostluk güçlülerden, beslenme zenginlerden ve bağlılık korkusuzlardan aranır!
  Saldırmak, düşmanın sayısal avantajını etkisiz hale getirmenin en iyi yoludur - onları karşılık vermeye zorlamak, silahların yarısını kesmek gibidir!
  .Aşk kadın için zevk ve kazanç, erkek için zevk ve masraftır!
  Ahlaksız biri için yeni bir silah icat etmek, boynuna ip geçirilmiş bir sandalyenin ayaklarını kesmeye benzer!
  Hem bu ifadeler hem de bireysel harfler birbiriyle savaştı. Hibrit bir keman ve rapier ile G ve X eskrimini hayal edin. Veya A ve B birbirlerine el bombası atar. I ve M, bir semaver ve bir kürek melezini ve sabun köpüğü genişliklerinde tepe vinçli Shch ve Sh uçaklarını harekete geçirdi. Ve slogan birdenbire tıngırdayan, dişli bir piton gibi kıvranmaya başladığında? Harfler çivilerle süslenmiş balalayka-kapronlarda hem savaştı hem de aynı anda oynadı. Ve Sfero'nun yarattığı kocaman kızlar, onları çıplak, zarif parmaklarıyla kaldırdı , pamuk şeker bulutlarının daha yükseğe fırlattı.
  
  SİLAH HAKKINDA KONUŞMAYIN
  Sonra bir şeytan, Chernobog'un acımasız kızı Victoria'yı dilinden çekti:
  - Başka bir garip şeyim var Hipernadoteonükleer silah!
  Bu sözlerden sonra ateşli iblis beti benzi attı ve uzuvları büküldü. Kızıl-kızıl saçlı kız yere yığıldı ve çıplak ayakları havada sallandı. Victoria'nın yuvarlak, pembe topukları bir anda kabardı ve havaya yanık et kokusu yayıldı.
  Savaşçıların geri kalanı da ayağa fırladı, çıplak ayaklarının korkusuzca bastığı kayalık sırtın keskin çakılları birden yanan kömürlerden bin kat daha sıcak hale geldi. Tabanlar yanmıştı ve kızlar tavşanlar gibi hızla zıplayarak vücutlarını daha yükseğe kaldırmaya çalıştılar.
  Vücudun her yerinde aşağılık bir kirli numaraya gerçekten acıyor. Victoria dile getirilmeyen bir tabuyu yıktı: Hipernadoteonükleer silahlar gibi bir şeyden boşuna bahsetmeye bile gerek yok. Gerçekten, bir Hypernadtheonükleer bomba, yalnızca evrenleri değil, hiper evrenleri de yok edip en canavarca kabuslara dönüştürebilir ve hatta yalnızca Demiurge Tanrılarının değil, Nadbog'ların da varlığını tehdit edebilir.
  Çok ürkütücü, korkunç bir silahtan daha korkunç. Süpermen kızların telaffuzundan sebepsiz yere, sanki hiperplazma tarafından haşlanmış gibi ayağa fırladı.
  Ancak etkilenen sadece onlar değildi. Bütün bir Japon-Çin alayı, daha doğrusu tankları ve kundağı motorlu topları olan üç alay nasıl uludu! Sarı, dar gözlü askerler gravioplazma tarafından şiddetli bir şekilde fırlatıldı ve küçük, kutu benzeri samuray tankları neredeyse akkor halindeydi. İçlerindeki askerler diri diri kızartıldılar, ne kadar acımasız bir ölüm onları geride bıraktı.
  Ve Japonların ve Çinlilerin geri kalanının botlarla birlikte yanmış bacakları vardı ve her şey boyuna kadar yandı. Ve henüz ölmemişlerdi, ancak canavarca, kesinlikle dayanılmaz bir acıdan ciddi şekilde acı çekiyorlardı. Bu adamlar çok şanssız. Çeşitli seviyelerde teonükleus kullanmanın sonuçlarını yaşadılar ve sonuçlardan dehşete düştüler! Bunun hiç olmadığı ortaya çıktı ... Ama aslında Gugul'un burnundan kıyaslanamayacak kadar küçük.
  Hiper-Nükleer Silah!
  On beş bin Çinli ve Japon askeri hemen öldü ya da birkaç dakika daha acı içinde ıstırap çekti. Ve topukları kötü bir şekilde haşlanan kızlar en yakın dereye koştu.
  Ancak soğuk su yerine, kızaran ve küçük ve orta boy kabarık bacaklarla kaplı kaynar su bekledi. Ve akıntının yanında kaynayan su, normal suda olmayan alışılmadık derecede diktir. Böylece kızlar bacaklara ek olarak neredeyse çıplak olan göğüslerini de haşladılar.
  Dörtlü dans etmeye başladı ve Tumba-Yumba kabilesinden vahşilerden daha ani bir şekilde dörtnala koştu. Ve böylece kızlar yaralandı.
  Hatta Zoya coşkuyla şarkı söyledi;
  Kainatın yaratıcısı zalimsin
  Milyonların ağzı böyle konuştu!
  Ve korkuyla bile tapınak griye döndü -
  Hiçbir sorun olmadığında - lejyonlar!
  
  Yaşlılık geldiğinde, kötü ölüm,
  Savaş olduğunda, bir kasırga yeri sallar!
  Sadece ölmek istediğinde
  Çünkü Güneş dünyasının altında ısı yoktur!
  
  Bir çocuk ağladığında - bir gözyaşı denizi,
  Bir sürü hastalık olduğunda!
  Bir soru - Mesih'in çektikleri için,
  Ve neden sadece kuyruklu yıldızlar güler?
  
  Bu dünyada ne oldu neden -
  Aç mı kalıyoruz, donuyor ve acı mı çekiyoruz?
  Ve neden bok üst katta sürünüyor?
  Ama Cain neden başarılı oluyor?!
  
  Neden yaşlı kadınların soldurulmasına ihtiyacımız var?
  Yabani otlar neden sebze bahçelerini noktalıyor!
  Ve neden duymaktan memnunuz -
  Sadece yuvarlak dans vaatleri mi?!
  
  Rab, kendisi de kederli olarak cevap verdi,
  Daha iyi bir kader bilmiyormuş gibi...
  Ey sevdiğim adam bir çocuktur...
  Kimi cennete aşılamak istedim!
  
  Ama bilmiyorsun - çocuk aptal,
  Senden biri sadece küçük bir düşünce!
  Işığın zarafeti buna kararmış,
  Böylece kışın ayı gibi uyumazsınız!
  
  Sonuçta, sizi karıştırmak için -
  Üzüntü denemeleri gönderiyorum!
  Akşam yemeğinde yağ oyunu oynamak için,
  Cesaret, kurnazlık ve çalışkanlık ister!
  
  O cennette Adem gibi olurdun,
  Hayalet gibi sendeleyerek amaçsızca yürüdü!
  Ama kelimeyi öğrendin - seviyorum
  Kirli ruh Şeytan ile iletişim kurmak!
  
  Anlıyorsun, bu dünyada bir mücadele var,
  Ve aynı zamanda başarı ve saygı!
  Bu nedenle, insanların sert kaderi,
  Ve ne yazık ki acıya katlanmak zorundasın!
  
  Ancak amacınıza ulaştığınızda,
  Engelleri ve prangaları kırmayı başardı ...
  Hayallerini gerçekleştirmek için
  Yeni savaşlar istiyorsun!
  
  Öyleyse anlayın, efendim adam,
  Sonuçta, ben bile bazen çok aşağılayıcı hissediyorum!
  Bu, bir asırdır mutluluk içinde yaşamak -
  İnsanlar yaban domuzu gibidir ve ben ondan utanıyorum!
  
  Bu nedenle, mücadelede yeni bir ışık -
  Savaşlar sonsuzlukta sınırsız olacak ...
  Ama duada teselli bulacaksın,
  Tanrı her zaman talihsizleri şefkatle kucaklayacaktır!
  Ve Victoria'nın dikkatsizce söylediği sözlerin sonuçları yüzlerce kilometre yayıldı ve merkez üssünden uzaklaştıkça yavaş yavaş zayıfladı.
  Özellikle askerlerin hemen öldürüldüğü, haşlandıkları ve çok uzak bir mesafeden topuklarını erittiler. Yalınayak olanlar, sanki topukları kızgın demirle pişirilmiş gibi acı çekiyordu. Bin millik bir mesafede bile ağır hasar, tank izleri aldı. Havadaki birçok uçak kontrolü kaybedip düştü ve hava meydanlarında üzgün bir şekilde duranlar önemsiz bir şekilde kırıldı.
  Kanatlar özellikle kırılgandı. Onlar shmyak ve shmyak...
  Amerikan birlikleri de acı çekti. Özellikle birçok B-29 bombardıman uçağı - "süper kaleler" hizmet dışı kaldı. Elbette bu, ABD Ordusunun savaş kabiliyetine ciddi bir darbedir. Üstelik kızlar sadece küçük bir Japon arkasındaydı.
  Böylece en başından itibaren "Büyük Sarı Ordu"nun güneyden işgalini yavaşlatma hedefi sorgulandı. Kızlar acıyla seğirdiler ve sanki bir şimşek ağına dolanmış gibi dans ettiler.
  Belobog'un kızı Zoya, bu kozadan nasıl kurtulacağını ve kızları ondan nasıl kurtaracağını bulmaya mı çalıştı?
  Belobog, evrendeki iyi ve parlak olan her şeydir. Ebeveyn, Aile Tanrılarının En Yüksek Tanrısının ürünü için - iki ana temel hipostazdadır: ışık ve karanlık, iyi ve kötü! Üstelik bu bölünme mutlak değildir. Hem Belobog hem de hizmetkarları şiddet kullanır ve suçluyu cezalandırır. Ve Chernobog sadık hizmetkarlarını cömertçe ödüllendiriyor ve kişisel olarak veya takipçilerinin yardımıyla hastalıkları iyileştirebiliyor, inşa edebiliyor ve yaratabiliyor.
  Pek çok Demiurge Tanrısı, hem iyinin hem de kötünün bir parçasını taşır. Dahası, iyi kavramı koşulludur - görecelidir. Kötülüğün kendisi gibi... Örneğin, bir kişi uçuruma doğru koşarken onu itip kolunu kırdınız: ona ne yaptınız? Ve kötülük ve iyilik bir şişede ya da iyilik adına kötülük!
  Bu bakımdan, Hiper Evren aynı zamanda oldukça basit ve karmaşıktır. Her Şeye Gücü Yeten Tanrı aynı zamanda İsimdir - O Ailedir, Ebeveyndir, En Yücedir. Hindular, Rod'a Yüce veya Vichy olarak tapıyorlardı. Ancak sonra şunları eklediler: Belobog'u simgeleyen Brama ve Chernobog'a yakın Shiva.
  Ama burada Nadkoschey - Chernobog'un yaratılması gerçekten Hindu Kali'ye benzer gerçek bir kötülük. Ve Hiperteonükleer silahın yaratılmasına yol açan onun etçil dehasıydı ... Ve bu silah çoktan kullanılmış ve çalıştırılmıştır.
  Ve İmha'nın Hipernadteonükleer özelliği gibi bir şey tamamen tabu! Bir kez yüksek sesle ağzından kaçırırsan, sen ve diğerleri anlayacaksınız!
  Ve eğer sadece boynuzlardansa!
  Zoya, Bilge Elena'ya usulca fısıldadı:
  - Bir Hiper Büyü Yayıcıya ihtiyacımız var!
  Savaşçıların en teknik olanı arkadaşına göz kırptı ve havladı:
  - Hiper Büyü Yayıcının çalışmasına izin verin!
  Ve sonra şakacı bir şekilde, kelimelerin tadını çıkararak ekledi:
  - Ve Hiperteomajik Yayıcı da!
  Bundan sonra bir mucize oldu - ağın ipleri düştü, kayalık sırt çınladı ve taş parçaları yere düştü.
  Süpermen kızlar, ölüm kıyafetlerinden kurtuldular ve delici bir şekilde kıkırdadılar ... Çok havalı oldu!
  
  YILDIZ SAVAŞLARI TİPİ
  Muhteşem Artos Vaderos, ağır, mekanik bir adımla Pasoka'ya yaklaşıyor. Kara lordun sağında ve solunda, panterler gibi zıplayan, kızıl muhafızlardan gelen savaşçılar hareket ediyor. Pasoka Toronto parmak uçlarında yükseldi ve hareketsiz kaldı. Değişikliklerin bir sonucu olarak, Thorogut ırkının bir temsilcisi, kafasındaki süreçlerini kaybetti, insan özellikleri kazandı ve sadece bir Kaa boa yılanınınki gibi çok renkli tenini bıraktı.
  İnsan standartlarına göre çok güzel bir kız olan Ahsoka, ideal vücut ölçülerine sahip, neredeyse çıplak bir kız, sadece kaslı kalçaları haki bir kemerle kaplı. Sağında ve solunda ikiz çocuklar var: bir erkek ve bir kız. Stalkiller Mallofet'in çocukları, hâlâ küçük olmalarına ve henüz ustalığın şafağına ulaşmamış olmalarına rağmen son derece yeteneklidir.
  Her halükarda, Kızıl İmparatorluk Muhafızlarının güzel savaşçıları etoburca sırıtıyorlar. Kızıl İmparatorluk Muhafızları, Kara Jedi Düzeni olarak da bilinir. Güç tekniklerini kullanıyorlar ve harika yeteneklere sahipler. Bu emperyal düzenin neredeyse tüm üyeleri genç ve güzel kadınlar: görünüşe göre İmparator Palpatine, erkeklerin kraliyet yerini almaya çalışacakları ölçüde değil, kadınların kendisine daha sadık olacağına inanıyor!
  Bu zamana kadar, galaksi zaten isyancılardan tamamen temizlendi. Hititler yok edilir, daha önce bağımsızlığını koruyan dünyalar boyun eğdirilir. Ve daha da güçlü olan ikinci "Ölüm Yıldızı" tamamlandı.
  Ve İmparator Parparatin, en yıkıcı makineyi harekete geçirmek için bir neden bulmaktan yalnızca memnun olacaktır. Gerçekten de komşu galakside çok güçlü bir düşman var: Rozostan. Sonsuza kadar genç, güzel kızlardan oluşan bir imparatorluk. Embriyolar özel, sibernetik inkübatörlerde yumurtadan çıktığında bile savaşmak için eğitilmiş savaşçılar olarak doğarlar. Ve sonra bebeklikten itibaren savaşırlar, engelli parkurlardan geçerler, birbirleriyle ve diğer dünyevi insanlarla savaşırlar.
  Yıldızlı Amazonlardan oluşan imparatorluklarında sivil nüfus yok. Doğumdan ölüme kadar tüm savaşçılar tek bir ordunun parçasıdır. Sayıları ve askeri pozisyonları ve rütbeleri ile doğumdan ölüme kadar tüm savaşçılar.
  Doğru, komuta pozisyonları, testlerin yanı sıra savaş alanındaki veya bilimsel cephedeki belirli erdemlerin bir sonucu olarak rekabet esasına göre belirlenir. İki empress de çok zorlu, çok seviyeli sınavlar sonucunda belirlenir. Ve her yıl yeni yarışmalar var, bu yüzden birkaç dönem imparatoriçe olarak kalabilmek için gerçekten olağanüstü yeteneklere sahip olmanız gerekiyor.
  Ancak bir sınırlayıcı ve bir kural vardır: İmparatoriçeler iki taraftan olmalıdır: "Adil" ve "Vatanseverler". İlki daha nazik ve daha barışçıl, ikincisi daha saldırgan ve savaşçı. Bu nedenle, imparatorluklarında tek bir orduyu ve entegre bir savaş makinesini temsil eden kızlar da yaklaşık olarak eşit büyüklükte iki partiye bölünmüştür.
  Ve aralarında bir birlik yok: "vatanseverler", Kötülük İmparatorluğunun güçlenmesini önlemek için komşu galaksiyi derhal işgal etmekten yana. Ancak "adil", saldırgan olmanın ahlaksız olduğuna ve önce büyük ölçekli bir uzay savaşı başlatılamayacağına inanıyor.
  Bununla birlikte, Sith kuralının katılığı, "adil" olanı, suçlu rejime karşı bir kurtuluş savaşı başlatma ihtiyacına da ikna edebilir. Birlik yok ama Rozostan yoğun bir şekilde savaşa hazırlanıyor. Yaşayan her savaşçının ve hatta küçük kızların genç askerler olarak kabul edildiği Amazonların uzay filosu, imparatorluğun filolarını ve silahların sayı ve kalitesini çok aşıyor.
  Bir savaş durumunda, Palpatine'in kazanma şansı yoktur. Ve yalnızca gücün tezahürlerine ve yeni silahlara güvenebilirsiniz.
  Yeni "Ölüm Yıldızı" nın Amazonlara karşı her derde deva olmadığı açık olsa da. Üstelik yıldız gemileri imparatorluk gemilerinden çok daha hızlıdır ve böyle bir teknolojik canavarın olmadığı yerlerde su basabilir.
  Bu nedenle, yalnızca gücün tarafının temasının gücüne güvenmeye devam ediyor. Dahası, vücutlarını genetik olarak değiştiren kızlar, Jedi ve Scarlet Guard'dan daha hızlı savaşabilen savaşçılar haline geldiler, ancak bir şekilde, tekniğin ve fiziksel mükemmelliğin arkasında, güç tezahürlerinin gelişimini başlattılar.
  Ve Darth Vader bunu biliyor. Ve eski öğrencisi Pasoka Tano ile dövüşmekle daha az ilgileniyor. Üstelik vücudunun önemli bir bölümünü kaybeden Finakin, olağanüstü yeteneklerini yarıya indirdi ve aksine biyomühendislik modifikasyonundan sağ kurtulan koğuşu birçok kez ekledi. Yani onunla açık bir kavga intihardır.
  Ve daha altı-yedi yaşında gibi görünen çocukların enerjisi var... Teomajik denen şey içlerinde var. Bu Teomaji henüz başlangıç aşamasında olsa bile. Ama ona hakim olan kişiye, tarihte hiçbir Sith veya Jedi'ın hayal bile edemeyeceği kadar güç verebilir.
  Magolorianlar, daha küçük miktarlarda bile, sıradan insanların bile hücrelerinde bulunurlar, ancak teokloryalılar ... Çok nadirdirler, kıt miktarlarda bile, ancak çoğalabilirlerse, o zaman ... Taşıyıcıları, Yüce Allah'ın benzerliği olur. , özellikle teokloryalılardan bir doğum olursa , hiperteokloryalılar.
  O zaman kesinlikle her şey ona tabi olacak ve onun için erişilebilir olacak ... veya neredeyse her şey!
  Artos Vader, kara kitaplıkta pek çok ilginç şey okudu. Pasoka Tana, Finakin'in kendisi gibi, Magohlorians'tan yapay olarak tasarlandı. Ve bu, içlerinde çok daha yüksek bir seviyedeki mikro varlıklar olan neslin yolunu açtı.
  Ancak ne yazık ki Dart bunu kendi içinde geliştirmeyi başaramadı, ancak Pasoka daha yüksek bir gelişme düzeyine geçti.
  Kara lord, ast savaşçılarına bir jest yaptı: diyorlar, itidal gösterin. Ve Pasoka'ya hafifçe eğildi.
  Karşılık verdi ve çocukları reverans yaptı. Ayrıca anneye benzer yavrular, görünüşte insan ve çok renkli ve hatta ruh haline bağlı olarak ten rengini değiştirir. Ancak istenirse bukalemunlar gibi kolayca arazi ile birleşebilir ve neredeyse görünmez hale gelebilirler.
  Toplantı ormanda gerçekleşti. Ve tanıksız - üçe üç! Darth Vader hala resmi olarak uzay imparatorluğundaki ikinci kişidir. Doğru, kara lord, Sith Lord'un Finakin için giderek daha az gerekli olduğunu düşündüğünü düşünüyor. Tatlin'in temizlenmesinden sonra İmparatorluklar tarafından tekrar yakalanan Luke Skyrocker ve Prenses Leia'yı elinde tutuyor.
  Ve en önemlisi, imparatorun kendi çocukları var: bir erkek ve bir kız, aynı şeytan Pasoki Tano. Ve imparatorun çocukları bunlardan daha yaşlı, o kadar olağanüstü güç ve yeteneklere sahipler ki, kara lord böyle bir şeyi ancak hayal edebilir.
  Böylece, uzay imparatorluğunun ölüm ve çöküşünden kurtulan Muhteşem Artos'un hikayesi, arkadan hain bir şimşek çakmasıyla sona erebilir.
  Duyarlı Pasoka, eski akıl hocasının düşüncelerini yakaladı ve alçak sesle şöyle dedi:
  - Sana ihanet etmeyeceğim... - Sonra daha yüksek ve kararlı bir şekilde ekledi. Ve kimsenin seni öldürmesine izin vermeyeceğim!
  Muhteşem Artos ilk kez birçok kez en azından bir tür insani duygu gösterdi:
  - Teşekkür ederim!
  Ahsoka Tano akıl hocasına baktı ve fısıldadı:
  - Biliyor musun... Henüz her şey kaybolmadı... Hatta hiç değil!
  Kara lord üzgün bir tonda dedi ki:
  - Şahsen çok fazla kaybettim. Ladvu, vücudun, üreme yeteneği... Ve galaksi üzerinde mutlak güç elde etme ihtimali bile pek iç açıcı değil!
  Pasoka, çıplak parmaklarıyla bir sıçan akrepine keskin bir yaprak fırlattı (Bu, bir kemirgen ve bir eklembacaklı parazit melezidir, görünüşte çok iğrenç ve korkutucu!), Yaratık baştan aşağı delindi.
  Sağında duran terminatör kız kılıcını savurdu ve etobur böceği kesti.
  Savaşçı nefes nefese cevap verdi:
  - Cesedi geri verebilirsin ... Ruh ölmediyse!
  Muhteşem Artos, sözlerinde kabadayılıktan daha fazlasını yakaladı. Yanmış ciğerlerde nefes almak daha zor hale geldi ve boğularak karanlık sinth sordu:
  - Cesedi geri ver...
  Pasoka neşeyle göz kırptı ve cıvıldadı:
  - Evet, gerçek .... Ve sadece bir beden değil, tüm Magokloryalılarla!
  İki Kızıl Muhafız güzeli ürkütücü bir şekilde kıpırdandı. Kara Jedi Düzeni'nin en güçlüsü olan Mirra uğursuzca tısladı:
  - Bu bir tuzak lordum!
  Zaten bir korsan gemisine komuta etme deneyimi olan çocuk kılıcını salladı ve dişlerini gıcırdattı:
  - Annem dürüstlüğün ve nezaketin vücut bulmuş halidir!
  Mirra küstah çocuğa doğru bir adım attı ama kara lord onu durdurdu ve kızıl savaşçılara başını salladı:
  - Bu hepimiz için harika bir fırsat!
  Palpatine'in emrini yerine getirmeyen ve Luke Skywalker'ı öldürmeyen Mirra, Sith İmparatorunun onu zaten bir özellikle işaretlediğini hissetti - onu boşa gitmesine izin vermek için. Ve böylece arkadaşı Lasso'ya başını salladı.
  - Tanrıyı dinle! Bir işe ihtiyacı var!
  Pasoka, Muhteşem Artos'un çıplak ayağını siyah zırha vurarak cıvıldadı:
  - Bir yarı cyborg olarak harika görünüyorsun... Ama tekrar insan olduğunda, daha da güzel olacaksın!
  
  
  BÜYÜK NİKOLAS II ÇAR
  Çar Nicholas II'nin kardeşi Michael, gerçek hikayenin aksine kararlı bir şekilde hareket etti. İmparatorluk Muhafızları, Kışlık Saray'a saldırmaya çalışan isyancılara ateş açtı. Sonra hükümdar tarafından nazik davranılan Kazaklar ve asil alaylar savaşa girdi.
  Diğerleri kaçarken birkaç yüz isyancı öldürüldü. Polis, isyancıları ve liderlerini aktif olarak ele geçirdi. Devlet Dumasının temsilcileri, asil aileler, tüccarlar ve mali seçkinlerin üyeleri, Çar Nicholas'a bağlılık yemini etmek için acele ettiler ve sadakat yemini ettiler. Savaş sırasında altı yüzden fazla isyancı öldürüldü ve bir buçuk bin kişi yaralandı. Muhafızlar yirmi kişiyi, Kazaklar da elli kişiyi kaybetti.
  Ciddi bir çatışma, ancak otokrasi direndi. Tepedeki komplocuların tek bir görüşü, tek bir lideri yoktu. Ve genel olarak, birçoğu savaş sırasında hükümet biçimini değiştirmenin imkansız olduğuna inanıyordu.
  Çar II. Nicholas'tan memnun olmayan pek çok kişi var, ancak emperyal rejime bir alternatif sunmak zor. Dahası, zenginler, kapitalistleri aç ve asi proletaryadan ve toprak sahiplerini köylülerden korumak için cumhuriyetçi hükümet biçiminin çok zayıf ve gevşek olacağından ciddi şekilde korkuyorlar.
  Ve kendi başına halk ciddi bir devrim düzenleyemez. Bolşevikler hala çok zayıf ve sayıca az, Sosyalist-Devrimciler çoğunlukla devrimin iyi olduğunu düşünüyor, ancak önce dünya savaşını kazanmak daha iyi.
  Kısacası bir isyan çıktı ve her şey ortaya çıktı! Belli bir kanlı diriliş görüntüsü tekrarlandı ... Ve sessizlik!
  Nicholas II, kararlılığından dolayı kardeşini birinci dereceden George Nişanı ile ödüllendirdi ve onu Baş General rütbesine terfi ettirerek Mihail'i batı cephesinin komutasına atadı. Güney ve Rumen cepheleri de Brusilov'a bağlıydı.
  Rus ordusunun sayısı neredeyse on milyon kişiye ulaştı ve bakımı imparatorluk için ağır bir yük oldu. gelmeliydim
  Yollar kurur kurumaz çarlık ordusu Galiçya'ya saldırdı. Sayısal üstünlük Rus birliklerinin tarafındaydı. Avusturyalılar moral olarak zayıfladı ve Slavlardan oluşan alaylar büyük ölçüde terk edildi veya teslim oldu. Düşmanı kontrol altına almak için yeterli Alman birimi yoktu.
  Üstüne üstlük, Amerika Birleşik Devletleri Nisan ayında Merkezi Güçlere karşı savaşa girdi. Ve böylece çatışmanın sonucu zaten kaçınılmaz bir sonuçtu. Almanlar, Müttefikleri yenmek için Batı'daki kuvvetlerini artırmaya çalıştılar ve Avusturya-Macaristan'a önemli bir yardım sağlayamadılar.
  Rus birlikleri Lviv'i ve Galiçya'daki bazı şehirleri işgal etti. Birkaç küçük kazan bile oluşturuldu. Avusturya'nın yamalı, parçalanmış cephesi çok hızlı çöküyordu, bu yüzden Almanlar sağır bir savunma için batıya ilerlemek ve oluşan boşluklara asker atmak zorunda kaldı.
  Başarıyı geliştiren Rus, Przemysl'e yaklaştı ve hatta şehri kuşattı. Ancak ikmal sorunları ve savaşa daha fazla hazır Alman biriminin girmesi ilerlemeyi yavaşlattı. Öte yandan Romanya Cephesi saldırıya geçti ve bir süre sonra Batı Cephesi. İkincisi zor bir görevle karşı karşıya kaldı: güçlü, derinden kademeli Alman savunmasını kırmak.
  Çarın kardeşi Mihail bunu utanç verici bulmadı, Brusilov'dan öğrenecek ve benzer taktikler kullanacaktı. Almanların ana taarruzun yönünü belirleyememesi için aynı anda on iki farklı yerde taarruz hazırlamaya başladı. Ayrıca aktif olarak bir sis perdesi ve geceleri bir saldırı kullandılar.
  Güneydeki Rus birlikleri Bükreş'i kurtardı ve merkezdeki saldırı Vilna'nın güneyindeki atılımlarla sona erdi.
  Almanlar güney kanatlarını yeniden takviye etmek zorunda kaldı. Kuşatma tehdidi altında, Riga'yı bloke eden Alman birlikleri vardı. Bu koşullar altında Kaiser, Baltık devletlerini terk etmek ve birlikleri Prusya savunma hattına çekmek gibi zor bir karar aldı.
  Müttefiklerin ve Türkiye'nin işleri yürümedi. Ruslar ve İngilizler Küçük Asya'da ilerliyor, Fransızlar Suriye ve Filistin'de eziyordu. Osmanlılar zayıflıyordu ve düşüşleri çok uzak değildi. Ayrıca Bulgarlar değişti. Prusyalıların savaşı çoktan kaybettiğini ve Romanya'nın çoğunu kurtaran Rus birliklerinin sınıra ulaştığını anlayan Slav kralı, Avusturya, Türkiye ve Almanya'ya savaş ilan etti.
  Tabii ki, bu Almanların başını ağrıttı. Artık doğuda ön cepheyi tutamadılar ve Vistula'ya çekilmek zorunda kaldılar. Doğal bir su bariyerinin Rus birliklerini geciktireceğini beklemek.
  Batıdaki müttefik, tanklar zaten daha aktif bir şekilde kullanılmış olmasına rağmen, yalnızca kısmi başarılar elde etti. Ancak Almanya cepheyi tutarken, biraz geri çekilmek zorunda kalmasına rağmen. Güney bölümü çok çaba sarf etti.
  Çarlık Rusyası, sonbahar ve kış aylarında savaşın yükünü Osmanlı İmparatorluğu'na kaydırdı.
  Konstantinopolis'e hem karadan hem de denizden yapılan saldırı, Rus silahlarının zaferiyle sonuçlandı. Türkiye düştü ve onunla birlikte Rusya, Akdeniz'e erişimi olan geniş toprakları, Tsargrad'ı ve boğazları aldı.
  Doğru, 1917'de savaşları bitirmek mümkün değildi, ancak zaferin nefesi zaten herkes tarafından 1916'dan çok daha fazla hissediliyordu.
  Rusya'da kış küçük grevler ve protestolarla geçti, ancak askeri zorluklara rağmen ciddi çatışmalar olmadı. Tabii ruble çok fazla değer kaybetmediyse de, açlıktan bahsetmek için henüz erken.
  Ancak savaşı bitirmenin zamanı geldi ve bunu herkes anladı. Mareşalliğe terfi eden Brusilov, ana darbeyi düşmanın daha zayıf olduğu güneyde indirmeyi ve ardından kuzeye dönmeyi teklif etti.
  Almanlar zaten ilk tanklarına sahipti. Ancak sayıları savaşın seyri üzerinde önemli bir etkiye sahip olamayacak kadar küçük. Rusya'nın da kendi araçları, özellikle Mendeleev'in tankları var. Ama yine de çarlık endüstrisi seri üretimi hâlâ kaldıramıyor.
  Ancak tankların seri üretimi İngilizler, Amerikalılar ve Fransızlar tarafından kuruldu. Bu, Alman mevzilerini kırması gereken, savunmayı yarıp geçmenin yeni ve güçlü bir yolunun ortaya çıktığı anlamına gelir.
  Müttefikler de yıkıcı savaşı bir an önce bitirmek istiyor. Ve Mart ayının sonundan itibaren, kendi açılarından Alman savunmasını derinlemesine kırma girişimleri başladı.
  Rus birliklerinin saldırısı, güneyde yollar kurur kurumaz başladı. Önceki zaferlerin ardından Rus birlikleri canlandı ve Avusturyalılar zar zor dayandı. Budapeşte'nin Mayıs başında zaten kuşatıldığı ortaya çıktı. Ardından hareket, Vistula Nehri'ni atlayarak Viyana'ya doğru ana hatları çizildi.
  İtalyanlar da saldırıya geçti. Japonya bile Avrupa'ya bir sefer kuvveti gönderdi. Almanlar her taraftan bastırdı.
  Rus birlikleri zaten Viyana'ya yaklaştığında, Avusturya-Macaristan teslim oldu. Almanya'nın son müttefiki de nihayet düştü. Batı'da, cephenin farklı bölgelerine saldırı taktiklerini kullanan Müttefikler yavaş ama emin adımlarla ilerledi. Ve Rus birlikleri güneyden Vistula'yı kapsayan Alman cephesinin arkasına gitti.
  Bu koşullar altında, Almanya'nın tam ve umutsuz durumunu fark eden Şansölye Wilhelm, 22 Haziran 1918'de tüm düşmanlıkların durdurulduğunu duyurdu. Aslında, Almanlar teslim oldu.
  Avusturya-Macaristan'ın varlığı sona erdi. Rusya, Galiçya'yı, Krakow bölgesini, Doğu Slovenya'nın bir parçası olan Bukovinca'yı ve Macaristan'ı aldı. Romanya Transilvanya. Avusturya-Macaristan'dan yalnızca küçük bir Avusturya ve büyük ölçüde kısıtlanmış bir Macaristan vardı. Çekoslovakya, Rusya'nın himayesinde ortaya çıktı.
  Çarlık imparatorluğu, Almanya'dan Klaipeda, Poznan ve denizlere erişim aldı ve Danzig aracılığıyla Doğu Prusya'yı metropolden kesti.
  Almanya, daha önce 19. yüzyılda fethedilen Danimarka ve Fransa'ya geri vermek zorunda kaldı. Her yıl büyük tazminat ödemeye mahkum edildi ve askeri potansiyeli yüz bin kişiyle sınırladı.
  Ve tabii ki, gerçek tarihte olduğu gibi, askerden arındırılmış bölge.
  Çarlık Rusyası, güneydeki topraklarını da genişletti. Avusturya devleti gibi Osmanlı İmparatorluğu da yok oldu. İngiltere Irak'ı, Fransa'yı, Suriye'yi ve İngilizlerle birlikte Filistin'i aldı. Rusya, Ermenistan, Küçük Asya ve Konstantinopolis'i aldı.
  Ortadoğu ve İran da etki alanlarına ayrıldı. Böylece Çarlık Rusyası önemli maddi kazanımlar elde etti.
  Ancak savaş, ölü sivil nüfusu saymazsak, büyük masraflar olan iki buçuk milyondan fazla askerin hayatına mal oldu. Mali durum kargaşaya düştü ve ülke borca girdi.
  Doğru, müttefikler küçümseyici bir şekilde kredilerin faizini silmeyi kabul ettiler, ancak yine de borcun oldukça büyük olduğu ortaya çıktı - yaklaşık on milyar altın ruble.
  Ancak daha önce Almanlara ait olan işletmeleri kamulaştırmak mümkündü.
  Çarlık Rusya'sındaki siyasi durum istikrara kavuştu ve imparatorun otoritesi arttı.
  Nicholas II, Devlet Dumasındaki kendi manifestosunu iptal ederek bundan yararlandı. Otokrasi yeniden tesis edildi ve yasama yetkisi tamamen çara geçti.
  Bu sadece ürkek protestolara neden oldu. Ülke savaştan çok yorulmuştu ve yeni ayaklanmalar istemiyordu.
  Ve ekonomi, savaş sonrası hızlı bir toparlanmaya başladı! Ortalama olarak, büyüme yılda yaklaşık yüzde dokuzdu ve ABD'dekinden daha yüksekti.
  Yeni gelişmiş sanayi dalları yaratıldı, makine mühendisliği geliştirildi. Ücretler yükseldi.
  İş gününün süresi kralın yasasıyla 11,5 saatten 10,5 saate indirildi. Tatil öncesi ve hafta sonu öncesi saat 9'a kadar. Ayrıca, en azından bir kısmı geceleri düşerse, çalışma günü dokuz saate düşürüldü.
  Para değişiminden sonra, rublenin tüm altın bakiyesi geri yüklendi. 1929'da bir işçinin maaşı ayda 50 rubleye ulaşırken, votkanın fiyatı şişe başına 25 kapikti. Bu ayda 200 şişe demek. Altın karşılığı olarak alırsanız 37 gram saf altın eder.
  Ülke, endüstriyel üretim açısından yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nden sonra ikinci sırada yer aldı. İmparatorluğun geleceği çok pembe görünüyordu, ama .... bir depresyon vurdu, büyük bir bunalım.
  Çöküş tüm dünyanın ve Rusya'nın da başına geldi. Gerçek en çok Almanya ve ABD'yi düşürdü. Ancak Çarlık Rusyası da dış borçlanmaya fazlasıyla bağımlıydı ve bu nedenle ayaklanmalardan ve durgunluktan kaçınamadı.
  Yirmilerde Bolşevik Parti krizdeydi. Lenin, kendisini teoriye kaptırarak ve fantastik eserler yazarak pratik, devrimci mücadeleden fiilen uzaklaştı.
  Vladimir Ilyich İngiltere'de bir araya geldi ve Herbert Galler, kendi içinde bilim kurgu tadı hissetti. Özellikle Vladimir Ilyich'in kaleminden büyük, fütüristik bir roman çıktı: "Komünizm - mutluluğun yolu"! Ve bir dizi başka eser. Lenin zaten fantastik eserlerden iyi para kazanıyordu.
  Bolşevikler, Troçkistler ve Stalinistler olarak ikiye ayrıldı. Stalin, Halkın İradesine özgü bireysel terör taktiklerine geri dönmeye karar verdi. Troçki daha ılımlı bir pozisyon aldı.
  Yirmilerde yüksek profilli siyasi suikastlar olmamasına rağmen, Sosyal Devrimciler hala aktif. Cumhuriyetçilerin ve Kadetlerin konumları giderek güçlendi. Gerçekten de, mutlak monarşi herkese modası geçmiş bir kalıntı gibi görünüyordu. Böylece huzursuzluk, grevler, gösteriler yeniden başladı ve kraliyet tahtı sendeledi.
  Hükümdar için çok şey hatırlanabilirdi ...
  Nicholas II hükümeti bir çıkış yolu buldu ... savaşta! Üstelik generaller, Japonya'dan gelen yenilginin intikamını almak için can atıyorlardı. Ve anlaşılır...
  Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra, Çarlık Rusyası birkaç küçük askeri sefer düzenledi. Ortadoğu'da, kendilerinin ve müttefiklerinin Arap dünyasını tamamladıkları yer. Afganistan'da .... Orada savaş İngiltere ile birlikte gerçekleşti. Rusya, Afganistan'ın başta Özbekler ve Tacikler olmak üzere Herat'ın yaşadığı kuzey bölgelerini ele geçirdi. İngilizler, acımasız savaşlardan sonra yine de güneye boyun eğdirdi. Özyönetim Afganistan'ın merkezinde kaldı.
  İran hala egemenlik görüntüsünü koruyordu, ancak bölünmesi de çok uzakta değildi.
  Ancak ana çıkar çatışması Japonya'ya düştü. Ayrıca, 1931'de Japonlar, Mançurya'da bir kukla hükümet kurdu ve Çin'de bir saldırı başlattı.
  Yeni bir savaşın nedeni buydu.
  Bu zamana kadar Rus ordusu, tank filosunu güncellemeyi ve çok güçlü bir havacılık yaratmayı başardı. Havada, Japonya gözle görülür derecede daha düşüktü ve Rusya'nın kara ordusu çok daha fazla ve belki de savaşa hazır.
  Pasifik Filosu, efsanevi Amiral Kolchak tarafından yönetildi. İlk Aranan Aziz Andrew Tarikatı Komutanı Brusilov bu zamana kadar çoktan ölmüştü, ancak yetenekli öğrencileri kaldı.
  En başından beri, savaş Japonya için başarısız oldu. Rus generaller: Çarın kardeşi Mihail Romanov'un genel komutasındaki Denikin, Wrangel, Kaleidin - enerjik ve ustaca hareket ettiler. Birinci Dünya Savaşı deneyiminin etkisi oldu, 1904-1905 çatışmasındaki hatalar dikkate alındı.
  Prokhorov'un bir manevra savaşında yeri doldurulamaz olan hafif tanklarının da oldukça iyi olduğu ortaya çıktı. Her durumda, zaten farklı bir Rus ordusu ve tamamen farklı bir savaştı.
  Ancak samuraylarla yapılan ilk savaşta bile Kuropatkin yerine daha yetenekli ve kararlı bir komutan olsaydı, savaşın sonucu elbette tamamen farklı olurdu.
  Her halükarda, iki ay sonra Port Arthur, Rus birlikleri tarafından kuşatıldı ve Japonlar yenildi. İki ay sonra, Kore'nin tamamı kurtarıldı ve kale şehri fırtınaya tutuldu.
  Denizde, savaşlar da değişen başarılarla tüm hızıyla devam ediyordu. Baltık ve Karadeniz'den filolar yaklaşana kadar. Yükselen Güneş Ülkesi tamamen yenildi ve hatta Hokkaido'ya asker çıkardılar. Japonya kendisi için küçük düşürücü bir barış imzalamak zorunda kaldı. Mançurya'yı, Port Arthur'u, Almanlardan fethedilen bazı mülkleri, güney Sakhalin'i ve Kuril sırtını geri verin. Ve aynı zamanda bir tazminat ödemek için, düzenli bir meblağ - bir milyar altın ruble.
  Zafer, Otokrasinin konumunu geçici olarak güçlendirdi ve ardından Büyük Buhran yerini hızlı ekonomik yükselişe bıraktı.
  Gerçek tarihte olduğu gibi Almanya'da da Hitler iktidara geldi ama çok fazla dolaşmasına izin verilmedi. Bilhassa, genel zorunlu askerliği geri getirme girişimi, Rusya ve Fransa'dan şiddetli bir direnişle karşılaştı. Askeri potansiyel açısından küçük tavizler verilmiş olsa da. Ordunun büyüklüğünün yüz binden iki yüz elliye çıkmasına izin verildi. Ayrıca Hitler askerden arındırılmış bölgenin kontrolünü Almanya'ya iade etti.
  Ve Çarlık Rusyası için hanedan sorunları büyüyordu. Tahtın varisi Tsarevich Alexei öldü... Çarın kardeşi Mihail Romanov, miras hakkından mahrum bırakıldı. Ve gerçek varis Kirill Vladimirovich Romanov'du. Ancak bu tip sarhoşluk ve sefahat içindedir. Tamamen bozulmuş...
  Peki Çar II. Nicholas'ın yerini kim alacak? Çarın kardeşi Michael, Japonya'ya karşı kazanılan zaferden sonra generalissimo rütbesini aldı ve çok popülerdi. İmparatorluk Rusya tarihinde bu kadar yüksek bir rütbe alan kraliyet ailesinin ilk üyesi oldu. Ve birçoğu onu kraliyet tahtında görmek istedi.
  Doğru, Nicholas II'nin kendisi - içki içmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, düzenli jimnastik yapan, hala oldukça güçlüydü ve görünüşe göre hükümdarlığı Rus tarihindeki en uzun hükümdar olacaktı. Ancak Stalin, II. Aleksandr döneminden bu yana en görkemli suikast girişimini tasarladı. Görünmesine rağmen, ne anlamı var?
  Her durumda, 1937 uğursuz bir yıl oldu. Çar Nicholas II öldürüldü ve onunla birlikte iki bakan ve üç düzine saray mensubu da öldü ve Kışlık Saray'ın bir kısmı çöktü.
  Teröristler, kanalizasyon sistemini madencilik için kullandılar ve bir tondan fazla aminolon ektiler.
  Böylece saldırgan şans tarihin akışına müdahale etmiştir. Böylece Çar II. Nicholas'ın saltanatı sona erdi. Lakaplı, büyük veya zorlu olmayan hükümdar. İmparatoru sevmeyenler, krallığında çok kan döküldüğü için ona kanlı dediler. Saygılı davranan - Fatih. Böylece Rusya'da altındaki toprakların sayısı arttı. Çin'de büyük bir eyalet bile vardı: Zheltorossia.
  Ve bütün krallık 43 yıl sürdü. Yalnızca daha uzun kurallar ve sözde Korkunç İvan. Ancak tahta üç yıl geçtiği göz önüne alındığında, fiili görev süresi daha kısaydı.
  Ve meşru varis Kirill Vladimirovich Romanov yine de tahta çıktı. Kısa bir süre hüküm sürdü - yaklaşık bir yıl, ancak tarihin akışı üzerinde bir miktar etki yaratmayı başardı. Özellikle, Adolf Hitler'in Avusturya'nın Anschluss'unu gerçekleştirmesine izin verdi. İddiaya göre halkların kendi kaderini tayin hakkına atıfta bulunuyor ve daha fazla düzen olacağını söylüyorlar. Avusturya Anschluss ve Mussolini ile anlaştı.
  Böylece Almanya genişledi ve nüfusu seksen milyonu aştı. Hitler'in doğurganlığı teşvik ettiğinden bahsetmiyorum bile. Adolf Besnovaty altında bir buçuk kat büyüdü.
  İspanya'da bir iç savaş çıktı, ancak çok daha hızlı sona erdi çünkü Madrid'deki sol koalisyona yardım sağlayan Sovyetler Birliği yoktu.
  Ancak Franco, Führer'in müttefiki oldu. Ve yeni Çar Üçüncü Vladimir İngiltere ile karşı karşıya kaldı.
  Durum gerçekten kafa karıştırıcı. İkinci Dünya Savaşı ile dolu bulmaca. Ve yeni bir yüzleşme turu. İran bölünmüş değil ve bu aslında resmi olarak bağımsız olan son İslam ülkesi. Ve Rusya'nın ve İngiltere'nin bu konuda görüşleri var. Orta Doğu'da işler çok karışık. Rusya, Fransa ve İngiltere'nin toprakları karışıktır ve yönetimi kolay değildir.
  İngiltere ekonomik olarak hem Rusya'nın hem de güç kazanan Almanya'nın gerisinde kalıyor. Ve en büyük koloniler hala İngilizler. Ancak aslanın tacının gücü zayıflıyor, Kanada neredeyse bağımsız. Güney Afrika da Avustralya gibi bir hakimiyettir. Hindistan'da İngilizlerin konumu zayıflıyor. Elbette aslanı itme arzusu var.
  Hitler iki cephede oynamaya çalışıyor. Veya Fransa, İngiltere, İtalya ve Japonya'nın desteğini alın. Hep birlikte Çarlık Rusya'sına saldırmak ve geniş mal varlığını paylaşmak.
  Veya Batı'da bölgesel satın almalar arayın, ancak zaten Rusya ile ittifak içinde.
  Hitler aşağılık ve ilkesiz bir kişidir ve genel olarak, kendisi için faydalı olduğu sürece kiminle koalisyon kuracağını umursamıyor.
  Yeni genç Çar Vladimir de tarihe büyük bir fatih olarak geçmenin hayalini kurmaktadır ve İngiltere ve Fransa'dan koloniler almak istemektedir. Nitekim Almanlardan alınacak hiçbir şey kalmamıştır. Yani Almanya ile koalisyon oldukça mantıklı.
  İtalya, Etiyopya'yı ele geçirdi ve ayrıca yeni istismarlar istiyor. Mussolini son derece iddialı. Doğuya veya batıya nereye gittiği umurunda değil. Ancak Fransa'da halk arasında savaşmak için büyük bir istek yok. Orada pasifizm hüküm sürüyor ve hükümet seçiliyor. Bu yüzden böylesine güçlü bir müttefik edinmeye gerek yok. Ve geleneksel olarak yüksek doğum oranı ve sürekli azalan ölüm oranı ile Çarlık Rusyası çok güçlü bir rakip. Çarlık Rusya'sının nüfusu her yıl yaklaşık yüzde üç oranında artıyor. Çocuk ölümleri azaldı, ancak şimdiye kadar geniş aileler için moda geçmedi ve işçi aileleri bile üretken. Yoğun nüfuslu Çin ve seyrek nüfuslu Moğolistan ile Avrupa ve Türkiye de dahil olmak üzere toprak kazanımları dikkate alındığında, Çarlık Rusya'sının 1940'taki nüfusu 1913'te 180 milyon iken 400 milyonu aştı. Ve bu bir kıta gücü ... Ana ülkelerdeki İngiltere ve Fransa'nın 50 milyondan az artı kolonisi var. Ancak sömürge birliklerinin morali zayıf ve savaşma yetenekleri çok az. Yani Batı'nın kara kuvvetleri çok daha zayıf.
  Führer, Batı'ya karşı Rusya ile bir ittifak seçer.
  1939'da Çekoslovakya bölündü. Almanya ayrıca Sudetenland'ı da içeriyordu. Almanlar orduyu güçlendirdi, tank sütunları oluşturdu. Çarlık Rusyası da beş milyon barış zamanı ordusuna ve beş yüz personel tümenine sahip olarak yerinde durmadı.
  Çarlık Rusya'sında, sekiz motorlu uçaklar da dahil olmak üzere ağır tanklar ve stratejik havacılık uzun süredir üretiliyor. Fransa'nın yalnızca otuz kadar ağır tankı var ve bunlar da demode. Britanya'nın ağır makineleri yok. Pekala, Almanya da, hiçbiri yirmi tondan ağır değil. ABD'nin dört yüzün biraz üzerinde tankı var.
  Hitler, çekmeye değmeyeceğine karar verdi ve 15 Mayıs 1940'ta vurdu. Hava uygun olur olmaz ve her şey hazır olur. Ya da az ya da çok yapılır.
  Çarlık Rusyası, Hindistan'a ve diğer sömürge mülklerine karşı bir saldırı başlattı. Rus ordusunun darbesi, zayıf savunulan mevzilere düştü. Etnik İngiliz ve Fransızlardan oluşan birlikler nispeten azdır ve sömürge birimleri kendilerine yabancı bir fikir veya imparatorluk için ölmeye pek istekli değildir. Aslında onlar için İngilizler kim? Sömürücüler, köleleştirenler, soyguncular veya kafirler. Aslan veya Horoz imparatorluğu uğruna ölmek için Rusların onlardan çok daha kötü olması pek olası değil.
  Böylece çarlık birlikleri ilerliyor, yavaş, odak direnişinin üstesinden geliyor. Ancak Almanlar, bir buçuk ay içinde Fransız, İngiliz, Belçika ve Hollanda birliklerini yenmeyi başardılar.
  Böylece Churchill, ana müttefiklerinin desteğini kaybetti. ABD'nin savaşa girmesi beklentisi gerçekleşmedi. Roosevelt, genellikle Stenka Razin'in kararlılığıyla ayırt edilmiyordu. Ve sonra bu tür güçler Amerika'ya karşı gidecekti.
  Rus birlikleri, Afrika ve Asya'da yürüyüşler halinde ilerledi, araziden daha fazla sorun çıktı ve düşman birliklerinden çok iletişimleri uzattı. Özellikle Afrika'da yolların olmaması da etkiledi. Ancak iddiasız Rus askeri, kahramanca ve sabırlı bir şekilde tüm zorlukların üstesinden gelir.
  Almanlar Afrika'ya ancak zorlukla asker nakledebiliyor. Cebelitarık'taki ilerleme, Franco'nun inatçı direnişi nedeniyle ertelendi. Ve kuvvetlerini deniz yoluyla nakletmek zorunda kaldılar. Ruslar Mısır üzerinden Afrika'ya girdiler ve bu onlar için çok daha kolay. İtalya da alabildiği her şeyi alıyor ve bu konuda Mussolini'nin bir boa yılanı tutuşu var.
  1940'ta metropolün kendisine çıkarma gerçekleşmedi. Hava savaşında, esas olarak Rusya'nın pasifliği nedeniyle İngiltere direndi. Ancak bilge Çar Vladimir Kirillovich'in Britanya'nın vaktinden önce teslim olmasını istemediğini söylemeliyim, ancak oldukça mantıklı bir şekilde tüm Asya ve Afrika kolonilerini ele geçirecekti.
  İngiltere nereye gidiyor? Ne de olsa rezervi yok, kolonileri ve hammaddeleri yok - düşüş an meselesi.
  Kışın ve Mart 1941'de Rus birlikleri nihayet Güney Afrika'ya ulaştı ve son Afrika Hakimiyetini yendi. İngilizlerin Madagaskar'da oturma girişimi de başarısız oldu ve Mayıs 1941'de bir amfibi iniş gerçekleştirildi ve ardından bir zafer elde edildi.
  Japonya, savaşta Rusya'nın yanında hareket etti ve Pasifik Okyanusu'nda bir şeyler ele geçirmeyi başardı. 1941 yazı, İngiliz anavatanına büyük bir hava saldırısı dönemiydi.
  Rus ve Alman uçakları Londra'yı ve Britanya İmparatorluğu'nun diğer şehirlerini demirledi. Ve 8 Kasım'da, Münih darbesinin yıldönümünde çıkarma nihayet gerçekleşti.
  Çatışma on altı gün sürdü ve Rus ve Alman birliklerinin zaferiyle sonuçlandı.
  Bu, aslında, İkinci Dünya Savaşı'nı sona erdirdi. Gerçek tarihe göre daha az kanlı ve uzun olduğu ortaya çıktı. Ve Rus mülklerini çok belirgin bir şekilde güçlendirdi ve genişletti. Özellikle Afrika ve Asya'da.
  Nispeten barışçıl bir dönem başladı. Rusya ve Almanya kendi toprak kazanımlarını sindiriyorlardı. Üçüncü Reich, bileşimine dahil edildi: Belçika, Hollanda, Fransa'nın neredeyse yarısı ve ayrıca Fas, Cezayir'in bir kısmı ve merkezi mülkler. Doğru, Franco'nun konumu ve Hitler'in bazı kararsızlıkları nedeniyle, Almanların Fransa'nın Ekvator mülklerine ilerlemek için zamanları olmadı ve Rus birliklerine gittiler.
  Bununla birlikte, Almanya yine de kendi bölgesini aşan iyi bir Afrika toprağı parçası aldı. Üçüncü Reich'in arazi alanı, Avrupa satın almalarını hesaba katarak üç kattan fazla arttı. Ve 1937'den beri sınırlardan sayarsak, himaye karşısında Avusturya, Sudetenland ve Çek Cumhuriyeti'ni hesaba katarsak, o zaman dört kez.
  Yani Almanların bir bütün olarak sindirecek, ustalaşacak ve asimile edecek kadarı vardı. Rusya, sömürge mülklerini daha da genişletti ve tüm bunları neredeyse hiç kontrol edemedi.
  Ve İtalya çok şey aldı: örneğin, Sudan'ın çoğu, Somali, Uganda ve diğer bazı satın almalar, özellikle Tunus.
  Böylece, dünyanın yeniden dağıtılması şimdilik tamamlanmış oldu. Ancak dedikleri gibi, zamanla hırslar tezahür etmeye başlar.
  Amerika Birleşik Devletleri nükleer proje üzerinde ciddi bir şekilde çalışmaya başlamadı. Faşist Almanya ve Rusya'da da tavrın havalı olduğu ortaya çıktı. Japonya henüz onu çekecek kadar gelişmedi ve İngiltere ve Fransa, Üçüncü Reich ve Rusya'nın vasal ülkeleri haline geldi.
  Böylece nükleer silahların ortaya çıkışının bir süre ertelendiği ortaya çıktı.
  Ancak ilerleme elbette kaçınılmazdır. Fizikçiler çalışıyor, teori gelişiyor, laboratuvar deneyleri gibi. Ama nükleer proje devletin iradesine ihtiyaç duyar. Çarlık Rusyası, sınırlarının genişletilmesiyle iletişim maliyetlerinin ve başının ötesinde endişelere sahip. Ve bir nedenden dolayı Hitler, bu tür nükleer program fikirlerine kin besledi ve atom projesinin yalnızca büyük miktarlarda parayı boşuna emeceğine inanıyordu.
  Ek olarak, Rus kara orduları ve havacılığı dünyadaki en güçlü ve en çok sayıdaydı ve filo da özellikle ekonomik büyümeden çekildi.
  Çarlık generalleri ve mareşaller tank yapımını geliştirmeyi, uçak, uçak gemisi ve savaş gemileri inşa etmeyi tercih ettiler. Ve neden nükleer bombalar hakkında bazı peri masallarına ihtiyaçları var? Yani hem Almanlar hem de Ruslar bu soruna kayıtsız kaldı.
  Ek olarak, yakın gelecekte enerji taşıyıcıları hakkında hiçbir şekilde endişelenmemek için oldukça yeterli hammadde kaynağı vardı.
  Böylece Pentagon ve Beyaz Saray'ın tüm soğukluğuna rağmen inisiyatif istemeden ABD'ye geçti. Ve buradaki mesele sadece Rusların veya Almanların daha ileri gidip Yeni Dünya'ya baskı yapacakları korkusu değil, aynı zamanda ekonomide de.
  Asya, Afrika, Orta Doğu'dan petrol alma fırsatını kaybeden Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas, Florida'da hala kuyuları vardı ve Alaska'da gelişmeye başladı.
  Ancak ABD nüfusu artıyordu. Rusya'da göç müdahale etmedi ve nüfus hızla artmaya devam etti. Siyahların ve Arapların ABD'ye gitmelerine özellikle isteyerek izin verildi.
  Amerikan ekonomisi de büyüyordu, giderek daha fazla araba oluyordu.
  Ve nükleer yakıt ve muazzam enerji sağlayabilecek bir atomik reaksiyon arayışı başladı.
  Dünya Savaşı'nın bitiminden bu yana on yıl geçti. Hitler'in Almanya'sının yeni bir silahı vardı: sadece yüksek hızda uçabilen, aynı zamanda pratik olarak küçük silahlara karşı savunmasız kalan disketler.
  Ek olarak, Almanlar yörüngeye yapay bir uydu fırlatmayı başardılar ve en önemlisi, Haziran 1951'de uzaya çıkan ilk insan oldu.
  Çarlık Rusyası biraz geç kaldı ve ancak bu yılın Ağustos ayında tam ilerleme kaydetti. Aynı yıl faşist İtalya'da değişiklikler oldu. Jül Sezar unvanı için yarışan Benedito Mussolini hayatını kaybetti. Genel olarak, İtalyan diktatörü yönetimde başarılıydı. Etiyopya da dahil olmak üzere Afrika'daki fetihler dikkate alındığında, İtalya'nın kontrolündeki bölge onun hükümdarlığı sırasında neredeyse üç buçuk kat büyüdü. Ayrıca Avrupa'daki Benedito, Toulon ile birlikte Fransa'nın bir bölümünü kesmeyi başardı.
  Ancak Arnavutluk ve Yunanistan'a gitmesine izin verilmedi - bunlar Rus İmparatorluğu'nun etki alanına giren bölgeler.
  İtalyan ordusu istismarlarıyla pek parlamasa da, elbette Benedito'ya büyük ve fatih denilebilir. Ancak oğlu ve varisi, kendisini babasından daha kötü görmüyordu.
  Ve 1951 sonbaharını alıp Arnavutluk ve Yunanistan'ı işgal etti... Tüm büyük savaşların birdenbire başladığını söylemelerine şaşmamalı.
  Üçüncü Vladimir bu olaydan bile memnun kaldı. İtalya'nın Afrika'daki mülkleri büyüktür, hatta Almanlardan bile daha kapsamlıdır. Öyleyse neden harika bir sebep olduğunda onları almayasın?
  Rus birlikleri, 7 Kasım 1951'de Etiyopya, Libya ve Sudan'a saldırarak düşmanlıklara başladı. Rus birimleri, İtalyan birimlerinden daha güçlü, sayıca daha fazla ve savaşa hazır.
  Böylece makarna ordusunu hızla parçalamaya başladılar ... Ama Adolf Hitler'in herhangi bir uyarı olmaksızın Mussolini Jr.'ın tarafını tutacağını kimse beklemiyordu.
  Yine de buna bakarsanız, beklenmedikten başka bir şey yoktu.
  Almanya, Birinci Dünya Savaşı'nı Rusya'ya karşı kaybetmiş ve Rusya'da en çok toprak kaybetmiş ülke olmuştur. Ve eğer Almanlar Batı'da kaybedileni intikamla geri getirmeyi başardıysa, o zaman doğuda, dürüst olmak gerekirse, önemsiz bir şekilde burunları kaldı.
  Bu yüzden Hitler yeni silahlarına, özellikle de disketlere ve uçan dairelere gerçekten güveniyordu. Ayrıca Führer, Almanya ve İtalya'nın ikinci bir cephesi olmadan şirkete liderlik edeceği için bu sefer Rusya ile savaşmanın Birinci Dünya Savaşı'ndakinden daha kolay olacağına inanıyordu.
  Ruslara gücenen Japonya'nın da Uzak Doğu'da savaşa girip düşmanı oraya bağlayacağı hesaplandı. Belki Portekiz ve İspanya, İngiltere ve Fransa gibi koalisyona katılır? Almanya'ya Rusya'dan çok daha yakınlar. Ve bazı umutlar ABD'ye bağlandı!
  Dahası, Amerika etkileyici bir donanma, birçok uçak gemisi inşa etti ve tank filosunu modernize etti - ancak yine de miktar ve kalite bakımından Eski Dünya ordusunun makinelerinden daha düşüktü.
  Çarlık Rusya'sındaki sosyal sistem, otokratik ve mutlak bir monarşi olarak kaldı. Tüm Rusya'nın Çarı ve İmparatoru tam güce sahipti: yürütme, yasama ve yargı. Meclis yoktu. İmparator tarafından atanan kişilerden oluşan bir Danıştay vardı, ancak sadece danışma hakkı vardı. Kanunlar ve kararnameler kralın kendisi tarafından çıkarıldı. Elbette bir mahkeme olmasına rağmen, infaz etme ve affetme hakkına da sahipti. II. Nicholas'ın öldürülmesinden sonra jürili yargılamalar kaldırılmış, böylece yargı da çar veya imparatorun atadığı görevliler tarafından atanıp görevden alınmıştır.
  Bu sistemin hem avantajları hem de dezavantajları vardı. Bir yandan imparator şu veya bu sorunu herhangi bir anlaşmazlık ve anlaşma olmadan hızla çözebilirken, diğer yandan gücün bir yandan aşırı yoğunlaşması inisiyatifi bastırdı ve bürokrasiye büyük fırsatlar verdi. Çeşitli favoriler ve favoriler doğurdu. Vladimir, aşırı ikiyüzlülük ve evlilik sadakati ile ayırt edilmedi. Kadınların siyaseti üzerinde fazla etkisi olmamasına rağmen.
  Tank inşası alanında, Çarlık Rusyası çok sayıda güçlü ve ağır araca sahipti. Ancak Afrika'daki askeri operasyonların deneyimi, tankın sürüş performansının son derece önemli olduğunu gösterdi. Sonuç olarak, ana Rus tankı kırk beş tonun üzerine çıkmadı. Geniş paletlerde bile daha fazla ağırlık doğurduğundan, açıklık sorunları.
  Çar ağır tankları severdi, ancak imparatorun danışmanları onları seri üretime sokmaktan caydırdı. Ancak altmış tonluk makine iki bin kopya halinde mevcuttu. Ve en büyük tank "Nikolai" - 3, genellikle altmış üç binde yapıldı.
  Ve makine - ağırlık kırk beş ton ve tabanca 122 mm kalibreli. İki yüz milimetrelik ön zırh, 120 milimetrelik kıç ve yanlar, düzen klasik.
  Hitler ciddi olarak ağır makinelere düşkündü. Ve bir seri tankta Nikolai'ye üstünlük sağlamak istedim. Alman arabasının ağırlığı 75 tona kadar yükseldi ve bu, büyük bir kütlenin demiryolu raylarında taşınmasının son derece zor olması nedeniyle zaten sınırdı.
  Alman arabası 128 mm silahlarla donatılmıştı, 250 mm ön zırhı ve 180 mm yan ve kıç zırhı vardı.Düzen de klasik olana yakın.
  Sayısal olarak, Alman tank tankı Sovyet tankından üç kat daha düşüktü. Aşırı ağır makineleri kullanmanın zorluğundan bahsetmiyorum bile.
  Bununla birlikte, Rus teçhizatı geniş alanlara dağılmıştır ve cephenin Avrupa bölümünde, araç ve piyade sayısında yaklaşık bir eşitlik vardır. Genel olarak Rus ordusunun sayısı Alman ordusundan çok daha fazladır. Ve Rusya'nın çok büyük bir nüfusu var: Hindistan, Çin, Afrika'nın çoğu, Orta Doğu, İran, Çinhindi ve çok daha fazlasını içeriyor.
  Elbette Hitler'in Çarlık Rusya'sına saldırma kararı, Japonya ve İtalya'nın ve muhtemelen Fransa ve İngiltere'nin kendi tarafında olduğu düşünüldüğünde bile devasa bir maceradır. Ancak Führer büyük bir maceracıdır.
  Üçüncü Reich'ın bu kadar büyük umutlar beslediği disketlerin pratikte pek etkili olmadığına dikkat edilmelidir. Güçlü bir laminer jetin oluşturulması, büyük yakıt tüketimine yol açtı ve uçan dairelerin uçuş süresinin nispeten kısa olduğu ortaya çıktı. Böylece, özellikle önemli olmayan mesafelerdeki muazzam hızı hesaba katarak bile hareket edebilirler. Ek olarak, laminer jet diski küçük kollardan korudu, ancak karşılığında bir uçan daireden ateşlenmesini engelledi.
  Böylece Almanlar, disklerinden yalnızca radyo kontrollü roketleri ve ardından dar bir açıyla veya laminar jeti kapatarak atabilir, ancak o sırada savunmasız hale gelir.
  Ancak her durumda, Hitler Rusya'ya saldırmaya karar verdi ve kartlarını devreye soktu. Ayrıca faşist, İtalya'nın yenilmesi durumunda onu ele geçireceklerinden korkuyordu. Bıyıklı kimseye güvenmiyordu.
  Başlangıçta Naziler, grevin sürprizi ve birliklerinin daha iyi örgütlenmesi nedeniyle başarıya ulaştı. Ancak saldırı zamanı kötü seçilmişti. Kar yağdı ve tanklar savruldu. Fritz, Krakow da dahil olmak üzere Polonya'nın bir bölümünü ele geçirebilirdi, ancak Varşova yakınlarında sıkışıp kaldı.
  Rus savaş makinesi dönüyordu ... Führer'in beklediği gibi Japonya savaşa girdi, ancak filosunun Rus Pasifik Filosuna üstünlüğü yoktu ve savaşlar yaklaşık olarak eşitti. Ve Japonya pratik olarak kara kuvvetlerini Batı harekat sahasından uzaklaştırmadı. Ek olarak, samuraylar hem sayı hem de kalite bakımından havadaki Ruslardan daha düşüktü. Ve Yükselen Güneş Ülkesi yalnızca birkaç küçük adayı ele geçirebildi.
  Tedbirli Franco ve Salazar savaşa girmek için hiç aceleleri yoktu. Rusya çok güçlü bir düşman. İzlemek ve beklemek zorundasın. Gerçek tarihte, Franco kendisini II. Dünya Savaşı sırasında faşist gönüllülerden oluşan mavi bir tümen göndermekle sınırladı.
  Şimdi güçlerin uyumu, özellikle Afrika'da tamamen eşitsiz görünüyordu.
  İtalya, kara kıtadaki mülklerini hızla kaybetti.
  1952 baharında, çarlık ordusu Doğu Prusya'da bir saldırı başlattı ve düşmanın savunmasını derinlemesine geçmeyi başardı. Naziler, Çarlık ordusunun Koenigsberg'deki ilerlemesini zorlukla bıraktılar, ancak öte yandan imparatorluk birlikleri Sudetenland ve Krakow'da ilerlemeye başladı.
  Daha çevik Rus tanklarının ağır ancak daha az çevik bir düşmanla savaşma konusunda oldukça yetenekli olduğu ortaya çıktı. Rus generallerinin komutasındaki Çin tümenleri de kendilerini iyi gösterdi.
  Almanlar Krakow'u terk etmek zorunda kaldılar ... Ve sonra kuşatma tehdidi nedeniyle Vistül'den Oder'e çekilmeye başladılar.
  Hayır, ele geçirilen Führer böyle bir savaş beklemiyordu. Ama suçlu o. Üstelik faşist işgalin kokusunu alan Fransızlar ve İngilizler, Führer için hiç ölmeye çalışmadılar. Böylece ikmal başarısız oldu ve vasal ülkeler önemsiz bir şekilde oturmak istediler.
  Ve daha da kötüsü cephedeki Almanlar içindi.
  Kışın Almanlar Afrika'daki tüm mallarını kaybetmişti. Ve kışın ilkbaharda tamamen Oder'e geri döndüler. Rus birlikleri Prag'ı ve Sudetenland'ı kurtardı, Viyana'ya yaklaştı. Ayrıca İtalya'yı yenip Roma, Napoli, Sicilya'yı işgal ettiler. Dolayısıyla 1953 baharı Naziler için iyiye işaret değildi. Ancak 8 Nisan 1953'te Hitler aniden ölür. Almanya'nın yeni liderliği çaresizce barış istiyor.
  Vladimir Kirillovich Romanov cömertçe kabul etti. Ancak Almanlar bunun bedelini çok ağır ödedi. Yeni sınır şimdi Oder'den geçiyordu: Belçika, Hollanda, Danimarka egemenlik aldı, ancak Rusya İmparatorluğu'nun bir tebaası çerçevesinde. Fransa daha önce kaybettiği mülklerini geri aldı, ancak Rusya'ya daha da bağımlı hale geldi.
  İtalya ve Almanya, artık kraliyet tacının malı haline gelen tüm kolonilerini kaybetti. İtalya'nın kendisi de bir Rus vasalının statüsünü aldı ve Sicilya ve Sardunya doğrudan Üçüncü Vladimir imparatorluğunun bir parçası oldu.
  Almanya ayrıca bağımsızlığının çoğunu kaybetti ve büyük tazminatlar ödüyordu.
  Japonya da kendi toprakları dışında tüm mal varlığını kaybetti ve vasal bir devlet olmaya zorlandı. Ve Çar Vladimir Kirillovich Romanov da Japonya İmparatoru unvanını aldı.
  Tabii Avustralya'nın daha önce Doğan Güneş ülkesine ait olan o kısmı da Rusya'nın kontrolüne girdi.
  Ağustos 1953'te nihayet Amerika Birleşik Devletleri'nde bir atom bombası test edildi. Sekiz yıl sonra, ama nükleer cin şişeden çıkmıştı. Her durumda, ilerleme durdurulamaz. Ve atom bombasının ortaya çıkması kaçınılmazdır. En aşırı senaryoda, nükleer silahlar gerçekte olduğundan en fazla yirmi yıl sonra ortaya çıkabilir.
  Biraz gecikmeyle, çarlık hükümeti kendi tepkisini geliştirmeye başladı.
  Şimdiye kadar, Birleşik Devletler böylesine güçlü bir imparatorlukla savaşa girmeye karar veremedi. Dahası, Rusya'nın ana sanayi ve ekonomi merkezlerini okyanusun ötesinden almak o kadar kolay değil.
  Ve nükleer yüklerin üretimi hem zaman hem de para gerektiriyordu! Amerika Birleşik Devletleri'nin fonları vardı ama zaman daralıyordu. Çarlık Rusyası, kaynakları ve güçlü entelektüel potansiyeli ile bu alandaki açığı çok çabuk kapatmıştır. Ve 1956'da Vladimir III'te bir atom bombası da ortaya çıktı.
  Nüfus ve kaynaklar açısından Rusya'dan önemli ölçüde aşağıda olan kapitalist ve demokratik ABD, yavaş yavaş kozlarını kaybetti.
  Yapabilecekleri tek şey nükleer silahları caydırıcı olarak kullanmak ve Çarlık Rusya'sını içeriden baltalamaya çalışmaktı. Ama şu ana kadar bir şey yapamadılar.
  Vladimir Kirillovich'in ilk karısından bir erkek torunu yoktu ve yeniden evlendi. Ve ona George adını vererek varisi yeniden üretti.
  Çarlık Rusya uzay genişlemesi gerçekleştirdi. 1959'da, Amerikalılardan yaklaşık bir yıl önce aya insanlı bir uçuş gerçekleşti. Sonra 1971'de Mars'a. Alternatif dünyada, gerçekte olduğundan daha güvenli hale geldi.
  1975'te bir adam Venüs'e indi. 1980'de Merkür'de. 1981'de Jüpiter'in uydularından birinde. Ve 1992'de, tam da Vladimir Kirillovich Romanov'un ölüm yılında, Rus kozmonot gururla Plüton'a ayak bastı.
  İlk George, on sekiz yaşında tahta çıktı. Ve genel olarak, Üçüncü Vladimir diyebiliriz - Büyük, 54 yıllık saltanatını çok başarılı bir şekilde geçirdi. Ve sonra Romanov hanedanı devam etti.
  
  12. Charles'ın Bilgeliği
  On ikinci Charles, görünüşe göre sınırsız Rusya ile savaşın beyhudeliğini tahmin ederek, Büyük Peter ile ılımlı şartlarda barış yapmayı kabul etti. Çarlık imparatorluğu, daha önce fethedilen şehirleri İsveçlilere iade etti ve toprak kazanımlarını ve Polonya'daki kukla kralı tanıdı.
  Prensip olarak Rusya, savaştan önce olduğu gibi İsveçlilere hiçbir şey kabul etmedi, ancak onu elde etmedi. Ve bir çok insan öldü. Ve pahalı St. Petersburg'u iade etmek zorunda kaldım. Ama barış bulundu. Büyük Peter, savaşın devamının İsveçlilerle nasıl sonuçlanacağını bilseydi, hiç şüphesiz devam ederdi.
  Ama dünya da öyle ... Sonra Türkiye ile pek başarılı olmayan savaş ve Azak'ın kaybı.
  Ve sonra Çin ile savaş. Zaten savaştı ve bir şey kaybetti. Şimdi Büyük Peter doğuda intikam almak istiyordu. Ancak arazi geri alınmadı.
  Ve bir çok insan öldü. Böylece, Büyük Peter büyük olmadı. Ve onun altındaki Rusya, nüfusta büyük bir düşüş yaşadı. Doğru, Urallarda fabrikalar inşa edildi ve fabrikalar ortaya çıktı.
  İsveç, Polonya'ya boyun eğdirdi ve On İkinci Charles taç giydi.
  Ve ordusu dünyanın en güçlülerinden biri haline geldi. Üstelik İngiltere ve Fransa zayıfladı. Ve artık İspanya'nın eski rolü gibi oynamıyorlar.
  Ve şimdi On İkinci Charles da Norveç'i fethetti ve Danimarka'da taç giydi. Sonra Almanya'da daha fazla Dünya kaptı. Aslında Ren'e kadar Alman topraklarının çoğunu fethetti. Ve güneyde Avusturya'ya gitti.
  İsveç Kralı, elli yılı aşkın bir süre 1750 yılına kadar hüküm sürdü ve tarihe Büyük ve fatih olarak geçti.
  Bundan sonra, tahta çıktığı sırada çok genç bir kral olan II. Gustavus Adolf hüküm sürdü, çünkü Onikinci Charles kırk beş yaşında oldukça geç evlendi. Ve oğlu tahta çıktığında henüz on altı yaşındaydı.
  Ancak babası gibi Gustavus Adolf da çok savaşçıydı. Bu zamana kadar, Elizabeth II Rusya'da hüküm sürdü. Avrupa'ya tırmanmadı ve güneyde Rusya'yı tanıtmaya çalıştı.
  Hatta Rusya ve İsveç ittifak yaparak Türkiye'ye karşı birlikte savaştı. Avusturya da savaşa girdi. Osmanlı Devleti koalisyon darbesine karşı koyamadı ve mağlup oldu. Ve Konstantinopolis alınır.
  Sonra Küçük Asya'yı ele geçirdiler ....
  Osmanlı İmparatorluğu yok oldu. Ve toprakları kendi aralarında Rusya, Büyük İsveç ve Avusturya tarafından bölündü.
  Çarlık Rusyası için burası Karadeniz'e ve limanlara açılan bir çıkıştı. Elizabeth ayrıca Kazakistan'ı ilhak etti ve hatta babasından çok daha havalı olan Büyük olarak anılmaya başlandı.
  Sonra İsveç ile Avusturya arasında bir savaş çıktı. Ve Avusturya fethedildi. Ve böylece bir imparatorluk daha düştü. Ve sonra, Fransa'daki devrimden yararlanan Gustavus Adolphus, Belçika ve Hollanda'nın yanı sıra onu da fethetti. Ve bir süre sonra, isyanların da patlak verdiği İtalya. Papalığı da aldı. İsveç kralı 1802'ye kadar hüküm sürdü - elli iki yıl ve babası Onikinci Charles altmış sekiz yaşında nasıl öldü.
  Miras, bu kez torunu. Ayrıca genç, on yedi yaşlarında Charles On Üçüncü. Ancak uğursuz figüre rağmen yeni kral oldukça şanslıydı.
  İspanya ve Portekiz'i ele geçirdi ve Britanya ile karşılaştığı kolonilerini fethetmeye başladı. Ancak Nelson'ın ölümünden sonra İngilizler, güçlü İsveç'e kaybetmeye başladı. Ayrıca karada mağlup olan Rusya, büyük imparatorluğa katılmayı kabul etti.
  Sonuç olarak, İngiltere yenildi. Ve İsveçliler Latin Amerika ve Afrika'da kendilerine yer edindiler. Hindistan'ın yanı sıra kolonilerin birçok ülkesi.
  İsveç ayrıca Avustralya'ya indi ve orada yerleşim yerleri kurdu.
  Çarlık Rusyası Ortadoğu'da ve İran'da bir şeyler kazanmayı başardı. Mısır İsveçlilere teslim oldu. Charles XIII 1853'te öldü.
  Ve Magnus yeni imparator oldu. Zaten otuz üç yaşında oldukça olgundu ve hemen Rusya ile savaşa başladı.
  İngiltere bu zamana kadar tüm kolonilerini kaybetti ve zayıfladı. Ve Rusya güçlüydü.
  İsveçlilerin üstün güçleri Moskova ve St. Petersburg'u aldı. Menshikov'un vasat bir komutan olduğu ortaya çıktı ve tüm savaşları temiz bir şekilde kaybetti. Nicholas öldüm.
  Ve Magnus, Rus tahtında ciddiyetle taç giydi. Ayrıca Tüm Rusya'nın İmparatoru oldu.
  Bundan sonra, Çin bu zamana kadar zayıfladığı için İsveçlilerin artık ciddi rakipleri kalmadı.
  Kolonilerin genişlemesi devam etti. Magnus 1880'de öldü. Altmış yaşında, üç selefinden biraz daha az yaşamış.
  Ancak otuz beş yaşındaki oğlu Ondördüncü Charles, fetih politikasını sürdürdü.
  Son büyük savaş Çin'in fethiydi. Toplam on yıl sürdü. Birliklerin kalitesinde önemli ölçüde düşük olmalarına rağmen, hala çok fazla Çinli var. Ama burada Çin fethedildi. Ve İsveç kralı Çin'in başına geçti.
  1913'te, sayıların büyüsü, altmış sekiz yaşında, on dördüncü Charles da öldü. Ve on beşinci Charles onun yerini aldı. Otuz altı yaşındaydı. Dünya gezegeninde İsveç'e ait olmayan son bölgelerin fethini tamamladı. Ve savaşların tarihini tamamladı.
  Bundan sonra uzayın fethi hikayesi başladı. Ay, Mars ve güneş sisteminin diğer gezegenlerine uçuşlar. İnsanlık birdir ve bölünmezdir.
  Ve şimdi, yirminci yüzyılın sonunda, güneş sisteminin tüm gezegenleri insanlığın kontrolü altındadır.
  Ve 2020'de yıldızlar arasında ilk sefer başladı. Başka dünyalara uçuş. Bunda, birkaç sert ama teorik olarak yaşanabilir gezegenin olduğu Sirius yıldızına.
  Ve on yedinci Charles tahta çıktı ve saltanatı oldukça istikrarlı. Bazen komplolar olsa da. Ama güçlü bir parlamento ve kontrollü bir demokrasi var. İnsanlar iyi gidiyor ve yeni dünyalar ve genişleme istiyorlar. Bununla birlikte, yakında nihayet kurulmuş bir cumhuriyetçi hükümet biçimi ve değişken bir hükümet olması mümkündür.
  Yani ileride büyük değişiklikler var. Ya da belki dinamik kararlılık!
  
  STALIN'İN DÜNYA ÜZERİNDEKİ GÜCÜ
  Öyle oldu ki, Stalin tüm dünyayı köleleştirmeyi başardı. Dünya tarihinin bu alternatif gelişimi, bir konuda küçük bir şansın kaydırılmasının sonucuydu.
  Nisan ayında Yugoslavya ile Üçüncü Reich arasındaki ilişkiler sınıra tırmandığında ve ardından gerçek bir savaş başladığında ve Wehrmacht'ın saldırganlığı başladığında, Stalin makul bir karar verdi. Yani, o zamana kadar Sovyet Rusya ile bir dostluk anlaşması yapmayı başarmış olan Yugoslavya'nın yardımına geldi.
  6 Nisan 1941, büyük şehirlerin, demiryolu kavşaklarının ve hava limanlarının yoğun bombardımanından sonra, Almanya ve Macaristan Yugoslavya'yı işgal etti. Aynı zamanda, Almanların desteklediği İtalyan birlikleri Yunanistan'da başka bir saldırı düzenliyor. 8 Nisan'a kadar Yugoslavya'nın silahlı kuvvetleri birkaç parçaya bölündü ve aslında bir bütün olarak var olmaktan çıktı. 9 Nisan'da Yugoslav topraklarından geçen Alman birlikleri Yunanistan'a girdi ve Selanik'i ele geçirerek Yunan Doğu Makedon ordusunu teslim olmaya zorladı. 10 Nisan'da Almanlar Zagreb'i ele geçirdi.
  11 Nisan Sovyetler Birliği Almanya'ya savaş ilan etti ve birlikleri Üçüncü Reich sınırını geçti.
  Sovyet birliklerinin elde ettiği taktiksel sürpriz ve tank ve uçaklardaki önemli üstünlük, taarruzun ilk günlerinden itibaren hissediliyor.
  İlk başta Almanlar, saldırının gerçekliğine pek inanmadılar. Ve sonra Kızıl Ordu'nun çok iyi savaştığı ortaya çıktı.
  Ve Almanlar kendilerini düzgün bir şekilde nasıl savunacaklarını bilmiyorlar. Ve hiç de bir savunma savaşına uyarlanmış değiller.
  Ve Sovyet tankları KV-2 ve T-34 gerçekten de dünyanın en iyileridir. Belki "otuz dört" zayıf görüş, oldukça zayıf optikler ve ilk modellerde kule manuel olarak dönüyor, ancak silah ve zırh konusunda rakipleri yok.
  Ama en önemlisi, Nazilerin haritaları yoktu ve Ruslar yıkılmayan köprüleri ele geçirdi ve mühimmat ve yakıtın bulunduğu ana depolar sınıra yakındı.
  Yalnızca Oder Nehri'nde, Fransa'dan önemli kuvvetler aktaran ve tüm güçleri seferber eden Almanlar, Sovyet ordusunun saldırısını durdurabildi.
  Ancak bu zamana kadar durumları neredeyse umutsuz hale geldi: Romanya ve Macaristan ilk ayda kaybedildi, Bulgaristan SSCB tarafına geçti, Almanlar Yugoslavya'da yenildi. Slovenya ve Çekoslovakya üzerindeki kontrolü kaybetti.
  Ancak Berlin hemen ele geçirmeyi başaramadı. Almanlar, şehri yalnızca Ağustos ayında aldıkları neredeyse üç ay daha tuttu. Almanya bir ay daha ıstırap içinde bocaladı ve Ruhr'un kaybı 25 Eylül'de teslim oldu.
  Sovyetler Birliği İngiliz Kanalı'na ulaşmayı başardı, ancak Churchill Normandiya'ya çıkmayı başardı, ancak önce Kızıl Ordu Paris'e girdi.
  Ve sonra henüz hiçbir şeyin bitmediği ortaya çıktı.
  Sonra uzun bir süre İngilizler kendilerini haklı çıkardılar ve önce kimin ateş açtığını tartıştılar.
  Ama tarih kazananlar tarafından yazılır. Stalin, İngilizleri karada yendi ve Japonya ile birlikte İngiliz Aslanı ve Amerika Birleşik Devletleri'ne karşı bir savaş başlattı.
  İlk başta, İngiltere ve hatta Amerika, devasa donanmalarıyla kaplı denizler ve okyanuslar boyunca zaptedilemez görünüyordu. Ancak Japonya, Amerikan donanmasını parça parça parçaladı. İlk sert darbe: Peru Limanı, ardından daha çok ezici yumruklar.
  Japonlar o kadar hızlı kazanıyordu ki, Stalin'in Kızıl Ordu'nun büyük bir sevinçle karşılandığı Hindistan ve Bangladeş'e asker göndermeye zar zor zamanı vardı.
  Amerika'nın yenilgisi ve SSCB'nin başlattığı denizaltı savaşı İngiltere'nin gücünü baltaladı. Tüm Avrupa'nın ve ardından Asya'nın çoğuyla birlikte Afrika'nın kaynaklarına güvenen Stalin, İngiltere'ye büyük bir hava saldırısı başlattı.
  Binlerce, on binlerce Sovyet bombardıman uçağı İngiliz şehirlerini yerle bir etti. Bu, filo devrilene kadar devam etti.
  7 Kasım 1942'de metropolde çıkarma başladı. İngiltere sadece birkaç hafta sürdü.
  1943'te Alaska üzerinden bir istila gerçekleşti ve Japonlar Panama Kıstağı'nı ele geçirdi.
  Amerika Birleşik Devletleri ile savaş, uzun süreli ve acı bir karakter kazandı. Her adım büyük zorluklarla verildi.
  New York ve Washington 1946'da düştü. Ancak Amerikalılar nihayet nükleer silah kullanarak kapıyı yüksek sesle çarpmayı başardılar. Ancak birkaç yüz bin kendi vatandaşı olan yalnızca birkaç Sovyet tümenini yaktılar.
  İkinci Dünya Savaşı'nın sonu 5 Eylül 1946'da düştü. Dört yıl sonra Stalin, nükleer silah elde etme tehdidinde bulunan Japonya'yı yenmek zorunda kaldı.
  Savaş beş ay daha sürdü ve SSCB dünyadaki nihai hakimiyetini kurdu.
  Iosif Vissarionovich, tüm dünya ülkelerini SSCB'ye dahil etmeyi başardı. Tüm zamanların ve halkların En Büyük Lideri 1971 yılına kadar yaşadı. Gerçek tarihte, Stalin zehirlendi. Burada tahtı torunu Alexander Stalin'e devretti. Elbette çok kan döküldü ve Moloch baskı kesintisiz çalıştı. Alexander Vasilyevich altında bir miktar liberalleşme başladı. Ama uzun sürmez.
  Sovyetler Birliği başarılı bir şekilde uzayda ustalaştı. İnsanlık birleşmiştir ve başka dünyalar için çabalar. Astronot çoktan Mars'a ayak bastı, Venüs, Merkür, Jüpiter'in uydusuna indi. Gerçek şehirler ayda inşa ediliyor.
  Astronotun Pluto'dan dönüşü sırasında Alexander Stalin'e suikast girişimi gerçekleşti. İktidara geldiği sırada sadece otuz yaşındaydı. Suikast girişimi sırasında, Süleyman başarılı bir saltanat sürdüğü için sadece yetmiş kırk yaşındaydı.
  Yeryüzünde açlık sona erdi, terörizm neredeyse sona erdi, savaşlar yok ve hapishaneler bile yarı yarıya boş ve suç bölgelerinden çok izci kamplarına benziyor. Uyuşturucu bağımlılığı neredeyse ortadan kalktı, alkol yasak olmamasına rağmen çok popüler değil, popülerliğini yitiren tütün gibi. Katı okuryazarlık, ücretsiz eğitim ve tıp.
  Ömrün uzatılması konusunda bile ilerleme kaydedilmiştir.
  Pekala, gerçek demokrasi gibi kokmuyor. Dürüst olmak gerekirse, seçimler hayali, en iyi ihtimalle önceden kararlaştırılmış, doğrulanmış iki veya üç aday arasındaki bir rekabet.
  Uzun bir süre boyunca hem Stalin hem de İskender'in kendisi alternatifsiz seçildi. Ancak son zamanlarda cep muhalifleri de ortaya çıktı. Ama yine de liderin torunu kendinden emin bir şekilde at kuyruğu ile yüzde doksan dokuz aldı.
  Yani 2011'de yaşanan suikast girişimi saçmalık. Ve bu bir başarıydı.
  İskender geride oğul bırakmadı ve her şeye gücü yeten gezegen güvenliğinin başı Nero ibn Totalitarian gücü ele geçirdi. Nero adı gerçektir, ancak Totaliter takma adıdır.
  Totalitarizm kelimesinin kendisi taciz edici değildi. Tüm gezegende birleşmiş olan SSCB, her şeyi ve herkesi kontrol eden olumlu bir devlet örneği olarak görülüyordu. İdeoloji komünisttir, ancak her şey Marx'tan kalmasa da plana göre gelişmektedir. Ancak para henüz iptal edilmedi, bu nedenle insanlar henüz olgunlaşmadı.
  Din, liderler kültüyle resmen ateizmdi, ama... Efsanevi bir karışımla. Örneğin, ruhun ve bazı doğaüstü güçlerin varlığına zaten inanıyorlardı. Her ne kadar zaten bir paganizm karışımına yaklaşıyordu.
  Ve Stalin harika bir idol.
  Genel olarak Nero, seleflerinin kültünü yok etmedi, ancak gücünü güçlendiren kan akıntıları akıttı.
  Tepedeki büyük baskılara, alttaki tasfiyeler eşlik etti. Ek olarak, Dünya gezegeni zaten yeniden yerleşim tehdidi altındaydı. Doğum oranı yüksektir ve ölüm oranı gerçekte olduğundan çok daha düşüktür.
  Ve Nero, beş yaşından itibaren cezai sorumluluk ve planlandığı gibi tek bir ihbar üzerine veya genel olarak çocukları hapsetme kısır uygulamasını getirdi. Ve tabii ki yetişkinler de. Dünya gezegenindeki yüz milyonlarca insan kamplarda kaldı ve on milyonlarca insan vuruldu. Dahası, sadist Totalitarian, bunu gezegenin kaynaklarını tutumlu bir şekilde harcama ihtiyacıyla haklı çıkardı. Yıldızlara uçuşlar şimdiye kadar bir hayal olarak kaldı ve güneş sisteminin geliştirilmesi son derece pahalı bir girişim.
  Ve mahkumlar azla yetindiler, çok daha az kaynağa ihtiyaçları var ve gezegen ölçeğindeki GULAG her şeyden çok şey üretiyor.
  Ve elbette asıl mesele, diğer dünyaları fethetmenin yoludur. Ancak baskı makinesi çalışırken - Moloch gibi.
  On bir yaşındaki bir çocuk, gücenmiş bir sınıf arkadaşının ihbarı üzerine kazara değirmen taşına düştü. İşkence gördü ve kısa bir süre bir şantiyede dayanılmaz bir şekilde çalıştı. Ancak Boy-Yaratıcı'nın iradesiyle , Sphero hiperdeğişken evrenlere taşındı ve artık muhteşem maceraların tadını çıkarabilirdi.
  -Rahat! Oleg Rybachenko bağırdı ve giyinmek için koştu. Otomatik sığdırma sayesinde, hepsi saniyenin çok küçük bir kısmını aldı. Örümcek timsahlar tırmanmaya devam ettiler, ancak güç ekranının arkasında artık korkutucu değillerdi. Çocuk kaldırdı, ellerini indirdi, canavarları hamamböceği gibi ezdi, ancak bazıları suyun altına girdi. Şanslı olmayanlardan sadece kahverengi lekeler kaldı.
  - Seni dişlek herif. Bir insana nasıl yaklaşılacağını bileceksin. Tapir parmağını salladı. Bu tehditten dalgalar geçti ve karşı kıyıda duran baobab büyüklüğünde bir ağaç çöktü.
  - Dağları yerinden oynatabilirim. İşte güç. - Çocuk hiç bu kadar iyi hissetmemişti, içinde güç kaynıyordu ve gerçekten yakınlardaki üç aydan birine sahip olmak istiyordu, komünizme sadakat gezegenine gece ışığı veriyordu - Dünya böyle yeniden adlandırıldı.
  Anı sevincini biraz gölgeledi, sonra yüzü aydınlandı.
  -Bil, sinsi Nero, geri döneceğim ve sonra ölmek için yalvaracaksın. Asitte diri diri eritilip bir yıldızın üzerinde çarmıha gerilmek size iyi gelecek. - Oleg Rybachenko yumruğunu sıkıca sıktı, gökyüzündeki mor bulutlar bir anda kalınlaştı ve yağmur yağmaya başladı, ardından şiddetli sağanak.
  Akarsuları güvenli bir şekilde örtülmüş çocuğa dokunmadı. Sonra Oleg Rybachenko elini tepede gezdirerek gökyüzünü düzeltti. Yağmur tekrar azaldı, hava tekrar güneşlendi ve bu arka plana karşı doğa daha az uğursuz görünüyordu. Ancak sürprizler burada bitmedi. Ormanın yanından iyi bir namlu büyüklüğünde renkli toplar çıktı.
  Yükseğe zıpladılar, atışlar yaptılar, yavaş yavaş büyüdüler. Gezegenin yüzeyi sallandı, dünya çatladı. Oleg Rybachenko'ya uçtuktan sonra savunmaya çarptılar, vurdular, ezildiler, düzleştiler, bazıları patladı. Patlama sırasında asit saçtılar, üzerine düştüğü yapraklar sarardı, karardı, kıvrılarak tüp şeklinde kıvrıldı. Gezegenin yüzeyindeki çatlaklardan ve çatlaklardan lav aktı, binlerce kötü ruh ateşli cehennemden uçuyor gibiydi.
  -Biome nasıl durdurulur? - Oleg Rybachenko bilgisayara döndü.
  Zihinsel bir düzen ile güç radyasyonunu tam güçte açın ve ellerinizi önünüzde hareket ettirin.
  Oğlan kendi zenkisini yumurtadan çıkardı:
  -Nasıl?
  Robot kayıtsızca cevap verdi:
  -Çünkü senin ilkel evreninde ütü yapıyorlar.
  Oleg Rybachenko itaat etti, şişmiş toplar küçülmeye başladı ve sonra tamamen düştü. Derin çatlaklar yavaş yavaş düzeldi ve geriye sadece yanmış bir yüzey kaldı.
  -Merak etme Tapir, her şey büyüyecek. Biyom gıcırdadı.
  Çocuk mutlu bir şekilde ayağa fırladı.
  -Endişeli değilim. Gezegen büyük ve kavrulmuş çöl, manzaraya ekstra bir tat katıyor.
  Yola kırık kömürleşmiş ağaçlar serpildi, bazı yerlerde yol yandı. Tapir gerçekten yanan kömürlerin üzerinde çıplak ayakla yürümek istiyordu. Artık vücudunun güçlendiğini ve anında yenilendiğini hatırladı. Gerçekten de, çizikler inanılmaz derecede hızlı iyileşti, iz bile bırakmadı. Hiper giysisini fırlatıp öfkeyle çıplak topuklarıyla külleri topladı. Biraz yanıyordu ve gıdıklanıyordu ama duyumlar genellikle hoştu.Oğlan bir avuç kül aldı ve ağzına koydu. Dili daha çok yandı ve bu pisliği tükürdü.
  -Brr! Ağız bok dolu. Boy Oleg can sıkıntısıyla doluydu. - Yeni et, acıya karşı duyarsızlığın garantisi değildir.
  Bilgisayar çocuğu tuhaf bir şekilde sakinleştirdi:
  -Ne istemiştin. Ek olarak, vücudunuz henüz hiperplazmaya tam olarak uyum sağlamamıştır. Zamanla, daha da güçlü olacaksın.
  Oleg Rybachenko sıkıntıyla mırıldandı:
  -Umut. Ve bu dokunaç kırılmadı.
  Elektronik cihaz şöyle devam etti:
  "Sıradan bir insanınkinden on iki kat daha güçlü, çok güçlü bir kas yapıları var. Ve hücrede dört çekirdek ve on altı monoblok siliat vardır. Kristal kafesin yapısı otuz beşincidir.
  Hapishaneden kaçan çocuk ona el salladı:
  - Ders vermeme gerek yok, beni teselli ettiğinizi düşünebilirsiniz, ben o kadar zayıf biri değilim.
  El bilgisayarı rahatsız:
  -Aslında ben Biom ve bana maskülen hitap etmen daha doğru.
  Oğlan her zamanki öncü selamıyla elini kaldırdı:
  -Önemli değil!
  Oleg Rybachenko bir süre kömürlerin üzerinde çıplak ayakla yürüdü, daha sıcak olanı seçmeye çalıştı ve duyumlar kuruduğunda tekrar nehre daldı. Orada akrobasi yapmaya, derinlere dalmaya başladı. Çocuk açıkça canavarları çağırmak istedi. Ama şans eseri başka kimse gelmedi. Birkaç örümcek timsah onu uzaktan izledi ve yaklaşmaya çalışmadı.
  - Görünüşe göre sana bir hışırtı getirdim. - Süpermen adayı çocuk kıkırdadı. - İnsan doğanın kralıdır demelerine şaşmamalı. Veya anyonun evrenin otokratı olduğunu söyleyebilirsiniz.
  Çocuk altı bacaklı küçük bir kurbağa gördü, mor benekli turuncuydu ve beş yıldızın ışınlarına parlak bir şekilde yansıdı. Tapir korkmuş antilop yüzme stilini kullanarak ileri atıldı. Büyüleyici "kurbağa" ayrılmaya çalışmadı.
  Oğlan yere yattığında, onu kollarının arasına aldı. Kontrol etti.
  -Şimdi öp beni.
  Oleg Rybachenko gözlerini kıstı:
  -Ne için!?
  Kurbağa kıkırdadı:
  Siz çocuklar bunu hep yaparsınız.
  Terminatör çocuk, prensin bir kurbağayı prensese çevirdiği bir peri masalını hemen hatırladı:
  -Ancak başka bir evrendeki anyonların buna benzer bir destanı olduğunu düşünmemiştim. Bununla birlikte, fizyolojik benzerlik göz önüne alındığında, bir şeyin eşleşmesi gerekir. Burada, örneğin, florür aplikatörleri bizden tamamen farklıdır, kararlı bir formları bile yoktur - amorfturlar.
  Kurbağa flört etmeye devam etti:
  -Doğal olarak. Sen beni öp genç prens.
  Çocuk Oleg kaşlarını çattı:
  -Daha ne olsun, ben zaten büyüğüm ve masallara inanmam.
  - Yani benden nefret ediyorsun. - Kurbağa ağlamaya başladı, gözyaşları inci gibi parladı.
  Oleg Rybachenko sempatiyle baktı: cildi cilalanmış gibi pürüzsüzdü.
  Tiksinmesinden utandı ve onun sıcak burnunu öptü.
  Duygu alışılmadık ve tatlıydı.
  Birdenbire gözleri yüzdü ve bir kurbağa yerine bir saniyeliğine bile önünde harika güzellikte bir kız belirdi ve sadece bir tutam ateşli bakır saçla zar zor örtüldü. Oleg Rybachenko şaşkınlıkla irkildi. Melek yaratık ona kollarını uzattı.
  - Oğlum ilk defa alıyorsun.
  Erken gelişmiş çocuk utandı:
  -HAYIR. Daha önce kızları öptüm ama bu ilk kez...
  Oleg Rybachenko derinden kızardı. Ve dilini ağır ağır hareket ettirerek ekledi.
  - Görünüşe göre başka bir gezegenden veya galaksiden çok büyüksün.
  Kız kıkırdadı ve sivri dilini gösterdi:
  - Pek değil, ben de bir anyonum ama seyahat etmeyi gerçekten seviyorum. Birkaç evreni ziyaret ettim, taşınma süreci çok karmaşık olsa da geri dönemeyebilirsiniz.
  Araştırmacı çocuk belli belirsiz şunları söyledi:
  - Bana bunun böyle olduğu öğretildi.
  Oldukça iri ve Anyon ırkı için fazla yaşlı olan kız devam etti:
  - Ama yeni bir bilim adamı ortaya çıktı, bu süreci basitleştirebilir.
  Oğlan sorgulayıcı bir şekilde değil, olumlu bir şekilde onayladı:
  - Birçok bilim adamınız var.
  Yüzmeye devam ederek karaya çıktılar, Oleg Rybachenko utandı ve aceleyle dövüş takımını giydi. Kız çıplak olmasına rağmen hiç utanmış görünmüyordu, ancak anyonların edep kavramı vardı ve şehirde çıplak dolaşmıyorlardı. Oğlan zar zor onun çıplak göğsüne ulaştı.
  Çıplak kadın oyunları altın bronzdan döküldü ve gümüş bir çanın sesi:
  -Peki, daha ne yapalım vahşi dünyada yürüyüşe çıkalım ya da şehre dönüp bilimin yeni kocasıyla konuşalım.
  Çocuk anlamamış gibi ağzından kaçırdı:
  - Kimin kocası.
  Yukarı ve aşağı zıplayan ve gür kalçalarını sallayan kız cıvıldadı:
  - Evet var, başka evrenden derler, artık o gerçekten bizim.
  Çocuk şaşırdı ve ekledi:
  Ama sen çok büyüksün ve dikkat çekeceksin.
  - Ah, bundan bahsediyorsun.
  Kız önderlik etti, omuzları elmas yıldızlar gibi uzun altın saçlarını bir şemsiye gibi yaydı. Sonra onları salladı.
  Oleg Rybachenko gözünü kırpacak zaman bulamadan, önünde onunla aynı boyda bir kız belirdi. Kalın saçları üç demete ayrıldı - her biri mavi, sarı, kırmızı.
  Dönüşen bebek çocuğa göz kırptı:
  - Şimdi daha çok bir anyon gibiyim.
  Oleg Rybachenko bir tür şok içindeydi:
  -Vay! Bunu nasıl yapıyorsun? Mucizeler.
  -Büyünün hakim olduğu bir evrende bulundum ve orada çok şey öğrendim. Ek olarak, hiperplazma bilimi, görünüşünüzü değiştirmenize izin vermesiyle ünlüdür. - Kız-uzaylı gururla kampı düzeltti.
  Küçük çocuk kolik ilgilenmeye başladı:
  Yani bilim mi büyü mü?
  Anyon tatlısı açıkladı:
  -Belki ikisi de. Medeniyetimiz hala nispeten genç ve hızla gelişiyor. Zamanla, şimdi kurgu gibi görünen şeyleri öğreneceğiz.
  Oleg Rybachenko oldukça içtenlikle şunları söyledi:
  "Hala bir peri masalı dünyasında yaşıyormuş gibi hissediyorum.
  Ebedi kız havaya uçtu. Hiperaktif bir çocuk gibi davranıyordu. Etrafta dönüyor, parlıyor ve şöyle diyor:
  -Tabi ki mutluyuz ama atalarımız için nasıl bir şeydi, medeniyetin nimetlerini tatmaya vakit bulamadan yok olup gittiler ama üzücü şeylerden bahsetmeyelim. Zihni kullanarak zaman çarkına tutunmayı başardık.
  -Ve bizde daha da kötüsü var. - Oleg Rybachenko bir kelime söylemek için acele etti. - İnsanlar yaşlanır, yıpranır ve güzelliğini kaybeder ve sonra ıstırap içinde ölür.
  Anyon kızı bir an durdu ve alnından malakit renkli bir spot ışığı parladı. Güzel uzaylı mırıldandı:
  -Doğa acımasızdır, ancak onu insancıl ve adil kılmak için sebep verilir. Dilerseniz, talihsizlere yardım edeceğimiz başka dünyaları birlikte ziyaret edeceğiz.
  Oleg Rybachenko şans kuşunu kapmak için acele etti:
  Tabii ki, dileğimi tahmin ettin. Ama işte size sadece bir soru.
  Kız boşluktan çıkan kılıçları başının üzerinden geçti. Bir kıvılcım süsü çıkardılar. Ve savaşçının kendisi kısa ve özdü:
  -Konuşmak.
  Oğlan gizli bir düşünceyi dile getirdi:
  - Eğer bir yetişkin gibi görünebilirsen, beni bir erkeğe çevirebilirsin.
  Anyon dişi cıvıldadı, kılıçlar defne dallarına dönüştü ve ses tonu çok daha tatlı hale geldi:
  -Bu, öngörülemeyen sonuçlarla doludur, önce sizi dikkatlice incelemek daha iyidir, ancak prensipte mümkündür.
  Çocuk neredeyse patlayacaktı.
  - Prensip olarak kelimeleri sevmiyorum, kibar olmakla eşdeğer - hayır!
  Oleg Rybachenko'ya çok zekice bir şey söylemiş gibi geldi, çocuk gururla omuzlarını dikleştirdi.
  Kız yine kılıçlarını bu sefer beş kere birden üzerinde ateşledi. Ve kızgın olduğu hissedildi:
  - Peki, neden bu kadar kategorik olarak. Çok şey yapabilirim, o andan itibaren sinüzoidal bir şekilde hareket eder ve aniden seni tekrar erkek yapamam yoksa yaşlanırsın. Yaşlı bir adam olmak ister misin?
  Oleg Rybachenko bile ürperdi.
  -HAYIR! Bu korkunç.
  Anyon kızı kabul etti ve yüzünü buruşturdu.
  -Doğru, bir zamanlar yaşlı bir kadındım ve bu his hoş değil. İyi ki uzun sürmemiş.
  Oleg Rybachenko etrafına baktı, yirmi ayaklı bir ejderha yerden sürünerek çıkıyordu. Başları teçhizata benziyordu, yuvarlak ağızları ve içe doğru birleşen sıra sıra dişleri vardı.
  Oğlan yeni bir düşmana saldırmak istedi ama kız onu durdurdu.
  Neden dokunuyorsun, evcil. Ona daha iyi yemek ver.
  Oğlan ellerini açarak mırıldandı:
  -Yanımda değil.
  -O zaman onu yaratacağım - magoplazma.
  Kız arkasına yaslandı ve saç tutamlarını karıştırdı. Pembe bir bulut belirdi, hızla büyüdü ve gökten kavrulmuş toprağa indi. Daha sonra çiftler dağıldı. Oleg Rybachenko nefesini tuttu.
  Hiç bu kadar büyük bir pasta görmemişti, büyüklüğüne ek olarak çok güzel ve karmaşık bir şekilde dekore edilmişti. Birçok çiçekler, hayvanlar, yıldızlar, kuşlar ve deniz balıkları onu süsledi. Bu görkemli bina çok etkileyici görünüyordu.
  - Evet, beslenebilirler, bir milyon çocuk. - Fısıldadı Oleg Rybachenko.
  - Bir milyon bile değil, bir milyar! - Kız kıkırdadı.
  Acıklı çocuk haykırdı:
  -Ama bu şekilde evrendeki açlık sorunu çözülebilir. Çocuklara daha fazla günlük ekmek verin!
  Ebedi genç büyücü üzgün bir şekilde şunları söyledi:
  Keşke o kadar kolay olsaydı. Sihirle yaratılan dayanıklı değildir. Ve bir saat sonra bu pasta kaybolacak.
  Oleg Rybachenko kesin bir sonuca vardı:
  -Demek daha hızlı yemelisin!
  Anyon kızı sağ gözünden bir inci düşürdü:
  -Böylece mideler boşalır - bu bir yanılsamadır. Genel olarak, evrenimizde büyülü olan her şey son derece dengesizdir ve bu nedenle, bana evrenin temeli olan büyücülüğün öğretildiği yer.
  Aromadan etkilenen devasa canavar, pastanın üzerine atladı. Burunlarını hızlı bir şekilde çok katlı bisküviye daldırdı. Tatlı yanılsamayı mutlu bir şekilde yedi. Krem, devasa çenelerden ve boyunlardan aşağı damlıyordu. Canavar artık korkutucu değil, komik görünüyordu.
  Hatta çocuk ağlayacakmış gibi yaptı:
  -Üzgünüm bile, böyle devasa bir mide boş kalır.
  Kız güldü:
  -Bir değil yirmi dört mide.
  Çocuk biraz tedirgin oldu:
  - Bu korkunç ve bunu nereden buldun?
  Ebedi gençlik cevap verdi:
  -Manuka galaksisinden getirildi. Burada bir safarimiz olması boşuna değil, çoğu gerçekten başka dünyaları tercih ediyor, ama burada yeterince korku var.
  Oleg Rybachenko gergin bir şekilde güldü:
  - Evet, bir şey korkutucu değil. Bazıları doğal değil.
  Kız parmağını dudaklarına koydu ve oradan ateşli bir spiral çıkardı:
  - Ve böyle bir canavara savaş kıyafeti olmadan yaklaşmaya çalışıyorsunuz.
  Oğlan pazılarını gerdi ve homurdandı:
  -Sizce zayıf olan nedir?
  - Büyük bir risk alıyorsunuz. Biyom gıcırdadı.
  - Bir korkak şampanya içmez. - Oleg Rybachenko kesip ekledi: - Az risk alan, şampanya içmeyen ve ranzadaki chifir'den çok fazla ve tamamen memnun olan!
  Giysilerini fırlatarak kas dağına doğru koştu. Dıştan komik görünüyordu - boyu bir buçuk metreden az olan bir çocuk ve neredeyse bir buçuk kilometrelik bir canavar.
  Onu bir karıncayla bile kıyaslayamazsın. Oleg Rybachenko pastaya yaklaştı, yakınlardaki burun deliklerine kehribar, polen ve bal aroması çarptı. Cesur bir çocuktu, eliyle aldı, denedi.
  - Ne lezzetli. Bu dünyadaki her şey harika olmasına rağmen.
  Oleg Rybachenko ejderhaya yaklaştı ya da daha doğrusu uçtu, sivri uçlu deriyi okşadı. İğneler bile on metre uzunluğundaydı ve uzaktan çok göze çarpmayan görünüyorlardı. Canavar dokunuş hissetmedi, cilt çok kalın ve zırhlı. Oleg sessizce canavara seslendi ama önemsiz sese aldırış etmedi.
  Çok cesur olduğunuzu zaten göstermişsiniz. Geri gelmek.
  Oğlan inatçıydı:
  -Eh, bilmiyorum. Bana bakmasını sağlayacağım.
  Oleg Rybachenko, kıvrımlara ve pürüzlülüğe güvenerek sivri uçlara güvenle tırmandı. Görünüşe göre kafalardan birine ulaşmayı ve gözün önünde durmayı bekliyordu. Yeni gövde makul bir hıza sahipti, ancak yine de sürünmesi uzun zaman aldı. Sihirli kız ona birkaç kez seslendi ama absürt çocuk onun aramalarını duymazdan geldi.
  Sonunda yüz metrelik bir ağızla namluya ulaşmak. Hasta bir fantezinin yaratılması tatlıyı yeni bitirdi. Oleg Rybachenko, kremden kaygan olan burnundan aşağı kaydı ve karşı koyamadı, hava kasırgası onu içine çekti. Bir mağara burun deliği kadar büyük, onu yuttu.
  Ciğerlere girmemek için Oleg Rybachenko çam gibi bir saç tuttu. Zorlukla, iki elinizle tutunarak. Sonra seviye atladıktan sonra alçalmaya çalıştı. Başardı ama şans eseri o anda kafası hapşırdı. Atom bombası patlamış gibiydi. Savaşçı çocuk havaya fırladı, ardından kasırga onu huniden dışarı fırlattı. İçerideki her şey, kemikleri kırmadan neredeyse sıktı. Sonra kolaylaştı, Oleg Rybachenko bir jet roketininki gibi hızlı uçuşa bile hayran kaldı. Aşağıda rengarenk ağaçlar titreşiyordu. Beş kilometre kadar uçtuktan sonra kalın dikenli çalılara çarptı.
  
  ON BEŞ YILDAN FAZLA BÜYÜK VATAN SAVAŞI
  1943'te Führer, topyekun savaşın ilanıyla birlikte nispeten makul adımlar attı. Özellikle Rommel ile anlaştı ve cepheyi tutmanın imkansız olduğu Afrika'dan İtalya ve Almanya birliklerini tahliye etti. Sarf malzemeleri nasıl organize edilir.
  Ayrıca Führer, Guderian ile anlaştı: ve şimdilik doğu cephesinde sıkı bir savunmaya geçmeye karar verdi.
  Almanlar Afrika'yı terk etti ve birliklerini Sicilya'da takviye etti. Rasyonel olarak, büyük olasılıkla her şeyin orada olacağına karar vererek, saldıracak. Ve mücbir sebep durumunda, Sardinya hala tutulamaz.
  Sonuç olarak, Almanlar Temmuz ayında Müttefiklerin Sicilya'ya inişini püskürtmeyi başardılar ve onlara büyük hasar verdiler. Stalin, yalnızca 15 Ağustos'ta Orel ve Belgorod'un yanı sıra Kharkov'a bir saldırı başlatma emri verdi.
  Bu zamana kadar Almanlar, surları iyice hazırlamayı ve kazmayı başardı. Ayrıca "Panther", "Tiger", "Ferdinand" savunmada saldırıdan çok daha etkilidir. Özellikle yanlardan son derece zayıf korunan ve saldırıda kırk beş ve tanksavar tüfekleri için bile savunmasız olan "Panther".
  Ancak savunmada güçlü ön zırhı ve etkili topu oldukça iyiydi.
  T-4, güçlü bir topa, iyi bir ön zırha ve aynı zamanda oldukça zayıf yan zırha sahip olan savunmada da kendini iyi gösterdi.
  Almanlar yenilgiden kaçınmayı başardılar ve zorlukla da olsa Orel ve Belgorod'u tuttular. Yaz sonu ve sonbaharda yenilgiye direnmeyi başardılar.
  Sadece kışın, güç biriktiren Kızıl Ordu, düşmana tekrar saldırdı.
  Ancak kuvvetlerinin bir kısmını, Müttefiklerin düşmanlık yapmadığı ve elbette kışın iniş planlamadığı Avrupa'dan aktaran Almanlar, Kızıl Ordu'nun saldırısını Leningrad yakınlarında ve Orel, Belgorod yakınlarında ve içinde püskürtmeyi başardılar. Smolensk bölgesindeki merkez.
  Ayrıca Sovyet komutanlığı çok geniş bir cephede ilerliyor ve kuvvetlerini dağıtıyordu. Ve bu aynı zamanda Fritz'in kendileri için en zorlu zamanda hayatta kalmasına yardımcı oldu: kış.
  İlkbaharda zaten daha kolaydı. Almanlar, ME-262'nin seri üretimine girdi ve bu uçaklardan binden fazlası Haziran 1944'e kadar hizmete girdi. Daha gelişmiş Panther-2 de seriye girdi, elli iki ton ağırlığındaydı, ancak 900 beygir gücünde daha güçlü bir motor ve daha fazla zırh plakası eğimi ile daha iyi korunuyordu.
  Böyle bir makine etkiliydi, IS-2 bile eğimli zırhla sekebiliyordu ve silüeti daha alçaktı. Ayrıca "Panthers" -2, 88 mm'lik bir topla ortaya çıktı. Daha öldürücü ve vurucudurlar.
  SSCB, IS-2 ve T-34-85 ile karşılık verdi. Ayrıca Alman tanklarından daha zayıf olmasına rağmen çok güçlü tanklar.
  Yaz aylarında Almanlar ilerlemedi, savunmaya hazırlandı. Özellikle Fransa'ya iniş için. Böylece Sicilya'da müttefikler yenildi, Mussolini devrilmedi ve Almanların daha fazla kuvveti vardı. Ve güneye yönlendirilmediler.
  Toplam seferberlik, silah üretimini artırmayı mümkün kıldı. Almanlar, Focke-Wulf'un bir evrimi olan hem saldırı uçağı hem de cephe hattı bombardıman uçağı olabilen TA-152 avcı uçağını aldı.
  Nazilerin sahip olmadığı şey, faustpatronlar, hidrojen peroksitle çalışan denizaltılar ve uçuş özellikleri açısından en iyi uçak olan yeni NE-162 avcı uçağıydı. Ancak son arabanın pilotluk için pek uygun olmadığı ve belirli bir beceri gerektirdiği ortaya çıktı.
  Böylece, üretimdeki ucuzluğa rağmen HE-162 çok büyük olmadı.
  Ancak ME-262, çok güçlü dört adet 30 mm topla donanmıştır ve çok azimlidir.
  Müttefikler için çok fazla sorun yarattı. Almanlarda hoş olmayan bir sürpriz ortaya çıktı: E-10 tank avcısı. Kundağı motorlu top küçüktü, çok alçaktı, ucuzdu ve üretimi kolaydı. Ve hepsi verimli. Özellikle yakından ve bir pusu nedeniyle ateş ederken.
  Çok çevik ve pratik olduğunu kanıtladı. Her durumda, Müttefikler daha güçlü bir Alman ordusuyla karşı karşıya kaldı ve gerçek tarihte olduğundan daha donanımlıydı. Ve Rommel'in daha fazla gücü vardı.
  Normandiya'daki müttefikler yenildi, yalnızca esir alınan yarım milyondan fazla askeri kaybetti. Sovyet birlikleri merkezdeki bir taarruza yardım etmeye çalıştı, ancak Fritz bunu bekliyordu. Ayrıca cephe hattı düz ve savunmaya elverişliydi.
  Evet ve Mainstein olağanüstü bir komutandı. Almanların lehine, daha güçlü ve gelişmiş bir MP-44 makineli tüfek veya o zamanlar eşi benzeri olmayan bir saldırı tüfeği görünümüne de sahiptiler.
  Almanların da çok sayıda makineli tüfeği vardı.
  Kızıl Ordu saldırı halindeydi ve düşmanla çarpışmalara saplandı. Sadece yirmi veya otuz kilometre ilerlemeyi başardık.
  Almanlar yine direndi. Ve tutarken. Ağustos ve Eylül aylarında, Sovyet birlikleri güneyde pek başarılı bir şekilde ilerlemeye çalışmadı. Ve yine sadece büyük kayıplar. Ancak Naziler de makul bir şekilde kaybetti ve işgal altındaki topraklardaki partizan savaşı güçlerini aldı.
  . BÖLÜM 7
  Hitler sağır korumada otururken. Ancak "E" serisinin yeni tanklarının üretimi gelişiyordu. Bazı umutlar onunla ilişkilendirildi.
  E-25'in ayrıca bir tank değil, kundağı motorlu bir silah olduğu ortaya çıktı. Ancak arabanın küçük ve hareketli olduğu ortaya çıktı.
  Büyük umutlar E-50 ve E-75 ile ilişkilendirildi. Bu tankların ana tanklar olması gerekiyordu. İlk E-100'ün seri üretimine hazır olmasına rağmen. Savaş testleri, bu tankın her yönden, özellikle ekranlarla iyi korunduğunu ve güçlü bir şekilde silahlandığını göstermiştir. Siluet olarak "Maus" tan daha alçak, ağırlık olarak daha hafif, daha hareketli ve daha taşınabilir olduğu ortaya çıktı. Ancak 135 tonluk ağırlığı yüksek kaldı ve bu da muharebe kullanımını zorlaştırdı.
  Ancak bu tank ilk olarak güneyde beş Alman kız mürettebatıyla çalıştırıldı.
  Güçlü 128 mm top, hızlı ateş ediyordu ve çok ölümcüldü.
  Gerda ilk atışı yaptı. Mermisi mesafeyi kat etti ve otuz dördü vurdu.
  Kız ciyakladı:
  - Serin!
  Ardından Charlotte ateş etti. Yine, bir yayı tanımlayan mermi, tareti ondan kopararak Sovyet tankına çarptı.
  Kız ciyakladı:
  - Lepota!
  Sonra Christina da ateş etti ve hedefi vurdu.
  Sonra kükredi:
  - Hareket tamamlandı!
  Ve Magda onu takip etti. Üstelik kız, ateş ederken çıplak ayak parmaklarını kullandı.
  Savaşçı bağırdı:
  - Zaferimiz için!
  Ve sonunda, Shelley atıldı. Düşmanı parçaladı ve havladı:
  - Başarımız için!
  Beşli böyle çalıştı ...
  Sırada tank savaşlarının oyun anları var. Kırk beşinci yılda, ilk Alman tankları E-50 ve E-75 ortaya çıktı. Hâlâ tam olarak mükemmel ve başarılı değillerdi. E-75'in çok ağır olduğu, doksan tondan fazla olduğu ortaya çıktı ve E-50, iyi bir ön korumaya ve en önemlisi hıza sahip olmasına rağmen, yandan yeterince korunmadı.
  Yine de Alman tankları iyi savaştı.
  Ancak Fritz, kışın savunmayı hâlâ elinde tutuyordu. Ve sadece Mart ayında güneyde ilerlemeye çalıştılar. Ve bir miktar başarı elde ettiler, ancak ağır kayıplar verdiler ve durdular. Savaş, yerleşik bir cepheyle gittikçe daha çok Birinci Dünya Savaşı'na benziyordu.
  SSCB henüz T-54 serisini ve daha sonra Isov modellerini piyasaya sürmedi. Doğru, IS-3 ortaya çıktı. Yeni tank ön kısımda daha iyi korunuyordu ancak üretimi daha zordu. Ve kulede eğimli zırh plakaları.
  Kırk beşinci yıl savaşlar ve karşılıklı darbelerle geçti. Ön hat aktif değil. Müttefikler hala Almanları bombalıyor, ancak jet uçaklarından hasar alıyorlar.
  Kırk altıncı yıl, mücadele hala devam ediyor. T-54'ün cephelerinde göründü, ancak o kadar da mükemmel değil. Kulenin ön zırhı sadece 150 mm ki bu da çok fazla. IS-4 de hizmette. Almanlar E-75'i seri üretiyor ve bu arabayı geliştirmeye çalışıyor.
  Ve kırk yedinci yıl, daha düşük bir silüet, daha hafif ağırlık ve güçlü bir motora sahip E-75'in ortaya çıkışıyla damgasını vurdu. Sovyet IS-7'nin yanı sıra. Ve böylece makinelerin rekabeti başladı. E-75 ve IS-7, sürüş performansı, silahlar ve zırh açısından yaklaştı. Ve birbirleriyle rekabet etmeye başladılar.
  Yine de Almanın daha ağır olduğu ve yanlardan daha iyi korunduğu ortaya çıktı.
  Kısacası kırk yedinci yıl, tank rekabeti alameti farikasında geçti.
  Savaştan bıkan müttefikler, aslında düşmanlıkları azalttı. Böylece Üçüncü Reich, bombalamadan çok sayıda ekipman üretebilirdi. Ve elbette, savaş oyunlarının "tanklar" tarzında tanımlanması için en zengin fırsatlar açıldı.
  Siluet olarak da alçaltılmış ve daha hareketli hale gelen E-50'nin T-54 ile karşı karşıya gelmesi.
  İşte T-54'te savaşan dört Sovyet: Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana.
  Bikinili güzel savaşçılar.
  Natashka ateş ediyor, 100 milimetrelik bir topun isabetli vuruşuyla Fritz'i yere seriyor ve şöyle diyor:
  - SSCB'ye şeref!
  Zoya ayrıca düşmana ateş eder ve bağırır:
  - Büyük Anavatan'a şan!
  Ve çıplak ayağını zırha vur.
  Ama Augustine de düşmanı nasıl vuracağını. Fritz'i ez ve şarkı söyle:
  - Savaşarak nasıl yaşadık,
  Ve ölümden korkmamak...
  Öyleyse Hitler'i kıralım
  Çene - çıtırtı!
  Ve aslında, Svetlana savaşta. Kız ayrıca çok aktif bir şekilde savaşıyor. Ve Nazileri nasıl vuracağını.
  Ve şarkı söyle:
  - Atalarımızın Kiev Rus için nasıl savaştığını ezbere hatırlıyoruz!
  Dört kız çok atılgan. Burada Natasha, çıplak ayak parmaklarıyla joystick'e basacak ve son derece ölümcül bir ölüm hediyesi bırakacak.
  Faşisti yere ser ve şarkı söyle:
  - Kahraman Stalin için!
  Burada Zoya da Nazilere ateş ediyor ve şarkı söylüyor:
  - Sovyet Rusya için!
  Ve çıplak ayakları çok çevik. Ve çok doğru ve ustaca bastırıyorlar.
  Ayrıca, Augustine ateşler. O çok akıllı bir kız. Bu kızıl saçlı şeytan düşmanı nasıl vurdu ve süpürdü. Kafasını kes ve şarkı söyle:
  - Anavatana şan! Komünizm altında yaşayalım!
  Ve kız arkadaşlarına göz kırp.
  Ve çıplak parmakları çok hünerli.
  Daha fazla ateş Svetlana tarafından yönetiliyor. Bu kız bir kasırga.
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla sarışın joystick tuşlarına basacak ve Naziler tamamen süpürülecek.
  O da cıvıl cıvıl:
  - Birinci şahin Lenin, ikinci şahin Stalin!
  Kızlar zafer için T-54'te çalışır. Ve düşman mermilerinden ustaca kaçın. Ve Naziler iyice ve isabetli bir şekilde vurulur. Hiçbir güç bu tür savaşçıları durduramaz.
  Özellikle bacaklar çıplak ve yontulmuşsa. Ve lazerlerin hassasiyetinde çekim yaparlar.
  Natasha, lüks kalçalarını bükerek şarkı bile söyledi:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Çıplak ayak parmaklarıyla ateş eden Zoya ekledi:
  Reich'ınız bizi yenemeyecek!
  Fritz'e ateş eden Augustine şunları yayınladı:
  - Biz Komsomol üyeleri düşmanı ezeriz!
  Ve çıplak ayak düşmana yenik düştü.
  Ve Svetlana öfkeyle ekledi:
  - Biz Komsomol üyesiyiz - kahramanlara selam olsun!
  Ayrıca joystick'in düğmelerine basarken çıplak ayak parmakları. Ve Nazileri paramparça metal parçalarına ayıracak.
  Kızlar tanklarını yenilgiden uzaklaştırır. Panterler gibi hızlıdırlar. Aynı anda hem vahşi hem de sevimli.
  Natashka çılgınca şarkı söyledi:
  - Ne istiyorsun, çok fazla Fritz diyorsun,
  Ve bir mermi göndereceğim ve seni mat edeceğim!
  Ve terminatör kız çıplak ayakla yeniden tarih yazacak.
  Ve sonra Zoya savaşa katılacak. Daha doğrusu, uzun süredir savaşıyor ama daha aktif hale geldi.
  Burada, zarif bacakların çıplak parmakları, muazzam yıkıcı güce sahip bir merminin salınmasına yardımcı oluyor. Ve faşistler sermaye ölümü.
  Zoya tweet attı:
  - Anavatanın büyüklüğü - süper!
  Daha fazla ateş Augustine'e yol açar. Faşistleri ayak parmaklarıyla dövüyor ve kükredi:
  - Ben devasa bir kızım!
  Ve ateşli bukleleri sallar.
  Svetlana, Nazilere de ateş edecek. Faşistler biçecek ve kükredi:
  - İmha şampiyonlarına şeref!
  Ayrıca joystick düğmesine basarken çıplak ayakla. Ve bunu çok hızlı ve doğru bir şekilde yapacak.
  Dördü ellerinden gelenin en iyisini yaptı.
  Ancak onlar, bikiniyle dövüşürken gizli yetenekleri uyanan kahramanlardır.
  Ve Almanlar kendilerini aptal ve incinmiş hissettiler ... Ama elbette savaş devam ediyor. Zaten 1948.
  Sovyet T-54 tankının zırhı biraz geliştirildi ve daha büyük hale geldi.
  Alman E-50 ayrıca yükseklik azaldığından ve güçlü bir motor parametreleri artırmanıza izin vereceğinden daha fazla demir asıyor. Özellikle Alman motorları gaz türbini serisinde karşımıza çıktı. Ve bu faydalar getiriyor. E-50 altmış beş ton ağırlığa başladı ve yanları 100 mm'lik kalkanlarla kaplandı. Ve alın daha eğimli ve kalın hale geldi. Top, 105 mm ve 100 EL'ye güçlendirildi. E-50'nin yeni, daha gelişmiş bir modifikasyonu, zırh ve silahlarda ve hatta hızda T-54'ü geride bıraktı. Ama daha pahalıya mal oldu ve daha ağırdı.
  Yani silah rekabeti.
  En iyi Sovyet arabası IS-7'dir - zırhlıdır, özellikle alında fena değildir, güçlü bir top ve oldukça hızlıdır. Yalnızca kenarlar ve besleme daha zayıf olacaktır.
  Fritz yanlarına ekranlar koymaya başladığında, T-54 de tarafları korumada Alman E-50'ye kaybetmeye başladı. Ve bir Sovyet arabasına ekran koymak zordur - yalnızca 520 beygir gücündeki bir motor oldukça zayıftır!
  Farklı seviyelerdeki arabaların rekabeti böyledir.
  Ancak öte yandan daha çok Sovyet üretiliyor. Ve IS-7 oldukça karmaşık ve pahalı bir oyuncak. Bu iyi, ancak hem taretin hem de gövdenin farklı kalınlıkları ve aerodinamik şekilleri var. Bu nedenle, tankın büyük partiler halinde üretilmesi pahalıdır.
  Böylece E-50 savaş alanına hakim oluyor. Zırhın kalınlığının E-75'ten gelen silahlarla yakınlaşması, son tankı çok gerekli hale getirmedi. Henüz üretimden kaldırılmamış olmasına rağmen. Ama üretimi kestiler. Ve E-100 genellikle boşa çıktı.
  Kısacası teknoloji ve tanklar arasında bir rekabet vardı. Ve her iki taraftaki güzel kızlar en yüksek sınıfı gösterdi.
  İşte U sınıfı bir E-50'de Gerda, ekibi dört kıza indirildi.
  Yani araba joysticklerle kontrol ediliyor.
  Gerda düğmelere çıplak ayaklarıyla bastı ve bir Sovyet arabasını düşürdü.
  Ve cıvıldadı:
  - Ben bir kurt kızım!
  Charlotte daha da ateş ediyor. Kızıl saçlı canavar çıplak ayak parmaklarıyla joystick'e bastı ve ciyakladı:
  - Ben bir kadın korsanım!
  Sonra Christina da kükreyerek ateş etti:
  - Her şeyi kazanacağım!
  Ve tabii ki çıplak ayakla.
  Ve sonra Magda düşmanı vuracak ve ezecek. Sonra alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Ama büyük Reich,
  Kayma yok dedin!
  Yani buradaki dört kız çok hareketli ve havalı. Hayır, Sovyet makineleri onlara karşı koyamaz.
  Bir yanda Komsomol kızları, diğer yanda dişi kurt!
  Burası rekabetin gerçekleştiği yer.
  Burada her iki tarafta da süper güçleri olan havalı kızlar var.
  Yeni 1949 yılı ilginç olacağa benziyordu, bu nedenle tanklar giderek daha fazlaydı.
  Almanlar, otomobilin en iyi özelliklerine ve korumaya, düşük siluete ve güçlü silahlara sahip olan E-50 U'nun üretimini artırdı. Sovyet güçlü T-54'ler daha büyük hale getirildi. MiG-15, daha gelişmiş ME-362 ve ME-2010 ve TA-283'e karşı gökyüzünde göründü.
  Zeka yarışması devam etti.
  Üçüncü Reich ve SSCB neredeyse bire bir savaştı. Japonya müttefikler tarafından yenildi. Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere savaşa müdahale etmedi.
  Her iki taraf da yerleşik bir cephe hattına sahipti, kanlı ama etkisiz savaşlar gerçekleştirdi. Ve önemli bir şey elde edemediler.
  Ve 1500 beygir gücünde bir motora sahip altmış beş tonluk Alman E-50 - gaz türbini, otuz altı ton ağırlığında 520 beygir gücünde bir dizel motora sahip T-54 ile savaştı.
  Alman gücüne karşı tankın Rus kütle karakteri. Daha ağır ve daha mükemmel olana karşı daha küçük bir araba.
  IS-7 küçük miktarlarda üretildiğinden, aralarındaki ana rekabet işte burada.
  Uzun süren bu savaşta kızlar da kendi aralarında kıyasıya rekabetler düzenlerler. Hiç bitmeyecek gibi görünen, çıkmaza giren çıkmaz! Cephe hattı neredeyse hiç hareket etmedi ve 1950 yılı çoktan başlamıştı.
  Bu yıl neredeyse hiçbir şey değişmedi. Askeri teknolojide bir miktar istikrar ve keşif bile oldu. E-50 U, düzeni T-54 gibi sınıra kadar sıkıştırdı. Her iki arabanın da karşısında bulunan motorları ve şanzımanları var. Ve her ikisi de devre sıkıştırma sınırına yaklaştı. Bununla birlikte, Alman, daha büyük ağırlık nedeniyle, kulenin ön zırhının kalınlığı, T-54 için 200'e karşı 250 mm ve yanlar, 100'e karşı 180 mm idi. Ve daha uzun namlulu ve biraz daha büyük bir kalibre top: 100'e karşı 105 ve 56'ya karşı 100 EL. Ancak bu, T-54'ün devasalığı ve küçük boyutunun avantajlarıyla fazlasıyla dengelendi.
  Alman arabası, gaz türbini motoru nedeniyle otoyolda daha hızlı sürse de: 520 beygir gücüne karşı 1500, büyük bir avantaj. Ancak Sovyet tankının daha yüksek bir güç rezervi vardı.
  Kısacası, artık iki tank da rekabet halindeydi. Ve gökyüzünde MIG-15'ler ME-362'lere karşı savaştı. Almanlar hala bu arabaya güveniyordu. Yönetmesi nispeten kolay, güçlü silahlar, inatçı. Değişken süpürme kanatlı ME-2010 gibi XE-262'yi yönetmek hala zordur. TA-283, MIG-15'e çok benzer, ancak silahlı olarak yeterince güçlü değil.
  Bu yüzden Almanlar, güçlü silahlara, beka kabiliyetine sahip, kullanımı kolay ve iki motorlu ME-362'yi tercih ettiler. Ancak bu araç MIG-15'ten daha pahalıdır, ancak daha güçlü silahlı, daha yüksek hızda, korumada, dalış dışında manevra kabiliyetinde biraz daha kötüdür.
  Genel olarak, orduların yeni tür teçhizatla yeniden silahlandırılmasının geçici olarak askıya alındığı ve zaten kitlesel karakter için bir savaşın olduğu zaman geldi.
  Almanlar, SSCB'nin işgal altındaki topraklarının bir parçası olan neredeyse tüm Avrupa'nın kaynaklarına sahip. Ancak işgal altındaki topraklarda sabotajlarla dolu bir partizan savaşı yaşanıyor. SSCB bu konuda daha kolaydır. Üçüncü Reich'in daha fazla insan gücü ve ekipmanı olmasına rağmen. Askere alınanlar her iki tarafça da neredeyse eşit olarak yerleştirilir. Biraz daha az Alman var, ancak yabancı tümenler ve hiwiler kullanıyorlar. Yani toplamda daha da fazla piyadeleri var. Ama yabancıların kalitesi daha düşük.
  Ayrıca partizanlarla savaşmak ve nöbet tutmak için çok çaba harcanıyor.
  Genel olarak, neredeyse bir güç dengesi. Belki Almanlar ve uydular ve Avrupa ülkeleri bile daha güçlü olacaktır. İşgal altındaki bölgeleri hesaba katan insan kaynakları, Üçüncü Reich'in daha fazlasına sahip. Bu kaynakların sadece bir kısmı Wehrmacht'a karşı savaşıyor.
  Almanların yeterli petrolü yok, ancak yakıtın bir kısmını kömürden yapıyorlar. SSCB'de boksit ve alaşım elementleri kıtlığı var, ancak müttefiklerden satın alınabilir.
  Ancak Almanlar da müttefiklerden bir şeyler alıyor. Üçüncü Reich ile savaşı resmi olarak durdurmadılar ama aslında yürütmüyorlar. Troçki'ye göre - ne barış ne de savaş. Lend-Lease kapsamındaki teslimatlar minimuma indirildi ve birçok iş adamı Üçüncü Reich ile yarı yasal olarak ticaret yaptı.
  Durum bu... 1951 geçti, 1952 geçti.
  Bir darbe alışverişi, neredeyse hiç değişmemiş bir cephe hattı. E-50 U ve T-54 ile IS-7 ve diğer E ve Isov serileri arasındaki çatışma pratikte üretilmiyor.
  Modifikasyonlu MIG-15 ile yine farklı biçimlerde ME-362 arasındaki mücadelenin istikrarı böyledir.
  1953 yılı gelir... 5 Mart'ta Stalin ölür. Beria'nın diktatör olma girişimi başarısız oldu.
  Sonuç kolektif bir diktatördü. Molotov, GKO'nun başkanı oldu ve resmi olarak en büyük yetkilere sahip. Malenkov, aynı zamanda büyük bir güç olan Bakanlar Kurulu Başkanı olarak atandı. Vasilevsky başkomutan oldu, ancak Zhukov savunma bakanı oldu. Ve Merkezi Yönetimin ilk sekreteri Nikita Kruşçev.
  Böylece, aşırı yetkilerle dolu olan Stalin, görevlerini böldü.
  Ve kolektif bir diktatör vardı. Üstelik resmi olarak büyük güçlere sahip eşitler arasında birincisi Devlet Savunma Komitesi Başkanı Molotov'dur. Ama Başbakan büyük bir güç! Ve askeri alanda, ikili güç: Yüksek Komutan Vasilevski ve Savunma Bakanı Zhukov.
  Ayrıca sırayla değil - orduda daha önemli olan şey! Ve şimdi partide en önemlisi bu hattaki Nikita Kruşçev.
  Ve elverişli bir an yakalayan Hitler, ordularını saldırıya attı.
  Bununla birlikte, derinlemesine savunma zaten o kadar gelişmiş ve birikmişti ki, Naziler yalnızca birkaç on kilometre ilerleyebildi ve buharı tükendi. Kahraman ve savaşta sertleşmiş Sovyet birimleri tarafından durduruldular.
  Savaş devam ediyor...
  Sonraki 1954'te SSCB'de yalnızca bir önemli değişiklik oldu. IS-7, biraz daha küçük kalibreli bir topla ve biraz daha zayıf yan zırhla donanmış, ancak alnında ağır bir şekilde korunan ve elli ton ağırlığındaki daha hafif IS-10'un yerini aldı.
  Yeni tank hıza yakındı, ancak daha hafifti ve bu nedenle daha ucuz ve daha pratikti, silahlanma açısından daha zayıftı, ancak üretimi ve kullanımı daha kolaydı.
  Böylece IS-10 daha büyük olma sözü verdi. Şimdiye kadar T-54 serisinde. Halihazırda T-55'ten biraz daha güçlü ve daha ağır geliştiriliyor olmasına rağmen.
  Almanlar hala sadece ordunun az çok memnun olduğu E-50 U'yu modernize ediyor.
  Yeni nesil bir tankın projeleri çoktan ortaya çıkmış olsa da: piramidal bir tank. AG adı altında. Ve bu makine, Sovyet T-55 ile birlikte birkaç yıl içinde üretime geçebilir. Şimdilik çok az şey değişti. Gökyüzündeyken MIG-15, ME-362'ye karşı. Ancak Almanlar, daha mükemmel olmayı vaat eden ME-462'yi hazırlıyor. Şimdiye kadar, MIG-15 yalnızca SSCB'de modernize ediliyor.
  1954 yılı da geçti, 1955 yılı savaşlarla geçti... Seride hala eski tanklar var. AG serisine sahip Almanlar, piramidal şeklin altındaki paletli makaralarla ilgili sorunlar yaşıyordu. Ve SSCB'de, T-54'ten sadece biraz daha güçlü olan ve ona çok benzeyen T-55'e geçmek için aceleleri yok.
  Ama sonra geldi 1956... 22 Haziran, Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın başlamasının üzerinden tam on beş yıl geçti.
  Ve Üçüncü Reich generalleri ve sanayiciler ve müttefikler dahil diğerleri şöyle dedi: belki bu kadar yeter? Aslında, zaten ne kadar kıç yapabilirsin? İkinci Dünya Savaşı'nın bitme zamanı gelmedi mi?
  Molotov, SSCB'nin makul tavizlere hazır olduğunu ilan etti.
  Ancak Hitler henüz hazır değil. Daha doğrusu, Führer şunları söyledi: Almanlar, kendilerini sefil toprak kazanımlarıyla sınırlamak için on beş milyon oğlunu bıraktı. Bu arada, Bolşevizmi Dünya gezegeninden silin.
  Doğru, gayri resmi olarak, Almanlar, halihazırda ele geçirdikleri artı Kafkasya, Leningrad ve Don geri verilirse barışı kabul edeceklerdi. Ayrıca Karelya ve Arkhangelsk.
  Ancak Molotov, bu talepleri aşırı buldu. SSCB, yalnızca 1939 sınırları içinde barışa hazırdı ve yalnızca Fritz ile gizli protokoller kapsamında elde edilenlere boyun eğiyordu.
  Gerçi yakalananın kalması ilkesine göre bölmek de mümkündü.
  Bu, özellikle ABD Başkanı Eisenhower tarafından önerildi. Ancak bu, SSCB için çok fazla ve Almanya için çok az.
  22 Haziran 1956'da müzakereler süresince ateşkes ilan edildi.
  Ve 9 Ağustos 1956'da Führer, muzaffer bir şekilde sona erdirmek için savaşın yeniden başlatılmasını emretti.
  Ayrıca, nihayet, Alman tasarımcılar en son piramidal tank AG-50'yi seri üretime sokmayı başardılar. Bu makine, zırhın tüm açılardan büyük rasyonel eğim açılarının varlığı, devasa arazi kabiliyeti ve göreceli basitlik ve düşük üretim maliyeti ile ayırt edildi.
  Yeni nesil bir makine haline gelen piramidal tank, Üçüncü Reich'e SSCB ile savaşı kazanma şansı verme sözü verdi. Buna karşılık, T-55, SSCB'de seriye girmeye başladı. 105 mm top ve daha iyi korumalı ve biraz daha ağır.
  Aynı zamanda IS-11, biraz daha uzun namlulu, kalın zırhlı ve beş ton daha ağır olan seride yer aldı. Ancak bu tanklar da seri üretime yeni yeni başladılar. 1856 sonbaharı şimdiye kadar bombardıman ve hava savaşlarında geçti. 8 Kasım 1956'ya kadar Führer'in emriyle yeni bir saldırı başladı. Ancak bu kez Fritz, on beş yıldan fazla bir süredir kuşatma altında olan Leningrad'da ana darbeyi vurdu.
  Ancak bu, savaşın başka bir parçasıdır ve yeni bir hikaye gerektirir.
  
  OLEG RYBACHENKO LENİN'İ KURTARDI
  Lenin'e suikast girişimi sırasında, alışılmadık, görünüşte evsiz, yalınayak bir çocuk Kaplan'ın koluna vurdu. Ve sonuç olarak, mermiler uçtu. Böylece ebedi çocuk Oleg Rybachenko tarihin akışını değiştirdi. Vladimir Ilyich yaralanmadı ve boyun damarlarının tıkanmasına neden olan ve bir dizi felce yol açan tehlikeli bir yara almadı.
  Böylece Lenin saflarda kaldı. İlk başta bunun iç savaş tarihinin genel seyri üzerinde pek bir etkisi olmadı. Ancak Lenin, Kızıl Ordu'nun Kırım'daki zaferinden sonra, Polonya üzerindeki baskıyı artırmayı ve onu Ukrayna ve Beyaz Rusya topraklarını terk etmeye zorlamayı talep etti.
  Lenin daha sağlıklı olduğundan ve kendini daha iyi hissettiğinden, ne pahasına olursa olsun iç savaşı sona erdirme arzusu zayıflamıştı. Üstelik kısa süre sonra Kafkasya Sovyet oldu.
  Polonyalılar elbette inatçıydı. Mayıs 1921'de Kızıl Ordu daha büyük yeni bir saldırı başlattı. Kuvvetlerde, özellikle piyadede büyük bir avantajı vardı ve batıya doğru ilerleyerek Polonya savunmasını yarıp geçti. Bu sefer Frunze güney kanadına komuta etti ve Tukhachevsky ikinci bir şans elde etti. Sonuç olarak, eskisinden çok daha kalabalık ve daha deneyimli olan Kızıl Ordu, Varşova'yı almayı başardı. Çok fazla kan olsa bile. Polonya düştü.
  Bolşevikler bir coşku dalgasıyla Baltık devletlerini de ele geçirdiler. Ve Petrograd'a yaklaşan Finlerin aşırı açgözlülüğünden yararlanan Leon Troçki, Suomi ülkesine karşı operasyonlarda ısrar etti. Tüm meşru Rus topraklarını imparatorluğa iade etmek.
  Ve bu savaş Kızıl Ordu için başarılı oldu. Üstelik İtilaf kararsızlık gösterdi. Ve aksine, daha dinç ve sağlıklı olan Lenin küstahlaştı.
  Ancak Finlandiya'nın düşüşünden sonra yine de Vladimir Ilyich ara vermeye karar verdi. Ve Primorye'nin ilhakından sonra geçici bir durgunluk ilan etti.
  Ancak SSCB ekonomisinin bir nebze de olsa yıkımdan başlamasıyla birlikte Lenin, Batı'ya daha hevesle bakmaya başladı. Evet ve Japonya gergindi. Kuzey Sakhalin'i Rusya'ya iade etmesine rağmen.
  Lenin ve Troçki aslında bir tandem yarattı. Bir Lenin kültü olmasına rağmen. Ve Stalin'in etkisi azalıyordu. Kısa süre sonra daha da alçaltıldı ve yirminci yılda Varşova'nın ele geçirilmesini bozmakla suçlandı.
  SSCB'de sanayileşme ve kolektifleştirme hızlandırılmış yöntemlerle gerçekleştirildi. Doğru, Lenin ve Troçki Holodomor'dan ve çok fazla aşırılıktan kaçınabildiler. Ancak bu, yalnızca daha ustaca ve medeni bir şekilde uygulanan Stalinist yoldu. Ve gerçek büyüme oranı, Stalin dönemindekinden biraz daha yüksekti.
  SSCB hızla güç kazandı. Hitler Almanya'da iktidara geldi.
  Ve SSCB ve Almanların ortak bir sınırı var.
  1936'da Lenin, faşist birliklerin askerden arındırılmış bölgeye girişi bahanesini kullanarak, Üçüncü Reich'a karşı bir saldırı başlattı ve başlattı.
  Wehrmacht daha sonra şekillenmeye başlamıştı ve savaş muzaffer ve hızlı çıktı.
  İspanya'da da komünistler kazandı. Franko yenildi. 1937'de Kızıl Ordu, Etiyopya'daki İtalyan savaşını bahane ederek bu ülkeyi de ele geçirdi. Doğu Avrupa'nın birçok ülkesinde devrimler patlak verdi.
  Kızıl Ordu, komünistlerin Romanya, Macaristan, Çekoslovakya, Bulgaristan, Yunanistan ve hatta Norveç'te iktidara gelmesine yardım etti.
  Mayıs 1938'de Vladimir Ilyich Lenin hala öldü. Resmi halefi Lev Davydovich Troçki idi.
  Bu politikacı çok hırslıydı ve tüm dünyayı fethetmek istiyordu.
  Lenin, ölümünden sonra bir ödül aldı: Petrograd, Leningrad olarak yeniden adlandırıldı.
  Ve bir türbeye yerleştirildi. Kızıl Meydan'da önceden inşa edilmiş olan.
  Lev Davydovich Troçki, elbette, 1940'ta Fransa'ya karşı bir kampanya başlattı ve onu ele geçirdi.
  Sonra İngiltere ile savaş çıktı. Hemen işe yaramadı, ancak Kızıl Ordu hem Fransa hem de İngiltere olmak üzere tüm kolonileri fethetti. Sonra Japonya'yı yendiler.
  Şiddetli bir denizaltı savaşından sonra, 1944'te Kızıl Ordu yine de Britanya'ya indi ve onu ele geçirdi ve ayrıca Japonları Çin'den sürdü. Sonra ABD ile savaş çıktı. Amerikalılar atom bombası yapabilirdi ve bu tehlikeliydi. Bu hikayede olmasına rağmen, 1945'te bunu başaramadılar.
  Kızıl Ordu, 1946'da Japonya'ya çıktı.
  Çıkarmaya Oleg Rybachenko ve dört cadı kız da katıldı. Böylece Oleg Rybachenko ölümsüzlüğünü on iki yaşındaki bir çocuğun vücudunda uyguladı. Bu görevle ne yapıyor? Gerekliyse, o zaman gereklidir.
  Oğlan Japonlara çıplak ayakla bir el bombası atar, onlara ateş eder, bir grup sarı askerin önünü keser ve bağırır:
  - Çar II. Nicholas'a şeref!
  Natasha ayrıca düşmana da saldırır. Japonları çok düşürür. Onları bir tabutun içine sürüyor, cesetlere çeviriyor ve ciyaklıyor:
  - Anavatana şan!
  Ve çıplak ayaklarla, bir bumerang nasıl fırlatılır.
  Zoya da düşmana ateş ediyor. Samurayı yok eder ve aynı zamanda ciyaklar:
  - Büyük Rus'a şeref!
  Ve ayrıca çıplak ayakla, taşıyıcı yıkımını nasıl atacağını.
  İşte saldırıda Augustine. Ateşli saçları var. Çıplak ayakla el bombası atar. Rakiplerle anlaşmalar. Ve sağır edici bir şekilde ciyaklıyor, dişlerini gösteriyor:
  - Ben harika bir şampiyonum! Ve bir dövmem var!
  Svetlana da hareket halinde. Düşmanlarla anlaşma. Sanki bir piranhanın dişleriymiş gibi dişler. Ve düşmana çıplak ayakla, yok etme getireni fırlatır.
  Savaşçı bağırır:
  - İnanç için, kral ve Anavatan!
  Böylece beşi, Yükselen Güneş Ülkesini ele geçirdi. Toplam yıkım gösterildi.
  Böylece Japonya'nın başkenti Tokyo Kızıl Ordu tarafından alındı. Ve samuray bastırıldı. Bundan sonra, SSCB'ye gönüllü girişleri konusunda bir referandum yapıldı.
  Ve Amerika bir yanda Alaska üzerinden, öte yanda Grönland ve Kanada üzerinden saldırıya uğradı.
  Burada, şortlu çıplak ayakla, kaslı bir çocuk olan Oleg Rybachenko kar yığınlarının arasından koşuyor ve bikinili ve çıplak bacaklı dörtlü bir kız.
  Çocuk-yazar Oleg, çıplak, çocuksu ayaklarıyla yok oluş hediyelerini fırlattı. Döndü ve kükredi:
  - Anavatana şeref - komünizm altında yaşayacağız!
  Natasha düşmana ateş açtı, düşmanın önünü kesti ve çıplak ayağıyla ölüm mesajı attı.
  Ve ciyakladı:
  - Kutsal Rusya için!
  Zoya da ateş etmeye devam etti ve vahşi bir ulumayla kükredi. Aynı zamanda, kükreyerek, yok olmanın getirdiği şeyi çıplak ayağıyla fırlattı:
  - Komünizm için!
  Augustina ayrıca Amerikalılara saldırdı. Birçok düşmanı yok edin. Onları sorunsuz bir şekilde biçti. Ve düşmanı kesin.
  Ve çıplak ayakla fırlatırken, ölümcül bir şey.
  Ve şarkı söyle:
  - Komünizmin büyüklüğüne şeref!
  Ayrıca Svetlana düşmana ateş ediyor. Patlamalarda ve ciyaklamalarda düşmanları keser:
  - SSCB'nin anayasası için!
  Ve çıplak ayakla, bir rakibe nasıl fırlatılacağı, çatıyı menteşelerinden koparan bir şey.
  Ve kükreme:
  - Rus için!
  Beşi karda koştu ve birkaç bin Amerikalıyı biçti. Ve sonra kızlar tutsakları çıplak ayaklarını öpmeye ve topuklarını öpmeye zorladı.
  Bunlar bazı dövüş arkadaşları.
  ABD, 1948 sonbaharında birkaç saldırı operasyonundan sonra fethedildi.
  Bundan sonra Amerika'nın SSCB'ye dahil edilmesi konusunda bir referandum yapıldı. Leon Troçki'nin yetmişinci doğum gününden sonra, Dünya SSCB'nin örgütlenmesi konusunda bir referandum yapıldı.
  Bundan sonra Kızıl Ordu diğer ülkelerin fethini üstlendi.
  İronik bir şekilde, Lev Troçki de Mart 1953'te Stalin gibi öldü.
  Ancak yerine oğlu Lev Lvovich Sedov geçti. Vasil Stalin'in aksine, daha yaşlıydı, daha akıllıydı ve en önemlisi içki içmiyordu, bu yüzden tahtı devredecek biri vardı.
  Lev Lvovich Sedov, babasının çalışmalarını sürdürdü ve tüm dünyanın fethini ve SSCB'nin oluşumunu tamamladı. Zaten 1957'de Sovyet kozmonotları aya indi. Ve 1980'de Mars'ta. Lev Lvovich Sedov'un 1982'de ölümünden sonra yerine oğlu Vladimir Lvovich Sedov geçti. Ve 1990'da, SSCB nihayet, neredeyse oybirliğiyle yapılan bir referandumdan sonra, bir monarşinin kurulmasıyla Sovyet, Sosyalist imparatorluk haline geldi. Bu zamana kadar, Sovyet kozmonotları güneş sisteminin neredeyse tüm gezegenlerini çoktan ziyaret etmeyi başardılar.
  Ve 2020'de, birkaç gemiden inişe uygun gezegenlerin bulunduğu Sirius'a ilk yıldızlararası keşif başladı. Zaten ışık hızına ulaşabiliyorlardı ve gerçekten uçma şansları vardı.
  Dünya gezegenindeki yaşam artık oldukça iyi. Tüm ülkeler tek bir imparatorlukta birleşti. Kıtlık yoktu, salgın hastalık yoktu, AIDS yoktu. Gençleştirme ve hastalıkların tedavisinde ciddi başarılar elde edilmiştir.
  İşsizlik yoktu ve çalışma gününün uzunluğu iki günde bir izin olmak üzere günde beş saate indirildi. Fiyatlar düşmeye devam etti ve ücretler arttı. Her ailenin her türlü konfora sahip ayrı bir dairesi, bir bilgisayarı, interneti ve düzgün bir arabası vardı. Tıpkı apartmanlar, kamu hizmetleri ve toplu taşıma için para ödemeniz gerekmediği gibi, ekmek ve temel ürünler zaten tamamen ücretsiz.
  Evet, gezegen çoktan komünizme yaklaştı. Ve daha fazla özgürlük. Görevliler hakkında şakalar yapmak ve ekranda çıplak kadınları izlemek mümkündü. Genel olarak, Dünya'daki iklim ılıman hale geldi ve aynaların yerleştirilmesi nedeniyle birçok bölgede gece kayboldu. Çıplak ayakla ve minimum giysiyle yürümek moda olduğu için. Ve ekrandaki çıplaklık moda oldu.
  Dinde - doğal olarak ateizm. Ve hemen hemen tüm kiliseler müze haline geldi veya başka ihtiyaçlar için.
  Neredeyse tüm camiler de kapandı. Kuran ve İncil sadece gizlice basılmıştır. Ve resmen olmasa da aslında yasaklandılar. Ama bir mümin komünist olamaz, kariyer yapamazdı. Ve din adına kampanya yürütenler hapsedildi.
  Bütün dinler sıkıştırılmıştı, inananların yüzdesi sürekli düşüyordu. Üstelik savaşlar ortadan kalkmış, gençleşme konusunda ciddi ilerlemeler kaydedilmiştir. Böylece herhangi bir dini besleyen ölüm korkusu geriledi. Aslında maddi sıkıntı yok denecek kadar az, suç neredeyse ortadan kalktı, hastalıkların çoğu ortadan kalktı ya da kolayca tedavi ediliyor. Kanser aşısı oluşturuldu ve insanlar gittikçe daha uzun yaşıyor.
  Öyleyse neden Tanrı'ya inanıyorsunuz? Ve daha da çelişkili - modern bilimle çelişen İncil ve Kuran?
  Kısacası, komünizme giderek daha da yaklaşmak. 2022'de, SSCB'nin oluşumunun yüzüncü yılı olan yıldönümü muhteşem bir şekilde kutlandı. Ve her şey yolunda ve her yıl daha iyi ve daha iyi oluyor.
  Hatta bu vesileyle bir hediye bile verdiler - dünya gezegeninin her sakini için, bedava uçan bir elektromanyetik helikopter. Böylece herkes uçabilir.
  Bu arada, "Moskova - Antarktika" metrosunun inşaatı tamamlandı! Ve son altıncı kıta metroya bağlandı! Bu harika!
  Ve yakında Sovyet gemileri Sirius'a ulaşacak. Ve ışık hızını aşan ilk uçak test edildi.
  Ayakta duran komünizm ve muzaffer gelişmiş sosyalizm dünyasında bu ne kadar harika!
  Ve hepsi ölümsüz çocuk Oleg Rybachenko sayesinde. Rusya'ya şeref!
  Yeni bir görevi tamamlayan Oleg Rybachenko'ya şeref!
  
  ÇIPLAK AYAKLI GERD'İN KÖTÜ DAHİSİ
  Her zaman çıplak ayakla ve bikiniyle koşan tank test kızı Gerda, Panther-2'nin geliştirilmesinde yer aldı. Güzel kurt, motoru ve şanzımanı birlikte ve tankın karşısına ve önüne yerleştirmeyi teklif etti. Ve şanzımanı doğrudan motora takın. Sonuç olarak, yerleşim planının sıkıştırılması nedeniyle "Panther" -2, yüksekliğini bir metreden fazla azalttı. Kulede de değişiklikler yapıldı. Daha küçük ve daha dar hale geldi. Sonuç olarak, "Panther" -2 rezervasyona önemli ölçüde eklendi. Gövdenin alnı 45 derecelik bir eğimle 120 mm kalınlaştı. Tahta, açılı olarak "Tiger" -2 gibi 82 mm oldu. Panther-2 taretinin alnı bir açıda 150 milimetre oldu ve yan taraf yine bir açıda 82 milimetre oldu ve tepe pratik olarak kayboldu. Aynı zamanda, artan zırha rağmen arabanın kendisi daha da hafifledi: ağırlık 36 tona düştü ve yeni 700 beygir gücündeki motor, bu tankı otoyolda neredeyse yetmiş kilometre hızlandırdı ve hepsi makul bir şekilde rockade üzerinde.
  Panther-2 daha inatçı ve göze çarpmayan hale geldi, onu gizlemek ve bir pusu arkasından hareket etmek daha kolay. Panther-2 topunun delme gücü, Hitler karşıtı koalisyonun tanklarıyla savaşmak için oldukça yeterli olduğundan, değişiklikler silahın kalibresini etkilemedi.
  Bu makine, koruma seviyesi açısından, ağırlığı otuz iki tondan az olan "Tiger" -2 ile aynı seviyedeydi. Ve 1943 sonbaharında seri üretime girdi. Üstelik yeni bir motor geliştirmeye ve yakalamaya, silah ve mermilere gerek yok.
  "Panther" -2, "Kraliyet Panter" olarak adlandırıldı. Mükemmel sürüş performansına sahip ve daha hafif olması nedeniyle, savaşta ve operasyonda daha güvenilir, verimli ve tehlikeli bir makine olduğu ortaya çıktı.
  Almanlar yeni tankla bir şeyler başarabildiler. Özellikle, Kiev yakınlarındaki bir kazanda kuşatılmış birliklerine yardım edin. Ve Kızıl Ordu'nun ilerlemesini bir şekilde askıya almak. Daha gelişmiş bir tankın iyi bir savaşçı olduğu kanıtlandı.
  Daha verimli bir makine ile karşı karşıya kalan Sovyet komutanlığı tereddüt etti ve Ukrayna'nın sağ yakasına doğru ilerlemeyi reddetti. Böylece Fritz baharda cepheyi istikrara kavuşturmayı başardı ve Sovyet birliklerinin Romanya'ya ulaşmasını engelledi.
  Stalin, T-34-85 ve IS-2 pahasına savaşın gidişatını değiştirmeyi umuyordu. Ancak bu, Fritz'e bir mühlet verdi. İtalya'daki birliklerini takviye ederek Müttefiklerin Roma'ya ilerlemesini püskürtmeyi başardılar. Ayrıca Amerikalıların ve İngilizlerin Normandiya çıkarması tehdit altındaydı. Hitler, FAA füze programını XE-162 jet avcı uçakları lehine terk etti. Bu araba çok başarılı oldu. Boş uçak, yalnızca 1.600 kilogram ile İkinci Dünya Savaşı'nın en hafif savaşçısı oldu ve bu da ona nadir manevra kabiliyeti sağladı. Aynı zamanda iyi silahlar iki havalı tüfek, alında zırh ve üretimdeki ucuzluktur.
  XE-162, Almanlara hava savaşında büyük bir avantaj sağladı. Ayrıca Führer, Rommel'e acil durum yetkileri de verdi. Ve bu parlak komutan, Normandiya'daki müttefiklere sinsi bir tuzak kurmuştur.
  Ayrıca Rommel, müttefiklerin hem Normandiya'da hem de Port de Calais'de saldırabileceğini anladı. Ve ayaklanmayacakları her yerde, yenmeleri beklenirdi.
  Ve tuzak işe yaradı.
  Rommel, müttefiklerin ilerleyen birimlerini etkili ve çok hareketli Panther -2 tankının yardımıyla bağladı. Ve müttefiklerin tek başına bir milyondan fazla askeri esir olarak kaybettiği kazanlar yarattı.
  Roosevelt daha sonra kalp krizi geçirdi ve hastalandı ve aşırı solcu başkan yardımcısı Senato ve Kongre ile anlaşmazlığa düştü ve Birleşik Devletler fiilen savaştan çekildi. İngiltere de yenilginin ardından zor günler yaşadı. Churchill, sinirlilik ve sarhoşluk nedeniyle hastalandı ve onu uzaklaştırmaya çalıştılar. Bu koşullar altında İngiltere, Üçüncü Reich ile isteyerek ateşkes yapmayı kabul etti. Ve aynı zamanda birlikleri Sicilya'dan geri çekti.
  Buna bakan Stalin uzun süre tereddüt etti ve ancak Ağustos ayında merkezde bir saldırı başlattı. Ancak güneydeki cephe gerçek tarihten çok daha doğu olduğu için Belarus balkonu yürümedi. Ve Almanlar güçlü bir savunma kurdu.
  Artı, yine de Batı Avrupa'dan asker göndermeyi başardılar. Evet ve XE-162 gökyüzünde hakimiyeti ele geçirdi. Kızıl Ordu, büyük kayıplar pahasına on ila on beş kilometre ilerledi ve durduruldu. Bundan sonra Almanlar güneyde ilerlemeye çalıştı. Biraz ilerledik , ancak umutsuzca karşı saldırıya geçen ve gelişmiş bir tahkimat sistemine sahip olan Kızıl Ordu saldırıyı durdurmayı başardı. "Panther" -2, iyi bir ön korumaya ve teknede görece iyi bir konuma ve ayrıca ana araç olarak kalırken mükemmel hareket kabiliyetine sahiptir. Silahı her şeyde orduya uymasa bile, özellikle tek seferlik hasarda. Gerda "Panther"-2'nin yardımıyla geliştirildi, 88 mm top, güçlendirildiğinde daha güçlü bir motor, 1200 beygir gücüne kadar hızlanma, daha kalın ve eğimli zırh, özellikle yanlar. Bu tank kırk beş tona kadar ağırlığa sahipti, ancak çok yüksek hareket kabiliyetini korurken daha iyi korunuyor ve daha güçlü silahlanıyordu.
  Yan zırhı 170 mm'ye ulaştı ve ön 250 mm eğimliydi. "Panther" -3, bir zafer tankı olacağına söz verdi.
  Stalin açıkça kuyruğunu kıstırdı...
  Ancak kışın tekrar ilerlemeye çalıştı ama yenildi ve Kızıl Ordu hiçbir yerde zafere ulaşamadı.
  Ve Mart ayında, "Panther" -3 ile Almanlar güneyde bir atılım gerçekleştirmeyi başardılar. Ve Nisan'da tekrar Kiev'i aldılar.
  Mayıs ayında Stalin, Almanlara yeniden barış teklif etti ve hatta Donbass ve Leningrad'dan vazgeçme sözü verdi.
  Hitler, merkezde ilerleyerek ve Smolensk'e doğru ilerleyerek karşılık verdi. Ve Almanlar hala kazanıyordu ... Yaz boyunca Smolensk'i ele geçirdiler ve Moskova'ya yaklaştılar. Orada durduruldular ama Naziler güneye döndüler ve Donbass'a doğru ilerlediler.
  Ve sol yaka Ukrayna'yı ele geçirdiler. Ve Kasım 1945'te Stalingrad'a ulaştılar. Stalingrad'ın kendisi hareket halinde alınamadı. Ancak durum daha da kötüleşti. Ve 1 Ocak 1946'da Türkiye de SSCB ile savaşa girdi.
  Bundan sonra artık Kafkasya'yı tutma şansı yoktu.
  Bununla birlikte, mücadele bütün kışı ve baharı işgal etti. Ve kahraman Erivan ancak Haziran 1946'da düştü. Bakü'den biraz daha erken. Osmanlı İmparatorluğu ve böylece Üçüncü Reich'a yardım etti. Bununla birlikte, Haziran ayında Almanlar Moskova ve Saratov'a karşı bir saldırı başlattığında, Kızıl Ordu olağanüstü bir kahramanlık gösterdi.
  Oleg Rybachenko ve dört kız, Moskova yakınlarında savaştı ve muazzam bir cesaret gösterdi.
  Şortlu albay ve bikinili cadı kızlar Fritz'i yok etti.
  Oleg çıplak, çocuksu ayağıyla bir el bombası attı ve bağırdı:
  - SSCB'ye şeref!
  Natasha sırayı verdi. Ölümcül hediyeyi çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı ve ciyakladı:
  - Anavatana şan!
  Zoya birçok faşisti biçti. Ölüm getiren bir hediye olan çıplak ayak parmaklarını fırlattı ve havladı:
  - Stalin'e şeref!
  Bu kızıl saçlı şeytan Augustine, çok sayıda Naziyi devirdi. Çıplak topuğuyla bir el bombası verdi ve havladı:
  - Komünizm fikirlerine şeref!
  Ateşi yöneten, Nazilerin önünü kesen Svetlana, çıplak ayaklarıyla ölüm hediyeleri fırlattı ve kükredi:
  - Lenin'in fikirlerine şeref!
  Beşli kahramanca savaştı ve Moskova yakınlarında Nazi saldırısı püskürtüldü.
  Doğru, Naziler birkaç ay süren çatışmalardan sonra Saratov'u almayı başardılar.
  Ancak kışın ilerlemeleri durdu. 1947'de Panther-3'ten sadece biraz daha kötü ve Panther-2'den daha güçlü olan yeni Sovyet tankları T-54 gelmeye başladı.
  Savaş uzayıp gitti... 1947 yılı karşılıklı yumruklaşmalar ve hareketsiz bir cephe hattıyla geçti.
  1948'de de darbeler değişti ve neredeyse hiç değişmedi. Almanlar askerlerle ilgilendi, bu yüzden nüfuslarında büyük bir düşüş yaşadılar. Yeterli insan ve Stalin yoktu.
  1949'da da değişiklik yok. SSCB'nin bir MIG-15'i ve Üçüncü Reich'in bir ME-462'si olmadığı sürece. Alman uçağı daha hızlıydı ve daha güçlü bir şekilde silahlanmıştı.
  Almanlar ayrıca, namlu uzunluğu 100 EL olan 105 mm'lik bir top ve kalın zırhın yanı sıra bir gaz türbini motoruyla daha da ağır olan "Panther" -4'ü aldı. SSCB'de şimdiye kadar T-54 ve IS-4 serilerinde. Ve IS-7 seri değildi - yürümedi.
  Savaş bitti ve 1950 bitti...
  Ayrıca değişen başarıya sahip savaşlar ve yakalanan ön cephe.
  Ve 1951-1952 kışında, Stalin bir dizi büyük saldırı operasyonu gerçekleştirdi ve Almanları Saratov'dan kovmayı ve biraz merkeze doğru itmeyi başardı. Esnek olmayan Leningrad, uzun vadeli bir kuşatmada hala direndi. Genel olarak, Kızıl Ordu inisiyatifi ele geçirmek üzereydi.
  Ancak yaz aylarında Almanlar kısmen mevzilerini geri kazanmayı başardılar ve Saratov'u tekrar aldılar.
  Sonbahar ve kış şiddetli çatışmalarda geçti. Ve Mart 1953'te Stalin öldü.
  Naziler, kafa karışıklığından ve iktidar mücadelesinden yararlanarak Kuibyshev'i ele geçirdi ve Moskova'yı kuşattı. Aralık 1853'te SSCB'nin başkenti düştü. Ve Ocak 1954'te boyun eğmeyen Leningrad nihayet alındı.
  Bundan sonra Kızıl Ordu direnişi zayıflattı. Ve 1954'te Wehrmacht Novosibirsk'e ulaştı. Sonra 1955'e kadar bir durgunluk oldu, SSCB'nin tüm büyük şehirleri ele geçirilmedi.
  Ancak gerilla savaşı devam etti. Sıkı ve ağır. Elbette ve sonunda, Mart 1957'de Führer de öldü.
  Bundan sonra Üçüncü Reich'ta bir güç mücadelesi başladı ve bunun sonucunda imparatorluk çöktü. Eski SSCB topraklarında çok sayıda bağımsız devlet ortaya çıktı. Amerika Birleşik Devletleri dünyanın hegemonu haline geldi. Üstelik Çin'e de Amerikan yanlısı bir hükümet dikildi.
  Bu birkaç on yıl boyunca devam etti. Sıkıcı dünya durgunluğu, Sovyet sonrası alan. Amerika Birleşik Devletleri, 2017'de gerçek tarihte olduğundan biraz daha fazlasını başardı, yine de Mars'a uçtular.
  Ama genel olarak insanlık parçalanmış durumda, İslam dünyasında savaşlar ve terör var, eski SSCB topraklarında da savaşlar ve onlarca ülke var ...
  Kısacası, yalnızca Amerika gelişir ve tüm devletler ona bağlıdır. Ve ABD onlardan meyve suyu içiyor. 2020'de Amerika Birleşik Devletleri başkanı eşcinsel ve açıkça bir kocası var. Ve daha da eğlenceli hale geldi.
  Böylece Gerda'nın dehası dünyaya acımasız bir şaka yaptı! Ve bu sadece durumu daha da kötüleştirdi!
  
  
  ROOSEVEL 1943'TE ÖLDÜ
  Roosevelt Mart 1943'te öldü ve idealist olan halefi Henry Wallace, yardım karşılığında Stalin'den rejimi liberalleştirmesini talep etti. Doğal olarak, Stalin kesin bir ret ile karşılık verdi. Henry gücendi. Amerikalılar, Üçüncü Reich'ın bombalanmasını durdurdu ve Rommel'in Alman ve İtalyan birliklerini Afrika'dan çekmesine izin verdi.
  SSCB'nin güçlenmesinden de korkan Churchill, Almanya'ya karşı faaliyetini kısıtladı. Buna karşılık Hitler de Yahudi sorununun nihai çözümünü askıya aldı.
  Resmi olarak ateşkes ilan edilmemiş olsa da, müttefikler aslında savaşmayı bıraktılar. Ve bu, Üçüncü Reich'ın yararınaydı. Silahların ve özellikle tankların üretimi arttı.
  Führer, Kale operasyonunu bir kez daha erteledi, bu nedenle istihbarat, SSCB'nin Kursk çıkıntısında daha fazla tank, piyade ve top olduğunu ve güçte üstünlük kazanmayı beklediğini bildirdi. Aslında, kaleye saldırmak, güç vermek - bir kumar!
  Ayrıca Führer, yeni "Tiger" -2 ve "Maus" ve "Lion" tanklarının savaşlarda yer almasını istedi. Kırk üç yazında Fare tankı, genel olarak üretime hazır Tiger-2 gibi nispeten başarılı testlerden geçti. Ama "Aslan" geç kalırken. Gelişimi kırk saniyenin sonunda kesintiye uğradı ve ardından tekrar devam etti. Ancak bu tank "Tiger" -2'den daha kötüydü, ancak yirmi tondan daha ağırdı. Ancak yüz seksen ton ağırlığındaki "Maus" un hemoroid mastodon olduğu ortaya çıktı.
  Ama iyilik olmadan kötülük olmaz. Ağustos ayında, taarruzun sürekli olarak ertelenmesine dayanamayan Stalin, grev emrini kendisi verdi. Dahası, Sovyet birlikleri aynı anda Orel'e, Belgorod ve Kharkov'a hareket etti.
  Bu zamana kadar Fritz, birliklerini önemli ölçüde güçlendirdi ve birçok tahkimatı kazdı. Zaten Sovyet birlikleri kaleye baskın düzenledi. Ve etkili silahları ve ciddi ön zırhı ile Panther'in savunmada iyi bir tank olduğu ortaya çıktı. Ferdinand da iyi performans gösterdi. Kundağı motorlu top çok hareketli değil, ancak çok güçlü ön zırha ve 2. Dünya Savaşı'nın en iyi tanksavar silahına sahip.
  Ancak "Tiger", oldukça güçlü yan zırhı ve mükemmel ve etkili bir topu, büyük bir mermi kaynağı ve motor ile şanzımanın göreceli güvenilirliği ile özellikle iyi performans gösterdi.
  Otuz dört, Tiger'ı yalnızca yandan ve üç yüz metreden daha fazla ve yüzde otuzdan fazla olmayan bir olasılıkla delebilir.
  Yani Fritz'in savunması güçlü. Buna ek olarak, Naziler Afrika'dan birkaç ek tümen ve Fransa'dan bir düzine, Balkanlar'dan dördü devrederek bunların yerine Bulgar ve İtalyan olanları getirdi. Ve toplamda yirmi bölüm daha topladılar.
  Evet ve müttefikler Mart 1943'ten beri fabrikalarını ve şehirlerini bombalamadıkları için tanklar bin birim daha yükseğe çıktı. Batı cephesi nedeniyle özellikle doğu cephesinde uçaksavar ve savaşçı sayısı arttı. Her şeyden önce, çok güçlü silahlara sahip, yüksek hızlı ve iyi zırhlı daha fazla Focke-Wulf aracı vardı.
  Sovyet birlikleri, yalnızca para için ücretsiz borç verme-kiralama yardımının sona ermesi nedeniyle gerçek tarihe göre biraz daha zayıftı. SSCB'nin satın almak zorunda kaldığı bir şey. Özellikle boksitler ve alaşım elementleri, altınla ödeme yapıyor.
  Ancak havacılık ve tank alımının reddedilmesi gerekiyordu - her şey için yeterli altın yoktu. Yani 152 mm zırhlı muhteşem Churchill'ler artık orada değildi. Ve hücumda iyi bir yardımcı oluyorlar. Korumalı Sherman'lar gibi.
  Elbette SSCB gerçek tarihe kıyasla güç kaybediyordu, aksine düşmanın daha fazla fırsatı vardı. Evet ve düşmanların üzerine bas.
  Güneydeki Mainstein, Sovyet saldırısını püskürttü ve Belgorod'u tuttu. Oryol çıkıntısında komuta edilen model. Savunma aslanı saldırıya hazırdı, ancak gücü daha zayıftı. Gerçek tarihten daha güçlü olmasına rağmen, batıdan aktarılan kuvvetler ve serbest bırakılan daha fazla silah nedeniyle.
  Bu yüzden Fritz çok sıkı savaştı. Bununla birlikte, Sovyet birlikleri içeri girmeyi başardılar, ancak ağır kayıplar pahasına günde bir, iki kilometreden fazla ilerlemediler . Eylül ayında Kızıl Ordu merkezde de ilerlemeye çalıştı. Ama orada bile Almanların her şeyi hazır ve güçlü bir savunması var. Gerçek tarihle karşılaştırıldığında Fritz'in otuz beş ila kırk tümeni daha vardı. Batı cephesi, Afrika nedeniyle, bombalamadan daha az nüfus kaybı ve daha fazla silah.
  Artı uçaksavar silahları, molozları toplayan ve yıkılan fabrikaları restore eden müfrezeler sayesinde tasarruf. Ek tank ve uçak sayısı bir rol oynadı. Üstelik batı cephesi ve silah üretiminin artması nedeniyle Nazilerde havacılık fiilen ikiye katlandı ve Kızıl Ordu'nun artık gökyüzünde üstünlüğü kalmadı. Gerçek tarihte olduğundan daha da zayıfladı çünkü Amerikan ve İngiliz uçağı yoktu ve ayrıca hala yeterli duralumin, alüminyum ve bakır yoktu. Müttefiklerin ücretsiz olarak sağladığı kadar altın satın alamazsınız.
  Dolayısıyla merkezde önceden hazırlanmış savunmayı kırmak mümkün olmadı. Almanlar direnmeyi başardı. Ama henüz gelmediler. Özellikle kış. Kışı atlatmanız ve hayatta kalmanız gerekiyor.
  Ve Fritz savunmaya geçti. Kışın Kızıl Ordu güneyde ilerledi, ancak başarılı olamadı. Leningrad yakınlarında vurdu, ancak Fritz buraya ek kuvvetler aktarıp tutunmayı başardı. Gençler Üçüncü Reich Ordusuna seferber edildi, yabancılarla çalışmaya başladılar. Avrupa bölümlerinin sayısı da arttı. Fabrikaların bombalanması durduğunda Fransızların Bolşeviklerle savaşmaya daha istekli oldukları belirtilmelidir. Ve onlardan bir lejyon oluşturdu, Belçikalılar, Hollandalılar, Norveçliler.
  Nazilerin İsveç parlamentosu seçimlerindeki zaferden sonra, oradan gönüllü akını arttı ve hatta iki tümen oluştu.
  İspanyollar ve İtalyanlar da askeri varlıklarını artırdılar. Ayrıca, bir savaş esiri değişimi gerçekleşti ve yaklaşık bir milyon eski asker İtalya'ya döndü.
  Böylece Fritz, ustaca bir savunmayla kimlere direnmeyi başardı. Ve havacılıkları güçleniyordu. Uçak üretimi açısından Naziler, SSCB'yi geride bıraktılar ve silahlanma ve hız açısından arabaları açıkça daha güçlüydü. Ve Alman pilotlar, Sovyet pilotlardan daha iyi eğitilmiştir. Böylece kayıpların oranı Fritz lehine değişti. Ve havaya hakim oldular.
  Alman 30 mm uçak silahının özellikle etkili olduğu kanıtlandı. Oldukça hafif, bir Sovyet uçağını tek vuruşta düşürebilir ve dakikada 600 hatta 660 mermi atabilirdi.
  Kızıl Ordu açıkça havada kaybediyordu.
  Durum, çok hızlı, güçlü silahlı ve en önemlisi çok inatçı bir aracın ME-262'nin seri üretiminde ortaya çıkmasıyla daha da kötüleşti. Evet, güçlü jet motorları, Almanların savaşçıyı daha ağır yapmasına ve dolayısıyla daha iyi korunmasına ve zırhlanmasına izin verdi. Ve dört adet 30 mm'lik top oldukça az sayıdadır.
  Fritz'in, müttefiklerle savaş halinde olmayan koşullarda alaka düzeyini kaybettiği için FAA füze programını da kısıtladığı belirtilmelidir. Bu da havacılığı önemli ölçüde güçlendirmeyi mümkün kıldı. TA-152, uçuş özellikleri açısından Focke-Wulf'tan çok daha iyi olan, ancak aynı zamanda bir saldırı uçağı ve bir ön cephe bombardıman uçağı olabilen, özellikle başarılı bir gelişme olarak kabul edilebilir.
  Bu kış cephe hattının çökmesini önleyen ve her yerde direnen Fritz, ilkbaharda daha aktif hale geldi. Ve zaten Haziran ayında yeni bir saldırıya başladılar. Ana darbe Kursk yönünde verildi. Ve oldukça aktif olarak kullanılanlar: "Fare", "Aslan", "Kaplan" -2, "Panter" -2 ve tabii ki basit "Kaplanlar" ve "Panterler". T-3 ve T-4 tankları eskimiş olarak durduruldu. SSCB, IS-2 ve T-34-85'i aldı. Bununla birlikte, ücretsiz ödünç verme-kiralama tedariklerinin olmaması nedeniyle son tank hala yetersiz miktarlarda üretildi ve T-34-76, üretimdeki en büyük tank olmaya devam etti. Ve IS-2 neredeyse hiç üretilmedi ve bu tank hala tamamlanma aşamasındaydı.
  Yani Alman tankları Sovyet tanklarından daha ağır ve güçlüydü. Sayı olarak neredeyse hiç de aşağı olmayan Fritz, daha iyi korunan ve silahlı araçlara sahipti. Panther-2'nin en pratik olduğu ortaya çıktı, daha güçlü motor ağırlıktaki artışı telafi etti ve yan taraflar daha iyi koruma aldı. Gerçek tarihte olduğundan daha güçlü 1000 beygir gücündeki motoruyla Tiger-2'nin de fena olmadığı ortaya çıktı. Ve pratik!
  Tiger-2'den 22 ton daha ağır olan ve zırh avantajı olmayan Lion tankının pratikte daha kötü olduğu ortaya çıktı. 105 milimetrelik topu, "Tiger" -2'den daha güçlü olmasına rağmen, aynı zamanda daha az hızlı ateş ediyor. Ve 88 milimetreden daha güçlü olan "Tiger", otuz dört kişiye karşı gerekli değildir. Genel olarak "Aslan" ne köye ne de şehre bir makine çıktı. Yan zırhı, "Tiger" -2'ninki kadar yetersiz, ama gerçekten otuz dört tutuyor. T-34-76 eğimli zırhı yana doğru delmeyecek. Ve ileride, kulenin yalnızca alnı, zaten gereksiz olan bir açıda 240 mm kalınlığa sahiptir.
  Genel olarak tüm Sovyet tanksavar silahları için "Maus" her açıdan aşılmaz. Ancak çok ağır ve yavaştır, taşınması zordur ve sık sık kırılır.
  Hepsinden iyisi, Tiger-2 ve Panther-2 oldukça hareketli, nispeten güvenilir ve pratik. Ve iyi silahlanmış.
  Ve en büyük Sovyet tankı T-34-76 ahlaki açıdan modası geçmiş. Ucuz olması, imalatının kolay olması ve küçük kulesine girmesi daha zor olması dışında. Ama silah belli ki çekmiyor. Kule ile, gözlükçülerle, vites kutusuyla ilgili sorunlar var.
  Kısacası Fritz'in bu sefer Kursk'u alıp büyük bir kazan oluşturabilmesi şaşırtıcı değil. Ve Voronezh'i ele geçirme başarısını daha da geliştirmek.
  Bundan sonra Führer'in emriyle güneye Stalingrad'a döndüler.
  Fritz, Moskova'ya saldırmaktan korkuyordu. Ayrıca Kafkas yağına ihtiyaçları vardı.
  Burada Stalin kibiriyle uyudu. Kaybedebileceğini anladı. Ve Amerikalılara ve İngilizlere döndü - yardım edin diyorlar!
  Cevap verenler:
  - Serbestleşme olacak mı, siyasi tutsaklar serbest bırakılacak mı?
  Stalin belli belirsiz cevap verdi:
  - Düşünelim...
  Churchill ve Wallace kararlı bir şekilde şunları söylediler:
  - Pratik adımlar olana kadar yardım beklemeyeceksiniz! Üstelik Japonya'yı bitirmek gerekiyor.
  Ve yükselen güneşin ülkesinde işler gerçek tarihtekinden daha iyi gidiyordu. Daha başarılı ve savaş gemileri daha verimli kullanıldı ve baş amiral ölmedi ve genel olarak samuraylar savaşlarda bir şekilde daha şanslıydı. Yine de kaybetmelerine rağmen, ama çok daha yavaş. Ve Amerikalılar ve İngilizler palmiye ağacından palmiye ağacına geçtiler.
  Elbette müttefikler Avrupa'ya tırmanmak istemediler.
  Almanlar Stalingrad'a ulaştı, ancak Kızıl Ordu orada bir yer edinmeyi başardı. Ve kavgalar uzadı. Ancak kışın Almanları kuşatmak yine mümkün olmadı. Aynı tuzağa iki kez düşmediler. Ve Terek Kapısı'na vardılar. Ve sırtları eyerledi.
  Bu sefer hem Grozni'yi hem de Ordzhonikidze'yi almayı başardılar, ancak Naziler hala dağlarda durduruldu.
  Kış geldi ve başka bir sükunet. Ocak ayında Kızıl Ordu merkezde ilerledi. Ancak önemli sonuçlar elde edemedi.
  Sonunda T-43-85'in üretimini genişletmeyi başardı, ancak bu makine hala Almanlardan daha düşüktü. Fritz, "E" serisinden tanklar almaya başladı. Her şeyden önce, "Maus" un yerini alan "E" -100. Şanzıman ve motoru bir araya getirerek Almanlar, krank milinden tasarruf ederek tankın yüksekliğini azalttı ve düzeni sıkıştırdı. Tank, 188 ton yerine 130 ton ile alçaltıldı, küçültüldü ve hafifledi. Bu, karayolunda olduğu gibi karayolunda da hızını saatte 40 kilometreye çıkarmayı mümkün kıldı. Zırh plakalarının daha rasyonel eğimi nedeniyle arabanın koruması daha da iyi hale geldi.
  Bu tank, elbette Mouse'tan çok daha pratik. Ve savaşlarda kendini iyi gösterdi. E-50'nin daha büyük olacağına söz verildi. Ayrıca düzen şeması ile sıkıştırılmıştır. Ağırlık olarak Panther-2'ye benzer, ancak daha kalın ve rasyonel eğimli zırhı ve düşük silueti vardır. Ancak bu araba ertelenirken. E-50'de Tiger-2 kadar kalın bir zırhın planlanmış olması Hitler'e yetmediğinden, Führer daha güvenilir ve güçlü bir koruma talep etti. Örneğin, E-100'ün eğimli kenarları ve 210 mm kalınlığında kalkanları var ve onu gerçekten kıramazsınız.
  "Panther"-2, 100 EL namlu uzunluğuna sahip 88 mm'lik bir topa yükseltildi. Ve şimdiye kadar harika çalıştı.
  Kışın, Almanlar merkezde tutunmayı ve saldırıları püskürtmeyi başardılar. Ve ilkbaharda Fritz, Kafkasya'daki saldırılarına yeniden başladı. "Lev" -2 tankı, şanzımanın ve motorun bir blok önünde ve karşısında konumu ile selefinden daha hafif göründü. Elbette çok daha hareketli ama aynı zırh ve silahlarla. Ve "Kaplan" -3. Bu tank, yerleşim düzeniyle bir şekilde sıkıştırılmıştı ve özellikle 120 mm'lik kenarları, eski 82'ye karşı eğimli yerlerde daha iyi korunuyordu. Dar kule ve zırh açısından daha güçlü. Ancak silahlanma da 100EL'de 88 mm olarak değiştirildi. Yeni top dakikada sekiz yerine on iki mermi atıyordu, eskisinden daha isabetliydi ve zırh deliciydi. İlk E-75 de ortaya çıktı ancak bu araba da orduya yakışmadı ve kesinleştirilmesi gerekiyordu. Çok ağır - doksan tondan fazla ve yanlardan iyi korunmuyor.
  Ancak her durumda, Fritz daha güçlü ve ana darbe Volga boyunca Hazar Denizi yönünde verildi. Ve Kızıl Ordu'nun savunmasını kırmayı ve Kafkasya'yı karadan kesmeyi başardılar.
  Kendini çaresiz bir durumda bulan Stalin, savaştan çekilmekle ve her koşulda Almanya ile ayrı bir barış yapmakla tehdit etti. Amerika Birleşik Devletleri'nde zaten başka bir başkan iktidardaydı - bir Cumhuriyetçi!
  Ve onu şantaja götüremeyeceğini söyledi. Buna cevaben Stalin, Hitler'e her koşulda müzakere teklif etti. Führer bunu görmezden geldi.
  Alman saldırısı başarılı oldu; Türkiye Transkafkasya'da ikinci bir cephe açtı.
  Her şey kelimenin tam anlamıyla dağıldı. Ve şimdi Nazi orduları şimdiden Bakü'ye saldırıyor. Ve hiç şansı yok gibi görünüyor.
  Ama burada Sovyet şehri için savaşan dört cadı kız var.
  Natasha, Fritz'e ateş eder ve çıplak, zarif ayağıyla bir el bombası fırlatır. Bu da bir Nazi tankını devirir.
  Komsomol cadısı bağırır:
  - Rusya'ya şeref!
  Sonra Zoya da ateş ederek Nazileri biçiyor. Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir yok etme hediyesi fırlatır. El bombası Panther-2 tırtılına çarpar. Araba döner, "Kaplan" -2 ile çarpışır. Ve her iki tank da patlar ve bölünür.
  Zoya ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Stalin'e şeref!
  Augustine de bir dönüş yapar. Bir Wehrmacht askerini vurur. Ve çıplak ayağıyla düşmana bir el bombası atar ve ciyaklar:
  - Komünizmin şanı için!
  Ve Svetlana, bu sarı saçlı bir kız, çıplak topuğuyla limon fırlatır gibi Nazileri paramparça ediyor.
  İyi niyetli bir dönüş yapacak ve bağıracak:
  - SSCB'nin büyük Anavatanına şeref!
  Ve dört kız da avazları çıktığı kadar bağırıyorlar:
  - Ölümsüzlerin Anavatanına şan!
  Ve yine çıplak ayaklarıyla yok etme hediyeleri atıyorlar. Bu tür savaşçılarla, SSCB'nin her halükarda kazanacağına dair güven artıyor. Sonuçta, çok cesur ve yetenekli savaşçıları var!
  
  BİR UZAY PRENSİNİN MACERALARI
  Bir joystick yardımıyla gergin bir şekilde bir uzay hızından diğerine geçiş yapan Prens Francesca, gezegeninden uzaklaştı. Yaldızlı bir köpekbalığına benzeyen kozmik teknesi, soğuk boşluğu hızla yararak ilerliyordu. Soğuk ve kayıtsız kozmosun aksine, prensin kalbi öfkeyle yanıyordu.
  Francesca'nın altı aydır ışıl ışıl güzel başka bir kıza sırılsıklam aşık olmasına rağmen, zorla evlendirilir. Bir an olsun unutamadığı güvercin, şiirlerin kahramanı.
  Ve genç prensten otuz yaş büyük başka bir siyah saçlı, sert yüzlü kraliçe Albina ona empoze edilir.
  Hayır, bunu asla kabul etmeyecek! Sanki atlar mahfazadan kopmuş ve damarlarda dört nala koşmuş gibi. Güneş ışınları gibi parlayan saçları olan sevgilisi. Yıldız Hiperinternet aracılığıyla ne zaman temasa geçecek?
  Prens ateşli bir şekilde birbiri ardına kombinasyonlara girdi ... Üç boyutlu bir projeksiyon parladığında ve sonunda ortaya çıktığında zaten çaresizlik içindeydi ...
  Gerçekten de kız bir mucize: tırpan altında ay parlıyor ve alnında bir yıldız yanıyor. Zümrüt safir gözleri ölüleri uyandırabilirdi, içlerinde çok fazla ifade ve güç var.
  Francesca kesin bir şekilde şunları söyledi:
  - Ben zaten kararımı verdim! Tahtı, unvandan reddediyorum ve sana uçuyorum!
  Işıltılı kız birdenbire üzüldü ve yumuşak bir sesle cıvıldadı:
  "Her şeyi düşündün mü prensim?"
  Joystick'i öfkeyle sallayan Francesca umutsuzca şöyle dedi:
  - Bin kere evet! En önemli aşk yoksa tacın, şerefin ve zenginliğin ne anlamı var!
  Kız derin bir iç çekti ve altın buklelerini sallayarak şöyle dedi:
  "Korkarım gerçekte kim olduğumu öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaksın!"
  Prens çılgınca başını salladı ve haykırdı:
  - Umurumda değil! Son dilenci bile! sana uçuyorum!
  Kız şaşkınlıkla mırıldandı:
  Ama nerede yaşadığımı bilmiyorsun.
  Francesca kendinden emin bir sesle şunları söyledi:
  - Yerçekimi besleyicim var. Sinyallerin nereden geldiğini çoktan belirledim ve yakında sizinle olacağım...
  Kız tekrar içini çekti, daha da derin bir şekilde, güneş bulutların arkasına saklanmış gibi görünüyordu. Prens daha fazla soru sormadı ve son hıza döndü. Onu görmeyi tercih ederim. Ve sonra ne olursa olsun gel!
  Zaman, sanki saniyeler taşlarla dolu eşekler gibi yokuş yukarı tırmanıyormuş gibi acı verici bir şekilde yavaş geçti. Ama sonra olan oldu, sonunda yerçekimi yönü bulucu prensin yerinde olduğunu gösterdi.
  Francesca inceleme ekranlarını açtı. Kraliyet yatı tam anlamıyla bir teknoloji harikasıydı ve onu bir kişi yönetebilirdi. Ancak, en gelişmiş donanıma rağmen, prens yalnızca kocaman, mavi bir yıldız gördü.
  Yerçekimi yönü bulucuyu tekrar çalıştırdı... Doğrudan heybetli ve sıcak armatürü işaret ediyordu.
  Kafası karışan Francesca klavyeye basarak kız arkadaşının resmini açtı. Ve burada yine renkli, üç boyutlu bir projeksiyon parladı. Kız hala muhteşemdi ama yüzü belli ki gözyaşları içindeydi ve çok acı çekiyordu.
  Prens sempatik bir şekilde kıza sordu:
  - Anlamıyorum... Belki de yön bulucum çıldırdı ve bu yıldızı gösteriyor... Teknik arızalar olmasına rağmen! Francesca yumruklarını sıkıca sıktı.
  Kız cevap olarak üzgün bir şekilde mırıldandı.
  - Hayır, bu bir aksaklık değil... Gerçekten yıldızın merkezindeyim!
  Prens şaşkınlıkla haykırdı:
  - Nasıl?
  - Biz yıldız insanlarız ve vücutlarımız ultraplazmadan yapılmıştır! - Kız zorlukla duyulabilir bir şekilde ciyakladı ve bir gözyaşı ile sıçradı, ekledi. Birlikte olamayız!
  - HAYIR! - Prens bağırdı ve uzay yatı lacivert yıldıza daldı.
  
  KIZLARA ÖZEL LUTUE
  Stalin yaralarını yalarken Almanlar Britanya'ya nasıl karaya çıkmaya hazırlanıyor. Haziran ayı çoktan geçti... Kanalın altından tüneller kazarak İngiliz metropolüne girmesi gereken kazma tankları test ediliyor.
  Kırmızı ve mavi bikinili güzel kızlar, yunus benzeri bir makineli tüfek tankına tırmandılar. İkinci vitese geçtiler ve araba sorunsuz bir şekilde yere indi. Her türlü savunma hattını yarıp geçebilecek yeni bir silah. Muhteşem kadın savaşçılar, tankı hareket ettirerek kolları çıplak parmaklarıyla hareket ettirdiler.
  Ve kızların ne tür figürleri ve muhteşem göğüsleri var, bikinileri zar zor kapatıyor. Onlara saatlerce hayran olabilirsiniz. Ve ordunun en iyisi kim? Tabii ki, bir kız.
  Ancak Üçüncü Reich'in bilim adamları sadece hafriyat birimleri ve diğer demir teçhizatı geliştirmiyorlar. Ölüm kamplarında, doktorlar bir savaşçı - geleceğin adamı - yaratmak için çalışıyorlar. Şimdi, insan vücuduna bir fare geni nakledilirse? Ya da bir hamamböceği? Dövüş nitelikleri ne kadar yükselecek?
  Ve zaten savaşlar için bazı canavar türleri ve ayrıca zombi savaşçılar var. İkincisi birkaç yıldır varlığını sürdürüyor. Herhangi bir kişi bir zombiye dönüştürülebilir. Ancak dövüş nitelikleri şüpheliydi - çok aptalca. Yaratma maliyetini haklı çıkarmazlar ve kendi birliklerine ateş açabilirler.
  Yani zombi cepheleri seri üretime geçmedi. Ama öte yandan bunlardan düşük vasıflı işçiler yapılabilir ve örneğin en basit uçak ve planörler üretilebilir. İngiltere'ye iniş için birçok planör hazırlandı.
  Ama bir de gizli, özel bir silah var: diskolar! Yirmi birinci yüzyılda tekrarlanamayacak bir şey. Toplama kamplarındaki en iyi bilim adamları, benzersiz özelliklere sahip silahlar geliştirdiler. Hız şimdiden üç veya dört ses hızına ulaştı, ancak en önemlisi, laminer jet sayesinde disketlerin küçük kollara karşı savunmasız olduğu ortaya çıktı.
  Ve kendileri de havadaki arabaları vurabilirler - en azından çarparak.
  Ve yine Oleg Rybachenko, diskin başındaki kızları temsil etti. Üçüncü Reich ordusunda - kadınlar nadirdi. Ama rüyalarında neden kızları temsil etmiyorsun? Çok renkli saç stilleriyle, ince, atletik, minimum kıyafetle büyük göğüslü veya tamamen çıplak!
  Ah, tüm dünya sadece kızlardan oluşsaydı ve Johann tek erkek olarak kalsaydı. Peki o zaman nasıl dönecekti?
  Bir diskette parıldayan Charlotte, gülümsüyor ve kızıl saçları bir proleter bayrağı gibi rüzgarda dalgalanıyor. Ne safkan, genç bir yüzü, bombeli bir göğsü, güçlü, geniş kalçaları olan ince bir beli var. Külotu bir iplik gibi ince ve tüm kız cazibesini görmenizi sağlıyor!
  Ve disketin kendisi kötü şöhretli uçan dairelere benziyor. Dikey olarak, neredeyse sessizce yükselir... Oldukça büyük ve pahalı bir makine. Hız kazanırken, etrafında hem mermileri hem de mermileri yok edebilecek güçlü hava akımları akar. Böylece, hareket halindeki disket zarar görmez.
  Doğru, bunda bir eksi var: uçan dairenin kendisi de ateş edemez, ama ... İlk olarak, disket herhangi bir düşman uçağına çarpabilir. Ve hız göz önüne alındığında, tek bir uçan makine bile ondan kaçamaz. İkincisi, jeti kapatarak radyo kontrollü bir bomba mermisi fırlatabilir ve hedefi vurabilirsiniz! Ve sonra tekrar aç...
  Ek olarak, uçan dairelerin donatılması planlanan çeşitli ışın atıcılarının geliştirilmesi halihazırda devam etmektedir. Harika diyorsun! Ama Dünya gezegeninin bu kadar çok kaynağını yutmuş olan faşizmin neler yapabileceğini kim bilebilir?
  Discolet kontrol sistemi, bir joystick yardımıyla en modern olanıdır. Savaş testinden geçiyor. İngiltere ve Amerika havacılıkta hala güçlü ve "uçan daire" neden düşmanın hava saflarını zayıflatmıyor?
  Charlotte çok güzel, bu geminin başkenti. Mürettebat beş kızdan oluşuyor. Ya sandalyelere otururlar ya da zıplayarak çıplak, çikolata rengi bacaklarını güneş yanığından çekerler. Çıplak parmakları joysticklerin üzerinde duruyor. Ne kadar erotik, boyalı, zarif şekilli tırnaklar parlıyor, damarlar bronzlaşmış derinin altında alt bacak boyunca uzanıyor.
  Bir kızın mürettebatı, kendisini orduda bulan genç bir adamın hayalini kurduğu şeydir. Zafer ve iyi şans getiren şey.
  Burada disk uçağı hızlandı ve inanılmaz bir hızla Britanya kıyılarına ulaştı. Ve her yerinden, uçan dairenin yolda yakaladığı ilk üç İngiliz savaşçısına çarpıyor. Laminer jet, aslan imparatorluğunun arabalarını devirir. Kanatlarını kaybedenler yere düşer.
  Charlotte memnun bir bakışla şöyle der:
  - Korkunç, böyle korkunç ... Korkunç ve makyajlı değilim!
  Ve yeni İngiliz savaşçıların agresif kıkırdamalar yapma girişimlerine yanıt olarak fırlatılıyor!
  Ve şimdi uçan daire bir U dönüşü yapıyor ve ne roketatarların ne de sekiz makineli tüfeğin yardım etmediği Amerikan R-51 saldırı uçağını lekeliyor. Hala büyük bir güç.
  Yalınayak kız Oleg Rybachenko, Amerikalıların aptal olduğunu, Almanya ile savaşa girdiklerini düşündü. Böylece sadece SSCB'nin işine geldiler. En kötü düşmanına yardım et. Ama Rusya'yı Alman eliyle halledebilirlerdi!
  Ve şimdi yenilmez bir disk uçağı tüm uçaklarını yok ediyor. Ve bu İngiltere için çok kötü.
  Ve Amerika için daha da kötü. İngiliz Sırtını kırdıktan sonra okyanusu geçmeye çalışmak mümkün olacak.
  Zümrüt gözleri parıldayan Charlotte, bir ilahi ve kafiye ile şunu söyler:
  - Şahinlere benziyoruz, kartallar gibi uçuyoruz ... Suda boğulmayız, ateşte yanmayız!
  Göz kamaştırıcı sarışın Gertrude şu şekilde yanıt verir:
  - Ne acı, ne acı ... Almanya İngiltere'ye karşı - yüz - sıfır!
  Bir disket oldukça uzun süre uçabilir. Motorunun sırrı yirmi birinci yüzyılda çözülmedi. Yalnızca uçan dairenin güç rezervi muazzamdır - New York'a uçabilirsiniz. Ve hareketler o kadar bozuk ki, sanki makine ataletten yoksunmuş gibi.
  Bir savaşçının veya bombardıman uçağının yakalanmaması, toz haline getirilmiş bir pastadır.
  Ve sonra Londra'nın üzerine en yeni, kuyruksuz Alman bombalarından atılan bombalar düşmeye başlar. Ve çok etkili.
  22 Haziran 1945'te Almanlar ve Japonlar Avustralya'ya asker çıkardı. Bu, Britanya'ya yaklaşan saldırı için bir tür kostümlü prova. Ve disk uçağı orada bile uçtu.
  İngiliz donanmasından sadece boynuzlar ve bacaklar var. Almanlar, tek kişilik denizaltıların seri üretiminde yer aldı. Su sütununda kendileri neredeyse ayırt edilemezken İngiliz gemilerini batırıyorlar.
  Ve gürültüye veya ısıya yönelik torpidolar ... Sadece Almanların sahip olmadığı şey! Dünyanın her yerinden en iyi bilim adamları, silah zoruyla Üçüncü Reich altında çalışıyor. Ve Alman gücünü güçlendirerek çok çalışmak zorunda kalıyorlar.
  Çok zarif, alçak siluetli minyatür E-10'lar Avustralya'da hareket ediyor ve mürettebat uzanıyor. Düşük ağırlıklarına rağmen, silahlanma ve zırh açısından Churchill ile karşılaştırılabilirler, ancak aynı zamanda çok daha hızlı ve manevra kabiliyeti yüksektir. Ve böyle bir arabada kızlar yerleşti.
  Çiftler uzanıp tankları kontrol ederek İngiliz pisliğini yok ediyor!
  
  YENİ TARİH ALTERNATİFLERİ
  Ve böylece Almanlar, kırk üçüncü yılın sonunda Kafkasya'yı ele geçirdi. Kışın kendilerini savunma ile sınırladılar, ancak Afrika ve İran'da bir saldırı geliştirdiler.
  Elbette Stalin boş boş oturmadı. Sovyetler, Leningrad yakınlarında ve Voronezh bölgesinde bir saldırı operasyonu gerçekleştirdi.
  Çift vuruş, hedefi kaçırdı. Fritz, Leningrad yakınlarında "Panther" -2 ve jet avcı uçaklarını kullandı. Voronezh yönünde, Ruslar IS-2'yi çoktan fırlattı. Anlaşıldığı üzere, yeni tank pek de mükemmel değil.
  İlk başta Kızıl Ordu, Voronej atılımında başarılı oldu, ancak daha sonra Almanlar güney kanattan güçlü bir karşı saldırı başlattı ve Sovyet araçları için bütün bir kazan yarattı. Aynı zamanda, ilk kez Naziler, hafif, alçak, hızlı ve manevra kabiliyetine sahip, nispeten güçlü zırhlı E-10 kundağı motorlu topları da kullandılar.
  Voronezh yakınlarında Sovyet birliklerinin yenilgisinden sonra operasyonel bir duraklama oldu. Stalin daha temkinli davranmaya başladı ve Almanlar Afrika ve İran'a geçti.
  Hitler, ellerini serbest bırakmak ve ek kaynaklar elde etmek için kara kıtayı tamamen ele geçirmeye çalıştı. Ayrıca Fritz, savaşın pek iyi gitmediği Japonya'ya yardım etmek istedi.
  Sayıları sürekli artan Alman denizaltı filosu önemli bir rol oynadı. Yeni hidrojen peroksit denizaltıları, benzer sınıftaki gemilere karşı tam üstünlüklerini göstermiştir. Almanların ayrıca ses ve sıcaklık çağrıştıran torpidoları vardı.
  Böylece Müttefik filosu büyük hasar almaya başladı. Haziran ortasına kadar Almanlar, Temmuz ayında Güney Afrika'yı ve Madagaskar'ı ele geçirdi ve sonunda tüm kara kıtayı fethetti.
  Doğru, 22 Haziran'da Stalin, en son teknolojiyi kitlesel olarak kullanarak yeniden Rzhev-Sychovsky yönünde ilerlemeye başladı. Silah ve zırh açısından Panther-2'den daha düşük olan yeni T-34-85 tankı, yine de önceki otuz dört modeli geride bıraktı.
  Almanlar sağlam bir savunma hattına oturdu ve jet uçaklarına, yeni makineli tüfeklere ve makineli tüfeklerin yanı sıra gaz rampalarına güvenerek saldırıyı püskürttü. Saldırının kendisi taktik olarak ani değildi ve bu nedenle püskürtmenin daha kolay olduğu ortaya çıktı. Ancak yine de, iki haftalık savaşta Sovyet birlikleri Fritz'in mevzilerine sıkıştı.
  Ve Almanların Afrika operasyon sahasına yönlendirilmiş çok fazla kuvveti var. Ancak savaşlara Fransızların, Portekizlerin, İspanyolların ve hatta İsveçlilerin yeni bölümleri katıldı. İsveç'te parlamento seçimlerini Nasyonal Sosyalistler kazandı ve birkaç gönüllü tümen öne çıktı.
  Ayrıca Kızıl Ordu, Kafkasya'nın kaybından sonra yakıt sıkıntısı yaşadı ve sonuç olarak savaşa pek hazır değildi.
  İki hafta sonra Stalin saldırıyı durdurdu ve beklenmedik bir şekilde Hitler'e barış görüşmeleri teklif etti. Bu zamana kadar, Fritz'in Afrika'da ellerini tamamen çözmek üzere olduğu ve tüm güçleriyle SSCB'ye saldırabileceği anlaşıldı.
  Führer, Stalin ile ateşkes yapmayı kabul etti. Aslında, hala Japonya'ya yardım etmemiz gerekiyor, ancak bu süre zarfında SSCB ne yapabilir?
  Ağustos 1944'te Almanlar, İran ve Hindistan'da bir saldırı başlattı. Bir ay sonra, Alman tankları Japonlara katılarak Delhi'de sona erdi. Ve bir ay sonra, Hindistan'ın tamamı Alman kontrolü altına girdi.
  Führer, Britanya'ya inişe hazırlanma emrini verdi. Balistik füzeler de dahil olmak üzere İngiltere'nin bombalanması gözle görülür şekilde yoğunlaştı.
  Japonya, Kasım 1944'te, Alman topçularının yardımıyla Filipinler'deki bir Amerikan çıkarma girişimini önleyerek beklenmedik bir şekilde büyük bir zafer elde etmeyi başardı. Burada, ilk kez, Yükselen Güneş ülkesinin zorlu savaş gemileri kendilerini tüm görkemiyle gösterebildiler.
  Amerikalıların yenilgisi zordu. Ve Alman denizaltı filosunun desteğiyle Japonya, Pasifik'te bir karşı saldırı başlattı.
  Bu arada Stalin ve Hitler pazarlık yapıyorlardı. İki diktatörün kişisel görüşmesi konusunda anlaşmak mümkün olmadı. Ancak en başından beri her iki tarafın da fazla gururlu olduğu açıktı. Stalin, Leningrad'dan vazgeçmek istemedi, Hitler, Peter şehrinden vazgeçmek istemedi.
  Ve Fritz, Kafkasya'yı tamamen kendilerine bırakmak istedi ve Stalin ortak yönetimde ısrar etti.
  Ancak her iki taraf da henüz düşmanlıklara geçmedi. Hitler İngiltere'yi ele geçirmeyi ve ellerini serbest bırakmayı planladı. Stalin ise umutlarını tanklar ve havacılıktaki yeni gelişmelere bağladı. Ancak yeni T-44 makinesinin yeterince güvenilir olmadığı ve teknik iyileştirme gerektirdiği ortaya çıktı ve Sovyet pervaneli uçak, umutsuzca Alman jet uçağının gerisinde kaldı.
  Kışın Almanlar, Japonlarla birlikte birkaç Amerikalıyı Pasifik Okyanusu'na itti ve denizaltılarla Yankees'e büyük hasar verdi.
  Mart 1945'te Almanlar, keskin bir şekilde artan sayıda jet kullanarak Britanya'ya yönelik bombardımanlarını yoğunlaştırdı. Anlaşıldığı üzere, bir bombardıman uçağı hala bir balistik füzeden daha iyidir, çünkü ikincisi çok pahalıdır ve yeterince isabetli değildir.
  Nazi denizaltı filosu da giderek daha fazla kendini gösterdi. Almanları uçakla yenmek için çaresiz kalan Müttefikler de müzakere sürecini incelemeye başladı. Aynı zamanda Stalin'i cepheyi yeniden açmaya ikna etmeye çalıştılar.
  Ancak tüm zamanların ve halkların lideri beklemektedir. Kestaneleri bir daha ateşten çıkarmak istemedi. Dahası, kendi jet uçaklarının yaratılması ertelendi ve yeni bir T-54 tankının geliştirilmesinin çok fazla zaman alacağına söz verildi. Evet, Naziler işgal altındaki topraklarda yerel hainlerden kukla hükümetler kurmayı başardılar.
  Bu yüzden Sovyet ordusu milyonlarca eski vatandaşıyla savaşmak zorunda kaldı. Ve bu çok iyi değil.
  Evet ve Japonya, bu durumda, Stalin ateşkesi ihlal ederse Uzak Doğu'da bir cephe açacağını ima etti.
  Böylece Almanlar müdahale olmaksızın Britanya'ya bir amfibi çıkarma hazırlayabilirler. Doğru, bazı zorluklar vardı: metropolde sadece İngiliz değil, aynı zamanda Amerikan kara birlikleri de bulunuyordu. Şimdiye kadar, Birleşik Devletler esas olarak denizde savaştı ve İngiltere'deki birlikleri takviye etmeyi göze alabildi.
  Bu zorluklara neden oldu. Ek olarak, havacılık kalitesinden daha düşük olan müttefiklerin çok fazla uçağı vardı - bu da teknolojik avantajı nicelik olarak telafi ediyordu.
  Bu nedenle Oleg Rybachenko, kara hedeflerine yapılan saldırıların yanı sıra düşman uçaklarını da avladı.
  Burada harika kız saldırı uçağı, uçağın kontrollerinde kendini tanıttı. İşte karşınızda süpürülmüş kanatlı en son modifikasyon olan ME-262 jeti. Ve büyük bir hızla hem hava hem de yer hedeflerine saldırır.
  Yalınayak güzel Oleg Rybachenko, kız gibi vücudunda, bir dövüşçüyle ustaca başa çıkıyor. Çıplak ayakla öldürmek için ateş açar. Ve İngiliz uçakları yanıyor, yumruklu Amerikalılar düşüyor.
  Ve güzel Oleg'in sağ tarafında Arabella kızı. Aynı zamanda harika bir pilot. Ve kanatlı bir Valkyrie gibi bir fan gibi havacılık mermileri fırlatarak liderlik ediyor.
  Oleg Rybachenko ona yumruğunu gösteriyor, kızın çıplak, yontulmuş bacağına tokat atıyor ve bağırıyor:
  - Aynen böyle devam!
  Kız coşkuyla cevap verir ve karşılık olarak yumruğunu gösterir:
  - Orada kal!
  Dört motorlu bir bombardıman uçağı Oleg Rybachenko'ya doğru havalanıyor. Terminatör Pilotu, haykırarak onu 30 mm'lik hava toplarıyla yere serer.
  - Bir mamutu doldurmak yüz fareden daha iyidir, bir kahraman öldürmek bin korkağı öldürmekten daha iyidir!
  Arabella, bir yuvarlak evden "namlu" tekniğiyle ateş ederek yanıt verir ve haykırır:
  - Yaşayan iki arkadaş iyidir, dört ölü düşman, hatta daha iyi!
  Ve isabetlerinden, dizilmiş bir sıra gibi patlar - uçaklar!
  Oleg Rybachenko kar beyazı dişlerini kız gibi bir gülümsemeyle gösteriyor. Ve tekrar ateş ediyor...
  Militan şarkı söylemek istiyor.
  Ben Evrenin Süpermen Yaratıcısıyım,
  Çağlar boyunca hüküm sürmeye karar verdim!
  Ve yaratıklarımın topuklarının altında çok şey var,
  Gerçekte, herkes rüyayı bilir!
  
  Güzel bir şekilde yaratın ve zengin bir şekilde örün
  Halıları parlatabilir miyim...
  Kim asi sert intikam -
  Şeytanın çocukları cehenneme gidecek!
  
  Ve çocuklar beni tüm kalpleriyle seviyorlar.
  Göbeğine istediği her şeyi al!
  Jüri üyeleri tarafından sadece bir ödül verilir,
  Aklı başında olan kim!
  
  Uzayda salonlar inşa etmeyi seviyorum,
  Evren nesnesindeki kütleler ....
  Ama ne kadar kaprisli, Tanrılar bilir,
  Hayatının akışını bozmaları onlar için önemsiz!
  
  Bir hediye ve ona bir ek olacak,
  Aptal bir insan sürünmesin diye ...
  Yaratması önemsiz ve ilgilenmiyorum
  Genel sekreter de domates olsun!
  
  Takımyıldızlardan bir ağ örüyorum,
  Küçük parmaktan bir kuasar vurabilir ...
  Bir muma, bir onda ihtiyacım yok -
  Kişiyi kendim cömertçe ödüllendireceğim!
  
  Ölümsüzlük olacak ve güzel bir elbise içinde,
  Gelin sonsuzlukta sana gelecek...
  Büyük soyluların kralı gibi olacaksın,
  Ve kesintisiz, çalıların arasında ilahi bir hesap!
  
  Haremler ve saraylar önemsizdir,
  Gerçeği sadece Allah'tan iste...
  Ama insan kendi mutluluğunu yaratmalı,
  Ve bağırmayın, sadece: Tanrı korusun!
  Her kelimede biri havaya uçtu ya da vurularak düştü. Ve güzel Arabella çıplak bacaklarını sallayarak onunla birlikte koştu ve çıplak parmaklarıyla havalı tabancaların tetiklerine basarak oynadı. Ve ayrıca almak...
  Böylece savaş kitlerini vurdular ve geri uçtular.
  Arabella, muhteşem göğüsleri ve gösterişli kalçaları olan çıplak ayaklı güzel Oleg'e sorar:
  - Çekici bir kızsın... Hep senin gibi olmak istemişimdir!
  Stormtrooper-wunderkind kızı isteyerek cevap verir:
  Ve keşke senin gibi olabilseydim! Rağmen...
  Sonra Oleg Rybachenko saçma sapan konuştuğunu fark etti. Ve genel olarak, bir erkek nasıl kadın gibi olmaya çalışır?
  Ancak Arabella, aklını kaybetmedi ve ölümsüz bir aforizma yayınladı:
  - Kadın olmaktansa kadın olmak daha iyidir!
  Oleg Rybachenko kabul etti:
  -Pantolon giyen herkes erkek değil, etek giyen herkes kadın değil!
  Arabella başını salladı ve şunları söyledi:
  - Yüz kadını baştan çıkarmak, tek bir baştan çıkarıcı hayal kurmaktan daha kolaydır!
  Zaten havaalanında, her iki kız da kucaklaştı ve öptü - ne kadar çekiciler. Birbirlerini biraz okşadılar, kıpkırmızı göğüs uçlarını ovuşturdular, gül yaprakları kadar parlak dudaklarla birleştiler. Bir kadının vücudunu okşamak ne güzel.
  Ama özellikle sıkıştıracak zaman yok - yeni bir uçuş için acele etmeliyiz. Ve yine İngiltere'ye ezici hava saldırıları yapın. İngiliz Aslanı nihayet yenilene kadar!
  Burada hava hedeflerinin yanı sıra Oleg Rybachenko'nun en sevdiği iş tankların imhasıdır. Onlara havadan saldırın. Tortila için özellikle cazip bir hedef, seksen ton ağırlığındaki bir makinedir! Gerçekten bir canavar - tüm canavarlar için bir canavar!
  Bununla birlikte, Almanların zaten hizmette olan bir seri E-100'ü var, Maus gibi bir şey, ancak daha yoğun bir düzen, daha düşük siluet ve daha hafif. Yeni makine zaten savaş için yeterli hızı geliştirebiliyordu.
  Genel olarak Oleg Rybachenko, "E" serisinin Mayıs 1945'e hazır yeni tanklarını zihinsel olarak hayal etti. Şanzımanın motorun kendisinde düzeni ile: uzun gövdeli çömelme.
  En büyük "E" -50 makinesi, ağırlık ve silahlanma açısından "Panther" -2 ile karşılaştırılabilir, ancak silüet açısından çok daha düşük ve özellikle eğimli zırhlı yanlarda daha kalın. Hem "Sherman" hem de "Churchill" ve "Pershing" taktik ve savaş özelliklerinde bu Alman makinesinden çok uzak.
  Ve savaş alanında göründüğünde, eşit olmayacak!
  Ve zaten hazırlar ve "E" -50 ve "E" -75. 128 mm topa sahip ikinci makine, tam anlamıyla bir tank inşası mucizesidir. "Tortilla" nın bile yeterli gelmemesi ne kadar aptalca.
  Ve şimdi yalınayak savaşçı Oleg Rybachenko, güzel bir kızın mürettebatıyla birlikte zaten tankta. Müthiş bir şekilde, "E" -100, su altında bile hareket edecek şekilde uyarlanmıştır. İşte elflerin olduğu bir araba, beşincisi Oleg Rybachenko ve sivri kulaklı dört kız Atlantik Okyanusu'nun kalınlığına dalıyor. Ve orada yüzüyor, deniz yüzeyini kesiyor, raylarda bir denizaltı.
  Kanalı en dar noktasından geçmeniz gerekiyor. Sahile atlayın, bombardıman yapın ve geri dönün.
  Eh, Alman dehası askeri düşüncenin şaheserlerini nasıl yaratacağını biliyordu. Örneğin hafriyat tankları. Demokratik hükümet biçiminin Almanya için etkisiz olduğu ortaya çıktı. Son yıllarda hangi kriz çıktı? Böylece her türden terörist ve göçmen ortalıkta dolaştı! Ve kim suçlanacak? Her şeyden önce, yetkililerin zayıflığı!
  Ama şimdi iki silahlı arabaları denizin derinliklerinden atlıyor.
  Oleg Rybachenko, kız gibi alt uzuvlarının çıplak parmaklarını kullanarak İngiliz kıyı bataryasının toplarına parçalanma mermileri atıyor. İngiliz daha yükseğe fırlatılır ve ters çevrilir.
  Bu gerçekten tam bir şıklık!
  Nedense Oleg Rybachenko'nun kafasından bir Rus şarkısı geçti:
  - Ölümcül bir yıl, bana inanamazsın - bin dokuz yüz doksan dokuz! Şeytan altın boynuzlarla dönecek, üç dokuzu alt üst edecek!
  Ve sonra, Nazi birliklerinin şahsında, şeytanlar İngiliz topraklarına girdiler. İşte 128 milimetrelik ağır bir silahtan bir lupanet olarak turuncu bir elf.
  Ve otuz kilogramlık bir merminin patlaması, bir düşman sığınağını cehennem gökyüzüne yükseltti.
  Oleg Rybachenko, yontulmuş bacakların çıplak parmaklarının yardımıyla kısa topundan ateş ediyor ve kızlara bakıyor. Sıska bikinileriyle ne kadar da güzeller. Bir kız değil, sadece bir doğa mucizesi. Demek onlarla sevişmek istiyorsun ... Hayır, Karl Marx hala tam olarak haklı değil. Burada kadınsı bir doğa ve çekici bir kızın eti var, ama yine de kadınları kendine çekiyor. Büyük göğüslü, parlak vücutlarına.
  O özünde bir köylüdür ve bu nedenle, acımasız kader onu hangi cazibelere sürüklerse sürüklesin, sonsuza kadar bir köylü olarak kalacaktır.
  Ve burada, yarı uykulu yürüyüş ve hayal kurma arasında, çok hoş... Verimli hayal gücünüzde Üçüncü Reich'ın zaferini hayal ediyorsunuz...
  Henüz nihai değil, ama oraya varıyor!
  Burada pillere ateş ediyorsunuz ve mavi saçlı bir kız makineli tüfekle su dökerek İngiliz piyadelerini yok ediyor. Öldürülen siyahlar düşer, beyazlar gibi aynı şekilde kırmızı kan dökerler. Savaş insanın doğal halidir...
  Veya bir filozofun dediği gibi: savaşmak nefes almaktan daha zordur, ama çok daha doğaldır!
  İlginç bir şekilde, kızlar ateş ederken uzun, zarif ayak parmaklarını kullanmayı çok severler. Kedinin ne renk olduğu önemli değil, yeter ki fare yakalasın. Yani kızlar söz konusu olduğunda - güzel oldukları sürece vücudun hangi bölümleri önemli değil.
  İşte bir elf savaşçısı, nispeten küçük bir "Churchill" kulesini isabetli bir atışla yırttı.
  Hayır, Oleg Rybachenko'nun kesinlikle bir şarkı besteleme arzusu vardı ve fırtına askeri dahisi heceyi yönetti;
  Sert bir asker olmayı beşikten hayal ettim,
  Uçakları uçurun ve ateş edin...
  Ya da belki bir kamaracı ve büyük bir korsan,
  Denizde olmasına rağmen sadece bir hırsızsın!
  
  Askeri işlerde olmak istedim - benim için bir çocuk,
  Sahip olunabilecek en güçlü tanıma...
  Dövüşmeyi kitaptan öğrenmelisin,
  Aksi takdirde bir ayı kadar aptal olursunuz!
  
  Çocukluğumda atılgan korsanlar hakkında okumuştum,
  Biniş ve keskin atlayışlar hakkında ...
  Komiserlerin kurbanı olabilseniz de,
  Ama korkaklık, çocuğun elinden çıktı!
  
  Ne istersen, her zaman elde edeceksin
  Herhangi bir iş her zaman tartışıyor ...
  Ve güneş de korsanın üzerinde parlıyor,
  Ve fırtına da sorun değilse!
  
  Evet, darağacı da tehdit ediyor,
  Zalim cellat darağacını indiriyor...
  Ve hırsız cennette yer bulamayacak,
  Yeraltında cehennem onu bekliyor!
  
  Beni İsa'ya yakaladıklarında
  Çaresizce istekte bulundum...
  Yenik düştüm, aşağılık ayartmaya tövbe ettim,
  Aranan kızlar, rengarenk arabalar...
  
  Allah cevap verdi: Senin için bağışlanma yoktur,
  Ve sadece Şeytan bekler...
  Cellat gecikmeden hemen vurdu,
  Ve kafa doğrama bloğundan yuvarlandı!
  
  Ve ben cehennemdeyim, ama bil ki ben acı çekmiyorum.
  Ayrıca şeytanlarla votka içebilirsin ...
  Ve şimdi o likörü lezzetli bir şekilde yutuyorum.
  Pasta ve oyunla yıkanan!
  
  Evet burası sadece korsanlar,
  Şeytanlar var - patlama yapan civcivler ...
  Buradaki ceza böyleydi,
  Sabahları şampanya, şarap, barbekü!
  
  Beş yüz asır cehennemde oynadım,
  Ama işte Büyük İsa geliyor...
  Ve herhangi bir ünlem olmadan cehennemi bitirdi,
  Yeraltı dünyasında mutluluk içindeydi - şimdi boş!
  Cehennemde şimdi çok acı çekiyorum,
  Evet, cehennemde tövbe etmek için çok geç...
  Bir bayanla şık giyinmek istedim,
  Bugün cehennemde olacağımı bilmiyordum!
  
  Yani diğer korsanlara bir ders
  Dürüst yaşa, hedef olursun...
  Ne yazık ki, maaş düşük olmasına rağmen,
  Zincirlere olan ihtiyacımızdan nasıl kurtulabiliriz?
  İyi şarkı ve harika dövüş... Savaş malzemelerini boşalttılar ve geri dönüyorlar. Elfler hep bir ağızdan haykırdılar:
  - Güç bizimle olsun!
  Yine harika, modern bir tank denize açılıyor. Ve sığ bir derinlik, hidrojen peroksitle çalışan bir arabaya engel değil.
  Atom bombasının geliştirilmesine gelince, Almanya biraz geride kaldı, ancak ağır su reaktörü çoktan fırlatıldı. Ayrıca parafin bazlı bir moderatör de elde edilmiştir.
  Ve işte Hitler'in kendisi ... Ele geçirilmiş Führer, ofisinde dolaşıyor. Görünüşe göre biraz eğlenmeye karar vermiş.
  Hitler yumruğunu masaya vurdu, Führer'in giysisine bir bardak mango suyu döküldü. Bu bir öfke patlamasına neden oldu. Hitler gökyüzünü tehdit etti:
  - Evet, Tanrım, beni büyük Führer'e nasıl cüret edersin! Kim yakında her şeye hükmedecek!
  Goebbels kendini beğenmiş bir şekilde yanıtladı:
  - Tanrı gezegendeki en önemli despottur!
  Hitler başını salladı.
  - Bu kadar! Tanrı zalimdir, öyleyse biz de zalim olabiliriz! Faşizm büyük bir amaç için milyonlarca, on milyonlarca insanı öldürür! Tanrı milyarlarca insanı öldürür, kim bilir ne için herkesi! Kurbanlarımızın çoğu hızla ölüyor ve yaşlılıktan ölen milyarlarca kişinin çoğu uzun süre acı çekiyor ve korkunç derecede acı çekiyor! Kilise, çoğu insanın öldükten sonra sonsuza dek cehennemde yanacağını öğretir, ancak bir kişiye işkence yaparsak, bu sadece bilgi almak içindir ve bu en fazla birkaç ay sürer!
  Tanrı, milyarlarca milyarlarca yıl boyunca her şeyi önceden bilerek işkence ediyor! Evet ve kurtulmuş olanlar için çok az sevinç vardır - Rab'bin köleliğinde sonsuz can sıkıntısı! Kilise, İsa'nın Yüce Tanrı olduğunu öğretir, bu da Hitler'in İsa'dan daha nazik olduğu anlamına gelir! Değil mi!
  Goebbels'in yanıtı şu oldu:
  - Evet bu doğru! Hristiyanlık hem "barışçıl" hem de çok zor! Hayatta azabı ve ölümden sonra hayaletleri garanti ediyor!
  Hitler başını salladı.
  - Avrupa'mız var, neden bu kadar az güzel kadın var! Orta Çağ'da her güzelin cadı olarak görülmesi, yakılması ve işkence görmesi gerçeğinden! İskandinavya'da neden bu kadar çok güzel kadın var? Katolik Engizisyonu oraya pek nüfuz etmedi . SS, İskandinavya'dan güzel sarışın kadınları ikinci eş olarak alıp sağlıklı, uzun boylu çocuklar doğursa fena olmazdı.
  Himmler şunları kaydetti:
  - Kadınların suni döllenmesi konusunda başarılı deneyler şimdiden yapılıyor! En seçkin adamların tohumlarını kullanıyoruz!
  Hitler sandalyesinden fırladı:
  - Evet, ilginç ve sonuçları var!
  Himmler başını salladı.
  - Elbette Führer'im! Bir test tüpündeki ilk düzine bebek doğdu! Normal çocuklardan çok daha ağırlar! Ve bence daha güçlüler. Bebekleri kollarıma aldım ve çok mücadele ettiler.
  Hitler kıkırdadı.
  - Bu iyi! Böylece cinsi geliştirebiliriz! Bebekleri rahim dışında taşıyabilir misiniz?
  Himmler cevap verdi:
  - Çok zor Führerim! Ancak bazı geliştirmeler yapıldı, ancak çok pahalıya mal olacak! Eski yol çok daha iyi!
  Hitler kabul etti:
  - Ve bu doğru! Almanya'yı yönetin!
  Ribbentrop ekledi:
  - Genetik olarak en yetenekli Slavlar, SS askerlerinin eşleri de olabilir. Ve çocuk sahibi ol!
  Hitler başını salladı.
  - Ve bu doğru!
  Himmler cevap verdi:
  - Aslında Slavlar bizim için bir nevi akraba! Rusya'nın aynı çarlarında Rus kanından daha fazla Alman kanı vardı!
  Hitler havladı:
  - Bunu biliyorum! Bu yüzden Rusya çok büyüdü! Alman ilkel insanları yetiştirdi!
  Goebbels'in önerdiği:
  - Masalları yaymak gerekiyor - sanki bizim kontrolümüz altında Ruslar Bolşeviklerden çok daha iyi yaşayacaklarmış gibi!
  Führer şaşkınlıkla nefesini tuttu ve homurdandı:
  Bu şimdi neden yapılmıyor?
  Goebbels coşkuyla cevap verdi:
  - Büyük bir lider yapılıyor! İngiltere'de bombardıman uçakları kadar dillerle de çalışıyoruz. Propagandalarından Rusların, İngilizlerin ve Amerikalıların üzerine pek çok şey döktüler!
  Führer memnuniyetle gülümsedi ve karnını okşayarak şöyle dedi:
  - Sözü tutmamak için ölçülü bir şekilde yalan söyleyin, şerefi gözlemleyin ... Sonuçta, kurtarıcı bir yalan var ama boş bir yalan var!
  Bundan sonra Führer, her zamanki monologlarından birini söyleyerek tekrar yürümeye başladı:
  - Otuz üçüncü yılda iktidara geldiğimde, büyük bir Almanya yoktu. İşkence görmüş, harap olmuş, aşağılanmış bir ülkeydi. Üretimin yarı yarıya düştüğü ülkede on milyon işsiz kaldı.
  Birinci Dünya Savaşı'nın sonuçlarının ardından budanan devlet, tüm kolonileri ve topraklarının önemli bir bölümünü kaybetti. İktidara geldiğimde: kimse bizi büyük başarıların beklediğine inanmadı. Ancak savaşlarla budanan küçük bir ülke gelişmeye ve kazanmaya başladı. Önce askerden arındırılmış bölgeyi işgal ettim. Sonra refahımızı gören Avusturya gönüllü olarak bize katıldı.
  Sonra Batı, artan gücümüzden korktu ve onu Sudetenland'a vererek Münih'e gitti. İkinci Dünya Savaşı başladıktan sonra. Neredeyse tüm dünya bize karşıydı ve tek bir güvenilir müttefik bile yoktu. Mussolini sadece korkak bir paçavra olduğundan beri.
  Ancak üç hafta içinde Polonya ezildi. Ancak müttefikler saldırmaya cesaret edemedi. Sonra Danimarka ve Norveç düştü. Ondan sonra bir buçuk ay içinde mucizevi bir şekilde Fransa, Belçika ve Hollanda'yı fethettik, Dyuker komutasındaki İngilizleri yendik.
  Ancak buna gerçekten güvenmemize rağmen savaş orada bitmedi! Yugoslavya ve Yunanistan'ı vurmam, Afrika'ya girmem gerekiyordu. Bunu istemedim ama doğu sınırımızda on bin Stalinist tank birikti. Gezegendeki bizim gibi en güçlü ve aynı zamanda totaliter imparatorluğa karşı bir savaş başlatmak zorundaydık.
  Hızlı bir zafer kazanmaya mahkum değildi, ancak birkaç yıllık savaştan sonra, Rusya'nın en önemli ve zengin bölgelerini ele geçirerek Rus ayısını etkisiz hale getirmeyi başardık.
  Hindistan ile birlikte Afrika'yı ve Asya'nın yarısını fethettik. Troyan döneminde yapılan savaşlar sonucunda Cengiz Han'ın iki katı, Makedonya'nın dört katı, Roma İmparatorluğu'nun beş katı büyüklüğünde bir imparatorluk kurulmuştur.
  Çok şey başardık... Ama savaş hala bitmedi! Moskova sarsılmaz. Almak için bir zorunluluktur. Hala Londra tarafından fethedilmedi. Ama en önemlisi - Amerika! Bu bizim en güçlü ve tehlikeli düşmanımız. Ekonomik gücü inanılmaz ama ruhu oldukça zayıf! Ama her ay daha da güçleniyoruz. Milyonlarca köle bizim için çok çalışıyor, giderek daha fazla silah üretiyor. Pek çok yeni silah türünü üretime soktuk. Jet uçakları, balistik füzeler, yer altı tankları ve uçuş özellikleri bakımından eşsiz disketler.
  İnsanlık tarihinde hiçbir zaman bizimki kadar güçlü ve teknolojik olarak donanımlı bir ordu olmamıştır. Ve şimdi kutsal hedefe - dünya hakimiyetine - yaklaştık!
  Führer durdu ve kollarını göğsünün üzerinde kavuşturdu, ardından bitirdi. -
  Ve zaferimiz önümüzdeki ayların hatta haftaların zamanıdır.
  
  OLEG'İN BİR ELFİ BEDENİNDEKİ MACERALARI
  Oleg Rybachenko açıkçası sıkılmıştı. Bir rüyada bir kızın vücudundaydı Kont-elf ilgi göstermedi ve yeni kız arkadaşıyla konuşmadı. Ve sadece istenen seks. Eski Rus fırtına askeri çocuğu, limana gelmeden önce yalnızlığa katlanmak zorunda kaldı ve bu nedenle sıkıldı. Aklımdan türlü türlü düşünceler geçiyordu. Eski fırtına asker çocuğu için ilginç rüyalardan biri, savaşın Almanlar için nasıl daha fazla şansla sonuçlanabileceği fikriydi.
  Midway Muharebesi, Japon komutanlığı için başlı başına büyük bir başarısızlıktır. Ancak Almanlar için Stalingrad yine de ölümcül bir şehir oldu. Oleg Rybachenko, kanatlarda Sovyet birliklerinin yoğunlaştığını keşfetti. Bozkırda, bu kadar önemli kuvvetlerin transferini gizlemek neredeyse imkansızdır. Dahası, Sovyetler kılık değiştirdi ve geceleri hareket etmeye çalıştı, ancak bu tam olarak en şüpheli görünen şeydi.
  Ardından Oleg Rybachenko, Alman karargahını bu konuda defalarca bilgilendirdi ve hatta olası yan saldırılarla ilgili endişelerini dile getirdi. Ancak mesajları dikkate alınmadı. Belki de bunun nedeni, Hitler'in ne pahasına olursa olsun Stalingrad'ı almaya çalışmasıydı. Ve sadece dış tehditleri hesaba katmadı.
  Çıplak ayaklı çocuk Oleg Rybachenko, onu dinleseler nasıl olacağını hayal etmeye çalıştı.
  Büyük olasılıkla, Rzhev-Sychov operasyonunun deneyimine dayanarak, Rus saldırısı püskürtülebilirdi.
  Johann bu konuyu düşünerek güvertede uyuyakaldı ve rüya gördü...
  Dört güzel elf, en yeni "Tiger" ile Stalingrad yakınlarında savaşmak için dışarı çıktı. Bunlar sivri kulaklı ama alışılmadık derecede güzel kızlar.
  Saç rengiyle ayırt edilirler: kırmızı, yeşil, mavi ve turuncu. Ve herhangi bir boya olmadan, sadece doğal bir renk şeması. Çok seksi ve tek bikinili. Fantezi ordusu böyledir. Ve çok sayıda Sovyet tankıyla savaşmak için ana yola çıkıyor.
  Ve şeytanlar için Kasım ayının sonuna rağmen soğuk değil! Kızıl saçlı elf silahı çıplak ayağıyla doğrulttu. Yeşil saçlı bir başkası bir Sovyet tankını gördü ve ateş etti.
  Mermi beş kilometrelik bir mesafeye uçtu ve T-60 tankının kenarına çarptı, Sovyet arabası patlayarak metal tozuna dönüştü.
  Elf kızları hep bir ağızdan homurdandılar.
  - Biz havalı kartal savaşçılarıyız!
  Ve tekrar ateş ettiler ve bacakları, silahları yönlendirdiler. Ve aynı zamanda öfkeyle şarkı söylediler.
  Kırmızı savaşçı ateş ederken şarkı söyledi:
  -İzin vermek...
  Sovyet arabasına ateş eden yeşil kız, devam etti:
  - Sakar...
  Mavi saçlı bir savaşçı çıplak parmaklarını bastırdı, bir Rus tankını devirdi ve güzel bir pasaj gönderdi:
  - Zırhlı...
  Ve turuncu saçlı güzellik gösterişli bir şekilde ekledi:
  - Su birikintilerinden!
  Ve kızıl savaşçı bir mermiyle saldırdı:
  - Ve üzerinde...
  Yeşil şarkı söyleyerek çıplak parmaklarıyla bir hediye tükürdü:
  - Çatı...
  Mavi saçlı bir elf kızı ateş ederek bağırdı:
  - Maliyetler...
  Turuncu saçlı savaşçı devam etti:
  - Makineli tüfek!
  Kızlar şarkı söylediğinde çok komik görünüyorlardı ve elfler oldukları için neredeyse ıskalamadan ateş ediyorlardı. Güzellikleri inanılmazdı... Atışlardan tank ısındı. Ve elflerin bronz tenleri terden parlamaya başladı. Çok güzeller - söz yok! Ve çok seksi...
  Sovyet tankları karda oldukça hızlı ilerliyor. Neredeyse hepsi hafif: en ağır otuz dört. Ve kızlar yaklaştıkça bu tanklara ateş etmeye başladılar. Sovyet araçları da cevap veriyor, ancak bu kadar mesafeden vurma şansı neredeyse yok. Ve "Kaplan" hareketsiz duruyor ve güzellikler çok isabetli bir şekilde vuruyor.
  Ve şarkı söylemeyi severler.
  Kırmızı, ateş ederek başlar:
  - Belki...
  Yeşil saçlı kız şarkı söyleyerek yere düştü:
  - İnek....
  Mavi saçlı kız gümbürtüyle homurdandı:
  - Belki...
  Turuncu saçlı kız ateş ederken cıvıldadı.
  - Olmak...
  Kırmızı elf kızı ateş ederken mırıldandı.
  - Köpek...
  Yeşil saçlı elf kız dedi ki:
  - Belki...
  Mavi saçlı kız, yıkıcı bir mermi göndererek cıvıldadı:
  - Su aygırı!
  Turuncu bukleli bir kız, çıplak parmaklarının güzelliğiyle silahın namlusuna bastı:
  - Yani bir şey...
  Ve kızıl saçlı savaşçı otuz dörde bir mermi göndererek tekrar ve çok isabetli bir şekilde ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Şarkı söylemek!
  Ve bütün kızlar bir ağızdan bağıracak:
  - Guguk!
  Sovyet tankları da diğer Alman tanklarına ateş ediyor. Özellikle T-4. Ancak bu araba neredeyse Sovyet otuz dördüne eşit. Ve "Kaplan" gibi bir avantajı yok. Ve gerçekten harika! Sovyet arabaları hareket halindeyken Alman arabalarını deviriyor. Ve beceriksizce hırlıyorlar.
  Ancak elf türünden kızlar kaçırmaz. Ve "Kaplan" daki mermi arzı çok fazla. Ve hareket etmeye çalışın.
  Kızlar ateş ederken tekrar şarkı söylediler:
  - Guguk!
  Kızıl saçlı bir kız bir mermi gönderdi ve şöyle dedi:
  - BEN...
  Yeşil saçlı kız ateş ederken cıvıldadı:
  - Sen...
  Mavi saçlı elf kızı da ateş etti ve cevap verdi:
  - Mahmuzlar...
  Turuncu saçlı bir elf bir hediye verdi ve bağırdı:
  - Zaseku!
  Ve yine yanıt olarak kıkırdamalar ... Ama şimdi "Kaplan" daki mermiler bitiyor ve Sovyet araçları yaklaşıyor. Ve Alman arabasını mermi yağmuruna tuttular.
  Ve elf kızları koro halinde haykırdılar:
  - Elveda yoldaşlar! Yaşasın!
  Oleg Rybachenko uyandı... Elflerin nasıl dövüştüğünü izlemek ilginçti. Stalingrad cephesindeki kanat saldırılarının püskürtülmesi daha da ilginç olurdu. Ancak rüya iyi bitmedi. Çok fazla Sovyet tankı vardı ve elf kızları ölümün eşiğindeydi...
  Bir süre Oleg Rybachenko brigantine'de dolaştı. Orklar güzel kıza hiç ilgi göstermediler. Genetik olarak çok farklı oldukları veya kaptan kontuna ait bir şeye dokunmaktan korktukları görülebilir.
  Ama sonra, nihayet kıyı göründü ve tutsak karavel, brigantine ile limana yöneldi.
  Pazarlık amacıyla gelen birçok farklı gemi vardı. Ve çok çeşitli izleyici kitlesi. Limanın kendisi çeşitli türde yelkenlilerle dolu, ancak borulu birkaç buharlı tekne var. Manzara çok güzel. Yelkenlerin ve çeşitli gemilerin çeşitli renklendirmeleri özellikle dikkat çekicidir. Böyle çizimler var - bu, kelimenin tam anlamıyla bütün bir galeri ve manzara.
  Ve altın, gümüş ve dünyada bilinmeyen bazı metallerle süslenmiş birçok gemi var.
  Burada her şey çok romantik görünüyor, baharatlar, aromalar ve diğer dünyaların terli vücutları kokuyor.
  En önemlisi, orklar anlaşılabilir: güzellikle hiç parlamayanlar ve horoz ayılar. Ama aynı zamanda çıplak ayaklı çocuklara benzeyen elfler ve hobbitler, faunlar ve oldukça kötü troller de var. Fantezi dünyasından bir sürü insan var.
  Brigantine demirlediğinde ve orklar zevkle yere indiğinde, Oleg Rybachenko fazla arzu duymadan kızın vücuduna kıyafet giydi. Botlar tatsız bir şekilde dardı, zarif kız gibi bacaklar, kaşkorse beceriksizce oturdu, eğik şapka gözleri kapatmakla tehdit etti, pantolonlar lüks kalçaları ovuşturdu.
  Ancak fırtına askeri kız, halkın içine çıplak çıkmaya cesaret edemedi. Orklar konusunda pek utangaç değildi. Ancak, üç armatürün sıcak ikliminde giyinmenin zevkini yaşamadı. Ayakkabılar özellikle tatsız, botlar kupa, tamamen yeni ve yıpranmadıkları açık. Ve onların içinde çıplak ayakla yürümek dayanılmazdı.
  Ancak Oleg Rybachenko bir süre dayandı. Hâlâ kaptanın birinci yardımcısı ve büyük bir şehirde çıplak ayakla yürümek bir şekilde saygın değil. Sadece on ya da on iki yaşındaki insan çocukları gibi komik yaratıklar olan hobbitler pembe topuklu ayakkabılarıyla ortalıkta koşturuyordu. Genel olarak, bu ırk şaşırtıcı bir şekilde dünyevi olana benzer - kulaklar bile oldukça insandır.
  Oleg Rybachenko bile düşündü: neden onları hobbitler için aldı? Bunlar insan çocukları olabilir mi? Görünür farklar yok...
  Bazen ahtapot, at, gergedan veya ne olduğunu anlamadığınız kafaları olan bilinmeyen uzaylılar vardı.
  Ancak bir de köle pazarı vardı... Çoğunlukla orklar ve ayıcıklar sattılar ama zincire vurulmuş bir grup hobbit de çıkardılar. Köle tüccarları tarafından ellerinden alınan zavallı çocuklar oldukça acınası görünüyorlardı. Ancak dişi hobbitler, insan çocuklarından hâlâ farklıydı, daha kadınsı ve gelişmiş figürlerdi ve erkekler, kendi yaşlarındaki erkek çocuklara göre daha saygındı. Köleler müzayedede satıldı. Çiftler halinde platforma götürüldüler ve alıcılar onları tören olmaksızın el yordamıyla el yordamıyla kullandı.
  Beklenmedik bir şekilde, kız da müzayedeye getirildi. Pazarlık ilerledikçe, yavaş yavaş açığa çıktı.
  Comte de Patlıcan dikkati ona çekti ve Johann'ı yana itti:
  - Bakın, yurttaşınız zenci bir elf!
  Kız gerçekten harikulade güzelliği ve Artemis'in kıvrımlı yapısı, güçlü, tonlu bir vücut, kırmızı meme uçlarıyla çok erotik olmasıyla ayırt ediliyordu. Ve altın rengi saçlar çıplak omuzlara dağıldığında , Johann güçlü bir arzu hissetti. Yüzü yandı ve Patlıcan'a evet teklif etti:
  - Satın alabilir miyiz? Ne güzellik!
  Elf canlandı ve kıkırdadı.
  - Gözlerin nasıl parladı ... Kadınları tercih ettiğini hemen anladım!
  Johann sert bir şekilde karşılık verdi:
  - Ama sonuçta sen kadınları tercih ediyorsun! Doğal olarak!
  Elf açıkça şunları söyledi:
  - Erkeklerle de denedim ama kızlar daha iyi... Tercihlere neden saygı duyayım... Ama bu pahalı bir şey!
  Oleg Rybachenko yumruğunu alnına vurdu ve gecikmeli bir şekilde şöyle dedi:
  "Ganimetten benim de hakkım olduğunu unutmuşum!"
  Elf başını salladı.
  - Bu zamana kadar götürülecek ... Ama dişi buna değer!
  Ve Kont Patlıcan, dişinin kıymetini hiçe sayarak, elinden alınması ve kendisini götürmesi için bir pazarlığa girdi.
  Ve fiyat on bin pula yükseldi. Bu yeterli değil - bir çanta dolusu altın. Ama kız gerçekten buna değdi. Elf sayısına tamamen çıplak ve yalınayak teslim edildi. Elf kızının kalçalarına utanmadan bir tokat attı ve şöyle dedi:
  - İyi bir krupiyesi var! Harika bir oyuncu olacak ve yüzlerce çocuk doğuracak!
  Albino ork ticaret müdürü şaşkınlık içinde homurdandı:
  "Çiçek elflerinin bebekleri olmaz...
  Comte de Aubergine kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Ve sihrin yardımıyla...
  Ve Oleg Rybachenko fısıldayarak başını salladı:
  - Hala işten kaçıyorum ... Mal ve karavela ekleyeceğim ... Ve siz hanımı memnun edin!
  Fırtına askeri kız başını salladı. İnci gibi saçlarını eğik bir şapkanın altına sakladı ve genç bir elf sanılabilirdi. Hassas kız gibi özellikler hem erkeklerin hem de kadınların karakteristiğidir. Bu nedenle, Oleg Rybachenko'yu bir erkek sanan (ve aslında böyle!) elini onun göğsüne koyan renkli elf. Stormtrooper kız meme ucunu zevkle buruşturdu ve etrafına bakınarak sordu:
  - Nerede sevişebilirsin?
  Renkli elf ağır ağır şöyle dedi:
  - Evet, burada pembe çadırlar var şövalyem. Orada beş payet karşılığında herhangi bir kadınla üç saatliğine emekli olabilirsiniz. Ve on ya da yirmi jetona gece için bir ikram yapacaklar.
  Oleg Rybachenko çok sevindi. Gerçekten seks istiyordu. Dünyevi yaşamının son yıllarında artık bunu yapamıyordu ve burada bununla bir şekilde başarılı olamadı. Ve Patlıcan kadar yakışıklı bir erkekle bile iğrenç.
  Ancak sorun, Oleg Rybachenko'nun cebinde hiç para olmamasıydı. Ancak eski dahi çocuk, altın kol düğmesini törensiz bir şekilde yırttı ve küçük bir çadıra çekildi. O şeyi alan ork dedi ki:
  - Bir şey olursa, daha fazla kadın veya erkeği sığdırabilirim. Erkekler daha ucuz!
  Oleg Rybachenko gergin bir şekilde bağırdı:
  - Hadi gidelim!
  Sonra çadıra girdi. Her şeyden önce, kızın bacaklarına nasır sürten botları attı. Sonra kendi soyunmaya başladı. Kız çoktan bronzlaşmış ve çıplaktı. Özellikle çıplak yürümekten çekinmediği bir şey. Görünüşe göre gevşeklik, çiçek elflerinin karakteristiğidir. Ancak Oleg'in kız arkadaşını çıplak görünce çok şaşırdı:
  - Demek kadınsın?
  Oleg Rybachenko oldukça ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Sadece dışarıda! Ve özünde %100 bir erkeğim!
  Kız derin bir nefes aldı ve cevap verdi:
  - Ben bir köleyim ve sana aitim ama... Bir kız bir erkekle yatmalı, bir kadınla değil mi?
  Oleg Rybachenko, içinde kaynayan öfkeyi hissetti ve öfkeyle homurdandı:
  - Ve orklarla daha iyi olan neydi?
  Kız sızlanan bir sesle cevap verdi:
  - Hayır, daha iyi değil...
  Oleg Rybachenko öfkeyle tısladı:
  - Öyleyse görünme... Güzel değil miyim?
  Kız içtenlikle yaptı:
  - Çok güzelsin, sarışınsın ve bronzlaşmışsın ... Gerçek bir çiçek.
  Oleg Rybachenko kızı zorla kendisine çekti:
  - Öyleyse beni sev!
  Ve bir kızın kıpkırmızı, çok tatlı dudaklarıyla dudaklarını kapattı. Ve kız Oleg'in başı zevkle dönüyordu. Kalçasını ona doğru hareket ettirdi... Evet, erkekliğin olmadığı yerde sevişmek çok kolay değil. Boşluk heyecanla yanıyor ve diğer insanların ellerini okşamak istiyorsunuz. Kız isteksizce cevap verir. Doğal olduğu ve bu tür sekse alışık olmadığı görülebilir...
  Oleg Rybachenko, kızı sıkarak ve onun hakkında vücudunu kaybederek agresif davranıyor. Ne kadar serin. Keşke genç bir adamın kaslı vücudu şimdi burada olsaydı?
  Kız Oleg, böyle bir düşünceyi kendisinden uzaklaştırır. Bir kızla ne kadar havalı ... Sanki yeni mizaçlı vücudu istemiyormuş gibi erkekleri asla sevmeyecek.
  Ve kızın istemeden nasıl heyecanlanmaya ve okşamalarınıza tepki vermeye başladığını görerek, kırmızı meme uçlarına öpücükler yağdırırsınız. Sonra şehvetli inlemeler duyulur ...
  Her iki beden de coşku içinde birleşti ve kızlar şimdiden karşılıklı orgazm çağlayanından çığlık atmaya başladılar.
  Comte de Patlıcan'ın ortaya çıkışı idili kesintiye uğrattı. Ayrıca cin, Oleg'in kızını meme uçlarından yakaladı ve kızı arkadan tutmaya çalıştı.
  Oleg Rybachenko yüzüne bir tokat attı ve bağırdı:
  - Maviye cüret etme!
  Comte de Patlıcan küskün bir şekilde hırladı:
  - Ben mavi değilim ... Hele ki sen bir kızsan! Ve bir erkek değil ve çatlasan bile bir erkek olmayacaksın!
  Oleg Rybachenko gözlerini şiddetle parlattı ve kükredi:
  - Seninle yatmayacağım! Genel olarak, mutluluğumuzu ihlal ettiniz!
  Elf Kontu sert bir tonda şunları söyledi:
  - Bu kız benim paramla satın alındı ve bana ait! Çadırdan çıkıp kendine bir fahişe bulsan iyi olur...
  Oleg Rybachenko'nun gözleri şiddetle parladı, ama sonra sakinleşti ve sesinde biraz can sıkıntısıyla şöyle dedi:
  - Bencil... Beni seviyor!
  Kız tam tersini cevapladı:
  - Doğru değil! Erkekleri severim ve seçtiğim kişi çok yakışıklı...- Ve ardından elfin dudaklarında lezzetli bir öpücük.
  Oleg'in kızı kıskançlık ve öfkeyle doluydu. Kelimenin tam anlamıyla kaptana saldırmaya ve onu parçalamaya hazırdı. Bu nedenle, savaşçı-stormtrooper aceleyle çadırı terk etti. Canı cehenneme - lanet düzlükleri çiftleştirmek. Ve sadece kadınları sevecek!
  Ve kız Oleg, şehvetli iniltileri dinlememek için çadırdan hafifçe uzaklaştı ve çömeldi. Aynı zamanda, fırtına askeri-harika kız giyinmeyi bile unuttu. Üç nazik güneşin altında çıplak olmasına rağmen, giysilerden çok daha hoş.
  Oleg'in kız arkadaşı, Almanlar Stalingrad yakınlarındaki Rus saldırısını püskürtürse ne olacağını hayal etmeye çalıştı. 19 Kasım'dan Aralık 1942'nin sonuna kadar, Stalingrad yakınlarında şiddetli çatışmalar devam etti. Sovyet birlikleri, tüm çabalara rağmen Alman savunmasını geçemedi ve orijinal konumlarına çekildi. Savunma savaşlarının başarısına, düşman saldırı uçaklarının kullanılmasını engelleyen ve topçuların etkinliğini azaltan kötü hava eşlik etti.
  Saldırıyı püskürttükten sonra kısa bir sükunet yaşandı.
  Almanlar ve Ruslar, savaşlarla zayıflayan birlikleri doldurdu. Ocak ayında Kızıl Ordu, Leningrad bölgesinde bir saldırı başlattı.
  Üç haftalık inatçı çatışmalardan sonra, büyük kayıplar pahasına, Kızıl Ordu yalnızca çıkıntının kendi alanındaki dar bir koridordan geçip Neva'ya ulaşabildi.
  Ancak Sovyet birliklerinin Şubat ayında Rzhev ve Stalingrad yakınlarındaki saldırısı yine başarısızlıkla sonuçlandı. Almanlar kışı neredeyse kendilerine zarar vermeden atlattı ve bahar saldırısına hazırlanabildiler. Şubat ayında Almanya'da topyekun seferberlik ilan edildi. Otuz yepyeni "Kaplan" ve elli "Panter" in transfer edildiği Afrika'yı da tutmak gerekiyordu.
  Bu sefer Alman tankları daha başarılıydı, ayrıca Hitler savaşlarda daha fazla kuvvet kullanabildi. Mart, Nisan, Mayıs aylarında Kızıl Ordu saldırı operasyonları üstlenmedi ve daha fazla takviye ve kuvvet alan Mareşal Rommel, ilk etapta daha az deneyimli Amerikalıları yenmeyi başardı. Cezayir ve Fas'ta yüz elli binden fazla Yankee askeri esir alındı, kitle öldürüldü. Ayrıca Alman gizli servislerinin kışkırtması sayesinde İspanya savaşa girdi.
  Saldırıdan sonra Mainstein komutasındaki birlikler Cebelitarık'ı alarak kuzeyden Fas'a girdi.
  Amerikalıları mağlup eden Rommel ve Mainstein, İngilizlere geçti. İngiltere büyük bir yenilgiye uğradı ve Libya'yı terk ederek Mısır'daki eski savunma hatlarına çekildi. Almanlar, El Aman yakınlarında yine güçlü bir düşman savunmasıyla karşılaştı. Ancak burada, yeni kuvvetler alan Meinstein, çölde dolambaçlı bir manevra yaptı ve Nil'e gitti. Montgomery'nin kafa karışıklığından yararlanan Almanlar, Mısır'daki İngiliz birliklerini kuşatmayı başardılar.
  Sonra Süveyş Kanalı'nı geçerek Irak'a girdiler. İngilizler yenilgi üstüne yenilgi aldı. Ayrıca Türkiye, Suriye ve Filistin'deki müttefiklerine de saldırdı. Almanlar artık Orta Doğu'yu da kontrol edebildiler.
  Stalin çok uzun bir süre pasif davrandı. Bekle ve gör yaklaşımını benimsemeye karar verdi. Ancak bu durumda, Almanların Müttefiklere saldırmak için büyük kuvvetler kullanmasına yardımcı oldu. Ortadoğu Almanya'nın elindeydi. Ayrıca Fritz, Hindistan'a doğru ilerleyerek İran'ı da işgal etti. Yerel halk, Alman birliklerini destekledi.
  Stalin, İran'a önemli kuvvetler aktararak müdahale etmek zorunda kaldı.
  Ama şimdi Sovyet birliklerinin zayıflamasından yararlanan Almanlar, Stalingrad'ın güneyinde saldırıya geçti ... Astrakhan yönünde ilerlemek için ağır tanklar kullanmaya başladılar. Ağustos ayının başında, Alman birlikleri zaten Volga Deltası ve Hazar Denizi'ne ulaşmıştı.
  Oleg Rybachenko'nun tatlı düşünceleri ve hayalleri, hobbitlerin ortaya çıkmasıyla kesintiye uğradı. Şortlu bir erkek ve kısa tunikli bir kız, kar tanesi saçlı bir kıza yaklaştı. Masal yaratıkları olan bir aileden bir kız sormuş:
  - Köle misin?
  Oleg Rybachenko başını olumsuz anlamda salladı:
  -HAYIR!
  Çok dünyevi bir çocuk olan şortlu bir çocuk şaşkınlıkla şunları söyledi:
  - Ve neden tamamen çıplaksın? Sonuçta, geleneğe göre, yalnızca kölelere çıplak görünmek nezihdir!
  Oleg kızı gerçekten çıplak olduğunu fark etti. Ne olmuş? Böyle bir bedenden utanmak elden değil! Elf kızı kibarca cevap verdi:
  - Teşekkürler, şimdi kıyafetlerimi alacağım!
  Ve çadıra gitti... Artık orada şehvetli iç çekişler duyulmuyordu ve Oleg Rybachenko, seks partisinin sakinleştiğini umuyordu. Ancak, çadırın aniden tamamen boş olduğu ortaya çıktı. İçinde hiç kıyafet kalmamıştı. Burada Oleg kızı tamamen şaşırdı ve bir çığlık attı. Karısı ve oğlu çalınan Tarzan gibi hissediyordu.
  Çadırın girişinde bir çift hobbit belirdi ve cıvıldadı:
  - Ve nerede olduklarını biliyoruz!
  Oleg kızı yumruklarını sıkarak şaşkınlık içinde mırıldandı:
  - Ne biliyorsun? Ve nerede?
  Hobbit kızı tweet attı:
  - Bir vampir büyücü tarafından çağrılan ruhlar tarafından kaçırıldılar. Yani şimdi onu bu kadar kolay elde edemezsiniz!
  Oleg Rybachenko sırıttı ve çıplak ayaklı kızın kırmızı kafasını okşadı:
  - İyi şaka!
  Çocuk başını olumsuz anlamda salladı.
  - Şaka değil... Büyücünün adı Kaspar. O ünlü biri... Çok karanlık!
  Johann kararsızca mırıldandı, çıplak, kız gibi topuklarını çadırın halısına vurarak:
  - Bu doğruysa, kurtarılmalılar!
  Hobbit kız başını salladı.
  - Kaspar çok güçlü bir büyücü... Senin onu almandansa o seni esir almayı tercih eder!
  Oleg Rybachenko olumsuz bir şekilde başını salladı ve coşkuyla haykırdı:
  - Yeni arkadaşlarımı hiçbir koşulda bırakmayacağım! Ve gerekirse onlar için canımı veririm!
  Kız, Oleg'in kızına eleştirel bir şekilde baktı ve bir tereddütten sonra şunları söyledi:
  - Bu büyücüyü yenmenin bir yolu var... Ama çok zor. Başka bir gezegene uçmamız gerekecek!
  Oleg Rybachenko canlandı ve ayaklarını halıya vurdu, hatta zıpladı:
  - Evet, evrenin ucuna bile uçmaya hazırım!
  Oğlan şüpheciydi.
  "Bunu kaldırabileceğinden emin misin?" Biz hobbitler uzun zamandır Kaspar'la uğraşmak istiyorduk ama siyah vampir büyücüyle hiçbir şey yapamadık. Ve o sadece bir çiçek perisi.
  Kız başını salladı ve fısıldadı:
  - Bu doğru değil... Onda büyük bir savaşçı hissediyorum! Tam olarak ihtiyacımız olan şey bu!
  Oğlan kızı düzeltti:
  - O değil, şu!
  Kız başını salladı ve cevap verdi:
  - Hayır, o! Bu güçlü ve cesur bir adam!
  Oğlan, Oleg'in kızına baktı, kaşlarını çattı ve şöyle dedi:
  - Reenkarnasyon mu? Mümkün, ama... Cesur bir kız olduğunu düşünmüştüm.
  Hobbit kız cevap verdi:
  - Kadınlardan hoşlanıyor. Ve genel olarak zaten otuz bin yaşındayım ve kadın vücudunda bile erkekleri ayırt etmeyi öğrendim!
  Oleg kızı cidden şaşırmıştı:
  - Otuz bin yaşındasın... Ama çocuk gibisin!
  Kız inci dişlerini göstererek kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Patlıcan zaten doksan bin yaşında, ama neye benziyor ... Genel olarak, bir insan olma ihtimalin var mı?
  Oleg Rybachenko utandı ve biraz boğularak cevap verdi:
  - Hayır, neden öyle düşünüyorsun?
  Hobbit kız dudaklarında bir gülümsemeyle cevap verdi:
  "Çünkü siz insanlar oldukça kötü görünüyorsunuz ve yaşlanıyorsunuz. Evet ve sihir yardımıyla gençleşmezseniz müstehcen bir şekilde kısa yaşayın!
  Kız Oleg derin bir iç çekti ve yüzünde üzgün bir ifadeyle cevap verdi:
  - İnsan kaderi ağırdır!
  Kız ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Adamın bir şansı var!
  Oğlan, Oleg Rybachenko'ya onaylayarak başını salladı:
  - Bizi takip edin!
  Kız gülümsedi ve parmaklarını şıklattı. Elinde yakalı altın bir zincir vardı. Ufak tefek, kızıl saçlı bir güzellik önerdi:
  - Satın alınmış bir köle gibi seni limandan çıkaracağız. Öyleyse tasmayı tak ve direnme.
  Bu eylemde aşağılanmış görünmesine rağmen, Oleg kızı itiraz etmedi. Gerçekten de, savaşta kamuflaj ve kamuflaj. Almanya'nın Arjantin'e teslim olmasının ardından kadın kılığına girmiş bir pilotun nasıl kaçtığını hatırladım.
  Güzel bir yüz ve zayıf uzayan sakal, o zamanlar genç bir hizmetçi gibi görünmesine yardımcı oldu.
  Rudersham daha sonra kendi postunu kurtardı ve Ruslara iade edileceğinden korktu. Ama işe yaradı. Sonra Amerika'da yasallaştırması teklif edildi.
  Ve şimdi muhteşem bir kızın vücudunda Torgueta limanının tozlu sokaklarında dolaşıyor. Kaldırımın parke taşları kızışmış, çıplak kız ayaklarıyla üzerlerinde yürümek çok zor. Yine de ahşap güverteler o kadar ısınmaz.
  Oleg kızı, gözleriyle onu pençelemelerine rağmen orkların ve diğer yaratıkların önünde utanmadı. Hayır, onlara teslim olmayacak. Ve kızarmayacak.
  Ve ruh çağırma büyücüsü boka dönüşecek.
  Oleg Rybachenko, istihbarat verileriyle İkinci Dünya Savaşı'nın gidişatı üzerinde belirleyici bir etkiye sahip olsaydı ne kadar harika olacağını bir kez daha düşündü. Burada, Ağustos 1943'ün başlarında Almanlar Hazar Denizi'ne gidiyor.
  Stalin, merkezde bir karşı saldırı ile dördüncü Rzhev-Sychov operasyonunu şimdiden üstleniyor.
  Ancak Almanlar onu orada bekliyor ve tüm saldırıları cesurca püskürtüyor. Aynı zamanda Hazar Denizi kıyısı boyunca güneye doğru ilerlemeye devam ediyorlar. Tereddüdü aşan Türkiye de eylül başında savaşa girer. Birlikleri birkaç gün içinde Batum'u ele geçirir ve Erivan'ı kuşatır. Kızıl Ordu, Kafkasya'yı tutamaz. Ve Luftwaffe, o zamanlar dünyanın en iyi pervaneli bombardıman uçakları ve avcı uçakları olan müthiş ME-309 ve Yu-288 ile silahlanmıştı. Jet uçakları da yolda.
  Oleg Rybachenko, savaş daha uzun sürseydi, Alman askeri dehasının tam güçle ortaya çıkacağından emin. Gerçek tarih gibi değil. Almanlar 7 Kasım 1943'te Bakü'yü alamadılar. Ne de olsa güçlü Ruslar. Ancak Fritz, Türklerle birleşti. Bir ay sonra Bakü Yarımadası'nın tamamı Almanya tarafından ele geçirildi. Ocak ayında Kafkasya'daki son direniş cepleri de öldü ve en büyük iki petrol sahasında Üçüncü Reich'ın hegemonyası kuruldu.
  Burada Oleg'in kızının düşünceleri kesintiye uğradı. Şehrin çıkışındaki bekçiler hobbitleri yavaşlattı ve bekçilere bir altın para attılar.
  
  
  HİTLER-1'E GİRİN
  Bundeswehr'in Alman generali nihayet 1 Kasım 1941'de Hitler'e taşınmak için eski hayalini gerçekleştirmeyi başardı. Almanlar henüz Moskova yakınlarında acımasız bir yenilgiye uğramamışken, İkinci Dünya Savaşı'nı yeniden oynama şansı hala önemliydi.
  Ruhun geçmişe gidip gidemeyeceği sorusu hala açık. Fantezide bu oldukça mümkün, bu tür deneylerin mutlak gerçek dışı olduğunu kategorik olarak iddia etmek mümkün mü?
  Öngörülemeyen evrenimiz söz konusu olduğunda kategorik olarak herhangi bir şey söylemek mümkün mü?
  Her halükarda Johann Schwartz, isabeti sayesinde tarihi bir şans elde etti. Ve ilk kararlarıyla Alman ordusuna tüm gücüyle kışa hazırlanmasını emretti.
  Almanlar zaten Moskova yakınlarında çok sayıda yerleşim yeri ele geçirdiklerinden, tutunacakları ve kışı nerede geçirecekleri bir şeyleri var. Bu nedenle Johann, Moskova'ya karşı ikinci bir saldırıyı bırakıp geçici savunmaya geçmek için tartışılmaz bir karar verdi. Alman birliklerinin Sovyet başkentini alamayacakları, cephelerini geremeyecekleri ve Sovyet birliklerinin ezici darbeleri altına giremeyecekleri risk çok büyüktü. Ayrıca donda Alman birliklerinin savaş etkinliği önemli ölçüde azalır ve bu bir gerçektir.
  Tabii ki, Moskova'ya saldırmayı reddetmek, savaşın uzaması anlamına geliyordu, ancak Bundeswehr genel müfettişi ve Teknik Bilimler Doktoru Johann, geleceğin bilgisinin Almanların bilimsel ve teknik rekabeti kazanmasına gerçekten yardımcı olacağını umuyordu. SSCB ve müttefiklerle.
  Schwartz'ın düşündüğü asıl şey, şu anda dayak yemekten kaçınmak ve şehirlere ve diğer yerleşim yerlerine daha sıkı sarılmaktı.
  Diğer düşünceler - Tikhvin'e saldırmak mı? Bir yandan bu, Leningrad'ı besleyen otoyolun kesilmesini mümkün kıldı. Ancak öte yandan Almanlar, müstahkem savunma bölgesini terk edecek ve Sovyet birliklerinin güçlü karşı saldırılarına maruz kalacak. Gerçek tarihte Naziler Tikhvin'i tutmadı ve ağır kayıplar verdi.
  Ancak Kırım'da, Sivastopol'a yönelik saldırıyı geçici olarak bırakarak Kerç'e yönelik saldırıya devam etmek gerekiyordu. Ruslar gerçek tarihte Rostov-on-Don'dan kovulmayı başardıkları için, saldırı orada devam etmeli, ancak yalnızca birlikleri güçlendirerek. Almanların Fransa'da ve Balkanlar'da konuşlandırdığı kuvvetleri kullanabilirsiniz. Bulgarlar ve İtalyanlar işgalin yükünü ve partizanlara karşı mücadeleyi üstlensinler ve Fritz'in Rostov grubunu güçlendirmesine ve şehirden sürülmelerine izin vermemesine izin verin.
  Ayrıca Schwartz, Paulus grubunun teslim olmasını beklemeden hemen şimdi topyekun savaş ilan etmeye karar verdi. Ve onunla birlikte evrensel emek hizmetini tanıtın.
  İnşaatçılar tarafından halihazırda geliştirilmiş bazı iyi silah türleri var. Örneğin, Yu-188 ve Do-217 ve çıktılarını artırmak için güçlü önlemlere ihtiyaç var. Her şeyden önce, yabancı işgücü kullanımı. Üçüncü Reich'in zaten çok fazla toprağı ve insan kaynağı var, bu yüzden rasyonel kullanılmaları gerekiyor. Şimdiye kadar İngiltere'nin bombalaması kesin nitelikte ve fabrikaların ve fabrikaların küçülmesi sorunları olmadan silah üretimini artırmak mümkün . Mevcut tüm ekipman, üç vardiyalı bir çalışma moduna aktarılmalıdır.
  Neredeyse dört milyon Sovyet savaş esiri şimdiden esir alındı. Yani üretimi artırmak için kullanılacak bir şey var. Ve işgal altındaki ülkelerin fabrikalarını kullanın.
  Ne yazık ki, Almanların henüz yeterince güçlü bir tankı yok. Doğru, üzerine daha uzun namlulu bir silah taktıktan sonra T-4, savaşlar için aşağı yukarı kabul edilebilir hale geldi. Ama yine de, bu araba tatmin edici değil. Yanların ve kıçın korunması açıkça yetersizdir. Evet ve uzun namlulu bir silahın seri üretimi ancak gelecek yıl başlayacak. Neyse ki, yeni bir silah takmak için kuleyi yeniden inşa etmeniz gerekmiyor. T-3 tankı, 60 EL'lik uzun bir namluya sahip olmasına rağmen ne yazık ki çoktan modası geçmiş durumda. Seri üretim için "Panterler" ve "Kaplanlar" yakında hazır olmayacak. Ve bu tanklar mükemmel değil.
  Ve jet uçağı hala geliştirilme aşamasındadır. Generalin ve teknik bilimler doktorunun sahip olduğu geleceğin bilgisi dikkate alındığında bile, az çok kabul edilebilir jet avcı uçakları ve bombardıman uçaklarının seri üretimi bir buçuk ila iki yıl sürecektir. Aynısı tank için de geçerli. Sadece ilkeleri bilmek yeterli değildir. Örneğin "Kaplan", Führer'in 20 Nisan 1942'deki doğum gününde gösterildi. Ve sadece Kursk Bulge'da, düşmanlıklara katılacak kadar büyük hale geldi.
  Ve MP-4 saldırı tüfeği hazır olana kadar ne kadar zaman geçecek.
  Ve zaman acımasızdır. Rusların da kendilerini güçlendirmek için duraklamadan yararlanacakları açık. Ancak saldırıya devam etmek için kışa bakmak en kötü çıkış yolu.
  Böylece Johann Schwartz bir uzlaşma kararı aldı. Fransa ve Balkanlar'ın birlikleri pahasına Rostov gruplamasını maksimumda güçlendirin. On altı yaşından itibaren olanlar da dahil olmak üzere ek zorunlu askerliği duyurun. Toplama kampı muhafızlarını ve gözetmenlerini Wehrmacht'a seferber edin - onların yerine kadınları ve gençleri alın. Ve elbette, maksimum sayıda Hivli ve yabancıyı birliklere çekmek için. Gerçek tarihte, yabancılar Wehrmacht ve SS'e çekildi, ancak bu daha da büyük ölçekte yapılmalıdır. Ve tabii ki gerçek tarihte böyle olmayan kadın emeğini daha aktif kullanmak. Ayrıca kadın keskin nişancı taburları oluşturulmalı, iyi eğitim almış kadınlar havacılık tugaylarını da vurabilir.
  Neden SSCB'de kadınları orduda kullanmak mümkün oldu da Üçüncü Reich'ta mümkün olmadı? Evet, Hitler önyargılarla doluydu. Tabii ki, Almanya'nın uyduları da daha fazla asker sağlamalıdır. Daha fazla bastırılmaları gerekir. Özellikle İtalyanlar. Ve Bulgaristan, Alman işgal birliklerinin yerini alarak tümenlerini Balkanlar'a konuşlandırmak zorunda.
  İtalyan ordusu oldukça zayıf, ancak Fransa'da işgal ve polis görevlerini yerine getirme ve işgal altındaki topraklarda partizanlarla savaşma konusunda oldukça yetenekli.
  Ayrıca eski Rosenberg'i dinlemek ve Alman sermayesinin hakimiyetini ve markanın tirajını sürdürürken Ukrayna, Baltık ülkeleri ve Beyaz Rusya'ya resmi devletlik sağlamak gerekiyor. Bu, ordunuza on binlerce yeni müttefik kazandırmanızı sağlayacaktır.
  Evet ve savaş esirlerinden hemen şimdi "Rus Kurtuluş Ordusu" oluşturmaya başlamak gerekiyor. Henüz Vlasov'un olmaması üzücü, ama hiçbir yere gitmeyecek, yakında ortaya çıkacak. Ve sonra işler daha da eğlenceli akacak.
  1942 baharında Almanlar, altı milyondan fazla asker ve subayı doğu cephesine seferber ederek Ruslara karşı bir miktar sayısal üstünlük kazanmayı başardılar. Bahara kadar daha fazla ekipmanla sekiz milyondan fazlasına sahip olmaya çalışacak. Şimdiden üretime tank ve uçak eklemek gerçekten mümkün. Ve yeni bir ana ve gelecek vaat eden tank oluşturduğu ana kadar, uzun namlulu bir topla T-4'e ve havacılıkta bombardıman uçakları arasında Yu-188, Do-217 ve ME-109 F'ye daha fazlasına kadar öncelik verilmelidir. gelişmiş modeller oluşturulur. Görünüşe göre XE-177'nin durdurulması gerekiyor, çok güvenilmez. Ve Focke-Wulf, gelecekteki TA-152'nin fikirleri kullanılarak sonlandırılmalıdır.
  Ve tabii ki, gelecekte ana çıkar, jet havacılığı yapmaktır. Ancak, pistin uzatılması ve pilotların yeniden eğitilmesi ile hava alanlarının transfüzyonu zaman alır.
  Ayrıca Doğu Cephesi'ne ek olarak Afrika Cephesi de bulunmaktadır. Burada soru ne yapmalı? Ya doğu cephesine odaklanarak Afrika yönünü kapatın ya da tam tersi, İngilizleri dağılana ve tehlikeli güçler toplamayana kadar güçlendirin ve yenin.
  Biraz düşündükten sonra Schwartz, Rommel'in birliğini takviye etmeye karar verdi. Her halükarda, Mayıs 1942'den önce Almanlar doğu cephesinde belirleyici taarruz operasyonlarına girişmeyecek ve İngilizlerin yenilmesi gerekiyor. Tamamen askeri mülahazalara ek olarak, ahlaki hususlar da rol oynadı. Nitekim gerçek tarihte bu, Wehrmacht'ın İngiliz kara kuvvetlerine karşı ilk yenilgisidir. Ve başarılı olursa, Amerika korkabilir ve Nazi Almanyası gibi devasa bir güce karşı savaşa girmeye asla cesaret edemez.
  Ahlaki faktörler önce gelir. Ve İngilizler, elbette, kış için Kanal boyunca bir çıkarma yapmaya cesaret edemediklerinden, Afrika birliğini Fransız grubu pahasına güçlendirmek mümkündür. Ve doğudaki Alman birlikleri, yedek asker olarak yapılan çağrıyı dikkate alarak, Sovyet kuvvetlerine karşı savunmayı sürdürmek için yeterli olacaktır. Sivastopol'a saldırmak henüz planlanmadı, bu nedenle Johann'ın hesaplamalarına göre Fritz, bir düzine tümen daha alarak Rostov'u tutmalı.
  Elbette Fransa'yı ifşa etmek riskli ama ... Yerel halk İngilizlerden nefret ediyor, bu nedenle bir çıkarma durumunda İngiltere bunu kışın yapmaya cesaret etse bile düşmanı karşılayacak biri olacaktır.
  Her halükarda, Moskova'ya yönelik tüm hava saldırıları, çok maliyetli bir girişim olarak, doğuda havada savunmaya geçmek ve Akdeniz yönünü güçlendirmek için kısıtlanmalıdır. Dahası, Almanlar İngilizlere göre İngiliz planlarını bilme avantajına sahip olacaklar ve Nazilerin zaten her şeyi önceden bildiğine dair hiçbir fikirleri olmayacak.
  18 Kasım'a daha neredeyse üç hafta var ve İngiltere için sinsi bir tuzak hazırlayabilirsiniz. "Haçlı" Harekatı, İngiliz birliklerinin mezarı olmalıdır.
  Ve Rommel, Fransa'dan konuşlandırılan en savaşa hazır üç tümeni güçlendirmek için yeterli.
  Ek olarak Johann, denizaltı üretimini önemli ölçüde artırmanın yanı sıra Üçüncü Reich'teki yönetim sisteminde reform yapma emri verdi, böylece tank endüstrisi de dahil olmak üzere bir elde daha fazla güç yoğunlaştı. Ve havacılık ve SS dahil tüm birlikleri tabi kılmak için ordu gruplarının komutanı. Böylece, gerçekte çoğu zaman olduğu gibi, kendi başlarına bir kuğu, kanser ve turna gibi hareket ettikleri ortaya çıkmasın.
  Speer, Reich Silah ve Mühimmat Bakanı olarak atandı ve olağanüstü yetkiler verildi.
  Johann'ın planına göre, bu, Alman teknolojisinin yeni modellerini benimseme, geliştirme ve uygulama sürecini hızlandırmalıdır.
  Okul çocuklarının makinelere seferber edilmesi de dahil olmak üzere Schwartz tarafından daha birçok farklı fikir ve reform başlatıldı.
  Ancak Sovyet komutanlığı, Kasım ayı başlarında birkaç başarısız saldırı girişiminde bulundu ve ardından bir durgunluk yaşandı. Ruslar, Almanların ayaklar altına alınmasını bekliyorlardı. 18 Kasım'da İngilizler ileri atıldı. Gerçek tarihte, hemen başarıya ulaşmadılar ve ağır kayıplar pahasına. Ve burada üç değil, altı Alman tümeni vardı ve Fritz, İngiltere'nin nereye geleceğini önceden biliyordu. Sonuç olarak, Rommel'in gerçek tarihte başaramadığı bir şey oldu - İngilizlerin Mısır sınırından bağlantısı kesildi ve kuşatıldılar ve neredeyse tamamen yok edildi ve esir alındı.
  Sonuç olarak, Almanlar Afrika'da büyük bir zafer kazandı ve iki Alman ve iki İtalyan tümeni daha aldı ve Süveyş Kanalı'na doğru ilerlemeye başladı.
  Aralık ayı başlarında, Sovyet birlikleri de karşı saldırıya geçmeye çalıştı, ancak zorlu bir Alman savunmasında saplandı. Şehirlerde Fritz, Sovyet birliklerine az çok dayanabilir ve direnebilirdi. Sayısal üstünlüğe sahip olmayan ve yetersiz eğitimli Rus birimleri ağır kayıplar verdi ve önceden hazırlanmış deneyimli bir düşmanın savunmasını kırabildi. Alman havacılığı, kazanlarda ısıtılan kaynar su kullanarak motorları ısıttı ve piyade, yerel halktan ele geçirilen keçe botlara ve kürk mantolara dönüştü.
  Almanlar, Sovyet karşı saldırısını püskürtmeye hazırlanan Rostov'u tutmayı başardılar. Genel olarak Almanlar hattı tuttu. Kerç'i ele geçirdiler ve şimdiye kadar Sivastopol'a saldırmak için aceleleri yoktu.
  Sovyet birlikleri, Ocak ortasına kadar Fritz'i güçlendirmeye çalıştı. Ancak hiçbir yerde önemli bir başarı elde edemeden karşı saldırıları durdurdular. Ve Naziler hareket halindeyken Süveyş Kanalı'na gidebildiler.
  Irak'ta yine İngiliz karşıtı bir ayaklanma patlak verdi, bu kez Arapların desteğinin daha önemli olduğu ortaya çıktı. Fritz'in iletişiminin uzamasına rağmen, kahramanca çabalarla gerekli asgari malzemeleri sağlamayı başardılar, Fransız kurtuluş ordusunu Suriye'den çıkmaya zorladılar ve Irak'ın kontrolünü ele geçirmeyi başardılar, ancak şimdilik hızlı bir şekilde ilerlemeyi reddettiler. İran'a.
  Rommel, savaşta çok ustaca hareket etti ve İngiliz sömürge birliklerinin savaş etkinliği eşit değildi. İngiliz komutasındaki birdirbir ve Alman aslarının Leo imparatorluğunun gökyüzünün şövalyeleri üzerindeki becerilerindeki üstünlüğü, düşmanlıklar sırasında da olumsuz konuştu.
  Ama Almanlar şimdilik durdu. Almanya'da ek bölümler oluşturuluyordu. Birçok hükümet yetkilisi askere alındı ve yerlerine kadınlar geldi. Çocuklar kreşlere ve anaokullarına gönderildi. Führer'e göre doğru olan şey - militarize kurumlarda eğitim vermek. Yabancı işçi sayısı kat kat artarak yirmi milyonu aştı. Verimliliklerini artırmak için acımasız önlemler alındı.
  Johann-Adolf'un kendisi, hem Almanlar hem de yabancılar için çalışma gününün uzunluğunu artıran bir dizi gaddar yasayı bizzat imzaladı. Üçüncü Reich'ta silah üretimi arttı. Yerel SS bölümleri de oluşturuldu. Almanlar arasındaki yenilmezlik imajı, gönüllü akınını artırdı.
  Wehrmacht'ın toplam gücü, Müttefik birliklerini saymayan on buçuk milyon asker ve subayı aştı. Japonya savaşa girdi ve şimdiye kadar oldukça başarılı davrandı. Ancak şifreleme kodunun olası kaybı konusunda uyarılmalıdırlar.
  Şubat ve Mart aylarında Almanlar, Sovyet birliklerinin saldırıya geçme girişimlerini geri püskürttü ve Kızıl Ordu'ya bir miktar hasar verdi. Wehrmacht'ın kış aylarındaki kayıpları, özellikle donma ve hipotermiden ölüm sayısı açısından gerçek tarihe göre çok daha azdı.
  Ve silahlı insan akını daha önemliydi. Ek olarak, güçlendirilmiş Rommel'in faaliyet gösterdiği güney yönünden Kafkasya'ya bir saldırı için gerçek bir ön koşul yaratıldı . Ek takviye alan ünlü mareşal, Suudi Arabistan'ı da ele geçirdi.
  Hindistan'da bağlantı kurmak için Japonya ile İran'a bir saldırı kararlaştırıldı.
  Ve böylece Almanlar Nisan ayında İran'ı işgal etti. Yerel halk, Fritz'in popülist sloganlarını destekledi. Ayrıca Johann Adolf camiyi alenen ziyaret ederek orada namaz kıldı. Ve Araplar, özellikle Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin bu kadar ateşli bir düşmanı olarak ona hayran kaldılar.
  Ancak Johann Amerika'ya savaş ilan etmek için acelesi yoktu, önce Japonya'nın SSCB'ye karşı ikinci bir cephe açmasını talep etti. Dahası, Üçüncü Reich'ı ABD uçaklarının halı bombardımanına maruz bırakmak için hiçbir neden yoktu. Ve savaşa giren Amerikalıların kendileri de sona erecek. Ta ki Almanlar, Amerika'nın hava hegemonyasına son verecek olan savaş uçaklarını alana kadar. Ve altmışların "Leopard" fikirlerine sahip bir tank ve "E" serisi gibi gelişmeler çok aktif.
  Ama her şey zaman alır. Bu arada T-4 fena değil ...
  Mayıs ayında Sovyet birlikleri, Naziler tarafından ustaca hazırlanmış bir tuzağa düşerek Kharkov'a başarısız bir saldırı başlattı. Bundan sonra Naziler Kafkas yönüne koştu. Aynı zamanda Almanlar, Bakü petrol sahalarının kaybına ek olarak, Hindistan'a ilerleyen gruplarına daha iyi ikmal yapma fırsatı buldu. Japonlar çok fazla bölge ele geçirdiler ve artık mallarını bir filo ve uçak gemileriyle koruyabilir, SSCB'ye karşı ikinci bir cephe açabilirler.
  Midway Savaşı, Johann Adolf'tan bir dizi değerli bilgi alan Japonların zaferiyle sona erdi. Ve artık samuraylar Pasifik Okyanusunda istedikleri her şeyi ele geçirip Uzakdoğu'ya saldırabilirlerdi.
  Uzak Doğu'da ilerleyen birinci kademedeki genel seferberliğin ardından Kızıl Ordu, Yükselen Güneş Ülkesi'nin en az dört milyon iyi eğitimli ve cesur piyadesinin saldırısına uğradı. Ve bu güce karşı koyacak neredeyse hiçbir şey yok. Almanlar, iki ordu grubu "A" ve "B" ile aynı anda yakınlaşan yönlerde Stalingrad'a bir saldırı başlattı. Ayrıca Nazilerin planı, Volga kıyısı boyunca ve Hazar Denizi'ne ilerlemekti.
  Bu rotadaki taarruzun, gerçek tarihte gerçekleştirilecek plana göre birçok avantajı vardı. Özellikle, Hazar ovası boyunca, çok sayıda Alman T-4 tankının ilerlemesi, Terek Kapılarından geçmekten çok daha uygundur. Dahası, şimdi Almanların niceliksel ve niteliksel olarak çok daha önemli ve daha güçlü olduğu ortaya çıkan bir çelik mastodon cephaneliği var.
  Temmuz başında Stalingrad düştü. Aynı zamanda Naziler, Japonlarla birleşerek Hindistan'ı da ele geçirdi. Almanlar, Volga'nın sağ yakasında oldukça hızlı hareket ettiler. Sovyet birliklerinin direnişi zayıfladı. Üstelik Stalin, rezervlerin bir kısmının sonuçta Uzak Doğu'ya gönderilmesini emretti. Durum, SSCB ve Türkiye'ye karşı savaşa girilmesiyle daha da kötüleşti. Daha önce son derece zor olmasına rağmen durum gözle görülür şekilde kötüleşti.
  Ağustos ayında lanet olası faşistler Dağıstan'ı geçmeyi başardılar ve ayın sonunda Bakü'ye saldırdılar. Aynı zamanda Türkler, çok sayıda milis ve küçük Kızıl Ordu'nun cesurca savaştığı Erivan savaşlarına saplandı. Ancak Osmanlılar Batum'u ele geçirmeyi başardı. Çeçenya'da Alman yanlısı bir isyan patlak verdi ve Naziler, büyük bir onurla karşılandıkları Grozni'ye girmeyi başardılar.
  Kafkasya'daki çatışma, yalnızca son derece dirençli Sovyet birlikleri sayesinde sürdü. Ağustos sonu ve Eylül başında, Zhukov ve Vasilevsky komutasındaki Kızıl Ordu, Stalingrad'ın kuzeyindeki Fritz'in savunmasını kırmaya çalıştı. Ancak kuvvet eksikliği ve Almanlar tarafından önemli tank rezervlerinin kullanılması nedeniyle önemli bir başarı elde edilemedi. Ağustos ve Eylül aylarında, Sovyet birlikleri merkezde de Nazileri kırmaya çalıştı. Ancak düzgün ve güçlü bir savunma hattı vardı.
  Ayrıca Uzak Doğu'da feci bir durum gelişti ve karşı saldırı başlatmak için büyük tank rezervlerine ihtiyaç duyuldu.
  Ekim ayında Kafkasya'daki durum daha da karmaşık hale geldi, Almanlar ve Türkler birleşti ve cephe birkaç parçaya bölündü. Ama çatışma devam etti. Kızıl Ordu teslim olmak istemedi. Naziler ancak 11 Kasım'da nihayet Bakü'yü ele geçirebildiler. Ancak Erivan direnmeye devam etti. 19 Kasım'da, soğuk havanın başlamasının Uzak Doğu'daki Japon taarruzunu durdurmasından yararlanan Sovyet birlikleri, Stalingrad yönünde yeni bir taarruz başlattı.
  Bu darbe, Donets'in yanından köprübaşı aracılığıyla verildi. Ve böylece Rumen birliklerini yenerek başarıya ulaşmayı başardılar. Ancak ne yazık ki, neredeyse tüm Kafkasya zaten Naziler tarafından ele geçirilmişti ve Aralık ayı başlarında Almanlar güçlü bir saldırı başlattı. Mainstein, Sovyet birliklerinin kanadına saldırdı ve Kızıl Ordu'nun önünü yarmak için üstün sayıları ve güçlü hava desteğini kullanmayı başardı. Ve Sovyet birlikleri kuşatıldı, ancak sarsılmaz bir cesaretle savaştı. Ama çoğu öldü.
  Almanlar şimdilik inisiyatifi elinde tuttu. Merkezdeki Sovyet taarruzunun Aralık girişimini püskürtmelerine rağmen. Yakıt ve madeni yağ eksikliği, Sovyet ordusunun direnme ve saldırma yeteneğini zayıflattı.
  HİTLER-2'YE GİRİN
  Ancak Almanlar kışın daha fazla ilerlemeye cesaret edemedi ve baskılarını Afrika'ya aktardı. Ve güneye, Güney Afrika'ya taşındı. Kaynakların doluluğunu ele geçirmelerinde fayda vardı.
  Alman denizaltı filosunun etkinliği de arttı. Müttefik kayıpları arttı. Üstelik 1943'ün başında jet bombardıman uçakları ve uçaklar dizide çoktan yer almıştı. Bombardıman uçakları özellikle tehlikeli ve etkilidir. Yüksek hızları nedeniyle uçaksavar toplarıyla vurulmaları zordur ve savaşçılara yetişmeleri imkansızdır. Ve jet sokmaları İngiltere için çok acı verici hale geldi.
  Ve yeni tanklar ortaya çıktı. Özellikle, sıkıştırılmış bir düzen ve kırk beş tona kadar nispeten küçük bir ağırlığa sahip. Ve 88 mm'lik uzun namlulu bir topla, uzun mesafeden tüm Sovyet ve Batı tanklarını deliyor. Böylece Almanlar çok güçlü bir silah aldı.
  Ve Mart ayında, iletişimin uzunluğuna rağmen zaten Güney Afrika'ya yaklaştılar. Yerel Boers ve garip bir şekilde siyahlar Fritz'i destekledi. Ve Nisan ayında Naziler nihayet Güney Afrika'da güçlendi. Madagaskar, güney yarım küre için en son Mayıs sonbaharında düştü.
  Almanlar, tümenlerinin çoğunu Afrika'ya çekti ve aktif olarak yeni sömürge tümenleri oluşturdu ve şimdiye kadar Rusya'nın merkezine saldırmaktan çekindi. Stalin de bekledi. Ancak Japonya hızlandı. Uralları geçip ilerlemeye çalıştı.
  Sonra güç toplayan Stalin, samuraylara bir darbe indirdi. Sovyet tanklarının altına düşen Japonlar doğuya yuvarlandı. Ama sonra Johann, Moskova ve Saratov'a saldırı emri verdi. Ağustos ayına kadar, Almanlar zaten önemli sayıda Panter biriktirmişti. Üstelik gerçek tarihteki "Panther" ile yaklaşık olarak aynı ağırlığa sahip, daha gelişmiş bir düzen sayesinde yenisinin 71EL'de 88 milimetrelik bir topu var ve zırhı çok daha kalın, büyük bir rasyonel eğimle. Ve SSCB hala T-34-76 ve eskimiş KV ile silahlanmışken direnmeye çalışın.
  Panther yeterince iyi olduğu için Almanların işe yaramazlıktan dolayı dizide atış galerileri yoktu. Üçüncü Reich ile yalnızca elli ton veya daha hafif bombardıman uçaklarına sahip saldırı silahları hizmet veriyordu.
  Sovyet birliklerinin tüm kahramanlığına rağmen, daha kalabalık ve teknik olarak daha iyi silahlanmış bir düşmana direnmek imkansızdır. Almanların çok sayıda zırhlı personel taşıyıcısı ve gerçek tarihte olduğundan daha gelişmiş saldırı karabinaları vardı. İki ay süren son derece şiddetli çatışmalardan sonra Moskova kuşatıldı. Ayrıca Almanlar, Saratov'u ve ondan sonra Kuibyshev'i ele geçirmeyi başardılar.
  Stalin'in Urallara, Sverdlovsk'a tahliye edilmesi gerekiyordu.
  SSCB'nin başkenti Aralık ortasına kadar direndi. Kremlin ağır hasar gördü. Görevinden ayrılmayan Georgy Konstantinovich Zhukov, başkenti savunurken tek başına öldü.
  Almanlar kışın Gorki (Nizhny Novgorod) şehri yakınlarında durdular. SSCB'nin konumu son derece zorlaştı. Ancak Stalin, Nazi Almanyası ile barış yapma önerilerini kararlılıkla reddetti. Ve Johann Adolf şimdiden Britanya'yı izliyordu. Üçüncü Reich'in kara kuvvetleri, metropol topraklarına iniş yapmak için fazlasıyla yeterliydi.
  Sonra Johann Adolf, aynı anda SSCB'yi bitirmeye ve İngiltere'yi ele geçirmeye karar verdi. Alman denizaltı filosu zaten denize hakimdi. Şimdi Naziler aceleyle savaş gemileri, uçak gemileri ve nakliye gemileri inşa ediyorlardı.
  Mayıs 1944'ün başlarında, Naziler Rusya'ya karşı saldırılarına yeniden başladılar. Kızıl Ordu'nun güçleri baltalandı, ancak yine de kahramanca direniyorlar. Gorki bir ay boyunca direndi ve Orenburg ile birlikte Kazan ve Ulyanovsk Temmuz ayında düştü. Ancak Ağustos ayının sonunda Almanlar çoktan Sverdlovsk'a yaklaşmıştı.
  Aynı zamanda, 1 Eylül'de Britanya'ya çıkarma başladı. İngiltere için savaş on beş gün ve gece sürdü. Ve sonunda, inatçı bir savaşın ardından İngiltere teslim oldu. Ve 25 Eylül'de uzun bir kuşatma ve inatçı bir saldırının ardından Sverdlovsk düştü.
  Japonlar da başarıya ulaştı, ancak şimdiye kadar Urallara ulaşmayı başaramadılar. Sverdlovsk'tan ayrılan Stalin, karargahla birlikte Novosibirsk'e taşındı. Sovyet gücünün bir kalesi kaldı. Ve Almanlar yine kış için düşmanlıkları dondurdu. Şimdi Johann-Adolf, 1945'te bir atom bombası alacak olan Amerika ile daha çok ilgileniyordu.
  Ancak şu ana kadar Alman jet uçaklarının hakimiyeti sayesinde Amerikalılar Alman şehirlerine yaklaşamadı.
  Oleg Rybachenko, Hitler'deki vurucunun hikayesinin devamını tekrar gördüğü makaleyi beğendi. Amerika Birleşik Devletleri'nde, bir nükleer yükün yol açtığı önemli yıkıma rağmen, teslim olmayı reddettiler. Savaş devam etti. Üçüncü Reich, Japonya ile birlikte kıtada ilerledi. 1946 yazında Kanada'da, yaklaşık iki yüz elli Alman ve yabancı tümen, yaklaşık kırk Japon, zaten savaşıyordu. Yüz seksen Amerikalı ve yaklaşık yirmi Kanadalı onlara karşı çıktı. Böylece, Üçüncü Reich tarafında zaten neredeyse bir buçuk üstünlük vardı. Ayrıca Alman tankları, özellikle "Panther" -3 ve "Tiger" -2, üretime giren en yeni araç olan "Pershing" -2'de niteliksel üstünlüğünü korudu. Eski markalar, geleceğin bilgisini kullanarak gelişen Almanların avantajını da gösterdi.
  Jet havacılığında, Nazilerin niteliksel üstünlüğü, Amerikalıların niceliksel yeteneklerini telafi ederek daha da önemli hale geldi. F-80 jetleri, ME-362 ile eşit şartlarda rekabet edemedi ve HE-262 ile her bakımdan onlardan daha düşük: hız, manevra kabiliyeti, silahlar, optikler, teçhizat, gece görüş cihazları, radyo ve radar. Genel olarak, F-80, işe yaramaz manevra kabiliyeti göz önüne alındığında, tam teşekküllü savaş kullanımı için uygun değildi. Ve F-86 hala geliştiriliyor ve bu tasarım aracı, Alman uçaklarından belirgin şekilde daha düşük. Yani şimdilik, ana savaş yükü, Alman parametrelerine bile yaklaşmayan pervaneli savaşçılar olan Amerikan Mustangları ve Airacobras tarafından karşılanıyor. Aynı şey bombardıman uçakları ve saldırı uçakları için de geçerli.
  Ve daha da kötüsü, çünkü tam teşekküllü jet bombardıman uçakları ve saldırı uçakları yeni geliştirilmeye başlandı. Ve Almanlar uzun süredir dizide ve savaşlarda kullanılıyor.
  Ancak Amerikalılar güçlü, gelişmiş bir ekonomileri var ve çok büyük miktarlarda ekipman üretebiliyorlar. Ek olarak, iletişimin uzunluğu, savaşın uzamasına yol açan Alman birliklerinin arzına müdahale ediyor.
  Fritz, arzı iyileştirmek için yeni bir demiryolu inşaatına başladı. Trans Sibirya'dan Çukotka'ya. Ve sonra ta Alaska'ya kadar uzanan görkemli bir yeraltı tüneli planı. Burada Führer zaten bir kiralık katil, dünya hakimiyeti hayalinde her iki yarım küreyi birbirine bağlamak istiyor!
  Ve bu rüya yavaş yavaş gerçekleşmeye yaklaşıyor! Eylül ayı sonunda Almanlar ABD-Kanada sınırına yaklaştı. Çatışmanın son derece şiddetli olduğu ortaya çıktı. Bazı şehirler birkaç kez el değiştirdi. Amerikalılar, yaygın klişenin aksine, ısrarcı ve iyi savaşçılar oldular. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki nüfus silahlı ve çoğu erken çocukluktan itibaren bir tay veya silah kullanmayı biliyor. Yani Almanlar kolay bir yürüyüş yapmadı.
  Elbette Almanya'nın daha güçlü küçük silahları olacak, ancak Amerikan otomatik tüfekleri de fena değil. Ve çok fazla ekipman var, her türden taşıyıcı. Özellikle yakıtla ilgili sorunlar varsa, Amerikalıları yenmek kolay değil.
  İnsan gücündeki kayıpları azaltmak için Führer, jet uçaklarının yardımıyla hava saldırısını ve bombardımanını artırmaya başladı.
  Ek olarak, Almanların seride diskoları vardı: olağanüstü uçuş özelliklerine sahip, otuz kilometreye kadar yüksekliğe uçabilen, 5-6 ses dalgası hızına ulaşan ve oradan stratosferden radyo kontrollü bombalar atan makineler. Alman evsizlerin de tehlikeli olduğu ortaya çıktı, Avrupa'dan veya Hawai Adaları'ndan yakıt ikmali yapmadan Amerika Birleşik Devletleri topraklarını bombalayabiliyorlar.
  Bu grevler Amerikan şehirlerine büyük zarar verdi ve sanayiyi ve özellikle askeri üretimi yok etti. Ancak Amerika Birleşik Devletleri'ndeki fabrikalar yeraltına çekildi ve çeşitli silah türlerini üretmeye devam etti.
  Ve Üçüncü Reich birliklerinin bileşimi, sömürge ve yabancı birimlerin sayısını giderek artırdı. Ordu sözde barbarlaştırıldı. Sayıları da arttı.
  İnsan kaynaklarında üstünlüğe sahip olan Üçüncü Reich, askeri çatışmalara girerek yavaş yavaş yıpratma savaşını kazandı. 1946-1947 kışında Almanlar, Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeyinde mevzilere girmeyi başardılar ve Kanada'yı fiilen savaşın dışında bırakarak Quebec ve Toronto'yu ele geçirdiler. Amerika'nın artık müttefiki kalmamıştı ama bu özgürlük sevdalısı insanlar kollarını sıvamak istemiyordu. Fritz, Japonlarla birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ni Meksika'dan işgal etmesine rağmen. Yavaş yavaş, Üçüncü Reich, Japonya ve Alman yanlısı koalisyonun sayısal üstünlüğü etkilendi.
  Ancak Amerika savaşı teknolojik üstünlüğe güvenen Führer'in istediğinden çok daha yavaş kaybediyordu.
  ABD ile Almanya arasında nükleer silahların kullanılmasını yasaklayan zımni bir anlaşma imzalandı. İşgal ve daha fazla sömürü amaçlı uzun vadeli radyasyonla kirlenme göz önüne alındığında, Führer-popadanets bunu kabul etti. Ancak savaş hala devam ediyordu. 1947 baharında, güç toplayan ve yeni Panther-4 ve Tiger-3 tanklarını kullanan Almanlar, Philadelphia'ya doğru ilerlemeye başladı. Çatışma artık esas olarak Üçüncü Reich'ın lehineydi. Tüm savaşta ilk kez Naziler, yeni tanklarda dinamik koruma ve 2000 beygir gücüne kadar daha güçlü gaz türbini motorları kullandılar. Ek olarak, "Tiger"-3, merminin saniyede 1800 metre hızla fırlatılmasına izin veren, kısa namlulu, ancak kama içinde yüksek basınç bulunan en yeni 120 mm topu kullandı.
  Almanların niteliksel üstünlüğü yeniden arttı. Amerikalıların 65 ton ağırlığında, 120 mm'lik bir topa sahip "Patonları" vardı, ancak yine de dinamik ve çok katmanlı Alman savunmasını geçemediler ve silahlanma ve mermi kalitesi açısından Fritz'den daha düşüktüler.
  Philadelphia kuşatıldı ve Haziran sonunda düştü. Amerikalılar kuzeydeki en önemli stratejik noktayı ve çok sayıda bölgeyi kaybetti. Almanlar yine de nispeten yavaş ilerlediler. Ve şimdiye kadar yüksek bir hız yakalayamadılar. Eylül ayının başında Chicago, Los Angeles gibi düştü. Ve Kasım ayının ortalarında, Amerika Birleşik Devletleri'nin batı kesiminde, güneyden ve kuzeyden ilerleyen Amerikan karşıtı koalisyonun birlikleri birleşti.
  Yıl sonuna kadar, Amerikan topraklarının neredeyse üçte ikisi işgal edilmişti. Şubat 1948'de New York ve Washington'a saldırı başladı. Ve Mart ayında bu şehirler tamamen kuşatıldı. 20 Nisan'da Amerika'nın en büyük iki kıtlığı da çekildi. ABD birliklerinin kalıntılarının teslim olması ironik bir şekilde 9 Mayıs'ta gerçekleşti. Böylece İkinci Dünya Savaşı sona erdi. Toplam sekiz yıl sekiz ay dokuz gün sürdü. İçinde neredeyse iki yüz milyon insan öldü, nükleer silahlar kullanıldı.
  Alman kartalı, bir vuruş sayesinde kanatlarını dünyaya yaymayı başardı. Almanya, Japonya, İtalya ve diğer bazı ülkeler, Üçüncü Reich'ın genel hegemonyası altında dünyayı böldüler.
  Ancak Führer-popadanets, fethini tamamlamak istemedi. Alman saldırısının bir sonraki kurbanı Japonya oldu. Samurayın çok fazla toprağı vardı. Peki, buna nasıl itiraz edilmez?
  Almanlar, 20 Nisan 1951'de savaşı başlattı - ele geçirilmiş Adolf'un doğum gününe denk gelecek şekilde zamanlandı. Halkın askeri işlerden biraz dinlenmesi ve ordunun güçlenmesi üç yıl sürdü. Daha fazla gecikme tehlikeli görünüyordu. Japonya yakında bir nükleer güç haline gelebilir. Böylece Naziler öne geçti ve önce samurayları vurdu. Aynı zamanda nükleer silahlar kullanıldı.
  Saldırının ani olması nedeniyle savaş, Üçüncü Reich'ın avantajıyla gelişti. Ancak samuray kahramanca direndi. Yavaş yavaş mevzilerini terk ettiler. Alman teknolojisi, Japonlara göre hâlâ ezici bir niteliksel üstünlüğe sahipti ve bunun savaşlarda belirleyici bir etkisi oldu.
  Ancak Japonya, büyük bir ordu ve fanatik bir nüfusla kırılması zor bir cevizdir. Ek olarak, Yükselen Güneş ülkesinin geniş bölgeleri ve birçok kaynağı vardır: hem insan hem de maddi.
  Almanlar, Japonya'nın Asya'daki sömürge mülklerine saldırarak ilerledi. Öncelikle Uzakdoğu'da Primorye'de, Asya'da Burma ve Bangladeş'te, Amerika'da Amerika'nın doğusunda. Ayrıca Tibet'te ... Japonya, Üçüncü Reich'in onu affedebileceği Avustralya'nın bir parçası bile olsa kendisi için çok fazla toprak ele geçirdi. Halen lider Stalin'in başkanlık ettiği Rus özerkliği de samuraylarla savaşa katıldı. Führer-popadanets, Japonya tarafından SSCB'den fethedilen toprakları Üçüncü Reich federasyonunun bir parçası olarak Rusya Özerk Cumhuriyeti'ne geri dönme sözü verdi. Hem Johann-Adolf hem de Joseph Vissarionovich'in kişisel olarak tanıdık ilişkiler kurduğu belirtilmelidir. Bu, gerilla savaşından ve kitlesel cezalandırıcı eylemlerden kaçınmayı mümkün kıldı.
  Böylece Kızıl Ordu kendi cephesini geliştirdi. Seksen Japon ve sömürge Çin'e karşı yüz yirmi Sovyet tümeni. Doğru, yeterli teknoloji yok - çünkü özerklik güçleri yarı polis niteliğindedir. Ancak yine de bu, savaşın tüm gidişatını etkileyebilecek önemli bir güçtür.
  Ancak tüm zamanların ve halkların lideri çok riskli bir karar aldı, umutsuz bir saldırı için ilk prototipi derhal ön cepheye gönderdi. Operasyonun adı: "Chapaev". Yani, iç savaşın en büyüğü değilse de en karizmatik komutanının onuruna. Ve Stalin, bunun Japonya ile savaştan en azından bir şeyler çıkarmak için belki de son pratik şansı olduğunu anladı. Aksi takdirde, Kafkas sel komutanına tüm saygısını yitiren Hitler'in birlikleri onu ezecektir.
  Dahası, IS-7'yi kullanarak, belirli ekipman türlerini geliştirmek için söylenmeyen otonomi yasağını ihlal etti.
  Bununla birlikte, şimdi bile en azından bir miktar taktik başarı elde etme şansı son derece mütevazı ve zayıftı. Ancak Stalin'in başka seçeneği yoktu ve bir kumarbaz bahse girdi.
  Savaş istatistikleri, araba kullanan kadınların tank kaybetme olasılığının yarı yarıya olduğunu gösterdiğinden, IS-7'de tamamen kadın bir mürettebat vardı. Deneysel tank ekibini beş güzel kız oluşturdu. Yeni 130 mm top, ünlü Japon piramit şeklindeki "İmparator"u savaş mesafesinden delme şansı buldu. 68 tonluk Sovyet tankının kendisi geniş bir ön zırh eğimine, 68 ton ağırlığa ve hem Alman, hem Japon hem de kendi toplarından gelen mermilere dayanma yeteneğine sahipti. Doğru, sadece alında, yani yan ve kıç zırhın çok daha zayıf olduğu ortaya çıktı. Yeni tankın pozitif bir kalitesi, otoyolda 60 kilometre hıza ulaşmayı sağlayan 1080 tonluk motor ve sekiz adede kadar makineli tüfekti. Evet, silahlanma IS-4'ten daha iyi, ancak şimdiye kadar arabanın yalnızca bir kopyası çıktı.
  Ama kız ekip şimdi deneyecek. Ve gücünü göster. Ve ayrıca, Yükselen Güneş Ülkesi stratejistlerinin beklediği gibi, Sovyet arabalarının Japonların o kadar umutsuzca gerisinde olmadığı gerçeği.
  Mürettebatın komutanı Augustine avaz avaz bağırıyor:
  Yine de kazanacağız!
  Bir ağır tankın tırtılları gümbürdüyor, atılgan ve dökme çelik silindirleri gösteriyor. Doğanın kendisi kızların yanında görünüyor. Genç ve çok güzel savaşçılar, 1 Mayıs baharında ellerine geçen kavunu çiğneyip şarkı söylüyorlar.
  Kutsal konseylerin büyük adı,
  Dünyanın üzerinde parlıyor - güneşin kendisi gibi!
  Gezegeni bozulmaz ihtişamla kapladık,
  Ve boyunduruğu ve kötü boyunduruğu atın!
  
  Böyle bir Anavatan canım,
  Tüm dünyada daha güzel olmayacaksın...
  Yalınayak bir kız sokak boyunca koşar,
  O bir kardelen gibi, yirmi değil!
  
  Güzelce savaşır, güzelce barışırız,
  Gururlu Sovyet halkımız korkusuzca...
  Bizim için en güzel günde Sevgililer,
  Kızın sevgi için bir erkek bulmasına izin verin!
  
  Aşk neredeyse doğaüstü bir duygudur
  Bizde çok şey gizli ama sende çok şey var...
  Zenginlik inanır - açgözlüdür,
  Ve tutku, dünyadaki en önemli şeydir!
  
  Savaş gürleyecek ve yangınlar sönecek,
  Zamanın geleceğini ve mutluluğun geleceğini bilin...
  Farklı çiftler tarafından bir aile oluşturulacak,
  Ve çocuklar olacak, cömert bir gün doğumuna inanıyorum!
  
  O zaman komünizm hayalini kuracağız,
  Kocaman şehirler kuracağız...
  Faşizmin kılıcı yer altının ateşinde yanacak,
  Anavatan bizimle - sonsuza kadar sayın!
  
  Nerede Puşkin, Yesenin - bestelenmiş şiirler,
  Parlaklık, kızların zevkini kızartır.
  Komünizmin güzel bir mesafesini görebilirsiniz,
  Ve Führer yakında hapse gönderilecek!
  
  O zaman Anavatan'a şan söyleyeceğiz,
  Şiirlerimiz parti için olsun...
  Bir an önce evrensel bir güç inşa edelim
  Ey büyük Stalin, Rusya'yı kurtar!
  İşte kızlar şarkılarını bitirdiklerinde, tankları bir düzine Japon arabasının önündeydi. Üç Japon tankı en yeni lisanslı ve hala son derece nadirdir - piramit şeklindedir. 105 milimetre top ve 100 EL namlu uzunluğu ile. Yükselen Güneş ülkesinin ordusunda hizmet veren Alman lisanslı merminin başlangıç hızı (şu anda modası geçmiş! Yani daha gelişmiş, yüksek basınçlı olanlar ortaya çıktı!) Saniyede 1300 metreye kadar toplar, bu da biraz daha küçük olanı telafi ediyor Sovyet makinesininkinden daha kalibreli. Bir Sovyet silahının mermi hızı 903 milimetredir. Ancak kalibre 130'a karşı 105, biri diğerini telafi ediyor. Alman mermisinden kopyalanan Japonlar biraz daha zırh delici olsa bile, ancak daha küçüktür.
  Elbette Alman toplarının atış hızı daha yüksek olacaktır. Japon araçları arasında 75 mm topa sahip eskimiş Panther-1 ve bir mastodon gibi görünen Tiger-3, güçlü bir topa sahip ele geçirilmiş Amerikan Pershin-2, Japon lisanslı en büyük tank var. "İmparator" dan sadece biraz daha kısa namlu uzunluğuna sahip 105 mm topa sahip "Lev"-2 , yalnızca 70 EL.
  Kızlar hareket halindeyken ateş eder. Svetlana'nın liderliğinde. O kadar kolay değil, çünkü Sovyet tankının hidrolik dengeleyicisi yok, ancak nişancı ender güzellikte bir kız. Açık, bikini tipi mayolu kızlar. Yazın havanın ılık olduğu ortaya çıktı ve güçlü bir motora sahip bir tankta bile sıcaktı.
  Çıplak ayakla arabayı çok iyi hissediyorsunuz. Çıplak, hassas kız gibi dış taban, tankın en ufak titreşimini hisseder. Ve sen onunla birsin. Kışın bile kızlar, makineyi, nabzını açık ayakla hissetmek için çıplak ayakla savaşmaya çalıştılar. Böylece tankı kimsenin içine girmeyecek şekilde kontrol edebilir ve hareket halindeyken düşmanı vurabilirsiniz.
  Zırh delme açısından Imperator, IS-7'den daha zayıf değildir ve özellikle uranyum çekirdekli bir merminin alnı delme veya kıçı vurma şansı hala vardır. Ayrıca yandan vurursa felaket olur ve tırtıl kısmı oldukça savunmasızdır.
  Japon ve ele geçirilen Amerikan tankları uzaktan ateş açtı. Silahlarının zırh delici ve tehlikeli olduğunu biliyorlar.
  Piramit şeklindeki "İmparator"u uzaktan vurmak son derece riskli ve akıllıca değil. Tank kızları, bu süvari alayının en savunmasız tankı olan Amerikan Pershing-2'ye ateş açtı. Elbette bu bir zayıflıktır. Ama düşman hala üç kilometreden daha uzaktayken vurabilmeniz gerekiyor ...
  İlk mermi nişan aldı ve Amerikan tankının sancak tarafından beş metre kaydı. Oksana ve Marusya çıplak bacaklarıyla aktif olarak parmaklıyor, şarj oluyor ve Olga motor devrini artırıyor.
  Pershing-2 sadece bir çift. Güya gemide gönüllü olarak savaşan Amerikalılarla birlikteler. Ve çok aktif ateş ediyorlar. Böyle bir tankın topları, "Tiger" -2 topuna nüfuz etme gücü bakımından üstündür, bu nedenle daha küçük kalibreli tanklar için son derece tehlikelidir.
  Svetlana çıplak topuklarını dinlendiriyor ve rahatlamaya çalışıyor. Buradaki en önemli şey nişan almak değil, arabayı hissetmek. Dengeleyici olmadan hareket halindeki bir silahı doğru bir şekilde hedeflemek hala imkansızdır ve sezgiye güvenmelisiniz. Ve oldukça deneyimli bir nişancıdır. T-34-85'te savaştılar ve ardından IS-3 ile deneysel bir biçimde bile gizli geliştirme deneyimi vardı. Yani zaten kendini kanıtlamış bir takımlar. Ve zaten her kızın bir sürü emri ve kahramanın altın bir yıldızı var. Böylece hazırlanırlar.
  Svetlana, Japonların işgal altındaki topraklarda Sovyet halkını nasıl diri diri yaktığını bizzat gördü. Ve gerçekten Nazilerden, samuraylardan, Rusya'yı ayaklar altına alan tüm bu kötülüklerden intikam almak istiyordu. Ama Amerikalılar daha da sinir bozucuydu. SSCB'ye ihanet ederek, şişman Japon sermayesinin ve faşist diktanın tarafına geçtiler . Ve bu onlar için nefrete neden olamaz. Doğru, Amerikan uçakları ve tankları Almanlardan ve hatta Japonlardan daha kötü. Pershing-2 ve T-93, cephelerde savaşan tek tanklardır.
  Doğru, Yankiler de Sherman'ları düşürmeye çalıştı, ancak bu araç nitelikleri açısından zaten Panther -2'ye göre keskin bir şekilde düşüktü ve Japonlar bile bu tankı, yalnızca kendilerine yetecek kadar sahip olmadıkları sürece fazla bir coşku duymadan kabul ettiler. .
  Zaten 1943'te ve özellikle 1944'te Panther-2, panzvale'nin ana tankı oldu ve ön zırhtaki tüm üstünlüğünü ve topun yok edici gücünü kendinden emin bir şekilde herkese gösterdi. Şimdiye kadar, "Panther" -2, Amerikalıların utandığı "Pershing" -2 iletişiminden üstündür. Ancak, Yankees'in şu ana kadar yakından rekabet bile edemediği gerçek bir mühendislik şaheseri olan "İmparator" -2 tankları hala var.
  Kız yanlış gitti ve Pershing'de atışlar gibi aldı. Kulenin ön zırhı bu makine için sadece 105 milimetredir. Bu nedenle, ilk modifikasyonunda bile 150 mm zırha sahip olan Panther-2'den daha savunmasızdır. Uzun gövdesi ile Amerikan tankı acı verici bir şekilde sokabilmesine rağmen.
  Pershing bir an için dondu ve ardından tareti patlayarak açıldı. Zırh patladı ve kalın bir duman döktü.
  Svetlana mutlu bir şekilde şarkı söyledi:
  - Bir, iki... Savaş timi! Sonra St. Petersburg'dan gelen yangınlar yanıyor!
  Tankları yaklaşıyor...
  Augustine mutlu bir şekilde şöyle der:
  - Bir puan - lehimize sıfır!
  Nedense Svetlana yanlış bozkırda ağzından kaçırdı:
  -İlk gözleme her zaman topaklıdır...
  Ama belki de ilk ıskalamasını kastetmiştir. Ancak genel olarak, hareket halindeyken büyük kalibreli bir silahtan dengeleyici olmadan çıkmak son derece zordur. Ancak çıplak bacaklı kızlar bunu yapabilir - çünkü onlar olağanüstü.
  Burada Svetlana, dürbündeki ikinci "Pershing" i yakalar. Çekim sırasında kız nefesini tutmaya ve çizimi hissetmeye çalışır. Mesafe daralıyor ve sadece üç kilometre kaldı. Ve hatta üçten az ... Svetlana tetiğe basar. Mekanizma çalışır ve şimdiki zaman uçup gider.
  Marusya fısıldıyor:
  - Tanrı körlerin gözlerini açmasını yasaklar ...
  Pershing bir kambur gibi görünmese de sırtını düzeltti: kuleyi parçalamış. Beş kız hep bir ağızdan bağırdı:
  -Bravo! Bravissimo!
  Ve şimdi tank tüketime girdi, bir düzineden on tanesi kaldı.
  Şimdi bikinili ışıltılı sarışın Svetlana bu manzaraya sırıtıyor. Arka arkaya iki atış doğrudur. Bu da büyük kalibreli bir silahtan. Harika - güçlü bir tank olduğu ortaya çıktı. Ve şimdi korucu kızlar namluya başka bir mermi sürüyorlar. Ve aynı zamanda güzeller oldukça gülümsemeye devam ediyor. Ne kadar zeki ve çekiciler.
  Svetlana alçak sesle fısıldıyor:
  - İşte benim cinlerim! Bana cinlerim!
  Ve yine keskin nişancı kız ateş ediyor. Ve çekimleri harika. Topuğu çıplak olan kıza yaslanın ve metal, tabanından başının arkasına kadar parıldasın. Ve böylece inanılmaz bir şekilde rahatlıyorsunuz ... Ve şimdi soru, kurban olarak kimi seçeceğiniz? Ön zırhtaki Panther-2 ve Tiger-2 yaklaşık olarak yakındır. Taretin biraz daha ince zırhı, Panther'deki daha büyük eğimle dengeleniyor.
  Yani, seçim açık: daha büyük bir hedefi vurmalısınız - "Kral Kaplan". Ve şimdi üçüncü tank toprakla olan desteğini kaybediyor. Evet, bu model "Tiger" -2 çok başarılı değil. IS-7'nin ağırlığı aynıdır, ancak Sovyet tankı daha iyi korumaya ve daha güçlü bir topa sahiptir. Ancak Japon mastodonu daha basit bir şekle sahip olacak. Bu nedenle CT uzun süredir üretilmektedir. Elbette diziden çıkarıldı ama araba inatçı ve bu nedenle hala cephelerde bulunuyor.
  Mükemmel ve deneyimli bir mürettebata sahip güçlü bir arabaydı ... Öyleydi ve yüzerek uzaklaştı! Doğru, şu anda iyi nişan almış bir Japon mermisi IS-7 taretinin alnına çarptı. Ama sekerek uzaklaştı. Ve Alman tankı taretini kaybederek yarıp geçti.
  Svetlana mutlu bir şekilde şarkı söyledi:
  "Adil bir hedef görmek kolaydır... harika bir hedef!"
  Ve şimdi bir sonraki kurban "Panther" -2, savaş niteliklerinde T-34-85'i önemli ölçüde geride bırakmasına ve koşmada aşağılık olmamasına rağmen, aynı zamanda ahlaki açıdan modası geçmiş bir makinedir.
  Bir Japon arabasının ağırlığı, dokuz yüz beygir gücündeki bir motorla elli tondur. Yani, tank güçlü ve dayanıklıdır. 82 mm yan zırh, pek çok Sovyet topundan aşağı yukarı korunuyor. Panther-2, yaklaştıkça daha da tehlikeli hale gelen mermiler fırlatır.
  Svetlana, Oksana'nın ellerinin nasırlı ayak tabanlarına dokunuşundan keyif alıyor. Kız çıplak ayak parmaklarından topuklarına kadar şiddetle masaj yapıyor ve Svetlana ateş ediyor... Merminin sekmemesi için Panter'e tam olarak vurulmalıdır. Aksi takdirde başarısız olur.
  Svetlana bir mermi ateşler ve yirmi birinci yüzyıldan kalma bir vuruştan mırıldanmaya devam eder. (Bir rüya gördüğünüzde, bu oldukça mümkündür!) Bir keskin nişancı kızından bu tür düşünceler adil düşünceler alır:
  -Ayrıca adil bir kahramana ihtiyacım var, herkese liderlik edecek büyük bir kahraman!
  Ve "Panther" -2 cehenneme gitti. Ait olduğu yer orası!
  Svetlana herkesle mantıklı bir şekilde böyle ilgilendi ...
  Oksana ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Dört puan - lehimize sıfır!
  Kadın korucular, rakiple yaptıklarından çok memnunlar. Onlar cennetten gelen savaşçılardır.
  Şimdi sekiz tank kaldı. Beş Aslan ve üç İmparator. "Aslan", bir açıda 250 milimetre ve gövdenin 45 derecelik bir açısında 150 milimetrelik çok güçlü bir ön zırha sahiptir. "Aslan" -2 tarafının zırhı 82 milimetre, "Aslan" -3, 125 milimetredir. Ve gövdeler 200 milimetredir. Bu tür mastodonları yenmek o kadar kolay değil.
  250 milimetrelik Japon modelinin "İmparator" -2'si, gövdenin alnında geniş bir eğime sahiptir. Ve tankın yarısında ve arkada 200 mm böyle tekdüze zırh.
  Bu tankların yüksek kaliteli çimentolu zırhını delmek çok zordur.
  Kızlar yaklaşıyor. Japon araçlarının sekme yapamayacakları ölü bölgeleri yoktur, bu nedenle onlara vurmak önceki modellere göre daha da zordur...
  Mesafe bir kilometreye düşürüldü. Ve bu zaten riskli. "Lion" -3 ayrıca 100 EL namlu uzunluğuna sahiptir. Bu, alnındaki IS-7'yi yakabileceği anlamına gelir.
  FÜHRER'E GİTMEK - 3
  Olga'nın manevra kabiliyeti için şimdiden tüm umutlar var. Sürücü kız, tüm manyetik ve manyetik olmayan alanların tedirginliklerini daha iyi hissetmek için tamamen çıplaktı. Ve böylece düşmanın zehirli ve ölümcül vuruşlarından kaçının.
  Ve sonuçta, av çok ciddi bir şekilde devam ediyor. Sekiz silah birden fazladır. Tankları zaten beş kez vurulmuştu ama mermiler eğimli zırhtan aşağı sekiyordu.
  Olga alçak sesle bir dua ya da son bir masal fısıldar. Merminin etkisi yumuşayacak ve çok ölümcül olmayacak şekilde hareket edebilirsiniz.
  Ve Svetlana tekrar ateş ediyor... Ölümcül şekilde yaralanan "Aslan" ayağa kalkıyor! Beşinci tank hazır.
  Kızlar koro halinde tekrar şarkı söylediler:
  - Yükselen ülke çok büyük...
  Svetlana mırıldandı:
  - Faşistler ölümcül dövüş!
  Ve şimdi çıplak bacaklı terminatör kızlar, makata yeni bir kabuk koydu. Çok hızlı ateş eden Sovyet silahları değil ama güçlü. Ve yine Svetlana çoraplarını çıkarıyor ve ayak parmaklarını oynatıyor. Mekanizma sorunsuz bir şekilde alçalır ve tabancanın ataleti ona verilir.
  Ve işte başka bir "Aslan" -2 ölümcül şekilde şok geçirmiş. Sadece altı araba kaldı. Ama öte yandan, en tehlikeli ve güçlü ... Onları alnına alabilirsin ya da alamazsın. Zırhın rasyonel eğim açısı çok yüksektir.
  Ancak Svetlana güven yayıyor. Ne de olsa onlar Komsomol kızları, yani kazanmak için doğdular. Ama burada yine dudaklar bir dua fısıldıyor ve makatta bir kabuk.
  Bir atış var...
  Ne yazık ki, bu sefer şans Svetlana'dan uzaklaştı. Mermi çok sertleşmiş, eğimli bir yüzeyden sekti ve sekti. Kız kızgın bir şekilde gözyaşlarına boğuldu ve tısladı:
  - Felaket bir hamle ... Tüketimde bir mermi!
  Tanklar arasındaki mesafe küçülüyor. Ve düşmanın, ateş hızında Sovyet makinesinin ve topunun önemli ölçüde önünde olduğu açıktır. Ancak Olga, IS-7 tankını çekerek ölümcül bir ısırıktan kaçınmayı başarır. Ve makine bir çeşit büyüyle düşmanın ölümcül mermilerine karşı duruyor.
  Ancak burada Svetlana, konsantre olmak ve düşmanın zırhındaki zayıf bir noktayı daha iyi bulmak için fısıldıyor:
  - Nazi gücüyle, lanet olası bir kalabalıkla karanlık ...
  Kadın tetikçinin çıplak ayaklarına masaj yapan Marusya, Oksana'nın yerini aldı ve şarkı söylemeyi bitirdi:
  - Asil öfkenin bir dalga gibi kaynamasına izin verin!
  Svetlana sonuna kadar şarkı söyleyerek bir el ateş eder:
  - Halk savaşı var, kutsal savaş var!
  Böylece yedinci tank yenildi. Kulesi, kesilmiş olgun bir çörek gibi geriye atılır.
  Svetlana mutlu bir şekilde ötüyor:
  - Boş harcamayı sevmem... İlk hamlem son hamlemdir!
  Oksana ve Natashka yeni bir mermi yerleştiriyor ve Marusya, Svetlana'yı enerji ile doldurmaya çalışarak enerjik bir şekilde elleriyle çalıştı. Böyle uyumlu bir çift ortaya çıktı.
  Svetlana bir atış yapar ve sekizinci tank çoktan kozmik yeraltı dünyasına uçar.
  Marusya sırıtıyor ve memnuniyetle fısıldıyor:
  - Benim işim!
  Aslında iyi bir ayak bileği masajı yaptı. Sonra halinden memnun bir kedi gibi mırıldandı.
  Üçü neredeyse aşılmaz "İmparatorlar" olan dört tank kaldı. Sovyet arabası onları yakaladı ...
  Svetlana'nın topu konuşlandırmak için zar zor zamanı vardı ve Augustina taret dönüşünü açtı... Tankları tüm engelleri aştı ve iyi nişan almış bir atış, "Aslan"ın zırhını çevirdi-3... Böylece, neredeyse nokta -blank güçlü bir düşmanla bitti. Ve şimdi sadece düşük savunmasız firavunlar kaldı. Ancak savaşçılar savaşmaya hazır.
  Svetlana şarkı söyledi:
  - Biraz daha, biraz daha - son dövüş en zor olanıdır ...
  Çevik kızlar mermileri makatın içine itti. Biraz daha hızlı IS-7 olun. Başka bir şey de Japon ve aslında pnömatik mermi beslemeli Alman lisanslı yarı otomatik toplardır. Sovyet efsanevi bir kızın mürettebatını kullanmasaydı, samuray hızlı ateşi herkesi çoktan parçalamış olurdu, hatta gizli Sibirya sertleştirmesinin zırhı bile yardımcı olmazdı.
  Olga koltuğa yayıldı ve çıplak göğüsleri kollara değdi. Bu yüzden bir savaş transı durumuna girmesi onun için daha kolay. Alman araçlarının hızla dönen taretleri vardı; on iki saniyede tam bir dönüş yaptılar. Komsomol savaşçılarının silahı doldurmak için zar zor zamanları vardı. Ve Olga, tankın yer değiştirmesini gerçekleştirdi.
  Böyle bir mesafeden üç zehirli, ölümcül mermi yalnızca sağ zırha çarptı ve IS-7'nin on metre arkasında patladı. Ve yanıt olarak Svetlana ve Avgustina, Almanları birlikte vurdular, neredeyse en savunmasız noktayı hedef aldılar: gövdenin arkası ve zırhın eğimini minimuma indirmeye çalışıyorlar.
  O ana kadar, "İmparator" un kaybı vakaları izole edildi ve kural olarak tank savaşlarında değil. Ve sonra onuncu araba alev aldı ve sadece ikisi kaldı.
  Beş kız da kendi içlerinde kan kokusu hissettiler ... Piramidal tanklar Sovyet arabasını silah zoruyla yakaladı ve mermi kustu. Ne kadar tehlikeli... Böyle bir mesafeden, tungsten veya uranyum çekirdekli bir merminin ısırığı, burnuna bir Kızılderili yılanı kadar ölümcüldür.
  Olga, sanki yağla yağlanmış gibi insanüstü gerginlikten terle kaplıydı. Kız derin derin nefes alıyor ve kendinden geçmiş bir halde titriyordu.
  Oksana ve Avgustina, kamaya bir mermi daha attılar... Tankın içi gerçekten ısındı ve yarı çıplak kızların vücutlarından ter damlıyordu.
  Svetlana klasiklerden şöyle diyor:
  - İniltisi duyulan, sonra kemikleri acıdan çatırdayan Volga'ya çıkın! Biz efendi kurt, son aşağılık yolunda uğurluyoruz!
  Ve ateş etti ve komutan Augustine zarif, çıplak, kız gibi bir bacağın yardımıyla silahın nişan almasına yardım etti. Svetlana'nın yorgun elleri şiddetle titrediğinden beri...
  Mermi sekti ve Alman araçları dönmeye başladı. Sonra Olga IS-7'yi gönderdi, çünkü makine zorlu Japon bodur mastodonları arasında yeterince hızlı.
  Svetlana silahı açtı ve kelimenin tam anlamıyla düşman birliklerinin namlusuna dokundu. Oksana ve Marusya aceleyle bir mermi atmayı başardılar, ışıltılı kız ve Işık savaşçısı ateş etti. Neredeyse bir düşman tankının zırhının namlusuna dokunarak vurdu.
  Büyük bir Japon arabası ölümcül bir delik aldı, ancak bagajın yarısı bile güçlü bir Sovyet arabasından koptu.
  Kızlar sarsıntıdan bile atladılar. Samuray'da savaş kiti patladı ve mermiler patlamaya başladı.
  Svetlana sinirle yüzünü dürttü ve haykırdı:
  - Ben bir aptalım!
  Oksana onunla aynı fikirde değildi:
  - "İmparatoru" ölümcül bir şekilde soktunuz ve bu herkese verilmiyor!
  Svetlana kaba bir şekilde cevap verdi:
  - Daha az basmakalıp sözler! Daha iyi mermi daha hızlı verir!
  Augustine mantıklı bir şekilde yanıt verdi:
  - O zaman topumuz tamamen parçalanacak. En iyi seçenek, kendinize geri dönüp namluyu değiştirmektir. Ne pahasına olursa olsun böyle değerli bir arabayı kurtarmak gerekiyor!
  Svetlana isteksizce kabul etti:
  - Komutan sensin ve sen daha iyisini bilirsin...
  Olga, yorgunluktan mezar gibi bir sesle şöyle dedi:
  "Şimdi kendimi kurtarmak için elimden gelenin en iyisini yapmalıyım!"
  Sovyet tankı, firavunun zehirli mermilerinden uzaklaşmak için son vitese geçti. Son derece pahalı bir makineyi kampınıza ek hasar vermeden getirmeniz gerekiyordu.
  Ancak kıç tarafını "Firavun" a gösterme kararı en iyisi değil çünkü IS-7'nin arkası alnından çok daha zayıf. Ve ölme şansı kat kat arttı. Ayrıca lisanslı NEYA-283 jet taarruz uçağı, 75 milimetrelik hava topları ve roket güdümlü, güdümsüz mermilerle gökyüzünde belirdi.
  Ve bu ciddi olmaktan çok daha fazlası. Düşman, Sovyet tanklarının imhasında sadece bir uzman ve çok hızlı. Ve silahları ah, ne kadar hızlı ateş ediyor.
  Olga'nın gözleri gerginlikten fırladı ve karizmatik Augustine aktif olarak sürücüye yardım ediyor. Tek bir hedefleri var: ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak. Ve deneyecekler. Sonuçta, kızlar çok deneyimlidir. İlk ateş vaftizi zaten 1944'te yaşandı. Bir tankta değil, piyadede. Doğru, genç Komsomol kadınları ve hatta öncü izciler korunuyordu, ancak kendileri savaşmaya hevesliydi. Ve beklenmedik bir şekilde tank yeteneklerini gösteren "Panther" -2'yi ele geçirdiler.
  Ondan sonra kızların hepsi onları cehenneme göndermekten korktu. Ama şanslıydılar, şeytanın boynuzlarına kendileri tırmandılar ve hiçbiri ciddi şekilde yaralanmadı. Sadece şeytanların derilerinde iz bırakmadan iyileşen çizikleri vardı.
  Augustine de kendi kendine dua etti. Giderek daha reaktif, güçlü samuray saldırı uçağı ortaya çıktı. Sürüş performansında IS-7'den aşağı olmayan "İmparator" -2, onların peşinden gider ve ateş eder.
  Tabii ki, hareket halindeyken Japonların vurma olasılığı, dururken olduğundan daha düşüktür, ancak topları bir hidrolik dengeleyici ile donatılmıştır.
  Augustine geleceği bilseydi, muhtemelen yirmi birinci yüzyılda bilgisayarların çok fazla çözmeye başladığına ve insan faktörünün kat kat azaldığına pişman olurdu. Bu nedenle, yirmi birinci yüzyıl, bir silah başarısı değil, teknoloji rekabeti yüzyılı haline geldi. Ve bu, savaşı daha az ilginç hale getirdi ve o kadar da kahramanca değil.
  Ve şimdi onları hedef alan bilgisayar değil, kişidir. Bu da savaşı son derece ilginç ve heyecan verici kılıyor. Ve gelecekte, yakında pilotlara ihtiyaç kalmayacak!
  Augustine bir dua fısıldadı ve aynı zamanda şöyle düşündü: Tanrı ise ve O nedir? Augustine, Rab'bin kendisini Mukaddes Kitap aracılığıyla ifşa ettiği konusunda güçlü şüphelere sahipti. Çembere gitti: genç bir ateist ve mükemmel bir hafızaya sahip, çok sayıda İncil hatasını ve çelişkisini ezbere biliyordu.
  Ve Tanrı vahyinde Kendisiyle nasıl çelişebilir? Örneğin, İbrahim'in babasının Terah'ı yetmiş beş yıllık bir doğum farkına sahipken, hardal nasıl iki yaşında bir bitki olup dallarında kocaman kuşların yuva yaptığı bir ağaca dönüşebilir? Veya, örneğin, Mısır esaretinin tarihlerinde veya Kral Davut'un gemiye gittiğinde - Filistlileri yenerek veya ondan önce tutarsızlıklar? Ve eğer Mısır'ın bütün sığırları öldüyse, Firavun Musa'yı ve halkını hangi atlarla kovaladı?
  Evet, Kutsal Yazılardaki hataları uzun süre listeleyebilirsiniz. Aynı şey, Yahudilerin Eski Ahit'te gerçekleştirdiği ahlaki açıdan şüpheli etnik temizlik için de geçerlidir.
  Hayır, Natasha büyük olasılıkla hem İncil'in hem de Kuran'ın Tanrı'nın vahyi olmadığına, Yüce Tanrı hakkındaki tamamen insan fikirleri olduğuna inanıyordu. Yüce, büyük olasılıkla kendisi hakkında net bir vahiy bırakmadı. Ve herhangi bir kişi inancını farklı şekillerde yorumlayabilir.
  Kişisel olarak Augustine, Hristiyanlık döneminden önce en çok Rus atalarının gizemli dini olan Rodnovery'den etkilenmişti.
  Çok az kanıt ve Slav Vedalarının orijinal metinleri kaldı. Bu, doktrinlerin tutarsızlığına ve Rodnoverie ile ilgili tartışmalara yol açtı. Soru da dahil olmak üzere açık kalır: atalarımız Slav tek tanrılı mıydı yoksa Helen paganizmine daha yakın mıydı? Ve elbette, birçok Slav kabilesi ve belki de Rusya'nın yerine güçlü bir devlet vardı: Hyperborea?
  Antik çağlarda birçok Yunan yazar bu güç hakkında yazdı. Ve eğer insanlar sadece Platon'un bahsettiği Atlantis gerçekliğine inanıyorlarsa, neden Hyperborea'ya inanmıyorlar? Sonuçta, birçok yazar bunun hakkında konuşuyor.
  Hyperborea kelimesinin kendisi şu anlama gelir: kuzey rüzgarının ülkesi. Bu, yaklaşık olarak modern Sovyet Rusya'nın olduğu yerde bulunduğu anlamına gelir. Ve bu şunu kanıtlıyor: Anavatanımız birçok insanın düşündüğünden çok daha eski ve daha kültürlü. Mısır'daki piramitler bile atalarımız tarafından inşa edildi. Bu konuda çok fazla bilimsel kanıt ve kanıt var.
  Bin yıl önce, Rusların ataları ayın uzak tarafında ilk yerleşim yerlerini inşa ettiler. Mars'ın kutbunda şehirler kurdular ve... Belki de Sirius'ta Rus yerleşimleri var ve Hiperborean kültürü korunmuştur. Yıldızların arasında bir yerde Rusça konuştuklarını ve her şeye kadir Rod'a taptıklarını hayal edin.
  Dünya gezegeninde muhtemelen kozmik boyutlarda bir tür felaket meydana geldi ve Hyperborea'yı yok etti. Ama sonsuza kadar olamaz. Büyük olasılıkla diğer dünyalarda ve galaksilerde Rus imparatorlukları var. Ya da belki de evrendeki tek ay altı gezegen olan ve Rusların henüz hüküm sürmediği Dünya gezegeni?
  Üstelik muhtemelen yakında üstesinden gelinecek sebeplerden dolayı!
  Yüzbaşı Augustine kendinden geçerek şarkı söyledi;
  Anavatanı Bil, Koruyacağız ve Genişleteceğiz,
  Sonsuz bir sevgi okyanusu verelim...
  Tek, kutsal bir Rusya bayrağı altında -
  Torunlarım kahkahalarla oynasın!
  Ve son ayette, tankta bir şey parladı. Havadan yere bir roket bir Sovyet tankının çatısına çarptı ve içeride patladı.
  Güzel kızlardan oluşan ekip, vahşi, yuvarlanan, ateşli ve metalik bir kasırgaya atıldı.
  Andrei, Sovyet halkının samuraylarla nasıl savaştığını gördü. Dört kızdan oluşan kadın tank mürettebatı, modası geçmiş bir T-34-85 ile Japon mastodonlarına karşı savaşa giriyor. Ancak cesaretleri ve kahramanlıkları samurayların teknik üstünlüğüne aykırıdır. İşte düello geliyor, Japon tankı "Tanako", Alman "Tiger" dan kopyalanan 88 mm toplarla. Ön zırh ve silahlanmada Sovyet arabasını geride bırakıyor. Sadece gemide nakavt etme şansı var.
  Nicoleta'yı kullanan kız, saniyede bir kilometreden fazla hızla fırlayan ağır, Japon mermisinin kendisine çarpmasını önlemek için çıplak ayakları ve manevralarıyla pedallara basıyor. Kız, dışarısı henüz çok sıcak olmamasına rağmen arabasını çıplak topuklarında hissediyor. Daha 1 Mayıs ve Sibirya'da çatışmalar sürüyor, bazı yerlerde kar var. Ancak savaşçı, ancak bu şekilde bacaklarını ayakkabılarından kurtararak makineyle bütünleşmesine izin veren hassasiyet kazanacağını bilir. Ve sonra daha güçlü bir top, altmış beş tonluk ağır bir düşman tankı güçsüz olacaktır.
  Bir Japon mermisi yanlarından geçer ve Nicoleta alçak sesle mırıldanır:
  - Zafer için savaşmaya alışkın olan ... Bizimle birlikte şarkı söylemesine izin verin ...
  Angelina bir topçu, ayrıca çıplak bacaklı ve sevimli. Böyle kızıl saçlı - şafağın renginde saç. Silahı doğrultuyor ve ateş ediyor... Düşmanı görüş alanından uzaklaştırmak gerekiyor... Mermisi top kalkanına çarpıyor - bir domuz burnu, düşman sallandı. Hayır, şu ana kadar alından 200 mm'ye giremiyorlar ama daha isabetli atış yaptıklarını göstermişler. Ve Sovyet makinelerinin hızı artıyor. Son viteste gidiyor ve Nicoleta dizel motoru çalıştırmayı bile başardı.
  Doğal bir sarışın olan mürettebat komutanı Natasha da erkeksi bir çene ile hem vücut hem de yüz olarak çok güzel. Mürettebatı beş kişiden dörde indirmeyi ve tanktaki mühimmat yükünü artırmayı mümkün kılan bir telsiz operatörünün görevlerini birleştiriyor .
  Sarı saçlı Sophia'ya saldırıyor. Burada dört kız da güzel ve minimum kıyafetle: daha rahat hale getirmek için. Ayrıca tank hareket halinde ısınır ve içinde ısınır.
  Angelina gülüyor ve şöyle diyor:
  - Halk ve ordu birleşti!
  Japon arabası tekrar tükürür ama ona çarpamaz. Mükemmel optikler kullanarak çekim yapmasına rağmen. Kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  Böyle bir kelime bizim için Anavatan,
  Büyük, uçsuz bucaksız Rusya...
  Kızlar sadece birinci sınıf
  Ve ana Stalin bizim kahraman-mesihimizdir!
  
  Sovyet ülkesinde kırmızı bayrak dalgalanıyor,
  Ve öncüler korolarını söylüyor...
  Anavatanımıza iyi diliyoruz -
  Işıltılı cennette bir yer var!
  
  SSCB'yi dünyanın üstüne çıkaracağız,
  Çağlar boyu örnek olacak...
  Kötü bay dişlerini boşuna gösteriyor,
  Rus rüyası gerçek olsun!
  
  Rusya, herkesin ışığında daha güzelsin,
  Evrende bundan daha güzel bir ülke yok...
  Eşit bir Kutbumuz var, bıyıklı Çek,
  Anavatan insanlara mutluluk verecek!
  
  Vatanımızı tüm kalbimizle seviyoruz,
  Onca sorun olmasına rağmen...
  Rus'um için sevinçten öleceğim,
  Başmelek beni sert bir bakışla karşılayacak!
  
  Dünyada barış içinde yaşamak bizim için ne kadar iyi,
  Ancak savaş yine eşikte...
  Ve hayat ince, ipek bir iplik gibi,
  Ve tanrılar bile insanlara acımasızdır!
  
  Tanrı'ya dua ediyorum, beni affet,
  Günahkar olduğunu ve kalbe imanda saf olmadığını ...
  Ve ben yirmi yaşında bile değilim -
  Ölüm şimdiden kapımızı çalıyor!
  
  Kutsal ipi kırmayın
  Tanrı'ya sadık olmak şiddetle istendi ...
  Söz verdi: Şeytan'ı devireceğim -
  Ve sen Rusya Ana'ya hizmet ediyorsun!
  Son satırda, Angelina mermiyi tam olarak Japon "Kaplanı" nın yan tarafına, gövde ile taret arasında uçtan uca sürdü. Mühimmat patladı ve tank yırtılmaya başladı. Kızlar sevinçle ciyakladılar. Ve yeni bir düşmanları var - Japon "Panter". Araba da hızlı, o da yaklaşmak için acele ediyor.
  Nicoleta bağırdı:
  - Trompet bizi çağırıyor!
  Ve kolu çekti. Japonlar cesurca ama pervasızca davrandılar. Silahın ateş hızına ve bir hidrolik dengeleyicinin varlığına rağmen, samuray yeterince isabetli ateş etmedi - ıskaladı. Ve zemini gevşeten kızlar, onu sancak tarafına deldiler. Ve bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Ama Pasaran!
  Böylece üçüncü tank onları karşılamak için çıkıyor. 128 mm namlu topunu sallar. Ama kızlar bundan zerre kadar rahatsız olmuyor. Tüm hızlarda hareket ederler ve tankları bile kanatlı bir tank gibi zıplar. Ve savaşçılar avazları çıktığı kadar şarkı söylüyorlar:
  - Kahramanca gücümüz ... Ruh ve irade gücümüz!
  Ve sonra tek mayo giymiş kızıl saçlı bir kız olan Angelina, mermisinin düşmanın namlusuna çarpması için ateş etmeyi başarır. Japonlar az önce aldı, namluyu kaybetti ve çaresiz kaldı. Ve şimdi çok yönlü güçlü bir savunma bile ona yardım etmeyecek. Virtüöz Angelina, mermiyi gövdenin alt kısmına - silindirlerin arasına sürdü. Ve Japon seksen tonluk mastodon yırtılmaya ve parçalara ayrılmaya başladı. Kulesi bir süre daha dayandı ve sonra koptu ve kopan kütüğü büktü.
  Kız gibi tank mürettebatı güldü ve şarkı söyledi:
  - Tek vuruşta kazanmak istediğiniz dövüşçünün kahramanca bir görünümü var!
  Savaşçıların bir sonraki kurbanı, 310 mm topa sahip kundağı motorlu bir toptu. Terminatör kızlar şarkı söyledi:
  - Kalina, kartopu, ah ne kartopu, kartopu!
  Ve Angelina, silahın tam göbeğine bir mermi gönderdi. Japon kundağı motorlu silah havalandı ve yalnızca tırtıllardan gelen silindirler her yöne dağıldı. Görünüşe göre samuray bunu beklemiyordu!
  Rus köylerinde cesur kadınlar var!
  Natasha parlak sesiyle şarkı bile söyledi:
  Rusya'mızda kadınlar var,
  Kolayca uçak kullandıklarını ...
  Evrendeki herkesin daha güzel olduğunu -
  Şaka yollu, düşman yenilecek!
  
  Kazanmak için doğdular
  Rusya'yı yüzyıllarca yüceltmek için!
  Sonuçta, büyük büyükbabalarımız -
  Onlar için hemen bir ordu topladılar!
  Ve beşinci Japon arabası "Panther" tırtılda bir mermi aldı ve hareket halindeki ataletle samuray "Tiger" a çarptı. Böylece, bir Sovyet hediyesi iki Japon mastodonu bir sonraki dünyaya gönderdi.
  Ve Rus kızları hala havada savaşıyor. Modası geçmiş Yak-9'da pilot Maria, fantastik dönüşler yaparak korkusuzca kendini Japonların jet motorlu sivrisineklerine atıyor.
  Maria çok güzel bir kız - bal sarısı ve aynı mayoyla da dövüşüyor. Bu onların modası: Kışın bile minimum giysiyle idare etmeye çalışan, çıplak ayakla yürüyüp dövüşen bir dizi kız. Ama çok etkili. Çıplak vücut tekniği hisseder, tulumlu bu çelik ve kanatlı atları asla hissetmezsiniz.
  İşte düşen bir Japon savaş uçağı, arkasında dumanlar tüten bir kuyruk bırakıyor. Ve kız diyor ki:
  - Dizlerinin üzerinde vahşi Rus şövalyesi,
  Anavatan düşmanlarını dünyanın yüzünden silip süpüreceğim!
  Ve bu, düşmanın silahlanma, hız ve hatta belki de manevra kabiliyetindeki ezici üstünlüğüne rağmen. Ama yüksek güçler güzel kızlardan yanadır. Ve savaşçılar, modası geçmiş silahlar kullanıyor olsalar bile, gökyüzünde ve yeryüzünde gerçek mucizeler yaratırlar.
  Ve şimdi Maria, en ustaca manevrayla kanatta uzanıyor ve iki Japon jeti arasında kayıyor. Ve imparatorluk pilotlarının kuyruklarını aydınlatan hava mermileri gönderir. Samuraylar havada güçlü olmalarına rağmen bu tür çevik hareketlere tepki verecek zamanları yoktur. Çünkü uçak ve pilotun kendisi aslında birdir. Kobralar arasında dans eden bir dansçı gibi, hava toplarıyla püskürtülen jetler arasında dans ediyor.
  Özel bir eğitim yönteminin anlamı budur - bugün Japonlarla savaşacaksınız ve yarın Almanya'nın kıçını tekmeleyeceksiniz.
  FÜHRER-4'TE VURUŞ
  Ve şimdi Alvina, bir Alman piramidal tankının rüzgârla oluşan kar yığını boyunca nasıl hareket ettiğini fark etti. 105 mm topa sahip en son makine. Toprakla çok geniş bir temas alanına sahiptir ve paleti yoktur. Bu nedenle, bu tank, otuz dörtten bile daha iyi, yüksek bir arazi kabiliyetine sahiptir. Mükemmel optiklere sahip yarı otomatik bir topun iyi atış hızı, menzili ve atış doğruluğu, bu tankı savaş alanında bir kral yapar. En önemli şey, yanlardan ve pusudan ateş edilse bile aşılmazlıktır.
  Alvina, Alman arabasının peşinden koştu. Çıplak ayak hafiftir, karda tepinmek için iyidir. Yani, muhtemelen güzel. Ve genç savaşçı aslında hâlâ bir kız. Gerçekten zıplamak ve takla atmak istiyor.
  Ama şimdi o... Alman tankı durdu. Yalınayak savaşçıdan biraz önde ve namlu titriyor. Sarışın terminatör koşusunu hızlandırır. Şimdi işler ilginçleşebilir. Anlaşıldığı gibi ve aslında başladı. Bıyıklı bir Fritz sigara içmek istedi.
  Şaşılacak bir şey yok: sigara içmek hayatı kısaltır! Bu durumda, bu yanılmaz bir gerçek olarak anlaşılmalıdır.
  Yani, aslında, sigara henüz çürümeden ve Fritz tankta saklanmadan önce ve Alvina, yontulmuş bacaklarının çıplak parmaklarıyla bir buz parçası fırlattı. Ve nokta, faşisti doğrudan güneş arterine sapladı. Fritz kanla boğularak sarkmaya başladı. Ambar kapağı, zırhta güvenlik açıkları oluşturmamak için kıç tarafında bulunur ve geri çekilebilir. Ve açıkçası, Naziler tatlı değiller.
  Kan acıdır, özellikle de kendin dökersen! Ve faşist sadece gerçeği değil, aynı zamanda yanan gözyaşlarını da döktü.
  İkinci Nazi, kapaktan başını uzattı ... Albina ona bir çakıl taşı fırlattı. Eliyle ama aynı zamanda çok isabetli bir şekilde fırlattı, böylece parça kırıldı. Ve en son tasarımın piramidal tankında sadece iki mürettebat var. Çünkü her şey otomatiktir ve makinenin kendisi bir joystick ile kontrol edilir. Eh, oyun konsollarında kullanılanlara çok benzer.
  Alvina, Alman cesetlerini dışarı attı ve ıslık çalarak şöyle dedi:
  - Düşmanın cesedi güzel kokar ama yine de kokar! Dostun cesedi kokmaz ama pis kokar!
  Böyle retorik bir cümleden sonra, Eros'un savaşçı kızı ve genç büyücüsü tankını hedef aramak için hareket ettirdi. Faşist yaratıkları avlamanın tam zamanı. Ve sonunda hepsi bu Fritz tarafından ele geçirildi.
  Alvina, yakında bir tank sütununa rastlayacağını hissetti. Piramidal tank, ne derse desin, hala nadirdir. Yani açıkça daha zayıf bir düşmanla uğraşmak zorundasın, bu yüzden Fritz'e dikkat et.
  Ve işte süvari alayı. Dört tank "Kaplanlar" -3 - Küçük bir kuleye ve sıkıştırılmış düzene sahip "Kraliyet Kaplanları". Büyütülmüş bir biçimde "Panther" -2 gibi bir şey. Üç tank "Tiger" -2 ve altı araç "Aslan" -2. Toplamda on üç tane var. Bunlardan en tehlikelisi 105 milimetrelik toplara sahip "Aslanlar" -2'dir.
  Ancak piramidal tankın namlu uzunluğu 100EL olan bir topu vardır. Ve bu, bu tankın en havalı ve en korkutucu olduğu anlamına gelir.
  Alvina burada namluyu ilerideki Aslan'a doğrultuyor. Genç bir savaşçı büyülü numaraları hatırlıyor. Kule ile gövde arasındaki popoyu tam olarak memnun etmek gerekir. Ardından, ulaşılamaz bir mesafeden bile, düşman makinesi bölünecek.
  Mermi çok yavaş hareket ediyor gibi görünüyor. Ve şimdi domuz burnu "Aslan" dışbükey bir kule ile köşelidir, bölünür ve patlamaya başlar.
  Alvina neşeyle şarkı söyledi:
  - Aydınlık bir yarın için savaşacağız... Hadi öpüşelim!
  Ve otomatik top kendini doldurdu. Savaşçı büyücü zarif ayak parmaklarını kullanarak tekrar ateş etti. Ve başka bir yaralı "Aslan" eğildi ve ayağa kalktı.
  Alvina aldı ve tekrar şarkı söyledi:
  - Phalanx - yüz lejyon! Phalanx - onlara karşı hiçbir şey yok!
  Sihirli yeteneğin anlamı budur! Ve uygulamalı büyü öğrenmek. Büyücü kız her şeyi kendisi hisseder ve görür. Vücut bilinçten önce tepki verir.
  Hünerli büküm ve tıklama. Ve dördüncü "Aslan" zaten Hades'te bir tasma buldu.
  Alman tanklarının geri kalanı ateş açtı. Hatta bir mermi "Kaplumbağa" ya çarptı, ancak neredeyse tamamen sekti. Piramidal bir tankta çok eğimli zırh. Ve işte beşinci "Aslan" erimiş talaştan bir tabutun içine giriyor.
  Alvina alaycı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Votka talaştan çıkarılmazsa. Akşamdan kalma Fritz yanında yüz şişe!
  Ve kız onu alacak ve kahkahayı patlatacak ...
  Burada yine ona vurdular, ama bu sadece bir çınlama ve çok sağır edici değil. Ve işte ateşli bir ahıra sürülen son "Aslan". 105 mm Lvov topunun mermileri en tehlikeli olanlardır. "Kaplanlar", delme açısından daha zayıf olacak 88 mm'lik toplara sahiptir. Ancak, özellikle Sovyet araçlarının zırh kalitesindeki düşüş göz önüne alındığında, T-34-85 için de son derece tehlikelidir.
  "Tiger" -3 en korumalı olanıdır, ancak 105 milimetrelik "Kaplumbağa" topuna karşı koyamaz. Alvina çıplak ayağıyla tekrar ateş etti. Dört kilometrelik mesafeye rağmen hiç ıskalamadı.
  Ve pembe bir dil kullanarak modernize edilmiş bir versiyonda "Tiger" -2'ye bir sonraki atışı yaptı. Alman tankı bir havai fişek kutusu gibi patlamaya başladı. Üstelik kutunun parçaları yine havada patlayarak küçük parçalara ayrıldı.
  Korucu kızın keyfi yerinde ve şarkı söyledi;
  Elflerin dünyasında bir de ejderha vardır,
  Kanatlı bir şahin gibi kanat çırpıyor...
  Savaştaki düşman ölüme mahkumsa -
  Sadece daha iyi olamaz!
  
  Memleket düşlerden de güzelse,
  Altın akıntının da sonbahar olduğu yerde ...
  Ve Şeytan yüksek sesle güler
  Biz de ondan ilim isteriz!
  
  İnan bana, trol de bir kötü adam değil,
  Kuş kirazı kokulu akçaağaç hesabı...
  Kendi içinde öldürdüğün kötü şövalye -
  Ruhunda büyük bir hümanist ol!
  
  Güzellik ve güzellik alanında -
  Kralların saman yığınları altın renginde parlıyor...
  Yalınayak çayırda koş,
  Sıcak Mayıs'ta çocuklar için iyi!
  
  Ve büyücü ne istiyor,
  Hafif tuvallere kazıyın...
  Yere daha şiddetli yağmur yağdır,
  Eşsiz olmak için!
  
  Sreb biz dünyadan inci tozu,
  Çiy ol, en parlak zümrüt...
  Peri masalı gerçek bir hikayeye dönüşecek
  Ve gerçeklik harika bir mucize olacak!
  
  Yalanlar genellikle etrafımızı sarar,
  Yalanlar bazen gelişir...
  Kuzgunlar tarlada koşar -
  Cehennem mucize cenneti tehdit ediyor!
  
  Anavatanda kim büyük ve kim küçük,
  Biz sadece devler olarak doğduk!
  Yüce Allah bizim için yolu çizdi,
  Nerede flamingolar, pelikanların tüylerinde!
  
  Ve böyle yüksekliklere ulaşacağız
  Ne büyük büyüklük bilmiyoruz!
  Sloganımız hem dürüst hem de yüksek,
  Habil mutlu - Kabil mahvoldu!
  FÜHRER'E GİT -5
  Ve inançla dağları yerinden oynatabilirsin. Burada, Alman örneklerinden yapılmış lisanslı "Panterler" -2 ön tarafta göründü. Alında, 150 mm eğimli zırha sahip Sovyet silahı için aşılmazlar. Ama silahın arkasında Alvina'nın kendisi var. Ve kız tam tırtıla ateş ediyor. Bir darbe alan "Panther" -2, yana gider ve komşusuna çarpar. Ve 88 mm'lik topa sahip her iki araç da patlıyor. İçlerindeki mermiler sarsıntıya tepki verir.
  Alvina güzel cıvıl cıvıl:
  - İki puan - lehimize sıfır! Hesabımı açıyorum!
  Ve savaşçı ateş etmeye devam ediyor, bikinisiyle harika. Ve en önemlisi, tankta sadece o ve çıplak tabanlarıyla arabasını çok ince bir şekilde hisseden sürücü Nicoleta var. Ancak mermileri gözbebeklerine attılar ve öldürmek için kasırga ateşi yönetebiliyorlar. Ve kızların çıplak topukları kelimenin tam anlamıyla vızıldar ve stres ve zıplamalardan kızarır!
  Alvina yine tırtılı tek atışta deliyor, iki Japon tankını birbirine itiyor ve şöyle diyor:
  - Boşluğu artırıyoruz: dört sıfır!
  Bu kız ne kadar güzel. Çok fazla zarafeti ve zekası var. Mermiyi tekrar makata koyar, ateşler ve şöyle der:
  - Rus şövalyesi acı içinde inlemiyor ...
  Bu doğru, ancak Japonların inleyecek bir şeyleri var: iki tankı tekrar çarpıştı.
  Alvina kıkırdar ve ekler:
  - Nükleer kılıcı korkmuyor!
  Ve yine iki Japon arabasının daha çarpıştığı bir çekim. Kız: gerçek, eşsiz bir dövüşçü. Alvina reflektörde kendine göz kırpıyor. O da çok eğlenceli. Ne de olsa bir iyilik yapıyor: ülkesini özgürleştiriyor. Ve şimdi gücünü nasıl katlamak istediğini.
  Terminatör kız şarkı söylüyor:
  Kara delikte boğulmayacak!
  Ve Japon tankı fırlayacak ve üç araba aynı anda çarpışacak şekilde ateş ediyor.
  Ve Alvina ekliyor:
  - Yıldızların plazmasında ruhu yanmayacak!
  Ve tırtıla tek bir vuruşta üç araba daha çarpışır. Alvina bu kadar havalı - en yüksek sınıftan bir savaşçı.
  Ve kız ünlü bir şekilde gevşemeye devam ediyor ve hatta öfke ve tutkudan tankta eğiliyor.
  Burada yine düşmanı matematiksel bir hassasiyetle vuran bir mermi fırlatır.
  Bundan bir kızda giderek daha fazla rüzgar var. Öfkesi boyutsuz hale gelir ve yiğitliği tüm övgülerin ötesindedir.
  Mermi yine uçar, kurbanları inşa eder ve korucu kız şarkı söyler:
  - bahaneyle...
  Tekrar ateş etti ve coşkuyla devam etti:
  - Hümanizmin hedefleri!
  Yine çok uzaktan bir vuruş ve şarkının devamı tam anlamıyla virtüöz:
  - Cennete...
  Sonra yine isabetli bir atış ve yanan üç tank.
  - Yere inşa edin!
  Sonra tekrar bir atış ve virtüöz şarkının devamı:
  - Clinton faşizm yoluna geçti ...
  Ve yine yerleşik bir vuruş:
  - Tapınak Şeytan'a bir piç dikti!
  Kız gittikçe heyecanlandı. Japonlarla savaşmasına rağmen Amerika hakkında şarkı söyledi:
  - Eskiden çocukların eğlendiği yer...
  Ve yine, tankları iten isabetli bir atış. Ve devamı:
  - Bir dağ kadar kanlı ceset büyüdü!
  Kız arkasını döndü ve bitmeyen bir coşkuyla devam etti:
  - Gezegende daha korkunç bir yer yok!
  Ve yine bir atış, bu sefer lisanslı "Tigers" -2'yi bir araya getiriyor.
  - Dünyanın yeniden dağıtımı geliyor!
  Korucu Kız coşkuyla şarkı söylemeye devam etti:
  - Yanakta çocuğun kanı akıyor!
  Ve ateş ederken devam ediyor:
  "Hayatı kısa kesildi!"
  Ve yine Japonları çivileyerek devam ediyor:
  - Kızın kafası geriye yuvarlandı!
  Ve yine mermilerden kaçan kız-şeytan ateş etmeyi ve şarkı söylemeyi başarır:
  - Annesi yakınlarda yanıyor!
  Ateş etmeye devam eden kız şarkı söylüyor:
  - Gece gündüz durmadan bombalıyorlar!
  Alvina tekrar yumruk attı ve devam etti:
  - Utanmayı bilmeden yazık!
  Kızıl saçlı şeytan tekrar itti ve devam etti:
  - Clinton'un bir jigolo olması gerçeğinden!
  Ve ezici rakipler, ayeti bitirdi:
  - Bütün ülke ölüyor!
  Alvina, güzelliği ve oyunculuğuyla muhteşem. Atışları tek kelimeyle benzersiz ve etkileyici - tabii bir merminin uçuşunu bu şekilde tanımlayabilirseniz. Kızıl saçlı kız, bu gerçek bir mucize.
  Ve boşluğu yırtan sesi:
  -Nazi NATO askerleri gibi ....
  Alvina heyecanla devam etti:
  - Kadınları ve çocukları yok edin!
  Savaşçı heyecanla ekledi:
  - Kötü cellatlar ve düşmanlar!
  Bundan sonra, savaşçı tüm gücüyle kesti ve aynı anda dört tankı ateşledi.
  - Slavlara zincir takamazsınız!
  Savaşçı coşkuyla devam etti, giderek daha da heyecanlanıyordu:
  - Geceleri ve çok uzaklardan!
  Alvina, üstelik artan düşman tankları ile coşkuyla şarkı söyledi:
  - Sırbistan'ı bombalayabilir misin?
  Savaşçının tutkusu yükselişte yanıyordu:
  - Ama vandalların cezası gelecek!
  Ve dört tankın tek raya çarpmasıyla yeni bir çarpışma ile ayetin sonu.
  - Barbarları fena yeneceğiz!
  Alvina dişlerini göstererek gülümseyerek tekrar ateş etti:
  - Üç yüz milyon biz Slav var!
  Thunder Shot ve Devamı:
  Her zaman savaşabildik!
  Bu sefer tek atışta sadece üç tank imha edildi, ancak diğer yandan iki tam "İmparator"!
  Ve delici bir şarkı, kelimeleri sallıyor:
  - Hitler, Sodom'un karanlığına atıldı!
  Ve böylece zeka ve incelikle. Ve keskin bir gözle:
  Haydi Clinton'un yanlarına da tekme atalım!
  Terminatör kız Alvina'nın kafasında hangi şarkılar kaynıyor:
  - Hepimiz el ele verirsek!
  Sonra kız daha da delici bir şekilde şarkı söylemeye başladı:
  Pentagon'u ezebiliriz!
  Ve beş tankın aynı anda patlaması için ateş etmek bitti:
  - Cehennem gibi unutulmaktan uyanın! NATO'muzun gururu öldürülemez!
  Böylece tankların da sonu geldi. Alvina gözlerini tutkusuna dikti ve isabetinden mırıldandı:
  - Ve kızları severim, onları bir araya toplarım ... Sörf hattı boyunca sana rehberlik edeceğim!
  Ve yine vahşi kıkırdamalar. Korucu kız dürbündeki birine göz kırptı. Sonra arabasını durdurdu ve savaş kitinin teslim edilmesini beklemeye başladı. Nicoleta'yı övdü:
  - Çok iyi hareket ettin, hiç vurulmadık!
  Sarışın kız alçakgönüllülükle kızıl saçlıya cevap verdi:
  - Kesinlikle o şekilde değil. Mermiler birkaç kez bize çarptı ama sekerek uzaklaştı. Neyse ki, T-34-85 zırhının yüzeyi sertleştirilmiştir ve iyi sekmektedir!
  Alvina dudaklarında parlak bir gülümsemeyle şunları söyledi:
  - Amerikan tanklarının zırhı daha viskoz ve daha kötü sekiyor. Ve şimdi sadece Amerika Birleşik Devletleri'nin işgal altındaki topraklarının bir kısmına rastlayacağız.
  Ve korucu kız, cephaneyi getiren genç Komsomol şoförüne gözlerini dikti. Genç adam utançtan kızardı ve Alvina elini dizine koydu, çocuk şort giydiği için çıplak tenini ovuşturdu. Daha çok kızardı. Alvina lüks bir yemek görmüş gibi dolgun dudaklarını yaladı. Yakışıklı bir Komsomol üyesi, hâlâ sakalsız, kıpkırmızı suratlı, belki de bakire, bir şeytan için ne kadar baştan çıkarıcı. Ve ona sarıldı. Hiç tereddüt etmeden, şehvetli bir kasırgada dönüyor. Alvina yüklerken başı öne eğik bir şekilde özveriyle çalıştı. Sonra ayağa kalktı ve zevkle dudaklarını yaladı, homurdandı:
  - Seninle olmak ne güzel, sen benim kahramanımsın!
  Ve savaşçı, Japonya'ya karşı bir kahraman gibi davranmaya devam etmek için yine tanka atladı. Kızıl Ordu zaten Vladivostok'a yaklaşıyordu. Dünya değişti ve içinde daha da öfkelendi. Evet, SSCB İkinci Dünya Savaşı'nı Führer'e isabet etmesi nedeniyle kaybetti. Ancak SSCB artık dizlerinin üzerinde yükseliyordu.
  Ve böylece bir tanktaki Alvina, Japon kundağı motorlu silahlarla savaşa girdi. Ve ıskalamadan tekrar vuruyor. Ancak kundağı motorlu silahlarla bu daha zordur çünkü hareketsiz dururlar. Ama kızıl saçlı bir şeytanı utandırabilir mi? Evet, hiçbir şekilde değil! Mermileri gittikçe daha öfkeli bir şekilde gönderir. İşte lisanslı bir "Sturmtiger", sarsıldı ve parçalar farklı yönlere dağıldı, ters döndü ve kendinden tahrikli silahların geri kalanını kırdı.
  Alvina sırıttı ve şarkı söyledi:
  - İşte bu, işte bu! Kız Şeytan oldu!
  Ve burada yine Sturmtigr'in top göbeğine bir atış. Ve bir balon gibi patlayarak birçok parçaya dağıldı. Birçoğu neredeyse Sovyet tankına uçtu. Nicoleta, bazıları dört yüz kilo ağırlığındaki mermilerin çarpmasını önlemek için ustaca manevra yaptı. Ancak Alvina, düşmanın önüne geçmeye çalıştı.
  İşte bir Amerikan, lisanslı "Patton". Ondan parçalar her yöne dağılmıştır.
  Alvina sırıtıyor ve kükrüyor:
  - Gönüllerde Vatan Marşı, düşlerde vücut bulmuş hali!
  Alvina vuruyor yine vuruyor, yine dişlerini parlatıyor...
  Ancak düşman fırtına askerleri yukarıdan görünür. Hareket ederken sallanırlar ve jet roketleri kanatlara asılır. Alvina hiç utanmadan düşmana 85 mm topla ateş eder. Bir "hediye" alan samuray saldırı uçağına parçalara ayrılır ve yakınlarda uçan bir düzine uçağa parçalarla saldırır.
  Alvina aldı ve şarkı söyledi:
  - Ve samuray yere uçtu ... Çeliğin ve ateşin baskısı altında!
  Ve yine Alman lisansı altında üretilen 400 milimetrelik roketatarlı Sturmtigr kurban oldu.
  Ve bir vakum bombası düşüyormuş gibi nasıl da kusuyor. Ama daha havalı arabalar var. Örneğin, 650 milimetre reaktif bandura ile en büyük "Sturmmaus" değil . Bu gerçekten bir silah ve iki yüz ton ağırlığında bir makine. Ona bakmak bile korkutucu.
  Ancak Alvina, böyle bir güçle karşılaştığı için mutludur. Sadece böyle bir topun atışları son derece tehlikelidir. Yüz metre mesafeden vursa bile o zaman bile kuleyi kırabilir. Ancak savaşçı, sezgisine güvenerek mermiyi çok uzaklara bir yay şeklinde gönderdi. Ve şimdiki zaman havada uçtu ve bagajın tam ortasına çarptı. Ve Sturmmaus'un nasıl gürlediği. Parçalar her yöne uçar ve tanklar, kundağı motorlu silahlar onlarca metre yüksekliğe fırlatılır. Sanki yer kabuğu yarılmış ve öfkeli iblisler yerden fırlamış gibiydi.
  Her şeyi döndüren ve kıran bir ateş ve çelik kasırgası ortaya çıktı.
  Alvina aldı ve coşkuyla şarkı söyledi:
  Dünyada harika, harika bir ülke var,
  Hangi çocuklar bolluk içinde mutlu yaşarlar!
  Kavgaların sancılarında doğsun,
  Ama tüm gezegenin en iyisi oldu!
  
  Sonuçta, sen benim sevgili Anavatanımsın,
  Büyük göllerin ve devlerin ülkesi!
  Anavatanımızın halkları bir ailedir -
  Ve onu sevmemek elbette garip!
  
  Rusya ülkelerin en büyüğüdür -
  Evren senin altında olacak!
  Ama sonra bir ölüm kasırgası geçti -
  Kutsal Anavatanıma ne oldu!
  
  İçinden öfkeli faşizm geçti,
  Şehirleri yaktılar ve köyün küllerinde ...
  Aşağılık rövanşizm dişlerini gösterdi,
  Anavatanın mutlu günleri yoktur!
  
  Ancak Rusların kalbini kaybetmesine gerek yoktu,
  Dünyanın tuzu gibi, çiçek açan Anavatan!
  Savaş için güçlü bir ordu toplayacağız -
  Bir çağ geliyor - mutluluk, komünizm!
  
  Kötü ordunun saldırısına karşı savaştık,
  Türkleri ezdiler, Polonyalıları da yendiler...
  Şeytan lejyonları yürüdü
  Yağmurun, kar fırtınasının ve çamurun üstesinden gelin!
  
  Gelelim Berlin'e -hatta faşizme,
  Okyanusla birleşmeyi başardı...
  Ve kan akıntıları aşağı aktı
  İşte simgelerdeki üzgün yüzler!
  
  Ortodoksuma inan
  Allah'ın cennetinde düşmüşler için bir yer olacak,
  Rusya ruble için parçalanamaz -
  Dua ile İsa'ya bakıyorum!
  
  O'nun geleceğine inanıyorum ve şafak doğacak,
  Rusya bayrağı tüm dünyada parlayacak!
  Bütün insanlar bir aile gibidir,
  Gehenna'da aşağılık kardeş Cain inliyor!
  
  Cenab-ı Allah bütün ölüleri diriltecek,
  Ve Vatanseverlerin yıldızlarının üzerinde yükselecek!
  Gezegen yekpare toplu,
  Yakın zamana kadar duman içinde yanmasına rağmen!
  
  Evrenin sınırı, dövüşçüyü biliyorsun
  Uzay savaşçısının sınırlarına ulaşın!
  Güreş gerçek bir cennettir
  Savaşlarda Rus kazanırsa!
  
  Çocuklar doğacak, oğullar gidecek,
  Büyükbaba olacaksın - sonsuza kadar genç et!
  Sonsuza kadar inanç şövalyesi havalı olacak,
  Ayın ömrüne tahakkuk eden hesapsız!
  FÜHRER-6'DA VURUŞ
  Bugün önemli bir gün 23 Şubat 1947. Sovyet birlikleri Alaska'yı neredeyse tamamen ele geçirdi ve Kanada'ya girdi. Üstün savaşçılar da orada savaşır. Örneğin, eski ama yine de kullanılabilir bir T-34-85'teki Sibirya kızları.
  Daha doğrusu, Rus tanrılarına hizmet eden bize zaten aşina olan dört kız burada ortaya çıktı: Alena, Alvina, Natasha ve Nicoleta. Büyü kullanmaları yasaklandı, bu yüzden sıradan tankerler gibi savaşmaya zorlandılar. Ama kızlar hala göze çarpıyordu. Sadece bir bikiniyle savaştılar ve çıplak kız gibi bacaklar dondan korkmuyordu.
  Diğer Sovyet askerleri hayrete düştü: kışın Alaska'da, ama çekici kızlar kar yığınlarında çıplak ayakla koşarlar ve hiç donmazlar.
  Ama Muhteşem Dörtlü ne yaptıklarını biliyordu. Çıplak tabanları karla temas halindeydi ve Toprak Ana'nın enerjisini figürlü bedenlerine aktarıyordu. Bu savaşçıya güç verdi...
  Tundra, kar yığınları, permafrost. Eski bir düzene sahip nispeten uzun Sovyet tankı. Oldukça büyük ve kalın bir ağzı vardır . Alena, gövdeyi çıplak ayakla tutmak ve avuç içleriyle kar yığınlarını tırmıklamak için üzerine asıldı. Yani kız: Belobog'un hizmetçisi bundan daha çok hoşlanıyor. Kar topu oynuyor...
  Amerikan askerleri de soğuktur. Rusların kışın büyük başarılar elde etmesine şaşmamalı. Geleneksel "Sherman" hala üretimden kalkmadı. ABD'de, vurgu miktar üzerindedir. Her saldırı ve karşı saldırıya çok sayıda tank ve kundağı motorlu birim katılır. "Sherman" 5 M, yine de T-34-85 ile rekabet edebilir ve uzun namlulu bir topa sahip olsa bile, büyük namlu uzunluğu nedeniyle biraz daha fazla zırh delicidir. Yani kızların zor bir görevi var.
  Şimdi tankları ilerliyor ve arabanın direksiyonunda oturan Natasha ustaca manevralar yapıyor: isabetlerden kaçınmaya çalışıyor. Ve mermiler, yırtıcı piranhalar gibi yukarıdan ve aşağıdan zıplayarak havada süzülüyor. Onlardan kaçınmaya çalışın. Alaşım elementlerinin eksikliği nedeniyle Sovyet tanklarının zırh kalitesinin önemsiz olduğunu ve yeterli koruma sağlamadığını söylemeliyim.
  Ancak faşist kamptan kaçan Alvina silahla ateş etmeye başlar. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar ve çok net görür. Pusuda gizlenen Shermans ve Pershings'in zihinsel çizimi. Hidrolik dengeleyiciden yoksun sallanan bir arabaya ateş eden Chernobog'un tam bir hizmetkarı. Burada Almanlar, sürüş sırasında atış verimliliğini artıran hem "Firavun" hem de "Aslan" üzerine kurulu hidrolik stabilizatörlere sahipler. Ve Amerikalıların, topun büyük kalibresi nedeniyle bunu yapmanın daha zor olduğu en ağır tanklar dışında tüm tanklarda hidrolik stabilizatörleri var.
  Bu planda, Sovyet tank inşası gözle görülür şekilde geride kaldı. T-54 bile, ateş ederken verimliliği artıran bir hidrolik dengeleyiciye sahip değildir. Peki ya önceki model?
  Ancak tankın dümenindeki Alvina, muhteşem güzellikte bir şeytandır. Evet ve dört kız da: sadece sevimli. Çıplak bacaklarını zırha dayadılar ve sanki ışık kraliçeleriymiş gibi zihinsel duyumlar yakaladılar. Ne kadar büyülü kızlar onlar: çok şey yapabilirler ve bilirler.
  Alvina bir el ateş etti ve modern bir romantizmden şarkı söyledi:
  - Ne olduğunu bilmiyorum... Çocukça kahkahalar çok gürültülü... Ve çıplak ayaklı kızlar şimdiden su birikintilerinden koşmaya başladılar!
  Nakavt ettiği Pershing, kokuşmuş halkalar yayarak duman çıkarmaya başladı. Zehirli yılanlar gibi dönüyorlardı. Ve Alvina ortaklarına göz kırptı, Alena bir mermi attı. Perun'un hizmetçisi Natasha uyardı:
  - Burada pusuda 32 pounder topla en yeni kundağı motorlu silah "Lincoln" var ... Daha dikkatli olmalısın.
  Her şeyi bilen Nicoleta hemen gevezelik etti:
  - Kendinden tahrikli silah "Lincoln", İngiliz kendinden tahrikli silah "Tortilla" nın Amerikan lisanslı bir kopyasıdır. Silah özellikleri : ön zırh 228 mm. Top kalibresi 94 mm, zırh delici "Royal Tiger" ile orantılı. Ve üç makineli tüfek daha...
  Alvina kabaca partnerinin önünü kesti ve hatta çıplak topuğunu burnuna sokmaya çalışarak bağırdı:
  - Kendimi biliyorum!
  Nicoleta kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Bilgi olduğunda harika ... Ama teknolojide ben bir büyükustayım ve sen kötülüğün bilgisindesin!
  Alvina, Sherman'ın taretini yırtarak ve kafasını şişirerek tekrar ateş etti ve şunları söyledi:
  - Benim bilgim daha temel çünkü kötülük de teknolojiden geliyor. Ve sana daha iyisini tavsiye ederim - öne çıkma!
  Alena, demleme çöpünü söndürmek için şunları önerdi:
  Şimdi kendimi vurayım!
  Ve hizmetçi ya da daha doğrusu Beyaz Tanrı'nın kızı, baskın iyinin onun ateş etmesini hiç engellemediğini gösterdi. Ve ıskalamadan soymak için. Buradaki savaşçılar en üst seviyede savaşıyorlar.
  Kızlar tanklarını hareket ettirir ve ilerler. Ama şarkıya eşlik etmeyi unutmayın.
  "Süt" olmadan ateş açan Alvina başladı:
  - Kutsalın altında...
  Alena devam etti, ayrıca ateş etti:
  - Özgürlük!
  Ateş edildiğini doğrulayan Natasha, kısa ve öz bir şekilde şunları söyledi:
  - Dünyada!
  Alvina geçmişe dair hiçbir ipucu vermeden ateş etti ve devam etti:
  - Arkadaşlıkta!
  Alena çığlık atıyor, idrar:
  - Mutlulukta...
  Natasha hakaret eder, bitirir:
  - Ve aşk!
  Alvina, ciğerlerinin tepesinde acımayla devam ediyor:
  - Parlak bir ışında ...
  Bir atış yapan Alena, alır:
  - Halklar birleşiyor ...
  Natasha soğukkanlılıkla ateş ediyor ve ekliyor:
  - Önümüzdeki karanlığı dağıtmak için!
  Ateş etmeye devam eden Alvina, şunları söylüyor:
  - Rusya'nın bütün dünya ülkeleri...
  Alena kovuldu, keyifli pathos sürmeye devam etti:
  - Korumalı!
  Natashka ayrıca mermi ile bir eskrim hamlesi yaptı ve devam etti:
  - İstilalardan...
  Alvina ateş etti ve tısladı:
  - Cehennem çekirgeleri!
  Alvina, Sherman'ı ikiye böldü, şöyle devam etti:
  Ve göğsümle...
  Pershing ile ilgilenen Natasha şunları yayınladı:
  - Kapalı!
  Etçil bir şekilde sırıtan ve ateş eden Alvina homurdandı:
  - Bütün uluslar...
  Alena ayrıca çıplak ayağıyla ateş etti ve ekledi:
  - Toprak Ana!
  Natasha ünlü bir topun içinden fırladı ve devam etti:
  - Yine bela...
  Doğru atış yapan Alvina, nefes nefese devam etti:
  - Asılı...
  Alena bir atış yaptı ve havladı:
  - Kan nehirleri!
  Natasha soluk, yayınlandı:
  - yakılmış...
  Alvina çivi, tısladı:
  - Kibirli düşmanlık!
  Alena da ateş ediyor, neredeyse ağlıyor, ekledi:
  - Yangınlardan, kandan...
  Natasha ateş etti, homurdandı:
  - Gözyaşları ve keder!
  Alvina bir hediye verdi ve nasıl tısladı:
  - Bizimki inliyor...
  Alena alacak ve homurdanacak:
  - Canımız...
  Natasha lupanuv, bitirdi:
  - Bir ülke!
  Alvina, sadanuv'a yanıt olarak tekrar tıslıyor:
  - Ama hayır...
  Alena kovuldu ve yayınladı:
  - Rus Ruhu...
  Natasha, Amerikalıları çiviledi ve bitirdi:
  - Daha güçlü!
  Alvina tekrar ateş etti ve devam etti:
  -Yıkıntılarımdan...
  Alena sert ateş etti ve bir çizgi çizdi:
  - Canlanacağız!
  Natasha tekrar çırpındı ve ciyakladı:
  - Rus savaşçı...
  Alvina alışkanlıkla sadanuv, homurdandı:
  - Kılıcı al...
  Alena çivilendi, homurdandı:
  -Daha hızlı!
  Ustaca ateş eden Natasha başladı:
  - Ayaktayız...
  Alena öfkeyle çırpınarak devam etti:
  - Ve yeniden....
  Alvina çivisi, bitti:
  - Kazanacağız!
  Sonra kızlar durdu. Sessizce başka bir düzine tankı vurdular, ardından parıldayan dişi şeytan Alvina tekrar ateş ederek şarkı söyledi:
  - Kutsalın altında...
  Ateş eden Alena devam etti:
  - Afiş...
  Natasha, mermiyi hem gerçek hem de mecazi olarak şişirdi:
  - Rusya!
  Vücudunu sallayan ve mermiler atan Alvina homurdandı:
  - Dünyada...
  Alena ateş ederek koştu:
  - Mutlulukta...
  Natasha büyük bir notaya çarptı ve bitirdi:
  - Ve aşk!
  Alvina yine çivilendi, devam etti:
  - Güneşin içinde...
  Pershing'e bir mermi atan Alena ciyakladı:
  - Ray...
  Karşı konulamaz bir şekilde Sherman'a doğru fırlayan Natasha havladı:
  - Birleştirmek...
  Alvina doğru bir şekilde bir mermi gönderdi ve sert bir şekilde bitirdi:
  - İnsanlar!
  Ateş eden Alena, coşkuyla ekledi:
  - Cehennem karanlığı...
  Natasha tokat attı, çıktı:
  - Çözün...
  Alvina yine sadanı eğdi, tısladı:
  - Uzak!
  Korucu kızlar beş dakika daha ateş edip güldüler. Bu süre zarfında otuz beş Amerikan tankı yakıldı. Sonra tekrar şarkı söylemeye devam ettiler.
  Her zaman olduğu gibi, ateşli şeytan ayeti ve tonu belirledi:
  biz açtık...
  Alena kovuldu, ekledi:
  - Uluslar...
  Natashka ünlü bir şekilde çivilendi, ağzından kaçırdı:
  - Gezegenler!
  Alvina sırıtarak ve cıvıldayarak Sherman'ı kesti:
  - Boşluğa...
  Ayrıca bir kabuk gönderen Alena homurdandı:
  - Yol!
  Natasha, bikinili Robin Gut gibi uygun bir şekilde bir hediye fırlatarak ciyakladı:
  - Bilinmeyene...
  Alvina, hem bir mermiyi hem de sulu bir atışı hızlı bir şekilde cesur bir noktaya koydu;
  - Miram!
  Ve ateş eden Alena, yeni bir dörtlük örmeye başladı:
  - Kahramanlık...
  Natasha çaresizce çivilendi, devam etti:
  - Başarılar...
  Ve esnek Alvina, alışılmış olduğu gibi, Pershing'i vurdu ve sonunu verdi:
  - Yüceltildi!
  Sherman ile ilgilenen Alena şunları yayınladı:
  - İle...
  Nataşa kıkırdadı:
  - Sil...
  Alvina, kelimelerle ve kundağı motorlu silah "Cadı" üzerindeki bir mermi ile yüksek sesle gürledi:
  - Sonsuza kadar...
  Alena ayrıca bir mermi gönderdi ve şunları yayınladı:
  - Ölümün....
  Natasha son atışı ve şu sözü bıraktı:
  - Yara izi!
  Amerikan tank alayı yok edildi. Lincoln kundağı motorlu top, tüm zırhına rağmen, bir Sovyet mermisinden de dağılmıştı: Vurmak ve kesin olarak bölmek için nereye vuracağınızı bilmeniz gerekir. Ne de olsa, terminatör kızlar zırhtaki kuvvet hatlarında yoğunlaşmalar ve kırılmalar gördüler. Onları kandıramaz veya alt edemezsiniz... Ve onlar da istediğiniz herkesi alt edebilirler.
  Alena endişeyle şunları söyledi:
  - Mühimmat ikmalini yenilemek bize zarar vermez mi?
  Svarog'un bu şakacı ve bilgili kızı Nicoleta kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Demek anlamıyorsun? Ne de olsa vazgeçilmez bir mermimiz var. Neredeyse hiç durmadan böyle vurabiliriz!
  Aç bir panter kadar agresif olan Alvina şehvetle gözlerini devirdi ve cıvıldadı:
  - Kesintisiz seks... Harika!
  Sonra ateşli adam başka bir şey daha ağzından kaçırmak istedi ama aniden yüksek bir dağa taşındılar. Önlerinde kırmızı bir ata binen devasa boyutlarda bir ateş devi vardı. Üstelik atın altın toynakları bulutlardan kovuldu.
  Kim olduğunu ilk anlayan Frisky Alvina oldu ve dizlerinin üzerine çökerek ciyakladı:
  - Ey Her Şeye Gücü Yeten ve Her Yerde Var Olan Çernobil... Bizi bağışla!
  Ateşli kahraman ciğerlerinin tepesinde güldü:
  - Kedi kimin pastırmasını yediğini biliyor... Ama bu sefer, yasakların aksine büyülü bir eser kullanan Nicoleta cezalandırılmalıdır: yeri doldurulamaz bir mermi!
  Mavi saçlı Orman Muhafızı kızı kaprisli bir şekilde karşılık verdi:
  - Her türlü savaş büyüsünü kullanmamızı yasakladınız, ancak böyle bir kısıtlama eserler için geçerli değil!
  Chernobog yüksek sesle güldü ve şiddetle şöyle dedi:
  - Aptalı oynama. Yasak, doğaüstü her şeyin tezahürleriyle ilgiliydi. Doğruluğunuz insan yeteneklerinin ötesinde olsa da, yine de sıradan insanların başına geliyor. Ve değişmez mermi... Kısacası cezalandırılacaksın... Ve Kızıl Ordu'nun sensiz Amerika'yla savaşmasına izin ver!
  Alvina birdenbire ünlü bir hit parçadan bu pasajı söylüyor:
  - Aptal Amerika'yı oynama,
  Bir an önce Kırım'ı bize verin...
  Kuban, Sevastopol iki banka -
  Yine de NATO'yu yeneceğiz ....
  Yine de NATO'yu yeneceğiz ...
  Ve dört kız çıplak ayaklarını göstererek zıpladılar ...
  
  
  PANTER GERDA YALNAYAK
  Gerda Kronshtein, Panther-2'nin yaratılması çalışmalarına dahil oldu. Üç ortağı olan tanınmış ve çok güzel bir savaşçı: Charlotte, Christina ve Magda. Kız, motoru ve şanzımanı tankın karşısına ve önüne birlikte yerleştirdi, böylece arabanın iyi kontrol edilebilirliğini korudu ve yüksekliğini iki metreye indirdi. Sonuç olarak, "Panther" -2, "Tiger" -2'nin zırhıyla yalnızca zırh plakalarının geniş eğimleri, silahları, ancak yalnızca kırk beş ton ağırlığında çıktı. Bu, Panther -2'nin kırk üç sonbaharında, yeni elektrik santrali hazır olmadan seri üretime geçmesini mümkün kıldı.
  Ayrıca 88 mm 71 EL top sıkıntısı nedeniyle Panther-2 de 75 mm topla, sadece 42 ton ağırlığında, düşük siluetli ve güçlü zırhlı olarak üretildi. Böylece Almanların mükemmel korunan bir tankı vardı. Gövdenin alnı yatayla 40 derecelik bir açıda bulunuyordu ve 150 mm'lik üst kısmına herhangi bir tanksavar silahı girmedi, 120 mm'lik alt kısmına da . 185 milimetredeki kulenin alnı 50 derecelik bir eğimde ve oldukça alçak ve dardı, ayrıca hiçbir şeyi kırmadı.
  Doğru, yanların zırhı 82 mm'dir - her ne kadar yokuşlarda biraz zayıf olsa da. Ancak öte yandan, arabalar oldukça hareketli ve iyi korunuyor ve kule on saniyede tam bir dönüş yaptı! Yani kızlar neredeyse orduya uygun bir tank yaptılar. Biraz yan eklemezseniz ama ... Burada sahaya 90 mm zırh plakaları koyabilirsiniz. Ve kesinlikle "Panther", hiçbir açıdan bakamazsınız.
  Yeni tank, savaşlarda beka kabiliyeti ve verimlilik gösterdi. Zaten Zhytomyr yakınlarındaki karşı saldırı sırasında Fritz, "Panther" -2'ye ikinci bir doğum vermeyi başardı.
  Bu makinenin verimli ve nispeten hareketli olduğu kanıtlandı. Hele de 900 beygir gücündeki motor buna hazırken. Gerda'nın tank ekibi savaşlara katıldı.
  Dona rağmen dört Alman kız bikinili ve çıplak ayakla dövüştü.
  Gerda 88 mm topunu ateşledi. Sovyet tankının ön zırhını uzaktan deldi ve tısladı:
  - Kobra atlamaya hazır olsun!
  Sonra Charlotte ateş etti. Otuz dört ezilmiş. Kulesini yırttı ve cıvıldadı:
  - Anavatana şan.
  Sonra Christina çok isabetli atış yaptı. Bir Sovyet tankına çarptı. Ve cıvıldadı:
  - Düşmanların yok edilmesi için!
  Sonra Magda'nın çıplak ayaklarının yardımıyla ateş etti. Sovyet arabasına çarptı ve şarkı söyledi:
  - Yalınayak rüya! Güzellik bir erkeği köle yapar!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Dörtlü çok etkili bir şekilde savaştı. Ve ilk savaşta otuzdan fazla Sovyet tankını devirdi. Savaşçılar, süpermen olarak kabul edilebilecek çok ateşli savaşçılardır.
  Gerda, Sovyet tanklarını o kadar çok dövdü ki, kükredi:
  - Ben çelik dişli bir dişi kurdum!
  Alman karşı saldırısı güçlüydü. Ve yeni tanklar bir rol oynadı.
  Ek olarak, Fritz Fransa'dan daha fazla kuvvet çıkardı, bu nedenle kışın çıkarma olmayacağı açık.
  Sonuç olarak, Kiev'i yeniden ele geçirmeyi ve hatta Sovyet birliklerini Dinyeper'dan keserek birkaç kazan yaratmayı başardılar.
  Durum, müttefikin ağır kayıplardan korkarak İtalya'daki saldırıyı askıya alması ve Napoli'ye saldırmaması nedeniyle daha da kötüleşti. Bu da Fritz'in karşı saldırı için çok daha önemli kuvvetler tahsis etmesine izin verdi.
  Sonuç olarak, Sovyet birlikleri ciddi bir yenilgiye uğradı ve Almanlar kendilerini Dinyeper'ın arkasına yerleştirdi.
  Kış nispeten sakin geçti. Sovyet birlikleri Leningrad yakınlarında ilerlemeye çalıştı ama zaten orada bekliyorlardı. Ve saldırıyı püskürtmeyi başardılar.
  İlkbaharda Müttefikler İtalya'da saldırıya geçti. Ancak düşmanın güçlü bir karşı saldırısıyla karşılaştılar. Ve nihayet kıtadan elendi.
  ME-262 serisindeki görünüm, güç dengesini ciddi şekilde değiştirdi.
  Bu makine, saatte 900 kilometreyi aşan yüksek hızı, güçlü silahları ve beka kabiliyeti ile ayırt edildi, bu nedenle güçlü bir zırhı vardı. Nispeten büyük ağırlığı, aracın manevra kabiliyetini azalttı, ancak öte yandan hızı, bir kuyruk saldırısı durumunda kaçmasına izin verdi ve güçlü silahları, düşmanı tek seferde düşürmeyi mümkün kıldı.
  Haziran 1944'e gelindiğinde, halihazırda hizmette olan bu tür binden fazla savaşçı vardı ve bunların gerçek hayvanlar olduklarını kanıtladılar. Amerikan ve İngiliz uçaklarına ceylan panterleri gibi eziyet ettiler.
  Durum, askeri çalışmaların zemininde Stalin'in çok hasta olması ve kararlılığını kaybetmesiyle daha da kötüleşti. Kızıl Ordu, Almanların Fransa'ya daha fazla kuvvet göndermesine izin veren savunmaya geçti.
  Ve müttefiklerin saldırısını ve birliklerin inişini yalnızca Normandiya ve Port de Calais'de beklemek mümkündü. Ve Hitler'den acil durum yetkileri alan en zeki Rommel, müttefiki için sinsi bir tuzak hazırladı.
  Ek olarak, TA-152 çok amaçlı uçak, Focke-Wulf'un bir başka evrimi olan gökyüzünde belirdi. Bu makine ayrıca uçuş özelliklerinde daha iyiydi: Focke-Wulf'tan daha hızlı ve daha manevra kabiliyetine sahipti ve aynı zamanda ağır silahlara sahipti ve iyi korunuyordu. Kelimenin tam anlamıyla gökyüzündeki müttefiklere eziyet etti.
  E-10 kundağı motorlu silah da ortaya çıktı. Burada da Gerda ve ekibi denedi. Arabanın sadece 1,1 metre yüksekliğinde, 400 beygir gücünde bir motorla on ton ağırlığında ve çok büyük bir eğimde 82 milimetrelik bir ön zırh kalınlığı olduğu ortaya çıktı. Alnında, böyle bir makine IS-2 mermisini bile yansıtabilir. Evet ve iki mürettebat üyesi için böyle küçük bir şeytana girmeye çalışın.
  Kundağı motorlu topun küçük boyutu, düşük görüş mesafesi, yüksek hızı ve manevra kabiliyeti, arabayı çok etkili kılıyordu. Aynı zamanda üretimi basit ve ucuzdu.
  Ve mürettebat üyeleri içinde uzanmış durumdaydı.
  Normandiya'da Müttefikler, Rommel tarafından hazırlanan bir tuzağa düştüler. Ezici bir yenilgi aldılar. Tek başına bir milyondan fazla asker ve subay esir alındı. Tam nakavt.
  Sonra Churchill istifa etti. Ve Roosevelt kalp krizi geçirdi ve hastalandı.
  Bundan sonra, Alman denizaltı filosu tarafından giderek daha fazla çıkarılan müttefikler, Fritz ile ateşkes imzaladılar. Ve sadece Eylül ayında Stalin, merkezde gecikmiş bir saldırı başlattı. Ama Fritz zaten bunu bekliyordu.
  Büyük bir kuvvet konuşlandırdılar.
  Ve IS-2'ye yapılan bahis bile kendini haklı çıkarmadı: çünkü Panther-2, 900 beygir gücünde bir motor kurduktan sonra daha manevra kabiliyetine sahip ve daha hızlı hale geldi. Ve üzerinde Sovyet tanklarının mermilerini yansıtan 90 mm'lik ekranlar belirdi.
  Elbette E-10 kundağı motorlu toplar çok iyi. Üstünde her şey var ve hızla dönüyor. Her seferinde en çok korunan ön parçanın değiştirilmesi. Ve kenarlar 52 mm artı silindirlerdir. Ancak sahada ve 90 mm'lik bir ekranda asabilirsiniz. Ve sonra öylece alamazsın.
  Ve elbette Gerda ve Panther-2'deki tank ekibi, Kızıl Ordu'nun saldırısını püskürtmede yer alıyor.
  İşte ateşli kızlar.
  Her zamanki gibi çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşün. Bu onların arama kartı.
  Burada Gerda, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir mermi gönderdi. T-34'ü uzun mesafeden parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Ben büyük bir kurdum!
  İşte yarı çıplak bir vixen!
  Sırada Charlotte ateş ediyor, kız da yalınayak ve çok havalı. İyi niyetli bir vuruş ve gıcırtılar ile bir Sovyet arabasını düşürür:
  - Militanlığıma şeref!
  Christina'nın devreye girdiği yer burasıdır.
  Ardından, çıplak ayak parmaklarıyla kola basar ve mermiyi tekrar serbest bırakır. Düşmanı vur. Sovyet kundağı motorlu bir silahın zırhını kırdı.
  Ve sonra Magda manzaraya oturdu. Kız çok güçlü ve güzel. Ve o da çıplak ayakla gövdesini doğrultacak ve çarpacak. Bu sefer IS-2'nin ön zırhını yok edecek.
  Ve sadece 100 milimetre ve rasyonel açılarda eğimsiz.
  Kızlar burada çıldırıyor. Ve Stalinist kartallara bir iniş vermiyorlar. Sovyet birliklerinin saldırısı tıkandı.
  SU-85'i kıran Gerda, esprili bir şekilde şunları söyledi:
  -Ordumuz güçlüdür, dünyayı fetheder!
  Ve joystick'in düğmelerine basarken çıplak ayakla.
  Ama şimdi Fritz'in kendisi ilerliyor, ancak Sovyet birlikleri de güçlü bir savunma yapıyor. Almanlar otuz ila kırk kilometre ilerledi ve durdu. Yeni darbeler değiş tokuş edildi. Bir yığın kan döküldü. Ocak ayında Kızıl Ordu merkezde ilerledi ancak ilerleyemedi.
  Mart 1945'te Fritz, Dinyeper'ın arkasındaki güçleri atlayarak merkezden güneye bir saldırı başlattı.
  Ve burada Fritz bir şekilde başardı. Özellikle E serisi tanklar olmak üzere pek çok ekipman topladılar, özellikle E-50 çok başarılı oldu. 105 mm top ve 100 EL namlu uzunluğu, iki metreden az yükseklik ve 250 mm ön zırh ve 170 mm kenarlar ile rasyonel eğimler altında. Tank bir canavar ama aynı zamanda Gerda'nın dehası sayesinde arabanın ağırlığı altmış tonu geçmedi ve motora 1500 beygir gücünde bir gaz türbini takıldı.
  Ve saldırıda, en yeni makinelerin ilkini test eden Gerda'nın ekibiydi.
  Tabii ki, Panther-2 hala Üçüncü Reich'in ana tankı ve bu tür pek çok makine var. Ve Sovyet savunmasına girdiler.
  Gerda, hücumda oldukça vahşi, gururlu ve sert bir kız. Ayrıca dördü yalınayak ve bikinili.
  Güzel bir savaşçı, genellikle süper ama çok iğrenç çünkü Sovyet halkını öldürmek istiyor.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti. IS-2 tankına uzaktan çarparak Sovyet arabasını kırdı.
  Sonra güzellik kıkırdadı:
  - Öfkem için!
  Charlotte uzun bir mesafeden daha uzağa ateş etti. Ve ayrıca çıplak ayak kullanarak. Sovyet otuz dört vurdu. Kulesini parçaladı ve ciyakladı:
  - Ben Alman kızlarının en korkunçuyum!
  Ve bu kızıl saçlı vixen dilini nasıl alıp gösterecek.
  Sonra Christina bir mermi ile vurdu. Kız çok kavgacı. Ve ayrıca yalınayak. Bir Sovyet kundağı motorlu top mermisi ile vuruldu. Düşmanı vur. Ve şarkı söyledi:
  - Ben dünyanın en korkutucusuyum.
  Tüm insanları bir çizgi gibi işiyorum,
  Ve barış içinde yaşamak istemeyenler için,
  Onları hara-kiri yapıyoruz!
  Altın saçlı bu güzel Magda da sertçe çıkıştı. En yeni SU-100 arabasına çarptı ve homurdandı, vixen:
  - Düşmanları alıp toz haline getireceğiz!
  Ve tabii ki bu Alman çıplak ayak parmaklarıyla ateş ediyor.
  Evet, dördü çok agresif ve kavgacı. Bu o kadar kolay durdurulamaz.
  Naziler önden geçtiler ve Sovyet birliklerinin arkasına girmeyi başardılar.
  Kızıl Ordu, sol yaka Ukrayna ve Donbass'tan ayrıldı. Ardından, sonbahar savaşları sırasında Kızıl Ordu tamamen Don'un ötesine çekilmek zorunda kaldı. Orada büyük zorluklarla savunma hattı dengelendi.
  Gerçek tarihin aksine en büyük Sovyet mastodonu SU-100'dü.
  Bu kendinden tahrikli tabanca oldukça etkilidir ve üretimi kolaydır. Ve silahı, Alman tankları için en azından bazı sorunlar yaratabilirdi.
  Böylece Naziler başarı geliştiremedi. 1945 kışı istikrarlı bir şekilde geçti. Sonra bahar.
  Mayıs 1946'da Naziler Moskova'ya taşındı. Bu, savaşı bir an önce bitirmek için umutsuz bir girişimdi. Bu arada Japonya, ABD ordusu tarafından nükleer saldırı altındaydı. Yedi atom bombası çoktan atıldı ve herkes bu nükleer silahların ne kadar ciddi olduğuna ikna oldu. Bu yüzden Hitler, doğudaki savaşı bir an önce bitirmek için acele ediyordu.
  Açıktır ki, Japonya'nın işgalinden sonra ABD, Almanya'yı da ele geçirecektir. Böylece 15 Mayıs'ta Moskova'ya karşı kesin taarruz başladı.
  Ve tabii ki Almanlar, Gerda ve ekibini saldırıya geçirdi. Ancak Fritz'i tatsız bir sürpriz bekliyordu.
  Böylece, Alman dördüne ek olarak, Sovyet dördü de savaşa girdi.
  Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana, SSCB tarihindeki ilk IS-7 tankına oturdular ve savaşa hazırlandılar.
  Bu kızlar yalınayak ve bikiniliydiler, ayrıca çok güzel ve seksiydiler!
  Ve bu dördü, Alman araçlarının, hatta müthiş E-50'lerin imhasını üstlendi.
  Natasha çıplak ayak parmaklarını kullanarak ilk atışı yaptı, kız coşkuyla haykırdı:
  - SSCB için!
  Ve mermisi bir Alman tankını deldi.
  Ardından Zoya araya girdi. Altın saçlı bir kız, çıplak ayak yardımıyla yeni bir mermi fırlattı. Faşist mastodonu ezdi.
  Sonra kız bağırdı:
  - Stalin için!
  Ve güzellik tüm gırtlağından nasıl gülecek.
  Sonra iyi nişan alan Augustine aldı ve ateş etti. O, düşmana ateş gibi kızıl saçlı bir savaşçı. Kuleyi "Panther" -2'den ayırın ve coo:
  - Rusya'ya şeref!
  Ve dilini göster.
  Ancak Svetlana'nın tokatlayacağı gibi çıplak ayak parmaklarının yardımıyla. Kız çok havalı ve güzel. E-50'nin zırhını parçaladı ve cıvıldadı:
  - Başarılarım ve SSCB için!
  Kızlar çok havalı görünüyorlar ve espri anlayışları var. Bu faşistleri çok şiddetle dövüyorlar. Yani düşmanların IS-7'ye karşı koyamayacağı açık.
  Natasha, çıplak ayak parmaklarını kullanarak rakibine ateş etti. Onu yırtık Fritz parçalarıyla parçalara ayırdı ve ciyakladı:
  - Büyük Rusya için!
  Zoya da akıllı bir kız. Onu aldı ve düşmanı çok isabetli bir şekilde vurdu. E-50 kulesini ezdi ve tweet attı:
  - Sovyet Rusya için!
  Ve bunu elbette çıplak ayak parmaklarıyla yaptı.
  Sonra Augustine ateş etti, Nazileri vurdu. Sonra çıplak ayağıyla başka bir ölümcül mermi daha gönderdi.
  Sonra cıvıldadı:
  - Anavatana şan!
  Daha fazla savaştı, Svetlana. Kibar ve güzel bir kızdı. Silahı çıplak ayak parmaklarıyla doğrulttu. Ateş etti ve faşisti paramparça etti ve şarkı söyledi:
  - Ve ilk çözülme, bir rüyada Stalin'i görüyorum ve Yerli Rus'um cesetlerle dolu!
  Buradaki kızlar büyük bir azimle savaştı. Ve son derece agresiflerdi.
  Natasha, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Nazilere ateş etti ve bağırdı:
  - Komünizmin büyüklüğü için!
  Zoya da düşmana vurdu, Fritz'i çıplak ayaklarıyla parçaladı ve dişlerini göstererek gıcırdadı:
  - Büyük Stalin için!
  Augustine düşmana ateş etti, E-serisi tankı deldi ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak haykırdı:
  - En Büyük Rus için!
  Ateş etmeye devam eden Svetlana, fark etti ve çıplak topuğuyla çalışan tetiğe otomatik olarak bastı:
  - SSCB'nin zaferi için!
  Kız çok inatla düşmanın saldırısına öncülük etti. Almanlar da bu noktada oldukça yorulmuştu. Kısacası, Moskova'ya karşı saldırıları çıkmaza girdi.
  Yüzbinlerce asker ve tank kaybettiler. Ancak Kızıl Ordu da tükenmişti. Her iki taraf da son derece yorgundu. Ve 1946 sonbaharının sonlarında barış görüşmeleri başladı.
  Amerika Birleşik Devletleri bir varyant önerdi: herkes yakalamayı başardığını elinde tutuyor.
  Nükleer bombadan korkan ve yorgun bir ortamın baskısı altındaki Hitler kabul etti. Savaştan bıkan Stalin de bu tür bir uzlaşma arzusunu dile getirdi.
  Her iki ülke de bitkin ve yorgundu ... Ancak Stalin, Almanların tehlikeli takozlar oluşturduğu merkezde birkaç on kilometre hala pazarlık etmeyi başardı . Ancak Fritz, güneyde Don Nehri boyunca ve kuzeyde Leningrad boyunca fetihlerini sürdürdü.
  Bir takas gerçekleşti. Rusya, Finliler için Karelya'daki bazı topraklar karşılığında Leningrad'a bir koridor açtı.
  Her iki taraf için de kararlaştırılan şey buydu. Buna ek olarak, Hitler, Yahudi karşıtı yasaları yürürlükten kaldırmaya ve işgal altındaki topraklara sınırlı özyönetim vermeye zorlandı. Ve karşılığında ekonomik bağların restorasyonu gerçekleşti. Ancak Üçüncü Reich içinde çelişkiler birikmeye devam etti.
  Hitler Kasım 1956'da öldükten sonra Üçüncü Reich'ta bir güç mücadelesi çıktı ve iç savaş çıktı. Kruşçev yönetiminde SSCB daha önce kaybedilen toprakları geri verdi, eski sınırları geri getirdi ve faşist imparatorluk çöktü.
  Böylece genel olarak yapay zekanın tarihi sona erdi. Gördüğünüz gibi faşizm dünyada kök salmadı ve SSCB gerçek tarihten bile daha uzun sürdü. Nikita Kruşçev, daha önce Stalin'e kaybettiği toprakları iade eden ulusal bir kahraman haline geldiği için daha uzun süre iktidarda kaldı. Ve SSCB'nin halk tarafından seçilmiş bir başkanının görevini kurarak reformlar yapmayı başardı. Ve Nikita'dan sonra başarılı olan Brejnev değil, Shelepin'di ve SSCB'de işler gerçek tarihten çok daha iyi gitti. Ve güçlü ve güçlü bir süper güç haline geldi. Ancak Çin, kapitalist kaldı ve Amerikan yanlısı yönetim altında parçalandı. Göksel İmparatorluğun kuzey kısımları SSCB'nin bir parçası oldu ve çok şey değişti.
  Ama bu zaten ayrı bir hikaye gerektiriyor ...
  
  darth vader erdoğana karşı
  Darth Vader'ın devasa bir demire benzeyen amiral gemisi savaş gemisi Dünya gezegenine yaklaşıyordu. Arkasında galaksiye ölüm ve evrenin şaşırtıcı temellerini taşıyan diğer gemiler bir anti-dünyadan diğerine taşındı. Açılı, uzay imparatorluğu Sith. Ve yanlarında, aerodinamik, yırtıcı piranhalara benzer - eğitimin ötesinde totaliter bir Stelzanath.
  Geniş omuzları ve miğferinde büyük boynuzları olan maskeli iki metrelik bir haydut vahşice mırıldandı:
  Luke Skywalker'dan kaçamazsınız! Ya sen ya da ben, ama ikimizin de galakside yeri yok!
  Boyu ve omuz genişliği açısından Darth Vader'dan aşağı olmayan kıvrımlı ve atletik Lyra Velimara, muhteşem büstünü aktif bir şekilde salladı. Kız generalin üzerindeki savaş kıyafeti kesinlikle şeffaftı ve tek bir çizgiyi, kaslı, kız gibi vücudunu gizlemedi. Bronz teni kusursuzdu ve meme uçları spot ışığında yakut gibi parlıyordu.
  Darth Vader açgözlülükle güzelliğe baktı. Stalzan'ın iki yıldızlı generali (o kadar kana susamış ve fethetmeye eğilimli bir uzay imparatorluğu ki siyah Sith gücü, geçmişine karşı masum bir bebek!), Meydan okurcasına seksi görünüyordu.
  Ama talihsiz bir geçersiz ne yapabilir? Sibernetik protez mi kullanıyorsunuz?
  Düşüncelerini kesen Lyra, muzaffer bir ses tonuyla duyurdu:
  - Umutsuzluğa kapılmayın dostum... Dünya'da Süleyman'ın yüzüğü var, o kadar güçlü bir büyüye sahip ki, arka planına karşı Luke Skywalker'ın gücü sadece bir tutam sigara dumanı!
  Darth Vader maskesinin altındaki havayı şiddetle dışarı salarak tısladı:
  - Kendime gerçek, yaşayan bir beden alabilecek miyim?
  Bronz teninin altında kas toplarının yuvarlanmasıyla ünlü Lyra, gülerek dedi ki:
  - Cinler ve ifrit her şeyi yapabilir! Bu, evren üzerindeki güçtür!
  Darth Vader uyumsuz şarkı söyledi:
  - Evet, talihsiz evren asıldı,
  Kötü cinlerin sayısız karanlığı!
  Süleyman'ın nefret ettiği yüzüğü -
  Başlattı ve kafasını kesti!
  
  Ama Vader'ın kesinlikle bir piyon olmadığını bilin,
  Ve sonsuza kadar boyunduruğun altında yürümeyin ...
  Kötü düşmanları ateşli silahlara dönüştürür,
  Alemlerin hükümdarı olacak!
  Lyra karşılık olarak dans etti ve zarif, uzun ve keskin parmağıyla mavi topu işaret etti:
  - Bu Dünya!
  Güzel atlet yüksek sesle şarkı söyledi:
  - Dünya lombozda, dünya lombozda, Dünya lombozda görünüyor ... Patlayıcıları hedefledik, mesafeyi ölçtük ve adamın evini yerle bir edeceğiz!
  Ancak, uzaylılar çok erken sevindiler. Dünyanın yörüngesinde uzayın karanlığından çıkan düzinelerce büyük savaş gemisinin ortaya çıktığı haberi, mavi gezegenin tüm korkuları ve hükümetleri arasında en güçlü paniğe neden oldu. Binlerce savaş silahına sahip uzaylı yıldız gemileri, birçok yayıcı, insanlar üzerinde karşı konulamaz bir izlenim bıraktı.
  Elli gemi - yirmi beş Imperial ve yirmi beş Stelzanath.
  Dünya üzerinde cehennem gibi bir güç... Ve nedense insanlar uzaylıların barış içinde geldiklerine pek inanmıyorlardı.
  Lyra Velimara, Darth Vader'a önerdi:
  - Bırak da dünyalılara bir çağrı okuyayım!
  Kara Lord bu pasaja kızdı:
  - Neden sen? Aynı sayıda gemimiz var!
  Güzel kız güçlü, boğa gibi boynunu salladı ve kıkırdadı:
  - Evet, yüzünüzü görünce korkarlar...
  Darth Vader kulakları sağır edecek şekilde kükredi, sesi ilmikteki kaplanlar gibi boğuktu:
  - Ve dünyalıları korkutmalıyız! Hemen patilerini kaldırmalarına izin verin!
  Halihazırda dünya gezegenini yok etme ve fethetme deneyimine sahip olan Lyra Velimara kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Zamanı geldi, zamanı geldi, radyoda - Boyarsky konuştu ... Sarhoş sesiyle - tüm dünyayı korkuttu!
  Kara Lord, kontrol tarayıcısını kapmaya çalışarak holograma doğru koştu. Lyra, maskenin arkasından oyuncu bacaklarının parmaklarıyla Dart'ı yakaladı ve haydutu uzağa fırlattı. Vader'ın savaş kıyafeti yüksek sesle homurdandı ve kıvılcımlar çıktı.
  Ve bronz harpi Lyra kahkahayı patlattı:
  - Önce hanımın geçmesi gerektiğini bilmiyor musun salak!
  Stalzanath imparatorluğunun hyperion silahları, cızırtılı ateşlerini dünya yörüngesinde dönen uydulara ve diğer insan atık ürünlerine saldı.
  Ve sonra Lyra Velimara'nın kendisi ortaya çıktı. Hemen tüm ekranlarda, hatta kapalı TV'lerde ve bilgisayar monitörlerinde ortaya çıktı. Saçında dört sibernetik saç tokasıyla çekicilik ve yok etme büyüsü kusarak çıplak ve güzel görünüyordu. Kaba kuvvet evreninde gerçek bir tanrı!
  Işıltılı vixen, bülbül cıvıltısıyla ciyaklamaya başladı:
  - Dünyalılar! Senin sefil küçük dünyanı fethetmeyeceğiz. İmparatorluğu büyük bir garnizonla ölçmek için bizden çok uzaktasınız. Kızın safir, topaz ve zümrüt gözleri öfkeyle parladı, hatta hiperlazer ışınları gibi parladı. Ve ses çok daha soğuktu. - Sizi önemsiz bir şekilde kuarklara ayıracağız ve bir hipermagogravitatörün yardımıyla ruhlarınızı yeraltı dünyasına, sonsuz cehennem azabına göndereceğiz!
  Kulağa korkutucu geliyordu, ancak böyle bir çöpün çıplak ve çok iştah açıcı bir kadın tarafından taşınması, kahkaha kadar korkuya neden olmadı!
  O anda, siyah maskeli tehditkar bir yüz belirdi ve hipertitanyum solungaçlarının arasından bir kükreme gibi:
  -Kısacası biz sizi tamamen yok etmeden önce bize Süleyman'ın yüzüğünü verin!
  Lyra bronzlaşmış göğsünü sallayarak tısladı:
  - Çok acı bir şekilde yok edildi!
  Darth Vader, kırmızı ışıkla parıldayan kılıcın sıkıca kenetlendiği yumruğunu sallayarak ekledi:
  - Ve anestezi olmadan hadım ediyoruz!
  Dünya gezegeninde kim güldü, kim ağladı ve kim sinir kolik olmaya başladı. Ve mavi ayaltında sadece bir kişi kendi içinde gerçek bir neşe hissetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yavaş yavaş aynaya yaklaştı. Ve kendisine kurabiyeyi gösterdi. Sağ elimin işaret parmağıyla çok uyumlu bir şekilde süslenmiş ışıltılı çakıl taşına hayran kaldım.
  Osmanlı padişahlarının varisi böğürdü:
  - Süleyman'ın yüzüğünü istiyor musun? Neden bir Alman çadırı vermiyorsun?
  Darth Vader, holografik görüntüler aracılığıyla dünyalıların fazla neşeli tepkilerini görerek tısladı:
  - İnsanlara bir ültimatom ilan etmek gerekiyor!
  Lira Velimar, Zenki'yi gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayarak yumurtadan çıkardı:
  - Peki bu nedir?
  Darth Vader, dipsiz gözlerinde muzaffer bir tonla açıkladı:
  - Uluslararası bir kelime. Yok etme garantili!
  Lyra kıkırdadı ve uzun, tek atomlu olarak bilenmiş tırnaklarından çıkan kıvılcımları fark etti:
  - Ah çocuklar! Sadece et yok edilebilir... Ve Magogravity - daha da havalı olacak!
  Darth Vader, yeni, inanılmaz bir güçle tüm gravomag yayıcıları açtı. Ve sağır edici bir şekilde beluga'yı itmeye başladı.
  Ve kara lordun sesi nasıldı, zırhı bile akkor gibiydi:
  - Ültimatom! Ültimatom! Seni bir yok ediciye dönüştüreceğim!
  Lira Velimara muhteşem büstünü salladı ve gösterişli kalçalarını burktu. Aynı zamanda, dünyevi folkloru hatırlayarak ciyakladı:
  - Rus mafyası, ölümü doğurdunuz! Hidrojenli votka - erkeklerin bir üyesi mahvoldu! Ve kozmik Sabantuya gücümüz var!
  Ve büyük Stelzanath'ın savaşçıları şarkı söyleyecek:
  - Biz zavallı böcekler değiliz - süper ninja kaplumbağalar ... Toplar - Cheburashka'nın kulakları - herkesi bir kurutma kağıdı gibi yakacağız!
  Uzaylılar bir ültimatom verdiler, ancak hiçbir etkisi olmadı. Ve sonra Lyra Velimara önerdi:
  - Ve havalı bir şekilde yapalım ... BASIC'e vuralım mı?
  Darth Vader, tüm aptallığına rağmen - hiperplazmik yeniden şarj olmadan beyinden ne alabilirsin, mırıldandı:
  - Bir ışın kılıcı yardımıyla agresif müzakereler yapıldığında mı?
  Lyra göz kırptı, at kafalı damalı köpeği çıplak ayağıyla itti. Bir satranç tahtası, bir at ve bir timsah karışımı gıcırdadı ve küskün bir şekilde tepesini döndürdü. Kız general bacağını öyle bir uzattı ki, sıcak ultrazlazma çıplak topuğunu gıdıkladı ve yedi renkli kafasını sallayarak kükredi:
  - Yok yakışıklı! Bir ışın kılıcı yerine bir termokuark bombası fırlatacağız!
  Darth Vader uzun, yılan benzeri klonlanmış dilini çıkardı ve maskesinin tuzlu kenarlarında gezdirdi. Ve içten yanmalı bir motor gibi içtenlikle ciyaklıyor:
  - Thermoquark bombalarını ve termopreon bombalarını daha çok seviyorum!
  Lyra kaprisli bir şekilde yüzünü buruşturdu, ayağını bu sefer ısırgan otu yapraklarıyla kaplı kediye doğru tekrar hareket ettirdi:
  - Preon ile yemek yapmayı bilmiyorsun!
  Kara lord mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Bilmiyorsanız öğretiriz, istemezseniz zorlarız!
  Lyra pençeli askerin çenesini salladı.
  - Hiperplazmik Patlama! Bir termokuark mermisi!
  Yerçekimi tabancasının geniş namlusundan mavi bir dalga yavaş yavaş parladı. Sıradan boyutta bir karpuz büyüklüğünde küçük bir roket, Dünya gezegeninin yüzeyine koştu.
  Velimara'nın liri bir yusufçuk gibi sıçradı ve yanında Stelzanath'ın birkaç çıplak savaşçısı vardı.
  Darth Vader maskesini şapşal bir sırıtışla dikti.
  - Şimdi ne olacak?
  Ancak yok etme atışı radarlar tarafından bile görülemez - yayılan foton uçuş yıldızının hızının ötesinde bir hız!
  Vladimir Putin'in saldırıyı öğrenecek zamanı yoktu. Bazen cehalet, Tanrı'nın merhametinin son eylemidir.
  Hiperplazmik Gehenna, Dünya gezegenindeki en güçlü ordunun Yüce Komutanını yuttu. Milyonlarca insan, meydana gelen felaketi anlayamadan buharlaşarak plazma ve hiperplazmaya dönüştü.
  Yapraklar, her biri kendine özgü renk tonuna ve dinamik yıkım modeline sahip yüzbinlerce ölümcül yok etme diliyle çiçek açmıştı.
  Dev bir kahverengi mantar, 500 kilometreden daha yüksek bir yüksekliğe yükseldi ve dünyayı birkaç kez dolaşan patlama dalgası, Amerika Birleşik Devletleri'nde bile tüm pencereleri kırdı. Parıltı, tüm ölçülemez renk ve çiçek salkımları ile tüm iyonosferi yuttu. Sarsıntıdan dev tsunami dalgaları yükseldi. İki yüz metreden fazla su kuyusu tüm kıtaları kaplayarak on binlerce gemiyi batırdı. Güç hatları devre dışı bırakıldı, şehirler karanlığa gömüldü, sadece burada burada ateşli yangın yamalarıyla kesintiye uğradı.
  Artık Dünya gezegeninde yeni bir dönem başlamıştır. Ejderhanın saati geldi.
  Hiperenerjinin şeytani akışlarına yanıt olarak, Süleyman'ın yüzüğü güçlü bir deşarj aldı.
  Erdoğan, içine giren yüz binlerce cinin gücünü hissetti. Türkiye Cumhurbaşkanı anında kızardı ve şişmeye başladı. Küçük hamamböceği bıyıklı sıradan bir adam (onu Adolf Hitler'e benzetiyor!), Everest'ten aşağı yuvarlanan bir çığ gibi büyüyor.
  Osmanlı diktatörünün sivil davası patladı ve kasları sanki hızla büyümeye başladı. Ve burada Edrogan'ın genişleyen omuzları eski padişahın sarayının mahzenine dayanıyordu.
  Bir süre, şişen balon genişledi ve sonunda mermer duvarlar çöktü. Çok sayıda Türk koruması farklı yönlere dağılmıştı. Ve Osmanlı diktatörünün hareminden gelen yarı çıplak köleler, ezilecek kadar şanslı değillerse, çıplak bacaklarını korkuyla sallayarak dağılıyor veya sürünerek uzaklaşıyorlardı.
  Ve Odrogan bir süpermen gibi büyümeye devam etti. Türkiye'nin başkenti Ankara'nın binaları çizmelerinin altında dümdüz oldu. Burada Osmanlı diktatörü zaten Everest'ten daha yüksek. Ve Stalzanath'ın ve Kara Sith imparatorluğunun yıldız gemilerinden, yükselen silüeti çok net bir şekilde görülüyor.
  Lyra Velimara şehvetle kıkırdadı:
  - Ne kadar büyük bir adam ... Onurlu - muhtemelen çok!
  Darth Vader, maskeye hafifçe vurarak - böylece üzerindeki görüntü bulanıklaştı, boğuk bir sesle gakladı:
  - Ayakları kilden bir dev!
  Lyra gözlerinden birkaç şimşek çaktı ve cıvıldadı:
  - Ve görünüşe göre ses melek gibi olmalı! - Son derece pahalı bir fahişenin özelliği olan bir göz kırpma izledi. - Bir çiçek söyle, utanma!
  Ve Türk diktatör Erdoğan, şişirilebilir bir balon gibi hızla şişmeye devam etti. Ve en tehlikelisi, elinde uzun ve aynı zamanda hızla büyüyen bir kılıç belirdi.
  Şimdi Edrogan'ın büyümesi bin deniz mili ve bu sınır değil. Ve Türk diktatör ne kadar kaslı hale geldi - devasa kaslar kelimenin tam anlamıyla şişiyor ve sallanıyor - en sallanan vücut geliştirmeci bile onları kıskanacak.
  Ve kılıcı, yenilmez bir haznedarın çiçeklenmesinde iç içe geçmiş yıldızlar gibi parlıyor.
  Ve Türkiye Cumhurbaşkanı'nın dişleri uzuyor, bir roket vampirinin çok keskin, kıvrımlı dişlerine dönüşüyor. Ve taze pişmiş batyr devasa kılıcını sallamaya başlar.
  Lyra Velimara sağır edici bir şekilde bağırır:
  - Führer'e bir termokuark yükü ... Ah, Türk Sultanına - ateş!
  Darth Vader eldiveniyle büyük, yaldızlı kumanda çubuğuna dokundu ve ironik bir şekilde homurdandı:
  - Ve neden Hyperplasma olmasın! Ateş zaten modası geçmiş dünyevi bir ifadedir!
  Lyra Velimara zarif, kız gibi bacakları, çıplak, pembe tabanları nasıl da metal zemine vuracak:
  - Termal patlamayı verin! Antipulsar böcekleri!
  Ve termokuark füzeleri, arkalarında ateşli bir iz ve bir gelinin kuyruğu kadar geniş bir iz bırakarak, içine giren çok sayıda ruh ve cinle şişmiş olarak Edrogan'a koştu.
  Ay büyüklüğündeki Osmanlı diktatörü kozmik kılıcını salladı. Ve Sith imparatorluğunun yıldız gemisi - füze kruvazörü "Baboon" korkunç bir darbe altında kırıldı. Hiperplazmik parçalar sıçradı... Ve inanılmaz ve fazmogorik bir şey yere düştü.
  Ve aynı zamanda, oldukça önemsiz - çünkü klon askerleri oldukça basit bir şekilde öldü. Duyguları biorobotlardan daha fazla gösterme. Ancak komutanları Noel Baba, bir klon olmadığı için açıkça gergindi. Ve kaç tane hatham kölesini gizlice sattığını hatırladı. Eh, şimdi kesinlikle anti-evrenin cehennemini ve gücün karanlık tarafının azabını bekliyordu!
  Erdoğan'ın termokuark füzeleri. Her biri Hiroşima'ya atılan yüz milyar atom bombasının enerjisini taşıyordu. Ve Osmanlı diktatörünün güçlü, kaslı gövdesi ülserlerle ve patlayan ultra nükleer bombaların parıltılarıyla kaplıydı.
  Lyra Velimara çıplak ayağını zarif burnunun üzerinde gezdirdi ve ciyakladı:
  - Tabii ki değil! Şarap istiyorum - bir paket Camel sigarası!
  Darth Vader pençeli pençesini kızın çıplak, kaslı sırtına koydu ve üzerinde gezdirerek şarkı söyledi:
  - Ayıklık hayatın normudur!
  Lyra, kara lordun potansiyel rakibinin çenesine diz çöktü ve mırıldandı:
  - Her şeyden önce sipariş verin!
  Erdoğan, Merkür dahil olmak üzere ayı yok etmeye yetecek kadar mermiyle delinmiş olsa da, Osmanlı padişahı daha da büyüdü. Şimdi gerçekten kocaman bir peri ifriti gibi görünüyordu. Ve kılıcı aktif olarak Stelzanath ve Sith İmparatorluğu'nun gemileri arasında kurbanlar arıyordu.
  Darth Vader, termokuark füzelerinin bir peri masalındaki bu mastodona en ufak bir zarar vermemesine ve süper lazerin belki de Erdoğan'ın gücünü bile beslemesine bakarak Lyra'ya şunları önerdi:
  - Çabalarımızı birleştirelim mi?
  Stalzan imparatorluğundan gelen çıplak güzellik, kara lordu tam olarak anlamadı:
  - Nasıl? Biz çok birleştik!
  Bikinisini zar zor örten General Astara, bu etli savaşçı kız kendi versiyonunu sundu:
  "Ona bir termopreon bombası atalım!"
  Gücün karanlık tarafı araştırmacı ve bilim insanı merakını uyandıran Darth Vader, maskesinin ardından kısık sesle sordu:
  - Bu, preon füzyon sürecine dayalı bir silah mı?
  Astara, tüm gövdesini kas ve sinirle gererek, siyah lordun önünde eğildi.
  - Ah evet lordum! Böyle bir reaksiyon, bir rokette 1000 pentatonluk bir enerjinin kullanılmasını mümkün kılar. Ya da Hiroşima'ya on, hiç yüz trilyon atom bombası atılmadı!
  Kara lordun hızlı zekası anında bir sayım yaptı ve Darth Vader şaşkınlıkla ıslık çaldı:
  - Vay! Böyle bir patlamadan Jüpiter gezegeni bile kuarklara dönüşecek!
  Nedense Lira Velimara bu iyimserliği pek paylaşmadı:
  - Planet Earth böyle bir darbeden yanacak. Güneş sistemindeki tüm yaşam yok olacak!
  Darth Vader uzay savaşını izledi. Erdoğan, etçil bir piranaya benzeyen Stelzanath savaş gemisini kesmeye çalışıyordu. Olağanüstü manevra kabiliyetini kullanarak çaresizce yenilgiden kaçınmaya çalıştı.
  Ancak hyperion silahları ve superlager pilleri, Erdoğan'ın ultra magoplazmik etine karşı tamamen yararsızdı. Milyarlarca cinin enerjisini biriktirdi ve hızı ışığı aştı.
  Böylece bıçakla sosis gibi kesilmiş çevik bir armadillo ortaya çıktı. Ve aynı zamanda yüzlerce mil öteden büyük kıvılcımlar saçıldı.
  Osmanlı diktatörü sağır edici bir şekilde bağırdı:
  - Banzai! Bir tabut tasarımına sahip olacaksınız!
  Mesafeyi tahmin eden Darth Vader samimi bir endişeyle şunları söyledi:
  - Termopreon yükü patlarsa, o zaman kendimiz bir kelebek meşalesi gibi uçup gideceğiz!
  Lyra Velimara kara lorda utanarak göz kırptı ve kendinden emin bir şekilde şöyle dedi:
  - Korkma karanlık terminatörüm! Termopreon'un kümülatif bir ucu var!
  Lord Vader umutsuzca elini salladı.
  - Pekala, ateş! Bu arada, gücün tüm karanlık taraflarını toplayacağım!
  Yetmiş iki peri ruhu kabilesinin tamamını içeren Erdoğan, Dünya'nın üzerinde yükseldi.
  Türkiye Sultanı, uzunluğu Ay'ın çapını iki kez aştı ve şeytani ve olağanüstü bir güçle parıldadı. Böyle bir savaş şimdi uzayda şiddetleniyor. Erdoğan'ın kılıcı şimşekten daha hızlı havalanıyor ve çılgınca ateşleyen yıldız gemilerini paramparça ediyor.
  Yarı yok edici parçacıklar bile, cinlerin bu kadar basit vahşi gücüne karşı tamamen işe yaramaz. Bıçağın ucuna düşen uzay imparatorluğunun devasa yok edicisi sarı-mavi bir alevle parladı ve arkasında parça bile bırakmadı.
  Ancak Lyra Velimara, kolundan "koz asını" çıkardı - bir termopreon roketi. Termopreon, tamamen serbest bırakıldığında, termonükleer bir reaksiyondan 7 katrilyon kat daha fazla enerji üretebilir.
  Kümülatif termopreon yükü biraz daha zayıftır, ancak yıkımı kıyaslanamayacak kadar daha doğru bir şekilde odaklar. Ve şimdi amiral gemisi savaş gemilerinin göbeklerine bir Princesp-Plazma lekesi fırlatılıyor.
  Kontrollü ve akıllıca hedeflenen füzyon tabanlı bir termopreon roketi kutunun dışında böyle görünüyor. Kararlı bir maddesi yok, bu yüzden onu yıkmak neredeyse imkansız. Ancak aynı zamanda, suçlamanın kendisi de bir hedef seçer.
  Prenses-plazma lekesi Erdoğan'ı korkutuyor. Kaçmakta tereddüt ediyor ama ultra gelişmiş madde daha hızlıydı. Ve bir örümcek gibi, cinlerin yeni pişmiş kralı ve imparatorunun güçlü gövdesine hipernükleer bir bomba emildi!
  Lira Velimara hararetle patilerini çırptı ve şarkı söyledi:
  - Parçalayacağım! Onu kuarklara ayıralım!
  Herakles kadar kudretli olan Erdoğan şiddetli bir şekilde eğrilmişti ve ikiye bölünmüş bir güta-perka topu gibi eğildi.
  Bir süpernova patladı. Stalzanath'ın ve Sith İmparatorluğu'nun yıldız gemilerinden birkaçı geri savruldu, pek çok pilin platformlarını ve varillerini yakan hiperplazmik bir şaft. Stalzan imparatorluğundan birçok klonu ve güzel Amazon kızını ezdi.
  Erdoğan'ın kendisi döndü, döndü ve... Daha da büyüdü, daha da korkutucu oldu. Etçil asalak bir bitkinin filizi gibi olan ikinci kılıç sağ elini deldi.
  Ve Osmanlı İmparatorluğu'nun diktatörü sağır edici bir şekilde güldü:
  - Ah, sizi zavallı uzaylılar... Siz sadece Şeytan'ın hizmetkarısınız, ama aslında Şeytan benim hizmetkarım!
  Bu arada, Dünya gezegeninde bir kasırga şiddetleniyordu. Dünya okyanuslarının dalgaları, hipernükleer bir salgından anında ısındı ve tüm canlıları haşlayan dik kaynar suyla kaynadı. Ve ormanlar ve yüksek binalar parladı.
  Ay yörüngesinden yüz trilyon Hiroşima parladı - bu bir şaka değil! Ve tüm Dünya'yı saran ateş, kelimenin tam anlamıyla onu cehenneme çevirdi.
  Washington'un yerinde parlak, şiddetli bir ışık parladı, ardından devasa mor-kahverengi bir çiçek belirdi. Göz kamaştırıcı tomurcuktan ayrılan yedi hiperplazmik yaprak, gök yükseklerine doğru süzülüyor. On saniye boyunca gökkuşağının tüm renkleriyle parladılar ve sonra anında söndüler ve stratosferde yüzen yalnızca devasa mor-kırmızı kıvılcımlar bırakarak düştüler.
  Bir göz açıp kapayıncaya kadar, onlarca, yüz milyonlarca insan temel parçacıkları saçarak yandı. Daha uzakta olanlar kördü ve canlı meşaleler gibi parlıyorlardı. Ateş, insan etini acı bir şekilde yuttu. İnsanların derileri soyuldu, saçları toza döndü, kafatasları yandı. Patlama dalgası, sanki bir akordeon gibi, katlanmış gökdelenler, yakın zamana kadar pek çok canlı ve kaygısız kişiyi sıcak beton mezarlara diri diri gömdü.
  Sarışın, yarı çıplak Teksaslı öğrencilerden oluşan bir ekip bir topun peşinden koşuyordu ve içlerinden bir yerçekimi dalgası geçerek yanmış çimlerin üzerinde yalnızca kül rengi silüetler bıraktı. Zavallı çocuklar, son anda ne düşündüler: belki annelerine ya da filmin kahramanlarından birine sayısız bilgisayar oyunu dediler.
  Dükkandan sepetle dönen kız, çığlık atmaya bile fırsat bulamadan gülümseyerek bir sonraki dünyaya gitti. Çocuk basitçe fotonlara bölündü ve sadece mucizevi bir şekilde hayatta kalan bir yay şeridi atmosferik bir girdapta dönüyordu. Metroda saklanan beyaz ve renkli insanlar baskı altındaki sinekler gibi ezildi, o sırada uçakta uçanlar Gehenna kasırgaları tarafından stratosferin ötesine fırlatıldı ve bu daha da kötü ve daha yavaş bir ölüm ... Yırtıcı bir piranha tarafından kalan havayı yutan dondurucu bir boşluktayken, insanlar başlarını duralumin duvarlara vurur ve gözleri yuvalarından düşer.
  Ölüm, fakir ile milyarderi, senatör ile mahkumu, film yıldızı ile çöpçüyü eşitledi. Milyonlarca ruh gökyüzüne uludu, dünya alt üst oldu ve belki de insanlar ilk kez hayatın ipliğinin ne kadar ince olduğunu ve birbirlerine ne kadar ihtiyaç duyduklarını hissettiler. Enkaz altında boğulan anne ve çocuğu, yeraltı dünyasının tüm güçlerinin onları koparamayacağı kadar güçlü bir şekilde birbirlerine sarıldılar.
  Gözbebeklerine kadar gücün karanlık tarafıyla emprenye edilmiş yarı mekanik canavar Darth Vader bile milyarlarca yok olan dünyanın acısını ve ıstırabını hissetti.
  Ve çaresizlik içinde, gücün karanlık tarafının olağanüstü tezahürünün tüm liflerini ve kütlelerini kendine çağırdı.
  Lira Velimara bu konuda ona destek oldu ve kara lorda güçlü bir el uzattı. Zihinsel olarak birleştiler. Bioplazmik alanları anında karıştı, dişil ve eril prensipler bir araya gelerek teoplazmik güçlerin birliğini oluşturdu.
  Ve bundan sonra, inanılmaz, kelimenin tam anlamıyla süper-fantastik dönüşümler gerçekleştiren devasa bir hiper-yerçekimi-büyülü çöküş ortaya çıktı.
  Uzay imparatorluğunun ve Stelzanath'ın hayatta kalan yıldız gemileri, cıva topları gibi tek bir bütün halinde toplanmaya başladı. Hızla birleştiler, prensps-plazma hamuruna bastırdılar ve aralarında tek ve yekpare bir bütün oluşturdular.
  Parçacıklar, bir endüksiyon bobinindeki talaş gibi çıkarak uzayın her yerinde dönüyordu. Ve sonra, Sith İmparatorluğu'nun amiral gemisi yıldız gemisinin yerini, flaş gibi flaşlardan oluşan bir makineli tüfek patlaması izledi ve ardından kocaman bir adam belirdi.
  Figürü tuhaftı. Lyra Velimara gibi gövde ve bacaklar çıplak ve baştan çıkarıcıdır, ancak baş, omuzlar ve kollar Darth Vader'ın siyah savaş giysisiyle kaplıdır.
  Korkunç bir melez ortaya çıktı: karanlık güçlerin efendisi, SS birliklerinin savaşçısı Stelzanat Velimara. Üstelik haydutun boyutları Venüs ile çap olarak. Böyle bir canavar doğdu ve aşırı bir tezahür, hiper yerçekimi büyüsü tarafından yaratıldı.
  Darth-Lyra'nın ellerinde biri kırmızı, diğeri mor olmak üzere iki ışın kılıcı parladı. Her iki silah da parladı ve çok parlak ve yoğun bir şekilde parladı. Yarı vixen kız, yarı sibernetik organizma Erdoğan'a doğru ilerledi.
  Zarif, çıplak, kız gibi bacakların altında, elektrik süpürgesi sağır edici bir şekilde gürledi. Görünüşe göre bu canavar, patlayıcıların görünmez olduğu bir mayın tarlasında ilerliyordu, ancak bu onları daha da yıkıcı kılıyor.
  Venüs'ün çapıyla da şişmiş olan Türk diktatör, mevkidaşına doğru yürüdü. Yaklaştılar ve biri çıplak, kız gibi bacakların altında, diğeri yüksek çizmelerin altında milyonlarca gök gürültüsü gibi gürledi ... boşluk!
  Darth Vader ve Lyra bir şişede, Erdoğan'ı kılıçla selamladı.
  Osmanlı diktatörü yanıt olarak sadece havladı:
  - Düşmana merhamet yok!
  Darth Vader geveleyerek cevap verdi:
  - Tekrar anne - kabaneniya!
  Ve kılıçları vahşi bir kükremeyle, bir milyar Krakatau yanardağının patlamalarıyla kesişti. Ve vakum sallandı. Kuarklar eter girdaplarında dans ediyordu.
  Erdoğan, etinin onların sayısız kötü ve iyi ruh orduları tarafından dokunduğunu hissederek, darbeden ürperdi, homurdandı:
  - Şeytan'da! Sen güçlüsün!
  Darth Vader saldırısına devam etti ve havladı:
  - Ve asla zayıf olmadı!
  Siyah bir lord ve vixen savaşçısının melezi Erdoğan'a saldırdı. Ve rakibi güç ve hız açısından aşağı olmasa da, kılıç ustalığı sanatında elbette, Türkiye cumhurbaşkanı galaksideki en iyi savaşçılar ve kılıç ustaları tarafından eğitilmiş bir savaşçı olan Jedi ile karşılaştırılamazdı.
  Lyra'nın sesi çoktan duyulmuştu. Bu cehennem kızı da iyi çalıştı. İmparatorluklarında erkek olmadığı için kızlar sibernetik rahimlerde besleniyordu. Bilgisayar programları yardımıyla embriyo besleyici bir ortamda oluşurken bile öldürmeleri ve savaşmaları öğretildi.
  - Bir Türk vatandaşının oğlu, bundan hoşlanmıyorsun, böyle bir karşılaman var!
  Princeps-plazma kılıcı Erdoğan'ın iyi beslenmiş kupasını kesti. Osmanlı diktatörünün kesik bıyığı yere düştü, eterin kasırgalarında buruldu, parçalanmaya başladı, bir yığın imha bombası gibi yere yığıldı. Ve kesik yanağından kan aktı. Üstelik her damlada cinler ve cadılar süpürgelerle sıçradı.
  Türk diktatörü cevap vermeye çalıştı, ancak Darth Vader çok ustaca kılıç-pala eğrisinin altına daldı ve kendisi düşmanı yandan döverek düşmanın tüm kas katmanını kopardı. Erdoğan daha da yüksek sesle kükredi ve tekrar saldırdı.
  Darth Vader salıncağı savuşturdu ve lirin çıplak ayağı düşmanı tam kasıklarından vurdu.
  Erdoğan acı bir şekilde yuhaladı ve gıcırtılı notaların hissedildiği vahşi bir inilti ile gakladı:
  "Artık ölüsün adam!"
  Darth Vader saldırısını hızlandırdı ve saldırırken şarkı söyledi:
  - Ve yine de son, bu son değil! Son sadece başlangıç!
  Ve şimdi Kont Duko'nun yenildiği imza hamlesini elinde tutuyor. Kesilen el, kılıçla birlikte boşlukta sallanıyor. Ve sonra o da yırtılmaya başlar. Sanki tek bir yerde yeniden kullanılabilir, jet, rampalar - yayan süpernovalar attılar.
  Dayanılmaz acıdan gözleri şişen Erdoğan geri çekildi ve kafasını Ay'a çarptı.
  Dünya gezegeninin uydusu çarpma nedeniyle deforme oldu, geniş çatlaklarla kaplandı ve aktif bir magma patlaması başladı. Ay kötü bir şekilde dövülmüş bir yüze benzemeye başladı. Lira, Erdoğan'ın ayağını tekrar dizinin altına kaydırdı ve Vader'in kılıcı savunmasız taraftan omzunu yakalayarak kalın bir et ve kas parçasını kesti.
  Osmanlı diktatörü zaten açık bir şekilde yüzüyordu, hayatta kalan tek kılıcı geniş bir genlikte uçtu, ancak kara lordun kırmızı kılıcının ucu rakibin ellerine saplandı. Sonra net bir dönüş ve Erdoğan'ın bir başka kopmuş patisi yere düşüyor ve orada yırtılmaya başlıyor, imha ve sihirli havai fişeklerle.
  Osmanlı diktatörü silahsızlandırılmıştır ve son umutsuz girişimi, bir ejderha gibi, kıvılcımlar saçmaktır.
  Sanki bir trilyon alev makinesi bir anda patladı. Ve plazma patlaması neredeyse tüm güneş sistemini sular altında bıraktı. Birkaç saniye içinde çılgın alev dalgaları Plüton'un yörüngesine koştu. Darth Vader'ın maskesi ve elleri hayatta kaldı ama Lyra'nın çıplak, kız gibi topukları iyice yanmıştı.
  Kız general acı içinde çığlık attı - yangın tabanı ciddi şekilde kavurdu, hatta yanmış ve kararmış kadın ayakları ve inciklerinde büyük kabarcıklar bile hemen şişti. dizlerime geldi...
  Ancak Darth Vader, profesyonel bir hareketle, bir sıçrayışta ve vücudunu döndürerek ve kılıçların yakınsayan bir hareketiyle, Osmanlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük, boynuzlu kafasını yerle bir etti.
  Büyük savaşçının ve hükümdarın aydan aşağı olmayan kocaman kafası yuvarlandı ve kalın mavi dudaklar fısıldadı:
  - Her şey bitti!
  Bundan sonra, o kadar sağır edici, yıkıcı ve devasa bir patlama gürledi ki, daha önce olan her şey, uzayda test edilen bir hidrojen bombasının zemininde sefil bir kibrit ateşiydi. Yok edici hiperplazma akımları, Güneş'ten uzayı doldurdu, ardından Afla-Centaurus ve Sirius...
  
  
  
  
  MUTSUZ ÇOCUK
  Bir çocuk yaşadı, hala küçüktü ama çok mutsuzdu. Okulda gücendi ve zulüm gördü, evde ebeveynleri her zaman meşguldü ve kötü notlar için onu azarladı ve hatta ikili için kemerle dövdü. Ve tüm aptalı, zihinsel engelli, korkak - zehirlendi ve dövüldü.
  Oğlan bundan bıkmıştı ve kötü şehrini terk etmeye ve nefret ettiği okuldan, gözlerinin baktığı her yerden uzaklaşmaya karar verdi.
  Oğlan hala küçük ve saftı. Sadece kendi şehrinde bu tür kötü insanların ve özellikle çocukların yaşadığını ve diğer şehirlerde herkesin iyi ve nazik olduğunu düşündü. Aksi olamaz çünkü kare TV kutusu, ülkelerinin dünyanın en insancıl, nazik, güzel ve en iyisi olduğunu heyecanla tekrarlıyor. Ülkesinde tüm çocukların mutlu olduğunu veya kesinlikle mutlu olacağını ve partinin ve büyük liderinin - herkes istediğini aldığında - komünizme yol açacağını.
  Ve dövülen ve taciz edilen çocuk, okuldaki çocukların CIA ve Mossad tarafından görevlendirilecek kadar acımasız ve kötü olduğunu, boş rafların ve insanların şehirdeki Amerika'nın şişko burjuvasının suçu olduğunu içtenlikle düşündü. uzun kuyruklarda duruyorlardı. Geceleri sınırları aşan burjuvalar ve sabotajcılar için olmasa da her şeyin yolunda olduğunu. Patateslerin çürümesi ve çocukların dişlerinin ağrıması onların suçu. Ve görünüşe göre enjeksiyonlar da ABD'de insanlara işkence yapmak için icat edildi.
  Ama öyle olmak ki, geniş Anavatanının tüm şehirlerinde kötülük hüküm sürüyor, böylece CIA'nın kötü ajanları tüm çocukları baştan çıkarıp şımartıyor, onlara savaşmayı ve yaslanmış olanı yenmeyi öğretiyor.
  Hayır, dünyanın en iyi ve en insancıl ülkesinde, herkesin birbirine nazik ve gülümsediği, parmaklarınızın arasına gizlediğiniz bir iğnenin saplanmasından korkmadan güvenle tokalaşabileceğiniz bir şehir olmalı.
  Oğlan buna, hala nazik ve barışçıl şehirlerin olduğuna kesinlikle inanıyordu. Ve ilk ılık bahar günlerini pek beklemeden, ailesinden gizlice her şeyi buzdolabından çıkardı. Ve dünyanın en insancıl, zengin, kibar ve barışçıl ülkesinde bu kadar çok ürün yoktu. Çantamı ve sırt çantamı bununla doldurdum, ders kitaplarını ve defterleri önceden sallayarak, ek ağırlık oluşturduklarını ve ... Arada bir korkakça etrafına bakınarak kapıyı açtı ve sokağa atladı.
  Oğlan her zaman kendi bahçesine çıkmaktan korkardı. Ona orada kesinlikle dövülecek, sakatlanacak, aşağılanacak, üzerine tükürülecek veya başka bir şey daha kötü yapılacakmış gibi geldi. Ama yine de bahar sabahı erken, herkes okula gidiyor, avludaki holiganları geçip daha ileri gitme şansı var. Dışlanmış ve alay konusu olduğu bu mahalleden, hâlâ bilmedikleri yere. O sadece boy şapkalı beyaz saçlı bir çocuk.
  İnsanlar neden bu kadar öfkeli? Kendisinden bu kadar şiddetle nefret etmeleri için onlara ne yaptı? Üstelik dünyanın en insancıl, kibar, insancıl ve adil ülkesinde nefret mi ediyorlar? Onlara ne yaptı? Kimseyi gücendirdi mi, iftira attı mı, aşağıladı mı, tükürdü mü, ihanet etti mi?
  Herkese nazik olun, anlayışlı olun, birbirinize yardım edin demedi mi? Dövüşün kötü olduğunu ve zayıfların yardıma ihtiyacı olduğunu mu? Ama bunun için hala herkesi aptal, zayıf, moron olarak görüyorlardı ... ve başka bir karmaşık ve anlaşılmaz kelime - pasifist mi?
  Ama tüm çocuk masallarının, kitaplarının ve televizyonun bize bunu öğretmesi garip değil mi? İnsanların aynen böyle vurması gerekmez mi: son derece asil, özveriye eğilimli, bir dağ gibi birbirine karşı duran. İnsan insanın kardeşi değil mi? Hayatın gerçek anlamı iyilik yapmak değil mi?
  Öyleyse gerçekte kitaplarda, filmlerde ve hatta bilgisayar bilimi derslerinde öğretilenler neden çürütülüyor? Aptalca, saçma, komik, kötü olarak kabul edilir!
  Neden çocuklarımızda ve akranlarında bu kadar çok öfke ve nefret, vicdanlarını dinleme isteksizliği, şiddet ve yıkım arzusu? Eğitim nereye gidiyor ve iyilik kültü dünyanın en insancıl ve insancıl gücünde. Dünyanın her yerinde mazlumlara yardım eden ve onları koruyan bir güçte. Siyahları, Kızılderilileri, sıkı ve hasta olan herkesi açlıktan ve doğal afetlerden kurtaran.
  Oğlan çağrıldı... Korku hissetti. Şimdi yakalanacaklar ve zorbalığa uğrayacaklar.
  Duymamış gibi yaptı ve adımlarını hızlandırdı.
  Yanıt olarak, vahşi bir kükreme:
  - Freni tut! Seni öldüreceğiz!
  Sesindeki vahşi çılgınlık çarpıyor, ona karşı bu kadar nefret mi var? Ne için? Onlara ne yaptı? Ve sadakatsizlerden nefret etmeyecekleri kadar her zaman şefkatten, dostluktan, merhametten bahseden, kendi annelerini katleden ondan nefret ederler.
  Ama çocuk bu şehri terk etmeye, bu lanet olası, nefret edilen okula bir daha gitmemeye çoktan karar vermişti. Bu cehennem lağımından kaçın ve başka, nazik, temiz, arkadaş canlısı bir şehir bulun. Ne de olsa, en hayırsever ülkesinde böyle şehirler olmayabilir.
  Oğlan, beceriksiz ve zayıf bir şekilde ona yetişeceklerinden ve ayrılamayacağı için boynuna vuracaklarından çok korkuyordu. Ama bir de otobüs var. Sadece içine atlamalısın, sonra zorba ve haydut geride kalacak.
  Bu sefer çocuk şanslıydı ve son anda otobüsün kapanan ayakucuna atlamayı başardı. Kapı ince, çocuksu bir el tarafından sıkıldı, neyse ki pek sıkılmadı ve o bakkaliye dolu bir sırt çantasını tutmayı başardı.
  O günlerde otobüsle seyahat etmek hala yetersiz bir meblağdı ve küçük bir kasabada kondüktöre maaş ödemek kârsızdı. Üstelik insanlar dürüsttür ve dört kopek için üzülmezler. Birkaç arkadaş, çocuğa yetişemeyip öfkelerini çöp bidonunun üzerinde yoğurdu. Sanki istenen avın kayıp gitmesinin sorumlusu demirmiş gibi, ayaklarıyla acımasızca tekmelendi. Ve çocuk sürüyordu ve Rab Tanrı'ya dua ediyordu (bu arada, onlara öğretildiği gibi, hiç yok!), böylece kapı yakında açılacak ve elini serbest bırakacaktı.
  Sonunda bir sonraki durak, el serbest ve koltuğa oturup nefes alabilirsiniz. Çocuk nefret ettiği avlusundan uzaklaştıkça ruhu daha sakinleşiyordu. Bilmedikleri yerde orası daha güvenlidir.
  Her ne kadar belki başka bir çocuk, tam tersine, onun yerine geçilmez duvarlarında koruma arayarak eve daha yakın olmayı hayal etse de. Ancak evin avlusu çocukta her zaman korkuya neden olmuştur. Hatta kabuslar ve cehennem gibi, acımasız akranları hakkında rüya gördü. Oğlan sokakta olabildiğince az yürümeye çalıştı. Derslerden sonra, nefret ettiğim, zalim yürekli akranların çıkıp benimle alay etmeye, hatta hemen dövmeye başlamasına zamanında yetişebilmek için soyunma odasına olabildiğince hızlı koştum. Oğlan teselliyi sadece kitaplarda buldu. O zamanlar bilgisayar yoktu, internet yoktu, televizyonda bile yoktu - en iyi ihtimalle mükemmel öğrencilerin öncülerini veya şarkı söyleyen bir koroyu gösterdikleri sadece üç kanal - dünyanın en insancıl ve insancıl ülkelerinde yaşamanın ne kadar iyi olduğunu . Ve en kötüsü, tarlalardan gelen sıkıcı raporlar ve hasat için sürekli savaşlar. Ve sadece haftada bir, Pazar günü, kesinlikle sınıra göre, bazı ilginç, uzun metrajlı filmler veya bir peri masalını ziyaret eden bir program izlemek mümkündü.
  Ve çocuk kendini kitaplara gömmeyi severdi, onlara yüce, asil ve muhteşem şeyler çizerdi.
  Ve sık sık derste, borudan tüküren veya lastik bantla ateş eden akranları çok yorulmadıysa, o da muhteşem, nazik dünyayı düşündü. Komünizm nihayet inşa edildiğinde ve evrensel, evrensel bir kardeşliğin olacağı gerçeği hakkında.
  Ve sonra Alpha Centauri, Sirius, Ursa Major, Yay takımyıldızından gelen çocuklar bir araya gelecekler. Ve genişçe gülümseyerek el ele tutuşurlar. Örneğin, Balık takımyıldızından gelen çocukların başları gümüşi pullarla ve altın, ışıltılı yüzgeçlerle kaplıdır. Ve Yay Takımyıldızında muhtemelen Sentorlara benziyorlar.
  Her şey çok huzurlu ve güzel. Birbirlerine hediyeler verirler, şarkılar söylerler. Düşmanlık yok, kin yok, kimse bir başkasının sırtına düğme ya da ölü kurbağa koymayacak.
  Yakında komünizm gelecekti ve tüm dünyayı bir nefret ağına sokan ve Sovyet çocuklarımıza iyilikten nefret etmeyi öğreten nefret edilen CIA - bırakın yok olsun ve yok olsun! Ne de olsa, Kızılderililerin yok edilmesinden Afganistan'a kadar savaş kabuslarına yol açan Amerikalılardır. Radyo sesleriyle insanları çıldırtıyorlar ve kardeş kardeşe el kaldırıyorlar, beşikten nefret uyandırıyorlar!
  Otobüs rota boyunca yavaşça kayar. Mayıs dışında, sabah - gün daha yeni başlıyor. Evet, çocuk karanlıktan korkmuyor. Aksine, karanlık olduğunda, akranlarının yanından fark edilmeden kayma, karanlıkta kaybolma şansı daha fazladır. Kışın, soğuk ve geceler uzun olduğunda ve özellikle şiddetli donda, sokağa çıkıp ciddi ciddi öfke dolu adamların yanından geçmeyi bekleyebilirsiniz.
  Kışın holiganlar da üşür ve daha az dışarı çıkarlar. Ancak sıcak mevsimde azap başlar. Ve sadece mağazaya gitmek işkenceye dönüşüyor. Ve çocuk, bir tür sıfır geçiş modülü icat ettiğini düşünüyor, böylece zaten mağazada olduğunuzda ve ardından düğmeye bastığınızda zaten evdesiniz.
  Yapay kanatların henüz icat edilmemiş olması iyi olabilir, dairesinde, yüksek bir katta, çocuk göreceli bir güvenlik hissedebilir. Hızlı bir koşudan ter döktüğünüzde, sonunda kapıyı açıp daireye atlarsınız, bir Olimpiyat şampiyonu bitiş çizgisini geçmiş gibi hissedersiniz - evdesiniz ve güvendesiniz. Sonunda normal bir kitap okuyarak bir nefes alabilir ve teselli bulabilirsiniz. Neyse ki büyük büyükbabalarından akademisyenin gıpta edeceği bir kütüphane bırakmışlar.
  Şoför son durağa geldiklerini ve herkesin gitmesi gerektiğini işaret etti. Çocuk kendini yabancı bir bölgede buldu. Sonuna kadar uğramamıştı. Ve bu yenilik hoş ve şaşırtıcı görünüyordu. Sanki bir adım atmaya değermiş gibi ve Zümrüt Şehir Büyücüsü'nden Eli gibi siz de kendinizi muhteşem ve mutlu bir ülkede bulacaksınız.
  
  MUZAFİR SONUNA KADAR SAVAŞ
  13 Nisan 1945. Berlin Şehri, İmparatorluk Şansölyeliği binası.
  Almanya'nın ünlü kavgacı ve düşmanı Molotof'un başkanlığındaki Sovyet heyetiyle yaptığı görüşmelerden yeni dönmüştü . Son savaşlarda dört Sovyet tank ordusunun neredeyse tamamen yok edilmiş olmasına rağmen. Ve 1 Nisan'da Lend-Lease kapsamındaki Batı yardımının arzı durdu, Stalin kasıtlı olarak şişirilmiş talepler ileri sürdü.
  Ribbentrop ne yazık ki Rommel'e şunları söyledi:
  - Sovyet delegasyonu ile müzakereler çıkmaza girdi. Uzlaşma sıfır seçeneği - Haziran 1941 sınırlarına dönüş Stalin'e uygun değildi. Koba, 1939 sınırları içinde Klaipeda bölgesi, Doğu Prusya ve tüm Polonya'yı talep ediyor. Ayrıca Slovenya toprakları, Macaristan'ın bir bölümü ve Romanya'nın petrol sahaları üzerinde hak iddia ediyor. Milyonlarca Sovyet askerinin her şeyin başladığı yere gelmek için ölmediğini beyan ediyor. Ayrıca Joseph bizden tazminat talep ediyor, tüm askerler ve siviller serbest bırakılıyor ... Ve bizimkini sadece fidye karşılığında serbest bırakacağına söz veriyor! Ayrıca Stalin, Finlandiya'dan toprak satın almaları da almak istiyor.
  Mareşal Führer Rommel kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Haziran 1944 darbesinden sonra doğu cephesinde yavaş ve inatçı bir geri çekilmeyi sürdürmek zorunda kaldık. Normandiya'da mağlup olan müttefikler bizimle onlar için nispeten onurlu bir barışa gitmelerine rağmen, ama ... Kızıl Ordu çok güçlü ve aktif savunmayı ve kısa karşı saldırıları tercih ederek askerleri azami ölçüde aldı. Evet, Ruslar Vistül'e gittiler ve hatta büyük bir kayıp pahasına onu geçtiler, Slovakya'ya girdiler, neredeyse Romanya'yı ele geçirdiler ... Ama tüm bu başarılar onlara pahalıya mal oldu. Biz de kanıyorduk ama az çok tatmin edici bir savunma kurmayı ve kayıp oranını lehimize üç dört kat azaltmayı başardım. Ama görünüşe göre Stalin, ülkesinin de tükendiğini ve Rusya'ya yardım etmeyi bırakan müttefiklerin bize güvenmeye başlayacaklarını anlamıyor mu?
  Ribbentrop neşeli bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - En büyük denizaşırı köpekbalıkları, SSCB'yi fethederek alacağımız topraklar karşılığında bize destek sözü veriyor! Britanya'daki İşçi Partisi hükümeti hâlâ tereddütlü ama birçok özel yapı bizi desteklemeye hazır! Brezilya, İspanya, Portekiz ve özellikle Arjantin'den yardım sözü aldık. Perron, açıkça bizim tarafımızda savaşa girdiğini bile göz ardı etmiyor. Finliler de sonuna kadar gideceklerine yemin ettiler! İtalya'da Mussolini'nin kuzeydeki konumu güçlenirken, güneyi Batı yanlısı güçler hâlâ kontrol ediyor. Savaşa devam etmeye hazırız Führerim!
  Rommel kısa ve öz bir şekilde şu emri verdi:
  - Speer bana!
  Becerikli, çalışkan ve yetenekli İmparatorluk Silah ve Mühimmat Bakanı uygun yerine oturdu. Speer, tüm zorluklara rağmen, silah üretimini önemli ölçüde artırmayı başardı ve çok hızlı bir şekilde daha gelişmiş sınıf kundağı motorlu silahları - "e", "LEV" ve "Panther" -2 seri üretime soktu.
  Üçüncü Reich'ın hâlâ genç ve çok enerjik ekonomik diktatörü şunları bildirdi:
  - Tank yapımı alanında sadece niteliksel değil, aynı zamanda niceliksel bir atılım sağlandı. Aralık 1944'te 1960 tankları ve kundağı motorlu silahlar üretildi. Ve bu, tüm askeri zorluklara ve dünyanın en iyi arabalarının seri üretime girmesine rağmen! Özellikle E-25, Aslan ve Panter-2!
  Şu anda, tankların ve kundağı motorlu silahların üretimi ayda yaklaşık iki bindir ve Mart ayında en son araçlar: E-10, E-25, Lev, Panther-2, üretimin üçte ikisinden fazlasını oluşturuyordu. tank filosu!
  Rommel kuru bir şekilde sordu:
  - Tanklarımızın Sovyet tanklarından üstün olduğundan emin misiniz?
  Sesine makul bir ton vermeye çalışan Speer, şöyle dedi:
  - Tasarımcılarımız, geç de olsa, düzeni, zırhı, silahları ve sürüş performansı az çok başarılı araçlar yaratmayı başardılar. E-25 özellikle başarılı oldu. Kırk derecelik rasyonel bir eğim açısına sahip 100 milimetrelik bir alın rezervasyonu yaparken, 60 milimetrelik kenarlar ve kıç ve 88 mm kalibreli EL 71 topunun silahlandırılması - kendinden tahrikli silahlar, 80 atış rezervi, yalnızca ağırlık 26,6 ton. 700 beygir gücündeki motora sahip otomobil, saatte 75 kilometrenin üzerinde hızlanıyor. Ayrıca ağırlık rezervi göz önüne alındığında, kendinden tahrikli tabancanın yanları ayrıca 30 mm'lik ekranlarla güçlendirilmiştir. Böylece, hem silindirler hem de ekran yan tarafı kaplar, bu da makinenin T-34-85 mermilerinin etkisini sadece alında değil, yan tarafta da tuttuğu anlamına gelir. Aynı 88 milimetrelik top, 60 derecelik bir eğimde 150 - 148 mm zırhı deliyor. Ateş hızı göz önüne alındığında, dünyanın en iyi tanksavar silahı olan 88 mm topumuzun isabetliliği! Ve alın koruması, IS-2 dahil olmak üzere çekim yapmanızı sağlar. Ayrıca, Sovyet toplarının sivri uçlu mermileri sekmeye karşı çok hassastır. Ve yüksek kaliteli çimentolu zırhımız, yüksek bir yüzey sertliğine sahiptir ve rasyonel bir eğim açısında mükemmel bir şekilde sekmektedir!
  Rommel mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve tüm bunlar, motor, şanzıman ve dişli kutusunun tek blokta bir arada bulunması sayesinde sağlandı. Böylece kardan milinden tasarruf etmişler ve arabanın yüksekliğini 144 santimetreye indirmişler. Makine tüm Sovyet modellerini geride bırakıyor ve üretimi nispeten kolay. Örneğin, yine de böyle bir tank yaratamazsınız!
  Speer karşılık verdi:
  - "Panther"-2 ve özellikle "Lev" tankı en son gelişmeleri ve geliştirmeleri dikkate alır. Özellikle, "Panther" -2, 47 tonluk ağırlığı karşılamayı başardı , silahlanmayı ve mermi stokunu "Kraliyet Kaplanı" seviyesine yükseltti ve zırh açısından biraz daha düşüktü. Ve bu yirmi bir tonluk bir fark. 700 beygir gücündeki motor size otoyolda 55 kilometre, kayalık yolda ise saatte 30 kilometre hız veriyor. Yeni arabalar şimdiden 900 beygir gücündeki bir motorla seriye giriyor ve saatte 70 kilometre hıza çıkabiliyor. 105 mm topa sahip "Aslan", silahlanmada eşi benzeri yoktur, ön zırhta, eşit yan taraflarda ve kıçta "King Tiger" ı geride bırakır. Ve hepsi 51 ton ağırlığında, 900 beygir gücünde bir motorla. Yeni tanklarımız - mükemmel sürüş performansına sahiptir, bu da onların bir saldırı savaşında kullanılabileceği anlamına gelir!
  Rommel sırıttı ve yine bilgeliğini gösterdi:
  - Bu tankta da motor, şanzıman ve vites kutusu araç gövdesinin önünde yer almakta olup taret geriye kaydırılmıştır. Ayrıca düzeni sıkılaştırdılar. Ama daha güçlü yan zırhı olan bir "Aslan"a ihtiyacımız var!
  Speer eğildi ve şöyle dedi:
  - E-50 tankında, ağırlığı yetmiş tonu geçmeyecek şekilde Maus'un korumasını ve silahlarını taşıyacağız!
  Rommel, Speer'i serbest bıraktı ve İmparatorluk Hava Bakanı Saur'u davet etti. Ayrıca çok yetenekli ve yetenekli bir yönetici.
  İmparatorluk Bakanı muzaffer bir havayla şunları söyledi:
  -Havacılığımız tamamen hava üstünlüğünü ele geçirdi! Ve her şeyden önce kahraman Alman endüstrisine teşekkürler! 1944 yılında Luftwaffe ile hizmete giren yeni jet uçakları, seri üretim ve sürekli artan hacimlerde. Sovyet araçlarına göre saatte 200-350 kilometre hız avantajına sahipler ve 30 mm'lik güçlü toplar ve roketlerle silahlanmışlar! ME-163, Me-262, BA-349 avcı uçakları ve özellikle ucuz, hafif, manevra kabiliyeti yüksek ve üretimi kolay HE-162, düşman Laggs ve Yak'lara karşı ezici üstünlüklerini kanıtladı. Yüksek hızlı keşif ve bombardıman uçağı Ar-234 öyle bir hıza sahip ki hiçbir Sovyet savaşçısı ona yetişemez!
  Aynı zamanda, en önemlisi, makinelerin niceliksel üretiminde düşmanla eşitlik elde edebildik. Haftada 150 ME-262 avcı uçağı üretiliyor, çok güçlü silahlara sahip ve savaşta hayatta kalabiliyor, şimdiden 300 ve bu rakam giderek artıyor HE-162 avcı uçakları ve AP-234'teki artışla 120. Eğimli kanatlara sahip ME-262'nin, süpürmenin ayarlanabildiği kanatlara sahip ME-1010'un, daha iyi silahlanma ve uçuş özelliklerine sahip He-262'nin ve en önemlisi Yu-287'nin daha gelişmiş modelleri yolda. Ters kanatlara sahip en son makine, mükemmel bombalama doğruluğuna sahip olacak.
  Toplamda, düşmanı tamamen bastırarak jet uçağı üretimini günde iki yüz uçağa çıkarmayı planlıyoruz!
  Rommel mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Vida makinelerimiz de oldukça başarılı. Örneğin, Focke-Wulf - TA-152'nin evrimi. Evet ve altı motorlu bir jet bombardıman uçağı versiyonundaki TA-400 büyük umut vaat ediyor!
  Zaur gururla tısladı:
  - TA-400, Uralların ötesindeki Sovyet fabrikalarını bombalayabilir, 800 kilometreye varan hızlara ulaşabilir ve 10 tondan fazla bomba taşıyabilir! 16.000 kilometre uçuş menziline sahip XO-18 kuyruksuz bombardıman uçağı da öyle! Ve jet TA-183 ve diğer makineler! Havaya hakim olacağız!
  Mareşal Führer, Zaur'u serbest bıraktı. Şimdi Schmeisser ile konuşma zamanıydı.
  alman makineli tüfek
  StG 44 (Almanca: Sturmgewehr 44 - 1944 saldırı tüfeği), II. Dünya Savaşı sırasında geliştirilen bir Alman saldırı tüfeğidir. Yaklaşık 850 bin adet üretildi. Modern otomat türleri arasında, seri üretilen ilk gelişme oldu.
  İkinci Dünya Savaşı'nın hafif makineli tüfeklerinden (PPSh, vb.), Öncelikle sözde orta, daha güçlü ve hafif makinede kullanılan tabanca kartuşlarından daha iyi balistik kullanımı nedeniyle, önemli ölçüde daha uzun bir hedeflenen ateş menzili ile farklıdır. silahlar.
  Otomasyon StG 44 - toz gazların namlu duvarındaki bir delikten çıkarılmasıyla havalandırmalı tip. Namlu deliği, cıvatayı dikey bir düzlemde eğerek kilitlenir. Eğiklik, kapı ve sürgü taşıyıcı üzerindeki eğimli düzlemlerin etkileşimi ile oluşur. Gaz odası - düzenleme imkanı olmadan. Yardımcı çubuklu gaz odasının tapası, yalnızca makineyi temizlerken özel bir sürükleme ile gevşetilir. Tüfek bombalarını atmak için, 1,5 g (parçalanma için) veya 1,9 g (zırh delici-kümülatif el bombaları için) toz yüküne sahip özel kartuşların kullanılması gerekiyordu. 7.92x33 Kurz kartuşundaki barutun standart ağırlığı 1.57 gr'dır Çubuklu gaz pistonu cıvata gövdesi ile birleştirilmiştir.
  Schmeisser, yeni makinenin - St 54 - yüksek atış doğruluğu ile daha da güvenilir ve daha iyi olacağına dair iyimserliğini de dile getirdi.
  Von Braun ayrıca gerçek bir iyimserlik ifade etti - A-10 ve A-11 füzeleri, 1000 kilometreye kadar uçma ve radyo rehberliğinde büyük bir isabetle vurma sözü verdi.
  Atom bombasıyla, nükleer reaktör yeni fırlatılana kadar işler daha da kötüydü. Ama ayrıca birkaç yıl içinde bombaların kraliçesinin diziye gireceğine söz verdiler!
  Ama en önemlisi, Amerikalılar ve İngilizler, Üçüncü Reich'a ve onun uydularına dünya komünizmine karşı mücadelede yardım sözü verdiler!
  Mareşal Führer Rommel karar verdi:
  - Stalin'e, düşmanlıklara tamamen yeniden başladığımızı, ardından komünizmin tamamen ve tamamen yok edildiğini söyleyin!
  13 Nisan 1945, büyük reddin günüydü!
  Alman savaşı, tam akan Vistül'ü zorlamaktan kaçınmak için Macaristan'dan ana darbeyi vurdu. Saldırı, 20 Nisan'da Nazi tümenlerinin yetersiz kaldığı bir zamanda başladı.
  Almanlar, neredeyse hareket halindeyken ilk savunma hattını geçmeyi başardılar. Rusların çok sayıda topçu kullanmasını önlemek için aktif olarak gece saldırı taktiklerini kullandılar. Geceleri tabii ki ateş o kadar etkili olmuyor ve Nazilerin gece görüş cihazları var.
  Oldukça hızlı bir şekilde ikinci savunma hattı da kırıldı ve iki kazan oluştu. Ancak karargahın emriyle büyük rezervler savaşa girdi. Nazileri yenmek mümkün olmasa da Mainstein'ın saldırısı askıya alındı.
  Almanlar, bir aylık inatçı çatışmalardan sonra, 70-80 kilometreden fazla ilerlemeden Slovakya'nın yalnızca bir bölümünü yeniden ele geçirmeyi başardılar.
  Doğu Prusya'daki Fritz saldırısı daha da az başarılıydı. Sadece ilk savunma hattını geçtiler ve yoğun bir savunmayla karşı karşıya kaldılar. Kızıl Ordu'nun kendini nasıl kazacağını ve savunacağını bildiği ortaya çıktı. Ve ciddi hasar verin.
  Kisselring sadece Romanya'da büyük başarılar elde etti. Faşist birlikler üç kazan yarattı ve neredeyse tüm Moldova ve Bukovina'yı ele geçirdi. Ama orada bile, doğal bir su bariyeri olan Bug'da durarak Odessa'ya geçmelerine izin verilmedi! Ancak Almanlar yine de çok fazla toprak ele geçirmeyi başardı. Karadeniz kıyısı ve Ukrayna'nın Chernivtsi bölgesi dahil. Böylece cephe hattını Romanya'nın petrol sahalarından uzaklaştırmak. Ancak Nisan ve Mayıs başarıları bununla sınırlıydı.
  Kızıl Ordu savunmadaydı ve endüstri çok sayıda askeri teçhizat üretti. Özellikle Yak-9 avcı uçakları ve T-34-85 tankları.
  Yaz aylarında Rommel kendini zor bir durumda buldu - Almanya'nın insan kaynakları çoktan tükenmişti ve saldırı ağır kayıplara yol açtı. Kırk birinci yılın tekrarına güvenmek gerekli değildi. Sovyet birlikleri savaşta sertleşiyor, generaller yüksek bir fiyata deneyim kazanıyor ve oldukça yoğun ve derinlemesine bir savunma inşa ediliyor.
  Yani, doğuya taşınmak için para ödemeniz gerekiyordu.
  Merkezde, Sovyet birlikleri hala Vistül boyunca köprübaşları tutuyordu. Stalin geri çekilmek istemedi.
  Rommel, SSCB'ye bir hava saldırısı başlatmaya karar verdi. Bombalama en azından pahalı bir meslek olduğundan, ancak böyle bir saldırı sırasındaki insan kayıpları çok daha az! Dahası, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere, kolonileri ve egemenlikleri ile silahlar, kaynaklar ve hatta gönüllülerle giderek daha aktif yardım sağlamaya başladı.
  Jet uçakları tarafından hava saldırısı ve büyük tank ordularının dikkatli bir şekilde yarma girişimleri.
  Ancak Stalin pasif bir şekilde oturup yenilgiyi beklemek istemedi! 22 Haziran'da birlikleri Slovak yönünde bir saldırı başlattı. Buna cevaben Amerikalılar, Almanya'ya krediyle bin B-29 bombardıman uçağı sattı.
  Almanlar havaya hakim oldular ve şimdiye kadar tanklardaki ve kundağı motorlu silahlardaki niteliksel üstünlüğü kullanarak Kızıl Ordu'nun saldırılarını püskürtebildiler. Temmuz ayının sonunda, Güney Alman Ordu Grubu, başka bir cep oluşturmak amacıyla saldırıya geçti. Sovyet birlikleri, Alman saldırısını durdurmayı başardı. Naziler yaklaşık otuz kilometre ilerlediler ve ağır kayıplardan kaçınarak durdular. Ağustos ayında Kızıl Ordu, Doğu Prusya'da da ilerledi.
  Yaz boyunca cephe hattı pek değişmedi.
  Bu arada Amerika Birleşik Devletleri Japonya'ya iki atom bombası attı. Hirohito, 16 Ağustos'ta teslim olduğunu duyurdu. Amerika ellerini çözdü ve Üçüncü Reich'a teknoloji, hammadde ve ekipman tedarikini hızlandırdı.
  Alman havacılığının baskısı yoğunlaştı. Naziler, SSCB'yi bombalamayı umuyordu. Sonbahar, her iki tarafta da karşılıklı darbeler ve saldırı girişimleriyle geçti. Her iki taraf da gereksiz kayıplardan kaçınmaya çalıştı.
  Ancak genel olarak Luftwaffe'nin havadaki üstünlüğü ortaya çıktı. 1945 boyunca, Üçüncü Reich ve uydular, çoğu jet olmak üzere altmış binden fazla uçak üretti ve Müttefiklerden otuz bin daha aldı. SSCB sadece kırk beş bin araba üretti. Üstelik hız, silah ve zırh açısından düşmandan daha düşük.
  1946 ayrıca Kızıl Ordu'nun büyük bir taarruz girişimiyle başladı. Ancak Almanlar en iyi piramidal tankları E-50'yi savaşa attılar ve Sovyet birimlerini yenerek onları Polonya ve Slovenya'ya geri itmeyi başardılar. Ancak yoğun kar yağışı ve Sovyet birliklerinin kitlesel kahramanlığı, Neman'daki ve Grodno'nun biraz ötesindeki faşist orduları durdurdu! Bandera'nın desteğiyle Fritz, Lvov'a girdi. Bununla birlikte, büyük çaplı bir saldırı veya daha doğrusu başarısızlığı, SSCB'nin Doğu Avrupa'daki ayaklarını kaybetmesine neden oldu ve şimdi savaş yeniden tamamen Bolşevik Rus İmparatorluğu topraklarına taşındı!
  Mayıs ayında Rommel'in birlikleri başarılarını artırmaya çalıştılar, ancak birkaç ay süren çatışmalardan sonra yalnızca Baranovichi, Vilna hattına ulaştılar ve ardından Riga'ya yaklaştılar. Naziler Güney'de biraz daha başarılıydılar - Vinnitsa ve Zhytomyr'i aldılar - Kiev'e yaklaşıyorlardı! Ve Odessa, Sovyet birlikleriyle bağlantısı kesildi.
  Bununla birlikte, Almanlar da çok büyük kayıplar verdi - on dört yaşındaki gençler ve altmış beş yaşındaki büyükbabalar askere alındı. Zayıf cinsiyetin savaştığı ayrı keskin nişancı ve havacılık alaylarının yanı sıra birkaç kadın bölümü bile oluşturuldu!
  Sonbaharda Almanlar kendilerini savundu ve Sovyet ordusu onları hissetti. Kışın da savaşlar tüm hızıyla devam ediyordu. Ezici hava üstünlüğünü elinde tutan Almanları kırmak mümkün olmadı. Kuşatılmış Sovyet şehirleri Riga ve Odessa düştü, ancak Fritz saldırıyı daha fazla geliştiremedi.
  1947'de, ana Alman piramidal E-50 ile rekabet etmesi beklenen Sovyet T-54 tankı seri üretime girmeye başladı. Doğru, Sovyet arabası zırh ve silahlarda hala Alman arabasından daha düşüktü, ancak daha ucuz ve daha hafifti. Seri üretim Temmuz ayında başladı.
  Havacılıkta işler daha da kötüydü, ancak 30 Aralık 1947'de nihayet ilk Sovyet seri jet avcı uçağı MIG-15'in uçuşu gerçekleşti.
  Bu da havadaki faşist tekelin biteceği anlamına geliyor.
  Seri üretim Mayıs 1948'de başladı. Makinenin kendisi hız ve silahlanma açısından ME-362'den yalnızca biraz daha düşüktü. Doğru, Almanlar, asların köklü üretimi ve savaş deneyiminde hala öndeydi. Ancak, SSCB'nin havada pariteye ulaşmak üzere olduğu anlaşıldı.
  1948 sonbaharında yeni müzakereler başladı.
  Almanya'nın nüfusu azaldı, ancak SSCB'nin de kanı kurudu. Ek olarak, Alman fizikçiler Sovyetlerin önüne geçmeyi başardılar ve Üçüncü Reich zaten bir nükleer bombayı başarıyla test etmişti.
  Rommel ılımlı bir seçenek sundu - Almanlar zaten kazandıkları her şeyi alıyor. Riga'dan Odessa'ya.
  Buna cevaben Stalin sıfır seçeneğini kabul etti. Ne biz size, ne de siz bize!
  Müzakereler yine tam bir çıkmaza girdi.
  Koba, az çok önemli olan her sanayici, tasarımcı ve askeri uzmanla sırayla bir araya geldi.
  Faşizme karşı sonuna kadar savaşacağını duyurduğu bir konuşmayı herkesin önünde okuduktan sonra!
  7 Kasım 1948. Büyük bir değişim ve karar günü oldu!
  sonsöz
  21 Aralık 1954... New York... Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en yüksek gökdelen kırmızı bayraklarla cömertçe asılmıştır.
  Resmi Amerikan Halk Cumhuriyeti'nin dev ekranlarında ve tüm reklam panolarında gösterilen Stalin, Lenin Caddesi'nden geçen Sovyet birliklerine gülümseyerek el sallıyor!
  Tüm dünya yetmiş beş yaşındaki yoldaş Stalin'i kutluyor - Dünya gezegeninin ilk imparatoru!
  
  LUCIFER'IN OLUŞU
  Onun için kolay olmasa da, yine de nispeten genç olmasına ve ruhunu sertleştirmeye vakti olmamasına rağmen, savaşçı Palpatine bariyeri aşmayı başardı.
  Karolina kendi elleriyle ve bir ışın kılıcıyla öldürülmeliydi. Ancak izleri gizlemek için sarayın kendisine küçük bir nükleer yük yerleştirildi.
  Darth Sidious ışın kılıcında çoktan ustalaştı ve kraliçeye giderken kişisel muhafızlarını kesti. Sonra ona diz çökmesini ve pahalı ayakkabılarını çıkarmasını emretti - böylece alışıldığı gibi iskelede çıplak ayakla ölecekti.
  Karolina geldi. Palpatine ona gerçek yüzünü gösterdi ve ağustos kişi şiddetle gözyaşlarına boğuldu. Bundan sonra, Dart hayatında ilk kez kuvvetli yıldırım kullandı ... Ve kömürleşmiş kraliçe sakinleştiğinde, acımasız Sith Lordu fünyeye bir nükleer silah yerleştirdi ve sarayı terk etti.
  Sualtı dünyasının sakinleri, gezegenin iki dünyası arasında şiddetli bir savaşın çıkmasına neden olan sabotajla suçlandı. Teknolojik üstünlüklerine rağmen su altı yarışı ayakta kalmayı başardı. Ayrıca soykırıma izin vermeyen Cumhuriyet Senatosu temsilcileri de müdahale etti.
  Palpatine, kendisine bir barışçının defnesini kazandı ve şimdiye kadar yalnızca Naboo'dan senatöre mütevazı bir asistan rolünde galaktik seviyeye ulaştı, ancak kendisi için çok hızlı bir şekilde popülerlik kazanıyor.
  Öğretmeni Plagast, çırağın yükselmesini onayladı, ancak kendisi, Magokloryalıların bilimsel çalışmasına giderek daha fazla daldı. Kendisi ölümsüzlüğü kazanmak ve ölüleri diriltmeyi öğrenmek istiyordu. Ek olarak, Plagast, dışa dönük bir acımasızlıkla, bazı akrabalarına şefkat duydu ve onların hızlı dirilişlerini hayal etti.
  Palpatine'in kızı büyüdü ve kraliçe oldu. Ve yakında kendi çocuğu oldu. Kocası resmi olarak kral olmadı, ancak tamamen yasal bir eş ve en üst düzeyde beceriye sahip olmasa da eski bir Jedi subayıydı. Resmi olarak, kraliçenin önderliğinde prens ve küçük eş yönetici unvanını aldı.
  Ancak Palpatine gayri resmi damadından hoşlanmadı: çok nazik, asil, görünüşte çok yakışıklı ve yaşından çok daha genç görünüyor.
  Evet ve siyah hükümdarın kızı son derece kibar ve sempatik bir şekilde büyüdü. Karakter olarak, muhtemelen evrendeki en kötü insan olmayı hayal eden babasına oldukça benzer.
  Her durumda, Plagast artık çırağını ikna etmek zorunda değildi. Palpatine, hem kızını hem de kocasını yok etme kararını kendi başına verdi.
  Ama tabii ki kendinizi yakmayacak şekilde. Ve bu kolay değil, bu nedenle tüm kargaşa ve sabotajdan sonra sarayın korunması önemli ölçüde güçlendirildi.
  Palpatine, yıldız gemisinde bir kaza düzenlemeye karar verdi. Nüfuzunu kullanarak kraliyet ailesinin metropol gezegeni ve cumhuriyetin başkenti Corusan'a kaçmasını sağladı. İddiaya göre, harika bir tatile davet - büyük bir oluşumun milenyumu.
  Usta Plagast'ın derslerini iyi öğrendi;
  Öğretmen, öğrenciye eğitimi ciddi olsa da İkili Yönetim'den muaf olacaklarına söz verdi. Darth Bane'in öngördüğü kısır döngüyü kırarak birbirlerinden hiçbir şey saklamayacaklar, ilişkilerinde kıskançlık ve güvensizlik yaşamayacaklar ve böylece karanlık tarafa birlikte hizmet edeceklerdi. Sidious onlarca yıl Muun'un altında çalıştı ve bu sırada Plagast, Plagast'ın yeni keşfedilen gücünün kaybolmaması için bildiği her şeyi çırağına öğretti. Plagueast'in dersleri, Palpatine'i korkularıyla yüzleşmeye zorladı, tüm sevinçlerini ve değer verdiği her şeyi elinden aldı. Karanlık Lord, Sidious'a kıskançlık ve nefret gibi duyguların, karanlık tarafta ustalaşmak için gerekli olsa da, daha büyük bir amaç için geleneksel ahlak kavramlarını terk etmenin bir yolu olduğunu öğretti. Plagast ayrıca öğrencisine galaksiyi kontrol etme nihai hedefiyle gücü ele geçirmenin yolları hakkında ders verdi.
  Ama öğrenmenin en etkili yolu sanal engelleri aşmak ve çok boyutlu sinemaydı.
  Usta, Palpatine'in saflarda ilerlemesine yardım ederken, Thaler Sidious'a Sith holokronuna ve diğerlerine erişim izni verdi. Palpatine'i ışın kılıcı savaşında, Kuvvet şimşeği kullanarak eğitti, onu çeşitli silahlar ve karanlık taraf teknikleri hakkında her türlü bilgiyi özümsemeye zorladı, ancak onlara yalnızca Tarikat'ın gerçek amacı için gerekli olan değeri verdi. Aynı zamanda, Şam Grandee kisvesi altındaki Plagast, kimsenin onun Palpatine ile akraba olduğundan şüphelenmemesi için gereken her şeyi yaptı.
  Yani burada basit bir şey oldu - yıldız gemisi asteroit akıntısına çarptı. Üstelik, birçok pilot sert içkiler aldığında, zaten yıldız gemisinin dönüşünde.
  Ve Palpatine'den şüphelenilmemekle kalmadı, endişe gösterdiği ve onu riskli bir rotadan caydırdığı için bir emir bile aldı. Ama öyle bahane yolları var ki insan mutlaka tam tersini yapar. Ve provokasyon işe yaradı ve orada cihazlar biraz hasar gördü.
  Hem varisler hem de eş öldü, sadece Palpatine'in torunu küçük Prenses Padme Amidala hayatta kaldı. Naboo'daki tahtı miras aldı.
  Darth Sidious da suçları listesine eklendi. Ancak her şey Plagast tarafından onaylanmadı.
  "Güce, çırağa ve liderlik yeteneğine sahipsin. Daha da önemlisi, bir seri katilin kana susamışlığına sahipsin, ancak bunu yedekte tutmamız gerekir - şiddet özel bir amaca hizmet etmedikçe. Biz kasap değiliz, Sidious. geçmişin bazı Sith'leri. Biz geleceğin mimarlarıyız."
  "Ne kadardır?"
  "On yıl içinde - ve bir gün önce değil."
  Ancak kendini dizginlemedeki sabır kendini göstermek istemedi. Bazen Witt'in kendisi neden aniden bu kadar acımasız hale geldiğini merak etse de. Doğuştan bu kadar saldırganlığı var mı? Ayrıca, arkadaş canlısı bir çevrede Palpatine nazik bir insan izlenimi verdi.
  Darth Sidious yeni bir teori bile ortaya koydu: gerçek bir Sith düşüncelerini o kadar ustaca saklamalı ki öğretmen bile işin püf noktasını anlamıyor! Kendine Bilge Plagast dese bile!
  Palpatine galaktik siyasete girmeye başlarken, akıl hocası araştırmasında yeni bir atılım yaptı. Aynı ırktan bir delegasyon tarafından Şam'a sunulan suçlu Yinchorri'nin iradesi, sürüngenlerin iç doğal direnişine rağmen Güç'ün etkisi altında kırıldı. Plagast ayrıca diğer örnekler üzerinde kendi yeteneklerini test eden birçok deney yaptı. Cache'deki bir sonraki Toplantıda Plagast, Sith'in hareket etmesi gereken yönergeleri Sidious'a özetledi, Kerred Sante'yi uzun vadeli ortadan kaldırması hakkında konuştu ve Sidious'a, Palpatine'in yerini alması için Senatör Vidar Kim'e suikast emri vermesini emretti. . Plagast, itaatkar bir Yinchorri ordusu yaratmak için yerel klon yapımcıları ırkıyla müzakere ettiği Kamino gezegenini bizzat ziyaret etti. Daha sonra Şam ve astları, Plagast'ın orada bulunan Jedi'larla kişisel olarak konuştuğu Serenno'ya doğru yola çıktı. Böylece Jedi Qui-Gon Jinn'in şirketlerden hoşlanmadığını ve eski ustası Dooku'nun Cumhuriyet'in konumunu sürdürülemez bulduğunu öğrendi. Plagast Usta Sifo-Dyas'ın kalbine ustalıkla şüphe tohumları ekti ve onu nazikçe Cumhuriyet'in bir orduya ihtiyacı olduğuna ikna etti.
  Doğru, savaşsız pahalı bir askeri makine yaratmaya kim gidecek? Ve Sith tam olarak şiddet yöntemini kontrol etmek istedi, çünkü farklı bir yol onların öğretilerine aykırı.
  Bir düzineden fazla Ticaret Federasyonu dünyasını Cumhuriyet'e kabul etmenin siyasi oturumunda, Plaguest ve Sidious, Şam ve Palpatine kisvesi altında yeniden bir araya geldi. Önceden ayarlanmış bir planın ardından Palpatine, Senato'da çığlıklar ve kaos yaratan muhteşem bir konuşma yaptı. Plagast memnundu, çünkü Ticaret Federasyonu'nun gezegenleri Cumhuriyet'in bir parçası oldu ve gelecekte Sith'ler kendi elleriyle bir galaktik savaş başlatabilirdi. Ancak Plagast, küskün Senatör Pax Tim'in Şam'ın diğer düşmanları olan Sante güvenlik yapısıyla işbirliği yaptığını ve şimdi Şam'ı devirmek için daha aktif adımlar atacağını biliyordu. Bu nedenle Plagast, Palpatine'i siyasi bir oturumda kasıtlı olarak Tim'e ayarladı ve onu test ederken öğrenciyi yem olarak kullandı. Sidious'un başarılı eylemlerine rağmen Tim, Plagast'ın Maladyalı suikastçılarına emir vererek her iki Sith'i de alt etmeyi başardı. İkincisi, tüm gücünü kaçırma olayını durdurmak ve Tim'i bulmak için yoğunlaştırdığı için, kendisine karşı ikinci bir saldırı planlandığından habersizdi.
  Ve Darth Sidious bunu hissetti ama şimdiden bir akıl hocasının vesayetinden kurtulmayı düşünüyordu.
  Larsh Hill'in Tarikat'ın Coruscant'taki locasındaki göreve başlama töreni sırasında Darth Plagast paralı askerler tarafından neredeyse öldürülüyordu. Palpatine'in asistanı Pestage, Maladyalılarla temasa geçti ve gerekli bilgileri aldıktan sonra bunu Palpatine'e hemen bildirdi. Her ikisi de suikast mahalline geldi ve yalnızca yarayı Güç ile saran yaralı ve zar zor nefes alan Plagast'ı canlı buldu; Şam Başkentlerinden Muunların geri kalanı öldürüldü. Daha sonra Palpatine, Coruscant'taki Malastare elçiliğinde Tim'in kendisini ve Gran Protectorate'nin diğer birçok üyesini öldürerek Tim'den kişisel intikam aldı. Polis, Senatör Kim'in öldürülmesinin ardından bu ölümleri araştırmak için özel bir ekip oluşturmasına rağmen suçun faillerini bulamadı. Sonuç olarak Şam Başkentleri liderini kaybetmedi, ancak Hego Şam Galaksi işlerinden emekli oldu.
  Darth Sidious oldukça kurnazca planlar yaptı. Torunu Padva'yı öldürmedi, onunla arkadaş oldu. Ve dış isteksizlikle senatör oldu.
  Kara lordun etkisi arttı, üçüncü Sith Darth Maul ortaya çıktı. Ayrıca barbar yöntemlerinde eğitilmiş ve çok yetenekli bir dövüşçü. Bununla birlikte, Maul'un güç konusundaki yeteneği, tam teşekküllü bir varis olabilmesi için o kadar büyük değil.
  Ek olarak, hem Plagast hem de Thaler hala insan ve ırkçılık belirtileri de var. Gelecekteki Sith İmparatorluğu'nun tahtının insan olmayan bir ırk tarafından miras alınmasını gerçekten istemiyorlardı.
  Bu nedenle, belki de Darth Maul'un ölümü önceden belirlenmişti. Ek olarak, Palpatine öğrencisiyle bir düello sırasında neredeyse ölüyordu ve yalnızca güçteki üstünlük, gelecekteki imparatoru ölümden kurtardı.
  Darth Sidious, evrendeki birinin ışın kılıcını kullanmakta daha iyi olmasına sinirlendi. Ve bu da izini bıraktı. Neyse ki bir insan çifti için Maul, sınırlamaları nedeniyle gücün karanlık tarafı bilgisinde onları geçemedi!
  Damascus ve Palpatine, Naboo krizinin her ikisine de fayda sağlaması için her şeyi yaptı. Darth Maul, Jedi'ları yok etmek için Naboo'da bir operasyon başlattığında, Şam yeni bir kriz düzenlemek için aktif adımlar atmıştı. Damascus, Corporate Union, Guild of Commerce, Techno Union ve diğer şirketlerin başkanlarıyla temasa geçerek onları Cumhuriyet'in kendi dünyalarına yönelik gaddar eylemlerine ikna etti. Galaktik Cumhuriyet'in Yüce Şansölyesi olarak seçilmesini garantileyen Palpatine, Büyük Planı tek başına tamamlama zamanının geldiğine karar verdi. Palpatine, Plagast'tan neye ihtiyacı olduğunu öğrendikten ve arzuladığı konumu güvence altına almak için akıl hocasının bağlantılarını kullandıktan sonra, yaşlanan Muun'u bir engelden başka bir şey olarak görmedi. Öte yandan Plagast, çırağına tam bir güven duyuyor gibiydi.
  Dahası, Darth Maul öldü ve iki kuralı otomatik olarak geri geldi.
  Önünde hala çok iş ve zaman vardı ve Darth Sidus'un yeni bir öğrenci yetiştirme fırsatı yoktu.
  Öyleyse, neden tandemleri birkaç yıl daha - Jedi düzeni nihayet yok edilene kadar - mevcut değil?
  Ama en önemli şey bu değildi. Plagast sonunda korkunç bir sırrı ortaya çıkardı: "Palpatine'in gerçek, biyolojik babası odur - Witt Thaler."
  Evet, çok güzel bir köylü kadın olan annesi, zengin tüccar ağası Şam'ın başını çevirdi. Ve tutkuyu zapt edemedi.
  Genel olarak, Sith'e başladıktan sonra, yavruları yeniden üretme yeteneği keskin bir şekilde düşer. Ve sonra büyük şans - bir oğlun var! Ve çok yetenekli ve sadece güçte yetenekli değil, aynı zamanda olağanüstü bir siyasi yeteneğe sahip.
  Genç adamı kurtarmasının bir numaralı sebebi buydu. Kendi kanının işini başkalarına aktarmak çok daha keyifli. Üst düzey Sith'in neredeyse kısır hale gelmesi nedeniyle, aile bağları hiçbir zaman ana bağlar olarak görülmedi.
  Plagast derinden hissetti ... Belki de gerçekten kendi oğlunun ona dokunmamasına karar verdi.
  Ancak bu tam olarak Darth Sidious'u harekete geçmeye iten şeydi. Kendi babasını öldürmek gibi bir suç işlemek her Sith Ustasının hayalidir.
  Seçimden önceki gece, Damascus yıllardır ilk kez özel olarak Senatör Palpatine ile birlikte halkın karşısına çıktı: birlikte Galaktik Opera Binası'nda Mon Calamari'nin yeni bir prodüksiyonunun galasına katıldılar. Tanıtımın ardından iki Sith Lordu, Palpatine'in yaklaşan başarısını kutlamak için Kaldani Spire binasındaki Şam çatı katına çekildi. Palpatine yaklaşan Senato konuşması için prova yaparak öğretmenin etrafında şarapla dolaştı.
  Sarhoş olan Plagast, Palpatine'e Magoklorlularla yaptığı deneyin fazlasıyla başarılı olduğunu söyledi. Anakin adlı çocuk yarışı kazandı ve en önemlisi, bütün bir savaş robotları ordusunu etkisiz hale getirmeyi başardı. Bu, çocuğun evrende yaşayan herkesten daha güçlü olduğu anlamına gelir. Oğlanla eşleşmeye ek olarak, magoklorlular ve Togruta ırkının bir temsilcisi ile tohumlamayı başardı. İnsansı ama insan olmayan bu ırkın temsilcilerinin Magohlorians açısından insanlardan daha fakir olduğu, ancak aynı zamanda insanlardan kat kat daha az sayıda olan Jedi'ların aralarındaki yüzdesinin çok yüksek olduğu düşünüldüğünde, Daha sonra ...
  Gelecekte yeni kız Ahsoka Tano, daha önce bilinmeyen olağanüstü beceri zirvelerine ulaşabilecek. Togruta'nın gücünü ve Magochlorian'ların bolluğunu algılamanın alternatif yollarının birleşimi, insan yapımı doğanın gerçek bir mucizesine yol açabilir.
  Sıradaki ne? Deneylere devam edecek ve tanrılara eşit güçte yeni bir insan ırkı yaratacak. Ve Sith'in evrenin fiziksel yasalarını değiştirmesine ve belki de yeni evrenler yaratmasına izin verecek olan Magohlorians - teokloryalılardan bile daha yüksek seviyedeki varlıkları sentezleyebilecek!
  Kara lordun korkacağı ve hayrete düşeceği bir şey vardı.
  Yavaş yavaş sarhoş olan Plagast, uzun yıllar sonra ilk kez bir rüyanın içine düştü ve birkaç dakika sonra Sidious tereddüt ettikten sonra (belki bir kılıçla kafasını kesmek daha iyidir?), Bir Güç akışı getirdi. öğretmene yıldırım
  - Baban her şeyin hesabını verecek! Beni terk ettiğin için, işkence görmüş kraliyet mahzenlerinde bir yıl boyunca cehennemde yaşamama izin verdiğin için! Neden bana tek gerçek aşkım Carolina'yı öldürttü!
  Kara Sith kükredi, ebeveynine şimşek çaktı. Ondan gerçekten nefret ediyordu.
  Plagast'ın acısının tadını çıkaran Darth Sidious, ona yavaşça ölümüne işkence etti ve Güç'ün yardımıyla bitkin düşen hiçbir şey yapamadı ve öldü.
  Son saniyelerde, siyah lord şunları söyledi:
  "Bana Galaksiyi yönetmeyi öğretmeye karar verdiğin gün bu oyunu kaybettin. Baban senin yanında - daha doğrusu ayağının altında. Sen benim öğretmenimdin baba - evet, bunun için sana sonsuza kadar anlatacağım. , sonsuz minnet duysun ama sen asla benim efendim olamayacaksın."
  - Palpatine, Darth Plagast'ın yıldırım güçlerinin ateşinde ölen ve yananlara veda etti.
  Ve böylece Sith mucidi çalkantılı hayatına son verdi. Ve onunla evrensel tarihin sayfasını çevirdi.
  Ancak iki yeni, harika yaratım vardı: Ahsoka ve Anakin ile galaksi üzerinde güç elde etmeyi başaran ve Jedi'ları yenen bir öğrenci.
  Luke Skywalker bu nedenle Palpatine'in torunu ve Darth Vader'ın oğluydu.
  Bu nedenle, Sith'in kara efendisi, güçlü yetenekli doğrudan soyundan gelen emri veremez, alıp yok edemezdi. Dahası, ne derse desin - Luke yüzde yüz insandır ve kendi çocukları yarı Togruta'dır. Ancak İmparator Palpatine, insan olmayanların haklarını kısıtlayan yasalar çıkarmıştı ve genellikle yeni eyalette ırkçı yasalar oluşturmaya çalıştı.
  Gerçekten de, insanlar galaksideki en kalabalık ırk olduğunda ve imparatorun kendisi ve çevresi bir erkek olduğunda, o zaman sert ırkçılık ve diğer ırkların aşağılanması Sith'in ruhuna oldukça uygundur. Bastırmayı ve hükmetmeyi sevmek.
  Büyük Mareşal Tarkin, ırkçılığı haklı çıkarmak için bütün bir teori ve ideoloji geliştirdi...
  Ama tahtı miras aldılar, halkın sadece yarısı. Ahsoka çirkin büyümelerden kurtulmuş ve bukalemun derisi güzel görünse de.
  İmparator, çocuklarını özellikle Togruta'nın yaşadığı Shilo gezegenindeki hayatı yok etmeye gönderdi. Ve kara lordun soyu bunu sevinçle yerine getirdi.
  Gebe kaldıklarından beri hizmet ettiler ve gücün yalnızca karanlık tarafını biliyorlardı. Palpatine, gençliğinde birden fazla iyilik yaptı. Ve işkence mahzenine girseydi, Plagast'la karşılaşmasaydı, asla galaksideki en büyük katil olamazdı.
  Evet, çocukları iyilik yapmadılar, seve seve kötülük yaptılar. Ama nedense, imparator için tatsız olan tam da bu. Tolya ve içindeki iyilik sonuna kadar ölmedi. Toli Palpatine, kendi içindeki aydınlık tarafı yendiğinde, kendinle savaşmadan gerçek bir Sith olmanın imkansız olduğuna inanıyordu.
  Çocukları, zihinsel ıstırap ve pişmanlık duymadan, evrendeki en doğal şey olarak kötülüğün hizmetini verili olarak aldılar.
  Ancak Palpatine kendi kendisiyle savaştı ve Carolina'yı öldürmenin ona neye mal olduğunu yalnızca Yüce Tanrılar bilir.
  Ayrıca imparator annesini öldürmeye cesaret edemedi. Görünüşe göre Plagast da ona karşı bir şefkat duygusu besliyordu, asla böyle bir soru sormadı.
  Ve Palpatine'in annesi hala hayatta ve yüz yılı aşkın bir süredir geçmiş olmasına rağmen, hiç de derin yaşlı bir kadın gibi görünmüyor. Aksine, güçlü bir sarışın olan oğlundan daha genç görünüyor - görünüşte otuz yaşından büyük değil. Ağır işten salıverildikten sonra ücra bir eyalete yerleşti ve orada büyücülük yaptı.
  Evet, sıradan, köylü bir kadın ama aynı zamanda genetiğinde değiştirilmiş sıra dışı bir kadın. Aksi takdirde, kara lorddan hamile kalması pek mümkün olmazdı.
  Yalınayak, sadece peştemal içinde, genç bir kızınki gibi ince bir bele sahip, tarlada çok çalışıyor ve geceleri büyücülük yapıyordu. Ancak Witt onunla yaşadığında annesi çalışmalarını sakladı ve oğlunu hiçbir şeye adamadı.
  Doğru, birkaç kez ağzından kaçırdı: muhtemelen kaderinde sadece sevdiklerini değil, onların çocuklarını ve torunlarını da gömmek olacaktı.
  Palpatine annesini sadece bir yıl önce ziyaret etti - Naboo'yu bir asi baskınından korumak gerektiğinde. Onlar da kara imparatorun ana gezegeninde sırlar arıyorlardı. Belki zayıf yönlerini bilmek ya da akrabalarını bulmak istediler?
  İmparatorun bir üvey erkek kardeşi vardı. Burada Palpatine, Naboo'daki krizden kısa bir süre önce onu karanlık güçlere feda etti - şansın gülümsediğini nasıl söyleyebiliriz?
  Bu zamana kadar erkek kardeş zaten torun edinmişti, bu nedenle Darth Sidious'un beklenti taktikleri haklı çıktı. Daha fazla kurban ve öldürülen yerli kanın panteonunun yenilenmesi.
  Sonra aynı anda istedi ve annesini bitirdi. Ancak Palpatine, yaşlı kadınla tanışmayı bekliyordu: ama annesi, uzun ayrılık yıllarında hiç değişmemişti. Kız gibi, kaslı bir figür, güneş yanığından çok esmer ve pürüzsüz bir cilt, erkeksi bir çene ile güzel bir yüz. Uzaktan bakıldığında, genellikle bir kızla karıştırılabilir, ancak yakından bakıldığında yüz hatları görülebilir: oldukça olgun, biçimli ve en az otuz yaşında. Ve zümrüt safir gözlere bakarsanız, daha da fazla görünecek.
  Annesinin göründüğü kadar basit olmasını beklemeyen Witt Thaler şok oldu ve öldürmeyi ya da kendi deyimiyle karanlık güçlere kurban vermeyi reddetti.
  Büyücü anne ile en azından birkaç kelime söyleme cesaretini kendi içinde bulamadı ve temastan kaçınarak aceleyle ayrıldı. Anne oğlunu tanımış olabilir ama aynı zamanda soğuk ve kayıtsızmış gibi de davrandı.
  Ve Naboo'ya yaptığı son ziyarette, imparatorluk konvoyunun pusuya düştüğü anda ortaya çıktı. Palpatine neredeyse saraya gömülmüştü ama ona çıplak ayaklı bir kadın görünerek gizli bir çıkışı işaret etti ve başka bir asi pusunun nerede olduğunu gösterdi.
  Sonra onunla birkaç cümle alışverişinde bulundular.
  Solmayan anne, elini Palpatine'in alnına koydu ve acı bir şekilde şöyle dedi:
  Ne kadar kötü yaralandın, evlat. Sizde tanınabilir tek bir özellik kalmadı!
  Darth Sidious öfkeyle annesine cevap verdi:
  - Sadece derin bir yaşlı adam gibi görünüyorum! Aslında, vücudum uzun zamandır insan yasalarına göre yaşamıyor. Ve ben hâlâ her Jedi'ı kılıçla yenebilirim. Ve etimin fiziksel varlığının süresi bir asırdan fazla sürecek!
  Genç anne, kurumuş oğluna başını salladı.
  "Vampir olarak fiziksel varlığını uzatmaya mı karar verdin?" Elbette vampirlerin insanlara göre avantajları vardır. Günde üç kez kan içme ihtiyacı dışında ve güneş ışığından kaçının. Ama bu hayat değil!
  İmparator Palpatine annesi tarafından gücendi ve hatta ona vurmak istedi ama kendini tuttu. Öfkeyle mırıldandı:
  "Gençliğimden daha güçlüyüm, saf gümüşten başka bir şeyle öldürmek daha zor. Ve herhangi bir güneşte filtreli rahat bir takım elbise giyebilirsin ve yapay ışık benim için tehlikeli değil.
  Burada Darth Sidious'un tonu yumuşadı.
  - Böylesi daha iyi, bana basit bir adam olarak gençliğini nasıl korumayı başardığını söyle?
  Lada Thaler tatlı, beyaz dişli bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Hayatım boyunca Naboo'da çıplak ayakla yürüdüm, hayatım boyunca çalıştım, sağlıklı yemekler yedim, sadece meyve suyu ve süt içtim. Her zaman açık havada - şehirden uzakta. Başkenti sadece bir kez ziyaret ettim ve ardından beni kararı dinlemeye getirdiklerinde zincire vuruldum. Ve orada yine bir çapa ile köye!
  Mümkün olan tüm yaşam tarzlarının en sağlıklısına öncülük ediyorum ve neden yaşlanmalıyım?
  Palpatine bu sefer kızgın bile değildi, biraz komik hissetti ve oldukça mantıklı bir şekilde açıklama istedi:
  - Milyonlarca köylü kadın seninle aynı hayatı yaşıyor ama bu onların senin gibi çirkin yaşlı kadınlara dönüşmelerini engellemiyor. Sır nedir - söyle bana!
  Annem ses tonunda küçümseme ile cevap verdi:
  - En önemli soru, insan neden yaşlanır? Doğadaki döngü sonsuzdur ve insan vücudu böyle bir döngüye benzer. Nesnel olarak konuşursak, insan vücudunun kendisinde yaşlanması gereken hiçbir şey yoktur. Genç görünüşlü kadın durakladı ve bir tanrıçanın özgüveniyle devam etti. - Her şey düşünmek ve inanmakla ilgili. Yaşlılığın doğal olmadığına ve sonsuz gençliğin tam tersine bir kalıp olduğuna ve yaşlanmayacağınıza inanın!
  Palpatine buna pek katılmadı:
  - Sadece insanlar değil, metaller, nesneler, uzay gemileri, savaş robotları da yaşlanıyor. Neden bir kişinin irade ve inanç çabasıyla bundan kaçınabileceğini düşünüyorsunuz?
  Genç kadın kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - İnsan vücudu, metalden farklı olarak yenilenebilir bir sistemdir. Hücreler milyarlarca milyarlarca yıl boyunca bölünebilir ve kendilerini yenileyebilirler. Herhangi bir bilim adamı, vücuttaki gövde stoğunun milyonlarca yaşam süreceğini söyleyecektir. Sadece önemli bir küçük şeyi nasıl yapacağınızı öğrenmeniz gerekiyor - sinir hücrelerini de yenilemek ve yenilemek. O zaman ölümsüzlük gerçek olacak!
  Palpatine memnuniyetle sordu:
  - Peki bunu nasıl yapıyorsun anne?
  Kadın güldü ve fısıldayarak cevap verdi:
  Bir vampir neden bilmeye ihtiyaç duysun ki? Ve böylece bu bedende beş veya altı yüzyıl uzayacaksınız. Ve harika bir değişim yaratıyorsunuz ... Hala sonsuz gençliğin sırrına hakim olmanız gerekiyor mu? Özellikle bencilliğiniz düşünüldüğünde?
  Darth Sidious boğulmuş bir yılan gibi tısladı ve kızıl kılıcını çekti.
  - Seni karanlık güçlere kurban edebilirim!
  Anne, imparator oğluna ülkenin gölgesi olmadan baktı. Daha da geniş bir gülümsemeyle cevap verdi.
  - Bu fedakarlık, mücadelenizde size yardımcı olmayacak! Kanlı bir tiran olmana rağmen, dualarım seni ölümden kurtarıyor. Bir yıl içinde uçurumun en kenarında yürüyeceksiniz. Ve sadece annen senin ruhunu cehennemden kurtarabilir!
  Palpatine yumuşadı ve umursamazca elini salladı.
  "Tamam, dediğin gibi, vampirin daha beş altı yüzyılı kaldı. Ve orada belki ömrü uzatmanın daha etkili bir yolunu bulacağım. Dahası, ruhu klona aşılamak için şimdiden deneyler yapılıyor!
  Annem Palpatine'e veda öpücüğü verdi ve ona iyi şanslar diledi. Çok taze ve hoş kokuyordu. Ve Darth Sidious özledi - iyide bir güzellik var.
  Kötülük kötülüktür ve etrafta karanlık ve yırtıcı çakallar varken yaşamak son derece yorucudur. Bazen korkular devreye girer... Acı verici ve korkunç.
  Dahası, İmparator Palpatine saf kötülük olmayan Sith'lerin yerine geçmesini ve halefinin bir uzay gücünün yaşamına en azından yaratıcı bir şeyler katabilmesini istiyordu.
  Luke Skywalker yüzde yüz insan ve bu onun önemli artısı.
  Ayrıca Anakin ve Palpatine'in kanı hala içinde akıyordu. Ve bu çocuğu karanlık tarafa çekmek ciddi çabalar gerektiriyordu.
  
  
  ŞEYTANIN DOĞUŞU
  Mütevazı bir genç adam, mükemmel bir öğrenci ve örnek davranışla ayırt edilen Palpatine nasıl evrenselin ve kötülüğün vücut bulmuş hali haline geldi ve gücün karanlık tarafına geçti?
  Naboo gezegeninde yaşam nispeten iyiydi - ılıman bir iklim, cömert topraklar, neredeyse hiç isyan ve değişim talebi yoktu. Hükümet biçimi anayasal bir monarşidir ... Ancak kralın gücü büyüktür, kararnameleri yasalara eşittir ve yalnızca Padla Amidala, hem hükümdarın saltanat süresini hem de yetkilerini sınırlayacak şekilde değiştirilmiştir.
  Palpatine, gençliğinde çok yakışıklı, ince ve tabii ki fiziksel olarak gelişmiş bir genç adam, Aviaball'da gezegenler arası yarışmaları kazandı. Naboo ekibine son anda dahil olan Palpatine işte o zaman güce karşı bir hassasiyet hissetti. En karmaşık sanal oyunda pulsarların uçuşlarını ve asteroitlerin dönüşlerini önceden gördü. Ve ölümcül, kesin bir darbe indirmenin zamanı geldiğini hissedebildiğini fark etti. Ve sonra adı biraz farklıydı: Witt Thaler. Sıradan bir anne ve bilinmeyen bir baba. Doğru, doğuştan gelen yetenekleri ve sıkı çalışması sayesinde Witt, prestijli bir kolejin ücretsiz fakültesine girmeyi başardı. Bunu yapmak için çok yüksek bir puan toplamak gerekiyordu.
  Çok güzel ve düzgün vücutlu annesi babası pahasına, asil bir beyefendi olduğunu, hatta belki de soylu Jedi'lardan olduğunu söyledi.
  Ama ona isim veremiyordu. Ancak Witt, kafasında çeşitli varsayımlarda bulundu - belki de babası genellikle komşu bir galaksiden bir imparatordur?
  Çocukken bile, Thaler - geleceğin Palpatine'i, kapalı bir ders kitabını - kağıt biçiminde veya elektronik kitap - zaten okuyabildiğini hissetti. Sporun sonucunu tahmin etme yeteneği ile arkadaşlarını etkiledi veya bir yumrukta saklı olan gibi bir cesaretle bilmeceler kazandı.
  Ancak nadir bir yeteneğe sahip olduğunu bu oyunda fark etti. Sansasyonel zafer, Witt Thaler'ı Naboo'nun kahramanı yaptı ve... Tıpkı bir peri masalındaki gibi, en güzel kız Prenses Caroline Amidala'nın ona sırılsıklam aşık olmasına yol açtı.
  Ve Witt'in kendisi, genç, sıcak kanı ile bir sempati ve karşılıklılık dalgası hissetti. Birbirlerine delilik derecesinde aşık oldular ve tahtın resmi varisi Carolina Amidala Naberri sıradan bir çocuktan hamile kaldı.
  Kral öfkeliydi. Naboo gezegeninin geleneklerine ve kanunlarına göre kürtaj kesinlikle yasaktır, ancak veliaht prenses ve çocuğu taht hakkından mahrum bırakılmıştır. Witt Thaler, şiddetli işkenceden sonra en acı şekilde idam edilecekti. Ve Carolina, bir çocuğun doğumundan sonra tarlalara köle olarak gönderildi. Bir prenses var: yalınayak, sadece yırtık pırtık bir tunikle, diğer tutuklu kızlarla birlikte çok çalışmak zorunda kaldı. Geceyi kışlada, çıplak tahtalarda geçirmek ve basit, kaba yiyecekler yemek. Gelecekteki kraliçe, biraz daha yavaş çalışırsa gözetmenler tarafından bir kırbaçla dövüldü.
  Ceza türlerinden biri köleleri rafa asmak ve meşalenin alevleriyle çıplak topuklarını gıdıklamak.
  Witt'in kendisi zindanda işkence gördü. Bana acımasızca, kurnazca ama çok profesyonelce işkence yaptılar, bilincimi kaybetmemi veya erken ölmemi engellediler.
  Witt Thaler cehennemin binlerce dairesinden geçti. İnfazından önce bir yıl boyunca işkence gördü. Ve sonra milyonlarca Naboo sakininin önünde bir fare kenesi tarafından diri diri yenilmesi gerekiyordu.
  Ama infaz sırasında canavar aniden patladı... Ve duman dağıldığında Witt Thaler iz bırakmadan ortadan kayboldu. Birçoğu bunu yukarıdan bir işaret olarak aldı ve dizlerinin üzerine çöktü. Ve kral sendeledi, yüzü maviye döndü - felç geçirdi.
  Ve aylarca süren işkenceyle sakat kalan Witt, parlak bitkilerle kaplı nemli bir mağarada uyandı. Onun için çok acı vericiydi ama aynı zamanda şiddetli bir güç hissi geri geldi. Witt, işkence mahzenindeki işkence sırasında nedense yeteneklerini kullanamadı ve cellatları yakamadı.
  Görünür bir şekilde kendi kendine fırlayan bir ateşi, pulsarların bir patlamasını ve korkunç bir plazma tabancasından akan bir silahı temsil etmesine rağmen (eski cumhuriyette yasaklandı - çünkü son derece büyük yıkıcı gücü!). Ama sonra güç hissi geri geldi.
  Ve cellatların açtığı derin yaralar yavaş ama emin adımlarla iyileşti.
  Witt'in yanında bir kutu besin karışımı vardı ve ara sıra onu emerek uykuya daldı.
  Örneğin burada rüya gördü ... Sanrılı ve aynı zamanda kahramanca;
  Bir cesedi yemek hızlı tempolu bir süreçti, et taze ve sıcak olduğu sürece mutant aslan acele ediyordu. Sonunda bitirdiğinde, iskelet kaldı. Sihirli değneklerle donanmış, cüppeli birkaç siyah savaşçı onu uzaklaştırdı, sonra iskeleti aldı.
  - Cesur bir şekilde ölen cesur gladyatör, yerel geleneklere göre tüm onuruyla gömülecek. - Yorumcu coşkulu bir tonda duyurdu.
  - İnanılmaz! O kadar da kötü bir son değil! - Geleceğin uzay imparatoru dedi. Witt hala bir rüyada genç bir adam, ona yakın geçmişindeymiş gibi görünüyor.
  Ve bilinmeyen yorumcu öfkeli bir zevkle boğulmaya devam etti:
  - Ve şimdi yarışmanın devam ettiğini duyuruyoruz. Şu anda halktan herkes katil aslanla savaşabilir.
  Witt Thaler hemen ayağa kalktı ve delici bir şekilde bağırdı:
  - İstiyorum!
  - Bir kişiye bahse girmediğiniz için suçluluk duygunuzu kefaret etmek istemeniz anlaşılabilir. - Prenses Caroline Amidala onunla dalga geçti.
  Genç adam öfkeyle bağırdı:
  - Ve öyle olsa bile! Bir insanı öldüren bir hayvan yaşamaya değmez!
  - Ama rakipleriniz var, buraya bakın. - Prenses Caroline, fil ağzıyla dik duran bir timsahı andıran dirilmiş canavarı işaret etti. Bu adam da dövüşmek istiyor!
  Yorumcu açıkladı:
  - Yani iki kişi aynı anda kavgaya katılma arzusunu dile getirdi, sonra önce birbirleriyle dövüşmeleri gerekiyor.
  Halk bu kararı memnuniyetle karşıladı, daha fazla gösteri ve daha fazla kan!
  Savaşçı Witt, canavara pullu zırhla kaplı bir gövdeyle baktı, ilk saniyelerde midesini tatsız bir şekilde emdi. Sonra genç adam, düşman şüphesiz tehlikeli olmasına rağmen heyecanın üstesinden geldi.
  - Size standart bir silah verilecek! - Yorumcu, sesinde bir ürperti ile duyurdu.
  Savaşçılar geleneğe göre eğildiler. Sonra onlara bir kılıç ve bir kalkan verildi. Sonra Witt'i başka bir sürpriz bekliyordu, sağ eline bir kılıç verildi ve düşman, bagajındaki ikinci silahı alarak aynı anda iki kılıç aldı.
  - Bu adil değil! - genç adamı protesto etti. - Bire karşı iki bıçak.
  - Bu Ceset Emici, savaşlarda her zaman burnunu kullanır. Böyle bir gelenek! - Görünmez bir yorumcu cevap verdi, sesindeki küçümsemeyi gizlemeden, silahlar perilere çok benzeyen güzel, neredeyse ağırlıksız kızlar tarafından teslim edildi. Onlara baktığında, Witt (geleceğin Palpatine'i) tutkulu bir arzu hissetti ve gerginliğinin fark edileceğinden çok utandı. Bu yüzden öfkeyle konuştu.
  - Öyleyse bana beceriksiz bir kalkan yerine ikinci bir kılıç ver. - Pislik olmak istemiyorum.
  - Böyle bir hakkın var! - Biraz podrev, yorumcu dedi.
  Su perisi ikinci kılıcı genç adama uzattı ve acıklı bir şekilde şöyle dedi:
  - Dövüş şövalyesi, onuru küçük düşürme.
  Yorumcu tekrar duyurdu:
  - Öldürme veya affetme hakkı, galip gelen bir silaha sahip olan bir dövüşçüye aittir! Ve ayrıca halka. Bunun dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum.
  - Cesur yakışıklı adamın işini kesinlikle bitireceğim. - ceset emici dedi.
  - Çekiç dövmeden kaleyi bölmeyeceksin! - Konuştu, esprili aforizma Witt.
  Ayağa kalktılar, timsah fil adamdan çok daha büyüktü ve sinyali beklemeye başladı.
  Tüy kadar hafif olan su perisi ona doğru uçtu ve genç adamı pembe yanağından öptü.
  Witt kızardı ve yarım adım attı, o anda savaş sinyali geldi. Ceset yiyen kılıçlarını sallayarak ona doğru koştu, küstahça almayı bekliyordu. Genç adam tetikteydi ve yana sıçradı ve çıkarken tekme attı. Darbe kalkanın üzerine düştü, kötü bir sesle çınladı.
  - Hey oğlum! Ayakkabılarına iyi bak, çok güzeller.
  Genç Witt spor ayakkabılarını çıkarmadığı için gerçekten pişman oldu, onlar doğum günü için bir hediyeydi, sıra dışı bir renkti ve güçlü derilerine rağmen onları bozmak istemedi. O fakir bir kadının oğlu, sevgili iyi ayakkabılar. Ve o Witt hala bir erkek, bu yüzden çıplak ayakla yürümekten çekinmiyor.
  Savaş devam etti, sonra genç adam, düşmanın gövdesine çok ustaca sahip olduğunu fark etti. Kollar o kadar hareketli değilken kılıç ne kadar hızlı hareket ediyor ve hatta uzunluk olarak üstünlük.
  - Hayatım boyunca bir file binmeyi hayal ettim, dövüşmeyi değil. Zaten iğrençsin.
  Yanıt olarak, boğuk bir gıcırtı:
  - Bir insan neyi sevmez. Irkınız bu kadar aşağılık.
  Witt rotayı değiştirmeye devam etti, etkili numaralardan biri olan değirmenciye yaptı.
  Kendo, ama görünüşe göre yetenekli bir dövüşçünün ihtişamı rakibine boşuna gelmedi. Her şeyi savuşturmayı başardı ve hatta kendisi de hassas darbeler vurdu. Burada mesela saldırılardan biri Witt'i göğsünden vurdu, tişörtü kesildi, genç adam ters takla atarak ciddi bir yenilgiden kıl payı kurtuldu. Çift başlı Rus kartalı hasar gördü, ikiye bölündü.
  - Bu bir piç! - Witt "Kelebek" tekniğini söyledi ve uyguladı, ancak yine tüm saldırıların olduğu ortaya çıktı.
  püskürtüldü. - Burunlu şeytan.
  Kolunu kaşıyarak tekrar yaralandı, ardından omzundan vuruldu. Witt geri çekildi, aniden savaşı umutsuzca kaybettiğini fark etti, kendisinden daha yetenekli bir düşman ortağıyla karşı karşıya kaldı. Üstelik genç adam henüz kendo konusunda çok tecrübeli değildi.
  Prenses Caroline de endişeliydi:
  - Erkek arkadaşımı durdurmayan son aptal benim. Bu evrende, o tamamen
  Uzaylı, başını yatırıp ne yaptığı bilinmiyor.
  Arenadan atlamak istedi. Şans eseri burada tanıdık bir büyücü ortaya çıktı.
  - Ne güzel, sopayla ateş etmek, bacaklarını sallamak ona göre değil. Corpsesucker'ı tanıyorum! Ne, kesinlikle öldürecek ve hatta cesetle alay edecek. Bu yüzden beğensen de beğenmesen de bana teslim olmak zorundasın.
  - Asla! dedi Prenses Caroline.
  Gücün karanlık tarafının büyücüsü tısladı:
  - Bu durumda alaya satılabilirsin ve günde yirmi askere hizmet etmiş olursun. Ya da tam tersine, binlerce kişinin olduğu ve melankoli ve perhizden solup gideceğiniz efendinin haremine.
  Prenses cesurca haykırdı:
  - Bir savaşçı olacağım!
  Büyücü kıkırdadı:
  - Temel sihirbazlık numaralarına sahip olmayan kırılgan bir kızsın. Evet, ilk savaşta yakılacaksın.
  Carolina gücendi:
  - Master of Glory bana öğretecek! Ve evet, fiziksel olarak güçlüyüm!
  Büyücü iğrenç bir şekilde kıkırdadı:
  - Zafer Efendisi mi? Ve evet, o bencil. Değerli bir şeyde başarılı olması pek olası değil. Böylece seni bir eş yapıp bir yerli olarak becerilerimi aktarabilirim.
  Prenses alaycı bir şekilde gülümsedi.
  - Tanrı olmak istiyor musun?
  Büyücü kendini beğenmiş bir şekilde haykırdı:
  - Neden! Diğer başvuranlardan daha kötü olduğumu mu?
  Karolina içtenlikle ve küçümseyen bir ifadeyle şunları söyledi:
  - İğrençsin. Dokunuşundan nefret edeceğim.
  Baştan çıkarıcının gözleri kıpkırmızı bir ışıkla parladı.
  - Bunu hatırlayacağım.
  Onlar konuşurken Witt'in yaraları arttı. Genç adam geri çekildi, şimdiden kan kaybından başı dönmeye başladı. Ceset emici bir hamle daha yaptı, korkunç bir savurmayla neredeyse kafası kopuyordu, adamın yanağını kesiyordu.
  - Piç dedi. - Savaşlar sırasında, spor ayakkabılarından birinin cırt cırtları yerinden çıktı.
  Ve ayakkabılar zar zor sığıyor. Ancak yetenekli bir genç adam, keskin bir şekilde zıplayarak ilham aldı. Bacağını salladı ve spor ayakkabı, bir askıdan çıkan bir taş gibi, Cesetyiyenin ağzına uçtu ve göze perçinlerle çivili topuğu vurdu. Uludu, bir an dikkati dağıldı.
  Witt, en zor Jedi Kendo hareketlerinden biri olan Üçlü Yelpaze'yi gerçekleştirdi ve canavarın gövdesini kesti. Bir kan pınarı fışkırdı ve Ceset Yiyen bacaklarını iki yana açarak geri çekildi. Boğazından korkunç bir kükredi.
  Witt öfkeyle baktı.
  - Düşman tamamen yok olmanın eşiğinde! Ben kazanacağım!
  Genç adam düşmana saldırdı, tek kılıçla korkunç değildi. Ceset emici geri çekildi, sendeledi ve darbeleri kaçırdı. Kısa süre sonra birkaç ciddi yara aldı ve kılıcını düşürdü. Sonra kalkanı çevirerek sadece sarsıcı bir tepki verdi. Witt heyecan içinde bir dirgen tekniği uygulayarak düşmanı önce tepki vermeyi başardığı kafasına, ardından midesine sapladı. Delinme derindi ve bağırsaklar dışarı çıktı. Ardından, düşmanın nihayet zayıfladığını gören Witt, bir "fırça" tekniği uygulayarak kafatasını deldi. Öldü.
  - Hayalet lakaplı dövüşçü Witt kazandı. Gövdeyi parçalayan rakibi Trubosos neredeyse ölmek üzeredir. Artık kazanan genç adam onun işini bitirip bitirmeme hakkına sahiptir.
  Kalabalık gürültülüydü, bahsin bir kısmı kazanıldı ve bir kısmı kaybedildi ama herkes kana susamıştı.
  Vahşi bir dürtü ve çılgınca bir haykırışla birleşerek:
  - Yen onu! Kafayı kesin ve bir kazığa asın! - Bağırdılar. "Kaybedenlerle uğraşmanın adeti budur.
  Witt başını salladı, savaşın hararetinde hala öldürebilirdi ve böylece her şey bittiğinde öfkesi uçup gitti. Kafasını soğukkanlılıkla kesmek ve yine de kötüye kullanmak onun kurallarında değil. Genç adam parlak başını eğdi ve kararlı bir şekilde şöyle dedi:
  - Hayır, çaresiz bir yaratığı öldürmeyeceğim.
  - Onu yok et! Bitir şunu! - Kalabalık bağırmaya devam etti ve çeşitli uzuvlar zıpladı. Ve ciyaklıyor - Bize zevk ver!
  Geleceğin imparatoru Palpatine duyulmamış bir asalet gösterdi:
  - Düşman yenildi ve hatta sakatlandı, başka ne gerek var!
  - Arkadaşın aptal. Cesetsucker'ı canlı bırakarak, kendisini ölümcül bir düşman yapar.
  Bagajın aşağılanmasını ve kaybını affetmeyecek. - Büyücü paslı bir hırıltıyla dedi. Neden aptalsın. Bağırma, bitir şunu?! Seni dinleyecek!
  - Yeterince kan aldım! - Prenses kız cevapladı. - Ve neden hepiniz bu kadar acımasızsınız? Gerçekten eğlenmenin başka yolu yok mu?
  Kılığını bir cüppenin altına gizleyen büyücü tısladı:
  - Ancak?
  Caroline, kızgınlığını zar zor gizleyerek cevap verdi:
  - Şarkılar, örneğin dinlemek için! Ya da artistik sayıların icrası, her türlü eğlence programları, hayvanlarla mümkündür.
  Yüzü gizlenmiş ama yanan başları hâlâ karanlıkta parıldayan büyücü şarkı söyledi:
  - Bu ne biçim kaçak? Hayır, ilginç değil! Her türden soytarılık ve soytarılık, kan gösterisinin yerini tutamaz.
  Prenses yüzünü buruşturdu.
  - Gerçekten mi?
  Büyücü kaşlarını çatarak ve parlayarak kükredi:
  - Peki ya gırtlakları kalaylı şarkıcılar? Sihir ve büyücülüğün yardımıyla herhangi bir müziği ve sesi yeniden yaratabilirsiniz. Yapabiliriz. Ve istersek çıplak huriler dans edecek.
  Büyücü uzun, pençeli parmağını kaldırdı.
  -Hayır, kız ciddi gladyatör dövüşü en iyisidir.
  Prenses Caroline buna şiddetle karşı çıktı, ancak itiraz etmedi.
  Witt Thaler, çekilişlerde bir şeyler keserken dövüş için para aldı. Daha sonra, bir önceki savaştan henüz ayrılmamış olan genç adam ve yaralananlar,
  Aslan mutantı. Ancak avcı, sihir yardımıyla tüm yaraları iyileştirmişse, o zaman genç adam tamamen taze kesiklerle çıktı. Witt yırtık tişörtünü ve spor ayakkabılarını çıkarıp dikkatlice bir kenara koydu ve iki eline de bir kılıç aldı. Kıvrılmış kot pantolon içinde yarı çıplak, özellikle Prenses Caroline'a yakışıklı görünüyordu. Rölyef gövdesinde geniş kesikler görülüyordu. Oğlan, acının öfkesine hizmet etmesi için kaslı omuzlarını silkti. Çıplak ayakları yapay olarak ısıtılmış zeminin sıcak yüzeyini hissetti.
  Witt Thaler bir öpücük bıraktı. Seyirciler ellerini çırptı.
  Yüksek sesle inledi:
  - Dövüşçüleri tanıtmanıza gerek yok! Dövüş ilginç olsun!
  Aslan, boruyu beklemeden zıpladı ve düşmanı kılıç dişleriyle gözetlemeye çalıştı. Ribaund atmayı başaramadı, Witt ona topukla gözüne vurmayı başardı. Canavar sinirlendi, ileri atladı ve kılıcın kenarına takıldı. Burada gladyatör çocuk zaten şaşırmıştı - daha önce kırmızı olan kan yeşile döndü.
  - Tüm bunlar neden? - Şaşırmış Prenses Caroline'a sordu.
  - Bu, canavarın daha inatçı ve güçlü hale geldiğini, uyum yeteneğinin arttığını gösterir. - Büyücü kasvetli bir tonda cevap verdi.
  Kız kesin bir sonuca vardı:
  - Bu kötü!
  Büyücünün sesi çok daha neşeli oldu:
  - Neden! Erkek arkadaşın harika bir dövüşçü, sadece küfür etmek daha ilginç olacak.
  Ejderha aslanı kanı görmezden gelerek zıplamaya devam etti, çok hızlıydı ve delikanlının kaçmak için zar zor zamanı vardı. Burada Witt takla atarak zıpladı: bir akrobat gibi zıpladı, sonra bir çoprabalığı gibi dalarak aslanın karnını yarıp açtı. Dişli sonlandırıcı, genç adamı yüzüğün etrafında takip etmeye devam ederek buna aldırış etmemiş gibiydi.
  - Kahretsin! - Witt sıkıntıyla dedi. - Bıçağın almadığı sensin.
  Kan kaybından genç adam yorulmaya başladı. Kesin bir hamle ile aslanın gözünü delmeyi başardı, ancak avcı tek gözle bile tehlikeli kaldı ve anı yakaladıktan sonra pençeli pençesini acı bir şekilde kaburgalarına kesti. Pençeler altı derin şerit bıraktı.
  - Bu bir piç! Eti yırtın! - genç adamı cooladı.
  Görünüşe göre aslanın kan kaybından dolayı uzun süre zayıflaması gerekiyordu, ancak saldırıları giderek daha hızlı hale geldi. Dişler birkaç kez baskıyı neredeyse deldi ve biri Thaler'ın pektoral kasını delip kötü bir şekilde kaşıdı. Genç adam sendeledi ve dişleri üzerinde parladı.
  omzuna takıldı. Witt terliydi, kanlar içindeydi ve dışarı çıkmayı başardı ve hatta bir bıçakla boğazını kesti. Canavar kanıyordu, ana arter kırılmıştı ama hız kaybetmedi.
  - Ne kadar tepki verirsen ver zombi gibisin. Belki de sen doğru aslan değilsin. - dedi genç adam.
  Son gözü devirmek için karşı saldırı girişiminde bulundu, ancak ıskaladı ve namlu ağzında başka bir kanlı çizgi bıraktı. bir aslan
  onu tekrar pençeledi.
  - Bunlar nereden geliyor? - Çaresizlik içinde, genç adam tüm gücüyle rakibine diş kılıcıyla vurdu. Güçlü bir şoktan kemik çatladı ve ondan beyaz meyve suyu çıktı.
  -Ege! - Son derece memnun bir ses tonuyla, dedi büyücü. - Arkadaşınız bıçağı bilemeye karar vermiş gibi görünüyor, her halükarda kişi ciddi bir kibir hissedebilir.
  - Ne istemiştin? Vitka akıllı bir çocuk. - Prenses Leia mırıldanarak cevap verdi.
  Bir sonraki darbe, sonunda dişi kesti. Canavar, yönünü kaybetmiş gibi olduğu yerde dönmeye başladı. Witt devam etti, darbeleri gittikçe keskinleşti, mutant aslanın yüzdüğünü görünce genç adam enerji ekledi.
  - Ne aslan eti, sevmem! - Cesur bir adam bağırdı.
  - Yen onu Vitek, çok seksisin. Prenses Caroline çığlık attı.
  Hedef uygun olduğu için genç adam ikinci dişi vurdu. İlk andan itibaren kemik çökmedi ve eklemek zorunda kaldım. Sonunda bu nokta çöktü, aslan açıkça şaşkına döndü.
  - Şimdi nasılsın, dişsiz sadece büyük bir kedi, ölüme mahkum! - Öfkeli Witt dedi.
  Cevabı dişlerini gıcırdatmak ve inlemekti. Dövüş soytarı bir şekilde devam etti, aslan-ejderha hareket ederek sözde saldırıyordu, ancak hareketleri keskinliğini kaybetti. Bir güç dalgalanması hisseden çocuk, sırayla
  sürekli karşı saldırıya geçti ve sonunda son gözü deldi. Bu sefer bıçak çok daha derine inmiş ve beyne ulaşmış görünüyor.
  - Bravo, ıslat! diye bağırdı Prenses Caroline.
  Bütün salon koro halinde katıldı.
  - Bitir onu, bitir!
  Genç gladyatör ayağıyla tekrar tekme attı ve arkasından atlayarak bir döner kavşaktan tekme attı. Mutant aslan, ağzını birkaç kez dürtükleyerek yönünü kaybediyor gibiydi. Sonunda, çocuk buna alışınca, bıçağı göğsüne sapladı ve onu daha derine, kalbine delmeye çalıştı. Pençeli pençeler kaburgalara vurdu, onları çizdi, sonra eti deldi, ancak Witt, kelimenin tam anlamıyla parçalara ayrılmış olmasına rağmen inatla bıçağı bırakmadı. Burada her şeye irade tarafından zaten karar verilmişti, pençeler genç eti çizmeye ve yırtmaya devam etti.
  - Bırak! Prenses Caroline havladı. Ağlaması yalnız kaldı.
  - Sonuna getirin! Kalabalık kükredi.
  Sonunda, öfkeli Witt'in bıçağı kalbe saplandı ve canavar, pençelerini son kez uzun süredir acı çeken etin üzerinden geçirerek sustu.
  - Her şey görünüyor! Genç adam nefes verdi. - Karanlığın yaratığı toza atılır.
  Sihirbaz yorumcusu duyurdu.
  - Yine kazanan Witt oldu - ölümün hayaleti; arenanın yükselen yıldızı. Kazandığı ödülü alacak.
  Bu cümle üzerine Thaler'ın görüşü, güçlü bir rüzgar tüneli açıldığında sis gibi dağıldı.
  Ve bu pustan ... güçlü, uzun boylu bir adam figürü veya kapüşonlu insansı bir yaratık geliyor. Rüyadaki o büyücünün sesine çok benzeyen gıcırtılı bir ses geliyor.
  - İyi dövüştün Witt... Sende doğuştan bir savaşçının yeteneklerini görüyorum!
  Thaler ayağa kalktı. Uyku sırasında yaraları neredeyse iyileşti ve yara izleri solgunlaştı ve daha az fark edilir hale geldi.
  Genç adam elini adama uzatarak dedi ki:
  Beni kurtardığınız için teşekkür ederim efendim...
  Adam kabaca genç avucunu geriye attı ve tısladı:
  - Hayır, teşekkürler! Her şükran, merhamete ve acizliğe götürür!
  Witt zorla gülümsedi ve mırıldandı:
  - Ama hayatımı kurtardın ... Bu yüzden sana bir şekilde teşekkür etmeliyim!
  Adam aniden kapüşonunu geriye attı. Genç adam açılan yüze baktı. Adam asil bir görünüme sahipti, kırkından biraz daha büyük görünüyordu, güçlü bir boynu ve kıvırcık, kısa bir sakalı vardı. Gözlerin bakışı çok buyurgan, emir vermeye alışkın olduğu hemen anlaşılıyor ve yüz hatları iradeli, güçlü.
  Bu beyefendi Witt'e yabancı olsa da, genç adama onu daha önce bir yerlerde görmüş gibi geldi. Böylesine etkileyici ve iradeli yüz hatlarını, muhteşem duruşu, beşikten bir hükümdarın gözlerini unutmak çok zor olsa da. Ama aynı zamanda asil görünümüne rağmen ses, hacme rağmen boğuk, nahoş, sanki yırtılmış gibi.
  Adam Witt'e baktı ve yüzündeki sert ifadeyi değiştirmeden şöyle dedi:
  - Seni sevdiğim için değil, sana ihtiyacım olduğu için kurtardım!
  Konuşmacının gözleri parladı.
  -Seni çırağım olarak alacağım ve Jedi'ların hayal etmeye bile cesaret edemedikleri gücün bilgisini açacağım... Ama bil ki işkence mahzeninde yaşadıkların seni bekleyenlerin yanında hâlâ çiçek gibi!
  Witt ayağa kalktı ve kararlı bir şekilde şöyle dedi:
  - Ben hazırım! Her şeye hazır - sadece Carolina'yı kurtar!
  Adam büyük bir küçümsemeyle homurdandı.
  - Bağlanma bir zayıflıktır! Bir Sith'in karşılayabileceği en büyük zayıflık! - Burada siyah hükümdarın sesi daha tehditkar bir hal aldı. - Daha doğrusu yapamazlar, karşılayamazlar ama ... İşin garibi, Carolina'yı kölelikten kurtaracağım! Sadece tam itaatiniz karşılığında, böylece doğru zamanda emirlerimden herhangi birini kesinlikle yerine getireceğinize yemin edersiniz!
  Witt itaatkar bir şekilde diz çöktü ve büyük bir yemin etti.
  Ve sonra adam dedi ki:
  - Bundan sonra yeni adınız Darth Sidious! Ben Darth Plague senin öğretmenin ve efendinim!
  O günden itibaren Witt, ya da şimdi Darth Sidious, kılıç ustalığı ve karanlık güç eğitimi almaya başladı. Zalim ve acımasız doktrin. Ancak yeni siyah lord, içinde hızla büyüyen bir güç hissetti. Her gün, her hafta ve her ay daha güçlü ve daha sofistike hale geldi.
  Darth Plagueis, ölümsüzlük rüyasına ek olarak, Sith'in egemenliğini geri getirme planlarına sahipti. Witt Thaler, adını Palpatine olarak değiştirdi ve görünüşünü ve parmak izlerini biraz değiştirdi. Soylu bir Palpatine ailesinden benzer bir kişinin yerini alarak farklı bir kişi oldu.
  Bir memur olarak telaşsız bir kariyer yapmaya başlarken, aynı zamanda karanlık güç konusundaki ustalığını da geliştirdi. Ayrıca, yasal olarak büyük bir iş adamı statüsüne sahip olan Darth Plagueis sözünü tuttu.
  Kralın ölümünden sonra yerine küçük oğlu geçti. Darth Plagueis, Hutt'ların saraya saldırısını teşvik etti. Varis, kız kardeşi, erkek kardeşi ve amcası öldürüldü.
  Bundan sonra, saray muhafızlarının başkomutanı, halk arasında popüler olan Carolina'yı tahta çıkardı.
  Birkaç yıllık esaret sadece güçlü bir kadını yumuşattı ve daha da sıkı yönetmeye başladı. Ve manastırda büyüyen kızı Seraphim, Naboo krallığının varisi oldu.
  Eski sevgilisi iktidara dönse de Palpatine kimliğini gizlemek ve şimdilik kenarda kalmak zorunda kaldı. Krallıktaki etkisi sürekli güçlenmesine rağmen.
  Kaptan-general kısa süre sonra öldü - görünüşe göre bir kazadan, ama bunun arkasında Palpatine vardı. Ve kısa süre sonra Sith Lord, Witt Thaler'dan ilk aşkı Kraliçe Caroline'ı feda etmesini istedi.
  Plagueis ile bir ölüm düellosuna geldi. Ayrıca, kuvvetler yaklaşık olarak eşitti. Her iki Sith de savaşta bitkin düştüğünde, Palpatine teslim oldu ve mırıldandı:
  -Aşkımı ve aynı zamanda içimde hala için için yanan insan kalıntılarını öldüreceğim! - Burada siyah lord sesini yükseltti ve kararlı bir şekilde ekledi. - Ama yemin ederim, bunun için seni affetmeyeceğim ve kesinlikle yok edeceğim!
  Statü bakımından daha yüksek olanları ortadan kaldırma arzusu, Sith doğasının doğasında vardır. Ulaşılamaz gücüm kıskançlığınızı besliyor; benim bilgeliğim senin bilgiye olan susuzluğunu giderir; Başarılarım, onları tekrarlamak için tutkulu bir istek uyandırıyor! - Darth Sidious'a Darth Plagueis dedi ve gülümseyerek devam etti. - Kendinize en yakın ve en sevdiğiniz insanları öldürerek, kendinizde anlaşılmaz bir güç kaynağı keşfedeceksiniz. Kendinizdeki son insani zayıflığı yok ettiğinizde Sith'lerin en büyüğü olacağınızı hissediyorum!
  
  
  MUCİZEVİ DOĞDU
  - Bir zamanlar, Afgan savaşı sırasında şiddetli bir mermi şoku alan bir Hava Kuvvetleri albayı vardı. Ve gerçekten istemesine rağmen kendi çocuklarına sahip olma fırsatını kaybetti. Karısı albayı çok sevdi ve onunla tanışmaya gitti, yetimhaneden iki güçlü erkek çocuğu yetiştirmeyi üstlendiler. Üvey babaları onları Spartalılar olarak yetiştirdi. Ama yine de bu değildi. Çocuklar güçlü, sağlıklı büyüdüler, ancak özel süper güçler göstermediler.
  Ve büyükanne Vanga, albaya, soyunun temsilcisinin gariplerin ve evrenin kaderinin hakemi olacağını tahmin etti. Sonra albay, karısının mucizevi bir şekilde hamile kalmasına yardım etmesi için ünlü bir büyücüye gitmeye karar verdi.
  Büyücünün gerçekten önemli yetenekleri vardı, ama temelde en yüksek standartta bir şarlatandı. Bunu yapabileceğini ve albaya bir oğul verebileceğini açıkladı, ancak muazzam miktarda para talep etti.
  Albayın Moskova'da bazı mülkleri ve dushmanlar ve Çeçenlerle savaş sırasında geri alınan değerli kupaları vardı.
  Bu çılgın miktarı topladı - bir buçuk milyon dolar ... Deneyimli bir kişinin bu kadar aldatmacaya kapılması bile şaşırtıcı. Ama görünüşe göre büyücü, Kashpirovsky'nin kendisinin veya birinci sınıf bir politikacının kıskanacağı, hipnoz, telkin, beceri ve kandırma konusunda ciddi bir yeteneğe sahipti.
  Bu arada büyücü, albayın karısını önemsiz bir şekilde uyutarak çok renkli bir sahne ayinini gerçekleştirdi. Ve sonra Venüs'ün koynuna bir donörden bir tohum enjekte etti.
  Çok karmaşık olmayan bir aldatmaca olduğu ortaya çıktı. Ama etkili. Karısı (Meryem Ana gibi), kusursuz bir şekilde bir çocuk tasarladı - bu arada, bakire kaldı, bu nedenle koca, yaralanma nedeniyle erkeksi gücünü tamamen kaybetti.
  Herkes memnundu ve tam zamanında kadın sağlıklı bir kızın yükünden kurtulmuştu. Ancak esmer babası ve koyu saçlı annesinden tamamen farklı olduğu ortaya çıktı. Ancak baba, oğullarına güvenmesine rağmen kızını seviyordu. Sadece kendi tarzında, onu bir Spartalı olarak yetiştirmek - tavlama ve eğitim.
  Kız hızla gelişti, yüksek eğilimler ve yetenekler gösterdi. Özellikle fiziksel olanlar. Saçları kalın, dalgalı, altın renginde ve olağanüstü güzel.
  Ancak kız, yalınayak olduğu için Ocak ayının karında koşmaya başladığında - geleneksel olarak sabah beş buçukta uyanır - bir olay oldu. Onun günü genellikle böyle başlardı. Böyle bir sabah koşusu, hala şafak öncesi karanlıkta. Oldukça Spartalı.
  Bütün gün canlılık kazanmak için her türlü hava koşulunda geleneksel on buçuk kilometre yarıştı. Doğal olarak, bu sadece eğitimin başlangıcı, çünkü Vladlen (isim Lenin ve Stalin'in onuruna!) Dövüş sanatlarıyla ciddi bir şekilde ilgileniyordu. Hatta yarışmalarda yarıştı - kendisinden daha büyük ve daha yaşlı olmak için kızları dövdü.
  Ama o hala yaklaşık on yaşında bir kız ve sadece mayoyla koşuyor. Ve altın saç bir alev gibidir. Ve lanet olası manyak pusuda çocuğu bekliyor. Görünüşe göre tuzağı önceden hazırladı, çünkü kız o kadar hızlı koşuyor ki her yetişkin yetişemeyecek.
  Kızın yolunda birkaç iyi kamufle edilmiş tuzak vardı. Kar yağdığı için durum daha da kötüleşti ve tüm izler kapatıldı. Ve herhangi bir havada çıplak ayakla ve yarı çıplak koşan bir kız olan Vladlen, bu kadar uçta sevindi bile. Sonuçta, zorluklar sadece yumuşatır ve bizi öldürmeyen şey bizi sadece güçlendirir.
  Tuzak işe yaradı ve kızın bacağını ciddi şekilde sıkıştırdı. Neyse ki, eğitim sayesinde kemikler bir ayı tuzağına düşmeyecek kadar güçlüydü.
  Ancak Vladlen büyük bir revizyondan geçti. Ve çok acıttı. Ve kötü adam bir karateci kıza atıp tecavüz etmeye çalıştı. Vladlen anında tepki verdi, topuğuyla çenesine vurdu. Ama suçlu güçlüydü. Sızlanarak geri sıçradı ve morarmış çenesini ovuşturdu. Sonra bir bıçak çıkardı.
  Kız kendini uzun bıçaklı bir manyağa karşı silahsız ve neredeyse çıplak bir tuzağın içinde buldu.
  Bunu kapsamlı bir saldırı izledi ve Vladlen eğildi ve düşmanı başıyla solar pleksusta vurdu. Bıçak kızın sırtını kaşıyarak içinden geçti. Vladlen çalıyı yakaladı ve darbenin yönünü değiştirdi. Ucu, suçlunun tam boğazına saplandı. Manyak kendi kanıyla boğuldu ve aniden öldü.
  Ve ilk intikamını almış olan kız haykırdı:
  - Bitti!
  Yine de bu bir cinayetti ve tuzağa düşen bacak ciddi şekilde yaralandı.
  Ne yazık ki manyağın çok etkili ebeveynleri vardı ve Vladlen'in başı ciddi bir beladaydı. Ona bir girişimde bulunuldu ve evlerine uyuşturucu yerleştirildi. Albay, kızı daha uzak yerlere göndermek zorunda kaldı. Sibirya'daki Rus dövüş sanatları okuluna.
  Orada, yeraltının derinliklerinde, Rodnover'lar yüzyıllardır yaşıyor ve hizmet ediyor.
  Ancak bu albayı kurtarmadı. Bir keskin nişancı tarafından vuruldu ve karısı uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı. Görünüşe göre birisi gerçekten ailesiyle hesaplaşmış. Küçük erkek kardeş de tutuklandı, ağabey neyse ki zaten orduda görev yapmıştı. On dört yaşında bir erkek çocuk, bir gençlik kolonisine gönderildi. Ayrıca reçeteli ilaçlar.
  Dava başlangıçta sahte olmasına rağmen. Ama neyse ki yeni yasalara göre kendisine altı yıldan fazla süre verilemedi.
  Annem atletik bir kadındı ve aynı zamanda bir Spartalı gibi eğitilmişti. Bu nedenle, kadınlar kolonisinde kısa sürede otorite kazandı ve iyi bir iş bulabildi. Güçlü ve dövüş teknikleri konusunda iyi eğitimli olan küçük erkek kardeş de savaşçılardan biri oldu, ardından müfreze komutanı oldu. Cezasının üçte birini çektikten sonra erken tahliye olmak üzere şartlı tahliyeye gitti. Rusya'da çocuk suçlulara yönelik yasalar insancıldır ve hatta ilk yolculuğuna on dört yaşında çıktığı için şanslı olduğu bile söylenebilir.
  Genel olarak, albayın gelenek gereği Sparta eğitiminin ateşli bir hayranı olması, ailesine açıkça fayda sağladı. Güçlüler hapiste görece iyi, ama zayıf ve tahtta oturanlar görece kötü! Çocuk kendine zarar vermeden bölgeden geçti ve hatta daha yüksek bir yasal (!) Eğitim aldı. Görünüşe göre hırsızların romantizmine kapılmamıştı ve zaman değişti - haydut olmanın modası geçti. Aksine, iş çekti.
  Bir iş adamı için hukuk eğitimi çok önemlidir. Anne ile durum daha karmaşıktı - o zamanlar bir yetişkin ve uydurma bir davada suç ona asıldı. Kelimenin tam anlamıyla uyuşturucu nakliyesi ve satışı için bir sendikanın organizatörü. Ve yeniden düşünmek neredeyse imkansız. O zaman pek çok yüksek rütbe aptal olacak.
  Ancak anne, Hazar Denizi yakınlarındaki iyi bir bölgeye nakledilmesini başardı ve orada obshchak'ın koruyucusu olarak bir iş buldu. Gardiyan birkaç kitap yazdı ve hatta filmlerde oynadı. Neden?
  Yaşının ötesinde ince, fiziksel olarak güçlü, anlamlı bir yüzü ve erkeksi bir çenesi olan güzel bir kadın.
  Yani prensip olarak bölgede kötü oturmadı, hayattan kopmadı. Ve hatta yavruları var. Oğlan beşikten eğitildi ve hapishanenin günlük hayatını aydınlattı. Ancak vaftiz babasına yakışır şekilde annesi çalışmıyordu, bu yüzden çok boş zamanı vardı.
  Vladlen, dövüş sanatlarında en yüksek başlangıç seviyesini geçerek yedi yıl sonra geri döndü. İntikam tehdidi henüz tamamen geçmemiş olsa da, savaşçı soyadını yalnızca Shamanova olarak değiştirdi - eski adını bıraktı.
  Babası ünlü General Shamanov ile gerçekten arkadaş olduğu için soyadı değişikliği oldukça sembolik çıktı.
  Yetenekleri olağanüstü olan ve okulu çok sert ve aynı zamanda oldukça mantıklı olan Vladlen'in dövüş sanatlarında eşi benzeri yoktu. Rus güreşinin kendine özgü stilini öğrendi. Dövüşün adı elbette şartlı veya Ruskundo gibi.
  Vladlen, Tehwando'ya benzer dövüş sanatlarında ustalaştı - Rus yumruklarıyla çok gelişmiş bir tekme tekniği, Aikido'ya benzer güreş - fırlatma teknikleri ve Tayland boksundan rakibin ataletini - dirsekler, dizler, kafa vuruşları - kullanarak. Rodnoverie, teknikleri yüzyıllardır cilalanan senkretik bir dövüş sanatı yarattı ve usta büyücüler diğer halklardan ve okullardan en iyilerini aldı.
  Tabii ki, Vladlen Shamanova'ya ve silah bulundurma öğretildi ... Ama her şeyi bilmek ve ustalaşmak imkansız. Gerçek bir dövüş sanatçısı, cephanelikte istisnasız her şeyde yetkin olmalıdır. Ancak bireysel numaralar ve çipleri harika bir performans sergiliyor.
  Vladlen, belki de her şeyde güçlü olmasına rağmen, en çok ayaklarıyla savaşmayı ve çıplak parmaklarıyla ölümcül nesneler fırlatmayı severdi.
  Karateci olarak anılan kız, hiç karate okumamasına rağmen kendi okulunu açtı. Çeşitli yarışmalarda yarıştı, ancak şöhret ve unvanlar için çabalamadı.
  Bazı ticari yarışmalara ve hatta kuralsız yer altı dövüşlerine katılmasına rağmen paraya ihtiyacı vardı.
  Hâlâ çok genç bir kız olan Vladlen'in evlenmek ve çocuk sahibi olmak için hiç acelesi yoktu. Dövüş sanatlarında kendini geliştirdi ve çocuklara öğretti. Volka Rybachenko özellikle büyük umutlar gösterdi. Bu arada, ayaklarıyla keskin nesneleri de son derece ustaca fırlatıyordu. Karateci çocuk (yine, gerçeklikle hiçbir ilgisi olmayan bir lakap!) Büyüyünce en büyük usta olacağına söz verdi.
  Ve sonra aniden Volka filmlerde rol almaya davet edildi ve kardeşi Oleg Rybachenko ve Vladlen Shamanova onunla birlikte gitti. Ve bu başka bir hikaye.
  
  
  AMATÖR
  Bu daha gerçekçi ve inandırıcı. Yani en sıradan ve sıradan insanın ruhu, Stalin'in bedenine girdi. Ve o sadece ortalama bir insan olduğu için, bir sakindi. Ve sadece Hitler'in 22 Haziran 1941'de saldıracağını biliyordu ve sonuçlar felaketti.
  Almanlar Moskova'yı almayı başardılar ve vasat tetikçi kendi çevresi tarafından basitçe zehirlendi. Ancak başkentin düşüşünden sonra, bir şeyi düzeltmek için çok geçti. Japonlar Uzakdoğu'yu, Türkiye'yi güneyden vurdu. Kafkasya da düştü.
  Ve başlangıçta uzlaşmacı bir figür olarak Stalin'in yerini Molotof aldı. Ama sonra hırslı Beria kafasını içeri uzattı. Ve Zhukov onu yakaladı. Ve saçmalık başladı. Kısacası, Almanlar yazın ve sonrasında Urallara gittiler, Japonlarla bağlantı kurdular ve tüm direniş görünümlerini bastırdılar.
  Ancak Batı'da savaş devam etti. Amerikalılar tereddüt etti - Franklin Roosevelt, beklendiği gibi, sonuna kadar çekti. 1941 Noeli gibi erken bir tarihte, Almanlar Cebelitarık'a saldırdı. Bu zamana kadar Moskova ve Leningrad alındı \u200b\u200bve güneyde Almanlar Volga ve Terek'i işledi. Sovyet birliklerinin kötü organize olmuş direnişinden çok, gergin iletişim ve geniş Rus alanları tarafından engellendiler.
  Hitler, Franco ile şahsen bir araya geldi ve ona olasılığı özetledi: askeri bir güç olarak SSCB mevcut değil. Zaten savaşa ilk giren ABD olmayacak. Yani İngiltere kesinlikle tehlikeli değil. Dahası, Kasım ayında, Moskova'nın ele geçirilmesinden sonra Rommel, takviye kuvvetleri, birkaç seçilmiş tümen ve önyükleme için bütün bir hava ordusu aldı. Ve İngilizler toz gibi düştü. Almanlar zaten İskenderiye'de... Yani Franco'nun Hitler'in gazabından korkmak için Britanya'nın intikamından daha çok nedeni var. Ama yine de Afrika ve İngiliz kolonilerinden almak istiyorsa o zaman ...
  Wehrmacht'ın ellerinin çözüldüğünü ve kendisinin her şeyi kaybedebileceğini anlayan Franco, önce Alman birliklerinin geçmesine izin vermeyi kabul etti ve ardından İngiltere'ye savaş ilan etti. Aynı zamanda İngilizlerin konumu da her geçen gün daha da kötüleşiyordu. Cebelitarık üç günde alındı. Ve kısa süre sonra Almanlar, Türklerle birlikte Filistin'i ve Suriye'yi ve Orta Doğu ile Irak'ı işgal etti.
  Amerika, 4 Temmuz 1942'de savaşın içine çekildi. Japonya, Bağımsızlık Günü'nde Peru-Khabar'a saldırdı.
  Almanlar, Rusya, Avrupa ve ardından Afrika ve Asya'nın kaynaklarını kullanarak hava saldırısı ve denizaltı savaşı yürüttü.
  Almanya silah üretimini artırdı ve Güney Afrika'daki taarruza öncülük etti.
  1942'nin sonunda Afrika, bu arada Hindistan gibi, tamamen Nazilerin kontrolü altındaydı. Çinhindi, Singapur ve Avustralya'ya giden adalar Japonların kontrolüne girdi. Doğru, Hawaii takımadalarını ele geçirmeye yönelik kış girişimi, samurayların yetersiz organizasyonu nedeniyle başarısız oldu.
  Ancak yine de, daha fazla askeri deneyime sahip olan Japonlar denize hakim oldu. Ayrıca Alman denizaltı filosu çok hızlı büyüyerek İngiltere ve ABD'nin gücünü azalttı.
  Mayıs 1943'te İngiliz metropolüne bir Alman çıkarma gerçekleşti. Almanlar iniş planörleri, su altı tankları ve hatta ilk jet bombardıman uçakları AP-161 ve dört motorlu Yu-488 kullandı.
  Denizaltı savaşından bitkin düşen İngiltere, uzun süre dayanamadı, ancak son derece sert savaştı.
  Bir ay süren kanlı çatışmalardan sonra Londra düştü ve İngiltere savaşı sona erdi.
  Amerika bir sonraki adımdı. Kanada, Churchill'in kaçtığı Amerika Birleşik Devletleri tarafında savaştı, ancak Latin Amerika ülkeleri Üçüncü Reich ile savaşmayı reddetti. Ve Arjantin, ardından Brezilya, Almanlara kendi topraklarında müttefik askeri üsler sağladı.
  Savaş uzun süreli bir karakter kazandı. ABD denizaşırı. Kara orduları güçlü ve filo çok hızlı inşa ediliyor.
  Ama yavaş yavaş Almanlar ve Japonlar aldı. Doğu yarımkürenin tüm kaynakları ve batının bir kısmı onların tarafındaydı. Evet, ilan edilen topyekun savaş meyvelerini veriyordu.
  Icarus Operasyonu başarılı oldu ve İzlanda düştü. Bundan sonra Fritz, Grönland'a geçti. Ancak 1944, kimseye belirleyici bir avantaj sağlamadı. Bununla birlikte, Japonya ve Üçüncü Reich, Doğu Yarımküre'de bir yer edindi ve Latin Amerika'da güçlendi. Kırk beş yılın kışında samuraylar, Nazilerle birlikte Hawai Adalarını ele geçirdi. Ve baharda Panama kıstağına taşındılar.
  Roosevelt'in ölümünden sonra Amerika Birleşik Devletleri, Üçüncü Reich ve Japonya ile barış aramaya başladı. Ancak bir uzlaşma bulmak zordur. Özellikle de Hitler kan kokusu aldığından beri. Faşizmin barakudası çok şey istiyordu. Savaş devam etti. Naziler Grönland'a yerleştiler ve 1945 yazında Kanada'ya inmeye çalıştılar ama denize atıldılar. Kanada teslim olmak istemedi. Doğru, 1945 sonbaharında, Batı dünyasının Doğu Yarımküre'deki son önemli kalesi olan Avustralya düştü. Japonya ve Almanya tamamen denize hakim oldu. Denizaltı filoları benzersizdi.
  Ayrıca hidrojen peroksit denizaltılarının çok güçlü ve hareketli olduğu ortaya çıktı. Hızları saatte kırk deniz miline ulaştı.
  Ve kırk beş ya da kırk altı kışında sıra Zeeland'a gelmişti. 1946 baharında Amerika Birleşik Devletleri, Latin Amerika'nın neredeyse tüm ülkelerine savaş ilan etti.
  Ve bir atom bombası yaratma projesi, fon kesintileri nedeniyle somut sonuçlar vermedi. Bu nedenle, Amerikalılar bu koz asını kaybedilen bir oyunda atamazlardı!
  Ve tank inşası alanında, Üçüncü Reich, ABD'yi önemli ölçüde geride bıraktı. Kırk iki ton ağırlığındaki en iyi Amerikan üretim tankı "Pershing", 102 milimetrelik ön zırha ve saatte 810 kilometre namlu çıkış hızına sahip 90 mm'lik bir topa sahipti. Ve 1946'daki en iyi ve en büyük Alman tankı "Royal Lion" - 65 ton ağırlığında, 250 milimetrelik bir ön zırha sahipti. Ayrıca yanlar ve kıç 200 mm ve namlu uzunluğu 100 EL olan 105 mm top.
  Tankın piramidal şekli göz önüne alındığında, Pershing'den herhangi bir açıdan girilmesi mümkün değildi.
  Bir diziden daha güçlü tankları fırlatma girişimi başarısız oldu. Bu arada, yalnızca 93 ton ağırlığındaki, 305 milimetrelik ön zırhı ve 120 kalibrelik topuyla T-93'ün Almanlara karşı toslama yaparken bazı şansları vardı. Ancak arabanın çok düşük sürüş performansının yanı sıra dönen bir taretin olmaması onu değerli bir rakip yapmadı.
  "Supershing" in gelişimi uzun süre ertelendi ve her halükarda bu tank Alman tankından daha düşüktü.
  Ve jet havacılığı, kalitede tam bir üstünlük Nazilerin tarafındadır. Amerikalılar yalnızca niceliğe karşı çıkabilirdi. Ancak eski dünyanın kaynaklarına sahip olan Almanlar, sayıca Amerika Birleşik Devletleri'nden aşağı olmayan üç yüz veya dört yüz araba üretebiliyordu. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - bu jet avcı uçakları, Amerikan kusurlu "F" sınıfına karşı rekabet dışıdır!
  TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 jet bombardıman uçakları da rekabet dışı. Amerika Birleşik Devletleri'nin henüz tam teşekküllü bir jet bombardıman uçağı yok. Bu B-29 mu? Doğru, projede bir B-36 var ama şu ana kadar seri üretimden çok uzak.
  Ve Alman sınıfı "A" balistik füzelerinin dünyada hiçbir benzeri yoktur.
  Diskler - ayrıca rakipleriniz de yok ...
  Teknolojik olarak, Üçüncü Reich Amerika'yı tamamen donattı ve bu nedenle Hitler, ABD'yi sonuna kadar bitirmeye kararlı. Ve taviz yok. Kırk altıncı yılda Meksika ve Küba'ya bir saldırı başladı. Sonbaharda, Teksas ve Kaliforniya'da çatışmalar zaten tüm hızıyla devam ediyordu. Almanlar ve Japonlar, Kanada'yı Alaska'dan işgal etti.
  Ama artık kırk altıncı yıl geçti. İkinci Dünya Savaşı halen devam etmektedir. Kırk yedinci yıl, kuzeyden giren Fritz tarafından nihayet işgal edilen Kanada için ölümcül oldu.
  B-36 jet bombardıman uçağı nihayet Amerika'da ortaya çıktı, ancak Almanya ve Japonya'yı almak hala mümkün değildi. Ek olarak, Washington tankı, 120 mm uzun namlulu top ve altmış üç ton ağırlığında nispeten kabul edilebilir zırh ve sürüş performansı ile yıl sonunda ortaya çıktı. Korunmasına ve Alman olandan daha kötü olmasına rağmen, zırh delme gücünde artık daha düşük değildi.
  Bununla birlikte, kırk yedinci yılın sonunda, Amerika Birleşik Devletleri topraklarının yarısından fazlasını çoktan kaybetmişti ve ölüme mahkum edildi.
  Almanlar, büyük şehirlerin fırtınası sırasında süper ağır tanklar "Rat" ve "Canavar" ı test etmeyi bile başardılar. İkincisi, on ton ağırlığında bir yük fırlatan bir bomba fırlatıcıya sahipti!
  Silahın ne kadar korkunç olduğunu bir düşünün!
  Ve Yılbaşı gecesi New York düştü ve 10 Ocak'ta Washington düştü.
  Yine de, Yankees neredeyse altı ay daha dayandı. İronik olarak, ikinci savaş tam olarak 9 Mayıs 1948'de sona erdi.
  Ancak ondan sonra bile barış uzun sürmedi. Hitler, ekonomik olarak Üçüncü Reich'tan çok daha geri olan Japonya'nın kendisine bu kadar çok toprak ele geçirmesinden hoşlanmadı.
  Naziler, geç de olsa, Ağustos 1948'de kendi atom bombalarına sahip oldular. Gecikmenin bir kısmı, Führer'in kitle imha silahları fikrine bir şekilde soğuk davranmasından kaynaklanıyordu. Hitler, ülkelerin yok edilmesi değil, fethedilmesi gerektiğine inanıyordu.
  Ancak bazı nedenlerden dolayı, müttefik Japonya'nın zalim tiranı bir istisna yapmaya karar verdi.
  Büyük balistik füzeler ve nükleer suçlamalar yapan Naziler, 4 Temmuz 1951'de Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlattı.
  Tokyo ve diğer Japon şehirlerine güçlü nükleer saldırılar gerçekleştirdi. Ardından deniz ve kara kuvvetleri vurdu.
  Üçüncü Dünya Savaşı altı ayda sona erdi, genel olarak tek yönde ilerliyordu. Ve düşmanlıkların aktif aşaması üç ay sürdü.
  Böylece Üçüncü Reich nihai dünya hegemonyasını kurdu. Böyle bir adaletsizlik, sıradanlığın Büyük Stalin'in vücuduna girmesi nedeniyle oldu. Ve geleceğe dair hiçbir bilgi ona yardımcı olmadı! Amatör, özellikle jet uçağı geliştirmeye karar verdi ve tüm tesis ve fabrikalara böyle bir sipariş verdi. Vidanın kapatıldığı ve jetin serbest bırakılmadığı ortaya çıktı.
  Ve tetikçinin stratejik kararları hiçbir yerde daha aptalca değildir. Kızıl Ordu'nun uçup gitmesine şaşmamalı. Ve onsuz, Almanya'ya, müttefiklerine ve Japonya'ya karşı koyacak kimse yok.
  Eh, Hitler'in kendisi emperyal birleşmeye karar verdi. Yani, Dünya gezegeninin tüm güçlerinin istisnasız, gönüllü-zorunlu bir şekilde dahil edildiği bir dünya üniter gücünün yaratılması . Elbette tek bir para birimi ve barbarca bir genetik seçilim programıyla.
  Ve ayrıca büyük bir uzay genişlemesinin hazırlanmasıyla!
  
  
  ÇAR RUSYA'YI KURTARIN
  Dışarıda soğuk bir Ocak. İşte bir çocuk, Oleg Rybachenko, sokakta okula doğru yürüyor ve aniden komşu panel evdeki duvarın bir şekilde garip bir şekilde parladığını görüyor. Oğlan özel bir çağrı hissediyor - oraya koş, hakem olacaksın. Çocuk tüm gücüyle koştu.
  Şaşırtıcı derecede az araba olması ve burunlarının dibinden kaymayı başarması iyi. Becerikli dalış ve duvarın yeşil yansımasındasınız.
  Oğlan ona atar. Eller, sanki bir Harry Potter filmindeymiş gibi, bu jöleye sorunsuz bir şekilde girer ve bir saniye sonra, yirmi beş derecelik bir dondan gelen çocuk, kendisini yeşil çimenlerle büyümüş bir yazlık çimenlikte bulur.
  Ataletle bile, çocuk çimlerin üzerine düşer ve hemen zıplar. Dondan sonra henüz ölmemiş bir yazın kollarında olmak güzel. Tacının üzerinden atlasa bile.
  Oğlan etrafına baktı - etrafta kimse yoktu, sadece çoktan sararmaya başlamış ağaçlar ve ... bir demiryolu seti. Uzun boylu, granit kaplı ve önünde çizgili direklere dikenli teller bile sarılmış.
  Oleg Rybachenko, tüm bunların böyle olmadığını hissetti. Ve aslında belirleyici bir şeyle karşı karşıyadır... Kafasında bir emir işitilir: demiryolu hattına yaklaşın. Bunu yapmak çok kolay değil, arada kalın bir tel tabakası var - Bruno'nun spirali.
  Sıcaklığın kendisi çocuğa bir çıkış yolu önerdi. Kışlık kıyafetlerini hızla çıkarmaya başladı. Ve bir dikene atın. Çocuk özel bir zihinsel düzen biçimi hissediyor. "Artık tarihin yaratıcısı olabilirsiniz. Artık sadece aşırı gelişmiş bir hayal gücüne sahip bir okul çocuğu değilsiniz, Oleg Rybachenko harika şeyler yapacak!"
  Oğlan teli doldurdu ve üzerinde sadece kot pantolon ve bir tişört bıraktı. Sıcak kışlık botlarda da sıcaktı ve çocuk uyandı. Keskin, yeşil çimleri çıplak ayakla hissetmek çok hoş. Ağustos ayında toprak mükemmel bir şekilde ısınır ve çocuk üzerinde yürümeyi sever.
  Ve kış, tatlı yazın aksine, yılın berbat bir zamanıdır. Ancak çocuğun, hakem olduğu için ağzı açık duracak vakti yok. Oğlan hızla telin içinden tırmanıyor. Üzerinden elektrik gönderildi ve elbiselerinin arasından çıplak topuklarına kadar kıvılcımlar saçıldı.
  Oğlan acı bir darbeyle çığlık attı ve tuvalin üzerine atladı. Tabanları keskin taşlarla delinmişti. Ancak çocuk hızla setin üzerinden koştu. Tüm bunların sebepsiz olmadığını, büyük bir planın parçası olduğunu hissetti!
  İşte sıcak raylar, güneş öğleyi çoktan geçmiş, hava ıhlamur ve bal kokuyor. O kadar sessiz ki, uzaktan arıların uğultusunu duyabilirsiniz.
  Oğlan kızgın demirin üzerinde çıplak ayakla durdu ve yeni emirler duydu: "Her raya yedi taş koy." Oğlan tereddüt etti ve yüksek sesle şöyle dedi:
  - Ama tren raydan çıkabilir mi?
  Ses kulak zarlarıma çarptı:
  - Tam da ihtiyacın olan şey bu! Rusya'nın düşmanları buraya gidecek!
  Çocuk artık tartışmadı. Ve Tanrı'nın sesi netleşti: sadece çelik renkli taşları seçin.
  Eller zaten hareket ediyordu. Oleg Rybachenko kendinden zevk aldı - o hakem, basit bir okul çocuğu tarihe geçecek!
  Taşlar her iki demiryolu şeridinde de hafif: tam olarak on dört parça - her birinden yedi tane. Ve neredeyse ayırt edilemezler!
  Halloldu! Oğlan sonunda tekrar haç çıkardı, "Babamız" ı okudu ve çıplak topuklarını göstererek toparlandı. Taşlara ve ağrıyan tabanlara takırdayarak koşarak kaçtı. Neredeyse setin üzerinden atlıyordum ...
  Akıntıdan tekrar tırmanmak istemedim ama çıkış yolu yoktu. Çocuk koşarak setten son bariyere neredeyse anında uçtu. Biraz şok, ama korkutucu değil. Ve işte yine sıcak yaz dünyasında Oleg Rybachenko. İleride, havada yeşil bir sis parlıyor: dönüş yolu.
  Oğlan gerçekten sıcak bir yazdan dona ve kışa dönmek istemiyor. Ama sonra gizemli bir ses son emri verir:
  - Acele edin, yoksa portal kapanacak ve sonsuza kadar 1914'te kalacak ve ailenizi asla göremeyeceksiniz.
  Oleg Rybachenko aceleyle teldeki kıyafetleri çıkarıyor ve rastgele giyiyor. Portal solmaya başlar ve ayakkabısız çocuk çıkışa koşar. Elastik bir şeye çarpar ve büyük bir çabayla dışarı fırlar. Çıplak ayaklar, çiğnenen şehir karından yanıyor. Sokakta ayakkabı giymeli ve kışlık bir ceket giymelisiniz - yoldan geçenlerin şaşkın bakışlarını yakalamalısınız.
  Hatta birisi "deli" diye bağırdı. Ama çocuk aldırış etmez - işini yaptı ve büyük görevi yerine getirdi...
  22 Ağustos 1914'te, Hindenburg ve Erich Ludendorff, Max Hoffmann'ın takip ettiği bir tren düştü. Doğu Prusya ve benzeri operasyonlardan başlayarak doğu cephesindeki muharebelerde belirleyici bir rol oynayan üç askeri komutan da öldü.
  Sonuç olarak, düzensiz Alman birlikleri ezici bir yenilgiye uğradı. Savunmasız Koenigsberg harekete geçti ve Alman birlikleri kısmen kuşatıldı ve kısmen yok edildi veya esir alındı.
  Rus birliklerinin zaferi, savaşın tüm seyri üzerinde belirleyici bir etkiye sahipti. Ve her şeyden önce, askerlerin ve subayların morali açısından. Japonya'nın yenilgisinden sonra Rus ordusunun otoritesinin keskin bir şekilde düştüğü bir sır değil. Hiç kimse bazı dar görüşlü Asyalıları ciddi bir rakip olarak görmedi. Ve sonra Ruslar dört büyük savaşı kaybetti ve tüm savaşlarda sayısal bir avantajları vardı.
  Ve denizde de, ayrı, özel başarıları dışında tamamen yenildiler. Vladivostok kruvazörleri özellikle ayırt edildi.
  Peki, dünyanın en iyi kara askerleri olarak kabul edilen Almanlarla nerede savaşmalı?
  Ve sonra Fritz'i parçalamanın ve on binlerce esiri sürmenin ve almanın mümkün olduğu ortaya çıktı!
  Rus ordusunun ve halkının coşkusu kat kat arttı. Avusturya cephesinde ilerleme hızlıydı. Avusturya-Macaristan savaşa hazır değildi. Ve özellikle Slav birimlerinin morali son derece düşük. Birçoğu davulların ritmine ve orkestranın seslerine teslim oldu. Slavlar, nefret ettikleri Avusturyalılar için kardeşlerine karşı savaşmak istemediler. Yalnızca Macar ve etnik Alman birlikleri aşağı yukarı savaşa hazırdı.
  Rus ordusu Avusturya birliklerini devirdi ve hemen Przemysl kalesi olan Lvov'u işgal etti ve başarı geliştirerek Macaristan'a girdi. Alman cephesi dikiş yerlerinde patlıyordu. Üstün Rus kuvvetleri Poznan'da Prusyalıları yendi ve Oder'e koştu. Almanlar altı kolordu Avusturya'ya transfer etti.
  Ama bu yeterli değildi. Üstelik merkezde pozisyon tutmak için yeterli güç yoktu. Ve batıda şiddetli çatışmalar devam etti.
  Ardından Almanya, doğuya yeni kuvvetler nakletmek zorunda kaldı. Durum, İtalya'nın Avusturya'ya karşı savaşa girmesiyle daha da kötüleşti. Bu ülkeler yüzyıllardır düşmanca ilişkilere sahipler. Ve üçlü ittifak birçok yönden yapay bir oluşumdu. Savaş Almanya ve Avusturya için daha elverişli olsa da, İtalya en güçlülere katılacaktı. Ve böylece Rus birlikleri zaten Budapeşte'ye yaklaşıyor ve Merkezi Güçlerin işleri çöp! Romanya savaşa katılmak için acele etti.
  Rumen kralının II. Nicholas'ın akrabası olduğu ve çökmekte olan Avusturya imparatorluğu pahasına topraklarını genişletmek istediği açık.
  Ve Bulgaristan, gerçek tarihin aksine, Rusya'nın yanında savaşa girdi.
  Sadece Osmanlı İmparatorluğu Almanlara sadık çıktı. Ve bunun tek nedeni, Savunma Bakanı'nın düşmanlıkların başlaması emrini vermesi ve gerçeğin önüne Başbakan ve Sultan'ı koymasıdır. Türk ordusu çok güçlü değil ama Rusya'nın İtilaf ile ikmalinde sorun yarattı. Ancak öte yandan bu, Rusya'nın topraklarını güneye doğru önemli ölçüde genişletmesi için büyük bir şans. Japonya, elbette, Almanya ve Avusturya'ya savaş ilan etti. Pasifik'teki Alman kolonilerini ele geçirmek için.
  Bu, Rusya'nın Uzak Doğu'daki ellerini serbest bıraktı. Ve batıda Almanlar ezildi.
  Almanya, Rus ordusunun ilerlemesini yalnızca Oder Nehri üzerinde durdurabildi. Bunu yapmak için Batı'daki tüm saldırı operasyonlarını durdurmak gerekiyordu. Avusturya-Macaristan'ın neredeyse yarısı Rus birlikleri tarafından kurtarıldı.
  Böylece Avusturya İmparatorluğu fiilen oyundan çıkmış ve Almanya için bir yüke dönüşmüştür. Bulgarlar, İstanbul'a karşı bir saldırı başlattı.
  Kışın, Avrupa'daki düşmanlıklarda bir durgunluk yaşandı. Ancak Rus ordusu Türkiye'ye karşı bir saldırı başlattı. Ve burada her şey başarıyla gelişti. Ayrıca Araplar ve Ermeniler Osmanlı yönetimine karşı ayaklandılar.
  Rus birlikleri Şubat ayında zaten Bağdat'taydı ve İngilizler Basra'yı ele geçirdi. Mart ayının sonunda Rusya, Küçük Asya'nın tamamını işgal etti ve İstanbul'daki Bulgarlar ve Sırplarla birlikte bir saldırı başlattı. Türkiye oyundan çıktı. Suriye, Filistin, güney Irak İngiltere ve Fransa'ya gitti - Rusya geri kalan her şeyi aldı. Suudi Arabistan - şimdiye kadar resmi olarak bağımsız bir bölge olarak kaldı, ancak Almanya'nın teslim olmasından sonra da bölünmesi gerekiyordu. Ve uzakta değildi. 25 Nisan 1915'te Amerika Birleşik Devletleri, Almanlarla savaşa girdi. Amerikalıların pratik insanlar olduğu ve zafer pastasını bölmek için zamanında orada olmak istedikleri açık. İlkbaharda, Rus ordusu büyük miktarlarda yeni bir silah türü üretti: makineli tüfekli arazi araçları "Luna" -2. Yeni tanklar, hafif olmasına rağmen, otoyolda saatte 40 kilometre hıza ulaştı ve mükemmel sürüş özelliklerine sahipti.
  Mayıs ayı başlarında Rus birlikleri, yollar kurur kurumaz, Macaristan'da ve tüm güney cephesinde bir saldırı başlattı. Avusturya ordusu çöktü, Alman birlikleri cepheyi tutmaya yetmedi.
  22 Haziran'da Rus birlikleri Viyana'ya girdi. Ve 24 Haziran'da İngiliz, Fransız, Belçikalı ve ilk Amerikan taburları Brüksel'e girdi. Hollanda, Danimarka ile Almanya'ya ve biraz sonra İsveç'e karşı savaşa girdi. Almanlar, Oder boyunca bariyeri neredeyse hiç tutmadı, ancak Rus, çarlık ordusu Münih'e karşı bir saldırı geliştirdi. Güney Almanya'daki en büyük şehir 7 Ağustos 1915'te düştü. Ve 11 Ağustos'ta Almanya, kendisi için kesinlikle umutsuz bir durumda teslim oldu.
  Bundan sonra, bölgenin bölünmesi başladı. Avusturya-Macaristan ve Osmanlı İmparatorluğu dünya siyasi haritasından silindi. Bulgaristan, Osmanlıların 1913'te fethettiği Türk topraklarının bir parçası olduğu ortaya çıktı. Sırbistan büyük ölçüde genişledi ve Yugoslavya'ya dönüştü. Romanya, Transilvanya'yı aldı. Rusya, bileşimine şunları dahil etti: Bukovina, Galiçya, Çekoslovakya, Krakow bölgesi ve sınırı çizdikleri Budapeşte'ye kadar Macaristan'ın yarısı. Almanya, topraklarında büyük bir indirim aldı. Batıda, Danimarka'nın daha önce fethedilen toprakları olan Elzar ve Lorraine'i Fransa'ya iade etmek zorunda kaldı. Doğu en zor olanıdır.
  Rusya, sınırı Oder boyunca ve Fransa için Ren boyunca çizmek konusunda ısrar etti. Ancak ABD ve İngiltere, Rusya ve Fransa'yı çok fazla güçlendirip Almanya'yı çok fazla zayıflatmak istemedi. Sonuç olarak, bir uzlaşma kabul edildi. Rusya, Polonyalıların çoğunlukta olduğu Doğu'daki tüm toprakları alıyor.
  Doğu Prusya, Klaipeda, Danzig'i kaybetti ve Almanya ile bağlantısı kesildi, ancak en azından kesik bir biçimde hayatta kaldı. Koenigsberg Alman olarak kaldı. Ancak Almanya çok toprak kaybetti. Sınırın çok kırıldığı ortaya çıktı. Bazı yerlerde Oder'e bile ulaştı ve büyük ölçüde nüfusun etnik bileşimine bağlıydı. Ancak Almanlar, Pomeranya'yı neredeyse tamamen elinde tuttu. Ancak Berlin'den Rusya sınırına yüz kilometreden fazla yoktu.
  Yani Almanlar silah zoruyla. Alman ordusunun büyüklüğü yüz bin asker ve subayla sınırlıydı. Almanlara büyük tazminatlar verildi. Savaş bir yıldan biraz fazla sürdü.
  Rus, çarlık imparatorluğunun bir kriz durumuna düşecek zamanı yoktu ve büyük toprak satın almalarıyla ortaya çıktı. Çarın otoritesi güçlendi ve devrimci hareketin dalgası gerilemeye başladı, aksine ekonomide alışılmadık derecede hızlı bir büyüme dönemi başladı.
  
  
  LENİN ABD BAŞKANI OLMAYI NASIL BAŞARDI?
  Daha uzun görünmeye çalışan Vladimir İlyiç Lenin, tüm gücüyle doğruldu. Kuru, küçük ama çok hareketli elleri, en nadide sandal ağacından yapılmış parlak, siyah bir masanın üzerinde gergin bir şekilde kıpırdanıyordu. Karşısında oturan, beyaz takım elbiseli iri yarı bir adam, boynuna bir boğanın boynuna ağır bir altın zincir takmış, homurdandı:
  - Pekala, Bay Ulyanov. Şartlarınızı kabul ediyorum - ayda beş bin dolar artı her iş için bir yüzde! - Burada haydutun sesi daha da sertleşti ve ağır zinciri bile sertçe salladılar. - Yalanlar ve toz olmadan sadece o yoldaş Lenin!
  Vladimir İlyiç, terli ellerini memnuniyetle ovuşturarak şunları söyledi:
  - Elbette Bay Rockefeller, sadece bizim işimizde yalan olmadan yapmak imkansız! Her şey dostane ve çok içtenlikle olmalı!
  Ve her iki dolandırıcı da yüksek sesle güldü ...
  ------------------------------
  Ekim Devrimi Rusya'da olmadı. Birinci Dünya Savaşı cephelerinde geçici bir durgunluk yaşandı. Almanlar ve Avusturyalılar Batı'da başarılı olmaya çalıştılar.
  Rus ordusu yalnızca Türk cephesinde aktifti ve sonunda İngilizlerle bağlantı kurmayı başardı ve Küçük Asya'nın çoğunu işgal ederek düşmana bir dizi yenilgi verdi.
  Ancak daha sonra, Bolşeviklerin kendilerini çaresiz bir azınlıkta bulduğu ve Sosyalist-Devrimcilerin egemen olduğu Kurucu Meclis toplandı.
  İlk kararlardan biri şuydu: köylülere toprak vermek ve savaşı zaferle bitirmek!
  Temmuz 1918'de, Paris'e yönelik Alman saldırısı başarısız oldu ve muzaffer Rus ordusu önce Avusturyalıları, ardından Almanları vurdu.
  Almanya çaresizce direndi, ancak Aralık ayında doğudaki Rus birlikleri Varşova ve Krakow'u işgal ettiğinde, batıdaki müttefikler Brüksel'i ele geçirdiler - yine de teslim oldular. Doğru, iki hafta sonra - etkilenen bir devrimin yokluğu.
  Ancak Wilhelm, tamamen sözde bir hükümdar olarak kalarak neredeyse tüm yetkilerinden vazgeçmek zorunda kaldı.
  Ve General Kornilov, yeni Rusya cumhuriyetinin başkanı oldu. Ağustos 1917'de isyanı başarılı oldu, ancak Kerensky resmen başbakan olarak kaldı, ancak başkanlığı çoktan Kornilov'a vermişti.
  Kornilov başkomutan oldu.
  Bunu, Rusya'da ülke çapındaki başkanlık seçimleri ve yeni bir anayasa için referandum izledi.
  Otoriter hükümet biçimine oldukça aşina olan insanlar, Kornilov'un versiyonunu desteklediler.
  Rusya, mal varlığını Almanya, parçalanmış Avusturya-Macaristan ve dünya haritasından kaybolan Türkiye pahasına genişletti.
  İkincisi nihayet büyük güçler arasında bölündü. Rusya Küçük Asya'yı, boğazları ve Konstantinopolis'i aldı. Fransızlar Suriye'yi, İngilizler Filistin ve Irak'ı aldı.
  1926'da Rusya ile Japonya arasında yeniden savaş çıktı. Nedeni Mançurya ve Port Arthur'un statüsüydü. Anlaşmaya göre Port Arthur'un kira hakları Japonya'ya devredildi ve kira süresi doldu. Ancak Japonlar, ele geçirdiklerini Çin'e iade etmeyeceklerdi.
  Dahası, genç Hirohito yeni zaferler hayal ederek gücü yeni almıştı.
  Ancak, Rus zaten farklıydı. Birinci Dünya Savaşı cephelerinde deneyimli komutanlar, yeni tanklar ve uçaklarla güçlenerek Japonlara başarılı bir şekilde saldırmaya başladı.
  Dört buçuk ay sonra, Rus ordusu Port Arthur'u aldı ve Japonları kıtanın dışına sürdü!
  Bir süre Japonya, Baltık ve Karadeniz filolarının gemileri yaklaşana kadar denizde direndi.
  Bundan sonra Yükselen Güneş ülkesi teslim oldu.
  Rusya çok hızlı gelişti ama 1929'da tüm dünyada büyük bir buhran başladı.
  Ayaklanmalar Rus İmparatorluğu'nu da kasıp kavurdu. Ayrıca Kornilov, aktif Ruslaştırma gerçekleştirdi.
  Ancak tahtta kalmayı başardı ve ABD'de ... Lenin liderliğindeki Amerikan Bolşevikleri iktidara geldi!
  Buhrandan ayrılan yeni Bolşevik rejim, yeni bir savaşa hazırlanmaya başladı!
  İspanya'daki devrim komünistlerin zaferiyle sonuçlandı ve böylece Avrupa'da güçlü bir Bolşevik dayanağı oluştu...
  1 Ocak 1938. Vladimir Ilyich Lenin, Beyaz Saray'daki devasa ofiste gergin bir şekilde dolaşıyor. Dünyadaki durum ısınıyor. İspanya'nın ardından komünistler Fransa'da başarılı oldular.
  Generalissimo ve Başkan Kornilov tarafından yönetilen Rusya, Bolşevizm'in Avrupa'ya yayılmasına izin vermeyeceğini şimdiden açıkça ortaya koydu. On milyon Rus ordusunda beş yüz tümen şaka değil!
  Vladimir Ilyich bunu anlıyor. Ve İngiltere'ye Rusya'ya karşı taktik bir ittifak teklif ediyor.
  İngilizler her zaman Rusya'nın yayılmasına karşı son derece temkinli olmuştur. Ancak radikal komünizm onları daha da korkuttu. Onlarla Rusya arasına bir kama sokulması gerekiyordu.
  Lenin, Savunma Bakanı Churchill'i kabul etmeye ve aynı zamanda İngilizlere ABD'nin sarsılmaz gücünün kanıtını sağlamaya hazırlanıyordu.
  Ve yeni başlayanlar için, kel diktatör yeni bir silah - "atom bombası" hakkında bir rapor duydu.
  Oppenheimer raporunu çok ölçülü bir tonda verdi. Evet, zaten başarılar var ve hatta bir nükleer reaktör bile fırlatıldı, ancak atom bombasının ortaya çıkması hala çok uzakta. Temel sorun, zenginleştirilmiş uranyum ve plütonyum elde etmektir. Ek olarak, bu haber bile pek hoş değil - böyle bir bomba birçok savaş gemisine mal olacak. Öyleyse, yüz bin tane küçük bomba yapabiliyorsanız, soru ne - büyük bir bombaya para harcamaya değer mi?
  Küçük, kel ama yine de hareketli bir yaşlı adam olan Lenin (bu arada altmış yedi yaşında, hala yaşlılıktan çok uzak!), ofisinin büyük salonunda enerjik bir şekilde volta atarak şunları söyledi:
  - Sen yoldaş diyalektiği anlamıyorsun! Evet, bomba yine de pahalı olacak, ancak seri üretime geçişle birlikte maliyeti bir kemer siparişi kadar düşecek!
  Oppenheimer çekingen bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve Ruslar boş yere oturmayacaklar!
  Vladimir Ilyich'ten mantıklı ve zor bir sonuç çıktı:
  "Yani ne pahasına olursa olsun onların önüne geçmelisin!"
  Burada Oppenheimer'ın siyah asistanı şarkı söylüyor:
  - Ne de olsa bir zafere ihtiyacımız var! Hepimiz için, fiyat için ayağa kalkmayacağız! Hepimiz için, fiyat için ayağa kalkmayacağız!
  Oppenheimer, ABD Başkanı Lenin'in önünde eğildi ve homurdandı:
  - Sen bir dahisin! Elbette fiyat için ayağa kalkmayacağız ve Rusların önüne geçeceğiz ama paraya ihtiyacımız var!
  Lenin kendinden emin bir şekilde, timsah derisinden yapılmış ayakkabılarını topuklarına vurarak şunları söyledi:
  - Para olacak!
  - Ve köleler!
  Vladimir Ilyich tarihi bir cümleyi dile getirdi:
  - Seni araçlarla sınırlamıyorum! Zamanını kısıtlıyorum!
  ABD imparatorluğunun komuta ve idare makinesinin çarkları dönmeye başladı.
  Ama bu en önemli şey değil. Vladimir Ilyich, Rusya'yı yenmek için onu içeriden baltalamanın gerekli olduğunu kimsenin anlamadığı gibi anladı.
  Vladimir Ilyich yüksek, uzun, düzensiz alnını kırıştırdı ve enerjik bir şekilde telefondan ahizeyi alarak Dulles'ı aramaya başladı.
  Baş casus aygıta yaklaştığında, Lenin sağır edici bir şekilde ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - İnsanları isyan etme, aldatma ve baştan çıkarma yeteneğinde bana eşit veya en azından benim kadar aşağı olmayan bir kişiye ihtiyacımız var!
  Dulles kendinden emin bir tonda cevap verdi:
  - Böyle birini tanıyorum Vladimir Ilyich!
  Bir şeytan gibi sıçrayan Lenin kükredi:
  - Peki o kim? Bu insan yapımı deha kim?
  Heceyi bir ilahiye çeviren Dulles şöyle dedi:
  - Joseph Vissarionovich Stalin! Muhtemelen onu tanıyorsunuz Vladimir Ilyich!
  Lenin yaldızlı ve elmas çerçeveli aynada kendine göz kırptı ve haykırdı:
  - Bu aşçı sadece baharatlı yemekler hazırlıyor!
  Dulles kendinden emin bir şekilde sırıttı ve onayladı:
  Ama tam olarak ihtiyacımız olan şey bu!
  Lenin tekrar göz kırptı ve homurdandı:
  - Stalin'e istediği her şeyi verin. Ve ona o önemsiz Generalissimo Kornilov'un yerini vaat edin!
  Dulles sağır edici bir şekilde kükredi:
  - Vladimir Ilyich sahnelenecek!
  
  VITYAZ'DAN ASLA VAZGEÇMEYİN
  Birçoğu, Rusların Batı'nın yardımı olmadan İkinci Dünya Savaşı'nı kendi başlarına kazanıp kazanamayacaklarını tartışıyor. Böylece Tanrılar bunu pratikte test etmeye karar verdiler. Ve bir paralel evrende, SSCB ile birlikte müttefik kuvvetler, koloniler ve Üçüncü Reich arasına bir bariyer yerleştirdiler. Ve bu, Haziran 1941'de deneyin saflığı için oldu.
  Böylece müttefikler ne SSCB'ye ne de Üçüncü Reich'e yardım edemezdi. Ve deneyin tam saflığı için Japonya da bir bariyerin arkasına saklandı. Mesela, bir laboratuvarda olduğu gibi her şeyin kesinlikle temiz olmasına izin verin.
  İlk günlerde gerçek hikayeden pek farklı bir şey olmadı. Fritz, gerçek tarihte olduğu gibi günde yaklaşık 30-40 kilometre hızla ilerledi, ancak giderek yavaşladı. Tabii ki, İngiliz bombardımanlarının ve Rommel'in birliklerinin yakınında muhaliflerin olmaması, kuvvetlerin bir kısmının, özellikle de havacılığın serbest bırakılmasını mümkün kıldı. Ancak Almanlar bunu henüz yapmadı, bu yüzden cephelerde işler zaten oldukça başarılı gidiyordu. Ancak Temmuz sonunda Smolensk Muharebesi Fritz'in ilerlemesini yavaşlattı. Hitler, İtalya'nın işgal kuvvetlerinin yeterli olduğuna karar vererek Rommel ve tümenlerini Libya'dan çekmeye karar verdi. Faşist önderlik vakit kaybetmemek için Fransa ve Balkanlar'dan silahlı kuvvetler ve özellikle havacılığı nakletmeye başladı. Hitler hâlâ merkezdeki Sovyet birliklerini yarıp kıştan önce oraya varabileceğini umuyordu.
  Fritz güneye dönmek yerine, Smolensk'e saldıran Sovyet birliklerini kanatlardan kuşatmaya çalışarak merkezde saldırılarına devam etti. Ve 13 Ağustos'ta Rommel'in birlikleri, Dinyeper'ı geçerek ve Kiev'i savunan Sovyet grubunun arkasına geçmeye çalışarak saldırıya geçti.
  Stalin kayıptaydı. Afrika'daki neredeyse tüm Avrupa ve Fransız malları birdenbire ona karşı çıktı ve tek bir müttefik bile değil.
  Şimdi Japonya'dan tehlike beklemeyin. Ve Başkomutan şu emri verir: Uzak Doğu'daki tüm tümenleri kaldırmak.
  Neredeyse Moskova'ya giren Alman birlikleri, Sibirya birlikleri tarafından durduruldu. Ancak güneyde, komuta değişikliği ve Rommel'in eylemleri sayesinde Fritz, Sovyet güney grubunu kesmeyi başardı.
  Ukrayna'daki düşmanlıkların seyri, Stalin'in korkakça tüm rezervleri Moskova'ya çekmesi ve böylece kendi arkasını açığa çıkarması gerçeğinden de olumsuz etkilendi.
  Daha doğrusu kendisine değil, güney grubuna. Kötü bir durum olduğu ortaya çıktı. Ancak gerçek tarihte Kiev savunması bir yenilgiye dönüştü. Ancak burada bir nüans vardı, Almanlar zaten Moskova'nın yakınındaydı ve Naziler, Avrupa pahasına, Uzak Doğu pahasına Stalin'den daha hızlı güçlendi. Ve Almanlar mesafeyi daha az aşmak zorunda kaldı ve Avrupa'daki yollar daha iyi. Ve Trans-Sibirya Demiryolunda her şeyi tek tek hızlı bir şekilde aktarmaya çalışın.
  Sonuç olarak, Almanlar, Kharkov ve Voroshilovgrad'a gerçek tarihte olduğundan daha erken girmeyi başardılar ve birçok sanayi ve fabrikayı ele geçirdiler.
  Leningrad'ın da engellendiği, ancak alınmadığı ortaya çıktı. Ve Almanlar Kırım'a girdi. Ve Fritz, Don boyunca Stalingrad'a ilerleyerek güneyde Voronezh'i ele geçirmeyi başardı.
  Moskova yine de savunuldu ve kışın karşı saldırıya bile geçtiler. Ancak güney kanadında Rommel, Stalingrad'a geçmeyi başardı. Aynı şekilde Kerç'e çıkarma da gerçekleşmedi. Büyük zorluklarla karşılaşan Sovyet birlikleri, düşmanı yalnızca Stalingrad'dan uzaklaştırmayı başardı. Ve bunun tek nedeni, iklimin Wehrmacht'ın yanında olmaması ve don ve kar yığınlarında savaşmak için aptal olmalarıydı.
  Evet, Rommel Don'un ötesine geçmek zorundaydı. Ve bu, Führer için sağır edici bir tokattı.
  Ancak 1942 baharında güç dengesi değişti. Müttefikleri üzerinde büyük bir baskı uygulayan Almanlar, Hiva pahasına da olsa birliklerinin sayısını ve uydu sayısını artırdı. Özellikle İtalya ve Fransa miktarına göre eklendi. Doğu cephesinde de siyah tümenler ortaya çıktı. Neyse ki, Afrika'dan gelen İngiliz ve Amerikan cephesi, asker ve kaynak transferine müdahale etmedi.
  Ve de Gaulle, müttefiklerinin desteğini kaybettiğinde, kendi ortakları tarafından ihanete uğradı.
  Böylece, SSCB'ye karşı gerçekte olduğundan daha önemli güçler toplandı. Fritz, havada avantajlarını korurken özellikle uçakta eklendi. Ve kara kuvvetleri, 5,6 milyon Sovyet askerine karşı yedi milyonu aştı.
  Ve Naziler güneyde bir saldırı başlattı. Rommel, 27 Haziran'da Stalingrad'ı ele geçirmeyi başardı. Fritz aynı anda yüzlerce tankı şehre yığmayı başardı. Düşman havacılığının havadaki hakimiyetinin de bir etkisi oldu ve bu da Sovyet takviye kuvvetlerinin geniş Volga Nehri boyunca nakledilmesini zorlaştırdı.
  Ne yazık ki, kahramanca Stalingrad AI'da olmadı. Ve Rommel, Volga'dan Hazar Denizi'ne kadar olan planlarda alışılmış rota boyunca ilerledi.
  Merkezde karşı saldırılarla Almanları kırma girişimleri başarısız oldu. Üstelik Rzhev çıkıntısı da oluşmadı. Böylece Fritz, Sovyet karşı saldırısı sırasında daha eşit bir cepheye sahipti ve ayrıca daha eşit bir şekilde geri çekildiler. Ancak Rzhev maalesef Nazilerle kaldı.
  Fritz'i geçmek mümkün olmadı ve Stalingrad'ın düşüşünden sonra Kafkasya'yı korumak çok zor. Volga'daki besleme arteri kesildiğinden beri. Ve Temmuz sonunda Almanlar Hazar Denizi'ne ulaştığında durum neredeyse umutsuz hale geldi. Artık sadece su ile tedarik etmek mümkündü.
  Nazilerin hava üstünlüğüne sahip olduğu düşünüldüğünde, olay arada bir şey oldu, son derece zor ve umutsuz.
  Ağustos ve Eylül, düşman Hazar kıyısı boyunca Bakü'ye ulaşana kadar şiddetli çatışmalarla geçti. Ve orada Rommel ile birlikte Ekim ayının sonuna kadar direndiler. Durum, Türkiye'nin savaşa girmesiyle daha da kötüleşti.
  Japonya pahasına deney yapan tanrılar ilgilendi, ancak Osmanlılar pahasına değil. Ancak kışın Naziler yine de Moskova'ya saldırmaya cesaret edemediler, kış için durdular.
  Kızıl Ordu birkaç saldırı girişiminde bulundu. Ancak düşman, insan gücü, deneyimli personel sayısı ve havacılıkta üstündü. Şimdiye kadar SSCB'de yalnızca tanklar ve toplar üretildi. Ancak tanklar çoğunlukla hafifti ve zırhın kalitesi son derece önemsizdi. Üretilen çok sayıda uçak da var gibi görünüyor, ancak duralumin eksikliği nedeniyle, bunlar referans uçaklardan daha ağır ve daha az manevra kabiliyetine sahip. Yak-9 da neredeyse tamamen ahşaptan çıktı. Ve bu, elbette, bir dezavantajdı.
  Hitler ayrıca yeni ünlü tanklarına - "Panterler" ve "Kaplanlar" a güveniyordu.
  Artan sayıda üretildiler. Ortaya çıktı ve hayvanat bahçesinin üçüncü temsilcisi: "Aslan". Gerçek tarihte, böyle bir makine 1942'de geliştirildi, ancak kaynak eksikliği ve ağır ağırlık nedeniyle en ağır canavar reddedildi.
  Ama burada 90 ton ağırlığındaki "Aslan" seriye girdi. Avantajları, güçlü zırhı ve 105 mm'lik topu, en kötü sürüş performansını kısmen telafi etti. Seri 76 mm Sovyet topları, "Aslan" a her açıdan nüfuz edemedi.
  Bu nedenle, savunma hattı çok güçlü ve derin kademelere sahipse, kötü bir yarma tankı değildi.
  Ve Sovyet komutanlığı, Sovyet başkenti altında iyice güçlendi. Ve buradan geçmeye çalış.
  Hayvanat bahçesinin dördüncü temsilcisi "Maus", dizinin lansmanıyla biraz gecikti.
  Askerlerin çoğu askere alınmış olsa da Kızıl Ordu'nun sayısı altı milyona çıkarıldı.
  Dokuz milyondan fazla karşı çıktılar, ancak sayısal üstünlük, düşman ordusunun çok rengarenk doğasını kısmen telafi etti.
  Havacılıkta düşman hem sayı hem de nitelik olarak daha güçlüdür. En son ME-309 ve Yu-288 ortaya çıktı. Buna cevaben, vasıflı işgücü ve kıt malzeme eksikliği nedeniyle düşük kaliteli Sovyet makineleri savaşıyor. Tanklar hala eski T-34'lerdir ve hafif olanların çoğu ve KV'dir.
  Yaz aylarında, Wehrmacht saldırıya öncülük etti: Moskova'ya saldırı ve Volga'dan Saratov'a saldırı. Şiddetli çatışmalardan sonra Moskova, sonbaharın sonunda kuşatıldı. Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk da ele geçirildi. Stalin, Sverdlovsk'a kaçtı. Durum kritik hale geldi.
  Başkente hiçbir koşulda teslim olmaması emredildi. Almanlar saldırılar düzenlediler, ancak geri çekildiler veya sokak çatışmalarına saplandılar. Kışın, Wehrmacht'ın saldırısı askıya alındı. Doğru, Almanlar sadece Sovyet başkentini değil, aynı zamanda Leningrad'ı da çifte çembere aldı.
  Mayıs ayında Nazi saldırısı yeniden başladı, ancak şimdiden Gorki ve Kazan şehri yönünde. Sovyet tank yapımı, tüm zorluklara rağmen üretime geçmeyi başardı: T-34-85 ve IS-2, ancak küçük miktarlarda.
  Gorki sadece Temmuz ayında düştü, Kazan ise Ağustos ayının sonuna kadar dayandı.
  Leningrad'da korkunç bir kıtlık hüküm sürdü ve Fritz ona saldırmaya bile çalışmadı. Ve Moskova yavaş yavaş kontrol altına alındı. Ve 30 Eylül'de son derece kanlı bir saldırının ardından Kremlin düştü.
  Birinci sınıf kale ciddi şekilde tahrip edildi. Ve bu, Sovyet halkına yeni bir darbe oldu. Almanlar Urallara taşındı, ancak orada rüzgârla oluşan kar yığınlarına saplandılar. SSCB ile savaşmak zor. Stalin, sonuna kadar ayakta durma taraftarıydı. Ancak ülkenin kendisi ve özellikle Almanlar için son derece pahalıydı.
  Güneyde Naziler de Orta Asya üzerinden ilerledi.
  1945'te SSCB SU-100 ve IS-3'ü aldı, ancak yalnızca küçük seriler halinde. Ne yazık ki, Haziran sonunda Naziler Orta Asya'yı da fethetti. Ve Temmuz ayında Sverdlovsk da düştü. Ağustos ayında Almanlar Kurgan ve Tyumen'i ele geçirdi. Ve 3 Eylül'de ayrıca Tobolsk. Eylül sonunda, Khanty-Maisiysk. Ve Ekim ortasında ve Omsk'ta.
  Ancak Novosibirsk henüz Nazilere teslim olmadı. Zaten çok şiddetli donlar, Fritz'i şehirlere yapışmaya zorladı.
  Böylece, Mayıs 1946'ya kadar Naziler aktif düşmanlıklar yürütmediler.
  Sonra Novosibirsk'e gittik. Savaşlarda disk şeklindeki helikopterler ve "E" serisinin en yeni tankları yer aldı. Ancak bu Führer'e pek yardımcı olmadı. Almanlar, Haziran sonunda Novosibirsk'i aldı. Ob nehri zorladı. Ayrıca Temmuz ayında canavarlar hem Kemerovo'yu hem de Tomsk'u ve Altay Bölgesi'ni ele geçirdi. Şiddetli çatışmalardan sonra Abakan Ağustos'ta düştü ve Irkutsk Eylül'de basıldı.
  Bolca kan kusan Almanlar onu da aldı. Ama yine boşa çıktılar. İletişimde gergin. Bu yüzden Chita'ya yaklaşırken durduk. Ama prensipte, nerede aceleleri var? Yazı bekleyebilir ve yeni ekipmanları test edebilirsiniz.
  Diskolar veya jetler olsun. 1947'de Sovyet tasarımcıları IS-4, IS-7 ve T-54 tanklarını bir seri halinde piyasaya sürdü. Doğru, tamamen sembolik ciltlerde. Yeterli insan veya kaynak yoktu. Naziler ilerlemelerine devam ettiler. Aginskoye, Haziran ayı sonunda Blagoveshchensk'te ele geçirildi. Habarovsk Temmuz'da, Vladivostok ise Ağustos'ta düştü. Böylece Naziler neredeyse tüm büyük Sovyet şehirlerini ele geçirdi. Belki Pertopavlovsk hariç. Fiends, Magadan'ı Eylül ayında ele geçirdi. Ama yine de Stalin teslim olmaya gitmedi.
  Sonunda, Naziler yine de kaybetti!
  
  
  UZAY YÖN SAVAŞLARI
  Nispeten müreffeh birkaç yıldan sonra, Rusya için ciddi denemeler geldi. Devasa insan kaynaklarını ve totaliter bir siyasi sistemin avantajlarını kullanan Göksel İmparatorluk, bir dünya hegemonu haline gelmeyi başardı. Rusya'da ise güney sınırlarında vahşi bir katliam yaşandı. Ve İslamcı isyan bastırılmış olsa da, teröre karşı savaş çok fazla kaynak tüketti. Durum, Batı ile zorlu bir yüzleşmeyle daha da kötüleşti.
  Her şey nükleer caydırıcılık üzerine kurulu olduğu sürece, büyük ölçekli savaşlar olmadı. Ancak Amerikalı bilim adamı Wellington, yapay olarak sentezlenmiş bir radyoaktif element üzerinde Merkür'e özel bir roket türü fırlatmayı düşündü.
  Ancak navigasyonda bir hata oluştu. Roket rotasından saptı ve Güneş'in üzerine düştü... Canlı organizmalar için tehlikeli olmayan, ancak atomik yapıyı yıkan ve atom çekirdeğindeki nötronlar arasındaki bağları biraz değiştiren aşırı derecede seyreltilmiş bir plazma patlaması oldu. Kontrolsüz nükleer ve termonükleer reaksiyonları imkansız kılacak kadar.
  Ve bunun bir sonucu olarak: nükleer silahlar işe yaramaz bir çöp yığını haline geldi.
  Askeri ve ekonomik olarak dünyanın en güçlü ülkesi: Aşırı nüfus nedeniyle ciddi bir tatlı su ve enerji kıtlığı yaşayan Göksel İmparatorluk, Sibirya'yı kiralamak için bir ültimatom sundu.
  Rusya kesin bir ret ile karşılık verdi ...
  Büyük bir savaş başladı: Batı'ya karşı Asya koalisyonu. Anavatanımız, büyük çaplı savaşların ana arenası haline geldi. Barışçıl yaşam geçmişte kaldı: her yerde savaş cehennemi hüküm sürdü. En şiddetli savaşlar kutuptan direğe tüm hızıyla devam ediyordu.
  Cephelerdeki durum kritikti: Asya Birliği zaten Ural Dağları'na yaklaşıyordu.
  Yekaterinburg yakınlarında göz kamaştırıcı bir ateş topu düştü ve tek bir kişinin bir dakika bile yaşayamayacağı ölümcül bir bölge ortaya çıktı.
  Vatan, kutsal Rusya -
  Kalbim sana açık...
  Savaş alanının kanı sulandı -
  Anavatan topraklarının sevgisinde çiçek açmak için!
  
  Dünyanın nabzı gürleyen bir inilti ile atıyor,
  Savaş kükrediğinde zor...
  Ama Görkemli Güneş Rusya'nın üzerinden doğacak -
  Sen bizim tek ölümsüz annemizsin!
  
  Uçsuz bucaksız tarlalarda çavdar altındır,
  Kar parlak gümüş parıldıyor.
  Ve simgelerden yüzler gururla görünüyor -
  Şövalye, savaşta kartal ol!
  
  Düşmanın savaşında biz kazanacağız,
  Kanatlı rüyayı savunalım.
  Bir Rus askerinden daha cesur yoktur,
  Tanrı'ya dua edeceğim!
  . Ana içerik.
  Gönül rahmetle dolduğunda, nedense cüzdan boşalır!
  Ural Dağları'nın zirveleri, çürükler tarafından yenen ağızdan çıkan dişlere benziyor. Rus kuyruksuz avcı uçakları alçaktan uçuyor. Hızlı şahinler gibi, Rus şövalyeleri Göksel İmparatorluğun beceriksiz ama güçlü zırhlı kanatlı savaş gemilerine saldırır.
  Hava Kuvvetleri pilotu Andrey Ognev zor bir dönüş yapıyor. Alev ve metal püskürten beş namlulu ağır bir Çin topu. Bir yangın kasırgası, bir Rus savaşçısının yarı saydam zırhından kelimenin tam anlamıyla birkaç milimetre uzaklaşıyor. Yanıt olarak kuyruksuz hırıltılar. Ufalanmış bir pulsar sivri bir burundan kayar. Devasa Çin helikopterinin dönen kulesi darbe altında bükülüyor... Boğuk çığlıklar var.
  Andrei'nin alnı yüksek olan esmer yüzü beyaz dişli bir gülümsemeye dönüşüyor.
  Ortağı, göz kamaştırıcı derecede güzel bir sarışın olan Vassa Koltsova, bir namlu yapar, güdümsüz bir roketin çelik piranhasını geçmeye zorlar ve savaş gemisinin helikopterinin on iki büyük pervanesinden birine bir "hediye" gönderir.
  Üç sıra kanatlı devasa pervane parçalanıyor. Vassa, adının kraliçe olarak tercüme edilmesi boşuna değil, nasıl yenileceğini biliyordu. Her zaman tek bir kısa etek ve haki tişörtle savaştı ama çıplak topuklarında kendini ve dövüşçüyü bir bütün olarak hissetti.
  Birçok kadın pilot, olağanüstü bir hassasiyet elde etmeye çalışırken onu taklit etti. Bir savaş gemisi helikopteri, yüzeye indirilen yüz yirmi ateş noktasıdır - bir yangın pisti. Kömür tozuyla çalışan ancak aynı zamanda binlerce ton metal taşıyan ve dinamik koruma uygulayan bir makine.
  Japon, Çinli, Hintli tasarımcılar bir arabayı Rus hava savunma sistemlerine karşı savunmasız hale getirdiler, ancak beklenmedik bir şekilde hava saldırısına uğradılar.
  Vahşi bir öfkeyle kasılan, dar gözlü General McLee kükredi, siyah eldivenli eliyle işaret etti:
  - Yok et onları! O canavarları eritin!
  Dolgun göğüslü ama ince belli bir Hintli Albay şöyle dedi:
  - Bu çift bir kara prens ve bir kraliçe. Hiç kimse onları devirmedi!
  Mac inanamayarak sırıttı ve homurdandı:
  - Olamaz. Ateşin yoğunluğunu artırın.
  Ve savaş gemisi helikopteri yine titredi. Dönen taret sıkıştı ve titanyum gövde alev aldı. Alevler saçan sarı ve tarçınlı askerler bir ulumayla yanlarından geçtiler. Bir patlama oldu ve devasa helikopterin gövdesinde napalm yüklü bir roket parladı.
  "Kayma" tekniğini yeniden üreten ve yangın yollarının yanından geçen Vassa, şunları verdi:
  - Her yaştan savaşa boyun eğer, sadece sen son günlerini eyerleyemezsin, zamansız yenilmek!
  Andrew havalı. Babası, Angola ordusunun en genç generaliydi ve okumak için Moskova'ya geldi. Orada ünlü bir sporcu ve Ph.D. olan Lydia Ogneva ile evlendi. Sonra babası öldü ve onu siyah ve kıvırcık saçlı annesi büyüttü. Okulda Andrei ile dalga geçmeye çalıştılar, ancak çocuk hala anaokulunda dövüş sanatları ile uğraşıyordu. Annesi kendi kendine nasıl savaşacağını biliyordu ve üvey babası karma tarzlarda bir şampiyondu.
  Andrei iyi çalıştı, olağanüstü bir hafızası vardı ve kısa süre sonra kendisi erkeklerin lideri, liderleri oldu. Tabii ki bir uçuş okulu seçti ve anavatanı Rusya için savaşmaya gitti. Şöhret ve saygı kazandı. Ve hiç kimse Rusya'nın kahramanını siyah tenle suçlamaya cesaret edemedi, özellikle de zenci yüz hatları Slav yüz hatlarıyla karıştığı ve bu atletik yapılı pilotu oldukça yakışıklı yaptığı için.
  Aşk ilişkileri hakkında askeri istismarlardan daha az efsane yoktu. Andrei'nin kendisi, kendisine atfedildiğinden çok daha mütevazı olmasına rağmen.
  Şimdi yenilmez bir savaş gemisini yok etmenin bir yolunu arıyordu. Aktif, çok katmanlı zırh, Göksel İmparatorluğun en güçlü makinesinin ana bileşenlerini kaplıyordu.
  Savva, yapıyı hareketsiz hale getirmeye çalışırken pervanelere ateş etti...
  Bu arada, savaş yerde alevlendi. Doğu bloğunun kulesiz tankları saldırıya geçti. Bazıları çok büyükken, diğerleri bir metreden yüksek değil.
  Onlara karşı, Batı koalisyonunun savaşçıları mobil mayınlar ve geri tepmesiz güdümlü mermiler kullandı.
  Burada sadece Ruslar değil, Avrupalılar da savaştı: İngilizler, Fransızlar, İsveçliler ve diğerleri.
  Beyaz tenli ve Hıristiyan ahlakına sahip insanları ortak bir düşman bir araya getirdi. Demokrasi tartışması azaldı. Dahası, Rusya'da doğudan gelen saldırının ardından Batı karşıtı duygular boşa çıktı. Gerçekten de pasifist ve hoşgörülü bir Avrupa Doğu'ya nereye tırmanabilir? Onlar ve halk büyük ölçüde nasıl savaşılacağını unuttular. Ve nükleer silahlar ortadan kalktığında, güçlü ve aşırı nüfuslu Asya, sayısız sürüsünü kuzeye ve batıya kaydırdı.
  Rus mevzilerinde ilerleyenler arasında çok sayıda Arap var. Bazı fanatikler, beyaz tulumlarla kılık değiştirmeden saldırıya geçer. Ölümü dudaklarında bir gülümsemeyle kabul et.
  Binlerce ilerleyen tank ve piyade savaş aracı, kuş bakışı bakıldığında karınca gibi görünüyor. Başka bir vidaya zarar veren Savva, biraz solgunlaştı ve fısıldadı:
  - Yine de çok fazla var ... Tanrı Rusya'nın yardımcısı olsun.
  Kız, Asya koalisyonunun ele geçirdiği şehirlerde neler olduğunu kendisi gördü. Kitlesel pogromlar, cinayetler, katliamlar. Erkekler bir tele asıldı, kadınlar ve çocuklar özel kamplara götürüldü. Sonra bunları sattılar veya belli işlere dağıttılar. Ve savaş esirlerine işkence zaten yaygın ve hatta zorunludur.
  General McLee kendisininkini bile esirgemez. Minik Chizh-3 savaş uçaklarıyla baş edemeyecekleri çaresiz bir çılgınlık içinde duvardan bir kılıç kapar ve uçaksavar silahını kontrol eden Arap'ın elini keser. Çığlık atıyor ve kanlı kütüğü göğsüne bastırıyor.
  Ve henüz yeni kesilmiş bir elin, uzun tırnaklı, heybetli komutanı, ısrarcı Rus aslarına doğru tehditler savuruyor:
  - Tahrip etmek! Yakmak! Yakmak!
  Savva öfkeyle bir roket daha fırlatır... Cephanesi bitmek üzeredir. Ancak hava savaş gemisi de istikrarını kaybediyor.
  Ölümcül topçusu oyun dışı... Savaş gücünde aslan payını kaybeden hulk geri döner. Onarım ve ikmal için mümkün olan en kısa sürede üsse geri dönmeleri gerekiyor.
  Aşağıda, Rus topları düşmanın köşeli, yassı demir tanklarına isabetli bir şekilde ateş ediyor. Birkaç araba durarak gökyüzüne duman üfledi. Bir "bandura" da cephane patlamaya başladı. Bir çakıl yığınına çarpana kadar bir jimnastikçinin ağzı gibi ters dönerek uçup gitti.
  Uzun menzilli, Rus topu bayrak direği yönünde bir mermi gönderir. Sarı tırpanlı bir topçu kız, iki parmağıyla haç çıkarıyor ve Almanca fısıldıyor:
  - Bize iyi şanslar olsun!
  Asya koalisyonunun bayrağı, ortasında kırmızı bir daire bulunan parlak sarıdır. Bu Japonya'ya daha yakın, ancak koalisyon tarafından seçilen sembol bu. Yüksek hassasiyetli bir topun küçük bir mermisi kalın bir çubuğu kırar ve bir stadyumun zeminini kaplayabilecek devasa bir branda yere düşer. Bir düzine Asya tankı aynı anda kadifemsi bir örtüyle kaplandı.
  Batı koalisyonu ve Rus pozisyonları tarafından oybirliğiyle bir ses duyuluyor:
  - Yaşasın!
  Gerçekten sembolik. Ve düşmanın on kat fazla olmasına izin verin, ancak Rus ruhunun gücü sarsılmaz.
  Her iki Rus savaşçı da kendilerini bir an için kanat kanat buluyor. Tek bir bütün - neredeyse üçgen şahinler - Rusya'nın savunucuları. Savva, Andrey'nin kara güçlü elini onun omzuna nasıl koyacağını çoktan hayal etmişti. Bu, güvenebileceğiniz gerçekten güçlü bir adam.
  Ama tam o anda, sanki aynı anda binlerce fotoğraf yıldırımı çakmış gibiydi. Ve savaşan çiftin gözünde karardı. Daha sonra siyahlık, suya yağ döküldüğünde ortaya çıkanlara benzer şekilde çok renkli lekelerle boyandı.
  Andrei gözlerini ovuşturmaya çalıştı. Direnişi güçlükle yenen eli suyu tırmıklıyor gibiydi.
  Sanki uzaktan Savva'nın sesi boğuk:
  - Öldük mü?
  Siyah kaptan yüksek sesle cevap verir:
  - HAYIR! Hayattayız.
  Aniden, bu kalın, yapışkan his kaybolur ve serbest düşme durumundaymış gibi görünürler. Hatta sanki ağırlıksızmış gibi birkaç dakika hafifledi.
  Hatta Savva biraz üzgün bir sesle fısıldadı:
  Dünya umutsuzca kaybolmuş gibi görünüyor
  Ve şövalyenin yıldızlarına giden yol engellendi ...
  Sonsuz yörüngelerin bu virajlarında,
  Kader değil - inanç boğulmaktır!
  Sonra nefesi kesildi, çıplak tabanlarıyla keskin, dağ gibi taşların üzerine indi. Işık noktaları ve dalgalarla karışan karanlık dağıldı.
  Mayıs öğlen ışığından gözler biraz acıyor. Savva dört ayak üzerindeydi ve hemen ayağa fırladı.
  Andrei profesyonelce zıplayarak bacaklarını büktü ve ustaca yere indi. Erkeksi çenesi ve yüksek geniş alnı ile yüzünde sakin bir ifade vardı. Hatta ortağına gülümsedi.
  - Anlıyorsun! O ışık var ve uzun zamandır şüphelendiğim gibi - burası cennet değil!
  Savva sendeleyerek birkaç tereddütlü adım attı. Yere indiğinde çıplak tabanlarını acı bir şekilde yaraladı ve dizini yırttı. Ama kız, alışılmış bir irade çabasıyla, yüzündeki şehit ifadesini sildi ve parmağını önüne doğrultarak haykırdı:
  -Vay!
  Andrey, Savva'nın işaret ettiği yere baktı. Önlerinde harap bir tepe vardı. Ve tepesinde çatlaklar içinde kırılmış bir top duruyordu. Daha doğrusu, tepesinde keskin bir gaga ve bu fütüristik nesnenin kenarları boyunca eşit aralıklarla yerleştirilmiş bir düzine ince tentacles ile küresel, yarı kurşun, yarı platin tonlu bir aparat.
  Kız kafası karışmış bir şekilde fısıldadı;
  - Burası Newton'un Biyomu! Ve nasıl yaralandı?
  Andrey yakından baktı, başını omuzlarına bastırdı, havayı kokladı. Hava ozon ve yanmış lastik kokuyordu. Kaptan temkinli bir şekilde etrafına bakınarak, zar zor duyulabilen bir sesle şunları söyledi:
  - Burada pusuya düşebiliriz!
  Savva kendinden emin bir şekilde topa doğru bir adım attı ve sesini alçaltmadan şunları söyledi:
  - HAYIR! Nerede olduğumuzu biliyorum! Burası tam olarak uzay aracının düştüğü anomali bölgesi. Savaştığımız yerin sadece yüz mil kuzeyinde!
  Yüzbaşı yine omuzlarını silkti ve sesindeki sakinliği koruyarak şöyle dedi:
  - Anormal bölgede bir dakikadan fazla kimse hayatta kalamadı. Robotlar bile kırıldı, parçalanarak paslandı!
  Savva, onun için kolay olmasa da cesurca haykırdı:
  -Ve hayatta kalacağız!
  Ve tepeye doğru koştu. Düştüğü için çizilen tozlu, yuvarlak topukları, engebeli, kayalık bayırda hızla parladı.
  Andrew şaşırmıştı. Sivri taşlarda yalınayak canını acıtmıyor mu? Genel olarak, Koltsova'nın davranışı, olağan uçuş üniformasını görmezden geldiğinde, neredeyse çıplak giysilerle savaştığında birçok kişiye garip geldi. Ve Mezopotamya veya Afrika'da bir yerde, tek bir kamuflaj tişörtü içinde rahat olabilir, ancak ilkbaharda Urallarda hala serindir.
  Kız güney sınırından geldi. Rus ve Avrupa birlikleri, Asya koalisyonunun atılımını kontrol altına almaya çalışırken Suriye'de, Irak'ta savaştı. Dahası, İslam kuvvetlerinin bir kısmı Rusya'nın, bir kısmı da Asya'nın tarafındaydı.
  Güneyde belirgin bir cephe hattı bile yoktu. Afrika'nın genelinde, hatta aynı ülkede bile farklı kabileler birbiriyle savaştı. Üstelik din belirleyici bir rol oynamadı. Paganların yanı sıra birçok Hıristiyan da sözde solcu sloganlarla Asyalıları takip etti. Afrika gerçekten Aibolit ile ilgili bir çizgi filmdeki şarkıdaki gibi oldu.
  Ancak, muhtemelen çölde çıplak ayakla koşmak, dağ yamaçlarında koşmaktan bile daha zordur. Ve bu yüksek lisans derecesine sahip vahşi Savva, biyolojik bilimler adayı, ne acıyı ne de korkuyu biliyordu.
  Andrei, şeytana yetişmeye çalışarak peşinden koştu. Uzay aracının ilk bakışta göründüğünden çok daha uzak olduğu ortaya çıktı.
  Kız genellikle saçlarını örerdi ama şimdi saçları dökülüyordu ve altın tren rüzgarda bir meşale alevi gibi dalgalanıyordu.
  Daha önce hiç bir zenci kaptan kız arkadaşını bu kadar güzel bulmamıştı.
  Andrey zayıf bir atlet olmamasına rağmen, mesafeyi ancak büyük bir zorlukla kısaltmayı başardı, ancak tökezlemesine ve neredeyse burnunu incitmesine rağmen ona asla yetişemedi (Bu arada, hiç Afrikalı değil, ama hafif bir şekilde) kambur ve hatta tüm vücut gibi hafifçe kalkık.) Ve Savva'nın çıplak, çikolata rengi bacakları parladı, neredeyse siyah beyefendinin tam başında ve ... kız sanki sadece bir hologrammış gibi duvardan geçti. .
  Onu geçmesine sinirlenen Andrei, onun peşinden atladı. Dikkatsiz ama oldukça cesur.
  Kurşun yüzey ılık deniz suyu gibi yıkandı ve sonra zemin boyunca uçarak yüzünü Savva'nın çıplak ayaklarına gömdü. Andrei mekanik olarak ayak bileklerini öptü ama kız onu öfkeyle tekmeledi ve haykırdı:
  - Bak, burada ne ilginç şeyler var!
  Ognev, yanınızda böyle bir güzellik varken daha ilginç bir şey olmadığını söylemek istese de burnuna bir topuk aldığı için hızla ayağa fırladı. Ve hayal kırıklığına uğramadım.
  Doldurulmuş hayvanlar ve böcekler duvarlara asıldı. Üstelik dünyanın ötesinde var olmayan ve var olamayacak olanlar. Ve bir düzine yengeç pençeli havuçlar, kurbağa bacaklı ve horozibiğili bir kaktüs ve geri çekilebilir dişli dilleri olan timsah ağızlı tüylü hamamböcekleri. Tabii ki, bu pişmiş bir prens ile karşılaştırılamazsa.
  Andrei şaşkınlıkla ayağa fırladı ve yüksek sesle haykırdı:
  - Aklınızdaki kardeşlere selamlar!
  Cevap olarak sessizlik ... Savva oldukça mantıklı ve rasyonel bir şekilde şunları söyledi:
  - Bağırmamalıyız, yıldız gemisini incelesek iyi olur.
  Uzay gemisinin içi dışarıdan göründüğünden çok daha büyüktü. Koridorlar daraldı ve genişledi. İnsanlar onlara yaklaşırken zırhlı kapılar aralandı. Ve orada rastlanmayan şey.
  Her türlü doldurulmuş hayvan, heykeller ve hologramlar. Resimlerin yanı sıra: hareketli, yağlı boya ve sibernetik bir mozaikle. Hologramlar gerçek filmi renkli gösterdi. Ve savaş sahneleri ve çeşitli türden huzurlu, oldukça pastoral resimler.
  Andrew şaşkınlıkla şunları söyledi:
  - Garip. Uçan bir müze gibi.
  Savva oldukça mantıklı bir şekilde itiraz etti:
  - Dünyamızdaki her şey hem müze hem de çöplük! Daha iyi yiyelim...
  - Silah! - kara kaptan ağzından kaçırdı. Ve hızlı bir şekilde eklendi. - Anavatanımızın Üçüncü Dünya Savaşı'nı kazanmasına yardım etmeliyiz.
  Savva yukarı baktı ve bağırdı:
  Medeniyeti kurtarmamıza yardım edin! İnsanlık tehlikede!
  Yanıt olarak, düşük, alışılmadık derecede derin bir bas duyuldu:
  - Siz, yerliler, görünüşe göre bizden bir şey almak istiyor musunuz?
  Kız ellerini öne doğru uzattı ve yalvarırcasına fısıldadı:
  - Biz değil! Tüm insanlığın kaderi hakkındadır. Üçüncü dünya savaşı belirler - neyin kazanacağı: barbarca, acımasız bir yaklaşım mı yoksa hümanizm ve medeniyet mi?
  Bas, ince bir sopranoya ve inanılmaz bir ses tonuna dönüştü:
  - Öyle mi? Ne de olsa, bir kişi kendi niyetleri de dahil olmak üzere yanılma eğilimindedir. -Havadan turuncu rüzgarlar geçti ve ses yarım oktav alçalarak devam etti. - Her zaman olduğu gibi, evrendeki ırkların büyük çoğunluğunun bir eğilimi vardır: Kendi dilinizi kullanırsanız, kendilerini son derece insancıl ve düşmanı sadece bir şeytan olarak sunma.
  Savva, ayağıyla gergin bir şekilde, bilinmeyen bir metal kaplamanın üzerinde davul çalmayı bırakmadan mırıldandı:
  - Ve sen kendin bak! Bize karşı nasıl barbarca savaş açtıklarına bir bakın!
  Ses biraz ısındı ve hava daha yumuşak görünmeye başladı:
  - Evet, düşmanın zalim ama sen melek de değilsin. Nihayetinde, hanginizin Dünya üzerinde güce sahip olacağına karar verecek olan matematik değildir!
  Andrey zaten dile getirdi:
  - O zaman kim?
  Ama cevap vermek yerine altlarındaki zemin sallandı ve kız, zenci adamla birlikte yüzlerini tavana dikti. Sonra her şey bir anda değişti. Kendilerini büyük, kötü bir şekilde yıkılmış bir şehrin merkezinde buldular. Silahlar sağır edici bir şekilde kükredi. Büyük mermiler patladı ve bombalar düştü. Rus ve Avrupalı asker grupları ilerledi. Asya Birliği'nin sarı ve kahverengi askerleri, kayıplar vererek geri çekildiler ve yolu ceset dağlarıyla kapladılar. Savva bir adım attı ve kanlı bir akıntıya bastı.
  Hayır, elbette bu, ateş, su ve bakır borulardan geçen savaşçının kafasını karıştıramazdı (ikincisi şimdiye kadar asgari düzeyde!) Ama kalbim iyi değildi. Ama Andrei neşelendi, sağ eliyle makineli tüfeğini kaldıran dar gözlü bir askerin sarı yüzüne bir taş attı, düştü. Kaptan haykırdı:
  - Burası Pekin! Adamlarımız kazanıyor!
  Gerçekten de, benzer bir hiyeroglif içeren çarpık bir işaretçi mavi alevlerle yanıyordu. Savva nedense neşe duymadı. İnternette Pekin'den ve Çin başkentinin karakteristik binalarından resimler görmüş olmasına rağmen.
  Ama burası korkunç. Kadınlar yanıyor, çocuklar ağlıyor. Ve bir sürü ceset. Ölüler kelimenin tam anlamıyla tüm yaklaşımları doldurdu ve sayıları arttı. Kız daha önce hiç tepelerde yığılmış ölüleri görmemişti.
  Andrey çoktan birinin düşürdüğü makineli tüfeği aldı ve öldürmek için ateş açtı. O doğuştan bir savaşçıdır. Zulu kabilesinden baba tarafında, anne tarafında: büyük büyükbaba iki kez SSCB kahramanı oldu, büyükbaba Vietnam ve Afganistan'da savaştı, baba Suriye, Donbass ve Çeçenya'da savaştı.
  Savva'nın kafasında parladı:
  Erkek olan herkes savaşçı olarak doğar,
  Öyle oldu - goril taşı aldı!
  Sayılamayan düşmanlar lejyon olduğunda,
  Ve kalbinde sıcak bir alev parlıyor!
  Ve kız makineli tüfeği aldı. Güçlü eller, sapta genellikle hafiftir. Kafamda cesur yürüyüşler duyuldu: yok et, Büyük Anavatanına hizmet et.
  Ancak beklenmedik bir hafif gıcırtı, kızın donmasına neden oldu. Sağda, çocukların hıçkırıkları ve çığlıkları net bir şekilde duyuluyordu. Savva döndü ve her şeyi saran dumanın arasından kartal bakışları küçük, sarımsı şekiller gösterdi. Sarımsı, kısık gözlü çocuklar ağlayarak yanan evden çıkmaya çalışıyorlardı. Ancak yolları, katran emdirilmiş kütüklerden oluşan bir blokaj tarafından engellendi. Ve adamların arkasında etobur alevler yayıldı.
  Ateş püskürten ejderha, Gehenna'ya kurban vermeye hevesli görünüyordu...
  Buna katlanmak Savva'nın gücünden daha yüksekti. Kız ateşe doğru koştu. Küçükleri kurtarmak gerekiyor: Rus ya da Çinli olmaları önemli değil!
  Aniden, bir napalm akışı çıplak ayaklı savaşçının yolunu kapattı.
  vahşi bir çığlıkla
  - Tanrı korusun!
  Kendini ateşe attı. Yüzlerce kızgın iğne çıplak tabanlarını deliyor gibiydi, alevler savunmasız dizlerini yakıyordu. İğrenç, kıpkırmızı kabarcıklarla kaplı narin, zeytin derisi. Savva için ne kadar acı vericiydi. Ciğerlerden en vahşi çığlık kaçtı. Geri dönüp cehennemin alevlerinden atlamak istedim.
  Ancak kız hissetti: bir saniye geciktirmek imkansız. Çocuklar ölebilir. Ve kim oldukları önemli değil. Dostoyevski şöyle söylemiş; Dünyanın tüm hazineleri, bir çocuğun döktüğü bir gözyaşına değmez. At sürüleri gibi çıplak topuklardan başın arkasına ağrı, sinir uçlarında çelik keskin toynaklarla dövüyor.
  Harika altın rengi saçları çoktan alev aldı ve alevler yırtıcı hayvanın yüzünü yalamaya çalışıyor. Bir daha asla aynı güzellik olmayacak. İşte yumuşak, kadifemsi yanağına yayılmış mor bir ülser.
  Savva, hedefe ulaşmak için ne kadar uzağa göründüğünü umutsuzca atlar. Duman ve yanan hava karışımı ciğerlere hücum eder. Üzerindeki benekli tişört çoktan yanmış ve sen de Jeanne D gibi sancılı bir ateşin içindesin. Biraz daha, biraz daha. Aman Tanrım, vücudu cüzzamlı bir yara.
  Ateşli duvar kesintiye uğrar ve Savva serinliğe atlar. Zaten yanmış, harika vücudu sürekli bir yara gibi ve yanmış tabanları en keskin hançerlere basıyor gibi görünüyor. İleride bir tıkanıklık var. Ve tekrar kükreyen, acımasız aleve atlamalısın.
  Ve kız, gücünün ve cesaretinin tükendiğini hissediyor. Acı şokundan neredeyse bayılıyor. Ama karanlığın içinden, küçük ellerini çekip çığlık atarak ateşten seken bir kız ve başını kazıtmış bir erkek çocuk ve yürümeyi zar zor öğrenmiş çok küçük bir çocuk görülebilir.
  Gücünün geri kalanını toplayan Savva zıplar, öfkelenir ve adalet duygusu ona dayanılmaz acının üstesinden gelme cesaretini verir. Yanan kütükler ve kirişler yanlara doğru uçar. Biraz daha çaba. Şekli bozulmuş kızın yanmış elleri kızgın ızgarayı tutuyor. Başa, göğse, en son hücresine kadar tüm vücuda yüz tonluk bir koçbaşı gibi bir acı çöker. Izgara hareket etmiyor ve ardından Savva onu dişleriyle tutuyor. Böyle bir acıdan delirebilir, alevlerin dokunmadığı son bedensel güzellikleri parçalayabilir ve çökertebilirsiniz. Ama sonra, nihayet, Rab çabayı ödüllendirdi, sıcaktan kırmızı olan ızgara, çimento tabanından uçtu.
  Sıcaktan dişleri kırılan ve patlayan sakat kız bayılır. Bilincin son noktasında, parçalanmış cilt, düşmüş kadın kahramanın yanmış bacaklarının üzerinden atlayan özgür bir çocuk gibi hissediyor.
  Savva uyandı... En yüksek karlı zirvede Andrei ile birlikte durdu. Binlerce başmeleğin sesinden oluşan bir koro gibi gürleyen bir ses duyurdu:
  - Testi geçtin! Gezegende barış olacak! Rusya, dünyadaki tüm insanların annesi olacak!
  Siyah tenli bir genç ve daha da ince ve güzel hale gelen bir sarışın, çiçekli bahçeler, gözlerimizin önünde büyümüş huniler ve fırlatılan silahlar, kucaklayan askerler gördü. Nefret ve savaş çağı sonsuza dek sona ermişti.
  Ve tüm gezegende yankılandı;
  Rusya ve Çin sonsuza dek birleşmiş,
  İslam, Hristiyanlık: kin gütmeyen arkadaşlar!
  En Yüce Rab Adını yüceltelim -
  Dünyanın tüm ulusları - Yerli aile!
  
  PETER III - BÜYÜK KRAL
  Üçüncü Peter, ünlü reformcu generali ekibine katılmaya ve mareşal rütbesini almaya ikna etmeyi başardı. Nikolai Papin, Savunma Bakanı oldu ve bir dizi reform gerçekleştirdi. Bu güçlü ve yetkili adam, Peter III'ün Orlov kardeşlerin komplosunu ortaya çıkarmasına ve bastırmasına yardım etti. Beş komplocu da asıldı. Catherine zina nedeniyle boşandı ve bir manastıra sürgüne gönderildi.
  Üçüncü Peter gücünü güçlendirdi ve taç giydi. Ve iktidara gelmesiyle Rusya'da somut değişiklikler oldu. Nitekim, Üçüncü Peter, büyükbabası gibi, temel reformların ana hatlarını çizdi. Ayrıca, değişiklikler dış politikayı etkiledi.
  Frederick II ile bir ittifakın destekçisi olan Peter, Rumyantsev'e Almanlarla birlikte Avusturyalıları yenmesini emretti. Bundan sonra, Almanya daha önce kaybettiği toprakları fazlasıyla iade etti.
  Ancak Rusya, Prusyalılarla bölerek Danimarka'dan boğazların kontrolünü de aldı. Bununla birlikte, Peter pratik bir zeka gösterdi ve bu eyaletin neredeyse tüm mal varlığını aldı ve tacın mal varlığının yalnızca sembolik bir kısmını "en sevdiği" Frederick'e bıraktı. Papin'in etkisinin Büyük Peter'in torununa fayda sağladığı söylenmelidir.
  Üçüncü Peter'in fikirlerinden biri, Polonya'yı Rusya ile Prusya arasında bölme fikriydi. 1965'te İngiliz Milletler Topluluğu ile savaş çıktı. Zeki Alexander Suvorov, içinde hızla ilerledi. Üçüncü Peter zeki çıktı ve ilkel olarak Rus topraklarını imparatorluğuna sokmayı başardı ve Prusyalılar Polonya'nın etnik bölümünü biliyorlardı.
  Gerçek tarihte olduğu gibi Rusya, Osmanlı İmparatorluğu ile savaşmak zorunda kaldı. Ruslar için mücadele daha da başarılıydı. Papin'in reformları, Rumyantsev'in yeteneği ve hızla ilerleyen Suvorov'un etkisi oldu. Çar, huzursuz Alexander Vasilyevich, Üçüncü Peter'i severdi ve kendisi çok telaşlıydı ve her zaman ayaktaydı. Yani çok iyi anlaştılar.
  Ülke içinde, İmparator Peter bir dizi reform gerçekleştirdi. İhmalkar toprak ağalarının mülklerine devlet hazinesi lehine el konuldu, angarya ve köylülerin satışına bir takım kısıtlamalar getirildi. Ancak şimdiye kadar Çar Peter, Serfliği tam olarak işaretlemeye cesaret edemedi.
  Ayrıca, kilise reformları Ortodoks Sinodunun güçlü muhalefetine neden oldu. Kral, İncil'in Tanrı'dan başkasına tapınmayı ve hizmet etmeyi yasakladığını savunarak azizler kültünü kaldırdı.
  Bunda Lutheranizm'den bir şeyler vardı - kutsal emanetler ve simgelerle bir mücadele.
  Sadece Rab Tanrı'ya dua edin, sadece ona ibadet edin!
  Ancak bu, direnişi uyandırmaktan başka bir şey yapamazdı. Yer yer rahipler bile halkı isyana teşvik etti.
  Bununla birlikte, reform geçti ve kiliselerde, ibadet yerlerinde, sadece Mesih ve Meryem Ana'nın görüntüleri kaldı.
  Halk genellikle kralı dinlemeyi tercih ederdi. Ayrıca, Üçüncü Peter, şefkatli bir hükümdar olarak ünlendi. Daha ciddi olanı, manastırlardan ve kiliselerden tüm topraklara el konulmasıydı.
  Türkiye'ye karşı kazanılan zaferden sonra kralın otoritesi daha da arttı. Üçüncü Perth nihayet Serfliği kaldırmaya karar verdi. Böyle bir karar, devlette ciddi karışıklıklara neden olamazdı. Toprak sahipleri büyük kayıplara uğradı, ancak sanayi devrimi başladı. Ülke, tüm zorluklara rağmen keskin bir şekilde ve yavaşlayarak ilerledi.
  Türklerle olan ikinci savaş daha da kısa sürdü ve Suvorov komutasındaki Rus birlikleri hızla kazandı. Üstelik Fransa'daki devrim Avrupa'nın dikkatini başka yöne çevirdi.
  Bu, en küçük oğlu Konstantinopolis'in tahtına Türk padişahı Konstantin Voronina'dan yerleştirilen Üçüncü Peter tarafından yararlanıldı.
  Böylece Osmanlı Devleti kendisini adeta Rusya ile birlik içinde buldu.
  Sonra Mısır'da savaş çıktı. Yerel padişah, Rusya'nın Afrika üzerindeki hakimiyetini tanımak istemiyordu. Ve burada ilk kez Suvorov ve Napolyon Bonapart'ın dehası birbiriyle çarpıştı.
  O zamanlar 70 yıldır oldukça fazla yaşayan Üçüncü Peter öldü. Büyük Kurtarıcı adıyla tarihe geçti. Bu çok onurlu!
  Belki de karizmatik büyükbabasını geride bırakıyordu! Ve İmparator Paul tahta çıktı. Hala çok genç ve deneyimsiz Napolyon'u mağlup eden Suvorov, Afrika'nın kuzeyini ve hatta Fas'ı fethetti.
  Bu alternatif tarihte, Suvorov'un sağlığını baltalayan ünlü bir İsviçre kampanyası olmadığı için, ünlü sertleşmiş mareşal daha uzun yaşadı.
  Napolyon, komutan olarak ünlenecek vakti olmadığı ve birden çok kez dövüldüğü için Fransa imparatoru olmadı. Dizinin çökmesinden sonra, Onsekizinci Louis iktidara geldi. Bir reform, yani monarşinin restorasyonu vardı.
  Paul the First yine de komplodan kaçamadı, ancak bu beş yıl sonra oldu. Ve oğlu İskender imparator oldu. Büküm burada başladı. Konstantin bir gençti ve aynı zamanda Osmanlı İmparatorluğu'nun Rus Sultanı olarak iktidara geldi.
  Ancak Alexander Suvorov hala hayattaydı ve yeğeni ile amcasını uzlaştırmayı başardı. Tabii ki, Osmanlı İmparatorluğu'nun iç özerkliği sürtüşme yarattı.
  Ayrıca Rusya, İngiltere'nin muhalefetiyle karşı karşıya kaldı. İngiltere'nin yükselen gücü komşusundan memnun değildi. Ve hatta ABD ile ikinci büyük savaş başladı. Belki de İngilizler, George Washington'un ölümünden sonra Amerika'ya kaos ve rezalet geleceğini umuyordu. Ancak hesaplama haklı değildi.
  Amerika Birleşik Devletleri halkı, İngiliz kralının altına geri dönmek istemedi. Savaş, değişen başarılarla on yıl sürdü ve sonunda, kuvvetlerini tüketen İngiltere saldırıyı durdurdu.
  Ancak Amerikalılar sakinleşmedi ve Kanada'ya karşı bir saldırı geliştirdi. İngiltere için durum, Amerikalılara yardım sağlayan Rusya'nın konumu ile daha da kötüleşti.
  On bir yıl daha kanlı savaş ve Amerika, Kanada'yı yeniden ele geçirdi. İngiltere zayıflamıştı ama yeni bir jeopolitik canavar ortaya çıktı: Amerika Birleşik Devletleri.
  Rusya, Avusturya ile savaş açtı ve onu kısmen Prusya ile bölerek fethetti.
  Aynı zamanda, Kanada'ya genişleme devam etti. Ülke oldukça sanayileşmiş hale geldi. Güçlü ve çok sayıda filo inşa edildi. Ruslar Avustralya'ya çıktı ve Afrika'ya doğru genişledi.
  Birinci İskender'in ölümünden sonra kollar arasında yeniden bir iktidar mücadelesi çıktı. İskender'in kardeşi Konstantin tahttan çekildi ve başka bir Konstantin'in oğlu olan Andrei, Nicholas ile tartışarak tahta çıktı.
  Resmi olarak Nicholas kral ilan edildi, ancak taç giyme töreni sırasında kral öldürüldü.
  Ardından gelen kafa karışıklığında, tahtı yasal olarak ele geçiremeyen ilk kişi Andrew oldu. Yeni kral neredeyse anında İran'la bir savaş başlattı ve Hindistan'a karşı bir sefer düzenledi. İngiltere, Kanada'da hâlâ savaş halindeydi ve kendini bağlanmış halde buldu. Ve doğu seferi, Birinci Andrei'nin otoritesini güçlendirdi ve Romanov hanedanının kendi şubesini kurmasına izin verdi. Aynı zamanda, Rusya ve Osmanlı İmparatorluğu nihayet tek bir devlette birleşti. Evet ve İran ve Hindistan'ı ilhak etmek.
  Birinci Andrew'un yerine İkinci İskender geçti. Bu hükümdar altında Rusya, Çinhindi'ne ve Çin'in kendisine doğru genişlemesine devam etti. Prusya ayrıca Alman topraklarını birleştiren ve Fransa'yı yenen en güçlü imparatorluk haline geldi.
  Ancak İngiltere, Fransızları destekledi ve bir intikam savaşı yaşandı. İngiliz İmparatorluğu inatçı bir direniş gösterdi. Savaş birkaç on yıl sürdü.
  Bu arada Rusya, Asya'yı tamamen fethetti ve Singapur'a ulaştı. Asya ve Afrika'dan geçerek dünyanın en büyük, en güçlü gücü haline geldi.
  Ancak aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri de yükseldi. Amerikalılar, Rusya ile etki alanlarını paylaştıkları Kanada'nın gelişimini tamamladılar. Sonra Meksika'dan Teksas ve Kaliforniya eyaletlerini ele geçirdiler.
  Amerika Birleşik Devletleri cumhuriyetçi bir hükümet biçimini korurken, Rusya şimdilik mutlak bir monarşi olarak kaldı. Alexander II, yerine Andrei II geçti. Romanov hanedanı devam etti.
  İngiltere ile Fransa arasında Almanya'ya karşı uzun süren savaş, Almanların Lorraine dahil daha önce fethedilen toprakları elinde tutmasına, ancak daha fazla ilerleyememesine ve kendilerini tamamen tüketmesine neden oldu. Bununla birlikte, İngilizler ve Fransızlar da hemen hemen kan kaybından öldü.
  Bu koşullar altında Çarlık Rusyası dünyaya hakim olmaya ve nüfuzunu artırmaya devam etti.
  Doğru, Amerika Birleşik Devletleri karşısında bir canavar büyüyordu. Üstelik Amerika, Kanada pahasına gerçek tarihte olduğundan daha kapsamlı çıktı.
  Ancak bu henüz endişe verici boyutlara ulaşmadı. Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'nde kitlesel kayıplara ve yıkıma yol açan bir iç savaş çıktı. Dahası, gerçek hikayeden farklı olarak General Lee, Konfederasyon Kongresi'ni, güney eyaletlerinin ordusunda görev yapan siyahların haklarını: özgürlük ve vatandaşlık alma hakkını kırmayı başardı.
  Ve bu, savaşı büyük ölçüde uzattı ve elbette fedakarlığı artırdı. Çatışmanın uzamasına ilgi gösteren kurnaz Rus diplomasisinin de etkisi oldu. Ve tamamen taktiksel olarak, savaşın ilk aşamasında güneyliler büyük bir başarı elde ettiler ve Washington ve New York'u almayı başardılar. Philadelphia, Kuzey İttifakının yeni başkenti oldu.
  İç savaşın kendisi daha sonraki bir döneme düştü: 1881 - 1905 ve içinde dinamit ve hatta makineli tüfekler ezildi.
  Rusya'da, Çar II. Andrei'nin yerini Alexander III aldı. Yeni kral hiç de barışçıl değildi. Rusya, Afrika'da yeni koloniler kurmaya çalışan Fransa ve İngiltere ile karşı karşıya geldi. Ve onlarla çatışarak asıldı.
  Prusya'nın geleneksel olarak Rusya ile ittifak halinde hareket ettiği, dünyanın yeniden paylaşımı için yeni bir savaş başladı. Bu sefer Almanlar doğru anladı. Fransa, Ruslarla birlikte birkaç hafta içinde yenildi. İngiltere denizaşırı oturdu, ancak Afrika ve Avustralya'daki ve Pasifik Okyanusu'ndaki tüm kolonilerini kaybetti.
  Almanlar kendilerininkini aldılar ve genişlediler, Paris yakınlarındaki sınıra ve Porte de Calais'e kadar ilerlediler ve hatta Normandiya'yı da dahil ettiler. Ve Afrika'nın kendisinde bir şey.
  Ve İngiltere küçük bir güç düzeyine düştü, Fransa tamamen bir haraç oldu.
  Ancak bir sonraki savaş, Üçüncü Vladimir yönetiminde Prusya ile zaten oldu. Bu zamana kadar tanklar, uçaklar, denizaltılar gibi silahlar ortaya çıktı.
  Prusyalılar Japonya ile ittifak halinde hareket ettiler. İlk başta savaş, Rusya için pek başarılı bir şekilde gelişmedi. Çarlık ordusundaki yolsuzluk , generallerin muhafazakarlığı ve Amerika Birleşik Devletleri'nin Japonya'ya sağladığı aktif yardım etkilendi. Ayrıca İsveç ve Norveç ile İngiltere ve Fransa da Rusya'ya karşı çıktı.
  Savaş 1921'de, ironik bir şekilde kader günü olan 22 Haziran'da başladı. Neredeyse dünya çapında bir savaştı. Avrupa ve Asya'dan geriye kalanlar Rusya'nın aleyhine gitti. İspanya ve Portekiz de benzer bir maceraya atıldı. Portekiz kendini Afrika'da dışlanmış hissetti ve İspanyollar, Orta Çağ'daki eski ihtişamlarını geri kazanmanın hayalini kurdular.
  Bu andan itibaren Doğu Yarımküre'de Rus Çarı tarafından kontrol edilmeyen çok fazla alan kalmadı.
  Bu arada, çarlık Rusya'sının insan kaynaklarındaki ezici üstünlüğü, güçlü otokratik sistemi ve iç muhalefetin zayıflığı savaşta belirleyici rol oynadı.
  Evet, Alman tankları ilk iki ayda Neman'dan Dinyeper'a geçmeyi başardı ve Riga'yı kuşattı ve güneyde Rus birliklerini Macaristan'dan sürdü. Ve tanrılar, Yükselen Güneş ülkesine Rus filosunu yenme fırsatı verdi. Ama yine, şimdilik.
  Yeteneksiz generaller, savaştan sonra savaşı kaybedebilir. Ama yeni biri büyüyordu. Ve sonunda kral, yolsuzluğa karşı mücadeleyi yoğunlaştırdı ve az çok tolere edilebilir bir tedarik düzenledi. Ve insan kaynakları: Çin, Hint, Arap bölümleri hareket halindeydi. Almanlar Dinyeper'ı geçemedi ve kışın Rus birlikleri bir karşı saldırı başlattı.
  İsveç ve Norveç'in çok güçlü rakipler olmadığı belirtilmelidir, zaten Mart 1922'de Stockholm alındı. Ve Oslo Mayıs ayında düştü. Haziran 1922'de çarlık birlikleri, Prusyalıları orijinal hatlarına geri döndürerek savaş öncesi durumu geri getirmeyi başardılar.
  Olayların bu gelişimini gören Fransa, aceleyle savaştan çekildi. Buna karşılık Prusya Kralı Wilhelm, Paris'i ve güney bölgelerini işgal etti. Rus birlikleri ilerliyordu. Eylül ayında Vistula'yı işlediler. Doğu Prusya için savaşlar başladı. Koenigsberg Aralık'ta düştü... Ve Viyana yeni yıl için özgürleşti.
  Filosu ağır hasar gören ve inisiyatifi kaybeden Japonlar için de kolay olmadı.
  1923 yılı, Rus birliklerinin Polonya'ya büyük bir saldırısı ve üç ay içinde güneyde Oder ve Alpler'e çıkışıyla başladı. Almanların Berlin yakınlarında direnme şansı vardı, ancak Rus birlikleri Nisan ayında Bavyera'da bir saldırı başlattı. Birlikler yazın sonuna doğru yavaş ve istikrarlı bir şekilde ilerledi, Ruslar Ren'e ulaştı. Sonbaharda Ruhr bölgesi Almanlardan geri alındı ve Aralık ayında şiddetli çatışmalardan sonra Berlin kuşatıldı.
  Almanya'nın artık savaşı kazanma şansı yoktu. 1924'te altı ay daha, daha önce Almanlar tarafından ele geçirilen İspanya, Portekiz, Almanya: Hollanda ve Belçika boyun eğdirilene kadar kıtada savaştı.
  Geriye sadece İngiltere kalmıştı ve Japonya hem Okinawa'yı hem de Hokkaido'yu çoktan kaybetmişti.
  Churchill, metropolün savunmasına öncülük etti. Ancak İngilizlerin hiç şansı yoktu.
  Doğru, sonbahar inişini yendiler.
  1925 yılı geldi. ABD'de ne yapılacağı konusunda birlik yoktu. İngiltere ve Japonya'yı bitirmeye izin verin. Yoksa yine de zorlu bir savaşa mı gireceksiniz?
  Sağduyu, gelişmiş endüstriye rağmen Amerika'nın sayılarla önemsiz bir şekilde ezileceğini söyledi. Ancak bir Rus ayısıyla yalnız kalmak son derece korkutucu.
  Haziran ayında gerçekleştirilen Rus birlikleri, bu kez İngiltere'ye başarılı bir çıkarma yaparak, Londra'yı düştü. Ve ağustos ayında Japonya da bitti.
  Böylece bir savaş daha sona erdi.
  Rusya, Doğu Yarımküre'deki tüm ülkelerin kontrolünü ele geçirdi. Aynı zamanda imparatorluğun kendisi otokratik ve üniter kaldı. Veya neredeyse üniter. Avrupa mülklerinin bazı dış özerklik nitelikleri vardı. Ama yine de çarlık gücü her yere egemen oldu. İster Polonya Krallığı olsun, ister başında Çar Vladimir olan İsveç Krallığı olsun.
  5 Mart 1933'te Büyük Çar Vladimir öldü ve oğlu Cyril yeni Çar oldu. Ancak yeni hükümdarın saltanatı kısaydı, tam olarak yüz gün. Ve tahtta on beş yaşındaki dördüncü İskender vardı. Ve elli gün sonra bir kaza geçirdi. Nicholas II, sadece on yaşında tahta çıktı. Bir yılda dört imparator olur... Peki, ne olur!
  Elbette çok nadiren ve dünyanın tüm ülkelerinde değil!
  Tabii ki birçok kişi Birinci Nicholas'ın çok kısa bir süre hüküm sürdüğünü ve şiddet sonucu öldüğünü hatırladı.
  Ancak II. Nicholas'ın saltanatının başlangıcı oldukça iyi geçti. İki yıl sonra, gezegenlerin etrafında uçan Dünya gezegeni tarihindeki ilk yapay uydu fırlatıldı.
  Ve 1937'nin gerçek tarihteki kadar uğursuz olmadığı ortaya çıktı. Bu yıldan beri ilk Rus adam uzaya uçtu. Hayır, Gagarin değil, Prens Igor Trubetskoy. Yuri Gagarin henüz şanslı değil. Ve nereye gidiyorsun?
  En kapsamlı imparatorluk olan Rusya, uzay genişlemesi için devasa fonlar ayırabilir.
  Ertesi yıl, 1938, ilk Rus atom bombası test edildi.
  Yeni Çar Nicholas II hala çok gençti ve tabii ki sabırsızdı. Ayrıca ABD, Rusya'nın tek tehlikeli rakibi olmaya devam etti. Amerikalıların da bir atom bombasına sahip olabileceği gerçeğinden bahsetmiyorum bile.
  1 Mart 1940'ta, zaten resmen yetişkin olan Çar II. Nicholas'ın emriyle Amerika Birleşik Devletleri'nin işgali başladı. Resmi sebep, Amerikalıların Rusya'daki Cumhuriyetçi muhalefeti parlamento seçimleri talepleriyle desteklemesiydi.
  Genç Adam II. Nicholas'ın kararının en akıllıca adım olması muhtemeldir. Ne de olsa potansiyel bir düşmanın nükleer silah edinmesine de izin vermek mümkün değil.
  Büyük tank sütunları kullanan Rus birliklerinin saldırısı başlangıçta başarılı ve hızlı bir şekilde gelişti. Ancak daha sonra Amerikalıların direnişi yoğunlaştı. Birkaç ay boyunca, Rus birliklerinin ilerlemesi son derece yavaştı. Ama yine de düşman kaybediyordu ve insan gücü miktarına boyun eğiyordu ve tank filosunun kalitesi mahkum edildi.
  Ancak Afrika ve Çin'de bir ayaklanma patlak verdi. Dahası, isyanı bastırmak için önemli güçler yönlendirildi.
  1941'de ABD orduları bir karşı saldırı başlattı, ancak hedeflerine ulaşamadı. Birkaç saldırı ve ardından Amerikalıların neredeyse tüm Kanada'yı kaybettiği 1941-1942 kışı. Ve Nisan ayında Toronto ve Quebec neredeyse aynı anda düştü.
  Savaş, geleneksel Amerikan topraklarında çoktan başladı. Karşılıklı yumruklaşmalar oldu. Ancak daha iri olan Rus boksör, Amerikan horozunun üstesinden geldi.
  Philadelphia Ağustos 1942'de düştü. Ve Ekim 1942'de Rus birlikleri New York'a yaklaştı. Sonra ABD hükümeti nükleer silah kullanmaya karar verdi.
  Ancak yine de Rusya topraklarını ele geçirmek için en ufak bir fırsatları yoktu, bu nedenle saldırı birliklerine karşı grevler üzerine bahis oynandı.
  Bomba gece atıldı. Bu karar, parlak bir flaşın askerleri kör etmesinden kaynaklanmaktadır.
  Etkisi çok önemli değildi, binden biraz fazla insan öldü, çoğu geçici olsa da yirmi bin insan kör oldu. Ancak böyle bir darbeye belirleyici denemez.
  Dahası, Çarlık Rusya'sının çok daha fazla nükleer yükü var, bu nedenle böyle bir nükleer tayın alışverişini açmanın mantıklı olduğu henüz bir gerçek değil.
  Ama nereye gidiyorsun? Kötü bir pozisyonda, tüm hamleler kötüdür ve akıllı politikacılar kötü bir pozisyona girmezler.
  Aralık ayında New York ve Washington düştü ve bundan önce Amerikalılar tasarım açısından çok güçlü ve başarılı olmayan beş bombasını daha kullandılar. Ve çarlık generallerinin tepkisi, suçlamalarından yirmi tanesini düşürdü. Böylece seri olarak korkunç bir bomba kullanıldığı ortaya çıktı.
  Savaş 23 Şubat 1943'e kadar sürdü ama kimse atom bombası atmadı.
  Amerika, sermayenin egemenliğinden tamamen kurtulmuş ve otokratik bir hükümdarın yönetimi altına girmiştir.
  Kral yeni topraklar ve büyük zafer aldı. Ve şimdi kimse onunla tartışmaya cesaret edemedi.
  1945'te Rus kozmonotları aya ayak bastı. Ve 1947'de Rus ordusu Meksika'ya girdi. Kral, bir gezegende birçok devletin varlığı gibi bir kalıntıya son verme zamanının geldiğine karar verdi. Ve ordusu fethedilebilecek her şeyi fethetmek için harekete geçti.
  1949'da Arjantin, Rusya İmparatorluğu'na eklenen son egemen ülke oldu.
  Ve tüm dünyada barış vardı. 1953'te Rus kozmonotları da Mars'ın yüzeyine ayak bastı. 1956 - Bir erkekle Venüs. 1960 - Merkür. 1961 - Mars'ın uydularından biri. 1967 - Neptün'deki Adam ve 1968'de - Satürn'deki Adam. 1970'te - Uranüs ve 1971'de - Plüton.
  Nicholas II takma adı altında tarihe geçti: bitirici! 2016'da kral zaten doksan üç yaşındaydı. Ancak dünyevi tıbbın başarıları, kralı çok eskimiş ve zayıf görmemize henüz izin vermiyor. 83 yıldır iktidarda, bu, görev süresi az çok güvenilir olan yöneticiler arasında mutlak bir rekor. Tarihte, daha uzun süre hüküm sürdükleri durumlar olduğunu söylüyorlar.
  Dünya'da işler neredeyse iyi gidiyor. Doğru, şimdiden sekiz milyarı aşan artan nüfusla ilgili bir sorun var. Büyük umutlar, uzayın genişlemesiyle ilişkilendirilir.
  Ay'da birkaç kasaba zaten inşa edildi. Anlaşıldığı üzere, Dünya'dakinden altı kat daha az yerçekimi ile seralarda yetiştirilen sebze ve meyveler çok büyük boyutlara ulaşabilir.
  Hem Mars'ta hem de Venüs'te kasabalar, Merkür'de fabrikalar inşa edildi. Güneş'e en yakın olan bu gezegen, metallerin üretimi ve yuvarlanması için çok uygundur. Bu amaçla güneş enerjisi kullanılmaktadır.
  Jüpiter, Uranüs, Satürn'ün uydularında da insan yerleşimleri var. Uzay giderek daha büyük ölçüde hakim oluyor.
  Ve 2016'da Ay'dan Sirius yıldızına ilk yıldızlararası keşif gezisi başladı. Hükümdar, akılda kardeşlerle temas kurmak gibi böylesine neşeli bir olayı yaşamayı çok umuyor.
  
  
  
  EVREN KABUSU
  İspanyol diktatör Franco, gerçek hikayenin aksine, Alman birliklerinin İngiliz Cebelitarık kalesine saldırmasını kabul etti. Buna karşılık İspanya, Afrika'daki bazı İngiliz ve Fransız topraklarını aldı.
  Mainstein komutasındaki saldırı 25 Kasım 1940'tan 26 Kasım'a kadar gece gerçekleşti. Görünüşe göre İngilizler böyle bir askeri harekete pek hazır değildi ve Naziler bu kadar güçlü bir kaleyi bir baskınla ele geçirmeyi başardılar.
  Düşüşünün savaşın seyri üzerinde önemli bir etkisi oldu. Wehrmacht, Afrika'ya en kısa mesafeden güç aktarmayı başardı ve İngilizlerin Doğu'dan Akdeniz'e girmeleri engellendi.
  Alman komutanlığı ekvatoral Afrika'ya birkaç tümen gönderdi. Ayrıca Rommel'in ordusu, gerçekte olduğundan birkaç ay önce Libya'ya transfer edildi.
  İngilizler de Etiyopya'da İtalyanlara yönelik saldırıyı bıraktı ve Mısır'daki konumlarını güçlendirmeye başladı. Ancak Rommel onların önüne geçmeyi başardı ve önleyici bir saldırı sonucunda İskenderiye ve Kahire'yi ele geçirerek sömürge birliklerini yendi. İngiltere'nin Afrika'daki konumu daha karmaşık hale geldi. Almanlar zaten Süveyş Kanalı'na ulaşmıştı ve Orta Doğu'ya daha fazla ilerleme tehdidinde bulundular. Ayrıca Sudan'a doğru hareket etmek mümkün hale geldi.
  Doğru, İtalyanların Yunanistan'daki işleri pek başarılı olmadı, ancak Almanya'dan ek güçlerin yaklaşması durumu kurtardı.
  Hitler'in bir ikilemi vardı: SSCB'ye saldırmak mı yoksa İngiltere'yi bitirmek mi? Wehrmacht'ın Afrika'daki başarıları, ikinci kararı - Batı'da ellerini çözmek için - harekete geçirdi. SSCB'nin askeri hazırlıkları Führer'de korku uyandırsa da.
  Kızıl Ordu güçleniyordu ama Almanlar da boş durmuyordu. 1941'de tank üretimi 1940'a göre iki katına çıktı ve havacılık neredeyse iki buçuk kat arttı.
  Naziler Malta'ya bombalama ve iniş gerçekleştirdi. Sonra Rommel, Süveyş Kanalı'ndaki savunmayı kırdı ve İngiliz yönetimine isyan eden Irak'a girdi. Almanlar, hem Kuveyt'i hem de tüm Orta Doğu'yu nispeten kolay bir şekilde fethetti. Stalin ise bekleme taktiğine bağlı kaldı. Ancak Churchill inatla savaşı sürdürdü. İran'a ulaşan Wehrmacht, Güney Afrika'ya döndü.
  1941 yılı sona eriyordu. Denizaltıların serbest bırakılması arttı ve İngiltere kolonilerini kaybediyordu. ABD pasif kaldı. Ancak Japonya boş duramadı ve 7 Aralık'ta Peru Limanı'na saldırdı. Pasifik'te yeni bir yoğun savaş başladı. Ve Hitler, SSCB'ye saldırı planlarından tekrar vazgeçmek zorunda kaldı.
  İran ve Hindistan'ın yanı sıra Güney Afrika'yı ele geçirmek için Japonlara yardım etmek gerekiyor. Ve en önemlisi Britanya'nın kendisi. Üstelik Amerikan bombardıman uçakları oyuncak değil. Üçüncü Reich'a çok fazla sorun çıkarabilirler. Ve Britanya topraklarından bombalama saldırıları yapmak en uygunudur.
  Böylece Führer, 1942'de doğuyu işgal etme fikrinden vazgeçmek zorunda kaldı.
  Cepheyi bizzat Stalin'in açması riski vardı ama... Stalin'in karakterini bilmek gerekir. Dış politikada çok çekingendir. Finlandiya ile savaş, Kızıl Diktatörü daha da temkinli hale getirdi.
  SSCB güç kazanırken. 1 Ocak 1942'de havacılık sayısı otuz iki bin araca, yirmi beş binden fazla tanka ve ayrıca üç bin tanket daha ulaştı. Toplamda Stalin, çeşitli markaların en son KV'si ve 16,5 bini T-34 olmak üzere toplam 32 bin araçlık tank sayısıyla 20 mekanize kolordu alımını tamamlamayı planladı. Artı, araba hafif olmasına rağmen T-50 tanklarının gelişimi devam ediyordu.
  Matilda ve bazı kruvazör tanklarıyla karşılaşan ve İngilizlerin ağır tanklar geliştirdiği bilgisini alan Almanlar da kendi mastodonlarını yapmaya başladı. Her şeyden önce, 88 mm topa sahip "Kaplan" ve uzun namlulu, aşılmaz 75 mm topa sahip zırh.
  Sovyet tank yapımı hakkında bilgiler de mevcuttu. KV-2 tankı, Kızıl Meydan'daki 1 Mayıs geçit töreninde yürüdü ve otuz dörtte bazı veriler vardı.
  Her halükarda, Speer imparatorluk silah ve mühimmat bakanlığına başkanlık ettiğinde, teknolojideki gelişmeler daha hızlı ilerledi. Hitler, dünyanın en iyi ve daha ağır tanklarına sahip olmak istiyordu. Ancak Almanya açıkça SSCB'den daha düşüktü. Ve araba sayısı ve kalitesi. Ağustos 1941'de KV-3 tankının üretimi başladı. Arabanın 68 tonda oldukça ağır olduğu ortaya çıktı, ancak saniyede 800 metrelik ilk mermi hızına sahip 107 mm'lik bir topla donanmıştı. Bu, ona, bu arada, henüz seriye dahil edilmemiş olan "Tiger" karşısında bir avantaj sağladı.
  125 ton ağırlığa ve iki topa sahip KV-5 daha da güçlüydü. Doğru, böylesine ağır bir makine, Sovyet ordusu için yarardan çok sorun yarattı. Ve 1942'de 107 ton ağırlığındaki KV-4 versiyonu kabul edildi. SSCB, dünyadaki en ağır ve hatta en güçlü tanklarıyla haklı olarak gurur duyabilir.
  Ama öte yandan Almanya havacılıkta oldukça gelişmiş durumda. Seriye giren Yu-188, savaşçılarla karşılaştırılabilir bir hız geliştirdi. DO-217 de iyi görünüyordu. Jet uçakları da aktif olarak geliştirildi. İngiltere ana hedef olduğundan, jet bombardıman uçaklarına gerçek tarihte olduğundan çok daha fazla ilgi gösterildi.
  Almanlar aktif olarak köle emeği kullandı. Afrika'dan çok sayıda siyah ithal edildi. Siyah işçiler itaatkar, dayanıklı ama vasıfsızdı. Yardımcı işler için kullanıldılar.
  Ancak Almanlar, Avrupa'yı kontrol ederek yeterli sayıda ve vasıflı işçiyi işe alabilirdi.
  Speer, henüz Yahudileri yok etmek için bir program yürütmeden, ancak onları uçak ve ekipman üretiminde kullanmaya ikna ederek Hitler'i bile ikna etmeyi başardı.
  Bahis, İngiltere'ye karşı bir hava saldırısı ve büyük bir denizaltı savaşı üzerine oynandı.
  Bununla birlikte, Amerika'nın çatışmaya girmesi, Fritz'in başını ağrıttı ve kurt sürülerinin sayısında keskin bir artışa neden oldu.
  Almanya, geç de olsa bombardıman uçakları ve stratejik uçak üretimini hızlandırmak zorunda kaldı. Her şeyden önce Yu-288 ve Yu-488 - dört motorlu. Ama bunların gelişmesi ve akla gelmesi zaman aldı. ME-109 modifikasyonu "F" bir bütün olarak İngiliz arabaları için değerli bir rakipti. Ancak ME-209'un gelişimi, ME-210 gibi başarısız oldu.
  XE-177 bombardıman uçağı da başarısız oldu. Ancak Speer miktarla oynadı. Ayrıca Focke-Wulf, ME-109'un bazı zayıflıklarını telafi ederek silahlanma açısından en güçlü savaşçı oldu. Evet ve Almanların uçuş okulunun İngilizceden daha iyi ve hatta daha Amerikalı olduğu ortaya çıktı. Mayıs 1942'de Naziler Güney Afrika'yı ele geçirdi. Ve bir Amerikan filosu Madagaskar'a geldi. Midway savaşının Amerikalılar tarafından kaybedildiği ortaya çıktı: bu nedenle, bu savaşta belirleyici bir rol oynayan üçüncü rütbenin kaptanı, ironik bir şekilde Madagaskar'da sona erdi. Amerika Birleşik Devletleri, Afrika'da bir üs sürdürmek ve Nazilerin gevşemesine izin vermemek istedi. Ancak bu, Pasifik Okyanusu'ndaki konumlarını önemli ölçüde kötüleştirdi.
  Doğru, Japonlar pek eşit davranmadı. Hawaii takımadaları için verilen savaş uzadı.
  Naziler Afrika'nın kontrolünü ve büyük stratejik hammadde rezervlerini ele geçirdi ve ayrıca Hindistan ve İran'ı da ele geçirdi. Üçüncü Reich'ın kontrolü altındaki kaynaklar çok büyük, ancak yine de sindirilmeleri gerekiyor.
  İngiltere için hava muharebesi o kadar basit değil. Uçak üretimini sürekli artıran Almanlar baskı kurdu, ancak tam bir hakimiyet olmadı. Stratejik havacılığın gücünün olmaması ve Amerika Birleşik Devletleri'nin yardımı ve o zaman bile yeterli denizaltı olmaması etkilendi. Ve pek çok umudun ilişkilendirildiği mucize torpido bizi hayal kırıklığına uğrattı.
  Führer, 1942'de İngiltere'ye inmeye cesaret edemedi. Bahis, deniz gücünün ve denizaltı filosunun güçlendirilmesi üzerine yapıldı. Aynı zamanda uçak gemileri ve savaş gemileri inşa edildi. Yeterli üretim kapasitesi vardı ama her şey zaman aldı.
  A Sınıfı balistik füzeler de ince ayar gerektiriyordu. Ancak FAU-1 robot mermileri seri üretilmeye başlandı. Basit yakıt kullanan nispeten ucuz arabalar, pilotlara ihtiyaç duymamaları gibi şüphesiz bir avantaja sahipti.
  Sınırsız doğal kaynaklara ve işgücü rezervlerine erişim sağlayan Hitler, Alman pilotlarının hayatını kurtarmak istedi. Üretimi kolay ve insansız V-1 en iyi çözüm gibi görünüyordu. Ve 1942 sonbaharından beri Londra'ya bu tür binlerce robotik mermi düştü.
  Aynı zamanda Almanlar, Arado jet bombardıman uçağı ve balistik füzelerin gelişimini hızlandırdı.
  Stalin beklemeye ve güç toplamaya devam etti. 1942'de SSCB, beş buçuk bin yeni KV ve T-34 tankı ve yaklaşık bin eski marka, yaklaşık beş yüz yeni hafif T-50 ve T-60 ve iki yüz amfibi üretti. Uçak filosu da arttı - yaklaşık on beş bin yeni ve eski uçak hizmete girdi. Hatta pilot sıkıntısı vardı. Katyuşa üretimi yavaş yavaş arttı.
  Nazi Almanyası otuz binden fazla uçak üretti, ancak savaşlarda önemli kayıplar verdi. Almanlar yaklaşık altı buçuk bin tank üretti. Hepsinden önemlisi, T-3 ve T-4'ün uzun namlulu 75 mm'lik topla yeni bir modifikasyonu. En yeni "Kaplanlardan" yüzden biraz fazlası üretildi ve "Panterler" hala yalnızca prototiplerde.
  Ancak Schmeister tarafından tasarlanan MP-44 saldırı tüfeği seriye girmeye başladı. Gerçek hikayenin aksine, makinenin demir dışı metal eksikliği dikkate alınarak geliştirilmesi gerekmiyordu. Ve bu, alaşımlı çelik ile daha basit bir saldırı tüfeğinin gelişimini hızlandırdı.
  Böylece küçük silahlarda Almanlar avantaj elde etmeye başladı. Ancak makinenin tüm birlikleri yeniden silahlandırması için zamana da ihtiyaçları vardı.
  Ancak, salınımın ayda kırk veya elli denizaltıya ulaştığı denizaltı filosunda, Almanların gerçekten eşi benzeri yok.
  Hidrojen peroksit üzerinde çok yüksek hızlı denizaltılar bile vardı. Nükleer programda hızlandırılmış çalışma. Neyse ki, çok fazla kaynak var. Ve Alman fizikçilerin grafitin moderatör olarak uygun olmadığı yanılgısı bile felaket olmadı. Afrika da dahil olmak üzere ağır su üretimi için birkaç fabrika inşa edildi.
  Yani yıkayarak değil, yuvarlayarak ama Nazilerin nükleer reaktörü Aralık 1942'de çalışmaya başladı. Amerikalılardan biraz daha erken bile. Pasifik'teki yenilgilerin ardından ciddi bir şekilde parçalanmaya başladılar. Ve nükleer programın finansmanı büyük ölçüde kesildi.
  1943'ün başlangıcı, Hitler'in Topyekun Savaş ilanı ve işgal altındaki topraklarda evrensel işçi hizmetinin getirilmesiyle belirlendi. Londra'daki devasa V-1 saldırıları kendilerini tam olarak haklı çıkarmadı. İngilizler bu tür darbeleri kısmen püskürtmeyi öğrendi, ancak sayıyı Almanlar aldı.
  Ancak denizaltı savaşının İngiltere için gerçekten felaket olduğu ortaya çıktı. Adadaki silah üretimi, hammadde eksikliği nedeniyle keskin bir şekilde düştü. Metropol çöküşün eşiğindeydi. Ayrıca Naziler Madagaskar'ı ele geçirdi ve Japonlar, Nazilerle birlikte Avustralya'yı işgal etti ve nispeten hızlı bir şekilde teslim oldu.
  Stalin taktik beklemenin tehlikesini anlasa da, kavgaya girmeden kendine sadık kaldı. Bırakalım kapitalistler kendilerini sonuna kadar yok etsinler. Ve izleyeceğiz...
  Ancak bu taktiğin dezavantajları da vardı. Büyük kaynakları kullanan Üçüncü Reich, zaten SSCB'ye karşı bir savaş hazırlıyordu. 1943'te Üçüncü Reich'ta tank üretimi günde ortalama 1.200 araç artı üç yüz elli kundağı motorlu topa ulaştı. Üstelik kundağı motorlu silahlar hiç de zayıf değil. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Almanların tanklarda neredeyse hiç kayıp yaşamadıkları düşünüldüğünde, panzvale'yi ikmalleri Kızıl Ordu'nunkinden iki kat daha hızlıydı. Ve teknolojide SSCB lehine olan niceliksel boşluk küçülmeye başladı.
  Kalite açısından Fritz, ağırlık olarak KV-3'e benzer bir "King Tiger" aldı, merminin kalitesi ve daha güçlü ön zırh nedeniyle top, delme gücü açısından biraz daha üstündü. Süper ağır Sovyet KV-5 ve KV-4'ün, özellikle alt takımlarının teknik olarak çok güvenilmez olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla, bu tür canavarların savaşta kullanılması şüpheliydi.
  Ve Stalin ayrıca yedi silahlı ve iki roketatarlı bir KV-6 yaratılmasını emretti. Arabayı yaptılar. Ancak o kadar ağır ve uzun olduğu ortaya çıktı ki, onu bir trende taşıyamaz veya savaşta konuşlandıramazdınız. T-34-76 oldukça başarılı bir araç, ancak kafa kafaya çarpışmada Panther veya Tiger'dan daha zayıf. Ve KV-1 ve KV-2, ağırlık açısından Almanlarla karşılaştırılabilir, ancak popoda Panterler ve Kaplanlardan daha düşüktürler. Alman T-4, zırhta otuz dördü yakaladı ve silahlanma, görünürlük ve optikte geride kaldı ve bu, daha ağır modifikasyonları karşılaştırırsak eşit veya daha az ağırlıkta.
  Kısacası, Fritz yukarı çekildi ve kalite eşitti. ME-309 ve ME-262'nin görünümü de havacılık kalitesinde bir avantaj sağladı. En iyi dört motorlu bombardıman uçağı olan Yu-488 gibi. Ve bunların arkasında reaktif modeller var. Yu-287 ve Arado gibi.
  Eylül 1943'te Naziler nihayet İngiltere'ye başarılı bir çıkarma gerçekleştirdi. İki haftalık savaşın ardından İngiltere teslim oldu. Ve Churchill Kanada'ya kaçmasına rağmen, Batı'daki savaşın sonucu kaçınılmaz bir sonuç gibi görünüyordu.
  Ana müttefikini kaybetmiş olan ve Üçüncü Reich'ın artan gücünden korkan Roosevelt barış istedi.
  Hitler, çevresiyle görüştükten sonra, Amerika Birleşik Devletleri için bir koşul belirledi: nükleer programın reddedilmesi ve Japonya ve Üçüncü Reich'ın tüm fetihlerinin tanınması. Fritz'in zaten denizaltı filosuyla kapladığı İzlanda'dan birliklerin geri çekilmesinin yanı sıra . Çatışmanın henüz durmadığı, Yükselen Güneş Ülkesi'nin Gaia üzerindeki kontrolü. Ayrıca Hitler, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin neden olduğu tüm yıkım ve askeri harcamalar için Üçüncü Reich ve Japonya'dan maddi tazminat talep etti.
  Barış şartları son derece zor olmasına rağmen, Roosevelt büyük zorluklarla Kongre ve Senato'da kabul edilmesini sağladı.
  ABD'nin uyumunda büyük bir rol, Stalin'in Mihver güçleri koalisyonuna katılmaya karşı olmadığı ve en azından Alaska'yı yeniden ele geçirmeye hazır olduğu yönündeki ipuçlarıyla oynandı.
  Coşku ve duygulardan daha yüksek olduğu ortaya çıkan Amerikan pragmatizmi kazandı. Ek olarak, Almanların nükleer programı Amerika'nınkinden daha hızlı gelişti ve bu, gelecekte bir felaketle doluydu.
  Dünya Savaşı'nın ilk aşaması sona erdi. Ancak Führer artık SSCB'yi bitirmek istiyordu.
  Stalin'in beklenmedik bekle ve gör taktikleri ve dünya barışı davasına olan bağlılığı uğursuz bir şaka yaptı. Joseph'e Üçüncü Reich ve Japonya, Avustralya da dahil olmak üzere Doğu Yarımküre'nin tüm kaynakları ve Batı dünyasındaki bazı köprü başları ile karşı çıktı.
  Ancak Yükselen Güneş Ülkesi, Çin'i henüz bitirmedi, ancak pekala ikinci bir cephe açabilirdi. Öte yandan Hitler, aktif olarak sömürge birlikleri ve yabancı lejyonlar oluşturdu. Aynı zamanda silah üretimi de arttı.
  1944'ün ilk yarısında, Üçüncü Reich'ta tank ve kundağı motorlu silah üretimi günde yüz araca ulaştı ve onu aştı. Panther-2, seviyesindeki tüm Sovyet arabalarını atladı. Ayrıca daha gelişmiş bir Alman tankı "Lion" ve yakında "Royal Lion" vardı.
  Ve en önemlisi, jet havacılığı seri olarak geliştirildi. Buna karşılık, T-34-85 ve IS-1 ve IS-2 tankları SSCB'de üretime girdi ve hiç kimse KV serisini de üretimden kaldırmadı. 1944 için Üçüncü Reich'in en büyük üretim tankı Panther-2 ve SSCB T-34-85 idi. Daha ağır modeller önemli ölçüde - yaklaşık zamanlarda, on küçük miktarda üretildi. Ve Almanlar, Sovyet yollarında fazla ağırlık kullanmak istemediler ve Stalin, KV serisine güvenmemeye başladı ve IS'lerin çok ham olduğu ortaya çıktı.
  Bununla birlikte, 88 L kalibreli 88 mm topa sahip Alman "Panther" -2, topun zırh delici gücünde, ön zırhta ve biraz yan tarafta T-34-85'i geride bıraktı ve ayrıca 900 beygirlik motoru ve 47 ton ağırlığı ile sürüş performansından ödün vermeyin. Alman tankının ağırlığı 50,2 tona çıktığında bile ölümcül olmadığı ortaya çıktı.
  Ve Alman jet uçağının hiç değerli bir rakibi yoktu.
  Hitler, kauçuğu çıkarmamanın daha iyi olacağına karar verdi ve 22 Haziran 1944'te savaşı başlattı. SSCB'ye kendi ve yabancı bölümlerinin üç yüz ellisini ve yüz yirmi tümen uydularını atmak. Üçüncü Reich'in yanında şunlar vardı: Romanya, Macaristan, Slovakya, Hırvatistan, Finlandiya, İsveç, İtalya, Portekiz, İspanya, Bulgaristan, Arjantin, Türkiye.
  Almanlar ayrıca Wehrmacht'ta çok sayıda yabancı ve hiwi kullandı. Toplamda, Üçüncü Reich, yalnızca birinci kademede, milliyete göre yüzde kırktan fazlası Alman olmayan on iki buçuk milyon askeri savaşa attı. Uydular üç milyon daha ekledi. Toplamda, birinci kademede yaklaşık on altı milyon piyade, yaklaşık otuz üç bin tank, elli beş binden fazla uçak, yaklaşık iki yüz elli top ve havan var.
  SSCB seferberlikten sonra on üç buçuk milyon asker konuşlandırdı, ancak kuvvetlerin bir kısmının Uzak Doğu ve iç bölgelerde tutulması gerekiyordu. Birinci kademede sekiz milyon asker, yaklaşık otuz bin tank, yaklaşık kırk bin uçak ve yaklaşık iki yüz bin top ve havan topu vardı.
  Böylece, Üçüncü Reich tarafında, daha iyi bir makineli tüfekle piyadede çifte üstünlük ve kuvvet hareketliliğinde beş kat üstünlük var. Doğru, SSCB'de çok sayıda makineli tüfek var, neredeyse parite.
  Tanklar arasındaki fark büyük değil, ancak SSCB'deki eskimiş araçların yüzdesi ve önceki sürümlerin tankları daha yüksek.
  Alman jet havacılığının rakibi yok ve Üçüncü Reich pervaneli uçakları daha hızlı ve daha iyi silahlanmış durumda. Doğru, Sovyet araçları yatay manevra kabiliyetinde üstündür.
  Top ve havan toplarında kuvvet dengesi eşitliğe en yakın olanıdır. Hem nicelik hem de nitelik.
  Doğru, Üçüncü Reich'in filosu özellikle su altında, Sovyet filosundan çok daha güçlü. Japonya'da olduğu gibi.
  Ek olarak, Nazilerin halihazırda seri üretimde olan A sınıfı balistik füzeleri var ve ilk disketler havalandı.
  Genel olarak, Naziler daha güçlü olacak ve Stalin, gecikmeli de olsa oldukça makul bir şekilde savunma hazırladı. Ama çok şey yapılmadı. Stalin Hattı tam olarak restore edilmemişti ve en önemlisi, birlikler hattı tutmak için yeterince eğitilmemişti. Umutsuzca yeniden eğitilmelerine rağmen.
  Molotoflu sınır hattı, 3 yıl arayla genel olarak tamamlandı ancak sınıra çok yakındı ve yeterli derinliğe sahip değildi. Ayrıca Stalin, Dinyeper'ın arkasında üçüncü bir kademe inşa edilmesini emretti, ancak bu ancak ABD'nin teslim olmasından sonra başladı.
  Doğru, Sovyet birliklerine ek olarak, NKVD'nin sayısı bir milyona ulaşan asker ve milis birimlerine güvenilebilir. Bu sadece batı şehirlerinde yaklaşık dört milyon insan. Tabii ki, savaş etkinlikleri normal birimlerden çok daha kötü olsa da.
  Almanlar, gerçek tarihin yanı sıra, Bialystok çıkıntısını ve Lvov yumruğunu keserek merkezdeki ana darbeyi vurdu. Çatışmanın ilk günleri, çok sayıda yabancı birime rağmen Almanların saldırıyı az çok sorunsuz yürüttüğünü gösterdi. Ancak Sovyet birlikleri genellikle kaybolur.
  Ayrıca, Ukrayna birimlerinin savaş kabiliyetinin şüpheli olduğu ortaya çıktı. Savaşın ilk günlerinde birçok asker kaçağı ve teslim oldu.
  Sınır muharebelerinde düşmanı zaptetmek mümkün değildi. Ve sonra Stalin, birimlerin ana hatta çekilmesini yasaklayarak ve cepheyi düzeltmeyi talep ederek bir hata yaptı. Ancak hata düzeltildi, ancak gecikti. Almanlar, merkezdeki Stalin hattını kırarak 28 Haziran'da Minsk'i ele geçirmeyi başardılar.
  Karışıklık sadece yoğunlaştı. 30 Haziran'da Japonya ve uydularının savaşa beklenen girişi gerçekleşti. Bu yüzden şimdilik Uzak Doğu'dan asker naklini unutmak zorunda kaldık.
  Merkezdeki Alman atılımı genişliyordu. Çaresizce kapatmaya çalıştıkları büyük bir boşluk vardı. Ancak Naziler ilerledi ve 16 Temmuz'da Smolensk'e girdi.
  Mevcut tüm rezervleri savaşa atan ve milisleri silah altına alan Stalin ve Zhukov, Fritz'in merkezdeki ilerlemesini durdurmayı başardılar. Ancak Hitler, birliklerini güneye çevirdi. Naziler, Kiev'de büyük bir kazan yarattı ve neredeyse tüm Ukrayna'yı ele geçirdi.
  Engellenen Leningrad, Kırım'ı işgal etti. Düşmanlıkların gidişatı, amansız karma gibi, 1941'e çok benziyordu. Ancak farklılıklar da oldukça önemliydi. 1941'de SSCB'de bazı serbest rezervler vardı ve şimdi her şey seferber edilmişti. Ve saldırı Ekim ayında gerçekleştiğinde, savunmayı tutacak neredeyse hiçbir şeyin olmadığı ortaya çıktı.
  Kasım 1944'ün başında Naziler Moskova'yı kuşattı ve Stalin'i Kuibyshev'e kaçmaya zorladı.
  Naziler, gerçek tarihin aksine, önemli bir sayısal üstünlüğe sahipti. Moskova'yı kuzeyden ve güneyden atlayacak kadar tümenleri vardı. Ancak Sovyet birimleri farklı cephelerde çok fazla yayıldı.
  Gerçekte, 1941'de seferberliklerden sonra Stalin, personel sayısında Wehrmacht'a karşı bir avantaj elde etti ve savaşın başından beri Üçüncü Reich'in sahip olduğundan dört kat daha fazla uçak ve tanka sahipti. Ve savaşın ilk beş ayında, gerçek tarihte daha fazla Sovyet teçhizatı üretildi.
  Ama şimdi Naziler, silahların ve personelin hem niceliği hem de kalitesi açısından koz. Ve Kızıl Ordu, 1941'deki ile aynı yaralara sahip. Ukraynalılar, Baltlar ve birçok küçük ulusun Sovyet sistemi için ölmeye isteksizliği dahil. Kitlesel vatana ihanet ve baskı kurbanları, mülksüzleştirilmişler ve her türden gücenmiş diğer kişilerle karşı karşıya gelme. Sovyet rejiminin ideolojik düşmanları dahil.
  Ve Almanların Batı'yı da mağlup etmesi sadece hain sayısını artırıyor.
  Bu nedenle, Moskova'nın kuşatılması ve Almanların Donbass, Voronezh'i ele geçirmesi ve Stalingrad'a doğru ilerlemesi şaşırtıcı değil.
  1944 kışı ne yazık ki 1941'deki kadar soğuk ve karlı değildi. Ancak Moskova, 1944 Aralık ayının sonuna kadar kahramanca direndi. Stalingrad Ocak 1945'te düştü ve savaşlar çok uzun sürmedi. Şubat ayında ve Mart başında Almanlar ve uyduları Kafkasya ve Bakü petrol kuyularını tamamen ele geçirdi.
  Sonra saldırı Volga boyunca ilerledi. Saratov'a, Kuibyshev'e ve ayrıca Orenburg ve Kazan'a.
  Stalin, Sverdlovsk'a kaçtı. Kazan Mayıs ayında düştü. Yaz aylarında Almanlar ve Japonlar Rusya'nın derinliklerine doğru ilerlemeye devam ettiler. Sovyet birliklerinin direnişi düştü. 5 Ağustos 1945'te Sverdlovsk alındı. Ve 3 Eylül 1945'te Stalin nihayet teslim olmayı kabul etti. Kendi hayatları ve özgürlükleri karşılığında.
  İkinci Dünya Savaşı sona erdi. Ancak barış uzun sürmedi. Nükleer silahları test eden Hitler, olağanüstü yıkıcı güçlerine ikna oldu.
  Artık Japonya ve Birleşik Devletler'in hala Üçüncü Reich'ın dünya egemenliğine girme yolunda olduğu ortaya çıktı. Führer, Cengiz Han, Büyük İskender, Napolyon, İmparator Truva ve Kanuni Sultan Süleyman'ın toplamından daha fazla toprak fethetmesine rağmen, Japonya'yı da yenmeye karar verdi.
  İkinci Dünya Savaşı'nın bitiminden tam üç yıl sonra, güçlü nükleer yüklere sahip yüz balistik, kıtalararası füze, aynı anda Yükselen Güneş ülkesini kapladı.
  Ve sonra Wehrmacht'ın kara birimlerinin ve filonun saldırısı başladı. Almanlar nispeten hızlı bir şekilde Japonya'nın Asya'daki mülklerini ele geçirdi ve metropolün kendisi atom bombalarıyla yerle bir edildi.
  Yükselen Güneş ülkesinin Pasifik mülkleri tarafından az çok uzun süreli direniş sağlandı. Ancak Haziran 1949'da her şey bitmişti. Şimdi geriye kalan tek şey ABD'yi yenmekti. Üstelik bir nedeni vardı. Amerikalılar, anlaşmanın aksine, yine de nükleer silahlar geliştirdiler ve gizli testlerini gerçekleştirdiler.
  Hitler, 1 Ocak 1950'de yeni yılda aynı anda üç yüz nükleer füze atarak savaşa başladı. Yıkıcı bir nükleer saldırı, yüz büyük Amerikan şehrini yok etti ve on milyonlarca insanı öldürdü. Adolf Hitler'in en büyük suçlarından biri daha en iğrenç vahşetlerin en uzun listesine eklendi. Ardından Kanada'nın işgali ve güneyden Latin Amerika diktatörlükleri geldi. Amerikalılar zayıfladı ve şok oldu, ancak çaresizce savaştı. Onlar için yenilginin yalnızca kölelik ve yavaş, acı verici bir ölüm anlamına geldiğini anladılar . Bu nedenle, tüm savaşların en umutsuz olanıydı. Ve bir yıldan fazla sürdü, Üçüncü Reich'ı yaklaşık iki yüz nükleer yük daha atmaya ve birçok verimli toprağı radyoaktif bir çöle dönüştürmeye zorladı. Ancak yine de hedefe ulaşıldı ve Üçüncü Reich'in son düşmanı yenildi. Ve bundan sonra sözde dünya küreselleşmesi süreci başladı. Alman Markı tek dünya para birimi oldu. Resmi olarak bağımsız ülkeler bile, yalnızca sınırlı yerel özyönetimi korurken, Üçüncü Reich'in kolonileri düzeyine indirildi. Yahudiler ve Çingeneler yasaklandı: arandılar ve yok edildiler. SS, büyük tasfiyeler gerçekleştirdi ve öfkelendi. Gerçek bir kabus geldi - ejderhanın saati. Ya da daha doğrusu bir dönem. Führer, uzayı genişletme iddiasıyla gerçek bir dünya totaliter imparatorluğu inşa ediyordu. 1959'da, Führer'in yetmişinci doğum günü kutlamaları sırasında, süper imparator unvanını meşrulaştıran dünya çapında bir plebisit olan resmi bir taç giyme töreni düzenlendi. Ve Adolf Hitler 1967'de öldüğünde, oğlu unvanını ve gücünü miras aldı. O zamana kadar, Dünya gezegeni Venüs ile Ay'da ve Mars'ta yerleşim yerleri kurmuştu ve aktif olarak dış yıldızlı dünyalara genişlemeye hazırlanıyordu... Naziler evrensel bir imparatorluk istiyordu - sırayla Yıldız Reich'ın inşası tüm evreni bir kabusa sürüklemek.
  
  
  YÜZ BİN GÜZEL KIZ
  Elfaraya kendini savaşta gördü... O artık bir savaşçı ve zayıf olmayan bir ordunun lideri.
  Güzel kızlar: Sadece hafif zırhlı plakalarla kaplı göğüsleri ve kalçaları vardır. Ve kollar, bacaklar ve karın çıplak, bronz.
  Ve bu kızlar çıplak ayakla şaplak atıyor. Yüzbinlerce vardı. Ve tüm kızlar, tek bir erkek değil! Ve hepsi güzel, ince, atletik, kaslı, bronz, inci dişli!
  Amazonlar gibi... Gruplar halinde dizilmişler. Ellerde kılıçlar, arkada yaylar. Kalkan yoktur - savaşçı, kılıcın kalkandan daha doğru olduğuna inanır.
  Ve bayraklar kızların üzerinde gururla dalgalanıyor. Savaşmaya hazırlar ve güvenle kazanmak istiyorlar!
  Ama uzaktan hareket eden ork orduları. Kıllı, pis ayılar. Ve komutanları olarak hizmet eden yaklaşık yüz kat daha az trol.
  Ve şimdi bu kalabalık kızlara doğru ilerliyor.
  Elfaraya şu komutu verir:
  - Yüksek bir yayda yaylardan ateş edin!
  Kız, zarif bacaklarının çıplak parmaklarını kullanarak kirişleri çekiyor. Ve ölümcül oklar atın.
  Aynı zamanda savaşçılar dişlerini gösterip kükrediler:
  Haydi şampiyon olalım!
  Ve yoğun bir ok sürüsüyle düşmana doğru uçarlar. Düşmanları iğneli bir kirpi gibi dürterler.
  Orklar ve troller canice ve zalimce yere serilir.
  Ve Elfaraya diyor ki:
  - İmparatorluğun yeni sınırları için!
  Savaşçılar senkronize hareket eder. Bronzlaşmış vücutları, çok güzel ve parlak. Ve çıplak ayaklar bronzlaşmış ayak bileklerini parlatır. Ve parmaklar alt ekstremitelerde inatçıdır. Ve yıkım hediyeleri kendilerine uçarak rakiplerine çarpıyor.
  Orklar ve troller yıkılır. Ve acıdan buruşmuş hayvan yüzleri var.
  Savaşçılar tek kelimeyle takdire şayandır. İnce, kaslı beller ve kaslı bacaklardır. Aynı anda binlerce ok nasıl atılacak.
  Ve bir ork kitlesine saldıracaklar. Ve şarkı söyle:
  - Büyük onurumuz için,
  Haydutları yiyelim!
  Ve yine bir sürü ok ve onu serbest bırakacaklar. Ve bulundukları tepelere tüm yaklaşımları cesetlerle dolduracaklar.
  Evet, onlar harika savaşçılar. Böylesine vahşi bir sırıtış ve vücudun rakiplerinin imhası ile doğru yöne döndüğü.
  Elfaraya kendisi ok atıyor. İpi çıplak ayak parmaklarıyla çeker ve çok isabetli bir şekilde vurur.
  Aynı zamanda kız kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Şiddet dünyayı tutar,
  Öfke volkanı büyük bir şekilde patlıyor!
  Daha yüksek gerilim,
  Acı ve korkuyla uyanır!
  Ve yine savaşçının çıplak ayağıyla fırlatılan ok uçar. Ve aynı anda üç orku yumruklar.
  Kan pınarlarından boğulanlar. Ve Elfaraya nasıl gıcırdıyor:
  - Büyüme şeref!
  Ve yine çıplak ayağıyla ok atacak. Bu bir kız - en yüksek sınıftan, hem bir vücudu hem de diğer her şeyi var.
  Orkların ve trollerin ilk saldırı dalgası tıkandı. Geriye sadece bir yığın ceset kaldı. Ama şimdi tüylü yaratıkların yeni müfrezeleri ortaya çıkıyor.
  Elfaraya tekrar ateş eder ve isabetli bir şekilde yapar ve aynı zamanda homurdanır:
  - Dünyamıza şan!
  Ve çıplak ayağından şimşek çakıyor. Ve ork kütlesi ateşe verilir ve parçalara ayrılır.
  Evet, o bir savaşçı prenses. Onunla her erkek kendini güvende hissedecek.
  Ve diğer yüz bin kız daha kötü değil. Ve çok iyi ateş ediyorlar. Ve en önemlisi, hızlı.
  Çıplak, kaslı bacaklarının sadece titreyecek zamanı vardır.
  İşte uyum içindeler:
  - Aktif pas veriyoruz,
  Düşmanı tam gözünden vurduk!
  Ve yine çıplak ayakla yeni ölüm hediyeleri veriyorlar. Bu genellikle savaş enerjisini başlatmalarıdır.
  Elfaraya bile şarkı söyledi:
  - Orklar kükredi - kederli yüzler,
  Bilin arkadaşlar, ben bir katilim!
  Herkesi öldüreceğim, herkesi yok edeceğim.
  Ve kim kıllı suratını kıracağım!
  Evet, kız gerçekten aşırı derecede kavgacı. Ve bir ork sürüsü daha yakına koştuğunda, onlara bir pulsar gibi çarpardı. Ve hemen elli yaratık etle birlikte küçük parçalara ayrıldı.
  Elfaraya homurdandı:
  - Büyük fikirler için tüm canlılar yansın diye!
  Savaşçı daha sonra göbeğinden şimşek aldı ve serbest bıraktı. Ve birkaç düzine ork, şişle delinmiş koçlara benziyordu. Neredeyse anında kızardılar.
  Ve diğer kızlar kükredi:
  - Kutsal Topraklar için!
  Ben de alacağım ve çıplak topuklardan enerji pıhtıları düşürecekler! Ve birçok tüylü dövüşçüyü parçaladı.
  Ateş etmeye devam eden Elfaraya, bu kez yayın ipini elleriyle çekerek ciyakladı:
  - Sihrimiz için!
  Ayrıca çıplak topuğundan bir şimşek çaktı ... Ve o kadar sert vurdu ki yüz ork ve trol yandı. Bir alev makinesine yakalanmış kurutma kağıtları gibi.
  Elfaraya haykırdı:
  - Ben harika bir büyücüyüm!
  Ve yine, düşmana nasıl çarptığı. Ve gözleri parladı. Ve kızlar büyük tutkularıyla orklara ve trollere ok atarlar.
  Höyükler cesetlerden büyür. Hepsi birikiyor ve birikiyor. Ve gittikçe daha fazla ölü.
  Elfaraya aldı ve kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Kafanızda bir kral varsa ne yapmalı?
  O zaman onun için bir saray yarat!
  Ve yine prenses çıplak ayağıyla ölümcül ve ölümcül bir yok etme hediyesi başlatacak.
  Bu kız sadece ölümün vücut bulmuş hali. Ama aynı zamanda parlak gözleri çok nazik.
  Ve kızların geri kalanı pek çok hayvanı yok ediyor, üzerlerine sürünen bir tsunami dalgası, genellikle süper. Ve düşmanı oklarla öfkeyle yağdırın. Çoğu zaman doğrudan yumruk atıyor.
  Elfaraya bağırır:
  - Ben böyle zamanlarda doğdum,
  Sevgili ülkem beni hatırlasın!
  Ve savaşçı ellerinin üzerinde durdu, çıplak bacaklarını başının üzerinde büktü ve kocaman, ateşli bir topu döndürdü. Ve rakiplere nasıl bir enerji pıhtısı atacağını.
  Ve anında bin ork patladı. Ve derileri ateşe verildi ve hemen pul pul döküldü.
  Elfaraya bağırdı:
  "Ben G sınıfı bir savaşçıyım!"
  Ve nasıl gülüyor.
  Sonra dilden şimşek çakacaktır. Ve birçok düşmanı yak.
  Sonra kız-prenses kükredi:
  - Benim için tüm dünya!
  Ve güzelin yeşil gözlerinden şimşekler düştü... Ve bu sayısız mahlûka nasıl çarptıklarını.
  Elfaraya şarkı bile söyledi:
  - Milyarlarca çakal, şeytan! Ve sloganım basit - herkesi öldürün!
  Ve prenses kız çıplak parmaklarıyla çok öldürücü bir pulsar daha saldı.
  Ve herkesi nasıl yırtacak ...
  Ve diğer kızlar ondan daha aşağı değil. Herkes oklarıyla rakiplerini eziyor ve eziyor. Tabii ki, çok çevik, gereksiz ayakkabı ayakları olmadan.
  Orklar açıkça nefes nefese kalmış durumda. Ama çok fazla var. Ve giderek daha fazla yeni yaratık alayı sürünüyor.
  Ancak bu tür kızlar utandırılamaz veya sarsılamaz. Eğer savaşacaklarsa, o zaman savaşırlar. Ve nasıl korkacaklarını bilmiyorlar. Daha doğrusu bilmek istemiyorlar.
  İşte onların çıplak ayakları ölümcül ölüm armağanlarını fırlatıyor. Orkların alınlarını ikiye bölen.
  Bunlar kızlar - çok kısa etekli gerçekten süper adamlar. Ve çok çekici ve güzel.
  Ve yüz bin kız muazzam bir güç! Buna karşı hiçbir şey baş edemez!
  Elfaraya cıvıldadı:
  - Fenomenimize şeref!
  Ve çıplak topuktan yine bir yıkım pulsarı salıverdi. Ve orkların kütlesi, cehennemin sakinleri oldu.
  Ve böyle tüylü olanlar neden cennete alınsın?
  Elfaraya ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Mutlak dünya şampiyonu olacağım!
  Ve yine kızlar çıplak ayak parmaklarıyla kızgın ve ölümcül bir atarca salacaklar.
  Herkesi yakacak ve yakacak.
  Elfaraya zevkle şarkı söyledi:
  - Ben basit bir kız değilim.
  Ve altın bir taç!
  Ve yine şimşek güzelliğin göbeğinden uçacak. Tüylü yaratıklara çarpacak ve yanmış odun gibi yakacak.
  Elfaraya kükredi:
  Seni yakacağım, seni küle çevireceğim!
  Ve göbekten yine şimşek gönderecek ...
  Ve bir tavada pirzola gibi kızartılan bir sürü ork.
  Elfaraya onu aldı ve zevkle şarkı söyledi:
  - Orc kendini bir ilmikte tartıyor,
  Ateşte kızartın!
  Ve şimdi kızın çıplak topuğundan çok sert ve ölümcül bir şey uçacak. Neye karşı savunulamaz.
  Bir kez daha yüz ork aynı anda yandı. Ve cüruflara ve yünle küllere dönüştü.
  Ve kızlar nasıl gıcırdıyor:
  - Büyük Anavatan için!
  Ve yine, çıplak topukları korkunç bir hızla ölüm hediyeleri fırlatıyor. Bunlar fırtınalar, fırtınalar veya engeller tarafından durdurulamayacak kızlar!
  İşte Terminatörler!
  Savaşçılar, orkların yakın dövüş yapmasına ve düşmanı uzakta tutmasına izin vermez.
  Ama yine de, tüylü yaratıklar çaresizce daha yakına geçmeye çalışıyor. Ama savaşçılar kesin olarak onlara vermeyecekler.
  Elfaraya tekrar kollarının arasında ve çıplak ayağıyla sekizi yeniden üretiyor. Ve ateşli bir bulut belirir. Ve orkların üzerine vahşi bir nehir gibi akıyor.
  Ve birkaç bin tüylü yaratık aynı anda alıp yandı.
  Elfaraya haykırdı:
  - Sinek gibi bağıran kara yaratıklar! Açlıktan ne yenemez!
  Ve şimdi savaşçı, kirişi çıplak ayağıyla çekerek aynı anda üç ok atacak ve bir düzine ork yarıp geçecek!
  Bu terminatör kız. Ve çok vahşi ve çılgın bir enerjisi var.
  Elfaraya aldı ve şarkı söyledi:
  - Kızlar farklıdır
  Sadece bulaşıcı değiller!
  Eğer düşerse,
  Cehennemde kurtulamayacak!
  Ve kızın çıplak topuğundan öldürücü bir pulsar fırlıyor. Ve tüylü ayıları her yöne saçar.
  Elfaraya vahşi bir heyecanla şöyle diyor:
  - Ben öyle bir kabiledenim ki, sizi Allah için öldürürüm!
  Ve yine, savaşçı herhangi bir zırhı ve yırtık, tüylü ork etini delen okları serbest bırakacak.
  Ortağı, kızıl saçlı çok güzel bir kız, haykırdı:
  - Güçlü bir dostluk için!
  Ayrıca cehennem gibi bir yıkım atarcası gönderecek!
  Ve düşmanın ölümcül kütlesi ezilecek.
  Elfaraya ciyakladı:
  - Benim şeytani dünyam için!
  Bundan sonra prenses kız başlar başlamaz kemikleri yeniden kuma çekecek. Tören savaşçısı bilmez.
  Kızıl saçlı ortak, Princess de La Vallière ciyaklıyor:
  - Gelecek bizim!
  Elfaraya, öldürücü bir pulsarın vahşi bir yıldırımını serbest bırakmadan önce yanıt olarak homurdandı.
  - Ve geçmiş, yalnızca gelecekteki zaferlerimize yardımcı olacaktır!
  Ve şimdi kızların hepsi, aldıkları gibi ve çıplak ayak parmaklarıyla vahşi şimşek çakarken, yüz bin yaşındalar.
  Ve ork ordusu alıp yakacak. Evet, bu tür savaşçıların dağılımına girmek korkutucu.
  Ayrıca sırıtıyorlar ve yıldızların ışınlarını yansıtan dişlerini gösteriyorlar.
  Ve sonra kızlar onu alıp çıplak topuklarıyla ezecekler ve bir dalga dünyanın üzerinden geçecek ve bütün bir ork ordusunu kaplayacak. Ve gömün!
  Göz kamaştırıcı dişlerden gelen savaşçılar güneş ışınlarını serbest bırakacak ve tüylü askerlerin saflarını kör edecek.
  Elfaraya ciyakladı:
  - Kararım ve davranışım için!
  Kızlar gitgide daha sert mücadele ediyor. İşte bu şekilde çıplak ayakla diskleri alıp fırlatacaklar. Önlerinden geçip gidecekler ve ork kitlesi yatıştı.
  Prenses ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Seni keseceğim, seni keseceğim, yakında hepinizi keseceğim!
  Seni öldüreceğim, seni öldüreceğim, seni öldüreceğim!
  Ve şimdi savaşçı çıplak topuğuyla güneş ışınını bir lazer gibi orklara yansıtacak.
  Ve bütün, tüylü bir çizgiyi kesin. Ve orklar ciyaklayarak bu orduyu dışkıya çevirdi.
  Ve yine orklar vahşi bir saldırı içindeler ve kızlar çıplak ayaklarıyla üzerlerine ölüm nesneleri fırlatıyorlar.
  Ve göğüsler titriyor. Ve böylece her sandık tam bir tank kulesidir!
  Ve böylece kızlar onu aldı ve göbeklerinden şimşek çaktı. Yüz bin kızın tamamı lazer ışınlarıyla göbeklerinden kesildi.
  Ve aynı anda yarım milyon kadar ork kızartıldı. Ve onları ancak uzay sindirebilirdi.
  Elfaraya haykırdı:
  - Seni parçalayıp yaktım,
  Ben bir kızım - sadece Şeytan!
  Ve yine göbekten şimşek salacak. Ve ölümcül bir şekilde vurur. Ve sonra oklar nasıl uçar. Ve hepsi bar oldu.
  Ve şimdi orklar deliklerle dolu çubuklar gibi.
  Ve kızlar büstlerini sihirle döverler ve bir sürü kokuşmuş orku biçerler. Ve bayıldılar.
  Elfaraya şarkı söyledi:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Sen tam bir kızsın - sadece bir prenses!
  Savaşçı kükredi:
  - Seni paramparça edeceğim ve merhamet etmeyeceğim!
  Ve büstünü böyle sallıyor. Ve yine salıvermek, gerçek ölümü getirir.
  Orklar, kelimenin tam anlamıyla düşman mevzilerini cesetlerle yağdırmaya çalışıyor. Ve devam ediyorlar ve devam ediyorlar ve devam ediyorlar. İşte ölülerin yeni dağları büyüyor. Ama orklar pes etmiyor.
  Devam ediyorlar ve devam ediyorlar. Ve acımadan ölürler. Ama savaşçılar orkları ok yağmuru gibi yağdırdılar. Ve savaşçılar bu pisliği durduramaz. Ama tüylü bir dalga kendine doğru koşuyor. Ve bu dişli deniz hareket ediyor.
  Kızlar vahşi heyecan içinde. Ve kaslarını esnet. Ve orklar, sanki başka bir tsunami dalgası gitmiş gibi, kendileri için hareket ediyorlar. Ama bu kimseyi rahatsız etmiyor.
  Elfaraya şarkı bile söyledi, ondan önce çıplak ayak parmaklarıyla aynı anda beş yay yaparak ipi çekti ve sihirli oklar fırlattı:
  - Doğrudan çıplak elle,
  Tsunami ile uğraştım...
  Ben herhangi bir dokuzuncu dalgayım,
  Sevgilim yırttı!
  Savaşçı bile zıplar ve hemen göbekten bir akıntı bırakır. Ve düşmanı ezer.
  Ve kükreme:
  -Ordum kuvvetlidir,
  Dünyayı fethediyor!
  Elfaraya tamamen dağıldı. Onlar ve diğer kızlar, elbette, parlak bir savaşçı sınıfıdır. Kim kimseye en ufak bir merhamet göstermeyecek.
  Onlar sadece vahşi hayvanlar. Ya da belki orklar gibi bir şey! Sadece güzel, çirkin değil.
  Elfaraya ağzından şimşeği nasıl çıkaracağını. Ve yüz ork yak ve şarkı söyle:
  - Tatlı ruhum için!
  Ve düşmana göz kırpın!
  Ondan sonra çıplak parmakları pulsarları düşürecek. Ve tüm paketi küçük, yırtık parçalara ayıracaklar.
  Elfaraya daha sonra ciyaklayacak:
  - Cinayet benim inancımdır!
  Kızıl saçlı ortağı havlayacak:
  - Ve benimki de ve meydanda!
  Elfaraya bir yıkım silsilesi başlattı ve haykırdı:
  - Ve benimki genellikle bir küpün içindedir!
  Ve her iki savaşçı da çıplak ayaklarını yere vurur. Yeni bir sihir dalgası yükseldi.
  Ve şimdi yine orklardan cips ve parçalanmış et sinekleri. Ve sonra bir tavada kızartılırlar.
  Elfaraya ciyakladı.
  - Yeni rekorlar kırın!
  Kızıl saçlı ortak, çıplak ayak parmaklarıyla ateşli atarcalar fırlatarak bir kükremeyle onayladı:
  - Dünyayı büyütmek için!
  Elfaraya orkları yumrukladı ve ciyakladı:
  - Normdan iki kat, üç kat daha yüksek!
  Kızıl saçlı savaşçı çıplak topuğuyla sihirli bir enerji baloncuğu verdi ve heyecanla ekledi:
  - Böylece ülkem çiçek açsın!
  Böylece kızlar ayrıldı ve çok iyice. Ve kendileri için büyük kazanımlarla bu tüylü yaratıklar ordusunu eziyorlar.
  Elfaraya yine göbeğinden sihirli bir lazer fırlattı ve gözleri parlayarak ciyakladı:
  - Bir şişede bir kobra ve bir gyurza var!
  Ve orkları düşmana canlı canlı yakan şeyin yeni bir ışınını nasıl serbest bırakacağını.
  Aniden ilan eden prensesin kızıl saçlı ortağı:
  - Şimdi benim adım de Lavalier!
  Elfaraya hemen onayladı:
  - De Lavalier, öyleyse de Lavalier! Çok daha güzel!
  Kızıl saçlı savaşçı ciyakladı:
  - Ben vahşilerin dizlerinin üzerinde duran bir ışık şövalyesiyim.
  Bu orkları yeryüzünden silip süpüreceğim!
  Ve çıplak, yontulmuş bacaklarını üzerlerinde nasıl hareket ettireceğini ... Ve kızların geri kalanı, yüz bin askerden oluşan tüm ordu onu alacak, ağızlarını açacak ve onlardan ateş açacak.
  Ve yine bir alevler dizisi orkların üzerine düşecek, hiç tereddüt etmeden ve fırsat vermeden yakıp kül edecek.
  Hemen üç milyon tüylü yaratık aynı anda alev aldı. Sanki üzerlerine napalm dökülmüş gibiydi. Hatta kükürtle birlikte fosfor bile. Ve her şey aynı anda bir milyar kibrit gibi alevlendi.
  Ve bu kütle nasıl aydınlanacak. Ve tüm bunlardan aynı anda kaç tane uluma, çığlık ve küfür.
  Elfaraya havladı:
  - Orklara merhamet etme
  Öldürün onları piçler...
  Tahtakuruları nasıl ezilir -
  Hamamböcekleri gibi yırtın!
  Ve çıplak ayak parmaklarını alıp şimşek salacak. Ve lütfen çok büyük bir trol. Alacak ve kalkacak. Bir dinozorun havaya uçtuğunu hayal edin.
  Kızıl saçlı ortak ciyakladı:
  - Bu bir gulyabani!
  Elfaraya, çıplak topuğu bir magoplazma baloncuğu çıkararak yanıt olarak ciyakladı:
  - Hortlaklara bir cevabımız var!
  Ateşli savaşçı haykırdı:
  - Ve onun için bir tabut ve çelenk içinde selamlar olacak!
  Elfaraya şunları kaydetti:
  - Bir çelenk hem cenaze hem de defne olabilir! O yüzden fazla heyecanlanma!
  Kızıl saçlı prenses kükredi, aynı zamanda göbeğinden bir şimşek çaktı ve hayatta kalan birkaç orku devirdi:
  - Onlar için çelenkten daha ağır bir şey hazırladık!
  Ve şimdi savaşçılar, yüz bin kızın hepsi onu alacak ve Elfarai'nin emriyle zıplayıp çıplak, kaslı bacaklarını havada bükecekler. Sonuç olarak, bir fırtına ve gerçek bir büyülü fırtına yükselecek. Ve muazzam bir güç dalgası gidecek ve milyonda bir sihirli tsunami şaftı gidecek.
  Sonuç olarak, son orklar yok edildi ve tamamen düzleştirildi.
  Kızartıldı ve pirzola oldu.
  Elfaraya acıklı bir şekilde şöyle diyor:
  - Vatan marşını yüreklerde söylüyoruz,
  Evrendeki her şeyi mutlu kılacağız...
  Gelelim efsanevi Muhammed'e,
  Cennet ve dünya büyük bir güç içinde!
  
  SASHKA'YA KARŞI ELF PİLOT
  Alternatif evrenlerden birinde, İkinci Dünya Savaşı sırasında bir elf geldi. Japon Hava Kuvvetlerine girdi ve sonuç olarak orada bir numaralı as oldu. Ne de olsa elfler çok yetenekli, hızlı, çevik ve güçlüdür. İnsanlardan çok daha iyi bir tepkiye ve tüm reflekslere sahipler , ayrıca büyülü bir savaş görüşüne sahipler. Bir elf, düşmanın ne yapacağını gördüğünde.
  Kısacası Conan lakabını alan elf, uçakları adeta tohum kırarcasına kolaylıkla düşürüyordu.
  Ve onun sayesinde Japonya, Midway deniz savaşını kazandı. Büyük bir zafer, İkinci Dünya Savaşı'nın tüm seyrini etkiledi. İlk olarak, Japonlar nihayet Pasifik'teki inisiyatifi ele geçirdi. Ve filoları, denizlerde savunma çevresinin inşasını tamamlayarak çok güçlü bir konum elde eden Hawai Takımadalarını ele geçirmeyi başardı.
  Bununla birlikte, bu zaferlerden sonra samuraylar SSCB'ye karşı ikinci bir cephe açmaya karar vermemiş olsaydı, bu belirleyici bir öneme sahip olmayabilirdi.
  Bunu Uzak Doğu'da sürpriz bir saldırı izledi. Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun birlikleri de Vladivostok'a saldırdı. Midway'in zaferinden sonra militarist Japonya'nın saldırı tehdidinin rüşvet ve ihanetin yardımıyla oldukça gerçek olmasına rağmen, Mikado ajanları Vladivostok komutanlığını birlikleri tam savaşa hazır hale getirmemeye ikna etti. Ve sonuç olarak, Demokles'in kılıcı çoktan getirildi ve restoranda ziyafet çekiyorlar. Binbaşı Stalingradova, genç subayı saçından yakaladı, ondan bir kafa daha uzundu ve açıkça daha güçlüydü:
  - Ne kaba ve ayyaş! Neden bu kadar dağılmış bir ekibiniz var! Bu adam bir subaydan çok bir kamarot gibi görünüyor. Belki başlangıç için, tüm şerbetçiotlarının çıkması için iyice üfleyin.
  Albay Palatsev utanmıştı:
  - Bu Sasha Sokolovsky. Kısaltılmış bir programa göre doğrudan Suvorov Okulu'ndan kurslara gönderildi. Hâlâ oldukça erkek, iki ay içinde doğum günü on beş yaşında.
  Stalingradova tatsız bir şekilde yüzünü buruşturdu:
  - Vay! On dört yaşında ve şimdiden bir subay! Savaş böyle yapar! Ve sütlerin zaten tam teşekküllü unvanlar aldığını bilmiyordum.
  Paltsev omuz silkti.
  - Savaşta çocuklar erken büyür! Dahası, Moskova'nın savunmasıyla ilgili en iyi hikayeyi yazdığı gibi başına bir hikaye geldi ve Zhukov bunu not etti ve çocuğu öğrencilerden subaylara transfer etmesini tavsiye etti.
  Stalingradova şu sözlerle daha nazik oldu:
  - İyi! Aptal olmadığını. - Bir okul öğretmeni gibi parmağıyla tehdit etti. - Genel olarak fena değil ama artık içki içmek yok! Kokusunu alabiliyorum ve burnum bir köpek gibi, mahkemenin hemen altında! - Güçlü, olgun ama atletik uyum ve tazeliğini kaybetmemiş bir kadın, albaya parmağını salladı. "Aslında bunun bedelini ödeyeceksin. Zaten orta yaşlı bir adam ama terbiyeli.
  Palatsev öfkeyle öksürdü:
  "Aslında otuz üç yaşındayım ama şimdiden yedi kez yaralandım, bu yüzden yaşlı görünüyorum...
  Stalingradova yanıt olarak bir şey söylemek istedi ki, aniden korkunç bir kükreme şafak öncesi sessizliği bozdu. Sanki gökten ağır kayalar düşüyordu, pencere camı bir anda patladı. Dolu parçaları masaya çarptı ve hatta sarhoş memurların ellerine ve yüzlerine düştü. Stalingradova bir komutan gibi bağırdı:
  - Herkes hemen dışarı çıksın.
  Paltsev yanıt olarak o kadar çok bağırdı ki neredeyse ses tellerini yırtacaktı:
  - Bunlar on iki ve on sekiz inçlik mermiler! En büyük tonajlı Japon savaş gemileri avda gibi görünüyor, bu da demek oluyor ki.
  Sinirlenen Stalingradova çizmesiyle duvara vurdu. Bu arada, anlayışlı bir dürtmeden, kupa botu, kiremit çatladı:
  - Başladık ama planladığımız gibi değil! Hiç de bile! Kahretsin, filoyu hemen denize götürmeniz ve dar gözlü savaşçılar ülkesinin filosunu batırmanız gerekiyor.
  Birinci rütbenin kaptanı (Aksi takdirde albay) dört ayak üzerine düşerek mırıldandı:
  - Sadece muhripimde ve birkaç küçük olukta silahlar var. Cevabımız bile yok.
  Stalingradova ağır bir yumruk gösterdi:
  - Sen ve eşekler! Bir tsunamiyi andıran mavi saçlı kadın savaşçı kükredi. - Ama kıyı toplarına sahip olmalısın! Sonuçta, herkes havacılığın yanı sıra batı cephesine de gönderilmedi. Ne de olsa Japonya'nın her an savaşa girebileceği gerçeği yıllardır konuşuluyor.
  Palatsev'in zaten oldukça yaralı olduğunu söylemek istedi, ancak yine gürledi, parçalar yere düştü. Uçağın gelişini haber veren siren öttü. Deniz kuvvetlerinin albayı büyük bir güçlükle ayağa kalktı ve Stalingradova'nın gürültüsünü engelleyerek bağırdı:
  - Havacılık ve kıyı bataryalarımız tam bir set halinde olmasa da mevcuttur. Hadi cevap ver!
  Pilot sokaklarda koşarken homurdandı:
  - Dövüşçüme koşar giderim ve bu samuray savaşçıları yerleştiririm, bu yeterli görünmeyecek. Yine de Tsushima ve Miduen için ödeme yapacaklar.
  Sashka Sokolovsky, bir rüyada, kulağının yarısı kesilmiş bir köle değil, zaten bir subay, kabul etti:
  - Evet, ödeyecekler! Evet, yüzde ile bile!
  Patlamalar ve uçaksavar silahlarının gecikmiş cıvıltıları duyuldu. Genel olarak, Vladivostok'un hava savunmasının çoğu, Moskova'nın savunmasını güçlendirmek için kırk birinci yılda geri çekildi, bu nedenle Yükselen Güneş ülkesinin sivrisinek kolonisinin çok sayıda noktası pek dikkate alınmadı. böyle bir "gürültüye". Japon dalış bombardıman uçakları, keskin bir çığlıkla bahar "hediyeleri" attı. Darbe hem şehre hem de filoya verildi. Japon uçakları çok büyük değil, çevik, ancak savaş gemileri tam tersine ağır. Burada en büyüğü okyanusta bile sıkışık, uzunluğu üç yüz metre ve topları 460 milimetre. Şimdiye kadar Amerikalılar bu güzelliklerin hiçbirini batırmayı başaramadı ve hayatta kalanlar, kruvazörlerle birlikte sahili yok ediyorlardı. 27 Ocak 1904'te Yükselen Güneş Ülkesi'nin hain saldırısına fazlasıyla benziyordu. Ancak o zaman havacılık yoktu.
  Paltsev koşmaktan boğulduğunu hissetti. O bir süpermen değil, akciğerleri hasta, zor durumda kalmış basit bir adam. Ancak Victoria Stalingradova onu pek geçmedi. Acaba kaç yaşında, otuzdan fazla görünmüyor, göğüsleri büyük ve omuzları bir erkeğinki gibi geniş.
  Stalingradova aniden döndü ve elini salladı:
  -Koşma ihtiyar, beni takip et! - Öyle bir kuvvetle bağırdı ki, ses dalgası kulaklarına çarptı. - Yok ediciyi mümkün olan en kısa sürede denize çıkarın.
  Yakınlarda patlamalar gürledi, enkaz düştü, bunlardan biri doğrudan Stalingradova'ya düştü ve o mekanik olarak elleriyle yakaladı. Terminatör kız kendini bir penaltı vuruşunu başarıyla kazanan bir kaleci gibi hissetti, parça yuvarlaktı, sıcaktı ve topa benziyordu. Victoria aniden kollarından aşağı sıvı bir şeyin aktığını hissetti. Kız parçaya baktı ve sonra üç yıllık savaşın sertleştirdiği demir savaşçısı bile (İspanyol ve sivil olanlarla birlikte daha fazlası olacak) mide bulantısı boğazına kadar geldi. Ellerinde bir bebeğin kafası vardı. Zavallı kız (bu, kısa saç örgüsünden, oyulmuş gözlerden görülebilir. Stalingradova başını dikkatlice kırık asfalta koydu ve haç çıkardı:
  - Günah işlemeye, yaşamaya vaktin yoktu! Ancak, Tanrı'dan daha büyük günahkar yoktur, bu nedenle çocukların acılarına kayıtsızlıktan daha büyük bir günah yoktur.
  Yine bir kükreme ve parçalar, botun içindeki kıza çarparak derisini sıyırdı. Stalingradova zaten geri dönüp olabildiğince hızlı bir şekilde MIG'sinin agresif hostesi sabırla beklediği piste koşmak istiyordu, ama ...
  Savaşçının bir hançer bıçağı kadar keskin bakışı, birinci rütbenin kaptanı Vladimirovich'in yüzünde dayanılmaz bir acı ifadesini fark etti, kopmuş vücudunun üst kısmı patlama dalgası tarafından fırlatıldı. Kız, parçayı zar zor atlattı. Ne kadar kız olsa da, ilk olarak II. Nicholas'ın Rus-Japon döneminde silaha sarıldı. Zaten bir zamanlar, İspanya'daki uluslararası savaş sırasında bile bir şekilde yanağını tuttu. Sonuç olarak, görünüşünü uzun süre bozan derin bir yara izi kaldı. Artı tutuklama ve albayı bir toplama kampına gönderme. Doğru, Sibirya'da bir ağaç kesme yerinde, çok güçlü bir büyücüyle tanıştırıldı ; o, merhemlerin yardımıyla ve ruhların çağrılmasıyla, sanki hiç iyileşmemiş gibi bu yarayı ve daha birçok yarayı iyileştirmeyi başardı. Japonlar, Almanlar, Beyaz Çekler, Kolçak birlikleri, Denikin, Wrangel ile yapılan savaşlar sırasında alınan yaralar. Ve ona çok şey öğretti, bu yüzden Stalingradova, öyle görünüyor ki, seçilmiş türden insanlara aitti.
  Kadın tılsımlarını kullanarak programın ilerisinde ayrılma fırsatı buldu, bu yüzden zor makaleye rağmen af kapsamına alındı. Mesele elbette adamı ikna etmek değil, parti organizatörünün bunu öğrenmemesini sağlamaktır. Ve her türden o kadar çok dolandırıcı var ki, bir muhbir, bir muhbir ve bir muhbir onları tahrik ediyor. Dolayısıyla, kariyeriniz sizin için değerliyse gerçekten hızlanamazsınız.
  Bu, Japonya'nın piyade, havacılık ve hatta tanklarda büyük bir avantaja sahip olduğu anlamına gelir. Eh, tanklarda, bizim açımızdan niteliksel üstünlükle telafi ediliyor ve gerisi çok daha kötü. Hafif silahlar alsanız da, Japonya makineli tüfek sayısında da geride kalıyor, çoğunlukla topları var. Bununla birlikte, Uzak Doğu bölümleri hafif makineli tüfeklerle yetersiz bir şekilde donatılmıştır. Herkese yetecek kadar makine yok. Yani ... Piyadede kalite açısından bir üstünlük yoktur, daha da kötüsü, en iyi subayların tümü Sovyet cephesine nakledilir, burada kural olarak en kötü birliklere ateş açılmaz, asgari düzeyde askeri eğitimden. Bu, savaşın SSCB için son derece elverişsiz bir durumda başladığı anlamına gelir. Ve yeni oluşan epeyce rezerv doğuya atılacak...
  Stalingradova aniden yangına girdi. Bombalanan şehir hastanesi alev alev yanıyordu. Resim gerçekten kıyamet gibi ve kadınlar, çocuklar ve yaşlılar diri diri yanıyorlar. Burada bebek doğrudan ateşe düştü ve her yerde korkunç bir kükreme ve inleme duyuldu.
  Stalingradova başmeleklerin borazanlarını kafasında hissetti ve kendini alevlerin içine attı. Ateş dilleri kızın çıplak ellerini ve açık yüzünü yaladı, ancak pilot o kadar hızlı hareket etti ki, çocuğu yakalamayı başardı ve onu yıkımın kucağından çıkardı.
  Kız, derisinde sadece hafif bir kaşıntı hissederek dışarı fırladı ve bebeğe bir bakış attı. Ne yazık ki çok geçti, çocuk boğuldu, ciğerlerine alevler çekti, yuvarlak yüzünde yanıklar. Derideki bu tür yırtık kabarcıklar papatya tomurcuklarından daha yumuşaktır. Stalingradova bağırdı:
  - İşte insan kaosu!
  Botuyla bir çöp yığınına çarptı ve ardından başka kimlerin kurtarılabileceğine yardım etmek için koştu. Gaz brülörleri arasında dans eden bir kobra gibiydi, kız çok tuhaf bir şekilde kıvrandı ve dans etti. Yandı, çizmeleri eridi, gömleği yandı, ama bir çocuğun her gözyaşı için, küçük bir kalbin her atışında, her kırılgan hayat için ama ülke için çok gerekli olan her şey için inatla savaşmaya devam etti! Çizmeler parçalandı ve şimdi kız çıplak, çekici bacaklarıyla alev kasırgalarının arasında dans etti. O bir şehitti, ama ne Tanrı'ya ne de insanlara faydası olmayan oruç ve kırbaçla kendine işkence eden bir rahibe, belirli hayatları kurtaran bir şehit-savaşçı değildi. Savaşçı kızın bacakları bir küçük kabarcık tabakasıyla kaplıydı, ancak acıdan daha hızlı ve daha doğru hareket ettiler.
  Tıbbi servisin kaptanı çantasından büyük botlar çıkardı ve ona bağırdı:
  - Alın, çabuk giyin! Ateşin üzerinde dans eden sen, sakat kalacaksın.
  Binbaşı rütbesine sahip bir savaşçı hemen cevap verdi:
  - Fiziksel olarak sakat olmak, ahlaki olarak bir ucube olmaktan daha iyidir! Kendiniz için bir saniye değil, her şey cephe için, her şey zafer için!
  Tıbbi servisin kaptanı cevap verdi:
  - Bu gerçek bir Sovyet adamı!
  Alevi çiğneyen Stalingradova küfretti:
  - Ve ne duruyorsun, insanları kurtar!
  Kaptan içini çekti.
  - Bacaklarım yerine protezlerim var!
  Yüzü yarı yanmış ve bilinci kapalı başka bir kızı dışarı çıkaran Stalingradova öfkeyle bağırdı:
  Tanrı ne kadar acımasız!
  Kaptan omuz silkti.
  Suç Allah'ın değil, insanların!
  Stalingradova çok makul ve kendinden emin bir şekilde itiraz etti:
  - Bu, söylemekle aynı şey - ebeveynler değil, çocuklar suçlanacak!
  Yüzbaşı bir şey söylemek istedi ama duman bulutları boğazına kaçtı ve öfkeyle öksürdü.
  Bombalamalar azaldı, ancak bombardıman devam etti. Geminin toplarında yeterli miktarda mermi var, ancak ateş artık daha çok silahsız Sovyet gemilerine yönelikti. Yamamoto, denizdeki hakimiyetin bu savaştaki inisiyatifi uzun süre Japonya'ya devredeceğini anlamıştı. Ve gemi inşa etmek için süreç pahalı ve uzundur, ancak örneğin denizaltıları damgalamak belki daha kolaydır. Bu da elbette dikkate alınmalı ama önemli olan yapıyı kırmak. Japonya'nın İmparator Hirohito'dan sonra en güçlü adamı olan Amiral Yamamoto, kendisini bir tanrı gibi hissetti. Gerçek bir tanrı, yani Yükselen Güneş ülkesinin dini, tanrılaştırmanın en iyi yolunun askeri hüner olduğunu öğretti! Ve şimdi büyük komutan, etrafındaki boşluğa keyfi olarak eziyet edebilir ve parçalayabilirdi. Vladivostok'un yukarısında kilometrelerce boyunca kalın, siyah duman bulutları var; bunlar yanan petrol depolama tesisleri ve yakıt depolarıdır. Yüzlerce, binlerce insan yanıyor, cehennem, peki bundan sonra nasıl olur da Ruslardan yüzyıllarca süren aşağılamanın intikamını almış bir tanrı gibi hissetmezsin, büyük bir halk bir dizi adada toplanmaya zorlanır ki, adalara kıyasla çok küçük. Rusya'nın genişlikleri. Şimdi Rus filosu batıyor ve Peru Limanı'nın aksine tek bir gemi bırakmayacaklar.
  Khalkhin Gol Savaşı sırasında Yamamoto, Vladivostok'a benzer bir darbe indirmeyi teklif etti ve bunun için ayrıntılı bir plan yapıldı. Ancak Hitler beklenmedik bir şekilde Stalin'le barıştı. Genel olarak, aptal Hitler, Yahudilere yönelik katliamı başlattı ve böylece hem Polonya'yı hem de Batı ülkelerini kendisine karşı kışkırttı. Ve neden buna ihtiyacı vardı? Yahudi zenginlikleri mi almak istediniz? Ancak önce SSCB'yi ve belki sonra diğer ülkeleri yenerek bir dünya gücü olmak daha iyiydi. Zihniyetinin fanatizm ve fedakarlık eğilimi ile çok daha az karakterize olması nedeniyle Batı'yı kazanmak daha kolaydır. Amerikan pilotlarının çarptığı bilinen en az bir vaka var mı? Doğru, birkaç çarpışma oldu, ancak bu büyük olasılıkla bir kaza. Ruslar fanatiktir, bu gariptir, çünkü Ortodoks inancı intiharı onaylamaz ve kişinin silahla cennete giden bir yol kazanabileceğini hiç düşünmez. Genel olarak, Mesih'in öğretisi son derece aptalca ve pratik değildir. He Yamamoto İncil'i okudu ve insanların böylesine pasifist bir Tanrı olarak düşünme aptallığına hayret etti. Örneğin, öğretir: sağ yanağınıza vururlar - sola dönün, bir gömlek isterler - iki verin, düşmanınızı sevin! Sadece akıl hastası bir kişi Mesih'i Tanrı olarak kabul edebilir. Böyle bir din ancak köleler, bağlı vasallar için iyidir. Ve tüm Avrupa ve dünyanın yarısı inanmış olmalı. Doğru, İsa'nın öğretileri, Eski Ahit'in göze göz ilkesini reddetmesine ve size düşmanlarınızı sevmeyi öğretmesine rağmen, İngilizlerin tüm gezegenin üçte birini fethetmesini engellemedi. insanlık tarihinin en geniş imparatorluğu. Ve bu, milli marşta bile Tanrı'dan söz edilen Britanya'nın dindarlığına rağmen. Garip bir şekilde, ABD başkanları İncil üzerine yemin etmelerine rağmen Japon şehirlerini napalm bombalarıyla bombalayarak binlerce kadın ve çocuğu diri diri yaktı. Üstelik siviller kazara değil, kasıtlı olarak öldürüldü, bu sivil nüfusu terörize etme taktiğiydi: insani ve ekonomik kaynakları baltalamak. Ancak Japonlar henüz ABD'yi bombalamadı. Ama yapacaklar! Ayrıca samuraylara özel bir zulüm atfediyorlar. Ne de olsa Yamamoto, istenirse, özellikle Peru Limanı yakınlarındaki Yankee filosunun yenilgisinden sonra ABD şehirlerine bombardıman uçaklarıyla girebilirdi. Evet, Avrupalılar ahlaki piçlerdir. Sapık bir anlayışa, imana, öğretmeye ve yapmamaya sahipler! Japonya'da öyle değil! Bize öğretilen şey, yaptığımız şeydir. Allah öte yanağınızı çevirin diye bir şey yok ama kulları küçük çocukları kasten öldürüyor. Evet, genel olarak Allah'ın bir ve her şeye kadir olduğu inancı doğru olamaz. Yalnız olsaydı, elbette insanların kendisine doğru, iman ve hak üzere ibadet etmelerine ve tek bir öğretiye sahip olmalarına özen gösterirdi. Ve böylece herkes istediği gibi, istediği gibi dua eder. Ve dünya, tek bir Yüce Allah tarafından yaratılamayacak kadar çirkin ve yanlıştır. Ne de olsa, sorumlu herhangi bir yönetici, her şeyden önce düzen ve adalet için çabalar. Önce güçlü, akıllı, asil, dürüst olanların olmasını, geri kalanların ya kendilerini düzeltmelerini, bedenen ve ruhen büyümelerini, ya da ... Ancak Allah, her şeye gücü yeten ve evrenin Yaratıcısı olsaydı, o zaman yapmazdı. bedensel ve zihinsel ucubeler yaratın. Ne de olsa, imparator neden bazen verili olarak insanların zayıflıklarına katlanmak zorunda kalıyor? Başka çıkış yolu olmadığı için, göz açıp kapayıncaya kadar ucubeleri yakışıklı adamlara, korkakları cesur adamlara dönüştüremez. Ama yapabilseydim, hemen yapardım!
  Ne yazık ki, olanı kabul etmem ve verili olarak aldığım insan malzemesiyle ilgilenmem gerekiyor. Ama kimden aldığı başka bir soru. Evet ve imparatorun kendisinin de zayıflıkları var: o sadece bir insan - yaşlanıyor, hastalanıyor, eskiyor. Garip bir şekilde, ilahi bir imparator genellikle sıradan bir hizmetkardan daha az yaşar, çoğu generalden ve birçok askerden daha az silah becerisine sahiptir. Peki, içinde Yüce Allah'tan ne var. Ama beyaz daha iyi değil! Tüm Avrupa tarihinde, Hitler'den daha korkunç ve başarılı bir fatih yoktu. Evet, o gerçekten beyazların askeri hünerinin bir simgesi! Ve yine de, tüm zamanların ve halkların en büyük komutanı spor salonunu bile bitiremedi, Japonya'da zorunlu olan orta öğretimi bile alamadı!
  Üstelik Hitler sağlık nedenleriyle orduya kabul edilmedi. Garip bir şekilde, güç kültünün bu fanatiği, savaş aslanı fiziksel olarak o kadar zayıf çıktı ki, her mevkide bir askeri karakolun bulunduğu Almanya'da bile er olarak çağrılmadı. Avrupa ne kadar geri kalmış.
  Ancak zamanımızın en önde gelen politikacılarından biri olan Stalin'in de orta öğretimi yoktu, o bir külçeydi. Ve ilginç bir şekilde, sağlık nedenleriyle askere alınmadı. İlginç, tesadüfler, iki hain düşmanın orta öğretimi yoktu, sağlık nedenleriyle askere çağrılmadılar, babaları ayyaştı ve Hitler'in babası da önce kunduracı olarak çalıştı!
  İşte böyle bir tesadüf, garip, uğursuz. Hitler'in sağ eli böyle değil. Aristokrat bir aileden gelen Goering'in atası, Almanya'nın gerçek hükümdarı Bismarck'ın yardımcısıydı. Goering bir iş adamı, oligark, aristokrat ve pragmatisttir. Ayrıca ele geçirilmiş Führer'in yerini almalarının mümkün olduğunu da görüyorlar. Amerika ve İngiltere de gizli de olsa, iktidardaki rejim ne olursa olsun Rusya'yı bitirmek istiyor, ancak özel mülkiyet kavramını o kadar çok reddeden komünistleri bitirmek istiyorlar ki, aşırı güçlenmeye göz yumuyorlar. Almanya'nın.
  Ancak Almanya jeopolitik bir rakip ama oyunun kapitalist ve aristokratik kuralları çerçevesinde bir rakip ve Bolşevik Rusya kesinlikle yabancı ve düşman. Hatta kırk birinci Churchill'in kendisinin, tüm anti-komünizm, geleneksel, İngiliz Rusya nefretiyle birlikte Stalin'e yardım teklif etmesi şaşırtıcı. Ne de olsa, kızıllar altındaki Almanya, Sovyet savaş arabasına koşulan bir savaş atı ve kahverengiler altındaki SSCB, ebedi bir partizan bölgesi. Ne de olsa, fanatik Bolşevikler uzlaşmayacaklar ve uzun süreli bir gerilla savaşı yürütecekler, bu da Üçüncü Reich'ı o kadar tüketecek ki, daha fazla genişleme hayalleri bir fırtınadan sonraki gökkuşağı gibi kaybolacak! Almanya yönetimindeki Rusya, Rusya yönetimindeki Almanya'dan daha iyi! Bunu anlayan ABD ve İngiltere'nin neden savaştan çıkış yolu aradığı açıktır.
  Yamamoto bir pragmatist, ABD ve İngiltere ile savaş halindeydi. Ancak bu iki imparatorluk, petrol ürünleri arzına ambargo uygulayarak Japonya'yı kışkırttı. Ne de olsa, Yükselen Güneş ülkesinin kendi kuyuları ve diğer birçok hammaddesi yok. Japonlar müzakere ediyor, Amerikalılar gittikçe daha küçük düşürücü taleplerde bulunuyorlardı.
  Ve aynı zamanda, savaşı kışkırtan Yankiler, orduyu ve donanmayı savaşa hazır hale getirmekle hiç ilgilenmediler. Baştan çıkarmanın çok büyük olduğu ortaya çıktı, özellikle Moskova'nın düşmek üzere olduğuna ve Almanya'nın ve müttefiklerinin kurtarmaya geleceğine dair bir umut ışığı vardı. Ayrıca, hala nispeten demokratik bir ülke olan ve kamuoyuna büyük ölçüde bağımlı olan ABD'nin, savaş devam ederse, diğer insanların adalarına kan dökmek istemeyeceği umudu vardı. Nitekim, Amerika Birleşik Devletleri topraklarını korumaktan bahsetmiyorsak ve hatta oldukça büyük askeri vergiler ödemiyorsak, sokaktaki sıradan bir Amerikalı neden akrabalarıyla birlikte çinko tabut alsın ki! Belki de bu yüzden Çarlık Rusyası daha fazla askere sahip olarak kaybetti, ancak Rus halkı Mançurya'yı kendi toprakları olarak görmedi ve soyut çıkarlar için kan ve ter ödemek istemedi. Ne yazık ki Hitler, kısmen sert Kışa hazırlıksızlıktan ve kısmen de Bolşeviklerin fanatizm özelliğinden dolayı Moskova'yı almadı. Ancak sadece Bolşevikler değil, Rus halkı da büyük hedefler için özveriye meyillidir. Ne de olsa, ilk hava koçu Rus adam Messer tarafından yapıldı. Hatta bunu cennet hurileri uğruna değil, Anavatan uğruna yapması şaşırtıcıdır. Her ne kadar ... Messer kısmen aptal olsa da, sonuçta o bir akrobasi ustası, bir mucit, bir tasarımcı ve elbette yaşayan biri Anavatan'a çok daha fazla fayda sağlayacaktır. Belki de Yankiler şu ilkeyi tekrarlayarak o kadar da haksız değillerdir: Savaşta asıl mesele hayatta kalmaktır! Ne de olsa ölüler artık öldüremez!
  Amiral Naumo şunları söyledi:
  - Mühimmatın üçte ikisinden fazlasını çoktan tükettik. Silahlar çok sıcak, kovalarla su dökülüyor!
  Yamamoto parmağını havada bir çarpı işareti yaptı ve alçak, biraz boğuk bir sesle şöyle dedi:
  - Topların mermilerin son üçte birine dayanacağını düşünüyorum. Hayır olmasına rağmen, yüzde doksan beşe kadar nakavt.
  Amiral Naumo omuz silkti ve alnındaki teri sildi.
  - İlk gün en iyisini vermeye değer mi?
  Yamamoto yumruklarını sıktı.
  - Masraflar! Tabii ki buna değer! 1904'te olduğu gibi Rusları, 1941'de Almanları şaşırttık ama Stalin komutayı ağır bir şekilde cezalandıracak ve bu bir daha olmayacak. Bu yüzden ejderhanın kuyruğunun uykuya daldığı gerçeğini kullanmak gerekiyor. Aslında Stalin'i anlıyorum, Almanya ile savaş onun dikkatini o kadar çekti ki Uzak Doğu'ya bakmayı bıraktı. Ve lidersiz çevresi inisiyatif almaktan korkuyor. İşte darbemizi kaçırdık. Amerikalıların yanı sıra. Meselenin hazırlanmakta olduğu, bulutların toplandığı, yakında gök gürültüsünün çarpacağı herkes için açıktı ama ...
  Naumo, kemerinde asılı duran samuray kılıcının kabzasına dokundu, ya da yaygın adıyla katana:
  - Ruslar hep geç davranır! Savaş çok uzun sürmeyecek ve Urallara ulaşacağız.
  Yamamoto gözlerini gökyüzüne kaldırdı.
  "Tanrılar bu konuda bize yardım etsin, ama sanmıyorum!" Çabuk öğreniyorlar, Khalkhin Gol, Rusların seviyesinin 1904-1905 savaşından daha yüksek olduğunu gösterdi. Ayrıca size bir sır vereceğim. Vladivostok'taki gizli ajanımız, oldukça güçlü kıyı topçularının mermileri olmaması ve uçağın zamanında havalanamaması konusunda biraz yardımcı oldu. Bu gizli savaştır.
  Naumo şaşırmıştı:
  - SMERSH ve NKVD nereye baktı?
  Yamamoto parmaklarını sallayarak kıkırdadı.
  "Rusya'nın en kötü kadroları burada Uzak Doğu'da görev yapıyor, Sovyet-Alman cephesinde ölmekten korkanlar Vladivostok için can atıyorlar. Bu nedenle, burada kendi kendine hizmet eden bir kişinin yanı sıra zirvede bir hain veya aptal bulmak çok daha kolaydır. Ve NKVD, hayali komploları ifşa etmeye o kadar alışmış ki, artık gerçek hainleri fark etmiyor. Yani çalışmak oldukça mümkün. Bu arada, aileleri, akrabaları ve arkadaşları bunun için infazla tehdit edilmelerine rağmen birkaç general Almanların tarafına geçtiyse, o zaman tepeden birine rüşvet vermek oldukça mümkündür. Ya da karanlıkta kullanın ki bu daha da iyi. Bu yüzden çok iş yaptık. Biz Japonlar, genellikle askeri operasyonlar üzerinde derinlemesine düşünme ve tüm küçük şeyleri hesaba katma ile karakterize ediliriz.
  Naumo katanasının kabzasını ovuşturdu.
  - Sağ! Ancak Khalkhin Gol'ün utancı, bir acı ve güçlü bir sıkıntı duygusu uyandırıyor! Biz nasıl...
  Yamamoto teselli etti:
  - Japonlardan daha fazla Mançu vardı ve genel olarak her zaman kazanmak imkansızdır. Bununla birlikte, bizim tarafımızda savaşan en iyi birimlerin olmadığını ve Rusların havacılık ve tanklarda büyük bir avantajı olduğunu not etmeliyim .
  Naumo katanasını yarıya kadar çekti.
  - Haklı değiliz! Bir samuray asla körelmiş bir bıçaktan ve yorgun bir attan, çok sayıda düşmandan ve zayıf bir silahtan bahsetmez!
  Yamamoto düzeltildi:
  - Samuray elbette değil, ama bir erkek maalesef evet! İnsanlar hata yapma eğilimindedir!
  Yamamoto'nun dikkati dağıldı ve borulara bir şeyler bağırdı ve ardından devam etti:
  - Bir samuray asla gerçekten eğilmez! Çarpmaya ve akıntıya karşı gider.
  Naumo başını salladı.
  - Gerçekten mi! Ama ABD ve İngiliz Aslanı ile savaştık.
  Yamamoto parmağıyla kaptan köşküne vurdu.
  - Evet! Doğru, ancak ABD tepeden tırnağa darbe aldı, İngiltere kolonilerini kaybetti ve Almanya'nın başı beladaydı. Wehrmacht'ın saldırıya geçmesini kolaylaştırmak için Rusya'nın batısından mümkün olduğu kadar çok kuvveti geri çekmek istedik. Darbe, yollar kururken Mayıs ayında planlandı, ancak Amerikalılar engelledi.
  Naumo katanasını çekip havaya fırlattı:
  - ABD'ye ölüm! Her zaman Japonya'ya müdahale ederler.
  Yamamoto sinsice sırıttı.
  - Elbette her zaman değil, örneğin, Rusya ile ilk savaştığımızda, Yankees bize silah tedarikinin yanı sıra kredi konusunda da çok yardımcı oldu. Filomuzun yarısından fazlası Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin parasıyla ve kendi tersanelerinde yapıldı. Yani Amerika her zaman kötü değil ama bu durumda değil.
  Naumo şaşkınlıkla sordu:
  - Ve neden?
  Yamamoto açıklamaya tenezzül etti:
  - Bir uzun menzilli bombardıman uçağı sürüsü Tokyo'ya girdi ve napalm bombaları kullanarak başkente sinsi bir darbe indirdi. Yüzlerce ahşap ev yandı ve imparator ne pahasına olursa olsun kontrol bölgesini başkentten uzaklaştırma emri verdi. Ve her şeyden önce, Japon iskeletlerine en yakın olan Midway takımadalarındaki Amerikan üslerinin savaş kompleksini ele geçirmek. Ve başardık!
  Nauma kılıcını havada salladı:
  Yine de kazandık!
  Yamamoto'nun sözünü kesti:
  - Beyazlar arasında da akıllılar var! İmparatorun ofisine Napolyon'un bir büstünü koymasına şaşmamalı. Ama başka bir Sezar daha vardı, dedi: Fethedileni elde tutmak kazanmaktan daha zordur. Bu durumda, bu ilk etapta bizim için geçerlidir. Nauma, sekiz figürünü kılıçla yeniden üretti:
  Aklımla anlıyorum ama kalbimle!
  Yamamoto ayağa kalktı ve meslektaşının omzuna vurdu.
  - Evet, üzülmeyin, bu durumda geri dönmek için ayrılıyoruz. SSCB'yi yeneceğiz ve tekrar ABD ve İngilizlere koşacağız, ama zaten Almanlar ve makarna ile birlikte.
  Amiral Nauma neredeyse belli belirsiz bir hareketle katanayı kınına sakladı ve peltek konuşarak fısıldadı:
  - Gelecek güzel, ama şimdi daha iyi! Uçak gemilerinden duyun, tüm bomba kaynağı tükendi ve ...
  Yamamoto kısaca emretti:
  - Güverteye gelin ve etrafa bakın, yarım saat içinde dönüp en yakın üssümüze doğru yola çıkacağız.
  Nauma burnundan ıslık çaldı:
  - Komutanı dinle!
  Amiral çarpmasın diye kapıyı tutarak dışarı fırladı. Ayak sesleri kesilmeden önce, kapıdan bir gölge çıktı, sessizce yürüdü ve yorganı attı.
  Peki, zamanın ne önemi var ve aşk gecedir.
  Bu arada, Sasha Sokolovsky yine de LAGG-5 savaşçısına tırmandı.
  Çocuk savaşmak istedi. Müthiş Conan'la tanışmak için uçtu. Bu yüzden inanılmaz tesadüflerin olduğu bir rüya.
  Conan şimdiden beş yüz altmış Amerikan ve İngiliz uçağını düşürdü. Ve gagasını Sovyet aslarıyla geçti.
  Ancak kendisini nasıl bir sürprizin beklediğinden şüphelenmez.
  Sasha Sokolovsky'nin kendisi ona karşı.
  Oğlan tek başına mayo giyiyor, daha rahat ve mantıklı. Şiddetli bir savaşa girer.
  Rakibi Konan da sarı saçlı ve yaklaşık on dört yaşında bir çocuğa benziyor, sadece çok yakışıklı ve belirgin kasları var.
  Her iki erkek de terminatör.
  Uzak mesafeden birbirlerine ateş etmeye başlarlar. Ve aynı anda kaçıyorlar.
  Atışların önünden çekil.
  Sasha bağırır:
  - Vatan için Stalin için!
  Conan geri kükredi:
  - Japonya için, imparator için!
  Her ne kadar o bir samuray değil, bir elf olsa da. İşte çocuk Conan, bir Sovyet arabasını deviriyor.
  Sasha simetrik olarak cevap verir - Japonca olanı keser.
  Her iki savaşçı da kahraman olmayı hak ediyor.
  Ya akın ederler, sonra farklı yönlere dağılırlar ama hiçbiri diğerini alt edemez.
  Sasha bağırır:
  - Aşağılık korkakla savaş!
  Conan'ın yanıtları:
  - Seni korkak dövüşü!
  Tekrar birleşirler. Neredeyse birbirlerine çarpıyorlar ama yine farklı yönlere dağılıyorlar. Hayır, kimse kimseyi vuramaz. Ne yazık ki bu onlar için mümkün değil.
  Ve tekrar dağıldılar.
  Sasha homurdandı:
  - Kutsal Rusya için!
  Conan kükredi:
  - Hayır, Japonya daha kutsal!
  Sasha ıslık çaldı ve cevap verdi:
  Ama sen Japon değilsin! Ve insan bile değil!
  Conan dişlerini göstererek homurdandı:
  - Peki ben kimim?
  Sasha dürüstçe cevap verdi:
  - Sen bir tür ışık elfindensin!
  Conan kıkırdadı ve başka bir Sovyet uçağını durdurarak cevap verdi:
  - İşte böyle biliyorsun!
  Sashka, inci dişleriyle sırıtarak şunları kaydetti:
  - Çok şey biliyorum!
  Conan daha sonra şunları önerdi:
  - Hadi bunu yapalım! Şahsen benim için bu savaş daha çok bir oyun ve eğlence, sen de yirmi birinci yüzyılın çocuğusun! Dünya Savaşı için ne istiyorsun?
  Sasha mantıklı bir şekilde bir Japon arabasını devirirken şunları kaydetti:
  - Rusya'dan geliyorum ve Rusya'dan önce SSCB vardı. Böylece Anavatanım için savaştığımı söyleyebilirim!
  Conan kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ve ben bir Japon elf Conan tarafından icat edildim ve animede çizdim. Bu yüzden Japonya için savaşıyorum. Yani burası aynı zamanda bir dereceye kadar benim vatanım!
  Sasha tekrar yakınlaşma için gönderdi. Tüm makineli tüfeklerin arkasından ateş ettiler ama birbirlerine vuramadılar.
  Cephaneleri bitti.
  Conan önerdi:
  - Hadi! İkimiz de İkinci Dünya Savaşı'ndan ayrılıyoruz! Ben kendi dünyamdayım ve sen senin dünyandasın ... Ve hadi olaylar yoluna girsin!
  Sasha cevap verdi:
  - Hayır, bu olmaz! Japonya zaten SSCB'ye saldırdı ve bununla ilgili sorunlar yarattı. Ya da sanki yokmuş gibi İkinci Dünya Savaşı'nda olmanızı sağlayacağız. Yoksa savaşmak için burada kalacağım!
  Conan kıkırdadı ve cevap verdi:
  - İkinci dünya savaşında ikimiz için de zaman azalıyor! Ve dünyalarımıza dönüyoruz! Değişime gelince, genç subay, senden daha başarılı oldum çünkü ben bir elfim! Evet, hemen uçağın dümenine girmenize izin vermediler!
  Sasha homurdandı:
  - Sen ol ...
  Ancak vakti olmadan, bir flaş parladı ve her iki uçak, pilot aslar havadan kayboldu.
  Sonra savaş, farklı dünyalardan iki savaşçı olmadan devam etti. Japon anime çizgi filmlerinden biri ve yirmi birinci yüzyılda doğan diğer çocuk kendi zamanlarına döndü.
  Ancak iş çoktan yapıldı ve ABD'yi denizde mağlup eden Japonya, SSCB'ye doğudan saldırıyor.
  Stalin, önemli kuvvetleri Doğu'ya nakletmek zorunda kalır ve saldırıyı Stalingrad yakınlarında erteler. Doğru, Rzhev-Sychov operasyonu hala devam ediyor, ancak gerçek tarihte olduğundan daha az başarılı. Almanlar, Sovyet birliklerinin saldırısını püskürtmeyi başardı ve onlara büyük hasar verdi.
  Doğru, Afrika'da müttefikler inisiyatifi ele geçirdi. Ancak Paulus'u kazandan kurtarmaya gerek olmadığı için, Rommel daha fazla takviye aldı ve Cezayir'de Amerikalılara karşı çok etkili bir saldırı gerçekleştirerek elli binden fazla asker ve subayı ele geçirdi.
  Ağır hasar, Amerikan komutanlığında anlaşmazlıklara neden oldu ve Roosevelt, birliklerin Afrika'ya nakledilmesini dondurdu ve genel olarak Pasifik Okyanusu'nun Amerika için en önemli olduğunu belirtti.
  ABD ordusunun bir kısmı ve sanayicilerin çoğu da Japonya'ya odaklanmakta ısrar etti.
  Sonuç olarak, Amerika Birleşik Devletleri'nde izolasyon taraftarları, Amerika'nın Avrupa'daki savaşa katılmama projesini kırmayı başardılar. Wehrmacht'a ateşkes bile teklif edildi.
  Rezervlerle ilgili sorunlar yaşayan Hitler, Amerikalılarla ateşkes yapmayı kabul etti.
  İngiltere de ABD olmadan savaşmak istemedi ve bir yıllığına ateşkes teklif etti.
  Führer buna katıldı. Kışın Almanlar cepheyi tutmayı başardılar. Sadece Leningrad yakınlarında, Iskra Operasyonu başarı ile taçlandırıldı ve koridoru kırmak mümkün oldu.
  Almanlar, Aralık ayında Stalingrad'ı tamamen ele geçirmeyi başardılar, ancak daha fazla ilerlemediler.
  Şubat ayının sonunda Kızıl Ordu, Voronezh yakınlarında başarılı bir saldırı gerçekleştirdi ve önemli ölçüde ilerlemeyi başardı. Ancak Mainstein, Mart ayında bir karşı saldırı ile Sovyet birliklerini kuşatmayı ve durumu düzeltmeyi başardı.
  Red çok fazla hasar aldı. Ve bir süre sakinleşti.
  Bu arada Almanlar, Şubat ayında topyekun savaş ilan etti. Ve müttefikler bombalamayı ve savaşmayı bıraktı.
  Üçüncü Reich'ta silah üretimi, özellikle tanklar önemli ölçüde arttı.
  Fritz, "Kaplanlar", "Panterler" ve "Ferdinandlar"ı kullanarak savaşın sonucunu kendi lehlerine karar vermeyi planladı.
  Ama tabii ki bu yeterli değildi. Ana darbeyi, Volga kıyısı boyunca, Hazar Denizi yönünde Stalingrad bölgesinde verdiler.
  Plan, Kafkasya'yı kara yoluyla SSCB'nin geri kalanından ayırmaktı. Ve sonra Hazar kıyısı boyunca Bakü'ye hareket edin.
  Aynı zamanda Almanlar, Türkiye'yi savaşa dahil etmek için diplomatik çabalar sarf etti.
  Wehrmacht'ın Hazar Denizi'ne çıkması durumunda saldırmak için ilkeli bir söz verdiler.
  Japonya hala savaştaydı. Vladivostok'u kesmeyi ve Moğolistan'ı ele geçirmeyi başardı.
  Samurayın çok sayıda piyadesi vardır ve fanatik bir şekilde savaşırlar. Tanklar oldukça zayıf, ancak hafif, hareketli ve üretimi ucuz. Ve en önemlisi, iyi bir trafikle.
  Kısacası düşmanın gücü büyüktür. Ve Stalin ne yapacağını bilmiyor.
  Şimdiye kadar, tüm bahis otuz dört üzerine. Ancak Alman arabalarından, özellikle de Tiger'lardan daha zayıflar. KV tankı daha da kötü ve daha ağır.
  45 mm'lik topun modası geçmiş ve 76 mm'lik top yeterince güçlü değil.
  Havacılık pratik açıdan fena değil. Ancak özellikle Yak-9, silah konusunda oldukça zayıf.
  Almanlar doğal olarak Focke-Wulf'a bahse girdi! Ancak arabayı yönetmek zordu. Çok güçlü ve hızlı olmasına rağmen.
  ME-309, yedi atış noktasına sahip hızlı bir araba olarak gelmeye başladı, ancak aynı zamanda kullanımı kolay ve ağır değildi. Ve bu, daha kötü manevra kabiliyeti anlamına gelir.
  İyi bombardıman uçakları olan Yu-188 ve Yu-288 gibi yeni gelişmelerin aşağı yukarı başarılı oldu.
  Ve tabii ki ilk jet arabaları da ortaya çıkmaya başladı. Ama henüz kitlesel olarak değil.
  Almanlar, taarruza yalnızca 15 Haziran'da çok sayıda tank aktararak başladı. Ve tabii ki en başından beri bekleniyorlardı. Güçlü bir savunma inşa edildi.
  Gerçek bir kale.
  Ayrıca IL-2, küçük kümülatif bombalar şeklinde Almanlar için güzel bir sürpriz hazırladı.
  Ama bu yeterli değil ... Almanlar hala daha güçlüydü. Hem havacılık hem de tanklar olmak üzere giderek daha deneyimli piyadeler biriktirdiler.
  Batı cephesi olmadan Naziler havada daha güçlüdür. Tanklarda sayı olarak ufak bir üstünlükleri var ama ağır araçlardan dolayı kalite olarak.
  Topçularda, SSCB'den biraz daha fazla varil. Ama elbette kalibre açısından düşman önde.
  Geriye sadece güçlü bir savunmaya ve Sovyet halkının dayanıklılığına güvenmek kalıyor.
  
  
  
  NAPOLEON SU ALTINDA KAZANDI
  Büyük Napolyon, Hamilton'a birkaç saat önce saldırdı ve Blucher yaklaşmadan önce onu yenmeyi başardı. Sonra Blucher'ı yendi.
  Bu koşullar altında Birinci İskender liderliğindeki Rusya, Napolyon ile savaşmamaya karar verdi. Onunla akraba olduğu anlaşılan Avusturyalılar, ılımlı koşullarda barış teklif ettiler.
  Fransa, İtalya'da Fransızların yaşadığı iki küçük bölgeyi ve Hollanda'yı kompozisyonuna geri aldı. Ondan bir tazminat kaldırıldı ve Birinci Napolyon'un yetkisi tanındı.
  Geçici bir denge kurulmuştur. Fransa savaşlardan çok yorulmuştu ve Napolyon bir süre sessizce oturdu. Rağmen bazı reformlar gerçekleştirmeye başladı. En önemlilerinden biri, dört ortağa kadar sahip olma hakkı ile çok eşliliğin resmi olarak tanıtılmasıdır.
  Katolik Kilisesi dirense de papalığın otoritesi büyük ölçüde düştü. Protestanlar da bu konuda esneklik göstermişlerdir.
  Napolyon'un kendisi neredeyse bir ateistti. Kiliseyi devletten güçlü bir şekilde ayırdı. Mesela laik kanunlar sizi ilgilendirmez.
  Fransa'nın gücünü biraz geri kazanan Büyük Napolyon, Cezayir ve Fas'ı işgal etti. Afrika'daki kolonileri mülklerine ilhak etmeye başladı. Yakında birlikleri Libya'yı ele geçirdi. Ancak Mısır'ın alınması, kendisi hakkında hiçbir fikri olmayan İngiltere tarafından engellendi.
  Napolyon, düşmandan çok daha zayıf olduğu denizde savaş başlatmamanın daha iyi olduğuna karar verdi. Üstelik Afrika'da ele geçirilenleri de sindirmek gerekiyor.
  Fransızlar Nijer'e taşınmaya ve Batı'daki ve Afrika'nın merkezindeki toprakları fethetmeye karar verdi.
  Napolyon, özellikle arkadaş oldukları I. Nicholas'ın iktidara gelmesinden sonra Rusya ve Avusturya ile iyi ilişkiler kurmayı başardı. Ayrıca 1829'da Avusturya ve Fransa, Rusya'nın yanında Türkiye'ye karşı savaşa girdiler. Genel olarak güçlü bir hareket olduğu ortaya çıktı.
  Türkiye nihayet Balkanlardan atıldı. Bosna-Hersek Avusturya'nın bir parçası oldu, Rusya Romanya'nın doğu kısmını aldı ve batı kısmı Avusturya oldu.
  Bulgaristan ve Sırbistan resmen bağımsızlık kazandılar, ancak Bulgarlar Rusya'nın ve Sırplar Avusturya'nın tebaası oldular. Fransa, Sardinya Krallığı ve Napoli'yi kontrolü altına aldı. Ayrıca Fransızlar Girit'i Yunanistan'dan ve adaların bir kısmından ele geçirdi. Kıtadaki Yunanistan'ın kendisi resmen bağımsızlığını kazandı, ancak Fransa'nın himayesi altında.
  Türkiye, Avrupa'da pratik olarak sadece İstanbul'un mülkiyetinde kaldı.
  Rusya ayrıca Transkafkasya, Batum, Kars ve Erzurum'u - Ermenilerin ve Kürtlerin yaşadığı neredeyse tüm toprakları aldı. Irak'ın kuzeyi Rus oldu ve güneyi İngilizler tarafından ilhak edildi.
  Türkiye küçük güçler kategorisine düşürüldü. Ve Rusya, tam tersine, gerçek tarihten daha güçlü çıktı. Napolyon 1837'de öldü ve Fransa'yı Afrika, Avrupa ve Asya'nın bazı bölgelerinde sömürge mülkleri olan büyük ve güçlü bir güç bıraktı.
  Bundan sonra oğlu II. Napolyon iktidara geldi. Daha uzun boylu, sarışın, babasından büyük hırslar almış. Ve İngiltere'ye karşı bir koalisyon yaratma girişiminde bulundu.
  Avusturya bunu kabul etti ve o sırada Kafkasya'daki savaşın batağına saplanmış olan Rusya, bir koalisyon savaşı yürütmeyi reddetti. Sonra 1846'da Avusturya ve Fransa, Almanya ile savaşa girdi. Henüz Prusya altında birleşmedi. Evet ve kuvvetler eşit değildi. Avusturya gücünün zirvesinde ve Fransa da... Ve Prusya çok güçlü değil.
  Savaş sonucunda tüm Alman toprakları ele geçirildi ve Fransızlar ile Avusturyalılar arasında paylaştırıldı. Sonra Napolyon II, Danimarka'yı hızla kendisine kattı. 1851'de Norveç, Fransızlar tarafından ele geçirildi.
  Ve 1853'te Nicholas nihayet koalisyona katıldım. Rusya, Avusturya ve Fransa, Türkiye ve İngiltere'den geriye kalanların üzerine düştü.
  Karada, başarı koalisyona katkıda bulundu. Denizde, İngilizler için işler biraz daha iyiydi. Ancak koalisyon tüm Ortadoğu'yu, Mısır'ı, Sudan'ı ele geçirdi. Ve sonra İran. Ve 1857'de Rusya, Fransa ve Avusturya Hindistan'a taşındı. Ve onu da yakalamayı başardılar.
  Güneye doğru ilerleyerek Afrika'nın fethi vardı. Ve Britanya'nın kendisi de kıta ablukası tarafından boğuldu. Aynı zamanda, üç imparatorluk filo inşa ediyordu.
  Savaş gücü ve kaynaklarındaki avantajları gittikçe güçleniyordu.
  Ve 1862'de, Rusya, Fransa ve Avusturya'nın metropole çıkarma tehdidi karşısında İngilizler barış istedi. İngiltere bir dizi küçük düşürücü koşulu kabul etmek ve kolonilerinden vazgeçmek zorunda kaldı.
  Birinci Nicholas 1864'te öldü... Tahtına II. İskender geçti. Ancak bu kral yine şanssızdı. Zaten Nisan 1866'da asilzade Karakazov tarafından vurularak öldürüldü ve köylülerin uzun zamandır beklenen kurtuluşu gerçekleşmedi.
  Ve yeni genç Çar Üçüncü İskender, köylülerin kurtuluşuna karşıydı. Ve muhafazakar rotaya devam etti. Ancak Rusya, Asya ve Çin'de ilerliyordu.
  ABD'de iç savaş uzadı. Özellikle de Abraham Lincoln'ün öldürülmesinden sonra. Kuzeyliler arasında ciddi anlaşmazlıklar çıktı. Savaş on yıldan fazla sürdü ve Birleşik Devletler parçalanmış halde kaldı. Savaşın uzaması, Napolyon II'nin güneylilere yardım etmesi ve Kanada'nın Fransız kolonisi ve vasal Meksika ile sınırda güçlü bir Amerika Birleşik Devletleri'ne sahip olma isteksizliği ile kolaylaştırıldı. Napolyon II 1879'a kadar hüküm sürdü ve saltanatı oldukça uzun sürdü: kırk iki yıl ve şanlı. Fransızlar Afrika'yı tamamen işgal etti, sadece Avusturya biraz aldı, Suriye, Filistin, Çinhindi, kısmen Hindistan, İran vb.
  Kanada'da güçlenen Meksika, Latin Amerika'ya nüfuz etmeye başladı. İspanya ve Portekiz'de Fransız yanlısı krallar hüküm sürmeye başladı. İngiltere küçük bir ülke haline geldi.
  Doğru, Rusya güçlendi ve biraz Avusturya. Ama bu korkutucu değil.
  Napolyon'un oğlu III. Napolyon tahta çıktı. Zaten otuz sekiz yaşındaydı. Oldukça olgun bir imparator olarak, Latin Amerika'da savaşlar yürüterek ve Avustralya ve Pasifik Okyanusu'nda ustalaşarak babasının politikasını sürdürdü.
  O zamanlar Rusya, çok fazla toprak olan Çin ve Hindistan'ı fethetti ve sindirdi. 1904'te Ruslar, daha önce Kore'yi fethettikten sonra Japonya'ya da çıktı. Japonya ile savaş biraz uzadı ve partizan bir aşamaya geçti. Napolyon III, Latin Amerika'yı, neredeyse tüm Kızıl Kıtayı fethetti. Ancak Amerika Birleşik Devletleri'ne girecek zamanı yoktu ve 1909'da öldü.
  Dördüncü Napolyon - tüm en büyük oğullara geleneksel olarak Napolyon denirdi, toprağın sağlamlaştırılmasını tamamlamak için Amerika Birleşik Devletleri'ni aldı ve ona saldırdı. Bu arada Amerika Birleşik Devletleri üç parçaya bölündü ve nispeten geri kaldı. Ve çok sayıda Fransız ordusu onları ele geçirdi.
  Rusya, Japon partizanlarla uzun süre savaşmaya devam etti ve Çin'de sürekli ayaklanmalar çıktı.
  1913'te III.Alexander öldü ve II. Nicholas tahta çıktı. Yeni kral babasının yoluna devam etti.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin fethinden sonra Dördüncü Napolyon daha fazlasını istedi. Henüz kolonileri olmayan Britanya çok güçlü değil. Avusturya ve Rusya, bunlar Fransa'nın yanı sıra dünyanın iki ana gücü.
  Üstelik her iki imparatorlukta da mutlak monarşiler var ve çarlık Rusya'sında serflik de işliyor!
  Dördüncü Napolyon bunu düşünür... Ama aynı anda iki canavarla savaşmak imkansız bir iştir. Ya da çok karmaşık. Bunlardan birini seçip birlikte yenmek gerekiyor.
  Altmış sekiz yıl hüküm süren İmparator Franz Joseph'in 1916'da ölümünden sonra - dünyanın en uzun hükümdarlıklarından biri - büyük yeğeni I. Charles tahta çıktı. Ve bundan sonra Avusturya'da çarpışmalar başladı. Tek büyük-büyük-büyükbabası II. Franz'ın imparator olduğu yeni varisi herkes tanımadı.
  Ve birkaç ayaklanma ve darbe patlak verdi.
  Fransa ve Rusya, Avusturya'ya asker gönderdi. Ortak darbe, patchwork imparatorluğunun ve bölünmesinin hızlı bir şekilde yenilgisine yol açtı. Ve yakında İsveç bölündü.
  Fransa, İspanya ve Portekiz'i de içeriyordu.
  Böylece dünyada sadece iki ülke kaldı: tüm bölgeleri paylaşan Fransa ve Rusya ...
  Nicholas II ve Napolyon IV. Kombinasyon böyle. Ve iki hükümdar karşı karşıya... Ama savaş hiç başlamadı... II. Nicholas 1936'da öldü. Yerine Alexei II geçti. Ve Dördüncü Napolyon bir yıl sonra 1937'de öldü. Yerine kendisi de ölen en büyük oğlu değil, ortanca Louis on dokuzuncusu geçti.
  Yeni kral gençti ve Alexei gençti. Ve 1941'de Mayıs'tan Aralık'a kadar birkaç ay savaştılar ... Ardından ilhak ve tazminat olmaksızın barış yaptılar.
  Zaten iki dünya imparatorluğunun son savaşıydı. 1943'te Fransızlar aya uçtu. Ve 1945'te Ruslar. Uzay genişlemesi başladı.
  Ve iki imparatorluk: Rus ve Fransız, Bonaparte ve Romanov hanedanları barış içinde bir arada yaşadılar.
  Bu nedenle, genel olarak, yaşam, dünyevi evrenin başka bir sisteminde oldukça sakin bir şekilde gelişti.
  20. yüzyılın sonunda, Ruslar ve Fransızlar güneş sisteminin neredeyse tüm gezegenlerini ziyaret etmeyi başardılar ve uzay endüstrisini geliştirdiler.
  Genel olarak, Dünya'da salgın hastalık ve kıtlık yoktu. Her iki imparatorlukta da doğum oranları kontrol altına alındı ve dinlerin kapsamı sınırlandırıldı.
  Kilise devletten ayrıldı ve ateizm ve yeni putperestlik moda oldu.
  Ve neredeyse hiç büyük huzursuzluk olmadığı gibi savaşlar da tamamen ortadan kalktı.
  
  EĞER RASPUTİN HAYATTA KALSA
  Rasputin, midesindeki zehre ve yaraya rağmen bir mucize eseri suikast girişiminden sonra hayatta kaldı. Çar II. Nicholas'ın uzun süredir planladığı maiyeti sonucunda saray darbesi gerçekleşmedi. Çar, Rusya tarihinin en zor aşamasını başarıyla geçti. Ve Nisan sonunda, yollar kurur kurumaz, güneyde uzun zamandır beklenen saldırı başladı.
  Çarlık ordusunun savaş etkinliği, Geçici Hükümetin aptal kararnameleriyle baltalanmadı ve seçkin komutan Brusilov'un komutası altında büyük başarılar elde etti. Bu arada, gerçek tarihte ilk başta büyük başarılar oldu, saldırı hem Bolşevikler hem de büyük burjuvazi ve Geçici Hükümet bakanları da dahil olmak üzere diğer yıkıcı unsurlar tarafından sabotaj sonucu başarısız oldu.
  Ve böylece sabotaj yok, ordu çarlık generallerinin disipliniyle hala güçlü. Ve Avusturyalıların ve özellikle Slav birimlerinin morali düşüyor.
  Brusilov, Lvov'u aldı ve Przemysl kuşatmasına kadar ilerledi.
  Almanlar ancak merkezdeki cepheyi ciddi şekilde zayıflatarak Rus saldırısını bir şekilde durdurdu.
  Ancak Rus birlikleri Romanya'yı da vurdu. Büyük başarılar elde edildi. Ve hatta Bükreş ve Transilvanya'yı yeniden ele geçirdi.
  Almanlar ayrıca diğer sektörlerden birlikleri çekerek Avusturyalıları kurtardı. Almanya için durum, Amerika Birleşik Devletleri'nin Nisan 1917'de savaşa girmesiyle daha da kötüleşti. Neden Amerikalılara katılmıyorsun? Almanya'nın şimdiden yelken açtığı görülüyor ve kazananlar arasında yer almak güzel.
  Sonbaharda, kar yağışı düşmeye başladığında, Rus birliklerinin merkezdeki gerçek Alman birliklerine saldırısı nihayet başladı.
  Islak karda zayıf görüş, Alman makineli nişancılarının ve topçularının çalışmalarını engelledi. Ayrıca soğukta Fritz, sert iklime daha alışkın olan Ruslardan her zaman daha kötü uluyor.
  Böylece, daha kararlı ve yetenekli komutan Kornilov, çok cesur olmayan bir selefi bir kenara iten merkez, batı cephesine komuta etti.
  Rus birlikleri, zayıflamış Alman savunmasını aştı ve çok sayıda mahkum ve kupa ele geçirerek başarılı bir şekilde ilerledi.
  Almanlar, yalnızca batıdaki birliklerini zayıflatan Vistül Nehri'nde Rus birliklerinin ilerlemesini durdurabildi. Çarlık ordusu Baltık devletlerini özgürleştirdi ve Doğu Prusya'ya girdi.
  Ruslar, cephenin güney kesiminde de Türkiye'ye karşı büyük başarılar elde ettiler. Yıl sonunda İngilizler ve Fransızlarla birlikte Küçük Asya'yı neredeyse tamamen ele geçirerek İstanbul'a yaklaştılar.
  Ocak ayında İstanbul, öncelikle Rus birliklerinin baskısı altına girdi ve Osmanlı İmparatorluğu teslim oldu.
  1918 yılı geldi. Rusya'da hızlı bir zafere inandılar ve ülke tüm askeri zorluklara rağmen dayandı. Müttefikler de Batı'da Almanları biraz sıkıştırdılar ve onların başarısına inandılar.
  Amerika giderek daha fazla yeni tümen transfer etti. Avusturya-Macaristan parçalanıyordu ve ordusu firar ediyordu. Bulgaristan, merkezi devletler birliğinden çekilerek Almanya ve Avusturya-Macaristan'a savaş ilan etti. Ve Türkiye yenildi.
  Elbette Almanya'da bu savaşın bir an önce sona erdirilmesi yönünde bir hava oluştu.
  Ama yine de biraz kararsız. Ve nereye gidiyorsun? Mart ayında, havanın ısınmasını beklemeden Rusya, zaten kırılmış olan Avusturya-Macaristan'a saldırdı ve cepheyi yarıp geçti. Almanlar saldırıya dayanamadı ve aktı. Büyük bir kayıpla ezildiler. Budapeşte düştü ve Avusturya İmparatorluğu teslim oldu.
  Bir süre sonra Almanya'da bir darbe oldu ve 9 Mayıs 1918'de Alman İmparatorluğu teslim oldu.
  Böylece Birinci Dünya Savaşı sona erdi. Bunu Versay'daki müzakereler ve yeni bir barış sisteminin imzalanması izledi.
  Osmanlı İmparatorluğu haritadan kayboldu. Rusya, İngiltere, Fransa tarafından bölündü. Çarlık imparatorluğu, Konstantinopolis'i ve Küçük Asya'yı Ermenistan ile geri aldı. İngiltere Irak, Filistin, Suudi Arabistan'daki Osmanlı toprakları ve Fransa Suriye. Avusturya-Macaristan da Avrupa haritasından kayboldu. Rusya, Polonya topraklarıyla birlikte Galiçya, Bukovina, Krakow'u aldı. Çekoslovakya, bir miktar özerkliğe sahip olarak Rusya'nın bir parçası oldu, ancak II. Nicholas, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya'nın kralı oldu. Krakow, Poznan ve Alman topraklarının bir parçası olarak Polonya Krallığı'na girdi. Danzig dahil. Rusya ayrıca Klaipeda bölgesini de aldı. Sahipliği önemli ölçüde genişletiyor.
  Batı'da Almanya, Bismarck döneminde ele geçirilen Fransız ve Danimarka mallarını iade etti. Ayrıca Ren havzasında askerden arındırılmış bir bölgeyi kabul etmeye zorlandı. Almanya da galip ülkelere büyük tazminatlar ödemek zorunda kaldı. Öncelikle Almanlardan en çok Rusya ve Fransa etkileniyor.
  Kendisini Rusya'nın bir tebası olarak tanıyan, ancak resmi olarak onun bir parçası olmayan Yugoslavya da ortaya çıktı. Macaristan kesildi ve kendisini Rusya'nın bir tebası olarak da tanıdı. Avusturya resmen bağımsız kaldı, ancak tazminat ödedi. Romanya, Transilvanya'yı aldı.
  Kaybedenler dışında herkes az çok memnundu. Türkiye ve Avusturya-Macaristan, Avrupa ve Asya haritasından silindi. Ve Rusya hem nüfusu hem de bölgeyi artırdı. Fransa'nın yanı sıra Japonya, İngiltere ve yalnızca Amerika Birleşik Devletleri tazminatların yalnızca küçük bir kısmını aldı. Almanya'nın Pasifik'teki mülkleri Japonya ve İngiltere arasında paylaştırıldı. Afrika'da, çoğunlukla İngiltere.
  Birkaç ay sonra Rusya, Afganistan'daki savaşta İngiliz tarafına katıldı. Hızlı bir zafer kazanıldı ve ilk kez Mendeleev'in oğlu tarafından geliştirilen bir tank olan savaşta test edildi. Yeni otomobilin çok verimli olduğu ve iyi sürüş özelliklerine sahip olduğu kanıtlandı.
  Tahtın varisinin onuruna "Alexey" olarak adlandırıldı. Ve bu araba çok umut verici görünüyordu.
  Afganistan'ın fethi ve bölünmesinden sonra bir barış dönemi başladı. Birkaç küçük savaş geçmesine rağmen. Rusya ve İngiltere İran'ı böldü. Ve sonra Müttefikler Suudi Arabistan'ın bölünmesini tamamladı.
  Rusya ekonomisi yılda yaklaşık yüzde on gibi hızlı bir büyüme yaşadı ve 1929'da ikinci sırada yer aldı. Amerika Birleşik Devletleri de hızla yükseliyordu, Fransa'dan biraz daha az ve hatta Almanya'dan daha az. Ve İngiltere tamamen durgundu, savaş öncesi seviyeye zar zor ulaşıyordu.
  Ancak Büyük Buhran patlak verdiğinde işler yeniden zorlaştı ve isyan ve huzursuzluk büyümeye başladı.
  Nicholas II, Birinci Dünya Savaşı'nı kazanarak otoritesini güçlendirdi. Çar, çalışma gününü on buçuk saate, Cumartesi ve tatil öncesi günlerde ise sekiz saate indirdi. Rusya'da maaş arttı. Fiyatlar sabit kaldı ve çarlık rublesi dünyadaki en güçlü para birimiydi.
  Ayrıca, 1925'te kral, yedi yıllık ücretsiz bir eğitim getirdi. Ve 1929'da yedi dereceli eğitim zorunlu hale geldi. Ücretsiz sağlık hizmetleri de daha erişilebilir hale geldi.
  Ve ücretsiz olarak yüksek öğrenim almak çok daha kolay hale geldi. Ve emekli maaşları artırıldı ve işçilere, ev hanımlarına ve engellilere bile ödendi.
  Ancak Büyük Buhran, tüm sorunları yeniden şiddetlendirdi. Ve yine çarın dağıttığı Duma'yı hatırladılar, ancak yeni seçimler asla yapılmadı. Mutlakıyetçiliğin yeniden canlanmasına yol açan şey.
  Kral yeniden yasa çıkarma hakkını aldı ve gözle görülür bir faaliyet göstermeye başladı. Ancak Devlet Duması olmadan daha da iyi oldu, Devlet Konseyi çalıştı ve Rus İmparatorluğu Medeni Kanunu kabul edildi.
  Ancak yeni burjuvazi daha fazla demokrasi ve en azından Duma'nın yeniden canlanmasını istiyordu. Buhran sırasında hem proletarya hem de köylülük isyan etmeye başladı.
  Tüm köy, kulak sınıfı çok daha güçlü hale geldi. Ancak toprak sahipleri hala toprak mülkiyetini elinde tutuyordu. Doğum oranları yüksek kaldı ve özellikle tıbbi bakımın iyileştirilmesiyle ölüm oranları düştü. Bu, nüfus artışına ve arazi parçalanmasına yol açtı. Doğru, bu büyümenin bir kısmı şehir tarafından emildi. Bunalım sırasında işsizlik tavan yaptı.
  Ancak çarlık hükümeti enerjik önlemlerle buhranın sonuçlarını hafifletmeyi başardı. 1931'de Japonya Çin'i işgal edip Mançurya'da kukla bir hükümet kurmaya çalıştığında. Bu, önceki anlaşmaları ihlal etti ve Rusya'nın savaşa girmesinin nedeni oldu.
  Bu zamana kadar çarlık ordusu, altı motorlu bombardıman uçağı da dahil olmak üzere dünyanın en gelişmiş ve güçlü tanklarına, en iyi uçaklarına sahipti. Böylece, Çarlık Rusya'sında dünyanın ilk seri üretim helikopterleri ve en başarılısı - geri tepmesiz silahlar ortaya çıktı.
  Ayrıca çarlık Rusya'sında generallerin seviyesi yükseldi. Ve filo, dahi Amiral Kolchak tarafından yönetildi.
  Birinci Dünya Savaşı sırasında, çarlık ordusu deniz uçaklarını yeniden üretti ve onları mükemmelliğe getirdi. Ve Japonları denizde aktif olarak parçaladı.
  En başından beri savaş Japonlar için elverişsiz gitti. Çarın altında başka bir Baykal-Amur Ana Hattı inşa edildi ve Rus ordusunun ikmali sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi.
  Japon saha mareşalleri Denikin ve Kornilov'un hem niceliğini hem de niteliğini geride bırakan başarılı bir taarruza öncülük etti. Genç generaller arasında, Birinci Dünya Savaşı sırasında yirmi üç yaşında albay olan Vasilevski öne çıktı. Ve yirmi beş yaşında zaten bir generaldi.
  Elbette başka komutanlar da vardı. Tukhachevsky ayrıca hızlı bir kariyer gelişimi yaşadı. Budyonny'de tırmandı. Bir dizi zafer ve en başından beri çarlık ordusu inisiyatif sahibi oldu, kazanlar yarattı ve Port Arthur'u kuşattı. Ancak kuşatma uzun sürmedi, saldırı sırasında bu zaptedilemez kale iki hafta içinde düştü. Ve sadece dört aylık savaşta Çin ve tüm Kore özgürleştirildi.
  Çar Nicholas II, Büyük Buhran'ın ABD'yi zayıflatması ve İngiltere'nin savaşa müdahale edememesi gerçeğinden yararlanarak, Japonya'yı tamamen ele geçirip Rus İmparatorluğu'na katma emri verdi.
  Kolchak, diğer şeylerin yanı sıra dünyanın en iyi deniz uçaklarını kullanarak samurayları denizde tamamen yendi. Ayrıca Baltık ve Akdeniz'den bir filo geldi.
  Ve Mart 1932'de çarlık ordusu Japonya'ya çıktı. Üç ay süren inatçı savaşın ardından Yükselen Güneş Ülkesi fethedildi ve bir Rus eyaleti oldu. Rusya'ya katılma konusunda bir referanduma ev sahipliği yaptı. Nicholas II, Japon mikado ve imparatoru oldu. Rusya ayrıca Pasifik Okyanusu'ndaki mülkleri de fethetti.
  Hitler, Ocak 1933'te Almanya'da iktidara geldi. Ve tabii ki, katılımı felaketlere yol açabilir.
  Führer hemen II. Nicholas'a bağlılık yemini etti ve Rusya ile ittifak ilan etti.
  Hitler, kişisel bir toplantıda, Fransız ve İngiliz kolonilerini bölmeyi teklif etti.
  Nicholas II kabul etti. Ve İtalya, Almanya ve Rusya'nın birliği sonuçlandı. Elbette İngiltere ve Fransa'ya karşı. 1937'de Almanya, Avusturya'yı ilhak etti. Aynı zamanda, neredeyse kırk üç yıl hüküm süren II. Nicholas öldü. Tahtta genç torunu vardı - dördüncü İskender. Alexei'nin varisi evlenmeyi başardı, kendine bir oğul yaptı ve ayrıca tedavi edilemez bir hastalıktan öldü. Torun sadece altı yaşındaydı ve çarın kardeşi Mihail Romanov hükümdar ve naip oldu. Genç değil ama genel olarak deneyimli bir kral. Bu arada, Japonya'nın ele geçirilmesi için genel liderliği yürüten ve generalissimo gibi büyük mareşal unvanına sahip olan oydu.
  Naip Mihail Romanov, Almanya ve İtalya ile bir ittifak yolunda ilerlemeye devam etti. Ve 15 Mayıs 1940'ta Üçüncü Reich, İngiltere'nin yanı sıra Fransa, Belçika ve Hollanda'ya saldırdı. Rusya, İngiliz kolonilerine de saldırdı. Ve İtalya Afrika'ya taşındı.
  Savaş oldukça başarılı bir şekilde gelişti. Ruslar, İngiltere ve Fransa'nın Asya'daki tüm mülklerini üç ay içinde ele geçirdi. Ve sonra Avustralya'ya indi. Rusya Afrika'da da ilerledi.
  Almanlar, Fransa'nın hızlı yenilgisi ve Belçika ile Hollanda'nın işgalinden sonra İngiltere'ye hava saldırısı düzenledi. Rus havacılığı savaşa girene kadar pek başarılı olamadı.
  Ve İngiltere çok kötü oldu. Ve yapabildikleri her şeyi bombaladılar. Avustralya, Rus birlikleri tarafından hızla fethedildi. Ve Afrika, İngiliz ve Fransız birliklerinin direnişi nedeniyle değil, büyük mesafeler ve yol eksikliği nedeniyle daha yavaş ele geçirildi.
  1940'ta Britanya'yı ele geçirecek zamanları yoktu, ancak kırk birinci yazında bir çıkarma oldu ve İngilizlerle birlikte nihayet bitti.
  Ardından Amerika Birleşik Devletleri ile savaş izledi. Roosevelt istemeden ve geç de olsa bir kavgaya karıştı. Ve çarlık Rusyası Alaska'yı geri almak istedi.
  Ama sadece bu da değil ... Kırk bir - kırk iki kışında, Çarlık birlikleri buzu geçerek Amerika Birleşik Devletleri topraklarına girdi ve orada savaşlar başlattı.
  Rus birliklerinin yanında, birliklerin nicelik ve kalitesinde üstünlük.
  Amerikalılar kaybediyordu. Almanlar da Kanada'dan zorla girdiler ve büyük bir başarı elde ettiler. 1942 bağımsız Amerika'nın son yılıydı. Rusya ve Almanya'nın darbeleri altında Amerika Birleşik Devletleri, New York ve Washington'un düşüşünden sonra teslim oldukları 8 Ekim'e kadar direndi.
  Böylece İkinci Dünya Savaşı sona erdi. Gerçek tarihten daha kısa, Rusya ve Üçüncü Reich için muzaffer. Savaş sırasında Almanlar, sömürgelerini ilhak ederek İspanya ve Portekiz'i de işgal etti.
  Dünyada bir değişiklik oldu. Çarlık Rusyası, Avustralya'nın yanı sıra İngiltere ve Fransa'nın Asya ve Pasifik'teki tüm kolonilerini ilhak etti. Alaska, Kanada'nın çoğu ve Amerika Birleşik Devletleri Rus oldu ve Almanya sadece küçük bir kısmını aldı. Afrika'nın çoğu Rus oldu. Ancak Almanlar, Fransız, Belçika, Portekiz, İspanyol kolonilerinin bir kısmını ele geçirdi.
  Almanlar ayrıca hem Danimarka'yı hem de Norveç'i ele geçirdi. Ve İsveç, Rusya ile bölündü. Fransa, Belçika, Hollanda, İspanya, Portekiz, damga bölgesi devletlerinin özel birliğine girdi. Naziler, resmi kukla hükümetlerini ellerinde tutmalarına rağmen, onları askerlerle işgal etti. İsveç'in bir kısmı ile Danimarka ve Norveç'te aynı şey.
  Rusya İngiltere'nin kontrolünü ele geçirdi. Çar Dördüncü İskender, İngiliz krallarıyla akraba olduğu için Britanya'nın hükümdarı olarak kabul edildi.
  İtalya, Afrika'da bazı mülkler elde etti ve Etiyopya'da bir yer edindi.
  Çarlık Rusyası şüphesiz dünyanın en güçlü ve en geniş imparatorluğudur. Ancak Üçüncü Reich güçlüdür. Ve geçici bir duraklama oldu. Yeni kazanımları sindirmek gerekiyor. Naip Mihail eşi benzeri görülmemiş bir adım atarak bir Rus'un dört eş sahibi olmasına izin verdi.
  Sinod bile varoşların asimilasyonunu hızlandırmak için bunu kabul etmek zorunda kaldı.
  Ve ne iyi bir fikir! Hatta Dördüncü İskender tebaasına örnek olmak için gençliğinde iki kez evlendi. Böylece durum istikrara kavuştu.
  Mihail 1947'de öldü ve Çar İskender gerçekten görevi devraldı. Ve şimdiye kadar başardı. Ancak toprak, Hitler için yeterli değildi ve ele geçirilen Führer, dünya hakimiyetinin hayalini kurdu.
  Ve 20 Nisan 1955'te Çarlık Rusya'sına karşı büyük bir savaş başladı. Mussolini Jr.'ın oğlunun zaten hüküm sürdüğü Üçüncü Reich ve İtalya, Çar Dördüncü İskender'in imparatorluğuna saldırdı.
  Üçüncü Dünya Savaşı başladı. Arjantin, Brezilya, Venezuela, Meksika ve bazı Latin Amerika ülkeleri de Üçüncü Reich'ın yanında yer aldı. Ve 3. Dünya Savaşı çıktı...
  
  
  ROKOSSOVSKII'NİN HATALARI
  Paralel evren, dünyevi dünya. Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında, gerçek tarihle yalnızca küçük bir tutarsızlık vardı. Rokossovsky, Stalin'i 2. Muhafız Ordusunu Mainstein yaklaşmadan önce onları yok etmek için Paulus'a ve diğer yedeklere karşı göndermeye ikna etmeyi başardı. Belirleyici bir rol oynayan argüman: "Yeni Yıldan önce Paulus'u yok eder ve Stalingrad'ı kurtarırsak, bu muazzam bir siyasi etki olur! Stalingrad'da Katolik Noel'i kutlanacak!".
  Stalin, politikacıların her şeyden önce Paulus'a saldırı emrini verirken, Mainstein'ın şimdilik zaptedildiğini kabul etti. Ancak bu spontane karar sonucunda şunlar oldu. Yine Aralık ayında, nispeten savaşa hazır ve güçlü savunma yapılarına güvenen Paulus'un birlikleri inatçı bir direniş gösterdi ve mevzilerini korumayı başardılar. Ve 25 Aralık'ta Mainstein, biraz güneyde Stalingrad'a giden bir koridordan geçti.
  Ve şiddetli savaşlar başladı. Hitler ne pahasına olursa olsun Volga'daki köprübaşını tutma emri verdi, Stalin ne pahasına olursa olsun Stalingrad'ı yeniden ele geçirme emri verdi. Almanlar tarafından Stalingrad'ın fırtınası sırasında olduğu gibi, savaşlar kaynamaya başladı, ama şimdi tam tersi.
  Sovyet birlikleri ileri atıldı ve Almanlar umutsuzca karşılık verdi.
  Üç buçuk ay boyunca en inatçı savaşlar devam etti. Savaşa giderek daha fazla yedek girdi. Nihayetinde, Mart ayının sonunda Almanlar, onları Don'a çekilmeye zorlayarak Stalingrad'dan çıkmaya zorlandı. Ancak Sovyet birliklerinin kayıplarının çok yüksek olduğu ortaya çıktı ve bunu saldırıda uzun bir operasyonel duraklama izledi.
  Almanlar ayrıca ordularını tam bir seferberlikle güçlendirdiler, ağır tanklar "Tiger" ve "Panther" transfer ettiler, yaralarını yaladılar. Ancak savaşlar sırasındaki kayıpların oranı, Fritz için gerçek tarihe göre daha uygun hale geldi. Naziler kazanlara düşmedikleri ve kendileri için daha uygun savunma koşullarında savaştıkları için. Bu da cephe hattını kendileri için daha uygun hatlarda tutmalarına yardımcı oldu.
  Evet, müttefikler Afrika'da o kadar kararlı davranmadılar. Doğuda Almanlar için bir felaketin olmaması, saflarında belirsizlik ve bölünmeler yarattı. Ağır kayıplardan korkan Amerikalılar pasif davrandılar ve bazı İngilizlerin yeterli gücü yoktu.
  Buna göre Naziler, Tunus'ta hala bir dayanak noktası tutuyordu ve İtalya için endişelenemezdi.
  Ve 6 Temmuz'da, Stalingrad yakınlarında yeni bir Nazi saldırısı başladı. Ancak bu sefer, Fritz daha kurnaz çıktı ve Sovyet komutanlığının şehrin kendisinden beklediği gibi saldırmaya cesaret edemedi, ancak zırhlı kıskaçlarını güneye kaydırdı. Ve savunma hattını geçmeyi başardı.
  Mainstein ilerlerken, Stalingrad'ın yüz kilometre güneyindeki Volga'ya ulaştı ve ardından güneye döndü. Cesur ve beklenmedik bir manevraydı. Ek olarak, saldırı savaşlarında "Tiger", yanlarda ve kıçta güçlü korumaya sahip bir yarma tankı olarak müthiş gücünü gösterdi.
  Sovyet komutanlığı, ağır bir şekilde güçlendirilmiş bir bölge boyunca bir karşı saldırı ile gecikmeli olarak yanıt vermeye çalıştı. Panter'in gücünü ilk kez savunmada ve pusuda gösterdiği tank savaşları başladı. Almanlar, Sovyet birliklerinin karşı saldırılarını en yeni tanklarıyla ustaca savuşturdu. Ferdinand da fena olmadığını kanıtladı.
  Ancak sayısal üstünlük hala SSCB'nin yanında. Almanlar fazla ilerleyemediler ve durmak zorunda kaldılar. Volga'daki durum donmuş gibiydi. Ancak Çeçenya'da Sovyet karşıtı bir isyan patlak verdi. Kafkasya'nın Terek Kapısı'nın düşmesiyle Grozni şehri de çifte darbe sonucu alındı. Durum son derece ağırlaştı. Türkiye karıştı. Osmanlı generallerinden birinin Alman ajanı olduğu ortaya çıktı. Kolordusuna keyfi olarak Sovyet birliklerine saldırma emri verdi, böylece liderliği savaşa çekilme gerçeğinin önüne koydu. Churchill ve Roosevelt sessiz kaldılar ve yaklaşık bir milyon askerden oluşan otuz Türk tümeni saldırıya geçti.
  Arkaya yapılan bu hain darbe ve aynı zamanda Volga boyunca ikmal arterini sıkıştırmak durumu önemli ölçüde ağırlaştırdı.
  Sovyet birliklerinin onu Volga'dan uzaklaştırma girişimlerini püskürten Mainstein, saldırıyı geliştirmeye çalıştı. Sonra Sovyet komutanlığı Bozkır Cephesinin bazı kısımlarını savaşa attı. Almanlar durduruldu, seksen Sovyet tümeni elli Alman tümenine karşı. Ancak ilerlemelerini yalnızca yavaşlatabildiler, ancak düşmanı yenemediler. Kafkasya'dayken durum daha da kötüleşti. Türkler Erivan'ı kuşattı ve Batum'u neredeyse tamamen ele geçirdi. Transkafkasya'da çok az Sovyet rezervi var, Grozni'nin ele geçirilmesinden sonra, on beş Alman tümeni güney yönünde hareket etmeye devam ederek Tiflis'e yaklaştı ve çevreledi.
  Aniden, Stalin, üçüncü Rzhev-Sychov operasyonu olan merkezde bir saldırı emri verdi. Ancak Almanlar buna hazırdı ve böylesine kararlı bir saldırıyı gerçekleştirmek için yeterli kuvvet tahsis edilmedi. Durum, Japonya'nın savaşa girmesiyle daha da kötüleşti. Doğru, samuray SSCB'nin kendisine saldırmadı, ancak Moğolistan'a karşı bir saldırı başlattı. Ancak Sovyet komutanlığı, yanıt olarak, elbette asker transfer etti ve Japonlarla savaşa girdi. Japon ordusunun altı yüz bininci yumruğu darbeyi hedef aldı ve yirmi beş tümenin daha acilen Uzak Doğu'ya nakledilmesi ve Fritz'e karşı güçlerini zayıflatması gerekiyordu.
  Kötülüğe gelince, ancak Müttefikler bekleme taktiğine bağlı kaldılar, hatta Avrupa kıtasının ve Alman şehirlerinin bombalanmasının yoğunluğunu azalttılar. Ve Tunus'taki köprübaşı hala saldırıya uğramadı. Genel olarak müttefiklerin kestaneleri ateşten çıkarmak için aceleleri yoktu. Ve fiilen savaşı sabote etti. Ve Almanlar ve uyduları yavaş yavaş Kafkasya'da kazandı.
  Sonra Stalin, Solon gibi davranmaya karar verdi ve Hitler'e ateşkes teklif etti. Üstelik koşullar Almanlar için çok elverişli. Tüm savaş esirleri onlara ücretsiz olarak verilirken, Ruslar önemli bir fidye karşılığında geri alındı. Ayrıca SSCB, ateşkes süresince Üçüncü Reich'a petrol ve petrol ürünleri ile bir dizi hammadde kategorisini ücretsiz olarak tedarik etmeyi taahhüt etti.
  Hitler poraskinuv beyinleri Stalin'in önerisini kabul etmeye karar verdi. Ateşkes uzatma olasılığı ile bir yıl içindi. 1 Eylül 1943'te doğudaki savaş sona erdi. Ve savaş yenilenmiş bir güçle yeniden başladı. Sadece bu sefer Batı'da. Her şeyden önce, denizde. Tunus, Nazi işgali için bir parlama noktası ve sıçrama tahtası oldu.
  25 Kasım 1943'te Mainstein komutasındaki Almanların üstün kuvvetleri Cebelitarık'a saldırmaya başladı. Franco, Nazilerin geçmesine izin vermesi için bir ültimatom aldı, yoksa devrilmekle tehdit edildi. Üç gün üç gece şiddetli bir saldırı oldu. İçinde ilk olarak Almanlar bir yenilik kullandı: jet bombasıyla donanmış bir Sturmtigr. Bu makine basitçe İngiliz mevzilerini parçaladı ve düşmanı katlanarak yok etti.
  Cebelitarık, Akdeniz'in kontrolünün anahtarıdır ve her iki taraf da bunu anladı. Ne yazık ki, Almanların güçlerini yoğunlaştırmak için daha fazla fırsatı vardı. Ve kale düştü.
  Çatışma denizde de yoğunlaştı. Üçüncü Reich'ta denizaltı üretimi ayda kırk birimi aştı ve artmaya devam etti. Deniz büyümelerinde müttefiklerin kaybı. Ve Afrika'da gerçek bir savaş başladı. Alman "Panterler" ve "Kaplanlar" düşmana karşı üstünlüklerini gösterdiler. Otuz tümen grubunun bir parçası olan Alman saldırısı, Fas'tan bir işgal ve yirmi beş tümen Cezayir'e bir saldırı ile başladı ...
  Yeni Yıl 1944, savaşın sonuna kadar ortaya çıktığında herkesi buldu ...
  Ocak 1944'ün sonunda, Cezayir'de büyük bir Amerikan ve İngiliz askeri birliği oluştu. Ve bu güçler nispeten küçük bir direnişin ardından teslim oldular. Ardından Almanlar, İtalyanlarla birlikte Libya'yı işgal etti. Yeni Afrika salıncakları birikti. Rommel'in grubu Mısır'a, Mainstein'ınki ise Nijer döngüsüne doğru ilerledi.
  Almanlar, daha güçlü zırh ve topun yanı sıra 900 beygir gücünde bir motora sahip "Panther" -2 ile silahlandırıldı. Ve Amerikalılar Sherman M 4 tankını almaya başladılar, buna karşılık Stalin, tank yumruklarını T-34-85 ve IS-2'yi yeniden silahlandırdı. Başka bir Alman tankı "Tiger" - 2, seri üretime geçtiği andan itibaren ahlaki açıdan modası geçmiş olduğu ortaya çıktı. "Panther" -2 ile eşit silahlara sahip olan ve yirmi bir ton daha ağır olan Alman mastodon "Tiger" -2, hem sürüş performansı hem de teknik güvenilirlik açısından önemli ölçüde düşük olan zırhtaki genç muadilini yalnızca biraz geride bıraktı.
  Ancak en yeni jet avcı uçağı ME-262'nin ne silahlanma ne de hız açısından eşi benzeri yoktu. Dolayısıyla, niteliksel üstünlüğünün müttefiklerin niceliksel avantajını telafi etmesi gerekiyordu. Genel olarak, Batı koalisyonunun birliklerinden çok sayıda uçak, savaş alanında kesin bir avantaj sağlayamadı. Alman asları, Batılı meslektaşlarına göre beceri bakımından üstündü ve bu, hava savaşlarının istatistiklerini etkiledi. Ve Nazilerin uçaksavar topçuları zirvede. Ek olarak, müttefikler, kuvvetleri parça parça savaşa sokan komutalarının kararsızlığı nedeniyle hayal kırıklığına uğradılar ve bu nedenle birçok kayıp verdiler. Ve Afrika'da konuşlandırmak elverişsizdi.
  Mart ortasına kadar Rommel Libya'yı ele geçirdi ve El Aman'a gitti. Burada İngilizlerin güçlü bir savunma surları vardı. Ve Montgomery, özellikle takviye aldığında çok etkili bir şekilde komuta etti. Ancak Almanlar o kadar affetmiyor. Nisan sonunda ek cephane ve yakıt toplayan Almanlar, çölde dolambaçlı bir manevra yaptı ve İngiliz savunmasını geçerek Nil'in kaynaklarına ulaştı. Mayıs ayında İskenderiye düştü ve Almanlar Süveyş Kanalı'na ulaştı. Türkiye, Suriye ve Filistin'i de işgal etti.
  Haziran, Orta Doğu savaşında bir dönüm noktası oldu. Yetmişten fazla Alman tümeni ve yirmi Türk tümeni içeriyordu. İngilizler ve Amerikalılar yenildi. Ve Temmuz ayında, Suudi Arabistan da Üçüncü Reich'ın kontrolü altına girdi ve faşist birlikler, hareket ettikleri İran'a girdiler ve yalnızca İngiliz birliklerinin odak direnişiyle karşılaştılar. Ağustos ayında Almanlar, neredeyse bin kilometreden fazla yürüdükten sonra Hindistan'a girdi. Eylül ayında Hindistan'ın neredeyse tamamı işgal edildi. Yerel halk, Wehrmacht'ı kurtarıcı olarak karşıladı. Ve Japonya nihayet çok güçlü müttefikiyle bir kara sınırı kazandı.
  1 Ekim geldi. SSCB ile ilan edilen ateşkes yılı. Japonlarla birleşen Almanlar, Fas'tan Burma'ya Hindistan da dahil olmak üzere toprakları ele geçirdi, ekvatora ulaştı ve Afrika'nın çoğunu kendilerine aldı. Böylece, Üçüncü Reich genişledi, ancak öte yandan birliklerini kıtalara dağıttı.
  Bu süre zarfında Stalin, tank tümenleri de dahil olmak üzere yaklaşık üç yüz tümen hazırladı ve oluşturdu. Ve Sovyet ordusunun toplam büyüklüğü, sekizi Sovyet Alman cephesinde kullanılabilecek şekilde on bir milyona çıkarıldı. Ancak Wehrmacht, bileşiminde keskin bir şekilde yabancı bölünmeler aramasına rağmen güçlendi. Ayrıca jet uçaklarının gücü de arttı. ME-262 zaten günde binlerce otuz ila kırk uçakta üretiliyordu ve şüphesiz İkinci Dünya Savaşı'nın en iyi savaşçısıydı. Saatte 900 kilometre hıza çıkan iki motoru ve dört adet 30 mm'lik topu ve ayrıca roketleri, arabayı herhangi bir uçak için çok ciddi bir rakip haline getirdi.
  "Panther"-2, bir tankın toplam özellikleri açısından eşsiz olduğunu kanıtladı, silahlanma ve zırh açısından "Shermans" M 4 ve T-34-85'ten önemli ölçüde üstün. Doğru, 47 ton ağırlığa sahip, ancak 900 beygir gücündeki motor bunu fazlasıyla telafi etti. Üstelik Panther-2, zırh delici ve ön zırh açısından IS-2'den üstündü, sürüş performansından bahsetmeye bile gerek yok.
  Bu, elbette, Stalin'i endişelendirdi. Ancak Üçüncü Reich henüz emekleme döneminde.
  Yeni yabancı ve kolonyal bölünmeler yaratılıyor. Daha da güçlü motorlara, daha kalın zırha ve daha güçlü silahlara sahip E serisi tankların geliştirilmesine yönelik yaklaşım hakkında. Ve yeni uçak modelleri yaratın. Naziler zaten seri üretimde Arado jet bombardıman uçağına sahipler ve NE-162 ortaya çıktı. Ve Wehrmacht'ın avantajı artacak.
  Bu nedenle, Stalin'in düşünecek bir şeyi vardı: Hitler'in ateşkesi bir yıl daha uzatma teklifini kabul etmek ya da etmemek. Bir yandan halkımı tekrar savaşın uçurumuna atmak istemiyordum. Öte yandan, daha da kötü olacağı açık - zaman SSCB'nin aleyhine işliyor.
  Stalin yine de ateşkesi uzattı. Bilgelerin savaşmamasına karar verdi.
  Ancak Führer, Aralık 1944'te beklenmedik bir şekilde İngiltere'ye indi. Nazilerin kışın ortaya çıkmasını kimse beklemiyordu. Ve İngilizler gafil avlanabildiler. Sürpriz, iyi organizasyon, çok etkili küçük E-10 kundağı motorlu toplar, tüm bunlar Fritz'in işine geldi.
  Ve kelimenin tam anlamıyla bir hafta içinde Britanya ele geçirildi! Bu genellikle Wehrmacht'ın muazzam bir başarısıdır!
  Londra düştü! Ve Führer yenilmez olduğunu hayal etti! Zaten Mart ayında İzlanda ele geçirildi.
  Bundan sonra Naziler Amerika'ya önerdiler - ne istiyorsun diyorlar: daha fazla savaşmak mı yoksa yine de etki alanlarını mı böleceksin? Roosevelt'in ölümünden sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde pragmatik bir yaklaşım hakim oldu - Almanlara barış teklif edildi. Ancak Führer, Alman şehirlerinin bombalanması için tazminat ödenmesi ve tazminat da dahil olmak üzere bir dizi acımasız koşul öne sürdü.
  Amerikalılar biraz tereddüt ettiler, ancak denizde bir başka acımasız yenilginin ardından uzlaştılar. Ve Hitler'in şartlarını kabul ettiler.
  Führer savaşa kısa bir ara verdi... Fethedilenleri sindirerek Avrupa, Afrika ve Asya'daki konumunu güçlendirdi.
  Ancak 1 Mayıs 1947'de, güçlerini biriktiren ve Wehrmacht'taki en büyük tank olan E-75 ana tankına yatırım yapan Naziler, SSCB'yi işgal etti.
  Daha doğrusu saldırıya orada devam ettiler. Ve birçok yeni tank konuşlandırdı.
  E-75, Hitler büyük arabalara çok düşkün olduğu için ana araç oldu. Mastodon tamamen başarılı olmasa da: sadece 900 beygir gücündeki bir motorla doksan tonun üzerinde - yani, tankın çok hızlı olmadığı ve sık sık bozulduğu ortaya çıktı. Güçlü 128 mm top, 88 mm'den daha az mermi kaynağına ve daha yavaş ateşe sahipti.
  Kulenin iyi bir koruması vardı - 252 mm'lik bir alın, 160 mm'lik bir açı, ancak gövde daha kötüydü - 160 mm'lik bir alın, ancak 45 derecelik bir eğimde, yalnızca 120 mm'lik bir yan ve oldukça yüksek.
  Genel olarak, E-75, bu nedenle bazı sorunları olan, oldukça büyümüş bir "Kral Kaplan" idi. Adil olmak gerekirse, tankın düzenini sıkıştıran motor ve şanzımanın birlikte yerleştirildiğine dikkat edilmelidir. Ayrıca sahada kalkanlarla gövdenin korunmasını güçlendirmek mümkün oldu.
  Dolayısıyla E-75 iyi korunuyordu, güçlü bir şekilde silahlanmıştı ama çok ağırdı, çok hareketli değildi ve sık sık arızalanıyordu.
  E-50 elbette daha küçüktü, daha hafifti, kalıplanmış bir motoru vardı ve saatte altmış kilometrenin üzerinde gelişmiş hızlara sahipti. Ve 88 mm ve 100EL namlu uzunluğunda bir topu vardı. Ve dakikada 12 atış yaptı. E-50 gövdesinin ön zırhı, E-75'inkiyle hemen hemen aynıdır, yanların ve kulenin koruması daha kötüdür. Ancak pratikte E-50, hareket kabiliyeti, daha az ağırlığı ve daha fazla güvenilirliği ile her durumda E-75'ten daha verimlidir.
  Ancak Hitler, daha büyük bir makineyi daha ağır hale getirme emri verdi. Genel olarak Führer, elli tondan hafif tankların üretimini yasakladı. Aryan kanını korumak için. Sadece az sayıda keşif E-10 ve E-5 üretildi.
  E-100 tankı da öyleydi. Ve bomba atar olanlar da dahil olmak üzere birkaç modifikasyonu.
  Führer genellikle büyük olan her şeyi severdi. TA-400 jet modifikasyonu en büyük bombardıman uçağı oldu. Evet, korkunç bir güç.
  Yu-488 zar zor hizmete girdi, modası geçmiş kabul edildi ve yerini bir jet muadili aldı. Almanların B-2 ve B-18 kuyruksuz bombardıman uçakları vardı. Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'ni Avrupa'dan bombalayabilen çok etkili makineler.
  Ve ne olduğu havada değildi. Akan laminer jet nedeniyle küçük kollara karşı savunmasız olan diskolar bile ortaya çıktı.
  Kısacası, kuvvetler eşit değildir. Ve Hitler, SSCB'yi kolayca bitirmeyi umuyor.
  Ama orada değildi. Doğru, Kafkasya'da Naziler Türklerle birlikte ilerledi. Bakü'yü, Erivan'ı ve bütün petrol kuyularını ele geçirdiler. Ve doğudan Primorye'yi ele geçiren ve Vladivostok'u kuşatma altına alan Japonya ilerledi.
  Ancak dört kız: Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana Nazilere meydan okudu ve Moskova'ya karşı büyük saldırı başladığında savaşa girdiler.
  Natashka bir patlama yaptı ve çıplak ayağıyla ölümcül bir el bombası attı. Faşistleri fırlattı ve cıvıldadı:
  - Sovyet Rusya'ya şeref!
  Zoya da Fritz'in ipini alıp biçti. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyelerini fırlattı. Birçok faşisti öldürdü.
  Ve şarkı söyledi:
  - Yeni başarılar için!
  Sonraki Augustine hareket halinde. Düşmanları ezdi. Güçlü yumruk darbeleriyle onları farklı yönlere dağıttı. Ve ayrıca çıplak ayakla bir yıkım hediyesi başlatacak.
  Ve şarkı söyle:
  - Kötü ordunun saldırısını ezeceğiz!
  Ve işte saldırı Svetlana. Nazilerin çoğunu kesti. Ve bundan sonra, çıplak ayak parmakları yine öldürücü bir hediye fırlattı.
  Ve savaşçı tısladı:
  - Ben bir süper şampiyonum!
  Dört kadın savaşçı gerçekten tüm bölüm için çalıştı. Ancak tüm Wehrmacht'a karşı bir tümen ve hatta dört çok az. Özellikle daha güçlü ve daha gelişmiş silahlarla.
  Böylece Ağustos ayının sonunda Naziler yine de Moskova'yı kuşattı. Ve bu çok üzücü. Ve Aralık 1947'nin sonunda SSCB'nin başkenti düştü. Ve savaşın bir sonraki aşaması sona erdi.
  Sonrası eskisi gibi değil... 1948'de Nazi birlikleri, Japonlarla birlikte SSCB'nin tüm bölgesini tamamen ele geçirdi. Ve daha da kötüye gitti...
  Naziler bir süre partizanlarla savaştı ve inatla buna katlanmak istemeyen Stalin'i yakaladı. Nisan 1951'de SSCB liderinin yine de yok edilmesinden sonra, gerilla savaşı gerilemeye başladı.
  Almanlar kukla Rus hükümetini kurdu ve yerel güçlerle partizanlara karşı savaştı. Ve başarmayı başardılar ... ABD şimdiye kadar denizaşırı ülkelerde kaldı ve nükleer silahlar aldı.
  Hitler, Amerika'ya yürüyüşünü çok uzun süre erteledi. Ve Amerika Birleşik Devletleri atom ve ardından hidrojen bombalarının seri üretimini kurmayı başardı. Ve sonra Almanlardan daha geç de olsa balistik füzeler yarattılar.
  İki taraf da savaşa gitmeye karar vermedi. Etki alanlarının bir bölümü vardı. Hem ABD hem de Almanya ve Japonya çok şey ele geçirdi ve bu nedenle şimdilik mülkleri sindiriyor.
  Hitler, 20 Nisan 1957'de, tam altmış sekiz yaş gününde kaza yaptı. Ondan sonra Regent Schellenberg, elenen Himmler'in yerini alarak iktidara gelmeyi başardı. Ve Goering uyuşturucudan öldü.
  Schellenberg, işgal altındaki topraklarda kısmi serbestleştirme gerçekleştirdi. Ve kolonilerde daha fazla özyönetim getirdi. Sansür de yumuşadı. Nazi Partisi dışında başkaları da vardı.
  Schellenberg ırkçı teoriyi yumuşatmaya başladı. Kademeli olarak kapitalizmin raylarında ve aynı zamanda plana göre gelişen Üçüncü Reich ekonomisi yaşam standardını yükseltti.
  Gerilla birlikleri düşüyordu. İnsanlar disipline ve yeni düzene alıştı. 1961'de aya ilk uçuş gerçekleşti. Ve 1976'da Mars'a.
  Bir şekilde açlık sorunları çözüldü ve doğum oranı düzenlendi.
  Schellenberg'den sonra Kleiman hükmetti. Ayrıca liberalleşmeye devam etti.
  Üçüncü Reich, çok partili demokratik bir imparatorluk haline geldi. Ama ondan ayrılmak imkansızdı.
  Japonya da demokratikleşme yaşadı. Ve Amerika uzun zamandır bir demokrasi olmuştur.
  Burada, Üçüncü Reich'ta, Kleiman'dan sonra yeni bir başkan seçildi. Ve onlar - Natasha Rostova oldular. Bu gerçekten harika!
  Ve demokratikleşme ve eşitlik çağı geldi.
  Savaşçı şarkı bile söyledi;
  Halkımız acıya dayanmayacak,
  Bırakın silahlar - savaşın cehennemi sesi gürlesin!
  Ayakta duracağız: bir ünlem umuduyla,
  Omuz omuza: toplandı, yaşlı ve genç!
  
  Nasırlarda süngü kaldırmak,
  Dövüşçülerin sert bakışları - sadece çocuklar!
  Kederden dünya tamamen gri saçlı oldu,
  Kızların örgüleri çekinerek çekin!
  
  Biz şanlı Sovyet halkının çocuklarıyız.
  Biz kırılmayız, ne çelik ne de ateş!
  Özgürlük için tüm gücümüzle savaşalım!
  Bir faşizm sürüsü - Onu kıracağımıza inanıyorum!
  
  Hizmete alınmalarına izin vermeyin - acı bir şekilde sıkıntıdan,
  Ancak öncü kendini savaşa topladı!
  Kravat yanıyor - içinde tüm gözler açılıyor,
  Şanlı Bolşevik izinde!
  
  Bir grup asker öfkeyle saldırıya doğru kaçtı.
  Faşistler sustu, topların uğultusu kesildi!
  Metalin ezilmiş kırmızı gücünden,
  Gamalı haçlı kırık bayrak sarktı!
  
  Pillerimizin tam olarak bildiği yer
  Ve neden? cüretkar çocuk,
  Kar kesek olsa da acıtır, kötülüğe eziyet ederler,
  Geceleri yalınayak iken, bir çanta içinde yürüdü!
  
  Küçükken keşif yapmak daha kolay, daha kolay,
  Herhangi bir çatlağa burnunuzu sokabilirsiniz!
  Soğukta, koruda yemin ettin,
  Ama biri güldü: adam yeterince olgun değil!
  
  Kızlar da korkaklığı bilmiyorlardı,
  Daha kötü savaşmadılar, cesur çocuklar!
  Tatilde çiftler halinde dans ettik.
  İdareli sohbet ettiler - kelimeleri boşa harcamak üzücü!
  
  Zalim Hitler - Şeytan'ın hizmetkarı,
  Hesabı olmayan insanlar, piç mahvetti!
  Ama kurtarıcı sürüyü ezecek,
  Ne de olsa, kuvvetler konseylerinin bir sınırı yok!
  
  Komünist Parti sevdi ve büyüttü,
  Biz öncüler bunun için cesuruz!
  Fritz beyefendisine katlanmamak için,
  Boyunduruğu takmaman için!
  
  Bize bir rüyaya kutsal bir şekilde inanmamız öğretildi,
  Ve ülke için çabalardan pişman olmayın!
  Yaşadıklarımız ölçülemez,
  Sevgili, Sovyet ordusunun oğulları!
  
  Hiçbirimiz yaştan bahsetmedik,
  Kendiniz için üzülün - başkalarına saygı duymayın!
  Ölmek korkutucu ama ben korkmuyordum.
  Rus' yenilmez - konseyler ordusu!
  
  Ve Dünya'ya mutlu bir dünya gelecek,
  Acı, gözyaşı, keder, ihtiyaç olmayacak!
  Tüm komünizm gezegeninin üzerindeki pankart,
  Düşenler güzellikler âleminde diriltilecek!
  
  
  Führer'i parçalara ayırın
  Führer, Tolbuk garnizonunun teslim olmasının ardından Rommel'e İngilizler üzerinde duraklamadan ilerlemesini emrederek gerçek hikayeden biraz saptı. Böylece savunmaya yerleşmeleri ve önceden hazırlanmış hatları işgal etmeleri engelleniyor.
  Saldırıya devam eden Rommel, önemli ölçüde daha az güce rağmen İngilizleri yenmeyi başardı ve sömürge birlikleri neredeyse hiç savaşmadan teslim oldu.
  Sonuç olarak, İngilizler Mısır'ı ve Süveyş Kanalı'nın kontrolünü kaybetti. Ancak bu bile Hitler karşıtı koalisyon için sorunların sonu değildi.
  Führer, Dördüncü Panzer Ordusunu güneye çevirmedi ve ayrıca Stalingrad'a yapılan saldırıyı Kırım'ın kahramanı Mainstein'a emanet etti. Sonuç olarak, Almanlar Volga'daki şehri neredeyse anında ele geçirebildiler ve Sovyet birliklerinin orada bir yer edinecek zamanı yoktu.
  Mainstein'ın birliklerinin başarısını temel alarak Volga boyunca ilerlediler ve Hazar Denizi'ne ulaştılar. Ve sonra Türkiye, bir milyonluk ordusuyla güçlü bir darbe indirerek savaşa girdi. Japonya bundan önce Midway Savaşı'nı da kazandı ve Hawai takımadalarını ele geçirdi.
  Ve böylece samuray, Uzak Doğu'da ikinci bir cephe açtı. Büyük piyade kitleleri halinde ilerlediler. Ve Vladivostok'u kesip Habarovsk'u almanın yanı sıra Moğolistan'ın çoğunu ele geçirmeyi başardılar.
  Sonuç olarak, SSCB bir kış karşı saldırısı için güç bulamadı. Ve Almanlar, Türkler ve Üçüncü Reich'in diğer uyduları, kışın neredeyse tüm Kafkasya'yı ve Bakü'deki petrolü ele geçirdiler.
  Sovyet Rusya kendisini stratejik bir baskı konumunda buldu. Stalin, Almanya ile her koşulda ayrı bir barış yapmayı bile kabul etti.
  Führer, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir atom bombası yaratma çalışmalarının devam ettiğine dair istihbarat bilgisi aldı. Ve bunun için endişelenerek, SSCB ile ayrı bir barış yapmayı kabul etti. Ama elbette, zaten fethedilen her şeyi, Leningrad'ı ve Arkhangelsk dahil tüm Karelya'yı almak. Sovyet Rusya'ya büyük bir saygı duruşunda bulunuldu. Japonya, deniz kıyısını ve Uzak Doğu'daki diğer toprakların bir kısmını işgal etti.
  İki cephede savaşmanın umutsuzluğunu fark eden ve aynı zamanda yeni Alman tankları olan Panther ve Tiger'dan korkan Stalin, son derece zor barış koşullarını kabul etti, ancak Moskova'yı ve kişisel gücünü korudu.
  Ve Fritz, Afrika'daki saldırılarına devam etti ve Hindistan'a taşındı. Başlangıçta, tüm kolonileri İngiltere'den almayı ve ardından ana ülkeyi ele geçirmeyi planladılar.
  İngilizler Afrika'da dayanamadı. Naziler, Japonlarla birleşerek son derece zayıf bir direnişle tüm kara kıtayı ve Hindistan'ı işgal etti.
  Britanya'ya çıkarma Haziran 1944'te gerçekleşti, o sırada Almanlar jet uçağı geliştirdi ve niteliksel üstünlükleri nedeniyle denizde ve havada üstünlüğü tamamen ele geçirdi.
  Amerika da, Yankee filosunu parça parça yendikleri için şimdiye kadar Japonlara kaybediyordu. Ve bu, daha küçük ekonomik potansiyeli telafi etmeyi mümkün kıldı.
  Anavatandaki İngiltere hızla yenildi. Ve bundan sonra oraya Alman yanlısı yeni bir kral ve Mosley başkanlığındaki bir hükümet kuruldu. İngiliz filosunun gemilerinin çoğu Üçüncü Reich'in altına girdi. Ağustos'ta Almanlar İrlanda'yı ele geçirdi ve Eylül'de İzlanda'nın ele geçirilmesiyle Icarus Operasyonu gerçekleşti.
  Böylece, Üçüncü Reich kendisini Amerika Birleşik Devletleri'nin bombalanmasından korudu.
  Ancak bu Führer için yeterli değildi ve Fritz Amerika'ya saldırmaya başladı.
  Birliklerin bir kısmı Arjantin ve Brezilya'ya transfer edildi. Ve bir kısmı Grönland ve Kanada'dan geçti.
  Elbette Japonlarla birlikte Almanlar da Avustralya'yı ele geçirdi.
  1945'te Naziler, Batı Yarımküre'deki önemli bölgeleri ele geçirmeyi başardılar. Amerika, Sherman'lardan ve hatta Pershing'lerden çok daha üstün olan yeni Alman E-serisi tanklarla karşı karşıyaydı. Hitler'in E-75'inin Amerikan silahları tarafından neredeyse hiçbir açıdan aşılmaz olduğu ortaya çıktı ve kısa sürede ana Alman tankı oldu. Mart 1946'da Amerika Birleşik Devletleri teslim oldu.
  Ve geçici bir askeri duraklama oldu. Stalin sessizce oturdu ve tekneyi sallamadı.
  Hitler beş yıl dinlendi ve eşyalarını sindirdi. Ve sonra, yine de, 20 Nisan 1951'de Japonya'yı aldı ve saldırdı. Çok fazla malı vardı.
  Savaş sekiz ay sürdü ve Japonya'nın ve tüm kolonilerinin ele geçirilmesiyle sona erdi.
  Bundan sonra Führer, Latin Amerika'da birkaç operasyon daha gerçekleştirdi ve İspanya, Portekiz ve diğer tarafsız ülkeleri ele geçirdi.
  Türkiye de fethedildi.
  Üçüncü Reich imparatorluğunun neredeyse evrensel olduğu ortaya çıktı. Ama yine de soyulmuş bir SSCB vardı.
  Stalin Mart 1953'te öldü ve ardından Beria da vuruldu. Nikita Kruşçev iktidarı ele geçirdi. 20. kongreyi Stalin'in kişilik kültünün ifşa edilmesiyle düzenleyen ve hatta savaşı utanç verici bir şekilde kaybeden.
  Ve Hitler karar verdi:
  - Dünyadaki son bağımsız gücü ele geçirin.
  Ve böylece, 1 Mayıs 1956'da, Üçüncü Reich'in dünya çapındaki devasa ordusunun SSCB'ye büyük saldırısı başladı. Yine savaş ve büyük kan.
  Hitler kısa süre önce altmış yedi yaşındaydı ama yamyam sakinleşmek istemedi.
  Sınır, Moskova'nın çok yakınından geçti - en kısa mesafe boyunca sadece iki yüz yirmi kilometre. Zaten Rzhev bir Alman şehriydi. Bu yüzden Fritz, yazdan önce bile SSCB'nin başkentini alacaklarını ve sonunda imparatorluğun gezegen ölçeğinde sağlamlaşmasını tamamlayacaklarını umuyordu.
  Ancak Natasha liderliğindeki dört kız yollarına çıktı.
  Bikinili güzel, yalınayak kızlar, Sovyet şehri Kalinin'i savundu ve 4 Mayıs 1956'da Alman birlikleri oraya girerek bir saldırı başlattı.
  İleride AG serisinin piramidal Alman tankları vardı. Güçlüydüler ve her açıdan ateşlendiklerinde Sovyet toplarına karşı tamamen savunmasızdılar.
  Ancak Naziler bu durumda şanslı değildi: çünkü dört kız onlara karşı çıktı - çok güçlü cadılar. Ve bu savaşçılar düşmanla nasıl savaşılacağını biliyorlardı.
  Natasha çıplak ayağıyla bir el bombası attı. Piramidal bir Alman tankının tırtılına çarptı. Sonuç olarak, araba sola döndü ve komşusuna çarptı.
  Ve her iki tank da aynı anda patladı.
  Ve Natasha cıvıldadı:
  - Bu benim stratejim!
  Ortağı Zoya da çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlattı. Ve piramidal Nazi mastodonunun tırtıllarına çarptı. Bu yenilgi arkasını döndü ve komşusuna tosladı. Ve yine iki tank patlar.
  Zoya bağırır:
  - SSCB'ye şeref!
  Daha fazla ateş Augustine'e yol açar. Ayrıca çıplak ayak fırlattı, çok ölümcül bir şey. Ve tırtılda bir Alman arabasını devirdi. Sonuç olarak, Nazi tankları tekrar çarpıştı.
  Ve kızıl saçlı şeytan şarkı söyledi:
  köle olmayacağız
  Hadi çıplak ayakla koşalım!
  Ve sonra Svetlana düşmana saldırdı. Evet, çok doğru ve kesin. Ve ayrıca çıplak ayakların yardımıyla. Ve faşist arabalar çarpıştı. Ve nasıl patlıyorlar.
  Ve Svetlana şarkı söyleyecek:
  - Anavatanıma şeref!
  Kızlar cesurca savaşır!
  Natasha çıplak ayağıyla tekrar bir el bombası fırlatır ve iki Alman tankını birbirine iterek haykırır:
  - Stalin'e şeref!
  Zoya da çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir şey fırlatır ve ciğerlerinin tüm gücüyle haykırır:
  - Kutsal Rusya için!
  Augustina çıplak topuğuyla bir el bombası verdi, Nazi mastodonlarını itti ve ciyakladı:
  - Yeni sınırlar için!
  Svetlana, çılgın bir çılgınlık içinde, zarif ayağının çıplak ayak parmaklarıyla ölüm armağanını fırlattı ve tısladı:
  - Büyük bir zafer için!
  Kızlar piramidal makinelerle savaştı, çok havalı. Ancak bu kadar büyük güçlere karşı ne yapılabilir? Ve şimdi Naziler Kalinin'i tamamen kuşattı ve savaşçılar kuşatmadan çıkmak zorunda kaldı.
  Almanlar Mayıs ayında Saratov, Kuibyshev, Tula, Penza'yı ele geçirdi ve Moskova'yı dört bir yandan tamamen kuşattı.
  Ve Haziran ayında başkente bir saldırı oldu.
  Cesur dörtlü yine savaşır ve çaresizce savaşır.
  Natasha döndü, çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve şarkı söyledi:
  - Dünyamıza şan!
  Zoya da bir patlama yaptı ve çıplak ayağıyla tekrar bir el bombası fırlattı ve ciğerlerinin tepesinde ciyakladı:
  - Yeni Stalin benim idolüm!
  Sonra Augustine ateş eder ve ayrıca aktif olarak ateş eder. Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atıyor ve kükredi:
  - Yeni zaferler olacak! Yeni savaşçılar yükselecek!
  Sonra Svetlana vuruyor, rakiplerini biçiyor. Ve çıplak ayağıyla, uluyarak katili rakiplerinin üzerine fırlatır:
  - Kutsal savaşta zaferimiz olacak!
  Dörtlü, Moskova'da çaresizce savaştı. Ancak kuvvetler eşit değildir. Şehir, top yemi gibi kullanılan her türden siyah, sarı, kahverengi savaşçıdan oluşan ordular tarafından kelimenin tam anlamıyla boğulmuştu.
  Ve 3 Temmuz'da Moskova nihayet düştü ... Bu ana kadar Almanlar Kazan'ı, Ulyanovsk'u, Gorki şehrini ve Ryazan'ı ve aslında Uralsk Nehri'ne giden araziyi almış ve Orenburg'a çoktan saldırmıştı.
  Doğudan da büyük güçlerin saldırısı gerçekleşti. 4 Temmuz 1956'da Nikita Kruşçev, kendi güvenliği ve Politbüro'nun diğer üyeleri karşılığında Üçüncü Reich'a teslim olmayı teklif etti.
  Hitler bunu kabul etti... Savaş iki aydan biraz fazla bir süre sonra bitiyordu. Ve güç dengesi en başından beri umutsuzdu.
  Ancak dört kız yenilgiyi kabul etmedi. SSCB zaten tamamen ele geçirildiğine göre, Hitler'i alıp öldürmek mümkün olabilir mi?
  Ve 9 Ağustos 1956'da, tanıdık dört kız, oğlan Oleg Rybachenko ile birlikte, tüm zamanların ve insanların ana suçlusunu yok ederek Hitler'in sığınağına saldırmaya karar verdi.
  Ve böylece dört kız ve yaklaşık on iki yaşında görünen, çok kaslı, sadece şortlu bir erkek, Kıbrıs'ta burayı seçmiş olan Hitler'in konutuna taşındı.
  Kız yalınayak ve bikinili, oğlan şortlu ve ayrıca çıplak ayaklıydı. Yani beşi de sihirle suçlandı.
  Saldırıda bir çocuk ve dört kız.
  Oleg Rybachenko çıplak ayakla, çocuksu bir ayak atarcasına fırlattı, Nazileri dağıttı ve ciyakladı:
  - Rusya'nın büyüklüğü için!
  Natasha göbeğinden şimşek çaktı, Fritz'i yaktı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir ateş topu fırlatarak Nazileri yaktı ve şarkı söyledi:
  - Yeni bir Rus için!
  Zoya da atakta. Çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir hediye fırlatır. Ve sandığı ortaya çıkararak ondan şimşek çakıyor!
  Sonra şarkı söyledi:
  - Evet, Rus'la ünlü ol!
  Augustine de göğüslerini gösterdi. Kızıl meme ucundan bir pulsar düşürdü. Ve çıplak ayak parmaklarıyla şimşek çaktı.
  Ve şarkı söyledi:
  - Birinci şahin Lenin, ikinci şahin Stalin!
  Ve şimdi Svetlana atakta. Çıplak ayakla pulsar nasıl atılır... Faşistleri yerle bir eder. Ve sonra kırmızı bir meme fermuarı ile. Ve birçok Naziyi biçecek.
  Ve şarkı söyle:
  - Anavatan ve Stalin için!
  Oleg Rybachenko yine hücumda. Sihirli kılıçlarla faşistleri biçiyor, çıplak parmaklarıyla şimşek çakıyor.
  Ve çocuk bağırır:
  - Ülkenin büyüklüğü!
  Nazileri kılıçlarıyla ezen ve çıplak ayaklarıyla cehennemi pulsarlar atan Natasha ciyaklıyor:
  Biz Şeytan'ın çocuklarıyız!
  Ve kızın çıplak topuğundan ölümcül bir baloncuk uçtu. Ve herkesi eritti.
  Zoya da atakta. Herkesi kılıçla ezer. Ve kızıl meme uçlarından gelen ateşli şimşekle Fritz'i sular. Ve çıplak ayak parmaklarıyla korkunç pulsarlar fırlatıyor.
  Kükrerken:
  - Gerçek Anavatan için!
  Augustine de saldırıda. Ve yakut meme uçları çalışıyor, şimşek çakıyor. Ve eller, rakipleri kılıçlarla kesti. Ve çıplak ayaklar pulsar atar.
  Ateşli güzellik çığlık atıyor:
  - Kara Tanrı için!
  Ve burada Svetlana saldırıda. Ayrıca bir terminatör kızı. Çilek meme uçlarından şimşek ve pulsarlar uçtu. Kızın etrafındaki her şeyi yaktılar. Özellikle Naziler ve Üçüncü Reich şövalyeleri acı çekti.
  Ve kız onu alacak ve bağıracak:
  - En Büyük Rus için! Kavga ederim!
  Saldırıda bir erkek ve dört kız.
  Sığınağın koridorlarında hareket ederler. Faşistleri yok ederler. Hitler'e gidiyorlar. Aslında, bu kuzugöbeği bu dünyada altmış yedi yıl yaşamayı başardı. Ve böylece beş sonlandırıcı karar verdi: Hitler için bu kadar yeter ve onu öldürecekler! Böylece kızlar ve oğlan hareket ediyor.
  Oleg, Nazileri kılıçla keser ve çıplak ayaklarıyla enerji pıhtıları atar ve şarkı söyler:
  - Büyük Rus'a şeref!
  Natasha, göğsünün kıpkırmızı meme uçlarını kullanarak, ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla Nazileri kılıçlarla doğrayarak ve pulsarlar fırlatarak bağırır:
  - Beyaz Rus için!
  Zoya saldırıda. Ayrıca kılıçlarla kesiyor ve kızıl meme uçlarıyla Nazilere şimşek çakıyor. Ve kendi kendine kükredi:
  - Beyaz Tanrı kazansın!
  Ve çıplak ayakla, sanki bir pulsar fırlayacak.
  Ve işte Augustine saldırıda. Çok şiddetli ve hızlı. Ayrıca, sanki bir bereketten geliyormuş gibi, kırmızı meme uçlarından şimşek çakar. Ve Nazileri kılıçla yok eder. Ve çıplak ayak parmaklarıyla, sanki dışarı atılmış gibi yanan bir şey.
  Sonra kızıl şarkı söyleyecek:
  - Kara Tanrı zafer verecek!
  Ve Nazilere karşı saldırıda, Svetlana. Onları da kılıçla keser. Yakut meme uçlarından şimşek çakıyor ve çıplak ayakla ezici pulsarlar fırlatıyor.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Svarog'a şeref!
  Beşi öfkeli, tankları deviriyor, Nazi sığınaklarını yok ediyor vb. Çekirge gibi rakiplerini yok eder.
  Oleg hücumda. Çocuk kılıç gibi savuruyor. Ve çıplak parmaklarla çocukların bacaklarını fırlatacak. Ve Naziler sorunsuz bir şekilde uzanacaklar.
  Ve sonra şarkı söyle:
  - Evet, Büyük Rus! Seninleyim!
  Natasha da hücumda. Naziler kendilerini eziyor. Çıplak ayakla atarca atar. Kızıl meme uçları, şimşek çakmaları.
  Ve kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Rusya'nın büyüklüğü, Svarog benim mesihimdir!
  Zoya saldırıda. Ayrıca yıldırım atar. Ve yakut meme uçları, enerji akımlarından dalgalanan şamandıralar gibi seğiriyor.
  Ve çıplak ayak parmakları, ateşli pulsar pıhtıları kendileri için tıklar.
  Zoya bağırır:
  - Rusya uzayına şeref!
  Ve çıplak bir topuğun büyük ölçekte yıkımı alıp yeneceği gibi.
  Ve burada savaşta ve Augustine'de. Çıplak ayaklarıyla da düşmana yıkıcı ve öldürücü silahlar fırlatır. Ve kıpkırmızı meme uçları, sanki bir makineli tüfek gibi, düşmana çılgınca enerji ve yıkım akışları getiriyor. İşte bir kızıl saçlı, Nazileri nasıl alt ettiği. Kelimenin tam anlamıyla aşık olmak.
  Ve çıplak topuğuyla nasıl vuruyor!
  Ve kükreme:
  - Siyah Rus Tanrısının gücü ve bilgeliği için1
  Ve sonra Svetlana atakta. Nazileri de kılıçla yok eder. Ve kırmızı meme uçları ölüm hediyeleri kusuyor. Ve nasıl alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Büyük Rus'umuza şeref.
  Ve çıplak topuğuyla düşmanı bir pulsarla vuracak. Ve kılıç alıp kesecek ...
  Evet, Hitler'in beş muhafızının biçmeleriyle ünlüdür. Bu gerçekten kızların ihtiyacı olan şey.
  Ve yanındaki çocuk Oleg Rybachenko çok havalı! Ve Naziler çok ünlü bir şekilde yok ederler.
  Bu terminatör çocuk.
  Eğik çizgi gibi kılıçlar. Ve bir dönüş yapacak ve Nazileri kılıçla kesecek. Ve pulsar çıplak ayakla atacak.
  Ve kükreme:
  - Avrupa'nın büyüklüğü için!
  Ve burada Natasha saldırıda. Çok öfkeli. Ayrıca kırmızı meme uçlarından pulsarlar salınacak. Ve faşistleri eziyor. Ve böyle ölümcül pulsarları çıplak ayakla fırlatır.
  Ve ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Rus Tanrılarına şükürler olsun!
  Zoya'nın kendisi saldırıda. Ve tüm Nazileri kılıçla öldürdü. Ve derilerini bir tambur şeklinde kesin. Daha doğrusu bir elek içinde. Ve çıplak bir topukla, sanki Naziler tarafından yenik düşecek. Ve kırmızı meme uçlarından enerji akışlarıyla şarj edin. Naziler gerçekten canını yakmış olmalı.
  Ve Zoya kendi kendine bağırır:
  - Kutsal Rusya için!
  Ve sonra Augustine daha da aktif hale geldi. Ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla pulsar fırlattı. Ve şimşek çakması gibi kırmızı meme uçlarından. Ve sanki çıplak bir topuktan bir pulsar, yanan bir şimşek salacak.
  Ve bağır:
  - Kara Tanrı'nın lütfu bizimle!
  Ve kızıl saçlı şeytan düşmanı alıp tokatlayacak.
  Ve burada Svetlana saldırıda. Sadece parlak renkli bir çiçek olan bir kız.
  Naziler güvenle yanıyor. Ve yakut meme uçlarından bu tür makineli tüfek patlamaları gönderir. Tüm evren ateşe verilebilir. Ve onu aldılar, tüm Nazileri ateşe verdiler.
  Evet, böyle bir güç ona karşı olduğu için Hitler zor anlar yaşayacak.
  Ama Svetlana bağırdı:
  - Ve Beyaz Tanrı'nın sevgisi bizimle!
  Beş hamle kendine. Nazileri hiç acımadan ezer. Ve cehennem gibi bir imhayı gösterir. Bu tür kızların önünde durmaya cesaret eden, ölecek.
  Oleg hücumda. Çocuk gitgide Hitler'in ofisine geliyor. Kılıçlarını nasıl da çılgınca eziyor. Ve çocuğun çıplak ayakları pulsarlar gönderir.
  Evet, Naziler şanslı değildi, böyle atılgan kızlar ve bir delikanlı ile temasa geçtiler.
  Burada Natasha, kırmızı meme uçlarından çok ateşli bir pus bırakacak. Ve bunca faşist yakıldı. Bu bir kız, gerçek bir terminatör var.
  Ve işte bir katili düşmana çıplak ayakla nasıl fırlatacağınız. Ve özellikle sikişmek.
  Bundan sonra Natasha gıcırdayacak:
  - SSCB'ye şeref!
  Zoya da hücumda. Burada çilek meme uçlarından ateşli bir akış verecek. Ve rakiplerini yener. Ve sırayla sırayla verir. Ve kırmızı meme uçlarını alıp düşmana ateş edecek.
  Ve çıplak ayakla düşmanı vuracak.
  Sonra şarkı söylüyor:
  - Dünyamızın şerefine!
  Ayrıca Augustine saldırısında. Ayrıca vahşi tarafta. Rakiplerini yumrukluyor. Ve düşmanlara kırmızı meme uçları fırlatır, çok yanan diskler. Nazileri kelimenin tam anlamıyla küle çeviriyorlar.
  Ve savaşçı kükredi:
  - Büyük bir galibiyet için!
  Ama saldırıda Svetlana. O kadar sert ve agresif. Fritz'i çıplak ayaklarıyla örter. Ve çilek meme uçlarından oldukça ölümcül bir şey salıverecek.
  Ve Nazileri alıp yakacak, sonra da tozu.
  Kız aldı ve kükredi:
  - Güçlü Rus tanrıları için!
  Beşi Führer'in ofisini aldı ve zorla girdi. Hitler yaşlıdır. Gri saçlar ortaya çıktı ve alında kel noktalar belirdi. Kısa bir adam. Kızların ve oğlanın önünde dizlerinin üzerine çöktü.
  Natasha çıplak, kanlı ayağını ona bastırdı ve bağırdı:
  - Köpeği öp!
  Hitler korkup öptü...
  Zoya ayrıca Führer'i çıplak topuğunu öpmeye zorladı. Hitler boyun eğdirildi.
  Sonra Augustine'in çıplak, sert ayak tabanlarını da öptü. Biraz öksürdü.
  Svetlana da çıplak ayaklarını öpmek zorunda kaldı. Führer'in kızları daha sonra kollarından ve bacaklarından tuttu. Ve çekerken dört parçaya ayrıldılar.
  Ve sadece 9 Ağustos 1956'da acı bir şoktan Hitler aldı ve öldü.
  Tüm dünyayı ele geçiren tüm zamanların ve halkların en büyük suçlusunun saltanatı sona erdi.
  Büyük ve kanlı diktatörün yerini Himmler'in yerini alan Schellenberg aldı. Ve suni tohumlama ile elde edilen Hitler'in oğulları arasında en yetenekli olanı resmi varis ilan edildi.
  Ama... Bir iktidar mücadelesi başladı, Schellenberg, Mainstein tarafından devrildi ve kanlı hesaplaşmalar başladı.
  
  HELL TERMİNATÖR KLİPİ
  1942 baharında, Alman uzmanlardan biri, Alman sahte belgelerinde paslanmaz çelik bir klips kullandığını, Rusların ise yalnızca basit demir kullandığını keşfetti. Ve sonra bunu yüksek komuta bildirdi.
  Bundan sonra, bu nüans dikkate alındı ve Alman ajanları çok daha az başarısız olmaya başladı.
  Ve sonuç olarak Fritz, Stalingrad yakınlarındaki kanatlara saldırı planlarını açıkladı. Ve askerler yeniden toplandı. 19 Kasım'da taarruz başladığında Kızıl Ordu çok güçlü bir savunmayla karşı karşıya kaldı. Üstelik saldırı gününde havanın uçmadığı ortaya çıktı ve bu, havacılığı devre dışı bıraktı ve topçu hazırlığının etkisini azalttı.
  Almanlar daha sonra direnebilirdi ve savaş bir aydan fazla sürdü ve Kızıl Ordu pek başarılı olamadı.
  Afrika da biraz farklı. Rommel, Avrupa'dan daha fazla takviye aldı ve Amerikalılara karşı muhteşem bir saldırı düzenlemeyi başardı. Yüz elli binden fazla yetersiz eğitimli ve deneyimsiz Amerikan askeri esir alındı. Ve Rommel'in birlikleri Cezayir ve Fas'ı da ele geçirdi.
  Bundan sonra Amerika Birleşik Devletleri, Wehrmacht ile ateşkes talep etti. Amerika'nın savaştan çekilmesinden yararlanan Almanlar, Rommel'i daha da güçlendirerek İngiltere'yi Libya ve Mısır'da mağlup etti. Aynı zamanda, kış aylarında Almanlar, Kızıl Ordu'nun Leningrad yakınlarındaki saldırısını ve Stalingrad yakınlarında ve Rzhev-Sychov yönünde yeni bir saldırı girişimini püskürttü. Bahar nispeten sakin geçti. SSCB kışında başarıya ulaşamadığı için güç biriktirdi. Ve Almanlar Afrika ve Orta Doğu'da ilerliyordu. Mısır, Irak ve Kuveyt'in düşüşünden sonra ele geçirildi. Suriye'nin bir kısmı Türkiye tarafından işgal edildi. Hangi İngiltere ile savaşa gitti.
  Yazın doğu cephesinde de bir durgunluk vardı. Naziler Sudan'da ilerledi ve İran ve Ortadoğu'ya ilerledi. Sadece Ağustos ayında Stalin'in birlikleri Stalingrad yakınlarında ilerlemeye çalıştı. Ama yine de zorlu bir Alman savunmasında saplanıp kaldılar.
  Zırh delici, isabetli ve hızlı ateş eden bir topa sahip olan Panther, özellikle savunma savaşlarında iyi olduğunu kanıtladı.
  Almanlar, kırk üçüncü yılın tamamını doğuda savunmada geçirdiler. Bu arada Afrika'yı ele geçirdiler ve İran Hindistan'a girdikten sonra Japonlarla birleşerek.
  Kışın Kızıl Ordu neredeyse ilerlemedi. Stalin barış olasılıklarını araştırdı. Ve Almanlar, İngiliz kolonilerini sindirdi. Churchill hastalandı ve kendini güvensiz hissederek kolonilerin kaybından sonra Almanlarla bir ateşkes imzaladı ve imzaladı. Bu, doğudaki Nazilerin ellerini çözdü.
  Ve Mayıs 1944'te Wehrmacht'ın Hazar Denizi yönünde saldırısı başladı.
  Savaşlara "Panterler" -2 ve "Kaplanlar" -2 katıldı. Bu makineler güçlerini gösterdiler, ancak asıl önemli olan, artık eşit olmayan jet uçaklarıdır. Özellikle ME-262 ve XE-162.
  Evet ve birçok Arap, Afrikalı, Kızılderili piyadeye alındı. Top yemi gibi ileri tırmandılar.
  Peki ya savaşta yani savaşta!
  Cesetleri fırlatan düşman, Hazar Denizi'ne girdi ve Kafkasya'yı karadan inkar etti. Ve Türkler güneyden ve Rommel'in birliklerini vurdu.
  Tam tıkanıklık...
  Wehrmacht, çoğu yabancılardan olmak üzere üç yüzden fazla tümeni saldırıya attı. Ve önemli ilerleme kaydetti.
  Kızıl Ordu kahramanca savaşmasına rağmen.
  Özellikle dört kız, Natasha, Zoya, Augustine ve Svetlana.
  Özellikle çıplak ayaklarıyla düşmana ölüm hediyeleri atmalarıyla ünlüdürler.
  Ancak cesur dört ve güzel cadıların bile genel olarak güçsüz olduğu ortaya çıktı.
  Kafkasya yaz aylarında tamamen ele geçirildi. Sonbaharda Fritz, güneyden ilerleyen Saratov ve Kuibyshev'i de ele geçirdi. Ayrıca Uralsk, Guryev ve Orenburg'a yaklaştı.
  Kışın durdular. Geçici bir sakinlik oluştu. Sadece Orenburg'da savaşlar vardı. Ve bu şehir yeniden efsane oldu. Onda Emelyan Pugachev dönemini hatırladılar.
  Führer bir süre Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere ile nihai bir barışı müzakere etmeye çalıştı. Sonra Japonya ile savaşa devam ettiler. Başarısız olmasına rağmen. Samuray denizde birkaç zafer kazandı.
  1945 baharında, 20 Nisan'da Moskova'ya yapılan bir saldırı ile "Kremlin" Operasyonu başladı.
  Çatışmanın çok şiddetli olduğu ortaya çıktı. Almanlar kanlı savaşlara çekildi. Sovyet birlikleri kahramanca savaştı. Bununla birlikte, jet uçakları, en son E-serisi tanklar kullanılarak üç ay süren inatçı savaşlardan sonra Almanlar Moskova'yı kuşattı. Diğer yönlerde, Ufa'ya doğru ilerlemek için Tambov, Penza, Ulyanovsk'u almayı başardılar.
  Ağustos ayında Ryazan düştü ve Moskova ile aradaki fark daha da açıldı.
  Stalin her koşulda barış teklif etti. Führer bunu görmezden geldi. Ancak Moskova, sonunda alındığı Aralık ayına kadar dayandı.
  Fritz ayrıca yıl sonuna kadar hem Gorki'yi hem de Kazan'ı ele geçirdi.
  Mayıs 1946'daki kış tatilinden sonra Fritz, Urallara taşındı. Savaşlar zaten çok yoğun değil, tüm hızıyla devam ediyordu. Birçok general savaşmadan ihanet etti ve teslim oldu. Evet ve Stalin'in kendisi felç geçirdi ve savaşa o kadar hazır değildi.
  Sverdlovsk'un ele geçirilmesinden sonra, SSCB hükümeti Novosibirsk'e taşındı.
  Ancak Wehrmacht ordusu onları takip etti.
  Şehirler yıl boyunca ele geçirildi. Novosibirsk'i kasıp kavuran Stalin, kişisel güvenlik karşılığında teslim olmayı kabul etti.
  Ve yakında Japonya ile Amerika Birleşik Devletleri arasında bir barış anlaşması imzaladı. Sonunda İngiltere ve Amerika, Wehrmacht'ın tüm kazanımlarını kabul etti.
  Pek çok bölgeyi ele geçiren Hitler, Japonlarla birlikte kendi sömürge imparatorluğunu yarattı.
  Ama mavna yapmak için fazla zamanı yoktu. 20 Nisan 1957'de cadı kızlar Führer'e karşı bir operasyon düzenlemeye karar verdiler. Zaten orta yaşlı bir diktatörün konutunda dört cadı saldırdı.
  Savaşçılar, bikinili, ellerinde sihirli kılıçlar, çıplak ayaklarıyla şimşek ve pulsar fırlatıyorlar.
  Natashka bir yel değirmeni koştu, Nazileri yarıp geçti ve çıplak ayağının parmaklarıyla bir enerji pıhtısı fırlatarak bağırdı:
  - Anavatana şan!
  Zoya büyülü kılıçlarla kesti. Nazilerin karınlarını deşti ve cıvıldadı:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve çıplak ayaklarla bir atarca nasıl serbest bırakılır.
  Sonra Augustine saldırısında. Ayrıca sihirli kılıçlarla bir değirmen işletiyor. Sonra çıplak ayağıyla öldürücü bir şey fırlatıyor.
  Sonra kırmızı harpi diyor ki:
  - Kara Tanrı için!
  Saldırıda sırada Svetlana var. Ayrıca kılıçlarla keser ve çıplak ayak parmaklarıyla Nazileri yarıp geçen şimşekler yayar.
  Sonra Natasha saldırıya geçti, Hitler'in korumalarını yere serdi ve bağırdı:
  - Ve ben bir işaretim, tüm Nazileri doğrayacağım!
  Ve bir pulsar kızı gibi çıplak ayakla ve fırlatacak.
  Ve işte saldırıda Zoya. Kılıçlar döner ve eti keser gibi. Ve çıplak ayak parmaklarıyla şimşek salacak.
  Sonra bağıracak:
  - Süper bir kızım var!
  Ayrıca Augustine saldırısında. O da dönüyor ... Ve göğsünden birkaç şimşek çaktı. Ve pulsar çıplak ayakla fırlatacak ve bağıracak:
  - Ben bir süper savaşçıyım!
  Ve kızıl saçları bir proleter pankartı gibi dalgalanıyor.
  Ve burada Svetlana saldırıda.
  Kılıçları dönüyor ve çıplak ayakları enerji pıhtıları saçıyor ve göbeğinden şimşek çakacak.
  Kız şarkı söyleyecek:
  - Ejderhayı doğrayıp Führer'i öldüreceğiz!
  Natasha da saldırıda kılıçlarını savuruyor ve Nazileri yere seriyor. Ve çıplak ayakları ölümcül mermiler fırlatıyor.
  Ve tabut, Nazi muhafızlarında sürüyor.
  Ve kız kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Ben bir yok edici savaşçıyım.
  Ve büyük terminatör...
  Atomu bir anda ayrıştırdı,
  Ve duvara kafa!
  Saldırıda Zoya, onu aldı ve çıplak ayaklarıyla fırlattı, çatıyı uçuran bir şey.
  Ve nasıl şarkı söylenir:
  - Uzay mesafelerine şeref!
  Ve yine kılıçları, düşmanları küçük parçalara ve parçalanmış et parçalarına ayırdı.
  Ve burada Augustine hareketinde. Nazileri nasıl alt ediyor. Ve kanlı et parçaları her yöne uçuşuyor.
  Ve çıplak ayaklı kız da pulsara teslim olacak ve havlayacak:
  - Ben harika bir güzelim! Herkesin sevdiği!
  Ve burada Svetlana hareket halinde. Ayrıca göbekten şimşek çakacaktır. Ve çıplak ayakla pulsar Nazilerin üzerine düşecek. Ve kılıçları, sadece cellatlar.
  Sonra kız cıvıl cıvıl:
  - Anavatana şan!
  Natasha çılgın bir çılgınlık içinde. Fritz'e saldırır. Onları parçalıyor ve çıplak topuklarla ateşli baloncuklar fırlatıyor.
  Ve kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Evimize şeref!
  Ayrıca göbeğinden bir enerji pıhtısı da düşürdü.
  Zoya kılıçlarla bir yel değirmeni işletiyor. Bir avuç faşisti devirir. Ve sonra, çıplak ayak parmaklarıyla olduğu gibi, düşmana fırlatacak. Ve düşmanları her yöne dağıtın.
  Sonra şarkı söylüyor:
  - Rus çarlarına şeref!
  İşte Augustine zorlu bir saldırıda. Rakipleri düşürür. Ve şimdi çıplak ayağı şimşek çakacak ... Ve çıplak göbeğinden bir pulsar uçacak. Ve Hitler'in korumalarına doğru dağılır.
  Sonra kızıl saçlı kız şarkı söyledi:
  - Benden merhamet bekleme!
  Svetlana da hücumda... Rakipleri doğramak, ezmek. Göbekten şimşek çakıyor. Ve çıplak ayak parmaklarıyla, sanki parlıyormuş gibi, tüm enerji çağlayanları akar.
  Ve kendi kendine şarkı söyle:
  - Çok müteşekkirim
  Bir maymundan daha havalıyım!
  Natasha da saldırıda ... Nasıl kılıçla kesiyor. Ve katiller çıplak ayakla fırlatılacak. Ve işte göbekten bir yıldırım uçuşu.
  Sonra kız homurdandı:
  - Anavatan'ın şanı için!
  Sonra Zoya geliyor. Aynı zamanda düşmanları da yok eder. Ağzın arkasından şimşek fışkırıyor. Göbeğiyle enerji pıhtıları atar. Ve kendi kendine kükredi:
  - Ben bir fırlatma şampiyonuyum!
  Ve döner gibi çıplak ayak.
  Saldırıda daha fazla Augustine. Nazileri kılıçla kesiyor ve onları küçük marullara ayırıyor. Ve bir pulsar gibi çıplak ayakla fırlatacak. Ve göbekten iki şimşek bile ... Ve bir düzine faşist olay yerinde kızartılıyor!
  Savaşçı şarkı söyleyecek:
  - Anne Ana adına!
  Ve yine, bir pulsar çekiç gibi çıplak ayak!
  Ve sonra saldırgan Svetlana'da. Bu, daha havalı olamayacak türden bir kız. Bu savaşçı onu alıp çıplak ayaklarıyla şimşek fırlatacak. Ve göbek deliğinden yok olma baloncukları uçacak. Ve savaşçı şöyle bağıracak:
  - Ağaçkakanın bir keskisi olduğu aklıma geldi!
  Natasha hareket halinde. Kaydırıldı ve bir düzine faşist kesildi. Ve kız, parmakları hala çıplakken, yok etme ürününü serbest bıraktı. Göbeğinden bir şimşek çağlayanı ve şarkı söyledi:
  - Ebedi benim, dünyanın en büyük kralı!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir pulsar uçtu.
  Zoya hareket etmeye devam etti. Kılıçlarıyla aldı ve kesti. Düşmanlar ezilmiş, safir gözleri kırpılmış. Ve göbekten bir enerji sütunu. Ve yalınayak yıkım pulsarları.
  Ve nasıl şarkı söylenir:
  - Ben şampiyon olacağım!
  Ve sonra Augustine'in hareketinde ... Kılıçları, değirmen bıçakları gibi. Tereddüt etmeden kendini keser. Ve sihirli ateşten keskin oklar göbekten uçar. Ve kızın çıplak ayakları adeta bir yok etme armağanı veriyor.
  Ve kızıl saçlı kendisi kükredi:
  - Büyük şampiyonluk!
  Svetlana da bir hediye değil. Onu aldı ve kırık bir camın parçalarını çıplak ayaklarıyla fırlattı. Ve iki düzine faşist ölü olarak yattı. Ve göbekten nasıl bütün bir çizgi verecek. Ve tüm Nazileri sorunsuz bir şekilde biçecek.
  Ve göz kırparak şunları söylüyor:
  - Ben büyük bir hayalim!
  Natasha üçlü yel değirmenini sihirli kılıçlarla döndürecek. Hediyeleri çıplak parmakla alıp atacak. Ve çıplak topuğuyla ateşli olan birkaç baloncuk verecek ...
  Ve göbekten bütün bir şimşek çağlayanı.
  Sonra şarkı söylüyor:
  - Lazer kılıcı,
  Düşmanları kesmek istiyor!
  Zoya saldırıda. Ve kılıçları gerçek elmas matkaplardır. Ve Fritz'i yüz kiloluk bir kabuk gibi ezin. Ama kızlar çıplak ayakla çekilip kanlı bir şey atınca.
  Ve sonra aldı ve kırdı.
  Zoya haykırdı:
  Biz yeni şampiyonuz!
  Ve işte hareket halindeki Augustine. Düşmanları nasıl kesiyor. Ve kılıçlarının sallanması herkesi keser.
  Ve çıplak ayakla, her türlü ölüm hediyesi uçar.
  Ve Augustine şarkı söyledi:
  - Kutsal şimşeğim!
  Ve ağzından ateş çıkıyor!
  Ve burada Svetlana hareket halinde. Göbeğinden olduğu gibi, öldürücü bir güç hediyesi salıverdi.
  Sonra kız şarkı söyledi:
  - Ben mutlak şampiyonum!
  Ve çıplak ayağını alıp bir pulsar gönderdi. Ve boğazından cehennem ateşi çıktı. Ve şimdi çıplak topuk baloncuklara yenik düştü.
  Ve göbekten ölümcül ve öldürücü bir şimşek uçar.
  Natasha ayrıca kılıç kullandı. Bir sürü faşisti doğradı. Ve şimşekle göbekten nasıl salınacağını. Ve Führer'in korumalarını küçük parçalara ayırın.
  Bundan sonra şarkı söyleyecek:
  - Sonuna kadar Vatan ve Özgürlük için!
  Ve çıplak ayaklarla tamamen ölümcül bir şey serbest bırakılacak.
  Düşmanlara saldıran ve dişlerini gösteren Zoya kükredi:
  - Vahşi Ekip! Düşmanı parçala!
  Ayrıca çıplak ayakla dışarı atacak. Ve göbekten böyle ölümcül kuyruklar çıktı.
  Kız bağırdı:
  - Büyük ayıp!
  Ve sonra Augustine taşındı. Ayrıca zümrüt gözleri parladı. Ve göbeğinden bir sürü şimşek fırlattı. Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlattı.
  Ve kılıçları savurarak bağırdı:
  - Ben her şeyden önce dünya şampiyonuyum!
  Ve sonra saldırıda Svetlana. Böylece herkes harmanlar ve keser. Ve o çok havalı ve hareketli bir kız. Ayrıca göbekten, kelimenin tam anlamıyla, bir makineli tüfek patlaması uçar. Ve birçok faşisti yere serer. Ve çıplak ayaklar bu tür enerji demetlerini akarsulara yayar.
  Savaşçı şarkı söyledi:
  - Gol yakın!
  Ve atış için güç topluyoruz!
  Evet, sonunda dörtlü, Hitler'in ofisine girdi. Bütün korumalarını öldürdü. Ve faşist bir numara yatağın altından çıkarıldı.
  Hitler homurdandı:
  - Polonya'yı vereceğim!
  Natasha alaycı bir şekilde sordu:
  - Ya da belki Kafkasya?
  Führer kükredi:
  - Evet, en az iki Kafkasya, sadece öldürmeyin!
  Kızlar bir ağızdan cevap verdiler:
  - Ayaklarımızı öpün!
  Hitler inleyerek altmış sekiz yaşına yeni girmişti, dizlerinin üzerine çökmüş ve çıplak ayakla kızların topuklarını öpmüştü. Gülümsediler ve güldüler.
  Führer, kızın her tozlu ve kanlı tabanını üçer kez öptü.
  Bundan sonra Natasha, Hitler'i çıplak ayak parmaklarıyla sağ elinden, Zoya'yı soldan ve yine çıplak ayakla aldı. Augustina ve Svetlana, Führer'i çıplak ayak bileklerinden tuttular.
  Bundan sonra kızlar tüm zamanların ve insanların en büyük suçlusunu her yöne çekip alacak, paramparça edecekler.
  Hitler'in hem kolları hem de bacakları koptu ve acının şokundan ejderha hükümdarı olay yerinde öldü.
  O intikam, katili ve dünya tarihinin en büyük celladını bulmuştur.
  Peri masalı burada sona eriyor, ancak bu gezegende bir kabus gerçeği haline geldi ve kim dinlediyse işi bitti!
  
  
  HİTLER'E KARŞI BÜYÜCÜLER
  Kırk birinci yılda Girit adasının ele geçirilmesinden sonra Hitler, SSCB'ye gitme konusundaki fikrini değiştirdi. Yugoslavya'ya yapılan saldırı sırasında Stalin'in Almanya'ya saldırmaması, Führer'i doğudan onunla karşılaşma planı olmadığına ikna etti.
  Ayrıca önseziler, doğuda kolay bir zafer olmayacağını ve oraya gitmemenin daha iyi olacağını öne sürdü.
  Fritz, Rommel'in grubunu güçlendirdi ve Türkiye'yi birliklerin Orta Doğu'ya girmesine izin vermeye ikna edebildi. İngilizler Mısır'da tamamen yenildiler ve Irak ve Ortadoğu'dan sürüldüler. Yakında, Franco Cebelitarık'ı ele geçirmeyi kabul etti.
  Bundan sonra Almanlar, birliklerini Afrika'ya ve ayrıca Orta Doğu'ya kolayca aktarabilirdi.
  Pal Hindistan. Ve bundan sonra, gereksiz sorunlar olmadan, sadece altı ay içinde Kara Kıta ele geçirildi. Ve sonuç, İngiltere'ye karşı saldırı ve Kasım 1942'de anavatana birliklerin çıkarılmasıydı.
  İki hafta içinde İngiltere düştü. Ve Fritz nihayet doğu yarımkürede yerleşti.
  Ancak Amerika Birleşik Devletleri ile savaş hala devam ediyordu. Ve okyanusun uzaklığı ve birliklerin nakledilmesindeki zorluklar nedeniyle uzadı.
  Asya ve Avustralya'nın önemli bir bölümü olan Afrika'nın kaynaklarına güvenen Almanlar, büyük bir donanma kuruyor. Japonya ile birlikte bir de denizaltı savaşı yürütüyorlar.
  Kırk üçüncü ve kırk dördüncü yıl deniz savaşlarıyla geçti. İzlanda ve Grönland ele geçirildi. Ve kırk beşinci yılda, halihazırda "E" serisi tanklara sahip olan Almanlar, Kanada'ya çıktı ve güçlerini Arjantin'de yoğunlaştırdı.
  Planları böyleydi. Uzun süren iletişim ABD'ye saldırmayı zorlaştırsa da.
  Ancak Eylül ayına kadar Kanada'nın çoğu istila edildi.
  Hem Alman hem de Japon birlikleri Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzey bölgelerine girdi.
  Ama sonra Fritz'i dört kız karşıladı.
  Monica, Leia, Gertrude ve Angelina.
  Dört güzel savaşa girdi. Monica, Leah, Gertrude sarışın ve Angelina kırmızı.
  Ve kızların Üçüncü Reich'in devasa ordusunu yok etmesine izin verin.
  Makineli tüfeklerle ateş ediyorlar.
  Burada Monica çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve şarkı söylüyor:
  - Gücüme şeref! Herkes biçildi!
  Leia kuyruğu verir. Aynı zamanda düşmanları bir patlamada biçer ve ciğerlerinin tepesinde ciyaklar:
  - Ordum güçlü!
  Ve çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi fırlatır.
  Ateşli veya kızıl saçlı Angelina, çıplak ayak parmakları ve gıcırtılarıyla bir ölüm hediyesi başlatır:
  - Zaferim!
  Ve ayrıca bir sıra verir!
  Dahası, Gertrude şimdiden ölüm hediyesini çıplak ayağıyla dövüyor ve nasıl sağır edici bir şekilde uluyor:
  - Ben bir şampiyonum!
  Ve yine bir katil hattı başlatacak.
  Monica faşist kalabalığa tekrar ateş eder ve şarkı söyler:
  - Dünyama şeref!
  Ve çıplak ayaklarıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlatır, rakiplerini ezer.
  Ateşi ve Leia'yı yönetir. O çok akıllı bir kız. Ve düşmana el bombası atmak gibi çıplak ayakla.
  Ve kız kükredi:
  - Ben bir ABD hiper savaşçısıyım!
  Sonra Angelina vuruyor. Bunu çok düzgün bir şekilde yapıyor. Ve çıplak ayak parmaklarından ölümcül bir hediye uçar.
  Ve güzel kız kükredi:
  - Dünyanın mutlak şampiyonu olacağım!
  Ve savaşçı uzun dilini nasıl gösterecek!
  Sonra Gertrude denedi. Ve ayrıca sıra nasıl verecek. Ve sonra, çıplak ayaklarıyla bir ölüm hediyesi fırlatacak.
  Ve tüm rakipleri et parçalarına ayırın.
  Yani dört kız aktif olarak çalışıyor. Baskı, düşman ordusu açıkça tükeniyor.
  Hayır, zorlu tanklar ortaya çıksa da, E serisi, kızlar onları bekliyor.
  Monica çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve gıcırdıyor:
  - Uzayda savaşacağız!
  Ve çıplak topuğundan ölüm hediyesi E-50 tırtıldan sekti. Bu araç hasar gördü ve durduruldu.
  Savaşçı bağırır:
  - Süper!
  Sonraki Leia savaşta. Ayrıca çıplak ayakla, bir ölüm hediyesi fırlatırken. Düşmanı paramparça eder. Ve tank daraldı.
  Ve savaşçı kükredi:
  - Ben bikinili bir kızım!
  Sıradaki Angelina. O da çıplak ayağıyla E-75'e el bombası atıyor ve Alman vampir zor anlar yaşıyor.
  Ve savaşçı bağırır:
  - Süper klas gösterecek olan benim!
  Ve Gertrude savaşır. Ayrıca acıma ve şüphe bilmeyen bir savaşçı.
  Güzellik onu aldı ve ciyakladı:
  - Büyük tekne yarışı!
  Ve ölümcül bir el bombası çıplak ayakla uçtu.
  Monica tekrar ateş eder ve ciyaklar:
  - Akrobasi ve mürettebat!
  Çıplak uzvunu da alacak ve ölüm akıntısı atacak. Ve tüm düşmanları yok edin.
  Bundan sonra savaşçı vyaknet:
  - Ben süper bir kızım!
  Ve Leia, savaşta gerçek bir kahramandır. Ve düşmanları vurmak. Ve çıplak ayağıyla bir el bombası atacak ve bir yığın düşmanı alıp onları paramparça edecek. Ve bağırdıktan sonra:
  - Ben o Süpermen kızıyım!
  Ve savaşta, Angelina da çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi atıyor. Düşman parçalanacak ve şarkı söylenecek:
  - Kahretsin, ben bir şeytanım!
  Ve bir patlamada düşmana ateş edin.
  Ve işte isteka topunda Gertrude. Herhangi bir tören veya önyargı olmaksızın kendini vuruyor. Ve onu çıplak ayak parmaklarıyla alacak, bir imha hediyesi fırlatacak ve düşmanları paramparça edecek. Bu çok mu mücadeleci?
  Dört kız şövalyeler ya da melekler gibi savaştı. Ama her şeyin bir sınırı vardır. Ve böylece savaşçılar geri çekildi ...
  Kırk beşinci yılın sonbaharı ve kışı, inatçı savaşlarda geçti. Güçler eşit değildi. Almanların, Sherman'lardan ve hatta küçük Pershing'lerden çok daha güçlü E serisi tankları var. Ve jet havacılığının hiç eşi benzeri yok. Ve hatta herhangi bir küçük kola karşı tamamen savunmasız olan disk uçaklar bile görünmeye başladı.
  Dolayısıyla ABD, Üçüncü Reich'ın her türlü yabancı bölümü tarafından yavaş yavaş ele geçiriliyor.
  Amerika'nın çoğu sonbahar ve kış aylarında ele geçirilir. Artı, Amerika Birleşik Devletleri'nin güneyindeki ayaklanmalar ve Alman kökenli generallerin ihaneti. Yeni makineli tüfeklerin ve hatta Wehrmacht'ın yeraltı tanklarının şüphesiz üstünlüğünün yanı sıra.
  Ve Nisan 1946 baharında, Üçüncü Reich ordusu Washington ve New York'u kuşatıp ele geçirdikten sonra, Amerika Birleşik Devletleri teslim oldu.
  Böylece savaşın bir sayfası daha açıldı.
  Ancak 1947'de, bu kez Japonya ile Mayıs ayında başka bir savaş başladı.
  Ve SSCB'ye karşı kampanya yeniden ertelendi.
  Ve şimdi ABD'den dört kız pes etmedi ve yine düşmanla savaşıyor.
  Kırk yedi yaz ve sıcak, bikinili savaşçılar. Ve kendileriyle savaşırlar.
  Monica çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve gıcırdıyor:
  - Ben bir terminatörüm!
  Ve dönüş sağlar.
  Leia ayrıca ateş ediyor ve çok iyi yapıyor. Ve yine çıplak ayakları bir şeyler fırlatıyor. Ve yok ederler.
  Ve kız bağırır:
  - Savaş akrobasi!
  Ayrıca, Angelina ateş ediyor. Rakipleri ezer. Onları sürüler halinde dışarı atar. Ve çıplak ayak parmakları yine vahşice öldürücü bir şey fırlatıyor.
  Savaşçı bağırır:
  - Ben bir çelik pençeyim!
  Ve Gertrude kendini vuruyor ve düşmanları biçiyor. Ondan sonra çıplak ayakla bir ölüm hediyesi atacak ve mırıldanacak:
  - Askeri tema ve matematik!
  Ve yine, herkesi nasıl alıp deliliğe kadar biçecek!
  Evet, dörtlü dövüş. Ancak kuvvetler eşit değildir. E-50 U serisinin yeni tankları, daha yoğun yerleşim düzeni, iki metreden daha az yükseklik, 170 yan zırh, 250 mm alın ve 1800 beygirlik motorla altmış beş ton ağırlığa sahip.
  Böyle bir Japon'a direnme. Herhangi bir tören olmaksızın koloboklar gibi tüm düşman uçaklarını yok eden ME-462'ye karşı.
  Ve ayrıca uçan disklere karşı. Ve her şeyi kırıyorlar.
  Kısacası, altı ay içinde Japonya tamamen yenildi ve tüm kolonileri ele geçirildi.
  Ve ne oldu. Führer kısa sürede SSCB hariç dünyanın tüm ülkelerini fethetti.
  Şimdiye kadar her şey az çok barışçıl oldu. Ama sonra Stalin öldü ve Nikita Kruşçev iktidarı ele geçirdi. Ve yine Üçüncü Reich ile karmaşık ilişkiler.
  SSCB'nin nükleer silahlar geliştirdiğinden bahsetmiyorum bile. Ayrıca önceki politikayı kınayan yirminci kongre düzenlendi.
  Ve 22 Haziran 1956'da, zaten orta yaşlı ama çok agresif olan Hitler'in emriyle Üçüncü Reich bir işgal başlattı. Sürüsü hızlı bir zafere güveniyordu ama onu beklenmedik bir sürpriz bekliyordu!
  Sadece dört Amerikalı kız değil, aynı zamanda dört Rus güzeli ve cadı da Wehrmacht ordularıyla savaşa girdi. Ve ordunun farklı kollarında bir grup kız ve ayrıca tüm cadılar!
  
  NAPOLEON ALEXANDER I'İN OĞLU
  Napolyon Rusya'ya gitmedi ve genellikle Birinci İskender'in küçük kız kardeşiyle evlendi. Bu, tarihte bazı değişikliklere yol açtı.
  Çarlık Rusyası önce Avusturya'ya karşı savaşmış ve Galiçya'yı ele geçirmiştir. İkincisi, Fransa İtalya'yı organize etti ve oraya Napolyon'un oğlunu ve Rus prensesini koydu.
  Sonra Rusya ve Fransa Türkiye'yi fethedip böldüler.
  Ayrıca, ortak çabalarla İngiltere fethedildi. Afrika'nın çoğu gibi, İspanyol kolonileri de sonunda Fransız oldu. Ve sonra Hindistan ve İran işgal edildi!
  Birinci İskender'in ölümü ve Konstantin'in tahttan çekilmesinden sonra bir darbe oldu ve on dört yaşındaki Romalı Sezar Napolyon II, Rus tahtına yükseldi. Ve 1836'da Napolyon'un ölümünden sonra II. Napolyon, Fransa'nın ve tüm Avrupa'nın ve birçok koloninin hükümdarı oldu.
  Genişlemeye devam eden tek bir süper imparatorluk ortaya çıktı. Napolyon II daha sonra Çin'i, Çinhindi'yi ve tüm Afrika'yı fethetti. Ve Avustralya ve Kanada. Ve 1879'da neredeyse altmış sekiz yaşında öldü.
  Sonra tahtın yerine Napolyon III geçti. O da savaşmak istiyordu. Ancak tüm dünyada, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri toprakları Fransa'dan fethedilmemiş kaldı!
  Ve 1890'da Üçüncü Napolyon Amerika ile savaşa başladı. Fransızların elinde olmayan son ülke.
  Ve dünyanın her yerinden beş milyon askerden oluşan devasa bir ordu Amerika Birleşik Devletleri topraklarına girdi.
  Kuvvetler eşit olmayacaktı. Ancak Amerikalılar Napolyon III'e karşı çok kahramanca savaştı.
  Özellikle dört kız: Monica, Leia, Gertrude, Anna! Ve kobralar ve kahramanlar gibi savaştılar.
  Monika kılıçlarla ve çıplak metal ayak parmaklarıyla keskin disklerle hacklendi. Ve rakipleri yumrukladı.
  Ve savaşçı şarkı söyledi:
  - Amerika'ya şeref!
  Leia ayrıca yabancı bir orduyla kılıçlarla kendini kesti ve agresif bir şekilde tısladı:
  - Dünyanın en iyi ülkesine şeref!
  Ve ayrıca çıplak ayakla canice bir tane fırlattı.
  Gertrude büyük bir orduyla ve ayrıca çıplak ayakla savaştı, çok keskin iğneler fırlattı ve düşmanları vurdu.
  Aynı zamanda kız ciyakladı:
  - Ben böyle bir sınıfın dövüşçüsüyüm, ki bu süper!
  Anna ayrıca çıplak ayaklarıyla öldürücü hediyeler atarak savaştı.
  Ve bağırdı:
  - Başarılar bizi büyütür!
  Ancak bu dörtlü nasıl savaşırlarsa savaşsınlar ve hatta çok kahramanca, ancak yine de Fransızların üstün güçleri onları yendi.
  Kızlar esir alındı. Orada soyuldular ve acımasızca işkence gördüler. Kollarını rafta büktüler, bir kırbaç ve kızgın tel ile dövdüler. Çıplak tabanlar ateşle yakıldı, çıplak topuklara kızgın demir uygulandı. Ancak kızlar, Napolyon III'ün yeni egemenliğini asla tanımadı.
  Bundan sonra taş ocaklarında neredeyse çıplak olarak çalışmaya gönderildiler. Ve Amerika yeni bir Fransız eyaleti oldu.
  Napolyon 1903'te altmış sekiz yaşında öldüğünde, IV. Napolyon İmparator oldu. Onun gelişi yeni bir saltanatı işaret etti. Parlamentonun rolünü güçlendirmek ve soyluların etkisini azaltmak. Yavaş yavaş dünya imparatorluğu daha demokratik hale geldi.
  Ve 1917'de ilk insan uzaya uçtu. Böylece astronot çağı açıldı.
  1922'de insanlar aya uçtu. Ve 1933'ten Mars'a. Ve 1950'de güneş sistemindeki tüm gezegenleri ziyaret etmişlerdi. Ancak 2000 yılında, yıldızlara ilk uçuş, bütün bir uzay gezisi başladı. İşte Napolyon Bonapart'ın bir Rus prensesiyle bir evliliği nedeniyle böyle bir AI.
  Tüm insanlığın kaderi nasıl en ufak bir şansa bağlıdır.
  
  ÇİN'E KARŞI DÜŞÜYOR
  DİPNOT
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, on yedinci yüzyılda Mançu hanedanının kontrolü altındaki Çin imparatorluğuyla savaşa girdikleri Sibirya'ya taşındı. Ölümsüz tetikçiler tarihin akışını değiştiriyor, sadece Çin'de değil.
  Savaş bir kasırga gibi şiddetleniyor
  Bir çocuk büyük bir orduyla savaşıyor...
  Öfkeli sisi yarıp geçtik
  Bazen çok zor olsa da!
  
  Düşman çok çılgın güçlü,
  Sürekli bir çığ geliyor...
  Parlak kırmızı bayrakların hışırtısı altında,
  Ama inanıyorum ki Mayıs ayında bir savaş alacağız!
  
  Fethedilebileceğimizi düşünme
  Biz Tanrı'nın büyük savaşçılarıyız...
  Ve kesintiye uğramaz, bilirim hayatın ipini,
  Bazen çok katı olabilse de!
  
  Bu konuda Rusya'nın büyüklüğünü bilin
  Vatan her şeyden kıymetli...
  Ve çok güçlü bir Rus evi olacak,
  Ve faşist aşağılığı yüzüne doğru hareket ettirin!
  
  İnanma, Horde Rus'u kırma,
  Hangi diz çökmez ...
  Kısıtlama olmadan savaşın, korkmayın,
  Yeni Cins nesiller adına!
  
  Rusya'nın evi için, saman yığınları için,
  Çok kıyasıya savaşacağız...
  Gerçekleşen sonsuz bir rüya
  Soytarı ruhuna sahip bir savaşçı değilsin!
  
  Burada Anavatan'a yemin ediyorsun,
  Büyük Svarog'un savaşçısı ol...
  Hayır, mutluluğu kan üzerine inşa etme,
  İsa'nın kalbinde Tanrı olmadığında!
  
  Yeni yollar elde edebiliriz,
  Gelişen ülkenin büyüklüğü ...
  Ve patlak gözlü canavarı öldür,
  Böylece gezegen yakında bir cennet olur!
  . BÖLÜM 1
  Bir erkek ve bir kız ile dört cadı kız kendilerini güney Sibirya'da buldular ve Çinlilerin saldırısını püskürttüler. Asya'nın farklı bölgelerinde aktif olarak genişleyen Mançular Çin'de iktidardayken az bilinen bir savaştı.
  Ve böylece Tibet bölgesinde Ruslara saldırdılar. Ve gerçek hikaye, bölgenin bir kısmını almayı başardılar. Üstelik o sırada Rusya, köylü kadın ve Stenka Razin'in Kazak savaşı nedeniyle zayıflamıştı. Evet ve birliklerin çok uzun mesafelere nakledilmesi gerekecekti.
  Ancak ölümsüz erkek ve kız ve dört terminatör kız, Rus kalesinin yardımına geldi.
  Büyük bir Çin ordusu, yeni inşa edilen Rus kalesine baskın düzenledi. Ve kuvvetler açıkça eşitsizdi.
  Sadece bin Rus ve iki yüz bin Çinli var. Ve hiç şansı yok gibiydi.
  Ancak altı sınıf savaşçı, savaşmaya süper hazır.
  Oleg Rybachenko duvarda. Yaklaşık on iki yaşında görünen ölümsüz bir çocuk çıplak ayak parmaklarıyla iğne atıyor. Ve ilerleyen Çinlileri vurur. Aynı anda bir düzine.
  İğneleri ve Margarita'yı çıplak parmaklarla fırlatır. Kız rakiplerini yok eder ve ciyaklar:
  - Benim büyük gücüm!
  Ve cesurca savaşır.
  Natasha ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla güçlü bir bumerang fırlatır. Rakipleri ezmek ve gıcırtı nasıl yapılır:
  - Büyük zafer adına!
  Sonra Zoya Çinlileri kılıçla keser ve aynı zamanda çıplak ayağıyla zehirli iğneler fırlatır. Ve kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Rusya'nın enginliğinde,
  Herkesi kurtarabiliriz!
  Ve yine kılıçlar rakiplerin üzerine düşüyor. Ve eğer doğrarlarsa, o zaman acımadan.
  Ancak Aurora çıplak ayak parmaklarıyla yok etmeye ve bumerang fırlatmaya başladığında, bu tamamen yıkımdır. Ve öldürülen Çinliler, kırmızı şeytanın darbeleri altına düşer.
  Ve kız kükredi:
  - Her şeyi ezip parçalayacağım!
  Ve iki kılıcı da nasıl alıp kesecek!
  Ve çıplak topuğundan keskin ve delici bir disk uçar. Bu genellikle tam bir ölüm kızıdır.
  Ve işte belirleyici savaşta Svetlana. Çinlilere nasıl eziyet edelim ve onları kılıçlarla küçük parçalara ayıralım.
  Kız kelebeği kaydırdı ve Göksel İmparatorluğun yedi savaşçısı hacklenerek öldürüldü.
  Ve sonra çıplak ayak parmaklarından keskin, zehirli iğneler uçar. Ve Çinlileri şaşırtın.
  Oleg Rybachenko sarı savaşçılarla savaşıyor. Kılıçları bir pervane gibi titriyor.
  Oğlan zevkle şarkı söylüyor:
  - En güçlü dünya şampiyonu olacağım,
  Amerika'yı, Çin'i yeneceğiz!
  Ve yine çocuk, çocukların bacaklarının çıplak parmaklarıyla keskin oyunlar oynuyor. Ve aynı anda iki düzine Çinli öldü.
  İşte böyle bir savaş. Gerçek tarihte, Petrine öncesi dönemlerin çarlık Rusyası, topraklarının bir kısmını kaybetti. Ama burada Rus şövalyeleri savaşıyor ve pes etmeyecekler.
  Oleg Rybachenko dövüşüyor ve şarkı söylüyor:
  - Ama biz Rus ruhuyla dolu şövalyeleriz.
  Cellatlar, boğuk iniltilerimizi asla duyamayacaklar!
  Ve yine çocuk çok keskin ve güçlü zehirle, cadılar tarafından kaynatılmış, çok ince iğneler fırlatıyor!
  Margarita kızı yanında. Ayrıca bacakları çok ölümcül iğneler atıyor. Ve eller saldıran Çinliyi kesti. Savaşçı düşmanları yok eder ve şarkı söyler:
  - Çok havalıyım, tüm ülkelerin bir iblisi gibi ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Tüm ülkelerin hükümdarı!
  Natasha ayrıca Çinlileri keser ve şarkı söyler:
  - Akşam şafağında Şeytan'ın kazanmasına izin vermeyeceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından ölümcül iğneler de uçuyor.
  Ardından, Zoya düşmanları yok eder. Ve bu kızdan devasa enerji titreşimleri yayılıyor gibi görünüyor.
  Ve güzelin çıplak ayaklarından bumeranglar ve keskin iğneler uçar.
  Savaşçılar gıcırdıyor:
  - Ben koca bir yalınayak rüya ve güzelim!
  Ve yine rakiplerine son derece ölümcül bir şey fırlatacak.
  Ama Aurora bir değirmen işlettiğinde ve Çinlileri kestiğinde, bu, yok oluşun zirvesidir.
  Ve sonra kızıl saçlı, çıplak ayak parmaklarıyla delici iğneler fırlatacak. Ve ölü sarı savaşçılar düşüyor.
  Ama ne zaman Svetlana lupanet. Ve aynı zamanda, çıplak bacaklarından her şeyi delen ve öldüren bir sürü iğne uçar.
  Ve savaşçılar ciyaklıyor:
  - Yani, yani, yani - bir kuruşa faşist olsun!
  Ve çıplak ayakları yine Çinlilere ölümcül bir şekilde fırlatılacak.
  Sarı savaşçıları kılıçlarla doğrayan Natasha şunları söyledi:
  - Nazilerle daha kolay ve daha zordu!
  Değirmeni geçtikten sonra Svetlana şunları söyledi:
  - Ve biz kızlar için her zaman kolay!
  Aurora, fanın tepkisini tekrarladı ve homurdandı:
  - Benden hiç sıkılmayacaksın!
  Ve çıplak ayaklarından ölümcül bir iğne uçar.
  Ve Zoya onu alacak ve gıcırdayacak:
  - Biz hamamböceği değiliz, biz büyük ihtişamlı kızlarız!
  Ve yine çıplak ayaklarından bir şey fırlayacak ve düşmana çarpacak.
  Kızlar işi yürekten aldılar.
  Bu kale, bölgedeki neredeyse tek Rus kalesidir. İnşa halinde olan birkaç şehir daha var. Çinlilerin Amur'un üzerinden başını uzatmaması iyi. Ancak gerçek tarihte Rusya, topraklarının bir parçasını kaybetti. Çin'de iktidarda olan çok saldırgan bir hanedan. Ancak, Lucifer'in alaylarını uçurabilecek olan şey kızlardır.
  Oleg Rybachenko Çinlileri kesiyor. Ve çocuk şarkı söylerken:
  - En yüksek sınıf olacak ...
  Ve sonra çocuğun çıplak ayağıyla fırlatılan bir bumerang uçar ve bir haykırış:
  - Kirpi herkesi kesecek!
  Margarita ayrıca düşmana cinayetin ne olduğunu da attı. Onu parçalara ayırdı ve ciyakladı:
  - Ben çıplak ayaklı bir rüyayım ve harika bir güzelliğim!
  Ve ayağı vahşi diskler atacak.
  Savaşta sırada Natasha var. Ve ayrıca rakipleri bölen şeyi düşmana fırlatır.
  Ve bunu çok zekice yapıyor.
  Ve çıplak ayakları düzenli, ölümcül iğneler fırlatıyor.
  Sonra, Zoya savaşta. Ayrıca düşmana her türden gamalı haç ve bumerang fırlatır.
  Ve düşmanı biçer.
  Sonra geçerken:
  - İyi krala şükürler olsun!
  Ama savaşta ve Aurora'da. Aynı zamanda Çin'den gelen düşmanları da yok eder. Ve fırlatırsa, öldürücü bir güçle fırlatacaktır.
  Ve şarkı söylerken:
  - Evet, Rus Toprakları adına!
  Ve ayrıca, çıplak ayaklarından ölümcül yükler uçuyor.
  Svetlana ayrıca düşmanı yüzüstü bırakmaz. Ve çıplak ayaklarından apaçık ölüm getiren bir şey uçar.
  Ve savaşçı şarkı söylüyor:
  - Asla pes etmeyeceğiz! Sorun Rusya'ya gelmeyecek!
  Ve yine Çinliler zarar görecek. Ve törensiz alıp doğrayacak.
  Altı savaşçı ve savaşçı sert vurdu. Ve düşmanı keser ve çıplak ayakla fırlatır.
  Çinlileri kesen Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  - Yıldız savaşçı, borun boşuna çalıyor -
  Memleketiniz uzaklarda şüpheli bir görkemle...
  Savaş alevi satırlar arasında titriyor -
  Kuralsız tek taraflı bir oyunda!
  Ve bir düzine Çinli'nin boğazını kesen başka bir bumerang, çocuğun çıplak ayaklarıyla uçar.
  Gördüğümüz gibi, çocuk bir savaşçı.
  Ve Margarita da savaşta. Ve böylece çıplak ayakları çalışıyor. Hiç şüphesiz son derece havalı düşmanları yok eder.
  Ve kılıçları cellat gibidir.
  Savaşçı gıcırdıyor:
  - Şan olsun!
  Natasha da çıplak ayakla ateş ediyor ve ölümcül atışlar yapıyor. Aynı zamanda aktif olarak kılıçlarla kesiyor.
  Aynı anda bip sesleri:
  - Çevrem devlete ait bir ekip!
  Dövüşte sırada Zoya var. Ayrıca en yüksek yok etme seviyesine sahip bir şeytan. Bir kelebek kılıçla nasıl tutulur. Ve sonra çıplak ayakla vurucu unsurları alıp fırlatacak.
  Bundan sonra geçer:
  - Ordu seviniyor - ilerliyor!
  Ve bir dizi eğimli Çin şelalesi.
  Kız kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Zoya öldürmeyi sever! Ah şu Zoya!
  Ve işte Aurora hızlı bir saldırıda. Ya da daha doğrusu agresif savunma. Ve çıplak ayakların yardımıyla düşmanları yere serer.
  Ve aynı zamanda gıcırdıyor. Ve kılıçları bir çiftçinin bıçakları gibi geçtiğinde, üç düzine Çinli paramparça olacak!
  Ve Aurora ciyaklıyor:
  - Uyumlu akorlar, Rusya bayrağı çok gururlu!
  Ve şimdi çıplak topuğu Çinli generalin çenesine sığacak. Alacak ve düşecek.
  Zoya dövüşte agresiftir. Düşmanlarını keser ve ciyaklar:
  - Şüphe edip herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklardan bu tür hançerler uçar.
  Svetlana ayrıca kimseyi hayal kırıklığına uğratmaz. Ve sanki bir tırpan çim kesiyormuş gibi düşmanları yok eder. Çinliler başarısız.
  Kız bağırır:
  - Çılgın İğne! Bahçeden çık!
  Oleg Rybachenko, bir grup sarı savaşçıyı kılıçlarla keser. Ve sonra çıplak ayakla bir yıldız işareti atacak ve bağıracak:
  - Benim ordum en güçlüsüdür!
  Terminatör çocuk, gördüğünüz gibi, düşmanları yok etmenin zirvesinde. Ve bunu büyük bir tutkuyla yapıyor.
  Ve çıplak ayak parmaklarından başka bir ölüm armağanı uçar. Ve duvara tırmanan Çinlileri nasıl dolduruyor.
  Sarı savaşçılar fanatiktir. Şimdiden bir yığın ceset yığdılar. Ve tırmanmaya, tırmanmaya ve tırmanmaya devam ediyorlar!
  Ama erkek ve kız, sadece ölümcül gücün vücut bulmuş halidir. Ve kestiklerinde, kan sıçraması her yöne ve çok uzağa uçar.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Kahramanlık yüceltilmiş bir başarıdır,
  Biz gezegenlerin fatihleriyiz!
  Margarita, bu huzursuz kız şarkı söyledi:
  Bir an durmayacağız.
  Birinin boğuk çığlığı duyuluyor!
  Ayrıca kızın çıplak ayaklarından yıkıcı ve öldürücü iğneler uçar. Çinlileri buğday demetleri gibi çarpıyor. Evet, Margarita kızı gerçek bir sonlandırıcıdır.
  Çinlileri kesen Natasha şarkı söyledi:
  - Ve kız düşündü, sarıyı ezerek,
  Bu hayat güzel ve bu hayat güzel!
  Sonra yine çıplak ayaklarından iğneler uçuşuyor.
  Zoya kılıçlarıyla yel değirmeninin yanından geçti ve ciyakladı:
  - Bütün düşmanları öldüreceğim ve inan bana, şaka yapmıyorum!
  Ve savaşçının bacakları birkaç yıldız fırlattı.
  Ve güzellik şarkı söyledi:
  - Askeri bir eylem - Beş sentlik bir vuruş yaptım!
  Aurora, gereksiz duygular olmadan kesti:
  - Büyük başarı bizi bekliyor! İnan bana, daha iyi olamaz!
  Ve ayrıca çıplak ayak gibi, öldüren şey başlayacak.
  Sonra gıcırdıyor:
  - Ben lanet olası bir kobrayım!
  Svetlana Çinlilere merhamet etmez. Ve karıncalar gibi yok eder. Ve aynı zamanda şarkı söylüyor:
  - Çöpe yer kalmayacak,
  Bir an önce çek ayağını!
  Ve şimdi, çıplak ayak parmaklarından canice hediyeler yeniden uçuşuyor. Bu en havalı bayan!
  Ve ayrıca kükredi:
  - Kutsal bir savaşta zaferimiz olacak!
  Oleg Rybachenko giderek daha aktif hale geliyor. Ve iki eliyle kesiyor ve hatta ağzına bir pipo alıp iğnelerle Çinlilerin üzerine tükürüyor. Rakipleri yok eder ve kendi kendine ciyaklar:
  - Bu bizim zaferimiz -
  Tam dönüş ve git!
  Ve yine terminatör çocuk deli gibi saldırıyor. Ve aynı zamanda acımadan öldüren şeyi atın.
  Margarita da kavgada. çaresiz kız Ve çıplak ayağıyla bir bumerang fırlatırsa, bu bir düzine kesilmiş Çinliden daha az değildir.
  Sonra kız şarkı söyleyecek:
  - Oh, büyük bir helikopterim var,
  Kalbim mutlulukla şarkı söylüyor!
  Ve kızın çıplak topuğundan ölümcül bir yıldız uçar. Evet, bu en yüksek akrobasinin güzelliğidir. Ve ölüm sağa sola eker.
  Natasha ayrıca Çinlileri her şekilde yok eder.
  Ve şarkı söylerken:
  - Gıcırtı, gıcırtı, gıcırtı ...
  Oliver, Twist'i buldu!
  Ve çıplak ayağından ölümcül bir hediye uçar.
  Böylece Zoya kendini yukarı çekti ... Onu aldı ve düşmana samandan tükürdü. Sonra değirmeni kılıçlarla doğradı. Sonra çıplak ayakları cehennem gibi bir ölüm hediyesi aldı ve fırlattı.
  Ve Çinliler düştü. Sanki bir alev makinesi tarafından yalanmışlar gibi.
  Ve burada savaşta ve Aurora'da. Ayrıca hızlı bir kız. Ve kırmızı ölüm ve cehennem gibi yanan bir ışın. Ve alacak, kesecek.
  Hayır, hiçbir şey onu durduramaz.
  Maus tankı bile.
  İşte Aurora ve Çinlileri çiviler. Bu son derece havalı ve çılgın semboller ve bir kılıçla.
  Ve kırmızı harpinin kılıçları bir an durmayacak.
  Aynı zamanda Aurora ciyaklıyor:
  - Benim vatanım komünizmin vatanıdır!
  Ve ayrıca çıplak ayaklarından, son derece ölümcül bir şeyin uçuşu gibi.
  Ve yine kız havada.
  Ve sonra Aurora, alternatif hikayelerden birinde Fare ile gerçekten nasıl savaştığını hatırladı. Sonra Müttefikler, Üçüncü Reich ile bir ateşkes imzaladılar ve bombalama eksikliğinden yararlanan Almanlar, Mouse'u üretime soktu.
  Evet, bu tanklar gerçekten hayvanlar gibi inci gibi inci yaptı. Ve ilerlemeleri korkunçtu.
  Ama terminatör kızlar için değil. Nazilerle aynı anda soğukkanlılıkla ve hızla savaştılar.
  Ve Kuzma'nın annesini gösterdiler! Ve savaşçılar cesurca savaştı.
  Ve şimdi kızıl saçlı Aurora kılıçlarla kesiyor. Ve bir kültivatör gibi düşmanları biç.
  Sonra gıcırdıyor:
  - Onu öldürüyorum!
  Svetlana da savaşta utangaç değil. Çinliler yok ediliyor. Ve aynı zamanda, ölüm eken şeyi çıplak ayakla fırlatır.
  Ve aynı zamanda bağırıyor:
  - Uzay cesareti -
  Büyük bir serenat olacak!
  Ve düşmanlara göz kırpın!
  Sonra tüpten tükürecek!
  Ve sonra Oleg Rybachenko dağılacak. Ve Çinlilere sadece iğne atmayalım, aynı zamanda ayaklarımızla bumerang da atalım.
  Hızlı terminatör çocuk böyle yakalandı.
  Ve aynı zamanda şarkı söylüyor:
  - Zayıflar yardım ederse düşmanlar bizi durduramaz
  !
  Ve kaçma, koşma...
  ileri değilse!
  Ve Oleg ıslık çalacak.
  Ve Margarita onu aldı ve çıplak ayaklarıyla yıkıcı ve ölümcül bir şekilde canice fırlattı. Ve aynı zamanda şarkı söyledi:
  - Bu kobranın mesajı olacak!
  Ve kız göz kırpıyor ve ciyaklıyor!
  Natasha da savaşta ıskalamaz. Onu aldı ve çıplak parmaklarıyla keskin bir gamalı haç fırlattı. Bir sürü Çinliyi yumrukladı ve ciyakladı:
  - Vatanım için!
  Ve sonra savaşta Zoya var. Ayrıca çıplak ayakla düşmanlara hücum ediyor.
  Ve dişlerini sırıtarak gıcırdıyor:
  - Ben tam bir savaşçıyım, gerçekten bir sonlandırıcıyım!
  Bundan sonra kız kılıçlarla dövüyor. Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık at.
  - Banzai!
  Gördüğünüz gibi kız savaşmayı bırakmayacak. Ve gereksiz antimon olmadan kesecek.
  Aurora da imhayı üstlenecek. Çinliler alay etmeden kendilerini eziyorlar. Ve sarı savaşçılar sanki ikiye bölünmüş gibi düşüyorlar.
  Ve kızıl saçlı kız bağırır:
  - Tüm dünyada komünizm alevi!
  Ve yine iki kılıçla alıp kesecek. Ve sonra tüpten tükürün. Ve onu düşmanın üzerine dik.
  Evet, Aurora güzellik ve mükemmelliğin kendisidir.
  Svetlana daha kötü olmasa da. Ayrıca Çinlilerin aynı şekilde dövülmesini ve öldürülmesini de ayarladı.
  Ve çıplak ayakları sarı savaşçılara yıkım hediyeleri fırlatıyor. Evet, hepsini yüksek bir dalgada yapıyorlar.
  Svetlana bağırır:
  - Dövüş kanlı, kutsal ve doğru olacak!
  Ve çıplak ayağından yine ölümcül bir şey koptu. Ve Çinlileri nasıl alıp vuracak!
  Burası kızların gerçekten dağıldığı yer. Ve bir damla vermiyorlar. İşte kadınlar - tüm kadınlar kadınlar!
  Oleg Rybachenko atılgan saldırıda. Binlerce Çinliyi çoktan öldürdüler. Bu sarı imparatorluğun savaşçılarının saldırıları zayıfladı.
  Oleg ciyakladı:
  - En yüksek zafer ölçüsü!
  Margarita onu aldı ve çıplak parmaklarıyla ölümcül ve bir usturadan daha keskin olanı fırlattı.
  Sonra kız şarkı söyledi:
  - Fırtınalara meydan okuyoruz,
  Neden ve neden?
  Sürprizler olmadan dünyada yaşamak -
  Kimse için imkansız!
  Margarita, Çinlilere bir boru hattı tükürdü ve devam etti:
  - İyi şanslar - başarısızlıklar,
  Ve yukarı ve aşağı zıpla!
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil -
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil ...
  Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz! Sürpriz!
  Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz! Sürpriz!
  Yaşasın sürpriz!
  Ve sadece yukarı - bir milimetre aşağı değil!
  Kız oldukça kavgacı bir ruh hali gösterdi.
  Natasha da savaşın tam merkez üssünde. Patlayan bir volkan gibi. Ve iğneleri çıplak parmaklarla fırlatır. Rakiplere saldırır. Ve onların dışında cesetler bırakır.
  Sonra kız dişlerini sırıtarak şarkı söyledi:
  - Biz rüya robotları gibi sonlandırıcıyız ve harika güzellik!
  Ve işte kılıçlarla ters vuruş yapan kız. Ve bir sürü insanı kesti.
  Zoya da savaşın tam ortasında. Kendisi için savaşır, dişlerini gösterir ve kükredi:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve çıplak ayağından bir disk Çinlileri süpürdü. Bu da çok insanın boğazını kesti. Ve göksel imparatorluğun orduları boğuldu.
  Ve kızlar gittikçe daha fazla zorluyor.
  Aurora metali kesen bir şeyi şu şekilde başlatacak. Höyüklere dönüşmüş bir yığın kafayı kesecek. Ve zıplayacak, uçacak ve onu alacak, kükreyecek:
  - Benim adım yumruğum!
  Ve yine iki kılıç salladı ve Çinliler bağırsakları serbest bıraktı. Ama aynı zamanda, biraz utanmayın.
  Ve çıplak ayakları ölümcül bumeranglar fırlatıyor. Hangi kafalar saflarda biçilir.
  Sonra kızıl saçlı savaşçı ciyaklıyor:
  - Kabloda olmayacağız!
  Dünyada mutluluk olsun!
  Ve kıpkırmızı ağzıyla pipodan daha fazlasını alıp tükürecek. Ve göksel imparatorluğun savaşçıları, unlu ameleler gibi çökecekler.
  Böylece Svetlana savaşta gösterdi ..
  Rakiplerini kaynar su ile devirdi. Ve o haşlanmış olanlar onu alacak ve çılgınca bağıracaklar.
  Svetlana gıcırdıyor:
  - Benim öldürmem!
  Ve çıplak ayağıyla birkaç bumerang atacak. Çok fazla Çinli kesecek.
  Ve bir sürü ceset çıkarır.
  Vurucuların çalışma şekli budur.
  Ve daha fazla uzatmadan Çin imparatorluğunu kendileri için yıktılar. Hayır, özel bir incelikleri bile var.
  Daha şimdiden öldürülen Çinlilerin sayısı onbinleri buluyor. Ve kızlar sadece eğlenir ve toplar gibi zıplarlar.
  Oleg Rybachenko ayrıca hayal edebileceğiniz tüm akrobasilerin en havalısını gösteriyor.
  Ve çocuk iki kılıçla keser, böylece kollar, bacaklar ve kafalar her yöne uçar.
  Oleg bağırır:
  - Olacak, kesin zaferimize inanıyorum!
  Margarita, çıplak ayağıyla, yıkıcı bir şekilde fırlatarak doğruladı:
  - Evet, olacak!
  Ve altı kişinin tamamı daha aktif bir şekilde doğramaya başladı.
  . BÖLÜM 2
  İki yüz bin kişilik Çin ordusunun neredeyse tamamı yok edildikten sonra, altı savaşçı Göksel İmparatorluğun derinliklerine doğru ilerledi. Çinlilerin tekrar Sibirya'daki Rus şehirlerine dönmesini engellemek için.
  Burada savaşçılar en yakın büyük şehirdeki sarı savaşçılara saldırdı.
  Oleg Rybachenko, sarı dövüşçüleri keserek ve iki kılıcı da sallayarak bağırdı:
  - İçinde ve Rus çarları!
  Ve çıplak ayaklarından keskin iğneler uçtu. Çinli savaşçıları vurdular.
  Sarı savaşçıları kılıçlarıyla doğrayan Margarita, onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Şimdi tarih yazıyoruz!
  Ve iğneler çıplak ayaklarından sarı savaşçılara uçtu.
  Sırada savaşta Natasha var. Ayrıca ölüm hediyeleri atıyor ve ciyaklıyor:
  - Gelecek bizim! Büyük Rusya'ya şan!
  Ve çıplak, yontulmuş bacağı bunu korkunç bir güçle fırlatacak. Ve Çinlileri kanlı bir karmaşaya dönüştürdü.
  Zoya da çaresizce kesiyor. Ve bir Çinli generali ikiye böldü. Ve kemiklerini kes.
  Bundan sonra uludu:
  - Büyük zaferim için!
  Ve çıplak ayakla yine ölümcül bir hediye başlatacak. Ve birçok Çinli savaşçıyı yere ser.
  Ancak Aurora savaştayken, genellikle korkunçtur. Çinli askerleri ikiye böler ve çıplak ayaklarıyla öldürücü hediyeler fırlatır. Ve böylece sarı orduyu ezer.
  Hayır, Aurora'ya gerçekten de kırmızı cadı deniyor. Ve o yenilmez.
  Ve ölümcül iğneler çıplak parmaklarından uçar. Çinlilere çarparlar ve kum torbaları gibi çökerler.
  Aurora ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  ruslar beni bilir
  Ve buna harika diyorlar!
  Ve yine güzellik ölümcül bir iğne fırlatmak gibidir. Ve düşman bir böcek gibi kıstırılmış durumda.
  Aurora homurdandı:
  - Hayal kurabilirsin, kötü rüya görebilirsin!
  Ve kız yine bir bumerang gibi çırpınıyor.
  Evet, bu kızıl saçlı - askeri işlerde bir kilo tuz yemedi. Harman ederse, harman eder.
  Ve yine, hızlı ve ateşli kız saldırıda.
  Ve burada Svetlana savaşmaya can atıyor. Ve böylece herkesi keser ve yok eder. Ve kılıçları parıldayan şimşek gibidir.
  Ve iğneler çıplak ayaklardan uçar.
  Kız bağırdı:
  - Benim büyük gücüm -
  Bir timsahla arkadaş olmak için benimle oyna!
  Oleg Rybachenko her zamanki gibi atakta. O hızlı bir firavun faresi. Düşmana yıldızları doğrar ve fırlatır.
  Ve genç savaşçı ağlıyor:
  - Saldırıya geçelim
  Tüm Çinlileri yenelim!
  Ve işte saldırıdaki çocuk.
  Ve Margarita kızı büyük bir heyecanla sarı birlikleri eziyor. Ve çıplak parmakları ölüm hediyeleri fırlatıyor.
  Ve kız kükredi:
  - Kazanacağım!
  Ve yine çıplak ayağından koca bir iğne yağmuru yağıyor.
  Ve iğneler öldürücü ve zehirlidir.
  Margaret saldırıda. Çinliler ona karşı çok sıkı. Ve kız, korkunun vücut bulmuş halidir.
  Güzel bir savaşçı olmasına rağmen.
  Ve şimdi yine çıplak ayağından bir ölüm parçası uçuyor. Hangi düşmanları vurur.
  Natasha vahşi uçuşta. Çinlileri parçalara ayırır. Ve kılıçları merhamet bilmez.
  Savaşçı kükredi:
  - Bu bizim büyük zaferimiz olacak!
  Ve güzelin çıplak ayaklarından yine çok ölümcül ve tehlikeli iğneler uçuşuyor.
  Çinlileri çok sayıda vurdular. Ne kızlar gerçekten harika.
  Ve hücumda kimseye iniş vermezler.
  Ama Zoya bilmiyor, asla tek kelime yok. Rakiplerin arasına giriyor. Ve kılıçları cellat gibidir.
  Zoya ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Merhamet bilmiyorum - sadece ölüm!
  Ve çıplak ayakları Çinlilerin karşı koyamayacağı şekilde fırlayacak!
  Tersine, savaşçı her dakika hızlanıyor. İşte hücumdaki buz pateni pisti.
  Aurora da çok havalı bir kız. Geri adım atmaz ve vazgeçmez. Ve her şeyde başarılıdır.
  Burada çıplak ayak parmaklarıyla çelik bir yelpaze fırlattı. Çinli askerleri kesti ve tısladı:
  - Kızıl imparatorlukta tüm gezegeni ısıtacak bir ateş olacak!
  Ve yine, çıplak ayağından sinekleri özellikle öldüren bir şey.
  Ve savaşçı yine yüksek bir konumda.
  Ve işte Svetlana savaşta. Plandan sapmaz. Ve vahşi bir baskıyla kendini kesiyor. Ve çıplak ayaklarından keskin bir disk uçar. Hangi meşhur rakipleri keser.
  Svetlana vahşi bir öfkeyle ciyaklıyor:
  - Hepinizi parçalarım!
  Ve kız saldırıda. Ve çıplak ayakları çok çevik.
  Savaşın ilerisinde, Oleg Rybachenko parçalandı. İşte çaresiz bir erkek terminatör. Muazzam güçleri ve vahşi bir çocuğun baskısını içerir.
  Burada da çıplak ayağıyla bumerang fırlatan bir çocuk var. Evet ve rakipler aynı anda iki düzine kafa kaybetti.
  Bu gerçekten - gerçekten öldürücü bir güç.
  Oleg şarkı söyledi:
  - Benim el yazım basit -
  Kedinin kuyruğunu çekmeyi sevmiyorum!
  Ve çocuğun çıplak topuğundan bir bıçak uçtu ve Çinliler nasıl dövülecek. Kelimenin tam anlamıyla ruhlarını ve cesaretlerini kaybettiler.
  Oleg çılgın bir çılgınlıkla şunları söyledi:
  - Asla hayır deme!
  Oğlan saldırıyor... Sonra Wladimir Klitschko'yu hatırladı. Evet, bu boksör ringe dönebilir. Ve neden denemiyorsun? Hâlâ sağlık varsa, o zaman Tanrı size savaşmanızı emretti!
  Terminatör çocuk saldırıda. Çinlileri eziyor ve şarkı söylüyor:
  Genç arkadaş her zaman genç kal
  Dinlenmek için acele etmeyin...
  Neşeli, cesur, gürültülü olun -
  Savaşmalısın - öyleyse savaş!
  Sertliği olan bir adam -
  Hepinizi arka arkaya yenmek için!
  Ben ruhu olan ebedi bir çocuğum,
  Sonucu ne doğurur!
  Ebedi oğlum ben ruhum
  Ve geri adım atma!
  Çinlilere şiddetli bir saldırıda genç bir savaşçı ve ebedi çocuk. Kendini en iyi yönden gösterecek.
  Margarita ayrıca sarı savaşçıları eziyor ve şarkı söylüyor:
  - Asla pes etmeyeceğiz!
  Ve bir sürü Çinliyi kesti ve kıkırdayarak ekledi:
  - Hayır, inan bana asla!
  Ve kız yine keskin, zehirli iğneler fırlattı.
  Hızlı ve özgün bir hareket içindedir.
  Natasha, savaşta bir Valkyrie gibi hızlı ve çetindir. Cesurca savaşır. Ve Çinlileri devirmek.
  Sık sık gökyüzünde savaştı. Mükemmel bir pilottu. Piyadede savaşmak zorunda kaldı.
  Ama şimdi Natasha Çinlileri aldı. Ve tüm öfkeyle harmanlayalım.
  Çıplak ayaklarından bumeranglar ve iğneler uçuşuyor. Düşmanı eziyor.
  Kız şarkı söylüyor:
  - Ama ben güneşin doğuşuna inanıyorum,
  Hapishane zindanının karanlığını dağıtacak!
  Zoya Çinlilere saldırır. Ve sıkıca kırılır. Ve çıplak ayakları durmadan düşmanları yere serer.
  Savaşçı hareket halinde. Zıplayan ve kendi kendine atlayan bir kobra gibidir.
  Altın saçlı kız bağırır:
  - Gelecek bizim
  Jedi Şövalyeleri gibiyiz!
  Ve şimdi onu bir dönüşten alıp tokatlayacak.
  Sıradaki saldırı Aurora. Kırmızı rengin ezici ve dövüşen kızı. Saldırıya geçti ve hızını daha da artırdı. Kılıçları bir yel değirmeninin bıçakları gibidir.
  Ateşli güzellik yayınlandı:
  - Tüm dünyaya böyle bir mutluluk olacak!
  Ve yine kız çılgın bir hıza giriyor. Bu gerçek savaş tanrıçası.
  Svetlana ayrıca zıplayarak şarkı söylüyor:
  - Yüzden yüze, alaydan alaya,
  Rus şövalyeleri kılıçla kesildi!
  Ve şimdi çıplak ayak parmakları bir kalkanın püskürtemeyeceği şeyi fırlatacak.
  İşte kız. Gerçek bir meger.
  Natasha dişlerini sırıtarak cıvıl cıvıl:
  - Bana öğretme!
  Ve çıplak ayağıyla ölümü fırlatır.
  Aurora aynı fikirde:
  - Bize öğretecek hiçbir şey yok!
  Savaşçılar hareketlerini hızlandırır. Şimdilik, neredeyse tüm şehir cesetlerle dolu. Evet, Çinliler imha edildi. Sadece altı kişi var ama bütün bir ordu için çalışıyorlar.
  Oleg Rybachenko, elf cinsinden bir adamın hikayesini hatırladı. Kendini Üçüncü Reich'ta buldu ve onu Luftwaffe'ye gönderilmeye ikna edebildi.
  Evet, elf küçük olmasına rağmen çok hızlı, güçlü ve mükemmel bir tepki veriyor. Genel olarak, elfler fiziksel durum ve düşünce hızı açısından insanlardan üstündür. Ve bir uçakta, bir elf ve hatta asil kan, kendisini bir kartal gibi hisseder.
  Ve bu savaşçı, 20 Nisan 1944'te Führer'in doğum gününde 538 düşman uçağını düşürmeyi başardı ve kendisi asla vurulmadı.
  İlk iki yüz uçak için elf, meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı aldı. Halihazırda üç yüzden fazla elmaslı Alman Kartalı Nişanı. Altın meşe yaprağı kılıçları ve elmasları olan dört yüzden fazla Demir Haç Şövalye Haçı. Ve beş yüz hatıra uçağı için - Demir Haç'ın Büyük Haçı. Böylece elf rekor sayıda ödül topladı ve bu konuda Hermann Goering'i bile yenerek albay rütbesini aldı.
  Uçakta özel olarak savaşmasına rağmen.
  Dolayısıyla, Luftwaffe'de böylesine olağanüstü bir as görünmesine rağmen, savaşın gidişatını çok fazla etkilemedi. Gerçekten de, Luftwaffe'nin gerçek tarihteki ilk altı asını alırsak, toplamda bir buçuk binden fazla uçağı düşürdüler. Peki, Wehrmacht'a ne kadar yardımcı oldu?
  Düşen uçakların sayısı Goebbels'in propagandasıyla abartılmış olabilir.
  Bu rakamların birçoğundan şiddetle şüphe duyulmaktadır.
  Ancak elf dürüstçe pek çok arabayı düşürdü, ancak kendisi tek bir dövüşçüyü kaybetmedi.
  Ama sonra Oleg Rybachenko onunla tanıştı ve sordu:
  - Kötülüğün gücü olarak kabul edilen Üçüncü Reich'a neden bağlı kaldınız?
  Elf mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Çünkü dünyada hiçbir iyilik gücü yok! Stalin ve müttefiklerinin aziz olduğunu düşünüyor musunuz?
  Oleg gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ama SSCB'de, bu kadar çok uçağı düşürdüğünüz için, büyük harfle Tanrı olarak kabul edilirsiniz! Ve böylece tükürülmeli ve lanetlenmelisin!
  Elf dürüstçe şunları söyledi:
  - Kırk ikinci yılın Ekim ayında, Reich için savaşmaya başladığında, savaşın sonucu henüz belli değildi. Kazananlardan olma şansım yok mu sizce?
  Oleg Rybachenko dürüstçe cevap verdi:
  - SSCB'ye sığınırsanız, sanırım affedilir ve kabul edilirsiniz. Kahramanlar ve büyük savaşçılar her yerde takdir görüyor!
  Elf ışıl ışıl gülümsedi ve cevap verdi:
  - Teklif için teşekkürler! Ama ikinci dünya savaşı bittiğinde ödüllerle gezegenime döneceğim ... Ve tabii ki Almanya'nın kaybetmesi benim için önemli olmayacak. Asıl mesele, kendimi bir kahraman olarak gösterdim ve havacılık tarihine tüm zamanların en iyi ası olarak girdim!
  Oleg Rybachenko sıkıntıyla şunları söyledi:
  Senin yüzünden kaç tane iyi adam öldü!
  Elf ciyakladı, mantıklı bir şekilde hatırladı:
  - Bir de Rudel var... O da bir süpermen!
  Oleg başını salladı.
  - Rudel ... Evet, çizgi roman kahramanı gibi!
  Elf mırıldandı:
  - Ben bir savaşçıydım, öyleyim ve olacağım! Bu yüzden hesabımı bine getirmeye çalışacağım!
  Oleg Rybachenko şüphelendi:
  - Bunu yapabilir misin? 9 Mayıs 1945'te Üçüncü Reich teslim oldu!
  Elf sevinerek sordu:
  - Kızılların ve Müttefiklerin ne zaman, nerede ve ne zaman, hangi kuvvetlerle saldıracağını daha kesin olarak söyleyebilir misiniz?
  Oleg şaşkınlıkla sordu:
  - Ona neden ihtiyacın var?
  Elf dürüstçe cevap verdi:
  - Eğlencenin daha uzun sürmesi için savaşı önemsiz bir şekilde uzatmak istiyorum!
  Oleg daha sonra bir silah çıkardı ve cevap verdi:
  - Seni vurabilirdim ama yapmayacağım!
  elf şaşırdı
  - Ve neden?
  Oleg Rybachenko kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bırakın vicdanınız sizi cezalandırsın!
  Ve ayrıldılar...
  Oleg Rybachenko, bu elfi boşuna öldürmediğini düşündü. Daha kaç uçak düşürecek. Sadece korkunç olacak.
  Ve çocuk yine çıplak ayak parmaklarıyla ölüm bumerangını fırlattı.
  Margarita, Çinlileri savaşta aktif olarak yok eder. Çıplak ayakları, öldürücü hediyelerle o kadar uygun bir şekilde dövülür ki, sadece şaşırırsınız.
  süpermen kız
  Ve bir gelincik hayvanı gibi savaştaki etkinliği.
  Hayır, iki milyar Çinli olsa bile kimse böyle bir kızı korkutamaz.
  Ama Margaret ne yapacak?
  Ülkesini savunuyor.
  Çinlileri kesen Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  - Rusya'nın daha güzel Anavatanı yok,
  Onun için savaş ve korkma...
  Evrende daha güzel bir ülke yok -
  Tüm evren bir ışık meşalesidir Rus!
  Oğlan zıplayacak ve hızlanacak, herkesi ayaklarıyla katledecek.
  Natasha ayrıca savaşır ve şarkı söyler:
  Ölümcül yıl, bana inanamazsın
  Bin dokuz yüz doksan dokuz...
  Daireler halinde gitmeyi bırak
  Şeytan altın boynuzlarıyla dönecek!
  Ve kız yine çıplak ayakla bir katil hediyesi atacak.
  Zoya da savaştadır, yaralanmıştır ve kavga etmektedir. aktif kız Ve kılıçla keserse, her şey şimdiye kadar uçar.
  Ve çıplak ayakları çok aktif bir şekilde hediye atıyor. Ve pek çok düşman nakavt.
  Evet, Çinliler açıkça karanlık günler geçiriyor.
  Aurora hiç acımadan vuruyor. Ve çıplak ayakları ölümcül olmaktan çok daha fazlası. Bu genellikle yok olma tanrıçasıdır.
  Ve içinde bin tane şeytan var.
  Svetlana, Çinlileri büyük bir tutkuyla dövüyor ve ciyaklıyor:
  - Gelecek
  Böylece kedi olmamıza gerek kalmaz!
  Ve çıplak ayakları yine bir şeyler fırlatacak ve düşmanlar paramparça olacak.
  Dövüşen kız - onun içinde akrobasi!
  Şehri Çinlilerden temizleyen altı kişi dinlendi. Hemen domuzu doldurdu ve tamamen kızarttı.
  Onu parçalara ayırdılar ve yemeye başladılar.
  Nataşa şunları kaydetti:
  - Burada Walter Scott'ın şövalyeleri bir seferde çok yemek yedi!
  Oleg Rybachenko kıkırdadı ve hatırlattı:
  - Dumas da yap! Porthos koca bir koçu böyle yedi!
  Nataşa güldü.
  - Koyun? Neden bir yaban domuzu değil?
  Oleg yanıt olarak şarkı söyledi:
  Bütün lanet olası ailen
  Yaban domuzunu alan amcam ...
  Yaşarken - beni uyarmıştı -
  Yamyamlardan eş almak imkansız!
  Margaret onayladı:
  - Vahşi bir şarkı! Ve daha duygulu bir şey istiyorum!
  Oleg şunları kaydetti:
  - Ruhani mi? Bu iyi!
  Ve çocuk bir şeyler söyledi ...
  Ama Aurora onun sözünü kesti ve şöyle dedi:
  - Şarkı söylemek değil, oyunculuk yapmak gerekiyor.
  Ve kız kemerinden bir iPhone çıkardı. Oleg gülümsedi, Natasha ona kendisininkini verdi ve teklif etti:
  - Kızıl saçlı tanklarla oynayın!
  Aurora kabul etti:
  - Bu oyunu seviyorum!
  Ve kız-kahraman parametreler kazanmaya başladı.
  Oleg Rybachenko tank filosunu devraldı.
  Aurora uyardı:
  - Bire bir tank! Bir düello dene!
  Oğlan kabul etti.
  - Bu doğru!
  Oleg, kırkların en havalı Sovyet tankını seçti - IS-7. Asla seri hale gelmeyen harika bir araba. Her şeye, zırha, silahlara ve hıza sahip. Gerçek bir hale!
  Aurora E-75. Araba daha kötü. Ve daha ağır ve daha az hız, güç rezervi, biraz daha zayıf ve bir top. IS-7, E-75 için 128'e karşı 130 milimetreye sahiptir. Almanın zırhı belki daha kalındır, ancak bu, IS-7'nin geniş eğimi ile dengelenir. Ve Fritz'in kenarları daha yüksek ... Her şey böyle, ama ...
  Aurora, E-75'i M seviyesine çeviriyor ... Ve araba gelişiyor. Ve motor daha güçlü ve silüet çok daha alçak ve silahın namlusu daha uzun hale geldi. Ve şimdi zırh kalınlaştı. Alman tankının ağırlığı hâlâ doksan beş ton, Sovyet tankınınki ise altmış sekiz ton. Yükseltmeden sonra benzer bir düzene sahip olacak ve artık daha güçlü olacak.
  Ve IS-7 zaten geliştirilmeden kaldı. Yani gerçek tarihte kimse bunu tahmin etmemişti.
  Oleg, hadi kendini dizginleyelim.
  Ancak çocuk kaybolmadı. Düşman modernize olduğu için, çocuk bir şeyler yapacak ve tüy kabukları kullanacak. Sonra çok güzel bir mücadele olacak.
  IS-7 yaklaşıyor. Ama yine de, Alman'ın sürüş performansı hala daha iyi.
  Aurora daha uzun namlulu topunu ateşler. Ama yine de giremiyorum.
  Ve terminatör çocuk yaklaşıyor ve rayları kuruyor. Küçük adam kendinden oldukça emin görünüyor.
  Aurora, başka bir atıştan sonra ahlakı ortaya çıkardı:
  - Bir fare bir fili öldürebilir!
  Ve savaş devam etti, Oleg, gövde eklemine 130 mm'lik bir top mermisi sürdü ve kazandı. Tüm ayrıcalıklara rağmen.
  Ancak genel olarak kırkların tanklarında farklı arabalar var. Çok zorlu bir proje - "Kraliyet Aslanı". Ağırlık yüz ton, top 210 mm kalibre, ön zırh 300 mm eğimli, yanlar 200 mm ve motor 1800 beygir gücünde.
  Bu bir araba - IS-7 bile yalnızca yandan girip kapanabilir. Ve gerçekten harika!
  Aurora dişleri sırıtarak şarkı söyledi:
  - Bu, güneşin üzerinde uçan bir kartal yavrusu!
  Ve kapa çeneni...
  Yemekten sonra altı kişi Çin şehirlerine gitti. Şimdilik barışı sağlamak ve Mançuları saldırmaktan caydırmak gerekiyor.
  Kızlar ve oğlan Çinlilere saldırdı ve birçoğunu kılıçlar ve çıplak ayak parmaklarıyla tekrar öldürdü.
  Sonra savaşçılar ele geçirilen toplardan ateş açtı. Ve çok sayıda Çinli öldürüldü.
  Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  - Belki defansif oynamak daha iyidir? Ve sonra bir şekilde çirkin mi çıkıyor?
  Aurora cevap verdi:
  - Önleyici savaş kavramı var!
  Oleg hatırlattı:
  - Victor Suvorov, faşist Almanya'nın SSCB'ye karşı savaşının önleyici olduğunu da kanıtlamaya çalıştı!
  Aurora sırıttı ve homurdandı:
  - Öyle değil mi?
  Oleg başını salladı.
  - Şüpheli!
  Margaret şöyle hatırladı:
  - Bu kitabı okudum. İlk bakışta ikna edici görünüyor. Ama daha derine inersen...
  Aurora onaylayarak başını salladı.
  - SSCB bir saldırı savaşı hazırlıyordu ve bu bir gerçek!
  Margaret şunları kaydetti:
  - SSCB, savaştan sonra bile bir saldırı savaşı hazırlıyordu. Ancak saldırı hiç başlamadı!
  Oleg mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Stalin saldırıyı planladıysa, daha sonraki bir dönemde, önce bölümlerinin personelini tanklar ve diğer teçhizatla tamamlayarak. Ve en son havacılık birimler halinde yeni gelmeye başladı, pilotlar bile bunda ustalaşmadı!
  Aurora ayrıca mantıksal olarak itiraz etti:
  - Sovyet ordusu yeniden silahlanıyorsa, Alman ordusu da yerinde durmadı. SSCB en son uçakları üretirken, Fritz en son teknolojinin üretimini artırıyordu.
  Gecikme Stalin'in avantajı artmaz. Aksine, Avrupa'nın potansiyeline sahip olan Naziler, daha kaliteli ekipman miktarında Rusya'yı yakalayabilirdi!
  Oleg Rybachenko şüphelendi:
  - Kalitelerinin daha iyi olduğunu düşündüren nedir?
  Aurora dürüstçe cevap verdi:
  - Ama kırk birinci yılda kazandılar! Sayıca aşağı yenildilerse, belki de kalite olarak da üstünlerdi!
  Dahi çocuk şüphelendi:
  - Öyle düşünmüyorum!
  Margaret şunları kaydetti:
  - Kırk birinci yıl bir muamma. Resmi olarak daha güçlü olan Kızıl Ordu neden savaştan sonra savaşı kaybediyordu? Ve sonra, resmen ve aslında zayıfladıktan sonra kazanmaya başladı mı?
  Oleg Rybachenko yanıtladı:
  - Bu, İkinci Dünya Savaşı'nın büyük bir gizemi!
  Nataşa önerdi:
  - Yüksek güçlerin müdahalesi oldu!
  Oleg başını salladı.
  - Gerçekten bir şey vardı!
  Augustine homurdandı:
  - İdollerimiz kan içinde, tanrılarımız savaş tanrıları!
  Zoya kabul etti.
  - Kanla kaplı ve savaş tanrıları!
  Oleg ve Aurora, İkinci Dünya Savaşı'nın stratejisini oynamaya başladıktan sonra. Hitler için Aurora, Stalin için Oleg.
  Zaten gerçek darbeler değiş tokuşu vardı. Aurora hileli kodu kullandı ve "E" serisinin tanklarının kütlesi Moskova'ya girdi. Togo ve Oleg, Almanları düzer gibi dolandırıcı kodunu ve IS-7'yi kullandılar. Ve tırpan taşın üzerinde birleşti. Ve bir sürü tabut. Let ve sanal.
  Oleg Rybachenko zevkle oynuyor ve birlikleri Alman savunmasını yarıp geçiyor. Kazanlar oluşturun. Aurora hileli kodu yeniden başlatır. Çok vahşi bir hamle alışverişi var.
  Dahi çocuk şarkı söyledi:
  - Kama'da bir yerlerde - kendimizi tanımıyoruz,
  Kama nehri üzerinde bir yerde anneler!
  Ellerinizle uzanmayın, ayaklarınızla uzanmayın,
  Pekala, gerekirse maşaları hareket ettirin!
  Ve Sovyet tankları Nazileri eziyor. IS-7'den daha iyi bir şey yok. Ve "Fareler" ve "E" -100 ile güvenle savaşabilirsiniz. Sovyet tankı bu tür canavarlardan korkmuyor.
  Daha ağırlar ama bu daha güçlü oldukları anlamına gelmiyor.
  Ve Oleg, arabalarla hızla hareket ederek ilerliyor. Ve binlerce şeytan gibi.
  Harika çocuk şarkı söylüyor:
  - Fritz'i parçalayalım, chiki-chiki-chiki-ta!
  Ve şimdi Sovyet birlikleri başka bir engel aldı. Dövüş ve dövüş dehaları gibiler!
  Ancak Aurora da basit değil. Ve agresif çalışır. Kızıl Ordu'nun çarklarının altına yeni ve yeni ve yeni kuvvetler atar.
  Ve kızıl saçlı savaşçı şarkı söylüyor:
  - Düşmanlar beni durduramaz! Evrenin genişliğini fethedeceğim!
  Ve yeni ve yeni alaylar savaşa giriyor.
  Oleg Rybachenko mutlu bir şekilde şarkı söyledi:
  Fritz öfke içinde öfke,
  Alayın düşmanı ilerledi ...
  Ama çılgın Aryanlar -
  Ruslar düşmanlıkla buluşacak!
  Domuzun derisine saplanacaklar,
  Düşman toz olup gidecek -
  Ruslar şiddetle savaşıyor
  Güçlü askerin yumruğu!
  Oğlan başka bir dolambaçlı manevra yapar ve Aurora'nın birliklerini çembere alır.
  Evet, çocuk akıllı, söz yok.
  Aurora homurdandı:
  - Hayır, pes etmeyeceğim ama her zaman savaşmayı bildim!
  Oleg Rybachenko kabul etti:
  - Pes etmeyelim! Sizi basitçe yok edeceğiz!
  Ve şimdi Sovyet birlikleri yeniden saldırıda. Ve zaten dolandırıcının kodu Fritz'e yardımcı olmuyor.
  Sonra Aurora kurnazca seçeneği değiştirir. Ve İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri savaşa kendi tarafında giriyor. Bu donanmanın savaşçıları savaşa koştu. Ve düşmana basalım.
  Ancak Sovyet IS-7 tankları, ABD Shermans ve Pershings'in yanı sıra İngiliz Churchill tankını daha da kolaylıkla yok ediyor.
  Kendileri herhangi bir hasar almazlar.
  Aurora homurdandı:
  - Sen ve küçük şeytan!
  . BÖLÜM 3
  21. yüzyılın savaşçıları, 17. yüzyılın Çinlileriyle yeniden çatıştı.
  Göksel İmparatorluk'ta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Çinlileri kılıçla kesen Oleg Rybachenko haykırdı:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Rakipleri ezen Margarita homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından saçılan zehirli iğneler Çinlilere isabet ediyor.
  Natasha ayrıca çıplak ayak parmaklarını öldürücü bir şekilde fırlattı ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları Çinliler üzerindeki değirmenden geçti.
  Düşmanları kesen Zoya ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler saçıldı. Ve Çinli askerlerin gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp öfkelendiği açıktı.
  Aurora sarı askerleri kesti, ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve sarı dövüşçüler düşüyor.
  Svetlana değirmenciyi kesiyor, kılıçları şimşek gibi.
  Çinliler demet gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayakla iğne atıyor ve cıyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko Çinlilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk sarı birlikleri keser.
  Ve aynı zamanda çocuğun çıplak bacaklarının ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Şan!
  Ve hareket halindeyken herkesin kafasını ve ağzını keser.
  Margarita ayrıca rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Çinliler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alıp kesecek ...
  Çin askerlerinin ceset yığını.
  Ancak Natasha saldırıda. Kendi Çincesini kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rus' harika ve ışıltılı,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve diskler çıplak ayaklarından uçar. Çinlilerin boğazını kesen. Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Sarı askerleri iki eliyle keser. Bir tüpten tükürmek. Ve çıplak ayakla ölümcül iğneler fırlatır.
  Ve aynı zamanda kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, bludgeon, hadi gidelim.
  Oh, favorim gidecek!
  Çinlileri kesip sarı askerleri yok eden Aurora ciyaklıyor:
  - Tamamı tüylü ve hayvan derisi içinde,
  Sopayla çevik kuvvete koştu!
  Ve çıplak ayakla, düşmana nasıl fırlatılacağı, bir fili öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırtı:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Çinlileri doğramak. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçlarla bir değirmen işletir.
  Pek çok dövüşçüyü ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız çılgın bir hareket içinde.
  Ve çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatıyor.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Oğlan takla atarak döndü. Atlamada bir sürü Çinli doğradı.
  İğneleri çıplak parmaklarıyla fırlattı ve homurdandı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve çocuk yine savaşta.
  Margarita saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kız atakta. Sarı savaşçıları törensiz yok eder.
  Ve ara sıra zıplar ve bükülür!
  Ve ondan yok etme armağanları uçar.
  Ve Çinlilerin kendileri ölüyor. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla fırlatır ve bir samandan tükürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Ben ışıltılı bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine hareket halindeki güzellik.
  Zoya, Çinli cesetlerden oluşan bir blokajı basar. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuyor.
  Ve sarı savaşçılar düşmeye ve düşmeye devam ediyor.
  Zoya bağırır:
  - Yalınayak kız, kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Çinlilerin boğazına kazılır.
  Ölürler.
  Daha doğrusu tamamen ölü.
  Aurora hücumda. Sarı birlikleri ezer. Kılıçları iki elinde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Bir kasırga Çin birliklerini süpürür.
  Kızıl saçlı kız kükredi:
  - Gelecek gizli! Ama muzaffer olacak!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Aurora vahşi bir esriklik içinde kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları bir sürü keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana savaşta Ve çok ışıltılı ve kavgacı. Çıplak bacakları pek çok ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, onu durduramazsınız.
  Svetlana şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta bu sıçrama!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik bir erkeği köle yapar!
  Ve kızın hareketinde gittikçe daha fazla öfke.
  Saldırıdaki Oleg her şeyi hızlandırıyor. Oğlan Çinlileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatır.
  Genç savaşçı ciyaklıyor:
  - Azgın imparatorluk - herkesi parçalayacak!
  Ve çocuk yine hareket halinde.
  Margarita, faaliyetinde fırtınalı bir kızdır. Ve düşmanları yere serer.
  Burada çıplak bacağıyla patlayıcılı bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve hemen yüz Çinli fırlatacak.
  Kız bağırır:
  - Nasılsa zafer bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla yönetin.
  Natasha hareketlerini hızlandırdı. Kız, sarı savaşçıları yere serer. Ve bağırırken:
  - Zafer Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve Çinlileri hızlandırılmış bir hızla yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızıdır.
  Durmayı ve yavaşlamayı düşünmez.
  Zoya saldırıda. Kılıçları et salatasını kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınları arasında yatan bir yığın insan.
  Aurora çılgın bir kız. Ve hiperplazmadan bir robot gibi herkesi eziyor.
  Zaten yüz Çinliyi parçalamadı. Ama her şey hız kazanıyor. Ve savaşçı hala kükredi.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Çinli, güçlü bir patlamayla parçalandı.
  Aurora şarkı söyledi:
  - Toprağımızı ele geçirmeye cesaret edemezsiniz!
  Svetlana da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Çinlileri yok eder. Ve sarı savaşçıların kütlesi çoktan hendeğe ve yollara düştü.
  Altı öfkeliydi. Vahşi bir dövüş yaptı.
  Oleg Rybachenko tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve değirmeni terminatör çocuk yönetiyor. Ölü Çinliler düşüyor.
  Ceset yığını. Kanlı vücut dağları.
  Oğlan çılgın bir stratejiyi hatırlıyor. Atların ve insanların da birbirine karıştığı yer.
  Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Akıldan vay!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki terminatör çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Dahi çocuk kükredi:
  - Master sınıfı ve Adidas!
  Gerçekten harika ve harika bir performans ortaya çıktı. Ve kaç kişi Çinlileri öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük sayısı sarı savaşçıları öldürdü.
  Margarita da kavgada. Sarı orduları ezer ve kükrer:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta gidiyoruz!
  Ve kılıçları Çinlilere saldırıyor. Sarı savaşçıların kütlesi çoktan çöktü.
  Kız homurdandı:
  - Panterlerden bile havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve rakiplerinin bir kısmını alıp ezecek.
  Ve Natasha otoritede. Ve rakiplerini yener ve kendisi kimseye iniş yapmaz.
  Kaç Çinli çoktan sözünü kesti.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortakları cellat olmasına rağmen!
  Nataşa bağırır:
  - Deliyim! Bir ceza alacaksın!
  Ve yine kız kılıçla bir sürü Çinliyi doğrayacak.
  Zoya hareket halindedir ve bir sürü sarı savaşçıyı keser.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Çinliyi öldürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Aurora ilerliyor ve rakiplerini yok ediyor. Aynı zamanda bağırmayı da unutmuyor:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alıp dişlerini gösterecek!
  Ve böyle bir kızıl ... Saçları bir proleter pankartı gibi rüzgarda dalgalanıyor.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden çıkıyor.
  Svetlana hareket halinde Burada bir sürü kafatası kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir kamıştan tükürür. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz?
  Ve yine çıplak ayaklarından ölümcül iğneler uçuyor.
  Oleg Rybachenko zıplıyor ve zıplıyor.
  Çıplak ayaklı çocuk bir demet iğne yayar ve şarkı söyler:
  - Haydi kampa gidelim, büyük bir hesap açalım!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  Oldukça yaşlı, ama bir çocuğa benziyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - fraera'yı kıracağız!
  Ve yine, ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu.
  Margarita zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! Özgürlüğün doğacağına inanıyorum!
  Kız yine Çinlilere ölümcül iğneler fırlattı ve devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Çinli hemen havaya uçtu. Evet, Göksel İmparatorluğun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Natasha savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Ve pek çok Çinli ölüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürdeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükredi:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler atarak rakipleri yumruklar.
  Zoya vahşi bir hareketle. Çinlilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne fırlatıyor. Rakipleri yarıp geçme ve nasıl kükreme:
  Tam zaferimiz yakındır!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen işletiyor. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ancak kobra Aurora saldırıya geçti. Bu bir kadın - tüm kabuslar için bir kabus.
  Ve kesiyorsa, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl saçlı alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları harekete geçti ve eti kesti.
  Svetlana da hücuma geçer. Bu kızın freni yok. Nasıl doğranır, böylece ceset kütlesi çöplenir.
  Sarışın terminatör kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi ondan bir katil bezelye uçuyor.
  Oleg yine bir meteor taşıyan yüz Çinliyi kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Küçük parçalara nasıl ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Margarita bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü sarı dövüşçüyü kesti. Ve büyük boşlukları keser.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Saldırıdaki Natasha daha da öfkeli. Yani Çinlileri dövüyor. Bu tür kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Natasha aldı ve şarkı söyledi:
  - Yerinde koşmak ortak bir uzlaşmacıdır!
  Ve savaşçı kız, böylesine bir dizi darbeyle rakiplerine daldı.
  Ve çıplak ayakla diskleri atacak.
  Burada değirmeni işletiyordu. Sarı ordunun başlarının kütlesi geri çekildi.
  O bir dövüş güzeli. Kendini böyle sarı bir armada yen.
  Zoya hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız çok güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatıyor.
  Rakipleri yenin. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar.
  Zoya aldı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Natasha zevkle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla iyice öldüren bir şey fırlatıyor. Bu gerçekten kızların kızı.
  Ve çıplak bacaklarından bıçak nasıl uçacak. Ve bir çok dövüşçüyü vurdu.
  Aurora hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter bayrağı gibi. Bu kız gerçek bir cadaloz.
  Ve sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi rakiplerini kesiyor.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç!
  Aurora aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - dövüşçüler çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer atan Margarita, doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Aurora hemen buna katıldı:
  - Ben herkesi ısırabilecek bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayaklarıyla, canice bir saldırı başlatacak.
  Savaşta Svetlana rakiplerinden aşağı değildir. Bir kız değil, bir alev biten.
  Ve bağırır:
  - Ne mavi bir gökyüzü!
  Aurora, bıçağı çıplak ayağıyla bırakarak onayladı:
  - Biz hırsızlığın destekçisi değiliz!
  Düşmanları kesen Svetlana cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Zoya çıplak, bronzlaşmış bacaklarıyla iğneler atarak ciyakladı:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Natasha, Çinlileri keserek ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alıp atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Oleg Rybachenko savaşta çok şık görünüyor.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk ayağıyla helikopter pervanesine benzeyen bir şey fırlattı. Çinlilerden birkaç yüz kafa kesti ve ciyakladı:
  - Oldukça sportif!
  Ve her ikisi de - tam açık bir erkek ve bir kız.
  Sarı askerleri parçalayan Oleg, homurdandı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Margarita yanıt olarak tısladı:
  - Herkesi öldürürüz - çıplak ayakla!
  Kız gerçekten çok aktif bir sonlandırıcı.
  Natasha hücumda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir yay çizerek uçtu, bir sürü Çinliyi kesti.
  Zoya, imhaya devam ederek ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda dövüşçüyü vurdular.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibini mat et!
  Ve dilini gösterdi.
  Aurora bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar fırlatarak homurdandı6
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Svetlana hemen onayladı:
  - Düşen kahramanlara şeref!
  Ve kızlar Çinlileri ezerek hep bir ağızdan bağırdılar:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et yırtılmış.
  Ve tekrar uluma:
  - Bizi kimse yenemez!
  Natasha havaya uçtu. Rakipleri parçaladı ve verdi:
  - Biz dişi kurduz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk uçacak.
  Kız ecstasy içinde bile kıvrılıyor.
  Ve sonra mırıldanıyor:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Oh, erken, güvenlik sağlar!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Cevap olarak gülerler ve dişlerini gösterirler.
  Natasha Çinlileri doğradı ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Oğlan cevap verdi:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Natasha kabul etti:
  - Güç yoksa, o zaman evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız çıplak ayak parmaklarını rakibin iğnelerine attı ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra Natasha, düşmanları tekrar kesti.
  Zoya çok hızlı bir bebek. İşte Çin'de başlatılan bütün bir varil. Ve bir patlamadan birkaç bin parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma topuklarımız pırıl pırıl!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Aurora da savaşta zayıf değil. Yani Çinlileri dövüyor. Sanki bir demet zincirden bayılıyormuş gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat edin faydası olur,
  Sonbaharda börek olur!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta enfiye kutusundaki bir şeytan gibi gerçekten saban sürüyor.
  Ve işte Svetlana böyle dövüşüyor. Ve Çinliler ondan alıyor.
  Ve eğer vurursa, vuracaktır.
  Ondan kanlı sıçramalar uçar.
  Svetlana, çıplak ayağından metal sıçramalarının uçarak kafataslarını erittiğini sert bir şekilde fark etti:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor ...
  Kırmızı gömlekli bölünme -
  Rus halkına selamlar!
  Burada kızlar Çinlileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, ama gerçekten zinciri kırmış panterler.
  Oleg savaşta ve Çinlilere saldırıyor. Onlara acımadan ve ciyaklayarak vurur:
  Boğa gibiyiz!
  Sarı orduyu ezen Margarita, aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Natasha onu aldı ve uludu, sarı savaşçıları kesti:
  - Yalan kontrolden çıktı!
  Zoya Çinlileri yırttı, ciyakladı:
  - Hayır, kontrolden çıkmadı!
  Ayrıca çıplak ayağıyla bir yıldız işareti alıp bırakacak.
  Natasha aldı ve ciyakladı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne demeti uçar.
  Çinlileri de ezen Zoya ciyakladı:
  - Arkadaşlığımız bir yekpare!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yönden bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin tamamen yok edilmesi.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan daha fazla ceset oldu.
  Bundan sonra, güzellik pes edecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçar.
  Aurora ayrıca oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir değil, birçok ceset!
  Bundan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde çıplak ayakla yürüdü. Ve bir sürü Çinli öldürdü.
  Ve nasıl kükrüyor:
  - Toplu cinayet!
  Sonra kafasını Çinli bir generale vuruyor. Kafatasını kırın ve dışarı verin:
  - Banzai! cennete gideceksin!
  Saldırıya çok kızan Svetlana ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi nasıl yener. Ve savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çok çalışır.
  Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Şanlı çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Çinlilerin kütlesi çöktü.
  Oleg kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynıyor ve volkanlar gürlüyor!
  Margaret hareket halinde. Herkesin karnını deşecek.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türlü düşman tarafından öldürülür.
  Margarita neşe açısından şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksekte tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanında olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Savaşta Natasha sadece bir tür sonlandırıcıdır. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Çinliler çivi gibidir. Ve parçala.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Zoya da hücumda. Çok öfkeli bir sürtük.
  Ve aldı ve homurdandı:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın ta kendisi!
  Ve Çinliler için üçlü değirmen kesiyor!
  Ve Aurora yanıt olarak kükredi:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve anlamsızlığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilidir.
  Ve nasıl çıplak ayakla alıp fırlatacak. Ve göksel imparatorluğun bir sürü savaşçısı.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeline sahip bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir.
  Aurora tısladı:
  - Bütün hainleri ezip toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırpın. Evet, bu ateşli kız tam olarak huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül değilse!
  Düşmanları ezen Svetlana, şunları söyledi:
  - Sizi sıraya sokacağız!
  Aurora onayladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından tamamen yok etme armağanı yeniden uçuyor!
  Oleg yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Çinlileri çıplak elleriyle parçalayan, kılıçlarla kesen ve çıplak ayak parmaklarıyla iğneler atan Aurora, şunları söyledi:
  - Kısacası! Kısacası!
  Sarı savaşçıları yok eden Natasha ciyakladı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Rakiplerini kesen Oleg Rybachenko, şu açıklamayı yaptı:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metali kesen bir disk çocuğun çıplak ayağından fırladı.
  Göksel İmparatorluğun savaşçılarını kesen Margarita, şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız
  ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  . BÖLÜM 3
  Çinlileri yendikten sonra biraz dinlenebilirsiniz. Ama ne yazık ki, çok fazla rahatlamak için zamanınız yok.
  Yeni sarı ordular sürünerek geliyor.
  Oleg Rybachenko yine onların sözünü kesiyor ve kükredi:
  - Kutsal bir savaşta - Ruslar kaybetmez!
  Margarita, çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül hediyeler fırlatır ve onaylar:
  - Asla kaybetme!
  Oleg başka bir şey söylemek istedi...
  Ama şimdi cadının büyüsüyle geçici olarak farklı bir maddeye aktarıldılar.
  Ve Oleg Rybachenko, Alman kamplarından birinde öncü oldu. Ve Margarita onunla birlikte taşındı.
  Çinlilerle kesmek her zaman değil.
  - Anavatana şan! - Pioneer Oleg Rybachenko ağlamayı tekrarladı ve tam olarak geçmiş şişmiş yaralardan birinin üzerine düşmesine rağmen sessizce omuzlarına bir darbeye katlandı. Ve ikinciden ve genel olarak bir incelemeden - kan aktı! Margarita, Oleg Rybachenko'ya şaşkınlık ve minnetle baktı ve ona İngilizce bir şey sordu. Dahi çocuk Oleg Rybachenko düşündü - muhtemelen bir rüyada ne gördüğümü tekrar soruyor - senkronizasyon var mı? Oğlan, kollarındaki kız kardeşine gülümsedi ve on yaşındaki bir çocuğa göre oldukça geniş omuzlarını silkti. Görünüşe göre Margarita, Oleg Rybachenko'nun sadece pes etmediğini ve onu proleter sinema tarzında bağırmaya iten şeyin ne olduğunu anlamadığını göstermek istediğini anladı.
  Ve sadece o değil, aynı zamanda bu zayıf, kelleşmiş Marat Kazei. Ama cesaret verici bir göz kırpışıyla, cesur çocuğa başını salladı...
  Oleg Rybachenko aniden gücendi ve sesindeki acıyı bastırarak şunları söyledi:
  - Kabadayılık her şeydir!
  Margarita fısıldayarak itiraz etti:
  - Hayır, kabadayılık değil! Sanki - kelime süngü kokuyor!
  Oleg ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - Yüz Alman'ı lanetlemektense bir faşisti öldürmek daha iyidir!
  Bir gürültü, motorların ve gürültünün uğultusu, SS'den biniciler ve cellat doktorlar - yere atladılar, hayvan atlardan çok mutantlara benzeyen eyerlerini çıkardılar. Tutsaklar, bir zincir halinde çimlerin üzerine oturdu. Prangaları kontrol ettiler: böylece sıkıca zincirlendiler. Ve Oleg Rybachenko, küçük SS doktorlarından birinin ona tam olarak nasıl yaklaştığını görünce çok şaşırmadı. Almanca, kaba bir şekilde - kalk, bebek primat - öncü çocuğu yumuşak bir çizmenin başparmağıyla böbreklerde uyluğa veya hatta biraz daha yükseğe iterek dedi. Oleg Rybachenko gerildi... ve sonra soğukkanlı Aurora araya girdi. Ateşli şeytan (Doğal olmayan ve parlak kızıl saç rengi ve kadınsı olmayan dayanıklılığı ve gücü nedeniyle birliklerde lakaplıydı!) Bir şeyi alaycı bir şekilde açıkladı - ve bu alay konusu Oleg'in üzerinde değildi. Faşist doktorun da hissettiği görülüyor! Nazi, ayağıyla Aurora'nın kaslı omzuna vurdu. Sadece kıkırdadı. Sonra faşist bir döner kavşaktan vurdu ve cüretkar bir kızın esnek sırtını keskin bir şekilde devirdi. Oleg sarsıntıdan yanlara doğru sarsıldı. Aurora hemen tekrar oturdu ve sessizce prangalanmış ellerini gösterdi. Şişman profesör, aniden yere bakan genç meslektaşına seslendi. Sonra bir kuru funda dalı kırdı ve Oleg Rybachenko'ya gösterdi. Burnunun önünde el salladı - çocuk istemeden geri çekildi. Faşist doktor yine kucak dolusu almış gibi yaptı, başını salladı, garip bir hareket yaptı. Bir SS adamı kaşıkla yiyormuş gibi anlamayın ...
  Oleg Rybachenko öfkeyle ağzından Almanca çıktı:
  Kendinizi insan terimleriyle ifade edemezsiniz.
  Fritz yumurtadan çıktı: insanlık dışı, üstün ırkın dilini biliyor mu?
  Genç Rybachenko Jr., boşuna kendisine ihanet ettiğini fark etti, sır tutmanın daha iyi olduğunu açıkladı, ama ... Söz bir serçe değil - onu özleyeceksin, yakalayamayacaksın. Doğru, şişman, uzun boylu doktor kayıtsız bir hava takındı, bu kelime çocuğun ağzından çıkan Almanca cümleyi boğdu. Yine önceki hareketi tekrarladı ve kucak dolusu katlanmış gösterdi.
  Ve Oleg Rybachenko anladı - onu yakacak odun için hizmetçi olarak gönderiyorlar ...
  Gururla reddettikten sonra tekrar dövülmek istemedim. Ve evet, fırsatı kaçıramazsınız.
  Peki, bir yüzbaşının, daha doğrusu bir asilzadenin kırılacak gururu nedir? Tabii ki kaçma düşüncesi geldi - büyük anahtarın altındaki ağır kelepçeler tıkır tıkır tıkırdadığı anda geldi. Hiç ayrılmadığını söylemek daha mantıklı olsa da! Ancak küçük düşünce, aslında yakalandığını bilmeden farlarda koşan korkmuş bir tavşana benziyordu. Yine de - Oleg Rybachenko otoparktan uzaklaşır uzaklaşmaz - çocuk bir kurt adamın onu takip ettiğini gördü. SS güdümlü konvoyu koruyan garip, eğitimli mutantlardan biri. Aynı zamanda, konvoydan hiçbiri, aceleyle dağ eteğine tırmanan çıplak ayaklı çocuğa meydan okurcasına bakmaz. Oleg Rybachenko, büyük olasılıkla gizli bir kameranın hareketlerini filme aldığını hissetmiş olsa da. Fritz'in teknik olarak ne kadar ilerlemiş olması bile şaşırtıcı. Bizimki yeterince cevap vermezse, o zaman kötü olur.
  Kayşat, savunmasız çocukların zaten iyileşmiş ayak tabanlarına acı bir şekilde battı. Güçlü bir şekilde yere düşen ayaklar artık kabalaşmaya başlamıştır ancak bu işlem sivri taşlara bastığınızda oldukça sancılıdır. Oleg, acı çektiğini belli etmemeye ve tekrar akan kana bakmamaya çalışarak sessizce inledi. Ama sonra sanki açıklanamaz bir tsunami onu süpürdü.
  Korku anında ve açıklanamaz bir şekilde öncü çocuğu kendi düşüncelerinden ve arzularından mahrum etti. Sadece kurt adama doğru dönmek istedim (?). Nazi canavarının insanlık dışı gözlerinin bakışları altında, Oleg Rybachenko istemeden dondu ve dondu. Ama hemen, taze pişmiş öncüyü kavurucu bir sıcaklık kapladı ve çocuk fabrikadan çıkmış bir makineli tüfek gibi hareket etti. Çatlaklarda büyüyen, kıştan sonra henüz yeşil olmayan kuru huş ve selvi gövdelerini kırdı - çok, onları zar zor sürükledi. Büyük, şeffaf bir çantaya katladım, otoparka giden yolu ayırt etmeden sürükledim.
  Yolda Oleg Rybachenko umutsuzca cesaret kırıcı dehşetin üstesinden gelmeye çalışıyordu. Öncü-mükemmel o ya da değil! Ama bu, suda kalmaya çalışan beceriksiz bir yüzücü gibiydi. Açılır, sonra tekrar taşar ...
  Kurt adam onu takip etti: zaman zaman durup çocuğun bıraktığı çıplak ayak izlerini kokladı.
  Dahi öncü, ancak kamp yerine döndüğünde korku dalgasından kurtulmuş hissetti.
  İnsan olmayan aşağılık faşistler, Oleg Rybachenko'ya bakmıyor gibiydi. Aslında birkaç SS adamı gözlerini ayırmadı. Ancak getirdiğini katladığında, kıdemli doktor-cellat kısaca bakarak çocuğa bir şey fırlattı ... eh! Oleg sonunda aklını başına topladı. İş için lehimlemenin ötesinde bir çikolata ya da başka bir şey verdiklerini düşünerek açgözlülükle kaptı. Ve yumurtadan çıktı - düz, çakmaktaşı ve çelik. Çakmaktaşı büyük olasılıkla kuvarstı. Ve sandalye bir dosya parçası gibi görünüyor. Tüm bunların nasıl kullanılacağı - gelişmiş öncü Oleg teoride biliyordu ve hatta ilgiyle bile, Robinsons of Polesie'yi de denerdi ... garip koşullar olmasaydı.
  Oleg nemli dallara önce ayağıyla, sonra eliyle dokundu ve başını salladı.
  - Tinder ... - öncü sessizce Rusça dedi, aniden öksürdü ve tekrarladı. - Tinder gerekli. - Ve zorlukla Almanca konuşmaya geçmekten kaçındı. - Yanmayacak.
  Oleg onlara baktı... Hem çakmakları hem de kibritleri olan ve muhtemelen yanlarında bir alev makinesi bile olan Fritz'in bu eski moda ateş yakma yöntemine neden ihtiyaç duyduğu açık değil. Öncülerin yaratıcılığını test etmek istiyorlar. Bir Sovyet insanının zihinsel gelişimini ölçüyorlar mı? Veya tutsak bir çocukla önemsiz bir şekilde alay etmek mi? Onları başka bir gezegendenmiş gibi kim anlayacak!
  Naziler birbirlerine baktılar, dişlerini gösterdiler. Oleg Rybachenko için en tuhaf ve ... ve en korkunç şey, yüzlerinin kötü, zalim, hatta alaycı olmadığı ortaya çıktı, hayır! Sanki tuhaf bir hayvanı düşünüyormuş gibi çok meraklı, sanki kasıtlı olarak gözlüğünü çıkarmış gibi, kıdemli profesöre özellikle canlı bir ilgi kaydediliyor. Bir damla kayıtsızlık yok, bilim adamlarının deneyi nasıl takip ettikleri çok ilginç.
  Oleg Rybachenko, sesindeki heyecanı kontrol etmeye çalışarak fısıldayarak tekrarladı:
  Kışın her yer nemlendi! gitmeyecek!
  Gözlerde, içten yanlış anlaşılmadan ziyade sahte, ama yine öfke olmadan. Ama sonra gençlerden biri - Oleg'i zincirlerinden kurtaran değil - homurdandı, ayağa kalktı, gerindi, eyere dövülmüş kıçını ovuşturdu ve diğer SS adamlarının kahkahaları ... Oleg, bazılarının buna çok şaşırmadı. Almanlar hareket etmek için atları kullanıyor - yakıt açığı. Her nedense nakliye araçları peşlerinden sürünüyor olsa da? Nazi düşmanı katlanmış eyerlerden bir şey çıkardığı bir kutu getirdi ... Öncü bunun pamuk olduğunu düşündü ama hayır. Uzaktan bir ince iplik yığını gibi görünüyor. Oleg Rybachenko, eline alarak anladı - kuru yosun.
  Yine öncü dahi çocuk, neden bir Fritz ve hatta sabanla ot taşıyan bir doktor olduğuna şaşırdı ... Belki bu yosun o kadar basit değildir?
  Pekala, düşünmeyi bırak, başım ağrıyor. Görünüşe göre - senden daha basit ve daha aptal. İşin garibi, ama çıra hemen kalktı - Oleg çakmaktaşı çakmaktaşına vurmadı, ancak düzgün bir şekilde kazıdı (bir yerde okuyun) - ve dolu gibi kıvılcımlar yağdı. Ve birkaç yıldır, hayatının çoğunda ateş yakabiliyor (şimdi sıradan bir "kulübe" inşa etti). Yakında ateş kudret ve ana ile dans etti - huş ağacı iyi yanıyor ve nemli. Burada SS'den genç gardiyanlar canlandı, ateşin kenarlarındaki metal yükselticileri yere sürmeye başladı.
  Ve Oleg Rybachenko'nun kafası döndü, son derece yakıcı bir şey burnuna girdi ve anında bilincini gerçeklikten ayırdı. Ama bir anda, gerçekçiliğiyle baş döndürücü bir görüntü devrildi.
  Çocuğun kişiliği değişse bile, kendisini yaşayan ebeveynleri ile talihsiz bir yetim olarak hayal etti. Dahası, baba ve anne hayır bırakmadı - atalarını borç haklarından mahrum ettiler ve çocuğu bir ıslahevine, hapishane sığınağına gönderdiler. Suçluluk duymadan, ancak ailenizin borcu olduğu için, o zaman bir diktatörlük, uzay imparatorluğundaki mahkeme kararıyla çocuk bir suçlusunuz.
  Çocuklar için yetimhane, başkentin sanayi bölgesinde bulunuyordu ve gerçekten bir hapishaneye benziyordu. Her yerde kışla, hücre kışlası. Oleg Rybachenko, gerçekçi bir vizyonda, geceyi kötü planlanmış ahşap ranzalarda geçirdi. Yakınlarda hem insan ırkından hem de uzaylılardan başka çocuklar yatıyordu. Battaniye, şilte, yastık yoktu, aşırı çalışan ve sık sık dövülen vücut çıplak bir ağacın üzerinde yatıyordu. Ve geceleri, kaçmasınlar diye bacak zincire zincirlenir. Hücrede yüze yakın çocuk var, çok havasız, cesetler ter içinde, kovanın köşesinde yan yana dövülmüş, kanalizasyon bile yok. Ve bu, yıldız gemileri galaksinin uçsuz bucaksız yerlerinde ilerleyen ve bayrakları on binlerce yerleşik dünyayı taçlandıran Devlette! Ancak çocuklar günün yaklaşık üçte ikisi işleriyle meşgul oldukları için sokakta rahatlamaya çalışırlar. Dükkanda en zor, tozlu ve sıkıcı kabul edilir. Sırt ve kollar bundan çok yoruldu ve gözlerin önünde "başarısız olmaya" başladı, operasyonlar basit ama zahmetli, tekrar gerektiriyor. Açık havada tarlada veya şantiyede daha keyifli bir iş. Çocuklar daha az yorulmak ve rahatlamak için çeşitli emek süreçlerinde dönüşümlü olarak hareket etmeye çalışırlar. Ama yine de, yetimhanedeki birçok çocuğun vücutları ağrıyor - insanların neredeyse yarısı uykularında inliyor.
  Oleg Rybachenko gergin bir şekilde fırlattı ve döndü, zincir çınladı, yüzük bacağını kana sürttü. Siren çalar, yükselmek, çalışmak demektir. Çocuğun vücudu henüz dinlenmedi, diğer çocuklar - çıplak insan ırkı ve diğer dünyaların tüylü yavruları yükselmek için mücadele ediyor. Aylarca süren köleliğin getirdiği yorgunluk, yerini kaslarda donuk bir ağrıya bırakıyor. Yerleşik çip tarafından kontrol edilen zincirler otomatik olarak ayaklarından uçar, bunlar kesilemeyen çok güçlü bir alaşımdan yapılmıştır. Gözetmenler belirir, tehditkar bağırışlar duyulur.
  Oğlanlar yıkanmaya götürülür, uzun sürmez, tanklardan gelen su paslıdır. Oleg Rybachenko ağzını çalkalıyor, teri yıkamak için su sıçratıyor. Hücrede havalandırma yoktur ve ter kokan oda uykuyu tazeleyemez. Daha sonra kahvaltıya götürülürler, ayakta yemek yemeleri gerekir, çocuk hükümlüler için sandalyeye gerek yoktur. Ekmek ve silajla beslenirler, et pahalıdır ve çocukların yememesi gerekir, bu yüzden meraları yüzdürmeyi tercih ederler. Bununla birlikte, at bir vejeteryandır ve nasıl çalışır, yırtıcılar et yerken yatağa giderler. Oleg'in yanında arkadaşı Timur var. Bu vizyonda ikisi de on iki yaşında, daha doğrusu başka bir gerçeklikten daha güçlü çocuklar için yaş, bir köle partisiyle anlaşmanın çok zor olduğu bir dönüm noktasıdır.
  İyi yıkanmamış bir bardakta ısırgan otu suyu içen Timur, inleyerek şöyle dedi:
  - Ve yine bu dükkanda çalışmak için! istemiyorum!
  - Ayağa kalkıp aynı hareketi on bin kez tekrarlamak istemiyorum. - Hoş olmayan anılardan titreyen Oleg Rybachenko yanıtladı.
  - Belki saha çalışması isteriz! - Timur, bu gezegende aynı anda üç yıldızın parladığı gökyüzüne rüya gibi baktı. - Özellikle sazan-şeftalileri temizleyin. Çok lezzetliler, özellikle de altın yüzgeçli olanlar ama gardiyan açgözlü bakmadığından, yine de ağzınıza bir şeyler tıkabiliyorsunuz.
  Oleg Rybachenko derin bir iç çekti:
  - Ben de nazik doğanın koynunda böyle bir işi tercih ederim. - Ve sonra enkarne öncü daha neşeli hale geldi. - Robot-gözlemci aldatılabilir, burada izleme ekipmanının çoğu zaten çalındı!
  Kahvaltı bitti ve kablolara götürülüyorlar ...
  Çocuklar geçit töreni alanında dizilir, insan ırkının erkek çocukları birbirine yapışmaya çalışır, uzaylılar boylarına göre düzeni korurlar. Yaş ve büyüklüklerine göre gruplara ayrılırlar. Beş ila on altı yaş arası erkek çocukların yanı sıra diğer dünyaların temsilcileri olan tüylü ve pullu gençler de var.
  Onları birleştiren tek şey giyim ya da daha doğrusu neredeyse tamamen yokluğu, sadece erkeklerin üzerinde kimlik numarası olan şortlar.
  İmparatorluk onlara vatandaş olarak kabul edilmeyenlerden kendileri için daha fazla fayda sağlama ilkesine göre davranıyor! Her şeyde, kıyafette, ayakkabıda tasarruf, ancak bazı erkekler boş hayatlarında ayakkabıyı hiç bilmiyorlardı.
  Ancak sopalarla ve çıplak topuklar üzerinde lastik bir yığınla sık sık aldılar. Kafalar traş edilir, iki haftada bir banyo yapılır ve burada haşlanır. Sonra künt bir makineyle hemen tıraş olurlar, sonra pek bir şey geri çıkmayı başaramaz. Çocuklar keskin taşların üzerinde çıplak ayakla yürürler. Oleg buna alışıksa ve pürüzlü ayağı ağrı hissetmiyorsa, o zaman en küçük çocuklar kanayana kadar topuklarını ve çıplak parmaklarını yere vurur.
  Gardiyanların tamamı evrendeki en acımasız ırkları temsil eden uzaylılardan oluşuyor, sadece barınağın başı, yaşlı Frau Pontuss, bir sadistin acımasız gözleriyle bakıyor.
  Gözetmen rolünü üstlenen kaplan-gergedan, bugün kimin nerede çalışacağı, daha doğrusu bilincini kaybedene kadar çok çalışacağı konusunda talimat verir. Kemikli omuzlarını indiren Oleg, bahçenin ikinci yarısına bakıyor. Küçükten neredeyse yetişkinlere kadar kızlar var. En kaba ketenden yırtık pırtık paçavralar içinde dilenciler gibi giyinmişler. Yüzler kuru, gözler iri ve üzgün görünüyor. Çul kısa, ince ama altından kaslı bacaklar görünüyor. Kızlar da yalınayak ve istisnasız hepsi kel tıraşlı. Görünüşe göre bu onları küçük düşürmek, bir hiç olduklarını bir kez daha göstermek için yapılıyor. Ama burada hiçbir şekilde suçlular toplanmaz - talihsiz terk edilmiş çocuklar.
  Burada bir grup oğlanın dikiş atölyesine gideceklerini, en sıkıcı ve yorucu profilde çalışacaklarını duyururlar. Burada Timur dayanamadı ve ıstırapla bağırdı:
  - Böyle çalışmak istemiyorum! Beni çiftliğe veya bahçeye gönder.
  Oğlanlar dondu, bronzlaştı, ince vücutlar gergindi.
  Pontuss, infaz için yeni bir fırsattan açıkça memnundu:
  - Dün sessizdin ve ailen görsel derssiz kalacak diye korktum. Çocuğun saflarda beş kez sürüleceğini.
  Çocukların saflarından bir heyecan geçti.
  - Bu doğru. - Başhemşire buyurgan bir tonla dedi. - Herkese çubuk dağıtın.
  Darbeler özel dikenli çubuklarla uygulandı. Genellikle işin olmadığı dönemlerde, çocuklar tarafından çalılıklardan toplanırlardı. Ancak, gerçekten de, o zaman bile çocuklar, imparatorluğa faydası olmasa bile, örneğin yarım gün bir çukur kazmaya ve yarım gün gömmeye zorlandı.
  Oleg Rybachenko çocuklarının ellerine baktı, nasırlarla yere serilmişlerdi.
  Adamlar parmaklıkları otomatik olarak söktüler, Oleg'e işkence aletlerinin parmaklarını yaktığı ve bacaklarının ağırlaştığı görüldü. Arkadaşına vurmak istemiyordu ama itiraz edecek cesareti de yoktu. Neredeyse hiçbir şey görmedi ve ayak başparmağını acı bir şekilde yalancı bir parke taşına vurdu. Garip bir şekilde, ama acı hissi toplanmaya yardımcı oldu ve gözlerimin önündeki sis dağıldı. Parmak maviye dönmesine rağmen adım daha sert hale geldi.
  Uzun bir çizgide yarım daire şeklinde inşa edilmişlerdir. Timur'un elleri sopalarla bağlandı ve saldırgan çocuğu dövmeyi kolaylaştırmak için omuzları büküldü. Adamlar gözlerini kısarak başka tarafa bakmaya çalışıyorlar. Frau Pontuss'un emriyle, tuzlu su serptiler, zayıf ama kaslı sırtına mavi tuz serptiler. Çocuğun yüzünü buruşturmasına bakılırsa yanmaya başladı.
  Hostes dudaklarını şapırdattı.
  - Şimdi hepiniz bir ders alın. Daha sert vur, kim hile yaparsa misillemeye mahkum olacak.
  Bu durumda asistan, gergedan faresi dişlerini gösterdi:
  Onlarla hemen ilgileneceğiz! Canavar mırıldandı.
  Oğlan sıralar arasında taşındı. Oğlanlar yavaşça çubukları kaldırdılar ve ilk darbeler Timur'un sırtına indi. Sırtındaki ve yanlarındaki yara izlerine bakılırsa, çocuk bir kereden fazla cezalandırılmıştı, bu yüzden çığlıklarını bastırmaya çalışan tüm çocuklar gibi derin derin nefes alıp verdi.
  - Daha sert vur! diye bağırdı Pontus. - Bırak bağırsın.
  İlk darbeler, ciddi bir acıya neden olacak güce sahip olmayan en küçük çocuklar tarafından verildi. Ama sonra yaşlı adamlar beni dövmeye başladı. Çocuğun sırtı kırmızı çizgilerle kesildi, kan damladı. Mavi tuzun şiddetlendirdiği acı Timur'u çığlık attı, hatta düştü, altına çivili bir tahta çakıldı ve göğsünü deldi.
  - Gerek yok! - diye bağırdı çocuk. - Nerede dersen orada çalışacağım.
  - Tabii ki yapacaksın! - Pontus'a cevap verdi. - Ama önce bir şaplak.
  Dünün yoldaşları çok heyecanlandılar ve dünkü kardeşlerini dövdüler. Hem insanlar hem de uzaylılar aynı gaddarlıkla çarpıştı. Oğlan çığlık atıyordu, çıplak ayakları kanlı ayak izleri bırakıyordu. Fare gergedan hırladı ve çocuğa sopayla çıplak, bronzlaşmış bacaklarına vurdu. Çocuğa daha çok acı çektirmek istiyordu. Darbe kaslı ayak bileklerine ve bir sonraki darbe topuklara indi. Timur ciyakladı ve sarktı. Sonra işkenceci kalçaya kalın bir iğne batırarak sıvıyı döktü.
  - Sağ! dedi Pontus. - Şimdi bayılmaktansa ölmeyi tercih ediyor. Kimse cezadan kaçmaz.
  Oleg Rybachenko neredeyse sıranın en ucunda duruyordu ve ona kırbacın darbeleri üzerine düşüyormuş gibi geldi. Timur hayal kırıklığına uğradı, çocuğun kendisi sadece seğirdi, bağırdı ve ağladı. Yuvarlak yüzü acıdan kıpkırmızı oldu, acının buruşturması yüzünü buruşturdu.
  Oleg'i görünce solgun dudaklarla fısıldadı:
  - Merhamet et!
  Oğlan tereddüt etti: dondu.
  Gergedan faresi bağırdı:
  - Peki, ne bekliyorsun! Koy!
  Oleg Rybachenko yanıtladı:
  - Hayır ben yapamam! O benim arkadaşım!
  Gergedan fare sırıttı:
  Aynısını senin için istiyor musun?
  Oleg her yerinde titredi, soldu:
  - Hayır ama!
  Pontus sözünü kesti:
  - Yeterli! Çocuk kendi cümlesini imzaladı. Mordovorot'a ne kadar değer veriyorsun? İyice dökün ve başkalarının hayran kalması için bir rafa asın.
  Oleg, hareket dışı bırakıldı, keçilere çekildi. Oğlan direnmeye çalıştı ama gergedan kaplanlar ona bir kedi yavrusu gibi davrandı. Eller acıyla büküldü, kemikler çatırdadı. Tahtaların üzerine koydular, çocuk yanağında ve karnında çıkıntı yapan tırnakların ucunun pürüzlülüğünü hissetti. Kas, göğüs, çene, uylukların önünü, dizleri deldiler. Yanağı kan noktasına kadar çizildi.
  - Yapma! - Oleg'e sordu.
  - Gerekli! - Fare-gergedan dedi ki, herkes örnek olsun.
  Oğlan sırtına tuzlu su döküldüğünü ve ardından tuzun döküldüğünü hissetti. Hardal sıvası gibi yakıyor. Oleg yüzünü buruşturdu, nasırlı ayakları lekelendi (en son bu vizyonda su yüzüne çıkan o garip anıdaydı - yaklaşık altı yıl önce sandalet giydi), neredeyse anında çılgınca kaşınmaya başladılar. Fare-gergedan kalçasına bir iğne sapladı, sertçe ve acı verici bir şekilde battı, yanan sıvı içeri girdi.
  - Şimdi çok korkacaksınız ve bilincinizi kaybetmeyeceksiniz. - Canavar gakladı, yüzünü gösterdi, kekeleyecekti ve bir korku filminin yapımcısı!
  - Ne için? masumca hapsedilmiş çocuk inledi. - İsa aşkına, merhamet göster.
  Zehirli tükürük püskürten gergedan faresi cevap verdi:
  - İyi İsa hakkındaki bu peri masallarına inanmıyorum! Genel olarak, eğer bir Tanrı varsa, o zaman kötü ve zalimdir. Ve komşunuza ne kadar çok kötülük ve acı çektirirseniz, sonraki dünyada o kadar çok güç ve mutluluk alırsınız.
  - Absürt! - Dehşetten beti benzi atarak dedi ve birdenbire Tanrı gerçekten de böyle bir çocuk oldu.
  - Göreceksin! - Kozmik Tartarus'un çocuğu kıkırdadı. - Ama umut etme, bugün ölmeyeceksin.
  Pontus havlar gibi emir verdi:
  - Başlamak! Kırbacın öpücüklerini sonsuza dek hatırlamasına izin verin!
  Tutsak öncü dahi, delici bir ıslık ve ardından sırtındaki derinin patladığı güçlü bir sarsıntı darbesi duyduğunda titredi. Gergedan fareleri sert vurdu, ama aynı zamanda öldürmemek için güçlerini kısıtladı. Çocuğun boğazından bir çığlık kaçtı, ürperdi, bir gözyaşı çıktı. Kanayana kadar dudağını ısıran çocuk kendini tuttu. Bir an sonra, tüm vücudu sarsan başka bir darbe geldi. Oleg Rybachenko derin bir nefes aldı, tuz ve tuzlu suyla yoğunlaşan acı dayanılmazdı.
  Pontus bağırdı:
  - Devam et!
  Yine ıslık ve darbeler! Kemiğe kadar keser. Oğlan iliklerine kadar yanmıştı. Mideyi dövüyor gibiydi. Tüm çabalarına rağmen, sıkı dudaklarından çığlığın bir kısmı döküldü.
  - Anne!
  Yine darbeler! Sırtta, keskin kürek kemiklerinin arasında ve son olarak çıplak topuklarda. Oğlan çığlık atıyor, artık kendini dizginleyecek gücü yok. Çığlık boğazdan ve burun gibi görünen yerden volkan gibi fışkırıyor. Pontus memnun:
  "Şimdi onu özüne kadar dövdüğünü görüyorum. Onu iyi döv ama öldürme!
  Her darbede acı daha da kötüleşiyor. Gözyaşları kana karışır ve yatağın üzerine düşer. Sırttaki kanlı çizgiler birleşerek kıpkırmızı bir karmaşa içinde birleşiyor, çocuğun ince beyaz kemikleri açığa çıkmaya başlıyor. Oleg Rybachenko boğuluyor, yeterince havası yok, tel bükülmüş ayak bileklerine saplanmış. Çıplak topuklar sarsıcı bir şekilde vızıldar, pürüzlü, nasırlı cilt hemen hareket etmez, ancak kan damlacıkları yine de dışarı çıkar. Darbeler yoğunlaşıyor, görünüşe göre şimşek sinir uçlarından en sırta kadar geçiyor. Diğer çocuklar sessiz, vicdan onaylamaya izin vermiyor, misilleme korkusu kınamaya izin vermiyor. Oğlanların başlarının nasıl sarktığı görülüyor ama gözleri infazı takip ediyor. Meraklı ve sinir bozucu, çoğu zaten benzer veya daha karmaşık bir şekilde kırbaçlandı. Keşke benim için olmasaydı ve bazen düşüncelerinizde kötülük olduğunu düşünürsünüz: çığlık atıyor, ama elbette dayanabilirdi, Oleg kadar zayıf değil.
  Dayak zaten çıplak kemiklerde, sırtta, yanlarda, uyluklarda sağlam bir yaradır. Uyarıcı enjeksiyonu olmasaydı, çocuk ölümüne vidalanacaktı - acı verici bir şoktan öldü. Ve böylece Dante'nin Cehenneminden daha beter bir şeye daldı. Bu, her molekülün, her hücrenin, her damarın kabus gibi bir acıyla doyduğu zamandır.
  Öncü Oleg Rybachenko çaresizce dikkatini acıdan uzaklaştırmaya çalıştı. Uzak çocukluğun mutlu dönemi olan ebeveynlerini hatırlayarak, köpüren acı lavından ayaklarıyla itiyor gibiydi, ama kadın onu tekrar içine çekti, başını örttü. Böylece işkence okyanusunda, azaptan kurtarıcı olarak ölüm rüyasında yelken açtılar. Aziz John'un Vahiyinin sözlerini hatırladım. - Ve ölmek isteyecekler ama ölemeyecekler. Çocuklara eziyet eden günahkârları kader böyle beklemektedir. Rab onları yüz kat ödüllendirecek ve İsa'nın Matta İncili'nde söylediği gibi en önemli ceza ebedi olacak. Ve bazıları sonsuz yaşama, diğerleri sonsuz azaba gidecek. Bu bir şekilde rahatlatıcı, düşmanlara karşı nefreti, hayatta kalma ve kazanma arzusunu uyandırıyor. Çocuk bağırmayı başarır:
  -Bunun hesabını vereceksin, bir çocuğun döktüğün her gözyaşının hesabını Allah'ın Kıyamet gününde vereceksin.
  - Kapa çeneni kaltak! - Gergedan faresi kükredi.
  - Gerçeği engelleyemezsin. Öncü içini çekti.
  - Daha fazla al!
  Ona tekrar vurdular, tüm öfkelerini harcadılar, kemiklerini kırdılar, ancak acı şimdiden öyle bir eşiğe ulaştı ki, daha fazla güçlenemez. Bu, belirli bir sıcaklığa kadar ısıtılabilen ve sonra yayılan demirdir.
  Pontus bunu anlıyor, yaşlı kadın (veya daha doğrusu kırk yaşından büyük görünmüyor, ancak aslında birkaç yüzyılı aştı), cellat olarak çok fazla deneyime sahip:
  - Bu kadar yeter! Ve sonra ölecek! Küçük bir tutsağı iyileştirelim ve bilgisayar yardımıyla ona işkence edelim. "Olimposlulara işkence" programım var.
  Kasıtlı olarak esneyen Rhino Rat şöyle diyor:
  - Şimdi nerede? Revire mi?
  - Rafta hayır! - Başhemşire itiraz etmeden sözünü kesti. Başkalarına bir uyarı olarak asılmasına izin verin. Sadece kalbi desteklemek için enjeksiyon yapın. Ve Timur'u tekrar saflardan geçirsinler ve geri kalan darbeleri sizden alsınlar. Bir kez üremek için bir gösteri. Çalışmaya ihtiyaç!
  Kamçılı yabancı başını eğdi ve tüylü kulaklarını oynattı:
  - Hostesi dinleyin. Pekala, tekrar çalıştırın.
  Timur'a yeni darbeler indirildi. Bu kez kimse itiraz etmeye cesaret edemedi. Cellatların eline düşmek için en ufak bir istek yoktu. Timur arada sırada bağırarak düşer. Kaldırılır ve tekrar dövülür. İkinci grev serisi çoktan sona eriyor. Sadece birkaç erkek çocuk kaldı. Bunlardan biri en büyüğü, on altı yaşında, sakalı çoktan kırılıyor ve bıyığı görünüyor. Belli ki tereddüt ediyor, vuruyor ama bunu kolayca, zar zor dokunarak yapıyor.
  Frau Pontuss öfkeli:
  - Bu tembel genci bir rafa asın ve ayağına bir taş bağlayın. Acı çekmesine izin ver.
  Oğlan yakalanır, sıkı çalışmanın meyvesi olan rahatlama kaslarını zorlar ve bağırır:
  - Ne bakıyorsun, çocuklar onları yendi!
  Oğlanlar ürperir, sıralar boyunca bir gümbürtü yayılır, ancak işkencecilere saldırma kararlılığından yoksundurlar.
  Delikanlı sürüklenir, her bir gergedan faresi kendisinden en az yedi kat daha ağırdır. Karşılık vermek anlamsız. Ama sonra imparatorluğun kaderini değiştirenler düzeyinde olaylar meydana gelir. İki el ateş edildi ve gergedan fareleri düştü, canavarların sırtları kesildi, derin kraterler açıldı. Genç adam kendini kurtardı ve düştü, ama hemen bir çığlık atarak ayağa fırladı:
  - Bak, Allah'ın adaleti var.
  Karanlıktan bir melek gibi görünen, baldızı Margarita'ya çok benzeyen altın saçlı kız cevap verdi:
  - Daha çok insan. Şeytanla yapılan bir anlaşmanın dünyada cenneti ve cehennemde sıcak bir yeri garanti etmediğini bilin. Şeytan'a yaslanmak, elektrikli sandalyede oturmak gibidir!
  Bu ateşli Aurora'nın ikincisi yüksek sesle:
  - Burada olan şey bir korku filmi senaryosu. Bunu çocuklarla yapın. Çocuğu raftan çıkarın.
  Oleg Rybachenko başını salladı ve... uyandı. Vizyon sırasında uzanmadı, sadece hareketsiz durdu...
  Ve epey bir zaman geçti. Naziler hala yapıyordu
  Gıda müstahzarları. Ancak SS doktorlarının garip bir yosundan duman solumasından kaynaklanan bu korkunç uyuşturucu kesinlikle kısa görünmüyordu.
  Oleg Rybachenko hemen bu Almanların neden hiçbir etkisinin olmadığını düşündü. Filtre maskeleri yok mu? Ve neden bu halüsinasyonda böyle bir kabus. Bununla ne yapıyorlar?
  Ancak Nazilerin kendileri oldukça doğal davrandılar, hatta bir şekilde daha arkadaş canlısı hale geldiler ve bizimle yemek yiyebileceklerini ima ettiler.
  Gerçekten de, yerel halktan çalınan bir ineğin bir çift iri kalçasını çektiler. Sonra bir Nazi ağır bir kazanı sürükledi ve ikinci faşist Oleg ile birlikte su almaya gitti. Yine, meraklı öncüye, iki deri kova ve en kötü ihtimalle sıradan metal veya tahta garip geldi. Dahası, pek de tipik olmayan bir SS adamı kendini sürüklüyordu.
  Öncü ayaklarının üzerinde pek emin değildi, bu infazdaki darbeler duygu olarak çok gerçekti ve Lomonosov'un soyundan gelen, bunun arkasında basit veya basit bir halüsinasyondan daha fazlası olduğunu tahmin etti.
  Kamptan yüz adım ötede, balkondan sarkan iki taşın altından gümüşi, ışıltılı bir kristal fışkıran su akıyordu. Oleg Rybachenko açgözlülükle ona doğru eğildi. Oğlan az önce içerideki her şeyin taşa, daha doğrusu kömüre dönüştüğünü hissetti. Açgözlülükle hoş serinliğe sarıldı ve ... kulağına aldı.
  Kayalık bir duvarın arkasına saklanan SS adamlarından biri, karmaşık bir cihazın panelindeki bir şeye tıkladı ve fare gibi kıkırdadı.
  Darbe, faşist tarafından kötü niyet olmadan verildi, ancak o kadar güçlü bir şekilde Oleg taşların üzerine fırlatıldı, sol kulağıyla duymayı bıraktı ve kafasının bu tarafı gerçekten uyuşmuştu.
  Sabahlıklı ve altın zincirli kabadayı doktor kahkahayı patlattı ve homurdandı:
  - Boks! Boks!
  . 4. BÖLÜM
  Öncü çocuk ayağa fırladı ve genç SS adamına doğru koştu. Sağ el ile aldatıcı bir şekilde nefesin altından nişan almak ve sol el kurnazca arkasına saklanmak. Birkaç boks kursuna gitti ama hafızası tam. Örneğin, sahte bir yumruk ve keskin bir yarı aparkat ve yarım sol el. Daha sonra vücut, uyluk, karın ve hatta bacak uzantısı darbeye dahil edilir. Ve - en önemlisi - genellikle sağ elini kullanan boksörler, sol elden bir yatırımla vurmayı beklemezler. Sürpriz faktörü işe yaradı, Oleg Rybachenko başardı! Genç ve iyi eğitimli bir SS adamı, en azından Oleg'in solak olmadığını bilmiyordu, ancak sola bir "silah" atabiliyordu. Ve çenede bir kanca yakaladı. Ve havalı olan - SS askeri sadece dik bir taş bloğa çarptığı için ayağa kalktı ... Ve yarı aç bir çocuğun ağırlığı, seçilmiş bir askeri SS'ye atmaya yetmedi, yapmıyorlar zayıfları al!
  Oleg Rybachenko bu harekette daha deneyimli bir dövüşçü olsaydı, muhtemelen bir dizi bitirme hamlesine giderdi. Ancak beceri övgü değil, fiziksel özellikler de.
  Ancak bunu oldukça iyi yaptı, özellikle de antrenmanda darbe uygulanmadığı ve Oleg Rybachenko'nun büyük doğal yeteneklerine rağmen boks konusunda soğukkanlı olduğu düşünüldüğünde.
  Şimdi, koç Faranenko'nun söylediği bölüme kaydolmadığına bile pişman oldu - büyüyüp büyük bir adam olacaksın, ancak hızlı ve hafif bir tepkiyle. Yakında SSCB Olimpiyat Oyunlarına katılacak - ve bir madalya için yeterince savaşabilirsiniz!
  Sen ne diyorsun? Oleg Rybachenko bunu şu şekilde yanıtladı:
  "Birbirimizin beş parasını temizlemektense, kafamı ülke için daha faydalı şeylere saklamayı tercih ederim!" Örneğin, talaşla, hatta sıradan çöple çalışan bir traktör yaparsanız, o zaman çok daha fazlası
  Anavatan fayda sağlayacak!
  Ama şimdi çocuğun kendisi sermaye aldı.
  Yani Oleg Rybachenko hayatında daha önce hiç dövülmemişti. Yetişkin bir SS adamı, yaşına göre uzun olmasına rağmen (yine de gösterdi ve birkaç kez başarılı bir şekilde vurdu) on yaşındaki bir çocuğun organize direnişini hızla ezdi ve yumruklarını ustaca savurdu - düşeni kaldırdı ve tekrar dövdü. Oleg Rybachenko direnmeyi bıraktığında (Yani neredeyse bilincini kaybediyordu, yani kafanızda hala düşünceler var, karanlıkta değilsiniz ama vücudunuz artık itaat etmiyor. Ringde ciddi şekilde savaşanlar muhtemelen ne olduğunu biliyorlar. bir içki içinde olmak gibi.). Faşist onun düşmesine izin verdi ve garip bir şekilde düşene asla vurmadı. Ancak cellat doktor ona anagram dilinde bir şeyler bağırdı. Bir kova aldı ve morarmış yüzüne su döktü.
  Boğulan bir kedi yavrusu hissi ve henüz erimiş buzdan gelen su çok soğuk - sadece kışın yüzmek!
  Oleg silkindi, ayağa kalktı ve sol yanağının içinden fışkıran kanla çizmesine tükürdü. SS adamı artık onu dövmedi - aniden, canavarın hangi birliklerde şaşırtıcı bir şekilde, neredeyse sempatik bir şekilde hizmet ettiğini düşünerek içini çekti ve timsah derisinden yapılmış kovalara (görünüşe göre o kadar da israf değil) su çekmeye başladı. ...
  Rybachenko Jr., bu durumu aynı anda hem iyi hem de kötü olarak kaydetti. İyi haber şu ki, en azından deney mantıklı bir şekilde sona erene kadar öldürülmeyecekler. Doğru, bitiş çizgisi çok dar görüşlü olabilir ve muhtemelen acı çekmekten bir rahatlama olabilir! Kötü olan şey şu ki, sıkı bir şekilde korunacaklar ve kaçmak için aslında ustaca bir ustalık kullanılmalı!
  Kısa süre sonra Oleg Rybachenko, kobay olmanın diğer savaş esirlerine göre belirli avantajlara sahip olmak anlamına geldiğine ikna oldu.
  Esir ve esirlerin de sıcak besleneceği ortaya çıktı. Saygı duyulur, bu, SS muhafızlarının uzun zaman önce teneke kutulardan bir şeyler yedikleri ve sadece bir tür yatak takımına uzandıkları, yaygara kopardıkları veya uyudukları anlamına gelir. Kurt adamlar etrafta dolaşıyordu - ya avlanıyorlar ya da devriye taşıyorlar ya da her ikisini birden yapıyorlardı . Ancak Oleg memnun değildi. Aurora ve başka bir genç kızın kaymış çıplak bacaklarının üzerine uzandı (nemli, hala soğuk zemine düşmemek için mi?) ve tısladı - Margarita, Oleg Rybachenko'dan alınan erimiş suya batırılmış denizci ceketinin kenarıyla yüzünü sildi. onaylayarak:
  Artık gerçek bir erkeksin. Yumruklarda kaybettik, aptallarda kazandık!
  Aurora'nın önerisi:
  - Evet, ona yüz masajı yapacağım, kesi daha hızlı iyileşir.
  Oleg Rybachenko zorla gülümsedi. Çok doğal değil. Toynaklarında plazma patenleriyle dans eden şeytanlar noktasına kadar hastalandı. Ve aynı zamanda... şimdi daha neşeli hissediyor muydu? Devam etmekten biraz korktum: şimdi onu taşların üzerine serip yürekten kırbaçlarla dövecekler ya da belki göz açıp kapayıncaya kadar deneyecekler. Ancak Naziler buraya bakmadılar ve kuş lehçelerinde bir şeyler hakkında konuştular, sırayla kazandan tattılar.
  Margarita kulağına fısıldadı:
  - Elbette aferin ... Ama daha akıllı ol! Güçlü göründüğünde zayıf görünür ve bunun tersi de geçerlidir!
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Ne yazık ki zayıfmış gibi davranmanın bir anlamı yok çünkü öyle!
  Pekala, boynuzlara sert vurdular ... Kesik yanaklara ek olarak, hala şaşırtıcıydılar, çok olmasa da, omurga güçlü - iki diş. Kaburgalar ağrıyor ve kulak ağrıyor.
  Ancak, fantastik bir vizyon sırasında infaz çok daha fazla acıya neden oldu.
  - Yeter, tamam, - Oleg Rybachenko yeni prangalanmış elleriyle Aurora'nın uzun parmaklarını itti, denizci giysisinin eteğine oturdu. titredi. - Hayır, hava soğuk. Ve av yemek ...
  Ne de olsa bilinç varlığa nasıl bağlıdır - farkında olmadan bir Marksist olacaksınız. Keşke hayatta kalabilseydin!
  Hapishane yulaf ezmesi alüminyum kaselere dolduruldu - zırhlı araçlardan birinde taşındılar. Ama kaşık yoktu. Görünüşe göre kölelerin yine de kalın yulaf lapası yiyeceğine inanılıyordu. Ya da dalga geçmeye karar verdiler çünkü bu kaşıklar o kadar da eksik değil. Bu daha iyi!
  Gerçek bir vahşi oluyorsun - çocuk kahkahayı patlattı ve anlamamak için hemen ağzını kapattı.
  Yulaf lapasının inci arpa ile karıştırılmış karabuğday lapası olduğu ortaya çıktı - kalın, neredeyse tuzsuz ve tabii ki etsiz veya benzeri bir şey, peki, belki koku için biraz balık eklediler. İki tahılın temel, neredeyse boş bir karışımı (ve kokuya bakılırsa kendileri füme etle patladılar). Ancak öncü çocuğun midesi çoktan sınırına ulaşmıştı: öyle ki açlık biraz azaldı, ancak yulaf lapasını görünce geri döndü, ancak üç kat güçle.
  Doğru, yemek kötüydü - birkaç kez sıcak karışım içeriden yaralı yanağa düştü ve acıdan gözlerden yaşlar fışkırdı - ama bu nedir? Evet ve "bilezikler" araya girdi, Oleg Rybachenko ellerini salladı, gözlerinden öfkeyle kıvılcımlar fırlattı ... ve bir noktada sağ elinin bu pisliklerden birinden ortaya doğru yüzüğe süründüğünü fark etti!
  İnanılmaz - SS gerçekten bu kadar ilkel bir şekilde deldi mi? Bu aynı zamanda cezalandırıcılar tarafından eğitilen kurtlardan da kurtulacaktı!
  Oleg Rybachenko dondu. Hemen kendini bir kasenin arkasına saklanarak çiğnemeye zorladı. Ve sağ eliyle, sertleştirilmiş çelik deriyi dayanılmaz bir şekilde kesene kadar büktü.
  SS'de herkes o kadar havalı değil gibi görünüyor!
  Ve belki de elini çekebileceğini fark etti. Daha büyük bir el için tasarlanmış bir yüzük - bir erkeğin veya yerel bir gencin, hatta belki de çok çalışan daha büyük bir çocuğun. Ancak ergenlik öncesi bir çocuğun, Oleg Rybachenko'nun terli elleri için tuzağın geniş olduğu ortaya çıktı.
  Oğlan fısıldadı:
  - Zaferi bekliyorum! Zaferi bekliyorum! Prangaları kırmaya can atanlar! Büyükbabalar Fritz'i kazandı! Onları da oyun gibi dolduracağız!
  Oleg Rybachenko'ya sevgiyle bakan Aurora, yumuşak bir hareketle elini geri itti (geniş bir kesikten kan geldi ve elindeki sıyrık). O anda ikinci komşu, olanları örtbas ederek hareket etti. Oleg ateşli şeytanın gözlerine baktı, göz kırptı. Ayrıca zümrüt lazerlerle bir kobra gibi yakın mesafeden ayrılmaz bir şekilde delmeye başladı. Sonra kurtadamları ihtiyatlı bir şekilde işaret ederek başını salladı. Sonra, durmadan yemek yiyin - dizinin üzerinde duran bir bardaktan kırmızı süngerlerle doğrudan kapmak için, ellerini indirdi ve ıslak zeminde dalgalara dönüşen sarma çizgileri çizmeye başladı.
  Oleg Rybachenko hiçbir şey anlamadı, ancak kafasında zaten muzaffer bir şarkı çalıyordu;
  Genç, tatlı, saf;
  Kızıl Sovyet ülkesi!
  Güneş ışıl ışıl doğar
  Kalbinle verildi!
  
  Göllerimiz temizlendi.
  Nehrin fırtınalı kristali!
  Çocuklar topla koşturuyor
  Tepeye birlikte koş!
  
  Göğüs hava ile patlıyor,
  Her çimen yaprağında bahar!
  Rabbime dönüyorum
  Kötülük, bela bizi uçursun!
  
  Zaman sert geldi
  Faşizm Rusya'yı işgal etti!
  Savaş için yeni bir tane oluşturacağız,
  Komünizm hüküm sürsün!
  
  Birlikte, şeyler her zaman tartışır,
  Sıkılı yumruk gibiyiz!
  Süvari binerdi
  Eh, şimdi bir çelik tank!
  
  Lenin'in büyük eseri
  Olduğumuz gibi devam edeceğiz!
  Bilge deha Stalin
  Bize kazanmayı ne öğretti!
  
  Ve son olarak, sana söyleyeceğim
  Kim kurtardı - kaybetti!
  Daha doğrusu düşündüm - ifade edeceğim,
  Final çok yakında!
  Oleg Rybachenko, böyle bir kumdan sonra, deniz diz boyu gibi görünüyordu! Ve kesinlikle dağlar, omuzda!
  Kızlar da canlandı ve kulaktan kulağa fısıldadı. Hepsinin umudu vardı.
  Lomonosov ve Stenka Razin'in soyundan gelenler yanaklarını şişirdi ve sonra nefesi kesildi - lanet olası kesik acıyor.
  Ya kaçmayı başarırsan? Oleg Rybachenko, sanki düşünceleri SS eskortlarını duyabilecekmiş gibi (ve kim bilir, ona aksaklıklar gönderebilirlerse, o zaman ne tür bir donanıma sahip oldukları bilinmiyor!) hızla yana baktı.
  Gözlerinde cehennem gibi bir parıltı olan ateşli şeytan, öncü çocuğun ellerindeki çelik halkalara dokundu ve onaylayarak başını salladı: evet, deneyebilirsin diyorlar! Bu, tartışmadan ve daha fazla uzatmadan bile açıktır.
  Tilki saçlı savaşçı fısıldadı:
  - Biri hayatta kalsa bile ... İntikam alacak birileri olacak!
  Ama sonra Oleg Rybachenko, sanki donmuş gibi içten taşa döndü. Ve basit bir düşünce onu dondurdu: ellerini bükecekti. Ve sonra ... ama o zaman diğer kızların kendilerini özgürleştirmelerine yardım etmek gerekecek. Aksi takdirde, öncü-mükemmel bir öğrenci değil, ama kim ?!
  Sözleri hatırladım: lider, kendi başına ilerleyen kişi değildir! Ve kim adım atar ve bir başkasına yardım eder!
  Ve onlar senin için kim - bacakları kan içinde kırılmış çok güzel kızlar. Genç Leninist'in içindeki bir şey öfkeliydi - binlerce kasırganın kükremesiyle isyan etti! Görünüşe göre - olabildiğince hızlı koş ve ...
  Aslında kaçarsak, o zaman başka şansımız kalmaz. Aksi takdirde, bu bir ihanettir.
  Tekrar göz göze geldi, önce Margarita'yla, sonra da neşesi açıkça belli olan ve kâseyi zevkle yalayan Aurora'yla. Ve burnunu kaseden dışarı çıkararak göz kırptı.
  - Seni tutmuyoruz! - Ateş şeytanı eklendi. - Ayrılırsan, kesinlikle yardıma geleceksin!
  Oleg Rybachenko başını salladı ve cevapladı:
  - Yemin ederim! Dürüst öncü, partizanlarla iletişime geçecek ve kurtulacaksınız!
  Biz de buna karar verdik! Dahası, çok daha yavan gitti. Kaseleri yıkaması gereken kişinin Oleg olmaması zaten iyiydi - görünüşe göre ya onu tekrar zincirlerinden çıkarmaktan korktular ya da kızların çok çalışmasına izin vermeye karar verdiler. Bir önemsememek, ama bu pozisyonda hoş. Kötü olan şey, yine gitmem gerekti ve bu faşistler sakinleştiğinde. Az ya da çok sürdürülebilir bir şey bulamıyorum.
  Hava biraz soğuk ve rüzgar dinmesine rağmen at sırtında bulutlar kalktı ve onlardan soğuk bir yağmur yağmaya başladı. SS adamları şimdi memnun görünüyorlar, ancak onlar ve kurt adam kurtları ıslak bir koku taşıyorlardı.
  Çok gitmek zorunda kaldım. Buradaki böyle bir dünya, Kırım'ın özel bir mikro iklimidir. Genellikle yağmurlu değil, ancak bu durumda şiddetli rüzgarlarla.
  Kızlar çoktan iyi uyumuşlardı ve soğuk onları canlandırdı.
  Ama nedense Oleg Rybachenko uyumak istedi, gözleri haince birbirine yapışmıştı.
  Evet, öyle bir ağırlık ki, sanki yüz tonluk bir karkas size baskı yapıyor ve derin nefes almıyor.
  Oh, hastalanacağım, diye düşündü Oleg Rybachenko, tekrar sertleşmeye başlayan bacaklarını ağır bir şekilde yeniden düzenleyerek. "Şimdi kesinlikle hastalanacağım, ama sonra ne olacak?" Naziler kesinlikle aspirin kullanmayacak veya penisilin enjekte etmeyecekler ve muhtemelen baldan bile pişman olacaklar. Yoksa hala değil mi? Deneme için mi kaydedildi? Biz zavallılar şimdi nereye gidiyoruz?!
  Yine yağmur ve ıstırapla gerçeklik ortadan kayboldu ve hareket halindeyken uykuya daldı. Muhtemelen sadece bu pozisyonda faydalıdır;
  Bir anlamda uzay - bir savaş;
  Öncüler Dmitry ve Oleg Rybachenko, mükemmel öğrenciler ve seçkin sporcular olarak, SSCB ve Almanya'nın çocuk spor kulüpleri arasında düzenlenen dostluk boks müsabakalarında ülkelerini SSCB'de temsil etme hakkını aldılar. Her iki ülke de hâlâ müttefik olarak görülüyor ve yaklaşan bir savaş söylentileri yatıştı. Gerçekten de, Alman birlikleri sınırdan çekildi ve Wehrmacht, Afrika'da muzaffer bir saldırı yürütüyor ve şimdiden Mısır'ı fethetti ve az önce Cebelitarık'ın ele geçirileceği söylendi. Stalin'in Führer'i kişisel olarak tebrik ettiği bağlantılar!
  Sanrısal görüş söz yok ama evrende olmayan şey. Oleg, yine bazı ışınların veya başka bir şeyin yapay etkisinden ilham aldığını düşünürken kendini yakalar. Ama her şey o kadar gerçek ki bu yanılgıya karşı koyacak güç yok.
  Böylece, neredeyse dost bir ülkeye güvenle uçabilirsiniz. Alman basınında Sovyetler Birliği hakkında sadece iyi şeyler söyleniyor, hatta komünizm Nasyonal Sosyalizm'in kardeşlik ideolojisi arasına alınıyor. Üstelik Stakhanov'unkine benzer bir hareket ortaya çıktı ...
  Dmitry ve Oleg Rybachenko en genç yaş grubundan boksörler, sadece on bir yaşındalar, yarışmalardaki performanslar için alt sınır. Ancak çocuklar yaşlarına göre oldukça iri ve çağ bile yirmi birinci yüzyılın sonundaki kadar hızlı bir ivme kazanmıyor.
  Ancak Oleg, daha hafif bir ağırlık kategorisinden daha küçük, daha ince, ancak çok hızlı. Dmitry daha büyük, kemik olarak daha geniş, ona en az on dört yaşında bir erkek kahraman görünümü verilebilir.
  Erkekler saç renginde farklılık gösterir. Olezhek, doğal bir sarışın gibi, bir kartopu gibi hafiftir. Kahverengi saçlı, kahverengi saçlı Dmitry. Oleg birkaç ay daha genç ve yuvarlak yüzüyle hala bir çocuk gibi görünüyor ve Dmitry tek kelimeyle yakışıklı, bir propaganda afişine layık. Kızlar, bunun çok büyük bir çocuk olduğuna inanmadan ona çoktan bakıyorlar.
  Bununla birlikte, Oleg Rybachenko, her iki erkek de çok zeki olmasına ve aynı beşler için çalışmasına rağmen, Dmitry'den çok daha bilgili. Gerçekten de, bir Sovyet ülkesinde iyi sporcular mükemmel öğrenciler olmalıdır.
  Adamların geri kalanı daha yaşlı, ancak on sekiz yaşına kadar, ancak birkaç kahraman iki metre boyunda ve bir sent ağırlığında ...
  Boksörler, ülkenin en iyi genç kadroları... Ve Almanya'nın ve ona bağlı ülkelerin şampiyonları onlarla mücadele edecek... Çocuklar arasında tabii ki ya da gençler arasında.
  Moskova-Berlin güzergahında Üçüncü Reich'in en büyük yolcu gemisinde kesintisiz uçuyorlar.
  Boksörler ayrı ayrı oturur ama güreşçiler, halterciler, futbolcular, yüzücüler de vardır. Tüm gençler ve mükemmel performans. Stalin, Sovyet rejimi altında doğan yeni neslimizin en iyisini göstermesini ve itibarını kaybetmemesini emretti. Ve tabii ki herkes savaşmaya can atıyor ...
  Dmitry, Oleg'e sordu:
  - Savaş için bir taktik plan yaptınız mı?
  Öncü çocuk cevap verdi:
  - Her rakip için bir düzine planım var... Ama önce ona bakmalı ve ancak o zaman bir karar vermelisiniz... Her bir yaklaşım için, düşmanın fizyolojik yapısı da dahil olmak üzere en ufak hareket ve ayrıntılar tamamen dikte eder bireysel taktikler
  Dimitri küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Ama ben çok daha kolay yapıyorum! Taktik olmadan düşmana saldırır, daha sert ve daha sık vurur ve kırılırım.
  Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  - Senin yaşında senin gibi iri ve fiziksel olarak gelişmiş birkaç adam var. Bu nedenle, baskı taktikleri geçer. Sadece yuvarlanabilirsin. Ama burada neredeyse normal boydayım, peki, belki ortalamanın biraz üzerindeyim ve böylesine büyük bir ülke olan SSCB'nin şampiyonu olmak için tek bir baskı yeterli değil. Ne de olsa düşmanı kaba kuvvetle alt edemezsiniz çünkü o aynı zamanda antrenman yapar, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürür, doğru beslenir, taktikler üzerinde çalışır. Ve sonra bir satranç oyununda olduğu gibi tekrar oynanması gerekiyor. Hatta bazen bir şeyleri, mat uğruna feda etmek.
  Dmitri sert bir şekilde itiraz etti:
  - Ve rakiplerim antrenman yapıyor ve finalde çocuk benden daha büyük ve daha ağırdı. Pek çok şey nasıl antrenman yaptığınıza bağlıdır. Bazıları iki haftada yorulana kadar çalışarak olimpiyat şampiyonu olunabileceğini düşünüyor... Bu bir yanılsama. Sonuçta, spor eğitiminde en önemli şey aşırı yük vermek değil, süper toparlanma sağlamaktır. Ancak doğru bireysel seçilmiş egzersiz setleri var ve en önemli şey müteakip iyileşme ve güç kazanma ... Bundan sonra, tek nefeste savaşıyorsunuz, üç turda yüzlerce darbe atıyorsunuz veya daha doğrusu aslında , daha az.
  Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  Bu da kesinlikle doğru! Özellikle doğru nefes almanın sırrı ve çocuğun vücudunun büyüme noktalarına yapılan enjeksiyonlar... Burada gurumuzun bazı Know-How'ları var. Ama neden diğer koçlarla paylaşmadığını anlamıyorum?
  Dmitry fısıldadı:
  - Bana güvenle yanınızda olduğumuzu söyledi ... Sadece boksörler değil, her şeyden önce askerler. Hâlâ özel bir şeyler yapmamız gerekiyor... Çok önemli, Olimpiyat altından bile daha önemli!
  Oleg parlak başını eğdi ve şöyle dedi:
  - Daha önemli bir şey .... Belki bana bunu da söyledi ... İnsanlığın kaderinin iki Sovyet öncü çocuğunun eylemlerine bağlı olabileceğini. Tıpkı bir peri masalı gibi.
  Dmitry felsefi olarak şunları söyledi:
  - Ve peri masalları hayattan değilse nereden geliyor? Belki de gerçekten böyle olacak! Çirkin ördek yavrusu olmasak da ... Bize Kartal demek için henüz erken.
  Oleg Rybachenko, konuşma konusunu sorunsuz bir şekilde değiştirdi:
  - Sizce bir Alman işgali tehdidi nihayet geçti mi?
  Dimitri şaşkınlıkla geniş omuzlarını silkti.
  - Bence burada daha çok uzmansın. Tek başıma, tüm kollarınız ve bacaklarınızla hemen vuramayacağınızı düşünüyorum, o zaman her yöne saldırmak yine imkansız. Doğru, zıplayarak hareket edersen ...
  Oleg Rybachenko kıkırdadı:
  - Kulağa oldukça mantıklı geliyor ... Ama Hitler'in özellikle aklında ne olduğunu bilmiyoruz ama gerilim gerçekten azaldı ve Alman uçakları hava sahamızı ihlal etmeyi bıraktı ve yurtdışında tırtılların şakırtısı duyulmuyor, bu bir gerçek. Evet ve Führer, bazı işçiler makinelere geri döndü. Yani, Üçüncü Reich dişlerini sakladı... Ama gevşememeliyiz.
  Dmitry çantasından balık ve özel yağsız peynirli pişmiş bir sandviç çıkardı ve Oleg'e uzattı. Sonra kendisi için iki katını çıkardı. Sunulan:
  - Yiyin... Yiyecek ve protein alımında uzun molalar veremezsiniz. Vücuttaki amino asit konsantrasyonu düştüğünde kaslar güç kaybeder.
  Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  - Çok çalışan vücut geliştiriciler için bu oldukça doğru, ama boksörler için ... Ne de olsa etimiz yok, vücut boyalarımız yok ve hatta bu, dövüş etkinliğini artırıyor!
  Bir sandviçi ısırıp üzerine bir domates ekleyen Dmitry, kabul etti:
  - Her şey değil ama ... Amino asit konsantrasyonu düşmesin diye geceleri yumurta beyazı bile yerim veya içerim. Ve en iyisi, tavuk yumurtası değil, bıldırcın veya devekuşu yumurtası, ikincisi gerçekten nadirdir ... Orta Asya'da devekuşları çoktan üremeye başlamış gibi görünse de ...
  Oleg oldukça ciddi (tonda) şaka yaptı:
  - Kurbağanın ön bacaklarında bulunan çok değerli bir protein. denemenizi tavsiye ederim!
  Dimitri bir çocuk gibi kıkırdadı:
  - Evet, ama kırmızı Hint biberli istiridyelerde daha da fazla!
  Ancak Oleg, sandviçten dikkatlice bir ısırık aldı ve bir parçayı emmeye başladı. Balık kırmızıydı, lezzetliydi, ketçapta ezilmiş sarımsakla ıslatılmıştı. Biraz güç eklemek mümkündü ... Örneğin Winnie the Pooh gibi ...
  - Winnie the Pooh dünyada iyi yaşıyor! Karısı ve çocukları var, o bir dulavratotu!
  Oleg aniden önerdi:
  - Şarkı söyleyebilir miyiz?
  Dmitry pek hevesli olmadan şunları söyledi:
  - Şarkı söylemek için çok erken değil mi?
  Oleg Rybachenko gülümsedi:
  - Doğru, özellikle de SSCB sınırının üzerinden uçtuğumuz için!
  Dmitry ortağına sordu:
  - Makas mı, kağıt mı?
  Oleg el salladı.
  "Belki de çocukça şakalar yapmamak daha iyidir. Biz barışçıl insanlarız ama zırhlı trenimiz ışık hızına çıkmayı başardı...
  Dimitri sözünü kesti:
  - HAYIR! Böyle anaokulu şarkılarına ihtiyacımız yok. Hadi, biraz daha vatansever bir şey!
  Oleg tüm ciğerlerini şişirdi ve şarkı söylemeye başladı, giderken beste yaptı. Danka da çok iyi şarkı söyledi. Ya da daha doğrusu, sesi bir mareşalin trompetine benziyordu, hatta belki Jericho'nunki gibi;
  Öncü gurur verici bir kelimedir
  Kravat Stalin Rodnoy berabere kaldı.
  Evde partiden başkası yok,
  Benim için komünist ideal!
  
  Vatana sonsuza kadar hizmet edeceğime yemin ettim.
  Böylece Anavatan muhteşem bir şekilde gelişir,
  Hayattaki herkes için daha iyi hale getirmek için,
  Böylece uçuş bir kartaldan daha ani olur!
  
  Gürledi - savaş geldi,
  Yani, cesurca, çocuklar kampa gidiyor!
  Wehrmacht kokuşmuş bir burun koydu,
  Yani masrafa göndereceğiz!
  
  Adamlara tüfek vermediler,
  Yıllarca bir cevap vardı - küçüksün!
  Yine de askerlere kaçtılar,
  Çünkü süngü çok gerekli!
  
  Moskova yakınlarında kar yığınlarında savaştık,
  Dondan çıplak ayakla koştular ...
  Güzel öncüler cüppelerle koşar -
  El bombası yok, yumruğunuzla vurun!
  
  Faşist katlar ne kadar acımasız -
  Kanlarını ne kadar içebilirsin,
  Ama Naziler intikam alacak,
  Akbabalar oyuna dönüşecek!
  
  Öğle yemeği için mütevazı bir rasyon - açlık,
  Askerlerin ayakları dondu...
  Ben temelde sadece bir çocuğum
  Ama babalar bu başarıdan gurur duyuyor!
  
  Tank acele ediyor, "Kaplan" namluyu itti,
  Ama genç savaşçı el bombasını sıktı!
  Ve faşist piç bir mayına rastladı:
  İşte sıcak meşale kucakladı!
  
  Küçüğü bile dev olacak
  Eğer cesaret getirdiysen!
  Halkalar birleştikçe öncüler,
  Ruh daha güçlü: titanyum - metal!
  
  Wehrmacht geçmedi, alnından aldılar,
  Çelik tabutlar boğuldu!
  Rusya'da böyle çocuklar var,
  Nesiller boyu gurur duyuyoruz!
  
  Yine savaş, bu sefer Volga'da,
  Öncü - sonlandırıcı oldu!
  Faşistlerin morgları dolu
  Ve kıyıda ölüm surları kırıldı!
  
  Kaçımız öldü - sayım yok,
  Kaç kişi tekrar ölecek - gözyaşı yok ...
  Ancak bu tür savaşçılar işe inanır;
  Mesih'e layık olanı diriltin!
  
  Berlin'de Komsomol üyesi oldular,
  Orada bağlılık yemini etti!
  Birlik ile Avrupa'nın yarısı yalınayak,
  Genç takımımız yola çıktı!
  
  Ve şimdi yeni bir dünya inşa edeceğiz,
  Herkes bir yaratıcı-demiurge olacak....
  Acının uçurumuna batmak - savaş,
  Korkunun ne anlama geldiğini bilemeyeceğiz!
  
  Evrende nezaket hüküm sürmeye başlar
  Ve sonra acı kaybolacak, inan bana ...
  Bizimle tüm dehaların en iyisi, Stalin,
  Hitler'in cehennem canavarını yendi!
  
  Bunun için cesurca savaştık.
  Sonsuza dek onur...
  Ve partinin önemli olduğunu anlayın -
  Evren bir rüyaya götürecek!
  Mesaj uçağı bu şarkıyı hep birlikte söyledi. O kadar ciddiydi ki, biri gözyaşlarına boğulabilirdi ...
  . BÖLÜM 5
  Vizyon kayboldu ve çocuk yazar ve dahi kendini yeniden dolaşan bir sütunun gerçekliğinde buldu.
  Biriyle önemsiz bir konuşmanın imkansızlığından (vizyondan sonra dil tamamen uyuştu!) Oleg Rybachenko ayrıca öfkeliydi. Ve bir şekilde ormana yaklaştıklarını hemen anlamadım bile. Bitti - sırılsıklam ve ayakların altında, sırılsıklam olmasına rağmen açık, burada burada arabaların, arabaların, hafif tankların tırtıllarının, motosikletlerin ve hatta at toynaklarının izleriyle kesilmiş, iyi çiğnenmiş bir yol vardı.
  Pis sabuna benzeyen soğuk çamur da aynı derecede kaygan çıktı, Oleg Rybachenko mucizevi bir şekilde birkaç kez dengesini korudu ve sütunda iki veya üç kız düştü ve hızla ayağa kalktı.
  Oldukça bitkin olan Margarita, kardeşini kollarında cesaretlendirdi:
  - Hava kararıyor, birazdan dinlenmene izin verecekler!
  Yağmur başladıktan bir buçuk saat sonra, uzaktan bir dizi tepe gibi görünen bir yerden geçtiler. Oleg yakınlarında Rybachenko fark etti - bunlar tepeler değil, makineli tüfek kuleleri olan bir şaft. Göz alabildiğine doğuya ve batıya uzanan eski bir Kırım sur. "Tepelerde" düzenli aralıklarla, neredeyse yerle aynı hizada olan gri taş halkalar - gözetleme kulelerinin kalıntıları - görülüyordu. Bunlardan ikisi arasında - bir zamanlar, muhtemelen kapının açıklığı olan boşluğa, tutsak sütun geçti.
  Sonra tekrar uyumaya götürüldüler. Prangaları bile çıkarmadılar ve beslenmeye başlamadılar. Uyku kızları bir kuzgunun kanadı gibi kapladı;
  Aniden kızların önündeki manzara değişti (ve bu rüyalar çoğu zaman iddialı!) Ve kendilerini denizde, daha doğrusu deniz manzaralı ve serin bir iskelede buldular.
  Komsomol kızları limana gittiler, muhripin silueti çok uzakta değildi, yaklaşık birkaç kilometre uzaktaydı ama neredeyse ufuk çizgisiyle birleşiyordu. Burada yine beş hamamböceği faresi tarafından birkaç kez saldırıya uğradılar. Bunlar altı bacaklı o kadar iğrenç yaratıklar ki, bakıp kusmak için çekiyorsunuz. Ancak, iki saniye meselesi, hançer saplar ve her şey biter.
  Güzel Margarita bile şarkı söyledi:
  - Ve benim için bir kusturucu gibi, sonra bir aşk iksiri!
  Red Aurora burun deliklerinden bir ıslık çaldı:
  - Ama davranış iyi - ve çenemde bir bacakla sıkıyım!
  Daha tehlikeli yaratıklar martı baltalarıydı. Gagalarıyla ateş etme yetenekleri vardı. Nokta dışarı atıldı ve cildi deldi, asit enjekte etti. Sonra balta kuşu mağlup kurbanın üzerine oturdu - eti yırttı. Doğru, burada çoğunlukla vuruldular. Ancak kafaları karşılıklı olarak keskinleştirilmiş dört yırtıcı, izcilere saldırmaya çalıştı.
  - İşte doğanın başka bir sapkınlığı! - Ateşli şeytan Aurora fark etti ...
  - Onları kim yarattıysa, hiçbir şeyi saptırmaz! - Margarita'nın yeni görevinde atalardan kalma dini duygular yeniden ortaya çıktı. Bilinçaltında belirli güçler uyanırsa kişilik değişir. - Öyleyse Yüce Tanrı'yı \u200b\u200bmemnun eder!
  Kısa etekli ve alev makinesinden daha sıcak yanan saçları olan kızıl saçlı iblis yine itiraz etti:
  - Hayır, bu bir kez daha mutasyonların kudretli gücünü gösteriyor. Bir dizi benzer etki yaşam doğurabilir!
  İki çakra fırlatan kızlar, yırtıcıları kesti ve ardından kendilerine dönen diskleri yakaladı.
  - Bir bumerang gibi ama titanyum kesiyor! Ateşli şeytan gülümsedi.
  - TAMAM! Sadece bu titanyum kesmez, bu metal bir kurutma kağıdından daha zayıftır.
  Kızlar tekneyi döndürmeye başladılar. Ateşli şeytan, beklenmedik bir şekilde yalvararak sordu:
  - Sonunda bir şarkı besteleyelim Margarita!
  Güneşten daha parlak gülümseyen kar beyazı sarışın sordu:
  - Bize iyi şans getirmesi için!
  Cool Aurora ağzından kaçırdı:
  - Kesinlikle! Kaybeden ağlasın - alçak kıskanıyor!
  Komsomol kızı arkasına yaslandı ve usulca şarkı söyledi, sözler uçuştu ve parıldadı:
  Sihirli taşlar arasında kehanet,
  Fırtınadan doğdu - parlak güneş!
  Biz bir yumurtlama değiliz - kusurlu karanlık,
  Bir ışın üzerinde ne kadar renkli şarkı rüzgarları!
  
  Bazen kaya kesinlikle zararlıdır -
  Başımız belada, kederde, ölümde, kehanetlerde!
  Ve soluk parlaklıktaki hayaletler,
  Gece bir işaret gibi parla!
  
  Ama batıl inançlı olmayacağız
  Rus savaşçı - elinde kılıç!
  İsa'ya sadakatle hizmet edin
  Şeytan sonsuza kadar aptal olsun!
  
  Daha güçlü bir vatan yok,
  Ne de olsa irademiz metal gibidir!
  Bilge Stalin saldırıyı yönetir,
  Köln metalinde "Andryusha" kasırgası!
  
  Rusya'ya kutsal bir şekilde hizmet edeceğiz,
  Kalbimi ona adamayı hayal ettim!
  Süngü en keskin askerdedir,
  Ve spikerdeki alev - konuşmalar!
  
  Bir ilahi ile sana övgü Rus',
  Ona ilahiler söylüyoruz,
  İntikam düşmanlara gelecek -
  Karga ile ilgilenelim!
  
  Yeni bir kutsal dünya inşa edeceğiz,
  Tanrı bizi korusun!
  Kızlar lüks ve güncellemeler,
  Bir saat halife olamayacaksın!
  
  Bizi harika bir vizyonla ödüllendirin -
  Rabbin sesi kılıca çağırıyor!
  Hayat şekerli reçel olacak
  "KAMAZ" kadar güçlü olduğunuzda!
  
  Vatan yemyeşil meşe ormanları,
  Ruhunla nerede biliyorsun, dinleneceksin!
  Okyanusları alacaksınız - zafer,
  Kremlin'e bir usta olarak gireceksiniz!
  
  Sen bir şövalyesin - bir devler kabilesisin,
  Denizin ferahlığı ve buz kütleleri parlıyor!
  Altın büyük çölün kumu,
  Ve zümrüt kadife ile - orman!
  
  Cesurca kanlı bir savaşa giriyoruz,
  "Kaplanlar" müthiş kükremesine rağmen!
  Nazilerin pençelerinin pençeleri,
  Görünüşte, Adolf kesinlikle harika!
  
  Ama yüzünde bıyık var,
  Burun bükülmüş, çene kapalı!
  Ve insanlarımız harika, gururlu,
  Faşist yaratığa ortaya çıkan güç!
  
  Şimdi ışık zamanı
  Cennetin lütfu geldi...
  Şiirlerde başarılar söylenir -
  Ruhtaki aziz Mesih dirildi!
  Aurora alkışladı, bir sinek bulutu yükselecek şekilde ellerini çırptı:
  - Margarita iyi şarkı söyledi ama kilise korosunda ilahiler söylemelisin. Tüm düşünceler dini bir temaya sıkıştı!
  - Günahını kefaret etmelisin. - Yine dini bir coşkuya kapılan Said Korshunova olgunlaştı. - Ruhunu satan her zaman zararda kalır - ölümlü için ölümsüzü verir!
  Ateşli şeytan güldü.
  - Görüyorum ki sen de güzel konuşabiliyorsun! Tamam tatlım, şimdi eğlenceli bir yürüyüş yapıyoruz.
  Bir gece kelebeğinin altında renklenen radarlarla ayırt edilemeyen şişme bir teknede oturan Komsomol kızları, ağır muhriplere yüzdüler. Şimdi büyük bir şey yapmaları gerekiyordu. Bir tehlike anında tüm refleksler ve tepkiler ağırlaştı. Komsomol kızları sesleri, sıçrayan dalgaları, çığlık atan martıları ve hatta esneyen balıkları kilometrelerce öteden hissettiler. Birinin yüzerek geçtiğini duydular! Makineli tüfek fırlatan Komsomol üyeleri, hava yatağında bir adam gördü. Maskesini çıkardı ve Denis Baranov'un yüzü belirdi. Daha önce hüküm giymiş bir penaltıcı olan zombi subayı, bu vizyonda gözle görülür şekilde gençleşmiş ve çok daha güzel, onlara göz kırptı.
  Havayı çıtırdatan boğuk bir sesle şöyle dedi:
  - Büyük siyah Führer tarafından gönderildim!
  - Ama hiçbir şey yazmadık! Kızlar bir ağızdan bağırdılar.
  Mirabela, taburlarından sertleşmiş bir suçlunun burada ortaya çıkmasından hiç memnun değildi, ancak Aurora, aksine, memnun bir gülümseme sergiledi. Bu arada, şaşırtıcı bir şekilde, mahkum on buçuk yılını atıp yara izinden kurtulur kurtulmaz oldukça iyi bir adama dönüştü. Önceden bilmeselerdi, muhtemelen Baranov'u tanıyamazlardı.
  - Ve gerekli değil! - Haykırdı, sersemlemiş eski mahkûm. - Tek amacım ölmek! Bundan sonraki hayatımda padişah olacağım ve haremde yüz bin bakire olacak.
  - En az biriyle ilgilenin. Aksi takdirde nishtyak olur, tam tersi! - Margarita'dan daha esprili görünmeye çalışarak, dedi.
  Denis sessiz kaldı, genellikle bu tür zombiler pek konuşkan değildir. Bu sefer bir savaş makinesi olmasına rağmen.
  - İyi bir askeri tecrüben var mı? - Aurora'ya sordu. Nitekim ne de olsa İkinci Dünya Savaşı'ndan çoktan geçtiler ve kendilerini gelecekte buldular. Sovyet bilim kurgu yazarlarının tanımladığı kadar fütüristik açıdan güzel değil, aynı zamanda savaşlarla ve en önemlisi çeşitli mutasyona uğramış yaratıklarla dolu.
  Böyle bir şey var - magoradyasyon ve radyasyonsuz.
  Magoraradyasyon, canlıları öldürmeyen, ancak dönüşümler, canlı ve cansız dahil olmak üzere çeşitli yaşam biçimlerinin birleşmesi dahil maddenin özelliklerini değiştiren radyasyondur.
  Radyasyonsuz - sıradan radyasyondan farklı olarak, atomların iyonlaşmasına değil, moleküllerde ve en aktif olarak DNA ve genetik bilgi taşıyan hücrelerde permütasyonlarına neden olur. Bazı durumlarda, hızlı rejenerasyon için tıbbi amaçlar için kullanılabilir.
  - Elbette! dedi Baranov kendinden emin bir şekilde. - Birçok kez savaştım!
  Red Aurora şüphelendi:
  - Kimi öldürdün?
  Eski hükümlü ağzından kaçırdı:
  - Kafirler!
  Ateşli şeytan burnunu buruşturdu:
  - Nasılsın Rus subayı:
  - Ben bir Mücahidim ve görevim kafirleri yok etmektir! - Baranov sızlandı. - Yani sonsuza dek kaderim var.
  Aurora, Marguerite'in kulağına fısıldadı:
  - Tartışma! İşi yapsan iyi olur.
  Arapça nefesinin altında mırıldanan zombi. Radyo en son haberleri yayınlıyor.
  - Çeçenya'da militanlar gözle görülür şekilde daha aktif hale geldi. Özellikle hükümet binası bombalanmaya çalışıldı. Çatışmada beş polis öldü, on bir polis yaralandı, militanların kayıpları belirtiliyor. Bazı haberlere göre, şeriat mahkemesinin eski başkanı yabancı sponsorlardan yaklaşık yüz milyon dolar aldı ve aktif olarak onları geri kazanmaya çalışıyor. Dağlarda özel bir operasyon gerçekleştirildi: haydutlar dağıtıldı.
  Zombi canlandı:
  "Yakında sadakatsizleri vuracağız, böylece düdük ve alaya kaçsınlar!" Sözleri yuvarlanan bir dalga tarafından kesildi, tekneyi yukarı fırlattı ve üzerine su serpti. - Doğru, diyorum!
  - Prensip olarak, doğru! Aurora gözlerinden kıvılcımlar saçtı. - ABD büyük bir İslam düşmanıdır. Hollywood'un, porno gazetelerin, mistik dizilerin yardımıyla onu ayrıştırıyor. Şimdi birkaç Yanki vurmamız gerekecek.
  Kızlar muhripe kadar yüzdüler. Birinci rütbenin kaptanı Rudolf Reagan, en sevdiği konyağından bir yudum aldıktan sonra (peki, tüm bu Amerikalılar sarhoş, Birleşik Devletler'in sağlıksız bir yaşam tarzının ve çürümenin sembolü haline gelmesi boşuna değil!) yatakta, fahişenin göğsüne başını yaslamış. Gençliğinde erkeklerden hoşlanırken ve Franklin Truman eşcinsellerin orduda hizmet etmesine izin verdikten sonra, amirallerle bile ilişki deneyimi yaşadı. Ve bir şekilde, Hint savaşının dört yıldızlı bir kahramanıyla bile. Ama terminatör başkan ve hatta bir Müslüman altında ahlak farklılaştı ve eşcinseller baskı altına alındı. Bundan sonra Rudolph Reagan, fahişeleri davet ederek her şeyi yiyip bitirdiğini göstermeye karar verdi. Bununla birlikte, narin kadın vücudunu okşayarak, kaslı, siyah, tarif edilemez bir zevk verebilen erkekler hayal etmeyi bırakmadı.
  Piç tabii ki onlar bir sapık!
  Rudolph Reagan, fahişenin kendisine binmesine izin verdi, ancak kendini boşaltamadı ve bitkin düştü. Hayır, acilen bir erkek arkadaşa ihtiyacı var. Erkekler kadınlardan biraz daha kötü olsa da, çok az paraları var - kariyerlerinde büyümek istiyorlar. Galina bunu kaydetti - Sovyet Rusya'nın düşmanlarının yok edilmesinde işe yarayacak; Amerikalılar ve müttefikleri.
  Gardiyanlar umursamaz davranıyor. Hava soğuk ve seyreltilmemiş viski ile sıcak tutmayı tercih ediyorlar. Margarita kaşlarını çattı (işte bitmiş sarhoşlar - sonuçta, alkol molekülü vücudun, özellikle dişinin yok edilmesini sembolize ediyor), Yankiler aptal!
  Monitörlerde dalgalar parladı, bazen yaratıklar belirdi. Bu tehlikeli hayvanlardan biri testere yengeci ve aynı zamanda ısırgan köpekbalığıydı. Hem karada hem de denizde tehlikeli korkunç bir hayvan. Sokan iğneleri olan pençesiyle, bir kişiyi yarı yarıya veya daha da kötüsü zehirle ısırabilir. Görülecek kız yoktu, üzerlerine bir reflektör sıçradı ve zombilerin ortam sıcaklığı birkaç derece daha soğuktu.
  Fahişeyi bir kenara atan Rudolph Reagan, boğuk bir sesle şöyle dedi:
  - Git buradan, uyumak istiyorum. Evet, sen de büyük yatağa yürü!
  - Dilediğin gibi öde! - Dağınık fahişeler ciyakladı.
  - Yeterince becerikli değilsin, sana yarım biçme makinesi yeter! - Rudolph Reagan cevap verdi ve ardından güçlükle geğirmesini engelledi. - Nasıl istersen! Ama bu soygun.
  - Hangi planda? - Asker fahişeler şaşırdı.
  - Çok güzel bir işin var. - Rudolf mızmızlandı. - Zevk aldım ve zenginleştim ve cehennem gibi sallanacağım! General gerçekten sallandı, çifte çenesi titriyordu.
  - Soyunma! - Fahişeler çaresizlik içinde bağırdılar (ve işin içine ahlak girince ne ayıp!). - Gidip başka bir müşteri arayacağım!
  - Ama unutmayın, denizcilerimiz huysuzdur. - Rudolph Reagan belirsiz bir tehditle belirtti.
  Komsomol kızları zaten yakındı. Zombi, savaşçı Galina'ya yaslandı ve başını onun omzuna yasladı. Ölü memur yanağını onun ipeksi kokulu saçlarına bastırdı ve başının tepesini öptü. Soğuk dudaklar saçlarını hoş olmayan bir şekilde yaktı, memur bir ceset kokuyordu.
  - Geri bas! - Kızgın Margarita tehditkar bir şekilde söyledi - Ben de bir sevgili buldum.
  - Seni gücendirmek istemedim! Sadece bir gouria gibi görünüyorsun. - Mantıklı bir ceset görüntüsü tıslamaya başladı.
  Maskelerle savaşacağız. Kız olduğumuzu kimse görmesin. - Arkadaşı, ateşli Aurora, içinde uyarıcı olan bir şişe çıkardı. Birkaç yudum aldı. Şişe, içinde hava kalmaması için akordeon ile yapılmış özellikle kurnaz değildir. Böylece hayat veren sıvı kendi kendine tükenir. Savaşçının kendisine bir not - eklendi. - Boşaldıkça küçülür: sonuç olarak su sıçramaz, sessizce hareket edebilirsiniz.
  Diğer açılardan, sesler bile farklı, sağır, sanki güçten yoksun. Kız gibi çınlayan sesler boğuk görünüyor. Karanlıkta dalgalar siyah bir battaniye gibidir, bazen ışıklar titrer, neredeyse kare balıklar ağızlarından bir şeyler tükürmeye çalışır. İşte sudan atlayan ve Aurora'nın patlamasıyla neredeyse ikiye bölünmüş parlak bir siluet. Bu balığın keskin yüzgeçleri vardır ve onlara zarar gelmesini istemez.
  Komsomol kızları görünmüyor, tıpkı kostümlerin bukalemunların niteliklerini göstermesi gibi, tekne otomatik olarak deniz manzarasına göre renk değiştiriyor. Kılık mükemmel. Özellikle denizcilerin mutant balıkları nasıl yakaladıkları görülebilir. Bunu çok basit bir şekilde yapıyorlar: İlk önce kauçuğu motor yağı ve benzinle yoğun bir şekilde yağlayarak daldırıyorlar: koku çok uzağa yayılıyor. Sıçan kaplumbağa onu seviyor, genellikle hamamböceği gibi kimya yiyor. Yakalar, yutar, kancaya yapışır. Gerçek şu ki, bu pisliği yiyemezsin. Ancak canlı yem fena değil. Büyük balıklar onu gagalar, bazen bir yunus büyüklüğündedir. Bazıları yenilebilir ve hatta bir incelik olarak kabul edilir.
  Zehirli olanlar da var ama deneyimli aşçılar onları etkisiz hale getirebiliyor ve bu onları daha da pahalı hale getiriyor. Özellikle zümrüt sazan balığı, Baykal ile uyumlu olarak adlandırıldığı için yalnızca radyoaktif Radikal Gölü'nde bulunur, ancak şimdi kirlenmiştir. Uranyum lekeli zümrüt sazan, uyuşturucu zehirlenmesine neden olur, düzgün bir şekilde kızartılırım, bir dakikada bile bir hata bir gurmenin acı verici ölümüne yol açar. Ve bu tür "aksaklıklar" alışılmadık, parlak renkli, bunu bir gişe rekorları kıran filmde bile göreceksiniz. Çok karlı balıkçılık, meta-yarı-öldürücü mutantlar, zümrüt ve radyoaktif, tüketildiklerinde tehlikeli ve aynı zamanda bölge dışında yayın balığı kadar büyük sazanlar üretmeye çalıştılar ama orada öldüler.
  Bunu gören kızlar silahlarını kaldırdılar. Margarita aniden irkildi; Kulağımda ince bir gıcırtı duyuldu:
  - Gemiye dört yüz metre.
  Sarışın terminatör memnun bir şekilde cevap verdi:
  - Yakınlaşmaya devam ediyoruz.
  Aurora ve Margarita'nın gözleri karanlıkta bir kedininki kadar iyi, hatta daha iyi görebiliyordu. Gemide biraz daha fazla insan vardı, çoğu sarhoş olan paralı balıkçılar da dahil olmak üzere yaklaşık otuz beş kişi. Zombi rakibine de nişan aldı, eski hükümlüde susturuculu makineli tüfek vardı.
  Bir öpücük aldı, sessizce emniyete bastı, gece camını açtı. Pozisyonunu izleyicilere yeşilimsi bir parıltıyla belli etmemek için özellikle lastik vizör lastiğini yüzüne tuttuğunda, ona profesyonel bir his veriyordu.
  Kızlar rakiplerine bilgisayar optiklerinden baktılar. Hedefleri hemen sabitledi ve onları maksimum ateş hızına ayarladı: mayın başına bin beş yüz mermi. Aynı zamanda kızlar kurbanları dağıttı, aynı anda otuz dört kişiyi çıkarmak gerekiyordu. Bilgisayar, nasıl ve kime ateş edileceğine dair bir ipucu verdi.
  Asker gözlemci, çitin yelpazesinin yanında durdu, bir puro içti ve zaman zaman bir mataradan viski yudumladı.
  - Dikkatsizce Amerikalılara hizmet edin! - Aurora fark etti ve sesinde zehir zemberek ekledi. - Bu onların çürümüş liberal demokrasilerinin sonucudur.
  - Bizim düşüncemiz daha iyi! Margaret yüzünü buruşturdu. - Özellikle Slav kökenli olmayan orduya alınanlar?
  - İçmek için de aptal olmayın! - Komsomol kızı burnunu ovuşturdu. - Belki yağmur yağmak için kaşınıyor. Ya da belki büyük bir hit!
  - Çıkarırım! Üçüncü Reich'ın rakibi... - Zombi hükümlü fısıldadı.
  - Genel olarak sigara içmek reaksiyonu yavaşlatır ve gözleri kör eder! Margaret dedi. -Sigarayı bizzat yasaklardım.
  Büyük muhrip takasının kıç tarafında, birkaç ikiz hızlı ateş eden top var, Lincoln sınıfı - yanlarında koltukta birkaç topçu var. Diğer ikisi balıkçılıkla uğraşmaktadır. Sancak tarafında eşleştirilmiş "grobodon". Ve sonra bir Amerikalı, zenci gibi, "cep telefonunda" bir şeye bakarak uzaklaştı. Görünüşe göre "pornukh", bir tür video. Genel olarak, silahlar ateşlenirse tehlikelidir, "zırhın" taşları kurtarıp kurtarmayacağı bilinmemektedir ve şişme bot kesinlikle kranklıdır.
  - Böylece goller dağıtıldı. Yaklaştık. - Ateşli şeytan dedi. - İlkel sığırların gücendiği görülmelidir.
  - Yılanlar gibi gizlice yaklaşın! - Belini kıvırarak Margarita'yı destekledi.
  Zombi güzelce konuştu.
  Her zamanki gibi dikkatli olan kızıl saçlı Aurora, eskortlu ve şimdiye kadar güvenli olan pruva toplarını fark etti. Birkaç makineli tüfek, ağır, belki de PKM'den daha güçlü. Ve sonra mürettebat, bir adam görünür, büyük olasılıkla bir Çinli, çok gergin, hatta gergin bir nöbetçi. Muhtemelen, buradaki çaylak nasıl esnedi. Yakınlarda, rasgele korkuluğa yaslanan bir memur, yanından antenli bir radyo operatörü geçti.
  Hedefleri dağıtalım! - Sunulan, sakız Aurora ile oynuyor.
  - Ben sağa ilerleyeceğim, sen sola geniş bir bölgeyi ele geçireceksin! - Margarita elinin kenarını boğazında gezdirdi.
  Şişme bot ikiye bölündü, kızlar arkasını döndü.
  - Makineli nişancıları süpüreceğim! Aurora dişlerini gösterdi.
  - Ve ben bir topçuyum! Margaret kıkırdadı.
  Yok edici hiçbir şekilde küçük değildir ve aniden içine girip onu bölmek ve kabinlere düşmek çok önemlidir. Komsomol kızları gergindi, cinayetlerin deneyimi çok küçük değildi ama yine de kalpleri hızla atmaya başladı, kafaları kan fışkırmasından gürültülü oldu.
  Sakinleşmek ve soğukkanlı davranmak için kendilerine zihinsel bir emir verirler. Her deneyimli dövüşçü veya doktor bile bunu yapamaz, ancak nabız sakinleşir. Keskin bir kulak konuşmaları alır, çünkü tüm Yankiler görünmez, ancak bir kerede kaldırılmaları gerekir.
  Özellikle üst üst yapıda kimler var. Görünüşe göre orada kartlar halinde kesiliyorlar. Evet, ilkel bir aptalda bile. Yankiler, Sovyet Rusya'nın muhalifleri ne kadar yozlaşmışlar. Çok güçlü Amerikan sözleri zaten duyuluyor. Beş asker kadar ve onların da kaldırılması gerekecek.
  - Sadece basit bir operasyonumuz var gibi görünüyor! Margaret fark etti. - Ve hiçbir sorun olmaması için gereksiz gürültüden kaçının!
  - Thunder Wind sabotajının kralı rolündeyiz! Sadece burada Yankees'i yendik. Yine de dürüst olmak gerekirse, bu kadar havalı aksiyon filmleri çeken bir ülke müttefikimiz ve yakın dostumuz olmalıdır. - Komsomol üyesi Aurora kaşlarını özel, müthiş bir kıvrımla kırıştırdı.
  - SSCB'de doğmamış olsaydım, ABD'de doğmayı tercih ederdim. Amerika medeniyeti, dünyanın her yerinden yüzlerce kültürdür! - Biriyle dalga geçen Margarita, uzun bir dil gösterdi.
  - Güçlü bir rakibe karşı kazanılan zafer genellikle daha pahalıya mal olur, ancak onu boşuna vermeyeceksiniz! Aurora homurdandı.
  - Meyveleri kaybolan gulyabanilere ve trollere karşı yapılan Büyük Savaş hariç. Margaret derin bir iç çekti.
  - Geçici! - Ateşli şeytanı sert bir şekilde kesin.
  Kızlar büyük bir risk aldı. Dikkat edin, ağır makineli tüfekler hemen çalışmaya başlardı. Toplardan bile daha tehlikeliler, nişan almak için fazla bir şey olmasa da zamana ihtiyaçları var. Ayrıca, sonuçta, Yankees'in bilgisayarları ve gece görüş cihazları var. Ve göz alıcı mermilerini fırlatmak için kaç mermiye ihtiyacın var? Daha sonra kör atışla veya en güçlü radarları açarak bile batırılabilirler. Evet ve bir spot ışığı, özellikle zombiler olmak üzere belirsiz bir şey görebilirsiniz. Bu adam Komsomol istihbarat görevlilerinin maskesini düşürüyor. Tepede başka bir tür belirdi, namlu maviye boyandı, balıkçılara gitti.
  Yine başımız belada! - Margarita'nın sesinde endişe vardı.
  - Her şeyin fotoğrafını aynı anda çekeceğiz! Beş saniye meselesi! Aurora uyarıcısından bir yudum aldı. Partnerini dirseğiyle dürttü. - Evet ve sen içiyorsun!
  Kenarın yanında bir ışık şeridi var ama bu bir problem değil.
  Margarita, zombilere şöyle diyor veya daha doğrusu emrediyor:
  - Komut vermeden ateş etmeyin.
  - Dinleyin hanımefendi! - "Mahkum bebek" yanıtını verdi.
  Şimdi tüm hedefler yakalandı ve işte şans. "Balıkçılar" güvertesinde yakutlarla parıldayan bir canavar çıkardım: mucizevi bir balık ezmesi. Dört adam bile saklandığı yerden eğildi, şimdi tüm hedefler ele geçirildi.
  - Zamanı geldi! Hiper voleybol! - Aurora fısıldıyor. - Öne çıkmayı sever.
  Makineli tüfekler, dalgaların sıçramasını sessizce yendi ve atışlarını tamamen engelledi. Bir saniyede yirmi beş, iki saniyede elli mermi patlıyor. Ve aynı anda kırk altı kişiyi çıkarmanız gerekiyor. Eksikler ve kaçınılmaz dublajlarda bile, tam bir tarama için iki saniye yeterlidir. Mermilerin hareketinin sadece ince bir ıslığı, kepenkler bile tıklamadı. Alkışlar zar zor algılanabilir, sadece popo omuza hafifçe bastırılır.
  - Elektromıknatıs ve ivmenin anlamı budur! - Ateşli şeytan hayranlıkla dedi.
  - Ve ayrıca yeteneklerimiz! Margaret hırladı. - Büyük yaratıcıya hamd olsun!
  - Tanrı tarafından verilmedi, bilim! Aurora itiraz etti.
  Farklı noktalardan vurmalarına rağmen mini telsizlerle çok uzaklardan bile konuşabiliyorlardı.
  - Kimse sınırı aşmasın, haydi karaya çıkalım! - Komsomol savaşçısına emretti.
  Tüm paraşütçülerin üç kişi, iki Komsomol kızı ve yaşayan bir mahkum cesedi olması komik. Kadın korucular hedef belirleyicileri fırlatıyorlar. Burada üç siyahın daha çıktığını görebilirsiniz.
  - Tanrım beni affet! - Dindar Margarita, savaşçıları daha iyi bir dünyaya göndererek fısıldadı.
  Zombi, yandan sigara içen ve mesafeye bakan yalnızca ikisini vurdu. Burada genel olarak hayran olunacak bir şey vardı ve dost bir limanda rahatlayan denizcileri kim kınardı.
  Margarita, göz ucuyla boş kafalardan uçan kanlı bulutları fark etmeyi başardı.
  - Hesaplama geliyor! - Sarışın terminatör diyor. - Hesap açma!
  - Görünüşe göre tek bir saniye bile boşa harcamıyorsun! Aurora emretti.
  Yok edici tahta anında gözcülerin önünde yükseldi. Güvertede sadece cesetler var, alışılmış olarak sessiz değiller, sadece kuyruğunu yana vuran kıvrık balıklar var.
  Yine en ilginç yerde uyanmak. Komsomol kızları aceleyle ayağa kalkar ve zıplayarak tekrar koşar. Kahvaltı yapmalarına bile izin verilmedi, bu yüzden onları sıcak kumların üzerinde çıplak ayakla aç bıraktılar. Bu yüzden tekrar koş ve yavaşlama. Görünüşe göre çok çalışmaları gerekiyor...
  Aurora arkadaşını cesaretlendirdi:
  - Burnunu dik tut, seni havalı Sovyet kadını! O zaman tankın altına girmeyeceğiz!
  Marguerite öfkeyle bağırdı:
  - Evet, kırmayı düşünmedim! - Ve böyle bir ifadenin çifte anlamını anlayarak bir açıklama ekledi. - Ve daha fazla viraj!
  Komsomol savaşçıları kendilerini yan tarafa gömdüler. Kıç, bir an için zaten loş olan ışığı engelledi. Sovyet izciler, Velcro botları kullanarak Örümcek Adam gibi tırmanıyor. Margarita ayrıca "safraya" da yardımcı olur: zombi neredeyse ensesinden çeker. Bu adamın büyük örneklerden olmaması iyi. İşte güvertedeler. Savaşçılardan biri başını kaldırıyor, Komsomol kızı bir bumerang diskiyle onun sözünü kesiyor.
  - Sakin ol kaltak! - Ona söyler.
  Hızlı bir şekilde tırmandılar, aynı zamanda tekneleri yapıştırdılar. Şimdi her şey doğru! Tüm güverte güzellerin silahları altında. Burada iki denizci yarım saniye eğildi ve kafalarında delikler oluştu, sadece seğirmeyi başardılar.
  - Düşmanı silah zoruyla tutuyorum! Ve şimdi sessizce hepsini kaldırın! diye emretti. - Genel olarak, çok "kibar" ve dindar Margarita'nın bir şeyi alt üst edeceğinden korkarak kıdemli komutan rolünü üstlendi. Korshunova bunu fark etmemeye çalışıyor. Üstelik, Sovyet mareşallerinden birinin dediği gibi - iki kişi bir müfreze değil, üç kişi bir şirket değil!
  Margarita botlarını çıkardı, sırt çantasına koydu ve yan tarafta çıplak ayakla yürüdü. Hızla, hücrede saklanan makineli tüfekçiyi çıkardı, görünüşe göre hala ne olduğunu anlamamış. Komsomol kızları harika makineli tüfeklerini arkalarından çektiler, gülümsediler, içlerinden biri tüm koridoru hedef aldı, tüm koridoru temizlemek gerekiyor.
  Aurora aniden bir Olimpik sürat koşusundan daha hızlı koştu. Bir-iki ve pruva silahlarının yanında. Yaklaşık on iki dövüşçü var, yarısı "fare" üzerinde duruyor, diğerleri kartlara bölünüyor. Yanlarında iki fahişe var. Kızlara yazık ama bir fahişenin acı kaderi böyledir. Ödeme ayrı, demontaj toptan yapılır. Aurora, sessiz bir silahtan kısa bir patlamayla herkesin sözünü keser. Burada bir kolimatör görüşüne ihtiyacı yok ve bu nedenle bir arka ışık var ve denizciler arkadan bir saldırı beklemiyorlar. Evet, genel olarak, büyük kibir bir rol oynar: kim asker ve denizcilerle dolu bir muhripe saldırmaya cesaret eder.
  - Sağdaki koridorda tilki gibi ilerleyin! Aurora yavaşça mırıldanıyor. - Zombi hareketsiz dursun, sadece Çin çizmeleriyle pes edecek.
  - Tabii, kendim temizlerim. Margarita cevap verir.
  Kızların hareketleri çok sayıda sanal makinede hesaplandı, onlara gemileri, tankları ele geçirmeleri, labirentlerde savaşmaları, uçaklara saldırmaları, patlayıcılar yerleştirmeleri öğretildi.
  Evet, bu muhteşem fütüristik vizyonda başka bir dünyadan böylesine sahte veya gerçek bir anı ortaya çıkıyor.
  İstenirse izciler, İngiltere Başbakanı'nın ofisine patlayıcı getirmek için "G-2" yi kandırabilir ve daha birçok şey yapabilir. Böylece Margarita korkuluktan geçti, geçitleri uygun bir açıdan hızla ateş altına aldı. Birkaç siyah ve bir sarı geldi. Margarita daha yakın ıskaladı. Bunu beş tane daha izledi. Sonra bir kez kısa bir kuyruk herkesi yere serdi.
  - Her şey kolay olacak! - Cevap verdi. Nedense vicdan geri çekildi, işini olabildiğince iyi yapma arzusu tutkusu vardı.
  . BÖLÜM 6
  Bir Komsomol kızı tanka çarptı, yani yedi savaşçı daha vardı. Burnuma koştuktan sonra onları çıkardım ama diğer taraftan. Zombi, emre rağmen hareketsiz durmadı, güverte boyunca kıç boyunca yürüdü, ama neyse ki görünmüyordu.
  Margarita'nın burnuna giderken, kucaklaştıkları için, hatta öpüşüyor gibi göründükleri için dört tane daha koydu.
  - Kapıya gittim! - Sarışın sonlandırıcıyı fırlattı.
  Onun gerisinde kalmayan Aurora, şunları doğruladı:
  - Ve silahları temizledim.
  - Yankileri ıslatın! Margarita dilini çıkardı.
  - Ve çok etkili! - Aurora, çıplak ayağının parmağıyla yere düşen bir sigara izmariti aldı ve doğrudan Amerikan "kartalının" gagasına düşecek şekilde fırlattı.
  - Kenardan hareket ediyorum! - Özlü bir şekilde ateşli bir iblis fırlattı.
  Güzeller devam etti. Aurora neredeyse siyah bir adamla yüz yüze geliyordu. Çığlık atmak istedi ama kız ağzını bir öpücükle kapattı:
  - Sakin ol kedicik.
  - Sen benim ilahimsin! - dedi.
  - Güzel dudakların var oğlum ama benim zamanım yok. - Bir Komsomol kızı parmaklarıyla burnunun yakınındaki bir damarı sıktı. - Bazen bir tenis şampiyonu olarak kariyer seçmediğim için üzülüyorum. Para, şöhret, bir sürü yakışıklı adam olurdu ve hiç cinayet olmazdı.
  Adam arkasına yaslandı, dili ağzının arkasından fırladı.
  Kızıl saçlı Aurora, bir çifti dizlerinin üzerine çöktürdü, hazırlıksız ateş etti ve sonraki adamları yok etti. Komutan:
  - Galina bir daire çizip kıç tarafına yaklaşın.
  - Tabii ki, bu bizim için en önemli şey. - Mirabela tarafından yayınlandı
  Bir Komsomol kızı sandaletle merkezden geçerek yol boyunca birkaç militanı daha öldürdü, özellikle üst üst yapı boyunca koştu. Ve sonra hız onun tarafında, birkaç anlaşılmaz çığlık, hatta kimsenin ateş edecek zamanı bile olmadı.
  - Ve torunlar der ki, kovboylar çabuk kovulur. Yalan, muhtemelen!
  Makineli tüfek (rüyada konuşan bir silah nadir değildir, neler yapabileceğini asla bilemezsiniz, bilinçaltı!) şu söze karşı koyamadı:
  Profesyonelliğiniz övgüye değer.
  - Belki başka bir şey söyleyebilirsin! Mirabela çıplak ayağıyla yere düşen, yanan bir çakmağa bastı ve acıyla yüzünü buruşturdu.
  - Sen mükemmelliğin kendisisin, mükemmelliğin kendisisin,
  bir gülümsemeden bir jeste övgünün ötesinde!
  Düşmanla vahşet işlemek, büyük bir fanatizm,
  Ve yanan kül - napalm ile bir kurşun sağanağı getirin - Makineli tüfeğin sibernetik cihazı kulaklığa yumuşak bir şekilde şarkı söyledi.
  - Zekice isabeti bozuyorsun! Mirabela kıkırdadı (ama şarkıyı nereden duyduğunu hatırlayamadı!) ve ağrıyan topuğu sert metale sürttü.
  Makine cevap verdi:
  - Programın bir mizah anlayışı vardır. Savaşçıların ruhunu yükseltmek için!
  - Eskiden filmler daha havalıydı, böylece ruh her gün güçleniyor,
  ama söyle bana porno filmi "Emmanuel" ne yükseltecek! - Mirabela mizahla cevap verdi (Ve Emmanuel kim, kafamda böyle bir görüntü nereden geldi. Belki Emmanuel kelimesinden?).
  Ve şakaya güldü.
  Çitin kenarından yukarı kaldırılan kız, dört zavallı adamı yakaladı ve kendilerini stratejideki ön ekte kesti.
  - Takım tamamen paramparça oldu! Son anınızın mutlu olması güzel!
  Aurora sessizce merdivenden iner, ayarın kapısının önünde pozisyon alır. Yüz altmış kiloluk devasa bir zenci sürünür. Bir Komsomol kızı, poposunu koridorun yan duvarlarına yaslayarak yukarıdan sarkıyor. Haydut, mırıldanıyor.
  - Fakyu! Neden çok sessiz! - Aurora - şakağında bir popo ile onu dövüyor. Sonra karkası alır ve yavaşça aşağı inmesine izin verir.
  Çünkü aşk sana geldi! - O cevaplar.
  Komsomol kızı bizi burada da hayal kırıklığına uğratmadı, rüzgar gibi girdi, bir kuyruk, yarısı uykuda olan iki düzine biçti. Güçlü alkol kokusu, Yankees'in bir şeyi kutlamak için zamanları olduğunu söyledi.
  Rüya yarıda kesilir, alçak bir tınıda bir siren çalar. Kızlar bacaklarına lastik kırbaçlarla uyandırılır ve sıraya girmeye zorlanır.
  Onları kaldırırlar ve tekrar zincirleyerek daha da ileri iterler.
  Ancak ondan önce yemek verdi. Yine çok taze olmayan balıkla karıştırılmış yulaf lapası. Ancak bu, normdan daha fazla tuzlu. Kupaların arasından anlaşılan eski, son kullanma tarihi geçmiş konserveler arpaya atıldı. Ve dezenfeksiyon için balığa tuz eklediler. Esir alınan kadrolar, Naziler için değerlerini henüz kaybetmediler!
  Oleg Rybachenko onlarla birlikte topallıyor. Uyumak için yeterli ve hatta daha fazla zaman varmış gibi görünse de, neşe yok. Acı bir şekilde, rüya çocuğu tüketti.
  Böylece böyle yürüyor ve Nazi deneycilerinin ona ilham verdiği garip halüsinasyonların meyvelerinin anılarına sanki kafasına vuruyormuş gibi hissediyor;
  Burada bir rüyada Dmitry'yi görüyor. Onlarla birlikte zincirlenmiş, ama daha uzun ve kaslı olan o zayıf ve uzun boylu çocuğa benziyor. Ancak yüz ve isim benzerdir. Ayrıca garip bir tesadüf. Ve bu çocuk, Slovenya ve ardından Romanya'dan gelen erkek takımına karşı birkaç kolay dövüş yaptı. Her iki dövüş de hızlı nakavtlardır ve ilk dakikada! Üçüncü mücadele daha çetindi. Zayıf İtalyan, mükemmel savunma ve bacak hareketliliğine sahipti. Hemen nakavt olmasına izin vermedi ve iyi ayrıldı. Dmitry'nin rakibi ilk raundu ayakta tamamladı...
  Sonra ikinci turdaki çocuk, kendisini zorlu bir yaklaşmakta olana sokma olasılığına dikkat etmeden, iki elinden de darbeler atarak rakibe koştu. Ve tam çene noktasından kendisine doğru isabetli ve hızlı bir doğrudan darbe aldı.
  Genç boksör ilk kez sarsıldı ama bu sadece Dmitry'yi kızdırdı. Kaplan gibi zıpladı ve rakibini sağ eliyle çengelledi.
  Karşı taraf sendeledi ve dizinin üzerine düştü... Hakem yere sermeyi saydı ve şu işareti verdi:
  - Boks!
  Görünüşe göre İtalyan hareket kabiliyetini kaybetti ve şakak ve elmacık kemiğine hızlı bir ikiliden sonra düştü ve kollarını o kadar umutsuzca açtı ki hakem saymaya bile başlamadı, ancak hemen savaşı durdurdu. Çoğunlukla okul çocukları ile dolu olan tribünler ıslık çaldı ve kükredi. Ancak halk arasında yüksek rütbeli SS subayları da vardı. Yenilen çocuk dışarı pompalanmaya başladı, kız yanaklarına masaj yaptı ve boynunu yoğurdu ...
  Dmitry bile korkmuştu:
  - Onu öldürdüm mü?
  Ancak bir dakikalık şiddetli manipülasyondan sonra genç boksörün yüzü pembeye döndü ve gözlerini açtı. Yumuşak bir şeyler mırıldandı. Dmitry ona yardım etti ve çocuk dostça kucaklaştı.
  Oleg Rybachenko da düzgün bir şekilde boks yaptı, dövüşler amatördü, her biri üçer dakikalık dört ... Çocuk ilk iki rakibini üçüncü ve dördüncü turlarda gönderdi. Üçüncüyü kurcalamak zorunda kaldım... Ve harika bir savunma sergileyen Oleg Rybachenko, kendinden emin bir şekilde sayılarda lider olmasına rağmen, beşinci tur atandı.
  Oğlanların beline kadar çıplak ve bronzlaşmış vücutları terle parlıyordu, kasları titriyordu ve damarlar ve damarlar daha da keskin bir şekilde göze çarpıyordu. Rakip Oleg Rybachenko, faaliyet durumunda kendisine bu turun verileceğine güvenerek ileri atıldı. Ancak cesur öncü, muadilinin zaten yorgun olduğunu fark etti ve tepkisi yavaşladı. Çenenin sol tarafına hızlı bir taraf ve karşıdan gelen trafik izledi. Genç rakip eğildi ve öne doğru düştü ... Görünüşe göre bu bir nakavttı, bu yüzden on kadar sayıp ayağa kalkmadı.
  Sonra ara verildi, kupa sisteminde bir günde üç maç çok fazla!
  Belli bir miktarda alaycı olan Dmitry şunları kaydetti:
  - Burada profesyoneller on beş tur savaşırlar ve Birinci Dünya Savaşı'ndan önce hiçbir zaman sınırı yoktu. Boksörler, biri yorgunluktan yere düşene kadar savaştı.
  Oleg Rybachenko burada sadece kısmen kabul etti:
  - Biliyorsun, bu profesyonel boks, nedense bundan hoşlanmıyorum. Amatör boksta, sadece ızgarada hareket edersiniz, ancak profesyonel boksta çok fazla destekçilere bağlıdır. Örneğin çok yetenekli bir boksörü dövüştürmeden çürütebilirler. Evet ve şampiyonlar, çok tehlikeli bir rakibin savaşmasını önleme fırsatına sahip. Örneğin, bir sözleşmeyi imzalamayı reddeden çeşitli gecikmelerin yardımıyla.
  Dmitry yumruğunu salladı:
  - Bırak denesin!
  Öğle yemeğinde genç sporcular düzgün bir şekilde beslendi ... Hatta portakallar ve tatlı olarak Sovyet genç sporcular tarafından daha önce denenmemiş muzlar, hindistancevizi ve mangolar bile vardı.
  Görünüşe göre, yarışmanın Nazi organizatörleri, Üçüncü Reich'in her şeyin yolunda olduğunu, çok tatmin edici olduğunu ve lüksü karşılayabileceğinizi göstermeye çalıştı.
  Dmitry ve Oleg Rybachenko, yeni bedenlerde ilk kez hindistancevizi ve muzları ve ikinci kez ananasları denediler (SSCB'de portakallarla, Orta Asya'da kendi başlarına yemek çok daha kolay!). Burada çocuklar oldukça yaygın bir hata yaptılar - abarttılar ... Ve takımda yetişkin antrenörler yoktu ... Hitler Gençliğinin bir sloganı varsa - gençler gençler tarafından yönetilmeli, sonra Sovyet spor delegasyonu karar verdi bu örneği takip edin.
  Belki de takip etmek en iyi fikir değildi!
  Her halükarda, tatlı ve keklerle dolu doyurucu bir akşam yemeğinden sonra, üç dövüş daha yapılacaktı (eğer kaybetmediyseniz!) ... Ve güçlü adamlarla!
  Yemekten sonra çocuklar kendilerini oldukça kaptırdı, Oleg Rybachenko onların bir şeye karıştıklarından bile şüphelendi ...
  Her halükarda, şimdi genç Sovyet sporcularının sınıfı düştü ve birbiri ardına kaybetmeye başladılar ... Üstelik hakemle birlikte hakimler de tamamen gaddarca muamele gördü.
  Evet ve Sovyetler zaten Almanlara karşı savaşıyordu ....
  İlk başta, Dmitry katlanılabilir hissetti ve ilk turda çeyrek finaller gitti...
  Ancak yarı finaldeyken kollarında ve bacaklarında zayıflık hissetti ... Büyük bir zayıflık ve hareketlerde yavaşlama ... Ama Dmitry gururunu sürdürdü ve çok şey kaçırmasına rağmen ilerledi .. ... Ama çocuğun güçlü bir kafası vardı ve büyük, teknik ve hızlı bir rakibin isabetli darbeleri onu yalnızca kızdırdı ... Ve buna karşılık öfke ve gurur, onun kavgaya güvenle devam etmesine izin verdi ....
  Sonunda, üçüncü rauntta, Dmitry rakibini çengelledi ve burnunu kırdı...
  Alman biraz şaşırdı ve çenesinden alındı. Üçüncü Reich'tan gelen çocuk geri döndü, örgülüydü. Dmitry başarıyı geliştirdi, yeterince hızlı değil ama aynı zamanda somut bir üçlü yaptı ... Rakip düştü, hakem çok yavaş nakavt saymaya başladı ... Alman çocuk ayağa kalktı ama sağlam bir şekilde ayağa kalkmadı ... İlham veren Dmitry, işini bitirmek için koştu. Birkaç hassas sallama... Çocuk düşüyor...
  Yargıç ona yaklaşmak için acele etmiyor. Yanında bir şey soruyor. ona cevap verirler...
  Yeni bir durgun sayım başlıyor... Dokuz deyince çocuk hâlâ yalan söylüyor... Ama turun sonu için işaret geliyor. Onu alıp götürüyorlar...
  Dmitry kendinden emin bir şekilde şöyle diyor:
  - Dördüncü tur olmayacak! Sadece çıkmayacak!
  Bu durumda Rus çocuk haklı çıkar, saniyeler onay verir...
  Oleg Rybachenko ise hiçbir şey olmamış gibi savaşıyor ... Soğukkanlılıkla puan alıyor ve ardından dördüncü raundu bitiriyor ... Ve hareketler hala doğru ve hızlı ...
  En genç yaş grubunun temsilcileri olan Sovyet sporcularından sadece ikisi finallere ulaştı. Çocuklar arasında bir ağır sıklet ve bir orta sıklet ... Sinek siklet şampiyonu, kalkıştan birkaç saat önce yaralandı ve onun yerine geçecek birini bulmaya zamanları olmadı ...
  Yani finalde sadece iki Rus kaldı ve geri kalan her şey elbette kendi aralarında altın oynayacak Almanlar ...
  Yarışmalar aktif olarak filme alınıyor... Dmitry tiksintiyle yüzünü buruşturdu:
  - Bizi böyle rezil etmek istiyorlar! Sanki biz Ruslar, Aryanlardan değil de Almanlardan daha kötüyüz!
  Oleg Rybachenko başını salladı.
  - Tam olarak değil! Milliyetlerin tam teşekküllü ve tam teşekküllü olmayanlara bölünmesi, sorunun kendi formülasyonuyla zaten saçmadır. Fikirlerimiz genel olarak uluslararası ise ne diyebilirim ki!
  Dimitri kıkırdadı ve kabul etti.
  - Ve onları uluslararası alanda yeneceğiz ...
  Elbette son savaştan önce bir ara vardı... Ve sonra Almanlar, Sovyet çocukları için başka bir kirli numara yaptı... İddiaya göre spor ayakkabılarını cilalamayı teklif ettiler. Ama sonuç olarak erkeklerin ayaklarındaki ayakkabılar bir anda yumuşadı ve ufalanmaya başladı...
  Onu atmak ve lavaboda yıkamak için koşmak zorunda kaldım ... Dmitry çok kızmıştı:
  - Neden yaptılar? Bizi bir kavgaya kışkırtmak ve sonra da rekabetten çıkarmak mı istediler?
  Oleg Rybachenko oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Evet, sadece bu değil! Ayrıca SSCB'de yoksulluk olduğunu ve önde gelen sporcuların bile çıplak ayakla yarışmaya zorlandıklarını göstermek isteyeceklerdir. Mesela, Rusya'da ne kadar zavallı çocuklar var!
  Dmitry önerdi:
  - Belki eski yoldaşlarımızdan spor ayakkabı isteyebiliriz? Doğru, senin için harika olacaklar ama benim için olacak!
  Oleg Rybachenko başını olumsuz anlamda salladı.
  - Buna değmez! Onlara en zor koşullarda bile kazanabileceğimizi göstereceğiz. Ayrıca bizim yaşımızdaki erkek çocukların yalınayak yürümesi ayıp değil... Dedikleri gibi yalınayak çocukluk...
  Dmitry yumruklarını öyle bir kuvvetle sıktı ki parmak boğumları çatırdadı. Genç boksör şunları söyledi:
  - Beni kızdırdılar! Hayır, sadece özellikle sinirlendiler!
  Oleg Rybachenko yanıtladı:
  - Öyleyse öfkenin sana ve bana güç vermesine izin ver.
  Sonra hatıra, yanında zincirlenmiş Dima'nın dokunuşuyla kesintiye uğradı, çocuk fısıldadı:
  - Bunu da gördün mü?
  Oleg Rybachenko kısa ve öz bir şekilde cevap verdi:
  -Evet!
  Kırım baharı için pek tipik olmayan yağmur yeniden yağmaya başladı. Bu hem iğrenç hem de soğuk. Hatta kirli ve ayak tabanlarında oluşan nasırlar, ıslanmış soğuk sudan iğrenç bir şekilde ağrıyor. Yalınayak tutsakların olduğu bir sütun, birkaç saat sonra, zaten öğleden sonra geç saatlerde ormana girdi. Görünüşe göre SS adamları yağmurdan korunmak için acele ediyorlardı. Öncü çocuk başına gelenleri neredeyse unutmuştu. Evet ve genç bir Leninistin yüzüne soğuğu, ıslanan giysileri, sertleştirilmiş bacakları ve bilekleri kana bulayan dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmış çelik prangaları düşünmek.
  Dmitry sessizliği bozdu ve şöyle dedi:
  - Görünüşe göre kışın Kırım'ı dolaşmayı başardım, ama ... Bir şekilde dünyada değil!
  Oleg Rybachenko, başını sallayarak kabul etti:
  - Ve bizde genel olarak her şey insanlarda olduğu gibi değil!
  Orman çok büyüktü. Çam ağaçları yolun kenarlarında formasyon halinde duruyordu - üç veya dört çevre, kompakt yaprak dökmeyen veya mavi taçları vahşi bir yüksekliğe yükselten büyük balık pulları gibi kırmızı-kahverengi çatlaklı veya sarı-turuncu kabuklu.
  Dallarda da petunya gibi görünen çiçekler var. Bir orman değil, bir peri masalı, başka bir dünyaya düşme hissi. Ama bir eksi de var - yoldaki toprakta, bir dikiş makinesinden çıkan çelik iğneler gibi keskin, çok sayıda diken vardı.
  Kızlardan bazıları üzerlerine basar basmaz inliyorlardı bile. Elini sıkan Dima, Oleg Rybachenko'ya şunları söyledi:
  - Bu bir kabus! Vizyonlara inanmayın!
  Mirabela elini Dima'nın çoktan büyümeye başlamış olan sarı kirpisine koydu ve fısıldadı:
  - İnan ya da inanma! Ve ayaklarınızın altına bakın! Kendinize bir enfeksiyon getirmek için yeterli değildi!
  Ardıç, çalılıklarda yoğun bir şekilde büyüdü ve ... zaten çilekli olgun yaban çileği. Ruh ayağa kalktı - bahar çamı ve bahar çileği ve ardıç aromasının bir karışımı. Daha da ısınıyor gibiydi. Ve buradan yüz adım ötede - ıslak, tundra değilse de Kırım'da ne tür bir tundra olabileceğine inanamadım. Ama yine de kötü hava ve altında faşist orduların yürüdüğü siyah soğuk kayalar. Hayranlığın uzun sürmemesi üzücü - ellerde, ağızda ve sırtta ağrı, soğuk, nem geri döndü ve Oleg Rybachenko kendini çok mutsuz hissetti. Sadece sınıra kadar.
  Ancak... mükemmel öğrenci-öncü aniden kıkırdadı. Burada esaret altında geçirdiği kısa süre boyunca birden çok kez şöyle düşündü: peki, her şey kötü, daha ileri ve daha kötüye gidemez! Ve her seferinde ortaya çıktı - hatta çok şey var.
  Bu düşünce garip bir şekilde onu biraz rahatlattı. Oleg, Atlas'tan Kırım haritasını bile hatırlamaya başladı. Ama hatırlamıyordu - ve tamamen imkansız bir şeyin gerçekleştiğine dair şaşkın düşünceler içinde yolunu kaybetti. Farklı bir zamana gidebilirsiniz - bu, Mark Twain'in aşık olduğu zamandan beri bilim kurgu. Daha modern olan başka bir uzaya, başka bir gezegene - varsayalım! Zihnin canı cehenneme - birdenbire süper medeniyetler; gelişmede insanlığın bir milyon yıl ilerisinde olan insanlar şımartın! İmkansız olan her şey mümkündür - kesin olarak biliyorum !!!! Ama aynı zamanda özünüz, hafızanız, tüm ifadeniz ve sadece sizinki değişsin diye mi?! Bu tamamen - sınırsız ve aşkın ...
  Oleg Rybachenko, Dmitry'ye sordu:
  - Dövüş için bir planın var mı?
  Oğlan cevap verdi:
  - Plan basit - vur! - Sırtıyla birlikte her kemiği görünen sıska olanı sallayarak ekledi. - Ama sadece bir iskelet değil, aynı zamanda güçlü kasların üzerinizde oynaması da iyidir. İyi uykular... Ama sen küçülmüşsün!
  - Küçük ama cüretkar! - Basmakalıp, ama uygun bir şekilde cevapladı Oleg.
  Ve yol daha pürüzsüz hale geldi, bu arada hızlandı. Ve Kırım'da o kadar garip ki, ama her şey ölmüş gibi görünüyor. Birkaç kez nefret edilen siyah gamalı haçlı motosikletçiler bize doğru atladı. Ve sonra yaklaşık beş dakika boyunca bir konvoy onlara doğru sürüklendi - üzerinde kamuflaj yağmurlukları ve ihanet bandajları içinde fırfırlı mujik polislerin oturduğu kapalı çul bagajlı, felsefi görünümlü bityugların koştuğu büyük vagonlar. Ayrıca bir taşıyıcı eşliğinde. Tankların aksine, Hitler'de bunlardan çok var. Sonra kamyonlarda ve sepetli motosikletlerde başka bir müfreze, yakalanan köle kızları kolayca geride bıraktı. Neredeyse tamamı haki renginde boyanmış yüz araba var.
  Hareket halindeyken, Naziler başlarına binen tutsak sütunlarıyla birbirlerini çağırdılar ve aslında atlılar, köleler ve Oleg Rybachenko seslerin alaycı olduğuna yemin edebilirdi. SS muhafızları sessiz kaldı. Doktorlar, kaplumbağa şeklinde ve ağır, hala tırtıl çeken bir tür zırhlı araca biniyorlardı. Makineli tüfeklerle kıllandılar. Ama görünüşe göre, diye düşündü Oleg, bu rolden pek hoşlanmıyorlar - gardiyanlar-eskortlar ... Hatta hayvani yüzlerini bile sakladılar.
  Dima şunları kaydetti:
  - Almanya'da da cellatlara saygı duyulmuyor!
  Mirabela aşağılık SS askerlerinin ardından başını sallayarak yine bir şeyler söyledi. Oleg içini çekti.
  - Öldür onları! Hepsi bire, Hitler'e!
  Dima içini çekerek şunları söyledi:
  - Eh, onların dilini anlamıyorum. Ve sonra nihayet yakında gelip gelemeyeceğimizi sorardım ...
  Oleg Rybachenko ağır ağır şunları söyledi:
  - Almanca biliyorum ama pek işe yaramıyor!
  Bu sırada yağmur durdu ve ağaçların üzerinden gökyüzü açıldı, güneş göründü. Oleg Rybachenko'nun başka bir sorunu vardı - her iki şekilde de tuvalete giderek daha fazla gitmek istiyordu. Ve bir şey harekete geçti: bu nedenle durmaları pek olası değil. Nedense, böyle basit bir meselenin imkansızlığı, burada bile başkasının iradesine bağlı olduğu gerçeği, öncü çocuk son derece kızmıştı. Ayrıca arzu oldukça acı verici hale geliyordu. Hem SS adamları hem de köleleri bu sorunu durmadan çözdüler, ancak bu sadece tiksintiye neden oldu ve onların örneğini takip etme arzusuna değil.
  Bazen ihtiyaç doğuracak kadar beslediğine pişman olursun. Faşistler nasıl sorun çıkarılacağını bilirler - doğuştan sadistler. Yoksa parti onları böyle mi yetiştirmişti?
  Oleg Rybachenko çoktan ciddi şekilde taciz edilmeye başlamıştı, aniden durgun nemli havayı dumanla çektiğinde, sonra bir köpek havlaması ve insan sesleri duyuldu, sağda keskin bir şekilde, askerlerin üzerinde bir şeyler yaptığı hemen açıklık başladı - sadece bir veya üç düzine ve arkasında taş ve büyük binaların üzerinde duman yükseldi. Kamuflaj giymiş çocuklar, yoldan çıkarak tarlada bulunanlara doğru koşturdu. Çığlıklar ve gamalı haçlı kol bantlarına bakılırsa Ruslar değil, yirmi kişi vardı - koştular ve bağırdılar. Sütun köye yaklaştığında, büyük el bombası fırlatıcıları ve geniş el bombası fırlatıcılarıyla donatılmış taşınabilir makineli tüfekleriyle en az bir düzine asker onları karşılamaya gelmişti. Bir SS generali üniforması giymiş iri yarı yaşlı bir adam tarafından yönetiliyorlardı.
  Ya da belki büyükbaba değil, sadece gri saçlı, çünkü onda başka yaşlılık belirtisi yoktu ve altın bileziklerle süslenmiş uzun, düğümlü bir elin hareketi asil ve buyurgan görünüyordu.
  Ve ödülleri var ... Oleg Rybachenko referans kitabını okudu ve şaşırdı - bir koleksiyonda bu kadar çok şey toplanabilir. En yüksek olanı, meşe yaprakları ve kılıçları olan Şövalye Haçıdır. Sadece yukarıda, aynı, ancak elmasların yanı sıra Demir Haç Büyük Haçı ile, ancak yalnızca Goering'in böyle bir ödülü var. Demir Haç Büyük Haç Yıldızı daha da yüksektir ve Almanya tarihi boyunca iki kişiye de verildi - Mareşal Blucher ve Hindenburg. Elmaslı kartalın sırası daha yüksek olacak.
  Mahkumlar sütunu durdu. Oleg Rybachenko'nun konvoyun başı olarak adlandırdığı şiş göbekli "patron doktor" atından indi ve gri saçlı olanla konuştu. Geri kalanlar konvoya kaşlarını çatarak ve gergin bir şekilde baktı. Oleg Rybachenko, sahadaki herkesin işini bıraktığını ve kaçan çocukların neredeyse yaklaştığını fark etti. İlk Almanlar, bir sütun halinde yürüdüler. Ve arkalarında yerliler var - sıska: yalınayak veya dokuma sak ayakkabılarla. Yerel dilenci adamların sadece renkli kareli gömlekler giydiği ortaya çıktı - siyah beyaz... O kadar yırtık pırtık ki, erkeklerin nerede, kızların nerede olduğu hemen belli değil; tamamen tüylü, sarı saçlı, ancak tozlu gri veya kahverengi-kırmızı, uzun saçlı, canavarca kirli, ancak canlı, net gözlerle - meraklı, biraz korkmuş ve açıkça acıyan. Oleg Rybachenko ayrıca SS konvoyunun kölelere olabildiğince yakın ve yerel halktan uzak durmaya çalıştığını da fark etti. Naziler yaygara koparmadı, zorbalık yapmadı ve genellikle sessizce davrandı.
  Buna bakan Margarita şunları kaydetti:
  - SS kabadayılığı nereye gitti?
  Oleg Rybachenko zekice cevap verdi:
  - Kırbaçlara ve döngülere gitti!
  Bu arada gri saçlı general, birkaç kez dejeneratif burunlu SS adamlarını işaret etti ve sonra, şişman adam ağzı köpüklü bir şeye itiraz etmeye başladığında, sanki kesiyormuş gibi elini keskin bir şekilde salladı. bir kılıç. Ve şişman adam da elini salladı, ama sinirli bir şekilde hemfikir bir bakışla ve ardından kısa bir emir verdi. Zırhlı arabalar kükredi ve Kurt Süvarileri yolda ilerledi. Yarım düzine yerel asker onu takip etti. Geri kalanlar tutsak köleleri çevreledi ve sütun yeniden hareket etti. Kır saçlı olan hem çocuklara hem de tarladaki işçilere bağırdı ve kendisi de attan indirilen insan refakatçilerinin yanında yürüdü.
  Titreyen Dima şunları kaydetti:
  -Paylaşmadıkları bir şey!
  Mirabela gülümseyerek şunları söyledi:
  - Evet, bırakın tartışsınlar ve birbirlerinin bağırsaklarını serbest bıraksınlar!
  Oleg Rybachenko'nun yanında yer alan yerel SS savaşçılarından tıknaz genç sakallı bir adam, öncü çocuğa kaşlarını çattı, hafif makineli tüfeğini salladı ve sonra kafasının içinde bağırdı:
  - En azından düşünecek bir Rus domuzu musun?
  Ve gülümseyerek ekledi:
  - Moskova ve Washington'da olacak mıyız olmayacak mıyız?
  Oleg Rybachenko ondan ne istediklerini anladı, hızla başını çevirdi, Margaret'in bakışlarıyla karşılaştı - çaresiz ve aynı zamanda "Şanslı - bizi harika şeyler bekliyor!" - ama gri saçlı general el salladı ve başka bir şey homurdanan sakallı adam pişmanlıkla Oleg'e baktı ve başka bir şey söylemedi. Oleg Rybachenko ne istediğini neredeyse anladı ... Belli belirsiz de olsa.
  Ama çok daha iyi, bu yüzden deneyler hala mantıklı mı? Almanlar gerçekten geleceği bu şekilde bilmek istiyor mu? Ama bir çelişki olduğu ortaya çıkıyor. Böyle bir savaştan sonra dostça boks müsabakaları söz konusu bile olamaz. Faşizm ve komünizm sonsuza dek düşmandır. Yoksa başka bir şey mi var ... Tapınaklar ne kadar acı verici bir şekilde ağrıyordu.
  Askeri yerleşimin, alçak ama sağlam bir çitin arkasında olduğu ortaya çıktı - canavarca SS örgütünün askerleri için güçlü - ancak geniş açık - kapıları olan bir platformla. Oleg Rybachenko'ya garip gelen tek bir şey vardı - sonsuz sarma çiçekler ve saplar şeklinde oymalarla kaplı taş kapı sütunları. Bu sütunlar, kirli olduğu (ancak, belki kıştan sonraydı?) Köyün genel görünümüne hiç uymuyordu ve taş kiremitlerden yapılmış, geniş çatlaklara sarımsı yosunla doldurulmuş, kahverengiye dönüşmüş evler. düz sazdan çatılar.
  Ama bir ACS vardı. Kundağı motorlu silah yok ve paletli bir yolda meraklı Oleg Rybachenko'ya aşina olmayan bir modifikasyon var. Burada, örneğin silahlar - görünüşte en az 350 milimetrelik bir havan topu. Böyle bir şeyi hiç duymadığını itiraf etti.
  Üstelik araba seksen tonun altında gibi görünüyor ve Kırım dağlarında nasıl sürüklendi? Saldırı sırasında zaptedilemez Sivastopol'u deneyimlemek ister misiniz? Bu varsayımdan, aç karnına biraz ağrı. Rus askerleri bu tür darbeler altında ne yapacak? Burada her şey, modernite ve teknik yeniliklerle harmanlanmış Orta Çağ'ı soludu. Çanları ve ıslıkları olan delikler gibi. Burada bir televizyon ve hatta renkli bir televizyon varsa bile şaşırmayacaksınız. Siyah beyaz değil.
  Köleleri getirdikleri veya daha doğrusu sürdükleri odanın aynı olduğu ortaya çıktı. Ancak, daha da kötüsü, çünkü burada kimse çatlakları çimento harcı ile doldurma zahmetine girmedi ve Oleg Rybachenko'ya çok tanıdık geldi - domuzlar. Hangarın altında, köleler ya terk edilmiş ya da geçici olarak boş bir ahırı uyarlamaya karar verdiler (bu tür yerlerden gelen koku neredeyse hiç kaybolmaz).
  Margarita o kadar kaşlarını çattı ki korkunçlaştı ve sızlandı:
  - İşte yine indirildik! Peki Hitler sadece beni anlarsın!
  Ama başlarının üzerinde bir çatıydı. Artı, köleler zincirsizdi. Oleg'in korktuğu gibi burada tuvalet sağlamadılar. Hapishanenin daha modern olduğu eski binalarda çok daha rahat. Fritz, domuz pisliği sevmese de.
  Ancak, işini çoktan uzak duvarda bitirdiği için bunu düşündü. Ve içini çekti. Ne diyebilirim ki... Öncü değil, hiç güzel değil. Her şey pantolonda değil, zaten küçük bir zafer. Görünüşe göre kızlar da burada olmalıydı ... Bakmamak daha iyi ...
  Ancak Aurora, kalbini kaybetmez:
  - Başka bir macera... Bu mutluluğu yaşıyor ve nefes alıyoruz!
  Oleg Rybachenko ağzından kaçırdı:
  - Ve sonraki dünyada çok daha iyi olabilir!
  Ateşli şeytan çocuğa göz kırptı:
  - Tartışmaya hazırım, bir sonraki dünyada bizden nasıl uçup gitmeyeceğini kontrol etme fırsatı!
  Oleg Rybachenko yanıt olarak yumuşak bir şarkı söyledi. Aşağılanma ve utançla başa çıkmaya yardımcı oldu;
  İz bırakmadan anavatana adayacağım -
  Bir başarı olsun, bir savaşçı yüceltilir!
  Kılıcın ve eldivenin darbesi atılır,
  Yeryüzü Yasasının Acımasız Kralı!
  
  Volkan yanıyor - sular kaynadı,
  Aşkın kehribar dudaklarım!
  Bir an özgür olmak istiyorum
  Ne kadar havadar ve safsın!
  
  Altın değerli saçlar gibi yanar,
  Ellerini salladı - bir kanat büyüdü!
  Tanrı bana paha biçilemez bir hediye verdi
  Ve hemen neşeli oldu, hafif!
  
  Tanrı'nın geçtiği yer: orada bir vadi büyüdü;
  Açan, gür beyaz güller!
  Onur olacak - tüm dünyaların ortası -
  Sunakta sunduğum bir hediye!
  
  Evet, biliyorum, günahkâr, büyücülükle bağlantılı,
  Ve cennete ve çalılıklara layık değil!
  Ama İsa ile Calvary'de,
  Simgeyi bir pelerinle sararak ağladım!
  
  Benim sen tüm gelinlerin en güzel görüntüsüsün,
  Yüce Tanrı'nın, ruhun dönüşeceğine inanıyorum!
  Değersiz çarmıhımı taşıyacağım,
  Ve elimden düşen kalkanı kaldıracağım!
  . BÖLÜM 7
  Bir ahıra yerleştiler, öyleyse Naziler sığırlara Sovyet vatandaşlarından daha iyi davranmaya alışkınsa neden katlansınlar?
  SS'nin kontrolündeki üç yerel çocuk samanların içine sürüklendi. Çıplak, tozlu topuklarını göstererek hızla koştular, kucak dolusu koca koca getirdiler. Geçen yıl sürüklediler, ama çok, neredeyse bir saman yığını. Ve bundan yedi sekiz dakika sonra, daha fazla değil, iki yerel kızla birlikte bazı büyük kekler ve iki iri dilim peynir getiren bir kadın geldi. Ukraynaca konuşarak ustalıkla yemeği herkes için paylaştı. Oleg Rybachenko meraklandı: Birçoğu hem ona hem de çocuklara bir şey sordu ve üçü de isteyerek cevap verdi.
  Bir sürü Alman var ve burada bir şeyler monte ediyorlar. Ama yine kimse bilmiyor! Sonunda aynı çocuklar bir kova su sürüklediler ve kapıları sıkıca kilitlediler. Oleg Rybachenko, arkadaşlarının davranışlarından anladı: bu bir çıkış, bugün başka hiçbir yere götürülmeyecekler.
  Margarita, erkek kardeşine silah suyunu teklif etti ve şöyle dedi:
  - Tazelemekten zarar gelmez!
  Ekmeğin taze olduğu ortaya çıktı, ancak alışılmadık, bir tür ağır (sabahları yenen o bayat parça, Oleg Rybachenko tadı karşılaştırmayı hatırlayamadı). Ya pişmemiş ya da her zaman burada yiyorlar (veya daha doğrusu, büyük olasılıkla ikincisi, geri kalanı yedi ve herhangi bir hoşnutsuzluk göstermedi). Ancak peynirin kesinlikle yerel olarak üretildiği ortaya çıktı - çok iyi, Oleg Rybachenko'nun hayran olduğu beyaz peynire benzer. Parçanın avucunun sadece üçte biri olması üzücü. Evet, genç bir çocuk bile, bir erkeğin değil.
  Margarita bitkin kardeşi destekledi. Kesilmiş gibi samanın üzerine düştü, eline geçeni çiğnedi, uzandı, içmeye bile başlamadı. Oleg Rybachenko aniden titrediğini fark etti. Bunun sadece soğuktan ve özellikle vahşi vizyonlardan sonra bir sarsıntı olduğunu umabilirdi. Uykudan sonra bu titremenin geçeceğini. Rybachenko Oleg, kendisi için daha fazla saman toplamaya ve mümkünse onu kazmaya çalıştı. İştahını hiçbir yerde kaybetmedi, kendine güven verdi ama insanları duydukça; sıcaklıkta, isteği kesen ilk şey yemek yemektir. Oleg Rybachenko'nun kendisi, genetik yapı sayesinde hiç hasta olmadı. Doğru, soğukta saatlerce yürümek de dahil olmak üzere onun üzerinde benzer deneyler yapmadım. Yani... Ama belki olur. Ve değilse, o zaman bilim uğruna onu tedavi etme şansı vardır ...
  Bazı kızlar da aynı derecede titriyor ama kimse öksürmüyor.
  Ah, öncü çocuğun üzerine tepeden tırnağa nasıl bir yorgunluk çöktü! Bilekler kana bulandı, sırtta şişmiş yaralar, yaralandı, yere düştü ve ısınmaya başlayan bacaklar - her şey ağrıyordu, ancak bu sızlanma sadece uyuma ve uyuma arzusunu artırdı.
  Ve uykuya dalmak korkutucu - uyanamayabilirsin, hatta daha da kötüsü, tekrar bir vizyonda olabilirsin. Ancak oldukça ilginç.
  Oleg Rybachenko gözlerini kapattı ve hemen Morpheus'un kollarına yüzdü - rüyalarla dolu, renkli ve sağır edici bir ses.
  Bir ve testler burada bitmedi ... Halka kapağı, erkeklerin çıplak topuklarına acımasızca saplanan sivri demir levhalar takılarak değiştirildi ...
  Oleg Rybachenko bile nefesini tuttu, ancak yerinde duramasa da katlandı ve Dmitry dans etti ve homurdanmaya başladı ...
  Rakipleri güçlüydü ve resmi olarak açıklanandan açıkça daha yaşlıydılar. Örneğin, Dmitry'nin rakibi ondan bir kafa daha uzun ve antenler çoktan kırılıyor ... Ama on bir yaşında antenler nasıl kırılabilir?
  Oleg Rybachenko'nun rakibi de çok daha büyük ve ağır ve aynı zamanda gangsterin yüzü çocuksu değil ... Ancak çocuk yabancı değil, yüzük bir yüzük, her türden insan orada buluşuyor!
  Her iki savaş da aynı anda gerçekleşti .... Gece yarısı yaklaştığı için çabucak bitirmeliyiz ...
  Dönüşen Dima, neredeyse anında yüzüne ağır darbeleri kaçırmaya başladı. Rakibinin kol uzunluğunda, ağırlıkta bir avantajı vardı ve hem fiziksel hem de teknik olarak mükemmel hazırlanmış görünüyordu ... Kaslar genel olarak bir sporcunun atışına benzer ... Ancak Dimka çok yontulmuş ve hızlı... O hızlıydı, şimdi yavaş...
  İlk turda zehirlenen Dmitry, birçok tek ve çift darbeyi kaçırdı. Sağ gözün altında bile bir hematom şişmeye başladı ...
  İkinci tur daha da kötü oldu, rakibi ileri gitti ve dövdü, dövdü, dövdü ... Ve Dmitry neredeyse kendini savunmuyordu, sadece başını geriye atarak darbeleri yumuşattı, nadiren ama beklenmedik bir şekilde karşılık olarak itiyor ve bazen geri çekiyordu. rakibi ... Almanca homurdandı:
  - Sen Rus, tam teşekküllü değilsin demektir!
  Dmitriy yine Almanca olarak sert bir şekilde karşılık verdi:
  - Ve sen bir Almansın, bir Rus'tan tamamen alacaksın!
  Öfkelendi ve dirseğini burnuna koydu ...
  Genellikle, bu evrende Dmitry'nin burnu çok güçlüdür ve vurulsa bile asla kırılmamıştır, ancak bu durumda, bir eldivenle yumuşatılmış bir darbe değil, sert bir dirsek kemiğinin ucuydu.
  Ve kan çocuğun yüzünden aşağı akarak onu yalamaya zorladı... Dimka cevap verdi... Yakalandı Düşman hafifçe sarsıldı ve sendeledi, ancak başarıya dayanacak kadar gücü yoktu - tabanları delinmiş bacakları görünüyordu vatkalı olmak.
  Üçüncü turun daha az zor olmadığı ortaya çıktı, rakip çaresizce bastırdı, ancak Dmitry darbeleri yansıtarak daha sık blok yapmaya başladı ... Finalin kuralları değişti, çünkü uluslararası bir altın madalyadan bahsediyoruz, mermi on beşe çıkarıldı ... Bir profesyonel gibi. O gün zaten beş kez savaşan gençlerle ilgili olarak çok acımasız bir karar söylemeliyim ... Doğru, Dimka da çabuk bitirdi ve rakibi çok fazla mücadele etmeden açıkça hayal kırıklığına uğradı ...
  Ancak çok aktif olan ilk dört raundun ardından, Dmitry'nin rakibi biraz yavaşladı. Ayrıca kendini yorgun hissetti, nefesi çok daha çalkantılı ve aynı zamanda ağırlaştı ...
  Dimka, çıplak ayaklarındaki hematomlara ve şiddetli yanma hissine rağmen, ek bir güç dalgası bile hissetti. Altıncı rauntta rakibinin çenesine birkaç kez bile vurdu ... Ama aynı zamanda kararlı, iri ve muhtemelen dopingliydi ...
  Yedinci turda, Dmitry'nin aşağılık rakibi taktiklerini biraz değiştirdi ve kurallara aykırı olarak olabildiğince çok darbe denemeye, dirseğiyle ve hatta kafasıyla vurmaya başladı ... Dima daha sık vurmaya başladı ve sekizinci rauntta özel bir başarı elde etti, sonunda rakibin koca burnundan aktı yushka... Ve dirseğini bir kez daha hareket ettirdiğinde, kendisi yaklaşan bir direğe çarptı... Alaycı Dmitry ona homurdandı:
  - Nu, bu yakalandı, hangi ısırma!
  Alman daha da dağılmıştı, hala ayrı bir atış kancasına güveniyordu!
  Oleg Rybachenko daha dengeli, neredeyse ıskalamadan savaştı ve rakibinin çok geniş sallanmasından yararlanarak çenesini sol yumrukla veya sağ çaprazla karşıladı ... Ama iri Alman çocuk bu darbelere tepki vermedi her şekilde. Sonra Oleg Rybachenko taktik değiştirdi ve rakibinin basık burnu üzerinde çalışmaya başladı... Alman koklayıcısı uzun sürdü, ancak yedinci rauntta sızmaya başladı...
  Oleg Rybachenko'nun rakibinin daha hafif ve daha hafif bir çocuğun yerini almak için çıktığını söylemeliyim. İlki yaralanmış gibiydi (Tabii ki bu bir Nazi numarası olsa da!) ... Bu nedenle, savaşın başında tazeydi ve çılgınca bir hızla sona erebilirdi.
  Ancak dokuzuncu turda, Oleg Rybachenko da biraz ağzı açık kaldı ve yere düştüğü bir darbeyi kaçırdı ... Çocukların çıplak, yere düşen bacakları çaresizce döndü ... Ancak Olezhek, nakavt için hızla ayağa fırladı. sayılmazdı. Fırlatmak, düşmana asmak ...
  Bitirmek için acele ederek silkeledi ... Dokuzuncu turun sonunda korna çaldı ama hakem duymuyormuş gibi yaptı ...
  Oleg Rybachenko birkaç ağır darbeyi ıskaladı ama tuttu ve başını sallayarak onları yumuşattı. Düşman, zaten harmanlanmış bir şey fark etmeyen bir öfkeye kapıldı. Burada Sovyet çocuğu refleks olarak ama çok güçlü bir şekilde vücudu ona doğru vurdu ... Darbe tam karaciğere çarptı ... Çok tehlikeli bir vuruş ...
  Rakip birkaç vuruş daha yaptı ve iri yüzü mosmor oldu. Sarsılarak havayı yutarak öne doğru düştü ve kıvranmaya başladı... Hakem hemen kavgayı durdurdu ve doktorlar ringe koştu... damla...
  Bunun, Dmitry'nin arkadaşı üzerinde acımasız bir etkisi oldu ve gözle görülür derecede yorgun bir rakibe karşı saldırıya geçti ... Onuncu, on birinci, on ikinci rauntlar ... Zorlu bir darbe alışverişi, ancak Dmitry'nin açık avantajıyla ... On üçüncü raunt biraz dengelendi çaresiz bir Alman ahtapot yüzünden kapalı ve Sovyet çocuğun kaşında bir kesik vardı ... Ama on dördüncüde neşelenen Dimka inisiyatifi tekrar eline aldı. Bu adamlar, örneğin Muhammed Ali hakkında hala hiçbir şey bilmiyorlardı, ancak birçok yönden onun taktiklerini kopyaladılar.
  On beşinci turda, Alman'ın elleri yorgunluktan düştü ve artık darbelere tepki vermiyor, sadece ayakta durarak Aryan dayanıklılığını gösteriyor ... Ek olarak, Dmitry, serpilmiş uyuşturucu ve korkunç yorgunluktan, genellikle ezici darbeler çok daha zayıf hale geldi . Bırak olsun! Ama öte yandan, çok, çok vardı ve düşmanın açıkta kalan çenesine yağdılar. Sonunda, kafa, Alman dayanamadı, dayanıklılık sınırı tükendi ve son raundun bitimine yaklaşık on beş dakika kala tıpkı topraktan aşağı kaymış gibi "Aryan" ulusunun bir temsilcisiydi ...
  Hakem müstehcen bir şekilde yavaş saymaya başladı, ancak beş saydıktan sonra, Dmitry Lebedev'in rakibinin ne kadar hareketsiz olduğunu görünce durdu ve bağırdı:
  - Daha çok bir doktor gibi!
  Ve bir genç "süpermen" daha hastaneye kaldırıldı... Ardından kazanan finalistler sütuna dizildi ve yürüyüşe başladı... Yukarıdan gül yaprakları yağdı.
  Uzun boylu çocuk Dmitry genişçe gülümsedi, neşeliydi. Ama sonra aniden kameranın onlara yaklaştığını ve Sovyet çocukların çıplak, ağır çivili ve hafif kanayan ayaklarının yakın plan çekimlerini yaptığını fark etti ... Ruh hali bir anda kötüleşti ve uzuvlarını uzuvlarının arkasına saklamaya çalıştı. diğer genç Alman sporcuların lüks yaldızlı spor ayakkabıları veya onları taç yapraklara gömün.
  Oleg Rybachenko onu elinden çekti:
  - Yapma! Kıkırdamaya ve şüpheye neden olacak olan sizin utancınızdır ... Ayrıca Almanya'da, topyekun savaşın ilanından sonra, Berlin sokaklarında sizin de gördüğünüz gibi neredeyse tüm çocuklar çıplak ayakla yürürler. Sırtınızı gururla düzeltin.
  Onlara verilen madalyalar, kahverengi kurdeleler ve gerçek altın üzerinde, yaklaşık elli gram ağırlığında ve 900 inceydi. Tabii ki, Sovyet erkek çocukları için bu büyük bir miktar - yaklaşık olarak ... Sovyet parası resmi olarak güvence altına alınmış gibi göründüğü için hesaplamak bile zor, ama aslında sorun altın rezervi olmadan yapıldı.
  Sovyet öncüleri platforma çıktığında, SSCB'nin marşı çaldı. Bu arada, henüz Alexandrov'un müziği değildi, uluslararası gibi bir şey. Oleg burada büyük bir ilham hissetti ve şarkı söylemek için izin istedi...
  Yarışmada hazır bulunan Himmler nezaketle şunları söyledi:
  - Büyük Rusya'dan misafirlerimizin kompozisyonunu duymaktan çok memnun olacağız.
  Oleg Rybachenko önce sağa sonra sola eğildi, ardından Dmitry ile birlikte şarkı söylediler;
  Hayatta bir şövalyesin, kartal gibi uçuyorsun -
  Ve inişleri bilmek istemezsin!
  Bizim için ödüller hiç de fetiş değil -
  Krallara giden tek bir kabul edilebilir yolumuz var!
  
  Önce kırmızı bir kravat bağladı,
  Sonra savaş geldiğinde...
  Zayıf bir çocuk eline bir kürek aldı -
  İğne göğse batmasın diye!
  Çocuklar çıplak ayakla hendek kazdı,
  Üç kişilik bayat bir parça ...
  Soğukta kaynar su ile ısındı,
  Isırma paketlerinden, çok kızgın!
  
  Savaşçı öldü ve makineli tüfek düştü,
  Küçük oğlu aldı!
  "Katyuşa" gibi güçlü bir darbe oldu,
  Korkusuz, genç takım!
  
  Siyah gölgeler zincirine ateş ediyorum
  Keskinliğini nereden aldın?
  Eski zamanlarda olduğu gibi en keskin kılıç,
  Penaltıyı bilmek için koştun!
  
  Merhametsiz savaş ne yazık ki anne değildir,
  İçinde çölün kuruluğu korkunç bir sıcak!
  Ama Anavatan için canını vermelisin,
  O zaman bir hediye olarak mutluluk alacaksınız!
  
  Ama aşık olmak nasıl bir şey?
  Her erkek bunu bilmez...
  Akarsular kan döktüğünde -
  Naziler vahşice öldürür!
  
  Ama Vatan aşktır,
  İçinde parlak nesillerin görkemi var ...
  Ve kalbini aşma
  İçinde Stalin - Çelik ve Alev - Lenin!
  
  Parlak bir zaman ol -
  Komünizmin kutsal davası...
  Kötü kalabalık bozuldu -
  Ve Nazizm'i kökünden söküp attı!
  
  İnsanlığın tamamı...
  Konseyler birleşti!
  Gezegende cennet olsun
  Ben bir şövalyeyim - Rus yenilmezdir!
  Oleg Rybachenko ve Dmitry son sözlerde daha yükseğe zıplayarak şarkılarının izlenimini daha da güçlendirdiler.
  Tribünler coşkuyla ıslık çaldı ve alkışladı...
  Erkekler genel olarak onlar için oldukça ilginç ve elverişli bir rüya görürken, kızlar daha önce kesintiye uğrayan geminin ele geçirilmesine geri döndüler. Seri vizyonlar nadirdir, ancak bunun arkasında daha fazlası olduğu açıktır.
  Daha doğrusu, davranış değil, Hiper Cadı ve Rus Demiurge Tanrılarının görevinin yerine getirilmesi. Ölümsüzlüğünüz üzerinde pratik yapmak.
  Şimdi bir sonraki bölme, işte kapının hangi taraftan açık olduğu ve hangi taraftan çıtçıtlı olduğu sorunları. Kaçınmak veya riske atmak en iyisidir. Ancak, düğmeyi çevirirse sorun değil, onu sarhoş sanacaklar. Sonra lombozun altından tıraşsız biri baktı, kızın zar zor sarılacak zamanı oldu. Ancak, o kadar çabuk düşünmeyecek. Kapı kapalı ve çalmanız gerekiyor.
  - Oradaki kim? - Gergin bir ses hırıltılı.
  - Senin! - Aurora, İngilizce olarak açık bir Teksas tonuyla cevap verdi ve diller için beklenmedik bir yetenek gösterdi. - Yerli rom getirdik, viski mide bulandırıcı.
  - Ah evet! Daha hızlı! Kapının arkasındaki denizci domuz gibi ciyakladı. - Tabii ki rom!
  Bir el bombasıyla kıramayacağınız devasa kapılar açık. Şaşkın bakışlı bir tip seçilir, onunla birlikte birkaç yarı giyinik süje daha. Onlardan, sanki bir gaz saldırısı sırasında, bir dumanla taşır veya daha doğrusu yoğun bir şekilde çarpar,
  - Rom nerede! hep bir ağızdan bağırdılar.
  - Çok iyisin! - Kızıl saçlı Aurora, denizcileri istifleyerek büyük bir zevkle ateş ediyor. Üç buçuk düzine kadar koydum, klibi değiştirmek zorunda kalacağım. Mermilerin küçük, kompakt olması iyi, yanınıza çok şey alabilirsiniz.
  - Bir kompartıman daha temizlendi! - Sesinde bir miktar sonbahar serinliğiyle, dedi. - Birkaç çekim yapmayı başardık ama umarım burada duyulmuyordur.
  Terminatör Pamuk Prenses cevap verdi:
  - Ve duyanlar - sağır olun!
  Margarita Aurora bir sonraki bölmeyi geçti, biraz döndü, koridor boyunca biraz ateş etti, kıç tarafına gitti, zombi ortağının Yankees ile nasıl boğuştuğunu gördü. Bununla birlikte, ölü adam, servikal omurları kırarak ağır bir güç göstermedi.
  Neredeyse bize ihanet ediyordun! - Komsomol üyesi bir kız ciyakladı.
  - Ve yapacak ne kaldı! Beni fark etti ve neredeyse alarmı kaldırdı! - Zombi, kırgın bir köpek şeklini aldı.
  - Pekala, bir fikrin var! Uzan ve alçakgönüllü ol. - Margarita "hizmeti" parmağıyla tehdit etti ve ayağını güverteye hafifçe vurdu.
  Kıçtan ateş etmek zorunda kaldık, askerlerden biri el bombası attı, tehdit etti, her şey çökecekti. F-1'in Amerikan analogu, ağır çekim gibi uçtu. Karar beklenmedik doğdu, bu özel kuvvetlerde öğretilmedi. Margarita aniden disk bumerangını fırlattı. Üçüncü gözünü açtı ve kelimenin tam anlamıyla ince bir ağır iş metal parçasıyla birleşti. Akıl gözü diskin hareketini takip etti ve ardından uç kiremitlerin arasına sıkışarak tabancayı ve fitili aside erişimi engelledi. Sarışın Terminatörün alnından aşağı bir damla ter yuvarlandı.
  - Vay canına, neredeyse kusacaktım! Bu sadece bir mucize. Beni bir günahkardan kurtardığın için Tanrı'nın Annesine teşekkür ederim.
  Kızıl saçlı Aurora onu duydu ve endişeyle şöyle dedi:
  - Orada ne var?
  - Bir el bombası attılar! - Tazı Margarita cevapladı.
  - Patlamayı duymadım! - Sürpriz ayı-Komsomol üyesi.
  - İnanmayacaksın, bumerang diski yaptım. Beyaz savaşçı kıkırdadı.
  - İşte böyle oluyor. Prensip olarak, karoların arasına girerseniz, bu doğa kanunlarıyla çelişmez. - Aurora çıplak ayak parmaklarıyla incire benziyordu.
  - Ve böylece ortaya çıktı! - Margarita kıkırdadı, sırıttı.
  Ateşli şeytan meraklandı:
  - Kıçta kaç kişi öldü?
  Güzel Korshunova gururla cevap verdi:
  - Yirmi sekiz kişi ve yirmi dokuzuncu kişi bir zombi tarafından boğuldu.
  - Fazla değil! Şimdi tüm gemiyi temizlemek için kamaralardan geçiyorum. Bana yardım et! - Kırmızı Aurora'nın sesinde şimdi sabırsızlık geliyordu.
  - Peki, ben de seninle geleceğim. - Margarita aniden saçından bir parça kanlı kemik attı.
  Ateşli Aurora hızla koğuş odasına girdi, burada birkaç memur zaten uyuyordu ve gardiyanlar içki içmekten bir yandan diğer yana hareket ediyorlardı. Ancak bağırdılar:
  - Buraya gelemezsin!
  - Hamilton'dan acil rapor. - Ateşli Komsomol kızı cevap verdi ve neredeyse tamamen boş bir dönüş yaptı. Mermiler sessizce uçuyor, ışık da doğru değil, bu makineli tüfeğin size ateş ettiğini hemen anlamayacaksınız. Bu yüzden herhangi birinin tepki vermesi şaşırtıcıydı. On sekiz ceset ve kısa süre sonra onlara banyodan dört tane daha eklendi, hatta altı - kucaklanan birkaç ceset namludan düştü. Küllerden biri bir fahişeye aitti.
  U dönüşünde sessiz mezar,
  Ölümü buldum - küçük canavar!
  Bugün bir dolar - yarın alnına bir kurşun,
  Ne kadar tehlikeli bir meslek!
  
  Evet, kız seni istemedi.
  İşkence, sınavları geçmek...
  Başka karışık rüyalar vardı
  Sadece canlı kıçları döndürün!
  
  Bir şampanya nehrinin akması için
  Yatlar, arabalar - tüm ödüller!
  Hesapsız dolarlar bir elden ele geçirildi,
  Kız anlamsızlığa karar verdi!
  
  Ama sadece bir aptal düşünür
  Genelev iyi ve çok eğlenceli!
  Ağzımı siyah havyarla doldurdum -
  Kendine AIDS bulaştırdığını bilmiyordum!
  
  Ve kimse mezara gelmeyecek,
  Vaftiz edilme korkusuyla, baba!
  Sonuç çok kötüydü.
  Eski müşteri bile dırdır ediyor!
  
  Çocuklarınız iyi hatırlamayacak,
  Böyle bir anneyi tanımak çok yazık!
  Onlara ne kaldı - bir hapishane sığınağı -
  Sessizce cezaya katlanmak ...
  
  Ve bu nedenle kızım, ders çalışıyorsun
  Ve Anavatan güzelliği için çalışın!
  O zaman yukarıya doğru durgunluğun olmadığı bir yol olacak...
  Aksi takdirde, yeraltı dünyasında sonsuza kadar kızartın!
  Ateşli Şeytan, düşmüş fahişeye boyun eğerek özetledi.
  Ve böylece duvara yapışmış bir gölge gibi koridorun ilerisine geçti. Yandan bir fan esiyor, ısıyı yakalıyor, Aurora saçını ısıran bir örgüye ördü, bu yüzden duyumlar hoş. Kapıya doğru yürür, sıcak hava açılırsa tezgahın arkasındakileri uyandırabilir. Biraz tereddüt eder, sonra yumuşak bir şekilde dar bir çatlak yapar ve üzerinde sürünür. Çıplak basışımla halının gıdıklayıcı pürüzlülüğünü hissettim. Az önce merdivenden aşağı indim, burada zaten birçok kişi uyuyor, tezgahta bira yudumluyorlar. Hafif bir gürültüde, Aurora'nın çıplak hale gelen bacakları duyulmuyor, çıplak taban sesleri ayakkabılardan daha iyi bastırıyor, bu yüzden kız çıplak ayakla yürüdü. Bir patlamada zaten monoton bir yıkım, birine bir kurşundan fazlasını harcamaya çalışmak. Uyuyanlar genel olarak kesilebilir. Şah damarını hemen sıkarsanız, düşmandan maksimum esneme olacaktır.
  Ve sonra çıplak bacaklı Aurora çalıştı, gemide Yankees'e ek olarak, yaklaşık yarım inilti İstikrar savaşçıları vardı, ancak bunlar yalnızca disiplini azalttı.
  - Kim bilir kimdir ekibi içeri almanın anlamı budur.
  Kız merdiveni tırmandı, dağınık ışık yukarıdan düşüyor. Her zamanki gürültü, ayakların altındaki halı hiçbir yerden yırtılmaz. Irak rakamına bakılırsa. bir anlamda nedir
  takımın tecrübesinden bahsetse de fena değil. Ancak aşırı rahatlık arzusu, Yankees için ölümcüldür. Bu yüzden basamakları çıktı ve durdu. Köprüde üç, kaplumbağa kostümü içinde iki tane var. Kaplumbağa kostümü bir tank bile değil, onu bir el bombası fırlatıcısından alabilirsin, ama gürültü bir domuzu tıraş etmek gibi olacak. Dolayısıyla böylesine iyi yağlanmış bir operasyonu bozmak gibi bir niyetimiz yok.
  Yardım için arkadaşım Margarita'ya döndüm:
  - Burada bir tane var, daha doğrusu iki tane kaplumbağa var!
  - Anlamak! - Margarita havalı olmaya çalışıyor. sırıttı.
  Ateşli şeytan ciyakladı:
  - Nasıl atılır?
  Margarita gözlerini kıstı ve keçinin üzerinde süründüğü Sfenks şüphesiyle sordu:
  - El bombası fırlatıcı hariç mi?
  - Çok gürültülü! Aurora derin bir nefes aldı.
  - Zırh-siperliği camın olduğu alanda keserek yüze bir bumerang fırlatmak en iyisidir. Sonra oraya üçlü modda üç mermi koyun. Çalışmalı. dedi Margaret kendinden emin bir şekilde.
  - Bana gel, senkronize yapalım! - Gergin bir şekilde parmaklarını çıtlatarak sordu ateşli şeytan.
  - Tabii, acelem var! - Margarita birkaç tane daha koydu ve karşı taraftan içeri girdi. Yalınayak Aurora konsantre oldu ve alçak bir tonda ekledi:
  - Burayı kaçıramazsın.
  - Dua et, yardımcı olur! - Sunulan, bir kez daha dini coşkunluğa düşen Komsomol üyesi Margarita.
  - Tanrı'ya inanmıyorum! - Ayı savaşçısını kesin. - Bu bir zayıflık işareti!
  Haç işareti yapan sarışın savaşçı önerdi:
  - Öyleyse yardım isteyin - en yüksek insan aklı. Sovyet Rusya adına kazanmasına yardım etmesine izin verin.
  Kızlar beş saniye donup kaldılar, fısıldadılar ve sonra planlarını gerçekleştirdiler. İnce bir ağ gibi bumerang diski, dağınık ışıkta neredeyse görünmez. Bir kez ve vizördeki iki hareketsiz idolü vurdu. Sessiz mermiler hafifçe kesilmiş vizöre çarptığında, mermileri kırıp beyinleri döndürdüğünden tepki verecek zamanları yoktu. Üçüncüsü aynı anda öldürüldü, bu yüzden tepki verecek zamanı yoktu. Doğru, kaplumbağa kıyafetleri ses çıkararak düştü. Meraklı denizci atladı, kızıl saçlı Aurora bir sıçrayışta ve işaret parmağını başının arkasına dayayarak onu geride bıraktı.
  - Uyu oğlum!
  Sonra aşağıda birkaç kafa belirdi, çift yelpaze hattı ve sessizlik.
  - Margarita bu aşamayı geçti!
  - Burada kaptan kamarasının yanında onu çakıl taşlarıyla birlikte yakalayacağız. - kızgın sarışın bir Komsomol üyesini önerdi.
  - Kendi kendine.
  Kaptan kamarasına ulaşmak için iki tarama yapmak zorunda kaldım, bir fahişe özverili bir şekilde iki metrelik siyah bir adam üzerinde çalışıyor, Margarita Korshunova kurtuldu. Çok gençti, on sekiz, hatta belki on altı yaşından büyük değildi. Çok yalvaran görünüyordu.
  - Hiçbir şey söylemeyeceğim savaşçılar...
  - Allah'ım! Yenilmez ve talihin kanatlarında lider. - Kurnaz Margarita Arapça cevap verdi.
  Nitekim yüzleri görünmüyor ki bu belirsiz, kız hala tanımıyor ve bunun Türk padişahı olduğu versiyonu güçlenecek.
  - Kaptan nerede? Aurora, Arapça aksanıyla İngilizce sordu.
  Aşk rahibesi kekeledi:
  - Lüks bir kabinde! Bu "pedril" aşkta hiç de sakin değil. Evet, istersen sana hizmet ederim, bedava yapılır!
  - Cennette kızlar bizi senden bin kat daha iyi bekliyor! - Ayı savaşçıları bir kenara itildi.
  Putana katilleri kızdırmak istemiyordu ama fahişenin refleksi aklın sesinden daha güçlüydü:
  - Sana sadece yapabildiğimi göstereceğim! Dilim tüy kadar hafif ve bal kadar tatlı!
  Cidden kızgın olan Margarita, fahişeyi kapatarak parmağını göz kapağına soktu:
  Biraz daha ve onu öldürmek zorunda kalacaktık. - Dini Komsomol üyesi Krakatau, böyle bir ahlaksızlığı görünce çok kızdı.
  Girişte, iki gardiyan gelişigüzel bir şekilde yere yatırıldı, arkalarından atladı ve boyunlarını kırdı.
  Yüzbaşı, çoktan tükenmiş bir piç gibi horlamaya başlamıştı, iki tipi kucaklıyordu, bir siyah adam ve bir Taylandlı. Onlar da pes etmelerine rağmen gergin bir şekilde fırlatıp döndüler.
  Kızlar bilgisayarda kaptanın bir fotoğrafını gördüler ve tereddüt etmeden her iki "trans çocuğu" da yatağa yatırdılar. Amiralden sonraki ikinci kişi olan birinci rütbenin kaptanı, suratına birkaç tokatla sarsıldı ve kendine getirildi. İlk kez yakalanan çirkin yaratık seğirmedi, sadece şaşkın gözlerle ölümüne baktı.
  Margarita, ağzını bir eldivenle kapatarak onu uzanmış ellerinin üzerinde kaldırdı ve Aurora, gözlerine parlak bir bıçakla bir hançer kaldırdı. Vahşi bir kobra ile hissedildi:
  - Bir kelime ve bir göz oymak!
  Margarita çenesini hafifçe gevşetti ama kaptan sessizdi.
  - İşte buradasın! - Ateşli şeytan, sesindeki tonu daha da korkunçlaştırdı. - Ağrı Komutanı uygulayın.
  Galina sinir ucuna hafifçe bastırdı ve ağzını kapattı, böylece Amerikalı kaptanın gırtlağından bir çığlık kaçtı.
  - Şimdi daha sessiz olacak. - Red Aurora, cenaze yürüyüşlerine özgü bir ritim görünümünde yerde çıplak parmaklarla dövmeye başladı. - Yanlış yaban domuzu konuş! Yoksa haysiyetinizi kesip ağzınıza koyarız.
  Sapık kaptan biraz sakinleşince Margarita biraz sıktı. Sarışın savaşçı da sorgulamaya sözlü olarak katkıda bulunmaya karar verdi:
  - Eziyetten kaçınmak istiyorsanız kendinizi ifade edin. Aksi takdirde, sadece bizi memnun edersiniz.
  Yüzbaşı net konuşmadı.
  - Sana her şeyi anlatacağım!
  - Böylesi daha iyi. Sorgulama kolay bir şekilde nasıl söylenir! Kızlar alaycı bir şekilde sırıttı.
  Kaptan tavşan kulakları titreyerek inledi:
  - Hayatı bırak!
  Aurora mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu en değerli yemek, daha çok kazanman gerekiyor!
  - Ben bir iş insanıyım. - Yakalanan Amerikalı neden sevindi? - İsterseniz hizmet edebilirim!
  - Ve bu da orada, tükür, ayrılmadan, erkek fahişe! Margarita tiksintiyle belirtti.
  Kızın bacaklarının pürüzsüz derisine tökezleyen geminin hamamböceği bile böyle bir teklife öfkelenerek boşluğa geri koştu.
  - Gemide kaç kişi var? - Gururlu kızıl saçlı Aurora, son cümleyi duymamış gibi yaptı.
  Amerikalı sapık tereddüt etti, suratı aptallaştı, sanki soruyu duymamış gibi, gözleri alkışladı, alkışladı!
  Ateşli Şeytan küçük parmağını bir hançerle kesti, kan aktı. Hemen aklı başına geldi:
  - Muhripte kaç kişi var?
  - Yaklaşık dört yüz! "İstikrar" militanlarının kıyıdan geldiğinden emin değilim. Ama fahişeler azdır. Kıyıdan gelenler için bile yeterli değiller. - Sahtekar ve salak mızmızlandı ve domuzunun boynunu çekti.
  . BÖLÜM 8
  - Ayrıntıları geçelim! - Ateşli Aurora hemen pratik konulara döndü. - Eserler nerede?
  Kaptan aptalı oynamaya çalıştı:
  - Hangi eserler?
  Yalınayak Aurora dizini hafifçe sıktı, kemiği çatırdadı.
  - Şimdi anladın mı?
  Ağrı, uyuşturucuyu atlatmanın en etkili yolu olduğunu kanıtladı:
  - Evet, geminin kasasındalar.
  Cool Aurora homurdandı:
  - Ya kasa?
  - Kapının arkasında! - Domuzcuk primat ciyakladı.
  Ayı savaşçı yeşil gözlerini parlattı. Margarita titanyum kapıyı kendisine doğru çekti ve hayal kırıklığı içinde haykırdı:
  - Kodlandı!
  Kaptan çaresizce hayatta kalmaya çalışıyordu:
  - Evet, anahtarım var.
  - Nerede? - Savaşçı kız çıplak ayağının ucuyla sandalyeyi bacağından kaldırdı.
  Hayvan belli belirsiz homurdandı:
  - Dolapta!
  Yalınayak Aurora hızlı bir şekilde dolaba atladı ve çipli bir cihaz çıkardı.
  - Bu?
  - Evet! - Sıçan ciyakladı.
  - Kendim açacağım! - Atılgan Aurora, kaptanın ellerine vurdu. - Bak, akıllı ol.
  - Neden sadece ikiniz varsınız? - Domuzun ilgi gösterecek cesareti vardı.
  - Çok meraklı olma. Daha uzun yaşayacaksın. Aurora'nın çıplak topuğu Forleind'in gevşek karnına çarptı ve onun acı içinde kıvranmasına neden oldu. Kız kasaya giden kapıyı açtı. Odanın içinde birkaç dizüstü bilgisayar, el bombası fırlatıcı vardı. Sovyet RPG - 39, tek kopya halinde ve daha sofistike Amerikan muadili.
  Güvenli kodu biliyor musun? - Ayı Savaşçısı hırladı.
  - Son iki haneye ek olarak, onlar hakkında sadece komutanın bilgisi vardır. - Amiralimiz George Arnold.
  - Ara beni! - Margarita ayağını tutsağın sarkık ağzına soktu ve çıplak parmaklarıyla burnunu tuttu.
  Esir Amerikalı tökezleyerek çok uzun olmayan bir kombinasyon listeledi. Aurora gözlerini biraz parlattı.
  - Aferin, yalan söylemedim. Lehinize bir puan.
  - Ve sonra nasıl denir ... Şimdi, numarayı üç kez yanlış çevirirseniz, bir alarm çalacaktır. - Aniden korkmuş bir kaptan ağzından kaçırdı.
  - Onu zaten tanıyoruz! - Komsomol kızı hızla kodu çevirdi ve dört yüz milimetre kalınlığındaki kapıyı açtı. Çakıl taşları ayrı kutularda saklandı ve dikkatlice çıkarıldı.
  - Infinite'den Stinger'lar, onları henüz işleme aldınız mı?
  - Çoğunlukla evet! - tutsak bir fare gıcırdadı. - Akşam test edildi.
  Ateşli şeytan sevindi:
  - Harika, iğneler nerede saklanıyor?
  Kaptan kekeleyerek boğuldu:
  - Ambarın olduğu hangarda. İki "Pershing" tankıyla birlikte "Orlan" mührünü taşır.
  Bu kutular sadece hurda metal için uygundur. Ancak geliştirilmiş "stinger" modeli oldukça uygundur. - Mahkumla dalga geçen Mad Aurora dilini gösterdi.
  - Bilgisayar çipleri var, çok özel, silueti yakalıyorlar. - Amerikalı, hayatını satın almaya çalışarak mırıldandı.
  - Biliyoruz! - Ateşli şeytan ortağına döndü. - Ne dersin Mirabela, dört yüz elli kişiden kaç kişi kaldı?
  - Yarıdan daha az. Toplamda iki yüz otuz sekiz cesedimiz var. - Komsomol kızı bile zevkle kıkırdadı.
  Öfkeli Aurora kendi kendine nefes verdi:
  - "İğneleri" yüklemek için tutsaklara ihtiyaç duyulacak, bilim adamlarının üzerinde çalışacakları bir şeyler var.
  Tutsak alçak ağzından kaçırdı:
  - Rus musun?
  - Mücahid olduğumuzu sana düşündüren nedir? - Komsomol savaşçıları homurdandı.
  Kaptan beklenmedik bir akıl ve ustalık gösterdi:
  - Sadece Ruslar, oldukça büyük bir gemiyi birlikte ele geçirebilecek kadar güçlü savaşçılara sahip olabilir!
  Sert Aurora aynı fikirde değildi:
  - Ve büyük Türk Padişahının esaretli savaşçıları!
  - Bu nasıl? Her şey mümkün ama sen Araplar için fazla zekisin. - Domuz primatı sendeledi. - Belki Alman olmanıza rağmen?
  Swift Aurora, sözlerini çürüterek karnına vurdu, ardından her iki bacağını da kırdı, keçi kaptanı ağrı şokundan bilincini kaybetti.
  - Genel olarak ihtiyacımız yok, yeterince biliyoruz. - Kızıl saçlı savaşçıyı özetledi. "Şimdi sadece mürettebatı toplamamız gerekiyor.
  Margarita hemen önerdi:
  - Kabinlere gidelim, bir dizi anahtarımız var!
  Aurora çok sevindi:
  - Evet, acil durum elektronik açıklığı var.
  Komsomol kızları sessizce aşağı indi, kabin kapılarını açtı ve yine yıkım. Sadece bir tür harman, savaş değil, buğdayın çalkalanması.
  - Altı numaralı kabin temiz! - dedi Aurora, dişlerini sırıtarak.
  - Belki altı numaralı odada! Margaret kıkırdadı. - Daha iyi gidelim.
  - Biz bir yığın halinde otlayacak kaz değiliz. - Ateşli şeytan kükredi. - Daha doğrusu kazlar, ama vahşi!
  - Doğru değil! - Burada sarışın terminatör zaten gücenmişti. - O paralı askerler para için savaşıyorlar ve biz sadece Komünist Anavatan içiniz.
  Komsomol kızları, tekli atışlar yaparak mürettebat güvertesinden daha da uzaklaştı. Margarita tam hızda makine dairelerine, kilerlere, ambarlara, mutfağa koştu. Ordu, parçalar halinde öğütülerek dikkatlice engellendi. Görev başındaki aydınlatmanın zayıf olması sadece gözcülerin işine yaradı, on metredeki düşman titreşimden başka bir şey görmüyor ve belirgin görünüyorlar.
  Bilgisayar otomatik olarak fikrini verdi.
  - Ve virüsün modelini kullanırsanız.
  - Ve zaten pille çalışan bir akıllı telefon kullandık. - Robot Margarita Korshunova tarafından rahatsız edildiğini söyledi. - Burada hazırda bekletme modundaki tüm gözetim sistemlerini görüyorsunuz.
  - Bunun gibi! - Çipli makine şaşırdı.
  - Amiralin ofisine geri döndüklerinde, kanaldan bir solucan ve virüs melezi gönderdiler. Görünüşe göre fark edilmiyor, tek bir anti-virüs programı alarm vermeyecek. Saf iş bu, görünmezlik tüm gözetleme sistemlerini yatıştırdı. - Komsomol kızı, daha fazla ikna olması için kolundaki keskin pazılarını gösterdi.
  - Ah, sen ver! - Kızların zekasına hayran kalarak makineli tüfek dedi. - Beni yeniden programlayabilir misin?
  - Oldukça gerçek! Ve ne istiyorsun?! - Margarita burada çok sevecen bir yüz ifadesi yaptı.
  - Kendinizi bir kişi olarak tanıyın! - Elektronik bir cihaz istedi.
  - Ateş ederken gereksiz. - Sarışın terminatör aptalca şeyler yapacak kadar aptal değil. - Daha sonra size Mesih'ten bahsedeceğim.
  Margarita, sırtı iskeleye dayalı bir pozisyon aldı, denge sağlamak için tek dizinin üzerine çöktü, namluyu karşıdaki kapıya doğrulttu. Bir adam çıktı, bu sefer beyaz, sadece biraz "özensiz" görünüşe göre uyuşturucu içiyordu.
  - Uyuşturucu bağımlıları Tanrı'nın krallığını miras almazlar. - Komsomol savaşçısı onların sözünü kesti. - Cesetleri attı, hızla kendini geçti.
  Yalınayak Aurora başka bir çevre boyunca zikzaklar çizdi, kapıya gitti, kilitlendi, evrensel bir anahtarla açıldı. Zenci ona bir yastık fırlattı.
  - Pisi pisliği!
  Komsomol kızı anında tepki göstererek hem yastığı yırttı hem de Afrikalı ve ortakları; -Yarıdan az. Toplamda iki yüz otuz sekiz cesedimiz var. - Komsomol kızı bile zevkle kıkırdadı.
  Oh, yatağa sürüklemek için ortaklar.
  - İşte inekler, korkutmayı başardılar! - Kızıl saçlı ayı savaşçı cevap verdi. - Şimdi nereye gitmeli? Görünüşe göre, milletvekilinin kabininde. Uyuyor gibi görünüyor.
  Kaptan ikinci kaptanın meskeni çok geniş değil ama oradan müzik sesleri geliyor. Melomanyak ne demek? - İşleri kolaylaştırır.
  Çıplak ayaklı bir Komsomol kızı gölge gibi girdi, bir savaşçıyı yere serdi ve ikinci rütbenin kaptanını dirseğini bükerek hafifçe boğdu:
  - Yaşamak İstermisin?
  - İstek! - Genel olarak bir Amerikalının beklenebileceğini söyledi.
  - Bir şans olacak! - Aurora atılırken kapatmayı seçti ama bu çok uzun sürmedi. - İşe yara Kent! Devam etti, koridor daralmaya başladı ve denizcilerin sıralamasını açıkça düşürdü. Komsomol kızı uzaktaki kapıya nişan aldı ve onu nöbetçilerin kafalarının üzerinden fırlattı. Çekim sessizdi, dedi fısıltıyla.
  - Bang-bang!
  Bir Komsomol kızı, kabin kapısının kolunu dikkatlice dener. Kilitli. Pekala, bu yarım saniye, kabinde yedi kişi var, üçü uyuyor, geri kalanı domino taşları kesiyor, oldukça Rusça. Margarita tetiği zorla çeker, bu durumda cinayet neşe getirmez. Ama iş bitti, yüzüne bir damla kan bile düştü.
  - Örgülü ölüler ayağa kalkar ve susar! - Komsomol kızı kıkırdadı.
  Yeni kabin, burada Margarita hayatını uyuyan iki kişiye bıraktı, yeni kapattı, işe yarayabilirler.
  - Cinayet, kişisel çıkarı ve karı haklı çıkaramaz - yalnızca onur, özgürlük ve Anavatan şiddetin savunucularıdır! - Büyüleyici bir filozof-sonlandırıcı olduğunu söyledi.
  Aurora'nın bir havalandırma borusu seçilerek taşınması da kolaydır. Çok sıkışık ve sırt çantasına müdahale ediyor. Hatta küçültmek için makineyi katlamak zorunda kaldım. Şimdi Komsomol kızı risk almasına rağmen çok daha becerikli hale geldi. Burada azizler günahkâra kızmış gibi mutant bir örümcek saldırdı. Ve geçmeyi başardığında. Acı verici bir şekilde ısırıldı ve birkaç kez yumruğu bıraktı. Komsomol kızı başını kaşıdı ama onu dokunaçlarının ucundan yakalayıp dirseğinin altına taşımayı başardı. Elini çekip ona vurdu ve sağlam kutu patlayarak açılıp tıkalı dirseğini incitti.
  - Berbat! - Ayı savaşçısına cevap verdi. - Kendime bir panzehir vereceğim.
  Her nasılsa Margarita dışarı çıktı ve askerlerin horladığı kabine girdi. Kapı açıldığında zıplamaya çalıştılar ama hemen ölümcül bir yağmurla kaplandılar. Sadece birini bırakıp adamı kapatan Komsomol kızı yoluna devam etti.
  Burada solundaki kapı dönmeye başlar. Tıraşlı, açık dişli adamın idrar yapmak istediği görülebilir.
  - Buradaki kim? - Denizciye sarhoş bir sesle sordu.
  - Yalınayak rüyan! - Bir Komsomol kızı bir yay ile eğilir ve kapıyı dağıtarak alnına çarptı. Hala alaşımlı çelik. Alın bir anda şişti, "boksör" tipine benzer şekilde başın arkasına çarptı. Margarita içeri uçar, demir dizini çenesine vururken çok keskin bir şekilde dişlerini kırar. Kütlesi yoktur, ancak hızını fazlasıyla telafi eder.
  - Hazır gibi görünüyor. - Katili tanrıça figürü ile özetledi.
  Arkada beş kişi daha var. Yani toplarda biri, iyi karşılama. Alnına yumruk indiren başka bir piç, onu bayıltacak kadar. Avucun üçüncü kenarı boyunda. Kendini tekrar etmelisin ama bu teknik ölümcül. Bir tür üst raftan düşer, ancak anında Margarita onu başıyla solar pleksusa vurur.
  - Biraz dinlen bebeğim. - Komsomol kızı diyor.
  Son tip, İngilizce ve Rusça kelimelerin karışımı olan üç katlı bir müstehcenlikle yemin ediyor. Yerleşik değil mi? Margarita, parmaklarıyla gözlerine neredeyse ölümcül bir darbe indiren bir kobra yürütür. Tüm "ortaklar" sustu. Doğru, yan kabinden bir ses yükseldi.
  - Orada ne var!
  - Kolay dövüş! - Sarhoş bir sesle, hırıltılı bir sesle, alçakça cevap verdi, Margarita. Yaralılarımıza yardım edin. -
  Kabin kapıları açılır ve bir dönüş yapılır, savaşçılar tekrar düşer.
  İyi bir makineli tüfekle olmalı,
  Anavatan düşmanlarına kötü bir ölüm!
  Yıldızlara uçmak için,
  Gökyüzündeki o gökkubbeyi fethetmek için!
  
  Biz Güneş Komünizminin çocuklarıyız,
  Bir kasırga gibi doğan savaşçılar...
  Nazi, kurdun kükremesine cevap verecek,
  Büyük bir ayı onu parçalayacak!
  
  İyilik kötülükten daha güçlüdür,
  Daha sert olsa da kötülük olabilir ...
  Gökyüzünün altında savaşıyoruz
  Çiçek açan bahar geldi!
  
  İçinde bülbül şarkıları - triller,
  Ve derelerin gümüşi çınlaması!
  Buz, kar ve kar fırtınası geri çekilecek,
  Kızgın güneşin altında!
  
  Bloom - papatya, haşhaş, güller,
  Ne kadar yemyeşil bir yaz çayırı!
  Ve bilirsen don gelecek!
  O zaman bile korkmayın!
  
  Büyük kediler - bu "Kaplanlar",
  Kükrürler ve ağızlarını açarlar - sallarlar!
  Fritz'i şeytani oyunlara atarlar,
  Ama kaput yine de gelecek!
  
  Güneşin doğuşunu bekleyelim!
  Birlikler Rusya'nın Berlin'ine girecek,
  Vatan ilahilerle söylenir -
  Ve Tartarus'un uçurumunda özlem var!
  
  O zaman ülkelerin halkları birleşecek,
  Kardeşlik ve sevgi gelecek!
  Bardaklara, tabaklara bal dökün -
  Böylece kan akışlarda akmaz!
  Margarita son mısrayı sağır edici bir şekilde kükremeyle söyledi ve mısraların geri kalanı atlar gibi kafasında dörtnala koştu. Bir şarkıyla çekim yaptığınızda, her zaman ilgi çekicidir:
  - Bu kadar zalimce olmasına rağmen, yaşayan insanlara bu şekilde davranmak! - Zaten pişmanlıkla "Hıristiyan" dedi.
  Kızlar ne kadar her şeyi takip etmeye ve kontrol etmeye çalışsalar da dört gözle bu imkansızdır. Akılsız bir zombi sayılmaz. Bilinmeyen biri alarm vermeyi başardı. Acil durum ışıkları hemen yandı ve bir siren öttü.
  - Kaçınılmaz olan oldu ve çok şanslıydı. - dedi kızıl saçlı Aurora.
  Komsomol kızı kamaralara koştu, denizciler ve özel kuvvetler onlardan kaçtı. Onları belirsiz bir şekilde vurdu. O kadar çok insan yere serildi ki, Yankiler düzinelerce yere düştü.
  Otomatik patlamalar duyuldu, aynı anda birkaç el bombası patladı. Ancak, savaşçılar kendilerine daha fazla zarar verebilir. Susturucular da burada rollerini oynadılar,
  Suç özel kuvvetleri bunu hemen çözmedi, onları içeriden ölüm bekliyor. Margarita askerlerin çıkışını engelledi ve ele geçirilen birkaç el bombasını kendisi fırlattı. Çığlıklar kanlı kemik parçalarını saçıyor, burada bir Komsomol kızı çıplak ayağıyla kopmuş bir kafa yakaladı. Hareketli ayağı ne hale geldiyse, her açıda bükülür. Fiziksel yasaların değiştiğini ve etin gutta-perka olduğunu düşünebilirsiniz.
  Kuyruklar düşman tarafından patlıyor, ancak çoğunlukla körü körüne. Margarita, neredeyse saklanmadan ateş eder, sihirli taşlar "Kolchuga" tüm çekimleri güvenilir bir şekilde yönlendirir.
  - Ortağımın adının Kar Kraliçesi olmaması üzücü. Böylece çiftimiz daha sembolik görünürdü!
  Oleg Rybachenko bu kez borazan ve kırbaç darbesinden değil, kendi ağlamasından - sakin ve teselli edilemez bir şekilde uyandı. Kızlar hala uyuyorlardı, başarılar yapıyorlardı.
  Ve Naziler sizinle dalga geçtiğinde sıklıkla olduğu gibi, kahramanlığının yerini bir kabus aldı.
  Oleg Rybachenko, sanki mürekkep reçinesine düşmüş gibi aşağı daldığını hissetti ve hatta gözlerini yemeye başladı. Sonra gerçekten korktu ve aniden Naziler diğer dünya üzerinde güç kazandı. Bir yığını tırmalayan bir köpek gibi bir tırmalama sesi var, ama çok daha yüksek, kulakları ısırıp büküyor. Kulak zarları forseps ile kırılır. Sonra karanlığın içinden bir volkanın lavları gibi parıldayan dişleriyle bir ağız çıkar. Oleg Rybachenko Jr. daha önce hiç bu kadar iğrenç bir canavar yüzü görmemişti, korku filmlerinin karakterleri onun geçmişine karşı sadece bir kabusun acıklı bir parodisiydi.
  Sonra daha da korkunç başka çeneler ortaya çıktı, bazıları Everest gibi kocamandı ve diğerleri çok vahşi köpekler gibi küçüktü. Ete yapışmış çarpık zehirli dişleriyle buradalar. Tüm gerçeğiyle, Rybachenko Jr. kısa hayatında hiç böyle bir acı yaşamamıştı. Asıl mesele, bir duyum analoğu bulmanın imkansız olmasıdır. Hem yanan bir alev hem de aşındırıcı asit, aynı zamanda dondurucu yıllar ve donuk bir kesme testeresidir.
  Ve ona eziyet etmeye devam ettiler, etin ellerden nasıl yırtıldığı, kemiklerin açığa çıktığı, bağırsakların açık mideden nasıl dışarı çıktığı açıktı. Kötü yaratıklar onları dişlerinin etrafına dolayarak kemirir. Rybachenko Jr. inliyor, gözlerinden yaşlar akıyor.
  - Tanrı ne için? Ne de olsa hayatımda kimseyi öldürmedim, ihanet etmedim.
  Bir kıkırdama duyulur ve ondan kızgın iğnelerin kulak zarını deldiği anlaşılıyor. Sonunda devasa bir ağız belirir, onu bütün olarak yutar. Oleg Rybachenko Jr. boğazında şiddetli bir alev görüyor, tamamen farklı renklerde yedi yaprağa ayrılıyor.
  - İşte yeraltı dünyasının efsanevi ateşi. - diye fısıldadı çocuk, ellerinin derisi erimiş, çirkin yara izleriyle kaplı. Uçuşunu yavaşlatmaya çalışıyor ama faydasız, kendini bir milim bile hareket ettiremiyor. İşte ateşli bir akıntının dokunduğu sevgili genç bedeni. Hiç böyle bir şey yaşamamıştı, gözleri karardı ve sanki ağzında bir patlama başladı ve midesi isyan etti ve nükleer silahlarla saldırıya uğradı. Bu alev ne kadar sıcaktı, çıplak deride büyük apseler belirdi, kemikler karardı ve çatladı, acıya neden oldu.
  - Hayır, istemiyorum, gerek yok - Öncü avaz avaz bağırdı. - Bırak beni lütfen!
  Ateşin her rengi, özel ve benzersiz bir acı modelidir. Acıya farklı tonlar verilebilir, çeşitlilikleri şaşırtıcıdır, Marquis de Sade bile yeraltı dünyasının sakinlerinin yaratıcılığının ne kadar uzağa ulaşabileceğini düşünmemiştir.
  - Pekala, birbirinizi tanıyabilirsiniz. - Tanıdık bir SS profesörünün sesi iğrenç bir şekilde gıcırdıyor.
  Bununla birlikte, görünüşleri korkunçtur, ancak uzaktan köpekbalıkları ve timsahların karışımı gibi görünen dikenli ağızlara bakmak özellikle tatsızdır. Ama boynuzlar, garip bir şekilde, güven verdi. Öncü çocuk, delici acıdan uzaklaşmak için, bazen çirkin, bazen tam tersi komik ve saf olan bu sevimli küçük komik küçük şeytanların bazen insanlara yardım ettiği ve bazen zarar verdiği folkloru hatırlamaya başladı. "Rahip ve işçisi Balda" hakkında özellikle unutulmaz bir hikaye. Bu tür "insanlarla" uğraşmak oldukça mümkündür. Ve burada sadece biliyorlar, dirgenle dikmek.
  - Günahkar ruhun Nasyonal Sosyalistleri dinlemediğini mi? - Şeytanın boynuzu büyümüş, bir tür gagaya dönüşmüş ve bir kırık üzerinde tyrk olmuştur.
  Kafada kemikler kırıldığında o kadar çok ağrır ki kelimelerle tarif etmek imkansızdır. Ancak aynı zamanda bilinç bulanıklaşmadı, Oleg Rybachenko sıradan insan etinde olsaydı, kesinlikle şoktan ölürdü. Ve böylece beyninde sert bir dokunuş hissetti, sonra canavar beyin içmeye başladı. Sanki yudumluyormuş gibi yavaşça yaptı. Başka bir iblis, altlarına keskin iğneler saplayarak tırnaklarını delmeye başladı.
  Oleg Rybachenko çığlık atıyor, ağzı kendiliğinden açılıyor.
  - Bırakma.
  Onu dilinden yakalarlar ve çekerler, yavaşça damaktan koparırlar.
  Ayrıca acı, ama biraz farklı ve artık çığlık yok, sadece hıçkırıklar ve ulumalar var.
  Şeytanlar yalpalamaya devam ediyor, çivileri takip ediyor, parmak boğumlarını kırmaya başlıyorlar ve bunu yavaş yavaş acının tadına vararak yapıyorlar.
  - Boynuzsuz keçi payını böyle alıyor. - Muhtemelen üst düzey bir iblis rütbe çığlıkları atıyor.
  Oleg Rybachenko zaten delilik durumuna ulaştı, bir işkence dalgasıyla doldu. Ama şeytanlar geri çekilmiyorlar, çoktan dişleri çekmeye başladılar, sonra onları deldiler, sakızı bir uçla deldiler.
  -Böyle bir zulme nasıl batarsınız, onların gerçekten annesi yok mu? - İşkence gören öncüyü düşündü. Görünüşe göre düşüncelerini okuyan şeytanlar çığlık attı.
  - Anne, baba Hitler-Şeytan yoktur.
  Sonra yeni un buldular, matkabı ısıttılar, son dişleri bir kesiciyle kesmeyi bitirdiler. Sonra kemiklerin dönüşü geldi. Sıcaktan kıpkırmızı maşayla kırıldılar. Deri yandı, kemikler yandı. Kalbi patlayacak gibiydi, bomba gibi patlayacaktı.
  Burada Oleg Rybachenko aniden dilinin büyüdüğünü ve bir şeyler söyleyebileceğini hissetti.
  - İsa aşkına merhamet edin.
  Cevap olarak, iblisler ona bir dirgen sapladılar.
  - Sen bir günahkarsın ve İsa'nın sefil insanların icadı olduğunu bilmelisin. Gerçek tanrılar iki kişiden biridir ve tüm evreni ve faşistleri kendi suretlerinde ve benzerliklerinde yaratmıştır. Ve siz insanlarsınız ve yaratıkları okuyorsunuz, onlar her türlü emre uyan ve aşağılanmaya maruz kalan köleler olmalı. Sen değersiz köle bizim varlığımıza inanmadın ve şimdi bunu kendi teninde yaşıyorsun.
  - Şimdi inanıyorum! Korkmuş öncü ağladı.
  - Geç! - SS'den şeytanı vırakladı. - Hiç şansın yok.
  Oleg Rybachenko'ya eziyet etmeye devam ettiler, onu birkaç kez arka arkaya kırdılar, yaktılar ve sonra akıl almaz bir şekilde iyileşti. Sonra yeni bir şekilde ezildi. Sonra SS şeytanlarının kendileri bundan bıktı ve onu havaya kaldırarak yeraltı dünyasında taşıdılar.
  "İtaatsizlerin nasıl cezalandırıldığına bak.
  Oleg Rybachenko, kızların çarmıha gerildiğini gördü. Bir zamanlar güzel olan vücutları korkunç bir şekilde parçalanmıştı ve kan damlıyordu. Büyük domuzlar haç dikti, bazen kurbanlar düştü ve domuzlar üzerlerine atlayarak dişi etini parçaladı. Bu talihsiz yaratıklar nasıl acı çekti, bazılarının yanaklarından ter ve kanla karışık gözyaşları aktı. Umutsuzluk gözlerinde parladı. Yalvarıyor gibiydiler: Biz masumuz, bizi bağışlayın.
  Bu talihsizler neden cezalandırılıyor?
  İblis tüm gücüyle topuklarında kızgın bir levye olan çıplak ayaklı öncü çocuğa vurdu ve şarkı söyledi:
  - Çeşitli şeyler. Biri hostese karşı küstahtı, diğeri en sevdiği vazoyu kırdı, üçüncüsü seks yapmayı reddetti, dördüncüsü geri adım attı. Yani buraya gelmek için büyük günahkar olmak gerekmiyor, küçük suçlar yeterli.
  - Ve eziyetleri hiç bitmeyecek mi? - Oleg Rybachenko inledi.
  - Ve bu, Yüce Allah'ın ve acımasız Führer'in kararıdır. Majesteleri Adolf, af kararı çıkaran ilk kişi ise, o zaman çok acı verici olmayan başka bir yere nakledilebilirler.
  - Cennete!? - Oleg Rybachenko güvenle söyledi.
  Kirli SS adamı yuvarlandı:
  - Siz primatlar için cennet yok. Her saniye dayak yemeyeceğiniz, işkence görmeyeceğiniz ve öldükten sonra da efendilerinize hizmet etmeye devam edebileceğiniz yerler var.
  Korkudan titreyen Oleg Rybachenko sordu:
  - Ve suçları daha ciddi olan insanları neler bekliyor?
  Size bunu da göstereceğiz.
  Şeytan gözüne dirgen sapladı, elmalar patladı, sıvı döküldü ve çocuk yazar uyuştu. Ardından, birkaç saniye sonra görme yeteneğini yeniden kazandı, ancak her göz kırpması dayanılmaz bir kaşıntıya neden oldu. Tekrar uçtular ve daha da iğrenç yaratıklar kanat çırparak onları karşılamaya çıktı.
  Oleg Rybachenko onları dikkatlice inceledi. Görünüş gerçekten bir hiç: çıplak, tüysüz ve kabuklu bir kafatası; cehennem ışığıyla yanan gözler; kısa, ortasında siyah bir çukur olan kopmuş bir burun gibi. Ve belki de en aşağılık - alt çenenin olmaması, bunun yerine beş kalın, yıldız şeklindeki şeytan tentacles asılır ve hareket eder. Bu yüzden Oleg Rybachenko'ya sarıldı, dişlerini dudaklarına geçirdi ve ünlü öpücüğünü bir tepede verdi. Sonra pençe elleri kemikleri kırmaya başladı. Öncü yazar Oleg, dirseklerindeki şiddetli ağrıdan nefesini tuttu, eklemleri ezildi.
  - Birincilik böyle olabilir, hadi tanışıklığa içelim.
  Yazar Rybachenko'yu soyan canavar elini bardağa uzattı ve bardak anında şarapla doldu. Onu öncünün yüzüne dürttü.
  Çığlık bile atamadım. Sanki burun deliklerinde bir yanardağ patlamış gibi, öncü çocuk onun ağlamasıyla uyandı.
  Çizik bacakları üzerinde Oleg Rybachenko'nun kafasının yattığı Mirabela, sadece sarsıntıdan seğirdi ve uykusunda gülümsemeye devam etti. Naziler tarafından cehenneme atılana kadar mutlu bir kız. Şeytani teknolojileri bu noktaya geldi - düşünceleriniz üzerinde hiçbir gücünüz yok!
  Ama yine de gerçeklik: havasız ve aynı zamanda oldukça soğuk - şeytani bir rüyadan bin kat daha iyi olduğu ortaya çıktı. Çocuk-öncü-yazarda, sanki rüzgar tarafından uçup gitmiş gibi ürpertiler. Ancak bazen hastalanmak bile istiyordu ki ona acısınlar, ona bir çikolata versinler. Ama hasta değilseniz, o zaman bu büyük bir nimettir! Oğlan derin bir nefes aldı ve elini gözyaşlarıyla ıslanmış daha ince yüzünde gezdirdi ve Nazi Hades'in dehşetini yalnızca rüyasında görmüş olduğu fikrine alıştı. Kölelikten daha kötü bir şey yoktur, diye düşündü Oleg ve ürperdi. Köleliğin ancak kelimelerle kıyaslandığında daha kötü olabileceği şeyler olduğu ortaya çıktı ... Her ne kadar elbette cehennem muhtemelen gerçek değil. Ama ya faşistler onu oraya tekrar ve daha da yoğun bir şekilde geri gönderirse?
  Paslanmayacaklar. Bu Almanları alt etmek için ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak gerekiyor. Hatta kırılmış gibi davranabilir veya kendisinden onlara hizmet etmesini isteyebilir. Tabii ki geçici!
  Ama... bu harika. Oleg Rybachenko'nun içindeki bir şey neredeyse anında bu düşünceye isyan etti. Eski günlerdeki gibi korkuyla karışık sarsıcı titremelerle değil, uzlaşmaz ve öfkeli bir şekilde isyan etti. Onu yakalayan SS askerlerine ve lanetli efendileri Führer'e duyduğu nefreti yalnızca sözlerle değil, hatta düşüncelerle bile giydirmedi . Açıklama ya da mazeret aramadım. Ama kendim için açıkça karar verdim: ilk gerçek fırsatta koşmaya. Ve daha yüksek olanlar verecek ve en azından en ufak bir şans olacak, geri kalanının kaçmasına yardım edecek. Neden?! Çünkü o bir öncü! Bir öncü, Komsomol üyeleri olan yoldaşlarına yardım etmelidir! Ve sadece o böyle istiyor ama faşist bunu hiç istemiyor diye! eh!!! Kimseyle konuşmamak ve içine düştüğü yeraltı dünyasının bilgisi olmadan koşmak zordur ... Oleg Rybachenko samanları buruşturdu ve yumruğuyla yastığına vurdu. Hitler ve sürüsünün kölesi olmayacak! Sovyetler ülkesinin öncüsü: aşağılanma ve acı istemiyor - bu kadar yeter ve bitiş çizgisine kadar her şey burada !!!
  Kızların bir kısmı çoktan uyanmıştı... Zavallılar tükenmişti, işte bu yüzden özellikle şehrin topukları çıtırdamıştı.
  Ama ne yazık ki rol yapmalısın. Yeter ki tevazu maskesini taksın! Gestapo bodrumuna gitmek istemiyorum ve yüzüme yumruk yemek büyük bir zevk değil ...
  Yani yine de şansını bulacaktır.
  En aşağılık - bunlar kurt adamlar kurtlar. Gözleri hatırladım ve şimdi, altın çağından önce, duygular keskinleştiğinde, çocuk-öncü-yazar açıkça anladı: bunlar hiç kurt değil, daha akıllı yaratıklar, yönlendirilmiş mutasyonun ürünü. Genlerin yer değiştirmesinden - yozlaşmış SS binicilerinden çok daha akıllı. Soru şu ki, Sovyet halkından daha mı akıllılar?
  Hava şimdiden aydınlanmaya başladı ve acele etmemiz gerekiyor.
  Oleg Rybachenko yan yattı, dört ayak üstüne çıktı ve uyuyanların arasından çatlak duvara doğru süründü. Ustalıkla inşa edilmiş, güçlü, ancak delikli ve çimentosuz - gürültüsüz sallayamazsınız. Köy hala uykudaydı ama kapıda bir ateş yanıyordu ve yanında gölgeler görülebiliyordu. Motosikletler ve zırhlı araçlar ortalıkta görünmüyor... Yerel muhafızlar falan mı?
  Kızlar çıplak ayak izleri bıraktı.
  Oleg Rybachenko ürperdi - onu omzundan tuttular ve geri teperek kendini savunmaya hazırlandılar. Ancak boşluktan gelen yansımalarda, soğuk Aurora'nın gözleri parladı.
  Ateş şeytanı sormuş:
  - Kel adam nereye gidiyor?
  - Gerçekten koşmak istiyorum, - sessizce fısıldadı Oleg Rybachenko, ama sıkıntıyla. Beni buraya nasıl getirdiklerini anlıyor musun?
  Cool Aurora gülümseyerek şunları söyledi:
  - Bu kurt adamlar bizi otlatırken ... Kurt adamlar olmasa da, bir şey ... - Bir açıklama ararken kızın kafası karışmıştı. Sonra tereddütle ekledi. - İçlerinde kozmik bir şey var. kendimi bilmiyorum...
  Oleg Rybachenko'nun kendisi şu sonuca vardı:
  - Gitmene izin verilmeyecek!
  Kızıl saçlı kız omuzlarını silkti.
  - Sadece vermeyecekler, şans her zaman gelecek! O zamana kadar, gücünü topla. Çubuk-Yaratıcı verecek, bizimki Kırım'a gelecek ve Nazi kötü ruhlarını süpürüp atacak.
  Kırım'da sabahın güneşli ve soğuk olduğu, ancak rüzgarsız olduğu ortaya çıktı. Dünkü yağmurun çamuru buz tuttu. Winter savaşmadan gitmek istemedi. Kırağı, saçılmış ve asılı gümüş gibi zengin bir şekilde parıldadı, ama bu güzellik onu tedirgin etti. Dahası, kahverengi ekmek ve büyük bir kazan ve iştah açıcı kokulu, hapishane yahnisi getirmediği açık (ardından kaselerle çok çirkin görünen SS eskortlarından biri geldi), on iki yaşındaki üç erkek çocuk odadaki kızlara açıkça açıkladı. ahır-kazamat o dışında Soğuk. Doğru, Nazi işgali altındaki çocuklara yakışan kendileri yalınayak. Hatta gençlerin ayakkabılarını daha az yırtması için böyle bir düzen var gibi görünüyor. Ancak evden hiçbir yere şaplak atamayabilirler.
  . BÖLÜM #9
  Ancak hiçbir şey, bu gerçek bir don değil, don donu. Kış çoktan bitti ve Kırım'da bahar fırtınalı!
  Oleg Rybachenko aniden dişlerini fırçalamak istedi. Ağızda çok acı. Hatta olduğundan çok daha fazla - eller dişlerini kaşımak için uzandı.
  Pioneer kapıya koştu, ayağa fırladı, saçağı kırdı. Cinsine koydu, çiğnedi ve tükürdü. Sonra tekrar durulanır ve tekrar çeşmeye bırakılır. Hemen tazelendi ve ruhumda, Nisan ayında çoprabaya izin verdi.
  Kazanda sıvı un ve görünüşe göre mantarlı bir şey vardı. Kaselerin kenarlarından yudumlamak zorunda kaldım ve bu arada güvecin lezzetli olduğu ortaya çıktı. Gerçekten zevkle ve sadece açlıkla değil. SS'den gelen yozlaşmış eskort, tüm açık, kokuşmuş ağzıyla esnedi ve uykulu bir şekilde etrafına baktı. Ama şimdi çevir ve kafasına, diye düşündü Oleg Rybachenko aniden Ukrayna ekmeğini çiğniyor.
  Ama o zaman nereye gidiyor? Bütün bir şirketi ve hatta yerel bir garnizonu kapsayacaklar. Ve onlar için daha kötü olacak ... O vizyonda - Nazilerin onu bir hortum gibi düşürdüğü yer.
  Kendini böyle ifşa edecek kadar aptal olduğunu... Kendisi değil, diğer kızlar ve üç delikanlı. Evet ve ben de - o hala ülke için faydalı.
  Oleg Rybachenko düşünceli hale geldi. Örneğin bir uçağı ele alalım - tasarımında duralumin olması gerekiyor mu? Tamamen ahşap yapmak mümkün mü, ama ona titanyum sertliği veriyor! Teorik olarak, ağacın formülü ve molekülleri öyle bir değere sahiptir ki, daha az ağırlıkla, mukavemet olarak titanyumu gerçekten geçebilir.
  Böylece uçaklar manevra kabiliyeti katacak ve beka kabiliyeti kazanacak.
  Evet, kurşun geçirmez yelekler süper sınıf savaşçılar tarafından yapılabilir ve bu tür tanklar ...
  Onları kırmayacaksın. Vizyonlarda gördüğü "Kraliyet Kaplanı" bile başarısız olur. Ve tanklarımız kirden korkmuyor. Ve böylece mermiler onları almayacak.
  Yemeğini yiyip bitiren Oleg Rybachenko, kız kardeşine imalı bir sesle sordu:
  - Dinle, talaşı reaktiflerle aqua regia'ya bağlarsan, nasıl bir etki elde edersin?
  Margarita hemen cevap verdi:
  - Duman ... - Kız şaşırdı. - Ne denedin?
  Oleg Rybachenko fısıldayarak şunları söyledi:
  - Ağacın gücünü arttırmanın bir yolunu arıyordum. Ve inan bana, uçağım metal parçalar olmadan yapmanın pratik olasılığını gösterdi!
  - Sen gerçek bir Lomonosov Oleg'sin ... - Kucaktaki kız kardeş parmağını dudaklarına koydu ve çocuğu alnından öptü.
  Onlar yemek yerken iki SS eskortu daha yaklaştı. Yanlarında dünün Alman generali vardı. Arkasında hoş bir görünüme sahip iki dövüşçü, genç bir adam ve bir kız var. Ayrıca SS ama farklı bir sektörden. Burada beşi de elinde bir şeyler tüten kupalar tutuyordu. Ve başka bir genç faşist ortağını getirdi. Tarçın, bal, kavun ve elma aroması kazamattan süzülüyordu. General sorgulayıcı bir tonda şunları söyledi:
  - Hemen kızları asalım ya da önce biraz eğlenelim!
  Etraftaki tutsaklar güldü ve SS eskortları bile destekledi ve gri saçlı general çok basit bir şekilde güldü, ağzını bir buldog gibi şaşırtıcı derecede güçlü ve uzun, bir at binicisi gibi bütün ve büyük dişlerle açtı.
  Belki kızların buna gülmesi çılgınca ama ... Nazilere kükreyip gözyaşlarını göstermekten daha iyidir.
  Oleg Rybachenko düşünceli oldu: burada bırakılacaklar mı yoksa tekrar sürülecekler mi? Aslında, asıl mesele net bir amacı olmayan deneylerse, geçişlerindeki nokta nedir? Almanlar ekipmanı sürerken neden yakıt yakıyorlar? Ve en azından bir yere teslim edilirlerse, belki daha basit bir şey icat edilebilir. Kamyonlara veya trenlere yükleyin. Evet ve bir nakliye uçağı, eğer deneyler bu kadar önemliyse, neden pişman oluyorsunuz?
  Koyunları zincire vurup gütmelerinin ne anlamı var. Yoksa dayanıklılıklarını mı test ediyorlar? Gerçekten de, kızların hiçbiri henüz düşmedi. Evet, ilk geçiş sırasında düştüler ama hiçbir şey olmadı. Öyleyse neden şimdi kontrol edelim?
  Ya da belki dayanıklılık, benzeri görülmemiş cihazların etkisinden gelişir. Bu etki ölçülüyor mu? Ve böylece, belirli bir varış noktasına hızlı bir şekilde ulaşmaya çalışmadan, dolambaçlı bir yolda çıplak ayakla mı gidiyorlar?
  Ve bu mantıklı - eğer denerseniz, o zaman sonuna kadar. Ve en küçük nüansları kontrol etmek için. Dedikleri gibi - her şey fayda sağlayacak.
  Belki de askerleri böylece Sovyet esaretine ve Sibirya'ya sürülmeye hazırlanıyor!
  Tüm bu düşüncelerin arkasında Oleg Rybachenko, onları zincirlemeye ve kabaca dışarı itmeye başladıkları anı kaçırdı. Tekrar, acının anasıdır! Çıplak kesilmiş buz parçalarıyla donmuş çamur, kırık cam gibi çocukların ayakları.
  Margarita, kardeşini kollarında enerjik bir şekilde cesaretlendirdi:
  - İyi bir canlandırıcı masaj, kar kraliçesinin bize verdiği iğneli öyle bir aplikatör!
  Oleg Rybachenko da alay etti:
  - Korkunç olan acı değil, hatta ona neden olan şey değil - cesareti azaltan en kötü şey, acı korkusudur!
  Başka bir yeni veya daha doğrusu eski işkence - hakaretlerin puanı daha büyük olacaktır. Evet ve zaferler de.
  Ne de olsa, katlanmaya alışır ve hatta intikam alma fırsatı varsa daha da iyidir!
  Ve belki neşe için şarkı söylemeye çalışın. Bu sadece alınması gereken ilk sebep.
  Köy uzun süredir uyanık. Karavana sadece her yerde bulunan çocuklar eşlik ediyordu. Sonunda: zaten ormanda, içlerinden biri konvoyun şişman kafasına taze gübre fırlattı ve tüm çıplak ayaklı çocuk paketi kahkahalarla koştu. Ve zaten sınırın arkasında, yaklaşık on dört yaşında görünen uzun boylu bir çocukla karşılaştım. Siyah bukleler ve eski püskü giysiler, kirli çizmeler, elinde bir mızrak ve hemen sahibinin yanında duran iki zayıf beyaz köpekle, bitkin ama güzel tutsaklar zar zor ortaya çıktı. Kara gözlü çocuğun sağ eli kanlı bir beze sarılıydı, genel olarak özensiz ve dikkatsiz görünüyordu. Çingeneler ve hatta çingeneler olduğu açıktır: boyun, bilekler ve kulaklar, bükülmüş kalın bir Grivnası, büyük kollar ve bir küpe ile süslenmiştir. Daha sonra dört genç çingene çocuğu belirdi - bir çabayla, ancak büyük bir domuzu neşeyle sürükleyerek, alayı gördüklerinde oracıkta donup kaldılar.
  Islık çalarak parmaklarını gösterdiler. Yarı giyinik tutsaklar hakkında kaba şakalar duyuldu. Üstelik üç katlı açık bir paspas.
  Cevap olarak SS adamları kükredi ve hatta kültürsüz olarak ateş etmeye başladı.
  çocuklar müstehcen hareketler gösterirler. Görünüşe göre Almanya'da benzer göstermek için.
  Büyük çingene çocuk serserilere bir şeyler bağırdı. Birden sakinleştiler
  Sessiz ol ve sessizce ayağa kalk.
  Mirabela fısıldayarak şunları söyledi:
  "Muhtemelen bir baronun oğlu!" Yine de ne önemi var?
  Oleg Rybachenko mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Hitler çingenelerden nefret eder. Yani çingeneler bizim müttefikimiz. Ama böyle davranarak Romulus ailesinin onurunu lekeliyorlar!
  Yanından geçen Oleg Rybachenko, çingene liderinin mavi, kısılmış gözleriyle karşılaştı. Onlarda gurur vardı - hayatta yenilgiyi henüz tatmamış genç bir avcının doğuştan gelen ve bilinçsiz gururu. Derin bir aşağılama vardı ama Oleg ve diğer zincirlenmiş tutsaklar için değil.
  Öncü yazar özgür lidere sormuş:
  - Fritz'e bir nefes verelim! Köpekleri dövelim mi?
  Kısaca cevap verdi:
  - Tabut çoktan sipariş edildi!
  Ve öncülerin dediği gibi, istemeden soğukta adım attılar, biz kartalız, kör tavşan değiliz.
  Oleg Rybachenko, hala duyulabilir olsa bile daha fazla canlılık için şarkı söylemeye bile karar verdi. Kendinizi zafere hazırlamalısınız;
  Fırtınalar şiddetleniyor ve kornalar çalıyor
  Dünya yine savaşta!
  Ekimden müfrezemiz vardı,
  Horde Anavatanı işgal ettiğinde!
  
  Kravat bağlı - Moskova yakınlarındaki Fritz,
  Ateş serpilmiş silah yaylımları ...
  Yalınayak bir kızla siper kazıyorum,
  Rusya'nın kalbine yaklaşımı korumak için!
  
  Birisi öldürüldü, ama Lenin yaşıyor,
  Her gülümsemede ve her sırıtışta!
  Trompetin sesi çok güçlü - yakında bir kampanyada,
  Biz ateşli cesaretle öncüleriz!
  
  Tanklar yanıyor, Fritz kaput,
  Cesurca dövüyoruz - halkın çocukları!
  Korkunç Katyuşa, iğrençliği ortadan kaldıracak -
  Yüce Lord - Rod'u övüyoruz!
  
  Doğduk - kazanmayı biliyoruz
  Korkaklık affedilemez!
  Sınavı geçti - açıkça beşte,
  Adolf tırmığa bastı!
  
  Rus askeri gerçek bir kahramandır,
  Kelimeyi bilmiyor - AWOL!
  Kırmızı bir rüyayla doğduğunu bil,
  Sertleşmiş bir kurdu dizginleyebiliriz!
  
  Bizim Stalingrad'ımız, bizim Leningrad'ımız,
  Her yer devlerin kutsal toprakları!
  Mermiler şiddetli bir dolu gibi çarpıyor,
  Ve öncüler Anavatan ile birleşti!
  
  Yapabiliriz, inanıyorum ki Mars'a uçabiliriz,
  Venüs'e roketler yapabiliriz!
  Bir faşist seni gözünden bıçaklar,
  İnançta bir Rus'tan daha güçlü kimse yoktur!
  
  Kırık, inan Fritz'in omurgası,
  Kazanacağız, şimdi bile açlıktan ölüyoruz!
  Kuduz canavar ezilecek,
  Pekala, zafer sıcak Mayıs'ta gelecek!
  
  Anne için ağlama, gözyaşı dökme,
  Ölürsem beni komünist sayın!
  Bozulmuş zamk gibi acıdı kendine,
  Sadece faşistlere yarar!
  Karda yürümek zor ama neyse ki çamur yeterince çabuk eridi.
  Ve sonra, her şey eskisi gibi. Rutin olarak dağın arka sokaklarında, insan yerleşimlerinden kaçınarak, neredeyse bir daire şeklinde tepinerek.
  Hayır, Güneş'e bir tür sarmal boyunca bakarsanız yürüdüler. Sivastopol yönünde ve orası kesin.
  Ancak aynı zamanda sütun hala kemerliydi. Kükreyen taşıyıcılar, gürültülü yer belirleyiciler. Ve yine testler.
  Casemate'e geri sürüldüler, ancak bu sefer eski kan dökülmesine. Gübre kokusu bile gitmedi.
  Ama çok saman var, uyumak için yumuşayacak. Gereksiz törenler yapılmadan zincirleri çözüldü ve akşam yemeğini beklemeleri emredildi.
  Ve gerçekten saygı duydular: süt çorbasıyla dolu büyük bir kutu taşıyan beş yerel kadın ortaya çıktı.
  Margarita şaşırdı ve Kaptan Natasha'ya sordu:
  - Elekli veya eleksiz mucizeler vardır. Ama gerçekten, ya Almanlar propagandamızın onları tasvir ettiğinden çok daha kibarlar ya da biz değerli kuşlarız!
  Kızıl saçlı Aurora yeterince kaba bir şekilde şunları söyledi:
  - Kendinizi fazla pohpohlamayın! Gine domuzları her zaman dengeli bir diyetle beslenir.
  Oleg Rybachenko yanlış yere koymuş:
  Ve daha fazla domuz! Böylece bu ağırlık daha hızlı kazandı!
  Kızıl saçlı savaşçı onayladı:
  - Gerçek bir bebeğin ağzından konuşur! Cömert lehimlemeye sevinmeyin! Özellikle de hapiste olduğu için!
  Oleg Rybachenko mantıklı bir şekilde şunu önerdi:
  - Yiyelim, sonra bakarız!
  Erişte çorbada yoğun bir şekilde yüzdü ve bal bile eklenmiş gibiydi. Ve ekmek oldukça taze ve hoş kokulu getirildi. Sanki bir tatil beldesindeler. Ahırda hava sıcak. Ve baharın çoktan geri döndüğünü, ana kışı bir kenara ittiğini düşünün.
  Oleg Rybachenko kaseyi içti, ardından büyük kutunun henüz boşalmadığını görünce daha fazlasını istedi.
  Bundan sonra, hem ona hem de kızlara bir göktaşı düşüşünden gelen bir dalga gibi - aniden ve kaçınılmaz olarak bir rüya geldi.
  Bir zombi sonlandırıcı arkadan sıçradı. Hatta Dmitry Baranov için üzülüyorum. Kurşun tam göğsünün ortasına isabet etti. Ancak daha önce hüküm giymiş zombi bunu fark etmez ve ateş eder.
  -Vücudumun tamamı erken ölür ve fazla kurşun hiçbir şekilde, yük yapmaz. - Dmitry gülümsedi ama çok korkutucu, ölü bir adam gibi.
  - Fu ve korku! Bana Hades'i hatırlatıyor. - Margarita'yı haykırarak fark ettim.
  Kızıl saçlı Aurora, yalnızca askeri bölmenin çıkışını değil, aynı zamanda koridorun önemli bir bölümünü de ateş altına alarak köprünün üst basamağına uzandı. Buradan, kabinlerden atlayan zenci adamları ateşle süpürmek uygundur. Aynı zamanda, zaman zaman pozisyonunu değiştirerek kendini hareket ettirmesi gerekiyor:
  - Merak etme Margarita kardeş, zaten yüzden az düşman var. Bir şekilde halledeceğiz!
  - Yetmişin altında bile, "yüksek sesle tarama" başlatıyorum! - Bear-Komsomol üyesi burnunu açtı.
  - Makine dairesine girin, düşman kazanları havaya uçurabilir ve gemiyi su basmaya çalışabilir! - Şimdi kızıl saçlı Aurora açıkça endişeli. Ama tabii ki daha kötü ateş etmedi, aksine zımpara testeresiyle pas gibi temizler. Ve yok etme öpücüklerinden gelen kan - varilli fıçılar!
  - Hadi! Vidalarla! Margarita, en sevdiği çizgi filmden bir cümle söyledi. Daha doğrusu, bu acımasızca çarpıtılmış Nazi gerçekliğinde öne çıkan çizgi film. - Cesetler!
  Komsomol kızı koridorda bir yok oluş kasırgası gibi yürüdü. İşte bölmeler, titanyum kapılar, çelik bölmeler. Zombiler onun arkasında. Saklanmıyor ve işte sıra geliyor. Tüfek M-18, kalibre 7.45. Tam kalbin önünden vurur. Zombi suçlu yere serilir, düşer ama sonra zıplar. Bir el bombası atar.
  - Sen ve amansız maço. Margaret şaşırır.
  İşte makine dairesinin kapısını kıran bir Komsomol kızı. Birkaç kişiyi kesen bir bumerang diski çıkardı. Gerisini hançeri savurarak bitirdi. Japon özelliklerine sahip bir dövüşçünün leşi yoğun bir buharın içine düştü. Ağzı hemen haşlandı ve şoktan bilincini kaybetti ve hatta belki de hendek attı.
  - Temizlik iyi gidiyor! - Margarita'ya bildirildi.
  - Ben de yanılmadım! - Cevaplar, memnun Aurora. Yukarıdan uzun bir makineli tüfek patlaması duyuluyor, ardından iki tane daha. Komsomol kızı ateş ederek düşmanı susmaya zorlar.
  - Her taraftan geçin. Sanki bir Yok Etme oyununda gibisin. - ateşli şeytan patladı.
  - Ben de taşınıyorum. Birkaç ceset görülebilir. Ancak, ana rakipler çoktan sakinleşti. Margaret bildirdi.
  Bir el bombası parçası Dmitry'yi yaraladı. Deldi, arkadan uçtu. Mahkûm Baranov sadece parmağını dudaklarına bastırdı:
  - Bağırma, canımı yakmaz.
  - Sıcakta teyzenin önüne geçme! - Margarita'nın sağ gözünü kırparak dedi.
  - Dinliyorum! - Ama zombi tam tersini yaptı.
  Margarita koridoru geçti, başka bir patlama patlaması, birinin uzatılmış ağlaması, sanki çiviler çekiliyormuş gibi, ağır bir el bombası patladı.
  Kaçakları öldüren çıplak bacaklı Aurora, kabine girdi, biri, diğeri, üçüncüsü. Sadece dördüncüsünde onu ateşle kızartmak istediler ama önlerinde Komsomol kızı vardı ve düşmanları sonsuza kadar sakinleşmeye zorladı.
  - Giderek daha az var, ancak bazıları deponun yakınındaki bir hücrede saklandı. Aurora çığlık atıyor. - El bombası atmak tehlikelidir, tamam.
  - Bu kokan teknenin kaptanının sesini taklit edin. - Mirabela Korshunova tavsiye etti. Sizin için açacaklar, ardından bir patlama ile dikkatlice kesecekler. Stinger'lar batmamalıdır. Şimdi bir bumerang kullanarak motorun arkasındayım. Bir el bombası parçası sert Dima'yı yaraladı. Deldi, arkadan uçtu. Mahkûm Baranov sadece parmağını dudaklarına bastırdı:
  ng, üç tane daha çıkardım.
  Oynak Aurora gerçek bir endişeyle ciyakladı:
  - Aferin, yakında helikopterler görünecek ve bizim için daha kötü olacak.
  Yanıt olarak kükreme:
  - Sanki bilmiyorsun!
  & Flame Devil Terminator kabul etti:
  - Biliyorum, umut ruhu ısıtır!
  ME-198 ışık ve ses bombaları Aurora'ya doğru uçtu. Bir Komsomol kızı onları karşılamak için koştu ve onları vücuduyla püskürttü. Altı taşlık alan kauçuk gibi çalıştı ve el bombalarını geri getirdi. Cesetler yine uçuyor, saymaktan bile yoruldum.
  Bir Komsomol kızı köşeyi döndü, uzandı, ateş etti ve arkadan girmeye çalışanları biçti. Hayvan kostümü içinde bir tip belirdi, ancak çılgın Aurora onu bekliyordu ve bir kez Yankee askerinin bıraktığı aynı el bombası fırlatıcıyla havalandı. Atış oldukça güçlü ve en savunmasız kısımda - vizör. Kafanın tabanı patladı ve zırh üzerinde çınlayan devasa bir metal kütle çöktü.
  - Yemek zorundasın! - tazı Aurora alay etti.
  Şimdi Komsomol kızı depoya yaklaştı ve komutanın sesini taklit ederek şöyle dedi:
  - Sakatlandım! Mücahidler peşimde! Bu düzen içeri girsin.
  Peki, kim itaatsizlik etmeye cesaret edebilir. Komsomol kızı tavana atladı, kendini emniyete aldı ve kapının tepesinden ateş ederek on dokuz korkmuş savaşçıyı kafalarına vurarak yok etti.
  - En tehlikeli yeri temizlemenin ilk aşaması bitti. - Komsomol kızı duyurdu.
  Margarita'nın yanında bir patlama oldu ve açıklığa atladı. Burada ambarda umutsuzca yanan metal kokuyor ve patlayıcıları delici bir şekilde çekiyor. Başka biri "yırtmaya" çalışır ve delinerek düşer. Kör olduğu belli olan iki adam ellerini kaldırıp İngilizce bağırıyorlar:
  - Vurma! Hadi vazgeçelim! Cenevre Sözleşmesi adına bizi bağışlayın.
  En nazik Margarita Korshunova silahsızları öldüremezdi ve bu nedenle, her zamanki parmaklarına basarak onları basitçe kapattı. Ayı savaşçısının sesi pişmanlık duyuyordu:
  Biz hala çok genç çocuklarız. Peki, neden bu NATO ordusuna ihtiyacınız var? Allah göstermesin provokasyon düzenlerseniz sizi kedi yavrusu gibi ezeriz. Turuncu Aurora deyin, taramayı neredeyse bitirdik.
  - Düşman saklanabilir. Rahatsız edici nefesi dinlemeye ve yakalamaya çalışın, kokumuz mükemmel! - Kızıl saçlı öfke kasıtlı olarak yüksek sesle homurdandı.
  - Evet, kokuyu aldım. Cesetler çürümeye başlamak üzere, sonra yetenekler bize karşı oynayacak! - Mirabela numara yaptı ama yüksek sesle ağladı.
  Komsomol kızları kabinlerin yanından sıvıştı. Aurora özellikle hızlı koşuyordu. İşte adrenalin kokusu, işte üç taze dövüşçü. Hazır, pusuda donmuş.
  - Bu ciddi değil - Yanıt olarak, bir RPG'den bir atış duyuldu. Mermi uçtu, ancak zırh plakasının bir kısmını deldi. Yine de bu güç, T-7'ye karşı ateş etmek için tasarlanmıştır. Bir Komsomol kızı neredeyse kör bir şekilde bir disk bumerang fırlattı, birinin önünü kesti, bir çığlık duyuldu. Cesur olanları öldürerek birkaç el ateş etti. Diğerleri bağırdı:
  - Biz de pes ediyoruz!
  Aurora öfkeyle çıplak ayağıyla vurdu, öyle ki aynı anda üç tane çaktı.
  - İnsanların iyiliğini boz! - Komsomol sonlandırıcı homurdandı.
  Ayakta sadece bir genç mahkum kaldı.
  Ambardaki Margarita da direnişle karşılaştı. Yolda yeşil bereli olduğu belli olan bir askeri vurdu. "El ele!" diye bağırdılar.
  Margarita bir kükreme ile cevap verdi:
  - İyi şanlar! - "Çift pençe" tekniği uygulandı. Sonuç olarak, yeşil bere boynu kırıldı.
  El bombaları aldım, burası biraz daha güvenli hale geldi, görünüşe göre bir düzine asker izcilerin kuralını uygulamaya çalıştı: ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak. Ancak Margarita, bu oyunu kendi tarzında bile sevdi:
  - Peki, madem öyle ısrar ediyorsun. Hadi beysbola gidelim, en sevdiğiniz Amerikalı, atıcı rolü.
  - İstersen onları oynarken görebilirim! Kızıl saçlı Aurora kıkırdadı.
  - Dert etme! Sarışın katil daha da yüksek sesle kıkırdadı.
  - Koridor boyunca gittim, hala temizlenmemiş kabinler var. - Komsomol kızı çoktan hareket ediyordu, kısa patlamalar duyuldu, sonuncusu onlardı. Korkusuz Aurora, gururla göğsünü şişirerek kendini saklamadı bile.
  - Terminatör robot gibiyim. - Sadece bende ezikler bile kalmayacak.
  Komsomol kızı sessizce merdivenlerden aşağı indi. Kızılötesi reflektörü açtı. Kabinleri kontrol ettim. Hâlâ hareket ediyorlar gibi görünüyor. Çevik Aurora, bir geyik veya ninja gibi zıplayarak cesetlerin üzerinden geçti. Cephaneyi boşa harcamak istemedi ve hemen kabine uçtu. Bir hançerle yürüdü ve düşmanlar sustu. Sonra bir sonraki benzer taktiğe.
  Margarita ayrıca kavisli bir yayda el bombaları atarak zaman kaybetmez. Bir patlama, ardından bir diğeri. Şarapnel tarafından hırpalanmış bir asker koridordan koştu ve bir bumerang diskine rastladı.
  - Ve bu da orada! Margaret şaşırmıştı. - Baharatı nasıl da seversiniz.
  Önünde hala caydırılmamış zombiler parladı. Görünüşe göre ganimetler arasından alınmış, müthiş adı "Armageddon" olan bir İsrail makineli tüfeğiyle ateş açtı. Ve görünüşe göre birini yere yatırdı, mermiler yanlardan sekti, yeni kan lekeleri çıkardı.
  Margarita, zombilerden bir ceset kokusu aldı, açıkça daha güçlü ölüyordu. Burada yine bir atış ve bir hortlağın kemiklerinin parçaları tekrar içeri akıyor.
  Margarita, ele geçirilen bir M-18'den ateş ederek koridorda koştu. Yeniden yüklemek zorunda olmanız çok kötü. Ancak ele geçirilen el bombalarını kullanabilirsiniz. Kendin için üzülme. Kız, parmaklarıyla çıplak, kız gibi bacaklarını kaldırarak onları tuhaf bir şekilde fırlatıyor.
  "Limonlar" uçuyor, bağırsakları büküyor. Cesetler görünür durumda ve her şey sessiz. Canlı kalmamalı.
  Sakinleşmiş görünüyorlar. - Komsomol kızı diyor.
  Çevik Aurora şunları onaylıyor:
  - Yoldayım. - Terminatör gözcüsü başka bir grupla uğraştı. Şimdi ayrıntılar kaldı. Tavşan avlayan tilki gibi soldaki son kapıya koşar. Hatta şarkı söyledi:
  - Öğrencilerimde bir kabus hüküm sürüyor, çelik bir darbeyle ezileceksin! Rambo'nun yumurtalarını vuracağım ve kemiklerini öğüteceğim! Herkesi şaşırtacağım!
  Oradan koridora bir el bombası uçar. Vahşi Aurora, giderken onu yere serer. Patlama, parçalar uçar. Bir diğeri duvara çarptı, sekti ve elle kontrol edilerek geri uçtu.
  Açılışta gürledi. Çığlıklar duyulur. Komsomol kızı kabine baktı. Memur bağırsaklarını toplamaya çalışır. Korkunç bir resim.
  Evet, kendini cezalandırdın. - Atılgan Aurora, merhamet duygusuyla bitirdi. - Genel olarak bence el bombaları estetik açıdan hoş değil. Ancak, basit bir yumruktan daha iyidir. Son kabin temizlendi! Nasılsın Margarita?
  - Tutsağı sürüklemek! - Komsomol kızı dedi. - Her şey bitmiş gibi görünüyor.
  Aurora telsizden ona bir çağrı işareti gönderdi:
  - Beni dinle Don Kişot. Operasyonu yeni bitirdik, her şey temizlendi, ekibin inişini gerçekleştirebiliriz.
  - Minyatür bir denizaltı yolda. Ancak Blink helikopterleriyle uğraşmayı unutmayın. - Metalik, künt testere gibi bir ses gibi.
  - Tabii ki, onları zaten bekliyoruz. - Kızıl saçlı canavarı bitirdim.
  Üç "Sachkov" gerçekten de yaklaşıyordu. Margarita ve Aurora, RPG yirmi dokuz ve altının bir benzeri olan bir RPG - "süper kobra" aldı. Üç el bombası fırlatıcı hazırlandı. Düşmanın mesafeyi kapatması ve hızını düşürmesi önemlidir. Her şeyden önce, "Ağ" dünyanın en iyi ordusuna saldırmaya cesaret eden güverteleri ve haydutları incelemek için aşağı inmeye çalışır. Net'in geliştirilmiş versiyonu, güçlü silahlara, kötü olmayan zırhlara ve üç pervaneye sahiptir. Her uçaksavar kompleksi onu almaz, termal füzelerin nasıl geri ateş ettiğini görebilirsiniz. Bir RPG pikapına karşı kötü olan nedir? Kendi kendini yönlendirmeyen şey. Bu yüzden ondan kurtulmak daha zor. Yine de kızlar nişan alıyor, liderliği hesaba katıyor.
  Margarita tekrar dua et. Ne de olsa, iyi adamlar helikopterde. Cilt zaten bıçakların hareketini hissediyor. Rüzgarın dokunuşu hoş ve rahatsız edici.
  - Ah, yine bir sanat eserini mahvediyorum! Bir askeri teselli!
  Neşeli Aurora gülümsedi:
  - Tüm sanat eserleri arasında, insanların hafızasına en sağlam şekilde yerleşen ve en çok gözyaşına neden olan askeri başyapıtlardır!
  - Sağ! Kanla yazılmış bir tablo: Yağdan daha parlak ve çok daha yavaş soluyor! - Zorla zulümden dolayı üzgün olan Margarita, kabul etti. Böylece her şey hesaba katılır, ateş edebilirsiniz!
  - Teksas adaleti yerini bulsun! - Aurora her zaman olduğu gibi mizah anlayışını kaybetmedi.
  Mermiler arabaların karnını deşti. Pikaplar küçük parçalara ayrıldı. Ateş şeytanı aynı anda iki elinden ateş etti ve bu nedenle üç araba da kaplandı.
  Parçalar, uçarak geçen kızlara çarpmadı.
  Kara-132 uzakta belirdi. Arjantin'den satın alınan uçak yüksek irtifada uçtu. Çılgın uçuşlarında körlere ateş ettiler.
  - Bu başka bir düşük. Margaret fark etti. - Aklın küçülmesi.
  Kızıl saçlı Komsomol üyesi kabul etti:
  - Sanırım, evet! Onları RPG'den çıkarmak zor olacak.
  - Yine de deneyeceğim! - Şimdi nezaketi unutan Margarita çok kızmıştı. - Ancak hızlı tepki veren tanklara karşı oluşturulmuş daha öfkeli ve uzun menzilli başka bir el bombası fırlatıcısından. - Sarışın Komsomol üyesi, etkileyici görünen bir silah gösterdi.
  - Ya da belki "iğnelerin" geliştirilmiş özelliklerini deneyin? - Aurora incilerinden dişlerini göstererek teklif edildi.
  - Böyle ıvır zıvırlara harcamak yazık! Margaret tersledi.
  - Yine de, geliştirilmiş bir gösteri olacak. Adamlarımız aynı anda bir göz atsınlar. - Ayı sonlandırıcı, bacağının yontulmuş parmaklarıyla bir hançer fırlattı, ucu borunun arkasından dışarı bakmaya çalışan siyah adamın tam gözüne saplandı.
  - O zaman sadece bir Stinger ve ben bir el bombası fırlatıcıyla idare ederim. - Parlak bir arkadaş cevap verdi.
  - Pekala, hadi yapalım. Aurora depoya koştu. Parçalanmış eski bir penaltı oyuncusu Dmitry Baranov ya da yaşayan bir ceset, sanki kasıtlı olarak kurşunlara maruz kalmış gibi yanlarından geçti. Muhtemelen, en son bilgisayar ekipmanının yardımıyla, zombiler mesafeye rağmen görebildiler. Büyük kalibreli makineli tüfekler isabet etti, mermilerin çoğu yağdı. Ancak sekiz tetikçi var ve binlerce mermi patlıyor. Zombiyi yumrukladılar, düştü! Tamamen yenilmiş asker fısıldadı:
  Ben görevimi yaptım!
  - Öyle görünüyor! Kükreyen Aurora nerede, "zırh" olmasaydı beni uzun zaman önce vururlardı. Margarita arkasına baktı.
  - Buradayım! - Bir Komsomol kızı, bir Bumblebee ve bir Stinger bombaatar gerçekleştirdi. - Şimdi nişan al.
  Margarita yine silahıyla birleşti, düşmanın her hareketini gördü, başlangıca yumuşak bir şekilde bastı. Mermi uçuyor! Ancak "Stinger" işe yaradı ve hedefe çok daha önce koştu. Amerikan silahı patladı, öyle ki yakındaki bir helikopter bile geri püskürtüldü. Bu öngörülemeyen durumun bir sonucu olarak, Margarita kaçırdı:
  - Korkunç! Bu başıma ilk kez geliyor!
  - Rotayı değiştirdi, üzülme Komsomol kızı! - Ölmek üzere olan Dmitry Baranov fısıldadı.
  - Belki! Ama sezgim beni yanılttı. - Margarita artık ağlamaya hazırdı.
  - Tekrar deneyin. Aurora'yı cesaretlendirdi.
  Ancak görünüşe göre Kara-132, yere düşen bir meslektaşının parçalarından hasar aldı, yana gitti ve düşmeye başladı. Acıyla kafası karışan Margarita şöyle dedi:
  "Belki şimdilik bu kadar yeter!"
  İyi işler yapan kızıl saçlı kaltak homurdandı:
  - Tamam, Stinger'ları boşaltma zamanı. Yol açık.
  Sözleriyle neredeyse aynı anda bir denizaltı su yüzüne çıktı. Küçük ama oldukça hacimli, elektronik giysili dört dövüşçü bir mancınık gibi fırladı. Margarita onlara baktı: zırhlı takım elbise giymişler ama önceki modeller kadar sakar görünmüyorlar.
  - "Stinger" yükleyelim mi? - Lomonosov ve Stenka Razin'in torununun torununa sordu.
  - Depo açıldı! - kızıl saçlı Aurora'ya cevap verdi. - Hadi sana verelim!
  . BÖLÜM #10
  Paraşütçülerin komutanı albay soğuk bir şekilde şunları söyledi:
  - Pekala, hadi hızlıca dolduralım ve bu zor silahla başa çıkmaya çalışalım.
  Güverte boyunca bir Komsomol kızı yürüdü, etrafta bir Alman G-5 tüfeği yatıyordu. Yakınlarda bir el bombası fırlatıcısı olan başka bir tane var. Almanya'ya özgü olduğu gibi, oldukça kaliteli, belki M-18'den bile daha iyi veya her durumda daha güvenilir. Yine Alman olan en son modern model MG-8, yaralandı, ancak araştırmacıların özel ilgisini çekmedi.
  Stinger'lar dikdörtgen kaplarda saklandı, dikkatlice istiflendi, desteklendi ve hidrolize bir yastık kullanılarak şok emici ağlarla dolduruldu. Parçalara ayrıldılar ve bir araya getirildiler. Komsomol kızları, zırhlı adamlarına aktif olarak yardım etti. Buluntulardan biri, en son model olan beklenmedik bir RPG-49'du.
  - Onları bu şekilde ihraç etmemiş olmamız garip. - Operasyondan sorumlu albayı fark ettim. Sonra kızlara döndü, heyecanla cevap verdi:
  - Senin gibi kadınlara hiçbir aksiyon filminde rastlamayacaksın. Yüzlerce ceset ve büyük bir geminin ele geçirilmesi. Yakında konunuzla ilgili bir film çekileceğini düşünüyorum. - Ve bir gök gürültüsü. - Margarita'yı arayacaklar ve Aurora bölgeyi gizleyecek!
  Aslında burada olmayan şey;
  Ayrıca geliştirilmiş OG ve PG modelleri, daha güçlü patlayıcılara sahip modeller de vardı. Özellikle, PG , daha dar bir yönde kümülatif olmayan bir ekranla birlikte çok katmanlı aktif zırhı kırarak patlayıcı bir dalga başlatmayı mümkün kılan dört tür asit ve elektrik indüksiyonu kullandı (Ve Margarita böyle bir kurguyu nerede okudu? ). Biraz daha pahalı ama etkili.
  - "Pershing" zaten modası geçmiş. - Yanlış bir anı uyandıran Lomonosov ve Korshunov'un kızını fark ettim. - Daha gelişmiş Powell tankları hizmete girdi, yalnızca iki mürettebat üyesi var ve bunlar yatarak yerleştirilmiş. Sovyet IS-10'umuza çok benzer, sadece zırhı biraz daha kalındır. Yakalamak iyi bir şeydi.
  - Bölgede her şey yakalanamaz. Antarktika için biraz alırız. - Aurora'nın dişleriyle güneş ışığı göndererek şaka yaptı. Dondan korkmuyoruz.
  - Bunu biliyorum! Margarita inci gibi dişlerini daha da parlattı.
  Konuşma sırasında "Stingers" boşaltıldı. Tam olarak yüz beş tane vardı. Beşinin Rusya'ya gelmesi gerekiyordu ve geri kalanı işlendikten sonra teröristlere teslim edildi.
  Komsomol kızları albaya sordu:
  - Taşlar nerede?
  Özel kuvvetlerin deneyimli bir savaşçısı, güzelliklere makul bir şekilde açıkladı:
  - Gerçek şu ki, Sovyet Rusya'ya götürülürlerse mülklerini hızla kaybedecekler ve ne zaman restore edilecekleri bilinmiyor.
  - Kesinlikle! - Komsomol dişi ayıları tarafından onaylanmıştır.
  Albay Yuri (burada Margarita, Petukhov'un komik bir soyadı olduğunu hatırladı!), Solonovy seçeneğini önerdi:
  "Öyleyse şimdilik seninle kalmalarına izin ver. Sadece Türk Sultanına yedi değil, altı verin. Yine de zırh yükselticileri ve iğneleri kullanamayacak ve teröristlerin size olan güven düzeyi artacaktır.
  Elbette ateşli şeytan bu teklife katıldı:
  - Şüphesiz. Ve hangi taşı bırakmalı?
  Albay yüksek alnını kırıştırdı, kırışıklar ay ışığında deniz dalgaları gibi süzüldü ve sonra düzeldi. Ancak bir karar verdi:
  - Radyasyonu emen, ihtiyacın olabilir. Ve kalan altısı da Türk Padişahı işini bitirdikten sonra bize dönecek. Albay elinin kenarını boğazında gezdirdi.
  Şimdi Margarita ilgi uyandırdı:
  - Stinger'ları yeniden yapmak ne kadar sürer?
  Albay, botlarının sivri yüzeyini bölgenin sarımsı-turuncu çimlerine sürterek kendinden emin bir şekilde ilan etti.
  - Çok değil, bunu özel robot-tasarımcılarla yapacağız. Ve yumruğunu salladı. Bir veya bir buçuk saat içinde yapacağız! Size bilgi vereceğiz.
  Aurora zıplayarak dişlerini göstererek kıkırdadı:
  - Güzel, peki ya görevimiz?
  SWAT komutanı haykırdı:
  - Şehre gidin, yolunuza çıkan herkesi öldürün! Böylece Amerikan yanlısı "Sabitlik" grubunu zayıflatacak ve daha fazla gürültü çıkaracaksınız. Evet, Türk Sultanı size minnettar olacaktır.
  - Bu mantıklı mı? - Her iki Komsomol üyesi de fikirlerden açıkça şüphe duyuyordu.
  Özel Kuvvetler Albay sertçe güldü.
  - Mantıklı hesapladık! Yani avlanmak için etekli Rus Rambo.
  - Şimdilik, umarım düşmanları sizden uzaklaştırabiliriz. Aurora'nın gözleri sağlıksız bir parıltıyla parladı.
  - Cephaneye ihtiyacın var mı? - Savaş albayına sordu.
  Her iki fahişe de onaylayarak başını salladı.
  - İki kişi için binden fazla harcamamış olsak da zararı olmaz.
  Rahip tarzındaki albay sert bir tonda konuştu.
  -Verenin eli eksik olmaz! Endişelenmeyin, URSH'nin bütçesi önemli ölçüde arttı.
  - Ancak bu, asker veya emeklilerin, sosyal alandaki işçilerin ek para almayacağı anlamına gelir! Margarita yüzünü buruşturdu.
  Albayın kendisi rahatsız oldu ve kafası karışmış bir şekilde ilan etti:
  - Petrol bitene kadar bizi tehdit etmez. Amerikalılardan gelen çakıl taşını yenmen çok iyi. Kim bilir ucuza petrol bulmayı başardılar, bu da bizim gelirimizi olumsuz etkiledi. Burada o kadar büyük fetihlerde ve platformlarda ustalaştık ki, doğrudan dünyadan yakıt pompalıyorlar. - Albay, omuz askılarında yıldızlar parlattı.
  - Bütçe gelirlerinin çoğunluğunun petrol ve gaz olduğu bir ülkeye gelişmiş demek mümkün değil. - Margarita Korushnova katı bir tonda fark etti. - Sivil alanda bilimi ilerletmek gerekiyor, yoksa her şey militarizme gidiyor.
  Siz kızların yapacağı şey bu. Zaten yeni süpermenler yetiştiriyoruz. Lif ve hatta sıvı metallerle birleşebilen. Albay sanki dişi ağrıyormuş gibi yüzünü buruşturdu. Bir sakız çıkardı ve ağzına attı. Manzara perili hale geldi.
  - Ve sonra "Tanrı'nın Günaha" ya da başka bir adla "Yüce Tanrıdan Daha Güçlü" olduğu gibi! çoklu teohyperplazm Yaratıcı gibi oluyor! Margaret fark etti.
  Komutan şaşkınlıkla gözlerini kapattı.
  - Böyle bir roman okumadım ama teohyperplasma nedir?
  İki kız da aynı anda patladı:
  - Geleceğin enerjisi! Jules Verne'in elektriği temelde yeni madde türleri haline geldi.
  Ancak, konuşmak için fazla zamanımız yok. - dedi Komsomol kızı, "iğneleri" tekneye boşaltırken.
  - "Tanrı'nın Ayartması" nı okumak gerekir. - dedi albay, istemsizce titreyerek.
  - Savaş stratejisi için çok faydalıdır. Aurora fark etti. - Genel olarak, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'ye karşı üçüncü dünya savaşımız o kadar beceriksizce yürütüldü ki, açıkça vatana ihanet kokuyor.
  - Öyle olduğunu kabul et! Generallerimiz, strateji ve taktiklerin temel temellerini bile bilmeyecek kadar aptal değiller. Albay belirtti.
  Neden kimse tutuklanmadı? Sert Aurora yumruğunu şiddetle salladı.
  Albay şaşkınlıkla mırıldandı:
  - Siyasi bir düzen yoktu, ayrıca bir emsal oluşturmak istemediler, çok etkili insanlar zarar görebilirdi.
  - İyi bir insan, adaleti - aile ve dostluk ilişkilerinin üstüne koyar! Düşmanlar ve arkadaşlar için yasa, karı koca ile aynı olmalıdır! Farklı yasaların varlığı adaleti fahişeye çeviriyor! - Margarita buyurgan bir tonda ilan etti.
  Albay gerçekten şaşırmıştı:
  - Vay canına, Alman Ekaterina'yı görüyorum. Biraz adalet istiyorsun!
  - Gerçeği, düzeni ve tabii ki özgürlüğü istiyorum! - Dedi, Margarita'yı haykırdı.
  - Ne partisi? Albay şaşırmıştı.
  - Şu anki hiçbiri! - Mihail Lomonosov ve Stenka Razin'in genç torunu tahrik oldu. Atını eyerledi. - Entelektüel gençliğin egemen olduğu yeni bir hareket haline gelmelidir. Ve her şeyden önce ekonominin hammadde yönelimine karşı mücadele etmek gerekiyor. Hitler'i azarlamak adettendir, ancak onun altında endüstri, özellikle mühendislik sıfırdan devasa bir sıçrama yaptı. Ülkeyi petrodolar olmadan modernize etmeyi başardı. Maalesef Shtakh döneminde hammadde ihracatı ve tüketim malları, gıda ithalatı üzerine bir bahis oynandı. Ve ne yazık ki bu politika günümüzde de devam etmektedir. Bilim adamlarını ülkenin en zengin insanları yapardım. Oligark profesörler istisna değil kural olurdu. Ayrıca yüksek öğrenim sadece parasız değil, zorunlu da olmalı ve bir işletme müdürünün tezi olmalı ve rüşvet verilmeyecek bir bilgisayara teslim edilmelidir. Genel olarak, ilkenin hakim olmaması için gençlerin entelektüel seviyesini önemli ölçüde yükselteceğiz: al ve sat!
  - Evet, çoğu yüksek eğitimli bile kolay ekmek arıyor, ticaret sektörü açıkça aşırı yüklenmiş durumda. - Albay içini çekerek onayladı ve daha da üzgün bir şekilde ekledi. - Bilimsel bir alana pek itibar edilmez.
  Silahlar hızla dolduruldu. Komsomol kızları aynı anda çalıştı ve konuştu:
  - Piyasa ekonomisi için daha sıkı kısıtlamalara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. - Zeki Aurora sohbete girdi. - Ne bu kadar süper zengin olmazdı. Ve sonra Yahudi kökenli bir Rus oligark, Çin'deki en zengin iki yüz kişinin sahip olduğu bir servete sahip oldu.
  Albay zaten öfkesini kaybediyordu, ama aynı zamanda nadiren kendini tuttu:
  - Bu doğru ve milyarderlerin çoğu bile Slav uyruklu değil. Bunları düşünüyoruz ve onları çimdiklemeye çalışıyoruz.
  - Zayıf çimdik! Evet, burada kapsamlı bir ayıklama gereklidir. Margaret itiraz etti. - Pekala, tüm "Stingers-crackers" boşaltıldı, düşmanı yenme zamanı.
  Kıyıda saldırıyı zaten biliyorlardı ve Yankiler güçlerini topluyordu. Helikopterlerin ölümü düşmanı gösterdi, çok güçlüler ve Amerikalılar öyle bir ulus değil ki, kafa kafaya cehenneme girecekler. Kesinlikle vurmaya hazırdılar. Ayrıca "sabitlik" grubu birimlerini yukarı çekiyordu.
  Bu durumda, kendinize saldırmanız gerekir. O zaman bir avantaj olacak. Yola çıkma veya dolambaçlı bir manevra böyle yapılır. Margarita Korshunova önerdi:
  - Doğruca limana gidelim ve hepsini orada öldürelim!
  - Fena fikir değil ama hemen hançer ateşi altına düşebilirsin. Daha yumuşak bir versiyon sunuyorum. Hızlı sapma, ormanın yanından giriş. - Aurora çıplak ayak parmaklarıyla bir daire çizdi ve ardından pentagramı yeniden üretti.
  - Zaman kaybetmeye değer mi!? - Bilim adamı Margarita'nın sesinde şüphecilik geliyordu.
  - Kış gecesi oldukça uzundur. Aurora itiraz etti. "Ayrıca, düşman sadece ikimiz olduğumuzu bilmemeli. Sanki onlara karşı büyük kuvvetler varmış gibi, saldırının karadan da geldiği yanılsamasını yaratmak gerekiyor.
  - Bu sefer sana katılıyorum, gidelim! - Margarita, hazır olma durumuyla mücadele etmek için derhal yüzme tesisini getirdi.
  Komsomol kızları şişme bir botta yüksek hızda hareket etti. Hala görünmez askerler, sanal gözetleme ve radar için.
  Havayı yararak birkaç gemiyi atladılar ve binaları geçerek kendilerini daha özgür sularda buldular. Yol boyunca mutant köpekbalıkları tarafından karşılandılar, ancak Anaconda'nın aksine Komsomol kızları kan kokmuyordu. Bu nedenle saldırmaya çalışmadılar. Ek olarak, Aurora çıplak ayak parmaklarıyla bir disk bumerang fırlattı:
  - Onlara yeni bir hedef vermesine izin verin.
  Köpekbalığını yaralayarak vücudundan bir kan çeşmesi çıkardı. Hayvan seğirdi ve arkadaşları geri çekilebilir çeneleri ve mamut dişleriyle hemen saldırdı. Korkunç görünüyordu, canavarımsı hayvanlar arkadaşlarını kazığa oturttu, karşılık olarak bir dişle tosladı, vurdu. Yüzeye yeşilimsi, yağlı kan yayıldı. Yırtıcı hayvanlar savaşa girdi ve sakatların sayısı arttı; sırayla başkaları tarafından bitirildiler.
  - Ah, Margaret! Ama onlarla başa çıkmak kolaydır. Birini aldı, yaraladı ve geri kalanı kendilerini parçalayacak. - Aurora yüksek sesle sıçradı ve çıplak ayaklarını yere vurdu.
  - Görüyorsunuz şeytanın ahlakı rol oynuyor. Komşunuz için nefreti ve zayıfları bitirme arzusunu vaaz etmeye gerek yok. Terminatör Pamuk Prenses göz kırptı.
  Zayıflarla savaşmadık. - Zümrüt gözleri parıldayan Aurora, gururla söyledi. - İkimize karşı dört yüz seksen kişi vardı ve önümüzde en az iki bin kişilik bir savaş var, bunların üç yüz ellisi Irak, Afganistan, Somali'den geçen seçilmiş özel kuvvetler. Ve diğer savaşçılar deneyimsiz değildir.
  - Güçlü bir rakip, bedeni ve iradeyi yumuşatır, sizi daha güçlü kılar - zayıf olan ruhu bozar ve bedeni zayıflatır, sizi daha da zayıflatır! Yani zor yol çok daha kolay zafer sağlar! - Bilge Margarita dedi.
  Komsomol kızının limanını geçerek kanala gittik. Limandan uzak değildi, gemilerin uğultusunu bile duyabiliyorsunuz. İzci savaşçıları kanaldaydı. Oldukça uzundu ve garip bir şekilde kıvranıyordu. Yol boyunca Komsomol kızları neredeyse bir anormallikle karşılaşıyordu. Havayı şeffaf bir yay gibi kıvırdı. Böcekler ona doğru uçtu ve parlak havyarla alevlendi. Yine de kanatlı yaratıkları cezbetti.
  - Sinek yok edici gibi bir şey. - Aurora çıplak topuklarını göstererek dikkatleri üzerine çekti.
  - Belki bir tür radyasyon böcekleri çeker. Havanın ultrasonik titreşimlerini cildimle hissediyorum. - Margarita bile korkakça sindi.
  - Bizim için yeni bir sorun! Genel olarak, bölgenin bu garip doğası kalp krizine yol açabilir. - Ateşli Aurora'nın sesinde ironi geliyordu.
  - Sen ve benim iki kalbimiz var, bu yüzden hemen ölmeyeceğiz! - Margarita neşelendi - Tam olarak insan olmaman iyi.
  Ateşli şeytan buna bağırdı:
  - Kabul etmek! Ve sonra ocakta dururdu ve hatta hamile kalırdı!
  Bununla birlikte, kızlar durmak, engelleri itmek, birkaç kez geriye doğru tekmelemek zorunda kaldılar.
  Bir anomalinin arkasında hemen bir başkası belirdi, bu sefer oval aralıklı bir anomali. Bütün bunlar hareketi zorlaştırdı. Yine de geçtiler, önlerinde bir dere görünümü vardı.
  Tırmanmak zor, karşıdan gelen trafik var ama anormallik yok. Kırağıyla kaplı çimenlerin üzerinde çıplak ayak izleri kalır.
  Komsomol kızları oradan ayrılmadan önce durdular. Birkaç "lahana" başının nasıl koştuğu görülebilir. Mutant bitkiler neredeyse ayırt edilemez kızları görmediler, birkaçı botlara takıldı (Ayı Savaşçıları kokuyu gizlemek için ayakkabılarını yeni giymişlerdi), ama görünüşe göre yenilmez olduklarına ikna oldular, geride kaldılar.
  - Biraz ileri doğru yüzmemiz gerekiyor! - Hayvani sırıtış Aurora'yı dışarı atarak dedi. - Tekneyi oraya saklayacağız.
  - Yanınızda taşımak kullanışlı değil! - Margarita Korshunova kabul etti.
  Bir jet motorunu sessize almak, tasarımcılar için kolay bir iş değildir, ancak mürekkepbalığı aynı prensibi kullanır ve birinci sınıf bir avcıdır.
  Rastgele bir fraer'ın onu kapmaması için bir saklanma yeri bulmak o kadar kolay değil. Tehlikeli bir canavarın ini en çok buraya uygundur. Örneğin, bir kunduz faresi. Hayvan tehlikelidir, öldürülmesi zordur ve bir yaban domuzu büyüklüğündedir. Yün pulları değil, normal bir fraer inine yapışmaz. Özellikle gece. Bu yüzden kızlar, cep gibi bir şişme botu saklayarak mantık yürüttüler. Çalıların yukarıdan suyun üzerinde sarktığı yer. Kızlar, çalı dallarıyla gizlenmiş hazinelerini orada bıraktılar.
  - İyi gizlenmiş? - Margarita, hareket halindeyken egzersiz yaparak sordu.
  - Sabaha kadar uzanın ve şafakta yıkanacağız! Öfkeli Aurora, topuğuyla taşı düzeltti.
  - Ve eğer fare-rakun sıçarsa! - Buruşuk savaşçı-Komsomol üyesi.
  - Ateş edelim! Derisi bir timsahınkinden daha güçlüdür ve oldukça değerlidir. Aurora zümrüt gözlerini bir çocuk gibi kırptı.
  - Hadi satalım! Kılık değiştirelim ve kimse bizi tanımasın! - Margarita Korushnova kışkırtıcı bir şekilde dilini gösterdi.
  Aurora homurdandı.
  - TAMAM!
  Fare-rakunun kendisi belirdiğinde kızlar hafifçe geri çekildiler. Canavarı şimdilik canlı tutmaya kararlı olarak donup kaldılar. Bazı açılardan, bir aileyi öldüren ama kafesten bir kuş salan bir hayduta benziyorlardı. Sıçan-rakun, kızların neredeyse ayırt edilemez kokusunu yakalayamadı, ayrıca toktu, leşin tadına baktı, yatağa gitti.
  Alışılmadık horlaması vasat bir kemancının cıvıltısına benziyor.
  Komsomol kızları hızlı hareket etmeye çalıştı ve aynı zamanda onları kimse görmedi, hareket çok gizliydi. Botlarını bile çıkardılar.
  Çıplak ayaklı Aurora arkadaşına sordu, bilgi almak için değil, sadece gerilimi azaltmak için:
  - Peki, dolambaçlı yol nasıl başarılı oluyor?
  Margarita telaşsız cevap verdi:
  - Anormalliklerle karşılaşmazsak.
  Ateşli şeytan parmağını dudaklarına koydu:
  - Ve işte böyle bir ürkütücü.
  Yeraltından anomali incisi. Toprağı bile gevşetti. Devasa bir köstebek gibi, sıkıştırılmış kum, kil, çimen. Yağ gibi sümüksü bir şey çıkardı. Smack başladıktan sonra.
  - İğrenç! - Ateşli Aurora dedi. Öpüşen iki domuz gibi.
  Anomali onları duyup rahatsız olan kızlara doğru ilerledi.
  - Yanlara geçelim! - Margarita sipariş etti.
  Çevik Aurora anlamadı:
  - Ve neden böyle?
  Terminatör Pamuk Prenses sırıttı.
  - Sana iki tavşan kovalatalım!
  Komsomol kızı dilini gösterdi, onunla bir yaban arısı yakaladı ve çiğnedi, böyle bir teklifle eğlendi. Gözcüler dağıldı ve anormallik dondu. Biraz sallandı ve düşmeye başladı, küçük bir alev bir yağ birikintisinden geçti. Ancak, yanar yanmaz, aynı zamanda hızla söndü.
  - Bu Piromani değil! - Fark ettim, çıplak ayakla Aurora'yı kıstım ve hemen atladım, takla atmaya başladım.
  - Evet, Piromani anomalisi bir felakete neden olabilir! Margaret kabul etti. - Şimdi daha hızlı ilerliyoruz ve bu yüzden zaman kaybediyoruz.
  Komsomol kızları tomurcuklardaki, ağaçlardaki, iç içe geçmiş mutant sarmaşıklardaki çalılıkların derinliklerine iner inmez, neredeyse aşılmaz bir karanlıkla çevriliydiler. Sadece ağaçların kabuğu parlayarak manzaraya uğursuz, başka bir dünyaya ait bir his veriyordu. Bununla birlikte, kızların gece görüş dürbünlerine ihtiyacı yoktur, bu zayıflar, bağımsız karar veremeyen ve karanlıkta göremeyen insanlar içindir. Aurora neredeyse bir ağaca çarpıyordu, radyoaktif arka ışık, mesafeyi yanıltıcı hale getiriyordu ve genellikle mesafeyi aldatıyordu.
  - Kahretsin! - Ateşli şeytan, oldukça uygun bir şekilde kirli olandan bahsetti. Anormallik yok gibi görünüyor, ancak ışık bükülmüş.
  - Fosgen ve fosfor! - Margarita ilan etti ve zarif boynunu büktü. Sonuçta, genellikle havanın parametrelerini değiştirirler.
  - Yani bu dikkate alınmalıdır! - Red Aurora, zayıf bir şekilde gizlenmiş ironiyle hemfikirdi.
  Savaşçı elini havada salladı.
  - Önce yavaşlayın, sonra alışın.
  Komsomol kızları, tabanın altında bir düğüm olsa bile çatlamamaya çalışırken yavaş yavaş hızlandı. Sese tepki verebilecek çeşitli yaratıklar kadar sıradan gözlemcilerden korkmuyor.
  İlk başta kuruydu ama kızlar çalıları hareket ettirir hareket ettirmez üzerlerine gerçek bir şelale döküldü!
  - Sanırım su ağırdır! Aurora'yı önerdi.
  - Kesinlikle yüzde on! Margaret kabul etti.
  Ateşli dişi şeytan, böceği bir hipertitanyum topuğuyla yere serdi ve fikrini dile getirdi:
  - Bu nedenle çiy çok büyüktür ve buharlaşmaz!
  Clay, çizmelerinin altında ezildi. Rengi, bir mezar gibi alışılmadık bir yeşilimsi-mordur. Bu, bölgenin yeri dışında, Dünya'nın hiçbir yerinde değildi.
  Bacaklar yanlara ayrılmaya çalıştı, ancak izler anında büyüyerek keşif yapmayı kolaylaştırdı. Hareket etmesi zor, ayakkabılara yapışıyor ve sizi çaba harcamaya zorluyor. Aurora ve Margarita konsantre bir çikolata bile yuttu. Çim nadirdi ve ağırlıklı olarak yırtıcıydı. Kilin üzerinde sürünerek böcekleri yakalamaya çalıştı. Uzun sarmaşıklar, çalılar, dallar, yapraklar, bazen kokusuz ve bazen de güçlü bir aroma ile incelikler.
  - Sürüngenler nereli? - Margarita'ya sordu. - Ilıman bir bölge.
  - Bir mutasyonun sonucu, kök salmak. Ayrıca bölge içinde olduğundan daha sıcak! Yaklaşık on beş derece. Burada yazın ekvatoral Afrika'dan daha sıcak olur. Veya aynı sıcaklıkta değil. - Güzel Aurora, görünüşe göre bir zamanlar ne okuduğunu hatırlamaya çalışarak alnını kırıştırdı.
  Margarita kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu hiçbir şey! En azından bizim için.
  Çıplak bacaklı Aurora havada döndü, taklalar attı ve sızlandı:
  - Biz Komsomol ayılarıyız ve bu her şeyi söylüyor!
  - Bir şekilde Sahra'ya götürüldüğümüzü hatırlıyorum. Bir hafta yiyecek ve içecek olmadan geçirdim, bir tavayı ocakta olduğu gibi çıplak ayakla yakan kumda yol aldım ve hiçbir şey hayatta kalmadı! - Margarita'nın gözlerimden kıvılcımlar çıkardığını fark ettim (ve mecazi olarak değil, kelimenin tam anlamıyla!). - Sadece tabii ki hoş, yeterli değildi.
  - Elbette! Ben de geçtim! Ayaklar çabuk alışır, ancak daha sonra kaşınır. Ve cilt güneşte koyulaşır. - Viria Aurora'dan bir kedi kadar onaylanmış, neşeli ve oyuncu.
  - Vücudun beyaz olmasından hoşlanmıyorum, fazla şımartılmış görünüyor. - Margarita yüzünü buruşturmuş gibi yapmadı.
  - Çikolatalı bronzluk şu sıralar moda. - Ateşli şeytan panterin dişlerini gıcırdattı. - Güneye gidecek paran var demektir.
  Kızlar neredeyse Çernobil ormanının inceliklerinden kaçıyorlardı. Geçitte geniş bir kanalın kıyısında yer alıyordu. Geniş yaprakları ile yoğun bir çalı, dışarı çıkan kökler, mutant bir muz - uygun bir kapalı konum yarattı.
  Margaret haykırdı:
  - İşte önümüzde Vizhnitsa.
  - Evet, eski bir Sovyet şehri! Ukrayna neden gurur duysun, Sovyetler Birliği içinde neredeyse ayrı bir ülke haline geldi. Ne de olsa onlarla yüzyıllardır savaş halindeyiz ! Bu yüzden SSCB kazandı ve şimdi Ukraynalılar bizim kardeşimiz. Red Aurora kollarını iki yana açtı ve havalanmaya çalıştı.
  - Ve daha önce Rus kardeşleri vardı. Her çocuk Kiev'in Rus şehirlerinin anası olduğunu bilir. - Daha geniş Margarita gülümseyerek dedi. - Kutsal Ortodoks inancı ve Slav kökleri tarafından birleştirildiler. Tanrı'nın Kendisi, SSCB'nin tek bir devlet olmasını emretti. Ancak Bandera geldi ve bedlam yaptı - bunun bir savaş olduğu ortaya çıktı. Ancak kazandık.
  - Düzen, çimentonun inanç, kumun irade olduğu bir temel üzerine kuruludur! Ve bunun için birçok kötü adamın ekilmesi gerekiyor! - Cevap verdi, şiddetli bir şekilde homurdanan Aurora.
  Şehri görmek zor değil. Burada hendek dolu, suru geçmek sorun değil. Evler çoğunlukla eski, beş katlı binalar ve Stalinist dönemin gökdelenleri görülüyor. Kızlar zaten modern binaları ziyaret ettiler. Sonra Margarita hatırladı:
  - 18 çocuğu öldürmeliyiz, değil mi?
  - Adamlarımız yardım edecek! Şehirde öyle bir panik yaratalım ki hareketlerimizi takip edemeyecekler! Yalınayak Aurora silahını salladı.
  Kar beyazı savaşçı etrafına baktı ve bir kene-sivrisinek keserek sesini alçalttı ve sordu:
  - Ya yuvarlanırsa?
  Ateşli şeytan mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Temel açgözlülüğüne güveniyorum. Ayrıca, şimdi bu cüceyi arayacağım. Mücadeleci ruhunu destekleyeceğim.
  Margarita Korshunova oldukça zekice homurdandı:
  - Yüzüne güzel bir tokat atarak yapmak en iyisidir.
  Aurora, çıplak ayaklarının parmak uçlarında hızlıca koşarak, düğmelerle bir numara çevirdi ve yüksek sesle şöyle dedi:
  - Hazır mısın!
  - Evet, ama öyle bir karmaşa vardı ki! - Yanıt olarak ince bir gıcırtı duydum.
  - Çıkarmanın daha kolay olduğu kisvesi altında umutsuzluğa kapılmayın. Üstelik böylesine fırtınalı bir geceden sonra çocukların yokluğuna kimse şaşırmazdı. Kurnaz, kızıl saçlı dişi şeytan sesini alçalttı.
  - Kabul etmek! Artık bize bağlı olmayacaklar! - Cüce mırıldandı - çocuk düşürmede uzman.
  - Ne olursa olsun bizi bekleyin! Belki bir yüzde beş daha ekleriz. - dedi Aurora sevecenlikle.
  Son sözlerin büyülü bir etkisi oldu. Moron haydut mırıldandı:
  - Dünyanın sonu gelse bile beklerim!
  Soğukkanlı Aurora, uzun kirpiklerini alaycı bir şekilde kaldırıp indirerek şöyle düşündü: "Bu bana bir kavak kazığını bekleyen Yahuda'yı hatırlatıyor."
  - Pekala, şimdi Amerikalıları ve yandaşlarını yeneceğiz - Yeşil gözlü Aurora kararlı bir şekilde dedi.
  - Amerika'yı hiçbir şekilde affedemeyeceğimi biliyor musun? Galina yumruklarını sıktı.
  - Ne? - Sürpriz kırmızı ayı-Komsomol üyesi.
  - Bizim ve Japon şehirlerimizin bombardımanı! Bu barbarlıktır! Şiir bile yazdım! - Margarita el bombasını salladı ve o kadar öfkeyle bile tüylü mutant böceklerin sürüsü yere düştü.
  Aurora sevinçle ayağa fırladı:
  - Hadi şarkı söyleyelim! Bu ilginç.
  Ve Korshunova şarkı söyleyecek, sesi her zamanki gibi övgü Himalayalarından daha yüksek;
  Anavatan Yıldızı Rab tarafından verilir,
  İnan bana, o Güneş'ten daha parlak!
  sen benim memleketimsin -
  Senin için bilin, kalp üzüntüyle atıyor!
  
  Sizde kartallar gibi Komsomol üyesiyiz,
  Nazileri ezip hurdaları süpürüyoruz!
  Jüpiter'de bile başardık,
  Meyveleri büyütün - gerçekleştirilemez cennet!
  
  Venüs aşkın yeridir
  Mars'ta bir savaşçı hissi en yüksek seviyededir!
  Kötülüğün zincirlerini kırıyorsun, şüpheler,
  Sonuçta, Tanrı en iyisini yapmak istiyor!
  
  Kozmik basıncı yok et
  Güçlü bir kanca ile çeneyi yakalayalım!
  Düşman, dünyanın gücü tarafından ezilecek,
  Ve Junkers, sıradan bir çocuk yayı ile vuruldu!
  
  Birinci hizalama - al ve kazan,
  Başka bir sonuç bilemeyiz!
  Ve Reich'ın kurdunu yırtmazsın,
  Bir dövüşçünün suratına süngü ye!
  
  Ve süngü gelecek için sana uymayacak,
  Buldozere dinamit ekleyeceğiz!
  Çok hızlı uçuş
  Proleter çekiçle vurduğunda!
  
  Bir sonraki hamle kasırga gibi geçecek
  Ve oyunsonu kazanan bir eş olacak!
  Ne de olsa öfkemiz deli bir volkan,
  Piç üzerinde katliam, korkunç bir kedi!
  
  Berlin'de keneleri kenetledik,
  Paris Rus bayrağı altında özgür!
  Biz Anavatan'ın kızları ve oğullarıyız,
  Ziyafet çekerken balı afiyetle yiyoruz!
  
  Foggy Albion artık bir kardeş gibi,
  New York tabakta turta gibi oldu!
  Haşhaş renginde kırmızı, kızıl bayrağımız,
  Altında, özgürlüğe sahip tüm insanlar mutlu!
  . BÖLÜM #12
  Oleg Rybachenko'nun da basit bile olmayan ama harika bir hayali var. Sanki o ve Dima askeri kariyerlerine devam ediyorlar;
  İkisi, iblislerin etkisindeki Führer'in oluşturduğu SS çocuk birliğine gönüllü olarak kaydoldu. Görünüşe göre bu gerçeklikte Hitler sonunda çıldırdı. Doğru, öte yandan, SSCB ile umutsuz bir savaş başlatmama ihtiyatına sahipti.
  Öte yandan, çocuk neden askerlik tavlaması yapmasın? Neden hemşirelere izin versinler ve barchuk gibi güneşlensinler?
  Oleg Rybachenko ve Dmitry, küçük taburdaki diğer adamlarla birlikte Afrika'ya uçtu. Alman altı motorlu nakliye, iki yüze kadar silahlı paraşütçü taşıyabilir. Ancak Hitler Gençliğinin daha genç versiyonunun üç yüz savaşçısından oluşan bir tabur vardı. Yaklaşık on iki yaşında üç yüz erkek çocuk, görünüşe göre hala oldukça şişkindi, ancak gerçekte bunlar, zaten zayıf olmayan askeri eğitim almış, özel olarak seçilmiş çocuklardı.
  Führer, mümkün olduğu kadar çok gencin savaşa katılmasını istedi. Afrika'da, Sudan'da hala güçlü garnizonlar olmasına rağmen, ana İngiliz kuvvetleri çoktan yenildi. Doğru, sömürge birlikleri tamamen güvenilir değil ve aslında İngiliz birimleri. Tam olarak İngiliz değiller. Özellikle tanklarla o kadar iyi silahlanmış değiller, deneyin, bu yüzden ekipmanı metropolün diğer ucuna aktarın. Bu nedenle, erkeklerde büyük kayıp riski minimumdur. Geleneksel taktik tatbikatlar seviyesinde olması gerekiyor ve genç nesil savaş deneyimi kazanacak.
  Oleg Rybachenko ve Dmitry, Almanca (sözde düşman), ayrıca İngilizce, İspanyolca ve Fransızca bilmektedir. Okulları da elit ve teoride Sovyet çocukları en zekileri olmalı.
  Görünüşe göre liderlerden biri olan Alman bir çocuk, uzun boylu ve kaslı Hans Feuer el sıkıştı ve dürüstçe şunları söyledi:
  - Rusların bu kadar güçlü ve akıllı olmasını beklemiyorduk. Örneğin, birinci sınıf Almanlar gibi yolumuza tükürelim!
  Oleg Rybachenko mütevazı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve bu kadar şaşırtıcı olan ne? Belki savaşmak zorunda kalacağız, ancak keşfe çıkarsanız ve Almanca bilmiyorsanız, ne kadar bilgi toplayacaksınız?
  Hans kabul etti:
  - Bu doğru! Ama genel olarak bize sizin Rus alt insanları olduğunuz öğretildi. Slavlar, maymunlar ve insanlar arasında bir geçiş aşamasıdır. Yani zeka gelişimi açısından Rusça bir evcil hayvandan biraz daha yüksektir.
  Dimitri öfkeyle yumruklarını sıktı.
  - Evet, bu tür kelimeler için gömebilirim.
  Hans yumruklarını sıkarak cesurca cevap verdi:
  - Sadece silah seçimi bana kalmış. Eldivenler takılıyken, Yarım Dünya'nın şampiyonusun, peki ya mınçıkalarda bir düelloya ne dersin?
  Dmitry şaşırdı:
  - Ve o ne?
  Alman seçkin çocuk, bilgisini göstererek yanıt vermek istedi, ancak Oleg Rybachenko onun önündeydi:
  - Bu, Çin'de demetleri deviren bir tarım aracıdır. Moğol-Tatarlar, Çinlilerin silah taşımasını yasakladılar, bu yüzden görünüşte zararsız olan bu cihazı ölümcül bir kulübe dönüştürdüler. Mınçıkalarla bütün bir savaş sistemi geliştirildi. Daha sonra on dokuzuncu yüzyılın sonunda Japonlar tarafından kabul edildi. Muhtemelen onlardan SS birliklerine gitti.
  Hans cevap verdi:
  - Kesinlikle o şekilde değil. On yıl önce, Büyük Führer, Üçüncü Reich göğüs göğüse dövüş okulunun dünyadaki en gelişmiş okul olmasını emrederek Çin'den birkaç guruyu davet etti. En yüksek millet olan biz Almanların diğer halklardan bir şey öğrenmek istemediğini düşünmemek gerekir. Alman askeri okulumuz, insan faktörünün mümkün olduğunca dikkate alınmasını talep ediyor.
  Dmitry düşünceyi onaylayarak şiddetle başını salladı:
  - Ve Sovyet olanı da. Stalin dedi ki - yeniden yapılanma döneminde teknoloji her şeye karar verir! Ve sonra, ikinci beş yıllık planda, şu fikri geliştirdi - kadrolar her şeye karar verir!
  Oleg Rybachenko aksini söyledi:
  - İnsan faktörü ile ilgili her şeyin yolunda olmadığını söylemeliyim. Örneğin, SSCB'deki askerlerin teknik eğitim seviyesi geride kalıyor. Ama genel olarak, biz harikayız!
  Hans'ın önerisi:
  - Hitler-hash oynamak ister misiniz?
  Sovyet çocuklar şaşırdı:
  - Ve o ne?
  Hans göz kırptı.
  - Büyük Führer'in son icadı. İkili değil dörtlü, ikişer ikişer oynanan satranç gibi. Ama dört yüz hücreden oluşan bir tahtada. Tankları, kundağı motorlu topları ve savaş gemileri var. Toplamda, her rakamın kırk ve toplam yüz altmış vardır. Bazıları satranç gibi hareket eder, bazıları etmez. Artı bazı yenilikler... Örneğin, bir tank ve bir savaş gemisini ancak tanklar, kundağı motorlu toplar ve Linkler ve piyadeler birlikte vurabilir veya belirli bir hatta ulaştıklarında silahlarını güçlendirirler. Genel olarak oyun çok zor, hiç de satranç gibi değil.
  - Ona göster. - Oleg Rybachenko'ya sordu.
  Hans sırt çantasından katlanır bir tahta çıkardı. Menteşeli ve oldukça kompakttı. Rakamlar mıknatıslanmıştır. Her biri kırk özdeş. Tahtanın kendisi oldukça muhafazakar, bir dikdörtgen. Kurallar ilginç, özellikle tanklar dışında neredeyse tüm taşlar hareket ettikleri gibi vurmuyor. Hem yenebilir hem de bir yakalama ile yürüyebilirler.
  Beklendiği gibi, en güçlü parça savaş gemisi, en zayıf parça ise hafif piyade. Kundağı motorlu silahların burada olduğu ortaya çıktı ve uçaklarla ilgilenenler teker teker, ancak öte yandan bir saldırı uçağı, bir savaş uçağı, bir bombardıman uçağı ve bir deniz uçağı. Savaş gemilerine ek olarak, muhripler de var. Piyade de farklı, mekanize, basit ve süvari. Yani kuralları anlamak kolay değil. Oleg Rybachenko hemen şunları kaydetti:
  - Hayır, bu satranç oyununun popülaritesi yenemez. Zorluk seviyesi zirvenin hemen üzerinde!
  Hans kabul etti:
  - Evet, burada strateji geliştirmek kolay olmayacak. Ve akıllı kitaplar yazamazsın. Ama bu Aryanlar için!
  Dmitry kabul etti:
  - Evet, Aryanlar için! Hadi oynayalım!
  Oleg Rybachenko uyardı:
  - Çok az zevk olacak!
  Hans başka bir çocuğu davet etti ve bir çift oluşturduktan sonra çocuklara karşı oynamaya başladı. Bu durumda kahverengiyi seçtim. Oleg ve Danka doğal olarak kırmızıdır!
  Oyun ilk başlarda pek heyecan verici değildi ama sonra çocuklar dahil oldu. Doğuştan bir stratejist olan Oleg Rybachenko inisiyatifi ele geçirdi ve düşmanları kanatlardan itmeye başladı. Führer'in oyununda genel olarak kral yoktu ve karargah bir dönüş kaybetmeden yer değiştirebilirdi.
  Ancak erkeklerin oynamasına izin verilmedi. Bir alarm çaldı...
  - Hava saldırısı!
  Çocuklar hemen lumbozlara koştu. Pencereler dar olmasına rağmen çok iyi göremiyordunuz ve hatta bir ezilme bile oluyordu.
  İniş uçakları bir sütun halinde ve elbette iyi silahlanmış savaşçıların refakatinde uçtu.
  Bir düzineden fazla İngiliz yoktu. Almanların daha fazla makineli tüfek ateşi açtığını gören Spitfires, uzun mesafeden vurmaya çalıştı. Ama cevabı kendileri aldılar. Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin üç uçağı sigara içmeye başladı ve geri kalanı kaçtı.
  Oğlanlar yüksek sesle ıslık çaldı ama kimse müstehcen sözler - disiplin - yemin etmedi. Ama çizmeleriyle devam ettiler ve bir dizi tuzlu şaka yaptılar.
  Tabii ki nakliye, savaşçıları kovalayamaz, hızlardaki fark bir büyüklük sırasıdır, bu nedenle çocuklar sakinleşip işlerine geri dönmek zorunda kaldılar. Hatta bazıları yerden şınav çekmeye, bazıları da baskı yapmaya başladı.
  Ancak Oleg Rybachenko o kadar ilham almıştı ki, sadece kralı değil, yalancıların imparatorunu da uzaklaştırabilecek bir sesle şarkı söyledi (Hitler!);
  Sert, ölümcül bir savaşın içine uçuyoruz.
  Öncüler - komünizmin çocukları!
  Efendimiz Svarog her zaman benimle,
  İntikamın temellerini yıkalım!
  
  Cesaretimiz ve sabrımız var
  Her makine nasıl monte edileceğini bilir!
  Nazileri şiddetli bir yenilgi beklemektedir.
  Fritz saçmalığını taşımayın!
  
  Moskova yakınlarında Wehrmacht sert bir şekilde dövüldü,
  Atılgan bir cesaret gösterdik!
  Kaygan parazit ezildi
  Kazandık, kesin sayıyoruz!
  
  Fritz bundan sonra ne yapabilir?
  Sadece yukarı doğru pençeler - çabuk pes edin!
  Ve boğazda Adolf - keskin bir Spitz,
  Palyaço eşeğin rolü oynamasına izin verin!
  
  Bizim rolümüz muzaffer boruyu üflemek,
  Kızıl lejyonları toplamak!
  Ve saldırganın kafalarını acımasızca kesip,
  En azından okuldan doğruca cepheye geldiler!
  
  Sürüngenleri Mars'tan doğmuş gibi yendik,
  Ve Fritz her yerde merhamet istiyor!
  Biz, tüm ülkelerin eşit olduğu büyüklerin oğullarıyız -
  Yürüyüşü yüz simgesinden onaylasınlar!
  
  Hitler, Dünyamızı ele geçirmeyi düşündü,
  Ve şimdi kaküllerinin altında bir yumru var!
  Ne de olsa Almanlar herkesi bir oyuna dönüştürmek istedi.
  Ve basit bir çocuk tarafından atıldılar!
  
  "Kaplan" a ne oldu - metale girdi,
  Ondan tatlı çay ile semaver pişireceğiz!
  Fritz anladı - kornalarda sert bir yenilgi,
  Işıltılı, sıcak bir Mayıs ayında Berlin'deyiz!
  
  Ve Adolf kravat yerine bir döngü oldu,
  Düşman celladın boynunu sıktı!
  Günahları için ağır bir ceza koştu,
  Ve şimdi Almanya'yı tanklarla eziyorum!
  
  Büyük Stalin'in kendisi Komsomol üyesini ödüllendirdi,
  Emri verdi - "Zafer" in büyük yıldızı!
  Ne kadar koyduk - Kutsal Anavatan güçlerine,
  Dedelerimizin öbür dünyada sevinmesi!
  Garip, ama böyle kışkırtıcı bir şarkı için onu şiddetle alkışladılar - buradaki herkes tamamen uyuşmuş ya da ne?
  Oleg Rybachenko şarkı söylemeyi bitirdiğinde, rüya kesintiye uğradı ve bu kez en olağan şekilde değil, tekrar uyandırıldılar, ancak soğuk suyla ıslatıldılar. Ondan sonra, ellerinde korkunç sıyrıklarla dolan bu zincirler yine ve sütun sürüldü ... Bana kahvaltı bile vermediler! Yuvarlak! Bu doğru, Almanlar yerinde kaldı ve mahkumlar çevre yolu boyunca yavaşça ilerledi. Bunun anlamı nedir, açık değil. Asfalt ve çakıllarla döşeli yol. Birkaç saat sonra çıplak topuklar şiddetli bir şekilde yanmaya ve kaşınmaya başladı. Kızların çoğu kan içindeydi.
  Sonra, akşama daha çok varken, tören yapılmadan onu geri sürdüler ve aceleyle zincirlerini çözdüler, yatmasını emrettiler.
  Oleg Rybachenko ve diğer kızlar aceleyle itaat ettiler. Ve hiç uyumak istememe rağmen, uyku tanrısının kolları ve Hipnoz vizyonları (Yüce Zeus'un kendisi gözlerini kapatmak için yaptı!) Aniden ve kaçınılmaz olarak kıvrıldı.
  Ve yine, yabancı bir orduya mensup olsalar bile, şerefli askerlik işlerinde öncü çocuklar;
  Jungvolk'tan on iki yaşındaki üç yüz çocuktan oluşan bir tabur olay yerinde yeniden inşa edildi ve daha güneye taşındı. İlk başta, çocuklar arabalarla birkaç kilometre sürüldü, ancak daha sonra yönetim görünüşe göre fikrini değiştirdi ve çocuklar için bir hayatta kalma koşusu düzenlemeye karar verdi.
  Oğlanlar, güneye koşmak için bazı askeri şortlarla ve omuzlarında çantalarla neredeyse çıplak ve yalınayak kalarak soyunmaya zorlandı.
  Tabii ki, kendilerine yeni, oldukça etkili bir güneş kremi sürmelerine izin verildi ve rota çölün içinden değil, Nil Nehri boyunca ve tam akan bir nehrin etrafından geçtiği için daha yumuşak ve o kadar da yakıcı olmayan çimenlerin arasından geçti. kaynak, çimen ve ağaçlar büyüdü, ancak yine de test en zoruydu. Çünkü vahşi Afrika Temmuz sıcağında ve hatta hafif makineli tüfekler ve erzak içeren sırt çantalarıyla kaçmak zorunda kaldım.
  Tabii ki, özel bir taburda Alman ulusunun rengini temsil eden ve iyi bir beden eğitimi almış, ama yine de çocuklar vardı.
  Genç savaşçılar inşa edilmişti ve komutanları, oldukça uzun olmalarına rağmen, Apollon'un kaslarına sahip, aynı pislik, emretti:
  - Pekala, kardeşim! Senin için zor olacağını biliyorum ama borç borçtur! Akşama kadar elli sekiz kilometre kat etmemiz gerekiyor! Bu bir emirdir.
  Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  - Hmm evet! Bu komutun kelimesi bir büyü gibi geliyor! Göz ardı edilemez.
  Dima şunları kaydetti:
  - Bunu yapmayacağımıza bahse girerim!
  Hans Feuer itiraz etti:
  - Yerine getirmek zorundayız, çünkü biz Aryanlarız! Ve Jungfolk'un en iyi taburuna yazarsanız, siz de Russunuz, Aryansınız.
  Arkasında bir sırt çantası, cephane, su ve lehimleme ile birlikte on sekiz kilogram artı üç kilogram hafif makineli tüfek. Yirmi bir kilogram, bir yetişkin için uzun süre yürürseniz ve sonra koşarsanız ve hatta kavurucu güneşin altında zor.
  Oleg Rybachenko bacağını çimlere sürttü. Oğlanlar ayakkabılardan kurtulma, deri botlar giyme konusunda hevesliydi (deri gerçekten suni, ama yine de bir tür kirzach değil), burada koşmak zor. Spor ayakkabıları veya tenis ayakkabıları daha iyi olurdu, ancak savaşan Almanya koşullarında bu bir lüks ve çocukları şımartmamaya karar verdiler.
  Komut duyuldu ve Jungvolk'tan gelen savaşçılar, bir oluşum görüntüsünü korumaya çalışırken koşmak için koştu.
  Nil'den taze bir esinti esti, erkek savaşçıların çıplak, kaslı gövdeleri üzerinde hoş bir şekilde esti. Gökyüzüne saldırmaya hazır genç titanları anımsatıyorlardı. Koştular, ölçülü nefes aldılar, neredeyse parmak uçlarına. Komutan da dahil olmak üzere altı erkek çocuk ondan daha uzun olmasına rağmen, önde en uzun ve tabii ki uzun boylu Dimka vardı. Standardın sadece biraz üzerinde olan Oleg Rybachenko, on bir yaşındaki büyümesi (kahraman atalarında izlediği gerçeğin aksine!), neredeyse en sonunda acele etmek zorunda kaldı. Doğru, bu bir avantajdı, topuklarını ezme ya da oturdukları yerin altına ayak basma ihtimalleri daha azdı. Buradakilerin en küçüğü ama kesinlikle en zayıfı ya da daha aptalı değil.
  Yük elle tutulur, ancak yine de kabul edilebilir ve herkesin bir yükle koşu deneyimi vardır. Çok fazla ağırlıkla bile, örneğin omuzlarında bir eş taşıdıkları zaman.
  Çıplak ayakların altında, zaman zaman çıtırdayan ya da çıtırdayan, kırık palmiye dalları ya da kozalakları, bazen de oğlanların çevrelemeye çalıştıkları dikenli bitkiler vardır. Çim ısıtılır, genellikle kurur, ancak kesinlikle çöl kumu gibi yanmaz. Genel olarak hala yaşayabilirsiniz, sadece Güneş yükselir ve ısıyı yoğunlaştırır.
  Uzun Hans, yaklaşık olarak Dmitry ile aynı boyda ve omuz omuza koşuyorlar. Bir Alman savaşçı genç bir Sovyet askerine sorar:
  - Eh, şimdi savaştasın! Barut elbette henüz koklamadı ama önümüzde her şey var. Herhangi bir heyecan yaşıyor musunuz?
  Dmitry dürüstçe cevap verdi:
  - Henüz değil! - Ve başını tekrar çevirerek ekledi. - Dürüst olmak gerekirse hayır!
  Hans küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Evet! Dürüst olacağım, evet! Peki, benim yaşımdaki çocuklardan hangisi yasal olarak savaşa gidebilir? Dövüş, ateş et, öldür, havaya uçur, yakala. Sonuçta, bu bir romantizm. Sonuçta, siz ve Olezhka da rutinden uzaklaşmak için yaşayan savaşçılar gibi hissetmek istediniz!
  Dimka kararlılıkla itiraz etti:
  Hayatımız rutin değil. Genel olarak öncü, hatta lider ve sporcu olmak çok ilginç.
  Öyleyse neden bize kaydoldunuz? Öldürülmekten veya sakat kalmaktan korkuyor musunuz? - Hans alayla alay etti.
  Ilya Muromets lakaplı Dimka - alay etti:
  - Bu yüzden Rusların Almanlardan daha kötü savaşamayacaklarını göstermek için kaydoldum. Ve sonra tüm dünya senin zaferlerini yazıyor ve konuşuyor ...
  Hans kıkırdadı.
  - İyi evet! Zaferlerimiz hakkında, evrendeki zafer. - Uzun boylu bir savaşçı çocuk geniş göğsünü gururla şişirdi. - Ve siz Ruslar, küçük Fin ordusunu güçlükle zorlayabilirsiniz. Senin övünecek bir şeyin yok!
  Yumruklarını kullanmamak için kendini tutmakta güçlük çeken Dmitry, gücendi, itiraz etti:
  - Khalkhin Gol'ümüz de var!
  Hans küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Asya'da bir yerde küçük bir çatışma. Ve adamlarımız çoktan Avrupa'yı ve neredeyse tüm Afrika ve Asya'yı ele geçirdi. Ve Rusya'yı ele geçireceğiz, tükürme zamanımız geldi!
  Dmitri'nin gözleri öfkeyle parladı:
  - Tutmayın, kollar kısa!
  Hans güldü.
  - Peki sizi Brest-Litovsk Antlaşması'nı imzalamaya nasıl zorladık? Bize toprak verdiniz, Dinyeper'a kadar sayın, üç kat daha fazla süngü ve kılıcınız var. Bu durumda bir asker olarak Rus hakkında ne söylenebilir?
  Dimka toplandı, Hans'ın burnuna yumruk atmayı amaçladı ve "yarı dünya" şampiyonu olarak gücünü bilerek, küstah Alman çocuğu kesinlikle yere sererdi, ama ... Kırmak istemedim hat ve bir kavga düzenleyin. Evet ve tartışma sırasında yumruk kullanmak iyi değil. Bu durumda, büyük olasılıkla tutuklanacak ve Rusların Almanlardan daha kötü savaşmadığını gösterecek zamanı olmayacak. Bu nedenle, Dmitry sakince itiraz etti:
  - Biz Ruslar sizi II. Frederick altında yendik ve hatta Berlin'i bile aldık. Ve Büyük Napolyon size komuta ettiğinde, ordusunun yarısı Almandı ve Birinci Dünya Savaşı'nda Brusilovsky atılımı gerçekleşti. Evet ve siz Paris'i alamadınız çünkü birliklerimiz neredeyse Koenigsberg'i ele geçiriyordu.
  Hans oldukça ağır bir karşı argüman buldu:
  - Ama her neyse, bizimle son savaşlarda yenildin! Ve bir insanı ve bir milleti en baştan, son amellerine göre yargılarlar!
  Dmitry oldukça makul bir şekilde itiraz etti:
  - Çar döneminde, özellikle askeri-teknik alanda geri kalmış bir endüstrimiz vardı. Şimdi de ciddi bir sektör geliştirdik. Örneğin KV-2 tankını gördünüz. 152 mm obüs ile donatılmıştır. Siz Almanların böyle bir şeyi var mı?
  Hans kıkırdadı.
  - S-2 tanklarındaki Fransızların da 155 milimetrelik kalibreden bile daha büyük obüsleri vardı, ancak bu, şimdikinden daha zayıf donanıma sahip olduğumuz için kurbağaları yenmemizi engellemedi. Wehrmacht'ın ana gücü, insan faktörünün üstünlüğüdür!
  Dmitry yüzünü eşit bir bronzlukla büktü:
  - Ve "yarım dünya" şampiyonu olduysanız, insan faktöründe neden bize karşı bir avantajınız olduğunu düşünüyorsunuz? Ve adamlarının en iyilerini yenmek mi?
  Hans oldukça makul bir şekilde şunları söyledi:
  - İstisnalar bazen sadece kuralları onaylar. Aslında neredeyse her zaman! Şimdi, bireysel fenomenleri değil, bir bütün olarak askeri eğitim seviyesini alırsak, o zaman burada ...
  Dmitry sinirlendi:
  - Sovyet ordusunda hangi düzeyde savaş eğitimi aldığımızı ve tatbikatların nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz. Yani spekülasyona gerek yok!
  Hans mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İspanya'da Sovyet askeri okulu, doktrini ve Almanca arasında bir rekabet vardı. Ekipmanlarımızı ve silahlarımızı test ettik. Sonuç, askeri okulumuzun zaferi, stratejik sanat ve Franco rejiminin sağlamlaştırılmasıdır. Biz zaten adamlarınızla savaştık ve kazandık!
  Dmitry Muromets üzgün bir şekilde şunları söyledi:
  - Bizden çok daha fazla askerin vardı! Miktarı aldınız!
  - Bunu söylemezdim. - Hans başını eğdi ve sustu, ilk yorgunluk belirtileri ortaya çıkmaya başladı ve konuşmak zorlaştı.
  En kötü yanı, elbette, ısıdır. Güneş kaçınılmaz olarak zirveye çıktı. Oğlanların hiçbiri ona alışkın değildi. Almanya ve Rusya kuzey ülkeleridir ve yaz aylarında nadiren otuz derecenin üzerine çıkarlar. Ve burası Temmuz ayında Afrika ve esinti Nil'den esmeyi bıraktı.
  Oğlanların çıplak ayakları kuru otlarla daha dikenli hale geldi ve sonra aniden sona erdi ve bütün bir kilometre yanan çakılla kaplandı. Çok acı vericiydi, fazla kendini tutamayan çocuklardan bazıları ciyakladı. Onlardan ter damladı ve tıslayarak sıcak çakılların üzerine damladı.
  Oleg Rybachenko ve Dmitry ve Sparta ruhuyla yetiştirilen diğer çocukların çoğu gülümsemeye ve un vermemeye çalıştı. Başka bir şey düşünüyorlardı. Bu yüzden Oleg Rybachenko, çıplak ayaklarının raftaki bir alevle yalandığını hayal etti ve ondan önemli bir devlet sırrını kapmak istediler. Ve buna katlanmalı ve incindiğini veya korktuğunu göstermemelidir. Ayrıca oğlanlar zor koşullarda büyüdüler ve topukları o kadar şımartılmadı, şair ve kara çakıl yanmasına rağmen pürüzlü deriyi sıyıracak kadar değil.
  Bunu kısa süre sonra sıcak çarpmaları izledi. Neredeyse aynı anda, aşırı ısınmış birkaç çocuk bayıldı ve hafif, katlanır bir sedye üzerinde alınmaları gerekti.
  Oleg Rybachenko kendi kendine Almanların genel olarak iyi donanıma sahip olduğunu belirtti. Kızıl Ordu'da, aynı zamanda bir sırt çantasına kolayca gizlenebilen duralumin'den yaralıları taşımak için bir cihaz bulmanız mümkün mü?
  Ancak ellerinizde ek bir yük varken koşmak daha zordur ve basınç arttıkça çıplak topuklarınız daha güçlü yanar. Yani bir nevi gönüllü-zorunlu bir cehennemdeler. Oleg Rybachenko bile düşündü: Yoldaşları böyle bir teste nasıl tepki verirdi, herkes hayatta kalırdı.
  Geniş kırmızı-sıcak, kararmış çakıl şeritleri, keskin, kuru otlarla birleştirildi. Ayrıca komutan, görünüşe göre Mısır'ın yerleşim yerlerine girmekten kaçınmak için çocukları yavaş yavaş Nil'den uzaklaştırdı.
  Yine, çocuklardan bazıları yere yığılmaya başladı ve güneş sopasıyla bitkin düşen veya sersemleyen çocuklar, suya batırılmış bir bezle başlarını örttüler ve onları bir sedyeye yatırdılar. Daha önce hafif bir darbe almış bazı kişiler ayağa kalktı ve koşmaya devam etti.
  Ancak genç adamların gücü azalıyordu ve neredeyse yarısı bozuktu.
  Sonunda, kendisi de oldukça yorgun olan komutan şunları söyledi:
  - Herkese dinlenmelerini emrediyorum! Sınıra ulaştık! Kendinizi güneş şemsiyeleri ile örtün, sirke ve çikolata ile su için. Ardından nefes egzersizleri yapmak için uzanacaksınız!
  Savaşçı çocuklar zayıf bir koro halinde haykırdılar:
  - Herhangi bir siparişi yerine getirmeye hazırız!
  Güneş kremine rağmen bebeğin cildi kırmızıya döndü ve morardı. Dikenli kuru çimlerin üzerine uzanmak rahatsız ediciydi ve çocuklar altlarına selofan koydular.
  Dmitry ve Oleg Rybachenko aynı çadırda yan yana yerleştiler. Oğlanlar biraz kurumuş gibiydi ve ciltleri karardı. Çıplak ayaklarım kötü bir şekilde yanıyor ve kaşınıyordu, kanın dışarı akması için bacaklarımın kaldırılması gerekiyordu ve en azından biraz daha kolay hale geldi.
  Dimitri şunları kaydetti:
  - Savaşın bal olmadığı gerçeğini biliyorduk ama aynı ölçüde değil!
  Oleg Rybachenko kasvetli bir şekilde söz verdi:
  - Hala çiçekler. Kan görüp ilk cesedinize baktığınızda, sıcak bir yüzeyde koşuşturmacaların bir hiç olduğunu anlayacaksınız!
  Dmitry midesini içeri çekti ve şöyle dedi:
  -Kitaplarda, elbette, bir insanı ilk kez öldürdüğünüzde nasıl bir his olduğunu yazıyorlar. Kötü bir insan ve düşmanınız bile, bağırsakları serbest bırakmaya hazır. Ama yine de öyle..
  Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  - Boussenard'ın "Captain Daredevil" adlı kitabında, İngilizlerle savaşan koca bir enayi taburu da vardı. Bir şey bize hatırlatıyor. Ancak orada, bir insanı öldürmenin nasıl bir şey olduğu psikoloji sorununa, bir kurşun yanlışlıkla genç bir davulcuyu biçtiğinde kısaca değinilir. Ve genel olarak ölüme karşı oldukça anlamsız bir tutum var. Görünüşe göre bir savaş bile değil, bir tatil!
  Dmitry mantıklı bir şekilde itiraz etti:
  - Bu, çocuklar ve gençler için bir kitaptır; psikolojik deneyimler hakkında okumaktan sıkılanlar. Ve son o kadar kötü ki, neredeyse tüm milksops taburu öldü ve devamı asla yazılmadı!
  Oleg Rybachenko derin bir gerçek keder ifadesiyle şunları söyledi:
  - Ama bu öyle bir kitap ki çabuk bittiğine pişman oluyorsun. Ama çok daha sık olarak bunun tersi olur, kelimenin tam anlamıyla acı çekersiniz, şu ya da bu işin üstesinden gelmeye çalışırsınız!
  - Leo Tolstoy'un "Savaş ve Barış" romanına sahipseniz, Olezhek şüphesiz haklıdır! Dmitry kabul etti.
  Genç ortak daha sonra itiraz etti:
  - "Savaş ve Barış" kitabında entrika, birkaç hikaye ve ayrıntılı olarak ortaya çıkan karakterler var. Hayır, o boş değil. Hiçbir şekilde sıkıcı değil! Tabii ki başlangıçta en ilginç olmaktan uzak olsa da.
  Dmitry kabul etti:
  - Evet, bu doğru ... Çoğu yazar, en ilginç eylem başlamadan önce, görünüşte sıkıcı görünen bir kitabı atmayı başardığınızda, yavaş bir olay örgüsüyle günah işler.
  Oğlanların güneşin zirvesini beklemelerine izin veren komutan, görünüş olarak yaklaşık on dört yaşında, çok kaslı bir çocuk olan şevkli bir Wolf Shtich'ti. Yüz güzel ama aynı zamanda katı, çocuksu ve yetişkin. Wolf'un kendisi hala Jungvolk'tandır, ancak onun komuta ilkesi, gençlerin gençler tarafından yönetilmesi gerektiğidir. Ve Shtikh'in hiçbir deneyimi olmaması ve bir çocuğun kimseyi rahatsız etmediğini düşünmesi. Asıl mesele, onun bir Aryan olması ve Aryanlara komuta etmesidir, bu da onun imkansızı sıradan insanlara yapabileceği anlamına gelir. Ve ne? Yapıyorlar!
  Tekrar koşmak, acıyı, yorgunluğu unutmak, hatta utanan çocukları (yetiştirme böyle!), Anneyi, babayı hatırlamak veya şefkatli bir şey düşünmek. Bu, acıya dayanma yeteneğinin ve sınavın kendisinin büyük bir nimet olduğu zamandır.
  Genç savaşçılar itaatsizliği düşünmeden koşarlar ve istedikleri bir şey varsa, bu bir dövüştür!
  Isı hala çok güçlü ve çocuklar yine dikenli sıcak çakılların üzerine koşuyorlar. Ve sonunu görmüyor bile. Acı dayanılmaz hale gelir ve genç savaşçıların çoğu artık acının iniltilerini tutamaz.
  Sonra Oleg Rybachenko hareket halindeyken bestelediği bir şarkıyı gerçek bir marş olarak söylemeye başladı;
  Sovyet Anavatanının ihtişamı harika -
  İnanmaya layıkız, bu ihtişamlı olacağız!
  Zalim bir düşmanı savaşta yeneceğiz,
  Rus aşkına, en parlak Güç!
  
  Anavatanda şarkı söyleyen ne var,
  Dürüst, yalınayak bir öncünün kalbinde!
  Bir kuş gibi uçmak için acele ediyoruz,
  İnancımız ne kadar kutsal hale geldi!
  
  Otomatik inan bana ağabey
  Ve el bombaları hiç de gereksiz değil!
  Cesursan sonuç
  Erkek olmana rağmen olacak!
  
  Öncü kendini beğenmiş ve sert ...
  Ama Tanrı'nın gülümsemesi bizi aydınlatıyor!
  Ne yazık ki, dünyada birçok kötü as var,
  Cennette bir yeri mahvetmek istiyorlar!
  
  Faşist çakal pençelerini bize doğru çekiyor,
  Bir çocuğun kalbini sökmek istiyor!
  Ve domuzları lekeli sırıtış,
  Suratına yüksek sesle bir tokat yemesine izin verin!
  
  "Kaplanlar" tankları "çizmelerdir",
  Beceriksiz - çok köşeli!
  Ve onlardan kaçmıyorsun,
  El bombalarını hazırlasan iyi olur!
  
  Öyle bir dünya yaratacağız ki inanın,
  Milyonların mutlu olacağı yer!
  Yırtıcı bir canavar inine kaçacak,
  Aşağılık lejyonları yere sereceğiz!
  
  Anavatanda şarkı söyleyen ne var,
  Ve tüm Nazileri çok ünlü bir şekilde eziyor ...
  Daha güçlü şövalye ışın tabancasını sıkın ...
  Ve böylece gezegende huzurlu ve sessiz olsun!
  
  
  
  
  Kızıl bayrak parlayacak
  İçinde İsa'nın kutsal adı var!
  Pioneer sınavını beş için geçin -
  Ünlü olmak - Rusya'nız!
  
  Ama o sınav tahtada değil -
  Siperden teslim edilmesi gerekecek!
  Gri saçlar viski içindeki çocuğa koşar,
  Bir arkadaş öldü - şimdi mezarda yas tutun!
  
  Lanet olası savaşın pisliği nedir,
  Canavar olarak anılmaya bile layık değil!
  Ve kalabalık nasıl tutulacağını bilmiyor
  Adolf bazen bir soytarıdan daha komik olsa da!
  
  Geri çekilmememiz gerektiğini biliyoruz,
  Öncüler başkasınınkinden sonsuza kadar korkarlar!
  Biz çocuklar sadakatle dostuz,
  Ve ahlaki olarak sakat olmadığına inanıyorum!
  
  Berlin'deki şanlı yürüyüşümüzü tamamlayacağız.
  Her zaman inandık, savaşmasını biliyorduk!
  Ve bir anda atılgan bir cesaret yakaladım,
  Sırt çantasında kaçak taşıyan PKK!
  Oleg Rybachenko eğlenceli ve cesur bir şarkıyı bitirdi ve Alman çocuklar şarkıyı ıslık çalarak ve kahkahalarla onayladılar. Sanki övülen Führer'lerinin tepeden tırnağa pislikle ıslatıldığını fark etmemişler gibi!
  Koşmak daha eğlenceli hale geldi, daha fazla güç eklendi ... Ve kısa süre sonra çakıl bitti ve yumuşak çimen gitti, bu da yanmış ayaklar, cesur çocuklar için bir zevk haline geldi.
  Dimitri gülümseyerek şunları söyledi:
  - Bir şarkı yaşamamıza yardımcı olur derler ama sırtımızdaki ağır bir yükü hafiflettiğine dair hiçbir şey söylenmedi!
  Oleg Rybachenko itiraz etti:
  - Eski Mısır uygarlığı döneminde bile müziğin insan vücuduna hayat veren etkisi biliniyordu, şarkıların da. Örneğin, henüz tarlalarda ve taş ocaklarında verimli bir şekilde çalışamayan küçük köleler ve cariyeler, yetişkin köleleri neşelendirmek için şarkı söylemeye zorlandı. Sonuçta, böyle bir Valliology bilimi Mısır'dan geldi.
  Komutan Kurt bağırdı:
  - Büyüme için yeniden inşa edin! Ve konuşma!
  Savaşçı çocuklar hemen yeniden organize oldular ve sonra sessizce koştular.
  Güneş çoktan gün batımına girmiştir (Kuzey Afrika'da Temmuz ayında orta şeritten daha erken kararır). Aniden bir sinyal geldiğinde durma zaten yakındı.
  - Herkes yere yatsın ve kılık değiştirsin!
  Bir nedenden dolayı ortaya çıktı. İleride uzaktan bir ses geldi. Ve çocuklar aktif olarak kazıcı küreklerle çalışıyor, üzerlerine çim atıyorlardı. Zaten yeterince karanlıktı...
  Hans şunları kaydetti:
  - Muhtemelen bizimdir! Wehrmacht düzgün bir şekilde ilerlediğinden, ön cepheye hala çok uzak.
  Dimitri gülümseyerek şunları söyledi:
  "Ama kılık değiştirme sanatını öğrenmek asla acıtmaz!" Gerçek bir savaşta bu işe yarayacaktır!
  Hans kabul etti:
  - Evet, asla ama eminim bizimdir!
  Kurt tısladı:
  "Bir kelime daha edersen seni anında vururum!" Herkes pusuya yatsın! Ve nar yap.
  Kısa sürede ortaya çıktığı gibi, Hans ve aslında yanılmıştı. İngiliz tankları ortaya çıktı. Bununla birlikte, çocuklar sessizce pusuda oturuyorlardı: Ya yakalanan araçlarda kendilerinin olsaydı?
  Tanklar kuzeye gitmesine rağmen. Sadece dördü var, üçü hafif ve biri delinmesi zor "Matilda". Son tank büyük bir problem çünkü el bombaları sadece paletlerine zarar verebilir. Akciğerler ise tavandan veya kıçtan isabetli atışlarla vurulabilir. "Matilda" rayları kırarsa, iki makineli tüfeği ve bir topuyla adamlara kayıp verebilir.
  Wolf, arkadaşlarının Afrika'ya geldikten sonraki ikinci günde, hatta üçüncü günde ölmelerini istemiyordu. Doğru, makineli tüfekler isabetli vuruşları etkisiz hale getirebilir. Ama soru şu ki, bunlar kimin tankları? Aniden, kupalar zaten Almanlar tarafından ele geçirildi mi?
  Kurt emretti:
  - Er Yungfolkovets Oleg. Silahsız ve çantasız tanklara gidin ve kim olduklarını öğrenin!
  Oleg fısıldadı:
  - Komutanı dinle!
  Siyah şortlu yarı çıplak olan çocuk, koruyucu kremden esmerleşmişti ve sarı saçlarını saklamak için gazetelerden bir tür türban takmıştı. Şimdi sıradan, zavallı bir Arap çocuğu gibi görünüyordu. Bir düşman olarak alınması pek olası değildir.
  Tanklar, motorların en az gürültü çıkardığı bir vitese geçerek yavaş bir hızda hareket etti ve bu da şüphe uyandırdı. Onlara doğru zıplayan Oleg kollarını şiddetle salladı ve bozuk bir İngilizceyle bağırdı.
  - Mayınlar var! Mayınlar var!
  Tanklar durdu, Matilda'dan miğferli bir kafa çıktı ve İngilizce öfkeli bir ses cevap verdi:
  - Neden arapchonok istiyorsun?
  Savaşçı çocuk haykırdı:
  - Almanlar önlerine mayın koydu! Kraliyet birliklerine dikkat edin!
  Omuz askısından ikinci bir kafa çıktı, duydum, cevap verecek:
  O iğrenç Almanlar ölsün! Kralım bizimle! Şimdi onları yiyeceğiz!
  - Gel buraya otur! - Apoletlere bakılırsa, İngiliz Kraliyet Tank Ordusu'nun bir albayı tarafından emredildi!
  Oğlan, zırhın hoş serinliğini çıplak, minicik, kabarık ayaklarında hissederek kuleye tırmandı. Sonra arkasına yaslandı ve İngilizlere yol göstermeye başladı.
  Beş tane vardı ve Matilda orta tankının çok geniş olmayan taretinde biraz sıkışıktı. Burada Oleg Rybachenko bir kahraman olmaya karar verdi. Profesyonel bir yankesicininkiler gibi hünerli, eğitimli elleri kemerlerine uzandı ve tabancaları çıkardı. Başparmaklar hemen sigortaları çıkardı.
  Tabii ki aşağılıktı, ancak "başarıyı" başarmanın cazibesi o kadar güçlüydü ki, Olezhek sol kürek kemiğinin altından nişan alırken her tabancadan birkaç kez ateş etti.
  Böyle bir mesafeden ıskalamak zordur ve yalnızca bir deli veya son korkak bir tankın içinde otururken kurşun geçirmez yelek giyebilir. Albay şaşırmıştı ve ensesinin arkasında bir tabancanın ağzını hissetti. Oğlan en saf Londra lehçesiyle fısıldadı:
  - Yaşamak istiyorsanız, diğer üç tanka teslim olmalarını emredin! Aksi takdirde taburumuz mürettebatla birlikte onları da yok edecek!
  Albay şaşırmıştı:
  - Sen kimsin?
  Oleg Rybachenko açıkça cevap verdi:
  - Hayatta kalmak için son şansın! Üç hafif tank el bombalarıyla bombalanacak ve size ateşle işkence edilecek. İnsanlar ölecek! Üçe kadar sayacağım, ya teslim olup arabadan inme emrini verirsin ya da seni bacağının etinden vururum ve ricamı en baştan tekrarlarım! Bir iki...
  Albay sızlandı.
  - Kabul etmek! Sadece bizi öldürme!
  Oleg Rybachenko gururla şunları söyledi:
  - Biz Almanlar mahkumları öldürmeyiz! Ve Britanya'nın teslim olmasından sonra, yenilenen Britanya Kraliyet Kuvvetleri'nde yeniden hizmet verebilirsiniz.
  Albay titreyen bir sesle emri verdi. Tankerler itaatkar bir şekilde silahlarını bırakarak tanklardan dışarı çıktılar. En iri Alman oğlanlarından birkaçı kamuflaj çimenlerini fırlatarak onlara doğru koştu ve hayatlarındaki ilk mahkum grubunu almaya hazırlandı.
  . BÖLÜM #13
  Altı, Çinlilerle tekrar savaşır. Hiper büyücüleri onları yine on yedinci yüzyıla fırlattı. Düşman şimdiden büyük bir ordu toplamayı başardı. Göksel İmparatorluğun birlikleri, Rus şehrini kuşattı.
  Ve şimdi bir oğlan, bir kız ve dört kız sarı orduyu kılıçlarla eziyor.
  Oleg Rybachenko bir yel değirmeni işletti, birkaç Çinliyi kesti ve şarkı söyledi:
  - Kanlı savaşa ...
  Ve çocuk çıplak ayağıyla birkaç zehirli iğne fırlattı.
  Kılıçlarla hızlı bir saldırı düzenleyen ve bir değirmen tutan Margarita, şunları doğruladı:
  - Kutsal ve doğru!
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla iğne fırlattı. Birkaç düzine Çinliye vurmak.
  Düşmanları kılıçlarıyla ezen Natasha, şunları ekledi:
  - Mart, Mart, ileri ...
  Ayrıca iğnenin çıplak ayaklarını da fırlatın.
  İki el ve ayakla çalışan kızlar, Çinlileri çok ünlü bir şekilde ezdi.
  Zoya da çıplak ayak parmaklarıyla iğne fırlattı ve cıvıldadı:
  - Çalışan insanlar!
  Çıplak ayağıyla bir bumerang fırlatan ve sarı savaşçıların önünü kesen Aurora hemen onayladı:
  - Mart, Mart, ileri ...
  Çinlileri ezip çıplak parmaklarıyla çelik yıldızları serbest bırakan Svetlana, düşmana vurarak ciyakladı:
  - Çalışan insanlar!
  Kızlar gerçek savaşan kartallar gibi davrandılar. Ve kılıç darbelerinden ve vurucu unsurların fırlatılmasından düşmanlar düştü ve düştü.
  Oleg, "Kelebek" tekniğini kılıçlarla tuttu ve şarkı söyledi:
  - Ölüm yüzleri!
  Ve çocuk yine çıplak ayağıyla katili fırlattı.
  Margarita fabrikada bir resepsiyon düzenledi. Rakipleri ezdi ve agresif bir şekilde ciyakladı:
  - Bu bizim yolumuz ve mücadelemiz!
  Ve çıplak parmaklarından birkaç ölümcül disk düştü.
  Oleg Rybachenko bir terminatör çocuk, yine öldüreni fırlatıyor ve şarkı söylüyor:
  - 1 Mayıs emek bayramıdır!
  Ve genç katilin çıplak ayağından diskler tekrar uçarak göksel imparatorluğun savaşçılarını kesiyor.
  Natasha yine ölümcül atar ve gıcırdıyor:
  - Bu benim iyiliğim!
  Ve çıplak topuğu Çinli generalin çenesine çarpıyor ve çenesini kırıyor.
  Zoya kılıçlarla bir kelebek resepsiyonu düzenler ve bağırır:
  - Ben deli bir panterim!
  Ve çıplak parmaklarından yıllarca keskin küçük disk katili. Ve böylece herkesi alıp kestiler.
  Sonra yine kılıçlar harekete geçer ve herkes kesilir. Bu terminatör kız.
  Aurora Çinlileri biçti, vücutlarını ezdi ve homurdandı:
  Biz seçildik...
  Ve ölüm armağanı çıplak topuğundan uçar.
  Sarı imparatorluğun savaşçılarını alt eden Svetlana, inci gibi dişlerini göstererek onaylıyor:
  - Biz seciyoruz!
  Ve çıplak ayaklarından yine yıkım uçuşu.
  Rakiplerini ezen Oleg Rybachenko ekliyor:
  Ne sıklıkta...
  Çocuğun çıplak ayak parmakları ölüm mesajını başlattı.
  Rakiplerini yok eden ve yok etme sunumlarını başlatan Margarita şunları ekledi:
  - Eşleşmiyor!
  Tıpkı çevik bacakları olan bir kız gibi.
  Düşmana ateş eden ve ölüm hediyeleri fırlatan Natasha:
  - Arkandayım...
  Ve işte her zaman olduğu gibi çıplak ayakla.
  Zoya, düşmanları parçaladıktan sonra onu aldı ve bir kobra ile agresif bir şekilde tısladı:
  - Gölgeyi takip et...
  Ve çıplak ayakları işine geri döndü...
  Aurora, silahını çıplak bacağıyla düşmanlara fırlatıp iyice parçalayarak agresif bir şekilde ciyakladı:
  - Alışıyorum...
  Svetlana çıplak ayağıyla bir düzine iğne alıp fırlattı, bir yığın Çinliyi yere vurdu ve ciyakladı:
  - Uyumsuzluk!
  Oleg Rybachenko yine hücumda. Düşmanlarını yere serer ve zaman zaman şarkı söyler:
  - İyilik melekleri, iki beyaz kanat, iki beyaz kanat dünya üzerinde!
  Ve yine çıplak bacağından yıkım armağanı uçar.
  Gördüğümüz gibi çocuk çok tazı. Ve her zaman yalınayak ve sert. Gerçek maço. On iki yaşında görünmesine rağmen. Ama bu yıkımın özüdür.
  Margarita ayrıca çıplak ayakları ve gıcırtılarıyla iğneler atıyor:
  - Çılgın rüya! Tam güzellik!
  Ve yine tamamen ölümcül bir şey çıplak topuktan seker.
  Bu kız, ölüm ve yıkımın vücut bulmuş hali.
  Ve bu Çinliler, evet, anlıyor.
  Güzel terminatörün hızlı hareketinde Natasha. Rakiplerini keser, kılıçla keser ve şarkı söyler:
  - Çar Alexei'yi övün!
  Ve çıplak ayaklarından iğneler uçuşuyor.
  Çinlileri kesip düşmanı yok eden Zoya, şunları onaylıyor:
  - Kötü adam yenilecek!
  Ve çıplak ayaklarından vahşi bir ölüm hediyesi olarak uçar.
  Düşmanları ezen Aurora, agresif bir şekilde onaylıyor:
  - Ve düşmandan merhamet isteme!
  Ve çıplak ayağı tekrar fırlıyor, kesinlikle ölümcül bir şey. Ve rakiplerini et parçalarına ayırır.
  Svetlana, bir kobra tıslaması gibi rakiplerini yere seriyor ve düşmana yeni iğneler fırlatıyor:
  - Aya bağırma!
  Ve çıplak parmaklarından tehlikeli ölüm hediyeleri uçuşuyor. Herkesi yaralayan ve öldüren.
  Oleg Rybachenko hareket halinde... çocuk her zamanki gibi yorulmak bilmez...
  Çinliler zor durumda. Onları öyle ezer ve görür.
  Dahi çocuk ciyaklıyor:
  - Bu benim savaşım!
  Ve yine, yok etme armağanları uçuşuyor çıplak ayaklarından.
  Ve genç savaşçı, mutlak ve saldırgan bir kahraman gibi savaşır. Ve kılıçları Kara Tanrı'nın sopaları gibidir.
  Margarita onu aldı, zıpladı, bir yığın Çinliyi kesti. Tutulan resepsiyon, sanki ölümcül bir güç gibi.
  Sonra kanlı bir iblis gibi hareket ederek çıplak parmaklarını tekrar salladı.
  Çinlilerin cesetleri çoktan tüm höyükleri oluşturmuştur. Genç savaşçı tısladı:
  - Hayatım düşmanlara karşı zaferde!
  Ve kız yine çıplak ayakla bir iğne bulutu salacak. Ve sarı savaşçılar ölür.
  Natasha, önünde sarı savaşçıların cesetlerinden bir koridor kesti. Keskin, bilenmiş diskler fırlattı ve gıcırdadı:
  - Mars'a atın ve bir sınıf olacak!
  Ve çıplak ayağından yine çok tatsız bir ölümün öldürücü bir armağanı uçar.
  Ve kaç Çinli ölüyor. Yüzlerce, binlerce, ezici altılının darbeleri altında.
  Zoya da hareket halinde. Kobra gibi biner, düşmana en ufak bir şans vermez. Ve Çinliler hacklendi.
  Kız, çıplak ayağıyla zehirli iğneler fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Rus kahramanları kılıçla kesildi!
  Ve savaşçı, sanki bir dalga yükselecek ve sonra düşecekmiş gibi.
  Ve Aurora düşmana doğru bir adım atıyor ve daha fazla uzatmadan onu yere seriyor.
  Çinlileri öldürür ve tıslar:
  - Benim büyük kahramanlığım!
  Ve çıplak ayağından, parçaları boya kalemi haline getiren şey yine uçar.
  Kızıl saçlı kız Çinlileri esirgemez. Burada bir kerede yedi kişiyi kesti.
  Ve Göksel İmparatorluğun Generali çıplak topuğu alnını kırdı. Elbette öldü.
  Svetlana ayrıca hareket eder ve düşmanları öldürür. Katlanır makas gibi iki kılıcı Çinlilerin vücutlarını kesti.
  Kız hareket halindeyken bir düzine rakibi ezdi. Ve diskleri çıplak ayağıyla aldı ve fırlattı. Ve bir sürü Çinliyi kesti.
  Çılgın bir çılgınlık içinde.
  Svetlana diyor ki:
  - Düşmanlar geçmeyecek!
  Aurora kabul etti:
  - Tabii ki, şanssız geçmeyecekler!
  Ve yine çılgınca uluyan ve Çinlileri kılıçlarıyla döven kızıl saçlı kaltak. Ve sonra kır faresinin çıplak parmakları birkaç iğne bırakacak. Birkaç düzine Çinlinin bir sonraki dünyaya gönderileceğini.
  Sarı savaşçıları kesen Oleg Rybachenko onu aldı ve ciyakladı:
  - Aklın yok edilmesi!
  Ve çocuk yine çıplak ayak parmaklarıyla korkunç derecede ölümcül ve öldürücü iğneler fırlattı.
  Ve sonra cıvıldadı:
  - Rüyamda - her zaman bir zafer!
  Düşmanla savaşan ve rakipleri yenen Margarita, kabul etti:
  - Hatta çok büyük bir zafer!
  Ve kız yine çıplak ayak parmaklarıyla, onu alıp düşmana ölüm getireni fırlatırken.
  Pek çok Çinli zaten çiftleri tarafından öldürüldü. Evet ve dört kız daha az değil.
  Natasha, çıplak ayağıyla kömür tozundan yapılmış ev yapımı bir el bombası fırlattı. Biri patlayacak ve Çinli askerleri paramparça edecek.
  Ve kız bağırır:
  - Ben dünya üzerindeki gücün kartalıyım!
  Zoya, Çin ordusunu yok etmede de çok çeviktir. Kılıçlarını sallıyor ve şarkı söylüyor:
  - Biz gururlu kartallarız!
  Ve yine, çıplak ayağından çok ölümcül bir şey uçar. Ve Çinliler çok özel öldürmelerdir.
  Çevik ve agresif bir hareketin vahşi bir coşkusu içindeki bir kız, tek bir iğnenin bile düşmesine izin vermeden, vurulmadan.
  Aurora da hareket ediyor. Çıplak ayakları keskin iğneler savuruyor. Kızıl saçlı kız, çakalları kovalayan bir panter gibi davranıyor. Çinlileri şeker kamışı gibi kesiyor.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Gelecek benim!
  Ve dilini çıkarır.
  Svetlana Çinlileri de yok eder. Ve çıplak ayakları hızlı hareketlerini hızlandırıyor.
  Kobra gibi sarışın kız. Ve rakiplerini hiç acımadan keser.
  Kılıçları bir yel değirmeni gibi dönüyor. Ve düşmanın huzur içinde donmasına izin vermeyin. Barış tam ve ebedi olmadıkça.
  Çinlileri kesen Svetlana şunları bildiriyor:
  - Formumuz en yüksek!
  Ve çıplak ayağından ölümcül ve anlaşılmaz uçar. Rakiplere nasıl vurulur, bu yüzden doğrudan ölüme.
  Aurora onaylıyor:
  - Kesin yenilgi!
  Ve kızın çıplak ayağından bir düzine iğne uçar. Evet, o kadar uygun bir şekilde elli Çinli bir anda düştü.
  Natasha, Göksel İmparatorluğun savaşçılarını doğrarken bunu fark eder:
  - Öfken harika!
  Ve çıplak ayaklar diskleri başlatacak.
  Rakipleri kesen Zoya, haykırıyor:
  - Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver!
  Ve ayrıca çıplak ayak, ölümcül bir yıkım gibi gönderir.
  Ve Çinlilerin kütlesi cesetlere dönüşüyor.
  Sarı savaşçıları kesen Aurora şarkı söylüyor:
  - Düşmana merhamet yok!
  Ve çıplak bacağından sarı savaşçıları ezip öldüren bir şey fırladı.
  Ve vahşi bir hareket içinde kızıl saçlı bir savaşçı.
  Bir grup düşmanı yarıp geçen Svetlana, onu aldı ve inci gibi parıldayan dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Asla durmayacağız! Yani Rus ordusu kazanmak için doğdu!
  Ve sonra kız çıplak ayağıyla bir kömür bombası atıyor ve rakiplerini kanlı et parçalarına ayırıyor.
  Çinlileri yenen Oleg Rybachenko çevik davrandı.
  Ve terminatör çocuk şarkı söyledi:
  - Rus ordusu kazanmak için doğdu!
  Ve çocuğun çıplak topuğu zıplayarak mandalinanın çenesine çarptı ve kelimenin tam anlamıyla onu ezdi.
  Genç savaşçı yüksek sesle haykırdı:
  - Zafer bizim için gelecek!
  Çinlileri doğrayan ve kafalarını kesen Margarita şunları söyledi:
  - Eğer varsa...
  Ve kız çıplak ayağıyla bir sürü iğne fırlattı ...
  Oleg Rybachenko yanıt olarak haykırdı:
  - Sana kim geliyor!
  Ve sonra çocuğun çıplak ayağı bir iğne bulutu bıraktı. Hemen yüz Çinli dövüldü.
  Margarita ciğerlerinin tepesinde ciyakladı:
  - Şunlar olacak...
  Ve çıplak parmakları ölümcül bir bumerang fırlattı.
  Göksel İmparatorluğun savaşçılarını kesen Oleg, şunları doğruladı:
  - Senin için kim gelecek!
  Ve çocuğun çıplak ayakları katili ve eşsizi fırlatacak. Çinlilerin kemiklerini kıran bir şey.
  Ve onları zehirle.
  Evet, çocuk ürkek bir düzineden değil ...
  Natasha çift namlulu bir resepsiyon düzenledi - Çinlileri kesti ve ciyakladı:
  - Bunlar bizim kızlarımız!
  Ve çıplak ayaklarından uçuş, tam bir yıkımın hediyesi.
  Ve kız tıslayacak:
  - Kapa çeneni!
  Ve kılıçları herkesin kafasını kesti.
  Zoya hareket halindeyken rakiplerini keser ve şarkı söyler:
  - Aşkım beşinci katta!
  Ve yine kızın çıplak ayağı bir bumerang fırlatacak. Ve karınları açık sarı savaşçılar yığını yere yığıldı.
  Natasha, sarı olanları keserek konuştu:
  - Aşk? Peki ya Faberge yumurtaları?
  Ve yine, çıplak bir topuktan ölüm salıverildi.
  Çinlileri doğrayan Zoya, şunları söyledi:
  - Ve özellikle şimdiden uyuşmuşsun!
  Ve arkadaşına göz kırptı!
  Görünüşe göre kızlar ahmak değiller. Ve kesinlikle kurbağa değil.
  Zoya'nın çıplak ayağı hasar veren bir elementi serbest bırakır. Ve birçok Çinli okuldan ayrılıyor.
  Aurora saldırıda. Eşsiz ve yıkıcı. Düşmanları biçer ve kılıçları bir yel değirmeninin kanatları gibidir.
  Hızlı bir saldırının klasik hareketinde kızıl saçlı şeytan. Gerçekten keserse, o zaman özel olarak keser.
  Ve bağır:
  - Risk asil bir sebeptir!
  Ve yine çıplak ayaklarından Çinlilere bir hediye uçar. Herkes kesilecek ve ezilecek.
  Svetlana hareket halinde Göksel imparatorluğun askerlerini ezer. Sana en ufak bir şans vermiyor.
  Ve şimdi çıplak ayakları çok virtüöz ve katiller atılacak. Ve Çinliler o kadar çok biçilecek ki, şaşıracaksınız.
  Ve kız Svetlana bağırıyor:
  - Gezegenin üzerinde gururla geziniyor...
  Ve çıplak topuğuyla Çinli komutanın boynunu kırdı.
  Düşmanları ezen Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  - Rus çift başlı kartal ...
  Ve çocuğun çıplak ayağından Çin ordusu için başka bir ölüm hediyesi uçar.
  Düşmanları yarıp geçen ve dişlerini gösteren Margarita ekledi:
  - Halkın söylediği şarkılarda ....
  Ve savaşçının çıplak topuğundan bir kömür limonu uçtu ve rakipleri kırdı ..
  Natasha havada döndü, bir düzine buçuk Çinliyi kesti. Birçok düşmanı kesti ve ciyakladı:
  Büyüklüğünü yeniden kazandı!
  Ve kız yine hareket halinde ve ölüm dansı yapıyor.
  Ve çıplak ayakları bir şey fırlatır ve düşmanlar çok özel olarak öldürülür.
  Evet, Çinliler için kara bir gün.
  Zoya da onları eziyor, parçalara ayırıyor ve gıcırdıyor:
  - Rus İmparatorluğunun büyüklüğü!
  Ve çıplak ayak parmakları başka bir ölümcül bumerang fırlatır. Rakipleri kafadan mahrum bırakan.
  Ve kızın kendisi alacak ve ters vuruş yapacak.
  Ancak savaşta Aurora utangaç değildir. Dolbanet yok oluyorsa, yani hiç acımadan. Ve kılıçlarını kesti - tıpkı cellatlar gibi.
  Kızıl saçlı şeytan ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Ben gerçekten Şeytan'ım!
  Ve yine kılıçları yükseliyor ve Çinli savaşçıların üzerine düşüyor.
  Ateşli canavar ulumak üzere ve çıplak ayağından bir talaş bombası uçacak.
  Bir patlama olacak. Ve bir sürü Çinli şimdiden tabutun içinde.
  Daha doğrusu cesetleri her yere dağılmış durumda.
  Aurora gıcırdıyor:
  - İnancım imhadır!
  Ve çıplak ayaklarından, ölümcül bir ölüm hediyesi gibi uçacak.
  Ve kırmızı kaltak sadece cinayet dinamiti!
  Svetlana, sıkılmana izin vermeyen ama öldürebilen bir şey de var.
  Onu alacak, çıplak ayakla bir bumerang fırlatacak. Ve bir sürü Çinliyi kesti. Bu kız sadece huysuz bir sarışın.
  Ve bu savaşçı eğilimi, keskin dişli ve yanan bir testere yardımıyla kafasını kesmektir.
  Ve savaşçı şarkı söyleyecek:
  - Kurtulmayacaksın! Biz çok mutlu olacağız!
  Ve yine kız çok cesur ve akıllıca hareketler yapıyor. Ve etrafa bakmalarına izin vermeyerek rakipleri kırar.
  Çin ordusuna saldırıda kızlar. Rakiplerini kılıçlarla keserler ve çıplak ayakla yıkım hediyeleri gönderirler.
  Oleg Rybachenko bir panter gibi hareket ediyor. Ve bir dalgadan sonra bir dalga yaparak düşmanları keser. Ölümsüz bir çocuk bir saniyede on beş veya yirmi kez sallanabilir.
  Ve kafatasları yarılmış bir sürü savaşçı bırakın.
  Ebedi çocuk haykırıyor:
  - Rüya kazası!
  Kılıcı bir kez daha harekete geçti ve rakiplerini yok etme eğilimi gösteriyor.
  Margarita da kendini kesti ve gıcırdıyor:
  - Ben bir ölüm volkanıyım ve size bayanlar gibi boynuz vereceğim!
  Ve çıplak ayakları, düşmanları öldüresiye vuran keskin diskler fırlatır.
  Ve kız bağırır:
  - Yeni zaferler olacak - yeni savaşçılar olacak!
  Ve savaşçı, şiddetli bir saldırı ile herkesi yok eder.
  Ve çıplak, yontulmuş bacakları bir tabuta çivi çakıyor gibi görünüyor.
  Natasha bir grup Çinliyi kesti ve ciyakladı:
  - Zaferimiz için!
  Ve çıplak ayaklarından uçtu, başka bir ölüm hediyesi.
  Zoya da rakipleri kesiyor. Tüm olası ve imkansız saldırganlık içinde hareket eder.
  İşte kömürün üzerine limonu çıplak ayakla fırlattı. Ve hemen yüz sarı asker atıldı.
  Kız sırıtarak şarkı söyledi:
  - Atı rehin olarak alacağım ve şans beni bekliyor!
  Ve yine kız düşmanı vuracak. Ve düşmanları keserek, onlara en ufak bir şans bırakmadan yürüyecek.
  Aurora, savaşta saf bir canavardır. Bu kadın sonlandırıcı, şeytani zihnin somutlaşmış halidir.
  Ve eğer keserse, keser.
  Ve Çinlilerden sadece yırtık et parçaları dökülür.
  Aurora, rakiplerini yok ederek kükredi:
  - Bir kobranın mizacı!
  Ve sonra çıplak ayağı gerçek bir bomba attı. Ve bir sürü sarı asker yırttı.
  Svetlana Çinlileri eziyor. Onları kılıçla keser ve şarkı söyler:
  - Gelecek geçmiştir, sadece iyi olduğunda!
  Ve şimdi yine çıplak ayağından muhteşem bir hediye uçuyor. Rakipleri dağıtır. Ve ellerden, ayaklardan ve diğer kanlı köpüklerden parçalar var.
  Çatışmadaki kızlar çok vahşidir, sürekli saldırı halindedir.
  Ancak çok fazla Çinli var ve bu nedenle imha bağımlılık yapıyor. Kılıç ve iş olmasına rağmen.
  Özellikle Oleg, bir kamıştan tükürmeye başladı. Bu da imhayı ekler.
  Kabul edelim, çocuk çok tazı. Hareketleri bir sarkacı sallamak gibidir.
  Ve bu, saatlerden çok daha hızlı. Ve kılıçları çok hızlı ve hızlı bir şekilde keserler.
  Oğlan tısladı:
  - Bu bizim hayalimiz, kazanmak ve yok etmek!
  Ve yine çıplak ayakları ölümcül bir hediyeyi yere serecek.
  Margarita vahşi bir hareketle. Düşmanları ve çığlıkları keser:
  - Bir zafer olacak, kesin olarak biliyorum!
  Ve kız ölümcül bir el bombası atacak.
  Ve sarı savaşçıların parçalarını parçalayın.
  Natasha da hareket halinde. Engelleri ve çekingenliği bilmiyor. Kılıçları rakiplerini kesti. Ve üçlü bir değirmen gerçekleştirin.
  Sonra kız diyor ki:
  - Büyük çağlayan!
  Ve çıplak ayak bir bumerang fırlatır. Bir düzine Çinli hedefsiz kaldı. İşte onlarla ilgilenen savaşçı.
  Zoya da hareket halinde. Rakipleri ezer ve ciyaklar:
  - Kanlı ve doğru dövüş!
  Çıplak ayağı hareket halinde, bir şey fırlatacak. Ve göksel imparatorluğun savaşçı kitlesini parçalayın.
  Aurora da hareket ediyor. Ayrıca Çinlilerin yıkımını da yürütür. Ve bunu sanki bir fırçayla tırmıklıyormuş gibi yapıyor.
  Ve haykırıyor:
  - Banzai trendi!
  Ve yine çıplak ayağından bir el bombası uçar. Ve birçok kırılmış düşmanı parçalayacak.
  Svetlana da savaşta. Ve fazla tören yapmadan pes etmez. Ve bir kesik gibi kılıçlar. Ve çıplak ayakla onu alacak ve bırakacak. Ve ondan bu tür enerji şimşekleri çıkar.
  Aurora arkadaşını cesaretlendirir:
  - Bir temas var!
  Çin komutanını ikiye bölen Svetlana, şunları doğruladı:
  - Bir temas var!
  Ve her iki kız da çıplak topuklarını birbirine vurdu.
  Aurora yine hareket halinde. Aceleci ve rakipsiz. Zayıflık ve şüphe bilmez.
  Kılıçları insan etini kesti.
  Kızıl saçlı şeytan başka bir Çinliyi ezerek sorar:
  - Gerçekten ne düşünüyorsun?
  Svetlana cevap verdi:
  - Doğru, kavram görecelidir!
  Aurora güldü ve şunları söyledi:
  - Evet bu doğrudur!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası daha fırladı. Ve düşmanları nasıl vurduğunu. Çinlilerden sadece parçalanmış et parçaları farklı yönlere uçtu.
  Svetlana gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Öldürmemiz ve yaratmamız böyledir!
  Ve kız ayrıca çıplak ayağıyla ölümcül ve acımasız bir ölüm hediyesi fırlattı.
  Çinlileri kılıçla parçalayan Natasha, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  Onların kendi doğruları var, bizimkiler var!
  Ve kızın çıplak ayağından bir el bombası daha fırladı.
  Zoya, düşmanı küçük parçalara ayırarak bunu isteyerek kabul etti:
  - Herkesin kendine ait. Ve çok büyük bir gerçek!
  Ve yine son derece ölümcül olan çıplak ayağından uçar. Ve eti küçük nar parçalarına ayırmak.
  Natasha mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bilimin ve tanrıların bize verdiği şey buydu!
  Rakipleri yok eden Zoya, kabul etti:
  - Çok şey verdi!
  Ve çıplak ayağı tekrar birkaç disk attı. Ve bir grup rakibe çarptı.
  Natasha dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  - Ancak trend!
  Ve çıplak parmakları bir düzine iğne daha fırlattı. Ölümcül ve vahşi bir politika sergilediler.
  Onbinlerce Çinli şimdiden öldürüldü. Altı, alternatif bir tarih yaratmak için harika bir iş çıkardı.
  Ve tabii ki, kızlar ve bir erkek çok büyük ve muazzam bir güçtür!
  . BÖLÜM #14
  Çinliler saldırana kadar acımasız bir ders aldılar, dahi çocuk Oleg Rybachenko başka bir şaheser karaladı;
  HEDİYE ZAMANI!
  GİRİŞ
  Yeni Yıl arifesinde, başkent Moskova, ışıklarla cömertçe renklendirilmiş devasa bir arı kovanına benziyor. Herkes , bayram eğlencesinin tatlı kasırgalarına dalmak için yıl boyunca biriken sayısız şeyi bitirmek için acele ediyor .
  Ve genç Alex, kız arkadaşı Angelina ile çok sayıda hediye dağıtmak zorunda kaldı. Keçe çizmelerin altında yapışkan, kirli kar gıcırdadı, Peder Frost'un pamuklu koyun postu içinde sıcaktı ve lifli sakalın altında, genç adamın kıpkırmızı, jiletsiz yanakları tuzlu terle yanıyordu. Angelina, bir kar bakiresi kostümü içinde biraz daha kolay, ancak yirminci evden sonra mecazi olarak ayaklarınızdan düşmeye başlamıyorsunuz.
  Ama bir Yeni Yıl çifti olarak fazladan para kazanma fırsatını nasıl geri çevirebiliriz?
  Yeni güncellemeler için yeterli para yok ve burs son derece küçük, çılgın fiyatlarla...
  - Chapaet nerede kudlaty sensin? - Beceriksiz bir ses duydum.
  Fener aniden söndü ve uğursuz gölgeler karanlıkta titredi. Sakallı, dar gözlü haydut uzun bir hançer salladı, ardından yeraltı dünyasından kaçan şeytanlar gibi görünen birkaç tane daha.
  - Kâfirleri kesin! - Paslı bir testerenin beton bir sese gıcırdaması gibi, kulak zarlarına eziyet eden, iğrenç geliyor.
  Elbette Hollywood senaryosuna göre çiftin ayağa kalkıp kuduz haydutları bir anda nakavt etmesi gerekse de hayat daha yavan. Alex ve Angelina bir kaz verdi. Elbette genç ve atletikler ama arkalarında hediyeler olan ağır çantalar ve kalın cüppeler koşmayı çok zorlaştırıyor...
  Arkasında yoğun bir duman, kirli paspaslar duyuluyor, burada genç bir adam sırtından hançerle kesilmiş, ceketini kesmiş ...
  Kaçan öğrencilerin ayaklarının altında gri bir nesne uçar, parlak (sigorta yanıyor!) Kuyruğu olan bir fare gibi görünür. Angelina ciyakladı: Fareleri sevmiyordu, ancak aslında çok daha korkunç olan şey ...
  gürledi! Keskin bir şekilde yükselen asfalt kaplama yüze çarptı ve vücut anında keskin, hücreleri parçalayan bir acıyla delindi ...
  İNSANLIĞIN SON ŞANSI
  Böylesine sayısız bir donanma yaklaştığında, ürkütücüdür, uzaktan çok renkli, ışıltılı bir bulutsu sürünüyormuş gibi görünüyordu. Dahası, her kıvılcım, bir büyücü büyücünün büyüsünün neden olduğu vahşi bir iblis veya titreyen bir ruhtur. Ön taraf birkaç parsek kadar gerildi, böyle bir ölçekte, amiral gemisi ultra savaş gemileri bile Sahra'da bir kum tanesi gibi görünüyor.
  İnsan konfederasyonu, metagalakside yaşayan diğer ırklarla birlikte belirleyici savaşa girdi.
  Burada, çoğu durumda yalnızca etkili savaş çeşitliliğini engellemesine rağmen, şaşırtıcı olan çok sayıda gemi var. Örneğin, bir klavsen şeklinde veya arp telleri yerine bir ramrod haline getirilmiş uzun ağızlıkları olan bir yıldız gemisi veya hatta dikdörtgen tank taretli bir kontrbas . Bu, korkak insanları etkileyebilir ve etkileyebilir, ancak özellikle sofistike savaşçılar arasında korkudan çok kahkahalara neden olma olasılığı daha yüksektir.
  Rakipleri, küstahça evrensel bir güç olduğunu iddia eden bir imparatorluktur. Her şeyin savaşın hizmetine sunulduğu Büyük Tabut'ta ana slogan verimlilik ve çıkarcılıktır. Koalisyondan farklı olarak, tabut taşıyıcı yıldız gemileri yalnızca boyut olarak farklılık gösterir. Ve form neredeyse aynı - görünüşte çok yırtıcı, derin deniz balığı. Belki tek bir istisna dışında: kalın, çelik döküm hançerler - annigelanlar gibi görünmek.
  Evrenin bu kısmındaki yıldızlar gökyüzüne çok yoğun bir şekilde dağılmış değiller, ancak ışık aralıklarında tuhaf, renkliler. Nedense bu nurlara bakınca sanki meleklerin gözlerine bakıyormuşçasına hüzünlü bir his var, onlar kainatın canlılarını aşağılık, gerçekten vahşi davranışlarından dolayı kınarlar.
  Grobzagonat ordusu buluşmak için acelesi yoktu, yalnızca ayrı mobil birimler üstün hızlarından yararlanarak hızla düşmana saldırdı, hasar verdi ve geri çekildi. Yanıt olarak, onları baraj ateşiyle karşılamaya çalıştılar, ancak daha çevik ve teknolojik olarak gelişmiş tabut hunileri çok daha verimli hareket etti. Mayınlar, kruvazör ve muhrip parçalarından oluşan bir şofben içinde patlayarak patlamış gibi patladı. Ancak burada büyük bir oyun atmak mümkündü. İnsan konfederasyonunun devasa savaş gemilerinden biri düşürüldü, gemiden dumanlar tütüyor ve devasa yıldız gemisi "Stalingrad"da kargaşa hüküm sürüyor.
  Onu tüm güçleriyle kurtarmaya çalışıyorlar, kızların ve erkeklerin derileri kelimenin tam anlamıyla korkunç sıcaktan soyuluyor. Ve havaya, bir moda tutkunu gibi, gül suyu püskürtüldü, bir nitrojen ve oksijen molekülü reaksiyona girerek, bir kişi için zaten yasak olan sıcaklığı yükseltti. Burada kız dizlerinin üzerine çöktü ve eğilerek Perun'un muskasını öptü, gözyaşı damlacıkları ağır metal kaplamaya ulaşmadan buharlaştı. İşte ölüm, yarım saat önce onu almaya çalışan genç yere düşüyor ve alevler içinde, kırmızı et kemiklerinden sıyrılıyor...
  Bir savaş robotu, geniş bir namludan yağ damlaları damlatıyor, görünüşe göre bu makine kükrüyor, işkence yaşıyor, ikili koda dayalı olarak elektronik tanrılara dua gönderiyor. Havalandırma sistemi bozulur, bir tür küçük ama çok sayıda kara deliğe dönüşür ve her şeyi ve her şeyi emme riski taşır.
  İşte iki sevimli kadın savaşçı, elleriyle biniş havanına başarısız bir şekilde yapışarak ölümü geciktirmeye çalışıyor. Narin, pembe yüzleri bozulur ve güzel yüzleri dayanılmaz bir acıyla bozulur. Ancak emme kasırgasının basıncı artar. Parmaklarını koparır, yırtık kaslardan ve tendonlardan kıpkırmızı kan fışkırır ve kızlar kıyma makinesine koşar. Anında kızıl saçlı bir kız genç bir adamla çarpışır ve tilki benzeri kafasını midesine çarpar.
  Dönüşü olmayan yere gitmeden önce birbirlerine gülümsemeyi başarırlar. Zaten yarıdan fazlası kömürleşmiş olan başka bir kadın, yanan eliyle duvara bir resim çizdi: "Cesur bir kez ölür ama sonsuza kadar yaşar, korkak bir kez yaşar ama sonsuza kadar ölür." Mavimsi yeşil bir alev, birkaç dakika önce en prestijli podyumlara layık nefis bir vücudu kucaklayarak ısı katıyor. Burada kız kemikleri açığa çıkıyor ve bebeklikten itibaren sertleşen güçlü kaslar beyaz küle dönüşüyor.
  Savaş gemisi sert bir şekilde parladı, yanardöner hava kabarcıklarını boşluğa fırlattı ve ardından patlayarak birçok parçaya ayrıldı.
  Hipermareşal Grobzagonath Prens "Dev Gürz" şu emri verdi:
  - Beş milyon sekiz yüz elli bin süper fırkateynin yanı sıra zorlu annigen taşıyıcılarını ilerletin. Evren sürüsünün düşman sırtına binmesine izin verin!
  Fırkateynler, ayrı hatlar halinde sıralanarak düzeni korumaya çalıştı. Füze kruvazörleri ve kıskaçları, savaşçılarla birlikte bir tür ince ağ oluşturdu. Başlangıçta, artık evren için yeni olmayan, ancak son derece yıkıcı bir silah kullanarak düşmanı çok uzaktan bombalamaya çalıştılar: termokuark füzeleri. Büyük bir boksörün boks taktiği gibi: Uzun bir sol yumruk atın ve partnerinizi uzak tutun. Koalisyon gemileri geri çekildi, yıldız gemilerinin arka koruma kısmı, savaş alanına zamanında girmeye çalışarak ileri atıldı. Baltalı bir cellat gibi organizasyon ve manevra kabiliyeti avantajlarını kullanan tabutlar, karşılarındaki kuvvetlerin daha gevşek oluşumunu kesti. Uzaylılara saldırmaya çalışanlar arasında kayıplar arttı.
  Şeytani güzellik generali Duchess de Furia, yüksek hızlı annijen taşıyıcısına koşar. Bu, öyle bir savaş yıldız gemisi ki, geleneksel kruvazörlerin aksine, silahlar yerine, savaşta kullanıldığında düşman gemilerinin zırhını etkisiyle aşındıran anten yayıcılara sahip. İşte vakumda hızla yayılan gravioplazmik dalgalar geliyor. Uzay-sel hareketlerinden kaynaklanan siyah boşluk, dökülen benzinden gelen su gibi renklenir. Eylem çok yıkıcı. Başarısız bir şekilde onlara karşı koymaya çalışan uzaylıların silahlarını eğiyorlar, bilgisayar rehberliğinde parazite neden oluyorlar ve hatta yüksek yoğunlukta bile termokuark füzelerinin imha fitillerinde bir patlamaya neden oluyorlar. Düşman yıldız gemileri, bir motor yağı filmi altındaki balıklar gibidir, bazıları metal veya seramikten değil, biyolojik kökenlidir ve oldukça gerçekçi bir şekilde en korkunç kasılmalarda kıvranmaktadır.
  Burada, savaş gemilerinden bir diğeri, sanki Kanalın genişliği boyunca çapı olan devasa bir gemi benzinle ıslatılmış domino taşlarından yapılmış gibi alevler içinde parçalanmaya başlar. Daha küçük yıldız gemileri arasındaki kayıplar hakkında söylenecek bir şey yok. Uzaylılar ve dünyalılar koalisyonu, görünüşe göre stalzanların en yeni silahı olan yayılan gravioplasma, birkaç yüz imparatorluğun uzay kuvvetlerini tam anlamıyla şok etti.
  Comte de Barsov, parmaklarını tarayıcının önünde belirli bir sırayla hareket ettirerek ateşi kontrol eder. Dıştan, Altı Yıldız Generali'nin tabut kutusu, çizgili kaplan suratlı bir adamın güçlü, kahramanca bir yapısına benziyor. Agresif yakışıklı bir canavar, ama bu kötü bir güzellik - Lucifer. Grobzagon öfkeyle sırıtıyor ve acımasız darbeler indiriyor. Birkaç galaksiden toplanan ayaktakımının kafa karışıklığını hissediyor. Peki, daha da toplanmalarına izin verin, paniği artırın. Acımasız, ciddi imparatorluğun ana güçleri savaşa girdiğinde, bazıları için muzaffer, neşeli bir son, diğerleri için üzücü bir son olacak.
  Koalisyon, organize bir geri tepme yerine, belirsiz manevralar, hatta iki büyük savaş gemisi bile, kozmik mesafelere rağmen, kör, birbirine doğru yelken açtı, sonra bir kükreme ile, yerçekimi dalgaları aracılığıyla, kulaklarda acı verici bir şekilde yayılıyor yerine biraz kaotik davranıyor. yakın konumdaki savaşçıların çarpıştı.
  İçlerinde bölmeler kırıldı, savaş kompartımanları, kışla kamaraları, eğitim ve eğlence salonları yerle bir oldu. Her şey gelgit hızında gerçekleşti, herhangi bir kaçış şansını ortadan kaldıracak kadar hızlı, ama yine de ıstırap verecek kadar yavaştı ve kapana kısılmış milyonlarca canlıya amansız ölümün kabus gibi korkusunu hissetme şansı veriyordu.
  İşte çip yarışının kontesi, altın buklelerde pembe kurbağa bacağı olan bir buket menekşeye çok benziyor, acı verici bir ölümü kabul ediyor, savaş yayıcısına itiraf ediyor. Bir bilgisayar hologramı duaları okur ve günahları yüksek bir hızla affeder. Bu göz alıcı milletin dini böyledir, yüksek teknoloji silahınız bir rahip rolü oynar, yalnızca sibernetik zeka öyle kabul edilir, canlı bir organizma ile Yüce Allah arasında aracılık yapacak kadar kutsallık ve saflığa sahiptir. Rahip yayıcının son sözleri şunlardı:
  - Dünya tılsımdan yoksun değil, mekruhluk da Allah'a kurban edilmiyor!
  Duchess de Furie, ikili bir rol oynayan sıkıştırılmış bir konuşma kodu olan özel bir modda ekibin ince ve atletik bir uşağıdır. Ekibin olası telefon dinlemelerine karşı şifrenin ilk kalkanı. İkinci magotelepatik dürtü.
  Kruvazörler, muhripler, brigantinler ve hatta bir uzay gemisi, bunlar yıldız gemisi tarafından hasar görmüş veya tamamen yok edilmiş gemilerdir. De Furia mantıklı bir şekilde şunları belirtiyor:
  - Cesaret, yetersiz eğitimi telafi edebilir, ancak eğitim asla cesareti telafi edemez!
  Kıskaçları, reaktörün termokuark enerjisini (şimdiye kadar kullanımı o kadar mükemmel değil) neredeyse sınıra kadar mahvetti ve endişeyle komutu bekliyor. Ana sınıflardan yüzbinlerce düşman gemisi çoktan yok edildi, savaş en geniş cephede gerçekleşiyor.
  Sipariş verildi, acele ettiler, kargo istasyonlarında - özel yıldız gemisi konteynırlarında - şarj etmek için geri çekilmek üzere organize edildiler.
  Ve Prens "Dev Topuz" savaşa yeni güçler kattı:
  Özellikle, kişisel amiral gemisi ultra savaş gemisi "Canavar".
  Ardından, diğer iki dev "Shock and Awe" ve "Red Noose" ilerledi. Onbinlerce irili ufaklı silah ve emitör konuşlandırdılar. Üstlerinde birkaç koruyucu katman titriyordu: yerçekimi matrisi, magospasyal alanlar (yalnızca bir yönde geçirgen madde), kuvvet yansıtıcı. Tüm sibernetik cihazlar, girişime karşı direnç sağlayan alt düzey teoplazma üzerinde çalıştı. Aynı zamanda, düşmanın elektroniği için Cizvit engelleri yaratan devasa radarlar kullanıldı.
  Ekinlerin üzerine ölümcül bir dolu yağmış gibi, ölüm taşıyan "hediyeler" düştü... Üç dev, düşmanı olabildiğince verimli bir şekilde yok etmek için daha geniş dağılmaya çalıştı. Yıldırım topları, uçanlar, uzayda uçuşan kavak tüyleri gibi, uzaylıların uzay gemileri üzerindeki ölümcül etkileri gibi pratik olarak yenilmezler. Panik içinde onları geri çekilmeye zorluyor. Sayısız hap biçimli kurtarma modülü boşlukta dağılıyor, giderek daha fazlası dalgalı denizlerdeki şamandıralar gibi roket patlamalarından titriyor. Şimdiye kadar tabutlar onlara aldırış etmiyor, önce tehlikeli ve güçlü olanı kırıyor, sonra akıllarının kalıntılarını korkudan kaybeden uzaylıları bitirmek mümkün olacak. Savaş henüz kazanılmadı, Acımasız İmparatorluğun birlikleri de düşmana kıyasla önemsiz kayıplar veriyor.
  Ancak aynı zamanda alevli yıldız gemilerinde koşuşturmaca ve panik yoktur. Tahliye, sanki bunlar canlı organizmalar değil de biyorobotlarmış gibi çok sorunsuz ilerliyor. Üstelik ölümle alay edercesine geri çekilmeye cesur şarkılar eşlik ediyor.
  Ve işte de Furia'nın annijen taşıyıcısı: yıkıcı güç açısından beklenmedik olduğu ortaya çıkan çok özel bir yerçekimi plazması taşıyıcısı. Yıkım enerjisinin şarj edilmesi neredeyse anında ve tekrar savaşa girdi.
  Uzay gemisi maksimum hız kazanıyor, düşes dengeleyiciye bile tutunuyor, savaş giysisinin yarı saydam kumaşı sayesinde onun büyük pazılarının kadınsı bir şekilde değil nasıl gerildiğini görebilirsiniz. O ve diğer ekip üyeleri, sırt üstü düşmemek için çaba sarf etmelidir. Kaplan kafalı düşes taklit edilemez, çizgi romanlardan bir savaşçı gibi, gözleri delici, çok parlak, uzun ve kalın saçları gelen havadan dalgalanıyor.
  Bu kahraman kızın şimdiden iki yüz döngüye ulaştığına inanmak zor. Yüzü ne kadar taze ve temiz, çok hareketli, bazen öfkeli bir ifadeyle, bazen tam tersine meleksi veya şakacı. Arkasında birçok savaş var ama o bunlardan hiç bıkmışa benzemiyordu. Her yeni dövüş, tarif edilemez güzelliği ve resmin zenginliği, heyecan verici bir ritim ile özel bir şeydir.
  Ve şimdi, düşmanın en azından Grobzagonat'ın nihai zaferine kadar etkili bir koruma bulamayacağı operasyon ilkesi açısından en son silahlara sahipler.
  Phizt ırkının dretnotu ne kadar çaresiz. Kör, yön kaybediyor. Bir atlet tarafından fırlatılan bir diskle dönerek, birkaç dakika sonra onu oluşturan parçalar galaksinin geniş alanlarına püskürtüldü. Ya da başka bir talihsiz kurban, gravioplazmanın kollarında aynı anda ölen üç muhrip, dalgaların kavurucu kumlara fırlattığı yavrular gibi gemiler titriyor ve düzleşiyor.
  Yayıcıların hedefini düzelten Baron de Alligator (ve başarı olmadan, yeni yakılmış kruvazörden yalnızca monoblok çubuklar kaldı), pişmanlıkla şunları kaydetti:
  - Öldürmesi kolay, diriltmesi zor ve şiddetsiz yaşamak genellikle imkansızdır!
  Yıldız gemisi grubunu yönlendiren, başka bir yıkım akışı başlatan ve bir kargo taşımacılığından dönüştürülmüş bir gemiye benzeyen Defuria da bir plazma ağına karışmış durumda:
  - Ölüm, sadık bir arkadaş olarak mutlaka gelecektir, ancak kaprisli bir yaşamla daha uzun bir yürüyüş yapmak istiyorsanız, akla ve cesarete olan bağlılığınızı kanıtlayın!
  Comte de Barsov, esprili sözlerine devam ederek, boğuk bir sesle havladı:
  - Kanunlar aptallar için yazılmaz, ama bu kanunları yazan zeki insanlar için de ihlal ettikleri için yaptırımlar alırlar!
  Çeşitli donanmanın örgütlü direnişi kırıldı. Uzayda kaçış, bir dağın çökmesi gibidir, hemen bir tatarcık okulunu kaplayan, yere seren ve herkesi bir anda toplayan bir kasırgadır ... Takip başladı. Bir koyun sürüsünü güden bir kurt sürüsü gibi. Sadece tabutlar kurtlardan çok daha acımasız, daha acımasızdır. Onlar için bu bir hayatta kalma meselesi bile değil, boyun eğmez bir irade ve acımasız bir öfke gösterme meselesidir. Kovala, eziyet et, bırakma. Ve birçok çocuk ebeveynlerini beklemeyecek olsa da (ve burada aynı cinsiyetten bir düzine cinsiyete kadar yaratıklar toplandı), ancak anneler, babalar, tarafsızlar, oğulları, kızları ve kim bilir başka kimler ... Böyle bir yiğitlik ne cinayet, kekliklere ateş etmek bile daha fazla beceri ve çaba gerektirirken. Enkaz alanı sular altında bıraktı ve armatürlerin üzerine düşerek yüzeyde koronal rahatsızlıklara, çıkıntılara ve plazma girdaplarına neden oldu. Bireysel yıldızlar, yüzeylerine düşen birçok yabancı nesneden bile renk değiştirir. Herkes anlamayacak, ama kalbi olanlar: Kişiliği olan bir yaratığın diri diri yanması ve kişiliğin tamamen mantıksız ve öngörülemez bir dünya olması özellikle korkunç.
  Bir boşluk bile ağlayabilir, böyle bir bozgundan...
  Birinci sınıf öğrencileri Alex ve Angelina, tüm bunları bir filmdeki gibi bile değil, aynı anda, birçok noktada ve ayrıntıda, her şey girdiğinde, zihni bir kaleydoskopla doldurarak gördüler.
  Sonra, insan yıldız gemilerinden birinin - yavru bir yunusun dış hatlarına sahip bir brigantine'in ... Gökkuşağının tüm renkleriyle parlayan uykudaki kuasara doğru ilerlediğini fark ettiler. Bir şey öğrencilere, tüm canlıları yakan bu tür ışınlarla olmasa bile bir kuasar olduğunu söyledi. Ancak küçültülmüş bir biçimde bile, maddi olan her şey için ölümcül bir tehlikeyi gizledi. Ve bu brigantine cesur bir intihar gibi görünüyordu.
  Duchess de Furia komutasındaki Annigenos, "Önleme, dünyalı yıldız gemisi!" Emri aldı. Ve gemideki üç büyük binlerce asker ve on binlerce savaş robotu, neredeyse hasar görmemiş, brigantine'in peşinden koştu.
  Sanki yırtıcı köpek balıkları azgın okyanusun fırtınalı sularında boğulan küçük bir ördek yavrusunu kovalıyormuş gibi.
  Alex birdenbire sadece uçmakla kalmayıp hareket edebildiğini hissetti ve arkadaşına bağırdı: "Melek onları takip etsin." Kız cevap verdi: "Evet, yapabileceğimi hissediyorum."
  Mikhail Boyarsky'nin şarkı söylemesine izin verin: "Ruhu olmayan bir beden beden olmasa da, bedensiz ruh ne kadar zayıftır!" Belki bu doğrudur, ama... Ruh, bir başkasının etine girip onu kontrol altına alarak, kendisini inanılmaz bir güçle gösterebilir...
  Üç hançerden yanan yok edici radyasyon akımları fırlatıldı ve cesur kaptan Alena Snegova liderliğindeki insan brigantine'in en ufak bir şansı yok gibi görünüyordu. Magoplazmik dalgalar şimdiden gövdeyi delerek gümüşi zırhı deforme ederek hafif topların namlularını fazla pişmiş makarna gibi düşmeye zorladı. Mürettebat üyeleri korkunç bir acı yaşar, savaş kıyafetleri parçalanır, derileri soyulur, gözler kör olur... Görünüşe göre hiç şans yok... Brigantine parlamaya başlar ve arkasında antimadde havyarıyla tüten bir duman bırakır.
  Ama bu son anda, yokluk cehenneminin umutsuz uçurumuna düştüğünüzde, kanatlarda bulunan iki anijen taşıyıcı, arkasını dönmeden ortadaki radyasyonu yayar.
  Ve başladı, yanardöner dalgalar merkezi hançerden geçti, otomatikler korumaya geçti. Ve devlerin arka planına karşı küçücük görünen, yapısının parçalarını kaybeden insan gemisi , yanardöner magoplazmik ağdan kaçtı.
  Alex, Baron de Alligator'ın vücuduna oturdu ve Angelina, Kont de Barsov'un bilincini eyerledi. Subaylar gibi sıradan tabut hunileri, komutanların emirlerini tartışmaya değil, yerine getirmeye alışkındır. Vücutlardaki vurucular, "atlarının" hafızasını kullanarak ateşin nesnesini değiştirmeleri emredildiyse, o zaman ... Bu gerekli. Grobozagonat'ın ana kuralının dediği gibi: "Hiper-İmparator'a, kişisel olarak ona ve onun tarafından atanan herhangi bir patrona sorgusuz sualsiz itaat edeceğime yemin ederim!".
  Emir verildi ve yerine getiriliyor... Ancak tabut taşıyıcılarının kişilikleri, genç mahkumların ruhlarının bedenlerini ele geçirdiği gerçeğini kabullenmek istemiyor. Şiddetli bir kavga başlar, Timsah ve Barsov donar, kaplanın gözleri parlar. Emir zaten verildi ve iptal edilene kadar yürütülecek ...
  Bununla birlikte, brigantine çoktan ölümcül yaralar aldı, sadece biraz daha ... Alena Morozova, son gücüyle, ince bir bilinç ipliğine tutunuyor. Kıyafeti, üniformasıyla birlikte kömürleşmiş ve alevler zaten tamamen çıplak olan vücudunu acımasızca okşuyor. Cilt büyük kabarcıklarla kaplanır, sonra soyulur. Pelerinin parçaları düşüyor... Biraz daha...
  İşte brigantine'inin alması gereken ince bir kuasar kuyruğu, daha doğrusu ondan geriye kalanlar ... Timsah ve Barsov'un kişilikleri çoktan geri döndüler, magoplazma yeniden kesildi .... Alena'nın yanmış kemikleri ufalanıyor ve bilinci siyah bir huniye dönüşüyor ... Ve bir nanosaniyenin önemsiz bir kısmı için, son yıkım, komutanın brigantine parçası kuasarın Probomeran'ına uçuyor...
  Her şey sanki hiç başlamamış gibi bir anda durdu. Mor Takımyıldız Filosunun donanması dondu ve rakipleri bir anda ortadan kayboldu. Kanatlara benziyordu ve uzay akbabalarının pençeleri uzaya yapıştırılmıştı ve hareket edemiyorlardı. Ve aynı zamanda kimse en ufak bir sarsıntı veya sarsıntı hissetmedi. Olan her şey sıradan fiziğin kapsamı dışındaydı.
  Düşes de Furie şiddetle homurdandı:
  - Kim bu, harika, bizi durdurmayı başardı?
  Genhir Kurt, gizlemediği bir nefretle baktı:
  -Hiçbir fikrim yok... Prensipte imkansız ama...- Tabutçu general sesini alçalttı, belli ki fısıltıya dönmüştü, yanlarında buz gibi gözlerle sinirli bir şekilde ortalıkta koşturarak ihanete uğradı, diye ekledi. . - Ajanımız, dünyanın zamanla şaka yapabileceğini bildirdi.
  Düşes sakince, hatta küçümseyerek cevap verdi:
  - Bu, elbette can sıkıcı, ancak hiç kimse yaşayan bireylerin savaşmasını ve biz tabut bahçelerinin kazanmasını yasaklayamaz!
  Timsah meydan okurcasına esnedi ve çok baharatlı bir sandviçe benzeyen bir şeyi ağzına attı. Kaplanın asi saçlarını okşayan emir subayı, mutfak ürününü yüksek bir çıtırtı ile enerjik bir şekilde çiğniyor, ama aynı zamanda tamamen anlaşılır ve güçlü bir sesle özetledi:
  - Bitmemiş bir düşman, tedavi edilmemiş bir hastalık gibidir - komplikasyonları bekleyin!
  Angelina ve Alex'in hırpalanmış ruhlarının yanında, sanki bir buz deliğinden çıkmış gibi, Alena'nın ruhunun ışıltılı maddesi ortaya çıktı. Özgürleşen ruhun yüzü güneş gibi parlıyordu. Öğrenci arkadaşlarının anlamsız bakışlarını yakalayan kız yüzbaşı, neşeli bir coşkuyla açıkladı:
  -Biz kazandık! İnsanlığa yönelik tehdit, hem bu hem de umarım gelecekteki zorluklar ortadan kaldırılmıştır.
  Angelina şaşkınlıkla mırıldandı:
  - Ve nasıl?
  Alenka açıklamaya başladı:
  - Büyük bilim adamı Pavel Karpov, zamanın milyonlarca bağımsız akıntıya sahip, dolup taşan, sınırsız bir nehre benzer bir yapıya sahip olduğunu keşfetti. Ve bir tür dalgakıran yerleştirerek belirli bir akıntının yönünü etkilemenin mümkün olduğunu. Ne yazık ki öldü, böylece etki mekanizmalarını sonuna kadar açığa çıkardı ve böyle bir dahi yoktu. Ancak böyle bir dalgakıran yaratmanın bir yolu da onun tarafından ortaya çıkarıldı. Uyuyan bir kuasarın enerjisini belirli bir aralıkta ve yalnızca Dünya gezegenindeki Yeni Yıl kutlamaları sırasında dışarı atarsanız, açığa çıkan enerji gezegenin geçmişinde bir tür dalgalanmaya ve iki katına çıkmasına neden olur. Güneş Sisteminde zaman akışı oluşacak...
  Alex'in kafası karışmıştı ve ruhani göz kapaklarını kırpıştırarak fısıldadı:
  - Peki ne fark edecek?
  Savaşçı Alena açıkladı:
  - Güneş Sistemindeki tüm insanlar fazladan bir yaşam yılı alacak, bu da Pavel Karpov'un benzersiz keşiflerini tamamlamak için zamanı olacağı anlamına geliyor ... Daha doğrusu, zaten yaptı, önümüzde düşman donanması yok!
  Angelina titreyerek haykırdı:
  - Hepsini yok ettin mi?
  Brigantine kaptanı sevgiyle gülümsedi ve karşılık olarak göz kırptı:
  - Bence hayır! Sadece zaman nehrine yerleştirilmiş bir dalgakıran onlar için kronolojik akışı bir daire içinde büktü. Bu, tabut kutularının bir zaman döngüsünde sonsuza kadar yaşayacakları, aynı yılı sonsuz sayıda yaşayacakları anlamına gelir!
  - Ve biz? diye sordu.
  - Zamanına döneceksin ve umarım bir dahaki sefere haydutlarla sokağa çıkmayacaksın ...
  Genç adam ve kız, Kızıl Meydan'daki Kremlin Çanları'nın hemen önünde ayakta uyandılar. Devasa saat, ölçülü ve görkemli bir şekilde gece yarısını çalmaya başladı.
  Yeni Yıl geldi.
  . BÖLÜM #15
  Bir aradan sonra düşmanlıklar yeniden başladı. Çinliler, Rusya'nın uzaktaki mülklerine saldırmak için güç toplayarak tekrar denedi.
  Bu sefer, altı kişi biraz daha modern silahlar aldı.
  Bu durumda, altısı da büyülü değiştirilemez mermiler ve fişeklerle IS-7'ye tırmandı.
  Ve gereksiz törenler olmadan Çin ordusunu vurmaya ve onu tırtıllarla ezmeye başladılar.
  Ve Oleg Rybachenko da toptan ateş etti ve kükredi:
  - Zaferimiz kaçınılmaz, artık eskisi gibi olmayacak!
  Ancak çekim sırasında ve hatta sırayla çekim yaptığınızda başka bir şey düşünebilirsiniz.
  Gerçekten de, Vladimir Vladimirovich Putin neden bu kadar şanslı bir politikacı ve başkan. Özellikle Yeltsin'in resmi halefi olarak atanmasının en başından itibaren her şey yolunda gitti.
  Görünüşe göre Komünistler ve Yabloko tek bir oluşum olarak hareket etmeliydi - Yeltsin'in halefi bir numaralı düşman.
  Ancak konuşma gerçekleşmedi. Ve çalan Sobchak hatırlanmadı. Onay rutin olarak gitti. Komünistler anlamış olsalar da: bu onların gelecekteki mezar kazıcısı!
  Evet ve kendisini bütçeye hiç oy vermemiş en muhalif politikacı olarak göstermeye çalışan Yavlinsky neden itiraz etmedi.
  Çok tuhaflaştı.
  Ve sonra bir şekilde şanslıydı. Şiddetli ve aç Dağıstan, Vahhabilerin eylemini desteklemedi, ancak muhtemelen Basayev ve Hattab buna güveniyordu. Duma'daki muhalefet yetkililerle çatışmadı. Veya Çeçen faktörünü kullanın.
  Kısacası en başından beri her şey Putin'in lehineydi. Ve Duma'daki muhalefet, Moskova ve Volgodonsk'taki patlamaları yetkililere karşı kullanmaya çalışmadı.
  Komünistler anlamak zorunda olsalar da, arka plana itilirler.
  Yavlinsky bunu çok geç anladı.
  Oleg Çinlilere ateş etti, sarı savaşçıları mermilerle parçaladı.
  Ve içini çekti...
  TAMAM. Siyaset hakkında düşünmek biraz can sıkıcı. Örneğin Gerda'yı ele alalım. Resimlerden birinde elleri çıplak ayaklarının arkasında bağlı bir soyguncu tutsağı olarak tasvir edilmiştir. Ve bacaklar bile kırmızı, ısıtılmamış hayvanat bahçesinde bir geyikle görülebilir, hırsız soğuk ve Gerda'nın bacakları çok soğuk.
  Zavallı kız, kraliçeden yalvardığı ayakkabıları elinden alındı. Ve şimdi esaret altında acı çekiyor.
  Oğlan, çıplak ayak parmaklarını joystick düğmesine basarak göksel imparatorluğun ordusuna tekrar ateş etti.
  Sonra diğer yöne gittiler.
  Zhirinovsky, Yeltsin'i doğrudan desteklemedi ve bu tür açıklamalar yapacağı tek bir video kaydı yok! Öte yandan, yeni seçimler ve hatta parti listelerinde olması onun için çok faydalı oldu. Aslında askeri bir darbe gerçekleştiren Yeltsin, gücü gasp etti, tam teşekküllü bir diktatör oldu, resmen sınırsız! Anayasa Mahkemesi'nin faaliyetleri bile askıya alındı, cumhurbaşkanı resmen sınırsız yetkiler kazandı! Bu koşullar altında, yeni bir anayasanın kabulü kısa sürede diktatörün gücünü sınırladı ve onu sabitledi! Kamuoyu yoklamalarına göre, Rus halkının yüzde 80'e varan bir bölümünün cumhurbaşkanlığı anayasa taslağı için oy vermeye hazır olduğu da söylenmelidir. Bu nedenle, Zhirinovsky'yi anayasayı desteklediği için kesin olarak yargılayamazsınız. Birincisi, aksi takdirde seçimlere katılmasına izin verilemezdi ve ikincisi, Vladimir, Yeltsin'in çok sayıdaki destekçisinden bazılarının desteğini almayı umuyordu. Partinin adına gelince, o sırada halk arasında bir yanılsama ortaya çıktı - komünist-faşist (medya terimi) parlamento dağıldı, kimse reformlara karışmıyor ve yakında Amerika'daki gibi yaşayacağız! Bu koşullar altında, Liberal Demokrat adı seçimler açısından oldukça avantajlıydı! Seçim bloğu iktidar partisi oldu: Gaidar liderliğindeki Rusya'nın Seçimi! Liberal Demokrat Parti'nin şansına kimse inanmadı, çoğu Zhirinovsky'nin yüzde beş barajını bile geçmeyeceğini düşündü!
  Evet, görünüşe göre Zhirinovsky'nin şansı çok zayıftı. Ve Rusya'nın Seçimi tüm kozları elinde tutuyor. Belki de en önemlisi, ekonomide gerçek bir başarı olmaması dışında. Ama sonra devasa bir propaganda aygıtının ve idari kaynakların elinde. Kazakistan ve diğer ülkelerin deneyimi, bunun seçimleri kazanmak, hatta sansasyonel sonuçlar almak için bile yeterli olduğunu gösteriyor!
  Ancak Vladimir Volfovich olağanüstü siyasi yeteneklerini gösterdi: özellikle Yeltsin'in çevresini sadakatine ikna etmeyi başardı ve örneğin Baburin bloğu ve diğer bazılarında olduğu gibi kayıt yapması engellenmedi! Sponsorları ücretli yayın süresi beklentileri konusunda ikna ederek para kazanmayı başardı (ve kendisi de iş yaparak bir şeyler kazandı!). Ve en önemlisi, seçimler sırasında büyüleyici bir seçim kampanyası yürüterek muhteşem bir konuşma yeteneği gösterdi! LDPR web sitesinde, 1993 seçim kampanyasının eski kayıtlarını bulabilirsiniz: Bunlar, Hitler'in bir konuşmacının yalnızca acınası bir gölgesi olduğu, gerçekten güçlü konuşmalar. Demokratlar birbirleriyle ağız dalaşına girdiler ve Liberal Demokrat Parti'nin artan popülaritesini uzun bir gecikmeyle fark ettiler! Sosyologların gerçek resmi değil, yetkililerin görmek istediği resmi gösterdiğini söylemeliyim! Gaidar, Zhirinovsky'yi Hitler olarak adlandırdı ve Yeltsin'in Liberal Demokrat Parti'nin kaydını silmesini talep etti. Ancak başkana yakın analistler, Yeltsin'in onay notlarının düştüğünü ve anayasaya desteğin azaldığını bildirdi. Bu koşullar altında, diskalifiye yetkililer için sorun yaratabilir. Ek olarak, 1993 yılında, oyların sandıklara ilkel olarak atılması dışında, toplu seçim sahtekarlığı teknolojileri henüz geliştirilmedi, bu nedenle halkın iradesi nispeten dürüsttü! Zhirinovsky de Rutskoi ve diğer muhalifleri serbest bırakacağına söz verdi!
  Oleg Rybachenko burada dikkati dağıldı ve vazgeçilmez bir mermiyle tekrar ateşlendi.
  Kız Margarita çıplak ayağıyla silahı doğrulturken, çocuk düşündü ve anladı.
  Seçimlerin sonucu sansasyoneldi ve Liberal Demokrat Parti'nin lideri hem rejim düşmanları hem de Yeltsin'in birçok destekçisi tarafından oylandı! Parti, 13 üyesinin yaklaşık yüzde 24'ünü alarak birinci oldu. Bununla birlikte, karma seçim sistemi nedeniyle Zhirinovsky, parlamentonun alt meclisi olan Devlet Dumasının yalnızca 60 sandalyesine veya yüzde 15'ine sahip oldu! Buna ek olarak, Devlet Dumasının yetkileri yeni anayasa tarafından ciddi şekilde sınırlandırıldı, böylece gerçekte Zhirinovsky önemli bir güç almadı. Büyük olasılıkla, Devlet Dumasındaki hizbi, yalnızca iktidara daha fazla saldırı için bir sıçrama tahtası olarak düşünülebilirdi! Pekala, Zhirinovsky'nin kendisi, Hitler'le karşılaştırıldığında giderek daha aktifti! Bu arada, 1930'da Hitler oyların yüzde 18'ini alarak seçimlerde ikinci oldu, ancak aynı zamanda iktidar üzerinde çok daha fazla gerçek kaldıraç elde etti. Birincisi, Reichstag'da yalnızca bir meclis vardı ve ikincisi, seçimler yalnızca orantılı sisteme göre yapılıyordu ve üçüncüsü, parlamentonun gücü Rusya'dakinden kıyaslanamayacak kadar güçlüydü! Öte yandan Zhirinovsky'nin çok daha kötü bir durumda olduğu ortaya çıktı: zaferin görünümü, seçmenlerin aşırı yüksek beklentilerine yol açtı, ancak gerçek güç ve bir gugulkin burnundan bir şeyi değiştirme fırsatı!
  Burada elbette mucizeler başlıyor: Daha önce ihtiyatlı bir politikacı olarak hareket etmiş olan Zhirinovsky, aniden düşüncesiz ve son derece mantıksız hale geldi. Özellikle Hitlercilikle suçlandı, bu nedenle Batı karşıtı söylemi güçlendirdi ve iktidara gelirse üçüncü bir dünya savaşını başlatacağı korkusuna yol açtı! Ve Kazakistan'a ve diğer ülkelere karşı atom bombasının kullanılması da dahil olmak üzere bazı açıklamalar tamamen çılgıncaydı. Özellikle Zhirinovsky, Tiflis'e atom bombası atacağını bile ilan etti! Aynı zamanda bazı başarılar elde edildi: af çıkarmak, seçim vaatlerini yerine getirmek mümkündü .... Ama genel olarak Vladimir Volfovich puan alamadı, sürekli skandallara karıştı ... Evet! Elbette kışkırtıldı, başta Rusya içindeki Batılı demokratlar olmak üzere CIA ve Liberal Demokrat Parti muhalifleri tarafından birçok skandal durum yaratıldı, ancak yine de sağduyulu ve pragmatik bir politikacı buna boyun eğmemeliydi veya en azından provokasyon olasılığını en aza indirin! Örneğin , Zyuganov, on yedi yıldır Kremlin'in ana siyasi rakibinin defnelerini giymesine rağmen, bir şekilde skandallardan kaçınmayı başardı, kendisini asla büyük bir skandala hazırlamadı ve yozlaşmış olarak itibarı yok. politikacı! Doğru, Rusya Federasyonu Komünist Partisi'nin ana finansörü olduğu iddia edilen Khodorkovsky'nin kurulmasıyla Komünistlerin de bir anı vardı, ancak bu durumda Zyuganov herhangi bir itibarını zedeleyici açıklama bırakmadı. Çok temkinli bir politikacı Gennady Andreevich, hatta bazen çok temkinli! Özellikle, Mayıs 1999'da Yeltsin, Stepashin'in adaylığını önerdiğinde, komünistler onu bloke etmeli ve ya tavizleri zorlamalı ya da Devlet Dumasının feshedilmesini ve erken parlamento seçimlerini kışkırtmalıydı. Ancak Zyuganov bunu riske atmamayı seçti, ancak o zaman Devlet Duması feshedilmiş olsaydı, Komünistler onun üzerindeki kontrolü ellerinde tutacak ve hatta genişleteceklerdi. Evet, Ağustos 1999'da komünistler Putin'i savaşmadan onayladılar, ancak Yeltsin'in onu halefi olarak ilan etmesi muhalefetin bu adaylığa karşı birleşik bir cephe olarak hareket etmesini gerektirdi. Ancak Zyuganov, milletvekili statüsünün verdiği ayrıcalıkları kullanarak sandık başına gitmenin daha iyi olduğuna karar verdi ve Putin'in sadece üç ayda ulusal bir kahramana dönüşebileceği gerçeği, en cesur Kremlin'in kafasına bile giremedi. analistler.
  Oleg Rybachenko yine bir çocuğun çıplak ayağının yardımıyla Çinlilere ateş etti ve düşüncelerine devam etti.
  Dahi çocuk, Zhirinovsky'nin eşit olmadığına içtenlikle inanıyordu;
  Kısacası Aralık 1993, Liberal Demokrat Parti liderinin siyasi kariyerinin zirvesiydi, ardından ilk başta çeşitli dalgalanmalarla heyelan olmasa da düşüş başladı. Yeltsin de hızla popülaritesini kaybediyordu: ekonomideki krizin üstesinden gelmek mümkün olmadı, aksine daha da kötüleşti. Burada Zhirinovsky başka bir yanlış hesap yaptı, barış ve uyum konusunda bir anlaşma imzaladı. Ne de olsa, muazzam cumhurbaşkanlığı yetkisini yasallaştıran anayasayı desteklemekle zaten suçlanıyordu (öte yandan, anayasa kabul edilmeseydi ne olurdu? Büyük olasılıkla bir iç savaş çıktı!) ve sonra imzalanacak bir barış anlaşması vardı. Doğru, Zhirinovsky onu sonbaharda bıraktı. Ancak genel olarak, LDPR liderinin hangi hataları yaptığını ve neden başkan olamadığını özel olarak açıklamak çok uzun zaman alacaktır. Ana hatası stratejik olarak yanlış PR! 1993 seçimlerinden sonra, mevcut hükümetin ve Yeltsin'in ana düşmanı imajını bizzat oluşturmak gerekiyordu! Yani en popülist söylemle, başta iç düşmanları, yolsuzluğu, hırsızlığı vb. Eleştirilerle Antiyeltsin olmak! Ve ana slogan - Çete Yeltsin yargılanıyor! Ve aynı zamanda solcu sloganları, toplumsal demagojiyi, adalet vaadini küçümsememek! Özellikle Belarus'ta Lukashenka, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda yüzde 80'den fazla oy aldı ki bu, bir muhalefet siyasetçisi için tek kelimeyle harika ! Ancak Lukashenka'nın hitabette Zhirinovsky'den daha güçlü olduğunu söyleyemezsiniz, aksine Vladimir Volfovich çok daha eğitimli ve entelektüel olarak gelişmiştir! Ancak Zhirinovsky, çok agresif ve çabuk huylu karakteri tarafından hayal kırıklığına uğradı ve diğer yandan Yeltsin'in çevresinin ve Yeltsin'in kendisini halefi olarak seçerek ona güveneceğine olan inancı. Hikayeyi kim bilir: Muhtemelen Hitler ve Gindebruner arasındaki ilişkiyi ilk başta temkinli ve sonra ortak olarak hatırlayacaklar! Ancak işin aslı şu ki, Gindebrug Birinci Dünya Savaşı'nın bir kahramanı, ülkesinin bir vatanseveri ve şimdiden eskimiş bir yaşlı adamdı. Ve SSCB'nin yok edicisi ve emperyal ideolojinin ateşli bir düşmanı olan Yeltsin, Zhirinovsky için stratejik bir düşmandı. Evet ve Yeltsin'in çevresi, o zamanlar genç ve agresif olan Zhirinovsky'nin düzeni yeniden sağlamaya başlayacağından ve ardından kafaların yuvarlanacağından korkuyordu! Dolayısıyla, Yeltsin'in çevresinin Volfovich'i cumhurbaşkanlığına veya başbakanlığa itme arzusu yoktu ve gerçek iktidar şansı yalnızca Yeltsin'in cesediydi. Yani Zhirinovsky, rejime karşı mümkün olan en yüksek muhalefet seviyesini en azından dışa doğru taklit etmek zorunda kaldı! Halk, yetkililerin Zhirinovsky'den daha büyük düşmanı olmadığını düşünsün ve böylece bir dernek ortaya çıksın: Zhirinovsky veya Yeltsin, Yeltsin'e karşı Zhirinovsky! Ancak Vladimir Volfovich'in çevresinde ya güçlü bir analist ve halkla ilişkiler uzmanı yoktu ya da kimseyi dinlemek istemiyordu. Ya da belki Yeltsin'den bile korkuyordu, ancak Yeltsin'in bir aftan ve düşmanlarının serbest bırakılmasından istifa ederse, Rutskoi ve Makashov'un hala tam bir tiran olmadığı söylenmelidir. Evet ve Yeltsin parlamentoyu feshetmeye gitti, çünkü halk 25 Nisan 1993'te yapılan referandumda ona bunun için onay verdi. Ayrıca parlamentonun idamı ve Yeltsin'in kendisi onu o kadar korkuttu ki kararlılığını kaybetti. Yani Zhirinovsky, ana rakibi haline gelebilirdi, özellikle Zyuganov, Yeltsin'e ne kadar iğne yaparsa yapsın cezayı aldığı için!
  Oğlan yine çıplak ayağının yardımıyla kızların ardından ağır bir mermi ateşledi ve düşüncelerine devam etti.
  Zhirinovsky'nin diğer hatası, Çeçenya'daki savaşta aldığı pozisyondu. Bir milliyetçi gibi görünüyor, anayasal düzenin kurulmasını desteklemesi gerekiyordu, ama ne biçimde! Savaş en başından beri kötü gitti, Rus birlikleri, öncelikle Yeltsin komutanlığının suçlu vasatlığı nedeniyle büyük kayıplar verdi. Dahası, Afganistan'daki savaşta deneyime sahip generaller, örneğin Savunma Bakanı Grachev, birinci sınıf öğrencilerinden daha kötü komuta etti. Gazeteciler bile generallere nasıl savaşılacağını öğretti! Paradoks buydu!
  Bu koşullar altında bir pozisyon almak gerekiyordu: Rus ordusunun büyük kayıplarından Yeltsin ve çetesi sorumlu! İktidar rejimine yönelik eleştiriler güçlendirilmeliydi ama aynı zamanda orduya dokunmadan. Grachev de savunulmamalıydı! Zyuganov en uygun kazanan pozisyonu aldı! Yeltsin'i eleştirmek, orduyla tartışmamak, ayrılıkçıları desteklememek. Genel olarak Zyuganov doğru hareket tarzını seçti: Yeltsin'in politikasından maksimum mesafe, yüzleşme. Bununla birlikte, ilk toplantının Duma'sındaki Komünistler, muhalefetlerinde her zaman tutarlı olmadılar. Özellikle, Zhirinovsky'nin Chernomyrdin hükümetine güvensizlik oyu önerisi desteklenmedi. Genel olarak, komünistler ilk kez yalnızca Ekim 1994'te, Kara Salı'dan sonra, Çernomirdin'in ekonomi politikasının pasif onayının onlara pahalıya mal olabileceği bir güvensizlik oyu verdi. Zyuganov'un başını çektiği Komünistlerin zaten çoğunlukta olduğu ikinci toplantının Devlet Dumasında, güvensizlik oyunu asla (!) oylamaya sunulmadı! Ve parlamento, başbakanlık görevi için beş adayı da onayladı, ama bu başka bir hikaye! Zyuganov'un kişiliği ve 1996'da neden hala Yeltsin'e kaybettiği ayrı bir makaleyi hak ediyor.
  Görünüşe göre Zhirinovsky'nin kendisi, oligarkları sadakatine ikna etmeyi umarak Yeltsin'in çevresiyle bir uzlaşma istiyordu, böylece onu komünistlerin tahta geçmesini engelleyebilecek tek kişi olarak yerleştireceklerdi. Ancak sorun şu ki, Yeltsin'in çevresi o sırada bir değişiklik istemiyordu ve bu arada Batı'daki tavrını kötüleştirmeyi başaran Volfovich'e güvenmiyordu. Başkana yakın birçok oligarkın Batı'da işi vardı ve orada büyük borçlar biriktirmeyi başardılar. Evet ve petrol fiyatları varil başına yaklaşık 10 dolardı, bu yüzden ucuz gaz vardı ve seçkinler NATO ülkelerinden kredilere oldukça bağımlıydı. Ve Batı'da, Zhirinovsky'nin kendileri için kabul edilemez olduğunu açıkça belirttiler.
  Bu koşullar altında Yeltsin seçkinleriyle ittifaka güvenmek, yalnızca Liberal Demokrat Parti liderinin imajını zedeledi ve komünistler ve milliyetçilerle bloğa müdahale etti. Rus ordusunun ağır kayıplarının, genel olarak birkaç ve özellikle iyi silahlanmamış düşmanı yenme isteksizliğinin, militan sloganların popülaritesini ve savaş yoluyla mutluluğa ulaşma arzusunu azalttığı da söylenmelidir. Halk, Rus ordusunun Hint Okyanusu'nda ayaklarını yıkamaya ve petrol rezervleriyle Ortadoğu'yu fethetmeye hazır olmadığını gördü. Evet, teorik olarak, Orta Doğu'nun ele geçirilmesi petrodolarlar ve enerji fiyatlarındaki kaçınılmaz artış nedeniyle çok para verebilir, ancak Çeçenya yenilemese bile ... Pasifist duygular artmaya başladı ve Zhirik ciddi seçim kayıpları yaşadı!
  Harika çocuk tekrar düz ateş eder. 130 milimetrelik bir topun mermisi Çinlileri dağıttı.
  Margarita onaylayarak şunları söyledi:
  - Akıllısın!
  Ve kendini ateşlemek için çıplak ayak parmaklarını kullanmaya başladı.
  Ve Oleg Rybachenko muhakemesine devam etti.
  Ancak, Zyuganov'un son derece temkinli olduğu söylenmelidir. Örneğin, Boris Fedorov hükümete güvensizlik derecesi için oy vermeyi önerdiğinde, Rusya Federasyonu Komünist Partisi bunu desteklemedi. Genel olarak, Zyuganov ve çevresi, Chernomyrdin'e çok dikkatli davrandı, ancak ikincisi politikasını oligarkların çıkarları doğrultusunda sürdürdü ve Yeltsin'e sadakat gösterdi. Ancak ilginç olan, Zyuganov'un bir numaralı muhalif ve Yeltsin karşıtı olmayı başarmış olmasıdır. Dahası, ikinci turdaki komünist Zyuganov komünist olmayan adaydan daha iyi olduğu için, cumhurbaşkanlığı yanlısı propaganda da ona bu konuda muhtemelen kasıtlı olarak yardımcı oldu.
  1995 kışında ve ilkbaharında LDPR partisi ciddi bir kriz yaşadı, parlak, karizmatik Marychev de dahil olmak üzere birkaç milletvekili partiden ayrıldı.
  Ancak Çeçenya'daki savaş yavaş yavaş kazanıldı, militanlar da büyük kayıplar verdi, kanları döküldü ve moralleri bozuldu, Rus ordusu ilerliyordu. Haziran ayında Şamil Basayev, Budenovsk'ta bir doğum hastanesine el koydu. Prensip olarak, militanların böyle bir hareketi askeri olarak hiçbir şey vermedi ve propaganda açısından savaş partisinin lehine bile oldu ... Ama Yeltsin, görünüşe göre 3-4 Ekim olayları ve milyonların laneti ile bozuldu. Rusların yüzdesi onu yere serdi ve Chernomyrdin'e savaşı durdurmasını ve müzakerelere başlamasını emretti ...
  Rus ordusu tek taraflı olarak düşmanlıkları durdurdu. Ve Devlet Duması nihayet yeterli oyu topladı ve bir dizi güvenlik görevlisinin istifasını talep ederek hükümete güvensizlik oyu verdi. Yeltsin, yalnızca Grachev'i elinde tutarak yumuşadı, ancak Yegorov, Yerin ve Stepashin'i teslim etti. Burada Zhirinovsky ilk başta doğru pozisyonu aldı: ateşkesi kınadı ve güvensizlik oyu verdi. Ve Chernomyrdin blöf yaptığında, kabineye güven sorununu Devlet Duması'nın oylamasına sunmakla tehdit ettiğinde (bir uyarı var, eğer 450 oyundan 226'dan azı hükümete güven içinse, o zaman cumhurbaşkanı zorunludur. hükümeti dağıtmak veya Devlet Dumasını feshetmek için bir hafta), Zhirinovsky erken parlamento seçimlerine gitmek için kararlılık ve hazır olduğunu gösterdi. Erken seçimlerin avantajları, şehitlerin imajı, başarı eksikliğidir - suçu Yeltsin ve hükümeti suçlayın, Rus Toplulukları Kongresi'nin Kremlin projesinin tanıtımı için zaman vermeyin ve iktidar partisi: Evimiz Rusya . Ve tabii ki diğer kuruluşlar - daha küçük!
  Blöfün işe yaramayacağını ve yeni parlamentonun daha da muhalif hale geleceğini anlayan Chernomyrdin, oylamayı geri çekti. Devlet Duması bir kez daha güvensizlik oyu verdi, Zhirinovsky çok agresif davrandı, ancak yeterli oy yoktu. Burada Yabloko'nun korktuğu, Yavlinsky'nin parlamento koltuklarının avantajlarını kaybetmek istemediği söylenmelidir. Ayrıca, gerçek puanı yüksek değildi, uçup gitme tehlikesi vardı.
  Zhirinovsky'nin popülaritesi hemen arttı, ancak Volfovich, görevden alma prosedürü kapsamında partisinin imzalarını geri çekerek yine bir yanlış hesaplama yaptı. Fark etmezdi, muhalefetin suçlamalarda bulunacak bir komisyon oluşturmak için 300 kadar oyu vardı, ama bu reytingi bozdu! Zhirinovsky, büyüyen protesto seçmeninin bir bölümünü yabancılaştırarak kendisini uzlaşmacı siyasetle suçlamak için bir kez daha kendine bir sebep verdi.
  Yine de Çeçenya'da militanların küstahça ihlal ettiği ateşkes, özellikle bombardıman kurbanları Romanov'a yönelik çeşitli terör saldırıları toplumda militan ruh hallerinin artmasına neden oldu ve Zhirinovsky puan almaya başladı. Buna ek olarak, Eylül 1995'te NATO, Liberal Demokrat Parti'nin notunu da yükselten Batı karşıtlığını güçlendirerek Bosnalı Sırpları bombalamaya başladı.
  Doğru, Zhirinovsky bir provokasyona yenik düştü, parlamentoda bir kadını dövdü, birkaç kez onu genel bir çöplükte hafifçe hareket ettirdi. Sonra Yeltsin basını Zhirinovsky'yi bir haydut olarak tasvir ederek her şeyi abarttı! Bununla birlikte, böyle bir pasaj bazılarının ilgisini çekebilir: özellikle kadınlardan acı çeken erkekler veya tüm adaylar arasında işleri yoluna koyacağını umarak en vahşi diktatörü arayanlar! Her durumda, "Stalinistler" Zhirik'ten yanaydı.
  Oleg Rybachenko ateş etmeye devam etti. Çocuk bunu Mançurya hanedanlığı altındaki Çin ordusunu yenerek yaptı ve düşünmeye devam etti.
  Ekim 1995'te Liberal Demokrat Parti, Devlet Dumasında hükümete güvensizlik oyu vermek için 100 imza topladı, ancak Zhirinovsky geçen sefer bu niyetini reddetti.
  Bunun onun hatası olduğunu ve hiçbir şeyin haklı olmadığını söylemeliyim. İlk olarak, seçimlerin arifesinde güvensizlik oyu veren Zhirinovsky, o sırada çoğunluğu oluşturan protesto seçmeninin sempatisini çekti. İkinci olarak, oylama Zhirinovsky'nin ana rakibi Chernomyrdin'e yönelikti ve Yeltsin ve çevresini Zhirik'i halefi yapmaya ikna etmeye yönelik perde arkası girişimlerine müdahale etmedi.
  Ayrıca Zhirinovsky'nin anlamış olması gerekirdi; Duma seçimlerinde gösterdiği sonuç ne kadar yüksek olursa, "ailenin" ona bahse girme olasılığı o kadar artar!
  O an için en iyi kampanya taktiği, komünistlerin yüzleşme düzeyini aşacak bir numaralı muhalefet rolünü oynamaktı.
  Zhirinovsky genel olarak bunu anladı, ancak iki sandalyeye oturmaya çalıştı ve tutarsızdı. Yeni seçimler eskisinden çok daha zordu! Birincisi, 1993'teki gibi hitabet yeteneklerini sonuna kadar gösterme fırsatı bulamadılar, partilere çok az yayın süresi verdiler, sayısı 13'ten 44'e (!) çıktı. İkincisi , Zhirinovsky'ye karşı yerine getirilmemiş umutlar ve beklentiler faktörü oynadı. Ne de olsa ilk gibi görünüyordu ama insanların hayatlarını iyileştirmedi ... Zeki bir kişi Zhirik'in gerçek bir güce sahip olmadığı ve aynı komünistlerin Liberal Demokrat Parti'den çok daha fazla oyu kontrol ettiği açık olsa da : 102'ye karşı 60, ama ... O zamanlar, özellikle doksanlarda kaç tane akıllı insan vardı.
  Üçüncü neden, LDPR liderinin üzerine pislik döktüler, üçüncü bir dünya savaşı başlatacağından korkan bir canavar ve bir kabadayı imajıydı.
  Dördüncü sebep de çok sayıda rakibin ortaya çıkmasının ana sebeplerinden biridir. En ünlüleri: Skokov (Yeltsin yönetimindeki güvenlik konseyinin eski sekreteri) liderliğindeki Rus Toplulukları Kongresi ve yine Yeltsin'in adamı olan ve Transdinyester'deki rolü medya tarafından büyük ölçüde şişirilen Alexander Lebed. Bu bir aktif halkla ilişkiler bloğu, ancak görünüşe göre yeterince aşırıya kaçmışlar. Sonuçta, insanlar yetkililerin düşündüğü kadar kötü değiller ve çoğu, KRO'nun bir muhalefet olmadığını, öncelikle Liberal Demokrat Parti ve Rusya Federasyonu Komünist Partisi'ne yönelik bir Kremlin projesi olduğunu anladı. Ama yine de, bu organizasyon yüzde dörtten fazlasını çıkardı!
  Ve çatının üzerinde başka rakipler vardı, Marychev'in kaçtığı Derzhava-Rutskoi, SSCB için Blok - Tyulkin-Ampilov, Lysenko'nun Ulusal Cumhuriyetçi Partisi ve her türden pek çoğu. Komünistlerin seçmenlerini de dağıttığı söylenmelidir: SSCB Bloğu oyların yüzde dört buçuktan fazlasını aldı, ancak parlamentoya giremedi ve Rusya Federasyonu Komünist Partisi, tarım partisi için oylar kaybedildi. diğer sol örgütler gibi yüzde beş engelini de aşmadı. Özellikle, eski Başbakan Ryzhkov'un bloklu seçimler için neye güvendiği net değil: İşçi Sendikası mı yoksa Govorukhin bloğu! Bununla birlikte, 1995 seçimleri, iktidardaki partinin tüm Rusya tarihindeki en zayıf sonucunu ve protesto oylarının en büyük yüzdesini gösterdi.
  Oğlan çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basarak tekrar ateş etti ve düşüncelerine devam etti;
  Zhirinovsky, seçim kampanyası sırasında genellikle yetkilileri azarladı, ancak bunu yeterince agresif bir şekilde yapmadı. Buna ek olarak, fraksiyonu, Kremlin yanlısı yönelim suçlamaları için başka bir neden vererek, gelecek yılın bütçesini destekledi. Bu seçimlerde neredeyse tüm seçmenin hakim olduğu protesto havası dikkate alındığında, bu hükümetle uzlaşmaya gerek yoktu! Buna ek olarak, Devlet Duması beklenmedik bir şekilde Dubinin'i Merkez Bankası başkanı olarak kolayca onayladı, ancak ikincisi, radikal Gaidar versiyonunda piyasa reformlarının destekçisi olan Yeltsin'in çevresinden bir adamdı. Bu arada Zyuganov da bu adaylığı destekledi, ancak Dubinin Kara Salı'ya dahil oldu ve kendisinin de ilkeli bir muhalefetçi olmadığını gösterdi!
  Seçim sırasında, Zhirinovsky herhangi bir seçim bloğu oluşturmak istemedi, ancak birkaç küçük milliyetçi parti bunu yapma isteklerini ifade etti. Ayrıca Vengerovsky, partinin adının siyasi olarak daha uygun ve neşeli bir adla değiştirilmesini tavsiye etti - örneğin, Büyük Rusya! Zhirinovsky bu konuda inat gösterdi, ancak bu zamana kadar liberal demokrat kelimesi zaten küfürlü hale geldi!
  Ayrıca, isteyen yeterince kişi olmasına rağmen, tanınmış şarkıcılar veya sanatçılar LDPR parti listesine dahil edilmedi. Özellikle basının ilgisini çekmeyi çok seven Alla Pugacheva, LDPR parti listesinde ikinci sırayı pekala kabul edebilirdi. Bu onu hiçbir şekilde rahatsız etmedi, ancak kendisinden bahsetmek için fazladan bilgilendirici bir neden yaratabilirdi. Artı, Devlet Duması tarafından tartışılmak üzere belirli projeler ve yasalar önerme fırsatı. Besteci Antonov bile yalnızca bölgesel listeye dahil edildi ve sonra tamamen tartıştılar. Genel olarak Zhirinovsky: Karakterde çok kötü bir özellik var: Çevresindeki güçlü kişiliklere, kendi bakış açılarını savunanlara tahammül etme isteksizliği. Örneğin ünlü hipnozcu Anatoly Kashpirovsky tam da bu nedenle partiden ayrıldı; Vladimir Volfovich'i otoriter yönetim yöntemleri ve etrafını dalkavuklarla çevreleme arzusuyla suçlayan. Bu arada söylemeliyim ki, Hitler bile ihtiyaç duyduğu insanlarla uzlaşmalar yaptı ve onlar onun için yararsız veya tehlikeli hale gelene kadar kendi çevresinde onlara müsamaha gösterdi. Solculukları ve yetkililere muhalefetleriyle öne çıkan Rem, Strasser, Goebbels'i hatırlayın. Ancak Hitler'in Komünistlerden ve Sosyal Demokratlardan maksimum oy almayı başarması tam da bu tür kişilikler sayesinde oldu. Zhirinovsky'nin çok sık söylediğini de söylemeliyim: Düşünmeden Stalin'i ya övdü ya da azarladı. Genel olarak, Liberal Demokrat Parti'nin lideri bir dereceye kadar Stalin'i taklit etti, kendi kültünü yarattı, otoriter hükümet yöntemlerine bağlılığını gösterdi, ancak aynı zamanda komünistleri şiddetle suçladı, ancak kendisi sadece şiddeti, şiddeti savundu. ve daha fazla şiddet!
  Sol fikirlerin artan popülaritesi bağlamında Zhirinovsky, komünist fikirlere karşı daha dengeli bir tavır almalı ve seçmenlerin önemli bir kısmının Sovyet zamanlarını özlediğini hatırlamalıdır. Ek olarak, solculuğun dışsal nitelikleri karışmaz: örneğin, LDPR bayrağının mavi rengi son derece talihsizdir! Birincisi, aynı zamanda "mavi" olan eşcinsellerle çağrışımları çağrıştırıyor ve ikincisi, Zhirinovsky'nin kışkırtıcı konuşmalarıyla pek uyumlu olmayan mavi sakinleşiyor! Partisi için en iyi seçenek mor-kırmızı olacaktır. Canlandırıcı, istismar çağrısı ama yine de komünistlerle aynı değil! Buna ek olarak, mor bir kraliyet sembolüdür ve egemenlik, monarşist ve komünist olmayan ikna taraftarlarının seslerini çekebilir!
  Dahi çocuk, joystick düğmelerine tekrar bastı ve ciyakladı:
  - Zaferim muhteşem olacak!
  Ve akıllı akıl yürütmeye devam etti.
  Zhirinovsky'nin bir soytarı oynadığı videolar da en iyi fikir değildi, özellikle çok iyi şarkı söylemiyordu! Bu durumda, bu en iyi hamle değildi, çünkü 1995'te halk o zamanlar açtı ve ciddi değişiklikler ve ciddi bir lider istiyordu ve o şaka havasında değildi! Kremlin yanlısı medyanın zaten Zhirinovsky'den bir soytarı ve palyaço yapmaya çalıştığı söylenmeli ve düşmanlarına yeni kozlar vererek bu izlenimi güçlendirmeye değmezdi!
  1995 seçimlerinde, MSK önce "Derzhava" - Rutskoy'u ve ardından "Yabloko" yu kaydetmeyi reddetti. Bundan sonra, Yargıtay aracılığıyla her iki taraf da restore edildi. Bu bölümle ilgili birkaç versiyon var: özellikle, Kremlin ve halkla ilişkiler çalışanlarının, bir demokrat ve bir Batılı olarak Yavlinsky'ye Duma seçimlerinde yardım etmek istediği ve görünüşe göre Rutskoi, Komünistlerin oylarını çekmeliydi. kendisine ....
  İlk bakışta versiyon mantıklı, Yabloko ve Derzhava'nın kaldırılmasını gerçekten isteselerdi, Yeltsin ailesinin emriyle kurulan Yüksek Mahkeme onları geri getiremezdi! Ne de olsa, Yabloko, Öteki Rusya ve Anavatan'ın hiçbir yasal dayanak olmaksızın seçimlere katılmasına izin verilmediği son örnekleri hatırlayabiliriz. Örneğin 2006'da Anavatan bloğunun Moskova'daki seçimlerden çıkarılması yasal açıdan kesinlikle yasa dışıydı! Yani diskalifiye sebebi haline gelen o videoda: "Kafkasyalılar" için doğrudan şiddet, pogrom, ırksal temizlik ve hatta sınır dışı etme çağrıları yoktu. Sadece Moskova'yı çöplerden temizlemekten bahsediyordu ... Evet, düzeni ve göçmenleri yeniden tesis etme ihtiyacına dair bir ipucu vardı. Ama... Her şeyden önce, bu yasalara aykırı değil ve ikincisi, en zararsız herhangi bir videoda herhangi bir şeye dair bir ipucu bulabilirsiniz. Örneğin, "Sadece bekle!" pedofili propagandası olarak yasak. Ve tavşanın çocuk gibi olduğunu, çocuk biletiyle seyahat ettiğini ve kurdun onunla flört ettiğini, okşadığını ... Bu durumda, yargıcın Rodina bloğunu kayıttan çıkarmak için yasal hakkı yoktu! Khodorkovsky'nin davası ayrı bir konu, bu yazıda bahsetmeyeceğiz. Ama görünüşe göre herkes Kremlin'in yaptırımı olmasaydı bunun olmayacağını anlıyor ...
  Evet, evet, ama gerçekten değil! Özellikle Rutskoi, Yeltsin'in ateşli bir düşmanı olarak görülüyordu - yine de doğrudan bir silahlı çatışmaya gelebilirdi! Güç derecesi oldukça yüksekti ve yüzde beş bariyerini geçme şansı yüksek! Peki, Kremlin neden düşmanının şansını aldatsın? Evet, Yabloko demokratik bir parti olmasına rağmen oldukça muhalif: hem bu Duma'da hem de bir sonraki Duma'da bütçeleri bir kez bile desteklemedi, Yavlinsky Rusya'nın cumhurbaşkanlığı için savaşacağını duyurdu. Öyleyse, Yabloko'yu güçlendirmenin özel nedeni nedir: özellikle gelecekteki cumhurbaşkanlığı seçimleri bağlamında, son derece kârsız! Yavlinsky, ilk turda Yeltsin'den oy aldı ve Yabloko'nun genç ve atletik lideri, gözden düşmüş, eskimiş Yeltsin'den çok daha çekici görünüyordu.
  Dolayısıyla, ilk versiyon tamamen ikna edici değil ve Rus mahkemeleri henüz Rusya Devlet Başkanı'na bu kadar güçlü bir şekilde bağımlı değildi. Özellikle GKChP üyesi Ordu Generali Varenikov beraat etti; mahkemenin her zaman yetkililerin yanında yer almadığı başka örnekler de verilebilir.
  Büyük olasılıkla, Yavlinsky'nin diskalifiye edilmesine Batı'nın olumsuz tepkisi rol oynadı ve Yeltsin rejiminin ülkede refah görüntüsü yaratmak için seçimlerin arifesinde krediye ihtiyacı vardı. Peki, Rutskoy aynı vesileyle görevden alındı, bu yüzden şirket için eski durumuna getirildiler. Ancak bu, Derzhava'nın% 5 engelini aşmasına yardımcı olmadı. Rutskoy'un yüzde 2,7'lik sonucu, özellikle ne kadar ünlü olduğu düşünüldüğünde, evrensel kabul edilebilir. Ancak Kremlin'in KRO projesi de kaybetti. Zhirinovsky, Duma kürsüsünü yeterince etkili kullanmadı, ancak tüm Kremlin yanlısı propagandanın kendisine karşı çalıştığı gerçeğinden yararlandığı söylenmelidir. Zhirinovsky'nin yetkililerin bir numaralı düşmanı olduğu ve Vladimir Volfovich muhalefetinde daha tutarlı olsaydı, sonucu çok daha yüksek olabilirdi.
  Oleg Rybachenko, Çin alayını yüksek patlayıcı parçalanma mermisiyle yine çok zekice kapladı. Bundan sonra düşünceleri daha da uyumlu hale geldi.
  Bununla birlikte, Liberal Demokrat Parti liderinin televizyonda yetkililere yönelik tehditler içeren kısa konuşmaları, oldukça militan çağrılar genel olarak doğruydu, yalnızca, belki de Yeltsin ve Yeltsin şahsen daha aktif bir şekilde azarlanmalıydı.
  Kısacası, Aralık 1995 seçimlerinde Rusya Federasyonu Komünist Partisi yaklaşık yüzde 23, ikinci LDPR yüzde 11,5, üçüncü NDR yüzde 10,3 ve dördüncü Yabloko yüzde 6,7 ile birinci oldu.
  Kalan kırk parti %5 eşiğine ulaşamadı!
  Zhirinovsky'nin benzer bir sonucu nasıl değerlendirilir? Yüzde olarak ilk seçimlere göre iki kat düşüş var. Ancak, yaklaşık yüzde 12'lik artan katılımı hesaba katarsak, Zhirinovsky 1993 sonucunun yaklaşık yüzde 62'sini aldı. Çok mu az mı?
  Tüm olumsuzluklar göz önüne alındığında, bu sonuç tatmin edici ile iyi arasındadır. Kötü faktörler:
  1. Seçmenlerin Liberal Demokrat Parti'nin Devlet Dumasındaki faaliyetlerinden memnuniyetsizliği. İnsanlar birinci olan adaydan daha fazlasını bekliyordu ama hayat daha iyiye gitmedi. Doğru, çoğu insan Zhirinovsky'nin gerçek bir güce sahip olmadığını anladı, ancak hayal kırıklığı hâlâ hüküm sürüyordu.
  2. Liberal Demokrat Parti'nin militan liderinin yıkıcı sonuçları olan bir üçüncü dünya savaşı başlatacağı korkusu. Ayrıca birçoğu Zhirinovsky'nin kısıtlamasından ve totaliter bir diktatörlük kuracağından ve ülkeyi kana boğacağından korkmuyordu. Histerisi birçok kişiyi korkuttu.
  3. Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı'nın muhalefeti yeterli değil. Özellikle ilk kez Çeçenya'daki savaş ayları ve Kremlin yanlısı propagandanın kendisi bunun için Zhirinovsky'yi suçladı ve yetkililere olan sadakatini büyük ölçüde şişirdi. Ancak Vladimir Volfovich, mevcut hükümetin ana düşmanı imajını kaybederek Kremlin ile dostluk istedi.
  4. Popülist mali politikaların uygulanması için Duma kaldıraçlarının kullanımının yetersiz etkinliği. Bilhassa halk yararına çalışan popülist kanunları birbiri ardına oylamaya sunmak mümkündü. Yeltsin'in özellikle Kongre'de yaptığı şey buydu, yerine getirilmesi gerçekçi olmayan bir şey teklif etti ve kendisine puan kazandı. Evet ve seçimler sırasında Yeltsin herkesin maaşını ve emekli maaşını artırdı ve sonra ya ödemedi ya da enflasyon tarafından yenildi. Lukashenka ve diğerleri de aynısını yaptı, ancak Yulia Timoşenko sıkı para politikasından vazgeçmedi ve aynı zamanda özgürlüğünü de kaybederek seçimleri kaybetti!
  5. Zhirinovsky, görünüşüyle ilgili başka bir yanlış hesaplama yaptı. Gereksiz yere şişmanladı ve sonuç olarak çok daha kötü görünmeye başladı. Ayrıca aç insanlar şiş karınlı ve şişman insanları sevmezler. Burada, bu arada, Zhirinovsky diğer eksikliğini, siyasette fanatizm eksikliğini, vücudunu formda tutmak ve fazla yemek yememek için yeterli iradeye sahip olmadığını gösterdi. Bu arada, 1991 seçimleri sırasında bile Zhirinovsky kırk beş yaşında ince, hatta normdan daha inceydi. Bu, "Zhirik" in doğası gereği fazla kilolu olma eğiliminde olmadığını, yani örneğin Gaidar'ın aksine kendini formda tutmasının o kadar da zor olmadığı anlamına gelir.
  Bu da önemli bir dezavantaj!
  7. İlk seçime kıyasla, Zhirinovsky'nin kullanabileceği yayın süresi büyük ölçüde azaldı. Ücretsiz yayın süresi 44 taraf arasında paylaştırıldı ve ücretli yayın süresi, ücretsiz yayın süresinden fazla olamıyordu ve yalnızca geceleri satın alınabiliyordu. Dolayısıyla Zhirinovsky, 1993'te olduğu gibi olağanüstü hitabet yeteneğinden tam olarak yararlanamadı. Örneğin, o zamandan daha fazla parası olmasına rağmen!
  6. Belki de en önemlisi: siyasi rekabet keskin bir şekilde arttı ve Liberal Demokrat Parti'nin seçim alanında bir sürü parti ve taklitçi blok ortaya çıktı. Bunlardan her şeyden önce KRO, İktidar, CHP ve bir sürü başka parti. Ve hükümet, iktidar partisi Our House of Russia dışında herkes tarafından eleştirildi. Sıklıkla, aktif olarak terfi ettiler ve televizyonda Boris Fedorov ve onun İleri Rusya bloğunda Chernomyrdin ve hükümeti eleştirerek çok şey gösterdiler. Doğru, Boris Fedorov protesto seçmenlerini kazanmayı umarak yalnızca muhalefeti oynadı. Ama insanların çoğu ona inanmadı! Sonra Boris Fedorov, NDR'ye bile katıldı. Lysenko'nun Ulusal Cumhuriyetçi Partisi de çok aktifti ve lideri Zhirinovsky'nin duygusal çılgınlığını kopyaladı ve medyanın ilgisinden hiçbir şekilde rahatsız olmadı. Ayrıca, Baburin bloğunun yanı sıra, aynı zamanda Liberal Demokrat Parti liderinin eski yardımcısı ve aşırı milliyetçi Vedenkin bloğu da aktifti. Baburin de çok aktif bir insan, bir zamanlar neredeyse Khasbulatov'un yerine konuşmacı oldu. Kısacası, Zhirinovsky'nin seçmenleri, benzer ikizler ve taklitçiler tarafından büyük ölçüde dağıtıldı. Ayrıca solun, Stalinist ikna akımları da dahil olmak üzere yeni eğilimleri de vardı.
  Bu koşullar altında, daha makul bir seçim politikasıyla mümkün olandan daha düşük olsa da, 44 üzerinden yüzde 11,5 gerçekten iyi bir sonuçtur. Örneğin Zyuganov, rakip sayısı artmasına rağmen puanını yüzde 13,5'ten 22,9'a çıkarmayı başardı. Bir blok "SSCB için!" seçmenin yüzde 4,5'inden fazlasını aldı! Yabloko, yüzde birden az kayıp verdi ve bariyerin arkasında kaybolan tarafları hesaba katarak fraksiyonunu artırdı. Birlikte, tek üye olarak 46 milletvekili vardı. Ancak Shakhrai'nin BASIN'ı gibi "Rusya'nın Seçimi" de bölünmelerden sonra ortadan kayboldu.
  . BÖLÜM #16
  Çin ordusu IS-7 tankında tamamen yok edildi. Ve yine Göksel İmparatorluk ile savaşta bir duraklama oldu. Ve Oleg Rybachenko, iki kez düşünmeden güzel ve ilginç bir hikaye çizdi;
  Geç sonbaharın zor günleri vardı. Gökler hıçkıra hıçkıra ağladı, yeryüzünü kurşun damlalarıyla bolca suladı. Dünya griydi, altın yapraklar ufalanıyordu, ağaçların dalları rüzgarda çıplak bir çerçeve gibi sallanıyordu. Gümüş kartopu, kahverengi-gri toprağı göz kamaştırıcı bir halıyla örtmek için karmaşık desenlerini pencerelere çizmeye zaman bulamadan eridi.
  Dokuz yaşındaki çocuk Slava Ivanov üzgündü, sanki tüm evren dikenli tellerle örtülmüştü. Sevilmeyen bir okuldan başını eğmiş olarak döndü ve burada sınıf arkadaşları tarafından da dövüldü. Yüzünde belli belirsiz morluklar beliriyor, evrak çantası yırtılmış, eve gitme isteği yok, burada ebeveynlerden gelen müdahaleci sorular sizi bekliyor. Ve daha da kötüsü, yarın tekrar okula gitmek zorunda kalacaksın ve Dante'nin gençler için cehennemine kafa kafaya dalacaksın. O anda, kesime götürülen koyun görünümündeki bir delikanlı girişe girdiğinde, küçük bir adam enfiye kutusundan çıkmış bir şeytan gibi onu karşılamak için dışarı fırladı. Bir çocuğa benziyordu, ama aynı zamanda Pinokyo'nun keskin burnu değildi, üç canlı göz - kırmızı, sarı, yeşil sürekli göz kırpıyordu.
  -Merhaba! dedi trafik ışığı gözlü küçük adam. Ve tahta ellerine dokunmuş gibi göründüğü gibi elini uzattı.
  Slava onları kendinden emin bir şekilde sallamadı, zaten çocukların mucizelerin olmadığını anladıkları yaştaydı ve böyle bir maskeli baloda oldukça şok olmuş görünüyordu.
  "Sibernetik gözleri olmalı" ve özel bir karton takım elbise giydi.
  - Peki, neden bu kadar kasvetli! Kendimi tanıtmama izin verin, ben Chrome gezegeninden Krore. Gezegenin boğucu atmosferinden bunalmış, somut olarak görüyorsunuz. Adınız ne.
  -Slava veya Vyacheslav. Çocuk kararsızca mırıldandı.
  -İşte bu Glory. Biz - ben ve Vint - gezegeninizin yanından geçtik, yerliler ona Dünya diyor ve biz ona Erbana diyoruz. Hipertelepatik dürtümüz durdu, neredeyse tüm gücünü kaybetti. Bu, gezegeninizde sonsuza kadar sıkışıp kalabileceğimiz gerçeğiyle doludur. Bize yardım et. - Ama ben sadece bir çocuğum ve uzay motorlarından anlamam.
  Oğlan kararsızca zayıf omuzlarını silkti.
  - Çözmek zorunda değilsin. İşte Vint geliyor, sana her şeyi açıklayacak.
  Önlerinde "Mutlu Resimler" dergisinden Samodelkin'e çok benzeyen bir konu belirdi. Burun için aynı sürgüye, haç şeklinde bir ağza sahipti ve uçan daire şeklindeki sadece üç trafik ışığı gözü ona alışılmadık bir kozmik görünüm kazandırıyordu. Ellerdeki parmaklar, birçok eklemle bükülmüş anahtar şeklindeydi. Dokunulduğunda çelik gibi hissetseler de Vint çok nazik bir şekilde el sıkıştı.
  -İnsan dostumuz, kırılgan bedenimiz.
  Vint'in sesinde pişmanlık vardı.
  -Ve ondan çok hoşlanıyorum ve hüzünle nefes alıyor, çok huysuz.
  Crore dostça bir tavırla omzunu sıvazladı. Vint biraz değişmiş bir tonda devam etti.
  -Bebeğim, başka dünyaları görmek için bizimle bir yere uçmak istiyorsun.
  Onur ürperdi. Ona uyuyor ve rüya görüyormuş gibi geldi. Gerçeği görmek, kendini çimdiklemenin en iyi yoludur. Ki yaptı. Canım pek acımadı ama Vint ve Krore hâlâ yan yana duruyorlardı, onun boyuna göre ufak tefek, geniş, biraz küstah gülümsemeleri vardı.
  -Hayır, biz mumdan yapılmadık ve güneşte eriyeceğiz.
  Vint güldü.
  -Şimdi yırtalım.
  Trinity girişten çıktı, avluda sulu kar vardı, botlar su birikintilerinden gıcırdıyordu.
  - Senin ilkel ulaşım yönteminden bıktım. dedi Krohr ve cebinden Rubik Küpüne benzeyen bir alet çıkardı.
  Keskin bir ıslık sessizliği bozdu. Slava'nın sınıf arkadaşlarından beşi onları tam toplantı sırasında indirdiler. Onu yenenler aynı atılgan Kaybedenlerdi. Ve şimdi yüzlerinde sadist sırıtışlar belirdi.
  - O Pamuk Prenses (Slava'nın sarı saçları vardı) ve siz ikiniz kılık değiştirmiş ahmaklar. en uygun şirket
  Yaklaştılar, en iriyarı olan "Baran" adlı şişman bir adam, yarık Kror'a tokat atmaya çalıştı. Aniden parmaklarını sıkarak tuttu.
  - Hey sen "Pinokyo". Koç kelimenin tam anlamıyla öfkeyle boğuldu. - Peki, bırak, yoksa alırsın.
  Koçun arkadaşı onun suratına tekme atmaya çalıştı ama Krohr kıpırdadı ve karnına sert bir tekme attı. Holigan çocuk, açık ağzıyla nefes nefese yere düştü.
  -Hesap açık. Pinokyo gülümsedi.
  Sonra parmaklarıyla bir hareket yaptı: Baran seğirdi ve acıdan bilincini kaybetti.
  - Kendi melemesinden, onu galaksideki fotonlara püskürtmediğimiz için teşekkür etmesine izin verin.
  Diğer üç çocuk donup kaldı, sabit bir noktaya baktı ve sonra farklı yönlere koştu.
  - İşte böyle kuka gibi ufalandılar. Sana insan çocuklarının korkak olduğunu söylemedim mi Slava.
  Oğlan tereddüt etti.
  -Bilmiyorum.
  -Öyleyse bil. Bu arada küçük bir yürüyüş yapıyoruz.
  Vida kolu çevirdi ve yere düşmüş gibi göründüler. Her yerde neredeyse kozmik bir karanlık vardı.
  Slava seğirdi ve kalkanın içine girdi, sanki şok geçirmiş gibiydi, şok çok güçlüydü. Bütün oda titredi ve kıpkırmızı oldu, yeni basılan arkadaşların komik yüzleri kıpkırmızı tonlarda dans etti.
  - Mahvettin. dedi Crore zevkle. Ama bunu yapmak zorunda değilsin, sadece donman gerekiyordu. Şimdi ne yapacağız?
  -Hiç bir şey. Vint homurdandı. Şarj edelim, sonra bakarız.
  Vint, Slava'nın başına bir miğfer geçirdi.
  -Kuasar bataryamız düşünelim.
  -Ne düşünmeli?
  - Kötü ve saldırgan herhangi bir şey hakkında. Seni en çok neyin üzdüğünü hatırla.
  Ve sana ne yardımcı olacak? Glory'nin gözleri şaşkınlıkla açıldı.
  Krohr ayağını geri koydu, "trafik ışığı" heyecanla aydınlandı.
  -Tabii ki hipertelepatik jeneratörümüz olumsuz duygulardan besleniyor. Onları, yıldızları yörüngelerinden çıkarabilecek bir güce dönüştürür. Ne de olsa, çekici olduğun şey tam olarak buydu - çok fazla olumsuz duygun var.
  Tüm bunlardan Slava, içinde benzeri görülmemiş bir enerjinin saklı olduğunu fark etti ve bir nedenden ötürü, içindeki en kötü şey, küçük çocuksu kavgaların güneşteki bir mum gibi solmasına neden olabilir.
  - Ve ben güçlüyüm.
  Oğlan yumruklarını sıktı.
  -Güçlü bir biyo-alanınız var - diye yanıtladı Vida. Küçük yıldız gemimiz süper kozmik hızlara ulaşacak.
  Yıldız gemisinin kokpitinde hemen aydınlandı. Slava, cihazları bir slot makinesi salonundaki gibi düzenli gördü. Gözünü yakalayan Krohr, holografik cihazı açtı. Yıldızlı gökyüzü bir spot ışığı gibi aydınlandı.
  -Bu senin galaksin, görüyorsun bebeğim, spiral şeklinde bükülmüş.
  Oğlan, kimsenin bilmediği, şimdiye kadar bilinmeyen boşluğa şaşkınlıkla baktı. Bu uzaylı teknolojisi mucizesine yakından baktığı için mutluydu ve biraz da korkmuştu.
  -Bu kırmızı nokta, teknenin şu anda bulunduğu yerdir.
  -Anlıyorum ve şu anda Dünya'da.
  diye sordu.
  - Hayır, biz aydayız. Ve isterseniz ay manzarasına hayran olabilirsiniz.
  Vida siber tarayıcıyı çalıştırdı, geminin duvarları şeffaflaştı ve tuhaf ay manzarası kabinin tüm yüzeyini aydınlattı.
  -Uzay kraterlerinden geçmek istediğin o küçük adam.
  Vint ateşli bir tonda önerdi.
  Şan tereddüt etti.
  Ama içeride hava yok.
  - Ama kum var. Vakum sizin için korkunç değilken, dışarı çıkmaktan korkmayın.
  Oğlan, garip arkadaşına hemen inandı. Ayın yüzeyine atlar atmaz, bedeni anlaşılmaz bir hafifliğe büründü. Havasız bir alanda zıplamıyor, su üzerinde yüzüyor gibiydi. Keskin bir sıçrama ile yere yumuşak bir şekilde inersiniz. Slava, bir yerlerde benzer bir duygu yaşadığını hissetti. Orası tam da burada - atlıkarıncada, salıncaklarda? Hayır, daha çok bir rüyaya atlamak gibi. Aynı yavaş yavaş düşme hissi, havada süzülen bir yaprak gibisin. Ne kadar yükseğe zıplayabilir. Sadece zihin için anlaşılmaz.
  -Süpermen! Oğlan tüm gücüyle bağırır ve tekmeler.
  -Asteroide çarptığınızda dikkatli olun, uçup gidebilirsiniz.
  - O zaman yakalamaca oynayalım. Şöhret önerdi.
  -Fikir nedir? Vint trafik ışığı gözlerini kırptı.
  -O zaman hadi, kim kime dokunursa onu yakalayacak.
  Oyun başladı ve Vint ve Krore çocuktan çok daha hızlı olmalarına rağmen çok ustaca pes etti ve bunun sonucunda oyun eğlenceli hale geldi. Ve Krohr, Slava'ya miğferdeki bir şeyi değiştirmesini teklif ettiğinde, vücudunun beline güçlü bir kuvvetin aktığını hissetti.
  -Vay! İlk defa kendimde tam bir dönüşüm hissediyorum.
  Oğlan hemen otuz metre havaya sıçradı, sonra derin ayak izleri bırakarak oldukça keskin bir şekilde yüzeye fırladı.
  - Bana yetişmeye çalış.
  Ancak, biraz vidalayın, keskin bir sıçramadan utanmadan çocuğu yakaladı ve parmaklarıyla göğsüne hafifçe vurdu.
  -Evlat, hala bizimle karşılaştırılıyorsun. Ne kadar uğraşırsan uğraş, biz sana yetişeceğiz.
  Bundan sonra Slava oynamaktan sıkıldı, ellerini kavuşturdu, başını eğdi.
  - Bana yenik düştüğünüz ortaya çıktı - iki yürekli yalancılar.
  - Neden yalan söylüyoruz, çünkü bu bir oyun ve oyunda savaşıyorlar ve herkesin kendi taktiğine hakkı var. Ve stratejimiz, evrende yaşayan tüm zayıf varlıklara yardım etmektir.
  Bence aydan bıktık. Devam eden düşünce Vint. Her şeyi yapabiliriz, bir çocuğun başka dünyaları ve evrenleri görmesini ister misiniz?
  -Tabiki isterim! Slavik'in yüzü yeniden neşeyle aydınlandı. Morluklar bile kızarmış yüze bir süs gibi geliyordu.
  -O zaman gemiye bin ve git.
  Slavik, gökyüzü manzarasının görkemli resmine hayran kalarak baş pilotun koltuğuna oturdu. Yeryüzünde bu kadar çok parlak yıldızı aynı anda görmek mümkün değildir, kalın dünyevi atmosfer, yıldızlı gökyüzünün muazzam ihtişamını gözlemlemeyi zorlaştırır.
  Ve burada bir boşlukta en küçük yıldız taşına kadar her şeyi görebilirsiniz. Slava gökyüzüne hayran kaldı, kendini iyi ve memnun hissetti çünkü sadece birkaç düzine, en fazla yüzlerce insanın görebildiğini gözlemledi.
  -Artık uzay gemisi hyperdrift'e girecek ve daha önce kimsenin görmediği bir şeyi gözlemleyebileceksiniz.
  Slava parmaklarını panele uzattı.
  Vint gözlerini devirdi. Sonra nazikçe ama kararlı bir şekilde ellerini tokatladı.
  -Cihazlara dokunmayın. Yanlış kancayı çevirebilir ve evrenin yarısını bir kara deliğe düşürebilirsiniz.
  Slavik gözlerini kocaman açtı.
  - Islık.
  -Hayır, biz bundan çok daha gelişmiş başka bir evrenden geldik. Ve içimizde saklı, milyarlarca yıldızın toz olduğu muazzam bir enerji kaynağımız var. Bakın nasıl hız kazanıyoruz.
  İlk başta, gök cisimleri yoğunlaştı, önlerinde daha fazlası varmış gibi görünüyordu ve spektrum mavi tarafa kaydı. Arkasında, aksine, yıldızlar daha nadir hale geldi ve soluklaşarak kırmızı bir renk tonu aldı.
  - Hızı artırmaya devam edin. Krohr gakladı.
  Yıldızlar gemiden hızla parladı, tayfları değişti ve sürekli mor bir parıltıya dönüştü. Onur arkasına baktı. Mutlak boşluk vardı. Kenarlardaki yıldızlar seyrek ve sönüktü. Şaşkınlıkla ağzını açan çocuğa bakan Vint açıklama bile yapmadı.
  - Bunlar süperluminal hızlardır. Arkamızda kalan yıldızların fotonları geminin gerisinde kalıyor, bu da onları görmediğimiz anlamına geliyor. Sadece bu da değil, ileriye doğru uçan fotonları yakalıyoruz, bu da tüm yıldızları aynı anda hem arkadan hem de önden ve kısmen yandan uçarken görmeniz anlamına geliyor. Burada monitörde önünüzde toplanmışlar. Biraz daha hız eklersek, spektrumun ultraviyole kısmına girerek sizin için görünmez hale gelecekler. Bakmak.
  Vida direksiyonu döndürdü ve mor parıltı bir anda söndü, sonra tamamen kayboldu.
  - Vidadan. Şimdi hiçbir şey göremezsin.
  Siyah alan bir anda kasvetli ve kasvetli hale geldi. Crore sinsice göz kırptı.
  -Şimdi hız ekleyeceğiz. Uzay gemisi kıvılcımlardan geçti ve ekran tekrar parladı.
  - Gama radyasyonunun dönüştürücüsünü sıradan ışığa çeviren bizdik. Şimdi yine yıldızlı gökyüzünü görüyorsunuz.
  Yıldızlar gerçekten çılgın bir modda denize uçuyorlardı. Galaksinin dünyaya bitişik kısmını çoktan geçtiler ve merkezine taşındılar. Burada biraz yavaşladılar. Tuhaf çiçek salkımına hayran olmak için. Sayısız yıldız kümesinin ne kadar kalın parıldadığı gözlerimi acıttı. Yeryüzünde birden fazla kişi bu kadar muhteşem bir çiçeklenme görmedi. Yakutlar, elmaslar, safirler, topazlar, zümrütler, akikler ve diğer taşlar uzayda toz haline getirilmiş gibi parıldıyor gibiydi. Göz kamaştırıcı ışıkları yol verdi, tüm iç kısımlarda parladı. Glory gözlerini kırpıştırdı. Vida güldü, gerginlikten burkuldu
  - O adam hiç böyle bir şey görmedi. Burası galaksinin merkezi. Bak, kör olma.
  "Mutlu küçük adamlar" sessiz kahkahalarla güldüler.
  - Ne kadar hızlı uçuyorduk?
  En küçüğü saniyede bin parsektir. Bir parsek neredeyse üç ışık yılıdır. Yani ışığın neredeyse üç bin Dünya yılı boyunca kat ettiği yolu bir saniyede katediyoruz.
  Glory şaşırmaktan asla vazgeçmedi - Vay, peki, hız.
  Vint sinsice göz kırptı.
  -Hız hala evrenden evrene uçacak kadar büyük değil, ancak hızı kat kat artırabiliriz. Dünyalar etrafında yarışmak ister misin?
  - İstediğimi zaten söyledim!
  -O zaman sıkı tutunun, yeni ivme bir öncekinden daha dik olacaktır.
  Yıldızlar bir an için söndüler ve sonra çılgın bir süvari alayıyla koşturdular. Mini yıldız gemisinin hareketi hızlanıyor ve hızlanıyordu. Tüm galaksiler denize koştu. Işık bulanıklaştı ve parıldadı ve yıldız gemisinin çılgın koşusu büyüdü ve büyüdü.
  Zaten saniyede bir milyon parsek hızla ilerliyoruz. Hala büyük bir hız aşırtma değil. Minik evreninizin sınırına uçmak bir gün sürecek. Ama biz Vint parmağımızı dudaklarına bastırdık - hiperultraplasmik hızlandırıcıları açarsak daha da hızlanabiliriz.
  Slava hafifçe sandalyeye bastırıldı ve yıldız ışınlarının bolluğundan kör kalmamak için elleriyle yüzünü kapatmak zorunda kaldı. Parmaklar bile parladı.
  -Hızımız saniyede on milyon parsek. hızlanmaya devam ediyoruz.
  Ateşli parıltı ısındı, ışık içeriden yandı. Bunu gören Krohr, ışık filtresini açtı.
  - Sana Dünyalıların zayıf olduğunu söylemiştim. Daha da fazla ivme vermek ve kuvvet alanını güçlendirerek ışınlara karşı geçirimsiz hale getirmek gerekiyor.
  -Hızımız yüz milyon parsek. Vida gıcırdadı - Yakında alt telepatik hıza yaklaşacağız.
  - Ama bu pek olası değil, düşüncenin hızı sonsuzdur ve hipertelepatik motor sonsuza kadar hızlanabilir. Ayrıca olumsuz duyguların ne kadar besleyici olduğunu da bilmiyorsun. Evrenin yarısını zaten yarıştırdık ve henüz yüzde yüzde birini kullanmadık.
  Crore yanıtladı.
  - Evet, bu çocuk gerçek bir hazine. Bu arada Slavka, hızımız saniyede bir milyar parseke ulaştı.
  Aniden, denizdeki ışık oyunu kesintiye uğradı, hava karardı ve siyah boşluğu yalnızca minyatür yıldız gemisinin içindeki ışık aydınlattı.
  -Neredeyiz? Slava saf bir sesle sordu.
  - Ve evrensel uzayda hiçbir yerde. Siber tarayıcılar henüz ölmedi ama etrafta neredeyse hiçbir madde yok, sadece boşluk, hiperuzay ve birçok alan var.
  -Boşluktayız. Çocuk korku hissetti.
  -Bunu söyleyebilirsin. Ama korkmayın, yakında kendimizi sizin dünyanızdan çok daha büyük başka bir evrende bulacağız. Orada yaratıcı aktivite için yerimiz olacak.
  -Pek çok evren var ve bunlar sadece üç boyutlu uzayda değil, çok boyutlu uzayda da yer alıyor. Milyonlarca ölçü var, sürekli değişiyor, dönüşüyor. Çeşitli formlarla sizi şok etmemek için, her zamanki üç boyutlu evrene gideceğiz. Asıl mesele, sizin alanınızdan farkı, içinde büyücülük ve sihrin oldukça gelişmiş olmasıdır. Bunların hepsi telepati entrikalarıdır, maddi çevreyi sözlü etki yoluyla etkileme olasılığı. Kendinizi muhteşem bir süper krallıkta, fantezi ve rüyalar dünyasında bulacaksınız.
  Orada ne yapacağım! Ne de olsa büyücülük benim için yedi mührün ardındaki bir gizem.
  -Bu hâlâ bir muamma ve başka bir dünyada büyüyü çabucak öğreneceksin. Harry Potter'ın kendisi senin dengin olmayacak. Ancak bu evren size uymuyorsa, o zaman sizin için başka bir evren buluruz. Belki hiperplazmik teknolojiyi seviyorsun - sana nasıl yapılacağını öğreteceğiz ama şimdilik üçümüzün tamamlaması gereken özel bir görevimiz var ve bunun için senin gibi bir çocuğa ihtiyacımız var.
  -Ne için?
  -Çünkü sen insansın.
  -Hızımız saniyede on milyar parsek'e ulaştı. Ve bu, yakında yıldızların üstümüzde girdap yapacağı anlamına geliyor. Vint ağzından bir parça duman çıkardı.
  Ve gerçekten de, sanki bir peri masalındaymış gibi, önlerinde harika bir ışık ölçeği parladı. Yıldız gemisinin hızı düştü ve bir peri masalı dünyasına düştüler. Bu evrenin yıldızları yuvarlak değil, kare, üçgen, koni ve prizma şeklinde özeldi. Her yıldız özel ve benzersizdi, ya şekil olarak ya da zor bir ışık gölgesinde farklılık gösteriyordu.
  Glory ağzı açıkken o kadar dondu ki gördükleri en cüretkar varsayımları bile aştı.
  Yıldızlar gemiden ağır ağır süzülüyordu, siyah kadife denizdeki ateşten adalar gibi görünüyorlardı.
  Sonunda, silindir şeklinde yaklaşık on güneş çapında büyük bir gezegen gözlerinin önünde belirdi. Bu silindirin tam ortasında Gotik tarzda devasa bir şato vardı. Bin kilometrelik duvarları yörüngeden rahatlıkla görülebiliyordu.
  -Bu şatoda, tahtın varislerini gerçekten isteyen kral ve kraliçe yaşıyor. Ancak üzerlerine korkunç bir büyü çöker. Bu büyüyü ancak başka bir evrenden masum bir çocuk bozabilir. Crore dedi.
  Ve şimdi, insanların dediği gibi, gezegenin yüzeyine inmeliyiz.
  İniş başarılı oldu, dönüş yaparak güçlü kartalların dev heykellerinin yanından geçtiler.
  - Tüm Glory defolun. Vida yardım etti ve küçük bir gemiden atlamasına yardım etti.
  - Gezegenin önünde eğilin.
  Slava hafifçe eğilerek selam verdi. Devasa saray şok edici olmasına rağmen, güç dünyadakiyle hemen hemen aynıydı. Sonra önlerinde bir kilometre uzunluğundaki kristal bir kapı açıldı. Üç arkadaş, altın ve değerli heykellerle zengin bir şekilde döşenmiş bir koridora girdiler. Ayrıca dört kuyruklu yunuslar, megaplazma silahlara sahip uzaylı askerler de vardı. Yakutlardan oyulmuş güzel doğal çiçek demetleri sallanmaya ve başlarını çekmeye devam ettiler. Tuhaf balıklar, ışıltılı pullarla parıldayan salonun etrafında yüzdü.
  -Havada uçabilmeleri garip değil mi? diye sordu.
  -Yerçekimine karşı! Crore yanıtladı. - Henüz görmeyeceksin.
  Dokuz yaşındaki bir çocuğun gözünü büyüleyen ve hayal gücünü hayrete düşüren pek çok şey, her türden farklı şey vardı, ancak bu tür bir ihtişamın açıklaması çok uzun zaman alırdı.
  Yüz kilometrelik koridorda yürümek çok uzundu, bu yüzden Vint düğmeye bastı ve doğrudan taht odasına ışınlandılar. Yıldız krallarının ana konumu muhteşemdi. Salonun ortasında, üzerinde küçük ama parlak bir şekilde döşenmiş teknelerin eritildiği, sarmal bir su kemeri şeklinde bir dağ gibi heybetli bir taht vardı. Zaman zaman, etrafta hüküm süren alacakaranlığın çevreleyen alanı sular altında bırakan en parlak kıvılcımlar dizisi olan havai fişeklerle patladılar. Sonra görkemli müzik çalmaya başladı ve yanardağın parıltısı alevlendi. Ateşli kırmızı lav atmosferi yarıp geçti ve göz kamaştırıcı bir buluttan bir kraliyet çifti çıktı. Genç ve zengin görünüyorlardı, aynı zamanda zevkle giyinmişlerdi. Kralın göğsünde mavi bir kaniş görüntüsü ile birlikte zümrütlü bir zincir vardı. Kraliçenin boynunu süsleyen zincir ise tam tersine safirden yapılmıştı. Yüzünü çocuğa doğru eğdi, köpek hafifçe havladı ve kuyruğunu salladı. Kral gülümsedi, dişleri ampul gibi parladı.
  - Hoş geldin misafirim Slava. Tılsımın dediği gibi sen çok iyi bir çocuksun ve kaderini gerçekleştirebilecek durumdasın.
  Kraliyet insanı, cümleleri biraz insanlık dışı bir şekilde düzenledi, ancak anlam, çeviri olmadan bile açıktı. Başka bir evrenin sakininin Rusça bilmesi garip olsa da.
  -Telepati. Crore fısıldadı.
  - Büyük bir kederimiz var bebeğim. Tek kız, galaksiler arası tiran Eletromendos tarafından esir tutulur. Ve onu kurtarabilecek bir şövalyeye ihtiyacımız var. Büyük kehanet, yuvarlak yıldızların olduğu küçük bir evrenden geleceğini söylüyor. İki eski dostum Vint ve Krohr sizi saraya getirdiler, şimdi ciddi bir sınavdan geçmeniz ve hiper-tiranı yenmeniz gerekiyor.
  Slava gülümsedi, ona arkasında kanatlar büyüyormuş gibi geldi ve tüm sonsuz evreni terörize eden bir canavarla başa çıkma konusunda oldukça yetenekliydi.
  -Düşmanlarla savaşmaya ve kızınızı kurtarmaya hazırım.
  -Sonra Vint ve Kron yoldalar ve size rehberlik edecekler, ancak önce küçük bir testi geçmelisiniz. Mesleki uygunluk üzerine bir tür metin.
  -Sevinçle.
  Vint ve Krore çocuğu kollarından tuttular ve mini yıldız gemisine geri döndüler.
  -Tex'in bir metni var ve şimdi neredeyse büyük bir yıldızın yanında bulunan bir gezegene uçacağız.
  Minyatür gemi döndü ve köpüren bulutları olan mavi bir gezegenin önündeydiler.
  Vint cihazı çıkardı.
  - Güle güle Pamuk Prenses.
  Parmak şıklatması ve Glory, aklınıza gelen her yerdeydi. Önünde uçurum gibi görünen gri okul binası duruyordu. Arkasında ağır bir evrak çantası var, bu da sıkıcı ve sinirli bir derse gitmesi gerektiği anlamına geliyor. Ve bu çok istenmeyen bir durum. Bacaklar kırılgan hale geldi ve titredi. Gerçekten sadece bir rüya mıydı yoksa halüsinasyon muydu? Çocuk gözlerini ovuşturdu ve beceriksizce kendini çimdiklemeye çalıştı. Acıtmak. Yani bu bir gerçek, gerçekten okula gitmesi gerekiyor. Ve gökyüzü ağlıyordu, nemli ve soğuktu, soğuk bir rüzgar esiyordu. Uzaktan bir çağrı sesi geldi. Bacaklar istemsizce koşuya taşındı. Dersin başlaması için zamanında orada olmalısınız.
  Biraz nefes nefese kalan çocuk sınıfa koştu. Asık suratlı öğretmen Rudolf Frankenstein onu hayvani bir kükremeyle karşıladı.
  Yine geç aptalsın. Artık eski zamanların gitmiş olması ve kırbaçlanamayacak olmanız üzücü. Okuldan sonra kalırsın, sınıfı yıkarsın.
  Arkadan zehirli bir kıkırdama. Koç fısıldıyor, yumruğunu ve orta parmağını gösteriyor.
  - Molada seni yeneceğiz. Pamuk Prenses pirzolaya çevirelim.
  Ve sert kahkahalar. Öğretmen duymamış gibi yapar.
  Ders uzun ve sıkıcı gelir, üstelik "Baran" ve şirketi samanlardan çiğnenmiş kağıtlar tükürmeye başlar.
  Korku istemeden ruha girer, midede ağrır, bedeni ürpertir. Bir ürpertiyle, aşağılık beşli sana yapıştığında bir değişiklik beklersin. Sonunda zil çalar ve bacakları istemeden koşmaya başlar - çocuk, uğursuz akranlarından bıkmak için acelesi vardır. Bu vampirlerin onu bulamayacağı okulun en karanlık köşesine saklanmaya çalışıyor. Slava kulübenin altına tırmandı ve kendini sokakta buldu. Tercüme etti, bir nefes oldu, farklı yönlerden canavar çocukların gölgeleri belirirken, tam oradaydılar.
  - Aptal kaçtı. Sen "Pamuk Prenses"tin ve bu çay "ıslak" olacak.
  Koç sadistçe sırıttı.
  -Yosunun üzerine çık vururuz yoksa ceset gibi yatarsın.
  - Hayır, erkekler yapmaz. Slava ağır ağır mırıldandı.
  - Bir keçiye ihtiyacımız var. Ve ne kadar yavaşlarsan, devam et.
  Slava'dan neredeyse bir baş daha uzun bir koçtu ve yüzüne bir buçuk kat daha sert bir darbe vurdu. Çocuk seğirdi, gözü neredeyse anında şişti. Sonra burunda bir dürtme izledi, Yuşka aktı. "Baran" ın ortağı, kaburgalarına vurarak savaşa koştu, ancak iri lider onu hafifçe geri tuttu.
  - Bekle, bırak dizlerinin üstüne çöksün. Pekala, "Pamuk Prenses" yosunlu olacak.
  Slava'nın burnundan kan damladı, gözleri sulandı ama korkunun yanı sıra ruhunda farklı bir gurur ve haysiyet duygusu uyanmaya başladı.
  Hayır, diz çökmeyeceğim.
  "Baran" şaşırmış gibi yaptı.
  - Bu salak bana böyle karşı çıkıyor. Sonra bir şeyler atıştırın.
  Ve tüm gücüyle kulağında hareket etti. Slava'nın başı titredi, kulağı mosmor oldu.
  - Hayır, yine de etmeyeceğim. Sesinde korkuyu bastıran bir kararlılık vardı.
  - O zaman ölüsün. seni öldüreceğiz
  Elebaşı tekrar sallandı ve tüm gücüyle elmacık kemiğine saplandı. Slava hafifçe kenara çekildi ve darbe bulanık çıktı.
  - Pamuk Prenses'e tutun. "Baran" tehditkar bir hareket yaptı.
  Holigan, Slava'ya saldırdı, kollarını açtı ve onları duvara sabitledi. Sonra genç reis kibrit çıkardı ve bir sigara yaktı.
  -Şimdi sana dağlama yapacağım. Diz çökün veya çılgın bir vızıltı yaşayın.
  Slava dayanılmaz bir şekilde korktu, Krora'nın neşeli yüzünü ve Vint'in alaycı bakışını hatırladığında çoktan pes edip diz çökmek istedi. Başka bir uçsuz bucaksız evrenden bir kralın benzersiz şekilde sert ve nazik yüzünün anısı özellikle dayanılmazdı. Diz çökmek onlara ihanet etmek demektir. Ve en sıradan holiganlar onu ölümcül bir titremeye sürüklerse, o zaman zorba Eletromendos'a meydan okumaya ne kadar büyük bir kahramandır.
  Sigara alnına değdiğinde, Slava çığlık attı ve sağ kolunu sertçe çekti.
  Çaresiz bir öfkeyle sımsıkı sıkılmış bir yumruk "Baran"ın çenesine indi.
  Gözlerini hayretle şişirdi, şaşkına döndü ve bir sesle sırt üstü düştü. Burada Slava kendi içinde alışılmadık bir öfke ve güç hissetti. Profesyonel bir kickboksçu gibi yumruklar ve tekmeler atıyordu . Yarım dakika geçti ve beşi de bilinçsizce yattı. Slava, başı gururla yukarı kalkmış, elleri havada duruyordu.
  -Zafer! Bunu nasıl yapabildim!
  Ders için zil çaldı, ancak bu sefer her zamanki titremeye neden olmadı, ama bir bülbül trili gibi geldi. Oğlan sanki kanatları varmış gibi sınıfa uçtu. Burası birdenbire başarısız olduğu yer. Slava kendini uzayda bulduğunda tek kelime etmek için bile oturmadı. Korkmuyordu - şimdi şeytanın kendisi ondan korkmuyor ve gözlerini kocaman açtı. Yıldızlar tatlı ve sevgili görünüyordu, hiç de korkutucu değildi, aksine ağırlıksızlıkta insan garip bir hafiflik hissediyor. Çocuk başını hafifçe çevirdi. Screw ve Krore onun yanında havada süzülüyordu.
  - "Pamuk Prenses" korkmuş. Üzgünüm ama başka türlü yapamazdık: Ruhundaki korkunun üstesinden gelmeliydin.
  Yani gerçek bir test değildi.
  -Ve hayır! Hepsi gerçekti, sizi Dünya'ya götürme ve hatta zaman çizgisini biraz kaydırma gücümüz var. Nasıl? Milyonlarca boyuta sahip varlıkların sırrı budur. Şimdi testi geçtiniz ve diğer daha ciddi konulara geçeceğiz.
  -Ne?
  Vida metalik bir sesle gıcırdadı.
  -Örneğin, Kral Ezaram'ın tek varisini serbest bırakın. Eletromendos'u yenmek kolay olmayacak, kentilyonlarca dünya onun topuklarının altında inliyor. Ama kendi korkunuza karşı ilk zaferinizi kazandınız.
  - Küçük bir ölüm korkusu - onu yenerek ölümsüzlüğe yaklaşıyoruz.
  - Kroor'u düşündüm. İleride, bir silindir gezegenin tanıdık şekli belirdi.
  . SON SÖZ
  Bir dizi çarpıcı darbe ve yenilgiden sonra, Göksel İmparatorluk barışı kabul etti ve bir daha Çarlık Rusya'sının mülklerine saldırmayacağına söz verdi.
  Büyük Altı, Çin'i fethetmek için çok erken olduğunu ve uygun şartlarda anlaşabileceklerini düşündü. Aslında Moğolistan'ın bir kısmı, güney Usuri bölgesi, Primorye ve hatta Kore Rusya'dan ayrıldı. Bunlar, Alexei Mihayloviç'in çarlık Rusya'sının Sibirya'da ve Pasifik kıyılarında bir yer edinmesine izin veren karlı anlaşmalardı. Ve nispeten güvende hissedin.
  Ve bunun üzerine şanlı pratik savaş sona erdi ve altı kahramanı başka şeyler bekliyordu!
  
  
  ÖLÜMSÜZ UZAY KRALİÇESİ
  Kraliçe gerçekten daha genç görünmek istedi. Ve böylece ölümsüzlük aynasını aramak için bütün bir sefer gönderdi. İçine baktığında, genç bir kıza dönüşebilirsin.
  Sonunda arama başarılı oldu ama... Aynadaki cin yaşlı kraliçeye şöyle dedi:
  - Gençliğini geri getireceğim ama köle olacaksın!
  Kraliçe, aralık dişli bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Gençlik baki ise köleliği kabul ediyorum!
  Cin büyü yaptı. Kraliçe, bir peştemal içinde neredeyse çıplak, tarlayı çapa ile kazan bir kıza dönüştü. Ve kendisi çalıştı ve çok çalıştı.
  Sadece genç vücut neredeyse incinmedi ve çok yorgun değildi. Ama çok aşağılayıcı ve sıkıcıydı. İki güneşi olan bir gezegendeydi. Ve yapı geç Orta Çağ gibidir.
  Üstelik oluşumlarda donmuş. Kraliçe günlerce çalıştı ve donuklaştı. Neredeyse bir hayvan gibi oldu, ancak bir rüyada ona özgürlük geldi. Ve her zaman prangalar içinde çok çalışır. Eski kraliçe için çok zor. Ve gözetmenin kamçısının kızgın demir gibi çıplak vücuda dokunuşu.
  Sonunda hayatında bir değişiklik oldu. Sadece daha kötüsü için. Sahibi öldü ve varisi tamamen mahvoldu. Ve kız taş ocağına satıldı.
  Artık ağır sepetler taşımak, zincirlerle çıplak çalışmak, kırbaçlanmak ve taşların üzerinde uyumak zorundaydım.
  Kraliçe şimdi çok daha fazla eziyet çekiyordu. Cin elbette ona bir tuzak kurmuştu. Evet, o ölümsüz ve yaşlanmadı, ama sanki cehennemdeymiş gibi eziyet içinde.
  Güçlü bir vücut olmasına rağmen strese alışkındır. Ve kraliçe kaçmaya karar verdi.
  Uzun saçların yardımıyla, gece için çıplak ayaklarını ve güçlü boynunu zincirledikleri bir zincir törpülemeye başladı. Sertleştirilmiş demiri saçına yavaşça törpülersin ama kraliçenin ancak yeterli zamanı vardır - ölümsüz. Başka bir şey de, taş ocaklarında çok çalıştıktan sonra uyumak zorundasın ve her gün biraz gördün.
  Ama yine de içiyorsun.
  Kraliçe kendini gördü ve sonra bir rüyaya düştü. Sonra bir sonraki testerede tekrar gördüm.
  Sonunda bağlantıları koparana kadar .... Ancak kaçamadı. Gardiyanlar alarm verdi.
  Kraliçe yakalandı ve acımasızca kırbaçla dövüldü. Sonra topukları kızgın demirle yaktılar. Sonra, kaçak bir kölenin markasını yaktılar. Ve yine madenlere gönderildi.
  Köleler çok sık ölüyor ve o yıllardır çok çalışıyor. O halde prangalarla çalışsınlar.
  Ve her gece zincirini kontrol ettiler.
  Kraliçe prangalar içinde uyudu ve sürekli kırbaçlandı.
  Üzerine ağır zincirler takıldı ve biraz daha yavaş çalışır çalışmaz onu bir kırbaçla dövdüler.
  Kraliçe kokuyu çoktan içine çekmişti ve hasta değildi. Enfeksiyon onu almadı, yetersiz ve monoton bir diyetle midede ağrıya neden olmadı. Ebedi kız acı çekti ama ölmedi. Ve yıllar geçip gitti. Madenler yavaş yavaş geliştirildi ve tükendi.
  Burada yine başka bir işe transfer edilir. Kirden yıkandı, satışa sunuldu.
  Burada kraliçe nihayet şanslıydı. Alıcının arenaya gladyatör tedarikçilerinden biri olduğu ortaya çıktı.
  Yüz yılı aşkın bir süredir madenlerde çok çalışarak geçiren kraliçe çok kuru ve sırım gibiydi. Çok güçlü ve dayanıklı, başının üzerinde ağır bir taş tutuyor.
  Tabii ki, gücü tedarikçiyi cezbetti. Dişlerine baktı: tek bir delik bile yoktu ve çok büyük ve güçlüydü. Çeliği hissettim, kasları döktüm - bir taş gibi!
  Ve elbette böyle yetenekli bir kopya satın aldı!
  Bundan sonra kraliçe için başka bir hayat başladı. Ayrıca eğitim, kavgalar, zorbalık, şaplak atma konusunda sert ama çok daha eğlenceli.
  Kraliçe, iki yüz yıldan fazla bir süredir gençti ve sürekli sıkı çalışmayla zorunlu eğitim sayesinde büyük bir güç ve dayanıklılıkla ayırt edildi.
  Bu ona diğer kızlara karşı belli bir avantaj sağladı. Üstelik kaslı vücudundaki tüm yara ve kesikler çok çabuk ve iz bırakmadan iyileşti.
  Kraliçe de hızlıydı, iyi bir ölümsüz tepkiydi ve çok özenle çalıştı. Onun için her şey hemen yolunda gitmedi ama çok inatçı bir vücudu var.
  Bu yüzden ilk başta güç, dayanıklılık ve canlılık pahasına kazandı. Ve sonra becerisi gelişmeye başladı.
  İlk başta en güçlü rakipleri yoktu, ancak deneyimle yavaş yavaş seviyesi yükseldi.
  Ve böylece kraliçe seçkin kadınları kazanmaya başladı. Ve hatta insanlarla ve hayvanlarla savaşın!
  İmparatorluğun geleneklerine göre, gladyatör dövüşlerinde yüzlerce zaferden sonra özgürlüğe kavuşabilirsiniz.
  İnatçı kral, dişlerinden yaralar ve çizikler almasına rağmen, sonunda yüzüncü savaşı kazanmayı başardı.
  Sonra Sezar'ın elinden özgürlüğünü aldı. Ve kendisi zaten savaşlarda para kazanabilir veya kızlara eskrim öğretebilirdi.
  Ve kısa süre sonra, güzel ve zaten zengin ve bedenen hala genç olan kraliçe, asil bir soyluyla evlendi.
  Ve yaşlı ve çirkin. Ama ölümsüz değil ve kısa sürede öldü.
  Artık sürekli genç bir dul olan kraliçenin sevgilileri arasında bir düzine yakışıklı delikanlı vardı.
  Ve büyük zenginlik.
  Görünüşe göre mutluluğu bulmuş ... Yeterince ilerleme meyvesi olmadıkça - pekala, bu imparatorlukta bilim bir şekilde gelişmiyor. Ve genel olarak gezegende. Ve silahlar ve tüfekler en ilkel olanlardır. Her şey tam anlamıyla dondu.
  Ve böylece imparatorluk çürümeye başladı, yeni bir barbar baskını ... Kraliçe yine esaret ve kölelik içinde. Ancak genç güzellikten beri yerel hanın cariyesi oldu.
  Ve ölene ve onu varise ihanet edene kadar. Ve o da bir süre sonra öldü.
  Ve kraliçe müzayedeye çıkarıldı. Soyulmuş ve soylu bir şeyhe satılmış. Ve şeyh ölene kadar onun yanındaydı. Ve kız yine müzayedeye çıkarıldı. Ve bu sefer de saraya padişahın yanına varmıştır. Ölümsüz olduğu için hükümdarı sarmayı ve ilk eş olmayı başardı.
  Ama talihsizlik, ölümsüz kız çocuk doğuramadı. Ve padişah öldüğünde varisi, kraliçenin tekrar zincire vurulmasını ve madenlere gönderilmesini emretti.
  Ve yine cehennemdeki kraliçe. Prangalarla, sıkı çalışma sırasında taşları bir sepete sürükledi, levye ile bir kayayı doğradı. Ayrıca yetersiz, monoton yiyecek, kırbaç, pis koku, zincirleme. Ve her gece gardiyanlar tarafından tecavüze uğruyor. Kraliçe bundan hoşlanmasına rağmen, genç vücudu kolayca orgazma ulaştı.
  Ve böylece ebedi kız her yıl, on yıldan on yıl geçirdi.
  Sonunda, bu maden tükenmedi, ancak iki yüz yıl geçti. Kimse bu kraliçenin kim olduğunu hatırlamadı. Ve yeniden müzayedeye çıkarıldı. Her zamanki gibi çıplak ve kaslı. Tabii ki, bundan önce yıkamak.
  Ve onu ordu için tekrar satın aldılar, bu yüzden fiziksel olarak çok güçlüydü. Evet ve hünerli, kılıçlarla nasıl savaşılacağını biliyordu.
  Ve kraliçe askeri bir kariyere başladı. Birçok savaşa katıldı, azimli, güçlü, dayanıklıydı, her zaman yalınayak koştu. Ve yavaş yavaş kariyeri yokuş yukarı gitti.
  Burada zaten kadın alayının komutanı ve hatırı sayılır bir servete sahip. Ve yine kendisi için karlı bir parti bulur ve büyük bir mülk sahibi olur.
  Ölümsüz yaşamın zikzağı böyledir: şimdi yukarı, şimdi aşağı!
  Kraliçe elbette dul kaldı ve ardından genç prensle evlendi. Oğlan, deneyimli ama dışa dönük genç bir kadından kafasını kaybetti. Ve böylece evlendiler. Ve sonra genç adam kral oldu. Ve karısı büyük bir etki yarattı.
  Krallık savaşlar çıkardı ve genişledi. Daha güçlü ve daha güçlü oldu. Ve dünün gençliği önce olgunlaştı, sonra yaşlandı. Dıştan, genç kraliçe ölmekte olan kralın iradesi dışında dövüldü, imparatoriçe olacaktı. Ve imzaladı.
  Ölümünden sonra eski kraliçe imparatoriçe oldu. Ve savaş açtı. Sonsuza kadar genç olmak sonunda tüm dünyayı fethetti!
  Ve mutlak mutluluğu bulmuş gibiydi ... Ama sonra üç yüz yıl geçti ve uzaylılar indi. Ve gezegeni ele geçirdiler.
  Ve İmparatoriçe yine taş ocaklarındaydı. Ve zaten tasmalı, çıplak, yalınayak ama zincirsiz. Belli bir süre çalıştım ve sonra yatmadan önce televizyon izledim.
  Aynı zamanda böyle bir hayat ... Yüz yıldan fazla hapis yattı, daha sonra şartlı tahliye ile serbest bırakıldı ve bir uzay imparatorluğunda işgal edilmiş bir gezegende yaşadı.
  Oldukça gelişmiş bir uygarlığın tüm avantajlarından yararlandı ve ... Bu sefer uzay ordusuna girdi.
  Star Wars'ta kariyer yapmaya başladı. O ölümsüz! Hiçbir şey korkmuyor!
  Böylece mareşal olana kadar hizmetinde ilerledi. Sonra sahip olmak için bütün bir gezegeni aldı.
  Bazıları valiydi. Sonra orduya döndü. Savaştı ve emretti. Hiper-Supermareşal oldu.
  Ve sonra bir askeri darbe gerçekleştirdiler ve galaksiye liderlik eden bir uzay imparatorluğunun imparatorunun tahtını ele geçirdiler.
  Sonra diğer dünyaları fethetmeye başladı. Emir verdi, saldırdı, kazandı, bazen kaybetti ama intikam aldı ....
  Melez bir sivrisinek ve pençe imparatorluğuna girene kadar her şey yolundaydı.
  Çok hızlı çoğaldılar ve insansı uygarlığı sayılarla boğdular.
  Böylece savaşlar devam etti, savaş üstüne savaş ... Sonunda insanlar kaybedene kadar. Ve eski kraliçe yine madenlerde köle olmadı.
  Yine zincirler içinde çok çalışıyorsun ve kayaların üzerinde zincirlenmiş uyuyorsun. Ve tamamen robotların kontrolü altında.
  Ebedi kız kendini sadece bir rüyada özgür ve harika gördü. Ve geri kalan zamanlarda kendisi için çok çalıştı, çalıştı ve çıplak sertleştirilmiş ayakları ile taşları keskinleştirdi.
  Ancak kraliçe umudunu kaybetmedi. O ölümsüzdür ve sonsuza kadar değişeceğinden emindir! Kölelik sonsuza kadar sürmeyecek!
  Eski kraliçe, çıplak, kaslı sırtına bir bela düşmesine rağmen şarkı bile söyledi:
  Dünyanın kızı yanıt olarak hayır diyecek,
  Asla köle olmayacağım...
  İnanıyorum ki özgürlük doğacak -
  Rüzgar taze bir yarayı tazeler,
  Anavatan kutsal savaşı için,
  Ulu Tanrı çağırdığı için...
  Erken saatlerde yiğit şövalye ayağa kalk,
  Karanlık dağılacak, mayıs gülleri açacak!
  
  
  
  
  BİR İNSAN YİYECEĞİYLE İADE ETMEYİN
  Kasım 1941'de Hitler beklenmedik bir şekilde Stalin'e barış teklif etti. Gerçek duruma aşina olan birine pek olası görünmeyen bir karar.
  Almanlar Moskova'yı almak üzere gibi görünüyor. Ve bu durumda neden barış teklif edeyim?
  Ama bildiğiniz gibi Hitler'in çok gelişmiş bir sezgisi vardı. Ve Moskova'nın alındığını hissetti, olmayacaktı. Ve eğer öyleyse, tam da Stalin'in gözünü korkuttuğu zaman, barış teklif etmek için. Doğal olarak, tüm ordu buna katılmadı, ancak Hitler'in gücü ve yetkisi vardı.
  Üstelik barış koşullarının Almanlar için faydalı olacağına söz verildi. Aslında Ukrayna Almanya'ya ve onunla birlikte kara toprak ve tarıma, ayrıca Beyaz Rusya'ya ve Baltık devletlerine ve Smolensk bölgesine geçiyor.
  Genel olarak Stalin, Almanların zaten ele geçirmeyi başardığı her şeyi vermeyi kabul etti.
  Sivastopol Almanlara çekildi. Buna karşılık, Fritz Moskova bölgesinden ayrıldı. Leningrad, SSCB'nin gerisinde kaldı ve ona bir koridor açıldı. Almanlar, henüz tamamen işgal etmedikleri Voroshilovograd ve Donetsk bölgeleri karşılığında Leningrad bölgesini terk etmeyi kabul etti.
  Genel olarak Naziler, Donbass'ı kömürü, metalleri ve fabrikaları, boksit yatakları ve tarım arazileri, Kırım'ın tamamı ve hatta güney Don'un bir kısmı ile aldı. Almanlar, Rzhev, Kalinin bölgesinin bir parçası olan Leningrad bölgesini, Moskova, Tula'yı terk etti. Donbass'ın bir kısmı, zengin kara toprağı ve Sivastopol ile Don'un bir kısmı karşılığında. Finliler Petrozavodsk'u ve ele geçirmeyi başardıkları şeyi kendilerine aldı. Dostane bir şekilde ayrıldılar.
  Buna ek olarak, SSCB piyasa fiyatlarının altında petrol tedarik etmeyi ve savaş esirleri için büyük bir fidye ödemeyi taahhüt etti.
  Savaşı kaybetmekten ve Moskova'yı kaybetmekten korkan Stalin, bu tür koşulları kabul etti. Wehrmacht'ın başarısının zirvesinde.
  Doğaüstü bir içgüdüye sahip olan Hitler, bunun en iyi seçenek olduğunu anladı.
  SSCB ile savaş sona erdi. Naziler her şeyden önce Afrika'ya asker göndermeye başladı. Ayrıca İngilizler, Rommel'e karşı bir saldırı başlattı. Peki ne? Ve Fritz, Malta'ya asker aldı ve indirdi. Tabii önce oradaki İngilizleri bombalayarak.
  Ayrıca, elbette, Cebelitarık'a yapılan saldırı. Hitler şahsen Franco ile görüştü.
  Mesela Almanya'nın ne kadar güçlü olduğunu gördünüz. SSCB'yi yok etti. Dört milyon Rus esiri ve binlerce tankı aldı. Bizim için İspanya haritadaki bir leke gibidir. Askerlerin geçmesine izin vermezsen işgal edeceğiz. Ve kaçırırsanız, Afrika'da bir şeyler alabilirsiniz. Üstelik İngiltere mahkumdur ve hiçbir yere gitmeyecektir!
  İspanya'nın işgal edilebileceğini ve hiçbir şansın olmadığını anlayan Franco, kabul etti.
  Cebelitarık'a yapılan saldırı başarılı ve oldukça hızlıydı. Kale düştü. Ve sonra Almanlar Ekvator Afrika'ya girdi.
  İngilizler büyük kayıplar verdi. Enayiler gibi yakalandılar.
  Rommel, İngiltere'yi Libya'da yendi ve Mısır'da bir saldırı geliştirdi. İskenderiye'yi ele geçirdi.
  Sonra çıkıp Süveyş Kanalı'nı geçti. Gelişmekte olan başarı, Almanlar Irak, Kuveyt ve tüm Orta Doğu'yu ele geçirdi.
  Wehrmacht doğuda çok fazla asker ve subay kaybetmedi. Ve birlikleri, İngilizlerden ve özellikle sömürge güçlerinden daha kalabalık, daha tecrübeli ve daha eğitimliydi.
  İngilizler böyle bir şeyi kontrol altına alabilirdi ve şüphesiz kaybediyorlardı. SSCB olmadan Fritz, İngiltere ile başarılı bir şekilde savaşmayı başardı.
  Genel olarak, İngiltere kolonilerini kaybetmeye mahkum edildi. Kara ordusu, kolonileri Wehrmacht'ın daha kalabalık ve disiplinli birliklerine karşı tutmak için çok zayıf ve güçsüzdü.
  Ve filodaki oran işe yaramadı. Cebelitarık ve Malta'nın düşüşünden sonra Afrika'yı elinde tutmak imkansız hale geldi. Rommel burada Süveyş Kanalı'nı kapattı. Ve karada bile Almanlar İngilizleri tek golle yendi. SSCB ile savaştan sonra Wehrmacht daha da güçlendi ve kendine daha çok güvendi, çok fazla savaş deneyimi kazandı.
  Afrika bu şekilde yavaş yavaş fethedildi. Ve İran üzerinden Almanlar Hindistan'a girdi. Orada da yerel sepoylar İngiltere için ölmek istemediler. Genel olarak, Almanlar mesafeler, yol eksikliği, uzun iletişim ve ikmal sorunları nedeniyle İngiliz birliklerinden daha fazla engellendi.
  ABD savaştan kaçınmak için toz topluyor. Hatta Japonya'ya yönelik tüm yaptırımları kaldırdılar.
  Ama yine de samuraylar Peru Limanı'na saldırdı. Kendimizi emniyete almalı ve Asya'daki İngiliz mallarını ele geçirmeliydik. Ve Japonlar yaptı.
  Kısacası, kırk ikinci yılda ve kırk üçün ilk yarısında, Almanlar ve Japonlar Afrika'yı, Avustralya'yı, tüm Asya'yı ele geçirdiler. Bunu Eylül 1943'te İngiltere'ye çıkarma izledi. Tabii ki büyük bombardımanlardan sonra. Almanlar Yu-288, Yu-188 ve diğer makineleri kullandı.
  Kolonilerini kaybeden ve denizaltı savaşında bitkin düşen İngiltere, karşı koyamadı.
  Ve Almanların çok fazla kaynağı ve özellikle de insan gücü vardı. Kelimenin tam anlamıyla İngiltere'deki tüm şehirleri ve fabrikaları bombaladılar. Ve sonra, elbette, "Panterler", "Kaplanlar", "Aslanlar" ve hatta "Fareler" in inişi ve kullanımı. Tabii ki yüzen tanklar ve su altı araçları da.
  "Fare" operasyonun başlangıcını yapacak zamanı buldu ve hatta savaştı. Ancak Fareler çok ağırdır.
  Panther'deki Gerda'nın mürettebatı, savaşlarda öne çıktı. Almanlar, İngiltere'yi ele geçirdikten sonra bir süre daha ABD ile savaştı. Amerikalıları İzlanda'dan kovdu. Ancak iletişimin uzunluğu nedeniyle Amerika'yı ele geçirmek zor bir görev haline geldi. Yine de Atlantik Okyanusu şaka değil. Bir arkadaşı bombalayıp denizde kendilerini kesmedikçe.
  Hidrojen peroksit de dahil olmak üzere Alman denizaltıları geliştirildi ve neredeyse tüm Amerikan filosunu batırdı.
  Bununla birlikte, Amerika Birleşik Devletleri'ni ele geçirmek hala son derece zordur. Savaş devam etti ve sonunda Almanlar aldı ve barıştı.
  Almanlar SSCB'ye döndükten sonra.
  1945'te E-50 ve E-75 üretime girdi. Hitler, küçük bir dizi keşif aracı dışında elli tondan hafif tankların üretimini yasakladı.
  Panther kırk dört buçuk ton ağırlığındaydı. "Panther" -2 zaten elli iki ton. E-50 zaten neredeyse altmış beş tonu çekti. Son tank, 45 derecelik bir eğimde 150 mm'lik çok iyi bir ön zırha ve yine açılı olarak taretin 185 mm'lik alnına sahipti. 100 EL namlu uzunluğuna sahip 88 mm top. Ve yanlarda 82 mm zırh, ayrıca yokuşların altında. Güçlendirildiğinde 1200 beygir gücüne kadar hızlanan bir motorla birlikte çok güçlü bir orta tank.
  Ayrıca dakikada on iki atış.
  Doksan tonun üzerinde ağırlığa sahip daha da ağır bir E-75. Bu tankın pek başarılı olmadığı ortaya çıktı. 128 mm'lik top, 88 mm E-50 ile karşılaştırıldığında daha yavaş atış hızına, daha düşük namlu çıkış hızına sahipti ve yakın mesafeden hiçbir avantajı yoktu.
  Gövdenin ön zırhı, 45 derecelik bir açıda 160 mm'den biraz daha iyidir. Ancak daha fazlasına gerek yoktur. Tüm Amerikan silahlarını ve hatta Sovyet silahlarını elinde tutuyor. Savunma kulesi muhteşem: 252 mm alın, 160 mm yan ve kıç. En azından kule için, özellikle yan taraf için az çok güvenilir bir koruma olduğu görülebilir.
  Kasanın yan tarafı 120 mm'dir, bu kabul edilebilir, ayrıca ekranları da asabilirsiniz. Ancak motor 900 beygir gücünde oldukça zayıf. Genel olarak, elbette, tank bitmemiş, oldukça uzun. Bana benzer sorunları olan oldukça büyümüş bir "Tiger" -2'yi hatırlatıyor.
  Her iki Alman arabası da kusurlu ama E-50 elbette daha pratik.
  Peki ve E-100. Ancak bu araba, sürüş performansı açısından E-75'ten bile daha ağır ve daha kötü.
  E-100, büyük kütlesi nedeniyle küçük miktarlarda üretildi.
  Ve ordunun kendisi de genellikle E-50'yi onayladı.
  1946 baharında, 20 Nisan'da, Führer'in doğum gününde, Almanlar SSCB'ye taşındı.
  Çok sayıda arabaları ve ekipmanları vardı. Farklı versiyonlarda on binlerce tank. SSCB ayrıca hizmette T-34-85 ve IS-2 ve IS-3 serilerine sahipti. T-44 tamamen başarılı olmadı. Ve T-54 henüz hazır değildi.
  Almanlar çok sayıda E-50 ve E-75 üretti.
  Stalin, ülkenin önemli bir bölümünü kaybettikten sonra kırk yedi tondan daha ağır makineler geliştirmeyi yasakladı.
  Çok sayıda T-34-85'e ve biraz daha küçük IS-2 ve IS-3'e ek olarak, nispeten basit ve etkili bir kundağı motorlu top olan SU-100 seri üretildi.
  En büyük tank T-34-85'in yalnızca Alman E-50 serisini yandan delebildiği ve E-75'in yandan bile çok sert olduğu ve yalnızca SU-100'ün yapabileceği belirtilmelidir. ve ardından kapatın.
  Yani kuvvetler açıkça eşit değildir. Alman tankları, Sovyet tanklarını büyük mesafelerden deldi. Ve sadece IS-3, aşağı yukarı tatmin edici bir alın korumasına ve ardından üst kısma sahipti.
  İşte SSCB topraklarındaki Almanlar.
  E-50'de Gerda, Charlotte, Christina ve Magda. Şarkılar ıslık çalıyorlar ve kükrüyorlar.
  Hepimiz koç boynuzundan şüphe ederiz.
  Tanrı bizim için olacak!
  Ve düşmanı nasıl alıp ateş edecekler.
  Otuz dört kuleden havaya uçtu. Evet, savaş ekibi, hiçbir şey söylemeyeceksiniz.
  Charlotte hoşnutsuzlukla belirtti:
  Hala fazla zırhımız yok. Düşman yapabilir ve gemiye binebilir ve kancayı takabilir!
  Christina şunları kaydetti:
  - Ama silah isabetli ve öldürücü! Yani biri diğerini telafi ediyor!
  Gerda tısladı:
  - Hepsini kıracağız!
  Bu arada Natasha, ekibiyle birlikte SU-100'de Fritz'e karşı savaşıyor.
  Oleg Rybachenko, Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana ile birlikte SU-100 ekibinin beşinci üyesiydi.
  Kızlar onaylayarak başlarını salladılar.
  - Sen bir dövüşçüsün, bu harika!
  Natasha düşmana ateş etti. Mermi, seken Alman arabasının alnına çarptı. Kız öfkeyle çıplak ayağını yere vurdu. Ve kontrol etti:
  - Ve artık bir erkeksin! Akıllı görünüyorsun, değil mi?
  Oleg başını salladı. O ölümsüz bir çocuk, yani çok şey yapabilir. İşte önde Alman E-75. Nasıl kırılır?
  Dahi çocuk bunu anladı ve mermiye fısıldadı:
  - Biz aynı kandan metaliz - sen ve ben!
  Ve çıplak, çocuksu ayağının yardımıyla görüş alanını açtı ve ateş etti.
  Alman tankı ön zırhla ne kadar güçlü olursa olsun, tam olarak uçtan uca veya kuvvet hatlarının bir kombinasyonunu vurursanız, tank kendini ödünç verir. Ve sonra metal patladı ve savaş kiti patlamaya başladı.
  Oleg Rybachenko ciyakladı:
  - Bu en yüksek sınıf!
  Natashka, çocuğun çıplak topuğunu gıdıkladı ve başını salladı:
  - Film çekmek!
  Oleg Rybachenko yine SU-100'den ateş etti. Uzun mesafeden vurdular ve ardından 100 mm Sovyet topu en son Alman tanklarını almadı: E-50 ve E-75. Ama çocuk olağanüstü. Ve düşmanı vurmayı başarır.
  Terminatör çocuk tekrar ateş ediyor. Ve E-50'yi kırar. Bu tank hızlıdır ve vurulması gerekir. Ve Almanların hepsi sopa ve sopa.
  Zoya vuruyor. Ve çok uygun.
  Kuledeki düşmanı vurur. Sonra Oleg Rybachenko tekrar ateş ediyor. Yüz milimetrelik top harikalar yaratıyor.
  Dahi çocuk kükredi:
  - Seni parçalayacağım! seni parçalayacağım! İyi olmayacak!
  Ve yine, bir çocuk gibi, onu alacak ve çok uygun bir şekilde çekiçleyecek. Ve gerçekten düşmanı yırtın.
  Bundan sonra yayınlayacak:
  - Ben süpersonik bir savaşçıyım!
  Ve yine çıplak ayakla ateş edecek.
  Çocuk sadece on iki görünüyor, ama çok hızlı ve olağanüstü.
  Burada çıplak ayak parmakları ve Augustine'in yardımıyla çekim yaptı.
  Ve kız E-50'yi çarptı.
  Almanlar ciddi hasar alıyor. Ancak tank çığları gittikçe yaklaşıyor. İşte hareket halindeki E-100. Ayrıca güçlü zırh, silahlar ve kalkanlar.
  Ama kızları ve erkek çocukları da aradan çıkıyor.
  Alman arabası yanıyor ve parçalara ayrılıyor.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Kutsal Anavatan'a şan,
  Doğaüstü bir öfkeyle!
  Oğlan yine ateş etti, faşisti ezdi ve kızlara göz kırptı. Ve yine çocuk düşmanı vuruyor ve eziyor.
  Dövüş, sadece oğlan diyelim. Ve bir mermi ateşler. Ve modası geçmiş ancak güçlü Tiger-2 tankı çoktan kurban oldu. Alman "Panther" -2 de yenilginin acısını çekiyor. Ama neredeyse Amerika'yı kendisi fethetti.
  Ve şimdi SSCB baskı yapıyor.
  Oleg Rybachenko ise kesinlikle şut çekiyor ve vuruyor.
  Ve sırayla ateş etmeye ve şarkı söylemeye başladılar ...
  Natasha çıplak ayağını tekmeledi ve bağırdı:
  - Bu taygadan ...
  Zoya ayrıca çıplak ayak parmaklarını yumrukladı ve ciyakladı:
  - İngiliz Denizlerine ....
  Augustina ayrıca bir mermi ateşledi ve şunları söyledi:
  - Kızıl Ordu!
  Svetlana çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti ve şöyle dedi:
  - Herkesten daha güçlü!
  Oleg Rybachenko çuvalladı ve yayınladı:
  Ve bırak Kırmızı...
  Natasha ateş etti ve ciyakladı:
  - Güçlü bir şekilde sıkıştırır!
  Zoya da tokat attı ve havladı:
  - Eli nasırlı süngünüz!
  Augustine zil çaldı ve haykırdı:
  - Ve biz...
  Svetlana ölümcül bir saldırı yaptı ve bağırdı:
  - Durdurulamaz!
  Oleg Rybachenko gülerek tekrar ateş etti:
  - Sonuncuya git...
  Natasha bir mermi gönderdi ve kükredi:
  - Ölümlü mücadele!
  Ve kızlar dağıldı, mermiler bitene kadar silah savruldu.
  Evet, Oleg Rybachenko yine savaşta.
  Ancak Kızıl Ordu zor zamanlar geçiriyor. Almanlar ilerliyor. Daha fazla teçhizatları, daha fazla piyadeleri var. Ve Japonlar doğudan geliyor.
  Böyle bir güce karşı direnmeyin.
  Gerda ve ekibi, E-50'de savaşıyor. Almanlar şimdiden Voronezh'e saldırıyor. Çatışma şiddetli.
  Bir yandan, kendi türünde bir savaşçı olarak bir Alman tankı çok iyidir. Ancak tahta oldukça zayıf bir şekilde korunuyor. Ve bu onun eksi, bu yüzden kızlar uyanık olmalı.
  Hala çok sayıda üretilen T-34-85 var. Bu makine hala seri üretimde ve 100EL'deki Alman 88 mm'lik topu, uzun mesafeden bol miktarda hasat yapıyor.
  Kundağı motorlu bir top olduğu için üretimi bir tanktan daha kolay olan, ancak top daha güçlü olan SU-100 de giderek daha fazla üretiliyor.
  Şu anda çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basan Gerda, Sovyet kurutucuyu yarıp geçti. Yakın mesafeden böyle bir makine çok tehlikeli olabilir.
  Sarışın terminatör aldı ve şarkı söyledi:
  - Sinirlerim çelikten değil,
  Beni tamamen yakaladın!
  Sonra Charlotte'un topu ateşlendi ve otuz dördü ezdi.
  Ve dakikada on iki atış yapan bir top çok uzaklara ulaşır.
  Dahası, Christina ateş ederken. Ve aynı zamanda bunu çok uygun ve doğru bir şekilde yapacak. Bir Kızıl Ordu tankını parçaladı ve ciyakladı:
  - Kuduz ateş! Yaşasın Stalin!
  Sonra lupanula ve Magda. Bunu çıplak ayak parmaklarının yardımıyla çok hassas bir şekilde yaptı.
  Ve şarkı söyledi:
  - Ebedi Anavatan'ın ihtişamı için!
  Sonra kız bir kahkaha patlatır...
  Alman makinesi kendi kendine hatasız çalışıyor.
  Burada IS-2, oldukça güçlü ve tehlikeli bir tank olan, ancak kulenin alnı tarafından zayıf bir şekilde korunan kurbanı oldu.
  Yalnızca alındaki IS-3 nispeten iyi korumaya sahiptir, ancak bu tank hala küçük partiler halinde üretilmektedir. Aşırı karmaşık bir kule şekline sahiptir. Her ne kadar IS-3, savaş pratiğinin gösterdiği gibi, en azından yakın mesafeden E serisi araçlara sığma şansına sahip olsa da.
  Daha ağır tanklar henüz SSCB'de üretilmiyor ve geliştirilmeleri bile askıya alındı. Bu tabii ki sorun yaratıyor. Almanların hafif seride sadece E-25 kundağı motorlu topları var ama üretimi neredeyse donmuş durumda. Makine kötü olmasa da.
  Sadece iki mürettebat ve bir buçuk metre yükseklik. Panther'den 75 mm'lik topla küçük. Sovyet arabaları için avcı.
  Ancak Führer gücü tercih ediyor. E-50 bile, yanlardan da kalkanlarla kapatılan E-75'ten kademeli olarak daha düşüktür.
  E-75'in yandan bile nüfuz etmesi zordur. Ve Almanlar bunu atılımlarda kullanıyor ...
  İki Alman pilot Alvina ve Albina, düşürülen uçak sayısını üç yüzden fazla aşmayı başardılar ve aldılar: gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı.
  Kızlar çok havalı savaşçılar ve dünyanın en havalıları. Evet, Huffman'ın şu an için düşürülen daha çok uçağı olsa bile, ama öyleler ama çok daha güzeller.
  Ve kural olarak sadece bir bikini ve çıplak ayakla savaşırlar.
  Alvina, ME-262 X'inden 30 mm uçak toplarıyla üç Sovyet uçağını düşürdü ve tweet attı:
  - Ben yok oluş meşalesiyim!
  Benzer bir yangın çıkaran Albina şunları doğruladı:
  Biz tamamen yok ediciyiz.
  Ve dört Sovyet uçağını daha kesti ...
  Savaşçılar ruh hallerinde çok dövüşürler ama sürekli gülümserler.
  Erkekleri çok severler ve dilleriyle çalışırlar. Ve onu seviyorlar. Böyle dövüş güzelleri.
  Burada bir Sovyet TU-3'ü düşürdüler ve parçalara ayırdılar ... Bu onların ateşli merhabası.
  Kısacası kızlar pes etmeyin. Ve Kızıl Ordu onlardan alıyor.
  Ama öte yandan, Anastasia ve Mirabela da aynı bikini ve çıplak ayakla dövüşüyorlar - hesaplarını kazanıyorlar! Bu kızlar çok agresif.
  Ve Anastasia bir Alman uçağını düşürdü ve şunları söyledi:
  - Ben harika bir pilotum!
  Mirabela, 37 mm'lik bir Alman arabasına bir top fırlattı ve ciyakladı:
  - Ben bir süper savaşçıyım!
  Kızlar ve aslında ihtiyacınız olan şey ....
  Ancak, elbette reaktif Alman araçlarına karşı çekmeyen modası geçmiş Yak-9 T ile savaşıyorlar. Ancak güzellikler savaşmayı başarır. Ve vurulmaktan kaçının.
  Ve neden? Çünkü onlar yalınayak ve bikinili. Bu yüzden onları kesmeyin.
  Gördüğümüz gibi, savaşçılar çıplak derinin ne olduğunu anlıyorlar.
  Anastasia başka bir Alman savaş uçağını düşürdü ve ciyakladı:
  - Anavatan için!
  Mirabela, HE-162'nin sözünü kesti ve haykırdı:
  - Stalin için!
  En tehlikeli Alman savaşçısı ME-262 X, beş hava tabancasına ve yüksek hızına, geniş kanatlarına ve güçlü zırhına sahiptir.
  Hafif, ucuz ama manevra kabiliyeti yüksek bir HE-162 arabasını vurmak daha kolaydır.
  Uçuş özellikleri açısından şüphesiz mükemmel bir uçak olan ME-1010'un Almanlar için tamamen başarılı olmadığı ortaya çıktı, ancak kanatları taramalarını değiştiriyor ve yüksek nitelikli pilotlar gerektiriyor. TA-183'ün daha pratik olduğu ortaya çıktı ve ayrıca öne çıkıyor.
  Ancak Hitler, güçlü silahlara sahip ağır zırhlı ME-262 X'i tercih ediyor.
  Şimdiye kadar, Luftwaffe vida makineleri henüz üretimden kaldırılmadı. TA-152 en başarılı çok amaçlı araçtır ve ME-309 hala savaştadır. Hız ve silahlanma açısından Sovyet savaşçılarından üstünler. Ve Yu-488 bir vida makinesi olmasına rağmen, Sovyet Yakları ona yetişemiyor bile. Evet, daha gelişmiş LA-7 bile hız açısından bu arabadan daha düşük.
  Ve jet bombardıman uçaklarına karşı ne yapılmalı: "Arado", Yu-287 ve diğerleri.
  Jet uçağı olmayan Sovyet havacılığı zayıftır.
  Ancak Anastasia ve Mirabela bu koşullarda bile iyi puanlar almayı başarırlar.
  Böylece geri döndüler, yakıt ikmali yaptılar ve tekrar savaşa girdiler. Yine Alman arabalarını devirin. Ve bunu büyük bir etkiyle yapıyorlar.
  Sovyet havacılığındaki hiç kimse çiftiyle kıyaslanamaz. Ayrıca kızlar daha güçlü olmak için seks yaparlar. Ve genellikle her zaman farklı erkekleri olur. Ve bu, kızlara böyle bir güç veriyor!
  Olağanüstü başarılarının sırlarından biri de budur.
  Kızlar, SSCB kahramanının altın yıldızını çoktan aldılar ve birbirlerine göz kırpıyorlar.
  Tekrar uçtular, birini düşürdüler.
  Anastasia, oldukça güçlü bir bombardıman uçağı olan Yu-288'i 37 mm'lik uçak topuyla düşürdü.
  Ve Mirabela yine aynı 37 milimetrelik topu kullanarak bir Yu-287 jetini düşürdü. Bu tür silahlar, kızların olağanüstü isabetliliğiyle düşman araçlarını uzaktan vurmayı mümkün kıldı. Mühimmat sınırlı olmasına rağmen ölme riskiniz var.
  Kızlar çıplak ayakla şaplak atar ve şarkı söyler:
  - Şahinleri kartal gibi uçur,
  Önümüzde Stalin için varız!
  Başarımız çok uzakta değil
  Kazanan bir hesap açın!
  Yani savaşçılar elbette faşistleri yüzüstü bırakmayacak. Ve Führer'e zarar verecek kadar sert vuracaklar.
  Anastasia Vedmakova, elbette, manevralar. Yak-9 altı yüz kilometreden fazla, ağır bir topla daha da az sıkışmayacak, ancak az çok savurup dönecek.
  Ancak daha pahalı olan ve yüksek kaliteli duralumin gerektiren Yak-3'ten biraz daha iyi. Ve SSCB çok fazla toprak kaybetti. Ve Yak-9 çok büyük miktarlarda üretilebilir.
  Ancak Üçüncü Reich, Japonya ile birlikte sürdürülemez.
  Mirabela, ME-262'yi düşürdü ve şarkı söyledi:
  - Rusya Anavatanının şanı için,
  Tüm dünyayı mutlu edeceğiz!
  Anastasia başka bir Almanın sözünü kesti ve ciyakladı:
  - Bu, en parlak aşkın adıdır!
  Ve nasıl kükreyeceğini de. Ve Fritz'e vur.
  Kızlar kesinlikle çok ama çok havalı.
  Ve bu arada Almanlar, SSCB topraklarında giderek daha fazla derinleşiyor.
  Japonlar da harekete geçiyor. Ve birçoğu var ve Çinlileri önlerine sürüyorlar.
  Sarı askerler bir atılım için bastırıyorlar. Ve kelimenin tam anlamıyla tüm yaklaşımlarda cesetler atıyorlar.
  Ama o kadar çok var ki, sonunda kırılıyorlar.
  Japonlar ve sarı orduları Habarovsk'a saldırır. Kayıplar tamamen göz ardı edilir.
  Ama orada Sovyet kızları tarafından karşılanırlar.
  Alenka ve ekibi.
  Kızlar Habarovsk'u savunur. Çıplak ayaklarıyla düşmana el bombası atarlar.
  Ve gülerek şarkı söylüyorlar:
  biz iyi kızlarız
  Ve tüm savaşçıların yenilgisi ...
  ses çok yüksek
  Deli babaların görkeminde!
  Ve yine güzellerin çıplak ayaklarıyla atılan el bombaları uçuyor.
  Alenka döner dönmez Çinlileri biçiyor ve ciyaklıyor:
  - Toprağımıza şan!
  Anyuta çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atacak ve kükredi:
  - Yüksek güçler adına!
  Ve ayrıca ölümcül bir patlama tokatlayın.
  Sırada Angelica ateş ediyor. Bir de çıplak ayağıyla el bombası atıyor.
  Ve bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra Maria vuracak. Ayrıca şarkı söyleyerek bir dizi sarı savaşçıyı da kesti:
  - Kuyruk kuyruk! Kısasa kısas!
  Ve arkadaşlarına göz kırp.
  Ve sonra Olimpiyatlar samuraylara ve Çinlilere bir kutu patlayıcı fırlatacak.
  Ve kükreme:
  - Anavatan'ın şanı için!
  Ve yine, beşli yabancı orduyu yok eder.
  Ancak Japonlar şimdiden çok sayıda Çinli topladı. Tırmanırlar ve tırmanırlar. Ve bütün ceset yığınları büyüyor.
  Alyonka ateş ediyor, çıplak topuğunu fırlatıyor ve ciyaklıyor:
  - Stalin için!
  Anyut ayrıca çıplak ayağıyla bir el bombası atacak ve homurdanacak:
  - Öğretmenler!
  Angelica kuyruğu atacak. Çıplak ayağıyla bir hediye fırlatır ve ciyaklar:
  - Lenin için!
  Ve sonra Maria, düşmana saldıran biri gibi. Ve çıplak ayak parmakları yıkıma başlayacak.
  Bundan sonra Çinliler her yöne dağılır ...
  Ve sonra, Olimpiyatlarda olduğu gibi, bir varil nitrogliserin alıp dışarı çıkaracak. Ve herkesi ıslatın.
  Ve militaristler kendilerine düşüyor ...
  Oleg Rybachenko ve ekibi hala Tula için savaşıyor. Almanlar Moskova'yı kuşatmaya çalışıyor. Tula şehri, kırk birde Fritz'in saldırısını çoktan püskürttü.
  Ama düşman artık çok daha güçlü. Ve agresif bombardıman yapar. Kızıl Ordu'nun ve diğer ölümcül güçlerin üzerine bombalar yağıyor.
  Çok güçlü bir rakip. Ve savaşa çok fazla siyah savaşçı, Arap ve Kızılderili atıyorlar. Ve duracak gibi görünmüyor.
  Oleg Rybachenko, E-75'e ateş etti ve şarkı söyledi:
  Asker her zaman sağlıklıdır.
  Asker her şeye hazır...
  Ve halı gibi tozlar,
  yoldan çıkıyoruz
  Ve durmayacak!
  Ve bacaklarını değiştirme
  Yüzümüz parlıyor
  Parlak botlar!
  Ve çocuk yine uzaktan Nazi'ye yumruk atıyor. Ancak kuvvetler gerçekten eşit değildir.
  Tula kahramanca durmasına rağmen. Ve güneyde Naziler Stalingrad'a yaklaşıyor.
  Ama orada ne kazanacaklarını sanıyorlar?
  Oleg Rybachenko yine Nazilere ateş ediyor ve şarkı söylüyor:
  Ve böyle bir kaos
  doldurdu evreni...
  İnsanlığın üzücü kaderi -
  Acıya, acıya katlan!
  Ve çocuk yine düştü ve çok zorlu bir makine olan faşist "Maus" -2 yanıyor.
  Natasha mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  Karşımızda hiçbir güç duramaz!
  Ve çocuğa göz kırptı.
  Daha fazla lupanula ve Zoya. Ayrıca kükreyen:
  - Zafere erişmem için!
  SU-100 kendisi için çalışır ve bombardımanı durdurmayı düşünmez.
  Almanlar yavaş yavaş Tula'yı atlıyor. Çok fazla güçleri, çok sayıda piyadeleri var. Ve çeşitli markaların hareketli tankları.
  Burada, örneğin, çok güçlü bir makine olan aynı "Lev" -2 var: yüz ton ağırlığında ve ön zırh 300 milimetre eğimli. Hiçbir şey kırılmış gibi görünmüyor.
  Ancak Oleg Rybachenko hala yumruk atıyor. En yüksek sınıfını gösterir - bir keskin nişancı.
  Ve kendini yener ve yener ...
  Nazilerden sadece parçalar uçar. Ama yine de hız kesmek istemiyorlar.
  Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Gelecek bizim
  Biz Kartallarız, Jedi!
  Ve yine çocuk atları kaldırır. Ve yine, Naziler bir kuruşa.
  Ve Gerda'nın tank ekibi zaten Stalingrad'da. Burada bu tür agresif kavgalar tüm hızıyla devam ediyor.
  Gerda, ateş ediyor, bağırıyor:
  - Vücudum demir!
  Charlotte çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine bastı ve cıvıldadı:
  - Dövüş için çok faydalı!
  Ve ortağına göz kırptı.
  Sonra tekrar lupanula ve otuz dördü kırdı.
  Sonra bir atış yaptı ve Christina. Kızıl Ordu'nun kurumasını bozdu ve gürledi:
  - Ben deli bir kızım! Herkesi parçalayacağım!
  Sonra Magda çıplak ayağıyla ateş etti.
  Almanya'dan gelen kızlar genel olarak iyi gidiyor. Ve düşmanı lekeleyin.
  . BÖLÜM 2
  Ama sonra arabalarına yandan çarptı. Durdurmak ve onarmak zorunda kaldım.
  Gerda kaprisli bir şekilde şunları söyledi:
  Yine vakit kaybediyoruz!
  Charlotte çıplak ayağıyla zırhın yüzeyini ovuşturdu ve hırladı:
  İntikam alacağız ve kazanacağız!
  Sonra aldı ve dişlerini gösterdi. Ve inci dişlerden yayılan güneş ışınları.
  Christina aldı ve ciyakladı:
  - Nasihatsiz Anavatan için!
  Ve ayrıca çıplak topuğuyla zırha tokat at!
  Magda kabul etti.
  - Ve saçmalık yok!
  Kızlar şimdilik satranç oynamaya karar verdiler. Bir çift için bir çift. Ve orada bir strateji oluşturmaya başladılar.
  Oyun ilginç. Ancak kızlar her harekette tartıştı ve kafa attı.
  Gerda dişlerini sırıtarak belirtti:
  - En yüksek aksiyom olacağım!
  Ve nasıl gülüneceğini..
  Adaşımı Andersen'in peri masalından hayal ettim. Burada soyguncular tarafından ormanda yakalandı. Arabayı söktüler ve neredeyse tüm giysiler ve pahalı botlar Gerda'nın kendisinden alındı. Gerda yine yalınayak ve çul içinde. Elleri arkasından bağlıyken böyle görünüyordu.
  Sonbaharın soğuk ormanında yürüyor. Çıplak taban her tümseği, her tümseği, her dalı hisseder. Gerda korkar ve yemek yemek ister.
  Hatta sarayda iyileşmeyi başardı. Ve sonbahar çimenlerinde, yakın zamanda yaşadığı soğuğu anımsatan bir don var.
  Gerda kıkırdadı... Andersen'in peri masalında yeterince kızarmış topuk olmadığını düşündü. Ve bu harika olurdu!
  Tank hızlı bir şekilde onarıldı. Hasar küçük. Yüz milimetrelik bir topun mermisi yandan çarpmasına rağmen. Hangisi tehlikeli olabilir.
  Charlotte çıplak ayak parmaklarını joystick düğmelerine bastırdı ve şarkı söyledi:
  - Ben bir tank avcısıyım.
  Yürek yanıyor...
  Silah benim evim!
  Ve mermi otuz dört tane daha kırdı. Şimdiye kadar savaş alanına hakim olan T-34-85. Ve Kızıl Ordu'daki ağır araçlar nispeten nadirdir.
  Ama sonra IS-3 ortaya çıktı. Zayıf bir noktası var: vücudunun alt kısmı. Alın geniş bir eğim açısına sahiptir. Bir şekli vardır: turna burnu. Ama alnın alt kısmına vurursan merhamet olmaz.
  Magda, çıplak ayaklarının yardımıyla düşmana bir top doğrulttu. Ve nasıl tokatlandı ve mermi uçtu.
  Ve Sovyet arabası bağırsaklara girdi. Taret parçalandı ve mermiler patlamaya başladı.
  Gerda haykırdı:
  - Ve sen çok güzel bir güzelliksin!
  Magda muhteşem göğüslerini sallayarak ciyakladı:
  - Kimse beni durduramaz!
  Charlotte kendinden emin bir şekilde onayladı:
  - Ve kimse kazanamaz!
  Christina yanıt olarak ciyakladı:
  - Kötü kurtlar düşmanları eziyor!
  Gerda homurdandı:
  - Kötü kurtlar - kahramanlara selam!
  Naziler, Tula'yı ve çocukları çevreledi, halkadan kaçmaları gereken dört kızla birlikte.
  Oğlan, kız ve kızlar kendilerine koşarak çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atarlar.
  Ve Naziler hasar alır ve onları vuramaz.
  Oleg, ateş ederek şarkı söyledi:
  - Kutsal Anavatan adına,
  Bize diz çöktürme!
  Margarita ölüm armağanını çıplak ayağıyla fırlattı ve ciyakladı:
  - HAYIR! asla koymayın!
  Natasha, ateş ediyor ve zıplıyor, ekledi:
  - Evimize bela gelmesin!
  Ayrıca çıplak ayakla ölümcül bir el bombası nasıl fırlatılır.
  Dahası, Zoya parçayı atlatacak ve ayrıca ezici şeylerin çıplak ayak parmaklarıyla kırılmasına izin verecek ...
  Ve kükreme:
  - İyi olacak!
  Ve sonra Angelica düşmana ateş edecek. Onu vahşi bir öfkeyle biç. Ve tekrar kükreme:
  - Ben çılgın bir içiciyim!
  Ve bir el bombası çıplak bir topuktan uçacak.
  Ve sonra Svetlana, onu alırken ve acı verici bir şekilde vururken.
  Bunlar elbette kızlar - ölümün düşmanlara getirdiği şey.
  Düşmana ateş eden Natasha ciyaklıyor:
  - Bizi kimse durduramaz, şeytan bile yenemez bizi!
  Ve çıplak ayaklarından yay şeklinde bir el bombası gibi uçar. Ve lupanet, evet, her şeyi ve dahası uzağa dağıtacak.
  Kızlar kesinlikle etkilenen bölgenin üstesinden gelebilirler. Güneyde, Kızıl Ordu'nun elinde tuttuğu Stalingrad'da çatışma tüm hızıyla devam ediyor. Japonların devasa bir kaybı Habarovsk'u aldı ve Vladivostok'ta ilerliyor.
  Orada ihtiyacı olanlar tarafından karşılanacaklar.
  Anna Vedmakova, sadık uçan atıyla pek de hoş olmayan bir veda töreni yaşadı. Pek çok Alman uçağının düşürüldüğü yerli MiG-4 haline gelen savaşçı, Japon donanmasının hava saldırılarının yanı sıra oldukça fazla sayıda başka araç ve gemi sırasında yandı. Yükselen Güneş Ülkesinden gelen akbabalar şehri gagaladıktan sonra Vladivostok üzücü bir manzaraydı. Ancak ölülerin cenazesi askeri bir şekilde mütevazı ve yeterince hızlı bir şekilde yapıldı. Pilot Vedmakova bacaklarını yaktı, kızın ayakları kabarcıklarla kaplıydı ve bu nedenle dikkatlice ayak parmaklarına basarak çıplak ayakla yürüdü. Japonlar henüz baskınları tekrarlamadılar, çabalarını ilerleyen cepheleri desteklemeye yoğunlaştırdılar. Vedmakova tıkanıklığı atladı, şiddetle temizlendi, işçiler arasında çok sayıda çocuk vardı. Zayıf, yalınayak, taze bahar güneşinde yüzleri kızarmış, kırık kiremitleri tırmıkladılar, devrilmiş telgraf direklerini kaldırdılar, sadece sokakları süpürdüler.
  Öncü kravatlı, ancak gömleksiz (ayrı asılıydı, görünüşe göre çocuklar kıyafetlerini halletti) erkeklerin üzerindeki kıdemli, pilota koştu.
  - Hızlandırılmış bir hızla çalışıyoruz binbaşı yoldaş, yakında her şey hazır olacak! Sokağı temizleyeceğiz, savaş öncesi gibi pürüzsüz olacak!
  Vedmakova gülümsedi ve ona bir parça şeker attı:
  - Al şunu! Bu bizim Sovyet doğal çikolatamız, Amerikan zehiri değil.
  Oğlan hararetle göz kırptı.
  - Ve Amerikalılar için yeni bir takma ad bulduk! Artık Hitler ve Hirohito ile birlikte olduklarına göre, onlar Yankees değil, Pindos!
  Binbaşı kız çocuğun önünde eğildi:
  - Kim olduklarını nasıl söyledin?
  Genç öncü tekrarladı:
  - Pindos! O yüzden şimdi bize ihanet eden Yankileri alt edeceğiz!
  Vedmakova çocuğun başını okşadı, ardından büyük, güçlü eli çocuğun ince, damarlı omuzlarının üzerinden geçti. Oğlan karşılık olarak gülümsedi: dişleri beyazdı ve nasırlı avucunu uzattı. Binbaşı çocuğun elini sıktı ve cevap verdi:
  - İsmi hatırlamalıyız! Ama sonuçta, henüz Amerika ile savaşta değiliz, bu yüzden takma ad bulmak için erken!
  Oğlan cevap verdi:
  - Amerikalılar, Japonlardan ve Almanlardan daha kötü çünkü vekaleten savaşmayı tercih ediyorlar. Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun savaşçıları ne kadar zalim olursa olsun, cesaretleri herkes tarafından biliniyor!
  Witcher sözünü kesti:
  - Bu yiğitleri öldüreceğim! Ve mümkün olan en kısa sürede!
  Yeni oyunculuk garnizonu Krotov beklenmedik bir şekilde pek mantıklı olmayan bir emir imzaladı ve bir grup denizciyle birlikte bir savaşçı pilotu Habarovsk'a gönderdi. Emir hemen takip edildi, Japon birimlerinin saldırısını yansıtmak gerekiyordu. Vedmakova, elbette, ona bir savaşçı vermelerini bekliyordu, ama ... Ve cephenin emrinde boş uçak yoktu ve merkezlerinin takviye kuvvetleri henüz gelmemişti. Vladivostok'tan Habarovsk'a yolculuk biraz zaman aldı ve binbaşı tam anlamıyla raylardan çıkıp kaynayan bir kavgaya dönüştü.
  Japonlar, iyi tahkim edilmiş şehri atlamaya ve onu kuşatmaya çalıştı. Savaşçı, saldırı başlamadan önce makineli tüfekle sipere atlayacak zamanı zar zor buldu.
  Witcher, yanında yatan Yüzbaşı Sinitsin'e sordu:
  - Yani düşman, tahkimatları atlamak ve bizi arkaya koymak için Friedrich'in veya daha doğrusu General Nogi'nin taktiklerini planlıyor.
  Kaptan homurdandı.
  - Rus atının kuyruğunu yakmaya çalışsın! Böylece ona toynaklarla vurulacak ki, bu yeterli görünmeyecek!
  As pilot şaka yaptı:
  - Atın toynakları, muhtemelen Krupp çeliğinden değil, bizim Sovyet toynaklarımızdan!
  Sözleri mermilerin uğultusuyla kesildi. Burada uzun kazılmış bir siperde yatıyor, Habarovsk çevresinde genellikle asil bir tahkimat hattı var, bir yıldan fazla bir süredir Japon işgali tehdidi var. Siperlerin önünde ve arkasında mermiler patladı, onlardan çok fazla kükreme var. Genel olarak, ünlü Japon shimosa çok fazla gürültü ve duman yaratır. Savaşçı, biraz kayıtsızlıkla bile korkusuzca bakar. Bombardıman patlamaları kirli çeşmelere neden oluyor, işte bunlardan biri yerin sarsılmasına neden oldu. Bu, üç yüz milimetrelik iyi bir top kalibresine sahip bir silahın isabet ettiği anlamına gelir. Yaralıların iniltilerini duyabilirsiniz... Top atışlarından her kulağın yakalayamayacağı hafif buharlar gibi görünüyorlar. Burada pilot savaşçıya toprak serpildi. Ancak kız hapşırarak kırmızı örgülerindeki tozu silkeledi:
  - Hep böyledir, yatarsan kirlenirsin! Ve ayağa kalkarsan, bir veya iki tane kaldı!
  Topçu hazırlığının kısa olduğu ortaya çıktı, belki de Japonların çok fazla mermisi yoktu. Saldırı başladı. Birkaç Japon takosu önde gitti. Küçük, hafif yuvarlatılmış makine gövdesi. Rising Sun imparatorluğunun en büyük tankı: Chichiha. Vedmakova özelliklerini hatırladı. Ön zırh 30 mm, top 47 mm, dizel motor 320 beygir gücü. Bu makinenin T-34'ten daha düşük olmadığı sürüş performansı dışında , 1943 modelinin Alman T-3'ünden bile daha kötü. Hatta Uzakdoğu'da ona hapşırma denir! Ama bu arada, tarlaların kraliçesi bir tank değil, bir piyade. İşte deneyin, mayın tarlalarına yaklaşın. Dedikleri gibi: zırhlı bir trenin geçmediği yerden tüfekli bir asker sürünerek geçecek.
  Japonların tüfekleri Alman Mauser'den kopyalanmıştır. Birinci Dünya Savaşı'ndan ünlü "Schmeister" den koparılmış hafif makineli tüfekler. Genel olarak, dar gözlü olanlar, karşı taraftan en iyiyi kopyalamak için can atarlar. Elbette Japon tasarımcılar zaten "Panther" ve T-34'ün bir melezinin yaratılması üzerinde çalışıyorlar!
  Bir düzineden fazla Japon tankı yok ve Sovyet topçuları hiçbir şekilde onlarla tanışmak için acele etmiyor. Piyade, geleneksel kalın çizgide peşlerinden koşar. Yükselen Güneş ülkesinin askerleri, haki bozkırının rengi olan hafifçe sarılık veren bir üniforma giymişler. Vedmakova, saldırganların sayısını hızla tahmin ederek onlara bakıyor. Gözle beş altı bin kadar Rus var ve cephenin bu bölümünü kaplayan siperlerde en fazla bin Rus oturuyor. Ve silahlar... Uzak Doğu ordusu artık ilkesine göre donatılmıştır ve yalnızca subayların hafif makineli tüfekleri vardır. Ne de olsa o, bir binbaşı, ancak bir pozisyonu olmadan, sıradan bir seviyeye indirgenmiş.
  Kaptan Baştankara (hâlâ çok genç bir adam) Witcher'a sordu.
  - Almanlarla savaştın mı?
  Kız cevap verdi:
  - HAYIR! Onları öptüm!
  Kaptan birdenbire beti benzi atarak şunları söyledi:
  - İlk cesedini hatırlıyor musun?
  Vedmakova gülümsedi ve başını salladı.
  - Ben bir pilotum ve vurduğum kişiyi birbirine düşürdüm, ceset kavramım yok! Bu arada, tüm Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında uçağım asla düşürülmedi!
  Kaptan biraz beceriksizce ıslık çaldı.
  - Sen sadece bir assın! Ve kaç tane bulaşmış Almanınız var!
  Witcher daha da geniş gülümsedi.
  - Yirmi beşinci elden sonra kahramanın yıldızı! Sadece yirmi sekiz.
  Sinitsin haykırdı:
  - Ah! Siz sadece zanaatınızın ustasısınız!
  Kız alçakgönüllülükle cevap verdi:
  - Görevini dürüstçe yerine getiren bir kahraman yaratmaya gerek yok. Şimdi piyade yaklaşacak ve onlarla buluşacağız.
  Yüzbaşı, yaklaşık on kilo ağırlığındaki ağır bir hafif makineli tüfeğin cıvatasını çekti. Köpeğe dokundum, fırlatma çok sıkı, geri tepmeli popo. Pek uygun bir dev değil, ama vuruyor ... Doğru, söylentilere göre, Almanların zaten daha güçlü bir makineli tüfeği var, ancak Sovyet tasarımcıların daha iyi bir şey bulup bulmayacağını kim bilebilir. Günahlar şu soruya karşı koyamadı:
  - Peki neden bu kadar havalı bir pilotu piyadeye transfer ettiniz?
  Vedmakova, hafif makineli tüfeğinin reçelini de tıklatarak yarı şaka yollu cevap verdi:
  - Ben de ateş altında oturmanın nasıl bir şey olduğunu öğrenmek istedim! Bu güzel olurdu!
  - Ön cepheye geçmek için bu kadar aceleniz varsa, görünüşe göre botlarınızı kaybetmişsinizdir!
  Aslında Vedmakova, kabarcıkların daha hızlı inmesini sağlamaya çalışırken yalınayak gitti. Savaş sırasında çoğu kadın ve çocuk yaz aylarında çıplak topuklu ayakkabılarla gösteriş yapsa da, bu durum subaylar arasında, özellikle halka açık yerlerde kabul edilmiyordu. Ancak Witcher bunu bu şekilde vurgulamaktan bile hoşlanıyordu. Sinitsin'e basitçe cevap verdi:
  - Para biriktirmek için aslında tüm kapitalist dünya bize karşı. Ne de olsa botlar yıpranır ve bu birçok insanın işidir!
  Kaptan hararetle göz kırparak kabul etti.
  - Çok güzel bacakların var! Onları evcilleştirebilir miyim?
  Vedmakova parmağını salladı:
  - Şimdi değil! O zaman hayatta kalırsan, seni gece ısıtacağım.
  Sinicin gözlerini devirdi.
  - Vay canına, hızlısın! Genellikle kadınlar uzun süre kırılır!
  Vedmakova cevap vermek istedi ama bir patlama duyuldu, önden yürüyen bir Japon tankı bir mayına çarptı. Kız şarkı söyledi:
  - Hitler araba kullanıyordu, piç kurusu mayın tarafından havaya uçuruldu! Parçalara ayrıldı - ama bu çok az işe yarar!
  Başka bir Japon tankı patladı, durdu, namlusunu çevirdi ve Sovyet siperlerine ateş açtı. Üçüncüsü onu takip etti. Ancak Japonlar durmayı düşünmediler. Dar gözlüler hırladı: yarım daire biçimli, hareketli kulelere yerleştirilmiş makineli tüfekleri çalışmaya başladı.
  Kaptan mırıldandı:
  - Bu harika! Geçit töreni nasıl gidiyor! İşte ordu!
  Piyadeye olan mesafe izin verdiği için Vedmakova bir tüfek aldı ve bir Japon subayına ateş etti. Dar gözlü adam yere düştü ve tüfeği öyle bir kuvvetle fırlattı ki bahar çimenlerinin arasında süngüyle oynadı. Diğer Japonlar koşmaya devam ettiler, görünüşe göre bu şekilde yenilgiden kaçınmayı veya daha doğrusu olasılığını azaltmayı umarak vücutlarını hafifçe eğdiler . Vedmakova, Quantude ordusundaki askerlerin bu şekilde eğitildiğini, zamanında eğilecek vakti olmayanların bambu sopayla kafasına dövüldüğünü hatırlattı. Görünüşe göre kral-baba, Herod iyi duygulanmış! Ancak bu, Nicholas II hakkında. Şimdi yine Japonya ile savaşıyorlar ve bir değil, birkaç cephede. Ancak bunun da avantajları var. Kız şarkı söyledi:
  Geliyor - Wehrmacht küller içinde yenildi,
  Napolyon yenilmez oldu!
  Düşman Sovyet bayrağını ayaklar altına alamayacak,
  Halk ve parti bir olduğunda!
  Harap olmuş Japon tankları birer birer durdu, ancak süngülerle dolu piyade daha da hızlı koşmaya başladı. Sovyet birliklerinin mevzileri şimşeklerle doldu, tüfekler alkışlandı ve ara sıra otomatik patlamalar serpiştirildi. Ateş açtı ve Vedmakova. Hareket halindeyken yeniden yüklenen Japonlar tüfeklerle ateş etti. Avazları çıktığı kadar bağırdılar:
  - Banzai! Rus pes!
  Kurşunlar leşlerini bir ramrod gibi mankenlere sapladı. Kanla karışık kemik tozu yere düştü. Ancak, savaşta olduğu gibi mermilerin çoğu geçti. Japonlar mayın tarlasını geçti, küçük askerler tanklar için hazırlanan hediyeleri patlatmak için çok hafiflerdi.
  Rising Sun ülkesinin savaşçıları gerçek canavarlar gibi görünürken, Vedmakova makineli tüfeğin acımasız geri tepmesini omzunda hissetti. Histerik çığlıkları güçlendi ve yakınlaştı, sarı, çirkin yüzleri terden parıldadı. Vedmakova, bir seferde mümkün olduğu kadar çok düşman askerini devirmeye çalışır. Kız her zamanki gibi ateşli ve iç içe bir şekilde ateş ediyor. Bir klip bitti, bir tane daha eklendi. Şarjör çok büyük, yuvarlak, hazneye sıkıştırmak kolay değil. Ve yine ateş, Japonlar baş aşağı uçuyor.
  Vedmakova ikinci mühimmat yükünü vurdu, cephanesiz kaldı. Ve el bombaları, ilerleyen dar gözlülerde zaten yünleniyor. Atışlarla cevap veriyorlar, şimdi çok daha fazla inleme çığlıkları var ve Sovyet askerleri düşüyor. Parça, Cadı'nın kafasındaki küçük bir saç telini kesti. Kızın sinirleri bozulur ve ayağa fırlar ve avaz avaz bağırır:
  - Vatan için Stalin için!
  Onu takip eden savaşçıların geri kalanı bağırıyor, siperden atlıyor ve süngülerini sallıyor. Sovyet askerleri, bir süngü dövüşüne girerek Japonlarla buluşmak için koşarlar.
  Vedmakova, en yakın "samurayın" karnını hızlı bir darbe ile keser. Çığlık atıyor, cevap vermeye çalışıyor ve katledilmiş bir yaban domuzu gibi yere yığılıyor. Kız sevinçle haykırır:
  - Rus futbolu: Rusya - Japonya, iki-sıfır!
  Ve gerçekten de, boğazı süngü bıçağıyla kesilen başka bir Japon düştü. Üçüncü savaşçı pilot kasıklarına tekme attı. Dar gözlü olan uzandı ve ataletle hareket eden kız, düşmanın gözüne noktayı sapladı!
  -Japonları getirin! Neden kapı bekçilerinde duruyorsun!
  Süngü misilleme darbesi binbaşının tuniğini yırttı, kan çıktı ama bu sadece kızı utandırmakla kalmadı, aynı zamanda daha fazla öfke verdi.
  - Hirohito'nun ölümü! - Kız havladı, baldırı dar gözlü tapınağa çarptı ve kız, sanki en son savaşçı olan pervanelermiş gibi çok hızlı hareket etti.
  Japonlar geri çekildi ve hatta geri çekildi ve ilham alan kız saldırıya geçti, makineli tüfeği bir devin elinde bir sopa gibi dönüyordu. Bunu, çok hevesli bir subay olan başın arkasına bir dipçik ile sert bir darbe izledi. Anna nefes verdi.
  - İşte bir shahen-hash!
  Ancak genel olarak Ruslar zor zamanlar geçirdi. Dar görüşlü tarafta, beş kat avantaj ve Japonların fiziksel uygunluk seviyesi fena değil, ayrıca SSCB'nin en iyi askerleri onlara karşı savaşmıyor. Doğal olarak, böylesine zor bir savaş sırasında, üçüncü kategorideki askerler, en kötü verilerle veya Nazilerle savaşta ciddi şekilde yaralanan savaşçılarla Uzak Doğu'ya gönderildi. Askerler düştü, bazen bir Rus'a bir düzine süngü saplandı, kelimenin tam anlamıyla toplu olarak kanadılar, ancak kahramanlar gibi savaştılar ve kimse merhamet istemedi.
  Sinitsin, bir Japon subayını süngü ile deldi, ancak kendisi yandan bir puan aldı. Genç adam saldıran Japon'u poposuna bir darbe indirerek yere serdi, ancak yan taraftan çok fazla kan aktı. Ve aynı anda dört samuray adama koştu.
  Cesur Vedmakova kurtarmaya koştu, memuru kürek kemiğine süngü ile sapladı ve başka bir Japon'u dizinin altından tekmeleyerek yere düşürdü.
  - Bekle Petruha! dedi.
  Hemen göğse yönelik iki süngüyü yansıttı ve cevap verdi:
  - Ben Peter değilim, Arkady!
  Başka bir Japon'u deviren kız homurdandı:
  - Savaşta her isim, kurulu bir çekicin tıkırtısı gibidir, onu kurşunlamadan kurmamalısınız!
  Arkady hafifçe geri çekildi ve acımasız bir süngü yanağını yırttı. Genç adam dayanılmaz bir acıyla inledi:
  - Tanrının annesi!
  Vedmakova itiraz etti:
  - Belki ben bir anneyim ama Tanrı'nın değil! Genel olarak, Tanrı yoktur ve asla olmamıştır!
  Arkadiy, Anna'ya döndü ve belli belirsiz mırıldandı:
  - Ve ölüm yokluğundan sonra bizi ne bekliyor?
  Kız olumsuz anlamda başını salladı.
  - HAYIR! Komünist bilim ölüleri diriltecek! Ve vatanları için savaşlarda ölenler yeni bir hayata ilk geri dönecekler.
  Sinicin başını salladı.
  - Tanrı kutsasın!
  Vedmakova başka bir Japon'u yere serdi ve ciyakladı:
  - Tanrı yok! Eğer öyleyse, evrenin sözde yaratıcısının bir sadist olduğunu kabul etmeliyiz! Ve yaratılana eziyet etmeyi seviyor!
  O anda Arkady'nin uyluğu bir süngü ile yırtıldı ve düşmemek için kızıl saçlı savaşçıya yaslandı:
  - Ve acı çekiyorum! Tek kelimeyle hayal bile edilemez!
  Yükselen güneşin askerlerinin beşe altı kat üstünlüğünün etkisi oldu. Elli samuray, süngülerini bir kirpi ordusu gibi sallayarak üzerlerine koştu. Arkady midesine birkaç süngü darbesi aldı ve ardından gözü oyuldu. Delikanlı düştüğünde ona yirmi kez iğne yaptılar ve sonsuza kadar sakinleşmesi için onu zorladılar. Uçup giderken ruhunun ne hissettiği ilginç: şaşkınlık ya da korku ya da belki de bedenin zindanından çıktıktan sonra inanılmaz bir rahatlama.
  Witcher büyülenmiş gibiydi. Elbette tuniği süngülerle parçalanarak parçalandı. Savaşçının tamamen çıplak olduğu ortaya çıktı, birçok çizikle kaplıydı, ancak samuray ona tek bir ciddi yara veremedi! Dövüştü ve kırmızı meme uçları olan çıplak göğüsleri denizdeki şamandıralar gibi sallandı. Ve çıplak ayak bilekleri parladı. Kız gerçekten hayvani ve erotik gücün vücut bulmuş haliydi. Çıplak tabanları kanla kırmızıya döndü ve bundan büyük yıkım ve kötülük tanrıçası Kali ile bir ilişki vardı! Hemen hemen tüm Sovyet askerleri çoktan bıçaklandı, savaş bitti, ancak yalnızca ışıltılı güzelliğiyle Afrodit, zaman zaman dar gözlü küstahça vuruyor.
  Japon General Nugi bu mucizeye şaşkınlıkla baktı. Sonra kafasından bir düşünce geçti. Yetersiz beslenmiş bir sivrisineğin ince bir sesle verdiği bir emir vardı:
  Üzerine ağ atın, onu canlı yakalayın!
  Tutumlu Japonların da ağları vardı. Aniden Ruslardan birini canlı yakalamanız gerekiyor. Ve web bunun için mükemmel. Hemen bir düzine yakalayıcı kıza pranga attı.
  Vedmakova elinden geldiğince karşılık verdi, tüm gücüyle kendini kurtarmaya çalıştı. Ama hepsi boşuna, vicdanlı Japonlar ağı bir file dayanabileceği temelinde yaptı. Kız iyice kundaklandı ve kollarında sürüklendi. Her şeye bakılırsa, özellikle bu yön ne topçu ne de makineli tüfekler tarafından kapsanmadığı için taktik başarıya ulaşıldı.
  Kız, kendisine âşık olan Arkadiy'in pürüzsüz tıraşlı yüzünü ve şu özdeyişini hatırladı:
  - Savaşta her isim, kurulu bir çekicin tıkırtısı gibidir, onu kurşunlamadan kurmamalısınız!
  Rahatsız edici ve iğrenç bir düşünce ortaya çıktı, düzeltmedi mi! Sonuçta, bu genellikle olur, sadece bir kişiye aşık oldum ve o öldü!
  Görünüşe göre Japonlar, Habarovsk çevresindeki Sovyet birliklerinin mevzilerini atlamaya devam ederek, bu yerdeki kötü örtülü siperleri işgal etti. Ve Vedmakova'sı esir alınıyor ve henüz alınmamış olsalar da, sizi arkaya götürmek için lekeli bir zırhlı araca yüklendiler. Makine tufan öncesi, muhtemelen Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma, bu yüzden fark edilmeden piyadelerin arkasına geçti. Hız saatte yaklaşık 12 kilometredir. Brr! Dünyanın ilk tankı Prokhorov'un arazi aracı daha hafif değildi, ancak otoyolda saatte 40 kilometre ve yolda 25 kilometre hıza sahipti. Bir yandan SSCB tüm Avrupa'ya, diğer yandan Asya'nın önemli bir bölümüne saldırıyor. Kız yan döndü, görünüşe göre sırtını yatırma tehdidi vardı. Zırhlı arabanın bu kısmı ne kadar karanlık, görünüşe göre paraşütçü departmanını veya askerlerin taşınmasını barındırıyor. Önce çubuklardan ve güçlü halatlardan kurtularak kaçmak elbette güzel olurdu. Ve nasıl yapılır? Kızın elbette becerileri var, ancak tamir etmesi gerekecek, aynı zamanda kelepçeleri çıkaracak ve bacağından bağlı olduğu zinciri kesecek. Ancak burada ipler de oldukça iyi oturabilir. İş sıkıcı ama onu Mançurya topraklarına götürürlerse zamanı olacak. Kız ıslak derisinden ipleri çıkardı, zinciri gördü ve aynı anda düşündü. Hmm, Sovyet Rusya'ya karşı ciddi bir koalisyon vardı: Ve en ciddi canavar Almanya. İleri teknolojiye ve güçlü birliklere sahip bir ülke. Örneğin, yeni ME-309 savaş uçağını duydu. Görünüşe göre zaten uçuyorlar. Silahlarla ilgili kesin verileri yok, ancak söylentilere göre bu uçakta yedi kadar silah var! Yangın noktaları. Yak=9'da sadece iki tane olduğu ve Sovyet avcı uçaklarında üçten fazla puana sahip makine bulunmadığı düşünülürse, bu çok ciddi bir silahlanmadır. Bu canavarları yenmeye çalışın! Fokken-Wulf, silahlanma açısından Sovyet uçaklarından üstün ve hatta neredeyse iki ton bomba taşıyabilen çok ciddi bir makinedir . Daha 1942'nin sonunda, iki 20 mm top ve 4 13 mm makineli tüfekle silahlandırıldı. Ancak öyle görünüyor ki, iki adet 30 mm ve dört adet 20 mm topla yeni bir saldırı-savaş uçağı ve bombardıman uçağı ortaya çıktı. O zaten bir canavardı, tüm canavarlar için bir canavar! Ve söylentilere göre, sekiz adet 30 mm topa sahip bir savaş uçağı şimdiden üretime girdi! Böyle bir ghoul'un üstesinden gelmeye çalışın! Sovyet tasarımcıları buna nasıl cevap vermek istiyor? Vedmakova, Yak-3'te çalışmaların sürdüğünü duydu. Beria bölümünden bu küratör hakkında kendisine bilgi verildi. Görünüşe göre uçağın ana özelliği, ek motorlar ve silahlar olmadan yapının daha düşük ağırlığı olacak. Manevra kabiliyeti kesinlikle iyidir, ancak silahlanmada bir artış isterim! Gerçekten de, boksta, elbette, tüy ağırlığındaki hafif bir atlet, ağır bir sıkletten daha fazla manevra kabiliyetine sahiptir, ancak yine de neredeyse kesin olarak ona kaybedecektir. Ağırlık kategorilerinin olması boşuna değildir ve profesyonel boksörler arasında en çok vuruş gücüne değer verilir. Sovyet uçağının silahlanmasını güçlendirmek gerekiyor ve ancak o zaman Wehrmacht yenilecek ... eşit düzeyde mi? 1942'nin ikinci yarısından itibaren Luftwaffe'nin hava üstünlüğü buharlaşmaya başladı, Mart 1943'te bile SSCB'nin bir avantajı vardı ama ... Müttefiklerin ihaneti güç dengesini değiştirdi. Vay canına, 13 Mart'ta Hitler öldürüldü ve şimdi daha Nisan'ın sonu ama güç dengeleri ne kadar ciddi değişti. Çok hızlı bir şekilde, stratejik olarak kazanan bir konumdan stratejik olarak kaybetmeye yakın bir konuma. Neredeyse, Almanya'nın SSCB'ye karşı stratejik ve teknolojik bir avantaj elde etmeden önce yenebileceğine dair hala umut olduğu için. Özellikle Müttefikler, Nazilere büyük miktarlarda uçak tedarik edebilirler, ancak Alman pilotların onları nasıl uçuracaklarını öğrenmek için zamana ihtiyaçları olacaktır. Yine de teknolojide, gösterge panellerinde bir fark var. Tanklar ayrıca eğitimli mürettebat gerektirir, ayrıca Chevron'un Rusya kışındaki sürüş performansı pek iyi değil. M-18 otomatik tüfek ... Fena bir şey değil, ancak atış hızı açısından en iyi Sovyet modellerinden daha düşük, ancak isabetlilik açısından geride! Kısacası sorun üstüne sorun! Ayrıca güçlü zırhları ve iyi sürüş performansları ile gerçekten ünlü "Churchills" var ... Tabii onların da savaşması gerekecek gibi görünüyor. Ve savaş ne kadar uzun sürerse, Naziler o kadar fazla ekipman alacak. Dolayısıyla sonuç basit, yazın Almanya'yı ezici bir yenilgiye uğratmak gerekiyor. Japonya'ya gelince, kendinizi aktif savunma ile sınırlamak ve tanklarda niteliksel üstünlüğü kullanarak karşı saldırılar başlatmak en iyisidir. Ama yine, maksimum güç tasarrufu. Uzun süren savaşlara karışmamak ve önceden hazırlanmış hatlarda savunma inşa etmek. Çin Kızıl Ordusu'nu kullanma şansı hala var, ancak Çan Kaşi rejimi tüm gücüyle onun üzerine düştü. Yani şimdilik, kendi gücünüze güvenebilirsiniz. Geldiğinde? En iyisi, yolların nihayet kuruduğu ve birliklere ikmalin geldiği Mayıs sonunda. Vedmakova, Almanları endüstriyel Donbass'tan çıkarmak için ilk darbesini Oryol yönünde ve ardından Kharkov bölgesinde ve ardından Ukrayna üzerinden zorunlu bir yürüyüşle, hareket halindeyken Dinyeper'ı geçerek ve daha sonra verecekti. Romanya'ya. Ancak Beyaz Rusya'yı özgürleştirmek için kuzeye dönmek ve merkez grubun arkasına geçmek mümkündür. Fikir bir bütün olarak iyi, ancak eksiklikler olsa da, Oryol yönündeki saldırı en bariz olanı ve Naziler onu orada bekliyor olacak. Tahkimatların kırılması gerekecek.
  . BÖLÜM 3
  Burada elbette silahlar ve Katyuşalar işe yarayacak. İkinci sistem güçlü, özellikle ahlaki bir etki yaratır. Her halükarda, düşman savunmasına mermi atmak için çok sayıda silaha ve "Katyuşa"ya ihtiyacınız var. Genel olarak, Birinci Dünya Savaşı deneyimi, savunmanın saldırmaktan daha kolay olduğunu gösterdi ve Kaiser Almanya, 1918 bahar saldırısıyla güçlerini tüketmezse, savaş birkaç yıl daha sürebilirdi. Ancak İkinci Dünya Savaşı, saldırı taktiklerinin savunma taktiklerine göre avantajını kanıtladı. Örneğin, Polonya'nın hızlı yenilgisi ve özellikle çarpıcı güçlü Batı müttefik koalisyonu. Naziler, zaptedilemez Maginot Hattını atlayarak üstün güçleri bir buçuk ayda yendiler. İlk başta İtalya'nın üstün güçlerinin İngilizlerin kararlı bir darbesiyle yenildiği Afrika'da savaşmak. Ve sonra Rommel, çok daha güçlü İngiliz birliklerini hızlı bir saldırıda yendi. Ama elbette SSCB'nin en çarpıcı örneği, 1941'deki güçlü ordunun büyük felaketiydi. Ve Alman birimlerini deviren misilleme saldırı operasyonları. Yani asıl mesele yeni Alman tanklarının baskısını beklemeden kendimizi vurabilmek. Uzun süreli bir yıpratma savaşı, elbette Sovyet bilim adamları mucizevi bir silah yaratmadıkça neredeyse boşuna hale gelir! İkincisi prensipte mümkündür, örneğin, teorik olarak bir şehri yok edebilecek bir bomba yaratmanın mümkün olduğunu duymuştur. Üstelik böyle bir bomba üç ila dört ton ağırlığında olacak. Peri masalı gibi görünüyor ama... Biz bir peri masalı gerçekleştirmek için doğduk.
  Daha da çekici bir yol, Mühendis Garin'in Hyperboloid'inde açıklanan lazer silahıdır. Böyle bir şey, bütün bir tank, uçak, gemi ordusunu yok edebilir. Tabii ki, böyle bir silah yaratırsanız ve sadece Üçüncü Reich'i değil, aynı zamanda Pindos hainlerini de yaratırsanız, tüm kapitalist dünya sona erecek. Ve komünizmin parlak bayrağı gezegenin üzerinde parlayacak. Ancak nedense böyle bir silah yaratılmadı. Aynalar, yanma enerjisini tek bir akışta toplamanın en iyi yolu değildir. Evet ve enerji, gemileri kesmek için çok daha fazlasına ihtiyacınız var. Yine de ... bir mikronun inceliğine konsantre edilirse, hem uçakları hem de savaş gemilerini kesmek oldukça mümkündür. SSCB'yi kurtarmaya yardımcı olacak mucize bir silah. Ve işte lazer etkisi, farklı bir biçimde. Sonunda zincir gevşedi ve neredeyse serbest kaldı ve ip parçaları etrafa saçıldı.
  Vedmakova dedi ki:
  - Sabır ve çalış, eğer seninle bir ceset değilsen!
  Kız ayağa kalktı, çıplak ayağını yere vurdu. Tepki yok. Daha sert vurdu. Yanıt olarak Japonca bir küfür oldu ve tepki yok. Sonra Vedmakova sıkıntıyla şarkı söyledi. Ve bir yıl dönümü partisindeki bir prima donna gibi sesinin zirvesinde şarkı söyledi:
  Wehrmacht orduları çılgınca öfkeleniyor,
  Topların uğultusu ve kılıçların sesi!
  Duman bir aya kadar yükselir
  Gökten bozulma ışınları!
  
  Sonsuzluk çağlarında vatan ünlenecek,
  Rusya için canımı veririm!
  Seni seviyorum Rus güzeli,
  Bütün kralların Rabbi bizimledir!
  
  Ey ülkenin kıvırcık koruları,
  Altın titrek kavakların çınlaması hışırdıyor!
  Ortodoks şahin kardeşler,
  Tanrı orduya başarılar için ilham verdi!
  
  Soğuk veya sıcak günlerde
  Belki bir bulutla pus getirir!
  Biz süpürge gibi faşist domuzlarız.
  Yüzündeki kiri silkmek için!
  
  Partimiz haklı
  Sovyet halkı için savaşın!
  Cesur bir şarkı söylüyoruz
  Bir kartal gibi koştu düşündüm!
  
  Stalin bilgedir - hükümdarın ideali,
  Korkunç bir ölümlü savaşın içine sürükleniyoruz!
  Anavatan bayrağı kazananın havaneli,
  Pallas-kader ile tartışmaya hazır!
  
  Lenin'in işleri ebedi olacak,
  Kutsal komünizmi inşa edeceğiz!
  İnsanın öğretisine inan,
  Faşizm karanlığın uçurumuna çarpacak!
  
  Tüm gezegen özgür bir kuş gibidir,
  Uzak yıldızlara, dünyalara uçalım!
  Parlak ve asil bir şey
  Heykeltraşlar olarak yaratacağız!
  
  Ve Rusya kızıl bayrak altında,
  Sanki göksel Eden çiçek açacak!
  Lenin davası, Stalin'in iradesi,
  Bizi mükemmelliğe doğru yönlendirin!
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova ile dört efsanevi kız Tula'dan çıkıp Moskova'ya ulaştı.
  Şimdi başkentin durumu en zoruydu. Almanlar zaten kuşatmasını bitiriyorlardı ve otuz kırk kilometre uzunluğunda, her geçen gün daha da daralan bir koridor vardı.
  Altı savaşçı, Moskova'nın eteklerinde savunma pozisyonları aldı. Şiddetli bir saldırı oldu.
  Oleg Rybachenko ateş etti ve kendi kendine mırıldandı:
  - Gelecek bizim!
  Oğlan da çıplak ayağıyla el bombası atıyor ve devam ediyor:
  - Ve harika olacağız!
  Margarita Korshunova vuruyor ve ciyaklıyor:
  - Ve ben en havalı olacağım!
  Ve çıplak ayağıyla ölümcül bir el bombası atacak.
  Ve rakipleri farklı yönlere fırlatır.
  Ve sonra, zaten savaşta, Almanları bir makineli tüfekle biçecek ve çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi atacak olan Natasha.
  Bu öyle bir kadın ki...
  Kırk birinci yılda Natasha, Brest Kalesi'nden uzaklaştı. doğuya gitti Yeni ayakkabılar hızla ayaklarına sürtündü ve kız onları çıkardı ve yalınayak yürüdü.
  Birkaç saat hiçbir şey olmadı ve sonra çıplak ayak tabanları kaşınmaya başladı. Birkaç saat sonra alevler içindeydiler ve şimdiden acıyla patlıyorlardı.
  Bir Muskovit olan Natasha, çıplak ayakla yürümeye alışkın değildi. Ve tabii ki ara sıra akıntıya daldı.
  Evet, bacakları için işkence olduğu ortaya çıktı. Ancak genç kız kısa sürede alıştı.
  Sonra karda bile sürekli yalınayak yürüdü ve ayakkabılarını yalnızca şiddetli donda giydi.
  Şimdi Natasha efsanevi bir tanrıça gibi savaşıyor.
  Ve burada Zoya çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve kükredi:
  - Bu genellikle süper bir randevudur!
  Ve iyi niyetli bir dönüş yapacak.
  Ve Almanlar ve onların paralı askerleri düşüyor.
  Ve sonra Angelica ateşi yönetiyor ... Ve ayrıca çok çılgınca isabetli ateş ediyor.
  Ve çıplak bacağından da bir el bombası fırlıyor.
  Ve paralı askerleri dağıtır.
  Ayrıca Svetlana ateş ediyor. Ve çıplak ayağı, kimsenin karşı koyamayacağı şekilde dışarı fırlıyor.
  Ve rakipleri çok uzağa dağıtır.
  Ve kendini vurur ve patlayıcı bir dalgayla düşmanları ezer.
  Bunlar SSCB'de doğmuş kızlar!
  Oleg Rybachenko, düşman piyadelerine ateş yakıyor, çocukların ayaklarıyla otomatik olarak el bombaları atıyor. Ve aynı zamanda çocuk kendisi için yazıyor.
  Ukrayna'nın yeni Cumhurbaşkanı Zelenskiy ile anlaşmazlığa düşen Vitali Klitschko, Kiev belediye başkanlığı görevinden istifa etmeye karar verdi. Aslında neden inat olsun ve pozisyona sarılsın. Sorunu kendiniz çözmek daha iyidir.
  Ve belediye başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra Vitali Klitschko kariyerine devam etti. Ve hemen bir his Weider'a seslenir. Herhangi bir ara kavga olmadan! Ve bu sekiz yıldan fazla bir aradan sonra.
  Weider elbette aynı fikirde. Meydan okuma kabul edildi!
  Ve gerçek anı gelir. Bir yandan, çoklu dünya şampiyonu on iki yıldan fazla bir süredir hiç yenilmedi. Öte yandan, Kiev'in kırk dokuz yaşındaki eski belediye başkanı. Hopins'in rekorunu kırabilecek ama uygunluğu son derece şüpheli bir adam.
  Aslında birçok kişi, bu kadar uzun bir aradan sonra doğrudan Weider'a gitmenin intihar olduğunu düşündü.
  Ama Vitali Klitschko, Rocky Balboa gibi. En güçlü ağır sıklet zımbalayıcıya karşı çıkmaya karar verdi. Denotay Wider, tüm rakiplerini kaybetmiş bir boksör. Kesinlikle herkes - Tyson Fury dahil!
  Peki ya Vitali Klitschko'nun bir şansı olursa?
  Ancak Vitali Klitschko sürekli antrenman yaptı, formunu korudu ve işe bisikletle gitti. Ve tabii ki fiziksel olarak o kadar da kötü değildi. Üstelik çelik bir çenesi vardı.
  Peki, favori olmasa bile Vitali Klitschko mücadeleyi ne kabul edecek?
  Oleg Rybachenko makineli tüfeğin şarjörünü değiştirdi. Boksörlerle iddia edilen kavgalar heyecan verici.
  Gerçekten de, Vitali Klitschko neden ringe dönüp Hopins'in rekorunu kırmaya çalışmıyor?
  Bu çok güçlü bir fikir olurdu.
  Terminatör çocuk bir dönüş yaptı ve birkaç düzine faşisti daha biçti.
  Sonra çocuk güldü ve dilini göstererek şöyle dedi:
  - Süper bir adamım var!
  Margarita çıplak ayağıyla birbirine bağlanmış iki limon attı ve ciyakladı:
  - Sen herkesten daha havalısın!
  Ateş etmeye devam eden Oleg, gerekçeli ...
  Kırk dokuz yaşındaki Vitali Klitschko gerçekten de Hopins'in rekorunu kıracaktı. Hatta bir basın toplantısında şunları hatırladı: "Foreman'ın rekorunu kırmayacağımı söyledim ama Hopins hakkında hiçbir şey söylemedim! Bu yüzden onu alacağım ve onun rekorunu kıracağım!"
  Bununla birlikte, halkın önemli bir kısmı aşağı yukarı kırk sekiz yaşındaki Hopins'in dünya şampiyonu unvanını kazanabileceğine inanıyorsa, ancak kırk dokuz yaşındaki Vitali Klitschko'da çok daha az inanç vardı. Rakibinin zaten çok güçlü olması nedeniyle dahil.
  Ağır siklet tarihinde hiç bu kadar zımbalayıcı olmamıştı. Doğru, Wyder artık genç değil ama otuz beş yılın tamamı kırk dokuz değil.
  Ancak Vitali Klitschko, iyimserliğini açıkça kaybetmiyor. Sıkı çalış, forma gir. Ve Kiev belediye başkanının koltuğunun rutinini attığım için çok mutluyum.
  Aslında bu kadar sorunun olduğu Ukrayna'da belediye başkanı olmak büyük bir mutluluk değil.
  Ancak Uyader ile olan mücadelesi için Vitali Klitschko'ya çok iyi para teklif edildi. Yani her halükarda cüzdanımla kaybetmedim. Vitali Klitschko ismi ünlüdür.
  Kötü diller, Wyder'ın bir kez vuracağını ve Vitali Klitschko'nun kendisinin uzanacağını bile söyledi. Ve sonra para alacak ve anılar veya bilim kurgu yazacak.
  Ya da belki bir filmde.
  Bu arada Wladimir Klitschko da boks yapmak istiyordu. Sadece kurnaz Vladimir, normal dünya şampiyonu arasından daha zayıf bir rakip seçti. Ama yine de, ne derse desin, o bir şampiyon ve bu harika!
  Ancak Denotay Wyder, ne derse desin, yine de en iyinin en iyisidir!
  Ancak Vitaly çılgınca antrenman yapıyor. Kendine maksimum yükü veren genç bir adam gibidir. Ve mükemmel bir şekil ve iyi bir dayanıklılık gösteren birkaç fikir tartışması seansı yaptı. Hayır, Vitaly hazır. Ve öyle de değil, yüzüğe giriyor.
  Ve gerçekten de kıyamet günü geldiğinde en büyük yumruk atan Wyder, bu bakımdan en iyi ağırsiklet ve Vitaly bir araya geldi. Herkesin boks kariyerinden çoktan sildiği Kiev'in eski belediye başkanı. Ama şimdi iki efsanevi kişilik bir araya geldi.
  İlk kez 1999'da dünya şampiyonu olan Vitaly. Bu olayın üzerinden ne kadar zaman geçtiğini ve yirmi yıldan fazla zaman geçtiğini bir düşünün.
  Ve Wyder unvanını çok uzun süredir elinde tutuyor. Ayrıca Holmes'un kemerlerin ayrılmasından bu yana en uzun süre unvanı elinde tutma rekoru da kırılmaya yakın.
  Ve elbette, Weider herhangi birinden korkuyorsa, bu Vitaly'nin büyükbabası değildir. Aslında herkes Hawkins olamaz. Ve Hawkins'in rakipleri Weider kadar güçlü değil!
  Ancak Vitaly, bir yarışmacı olarak yüzüğe girer. Saçları zaten grimsi olmasına rağmen vücudu hala muhteşem ve kaslı. Büyükbaba Vitaly, kendisine saygıyla veya alayla çağrıldığı gibi. Ancak kasların rahatlaması bir gencinki gibidir.
  Vitaly hazır olduğunu söyledi. Ve o bile değil, oranlar biraz arttı.
  Weider ayrıca zayıf, yontulmuş ve kemikleri daha ince ve daha hafiftir.
  Müthiş bir zımbalayıcı olmasına rağmen, bazı savunma sorunları var ve her zaman ayakları üzerinde iyi değil. Ancak zaten çok fazla dövüş deneyimi var. Dövüş sayısına göre, Vitaly'yi çoktan yakaladı. Ve şu ana kadar mağlup olmadı.
  Ancak Vitali Klitschko, iki dövüşünü yalnızca yaralanmalar ve kesikler nedeniyle kaybetti. Ayrıca yenilmedi de diyebilirsiniz.
  Ama sekiz yıldan fazla bir boşluk ve neredeyse elli yaşında. Vitaly genç olsaydı elbette bir şansı olurdu. Ama Hopins'in rekorunu kırabilir mi? Zaten otuz beş yaşında olan David Hay, sıfır boksör oldu.
  Ama çok konuşma var ve sadece yüzük gösterecek. Vitali Klitschko, Hopins'in rekorunu kıracak mı yoksa Wyder'ın söz verdiği gibi sedyeyle mi götürülecek?
  Burada bir kuzgun maskesiyle çıkıyor. Uzun, çok kuru, hatta Koschei gibi sıska.
  Bir çift boksör, ringde onun için ciddi sorunlar yarattı. Bu, sayılarla liderlik eden ve nakavtları yenen Kübalı Ostrix ve aynı zamanda sayılarla liderlik eden ve mücadeleyi berabere getirmeyi başaran Tyson Fury. Böylece dünyanın en iyi zımbalayıcısı iflas edebilir.
  Ancak oranlar neredeyse onda bir Wyder'ın lehine. Yine de Vitaly'nin yaşı ve kariyerindeki büyük bir kırılma çok büyük. Kardeşi Vladimir bile birkaç güçlü orta köylü ile ısınmayı tavsiye etti. Gerçekten de Almanya'da Vitali Klitschko, yalnızca büyük ismi nedeniyle vasat bir boksörle bir düelloda daha fazla para kazanabilirdi.
  Ne de olsa Vitaly, tüm dünyada sadece bir boksör olarak değil, aynı zamanda bir politikacı, başkentin belediye başkanı ve Maidan'ın kahramanı olarak da biliniyor.
  Hayır, her durumda, Vitali Klitschko böyle bir dağa acele edip itmeye değip değmeyeceğini düşünmeliydi.
  Ancak seçim yapıldı: Vitali Klitschko kolay yollar aramıyor!
  Mücadele Amerika'da. ABD ve Ukrayna marşları çalınıyor. Hizmet listeleri duyurulur. Ve son olarak, savaş sinyali geliyor.
  Birçoğu gösteri ve kan görmek istiyor.
  Weider, haklı olmasa da temkinli başladı. Ve aniden Vitaly paslandı. Klitschko Sr.'nin de acelesi yok. Ama ayakları üzerinde hafif, zayıf, kaslı ve dengeli olduğunu hemen anlayabilirsiniz. Her halükarda, birçok kişinin beklediği şey: hemen yüzeceğini söylüyorlar, olmadı.
  Kendinden emin bir şekilde, Klitschko bir yumrukla çalıştı, normalden biraz daha yüksek tuttu, bloklar koydu.
  İlk iki tur sorunsuz geçti. Ve sonra Wyder, beklendiği gibi, hızını oldukça artırdı. Hücumda ve hücumda daha aktif hale geldi. Ancak Vitaly kafasını kaybetmedi. Darbeyi engelledi, sol yumrukla karşılaştı. Ve aniden, keskin bir ahtapot sırasında sağ elini vücuda çarptı. Weider acı içinde iki büklüm oldu.
  Vitaly bir ikili tuttu ve kariyerinde ikinci kez dünya şampiyonu ve tüm zamanların en iyi yumruk atan oyuncusu sahadaydı.
  Vitaly gülümsedi... Ve seyirciler keyifle kükredi. Bu yaşlı adam Vitaly'den beklenmiyordu. Vay! Ve sonuçta yakında elli yıl görünüyor! Ve hala hareket et ve yen! Bilinmeli!
  Weider ayağa kalktı ama geri çekilmeye başladı. Vitaly yavaşça iğnesiyle onu sokmaya başladı. Ve yine iki. Ve tekrar vur. Delici geri çekilir.
  Zorlukla, ancak Wyder raundun sonuna kadar ulaştı. Ardından, bir sonrakinde Vitaly ilk numara olarak çalıştı. Ama hiçbir şey, her şey plana göre gitti. Birkaç tur boyunca Wyder geri çekildi ve çaresiz görünüyordu. Ancak dokuzuncu turda tekrar patladı. Yumruklar atmaya başladı ve ileri gitti. Ve yine ikiliyi kaçırdı ve düştü. İkinci nakavt.
  Vitali gülümser. ileri gider Weider ayakları üzerinde dengesiz. Bir panzehir bulamayınca ikiliyi tekrar atlar. Ve bir sonraki darbeden düşer.
  Zorla kalkıyor ve hakem mücadeleyi durduruyor!
  Zafer! Vitali Klitschko, şimdi dünya şampiyonu! Ve yine kemeri! Doğru, henüz mutlak değil, ama zaten at sırtında!
  Hopins'in rekorunu kırdı ve tabii ki Foreman'ın ağır sikletleri için, Holyfield'ı eşitleyerek dördüncü kez dünya şampiyonu oldu.
  Elbette Wyder, dövüşün çok erken durdurulduğunu bağırır ve rövanş talep eder.
  Vitaly, kariyerine devam etme veya birkaç dövüş daha yapma kararının daha sonra verileceğini söylüyor. Ama herkes ona çok iyi olduğunu, gençliğinden bile daha iyi olduğunu ve devam etmesi gerektiğini söylüyor.
  Özellikle yapacak bir şey olmadığı için. Kiev'de başka bir belediye başkanı daha var, Rada ve Cumhurbaşkanı seçimlerine hâlâ çok var, neden orada savaşmıyorsunuz?
  Sonraki üç dövüş için Vitaly'ye yüz milyon dolar artı yayınların başka bir yüzdesi teklif edildi.
  Tabii ki ikramiye büyük ve eski Kiev belediye başkanı ne düşündüğünü söylüyor.
  Aslında, hala çok şey yapabileceğini gösterdi. Öyleyse neden yeteneği toprağa gömelim? Ve en önemlisi, zaten yapacak başka bir şey yok!
  Belki tüm kemerleri birleştirmeyi deneyin? Çok harika olurdu!
  Vitaly teklifi kabul eder ve üç dövüş için daha sözleşme imzalar.
  Ve sıradaki rakibi... Tabii ki Tyson Fury! Henüz yenilmedi, büyük ağırsiklet. Doğru, Uydar ve daha küçük biri tarafından yere serildi. Ve en önemlisi, küçük erkek kardeşinin suçlusu. Peki, bununla nasıl savaşamazsın?
  Tabii ki, yeni bir dövüş, harika bir ücret ve harika bir gösteri.
  Oleg Rybachenko yine Almanlara ve yabancı savaşçılara ateş ediyor. Genel olarak, piyadede neredeyse hiç Alman yoktur. E-50 ve E-75 tanklarının arkasında ilerliyorlar. Ve risk almamaya çalışırlar.
  Burada, daha uzakta bir yerde Panther-2 görülüyor. Bu tank, gerçek hikayenin aksine kırk üçüncü yılda ortaya çıktı. Ve Panther'in kendisi çok büyük değildi. Evet ve "Panther" -2, çok üretilmesine rağmen, ancak 1945'te SSCB ile savaşa hazırlanan Almanlar, fabrikaları E-50 ve E-75 tanklarıyla doldurdu.
  Hafif kundağı motorlu topların tüm pratikliğine rağmen: E-10 ve E-25, Führer daha ağır tankları tercih etti. Guderian, zorlukla en büyük yüksek hızlı E-50'yi yapmaya ikna etti. Führer ise pek başarılı olmadığı ortaya çıkan ve doksan ton ağırlığındaki E-75'i daha çok sevdi.
  Ancak şimdi E-75 M'nin daha düşük bir silueti, daha hafif ve güçlü bir motoru olan bir modifikasyonu ortaya çıktı. Belki de gelecekte en popüler olacak.
  Örneğin Oleg Rybachenko kurnaz taktikler kullanıyor. Bere ve çıplak ayağıyla E-50 tırtılına el bombası atar. Bu nedenle tank döner ve meslektaşıyla çarpışır.
  Ve sonuç - iki mastodon yanıyor.
  Gördüğümüz gibi Oleg çok kurnaz.
  Şimdi böyle davranıyor ve Almanlar ağır kayıplar veriyor. Çocuğun bacakları çeviktir. Onun gibi olmak güzel, yalınayak ve yakışıklı.
  Ama genel olarak boksörlerle ilgili düşünceler aklıma geliyor. Örneğin, Denis Lebedev neden kariyerine devam etmesin? Kırk yıl o kadar da uzun değil. Üstelik ağır ağırlıktan ana rakipler ayrıldı ve kemerleri birleştirmeyi deneyebilirsiniz.
  Gerçekten yapmaman gereken şey bu, yani yetkililerle altılı olmak. Kendiniz asil boks yapmak veya muhalefete girmek daha iyidir.
  Sergei Kovalev'in Moskova belediye başkanı olmasının türü budur. Bu sadece bir fantezi olmasına rağmen.
  Ve Denis Lebedev daha yapıcı bir şeyler yapabilirdi. Dahası, boksu hala yenilmemiş bırakmak için bir şekilde çok erken. Gerçek bir sporcu sonuna kadar gitmelidir.
  Wladimir Klitschko da geri dönebilir. Ancak Alexander Ustinov gibi bazıları arka arkaya üç kez dövüldü, emekli olmayın!
  Gerçekten de, kahramanlar insan değil, doğrudan çeliktendir!
  Ama böyle bir seçeneği hayal edelim, Putin bir uçağa çarptı ve Rusya'da yeni cumhurbaşkanlığı seçimleri var.
  Ve bugün ne görüyoruz? Komünistlerin güçlü adayları yok. Grudin gözden düştü ve ona olan güven sarsıldı. Zyuganov çok yaşlı ve herkesten bıkmış ve çok az karizma var. Süreykin önceki seçimlerde başarısız olmuştu. Diğer az bilinen kişilikler. Zhirinovsky de çok yaşlı ve herkesten bıkmış durumda. Liberal Demokrat Parti'deki diğerleri çok az biliniyor. Muhalefetten başka kim önerilebilir? Andrei Navalny güçlü ama seçimlere katılmasına izin verilmeyecek. Ksenia Sobchak ciddi bir aday değil. Demushkin hapisteydi ve pek popüler değildi. Hapishanedeydi ve Udaltsov, belki yapabilse de, Komünistler tarafından desteklendi ve sesini yükseltti.
  Kısacası muhalefette ciddi rakip yok. Yani başkan vekili Medvedev hala ana favori. Ve bir entrika olacaksa: ikinci tur veya hemen birinci turda.
  Medvedev'in düşük notu ve büyük olasılıkla çok sayıda cumhurbaşkanı adayı göz önüne alındığında, ikinci tur oldukça olası.
  Ancak Medvedev ilk turda çok büyük bir avantaja sahip olacak ve ikinci turda çok yakışıklı bir rakip olmayacak.
  Her ne kadar Zelensky'si son anda görünüp tüm kartları karıştırsa da!
  Oleg Rybachenko, Nazilerin tanklarını iterek tekrar bir el bombası attı. Çok fazla kükreme ve bombardıman.
  Ve dünya ara sıra havalanıyor ve havada yanıyor. Ve devrilme, erime, parçalar.
  Oleg diyor ki:
  - İmparatorluğumuzun şerefine!
  Çıplak ayağıyla bir katil hediye eden Margarita ciyakladı:
  - Kahramanlara büyük zafer!
  Ve yine çıplak topuğu olan kız limon atacak.
  Faşistler akıyor, ah, akıyor.
  Hiçbir yolu yok, bir vakum bombasıyla bile durup kazanamazsınız! Burada ne kadar havalı savaşçılar var, sadece korku!
  Oleg kükredi:
  - Kutsal savaşta zaferimiz!
  Margaret onayladı:
  - Yüzde yüz garanti ile!
  Ve kız yine çıplak ayağıyla bir el bombası attı.
  Hayır, bu çocuklar belli ki bu şekilde pes etmeyecekler.
  Oleg Rybachenko kükredi:
  - Yeni Sovyet düzeni için!
  Margarita aktif olarak bir patlama yaptı ve onayladı:
  - Banzai!
  Bu arada Oleg daha fazla beste yapmaya çalıştı. İşte Vitaly, Tyson Fury'ye karşı gönüllü bir savunma yapıyor. Bu sırada Wladimir, Ruiz ile aynı derecede ilginç bir kavgaya tutuşur.
  Aslında, Ruiz üç versiyonda dünya şampiyonuydu. Orada, Vladimir neden çok para için onunla savaşamıyor? Rakip ne kadar uygunsa - çok daha kısa ve şişman. Vladimir onu uzun yumruklarla vurabilir.
  Klitschko Jr.'ın dünya şampiyonuyken onunla bir dövüşü kaçırması üzücü. Ve hareket etmeliydin.
  Ve bunu nasıl düşünmedin Vladimir?
  Ve üç versiyonda dünya şampiyonu artık Usyk. Ancak hızla tahta çıktı.
  Ve Vitaly ile bir birleşme mücadelesi mümkündür. Ancak bunlar şimdiye kadar sadece spekülasyonlar.
  Vitali'nin Tyson Fury'yi yenmesi gerekiyor ve Weider ile rövanş ilgi çekici. Ve daha pek çok ilginç dövüşçü var. Aynı Anthony Joshua. Onunla savaşmak da son derece ilginç olurdu. Ve kardeşimin de intikamını al.
  Vitaly, Weider'ı yenerek bir sansasyon yarattı. Ve aynı şey başarıyı geliştirebilir.
  Neden elli yıl sonra bir şampiyonluk mücadelesini kazanan dünyadaki ilk boksör olmayasın? Bu daha önce hiç yapılmadı!
  Hey Vitaly! Ne tür bir Kiev belediye başkanı olduğunuz önemli değil, ama şimdi zaten hiç şüphesiz büyük bir dünya şampiyonu olarak tanındınız!
  Ama işte başlığın ilk, gönüllü savunması. Daha büyük ve daha uzun kollu bir rakip olan Vitaly'ye karşı. Wyder kadar güçlü bir zımba değil ama teknik, hünerli ve uzun kollu. Ve düşürülmesine rağmen henüz kırılmadı.
  En önemlisi, henüz oldukça genç olan Wladimir Klitschko'yu yendi ve bu şüphesiz Tyson Fury'yi zorlu bir rakip yapıyor.
  Oranlar yaklaşık elli elli gitti. Elbette, Wyder'a karşı alınan nakavt galibiyet etkileyiciydi. Ama şimdi ona karşı bir homurdanma değil, henüz kimsenin alt edemediği yetenekli bir dövüşçü olacak. Ve en önemlisi, gücünün şafağında Vladimir'in galibi.
  Vitaly, elli yaşında böyle bir teknisyenle baş edebilecek mi? Bu bir zeka düellosu. Wyder'ın Vitali'yi açıkça hafife aldığı ve onu kaba bir şekilde karşılamaya çalıştığı. Ve burada artık böyle çalışmıyor.
  İşte iki boksör de hazırlanıyor. Vitaly, her zamanki gibi ciddi ve odaklı. Kendinden emin ve sakindir.
  Tyson Fury de hazırlanıyor. Vitaly'den daha uzun, daha uzun kolları var ve onu kullanmaya çalışacak.
  Ama şimdi mücadele İngiltere'de ve ücretli yayında gerçekleşecek.
  Tyson Fury şimdi ilk sırada. Dışa güven gösterir. Kel, beceriksiz ve pek atletik değil. Vitali Klitschko'nun saçı boyalıysa, yaş farkı on yedi olmasına rağmen hangisinin daha yaşlı olduğunu anlamayacaksınız. Bu henüz şampiyonluk mücadeleleri için bir rekor değil, ancak şimdiden rekora yaklaşıyor.
  Belki Vitali, Tyson Fury'den daha genç biriyle de dövüşür.
  Burada Vitaly müthiş müziğe çıkıyor. Birbirlerine bakarlar.
  Tyson kambur duruyor ve daha uzun görünmüyor. Belki de Vitaly'nin omuzlarında ve daha geniş. Ve en önemlisi, figürü çok daha güzel ve kasları kabartmalı.
  Peki, ilahiler kulağa nasıl geliyor? Önce İngiliz sonra Ukraynalı.
  Sonra karşılıklı bakışmalar.
  Ve şimdi korna çalıyor, ilk raunt.
  Vitaly hafif bir yumruk atar, iyi hareket eder. Tyson ayrılmaya çalışır. Ancak Vitali çok çeviktir ve yumrukları beceriksiz bir yörüngede hareket ederek Tyson Fury'nin kafasına ulaşır.
  Her şey uzmanların tahmin ettiği gibi gidiyor. Vitaly'nin mükemmel hızı var.
  Ve her şey başarılı.
  İlk raundu kazanır... Sonra bir dakika dinlenme ve ikinci raund. Yine, Fury taktik değiştirmiyor. Görünüşe göre Vitaly'nin yorulacağını umuyor.
  . 4. BÖLÜM
  Ve yine Klitschko Sr.'nin küçük bir avantajı var. Kardeşler ringin hakimi.
  Wladimir, Ruiz Jr.'ı bir hafta önce teknik nakavtla kazandı.
  Peki, mücadele devam ediyor.
  Üçüncü tur yine Vitaly'nin diktesi altında. Ancak dördüncü rauntta Tyson Fury aniden patlıyor. İleri atılıyor ... Ve bir ikiliye çarpıyor. Ve bir nakavt içine düşer.
  Ne istedi? Vitali alarmda.
  Bir şekilde Tyson bu raundu sonuna kadar savundu. Ardından Vitaly'nin hakimiyetiyle tek taraflı savaş yeniden başladı. Dahası, dünya şampiyonu Klitschko Sr.'nin kesinlikle acelesi yoktu.
  Ve şimdi, sekiz raunttan sonra, Tyson Fury aniden geri çekiliyor. Ve mücadeleye devam etmeyi reddetmesi nedeniyle teknik nakavtla zafer ilan edildi.
  Böylece Vitali Klitschko yeni bir rekor kırdı: boks tarihinde elli yaşında dünya şampiyonluğunu koruyan ilk dövüşçü. Ve Hopins'in başka bir başarısını yener.
  Şimdi gerçekten gerçekten Vitaly bir süpermen oldu. Ve kardeşinin intikamını aldı.
  Ancak bir sonraki dövüş, Wyder ile bir rövanş maçı. Çok yüksek ücretler vaat ediyorlar. Onunla bir düello yapabileceğini ve sonra Joshua'ya gidebileceğini.
  Ve sonra Usyk ile bir birleşme mücadelesini düşünebilirsiniz. Genel olarak, Vitali Klitschko prensip olarak mutlak dünya şampiyonu olmak istiyor. Ve bu arzu çok güçlü.
  Oleg Rybachenko düşüncelerine sırıtıyor. Evet, bu mümkün. Oğlan bütün bir faşist sırasını biçiyor ve şöyle diyor:
  - İnsanlar seni Klitschko'yu hatırlıyor! İnsanlar seni takdir ediyor Klitschko! İnsanlar seni istiyor Klitschko! Yakında geri dön Klitschko!
  Dahi çocuk, şımarık şarkısına ve yine tüm el bombalarının en ölümcülünün nasıl fırlatılacağına güldü. Ve Nazilerin üç tankı çarpışır.
  Sovyet birliklerinin kahramanca direnişine rağmen, Naziler yine de Moskova'yı SSCB'nin diğer bölgelerine bağlayan koridoru alıp kesmeyi başardılar.
  Böylece, Rusya'nın başkenti tamamen abluka altında. Leningrad ile aynı şekilde engellendi.
  Stalingrad hala direniyor. Almanlar ayrıca Kafkasya'daki Grozni ve Ordzhonikidze şehirlerini de basıyor. Durum kritik. Özellikle Moskova tamamen kuşatıldığında.
  Milislerde çok sayıda birliği ve yüzbinlerce askeri var. Ancak savaşlarda mermiler ve fişekler çok hızlı tüketilir. Cephanesi bitmiş olabilir. Ve sonra sermaye düşecek. Ve çok fazla yiyecek kaynağı yok. Bu da yakında bitecek.
  Ve Moskova olmadan başka bir savaş olacak. Ve Stalin bunu anlıyor.
  Şimdi Kuibyshev'de. Ancak Naziler Volga'ya girdikten sonra, ön cepheden çok uzak değildi.
  Ayrıca samuraylara da baskı yapılıyor. Ve bombalarlar ve sayısız piyade ile tırmanırlar. Belki yeterli güç yoktur.
  Stalin bunu anlıyor ve perde arkasında Japonya ile ayrı bir barış müzakere etmeye çalışıyor. Mesela Uzak Doğu'dan vazgeçmeye ve tazminatı altınla ödemeye bile hazırlar.
  Ancak Hirohito dedi ki: Urallara kadar tüm Sibirya'ya ihtiyacımız var. Ne yazık ki, bu kadar çok şey vermek imkansız.
  Vladivostok zaten neredeyse kuşatılmış durumda. Ve genel olarak, her şey çok aptalca ...
  Ancak bazı kahraman kızlar savaşır ve faşistlere ve Japon militaristlerine teslim olmaz.
  Şarkı söyleyen Vedmakova'nın seyahat ettiği zırhlı hapishane arabası durdu, açılan kapının gıcırtısı duyuldu. Biri iri ve şişman, diğeri küçük ve zayıf iki Japon, Anastasia'yı bir an için kör eden ışıktan dışarı doğru eğildiler. Sonra kız tereddüt etmeden birini baldırını şakağa doğru itti, diğerini yumruğu çenede bir zincirle sarılmış halde. Yükselen Güneş Ülkesinin övülen savaşçıları gülünç bir şekilde nakavt oldular.
  Vedmakova şarkı bile söyledi:
  - Adamı on ikinci rauntta çağırırım! Ne de olsa ben süper bir kadınım ve Atass'la doluyum ve düşmanı savaşta sınırsız bir sınıf göstererek derin bir nakavt durumuna gönderiyorum!
  Kız, Schmeister'den kopyalanan bir Japon makineli tüfeğini aldı ve deklanşöre basarak kokpite koştu. Orada üç Japon daha atladı, Vedmakova kafalarına nişan alarak ve vahşice sırıtarak onlara bir patlama gönderdi.
  - Sopa kafalı iblisler ne elde etti!
  Zırhlı personel taşıyıcı, çıplak bir savaşçı kadın tarafından ele geçirildi. Witcher havladı:
  Talihsiz Rusya'nın üzerinde gezindi,
  Karanlıkta kaynayan cehennem canavarları!
  İşgalcinin baltası yağmurlu,
  Keskinleştirin ve kafanızı kesin!
  Cehennemde savaşan bir komünist piyon değildir,
  Her zaman boyunduruk üzerinde yürümeyiz!
  Üçüncü Reich'ı ateşli silahlara dönüştürün,
  Dürüstlük iyi işaretleyecek!
  Tiksinmesine rağmen Vedmakova, ölülerden alınan Japon askeri üniformasını giydi. Ne kadar tatsızdı, bu askerler uzun süredir yıkanmamıştı ve çok kötü kokuyordu. Kız pilot uludu:
  - Bu ölçüde oskotinitsya gereklidir! Asyalı ama!
  Zırhlı personel taşıyıcı ise kolayca toparlandı ve kuzey yönüne doğru yola çıktı. Araçta iki adet 12 milimetrelik makineli tüfek vardı, bu nedenle ara sıra bir piyade saldırısını püskürtmek mümkündü. Başka bir şey de, 20 milimetrelik zırhın, 37 milimetrelik Japon "silahlarının" kalibresine dayanamamasıdır. Vedmakova şöyle düşündü: Komünistlerin iktidara gelmesi Rusya'yı nasıl değiştirdi? Çarlık döneminde Japon ordusu teknik açıdan Rus ordusundan önemli ölçüde üstünse, şimdi tam tersine geride kalıyor. Doğan Güneş ülkesinde bilimin teşvik edilmediği söylenemez. Zorunlu orta öğretim 19. yüzyılın sonunda tanıtıldı. Doğru, Japonya'daki eğitim kalitesi yüksek değildi. Bunu, aşırı bilgiçlik taslayan Prusya okulundan kopyaladılar ve biraz basitleştirdiler, böylece bir öğretmen, yeterince eğitimli insan olmadığı için mümkün olduğu kadar çok öğrenciye izin verdi. Genel olarak Japonlar Avrupalıları, örneğin haki üniforma görünümünde İngilizleri, oluşum ve askeri düzenlemelerde Almanları, donanmanın üniforması ve tipinde Amerikalıları ve finansal kurumlar sistemini taklit ettiler. Doğru, onların da kendilerine ait, örneğin Bushido kodu, ünlü Shimosa patlayıcıları vardı (ancak Avrupa'dakinden pek de iyi değildi). On dokuzuncu yüzyılın ortalarına kadar Japonya, demiryolları bile olmayan, ancak gülleli toplarla donanmış, geri kalmış bir ortaçağ ülkesiydi. Türkiye veya İran'dan ve hatta Çarlık Rusya'sından bile daha arkaikti. İşin garibi, ama Yükselen Güneş ülkesinin insanlara ulaşmasına yardım eden ve onları kelimenin tam anlamıyla medeni dünyaya katılmaya zorlayan Amerika'ydı. Patlayıcı mermilere sahip modern buharlı kruvazör, geri kalmış Japonya üzerinde güçlü bir etki bıraktı. Özellikle birkaç yelkenliyi batırdığında, gülleli topların tamamen çaresizliğini gösterdi.
  Belki de Amerikalılar, Japonya'yı dünyaya açılmaya zorladıkları için defalarca pişman olacaklar. Asya'da bir rakip yetiştirdiklerini, ancak birkaç on yıl içinde Yükselen Güneş Ülkesinin Batı'nın yüzyıllarca kat ettiği yolu gideceğine inanmak zordu.
  Vedmakova otoyol boyunca ilerledi, takviyeli kamyonların yanı sıra araçları ileri sürdü ve gerekçelendirdi. İskender II altında bile, hatta I. Nicholas altında bile, çarlık hükümeti Çin'in Rusya'ya katılması için planlar yaptı. Ancak Nikolai, bir genişleme nesnesi olarak Türk yönünü seçti. Prensip olarak daha uygundu. Ancak Rusya'dan nefret eden İngiltere ve onun etkisi altındaki Fransa, Osmanlı'nın yanında yer aldı. Çeyrek binyılda ilk kez (1612 hedefinden bu yana), Rusya büyük ölçekli bir savaşı kaybetti (elbette bireysel savaşlar sayılmaz, yani neredeyse bin yılın çeyreği boyunca Rusya savaşları kaybetmedi) genel olarak, bu arada, boyut olarak maksimuma ulaştığı ilk Nicholas altındaydı). Birkaç neden vardı, en önemlisi, birliklerin teknolojik teçhizatında Batılı güçlerin üstünlüğü. İlk intihar eden Nikolai'den sonra, tahtı II. İskender aldı: belki de tüm Rusya tarihindeki en eğitimli ve bilgili çar. Büyük ölçekli reformlar başlattı, serfliğe dikkat çekti, onun altında sanayinin hızlı büyümesi, demiryolları ve elektrik santrallerinin inşası başladı! Ancak aynı zamanda köylülerin pahasına serfliğin kaldırılması gerçekleşti, birçok harabe oldu, özellikle Polonya'da kitlesel isyanlar çıktı. İskender, Rusya'yı ileriye taşımayı başardı, ancak temel sorunları çözmedi ve hatta Alaska'yı Amerika'ya bir kuruşa sattı ve Hawai Adaları'nı bedavaya verdi. Doğru, Türkiye'yi yenmeyi başardı, ancak Osmanlı İmparatorluğu bu zamana kadar çok zayıftı ve ayaklanmalarla sarsıldı. Evet, Rusya'nın bu savaştaki kayıpları orantısız bir şekilde büyüktü ve bu, reforma rağmen Rus ordusunun hala mükemmel olmaktan uzak olduğunu kanıtlıyor. Bununla birlikte, Suvorov döneminde bile her şey kitaplarda yazıldığı kadar net değildi. Zaferler önemli bir maliyetle verildi ve İkinci Catherine, örneğin, ikinci Rus-Türk savaşı sırasında, Moldova'ya yönelik iddiaları bile reddederek, kendisini nispeten mütevazı toprak kazanımlarıyla sınırladı. Bu topraklarda Ortodoks Slavların yaşadığı ve bir zamanlar Kiev Rus'un bir parçası olmasına rağmen. Genel olarak, Rusya'nın Moğol-Tatar boyunduruğundan kurtarılmasından sonra, tüm orijinal Slav topraklarına geri dönmek için bir yol izlendi. Birkaç yüzyıl sürdü, örneğin Galiçya, Polonya boyunduruğundan kurtarıldıktan sonra yalnızca 1939'da iade edildi. Ve bitişik topraklarla birlikte Przemysl şehri Macarlar ve Slovaklar'da kaldı.
  Vedmakova otoyola baktı: çok fazla farklı araba yoktu, burada Japon piyadeleri yürüyordu. Japonya'nın nüfusu yaklaşık yüz milyon, Almanya'dakinden bile daha fazla, zorunlu askerlik öncesi eğitim okuldaki derslerin yarısını alıyor. ABD ile savaşın aksine, SSCB ile savaş onlar için bir nimettir. Giderek daha fazla yeni bölümü damgalayabilirsiniz.
  Hızlı ateş eden makineli tüfeklerinizden ikisini patlatmak için büyük bir istek var, çünkü bu, onları kabinden bir hidrolik tahrikle kontrol ederek yapılabilir. Ama gerçek şu ki, o zaman kendisinin buradan çıkmak için çok az şansı olacak. Hayır, yine de cephe hattına yakın bir yerde veya gece yapmak daha iyidir. Evet, akşam olmuş gibi... O zaman kurtlar beslenecek ve koyunlar sağ salim olacak. Ama hayır, o bir koyun değil.
  Peki Japonya ne olacak? 1904-1905'teki ilk savaş kaybedildi ve Rusya yalnızca iki yüz elli binden fazla asker ve subayı esir olarak kaybetti. Çarlık ordusunun sayısal bir üstünlüğü olmasına rağmen. Japonya ise iki binden az esir kaybetti; hatta yakalanan her sarı yüzlü asker ve bin subay için yüz altın ruble ikramiye bile belirlendi. Tarihin bu sayfası Rusya için çok tatsız. Ülke içinde en sinir bozucu olan şey, çoğu Japonlar için zafer diledi. Örneğin, Moskova Üniversitesi'ndeki öğrenciler, Port Arthur'un düşüşü üzerine mikado'ya tebrikler gönderdiler. Ve ne kadar yağmalandı: listeleyemezsiniz!
  Vedmakova, yürüyen başka bir sütuna çarpmamak için gazı yavaşlattı. Kız küfür etti:
  - Çekirge gibiler! Sinsi yaratıklar!
  Kulak, topun kükremesini çoktan ayırt etti, ön hat yaklaşıyordu. Pilot homurdandı ve ardından şarkı söyledi:
  Rus savaşçısı acı içinde inlemez,
  Rus savaşçı Japonları yok ediyor!
  Ve mutlak kederimiz var,
  Bükülmüş kalkanın tamamı titredi!
  Kız yine sustu. O savaşta ABD ve İngiltere Japonya'ya para ve silah yardımı yaptı ama batıda cephe yoktu. Nitekim Yükselen Güneş'in ülkesi, Almanya'nın anı yakalayıp Rusya'ya saldırmasını bekliyordu. Prensip olarak, gerçekti ve Almanya için faydalıydı. Balkanlar'daki çıkarlarıyla çatışan müttefik Avusturya-Macaristan da Rusya'ya karşı çıkabilirdi. Tarihsel olarak Rusya'dan rahatsız olan ve hatta Almanya'nın mali kontrolü altında olan Türkiye de savaşa girebilir. Üçlü İttifak'ın bir parçası olan ve zengin Ukrayna topraklarında hak iddia edebilecek olan İtalya'nın savaşa girmesi ihtimal dışı değil. Her halükarda çarlık Rusyası kötü olurdu. İtilaf ile ittifakta kaybetse bile, iki cephede bir savaş felaketle sonuçlanacaktı. Fransa'nın savaşa katılma şansı zayıf, çünkü o sırada İngiltere Rusya'ya karşıydı. Genel olarak, elbette, bu, böyle bir şansı kaçıran Kaiser'in büyük bir yanlış hesabıdır. Birinci Dünya Savaşı'nın patlak vermesinden sonra bile, ana stratejik yanlış hesaplamanın Fritz'in Belçika ve Fransa'ya saldırısı olması muhtemeldir. Belki de tüm güçleriyle Rusya'yı işgal etmeye başlasalardı, 1939'da Polonya ile durum tekrarlanırdı. Neyse ki, Almanlar iki cephede bir savaşı seçerek aşırı özgüvenli çıktılar.
  Witcher, birçok yurttaşın aksine şanslıydı: Mine Kaif'i ve hatta orijinalini okumayı başardı. Elbette Hitler, ya Rusya'ya karşı İngiltere ile ya da İngiltere'ye karşı Rusya ile birlikte olunması gerektiğini söylerken haklıydı. Ve oldukça mantıklı bir şekilde, gelecekteki Führer, Bismarck'ın cesedini ışığa çıkarmaya çalışanları eleştirdi.
  Hitler, özellikle Bolşevikler iktidara geldiğinde ve Rus topraklarının Alman kolonileri haline gelmesi gerektiğine inandığında, Rusya ile herhangi bir ittifak olasılığını gerçekten reddetti.
  Bu, onun tartışmasız bir şekilde Rusya'nın düşmanı olduğu ve Führer için herhangi bir anlaşmanın sadece bir kağıt parçası olduğu anlamına gelir. Dahası, Stalin, darbeyi püskürtmek ve birlikleri alarma geçirmek için hazırlanmak zorunda kalmasına rağmen, açık çeneye bu kadar güçlü bir darbeyi kaçıran bir aptaldır. Ya da daha iyisi, kendinize koyun! Alman ordusu da Sovyet ordusunun saldırı dürtüsüne hazır değildi. Onlar için çok zor olurdu, Alman birliklerini kazanlarla çevreleyip yok edebilirdik. Ve bu savaş nedir! Ve böylece inisiyatif Wehrmacht'a geçti. Ve cephe batıdan doğuya doğru akıyordu. Stalin'in neye güvendiği belli değil mi? Ve Beria bir orospu çocuğu. Kel adamını iyi tanıyor. Peki, neden Stalin'i uyarmadı? Neden harekete geçmeye ikna edilmiyor? Nasıl oldu? Ne de olsa Halk Komiseri kurnaz bir insan ve kimseye güvenmedi! Ne de olsa, gerçekten ciddi istihbarat verileri vardı, Üçüncü Reich'in birlikleri sınıra çekiliyordu ve her iki büyükanneden biri savaş kehaneti yapıyordu. Genel olarak, amansız, korkunç bir şeyin geldiği hissi vardı!
  Ve sadece Stalin ve çevresi, sanki kasıtlı olarak milyonlarca insanı kaybetmek ve öldürmek istiyormuş gibi kovaları dövüyor. Ve genel olarak bıyıklı Gürcü o kadar da dahi değil ... İlahiyat okulunu bitirmeyi başaramadı ve Beria'nın ona itiraf ettiği gibi sık sık içki içiyor. Ve savaş başladığında, genel olarak vızıldadı ... Ve şimdi tüm dünya Rusya'ya karşı silahlanmış durumda! Ve burada, elbette, Stalin'in katı politikası suçlanacak. Özellikle cephenin erzak eksikliğinden boğulmasına rağmen Çeçenleri Kazakistan'a sürmek için binlerce tren geri çağrıldı. Ve bu, her vagonun önemli olduğu savaş sırasında yapıldı! Bu arada, Mainstein, Sovyet ordusunun önemli sayısal üstünlüğüne rağmen, Kızıl birlikleri yenmek için bir karşı saldırı gerçekleştirmeyi başardı. Kademe eksikliği nedeniyle takviye kuvvetleri zamanında konuşlandırılmadı, Sovyet birliklerinin arzı kesintiye uğradı ve sonuç olarak saldırı başarısız oldu. Ve eğer askerlerimiz şimdi Kiev'de ve belki de Romanya'da olsaydı, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri SSCB'ye ihanet etmeye cesaret edemezdi!
  Ayrıca, Hitler'i neredeyse kim öldürüyordu? Böylece Üçüncü Reich'ı yeni bir saldırganlığa itmek mi?! Büyük olasılıkla, Beria liderliğindeki bir operasyondu... Sonuçta, bir kerede Troçki'yi nasıl bitireceğini anladı. Ancak o zaman bu, Enternasyonal içinde bir bölünmeden kaçınma ihtiyacından kaynaklanıyordu. Şimdi bu tam tersi bir etkiye yol açtı, Rusya'nın düşmanları birleşti. Ve tarihsel düşmanlar! Söylemeliyim ki Vedmakov, Churchill'in 24 Haziran'da SSCB'ye desteğini açıklayan sansasyonel bir konuşma yapmasına çok şaşırdı. Bir koyunun bir kurtla ittifak için gelmesi garip, tabii ki İngiliz aslanı bir koyunla karşılaştırılabiliyorsa. Ancak Stalin tipik bir kurttur! Şimdi her şey normale döndü, kapitalistler-demokratlar ve kapitalistler-faşistler bir arada! Ama komünistler birlik ve vicdandan taviz vermeden dürüstler! Belki de Stalin'in istediği buydu? Her halükarda düşman kuvvetleri çoğaldı ve doğuda Japonya ağzını gösterdi. Ancak, genel olarak, Yükselen Güneş ülkelerinin liderliğinin seyri mantıklıdır: ordunun boğazını tatminsiz büyük bölgesel tavizler ve fiili teslimiyetle kapatmak gerekir, yeni savaşlar ve topraklar vaat ettiler. Amerika Birleşik Devletleri 24 Temmuz'da yaptırım uygulamasaydı ya da daha doğrusu Japonya'ya abluka uygulamasaydı, o zaman belki samuray kışı beklemeden Ağustos ayında bile SSCB'yi vururdu! Japonlar cesur bir halktır ve bu arada, Mançurya emperyal hükümetinin kuklaları da dahil olmak üzere ikincil birliklerin savaştığı Khalkhin Gol'ün hatırasıyla durdurulamazlardı!
  Ve bu, Moskova'nın düşüşünü tehlikeye atabilir ... Yine de, muhtemelen Stalin, Moskova'nın teslim olması için tüm Sibirya'yı vermeyi tercih ederdi. Sert tayga kışının Japonlara çok ileri gitme ve Urallar veya Volga bölgesindeki Almanlarla bağlantı kurma fırsatı vermeyeceğini umarak orada siper bırakırdım.
  Ve sonra elbette sorunlar olacaktı ... Hitler, Moskova yakınlarında başarısız oldu ve Japonya'yı SSCB'ye karşılık vermeye zorlamadan ABD'ye savaş ilan ederek yanlış bir hesap yaptı. Hitler, ana mali seçkinleri ve hatta Vatikan'ı kendisine karşı koyan hayvani anti-Semitizmiyle mantıkla hiç ayırt edilmedi. Doğru, bu onun Araplar arasındaki popülaritesini artırdı, ancak Rommel'in birliklerine önemli bir yardım sağlamadılar.
  Zırhlı araç eski Sovyet sınırına kadar sürdü. Zaten bazı yıkımlar oldu. İşte sınır karakolu hala dışarı çıkıyor.
  Ve Japon piyadelerinin yanı sıra her biri 20 mm otomatik topa ve iki makineli tüfeğe sahip birkaç hafif tanket. Çin piyadelerine karşı bu iyi bir silah olabilir ama T-34'e karşı ... Doğru, Uzak Doğu'da bu kadar az tank var, ana kuvvetler batıda sıkıştırılmış durumda. Ayrıca, üstü açık araçlarda taşınan birkaç zırhlı araç ve havan topu daha görülüyor. Küçük kalibreye rağmen iyi harçların olduğunu söylemeliyim ...
  Vedmakova tereddüt etti: ne yapmalı? Pek çok Japon var ve görünüşe göre bir köy yoluna çıkmanız gerekiyor. Ya da belki hala dar gözlüler için bir sıra verirsiniz?
  Hava çoktan kararıyor, bulutlar gökyüzünü kaplamış, yağmur geliyor. Tabii ki, bir şans verebilirsiniz, özellikle de Japonlar böyle kalabalık olduğu için, piyadeler yoğun saflarda toplanmış halde duruyor. Evet, onlardan bir alay var, sarı yüzlü askerler, oldukça iğrenç ve onları öldürmek üzücü değil.
  Vedmakova, mırıldanarak haç çıkardı:
  - Tanrı daha fazla samuray koymasın!
  İki büyük kalibreli - 12 milimetrelik makineli tüfek, dar gözlü yaratıklara saldırdı. Katliam başladı. Kız şarkı bile söyledi:
  Düşmanla sonuna kadar savaşacağız.
  Askerlerin istismarları - sayıyı saymayın!
  Ruslar her zaman savaşmayı başardılar,
  Başına bir bela geldiğinde pes etme!
  12 - milimetre büyük ve keskin bir kartuştur, gövdeyi ve bazen aynı anda birkaç Japon'u deler. Vedmakova, silahı Japonların havacılıktan ödünç aldığı hidrolik aktüatörler yardımıyla kontrol etti. İlk saniyelerde Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun savaşçıları ne olduğunu ve saldırının nereden geldiğini anlamadılar bile. Midelerinden ve göğüslerinden kan damlaları bırakarak basitçe düştüler . Bu görünüşte sakin dünyada ölümün gelişi çok beklenmedikti. Hayır olmasına rağmen, son ifade daha çok alay konusu.
  Vedmakova, düşman tepki göstermeden ve dağılmaya başlamadan önce birkaç sırayı biçmeyi başardı. Pilot, zırhlı aracı tanketlerin ateşi altına düşmeyecek şekilde hareket ettirirken ateş etmeye devam etti. Bununla birlikte, bir uçak topu böyle bir zırhı bile delebilir. Bununla birlikte, bu yine de merminin ilk hızına bağlıdır, tankette savaş silahlarından daha fazladır.
  Pilot şanslı olsa da, Japonlar, özellikle bahar yağmuru damladığı ve bunun sonucunda flaşların ayırt edilmesi zorlaştığı için, onlara kimin ölüm gönderdiğini hemen anlamadı. Muhtemelen samuraylar, arkadan gelen bir Rus müfrezesi tarafından saldırıya uğradıklarını düşündüler, bu yüzden tanketler çalılara ateş açtı. Vedmakova, Japonları ezdi ve şarkı söyledi:
  Okyanusun en uzak noktalarından
  Kemerin cenneti titrettiği yer!
  Padişahın orduları yayılıyor,
  Deccal yükselmiş gibi!
  
  Savaş acımasızdır, kötüdür,
  Rus'un üzerine bir uçurtma inmiş gibi!
  Dünyam yaralarda gri,
  Annemi kurtar, Tanrı'ya dua ediyorum!
  
  Dünya ne kadar acımasız, ne kadar korkunç
  Düşen çocuk parçalandı!
  Onu acıyla iterek doğurdular,
  Böylece kötü Thunderer karar verdi!
  
  Burada Tanrı öfkenin ölçüsünü bilmez,
  İnsan ırkını talihsizliğe sürükledi!
  Ve her canlı acı çeker
  Sadece üzüntü zaferi sayar!
  
  Rusya kana bulanmış,
  Tanrım ne kadar acımasızsın!
  Görevin nereye gitti?
  Elbette Mesih üçüncü, gereksiz!
  
  neden cehennem ve havvasın
  Cennetlerinin suçu için sürgün edildiler!
  Yamyam zamanı geldi,
  Daha ani bir baskınla Mamai!
  
  Kızlar gözyaşı döktü
  Almanlar ebeveynleri öldürdü!
  O yalınayak ve donuyor,
  Sert, tüm nehirler donmuş!
  
  Kimse bize acımaz
  Şimdi tatarcıklar, sonra yılanlar bizi sokar!
  Bazen fikir gelir
  Ağzına kadar ne büyük bir acı!
  
  Tanrı için umut boşuna
  Kesinlikle acıtmıyor!
  Ve kötü ve kötü yaşamak daha iyidir,
  Ama dedik - bu kadar yeter!
  
  Komünizmin bayrakları bizde,
  Ve bu, amcaya atıfta bulunmamak anlamına gelir!
  Faşizmin idrarına tahammül yok,
  Etiğimiz basittir: canı cehenneme!
  
  Mısırdaki eller için umut,
  Kafadaki akılda!
  Will bizi başarıya götürür,
  Beceri, yumrukta coşku!
  
  Ve böylece, ölçüm adımları,
  Özgürlük ve mutluluğa giden yol!
  Kızıl tanrı olacağız
  Kimse bizi bükemez!
  Vedmakova şarkı söyledi ve makineli tüfeklerle karaladı, zaten dağılmayı başaranları vur ve gözlerini kısıp yere yat. Ama sonra şansı değişti ve görünüşe göre birkaç Japon subay sorunun ne olduğunu anladı ve zırhlı araca birkaç el bombası attı. Vedmakova gövdesinde bir ürperti hissetti. Bununla birlikte, Japon el bombaları parçalanma bombalarıydı ve görünüşe göre 14 milimetreye kadar kalibreli makineli tüfek patlamalarını tutmak için tasarlanmış zırhı delmedi.
  Witcher kıkırdadı.
  - Ve işte inatçı bir savaş başıboş aptal kurşun! Aşınmış, aniden daha akıllı ve hedefi daha sık vur!
  Bir zırhlı personel taşıyıcıda, makineli tüfekler kayışla beslenir. Bu, büyük miktarda mermi sağlar, ayrıca çekim süresini artırmanıza izin veren su soğutması sağlanır. Bu nedenle, törensiz savaşçı, ona el bombası atan Japonları kesti. Ancak dövüşçülerin geri kalanı fark etmiş görünüyor. El bombaları tekrar uçtu. Bir kükreme duyuldu. Görünüşe göre el bombalarından biri ağır, yaklaşık bir kilogram ağırlığında ve tanksavar çıktı. Japonlara zaten benzer boşluklar verildi. Chevron'lara ve T-34'lere karşı zayıf ama zırhlı bir aracı yarıp geçebilirsin! Delinmiş taraftan Vedmakova'nın üzerine toz yağdı. Kız küfür etti:
  - Evet, Japonya küçük ama büyük belaya neden oluyor!
  Zırhlı araç hareket etmeyi bıraktı ve bir çift parçalanma bombası içeri doğru uçtu ve burada patladı.
  Kıymıklar Vedmakov'u üniformasını yırtarak yakaladı. Üstüne üstlük, kırık bir benzin deposu alev aldı. Kız yine küfür etti.
  - Araba değil - General! Sana bok verirdim!
  Taksiden atlamak için birkaç düzine daha biçmek zorunda kaldım. Kız bunu Japon askerleri tarafından fark edilmeden yaptı ve süründü. Kendisi için, yükselen güneş ülkesinin ordusunun üniforması hakkında endişelenmedi. Ve karanlıkta ve yağmurda yüz çok belirgin değil. Şimdi otoyoldan inmeniz ve çalıların arasında dağılmanız gerekiyor.
  Kız yeterince hızlı süründü ve aynı zamanda birkaç kez cesetlerle karşılaştı. Oldukça mırıldandı:
  - Fena değil, samuraya ışık verdim! Şimdi tek yapman gereken kendini kurtarmak!
  Savaşçı çalıların arasına daldı ve ayağa kalkıp yürümeye başladı. Onlarla şakacı, belki alamazlar. Aslında, terbiyeli bir şekilde savaştı ve başarısının ne olduğunu düşündü: büyük olasılıkla buna inanmayacaklardı, aksi takdirde kim bilir, kahramanın başka bir yıldızını verirlerdi!
  Genelde garip bir şey savaş, burada insanları öldürüyorsunuz ve bu kolay normal değil, yiğitlik. İncil'in dediği gibi, öldürmeyeceksin! Bununla birlikte, Tanrı sadece öldürmeyi değil, genel olarak Amaleklileri, eşlerini, çocuklarını ve hatta çiftlik hayvanlarını yok etmeyi emretti! Savaş sırasında bile sivil nüfusun imhası ahlaksız ve aşağılık bir eylem olarak görülse de.
  Bununla birlikte, Batılı müttefikler sivil nüfus kadar sadece ve çok fazla askeri tesisi bombalamadı. Bu kısmen, tamamen askeri hedefleri yenmeyi zorlaştıran yüksek irtifa bombardıman uçaklarının düşük doğruluğundan kaynaklanıyordu, ancak asıl mesele intikamdı. Japonya da ABD'den bir ışık aldı. Ve cevaplayacak hiçbir şeyleri yoktu! Yankees'i alt edecek kadar uzun uçakları yoktu!
  Görünüşe göre Amerikalılar Peru Limanı'nın intikamını yeterli gördüler ya da daha doğrusu, en yüksek mali seçkinler aynı zamanda pragmatik davranmaya ve Mao'nun Kızıl Ordusuna son vermeye karar verdi. Japonya, Mançurya'yı SSCB'ye karşı savaş için bir sıçrama tahtası olarak terk etti ve Moğolistan'a karşı serbest bırakıldı ve gerisi Çan Kay-şek'in işiydi! O zaman tüm Çin'i kendi altına almak mümkün olacak. Ve Yükselen Güneş ülkesinin SSCB ile savaşta kanamasına izin verin. Buradaki en ilginç şey, muhtemelen, Japonların Rusya'yı mağlup ederek Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri'nin yardımıyla Amerika ile yeniden hesaplaşmayı saymaları, Sibirya'yı ve diğer toprakları bitkin Japonya'dan almayı düşünmeleridir.
  Her iki taraf da bunun çok zekice yapıldığını düşünüyor, özellikle de Amerika ve İngiltere tek bir kurşun bile atmadan geniş toprakların kontrolünü ele geçirdikten sonra. Aksi takdirde, onları uzun ve sıkıcı bir süre için yeniden ele geçirmek zorunda kalacaklardı, bu da en az birkaç yıl alacaktı çünkü bunlar hala adalar!
  Vedmakova ön cepheyi geçmeyi umarak yürüdü. Boşluğa kaymak ve kendinize yapışmak oldukça mümkündür. Ve belki samuraylardan birini tutsak bile alabilirsin. Pekala, Sovyet ordusunun en gelişmiş mevzilerine yakın. Aksi halde taşıması zor olacaktır.
  . BÖLÜM 5
  Dolayısıyla Dünya Oligarşisi için: SSCB altındaki Almanya ve Avrupa, kayıp bir etki alanı ve hatta güçlenen komünist imparatorluk ve Bolşevizmin daha da genişlemesi için bir tehdit olarak görülüyor. Ve Almanya yönetimindeki Rusya, etki alanlarının genişletilmesi ve zengin topraklardan tüm meyve sularını emme olasılığıdır. Ama Fransız oligarklarının Almanya'ya kaybettiklerinde gerçekten kaybettikleri şey buydu: Hitler'le biraz paylaşmak zorunda kaldılar, ancak servetin çoğunu ellerinde tuttular ve hatta işçileri sömürmek daha kolay hale geldi - Almanlar sendikaları ezdi. Baltıklarda oligarklar ne kaybetti? Tüm sermayeyi sayın ve kimin kaçacak zamanı yoktu, o zaman özgürlük ya da yaşam! Harika bir örnek! Yani bunda şaşılacak bir şey yok! Ve eğer Hitler bu kadar ateşli bir Yahudi aleyhtarı olmasaydı, kimse SSCB'ye yardım etmezdi!
  Fransa'nın nispeten kolay bir şekilde çökmesinin nedenlerinden birinin, hem genel nüfus hem de mali seçkinler içindeki Yahudilerin önemli ölçüde düşük yüzdesi olduğu söylenmelidir. Polonya'da, İngiltere'de, ABD'de: tam tersiydi. Özellikle ABD'de, bu arada, Amerika'ya tek bir bomba düşmemesine rağmen Yankees'in neden Almanya halkına İngilizlerden daha acımasız davrandığını açıklayan ABD'de!
  Vishu, Wehrmacht altında bir kukla oldu ve Almanlar, mızıka çalarak Paris'te dolaştı. Hitler, ekonomiyi askeri bir temele oturtma ve fethedilen Avrupa'nın kaynaklarını kullanma zahmetine girmeden İngiltere'yi işgal etmeye başladı. Anti-Semitizmin reddiyle Angle'larla müzakere etme arzusunun olmamasının yanı sıra ona pahalıya mal oldu . İkincisi, belki de Führer'in tüm güçlerini SSCB'ye karşı savaş için serbest bırakmasına ve Mayıs ayında yeniden saldırmasına izin verebilirdi. Doğru, İngiltere ile barış, Stalin'i seferberlik ilanına itebilir. Düşmanın zaten eşikte olduğunun bir işareti haline gelirdi.
  Ya da olmamak ve o zaman belki Amerika Birleşik Devletleri'nin Japonya ile ilgili konumunu etkiler. Yükselen Güneş Ülkesini provoke etmeyeceklerdi ve kudretli imparatorluk ikinci bir cephe açabilirdi! Ne oldu şimdi. Ancak daha da kötü bir durumda, SSCB ordusu neredeyse yenildiğinde, silah üretimi henüz kurulmadı ve henüz savaşmayı öğrenmediler!
  Şimdi kırk birinci yıl değil - Sovyet birlikleri savaş deneyimi kazandı, savaşmayı ve kazanmayı öğrendi! Yani artık tek makinede yedi atış noktasına sahip ağır tanklardan ve uçaklardan korkmuyorlar!
  Yalnız bir Japon bir ağacın yanında duruyor. Yani sıradan bir sarı kukla.
  Vedmakova arkasından atladı. Başını aniden yukarı kaldırdı ve sonra büktü ... Düşmanın "atıcısını" keskin bir şekilde yukarı çektiğinizde, boyun kasları artık etkili direnç sağlayamaz ve "kafa" kolayca katlanır!
  Peki, bir samuray daha az nedir! Vedmakova neşeli ve memnun görünüyor, hatta dişlerini bile gösteriyor:
  Japonya bizi asla fethedemeyecek! Çünkü benim gibi bir dövüşçü var!
  Gerçekten de, Rusya'nın tüm tarihinde sadece Moğol-Tatarlar fethedebildi! Bu neden oldu ve büyük Slav ulusunun neden çaresiz kaldığı ortaya çıktı, bu elbette bir nesil için bir muamma!
  Ana sebep, herkesin kendisi için bir toprak parçası aldığı feodal parçalanmadır: tavukları başlattı ve mirasını koruyarak içine oturdu: işsiz!
  Vedmakova, dar ve rahatsız Japon botlarının bacaklarını ovuşturduğunu hissetti. Pilot, bu durumda işkenceye katlanmanın bir anlamı olmadığına karar verdi. Künt, daraltıcı ve parmaklarındaki "pedleri" bastırarak attı. Memleketimin gece serinliğini çıplak ayaklarımda hissettim ve kendimi çok daha neşeli hissettim! Bir adım ekledi ve hatta biraz zıplamaya başladı!
  Rusların bölünmüş olması, Slavların en büyük trajedisiydi. Batıda Litvanya ve Polonya tarafından, doğuda ise zalim Tatarlar tarafından boyun eğdirildiler. Ancak boyunduruk sonsuza kadar sürmedi: Moskova ondan önce küçük bir kasaba büyümeye başladı ve hatta bir tür küçük imparatorluğa dönüştü. Ivan Kalita, Rus topraklarının koleksiyoncusu oldu. O ilkti ve en başarılı değil, ama en önemlisi ilkti! Ve Bolşevik şarkısında kulağa nasıl geliyor: Ölmek ikinciden daha iyidir!
  Stalin Rus değil, bu onun ana dezavantajı! Bu nedenle, unvanlı ulusa güvensizlik ve büyük haksız baskılar! İşte, boynuzları domuza, krallığı da takoza verin!
  Tahtta Chuchmek ve padokta Rus!
  Örneğin, hem Tukhachevsky hem de Yegorov, bu arada, bastırılan komutanların geri kalanı hakkında söylenebilecek oldukça yetenekli mareşallerdi! Bıyıklı bir maymunla karşılaştırılamaz! Bu yüzden sıkışıp kaldık!
  Ancak, Stalin'in egemen bir hükümdar olmayı başarması gerçekten nasıl oldu? Okuma yazma bilmeyen bir Gürcü Tanrı oldu!
  Rus halkı, Rus Çarı tarafından yönetilmelidir! Bu arada Romanovlarda neredeyse hiç Rus kanı yoktu ve belki de bu yüzden yozlaştılar!
  Japonya'nın ayrıca, shogun'un esasen imparatordan daha yüksek olduğu ve bu nedenle bazı avantajları olduğu, çünkü bir aptalın varisi yüzünden imparatorluğu mahvetme olasılığının düşük olduğu tuhaf bir hükümet biçimi vardı. Yüzyıllar boyunca Japonlar bir fetih savaşı yürütmediler, aktif olarak birbirleriyle didiştiler. Bunun, bu ulusun zihniyeti üzerinde bir etkisi oldu. Ancak yirminci yüzyılda Yükselen Güneş Ülkesi, Büyük İskender'den daha fazla toprak fethetti! Şimdi sıra Rusya'da. Ancak şimdi çarlık zamanları, büyük komünist parti kuralları ve dünyanın en gelişmiş ve mükemmel ekonomik ve politik sistemi değil!
  Ancak Vedmakova aniden başını salladı. Siyasi sistemde ve hükümet biçiminde de her şey yolunda değil! Örneğin halk, alternatif bir irade ifadesi sonucunda devlet başkanını seçmez ama olur ... Şunu söylemeliyim ki, ne yasa ne de anayasa, bir karargah oluşturulmasını ve olağanüstü hal ile yetkilendirilmesini sağlamadı. güçler. Ve yarı eğitimli papazın yetenekleri hakkında kişisel olarak büyük şüpheleri vardı! Beria'nın yanı sıra: son derece dar bir bakış açısına ve bilgililiğe sahip kurnaz ama yetersiz eğitimli bir kişi!
  Ama şimdi ön cephe daha da yakın, flaşlar görünüyor ve kükreme daha da güçlendi. Dili bulmanın zamanı geldi ve .... Vedmakova, sürünen Japonların bir müfrezesini fark etti. Şimdi dikkatlice kuyruğuna oturmanız gerekiyor. Çok hızlı bir bombardıman uçağı olan ve hızlı MiG'ye yetişmesi bile kolay olmayan Yu-188'e saldırmasıyla yaklaşık olarak aynı tarzda. Bu arada, kütükler genel olarak özellikle manevra kabiliyetine sahip değildir ve bu açıdan Focken-Wulf'lardan daha iyi değildir! İşte sipere yaklaşan samuraylar, bir petrol birikintisine doğru sürünen şahmerdanlara benziyorlar. Pek çok Japon var, burada dikkatli hareket etmeniz gerekiyor ... İşte Yükselen Güneş ülkesinin ordusunun kaptanı, namlu dağ sıçanı gibi. Bir şey çığlık atıyor, yumruklarını ve hançerini şiddetle sallıyor.
  Sabırla samurayın saldırmasını bekleyen Vedmakova, tüfek dipçiğiyle kafasının arkasına vurdu. Ancak darbeyi, "jap" hemen hendek atmayacak şekilde hesapladı. Ve sonra saldırmak için koşan Japonlara hafif makineli tüfekle ateş etti! bağırdı:
  - Savaşta kurnazlık bir gemideki yelken gibidir, ama sadece şişer, o değil!
  Erkek Oleg ve kız Margarita, Stalingrad'da kavga ediyor. Titanlar gibi bu şehirde duracaklar.
  Oleg Rybachenko on iki yaşında görünüyor. Oğlan da çıplak ayağıyla el bombası atıyor.
  Faşistleri fırlatıp atıyor ve diyor ki:
  - Büyük Anavatan'a şan!
  Margarita ayrıca iyi niyetli bir dönüş yapar. Nazileri biçer ve şarkı söyler:
  - Stalin'e ve komünizmin güneşine şeref!
  Oleg Rybachenko ateş ediyor ve ekliyor:
  - Kahramanlara şeref!
  Kız vuruyor, Nazileri biçiyor. Çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve gıcırdıyor:
  - Ve yüzyıllarca Anavatan'a şeref!
  Böylece erkek ve kız gerçekten ciddi bir şekilde ayrıldılar. Nazilere ateş ediyorlar ve el bombaları atıyorlar.
  Çocuğun çıplak ayağı katil bir hediye fırlatır. Deli bir öfkeyle çocuk diyor ki:
  - Herkese eziyet ediyoruz!
  Düşmanı vuran ve biçen Margarita ciyaklıyor:
  - Ve şeytanın samanlığı olacak!
  Ve kız çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi fırlatır. Bu, tüm birlikleri fiilen biçebilen savaşçıdır.
  Bir erkek ve bir kız Stalingrad'da kavga ediyor. Onlar gerçek kahramanlardır. Ve cesur ruhla dolu şövalyeler.
  Hitler, 1941 felaketinden sonra Rusların hiçbir şey öğrenmediği konusunda ne düşündü?
  Ve siktir git! Kızıl Ordu, "E" serisindeki canavarlarla yüzleşmeye hazır, devam etmelerine izin verin: doksan için E-75 ton ve yüz kırk için E-100 ton. Taygadan İngiliz Denizlerine kadar Kızıl Ordu en güçlüsüdür.
  Oğlan ve kız, Nazilerin onlardan bir balyozdan cam gibi alması için kavga ediyor.
  Çocuklar ölümsüzdür ve hiçbir şeyden korkmazlar. Bu faşistler onlar için ne? Tohumdaki sonraki tavşanlar!
  Oleg Rybachenko bir kükreme ile şarkı söyledi:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, seni keçi Hitler,
  Rusya kıçına neden tırmandın...
  Bizden özellikle bir kuruş olarak alacaksınız -
  Güçlü bir çocuğun yumruğuyla karşılaşacaksın!
  Ve sonra kaslı bir çocuk çıplak ayağıyla el bombası atıyor. Ve iki Alman tankı E-50 ve E-75 kafa kafaya çarpışır ve patlar.
  Oleg Rybachenko zevkle şöyle diyor:
  - Ben genç bir süper sınıf dövüşçüsüyüm!
  Ve yine çocuk sırayı veriyor.
  Ve sonra kız vuruyor. İsabetli ve sert vuruyor. Ve şarkı söylerken:
  - Bütün faşistleri ezeceğim ve Adolf'a yağ vereceğim!
  Ve kız yine tam bir yok oluş heyecanı içindedir. Herkes vuruyor ve vuruyor.
  Ve yine çıplak ayakla bir el bombası uçar. Faşistleri yener. Topa vurmaktan kuka gibi fırlar.
  Margaret şarkı söylüyor:
  - Güçlü bir darbe son derece iyi hedeflenmiştir,
  En havalı Povetkin ringe uçuyor!
  Ateş eden Oleg Rybachenko hemen onayladı:
  - Değerli bir Povetkin kopyası ve güçlü rakiplerden kaçmıyor!
  Bundan sonra çocuk yine çıplak ayağıyla bir el bombası fırlatır ve Nazileri parke taşı şişeleri gibi kırar.
  Ve Naziler ne kadar akıllıca çarpışırlar. Ne istiyorlardı? SSCB'ye tırmanmak gerekli değildi.
  Sadece Oleg Rybachenko sinirlendi. Amerika Birleşik Devletleri zaten Almanları serbest bıraktı ve Rusya onlar için suçu üstlenmeli.
  Çıplak ayağıyla yine el bombası atan çocuk şarkı söyledi:
  - Aptal Amerika'yı oynama,
  Şimdi bize Alaska'yı verin...
  Bu bizim iki kıyıdaki toprağımız -
  Ayının vahşi bir canavar olması boşuna değil!
  Ve Oleg Rybachenko yine sırayı verdi ... Nazileri biçti. Ve yine, çocuğun çıplak ayak parmakları el bombasını sıkar ve düşmana fırlatır. Onu farklı yönlere dağıtırlar.
  Oğlan kükredi:
  - Rusya'ya şeref!
  Margarita yine çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Çar II. Nicholas için!
  Oğlan kızı düzeltti:
  - Burada Stalin hüküm sürüyor, II. Nicholas değil!
  Margarita hemen kabul etti:
  Evet Stalin! Yamyamla kim barıştı!
  Ve kız yine çıplak ayağıyla harika bir hediye fırlattı.
  Oleg Rybachenko mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - SSCB'nin bir nefes alması gerekiyor! Üçüncü Reich bundan daha iyi faydalanmasına rağmen!
  Ve çocuklar tekrar ateş etmeye başladı ...
  Stalingrad yakınlarındaki ve Stalingrad'daki Almanlar korkunç bir cehenneme girdi.
  Ama gerçekten, neyle geldiysen, neyle ayrıldığındır.
  Daha doğrusu ölürler. Mücadele çok kanlı ve kutsaldır.
  Oleg Rybachenko, savaş sırasında insanların bazen çok saf olduğunu düşünüyor. Ya Stalin'den bir dahi yaparlar ya da genel olarak Lukashenka'yı yaparlar. Ancak yirmi birinci yüzyılın Beyaz Rusya'sı için, kolektif bir çiftçiden bir kişilik kültü çıkarmak oldukça aptalca. Akıllanmanın tam zamanı.
  Ve yeni, genç, ilerici bir lider seçin. Ve kum havuzundaki bir bebeğin zeka seviyesini göstermemek.
  Aşağıdaki anekdot, Lukashenka'yı en iyi şekilde karakterize eder:
  Beyaz Rusya'da her şey daha pahalı hale geldiğinde, en ucuz olan nedir?
  Başkan Lukashenko'ya söz veriyor!
  Ve neden?
  Çünkü hiçbir maliyeti yok!
  Hala böyle bir diktatöre oy veren Belaruslular için utanç verici. Ancak daha akıllı olmanın ve onların Avrupa halkı olduklarını göstermenin tam zamanı. Örneğin Rusya'da Putin en azından Kırım'ı ateş etmeden ilhak ederek kendisine saygı duymayı başardı.
  Ama bunun nedeni olağanüstü şansı. Putin'le iyi şanslar. Örneğin, İsrail Başbakanı'nın ziyareti sırasında eşiyle Kiev'de tatsız bir olay yaşanması şans eseri oldu. Evet, yine olağanüstü şansın bir tezahürü. Ama çok az gerçek getiri! Peki ya Çar Nicholas böyle olağanüstü bir şansa sahip olsaydı? Daha doğrusu, anladı, 1935'te Rusya dünyanın yarısına hakim olmuştu.
  Ve sırada ne var ... Çar Nicholas, 28 Mayıs 1935'te, tam doğum gününde, uzaya bir uçuş planladı. Rus bir kadın kozmonotun insanlık tarihindeki ilk uçuşu.
  Ve bu dünyada, SSCB hayatta kalmakla uğraşırken.
  Stalingrad'daki savaşlar, 1942'nin gerçek tarihiyle hemen hemen aynı. Ancak bu sefer düşman çok daha güçlü. Ve sömürge birlikleri ve teknolojik olarak nedeniyle miktar.
  Sovyet Rusya'nın gökyüzünde özellikle zordur. Nazilerin çok sayıda güçlü jet uçağı var. Ve nedense buna direnmek o kadar kolay değil.
  İşte Alman pilotlar Albina ve Alvina kendileri için fatura topluyorlar. Onlar bu alanda büyük uzmanlar.
  Örneğin bikinili bu tür Alman kızları çıplak bacakla nasıl durdurulur?
  Oleg Rybachenko bu kızları hissediyor.
  Çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası daha atar. Nazileri her yöne dağıtır ve şöyle der:
  - Rusya'nın büyük kalbi!
  Ve terminatör çocuk çok agresif bir ateştir. Her mermi hedefi vurur. Ve Araplar, siyahlar ve Kızılderililer saldırıyor. Büyük bir kalabalık geliyor.
  Dahi çocuk yine çıplak ayağıyla bir el bombası atar, iki büyük Alman tankını birbirine doğru iter ve havalanır:
  samuray kılıcı seninle
  Kalbin ve aklın temiz...
  Saldırıyı cesurca yönetir -
  Güzelliğin Yolu!
  Düşmana ateş eden Margarita, Nazileri bir bazukadan alıp ateş etti ve ciyakladı:
  - Olağanüstü güzellik!
  Ve savaşçı çıplak ayak parmaklarıyla çok yıkıcı bir ölüm hediyesi fırlattı. Rakipleri ezdi. Sonra yine, çıplak ayağının parmaklarıyla yine vahşi bir yıkım fırlattı. Ve iki faşist tank aldı ve çarpıştı. Kıvılcımlar ve duman bile düştü ve döküldü!
  Oleg haykırdı:
  - Aferin sonsuz kız!
  Margarita çıplak ayağıyla yeni bir öldürücü limon fırlattı ve ciyakladı:
  - Biz Samanyolu'ndaki ebedi çocuklarız!
  Terminatör çocuk başını salladı ve dövüşe kendisi devam etti. Her şey plana göre gidiyor. Daha doğrusu, normalken. Ve kendi bölgelerinde Naziler geçmeyecek.
  Yani Naziler, ne kadar denerlerse denesinler, ama gerçekte sadece kendi kanlarında boğulacaklar.
  Ve tankları hurda metale dönüşecek! Ve Rusya bayrağı gezegenin üzerinde parlayacak!
  Oleg Rybachenko büyük bir enerjiyle hareket ediyor. Çıplak ayakla el bombası atar ve şarkı söyler:
  - Her zaman mutlu olacağız
  Parlak bir rüya olacak ...
  Ve güzellik gelecek
  Yaygara gitmiş olacak!
  Dahi çocuk, Almanların akınına orantılı olarak öfkeyle artan bir faaliyetle hareket eder.
  Margarita ikinci numara olarak hareket eder. Ancak kızın çıplak ayakları giderek daha aktif bir şekilde el bombaları atıyor.
  Ve Naziler onun darbelerinin altına düşüyor.
  Oleg Rybachenko da ateş ediyor... Ama düşünceler sıçradı, şimdiki zamana dönün. Gerçekte olana.
  Aslında, Belaruslular Avrupa'daki en büyük beyin kütlesine sahip gibi görünüyorlar, ancak kendilerine tasma takılmasına izin veriyorlar, bireyin diktatörlüğünü tolere ediyorlar.
  Ve eğer başkan bir tür süpermen olsaydı! Ve böylece kolektif bir çiftçi ve hatta yasal bir babası olmadan. Ve onları yıllarca sürmelerine izin verin.
  Ayrıca ona oy veren dar görüşlü insanlar da var.
  Evet, Oleg Rybachenko'nun saçmalıkları bile vardı.
  söyle arkadaşlar ne kadar
  Baba Kolya için oylar...
  Oleg'i seçmenin zamanı geldi -
  Daha fazla para kazanmak için!
  Evet, elbette, değişikliklere ihtiyaç var ve mümkün olan en kısa sürede. Aslında, durgunluk kötü sonuçlarla doludur.
  Üstelik Lukashenko'nun kendisi de ne istediğini bilmiyor. Haklıdır, soldur. Bu kapitalizme gider, sonra sosyalizme gider. Ve iyi bir takımı yok. Ve kendine ait bir partisi ve ideolojisi yok. Bu, çok vasat ve konuşkan bir kişilik kültüdür. Stalin ve Lenin en azından ne istediklerini biliyorlardı! Ya bu diktatör? Sağcı mı solcu mu olduğunu bile bilmiyor!
  Hayır, bir ideoloji ve istikrarlı bir parti olmadan toplumda istikrar olmaz.
  Ve de ilerlemek!
  Stalin maalesef komünizmi bir korkuluğa çevirerek terör ve yıkımın da sembolü haline geldi.
  Optimal yönetişim işe yaramadı. Ve Brejnev'in altında delilik vardı - SSCB'nin böyle bir başkanı nasıl konulabilir? Ve Brejnev gençliğinde bir entelektüeli çekmedi, ancak yaşlılığında deliliğe düştü. Ve genel olarak, devlet başkanının iki kelimeyi bir kağıt parçası olmadan bağlayamaması utanç verici. Ve bunu nasıl yapacağınızı bilmelisiniz!
  Oleg Rybachenko çıplak ayağıyla ölümcül bir çifte el bombası attı ve şarkı söyledi:
  Ama hala yaşıyor
  Ama Brejnev'e göre yaşa!
  Ben aptalım, aptal, yapamam!
  Ve bir kar fırtınası sürmeyin!
  Margarita çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir paket fırlattı. Nazileri daldan sallanan elmalar gibi dağıttı.
  Kız şarkı söyledi:
  - Çiçek açan elma ağaçları
  Solovyov melodileri ...
  Sana geleceğim -
  Provalar olacak!
  Kız geniş ve göz kamaştırıcı bir şekilde gülümsedi. Dişleri inci gibi, çok parlak.
  Evet, bu çift harika.
  Oleg Rybachenko aldı ve şarkı söyledi:
  - Çelik yumruklarımız,
  Pençeler, dişler ve sivri dişler ...
  Gerçek bir dövüş istiyorlar!
  Ve yine terminatör çocuk çok isabetli ateş ediyor. Ve Nazilerden kanlı damlalar dökülüyor.
  Hayır, merhamet olmayacak. Düşmanlar boğulur.
  Bu arada Natashka ve ekibi Sohum'da savaşıyor.
  Naziler kıyıya saldırıyor. Mücadele, elbette, çok eşitsiz
  Ama kızlar. Neredeyse çıplak olduklarında, bu harika!
  Natasha çıplak ayağıyla bir el bombası attı, bir düzine faşisti biçti ve şarkı söyledi:
  - Dünyanın geleceği bizim,
  Biz Jedi gibi kızlarız!
  Zoya da çıplak ayağıyla bir el bombası fırlattı. Nazileri dağıttı ve kendinden emin bir şekilde ciyakladı:
  - Herkesi mezara gömebilecek olan benim!
  Aurora daha da ateş eder. Ayrıca vurduğu zaman artık bir sinek darbesi olmayan bir kız.
  Kızıl saçlı şeytan onu aldı ve vızıldadı:
  - Ben bir tilkinin rengiyim ve en güzelim!
  Ve yine onu çıplak ayağıyla alacak ve ölüm armağanını fırlatıp atacak! Bu gerçekten bir kız, ihtiyacın olan şey.
  Ve sonra bir patlama olarak Svetlana var! Ve sanki cehennemin her yerinden şeytanlar ona taşınmış gibi herkesi dağıtacak ve parçalayacak.
  Evet, buradaki kızlar elbette öyle bir diş sırıtışından ki herhangi bir çeneyi sorunsuz bir şekilde yıkacaklar.
  Ve gerekirse, o zaman başın yarısı!
  Natasha düşmana ateş eder ve kükredi:
  - O kadar sert bir savaşçıyım ki, bir boğa bile beni ezemez! kafasını kırarım!
  Zoya kendinden emin bir şekilde onayladı:
  - Boynuzları kıracağım!
  Ve kızın çıplak ayağı bir el bombası atar. Ve iki Nazi tankı hem alacak hem de çarpışacak.
  Ve sonra işte Aurora'nın nasıl vuracağı. Ayrıca çıplak ayakla ölümcül bir ayak fırlatacak.
  Ve kükreme:
  - Stalin'e şükürler olsun, daha akıllı olmasına izin verin!
  Aurora gerçekten kötü. İki cephede savaşmak nasıl bir şey? Aslında intihar anlamına gelir.
  Ve Stalin neden Rusya'yı buna getirdi?
  Kız yine çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm armağanı başlatacak ve ciyaklayacak:
  - Yeni liderin şerefine!
  Pekala, doğru! Stalin'in alnı bile düşük. Ve bu düşük zekanın bir işaretidir.
  Svetlana kendini vuruyor. Ve çıplak ayakla bir el bombası atar. Rakipleri dağıtır. Onları yok eder ve ciyaklar:
  - Rus tanrılarına şükürler olsun!
  Ve yine çıplak topuğuyla çok yıkıcı bir şey fırlatacak.
  Buradaki kızlar o kadar yetenekli ki Fritz onları almıyor.
  Dört kız çok büyük bir güç. Ve en önemlisi, aynı külot içindeler.
  Ve bu onlara muazzam bir savaşma yeteneği verir.
  Natasha yanıyor. Afrikalı savaşçılar, Hindular ve Araplar bile çığ altında hareket ediyor.
  Almanlar onları top yemi olarak kullanıyor. Acıma ve pişmanlık duymadan savaşlarda kullanmak. Ve tabii ki numarayı alıyorlar.
  Sohum zaten karadan kesilmiş durumda. Ve bu çok kötü. Yakında cephanemiz bitecek ve geri çekilmek zorunda kalacağız.
  Ancak kızlar hala pes etmek istemiyor. Zafer hayalleri kuruyorlar. Kuvvetler eşit olmasa bile. Ve Moskova kuşatıldı.
  Natasha bunun için endişeleniyor. Çıplak ayağıyla el bombası atıyor. Düşmanları kırar ve şarkı söyler:
  - Sermaye duracaksa!
  Zoya da patlayıcı paketi çıplak ayağıyla fırlattı ve ciyakladı:
  - Rusya'nın nehri kurumayacak!
  Ve düşmana tüm gövdelerden, ev yapımı geri tepmesiz bir acıyla fırlattı.
  Ve birkaç tankı kırdı ...
  Ancak yukarıdan saldırı uçakları baskı yapmaya başlar.
  Peki ya reaktiflerse?
  Aurora roketatarını ateşledi. Bir Alman arabasına çarptı. Düşmesini sağladı.
  Sonra kızıl saçlı canavar cıvıldadı:
  - Sınır tanımayan komünizm!
  Sonra Svetlana ateş etmeye başladı. Ve siyah savaşçıları biçti. Ve sonra çıplak ayak gibi bir limon fırlatacak.
  Ve kükreme:
  - Yeni tanrılara şeref!
  Natasha düşmana ateş etti ve ciyakladı:
  - Rus tanrıları!
  Ve çıplak ayağının fırlatılmasıyla uçak patlar.
  Bunlar terminatör kızları. Zaten savaşıyorlarsa, kimse onlarla baş edemez.
  Zoya ayrıca düşmana herhangi bir gücü öldüren bir şey fırlatır. Ve düşmanı yok eden bir şey. Ve savaşçı dişlerini göstererek ciyaklıyor:
  - Tabuttaki uçaklar!
  Ve çıplak parmaklar yine ölüm armağanını atar.
  Ve sonra Aurora, düşmana bir limon fırlatacak. Al ve kükre:
  - Gelecek bizim!
  Svetlana dişlerini gösterdi ve şöyle dedi:
  - Komünizm ve yeni başarılar için!
  Ve yine çıplak ayağıyla nasıl el bombası attığı. Ve herkesi öldürecek. Hepsi değilse de, kesin olarak bazıları.
  Naziler sürahiye tırmandı. Ve bu onların sorunu. Burada Jagdtigr kundağı motorlu silahı görebilirsiniz. Modası geçmiş bir araba, ama çok öldürücü. Öncü bir çocuk ona doğru sürünerek gelir. Ve bir mayın kayar.
  Ve kendinden tahrikli silah önemsiz bir şekilde patlar.
  Oğlan dilini çıkarıyor ve şarkı söylüyor:
  - Anavatan için içelim, Stalin için içelim!
  İçelim ve tekrar içelim!
  Biz öncüler Hitler'i öldüreceğiz!
  Faşistler anladı. Kızıl Ordu için zor olsa da. Grozni şehri Naziler tarafından kuşatıldı, ancak Naziler hala içinde savaşıyorlar. Burada kızlar birinci sınıftır.
  İşte Tamara dövüşüyor. O bir mayo ve yalınayak. Ve hava sıcak ve kız çok hünerli. Güzellik yanıyor. Nazilere çıplak ayakla, patlayıcı paketleri fırlatıyor ve şarkı söylüyor:
  - Hitler yakında tabuta çivi çakacak,
  Yanan bir örümcek gibi olacak ...
  Şeytanlar yeraltı dünyasında işkence edecek -
  Şeytan'a tapanlar!
  Ve yine güzelin çıplak topuğundan çok ölümcül bir limon uçar ve Nazileri yerle bir eder.
  Mary gülerek diyor ki:
  - El bombaları öldürecek!
  Ve Tamara'nın omzuna bir tokat atar. İki kız kavga ediyor ve tepede kurşunlarla delinmiş bir Kızıl Bayrak var.
  Kızlar yalınayak ve neredeyse çıplaklar, ancak Sovyet şehirlerini teslim etmeye niyetli değiller.
  Maria neşeli bir şarkı söyledi. Aynı zamanda acımasız ve öldürücü bir ateşe öncülük etti;
   Birçok büyük insan var,
  Yaptıkları yüzyıllarca yaşayan, Birçok büyük isim var, Ölümsüz denilen.
  
  Pek çok masal kahramanı, destanların melodisini korudu, ancak tüm kahramanların en basiti ve hepimiz için sevgili - bir.
  
  Çocukluğunu dağların arasında geçirdi, Kuşların uçuşunu izledi, Dağlardan miras kaldı Kartal kanatlarının güzelliğini.
  
  Onun adı, bir gök gürültüsüyle, Okyanusları süpürdü, Tüm ülkelerin proleterlerine yakın ve tanıdık geldi.
  
  Çin anakarasında, Tüm kalplerin sevgilisi, Bu isim Fanzam'ı - barışı, sonu - saraylara müjdeliyor.
  
  Stalin, mutluluğun bayrağı, insanlığın şafağıdır! Sevgili Stalin çok, çok uzun yıllar yaşasın!
  Kızlar iyi şarkı söylediler. Maria, Tamara'ya hem Veronica hem de Victoria katıldı.
  Dört güzel de kuşatılmış ama nasıl savaşıyorlar.
  Burada Maria çıplak ayağıyla bir el bombası atar ve bir Alman saldırı uçağını düşürür. Ve güzellik ciyaklıyor:
  - Partimize şeref!
  Veronica ayrıca çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi gönderir ve HE-162 vurulur. Ve savaşçı kükredi:
  - Zaferden daha yüksek olan zafer!
  . BÖLÜM 6
  Victoria, rakiplere ateş ediyor ve ateş ediyor, sırıtıyor:
  - Komünizmin gelecekteki genişlikleri için!
  Ve dört güzel, neredeyse çıplak ve yalınayak gülüyor.
  Onlar en yüksek mertebeden kartal kızlar.
  Mirabela ve Anastasia gökyüzünde savaşıyorlar. Nazilerin de beynini yıkıyorlar.
  Mirabela gülümseyerek tweet atıyor:
  Dünyadaki her şey iyi olacak
  Vatanını tutkuyla sev!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla, sanki limon atıyormuş gibi açık pencereden. Ve faşistlere tokat atın. Düşen başka bir araba düşüyor.
  İşin püf noktası bu - oraya gitmelisin.
  Anastasia gülerek diyor ki:
  - Lenin seni övebilirdi!
  Mirabela, bir patlamada birkaç Alman arabasını düşürdü ve şunu fark etti:
  - Hiç şüphesiz Stalin de!
  Anastasia üç Nazi uçağını kesti ve şunları doğruladı:
  - Şüphesiz!
  Kızlar çok havalı. Ve en önemlisi güzel. Sıcak ve aynı zamanda soğuk hesaplardır.
  Başka bir uçağı düşüren Mirabela şunu fark etti:
  Dünyada her şey görecelidir...
  Anastasia kıkırdadı ve öfkeyle mırıldandı:
  - Ekstra felsefe yok!
  Ayrıca pencereyi açtı ve çıplak ayağıyla bir el bombası attı. Bu sefer ME-262 patladı.
  Mirabella onaylayarak başını salladı.
  - Harika iş çıkardın!
  Anastasia dişlerini göstererek ekledi:
  - Yapacağını yaptı!
  Ve her iki savaşçı da kahkahayı patlatacak. Ve birbirinize göz kırpın.
  Evet, kahramanlık etkileyici.
  1946 yazında, şehrin dışında Volga'da şiddetli çatışmalar yaşandı. Yüzbaşı Alena Ogurtsova komutasındaki kadın keskin nişancı taburu, Volodarsky Caddesi'ndeki harabelerde savunma pozisyonu aldı. El bombalarıyla bağlanmış makineli tüfekli ve tüfekli kızlar harabelerin arkasına saklandı.
  Alena, çıplak vücudunun üzerinde benekli bir tunik, kısa pantolon ve yalınayak. Güçlü kalçaları, ince belli, yarım kutunun altında kısa saç kesimi olan güzel ve kıvrımlı bir kız. Yüz çok anlamlı, erkeksi bir çene, birbirinden tamamen ayrılmış mavi gözler. Açık kumral saçlar griye dönmüş tozlu, yüksek göğüslü, sert bakışlı. Yüzbaşı Alena iki yılı aşkın süredir savaşıyor ve gençliğine rağmen çok şey görmüş. Kızın bacakları kesikler ve morluklarla kaplı. Bir kız, çıplak ayakla hareket etmek için kaba ve hantal çizmelerden daha çeviktir.
  Çıplak taban, toprağın en ufak titreşimini hisseder, bir madenin yakınlığı konusunda uyarır ve toprak ananın kendisi dayanıklılık katar. Bir yandan kızın ayakları sertleşti ve sıcak metalden veya harabelerin keskin molozlarından korkmuyorlardı, ancak diğer yandan hassasiyetlerini ve esnekliklerini kaybetmediler, kükreme hareketiyle uyarıda bulundular . tanklar.
  Sevgili Alenka elinde patlama paketi olan bir el bombası tutuyor. Sokakları makineli tüfeklerle sulayarak zorlu Alman tankı "Lion" a sürünmek gerekiyor.
  Mary onun yanında sürünür. Ayrıca yalınayak, bu nedenle taburdaki tüm kızlar komutanlarını taklit ederek botlardan çıktılar. Kız dört ayak üzerinde emeklediğinde tozlu tabanları keskinleşiyor. Maria'nın sarı saçları dağınık ve uzun... Biraz kıvırcık. Kızın kendisi ince, ince, boyu küçük. Hatta dar omuzları ve görünüşte büyük kafası olan bir kızla karıştırılabilir.
  Ama Mary zaten çok şey deneyimledi. Hem acımasız işkencelerden sağ kurtulan faşist esareti hem de anlaşılmaz bir mucize eseri kaçmayı başardığı mayınları ziyaret etmeyi başardı. Ama çocuksu, narin yüzüne bakınca topuklarına lastik sopalarla dövüldüğünü, vücudundan akım geçtiğini asla söyleyemezsiniz.
  Maria ateş ediyor... Üçüncü Reich'ın bir askeri, bu durumda bir Arap, ağzı kum ve molozları kaldırarak düşerek ölür.
  Alyonka bir çöp yığınının altına bir sürü el bombası atıyor. Şimdi doksan tonluk bir "Aslan" burada sürünecek ve onu havaya uçuracak. Kızın mavi gözleri, güneş yanığı ve tozdan esmer yüzünde safir gibi parlıyor.
  Deneyimler, iyi korunan bir tankın artık konum değiştireceğini gösteriyor. "Aslan" 100 mm yan zırha sahiptir ve hatta açılıdır. Otuz dörtler onu aşamaz, sadece ağır Keveşlerin şansı vardır. Ama tırtıllar hedeftir. Asıl mesele, arabayı hareket kabiliyetinden mahrum etmektir ...
  Anyuta hafif makineli tüfekle ateş eder... Hangi milletten olduğu bilinmeyen bir asker yere düşer. Doğu Yarımküre'nin çoğunu fetheden Almanlar, Aryan kanına değer veriyor ve sömürge birliklerini savaşa atıyor: Araplar, Afrikalılar, Hintliler, çeşitli Asyalılar ve Avrupalılar. Beşikten beri Bolşevik Rusya'dan nefret etmeye alışmış Polonyalıların sayısı da arttı. Ukraynalı milliyetçiler, Don Kazakları, Çeçenler ve tüm Kafkas Kağanlığı burada savaşıyor. Hitler bütün bir enternasyonal yetiştirdi.
  Pek çok düşman...
  Anyuta, makineli tüfek ateşinden ustaca kaçar. Kurşun neredeyse yarılıyordu, tozdan kararmıştı, yuvarlak, kız gibi bir topuktu. Güzel kaptan, büyük kalibreli bir hediyenin ne kadar yakından uçtuğunu görünce gıdıklandı. Kız, fısıldayarak haç çıkardı:
  Bir mermi bile bizi durduramayacak!
  Maria karşılık veriyor... Başka bir kız olan Alla, çok kızıl saçlı, ortalamanın üzerinde ve yetersiz tayınlarına rağmen kaslı. Ayrıca çok güzel bir kız, gösterişli kalçaları, yukarı kaldırılmış bir beli, kadınsı olmayan geniş omuzları ve yüksek göğüsleri var.
  Alla sadece şortuyla dövüşüyor, tunik paramparça oluyor ve toza dönüşüyor ve Volga boyunca yeni üniformalar teslim edilmiyor. Tanrı, bitkin Sovyet birlikleri için daha fazla cephane ve bir damla yiyecek aktarmayı yasakladı.
  Yani Alla neredeyse çıplak, bacakları, özellikle dizleri çizilmiş. Sağ ayağın tabanına şarapnel parçası isabet etti ve acıyor, yürümekte zorlanıyor.
  Kızıl saçlı, tozlu, neredeyse çıplak Alla güzel ama aynı zamanda sert yüzünü buruşturuyor. Ateş eden kız diyor ki:
  - Tanrı, Moskova ve Stalin üstümüzde!
  Ve saldıran Nazilerin önünü kesiyor, geri çekilmek için zar zor zamanı oluyor.
  Harabeler ve dar sokaklar, zorlu Alman tanklarının geri dönmesini zorlaştırıyor. İşte neredeyse iki yüz ton "Fare" ve hiç geçemiyorlar ...
  Anyuta'nın beklediği gibi, "Lev" biraz sürdü ve kendini bir çöp yığınına gömdü. Bir patlama oldu. Tırtıl patladı, birkaç hasarlı silindir uçtu.
  Yaralı tank durdu ve namlusundan bir mermi fırladı...
  Uzakta bir yerlerde harabeleri bırakarak gürledi. Anyuta bir yılan gibi tısladı:
  - Bu benim hesabım! bir hesap açtı...
  Kız kaptan yine sürünerek uzaklaşmak zorunda kalır. Almanlar ve uyduları teknik üstünlüklerini molozda kullanamazlar. İnatçı Hitler'in hatası nedeniyle, Üçüncü Reich'ın orduları oldukça büyük ve iyi tahkim edilmiş bir şehirde konumsal savaşlara saplandı.
  Maria bir el bombası atar. Onları devrilen Almanlar veya Araplar üzerinde takla atmaya zorlamak. Nazi militanlarından biri elini koparır ve üzerine pusulalı bir İngiliz saati asar.
  Meryem gülümseyerek der ki:
  - Pusulanın size gösterdiği şey - cehenneme giden yol!
  Ve güzel bir kız, tozlu topuğundaki yapışmış seramik parçasını silkeliyor.
  Alla da sıkı, dolgun göğüsleriyle tozu silkiyor. Meme uçları kir ve kaşıntıdan neredeyse siyahtır. Ve yıkamayı dene. Alman hafif makineli tüfekleri karalama yaparken yine kazmanız gerekiyor. Ve plastunski bir şekilde sürün.
  Kız taburu, bombardıman olmasına rağmen mevzilerini koruyor. Ve ağır mermileri yırtıyorlar ve gökten bombalar düşüyor ... Ama hiçbir şey Sovyet kahramanlarının cesaretini kıramaz.
  Burada Anyuta, Panter'in sürünerek geçtiğini görür. Eh, bu tank artık o kadar korkutucu değil.
  Kenara yumruk atabilirsin. Kız hapşırdı, zarif ağzına tırmanan tozu tükürdü. Eline bir patlama paketi ile ağırlıklandırılmış bir el bombası aldı. Fark edilmeden gizlice girmelisin. Ama etrafta çok fazla duman var.
  Anyuta çıplak ayak parmakları ve dirsekleriyle kanalizasyona yaslanarak sürünmeye başladı. Fareyi takip eden bir kedi gibiydi. Kız, savaşı, Wehrmacht'ın SSCB'nin genişliğini haince işgal ettiği kırk birinci yılın o korkunç yazından hatırladı. Ne kız, ne de kız korkmuş muydu? İlk başta evet ama sonra alışıyorsun. Ve zaten sürekli mermi patlamalarını sıradan bir ses olarak algılıyorsunuz.
  Ve şimdi çok yakından patladı. Kız karnına bir tokat attı. Parçalar, bir yabani arı sürüsü gibi yukarıdan fırlar. Anyuta çatlamış dudaklarla fısıldıyor:
  - Adalet adına Tanrım!
  Kız emeklemesini hızlandırır ve patlayıcı paketi takılı bir el bombası fırlatır. Şimdiki zaman bir yay çiziyor. Bir patlama duyulur, Panther'in daha ince yan zırhı kendini ödünç verir. Alman tankı yanmaya başlar, savaş kiti patlar.
  Anyuta gülümseyerek fısıldar:
  Teşekkürler Rab İsa! Sadece sana inanıyorum! Sana yalnız dua ediyorum!
  Panteri kırar. Yırtılmış, uzun bir sandık molozun içine gömülmüş. Yan zırhtan ayrılan ön zırh bir kepçeyi andırıyor.
  Tozdan ve güneş yanığından kahverengileşmiş gözleri peygamberçiçekleriyle parıldayan Anyuta şöyle diyor:
  - Düşman ne kadar çok meşe ağacına sahip olursa, savunmamız o kadar güçlü olur!
  Alla siyah külotu ve çıplak, tozlu, güçlü vücuduyla çok seksi. Kız çok akıllı. Çıplak ayak parmaklarıyla cam parçaları fırlatabilir.
  Şimdi zarif, tozla kaplı bacağıyla keskin bir nesne fırlattı. Ve bir faşistin tam boğazına saplandı. Güzel Alla gevezelik etti:
  - Ve ben bir seks sembolüyüm ve ölümün sembolü!
  Kız, ardından tekrar sürünerek ateş etti. Anyuta da yangını yönetti.
  Faşisti deviren güzel kaptan cıvıldadı:
  - Hayat bir zincirdir ve içindeki küçük şeyler halkalardır...
  Maria ateş etti, Fritz'in kafasını kesti ve ekledi:
  - Linke önem vermemek elde değil!
  Anyuta, yine isabetli bir şekilde ateş ederek gakladı:
  - Ama önemsiz şeylerde döngüye giremezsin ...
  Maria ateş ediyormuş gibi ekledi:
  Aksi takdirde zincir sizi sarar!
  Yine çok güzel olan başka bir kız olan Matrena, öncü Seryozhka ile birlikte bir tel üzerinde bir maden hazırladı. İkisi onu itti... Sinsi sümük, "Tiger"-2'nin tırtılına girdi. Ve bu uzun namlulu Alman arabası nasıl patlayacak.
  Sarışın çocuk Sergei haykırdı:
  - Bizim Rusya'mız, bir kovanız var!
  Ve düşen çatıdan parıldayan, siyah, yere eğilmiş topukla zıplamak için zar zor zamanı oldu.
  Matryona çocuğun boynunu okşadı ve şöyle dedi:
  - Çok akıllısın!
  Öncü cepheye gitti ve kadın taburuna katıldı. Çocuk da çok yaratıcı. Örneğin faşist saldırı uçaklarını düşürmek için uçaklar yaptı. Focke-Wulf'lar veya TA-152'ler yükseldiğinde, inanılmaz derecede sağır edici bir kükreme duyulur.
  Almanlar, bir Wagner senfonisi eşliğinde saldırıyor. Ne kadar görkemli bir melodi.
  Matryona sıkıntıyla şöyle diyor:
  - Hala bizi korkutmaya çalışıyorlar!
  Öncü çocuk acıklı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Rus savaşçı ölümden korkmaz,
  Ölüm bizi yıldızlı gökyüzünün altına götürmeyecek!
  Kutsal Rus için çok savaşacak,
  Güçlü makineli tüfeği doldurdum!
  Geniş kalçaları ve omuzları olan uzun boylu, kaslı bir kız olan Matryona, tipik bir köylü kadınıdır. Çatışma sırasında giysiler paçavralara ayrıldı, güçlü bacaklar çıplak, saçlar iki örgü halinde örüldü ve yoğun bir şekilde tozlandı.
  Seryozhka sadece on bir yaşında, yetersiz beslenme nedeniyle zayıf, çizik ve kirli bir çocuk, sadece şort giyiyor. Çocuğun doğal olarak beyaz olan saçları griye döndü ve kaburgaları ince, bronz ve kirli derisinin arasından görünüyor. Bacaklar korkunç bir şekilde yere serildi ve yanıklarda, morluklarda, kabarcıklarla. Doğru, kader çocuğu ciddi yaralanmalardan korudu.
  Matryona, kız hiç şişman olmasa da, kemiklerinde güçlü, eğitimli et olmasına rağmen, geçmişine göre büyük ve şişman görünüyor. Üstelik açlık, iri ve iri vücudunu hiç etkilemiyor gibiydi.
  Kız ağır bir tanksavar tüfeğiyle ateş ediyor. Alman arabaları alnından delinmez ama pistlerde bir şans var.
  Ve alt takıma ağır bir patlayıcı alan iri "Aslan", çok sigara içen biri gibi dumanı üflemeye başladı.
  Seryozhka kötü niyetle şarkı söyledi:
  - Kokulu Fritz hiç düşünmeden girişte bir sigara yaktı! Tabii ki, başı büyük belaya girdi!
  Kaslı, bronzlaşmış baldırlarını sergileyen Matryona, çıplak, güzel ayaklarıyla bir step dansı yaptı. Kız şarkı söyledi:
  - Kutsal Rus yüzleri simgeden titriyor ... Tanrı, en az bin Fritz'i ıslatmanızı yasakladı! Ve biri faşistlerden daha fazla vızıldarsa, inan bana kimse seni bunun için mahkum etmeyecek!
  Sonra tanksavar tüfeğini yeniden doldurdu ve tekrar ateş etti. Alman taşıyıcı yeniden duman çıkardı.
  Kız taburu, Fritz'e önemli hasar verdi. Ama aynı zamanda kayıplar da yaşadı. Burada bir kız ikiye bölündü ve yüzü toza rağmen solgunlaştı.
  Stalingrad'ın çoğu zaten Naziler tarafından ele geçirildi, ancak şehrin geri kalanı pes etmek ve teslim olmak istemiyor.
  Bu arada Anyuta, "Kaplan" ı kırmaya çalışıyor. Güçlü bir Alman arabası, yandan bir el bombası aldı ama teslim olmadı. Bir top ateşlemek için döner. Kız, şimdiki zamanın saldığı patlama dalgası tarafından ezilmemek için yere ve molozlara kazmak zorundadır.
  Anyuta usulca fısıldıyor:
  - Anne, baba, üzgünüm!
  Maria, Tiger'a alnında patlayan bir el bombası attı. Kız tısladı:
  - Kışın ilkbaharda ışık öğretiminin olduğu gerçeği hakkında ... İstisnasız tekrar ediyorum, Hitler bir veba piç!
  Alla, Nazilerin gözünü kırparak üzerlerine su dökerek gergin bir şekilde:
  - Tabutta şimdi Führer'i gördüm! Ve zavallı adamın tam gözüne tekme attı!
  Kızıl saçlı kız, çıplak parmaklarıyla tanka bir el bombası fırlattı. Namluya çarptı ... Bunu bir patlama izledi ve "Kaplan" ın ağzı ezildi.
  Korkak Alman onu aldı ve geri çekildi.
  Anyuta burun deliklerinden homurdandı:
  - Bizimki, seninki boyun eğmeyecek!
  Maria bir Hitler paralı askerini kurşunla kesti ve şarkı söyledi:
  - Ve kötü adam şaka yapmıyor! Eller ve ayaklar, Rus iplerini büküyor! Dişlerini tam kalbine batırıyor ... Anavatanı dibine kadar içiyor!
  Anyuta kıkırdadı, havladı:
  - Führer çılgınca bağırıyor, kendini yırtıyor!
  Ateş eden Maria ekledi:
  - Ölüm nefesleri, sırıtışlar!
  Daha da tehlikeli bir "Shtumrtiger" ortaya çıktı. Tüm binaları ve sığınakları yok eder. Üstelik Sovyet birliklerinin mevzilerine de yaklaşmıyor. Araba, Alman makineli nişancılar tarafından koruma altında tutuluyor.
  Anyuta, Fritz'in pozisyonlarına yaklaşmanın gerçekçi olmadığını görüyor. Ama gökyüzünde Focke-Wulfs. Bu makinelerden biri Sovyet mevzilerine daha yakın uçuyor. Kızlar ona ateş açar.
  Alla bir el bombası atar ve öfkeyle şöyle der:
  - Derin ölümde - bağışlama yoktur!
  Bundan sonra kız makineli tüfekten bir dönüş yapar. Hızlı bir şekilde geri döner. Küçük bir tareti ve daha alçak silueti olan nispeten yeni bir Alman tankı "Panther" -2 hızla yukarı çıkıyor.
  Birkaç kız Alman arabasına el bombası atıyor. Hediyeleri aldıktan sonra donar ve geri dönemez.
  Alla ıslık çaldı, tısladı:
  - Bu yeni bir saldırı! Ağzını yırtacağız!
  Panther-2 hırladı ve daha güçlü silahını ateşledi.
  Ateş sütunu havayı böldü ve anında atmosferi ısıtıp elektrolize etti.
  Alla kıkırdadı, mermiler yarı çıplak kızın yanından geçti. Utanmaz kızıl saçlı kalçasını salladı ve şöyle dedi:
  - Ve Newton düşmanları yendi, boyunduruğu tahttan attı! Fritz, Newton yasasını ilan etti!
  Ateş dilleri göğü yalar gibi göründüğünde ve mor, turuncu ve kırmızı kıvılcımlar çıtırdadığında, Stalingrad'ın tamamı yangınlarla kaplanmıştı! Ve her kıvılcım cehennem kalesinden kaçan bir hayalet gibidir.
  Bir Alman savaşçısını deviren Anyuta mavi gözlerini parlattı ve şarkı söyledi:
  - Ne sızlanıyorsun kötü yaşlı kadın? İnan bana, sadece bir psikiyatri hastanesi senin için ağlıyor!
  Maria, Nazilere ateş ederek bir ilahi söyledi:
  - Çimlere uzanıp Fritz'in kafasına vurmak ne güzel! Führer için bir lapa hazırlayın ve makineli tüfekle mermi gönderin!
  Kız çılgınca kıkırdadı ve karnından sırtına doğru yuvarlandı. Ayaklı bir bisiklet yaptım. Bir el bombası uçtu. Karnının altına şarapnel alan uçan Focke-Wulf, hızla yükseldi. Keskin parçaların onu yaraladığı görülüyor. Faşist yaratık alev aldı ve kırık kanat parçalarını kaybetmeye başladı.
  Anyuta, Fokke'nin nasıl irtifa kaybettiğini görünce gakladı:
  - Bu bir semafor! Gemide bir balta asılı!
  Alman uçağı patladı ve enkazı gökyüzünün tüm uzak köşelerine saçtı. Ve faşist as nereye gitti? Son dönüşümü yaptım. Cellat kül oldu, pilot değil!
  Maria hapşırdı, etrafa toz saçtı ve şöyle dedi:
  - Olmak ya da olmamak? Bu bir soru değil!
  Alla ayağıyla tekrar bir cam parçası fırlattı, öyle ki göze çarptığında, başın arkasından Fritz'e çıktı:
  - Ben bir tank donanmasıyım! Ve tedavi edilmen gerekiyor!
  Almanlar ve uyduları önlerine el bombaları atarak ilerlemeye çalıştı. Kızlara karşı bu tür taktikler işe yaramadı. Burada Seryozhka bir mancınık yerleştirdi ve bunun yanıt olarak düşmana nasıl çarptığını.
  Öncü çocuk haykırdı:
  - Noel Baba, Hitler'in ağzını yırtıyor!
  Nazilerin kalabalığını delip geçen mancınık saldırısı onları dağıttı ve aynı zamanda havada yuvarlandı. Fritz düştü ve duvarların molozlarına çarptı.
  Dengesini kaybeden "Tiger" -2 tankı "Aslan" ile çarpıştı. Oh, Leva, müthiş adın nerede?
  Anyuta gülümsedi ve cevap verdi:
  - Aferin Seryozhka!
  Oğlan agresif bir şekilde homurdandı.
  - Pioneer her zaman hazır!
  Kaptan kız yine çivi çakmaya başladı. Ve Matryona, Seryozhka'nın dar ayağını gıdıkladı, ne kadar sert! Çocuğun ateşlerin arasından koşmaktan korkmamasına şaşmamalı.
  Mary bir ilahide şöyle dedi:
  - Gençlik iyidir - yaşlılık kötüdür!
  Alla, bu neşeli kızıl, kabul etti:
  Yaşlılıktan daha kötü bir şey yok! Bu gerçekten olabilecek en iğrenç durum!
  Ve kız bir darbe ile bir sıçrama yaptı. Bir an için iğrenç büyükanneleri hayal etti. Hayır, yaşlı bir kadınla bir kızı karşılaştırmayın. Ve ince vücutlarda ne güzellik.
  Allah onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Bir kervanda yıldan yıla akıp giden,
  Yaşlı bir kadın havana kına sürüyor...
  Peki ya benim ince figürüm,
  Gençliğin nasıl gittiğini anlamıyorum!
  Anyuta gözlerini parlattı, kasıklarına bir darbe indirerek Alman'ı yere serdi ve şunları söyledi:
  - HAYIR! Yine de savaşta böyle bir çekicilik var - sonsuza kadar genç kalmak! Her zaman sarhoş!
  Matryona mancınığa yeni bir yük koydu. Bu iyi bir harç gibi bir şey. Kız tısladı:
  - Geçme ama geç!
  Seryozhka ince ama çevik ayağını sürüdü ve havladı:
  - Fritz surat!
  Ve bir el bombası, bir patlama paketiyle birlikte, tüm hızıyla Nazilerin mevzilerine uçtu.
  Evet, Stalingrad onlara verilmedi. Haziran ayının sonundan bu yana üçüncü aydır saldırı devam ediyor, ancak şehir her şeyi alamadı. Cephenin diğer sektörlerinde Naziler başarı elde etti, ancak bunda değil.
  Anyuta tabancasını ateşledi ve homurdandı:
  - Her şey imkansız, mümkün oluyor... Evreni çok karmaşık hale getirmeye gerek yok!
  Ve bir motosikletin benzin deposuna çarptı. Makine patladı ve ateşli kasırgalar dumanlı manzarayı aydınlattı. Ve Alman, ateşli bir pençe tarafından parçalandı.
  Kız kaptan bağırdı:
  - Kötüyü öldürmeyi seviyorum! Ve bu en yüksek iyi!
  Maria, Almanları bir patlama ile yere serdi ve tısladı:
  - Kirpi oynayalım!
  Alla daha doğrusu ateş açtı. Mızraklı molozların üzerinde birkaç siyah yatıyordu:
  - Düşmanı öldür! - Kız fısıldadı.
  Maria şakacı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Hitler'i rujla, Mainstein'ı saç spreyi ile boyadıktan sonra, seni prensesin esaretine sürükleyeceğim, sadık köpek seni kemirecek!
  Anyuta ateş ederek tısladı:
  - Hadi akşam Adolf, as kendini ... Kafanı kandırmayı bırak! Hadi, akşam bir gyrfalcon gibi uçun - Nazileri sert bir şekilde yenmek için!
  Maria öfkeyle, fırtına askerinin kafasından miğferi düşürerek şunları söyledi:
  - Yapabiliriz! Ve yapacağız!
  "Lenin" taburundan kızlar, yabancı birliklerin ilerlemesini durdurdu. Fritz ilerledi, kelimenin tam anlamıyla cesetleri uzaya fırlattı. Umutların bağlandığı "Lev" tankı da yardımcı olmadı. İşte makinenin 150 mm'lik bir topa sahip bir modifikasyonu.
  Alla, çıplak meme ucuna yapışmış bir taşı yere düşürür. Kızın çok güzel ve dolgun göğüsleri var. Kız ayağıyla el bombası atıyor. Bacak koldan daha güçlüdür ve atış daha ileri gider.
  "Aslan" tırtılda bir boşluk aldı ve durdu. Güçlü ağzından vuruldu. Gümbürtü ve çöküş.
  Allah tükürerek şöyle buyurur:
  - Rus savaşçı acı içinde inlemez!
  Ve kız tekrar ateş ediyor. Ve bunu son derece iyi yapıyor. Kuleden sarkan faşist geriye düşüyor.
  Kızıl saçlı, neredeyse çıplak bir kız diyor ki:
  - Boşuna düşman, Rusları kırmayı başardığına inanıyor! Kim cüret eder, savaşta saldırır, düşmanları şiddetle yeneriz!
  Ve Alla, çok kabarttığı basının kaslarını yuvarlar.
  Ah, kızlar ne kadar güzel! Hiçbirinin ölmesini istemiyorum.
  Ekaterina koştu... Kabarık, beyaz saçlı çok güzel bir kız. Bir şekilde kirlenmemeleri için onlara bir tür iksir sürmeyi başarır.
  Kız çok güzel, Venüs figürüyle, sadece daha tonlu ve kabartmalı. Üzerindeki kıyafetler, sadece bir sütyen ve külot. Diğer her şey zaten parçalanmış durumda. Ama bacaklar ne kadar zarif! Bu bir kız değil, bir mükemmellik mührü, bir güzellik tacı.
  Bir sincap gibi özel bir şekilde hareket ediyor. Çıplak ayak ve titreme ve topuklar şaşırtıcı bir şekilde temiz kalır. Ekaterina ateş eder ve faşist göğsünde ülser olur.
  Kız diyor ki:
  - Vatana sadakat en yüce sözdür!
  Allah gülerek dedi ki:
  - Sütyenini çıkar ve benim gibi şortla kal!
  Catherine başını olumsuz anlamda salladı.
  - Bu uygun değil!
  Alla kalçalarını salladı, uygun bir şekilde ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Komsomol üyesi bir şey olağandışı hale geldi! Böyle çıplak dolaşmak çok ayıp!
  Catherine kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Neden Fritz'e neşe getirelim, güzelliğimize bakın!
  Allah kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - Güzelliğimiz ölümcül!
  Katya kıkırdadı ve TA-200'e ateş etti. Nazi arabası alev aldı. Ve güzel sarışın havladı:
  - Kötülüğe ölüm!
  Allah kıkırdadı.
  - Ve hayat güzel!
  Almanın düştüğünü gören Ekaterina homurdandı:
  - Bu en yüksek değerdir! Nazileri kazandığınızı düşünmeyin!
  Allah şarkı söyleyecek:
  - Zaferi bekliyorum! Zafer bekliyor... Prangaları kırmaya can atanları! Zaferi bekliyorum! Zaferi bekliyorum! Nazileri yenebileceğiz!
  Güzel bir kız ve çıplak göğüsleri titriyor. Ateşin yoğunlaştırdığı sıcakta çıplak bir gövde ile iyi.
  Anyuta şimdi çok daha kararlı görünüyordu. Hafif makineli tüfekle Fritz'e ateş etti ve havladı:
  - Seni hadım edeceğim!
  Ve gerçekten de Naziler ölümcül hediyeler ve tabutlar aldı! Ve kız onlara bir figür gösterdi, hadi çıplak ayak yapalım. Ve bir bülbül hırsızı gibi ıslık çaldı. Ve alt ekstremitelerin parmaklarından.
  Kız kaptan çok akıllı. Ve pırıl pırıl. Ve hiç de acımasız değil. O da bazen ölen babaları için ağlayacak çocukları olabilecek düşman askerleri için üzülür.
  Ancak Anyuta, bu tür düşünceleri kendisinden uzaklaştırır, kişi onlardan gözyaşlarına boğulmak ister. Ancak Almanları soymak ve öldürmek için gelenler Ruslar değildi. Hayır, bunlar Almanlar ve dünyanın her yerinden saldırgan bir yabancı sürüsü Rus geniş alanlarına girdi.
  Anyuta kendini geçti ve Rus Fritz'in mevzilerine sessizce yaklaşmaya çalışan Fritz'e ateş etti ... Bir kurşunla yere düşen gözü ve beyni dışarı sızdı.
  Kız kaptan gülümsedi ve esprili bir şekilde şöyle dedi:
  - Göz göze, kafa kafaya!
  Anyuta isabetli bir şekilde ateş etti ve sepetle bir motosiklete çarptı. Araba yırtılmaya başladı ve makineli tüfek fırladı, birkaç kez yuvarlandı. Sonra ağzı molozun içine battı.
  Kız çıplak, tozlu tabanını molozlara sürttü. Ve tekrar nişan aldı. Neşeli, genç yüzü sırıttı. Kız şarkı söyledi:
  - Hayır, faşistlere söyledik, halkımız mis kokulu Rus ekmeğine ford denilmesine müsamaha göstermez!
  Maria, Focke-Wulf'un parladığı ve cıvıldadığı çok isabetli bir atış yaptı:
  Bir alçak için elbette seçim açıktır,
  Dolar için Rus'a ihanet etmeye hazır ...
  Ama Rus adam çok güzel
  Anavatan için canını vermeye hazır olduğunu!
  Kız takla attı ve Nazilere inciri gösterdi ve kaydırdı ve mermiler güzelliğe dokunmadı.
  Alla ortaya çıktı, bu güzellik, neredeyse çıplak ve bir şeytan gibi kirli, aynı anda iki ayaklı bir el bombası attı. Ve kontrol etti:
  - Sahip olduğum şey ... Keskin bir tarafta Fritz!
  Matrena, Alla'yı düzeltti:
  - Keskin, yanda ve keskin tarafta değil!
  Kız kıkırdadı ve karpuz göğüslerini salladı ve patlama paketi olan bir el bombası kullanarak bir el bombası fırlattı. "Kaplan" ağzından vuruldu ve bu çarpık sanat eseri kaçtı.
  Bundan sonra, Nazi yaratığı geri çekildi. Ateşe yakalanmış bir kaplumbağa gibi sürünmeye başladı.
  Anyuta neşeyle göz kırparak şarkı söyledi:
  - Ve "Kaplan" geri çekiliyor ve Almanlar saklanıyor!
  Kız Taburu saldırı, hava saldırıları ve ağır silahlar altında manevra yaptı. Burada jet bombardıman uçakları çarptı, kırıldı, kızgın sarplar göğe yükseldi. Ve taşlar yanıyordu. Neyse ki, kızlardan hiçbiri ölmedi, ancak erkekler bir sonraki dünyaya gitti - kim çok üzgün değil! Ve ruhlar uçar - bazıları cennete, diğerleri cehenneme! İsa'ya inanmayanları dirgenli şeytanların beklediği yer.
  Alla, öfkeli savaşçıların en seksisidir: Peki, Naziler "Sturmtigr" lerinden Sovyet birliklerinin mevzilerine ateş edip kızıl savaşçıları öldürebilir mi?
  . BÖLÜM 7
  Ve kız çıplak ayaklarıyla bir el bombası aldı ve basamaklı taklalarla döndü. Ve daha hızlı ve daha hızlı dönüyor. Ve sonra, tüm gücüyle ölüm armağanını Stormtiger'ın geniş ağzına fırlattı. Güzelin çıplak, bronzlaşmış bacakları parladı ve el bombası geniş namluya uçtu. Ve güçlü makine önce boğuldu ve sonra koştu. "Sturmtiger"ın yanlarında duran iki "Kraliyet Kaplanı" fırlatıldı ve farklı yönlere dağıldı. Silindirler onlardan koptu ve kraliçenin kırık bir kolyesi gibi uçarak yere düştüler.
  Patlama dalgası Alla'yı fırlattı ve kız baş aşağı uçtu. Ve ters çevrildi, sallandı ve fırlatıldı. Ama güzellik yine de indi, keskin molozlar ve çıplak tabanlarına ezilmiş taşlar kazındı. Kız acı çekiyordu ve nasırlı ayağın ucu bile delindi.
  Ancak Alla ayağa kalkıp bağırma gücünü buldu:
  - Siz faşistler kül olacaksınız!
  Anyuta ve diğer kızlar patlayıcı bir dalga tarafından fırlatıldı ve hatta hafifçe ezildi. Ama güzel savaşçıların hiçbiri ölmedi. Kızlar kasırga ve iyi niyetli ateşle karşılaştı. Dışarı fırlayan Nazileri ve SSCB'yi kuşatan diğer saldırgan böcekleri bastırmak.
  Maria büyük bir coşkuyla şarkı söyledi:
  - Ve Rab'bin borazan bizi savaşa götürdüğünde, Komsomol ile arkadaş olacağız! Ve Yehova'nın iradesiyle göksel yoklamada olacağım!
  Alla, kana bulanmış tabanlardaki tozu silkeleyerek şarkı söyledi:
  - Lenin, parti, Komsomol! Führer'i bir tımarhaneye gönderiyoruz!
  Kızlar sağır edici bir şekilde gülmeye başladılar ve Seryozhka telaş ve sıkıntıyla şunları söyledi:
  - Ve benim mancınığım, Alla'nın çıplak ve güçlü bacakları kadar isabetli değil!
  Kol kaslarını esneten Matryona şöyle dedi:
  - Sorun değil! Hala düşünüyorsun. Daha havalı bir şey!
  Cepheden dönen Vedmakova, Vladivostok'a acil bir çağrı aldı. Büyük kayıplara uğrayan ve neredeyse Habarovsk'u kuşatan (bu şehirle iletişim Amur aracılığıyla sağlandı), Japonlar yeniden toplanmak ve ikmal yapmak için birliklerini durdurdu. En az yüz milyon Japonya, yetmiş milyon Mançurya ve Tayland ile birlikte bolca piyade nakledebilirdi. Bir anlamda, SSCB ile savaşmak ABD'den daha kolaydır, çünkü ikincisiyle savaşmak için çok sayıda pahalı gemiye ihtiyacınız vardır ve hiçbir şekilde ucuz uçağa ihtiyacınız yoktur. Ancak hafif ve ucuz tüfekler ve Schmeisters'tan kopyalanan makineli tüfeklere sahip piyadeler büyük miktarlarda tedarik edilebilir! Yedi yaşından büyük her Japon çocuk, bir makineli tüfeğin nasıl monte edileceğini ve söküleceğini bilir! Ancak, elbette, adadan kıtaya asker nakletmek zaman alıyor. Ve ikmal aldıktan sonra, tekrar Sovyet topraklarının derinliklerine inin!
  Bir çağrı alan Vedmakova, sonunda yeni bir savaşçı alacağını ve gökyüzünde savaşacağını umuyordu. Kız bir emka ile Vladivostok'a götürüldü. Pilot bir terminatör gibi hissetti. Yolcu arkadaşının, hatırı sayılır yaşına rağmen, yalnızca çavuş çizgileri giyen gri saçlı bir büyükbaba olduğu ortaya çıktı.
  Böbürlenerek ilan etti:
  - Ey genç! Ve çarlık döneminde Japonlarla savaştığımı biliyorsun!
  Vedmakova şüpheyle sordu:
  - Gerçekten mi? Ya da belki de bir haç aldınız?
  Büyükbaba ak sakalını sallayarak küfretti:
  - Haç yok, madalya yok! Yani bir yıl üç ay er olarak savaştı! Ne düşünüyorsun, herkes unvan ve madalya alabilir mi? Özellikle çar döneminde, rütbe ve dosya pek tercih edilmediğinde!
  Vedmakova kabul etti:
  - Evet, kralın altında sınıf eşitsizliği vardı! Ama şimdi zamanlar farklı. Bu arada, nasılsınız Japonlar! Yani, düşman güçlü müydü?
  Yaşlı adam demir dişlerini göstererek cevap verdi:
  - Zayıf değil, emrimiz daha akıllı olsa da Port Arthur ve Mançurya'dan vazgeçmezlerdi! Öyle güçlü bir düşman değiller.
  Emka yavaş gidiyordu, yol bombalar ve toplarla oyulmuştu. Konuşmak mümkündü.
  Vedmakova biraz daha sessizce sordu:
  - Peki bizimki daha güçlü olan neydi?
  Yaşlı adam, sanki saat mekanizmalı bir oyuncakmış gibi, birkaç kez başını salladı:
  - Biraz evet! Örneğin Japonların bizimkinden yirmi kat daha fazla atış poligonu var. Cepheye gönderilmeden önce sadece üç atış poligonuna katıldım. Ve sonra her biri beş atış. Ancak bir çatışmada Japonlardan daha kötü olduğumuzu söyleyemeyiz. Ve bu, onların haki üniforma giymelerine ve bizim beyaz paltolar giymemize rağmen. Doğal olarak, biraz askeri deneyim kazandıktan sonra. Japonların, daha uzun eğitime rağmen askeri işlerde bizimkinden çok daha az yeteneği var. Ama tüfekleri bizim Mostina kulübümüzden çok daha isabetli isabet ediyor.
  Vedmakova çekincesiz kabul etti:
  - Evet elbette! Bu konuda haklısın! Almanlar gibi Japonlar da tatbikata çok fazla önem veriyorlar.
  Yaşlı adam başını salladı.
  - Tersine! Çarlık ordusunda sahip olduğumuzdan muhtemelen daha az! Pekala, Birinci Dünya Savaşı'ndan önce bile askerleri daha iyi eğitmeye başladılarsa ve en azından üniformalarını değiştirdilerse, o zaman ... Bir ordu değil, sağlam adım!
  Vedmakova, kötü niyetle değil, şunları söyledi:
  - Savaştan önce geçit törenlerinde yürümeye de çok dikkat ederdik! Görünüşe göre, zeki başkalarının hatalarından öğreniyor, aptal kendi hatalarından, kim hiç öğrenmiyor, kim?
  Büyükbaba şunları kaydetti:
  - Öğrenme zamanla gelir! Ancak tedarikle birlikte genellikle tam bir tıkanıklık yaşadık. Silah yok, mermi yok! Sık sık aç kaldılar, askerler hastalandı - ilaç yoktu! Tifüs ve diğer iğrenç şeylerden Japon mermilerinden ölenlerden daha fazla insan öldü. Çok kötü bir savaştı. Kuropatkin bir aptal! Sapma yok, kamuflaj yok, insanları makineli tüfeklerin altında doğrudan siperlere attı. Top yemi olarak kullanıldık. Her şey çok kötü bir şekilde sona erdi, bir bozgun. Dedikleri gibi, bacaklarımı zar zor sürükledim. Doğru, esaretten kurtulduğum için oldukça gurur duyabilirim! Yaralı gibi!
  Kız merakla sordu:
  - Ve Japonların kendileri daha iyi ya da daha kötü hale geldi! Dövüş nitelikleri açısından.
  Yaşlı adam önce bir sigara yaktı ve ancak o zaman cevap verdi:
  - Bunu objektif olarak yargılamak zor. Ordular değişti, tanklar, uçaklar, hafif makineli tüfekler ortaya çıktı. İlerleme açısından gemiler, silahlar kadar çok değişmedi. Ancak emrin aptallığı aynı kaldı, o yüzden boşverin onu, Vladivostok'a saldırı!
  Witcher'ın yeşil gözleri parladı.
  - Bunun hiçbir bahanesi yok!
  Yaşlı adam kabul etti.
  - Ve olamaz! Ne de olsa düşmanın bir numara hazırladığını biliyorlardı ve buna tepki vermenin hiçbir yolu yoktu! Sanki kurulmuş gibi. Ancak Pindos'la yapılan ateşkes, ardından güçlü bir darbenin gelmek üzere olduğunun açık bir işaretidir.
  Witcher kıkırdadı.
  - Pindos'la mı?
  Büyükbaba onayladı:
  - Evet, artık Amerika ve İngiltere'ye böyle diyorlar! Adı "çalmak" yani çalmak kelimesinden gelir. Ve bunlar asalak ülkeler, daha aptal ve daha zayıf olanların kanını emen hırsızlar!
  Pilot kırmızı başını salladı:
  - İşte katılıyorum!
  Yaşlı adam ısrar etti:
  - Emrimizin aptallar ve hatta hainler olduğunu kabul edin! Öyleyse filomuzu değiştirin, Pindos'tan daha kötü!
  Vedmakova itiraz etti:
  "Belki de Japonların bu kadar hızlı saldıracağını düşünmediler. Genel olarak Uzak Doğu bir dinlenme yeriydi ve korkak ve tembel insanlar buraya yerleşmişti. Sonuçta, orduda arkada bir işçi veya toplu çiftçi olarak çok çalışmak zorunda değilsiniz, ancak iyi bir rasyon ve maaş alıyorsunuz. Öte yandan, Uzak Doğu'da hizmet ederek hayatınızı riske atmıyorsunuz. Evet, aylaklar ve korkaklar için bir cennet.
  Yaşlı adam cevap verdi:
  -Askerler ve subaylar dövüşte o kadar da kötü değiller. İşte Habarovsk, hala geçmedi.
  Vedmakova kabul etti:
  - Rus savaşçı, özel savaşçı! Ancak Brusilov'un dediği gibi: askerlerimiz mükemmel, subaylar iyi, generaller vasat ve çar tamamen kötü!
  Büyükbaba hoşnutsuz bir şekilde homurdandı:
  - Komutanımız Kuropatkin değil de Brusilov olsaydı: Kazanırdık! Ne yazık ki, üzerine yazıldı! Çarın altında Rus generallerinin küçüldüğünü söylemeliyim: Suvorov'un altında, seçkin generallerden oluşan bir galaksi vardı! Halbuki Stalin Gürcü ama dedikleri gibi Gürcüler...
  Büyükbaba, Witcher'ın sözünü kesti:
  - Bu tür ifadelere dikkat edin! Böylece özel bir bölüme girebilirsiniz! Ancak benim için Stalin kesinlikle bir dahi değil! Ve örneğin, Şubat ayında kaçırılan çizgi yumruk bunu doğruluyor! Bu arada, 1 Mayıs'ta Moskova'daki Sovyet hava savunmasının çaresiz olduğunu ve binlerce Sovyet vatandaşının öldüğünü duydum!
  Yaşlı adam şunları kaydetti:
  - ABD ve İngiltere sayesinde! Wehrmacht'a yeni uçaklar verdiler! Dahası, Yakların havada parçalanmasına neden olan toplu bir sabotaj olduğunu duydum! Ve yepyeni Yak'lar!
  Cadı başını salladı.
  - Duymuştum! Gerçekten bir rezalet! Ama umarım failler cezalandırılır ve sorun çözülür!
  Büyükbaba başını salladı, sonra aniden şöyle dedi:
  - Asıl sorun kafalarımızda! Bir tür Sovyet zihniyeti! Bir insanı dişliye, sıradan bir köleye dönüştürme girişimi!
  Vedmakova tartışmadı. Durdu, boş gözlerle pencereden dışarı baktı. Şimdi SSCB'nin yenilgi tehdidi çok daha somut hale geldi. Moskova'nın bile hava saldırılarından korunmadığı ortaya çıktı. En azından, büyük bir hava saldırısına dayanacak kadar güvenilir korumaya sahip değil!
  Eh, savaş biraz farklı bir aşamaya geçiyor ... Doğru, Stalingrad yakınlarındaki savaşlarda Almanların da hava üstünlüğü vardı ama bu istenen zaferi getirmedi! Ancak, o kadar ezici olmayan, Fritz'in bir avantajı vardı! Ne de olsa, yeni Sovyet uçakları düzenli olarak cepheye geldi! Ancak pilotlar arasındaki savaş eğitimi seviyesinin çok düşük olduğunu söylemeliyim. Yeni başlayanların çoğu 8 saatten fazla uçmamıştır. Bu büyük bir eksi, özellikle Almanların genellikle 250 saate kadar süreleri olduğu için! Ancak Stalingrad'dan sonra Almanlar programı 150'ye indirdi, ancak şimdi yakıtla çok daha kolay hale geldi. Ancak çok sayıda yeni uçağın ortaya çıkması Fritz için sorun yaratacaktır.
  Bu arada, düşürülen bombardıman uçaklarının pilotları arasında çok sayıda ABD vatandaşının yakalandığı bildirildi. Sonuncusu sürpriz olmadı! Luftwaffe'nin yeni bombardıman uçakları için yeterli pilotu yok, bu yüzden gönüllüler vardı!
  Acaba Sovyet komutanlığı buna nasıl cevap verecek? Sonuçta, Berlin'i alacak hiçbir şey yok mu? Uzun menzilli stratejik bombardıman uçakları, P-8 hariç, SSCB'de geliştirilmedi. Saatte 400 kilometrenin biraz üzerinde bir hıza sahip olan ve 1936'da yaratılan son uçak açıkça modası geçmiş. Ayrıca Berlin'e çarptığında hava refakatçisi olmadan hareket edecek ve Almanlar onu uçaklarıyla önleyebilir. Ne de olsa, uçan kütlenin Berlin'e doğru hareketini kaydedecek çok iyi radarları zaten var. Evet ve bu makineleri Almanya'ya saldırmak için yeterince serbest bırakmak zaman alıyor. Almanlar zayıf bir ulus değiller ve teknolojiyi seviyorlar! Kendileri muhtemelen Avrupa'nın ve hatta dünyanın en disiplinli ve en iyi şekilde örgütlenmiş milletidirler! Tek başına ve hatta ikinci cephede zayıf bir Japonya olmasa bile kazanmak çok zor.
  Bu durumda yapılacak en iyi şey, Müttefikler ile Almanya'nın arasını açmaya çalışmaktır. Ama nasıl yapmalı? Beria, ona bunu Amerikalılardan alınan muhrip kullanarak gerçekleştirmesi talimatını vermişti. İyi bir provokasyon olabilirdi ama Anna'nın zamanı yoktu.
  Görünüşe göre suçlu değil - kader olmayan şey, ama yine de ağızda kalan tatsız tadı kemiriyor. Sanki bir gün önce gelseydi her şey farklı olabilirdi!
  Ancak, hariç tutulmaz! Ama Beria'dan bir emir alır almaz geldi!
  Genel olarak, Lavrenty Palych bir provokasyon ustasıdır. Japonya, katılımı olmadan Peru Limanı'na saldırdı!
  Gerçek şu ki, ABD'nin Peru Limanı'na dayalı olanlar da dahil olmak üzere uçak gemilerini kullanarak bir dizi önleyici saldırı başlatmayı planladığına dair belgeler, sanki yanlışlıkla Yükselen Güneş ülkesinin istihbaratının eline geçmiş gibi!
  Ek olarak, Amerikalılar aptaldır: İngiltere ile birlikte petrol ve diğer hammaddelerin arzına ambargo uygulayarak Japonya'yı savaşa kışkırttılar, ancak kendileri savaşa hazır değillerdi!
  Nitekim 1941'de ABD, Japonya ile savaş için yeterli güce, özellikle tanklara sahip değildi. 1940'ta sadece 400 tankları vardı ve 1941 hakkında bilgi gizli, ancak o zaman bile binden fazla olması pek olası değil! Böylece Amerika tamamen hazırlıksız olarak savaşa girdi! Japonya da çok silahlı değil. Yaklaşık iki buçuk bin tankı ve hafif tankları varsa, o zaman, örneğin, uzun menzilli havacılık hiç yoktu!
  Yani Yükselen Güneş ülkesinin ABD'li yiğit pilotları bombalamadı! Ve kendilerini az önce linç ettiler! Ve şimdi, Çar II. Nicholas zamanlarının başarısını tekrarlamayı hayal ederek, öncelikle piyadelerine güvenerek SSCB'yi telafi etmeye karar verdiler!
  Witcher sıkıldı ve şarkı söyledi:
  Hayat ne kadar karmaşık, Tanrım, ne yazık ki,
  Sen kendin dikenli bir çelenk taktın!
  Hayır, kafamı uçurma
  Yeni bir gün bize sorunlar vaat ediyor!
  
  Hayaller toz oldu
  Acımasız solucan tutkuyla kemiriyor!
  Ve gözlerinde acı ve keder
  Ne frenlemeli, kimse iktidarda değil!
  
  Ama ne, Tanrım, yapabilir misin?
  Kohl'un kendisi Golgotha'nın çarmıhına çıktı!
  Mutluluk hakkında hayalet rüyalar
  Dul kadının ağlamasında kükreyip inliyorlar!
  
  Dünyadan daha kötü bir şey yoktur,
  Savaşın taslağı kana bulanmış!
  Eterin sabitleyici köpüğü,
  Ağı bir anda bozarsınız!
  
  Ve eğer hayatımı istiyorsan
  O zaman beni cehenneme at Tanrım!
  Ben yine de seni seviyorum
  Devam ediyor, değişime inanıyorum!
  
  inanıyorum ki bir insan
  Daha temiz, daha yüksek olabilir!
  Çağın acısı bitecek,
  En Yüce kardeş gibi olacağız!
  
  ne emredeceğiz
  Yıldız gemilerinin genişliğinde!
  O yiğit ordumuz
  Quasar'dan daha güçlü parlayacak!
  
  Hayat asla solmayacak
  Ve herkes insan olacak!
  Yılın sonsuz bir ışını gibi
  Sınırsız ve mutlu bir yaşla!
  
  Komünizm gerçek oluyor
  Hayal ettiğinizden daha iyi olacağına inanın!
  İlerleme, yukarı, aşağı değil,
  Sevinç olsun - keder yok!
  Vedmakova şarkıyı bitirdi ve "Emka" sonunda Vladivostok'a gitti. Pilot şehre merakla baktı. Vladivostok'taki yıkım gözle görülür şekilde arttı, bazı binalar sigara içiyordu, sokaklarda yangın söndürme ekipleri çalışıyordu, kürek, kazma ve diğer yangın söndürme kitleriyle çok sayıda genç vardı.
  Büyükbaba şunları kaydetti:
  - Çarın altında gençler de çok çalıştılar ama gülümsemeleri ve coşkuları yoktu! Yine de çıplak coşkuyla uzağa gidemezsiniz!
  Vedmakova itiraz etti:
  - Sanayi ekonominin motoruysa, o zaman coşku yüksek oktanlı yakıttır!
  Yaşlı adam memnuniyetle başını salladı.
  - Peki kızım diyorsun!
  "Emka", komutanın ofis binasının yakınında durdu ve Vedmakova neredeyse bitiyordu. Tekrar kanatlı atına binmeyi gerçekten istiyordu.
  Kız gündeme sevk edildiği işyerinin kapısını çaldı. Bunu uykulu bir ses takip etti.
  - Kayıt olmak!
  Witcher içeri girdi, gururla omuzlarını dikleştirdi. Sandalyede bir NKVD albayı üniforması giymiş bir adam oturuyordu. Ne kadar kel ve sevimsiz bir tip. Pilota kasvetli bir şekilde sordu:
  - Ad Soyad!
  Kız hemen cevap verdi:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Albay ekledi:
  - Askeri rütbe mi?
  - Hava Kuvvetleri binbaşısı ve Sovyetler Birliği'nin kahramanı! - Gururla dedi pilot.
  Albay ahizeyi kaldırdı ve kısaca şöyle dedi:
  - Hava Kuvvetleri Binbaşı Vedmakova çoktan geldi!
  Sonra kıza döndü.
  - Nasıl hissediyorsun? Umut sağlıklı mı?
  Pilot dişlerini gösterdi.
  - İyi hissediyorum! Dişi aslan gibi dövüşmeye hazır!
  Albay başını salladı.
  - Harika! Bence Japonlar bunu takdir edecek!
  Bir gürültü, botların takırtısı duyuldu ve özel departmanın altı sıradan çalışanı, özel üniformalı bir adam eşliğinde ofise daldı. O emretti:
  - Bu kaltağı kelepçele!
  Witcher'ın kafası karışmıştı:
  - Bu başka ne?
  Albay havladı:
  - Ve şu! Tutuklusunuz yurttaş Vedmakova! Ve hapse gönderileceksiniz!
  Özel üniformalı bir adam uyardı:
  - Bu kadın dövüşmekte çok iyi! Bu yüzden uyanık olun!
  Witcher gülümsedi.
  - Cesur kolluk kuvvetlerimizin temsilcisi olmayacağım! Beria'yı arayın ve bu yanlış anlaşılmayı hemen açıklığa kavuşturun!
  Albay küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - İşte Beria'nın dikkatini dağıtmak için! Onu hapse gönderin, soruşturma çözecektir!
  Cadı başını salladı.
  - Ben Sovyetler Birliği'nin bir kahramanıyım ve soruşturma elbette çözecek ama Beria ile daha hızlı olurdu! Bir an önce uçağın kontrolünde olmak istiyorum!
  Albay teselli etti:
  - Savaş sırasında kimse uzun süre çekmeyecek! Onu götür!
  Vedmakova direnmeden yürüdü ve izcileri donatmaya başladıkları kısaltılmış bir modelin makineli tüfek namluları tarafından yalnızca hafifçe itildi. Sonra beni siyah bir huniye tıktılar ve götürdüler. Anna Petrovna sakindi, kendini suçlu hissetmiyordu ve NKVD muhtemelen Beria ile olan özel ilişkisini biliyor, bu yüzden çözecekler. Hapishaneyi ziyaret etmek bile ilginç. Gerçek bir erkek oğlunu büyütmeli, orduda hizmet etmeli ve hapis yatmalıdır! Yani, muhtemelen bir savaşçı! Birçok ünlü kişi hapishanelerdeydi: Stalin, Lenin ve Hitler!
  Hapishane komutanın ofisinden çok uzakta değildi, bu yüzden Vedmakova dışarı çıkarıldı ve avluya götürüldü. Orada köpekler gaddarca hırladı, on sekizinci yüzyılda inşa edilen zindanın taş duvarları donuk ve griydi. Kız içeri getirildiğinde ve koridorlardan geçirildiğinde istemsiz bir heyecan hissetti. İşte kayıt penceresi: görev soruları:
  - Ad, soyad, soyadı, cinsiyet!
  Sonra sağa kiremitli bir odaya dönün. Orada, masada NKVD üniforması ve deri önlük giymiş bir subay, yanında beyaz önlüklü bir doktor ve ellerine ince lastik eldivenler geçiren orta yaşlı iki kadın oturuyordu.
  Vedmakova'ya eşlik eden nöbetçi, hızlı ve deneyimli bir hareketle onun kelepçelerini çıkardı. Memur emir verdi:
  - Soyun!
  Vedmakova şaşırdı:
  - Ne?
  Memur sakince tekrarladı:
  - Soyun dedim! Bir arama ve kişisel muayene gereklidir!
  Kız kızardı.
  Ama işte erkekler!
  Önlüklü memur havladı:
  - Yardımcı olabilir miyim! Pekala, paçavralarını at fahişe!
  Vedmakova titredi, evet, hapse atıldığında kişisel aramanın zorunlu olduğunu hatırladı ve kıyafetlerini çıkarmaya başladı. Kadınlar onu aldı ve her dikişi dikkatlice inceledi. Külotuyla bırakılan Vedmakova utandı ama memur havladı:
  - Ve külotunu çıkar kaltak! Arama tamamlanacak!
  Birkaç erkeğin önünde tamamen çıplak bırakılan (onu getiren konvoy her an savaşmaya hazır, hareketsiz duruyordu), kız utandı ve elleriyle onu örtmeye çalıştı.
  Kalçasına bir sopayla sert bir şekilde vurdular:
  - Eller dikişlerde orospu!
  Vedmakova gakladı ama dayandı. Giysilerini incelemeyi bitirip botlarını yırttıklarında, memur şu emri verdi:
  Şimdi kendiniz kontrol edin!
  Kadın gardiyanlar baştan başladı. Eldivenli parmaklarıyla saçlarını karıştırdılar, sonra el feneriyle bir tüp kullanarak bile kulaklarının içine baktılar. Kulaklar birkaç kez geri çekildi, büküldü ve bükülmedi. Sonra burun deliklerine baktı:
  - Öksür, lütfen! İşte bu, daha güçlü!
  Kızın burnu ezilmiş. Bunu ağız muayenesi takip etti. Oldukça tatsızdı, sert eller dile bastırdı, ara sıra çekti, sonra daha sert çekti, hatta neredeyse yırtıyordu.
  Görevli konuştu:
  - Daha dikkatli olmalısın! O bir casus olabilir!
  Gardiyanlar, önemli bilgiler içerebilecek dolguları kontrol ederek parmaklarını dişlerine bastırmaya başladılar. Vedmakova kendini aşağılanmış hissetti ve üzerine tükürüldü; SSCB'deki kahramanı bir fahişe gibi arandı, hiçbir şeyi kaçırmadı. Sonra eldivenli eller kızın çıplak göğsünü hissetmeye başladı. Onu ezdiler, kelimenin tam anlamıyla her milimetresini hissettiler, bir el feneriyle parladılar. Kızın göğüsleri haince şişti ve gardiyanlar gittikçe daha fazla bastırdılar, sonra gakladılar:
  - HAYIR! O burada temiz!
  Daha sonra göbek ve parmaklar incelendi. Göbek geri çekildi, yine büküldü ve ardından bir iğne ile delindi. Parmakları daha az dikkatlice incelemedi.
  - Ve şimdi jinekolojik arama! - memura emretti.
  Gardiyanlar emretti:
  - Eğil ve bacaklarını aç, lütfen!
  Bunu en aşağılayıcı olanı izledi, gardiyanın eli eldivenli, kabaca kızın göğsüne girdi. Vedmakova acı ve aşağılanma içinde inledi. Ve el, kadının hem acı verici hem de gıdıklayıcı olduğu en değerli hazinesini sakladığı mağaraya sertçe çöküyordu. Kız biraz seğirdi ve memur kötü niyetli bir şekilde mırıldandı:
  - Mümkün olduğunca dikkatli bir şekilde kontrol edin! Ne de olsa, casusların belgeleri genellikle samimi yerlerde sakladıkları yerlerdir ve bazen önemli bilgileri bulmak için küçük bir not yeterlidir.
  Bir gardiyan bir başkasıyla değiştirildi, ardından arama daha da acı verici ve kaba hale geldi. Vedmakova, aramayı işkenceye çevirerek onu aşağılamak istediklerini anladı.
  Anüs muayenesi daha az kaba değildi, ayrıca bağırsak ve büyük bir lavman kullanıldı. Görünüşe göre pilot gerçekten ciddi şekilde şüphelenildi. Bundan sonra parmakları, bacakları ve ayakları kontrol etmek küçük bir şey gibi göründü.
  Ancak, bu orada bitmedi, memur emretti:
  - Şimdi mide röntgeninde! Yutabileceği pek bir şey yoktu!
  Pekala, o kadar acıtmıyor. Burada bir doktor vardı, kalp ve akciğerler dahil her şeyi dikkatlice inceledi. Sonunda onay verdi:
  O temiz ve tamamen sağlıklı!
  Memur öfkeyle homurdandı:
  - Onu zaten vuracak olmamız üzücü! Ancak, şimdilik piyano çalsın!
  Aşağılanmayla şaşkına dönen pilot, bir otomat gibi itaatkar bir şekilde yürüdü. Witcher'ın ellerine boya bulaştı ve dikkatlice kağıda sıkıştırıldı. Daha sonra her türlü ölçü takip edildi, profilden, tam yüz fotoğraflandı. Oldukça uzun bir süre, vücuttaki tüm işaretleri, yaraları ve benleri yeniden yazarak çıplak kalmaya zorlandılar. Bundan sonra, tesadüfen, SSCB'de sadece mahkumlar için değil, onlara hapishane üniforması verilen soğuk bir duşta durulandı.
  - Giyin sürtük!
  Cüppe aslında çuldandı, çuval bezinden dikilmiş ve bir hapishane numarası işlenmişti. Görünüşe göre halk düşmanları için gereksiz bir lüks olarak gördükleri için kıza ayakkabı vermediler ve bu yüzden zar zor örtünerek onu hücreye götürdüler.
  Az önce toplu tutuklamalar olmuştu, hapishane aşırı kalabalıktı ve uğultuluydu. Vedmakova, çoğu ordudan genç kızlar ve hizmetkarlar olmak üzere yüzden fazla kadının bulunduğu sıkışık bir kafese atıldı. Pilot hücreye getirildiğinde adım atamadı, mahkum tüm zemini karıştırdı. Hücrede çok karanlıktı, pencere tahtalarla kapatılmıştı, havasızdı ve çok kokuyordu, görünüşe göre uzun süredir kovayı çıkarmamışlardı.
  Kızlar yarı çıplaktı, bazıları da tamamen çıplaktı, kıyafetlerini aldılar. Birçoğu çılgına döndü ve bir içki istedi. Cadı durdu ve sordu:
  - Adım atamıyorum! Nereye gitmeliyim!
  - Nereye getirildi ve dur! - Karanlıktan emredildi, muhtemelen hücredeki en yaşlı kişi. - Bize yer yok.
  Bunun aptalca olduğunu anlayan Vedmakova yine de sordu:
  - Siz kızlar ne içinsiniz?
  Sesler takip etti:
  - Evet, işte 58. Madde, hatta hiçbir suçlama olmadan! ne için varsın
  Witcher alay etti:
  - Evet, Beria tecavüze uğradı!
  Kızların dostça kahkahaları ve ünlemleri duyuldu:
  - Evet, o bizim!
  Kim karanlıktan ciyakladı:
  - Bu Beria'dan biraz asın!
  Uğursuz bir ses araya girdi:
  -Yeterli! Ve böylece şimdiden bahçede yarım binden fazla adam vuruldu! Biz de tüm kamerayla yürüyüşe çıkarılabiliriz!
  Witcher havladı:
  - Hayır, beni vurulmaya götürürlerse, böyle teslim olmayacağım!
  . BÖLÜM 8
  Oleg Rybachenko, kız Margarita Korshunova ile birlikte parlak bir yarın için savaşmaya devam etti.
  Stalingrad'da savaştılar. Muazzam bir cesaretle savaştılar. Ve ebedi çocuklar geri çekilmeyi ve düşmana boyun eğmeyi düşünmediler.
  Ancak güçler eşit değildi ve Naziler yavaş yavaş ilerledi. Ama çok yavaş ve savurgan bir şekilde evlere ve paralı askerlerin cesetleriyle sokaklara yaklaşıyor.
  Moskova kuşatılmıştı ama savaşmaya devam ediyordu. Bir de güzel kızları vardı. kim gerçekten zengin.
  Oleg Rybachenko ve Margarita, Stalingrad'da ateş ediyorlardı. AI'ya göre çocuk aynı zamanda bir şeyler bestelemeye çalıştı.
  Beyaz Rusya cumhurbaşkanı adayı Alexander Lukashenko'nun seçimlere katılmasına izin verilmedi. Slav Katedrali'nin imzaları geri çekmesinde kusur buldular. Sonuç olarak, altı değil, beş aday vardı. Ve asıl mücadele Zenon Pozdnyak ile Kebich arasında yaşandı. Rusya yanlısı ve daha ılımlı Kebich, hafif bir farkla ikinci tura yükseldi. Ve sonra büyük bir farkla Rus karşıtı Poznyak'ı kazandı.
  Lukashenka, yasadışı bir şekilde ihraç edildiğini protesto etti. Ama genel olarak gürültüden başka bir şey yoktu.
  Kebich kendinden emin bir şekilde kazandı. Ve ilk Belarus cumhurbaşkanı oldu.
  Kısa süre sonra Beyaz Rusya ruble bölgesine girdi. Ekonomideki durum krizde kaldı. Yeterli para yoktu. Ancak ülke ruble bölgesindeydi.
  Kebich, Rusya ile bir entegrasyon süreci önerdi. Kanunlar yakınlaşmaya başladı, sınırlar açıldı, ekonomi birleşti. Uluslar üstü organlar yaratıldı.
  1999'da Belarus'ta yeni cumhurbaşkanlığı seçimleri yapıldı. Ekonomi, Rusya'nın temerrüde düşmesinden sonra derin bir kriz içindeydi. Ancak komünistlerin etkisi büyük ölçüde arttı. Lukashenka ise herkesle tartıştı ve kendi partisini kurmadı ve diğer güçler tarafından bir kenara itildi. Ana mücadele Kalyakin ve Kebich arasında yaşandı. Zenon Poznyak bu zamana kadar popülaritesini kaybetmişti. Bir bütün olarak Belarus Halk Cephesi'nin yanı sıra.
  Komünistler güçlendi.
  Rusya'da tarih de biraz değişti. Zyuganov, kazanmayı başaramasa da cumhurbaşkanına biraz daha fazla oy kazandı. Lebed, birkaç ay daha Güvenlik Konseyi Sekreteri olarak görev yaptı. Ancak, genel olarak, bu o kadar önemli değil. En önemli fark, Chernomyrdin'in görevden alınmamış olmasıdır. Sonuç olarak, varsayılandan sonra bile başbakan olarak kaldı. Ancak Kebich, Chernomyrdin'in yardımına rağmen ikinci turda yine de kaybetti ve Kalyakin, Beyaz Rusya'nın başkanı oldu.
  Ve Rusya'da Yeltsin'in ayrılmasının ardından Chernomyrdin cumhurbaşkanlığına gitti. Rus ekonomisi şimdiden büyümeye başladı ve Viktor Stepanovich, üçüncü sırayı alan Zhirinovsky'nin yardımıyla büyük güçlükle de olsa Zyuganov'u mağlup etti.
  Böylece Rusya'da Chernomyrdin cumhurbaşkanı oldu, Zhirinovsky güvenlik konseyi sekreteri ve cumhurbaşkanının ilk yardımcısı oldu. Putin şimdiye kadar kenarda kaldı. Zyuganov muhalefetin lideridir. Primakov hala Dışişleri Bakanı.
  Yani her şey plana göre gitti. Kalyakin entegrasyon sürecini sürdürdü, ancak henüz birleşmedi. Ekonomiler yükseldi. Chernomyrdin, Çeçenya'da savaş açtı. Maskhadov ile görüştü. Ve sonunda orada istikrar sağladı.
  Chernomyrdin, bir sonraki seçimi Zyuganov'a karşı kolayca kazandı. Kalyakin de kolayca ikinci dönem için seçildi. Her şey az ya da çok sorunsuz gidiyordu. Belarus ekonomisi yükselişteydi.
  Ancak Kalyakin üçüncü döneme gitmedi. Halefi bir meslektaşı Novikov'du.
  Chernomyrdin de üçüncü dönem için aday olmadı. Chernomyrdin'in yerine Zhirinovsky geçti. İkincisi, elbette, çok daha ılımlı hale geldi, ancak Rusya'ya katılım talep ederek Beyaz Rusya üzerindeki baskıyı artırdı.
  Yeni gelen karşı çıktı. Yaptırımlar altında olduğu için.
  Zhirinovsky daha katıydı ve daha sert baskı yaptı ... Sonuç olarak, Rus yanlısı güçler, ciddi bir ekonomik krizle aynı zamana denk gelen Belarus'ta bir referandum düzenledi. Ve Beyaz Rusya, Rusya'nın bir parçası oldu. Bu, Batı karşıtı duyguları yoğunlaştırdı.
  2014 yılında Zhirinovsky, Ukrayna'daki Meydan olayından ve Yanukoviç'in devrilmesinden yararlanarak asker gönderdi. Ukrayna ordusu savaşa hazır değildi ve Ruslar onu silahsızlandırdı. Yanukoviç ve Rada silah zoruyla referandum ilan etti. Rusya bu cumhuriyeti kendisine kattı.
  Zhirinovsky, Ukraynalıların daha az isyan etmesi için Rusya'nın başkentini Kiev'e taşıdı. Bu da referandum sonuçlarını etkiledi. Vladimir Volfovich, bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muzaffer bir şekilde üçüncü dönem için seçildi ve referandumdaki tüm kısıtlamaları kaldırdı.
  Alexander Lukashenko emekli oldu ve unutulmaya yüz tuttu. Putin, altmış yaşına geldiği 2012 yılına kadar FSB başkanı olarak görev yaptı. Ve ekibi canlandırmayı seven Zhirinovsky, onun yerine kırk yaşında yetenekli bir subay koymadı. Novik'in yerini alan Belarus valisi de gençleşti.
  Ancak Rusya, Batı'nın yaptırımları altına girdi, ancak bunlar çok önemli değildi. Zhirinovsky, Suriye ve Irak'ta savaştı. Kürtler için kendi devletini kurdu ve genel olarak Vladimir Putin'den daha kararlı davrandı. Ayrıca Rusya, Suudi Arabistan'a füze saldırısı düzenledi ve petrol fiyatlarını keskin bir şekilde şişirdi.
  Ardından İran ile ABD arasında büyük bir savaş başladı. Ne petrol fiyatlarını daha da yukarı itti. Bu arada Rusya, Baltık Devletleri ve Moldova'yı alıp ilhak etti. Ardından Nazarbayev'in ayrılmasının ardından Kazakistan'da yaşanan kargaşadan yararlanarak bu cumhuriyeti tirajına dahil etti.
  Bir de referandum yapıldı ve Rusya bir vilayeti daha satın aldı.
  Yavaş yavaş, SSCB'nin restorasyonu ilerledi.
  2020'de Zhirinovsky, Rusya Devlet Başkanı'nın dördüncü dönemi için seçimlerdeki rekoru güncelledi. O ayrılana kadar.
  Ve Rusya Orta Asya'yı geçti. Özbekistan, Tacikistan, Kırgızistan, Türkmenistan'da Rus birlikleri ortaya çıktı ve Rusya'ya katılmak için referandumlar yapıldı.
  Böylece ülke, SSCB'nin eski sınırlarına geri getirildi.
  Ancak bu Zhirinovsky için yeterli değildi. Ve gereksiz önyargılar olmadan Finlandiya'yı askerlerle işgal etti. Ve orada, tabii ki, neredeyse% 100 sonuçla, bir referandum düzenleyerek. Ve ona katılmak.
  Böylece Rusya kendi başına döndü. Çin ile ilişkiler, Port Arthur iddiaları ve sarıların Sibirya'dan tahliyesi nedeniyle biraz kötüleşti.
  Ancak Çin, Rusya'dan korkuyor ve zırvalıyordu.
  Ancak Alaska'da askeri bir darbe oldu ve Rus birlikleri orayı işgal etti. Ve Rusya'ya dönüş konusunda bir referandum düzenlediler. Aynı zamanda Amerika, Alaska'nın Rusya'ya satışına ilişkin anlaşmanın geçersizliğini kabul etmek zorunda kaldı.
  Böylece...
  Oleg Rybachenko durdu ve tekrar ateş etmeye başladı.
  Çocuk bir patlama yaptı ve ardından çıplak ayağıyla bir el bombası attı. Nazileri dağıttı ve tweetledi:
  - Biz yenilmeziz!
  Margarita ayrıca bir patlama yaptı, çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı, Fritz'i ezdi ve bağırdı:
  - Ve her zaman birlik!
  Çocuklar çok cesurca savaştı.
  Oğlan yine bir patlama ile düşmanlara saldırdı. Çıplak ayak parmaklarıyla tırtıla el bombası fırlattı. Sonuç olarak, iki tank çarpıştı. Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Sana şeref, Rus topraklarımız,
  Kutsal Rusya adına,
  Yerli konseyler ailesi!
  Kız yine el bombasını çıplak ayağıyla fırlattı. Bir düzine faşisti vurdu ve şarkı söyledi:
  - Dağda bir inek var,
  Sağlıklı çocuklar olun!
  Oğlan döndü, Fritz'i biçti ve cıvıldadı:
  - Yüreğimde vatan,
  Neyse ki, kapıyı açacağız!
  Ve ardından çocuksu bacağına el bombası attı. O gerçekten ölümcül bir yıkım taşıyıcısı olan bir çocuk.
  Margarita aynı zamanda muazzam isabetli bir oktur.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Hayır, uyanık solmayacak,
  Bir şahinin bakışı, kartal-
  Halkın sesi gür -
  Fısıltı yılanı ezecek!
  Çıplak ayağıyla el bombası atan kız onu aldı ve daha da cıvıldadı;
  Stalin kalbimde yaşıyor
  Böylece üzüntüyü bilmiyoruz -
  Uzayın kapısını açtı
  Yıldızlar üstümüzde parlıyordu!
  Ve kız güldü. Faşistlere saldırdı. Sıralarını devirdi ve ciyakladı:
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum -
  Faşizm bitecek...
  Güneş pırıl pırıl parlayacak
  Yol, aydınlatıcı komünizmi!
  Ve yine kız çıplak ayağıyla ustaca bir el bombası atıyor. Birbirini iten Nazi tankları.
  Natasha da savaşır. Stalingrad'da kızlar sadece kahramandır.
  Ve cesaretle kendi kendilerine şarkı söyleyin:
  - Vatanım kainatın karanlığıdır,
  Kötü düşmanların saldırısını ezebilirim ...
  sensiz bir günü sevemem
  Senin için hayatımı vermeye hazırım!
  Ve Natasha çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor.
  Sonra, Zoya ateş ediyor. bikinili güzel kız. Bir dönüş yapacak, Nazileri biçecek.
  Ve sonra çıplak ayağından öldürücü bir hediye uçacak.
  Zoya dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Düşmanları yok etmeyi seviyorum! Böyle bir kız!
  Ve yine, çıplak ayaklarıyla güzel yıkıma başlayacak.
  Ve sonra Aurora ateş ediyor. Ayrıca kızıl saçlı bir şeytan Nazilere nasıl sürülür.
  Ve çıplak ayağıyla ateşlenen bir el bombası, Wehrmacht savaşçılarını çakıllara bulaştıracak.
  Kız gıcırdıyor:
  - Tili, tili, trol, wali ...
  Nazileri gücümle yendim,
  Şimdi reddedemem!
  Ve yine savaşçı isabetli bir şekilde ateş ediyor.
  Daha fazla ateş Svetlana tarafından yönetiliyor. Ayrıca çıplak ayakla bir patlama paketi fırlattı.
  Fritz anladı.
  Açıkçası kız bir rock savaşçısı.
  Ve nasıl şarkı söylenir:
  - Dünya üzerinde Rus'a şan,
  Hep bir hayalin yanında olacağız!
  Ve Naziler hakkında dört kız ve nasıl vuracakları. Genel olarak, ölüm melekleri taburundan azizler gibidirler. Ve Stalingrad'daki Naziler anladı.
  Ama gitgide zorlaşıyor ve zorlaşıyor.
  Stalingrad hala direniyor, ancak Naziler şimdiden Dry'ı almayı başardı. Naziler arasında denizden gelen güçlü bir filo da var. Ele geçirilen İngiliz gemileri dahil.
  Kelimenin tam anlamıyla tüm sahili yaraladılar. Ve Türkler güneyden ilerliyor. Gerçekten ürkütücü oluyor.
  Sukhimi'den Natasha ve kızları, bir Alman kontrplak uçağını ele geçirerek Stalingrad'a uçmayı başardılar.
  Ve şimdi de Stalingrad'da. Mesela, ne kadar almamaya çalışsan da bu şehir faşistlerin.
  Natasha, çıplak ayağıyla Nazileri parçalayan ölümcül bir hediye fırlatır ve şarkı söyler:
  - Hayatımız harika olacak!
  Çıplak ayağıyla el bombası atan Zoya, dişlerini göstererek ekledi:
  - Tabii ki kazanırsak!
  Ve kız kırmızı meme uçlarını salladı.
  Aurora ateş ederek kükredi:
  - Ve Anavatanımızın ünlü olmasına izin verin!
  Ve çıplak ayaklarıyla ölümcül bir hediye verecek. Rakipleri ez ve gıcırdat:
  - Büyük Rus'a şeref!
  Ve sonra Svetlana ipi aldı ve patlattı. Yüz tane Nazi oydum. Sonra çıplak ayağıyla bir el bombası fırlattı ve ciyakladı:
  - Bilimin ve refahın yeni ışığına!
  Ve dört kız yine kavga ediyor ve burunlarını eğmeyecekler.
  Natashka patlayıcı paketi iki çıplak ayakla kaldırdı. Ve tüm gücüyle onu bir Nazi tankına attı.
  Hasar alan E-75 durdu ve sigara içmeye başladı.
  Natasha şarkı söyledi:
  - Rus' güldü, ağladı ve şarkı söyledi,
  Her yaşta, bu yüzden o ve Rus'!
  Sonra Zoya onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir katil hediye fırlattı. Ve Nazilerin başka bir tankı durdu, dizildi.
  Zoya tweet attı:
  - Evet, gelecek bizim!
  Büyük Rusya'ya şan!
  Aurora makineli tüfekle ateş etti. Birçok faşisti devirdi. Sonra agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - SSCB'nin kahramanlarına şeref!
  Ve çıplak ayağının atışından yine bir el bombası uçuyor. İşte kızıl saçlı kız. Sadece yenilmez bir sonlandırıcı.
  Ve Svetlana onu nasıl aldı ve Nazileri nasıl ezdi. Ve onları keskin bir samanlık gibi yere serdi.
  Sonra cıvıldadı:
  - Rusya topraklarına şeref!
  Ve çıplak ayağının atışından, böylesine ölümcül bir parçalanma bombası uçar.
  Savaşçı gıcırdadı:
  - Sovyet imparatorluğu için!
  Natasha vuruyor, diyor ki:
  - En büyük imparatorluklar için!
  Ve yine, Nazileri büyük bir garantiyle öldüren bir şey çıplak ayağından uçar.
  Ve kız şarkı söylüyor:
  - Anavatanıma şan -
  Rusya'ya şeref!
  Zoya da çıplak ayağıyla el bombası attı. Pek çok Nazinin sözünü kesti ve ciyakladı:
  - Büyük Rusya - büyük zafer!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Kızlar tabii ki neredeyse çıplak. Bikinili, bronzlaşmış, kaslı, güzel ve kıvrımlı.
  Kızlar neredeyse çıplakken ne kadar çekici görünürler! Ve neden kıyafetler bile!
  Ardından, Aurora aktif olarak ateş ediyor. Ve çıplak ayağıyla Nazileri öldürecek bir şey fırlatacak.
  Sonra şarkı söylüyor:
  - Büyük Anavatan için!
  Svetlana ateş etmeye devam etti. Nazileri kesti ve cıvıldadı:
  - Büyük başarılar için!
  Ve çıplak ayakla nasıl el bombası fırlatılır. Ve yine, Naziler aptal.
  Aferin Rus kızları. Onlar akrobasi insanlarıdır.
  Ve sonra pilotlar var: Mirabela ve Anastasia. Fritz'e tokat atmakla aynı şey.
  Evet, Hitler'in orduları bu tür kızlardan dağılıyor.
  Savaşçılar Yak-9'da savaşır. Araba modası geçmiş gibi görünüyor. Ama oldukça etkili. Hız ve silahlanma açısından Luftwaffe'den daha düşük olmasına rağmen.
  Beş adet 30 mm topa sahip ME-262'ye karşı kızlar için yalnızca bir adet 20 mm'lik top ve bir makineli tüfek.
  Ama burada Mirabela ustaca manevralar yapıyor, kanatlı faşist akbabanın kuyruğuna giriyor. Ve onu vuruyor. Metali yere serer, düşmanı temiz yakar.
  Sonra Mirabela şarkı söyledi:
  - Daha yüksek ve daha yüksek ve daha yüksek
  Uçaklar kuşlar gibi uçar...
  Faşist çatıları yıkıyoruz
  Ve askerlerin yiğitliği sınırları aşıyor!
  Ve işte Anastasia, onu nasıl alıp Nazilere nasıl oyacağı. O bir terminatör kızı.
  Nazi haydutlarının yüzlerini ezecek ve ciyaklayacak:
  - Rus için büyük zafer gelecek!
  Ayrıca çıplak ayakla pedallara basılacaktır. Ve bir Messerschmitt daha düşüyor.
  Kızlar tek başına külotla dövüşür. Ve çok iyiler. Daha zayıf motorlarda hızla çırpınırlar. Ve düşmanın atışlarından ayrılırlar.
  Mirabela, Fritz'in sözünü keserek ciyaklıyor:
  - Karga yok, bizi yenemezsiniz!
  Ve yine savaşçı ölümcül bir mesafeye sürünerek çıkıyor.
  Ve yeni Nazi makinesi düşüyor.
  Sandallı kız ne yaptığını biliyor. Ve o harika gidiyor.
  İşte savaşçıyı uzaktan korumaya çalışan bir faşist. Ve o gidiyor. Ve bir mucize eseri, yine düşmanın kuyruğunda.
  Ve ciyaklayarak Fritz'i yere serer:
  - Ruslar için hiçbir şey imkansız değildir!
  Ve yine savaşçı umutsuz bir U dönüşü yapar. Ve başka bir araba delinmiş düşüyor.
  Mirabella tweet attı:
  - Gerçekten dünya Rusya için yaratıldı!
  Ve yine, nasıl çıkılacağı. Ve düşmana nasıl teslim olunur!
  Anastasia ayrıca bir Alman arabasını deviriyor ve ciyaklıyor:
  - Bütün topraklarımız meşhur olacak ama bizim için av olmayacak!
  Ve kızlar giderek daha farklılaşıyor!
  Onlarla ne başa çıkabilir? Bu agresif bir kasırga mı?
  Daha doğrusu, bir kasırga onların üstesinden gelemez!
  Natasha bu arada kavga eder ve şarkı söyler:
  Rusya için savaşacağız!
  Ve ayrıca çıplak ayakla, öldürücü kalibrede bir el bombası nasıl fırlatılır.
  Ve Nazileri metal parçaları ve kanlı et haline getirin.
  Zoya da çıplak ayağıyla ölümcül ve ateşli bir atış yapacak ve zıplayarak pes edecek:
  - Ve tüm dünyada yeni komünizm düzeni için!
  Ve dişlerini gösterdi.
  Aurora daha sonra sert bir şekilde ateş eder. Kendini vuruyor, Nazileri biçiyor ve dişlerini göstererek gıcırdıyor:
  - İlerleme için!
  Ve çıplak ayağından herhangi bir engeli paramparça edebilecek bir şey fırlıyor.
  Ve sonra savaşta Svetlana. Tam bir katil kız.
  Ve o da sarışın. Nazilere nasıl saldırıyor ... Ve sonra çıplak ayağından ölümcül bir hediye uçuyor. Nazileri ezecek ve onları şeytani alevlere çevirecek.
  Terminatör kızlar nasıl tıslar:
  - Şeref sözüme şükürler olsun!
  Komsomol sözü!
  Savaşçılar Nazilere nasıl ateş edilir. Ve onları kuduz köpekler gibi vuralım.
  İşte Terminatörler! Ve Nazileri eziyorlar - şeytanlar!
  Natasha acıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sosyalizm için mücadele edeceğiz,
  Sovyet Rusya'mız için,
  Yeni bir büyük sipariş için!
  Ve yine, çıplak ayağından ölümcül bir hediye uçar.
  Zoya da oldukça enerjik davranıyor. Faşistleri ezer. Ve onları hayal kırıklığına uğratmaz. Ve çıplak ayakları bir pervane gibi titriyor.
  Savaşçı hararetle şöyle der:
  - Kutsal Rus adına,
  Rusya yüceltilecek!
  Ve yine savaşçı tam bir heyecanla savaşır.
  Sonra Aurora çıplak ayakla bir ölüm hediyesi atar. Nazileri her yöne nasıl süpürür. Ve öfkeyle diyor ki:
  - Boksta dünya şampiyonuyum!
  Ve sonra Svetlana cani ve yıkıcı olanı başlatacak. Ve çıplak ayağı çok çevik.
  Ve savaşçı cıvıldadı:
  - Ben dünyanın en güçlüsüyüm,
  Nazileri tuvalete sokacağız -
  Anavatan gözyaşına inanmaz,
  Ve beyindeki kötü oligarklara vereceğiz!
  . BÖLÜM #9
  Ağır savaşlara katılan Vedmakova birkaç gün neredeyse hiç uyumadı ve bu nedenle hapishane hücresindeki aşırı sıkışıklığa, havasızlığa ve pis kokuya rağmen neredeyse anında uykuya daldı.
  Orta Çağ'da olduğunu hayal etti ve bir köle isyanına öncülük ederek etekli bir tür Spartaküs oldu! İlk başarının ardından cesur savaşçı kız, kaslı kız, isyancıları topladı ve kendi liderlerini seçmeyi teklif etti.
  Vedmakova, beklendiği gibi, zaten oldukça büyük bir müfrezenin başına geçti ve güçlü kahraman Turan'ı ilk yardımcısı olarak teklif etti.
  Ve burada köleler oybirliğiyle. Sonra Ten'in adamlarını seçtiler. Ondalık sistem en basit olanıdır ve Vedmakova hiçbir şeyin karmaşık olmaması gerektiğine karar verdi.
  Kupalarla donanmış ve hamamböceği salyangozları alarak (ağır bir rüyada, Cadıların bilinçaltı patlak verdi) yollarına devam ettiler.
  Otoritesini güçlendirmek ve bacaklarını esnetmek için Vedmakova bir kedi gibi hareket ederek yürüdü. Sonra kız, çıplak ayak tabanlarıyla kayalık yolun küçük, keskin çakıllarını hissederek koşmaya başladı. Ancak savaşçı acıya aldırış etmedi, üstelik o herkesin önündeydi. Görünüşe göre boşuna değil. Üç düşman savaşçısı pusuya oturdu ve erken bir alarm verebilirler. Ayaklanmanın lideri bir ağaca tırmandı ve yukarıdan düşmanların üzerine atladı. Hareketleri, kaplanların ve kobraların bir melezinin dansı gibidir, hafif bir ağlama ve kopmuş kafalarla yatışmıştır.
  - Direnci böyle kırarım!
  Vedmakova, kölelere kopmuş kafaları göstererek halk için oynamaya karşı koyamadı. Yanıt olarak bir onay kükremesi duyuldu.
  Yakında tarlaları olan mülkler ortaya çıktı. Oyma evler, süslemeleri ve heykelleri olan gerçek saraylardır. Orada burada çeşmeler görülüyordu. Mide, bacaklar ve göğüs üzerinde kelebek kanatları ve ağızları olan Zeus şeklindeki bir heykelden: yedi jet dövüldü. Tarlalar zengin, yağlı, altın pamuğa benzer, büyük başakçıklı tahıl, nohut ve diğer şeyler. Birçok köle çalıştırdılar. Hem erkekler hem de kadınlar ve birçok çocuk vardı. Tabii ki gözetmenler, gardiyanlar. Ama genel olarak, elbette, kürek ve çapalarla çok daha fazla köle var.
  Vedmakova, köle kızlar tarafından aceleyle dikilmiş ev yapımı bir pankartı kaldırdı: Kılıç ve çapa resmiyle! Diğer köleler saldırıya koştu.
  Bu sırada birkaç erkek ve kadın köle direklere asılmış, elleri ve ayakları çivilerle delinmişti. Görünüşe göre bu adaletsizliğin çocukları azap çekmeye mahkum edildi. Yaklaşan kurtarıcıları gören çarmıha gerilmiş kız beklenmedik bir şekilde güçlü bir sesle bağırdı:
  - İntikam geldi, sahiplerini dövün!
  Witcher'ın lideri, her zamanki gibi önde. Hamam böceği şaha kalktı ve aynı anda iki korumayı devirdi. Geri kalanlar geriye yaslandı, biri korku içinde, hatta kendi mızrağıyla karşılaştı. Bağırsakları delinmiş karnından dışarı çıktı. Kız kıkırdadı.
  - Attan korkuyorsanız zayıf savaşçılarsınız!
  Onun yaveri olan Miloslava, zeki bir berberin usturası gibi sağ elinde, baltalar kızın elinde savaştı. Bu yüzden ünlü savaşçıları keser.
  Turan da boyun eğmedi. Muhafızın göğsünü kıran bir taş fırlattı ve mücadeleye katıldı. Değirmen taşının kaslarının değil, sıkı çalışmanın ona iyi geldiği açıktı. Doğru, Vedmakova daha hızlı hareket etti.
  Köleler çalışmayı bıraktı, ancak henüz mücadeleye katılmadı. Anlaşılan kafaları karışmıştı. Doğru, aynı huzursuz çocuk, çalışan çocuklara atlayarak bağırdı:
  - Sizi korkaklar! Arkamda kim var kahraman, kim bensiz berbat domuz!
  İlk cevap veren çocuklar oldu. Gözetmenlere koştular. İşte "vasisine" çapayla vurup kafasını balkabağı gibi paramparça eden on dört yaşında bir adam. İşe yaradı ve diğer köleler, hatta genellikle alçakgönüllü ve sabırlı kızlar bile kavgaya karıştı.
  Şimdi savaş kaotikti, ancak sayısal üstünlük ve çaresizlik kölelerin yanındaydı. Ve tabii ki devraldılar.
  Passa, gözlerinin önünde okuyan bir kızdan beklemesi zor olan şeydir. Gardiyanla boğuştu, onu itmeye başladı. Bu yüzden onu kandırdı, kılıcı aldı ve tam boynuna vurdu.
  - Ben buna atıştırmalık derim! - Kız tersledi. - Bak, sarhoş olma!
  İlk mülk hızla kurtarıldı, müfreze gözlerimizin önünde büyüdü. Ayaklanma, tarlaları saran orman yangını gibi yayıldı. Vedmakova dörtnala ileri atıldı. Atlılar ona doğru koştu, kural olarak başın en tepesine ulaştılar. Ancak gardiyan pes etmedi. Yedi telli çeşmenin yakınında özellikle inatçı bir savaş yaşandı . Burada ekiciler, at rezervini savaşa taşıdı.
  Cesur Vedmakova her taraftan kuşatılmıştı. Sadece özel olarak besili bir hamamböceği salyangozunun olağanüstü çabukluğu sayesinde kurtarıldı. İşte kesin bir hamle ve doğranmış rakip düşüyor. Ancak kız önce omzundan, ardından midesinden yaralandı ve ardından bacağı neredeyse kopacaktı. Sonra Vedmakova minik hançerler atmaya başladı. Jilet kadar keskin, gözlere, bazen de ağza düşüyorlardı. Ancak savaşçıların çoğu sıcaktan dolayı yarı çıplaktı ve bu tür askerler için göğsü delmek yeterliydi. Birkaç atlı düştü ama geri kalanı baskı yaptı. O kadar çok kılıç vardı ki hareket halindeki bir tarağı andırıyorlardı. Böylece her taraftan dökülüyorlar.
  Ancak Miloslava, Passa, Turan ve diğer köleler zamanında geldi. Sıraları kestikten sonra bir buz pateni pisti gibi yürüdüler, cesetlerin nasıl uçtuğunu ve bir şekilde silahlı kölelerin tüm güçleriyle yardımlarına koştuğunu görebilirsiniz.
  Piyade binicilere saldırdı, bitkin köleler acı ve aşağılanmanın intikamını aldı.
  - Düşman yüzüğünü ele geçirin ve bırakmayın! - Komutan Vedmakova.
  Gözlerinin önünde kafası kesik bir köle düştü ama peşinden bir düzine muhafız düştü.
  - Numarayı al! - Ayaklanmanın genç liderini emretti.
  Savaşa giderek daha fazla köle girdi. Oğlanların koşarak atlara nasıl tırmandıkları, binicilere nasıl koştukları, dişlerini kullandıkları, sivri taşlar kullandıkları görüldü.
  Köleler korku bilmiyor gibiydi, kimsenin onları insan olarak görmediği uzun yıllar boyunca aşağılanmanın intikamını aldılar. Ayrıca birçoğu özgür doğdu ve iradenin sarhoş edici aromasını henüz unutmadı.
  "Binicilik" müfrezesini bitiren Vedmakova yoluna devam etti. Yolundaki son ciddi engel, büyük ağaçlardan kesilmiş bir hisardı. Orada oldukça fazla güvenlik vardı.
  - Siteleri arayın ve merdivenleri alın. bağırdı. - Bu yeterli değilse, kendiniz yapın.
  Köleler aceleyle saldırı cihazları yaptılar.
  - Merdivenler geniş olmalı ki aynı anda birçok savaşçı geçebilsin. - Vedmakova işaret etti.
  Katliam diğer mülklerde hâlâ devam ediyordu. Hizmetçiler bazı yerlerde isyancıların safına geçtiler, ancak bazı durumlarda alışkanlıktan direndiler. Gözetmenler hızla öldürüldü - bunlar en zorlu savaşçılardan çok uzak. Düşman direnişinin son kalesi detinetlerdi. Duvara ilk tırmanan her zaman olduğu gibi Vedmakova oldu. Birkaç kez okla vuruldu, ancak ölümcül hediyelerle bir kalkanla savaştı. En yakın savaşçı o kadar sert darbe aldı ki savuşturmayı başarsa da duvardan aşağı yuvarlandı.
  Miloslava, düşmanı da fırlatarak muhafızı bir kancayla kaldırmayı başardı. Kar beyazı Passa, görünüşüyle şimdiden düşman askerlerini büyüledi. Baştan çıkarıcı göğüsleriyle şiddetle inip kalkan göğüslerine bakarken, kız ayaklarıyla kasıklarına tekme attı ve sonra kesti. Duvarlara tırmanan Vedmakova, acımadan kesti. Düşman çoktan moralini kaybetmişti, giderek daha fazla köle duvara tırmanıyordu. İçeri girdiler, çok fazla merdiven vardı ve gardiyanların hepsini alt edecek vakti yoktu. Altta yatan gerçek ölü ve yaralı kölelerdi, saldırı kayıpsız yapamazdı. Burada köle ve gardiyan birbirine tutundu ve makul bir yükseklikten yere yığıldı. Yaralandılar ama hayatta kaldılar, birbirlerini boğmaya devam ettiler.
  Soyadını sormayı unuttuğu huzursuz çocuk Vedmakova da duvardaydı. Küçük boyundan yararlanarak memurun bacaklarının arasından kaydı, ardından iki ayağıyla sırtına tekme attı ve aynı anda dizlerinin altına çarptı. Yetişkin bir köle tarafından tutulan bir yabaya çarparak ileri uçtu ..
  - Bu o kadar acı verici bir şekilde ısırdı ki! - Oğlan gardiyanlarla dalga geçerek ince dilini çıkardı.
  - Oh, seni çıplak ayaklı yılan! - Sağda duran dövüşçü çocuğu lanetledi ve kılıçla kesti.
  Oğlan arkasına yaslandı ve piposundan gözüne tükürdü. Düşman ne kadar umutsuzca çığlık attı, yıkıldı. Çocuk törene katılmadı ve bir kılıçla işini bitirdi. Çocuğun elleri ince olmasına rağmen kaslı ve güçlüydü - sıkı çalışmayla sertleşmişti.
  Diğer çocuklar da baskı gösterdi, çılgınca savaştı, ciyakladı ve küfretti, havalı ifadeler seçti!
  Duvar hızla temizlendi, savaşın içinde biraz uzadı, kölelerin intikamından korkan mal sahipleri çaresizce savaştı. Doğru, yeniden büyümüş karınlar, kuduz kölelerle mücadelede kötü yardımcılardır.
  Ana sahibi Şeyh Samuma, yeraltı geçidinden ayrılmaya çalıştı. Yanına bir çanta dolusu taş ve altın aldı. Belki bir şansı vardı ama açgözlülük onu hayal kırıklığına uğrattı. Güzel kız Rakhita, teninin bakır rengiyle bile baştan çıkarıcı.
  - Ve beni takip et kaltak! -Şeyh onu gür saçlarından tuttu.
  -Gerek yok, kendim giderim efendim! diye yalvardı.
  - Fahişe değil! Seni taşımayı seviyorum! Sadist soylu kıkırdadı.
  - Ama acıyor! - Köle çıplak bacaklarını seğirdi.
  - Gittiğimizde, seni saçlarından asıp ateşe vereceğim. Şeyh etoburca dudaklarını yaladı.
  - Sen bir canavarsın! Ama seni seviyorum, inan bana!
  Kız, kirli burnunu temiz yüzüne dayayıp yalamaya başlayan sahibine sarıldı. Burada Rakhita'nın eli şeyhin kemerinde bir hançer buldu ve tüm gücüyle şişmiş karnına sapladı.
  İşte bir karanlık yaratığı.
  Şeyh çantayı bırakıp saçını bıraktı. Elleri derindeki deliği kapatmaya çalıştı, bağırsaklar dışarı çıktı.
  - Yaratık! Ekidna! diye homurdandı.
  - HAYIR! Doğru şeyi yaptım! Kaç tane kız ve erkeğe işkence ettin? Hatta çocukları kazığa oturttu ve onları bir direğe çiviledi. Bu sadece intikam! - diye haykırdı kız.
  - Lanet etmek!
  - Tanrıça! Beni dövdün! - Köle kız, şeyhin şişkin, kanayan karnına tekme attı.
  - Birkaç vuruş! - Hırıldadı.
  - Ama içimde asil kan akıyor! - Yalınayak köle dişlerini parlattı.
  - Hiçbir şey fahişe! Birlikler isyanı bastıracak ve sana o kadar işkence edilecek ki, sana bir melek gibi görüneceğim! -Şeyh'i hırlayacak gücü buldum.
  - Sizinkinden daha zengin bir fantezileri var mı? Kız dilini çıkardı.
  - Senin için yeterli! Zengin adam seğirdi ve inledi. - Acıtmak! Bana facifi merhemleri getir.
  - Neden? - Sinsice kıza sordu.
  - Sana bu altın kesesini vereceğim. Şeyh yalvardı.
  - O benim! Tamam, sadece merhametten, fatsifi merhemi nerede? Kız sinsice gülümsedi.
  Uçan inek şeklindeki dolabı biliyor musunuz? - Zengin adam kekeleyerek hırıltılı bir nefes aldı.
  - Evet! Çakıl taşları olan çok güzel bir tane gördüm.
  -Yani elinizi kafanıza sokmanız gerekiyor ve bir kutu merhemi rahatlıkla alabilirsiniz. Benim için gelip lekeleyeceksin. - Şeyh neredeyse bilincini kaybederek mırıldandı.
  "Bir kötü adam bile tıbbi müdahaleyi hak ediyor. Beni bekle!
  Kız odaya koştu. Zengin adamı umursamıyordu ama böylesine değerli bir merhem çok nadir bulunur ve asiler için yararlıdır. Ve sonra nefret edilen ucubeye isyancılara ihanet edecek.
  Köleler çoktan odalara kaçtı. İkisi yarı çıplak güzel bir kız gördü. Kadın sevgisine aç sağlıklı adamlar ona koştu. Kız çok çalıştı, kaslıydı ve bu nedenle güçlü bacaklarıyla saldırganı kolayca uzaklaştırdı ve bağırdı:
  - Para kazanmak istiyorsan. Orada, bodrumda, bir kese altınla agresif bir tipin ağladığını bilin.
  - Saldırganlığı sevmiyoruz! - ironik bir şekilde itiraz etti çocuklar.
  Ama aynı zamanda zengin! - Kız tersledi.
  - O zaman daha iyi, hadi savaşalım! Kiler nerede? - Asi köleler gevezelik ettiler.
  - Elimi takip et! Köle sağ elini salladı.
  Genç, siyah köleler havanelinin işaret ettiği yere koştu. Kız gülümsedi ve koşarak odaya girdi. Mobilyalar oldukça zengindi ama düzensizdi. Ve işte altın döküm dolap. Rakhita hiç düşünmeden elini uzattı. İçine kaydı ve o anda çenesi kapandı.
  Beauty ciyakladı, jilet gibi keskin dişler bileğini kesti.
  - Ah, ne kadar acı verici! diye bağırdı, sonra sıktı. - Çok acımasız!
  Kız, vahşi acıya rağmen çılgınca elini sarmaya çalıştı. Kadınların çığlıklarını duyan Vedmakova, birinin tecavüze uğradığına karar verdi ve hızla odaya daldı. Güzeli kanlar içinde görünce haykırdı:
  - Bunu yapmaya kim cesaret etti?! Onun itibarını kıçına koyacağım! - Öfke anında, savaşçı kaba olabilir.
  Rakhita'nın gözlerinden yaşlar döküldü, onun için acıdan bile değil, çoğu kez kırbaçlanmış bir köleye, artık onun bir sakat olduğunun farkına varılmasından itibaren yabancı değil.
  - Bu o! Kız dolabı işaret etti.
  Durum buysa, o zaman korkunç! - Vedmakova sırıtan böceğin kafasına kuvvetle vurdu. Darbeden yapı eğildi, daha yumuşak olan altın kesildi. Savaşçı, dolabı paramparça edene kadar dövmeye devam etti.
  Kız gözle görülür şekilde solgunlaştı ve kar beyazı Passa ona doğru atladı. Ustaca bir turnike uygulayarak kanamayı durdurdu. Vedmakova kopmuş elini çıkardı, uzuv solgunlaştı ama hala sıcaktı.
  - Harika! - Kirov'u aramalıyız. Belki büyütür. Savaşçı yüksek sesle ıslık çaldı.
  Pasa sormuş:
  - Elini buraya sokmanı kim tavsiye etti?
  - Samma!
  - İçine ne koydun? - Vedmakova şaşırdı.
  - Hayır, bu ucubenin adı Samuma. - Kızı düzeltti.
  - Eğer öyleyse, dörde bölünmesi gerekir. Savaşçı gözlerini devirdi.
  - Bodrumda ve ağır yaralı. Onu yakalayabileceksin. Eğer nefes almazsan.
  Vedmakova, aniden kaçmaya çalışan kaygan bir kertenkeleye dönüştüğünde fırçayı tutmaya çalıştı. Savaşçı doğuştan bu kadar hünerli değilse, belki başardı. Özellikle onu kuyruğundan değil boynundan yakalayan.
  - Vay canına, garip büyü. Kirov'u göstermeliyiz.
  Yaralı kızın yüzü donuklaştı ve bilincini kaybetti.
  Passa tam zamanında aldı:
  - Gergin kız ama güzel! Sakat olarak kalırsa yazık olacak.
  Peki, umarım bu düzelir. Ancak şimdi Khirov bir yeri kaçırdı, yanımda olacağına söz verdi. - Vedmakova hoşnutsuzlukla omzunu silkti.
  - Buradayım! Büyücü kapının arkasından dışarı fırladı. - Büyü hissediyorum.
  - Ve onu ellerimde tutuyorum! - hırladı Cadı.
  - Fena değil! Bu bir denizanası ve bir kertenkele karışımı, yarı saydam olduğunu görüyorsunuz, üç kalbin nasıl attığını görebilirsiniz. Büyücü kıkırdadı.
  - Etkileyici olan nedir? Kız kolunu kaybetti ve onun yerine bir kertenkele denizanası. Bence, böyle bir yaratığın tüm el becerisine rağmen, bu tamamen eşdeğer bir ikame değil! - Savaşçı hiçbir şekilde şaka yapmaya meyilli değildi.
  - Ama vücudun bir kısmı yüzebilir ve bu hiç de fena değil. Bir tür süper güç! Büyücü sinsice göz kırptı.
  - Bu ne anlama geliyor, bir engel mi? - Witcher'ı anlamadım.
  - Nasıl denir! Ne de olsa artık sadece bir hayvan değil, kadın vücudunun bir parçası. Ve hayvanları yönetmek zordur. Artık bu minik kertenkele küçülüp herhangi bir boşluğa kayabilir veya duvardan tırmanabilir. Ayrıca neredeyse görünmezdir, bu tür bir bukalemun gibidir. - Büyücü açıklamaya başladı.
  - Pulsarno! - Pass'in coşkusunu göstererek söyledi. - Bunun mümkün olduğunu düşünmemiştim. Fırçayı kes ve casus yap.
  - Yenilginin büyük sıkıntılar vaat ettiği olur, ancak bu yalnızca gelecekteki bir zaferin bir yansımasıdır. Büyücü fark etti.
  "Yani onun büyüsünü bozmayacaksın?" - Netleştirildi Vedmakova.
  - HAYIR! Savaşta yiğitlik ve iyi zeka zaferi getirir. Vurmak için önce hedefi görmeniz gerekir, aksi takdirde yumruğunuzu yerinden oynatırsınız. Ancak beladan kaçınmak için yaranın iyileşmesi gerekir. - Hirovo yumuşakça yanıtladı.
  - Bir kızın sakat olması iyi değil. Sonuçta, onu şımartacak! Onu gerçek bir uzuv, insan eli gibi gösterebilir misin? - Vedmakova sordu.
  - Düşüneceğim! Belki düzeltebilirim. Genel olarak, çoğu sihirbaz öldürmede iyileştirmeden çok daha iyidir. - Hirovo baskıyla strese girdi.
  - Buna katılıyorum! Her aptal sakatlayabilir, her akıllı iyileştiremez. - Vedmakova ikna olması için parmağını viskiye bile büktü.
  - Birçok kaba cellat - birkaç doktor!
  Köleler, Samum'un sahibini sürükledi, görünüşe göre o öldü. Rakhita kendine geldi, yüzü sıkıntıyla buruştu.
  - Yine herkesi kandırdı! Faturalarını ödemeden gitti.
  - Onu astıracağım! - dedi Vedmakova. - Cesedi, tüm aşağılık ve açgözlülere bir uyarı olsun. Açgözlü bir insan her zaman hayal kırıklığı gözyaşlarıyla cömerttir!
  - Makul! Ama elimi bana kim geri verecek? Kız ağlamaya hazırdı.
  - İşte burada! - Ayaklanmanın liderini gösterdi.
  Khirov eğildi, elinde bir ip tutuştu.
  - Üzülmeyin! Sakat olmak zorunda değilsin. Yani Rakhita senin için harika bir casus olmak zorunda kalacak. Ne de olsa, bu imparatorluktaki tüm zengin ve güçlülerden intikam almak istiyorsun.
  - Elbette. Köle olma, toz içinde aşağılanmış! - diye haykırdı kız.
  - Böylece bize yardım edebilirsin! Bu imparatorluk kötü yönetiliyor, bu yüzden mezar kambur sistemi düzeltecek! - Büyücü, işaret parmağından bir enerji ışını yaydı.
  - Garip! Sende çok fazla enerji görüyorum. Ve bilgelik! Size katılmaya hazırım! - köle haykırdı.
  - İncineceksin ama galip geleceksin! Acı olmadan yiğitlik olmaz, yiğitlik olmadan zafer olmaz! - Büyücünün felsefi zihniyetini göstererek ilan etti.
  - Ben bir kadınım - bu yüzden katlanmaya alışkınım. Rakhita başını salladı.
  - Sabır yetmediğinde şarkı söylemek yardımcı olur! - Kirov alay etti.
  Herkes güldü. Vedmakova'nın keyfi yerindeydi. Başlangıç galip geldi, yani kaybedecek zaman yok. Her şeyden önce, köleler dağılmadan önce bir köle ordusu oluşturmak gerekir. Yani insanlar demir gibidir, soğuyana kadar ona istenilen şekli verir. Savaşçı kız duvara çıktı, kürsüye çıktı ve gürleyen bir sesle emir verdi:
  - Trompet koleksiyonu herkesi topla!
  Pasa sormuş:
  - Kadınlar da mı?!
  - Evet! Her kılıca ihtiyacımız olacak. Acele edin ama soygun olmayacağını bilin, her şeyi eşit olarak bölüşeceğiz.
  Kölelerin toplanması biraz zaman aldı, hatta kırbaç kullanmak zorunda kaldım. Vedmakova, kafasını kaybetmeyen ve soygunları engellemeyen birkaç kişiye yardım etmek zorunda kaldı. Kız, en gayretli beş haydutun kulaklarına iyi bir darbe indirdi, hatta biri kafasını kesti. Yüzüne kan damlacıkları düştü, Vedmakova onları açgözlülükle yaladı. İşe yaradı. Genel toplantı karanlıkta meşalelerin ışığında yapıldı. Binlerce özgür köle vardı, hatta aralarında çok sayıda çocuk ve kadın olmasına rağmen Vedmakova en az on iki bin olduğunu gözle tahmin etti.
  Kalenin en yüksek kulesinden sahne aldı. Büyücü karşı tarafta duruyordu, tüm topluluğu kontrol ediyordu. Köleler acımasızca sömürüldü ve zayıflar idam edildi veya katledildi. Yani genel olarak, fiziksel parametreleri alırsak, iyi dövüşçülere benziyorlardı. Sadece eğitime ihtiyaçları var. Vedmakova kışkırtıcı bir konuşma yaptı. Büyük bir kurtuluş ordusu yaratma ihtiyacını açıklamakta özellikle ısrarcıydı.
  - Birlik, cesaret, özveri - zaferin, özgürlüğün, mutluluğun anahtarları! Disiplin olmadan ordu olmaz ve ordu olmadan kişi özgürlük bulamaz! Emek bizi daha güçlü yaptı, akılla çoğalan özgürlük verecek ve iyi şansla birlikte mutluluk getirecek!
  Öyleyse bir olalım ve zincirleri kıralım! - Savaşçı konuştu.
  Köleler onaylarını alkışladılar! Pek çok yara izi ve mağrur bakışlı yalnızca bir köle sessizdi. Bakışları en aşırı küçümseme derecesini ifade ediyordu.
  Vedmakova yine ayaklanmanın tek liderini seçmeyi teklif etti!
  - Komutan piramidin tepesi gibidir - sadece bir tane olmalıdır, aksi takdirde bu kadar sağlam bir yapı bile çöker!
  Köleler bağırdı:
  -Sağ! Bize önderlik et.
  Sen büyük savaşçı, liderimiz olacaksın! - Beklenmedik bir şekilde tüm çocuğu geride bırakmayı başardı.
  Bu Vedmakova'yı şaşırttı: bu nasıl mümkün olabilir? Daha dikkatli baktı, çocuğun elinde sadece daha kalın bir rüzgar borusuna benzer bir şey vardı. Ve bu cihazın yardımıyla gürledi.
  - Oğlan uzağa gidecek! Onun adı ne? - Savaşçı sordu.
  - Çük! Özellikle tanıdım. Geç dedi.
  - Basit isim! - Vedmakova açıkça daha egzotik bir şey bekliyordu.
  - Neden karmaşıklık!
  - Hadi oyla! - büyücü duyurdu. O kadar gür bir sesi vardı ki palmiye ağaçları sallandı. - Witcher savaşçısının lider olmasını kim destekliyorsa, sağ elini kaldırsın! Gerçek, özgürlük ve onur için oy verin! Ve hayatın öyle olacak ki tanrılar kıskanıyor! -
  Coşkuyla bunalmış köleler, neredeyse oybirliğiyle sağ ellerini kaldırdılar. Bir savaşçıya benziyorlardı ve oybirliği, Hirov'un cazibesini burada kullanmış olması gerektiği fikrine yol açtı.
  Onun gelişinin onlara özgürlük ve gerçek insanlar gibi hissetme fırsatı verdiği doğru değil mi? Yani kuraklıktaki yağmur gibi Vedmakova ile karşılaşmak doğaldır. Eski kölelerin yüzlerinden sevinç okunuyordu. Uyanmak gibiydi.
  Burada, genel bir sevinçle, yara izleriyle zengin bir şekilde dekore edilmiş güçlü bir köle öne çıktı. Derin sesiyle konuştu.
  - Mutluluğa götürmek isteyen birçok kişi vardı ve olacak. Ama bunu yapmaya ahlaki hakkınız var mı?
  - Hangi!? - Witcher ağzı dişlerle dolu sırıttı. Çıplak kollarındaki pazı şişkindi.
  - Sen kimsin?! Soylu bir ailenin torunu veya sıradan biri. Ya da belki Gissor gibi kaçak bir köle. Ayrıca çok şey vaat etti, ancak hayatını bir kazıkta sonlandırdı. Ve onunla birlikte yirmi bin köle. - Güçlü bir köle tarafından doğrandı.
  - Pek çok şey bize bağlı olacak. Üzerinde yara izleri görüyorum, büyük ihtimalle köle olarak doğmadın, kırbaç ya da mızraklı kılıç yaralarını ayırt edebiliyorum! - dedi Vedmakova.
  - Benim bilmediğim savaşçıyı tahmin ettin! Ben korkunç kralların soyundan gelen Comte de Forsa'yım. Ama babanın adını biliyor musun? - Asil bir köle sordu.
  - Ailenin asaleti ile cesaret arasındaki ilişki, saç uzunluğunun akılla ilişkisi gibidir! - Vedmakova'yı savuşturdu ve hemen ekledi. -Ataların hiçbir yiğitliği korkağa yardımcı olmaz!
  - Çok güzel konuşuyorsun. Bir panayır şakacısı gibi, kalbin ne kadar cesur? Köle tehditkar bir şekilde kaşlarını kaldırdı.
  - Sen bir kahramansın! Say, ama bir kölenin kaderiyle kıyaslandığında, gururun ve cesaretin neredeydi! - Vedmakova çoktan toparlanmaya başladı.
  Bunun için kendime göre nedenlerim vardı. Ve ne, bilmenize gerek yok, daha az bilgi - ölmek daha kolay! Seni ölümüne bir dövüşe davet ediyorum ve sadece sözlerle cesaret edemezsen, o zaman meydan okumayı kabul edeceksin! Comte de Force kükredi.
  - Bundan emin olabilirsiniz! Savaşçı tersledi.
  Köleler arenayı boşalttı. Witcher aşağı indi ve kılıcı kontrol etti. Karşısında rakibi duruyordu. Hemen kendi silahına sahip oldu, keskince bilenmiş iki kılıç. Her ihtimale karşı, savaşçı koynundan bir kılıç daha çıkardı.
  Count de Force, Witchers'tan çok daha uzundu, omuzları çok daha genişti, ancak o kadar kaslı ve kabartmalı görünmese de, dünya fitness şampiyonu olmaya layık bir kızdı. Ancak yağ yoktu ve tendon bağları sıkı ve şişmişti. Ek olarak, her harekette büyük bir deneyim vardı ve zıplayarak yürüyüş çok şey ifade ediyordu. Yüzlerinde bir sırıtma oynadı, artık küçümseyici değil, sempatikti.
  - Sıkıştın kızım! Kıskanmayacaksın. Kont ona yumruğunu gösterdi.
  - Neden kendine bu kadar güveniyorsun? Witcher'ın öfkesi yoğunlaştı.
  - Birçok dövüş ve turnuva kazandım. Krallığımda en iyi dövüşçülerden biri olarak kabul edildim, çoğu kişi beni en iyisi olarak gördü. - Forsa, yan yana duran iki kalkan gibi görünen göğüs kaslarını salladı.
  - Çünkü sadece soylularla savaştın ve onlar yozlaştı ve şişmanladılar. Şimdi, yetenekli bir halkla anlaşırsan, görkeminden çok az şey kalırdı! - Kendinden emin bir şekilde cevapladı Vedmakova.
  - Köpeği sırtından bir sopa ya da daha doğrusu kılıcım geçene kadar yatırın! - Tüm kibir doluluğu sayıma geri döndü.
  - Bu çok ilginç! En güçlü çelikten yapılmış bir bıçak, bir gevezenin ve bir korkağın elinde paslanır! - Vedmakova güzel sözlerle parlamayı bırakmadı.
  - Pekala, bu muhtemelen senin için geçerli, piç kadın! Forsa homurdandı.
  - Belki dillerde eskrim yapmayı bırakın ve daha sert bir şey kullanın! - Vedmakova zarif bir sekiz rakamı üretti.
  - Karşılıklı!
  İsyancıların sayısı ve lideri yüz yüze görüştü. Kılıçlar hızla hareket ediyor, tüm gücüyle saldırıyordu. Darbelerden kıvılcımlar uçtu, bir çınlama duyuldu.
  Kont birkaç kez saldırdı. Çift namlu tekniğini denedi, ancak Vedmakova, asil rakibinin makul bir hıza sahip olduğunu belirterek saldırıları püskürttü.
  - Ne oynuyorsun!
  - Ölümün iplerinde!
  Kont yine bir dizi darbe indirdi, karmaşık kombinasyonlar denedi. Vedmakova hafifçe geri çekildi, karşı saldırı yaparak düşmanı hafifçe göğsünden yakaladı.
  Yatmak için acele etmeden deneyimli bir savaşçının hareketlerini inceledi. Kont sırıttı, gözleri parladı:
  - Hiç de o kadar basit değilsin! Yalınayak yürümene rağmen belki tam bir köle bile değilsin.
  - Özgür doğdum ve ormanda yaşadım! Boynum hiç boyunduruk tanımadı. Zora boyun eğmek düşünülemez. Gerçekten özgür bir insan üç şeye teslim olur - akıl, aşk, Tanrı. Ruhundaki bir köle itaatkardır - tutkulara, şehvetlere, Tanrı'nın hizmetkarlarına! - Güzelce cevapladı Vedmakova.
  Sonuncusu konusunda haklısın! Gerçekten haklı olan sizsiniz, bu rahipler ve rahipler bana tuzak kurdu! - Kont çift fan yaptı, ardından "kapaklı" tekniği yaptı, ancak başarılı olamadı. - Elbette seni öldürmezsem seninle bir kadeh şarap içerken konuşmaktan memnuniyet duyarım.
  - Bir kupa şarap okyanus gibidir - kendinizi kaptırırsanız, ayaklarınızın altındaki zemini kaybedersiniz! - dedi savaşçı.
  - Ama kendini daha özgür hissediyorsun. Bu yaklaşıma ne dersiniz?
  Önce bir trident, sonra bir kelebek tuttu. Yanıt olarak Vedmakova toplantıyı daha sert vurdu. Kont geri sendeledi. Sonra yarışma tekrar başladı, Forsa bir rüzgar gibi hareket etti, rakibinin onu birdenbire çıkaramayacak kadar güçlü olduğunu fark etti. Sonra, Vedmakova'yı belirli bir hareket dizisine alıştıran sayı, aniden kılıcın yörüngesini değiştirdi ve kıza kaslı ama kadınsı bir göğüsle vurdu. Kan aktı, çizik derindi. Yara Vedmakova'yı kırmadı , aksine ona güç verdi. Kız saldırıya geçti, kılıçlar tuhaf bir dansla parladı. Ve dışarıdan savaşçının aklını tamamen kaybetmiş ve öfkeli gibi görünmesine rağmen, ormandaki yaşam ve bebeklikten itibaren avlanma ona en şiddetli savaşta aklını korumayı öğretti. Kont için böyle bir baskıyı durdurmak zordu, zorlukla savuşturarak geri çekildi. Vedmakova, soylu kölenin sanki dizinin altına yumruk atmış gibi geri çekildiği anı yakaladı. Darbe tendona çarptı ve sayı eğildi, hızı düştü. Sonra kız kendi resepsiyonunu yaptı, onu dokuz başlı ejderha olarak adlandırarak kendisi icat etti. Sadece iyi eğitimli bir dövüşçü böyle bir şeyi yapabilir. Üstelik son dokuzuncu saldırı neredeyse karşı konulmazdı. Burada mesele bir mekanik meselesiydi, saldırıyı yansıtıyordu, fırça çok zayıflamıştı, saldırıları savuşturuyordu ve bu nedenle son saldırı sona erdi. İlk kez, savaşçı oldukça yetenekli ve hızlı bir ortak üzerinde bir resepsiyon düzenledi ve nefesi kesilip kılıcını düşürdüğünde, yeniliğin başarılı olduğu anlaşıldı.
  Sayı solgunlaştı, gücünü kaybetti.
  - Şanslı bir fahişesin!
  - Tam olarak değil! Şans kum gibi değişkendir - sadece çalışkanlık onu çimento ile bağlayabilir.
  Vedmakova düşmanı tekrar yaraladı, ama derinden değil - öldürmek ya da sakatlamak istemedi. Tekrar saldırarak bir hamle yaptı, sayı mekanik olarak savuşturdu ve savaşçı, çarpık ayaklı kılıcını yere düşürdü. Köle haysiyetinin tamamen silahsız olduğu ortaya çıktı. Vedmakova kılıçlarını fırlattı, düşmana koştu ve geri sayımı durdurdu. Elleri onun uzvunu bir kilide kilitledi.
  - Vazgeçmek? Panterin gözleri parladı.
  - Ben bir kontum, yalınayak bir köleye teslim olurum!
  Vedmakova şevkle itiraz etti:
  - Köle değil, haklı bir amaç için savaşan! Sen kendin bir köleydin ve aşağılanmanın ne olduğunu anladın ve yine de onlar başka insanlar, bizden daha kötü değiller. Öyleyse vicdanına sor!
  . BÖLÜM #10
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova ön cephede savaştı. Oğlan ve kız, uzun süren savaştan şimdiden oldukça sıkılmıştır. Sürekli öldürmek ve ateş etmek de can sıkıcı.
  Bir oyundaki gibi. Aynı nişancı er ya da geç sıkılacaktır.
  Çocuklar çıplak ayakla ateş etmekten ve sürekli el bombası atmaktan yoruldu.
  Oğlan sırasını verdi. faşistleri öldürdü.
  Ve söyledi:
  - Anne!
  Kız çıplak ayakla el bombası attı. Fritz'i dağıttı ve zevkle cıvıldadı:
  - Yeni, çok büyük zaferlerimiz olacak!
  Ama zaten sıkıcı. Çocuğun çıplak ayak atışından Nazi tanklarının yana doğru itilmesi bile.
  Oleg daha sonra beste yapmaya başladı.
  Başka bir alternatif tarih. Zyuganov, Stepashin'in adaylığına oy vermedi ve üç komünist grup da oy vermedi.
  Eylül 1999'da Devlet Dumasının dağılması ve erken seçimlerle sona erdi.
  Elbette komünistler her zamankinden daha güçlüydü. Ve önemli bir rol oynadıkları Primakov hükümetinin başarılarına güvenerek seçimlere gittiler. Birlik bloğu henüz oluşturulmadı. Putin başbakan olarak görünmedi. Ve militanların Dağıstan'a işgali sadece sola oy verdi ve yetkililerin gücünü öldürdü.
  Genel olarak, hükümetin düzensiz olduğu ortaya çıktı. NDR zayıfladı ve çöktü ve yeni bir hazır parti yoktu. Evet ve başbakan olarak atanan Stepashin iktidar partisine başkanlık etmedi. Ve sonra Yeltsin onu tamamen kovdu.
  Kısacası, parlamento seçimleri sol için ezici bir zaferle sonuçlandı.
  Komünistlerin zaferi etkileyiciydi. Ayrıca Primakov-Luzhkov bloğunun gevşemeye vakti yoktu. Ama yine de çiftçilerle birlikte kayıt olmayı başardı. Ve ikinci sırayı aldı. Üçüncüsü, iyi tanıtılan "Yabloko" idi. Dördüncü sırayı Liberal Demokrat Parti aldı. Ancak büyük ölçüde, cumhurbaşkanlığı yanlısı kanalların bu partiyi aktif olarak tanıtması nedeniyle.
  Ve Yeltsin, daha doğrusu Zhirinovsky'ye general rütbesini bile verdi.
  Yani her şey özel bir senaryoya göre gerçekleşti.
  Muhalefet, Devlet Dumasında iktidarı ele geçirdi. Ve Yeltsin, Primakov'u resmen halefi olarak atayarak gönüllü olarak ayrılmayı kabul etti. Zyuganov ayrıca başbakan ve sağ el oldu.
  Bu, genel olarak komünistlere uygundur. Ve bir uzlaşmaya varıldı. Basayev ve Hattab Dağıstan'dan çıkarıldı. Ancak Çeçenya'ya asker göndermediler.
  Kısa süre sonra orada bir iç savaş çıktı ve birkaç fraksiyona bölündü.
  Rusya, Maskhadov ve Kadırov'a yardım etti. Primakov, Rusya'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kolayca kazandı. İkincisi, beklenmedik bir şekilde, seçmenlerinde başka rakibi olmayan Zhirinovsky idi ve liberal Yavlinsky onun rakibi değildi.
  Oleg Rybachenko kompozisyonu yarıda kesti. Hayır, ilginç değil. Yine, Primakov, Zyuganov ve SSCB'nin restorasyonundan sonra zaten ele alınan bir konu. Yorgun!
  Bir şey bestelemek daha ilginç olabilir. Örneğin, uzay hakkında.
  Çocuk düşünmeye başladı.
  Büyük Rus İmparatorluğu'nun yeni başkentine Petrograd-Galaktik adı verildi. Yay takımyıldızında, neredeyse galaksinin tam merkezinde kuruldu. Hem yıldızlar hem de gezegenler burada, eski Dünya'nın sığınak bulduğu Samanyolu'nun kenar mahallelerinden çok daha yoğundu. Batı Konfederasyon birlikleri tamamen çekirdekten sürüldü. Ancak savaş iz bırakmadan geçmedi: binlerce gezegen yok edildi, sadece Dünya'nın hatıraları kaldı. Başkentin galaksideki en zengin ve en huzurlu yere taşınmasının ana nedeni buydu. Buradan geçmek çok zordur, bu nedenle, ön cephenin soyut bir kavram olduğu ve arka tarafın bir gelenek olduğu topyekun bir uzay savaşı koşullarında bile, çekirdek ana Rus üssü ve endüstriyel kale haline geldi. Başkent büyümüş ve Kişiş gezegenini tamamen yutarak devasa bir metropole dönüşmüştür. Makul herkesi etkileyebilecek dev bir şehir. Çok sayıda uçan makine mor gökyüzünü kesti.
  Mareşal Maxim Troshev, Savunma Bakanı Süper Mareşal Igor Roerich'e çağrıldı. Yaklaşan toplantı, düşmanın keskin bir şekilde artan faaliyetinin bir işaretiydi. Herkesin canını sıkan savaş, kaynakları bir yağma hunisi gibi tüketmiş, trilyonlarca insan can vermiş ve hiç kimse istenilen başarıya ulaşamamıştır. Militarizasyon, Petrograd-Galaktik mimarisine damgasını vurdu. Devasa gökdelenler çift sıralar halinde duruyor, şehrin satranç tahtasındaki hücreler. Bu, istemeden mareşale uzay armadaları inşa etmeyi hatırlattı. Son savaş sırasında, büyük Rus yıldız gemileri de konumlarını aldılar, ardından aniden düzeni bozarak düşman amiral gemisini vurdular. İyi planlanmış bir savaş, birkaç gemi çarpışıp korkunç derecede parlak ışıklar saçarak patladığında yakın dövüşe dönüştü. Boşluk, sanki devasa volkanlar bir anda patlamış ve ateşli nehirler akmış, kıyılarından taşan cehennem alevleri yıkıcı bir dalgayla kaplanmış gibi resmedildi. Kaotik bir savaşta, Büyük Rusya ordusu başarılı oldu, ancak zafer son derece yüksek bir bedelle geldi. Birkaç bin uzay gemisi, temel parçacık akışlarına dönüştü. Doğru, düşman daha da büyük kayıplar verdi. Ruslar nasıl savaşılacağını biliyorlardı, ancak birçok ırkı içeren konfederasyon öfkeyle tersledi ve inatçı bir direniş gösterdi.
  Asıl sorun, Tom galaksisinde bulunan konfederasyonun merkezini yok etmenin çok zor olmasıydı. Milyonlarca yıldır bu yıldız kümesinde yaşayan akçaağaç şeklindeki dağlardan oluşan eski uygarlık, zaptedilemez bir kale inşa etti ve etrafını tuzaklarla dolu güçlü bir savunma hattıyla çevreledi.
  Bu "Mannerheim" alanına girmek için tüm Rus ordusu yeterli değil. Savaşı bitirmek mümkün değildi. Gezegenler ve sistemler birçok kez el değiştirdi. Mareşal, başkentin etrafına bir nostalji duygusuyla baktı. Hızlı hareket eden yerçekimi uçakları ve flanerler kamuflaj renklerine boyandı, uçağın ikili amacı her yerde hissedildi. Binalardan bazıları giriş yerine paletli devasa tanklara veya piyade savaş araçlarına benziyordu. Böylesine kanatlı bir tankın ağzından bir şelalenin nasıl fışkırdığını, mavi ve zümrüt suyun düzinelerce gölgede oynayan dört "güneşi" yansıttığını ve gövdede ve kanatlarda egzotik ağaçların ve devasa çiçeklerin büyüyerek tuhaf bir sarkıt oluşturduğunu izlemek eğlenceliydi. bahçeler. Modern, yalnızca dev boyutlu gökdelen tankları, kural olarak, birçok silahla donanmış olarak modernize edilmiştir. Başkente bir saldırı olması durumunda benzer bir bina beş dakika içinde güçlü bir savaş birimine dönüşmesine rağmen, bu tür evlerde yaşamak rahat ve konforludur. Her sınıftan yoldan geçenler ve hatta küçük çocuklar, ordu üniforması veya çeşitli paramiliter örgütlerin kıyafetleri içindeydi. Güdümlü siber mayınlar, renkli toplar gibi stratosferde yükseklerde geziniyordu. Armatürler cennetin mahzenini aydınlatıyor, pürüzsüz aynalı bulvarları göz kamaştırıcı ışınlarla dolduruyordu. Maxim Troshev bu tür aşırılıklara alışık değildi.
  "Yıldızlar burada çok yoğun. Ve benim için çok sıcak."
  Mareşal alnındaki teri sildi ve havalandırmayı açtı. Daha fazla uçuş sorunsuz geçti, kısa süre sonra Savunma Bakanlığı binası ortaya çıktı. Girişte dört savaş aracı duruyordu. Troshev'in etrafını dikenli enayiler -koku alma duyusu bir köpeğinkinden on beş kat daha güçlü olan hayvanlar- kuşattı. Süper mareşalin devasa sarayı yerin derinliklerinde uzanıyordu, kalın duvarlarında plazma topları ve kademeli lazerler bulunuyordu. Derin sığınağın içi basitti - lüks teşvik edilmiyordu. Bundan önce Troshev, patronunu yalnızca üç boyutlu bir projeksiyonda gördü. Süpermareşal, yüz yirmi yıllık yaşlı, deneyimli bir savaşçıydı. Bir düzine kilometre boyunca yeraltına giren yüksek hızlı bir asansöre binmek zorunda kaldım.
  Seçkin muhafızların ve savaş robotlarının kordonunu geçtikten sonra, mareşal ofise girdi ve burada bir plazma bilgisayar, Rus birliklerinin yoğunluğunun ve iddia edilen düşman saldırılarının yerlerinin işaretleriyle galaksinin konuşlandırılmış bir hologramını simüle etti. Yakınlarda daha küçük hologramlar asılıydı, diğer galaksilerin görüntüleri görülebiliyordu. Onlar üzerindeki kontrol sürekli değildi, yıldızların arasına zeki, bazen çok garip ırkların yaşadığı bağımsız devletler serpiştirilmişti. Troshev bu ihtişama uzun süre bakmadı, başka bir rapor vermek zorunda kaldı. Igor Roerich genç görünüyordu, yüzü neredeyse kırışıksızdı, kalın sarı saçları vardı. Yaşayabilir ve yaşayabilir gibi görünüyordu, ancak savaş koşullarında Rus tıbbı insan ömrünü uzatmakla pek ilgilenmiyordu. Aksine, nesillerin hızlı değişimi evrimi teşvik etti, acımasız savaş seçicilerden yanaydı. Yaşam süresi yüz elli yıl ile sınırlıydı. Seçkinler için bile. Doğum oranı çok yüksek kaldı, kürtaj sadece engelli çocuklar içindi ve doğum kontrol yöntemleri yasaklandı. Süpermareşal bakışlarını içeri girmiş olan Troşev'e çevirdi.
  - İşte buradasın Maxim. Tüm verileri bilgisayara sıfırlayın, işleyecek ve bir çözüm yayınlayacaktır. Son olaylar hakkında neler söyleyebilirsiniz?
  - Konfederasyonlar ve müttefikleri iyi bir ders aldı. Terazi bizim lehimize dönüyor Son on muharebede muharebelerin büyük çoğunluğu kazanıldı.
  Roerich başını salladı.
  - Bunu biliyorum. Ancak Konfederasyonların müttefikleri olan Dagi, gözle görülür şekilde daha aktif hale geldi. Ciddi bir tehdit oluşturmaya başlarlar.
  - Kabul etmek.
  Roerich hologramdaki görüntüyü çevirdi ve hafifçe büyüttü.
  - Senden önce Galaxy Smoor. İşte Dags'ın ikinci en büyük kalesi. Esas darbeyi burada vuracağız. Başarılı olursak savaşı yetmiş, en fazla yüz yıl içinde kazanabileceğiz. Ve başarısız olursak, savaş yüzyıllarca sürecek. Yetenekli bir komutan olduğunuzu kanıtladınız ve bu nedenle Çelik Çekiç Operasyonuna liderlik etmenizi öneriyorum. Apaçık?
  "Evet, kesinlikle, Ekselansları.
  İgor kaşlarını çattı.
  Neden böyle başlıklar? Adres basitçe: Yoldaş Supermarshal. Bunu nereden aldın?
  Maksim utanmıştı.
  - Ben, Yoldaş Süper Mareşal, Bing'lerle çalıştım. Eski imparatorluk tarzını vaaz ettiler.
  - Temizlemek. Ama şimdi imparatorluk farklı, başkan eski adetleri ve prosedürleri basitleştirdi. Üstelik yakında bir güç değişikliği geliyor ve yeni bir ağabeyimiz ve başkomutanımız olacak. Belki kovulurum ve Çelik Çekiç Operasyonu başarılı olursa benim yerime seni koyarlar. Önceden çalışmak gerekiyor, bu çok büyük bir sorumluluk.
  Mareşal, Roerich'ten üç kattan daha gençti ve bu nedenle, patronluk taslayan ton çok uygundu ve gücenmeye neden olmadı. Bir lider değişikliği olmasına rağmen ve yeni liderleri her ikisinden de daha genç olacak. Doğal olarak, en iyisi olacak.
  - Ben hazırım. Büyük Rusya'ya hizmet ediyorum!
  - O zaman git. Generallerim size ayrıntıları anlatacak.
  Mareşal selam vererek emekli oldu.
  Sığınağın koridorları haki rengine boyanmıştı. Operasyonel karargah aşağıda bulunuyordu. Çok sayıda fotonik ve plazma bilgisayar, metagalaksinin çeşitli noktalarından akan bilgiyi hızlandırılmış bir hızda işledi. Önünde uzun bir rutin çalışma vardı ve mareşal ancak bir buçuk saat sonra serbest bırakıldı. Şimdi komşu bir galaksiye uzun süreli bir hiper sıçrama bekliyordu. Büyük kuvvetler, tüm Rus uzay filosunun neredeyse altıda biri orada toplanmalı. Birkaç milyon yıldız gemisi. Küçük ayrıntılar halledildikten sonra mareşal yüzeye çıktı. Derin soğuk yerini yoğun ısıya bıraktı. Dört armatür zirvede toplandı ve gökyüzünü acımasızca yalayan taçlarla dolu, gezegene parçacık akışları döktü. Aynalı sokaklarda ışık şelaleleri akıyordu. Maxim yerçekimi düzlemine atladı, içerisi rahat ve serindi ve kenar mahallelere koştu. Daha önce Petrograd-Galaktika'ya hiç gitmemişti ve üç yüz milyar nüfuslu başkenti kendi gözleriyle görmek istiyordu. Askeri sektörden ayrıldı ve her şey değişti, neşelendi. Orijinal bir kompozisyona sahip binalar ortaya çıktı, onlara lüks diyebilirdi - ayrıcalıklı sınıfın temsilcileri onlara yerleşti. Topyekun savaş sırasında oligark tabakası azaldı, ancak tamamen yok edilmedi. Saraylar gerçek sanat eserleriydi. Bunlardan biri, korkuluk dişleri yerine palmiye ağaçlarının yükseldiği bir ortaçağ kalesine benziyordu. Diğeri ince bacakların üzerinde duruyordu ve altında otoyol uzanıyordu, parlak renkli, yıldız şeklinde bir örümceğe benziyordu. Daha fakir insanların yaşadığı birçok bina da kışla çağrışımlarını çağrıştırmıyordu, aksine, geçmiş yüzyılların lider ve generallerinin heykelleriyle süslenmiş heybetli cepheleri parıldıyordu. Troshev, her şeyin haki ile boyanmaması gerektiğini düşündü. Ayrıca evrendeki belki de en kalabalık şehir güzel bir mimariye sahip olmalıdır. Hareketli yürüyüş yolları, devasa gül şeklindeki binaları, açmış ve iç içe geçmiş laleleri, birbirine dizilmiş papatyaları ve tuhaf bir şekilde iç içe geçmiş egzotik hayvanları ile turizm sektörü özellikle renkliydi. Görünüşe göre bir ayı veya kılıç dişli bir kaplanda yaşamak ilginç, çocukları memnun ediyor. Ancak böyle bir yapı hareket ettiğinde veya oynadığında yetişkinler de şaşırırlar. On iki başlı dönen bir ejderha, mareşal üzerinde silinmez bir izlenim bıraktı, her ağızdan neonla aydınlatılan çok renkli fıskiyeler atıyordu. Genel olarak, çok renkli jetleri gökyüzüne yüzlerce metre fırlatan, en tuhaf biçimlerde çok sayıda çeşme vardı. Ve ne kadar güzeller, bir su süsüne dönüşen dört güneşin ışığında, muhteşem, eşsiz bir renk oyunu. Buradaki çocuklar neşeli ve güzeldi: renkli giysiler onlara peri masalı cinlerini andırıyordu. Burada sadece insanlar yoktu, seyircilerin yarısı yabancıydı. Ancak, uzaylı çocuklar insan çocuklarla oynamaktan keyif aldılar. Troshev ayrıca akıllı bitkilerle de tanıştı. Dört ayaklı ve iki ince kulplu, yemyeşil altın başlı karahindibalar. Küçüklerinin sadece iki bacağı vardı ve altın kafaları zümrüt beneklerle yoğun bir şekilde süslenmişti. Maxim bu ırkı iyi biliyordu - Gapi, üç cinsiyetli bitki yaratıkları, barışçıl, ancak kaderin iradesiyle topyekun bir yıldızlararası savaşa çekildi ve Büyük Rusya'nın doğal müttefikleri oldu.
  Diğer ırkların yeterince temsilcisi - çoğunlukla tarafsız devletler ve gezegenler. İmparatorluğun inanılmaz başkentini görmek istediler. Burada savaş uzak ve gerçek dışı görünüyor, binlerce parsek uzaklaşıyor ve yine de huzursuzluk mareşali terk etmedi. Kafamda, saldırmak zorunda kalacakları gezegenlerde zeki varlıkların da yaşadığı ve milyarlarca düşünen yaratığın öleceği düşüncesi ortaya çıktı. Kan nehirleri dökülecek, binlerce şehir ve köy yok edilecek. Ama o imparatorluğun bir mareşali ve görevini yapmalıdır.
  Mareşal, turizm merkezine hayran kaldıktan sonra yerçekimi uçağının konuşlandırılmasını emretti ve sanayi bölgelerine doğru yola çıktı. Buradaki evler biraz daha alçak, basit bir düzendeydi. Fabrikalar yerin derinliklerine kurulmuştu.
  Yerçekimi uçağı iner inmez, bir sürü çıplak ayaklı adam paçavralar ve temizlik ürünleriyle hemen ona doğru koştu. Zaten yorgun, soluk haki paçavralar içinde, büyük yırtık pırtık deliklerle ince paçavralar. Derin tabaklanmış, neredeyse siyah. Görünüşe göre uzayan savaş kemerlerini sıkmaya zorladı. Troshev'in sempatisi vardı. Sürücü Kaptan Fox, bu tür duyguları paylaşmadı.
  - Fareler, gidin buradan! Marshall geliyor! tersledi.
  Evsiz çocuklar her yöne koştu, görünen tek şey kirli topukların nasıl titrediğiydi. Aynı anda dört "güneş" üzerinde sıcak olan bir yüzeyde çıplak ayakla yürümek zordur ve zavallı çocuklar ayakkabıların ne olduğunu bilmiyorlardı. Ancak çocuklardan birinin diğerlerinden daha cesur olduğu ortaya çıktı ve arkasını dönerek orta parmağını gösterdi. Kaptan tabancasını çekti ve küstah çocuğa ateş etti, onu öldürecekti ama mareşal son anda kaptanın kolunu itmeyi başardı. Yük uçarak geçti, kaldırımda bir huni oluşturdu, erimiş taş parçaları çocuğun çıplak bacaklarına düştü ve çocuk asfalta yığıldı. Bir irade çabasıyla, gelecekteki savaşçı bir ağlamayı dizginlemeyi başardı ve acıya katlanarak ayağa kalktı. Maxim kaptanın yüzüne sert bir tokat attı.
  - Karakolda üç gün. Sessizce, eller dikişlerde! - Mareşal tehditkar bir tonda emretti - Çocuklar bizim malımız ve onları korumalıyız, öldürmemeliyiz. Anladın mı ucube?
  Lisa kollarını iki yanında uzattı. Kısaca başını salladı.
  - Tüzüğe göre cevap verin.
  - Evet efendim.
  Maxim çocuğa baktı. Sarı saçlı, yakışıklı, kurnaz yüzlü, kaslıydı. Yırtık tişörtün altında çikolatalarla kaplı güçlü bir baskı görülüyor.
  -Adın ne?
  - Janesh Kowalski! - Ragamuffin ciğerlerinin tepesinde havladı.
  - Sende güçlü bir savaşçının niteliklerini görüyorum. Zhukov Okuluna girmek ister misiniz?
  Oğlan umutsuzdu.
  - Memnun olurum ama ailem basit işçiler ve eğitimim için ödeme yapamayacaklar.
  Mareşal gülümsedi.
  - Ücretsiz kayıt olacaksınız. Gördüğüm kadarıyla sen fiziksel olarak güçlüsün ve gözlerin zihinsel yeteneklerden bahsediyor. Ana şey iyi çalışmaktır. Bunlar zor zamanlar ama savaş bittiğinde işçiler bile iyi koşullarda yaşayacak.
  - Düşman yenilecek! Biz kazanacağız! - Yanesh tekrar avaz avaz bağırdı.
  - O halde saflarda yerinizi alın asker. Ve yeni başlayanlar için - arabamda.
  Lisa yüzünü buruşturdu. Oğlan kirliydi ve ondan sonra içini yıkamanız gerekiyor.
  Yerçekimi uçağı yükseldikten sonra hükümet dairelerine koştu.
  Yaneş nefesini tutarak lüks bir şekilde dekore edilmiş devasa evleri inceledi.
  - Merkez sektöre girmemize izin verilmiyor ve bu çok ilginç.
  - Daha fazlasını göreceksin.
  Yine de, bir şefkat duygusuyla hareket eden mareşal, turizm merkezine uçma emri verdi. Çocuk gözlerinin içine baktı, gördüğü şeyi tam anlamıyla yuttu. Arabadan atlamak, hareket eden kaldırım boyunca koşmak, akıllara durgunluk veren oyuncaklardan birine tırmanmak istediği belliydi.
  O gün genellikle sert olan Maxim, daha önce hiç olmadığı kadar kibar ve nazikti.
  - İsterseniz "neşe dağında" bir gezintiye çıkın ve ondan sonra hemen bana. Parayı al yoksa seni içeri almazlar.
  Mareşal bir parça kağıt uzattı.
  Yanesh oyuncaklara koştu ama görünüşü çok dikkat çekiciydi.
  Uzay-ninja salonunun girişinde devasa robotlar tarafından durduruldu.
  -Oğlum, kötü giyinmişsin, belli ki fakir mahallelerden. Tutuklanmalı ve karakola götürülmelisiniz.
  Oğlan kaçmaya çalıştı ama ona sersemletici bir aletle vurdular ve onu asfalta düşürdüler. Troshev arabadan atlayıp araştırmaya gitmek zorunda kaldı.
  - Bekle, bu öğrenci benimle.
  Kendilerini çeken milisler durup mareşale baktılar. Maxim sahada üniforma giymişti, ancak komutanın apoletleri dört güneşte parıldadı.
  Polis teğmeni olan devriyelerin en yaşlısı selam verdi.
  Affedersiniz şerif ama talimatlar dilencilerin galaksinin her yerinden konuk kabul ettiğimiz merkeze girmesini yasaklıyor.
  Maxim, böylesine saygın bir alana bir paçavra salmakla hata yaptığını kendisi anlamıştı. Ama cehaletini göstermek istemiyordu.
  Bu çocuk bir casus. Yüksek komuta görevini yerine getirdi.
  Teğmen başını salladı ve tabancasının düğmesine bastı. Janesh Kowalski seğirdi ve aklı başına geldi. Mareşal gülümsedi ve elini uzattı. O anda, dört Inogalact birden ışınlayıcılarla doldu. Dışarıdan, uzaylılar mavi-kahverengi kabuklu kabaca yontulmuş kütüklere benziyordu, uzuvları düğümlü ve çarpıktı. Canavarlar ateş açmaya fırsat bulamadan Maxim yere düşerek tabancasını çıkardı. Tepeden ateşli yollar geçti, renkli bir heykele çarptı ve pitoresk bir kaideyi fotonlara püskürttü. Troshev, iki saldırganı bir lazer ışını ile kesti, hayatta kalan iki inogalakt yana doğru eğildi. Bunlardan biri de amansız bir kiriş tarafından geçildi, ancak ikincisi cephenin çıkıntısının arkasına saklanmayı başardı. Canavar aynı anda üç elden ateş etti ve Maxim hızlı hareket etmesine rağmen hafifçe yaralandı - yan tarafını yaktı ve sağ elini yaraladı. Bir teğet üzerinde, düşmanın ışınları "çılgın nilüfer" cazibesine çarptı. Bunu bir patlama izledi.
  Mareşalin gözleri önünde süzülüyordu, ancak Yanesh'in levhadan bir parça çıkarıp düşmana fırlattığını görünce şaşırdı. Maxim, bu zayıf görünümlü gençte gizlenen insanlık dışı güce hayran kaldı ... Atış, tam beş gözün sırasına göre doğru çıktı. Yaratık seğirdi ve ileri doğru sendeledi. Bu, Maxim'in iyi niyetli atışının canavarın hayatını sona erdirmesi için yeterliydi.
  Çatışma çabuk bitti. Bu sırada polis ateş açmaya bile çalışmadı. Mareşal bunu hemen fark etti.
  - Cephelerde ve arkada, şehirlerin sokaklarında en iyi dövüşler, korkaklar oturur.
  Tombul teğmen solgunlaştı. Maxim'e gittim.
  - Yoldaş Mareşal, kusura bakmayın ama ağır ışın fırlatıcıları vardı ve biz...
  - O da ne! Maxim devriyenin kemerindeki tabancayı işaret etti. - Sineklik mi? Yazık, görünüşe göre başkentte sana iş olmayacak. Boş oturmayacaksın, seni cepheye göndermeye çalışacağım.
  Çocuğu bir jestle çağıran Maxim, yerçekimi uçağına atlamasına yardım etti ve ardından elini sıkıca sıktı.
  - Sen bir kartalsın. Senin hakkında bir hata yapmadığıma sevindim.
  Kovalsky dostça göz kırptı, sesi oldukça yüksek ve neşeli geliyordu.
  - Sadece bir başarılı atış yaptım. Yapabilirdim...
  - Bir fırsatın olacak. Üniversiteden mezun olun - ve hemen savaşa katılın. Önünüzde koca bir hayat var, yine de gözbebeklerine kadar savaşacaksınız.
  - Savaş harika! Çocuk heyecanla bağırdı. - Hemen cepheye gitmek, bir ışın tabancası almak istiyorum ...
  - Hemen yapamazsın, ilk savaşta öleceksin. Önce bir derece al.
  Yanesh gücenmiş bir şekilde burnunu çekti. Yeteneklerine güveniyordu, ateş etmek de dahil olmak üzere pek çok şeyi nasıl yapacağını zaten bildiğini düşünüyordu. Bu arada, yerçekimi planörü devasa Michurinsky parkının üzerinde uçuyordu. Orada, bazıları birkaç yüz metre yüksekliğe ulaşan devasa ağaçlar büyüdü. Ve meyveler o kadar büyüktü ki, ortasını yedikten sonra içine yerleşebilirsiniz. Altın kabuklu genetiği değiştirilmiş ananaslar iştah açıcı görünüyordu. Doğru, beklentilerin aksine, çocukta fazla hayranlık uyandırmadılar.
  - Daha önce böyle ormanlarda bulundum. - Janesh açıkladı. - Merkezi mahallelerin aksine, herkesin oraya girmesine izin verilir. Oraya gitmek için uzun bir yürüyüş olmasına rağmen.
  - Belki! - Maksim dedi. - Yine de, burada hangi bitkilerin olduğuna hayran kalın ... Bir mantar var, altına bütün bir takım sığabilir.
  - Büyük bir sinek mantarına benziyor. O yenmez. Bir torba dolusu kesilmiş meyve topladığımı hatırlıyorum. Pavarara'yı seviyorum - ince bir cilt ve tadı harika. İncir onun yanında bir hiçtir. Keserken dikkatli olmalısınız. Patlayabilir ve orada akış bir şelale gibidir - sizi uçurur, tek kelime edecek vaktiniz bile olmaz. Buradaki meyve çok büyük. Onları parça parça bir plastik torba içinde taşımanız gerekiyor ki bu çok rahatsız edici.
  Maxim, Janesh'in omzuna bir tokat attı.
  - Her şey yemekle ölçülmez. Aşağı inip biraz çiçek toplayalım.
  - Hediye olarak kız! Neden!
  Çocuğun elleri direksiyona uzandı. Yüzbaşı Fox acımasızca parmaklarını tokatladı.
  - Direksiyona dokunma, köpek yavrusu.
  Ve sonra yanıt olarak mareşalden bir kınama daha aldı.
  "Sadece bir çocukla dövüşecek cesaretin var.
  - Üzgünüm, Ekselansları!
  Janesh gülmeden edemedi.
  - İsterseniz deneyin. - Maxim'e izin verildi.
  - Simülatörlerde deneyimim var, - dedi Yanesh.
  Kowalski en ufak bir şüphe veya korku gölgesi olmadan ellerini direksiyona koydu ve arabayı çalıştırdı. Görünüşe göre, gerçekten olağanüstü yetenekleri vardı. Yerçekimi uçağı devasa ağaçların tepelerini geçti.
  Maxim, çocuğun uçağı kontrol etmesine izin vererek müdahale etmedi. Göreviyle çok başarılı bir şekilde başa çıktığını, devasa gövdeler arasında manevra yaptığını, asla çarpmadığını, yaşının ötesinde bir virtüöz tekniği sergilediğini söylemeliyim. Ancak düşse bile bu büyük bir problem değil, gravioplane mükemmel bir güvenlik sistemine sahip. Sonunda, küçük ama inanılmaz derecede güzel çiçeklerle dolu bir açıklığa oturdular. Görünüşe göre iyi büyücü mücevherleri cömertçe dağıtmış. Gözleri karmaşık bir renk yelpazesinden dalgalandı ve sarhoş edici koku tarif edilemez bir zevk verdi.
  Yanesh hayranlıkla ıslık bile çaldı. Yere indiklerinde, çocuk atladı ve çiçekleri koparmaya başladı, bir kucak dolusu topladı. Maxim sakindi, manzarayı seviyordu ve yine de bir şey alarma neden oldu. Tehdit edilmiş hissetmek. Ateş ve sudan geçen mareşal, sezgilerine güvenirdi, onu nadiren hayal kırıklığına uğratırdı. Prensip olarak, büyük bir imparatorluğun başkentinde insanlar için tehlikeli olan yaşam formları bulunmamalıdır. Burada farklı bir şey var. Maxim çocuğu çağırdı ve kulağına usulca fısıldadı:
  - Düşmanlar bizimle. Çiçekleri sakla ve benimle gel.
  Janez'in gözleri parladı.
  - Ben hazırım.
  Buketi Kaptan Fox'un gözetiminde arabada bırakan Maxim ve Yanesh, ormanın derinliklerine taşındı. Tabii ki, birlikler çağrılmalı ve bölgeyi taramalıydı. Ancak Maxim heyecandan büyülendi. Janesh, elbette romantik özlemlere sahipti, kendisini bir askeri istihbarat subayı olarak hayal etti ve buna sevindi. Hiç ses çıkarmamaya çalışarak ormanda ilerlediler. Yanesh çıplak bacaklarını mor ısırgan otlarıyla yakmayı başardı, ancak dizlerine kadar olan derisi büyük kabarcıklarla kaplı olmasına rağmen kendini tuttu.
  "Dikkatli ol," diye fısıldadı Maxim. - Ormanda, her çimen yaprağında tehlike gizlidir.
  Janesh, "Burada koruyucu kamuflaja ihtiyacımız var," diye fısıldadı. Paçavralar vücudu zar zor saklıyordu, bir şey bacaklarda sürünüyordu. Büyük böcekler ve Janesh bunu okulda öğrendi, bu gezegende insanlar yenmiyor. En tehlikeli eklembacaklı türleri genetik düzeyde yok edildi, başkentin merkezinin enfeksiyon veya salgın kaynağı haline gelmesi yeterli değildi. Sessizce yürüdüler. Aniden Maxim dondu. Küçük canlılar, sanki biri onu korkutup kaçırmış gibi huzursuz davranıyordu. Mareşal çocuğu elinden tuttu ve kulağına fısıldadı:
  - İleride bir pusu var!
  Maxim cebinden bir ses alıcısı çıkardı ve çevredekileri dikkatle dinledi. Gerçekten de, yakınlarda beş insan savaşçı ve yaklaşık aynı sayıda inogalakt yatıyordu. Pekala, böyle bir güç dengesi ile savaşa girmemek, düşmanı atlamak daha iyidir.
  Ve böylece yaptılar.
  Deneyimli asker ve yeşil çocuk uyum içinde hareket ettiler. Ayak bileğime kadar yosunların içinde boğularak yoğun çalılıkların arasından geçmek zorunda kaldım. Mareşal, büyük zorluklarla canlı zincirdeki boşluğu hesapladı ve bu yerden geçmeyi başardı. Şanslıydılar, uzaylıların hiçbiri hayvani içgüdülere veya olağanüstü işitmeye sahip değildi. Ses alıcı, alçak sesle konuşulan kelimeleri zaten ayırt edebiliyordu.
  - Bay Resident, benden imkansızı istiyorsunuz.
  Cevap olarak, bir vraklama gibi bir ses.
  - Ve sen General, sonuna kadar çalışmadan sadece parayı almaya alışkınsın.
  Tınıya bakılırsa, insansı olmayan bir ırka aitti.
  - Sana yarım milyon ödendi, ne olmuş yani? Casus uydular hakkında eski bilgiler.
  "Bu benim hatam değil," diye devam etti insan sesi ağır ağır kendini haklı çıkarmaya. - Prensip olarak bu tür bilgiler çok çabuk güncelliğini yitirir. Ben her şeye kadir değilim.
  - Bunu hemen anladık, zayıfsın demek daha kolay. Kremlin sistemine saldırmak söz konusu olduğunda, sen ve suç ortaklarının pek bir faydası olmayacak.
  Maxim ürperdi. Başkenti ve galaksinin tüm merkezini kapsayan en güçlü savunma hattına gerçekten bir saldırı mı gelecek? Yaratıcılarına göre "Kremlin" sistemi zaptedilemez ve yine de imparatorluğun tam kalbinde düşmanlar harekete geçerse bu üzücü yansımalara yol açar.
  - Bil dostum, yakında temelde yeni bir silah kullanacağız ve onun yardımıyla Rus yıldız gemileri etkili menzile ulaşmadan toza dönüşecek. O zaman ordumuz, her yere nüfuz eden bir yerçekimi dalgası gibi Rus alanlarını dolduracak, emperyal dünyaları boyun eğdirecek.
  Maxim bastırılmış bir iç çekti, görünüşe göre böyle bir ihtimal hainin pek hoşuna gitmemişti. Ancak cevap verdi:
  - Beşinci Kol her zamanki gibi aktif ve istilanız plana göre ilerleyecek.
  - Yakın gelecek için göreviniz, grev gruplarımız için başkentte bir düzine kale oluşturmak. Paralı askerler turist kisvesi altında buraya sızacak, ormanlarda saklanacak ve ardından genel grevde üzerlerine düşeni yapacaklar.
  - Bu yüzden olacak.
  - Ve bak adamım, yıldız gemilerimizin saldırısı başarısız olursa senin için daha kötü olacak. Kendi karşı istihbaratımız paramparça olacak ve infaz yavaş ve sancılı olacak.
  Maxim kimin konuştuğunu görmese de, SMERSH'nin haini sesinden anlayabileceğinden emindi.
  - Düşman liderliğindeki tüm son atamalar hakkında bilgiye ihtiyacımız var. Bildiğin her şey.
  - Bilgilerime göre, genç Mareşal Maxim Troshev, Smoor galaksisinde bir yıldız filosuna komuta etmek üzere atandı. Kendisi hakkında kesin bir bilgi yok ama...
  - Her şey açık, Ruslar orada büyük bir saldırı hazırlıyor. Her zaman olduğu gibi. Yeni komutan, büyük kuvvetler tarafından ani bir darbedir.
  Maxim ürperdi, ileri atılmak ve yozlaşmış olanı boğmak istedi. Operasyon tehlikede.
  - Bence öyle. Diğer görevlere gelince...
  Hain uzun ve sıkıcı bir şekilde numara yaptı ama Maxim çoktan kafasında bir plan oluşturmuştu. Öncelikle burayı sessizce terk etmeniz ve ikinci olarak acilen SMERSH ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Orada casus ağını hemen etkisiz hale getirmeye veya beklemeye karar verecekler. Ne de olsa tespit edilen hainler tehlikeli değildir ve onlar aracılığıyla dezenformasyon sızdırılabilir. Ana şey - inisiyatif yok. Ancak şimdiye kadar sessizce oturan çocuk kıpırdandı, gençlik enerjisinin tüm hızıyla devam ettiği fark edildi.
  "Belki onlara lazerle vurabiliriz, Bay Marshal?"
  "Hayır, hiç de değil," diye fısıldadı Maxim. - Bunun için istihbarat ve bilgi toplamak ve doğru kişiye bildirmek için istihbarat. Ve emri bozarsan, seni bizzat vururum.
  Mareşal ışın tabancasını tehditkar bir şekilde kaldırdı.
  Yanesh başını salladı.
  - Emirler tartışılmaz.
  Maxim, çocuğu yanına aldığına pişman oldu. Ya fısıltılarını duyarlarsa... Bu sırada ses alıcısında bir gıcırtı duyuldu, uzaylı tekrar konuştu.
  - Jüpiter'e bize yardım etmezse bu piyonu feda ederek ona ihanet edebileceğimizi söyle. O zaman Yüce'niz öfkelenir ve merhamet onun kusurları arasında değildir.
  "Evet," diye düşündü Maxim, "lider sert olmalı." Ancak seçilen bin kişiden biri olduğunda, ancak iktidardaki diktatörün ani ölümü durumunda lider olma şansı vardı. Her yıl bin kişi seçilir ve yüce gücün dönüşü her otuz yılda bir gerçekleşir. Ancak bu şans da kaçırıldı. Birincisi, Maxim'in karakteri çok yumuşaktı ve ikincisi, çocuklukta çok şiddetli olan doğaüstü yetenekler yaşla birlikte zayıflamaya başladı. Ancak kırk yaşında değilken mareşal olmak... Bir şeyler söylüyor.
  - Jüpiter'e dokunma. O senin ana umudun. Onsuz, savaşı kazanma şansı ihmal edilebilir.
  Inogalact, yanıt olarak anlaşılmaz bir şeyler mırıldandı. Sonra ifade verdi:
  - "Jüpiter" aktifken değerlidir. Eylemsizliği nedeniyle birliklerimiz çok fazla kayıp veriyor. Ne olursa olsun, ona talimatlarımızı vereceksin. O zamana kadar gidebilirsin.
  - İşte bu, gidebilirsiniz, - Maxim rahatlayarak içini çekti. O anda, sözlerini çürüten bir patlama gürledi. Bir çatışma çıktı.
  - Kahretsin! Tekrar değiştir...
  Mareşal eğildi ve Yanesh'in gözlerinde yalnızca neşeli kıvılcımlar parladı.
  . BÖLÜM 11
  - Vicdan konuşuyorsun! - kibirli köle homurdandı.
  - Böylece mutluluk, bir avuç seçilmişe değil, herkese ait olsun. Bu kutsal amaç için kılıcımı kaldırdım! - diye haykırdı Cadı.
  Kont şüpheciydi:
  - HAYIR! Ya küskünlüğün ya da güç arzusunun seni harekete geçirdiğine inanıyorum! Kölelerin ayaklanmaları oldu ve bu ancak bir katliamla sonuçlandı. Bunlar herhangi bir isyanın sonuçlarıdır.
  - Bir isyan değil, bir devrim olacak. En önemli şey daha sonra, zaferden sonra olacak! - dedi savaşçı büyük bir coşkuyla.
  - Devrim? Garip kelime, kendin mi buldun? Forsa şaşırmıştı.
  - Tam olarak değil! Bu terim bana bir rüyada bir melek tarafından çağrıldı. - İlham alarak Vedmakov'a döndüm.
  - Bir melek ya da kara tanrılardan biri! Peygamberlik rüyalar kurnazdır. Kont tereddüt etti.
  - Her durumda, insanların hayatlarını daha iyi hale getirme ve kendinizi daha iyi hale getirme şansınız olacak! Tüm sıkıntılar bencillikten gelir, refah ancak ortak çabalarla mümkündür. Takımsız insan kor gibidir, ateşsiz, az ışık verir ve çabuk söner! - Vedmakov'un belagat akışını kustu.
  - Bahsettiğiniz kişi bir takımda olmalı. Ama hayvan doğasının ne olduğunu biliyor musun? Forsa kötü niyetle sordu.
  - Ve hayvan sürüde daha iyidir! Ve genel olarak, bir köle olduğunuz ve kurtarılmadığınız için, o zaman asalet sizden yüz çevirdi, sözlerle, gerçek arkadaşlar gerçek yüzlerini gösterdi. Öyleyse, farklı bir ortamda yoldaşlar aramanın zamanı geldi. - Zaten daha sakin bir şekilde Vedmakova'yı önerdi.
  Kont de Bora birkaç saniye sessiz kaldı, sonra elini uzattı:
  "Nihai başarıya inanmasam da en azından bıçağım kan içecek.
  - Mantık içgüdülere hizmet etmemelidir - şehvetin aklı! - dedi Cadı.
  - Tamam, bana öğretmeyi bırak! Bir savaş olacak - bir başarı olacak! Kont kendi üzerindeki kanı silmeye başladı.
  - Tecrübeli ve cesur bir savaşçısın, manga lideri olarak seçilmelisin! - Savaşçı önerdi.
  - Fena değil ama her komutanı seçmek de gerekmiyor. Daha katı bir emir komuta birliği ilkesi olmalıdır. Seçildiniz, öyleyse siz atayın! -Kont zincir zırh giymeye başladı. Birkaç çocuk yardımına koştu.
  Peki ya serbest rekabet? - Vedmakova şüphe etti.
  - Ordu için felaket! - Kuvveti Kes. - Ekonomi birçok daldan oluşan bir köksaptır, ordu tek bir gövdedir!
  Witcher alay etti:
  - Ama daha çok meşe ve güç ve duruşta değil, kontrol seviyesinde!
  Yarı çıplak çocuk konta bir kılıç verdi. Birden fazla kez dövülerek kemiğine tokat atarak karşılık verdi. Çocuk bağırdı ve kahverengi bacaklarını seğirerek geri sıçradı.
  Witcher kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  "Her biri iki buçuk askerden oluşan beş kesik lejyon oluşturuyorum. Üçüncüye komuta etmekle görevlendirildiniz! Gerisini köleler seçsin!
  Son teklif tartışmalara neden oldu ve neredeyse kavgaya dönüştü. Sonra aslında bir kavga çıktı, birkaç köle yaralandı ve Witcher müdahale etmek zorunda kaldı. En hareketli olanı devirerek bağırdı:
  - Batonu döndürmeye yeter! Komutanların doğrudan atanmasına geçelim.
  Köleler tam olarak homurdanmadılar, ancak savaşçı böyle bir öneriyi oylamaya sunduğunda, hep birlikte ellerini kaldırdılar.
  Burada isyana öncülük eden Witcher çok çalışmak zorundaydı. Aslında, değerli bir insanı gözle belirlemek zordur ve aday adaylarına sorular sormaya devam etti. Son olarak lejyonlara atamalar yapıldı ve daha küçük bölümlere geçici komutanlar atandı.
  - Savaşlar bittiğinde askerlerin gösterdiği yiğitliğe ve ustalığa bakacağız! - Kız açıkladı.
  Lejyonlardan biri tamamen çocuklardan ve gençlerden oluşuyordu. Vedmakova, Bik adlı çocuğu onların komutasına verdi. Çocuklar kızdı:
  - O hala çok küçük! Küçük birine ihtiyacımız yok. En büyüğünü ve en güçlüsünü üzerimize yerleştirin.
  - Kimi istiyorsun?
  - Seni özledim! O en çok hak eden!
  Atletik yapıdaki genç bir adam öne çıktı, hâlâ bir çocuktu ama şimdiden bir meşe kadar uzun boyluydu. Doğru, yüzü donuk görünüyordu. Bir komutan için aklın ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilen Vedmakova sordu:
  - Sekiz kişilik bir aile ne olacak!
  Genç adam ona baktı ve mırıldandı:
  - Bilmiyorum! Ana kaslar ve güç.
  Bick hoparlöre havladı:
  - Beyinsiz kaslar, bu bir avuç et - üzerinde bir tava ağlıyor!
  - Kapa çeneni seni böcek! Çeneni patlatacağım! - Genç kahraman kükredi.
  - Yedi - elli altının yumruğunu burnundan zar zor vurabildiğini kim bilmez! Çocuk ona dilini gösterdi.
  Genç haydut ciğerlerinin tepesinde havladı:
  Seni ölümüne dövüşmeye davet ediyorum!
  - Beni fare-maymun gibi taklit ediyorsun! - Comte de Forsa dedi. - Ancak, bu tek değerli çıkış yolu.
  - İki düellocudan biri aptal, diğeri alçak! - Vedmakova'yı fark ettim. "Erkekler ısınmadan yararlansa da.
  Bik düşmanının önünde duruyordu, boy farkı çoktu, rakibi beş kat daha ağırdı. Ancak çocuk, kabartma kaslarının içine küçümseyici bir şekilde baktı, çocuk zayıftı ama kaslıydı. Yuvarlak yüzü buruşmuştu, elinde bir kılıç dönüyordu.
  - Peki, nasıl savaşacağız ya da katlanacağız! - Alay ederek sordu.
  - Evet seni seviyorum! - Sporcu çocuğa saldırdı. Ters vuruş yaptı, kılıcı uzun ve ağırdı, görünüşe göre iki elli olanlardandı. Bik, savuşturmaya bile çalışmadan darbeyi saptırdı, ancak yörüngenin üzerine atladı ve kılıcını burnunun köprüsüne sapladı. Oğlan sadece hesaplama temelinde dövdü - tırmalamak, ama öldürmek için değil.
  Haydut daha da öfkelendi, ikinci kılıcı sallamaya başladı. Burada Bükü bile akıp gitmesi için baskı yapmak zorunda kaldı. Çocuğun çıplak topukları küçülüyordu ve bıçaklar peşlerinden koşuyordu. Aniden Bik durdu, dişlerinde bir boru belirdi. Düşman daha sert sallandı ve kalın kollarını birbirinden ayırarak dörtnala koştu. Alaycı bir şekilde sırıtan çocuk tükürdü ve sporcunun yüzüne küçük bir şey çarptı. Bick bıçakları yanlamasına geçti ve hatta çıplak topuğuyla rakibinin göğsüne vurdu.
  Güçlü adam sendeleyerek çılgınca çığlık attı, sonra bacakları zayıfladı ve çökmeye başladı.
  Orduyu dostça bir iç çekiş sardı, çok az kişi küçük çocuğun devi yeneceğini bekliyordu. Sonra çocuklar sevinçle bağırdı, her şeyden önce elbette kölelerin en küçüğü. Daha küçük ve daha zayıf olanlar, ana patronunuzun da harika olmadığını görmekten memnun. Yani bir çocuk bile ayaklanma için bir şeyler yapabilir.
  Birkaç yerel doktor da dahil olmak üzere köleler mağlup sporcuya koştu. Seyrek saçlı genç kahramanın pürüzlü yüzünde mor bir nokta bulanıklaştı. Doktor şaşkınlıkla dedi ki:
  - Bazilika! İçine uzuvları felç eden zehirli bir iğne saplandı.
  - Geçici! Bick dedi. - Sonra uyanır. Hiçbir şey hatırlamayacak, sadece utancını fark etmeyecek.
  Witcher çocuğun yanına gitti:
  - Zehir yapmayı nereden öğrendin?
  - Hiçbir yerde! Sitelerden birinde bulundu. Zenginler de toplumdaki konumlarından memnun değiller. Burada her türlü zehiri yapıyorlar. İksir mühürlüyse sorun değil, kilitleri nasıl açacağımı biliyorum! - Bik sinsice Witcher'a göz kırptı.
  - Nerede? - Savaşçıya sordu.
  - Bir hırsız öğretti! Geçici olarak köle olduğu ortaya çıktı, onunla aynı çiftteydim, çok çalıştık, ormanı kestik. Bana kilitleri nasıl açacağımı anlattı, hatta bir şeyler gösterdi. Hafızama hayret ettim ve sonra kaçtım. Küçük çocuk sinsice göz kırptı.
  - Onu takip etmedin mi? - Vedmakova şaşırdı.
  - HAYIR! Hepimiz bu kaçış için kırbaçlandık ve ben de sızarsam, o zaman beşte biri direklerde çarmıha gerilirdi. İki zaten bir komplo. - Sırım gibi çocuk açıkladı.
  - Barbarlar! Pekala, eğer böyle bir hafıza insanıysanız, belki de Khirov'u tanımak sizin için faydalı olacaktır. - Vedmakova'yı önerdi.
  - Dışlanmadı! Uzun zamandır en güçlü ve en zeki olmak istiyordum! - Oğlan pazı topunu gösterdi.
  - Benden daha güçlü ve daha akıllı mı? - Savaşçıyı şakacı bir şekilde kullanın.
  - HAYIR! Sonuçta lider sizsiniz! Ama sağ elinizle, neden olmasın! - Bik daha fazla ikna olmak için ellerini kaldırdı.
  - Kişi ne kadar yükseğe uçarsa, konumundan o kadar memnun değildir! - Vedmakova'yı fark ettim.
  - İnsanlar uçmaz! Sadece onun kanatları var - zihni sürünmeye alışık değil! - Oğlan, yaşının ötesinde gelişmiş bir düşünce gösterdi.
  - Ordumuzda kanatlar olacak! Söz veriyorum bir şeyler bulacağım. - Vedmakova söz verdi.
  - Ve sana inanıyorum abla! Ne de olsa bizim için sadece bir lider değil, aynı zamanda bir kız kardeş, hatta bir annesiniz. Tek bir aile olarak yaşayacağız! Bick dedi.
  - Ülkenin lideri halka kardeş değil, kardeş olmalıdır! - Milletin lideri her şeyden önce halkın hizmetkarıdır. Ancak iltifat alışverişini bırakalım, kabul ettiğiniz silahlar başkaları tarafından kullanılmalı. Boru yapalım! - Vedmakova'yı emretti.
  "Yeterince uzun değiller!" Geçiş fark edildi. - Geliştirilmesi gerekiyor.
  - Bunu şimdiden düşünüyorum, sonuçta dudaklar ve yanaklar kısa bir mesafe vurmayı mümkün kılıyor. Ama bir şey varsa, genişler ve kuvvetle vurur. Biraz mineral ve bitki. - Vedmakova güçlü bir zihinsel gerginlik hissetti.
  Oğlan görünüşe göre sözlerini duydu:
  Haydi yapalım, öğeleri seçelim! Hâlâ zamanımız var, birçok köleye savaşın temel tekniklerinin gösterilmesi gerekiyor.
  - Haklısın küçük kardeşim, büyücü bazı yönlerden bize yardım edecek. Ancak üzerimize büyük kuvvetler atılana kadar saldırmalıyız. Ancak dikkatli bir şekilde hazırlanmalıyız. Okyanusta kuru bir kaya bulmak, askeri amaçla kullanılmayan bir buluştan daha kolaydır! - Vedmakov'u özetledi.
  Ne de olsa isyancılar günü tatbikatlarla geçirdiler, aynı zamanda Bik istihbarat gönderdi.
  Bir ordu şehrin dışına çıktı. Çok büyük değil ama iyi silahlanmış. Daha küçük bir kabuklu hamamböceğine binen izci çocuk, bir saçmalığa bile dikkat çekti:
  - Savaşçıların beş kılıcı var ve zar zor hareket ediyorlar!
  - Demek iyi! Bick dedi. - Ya da daha doğrusu, harika, bize gelmeden önce fazla kilolardan bitkin düşüyorlar.
  Vedmakova sinsice şunları kaydetti:
  - Tecrübeli savaşçılar, sağ elinize beş parmaktan fazla silah almayın dediler. Kesinlikle fena değil, aptallıkları daha hızlı kazanmaya yardımcı olacak. Bu arada kölelerin birkaç saat uyumasına izin verin. Zor bir gün geçirdiler ve mücadele kolay olmayacak. Düşmanların tam olarak kaç askeri var?
  - Beş buçuk bin. Bick kendinden emin bir şekilde söyledi. "Bu, hepsini sıkıştırırsak, şehirde beş yüzden fazla insan kalmayacağı anlamına geliyor.
  - Oldukça mantıklı, her taraftan gitmek gerekecek. Geceleri bize saldırmaya cesaret edemeyecekler, kendilerininkini kesecekler. Bu, bir kamp olacakları anlamına gelir, böylece daha sonra şafak vakti tüm güçleriyle doğrayacaklar. Hatta belki kuşatma amacıyla birlikleri ayırabilir. - Vedmakova'yı önerdi.
  Comte de Forsa itiraz etti:
  - Saltanatta hüküm süren alışkanlıkları iyi biliyorum, onlarla birden fazla savaştık. Geceleri kampımıza altın çantalı birkaç casus gönderecekler. Kölelere rüşvet vermeye çalışacaklar ve sonra onları kazığa oturtacaklar ya da en iyi ihtimalle burun deliklerini sökecekler.
  - Casus göndermek eski bir taktiktir. - Vedmakov'un ayak parmaklarını yoğurduğumu fark ettim. - Ama görünmezlik şapkaları yok, gardiyanlar o kadar dikkatli ve kurnaz ki hepsini yakalayacaklar. Ayrıca, onları şafağa biraz daha yaklaştıracağız. Ve köleler daha iyi uyuyacak ve düşman daha derin bir uykuya dalacak.
  - Mantıken! İlk saldıran ben olacağım! Bick dedi.
  - Korumaları çıkarmak gerekecek ve bu, ateşleme tüpleri yardımıyla yapılabilir. - Vedmakova cihazı gösterdi. - Buraya bir çeşit piston, üç çeşit ot ve karbürlü yağ takılır. Sadece dikkatli olmalısın, aksi takdirde geri tepme çocuğun dişlerini kırar. En zeki çocukları yanınıza alın.
  - Birçoğunun bahçelere baskın yapma ve hırsızlık yapma deneyimi var. Kim özgür doğdu ve kim, özellikle ev köleleri efendilerinden çalan değil. - Bik herkesi rahatlattı. - Böylece hayatta kalma okulundan geçtiler.
  - Çok daha iyi! Genel olarak çok fazla gardiyan olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta, onlar için biz kimiz? Köleler aptaldır! Aptallık alçakgönüllülüğe daha yakındır - aklın çabukluğu kötülüğe.
  Büyücü Hirov sohbete girdi:
  - Yaklaşık iki kat veya biraz daha fazla üstünlüğümüz var, ancak düşman daha iyi eğitilmiş ve silahlandırılmış. Ve saltanat ordusunda kadınlar sadece ölümsüzlerin kişisel lejyonunda görev yapar. Farklı ülkelerden altı bin paralı asker var. Orduda çok sayıda kadın olacak ve nadir istisnalar dışında erkeklerden daha zayıflar.
  Bu nedenle, her savaş dikkatlice planlanmalıdır. Özellikle ilk yenilgide köleler üzerimizden dağılmaya başlayacak.
  - Bir kadın olarak zafer - parlaklığıyla cezbeder, ancak fiyatı korkutur! - Yine Vedmakov ile parladı.
  - Harika! Şimdi operasyon planının oldukça kabul edildiğini görüyorum. Sadece detayları açıklığa kavuşturmak için kalır. Savaş sırasında düşman saflarında panik başlayacak ve askerlerin çoğu Zhit şehrine doğru koşacak. - Kirov önerdi
  - Apaçık! En güçlü köle müfrezesi arkadan, şehrin hemen yanından saldıracak. Belki ona öncülük ederim. - Kont Forsa önerdi.
  - İmkansız ama sen! - Büyücüyü belirtti.
  - Ayrıca yağ tencerelerimiz var ve bunlara fitil takmamız emredildi. Kampa atın, paniği artırın. - Vedmakova'yı önerdi.
  Ve bu da mantıklı. Büyücü kabul etti. - Şimdiye kadar sadece birkaç tane böyle suçlama hazırladınız.
  - Sağ! Ateş savaş tanrısı ve diğer tanrılar gibi dikkat ve fedakarlık gerektirir! Ama her şeyi hazırlamak için yeterli zamanımız yoktu. - Witcher onun ağzından çıkanlardan utandı.
  - Bir dahaki sefere daha sofistike ol. Şimdiye kadar uyuyamadık. - Khirov herhangi bir iddiada bulunmadan esnedi.
  Witcher başını salladı.
  - Hayvani bir huyum var, az ve hassas uyumak ama kardeşlerimiz dinlenmeyi hak ediyor.
  - Uyku stratejik bir silahtır, eksikliği yorgunluğun nedenidir ve bu da yenilginin tohumudur. Geçiş fark edildi.
  Açık hava aktivitelerinden sonra köleler ölü gibi uyudu. Sadece gardiyanlar alarm vermeye hazır pusuya oturdu. Aniden düşmanın komutanının daha ileri görüşlü olacağını asla bilemezsiniz. Ancak, görünüşe göre hükümet lejyonu başkanı temnik Etirimon'un komutanı, öngörülemeyen bir gece savaşı istemediği ortaya çıktı. Ayrıca karanlıkta bir kölenin saklanması ve sonra onları yakalaması daha kolaydır. Ve belki de teslim olurlar, ardından işkence ve infaz olur. Temnik Etirimon dudaklarını yaladı, özellikle genç kadınlarla alay etmek, ayak parmaklarını kırmak, saçlarını ateşe vermek çok hoş - çok cazip.
  Aceleyle çadırlarını kuran askerler uykuya daldı. İki düzineden fazla nöbetçi kalmamıştı. Yatmadan önce Etirimon, binlerce kişiyle birlikte, çıplak dansçıların önünde tılsımlarını sallayarak bir ziyafet düzenledi. Güzel ve eğlenceliydi. Binlerce kişi onlara kemik attı, onları baştan çıkarıcı pozlar almaya zorladı. Sonra hiç tereddüt etmeden onları ele geçirdiler ve hayvani şehvetlerini tatmin ederek sarhoş bir uykuya daldılar.
  Ölümleri fark edilmeden sürünerek geldi. İsyancılar ormanı geçtiler, bir erkek sürüsü ilerledi. Bir ağaca yapışan, yapraklar arasında saklanan Bik, ilk nöbetçiyi gördü.
  - İşte o lezzetli sıkılıyor.
  Zehir biraz düzeldi ve anında felce neden oldu. Yüze vurmak gerekli değildir, çünkü saltanat askerleri kural olarak hafif yürürler ve sadece sandık bir mermi ile kapatılır ve nöbetçi ortalıkta uzanır.
  - Bir tane var!
  Vedmakova kendisi arkadan hareket ediyor. Nöbetçiyi herhangi bir atış tüpü olmadan çıkarır. Sadece arkadan gelir ve boynu büker.
  - Hareket hayattır! Sadece şarkı söyleme - barış için! Ve çok üzücü - mide boş!
  Savaşçı biraz daha komik hale geldi. Etraftaki ağaçlar uzun, sarmaşıklar görünüyor. Sevgili yakınlarda sürünür ve en zeki köle çocuklar. Yetişkin savaşçılar daha ağırdır ve bu nedenle geride kalırlar. Ağır bir canavar her zaman daha fazla ses çıkarır.
  Vedmakova, yol boyunca bir şişeden hindistancevizi birası emen başka bir nöbetçiyi öldürdü. Kamp önlerinde açıldı.
  Pek büyük bir kamp olmayan askerler, bazen çadırlarda ve bazen de sadece kalın çimenlerin üzerinde uyudular. Gece sıcak, pek çok nöbetçi esniyor, dikkatsizce bak.
  Buradaki en önemli şey, alarmı yükseltmek için zamanları kalmaması için onları bir kerede kaldırmaktır. Guguk kuşu, hoş sesiyle bunun için daha uygundur. Herhangi bir şüphe uyandırmaz, aksine cıvıltısı neredeyse sürekli duyulur ama tonu değiştirirseniz bilgiyi yakalayabilirsiniz.
  Cadı tam da bunu yapıyor. Ona cevap verirler. Nöbetçiler tepki vermiyor, "şanslılar", ölümün kolay olduğu ortaya çıktı.
  - Bir kılıç, bir yağmur damlası gibi düşecek ve dağılacak ve birçoğu olduğunda zafer doğacak!
  Vedmakova uyuyanları katletmeye başladı. Bir yandan şövalyelik değildi ama öte yandan zafer onurlandırılmaya değer! Onur göreceli bir kavramdır ve öncelikle askerlerinize uygulanmalıdır!
  Öncelikle daha zengin giyinenlerin işini bitirin komutanlar. Kılıçlar, kural olarak, ayrı bir yığın halinde istiflenirdi.
  Ancak vicdan azabı uzun sürmedi, köleler de katliama başladı ve sonuç olarak alarm verildi. Geceleri saldırıya uğradığında panik kaçınılmazdır, özellikle hava bulutluysa, bulutluysa . Kölelerin hepsi yarı çıplaktır ve birbirlerini kolaylıkla ayırt edebilirler ve savaşçılar yüz yüze gelirler ve genellikle birbirlerine saldırırlar. Ve birisi bağırır:
  - Kendini kurtar!
  - Koruma! Şeytanlar saldırır!
  Panik zamanlarında komutanın rolü her zamankinden daha önemlidir. Vedmakova bunu biliyor ve ana çadıra koştu.
  Hâlâ yarı sarhoş olan Etirimon gözlerini zar zor açtı. Genel olarak, kavgadan önce kim içer - yeraltı dünyasında akşamdan kalma.
  - Ne oldu! Borular neden sessiz! - Bağırdı.
  - Borular sessiz çünkü bıçaklar şarkı söylüyor - çelik bakırdan daha güçlüdür! - Cadı diye bağırdı. Echirimon'a atladı. Elbette Temnik kılıcı ustaca kullandı, ancak henüz kendini tam olarak toplamamıştı ve Witcher'ın kasları mükemmel bir şekilde ısınmıştı. Kına lekeli bıçağı karanlıkta zar zor görülebilen çılgın bir üçlü çizdi. Şanssız asilzadenin başı uçtu.
  Vedmakova, kendisine koşan binde birini ayağının tekmesiyle yere serdi. Tüpten bir tükürük ile başka bir komutanı çıkardı.
  - Ne hortlaklar, uyanma!
  Yine kılıcın açık bir darbesi, delinmiş düşman düşüyor! İki biner arkadan ona girmeye çalışır, ancak bir dansçıya rastlarlar. Ciyaklıyor, geri tepiyor. Vedmakova anı kaçırmaz, birini keser, diğerini bitirir. Komutansız bir ordu çobansız koyun sürüsü gibidir, onu bir kurt yemezse sizi korkutur!
  Şimdi, çoğu bir sopayla ya da en iyi ihtimalle bir boruyla silahlanmış asi köleler kanatlandı. Çok etkili bir taktik, beşimizin kendimizi bire atmasıydı. Böylece atmak ve ezmek daha kolaydı.
  - Kaçmalarına izin verme! Bacaklarını kes! - Vedmakov'un ses yükselticisinden çığlık attı.
  Solntslav herkesle birlikte doğrandı. Bu divanın kasları nasıl oynadı? Pek çok kişinin kızgın bir kadını bir iblisten daha korkunç bulması boşuna değildir. Bu yüzden savaşçılardan birini ikiye böldü ve bıçağı ataletle arkasında duran memurun boğazını kesti. Yüzbaşılar bir düzen görünümü sağlamaya çalıştılar, ancak çabucak yok oldular. Ayrıca saltanat, askerin inisiyatifin ne olduğunu unutmaması için her şeyi yaptı. İsyancılar da, saltanat birliklerini hamamböceği salyangozlarından oldukça ustaca uzaklaştırdılar.
  - Eyere oturmalarına izin verme! - diye bağırdı Solntslav.
  Geçiş eklendi:
  - Ateş, atları dizginleyin.
  Bu yardımcı oldu, hamamböceği salyangozları saflara girdi ve ek panik yarattı. Sonuç olarak, ne yapacağını bilemeyen birçok savaşçı koşmak için koştu. Ama bu tam olarak Witcher ve kölelerin beklediği şeydi. Mücadele, imha ve zulme dönüştü.
  Savaşçı sağ gözünü budu, üç hançer fırlattı:
  Kaçmalarına izin vermeyeceğiz!
  Kaçmak korkaklıktan daha aptallıktır! Ne de olsa çoğu asker savaşta değil, takip sırasında ölür!
  Bik, çok hızlı bir çocuk gibi, memurlardan birinin boynuna atladı ve üzerine bindi:
  - Daha hızlı hamamböceği!
  Hançer mahmuz yerine hizmet etti ve zavallı adam onu atmaya bile çalışmadı.
  Bunu fark eden Vedmakova bağırdı:
  - Savaş bir domino oyunu gibidir, artık yalnızca kırık kemikler toplanamaz - dünya tutar!
  - Hiçbir şey, kemiklerim genç, güçlü! - Çocuk atladı, boynunu kesti. Ondan sonra hız bile ekledi.
  Vedmakova bir cesede takıldı, etrafta birkaç ceset yatıyordu, ancak diva düşmedi, üzerlerinden atladı. Sonra kılıçlarıyla saldırdı. Kendilerine karşı savaşan birliklerin savaşma ruhu buharlaşmış ve artık savaşçı bir cellata dönüşmüştür. Hatta kana karşı bir tiksinti vardı. Witcher bağırdı:
  - Onur adına! Silahı kim atacak - yaşayacak! Saltanatın askerlerini teslim edin.
  Emre uyanlar oldu ama birçoğu çaresizlik içinde kaçmaya devam etti ve bazıları dizlerinin üzerine çöktü.
  Örneğin, on güçlü savaşçı aynı anda Bik'e teslim oldu. Belki de kaderlerini bir çocuğa teslim etmenin daha güvenli olduğunu düşündüler. Oğlan bağırdı:
  - Düşmek!
  Savaşçılar düştü. Bik, çocuğun hafif ağırlığına rağmen sırtlarında çıplak ayakla yürüdü, askerler korku içinde inledi. Sonra çocuk, yenilen düşmanları küçük bir ihtiyaçtan kurtarıp kurtarmama fikrini ortaya attı. Ama sonra, köleler daha iyi bir toplum inşa etmek istedikleri ve kendi efendilerinin yolunu tekrarlamadıkları için aşağılık ayartmayı uzaklaştırdı.
  - Tamam, yaşa - gökyüzünü tüttür!
  Yavaş yavaş, savaş boşa çıktı! Katliam uzun sürmüş gibi görünse de. Witcher oldukça yetenekli bir savaşçıya rastladı. Sert bir saldırı alışverişinden sonra, onu yine de etkisiz hale getirdi, sonra onu sersemletti.
  - Onlara ihtiyacımız var!
  Bazılarının üzerine ağlar atıldı, böyle direnmedi. Savaş neredeyse bitmişti, sadece uçuş ve takip devam etti. Vedmakova kişisel olarak kovalamayı yönetti, birçok kişiyi öldürdü, ancak son askere kadar tüm orduyu yok edemedi.
  Bununla birlikte, atlarda birkaç yüz kölesi olan genç savaşçı, hareket halindeyken savunmaya hazır olmayan şehri ele geçirmek için cüretkar bir maceraya atılmaya karar verdi.
  - Güçlü bir hamle olacak. Zenginliğin elimizden alınmasına izin vermeyeceğiz ve en önemlisi omuzlarımızda patlayacağız.
  Yenilen ordunun birkaç düzine savaşçısı yine de hamamböceği salyangozlarına atlamayı başardı ve dörtnala kapıya koştu.
  Hemen açmadılar, arbede çıktı. Kapılar indirildiğinde Vedmakova, atlılarla birlikte ormanın arkasından atladı. Çocuğun cihazını kullanarak bağırdı:
  - Ulu Sultan Şerifef adına! Güçlü takviyeler sana doğru koşuyor! Şehri savunmak istiyorsanız, bırakın savaşçılar surlarda yerlerini alsınlar.
  Uyanan gardiyanlar, özellikle Vedmakova cesetlerden çıkardığı zengin bir cüppe giydiği için hemen fark etmediler. Bir miğfer bir şeye değer, güneşte bir buz saçağı gibi parlıyor, peki, kim böyle asil bir valiyi reddeder.
  Ve beyefendiler, belediye başkanı ve diğer soylular elbette uyumadılar, halklarıyla "ilgilendiler"!
  Küçük bir tepede, antik Roma ve eski Doğu stillerinin karışımıyla yapılmış, sütunları ve heykelleri olan güzel bir saray vardı. Önünde, bu ülkede adet olduğu üzere, ağzından fıskiye fışkıran Sultan Erifef'in devasa bir heykeli var. En büyük salonda gürültülü ve neşeliydi, müzik geliyordu - dağ başında bir ziyafet. Saltanatın asilzadeleri bir Sabantuy sahnelediler. Pahalı altın işlemeli togalarda, yemyeşil yastıkların üzerine uzandılar, alçak masalarda yığınlar halinde tabaklar, şaraplar ve tentürler vardı. Masalarda ve duvarlarda yüzlerce lamba parlıyordu. Mülk boyunca ve sütun dizilerinde sarayı koruyan sayısız köle, köle, köle çocuk ve koruma parladı. Saygınlar kadeh kaldırdı. Baş torun Şeyh du Pustemorov, iki çıplak hetairanın kollarında donup kaldı. Ele geçirilmiş bir adam gibi seğirdi ve böğürdü, sonunda kendini kurtardı ve çığlık attı.
  - Ve şimdi gladyatör dövüşleri düzenleme zamanı. Ve çok sıkıcı, kan yok ve ruhta şarap yok.
  Korna çaldı, dövüşçüler arenaya çağrıldı. Geleneğe göre, en hafif ve en genç savaşçılar önce savaşmalıdır. Ancak şeyh, bir grup eğitimli köleyi yeni almıştı ve erotik ve kanlı olmak üzere iki tür eğlenceyi birleştirmek istiyordu.
  Minyatür Kolezyum'un ortasında bir şenlik ateşi yanıyordu, cam takviyeli meşaleler morumsu bir tonda oldukça parlak bir ışık yaydı ve beyaz çakıl parlayarak podyuma neşeli bir görünüm verdi. Sahneye ilk koşan deri kemerli kaslı ve ince bir kızdı. Birinci sınıf bir jimnastikçi gibi iki takla attı ve ellerinin üzerinde yürüdü. Sonra prensin önünde durdu, dondu, kılıcını ve hançerini bu tür silahlarla geçti, ona mirmillon dediler. Kızın bir güzellik yarışmasında performans gösterebilmesine, ne kadar yumuşak, kadifemsi bir tene, sarı saçlara sahip olmasına rağmen, yüzünde zaten geniş bir yara izi vardı. Bir sonraki atlayıcı da ellerinin üzerinde yürüdü. Silahları bir trident ve kısa bir ağdı - bir retiarius. Gerildikten sonra düşmanın karşısına dikildi. Bu genç bir adamdı, neredeyse erkekti, hala sakalsızdı ve nazik bir kız yüzü vardı, karışık çiftlerin varlığı aksiyona özel bir erotizm katıyordu. Görünüşe göre ortaklar birbirlerini uzun süredir tanıyor ve göz kırpıyor.
  - Ne Kaiska! Böyle karşılaşacağımızı düşünmemiştim! dedi çocuk üzgün bir şekilde.
  - İyi bir adamdın, ama şimdi ruhun orijinal alevine götürülecek! - Kız kaba bir şekilde cevap verdi.
  - Neden bu kadar acımasızsın! Hala bakireyiz, yaşamalıyız! - Çekingen bir umutla dedi genç adam.
  - Bize yardımı olmayacak! Köleler tanrıları bile hor görür!
  Gladyatör okulundaki eğitim zordu ve genç dövüşçülerin çıplak, parlak vücutlarında yara izleri görülüyordu.
  Kalabalık canlandı, bahse girdi, vahşi çığlıklar, dövüşmek istemedikleri belli olan genç gladyatörleri neşelendirdi.
  Şeyhin karısı deri bir kese çıkardı.
  - Kaiska için elli altın! Büyük dişlerini gösterdi.
  -Başlamak! Şeyh işaret etti.
  Çok farklı ve aynı zamanda pek çok ortak noktaya sahip olan savaşçılar bir araya geldi, hareketleri hızlı ve kaotikti. İlk başta, tridentli savaşçı bir ağ atmaya çalıştı, ancak rakibi ıskaladı ve ona çılgınca atlayarak bir hançerle midesini kesmeyi başardı. Genç adam geri sıçradı ve üç çatallı mızrağı göğsüne vurdu, ancak derisini sadece hafifçe kaşıdı. Ancak manevrası düşmanı geri çekilmeye zorladı. Uzaklaştı ve ağa yaslanarak bir zamanlar çok sevdiği gladyatörün yaklaşmasını engelledi.
  - Siz aptalsınız! Yani, başarısızlığa mahkum! - Kız küstahça dedi.
  - Ne doğdu! Genç adam kafası karışmış görünüyordu.
  Aniden, üç çatallı bir retiarius elindeki çakılı kaptı ve yüzüne fırlattı. Manevranın bir etkisi oldu, kız gözlerini kapattı, aynı anda trident karın kaslarını deldi.
  Acı içinde haykıran genç gladyatör kıvrandı ama yine de bıçağı omzuna saplamayı başardı. Retiarius bağırdı ve silahını çekti. Kılıç şimşek gibi çaktı, neredeyse boynunu deliyordu. Gladyatör geri adım attı, göğsü yarıldı. Genç adam acıyla inledi ve üç dişli mızrakını düşürdü. Sonra rakip onun üzerine atladı ve bir hançer fırlattı. Salıncak oldukça zayıftı ve ucu bacağın etini deldi. Retiarius çığlık attı ve düştü, sonra hançeri aldı, ayağa kalkmaya çalıştı, o anda kılıç boynuna saplandı. Zaten bilincini kaybederek, solar pleksustaki myrmillon'un bıçağını vurdu. Bir zamanlar aşık olan çift (Romeo ve Juliet gibi) çakılların üzerine düşerek öldü. Sarhoş seyirci güldü ve yuhaladı. Düşük alınları ve çıkıntılı çeneleri olan üç kasvetli köle arenaya koştu, kaybedenlerin vücutlarını yaktılar, ancak manevi özgürlük elde ettiler, kızgın bir demirle. Öldüklerinden emin olduktan sonra, onları kaburgalarından kancalara astılar ve sahneden sürüklediler. Kan olan yer kömür yağmuruna tutuldu.
  -Böceklerle beslenmeye giderler. -Şeyh Demeter'in karısı dişlerini gösterdi. - Ne yazık ki kemikleri çok küçük olan hayvanlar aç kalacak.
  -Hiçbir şey et ve ponavaristey olmayacak. Yazık, ancak birkaçı oldukça umut verici sporcular olabilir! Şeyh homurdandı.
  - Yatağında? - Diva kötü niyetle sordu.
  - Neden! Kız güzel ama erkek senin olabilir. - Şeyh, karısının genç bir kölede iyi beslenmiş vücudunu pekala eğlendirebileceğine inanarak görüşlerinde oldukça ilericiydi.
  - Küçük ve kırılgan! Henüz aynı çiftimiz yok mu? Diye sordu.
  - Maalesef yok! Yakındaki bir okuldan bize gönderilen genç vardiyaya bakalım. Şeyh sırıttı.
  - Belki de büyümelerine izin vermek daha iyidir! Ve sonra tüm mahkumlarımızı bu şekilde öldüreceğiz. - Beklenmedik bir şekilde, asilzadenin karısı merhamet gösterdi.
  - Köle isyanının haberi çok sevindirici ve bunu tam olarak kutlamak istiyorum. Grandee midesini salladı.
  - Tabii Etimon önünüze geçemezse! - Şişman kadın tersledi.
  - Tam bir hiç! Şimdi tüm gladyatörlerin işini bitirelim ve aptalı gösteriden mahrum bırakalım. Hadi yeni başlayanlar! Şeyh homurdandı.
  - Pek acemi sayılmaz. - Demeter dudaklarını yaladı
  Tekrar gong çalar ve savaşçı çocuklar arenaya koşar. Oldukça geniş omuzları ve göğüsleri ile yaklaşık on dört veya on beş yaşında görünüyorlar. Önceki dövüşçüler gibi takla atıyor ve ellerinin üzerinde koşuyor. Zaten podyuma çıktıktan sonra silahlar, miğferler, göğüs zırhları, kalkanlar ve kılıçlar taktılar. Biri düz bir bıçağa sahipken, diğeri bir kılıç gibi kıvrıktır. Rölyef açılır ve üzerinde izler görülür. Sağda duran çocuk, göğsünü üç sıra halinde kesen iyileşmiş.
  Cilt zengin bir şekilde yağlı ve parlaktır.
  Yönetici duyurur.
  - Ünlü dövüşçüler kavisli bir kılıçla Fudoros ve düz bir kılıçla Saflorov ringde performans sergiliyor. Fudoros'un altı dövüşü var, Saflorov'un yedi dövüşü var. Tüm rakipleri ya olay yerinde öldürüldü ya da halkın kararıyla bıçaklanarak öldürüldü. Görevli parmağıyla seyircileri işaret etti. Yine bahse girmek isteyenler oldu. Şeyh hırladı.
  - Saflorov için yüz altın.
  Bahisler çabucak sonuçlandı, diye yemin etti soylular. Hatta ikisi savaştı. Biri bir kadeh şarap sıçrattı, diğeri yüzüne şişman bir bacak vurdu. Getters ve gardiyanlar, öfkeli halkı sakinleştirmek için koştu. Şeyhin karısı buyurgan, küstah, şişman havladı:
  -İleri! Öldürmek!
  Gladyatörler bir araya geldi. Bu sefer acele etmediler ve dikkatli darbelerle birbirlerini test ettiler. Kılıçlar çarpışırken hafifçe kıvılcımlar saçtı ve kalkanlar titredi. Halk bu uyarıyı pek beğenmedi, hoşnutsuzlukla uludu, kemikler savaşçılara doğru uçtu. Şeyh, her tarafı şarap ve reçelle kaplı tepsiyi devirdi. Sonra tükürdü ve öfkeyle bağırdı.
  - Dövüşmezsen seni baş aşağı astırırım. Birkaç itici vahşi "Yeniçeri" podyuma koştu, mızraklarını salladılar ve açık sırtlarında dürtükler gösterdiler. Saflorov öfkeyle saldırarak saldırıya geçti, mevkidaşının dizine tekme attı. Delikanlı geri adım attı, kılıcı hafifçe yanlamasına, rakibi göğsünü kesiyordu. Kötü vidalanmış bir plaka dibe düştü. Bir sonraki itme ciltte derin bir iz bıraktı, kalın kan aktı. Fudoros geri çekildi, kıllı savaşçılardan biri bacaklarına tekme attı. Ve çocuk tereddüt ettiğinde, Saflorov miğfere öyle bir öfkeyle vurdu ki sendeledi ve yere yığıldı. Beyin sarsıntısından "kask" uçtu ve alnında şişmiş bir yumru olan beyaz bir kafa ortaya çıktı. Saflorov bıçağını gergin bir şekilde inip kalkan göğsüne dayadı. "Halka" gözlerini kısarak baktı.
  Bir işaret bekliyorum. Çoğunluk saçlarının arasından geçtiğinde öldürmek, avuçlarını bir kalede birleştirdiklerinde ise merhamet etmek demektir.
  Ancak hiddetli yüzlerde merhamet okunmuyordu. Neredeyse herkes, hatta kadınlar ve gençler bile ellerini boğazlarından aşağı kaydırdı.
  -Ölüm! Yen onu!
  Şeyhin karısı alaycı bir şekilde havladı.
  - Çok ucuza kaçtı. Bir geceliğine bana ver.
  Saflorov tereddüt etti, mağlup gencin çıplak göğsüne hafifçe bastırdı, bir damla kan çıktı. Sonra çaresizlik içinde kılıcını fırlattı:
  -Yapamam! O benim arkadaşım.
  Gürültü bir anda kesildi, ölüm sessizliği oldu.
  -Ne! - Şeyh sinirlendi. "Yenilenleri öldürmeyi reddediyorsun. İkisi de bir kafeste, ardından tüm gladyatör okulunun önünde korkunç bir işkence olacak.
  Savaşçılar Fudoros'a atladılar, yüzüne su çarptılar ve sonra daha çabuk kendine gelebilmek için çıplak topuğunu kızgın bir demirle yaktılar. Oğlan çığlık attı, ayağa fırladı ve hemen boynuna iki kement attı. Saflorov direnmeye çalıştı, aynı anda bir düzine kılıçla savaştı, korku ona güç verdi. Ancak atıcılardan biri bacağına okla vurdu. Zehirden genç adam felç oldu ama ölmedi. İkisini de bağlayıp bir kafese koydular. Saflorov, kırmızı-sıcak bir çubukla kaburgalarından bıçaklandı, cilt tütmeye başladı, hırpalanmış çocuk enjeksiyonlara kararlı bir şekilde katlandı. Ama görünüşe göre iki itaatsiz çocuğun işkencesi tatlı olarak ertelenmişti.
  Şeyhin karısının gözleri parladı:
  - Kocam olmalılar. Yaratıcı olduğumu biliyorsun.
  - Biliyorum, ama bak, kıskanabilirim. Adamlar yakışıklı ve şimdiden evlenebilirler. Şeyh sırıttı.
  - Büyük ihtimalle evli bile! Sonuçta, bunlar verimli olması gereken en güçlü ve en sağlıklı kölelerdir! Şişman kadın göz kırptı.
  - Gladyatörler esaret rengidir! Bu, eşlerine eziyet çektirmek olur. Şeyh sırıttı.
  - Yapacağız! Bu arada, yine kızlar.
  Artık kadınlar savaşmak zorundaydı. Aynı peştamallar içinde yarı çıplak iki diva arenaya girdi. Bir zincirle boyunlarına zincirlenmişlerdi - parçalanmamaları için. Silahlar Her elde iki hançer. Açıkçası mücadele şiddetli olacak ve çok uzun sürmeyecek. Kızlardan biri sarışındı, diğeri siyah saçlı, ikisi de oldukça uzun yeleliydi.
  -Savaşmak! haydut gürledi.
  - Bahse girmeyeceğim! - şeyhin karısı havladı. "Kötü bir alamet haline geldi.
  Zavallı kadınlar bir araya geldi. Korkunçtu, birinin midesi neredeyse anında açıldı, diğeri göğsünden yaralandı. Kesmeye devam eden kızlar, etlerine eziyet ederek ayaklarıyla tekmelediler. Çok kan aktı ve ayrılamadılar ve kaçtılar. Sonunda, içlerinden biri tamamen kesildi ve dizlerinin üzerine çöktü. Siyah saçlı, sözünü bitirmeye çalışarak güldü, sonra aşağıdan, kaburgalarının altından sinsi bir darbe aldı. İnleyerek, suçlunun kafasının arkasına vurmayı başardı. Her iki güzel parçalanmış kadın da çakılların üzerine çöktü, birkaç kez titredi, dondu. Shaggy "Yeniçeriler" onlara doğru koştu ve onları kızgın bir demirle dürttü. Savaşçı kızlar kıpırdamadı.
  - Yine, hiçbir bahis işe yaramadı. İkisi de öldü.
  Cinayeti görmek çok hoş olsa da seyirci hayal kırıklığına uğradı. Ama şu ana kadar kimse kazanmadı.
  Bu durumda, davayı ancak yeni bir mücadele kurtarabilirdi. Kolay ısınma bitti ve artık ciddi iş zamanı.
  Delikli turuncu tunikler giymiş on beş gladyatör, balçıklarında üç siyah tüy, arenaya el salladı. Kısa, kıvrık kılıçlarla silahlanmışlardı; ellerinde dışbükey yüzeyli küçük kare kalkanlar tutuyorlardı, başları vizörsüz miğferlerle korunuyordu. Bu grubu, parlak kırmızı tunikli, aynı kısa ama düz kılıçlı, küçük yuvarlak bir kalkan ve kalkan tarafından korunmayan sağ eli kapatan demir bir kelepçe ve sol bacağını koruyan bir dizkapağı olan savaşçılar izledi. Kaygan miğferlerdeki yeşil tüyler resmi tamamladı.
  Karşılıklı durarak eğildiler. Bu sefer bahisler çok daha büyük meblağlar için yapıldı, altın elden ele aktı.
  -Hepsi öldürülmüş olamaz! dedi Şeyh'in karısı. Birisinin kazanacağı kesin!
  - Bahse girerim, bu son dövüş. Bak, hava çoktan aydınlandı! - Yorgun şeyh sinirli bir şekilde dedi.
  - O zaman ciddi olacak! Kırmızı üzerine bin altın drahmi. - Şişman kadın hırıldadı.
  - Peki neden üzerlerinde? - Neden onlar? - İki kez tekrarlandı, şaşırdı, asilzade.
  - Çünkü gözler daha kötü!
  Müdür bir şeyler bağırdı. Bir trompet çıtırtısı duyuldu. Canavarların gözlerinde bir şey varmış gibi meşaleler bile titriyordu.
  Konuşmalar, gürültü, kahkahalar, dövüşler durdu: tüm gözler dövüşçülere çevrildi. İlk çarpışma korkunçtu: hüküm süren sessizliğin ortasında, kalkanlara kılıç darbeleri keskin bir şekilde geliyordu. Heyecanlı, nefes nefese gladyatörler birbirlerine darbe üstüne darbe indirirken tüyler, miğfer parçaları, parçalanmış kalkan parçaları arenada uçuştu. Savaşın başlamasından bu yana üç dakika bile geçmemişti ve çoktan kan dökülmüştü: dört gladyatör ıstırap içinde kıvrandı ve savaşçılar onları ayaklarının altında çiğnedi. Etrafta yatanlardan biri ortağını bacağından yakaladı ve ayağını çevirdi. Kolunu yırtarak aşağı uçtu.
  Prensin doyumsuz karısı Demeter, yüzüğe kemirilmiş bir kemik attı.
  - Kırmızılar, kazanırsanız size bir kadeh şarap vereceğim!
  Çoğu zaman olduğu gibi, tam tersi oldu, Demeter'in kök saldığı takımın en büyük dövüşçüsü doldu. Üç kılıç hemen geniş bir sandığı deldi ve şanssız liderin elinde zamansız bir şekilde alınmış bir kemik kaldı.
  Seyirciler, savaşın kanlı iniş çıkışlarını zevk ve gerginlikle izledi. Yaralı boğa sürüsü gibi bağırdılar. Yerel seçkinler öfkeyle, öfkeyle, savaşçıları neşelendirdi. Gladyatörlerin safları azaldı, savaş ayrı çatışmalara bölündü.
  Şu anda, saygın halk eğlenirken ve açıkçası "çıldırırken", yiğit isyancılar uykulu muhafızları öldürdü. Pobedonostsev, korumaları ezen bir avuç cesur adamla birlikte saraya ilk giren oldu.
  İsyancıların yaklaşmasından gelen gürültü, mücadeleyi yarıda kesmeye zorladı. Soylular sendeleyerek kılıçlarını almaya çalıştılar. Genç isyancı lider yüksek sesle bağırdı:
  - Ne görüyorum! Alçakların eğlencesi için birbirinizi öldürüyorsunuz! Kılıcı bile kaldıramayan dirilmiş piçler, karınları çok karışıyor. İçinde en azından bir parça gurur korunduysa, bu iğrençliği kes.
  Gladyatörler tam da bunu bekliyor gibiydi: obez sürüye koştular.
  Nefret edilen efendiler için ölmek istemeyen hizmetkar köleler kenara atladılar ve hatta çocuklar ileri gelenlere tepsi ve yiyecek fırlatmaya başladılar.
  Demeter bağırdı:
  - Hepsini öldür!
  Sonra kristal bir şarap kadehi kafasına düşerek kaltağı bayılttı.
  Witcher kızmıştı. Şehrin zengin vatandaşlarını etlerini doğrayarak kesti.
  Zor değildi ama sinir bozucuydu. Yanında Pass'ın sürekli yoldaşı savaştı. Gaga geride kalmadı ve gladyatörler gardiyanlarından intikam aldı.
  Kasvetli köleler, kâhyayı bir kancaya kaldırdılar, bağırdılar:
  - Biz bizimiz! Sizin gibi köleler!
  - Öyleyse bunu bir kılıçla kanıtla! - diye bağırdı, bu yüzden Witcher'ın avizelerindeki mumlar sallandı.
  Şeyh kaçmaya çalıştı ama Bik ona çelme taktı ve yakasından aşağı bal döktü:
  - Peki, sana nerede ihtiyaç var? Baharat yok.
  Solntslav aynı anda iki soylunun kafasını kesti ve üçüncüsünün çenesini diziyle ezdi. Bununla birlikte, artık bir kavga görüntüsü bile yoktu, sadece köleler intikam aldı. Muhafızların kalıntıları kaçtı ve ziyafetçiler en iyi hallerinde bile ciddi bir askeri gücü temsil etmiyorlardı. Vedmakova soğumadan önce hepsi öldürüldü. Sadece baş şeyh hayattaydı, Bik saçını çekti. Vedmakova küstah çocuğu uzaklaştırdı:
  - Bu asil bir insan. Yararlı olabiliriz!
  . BÖLÜM #12
  Almanlar, Stalingrad'a saldırılarını sürdürdüler. Biraz kalmış gibi görünüyordu ama sonuncuyu geçmek inanılmaz derecede zordu. Sturmtigers'ın yoğun kullanımı bile yardımcı olmadı. Jet bombardıman uçaklarının imhası çok büyük olmasına rağmen. Diğer bir araç ise napalm bombalarıydı.
  Kızların taburu zayıflamıştı ama güzeller hala savaşıyordu. 20 Ekim'de kar yağdı ve güzellerin hepsi yalınayaktı. Beyaz yatak örtüsünde zarif izler bırakırlar.
  Güzel kızlar, karda biraz yuvarlandı ve daha temiz hale geldi. Matryona, Seryozhka'yı ele geçirdikten sonra kendine yer bulamadı. Hala böyle akıllı ve güzel bir çocuğu kaybetmek. Ve faşist esaret altında onu ne bekliyordu? Önce işkence, sonra idam!
  Oğlan gerçekten de vurulmak üzereydi ama kendini madenlerde buldu. Günde on altı saat çalışmak ve yetersiz tayınlar, gözetmenin kırbacı Seryozhka'yı bekliyordu.
  Daha doğrusu çocuk zaten taş ocağı ve orada eşek gibi canla başla çalışıyor. Ancak yer altı, yüzeydekinden çok daha sıcaktır. Ve savaşçılar donmamak için zıplamaya ve koşmaya zorlanır. Ve kızlar kavga eder. İşte güçlü tank "Aslan". Şehirdeki savaşlar için daha etkili ve pratik olan 150 mm'lik bir topu var. Fritz bu tankı her taraftan iyi korunduğu için seviyor.
  "Fare" biraz geride sürünür. İki yüz tonun altındaki Alman makinesi, ayrıca 150 milimetrelik top ve yetmiş beş ile silahlandırıldı. Çok daha pratik. Makineli tüfek sayısı dörde çıktı ve tanka yaklaşmak kolay olmadı.
  Anyuta, Maria ve Alla mastodonu birlikte oymaya çalışıyor. Onun için özenle seçilmiş.
  Anyuta coşkuyla şarkı söyledi:
  - Nasıl savaşarak ve ölümden korkmadan yaşadık ... Bundan sonra sen ve ben yaşayacağız! Ve yıldızlı yüksekliklerde ve dağ sessizliğinde, deniz savaşında ve şiddetli ateşte! Ve öfkeli ve öfkeli ateşte!
  "Maus", altı makineli tüfek, iki namlulu eş eksenli ve dört döner menteşeli en son değişiklikti.
  Karda sürünen Maria tısladı:
  - Asla pes etmeyeceğiz! Sonuçta, Yüce Tanrı İsa bizimle!
  Yaklaşan kız, Fare tırtılına patlayıcı bir paket fırlattı. Kalkanın altında gürledi ve pist patladı.
  Kızlar alkışladı:
  - Bir faşist bulun!
  Alla sallandı ve Fritz'e bir parçalanma bombası attı. Faşist, patlayıcı bir dalga tarafından fırlatıldı ve onunla birlikte sömürge birliklerinden iki siyah savaşçının kafaları koptu.
  Kızıl saçlı güzellik ıslık çaldı:
  - Anavatan ve Stalin için!
  Anyuta patlayıcı paketi tekrar fırlattı... Bu sefer o kadar başarılı olamadı, zırha çarptı ve çelik kabuğun yüzeyinde patladı.
  Kız sinirle dedi ki:
  - Oh, lekelendim!
  Ve ev yapımı patlayıcıların yeni bir kısmı için süründü. Soğuktan kırmızı olan yuvarlak topukları titriyordu. Karda sürünen kız neredeyse çıplak, biraz rahatsız. Ama sabırlı ol. Özellikle bombardıman gerçekleştiğinde karlar eriyor.
  Anyuta şarkı bile söyledi:
  - Biliyorum, soğuk yakında kaybolacak,
  Dere yüksek sesle acele ediyor ...
  Ve zaten su birikintilerinden geçiyorlar -
  Çıplak ayaklı kızlar!
  Kız ateş eder ve sömürge birliklerinden Arap çöker. Düşmanın küçük gruplar halinde hareket etme girişimleri ciddi kayıplara yol açar.
  Mouse'un kısa topu yeniden parçalanma ateşliyor. Dumanın içinde bir yerlerde mermiler patladı. Ve bir çok mola...
  Almanlar neredeyse Stalingrad'ı ele geçirdiler ... Çok az şey kaldı. Ancak Wehrmacht'ın büyük bombalar ve ağır toplar kullanmasını engelleyen şey tam olarak budur. Fritz, üzgün olmayan yabancıların devam etmesine izin verdi.
  Maria tüfeğini ateşledi. Faşist paralı asker yıkıldı ve harabelerin taşlarının üzerinden yuvarlandı.
  Kız çıplak göğüslerini kırmızı meme uçları ile ovuşturdu. Savaşçıları tamamen giydirdiler - şortlarına atlıyorlar. Ancak öte yandan, üzerlerine neredeyse hiç isabet yok. Görünüşe göre çıplaklık, bir şekilde özellikle güzellikleri koruyor. Böyle bir cehennemde hayatta kalabildikleri için!
  Alla kar ve çamur karışımını silkeliyor ve tekrar ateş ediyor. Siyah bir askerin tam gözüne isabet etti. Kötü sürtük, hiçbir şey söyleme.
  Üç kız tekrar Mouse'a yaklaşır. Bu kadar kalın zırha sahip bir arabayı her yönden delmek zordur. Ancak savaşçılar iyimserlikle dolu. Kabuğun kendisini kıramıyorsanız, neden namluyu yırtmıyorsunuz?
  Alla, çıplak ayaklarıyla kirli kesekleri tekmeleyerek şarkı söyledi:
  - Gerçeğimiz, gerçeğimiz ... Güneş ışınları gibi! Yarınlarımız aydınlık olacak, dağlardan ırmaklar akacak!
  Savaşçılar uzun süredir ele geçirilmiş MP-44'lerle silahlandırılmış durumda. Bu saldırı tüfekleri uzun bir menzile sahiptir. Güzellik güvenle ateş ediyor. Siyahlar tekrar düşüyor. Kızıl kan fıskiyeleri fırlatıyorlar.
  Omuzlarında bir tüfek ve ele geçirilmiş bir makineli tüfekle ateş eden Maria şarkı söyledi:
  - Sinsi örümcek iğnesini keskinleştirdi,
  Ve Rusya'dan kutsal Rus kanı içiyor!
  Düşmanı için her şey küçük ve küçüktür, öldürür,
  Kim Rusya'yı seviyor!
  Rusya için aşk!
  Kız, çatlaklardan çıkan çeşitli "muhafızlara" bir kurşun gönderdi. Güzellik gülümsedi, yüzü bir deri bir kemik olmasına rağmen çekiciliğini ve çekiciliğini korudu.
  Genel olarak taburlarındaki tüm kızlar güzeldir. Burada, örneğin, Tatar Seraphim. Babası Tatar, ancak annesi Beyaz Rusya'dan ve Serafima'dan miras kalan saçlarından olgun buğday rengi. Ayrıca güzel bir kız, yalınayak ve neredeyse çıplak. Ve ele geçirilmiş bir makineli tüfekle kısa aralıklarla ateş ediyor. Ve diğer birliklerden faşistler üzerinde sürünüyor.
  Serafima oldukça isabetli atışlar yapıyor. Yanında altın saçlı Maria yatıyordu. Her iki kız da ateş eder ve şarkı söyler.
  - Anavatan! Maria başladı...
  - Ve ordu! - Seraphim'i vurarak devam etti.
  Maria tweet attı:
  - Bu...
  Ateşe önderlik eden ve renkliye vuran Seraphim şunları bildirdi:
  - İki direk!
  Maria gülümsedi ve cıvıldadı:
  - Üzerinde...
  Seraphim ateşledi ve ekledi:
  - Hangi...
  Maria beşi kesti, devam etti:
  - Devam etmek!
  Ateş eden Seraphim selam verdi:
  - Gezegen!
  Maria ateş ederek cıvıldadı:
  - Göğüs...
  Seraphim, ateş ediyor, saflaştı:
  - Korumak...
  Maria faşistin kafasını ezdi ve dışarı çıktı:
  - Biz seni ....
  Nazileri mermilerle kesen Seraphim, tısladı:
  - Bir ülke!
  İyi niyetli mermiler gönderen Maria cıvıldadı:
  - Herkes....
  Giderek daha isabetli atış yapan Seraphim, şunları ekledi:
  - İnsanlar!
  Maria, altın rengi, kirli saçlarını alnından atarak şarkı söyledi:
  - Fare...
  Mermi Seraphim ve atış göndererek şunları verdi:
  - Senin...
  Faşistin boğazına vuran Maria, devam etti:
  - Ilık!
  Ateş eden sarışın Tatar, devam etti:
  - Bulutlar...
  Maria isabetli bir şekilde ateş ediyor, ekledi:
  - Serin!
  Seraphim sırıtarak cıvıldadı:
  - Şey ve...
  İsabetli ateş eden Maria homurdandı:
  - Güneş!
  Patlamalar halinde çırpınan Seraphim tısladı:
  - Zoy!
  Mary gülerek devam etti.
  - Otomatik...
  Seraphim ateş ediyormuş gibi havladı:
  - Nather...
  Maria iyi niyetli atışlar ekledi:
  - Omuz...
  Seraphim gülerek ekledi:
  - Asker!
  Maria coşkuyla şarkı söyledi, ateş etti:
  - Kazacağım...
  Savaşçı ateşine öncülük eden Serafima şunları ekledi:
  - Mezar...
  Maria, Afrikalıyı devirdi ve devam etti:
  - Düşman!
  Kızların cephanesi bitti. Ve saklanmak için hızla koşmak zorunda kaldı. Volga boyunca tedarik çok zor. Sürekli bombalama ve bombardıman. İşte diğer taraftan bir takviye bölüğü geliyor.
  Teknelerin etrafında sprey ve parça pınarları kaynıyor. Fırtına askerleri gökyüzünde kükrüyor. İşte Focke-Wulf'lar uçuyor. Ve bombalar atarlar.
  Birkaç tekne dağıldı. Sovyet askerleri boğuluyor ve ölüyor.
  Düşman topçu ateşi çok yoğun.
  Fritz geceleri bile her şeyi ateş altında tutar. Ve pike bombardıman uçakları yıpranmış durumda. Yu-87'nin büyükbabası dahil. Her ne kadar jet uçakları çoktan seriye girmiş olsa da.
  İşte efsanevi Sovyet Yak-9. Bir Alman ME-309 ile savaşıyor. Hız ve silahlara karşı kararlaştırılmış manevra kabiliyeti. Alman, ilk görüşmeden itibaren Sovyet arabasını yenmeye çalışıyor. Ama başaramıyor. Yak da kuyruğa girmeye çalışır, ancak Nazi yüksek hız nedeniyle ayrılır.
  Daha manevra kabiliyetine sahip bir Rus'a karşı daha güçlü silahlara sahip daha hızlı bir Alman. Ancak hızlı uçuş devam ediyor. Faşist, yediye karşı yedi atış noktası kullanır ve Sovyet arabasına dokunur. Hızını kaybeder ve düşmeye başlar.
  İnce dumanlar çıkarıyor. Ve motor çalışıyor...
  Bu savaş nedir! Silahlanma açısından ME-309 kadar güçlü bir makineye karşı çıkmak zordur, burada yedi atış noktası aşırı ağırlığı ve zayıf manevra kabiliyetini telafi eder.
  Yüksek hız, faşistlerin dalışa geçmesine izin verir ve Alman savaşçının alnı iyi zırhlıdır.
  Anyuta yine Fareyi baltalamaya çalışır. Kız hayatını riske atıyor. Zaten tamamen çizilmiş, tahkimatlarda çıplak sürünüyor. Tüm güzellikler çiziklerde ve pisliklerde. Ama sonra patlamaya eklenmiş bir paketle bir el bombası atar. Hatta bir makineli tüfek patlamasıyla vuruldu. Güzelin omzunu kaşıyor.
  Ancak öte yandan, patlayıcı paket 150 mm'lik bir topun ağzına çarptı. Ve Alman zaten önemli hasar aldı. Araba büyük zorluklarla yerinden hareket eder ve yaralarını sarmak için birliklerinin bulunduğu yere geri döner.
  Focke-Wulfs ve birkaç TA-152 gökyüzünde beliriyor. Sovyet mevzilerini bombalamaya başlarlar. En yeni HE-183 saldırı jet araçlarından birkaçı da ortaya çıktı. Bu akbabalar saatte sekiz yüz kilometreye varan hızlara ulaşıyordu ve onlara çarpmak neredeyse imkansızdı.
  Kızlar Almanlara karşılık verir. Saldırı uçaklarının yer ateşine karşı güçlü korumasına rağmen, düşmanı yakalama şansı her zaman vardır.
  Anyuta ve Alla, yakalanan Luftfaust'u geri aldı. Birbirine bağlı dokuz adet yirmi milimetrelik geri tepmesiz silahtan oluşan bu silah.
  Küçük bir uçaksavar silahı gibi ateş edebilirsiniz.
  Ve savaşçılar düşmanı işaret ediyor. Başlangıca yumuşak bir şekilde basarlar ... Her iki güzel de çıplak ayaklarını molozun üzerine koydu ve yumuşak bir dönüş hissetti.
  Altı hava tabancasıyla Focke-Wulf sigara içmeye başlar - karnı yırtılmış.
  Kızlar sevinçle kükredi:
  - Pak! Yıkayıcı! Amaç!
  Diğer Alman uçakları kızların başlarının üzerinden dönmeye başlar. Güzeller, Focke-Wulf roketlerinden kaçarak yer altı geçitlerine dalar.
  Anyuta parıldayan sert bir topuk aldı. Kız mırıldandı:
  - Ey cehennem alevleri!
  Kızın tabanı kabarcıklarla kaplıydı ve acı verici bir şekilde ağrıyordu. Soğuk bir şeyler dürtmek istedim.
  Ve yüzeyde boşluklar devam ediyor. Alevlerden kar tıslıyor, harabeler paramparça oluyor. Almanlar mevzileri ateşle dolduruyor, ancak bundan çok az anlam var. Savaşçılar vizonlarda fareler gibi saklandılar. Kendilerini ütülemelerine izin verin.
  Alla, Anyuta'nın kulağına fısıldadı:
  - Bence yakında Nazilerin gücü tükenecek. Çok güçleri var ama Stalingrad'da geri dönme şansları yok!
  Sarışın kız gururla cevap verdi:
  Üç yüz Spartalı gibi buradayız! Düşmanın üstün güçlerini yansıtıyoruz!
  Kızıl saçlı Alla kıkırdadı ve partneri kıza göz kırptı:
  - Ve etrafımızda dolaşamayacaksın!
  Kızlar yüzeye çıktığında baskın sona erdi. Yeni siyah piyadeler ortaya çıktı. İleriye doğru tırmandılar ve kızlar ateş açarak düşmanı burunlarıyla yeri kazmaya zorladı.
  Yine "Aslanlar" ve "Kaplanlar" savaşa girdi. Almanlar, Sovyet ordusunu ağır tanklarla bastırmaya çalıştı. Ara sıra top mermileri yağıyordu. Daha savunmasız olan "Kaplan", oluşumlarından ayrılmamaya çalıştı. Havan topları da gürledi.
  Kızlar, Almanlara ve onların paralı askerlerine ateş açtı. Elenen rakipler. Alla ve Anyuta çiftler halinde ateş etti. Düşman ağızlıkları belirdi ve yerleşti. Ardından, ilerleyen düşmanlardan oluşan yeni bir katman.
  Kızlar savaş sırasında şarkı söylediler.
  Alla ateş etmeye başladı:
  - Önce...
  Anyuta ateş ederek devam etti:
  - Senin tarafından...
  Alla lupanuv ekledi:
  - Lejyon...
  Üçünü kesen Anyuta sustu:
  - Düşmanlar...
  Rakipleri çivileyen Alla, ağzından kaçırdı:
  - Onlar....
  Arap'ın kafatasının yarısını parçalayan Anyuta devam etti:
  - İsterler...
  Düşmanı ezen Allah şöyle devam etti:
  - Sen...
  Ateş eden Anyuta öfkeyle tısladı:
  - Parçala...
  Allah, Arap'ın kafasını delip geçerek homurdandı:
  - Tahrip etmek...
  Çivilemeye devam eden Anyuta tısladı:
  - Notlar...
  Alla, sanki ateş ediyormuş gibi ıslık çaldı:
  - Korkma...
  İsabetli bir atış yapan Anyuta homurdandı:
  - Düşman...
  Bir keskin nişancı gibi ateş eden Alla, devam etti:
  - Shtykov...
  Anyuta daha fazla ateş ederek havladı:
  - Yapabilme...
  Alla, ateşi kesmeden tısladı:
  - Güç...
  Anyuta öfkeyle ateş ederek homurdandı ve arkadaşını düzeltti:
  - Cesaret...
  Afrikalıların kafasına ateş eden Alla, büyük bir coşkuyla havladı:
  - Kuvvet...
  Ateşle dört nala koşan Anyuta tısladı:
  - Arttırmak...
  Alla kırmızı buklelerini sallayarak devam etti:
  - Ve düşmanlar ...
  Arap'ın karnına vuran Anyuta, şunları söyledi:
  - Hemen...
  Alla, tüm kalibrelerle ateş ederek havladı:
  - Tahrip etmek...
  Kızlar bir nefes aldı. Ve biraz daha ateş ettikten sonra bağırdılar:
  - Biz keskin nişancı tüfeğinin şövalyeleriyiz, cinayetin sesi çınlıyor!
  İtme dalgası, sömürge birlikleri bir şekilde azaldı. Naziler tankları tekrar ileri taşıdı. "Kaplanlar" -2, uzun ağızlıklarıyla ortaya çıktı ve fark etmeyi başardıkları her şeye mermi ateşledi.
  "Kaplan" -2, kulenin orijinal şekline ve yanlardan zırh plakalarının eğimlerine sahipti. Bu onu biraz daha inatçı yaptı. Kadın savaşçılar yine hedef olarak tankın paletlerini seçtiler. Faşist, tavadaki yılan gibi olmalıydı.
  Anyuta, "Tiger" -2'nin ön silindirini ezerek patlayıcı bir paket fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Seninle bir hediye ile tanıştım ... Tabii tabutta bir yer belirledim!
  Alla, faşiste mutlu bir şekilde büyük, patlayıcı bir paket fırlatarak tısladı:
  - Ama Pasaran!
  Ve patlamadan, Alman tankının uzun ağzı büküldü. Ve Kral Kaplan geri dönmeye başladı. Faşist yine ağır yaralandı. Alla onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir cam parçası fırlatarak havladı:
  - Meşe tabutta sen olmak!
  Uçan cam, kolonyal Alman birlikleri arasından bir Kızılderili'nin boğazına indi.
  Anyuta ortağına göz kırptı ve şarkı söyledi:
  - Kafamı bu varile sokacağım! Herkesi batıracağım!
  Alla makineli tüfekle ateş etti. Almanlar yine saldırı altındaydı. Kız tısladı:
  - Her şeyi yapabiliriz! Ve biz kazanacağız!
  Anyuta tüfeğini ateşledi ve şöyle dedi:
  - Büyük bir galibiyet sizi bekliyor! Dedelerimiz şanlı olsun!
  Alla takla attı ve bir Noel ağacı gibi dönerek yuvarlandı. Kız göz kırparak şarkı söyledi:
  - Bay başarı, nereye gidiyorsunuz ... Bay başarı - faşistler güler ...
  Mermileri kurtarmayan Alman tankları ateşlerini artırdı. Patlayan hediyelerini döktüler. Ve boşluklardan kaçınmaya çalışarak Sovyet pozisyonlarına yaklaştılar.
  Esir Seryozhka'nın onlara öğrettiği gibi bir tel kullanan Anyuta, ağır bir mayın çıkardı. "Aslan" yavaşça Sovyet mevzilerine doğru süründü. 150 mm'lik topu mermileri tükürmeye devam etti. Kızlar tısladı ve göz kırptı.
  Anyuta şarkı söyledi:
  - Almanlar-biberler, faşistler-Naziler... Bir pasifistin sonu sizi bekliyor!
  Allah gülümseyerek dedi ki:
  - Pasifizm... Naziler söz konusu olduğunda pasifizmden bahsetmek bile aptalca!
  Anyuta, sömürge muhafızlarından bir Arap'ın burnunun köprüsünü iyi niyetli bir atışla vurdu ve cıvıldadı:
  - Ve düşünmede sakatlar ... Ve askeri işlerde o kadar güçlü değiller! Yakında onları Dünya gezegeninin yüzünden sileceğiz!
  Alla bir patlama daha yaptı, çıplak göğüslerini çakıllara sürttü ve şarkı söyledi:
  - Ben vahşilerin dizlerinin üzerinde duran bir Rus şövalyesiyim ... Anavatan düşmanlarını dünyanın yüzünden silip süpüreceğim!
  Kızıl saçlı güzel gözlerini kırpıştırarak gökyüzüne baktı. Alman topçuları "çerçeveler" orada dönüyordu.
  Arada sırada, Alman "Aslanı" rüzgar siperinde sıkışıp kalıyordu. Ve silahı tükürmeye devam etti.
  Bir Alman tankının paletlerinin altında bir mayını hareket ettiren Anyuta tısladı:
  - Seryozha için ....
  Alman durdu ve tekrar ateş etti. Mermi kızların arkasında patladı.
  Anyuta dedi ki:
  - Bir bebeğin beynine sahip olan süt kabukları!
  "Aslan" bir süre durdu. Alman deneyimli mürettebatın ileride tehlike hissedip hissetmediği veya savaş kitini kullanmak isteyip istemediği. Ancak "Aslan" bir süre hareketsiz kaldı ve ölümcül mermiler tükürdü.
  Anyuta, Alman tankının daha gelişmiş bir topa sahip olduğunu ve KV-2'den daha sık ateş ettiğini kaydetti. Bu da tabii ki bu arabayı çok daha tehlikeli hale getiriyor. Anyuta haç çıkardı ve tısladı:
  Kötüler cehenneme gitsin!
  Alla, solar pleksustaki faşiste ateş etti ve havladı:
  - Zaferimiz kaçınılmaz! Ve her şey iyi bitecek!
  Anyuta da Türk'ün sözünü kesti ve şarkı söyledi:
  - Yine de, bela siyah borusunu çaldığında yakında hayat kesintiye uğrayacak gibi görünse de ... Atlar kişniyor ve kan nehir gibi akıyor ve toprak yine ayaklarınızın altından çıkıyor!
  İranlıyı ıslatan Alla, şunları ekledi:
  - Ama dünyanın da kendi koruyucusu var ... Ve ona uzanan yıldızların arasında ... Hitler'i Kolyma'ya sürgüne göndermek için görünmez kurtarıcı ipler!
  Ateş eden kızlar hep birlikte şarkı söylediler:
  - Adolf'u kıralım, canı yanar! Faşizmin yenileceğine inanıyorum! Ve Rusya'mızda, tüm ülkelerin halklarının efendisi bir mesih görünecek!
  Ve savaşçılar ateş etmeye devam etti. Ancak düşman piyadeleri uzandı ve ateş etmeye ve el bombaları atmaya başladı. Faşist kalabalıklar kızları havan toplarıyla söndürmeye çalıştı. Ve bir sürü el bombası atıyor.
  Allah felsefi olarak şöyle demiştir:
  - Seçimlerde sayı, savaşsız seçimlerde beceri alabilirsin!
  Anyuta kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Savaş, kalitenin niceliği yendiği bir alandır, seçimler kural olarak tam tersidir ve bu bir şaka!
  Savaşçılar hafifçe geri çekildiler, el bombaları ve parçaları çok yoğun bir şekilde dökülüyordu. Hatta Alla fırlatılan hediyeyi ayağıyla yakaladı ve geri fırlattı. El bombası uçtu ve Nazilerin kasklarına çarptı. Ve nasıl patlıyor...
  Sanki bir yerde başka bir halka patlamış gibiydi.
  Allah felsefi olarak şunları kaydetti:
  - Şans ikinci mutluluktur, başarı üçüncü ama birinci beceridir!
  Anyuta kıkırdadı ve araya girdi:
  - Şans, cesaretin ödülüdür, pervasızlığın ödülü değildir!
  Alla sömürge ordusundan bir Hindu'nun gözünü çıkardı ve tısladı:
  - Kim şanslı, ruhu şarkı söylüyor!
  Anyuta gülümsedi ve cıvıldadı:
  - Şanslıysan iyi, Tanrı seni kurtaracak demektir!
  Kızlar biraz daha zeki. Sonra Alman "Aslanı" yine de ilerledi ve bir mayına çarptı. Tırtıl bir patlayıcı cihaza çarptı ve parçalandı.
  Yaralı "Aslan" döndü ve ayağa kalktı ... Savaşçılar çok sevindi ve ciğerlerinin tepesinde şarkı söylediler:
  - Aslan düşüncede sakattır, kaplan her türlü belanın kaynağıdır ... Dünyada insandan daha ilginç bir şey yoktur!
  Anyuta uzun bir dize verdi, sadece yabancı bir ordu fırtınaya yükseldi ve şarkı söyledi:
  Roketlerimiz, uçaklarımız var.
  Dünyanın en güçlü Rus ruhu...
  En iyi pilotların başında -
  Düşman yerle bir olacak!
  "Aslan" ağır hasar görmüş görünüyor. Dondu, birkaç mermi daha tükürdü.
  Çevik bir Panter ortaya çıktı. Ancak, Sovyet birliklerinin mevzilerinin derinliklerine inmekten korkuyordu ama ateş etmeye başladı. Mermiler kızların kafalarının üzerinde ıslık çalıyordu. Ve molozları ve yangınları kırdılar.
  Anyuta, faşist tankın erişilebilir bir mesafeden yaklaştığı anı yakalamaya hazır olarak atmak için bir el bombası hazırladı. Ama Panter'de de aptal yok. Almanlar, tek bir toprak parçasını kaçırmamaya çalışarak mermileri dama tahtası düzeninde yerleştirerek ateş etti. Ve kelimenin tam anlamıyla her taşı tırmıkladı.
  Alla, çıplak göğsünü okşayarak şunları söyledi:
  - Fritz'in taktikleri kusurlu ... Böyle ne kadar başaracaklar?
  Anyuta esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir tavuk tane tane gagalar ve büyük parçaları yutan bir domuzdan çok daha hızlı kilo alır!
  Panther seksenden fazla el ateş etti ve cephanesi bittikten sonra arkasını dönerek inine doğru yola çıktı. Onun yerine yeni bir mastodon "Sturmtiger" ortaya çıktı. Makine geniş bagajını bir kapakla kapattı. Böylece kendini kurtarmayı umarak görülebilir.
  "Sturmtigr", Sovyet birliklerinin mevzilerine uzaktan ateş açtı. Roket ateşlendi. Toprak yükseldi ve ateşli bir pınar alev püskürttü.
  Kızlar zar zor hayatta kaldılar, oldukça örtülüydüler. Anyuta biraz sağır olmuştu. Kız aniden kendini bir atın üzerinde dört nala koşarken gördü. Ve Tatar ordusuna saldıran bir birliğe komuta ettiğini. Ve savaşçılar onunla birlikte ata binerler. Darbeye dayanamayan Moğol-Tatarlar geri çekilir ve toynakların altında binlerce kişi ölür.
  Anyuta ise iki kılıç savurur ve düşmanları yere serer. Ama görüntü aniden kesildi.
  Alla partnerinin yanaklarına vurdu, onu sallayarak şöyle dedi:
  - Her şey! Şimdi ortalıkta dolanmayı bırak!
  Anyuta öfkeyle cevap verdi:
  - Uzanmadım ama savaştım!
  Kız öfkeyle ayağa fırladı ve bir el bombası attı. Uçan hediye, "Lev" tankının ağzına indi. Hasar alan araba, ağır bagajını buruşturdu.
  Anyuta ciğerlerinin tepesinde haykırdı:
  - Ben Rus şövalyesiyim!
  Alla makineli tüfeği ateşledi ve homurdandı:
  - Çocuk kaşlarını çatarak cevap verdi,
  Kutsal Rusya'ya hizmet etmek istiyorum...
  Bir kan denizinin dökülmesine izin ver
  Ama Tanrı bizi kurtarabilir!
  Anyuta çıplak karnı ve göğsüyle molozların üzerine düştü. Tam zamanında, yüzlerce makineli tüfek patlaması başının üzerinden geçerken. Kız dilini çıkardı ve şöyle dedi:
  - Cesur askerlerin çılgınlığı, anlaşılması güç generallerin cankurtaranıdır!
  Allah kabul etti:
  - Asker cesurdur, general ihtiyatlıdır, düşman kurnazdır, başarı ancak bilge cesaretle dayanışmadır!
  Kızlar tekrar ateş açtılar ve dayanışma içinde cıvıldadılar:
  Onun üstünde filolar
  Birlikte kükreyen
  Adolf güçlü bir aptal -
  Sodom'u Dikmek!
  Başka bir zırhlı "Aslan" ortaya çıktı. Esmer yüzlere bakılırsa iki asker ondan kaçtı - Araplar. Geliştirilen tankı savaş alanından çekmek için kancaya zincir atmaya çalıştılar.
  Alla ve Anyuta ateş ederek teknisyenleri aynı anda öldürdü. Savaşçılar şarkı söyledi:
  - Kendinizi mahvetmeyin ve bir yoldaşa yardım etmeyin, başkalarının yangından çıkmasına yardım edin!
  Üç siyah ortaya çıktı. Zincirle olabildiğince hızlı yarıştılar ama kızlar tarafından da vuruldular. Ayrıca Anyuta, çıplak ayak parmaklarıyla köpeğe bastırarak silahla ateş etti.
  Ve uygun bir şekilde Robin Hood gibi rakiplerine son derece vurmayı başardı.
  Allah şuna dikkat çekti:
  - İşaret, başarılı bir şekilde vuran değil, şanssızlıkla ıskalayandır!
  Anyuta çıplak ayağıyla bir el bombası fırlattı ve tısladı:
  - Bir hançer görüşü ile en doğru olanı ıskalayabilir, ancak affedilmeyecek kadar keskin bir zihin hedefi geçebilir!
  El bombası havana çarptı ve mayınları patlatarak patlamaya başladı.
  Evet, Stalingrad Almanlar için kolay olmadı. Onları ürkütücü bir ölüm kalesine soktum!
  . BÖLÜM #13
  3 Kasım'da Almanlar Tikhvin'i kuşattı ve şehrin kendisinde çatışmalar yaşandı. Kızıl Ordu yavaş yavaş geri çekildi. Bakü şehrinin çoğu zaten ele geçirildi, Sovyet birlikleri yarımadaya çekiliyor. Erivan hala güçlükle tutunuyor. Stalingrad yıkımın eşiğinde.
  Ama yine de Stalin bu şehre teslim olmamasını emretti. Astrakhan için mücadele başladı. Bu şehirde, Fritz de ilerlemeye çalışıyor. Tüm yaklaşımları ağır bir şekilde bombalarlar ve altyapıyı yok ederler.
  Kış geliyor... Ve savaşın gidişatı giderek daha az tahmin edilebilir hale geliyor. Ancak Stalingrad tutacak gibi görünmüyor. Volga üzerinden tedarik, donmayı ve büyük bombalamayı zorlaştırıyor.
  4 Kasım'da Tikhvin'in yüzde doksanı çoktan alındı. Ve Almanlar Finlandiya topraklarına yaklaştı. Önemli hasara uğrayan Sovyet birlikleri, düşmanı durdurmak için yeterli gücü toplayamadı.
  Finliler ve kukla İsveç birlikleri de toplantıya saldırdı. Önemli güçler kullanıldı.
  5 Kasım'da Alman koalisyonu ve Fin-İskandinav birlikleri birleşti. Böylece Leningrad çevresinde çift halka kapandı. Üçüncü Reich için yeni, büyük bir zafer.
  6 Kasım'da kuzey kesiminde çatışmalar devam ediyordu. Naziler koridoru genişletti. Durum son derece zordu. Tikhvin'de direnişin son kalıntıları yanıyordu. Almanlar Erivan'a balistik füzeler fırlattı. Üç sunum yayınladı. kayıplarla önemli hasara neden oldu. Ama sonunda hiçbir şeyi kırmadılar.
  Astrakhan şehri, Sovyet topraklarının geri kalanından kara yoluyla ayrılmıştı. Durum tırmandı. Yeni Alman ve İngiliz savaş gemileri Murmansk'ı bombaladı. Bombardıman sırasında garnizon komutanı ve çok sayıda subay öldürüldü.
  Daha da kötüleşti.
  Ve 7 Kasım'da Naziler Volkhov'a girdi ve sonunda Sovyet birliklerinin direnişiyle Tikhvin'i ezdi. Böylece, Leningrad ile olan boşluk keskin bir şekilde büyüdü. Abluka altındaki şehrin hayatta kalma ihtimalinin düşük olduğu ortaya çıktı.
  8 Kasım'da Lev-2 tankının uzun zamandır beklenen testleri nihayet gerçekleşti. Makinenin değiştirilmiş bir düzeni vardı. Motor, şanzıman ve şanzıman tek bir yerde ve önde, dövüş bölmesi arkada bulunuyordu.
  Porsche liderliğindeki Almanlar, darbenin yıldönümünde enerjik çabalarla arabayı yaptılar.
  Nitekim daha düşük siluet sayesinde "Aslan" ın silahları ve zırhı korunurken, 1200 beygir gücündeki motorla arabanın ağırlığı altmış tona düşürüldü. Savaş testleri, tamamen kabul edilebilir bir tank olduğunu gösterdi. Tam olarak ihtiyacınız olan şey!
  İyi koşu ve zırh niteliklerinin birleşimi.
  Ancak Führer tatmin olmadı. Yanların ve kıçın zırhını güçlendirmenin yanı sıra namlu uzunluğu 100 EL olan 88 mm'lik bir top koymayı talep etti.
  Bir diğer test aracı ise E-100 oldu. Ancak bu tankın çok ağır olduğu ortaya çıktı: 140 ton, ancak her açıdan mükemmel korumaya ve Fare silahlarına sahip. Genel olarak, "E" serisi son derece umut verici olacağına söz verdi. Almanlar görünüşe göre zaman kaybetmediler.
  1000 beygir gücünde bir motora sahip "Bars" tankı da gösterildi, ancak araba Hitler'e yeterince korunmamış gibi geldi.
  Yıldönümü ve çeşitli uçaklarda gösterilir. Özellikle saldırı uçakları ve ME-262 modifikasyonları. Ve ayrıca TA-183. Tam bir teknoloji geçit töreni.
  Güçlü gaz rampaları da dahil olmak üzere, tüm şehirleri ve köyleri yıkabilirler.
  Burada aslında çok güçlü imha sistemleri sergilediler.
  Elli ton ağırlığındaki Panther-2 de testleri geçti, 150 milimetre eğimli ön zırhı ve King Tiger topu vardı. Yan zırh, açılı olarak 82 mm idi. Böyle bir tank az çok Hitler'e uygundu, bu nedenle yakın dövüşte otuz dört kişiye dayanabildi.
  Genel olarak, Naziler hayvanat bahçesini taradı.
  Saatte bin yüz kilometre hıza ulaşabilen "Gotha" savaşçılarını geçti ve test etti.
  Kısacası vazgeçtiler.
  Volkhov 9 Kasım'da düştü. Durum doruk noktasına ulaştı. Ve yine Sovyet tankları karşı saldırıya geçmeye çalıştı.
  Gringeta silahın yanında dondu. "Churchill" -2, Sovyet araçlarının önünde durdu ve mühimmat tükürdü.
  Lord'un kızı Jane isabetleri saydı. Sovyet tankları hendeğe girerken yavaşladı. Ve bu Alman hayvanat bahçesi tarafından kullanıldı.
  Nicoletta aldı ve şarkı söyledi:
  - İngiliz savaşçı ölümden korkmaz,
  Yıldızlı gökyüzünün altında ölüm bizi almayacak!
  Çünkü tacı olan bir aslan yiğitçe savaşır,
  Güçlü makineli tüfeği dolduracağım!
  Malania onaylayarak başını salladı.
  - Muhteşem! Ve biz de ücret alacağız!
  Silah çok aktif çalıştı. Mermiler havada konturlar bırakan kibritler gibi titredi. Evet, enerjik kızlar yakalandı. Ve en önemlisi, doğru.
  Gringeta başını sallayarak otuz dördün kulesinin tabanına bir mermi gönderdi. mırıldandı:
  - Bu ölüm! Düşmanlarıma gelecek! Ve bundan böyle bıyıklı düşmanları beklediğini biliyorum!
  Nicoletta gülümseyerek şunları söyledi:
  - Bütün hayvanlar bıyıklı olanın önünde eğildi ... Lanet olası başarısız olsun diye!
  Gringeta tekrar güldü ve tıslayarak ateş etti:
  - Benim mermim en doğru olanıdır. Kesinlikle oraya geleceğiz!
  Nicoletta işaret parmağını kaldırdı ve şöyle dedi:
  - Pif, Paf - cevapsız! Gri tavşan atladı!
  Ateş eden Gringeta şarkı söyledi:
  Herkes kendisi için seçer
  Kadın, din, yol...
  şeytana veya peygambere hizmet
  Herkes kendisi için seçer!
  Jane başını salladı ve itiraz etti:
  - Kesinlikle o şekilde değil! Bir kişinin inancının yüzde doksan dokuzu bilgiyle değil doğuştan belirlenir. Burada Anglikan Kilisesi'ne aitiz ... Ve bakarsanız, neye dayanarak? Bu bizim seçimimiz mi?
  Gringeta kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Şahsen inanan bir ailedeydim ama şimdi ateizme giderek daha fazla meylediyorum!
  Nicoletta kıkırdadı ve dilini çıkardı.
  - Ateizm... Bu ilginç!
  Malania felsefi olarak şunları kaydetti:
  Ve her şeyden uzak! Tanrı olmadığında ve doğaüstü güçler olmadığında, o zaman herhangi bir din yanlıştır!
  Gringeta başını sallayarak isteyerek onayladı:
  - Komünistler gibi! Tüm dinlerin sadece insanların fantezileri olduğu fikrini ortaya attılar. Ve bunun üzerine bir doktrin inşa ettiler!
  Malanya şüpheyle dudaklarını kıvırdı.
  - Ölümden sonra onları ne bekliyor?
  Gringeta etçil bir şekilde kıkırdadı. Başka bir Sovyet tankının gövdesini keserek bir mermi ateşledi ve cevap verdi:
  - Burada çok şey düşünebilirsiniz ... Ölülerin bilim güçleri tarafından diriltilmesi bile!
  Malania sırıtarak hatırladı:
  - Geleceğin dünyası hakkında bir kitap okudum. Zaten bir uzay imparatorluğu var. Ölüm, yaşlılık, hastalık yoktur. Ve tabii ki açlık ... Doğru, nüfusun çoğunun işi yok ama herkese yetecek kadar var.
  Örneğin, arabalar ücretsiz olarak verilir. Bir de tüm dünya ile iletişim halinde oldukları elektronik makineler var.
  Nicoletta oldukça ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - İlerleme hızlıdır. Şu tanklara bakın... Nasıl ilerlediler ve daha mükemmel hale geldiler. Yine de "Churchill" -2, "Matilda" ile karşılaştırılamaz.
  Malania bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, tanklar ilerledi ... Bu şık!
  Sovyet tanklarının bir başka saldırısı tıkandı ve bir ara verildi.
  10 ve 11 Kasım'da Almanlar, kuzeyde köşeleri keserek küçük saldırı operasyonları gerçekleştirdi.
  Sovyet birlikleri, Stalingrad'ın kuzeyine karşı saldırmaya çalıştı, ancak pek başarılı olamadı. Şehirdeki son evler zaten vardı. Aynı zamanda yere yıkıldı. Ama şimdilik, Stalin bunun sonuna kadar sürdürülmesini emretti.
  Bakü şehri neredeyse ele geçirildi. Ancak petrol kuyuları yanıyor ve aralarında çatışma çıktı. Almanlar sürekli bombalıyor.
  Astrakhan'daki savaşlar zirvede...
  12 Kasım'da Türkler Erivan'a bir saldırı başlattı. Baskı püskürtüldü. Osmanlı acı çekti. Ancak fau tekrar kovuldu. 13 Kasım'da Almanlar, şehrin ele geçirildiğini ilan ederek Bakü'nün son mahallelerini işgal etti. Sadece yarımadada çatışmalar devam ediyordu ve gökyüzü alevli kuyulardan kapkaraydı.
  14 Kasım, Naziler Murmansk'a saldırmaya başladı. Top ve uçak kullandılar...
  Stalingrad yanıyordu, ancak yeniden konuşlandırılan Sovyet takviye kuvvetleri tutunmayı mümkün kıldı. Sadece şehrin kenarı için ve muazzam kayıplar pahasına.
  Murmansk'a yapılan saldırı sırasında büyük bir savaş gemisi donanması toplandı ve uçak gemileri de yaklaştı. Şehir bir plazma silindiri gibi sıkıştırılmıştı. Ve bombaladılar ve ateş ettiler.
  15 Kasım'da faşist birlikler, Arktik Okyanusu'ndaki donmayan tek liman olan şehre saldırarak hareket etmeye başladı. Savaşlarda "Fareler" ve hatta Nazilerin pratikte denemek istediği "Sıçan" tankı yer aldı.
  Ancak, "Sıçan" biraz hayal kırıklığı yarattı. Önce ilerledi ve ardından kar yığınlarına takıldı. Ve şehrin eteklerinde durdu. Almanlar saldırıya pek hazır değildi. Ancak bombardıman durmadı. 16 Kasım'da Naziler, yanan kuyulardaki petrolün temizlenmesini fiilen tamamladı. Ancak yedinci cennete kadar büyüyen yangınlar nedeniyle yarımadanın bir kısmına erişilemezdi.
  17 Kasım'da Naziler, Volga Deltası'nın son şubesini ele geçirdi ve böylece Astrakhan'ı daha kapsamlı bir şekilde bloke etti. Bakü'nün yolu çoktan kesildi.
  Erivan da basıldı. Şehir bir tepede, savunma için çok uygun ama özellikle tanklarla saldırmak zor.
  18 Kasım'da Sovyet birlikleri, Stalingrad'ın kuzeyindeki Nazi savunmasının gücünü tekrar test etti. Bu, Volga'da yılın geri kalanına yönelik saldırıyı zayıflattı, ancak maddi kayıplara değdi.
  19 Kasım'da Almanlar, ağır kayıplar nedeniyle Murmansk'a yönelik saldırıyı durdurdu.
  Böylece, ele geçirilen Führer, konumundan çok sayıda kıymık çıkaramadı. Nazilerin kıştan önce SSCB'yi bitirme planları başarısız oldu.
  Hepsinden kötüsü, Japonya'nın soğuk hava ve insan gücündeki büyük kayıplar nedeniyle saldırıyı askıya alması. Tek şey, samurayların kendi otuz dörtlerinin ve lisanslı Panterlerin üretimini artırması. Ve gelecek yaz sorun çıkarabilirler.
  20 Kasım'da Almanlar yangınları kısmen söndürdü ve yarımadanın çoğunu temizledi.
  21 Kasım'da Sovyet birlikleri tekrar Almanlara saldırdı ve hatta Stalingrad'ın birkaç kilometre kuzeyine sıkıştı. Naziler saldırılarını zayıflatmak ve konumlarını geri kazanmaya çalışmak zorunda kaldı.
  Bu tür durumlarda dedikleri gibi, kavgalar tam bir ucube düzeyindedir!
  22 Kasım'da Naziler, Türkmenistan bölgesinde ilerlemeye çalıştı. Ve on kilometre yürüdükten sonra durduruldular. Ancak 23 Kasım'da Şah'ın tugaylarını savaşa soktuktan sonra yeniden ilerlediler. Orta Asya bölgesinde durum son derece ağırlaştı.
  24 Kasım'da cephelerde önemli bir değişiklik olmadı ...
  25 Kasım'da Naziler, Murmansk'a yönelik saldırıya yeniden başladı. Yeni parçaları savaşa attı. Ama şu ana kadar çok az nokta var.
  26 Kasım geldi - Reichstag seçimlerinin üzerinden on bir yıl geçti ve ardından Hitler, Reich Şansölyesi olarak atandı.
  İlk kez en yeni E-100 tankı cepheye konuşlandırıldı.
  Böyle bir makinenin savaş uygulamasıydı.
  Tank oldukça uzun görünüyordu, neredeyse düzleşmişti. 128 mm'lik bir topun uzun namlusu ondan çıkıntı yaptı. Ve kırk beş derecelik bir açıda ön zırh. Ve yanlardan eğilmiş.
  E-100 tankı, en yeni 1500 beygir gücündeki motor sayesinde Maus'tan daha hızlı hareket etti. Ve mermiler ondan sekti.
  Ve arabanın içinde neşeli bir dört Magda, Christina, Gerda ve Charlotte belirdi.
  Kızlar Führer için çocuk doğurdu ve onları özel SS dadılarının bakımına bıraktı.
  Ve cepheye yeni geldi. Kızlar çok komik. Savaşları kaçırdılar. Ve işte tam da kendilerini ifade etme fırsatı. Sonunda bu kuzey Sivastopol'u alın.
  Ve Kuzey Buz Denizi'nde Üçüncü Reich'in hakimiyetini kurmak. Savaş gerçekten daha ne kadar uzayabilir? Ve dördü şöyle düşünüyor: En azından onlarla birlikte bir şeyler değişebilir mi?
  Murmansk yakınlarında hava çok soğuk değil - Gulf Stream yalıtıyor. Kızlar kavga havasında. Her birinin bir çifti vardı - bir erkek ve bir kız! Böylece sevinebilirsin.
  Magda ve Christina silahların etrafında dolandılar. Tank yepyeni ve kullanımı kolay. Yanlardan 120 mm eğimli zırh ve 50 mm'lik başka bir kalkanla korunmaktadır. Yani araba her açıdan delinemez.
  Kızlar bir şarkı ıslık çalıyorlardı. Kalbinde harikalar.
  Gerda kehribar rengi dudaklarında bir gülümsemeyle şunları söyledi:
  - Artık Hitler'le ortak bir çocuğumuz var. Biz kraliyet ailesinin üyeleriyiz!
  Charlotte kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Ve ileride - sadece sıfırlar!
  Tank "E" -100, Sovyet pozisyonlarına yaklaştı. Etraftaki her şey o kadar tahrip edilmişti ki, Sovyetlerden ve genellikle hafif toplardan yapılan atışlar nadirdi.
  Magda 128 mm topunu hedef aldı ve Sovyet saksağanına ateş etti. Bal sarışın kız şarkı söyledi:
  - Ben bir kaplanım ve sırıtırım... Ve vahşi kaplan herkesi paramparça etti!
  Sovyet kırk beşi geri çekildi, birkaç Rus askeri öldürüldü.
  Magda bir kedi gibi mırıldandı:
  - Ben bir süpermenim, yöntemim basit... Kuyruğu yünden olanları ısırırım! Ve sonra kız gülmeye başladı. Tıpkı vahşi bir tanrıça gibi.
  Hitler'in fahişeleri tankı salladı. Ve kendileri eğimli zırhlı bir arabaya atladılar.
  Ama sonra savaşçılar arabalarını çevirdiler. Charlotte, bakır rengi saçlı bu güzel şarkı nasıl söylenir:
  - Tsok, tsok, tsok ... Akışı açın! Nazi süvarileri bütün kumu yedi!
  Ve ondan sonra Charlotte nasıl gülmek istiyor ... Dişlerini bile şakırdattı. Ve yine tank döndü. Almanlar dikenli telleri yıktı. Tyrannosaurus rex büyüklüğündeki makine müstehcen bir şekilde homurdandı. Ve savaşçılar sevimli ve etçil yüzlerini gösterdiler.
  Kızlar kendilerine katlandılar ve Adolf Hitler'den çocukları doğurdular. Ve bu zaten bir şeyler söylüyor. Güzel fahişeler, ama aynı zamanda ahlaki ucubeler. Burada tekerleklerin altına düşen bir Sovyet askerini ezdiler. Ve 76 mm'lik bir topu yere bastırdılar. Üzerinden geçtik. Yassı çelik. Savaşçılar figür akrobasi gösterdi. Bir çocuğun salladığı çıngırağın içinde kabuklar bezelyeden daha zararsız görünüyordu. E-100'ün dümdüz ettiği bir sonraki top 85 mm'ydi.
  Magda kıkırdadı.
  - Ve Rusları tahtakurusu gibi eziyoruz!
  Christina arkadaşını düzeltti:
  - Daha çok ayılar gibi! Ayı büyük bir hayvandır!
  Kızıl saçlı Charlotte dişlerini göstererek ekledi:
  - Ve dişlek!
  Alman tankları şehrin savunma hatlarını aştı. Sovyet birlikleri çok sert savaştı. Herkes silaha sarıldı. On yaşındaki çocuklar bile milislerde savaştı. Ayrıca birçok kız vardı. Tüm sakinler toplandı, ancak yeterli silah yoktu. Kitlesel kahramanlık her şeyde kendini gösteriyordu. Ev yapımı patlayıcılar veya el bombası demetleri kullanan öncüler , Nazi tanklarına yaklaştılar ve vatanları için ölürken kendilerini rayların altına attılar.
  E-100 tankı bir miktar hasar aldı. Çocuklardan biri ağır bir madeni itmeyi başardı. Kendisi öldü ama bir Alman arabasına hasar verdi. Silindir patladı ve tırtılın bir kısmı uçtu. Büyük araba yavaşladı. Sonra birkaç savaşçı kalın izleri paramparça ederek demet el bombaları fırlattı.
  Ön hattı geçen E-100 hareket kabiliyetini kaybetti.
  Gerda altı makineli tüfeği hedef aldı ve Sovyet askerleri karşı saldırıya geçtiğinde onları çalıştırdı. Düzinelerce Rus ve Rusya'nın diğer halklarının temsilcileri, makineli tüfek mermileriyle delinerek yere düştü. Ancak Sovyet askerleri ileri doğru koştu. El bombası attılar ve öldüler. Parçaların bir kısmı E-100'e ulaştı, ancak makineli tüfekler düzgün çalıştı. Ve şeytan Gerda çok doğru. Ve mermileri neredeyse hiçbir zaman boşuna uçmaz.
  Ve Rus askerleri ölüyor...
  Christina, hızlı ateş eden 75 mm top, parçalanma mermileri ve eş eksenli makineli tüfekle ateşlendi. Sovyet askerlerini mermilerle parçalayan kızıl saçlı canavar tısladı:
  - Ben ölümün taşıyıcısıyım ... Şeytanın kendisi benim için kızıl saçlı!
  Magda çekinerek şunları söyledi:
  - Peki, zorunda değilsin. Şeytan, Tanrı'nın düşmanıdır ve ateş gölüne mahkumdur!
  Christina çıplak ayağıyla metale vurdu ve haykırdı:
  Peki ya ateş gölü? Saçlarım alev gibi!
  Gerda gülümseyerek şunları söyledi:
  - Führer'in kendisi bize herhangi bir günahı affedecek ... Daha doğrusu, günah kavramının kendisi, esasen modası geçmiş mi?
  Magda omuz silkti.
  - Günah kavramının modasının geçtiğini söylemek istiyorsunuz...
  Gerda makineli tüfeklerini tekrar çalıştırarak Rus askerlerinin umutsuz bir karşı saldırısını bastırdı. Mermiler onları cehennemden gelen hediyeler gibi öldürdü. E-100, bu modifikasyonda çok ağır bir şekilde korunmaktadır. Sekiz adede kadar makineli tüfek, ikisi toplarla eş eksenli ve geri kalanı menteşeler üzerinde kontrol ediliyordu. Ve çok sert vurdular.
  Gerda sırıtarak kükredi:
  - Günah, bu Üçüncü Reich'ın varlığının temelidir! Bizim dinimiz gerçekten hayvanların dinidir!
  Bir toptan ateş eden ve Rus askerlerini öldüren kızıl saçlı Christina şarkı söyledi:
  - Sevecen ve nazik canavarım... Dişlerini seviyorum, inan bana! Benim cehennem gibi dişli canavarım!
  Sovyet uçaksavar silahlarından biri yine pistleri vurup onları kırmayı başardı. E-100 sonunda durdu. Ancak Magda, can sıkıcı uçaksavar silahını ağır bir yük ile kapatarak cezalandırdı. Peki, izler kırıldı.
  Gerda kaşlarını çatarak bir römorkör çağırdı ve sordu:
  - Bizi dışarı çekin, lütfen! ölüyoruz! Raylar bozuldu!
  Cevap hemen geldi:
  - Çekiş olacak!
  Christina gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Hareket bu! Harcanacak düşmanlar!
  Magda, Rus askerlerinin doğrudan ateş etmek için çekmeye çalıştıkları tabancaya ateş etti. Namluyu parçaladı ve Sovyet askerlerini farklı yönlere dağıttı. Askerlerden biri ikiye bölündü ve ıstırap içinde savaştı.
  Sarışın Hıristiyan haç çıkardı ve gözlerini göğe kaldırarak dua etti:
  - Affet beni Tanrım! İstemeden günah işlemek ve öldürmek için!
  Christina kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Hayır, bu mümkün değil! Kaya gibi sert olmalısın! Bizim için bir kaya ol!
  Magda kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Sadece bir kaya var - İsa Mesih!
  Kızıl şeytan havladı:
  - İsa bir pasifistti! Ve inancımız ve mesleğimiz savaştır!
  E-100 tankı çekilerek Alman mevzilerine doğru sürüklendi. Gerda, kar kraliçesinin gülümsemesiyle şunları söyledi:
  - Silindirler, tankın en savunmasız kısmıdır. Ve bununla mücadele edilmelidir!
  Charlotte başını salladı.
  - Silindirlerin tamamını kalkanlarla örtmeyin. Tırtılların bir kısmı hala açık olacağından bu mümkün değil!
  Magda'nın önerisi:
  - Ya silindirleri küçük ve paletsiz yaparsanız?
  Kızıl saçlı dişi şeytan kıkırdadı ve inci dişlerini gösterdi:
  - Ve onlara daha fazla hız nasıl verilir?
  Magda çıplak tabanıyla metali ovuşturdu ve önerdi:
  - Ya elektrik motorları kullanırsanız?
  Charlotte karnını kaldırdı ve boynunu burktu.
  - Muhtemel bir seçenek... Ve tanklar daha az yanacak!
  Magda ağlayarak şunları söyledi:
  - İşte o zaman cehenneme gireceğiz, meşale gibi yanacak ve yanacak!
  Kızıl hırladı:
  - Peki, ne olmuş yani ... Ve melekler parlak bir alevden yaratılmıştır! Melek olalım!
  Christina aldı ve sağır edici bir şekilde şarkı söyledi:
  - Ben bir melek değilim, sadece bir şeytanım, ama insanlar için bir aziz oldum .... Böylesine doğaüstü bir acının işkencesi altında, hesabın düşmanlarını alın!
  Kızlar sessizdi... Stormtrooper'lar gökyüzünde dönüyordu ve top mermisi gümbürdüyordu. Ve bombalar yağmaya ve yağmaya devam etti ... Gerçek bir yıkım ve yıkım yağmuru gibi.
  Murmansk yanıyordu ve insanlar ölüyordu. Almanlar bir balistik füze bile fırlattı. Çok etkili bir silah değil. Yu-488'den beş tonluk bir bomba atmak daha kolay, hem daha isabetli hem de daha ucuz olacak.
  Tank acil durum otoparkına götürüldüğünde Christina çıplak ayakla kara atlayan ilk kişi oldu. Tamirciler oradaydı. Kızlar sıcak bir kulübeye taşındı. Minderlere uzanın. Gerda ve Charlotte cep satrancı oynamaya başladılar.
  Magda ve Kristina hamilelikte karınlarının kabarması ve sarkmaması için press yapmaya başladılar. Bir savaşçının belinde titremek güzel. Hala taze, ama bunlar zaten çocuk doğurmuş kadınlar. Ve ölmek artık o kadar korkutucu değil - yarışa devam edecek biri var! Hitler gibi bir piçin tohumuyla bile.
  Ama SS taburu "Kaplanlar" dan kızlar, Führer gerçekten Tanrı gibi bir şey. Ve artık bir pagan tanrı değil, dehasında Yüce ve anlaşılmaz bir şey.
  Gerda şah kumarını oynadı ve güçlü bir saldırı geliştirdi. Charlotte inatla kendini savundu. Bir darbe alışverişi oldu. Ama her şey karşılıklı imha ve beraberlikle sonuçlandı. Sonra Magda ve Kristina satranç oynamaya başladılar. Charlotte ve Gerda da şınav ve şınav çekmeye başladılar. Kız aktif olarak formda kaldı.
  Rakibini oynayan ve iten Magda, felsefi olarak şunları söyledi:
  - Hala garip...
  Christina dudaklarında masum bir gülümsemeyle sordu:
  - Garip olan ne?
  Sarışın süpermen cevap verdi:
  - Beyazların iyiliğin rengi olduğu, ama savaşı ilk başlatanların onlar olduğu gerçeği!
  Kırmızı şeytan mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama biz de iyiyiz ... Ama önce Bolşevikler Rusya'ya saldırdı!
  Magda üzgün bir tonla yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Ama önümüzde her şey çiçek açar, arkamızda her şey yanar ...
  Christina net bir sesle cevap verdi:
  - Sızlanmak zorunda değilsin! Bizimle birlikte, bizim için her şeye karar verecek olan!
  Gerda şarkı söylemeye devam etti:
  - Neşeli, kasvetli değil, hadi eve gidelim - ödülümüz sarışın sporcular olacak!
  Bunun üzerine dördü birden kahkahalara boğuldu... Görevli bir genç belirdi ve kızlara tereyağlı, peynirli, sosisli ve kuru meyveli sandviçler verdi. Kızlar yemek yediler ve sıcaktan bitkin düştüler. Güzeller uykuya daldı. Genç ve sağlıklı olduğunuzda iyidir - kolayca uyuyabilirsiniz.
  Ertesi gün, 27 Kasım, E-100 sadece kısmen restore edildi. Kızlar saldırıya katılmadı. Ama öte yandan, tek bikinili ve çıplak ayakla kar yığınlarının arasından koştular. Soğukta neredeyse çıplak koşan, deliymiş gibi bakıldılar. Ama kızlar genellikle akrobasidir. Onlar geleceğin özel insanları!
  Gerda öne çıktı. Ve Andersen'in peri masalındaki Gerda'nın çıplak ayaklı kızı değil. Ama aynı zamanda cesur ve sert. Ve aynı zamanda doğuştan bir katil oldu. Güçlü kasları olan hızlı kız.
  Ancak, dört kız da iyidir. Elli kilometre hızla koştular ve geri döndüler. Sonra bir dizi egzersiz yaptılar, şarkı söylediler ve sallandılar. Atışta küçük bir pratik.
  Ancak ertesi gün E-100 tankı tamir edildi. O kadar da kötü değil. Üstelik bu süper ağır makinede, kademeli düzenden farklı, karda sürüş performansını artıran, ancak alışkanlıktan tamirciler için bazı sorunlar yaratan orijinal bir silindir düzeni vardı. E-100'ü monte etmek "Kaplan" veya "Panter" den daha kolay olsa da.
  28 Kasım'da Naziler, Murmansk'ta biraz daha derine inmeyi başardılar. Ancak Sovyet birliklerinin direnişi kesinlikle anlaşılmaz. Ve İngiltere ve Almanya savaş gemilerinin on altı inçlik mermileri bile savunma iradesini kıramadı.
  Ancak Naziler hala ilerledi. E-100 tankı günde birkaç blok geçti, ancak yine paletlere zarar verdi. Ancak bu sefer onarım sadece birkaç saat sürdü. 29 Kasım'da terminatör kızları bir KV-3 tankıyla çarpıştı. Sovyet arabası birkaç kez ön zırha çarptı, ancak mermiler yokuştan uçtu. Magda, Rus tankına ateş ederek onu bir yığın meşale gibi ateşe verdi.
  Christina partnerine alaycı bir sırıtışla sordu:
  - O Ruslar için hiç mi üzülmüyorsun?
  Magda içtenlikle cevap verdi:
  - Herkes için üzülüyorum, merhamete layık olmayanlar için bile!
  Ve kız gözlerini gökyüzüne çevirerek derin bir iç çekti. Savaşçılar giderek daha dikkatli davranmaya çalıştı. Onarımların dikkatini dağıtmamak için. 128 mm ve 75 toplar eşek gibi çalıştı. Ancak yine de tank hasar gördü.
  Duvarlardan biri patlayarak arabanın üzerine çöktü. Zırhı çizilmiş ve hafifçe ezilmiş.
  30 Kasım'da Naziler daha da ilerledi. Hatta bazı yerlerde şehir merkezine bile gidildi. Ancak aynı gün, kırk beşlik bir atıştan yapılan iyi nişan alınmış bir atış, 128 mm'lik bir topun namlusuna hasar verdi ve kızlar onarım için tekrar ayağa kalkmak zorunda kaldı. Ve görünüşe göre daha uzun.
  Sonra dördü, basit piyade gibi bir tank yerine savaşmaya karar verdi. Güzeller tek bikiniyle savaşmaya çalıştı. Ancak soğukta kızlar bu kadar yarı çıplak halde ancak birkaç saat dayanabildiler ve sonra ısınmak için koştular.
  Gerda karın içine girdi, en yeni MP-44 makineli tüfekle ateş etti ve oldukça aktif bir şekilde Rus askerlerini öldürdü. İşte o , beyaz saçlı, yalınayak bir kız, bir Kızıl Ordu albayının kafasına vurdu. Ve dedi ki:
  - Hayır, ben hala Aryan'ım!
  Diğer taraftan ilerleyen Charlotte kıkırdadı:
  - Düşmanlarına ölüm getiren bir savaşçısın. - Sonra kızıl saçlı, çıplak bacaklı bir kız binbaşıya ateş etti ve tam gözünün altından vurdu. Oldukça sırıttı. - Görüyorsun, ben de ateş ediyorum!
  Gerda bir dönüş yaptı, Komsomol üyesini bitirdi ve Rus birliklerinin kaptanı dişlerini kaltak gösterdi:
  - Evet, ateş ettin ve ben gördüm! Motorlu testere gibi!
  Charlotte çıplak ayak parmaklarıyla bir cam parçası fırlattı. Rus ordusunun teğmeninin boynuna vurdu ve cıvıldadı:
  - Ve işte buradayım, camla uğraşıyorum!
  Gerda çıplak, zarif ayak izleri bırakarak karda koştu. Eğilip koştu. Sonra kaplan kız döndü ve takla attı. Döndü ve başını bir Sovyet askerinin çenesine koydu. Kan tükürdü. Gerda, çıplak ayağıyla boğazını sıktı ve Rus'u boğdu.
  Kızıl saçlı dişi şeytan Charlotte öncüyü boğdu. Kızların ne kadar iğrenç ve kötü olduğu ortaya çıktı.
  Magda ayrıca Rus askerlerini de öldürdü ama çocuklara dokunmadı. Hayır, asla bir çocuğa elini kaldırmayacak. Ve genel olarak kan dökülmesi ona zevk vermedi. Ama yine de SS taburundan bir kaplan ve emre uymak zorunda.
  Burada Christina, yaklaşık on iki yaşında görünen bir çocuğa bir hançer fırlattı. Zaten acımasız. Hayır, yetişkinler çocukları öldürmemeli!
  Magda haç çıkardı ve fısıldadı:
  - Tanrı'yı affet! Bana iğrenç geliyorsun ama savaş savaştır!
  Ve sarışın, Rus keskin nişancısına ateş etti, düştü, burun köprüsüne isabetli bir vuruşla delindi. Ne yazık ki, ünlü dörtlü ortaya çıktı. Kızlar önce İngilizleri ve kısmen de Amerikalıları öldürdüler, ama şimdi üstlendiler.
  Ruslar. İkinci Dünya Savaşı'nın sarsıcı sırıtışları bunlar. En gerçek ve keskin dişleri gösteren sırıtışlar!
  Christina çıplak ayağını tahtaya sürttü, hâlâ üşüyordu ve şöyle dedi:
  - Çirkin? Ve kızıl saçlı cadılardan ne istiyorsun!
  . BÖLÜM #14
  Almanlar yavaş yavaş faaliyeti dondurdu. Havacılık dahil - ve hava koşullarının bozulması nedeniyle zorlandı. Saldırının arifesinde belirlenen görevleri yerine getirmek tamamen mümkün değildi. Doğru, Kafkasya fiilen ele geçirildi. Bakü petrol üretimi kontrol altında. SSCB en büyük petrol kaynağını kaybetti. Doğru, Almanların kuyuları restore etmek için hala zaman harcamaları gerekiyor. Yakalanan ve Karelya, Arkhangelsk, kuzey sahilinin bir parçası. Leningrad, Rusya'nın geri kalanıyla iletişimini tamamen kesti . Diğer bazı bölgeler merkezde ele geçirildi. Türkmenistan'ın yarısı da işgal altında. Japonya, Moğolistan'ın tamamını ele geçirdi ve ayrıca Orta Asya'ya sıkıştı ve kısmen Amur'un ötesinde, Usuri bölgesinde köprübaşları oluşturdu. Doğru, samuray biraz daha az başarılı oldu. Vladivostok tamamen bloke edildi ve bombalanıyor.
  Moskova yaklaşık 200 kilometre uzaklıktadır. Ve şimdiden Almanlar başkenti balistik füzelerle bombalayabilir ve jet uçaklarıyla bombalayabilir. Ancak kışın ve donda, Wehrmacht daha fazla saldırı yapma fırsatını kaybetti. Özellikle sömürge birlikleri: Hintliler, Afrikalılar, Araplar çok soğuk. Ve savaş yeteneklerinin çoğunu kaybettiler. Böyle bir durumdan yararlanmamak günahtır. Kızıl Ordu büyük kayıplar vermesine rağmen ciddi şekilde tükenmişti.
  Gerçekten de Genelkurmay, Kafkasya'nın ikmal ve kaybıyla ilgili tüm zorluklara rağmen, kışın birkaç büyük taarruz operasyonu gerçekleştirmeye karar verdi. Faşistler kışın burnunu sokmaya cesaret edemese de onları çimdikleyip ezeceğiz.
  Ya da her halükarda onları en kötü hava koşullarında savaşmaya zorlayacağız.
  Genelkurmay başkanı ve savunma bakan yardımcısı Vasilevski, oldukça mantıklı bir şekilde, SSCB'nin Asya dahil tüm Avrupa ve Afrika'ya karşı teknolojik yarışı kazanamayacağını öne sürdü.
  Bu bakımdan kış boyunca düşmanın özellikle havacılıktaki avantajı ancak artacaktır. Evet, elbette, Sovyet tasarımcıları yeni, daha gelişmiş tanklar geliştirdiler ve geliştirmeye devam ediyorlar. Özellikle, daha büyük tareti ve güçlü topu olan T-34-85. 122 milimetrelik topa sahip IS-2 yolda. Ancak Almanlar da yerinde durmayacak. Ayrıca, yeni arabalar bile Lion'u veya herhangi bir ağır arabayı yenecek kadar iyi değil.
  Ve artık sayısal üstünlüğe ulaşmanın mümkün olması pek olası değil.
  Voznesensky de konuştu. Ayrıca erken bir saldırı lehinde konuştu:
  - Kafkasya'nın kaybından sonra ordumuz ciddi bir yakıt sıkıntısı yaşayacak. Daha doğrusu, onu zaten sonuna kadar yaşıyoruz. Ancak kışın gündüz süresi çok daha kısadır, uçuş yapılmayan hava yaygındır ve yakıt tüketimi de azalır.
  Halk Komiseri Zhdanov da aceleyle şunları ekledi:
  - Ayrıca savaşçılarımız ve avcılarımız Kafkasya'daki tüm petrol kuyularını havaya uçurdu. Bu da Fritz'in henüz bizim yağımızı kullanamayacağı anlamına geliyor. Ancak acımasız faşistlerin her şeyi ne kadar çabuk inşa edip eski haline getirebildikleri göz önüne alındığında, o zaman baharda Bakü petrolü de Üçüncü Reich ekonomisinin atardamarına akacak.
  Stalin tartışmayı şöyle özetledi:
  - Aralık ayı sonunda ilk kış darbesini vuracağız. Tek soru nerede?
  Ordu arasında birlik yoktu. Zhukov, merkeze saldırmayı ve düşmanı Moskova'dan uzaklaştırmayı teklif etti. Vasilevski, Tikhvin'de zayıf bir nokta bulmanın daha iyi olacağını öne sürdü. Aynı zamanda, ablukanın çifte halkasının hayatta kalamayacağı Leningrad'a yardım edin.
  Rokossovsky, Voronezh yönünde bir saldırı çağrısında bulundu. Astrakhan'da ve hatta Arkhangelsk yakınlarında Nazilere saldırma fikirleri vardı. Stalin tüm yorumları dinledi, bir şeyler karaladı ve düşündü.
  Düşmanı Moskova'dan uzaklaştırma fikri baştan çıkarıcı ve yalvaran görünüyordu. Bununla birlikte, Nazilerin artık en güçlü olduğu ve sağlam bir şekilde yerleştiği yer merkezdir.
  Volga'yı zorlayarak saldırmak mantıksız görünüyordu, nehir büyüktü ve doluydu ve operasyonun ilk aşaması uzayacaktı.
  Don ve Volga arasında bir saldırı çeşidi mümkündür, ancak bizimki zaten orada yenildi ve Almanlar da iyi bir şekilde güçlendirildi.
  Vasilevsky'nin fikri en mantıklı görünüyor. Kuzeyde Almanlar daha zayıf ve birlikleri bir şekilde daha az savaş deneyimine sahip. Üstelik Tikhvin yakın zamanda işgal edildi, Alman birlikleri çıkıntıya yerleştirildi. Ancak Fritz'in böyle düşünmesi oldukça olasıdır.
  Tüm güçleri Voronezh yönünde mi vereceksiniz? Ön konfigürasyonda, eğik bir ekmek devedikeni gibi kesmeye çalışmanın çok mantıklı olacağı bir balkon oluşturuldu.
  Bazı daha ilginç düşünceler, Arkhangelsk yakınlarında sevişmek. Fritz'in takviye kuvvetlerini deniz yoluyla nakletmek zorunda kalacağı düşünüldüğünde, bu yönde rasyonel bir eğilim var.
  Özellikle faşistlerin denizaltı filosunun denizlere tamamen hakim olması nedeniyle kendi birliklerimizi tedarik etmek zor olsa da. Evet ve Nazilerden yeni kruvazörler faaliyete geçiyor. Görünüşe göre daha önce sular altında kalan zırhlı Bismarck'ı neredeyse inşa ettiler. Dahası, yeni gemi Yamato'nun rekor büyüklüğünü ve silahlarını geçmelidir.
  Öte yandan, Fritz neden savaş gemilerine ihtiyaç duyuyor? Tüm dünyanın gözüne toz atmak için mi? Üçüncü Reich'ta geliştirilmekte olan yeni silah türleri hakkındaki verilerle daha çok ilgileniyorum. Özellikle füzeler ve jet uçakları hakkında ve bu ciddi.
  Biraz tereddüt ettikten sonra Stalin planı onayladı: Aralık sonunda Tikhvin bölgesine bir saldırı başlatmak ve Ocak başında düşmanı Voronezh yakınlarında hissetmek.
  Genel olarak bu mantıklı görünüyordu ... Bu arada neredeyse unutulan dört kız Doğu Cephesinde kahramanlıklarına devam ettiler. Gerda ve Charlotte ve Christina ve Magda von Singer - neredeyse aynı anda hamile kalmalarının neden olduğu bir aradan sonra; sonra sağlıklı çocuklar doğurdu, cepheye döndü.
  Hava soğuktu, güzellikler yirmi beş Aralık'ta geldi. Kar yağıyor ve rüzgar bukleler savuruyor. Ve kendileri için en sıcak yeri seçmediler - hemen Leningrad'ın yanında.
  Varışta bikinili kızlar kar yığınları arasında yürüyüş yaptı. Aslında, gerçek Aryanlar, en şiddetli soğuktan bile korkmadıklarını göstermelidir. Onlarla birlikte Japonya'dan gelen ve herkesin Karas dediği bir ninja çocuk kaçtı.
  Bu çocuk özel operasyonlara katılmasıyla ünlendi. Doğulu hoş yüz hatları, babası bilinmeyen sarı saçlarla birleşince çocuğu çok yakışıklı kılıyordu.
  Kızlar cevap olarak ona baktılar, ancak belki de Karas onlar için henüz bir çift değil. Ancak kasların gevşemesi bir tel gibi akar ki, bu sertleşmiş ve deneyimli kaplanlar bile buna ayak uyduramaz.
  Kızlar, eğitim üssünde doğum yaptıktan sonra şeklini tamamen geri kazandılar, ancak her süpermen bu kadar soğuk bir hıza dayanamaz.
  Magda von Singer gibi Ruslarla savaşmayı başaran Christina şunları söyledi:
  - Ayaz ve kar ana müttefikleridir. Ve hiçbir şey İngilizlerden daha havalı olamaz!
  Magda haklı olarak şunları söyledi:
  - Bunu söylemezdim. Ruslar çok daha güçlü ve birlikler neredeyse hiç geri çekilmiyor!
  Charlotte koşarken takla attı, kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Ama bu bir artıdan çok zayıflıkları .... Birliklere yönelik bu tür komuta ve kontrol yöntemlerini, baraj müfrezelerinin oluşturulması ve geri çekilen birimlerin komutanlarının infazları gibi anlamıyorum.
  Yalınayak Gerda, koşarken ve gerinirken dönerek kabul etti:
  - Elbette - sopanın altından iyi savaşçılar alamayacaksın. - Ancak burada sarışın kız, kalbini gıcırdatarak itiraf etmek zorunda kaldı. - Ancak Ruslar, zaten iki buçuk yıldır direndilerse iyi savaşıyorlar. Canlılıklarını isteriz!
  Christina küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Bizimle mi konuşuyorsun?
  Gerda kıkırdayarak şunları söyledi:
  Biz seçkiniz! Özellikle Marsilya!
  Bu yenilmezlik sembolünün yalnızca öğretim işine odaklanmasını isteyen Hitler'in kategorik yasağına rağmen, tüm zamanların ve insanların en iyi ası - sonuçta, o hala bir korgeneraldi, yine de öne çıktı.
  Ya da daha doğrusu, Führer, Almanlar bir yerlerde kendilerini kötü hissederse, nezaketle geri dönmesine izin verdi.
  Elbette Naziler, her ihtimale karşı savunmayı güçlendirdiler ve kışa hazırlandılar, ancak Rusların büyük ölçekli saldırı eylemleri için kaynaklara sahip olacağından kesinlikle şüphe duydular.
  Ancak istihbarat işe yaradı. Yani, yine de Tikhvin'i kurtarmak için yaklaşan saldırı hakkında bilgi sızdırıldı. Dahası, Sovyet birlikleri, Noel için tam zamanında, güçlü bir topçu hazırlığına başladı.
  Katyuşalar ve hatta ilk Andryusha yüksek güçlü jet rampalarından birkaçı ezildi. Ve öyle bir gümbürtü vardı ki, yarı donmuş yarı donmuş kızlar onu yakaladı.
  Neyse ki, işitmeleri mükemmel ve gözleri kıvılcımlarla parlıyor.
  Kızlar birbirlerine bakarak şu sonuca vardılar:
  - Şimdi olması gerektiği gibi savaşacağız!
  Ve ninja çocuk Karas dedi ki:
  - Görevim Leningrad'a girmek ve orada keşif yapmak olacak. İzciler için fazla güzelsin!
  Magda kirpiklerini ağır ağır kaldırarak cevap verdi:
  - Ve sen de... Peki ya Ruslar garip geliyorsa, aksanın?
  Karas mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Rusçayı çok doğru konuştuğunuz zaman, içinizdeki bir yabancıyı çok daha fazla ele veriyor. Her halükarda koştum ama yan taraftaki düşmanı dikkatlice ezdim ...
  Kızlar tanklarına koştu. Ne de olsa onlar test tankerleri. Ve kendileri için yeni bir şey seçtiler. Daha doğrusu, cephede test edilmesi gereken aynı anda iki acemi tank bile.
  Yani, "Gelincikler", çok düşük bir siluete sahip iki mürettebatlı arabalar. Almanların düzeni sıkıştırmakla gerçekten ciddi bir şekilde uğraştığı yeni nesil tankların ilk modelleri. Ve yönetimde bazı ilginç bilgiler. Özellikle elektrik iletimi ve motora monte edilen dişli kutusunun yeri. Ve tankerlerin kendileri, bir çift, aslında uzanıyordu. Aynı zamanda şanzıman ve motor arkaya yerleştirilmiş ve kızlar rahat bir şekilde karınlarının üzerine yerleştirilmişti. Ve bacakları arkadaki dişlileri ve düğmeleri ezdi ve aksine elleri vites değiştirirken rahatça hareket etti. En yaslanan koltuk, vücutlarının şeklini sipariş etmek ve kopyalamak için yapılır. Gerçekten kule yok - kundağı motorlu silahlar olduğu ortaya çıktı ve o kadar alçak ki silindirler dışarıda bulunuyor.
  Elbette top dönemez ama biraz dönebilir. Pekala, dövüşçünün kendisi meşhur bir şekilde kendi ekseni etrafında dönüyor ve böylece bir kulenin eksikliğini telafi ediyor.
  Magda refakatçi kızlara açıkladı:
  - Orada taret olmadan tanklar ucuzlar ve alçalır. Burada yüksekliği ayarlayabilir, 1,2 metreye indirebilir ve 1,5'e yükseltebiliriz ... Adeta partizanlar gibi plastuna üzerinde sürünüyoruz.
  12 ton ağırlığındaki araba, üstte yataydan 40 derecelik bir eğim açısında 82 milimetrelik mükemmel bir ön zırha sahipti. Alttaki çok küçük. Kenarlar 60 milimetrede daha kötü korunuyor, ancak silindirlerin kendileri hala örtüyor. 400 beygir gücündeki motor mükemmel sürüş performansı sağlar. Ayrıca, silindirlerin ve süspansiyonun konumu yalnızca silueti azaltmakla kalmaz, aynı zamanda mükemmel çapraz kaymalar da sağlar.
  Beğenin ya da beğenmeyin, ama Panther'den başlayarak daha ağır bir hayvanat bahçesi, çok daha hantal ve hantal. Ve kar yığınlarında ve tamamen tabutta.
  Uzun süredir ortağı olan Charlotte ile yerleşen Gerda, tankın sıkışık, kompakt ve dikdörtgen kutusunda istemsizce bir rahatsızlık hissetti. Tabii ki, T-4 silahlı ve en iyi zırhlı arabanın 12 ton ağırlığa sığdığı gerçeğine saygı göstermeliyiz. Sarışın terminatör şunları kaydetti:
  - En konforlu tanklar "Tiger" ve "Lion" idi. Bu arabada biz kızlar bile dönmekte zorlanıyoruz.
  Charlotte cevap verdi:
  - Ama koruma ... Kasım ayından beri 60 milimetrelik bir kasayla birliklere girmeye başlayan en yeni "Panter" gibi .... Doğru, alın 120 milimetre ile bizimkinden daha iyi kapatılmış, ancak yine de ihtiyacınız var ona vurmak için Bizimki gibi bir açıda, 85 milimetrelik bir top yakın mesafeden ateş ederken bile sekecektir.
  Gerda ayağını kulağının arkasını kaşıdı, ama bu hareketten ayak parmağı yine de eğimli çatıya dayandı ve şunları söyledi:
  - Ruslar, 122 milimetre kalibreli tankların ortaya çıkabileceği konusunda bizi uyardı. Zeka uyumaz!
  Charlotte, yanaklarını şişirip ağzını öfkeyle bükerek kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - İstihbaratımız her zamanki gibi zirvede. Sadece sıkışık bir kutuya kilitlenmiştik.
  400 beygir gücündeki yeni motor, talimatlarda belirtildiği gibi, kısa bir süre için su-metal veya nitrojen karışımı ile güçlendirilebilir. Bu durumda, tank 100 kilometrenin üzerinde bir hızda birkaç dakika koşabilir.
  Sovyet birlikleri, Nazilerin tüm siperlerini ve sığınaklarını delmeden önce bir atılım yaptı. Ancak Naziler, birliklerin çoğunu ikinci ve üçüncü hatlara çekti. Bundan sonra piyadeleri topçu ateşi ve makineli tüfek saflarıyla karşılamaya çalıştılar.
  Önde, elbette, hareketli tanklar vardı. Daha güçlü T-34-85 henüz seri üretime girmediğinden, daha küçük ve daha hareketli T-34-76 saldırdı. Kaybetmelerine rağmen hendek hattına tırmandılar ve karda mükemmel sürüş performanslarını kullandılar.
  Ve işte cevap vermeye çalışan Alman arabaları. T-4 zaten üretimden kaldırıldı, ancak bunlardan birkaçı hala hizmette. İşin garibi, kar yığınlarında yeni canavarlardan daha iyi hareket ediyorlar. Buz pateni pistleri arasında biriken karı temizlemek için bunların hala başlatılması gerekiyor. Fritz'in kazanlarda suyu kaynatması ve ardından bu aşağılık kabuğun çıkması için rayların üzerine dökmesi bile komik.
  En iyi Alman tankı "Aslan" bile bu tür silindirlerden muzdariptir. Doğru, çoğu modifikasyonda, Fransızlar bunu zaten hesaba kattı ve makinenin kendisi otuz dördü yenebilir ... Ama bu sadece şartlı olarak çok basit.
  Ama burada hala hareket halinde olan birkaç Alman tankı var... Ama geri kalanı, nasıl desek... Tepede! Doğru, "Aslan" havalı tankerler T-34-76'yı uzun mesafeden vurmaya çalışıyor. Sovyet tasarımı döküm kulenin zırhının kırılganlığı göz önüne alındığında, ne yazık ki vurma şansı olduğunu belirtmek gerekir.
  Alaşım elementlerinin eksikliği o kadar şiddetlidir ki, Fritz'in 50 mm'lik topları bile tehlikelidir. Bununla birlikte, 37 mm'lik küçük bir toptan yapılan vuruşlar, zırhın çökmesine ve dökülmesine veya taretin çatladığı gövdeye de neden olur.
  "Otuz dört" ün göreli savunmasızlığı, "Panterleri" daha güçlü bir topla yeniden donatma fikrinin daha iyi zamanlara ertelenmesine yol açtı. Ya da daha doğrusu, en kötüsü - IP'ler seriye girerse. Ancak şu ana kadar IS-1 kitlesel bir seri haline gelmedi. Ancak bilgiler IS-2 hesabına çoktan sızdırıldı. Pek çok general, SSCB'nin neredeyse mahkum olduğunu zaten anladığından ve anavatanlarına para için ihanet etmeyi utanç verici bulmadığından. Böylece Genelkurmay Başkanlığı da dahil olmak üzere casusların sayısı önemli ölçüde arttı.
  İşte "Aslan"ın 128 mm topla ağır bir modifikasyonu. Uzun patisiyle otuzdörtlere ulaşmaya çalışıyor... Ama vurmaya çalış.
  Ancak Sovyet tankerleri Fritz'e kendileri saldırmaya karar verir. Wehrmacht toplarının atış hızı verilse bile bu intihara meyillidir.
  Burada "Aslan" kuleyi parçalamayı başardı ve dört arkadaş güvercinler gibi bir sonraki dünyaya uçtu ... Ama diğer tanklar daha da aktif bir şekilde tükeniyor ... Burada zanaatkarlar, dizel motorları bir şekilde güçlendirmek için ağırlaştılar. kısa bir süre için de olsa herhangi bir karışım olmaksızın tankı 70 kilometreye kadar hızlandırırlar. Bundan sonra motorun bozulmasına izin verin. Ama burada, dönüşü olmayan çaresiz adamlar saldırıya geçiyor. Peki ne? Aksi halde yaşamak imkansızsa, hayatta kalmayı unutun.
  Ve şimdi, kar dünyasından bir iblis gibi, kendisi için en pahalı kurbanı seçen bir Sovyet tankı, ağır ve ölümcül bir "Aslan" a çarpıyor. Alman arabası hangardan yeni çıkmaya başlamıştı.
  Darbe güçlü, Sovyet makinesinin ağzı bükülmüş. "Aslan" oldukça alçaktır ve her iki makinenin de gövdesi basıktır. Ve sonra öndeki Alman motoru patlıyor. Ve yangın başlar ve alt kapaktan Nazilerin uçuşu başlar.
  Tabii ki, Sovyet tanklarının hepsi çarpma mesafesine ulaşamadı. Fritz'in aletleri çalışır ve öğütür. Ama kim başarılı olursa, nasıl vuracak!
  Gerda ve Charlotte, arkadaşlarının biraz ilerisindeydiler ve Sovyet arabaları zaten görünürken sınırlar içindeydiler. Ateş edebilirsin, ama yaklaşmak daha iyi. Beş kilometreden, otuz dördün kırılgan zırhını bile almak sorunlu.
  Ateşli Charlotte felsefi olarak şunları söyledi:
  - Bu her zaman böyledir. Uzaktan ateş edilemez!
  Gerda cevap verdi:
  - Yeterince dikkatli olursan yapabilirsin!
  Ancak şu ana kadar durum onları uzun mesafelerden ateş açmaya zorlamadı. Ve neredeyse hiç kimse beyaza boyanmış tanklarını fark etmez. Ve araba çok iyi çalışıyor. Kimse kasayı suçlayamaz.
  Ve evet, sürüş pürüzsüz. Sovyet araçları da fena değil ve burada Alman savunmasının ilk hattını çoktan hacklediler ve ikinciyi yarıp geçiyorlar. Ve hava uçmuyor, bir kar fırtınası yükseldi ve çok sayıda Wehrmacht uçağı kalktı.
  Kızıl havacılığın sayısal zayıflığı ve akut yakıt kıtlığı göz önüne alındığında, bundan daha iyi bir hava olamaz.
  Fritz saklansın. Daha şimdiden bazıları beyaz paçavraları sallamaya bile başladı. Hitler kaput olacak ...
  Gerda iki kilometreden ateş etti. Prensip olarak, bu henüz kesin bir yenilgi değil, ancak Rusların kaç Alman'ı sakatlamayı başardığını görünce ne beklenebilir. Üstelik otuz dört, savaşın başlangıcından bile daha az inatçı ve henüz yeni mevduat geliştirmeyi başaramadılar. Bu yüzden...
  Sarışın terminatör, tabancanın tetiğini çektiğinde çok endişeliydi. Murmansk fırtınası dışında, hamileliği sırasında ve saltanatının ilk aylarında atış poligonlarında ve eğitim alanlarında antrenman yapmaya devam etmesine rağmen, canlı atış yapma alışkanlığını çoktan kaybetmişti. Ama görünüşe göre bikiniyle ve çıplak ayakla dövüşmek daha kolay, araba ile bütün oluyorsun ... Mermi kuleye çarptı ve eğildi ... Hayır, alev almadı ama arkadaş yine de durmak zorunda kaldı. Ve şimdi bir kurban daha...
  Charlotte fısıldıyor:
  - Zafer için savaşmaya alışkın olan. Bizimle mezara gidecek ... - Gerda ateş etti ve kızıl saçlı savaşçı düzeltildi. - Daha doğrusu düşmanları hep birlikte mezara götüreceğiz.
  Terminatör Pamuk Prenses öfkeyle sözünü kesti:
  - Evet, ilham yok, şarkının dikkatini dağıtmayın!
  Charlotte yalvardı:
  - Kendin söyle! Çok yeteneklisin!
  Ve ateşi yöneten Gerda şarkı söyledi;
  Vatan ve ordu iki direk,
  Gezegenin dayandığı!
  Seni göğüslerimizle koruyacağız,
  Ordunuz tüm insanlar tarafından ısıtıldı!
  
  Bulutlar serin ve ısı parladı,
  Makineli tüfek askerin omzunu ovuşturdu!
  Daima vatan seninleyiz
  Kötü adam için bir mezar kazalım!
  
  Evet, bazen talihin yüzü acımasızdır,
  Kurşun kalbimizi delmeye çalışıyor!
  Küçüklük geri çekildi ve savaşçı öldü,
  Rab'bin kapısını kahramana açın!
  
  Dipsiz göklerde huzurumuz var,
  Cennet, kutsanmış savaşçı parlamıyor!
  Anavatanda barışı yanımda taşıyorum,
  Çocuklarımız zaferin meyvesini tadacak!
  Gerda şarkı söylerken dokuz tankı daha yendi ve puanını önemli ölçüde artırdı.
  Sonra Charlotte şarkı söyledi:
  yıldızlı yükseklikleri çağıran,
  Sonsuz mesafelere çekin!
  Ve düşünce dünyasındaki insanlarımız,
  Uçan bir Icarus'un hayalini kurun!
  
  Gözlerim gökyüzüne sabitlendi
  Küreye dokunmak zordur.
  Arşimet'in ilk vidalarından -
  Onları uzun ve sıkıcı planladı!
  Sonra kız dayanamadı ve kendi kendine nişan alıp ateş etmeye başladı ... Magda'nın kundağı motorlu silahı da katılmasına rağmen Sovyet tankerleri atışlara aldırış etmediler. Yine de kar fırtınasında tam olarak nereye, neye ve nasıl çarptığını göremezsiniz. Artı, her iki tank da oturdu ve rüzgârla oluşan kar yığınından neredeyse ayırt edilemez hale geldi. Evet ve yeni silah daha göze çarpmıyordu ve sonunda ışık çıkışı olan bir susturucu vardı. Bu, Fritz'in ürettiği en sinsi araba.
  O sırada yanından süzülen havuz sazanı heyecanla şarkı söyledi:
  - Kadınlar kavga ediyorsa, kavga etmemek daha iyidir!
  Her biri yalnızca on iki tonluk iki arabanın neden olabileceği hasar gibi görünüyordu? Ancak bu durumda çerçeveler her şeydir. Tüm isabetlerin ölümcül olmadığı ortaya çıksa da, kızlar pratik olarak ıskalamadı. Otuz dörtlük üç veya dört eğimli zırh sekti, yaklaşık bir düzine iniş, farklı derecelerde araçlara hasar verdi, ancak sahada tamir edilmesi kolay olanlar kategorisinden. Ancak yaklaşık elli kadar düşük kaliteli Sovyet aracı zırhı ciddi şekilde hasar gördü.
  Burada örneğin komutanın otuz dördü mühimmat patladığında yırtılmaya başladı. Kule çok uzağa fırlatıldı ve ağızlık bir direksiyon simidine dönüştü. İnsanlar da öldü.
  Sovyet tankerleri sokulduklarını geç de olsa anladılar ve karşı saldırıya geçmeye çalıştılar.
  Kaplan kızları çok kalabalık, ancak 82 mermilik cephane yükü Panther ile oldukça karşılaştırılabilir. Mühimmat burunda olmasına ve kızlar dirseklerini üzerlerine sıyırmasına rağmen. Ancak yine de ateş edilecek bir şey var ve yaklaşırken Rusları vurmak daha kolay.
  Gerda çok çabuk haç çıkarır ve başka bir tankı hurdaya göndererek fısıldar:
  - Tanrım beni affet! Bunlar cesur adamlar ama komutanlarından biri tam anlamıyla deli!
  Charlotte histerik bir şekilde fısıldayarak şunları söyledi:
  - Bize gelirlerse, o zaman son!
  Gerçekten de, otuz dörtlü hareket halindeyken ateş etti, dumanla kaplandı, sarsıntıdan titredi. Tabii ki, isabetleri nadirdir, atışlar hatalıdır, ancak tank vızıldar.
  Alın hala mükemmel bir şekilde korunuyor ve zırh, ne derse desin, yüksek kalitede, çimentolu. Bu da, sertliği artırılmış yüzeyin tıpkı zıplayan bir tavşan gibi mükemmel bir geri tepme sağladığı anlamına gelir.
  Ama yine de, içi aptal, bir davulun içine tırmanmakla aynı ve onu ağır sopalarla dövecekler.
  Doğru, kabin darbelerden çok ısındı, ancak bikini giydiğinizde kar yığınlarına daldıktan sonra bile güzel. Ancak bir Sovyet mermisinin pistin sağ apronuna isabet etmesi çok daha tatsız. Bu, arabanın sürüş performansı için, göz altındaki bir levye gibi. Silindirlerin satranç değil, ayrı bir araba olduğu göz önüne alındığında, tank yine de hareket edebilir. Arkanı dön ve git. Bu daha önce yapılmalıydı. Ve böylece kıç koruması daha zayıf. Ve eğim açısı daha küçüktür. Eğer vurursa, kırılabilir. Rus silahları o kadar zayıf değil.
  Gerda, yarı otomatik toplarından cehennem armağanını bir kez daha serbest bırakarak fısıldadı:
  - Ama Pasaran!
  Her ne kadar bu kelime veya daha doğrusu İspanyol komünistlerinin Alman kaplan savaşçıları için sloganı pek de uygun görünmüyor. Ne de olsa Naziler, Franco'nun yanında savaştı. Bazen askerler isteyerek başkalarının numaralarını benimsese de.
  Ateş ederken Charlotte, Laska kundağı motorlu silahı biraz döndürdü, mermi ile sağ silindiri kırmak onlar için bu konuda sorun yarattı.
  Sovyet tankları, kar yığınlarında otoyol boyunca olduğu kadar hızlı yarışmıyordu, ancak yine de hızlı atlamaları görüşü engelliyor ve hızlıydı.
  Burada mermiler aslında yakın mesafeden dökülüyor.
  Ve Gerda ter içinde son hızla ateş ediyor. eğimli zırh
  alnına ribaundlar, ancak yanlardan yakın mesafeden vururlarsa ...
  Charlotte bağırdı:
  - Ve cehennemin derinliklerine düşsem bile - beşiğe geri dönmeyeceğim!
  Kızlar sonuna kadar ateş eder, ancak mermiler yanlardan fırlar ve silindirleri kırarak deler. Zırh çatlar ve araba alev alır.
  Gerda karar verir:
  - Arabaların altını oyuyoruz ve gidiyoruz!
  Charlotte acıyla haykırır:
  - Demiri bırakmak istiyor musun?
  Gerda kararlı bir şekilde şöyle diyor:
  - Metalden daha önemli şeyler var, örneğin çerçeveler!
  Charlotte küçük bir kamerayı söker ve bağırır:
  - Ama istismarlarımız sonsuza kadar kaydedilecek!
  Gerda, deney tankını üslere kadar parçalayabilecek patlayıcıyı çalıştıran kolu çıplak parmaklarıyla çevirdi. Kaplan kız, böyle bir sanat eserini yok ettiği için çok üzgündü, ancak aksi takdirde cesareti inkar edilemeyen Sovyet savaşçıları benzersiz teknolojileri ele geçirirse nereye gidebilirsiniz?
  Böylece Laska'yı havaya uçurdular ve benzersiz hayatlarını kurtarmak için rüzgârla oluşan kar yığınına daldılar.
  Magda von Singer ve Christina da geri çekilmek istemediler ve arabaları isabetli mermilerle parçalandı. Kader böyledir - herhangi bir savaşın acımasız Pallas'ı. Geri çekilmen gerektiğinde, kalbini terk etmek. Ancak kızlar ustaca savaştı ve neredeyse tüm cephane yükünü tüketmeyi başardılar. Ama şimdi yılanlar gibi bir rüzgârla oluşan kar yığınına girmek zorunda kaldılar ve orada amansız Sovyet silahlarından uzak durmaya çalıştılar.
  Terli ve bikiniliyken, karın derinliklerine tırmanmak pek hoş bir fikir değil. Ama bizim dünyamızda ne sıklıkta, seni memnun eden şeyi yapıyorsun. Her halükarda, örneğin, ışık, sonuna kadar ateş ederek Christina'nın tabanlarını, ilahi bacaklarını ciddi şekilde yakmayı başardı. Ama bundan gelen kız daha da sinirlendi ve bağırdı:
  - Onur ve cesaret ağırlıkla satılmaz!
  Yine ateşe verilen Magda, yanık teni bile kabarcıklarla kaplıyken haykırdı:
  - Ateş ısıdır, ateş değil!
  Ancak Sovyet tankları işi kolaylaştırdı. Bir öfke içinde, terk edilmiş "Gelincikleri" hiç acımadan vurdular ve kırık metale düzinelerce mermi koydular. Aynı zamanda, tankerlerin bir kısmı kapaklardan dışarı doğru eğildi ve bir şelale çağlayanı gibi, Alman arabalarının kanatları ve müstehcen bir dil kullananlar.
  Magda, şunları söylerken yüzünü buruşturdu:
  - Bolşevikler, elbette cesurlar ama son derece kültürsüzler!
  Karı ağzına tüküren Christina, aniden sert bir adalet gösterdi:
  - Sence bizim savaşçılarımız daha mı iyi?
  Magda şakayla karışık şunları söyledi:
  - Elbette, kazanmamız daha iyi. Kafkasya zaten bizim, Moskova'ya sadece birkaç yüz kilometre daha var ... - Ve bal sarışın sertçe uzun dişlerini gösterdi. - Yoksa ihanet konuşmaları mı taşımak istiyorsunuz?
  Zaten her şeyi ve herkesi yeterince görmüş olan Christina, sadece ayağıyla bir kar tozu pınarı kaldırdı ve kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  -Bazen sessizlik en korkunç ihanettir.
  Gece, kar fırtınası ve kar yığınları, dört kıza hayatta kalma şansı verdi.
  . BÖLÜM #15
  Üstelik rakiplerin karı taramak ve kar yığınlarında çıplak bacaklı şeytanlar aramak da aklına gelmedi. Böylece karda gömülü olan savaşçılar oturdu ve Sovyet tankları bir atılım geliştirerek yoluna devam etti. Yüzden fazla araba kırık, yamuk,
  kaplan kızların eyleminin bir sonucu olarak.
  Genel olarak, Sovyet birlikleri ilk birkaç günde bir miktar başarı elde etti ve düşman oluşumlarına gözle görülür şekilde girmeyi başardı.
  Fritz, Tikhvin'e çekildi ve şehirde bir yer edinmeye çalıştı. Doğal olarak, evler ve yerleşim alanları kendi içlerinde zaten ilerleyen Sovyet birliklerine karşı oldukça ciddi bir koruma sağlıyor.
  Kaplan kızlarının cesur dördü Tikhvin'e çekilmeyi başardı. Ancak şehri savunmak için hafif makineli tüfekler almaları gerekiyordu. Ve tankerler için bu en hoş eğlence değil.
  İlerleyen piyade birliklerinden ateş ederek öbür dünyaya bir kızıl asker daha gönderen Charlotte, kendini şöyle ifade etti:
  - Biz canavar değil miyiz... Ve ayrıca bir hazine elde etmek istiyoruz!
  Tikhvin, şehrin Almanlar tarafından ele geçirilmesi sırasında ciddi hasar aldı.
  Şimdi Fritz barikatlara bindi ve zaptedilemez bir savunma hattı inşa etmeyi umuyordu.
  Gerda tek atışla ateş açtı - kartuşları kurtarmak gerekiyordu. Sovyet birlikleri çok fazla tank kaybetti ve bu nedenle piyade saldırıya geçti.
  Tabii ki, Sovyet modellerinin yeterli zırhlı personel taşıyıcısı yoktu. Bu nedenle askerleri katletmek için incilerle dövdüler. Ve makineli tüfekler ve makineli tüfeklerle karşılandılar. Dörtlü iyi ateş etti ve barikatlarda ustaca saklandı.
  Gerda başka bir Sovyet askerini yere yatırdı ve şarkı söyledi:
  - Bir silah başarısı yapmalıyız - aksi takdirde yaşamak için hiçbir anlam ifade etmeyeceğiz!
  Savaş tüm şehri kasıp kavurdu. Ve özellikle hava gözle görülür şekilde düzeldiğinden ve Fritz önde başladığından beri yukarıdan bombalar yağmaya başladı.
  Öfkelenen Gerda, zarif çıplak parmaklarıyla hançerini fırlattı ve bağırdı:
  - Savaşımız galip gelecek, aksi halde imkansız!
  Karşılık veren Charlotte da ekledi:
  - Bir zafer, ama büyük bir zafer!
  Kısa bir patlamada birkaç dövüşçüyü kesen Gerda, şunları ekledi:
  Ancak yenilgi asla küçük değildir!
  Sovyet kundağı motorlu toplar Tikhvin'e ateş açtı, saha ve kuşatma topçuları biraz sonra ayağa kalktı. Fritz savunmayı ve hava basıncını güçlendirdi. Sovyet birlikleri yeni uçakları kaldırdı.
  Efsanevi Marsilya'nın ortaya çıkışı, güç dengesini önemli ölçüde değiştirdi.
  Büyük as, silahlanma açısından çok güçlü bir silah olan ME-309'u uçurdu. Ve kelimenin tam anlamıyla yoluna çıkan herkesi süpürdü. Sovyet ordusunda bile, böyle bir canavarın havada göründüğü konusunda özellikle uyardılar.
  Marcel'in kendisi, kendisini hiçbir şekilde kötü, çok daha az zalim biri olarak görmüyordu. Kızıl Ordu ile savaşarak yalnızca Anavatan'a olan kutsal görevini yerine getirdiğine inanıyordu. Üstelik Nazilerin zulmüne dair pek çok gerçek onun tarafından bilinmiyordu. Evet ve savaşa çok fazla şey atfedildi.
  Ama işte dönüşten sonraki ilk süper kıç dövüşü. Uçan Sovyet bombardıman uçakları, saldırı uçakları ve avcı uçakları. Açıkça Wehrmacht'ın kara birimlerine şiddetli bir savaş vermek istiyorlar. Ancak Marcel tüm bunları görüyor ve beş altı kilometre mesafeden ateş açıyor ve hatta burnundan ıslık çalıyor.
  Sovyet arabaları ve cesur aslar, uçakları patlamaya başladığından ve kanatları parçalandığından düşmanı hala gerçekten görmediler. Marsilya nişan almadan ama sezgisel olarak ateş etti. Her pilotun nereye uçacağını ve kanatlı canavarını yönlendireceğini önceden biliyor gibiydi. Böylece çocuksu bir yüze sahip genç bir adamın kanatlı donanmayı süpürdüğü ortaya çıktı.
  Yeni yıl soğuk olmasına rağmen sıcak geçti. Sovyet birlikleri çaresizce ve inatla saldırdı, Tikhvin'i almaya çalıştı. Fritz, zaptedilemez Leningrad'ı besleyen arterin bulunduğu şehirde kalmaya çalışarak inatla kendilerini savundu. Ayrıca, büyük şehirlerden vazgeçmeyi zor bulan ve utanan Alman birliklerinin prestijiyle ilgiliydi.
  Şans eseri, hava düzeldi ve çok sayıda düşman bombardıman uçağı, özellikle devasa Yu-288, Sovyet birliklerinin mevzilerini soktu ve iletişimleri bombaladı.
  Sovyet uçakları Yak-9 ve Lagg-5, silahlanma ve hız açısından düşmandan çok daha düşüktü. Özellikle ME-309, bir ejderha gibi, daha zayıf Sovyet araçlarını devirdi. Ek olarak Almanlar, sayısal avantajlarını etkin bir şekilde kullanmayı mümkün kılan ve en son Focke ve ME'nin inatçı, ağır silahlı, ancak ağır Alman araçlarının bazı manevra kabiliyeti sorunlarını azaltan çift kanat adam taktiğini geliştirdi. Ek olarak, bu makine teknik olarak henüz tamamen güvenilir olmasa da, HE-162'nin daha hafif, daha manevra kabiliyetine sahip ve daha ucuz bir modifikasyonu olmasına rağmen, jet ME-262'ler cephelerde görünmeye başladı. İkinci makinelerin üretimi daha kolaydı ve teknik olarak jet Messerschmites'ten daha güvenilirdi. Ancak yönetimi için oldukça yüksek niteliklere sahip pilotlara ihtiyaç vardı. Bu gelişmenin, uçağın düşük ağırlığı - boş formda yalnızca 1,6 ton, düşük maliyetli ve üretilebilirliği ve dünyanın en iyi manevra kabiliyeti gibi olumlu nitelikleri biraz değer kaybetti.
  Ancak bu arabada ustalaşan Alman asları, onu övdü. Marsilya'dan sonra ulaşılamayan iki numaralı pilot Huffman özellikle başarılı oldu. Düşen 300 arabanın sonucunu geride bırakan Huffman, meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Haçı Demir Haçı'nın yüksek ödülünü aldı. Minimuma yaklaşma ve ardından vurup geri uçma taktikleri HE-162'de en uygun olanıdır. Böylece Huffman, olağanüstü bir yakın dövüş ustası olduğunu kanıtladı. 3117'de Marsilya'nın sonucu - düşürülen uçak olmasına rağmen, hala ulaşılamaz.
  Üstelik 2 Ocak 1944'te bu efsanevi pilot gökyüzünde belirdi, yine de Alman birliklerinin kötü hissettiğini ve daha güçlü Alman teçhizatının açıkça karda geçtiğini hatırlatarak Hitler'i ikna etti. Bu nedenle, Alman birliklerinin yerleştiği ve şehre tüm yaklaşımları bombaladığı, etrafı çevrili Tikhvin'e hava ikmali sağlamak gerekiyor.
  Kaplan kızlar yerde ateş ediyorlardı ve süper at gökyüzünde gol atıyordu.
  Daha ilk gün Marsilya altı sorti yaptı ve yüzden fazla Sovyet uçağını düşürdü. Doğru, 4 Ocak'ta hava keskin bir şekilde kötüleşti ... Bir kar fırtınası yükseldi ve Sovyet birlikleri şehre baskın düzenledi.
  Terminatör kızların muhteşem dördü birlikte savaşmayı tercih etti - omuz omuza. Eşsiz bir şekilde güzel ve ölümcül. Soğuk nedeniyle kamuflaj giymek ve beyazlar içinde savaşmak zorunda kaldılar.
  Ninja çocuk Karas da kurtarmaya geldi. Korkusuz bir terminatör çocuğu, soğuktan korkmuyor ve tek başına şortla savaşıyordu. Tek ısınma kaynağı, yağmaya devam ederek tüm sokakları kaplayan karın altında çikolata rengi güneş yanığı tenini bembeyaz yapan kamuflaj kremiydi. Ayrıca savaşta çok ince metal diskler ve katana kılıcı fırlatırdı. Ama tabii ki mükemmel bir şekilde ve ele geçirilen silahlardan ateş etti. Ancak kızlar otomatik tüfek kullanmayı da ihmal etmedi.
  Bu tür silahlar hafif makineli tüfeklerden daha isabetlidir ve en önemlisi daha güvenilirdir. Ancak MN-44 saldırı tüfekleri, kural olarak Almanları yarı yolda bırakmadı. Üçüncü kışa gelindiğinde , iyi yağlanmış Alman savaş makinesi hazırdı. Özellikle, bir kar fırtınasında bile, Focke-Wulf ve ME, ısıtmayı kullanarak, Sovyet birliklerine sınırlı da olsa ağrılı enjeksiyonlar yapmayı başardılar.
  Gerda, Sovyet askerlerinin düştüğü yöne bakmamaya çalışarak hazırlıksız ateş etti. Savaşçıların çoğu çok gençti, on yedi ya da on altı yaşındaydı. Piyade, tüm kaynakları toplayarak heyelanlarla işe alındı. Gerçekten de çok şey kaybedildi.
  Ama Fritzler arasında yabancılarla dolu. Özellikle, Nazilerin son seçimleri kazandığı İsveç ve bu kukla bölge, Üçüncü Reich'ın kontrolü altındadır. Zaten İsveç'ten iki tümen ve dört tugay gönüllü olarak geldi. Ülkede savaş talep eden mitingler ve kitlesel yürüyüşler var. Ve on ikinci Hitler ve Karl'ın portrelerini giyiyorlar.
  Yani İsveç'in doğrudan bir savaşa girmesi an meselesi. İspanya ve Portekiz zaten savaştalar ama daha güneye asker gönderiyorlar. Ve şimdi kışın genellikle Kafkas Sıradağlarının ötesinde bir yere tırmanmaya çalışıyorlar. Görünüşe göre Brezilya ordusu, Basmacı hareketinin yenilenmiş bir güçle alevlenmekte olduğu Orta Asya'ya sıçramaya hazır.
  Ancak bunların hepsi ayrıntılar, Vlasov tümenleri de Tikhvin'de savaşıyor. Bu adamlar, esaret altında korkunç işkencelerin ve kaçınılmaz bir döngünün onları beklediğini fark ederek kötülükle savaşırlar. Peki ya Almanlar? Ancak şeker yok! Onlar da zor anlar yaşayacaklar, Sibirya'da birçoğu ölecek ama yine de gelişigüzel asılmayacaklar.
  Klipsi değiştiren ve gri paltolar giymiş askerleri biçen Gerda - Rusların herkese yetecek kadar kamuflaj cüppesi yok, yakalanma durumunda onları neyin bekleyebileceğini hayal etti ... Ve olası cinsel, havalı maceraya gülümsedi . Doğru, o zaman Sibirya'da daha kötü olacak. Bu don nasıl olur - alev makinesi ısısı daha da iyidir. Burada çölde, sıcak kuma çabucak alıştılar ve çıplak ayakla koştular, ancak işler öyle olmadı. Soğukta bikiniyle birkaç saat geçirdikten sonra titremeye başladı ve banyoda ısınmak gerekiyordu. Orada, seçkin SS taburundan genç adamları, bir ladin süpürgesi darbeleriyle cesetleri ısıttı. Tabii ki, sadece bir süpürgeyle değil - ihtiyacınız olan seçilmiş yakışıklı Aryan adamlar var!
  Eski utangaçlıklarını tamamen yitirdiler ya da belki tam tersine bir kadın maço gevşekliği kazandılar. Ama şimdi biraz geri çekilmeleri gerekiyor - yaklaşımları cesetlerle dolduran Sovyet piyadeleri çok tehlikeli bir şekilde yaklaştılar ve el bombaları atmaya başladılar.
  Parçalanma dolusunun altına düşmemek için mesafeyi kırmak gerekiyordu.
  Şarapnel tarafından küçük bir kesik alan Magda, karşılık olarak üç saniyede sekiz mermi ateşledi. Sovyet askerleri neredeyse kırılmadan kaçtılar, sadece hafifçe çömeldiler ve klip kurbanlarını buldu. Sekiz fişek ve Christina boşaldı. Agresif kızıl saçlı dişi şeytan ifade etti:
  - Cesurların çılgınlığına bir şarkı söylüyoruz!
  Ancak Sovyet askerleri görünüşe göre bunun hayatın bilgeliği olduğunu kanıtlamaya karar verdiler. Alman taarruz makineli tüfeği tüm gücüyle savruluyor ve atışları görmezden geliniyor gibi görünüyor. Askerler düşse de, hayatta kalanlar koşmaya ve hatta el bombalarını neredeyse tamamen atmaya devam ediyor, ancak bu daha önce yapılabilir.
  Crucian, diskleri çok ustaca fırlatır ve bir askerle iki veya üç askeri keser. Sonra makineli tüfekleri ve tüfekleri kesen kılıcıyla saldırır - kibrit kadar kolay!
  Ninja çocuk hala oldukça küçük, on bir ya da on iki yaşında görünüyor ama çok hızlı... Ona vuracak ya da kendini savunacak zamanları yok. Çocuk doğumdan itibaren yetiştirildi ve eğitildi, bebeğe kılıç fırlattı, kurdeleleri çözmeye ve kesmeye zorlandı, bir buz deliğine batırdı, özel olarak eğitilmiş kedileri yerleştirdi. Ve çok daha fazlası, genetik olarak yetenekli bir çocuğu gerçek bir ölüm makinesine dönüştürmek. Annesi yirmi beşinci nesil bir ninja, babası güçlü bir Sibirya büyücüsü ve Sovyet, "Sovyet" yetkililerinin ideolojik düşmanıdır. Mükemmel genetik ve sihirle eğitim - çocuğu ninjalar arasında en iyisi yaptı. Ve tabii ki İmparator Hirohito, Almanlara en havalı süper adamlar olmadıklarını, ancak Japonya'da sert adamların olduğunu göstermek için çocuğu Alman-Sovyet cephesine gönderdi.
  Ve Karas (sazan balığı, samurayın gururunu ve canlılığını sembolize eder!) Değerli bir savaşçı olduğu ortaya çıktı.
  Örneğin, saatlerce soğukta kalmaktan hafifçe kızarmış olan çıplak parmaklarıyla saç telinden ince çelik bir disk fırlatır. Ve kalın düşman hatlarını kesmek daha kolay olsun diye aynı anda iki kılıcın elinde. Bu sonlandırıcı çocuk ne kadar korkunç ki, ilk kez Sovyet askerleri kılıç darbeleri ve disk fırlatma darbeleri altında savunmasız kalarak geriye yaslandı ve gerçek bir korku yaşadı.
  Klipleri değiştiren kızlar, daha hızlı ya da daha doğrusu hiçbir yerde ışınlanmaya başladılar.
  Piyadelerin cesetleri höyüklere yığılmıştı. Soğukta neredeyse anında dondular ve daha fazla asker üzerlerine tırmandı. Bu şekilde tırmandılar ve kayıpları hesaba kattılar. Ancak ninja, sanki korku dalgaları yayılmış gibi kavgaya tekrar girdi.
  Umutsuz bir saldırı neredeyse bütün gün sürdü. En büyük kayıplar pahasına, Sovyet birlikleri birkaç mahalleyi işgal ederek Almanları bir dizi hatta itti. Ancak topçuların zayıf desteği - Alman havacılığı geçmişte demiryolu hatlarını bombaladı, tedarikten mahrum kaldı ve ilerleyen birimler arasında çok sayıda zayiat verdi ve piyade hareketini geçici olarak askıya almak zorunda kaldı.
  Bu tür taktiklerin riskine rağmen, tanklar savaşa atıldı. Fritz, teknolojideki avantajlarını kullanarak şehrin engelini kaldırana kadar düşmanı Tikhvin yakınlarında kırmak gerekiyordu.
  Ve bu saldırıda IS-2 tankını kullanmak için oldukça riskli bir karar verildi. Bir yarma tankı olarak özel olarak tasarlanmış bir araç. Güçlü bir top, düşük atış hızı ve nispeten zayıf atış isabetliliği nedeniyle diğer insanların tanklarıyla savaşmak için pek uygun olmadığından, ancak zırhsız hedefleri başarıyla yok edebilir.
  Bu nedenle, şehir koşullarındaki tanklar intihar bombacıları olsalar da, alnınızla bile mevzileri yarıp geçmeniz gerekir.
  Önce otuz dört hareket edecek. Nispeten hafif ve büyük olmayan arabalar dar bir yolda yarışıyordu ... Çatılardan üzerlerine el bombaları ve molotof kokteylleri yağıyordu. Sonra gizlenmiş benzin ve napalm tankları patladı. Ancak ağır kayıplar, SSCB tankerlerini durdurmadı. Yüzlerce arabayı kaybederek şehir merkezine girdiler ve orada inatçı bir darbe alışverişine girdiler. Otuz dörtlüğün zayıf yan zırhını parçalayan etkili faustpatronlar bile Sovyet askerini korkutmadı.
  Üç tank ordusu aynı anda savaşa atıldı. Hatta Stalin, Tikhvin'e karşı kesin bir zafer kazanmak ve "Devrimin Beşiğini" kurtarmak adına Voronezh yönünde ikinci bir saldırıyı reddetmeye bile karar verdi. Yakıt katı bir sınırda olsa bile, günde birkaç saat sürüş için, Kafkas petrolü kayboluyor ve yeni sahaların geliştirilmesi zaman ve para alıyor, Sovyet imparatorluğunun savaş nedeniyle insan kaynağından fena halde yoksun. iki cephede.
  Ancak Tikhvin, Leningrad'ın arteri ve yaşam yoludur ve en önemlisi, Sovyet birliklerinin çok sayıda ve iyi silahlanmış faşisti yenebileceğinin ve yenebileceğinin bir simgesidir. Bu yüzden fiyatına katlanmayacağız...
  IS-2 tankı etkileyici görünüyor - aynı zamanda otuz dört gibi görünüyor, sadece taret daha da ileri gidiyor. Tabii ki, namlunun kendisi kalın ve uzun, savaş alanına hala hakim olan T-34-76 ile karşılaştırılamaz. Ocak ayının tamamı boyunca, T-34-85'in muazzam çabaları yüzden fazla üretmeyecek.
  Gerçek şu ki, kulenin alnının savunmasızlığı - düz ve çok kalın zırhlı değil.
  Tanklara küçük ama çok güçlü patlayıcılar atan havuz, kızlara koşarak şunları önerdi:
  - IS-2'yi alıp binelim mi?
  Magda fikri destekledi:
  - Tabii ki, hadi binelim! Kabini özledik.
  Gerda çocuğu uyardı:
  - Bu tankta dört makineli tüfek var!
  Karas kızlara göz kırparak şunları fark etti:
  - Yani iyi. Yakında piyade tekrar saldıracak ve siz onu biçeceksiniz!
  Magda ninja çocuğu dürttü.
  - Terminatöre acele et!
  Pembe topuklar sivrisinek kanatları gibi parladı, karateci çocuk Olimpiyat sprint şampiyonundan daha hızlı koştu. Başlamak için, korkunç IS'ye bir demet dumanla birlikte küçük bir yumru attı. Bir reaksiyon çıktı, yoğun bir duman çıktı. Aynı zamanda, farklı yönlere dağılan siyah jetler, makineli nişancıları kör etti.
  Birkaç piyadeyi kesen Karas, bir balistadan salınan bir parke taşı gibi uçtu ve kuleye tırmandı. Özel bir kancayla kapağı kaldırdı ve ağır kapağı geri attı. Dahası, her şey basit - iki kılıçla birkaç salıncak ve bir ağır tankın mürettebatının beş üyesi kafalarında ayrıldı. Onun ardından, kürk kamuflajlarını atıp yine bikinili olan kızlar da atladı. Sürüş sırasında tankta sıcak olan şey. 520 beygir gücündeki bir dizel motor metali iyi ısıtır. Evet, çıplak kız gibi tabanlar, arabanın kendisini nervürlü sentetik kauçuk tabanlı özel kışlık botlardan çok daha iyi hissediyor. Alman malzeme sorumlusu hizmeti, sert kış deneyimlerini hesaba kattı ve soğukta bacakların çok soğuk olmadığı yeni bir mühimmat yarattı. Ve bu gerçekten utanç verici, Fritz yerel halktan keçe çizmeler aldı ve onları kendi üzerlerine çekti. Veya kürk atkılara sarılmış.
  Karas, Magda'yı dudaklarından öptü ve şöyle dedi:
  - Tank senin için! Nasıl daha iyi öldüreceğimi bildiğim yerde savaşacağım.
  Gerda, kaygan, elastik topuğundaki çocuğu hayranlıkla öptü ve şöyle dedi:
  - Sen bir mucizesin!
  Christina ekledi:
  - Aryan'ın standardı!
  - Biliyorum! - Erkek fatma dedi ve yarı açık kapaktan bir sıçrayışla soğuğa atladı ... Sonra kapak bir kükreme ile düştü ... Ve kızlar düşmanın silahlarıyla savaşma fırsatı buldu. Ve silah gerçekten güçlü. Yalnızca yakın zamanda ortaya çıkan Lev-3 veya aynı zamanda 128 mm topa sahip "Kraliyet Aslanı" olarak da anıldığı şekliyle daha güçlüdür. Ancak bu tank, tek kopyalarda hala cephelerde. 8 Kasım kutlamaları sırasında iblislerin etkisindeki Führer'e gösterildi. Tabii henüz dizide değilken. Bu arada, IS-2 ilk alıştırmasını geçiyor.
  Şimdiye kadar, Sovyet tankerleri bile tek bir atış yapmadılar, görünüşe göre hedeflerini silahtan kesin olarak seçtiler.
  Christina alaycı bir şekilde mekanizmayı çevirerek şunları söyledi:
  - Ah, önemsiz ... Burada otomasyon yok ve her şey manuel olarak yapılmalı ...
  İşaret ederken köpeği yiyen Gerda, şunları fark etti:
  - Ve görüş galimdir ve görünürlük önemsizdir. Nişan alma konusunda pek iyi değiller.
  Çıplak ayağıyla şanzımana dokunan ve kutuyu çeviren Magda, fark etti:
  - Ve yine de, otuz dörde kıyasla, biraz ilerleme var. Özellikle vites geçişleri daha kolaydır. Kabin sıkışık ama az çok hareket edebiliyorsunuz. Mühimmat gerçekten küçük. Yirmi sekiz mermi...
  Gerda mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sınırlı sayıda sığınağa ateş etmek için yeterli olabilir, ancak tam teşekküllü bir tank savaşı için kesinlikle yeterli değildir.
  Charlotte tankta iyi bir şey buldu:
  - Ama makineli tüfek silahları zirvede! Dört makineli tüfek iyi koruma sağlayabilir. Ve sonra bu "Fare" ye baktım - içinde böyle bir araba için sadece iki "tükürme" var ...
  Motoru hızlandıran Christina şunları doğruladı:
  - Bu kadar! Bu silahlanma, yüz seksen tonluk böylesine ağır bir tank için mi?
  Magda, bir bufaloyu öldürmüş bir panter gibi homurdandı:
  - Tavuklar gülüyor!
  Dizel motor, tankı sert bir şekilde hızlandırır. IS-2'nin hala otoyolda ilerlediği görülüyor, ancak arazide, ağırlık merkezinin öne kaydırılmasının bir etkisi olacak. Ama rahatlayabildiğiniz ve kendinize layık bir hedef seçebildiğiniz sürece hiçbir şey ...
  Magda daha iyi görebilmek için tankın kulesini açtı.
  Ve işte başka bir IS-2, bu tür tankları daha toplu kullanmak iyi bir fikir. Arkasında üç IS daha var, ancak biri daha hafif 85 mm topa sahip. Bu arada, en tehlikelisi, arabayı kafa kafaya alıp daha hızlı vurabilecek kadar yetenekli...
  Magda iki kilometre mesafeden ateş etmeye karar verdi. Hafif bir tonda emir verdi:
  - Tam olarak kulenin alnına ateş edin ... Ve ... Anlıyorsunuz!
  Araba durdu, bu yüzden pürüzsüzlük yoktu ve Gerda, muhtemelen eğitimsiz gençler tarafından cilalanmış olan optiklerin kalitesizliğinden şikayet ederek namluyu işaret etti. Kızlar, bir buçuk pound ağırlığındaki bir merminin yüklenmesine yardım etti. Sarışın savaşçı yanağını arabaya dayadı ve başka birinin arabasını hissetmeye çalıştı. Ne de olsa, 1931 model bu toptan daha önce hiç ateş etmemişti. Güçlü, ancak modası geçmiş, sivri uçlu, sekmeye duyarlı mermi. Genel olarak, silah elbette tanklar için planlanmamıştı. Ancak görünüşe göre, 1940 yılında geliştirilen 107 mm'lik topun tanksavar modifikasyonunun çok güvenilmez olduğu ortaya çıktı ve terk edilmesi gerekiyordu. Ve burada hedefi vurmak için 2000 metrelik bir mesafeden zayıf görüş koşullarında gereklidir. Evet, düşmanın cevap vermesi ve vurması zor olacak ama ...
  Gerda silahın kamasını öptü, hızla kapaktan dışarı baktı, diliyle bir avuç kar aldı, yuttu, çıplak topuklarını kollara dayadı ve ... ateş etti!
  Öyle ki bileklerini ve baldırlarını yaktı ve duman kokuyordu.
  Hediye uzun bir yay çizerek uçtu ve ... Önde yürüyen IS-2 durdu, sigara içmeye başladı ve ardından mühimmat yükü patlamaya başladı ...
  Magda memnuniyetle cevap verdi:
  - Onlara bunu verdik! - Ve mantıksal olarak, oldukça mantıksız bir şekilde kafa karıştırıcı kavramlar, diye ekledi. - Silah boyayan adam değil, silah yapan adamdır!
  Gerda homurdandı:
  - Tekrar yükle!
  Ve kızlar gerildi... Elbette buradaki "Kaplan" değil, terlemeleri gerekiyor ama bu şekilde daha eğlenceli, özellikle de ayakta duran tank çabuk soğuduğu için. Demir iyi bir iletkendir.
  Gerda ikinci kez daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde ateş etti. IŞİD hareket etmeye devam etti ve görünüşe göre silahların nereden ateşlendiğini henüz anlamamışlardı. Evet ve durmak Rus geleneğinde değil. Bir emir olduğu için ... Ve ikinci mermi zaten kendinden emin bir şekilde hedefi vuruyor ...
  Gerda dudaklarını yalar ve emir verir:
  Ve üçüncüsü burada...
  Büyük bir gecikmeyle, dördüncü IS-1 hareket halindeyken ateş açtı ... Ve işin garibi, vurdu, ancak hareket eden bir arabadan bu kadar mesafeden neredeyse imkansız, ancak atışlar her şeye karar veriyor! Ancak 85 mm'lik topun mesafesi çok fazla, delme sınırının ötesinde. Ancak kulede büyük bir gürültü oldu ve ön zırh çöktü. Gerda yanıt olarak bir buçuk pound ağırlığındaki dördüncü "mektup paketini" gönderdi ... IS-1 tankının alnı yarıldı ve turuncu dilleri gökyüzüne yükseldi.
  Kızlar çok güzel dövüşüyorlar... O gün şanslıydılar. Ancak Sovyet ordusunun yetenekleri orantılı değil.
  Fritz'in tüm çabalarına rağmen, 13 Ocak'ta, devasa kayıpların en büyük çabaları pahasına, Tikhvin alındı ... Ayrı Alman birimleri kuşatmadan çıkmaya çalıştı, onlara doğru bir koridor açıldı - altı Alman tümeni kahramanca savunmayı kurtarmaya çalışan seçili Lev tanklarıyla aynı anda.
  Erkek ninja ve dört kız, üç silahşör tarzında ayrı bir müfrezede ilerlediler. Yani, bir kavga ile ve cesetlerin üzerinden sessizce dolaşmanın mümkün olmadığı yer. Doğal olarak IS-2'nin terk edilmesi gerekiyordu, ancak yol boyunca beklenmedik bir şekilde, eski ve yeterince güçlü olmayan T-34-76 toplarının delme açısından yerini alması gereken bir araç olan nadir bir T-34-85 tankına rastladılar. .
  Makine benzer bir gövdeye ve alt takıma sahipti, ancak uzun namlulu ve kalın bir topa sahip daha büyük bir tareti vardı. Top, hem daha düşük namlu çıkış hızı hem de mühimmatın kalitesi nedeniyle Panther'e nüfuz etme gücü açısından biraz daha düşüktü . Ancak yine de fark, 76 - grafik kağıdı kadar ezici görünmüyordu.
  Sıradan bir "Kaplan" için zaten tehlikelidir, bir "Aslan" için henüz - yani 100 - milimetre eğilmiştir. Belli bir açı altında olmasına rağmen bir şans vardı. Veya gövdenin alt kısmında, aynı zamanda tırtıl korumaları.
  Tanka binildi ve mürettebattan temizlendi. Tabii ki içine kan sıçramıştı. Makinenin kendisi yepyeni, ancak mühimmat yükü oldukça mütevazı - sadece 35 mermi. Kabin çok geniş değil ama eski otuz dörtten daha iyi.
  Gerda şunları kaydetti:
  - Ve işte komutanın kulesi. Bu da güçlü bir rakibimiz olduğu anlamına geliyor. Artık Ruslar o kadar kör olmayacak.
  Magda haince gülümsedi ve şunları söyledi:
  - Ve Ruslar, görüş mesafesi daha kötü olsa da zaten iyi ateş ediyorlardı. Ayrıca kule büyüdü ve vurulması daha kolay hale geldi!
  Gerda buna yüksek sesle güldü.
  - İyi evet! Bu, tankerlerimiz için en büyük sorun ve muhtemelen bu tankın taç onuru! Deneyin, vurun!
  Charlotte şarkı söyledi:
  - Bir, iki, beş! "Kaplan" ateş etmek için çıktı!
  Christina aldı:
  - T-4 ile tanışmak için bacaklar kollardan daha geniştir!
  Ve böylece IŞİD'den daha hafif hareket eden bir tanka koştular ... Gerda, Sovyet piyadelerini dört makineli tüfekle nasıl vurduklarını hatırladı. Düzgün biçtiler ve Ruslar böyle bir saldırının onlara nereden düştüğünü bile anlamadılar. Ama öte yandan yola çıktıktan sonra el bombaları atarak saldırıya geçtiler ... Yeterli mesafeye rağmen birkaç parça kulede patlayarak uçtu. Tabii ki, 100 ve 90 milimetre IS zırhı için bu, bir fil için bir saçma gibidir, ancak hoş olmayan bir şekilde vızıldar. Evet ve tırtıllar kesilebilir.
  Bu yüzden motoru çalıştırıp geri çekilmek zorunda kaldım. Ve sonra cephane bitti. Yüzden fazla kızıl askeri biçtiler.
  Gerda, Sovyet halkı arasında ölümün bu kadar hor görülmesinden etkilendi. Harem ve inci saray vaatleriyle Arapların böyle bir bağlılığı yoktu. Ancak bunlar ateistler - öbür dünyaya ve Cennet Bahçeleri hakkındaki peri masallarına inanmayan insanlar. Ve savaşın sonucu zaten kaçınılmazken ve bu da ölüme mahkum olanların öfkesinden başka bir şey değilken onları bu kadar inatla savaşmaya motive eden nedir?
  Bunu anlamak ve anlamak inanılmaz derecede zor.
  Elbette Rus hainleri arasında pek çok olmasına rağmen. "Kurtuluş Ordusu" Vlasov, altı aylık varoluş süresi boyunca altı tümen ve dokuz ayrı tugay oluşturdu. Elbette, bir Wehrmacht askeri olmanın, çok daha kötü lehimleme için makinede on beş veya on altı saat çalışmaktan daha kolay olduğu açık olsa da, ancak yine de ... Bazı nedenlerden dolayı, eski savaş esirlerinden Alman tümenleri görünmüyor. cepheler...
  Bu arada, esaret altında çok az Alman olmasına rağmen, Sovyet olanlar ... Şimdiden altı buçuk milyondan fazla görünüyor. Pek çok mahkum SS tarafından kontrol edilen ulusal tümenlere ve lejyonlara dağılmış olsa da, belki de çok fazla Vlasovit değil. Ayrıca Rusların bir kısmı soyluların ve monarşistlerin oluşumuna gönderildi.
  Ancak her durumda, havadaki iyileşmeye ve büyük bombardımanlara rağmen Tikhvin'i bu şekilde almayı başardılar. Ağır bedeller ödemiş olsalar bile.
  Gerda emri aldı ve otuz dört çakmağa ateş etti. Silahın atış hızı daha yüksektir, böylece kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Bir kez, sonra ikinci ve son olarak üçüncü tank çöplüğe ...
  Bu yüzden daha dikkatli olmalısın. Aksi takdirde, burada arabaya çarpacaklar, sadece kulenin ön zırhı daha güçlü ve kalın hale geldi ve bu nedenle neredeyse aynı formatta. Vücut özellikle savunmasızdır. Ve Rus tankerleri arasında zanaatkarlar var. Bununla birlikte, IS-2 veya IS-1 gibi ender bir tank için zayıf bir kişi hapsedilmez. Ve olağan formatın otuz dördü basit dövüşçülerle olabilir. Komutan kulesinin yarığından, ağızlıklı atların ağızlıklarına benziyorlar. Bu tür güzelliklere yönelik bir atış yapmak bile bir şekilde sakıncalıdır.
  Crucian bu kez kulede kızlarla birlikte onlara rehberlik etmek için dışarı çıktı ve kızları kazanda bırakamaz. Doğru, Magda mantıklı bir şekilde şöyle dedi:
  - Nasılsa ateş etmeden ve kışkırtmadan gidebiliriz...
  Burnunu çocukça çeviren Crucian, sızlanarak şöyle dedi:
  - Hayır - ateş etmeyin, ilginç olmayacak!
  Magda yine de kızları uyardı:
  - Yalnızca üç veya dörtten fazla araba olmadığında öldürmek için ateş açın. Bu yeni tankı sağlam bir şekilde birimlerimize geri getirmeliyiz.
  Gerda kabul etti.
  - Şimdiye kadar bu yenilik kupalar arasında değil, bu da bizim için yine de faydalı olacağı anlamına geliyor.
  Kaplan kızlar ılımlı bir coşkuyla avlarına devam ettiler. Çok iyi yapmadılar, ancak varlıklarına yedi tank ve beş kamyon daha eklediler. Bir keresinde yakıt ikmali için yakıt almak için arabanın dışında savaşmak zorunda kaldım.
  Kısacası, dört yaramaz şakacı kazandan çıktı ve topçularının ateşinden neredeyse ölüyordu. Sadece bir gamalı haç örümceği ile bayrağı yükseltmek için zamanında kurtarıldı.
  Şimdi siperi geçiyorlar ve hatta kahraman savaşçılara verilen kağıt çiçekli birkaç buket var.
  Bu alaycı filmi izlemekten sıkılan Oleg Rybachenko bağırdı:
  Neden bana bütün o kahrolası orospuları gösteriyorsun! Rus halkının öldürülmesini ne kadar izleyebilirsiniz!
  . BÖLÜM #16
  Savaş, Jane ve ekibine kendilerini hayatta bulma şansı veren şeydi. Bu nedenle kızlar doğuya yönelik sefere isteyerek katıldılar. Ve neden olmasın? Para ve şöhrettir.
  Sovyet tank cephaneliği pek değişmedi. Ana tank hala T-34-85'tir. Şasi ve gövde zırhı kırkıncı yıldan kaldı. Aynı beş yüz beygir gücündeki dizel motor, aynı 45 milimetre eğimli ön zırh. Alman faustpatronlarına karşı savunmasız olan gövde yanlarının daha zayıf koruması.
  Yalnızca 90 mm ön zırh ve 85 mm topa sahip daha büyük bir taret takıldı. Tank elbette modası geçmiş ve Almanlar için hiç de tehlikeli değil!
  Kızlar daha sonraki bir modifikasyonda bir Goering-5 arabası kullanıyorlar. Yan zırh 178 milimetreye yükseltildi ve ön zırh 250'ye eğildi. Tankın kendisi bir gaz türbini motoruyla donatılmıştır ve İngilizleri saatte 60 kilometreye çıkarır.
  Jane topçu Gringeta'ya sordu:
  - İyi görebiliyor musun?
  Köylü savaşçı kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Burada görüş mükemmel! Her şeyi görüyorum!
  Malanya kıkırdadı ve havladı:
  - Rusları ezeceğiz!
  Matilda kendinden emin bir şekilde onayladı:
  - Evet yapacağız!
  "Goering" -5 tur, silah bir mermi fırlatır. Sovyet otuz dörtten kule kırılır. Kızlar zevkle çığlık atıyor. Gerçekten her şeyin harika olduğunu düşünüyorlar. Ve Sovyet tankerlerinin ölmesi bile sevindirici.
  Jane tatlı bir sesle cıvıldadı:
  - Herkesi küle çevireceğiz ... Ve Moskova altımızda olacak!
  Ancak mayın tarlalarına rastlayan Alman tankı durmak zorunda kaldı. Ruslar çok sıkı bir şekilde yerleşmişti. Ve bir sürü tanksavar kirpi. Topçu aktif bombardıman yapar.
  Sinirlenen Gringeta şöyle der:
  - İşte böyle çıkıyor ... Sert bir bloğa rastladık!
  Jane gösterişli bir güvenle cevap verir:
  - Hayır, sabaha kadar olmaz ... Operayı kıralım!
  Alman savaş makinesi biraz durdu. Gökyüzünde jet saldırı uçağı belirdi ve teletanklar kullanıldı. Görünüşe göre mayın tarlalarını yok etmeye çalışıyorlardı.
  Telsizle patlayıcılarla kontrol edilen arabalar. Mobil gaz rampaları da kullanıldı. Kızıl Ordu'nun mevzilerini tam anlamıyla ateş ve alevle bombaladılar.
  Gringeta hoşnutsuzlukla şunları kaydetti:
  - Savaşta gittikçe daha fazla kir ve gittikçe daha az yiğitlik var!
  Jane bununla aynı fikirde olmak zorunda kaldı:
  - Selyavi! Ne yazık ki, bir şekilde kaybediyoruz!
  Gringeta komutanı düzeltti:
  - Aksine, biz değil, rakiplerimiz! Şimdi hiçbir şey, çıkmazdan çıkalım ve kavga çıkacak ...
  Alman tankı, gerçekten hiçbir şey görülmemesine rağmen ateş etti. Jane çıplak ayaklarını birbirine sürttü ve şarkı söyledi:
  - Kötü düşünmüyoruz - kesinlikle kaybolacağız! Labirentten, herhangi bir çıkmazdan çıkmanın bir yolu var!
  Gringeta gülümseyerek cıvıldadı:
  - Kim neşeli, gülüyor ...
  Kim ister - başaracak ...
  Arayan her zaman bulur!
  Ahenkli ve dişleriyle ışıldayan Malanya, şunları ekledi:
  - Zafer için savaşmaya alışkın olan, bizimle birlikte şarkı söylesin!
  Savaş birkaç saat sürdü ve ardından Alman tankları yine de yoluna devam etti. Sovyet topçuları ve çeşitli kalibrelerde tanksavar silahları tarafından karşılandılar. Bununla birlikte, nüfuz etme gücünün açıkça yeterli olmadığı hissedildi. Almanlar ilerliyordu... Ancak 203 milimetrelik toplar ateşlenmeye başladığında Nazilerden ilk harap olmuş araçlar göründü.
  Jane kararsızca fısıldadı:
  - Tanrım... Bu kadeh beni geçsin!
  Gringeta kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - İki ölüm olmaz, biri önlenemez! Öyleyse, bir şey olursa, sonraki dünyada yaşayacağız!
  Malania fısıldayarak sordu:
  O ışık nasıl bir şey?
  Gringeta kendinden pek emin konuşmadı:
  - Bence bizimkinden daha iyi!
  Malanya yanıt olarak fısıldadı:
  - Allah, körlerin gözlerini açıp kamburlara sırtını dikmelerini yasaklasın!
  Gerçekten de Jane bu ışığın ne olabileceğini merak etti. Belki bu dünya daha da mantıksız ve daha az güvenlidir. Jane belini büktü, kalçalarını hareket ettirdi ve cıvıldadı:
  - Bu çok ilginç bir seçenek - ölmek ve bir sonraki dünyada sona ermek! Orada bizi neler bekliyor? Orada Dünya'da bizim için değerli olanlarla buluşacak mıyız yoksa yeni arkadaşlar mı edinmemiz gerekecek?
  Gringeta köpeği çıplak ayağıyla hareket ettirdi ve tısladı:
  - Yeni yüzyıllar olacak, nesiller değişecek ... Ama kimse Lenin adını unutmayacak!
  Ve kahkahayı patlattı, onun biraz çılgın kahkahası. Çıplak, zarif bacaklarına aktif olarak dokunan ve parmakları oynayan bir savaşçı-köylüydü.
  İşte IS-3'ü dürbünde yakaladım ... Gerçeklerden uzak. Herkes vurmayacak ve vurursa, mızrak burnuna çarpan mermi sekebilir. Ama kız ne yaptığını biliyordu. Ateş etti ve mırıldandı:
  - Sis sahili, yemle eziyoruz!
  Matilda ayrıca şarkı söyledi:
  - Ve bu "Ağdam", haydi hanımlar için içelim! Süper bayan!
  Gringeta'nın şutu isabetliydi. Mermi, kulenin ön zırhının alt kısmına, tam boşluğa isabet etti. Ve sekmeye girmeden yıkıcı bir etki yaptı. Ortaya çıkan durum böyle. Daha doğrusu, beş Sovyet tankeri neredeyse anında öldü. Ve İngiliz kadınları suç listelerine eklendi.
  Malanya, makineli tüfekleri patlarken kükredi. Birkaç erkek asker, Hitler'in taknusuna doğru sürünmek istedi.
  - Ama pasaran, yaklaşma çocuk! - Güzel bir kız bağırdı ve makineli tüfek patlamaları, cesur öncüler yağdı.
  Jane çıplak topuğuyla zırhına vurarak cıvıldadı.
  - Ah, çocuklar, çocuklar, çocuklar ... Birden sakıncalı oldunuz! Bu lanetli topraklar için görülebilir, sen çok asilsin!
  Ve efendinin kızı kız, acımasız kurşunlarla delinmiş bu çıplak ayaklı, sıyrıklı, pis oğlanlara acıdı. Her şey ne kadar üzücü ve zor.
  Gringeta tekrar ateş etti, SU-100 kundağı motorlu silahı deldi ve cıvıldadı:
  - Ve çekirge şişeleri teslim etmek için koşacak!
  Malanya kıpkırmızı diliyle dudaklarını yaladı ve plastik bir Coca-Cola şişesinden bir yudum alarak şöyle dedi:
  - Tabii ki değil! Bana şarap ve bir paket sigara ver!
  Tankı dikkatlice ileri doğru hareket ettiren Matilda tısladı:
  - Sigara zehirlidir...
  Jane ritmi yakaladı ve devam etti:
  - Bu doğru, insanlar söylüyor!
  Yanıt olarak Gringeta, ateş et ve tısla:
  Nikotinden daha kötü bir şey yok!
  Malanya kıkırdadı ve homurdandı:
  - Ocakta bir paket sigara!
  Matilda yanıt olarak, kırmızı göğüs ucunu kaşıyarak ekledi:
  Evet, insanlar diyor ki...
  Jane dilini çıkararak sırıtarak bitirdi.
  - Ama sigara içiyorum ....
  Malanya aplomb ile bitirdi.
  - Ve çok sevindim!
  Kızlar uzun, vişne dillerini göstererek güldüler. Jane gülümseyerek şunları söyledi:
  -Sigara en verimli öldürücüdür, özellikle müşteriye karşı!
  Malania ekledi:
  -Sigara sessiz bir tüfek gibidir, ama bir amatörün elinde öldürücüdür!
  Gringeta topunu ateşledi ve gülümseyerek şunları söyledi:
  - Sigara en güvenilir keskin nişancıdır, her zaman öldürür!
  Matilda, tepedeki tankı biraz yavaşlattı, sustu:
  -Sigaranın tadı acı ama tatlılardan daha çok çekiyor!
  Jane derin bir nefes aldı ve mırıldandı:
  - Sigara kötü kız gibidir, sadece ondan ayrılmak çok daha acı vericidir!
  Gringeta kıkırdadı, ateş etti ve kükredi:
  - Sigara, el bombasının aksine, atıldığında ömrü uzatır!
  Kızlar sustu. Tankları tekrar durdu ve bir hendeğe düştü. çıkmak zorunda kaldım Savaşçılar biraz gergindi. Sovyet savunması çok güçlü.
  Jane felsefi olarak şunları söyledi:
  - Savaşta, hedefe giden en kısa yol, bir sapmadır ve saf gerçek, aşağılık bir aldatmacadır!
  Sovyet topunu isabetli bir atışla parçalayan Gringeta şunları söyledi:
  - Döner kavşak manevrasıyla, büyük olasılıkla hedefe giden yolu kesersiniz!
  Malanya makineli tüfeğini ateşledi ve cıvıldadı:
  - Hayat kırmızıdır, ama kan kırmızıdır!
  Matilda tuhaf bir sonucu özetledi:
  - Savaşta hayat değerini kaybeder ama anlam kazanır!
  Kızlar savaşa devam etti. Ateş ettiler ve aynı zamanda hareket halindeyken aforizmalar bestelediler.
  Jane çıplak ayağıyla ateş etti ve düştü:
  - Savaş damat gibidir, ihanete açgözlüdür ama bayatlamasına izin vermez!
  Gringeta ateş etti ve zekice şöyle dedi:
  - Savaş, erkek bedenlerini yiyip bitiren şehvetli bir kadındır!
  Malanya yanıt olarak tısladı:
  - Savaş, aşk gibi, her yaş için boyun eğicidir, ancak eğlence hoş değildir!
  Matilda eklemeyi uygun gördü:
  - Bir fahişe gibi savaş pahalıdır, değişkendir, ancak her zaman kendisine dair kahramanca bir anı bırakır!
  Jane, zarif, çıplak parmaklarıyla köpeği çevirdi ve cıvıldadı:
  - Savaş bir rüya gibi değildir, güçlü duygular olmadan yapamazsınız!
  Gringeta sırıtarak ateş etti ve cevap verdi:
  - Dünya sıkıcı ve rahatlatıcı, savaş ilginç ve heyecan verici!
  Kolasını keyifle yudumlayan Matilda devam etti:
  - Savaş kan ve terdir, cesaret doğuran sürgünleri döller!
  Malanya kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Savaş süreci ne kadar ilginç olursa olsun, herkes bir son istiyor!
  Jane çıplak ayak parmaklarını yeniden silahın kamasında gezdirdi ve şarkı söyledi:
  - Savaş bir kitap değildir, onu çarparak kapatamazsınız, yastığınızın altına saklayamazsınız, sadece alt üst edebilirsiniz!
  Gringeta kendinden emin bir şekilde cıvıldadı:
  - Savaş bir dindir: fanatizm, disiplin, sorgusuz sualsiz itaat gerektirir, ancak tanrıları her zaman ölümlüdür!
  Malanya hafifçe kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Savaşta, kumarhanede olduğu gibi, risk büyüktür ve kazanç kısadır!
  Matilda sırıttı ve havladı:
  - Bir asker ölümlüdür, zafer unutulur, ganimetler eskir ve sadece yeni bir katliam başlatmak için sebepler geri alınamaz!
  Jane ince bir şekilde konuştu:
  - Katili hor görürüz, cephede asker değilse hırsızı, savaş alanında çapulcuysa iki kat hor görürüz!
  Gringeta tekrar çiviledi ve tısladı:
  - Bir asker, zırhı cesaret ve onur taşıyan bir şövalyedir! Taçlı general baron: sağduyu ve zeka!
  Malanya gülümseyerek şunları söyledi:
  - Asker gururla, er aşağılayıcı konuşuyor!
  Matilda akıllıca cevap verdi:
  - Saldırıda birinci olan ölebilir ama sonuncusu hafızada kalmaz!
  Jane nefes nefese cıvıldadı:
  - Kupa dağılımında birinci olmak, hücumda birinci olmaktan daha iyidir!
  Gringeta gülümseyerek ekledi:
  - Savaş kadın gibidir, sadece erkekleri kırmadan yere serer!
  Malanya onurlu bir şekilde cevap verdi:
  - Bir kadın, savaşın aksine, bir erkeği yatağa atmak için hiç acele etmez!
  Matilda gülerek dedi ki:
  - Savaş, bir kadının aksine, atanan erkek sayısıyla asla yetinmez!
  Jane kolu tekrar çıplak parmaklarıyla çevirdi ve şöyle dedi:
  -Savaş en doyumsuz kadındır, her zaman az erkeği olur ve bir kadını reddetmez!
  Gringeta bu esprili aforizmayı yeniden üretmeyi uygun gördü:
  - Kadınlar dövüşmeyi sevmezler ama bir erkeği yere serme arzusu kurşundan çok da aşağı değildir!
  Malanya pembe dilini kusarak bir kobra gibi tısladı:
  - Bir erkeği yatır, belki küçük bir kurşun, mutlu et, koca yürekli bir kadını!
  Matilda alaycı bir gülümsemeyle ekledi:
  - Büyük kalp, genellikle küçük kişisel çıkarlara yol açar!
  Kızlar esprili sözler söylemeyi bitirdiler ve savaş alanına odaklanmaya başladılar. TA-311 saldırı uçağı, Sovyet birliklerinin mevzilerine ateş eden gökyüzünde uçuyordu. Yavaş da olsa, Üçüncü Reich koalisyonu ilerliyordu. Ve cesetleri yutarak biraz yemek için zamanı oldu.
  Sıkılan kızlar aforizmalarla tekrar şakalaşmaya başladılar:
  Jane kıkırdadı:
  - Savaşta kadın yüzü yok ama erkeklerin kanını bir eşten daha çabuk akıtıyor!
  Gringeta ateş etti ve tısladı:
  - Savaş neşe getirmez ama saldırgan içgüdüleri tatmin eder!
  Malanya yanıt olarak ıslık çaldı:
  - Savaşta neşe, sadece bedel karşılığında düşmanların cesetleri!
  Parçaları kaydıran Matilda şunları ekledi:
  - Savaş tarlanın sürülmesidir: cesetlerle beslenir, kanla sulanır, ama zaferle yükselir!
  Jane ateş etti ve geri döndü.
  - Zafer, cesetler ve kan üzerinde büyür, ancak zayıf olanla meyve verir!
  Gringeta ateş etti, otuz dördünü cam bir taş gibi paramparça etti ve tısladı:
  - Savaş yamyam çiçeği gibidir, parlak, etobur ve kötü kokulu!
  Malanya çıplak ayağıyla pedalı sildi ve havladı:
  - Savaş, ilerlemenin annesi ve tembelliğin üvey annesidir!
  Matilda onu alacak ve nasıl kükreyecek:
  - Ve savaşta, bir askerin hayatı bedelde değil, generallerden ve genel olarak bir kayıptan kaynaklanır!
  Jane elinin kenarını göğsünün üzerinde gezdirdi ve cıvıldadı:
  - Barış istiyorsanız - korku uyandırın, savaş istiyorsanız - kahkahalara neden olun!
  Gringeta silahı aldı ve ateş etti, çıplak ayağıyla silahı doğrulttu ve şarkı söyledi:
  - Askeri işlerde alay konusu değilseniz, gülmek günah değildir!
  Malanya kıkırdadı ve başarıyla homurdandı:
  - Savaş sirk gibidir, son gülen sadece kazanandır!
  Matilda, birkaç öncüyü ezerek tankı yönetti ve gakladı:
  - Savaşta, sirkte olduğu gibi, sadece halı kaplı, ciddi bir katil!
  Kızlar yine sustu. Keskin olmaktan yoruldular. Genel olarak, savaş çok güzel değil.
  Jane sıkıntıyla düşündü: İngiltere Almanlara teslim olmuştu. İngilizlerin kaç toprak fethetmesine rağmen. Ve bu Almanya'nın ne kadarı! Britanya devasa bir imparatorluk haline geldi. Ama kolonilerini sindiremedi. Üçüncü Reich, Açıların gücünü aştı ve komutanların bile çok daha güçlü ve daha yetenekli olduğu ortaya çıktı.
  Ve Naziler Londra'ya geldiğinde İngiltere için tarih sona erdi. Eşi görülmemiş bir güce sahip yeni bir imparatorluk ortaya çıktı. Birlikleri birçok halka ve ülkeye hizmet eden. Ve ne diyebiliriz: Üçüncü Reich, kanatlarını açarak Britanya'yı boğdu.
  Ancak kırk yılda, Fransa'yı fetheden Hitler, cömertçe Churchill'e barış teklif etti. Ve bunu kabul etmek gerekiyordu: Sağduyu, İngiltere'nin savaştan teorik olarak bile hiçbir şey kazanamayacağını, ancak kaybedebileceğini öne sürdü. Hitler, İngiltere ile hava savaşında yarı güçte savaştı. Büyük bir gecikmeyle Afrika'ya asker nakletti. Sovyetler Birliği'ne gitti. Ancak tüm bunlar sadece felaketi geciktirdi.
  İşgal altındaki bölgeleri kullanan Almanlar, iki cephede savaşma gücünü buldular, Japonya, Amerikalıları kendinden emin bir şekilde yendi. Ve sonra Stalin ateşkes yaparak ihanet etti. İngiltere dizlerinin üzerine çöktü ve Üçüncü Reich'ın bir parçası oldu.
  Birçok zafer, Wehrmacht'a yenilmezlik şanını kazandırdı. Jane ve arkadaşları, mutluluğu ve rütbeleri yakalamak için isteyerek Nazi ordusuna gittiler. Ve bir dereceye kadar başardılar.
  Ne olmuş? Artık iki Anavatanları var: Büyük Almanya, Küçük Britanya.
  Jane boğazından bir Coca-Cola yudumladı ve cıvıldadı:
  - Aşk ve ölüm, iyilik ve kötülük... Neyin kutsal, neyin günah olduğu, katillerin umurunda değil!
  Gringeta başka bir mermi göndererek yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Sev ve cesaret et, kötülüğün hükmetmesine izin ver ve seç, bize sadece bir tane verildi!
  Kızlar biraz neşelendi. Aslında, mümkün olduğunca kendinizi küçük bir şekilde ayarlayın. Genç, neşeli, enerjik ve oldukça şanslılar. O kadar çok kavga ve tek bir çizik bile yok. Tankın üzerine kendilerini çizecekleri dışında.
  Malanya sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Eh, Churchill, Hess'in teklifini kabul etmeli ve SSCB ile savaşa girmeliydi. O zaman tüm gezegene hükmederdik ve sonunda Almanya ezilirdi!
  Matilda zevkle şarkı söyledi:
  - Almanya savaşta iyidir, İngiliz aslanı en iyisidir!
  Malania doğruladı:
  - Evet, Britanya'dan gelen aslanımız en iyisidir!
  Jane gülümseyerek dedi ki:
  - Hala bir şansımız var! Burada Hitler ölecek ve Alman İmparatorluğu parçalanacak!
  Gringeta bir mermi ateşledi ve kısmen kabul etti:
  - Bırak dağılsın! Ne de olsa etobur yırtıcılar ama bizim için daha iyi olacak mı?
  Malanya felsefi olarak şunları söyledi:
  - Zor modda birlik, yumuşak modda dağınıklık ve özensizlikten daha iyi!
  Matilda çıplak tabanlarını pedallara bastırdı ve havladı:
  Biz de Mars'ta olacağız! Ve güneş sisteminin ötesinde!
  Jane, Mona Lisa'nın gülümsemesiyle cevap verdi:
  - Öncelikle Dünya gezegeninde tek bir mod kurmanız gerekiyor!
  Gringeta, aldı ve hararetle şarkı söyledi:
  - Ve biz öyle bir rejimiz ki, değişmesine izin vermeyeceğiz!
  Malanya esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama sana bir burun bırakmak için burnumu değiştirmem gerekiyor!
  Kızlar her zamanki gibi şanslı. Burada tankları ilk siper hattına ulaşıyor. Ve tırtıllarla yeri kırar. Savaşçılar güler.
  - Hepsini alacağız!
  Silahlardan biri silindirlerin arasına sıkıştı ve tank durdu. Kızlar arabadan indi ama tank çok kalabalık ve çok sıcaktı. Ve dışarısı riskli, yanabilirsin.
  Savaşçılar, çıplak topuklarını gösterip şarkı söyleyerek koşarak uzaklaştılar:
  - Biz hareketli kızlarız, iyi arkadaşız, ama çıplak ayakla kırbaçlamalarına izin verin, hızlı bir şekilde korkutun!
  Jane koştu, şunları söyledi:
  - İşte uzay denizcileriyiz!
  Malanya gülümseyerek onayladı:
  - Ve uzayda ve inişte!
  Ve Gringeta onu aldı ve uluyarak ellerinin üzerinde yürüdü:
  - Ben bir süper savaşçıyım! Herkesten şüphe duyuyorum!
  Matilda cevap verdi ve tısladı:
  - Führer'e damla damla zehir!
  Jane kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve Führer çok güçlü bir bit!
  Savaşçılar, molozların, ezilmiş, kuvvetlice ısıtılmış demirin, her türlü kirişin ve kırık kafataslarının üzerinden çıplak ayakla yürüyerek kaçtılar.
  Jane şarkı söyledi:
  - Beni anlayacaksın ... Beni anlayacaksın ... Beni anlayacaksın ve daha iyi bir ülke bulamayacaksın!
  Kız, çok sert olmayan bacaklarıyla keskin bir yol ve moloz boyunca koşmaktan memnun. Doğrusu bu büyük bir zevk.
  Gringeta şarkı söyledi:
  - Yaz, güneş yüksek parlar ...
  Malanya şarkıyı destekledi:
  - Yüksek Yüksek!
  Mathilda ekledi:
  - Yaz, ölümden çok uzaktayız! Uzak!
  Savaşçılar gözle görülür şekilde neşelendiler. Gerçekten de, bu kadar kuvvetli hareket etmek ve zıplamak ne büyük bir zevk.
  Jane kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ölüm bir gelenektir, rezillik mutlaktır!
  Gringeta bir çıplak ayağını diğerine sürttü ve tısladı:
  - Tatil yapacağız! Ve onunla zafer!
  Malania şüpheyle şöyle dedi:
  - Bizim mi Alman mı?
  Matilda gülümsedi ve şarkı söyledi:
  - Ölümcül bir ateş bizi bekliyor ...
  Jane cevap verdi:
  Ama güçsüz...
  Gringeta bir panter gibi uludu:
  - Herkesin tabutu ayrı...
  Malanya aldı ve ateş ederek tısladı:
  - Boshey taburu mezara battı!
  Matilda geri bağırdı:
  "Bütün bir lejyon mezara düştü!"
  Ve kızlar onu alıp miyavladılar ... İnce atlar gibiler. Ve çok tatlı, bacaklar çıplak, bronzlaşmış.
  Jane aldı ve zevkle tısladı:
  - Ve ben bir kobrayım! Ve ben bir kobrayım! Hiç ayı değil!
  Gringeta ciyaklayarak cevap verdi:
  - Ve bir kobranın bulutlara uçması ne güzel!
  Ve kızlar alınları hem alıp çarpacak. Saat gelmiş gibi gözlerden kıvılcımlar dökülüyor!
  Malanya aldı ve tısladı:
  - Hitler kaput!
  Matilda onu destekledi:
  - Ve Stalin kaput!
  Jane kalçalarını salladı ve cıvıldadı:
  - Ben bir ışık savaşçısıyım, diz çökmüş vahşiler... İftira atan herkesi, Dünyanın yüzünden silip süpüreceğim!
  Malanya aldı ve kükredi:
  - Ve Hitler bir aptal, tütün içiyor! Kibrit çalar, evde uyumaz!
  Matilda haince gülümsedi ve sordu:
  - Ne düşünüyorsun, Führer'in var mı?
  Gringeta çıplak ayağıyla küllerin üzerine bastı ve homurdandı:
  - Tabii ki değil! Ona dörtlü seks yapacağız, oral seks!
  Malanya gözlerini devirerek fısıldadı:
  - Ah, titreşen bir yeşim çubuğu ağzınızda tutmak ve onu dilinizle hissetmek çok güzel!
  Matilda nefes nefese fısıldadı:
  - Ve ne kadar harika! Ve her şey harika olacak!
  Kızlar daha yükseğe zıpladılar. Ancak tankları tamir edildi ve geri dönmek zorunda kaldı. Savaşçılar tekrar binip tısladılar:
  - Bu bizim tankımız! O sadece harika olacak!
  Jane aniden Robin Hood'un hikayesini hatırladı. Küçük Joe orada, çocuk şerif tarafından esir alınmış. Çocuğa işkence yapıldı: bir rafa çekildi, topukları kızartıldı.
  Alevler çocuğun çıplak, pürüzlü ayak tabanlarını yaladığında... Jane burada bir uyarılma hissetti ve gerçekten seks yapmak istedi. İşte girdiler. Özellikle Japon ninja Karas. Bu sarışın çocuk çok yakışıklı ve çok büyük bir erkeksi mükemmelliğe sahip. Ve göğüslerinizle böyle temiz ve pürüzsüz bir cilde dokunmak çok güzel.
  Jane ayak parmağını bacaklarının arasına sokmak istedi ama utandı ve fikrini değiştirdi. Gerçekten de, böyle bir eylem son derece hoş olsa da!
  efendinin kızı dedi ki:
  - Deniz dalgasında ve öfkeli ateşte! Ve öfkeli ve öfkeli ateş!
  Kızlar "Goering" -5'lerini tekrar Sovyet birliklerinin mevzilerine taşıdılar. Muhtemelen Stalin, Nazilerin ilerlemesini öğrendiğinde oldukça korkmuştu. Gerçekten, burada nasıl kaybolmazsın? Bir dev sana doğru koşuyor ama cevap verecek bir şey yok. Otuz dört, E serisini yenemezsin. Ve hatta daha fazlası piramidal AG'lerden.
  Ve görünüşe göre Stalin şokta. En azından danışmanlarınıza bir hamam böceği çağırın. Ses yok, anlam yok, su sıçraması yok! Musluk alacaksın gibi görünüyor!
  Jane gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ve Stalin, Churchill'in aksine, her zaman isteyerek Hitler'den sadaka kabul etti ve barışa gitti!
  Gringeta coşkuyla şarkı söyledi:
  - Bana dünyanın ne olduğunu söyle! Size cevap verecekler - güneş ve rüzgar!
  Malanya coşkuyla şunları söyledi:
  - Ve güçlü, sağlıklı çocuklarımız olacak!
  Matilda kıkırdadı ve fısıldadı:
  - Dünya bir satranç tahtası değil ve Hitler de bir kral değil!
  Jane arkadaşını düzeltti:
  O bir kraldan daha uzun! Ve onu gezegenin yüzünden silip süpüreceğiz!
  Gringeta aldı ve kükredi:
  - Britanyalıların büyüklüğü, gezegeni tanıdı! Faşizm kılıç darbesiyle ezildi!
  Malanya heyecanla ekledi:
  - Tüm dünya milletleri tarafından seviliyor ve takdir ediliyoruz!
  Matilda, ilk aşkını bulmuş bir kızın coşkusuyla ekledi:
  - İnanıyorum, kutsal komünizmi kuracağız!
  Jane kahkahayı patlattı ve şunları söyledi:
  - Ve Almanların önderliğinde aslında komünizm inşa edilebilir!
  Gringeta alnını silahın kamasına vurdu ve şarkı söyledi:
  - Komünizmle dalga geçiyoruz, şimdi onu inşa edeceğiz! Ve Stalin bizim süper kahramanımız olacak!
  Malanya, şunları ekledi:
  - Tabii ki tabutta!
  Gringeta hemen onayladı:
  - Tabii tabutta!
  Jane felsefi olarak şunları söyledi:
  - Kral ne kadar büyük olursa olsun, köpek kulübesi gibi tabuta girecek!
  Gringeta sinsi bir sırıtışla ekledi:
  - Bir politikacı her zaman yalan söyler, sadece gerçekten ölür!
  Malanya çıplak ayak parmaklarını şaklattı ve şöyle dedi:
  - Ölümsüzlük gerçektir ama ölüm bir yanılsamadır!
  Matilda ayrıca bir aforizma yayınladı:
  - Krallar her şeyi yapabilir, ama bir değil, bir kral tabutu toprakta bırakamaz!
  Jane tweet attı:
  - Yakında hayat sona erecek ....
  Gringeta kendinden emin bir tavırla desteklendi:
  - Yakında gelecek!
  Malanya, Sovyet piyadelerine makineli tüfeklerle ateş etti ve tısladı:
  - Ah anne, anne, oğluna acı!
  Matilda, kahkahasını güçlükle bastırarak ekledi:
  - Ne de olsa yaşaması gerekiyordu, bir gün bile değil!
  Jane felsefi olarak düşündü:
  - Herkes güzel yaşamak ister ama çok azı onurlu bir şekilde ölür!
  Gringeta gülümseyerek cevap verdi:
  - Ölüm, başarı ışınlarıyla parıldamadığı sürece sorun vaat ediyor!
  Malanya öfkeli bir diş sırıtışıyla tısladı:
  "İyi bir ölüm, kötü bir hayattan iyidir!"
  Matilda meydan okudu:
  - Vahşi doğada Tanrı olmak iyidir, bölgede şeytan için kötü!
  Gringeta zehirli bir sırıtışla belirtti:
  - Ve mermilerimiz bitti ... Katılıyorum, bu büyük bir trajedi! Yok etme hediyesi yok!
  Jane küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Yeni sunumlar ve diğer başkanlar olacak!
  . BÖLÜM 17
  Friedrich, 10 Ekim 1947'de, her zaman olduğu gibi, bir tazı ve yorulmak bilmez bir hava atı olan Me-362 ile hızla yarıştı. Oğlan bir yorgunluk gölgesi bile hissetmedi, çok heyecanlıydı ve yine de ıskalamadan ateş etti. Geceleri, başta Amerikalılar olmak üzere onarım ekipleri, hasarlı ekipmanın bir kısmını devreye aldı. Özellikle, "Pattonlar" yeniden tırtıllarla döndürüldü, ayrıca bu makinelerden birkaç yüz tanesi, halihazırda hata ayıklanmış demiryolları boyunca okyanusun ötesinden aktarılarak faaliyete geçti. Partizanlar elbette denediler ama normalden çok daha kötüsünü yaptılar. Bandera seçimlerde Ukraynalı Batka'yı mağlup etti ve partizan saflarında ihanet ve firar büyüdü. Artı, partizan hareketinin komutanı Voroshilov hastalandı ... Ve onun yerine zamanında bir yedek alamadılar ... Bu nedenle, şok uluslararası faşist grubunun arzı oldukça tatmin ediciydi. Evet, cesur yeraltı işçileri ve kahraman sabotajcılar bazen başarıya ulaştı, ancak taktiksel seviyenin üzerinde değil. Ayrıca teslim olan yeni müttefiklerin ortaya çıkması, SSCB'nin zaferine olan inancın keskin bir şekilde düşmesine neden oldu ve bu, kararsız unsurların açık ve hatta örtülü olarak Nazilerin tarafına geçmesine neden oldu.
  Asker kaçaklarının sayısı özellikle Kraikov Kızıl Ordusu ve Polonya Ordusu arasında arttı. Nazilerin ve özellikle Batılı kapitalistlerin vaatlerine inanan Polonyalılar, Rusya pahasına doğuda büyük bir imparatorluk kurmaya ciddi bir şekilde güveniyorlardı! Elbette Polonyalı komünistlerin hepsi Sovyetlere sadık kalmadı, ancak diğer siyasi gölgeler ... Liberaller özellikle güvenilmez ... Bu nedenle Polonyalı birimler, savaşın başlangıcından hemen sonra Moskova Bulge'da teslim olmaya başladı. saldırgan ... Neyse ki, çok azı vardı ve bunun savaşın gidişatı üzerinde henüz belirleyici bir etkisi olmadı .
  Friedrich, diğer pilotlardan ayrılarak ilk birkaç sortiyi kendisi yaptı. Düşmanın artık Nazi ordularını bu kadar yoğun ateşle karşılamadığını ve tank takozlarının yolunda neredeyse hiç mayın tarlası kalmadığını gördü. Ancak Sovyet askerleri çok savaştı. Piyade ateş açmadı ve tankların kapanmasına izin vererek, paletlerini veya bir grup el bombasını baltalayarak veya yanıcı karışım şişeleriyle ateşe vererek denemedi.
  Terminatör çocuk, Sovyet silahları nedeniyle temelde puanı artırdı. Üstelik yatay bir düzlemden çekim yapmak, dalış için zaman kaybının önüne geçmek. Doğru, pusuda bulunan birkaç tank da imha edildi. SSCB'nin havacılığı aktif değildi. Sabahleyin sadece yedi U-2 uçağı göründü, ardından dört Laggas. Genel olarak, Friedrich tetiğe hafifçe basarak onlarla kısa bir konuşma yaptı ... Ve sonra, her zamanki gibi!
  Zaten zayıflamış olan savaş noktalarını bastıran Nazi tankları, sahada daha da ileriye ve siperlere koştu ... Ancak, bu zaten altıncı ve kısmen beşinci savunma hattında da tanksavar hendeklerine ve kirpilere rastlandı (toplamda sekiz tane vardı) ). Sovyet topçuları sinirlendi ve uzaktan ateş etmeye başladı. Nazilerin topçusu acımasızdı ve havacılık .... Şimdiye kadar, bir buz pateni pisti gibi, her şey parçalandı. Pekala, Friedrich her zaman olduğu gibi herkesin önünde, daha hızlı ve daha havalı. Birliklerin oluşumunda değişiklikler oldu, güçlü makineli tüfek silahlarına sahip Pattonlar öne çıktı. Kendilerini feda eden ancak teslim olmaya istekli olmayan kamikaze piyadelerinin kayıplarını azaltmak için zorunlu bir karar...
  Friedrich, kız arkadaşı Helga ile üçüncü sortiyi yaptı. Burada ilk kez az çok büyük bir Sovyet uçağı grubuyla karşılaştılar. Bunların arasında beş Br-3 bile vardı (kazıldıkları yerden). İşin garibi, ancak SSCB'nin bombardıman uçakları Alman aslarını görünce hemen geri döndü ve savaşçılar onları karşılamak için koştu.
  Friedrich yaklaşmaya çalışan arabalara soğukkanlılıkla ateş etti. Gövde üzerinde SSCB kahramanının yıldızı olan bir as dahil. Ancak deneyimli bir savaşçı bulutların arasına girmeye çalıştı, ancak Friedrich Bismarck gibi bir canavara karşı durum daha da kötü oldu. Terminatör çocuk, kayıp değil, aynı anda otuz altı savaşçıyı ve dört saldırı uçağını düşürdü, dönerek, forsiv, bombardıman uçaklarının peşinden koştu.
  Ancak burada Friedrich, arabasının çok fazla acele etmediğini ve zorunlu bir motorda bile tahmini 740 kilometreyi devirmediğini keşfetti. Sebebi açık, Friedrich'in 30 milimetrelik topları Mr-108, saniyede 960 metrelik bir ilk mermi hızıyla tankların çatısına çok daha verimli bir şekilde giren ve çok uzun mesafeden düşman savaşçılarına giren Mr-103 ile değiştirildi. ancak dakikada 420 mermi atış hızıyla neredeyse bir buçuk kat daha ağır ve daha az (ancak, Friedrich genellikle transa girerek tek mermilerle vurmayı tercih etti!). Evet ve özellikle Friedrich için silahlar için mühimmat yükü artırıldı. Dolayısıyla bombardıman uçaklarına yetişmek kolay olmadı. Birkaç çevik He-362, cesur, genç ası geride bıraktı. Mahsullerin üzerine dolu gibi düştüler, Sovyet arabalarını ezip eziyet ettiler. Dahası, daha yavaş hareket eden ve zayıf silahlı olan Br-3, terörist pilotlar için kolay bir av haline geldi. Frederick, ziyafetin sonunda çoktan olgunlaşmıştı, ancak bir düzine mesafeyi daha bitirerek elliyi devirdi. Ancak çocuk, iki yüz elli üç arabalık önceki rekorunu geçemedi.
  Friedrich, ruhunda büyük bir coşkuyla geri döndü. Kazandı ve kazanıyor! Ve ihanetinin düşünceleri tamamen gitti. Genç adam kendi kendine şöyle dedi:
  - Ve neden bu önyargılar! Ev, arkadaşlarınızın ve çocuklarınızın büyüdüğü yerdir! Ve SSCB Anavatan değil, bir halk hapishanesidir!
  Helga bu sözleri duydu ama gerçek anlamlarını anlamayarak onayladı:
  - Haklısın! Ve yakında çocuklarımız olacak! Yine de, hala böyle bir savaş varken midemi almak istemiyorum!
  Friedrich kıkırdadı.
  - Yüce Allah'ın dilemesine bağlıdır. Ancak Papa ve bir dizi büyükşehir bizim tarafımızda!
  Saldırı amaçlı dördüncü sorti, jet motorlu Fokken-Wulf-5, yalnızca birkaç tank yakalandığı için silah avına dönüştü. Ama asıl sınav henüz gelmemişti.
  Rotmistrov'un Beşinci Muhafız Tank Ordusu, Krasnogvardeisky bölgesine alttan kesme transferini tamamladı. Ancak, tam bir sürpriz elde etmek mümkün olmadı. Nazi keşif uçağı, büyük bir tank kütlesinin hareketini kaydetti ve Naziler karşı önlem almak için acele etti. 2. SS Panzer Ordusu'nun yaklaşık beş yüz SS birimi ve stratejik rezervden iki yüz araç, Rotmistrov'un zırhlı yumruğunun rezervleriyle güçlendirilmiş dokuz yüz elli tank ve kundağı motorlu topları karşılamak için çıktı. Özellikle, savaş, ele geçirilen hatta Alman el bombalarının ve silahlarının yerleştirildiği Pervomaisky kollektif çiftliğinin yakınında sahada ortaya çıktı.
  Friedrich ve en iyi Alman asları, karadan ve havadan gelen büyük bir darbeyi savuşturmak için çağrıldı.
  Stalingrad Savaşı'nın kahramanı Korgeneral Rotmistrov, Başkomutan'ın kendisinden gelen emri yerine getirdi ve Moskova yakınlarındaki savaşın henüz kaybedilmediğine içtenlikle inanıyordu. Gücü elinde tutuyordu, SSCB'nin daha önce kaybettiğini geri kazanacağına dair umut parlıyordu. Ancak, kendi gücüyle hareket eden sütun oldukça gerildi. Bu kısmen, Üçüncü Reich'in keşif uçağından kaçınma arzusundan kaynaklanıyordu ve yürüyüşün başka bir süresi, düşman uçaklarının çarpması nedeniyle demiryolu hatlarında meydana gelen hasardan kaynaklanıyordu.
  Ağır bombardıman saldırıları, büyük tank kuvvetlerini kendi güçleri altında yüzlerce kilometre yürümeye zorladı. Dahası, yürüyüş maksimum hızdaydı ... Tank filosunun belirli heterojenliği göz önüne alındığında, bazı arabalar filtreleri değiştirmeyi başardı, diğerleri ise tam tersine, kusurlu şanzımanlar da dahil olmak üzere eski tipler dizel motorları yavaşlattı.
  Düşman uçaklarının acımasız ve büyük çarpması nedeniyle, beşinci şok ordusu ön cepheden yeterince uzağa yerleştirildi ve bu, bu çelik pisti akşamdan sabaha gitmeye zorladı.
  Daha kompakt bir Nazi grubu zaten Rotmistrov'u bekliyordu. Toplam tank sayısında verimli olan Naziler kalite açısından üstündü: yaklaşık bir buçuk yüz "Panthers" -5 ve "Tigers" -5 ve ayrıca bir düzine "Goerings" L (17 fitlik İngiliz araçları) "Panthers"), E-50, AG-50 ve "Patton" silahına yaklaşık olarak nüfuz gücünde eşit olan toplar. Superferdinanda tank avcıları hâlâ yoldaydı.
  Tabii ki, Nazilere toplu halde saldırmak daha iyi olurdu, ancak zorlu Zhukov, haklı olarak Nazilerin enerjik karşı önlemler alacağından korkarak Rotmistrov'u çok fazla aceleye getirdi. Ancak, zaten yapıldı ...
  Ama burada Sovyet ordusunun bir kozu vardı - bu ciddi bir hava korumasıydı ... Uçaklar hem Ural yönünü hem de oran rezervini kaldırdı ve hatta eğitim araçları ve teçhizat doğrudan montaj hattından savaşa atıldı. . Bu, sağ kanadı ve arkayı, çok ileriye koşan faşist takozu kırma şansıydı.
  General Gota ve diğer komutanlar, zaten Moskova operasyonu planının ön görüşmeleri sırasında, Krasnogvardeysk'in kesinlikle Sovyet ordularının muharebe rezerviyle bir tank savaşının yeri olacağını varsaydılar, bu da bir siper almanız gerektiği anlamına geliyor. plan.
  Özel Alman uçakları, özellikle Xe-362, hava sahasını izledi, böylece Krasnogvardeisky'deki savaş, II. Dünya Savaşı'nın yalnızca en büyük tankı değil, aynı zamanda hava savaşı olacaktı!
  Friedrich, düşmanla savaşmaya çağrıldı, o Luftwaffe'nin en iyi ası, hava savaşlarının kralı, Üçüncü Reich'in zaferinin bir simgesiydi. Ve yanında veya hemen yanında sağ tarafta, saldırıda ve bu nedenle Fokken-Wulf-5'in özellikle güçlü modifikasyonunda Helga koştu.
  Oğlan şarkı bile söyledi:
  - Yıldız gemilerinde dalgaların arasından hızla geçeriz! Kuarklar eter girdaplarında köpürüyor!
  Helga onayladı:
  - Kırmızı yaratıklar, size Hook olacak! Yeraltı cehennemi dünyasının çocuklarına!
  Friedrich güldü ve en sevdiğini verdi:
  - Vidadan! Ölüm meleği, ortaya çıkması için ıslık çalman yeterli! Tüm pislikleri kıç dilimlerine ayıracak!
  Helga yanıt olarak kıkırdadı.
  - Esprilisin!
  Friedrich, uçağının ağırlığındaki artış, uzun menzilli silahların yerleştirilmesi ve mühimmattaki artışla bağlantısı konusunda biraz endişeliydi. Sonuçta, 30 mm'lik bir topun mermisi, 20 mm'lik bir toptan üç kat daha ağır ve belki de yıkıcı güç açısından dört kat daha güçlü, hem yüzeyde hem de yüzeyde zırh taşımak için uyarlanmış evrensel bir silahtır. gezegen ve havada! Genç as makineli tüfeklerden vazgeçmek, dört büyük kalibrelisini çıkarmak bile istedi ama ... Helga uçuştan önce itiraz etti:
  - Sonuçta, yakın dövüşe gelebilir. Bu koz kartını elinde tutmak daha iyidir ...
  - Mücbir Sebep ve iki "tetikçi" için yeterli! Friedrich kısa kesti. Benim için ne yakından vurulmalı - bu kadar yeter. Genel olarak, makineli tüfek silahlarının burada gereksiz olduğunu düşünüyorum.
  Helga neşeyle kıkırdadı ve çocuğun sırtına vurdu.
  - Ne yazık ki hepsi sizin kadar yenilmez şövalyeler değil! Pek çok as hala acemi, kesinlikle vurmak için daha yoğun ateşe ihtiyaçları var ...
  Friedrich oldukça makul bir şekilde itiraz etti:
  - ME-362 U gibi pahalı bir araba acemi bir pilota verilmeyecektir. Bu dövüşçü aslar içindir.
  Helga cevap vermek yerine titreyen, çıplak, pembe topuklarıyla avcı-saldırı uçağına koştu. Ve daha ne yapalım, acil durum çağrısı geldi.
  Friedrich, iki aşırı makineli tüfeği çıkardığı, büyük makinenin daha kolay çalıştığı ve hızın arttığı ve kanatların hafifletilmesinin manevra kabiliyetini iyileştirdiği için genel olarak memnundu. Ateşleme noktaları kaplamalarla kaplanmış olsa da, bunların azaltılması arabanın aerodinamiğine önemli ölçüde katkıda bulundu. Me-362, aerodinamik nitelikler açısından pistonlu motorlar arasında hala eşsiz olsa da, evrensel savaş atı böyledir.
  Aşağıda nadide ağaçlar, tarlalar yanıp sönüyor... Hava sıcak ve mücadele etmek kolay olmayacak gibi görünüyor. Özellikle de bu muazzam savaşı kaybeden Ruslar. Burada, solda ve biraz aşağıda bir karga sürüsü uçuyor ... Büyük bir sürü ve kargaların bazıları çok büyük ... Uğursuz bir işaret, kargalar tüm savaşlara eşlik ediyor, bu acımasız dünya duygusallıktan yoksun. Boyarsky'nin ünlü müzikalde söylediği gibi:
  - Ama neden! Akılda yaşamak mümkün değil! Ama neden - hayat bize hiçbir şey öğretmiyor!
  Bu şiddet, şiddet ve daha çok şiddet! Zulüm, zulüm ve yine milleti perçinleyen zulüm!
  Bir karga sürüsü sonsuz görünüyor, onlarca, yüzbinlerce var ve hava geçirmez şekilde kapatılmış bir kabinde bile duyabilmeniz için vıraklıyorlar. Friedrich, Helga'ya telsizden sordu:
  - Onları makineli tüfeklerle vurabilir miyiz?
  As kız itiraz etti:
  - Yapma! Burada her kurşun önemlidir!
  Friedrich kıkırdadı.
  - Ne mümkün! Tahtın altındaki kral, bir torba fişek içinde yatıyor.
  Bir akbaba sürüsünün arkasından, ilk parti Sovyet uçağı aniden dışarı fırladı. İlk önce Semenderler tarafından karşılandılar. Her iki tarafta da kayıplar oldu, daha çok Rus öldürüldü. Friedrich geç ateş açtı ve sadece sekiz arabayı düşürdü. Ama yine de kötü bir başlangıç. Ancak bir çift Alman "Semender" -3 ve Me-262 düşürüldü, nasıl herkesin önüne geçmeyi başardığı belli değil.
  Ama asıl mesele henüz gelmemişti. Karga sürüsü sona erdi, Alman pilotlar Krasnogvardeisky sahasının üzerindeki boşluğa atladılar ve başladı.
  Bütün bir ordu Alman filosuna koştu ve burada aslında SSCB'nin birkaç hava ordusundan hava vardı. Her türden devasa bir uçak donanması, ama hepsinden önemlisi Yakov ve biraz daha az Laggs'dı.
  Friedrich, altı kilometreden fazla bir mesafeden ateş açtı. Nişan almadığınızda ve parmaklarınızın tümü otomatik olarak bastığında, yine vahşi trans akışlarına daldı. Artık herhangi bir düşünce, düşünce olmadığında, beden sizinmiş gibi görünür, ama siz zaten bilinmeyen güçlerin kuklası gibisiniz ... Bu, etin sizin olmadığı, yeraltı dünyasının ruhu - saf olmayan, kötü güçler olduğu anlamına gelir. ...
  Pekala, ve terminatör çocuğun kafasında, şarkının kaç kez çaldığı için:
  Arkadaş çevresi içinde ama aynı zamanda yalnız,
  Acının esaretinde, kederli endişeler!
  Dünyamız azarlamaktan çok yoruldu,
  Ne genişlik ne de güzellik görünür!
  Bizi nereye götürdün - kötü kötü şeytan?
  Kötü iblis orduyu çevirdiğinde!
  Bizi avlamak, elbette, askeri zafer,
  Ruhum aşağılık bir parazit olmasına rağmen!
  
  Ölmekte olan bir ruhta böyle bir boşluk
  Bataklığın etrafında yolu göremezsin!
  Ve ölüm, acımasız yaşlı kadına bu sayım,
  Kutsal Rusya'da haraç toplayan şey!
  
  Basit anlayış parlamaz,
  Hepsi internette, sınırsız güç!
  Dünyevi bir meskende yaşama arzusu,
  Tatlı tatlılık, neşe, mutluluk ile tatmak!
  
  Ama kader oğlunu savaşa gönderdi.
  Barışı unutmak zorunda kaldığımız yer!
  Bunun için Şeytan'a lanet etmeye gerek yok,
  Başka bir şey istemedik!
  
  Uçakta kasırgayı kestim,
  Bir numara yaptıktan sonra resepsiyon taçtır!
  İnan bana, Anavatan savaşçısı ölmedi,
  Pislik için bir cenaze marşı çalalım!
  
  Düşman çok, güçlü,
  Arabalar, savaşçılar, füzeler!
  Cehennem Wehrmacht'ı paramparça edeceğiz,
  Rusya'nın istismarları söylenecek!
  Dünyaya gelecek, inanıyorum komünizm,
  Mutlu yaşayacağız - kesin olarak biliyorum!
  İnsanların celladı parçalanacak - faşizm,
  Zafer nezakette olacak, Mayıs ışığı!
  
  Anavatan, hızlı uçuş,
  Bize kutsal bir hayat verdi!
  Anavatan marşı kalbimizde şarkı söylüyor,
  Ne de olsa onun için şiddetle savaşıyorum!
  
  Ve parlak inanıyorum, zaman gelecek,
  Cinayet olmayacak, yaşlılık uçuruma düşecek!
  Cins kenar olmadan gelişecek,
  Üst sıraların başarılarını hızlandıracak!
  
  Ve o zamanı yakınlaştırabilmemiz için;
  Bir Rus askeri gibi savaşmalısın!
  Moron olmayan herkese ulaşsın diye,
  Rusların her zaman nasıl savaşılacağını bildiklerini!
  Friedrich'in kafasında güzel bir vatansever şarkı yankılandı ama hain eller ve ayaklar tam tersini yaptı. Yani her tür ve markadaki Sovyet uçaklarına mermi gönderdiler. Sovyet pilotları yaklaşmaya ve bir çöplük başlatmaya çalıştı ... Hareket halindeyken elliden fazla araba vuran Volka, bir dönüş yaptı ve atışlardan ve çarpma girişiminden kaçındı (bu kamikazeyi makineli tüfek kısa patlamalarıyla kesti) . Sonra genç asın uçağı değişti ve bir savaş transında olan çocuk bir sürü hava tabancası verdi. Arkadan çıkan bir dizi Sovyet savaşçısını çok biçti.
  Burada Friedrich neredeyse kendine çarptı, ancak ateş hattına girmeyi başardı ve rakiplerin imhasına devam etti. Bu sefer çift motorlu "Piyonlar" onun kurbanı oldu. Çocuğun kafasından bir aforizma geçti (piyonlar da deli değildir, geleceğin kraliçeleri!). Helga telsizine gıcırdadı.
  - Ah canım anne! Nasıl baskı yapıyorlar!
  Bitmemiş bir ölü döngü gerçekleştiren Friedrich, Helga'nın arkasına geçmeye çalışırken Sovyet savaşçılarını uzun mesafeden kesti. Bunlardan biri "Dükkancı" (Lagg-5), gövdede büyük bir kırmızı yıldızla ... Yani SSCB'nin kahramanı. Kız, Fokken-Wulf'un saldırı modifikasyonunda, Almanların mevzilerinde ilerleyen Rotmistrov ordusunun tanklarına ateş etti. Ve aynı zamanda oldukça isabetli bir şekilde vurdu ve başarılı bir şekilde dalış yaptı.
  Bu arada Friedrich, mühimmat artışı için erzaklara teşekkür ederek düşman uçaklarıyla savaşıyordu. Hatta T-34-85 tankına bir hain sonlandırıcı yerleştirmeyi başardı ve komutanınkini seçti (bu, toz ve mesafeye rağmen Friedrich'in keskin gözlerinin kolayca görülebildiği antenlerden görülebilir!).
  Ambar kapağı aynı anda üç mermi tarafından delindi ve tank durdu...
  Aşağısı da sıcaktı, Beşinci Muhafız Tank Ordusu'nun öncüsü çoktan SS el bombalarına ve ikinci kolordu parçalarına saldırmıştı.
  İlk Sovyet araçları tanksavar hendeğine yuvarlandı ve yavaşladı. Hızlı ateş eden silahlar "Kaplanlar" -5 ve "Panterler" -5 üzerlerine düştü. Yeni Almanların güçlü olduğu şey, uzaktan savaşmak, onlara karşı avantaj elde etmek için Sovyet tanklarının yakın dövüşe girmesi gerekiyordu. Bir çöplük düzenleyin ... Ama taktiksel olarak, "av" bekleyen arabalarla buluşmak için hendeklerin kazıldığı açık alanı yarıp geçme kararı yanlıştı. Evet, aynı anda toplu halde istiflenmeyin mi?
  Doğru, Sovyet Ils, somut kayıplara rağmen, yine de devin reçelinin altına dalan küçük bir boksör gibi düşman tanklarına girerek küçük bombalar da dahil olmak üzere hasara neden oldu. Doğru, bazı "Kaplanlar" -5'te ızgaranın tepesinde duruyorlardı, ancak birçok araç, Alman piyade, tam anlamıyla hareket halindeyken koruma kurmaya zorlandı.
  Friedrich, Ruslar daha yoğun bir saldırı yapmış olsalardı, "birkaç küçük" ve karlı yakın dövüş şansının çok daha yüksek olacağını düşündü.
  Kırmızı pilotların çarpması devam etti, ancak örneğin çok çevik "Salamander" -3'e karşı bu taktik beklenen sonuçları getirmedi. Alman havacılığının kayıpları ve hatta Sovyet uçaklarının kayıpları artıyordu. Ama artık cevapsız bir kavga değildi. Pek çok Sovyet pilotu iyi bir deneyime sahipti, Moskova'yı takip etmeleri boşuna değildi, bu yüzden Naziler oldukça kötüydü.
  Yeteneği inanılmaz derecede keskinleşen Friedrich, her zaman darbelerden kaçındı ve sezgisel olarak en tehlikeli Sovyet savaşçılarını vurdu. Liderleri nakavt etmeye çalışıyor. O yaptı ve tekleme olmadan çalıştı. Bu arada kafamda bir boşluk vardı ve savaşı bu şekilde algılama eksikliği. Vücut tepki gösterdi, hedefler yakalandı, ıskalama olmadı. Birkaç kez tank bile var.
  Ve her türden binlerce olmasa da yüzlerce uçak gözlerimin önünde titredi ve titredi. Burada, örneğin, 362 Olmayan üzerinde Huffman ... Özel bir şekilde savaşıyor, hız, bir jet makinesinin sarsıntısı ve enkaz her yöne uçuyor ... Ve Ruslar da fena değil .... Kozhedub'un olduğu yer burası, enerjisini kesmenin zamanı geldi ... Friedrich minimumda hareket ediyor, şimdi dönmeye gerek yok, ekonomik olarak yen, ama sadece, yenilgiden çok az kayıyor ..
  Mühimmat ve tanklardaki yakıt tükeniyor ve Alman mevzilerinden etkileyici takviye kuvvetleri geliyor. Semenderler ve hatta birkaç zorlu Me-362 savaşa ilk girenlerdir ve onların arkasında Nazi sivrisinek kampının geri kalanı vardır. Yine kıyı kıyı... Sovyet uçakları da geri çekilmeye başlar. Yakıtları bitiyor ve kayıplar aşıldı: tüm akla gelebilecek ve akıl almaz sınırlar. Friedrich geri döner ve Helga'ya sorar:
  - Herşey yolunda?
  Kız cevap verir:
  - Uçak hareket halinde! Altı tankı ve bir savaşçıyı devirdim...
  Friedrich ıslık çaldı:
  - Evet, imha edilen tank sayısında beni bile aştınız. Şahsen sadece ağızlıklı beş arabayı imha ettim!
  Helga kıkırdadı.
  - Ve kaç uçak?
  - Uçaklar mı? - Friedrich'in kafasından rakamlar parladı ... - Tam olarak üç yüz bir! Yeni dünya rekoru. İşte başarı...
  Helga haykırdı:
  - Evet, sen sadece bir şövalyesin! Hayır, yakında yıkım tanrısı. Büyük Kali'nin kendisi ... evrensel savaşçı!
  Friedrich kibarca düzeltti:
  - Aslında Kali bir tanrı değil, kötülük tanrıçasıdır. Yani bir kadın, Hinduizm'de çok saygı duyulan ve popüler bir tanrı olmasına rağmen. Onun için birçok tapınak inşa edildi ve dualar edildi.
  Oğlan aniden dizini kaldıraca ciddi şekilde çizdiğini fark etti. Ve lanetlendi:
  - Kahretsin! Bu kadar ağır silahlı bir araçta dönüş yapmaya değmezdi.
  Helga endişeyle şunları söyledi:
  - Bir sonraki uçuşun bensiz mi olacak?
  Friedrich hemen onayladı:
  - Evet, Fokken'iniz hala yakıt ikmali ve dolu olacak ve benimki zaten hazır. Sadece konuşma, sadece kendine iyi bak!
  Helga ısrarla şunları söyledi:
  - HAYIR! Sana tavsiyem, elinden gelenin en iyisini yap ve savaş... Mümkünse.
  Uçaklar indi ve Friedrich bir sonraki arabaya koştu. Me-362 ve saldırı F -490'ın seçilen kombinasyonu, tüm zamanların ve insanların süper gücü için idealdi.
  Fokken-Wulf-4'ün keskin, kaba pedallarını çıplak ayaklarıyla hisseden Friedrich, hızını artırmaya ve şarkıya eşlik etmeye başladı:
  - Savaşacağım! Yaratığı ezip toza çevireceğim!
  Krasnogvardeisk'teki savaş devam etti. Rotmistrov ordusunun tanklarına ek olarak, güney kanadından ve Kaşirna Sovyet Cephesi bölgesinden alınan bir buçuk yüz Sovyet aracı savaş alanına zamanında ulaştı. Doğru, şimdiye kadar yalnızca ilk parti araba geldi. Sovyet havacılığı da teslim olmayı düşünmedi, ancak şu ana kadar özellikle aktif olmadı.
  Friedrich, bu amaç için özel olarak tasarlanmış toplarını kullanarak tanklar üzerinde çalışmaya başladı. Ona göre 37 milimetrelik kalibre bu amaç için hâlâ en uygunuydu. Burada, örneğin, bu tür silahlara sahip Rudel, herhangi bir savaş transı olmadan yok edildi veya daha doğrusu, daha doğrusu, tüm savaş boyunca 534 tankı devirdi. Ama o sıradan bir insandı, Friedrich olan değil. Oğlan, babasının annesine, çocuğun rahminde taşınan fetüs üzerindeki birleşik etkinin, ergenlik çağındaki olağanüstü yeteneklerin tezahürüne ek olarak, çocuğu bir psikopat haline getirebileceğini nasıl söylediğini hatırladı ...
  Belki de savaş transı ve bir savaşçının bu süper gücü de doğasını bilmediği bir darbenin sonucudur.
  Ama şimdi tanklar geliyor, pilot için hareketleri yavaş görünüyor ve Friedrich için daha da yavaş görünüyor. Genç as, yatay bir düzlemden sıyrılmaya başladı. Sadece ateş ediyor ve çarpıyor. Küçük patlamalardan gelen ışık parlamaları, kapaklar delindi. Aynı zamanda, gaz tankları savaş bölmesinde bulunduğundan birçok araba yanar. Ve yıkım, T-34 bir sapan namlusu gibi uçtu.
  Çoğu zaman mermilere çarpmak, mühimmatın patlamasına neden oldu. Bu da sırasıyla...
  Friedrich bu tür önemsiz şeyleri düşünmedi, ağır kayıplar verdiğinde ve Sovyet halkının kazdığı hendeklerden daha fazla kırma girişimlerinin beyhudeliğini anladığında, muhafız tanklarının hareket ettiği resmi izledi.
  Ama burada da onları tatsız bir sürpriz bekliyordu. İki düzine "Süper Ferdinand" yaklaşmayı başardı. Ne yazık ki Amerikan motorlarının kullanılması sayesinde daha güçlü sürüş özelliklerine sahiptiler.
  Sovyet araçları açık bir alanda hareket ediyordu, bu da efsanevi savaşçıların şimdiden üç kilometre öteden vurabilecekleri anlamına geliyor. Tabii ki, "Süperdinandlar" ıskaladı, ancak uçaksavar silahlarının yüksek atış hızı, onların oldukça sık vurmalarına izin verdi. Ek olarak, tarla ağır bir şekilde kazıldı ve mermilerle sürüldü ve T-34-85 hız kazanamadı. Ama yine de bir patlama sırasında dalgalar gibi hareket ettiler. Ve Panthers -5 ve çevik American Witches -5, yüksek hızlı tank avcıları, Ferdinands -4'ün yardımına koştu.
  Friedrich (tamamen bilinçaltında) komutanları devirmeye çalıştı. Gerginlikten parmaklarım bile kasıldı. Ve meyveler vardı! Genç sonlandırıcı, yatay bir projeksiyondan kırk iki T-34 tankını, üç KV'yi ve iki Su-122'yi devirdi. Üç araba daha olabilirdi, ancak Sovyet savaşçılarının ve en önemlisi saldırı uçaklarının yaptığı bir baskınla dikkatleri dağıldı. Onlara göre, Friedrich hem 37 milimetrelik bir hava tabancası hem de iki adet 20 milimetrelik tabanca yerleştirmeye başladı (bir fenere, bir benzin deposuna veya bir motora çarparsanız da oldukça çarpıcı.
  Sadece yirmi yedi uçak ve on sekiz tanesi Ils ... Fena değil, her tankın önemi düşünüldüğünde, hatta bu inatçı savaşta hasar gördü ... İşte birkaç T-34-85 hızlandırıldı ve yine de kapanmayı başardı menzil. Burada zayıf zırhlı Amerikan "Cadılar" -5 parladı.
  Friedrich, Hans-Ulrich Rudel'in saldırı uçağını gördü. Görünüşe göre bu zaten uzun süredir ünlü as, "Shtuka" yı daha güçlü ve daha hızlı bir Fokken-Wulf-5 ile değiştirmeye karar verdi. Meşale amblemi herkes tarafından biliniyor. Friedrich'e sordu:
  - Nasılsın ölüm meleği!
  Terminatör Çocuk cevap verdi:
  - Gestapo'daki işler ve başarılarım var!
  Rudel güvence verdi:
  - Ve ben iyiyim! Ancak bu kadar doğru ve hızlı ve hatta yatay bir düzlemden çekim yapmayı nasıl başarıyorsunuz?
  As çocuk gülerek cevap verdi ve hatta şarkı söyledi:
  - İmkansız olan her şeyin mümkün olduğundan eminim! Akan suda Dünya krallarının elmasını bulun!
  - Hiçbir şey, günün sonunda otuza yetişirim! Rudel söz verdi.
  Dönüş, uçağın değiştirilmesi ve yine yerli Me-362, kanatlardaki kurşun delikleri dışında Volka önderliğinde herhangi bir hasar almayan uçak. Ve tabii ki tank savaşı...
  Krasgvardeisky'de hava sıcaktı. Beşinci Muhafız Ordusu'nun sütunları ve diğer cephelerden çıkarılan tugaylar çekildi. Bir düzine Amerikan tank avcısı, 110 milimetrelik toplara sahip en son M-18'ler de dahil olmak üzere takviye kuvvetleri Almanlara doğru süründü. Bu makineler, ölümcül güçte Tiger-5 toplarından, kalibre 105'ten daha düşük değildi ve hatta sekmeye daha az eğilimli oldukları için T-34'ü daha iyi yendiler. Silahın kendisi de aynı zamanda dönüştürülmüş bir Amerikan uçaksavar silahından, yani hızlı ateş ediyor. Sadece burada zırh Almanlardan daha zayıf, ancak yine de mermiyi alnında tutmak için 186 milimetre yeterli. Özellikle hareket halindeyken, T-34-85 çok sık lekelenir.
  Friedrich, uzaktan bile bir tsunaminin, yeni bir Kızıl Ordu uçağı dalgasının yaklaştığını hissetti. Bu, neredeyse sıkı bir tankla boğuşan tanklara bağlı olmadığı anlamına gelir, bu yüzden saldırı uçağının onlarla ilgilenmesine izin verin. Bunların arasında bu arada çok ağır silahlı ve zırhlı He-329'lar görülüyor. Saldırı uçakları ve tank avcıları güçlü olduğu için . Özellikle tankın sadece çatısını değil alnını da delen 88 mm Ra-44 toplarıyla. Sadece burada hava savaşında, bu makine, en hafif deyimiyle, "çalışan kısrak" Fokken-Wulf kadar çok yönlü değildir.
  Saldırı uçakları arasında Friedrich, Helga'nın uçağını gördü. Tabii ki, saflara geri dönelim.
  Yol boyunca biraz alçalan sonlandırıcı çocuk, üç tankı ve kundağı motorlu topları-76 keserek açacağız, şarkı söyledi:
  - Gösterimiz olacak! Basitçe en yüksek üst sınıf!
  . BÖLÜM 18
  Helga hemen cevap verdi:
  - Elbette sana inanıyorum! Kalbimi bir canavara vermedim! Cevap size verilecek - buna inanıyor musunuz, inanmıyor musunuz?
  Friedrich cevap vermek yerine dipten uzun bir mesafeden ateş etmeye başladı ... Ve sonra yükseklik kazandı.
  Oldukça fazla Sovyet uçağı vardı, ancak yine de ilk seferden daha azdı. Luftwaffe'nin pilotları, tanıdık olmayan bir okulda can sıkıcı bir akranını döven birinci sınıf öğrencisi gibi, bundan sonra kelimenin tam anlamıyla güçten bunalmıştı.
  Sovyet pilotları daha kurnaz hale geldi ve darbelerin altına düştükten sonra hemen gruplara ayrılarak Almanları kendilerine çekmeye çalıştılar. Friedrich tepeye tırmanarak onlara saldırdı. Bununla birlikte, ona göre, düşmanın doğrudan bir saldırıyı reddetmesi yalnızca taktikleri kolaylaştırdı. Ancak diğer Alman savaşçılar savaşa girdi.
  Friedrich, He-362'nin genellikle önünde olduğunu sıkıntıyla fark etti. Ama sorun değil, birkaç kilometrelik uzun bir mesafeden, zaten kimse nasıl kesileceğini bilmiyor.
  Ve "Semenderler" -3, tıpkı çocukların kağıt uçakları gibi zıplar, köpekbalığı gibi dalgaların üzerinde zıplar ve kendileri ...
  Friedrich, bu arabanın nasıl düşürüldüğünü düşünmeye vakti olmadan kurbanını, komuta uçağını seçti. Oğlan ahlakı ortaya çıkardı:
  - Sporun aksine bir savaşta kaybedebilirsin, bir kere, oyunun aksine bir savaşta sonsuza kadar kazanırsın! Bununla birlikte, tahtadaki taşlar yalnızca kaybedenden uçar, kazanan tahtaya koyar, hatta daha önce savaş birimlerini düşürdü!
  Ancak mücadele sahada hissedildi. Örneğin, Wittmann zaten oldukça sert bir tank ası, "Tiger" üzerinde savaştı. Tank kolayca dönmesine rağmen, topçu ile birlikte oldukça sık ıskaladı. Nişancı Schleich, yüzündeki teri silmek için zar zor zaman buldu. Bu çelik canavarın alnına birkaç kez darbe vuruldu ama şu ana kadar sekmeyi başardı. Wittmann avaz avaz bağırdı:
  - Yaklaşsınlar, gergin olmayın lütfen...
  Yakın zamanda Sovyetler Birliği Kahramanı olan 31. tugayın genelkurmay başkan yardımcısı olan savaşa katılan Grigory Penezhko'nun izlenimleri, bu korkunç koşullardaki bir kişinin durumu hakkında da konuştu. ... Zihinsel görüntülerden önce, ağır resimler vardı ... Öyle bir gümbürtü vardı ki, zarlar sıkıştı, kulaklardan kan aktı. Motorların sürekli kükremesi, metalin tıngırtısı, kükreme, mermilerin patlaması, yırtık demirin vahşi çıngırakları ... Yakın mesafeden atışlardan taretler döndü, bükülmüş silahlar, zırh patlaması, tanklar patladı.
  Geçilmez ağır "Patton" -3, Sovyet T-34-85'i neredeyse yakın mesafeden almaya çalıştı. Kalkanlı zırhı şişkin bir halde hırladı. "Cadılar" -4 kaydı ve manevrayı kendileri uygulamaya çalıştı. Sanki birbirini öldürmek üzere olan eski şövalyelerden oluşan bir süvari ordusu gibiydi. Genellikle her iki tank da yakın mesafeden ateş etti ve birbirini havaya uçurdu.
  Atışlardan gaz tanklarına, tanklar anında alevlendi. Kapaklar açıldı ve tank mürettebatı dışarı çıkmaya çalıştı. Grigory, zırhının üzerinde asılı duran yarı yanmış genç bir teğmen gördü. Yaralı, ambardan çıkamadı. Ve böylece öldü. Etrafta ona yardım edecek kimse yoktu. Askerler zaman duygularını yitirdiler, tankın sıkışık kokpitinde ne susuzluk, ne sıcaklık, ne de darbeler hissettiler. Bir düşünce, bir arzu - hayattayken düşmanı yen. Enkaz halindeki araçlarından inen Sovyet tankerleri, düşman mürettebatını sahada aradı, ekipmansız kaldı ve onları tabancalarla dövdü, el ele yakaladı.
  Bir tür çılgınlık içinde, harap olmuş Alman "Tiger" -5'in zırhına tırmanan ve Nazileri "dumanlamak" için makineli tüfekle ambar kapağına vuran kaptanın gerçeküstücülük tarzında bir görüntüsü. Orası. Tank şirketi Chertorizhsky'nin komutanı ne kadar cesurca davrandı. Mermi kasırgasıyla düşman "Tiger" -5'in yanına girerek bayıldı, ama kendisi vuruldu. Arabadan atlayan tankerler yangını söndürdü. Ve tekrar savaşa girdiler.
  Helga, son mermiyle Grigory Penezhko'nun tankının çatısını çoktan delmişti. Mermi benzin deposuna çarptı ve her şey alevler içinde kaldı. Alevler Sovyet tankerlerini yakıp kavurdu ve onları kapaklarından atlamaya zorladı. Ama yaralanan Grigory'nin dışarı atlayacak vakti yoktu ... Yeraltı dünyasının ne olduğunu ayni şekilde anlayarak diri diri yandı ...
  Düşman uçağının çoktan akıllandığını ve birleşik bir şekilde uçup gitmeye çalıştığını gören Friedrich, tanklara kendisi saldırdı ... En ağır silahlı İngiliz Challenger tankları savaşa girse de Almanlar gerçekten zor zamanlar geçirdi (The mürettebat da İngiltere'nin oğullarından ve son derece isabetli atış yapıyor!) .
  Friedrich şeytani enerji ve heyecanla dolu, tüm bir tank ordusuyla ve hatta havayla savaşmanız gerekse bile, her şeyi ve herkesi tek başına süpürmeye hazır. Ama geri dönmelisin, yakıt ve mühimmat tükeniyor, bunun için bir uçuş, elli yedi uçağı düşürme ve otuz bir tankı ve altı kundağı motorlu silahı, artı iki zırhlı personel taşıyıcı, üç Katyuşa'yı devirme, dört Andryusha, arkaya gitmeye çalışan arabalar .
  Helga'nın dikkati çekti:
  - Rusların köylerimizdeki kadınlar hakkında bir şarkısı var! Ve sadece savaşan kadınlarımız değil, erkeklerimiz de var, ihtiyacınız olan şey!
  Friedrich kabul etti:
  - Bizim erkeklerimiz, neye ihtiyacınız varsa, ama kadınlar daha iyidir!
  Helga sinsice dedi ki:
  - Kadın gözyaşı dökerek kazanır, erkek ise gözyaşı döktürerek!
  Friedrich dişlerini göstererek şunları söyledi:
  - Keskin olduğumuz için, bugün her şey o kadar da kötü değil!
  Bir sonraki uçuş için tek başına uçmalısın ... Öyleyse, o zaman kalbini kaybetmenin bir anlamı yok ... Hava soğutmalı bir motora sahip Focken-Wulf'ta hava zaten sıcak. Çok sıcak, motor, artı güneş ve soğuması için çok az zaman. Friedrich bile nasıl bu kadar vahşi bir yükle yere düşmediğine şaşırmıştı. Sonuçta, basit ... tüm iç kısımları yiyor ...
  Sovyet tankları tamamen inceltildi ... Bununla birlikte, takviyeler yine Almanlara geldi ve neredeyse tüm saldırı uçakları savaşa atıldı ... Ancak takviyeler Rotmistrov için de uygun ... Aynı tanklar başka bir cepheden.
  Ancak, ayrı savaşçı grupları veya saldırı uçakları olmasına rağmen hava çok daha sakin.
  Friedrich, kanıtlanmış eski taktikleri tekrarlıyor, onu hayal kırıklığına uğratmayacağını zaten biliyor. Ve Almanlar...
  Sovyet tanklarının çoğu zaten imha edildiğinden, yeniden gruplandırma da yapılıyor, o zaman kendinize saldırmayı deneyebilirsiniz ... Wittmann kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Sekiz tank devrildi ... Bir gün için iyi ama böyle bir gün için kötü ...
  Kılavuz düzeltildi:
  - Aslında, on iki ....
  Wittmann sözünü kesti:
  - Ruslar derin bir tanksavar hendeğinden tırmandıklarında tahrip edilmiş dört araba - sayılmaz! Basitti. Evet ve mühimmat doldurulmalı ...
  Ancak Sovyet tankları, özellikle saldırı uçakları onları almaya başladığında yeniden ileri atıldı. Özellikle, kırk dokuzu T-34 tankı ve altı kundağı motorlu top olmak üzere elli beş mermi atan Friedrich. Ve beş buçuk dakikasını aldı ... Savaş bu ... Elbette daha fazlası olabilirdi ... Friedrich, neden aynı anda iki toptan ateş etsin ki? Ve Bir tane yeter ... Bu arada ...
  Helga onu havaalanında karşıladı, tutkuyla öptü ve fısıldadı:
  - İşte şövalyeliğin vücut bulmuş hali - Don Kişot!
  - Ne dedin? Friedrich tersledi.
  Kız hemen iyileşti:
  - Üzgünüm kurt yavrusu... Lancelot demek istedim!
  As çocuk tersledi:
  - O zaman başka bir mesele! Ne de olsa, Don Kişot bir şövalye parodisi. Aptal şövalyelik ve çıkar gözetmeyen asalet bir bakıma alay ediliyor!
  Helga kabul etti.
  - Genel olarak anlıyorum! Ancak...
  Friedrich kızın sözünü kesti:
  - Canlı uçaklarda!
  Sovyet tank mürettebatı ve pilotları, son derece başarısız bir savaşın gidişatını değiştirmek için son bir girişimde bulunmuş gibi görünüyor. General Gota, Rusların taktiklerini zaten derinlemesine incelemiş deneyimli bir komutan olarak saldırmak için acelesi yoktu ve hatta ateş gücündeki avantajı yüzde yüz kullanmak için hafifçe geriye yaslandı. Ve tabii ki rezervasyon. Bu, kısa boylu adamın önünde geri çekilen, ikinci numara olarak çalışan ancak cılız pinççinin mesafeyi kapatmasına ve avantaj elde etmesine izin vermeyen uzun boylu bir boksörün taktiğidir. Rotmistrov'un başka seçeneği yok! Ya saldırın ya da ölün! İkincisi daha iyidir, ancak her ikisi de birlikte olabilir!
  Eh, Friedrich de uçaklarla savaşmak zorunda ... Bu aynı zamanda bir savaş ve düşman cesur ...
  Ama önce, terminatör çocuk saldıran on beş T-34-85 tankını vurdu. Tek bir patlamada çok ruhani ...
  Helga haykırdı:
  Sen havanın imparatorusun! Üçüncü Reich böyle ünlü olacak!
  Friedrich ona cevap verdi:
  - Ve o zaten ünlü! Ve övmek zorunda değilsin!
  Helga bağırdı:
  - Ve onu daha da yüceltiyorsun!
  - Deneyecek! Friedrich homurdandı.
  Tekrar aşırı savaş transına girdi. Çocuğun kafasında garip düşünceler dönüyordu. Örneğin, Üçüncü Reich'ın zaferinden sonra ona ne olacak? Elbette imparatorun karısının himayesi ona en yüksek konumu sağlayacak ve oğlu Büyük İmparatorluğun varisi olacak. Heyecan verici manzaralar! Ve sonunda Ruslar, kanlı Gürcü Stalin'in bile onları alıştıramadığı düzeni ve disiplini öğrendiler.
  Tabii ki, zafer hala çok uzakta olsa da ... Ya da dövüşçüyü alıp Fritz'e çarpabilir. Bunun gibi, birkaç düzine faşist aracı öldürüp bir kahraman olarak SSCB'ye dönmek mi?
  Ama esaretten kaçan savaş kahramanlarının vurulması ona yardımcı olacak mı, ama .... Stalin kimseye güvenmiyor, oğlu olmadığını söyledi, Yakovlev! Bu yüzden artık Friedrich'e geri dönemez ... Hele yaptıklarından sonra ... Ona "Stuka" verildikten hemen sonra SSCB'ye kaçmak mümkün oldu. Oğlan affedilirdi... Eh, belki onu ceza taburlarına gönderdiler ve Nazilerden bazılarını da vurursa... Evet, geri dönme şansı vardı... Ama şimdi, SSCB'de onlar onu bağışlamayacak, çok kanlı oldu....
  Friedrich, neden Sovyetlerin safına geçmediğini düşündü. Tamam, Berlin'in merkezinde olduğu için Hitler Gençliğine katıldı, o zaman hayatta kalmak için başka yolu yoktu. Ama komiserleri neden öldürdü? Sadece kapatabilirsin ... Neden içinde aniden vahşi bir canavar uyandı ... Bir canavar bile değil, çünkü hayvanlar genellikle yemek için ya da açlık hissi yüzünden öldürür. Adam ise öldürmeyi eğlenceye çevirmiş, kaplandan beter olmuş...
  Ona ne oldu ki, cinayet neşe getirmeye başladı ve Üçüncü Reich'te yüceltme arzusu, bir kariyer yapmak tüm özü ele geçirdi? Kim oldu, .. Vatanseverlik ve halkına bağlılık duygusunu neden kaybetti?
  Ancak, bir tane var mı? İşte aynı General Vlasov veya Boris Alekseevich Smyslovsky. Burada da garip bir insan, Çarlık Rusya'sının asil birliklerinin örnek bir temsilcisi gibi görünüyordu. Ve Hitler'in ve diğer faşistlerin tarafına geçmek zorunda kaldı. Rus İmparatorluk Ordusu subayı, yüzbaşı. İç Savaş'tan sonra Polonya'da tutuklandı, ardından Almanya'ya göç etti. Alman ordusunda hizmete girdi. 1928'den 1932'ye kadar Reichswehr'in Askeri Departmanında (Genelkurmay Akademisi) Yüksek Kurslarda okudu. Dünya Savaşı sırasında Rus gönüllü birliklerinin oluşumunda aktif rol aldı. Almanların Rusya'nın restorasyonuna katkıda bulunabileceğine inanıyordu: "Alman ordularının zaferi bizi Moskova'ya götürmeli ve yavaş yavaş gücü elimize almalı. Almanlar, Sovyet Rusya'nın kısmi yenilgisinden sonra bile, uzun bir süre Anglo-Sakson dünyasına karşı savaşmak zorunda kalacak. Zaman bizim lehimize işleyecek ve onlar bize bağlı olmayacak. Bir müttefik olarak önemimiz artacak ve tam bir siyasi hareket özgürlüğüne sahip olacağız."
  Çocuğun kafası internette daha önce okuduklarına takıldı ... Şans eseri gözleri referans kitabının sayfasından geçti - "Nazizmin suç ortakları - ulusun utancı!"
  Doğru, aynı zamanda, ne görüşlerini ne de eylem planını paylaşmadığı için General A. A. Vlasov ile hiçbir zaman işbirliği yapmadı, ancak esas olarak Alman Genelkurmay Başkanlığı'nın talimatı üzerine onunla üç kez şahsen görüştü.
  Friedrich düşüncelerini böldü... Seksen üç Sovyet uçağı düşürüldü ve son mermiler tanklara yerleştirildi ve geri dönmek çoktan mümkün oldu... Peki, o ne piç... Nasıl oldu düşmüş... Kahrolası fahişe! Gözler hemen ıslandı... Pürüzsüz çocuksu yanaklardan aşağı tuzlu yaş damlaları aktı... Ne kadar acı, hatta kendini vur!
  Döndüğünde, yorgun ama neşeli bir Helga'nın görüntüsü hemen moralini yükseltti ve tekrar savaşa koştu ... O bir savaşçı! Yani kazanmak için doğmuştur ve kimin ulusu daha zayıfsa, onunla arkadaş değildir!
  Helga birden fark etti:
  - Ağlıyor musun?
  Friedrich başını salladı.
  - Zaten gözlerim sulanıyor, yorgunluktan! Ne savaş! Altı gündür gözlerimi kapatmadım! Ve ondan önce neredeyse uyumadım!
  Helga teselli etti:
  - Burada kazan kapanacak ve biraz uyuyacağız ... Biraz kaldı. Kazanmak için biraz!
  Focken-Wulfach-4 ile uçuş, düşman uçakları görünmüyor ve tanklardan çok az şey kaldı. Ama orada olanların bile bitirilmesi gerekiyor.
  Helga radyoya fısıldar:
  - Pekala, onları yakalayalım! Yani sekizi bükmek!
  Friedrich kıkırdar.
  - Sekizi bükmek, omuz askılarına altı takmaktan daha iyidir!
  Bir dalıştan arabaya çarpan kız havladı:
  - Hayır, altı olarak hayal edilemezsin. Sende bir kral cinsi var.
  Beşinci Muhafız Ordusu'ndan boynuzlar ve bacaklar vardı. Şimdi Gotha ilerleme emrini verdi, özellikle akşam olduğu için zaman akşam yemeğini çoktan geçmişti ve karanlık yaklaşmaya başladı.
  Savaş alanında bin yüzden fazla harap olmuş ve imha edilmiş Sovyet tankı ve bir tür hasar almış yaklaşık üç yüz Alman tankı vardı. Bunlardan yaklaşık altmış beş araba hiçbir şekilde restorasyona tabi tutulmadı.
  Ve kız arkadaşını bir karyolada uyumaya bırakan Friedrich hala uçuyordu. Bu sefer topçuları bastırmak için yönlendirildi. Rotmistov'un çaresiz yürüyüşü, kuvvetlerin bir kısmını, Meinshein ordularını yönlendirdi ve onlar, günde ve akşam on iki kilometreden fazla ilerlemediler. Gece oldu ama fırtına askerleri hâlâ çalışıyordu. Sadece pilotları değiştirdiler.
  Friedrich bir kez daha U-2 gece bombardıman uçaklarıyla karşılaştı. Arabalar neredeyse yere yakın uçtu - alçak uçuş. Böyle bir kılık değiştirip sıyrılma şansları olabilirdi ama bu durumda genç terminatörün şeytani içgüdüsü işe yaradı.
  Ayrıca Friedrich birdenbire gözyaşlarından çok utandı ve öfkelendi ... Çocuğun bakışı bile değişti. Ve başka bir şarkının tamamen farklı sözleri kafamdan geçti;
  Öfke ateşli bir dalgayla tüm vücuda yayılır,
  Böyle bir şeyi ve şu an başıma gelenleri anlamak mümkün değil!
  Burada yeraltı dünyası ruhtaki tüm karanlığı açtı,
  Saraylar istiyorum - bir kulübede bir sevgilim ve cennetim olması benim için yeterli değil!
  
  Ve bunların nasıl olduğunu Tanrı bile bilmiyor,
  Hain bir piç oldum, ama şimdiye kadar öldüm!
  Bu vahiy nereden, kim doğurdu,
  Bir kasede ilham alıyorum - güçlü güçler!
  
  Şeytan bizi bir ağa sürükledi, bizi bir kısır döngüye attı.
  Öyle oldu, ağa takıldım!
  Ama ağı kıracağım ve Tanrı'yı kalbimle kabul edeceğim.
  Sadece göksel ayı lanetlemeyin!
  Ve bunlar kesin olarak bildiğim silah arkadaşları!
  
  Oh bana bir şans ver kutsal Tanrım
  Doğam, sen ihanet ve alçaklıksın!
  Et istedim, sadece et dışında,
  Ve bilgeliğin uykuya daldığı uçurumda sona erdi!
  
  Faşist dedi ki: bize hizmet ediyorsun -
  Arazi, para, tapu tanıma alacaksınız!
  Ama ruhundan vazgeç
  Ve bu dünyadaki en kötü ceza!
  
  Ama ben bir zayıfım, darmadağın oldum,
  Ve kendi içindeki diriyi, şerefi, vicdanı yok etti!
  Öyle olsun, zor gerçek
  Ne de olsa bu bir roman değil, sadece bir hikaye!
  
  Ne yapmalıyım, çok geri;
  Artık kalmadı ve şimdi en azından boyun ilmikte!
  Ama iblis dedi ki, dağınıklığı bitir,
  Böyle bir korkaklık, inan bize, kabul etmiyorum!
  Friedrich bu "vokal" i "kulaklarını" yere vurarak bitirdi ve sonra kendini aşırı derecede yorgun hissetti ... Ve çoktan çiçek açan şey, yani 11 Temmuz'da yeni bir gün geldi. Ve yedi gündür ayakta...
  Yere indikten sonra, çocuk zar zor ranzaya koşmayı başardı ve hemen yere düştü;
  Rüya çok gergin çıktı ... Friedrich rüyasında öğrenci olduğunu ve bir ders dinlediğini gördü. Üstelik devasa büyümenin öğretmeni onu öyle bir coşku ve şevkle anlatıyor ki, istemeden dinliyorsunuz. Orada, Rusya'nın uzun süredir devam eden tarihi bir düşmanı olan ABD'den bahsediyoruz. Görünüşe göre anavatanında nihayet değerli bir misilleme silahı bulmuşlar;
  - Diğer dünyalara giden yolu kırma arzumuza karşı mücadelede Pentagon Ordusu'nun en iyi saldırı gücünü konuşlandırdığının farkında olmalısınız. NATO ordusuna, dünyayı ele geçirmeyeceğimi, tüm insanlığın yararına barışçıl araştırmalar yürüttüğümü belirttiğim bir telgraf gönderdim. Mesajımı almadılar, herkesi şüpheli ve bencil değerler ölçeğine göre ölçüyorlar. Bu megaloman piçler, tüm insanlığı kontrol edebileceklerini sanıyorlar. Yakalama ve yok etme konusunda manik bir tutkuları varsa, diğer dünyaların diğer temsilcilerinin de aynı hayvani tutkuya sahip olması gerektiğini düşünüyorlar.
  Konuşmacı durakladı ve cömert bir alkış dalgasını dinledi. Volka da, arkasındaki yetkilileri tanımaktan hoşlanmasa da onu şiddetle alkışladı. Peki, kudretli dev devam etti:
  - Ben bir canavar ya da yırtıcı değilim, ama kendimi savunabilirim ve buna niyetliyim, medeniyetimin iyiliği benim mücadeleme bağlıdır ve eğer düşmanlarım ve medeniyetimin düşmanları saldırmaya niyetliyse, o zaman ben de savunma niyetindeyim kendim. Benimle özgürlük arasında duranları yok edeceğim. Kendilerini insanların yargı yetkisinin ötesinde en yüksek millet olarak görerek insanlığı adeta köleleştirenler intikam alacaklardır. Zaten bir grup oligarkın her birine bir kuruş verdim, onlara itaatkar bir koyun gibi baltanın altına girmeyen ve savaşabilen bir insan örneği göstereceğim. Hepimiz birleşmeliyiz çünkü bu bizim ortak amacımız çünkü yakında Dünya'da nefes alacak hiçbir şey kalmayacak. Şimdi iş için. Amerikan ve NATO filolarını yenmek için büyük, sınırsız enerji rezervlerine, temelde yeni bir silaha ihtiyacımız var ve buna sahibiz. Çoğunuz için, hatta en iyileriniz için bile, hidrojen bombası nihai nokta gibi görünüyor. Birçoğunuz, hatta en iyileriniz bile, pratikte uygulanması zor olabilen yok etme dışında, enerji elde etmenin daha güçlü bir yolu olmadığını varsayar. Hepiniz termonükleer reaksiyonlara, hidrojen atomlarının füzyonuna ve helyum oluşumuna aşinasınız. Demire kadar diğer elementler. Nükleer füzyon, milyarlarca yıldır yıldızlara ışık veriyor. Ve çoğunuz için, temelde yeni sentez reaksiyonlarının gerçekleştirilebilmesi inanılmaz görünüyor: pratikte doğada yoklar. Birçoğunuz , reaksiyon doğada yoksa prensipte var olamayacağına dair basmakalıp düşüncelerle dolusunuz . Ne kadar saçma bir yanılsama, süper uygarlık bilimi, doğada var olmayan ölçekte devasa enerji kütleleri ve reaksiyonlar elde etmenin bir yolunu sunuyor. Kuarkların varlığını zaten biliyorsunuz: temel parçacıkları oluşturan mini parçacıklar. Biliminiz bile yüzlerce temel parçacığı keşfetti. Biliminizin de kaydettiği bunlara ek olarak, birçoğu size garip ve hatta gereksiz görünen çeşitli türlerde parçacıklar vardır. Alışıldık mantıkla açıklaması zor olan kuarkların çeşitliliğinden etkileniyorsunuz. Daha yakın bir zamanda bilim adamlarınız, kuarkları oluşturan parçacıklar olan preon adı verilen parçacıkları keşfettiler ve siz onları doğru dürüst inceleyemediniz. Eh, henüz çekirdekten sadece preonları değil, kuarkları bile çıkarmayı başaramadınız. Peki, füzyonları veya parçalanmaları nedeniyle ne tür bir enerji elde edilebilir: termonükleer bir reaksiyonla karşılaştırıldığında bile ölçülemez. Modern, oldukça düşük seviyeli karasal bilimde bile, parçacık ne kadar küçükse o kadar fazla enerji çıkardığını gösteren teorik hesaplamalar vardır. Bu, böyle bir enerjide ustalaşmak mümkün olsaydı, neredeyse sınırsız bir enerji kaynağı kaynağı elde etmenin mümkün olacağını gösteriyor. Bununla birlikte, tek bir dünya bilim adamı, yalnızca mikro parçacıkların füzyon reaksiyonunu yeniden yaratmakla kalmayıp, çekirdekten serbest bir kuark çıkarmayı bile başaramadı.
  Serbest, bağlı olmayan bir kuark elde etmek bile henüz bir başarı değil. Ultralight parçacıkları kırarak veya birleştirerek reaksiyonun sadece tekrarlanması değil, doğada sabitlenmesi bile hala mümkün değildir. Bunun nedeni şudur: termonükleer reaksiyonun o kadar zor olmasının nedeni budur ki, mecazi olarak çok kısa kolları olan bir kahraman bile denir. Bir termonükleer reaksiyona neden olmak için atom bombasının enerjisine ihtiyaç vardır; atom bombasının patlaması için geleneksel patlayıcılara ihtiyaç vardır. Bir kuark füzyon reaksiyonuna neden olmak için, bir termonükleer yükün patlaması reaksiyonu yeterli değildir, gücü reaksiyon için yeterli değildir, bu nedenle doğada süper ağır kuarklar bulunmaz. Atomik füzyon içindeki reaksiyonları ayıran ve sınıflandıran bir ara adım yoktur. Termonükleer füzyonda, salınan enerji açısından artmaya devam eden birbiri ardına aşamalar vardır. Termonükleer bir patlamadan çok daha fazla enerji açığa çıkaran ve son derece nadir görülen bir reaksiyon: yok olma reaksiyonu. Madde ve antimaddenin temasından gelir. Doğada nadirdir, son derece nadirdir çünkü gerçek dünyada neredeyse hiç antimadde yoktur. Yok olma reaksiyonu doğada nadirdir, elementlerin füzyon reaksiyonu ile termonükleer reaksiyon arasında bir ara adım yoktur. Sorunun özü, antimaddenin kendisinin basit maddeden yapılmamasıdır. Görünür sistemimizde onu gözlemleyemeyiz. Ama uzayda hareket edip kendinizi evrenlerin kesiştiği noktada, dünya ile anti-dünyanın sınırında bulsaydınız, o zaman büyük ölçekte yok oluş sürecinin nasıl ilerlediğini görürdünüz. Sorunun özü, yeterli miktarda antimadde, yani gerçek dünyada var olamayacak madde elde etmekti. Sürekli olarak gerçek sıradan madde ile temasa geçecek, tıpkı ayrı ayrı zararsız iki kimyasal elementin temasa geçtiklerinde patlaması gibi, yok olması veya patlaması gerekecekti. Pozitronlar, antinötronlar, antielektronlar ile temas halindeki protonlar, nötronlar, elektronlar, farklı yönlerde koşan fotonlara ve diğer parçacıklara dönüşürdü. Genişleme hızları muazzamdır ve ışık hızını aşar. Evet, büyük ölçekli imha sırasında, parçacıklar birbirinden uzaklaşarak süper ışık hızına geçerler. Parçacıkları hızlandırıcılar üzerinde hızlandırarak anti maddeyi basit bir şekilde elde etmek zordur. Bu şekilde elde edilen sonuç asla maliyetleri haklı çıkarmaz. Bununla birlikte, deneysel olarak katı bir ölçekte antimadde elde etmenin etkili bir yolu bulundu. Özü, maddenin yanı sıra antimadde elde etme olasılığının yaklaşık olarak aynı olması gerçeğinde yatmaktadır, bu da antimadde ile sıradan madde arasındaki farkın büyük olmadığı ve maddenin polaritesini değiştirmek için fazla enerji gerekmediği anlamına gelir. Bu, özel bir alanın çok güçlü olmayan radyasyonu ve özel nitelikte bir dalga kullanılarak yapılabilir. Kuarklara, preonlara ek olarak kreonlar, rezonanslar, forkonlar, ryumonlar, chorodonlar, romonlar vs. vardır. Özel bir telepatik seviyedeki radyasyon, maddenin yapısını kreon-rezonans seviyesinde değiştirir, sadece biraz değiştirir, maddenin yapısını değiştirir. mikropartiküllerin düzenlenmesi. Özel dalgaların keşfi bilimde ve toplumda devrim yarattı. Ancak kimin radyasyonu, hangi seviye maddenin türünü değiştirebilir, onu niteliksel olarak yeni bir düzeye aktarabilir, maddenin özelliklerini değiştirebilir. İnsan yetenekleri, olağanüstü yetenekleri üzerine yapılan çalışmalarda yeni bir radyasyon türü keşfedildi. Biz Hitlernator'lar, diğer uluslardan ve insanlardan önce ekstra yeteneklerde ustalaştık. Yeni telepatik radyasyon, kendi içinde farklı bir sistemi ve farklı bir radyasyon aralığını gösteren kurşun ve hatta daha yoğun katı süper malzemelere nüfuz etti. Sizin bilim ve medeniyet seviyenizde bile ışık hızını aşan radyasyonlar var ve yaratılmış. Radyoaktif radyasyonlardan Alpha, Beta, Gama zaten Beta ışınları ışık hızından biraz daha hızlı hareket eder ve Gamma-AS radyasyonu ile ışık hızının neredeyse bir buçuk katıdır. Dünya gezegeninde, ışık hızını iki kez aşan Klekon ve Der dalgalarının radyasyonunu deneysel olarak keşfettiler. Doğru, mikro dozlarda üretilirken, olasılıkların farkında bile değiller. Radyasyonun hızı ile maddeye nüfuz etme yeteneği arasında daha fazlasını söyleyeceğim, doğrudan bir bağlantı var. Dalga aralığı ne kadar kısa olursa, nüfuz etme gücü o kadar yüksek, radyasyonun hızı o kadar yüksek olur. Gama ışınları ancak kurşunun bir santimetresini geçtikten sonra yarı yarıya zayıflatılır. Klecon ve Der radyasyonları için nüfuz etme gücü daha da yüksektir. Aura, ışınlanma, telekinezi, telepati, siberkinezi, tormokinezi, plazmokinezi olsun, ekstra menzilli radyasyon en yüksek hıza ve tüm nüfuz etme aralığına sahiptir. Yani, dünyaları kontrol etmenin, benzeri görülmemiş enerji biçimlerine hakim olmanın anahtarı sözde ruhsal üstyapıdadır. En yeni enerji formları, makro kozmosta kök salabilen ve gerçekleştirilebilen mikro dünyanın ölçümleri olan en yeni ölçüm biçimlerinin yolunu açar, ölçümleri mikro temel parçacıklar arasındaki ölçümleri gerçek dünyaya aktarır, sözde yuvarlanma boşluk. Yeni bir enerji türü, yeni bir silah verecek, Z-56 ışınları yayacak ve saldırganın donanmasını toz haline getirecek. Artık yeni enerjinin özünü daha ayrıntılı olarak açıklayabilir ve nasıl ortaya çıktığını ve birleşmenin etkisini ayrıntılı olarak açıklayabilirdim, ancak bize zaten bir ültimatom verildi. Bu goriller bizi korkutmayı düşünüyorlar, ama biz teslim olsak bile, adayı sürme ve bombalar ve ağır silahlarla yaylım ateşi ile yıkma cazibesine karşı koyamazlar. Askeri harekat yoksa, Yankiler neden böyle bir donanma topladılar, tüm dünyaya örnek olacak bir gözdağı eylemine ihtiyaçları var. Hayatlarınız bana bağlı. Saldırgana hayatı boyunca unutmayacağı bir ders vereceğim ve hayatta kalan ölüleri kıskanacak!
  Bu cümle üzerine Friedrich'in rüyası yarıda kesildi. Gözlerini çılgınca açtı. Helga onun önünde durdu ve elinde çiçek demetleri tuttu ve çıplak, kız gibi bir bacağın parmaklarında, çocuğun çıplak, pembe topuğunu sevgiyle gıdıkladığı bir gül vardı.
  - Pekala, biraz uyu. Akşam yemeği zamanı!
  Friedrich ayağa fırladı ve hemen midesini emdi ... Ama evet, bir haftadır neredeyse hiçbir şey yememişti. Sadece suyla seyreltilmiş müstahkem çikolata içti. Çocuk güneşe baktı ve şaşırdı:
  - Garip, yaklaşık beş saat harcadım ama çok daha az görünüyor. Yeni silahlarla ilgili en ilginç dersi dinleyecek zamanım bile olmadı!
  Helga kıkırdadı.
  - Yeni silah hakkında mı? Evet, büyük savaşçılar dövüştüğünde, en eski teknik herkesin kazanmasını sağlar. Ama önce biraz balık çorbası iç. Hayranlarınız olan birkaç kız, sizin için özel olarak kaynaklandı. Yiyin ve yeni güçler gelecek.
  Friedrich, kendisine Dünya gezegenindeki en lezzetli yemek gibi görünen balık çorbasını zevkle aldı. Oğlan melon şapkayı boşalttı ve midesinde bir ağırlık hissetti. Ancak buna rağmen neşeyle ayağa fırladı ve arabaya koştu.
  - Helga, yine savaşacağız!
  Kız şakacı bir şekilde cevap verdi:
  - Ve nasıl!
  Ve şimdi güvenilir at Me-362, ayrılmaz uydu Fokken-Wulf-4 ile birlikte, yine pervanelerle atmosfere eziyet ediyor. Ve bu savaşta olduğu gibi savaşta da. Friedrich, Helga'ya sordu:
  Dövüşmek dışında en sevdiğiniz eğlence nedir?
  Kız hafifçe kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Söylemesi bile zor! Bilsen de. Ağaç oymacılığıyla uğraşıyordum. Öyle güzel desenler çıktı ki... Bir de harika hikayeler yazmaya çalıştım. Ancak bir iki tane yazdığımda herkes bana gülmeye başladı. Ve o kadar utandım ki onları bestelemeyi bıraktım. Sana gülmelerinin ne kadar tatsız olduğunu biliyor musun?
  Friedrich kabul etti:
  - Evet anladım! Şimdi şöhretin zirvesindeyim! Ama ölür ölmez neredeyse...
  Helga sözünü kesti:
  - HAYIR! İnan bana, unutmayacaklar! Sanırım adın hava ordusunda veya fethedilen bazı doğu şehirlerinde anılacak. Ya da belki Berlin'de bir sokak!
  Friedrich güldü.
  - Evet, beni teselli ettin!
  Helga oldukça ciddi bir şekilde ekledi:
  - Belki havacılıkta bir sipariş bile senin portrenle onaylanır. Birincisi, çok tatlı bir yüzünüz var ve ikincisi, zaten yirmi bin beş yüzden fazla düşman uçağı olan sonucunuz, hiç kimse tarafından geçilemez!
  Friedrich de oldukça ciddi bir şekilde itiraz etti:
  - Hayır, SSCB ile savaş çok uzun sürerse veya hala dünün müttefikleriyle uğraşmak zorunda kalırlarsa geçebilirler. Yani her şey mümkün... Ama prensipte bin uçağa ulaşmak mümkün! Ne yapabilirim ve bu!
  Konuşma kesintiye uğradı, küçük bir düşman savaşçısı filosu önden uçtu ve sonra silahları ciddiye almak zorunda kaldılar.
  Nazi ordusunun aşırı yorgunluğuna ve bitkinliğine rağmen , Krasnogvardeisky'deki zafer, Fritz'e ve çok kabileli sürüye yeni başarılar için ilham verdi.
  Naziler Moskova'ya saldırmaya cesaret edemediler ve doğuda bulunan Pavlovsky Posad şehrine saldırdılar ve komşu bölgeleri güçlendirdiler.
  Sovyet askerleri, aksi takdirde cesurca savaşılamazdı, ancak Alman takozları arasındaki koridor akşama kadar o kadar daralmıştı ki çoktan vuruluyordu.
  Friedrich ve Helga, karşı saldırıya geçip boşluğu doldurmaya çalışan tanklarla tekrar mücadele etmek zorunda kaldı. Ve sonra kendilerini mükemmel bir şekilde gösterdiler. Genç adam tanklarda beş yüzü geçmeyi başardı! Ve bu genellikle ultra sınıfın bir başarısıdır!
  Friedrich, çok havalı olduğu için gerçekten sevindi! Onun tüm zamanların ve insanların en iyi savaşçısı olması, bir sınıf sınıfı anlamına gelir! Ve herkesten daha uzun ve havalı olmak nasıl bir duygu! Friedrich Kurttur, yani kurt demektir!
  Zaten karanlıktı ve savaş hala sona ermedi. Ünlü Rommel ordularının parçalandığı kuzeyden ve Mainstein Geçidi'nin Pavlovsky Posad şehrini çevrelediği güneyden Alman sütunları. Zaten gece yarısı Gotha'nın tankları ve her şeyden önce birkaç Ferdinand-4 bu köyün dış mahallelerine girdi ... Ama durmak zorunda kaldılar. Sonra Gota, en inatçı savunmaları atlama emrini verdi. Pavlovsky Posad'ın doğusundaki sabah saat ikide, yine SSCB'den olan ikinci SS kolordu ve birinci tank kolordusu birbirleriyle buluşmak için dışarı çıktı. Böylece 12 Ekim 1947 gecesi, Moskova askeri grubunun çevresinde bir abluka çemberi kapandı!
  . BÖLÜM #19
  13 Ekim 1947 sabahı Friedrich, her zamanki gibi özverili ve ustaca savaştı. Sadık uçan atının yüksekliği yırtılmıştı ve motor, çocuğun onu birden çok kez zorlamasına rağmen hatasız çalıştı ...
  Sovyet birliklerinin direnişi gözle görülür şekilde zayıfladı ... Naziler, zaptedilemez bir kaleye dönüştürülen ancak doğuya doğru ilerleyen Moskova'ya saldırmaya henüz cesaret edemediler. Pavlovsky Posad'da savaşlar hala tüm hızıyla devam ediyordu, faşist komutanlar oldukça makul bir şekilde şehirde tank kullanmayı reddettiler ve Rumenleri, İtalyanları, Arapları, Hintlileri ve diğer yabancı birimleri fırtınaya bıraktılar.
  Friedrich iki veya üç küçük hava çatışmasına katıldı ve zorlanmadan yaklaşık bir düzine uçağı kesti. Diğer hedefler yerdi: toplar, obüsler, havan topları, Katyuşalar ve şanslıysanız tanklar.
  Öte yandan, ikincisi sık sık meydana gelmiyordu. Görünüşe göre tavsiye boşa çıktı. Öğlene doğru, Ekim eşleşmesi dayanılmaz hale geldiğinde, kısa bir durgunluk oldu ve Frederick veya resmi adıyla Büyük Frederick Bismarck, Smolensk'e çağrıldı.
  Genç sonlandırıcı as, çok memnun ve neşeli görünüyordu. Friedrich ihanetinden çok acı çekmesine ve utanmasına rağmen, faşist ödüller alma ihtimali çocuğu memnun etti.
  Helga onunla birlikte çağrıldı. Kız da heyecanlıydı ve inci dişleri büyüleyici bir panter gülümsemesiyle parlıyordu. dedi ki:
  - Görüyorsun, kurt çocuk, Rusları yendik!
  Friedrich bu durumda iyimserliği paylaşmadı:
  - Şimdiye kadar, bu sadece bir ara başarı ve mücadele ... Savaşlar ve savaşlar sadece ivme kazanıyor. Ama başlangıç ve aslında başarılı bir şekilde ...
  Ödül için CPSU'nun bölgesel komitesinin binası seçildi. Devasa otoparkta çoğu Amerikan yapımı birçok lüks araba vardı.
  Nitekim toplantı salonunda ABD Ordusu, Britanya İmparatorluğu ve Kanada Hakimiyetinden kukla generaller hazır bulundu. İngiliz prenslerinden biri bile vardı... Ve tabii ki Hermann Goering'in kendisi ve Adolf Hitler... Sadece bu Friedrich'i şaşırttı, Margaret yanında değildi. Garip, belki sadece hamile olmak, bu olağanüstü, eşsiz kadın kendisininkini ve astan aldığı çocuğu tehlikeye atmak istemiyor ... Sonuçta, savaş hiç de şaka değil!
  Ya da belki Hitler'in yeni gözdesi ile kocasıyla iletişim kurmak istemiyor? Burada genel olarak her şey mümkün ve Afrodit gibi güzel, Hera gibi sinsi bir kadının aklından geçenleri okumak neredeyse imkansız...
  Ancak Friedrich bundan bile memnun. Führer'in huzurunda, istemsiz bir hareketle veya düşüncesiz bir sözle, kendisini ve onu duygularına ihanet etme riskine maruz bırakmak yeterli değildi. Ne de olsa boynuzlu kocalar, özellikle yarı dünyanın hükümdarının şahsında çok tehlikelidir. O, Üçüncü Reich'ın bir numaralı askeri gibi sert bir adam için bile!
  Ödül için gelenlerin çoğu pilotlardı - Goering'in kendisi bir astı, General Dua teorisinin ateşli bir hayranıydı - havacılık, savaş tanrısı, elbette, öncelikle hava kuvvetleri tahsis edildi. Ancak aralarında ünlü Wittmann'ın da bulunduğu tankerler de vardı. Ve ödül töreni şövalye haçlarıyla başladı.
  Helga çağrıldığında, kız tam anlamıyla bir at gibi zıplayarak topuklarına vurdu. Ona bir şövalye haçı ve bir savaşçının özel bir rozeti verildi, tanklar ... Bunun üzerine, Führer Adolf, kıza, savaş sonucunda kendini öne çıkaran en iyi kadın olarak elmaslı nominal bir kılıç verdi. Moskova savaşı.
  Wittmann meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla bir haç aldı, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Haçı Yıldızı da "bebek" Huffman'a verildi. Değişmez kovboy gömleği içindeki Amerikan ası da bir ödül aldı.
  Sonuncusu Friedrich'e verildi ... Oldukça mantıklıydı çünkü o en iyinin en iyisiydi. Yüksek ödül, Şövalyenin Demir Haç Büyük Yıldızı ve meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslar, Nazi marşının tehditkar seslerine takdim edildi. Ayrıca dört yüz beş yüz uçak ve dört yüz beş yüz tank için dört rozet verildi. Bu rozetler de altındandı ve hatta beş yüz küçücük pırlantalıydı.
  Hitler uzun süre Friedrich'in elini sıktı ve coşkuyla bir şeyler söyledi ... Çocuk ünlü haçı gözleriyle yuttu. Elmaslar, platin meşe yaprakları ve kılıç kabzalarını süsledi. Hafızamda, sıradan şövalyelerin bile elmaslarla kesiştiği bir rakam parladı, tüm savaş boyunca bu türden yalnızca yirmi yedi emir verildi. Eh, bu noktada daha da az ... Daha yüksek bir ödül derecesi olan, gümüş yaprakların altın yapraklarla değiştirildiği Şövalye Haçı henüz kurulmadı.
  Ancak ödüller bununla da kalmadı. Hitler, Friedrich'e kişiselleştirilmiş silahlar ve bir milyon beş yüz bin mark (en yeni on beş Panterin maliyeti) ikramiye ile Hava Kuvvetleri ve SS Muhafızlarının Tümgeneral Mareşal rütbesi verildiğini duyurdu.
  Nominal silah, Helga'ya bağışlanan, Şam çeliğinden yapılmış, kabzası elmas ve zümrütlerle güzelce süslenmiş kılıçla aynıydı.
  Friedrich, günaha karşı koyamadı ve birkaç kez Sultan'a layık bir silah salladı. Sap rahattı ve kılıç mükemmel bir dengeye sahipti ve güçlü bir çocuksu el için hafif görünüyordu.
  Ardından tarihe şu meşhur sözün yazarı olarak geçen Amerikalı General Mankurt konuştu: ülkem yanılıyor ama burası benim ülkem!
  Ayrıca bu komutan, savaş esirleri de dahil olmak üzere korkunç zulmüyle ünlendi.
  Mankurt sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Rus barbarlar, sonsuz bir karmaşanın hüküm sürdüğü devasa bir kışla yaratarak çok fazla toprak ele geçirdiler. Terör rejimleri daha ne kadar insanlığın altıda birine eziyet edecek? Rusya halkları kurtuluşu ve özgür Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri ordusunun topraklarına gelişini bekliyor. Ve bu nedenle Amerika, SSCB'yi yenmek için her türlü çabayı gösterecektir. Dünyanın her yerinden ekipman ve gönüllü akışımız yoğunlaşacak ve artacak! (fırtınalı alkış). Dünyanın bütün ülkeleri Bolşevik bulaşmasına karşı birleşti. Rab Tanrı ve göksel ordu bizimle. Zafer için ileri!
  Bir İngiliz onu takip etti ve bundan sonra Führer, topun başladığını duyurarak törenin resmi bölümünü yarıda kesti. Hemen, birkaç ünlü kahraman yapmaya hazır birçok kız ve kadın ortaya çıktı.
  Friedrich, ortak olarak Helga'yı seçmek istedi, ancak beklenmedik bir şekilde reddetti - geleneğin ortaklarla veya askeri silah ortaklarıyla dans etmediğini söyledi. Peki, oğlan başka bir bayanı ne seçti, özellikle buradaki tüm kadınlar güzel olduğu için - görünüşe göre özel olarak seçilmişler. Friedrich gülümsedi ve hafifçe dans etti, ama çocuğun düşünceleri başka bir şeyle ilgiliydi.
  Bu yüzden yüksek bir emir aldı ve şimdi büyük bir mareşal ... Kariyeri yükseliyor ve düşen uçak ve harap olan tank sayısı açısından dünyada eşi benzeri yok! Her şey yolunda görünüyor, ama nedense kediler kalplerini kaşıyor ... Ama iyi bilinen figürleri ele alırsak, örneğin, Capetians'ın kraliyet kolundan kanın prensi Robert Artrois. Ne de olsa anavatanı Fransa'ya karşı savaştı ve vatandaşlarının kanı ellerinde olmasına rağmen zerre kadar acı çekmedi.
  Ve yüzbinlerce Rus, Nazilerin yanında savaşıyor. Büyük Dük Kirill Romanov bile doğu seferine ve vatanın Bolşeviklerden kurtarılmasına desteğini resmen açıkladı. Romanovlar, Naziler ve onların arkasındaki Batı ülkeleri içindir.
  Ünlü prensler ve Üçüncü Reich, Stalin'e karşıysa, o zaman Frederick neden acı çeksin? Üstelik atalarının SSCB'de hiç yaşamaması da mümkündür. Peki mantıklı düşünelim... Sonuçta tarihin akışı şimdiden en ciddi şekilde değişti. Artık dünya asla farklı olmayacak, bu yüzden Moskova savaşı Sovyetler tarafından kaybedildi ... Peki bu ne anlama geliyor? Ve ilk olarak, önemli ölçüde değişen bir dünyada, ebeveynlerinin (bu arada, farklı şehirlerde doğmuş) tanışıp bir aile kurma olasılığı keskin bir şekilde düşüyor. Ama aynı zamanda baba ve anne 1947'de doğmadı ... Bu, iki büyükbaba ve iki büyükanne ile tanışma olasılığının daha da az olacağı anlamına geliyor!
  Artı, bir dizi gen açısından her çocuk benzersizdir ve tamamen bireyseldir. Ve bu, gebe kalma anı bir saat, hatta on dakika bile değişirse, artık o olmayacağı anlamına gelir ... Eşsiz bir kişiliğe ve gen grubuna sahip Friedrich değil, tamamen farklı, belki de dışsal olarak bile değil. benzer çocuk.
  Yani, olayların mantığına göre geçmişte bir tetikçinin müdahalesi, zamanın ihlal edilemez yasalarını ihlal eden kişinin ortadan kaybolmasına yol açmalıdır ... Yani, Hitler'in gözdesi haline gelen Friedrich, basitçe ortadan kaybolmalı! Ve o, erkek kardeşi ve belki ebeveynleri ve diğerleri.
  Ama genç as bu talihsiz gezegende hiç olmadığı kadar canlı, güçlü ve sağlıklı olduğuna göre, o zaman belki de bu geçmiş onun dünyası değildir! Belki bu onun evreni bile değil, bir tür paralel evren ve hatta gecikmeli. Yani, ataları Friedrich'i değil, yerli yurttaşlarını değil, terminatör çocuğun soyut geçmişiyle yalnızca genel bir benzerliği olan uzaylı bireyleri öldürür.
  Bu, aslında bir hain olmadığı anlamına gelir - sadece çeşitli bilim kurgu dizilerinden tetikçiler gibi, geçmişte şimdiki zamanın bilgisini kullanan ve hatta inanılmaz bir güçle donatılmış bir kişi. Kaderinde süper güçler varsa, onları kullanmamak günahtır! Pekala, cennetin sağ eli olan kader onu önce Hitler Gençliğine, sonra Üçüncü Reich'a gönderdiğinden, o zaman bir kariyer yapmak için her türlü çabayı göstermeniz gerekir. Bir erkek yaşında, on dört yaşında büyük bir mareşal olmak iyidir , ancak yirmi yaşında tam teşekküllü bir general, hatta bir mareşal daha iyidir. Ve kim bilir, belki Üçüncü Reich ve Amerika nihayet sindirecek ve sonra oğlu dünyanın ilk diktatörü olacak!
  Sonra aniden genç adamın görmeyi en az beklediği kişi belirdi: Eugene Porsche ... Uzun boylu, güzel, güçlü, hatta biraz rustik ve Üçüncü Reich'in en büyük kodamanlarından birinin kızı için şaşırtıcı bir şekilde aristokrat değil.
  Doğru, önceki toplantının aksine, kız elmaslarla çok pahalı olanları giydi, ancak aynı zamanda şeffaftılar ve küçük bacaklar olmasa da zarifliğin cazibesini gizlemediler.
  Yüksek topuklu ayakkabılar yüzünden, zaten uzun olan kız neredeyse bir dev gibi görünüyordu. Friedrich'in kendisi sıradan ve yaşına göre daha da küçük bir gençti, ondan daha kısaydı, yaklaşık yirmi üç, yirmi beş santimetreydi ve topuklu ayakkabılar ve daha fazlasını hesaba katarsak ...
  Friedrich bile utanmıştı, ya bu altı kiloluk kızdan daha fazla büyümezse (ne de olsa babası Porsche'de başarılı olan, ne tür bir anne olduğu ve eteğinin altına kimin tırmandığı bilinmese de bir dev değil) !), her zaman yükselmek için onun üzerinde olacak. Evet, geçen sefer olduğu gibi çıplak ayakla gitmesi daha iyi ...
  Ancak Evgenia genç asa hayranlıkla baktı ve ellerini uzatarak onu dudaklarından öptü:
  - Sen benim şövalyemsin! Işık dünyevi değil!
  Friedrich'in kafası karışmıştı:
  - Evet ben....
  Eugene sözünü kesti:
  - Söze gerek yok! Övgüyü hak ediyorsun. Ve sadece bir pilot olarak değil .... - İş adamının kızı saçını salladı. - Bir düşünün, harika bir mühendis ve tasarımcı yeteneğiniz var. Bunun gibi fikirler önerin... Dahi! Leonardo Davinci'nin üstünde.
  Friedrich araya girdi:
  - İyi evet! Katılıyorum, bu sanatçı tek bir savaş bile kazanmadı. Başyapıtları tüm dünyayı fethetmesine rağmen!
  Dans etmeye başladılar. Evgenia da aynı derecede güzeldi, bir artistik patinajcıydı ama Volka için çok büyük görünüyordu ... Ve parfüm sarhoş edici kokuyordu ... Lüks göğsünün yakasına bakan çocuk, fiziksel olarak güçlü ve gelişmiş bir şey için oldukça doğal bir arzu hissetti. genç. Üstelik Helga meydan okurcasına hiçbir şey fark etmemiş gibi davrandı. Bununla birlikte, genç nesil Almanlara, bir kadının kıskançlık hissetmesinin ve hatta daha fazlasını göstermesinin uygunsuz olduğu ve bir erkeğin, eğer bir savaş kahramanıysa, aldatmaya bile mecbur olduğu öğretildi. Cins geliştirmek için ne! Hitler'in dediği gibi: evli bir kadının başka bir erkekten çocuk doğurması günah değildir, kocasından daha iyi fiziksel özelliklere sahip biri vardır. Ancak Evgenia, çocuğa oldukça ciddi bir şekilde sordu:
  - Tankların ve kundağı motorlu silahların kontrol ilkelerini bu kadar iyi bildiğinizi, bu tür teknik bilgileri icat ettiğinizi nereden öğrendiniz?
  Friedrich, babası bir kodaman, Üçüncü Reich'in en zengin on kişiden biri ve Hitler ile Goering'in favorisi olsa bile, gerçeği ve tanıdık olmayan bir kıza söyleyemedi ve söylemek istemedi. Kaçamak bir şekilde cevap verdi:
  - Burada çocukluktan kalma hobiler rol oynuyor ... Çeşitli bilimsel literatür, icat etme arzusu! Mantıklı bir şey yaratmak için masa başında oturmak gerekli değildir...
  Evgenia başını salladı.
  - Evet, spora da düşkünüm ve aynı zamanda bilimin granitini kemiriyorum, hatta çiğniyorum ... Yine de Bayan Piston bir ofis faresine benziyor mu?
  Kurt dişlerini gösteren Friedrich onayladı:
  - Evet, bir sıçanda ve sadece bir dolapta değil, hiç benzemiyorsun! Büyük olasılıkla, siz bile karşılaştırılabilir ...
  Evgeniya uyardı:
  - Sadece bir inekle kıyaslama! Bu oldukça kötü bir ipucu!
  Friedrich felsefi olarak şunları söyledi:
  - Kim iş için zorbalık yapmazsa keçi mertebesini alır! Yani ... Aptal bir pazarımız var.
  - Çarşı argo mu? Evgenia tahmin etti. - Genel olarak, Almanca konuşma doğru görünüyor, ama bir şekilde ... Çok doğru, tam olarak yerleştirilmiş vurgular, net sözler, konuşma gerilimi ... Ve aksan yok, ancak bu doğrulukta pek yerli olmayan bir şey hissediyorsunuz .. .
  Friedrich endişelenme belirtisi göstermedi:
  - Nu ve bununla bununla mı? Belki de bunun bir Sovyet casusu olduğundan ve Rusların, Üçüncü Reich'in zirvesine sızmak için Amerikalılarınkilerle birlikte yirmi bin ve sayısız uçaklarının yarım binini bağışladığından şüpheleniyorsunuz?
  Evgenia başını salladı.
  - Hayır bence öyle değil! Ruslar için bile çok fazlaydı. Gerçi çok bilinen bir söz vardır: Rusya akılla anlaşılamaz. Ama burada bana başka bir şey gibi geliyor, belki sen, nasıl desek ... SS'nin genetik mühendisliğinin bir ürünü. Bir çeşit müstakbel adam mı? Genetik üzerine bilimsel çalışmalar okudum ve insan doğasının yapay müdahalelerle değiştirilebileceğini, iyileştirilebileceğini veya kötüleştirilebileceğini biliyorum. Ve bir savaşçının insanüstü niteliklerin... Bu doğru...
  Friedrich cevap vermek yerine başını uzun boylu kız arkadaşına doğru eğdi ve onu tutkuyla dolgun dudaklarından öptü. Sonra dedi ki:
  - Kendini güzel sanma. Benden kusurlu çocuklar alacağınızdan korkuyorsanız, öyle olmadığına inanın! Genel olarak, konuşma konusunu değiştirebiliriz.
  Evgenia kabul etti:
  - Değişmek daha iyi! Tanklardan bahsedelim... Özellikle, Guderian başkanlığındaki ana harekat karargahı bir yarışma görevi yayınladı: iki tür tank... 88 milimetrelik El 100 veya daha kısa ama zırh delici topu olan orta boy bir "İmparatorluk Panter" gibi, ve en az 250 milimetre ön eğimli zırh ve en az 300 ön zırhlı 105 mm El100 kalibrelik topa sahip ağır "Royal Tiger" ... Üstelik ilk tankın ağırlığı elli tondan fazla değil ve ikincisi 65'tir.
  Friedrich, sincabın önündeki aslan gibi küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Bunun gibi bir şey gerçek değil mi? Özellikle kıt malzemelerle çok daha kolay hale geldiğinizi ve Müttefik bombardıman uçaklarının Üçüncü Reich topraklarını harap etmediğini düşünürsek!
  Eugenia içini çekerek cevap verdi:
  - Prensip olarak mümkün, ancak zamanımız yoktu ya da daha doğrusu metalde doğru zamanda bir prototip yapmak için zamanımız yok. Bir şekilde bize parlak bilginizi çok geç verdiniz. Ve Hitler, en yeni tankların bu yıl Üçüncü Reich ordularında hizmete girmesini istiyor.
  Genç as şaşırdı:
  - Prototip yapmak neden bu kadar zaman alıyor?
  Kız başını salladı.
  - Biraz değil, özellikle model temelde yeniyse ... Bu bir halk şeyi gibi: sürerseniz, bir vadiye düşersiniz!
  Friedrich şöyle düşündü: Elbette burada sorunlar var ... Örneğin, Sovyet tasarımcıları IS-10 tankının yaratılmasıyla uzun yıllar acı çektiler veya iki yılını T-54 ile oynayarak geçirdiler. Üstelik bu tank savaştan sonra tasarlanmış ve İkinci Dünya Savaşı savaşlarında deneyime sahip. Ek olarak, temelde yeni bir model değildi, sadece T-34'ün daha ileri bir evrimiydi. Burada, örneğin, T-44 tamamen başarılı olamadı ve pratik olarak düşmanlıklarda kullanılmadı ... Bu nedenle, herhangi bir özel mucize beklememelisiniz.
  Almanların bu tür makineler yaratma konusundaki deneyim eksikliği göz önüne alındığında Tiger tankı (tabii ki şasiyi saymazsanız, örneğin, Birinci Dünya Savaşı sırasında zaten yaratılmış 150 tonluk bir Colossal vardı).
  Friedrich şunları kaydetti:
  - Önceden oluşturulmuş "Panther" -5 veya AG temelinde tasarlamak gerekir. Alt takımı, yalnızca 88 mm kalibreli bir top taşımanıza izin vermez, hatta 128 veya 150 obüs ...
  Evgenia kıkırdadı.
  Ama yaptığımız tam olarak bu! Bununla birlikte, Porsche'nin 88 milimetre kalibreli toplara sahip olmasına rağmen zaten kendi "Kraliyet Kaplanı" vardır. Ama belki bir ara model olarak bu iş görür. Ağırlık oldukça büyük olmasına rağmen - 63 ton - 250 milimetre ayırmanın ilk görevi tamamlandı. Öte yandan, zırhın çok geniş bir rasyonel eğim açısına sahip kule, zarif ve aerodinamik... Ara bir rekabeti kazanmak mümkün olabilir, ancak gelecekte sorunlar çıkacaktır. Ancak bilgi birikiminize göre, her yönden aşılmaz, her türlü savunmayı yok eden bir tank yaratmak mümkündür. Gerçekten de, çığır açan bir makine için, ne yazık ki Panther'in çok uzun süre övünemediği iyi bir yan korumaya sahip olmak çok önemlidir.
  Friedrich şunları kaydetti:
  - Belki şimdilik tanklar konusuna değinmeyeceğiz ... Daha doğrusu tartışmayı bitireceğiz. Biz yaşlı profesörleriz ya da genç erkek ve kızlarız.
  Evgenia kabul etti:
  - Haklısın, her zaman olduğu gibi, daha dünyevi bir şeyden konuşalım. Örneğin, İngiliz kraliyet evi hakkında.
  Friedrich yüzünü buruşturdu.
  - Peki, tema! Evet, Kazananlardan zaman gelecek, geriye hiçbir şey kalmayacak. Yoksa Moskova'yı ele geçirdikten sonra tanklarımızın zaten ele geçirilmiş Londra'yı toz haline getiremeyeceğini mi düşünüyorsunuz?
  Evgenia dişlerini parlattı:
  - Elbette yapabilirler!
  Balodan sonra, güçlü alkollü içecekler olmaksızın görkemli yemeklerin yer aldığı asil bir akşam yemeği izledi. Altı dereceden daha güçlü bir şey yok. Öyleyse Friedrich ve Evgenia, bir erkeğe ve bir kıza yakışır şekilde ayrı bir odaya çekildiler.
  Uzun boylu sarışınların mizaç olarak farklı olmadığı genel olarak kabul edilse de, Evgenia bunun tersini birkaç saat boyunca son derece ikna edici bir şekilde kanıtladı. Pekala, Frederick de elbette itibarını kaybetmedi. Böylece sımsıkı sarılarak uykuya daldılar.
  Oğlan, Rus Çarı II. Nicholas'tan mikadoyu, yani imparatoru öldürme emri alan bir Japon ninja olduğunu hayal etti.
  Friedrich, el ve ayak parmaklarıyla en ufak bir çatlağa veya yarığa tutunarak kaba duvarlara tırmanmayı hayal etti. Oğlan, şiddetli bir kavganın başladığı saraya girdi...
  Genç ninja, her zamanki gibi, doğradı, bıçakladı, düşmanların kafalarını uçurdu ... Rüya çok kaotikti, çok fazla kan, kesme ve çok az anlam ifade ediyordu. Artı, çıplak bacaklı, kılıç kullanan, zıplayan kızlar... Kısacası...
  Artık üç veya dört saat uyumayı başardık ... Friedrich, haberci bir kız tarafından uyandırıldı ve şöyle dedi:
  - Savaş tüm hızıyla devam ediyor! Sizin gibi insanlar dışında yeri doldurulamaz insan yoktur, Friedrich Bismarck.
  Oğlan ayağa fırladı ve veda bile etmeden en yakın piste koştu.
  Ve ortaya çıktığı gibi, çağrılması boşuna değildi ... Ordu Generali Rokossovsky, Stalin'den, kuvvetlerin tam olarak toplanmasını beklemeden, Rommel'in ordu grubuna karşı bir grev emri aldı. Bu durumda, hesaplama, Almanların birliklerini Voronej'e saldırmak için konuşlandırmak için henüz zamanları olmadığı gerçeğine dayanıyordu. Böylece, Alman birliklerinin önceki savaşları tarafından tükenmiş, gerilmiş kanat boyunca alçak bir vuruş yapma şansı vardı.
  Friedrich, bir saldırı modifikasyonu değil, yirmi milimetrelik dört top ve iki makineli tüfekle sıradan bir model olan Focken-Wulf'a oturmak zorunda kaldı. Bu nedenle, aşırı acelesi nedeniyle, çocuk kendini tanklarla savaşmak için çok etkili bir şekilde kanıtlamış olan silahsız buldu. Doğru, gövdede hala on bomba vardı ...
  Gökyüzü de sıcaktı, Sovyet saldırı uçakları ve Yaki-9 savaş uçakları vardı. Bununla birlikte, zayıf koruma ve beka kabiliyeti nedeniyle en yeni araçlar, 20 mm kalibreli toplar için uzun menzilde de savunmasızdı. Friedrich, savaşçılara ilk önce, elbette daha yavaş olan Ilys'in önünde olan boynuzları verdi. Dört uçak silahı, işte güç... İlk iki düzine yak, kuyruğa kurnazca yaklaşmadan bile dağıldı.
  Friedrich dönmedi, manevra yapmadı, hava tabancalarını hafifçe kaydırdı ve devasa makinesinin gövdesini titreştirdi.
  Yirmi beş, yirmi altı, yirmi yedi ... Kayıplara maruz kalırken yine de kapanmayan, hatta hızlanmaya çalışan küstah Yaklar için ıskalamadan ... Friedrich biraz şaşırmıştı bile neden, Sovyet askeri literatüründe, bu şanlı Fokken makinesi bu kadar küçümsendi -Wulf. Evet, Yaklar için 19'a karşı 22 saniyede tam bir dönüş yapıyor (ve hafif ağırlık modifikasyonunda Yak bunu 17 saniye boyunca bile yapabiliyor!). Ancak Friedrich'in manevra yapmasına gerek yok, sadece yavaşlıyor ve onlara doğru uçuyor. Bir saniyede, aslında yedi ila sekiz arabayı devirebilirsiniz.
  Friedrich için bir savaş trans halindeki zaman çok yavaş akıyordu ve düşünmek ve cephanesini etkisiz hale getirmek için zamanı var. Prensip olarak, Rudel gibi fenomenler de dahil olmak üzere en yetenekli asın bile savaşın gidişatını ciddi şekilde etkileyemeyeceği genel olarak kabul edilir. Burada gerçek tarihte, en iyi altı Alman ası tüm bir hava ordusunu yok etti, ancak Naziler atmosferde hakimiyet için savaşı umutsuzca kaybetti.
  Ama bu durumda, bir adama tek bir yerde bu kadar çok yak atmak, ... Altmış bir savaşçı bir dakikadan kısa sürede vuruldu. Aynen öyle, kanatlar düşüyor veya kabinlerin zırhlı camları kırılıyor. İkincisi daha da kötü, çünkü bu durumda pilot kurtarılamaz. Ve Kızıl Ordu'da şimdiden çok az deneyimli as kaldı.
  Düşen araçlardan dördü, beşten fazla uçağı düşüren gardiyanlara aitti ... Ancak bu yine yardımcı olmadı, çünkü Volka nereye ve nasıl vuracağını biliyordu ... Bir avcının bir kaz sürüsünü devirmesi gibi. makineli tüfek. İşte bu, bir sürü, tek bir patlamada, namlunun hareketlerini sezgisel olarak, içgüdüsel olarak belirleyerek ve yönlendirerek, tek bir mermi geçmediğinde istenen hedefe. Kazlar ve bu durumda Sovyet uçakları düşürülür ve kokpitlerin kırıldığı yerde ve dikişli pilotlar tarafından bir süre daha düz uçarlar. Ama bazı kanatlar kaybediyor ...
  Friedrich burada iyi niyetli Amerikan kovboyları hakkındaki filmleri ve DiCaprio'nun oynadığı ünlü filmi - "Hızlı ama Ölü!" Ancak o günlerde ABD kovboyları otomatik makineli tüfekleri ve hızlı ateş eden havalı silahları bilmiyorlardı. Aksi takdirde, yok etme gücü açısından ne kadar canavarca bir silah olduğunu anlayacaklardı.
  Yakın görüşteki yaklar sona erdi ve Friedrich, Ila'ya geçti. Burada onlara yukarıdan veya arka yarım küreden saldırmak en iyisidir. Ve mesafeyi azaltmadan da optimal olacaktır.
  Başka bir yol da daha kırılgan kanatları fırlatmaktır, üzerlerine zırh asamazsınız.
  IL-2, kambur olarak adlandırılır. İçine ikinci sıra yerleştirildikten sonra, yeni başlayanlar için benzer bir arabayı yeni başlayanlar için vurmak daha zor hale geldi, ancak arka yarımküreyi koruyan atıcı için ama ... Tabii ki, bu uçağın aerodinamiği kötüleşti . Yani, onlarla daha da kolay olacak ...
  Ilam'ın farklı yönlere dağılması daha mantıklı olurdu ama işte sistem... Kısacası efsanevi taarruz uçağını yenerek başladı. Ancak, çevik "Semenderler" -3 çoktan zamanında geldi. Siltleri de aldılar ...
  Friedrich, yaklaşırken yaklarla karşılaşarak onun önüne geçebileceklerini bile düşündü ... Yine de, kim bilir ... Luftwaffe pilotları cesur Rus askerleri değiller ve genellikle savaşa sayıca az girmezler, ama belki hariç kara kuvvetleri için çok ciddi bir tehdit olduğunda.
  Ancak Friedrich de sorun yaşamıyor ... Toplardan arka zırhlı yarım küreye koyun veya kanatları döşeyin - sonuç aynı. Ve bu arabalar nasıl yuvarlanıyor, hatta havada bir iz bırakıyorlar ... Dövülmüş bir kölenin sırtındaki çizgiler gibi.
  Friedrich otuz yedi alüvyon düşürdü ve iki Piyon daha aldı. Yine dokuma, önceki yüz birlik rekor kırılmamasına rağmen. Sadece düşmanın uçakları kaldı. Şimdi bombaları bırakın ve geri gelin.
  Sovyet tankları artık havacılığın ve hatta topçuların desteği olmadan saldırıdaydı. Saldırı uçakları ve bombardıman uçakları üzerlerine düştü. Neyse ki Sovyet tankerleri, araçların sürüş özelliklerini kullanabiliyorlardı. Ancak her türden uçağın sayısı artmaya devam etti.
  Friedrich bütün bombalarını attı ve havaalanına doğru döndü. Ancak ünlü tank avcısı Focken-Wulf-4 Rudel'i görmeyi başardı.
  Genç as, Pegasus sonlandırıcı Me-362'nin onu beklediği "yerel" hava alanına döndü.
  Focken-Wulf'u indiren Friedrich, komşu pilota bağırdı:
  F -490'ın kötü bir avcı uçağı olduğunu iddia etme cüretinde bulunan kişi yalandır. Kötü uçak yoktur, kötü pilot vardır.
  Bir sonraki sorti, yalnızca tanklara karşı mücadeleye indirgendi. Şimdilik Almanların zırhı karşılamak için güçlü bir yumruk getirecek vakti yoktu ve uçaklara yığıldılar.
  Cesur Sovyet tank mürettebatı, düzensiz cephe hattını çoktan geçmiş ve Arap gönüllülerden oluşan piyade birliğine saldırmıştı.
  Müslümanlar beklenenin aksine cesurca savaştılar ve kaçmayı düşünmediler ama aynı zamanda son derece beceriksizce davrandılar. Özellikle, Amerikan bazukası bir şekilde insani olmayan bir şekilde kullanıldı ve hatta daha çok el bombaları kullanıldı.
  Ancak Sovyet birimlerinin saldırısı başarısız oldu. Özellikle faşist fırtına askerleri, Sovyet tasarımcılarından kopyalanan, ancak daha ustaca uygulanmış bir fikir olan, şekilli suçlamalara sahip çok sayıda küçük bomba kullandılar. Ancak Sovyet tankerleri yukarıdan ağ asma emri almadılar.
  Ve Friedrich çatılara hava topları yerleştirdi. Bu en basit taktiktir. Kule kapağını ve zaferinizi yumruklayın. Ve yatay bir uçaktan vurursanız, bunun gibi kaç tane araba atılabilir ...
  Ve savaşçı sezgisel olarak, nişan almadan, bir hevesle vurursa, tankın hızı tasarruf etmez ...
  Tanklı bir simülatör gibi, sadece tanrı modunuz var ve her atış isabetli ve sık sık ateş ediyorsunuz ...
  Burada harap olan tankların sayısı elliyi aştı, bu yüzden Rudel dinleniyor ... Ama şimdi konuyu dağıtmak zorunda kaldım. "Kulaklar" tarafından ortaya çıktı. Altı parça vuruldu ve geri kalanı Semenderleri yok etsin. Genel olarak, bu mısır işçilerinin gündüzleri savaşa girmesine izin verilir, bu tamamen intihardır.
  Tanklar daha önemli...
  Dönüş ... Focken-Wulf-4 ile uçuş ve yanında Helga var.
  Kız ona sordu:
  - Peki, Evgeniya'yı ne sevdin?
  Friedrich küçümseyerek homurdandı radyoya:
  - Neyi kıskanıyorsun?
  Kız kıkırdadı.
  - Tabii ki değil! Biz özgürüz ve evli değiliz. Sadece yatakta kimin daha iyi olduğunu merak ediyorum, ben mi o mu!
  Frederick şiddetle cevap verdi:
  - Tabiki öylesin! O kadar büyük değilsin ve çok daha çeviksin!
  Helga neşeyle güldü.
  - Senden başka bir şey beklemiyordum! Ama elbette, hepsinden iyisi ... Fu o bir tasarım faresi ve Demir Haç Şövalye Haçı ile ödüllendirilen çok az kadından biri!
  Friedrich şunları kaydetti:
  - Sanırım meşe yaprakları, hemen köşedesin!
  Savaş, çocuğun belki de haklı olduğunu gösterdi. Helga kendinden emin bir şekilde tankları alt etti. Görünüşe göre bir savaşçının bir savaşçıdan daha ani olabileceğini kanıtlamak istiyordu. Tabii ki, Friedrich ile karşılaştırılamaz.
  Kısa süre sonra Alman ve Amerikan araçlarının büyük tank sütunları ortaya çıktı. Özellikle çevik ve eğlenceli Amerikan tank avcıları "Cadılar" -3. Bu ciddi bir durumdu, özellikle de Sovyet araçları hava saldırılarıyla çoktan büyük ölçüde yok edilmiş olduğundan. Panther-5'in de sorunlu olduğu ortaya çıktı ... Uzun namlulu hızlı ateş eden topu ve aşılmaz ön zırhı ... Görünüşe göre Sovyet tanklarının mürettebatı deklanşör hızı düşmeye başladı. Komutanları dinlemeyen bazıları geri döndü ve bu teknotronik cehennemden kaçmaya çalıştı.
  Ve yine dönüş ve ayrılış, tanklara saldırı ...
  Öğlen olmuştu bile, hava kararıyordu... Kızıl Ordu'nun karşı saldırısının gücü tükenmişti. O ve Helga, Ryazan'a doğru ilerleyen bir grup Alman ordusu olan destek yönüne yönlendirildi. Aynı zamanda Vatutin'in kazandaki askerleri de sıkıştırılmaya çalışıldı...
  Doğuda, Almanlar hala yavaş ilerliyor. Burada, Moskova'nın eteklerindeki kadar yoğun olmasa da, Sovyet birliklerinin dayanıklılığı ve Bozkır Cephesinin savunma hatları tarafından engelleniyorlar.
  Bununla birlikte, Nazi birlikleri manevra için daha fazla alana sahipti ve Goth, bu tür sütunlarla ana savunma düğümlerini atlamaya çalıştı. Bazı yerlerde Alman birliklerinin ilerlemesi hızlandı ...
  Friedrich, Helga'ya sordu:
  Hayallerimin kızından bıktın mı?
  Sarışın savaşçı cevap verdi:
  - Neşeli bir ruh hali, inekleri kırbaçlamaktan daha iyi yorgunluğu giderir! Yorgunluk süt yerine kanlı irinle gelse de!
  Friedrich kabul etti:
  - Gerçeği ayaklar altına almak artık yok!
  Geceleri genç, bulutların gökyüzüne gelmesine ve yağmurun yağmasına rağmen uçmaya devam etti. Alman askeri doktrinine göre havacılık, ön cephedeki savunmaları bastırmak için de kullanılıyordu ... Ve kırk birinci yılın aksine, Luftwaffe, Pindostan'ın yardımıyla çok sayıda uçağa sahipti.
  Friedrich artık sığınaklara ve hatta daha küçük hedeflere saldırıyordu ... Geceleri savaş azalmadı ve Sovyet birlikleri karşı saldırılar başlattı. Küçük ve oldukça kaotik olmalarına izin verin, ancak bunun için daha az yiğit olmasınlar ...
  Geceleri U-2 filosu dışında hiçbir hava hedefiyle karşılaşılmadı. Ve sığınakları bombaladılar ... Biraz.
  15 Ekim 1947 sabahı kasaba ve aynı zamanda demiryolu kavşağı Elektrostal için bir savaş çıktı. Orası çok sıcaktı ve en önemlisi, Friedrich'e ayrılmaz arkadaşı Helga da katıldı.
  - Peki, ne büyük bir şövalye, düşmanlara baskı mı yapıyoruz?
  Friedrich neşeyle cevap verdi:
  - Serseriler bira tezgahını zorluyor ve biz kazanıyoruz. Ve nasıl kazanacağız...
  Elektrostal kasabasının kendisi terbiyeli bir şekilde güçlendirildi. Ordu birliklerine ek olarak, savunmasına NKVD'nin iki yeni tümeni de katıldı. Genel olarak SS kadar seçkin bir askeri muhafız olmasalar da, hem topçu hem de hafif tanklarla silahlanmışlardı.
  Naziler de kendi kazanlarını yaratmaya çalıştılar ... Kaleyi atlayın, kenelerle örtün ...
  Burada tabii ki özellikle boyun gerginse hava desteği önemli bir rol oynuyor.
  Helga, tipik bir kız olarak, güvence verdi:
  - Zafer bizim olacak! Kızağınızı yaza hazırlayın!
  Friedrich kabul etti:
  - Ve sadece yazın değil! Ağır tanklar ve hava mermileri kullanacağız.
  Oğlan, Mainstein'ın ordusuna geri döndüklerini düşündü, ancak en popüler Rommel, Batı'da daha ünlü. Savaş sırasında genç adam cehennemi bir ruhun önderliğinde daha çok trans halinde hareket ettiğine göre, o zaman neden bu komutanın şanlı işlerini hatırlamasın? Yenilmiş İngilizleri hatırlamak, yenilmiş Rusları hatırlamaktan çok daha keyifli!
  Marret Line'a ulaşan Rommel, iki düşman ordusu arasında Napolyon benzeri bir "merkezi konumda" olduğunu fark etti ve şimdi kesin bir darbe indirerek birini yenebilir ve ancak o zaman dönüp ikincisiyle yüzleşebilir.
  Friedrich kendi kendine kıkırdadı: Napolyon, Leo Tolstoy bundan şüphe duysa da, şüphesiz büyük bir komutan ve hükümdardı. Özellikle başarılara bakarsanız. Sadece onları tutmadı. Bu konuda Hitler, daha da kötüsü.... Ancak prensip olarak Führer'i Napolyon ile karşılaştırabilirsiniz!
  Yetenekli komutan Rommel başka bir şeyi daha anladı: Amerikalılar ve Fransızlar uzak doğuya Tunus'un merkezine ilerlediler ve Doğu Dorsal Geçitlerini Fonduk, Faid ve Gafs'ta tuttular ve Batı Dorsal Geçitlerini 60-70 mil batıda kapladılar.
  Görünüşe göre İtalyan-Alman birlikleri Faid ve Gafsa'yı ele geçirmiş ve ardından Feriana ve Kasserine'i geçerek batıya ilerlemiş olsalardı, doğruca devasa Amerikan ikmal üssüne ve Tebesse'deki karargahlarına gidebilirlerdi. Tebesse'de, İtalyan-Alman birlikleri kendilerini Tunus'taki müttefik hattının çok batısında ve pratik olarak iletişimleri üzerinde buldular. Rommel daha sonra tanklarını çevirip kuzeye, buradan yüz mil uzakta denize gönderirse, Almanlar Tunus'taki tüm Müttefik ordusunun önünü kesebilir veya onları Cezayir'e çekilmeye zorlayabilir.
  Friedrich'in düşünceleri, bulutların arkasından kaçan iki Gecikmenin ortaya çıkmasıyla kesintiye uğradı... Bunlar tükeniyor... Ve sonra silahlara iyi nişan alınmış atışlar... Sadece o böyle ateş edebilir... Dört Yak daha... ve işte buradalar, evet.... Ve şimdi, Katyuşa'da ateş ... Böylece parçalar her yöne uçsun ... Başka bir jet fırlatıcı ... Yani Helga yandan deniyor. Ona bağırır:
  - Kahraman, hadi daha çok itelim!
  . BÖLÜM 20
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova'nın paralel dünyadaki görevi henüz sona ermedi.
  Almanlar, Gorki şehri yönünde ilerliyorlardı. Onu tam bir kuşatma altına aldılar. Bir erkek ve bir kız bu büyük şehri savunuyorlardı.
  Moskova tamamen kuşatıldı ve boğuldu. Naziler zaten yer yer Kremlin'e girdiler. SSCB'nin başkentinin durumu pratikte umutsuzdu. Moskova garnizonunun mermileri bitmek üzereydi. Ve başkentin düşmesiyle başka bir savaş olacaktı.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, Volga'daki şehir için savaştı.
  Oğlan ve kız her zamanki gibi kavga halindedirler.
  Ateş ediyorlar ve şarkı söylüyorlar:
  Öncüler pes etmez
  İşkenceden korkmuyorlar...
  Kartallar gibi savaşırlar
  Fritz'i Cehenneme Göndermek!
  
  Çoğu kahraman
  Bir sürü çılgın çocuk...
  Formasyona gitmeniz gerekiyorsa -
  Makine yükleniyor!
  Ve şimdi yaklaşık on iki yaşında görünen, ama aslında sertleşmiş bir gazi olan, zaten çok yaşında olan bir çocuk olan Oleg Rybachenko, Nazileri biçerek bir dönüş yaptı.
  Ve sonra çıplak ayağıyla düşmana nasıl el bombası attığını.
  Ve Fritz'i her yöne dağıtın.
  Sonra çocuk şarkı söyleyecek:
  - Ben vahşilerin dizlerinin üzerinde bir Rus savaşçısıyım,
  Rusya'nın Düşmanları, dünyanın yüzünü silip süpüreceğim!
  Bu kız-kahraman Margarita da çıplak ayağıyla öldürücü bir ölüm hediyesi atar. Bir yığın Naziyi yere serecek ve cıvıldayacak:
  - Büyük Rus için!
  Ve yine nasıl gülüneceğini.
  Erkek ve kız kahramanca savaşır. Savaş neredeyse kaybedilmesine rağmen. Almanlar zaten Orenburg'u kapladı ve Kızıl Ordu'yu ellerinden gelen her yere sıkıştırdı.
  Daha doğrusu, Orenburg uzun zamandır alınmıştır. Sadece bir kale hala orada duruyor. Naziler zaten Ufa'yı kuşattı.
  Üstelik güneyden birlikleri şimdiden Kazan'a yaklaşıyor. Durum kritik olmaktan öte.
  Ve durum, samurayların doğudan gelmesi ve Orta Asya'da Almanlarla çoktan birleşmiş olmaları gerçeğiyle daha da kötüleşiyor.
  Ama düşenlerin cesur çocukları savaşır. Zaferlerine inanıyorlar. Ya da en azından başları dik ölmeye hazırlar. Ancak, ölüm nasıl? Onlar ölümsüz!
  Ve yıllardır çocuktu. Ve bir yerlerde başka dünyalar ve görevler var.
  Oleg bir atış daha yapar. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atar ve şarkı söyler:
  - Stalin sonsuza kadar bizimle olacak!
  Margarita, Fritz'e gözlerini kısarak baktı ve ciyakladı:
  - Allah korusun! Bu yamyam bize!
  Ve kız öfkeyle çıplak ayağıyla bir el bombası attı.
  Oleg Rybachenko oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Hepimiz bir dereceye kadar yamyamız!
  Ve çocuk çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyesini fırlattı.
  Margarita buna katıldı:
  - Bir dereceye kadar evet!
  Ayrıca çıplak ayağıyla iki Alman arabasının çarpıştığı bir katil fırlattı.
  Oleg Rybachenko ateş etti ve SSCB'deki durumun belki de zaten umutsuz olduğunu ve savaş açmanın pek bir anlamı olmadığını düşündü. Bu yüzden bir hiç uğruna insanları öldürüyorlar.
  Çocuk çıplak ayağıyla iki el bombası attı. "E" serisinin Alman tankları olan Caterpillar'ı vurun, çarpıştı.
  Terminatör Çocuk şarkısını söyledi:
  - Zamanı geldiğinde
  Cesurca savaşacağız!
  Sabah savaşçıların yükselişi -
  Ve iyi dövüş!
  Aslında çocuk, herhangi bir orduyu birkaç dakika içinde parçalamaya hazırdı.
  Margarita ayrıca çıplak ayağını ölüm hediyesi olarak attı ve ciyakladı:
  - Büyük Rus için!
  Çocuklar o kadar cesur savaşçılardır ki kimse onları ayaklar altına alamaz. Onlar çok iyi dövüşçüler.
  Oğlan ve kız her zamanki gibi çılgınca heyecanlılar. Ve onlarla birlikte cesaret, onur ve cesaret. Nazilere karşı titanlar gibi savaşırlar. Ve düşmanın kaya gibi durduğu yerden geçemeyeceği açıktır. Hatta belki bir kayadan ve bir monolitten daha güçlü bir şey.
  Ateş eden Margarita şöyle dedi:
  -Dünya şampiyonu olalım
  Biz lise devleriyiz!
  Ve kız yine çıplak, yontulmuş ayağıyla bir ölüm hediyesi fırlatır. Ve düşmanı ezdi.
  Bu kız çok havalı, ona karşı hiçbir şey kullanamazsınız.
  Hurdaya karşı alım olmadığı için. Yine de bu hurda değil, daha ölümcül ve havalı bir şey.
  Ateş eden Oleg Rybachenko gakladı:
  - Ben erkek değilim, ben süper bir çocuğum ve dünyadaki herkesin üstünde olacağım!
  Ve yine, çıplak ayağıyla nasıl yıkıcı bir patlayıcı pıhtısı fırlatıyor. Ve yine iki Alman tankı çarpışıyor.
  Genç savaşçı çok hırçın bir şekilde kurgulanmıştır. Ama burada kıçını kırbaçla kıramayacağını düşünüyor. Yenilmez rakiplerin yanı sıra umutsuz durumlar da olmamasına rağmen.
  Çocuk, Beyaz Rusya'daki cumhurbaşkanlığı seçimleri için nasıl küçük sözler bulduğunu hatırladı:
  Altıncı kez saçma sapan dinlemek ilginç değil,
  Ve "babaya" ne kadar inandığımı anlamıyorum!
  Cennet, Lukashenka'yı inşa etmeye söz verdi -
  Ama ışıkla birlikte karanlığa gidiyoruz!
  Evet, sisteme ve kişilik kültüne bir meydan okumaydı. Gerçekten de, bir Avrupa ülkesi neden Orta Çağ'daymış gibi bir diktatöre müsamaha göstersin?
  Evet, Stalin de bir diktatör ve bu evrende savaşı yenmek için yavaş yavaş düşürüyor ...
  Çocuk kahramanlar üç gün daha savaştı. Bu sırada Naziler Kazan'ı kuşattı ve Ufa'yı aldı.
  Çatışma zaten Kremlin'in kendisinde yaşanıyordu. Dört cadı kız, çıplak ayakla kılıçlar ve fırlatmak için ince diskler kullanarak Nazilerle savaştı.
  Kremlin, "Sturmlions", "Sturmtigers" bombardımanı, bombardımanlar ve devasa toplarla ağır hasar gördü.
  Elbette Stalin'in kendisi hala Sverdlovsk'ta. Ve SSCB'nin konumu pratik olarak umutsuz görünüyor. Ancak şimdilik, Kızıl Bayrak hala Rusya'nın başkenti üzerinde yükseliyor, bu da her şeyin kaybolmadığı anlamına geliyor!
  İnsanlar dönüm noktasının gelmek üzere olduğuna inanıyor!
  Natasha, Arap'ı ikiye böler. Çıplak ayağıyla bir disk fırlatır ve gıcırdar:
  - Ölümsüz Anavatan'a şan! Hitler bizi kıramaz!
  Zoya da faşisti iki kılıçla kesti ve cıvıldadı:
  - Hayır, bizi kırma!
  Bundan sonra çıplak ayağı Nazilere öldürücü bir disk fırlattı.
  Ve Kremlin'in yıkılan duvarından birkaç siyah savaşçı yere yığıldı.
  Aurora daha fazla ateş etti. Nadiren ama isabetli bir şekilde ateş etti. Ve sonra kılıçlarını fırlattı. Çıplak ayak parmaklarından yıldızlar ve keskin ince gamalı haçlar uçuştu.
  Ve burada Svetlana çıplak ayağıyla keskin bir disk fırlatacak ve Fritz'i kesecek. Sonra şarkı söylüyor:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat Anavatan'ın savunucusu, Perun bir asker!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus alarm topluyor!
  Burada dördü de savaşıyor. Moskova'nın neredeyse tamamı çoktan alındı, mühimmat tedariki sona erdi. Ve Rus erkek ve kız çocukları ölüyor. Ama pes etmiyorlar. Kuşatma ne kadar sürdüyse de.
  Kremlin duvarındaki kızlar kavga ediyor. Zengin insanlar gibi. Ve Aralık ayına rağmen yalınayak ve tek bikinili. Ama soğuğu hissetmiyorlar. Aksine, sadece enerjileri artar.
  Ve keskin, çok düz diskler çıplak ayak parmaklarından uçar. Wehrmacht'ın yabancı birlikleri tarafından parçalananlar.
  Savaşçılar savaş kahramanları gibi savaşırlar. Ve minimum kıyafetle. Bu tür güzellikler, ne E ve AG serisinin devasa tankları ne de Nazilerin diğer korkunç icatları tarafından utandırılmıyor.
  Hiçbir kız, herhangi bir faşizm biçimini yenebilecek bir şey değildir. Bu dünyadaki kadar mükemmel olsa bile.
  Natasha bir kılıçla kesti, çıplak ayağıyla bir disk fırlattı, Nazileri kesti ve şarkı söyledi:
  - Bir Sovyet ülkesinde yaşamak ne güzel,
  Ve Wehrmacht'ı ezmek ne kadar güzel!
  Değirmenin yanından kılıçlarıyla geçen Zoya şunları söyledi:
  - Wehrmacht acı verici bir şekilde güçlendi! Burada Kremlin'i savunuyoruz!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla Fritz'e çarpan bir yıldız işareti fırlattı.
  Sonra şarkı söyledi:
  - Bu, düşmanlar için vahşi bir av!
  Ve sonra savaşta Aurora var. Kız kırmızı ve havalı. Kış rüzgarında bakır kırmızısı saçları bir savaş sancağı gibi dalgalanıyor. Hayır, böyle bir kız kimsenin önünde eğilmez.
  Ve et ve kanı kesen çıplak ayağının atışından en keskin disk uçar.
  Rakiplerin vücutlarını keser. Ve Aurora bağırır:
  - Ben süper bir kızım!
  Ve Svetlana savaşta nasıl görünüyor?
  Bu sarışın terminatör, sadece şeytani bir ateş ve bir yok etme kasırgasıdır.
  Çıplak ayağından da ölümcül bir sürpriz uçar. Ve kavgada son sürat bir kız.
  Dördü de savaşta. Ve ne geri çekilmeli ne de pes etmeli.
  Onlar dört cadı - sadece süper! Her şeyin ve herkesin gerçek bir yıkım dörtlüsü!
  Savaşçılar savunma sektörünü elinde tutuyor. Ancak Kremlin büyük ve her yerde direnemez. Kuvvetler çok eşitsiz.
  Natasha sıkıntıyla şunları söyledi:
  Öldürürüz, kazanamayız!
  Ve kız yine çıplak ayağıyla ölümcül bir saldırı yaptı.
  Zoya, düşmanı doğrayarak mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Her şeyi kazanamazsınız... Bir bilgisayar oyununda olmadıkça!
  Ve altın saçlı kız yine ölüm diskini fırlattı.
  Aurora, kılıçlarıyla rakiplerini biçerek cıvıldadı:
  - Zaferin bizim olacağına inanıyorum! Kutsal Rusya adına!
  Ve çıplak ayaklarının atışından bir yıkım armağanı uçar.
  Ve kesilen Naziler düşüyor.
  Ve sonra savaşta Svetlana. Atışlarıyla faşistleri parçalıyor. Ve son derece, hatta sonsuz derecede hünerli davranır. Çıplak ayakları çok çevik. Ve korkunç bir yıkım gösterin.
  Ve sonra kız şarkı söylüyor:
  - Anavatana ve yeni dünyalara şeref!
  Ve yine çıplak ayaklarından ölümün sürprizi uçar.
  Ve burada Natasha yine savaşta. Ve bir kuyruklu yıldız gibi koşan Fritz'i keser. Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - En büyük Anavatan'a şan!
  Ve kılıçları bir çim biçme makinesi gibi havalanıyor.
  Ve kız şarkı bile söylüyor:
  - Rusya'yı yüzyıllardır olduğu gibi yüceltin,
  Hayalimiz gerçek olacak!
  Ve kız çıplak topuğuyla keskin bir bumerang yaptı. Ve büküldü ve bir düzine siyah ve esmer kafayı kesti.
  Elbette kızlar Almanları değil, onlara karşı kullanılan sömürge birimlerini öldürdü. Ancak savaşçılar bundan bile daha havalı.
  Pırıl pırıl ve hareketlidirler.
  Natasha, düşmanları tekrar keser. Ve yalınayak, böyle şeyler fırlatıyor.
  Ve kükreme:
  - Stalin ve zafer!
  Ve sonra Zoya. Ayrıca bir katil nasıl serbest bırakılır. Ve çıplak ayak parmakları ölüm mesajını tükürdü.
  Ve savaşçı nasıl kükreyecek:
  - Bizimki gibi bir Anavatan için ölmek korkutucu değil!
  Ve sonra Aurora da onu alacak ve savaşa girecek. Ayrıca çıplak ayakla bir bumerang başlatacak. Ve düşmanları yeniden şekillendirin.
  Sonra şarkı söylerken:
  - Sovyet Rusya için! Evrene ne hakim olacak!
  Ve sonra savaşta Svetlana. Ayrıca durdurulamayan ve yavaşlatılamayan bir kız. İşte böyle atıyor. Sadece böyle bir savaşçıdan kurtulamam!
  Ve çıplak ayakla ölümcül paketler fırlatıyor. Ve düşmanlarını acımasızca öldürür.
  Yine de Yarile onlar için dua edebilir. Veya Perun'da olabilir. Ölümden sonra günahkarlar için zor, onları Chernobog krallığı bekliyor! Ama kendi tarzında bile ilginç - savaşlar her zaman devam ediyor! Ve pek çok kavga! Öyleyse belki de günahkarların kaderi için çok acı bir şekilde yas tutmaya değmez?
  Svetlana biraz komik bile hissetti: Hıristiyanları kıskanmayacaksınız - sonsuzlukta pek çok zevkten mahrum kalacaklar. Dünya gezegeninde sahip oldukları bile.
  Ah, zavallı günahkarlar! Ve daha da talihsiz dürüst!
  Ve kız yine yontulmuş çıplak ayağıyla ölüm hediyesini fırlatıyor. Sonra diyor ki:
  - Dünya bizim olacak! Rusya'ya şeref!
  Natasha kılıçlarıyla üçlü bir kelebek çizdi ve cıvıldadı:
  - Büyük Rusya'nın ebedi ihtişamı olsun!
  Ve çıplak ayakları ölümcül ve benzersiz olanı dışarı atıyor gibi görünüyor. Bundan sonra kızın çıplak topuğu zenci bir adamın alnına çarptı ve onu ve beş Arap daha duvardan düşürdü.
  Dövüşte sırada Zoya var. Onu durduracak hiçbir şey yok. Nazi ordularıyla savaşır. Ve üçlü bir değirmen harcıyor. Dövüşçüler onun düşüşüyle kesildi.
  Sonra kız diyor ki:
  - Ebedi Rus', Svarog ile birlikte olacak!
  Ve ortaklarına göz kırpar.
  Savaşta sırada Aurora var. Bir panter gibi süpürdü. Herkesi kesti. Ve çıplak ayakla bir ölüm hediyesi fırlattı. Bir sürü faşisti kesti ve şarkı söyledi:
  - Anavatan'ın en yüksek şekli için!
  Ve sonra savaşta ve Svetlana'da. Düşmanları nasıl kesiyor. Ve çok iyi çalışıyor.
  Bundan sonra çıplak ayağından bir ölüm hediyesi uçar. Ve Nazileri bir berberin jilet gibi iyice kesiyor.
  Ve kız bağırır:
  - Yaşım ve gerçeğim! Büyük Rusya'ya şan!
  Evet, bu dörtlü gerçekten kahramanca savaşır. Ancak dört yalınayak ve neredeyse çıplak güzel, İkinci Dünya Savaşı'nı kazanamaz. Ve böylece Moskova düştü.
  Kızlar, hem kılıçlarını hem de görünmezlik pelerini kullanarak ele geçirilen başkentten kaçtılar.
  Genel olarak, çok şey yapabilirler. Daha yüksek inisiyatif sahibi kızlar, daha uzun ve daha güzel bulunamazlar.
  Ve Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, ele geçirilen Gorki şehrini terk etti.
  Ne yazık ki Naziler neredeyse her yerde başarılı oldular.
  Oğlan ve kız ayrıldılar ve hareket halindeyken çıplak ayaklarıyla iğneler atarak Fritz'i yok ettiler.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Hayır, uyanık solmayacak,
  Şahin bakışı, kartal...
  Halkın sesi gür -
  Fısıltı yılanı ezecek!
  
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum -
  Faşizm bitecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, aydınlatıcı komünizmi!
  Margarita çıplak ayaklarının parmaklarıyla birkaç iğne attı ve onayladı:
  - Hayır, solmaz!
  Ve bir makineli tüfekle ateş ederek iki düzine faşisti yere serdi.
  Çocuklar böyle. Sert, sarsılmaz. Gerçekten de, bu o tür bir savaş değil. Ve kaçmak zorunda kalırlar.
  Moskova düştü, Gorki şehri düştü. Naziler Kazan'a saldırıyor. Burası Volga'daki son Sovyet şehri. Direniş kahramanca, ama giderek daha fazla ve daha fazla bir umutsuzluk duygusu.
  Naziler, AG serisinden hiçbir Sovyet silahının geçemeyeceği daha gelişmiş piramidal tanklara sahipti. Ve bunun çok kötü olduğunu söylemeliyim.
  Ancak erkek ve kızların çıplak ayakları tırtıllara el bombası attığında Alman canavarları çarpışır. Ama neredeyse tüm dünya SSCB'ye karşı çıkmışken, sadece bir çift ne yapabilir!
  Oleg Rybachenko çıplak ayağıyla bir el bombası attı, AG-50 ve AG-75'i alınlarıyla itti ve ardından şunları söyledi:
  - Kale yoldaysa,
  Düşman inşa etti...
  Arkadan atlamak gerekiyor -
  Onu ateş etmeden al!
  Margarita buna katıldı:
  - Hile savaşı çok önemli! Özellikle kuvvetler eşit değilse!
  Oleg Rybachenko şunları söyledi:
  - İtilaf stratejisini oynadım. Eşit silahlarla yüz on dört milyon düşman askerini yok etti ve kendisi yalnızca sıfır kaybetti. Yani taktikler sayesinde aslında tüm dünyaya karşı savaşabilirsiniz!
  Margarita buna katıldı:
  - Oldukça mümkün! Ve savaş ve kazan!
  Oleg Rybachenko iğneleri çıplak parmaklarıyla fırlattı. Üç düzine faşisti öldürdü ve şöyle dedi:
  - Kutsal Rusya adına kazanacağız!
  Oğlan ve kız koşmaya devam ettiler ... Ne yazık ki, güçler gerçekten çok eşit değil.
  Kazan her türlü silahla yok edildi. Stalin, ona kanın son damlasına kadar tutulmasını emretti. Ancak gerçekte, Moskova'nın düşüşünden sonra Kızıl Ordu'nun savaşma ruhu çok kırılmıştı. Herkes gitgide daha az ölmek istedi. Evet ve Naziler sayı ve silah bakımından çok üstün.
  Ve jet uçakları, Nazilerin henüz işgal etmeyi başaramadığı tüm şehirleri ve köyleri bombalıyor.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova Kazan'a ulaşmadan bu şehir düştü.
  Ufa da alındı. Böylece, sert kışa rağmen Naziler Sverdlovsk'a doğru ilerliyorlardı.
  Stalin'in karargahı orada bulunuyordu. Ve doğudan samuray tırmandı. Japonlar da güçlü.
  Savaşçıları özellikle tehlikelidir - ninja kızlar. Sibirya kışına rağmen karda çıplak ayakla koşarlar ve kendileri de aynı mayoları giyerler. Bu tür savaşçıları hayal etmek bile korkutucu. Çok güzel olmalarına rağmen.
  İşte bunlardan biri mavi saçlı, diğeri sarı, üçüncüsü kırmızı, dördüncüsü beyaz.
  En güzel katiller bunlardır. Tek kılıçla çalışırlar ve piyadelere ince diskler veya çakralar atarlar. Ve ninja patlayıcıları tanklara fırlatılır - sadece bir bezelye büyüklüğündedirler, ancak en ağır Sovyet tankları yükseklere uçar ve onları paramparça eder.
  Korkunç IS-7, ninja kızlar bile bir engel değil. O kadar üst düzey savaşçılar ki, muhafızlar bile onlara karşı güçsüz.
  İşte mavi saçlı bir ninja kız, çıplak ayak parmaklarıyla aynı anda bir bezelye ve üç Sovyet tankı fırlattı, yüksekten uçtu ve parçalara ayrıldı.
  Ve sonra sarı saçlı ve çıplak ayaklı bir kız bezelye fırlatıyor. Ve yine, Sovyet arabaları farklı yönlere uçuyor ve keklere dönüşüyor. Diyelim ki buradaki gibi savaşçılar - en cesur şövalye bile onların önünde utangaç olacaktır.
  Ama savaşta ve kızıl saçlı bir ninja kız. Tıpkı çıplak ayakla öldürücü bezelye fırlatmak gibi. Ve onun vuruşuyla devasa IS-12'nin zırhı patladı.
  Bu terminatör kız.
  Ve sonra beyaz saçlı bir ninja kız. Aynı şekilde onu alacak ve tüm gücüyle kılıçlarını Kızıl Ordu savaşçılarına saplayacak. Onları doğrayın ve şarkı söyleyin:
  - Ben zavallı bir böcek değilim ninja ama kaplumbağa da değilim!
  Ve yine savaşta, dört katil kız da.
  Kızıl Ordu tüm cephelerde savaşı kaybediyor. Ama yine de savaşmaya çalışıyor.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova kışın karda dolaşıyorlar. Onlar zavallı çıplak ayaklı çocuklar. Ölümsüz bedenler için don o kadar da korkunç değildir. Hastalanmak veya soğuk algınlığı gibi bir şey için, bu süper adamlar donamaz. Ama yine de Urallara yaklaştığınızda don tatsız ve çocukların çıplak topuklarını ısırıyor.
  Oleg üzgün bir şekilde şunları söyledi:
  - Hangisinin daha kötü olduğunu bilmiyorsunuz - soğuk ve açlık mı, yoksa kutsal vatanınızın kaybetmekte olduğunun farkına varmak mı?
  Margarita oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bizim için soğuk ve açlık hiçbir şey değil ... Ama Nazilere kaybetmiş olmamız aslında kötü!
  Oleg buna katıldı:
  - Daha kötüye gidemez! Genel olarak, Üçüncü Reich neden paralel evrenlerde bizimkinden daha başarılı oluyor?
  Margarita mantıklı bir varsayımda bulundu:
  - Çünkü Naziler çok güçlü ve örgütlü. Ve birçok kez şanslıydık. Özellikle Stalingrad'la!
  Oleg Rybachenko çıplak ayağıyla bir kartopu tekmeledi ve şunları söyledi:
  - Evet, Stalingrad konusunda çok şanslıydık! Fritz'in kendisi aptalca tuzağa tırmandı!
  Marguerite kıkırdadı:
  - Başını belaya sokmamaya çalışmak,
  Şaşırmamak ve kaybolmamak için...
  Bir kuruş için bir kuruş toplamak gerekecekti,
  Ya da daha doğrusu yeniden doğmak!
  Yol boyunca çocuklar, bir Nazi müfrezesine saldırdı. Yüzden fazla asker öldürdü. Biri esaret altında kaldı. Margarita, genç adamı soğuktan kırmızı olan çok elastik tabanlarını öpmeye zorladı. Uysalca yaptı. Ve Almanların zaten Sverdlovsk'a yaklaştığını ve onu çevrelediğini söyledi.
  Oleg şunları kaydetti:
  - Sen ve ben Margot'nun daha hızlı olması garip ama bir şey sıradan insanlar gibi hatta daha yavaş hareket ediyor!
  Margaret kabul etti:
  - Bir yenilgi dalgasına kapıldım! Görünüşe göre bu evrende her şey SSCB'ye karşı. Hatta doğa ve uzay!
  Oleg daha sonra şunları önerdi:
  - Ya Hitler'i öldürmek bizim için önemsizse?
  Margarita başını olumsuz anlamda salladı.
  - Hiper cadı bize böyle bir emir vermedi! Öyleyse kendi kendine aktivite olmadan yapalım. Ayrıca ne veriyor?
  Oleg Rybachenko kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Çok fazla! Üstelik Führer, bu Afrika'daki Führer!
  Margaret önerdi:
  - Şimdilik cephede savaşalım, sonra Hitler pahasına göreceğiz! Dedikleri gibi - yavaşça acele edin!
  Oleg şarkı söyledi:
  - Hız iyidir, keskiyi kırma ... Adam ağaçkakan değil ve aceleyle delirdi!
  Oğlan ve kız tüm idrarlarıyla koştu. Ve Sverdlovsk'a koşmayı başardı. Ve Naziler tarafından basılan şehri savunmaya başladılar.
  Saldırı birbiri ardına geldi.
  Çocuklar yalınayaktı. Margarita tunik içinde ve Oleg Rybachenko şortlu bir çocuk. Ama en gerçek ve boyun eğmez kahramanlar gibi savaştılar.
  Oleg çıplak ayak parmaklarıyla bir iğne fırlattı, Fritz'in boğazını deldi ve cıvıldadı:
  Bir karış topraktan vazgeçmeyeceğiz!
  Margarita çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Bir damla değil, bir karış değil, bir santimetre değil!
  Oğlan ve kız soğukta savaştı. Ve onlarla birlikte başka öncüler de vardı. Ayrıca birçoğu vahşi soğuğa rağmen yalınayak. Ve ölümsüz çocuklar vahşi dondan korkmuyorsa, her halükarda zarar veremezler, o zaman sıradan çocuklar için oldukça tehlikelidir.
  İşte parmakları soğuktan mosmor olmuş, dişleri üşütmüş ve çenesi şişmiş yalınayak bir öncü. Oğlan çok acı çekiyor. Ancak buna rağmen, öfkeyle bir avuç el bombası alır ve Nazi tankının altına atar ve kendisi de bir makineli tüfek patlamasıyla delinir.
  Bu cesur bir çocuk...
  Ya da çıplak ayakları kızıl gelincikler gibi parıldayan bir kız, Alman mastodonlarının tırtıllarının altına bir mayın itiyor. Kendisi ağlayarak ölür:
  - Anavatan ve Stalin için!
  Ölümsüz et tarafından korunmadığınız zaman, kışın, Sibirya'da yalınayak olmak çok acı verici.
  Oleg ve Margarita bile şiddetli donlarda yarı çıplak olmaktan o kadar memnun değiller. Ama adamları neşelendirmek isteyerek gülümser ve şarkı söylerler:
  - Eh, don, don, beni dondurma,
  beni dondurma! Benim atım! Benim atım!
  Beyaz yeleli!
  Acı soğuktan kırmızı ve mavi bacaklarını sallayan erkekler ve kızlar şarkı söylediler:
  Kar bizi durduramayacak! Ayaz bizi yenemez! Biz Fritz'in öncüleriyiz! Faşist sert bir şekilde dövülecek!
  Çocuklar iyi dövüşüyor! Ama acı verici bir şekilde eşit olmayan güçler. Stalin, kuşatılmış Sverdlovsk'tan Novosibirsk'e kaçtı. Ancak Japonlar bu şehre doğudan yaklaşıyor. Sibirya'nın donundan bile korkmuyorlar.
  Evet, savaş sona eriyor.
  Ancak öncüler pes etmez. Ve zor zamanlarda bile çocuklar cesurca şarkı söyler;
  Biz komünizm çocuklarının öncüleriyiz -
  Bir ateş, bir çadır ve çınlayan bir borazan!
  Lanet faşizmin işgali -
  Kim öfkeli bir bozguna bekliyor!
  
  Bu savaşlarda ne kaybettik?
  Ve sonra kazanılan düşmanla yapılan savaşlarda?
  Eskiden sadece dünya çocuklarıydık -
  Ve şimdi memleketin savaşçıları!
  
  Ama Hitler başkentimize doğru bir adım attı,
  Şelaleyi saymadan bombalar atıldı!
  Biz Anavatan'ız, gökyüzünden bile daha güzeliz -
  Şimdi kanlı gün batımı geldi!
  
  Saldırganlığa sert bir şekilde cevap vereceğiz -
  Kendileri küçük olmalarına rağmen!
  Ama kırılgan bir gencin elindeki kılıç -
  Şeytanın lejyonlarından daha güçlü!
  
  Tankların çığ üstüne çığ atmasına izin verin,
  Ve tüfeği üçe ayırıyoruz!
  Polis acımasızca arkaya nişan alsın,
  Ama Kutsal Tanrı onları şiddetle cezalandıracak!
  
  Neye karar verdik? dünyanın işini yapmak
  Ve bunun için ne yazık ki ateş etmem gerekiyordu!
  Sakinlik zaten iğrenç.
  Şiddet de var!
  
  Çıplak ayakla koştuğumuz kızla -
  Kar yağmasına rağmen, rüzgârla oluşan kar yığını kömür gibi yakar!
  Ama korkmayın, çocukları tanıyın -
  Faşist, bir kurşunla cesurca tabuta sürülecek!
  
  Burada aşağılık Fritz şirketini koydular,
  Ve korkakların geri kalanı kaçıyor!
  Piyadeleri savaşta tırpan gibi eziyoruz -
  Genç yazlara engel değiliz!
  
  Zafer başarısı, Mayıs ayında olacak,
  Şimdi kar fırtınası dikenli, sert kar!
  Oğlan yalınayak, kız kardeşi yalınayak,
  Paçavralarda çocuklar altın çağını karşıladı!
  
  Bu güçler nereden geliyor?
  Acıya ve soğuğa katlan, bu ihtiyaç!
  Bir arkadaş mezarın dibini ölçtüğünde,
  Bir arkadaş inlediğinde - öleceğim!
  
  Mesih biz öncüleri kutsadı,
  Anavatan size Tanrı tarafından verildi dedi!
  Bu, herkesin ilk inancıdır,
  Sovyet, kutsal ülke!
  Ve dudaklarında gülümsemeyle ölürler. Çocuklar zayıflığı bilmezler... Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova bir hafta boyunca savaştı. Ancak Sverdlovsk düştü. Garnizonun bir kısmı umutsuz bir durum hissederek teslim oldu. Sadece öncüler teslim olmayı reddettiler.
  Ve bir avuç cesur, yalınayak adam umutsuz bir atılım yaptı. Korkunç soğuktan kelimenin tam anlamıyla mavi olan kar yığınlarının arasından koştular. Ve makineli tüfekler ve toplar altında öldüler.
  Oleg Rybachenko ve Margarita da oldukça çizildi, ancak yine de Sverdlovsk'tan kaçtı. Sonra Novosibirsk'e taşındık. Ayaz, kış, uzun geceler.
  Oğlan ve kız kendilerine koşarlar, üzgün ve çok sinirlidirler.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Hiper cadı bu dünyaya yardımcı olabilir! Ve sonra Naziler kazandı! Bu gerçekten evrensel bir adaletsizlik!
  Oleg Rybachenko daha yükseğe sıçradı, yedi kat takla attı ve oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Genel olarak, dünyada çok az adalet var! Örneğin, yaşlı insanlar neden acı çekiyor? Ve neredeyse istisnasız! Ve bir insan gençken sigara ve içki içer ve hatta işleri daha da kötüleştirir ve sağlıklıdır! Yaşlıların çektiği adalet nerede?
  Margarita buna hemen katıldı:
  - Evrende adalet yok!
  Oleg Rybachenko biraz safça sordu:
  - Tanrı nereye bakıyor?
  Delikli bir tunik giymiş bu çıplak ayaklı kız Margarita şunları önerdi:
  - Muhtemelen, dünyada adaletin hüküm sürmesi için kendimiz tanrılar gibi olmalıyız! Bu Yaratıcının bilgeliğidir!
  Oleg Rybachenko güvenle onayladı:
  - Ölüleri dirilteceğimize inanıyorum!
  Terminatör Kız doğruladı:
  - Evet, inanıyorum elbette!
  Çocuklar Novosibirsk'e koştu ve bu şehrin savunmasına katıldı.
  Kızıl Ordu'nun kontrolü altındaki neredeyse son büyük şehirde savaştılar.
  Stalin, kişisel güvenliği garanti edilirse teslim olmayı kabul ederek Hitler ile çoktan pazarlık yapmıştı. Führer, özellikle partizanlar sakinleşirse buna hazırdı.
  Japonlar, Novosibirsk'i doğudan çoktan basmıştı. Yani neredeyse hiç kaçma şansı yoktu. SSCB ölüyordu.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova Nazilere ateş açtılar, çıplak ayaklarıyla el bombaları attılar. Ve hala bir şeyler umuyorlardı.
  Yanlarında öncüler vardı. Sibirya'da şiddetli donda, tüm çocuklar yalınayaktı ve yazın öncü üniformalarında bağları vardı. Kahramanlar gibi öldüler.
  Ayakları kaz ayağı gibi kırmızıydı ve ayak parmakları maviye döndü.
  Ancak öncüler pes etmedi.
  Faşizme boyun eğecekler!
  Oleg Rybachenko çıplak çocuksu ayağıyla bir el bombası attı. Alınlarıyla aynı anda üç Alman tankını itti ve fısıldadı:
  - Zafere inanıyorum!
  Margarita ayrıca çıplak parmaklarıyla bir katil hediyesi fırlattı ve cıvıldadı:
  - Ben de inandım ve sonuna kadar inanacağım!
  Ve çaresizliğin öfkesiyle son Sovyet şehri için savaştılar. Ve yine de eğilmeyeceklerdi.
  Oleg Rybachenko, neredeyse ölümcül donmuş öncü çocukları neşelendirmek için büyük bir coşkuyla şarkı söyledi;
  Ben Rusya Ana'nın genç bir savaşçısıyım.
  Güçlü ülkeler, bütün ülkelerin Anavatanları...
  Kainatta vatan yoktur, orası daha güzel bilsin,
  Dağın altında Stalin kravat bağladı!
  Öncü olmak bir zevk ve bir çağrıdır,
  Ne de olsa vatanın hizmetkarısın demektir.
  Ve evreni çoğaltabilirsiniz -
  Cehennem-Şeytan'ın entrikalarını yok etmek.
  Yaz kırk birinde geldiğinde
  Haziran fırtınası bizim için gümbürdüyor...
  Bölgenin fakirleşmesini istemiyoruz,
  Mutluluk için inan - Anavatan yaratıldı!
  Bir kızla, Nazileri pusuda bekliyoruz,
  Ondan önce makineli tüfeğimiz var.
  Ve Hitler'in çılgın kızgınlığına,
  Müfrezemiz Nazileri başarıyla yener!
  Kız arkadaşlar çıplak ayak kaba,
  Kar, çıplak tabanın altında şimdiden karıncalanmaya başladı.
  Soğuktan ve harabeden maviye döndü,
  Ama kutsal ateş ruhumuzu ısıtır!
  Düşmanların ölçülerini bilmeden yeneriz,
  Gece gündüz rahat vermiyoruz!
  Bir el bombası sürüsünde kademelere uçuyorlar,
  Ve keskin nişancı tüfeği olan memurlar.
  Faşistler hiçbir yerde destek bulamıyor,
  Öncü, yiğit müfrezemiz...
  Yetenekli, dağları kesmeniz gerekiyorsa,
  İşte Hitler'in mum gibi yanan tankları.
  Bir öfke nöbeti içindeki insanlar toplandı -
  Adalet, cesaret ve onur için.
  Ve fırtına denizinde resif yok -
  Bu da bizi oturtur!
  Berlin'e girdik, Komsomol'e katılıyoruz,
  Bütün dünya kızlarla çıplak ayakla tepinmekten!
  Göksel Mayıs'ta zafer balını soluyoruz,
  Şimdi sonsuz oldu, parlak başarımız!
  
  
  
  
  . ALEXANDER III ALTMIŞ YIL YAŞATTI
  Kral, imparatorluğu ekonomik olarak da güçlendirdi. Ayaklanma ve devrim olmadı, bu nedenle ekonomi sürekli büyüme içindeydi. Ve Birinci Dünya Savaşı sırasında Rusya, daha düşük ölüm oranı ve Çin ve Kore'nin kuzey bölgelerini ilhak etmesi nedeniyle daha fazla nüfusa sahipti. Ve ordu daha büyüktü. Ve serideki ilk hafif tanklar ve farklı markalardan birçok uçak ortaya çıktı.
  Ne yazık ki, III.Alexander, Birinci Dünya Savaşı'nda zafer kazanmak için yaşamadı, ancak II. Nicholas bunu çoktan aldı.
  Yeni kralın sağlam bir tahtı, başka bir karısı, büyük bir varisi, iki yüz seksen milyon insanı ve barış zamanı eyaletlerinde iki buçuk milyon askeri vardı.
  Böylece cesurca ve ustaca savaşabilirsin! Ayrıca Rusların hafif makineli tüfeklere sahip tankları da var, ancak bunlar yeni ortaya çıktı ve ağır. Mendeleev'in oğlu tarafından geliştirilmiştir.
  Bu yüzden kraliyet ordusunu durdurma!
  Nicholas II, Almanlar ve Avusturyalılarla savaşa girdi... Rus birlikleri Galiçya, Bukovina'yı ele geçirdi ve Avusturyalıları bir dizi yenilgiye uğrattı. İlk başta Doğu Prusya'da yenildiler ama sonra intikam aldılar ve Koenigsberg'i kestiler. Müttefikler Almanları Paris'ten uzaklaştırdı... Rus birlikleri Krakow'u aldı ve kışa rağmen sayısal bir üstünlüğe sahip olarak saldırıya devam ederek Budapeşte'ye yaklaştı. Almanya, ılımlı şartlarda barış için bir yenilgi gibi koktuğunu görünce teklif etti.
  Almanlar, Rusya'ya Klaipeda'yı ve Polonya'daki arazinin bir kısmını vermeyi ve tazminat ödemeyi kabul etti. Fransa, daha önce Bismarck altında ele geçirilen toprakların bir kısmını ve Danimarka'nın bir kısmını geri verdi.
  Avusturya-Macaristan, Bukovina ve Krakow'un bir parçası olan Galiçya'yı devretti. Ancak imparatorluk çökmedi. Rusya, bir zamanlar Kiev Rus'un bir parçası olan Slavların topraklarını geri aldı ve Polonya krallığını genişletti.
  Türkiye ve Japonya'nın İtalya gibi savaşa girecek zamanı yoktu. Yani, Birinci Dünya Savaşı aslında yoktu. Çok az güçlük. Nicholas II otoritesini güçlendirdi ve ardından bir süre barışçıl bir şekilde hüküm sürdü.
  Ancak Rusya, Afganistan'da bir savaş yürüttü - sonunda onu İngilizlerle böldü. Sonra İran, İngiltere ile bölündü.
  Rusya böylece mal varlığını genişletti. Ancak ekonomik kriz ve 1929 Büyük Buhranı geldi ... 1931'de Japonya, Türkiye ile ittifak halinde Çarlık Rusya'sına karşı savaş başlattı. Ama gerçekte intihardı . Kolçak komutasındaki Pasifik'teki çarlık filosu Japonları yendi. Ve kara ordusu genellikle birçok kat daha güçlüydü.
  Aynı şey Türkler için de söylenebilir. Açıkça o düşmana karşı değil tırmandılar.
  Çarlık Rusyası, asker çıkarmayı ve Japonya'yı ele geçirmeyi başardı. Ve sonra Rus birlikleri nihayet Türkiye'yi işgal etti. Böylece Osmanlı İmparatorluğu dönemi sona erdi.
  Ve Çar Nicholas II, Rusya'nın ihtişamını ve gücünü artırdı. Bu şanlı imparator 1936 yılına kadar hüküm sürdü ve altmış sekiz yaşında da öldü.
  Yerine Alexei II geçti. Genel olarak, otuz iki yaşında tamamen sağlıklı bir adam. Annesi farklıydı, bu yüzden Üçüncü İskender ölümcül bir evliliğe izin vermedi.
  Alexei II, Suudi Arabistan'ın fethini İngiltere ile bölerek tamamladı.
  Wilhelm II, 1941 yılına kadar Almanya'da tahtta hüküm sürdü. Bu hükümdar elli bir yıldır iktidarda! Oldukça uzun!
  Ama burada tahtta oğlu Ferdinand var. Hitler gibi kokmuyor. Diğer hikaye.
  Barış olduğu sürece. Tüm koloniler bölündü. Mussolini, Etiyopya'yı fethetti.
  Paylaşacak başka bir şey yok ... Ancak İngiltere zor günlerden geçiyor. Ve ekonomik kriz içindedir.
  Ve böylece Ferdinand, II. Aleksey'e Fransa ve İngiltere'nin sömürge mallarını paylaşmayı teklif etti. Aslına bakarsan bu topraklara ne kadar bakabilirsin.
  Böylece Mussolini, Ferdinand ve II. Alexei anlaşmalarını yaptılar.
  Ama tabii ki, bu zamana kadar bile Rusya, Çin'in neredeyse tamamını fethetmeyi ve ekonomide, askeri alanda ve nüfusta birçok kez herkesten daha güçlü hale gelmeyi başarmıştı.
  Çar Alexei genel olarak böyle bir teklifi onayladı ve birlikte başlayacaklarına karar verdi.
  Ferdinand artık genç değildi. Ve dikkatliydi.
  Ancak 15 Mayıs 1945'te savaş başladı. Almanlar yeniden harekete geçti
  Belçika'ya karşı...
  Ve çarlık ordusu İngiliz kolonilerinden geçti ve Mısır'a koştu.
  Rusya'nın on milyon askeri ve beş yüz tümeni vardı ve güvenle
  Kazanmak. Kimse onu durduramayacak gibiydi.
  Çarlık ordusu iki ay içinde Hindistan'ı, güney İran'ı, İngilizlerin Suudi Arabistan'daki mülklerini, Mısır'ı, Sudan'ı ve Çinhindi'nin çoğunu ele geçirdi.
  Ancak Almanlar yalnızca Belçika'yı işgal edebildiler ve Paris'in dış mahallelerinde durduruldular. Hollanda da savaşa girdi.
  Çarlık Rusyası, iki ay daha İngiltere'nin Asya'daki mallarına el koydu ve Endonezya'yı bitirdi. Sonra Avustralya'ya indi, Afrika'yı geçti.
  Almanlar Paris'i almaya çalıştı ama saldırıları püskürtüldü. Ancak savaş kaybedildi. İtalya ayrıca İngiltere ve Fransa'nın Afrika mallarını da ele geçirdi.
  Çarlık birlikleri ancak beşinci ayda Avrupa'ya gelmeye başladı. Şimdiye kadar, savaşlar Afrika ve Avustralya'da tüm hızıyla devam ediyordu, ancak çoktan bitiyordu. Toprak kaybı nedeniyle büyük ölçüde zayıflayan Avusturya-Macaristan da koalisyonun yanında savaşa girdi.
  Almanlar Hollanda'yı ele geçirmeyi başardılar. Ve konumlarını iyileştirdiler.
  Çarlık Rusyası, iki ay daha Avustralya ve Afrika'nın ele geçirilmesini tamamladı. Ve ancak Kasım ayının sonunda, tam soğukta, Alman-Rus birliklerinin Paris'i atlayarak yeni bir saldırısı başladı.
  Bu durumda, kuvvetler zaten çok eşitsizdi. Fransız-İngiliz birlikleri yenildi. Ve Paris kuşatıldı.
  Ve yeni yılda garnizon teslim oldu ... Sonra çarlık ve Alman birlikleri üç hafta içinde tüm Fransa'yı ele geçirdi. Sonra İngiltere'nin bombalanması başladı ... Ve tüm koloniler koalisyon tarafından ele geçirildi.
  İngiltere, Mayıs 1946'da çoktan kan kaybetmiş ve bombalarla yere serilmiş durumda.
  Teslim oldu.
  Böylece bir büyük savaş daha sona erdi. Rusya neredeyse tüm kolonileri aldı. Almanya nispeten az aldı, İtalya bir şeyler aldı, Avusturya-Macaristan sembolik bir parça aldı.
  Almanların büyük koloniler beklemesine ve yalnızca Fas'ın bütünüyle çok daha azını almasına rağmen, Almanya bileşimine dahil edildi: Belçika, Hollanda ve Fransa'dan Port de Calais'e.
  Ayrıca Çarlık Rusyası, Almanları Namibya'ya ve daha önce sahip olduklarını iade etti.
  Kısacası, bir şekilde anladık ve uzlaştık ...
  Barış geldi ... 1953'te Rusya'nın atom bombası vardı ve bir yıl sonra Almanya. ABD 1960 yılında nükleer silah aldı.
  Böylece korku dengesi yaratılmış oldu.
  Ve 1955'te ilk Rus kozmonot topun etrafında uçarak uzaya uçtu. Ve 1961'de Ruslar aya ayak bastı.
  Ve 1983'te Mars'a! Amerikalılar 1971'de ve Almanlar 1984'te aya uçtular. Avusturya-Macaristan ve Almanya tek bir eyalette birleşti. İsveç ve Norveç, özerklik ve özyönetim ile Rusya'nın bir parçası oldu.
  Diğer ülkeler yavaş yavaş bağımsızlıklarını kaybettiler.
  1987'de Rus kozmonotlar dağın tepesinden Venüs'e uçtu. 1992'de Merkür'de. Ve 1999'da Plüton.
  Güneş sistemi hakim oldu.
  Üç nükleer imparatorluk vardı: Büyük Almanya, ABD ve Büyük Rusya.
  Alexei II de 1972'de altmış sekiz yaşında öldü. Yerine oğlu dördüncü İskender geçti. Bu kral tahta çıktığı sırada kırk bir yaşındaydı. İşin garibi, ancak dördüncü İskender de altmış sekiz yılını geçti ve 1999'da öldü. Ve oğlu Vladimir III tahta çıktı. 2013 yılında Romanov hanedanlığının dört yüz yılı kutlandı.
  Şimdiye kadar, Rusya sağlam bir şekilde ayakları üzerinde duruyor. Ama dünyada hala rakipleri olan Almanya ve ABD var. Çarlık imparatorluğu, kolonilerle birlikte, dünya topraklarının yarısından biraz fazlasını ve dünya nüfusunun üçte ikisinden fazlasını kapsıyor. Rusya güçlü ama henüz tek değil.
  Rusya'yı yönetiyor, 2019'da üçüncü olan Vladimir altmış yedi yaşına girdi. Birçoğu merak ediyor - önceki krallar gibi altmış sekiz yıl mı yaşayacak yoksa bu garip tesadüfleri kesintiye uğratacak mı?
  Bu arada, Rusya'da nükleer karşıtı silahlar geliştiriliyor. Nükleer silah olmayacağı ve Rusya'nın Almanya ve ABD ile tamamen başa çıkacağı açık. Daha fazla nüfusa ve daha fazla askere sahiptir. Ve silahların kalitesi daha iyi!
  Ancak nükleer silahlar varken ve hepsi henüz fethedilmedi. Ancak çok aktif bir şekilde nükleer karşıtı silahlar geliştiriyorlar, bu nedenle belirli kazanma şansları var.
  
  CEBELİTAR'IN DÜŞÜŞÜ
  İspanyol diktatör Franco, gerçek hikayenin aksine, Alman birliklerinin İngiliz Cebelitarık kalesine saldırmasını kabul etti. Buna karşılık İspanya, Afrika'daki bazı İngiliz ve Fransız topraklarını aldı.
  Mainstein komutasındaki saldırı 25 Kasım 1940'tan 26 Kasım'a kadar gece gerçekleşti. Görünüşe göre İngilizler böyle bir askeri harekete pek hazır değildi ve Naziler bu kadar güçlü bir kaleyi bir baskınla ele geçirmeyi başardılar.
  Düşüşünün savaşın seyri üzerinde önemli bir etkisi oldu. Wehrmacht, Afrika'ya en kısa mesafeden güç aktarmayı başardı ve İngilizlerin Doğu'dan Akdeniz'e girmeleri engellendi.
  Alman komutanlığı ekvatoral Afrika'ya birkaç tümen gönderdi. Ayrıca Rommel'in ordusu, gerçekte olduğundan birkaç ay önce Libya'ya transfer edildi.
  İngilizler de Etiyopya'da İtalyanlara yönelik saldırıyı bıraktı ve Mısır'daki konumlarını güçlendirmeye başladı. Ancak Rommel onların önüne geçmeyi başardı ve önleyici bir saldırı sonucunda İskenderiye ve Kahire'yi ele geçirerek sömürge birliklerini yendi. İngiltere'nin Afrika'daki konumu daha karmaşık hale geldi. Almanlar zaten Süveyş Kanalı'na ulaşmıştı ve Orta Doğu'ya daha fazla ilerleme tehdidinde bulundular. Ayrıca Sudan'a doğru hareket etmek mümkün hale geldi.
  Doğru, İtalyanların Yunanistan'daki işleri pek başarılı olmadı, ancak Almanya'dan ek güçlerin yaklaşması durumu kurtardı.
  Hitler'in bir ikilemi vardı: SSCB'ye saldırmak mı yoksa İngiltere'yi bitirmek mi? Wehrmacht'ın Afrika'daki başarıları, ikinci kararı - Batı'da ellerini çözmek için - harekete geçirdi. SSCB'nin askeri hazırlıkları Führer'de korku uyandırsa da.
  Kızıl Ordu güçleniyordu ama Almanlar da boş durmuyordu. 1941'de tank üretimi 1940'a göre iki katına çıktı ve havacılık neredeyse iki buçuk kat arttı.
  Naziler Malta'ya bombalama ve iniş gerçekleştirdi. Sonra Rommel, Süveyş Kanalı'ndaki savunmayı kırdı ve İngiliz yönetimine isyan eden Irak'a girdi. Almanlar, hem Kuveyt'i hem de tüm Orta Doğu'yu nispeten kolay bir şekilde fethetti. Stalin ise bekleme taktiğine bağlı kaldı. Ancak Churchill inatla savaşı sürdürdü. İran'a ulaşan Wehrmacht, Güney Afrika'ya döndü.
  1941 yılı sona eriyordu. Denizaltıların serbest bırakılması arttı ve İngiltere kolonilerini kaybediyordu. ABD pasif kaldı. Ancak Japonya boş duramadı ve 7 Aralık'ta Peru Limanı'na saldırdı. Pasifik'te yeni bir savaş başladı. Ve Hitler, SSCB'ye saldırı planlarından tekrar vazgeçmek zorunda kaldı.
  İran ve Hindistan'ın yanı sıra Güney Afrika'yı ele geçirmek için Japonlara yardım etmek gerekiyor. Ve en önemlisi Britanya'nın kendisi. Üstelik Amerikan bombardıman uçakları oyuncak değil. Üçüncü Reich'a çok fazla sorun çıkarabilirler. Ve Britanya topraklarından bombalama saldırıları yapmak en uygunudur.
  Böylece Führer, 1942'de doğuyu işgal etme fikrinden vazgeçmek zorunda kaldı.
  Cepheyi bizzat Stalin'in açması riski vardı ama... Stalin'in karakterini bilmek gerekir. Dış politikada çok çekingendir. Finlandiya ile savaş, Kızıl Diktatörü daha da temkinli hale getirdi.
  SSCB güç kazanırken. 1 Ocak 1942'de havacılık sayısı otuz iki bin araca, yirmi beş binden fazla tanka ve ayrıca üç bin tanket daha ulaştı. Toplamda Stalin, çeşitli markaların en son KV'si ve 16,5 bini T-34 olmak üzere toplam 32 bin araçlık tank sayısıyla 20 mekanize kolordu alımını tamamlamayı planladı. Artı, araba hafif olmasına rağmen T-50 tanklarının gelişimi devam ediyordu.
  Matilda ve bazı kruvazör tanklarıyla karşılaşan ve İngilizlerin ağır tanklar geliştirdiği bilgisini alan Almanlar da kendi mastodonlarını yapmaya başladı. Her şeyden önce, 88 milimetre topa sahip "Kaplan" ve uzun namlulu 75 milimetre aşılmaz bir topa sahip zırh.
  Sovyet tank yapımı hakkında bilgiler de mevcuttu. KV-2 tankı, Kızıl Meydan'daki 1 Mayıs geçit töreninde yürüdü ve otuz dörtte bazı veriler vardı.
  Her halükarda, Speer imparatorluk silah ve mühimmat bakanlığına başkanlık ettiğinde, teknolojideki gelişmeler daha hızlı ilerledi. Hitler, dünyanın en iyi ve daha ağır tanklarına sahip olmak istiyordu. Ancak Almanya açıkça SSCB'den daha düşüktü. Ve araba sayısı ve kalitesi. Ağustos 1941'de KV-3 tankının üretimi başladı. Arabanın 68 tonda oldukça ağır olduğu ortaya çıktı, ancak saniyede 800 metrelik ilk mermi hızına sahip 107 mm'lik bir topla donanmıştı. Bu, ona, bu arada, henüz seriye dahil edilmemiş olan "Tiger" karşısında bir avantaj sağladı.
  125 ton ağırlığa ve iki topa sahip KV-5 daha da güçlüydü. Doğru, böylesine ağır bir makine, Sovyet ordusu için yarardan çok sorun yarattı. Ve 1942'de 107 ton ağırlığındaki KV-4 versiyonu kabul edildi. SSCB, dünyadaki en ağır ve hatta en güçlü tanklarıyla haklı olarak gurur duyabilir.
  Ama öte yandan Almanya havacılıkta oldukça gelişmiş durumda. Seriye giren Yu-188, savaşçılarla karşılaştırılabilir bir hız geliştirdi. DO-217 de iyi görünüyordu. Jet uçakları da aktif olarak geliştirildi. İngiltere ana hedef olduğundan, jet bombardıman uçaklarına gerçek tarihte olduğundan çok daha fazla ilgi gösterildi.
  Almanlar aktif olarak köle emeği kullandı. Afrika'dan çok sayıda siyah ithal edildi. Siyah işçiler itaatkar, dayanıklı ama vasıfsızdı. Yardımcı işler için kullanıldılar.
  Ancak Almanlar, Avrupa'yı kontrol ederek yeterli sayıda ve vasıflı işçiyi işe alabilirdi.
  Speer, henüz Yahudileri yok etmek için bir program yürütmeden, ancak onları uçak ve ekipman üretiminde kullanmaya ikna ederek Hitler'i bile ikna etmeyi başardı.
  Bahis, İngiltere'ye karşı bir hava saldırısı ve büyük bir denizaltı savaşı üzerine oynandı.
  Bununla birlikte, Amerika'nın çatışmaya girmesi, Fritz'in başını ağrıttı ve kurt sürülerinin sayısında keskin bir artışa neden oldu.
  Almanya, geç de olsa bombardıman uçakları ve stratejik uçak üretimini hızlandırmak zorunda kaldı. Her şeyden önce Yu-288 ve Yu-488 - dört motorlu. Ama bunların gelişmesi ve akla gelmesi zaman aldı. ME-109 modifikasyonu "F" bir bütün olarak İngiliz arabaları için değerli bir rakipti. Ancak ME-209'un gelişimi, ME-210 gibi başarısız oldu.
  XE-177 bombardıman uçağı da başarısız oldu. Ancak Speer miktarla oynadı. Ayrıca Focke-Wulf, ME-109'un bazı zayıflıklarını telafi ederek silahlanma açısından en güçlü savaşçı oldu. Evet ve Almanların uçuş okulunun İngilizceden daha iyi ve hatta daha Amerikalı olduğu ortaya çıktı. Mayıs 1942'de Naziler Güney Afrika'yı ele geçirdi. Ve bir Amerikan filosu Madagaskar'a geldi. Midway savaşının Amerikalılar tarafından kaybedildiği ortaya çıktı: bu nedenle, bu savaşta belirleyici bir rol oynayan üçüncü rütbenin kaptanı, ironik bir şekilde Madagaskar'da sona erdi. Amerika Birleşik Devletleri, Afrika'da bir üs sürdürmek ve Nazilerin gevşemesine izin vermemek istedi. Ancak bu, Pasifik Okyanusu'ndaki konumlarını önemli ölçüde kötüleştirdi.
  Doğru, Japonlar pek eşit davranmadı. Hawaii takımadaları için verilen savaş uzadı.
  Naziler Afrika'nın kontrolünü ve büyük stratejik hammadde rezervlerini ele geçirdi ve ayrıca Hindistan ve İran'ı da ele geçirdi. Üçüncü Reich'ın kontrolü altındaki kaynaklar çok büyük, ancak yine de sindirilmeleri gerekiyor.
  İngiltere için hava muharebesi o kadar basit değil. Uçak üretimini sürekli artıran Almanlar baskı kurdu, ancak tam bir hakimiyet olmadı. Stratejik havacılığın gücünün olmaması ve Amerika Birleşik Devletleri'nin yardımı ve o zaman bile yeterli denizaltı olmaması etkilendi. Ve pek çok umudun ilişkilendirildiği mucize torpido bizi hayal kırıklığına uğrattı.
  Führer, 1942'de İngiltere'ye inmeye cesaret edemedi. Bahis, deniz gücünün ve denizaltı filosunun güçlendirilmesi üzerine yapıldı. Aynı zamanda uçak gemileri ve savaş gemileri inşa edildi. Yeterli üretim kapasitesi vardı ama her şey zaman aldı.
  A Sınıfı balistik füzeler de ince ayar gerektiriyordu. Ancak FAU-1 robot mermileri seri üretilmeye başlandı. Basit yakıt kullanan nispeten ucuz arabalar, pilotlara ihtiyaç duymamaları gibi şüphesiz bir avantaja sahipti.
  Sınırsız doğal kaynaklara ve işgücü rezervlerine erişim sağlayan Hitler, Alman pilotlarının hayatını kurtarmak istedi. Üretimi kolay ve insansız V-1 en iyi çözüm gibi görünüyordu. Ve 1942 sonbaharından beri Londra'ya bu tür binlerce robotik mermi düştü.
  Aynı zamanda Almanlar, Arado jet bombardıman uçağı ve balistik füzelerin gelişimini hızlandırdı.
  Stalin beklemeye ve güç toplamaya devam etti. 1942'de SSCB, beş buçuk bin yeni KV ve T-34 tankı ve yaklaşık bin eski marka, yaklaşık beş yüz yeni hafif T-50 ve T-60 ve iki yüz amfibi üretti. Uçak filosu da arttı - yaklaşık on beş bin yeni ve eski uçak hizmete girdi. Hatta pilot sıkıntısı vardı. Katyuşa üretimi yavaş yavaş arttı.
  Nazi Almanyası otuz binden fazla uçak üretti, ancak savaşlarda önemli kayıplar verdi. Almanlar yaklaşık altı buçuk bin tank üretti. Hepsinden önemlisi, T-3 ve T-4'ün uzun namlulu 75 mm'lik topla yeni bir modifikasyonu. En yeni "Kaplanlar" yüzden biraz fazla üretti ve "Panterler" hala yalnızca prototiplerde.
  Ancak Schmeister tarafından tasarlanan MP-44 saldırı tüfeği seriye girmeye başladı. Gerçek hikayenin aksine, makinenin demir dışı metal eksikliği dikkate alınarak geliştirilmesi gerekmiyordu. Ve bu, alaşımlı çelik ile daha basit bir saldırı tüfeğinin gelişimini hızlandırdı.
  Böylece küçük silahlarda Almanlar avantaj elde etmeye başladı. Ancak makinenin tüm birlikleri yeniden silahlandırması için zamana da ihtiyaçları vardı.
  Ancak, salınımın ayda kırk veya elli denizaltıya ulaştığı denizaltı filosunda, Almanların gerçekten eşi benzeri yok.
  Hidrojen peroksit üzerinde çok yüksek hızlı denizaltılar bile vardı. Nükleer programda hızlandırılmış çalışma. Neyse ki, çok fazla kaynak var. Ve Alman fizikçilerin grafitin moderatör olarak uygun olmadığı yanılgısı bile felaket olmadı. Afrika da dahil olmak üzere ağır su üretimi için birkaç fabrika inşa edildi.
  Yani yıkayarak değil, yuvarlayarak ama Nazilerin nükleer reaktörü Aralık 1942'de çalışmaya başladı. Amerikalılardan biraz daha erken bile. Pasifik'teki yenilgilerin ardından ciddi bir şekilde parçalanmaya başladılar. Ve nükleer programın finansmanı büyük ölçüde kesildi.
  1943'ün başlangıcı, Hitler'in Topyekun Savaş ilanı ve işgal altındaki topraklarda evrensel işçi hizmetinin getirilmesiyle belirlendi. Londra'daki devasa V-1 saldırıları kendilerini tam olarak haklı çıkarmadı. İngilizler bu tür darbeleri kısmen püskürtmeyi öğrendi, ancak sayıyı Almanlar aldı.
  Ancak denizaltı savaşının İngiltere için gerçekten felaket olduğu ortaya çıktı. Adadaki silah üretimi, hammadde eksikliği nedeniyle keskin bir şekilde düştü. Metropol çöküşün eşiğindeydi. Ayrıca Naziler Madagaskar'ı ele geçirdi ve Japonlar, Nazilerle birlikte Avustralya'yı işgal etti ve nispeten hızlı bir şekilde teslim oldu.
  Stalin taktik beklemenin tehlikesini anlasa da, kavgaya girmeden kendine sadık kaldı. Bırakalım kapitalistler kendilerini sonuna kadar yok etsinler. Ve izleyeceğiz...
  Ancak bu taktiğin dezavantajları da vardı. Büyük kaynakları kullanan Üçüncü Reich, zaten SSCB'ye karşı bir savaş hazırlıyordu. 1943'te Üçüncü Reich'ta tank üretimi günde ortalama 1.200 araç artı üç yüz elli kundağı motorlu topa ulaştı. Üstelik kundağı motorlu silahlar hiç de zayıf değil. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Almanların tanklarda neredeyse hiç kayıp yaşamadıkları düşünüldüğünde, panzvale'yi ikmalleri Kızıl Ordu'nunkinden iki kat daha hızlıydı. Ve teknolojide SSCB lehine olan niceliksel boşluk küçülmeye başladı.
  Kalite açısından Fritz, KV-3'e benzer ağırlıkta "Kraliyet Kaplanı" aldı, delme gücü açısından, top, merminin kalitesi ve daha güçlü ön zırh nedeniyle biraz daha üstündü. Süper ağır Sovyet KV-5 ve KV-4'ün, özellikle alt takımlarının teknik olarak çok güvenilmez olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla, bu tür canavarların savaşta kullanılması şüpheliydi.
  Ve Stalin ayrıca yedi silahlı ve iki roketatarlı bir KV-6 yaratılmasını emretti. Arabayı yaptılar. Ancak o kadar ağır ve uzun olduğu ortaya çıktı ki, onu bir trende taşıyamaz veya savaşta konuşlandıramazdınız. T-34-76 oldukça başarılı bir araç, ancak kafa kafaya çarpışmada Panther veya Tiger'dan daha zayıf. Ve KV-1 ve KV-2, ağırlık açısından Almanlarla karşılaştırılabilir, ancak popoda Panterler ve Kaplanlardan daha düşüktürler. Alman T-4, zırhta otuz dördü yakaladı ve silahlanma, görünürlük ve optikte geride kaldı ve bu, daha ağır modifikasyonları karşılaştırırsak eşit veya daha az ağırlıkta.
  Kısacası, Fritz yukarı çekildi ve kalite eşitti. ME-309 ve ME-262'nin görünümü de havacılık kalitesinde bir avantaj sağladı. En iyi dört motorlu bombardıman uçağı olan Yu-488 gibi. Ve bunların arkasında reaktif modeller var. Yu-287 ve Arado gibi.
  Eylül 1943'te Naziler nihayet İngiltere'ye başarılı bir çıkarma gerçekleştirdi. İki haftalık savaşın ardından İngiltere teslim oldu. Ve Churchill Kanada'ya kaçmasına rağmen, Batı'daki savaşın sonucu kaçınılmaz bir sonuç gibi görünüyordu.
  Ana müttefikini kaybetmiş olan ve Üçüncü Reich'ın artan gücünden korkan Roosevelt barış istedi.
  Hitler, çevresiyle görüştükten sonra, Amerika Birleşik Devletleri için bir koşul belirledi: nükleer programın reddedilmesi ve Japonya ve Üçüncü Reich'ın tüm fetihlerinin tanınması. Fritz'in zaten denizaltı filosuyla kapladığı İzlanda'dan birliklerin geri çekilmesinin yanı sıra. Çatışmanın henüz durmadığı, Yükselen Güneş Ülkesi'nin Gaia üzerindeki kontrolü. Ayrıca Hitler, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin neden olduğu tüm yıkım ve askeri harcamalar için Üçüncü Reich ve Japonya'dan maddi tazminat talep etti.
  Barış şartları son derece zor olmasına rağmen, Roosevelt büyük zorluklarla Kongre ve Senato'da kabul edilmesini sağladı.
  ABD'nin uyumunda büyük bir rol, Stalin'in Mihver güçleri koalisyonuna katılmaya karşı olmadığı ve en azından Alaska'yı yeniden ele geçirmeye hazır olduğu yönündeki ipuçlarıyla oynandı.
  Coşku ve duygulardan daha yüksek olduğu ortaya çıkan Amerikan pragmatizmi kazandı. Ek olarak, Almanların nükleer programı Amerika'nınkinden daha hızlı gelişti ve bu, gelecekte bir felaketle doluydu.
  Dünya Savaşı'nın ilk aşaması sona erdi. Ancak Führer artık SSCB'yi bitirmek istiyordu.
  Stalin'in beklenmedik bekle ve gör taktikleri ve dünya barışı davasına olan bağlılığı uğursuz bir şaka yaptı. Joseph'e Üçüncü Reich ve Japonya, Avustralya da dahil olmak üzere Doğu Yarımküre'nin tüm kaynakları ve Batı dünyasındaki bazı köprü başları ile karşı çıktı.
  Ancak Yükselen Güneş Ülkesi, Çin'i henüz bitirmedi, ancak pekala ikinci bir cephe açabilirdi. Öte yandan Hitler, aktif olarak sömürge birlikleri ve yabancı lejyonlar oluşturdu. Aynı zamanda silah üretimi de arttı.
  1944'ün ilk yarısında, Üçüncü Reich'ta tank ve kundağı motorlu silah üretimi günde yüz araca ulaştı ve onu aştı. Panther-2, seviyesindeki tüm Sovyet arabalarını atladı. Daha gelişmiş bir Alman tankı "Aslan" ve yakında "Kraliyet Aslanı" ortaya çıktı.
  Ve en önemlisi, jet havacılığı seri olarak geliştirildi. Buna karşılık, T-34-85 ve IS-1 ve IS-2 tankları SSCB'de üretime girdi ve hiç kimse KV serisini de üretimden kaldırmadı. 1944 için Üçüncü Reich'in en büyük seri tankı Panther-2 ve SSCB T-34-85 idi. Daha ağır modeller önemli ölçüde - yaklaşık zamanlarda, on küçük miktarda üretildi. Ve Almanlar, Sovyet yollarında fazla ağırlık kullanmak istemediler ve Stalin, KV serisine güvenmemeye başladı ve IS'lerin çok ham olduğu ortaya çıktı.
  Bununla birlikte, 71 L kalibreli 88 mm topa sahip Alman "Panther" -2, topun zırh delici gücünde, ön zırhta ve biraz yan tarafta T-34-85'i geride bıraktı ve ayrıca 900 beygirlik motoru ve 47 ton ağırlığı ile sürüş performansından ödün vermeyin. Alman tankının ağırlığı 50,2 tona çıktığında bile ölümcül olmadığı ortaya çıktı.
  Ve Alman jet uçağının hiç değerli bir rakibi yoktu.
  Hitler, kauçuğu çıkarmamanın daha iyi olacağına karar verdi ve 22 Haziran 1944'te savaşı başlattı. SSCB'ye kendi ve yabancı bölümlerinin üç yüz ellisini ve yüz yirmi tümen uydularını atmak. Üçüncü Reich'in yanında şunlar vardı: Romanya, Macaristan, Slovakya, Hırvatistan, Finlandiya, İsveç, İtalya, Portekiz, İspanya, Bulgaristan, Arjantin, Türkiye.
  Almanlar ayrıca Wehrmacht'ta çok sayıda yabancı ve hiwi kullandı. Toplamda, Üçüncü Reich, yalnızca birinci kademede, milliyete göre yüzde kırktan fazlası Alman olmayan on iki buçuk milyon askeri savaşa attı. Uydular üç milyon daha ekledi. Toplamda, birinci kademede yaklaşık on altı milyon piyade, yaklaşık otuz üç bin tank, elli beş binden fazla uçak, yaklaşık iki yüz elli top ve havan var.
  SSCB seferberlikten sonra on üç buçuk milyon asker konuşlandırdı, ancak kuvvetlerin bir kısmının Uzak Doğu ve iç bölgelerde tutulması gerekiyordu. Birinci kademede sekiz milyon asker, yaklaşık otuz bin tank, yaklaşık kırk bin uçak ve yaklaşık iki yüz bin top ve havan topu vardı.
  Böylece, Üçüncü Reich tarafında, daha iyi bir makineli tüfekle piyadede çifte üstünlük ve kuvvet hareketliliğinde beş kat üstünlük var. Doğru, SSCB'de çok sayıda makineli tüfek var, neredeyse parite.
  Tanklar arasındaki fark büyük değil, ancak SSCB'deki eskimiş araçların yüzdesi ve önceki sürümlerin tankları daha yüksek.
  Alman jet havacılığının rakibi yok ve Üçüncü Reich pervaneli uçakları daha hızlı ve daha iyi silahlanmış durumda. Doğru, Sovyet araçları yatay manevra kabiliyetinde üstündür.
  Top ve havan toplarında kuvvet dengesi eşitliğe en yakın olanıdır. Hem nicelik hem de nitelik.
  Doğru, Üçüncü Reich'in filosu özellikle su altında, Sovyet filosundan çok daha güçlü. Japonya'da olduğu gibi.
  Ek olarak, Nazilerin halihazırda seri üretimde olan A sınıfı balistik füzeleri var ve ilk disketler havalandı.
  Genel olarak, Naziler daha güçlü olacak ve Stalin, gecikmeli de olsa oldukça makul bir şekilde savunma hazırladı. Ama çok şey yapılmadı. Stalin Hattı tam olarak restore edilmemişti ve en önemlisi, birlikler hattı tutmak için yeterince eğitilmemişti. Umutsuzca yeniden eğitilmelerine rağmen.
  Molotoflu sınır hattı, 3 yıl arayla genel olarak tamamlandı ancak sınıra çok yakındı ve yeterli derinliğe sahip değildi. Ayrıca Stalin, Dinyeper'ın arkasında üçüncü bir kademe inşa edilmesini emretti, ancak bu ancak ABD'nin teslim olmasından sonra başladı.
  Doğru, Sovyet birliklerine ek olarak, NKVD'nin sayısı bir milyona ulaşan asker ve milis birimlerine güvenilebilir. Bu sadece batı şehirlerinde yaklaşık dört milyon insan. Tabii ki, savaş etkinlikleri normal birimlerden çok daha kötü olsa da.
  Almanlar, gerçek tarihin yanı sıra, Bialystok çıkıntısını ve Lvov yumruğunu keserek merkezdeki ana darbeyi vurdu. Çatışmanın ilk günleri, çok sayıda yabancı birime rağmen Almanların saldırıyı az çok sorunsuz yürüttüğünü gösterdi. Ancak Sovyet birlikleri genellikle kaybolur.
  Ayrıca, Ukrayna birimlerinin savaş kabiliyetinin şüpheli olduğu ortaya çıktı. Savaşın ilk günlerinde birçok asker kaçağı ve teslim oldu.
  Sınır muharebelerinde düşmanı zaptetmek mümkün değildi. Ve sonra Stalin, birimlerin ana hatta çekilmesini yasaklayarak ve cepheyi düzeltmeyi talep ederek bir hata yaptı. Ancak hata düzeltildi, ancak gecikti. Almanlar, merkezdeki Stalin hattını kırarak 28 Haziran'da Minsk'i ele geçirmeyi başardılar.
  Karışıklık sadece yoğunlaştı. 30 Haziran'da Japonya ve uydularının savaşa beklenen girişi gerçekleşti. Bu yüzden şimdilik Uzak Doğu'dan asker naklini unutmak zorunda kaldık.
  Merkezdeki Alman atılımı genişliyordu. Çaresizce kapatmaya çalıştıkları büyük bir boşluk vardı. Ancak Naziler ilerledi ve 16 Temmuz'da Smolensk'e girdi.
  Mevcut tüm rezervleri savaşa atan ve milisleri silah altına alan Stalin ve Zhukov, Fritz'in merkezdeki ilerlemesini durdurmayı başardılar. Ancak Hitler, birliklerini güneye çevirdi. Naziler, Kiev'de büyük bir kazan yarattı ve neredeyse tüm Ukrayna'yı ele geçirdi.
  Engellenen Leningrad, Kırım'ı işgal etti. Düşmanlıkların gidişatı, amansız karma gibi, 1941'e çok benziyordu. Ancak farklılıklar da oldukça önemliydi. 1941'de SSCB'de bazı serbest rezervler vardı ve şimdi her şey seferber edilmişti. Ve saldırı Ekim ayında gerçekleştiğinde, savunmayı tutacak neredeyse hiçbir şeyin olmadığı ortaya çıktı.
  Kasım 1944'ün başında Naziler Moskova'yı kuşattı ve Stalin'i Kuibyshev'e kaçmaya zorladı.
  Naziler, gerçek tarihin aksine, önemli bir sayısal üstünlüğe sahipti. Moskova'yı kuzeyden ve güneyden atlayacak kadar tümenleri vardı. Ancak Sovyet birimleri farklı cephelerde çok fazla yayıldı.
  Gerçekte, 1941'de seferberliklerden sonra Stalin, personel sayısında Wehrmacht'a karşı bir avantaj elde etti ve savaşın başından beri Üçüncü Reich'in sahip olduğundan dört kat daha fazla uçak ve tanka sahipti. Ve savaşın ilk beş ayında, gerçek tarihte daha fazla Sovyet teçhizatı üretildi.
  Ama şimdi Naziler, silahların ve personelin hem niceliği hem de kalitesi açısından koz. Ve Kızıl Ordu, 1941'deki ile aynı yaralara sahip. Ukraynalılar, Baltlar ve birçok küçük ulusun Sovyet sistemi için ölmeye isteksizliği dahil. Kitlesel vatana ihanet ve baskı kurbanları, mülksüzleştirilmişler ve her türden gücenmiş diğer kişilerle karşı karşıya gelme. Sovyet rejiminin ideolojik düşmanları dahil.
  Ve Almanların Batı'yı da mağlup etmesi sadece hain sayısını artırıyor.
  Bu nedenle, Moskova'nın kuşatılması ve Almanların Donbass, Voronezh'i ele geçirmesi ve Stalingrad'a doğru ilerlemesi şaşırtıcı değil.
  1944 kışı ne yazık ki 1941'deki kadar soğuk ve karlı değildi. Ancak Moskova, 1944 Aralık ayının sonuna kadar kahramanca direndi. Stalingrad Ocak 1945'te düştü ve savaşlar çok uzun sürmedi. Şubat ayında ve Mart başında Almanlar ve uyduları Kafkasya ve Bakü petrol kuyularını tamamen ele geçirdi.
  Sonra saldırı Volga boyunca ilerledi. Saratov'a, Kuibyshev'e ve ayrıca Orenburg ve Kazan'a.
  Stalin, Sverdlovsk'a kaçtı. Kazan Mayıs ayında düştü. Yaz aylarında Almanlar ve Japonlar Rusya'nın derinliklerine doğru ilerlemeye devam ettiler. Sovyet birliklerinin direnişi düştü. 5 Ağustos 1945'te Sverdlovsk alındı. Ve 3 Eylül 1945'te Stalin nihayet teslim olmayı kabul etti. Kendi hayatları ve özgürlükleri karşılığında.
  İkinci Dünya Savaşı sona erdi. Ancak barış uzun sürmedi. Nükleer silahları test eden Hitler, olağanüstü yıkıcı güçlerine ikna oldu.
  Artık Japonya ve Birleşik Devletler'in hala Üçüncü Reich'ın dünya egemenliğine girme yolunda olduğu ortaya çıktı. Führer, Cengiz Han, Büyük İskender, Napolyon, İmparator Truva ve Kanuni Sultan Süleyman'ın toplamından daha fazla toprak fethetmesine rağmen, Japonya'yı da yenmeye karar verdi.
  İkinci Dünya Savaşı'nın bitiminden tam üç yıl sonra, güçlü nükleer yüklere sahip yüz balistik, kıtalararası füze, aynı anda Yükselen Güneş ülkesini kapladı.
  Ve sonra Wehrmacht'ın kara birimlerinin ve filonun saldırısı başladı. Almanlar nispeten hızlı bir şekilde Japonya'nın Asya'daki mülklerini ele geçirdi ve metropolün kendisi atom bombalarıyla yerle bir edildi.
  Yükselen Güneş ülkesinin Pasifik mülkleri tarafından az çok uzun süreli direniş sağlandı. Ancak Haziran 1949'da her şey bitmişti. Şimdi geriye kalan tek şey ABD'yi yenmekti. Üstelik bir nedeni vardı. Amerikalılar, anlaşmanın aksine, yine de nükleer silahlar geliştirdiler ve gizli testlerini gerçekleştirdiler.
  Hitler, 1 Ocak 1950'de yeni yılda aynı anda üç yüz nükleer füze atarak savaşa başladı.
  Yıkıcı bir nükleer saldırı, yüz büyük Amerikan şehrini yok etti ve on milyonlarca insanı öldürdü. Adolf Hitler'in en büyük suçlarından biri daha en iğrenç vahşetlerin en uzun listesine eklendi.
  Ardından Kanada'nın işgali ve güneyden Latin Amerika diktatörlükleri geldi. Amerikalılar zayıfladı ve şok oldu, ancak çaresizce savaştı. Onlar için yenilginin yalnızca kölelik ve yavaş, acı verici bir ölüm anlamına geldiğini anladılar.
  Bu nedenle, tüm savaşların en umutsuz olanıydı. Ve bir yıldan fazla sürdü, Üçüncü Reich'ı yaklaşık iki yüz nükleer yük daha atmaya ve birçok verimli toprağı radyoaktif bir çöle dönüştürmeye zorladı.
  Ancak yine de hedefe ulaşıldı ve Üçüncü Reich'in son düşmanı yenildi. Ve bundan sonra sözde dünya küreselleşmesi süreci başladı. Alman Markı tek dünya para birimi oldu. Resmi olarak bağımsız ülkeler bile, yalnızca sınırlı yerel özyönetimi korurken, Üçüncü Reich'in kolonileri düzeyine indirildi.
  Yahudiler ve Çingeneler yasaklandı: arandılar ve yok edildiler. SS, büyük tasfiyeler gerçekleştirdi ve öfkelendi. Gerçek bir kabus geldi - ejderhanın saati. Ya da daha doğrusu bir dönem. Führer, uzayı genişletme iddiasıyla gerçek bir dünya totaliter imparatorluğu inşa ediyordu.
  1959'da, Führer'in yetmişinci doğum günü kutlamaları sırasında, süper imparator unvanını meşrulaştıran dünya çapında bir plebisit olan resmi bir taç giyme töreni düzenlendi. Ve Adolf Hitler 1967'de öldüğünde, oğlu unvanını ve gücünü miras aldı.
  O zamana kadar, Dünya gezegeni Venüs ile Ay'da ve Mars'ta yerleşim yerleri kurmuştu ve aktif olarak dış yıldızlı dünyalara genişlemeye hazırlanıyordu ... Naziler evrensel bir imparatorluk istiyordu - Yıldız Reich'ın inşası tüm evreni bir kabusa sürükleyin.
  
  KIRK ADALAR ŞÖVALYELERİNİN YENİ MACERALARI
  Dimka kılıcını parçalara ayırdı ve şaşkın, gözlerini kırpıştırarak sokakta durdu. Elleri kan içindeydi ve kılıçtan geriye kalanlar kanlıydı. Sirenler çaldı. Yaz şehir caddesi. Ve kaçan polisler. Ardından sırtına copla bir darbe geldi. Dimka zar zor duyuluyor diyor ki:
  - Pes ediyorum!
  Ellerini geri getirirler ve kelepçeleri koparırlar. Oğlan, bileklerine enjekte edilen metalin acısını hissediyor. Bir minibüse götürülüyor - kara bir karga.
  Dimka, öfke ve korku karışımı bir duyguya kapılır. Geçmişi hatırlar. Çocukların kılıçlarla varlık mücadelesi verdiği bir ada. Ahşap, ancak çocuk öfkeye kapıldığında keskin bir şekilde bilenmiş çeliğe dönüşüyorlar. Dimka orada birkaç aydan fazla kaldı. Savaştı, savaştı, yaralandı ve kendini yaraladı. Hatta haini bizzat öldürdü. Herşey. Ve sonunda kazandılar.
  Yıkılan gemide sadece çocukların kalması üzücü. Ve sadece kızıyla birlikte kaçmayı başardı. Bu tür maceralardan sonra hapishane artık bir ülke gibi görünmüyordu.
  Zorba çocuğa kılıcıyla vurdu ve onu yerde yatarken gördü ve bir kan gölü aktı.
  Darbe ölümcül müydü? Çok şanssız Dimka, sanki bundan önce kafasında yeterince macera yokmuş gibi. Ya neyi öldürdüyse? Hapishane? Onu suçluların olduğu pis kokulu bir hücreye mi götürecekler?
  Ve ne kadar uzağa oturacak? O sadece on dört yaşında. Kanuna göre ondan fazla vermeye hakları yoktur. Belki her şey yoluna girecek!?
  Doksan ikinci yılın avlusunda. Demokrasi ve özgürlük üzerine bu kadar çok konuşulduğu ama eşkıyalığın hız kazandığı bir dönem.
  Huni durdu ve Dimka çıkarıldı. Yakışıklı, yanık tenli, siyah saçlı bir çocuk bir hayduta değil, zincirlenmiş kelepçeli bir kurbana benziyor.
  Dimka hemen müfettiş ve savcıya götürüldü.
  Beni bir sandalyeye oturttular.
  Araştırmacı birkaç rutin soru sordu ve sırıtarak şöyle dedi:
  - Senin tarafından yaralanan çocuk ölüyor! Öyleyse ölmemesi için Tanrı'ya dua edin!
  Dimka içini çekerek cevap verdi:
  - İstemedim...
  Savcı bir kağıt uzattı:
  - Bu bir itiraf. İmzalarsanız, tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakılacaksınız. Ve orada, genç yaş ve polise gitmeme göz önüne alındığında, şartlı olarak alacaksınız!
  Dimka kağıda baktı ve hızlıca okudu ve olumsuz anlamda başını salladı:
  - Burada gencin kendisinin şirkete saldırdığı yazıyor. Ve az önce bana saldırdılar!
  Sorgucunun huysuz bir fizyonomisi ve kalın kaşları vardı, homurdandı:
  - Size tavsiye ettiğimiz gibi imzalayın! Aksi takdirde, hapse gireceksin. Şimdi kelimenin tam anlamıyla davalarla doluyuz ve mahkemede çok uzun süre oturmanız gerekecek. Ve hücrede tahtaların üzerinde üç sıra ranza, köşede bir çöp kovası ve senin gibi elli sinirli, aç çocuk var. Çeşitli suçlular. Ve yaraladığın çocuk hayatta kalsa bile soruşturma üç yıl sürecek, sonra bir yıl daha ve mahkeme! Hayatının en güzel yıllarını cehennemde geçireceksin!
  Savcı onaylayarak başını salladı ve onayladı:
  - Sizin için bir zaptetme veya gözaltı tedbiri veya ayrılmayacağınıza dair yazılı bir taahhüt ve anneniz ve babanız tarafından götürüleceksiniz. Seçim senin! Ve inanın bana, çocuk kolonileri zaten aşırı kalabalık ve size memnuniyetle denetimli serbestlik verecekler. Ama bizimle tartışırsanız, o zaman kesinlikle bir yer olacak!
  Dimka, müfettiş ve savcının şaka yapmadığını hissetti. Ve aslında hapishanede çürüyebilirler. Öte yandan, imzalaması halinde serbest bırakılacakları da bir gerçek değil. Polislerin hile yaptığı birçok örnek var mı? Ancak Dimka'daki asıl şey, ölüm adalarında kaldıktan sonra açıkça ortaya çıkan inat ve inattı. Ve çocuk kararlı bir şekilde dedi ki:
  - HAYIR!
  Araştırmacı sertçe homurdandı:
  - Ne değil?
  Dimka sertçe dedi ki:
  - İmzalamayacağım! Bana saldırdılar, beni zincirle yaralamak istediler ve bu meşru müdafaaydı!
  Araştırmacı homurdandı:
  - Tamam ozaman! Hapishanede, bir hafta daha akıllıca oturun!
  Savcı başını salladı ve imzaladı:
  - İki aylık gözaltındayken. Ama elbette daha önce yayınlayabilirsiniz!
  Araştırmacı homurdandı:
  - Gözaltının çocuğa iyi geleceğini düşünüyorum!
  Dimka, görevden alınarak cezaevine götürüldü. Kelepçeler şıngırdadı ve Oğlan'ın yapması gereken tek şey zinciri yolun karşısına geçirmekti. Orada kabul edilmeliydi.
  Dimka, iki polise zincirlenmiş bir zincirle yürüdü. Oldukça kötü hissettim. Hapishane, hücre, kötü hükümlüler. Evet ve bir itiraf imzalamayı reddederek başı belaya girdi. Öte yandan, bundan sonra kancayı çözmeyeceksiniz.
  Dima görev odasına götürüldü. Adınız, soyadınız, soyadınız, değerli eşyalarınız yanınızda.
  Sonra shmon. Bir polis memuru ve beyaz önlüklü iki kadın, çocuğu aynalı bir odaya aldı ve ilave lambaları yaktı. Komut takip etti:
  - Soyun!
  Dimka içini çekti - shmon! Sadece neden kadınları merak ediyorum? Çocuk kot pantolonunu, tişörtünü, spor ayakkabılarını, ceketini çıkardı. Sadece şortuyla kalmıştı.
  Beyaz önlüklü genç bir kadın şunları söyledi:
  - İyi yapılı!
  Görevli seslendi:
  - Ve külotunu çıkar! Canlı!
  Utançtan yanan Dimka onları da çıkardı. İstemsizce kızardı ve üzerini örttü. Polis memuru seslendi:
  - Sessizce! Eller dikişlerde! Daha yakından bakın - bu bir katil!
  Hemşire gibi görünen beyaz önlüklü bir kadın gülümsedi ve ince, medikal eldivenlerini taktı ve cıvıldadı:
  - Böylesini görmedik! Sakin ol oğlum, teyzen seni hissedecek!
  Dima'nın cesedini incelemeye başladı. Çocuğun adalarda kaldığı süre boyunca uzayan saçlarının arasından geçtim. Gizli bir şey arayarak her bir ipi dikkatlice taradım. Belki para bile. Sonra çocuğun kulaklarında ve burun deliklerinde parladı. Sanki bir şey bulmayı umuyormuş gibi dikkatlice yaptı.
  Sonra başını açıklığa koymasını emretti ve ellerini çenesine soktu. Elini ağzına soktu. Dimka diliyle kauçuğu kokladı ve tadına baktı. Kadın diş etlerinin, dişlerin, yanakların arkasında hissetti. Dilin köküne bastırdığında, çocuk bir kusma krizi hissetti. Evet, ne kadar utanç verici. Eli bademciklere kadar gitti ve nefes almak zorlaştı.
  Sonra, sonunda, kadın ona gönderdi ve sırıttı:
  - Bir şey yok!
  Memur emir verdi:
  - Devam et Olga! Konunun özel tehlikesi göz önünde bulundurularak kişisel arama en kapsamlısı olmalıdır!
  Beyazlı kadın Dimka'nın göğsünü hissetmeye başladı. Kollarını kaldırdı ve koltuk altlarının altına baktı. Ve beklenmedik bir kuvvetle göbeğe bastırıldı. Dimka'nın nefesi kesildi...
  Sonra kadın durdu ve sordu:
  - Pekala, şimdi çömelmesine izin verin!
  Polis memuru homurdandı:
  - Pek güvenilir değil! Onun anüsüne de bak!
  Beyaz önlüklü kadın başını salladı.
  - Bu özel izin gerektirir! Benzer şekilde, çocuğun mahrem yerlerini kontrol etmek için!
  Memur yavaşça emir verdi:
  - Otur küçük şeytan...
  Dimka onurlu bir şekilde cevap verdi:
  - Ben bir erkeğim!
  Ve çömelmek kolaylaştı. On kez oturdu. Bundan sonra kadınlar ayak tabanlarını incelediler ve ayak parmaklarının arasından geçtiler.
  Ondan sonra Dimka yan odadaydı. Orada cezaevi üniformalı başka bir çocuk, elinde daktiloyla sıfıra indirilmiş, şunları söyledi:
  - Ne var ne yok?
  Polis memuru cevap verdi:
  - Evet ve çok tazı!
  Çocuk kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - O kadar korkutucu değil! Pekala, sandalyeye otur ve saçını kes!
  Dimka oturdu. Çıplak olmak hoş değil. Sonra da seni bir suçlu gibi kel kestiler. Üstüne üstlük, makine kördü ve saçını kestirmek acı vericiydi. Kalın, siyah saçlar yere düştü. Genç bir mahkûmun devrilmiş çizmeleri üzerlerine bastı. Görünüşe göre her saç telinde ölümsüz ruhun bir zerresi ayrılıyordu ve sen gitgide daha az özgür oluyordun. Dima'nın ruh hali depresyondaydı. Önünde bir hapishane hücresi ve çocuk suçlularla bir toplantı vardı.
  Ancak Dimka, akranlarından asla korkmadı. Ve Kırk Adalar'ı sertleştirdikten sonra artık korkutucu değil. Eğer öyleyse, savaşacak. Ya hapishane?
  Başka bir test nedir? O sadece on dört yaşında ve önünde koca bir hayat var.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"